Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Montecristo Ja Napoleon Bonaparte Poeg

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Poiss Benedetto, krahv de Montecristo poeg, osutab Napoleon Bonaparte'ile suurt abi, andes Saksa feldmarssal Blucherile üle paki valeinformatsiooni. Selle tulemusena võidab Napoleon Bonaparte Waterloo lahingu ja kogu maailma ajaloo käik muutub.

  MONTECRISTO JA NAPOLEON BONAPARTE POEG
  MÄRKUS
  Poiss Benedetto, krahv de Montecristo poeg, osutab Napoleon Bonaparte'ile suurt abi, andes Saksa feldmarssal Blucherile üle paki valeinformatsiooni. Selle tulemusena võidab Napoleon Bonaparte Waterloo lahingu ja kogu maailma ajaloo käik muutub.
  . PEATÜKK nr 1
  Tundub, nagu valmistuks Napoleon Bonaparte"i armee otsustavaks Waterloo lahinguks. Benedetto, umbes kaheteistkümneaastase lihtsa poisi kehas, sai komandolt ülesande viivitada Blucheri juhitud Preisi ratsaväe saabumisega.
  See pole nii lihtne. Kuid poiss pidi sellele marssalile ütlema järgmist: öeldakse, et sild on mineeritud ja me peame ringi liikuma. Tegelikult on sild hollandlaste poolt hästi valvatud ja sinna pole lihtne pääseda.
  Kuid Napoleonil on vajalik pitsat ja Blucher peab sõnumitooja sõnumit uskuma. Kes muide räägib suurepäraselt inglise keelt ja on blondide juustega. Ja noor vanus inspireerib veelgi enesekindlust. Seega on stereotüüp, et lapsi ei võeta tõsisteks spioonideks.
  Ja kui Blucher usub ja ratsaväel ringi laseb, siis võidetakse aeg ja britid lüüakse.
  Benedetto sõidab Blucheri juurde väikese poni seljas tähtsa sõnumiga. Poiss on loomulikult sõnumitoojaks riietatud. Kuid galopis võttis ta jalast vihatud nutikad saapad ja eelistab ratsutada paljajalu, mis on palju meeldivam.
  Ja loomulikult on tal lõbus ja hea tuju. Aga sa pead jõudma Blucherini ja poiss lööb poni külgedele. Ja hobune, kuigi väike, on vilgas.
  Benedetto laulis raevukalt:
  Me kõik vaatame Napoleone,
  Tahame kujuteldamatuid võite...
  Nii et miljonid meist võitlevad,
  Ja nii, et lapsed ei teaks probleeme!
  
  Et Waterloo ei müristaks,
  Et lehed verd ei jookseks...
  Ja et kaotust poleks,
  Edu õige numbri puhul!
  
  Nüüd on ta alles poiss
  Ja varsti saab minust ohvitser...
  Hüppan üle põllu nagu jänku,
  Näidakem julgust üles eeskujuga!
  
  Ma annan kohale, mida isand käskis,
  Kuigi sellega kaasneb märkimisväärne oht...
  Ja saatanal on tuhat nägu,
  Võimeline meid alla viima!
  
  Mõnikord löövad nad mulle kandadele,
  Ja tugev kepp vilistab...
  Mängisime saatusega peitust,
  Selle kindlusega nagu monoliit!
  
  Meid ei saa põlvili suruda
  Ja seda ei saa kõva piitsaga painutada...
  Helgete põlvkondade nimel,
  Näitame teile teed eduni!
  
  Issand ei ole sageli armuline
  Me kõik peame kannatama...
  Rikkad ja vaesed on samuti õnnetud,
  Olgu aeg muutusteks!
  
  Usun, et rahu saabub Euroopasse,
  Napoleon on igavesti monarh...
  Meil kõigil on hea elu,
  Ja inimene saab õnnelikuks!
  Pärast seda laulu läks asi lõbusamaks. Sõnumitooja püüdis kärbse paljaste varvastega kinni. Ja siis viskas ta selle osavalt ja purustas selle kergelt. Ta lendas üle ja kukkus vastu takja.
  Ja mõni lind neelas selle ühe hooga alla. See on tõesti naljakas.
  Benedetto laulis:
  Takjas kasvab aia all,
  Aia peal istub kukk!
  Ja see muutus veelgi naljakamaks ja lõbusamaks... Ja poiss lööb jälle oma paljaste kontsadega poni kintsu ja virutab teda.
  Napoleon on suurepärane isiksus. Tõepoolest, ta oli peaaegu geenius, kuigi edukas, kuid esialgu. Siin elas komandör Aleksander Suvorov kuuskümmend üheksa aastat ja võitis oma elu lõpuni. Ja kui ta elab näiteks seitsekümmend viis aastat, võitleb ta lahingus Napoleoniga. Ütleme Austerlitzis või isegi varem? Kes oleks siis Napoleon? Või vastupidi, Napoleon oleks paljudeks aastateks võitmatu. Mida maailm ootaks?
  Ühest küljest on muidugi hea omada ühtset impeeriumit, selle asemel, et väikeriikide ja rahvaste vahel nääkleda. Kuid teisest küljest oleks kõik need arvukad Napoleoni sugulased tekitanud palju probleeme ja see oleks võinud olla jama. Eriti kui varem või hiljem see suur monarh suri. Jah, ja ühel või teisel viisil on probleeme alati olnud ja tuleb.
  Kui Napoleon oleks välja mõelnud ühtse impeeriumi täiuslikuma süsteemi.
  Võtame näiteks Tsaari-Venemaa: ka keisril on seal perekond, aga impeerium on üksik, ühtne ega jagune erinevateks kuningriikideks. Ja siin pole lolli konkurentsi.
  Poiss naeratas ja lõikas galoppi minnes mõõgaga maha.
  Kuid Ruriku suurepärase geneetikaga Romanovid on üks asi ja Bonapartid, see plebei veri, on teine asi. Ja seal on vahe. Muidugi ei teadnud Benedetto, mis Venemaad ja Romanovite dünastiat tulevikus ees ootab ning mis üldse prantslasel võõra riigiga pistmist on.
  Tahaks selle enda omaga selgeks teha...
  Poiss laulis isegi mõnuga, kuulsat rahvaromaani, mida ta laulis omal ajal krahv Montecristoga, keda ta sel ajal oma isaks pidas.
  Ja romantika, pean ütlema, on väga särav ja huvitav;
  Gascony's sõna "argpüks" ei tunta,
  ma ei tea mõõka, kui sa eksid. Meil, gaskoonlastel, on maailma parim maitse - Meile ei meeldi midagi peale hiilguse!
  
  Kõrged põsesarnad, millest saab eriline - siin on maailma mehe gaskoonlase välimus. Uskuge mind, söör, te ei pea kaua ootama - Pariis teab ikka Pariis teab ikka Pariis tunneb endiselt Benedettot!
  
  Burgundia, Normandia, šampanja või Provence, ja ka teie soontes on tuli, kuid õnnel pole teie jaoks aega, mitte veel valges maailmas, mitte veel valges maailmas, mitte veel valges valguses, seal on Gascony .
  
  Ma ei saa Pariisis ilma kuulsuseta elada.
  Kogu mu elu on möödas - on aeg saatusega tegeleda. Kui vana sa siis oled, mu laps? Oh, palju, härra, palju - kakskümmend midagi!
  
  Kas teie käsi on stabiilne? - Kindel! - See on väga puhta hingega gaskoonlase tõeline omadus. Ja ma olin sama julge, kui Pariis tunnustas GasconParis tunnustas GasconParis tunnustas GasconPariis Gascon Montecristot!
  
  Gascony's sõna "argpüks" ei tunta, ma ei tea mõõka, kui eksite. Meil, gaskoonlastel, on maailma parim maitse - Meile ei meeldi midagi peale hiilguse.
  
  Kõrged põsesarnad, millest saab eriline - siin on teile tervitatav gaskoonlaste pilk. Uskuge mind, söör, te ei pea kaua ootama - Pariis teab ikka Pariis teab, Pariis tunneb endiselt Benedettot!
  
  Burgundia, Normandia, Šampanja või Provence, Ja ka sinu soontes on tuld, Aga õnnel pole sinu jaoks aega, Ei ole veel valges maailmas, Ei ole veel valges maailmas, Kuni valgel maailmal on Gaskoonia!
  Kuigi Benedetto pole just gaskoonlane, vaid pigem pariislane. Kuid Montecristo näib olevat tõesti gaskoonlane.
  No eesmärk on juba lähedal. Nähtavad feldmarssal Blucheri armee hobuste patrullid.
  Poiss raputas nina ees kotti ja näitas passi. Ja loomulikult igatsesid nad teda. Noor sõdalane oli täis jõudu ja energiat. Ja see, et ta nägi välja nagu poiss, äratas isegi enesekindlust. Lapsed on ju elu lilled ja üldiselt on aktsepteeritud, et nad usaldavad rohkem kui täiskasvanud.
  Ja skaudipoiss kutsuti lauda. Nad andsid talle tüki lambaliha ja head rohelist veini. Benedetto rüüpas ainult viimast tükikest, kartes, et tal läheb keel lahti.
  Poiss andis teabe edasi ja nad peaaegu unustasid ta. Noh, saate oma puhkust nautida. Ja samal ajal võib-olla saame laulda, mis on isamaaline?
  Ja poiss laulis tundega ja ilmega;
  Minu Suurbritannia magab
  Varjatud, salajane
  Antud teile ja mulle
  Pikasse koidikusse!
  
  Kummalised nimed
  Tänavad, hooned
  Varsti see teadmine
  Vaadake seda, siin on teie oma
  
  Pilet, õmble see varrukasse, mis ei olnud punane
  Nii et sa vihkad seda värvi
  Teie mängu süžee on ilmselgelt ohtlik:
  Maagia, sõda, armastus, kuusteist aastat
  
  Ainult see, kes tema silmis meeleheite kustutas
  Ei saa taganeda, ei maga igavesti
  Sajand petab kindlasti kõiki
  Maga, mu Suurbritannia.
  
  Maga, mu Suurbritannia
  Saatuse poolt mulle antud
  Õnn ja kannatusi -
  Oled üksi
  
  Maga, Suurbritannia sõda
  Vara, vara
  Teie valimiste mõõk
  Järvest üles tõstetud
  
  põhjas ja nagu iga teras laulab verest,
  joob minu oma ja peseb end armastusega
  hapra tähekatuse alla kuninglikule maale,
  kus valitsema jäid sügis ja kevad
  
  Seal on kroonid, mitte kirikud - inglite kai,
  Krooni murdis kogemata mingi päkapikk
  Aga nagu varalahkunud Charlie pärandas, meie unenägudes
  Tema draakonid lendavad
  
  Maga, mu Suurbritannia
  
  Kohtumised ilma hüvastijätmata
  Sina ei ole sina, mina ei ole mina
  Klaverikõned
  Kaks kätt
  
  Hukkamised ilma andestuseta
  ma ei ole sina. Kes ma olen?
  Ainult praegune teab
  Iidne maa-alune jõgi
  
  Ja see raputav sild viib kaare alla
  See, kes kõndis vee peal ilma uppumata
  Usaldusväärne sinine samet levib lainetel
  Kõndige sellest julgelt mööda, kuni kogu maailm magama jääb
  
  Ja teie vaenlased magavad südamest kinni hoides,
  Sõbrad magavad, olles usaldanud oma saatuse kuldsele lõvile
  Isegi see, kes väidetavalt on lapse trampinud
  Magab käed ümber kauni lese!
  
  Maga, mu Suurbritannia
  
  Maga, mu Suurbritannia
  Varjatud, salajane
  Teie hingamise rütm -
  Minu bree
  
  Surmad peale nime
  Pole midagi kaubelda
  Minu puhas täht
  Inglismaa on tagasi majas
  Maga koidikuleekides
  Maga, mu arm
  Sa oled minu Suurbritannia.
  Kuigi prantslase jaoks on vastik niimoodi laulda. Aga ta on inglise poisi vormis.
  Ja nii asus Blucheri armee valele teele. Ja Benedetto jättis ta maha, tormas edasi. Ta on poiss ja ei tohiks paigal istuda. Vahetult enne lahkumist õnnestus tal võita kümme kuldset louis d'orit. Ja ma jäin sellega väga rahule. Ja nüüd ratsutas ta ratsa tagasi Napoleoni juurde ja ootas märkimisväärset tasu. Lõppude lõpuks suutis ta selle nii hiilgavalt välja tõmmata. Tundus, nagu oleks ta ise Tšingis-khaan. Jah, kui Napoleon, nagu Tšingis-khaan, oleks elanud seitsekümmend kaks aastat, teadmata lüüasaamist, oleks maailm olnud teistsugune. Ja võib-olla valitseks selles harmoonia ja õnn. Ja nii, Euroopa on lõhestatud ja Tsaari-Venemaa haaras endale Poola kuningriigi. Miks see loogiline on? Kui oled nõrk, siis miks mitte sult tükke ära napsata?
  Benedetto hakkas laulma, kui ta oma valgel rattal ratsutas;
  Prantslaste riik on püha kodumaa,
  Milles kõik on võrdsed ja suured.
  Servast servani venitatud,
  Laiade sammudega!
  
  Selles on mäed - kuldsed tipud,
  Ja jõed sädelevad puhtast hõbedast...
  Talvel on lumi nagu lopsakad hallid juuksed,
  Kevadel soliidse kalda taga oja!
  Siis aga vaikis poiss, tundes ohtu. Ja tõuhobune ohkas hirmunult. Benedetto vaatas tagasi - hundid traavisid talle järele. Ja see on juba tõsine. Neid on siin juba terve kari.
  Poiss lõi paljad kannad vastu oma hobuse laudjat ja pani selle galoppi. Samal ajal mõtles poiss. See hunt on alatu metsaline. Näiteks sõi ta punase mütsikese. Kas see on tema poolt korralik asi? Mida saate hundi kohta öelda?
  Benedetto laulis nende hallide kiskjate peale irooniaga koomilise laulu;
  Ma pingutan kogu oma jõust - ja kõigist oma kõõlustest,
  Aga täna - jälle nagu eile: Nad ümbritsevad mind, ümbritsevad mind - Nad ajavad mind rõõmsalt numbrite juurde!
  Kuuskede taga askeldavad kaheraudsed jahipüssid -
  Seal varjus peidavad end jahimehed, - Hundid möllavad lumes, Muutudes elavaks sihtmärgiks.
  Jaht käib huntidele,
  Jaht käib - hallidele kiskjatele, staažikatele ja kutsikatele!Peksjad karjuvad ja koerad hauguvad kuni oksendamiseni, Lumel on verd - ja punaste lippude laigud.
  ei mängi huntidega võrdselt
  , kuid nende käsi ei kõiguta: Olles kaitsnud meie vabadust lippudega, löövad nad kindlalt.
  Hunt ei saa traditsioone murda -
  Ilmselt lapsepõlves, pimedad kutsikad, meie, hundipojad, imesime emahunti ja imesime sisse: te ei saa lippe haarata!
  Ja nüüd - huntide jaht,
  Jaht käib - hallidele kiskjatele, staažikatele ja kutsikatele!Peksjad karjuvad ja koerad hauguvad kuni oksendamiseni, Lumel on verd - ja punaste lippude laigud.
  Meie jalad ja lõuad on kiired -
  Miks, juht, anna mulle vastus - Meid jahitakse ja kiirustame võttele Ja ära proovi keelust läbi?!
  Hunt ei saa, ei tohi teha teisiti.
  Nüüd on minu aeg lõppemas: see, kellele ma olen määratud, naeratas ja tõstis relva.
  Jaht käib huntidele,
  Jaht käib - hallidele kiskjatele, staažikatele ja kutsikatele!Peksjad karjuvad ja koerad hauguvad kuni oksendamiseni, Lumel on verd - ja punaste lippude laigud.
  Tulin sõnakuulelikkusest välja:
  Lippude taga - elujanu on tugevam!Ainult - selja tagant kuulsin rõõmsalt inimeste üllatunud karjeid.
  Ma pingutan kogu oma jõust - ja kõigist oma kõõlustest,
  Aga tänane päev pole sama, mis eile: Nad piirasid mind, piirasid mind - Aga jahimeestel ei jäänud midagi!
  Jaht käib huntidele,
  Jaht käib - hallidele kiskjatele, staažikatele ja kutsikatele!Peksjad karjuvad ja koerad hauguvad kuni oksendamiseni, Lumel on verd - ja punaste lippude laigud.
  Mispeale hundid tõesti võtsid ja jäid maha. Pealegi, kui paljajalu poiss laulab, tähendab see, et ta on väga lahe ja parem on temaga mitte jamada.
  Ja Benedettol oli suur rõõm sääske paljaste varvastega võtta ja purustada. Ja ta märkis:
  - Ma muutsin ajaloo kulgu!
  Ja kõik muutus tõesti. Blucher ei jõudnud õigeks ajaks ja Napoleon võitis Waterloos. Siis oli sakslaste kord. Suur komandör saavutas veel mitu võitu. Sealhulgas üle Vene sõjaväe. Kuid Prantsusmaa inimesed on pikaleveninud sõdadest liiga väsinud. Ja liiga palju mehi tapeti.
  Ja Napoleon Bonaparte nõustus rahuga. Prantsusmaale jäid Põhja-Itaalia, Holland, Šveits ja osa Saksamaast, samuti Põhja-Hispaania.
  Pärast seda ei olnud Euroopas mõnda aega sõda. Tõsi, prantslased läksid Aafrikasse ja vallutasid Alžeeria ja Maroko. Seejärel vallutati Tuneesia ning seejärel Liibüa ja Egiptus. Sõda Põhja-Aafrika pärast lõppes Prantsusmaa jaoks edukalt. Ja siis Sudaani.
  Napoleon valitses kuni märtsini 1842, elades seitsekümmend kaks aastat, nagu Tšingis-khaan. Talle järgnes poeg Napoleon II. Kellest sai peagi Austria impeeriumi keiser. Aga see on teine lugu. Napoleonist sai suur legend. Ja tema dünastia on hiilgav dünastia. Ja Bonaparte'i valitsusaeg on tõeliselt legendaarne.
  Koostati isegi see laul:
  Oli tormiline sajand, imeline sajand:
  vali, majesteetlik; oli tohutu mees, hiilguse raiskamine.
  See oli kangelaste ajastu!
  Kuid kabe läks segamini ning kääbused ja putukad roomasid pragudest välja.
  Iga ema poiss,
  kõik röövitud, moekate jamade loll, kes teeb liberaalseid esinemisi.
  Despotismi vastane,
  võrdõiguslikkuse kõnemees, - paistes, pime ja habemega, uhke registripidaja.
  Thiersi ja Rabeau köiteid
  peast ning ülistab nagu tulihingeline Mirabeau vabadust.
  Ja vaata: meie Mirabeau
  of Old Gavrilo Kortsus kortsus ripsutab tema vuntsid ja koonu.
  Ja vaata: meie Lafaet
  Brutus ehk Fabricius paneb mehed pressi alla koos peediga.
  
  ERIJÕUDE JA JUMALATE TÜTARTE SEIKLUSED
  MÄRKUS
  Kosmoseeralduses jätkuvad igaveste laste seiklused. Samal ajal ootavad igipõlist poissi Eduard Sturgeoni ees uued seiklused, sealhulgas trollide, orkide, päkapikkude ja teiste fantaasiamaailma olendite seas. Ja ka Demiurgi jumalate tütred võitlevad nendega külg külje kõrval.
  . PEATÜKK nr 1
  Sõdalane Adala sosistas:
  - Mis sul seekord on, igavesti noor geenius?
  Edik vastas poisilikult naeratades:
  - Ka sellele on vastus!
  Hiiglaslik metallist boakonstriktor, mille suus keerlesid puurihambad, roomas laste eriüksusele aina lähemale. Selle pika koletise järel hakkasid esile kerkima suured robotid, mis nägid välja nagu kõndivad kilpkonnad. Ja neil olid peas kahurid, mis tulistasid lasersüsteemidest. Tõsi, ebatäiuslikud kiired suurt hävingut ei põhjustanud.
  Geeniuspoiss võttis välja tavalise vasega valatud traadi ja kinnitas selle külge tundmatu täidisega herne.
  Ja saatis selle ähvardava mehaanilise roomaja suunas. Traat läks trellide vahele ja tekkis kohe sädemeid. Tohutu boakonstriktor hakkas värisema.
  Poiss, kes lamas läänes Ediku paremal käel, helises:
  - Vau! Ilus!
  Mehaanilise roomaja keha tõmbles ja lükkas kõndivad robotkilpkonnad maha. Nad keerlesid ümber ja hakkasid tulistades üksteise pihta tulistama. Ja laserkiirte mõjul soomus tegelikult kõverdus ja metall põles.
  Laste eriüksuslaste ründerühma poisid ja tüdrukud võtsid ja avasid tapmiseks tule, kasutades oma laserkuulipildujaid.
  Edik hüüdis:
  - Jäta see rahule! Säästke oma energiat, poisid! Pulsarivastane!
  Laste eriüksuslased lõpetasid tulistamise. Ja nii oli juba selge, et tõmblev hiiglaslik oma kerega boakonstriktor sandistas ja purustas peaaegu kõik autod. See on tõesti koletu mõju ja lihtsalt super.
  Tüdruk Adala pilgutas noorele geniaalsele komandörile silma ja märkis:
  - See on suurepärane! Noh, sa oled võitleja! Sa kasutad tema vastu vaenlase jõudu!
  Komandörpoiss pilgutas talle silma ja ütles:
  - Muidugi vajame teaduslikku ja peent lähenemist.
  Boa-konstriktor murdis tõmbledes kõndivad robotkilpkonnad; need kas plahvatasid või läksid lapikuks. Samuti lükkas tema saba hüsteerilise lainega ümber lossiväravatest välja hüpanud röövikute tankid.
  Nad osutusid abituteks ja küünlad süttisid. Ja see nägi lahe välja.
  Ja mürsud lendasid tünnidest välja ja tabasid oma inimesi. Ja palju relvatornide hävitamist.
  Vastuseks hakkasid lossimüüridest taas tööle relvapatareid. Mehaanilisele boa-konstriktorile sadas alla nii laserkiire kui ka annihilatsiooniga pumbatud mürske. Esimesed lasud läbistasid tema terasest ja titaanist naha. Tekkima hakkasid katkestused. Nagu ussiaugud, tekkisid ka selle koletise soomustesse augud.
  Tüdruk, kes oli Edikust paremal, kilkas:
  - Need on ilutulestikud! Andsime talle palju!
  Komandör poiss selgitas:
  - Sain selle oma inimeste käest!
  Sõdalastest lapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Tõde ja õnn on meiega,
  Anname ratastele kõvasti pihta...
  Meie peamine ülesanne on
  Tapa kurjad tulnukad!
  Adala, see tüdruk, kes on palju kogenud ja isegi pidanud kaaperdama gravitatsioonimagnetilise hävitaja, märkis:
  - See on suurepärane, kui on olemas tark ja teaduslik lähenemine!
  Ja tüdruk näitas hologrammi, kuidas ta koonduslaagrist põgenes. Paljajalu ja triibulises pidžaamas kihutas noor vang üle lennuvälja katnud jäise maakoore. Ja nad tulistasid teda. Tüdruk oli kõhn, tema lapselikule näole ilmusid töökoonduslaagri sunddieedilt isegi põsesarnad ja pidžaama rinnal säras number. Kuid ta pääses võitlejasse ja kasutas valvurilt varastatud elektroonilist kaarti.
  Selle tulemusena tuli elektroonikat täis masin kattest lahti.
  Ja tüdruk pressis oma paljaste ümarate kontsadega, mis olid karestunud paljajalu sunnitud kõndimisest ja pidevast raskest tööst. Jah, laste koonduslaager ei ole sanatoorium. Aga teisest küljest arendad seal sellist vastupidavust, et sinna on kasulik minna. Adala näeb välja vaid kaheteistkümneaastane, kuid tegelikult on ta muidugi vanem ja ka kogenud, isegi kui mitte nii kogenud ja rafineeritud kui Edik.
  Hologrammil oli näha, kuidas lendas graviomagnetlennuk tüdrukuga. Tema terav lõug ilmub pildile ja tema rukkilillesinise silma all on sinikas. Kuid piloodi oskustega neiu väldib väga osavalt teda alla tulistada püüdvaid laserkiiri.
  Tema paljad lapselikud sõrmed närivad enesekindlalt juhtkangi nuppe. Ja see näeb suurepärane välja.
  Adala puhus musi ja laulis:
  - Lennukitel kihutame üle lainete,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes...
  Mida ma oma planeedile edasi annan -
  Kuualuse, sinise maailma lapsed!
  Ja tema selja taga tormasid hävitajad julget tüdrukut jälitama. Ja see näeb välja äärmiselt agressiivne, nagu terve kari raisakotkasid. Ja nad tulistavad ja tundub, et pole võimalust pääseda.
  Tüdruk Adala kutsus aga raadios kangelaspoiss Ediks ja ta oli nagu ikka valmis.
  Noor sõdalane, kes nägi välja umbes kaheteistkümneaastane, kuigi tegelikult oli staažikas võitleja ja geniaalne disainer, lendas temaga kohtuma. Poisil olid jalas vaid spordipüksid, kuid paljaste jalgadega tabas ta lendava taldriku väikseima vibratsiooni. Ja oli selge, et poiss oli oma parimas vormis.
  Niipea, kui ta palja kannaga nuppu vajutab, läheb laine lahti. Neli ette tormanud vaenlase hävitajat põrkasid korraga kokku. Ja järgnesid plahvatused.
  Adala pilgutas oma safiirsilmadega ja ütles:
  - See on kõrgeim klass!
  Ülejäänud vaenlase hävitajad hakkasid tulistama kaugelt. Lennuki kere ja saba, mille tüdruk kaaperdas, olid kildude ja rusude käes.
  Noor sõdalane surus oma paljaid kontsi veelgi tugevamini ja sooritas võitlejale salto.
  Kuid Edik, see igavene poiss, võttis ja lasi oma lendava taldriku juurest välja pisikesed mullid. Nad tormasid suurel kiirusel ja tundus, et nad põrkasid vastu raisakotkaste parve.
  Oli kuulda plahvatusi, purunemisi ja puruks rebitud vaenlase lennukeid. See on muserdav löök.
  Poiss, kes töötas osavalt oma paljaste, nobedate jalgadega, laulis:
  Kuidas me võideldes elasime
  Ja surma ei karda...
  Nii elame nüüdsest sina ja mina!
  Ja tähtede kõrgustes,
  Ja mägi vaikus -
  Merelaine ja äge tuli!
  Ja äge ja raevukas tuli!
  Nii käitusid lapsed vaenlase võitlejatega. Need, kes suutsid ellu jääda, pöördusid tagasi. Ja Adala naasis Ediku salga juurde. Nendega oli kaasas vaid osa laste eriüksuslasi - ainulaadsete oskustega noored sõdalased.
  Nüüd tõrjuvad nad järjekordset rünnakut kindlusest. Ilmselt mõistes, et võitluslikke ja liiga arenenud ning intelligentseid lapssõdalasi ei saa elektrooniliste vidinatega võita, visati jalavägi lahingusse.
  Suured tsiklisõdalased ise, igaüks kahe ja poole meetri pikkused, asusid pealetungile. Nad olid lahinguülikondades ja nägid välja kohmakad.
  Kuid nad tormasid kolossaalse survega lahingusse ja ründasid nagu tankid. Siin läks lahti lahing.
  Nüüd saate pildistamist alustada. Lapssõdalased avasid nende pihta laserrelvadest tule. Seal oli tabamusi inogalakti koletistele. Aga nad vastasid.
  Tüdruk ja poiss said haavata ja põlesid vaenlase kiirte tõttu.
  Edik vastas naeratades:
  - Lülitan kaitsevälja sisse!
  Adala küsis murega:
  - Ja me saame selle kaudu vaenlast tulistada!
  Komandörpoiss vastas enesekindlalt:
  - Jah! Kindlasti! See on poolteist mõõdet. See laseb energial läbi voolata teie poolel, kuid mitte vaenlase poolel!
  Roheliste täppidega lahinguülikonnas sõdalane poiss hüüdis:
  - See on lahe keskkond!
  Ja lahing jätkus uskumatu jõuga! Ja nüüd osutusid lapsed täiesti haavamatuteks. Ja nad hävitasid oma vaenlased vaevata. Neil, igavesti noorte sõdurite eriüksuste käes, on termokvarkiga pumbatavad laserid ja see on tõsine. Seega kiirgab termokvargi ühinemise käigus üks gramm ainest energiat, mis võrdub nelja miljardi tonni kivisöe põlemisega. Nii et võite ette kujutada, kui kolossaalne see jõud on.
  Kuid lapsed ei võitle alati nii täiuslike relvadega ja neil on tehnoloogiline paremus.
  Nii lülitas Edik sisse video ja kolmevärvilise hologrammi, mis näitas tema võitlust palju primitiivsemate ja samas mitte vähem ohtlike tehnoloogiatega ning lastega, kellel oli raske.
  Kui Edik löögi peale ärkas, raputas teine poiss Pashka teda jõuliselt õlast. Poiss hüppas püsti ja püüdis oma punajuukselise äsja vermitud seltsimehe ehmunud pilku ja küsis:
  - Mida sa teed?
  Pashka näitas sõrmega Ediku pea poole ja pomises:
  - Kes sind niimoodi raseeris?
  Edik pani käe juustele ja pomises segaduses:
  - Vau... - Siil torkas nende sõrmede all ja nad tundsid muljetavaldavat ja samal ajal valusat tükki.
  Siis heitis Edik pilgu oma paremale käele ja nägi värsket põletust laagrinumbri kujul. Tuttav kolmeteistkümnes...
  Poiss pahvatas:
  - Braavo! Selgub, et see pole unistus. Ma olin tegelikult vangis!
  Pasha vaatas segaduses oma partnerit ja pomises:
  - Kuhu nad sind panid?
  Edik vastas kurval toonil:
  - Kosmosevanglasse... See tähendab, vanglasse teisele planeedile!
  Pashka raputas pead... Ta arvas, et see päevitunud tüüp on hulluks läinud. Kuid Edik ei näinud üldse hull välja, kuigi tema silma all säras tervendav must silm. Peaaegu kiilakas blond poisi pea andis talle kurjategija või meeleheitel päti välimuse.
  Poistel pole aga aega pikemalt spekuleerida. On aeg joosta kasinale kalahommikusöögile ja taas labidas kätte võtta.
  Kuid seekord ei saanud kaua töötada. Orkmeti reaktiivlennuk tabas uuesti. Poisid peitsid end kaevikute põhjas ja ülevalt sadas alla õhupomme.
  Edik proovis tulistada püssist, kuid seekord ei saanud vaenlase lennukid neid lasku teha. Orkmeti tormiväelased on alt kaetud tugeva legeeritud soomukiga ja kuul ei suuda neid kuidagi läbi tungida.
  Siis võttis poiss granaadi paljaste varvastega. Kuna jalgade lihased on suuremad kui käte lihased, saate alajäsemega "kinkida" palju suurema vahemaa kui ülaosaga.
  Poiss hingas sügavalt sisse, pööras end selili ja viskas kogu jõust kumulatiivset granaati. See lendas kahinal mööda ja tabas liiga madalal hõljuvat tormiväelast. Ta kaotas juhitavuse ja lõhestas plahvatuse tõttu peaaegu pooleks. Ja Edik näitas vaenlasele oma nina.
  Pärast seda leidis terminaatoripoiss teise granaadi. Nagu talle kosmoses õpetati: spetsiaalne löömise tehnika, koos puusade pööramise, sirutamise ja sõrmede liigutamisega. Granaat lendab antud juhul palju kaugemale, kui seda oleks võinud käsitsi visata. Pole asjata, et neli metsavahi tüdrukut valdasid ka alajäsemetega visketehnikat.
  Nii kaotab teine Orkmeti reaktiivlennuk tiivad ja lendab nina ees maasse. Ta torkab maad sellise jõuga läbi, nagu tahaks Ameerikasse pääseda.
  Pashka hüüatab imetlevalt:
  - Jah, sa oled supervõitleja!
  Edik punnis uhkelt rinna välja ja möirgas:
  - Ma olen tõesti suurepärane...
  Värskelt raseeritud peaga poiss näeb kuidagi koomiline välja. Kuid siin tuleb kolmas granaat, mis leiab oma sihtmärgi vääramatu täpsusega! Kas keegi kahtleb pärast seda, et see poiss on kangelane? Ja isegi mitte viimane kangelane, vaid rüütel, kes juhib kõiki!
  Edik Osetrov laulis, katsudes paljaste sõrmedega neljandat granaati ja visates seda jõuliselt:
  Salakaval madu peitis end praosse,
  Vargsi Rusi unenäod mürgitamisest...
  Kuid võimas rüütel tabab oma sihtmärki,
  Viha selge päikese all värv sulab!
  Nende laulmise ajal viskas poiss viiendat granaadi. Ta võttis selle väga osavalt oma painduva jalaga vahele ja viskas siis uuesti. Mõju avaldas rikkaim võitluskunstide kool, sealhulgas treenimine kosmilise Amazonase poolt kaugel planeedil.
  Edik meisterdas siis palju ja temast sai tõeline superässapoiss. Ja nüüd viskab ta kuuendat granaadi. Ta viskab selle väga osavalt püsti ja see lendab, raiudes sõna otseses mõttes läbi õhu nagu uisk.
  Terminaatori poiss ütleb:
  Meie südames laulab kodumaa hümn,
  Kogu universumis pole kedagi ilusamat...
  Pigista rüütli kiire viska tugevamalt,
  Surra Jumala antud Venemaa eest!
  Ja paljajalu poisi visatud seitsmes, kiiresti mööda lendav granaat leiab oma sihtmärgi.
  Ülejäänud pioneerid püüavad oma uut iidolit jäljendada, kuid nende granaadid kas kukuvad jalast maha või lendavad hullemini kui käest. Clara annab aga õigel ajal käsu:
  -Jäta mind rahule! Granaate viskab vaid Eduard Osetrov!
  Poiss on tema vastu pandud usalduse üle väga uhke ja viskab kingituse uuesti maha, rebides ära HEC-283 tiiva ja kaotades Orkmeti masina üle juhitavuse. Ja reaktiivkiirus ei aita orke.
  Eduard Osetrov ütleb rõõmsalt:
  Isamaa, sa oled mu kallis ema,
  Ma ei suuda inimeste kannatusi taluda...
  Olen valmis andma kõik, mis mul on -
  Elage läbi valu, kurbust, mis tahes katsumusi!
  Nüüd leiab üheksas granaat oma sihtmärgi. Poiss, kes näeb välja väga sarnane Jaapani anime kangelasega, käivitab selle väga osavalt.
  Pärast edukat viset lausub Edward uuesti:
  Kodumaa mu südames - mängib keel,
  Elu on hea kõigile siin maailmas...
  Ja ma unistan isamaast - pühast riigist,
  Kus rõõmsad lapsed naeravad!
  Maad triiginud Orkmeti raisakotkad lendavad minema ja Edik viskab hüvastijätuks kümnenda granaadi. Viimane allatulistatud Orkmeti lennuk pani tiivad kokku ja sattus kujundlikku kirstu.
  Poiss hüppas kaevikust välja ja näitas põgenevatele orkidele solvavat žesti. Tema järel tegid sama ka teised poisid.
  Nagu, teadke meie koletisi, kuulute ämbriga!
  Pärast seda hakkasid poisid uuesti tööle. Lapsed õhurünnakus inimohvreid peaaegu ei toonud, vaid kaks poissi said pommikildudest kergelt haavata ja said sidemega.
  Pioneerid ja veidi vanemad tüübid olid võitlustujus. Ehkki kitsehabet polnud ühelgi võitlejal, polnud ka nende hulgas argpükse. Kõik nad, poolnäljas ja poolalasti, töötasid suure entusiastlikult ja tahtsid kiiresti orkidega ühtlustada. Kauguses müriseb suurtükid ja üsna pea jõuavad sellele joonele Orkleri sõidukid.
  Neli paralleeluniversumi tüdrukut ründasid Orklichanide ja Trollide vägesid, kes julgesid Frymasse maanduda. Nendega koos tegutses ka väike Vene eriüksuslaste salk.
  See on omamoodi lühiajaline sekkumine Vene jumalate käsul eesmärgiga muuta maailma ajalugu.
  Lahing oli ülimalt tuline, tüdrukud läksid edasi. Kuid suuri kaotusi kandis ka Vene eriüksus. Kuid vaenlasi osutus palju, nii et Orklia, Trollntsia, Hobbit Kingdom ja Furtia koondasid siin ühes kohas märkimisväärsed jõud. Nad tahtsid teha pöördepunkti Revastopoli vabastamise eesmärgiga edasitungiva Vene armee üle.
  Neljast Vene tankist kolm on juba välja löödud ja võitlejate positsioon tundub kriitiline.
  Kuid purunenud ja kõrbenud T-64 avatud luugist hakkas tulistama selle lummava lahingu noorim osaleja.
  Aga tegelikult, mida peaks laps tänapäevases sõjas tegema? Sellele saab vastata ainult tema ise. Igal juhul otsustas kaheteistkümneaastane Moskva koolipoiss Edik Osetrov, et ta ei saa istuda ühes helde Venemaa mugavas lastesanatooriumis. Unikaalsest sõjaromantikast kütkestatuna põgenes ta rindele. Kuid me ei pidanud kaugele jooksma: vaenlane seisis Fronetski lähedal ja tulistas halastamatult linna.
  Peaaegu Eduard Osetrova silme all varises kool kokku pärast mitmekordse raketisüsteemi Uragani tabamust. Varemete alla maeti mitu last, kellel polnud aega põgeneda, ja Ediku sõber Anastasia Petrova sai kohutavaid põletushaavu. Ta suri pikka aega ja väga valusalt. Kümme päeva põrgulikku agooniat... Ja siis hävitasid rasked mürsud kortermaja, kus elasid Eduard Osetrova sugulased.
  Noor sõdalane tulistab ja teeb seda väga täpselt! Praktikas tal möödalaskmisi pole ja nüüdseks on järgmised seitse tiiru ära kasutatud ning poiss kallab neid usinalt kottidesse.
  Suurte jõudude lähenemine rannikult ja värsked dessantrügemendid kallutasid taas liitlasarmee poole. On üllatav, et mõlemad võimsad Euroopa impeeriumid kandsid Frymi nii palju jõudu. Ja kui me oleme harjunud trollidega võitlema, siis orcglianid on uus vaenlane. Üldiselt on "Frimani sõda" ainus juhtum ajaloos, mil Venemaa ja Orktania on ametlikult sõjas. Enne seda peeti Orgliat üldiselt üsna sõbralikuks riigiks, eriti oli see liitlane lahingus Avapoleoniga. Kuid nüüd on see äge ja ambitsioonikas vaenlane, kes kardab Venemaa kasvavat laienemist.
  Eduard Osetrov viskas mürsuümbrist palja jalaga. Seekord muutis ta pisut oma võitlusharjumust, visates jalgadega kettaid. Aga ei midagi ja snaipripüssist saab üllatavalt täpselt tulistada.
  Suitsus pole nii lihtne vaenlasi näha ja isegi nende nägusid pole näha. Seetõttu ei tekita surnud, kelle surevad hüüded paljude sarnaste teistega lahustuvad, negatiivseid emotsioone. See on nagu sa mängiksid arvutis tulistamismängu või lööksid lasketiirus elektroonilisi monitore.
  Kui nüüd tunned, et jäid märgist mööda, siis see tekitab juba ärritust!
  Ja vaenlane, kasutades ära nende arvulist üleolekut, surub Revastopoli kaitsjad tagasi. Orglikanide kerged, parajalt kiirelaskulised ja täpsed välirelvad vasardavad ja naelutavad pidevalt. See on ka üks põhjusi, miks Venemaa alates 1618. aastast (peaaegu veerand aastatuhandet ei kaotanud venelased sõdu, vaid said lüüa vaid üksikutes lahingutes!) oli sunnitud järele andma.
  Ammendatud tankidega eriüksuslane, mustade vägede sõdalane Victoria käskis end kokku võtta ja laskemoona nii palju kui võimalik kokku hoida. Transporterid, neid oli ainult kaks, kaeti kiiruga liivakottidega (need olid trofeed) ja tulistamiseks kasutati neile paigaldatud kuulipildujaid.
  Enamik eriüksuslastest sõdureid kasutasid kõik oma ajakirjad ära, üldiselt on see selge lugu. Nüüd tuli tagasitõrjumiseks kasutada vaenlaselt tabatud vintpüsse.
  Loomulikult sülitatakse nii ägeda lahingu ajal need klipid väga kiiresti välja. Kuid ühele jalaväelasele ei mahu palju sarvi, need jäävad teele.
  Tõsi, soomukitel endil on veel kastid tagavaraga. Seetõttu tuleks neid säästlikult kasutada.
  Viiekümnest inimesest jäid püsti vaid umbes pooled ja lahinguväljalt tiriti veel paar raskete haavadega inimest. Kahekümne esimese sajandi haru tõsised kaotused.
  Peate oma inimeste eest hoolt kandma, seda enam, et nad on kohanud vaprat vaenlast, kes ei hakka esimeste, isegi mitte eriti intensiivsete salve laiali minema.
  Vene vägesid abistav kolonel Mihhail Tsarkov on samuti haavatud, kuid on endiselt jalul. Peamine probleem seisneb selles, et võitlejate erutuses kulutasid nad liiga palju laskemoona, mistõttu on väga raske tõrjuda vastase ülekaalukat arvulist üleolekut. Tõsi, Tsarkov, nagu staažikas sõdalane, tulistab säästlikult ja tal on veel reservi. Näiteks ei põlga ta ära üksikuid kaadreid.
  Aga kui vaenlane hakkas granaate loopima...
  See on väga ohtlik, kui plahvatab kohutavalt palju pomme, isegi kui neil on väike plahvatusjõud.
  Sõjapoiss Edik hakkab paljajalu teravaid kettaid viskama. Aga see on nagu vann surnutele
  Kuigi Victoria seda teha ei taha, on sõdurite elud väärtuslikumad. Ja kütus... Jumal õnnistagu teda! Oleks vaid hakklihamasinaid, oleks neile kütust!
  Tšernobogi tütre metalne hääl käsib:
  - Tõstke helikopterid õhku!
  Peab ütlema, et lennukid ei anna mitte ainult surmavat jõudu - lõppude lõpuks on isegi helikopteril piiratud laskemoona -, vaid ka moraalset mõju. Üheksateistkümnendal sajandil on miski, mis lendab ja tulistab, uudishimu. Seega on võimalus...
  Revastopoli kaitsjad taanduvad juba tsitadellilinna välimistesse piirkondadesse. Üldiselt on nende käitumine õige - kui kõik sõdurid pannakse kindluse äärealadel lahingusse, pole kindlust kaitsmas kedagi. Ja siis on sõjas kiil. Revastopoli vallutamine on märguandeks haldjalastele ja pärslastele sõtta astumiseks.
  Ja nii, olles kogunud kõik oma jõud muljetavaldavasse rusikasse, ründavad Orkglichanid, trollid ja türklased...
  Ka Edik, rahulikult vaenlast sihikule võtnud, hakkas närviliseks minema. Poiss mõistis, et nad kaotavad lahingu, ja ainus lootus seisnes selles, et kaugel maha jäänud Fenšikovi vägedel on aega kohale jõuda.
  Ja järgmisel päeval seisid poisid silmitsi tõeliste proovidega. Vaevalt olid nad hommikusööki söönud, kui kuulsid kähedat mürinat ja vaenlase tankide liikumist. See tähendab, et lapsepõlv on lõpuks läbi ja ees ootab lahing. Mõnel poisil oli juba kaklemise kogemus ja ta käitus rahulikult. Kuid mõned tüübid, eriti nooremad, hakkasid askeldama.
  Clara karjus neile kõva häälega. Lapsed rahunesid. Nad asusid kindlustatud positsioonile ja valmistasid ette granaadid, aga ka tropid sõjamaterjalide viskamiseks. Ees oli ka rida tankitõrjemiine.
  Orkid lähenesid. Edasi liikusid madalad, kükitavad, kuid pikad FE-sarja tankid. Mitmel neist oli juba püramiidne kuju, mis oli mitme nurga alt peaaegu haavamatu. Kuid enamus olid tahapoole nihutatud torniga draakonid ja 128 mm kahuriga FE-70.
  Välimuselt noor Edik valmistas enda lähedale terve seljakoti tankitõrjegranaate. Muidugi ei tungi need soomust läbi, kuid võivad kergesti jälgesid murda. Lisaks on püramiidpaakidel väikesed, kuid arvukad rullikud, mis täpistavad kogu põhja. Ja nende šassiid on äärmiselt raske keelata.
  Orkmeti tanke liigub palju. Tagaküljel on isegi Elferikan TOR-93 ja Phoenix-2 ritv. Need on halvemad kui Orkmeti omad, kuid loovad täiendava õhkkonna. Draakoni tank on üsna krapsakas 105 mm kahuriga, mis on võimeline vene tankidest kaugelt läbi tungima ja on kükitav. Klassikalise paigutuse korral asuvad paagi esiosas ainult mootor ja käigukast ning käigukast on mootoril endal.
  Modifikatsiooniga - 3 - sõidukil on tugevad soomused külgedel ja taga 125-millimeetrise nurga all ning seda on raske granaadiga võtta. Ilmselt peame rööbastele pihta saama.
  Kuidas püramiidpaake peatada? Need on tegelikult koletiste koletised!
  Ja kahesaja poisi vastu on rohkem kui kolmsada viiskümmend autot! Peaaegu kaks rasket tanki inimese kohta ja isegi laps! Ja mitte ükski pole vanem kui viisteist, välja arvatud komsomoliülem Klara!
  Jõudude vahekord on selline, et nende imede pataljon on määratud lüüasaamisele.
  Aga kui sa sured, siis muusikaga!
  Noor Edik viskas käega granaati ja sai selle jalaga kinni. Esimene Dragon tank on juba sisenenud hävitamistsooni, mis tähendab, et seda saab visata. Poiss kaardab oma painduvat lihaselist keha, sirutab jalga ja sääre ning sirutab paljaid varbaid. Ja granaat lendab sadu meetreid, nagu oleks ragulkaga välja lastud. Ei, sa ei viska kunagi niisama kätt.
  Ja granaat vilistab üle tankitõrjesiilide. Orkmeti tank sai löögi röövikusse, pöördus ja... rammis oma kehaga vastu paremal kõndivat kolleegi.
  Noor Edik vilistas:
  - Ja lahing jätkub uuesti,
  Hüperplasmaatiline tuli keeb...
  Ja Lenin on nii noor -
  Annab surmava löögi!
  Inspiratsiooni saanud poiss viskab "Draakoni" pihta veel ühe granaadi. Auto kukub alla ja rammib oma elukaaslast vasakult. Nii saab röövikut kahjustades reaalselt paagi liikumissuunda muuta. Ja ta kissitab silmi ja läheb valele teele.
  Ja võitluspoiss Edik laulab, visates veel granaate:
  - Minu kodumaa on universumi pimedus,
  Valmis tõrjuma kurjade vaenlaste pealetungi!
  Ilma sinuta, kallis, ei saa ma päevagi minna,
  Olen valmis sinu eest oma elu andma!
  Ja terminaatoripoiss viskab jälle jalgadega granaate, sundides Mongoose-3 vastu püramiidset Orkmeti tanki põrkuma.
  Noor Edik hüppab isegi rõõmust püsti, vau... Nii et peaksite võitlema orkide vastu. Ja jälle viskab ta palja jalaga granaati. Ta teeb seda väga hästi. Granaat põrkab vastu muru ja tabab uuesti Orkmeti tanki, sundides seda küljele kalduma ja rammima oma metsatukka.
  Poiss naerab ja laulab:
  - Tõstke bensiinitünnid tulega üles,
  Meie, pioneerid, laseme autod õhku -
  See on orkide jaoks täielik lüüasaamine,
  Pioneeride hüüe: olge alati valmis!
  Pioneeride hüüe: olge alati valmis!
  Ja iga joonega visatakse orklerite pihta granaat, mis paneb Orkleri tankid kokku põrkama. Nüüd on aga ohvriks saanud ka Elferik TOR-93. Veelgi enam, sellel autol õnnestus nii avarii teha, et ta lasi õhku kaks oma Phoenixit.
  Üks võimsamaid Orkishi läbimurdetanke, Royal Dragon, mis kaalub sada tonni ja mille mootor on 1880 hobujõudu. Ja kuidas seda pätti raputati. Ta lasi alla ühe tankeri ja siis teise. Ja kolm autot põlevad korraga.
  Ja poiss hakkab ahastusega uuesti laulma:
  Kuri neetud reaalsus
  See võib sind hulluks ajada!
  Kogu tohutu aatomi jõud -
  Saatan sõitis Maa sisse!
  Ja lauldes viskas ta viis granaati ja lõi välja kümmekond tanki. Orkmeti sõidukid tulid aina lähemale ja teised pioneerid hakkasid kingitusi loopima. Samal ajal ei teinud Orkide tagasituli tüüpidele praktiliselt mingit kahju. See oli nagu tõeline ime.
  Lapsed said Orki koletisel sarvist haarata ja mastodonid granaatidega üle ujutada.
  Üha intensiivsemalt jalgadega granaate loopis noor poiss Edik laulis:
  Tähelaevadel kihutame üle lainete,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes!
  Mida ma oma planeedile edasi annan,
  Hullu, patuse maailma lapsed!
  Ja selle salmi jaoks visati kaheksa granaati ning kakskümmend paksu vitsa tanki said löögi ja põrkasid kokku. Kiire poisi jäsemed, kellele õpetasid võitluskunste nii jumalad kui ka tulnukad, välgatavad üha energilisemalt. Minu seljakotis olevad granaadid said otsa. Pole hullu, kasutatakse isetehtud plahvatuskotte. Ja orkistid on vastu võtnud ja saavad ka edaspidi.
  Miinid lasid õhku mitu Orkleri tanki, mille taga sõitnud sõidukid põrkasid neile otsa. Pärast seda süttisid nad kõik Kupala lõkkeid lõõmades. Kõik on nii palav ja põlenud orkid roomavad välja. Ja nii on kogu nende välisarmee.
  Ja võitlev Edik hakkab laulma;
  Vend tõstis käe venna poole -
  Julm sõda, vastase möirgamine!
  Kuulipildujast on saanud sinu sõber,
  Kergemeelsuse eest on kättemaks tulnud!
  
  Mida teha, kui inimesed on katki
  Kui hoogsad kuulid vilistab ringi!
  Jumal parem katkesta sõda jõuga -
  Et röövlohe ajad läbi saaksid!
  
  Kuid põrgu ei tunne piire ega piire,
  Maa põleb napalmis, lapsed nutavad!
  Nüüd on tüdrukute näojooned kahvatuks muutunud -
  Kes Püha Issand sellele vastab?
  
  Noh, kui palju lähedasi saate tappa?
  Inimene sünnib ju, uskuge mind, õnneks!
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõja ajal halb ilm!
  
  Kuid sõduri kohustus on tõeline kohustus:
  Miks peaksime Isamaa eest võitlema?
  Kuueteistkümneaastaselt on tempel juba hall,
  Õnnetute leskede näod on pisaratest paistes!
  
  Aga mis see on, kas sa oled hull, vend?
  Ei, sa oled hull - vastab sinu kallim!
  Alatuse pärast, kes on meie sõdur troonil,
  Ta usub, et tema õemees on räpane Kain!
  
  Maa peal rebivad verejoad veenid,
  Ja südamiku pulss vastab löögiga ...
  Kesta tabatud ader külmus põllul,
  Oh, kui karmiinpunaseks on päike muutunud!
  
  Kuid on usk, et Jeesus tuleb -
  Ta lepitab vennad ja toob pääste!
  Unustagem siis alatu skoori eest kätte maksta -
  Andestus valitsegu meie kõigi hinges!
  Terminaatoripoiss laulis ja viskas mõlemalt paljajalu lõhkepakke maksimaalse efektiivsuse ja intensiivsusega.
  Viimastel ridadel pöördusid mõned Ferman Orkringi säilinud tankid tagasi. Põllule jäi põlema üle kolmesaja hävitatud orkishisti mastodoni.
  Higihelmes jooksis mööda lapse siledat lauba. See veeres mööda tagasilöögist punetavat põske alla, torkas kriimustatud nahka ebameeldivalt ja kukkus automaadi ülekuumenenud tuharale. susises...
  Edik puhkes ohates nutma:
  - Mu vaene süda on valmis rinnus plahvatama nagu kest, aga muud võimalust pole, uskuge mind, isegi kodus, nagu küünlad põleksid!
  Tema tanki lendasid ka granaadid... Kaks kaaslast, väikest kasvu, aga loomulikult täiskasvanud võitlejad, vastasid ka püstolitest ja väikestest kuulipildujatest.
  Kuid vaenlane murrab läbi numbritega. Edik püüab ohvitsere valida, sõdurid ise pole palju väärt. Vaenlane kannab kaotusi, aga parempoolne tanker on juba murtud peaga eesel. Kolju on muljutud ja ajud voolavad välja vedela pastana, nagu langetatud haavapuu vaik.
  Nüüd tundis poiss tõelist hirmu. Need pole enam varjud, mis on virtuaalses reaalsuses, mitte kahjutud üksused, keda tuhandete kaupa tapale saadate, vaid tõelised inimesed, kes toovad surma. Ja nemad...
  Srapnell tabas poissi laubale... Kõik läks tema silme all tumedaks ja püssi maha visates kukkus poiss torni sisse. Roikunud toolil. Ellujäänud tanker kulutas oma viimased kuulid ja oigas haletsusväärselt, kui tääk läbistas tema hapra rindkere.
  Haavatud Ediku päästis vaid "musta hai" ilmumine taevasse. Voolujooneline sõiduk paugutas nõelaga täidetud kobarrakette grenaderide kuhjunud hanenahkade pihta. Nad langesid nagu mooniseemned, puistates oma tuha kümnete süldade kaugusele...
  Tiivuliste koletiste ilmumine pidurdas tegelikult rünnakut. Eriti ehmatasid hobused. Eesmised pöördusid tagasi ja tagumised, vastupidi, kannustasid edasi, tekkis verine prügimägi.
  Raskejalavägi muutus ja liikus kiiresti kõrgemale kohale. Kuigi sõdureid oli järel vaid mõni üksik, pidi üks sõdur kandma kahte või isegi kolme haavatut.
  MIG-124, olles tulistanud oma viimased raketid, tulistas lühikesi kuulipildujaplaane. Samal ajal, ja see geniaalne idee tuli Natašale ette, langes ülalt mitu püssirohutünni. Üheksateistkümnenda sajandi kõige primitiivsemad relvad olid tavalised taht, kõige iidsemate hävitavate ainete rebendid.
  Aga tõhus...
  Uudne oli ka vaigu, õli ja piirituse kallamine savikannud. Iidsed, sütitavad kestad. See pole ka superrelv, aga kui nad teieni ülevalt jõuavad, siis!
  Selge on see, et kaasaegne laskemoon on peaaegu otsas ning me peame üle minema iidsematele ja arhailisematele relvadele. Tundub, et see süttib, põletades vastased elusalt. Isegi liha koorub nende luude küljest lahti ja nende luustikud paljastuvad. Siis hakkab tuul nendega askeldama, kõliseb ja praksub. Auastmed kukuvad kokku, segunevad ja liiguvad tagasi.
  Ja siit tuleb abi Fenšikovilt. Esimesena saabusid loomulikult ratsaväelased. Samal ajal kui mobiilseid transportijaid pole, peab põldude kuninganna kõike oma jäsemetega trampima.
  Aga see on hobune, ta on hobune ka Aafrikas.
  Pärisorjatüdruk ja samal ajal äge sõdalane Domkratova oma kaunil hobusel suutsid kõigist ette jõuda. Kaunis talunaine peksab paljaste kontsadega vastu hobuse laudjat ja vehib ägedalt mõõgaga.
  Nii tõrjus tema esimene "trofee", tolmuplekiline lanser, vaid haritud talunaise esimese rünnaku ja teine keerd lõikas tal peaaegu kogu pea maha. Orktsuz ei saanud isegi läbi lõigatud kõriga karjuda, vaid kukkus lihtsalt laudjalt maha. Ja Domkratova laulis:
  - Avamaal on rukkililled... Pikk teekond!
  Elena, kes kuulis oma üliägeda kuulmisega, urises üksmeelselt:
  - Tee ääres on tihe mets Yagami naistega!
  Nadežda lisas, summutades lahingukära, kõik need relvad ja labad:
  - Ja selle tee lõpus telgedega hakkplokk!
  Domkratova, liikudes kiiresti tera juurest, ütles ilma igasuguse mürinata:
  - Oh, ükskord!
  Selle sõna peale kukkus Orkgli rattur...
  - Jälle jah!
  Ja siin ei vedanud Furetsi ratsaväelane, pompoosne nagu pasha.
  - Jah, palju, palju, mitu korda!
  Siinkohal katkestas Nadežda hüppe, ajades oma graatsiliste jalgadega laiali terve tosin sissetungijat:
  - Jah, miks sa ikka ja jälle virised! Võtame kohe miljoni!
  Tuline terminaator, Chernobog Victoria tütar, paljaste sõrmedega teraskiivrit lendu visates, urises:
  - Hoiame miljoneid pangas ega hooli seadustest!
  Mõistlik Elena nõustus selle olukorraga:
  - See on õige: kui rikud ühte seadust, oled kurjategija, kui rikud mitut, oled surnud, kõik on issand jumal!
  Väga tark Victoria märkis vaimukalt:
  - Nagu ütles üks suur kirjanik ja filosoof: lollidele pole seadusi kirjutatud ja geeniustele pole loodusseadused ette kirjutatud!
  Peruni tütar Victoria viskas osavalt jalaga püssirohutünni. Ta vaatas oma paljast talda, mis läikis verest, ja kui põrguliku joogi tünn plahvatas, säutsus:
  - Keel on antud targale inimesele, et varjata mõtteid rumalate ja mõttetute asjade kohta!
  Aga ilmselt tüdrukud mõtlesid sellele... Kütusepuudusest lämbunud MIG-124 hakkas kõrgust kaotama. Kogenud piloodid püüdsid meeleheitlikult autot päästa, maandudes selle enam-vähem siledale kohale. Õnneks olid selleks ajaks liitlasvägede viimased julgusevarud otsas. Lisaks lähenes kangelaslik Vene jalavägi, ületades Suvorovi sundmarsiga tohutu vahemaa, juba väljale ja suurejoonelise lahinguga haaratud küngastele.
  Ja siis päästsid sõdalased-nõiad lõpuks oma maagia valla... See oli midagi, mis inimtaju ei ulatu. Nad tegid asju, mida paljud madalama taseme jumalused teha ei suutnud.
  Victoria põrgulik maagia sundis Orkgli ja Furetsi hobuseid laibalaikudega kattuma ja elusalt mädanema. Pealegi kolossaalse kiirusega. Ja Orkgli ratsanikel, Furetsi võitlejatel, Trollidel ja Fardinidel tekkisid mädased vastikud haavandid, mis lõhkesid isukalt...
  Belobogi tütre Zoya maagia mõju oli erinev, kuid mitte vähem hävitav. Hobused olid kasvanud heledate lillede, rooside ja kannikestega ning inimesed ise olid kaetud mee ja šokolaadikihiga. Paljud sõdurid hakkasid õitsema kui lopsakad kevadpõõsad. Ja see lõhnas värskelt. Belobogi maagia tappis ka, aga tegi seda väga ilusti ja täiesti valutult. See on hea vägivald. Ja millised kaunid mitmevärviliste õitega pungad inimeste asemele ilmusid.
  Peruni tütar Nadežda kasutas oma spetsialiseerumiseks rohkem kui ilmselgeid võtteid: välgust tulistamist. Tuhanded elektrilaengud katsid riiuleid, muutes väga paljud sõdurid tuhaks ja tolmuks. Ja kui elektriline kaldtee möödub teist paksu ja pimestava kaskaadina, on see vähem kui meeldiv, kuid rohkem kui surmav.
  Ja Svarogi tütar Jelena kasutas tehnikule omast tehnikat: ta pani relva tulistama oma inimeste pihta.
  Püssid, kes ei kuulanud oma peremeest, tabasid sõdureid selga ning kahurid lõid terveid ridu ja niitsid kolossaalse intensiivsusega ridu maha. Ja teisest universumist läbi murdnud helikopterid põletasid lihtsalt terve pataljoni ühe raketiga. Relv muutus äärmiselt hävitavaks, kui seda mõjutas Svarogi jõud.
  Nii näitasid kõik neli tüdrukut korraga oma võimu, hävitades ühe hoobiga kümneid tuhandeid sõdureid ja ohvitsere.
  Ja see otsustas lahingu tulemuse... Kui viimased furetid, okrglid, trollid ja fardini sõdalased surid, pöördusid neli tüdrukut ja ellujäänud vene võitlejad hüpermaagiaportaali ja naasid minuti pärast oma maailma.
  
  GULLIVER JA BALEKAALVISKONESS
  MÄRKUS
  Taas igaveseks poisiks saanud Gulliver teeb vägitegusid ning näitab oma tarkust ja säravaid ütlemisi. Temaga koos trambib teravatel kividel paljajalu vikontess, kelle viletsad, pargitud jalad karmile proovile aukalt vastu peavad.
  . PEATÜKK nr 1.
  Olles saanud nooreks kehaks, ärkas endine kapten ja kuulus reisija üles.
  Ja nii tuli tal oma paljaste lapselike jalgadega taas sadama suunas tee teravatel kividel trampida.
  Üks aadlisuguvõsast pärit tüdruk võttis selle ja sai ükssarviku seljast.
  Ja nad kõndisid koos, võttes jalast vääriskividega kaunistatud sandaalid.
  Samal ajal märkis ta:
  - On vaja, et jalad ei muutuks pehmeks, vaid oleksid võimalikult kõvad ja vastupidavad!
  Poiss Gulliver noogutas:
  - See on väga tark märkus! Aga kui aus olla, siis siin Suurbritannias tundub vikontessi soov paljajalu minna väga kummaline!
  Tüdruk laulis vastuseks:
  Kogu maa soojendab soojust,
  Ja ma jooksen mööda seda paljajalu...
  Soovin, et oleks suvi
  Teid ei sunnita lumehangedesse!
  Poisi kapten nõustus:
  - Jah, suvel on palju parem! Nii tore on, kui päike paistab ja lumehanged kiirtes virvendavad!
  Siin parandas Gulliver end:
  - Ma tahtsin öelda pärlkastepiisad murule!
  Tüdruk naeris ja laulis:
  - Kaste, kaste, kaste, kaste,
  Sumiseb nagu herilaste parv!
  Ja siis ta lisas:
  - Ei! See pole küla ega aed!
  Gulliver nõustus:
  - Ei külla ega aeda! Aga igal juhul saime teiega suurepäraselt läbi.
  Poisi beebijalad olid üleöö paranenud ja kõndimine polnud enam nii valus kui eile.
  Ka tuju läks paremaks.
  Gulliver märkis:
  - See on tõesti see, millest ma aru ei saa, miks teil on orje vaja?
  Vikontess nurrus põlglikult:
  - Mis siin arusaamatut on?
  Poiss märkis tõsiselt:
  - Te olete igavesed lapsed, teil on hea vastupidavus - saate ise tööd teha!
  Tüdruk naeris ja säutsus:
  - Tühkige oma paremat jalga,
  Lehvita vasaku käega...
  Maailmas on hea elada,
  Midagi tegemata!
  Gulliver vaidles vastu:
  - Mitte midagi teha on igav!
  Vikonts itsitas ja märkis:
  - Nad lahkusid onnist,
  Suured punakaelad...
  Poiss küsis:
  - No ja mis siis?
  Tüdruk vastas:
  - Nad raiusid maha kõik tammed,
  Kirstude peal!
  Ja kuidas see igavene laps selle võtab ja naerab. Jah, see on äärmiselt lahe.
  Gulliver küsis vikontselt:
  - Kas sa oled kunagi tõsine?
  Tüdruk laulis:
  Naljariigis
  See on olnud nii kaua...
  Mitte midagi, nagu teada -
  See ei juhtu tõsiselt!
  Poiss vastas naeratades:
  - Jah, ma saan sellest aru! Igavene lapsepõlv nii vaimus kui kehas!
  Vikonts märkis:
  - Olemine määrab teadvuse!
  Gulliver noogutas jõuliselt oma lapselikku pead:
  - Raske on mitte nõustuda! Nüüd tunnen end vähemalt füüsiliselt väga hästi ja rõõmsana. Ja isegi lapse kulunud kehatallad lähevad nii kiiresti jämedaks, muutuvad tugevaks ja kalgiks, et need ei tee enam haiget, vaid vastupidi, kõndimine on muutunud isegi meeldivaks.
  Tüdruk noogutas energiliselt ja märkis:
  - Ma võin sellel teemal laulda!
  Poisi kapten noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi, laula! Oleme väga õnnelikud!
  Vikonts hakkas laulma suure tunde ja mõnuga;
  Uues maailmas on imesid,
  See on värviliselt nagu muinasjutt...
  Siin on selline ilu
  Osuti abil ei leia viga!
  
  Mis siis, kui on uus päev,
  See tuleb üle Maa...
  Nii et me pole liiga laisad, et tõusta,
  See ei lähe maailmas lahedamaks!
  
  Auhiilguses tuleb uus valgus,
  Kus puud on nagu kommid...
  Hakkame koitu tervitama,
  Meie lapsed on igaveses õnnes!
  
  Uus sajand tuleb,
  See piirkond on nii ilus...
  Inimene saab õnnelikuks -
  Olgu tee ohtlik!
  
  Las planeet õitseb -
  Varsti lopsakas paradiis...
  Avage võidukonto
  Maailm saab olema särav mai!
  
  Kui hea see on?
  Kui päike paistab eredalt...
  Rähn puurib peitlit
  Kõigil on planeedil imeline aeg!
  
  Kui lõbus kõik meiega on,
  Täielik õnneorg...
  Usu, et tuleb koidutund,
  Kuldne keskmine!
  
  Kes teeks meie saatuse,
  Väga vapper ja ilus...
  Kui toimub ümberjagamine,
  Siis muutute võimsamaks!
  
  Me ei lase oma pead alla
  Ajasin uhkelt selja sirgu...
  Pannkoogi, või, kodujuustu jaoks,
  Perenaine lisab kohe!
  
  Nii et seal on õnn, tead,
  Ja valgus Svarogi nimega...
  Sellest saab tõeline paradiis
  Inimesed palvetasid Jumala poole!
  
  Issand andis ühe vastuse:
  Peame töötama rõõmuga...
  Ja siis tuleb tere -
  Näod säravad eredalt!
  
  Siin on tüdruk, kes on paljajalu
  Ma ratsutasin kilpkonnaga...
  Sa pead seda rusikaga lööma,
  Põhjustab palju hirmu!
  
  Kus tulekahju tekib?
  Noh, kus see tuli põleb...
  Purustav löök
  Julm vaenlane ründab!
  
  Me ei alistu vaenlasele,
  Pidage seda püüdluseks ...
  Kerub sirgub
  Tiivad ja andestus vaenlastele!
  
  Ta ütleb, et see juhtub varsti
  Mida nimetatakse võiduks...
  Tsirkus on juhuslikult telk,
  Ja mõnikord koerad hauguvad!
  
  Varsti on see nagu taevas
  Teeme kogu maailma ilusaks...
  Ma tänan Ladat -
  Kerubid säravad kullaga!
  Poiss Gulliver plaksutas käsi ja ütles imetlusega:
  - Kui armas! See on luule! Ja tüdruku hääl on lihtsalt imeline!
  Tüdruk vastas tagasihoidlikult:
  - See on jumalate kingitus! Üldiselt seda, mis antakse, ei hinnata!
  Poiss märkis uuesti:
  - Sellega on raske mitte nõustuda! Aga igal juhul pole me kogemuste ja eluteadmiste poolest lapsed!
  Vikonts irvitas ja küsis:
  -Kas saate tõestada, et te pole enam laps? Veelgi enam, just intelligentsuse ja teadmiste kaudu!
  Poiss Gulliver noogutas:
  - Muidugi! Ma saan hakkama ja loomulikult tahan seda!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja möirgas:
  - Nii et tule, tõesta seda kohe!
  Poiss hakkas raevu ja põnevusega levitama populaarseid aforisme;
  Vaenlase nägemine on poolvõit, aga ise nähtamatuks jäämine on täielik võit!
  Võidu šampanjat jagatakse ainult kolme sõdalasega; vaprus, julgus ja au. Kuid erinevalt inimeste pidusöögist on neljas sõber õnn ja see pole üldse üleliigne!
  Kõigist hädadest on surm kõige kahjutum, sest see ei kordu enam ja pärast seda ei lähe midagi hullemaks!
  Sõjas on kõige teravam rutiinitunne ohutunde tuhmumine!
  Hea on lennata, kui hõljute ebaolulisusest kõrgemal - kuidas saate tagumikku löögi eest ära lennata!
  See, kes lendab kibedate inimpisarate kütust kasutades, lendab oma magusates unenägudes!
  Vaimukas kriitika on parem kui rumal kiitus!
  Inimene ei taha ühegi raha eest auku kukkuda, kui Veenuse Emakas välja arvata! Selle eest on ta valmis lisa maksma ja isegi viimast andma!
  Need, kes ei kaota kunagi oma väärikust, ei karda kaotada oma prestiiži!
  Kes katsumustel ei laula, see ulgub, kui mõistab, et kannatas asjata!
  Keelega saad lihvida kõike, välja arvatud keelekivid ja tuhmuse munakivid!
  Emane hirv on hea, isahirv on halb!
  Hirv erineb põdrast selle poolest, et esimest häirib teine ja saak läheb rebasele!
  Tõelisel sõdalasel peab olema looma iseloom, aga mitte looma mõistus!
  Hundimaailmas võtavad lõvi asemel tavaliselt šaakalid!
  Kui soovite, et sellel oleks tugev löök, mis vaenlase maha paneb, ärge lööge seda diivanil lamades!
  Kõige tugevama hoobi saavad need, kes patriotismist ei hooli!
  Vaenlase hakkimist teevad need, kel ajud ära ei peksa ja silmad üle ujutatud!
  Võidame numbritega, kuid võidu vilju saame nautida vaid oskusega!
  Egoist, kes ei taha alla anda, annab probleemi ees kindlasti alla!
  Ründades on muidugi oht lüüa, aga rünnatuna oled juba kaotanud!
  Ära mine vasakule, poiss, sa jääd auku, isegi kui sul on tegelikult õigus!
  Viltuste kätega vikatiga vanaproua käest ei pääse!
  Parem olla Ostap Bender kui vaene pätt!
  Kavalus ei tee sind alati rikkaks, kuid leidlikkus rikub sind kindlasti!
  Inimkujul rebane ei ole alati kasukas hele, aga kavatsustest alati tume!
  Särav hing toob liha tavaliselt matusekahvatuseni!
  Eesel võib troonil istuda, kuid see ei sunni sind põlvili!
  Mitte lõvi, kes möirgab kõvasti, vaid see, kes kõvasti hammustab ja lööb!
  Hiirtega võideldes pole vaja maja põlema panna. Pole mõtet muuta riiki koonduslaagriks, püüdes samal ajal võita korruptsiooni!
  Intuitsioon on muidugi reetur, aga mitte teie leeris!
  Ära karda tarka petturit - karda ausat lolli!
  Kes kiidab vägilast, see laulab kukke oma naril!
  Türann on nagu lõvi, isegi silitab teda, rebib küünistega liha ja naha maha!
  Sõjas on mugavus nagu šokolaad searasvas, ajab ainult surnukehadest haigeks!
  Kirikus on kombeks küünlaid süüdata, kuid ka kõige suuremas koguses ei suuda need inimlike kirgede leeki kustutada!
  Sul võib olla jäine süda, veri sama külm kui voolav vesi, aga inimese edujanu on alati kuum!
  Kõigega kiirustamine toob kaasa halbu tagajärgi, välja arvatud enesetapukatse!
  Kõik inimesed võivad võita konflikti, kuid ainult venelased võivad võita sõja, nii et nad ei püüa endale materiaalset kasu saada!
  Sõja ilutulestik on kõigi püha, välja arvatud argpüksid, ja üleüldine lein, välja arvatud viimased lollid!
  Kõige sagedamini lähevad segadusse sirged keerdkäigud!
  Ja nad pääsevad probleemidest, keerdumistest, selgelt riiulitele paigutatuna!
  Ta kratsib palju keelt, see, kelle pea tühjusest sügeleb!
  Parim investeering on oma vastaste kirstudesse, kuigi see pole kunagi otsene!
  Sõjavägi ei tooda mitte midagi, kuid tasub julge valitseja all tehtud investeeringu rohkem kui ära!
  Kui mees võidab, on tagajärjeks surm ja alandus! Kui naine on elu ja nauding!
  Naised kulutavad oma võitudele rohkem kui kõik maailma armeed, kuid võidetutelt võtavad nad hüvitist, mida antakse palju meelsamini!
  Naine, erinevalt vormirõivasteta armeest, võidab kiiremini!
  Erinevalt meestest saavutatakse naiste puhul tõeline võit pärast allaandmist!
  Sõjas, nagu ka kaartide puhul, peate suutma vastu võidelda ja erinevalt neist tuleb edusammud salvestada ja vaenlasele üle kanda!
  Sõda on pokker, kuid kaardi piilumine pole pettus, vaid intelligentsuse saavutus!
  Kavaluseta võitlemine on nagu lusikata supi lörtsimine, kuid millegipärast arutavad pruudid ainult viimast!
  Toredad mehed kaklevad - eraldage nad kiiresti! Kui naised kaklevad, on parem mitte tülitseda!
  Sõjas on kõik lahedam kui rahulikus elus, välja arvatud komandöri viltune otsaesine!
  Jõud ilma headuseta tõstab tsivilisatsiooni nagu silmustega poomist!
  Ilma kellegi teise näkku löömata ei saa sa enda oma ära süüa!
  Eeslit pekstakse alati, kuid tapetakse ainult siis, kui ta enam ei kasuta!
  Julge mees tapab vaenlase, argpüks tapab orja!
  Initsiatiiv sõjas on kallis, eriti odava malliga harjunud vaenlasele!
  Madalamat järku olendite jaoks on mõnikord nende enda negatiivne kogemus kasulikum kui mis tahes positiivne õpetus!
  Nad joovad oma igapäevast leiba oma higiga ja pühade leiba oma vaenlaste verega!
  Kui poliitik jahvatab palju keelt, pole tulemuseks jahu, vaid jahu!
  Kui joonlaud räägib palju, võib tainas kohev olla, kuid see läheb kiiresti halvaks!
  Valitseja kõva süda võib panna kogu riigi riivsaiale!
  Poliitika erineb matemaatikast selle poolest, et matemaatikas ei saa nulliga jagada, aga poliitikas jagatakse tahkete nullidega!
  Poliitik on geniaalne matemaatik, kuid ainult ühes tegevuses - lahutamine!
  Rääkida võib kõigest, aga hukka mõista ainult seda, mis on kasulik!
  Mõtteta vestlus on lobisemine, tähendusega vestlus poleemiline, kasuga vestlus on õpetamine ja suurim kasu tuleb vaikimisest!
  Suure arvuga võtab võimust vaid väike mõistus!
  Kaks on parem kui üks, aga mitte siis, kui nad on surnud seltsimehed!
  Õnnis on see, kes usub, ja kes ei usu, selle õnnistused on kahekordsed, nii et ta usaldab oma jõudu ja mõistust!
  Halb on, kui pidureid pole, veelgi hullem, kui aeglustad!
  Ei, kurat on kohutav, kuidas ta on maalitud, aga kõige kohutavam on segase tehtud ingli visand!
  Loomad elavad metsas - ja jõhkrad inimesed muudavad kõik tihnikuks!
  Metsalise kuningriigis on ainult kuked ja papagoid ning kotkad on asendunud sulepeenardega!
  Hea disain on see, et kui jääd hiljaks, jääd vananenuks, hea inimene, kui jääd hiljaks, saab vihatuks!
  Surm lahingus tekitab paari julgust ja rumalust, kuid kui samal ajal sõlmitakse liit tarkusega, siis on võidukas elu!
  Kõike saab varjata, välja arvatud sinu enda rumalus!
  Kõik võib paljastada, välja arvatud kellegi teise mõistus, milles sa ise elad!
  Punane kõne on parim vahend punase vere valamise vastu!
  Kõige kõvem metall on pehme plii, millest valatakse kuulid!
  Kõige ohtlikum plii pole mitte see, mis on kuulides, vaid see, mis täidab aju!
  Maailma parim asi on see, et kunagi ei saa öelda - hullemini ei saa!
  See, mis on maailmas halb, on õige sõjas ja pärast võitu ei saa see olla parem!
  Halastus sõjas, erinevalt avalikust hoorast, maksab rohkem, kuid ei suuda rahuldust pakkuda!
  Ainult inimene, kelle vaim on tõeliselt ülendatud, ei häbene langenutele halastamist!
  Rääkida võib kõigest, aga ainult asjast rääkida, sest tühi lobisemine muudab supi veriseks kõhulahtisuseks!
  Vaikus on kuld, mis annab omavoli vaigistamisel korrosiooni!
  Sõnad on hõbedased, mis ei lase teadmise ja tõe elava vee allikal kustuda!
  Tugeva lennundusega riik ei jää kunagi maha!
  Suurim kurbus vähesest intelligentsusest!
  Piimast, mis tuleb vibulaskjate vigadest, kasvavad ainult ebaõnne ja kannatuste lapsed!
  Füüsiline harjutus on vajalik, et ainult vastase aku saaks tühjaks!
  Tuima mõistusega inimesed ja need, kellel on tugev oma alaväärsustunne, armastavad teisi narritada!
  Teravad keeled, erinevalt pistodast, torkavad isegi läbi rumaluse ahelposti!
  Muinasjutt ütleb hästi, aga tegelikkus täitub halvasti!
  Kõik maailmas saab otsa, välja arvatud inimeste idiootsus ja loomade konkurents!
  Elu on väga nagu sõrmus, kannatuste lõpp on näha, aga seda ei saa kunagi tunda!
  Kõik maailmas saab otsa, välja arvatud inimeste idiootsus ja loomade konkurents!
  Elu on väga nagu sõrmus, kannatuste lõpp on näha, aga seda ei saa kunagi tunda!
  Hästi sihitud silm on parim viis surnud inimeste sõjaväkke võtmise vältimiseks!
  Ja täpne juhendamine ei lase teil täpselt eesmärgini viivat teed mööda minna!
  Põrgul on taeva ees ainult üks eelis, väljasaatmist pole karta!
  Kõige ebameeldivam kristlikus paradiisis on see, et te ei oska isegi midagi paremat soovida!
  Kristus on ainuke talleke, kelles jänes hundimaailmas lõvi näojooni omandab!
  Ainult need, kes ei suuda endas hirmu tappa, surevad!
  Surematuse saavutavad need, kelles hirm üldse ei ela!
  See, kes kardab suurt hulka vaenlasi, vahetab oma liitlasi!
  Luurele kulutatud minut päästab sajandi elu ja triumfihetke!
  Kes teid lahti ei lammuta, jätab liiga sageli konte kokku korjamata!
  Kõige suuremat kahju tekitavad vaenlasele need, kes ei kaota mõõdutunnet!
  Inimene ei tea oma ambitsioonide piire, kuid teda mõõdetakse alati tema võimalustega!
  Selle välja mõtles Gulliver - lahe! Ja kõik on sõna otseses mõttes ühes hingetõmbes. Tõesti, tõesti, on geniaalseid lapsi, kui neisse on sisenenud täiskasvanu hing.
  Vikontessi tüdruk märkis:
  - Jah, see võib sind hulluks ajada! Nii saate komponeerida!
  Poisi kapten noogutas:
  - Jah, elu on mulle palju õpetanud! Ja kaasa arvatud see tarkus!
  Tüdruk küsis siis:
  - Miks sa ei ole oma riigis kuningas!
  Gulliver naeris ja vastas:
  - Teate, millegipärast ei tulnud mulle pähe mõte trooni eest võidelda. Aga ausalt öeldes tasub sellele mõelda!
  Vikonts laulis:
  - Tema hinges möllab kirg,
  Poiss vajab ainult jõudu!
  Gulliver märkis:
  - Kui mul on juba tuhat aastat eluiga, aga ka tervist, siis miks mitte unistada võimust!
  Tüdruk käskis:
  - Löö teda piitsaga!
  Kaks valvuripoissi võtsid ja lõid Gulliveri palja torso peale. Ta karjus.
  Vikonts peatas võitlejad:
  - Piisav! Seda selleks, et ta mõistaks ja teaks oma kohta! Ja tema koht on orja koht!
  Poiss Gulliver krooksus, raputades oma lõhkenud nahalt higihelmeid maha:
  - Kuidas sa aru ei saa! Siin saab viimane perse aru!
  Tüdruk trampis oma väikest meislitud jalga ja kilkas:
  - Nüüd laula! Kuni ma hobuse selga sain!
  Poisikapten hakkas vastumeelsusest üle saades laulma;
  Isamaale on tulnud palju probleeme,
  Kõik lõppes kolossaalse kaotusega...
  Rõõmustage, et rüütleid pole enam,
  Au ja kiitus oma kodule!
  
  Olen Gulliver, suurepärane võitleja,
  Tead, ma võin ägedalt võidelda...
  Marss on see sõdalane, hea isa,
  Ja mu seljakotis peidetud varandus!
  
  Ma jooksen paljajalu külmas,
  Ümmargused kontsad vilguvad üle lume...
  Ma toon Fritzi jõuga kohale,
  Ägedas maikuus tuleb võit!
  
  Ma hävitan orke ambidega,
  Tosina päkapiku korraga maha raiumine...
  Ma pean trolli ninast hammustama,
  Minust sai sõdalane, väga rõõmsameelne!
  
  Mitte kunagi sellise poisi jaoks
  Maailma lõppu, uskuge mind, ei tule...
  Ma jooksen igavesti paljajalu
  Et Kain võitu ei tähistaks!
  
  Meie kodumaa on meie püha riik,
  Me ei kahetse, usalda oma elu...
  Kuigi saatan ründab inimesi -
  Tuleb, monarhismi puu õitseb!
  
  Tere, Suurbritannia, vapper maa,
  See kätkeb endas isamaa suurimat hiilgust...
  Kunagi valitses püha Oenomaus,
  Tänapäeval võitlevad tüdrukud ortsismiga!
  
  Ei, me ei anna kunagi vaenlasele järele,
  Las päike paistab planeedile...
  Täht särab eredalt,
  Meil on helge koht taevas!
  
  Jumal Jeesus on kõige isand,
  Kurjuse poolt inimkonna eest risti löödud...
  Tänan teda, inimesed
  Ole ka natukene püha!
  
  Paljajalu tüdruk ootas rüütlit,
  Otsisin soomust, mis oleks läikima puhastatud...
  Ilmselt on selline Pallas saatus,
  Ausalt öeldes kohtuge armastusega rüütliga!
  
  Usun, et edu toob õnne,
  Teaduses surnud inimesed äratatakse ellu...
  Kõik, kes seksi tunnevad, on saadaval,
  Oleme ekstaasis - kõlarid ei pragune!
  Tüdruk naeris ja raputas sõrmega:
  - Noh, sa oled nilbe inimene! Sa unustasid, et oled nüüd laps. Ja sa oled veel tuhat aastat laps. Meil on isegi edumaa. Eelmine elu ei lähe arvesse. Sul on veel tervelt kümme sajandit ees ja minul on vikontsse vähem!
  Gulliver noogutas naeratades:
  - Tunnen sulle kaasa!
  Tüdruk pomises:
  - Räägi sel teemal midagi geniaalset!
  Gulliver hakkas taas populaarseid väljendeid välja valama;
  Kui tahad saada jumalaks, ära ole ahv, kellel on kombeks ebapuhtat jäljendada!
  Kui sa ei taha härja kombel tööd teha, on sul lõpuks kaelarihm kaelas!
  Vikonts katkestas:
  - Et ma ei tahtnud enam sellist filosoofiat ja aforisme kuulata! Parem laula jälle midagi naljakat!
  Kaptenpoiss hakkas laulma mõningase vastumeelsusega. Tal polnud komponeerimiseks jõudu, nii et ta laulis rahvalaulu vene mässuliselt Stenka Razinilt. Noh, mis iganes meelde tuli, laulsin:
  Justkui mööda Volga jõge, mööda laia jõge,
  hõljus terava ninaga paat, Nagu uljad aerutajad paadis, Kasakad, noored poisid.Peremees ise istub ahtris, Omanik ise, hirmus Stenka Razin, Ees temast on punane neiu, Kütketud Pärsia printsess. Stenka Razin ei vaata printsessi, ja vaatab oma emale Volgal. Nagu ütles ähvardav Stenka Razin: "Oh, sa oled goy, Volga, kallis ema! Alates loll vanus sa rõõmustasid mind, Pika öö jooksul sa uinutasid mind, kiigutasid mind, Sa tüdistasid mind karmi ilmaga, Kas sa ei ole mulle hea mees? Uinunud, varustasid mu kasakaid headusega Et me pole sulle midagi andnud veel." Kuidas hirmuäratav Stenka Razin siin üles hüppas, Pärsia printsessi üles võttis, punase neiu lainetesse viskas, ema Volgale kummardus.
  Stenka Razin läks
  Astrahani linna
  kaupa kauplema.
  Kuberner hakkas kingitusi nõudma.Stenka Razin tõi krõbedad kivid,krõbedad kivid -kuldbrokaadi.Kuberner hakkas nõudma kasukaid.Kallis kasukas:Põrandad uued,Üks kobras,teine soobel.Stenka Razin ei hakka. anna talle kasukas. "Anna see tagasi, Stenka Razin, anna mulle oma õlalt kasukas!" Kui annate selle tagasi, aitäh; kui sa seda tagasi ei anna, riputan selle üles. lagendikul Haljasel tammel, Rohelisel tammel, Ja koera kasukas." Stenka Razin hakkas mõtlema: "Hea, kuberner. Võta endale kasukas. Võta endale kasukas, Ärgu lärmi lärmi. ."
  Et see ei ole hobusepasun, mitte inimeste kuulujutud,
  Ei kuulda väljalt trompetisti trompetit, Aga ilm vihiseb, sumiseb, Vihiseb, sumiseb, uputab. Kutsub mind, Stenka Razin, jalutama merele, merele. sinine: "Hästi tehtud, sa oled hull röövel, Sa tormakas röövel, sa märatsev kakleja, Sa astud oma kiiretesse paatidesse, Harutad oma linased purjed, Jookse üle sinise mere. Ma toon sulle kolm paati: Esimesel laeval seal on punane kuld, Teisel laeval on puhas hõbe, Kolmandal
  laeval
  on neiu hing.
  . PEATÜKK nr 2.
  Tüdruk, trampides oma paljaid jalgu, plaksutas käsi ja siristas:
  - Kui armas see on! Sa oled tõeline imepoiss! Ja miks sa pead täiskasvanuks saama?
  Gulliver vastas naeratades:
  "Ma tunnen end poisi kehas paremini kui kunagi varem!" Ja ma olen väga võitluslikus ja positiivses tujus!
  Ja kapten-poiss pritsib oma paljaid, väikseid, värskelt pargitud jalgu.
  Siis ta laulis:
  Esimene klass, esimene klass,
  Täna on teie puhkus...
  Tund on ilus ja rõõmsameelne,
  Esimene kohtumine kooliga!
  Ja Gulliver pilgutas oma valgete hammaste naeratusega. Tol ajal, kui jumal hoidku sul hammas valutaks, oleks see nii piin! Ja siin on imeline, sa oled igavesti laps ja sõna otseses mõttes sada protsenti õnnelik - oh, oh, oh!
  See on tõesti naljakas. Sa tajud end üha enam poisina.
  Aga olid väga head ajad. Nii oli Gulliver nõidade kuningriigis, kes võis isegi surnute hingi välja kutsuda. Siis muutus isegi surm kartmatuks - see tähendab, et on ka teisi hingi ja elu jätkub pärast surma.
  Nii vahva selline asi on.
  Poiss jätkas oma paljaste jalgadega teerada pidi ja hakkas laulma, paljastades oma lapselikud hambad;
  Tere ema! Püüdsin teile juba mitmendat korda kirjutada. Ja nüüd olete minu ees ja tundub, et kõik probleemid kaovad.
  
  Kuu hõljub üle taeva, tänaval on vaikus,
  Ja ainult ema on majas ärkvel.
  Ja öösel avab ta teile vaikselt ukse,
  Uskuge mind, mitte keegi teine, ainult ema.
  Ja öösel avab ta teile vaikselt ukse,
  Uskuge mind, mitte keegi teine, ainult ema.
  
  Ja kui keegi lakkab meid armastamast,
  Ainult ema pühib pisarad ja mõistab.
  Ja kui me kunagi pikale teekonnale läheme,
  Siis ootab meid ainult mu ema.
  Ja kui me kunagi pikale teekonnale läheme,
  Siis ootab meid ainult mu ema.
  
  Kuidas meil läheb? Jah, kõik läksid kuidagi laiali. Anka suri ja korrapidajad lahutasid. Jah, kõik on kuidagi asjade segaduses. Ema! Miks sa oled vaikne?
  
  Kuu hõljub üle taeva, tänaval on vaikus,
  Ja ainult ema on majas ärkvel.
  Ja öösel avab ta teile vaikselt ukse,
  Uskuge mind, mitte keegi teine, ainult ema.
  
  Ka seekord ei juhtunud minu kirjaga midagi. Ema, aga ma kirjutan kindlasti, kindlasti. Mul on kahju.
  
  Ja öösel avab ta teile vaikselt ukse,
  Uskuge mind, mitte keegi teine, ainult ema.
  Ja öösel avab ta teile vaikselt ukse,
  Uskuge mind, mitte keegi teine, ainult ema.
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  - Jah, asjad on nii... Sa mõtlesid oma ema peale. Kas meil pole ei ema ega isa?
  Gulliver oli üllatunud:
  - Vau! Kuidas on see võimalik? Kuidas sa sünnid?
  Vikonts vastas naeratades:
  - Toonekurg toob lapsed inimeste juurde. Ja meil on muinasjutuline draakon. Ainult inimeste seas on muinasjutt toonekurest vaid väljamõeldis väikelastele, aga meie juures on draakon tõeline. Sest me oleme ka surelikud ja peame aeg-ajalt oma rahvastikku täiendama.
  Poisi kapten märkis:
  - Tuhat aastat elu on ikka nii lühike! Eriti kui oled alati jõudu ja energiat täis!
  Tüdruk noogutas nõustuvalt:
  - Las see lendab silmapilguga mööda! Teil pole aega tagasi vaadata! Kuigi teisest küljest müüakse teid tõenäoliselt karjääri ja aeg liigub seal väga aeglaselt!
  Gulliver võttis selle ja laulis:
  - Sellest, et sünnitus on piinamine,
  Talvel ja kevadel...
  Ainus erand on
  Kui sa oled saatanaga!
  Vikonts kortsutas kulmu:
  - Sa oled nii innukas kristlane. Ja nüüd meenus mulle juba Saatan! Kus on teie usk!
  Gulliver vastas ausalt:
  - Muidugi ma usun jumalasse,
  Ja ma armastan Kristust kogu südamest...
  Saime kaotuse
  Aga sellel on uks!
  Tüdruk trampis vihaselt oma palja jalaga ja kilkas:
  - Laulame midagi, filosoof!
  Gulliver võttis selle kätte ja laulis uuesti;
  Kuulake äikest
  Metsik kisa needus, nutta ja oigamine,
  See on arvestamise aeg -
  Võitle Armageddoniga, võitle Armageddoniga!
  Vikonts trampis vihaselt oma väikest paljast jalga ja möirgas:
  - Mulle ei meeldi sellised laulud!
  Poisikapten irvitas sarkastiliselt:
  - Kuidas see sulle ei meeldi? Laula siis ise, kui mu muusika sulle ei sobi!
  Vikontess paljastas hambad ja urises:
  - Ma võtan selle ja laulan!
  Ja tüdruk võttis selle ja hakkas suure entusiasmiga laulma, hambad valged, paistsid nagu elevandiluust;
  Ja me oleme tormavad päkapikutüdrukud,
  Meile meeldib võidelda Isamaa au nimel...
  Meil on võitlev, paljajalu element,
  Ja me usume, me ehitame elfinismi paleed!
  
  Meie päkapiku jaoks pole ilusamat riiki,
  Selles on kogu maailma rahvaste päike...
  Ja las saatana hord ründab,
  Teeme midagi lahedamat kui Shakespeare!
  
  Kas sa armastad meie sajanditepikkust kodumaad,
  Et meie ajalugu kasvas ehitusplatsidel...
  Suurimatest ja uhkematest pärgadest,
  Kunagi keetsid nad Sparta putru!
  
  Ärge visake meie isamaad maa peale,
  Mis on uhke, lihtsalt püha...
  Kui me vandusime kahepäine kotka juures,
  Ja nüüd on sirp ja vasar meile armsad!
  
  Me tõuseme taevast kõrgemale,
  Tõstame katused kuni kosmoseni...
  Meie kohal hõljub võimas keerub,
  Nii hea sõna - Elfia!
  
  Verised pisarad ei lange,
  Ja päkapikk ei talla uskmatute kanda...
  Meie püha unistus saab teoks,
  Tõuse üles oma diivanitelt poisid!
  
  Piiramatu ruum, tormine ja lihtne,
  Nii ilus sõna - Elfia,
  Me langetame Wehrmachti kohta kurja kohtuotsuse,
  Ja teeme oma kodumaa õnnelikumaks!
  
  Las meie isanimi õitseb,
  Nagu Eedeni aia marjade värvi põõsas...
  Me pühime vaenlase hoogsalt minema,
  Poiss saab Jumalalt tasu!
  
  Ma ei usu, mis juhtub orksismi võiduga,
  Kõndige rullides riisudes läbi Elfskva...
  Las püha elfinism valitseb Elfias,
  Tüdrukud jooksevad, jalad välguvad nii kiiresti!
  
  Ärge nutke, sõbrad, et teie abikaasad on langenud,
  Kõik surnud äratatakse üles Svarogi tahtel...
  Keda pussitati, kes kukkus relvast,
  Aga me kõik võitlesime vapralt ja ausalt!
  
  Ma ei tea, miks maailmas valitseb kurjus,
  Miks andis Issand vastastele jõudu...
  Päkapikkudel polnud lahingutes sageli õnne,
  Kuigi lahingus pole julgemat sõdurit!
  
  Noh, väike päkapikk, sa oled julge, tead,
  Sa tead, kuidas võidelda ja oled väga julge...
  Suur kuningas istub troonil,
  Me valisime ta, uskuge mind, mitte asjata!
  
  Meie isamaal on kannikeseõied,
  Smaragdmetsad, pärlikased...
  Elfia on ilus - ilu kroon,
  Vähemalt Orkolf tahab oma kodumaad hävitada!
  
  Ei, meie, päkapikutüdrukud, oleme sellised võitlejad,
  Mis on siin planeedil julgemat ja lahedamat...
  Olgu meie lapsed ja isad meie üle uhked,
  Las pilved selginevad Isamaa kohal!
  
  Ma ei tea, mille peale tüdrukud tulevad,
  Kas suudame teha isamaa õnnelikuks...
  Oleme harjunud võitlema terava mõõgaga,
  Ja me võidame, uskuge mind, kaunilt!
  
  Ei tea, kui tugev vaenlane on
  Päkapikkude vaim, usus ilus rahvas...
  Me kindlasti alistame oma vaenlasi lahingus,
  Saagem tasuks püha vabadus!
  
  Nii et tunne õnne ja rahu Isamaal,
  Selle tõid tääkidega päkapikuveskid...
  Nüüd on meie tugevaim keerub
  Ja meie poisid on oma löökidega nii osavad!
  
  Sajandid mööduvad, elfinism tuleb,
  Kõik lahingus langenud tõusevad ihuliselt...
  Ja tee on igavesti üles, mitte hetkegi alla,
  Universum on meie jaoks liiga väike isegi ilma servata!
  Vikonts laulis nii kaunilt, trampides oma väga graatsilisi lapselikke jalgu. Gulliver isegi kahetses, et ta oli tüdruk. Vanem tüdruk oleks palju atraktiivsem. Eriti talla kanna painutus.
  No okei, isegi nii. Poisi kapten vastas:
  - Me ei tee midagi sellist, me lihtsalt laulame ja lõbutseme!
  Tüdruk pomises:
  - Kelle hääl laulaks ja sinu oma nuuksuks!
  Ja tekkis paus. Poisid, kelleks meremehed olid saanud, kõndisid nüüd teravatel kividel peaaegu valutult. Laste paljad jalad muutuvad väga kiiresti karedaks. See on tõesti positiivne fakt. Ja muidugi tuju tõuseb.
  Orjapoisid hakkasid isegi laulma;
  Päevase päikese kiirtes põleb selg tulega,
  Ülevaataja ei maga ja piits on talle truu.
  Öö saabudes
  jääb valge härra oma voodis valgete sulevoodite vahele magama.
  
  Mina, terve elu roost suhkrut ammutanud, ei teadnud muud tasu kui tikuga mansett. Mu käsi ei paindu ja hägune pilk on raske, Aga süda lööb kohutavalt, nagu tuline äratus!
  
  Jooksin ja peitun nagu varas,rohi pole kõrge,koeri veel ei kuule,aga see on praegu.Järgmisel hommikul võtavad nad kinni,poovad posti otsa,Ja poisid-vennad vaata nende otsaesise alt.
  
  Ma suren juba janu kätte, ma ei näe vett, Aga terve päev vabadust, kes selle ära võtab!
  Laul pole muidugi jumal teab mis. Ja see ei lisa optimismi.
  Gulliver märkis lapseliku naeratusega:
  - Selliseid keerdkäike on saatusel! Nii et ma lähen ja ma ei tea, kuhu. Ja mis ees ootab... No minu eelmistes seiklustes oli kuidagi rohkem dünaamikat ja huvi. Ja siin on ainult laulud ja sa trampid ringi nagu kellavärk.
  Vikonts noogutas nõustuvalt:
  - Kas vajate dünaamikat? Mis see võimalik on!
  Ja neiu võttis vööl piitsa ja lasi sellel Gulliverit lüüa. Poiss ulgus valust ja kähises:
  - Ma ei mõelnud seda üldse!
  Vikonts naeris ja vastas:
  - Aga sa pead olema haritud! Äkki räägid mulle mõne naljaka loo?
  Kapten poiss noogutas ja hakkas lugu kuduma:
  Keiser Diocletianus keeldus võimult tagasi astumast, kuna ta mõistis, et ilma temata ei jääks Rooma impeerium ellu. Pealegi oli Diolectanil lõpuks poeg ja pärija, hüüdnimega Julius, nagu Caesar. Keiser valitses juba enne 320. aastat, suutis paganluse moderniseerimisega tugevdada Rooma vana usku. Jupiterist sai peamine jumal, kes, nagu selgus, lõi ka universumi.
  Samuti tekkis ja tugevnes õpetus nii taevast kui põrgust. See tähendab, et sünge Hadese kuningriigi asemel võeti kasutusele õpetus muinasjutulisest impeeriumist, kus surnute hinged saavad kehad ja elavad uuesti. Sõdalastest kangelastel on loomulikult ka liignaised ja nad peavad pidusid. Ja keisritel on seal omad volitused. Ja loomulikult jäävad orjad orjadeks. Aga need, kes kuuletuvad oma isandatele ja käituvad hästi - neil on lihtsam ja parem elu ning neile antakse pärast surma noor ja terve keha. Ja sõnakuulmatuid orje ja kristlasi piinatakse väga julmalt ja piinatakse nii jõhkralt, et nad saavad vaid nutta ja meelt parandada.
  Pärast Diocletianuse surma jätkas tema poeg Julius isa traditsioone. Ja ta võttis isegi ette mitu agressiivset kampaaniat - viies impeeriumi lõunapiiri India endani.
  Nii tekkis isegi uus Diocletianuste dünastia. Mis andis Roomale stabiilsuse ja õitsengu. Kristlus hääbus järk-järgult ja jäi olematuks. Tõepoolest, muinasjutt Kristusest läks järk-järgult moest välja. Ja kristlased ei suutnud tõestada, et nad suudavad midagi teha või on midagi väärt. Ja nii läks kõik unustuse poole, mida paljud pidasid judaismi haruks. Kuid araablaste seas, keda Suur Rooma polnud veel vallutanud, ilmus Magomed.
  Selleks ajaks olid roomlased juba India vallutanud. Nende impeerium on muutunud nii suureks, et seda on raske hallata. Euroopas jõudsid roomlased Visla äärde. Ja nad vallutasid peaaegu kogu Saksamaa. Ja lõunas, liikudes mööda Niilust, alistasid nad Sudaani ja Etioopia. Kuid teaduse areng arenes aeglaselt.
  Ja selliste territooriumide kontrollimine ühest keskusest osutus väga keeruliseks.
  Seetõttu jäid vaesed ja kõrbes elanud araablased üksi.
  Nii nagu roomlased ei vallutanud liiga kaugel ja karmis kliimas elanud slaavlasi. Ja Hiina, mis on samuti täis mägesid, jõgesid ja kõrbeid ning kus on palju rahvast. Ja nii on Rooma impeerium suur nii rahvaarvult kui ka territooriumilt. Ja eriti ei taha keisrid Hiinasse minna.
  Ja Aafrikas pole ka teid ega kommunikatsioone. Eks neid oli ka, üle Atlandi ookeani Ameerikasse, aga ka nemad polnud veel piisavalt küpsed. Kuigi mõned laevad sõidavad kaugemale.
  Kuid Mohammedi juhtimisel tungisid araabia väed, olles Saudi Araabia alistanud, Rooma valdustele.
  Aga roomlastel on muidugi kordades rohkem rahvast ja vägesid kui araablastel.
  Kuid nad on hajutatud paljudes provintsides. Vahepeal on araabia väed Palestiinas. Ja Rooma kuberner Scorpius võitleb nendega koos viie leegioni ja palgatud araabia ratsaväega. Kuid lahingu otsustaval hetkel läksid araablased Muhamedi poolele ja lõid roomlasi selga.
  Ja toimus suur ja verine veresaun.
  Ja Rooma provintsid põlesid. Kuid Mohammed suri ootamatult. Ja teistest provintsidest saabus arvukalt ja hästi organiseeritud vägesid. Ja araablased said lüüa.
  Ja siis vallutati nad täielikult. Kuid see kõik ei olnud asjata. Ja Rooma uus keiser Constantinus otsustas Koraanist midagi laenata. Enne on usk Kõigekõrgemasse Jumalasse ning teiste jumalate ja jumaluste keeld. Rooma keiser ise kuulutati aga Allahi palgeks ja kõrgeimaks jumalaks maa peal ja materiaalses maailmas. Nii tekkis uus religioon - nagu islam, aga Rooma moodi.
  Loomulikult tühistati tarbetutena Namaz, Ramadan, sealiha söömise ja veini joomise keeld, samuti Hajj Mekasse. Aga loomulikult on polügaamia ise seadustatud. Noh, Hadži asemel Mekasse, hadži Rooma. Ja muidugi palju muud.
  Naistel ei olnud keelatud ka poolalasti kõndida. Kuid loomulikult olid teised religioonid keelatud. Sealhulgas judaism. Ja austa ka teisi jumalaid. Varem oli olemas peajumal Jupiter, kelle roomlased tegid universumi peamiseks loojaks, kuid kummardamise objektideks jäid ka teised jumalad. Ja nüüd on kehtestatud täielik keeld.
  Nii tekkis ja kujunes lõplik monoteism.
  Rooma impeerium jätkas oma territoriaalseid vallutusi!
  Tüdruk katkestas:
  - See on muidugi huvitav, aga laulame paremini!
  Gulliver hingas sügavalt ja hakkas laulma;
  Kui tihti me eksleme
  Ja me lihtsalt unustame
  Et maailma valitseb edevus.
  Mõnikord mängime armastusega,
  Me ei märka patte
  Ja mu südames on valu ja tühjus.
  
  Koor:
  Tule Jeesuse juurde ja ütle:
  Ma ei saa enam niimoodi elada
  Ma ei taha enam pattu teha -
  Mul on kahju.
  Tule Jeesuse juurde ja usu
  See elu muutub nüüd
  Ja see Kristuse püha veri
  Päästab teid.
  
  Issand andestab kellelegi
  Ta teeb haiged terveks
  Täida oma süda lahkusega.
  Tema armastus on püha
  Elab ja võidab
  Toob rõõmu ja rahu.
  
  Koor:
  Tule Jeesuse juurde ja ütle:
  Ma ei saa enam niimoodi elada
  Ma ei taha enam pattu teha -
  Mul on kahju.
  Tule Jeesuse juurde ja usu
  See elu muutub nüüd
  Ja see Kristuse püha veri
  Päästab teid.
  Vikonts märkis süngelt:
  - Kuidagi ei ole laul väga kunstiline! Kas sa saad laulda Kristusest, millestki helgemast ja ilusamast?
  Gulliver kehitas lapselikke õlgu ja vastas:
  - Kas sa tahad midagi eredat? Aga kas Jeesus pole mitte sama särav kui päike keskpäeval ekvaatoril?
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - No laulake siis veel nii hästi kui oskate, kui muidugi olete millekski võimeline.
  Poisskapten hakkas entusiastlikult laulma;
  Sa oled elu, sa oled valgus, armastuse leping,
  Sa oled elu, sa oled valgus, armastuse leping,
  
  Sa tulid mu ellu ja täitsid kõik valgusega,
  Valgustas mind, andis mulle
  Valu asemel on rõõm, arm on pääste,
  Nüüd olen lepingus
  
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  
  Ma kuulen su häält, sa oled mu kõrval,
  Ma olen sinu kätes, ma tean
  Pole kedagi kallimat kui sina, sa oled minu tasu,
  Igavesti sinuga ma...
  
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  
  Sa oled elu, sa oled valgus, armastuse leping,
  Sa oled elu, sa oled valgus, armastuse leping,
  
  Iga päev tahan olla sinuga tugevamana,
  Ainult Sinu läbi elan ma, mu Jumal,
  Ma laulan lakkamatult, ma laulan sulle,
  Ma armastan sind rohkem kui kogu oma elu.
  Iga päev tahan olla sinuga tugevamana,
  Ainult Sinu läbi elan ma, mu Jumal,
  Ma laulan lakkamatult, ma laulan sulle,
  Ma armastan sind rohkem kui kogu oma elu.
  
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Jeesus, Sa oled mu elu, Sa oled minu jaoks õhk ja vesi,
  Sa oled minu universum, mu hing kiidab Sind.
  Vikontess hakkas käsi plaksutama ja säutsus:
  - Nii on palju parem! Sa oskad tõesti hästi laulda, mu poiss!
  Gulliver kummardus ja vastas:
  - Jah! Ma armastan Kõigekõrgemat Jumalat Jeesust Kristust ja loomulikult kõige pühamat Jumalat!
  Tüdruk noogutas naeratades:
  - See on armas! Palun laulge kõige pühamast Jumalaemast, et kõik oleks helge ja ilus!
  Poiss trampis oma paljajalu lapse jalga ja laulis;
  Püha, kõige puhtam Neitsi Maarja
  Ta sünnitas Päästja, andis meile valgust.
  Kuid teie lapsed on talvel paljajalu -
  Ja räpastes keldrites kohtame näljast koitu!
  
  Lõppude lõpuks, kuidas see juhtus, et maailma piinab kurjus,
  Et vaeseid on rohkem kui jaaniussipõldudel.
  Et isegi külm külmtab taimed mais,
  Et kõige levinum vastus on - kui oled vaene, siis tantsi!
  
  Kahju on anda rikastele vasepenn,
  Kuigi nende mammon on sündsuse piirini paisunud...
  Nende peamine mentor on tammepulk meie kohal -
  Aga kukk lauldes saab sellest möirgama!
  
  Issand käskis teil jagada rikastega -
  Nii et surnuid poleks ja nutmine ei piinaks Jumala kuulmist.
  Aidake neid, kes on nõrgad - ütlevad lahked näod ikoonidelt,
  Kui oled armuline, pole taevarajal majakas kustunud!
  
  Kuid paljude jaoks hoiab mammon hinge ja pääste kallimaks,
  Nad ütlevad, et nad ostavad pühakuid kullaga!
  Rahalaenaja rasv ajas ta vastiku näo paiste -
  Ja süda ilma rahuta on külm graniit!
  
  Mis on teie valu meile - kasinatele inimestele?
  Paleedes ei kuule me isegi oigamist!
  Kas sa tahad peavarju? Olgu teil peavarju
  Vangla katuse all!
  
  Miks anda see teile, meile,
  Mida oleme edukalt jõuga võtnud?
  Sa olid mitte midagi ja igavesti mitte midagi,
  Taevast ei antud sinu eest!
  
  Kuid surm saabus neile ootamatult,
  Nagu Kõikvõimas Looja õpetas!
  Nüüd on nad seal, kus Saatan põleb
  Kus reetur krigiseb ja möirgab kannatustest!
  
  Nii et sa otsustasid, et Kõigevägevam teeb nalja -
  Öeldes, et helded ülendatakse?
  Ja et Jeesus ise on lihaks saanud Looja,
  Kas oli vale öelda, et kurjad hiired söövad asjad ära?
  
  Parandage meelt, lugedes Maarja palvet,
  Ja põlvili kukkudes ja meelt parandades - oigates!
  Kui laps nutab teie ees,
  Ja paljajalu neiu väriseb külmast!
  
  Võtke oma kitsas ja ihne rahakott,
  Kulutame natuke raha naeratades.
  Siis juhib Jeesus, armastuse Jumal,
  Ja see ei lase sul ebakindlale teele kukkuda!
  Tüdruk plaksutas oma armsaid, väga graatsilisi käsi, hüüatades:
  - Braavo! See on imeline!
  Gulliver, see igavene laps, küsis:
  - Äkki sa oskad ka laulda?
  Vikonts noogutas pead, säravalt nagu kevadine võilill, ja laulis:
  Näete ainult seda, mida soovite näha.
  Kuid kas elu võib olla selline, nagu te seda ette kujutate?
  Sinu süda on jääplokk ja see on mulle suletud.
  Olete pakiliste probleemidega täielikult haaratud
  Ja sa kulutad oma elu vihale ja kahetsusele.
  Sinu süda on jääplokk ja see on mulle suletud.
  Kui ma saaksin su südame sulatada
  Me ei lahutaks kunagi.
  Usalda mind,
  Ainult teie saate kõike parandada.
  
  Pole mõtet otsida kedagi, keda süüdistada.
  Tea, et ka mina kannatan.
  Kui ma su kaotan, on mu süda murtud.
  Armastus on nagu lind, ta ihkab vabadust.
  Ära lase pahameelel end seestpoolt ära süüa.
  Sinu süda on jääplokk ja see on mulle suletud.
  
  Kui ma saaksin su südame sulatada
  Me ei lahutaks kunagi.
  Usalda mind,
  Ainult sina saad kõike parandada.
  
  Näete ainult seda, mida soovite näha.
  Kuid kas elu võib olla selline, nagu te seda ette kujutate?
  Sinu süda on jääplokk ja see on mulle suletud.
  
  Kui ma saaksin su südame sulatada
  Me ei lahutaks kunagi.
  Usalda mind,
  Ainult sina saad kõike parandada.
  
  Kui ma saaksin su südame sulatada
  Me ei lahutaks kunagi.
  Usalda mind,
  Ainult sina saad kõike parandada.
  
  Kui ma saaksin su südame sulatada...
  
  NINJA TÜDRUKUD TÜRANUSE VASTU
  MÄRKUS
  Nelja paljajalu ninjatüdruku ja nende igavesti noore guru-demiurgi seiklused on ülimalt põnevad vastasseisus Lord Tyranuse ja teiste igat masti kurikaeltega.
  PROLOOG
  Nad näitasid väga ilusa nelja sõdalase seiklusi, keda kutsuti ninjadeks. Ja neil oli õpetaja - kolmeteist-neljateistaastane poiss, väga lihaseline. Pealegi näeb ta välja vaid teismelisena, kuid tegelikult on ta mingi paganlik jumal, taevast Maale välja aetud. Ja ta on tuhandeid aastaid vana. Nii treenib paljajalu poiss ninjatüdrukuid.
  No see on päris naljakas. Pealegi vilguvad poisi paljad roosad kontsad hüppamisel.
  Ja siis ilmusid tüdrukute vastased. Kaks suurt mutanti - üks krokodilli peaga ja teine lõvi peaga. Ilmselgelt on neil midagi halba. Näiteks otsustasid nad varastada linnakassast suure teemandi. Ajavahemik on umbes kahekümnenda sajandi lõpp ja inimeste tehnoloogiad pole veel nii lahedad. Ja neil mutantidel on käes laserkuulipildujad ja ka spetsiaalne kiirgus, mis muudab võitlejad praktiliselt nähtamatuks.
  Ja siin on kaks mutanti - pooleldi inimene ja pooleldi loom, mis teeb nad ebatavaliselt tugevaks ja võib-olla isegi kiireks.
  Nii nad sisenesid saali, kus hoitakse teemanti. Ja kuidas nad häiresüsteemi ja kuulikindla klaasiga keppivad. Laserkiirest plahvatab läbipaistev soomus.
  Krokodill ja lõvi tormasid teemandi juurde, haarasid selle kinni ja peitsid tugevasse kotti. Loomulikult läks äratuskell tööle. Politsei tungis hoonesse.
  Kuid mutantsed sõdalased, nagu nad lööksid laserkuulipildujatega, lõikasid korraga kümmekond kaitset, nagu kääridega blotter. Pärast seda lülitasid lõvi ja krokodill sisse nähtamatuse välja.
  Neli tüdrukut aga kihutavad juba oma võidusõiduautos appi lendamas. Nende poissguru ilmub tavaliselt ootamatult ja kriitilise hetke või hädaolukorra korral.
  Tüdrukud laulavad raevukalt:
  - Liiga sageli koputavad probleemid uksele,
  Aga lahedatesse tüdrukutesse pole raske uskuda...
  Lõppude lõpuks peate neile lihtsalt helistama -
  Sa ei pea sõpru kaua ootama!
  Nad liiguvad oma õhuautos väga kiiresti.
  Üks tüdrukutest on siniste juustega Natasha, kes on tõeline tehnikageenius. Ja loomulikult panid ninjasõdalased ette spetsiaalsed prillid, mis võimaldasid neil näha isegi spetsiaalsel väljal, mis moonutas footonite liikumist.
  Mõrvatud politseinike surnukehad... Jah, see on vastik. Ja muuseumi kokkuvarisenud seinad. Võimsad relvad Ygreki dimensioonist pärit mutantidele. Kuid loomulikult pole nad omaette. Neil on ülemus, kes samuti ei ilmu alati kohe.
  Tüdrukud blokeerivad teed mutantkurjategijatele, kes on valmis portaali hüppama.
  Nad avavad muidugi kuulipilduja lõhkajatest tule. Tüdrukud hüppavad kõrvale. Kuigi see tundub kuidagi rumal - et oleks aega valguskiirusel lennavast laserist kõrvale kalduda.
  Aga kino on kino.
  Siin on kollaste juustega tüdruk, kes viskab paljaste varvastega keraamikat. Ja ta tabab lasermasinat, lööb selle mutandi käest välja. Ja teine tüdruk viskas palja kannaga pistoda, see lendas koletise pea kohal ja tabas toru. See lõhkes ja lõvist sai aur jagu. Ta kukkus valust ja üllatusest maha ka kuulipilduja.
  Tüdrukud röökisid:
  - Võitle võrdsetel tingimustel!
  Vastuseks viskab krokodillipeaga mutant neile Mercedese autot. See lendab mööda ja tüdrukud hüppavad kõrgemale. Ja auto kihutab nende paljaste jalge all.
  Tüdrukud välgutavad oma paljaid roosasid kontsi ja tormavad kiiresti mutantidele lähemale. Ja nende lihased veerevad nagu pallid nende pargitud ja elastse naha all.
  Ja siis ilmub ta välja - vaenlane number üks, lord Tyranus mustas lahinguülikonnas ja kinnise kiivriga. See tähendab, et ees ootab tõsine lahing. Tüdrukud on loomulikult treenitud. Punaste juustega sõdalane mäletab, kuidas nende poiss-guru oma paljaste, peaaegu lapselike jalgade varvastega küünalt hoidis. Ja ta püüdis seda kustutada.
  Ja lendas mööda, põrkas vastu kiviseina. Ja nüüd üritab sõdalane Tyranust palja kannaga kõhtu lükata, kuid too liigub. Ja tema käpp kriibib tüdruku paljast talda.
  Ta isegi ohkas valust.
  Nataša, siniste juustega tüdruk, säutsus:
  - Tüdrukud võitlevad metalli, metalli eest,
  Saatan juhib etendust seal, valitseb etendust seal!
  Ja ta ründas ka Tyranust. Mustas turvises sõdalane pani ploki üles. Mutantkrokodill üritas aga tüdrukut palgiga külje pealt liigutada.
  Sõdalane põikas aga kõrvale ja palk põrkas vastu Tyranust.
  Ta, saanud surmava jõu löögi, kukkus ja möirgas:
  - Idioot!
  Kollaste juustega neiu lisas oma palja kanna lõvi mutantse kuklasse ja siristas:
  - Oleme maailma tugevaimad,
  Leotame mutandid tualetis...
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me võidame Tyranuse löögile!
  Punaste juustega tüdruk siples ja osutas põlvega kahejalgse lõvi lõua poole. Ja ta lõi hambad kokku. Ja see osutus väga surmavaks hitiks.
  Ja siis astus mutantne metsaline lasermasinale ja vabanes hävitava, ebatavalise jõu kiir. Mis tabas metalli poleeritud pinda, peegeldus ja tabas otse krokodilli saba alla.
  Ta möirgab metsikust valust.
  Tyranus aga hüppas püsti ja viskas ühe ninjatüdruku temast üle. See põrkas kokku müüritisega, paiskas tooted eri suundadesse laiali. See oli agressiivne võitlus. Bikiinides neiu oli kergelt kriimustatud, mistõttu tema pronksist nahale jäid sinikad.
  Ta hüppas kohe püsti ja keerutas. Ja siis sai Tyranus löögi abaluule ja kukkus maha.
  Kõik oleks olnud hästi, aga paar lahingrobotit hüppasid portaalist välja. Ja neil on käes lõhkised.
  Nataša viskas roboti pihta väikese õhukese ümmarguse ketta ja suutis vaevu vältida lõhkaja lööklaine. Ketas tabas robotit silma ja põhjustas lühise, mille tagajärjel kattus see välguvõrguga.
  Valgete juustega tüdruk tõusis kätele püsti. Ja tema paljas, graatsiline jalg viskas hernest lõhkeainega.
  See kukkus suure roboti küberneetilise suhu. Ja kuidas see plahvatab. Küberneetilise organismi jäsemete paar kirjeldas kaare ja lõi ühe lõvi ja teise krokodilli pihta. Ja nii edukas. Otse kuklasse. Ja mõlemad mutantsed pätid minestasid surnult.
  Tõsi, Tyranusel õnnestus kollaste juustega ninjatüdruk mööda keha küljele liigutada.
  Ja ta lendas minema ja pöördus lennu ajal mitu korda ümber. Siis aga tõusis ta püsti, kuid veidi raskelt.
  Tyranus urises: "Mjäu ja vau, võitleme." Kuid mõlemad mutandid - sportlaste kehadega lõvi ja krokodill - lebasid edasi liikumatult. Ja nende võimsad torsod kõikusid.
  Nataša vastas naeratades:
  - Nüüd olete üksi ja meid on neli! Lõpuks saad sa valmis.
  Tyranus möirgas:
  - Neli ühe vastu, see pole aus! Ja ninjatüdrukud võitlevad äärmiselt ausalt.
  Punajuukseline ninjatüdruk pomises:
  - Kas see on teie eesmärk? Aga kas ta on aus?
  Mustas turvises sõdalane märkis:
  - Aga mina olen kaabakas ja teie, positiivsed kangelannad! Kas hea meetodid on vastavuses kurjuse eesmärgi saavutamise meetoditega?
  Nataša noogutas nõustuvalt:
  - Tal on õigus! Ma võitlen temaga üks ühe vastu!
  Punajuukseline ninjatüdruk vastas.
  - Ei! Ma pigem võitlen temaga - üks ühe vastu!
  Valgejuukseline ninjatüdruk kilkas:
  - Miks sa seda teed? Võib-olla olen ma isegi parem ja lahedam kui sina!
  Kollaste juustega ninjatüdruk soovitas:
  - Äkki saame loosida? Või äkki teeme loendusmängu?
  Nataša noogutas ja küsis:
  - Kivi või tellis?
  Sel hetkel käis sähvatus. Ja poisikeguru ise ilmus. Tal olid jalas ainult väga lihaselise ja vormitud torsoga lühikesed püksid, kuid ta nägi välja vaid kolmeteistkümneaastane. Moeka poisiliku lõikega blondid juuksed. Demiurgipoiss trampis vihaselt oma paljast, päevitunud tugevat jalga nii, et asfalt pragunes, ja ütles heliseval häälel:
  - Ei! Meil on temaga pikaajaline skoori! Võitleme üks ühe vastu - oleme nagu klassikaline hea ja kuri!
  Tyranus noogutas naeratades, tema must mask sirutas:
  - Suurepärane! Tuleb väga huvitav võitlus!
  Siniste juustega Nataša ütles pettunult:
  - Sul, nagu alati, on õigus sensei! Aga mis meile jääb?
  Gurupoiss vastas:
  - Ja sina hoolitse nende eest!
  Ja ta osutas parema käe sõrmega veel avatud portaalile, kust tulid välja vaenlase lahingurobotid.
  Punaste juustega ninjatüdruk märkis:
  - Noh, nüüd on kõik aus! Ja sõjatüdrukud võitlevad väärikalt.
  Ja kõik neli tüdrukut võtsid ja tõmbasid oma puusadel olevatest vöödest välja väikesed herned tugeva lõhkeainega. Robotid tulid portaalist ja neil olid käes lõhkised. Andke neile vabad käed ja nad saavad maa orjastada või hävitada või võib-olla mõlemad korraga!
  Ja nii kaunitarid võtsid ja viskasid neid herneid oma nobedate jalgade paljaste varvastega. Need, kes lendavad kaares, tabasid nelja täiustatud robotit otse kaela. Ja kuidas ta pärast seda võtab ja plahvatab.
  Küborgidel rebiti pead. Üks tabas selle taga olevat robotit ja see oli täielikult lühises.
  Samal ajal seisid gurupoiss ja tema vastane mustas soomusrüüs üksteise vastu.
  Paljajalu, palja, väga silmapaistva torsoga laps sensei tundus suure võitleja taustal tähtsusetu vastane. Tyranus on pooleldi inimene ja pooleldi deemon. Ja lisaks on ta paljuks võimeline.
  Alustuseks võttis ta ja vabastas oma mustadest pikkadest kinnastest sõrmedest jõu välgunooled. Need vilkusid nagu koroonalahendus elektrivõrgus.
  Võitlejapoiss tõstis palja jala ja jõu välk kustus korraga ning otsekui voolus läks asfaldi alla.
  Noor sõdalane noogutas:
  - Kas sa tahad vastust?
  Tyranus tõmbas helendava tera, mis säras helepunaselt nagu moon, ja vastas:
  - Lase mõõgavõitlusel otsustada, kummal meist on õigus ja kumb vale!
  Poissguru tõmbas vastuseks oma mõõga, mis hõõgus siniselt, ja ütles naeratades:
  - Mõõgavõitlus ei määra, kas kellelgi on õigus. See näitab vaid, kumb meist on tehnilisem, osavam ja taiplikum!
  . PEATÜKK nr 1.
  Tyranus tegi esimese hooga. Ta sooritas kolmekordse lehviku tehnikat. Ja punane mõõk kirjeldas kaaret poisi-sensei heleda ja kauni pea kohal. Vastuseks hüppas noor demiurg ja kriimustas oma sinise mõõgaga vaenlase raudrüüd ning põikas osavalt tagasilöögist kõrvale.
  Tyranuse raudrüü hakkas suitsema ja sellest jooksis läbi triip.
  Ta pomises:
  - Pole paha, poiss!
  Gurupoiss naeris ja märkis:
  - Mäletan, kuidas rändasin paljaste jalgadega läbi Egiptuse kõrbe, kui seal veel püramiide polnud!
  Tyranus üritas uuesti rünnata, kuid poiss hüppas üle mõõgatala ja lõi mustas soomuses sõdalast palja kannaga vastu lõuga. Ja löögist ta koperdas ja kukkus ühele põlvele.
  Vahepeal võitlesid ninjatüdrukud robotitega. Nad loopisid oma väga nobedate paljaste sõrmedega, nagu ahvikäppadega, vaenlasele mõrvarlikke surmaherneid. Ja need hävitamise kingitused tabasid vaenlast võõrast metallist ja rebisid need laiali, põhjustades detonatsiooni.
  Ja autod rebiti tükkideks. Vastuseks lasti välja kiired, mis helendasid roheliselt ja kollaselt. Kuid ninjasõdalased hüppasid neist eemale, välgutades paljajalu, päevitunud, meislitud ja üllatavalt väledate jalgadega.
  Nataša muutis lahingu ajal veidi taktikat ja viskas herne koos lõhkeainega kõrgemale. See kirjeldas kaare ja tabas katust. See kukkus maha ja rammis edasi liikuvaid roboteid, kaks tosinat korraga.
  Portaalist roomas aga välja pardapaak. Kuid te ei saa teda lihtsalt lõhkeainega hernega kaasa võtta.
  Gurupoiss jätkas võitlust Tyranusega. Ta oli selle juba mitu korda valgusmõõgaga välja võtnud, saamata isegi kriimu. Kuid must soomus päästis kurja sõdalase tõsistest hädadest.
  Poiss märkis:
  - Sul on hea relvasepp!
  Tyranus noogutas:
  - Kääbus tegi selle soomuse!
  Noor guru naeris ja laulis:
  - Me võime sõna otseses mõttes kõike vallutada,
  Murdke igasugune armee mängides...
  Las meie elu niit ei katke,
  Ajudeta papagoi meist ei saa!
  Lahing kahe suure meistri vahel jätkus. Poiss oli kiire ja väike ning tema nõtke keha oli äärmiselt väle. Noore sõdalase lihased veeresid ja voolasid nagu lained tormisel merel.
  Ja ta oli suurusjärgu võrra kiirem kui Tyranus.
  Ninjatüdrukud püüdsid hiiglaslikku robotit kuidagi ohjeldada. Ühes pudelis hiiglaslikku tanki ja robotit katnud soomuselt põrkasid triviaalselt lõhkeaineherned tagasi. Algul roomas ta välja nagu tank, vaevu portaalist läbi pressides. Ja siis ta võttis selle ja tõusis kõrgele ning ilmus surmav jõud.
  Vaevalt jõudsid tüdrukud nii võimsa relvadega roboti laserlaskudest pääseda.
  Ja Nataša märkis naeratades huuli lüües:
  - Jah! See on järjekordne üllatus Hyperbrainilt! Tyranus ise poleks sellele kunagi mõelnud!
  Kollaste juustega ninjatüdruk võttis ja viskas pistoda, üritades rullidele pihta saada. Kuid relv põrkas soomuselt tagasi, kuid ei suutnud end kiiluda.
  Sõdalane laulis:
  Oh, tanki soomus on usaldusväärne,
  Kelleltki, kes kavatseb hammustada...
  Aga ta ei murra mind
  Ninjatüdruk suudab alati võidelda!
  Valgete juustega tüdruk pöördus Nataša poole:
  - Noh, tee midagi.
  Siniste juustega tüdruk küsis:
  - Kas sa tahad seda?
  Vastuseks kõnekas naer. Siis võttis Nataša ja eemaldas vöölt tikutoosi suuruse seadme. Ja paljaste varvastega häälestas ta selle teatud lainepikkusele, püüdes valida vajalikku ja surmavat kiirgust. Kuid ta pidi tagasi hüppama, kuna tohutu terminaator haaras temast kinni ja lõi surmava välguga. See tekitas asfaldile kraatri, seejuures sügava.
  Nataša klõpsutas paljaid kontsi ja laulis:
  - Sõda on alati lahe
  Taevas möllab kevad...
  Aastad mööduvad, ma usun,
  Aga me oleme igavesti noored!
  Ja pärast seda saatis ta tohutule terminaatorile laine ussiviirusega. Ja see põrisev elektriline boakonstriktor läks tohutu robotterminaatori vooluringidesse ja hakkas tõesti värisema.
  Ja gurupoiss ja Tyranus jätkasid võitlust. Ja nende valgusmõõgad välkusid ja hõõgusid ereda leegiga.
  Noor sõdalane suutis lõpuks löögile tõeliselt pühenduda ja tema valgusmõõk lõikas musta sõdalase käe maha.
  Siis ta hüüdis:
  - Kurat, see teeb haiget!
  Gurupoiss itsitas ja märkis:
  - Sa oled ilmselt kurat! Ja mina, ingel!
  Tyranus irvitas ja märkis:
  - Aga sa ei tapaks relvastamata meest, eks?
  Noor sõdalane noogutas:
  - Alla andma! Mõistame kohut, karistame ja halastame sinu peale!
  Must sõdalane tõstis vasaku käe ja viskas äkki, äkki hernetera. Miniatuurne aatomipomm plahvatas. Ja Tyranus kadus.
  Gurupoiss vilistas:
  - See on alati nii! Ja kuidas ta seda teeb?
  Järsku kostis tagant hääl:
  - Saa kätte!
  Vaevalt jõudis noor sõdalane minema hüpata. Krokodill ja lõvi tulistasid teda. Ja kiired läbistasid roboti, kes neile vastu hüppas. See plahvatas ja plahvatas. Ja killud lendasid eri suundades. Üks neist tabas gurupoissi paljast kannast. Ja ta ohkas.
  Siis aga pöördus noor sõdalane ümber ja laulis:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Ninja põhjustel...
  Me võidame kõik vaenlased,
  Elu nimel!
  Ja siis tabas poiss-võitleja oma palja kannaga mutantset lõvi templit ja ta kukkus maha, nagu oleks maha löödud.
  Vaenlane krokodill õõtsutas rööpajuppi ja tahtis poissi liigutada, kuid too lõi endale põlve ja kukkus maha. Poissguru põlvitas talle kuklasse ja märkis:
  - Sa seisid mu teel väga kaua!
  Nataša, kes oli lõhkeainega hernest visates vanarauale saatnud järjekordse mutandi, parandas:
  - Meie teel!
  Ja sõdalased haarasid kahel uimastatud bandiidiloomal kätest kinni.
  Gurupoiss märkis:
  - Kui anname nad politseile üle, murrab Tyranus koos oma varustuse ja robotitega kõik vanglad maha ja vabastab nad:
  Valgete juustega ninjatüdruk soovitas:
  - Seadkem mustale isandile lõks. Ta tormab mutante päästma ja siis me haarame ta kinni!
  Kollaste juustega ninjatüdruk märkis:
  - See idee on väga hea! Kuid siin on konks: kas Tyranus tajub saaki?
  Punaste juustega ninjatüdruk märkis:
  - Siin on veel üks probleem. Politsei võib segadusse sattuda, kui annate neile mutante. Tõepoolest, loomi peetakse loomaaias, mitte vanglas!
  Natasha säutsus:
  Loomad valmistuvad kooliks
  Kukk laulis ammu...
  Tõesti, ära proovi,
  Ära löö, ära hammusta,
  See ei aita nagunii!
  Gurupoiss ütles kindlalt:
  - Võib-olla on parem need Tyranusesse tagasi visata?
  Nataša kehitas õlgu:
  - Miks see muidu on? Me nokitsesime nendega nii palju!
  Noor sõdalane märkis:
  - Sest need kretiinid on meie vanad sõbrad, keda me pidevalt peksame. Ja nii saab Hyperbrain luua mutante, mis on palju targemad ja väledamad!
  Ninjatüdrukud naersid ja siristasid:
  - Usun, et inimesed ei jäta muinasjuttudega hüvasti,
  Ja nad jäävad tõelisteks sõpradeks igavesti!
  Pärast seda võtsid nad kaks suurt mutantset looma oma paljajalu, graatsiliste, pargitud, lihaseliste jalgadega, otsekui terastraadist kootud, ning lendasid mööda tangentsiaalset trajektoori ja lehvisid portaali.
  Pärast seda sära lakkas. Viis sõdalast: neli tüdrukut ja poiss, vaatasid ringi.
  Punaste juustega tüdruk märkis:
  - Me peaks...
  Valgete juustega ninjatüdruk küsis:
  - Mida sa peaksid tegema?
  Ta vastas:
  - Söö šokolaadiga kaetud jäätist! See on nii maitsev kui ka vihane!
  Tüdrukud ja gurupoiss liikusid mööda tänavat. Ja nad hakkasid rõõmust ja mõnuga laulma:
  Valguse mõõk, progress
  Toome armastuse...
  Kuigi maailm on täis stressi -
  Päästame planeeti!
  
  Olgu saatus kohutav -
  Kuri surm on saabunud...
  Ära sure asjata
  Lõppude lõpuks on meie kodumaa elus!
  Siis meenus gurupoisile äkki:
  - Aga me unustasime kõige tähtsama - varastatud teemant tagastada!
  Nataša kilkas:
  - Jah, see on tõesti meie valearvestus! Kuidas nad saavad nii segi minna?
  Punaste juustega tüdruk soovitas:
  - Võib-olla võtame seda nii ja kiirustame kellegi teise dimensiooni?
  Valgejuukseline ninjatüdruk vastas.
  - Ei! See nõuab liiga palju energiat. Parem uurime, miks neil seda teemanti vaja on.
  Gurupoiss noogutas:
  - Jah! Nad lihtsalt ei varastanud seda. Ja nad ei lõika seda tükkideks, et müüa. Tõenäoliselt soovib Tyranus seda kasutada võimsate relvade teravustamisobjektiivina.
  Nataša soovitas:
  - Võtame siis ette ja teeme oma triki, et anda vaenlasele ennetav löök!
  Valgejuukseline ninjatüdruk itsitas ja märkis:
  - Kunstteemant ei sobi fokuseerija rolli. Peate kasutama ainult looduslikke. eks?
  Gurupoiss noogutas:
  - Kindlasti! Miks peaks Tyranus muidu varastama looduslikku? Lihtsam on teha oma kunstlikku.
  Nataša soovitas:
  - Maailmas on ainult üks koht, kus sellist teemanti hoitakse. See on koht, kuhu me peaksime minema!
  Punajuukseline ninjatüdruk märkis:
  - Seal on tõsine turvalisus. Mis siis, me tükeldame need kõik tükkideks?
  Gurupoiss vaidles vastu:
  - Ei! See ei lähe. Me ei saa langeda röövimisele. Meie oleme jõu särav osa!
  Kollaste juustega ninjatüdruk säutsus:
  - Oleme võimelised heaks,
  Kurja loitsu murdmine...
  Aga see pole muidugi oluline
  Kui väike teemandi suurus!
  Valgete juustega ninjatüdruk soovitas:
  - Tule, siis küsime korraks seda teemanti. Noh, ma arvan, et meile piisab päevast?
  Gurupoiss hüppas püsti ja ütles:
  - Võimalik on ka teine variant. Võtame ja pakume korraldada kõige lahedama Supermani kangelase konkursi ning võitja saab õiguse kanda kaelas ehtet terveks nädalaks. Nii saame teha häid tegusid ja saada teemant ilma banaalsele röövimisele kummardamata!
  Nataša kahtles:
  - Kas nad on nõus korraldama selleks konkursi? Ja usaldada võõrale inimesele kivi terve nädal tassima, riskides sellega, et see maha uhub?
  Noor sõdalane märkis:
  - Noh, esiteks, keda veel ei saa usaldada, nagu peategelast Supermani. Ja teiseks, jõugud Tokyos pole praegu vähem lokkavamad kui New Yorgis ja nad tervitavad Augeani tallide puhastamise ideed!
  Valgete juustega ninjatüdruk märkis:
  - See on loogiline! Sa peaksid seda tõesti proovima! Pealegi on Tokyo maailma suurim linn ja huvitav on näha, milline see praegu välja näeb!
  Natasha säutsus:
  -Maailm kardab meid austada,
  Tüdrukute vägiteod on lugematud,
  Ninjad, nagu alati, teavad, kuidas võidelda,
  Talv saab läbi - kevad tuleb!
  Gurupoiss ütles naeratades:
  - Hiljuti ilmus selline lahe asi nagu Internet ja selle kaudu saadame oma idee!
  Punase juustega ninjatüdruk soovitas:
  - Võtame siis hinge kergemaks ja käitume halvasti nagu peab!
  Kollasejuukseline ninjatüdruk vastas.
  - Me püüame huligaane, mitte ise huligaane!
  Valgejuukseline ninjatüdruk säutsus:
  - Tehes midagi, mis on täiesti vale
  See on magusam kui isegi jäätis!
  Poiss-sensei noogutas ja ütles:
  - Mul on spetsiaalne modem, saadame selle kohe!
  Ja ta hakkas numbreid tippima.
  Sel hetkel avanes portaal uuesti. Välja hüppas väike, kuid väga liikuv tank. Kahuritoru asemel oli tal keerlemas kaks pikka mõõka.
  Nataša vilistas:
  - Vehklemispaagid ei ole tõhusad, kuid need on muljetavaldavad!
  Gurupoiss tegi naljaka näo ja laulis:
  - Kolm tankisti jõid igaüks kolmsada,
  Ja siis, me jõime sada!
  Suurtükiväelane löödi tagasi
  Sest tank pole lahingus midagi!
  Valgete juustega ninjatüdruk võttis herne ja viskas selle vehklemispaaki. See lendas mööda, kuid masina mõõga löök tabas hernest. Ja toimus plahvatus. Ja ots isegi ei kriimustanud midagi, kuid plahvatus hajus.
  Nataša märkis naeratusega, mis helkis pimedal ööl nagu auto esituled:
  - Vau! See pole nii lihtne!
  Gurupoiss korjas paljaste varvastega teel lebavalt hävinud robotilt üles laserkuulipilduja täägi killu.
  Ja ta käivitas selle jala viskamisega mööda trajektoori. Ta lendas üle ja tabas õlletünni. Löögi tõttu läks tünn ümber ja pritsis vahutavat vedelikku piirdepaagile. Selle tagajärjel tekkis surmav lühis.
  Vahuline laine uhtus üle auto, välk sähvatas, mässides selle ämblikuvõrku. Ja legeerterasest mõõgad kõverdusid toruks.
  Gurupoiss kilkas:
  - Üks, kaks, kolm - pühkige prožektorid,
  Neli, kaheksa, viis - tapa kurjad orkid!
  Nataša märkis:
  -Sa oled tõesti suurepärane, sensei!
  Noor sõdalane vaidles vastu:
  - Ei! Me kõik oleme omamoodi suured ja tähtsusetud!
  Nataša laulis:
  Mida inimene ei suuda kuidagi ohjeldada,
  Tema soov saada Kõigevägevamaks...
  Nii et Maa valitseb universumit,
  Sa oled demiurgi valitseja olemasoleva maailma üle!
  Valgete juustega ninjatüdruk märkis:
  - Jah, need laulud on lihtsalt armsad! Ja siin ei saa te vastu vaielda sellele, et inimene areneb hüppeliselt!
  Punajuukseline ninjatüdruk vastas:
  - Mis on seitse miili võrreldes kosmoseparsekidega? Nõus - see on tühine!
  Kollaste juustega ninjatüdruk laulis:
  Maa illuminaatoris, maa illuminaatoris,
  Maapind paistab läbi illuminaatori...
  Kuidas poeg on kurb oma ema pärast, kuidas poeg on kurb oma ema pärast,
  Oleme kurvad maa pärast, see on üksi!
  Ja tähed sellest hoolimata,
  Ja tähed sellest hoolimata,
  Natuke lähemal, aga kõigil on ka külm,
  Ja nagu varjutuse tunnid ja nagu varjutuse tunnid,
  Ootame valgust ja maiste unenägude nägemist!
  Nataša itsitas ja vaidles vastu:
  - Ja ma olen sellest planeedist, Maast, juba väsinud! Ma tahan, et mind transporditaks Ygreki dimensiooni. Ja head aega seal!
  Gurupoiss naeratas ja vastas:
  - Milliseid planeete ja mis mõõtmeid ma pole külastanud? Ja ma nägin midagi, mis võib sõna otseses mõttes katuse hingedest lahti rebida. Nii et universumis on palju huvitavaid kohti!
  Punajuukseline ninjatüdruk märkis:
  Tuhandest planeedist
  Sellist rohelist pole olemas...
  tuhandest planeedist -
  Sellist lemmikut pole olemas!
  Nataša märkis muigega:
  - Kuid peate tunnistama, et see on palju huvitavam, kui satute näiteks maailmast, kus hapniku asemel on kõige olulisem element fluor. Ja sel juhul peaks evolutsioon veelgi kiiremini käima!
  Gurupoiss noogutas:
  - Selliseid maailmu on, kuigi need on haruldased. Aga liikuda saab seal vaid lahinguülikonnas või tugeva jõuvälja katte all!
  Portaal avanes uuesti. Sellest hüppas välja veel üks robot, mis nägi välja nagu jänes. Ja väga kopsakas! Kuidas see hüppab ja ümber läheb, vabastades suust tulise pulsari!
  Valgejuukseline ninjatüdruk säutsus:
  - võlujänes,
  Joonistab nulli!
  Gurupoiss küsis tüdrukutelt:
  - Teeme ta märjaks või laseme tal elada!
  Nataša märkis naerdes:
  - Ikka naljakas jänku! Aga mida teha, et ta hea oleks?
  Hüppav robotjänes tegi ootamatult kaugushüppe ja transporditi teisele tänavale. Ja oli juba kahekümnenda sajandi lõpust pärit autosid - ka päris korralikud ja kiired, erinevat värvi.
  Ninjatüdrukud ja gurupoiss tormasid talle järele. Nad ronisid läbi majade, et minna otseteed. Ja nende paljad, painduvad varbad klammerdusid seinte ja karniiside külge ning võimaldasid neil liikuda läbi konstruktsioonide.
  Valgete juustega ninjatüdruk märkis:
  - Tõepoolest, targad ütlevad, et kui hundid on toidetud ja lambad ohutud, tähendab see, et jäneste arv on vähenenud!
  Kollaste juustega ninjatüdruk märkis:
  - Mille poolest erinevad küülikud jänestest?
  Punaste juustega ninjatüdruk soovitas:
  - Jänesed on saledamad, sportlikumad ja vähem rasvased!
  Nataša laulis:
  Aga kui sul on jänese süda,
  Isegi kui su selja taga on tiivad...
  Ärge proovige kõrgemale lennata.
  Terasest tiivad purustavad teid!
  Nii nad hüppasid järgmisele tänavale. Robotjänes tekitas tõelise ummiku. Ja asjad jõudsid tegelikult isegi kokkupõrgeteni. Ja elektrooniline olend lahvatab oma suust leekidesse. Ja kuidas ta oma eesli kõrvu väänab. See osutus tegelikult väga lahedaks ja lahedaks.
  Nataša võttis ja viskas robotküülikule oma palja peiseldatud jalaga lõhkeainega hävitava hernekese, mille sõdalased ise oma guru retseptide järgi valmistasid.
  Robotjänes aga vehkis oma pikkade ja laiade kõrvadega ning hernes lendas tagasi. Ja ta lõi Nataša ja ta kaaslased peaaegu surnuks, tormasid roosade ümarate kontsadega paljaste jalgade alla.
  Poissguru märkis:
  - Vau! Selgub, et meil on probleem!
  Nataša laulis:
  Kuigi me ei suuda kõiki oma probleeme lahendada,
  Kõiki probleeme ei lahenda...
  Aga kõik on õnnelikumad
  Kõigil on lõbusam!
  Ninjatüdruk muigas ja võttis selle kätte ning üritas robotjänest tapja pistoda viskamisega katta. Ja ta sähvatas mööda nagu meteoor. Kuid jälle lainetasid arenenud roboti kõrvad ja relv lendas tagasi. Ja nüüd peab Nataša põgenema ja põiklema. Kuid ta suutis ellu jääda ja laulis:
  Põrgujänes surma ees,
  Ohver ootab südaööl...
  Usun, et meil on surematus,
  Ja jänes saab selle silma!
  Gurupoiss soovitas:
  - Mis siis, kui kasutaksime oma iidset, kuid tõhusat meetodit eriti arenenud robotite vastu võitlemiseks?
  Nataša küsis naeratades:
  - Kas nii sobib?; Kuidas sobib?; Mis sa arvad?
  Noor sõdalane soovitas:
  - Võta ja vilista!
  Punaste juustega ninjatüdruk ütles:
  - Teeme siis kõik koos!
  Tüdrukud ja poisid pistsid paljad varbad suhu ja vilistasid. Ja mitmed suured linnavaresed kaotasid šokist teadvuse ja minestasid tormasid alla. Ja nende löövad nokad, nagu nad võtsid ja rammisid jänest. See takerdus kohe võrku, lõi sädemeid ja plahvatas. Pealegi muutusid terminaatorküüliku killud lennu ajal maitsvateks ja magusateks šokolaadideks.
  Gurupoiss laulis, korjates palja jalaga maitsvat kommi:
  - Ma olen šokolaadijänku
  Ma olen õrn pätt...
  Ma olen sada protsenti armas
  Oh, oi, oi, oh, oh!
  Ma olen šokolaadijänku
  Ja puudutades su huuli,
  Ma sulan nii kergesti
  Oh, oi, oi, oh, oh!
  Pärast seda võttis ta väikese hammustuse. Ja siis sülitas ta selle välja; poisi kurgus põles midagi väga tõelist. Ja väga põletav ja agressiivne tuli.
  Nataša märkis:
  - Ära pista iga maitsvat maiust suhu nagu väike poiss!
  Valgejuukseline ninjatüdruk laulis:
  Muidugi, fintipluskinid,
  Üldse mitte nagu Puškinid...
  Kuid siiski suutsid nad luua meistriteose,
  Ja sa oled gurupoiss - ära triivi edasi!
  Tüdrukud hakkasid inimesi kahjustatud autodest välja tirima. Ja siis prooviti neid ravida.
  Kõige tõhusam viis haavade paranemist kiirendada on kleepida tüdruku paljas jalatald vigastatu näo külge ja lasta tal seda suudelda.
  Siis kandub edasi väga kolossaalne ja võimas tervendamise energia, rõõm ja tervendava maagia energia.
  Gurupoiss tegi sama, pistis suudlusteks paljad jalad sisse, valides õiglase soo esindajad.
  Ja samal ajal ümises ta läbi nina:
  Tüdrukud, tüdrukud, tüdrukud,
  Ära seisa argpükslikult kõrval...
  Tehke parem asjad tehtud
  Õitsegu teie kodumaa!
  Jah, siinne töö oli huvitav - nad võtsid endale arstide rolli. Ja taevasse ilmus helikopter. Sellel lendas telesaatejuht Veprin o Nile. Ta oli ilus tüdruk, kuid samal ajal polnud ta muidugi kakluses ninjast kaugel.
  Tüdrukud olid ta aga juba päästnud ja mitu korda hädast välja aidanud.
  Nataša viipas käega ja laulis:
  Rumalad inimesed räägivad stressist,
  Stress on nagu käsi...
  Nad teevad teile huvitava filmi,
  Teise tunni pärast!
  Veprin kilkas ja karjus:
  - Tere, võitlejad! Ma näen, et sa oled nii lahedaks muutunud! Ja nad on juba hakanud jõudu maagiaga laadima.
  Gurupoiss märkis:
  - Mõnikord on raskem ühte ellu äratada kui miljonit tappa, õigemini isegi mitte mõnikord, vaid peaaegu alati!
  Kui helikopter maandus, hüppas tüdrukajakirjanik maha ja jooksis noore sõdalase juurde. Ta suudles teda huultele ja ütles:
  Noor kehalt ja hingelt,
  Poiss, sa oled täiesti paljajalu...
  Kuid oma mõistusega pidage end hiiglaseks,
  See on õige, inimesed ütlevad!
  Guru laulis poisile vastuseks:
  Mida inimesed ütlevad
  Me hoolime
  Saab tugev tulemus -
  Kui tabad korralikult!
  
  CHAMBERLAIN STALIN HITLERI VANDENANDI
  MÄRKUS
  Teist maailmasõda ei alanud. Suurbritannia ja Prantsusmaa lubasid Hitleril Poola okupeerida. Pärast seda tekkis ajutine rahulik paus. Stalin alustas aga 23. veebruaril 1950 sõda Jaapani vastu, püüdes tagasi saada Sahhalini lõunaosa ja teised tsaariajal kaotatud maad. Ja Kaug-Idas algas uus suur sõda. Samuraid osutavad kangekaelselt vastupanu ning Hitler, tema Kolmas Reich ja teised osariigid koguvad jõudu NSVL-i löömiseks.
  . PEATÜKK nr 1.
  Briti peaminister Chamberlain oli piisavalt tark, et pärast Poola ründamist Saksamaale sõda mitte kuulutada. Wehrmacht alistas kiiresti Varssavi väed ja jagas selle võimu Staliniga. Mõne aja pärast algas sõda NSVL ja Soome vahel. Umbes nagu päris ajaloos. Siis Balti riikide ja Moldova ühinemine. Pärast seda stabiliseerus uus Nõukogude impeerium. Stalin lõpetas peaaegu slaavi maade kogumise. Ja Saksamaa on juba kohati ületanud 1914. aasta piirid. Ja diplomaatiliste vahenditega saavutas ta ka Namiibia koloonia tagasituleku. Kolmas Reich muutus tugevamaks ja Hitler oli oma populaarsuse tipus.
  Teist maailmasõda ei puhkenud kunagi. Saksamaal kasvas majandus tugevalt ja rajati tehaseid, sealhulgas autode jaoks. Ja Hitler tühistas isegi peaaegu kõik antisemiitlikud seadused. Kolmanda Reichi režiim koges liberaliseerumist.
  Ka NSV Liidus tundub kõik hästi olevat. Kolmas viieaastaplaan kuulutati ametlikult ületäidetuks nagu alati. Tõsi, probleeme oli põllumajanduse ja toiduga.
  Stalinlik režiim järgis sündimuse stimuleerimise ja abordi keelamise poliitikat. Rahvastiku kasv kasvas. Ka neljas viieaastaplaan tundus olevat ületäitunud. Aga materiaalses mõttes elu paremaks ei läinud. NSV Liidul oli liiga palju sõjavarustust. Veelgi enam, Stalin, kes oli tankisfääri üles tõstnud, tugines suure hulga suurte pinnalaevade, sealhulgas lahingulaevade ehitamisele.
  Ja algas uus suur puhastus koos repressioonidega. Selle ohvriteks said isegi Budjonnõi, Vorošilov, Timošenko, Šapotšnikov ja teised.
  Stalin otsustas, et on aeg vabaneda vanast meeskonnast, sealhulgas Molotovist ja Kaganovitšist - nad teavad liiga palju. Beriat lasti samuti maha. Ja siis tema järeltulija Serov. Nende asemele tuli väga noor Shelepin.
  Stalini seitsmekümnendat sünnipäeva tähistati suurejooneliselt üle kogu maailma. Kõik oleks olnud hästi, aga NSV Liidus toimusid taas massipuhastused ja repressioonid. Isegi terved rahvad langesid terrorile ja genotsiidile. Saksamaal, vastupidi, liberaliseerimine: mitmeparteisüsteem on isegi tagasi tulnud. Ja mida? Siiski on natsid väljaspool konkurentsi ja võidavad kergesti kõik valimised. Hitler ise korraldas hoolimata oma eluaegse füüreri staatusest Saksamaa presidendiks rahvavalimised. Ja isegi paari tasku alternatiivkandidaadiga. Ja loomulikult ta võitis.
  Fuhrer on autoritaarne juht, kuid mõistlikes piirides. Ja kaotas isegi surmanuhtluse.
  Tõsi, ka sakslastel on probleeme. Eelkõige suurendas demograafiline poliitika Saksamaa rahvaarvu. Kuid Kolmanda Reichi territoorium on suhteliselt väike ja toiduga on probleeme. Peame ostma. On tõsi, et majandus õitseb, aga ma tahan kolooniaid.
  Maailmas säilitavad Suurbritannia ja Prantsusmaa endiselt oma kolooniad. Ja nad ei vaja uusi maid - nad tahaksid oma maid seedida. Kuid Hitler tahab impeeriumi laiendada, mistõttu Saksamaal rahvastikutihedus kasvab ja lapsi on palju. Ja see tekitab pingeid. Eelkõige tahavad sakslased, et Lääs pöörduks tagasi 1914. aasta piiride juurde. See tähendab, et Prantsusmaa ja Taani peavad loovutama osa oma territooriumist.
  Ka Stalin, kuigi Nõukogude impeerium on tohutu, tahab kollektsiooni täiendada. Ja probleemid Jaapaniga on eriti süvenenud. Eelkõige püüdis NSVL diplomaatiliste vahenditega noort Sahhalini tagasi saada. Kuid Jaapan pidas vastu. NSV Liit on sõjaliselt väga tugev ja suure rahvaarvuga.
  Ja siis sai Stalini kannatus otsa. Ja 23. veebruaril 1950, Nõukogude armee päeval, algas sõda Jaapani vastu. Peab ütlema, et Tõusva Päikese Maa võitis 1904-1905 sõja ajal Tsaari-Venemaa. Ja loomulikult unistasid Nõukogude kindralid ja võimud kättemaksust.
  Nii algas uus suur sõda. NSVL sõdis viimati kümme aastat tagasi Soomega. Tal õnnestus midagi vallutada, kuid suurte kaotuste hinnaga. Ja nüüd püüdis ta uuesti territooriumi laiendada. Ja see oli selle impeeriumi needus, mis püüdis laieneda.
  Juba seitsmekümneaastane ja terviseprobleemidega Stalin soovis uusi vallutusi. Tagasi vähemalt Lõuna-Sahhalinile ja soovi korral Kuriili seljandikule. Ning võtta kontrolli alla ka Mandžuuria ja Port Artur.
  Lahingud algasid Nõukogude vägede rünnakuga Sahhalinile. See ei olnud ootamatu, jaapanlased kindlustasid end, kaevasid kaevikuid ja kaevikuid.
  Kuid Nõukogude väed käivitasid pealetungile tankid. Sealhulgas võimas IS-7. See sõiduk kaalus seitsekümmend kaheksa tonni ja oli relvastatud 130 mm pika toruga relvaga. Ja tal oli kaheksa kuulipildujat.
  Alenka võitles selles autos tüdrukute meeskonnaga. Hoolimata talvest andsid võimas mootor ja küttekeha sooja sooja. Nii võtsid tüdrukud end bikiinideni ja võitlesid paljajalu.
  Auto suundus Jaapani positsioonide poole. Tankil oli kaldus soomus ning selle torn oli voolujooneline ja madal.
  NSV Liidus ilmus kolmteist KV modifikatsiooni ja mõned jõudsid kahesaja tonnini. Siis aga tekkis IP perekond. Autod on kompaktsemad, madalama siluetiga ja neil pole enam nii palju pakiruume. KV-seeriat pole aga veel kasutusest kõrvaldatud. IS-7 ilmus üsna hiljuti ja Punaarmeel on selliseid sõidukeid vaid paar.
  Ja kuidas mitte moodustada tüdrukutest meeskonda, et see oleks poliitiliselt korrektne. Punaimpeeriumis on ju võrdsus.
  Agressoriks oli antud juhul NSVL. Kuigi MGB korraldas provokatsiooni. Jaapan ei sõdinud USA ja Suurbritanniaga. Nad on Hiinaga liiga kaua pead murdnud. Lõpuks sõlmisid nad kuidagi vaherahu ja jagasid mõjusfäärid. NSV Liit pidi võitlema tugeva ja arvuka Jaapani armee ning tohutu laevastikuga. Seetõttu oli 1945. aastal pärisajaloos toimunud välksõda ebareaalne.
  Ja Nõukogude väejuhatus, kellel polnud Teise maailmasõja kogemusi, käitus vanaviisi. Suurte vägede äkkrünnaku asemel algasid lahingud Mandžuurias väikeste kokkupõrgetega. Ja jaapanlastel oli võimas ja tehnoloogiliselt arenenud kaitse.
  Nii sattus Stalin pikaleveninud ja kibedasse sõtta. Pealegi tuli väed Euroopa NSV Liidust üle viia. Rahvaarv oli muidugi suurem kui pärisajaloos ja tundub, et ka SKT oli suurem. Kuid vägede ja operatiivjuhtimise kvaliteet on palju madalam.
  Punaarmees on palju moraalselt vananenud. Kuigi muidugi on palju tehnikat ja tanke ja lennukeid ja isegi laevu. Kuid laevastik pole veel valmis. Võimatu on ehitada lahingulaevu ja suuri lennukikandjaid sama kiiresti kui tanke ja lennukeid.
  Kuid Stalin, kellel oli terviseprobleeme ja seda seitsekümmend aastat märkinud, ei tahtnud sõda edasi lükata. Nii et ta ei suutnud triviaalselt isegi kauem vastu pidada. Aga ma tahan minna ajalukku suure komandörina. Sõda Soomega ei olnud veenev - liiga palju kaotusi, kolme ja poole miljoni elanikuga riigi vastu. Nii võitis Hitler vähemate kaotustega kolme nädalaga Poola, kus oli palju suurem rahvaarv.
  Khalkhin Goli lahing oli kohalik lahing. Ja ka mitte täiesti selge, kuna NSVL kaotas rohkem lennukeid ja tanke kui jaapanlased.
  Stalin tahab Jaapanilt kätte maksta tsaariaegsete lüüasaamiste eest. Ja näita ennast väga lahedana. Aga kas tal õnnestub? Majanduslikult on NSVL loomulikult tugevam kui Jaapan. Ja rahvast on rohkem. Kuid laevastik pole veel valmis. NSV Liit hakkas suuri pinnalaevu ehitama liiga hilja. Kuna Stalin kartis Hitleri rünnakut ja arendas maaväge rohkem.
  Kuid Hitler näib käituvat vaikselt. Tõepoolest, tal on juba territoriaalne edu ja kuulsus. Ja suur lusikas on mul suus. Veelgi enam, füürer kartis endiselt sõdida Prantsusmaa, Suurbritannia, Belgia ja Hollandiga - nad võisid Saksamaa purustada ainuüksi koloniaaldivisjonidega. Reaalses ajaloos päästis Kolmanda Reichi asjaolu, et Hitler suutis võita välgutempos, vaid pooleteise kuuga. Aga kui kiiret võitu poleks tulnud, oleks asi suure tõenäosusega lõppenud Kolmanda Reichi lüüasaamisega.
  Nagu NSVL, oleks ka Hitler võinud põhimõtteliselt võita välksõja tempos, kuid pikaleveninud sõda osutus hukatuslikuks.
  Kolmas Reich on aga majanduslikult väga tugev. Ja selle rahvaarv on suur ja kasvab jätkuvalt.
  Hitler otsustas praegu näha, kuidas Stalini jaoks sõjas Jaapaniga asjad kujunevad. Ja kui Punaarmee ummikusse läheb, siis mida kuradit, saab rünnata. Salaja on Saksa diplomaadid juba tööd alustanud. Eelkõige võib Soome asuda Saksamaa poolele. Soomlased ihkavad Viiburit ja teisi Punaarmee käest vallutatud maid tagasi võtta. Ja Rumeenia ihkab kätte maksta annekteeritud Moldova ja osa Bukovina eest.
  Need riigid toetaksid meelsasti Saksamaad sõjas NSV Liidu vastu. Keerulisem on Bulgaaria ja Jugoslaaviaga, kus režiimid on saksameelsed, kuid elanikkond on slaavi ega taha sõda NSV Liiduga. Ka Ungaris on saksameelne režiim, vastutasuks osa Galiitsiast võib ta liituda nõukogudevastase koalitsiooniga. Pealegi tuli peale Horthyt radikaalsem Salasi. Slovakkial on formaalselt iseseisev Saksa-meelne režiim, kuid nende armee pole kuigi tugev.
  Seal on ka tugeva Saksa mõjuga Türkiye. Päris ajaloos ta sõtta ei astunud. Siis aga ähvardas türklasi Suurbritannia ja USA pommitamine. Ja nüüd avaldasid Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA kohe pärast Stalini rünnakut Jaapanile moraalset toetust. Ja Türkiye võis sõtta astuda. Pealegi tundub, et Esimeses maailmasõjas Türgi ei kaotanud Venemaale ja isegi vallutas karpkala piirkonna. Miks mitte uuesti proovida? Kuid Türgil on endiselt suur rahvaarv, isegi kui tal pole väga kvaliteetset armeed.
  Kolmanda Reichi tugevaim liitlane rahvaarvu, majanduse ja sõjaväe poolest on aga Itaalia. Tal on kolooniad Aafrikas, sealhulgas vallutatud Etioopias. Koos kolooniatega on Itaalia rahvaarv võrreldav Saksamaa endaga. Veelgi enam, Mussolini režiim stimuleeris ka sündimuse kasvu. Tõsi, Mussolini ise jäi vanaks, vajus ega tahtnud tegelikult võidelda.
  Pealegi pole Itaalial NSV Liiduga ühist piiri ja isegi kui ta saab Venemaal territooriumi, pole seda eriti mugav valitseda. Ja Mussolini kõhkleb.
  Kuigi põhimõtteliselt pole ta veel nii vana, on ta Stalinist pea neli aastat noorem. Ja ta pole ikka veel loobunud ideest luua Rooma impeerium.
  Teised Kolmanda Reichi liitlased on: Suurbritannia, Prantsusmaa, USA, kes ise NSV Liiduga sõdida ei taha, kuid saavad vajadusel majanduslikult aidata. Jah, ja saatke koloniaaldivisjonid ja vabatahtlikud. Franco lubas vabatahtlikega aidata ja Salazar võib midagi ette võtta. Ja Rootsi mõtleb ka kättemaksust varasemate kaotuste eest, samuti Norra. Üldiselt võiks NSVL-i vastu tegutseda terve koalitsioon.
  Ja siis töö muidugi läheb edasi. Kuid palju sõltub sellest, kuidas Jaapan vastu peab. Kui sõda venib, rünnatakse NSV Liitu. Ja kui on välksõda, siis võib-olla nad ei riski sellega.
  Igal juhul on sõja esimesed päevad kõige otsustavamad. Lahingu algus on nii tähtis.
  Ja nüüd lähevad IS-7 tanki tüdrukud rünnakule. Nad lülitasid küttekeha sisse ja olid nüüd paljajalu ja bikiinides.
  Ja nad on sel viisil palju osavamad ja paremad.
  Ja loomulikult teeb Alenka esimese võtte liikvel olles, kasutades oma paljaid varbaid.
  Siis ta laulis:
  - Jaapan, Jaapan, Jaapan,
  Suur riik,
  Tal on võimsa samuraide vaim,
  Tea, et ta on meie vastane Kõigevägevama poolt, ta on juba antud,
  Aga me rebime ta tükkideks!
  Paljajalu tulistamine on komsomolitüdrukute eriline taktika.
  Niisiis tulistas Anyuta jaapanlasi oma palja ümara kannaga. Ja ta kukkus samurai haubitsasse. See pöördus ümber ja veeres lumiselt platvormilt maha.
  Tüdruk võttis selle rõõmuga vastu ja laulis:
  - Me hävitame vaenlase ühe hoobiga,
  Kinnitame oma hiilgust terasmõõgaga...
  Pole asjata, et tüdrukud on paljajalu,
  Purustame samurai tükkideks!
  Nii näitab punajuukseline Alla ka oma agressiivset triipu. Ja nii ta võttis selle ja vajutas oma rinna helepunase nibu nupule, tulistades mürsku 130-mm relvast. Täpne tabamus põhjustas Jaapani kahuri ümbermineku.
  Ja tüdruk siristas:
  - Ma olen maailma lahedaim,
  Ja tüdruk on alati paljajalu!
  Neiu Maria võttis ka selle ja lasi palja kannaga kangi vajutades. Ja käivitussüsteem töötas. Ja kuulipildujad tapsid samuraid. Maria niitis vastaseid maha ja kilkas:
  - Uue kommunismi eest!
  Ja Olympias tulistas ka, kasutades maasika rinnanibu, mis oli väga maitsev.
  Ja terve rida samuraid sai maha niidetud. Ja see osutus äärmiselt lahedaks ja julmaks.
  Olümpiamängud pahvatasid:
  - Au kommunismile! Au!
  Ja jälle, tüdrukud, kallame jaapanlasi tulega üle.
  Samal ajal püüdis samurai kinni umbes kolmeteistaastase poisi. Ta oli ilus, heledajuukseline laps, kes kandis punast lipsu.
  Alustuseks riisusid jaapanlased ta aluspüksteni ja ajasid ta paljajalu ja poolalasti läbi lume. Poiss kõndis püssipäradest ärgitatud. Ta käed olid selja taga seotud ja paljad graatsilised jalad jätsid lumme ilusad jalajäljed.
  Samuraid itsitasid ja tegid sarkastilisi nalju. Üks neist haaras poisi paljast jalast, jooksis peopesaga üle jala ja möirgas:
  - Hea ilus!
  Siis lõi ta poisile peopesaga vastu tagumikku. Serjožka punastas häbist. Väga ebameeldiv oli talvel paljajalu lumes käia. Eriti kui pead pikalt kõndima ja paljad tallad lausa põlevad.
  Serjožka kõndis läbi lume, tema laste jalad muutusid helepunaseks, nagu hane jalad.
  Kuid poiss püüdis oma pead sirgena hoida. Ja poisi pea on särav ja ilus.
  Seryozhka alasti torso lendas tuul. Poiss kõndis ja laulis entusiastlikult;
  Oleme pioneerid, vaprad võitlejad,
  Terasest sündinud ja valatud...
  Vanaisad ja isad on meie üle uhked,
  Ja kallis seltsimees Stalin on meiega!
  
  Meie nii imeline riik,
  Mida kommunism rahvale andis...
  Ta anti meile igaveseks sünniga,
  Proletaarse vabaduse kingitus!
  
  Jah, meie usk säravasse täheteesse,
  Püüdes kõrgemale lennata -
  Uskuge mind, meie vene vaimu ei saa painutada,
  Ja vajadusel rammime katuseid!
  
  Jah, uskuge Venemaad, mu kodumaad,
  Fašism ei võida sind kunagi...
  Maailma rahvad on sõbralik perekond,
  Ja Stalin, geniaalne Lenin, on meiega!
  
  Me sünnitasime tugeva pere,
  Milles usk võidab tõde...
  Ma armastan Svarogi Jumalat ja Stalinit -
  Usun, et meie homne päev tuleb helge!
  
  Loome uue hetke,
  Ja me lihtsalt ehitame ilusa maailma...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja ma usun, et inimesest saab kangelane!
  
  Meie isamaa õitseb,
  Ta on uhke ja lihtsalt majesteetlik...
  Võitmise eest saame vaid viis,
  Selline on meie isamaa au!
  
  Issand lõi põllud ja mäed,
  Toredad poisid sündisid maailma...
  Uskuge mind, inimesed, meil on palju jõudu,
  Kaskaadime kuulipildujast!
  
  Venemaal on meie äri tagasihoidlik,
  Võitle punase veeuputuse laste eest...
  Muidugi näitame kõrgeimat klassi -
  Venelased on ju lahingutes võitmatud!
  
  Suudame töö ähvardavalt lõpetada,
  Lõpetage see, mida tark Lenin alustas...
  Las kiskja muutub lihtsalt mänguks,
  Säravate põlvkondade auks!
  
  Usun, et lendame varsti Marsile,
  Ehitame Veenusele taevase paradiisi...
  Näitame maailma kõrgeimat klassi,
  Kurbus ja kimäär ei saa meist jagu!
  
  Perekonna nimel loome õnne,
  Ehitame üles taevase asja, kommunismi...
  Kõigeväeline Issand slaavlaste seas on üks,
  See on täis humanismi taevast!
  
  Jah, meie usk on Issandasse Kristusesse,
  Ma tean kogu universumis, et see ei kao kuhugi...
  Lõppude lõpuks on Lada meiega lõpuni,
  Mis toob mulle õnne!
  
  Kui hea on elada Venemaal,
  Temas on mineviku piiritu õnn...
  Ei, elu ei katke, ma usun niiti,
  Ja meie hõim on lihtsalt äge!
  
  Kuidas Jeesus kannatas meie Venemaa eest,
  Kuidas Jumal Svarog andis terasmõõgad...
  Lõppude lõpuks on valguse jumalad ideaal,
  Meie ema Venemaa nimel!
  
  Miks mitte valida täht,
  Ja allutage õigustatult universum...
  Ma tulen rõõmuga Jeesuse juurde,
  Meie äri on ju töö ja looming!
  
  Tulgu kuulsusrikas võit,
  Jumalanna Lada aitab meid selles...
  Avame peagi lõputu konto,
  Peame vapralt võitlema oma kodumaa eest!
  
  Lord Svarog annab kõigile inimestele õnne,
  Annab lohutust ja au...
  Sellest tuleb luuletus ja lugu,
  Venemaa ja meie valge jõu eest!
  Poiss trampis paljajalu lumes. Ja tema jalajäljed olid väikesed, kuid väga elegantsed. Ja samurai vaatas neid väga ahnete silmadega.
  Aga see on poiss. Poolalasti ja lühikestes pükstes, külmast sinine.
  Nad viisid ta läbi külma ja viisid sooja onni.
  Seal võtsid nad ta pikema jututa kinni ja nööritasid nagile. Nad väänasid mu käsi tagant ja tõmbasid üles.
  Ja siis tõi Jaapanist pärit timukas tõrviku poisi paljastele kandadele. Oli tunda kõrbenud liha lõhna. Tuli lakkus lapse paljaid taldu. Serjožka karjus talumatust valust.
  Jaapanlased möirgasid:
  - Räägi, kutsikas, mis on su komando plaanid?
  Poiss vastas vapralt:
  - Ma ei ütle!
  Vastuseks hakkasid nad poissi okastraadiga peksma.
  Ja kõrvaltoas piinati alasti komsomolitüdrukut. Nad peksid teda terasketiga, mis oli kuumusest valge.
  Kuid tüdruk mitte ainult ei nutnud ega oiganud, vaid isegi laulis;
   Ruum on maalitud pimedas, sünges valguses,
  Ja jäised tähed tuhmusid oma orbiidil...
  Ma tahan armastust, kuid vastus, mida kuulen, on ei,
  Tüdrukute südamed on puruks!
  
  Meile meeldib väga vapralt võidelda,
  Väga metsik on isamaa eest võidelda...
  Teeme uuesti julguse proovi,
  Olen maailma rüütel - mitte klouni hingega!
  
  Kui me Wehrmachti purustasime,
  Tüdrukud võitlesid vapralt Moskva lähistel...
  Nad võitlesid pruuni hordi sülemiga,
  Kuigi vaenlane on seotud saatanaga!
  
  Oleme paljajalu tüdrukud lumehangel,
  Ära karda vastast...
  Ja fašisti kahvel otse küljel,
  Seljakoti nahast granaate hunnikusse kogumas!
  
  Aga kuidas on lood meie julgusega kõiges?
  Kui Merkuuri mõõdeti jalgadega...
  Igaüks, kes tormab meid murdma,
  Ära talla saabastega maad, mida armastad!
  
  Olgu Vene maa ülistatud,
  Näitasime inimestele teed universumisse...
  maailma inimesed on kõik üks perekond -
  Varsti näeme kommunismi!
  
  Jah, te võite seda uskuda või vähemalt mitte uskuda,
  Aga inimene sünnib tugeva olendina...
  Metsaline ei saa meie sõprusest üle,
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, meie vaenlased on meie vastu jõuetud!
  
  Meie püha kodumaa nimel,
  Ma võitlen kõigi kurjade vaimudega ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes,
  pole isegi mõtet argpükslikult alla anda!
  
  Meid, ägedaid võitlejaid, on miljoneid,
  Kes on lahingus ühendatud...
  Ülistagem oma vanaisade ja isade usku,
  Tüdrukud on ju lahingutes võitmatud!
  
  Svarog andis meile lahingus kõige teravama,
  Ta ütles, et tüdrukud kaklevad ägedalt...
  Las Jumala ideaal saab teoks
  Ja kui võidad, jagad orvuga!
  
  Usun, et meie Venemaa olgu hiilguses,
  Mis lahingutes kartmata...
  Võitle oma kodumaa eest ja ära karda,
  Terve särk on verest läbi imbunud!
  
  Jah, pole kahtlust - me pühime minema kõik vaenlased,
  Oleme sündinud hiiglaste hõimuks...
  Kolmevärvilise punasega bänneri all,
  Olgu inimesed igavesti ühendatud!
  
  Uus ajastu tuleb,
  Kosmoserahvale on avanenud ruumid...
  Ta lööb mõned putukad,
  Kuradi rumalus ja jutt!
  
  Jah, mees pole üldse täi,
  Ja see, kes sündis igavesti võitma...
  Seetõttu ärge puudutage kuulsusrikast vappi,
  Kuigi vaenlane läks lihtsalt hulluks!
  
  Ärgem alistugem vastasele,
  Mitte maa peal, isegi mitte sinises taevas...
  Kirjutage see oma märkmikusse,
  Et kosmoselaev tõuseb õhku nagu äkiline luik!
  
  Et me kaitseme väga vapralt Maad,
  Tea, et me oleme julged tüdrukud...
  Siin sirutab keerub oma tiivad,
  Nende pihta visati granaat!
  
  Ei, tüdrukuid ei pühita kunagi minema,
  Nad ei pane meid põlvili...
  Nagu varemgi, on Hitler tüütu,
  Nii saab põlvkondade rõõm au!
  
  Lühidalt, me jõuame täheni,
  Ja me oleme Neitsi, Orioni maailmas...
  Suured unistused saavad teoks
  Ehitame uhke, uue korra!
  
  Ja ma usun, et aeg tuleb varsti,
  Kui lahingus hukkunud ärkavad ellu...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Kes on võitluses puhtaim, saab auhinna!
  
  Ma tean, et suudame inimesi maailmas lepitada,
  Üks: araablased, hindud ja õigeusklikud...
  Kõigeväeline Issand valgustab kõiki,
  Ja meie saatus on kindlasti hiilgav!
  
  Las õnn ootab kõiki inimesi ees,
  Ja igavik hiilgavas rõõmus igavesti...
  Vahed ja nullid saavad otsa,
  Ja nõrgad ja vigased saavad terveks!
  
  Siin on õnn inimestele igavesti,
  Isegi kui miljardid aastad mööduvad hiilguses...
  Lõppude lõpuks on inimeste mõistuse jõud tugev,
  Oleme sündinud kosmosejõus!
  
  Me vallutame universumi naljaga pooleks,
  Ehitame galaktika marsruudi lõpuni...
  Kõnnime läbi vaakumi armastuses, keerdudes,
  Ülistagem Jumala Jeesuse nime!
  
  Ja me ise hakkame korraga tähti looma,
  Ehitame parseki pikki linnu...
  Jahimees muutub peagi ulukiks,
  Ja las inimesed olla üle kõige!
  . PEATÜKK nr 2.
  Lahingud Jaapaniga jätkusid. Nõukogude väed suutsid rindekaitseliinist läbi murda. Kuid samurai pidas kangekaelselt vastu. Nad ei tahtnud alla anda ja võitlesid suure fanatismiga. Isegi kamikaze miinid osalesid lahingutes.
  Alena oma IS-7 tankil ja tema meeskond on juba saanud palju tabamusi.
  Kuid tüdrukute mõrvarrelv töötas.
  Siin on veel üks haubits ümber lükatud.
  Anyuta märkis, liigutades oma paljaid, meislitud jalgu:
  - See on meie agressiivne lõik!
  Red Alla märkis:
  - Hea, et meie soomus on paks ja suurte kallakutega. Muidu oleks jama!
  Maria urises:
  - Jah, samuraid võitlevad nii nagu nad peavad! Homme on 1. märts ja me pole peaaegu mingeid edusamme teinud. Ja see on tüütu!
  Olympias susises ja laulis:
  Siin on esimene sulatatud plaaster,
  Unes näen Stalinit...
  Ja täis laipu,
  Mu kallis Rus!
  Alenka itsitas ja märkis:
  - Sinu laul on ilma optimismita! Laulame midagi lõbusamat ja kaasahaaravamat!
  Ja komsomolitüdrukud tankis hakkasid üheskoos laulma, jätkates tulistamist paljaste varvastega ja unustamata kasutada ka helepunaseid rinnanibusid;
  
  
  
  Ma olen maailma tugevaim tüdruk
  Mis sündis puhtuses...
  Maal pole ilusamat mind -
  Meil on kõikjal õitseng!
  
  Olgu Venemaa kõigist kõige imelisem,
  Riik, mis vallutas kogu maailma...
  Las see muutub inimestele kohe huvitavamaks,
  Iga sõdalane on tõeline iidol!
  
  Ma kaitsen püha riiki,
  Kus on meie esivanemad, uskuge mind kõige rohkem...
  Uurige inimesi, paljajalu tüdruk,
  Ta on kotkas, mitte varblane!
  
  Eelmises elus olin ma komsomoli liige,
  Fašistid võitlesid nii kuulsalt...
  Ja tüdruku hääl oli nii selge,
  Ja särav õhuline hing!
  
  Ma võitlesin väga vapralt Moskva lähedal,
  Tüdruk oli külma käes paljajalu...
  Ja pea mu survet nii šokeerivaks,
  Ta murdis rusikaga Fritzi näo!
  
  Jeesuse, meie lipu auks,
  Ja ka suurim jumal Svarog...
  Igavesti on meiega kõige püham Lada,
  Ja maailma säravaim valge jumal!
  
  Oleme inimesed, kes on sündinud päikese valgusesse,
  Yarilo inspireeris meid kangelaslikkusele...
  Ja tüdrukute laul voolab metsikult,
  Siin sirutab keerub oma tiivad!
  
  Lasin kuulipildujast täpselt,
  Ta viskas kingituse paljajalu...
  Ma viskasin oma võrgu fašisti pihta,
  Ta näeb välja nagu väike tüdruk!
  
  Ma pean end Jumala sõdalaseks,
  Ta lõi maailma, milles ilu...
  Suurima Svarogi nimel,
  Ilu õitseb kaunitari hinges!
  
  Kaitsesime Kremli natside eest,
  Me suutsime kõik korraga tappa...
  Ei, tüdrukut ei vabastata,
  Ja tabasime Krautsidele otse silma!
  
  Kommunismi igavese hiilguse nimel,
  Olin komsomoli liige, kes võitles paljajalu...
  Me hävitame fašismi karjad,
  Et teras ei alistuks Venemaa vaenlastele!
  
  Tüdrukud võitlesid Stalingradis,
  Nende rinnanibud on punased nagu rubiinid...
  Varsti näeme kommunismi,
  Kurbust ja melanhoolia tundmata!
  
  Oleme isamaa parimad tüdrukud,
  Olen komsomoli liige peaaegu alasti...
  Kuid ta hävitas Reichi kuulipildujaga,
  Et sakslased meie seltskonda ei sattunud!
  
  Kõige säravama Venemaa nimel,
  Usun, et kõik läheb väga hästi...
  Suur Jeesus usu missiooni,
  Kuigi peitlikoored koputavad!
  
  Meie suure kodumaa nimel,
  Me põgeneme kurjad fašistid...
  Peatagem metsiku hordi karjad,
  Isegi kui kuri varas on raevukas rünnakus!
  
  Las Jeesuse nimi särab nagu päikesepaiste,
  Kingi Ema Maarja suure paradiisi...
  Lada Almighty jaoks oleme lapsed,
  Ja sina võitled vapralt ja julged!
  
  Meie suure kodumaa nimel,
  Mida kommunism kõikjale andis...
  Ma näen pühakute nägusid ikoonidelt säramas,
  Ühes United Lordi perekonnas!
  
  Kõikvõimsa Svarogi nimel,
  Päästja Kõigekõrgem Kristus...
  Peame olema nagu perekonna Jumal,
  Kogu Lõpmatu Looja peal!
  
  Tõstku Rus oma lipu enda kohale,
  Saame tugevamaks ja targemaks...
  Kuigi Tšingis-khaan ründab järsult,
  Aga meie, tüdrukud, oleme ikka targemad!
  
  Nii et ma ütlen teile, inimesed, tehke seda,
  Teenige meile ustavalt Vene jumalaid...
  Ja päästa lahingus venelaste hinged,
  Kuigi see annab pagana löögi!
  
  Me võidame, ma tean seda kindlalt
  Me suudame võita kõik fašistid...
  Kain ei purusta Isamaa võitlejaid,
  Ja ähvardava mürina saatel jääb karu ellu!
  
  Teeme kõik väga hästi,
  Me alistame kõik fritsid ja mongolid...
  Tüdrukutega kaklemine on ju ohtlik,
  Venemaa inimesed teavad, et nad on võitmatud!
  
  Näidakem kõik ähvardavat naeratust,
  Me murrame Tšingis-khaani sarved...
  Lõputu hiilguse nimel,
  Olgu teie saatus väga helge!
  
  Jah, meie, tüdrukud, võitleme ilusti,
  Näitame maailma kõrgeimat klassi...
  Ma olen sõdalane ja mu hing pole kloun...
  Ja Jumal tasub Kristusele võitude eest!
  
  Me purustame Tšingis-khaani tumenid,
  Kalkal on lahingus tüdrukud...
  Ei suuda põrgulikule löögile vastu panna
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit!
  
  Nii et ma raiun vaenlased, uskuge mind, ilma loendamata,
  Ma saan neist jagu nagu kääbused...
  Uskuge mind, meie töö on raske,
  Kuigi elu on habras kui siidniit!
  
  Lada, kõige pühama Maarja nimel,
  Mida noorus ja armastus andsid...
  Meil tüdrukutel on jalad täiesti paljad,
  Tallagem vastane poriseks ja vereks!
  
  Kristus tuleb ja surnud tõusevad üles,
  Perun, Yarilo, valge jumal, Svarog ...
  Nad on ühtsed, inimesed teavad ausalt,
  Ja universumist kõrgemal on Kõikvõimas perekond!
  
  Ühesõnaga, meie õnn on igavene,
  Ilus ja imeline juba sajandeid...
  Nii taevas kui maa on võimsa väega,
  Ja surematus ja noorus igavesti!
  Pärast seda tabas 150-mm haubits torni otse tagumikku. IS-7 takerdus ja sõdalased pidid tanki ümber pöörama ja remonti minema.
  Ja siis sa näed, et ta rebitakse täiesti laiali. Üldiselt kukkus Stalini panus välksõjale Jaapani vastu läbi. Võitlus muutus pikaks ja ägedaks.
  Vahepeal jätkasid jaapanlased roolimist ja pedaalimist.
  Näiteks tabati üks pioneeridest. Poiss on vaid kaheteistkümneaastane. Ja nad hakkasid tema paljaste taldade peal kummivoolikuid kasutama. Poiss möirgas ja oigas, kuid vaikis.
  Seejärel kanti tema lapse jalgadele kuuma raua ribad. Jah, see lõhnas nagu midagi oleks praetud. Ja see lõhn oli väga isuäratav.
  Laps kaotas valusast šokist teadvuse.
  Kuid samurai timukad torkasid talle nõelaga lapse kaela. Ja poisil tuli jälle mõistus pähe.
  Ja koletised hakkasid tema paljaid varbaid kuumade tangidega murdma.
  Ja jälle laps minestas.
  Jah, mis seal oli? Poisi piinamine jätkus. Pärast seda, kui nad olid lõpetanud laste varvaste murdmise, hakkasid Jaapani timukad ribide kallal tööd tegema.
  Täpselt nii nad tegid, murdes ühe ribi teise järel. Ja sõna otseses mõttes muutusid poisi luud välja. Ja nii see osutus valusaks.
  Ja siis läks kuumade tangide all üks ribi lõhki ja katki ja siis teine.
  Ja valu oli selline, et poiss minestas taas metsikutest kannatustest.
  Ja samurai laulis ja naeris. Neil oli nii lõbus.
  Ja nad hakkasid komsomolitüdrukut piinama. Sel juhul kinnitati elektroodid Veenuse üsa, päraku ja rinna sarlakpunaste nibude külge.
  Siis nad võtsid selle ja keerasid voolu sisse. Ja elektrilahendused jooksid läbi tüdruku õrna keha.
  Ja kuidas ta kannatas ja värises. Kui uskumatult valus see kõik oli. Ja kaunitari keha värises sõna otseses mõttes. Siis panid nad talle suhu rohkem elektroode. Ja jälle lülitasid nad sisse kõrgepingevoolu. Ja tüdruk hakkas täielikult särama.
  See oli tõesti uskumatu, metsik valu. Ja kuidas kurnatud komsomolimees karjus.
  Ja nad jätkasid tema piinamist metsiku raevuga. Kui nad nägid, et vool tüdrukut ei vii, tõmbasid nad ta nagile.
  Nad kinnitasid tüdruku paljad jalad tammeploki külge ja kinnitasid need hästi.
  Siis hakati raskusi konksude otsa riputama, sirutades paljast lihaselist kaunitari.
  Tüdrukud oigasid, kuid ei tahtnud siiski sõjalisi saladusi avaldada.
  Seejärel määrisid Jaapani timukad tema paljad jalatallad õliga nii, et need särasid.
  Ja nad süütasid nende all tule.
  Leek lakkus lihasööjalikult tüdruku paljaid, ümaraid, väga võrgutavaid roosasid kontsi.
  Kaunitar siiski ei murdunud. Vastupidi, ta lõpetas oigamise. Ja ta võttis selle suure entusiastlikult vastu ja hakkas sügava tundega laulma;
  Kiidetud kirgede jumalanna Lada,
  Kes lõi taevakatte...
  Inimestele antakse helde tasu,
  Sest püha Jumal on üles tõusnud!
  
  Svarogi ilusaid tütreid pole enam,
  Et nad jooksevad paljajalu läbi lume...
  Oleme Rodile õnnistuseks,
  Ärge trampige tüdrukuid oma saabastega!
  
  Lõppude lõpuks on Venemaal kohutavaid tüdrukuid,
  Iga poiss on sõime sõdalane...
  Hääl voolab nii valjult,
  Kurat väänatakse kitsesarveks!
  
  Me võitleme Isamaa eest,
  Minu suur kodumaa...
  Venelased on alati suutnud võidelda,
  Neile ei saa kuidagi vastu panna!
  
  Nad andsid oma südame Venemaa eest,
  Usun, et tuleb hiilgav elu...
  Varsti avame ukse kosmosesse,
  Ja leiame oma kutsumuse!
  
  Ei, las torm möllab nüüd,
  Kuid venelane ei kõiguta igavesti -
  Meie võitleja ei anna lahingus järele,
  Las ta unistus täitub!
  
  Meie tugevus on tarkuses, tüdrukud,
  Sa oled tõesti sellisena sündinud...
  Me kritseldame kuulipildujast,
  Nii et ainult üles ja mitte kunagi alla!
  
  Andke riigile uusi ressursse,
  Et ta õitseks nagu lopsakas roosipõõsas...
  ja Jumala Jeesuse nimel -
  Et seda neetud kurja krõbinat ei kostaks!
  
  Sõjas on kõik inimesed vennad,
  Kuid samal ajal Saatana teenijad...
  Oleme valmis neile käed avama,
  Et kõik oleksid ustavad rahu Jumalale!
  
  Ei surunud Wehrmachti põlvili,
  Suutsime lahingud üle elada...
  Stalin ja suur Lenin on meiega,
  Kirjuta see oma vihikusse, poiss!
  
  Teeme kodumaa selliseks,
  Et ta ise ehitab maailma...
  Kuigi äikesetorm tuli siia vikatiga,
  Meie Svarog on suurepärane meister!
  
  Vaenlane ründas ootamatult ja reeturlikult,
  See oli kohutav neljakümne üks aasta...
  Kuid meie vanaisad võitlesid hiilgavalt,
  Rod aitab neid lahingus!
  
  Anname oma südame Venemaa eest,
  Teeme oma riigi tugevamaks...
  Avades vapralt ukse kosmosesse,
  Pole probleemi!
  
  See on minu riik, usu mind, püha,
  Me kaitseme Moskva rüütleid...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumehange,
  Äratada iidne unistus!
  
  Ei, meie, tüdrukud, ei purunenud lahingus,
  Ja nad võitlesid vapralt...
  Ja mõnikord võitlesid tüdrukud nii kõvasti,
  Seal on täielik karistus!
  
  Tea, et meid, venelasi, ei kägista keegi,
  Naljaga pooleks saame mäed tasandada...
  Pühendades oma hinged Jumalale,
  Sa sooritad oma eksamid A-ga!
  
  Jumal sündis segastel aegadel,
  Moskva lähedal, kui äikesetorm müristab...
  Lada teenis meie miile,
  Ja las pisarad langevad!
  
  Vene tüdrukud on üllad
  Igal õnnistatud neitsil on välimus...
  Uskuge mind, nii selge hääl,
  Ja rusikas tüdrukutele on monoliitne!
  
  Usun, et riigis saab kõik olema suurepärane,
  Ma tean, et kõik õitseb...
  Kuigi mõnikord on võitlus ohtlik,
  Avame väärkohtlemise kohta täieliku konto!
  
  Aastal 1941 seisime koos,
  Rüütlid pidasid Moskvat...
  Varsti on kommunism,
  Toon Isamaa lipu!
  
  Stalingradist on saanud tohutu tee,
  Kus kaks hirmuäratavat kokku said...
  Tüdruk võitleb paljajalu
  Tema abikaasa on muidugi kommunist!
  
  Sinna viskas vaenlane "Tiigrid"
  Aga see ei aidanud teda üldse...
  Jah, asjata pomises füürer mänge,
  Sa oled habras klaasplaneet!
  
  Ärge andke tüdrukutele kapriise
  Me ei julge end lõdvaks lasta...
  Vaenlane jättis liiga palju tahma,
  Eksami sooritad ikka A-ga!
  
  Tee Stalingradi on kindlasti kuulsusrikas,
  Riigi kohal on lihtsalt päike...
  Kuri Kain hävitatakse,
  Ta on Gehennas koos Saatanaga!
  
  Venemaa on alati püha riik,
  See sisaldab Peruni ja Jeesus Kristust...
  Kuigi mõnikord on tõde kuri,
  Mees pole õnneks kasvanud!
  
  Venelaste osa on oskuslikult võidelda,
  Ja alistada Venemaa vaenlased...
  Kuigi krautidel on Luciferi jõud,
  Aga meie armee on saanud võimsaks!
  
  Maailma kommunismis on pääste,
  Et saada üle surnukehade mägedest...
  Me ei palu oma vaenlastelt andestust,
  Isegi kui karu raevutseb!
  
  Jumal Perun, Ta viskab välku,
  Talle meeldib kurjasid lüüa...
  Ja me oleme tugevamad kui meie vaenlased,
  Kui sõjavägi treenib lahingut!
  
  Jah, Svarog on suur valguse sõdalane,
  Saab teha midagi, mida käsitsi teha ei saa...
  Siis oled sa au väärt,
  Venelased, uskuge mind, ei ole lollid!
  
  Kõik jääb meie hiilgusse,
  Mis on ilus nagu maikuu värv...
  Taevas on koht langenud inimestele,
  Mida nad raevukalt karjusid - banzai!
  
  Tea, et nad ei talu alandust,
  Saame luua tervikliku Eedeni...
  Venemaa eest makstakse Krautidele kätte,
  Vähemalt Sam isegi aitab neid!
  
  Venelased imetlesid päikeseloojangut,
  See rubiin valgustab teed...
  Kurjadele tuleb suur kättemaks,
  Meie Venemaad ei saa tungrauaga painutada!
  
  Hakkame valjult imetlema,
  Suure elevantide kodumaa vägi...
  Koos särava meeskonnaga
  Poegade parim Lada!
  
  Tüdrukud jooksevad talvel paljajalu,
  See on nende suur täht...
  Jänesed jooksevad ka paljajalu
  Lada on meiega igavesti!
  
  Jumal lõi planeedid aatomist,
  Ta lõi ruumi ainult sõnaga...
  Laulatakse kangelastegusid,
  Ja vaenlane saab löögi!
  
  Seal on inimese imetlus,
  Alati võidelda ja unistada...
  Nii et hetkest kuni aegade lõpuni -
  Võidelgu nad lahingus kõvasti!
  
  Päikese näod säravad kauguses,
  Ja vikerkaar sädeleb, uskuge mind...
  Ja vaenlane on lihtsalt väga metsik,
  Loomulikult on ta sisuliselt metsaline!
  
  Maal on ilusaid tüdrukuid,
  Et nad teavad, kuidas vaenlasi võita...
  Neil on kindlasti selge hääl,
  Maailma parimad pojad!
  
  Meie, venelased, ei kao,
  Meie tõde usutakse kõigesse...
  Lõppude lõpuks on meil sellised kohtunikud,
  Purustame terroristid tükkideks!
  
  Meie tüdrukud säravad kontsadega,
  Palja roosa tallaga...
  Ja lumehanged sulavad su jalge all,
  Palav on paljajalu ilu näha!
  
  Tublid tüdrukud,
  Olles vaenlase pingutuseta purustanud...
  Kuigi voog mängib väga valjult,
  Hord edeneb leekides!
  
  Me saame teha kõike väga lahedat,
  Ja saavuta oma unistustes truudus...
  Ja vaenlane ründab rumalalt,
  Löö tema habet mõõgaga!
  
  Ma tean meie terasest rüütleid,
  Uskuge mind, te ei leia neid tugevamana...
  Nad andsid fašistidele kõva laksu sarvedele,
  Vähemalt näeb ta välja mitte rohkem kui kakskümmend!
  
  Tüdrukud, kes naeravad
  Nad paljastasid hambad oma hiilguses...
  Ja nende silmad on nagu alustassid,
  Hääl on särav ööbik!
  
  Tüdrukute treeningud on lahedad,
  Ja nad kujutavad ette õudust lahingus...
  Kaunitarid on nii vinged,
  Vähemalt vahel on pilves!
  
  Kujutage ette sellist maailma, seal on inimesi
  Kommunism on kõrgemate jõudude sünd...
  Ja ilu ei mõista sind hukka,
  Isegi kui inimene on debiilik!
  
  Nüüd tuleb sõda idast,
  Põrgulik hord ründab...
  Meiega on uskliku võitleja Svarogi tugevus,
  Tüdruk hävitas khaani ühe sõõmuga!
  
  Ma tean, et kõiki võib imetleda
  Tea, kes võitleb Isamaa eest...
  Ja sõdalane sündis vaprina,
  Pärast surma taevasse minek!
  
  Me suudame Venemaa õnnelikuks teha,
  Rodi ülistamine sajandeid...
  Ema Püha Venemaa nimel,
  Suure rusika jõul!
  
  Uskuge mind, mu kodumaa on ilus,
  Arktikas õitsevad õunapuud...
  Meie inimesed on suured, õigeusklikud,
  Tegi mu unistuse teoks!
  
  Saame teha mis tahes pilvi,
  Ja alista hull vaenlane...
  Meie võitlejate meeskond lendab nii,
  Muudab röövellikud roomajad mänguks!
  
  Venemaal on kõik nii lahe,
  Looja pani sellesse oma südame...
  Sadist Malyuta purustatakse,
  Unistusel jätkub jõudu!
  
  Kristus tuleb ja maailm tõuseb üles,
  Au sees on inimesi igavesti...
  Me võitleme ausalt Venemaa eest,
  Ja tunne meie teraskäsi!
  
  Tüdrukuid imetletakse
  Mis suudab kosmose vallutada...
  Nad rebivad kõik võrgud lahti,
  Kett on nende jaoks vaid siidilõng!
  
  Uskuge mind, me ei anna kunagi alla,
  Me ei lange kunagi vaenlase alla...
  Kui füürer läks lihtsalt hulluks -
  Me murrame tal sarved maha!
  
  Mees, sa saad tugevamaks kui kõik teised,
  Kas sa suudad universumi serva vallutada...
  Ära räägi rumalusi, nõrk,
  Uskuge meid, slaavlasi ei saa murda!
  
  Miljonite tugevus on meiega,
  Me lõpetame vaenlase, uskuge mind...
  Paljud neidude leegionid,
  Nad lihtsalt tabasid sihtmärki!
  
  Võit on juba tulemas,
  Sisenesime triumfiga Berliini...
  Kes suri paradiisirõõmus,
  Ja püha keerub tõuseb õhku!
  
  LUKAŠENKO PRESIDENDIKS EI SAANUD
  MÄRKUS
  Taskukeskvalimiskomisjon keeldus Aleksandr Lukašenkat Valgevene presidendikandidaadina registreerimast. Ja võitis Valgevene peaminister ja de facto juht Vjatšeslav Kebich. Ajalugu läks teisiti. Kaasa arvatud Venemaa, kus Vladimir Volfovitš Žirinovski sai 1996. aastal presidendiks.
  . PEATÜKK nr 1
  Ka Valgevenes oleks võinud kõik teisiti olla. Valgevene toonane de facto valitseja Vjatšeslav Kebich käskis Aleksandr Lukašenka registreeringu blokeerida. Ja see ei toonud kaasa massilisi rahutusi. Noh, mõnel kandidaadil on rohkem, teisel vähem. Selle tulemusena pääses Zenon Poznyak teise ringi Kebichi vastu. Ja teises voorus võitis Kebich tänu Venemaa toetusele, Zenon Poznyaki vaenulikule mainele ja tema liigsele radikalismile ning sai Valgevene esimeseks presidendiks.
  Lukašenka ise ei tõusnud kunagi tippu. Valgevene on sisenenud rublatsooni. Ja selles hakkas ringlema Vene valuuta. Ühest küljest on see pluss, kuid teisest küljest, nagu Venemaal, hakkasid tekkima pensionide ja palkade maksmisega viivitused, mis tõid kaasa teatud konflikte ja rahutusi.
  Sellest hoolimata suutis Kebich hoida häid suhteid läänega. Ja Jeltsinil oli usaldusväärne liitlane, kuid mitte nii radikaalne. Venemaal on ajaloo käik mõnevõrra muutunud. Erinevalt agressiivsest Lukašenkast soovitas Kebich Jeltsinil Tšetšeenias mitte sõdida. Ja Jeltsin sinna vägesid ei saatnud. Selle asemel toetus ta venemeelsele opositsioonile. Vastasseis Tšetšeenias aga venis. Ja ta muutus värviliseks. Kus on dudajevlased, kus on teised jõud?
  Kummalisel kombel tuli sõja puudumine Kaukaasias Vladimir Žirinovskile kasuks. LDPR jäi Venemaa peamiseks ja populaarseimaks opositsioonijõuks. Ja peamine võitlus presidendivalimistel arenes Žirinovski ja Jeltsini vahel. Põhimõtteliselt oleks see tõelises ajaloos võinud juhtuda, kui Vladimir Volfovitš poleks Tšetšeenia sõda toetanud ja sellega kaotanud märkimisväärse osa protestivalijast.
  Ja meedia propageeris aktiivselt Jeltsini ja Žirinovski vastasseisu. Seal oli palju PR-i, palju propagandat. Erinevalt tegelikust vastasseisust: kommunistid Jeltsini vastu, kus võimudel olid teatud propagandatrumbid, osutus Žirinovskiga keerulisemaks. Kuigi nad tegid temast fašisti.
  Kuid lokkava kuritegevuse, kaose, korruptsiooni ja maffia tingimustes ei pidanud paljud venelased fašismi nii suureks kurjaks. Lõppude lõpuks toimus Suur Isamaasõda kaua aega tagasi ja need polnud samad fašistid. Siis olid halvad saksa fašistid, aga nüüd on ilmselt paremad venelased. Kuid majanduslikus mõttes lõi Adolf Hitler tõepoolest Saksamaal ime.
  Nii et Vladimir Volfovitš oli isegi millegipärast uhke, et teda võrreldi Hitleriga, ja püüdis sellega mängida.
  Kommunistidel oli ka suur miinus. Inimesed mäletasid ikka väga hästi - tühjad riiulid, totaalne defitsiit, kaardid ja talongid, eriti Gorbatšovi ajast. Ja Gorbatšovi ajad olid nagu kommunistlik võim.
  Inimesed, eriti naised, kes järjekorras seisid, ei tahtnud vanasse kommunistlikku aega tagasi minna. Ja see mängis Zjuganovi vastu. Ja Hitleri ajal, eriti enne sõda, valitses kapitalism, mis tähendab, et tühje riiuleid polnud. Ja Žirinovski ise, kuigi ta tegi palju populistlikke avaldusi, ei lubanud endistesse aegadesse naasmist. Ja ta lubas ennekõike korda, kägistada kuritegevust ja lõpetada tööpuudus. Kuid Hitler surus Saksamaal maha kuritegevuse, tegi lõpu tööpuudusele ja tõi korra sisse.
  Ja vaid kahe kuuga vallutas ta kogu Euroopa. See tähendab, et oskuslikult mängides ja kampaaniates saate oma võrdluse Hitleriga enda kasuks pöörata. Seega oli Jeltsinil palju raskem kui Zjuganoviga. Kui see viimane tekitas paljudes antipaatiat juba geneetilisel tasandil - nappus ja tühjad riiulid ning isegi stalinlikud repressioonid. Isegi sõjaveteranide seas ei tõrjunud kõik fašismi.
  Pealegi oli see nagu meie vene fašism. Majandusel ei läinud hästi. Ja isegi ilma Tšetšeenia oli Jeltsinil madal reiting. Ja riik oli välja suremas ning lokkav banditism ja kuritegevus. Ja veelgi suurem kui pärisajaloos. Niisiis tõi sõda Tšetšeenias kaasa hulga vabaduste piiranguid, mis vähendasid kuritegevust, kuid selle puudumine kriminaalses mõttes tegi asja ainult hullemaks.
  Seega osutus Žirinovskil palju rohkem trumpe kui Zjuganovil.
  Tuleb märkida, et tegelikus ajaloos kukkus Žirinovski 1996. aasta valimistel haledalt läbi. Kuid tema ebaõnnestumise peamine põhjus: puudus inspiratsioon ja usk lõplikku võitu. Ja siin on kogu vastasseis tema ja Jeltsini vahel, hämar Zjuganov on varjus ja Žirinovski põleb. Ja see poliitik, kui ta on rullis, on tõesti võimeline imesid tegema. Pealegi on Žirinovski veel noor ja jõudu täis.
  Ja ta ei põgene teledebattide eest, erinevalt Zjuganovist, kes kartis juba oma pead ekraanile pista.
  Lisaks nägi Žirinovski isegi välimuselt noorem välja ja mitte kiilakas nagu Zjuganov ega hallipäine nagu Jeltsin. Ja see töötas ka tema kasuks.
  Kuigi Zjuganov oli Jeltsinist kolmteist aastat noorem, ei jätnud ta väliselt noore ja värske juhi muljet. Kuid Žirinovski, olles Jeltsinist viisteist aastat noorem ja väliselt oma meeletu energiaga, tundus palju energilisem ja tugevam kui see ajendatud vanamees.
  Ja see mõjutas valimiste kulgu.
  Selgus aga, et kolmandaks jääb Zjuganov. Aga keda ta peaks teises voorus toetama? Vastasseis Jeltsiniga on läinud liiale. Ja Žirinovski, ehkki mitte kommunist, on vasakpoolne, mitte antikommunist. Ja ta lubab kommunistidele portfellid.
  Kuid Luik on keelega ja loll ega saanud selle peale kunagi. Seega toimusid valimised teistsuguse stsenaariumi järgi. Žirinovski sai esimeses voorus rohkem hääli kui Jeltsin ja teises pälvis ta Zjuganovi toetuse. Ja selle tulemusena puhus Jeltsin teise raundi tohutu vahega. Pealegi hääletas Jeltsini poolt teises voorus vähem inimesi kui esimeses. Ja Venemaa uueks presidendiks sai Vladimir Žirinovski. Ja see osutus Vladimir Volfovitši triumfiks.
  Vastupidiselt ootustele pole Venemaa kurss aga palju muutunud. Žirinovski suhteid läänega ei halvendanud. Ta jätkas varasemaid reforme väikeste muudatustega. Ja isegi valitsuse kommunistid ei sekkunud sellesse liiga palju.
  Tõsi, midagi muutus. Rohkem oli politseid, mis nimetati ümber politseiks, ja võitlus kuritegevusega muutus karmimaks.
  Lõpuks, 1999. aastal, alustasid võitlejad sissetungi Dagestani ja Žirinovski oli sunnitud alustama Kaukaasia sõda. Kuigi ta seda ei tahtnud.
  Isegi Jugoslaavia puhul veenis Žirinovski Miloševićit pommitamist mitte läbi tegema, vaid leppima Lääne tingimustega.
  Majandus hakkas, kuigi arglikult, kasvama ja nafta hind hakkas tõusma.
  Sõda Tšetšeenias oli võimalus tõsta tema reitingut ja saada uuesti valituks teiseks ametiajaks. Veelgi enam, Vladimir Žirinovski valmistas ette ka rahvahääletuse, millega kaotati kahe ametiaja piirmäär. Ja see oli tema plaan autoritaarseks valitsemiseks. Ja sõda Tšetšeenia vastu läks julmalt. Pealegi toimusid terrorirünnakud Moskvas ja Volgodonskis. Mida Žirinovski ettenägelikult ja küüniliselt ära kasutas.
  Sõja ajal oli teiseks ametiajaks valituks saamine lihtsam ja see juhtus esimeses voorus. Ja referendumil tühistati kaks ametiaega, jättes Žirinovski piiranguteta. Nii see juhtuski.
  Valgevenes 1999. aastal lõppesid ka Vjatšeslav Kebitši esimesed viis aastat. Majandusseis ei olnud kuigi hea, kuid algas mõningane arglik kasv. Pluss propaganda ja haldusressursid. Ja Lukašenkat ei lubatud uuesti valimistel osaleda - alati on millegi üle kurta.
  Ja Kebich valiti tagasi, kuigi vaevaliselt. Ja jälle oli teises ringis vastaseks Zenon Poznyak. Kebich ei kogunud pärisajaloos sellist huvi kui Lukašenka. Kuid ta hoidis oma võimu kindlalt. Valgevenes võeti 2000. aastal vastu uus, autoritaarsem põhiseadus ja president Kebichi ametiaeg määrati uuesti.
  Žirinovski okupeeris Tšetšeenia, kuid Venemaa pidi seal pidama pikaleveninud sõda partisanidega.
  Probleem oli selles, et tšetšeenid olid de facto iseseisvusega juba harjunud. Vene väed kandsid ka Groznõi rünnaku ajal suuri kaotusi. Tõsi, Žirinovski kontrollis meediat ning suutis vältida reitingute langust ja massilist sõjavastasust. Ja see oli ka tema valitsemisaja pluss.
  Nafta- ja gaasihindade tõus ning majanduskasv üldiselt tugevdasid diktaatori võimu. Ta ei pikendanud oma ametiaega, kuid võitis regulaarselt presidendivalimisi. Mis juhtus samal aastal kui Ameerika omad. Kuid ilma kahe tähtajata piiranguta. Žirinovski välispoliitika oli ettevaatlik. Ta ei olnud teine Hitler, vaid palju vaoshoitum ja püüdis säilitada jõudude tasakaalu. Kuid 2014. aastal juhtus Maidan ja ta ei suutnud vastu panna kiusatusele tagastada Krimm Venemaale. Erinevalt Putinist ei väitnud Žirinovski aga rohkemat ning tema luureteenistused ei korraldanud Donbassis mässu.
  Vastupidi, kõike tehti äärmiselt hoolikalt. Ja asi lõppes suhteliselt väikeste sanktsioonide ja leebe külma sõjaga. Ütleme, et majanduskasvu taustal pole see halb.
  Siis aga puhkes koroonaviirus. Kebich, kes taastas oma tähtajad, suri. Ja Valgevenes toimusid uued valimised. Lukašenka oli selleks ajaks juba unustatud ja ilmusid uued kujud. Võimule pääses noorem peaminister Kolbasco, kellest sai president.
  Ja peagi sukeldus Venemaa pärast Žirinovski surma koroonaviirusesse leinasse. Ja seegi osutus riigile hoobiks.
  Vahepeal alustas Taliban rünnakut Tadžikistani vastu. Nad murdsid kaitsest läbi ja piirasid sisse Vene baasi. Ja algas uus Afganistani sõda.
  Ja loomulikult on võitlevad ja kaunid tüdrukud, nagu alati, võitlusvalmis.
  Nataša tulistas oma kuulipildujast plahvatuse, katkestades Talibani võitlejad. Siis viskas ta surmava jõuga paljaste varvastega sidrunit. Ta rebis mudžaheidid tükkideks ja laulis:
  - Oleme rahumeelsed inimesed, aga meie soomusrong
  Mul õnnestus kiirendada punaste piirideni!
  Võitleme helgema homse eest!
  Suudleme!
  Ja sõdalane naeris täiel rinnal. Ta peab ütlema, et ta on nii vinge.
  Kuulipildujast kritseldav ja kümneid dushmaneid maha niitnud Zoya möirgas ka:
  - Tulevik on meie au,
  Näitame kõrgeimat klassi!
  Ja oma paljaste varvastega viskab ta hävitamise mõrvarliku kingituse. Selline ta on, ütleme seal - võitluslik ja agressiivne naine. Milles on nii palju energiat ja jõudu.
  Augustine siristas suurest hingest ja ta vaskpunased juuksed olid laiali, nagu oleks tõeline komeet leegitsemas. Tüdruk võttis selle kätte ja säutsus agressiivselt:
  - Au meie kodumaale,
  Sa oled kõigist riikidest kõrgem...
  Oleme tellimust väärt,
  Hävitage Taliban!
  Ja ka tüdruk võttis ja viskas paljaste sõrmede, graatsiliste, pargitud jalgadega surma mõrvarliku kingituse. Nii me siia sattusime, väga agressiivsed, sitked ja paljajalu tüdrukud.
  Ja Svetlana on ka lahingus. Ja ta ehitab neid kuulipildujatest suure surmava jõuga. Ta on tipptasemel sõdalane. Tulistab täpselt ja täpselt.
  Ja ta juuksed on nagu valged, värsked, lumised. Ja paljad varbad loobivad mõrvarliku jõuga hävitamise kingitusi.
  Svetlana laulis naeratades:
  - Ja ta juhib paati,
  Läbi vihma ja udu...
  Julm ja reetlik -
  Talibani võitleja!
  Pean ütlema, et need tüdrukud on võimelised mägesid liigutama. Ja nad on väga kaunilt võitlusvõimelised. Ja nad paljastasid oma hambad, mis sädelevad nagu pärlid.
  Need on kaunitarid. Ja nii paljastas Nataša oma rinna helepunase nibu ja vajutas selle basuukanööbile, hävitades ja rebides Talibani tükkideks.
  See oli tõesti agressiivne ja võitluslik esitus.
  Ja tormiväelased võitlevad taevas. Nende peal istuvad väga ilusad tüdrukud.
  Albina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, saates mõrvarliku surmanooli ja kostis:
  - Tüdrukud lendavad nagu kotkad,
  Me suudame pealinna lahingus vallutada!
  Ta on nii võluv blond, ütleme nii.
  Ja Alvina, teine blond bikiinides tüdruk, jätkab võitlust. Nii ta vajutab oma rinna maasika nibu nööbile ja kolossaalse hävitava jõu rakett lendab välja. Ja ta lööb Talibani vägesid nagu hull.
  Selle tüdrukud võtsid ja alustasid. Nad on väga, ütleme, agressiivsed ja sõjakad.
  Kuid loomulikult võitlevad ka tüdrukud tankil. Õiglase soo esindajad on siingi parimas vormis. Ja nad on muidugi paljajalu ja bikiinides.
  Need on, ütleme, nii tähelepanuväärsed vargused, et keegi ei saa nendega hakkama. Kui nad alustavad, ei peatu nad.
  Tanki peal võitlev ja paljaste varvaste abil surmavaid mürske saates Elizabeth laulis:
  See oli nii imeline riik
  Seda kutsuti Nõukogude impeeriumiks...
  Alatu saatan hävitas selle,
  On viimane aeg paluda tema vastust!
  
  Lenin valitses seda - lihtsalt ideaal,
  Kes tegi kodumaa suureks...
  Ja ta andis valitsemise üle Stalinile...
  Ta purustas metsiku hordi impulsid!
  
  Õitsegu meie kodumaa,
  Kased, paplid, tammed, pihlakad...
  Ma hävitan fašismi armee -
  Venelased on ju lahingutes võitmatud!
  
  Venemaa on päike maa kohal,
  Selle kiired, tähed ja komeedid...
  Sinust saab parim riik
  Selles ülistatakse kangelastegusid!
  
  NSV Liit, kui see õitses suurepäraselt,
  Ja ta viis riigi käekõrval kommunismi poole...
  Kuid kiilas rikkus oma eesli,
  Loobumine alatule fašismile!
  
  Kuid ma usun, et meie Venemaast ei saa jagu,
  Ta särab nagu päike maa kohal...
  Vägev venelane, valge karu jumal,
  Ja seal saab olema koht üllas paradiisis!
  
  Sa armastad Venemaad kogu südamest,
  Ta on meie suur kodumaa...
  Kuigi Sam avab suu maapinnale,
  Ja tuhande näoga koletis ründab!
  
  Svetlana on meie särav täht,
  Mis tõotab õnne ja vabadust...
  Täitke suur unistus -
  Ehitame kommunismi, uskuge rahvast!
  
  Keegi ei saa riiki purustada
  Mis nimi, uskuge mind, on Venemaa...
  Eemaldage Saatan võimult -
  Kristus, suur messias, tuleb!
  
  Ja Lada on meiega igavesti,
  Ja me ehitame praktilise kommunismi...
  Mööduvad aastasadu ja minutid,
  Meil on kõige õiglasem süsteem!
  
  Meie kodumaa suur unistus,
  Muutke maailm kõige tormilisemaks ja ilusamaks...
  Meil on mäed, jõed ja metsad -
  Kõik saab olema väga puhas ja õiglane!
  
  Meie kodumaa pealinn on Moskva,
  Kuid pealinnadeks saavad ka Kiiev ja Minsk...
  Mongoli hord sai lüüa,
  Kõigeväeline Jumal aitas meil võita!
  
  Ei, uskuge mind, venelasi ei saa murda,
  Kõik slaavi vennad saavad ühtseks...
  Jahimees muutub peagi ulukiks,
  Ja me oleme võitlejad, uskuge mind, me oleme alati liikvel!
  Tüdrukud tankis laulsid kooris ja nende hääl oli nii särav ja sõna otseses mõttes säras nagu hõbedased kellad.
  Need tüdrukud on lihtsalt super.
  Elena laulis suure aplombiga:
  - Meie, tüdrukutega, on kõik väga lahe,
  Me saame hõlpsalt Marsile lennata...
  Las need, kellel on palju valuutat,
  Ja kuskil vingub ja möirgab metsikult karu!
  Ja Elena oma helepunase rinnanibuga võtab ja vajutab juhtkangi nuppu ning välja lendab suure surmava jõuga mürsk.
  Tüdruk laulab vastuseks:
  - Me läheme julgelt lahingusse nõukogude võimu eest,
  Ja me kustutame selle eest võitluses kõik vaenlased!
  Ja ka Ekaterina lööb maasikanänniga nuppu ja valame kuulipildujatest vastastele pliivihma. Täpsemalt nende maha niitmine.
  Samal ajal laulab tüdruk:
  Kohtume õhtul,
  Teeme kõik vaimud märjaks...
  Kohtume õhtul,
  Hiina keelt rääkima!
  Ja siis võtab tüdruk selle ja vajutab oma palja ümara kanna pedaalile. Ja midagi väga hävitavat ja surmavat toimib. Ja kolossaalse jõuga maamiini langeb Talibanile.
  Siin säutsuvad tüdrukud:
  - Au, suur au,
  Tankid kihutavad edasi...
  Sellest saab suur jõud
  Kui rahvas möirgas!
  Ja sõdalane naerab.
  Ja siis võtab Euphrosyne juhtkangi nuppu vajutades rinna rubiinist nibu. Ja nõelamürsu tohutu, kolossaalne hävitav jõud töötab. See on siis, kui kest paiskab plahvatades nõelu eri suundades laiali. Mis on väga tõhus ja hävitav.
  Ja siis kasutab tüdruk oma paljaid varbaid.
  Siin ta võitleb ...
  Venemaalt pärit tüdrukud võtsid Talibani põhjalikult vastu. Siin on üks kaunitar, kes kasutas ka sarlakpunast rinnanibu - see on Veronica. Ja surmava jõuga tulistatud bazookamürsk.
  Ja ta ajas mudžaheide igas suunas laiali.
  Veronica võttis selle ja laulis:
  - Olgu eesmärk,
  Dünamo edasi...
  Vea äärel -
  Täielik haav!
  Ja sõdalane laseb paljaste varvastega sidruni vette. Ja see plahvatab ja hävitab mudžaheide.
  Alice laseb ka snaipripüssist. Tapab dushmanid ja laulab samal ajal:
  Pole midagi tugevamat kui sõjaline teras,
  Universumis pole tugevamat armeed...
  Tüdrukud valasid verejõgesid,
  Ja neil pole muud võimalust!
  Angelica viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaati. Ta rebis tosin mudžahideeni ja kilkas:
  - Me saame kõike teha, tormakad tüdrukud,
  Ja külma käes kõnnime paljajalu!
  Pärast seda vajutas sõdalane maasika rinnanibu surmava bazooka nupule.
  Ja vabastas surmava jõuga hävitamise kingituse. Ja ta tappis palju Talibani.
  Anastasia Vedmakova ründab mudžaheide õhust. Saadab tormiväelt mõrvarlikud surmakingid. Ja rakette sajab Talibani positsioonidele. Paljud moslemi sõdurid surevad selle tagajärjel.
  Samal ajal tüdruk laulab;
  Riik, kus sa oled vaba,
  Milles iga isand on proletaarlane.
  Sa muutud rublaks ja nikliks,
  Talvel on lumehanges solaarium.
  
  Selles on hele, punane kommunismi lipp -
  Mis tõotab meile surematust!
  Väljendagem oma armastust isamaa vastu luules -
  Õnne jääb igavesti, uskuge!
  
  Juhid on vahel erinevad...
  Mitte iga juht pole tark Stalin.
  Kuid igaüks meist on alati kangelane,
  Kui nii mõistus kui ka tahtmine said tugevamaks!
  
  Vahva kevade viimasel kuul,
  Sõjaväelased vallutasid Praha.
  Oleme oma kodumaale truud nagu inglid,
  Käsk on meile antud - võitleja ei astu sammugi tagasi!
  
  Kui surm on saabunud, siis risti ennast,
  Ja Issand lendab paradiisi, kus on pihlakad...
  Meie Vaim tõuseb igavesti ülespoole,
  Me vallutame võimsad tipud!
  
  Lõppude lõpuks on elu pärast surma jälle jõgi,
  Selles purjetame nagu meteoorpaat!
  Püha Jumalaema palved,
  Ärge julgege taluda lüüasaamist ja häbi!
  
  Impeerium, sest see on Jumala valgus,
  Kõigevägevam käskis Venemaal valitseda!
  Meie õnnelikel aastatel ei ole lõppu,
  Teenindusel pole piiranguid - pingutage oma seljakott!
  
  Slaavlased koos on meie moto -
  Olge kuninglikule võimule alluv mees!
  Maailma teater on täis näitlejaid,
  Me rebime lõhki põrguliku viha lõuad!
  Akulina Orlova, kes juhtis lahingut ründelennuki teisel poolel, lõi vaenlast paljaste varvastega ja säutsus:
  - Venemaa tsaari pole vaja - ta on ekstra parasiit!
  Ja paljastab oma pärlhambad.
  Seejärel vajutab ta nupule rubiinist niplit, saates välja kolossaalse hävitava jõu raketi.
  Ja kuidas rünnata Talibani surmavas ulatuses.
  Akulina võttis selle ja laulis:
  Saatan ei võida meid,
  Minu kodumaa on maailma ilusaim,
  Ole kuulus kauni riigi poolest...
  Täiskasvanud ja lapsed tunnevad sellest rõõmu!
  
  Las maikellukesed õitsevad selles suurepäraselt,
  Ja keerubid mängivad korralikku hümni...
  Fuhrer on kapitaalne,
  Venelased on lahingutes võitmatud!
  
  Komsomoli liikmed jooksevad paljajalu,
  Nad trampivad paljaste kontsadega lund...
  Hitler, sa näed lihtsalt lahe välja
  Ma jooksen su tankiga üle!
  
  Kas suudame natsid võita?
  Nagu ikka, oleme paljajalu tüdrukud...
  Meie kõige hirmuäratavam rüütel on karu,
  Ta tapab kõik kuulipildujaga!
  
  Ei, meie, tüdrukud, oleme juba väga lahedad,
  Rebime sõna otseses mõttes kõik vaenlased laiali...
  Meie küünised, hambad, rusikad...
  Ehitame koha imelisse paradiisi!
  
  Usun, et tuleb lahe kommunism,
  Riik õitseb selles, uskuge nõuandeid...
  Ja kurb natsism kaob,
  Usun, et teie tegudele austatakse!
  
  Ma usun, et maa õitseb metsikult,
  Võidust oleme tagasi võidu juurde...
  Lüüa jaapanlane Nikolai,
  Samurai vastab alatuse eest!
  
  Me ei lase end kallutada,
  Purustame oma vaenlased ühe hoobiga...
  Las jahimees muutub ulukiks,
  Ega ilmaasjata purustasime Wehrmachti!
  
  
  Ära usalda, et me alla anname,
  Venelased on alati teadnud, kuidas võidelda...
  Teritasime oma täägid terasega,
  Fuhrerist saab klouni kuvand!
  
  Selline on mu kodumaa,
  Selles mängib vene akordion...
  Kõik rahvad on sõbralik perekond,
  Aabel võidab, mitte Kain!
  
  Varsti on NSVL hiilguses,
  Kuigi meie vaenlane on julm ja reeturlik...
  Näitame vapruse eeskuju,
  Vene vaim saab au lahingutes!
  Margarita Magnetic võtab ka üleküpsenud maasikate värvid ja vajutab nibuga nupule. Mõrvarrakett tabas Talibani, hävitades neid sõna otseses mõttes kümnete kaupa.
  Siis laulis tüdruk:
  - Peame meid austama, et karta,
  Tüdrukute vägiteod on lugematud...
  Me teame, kuidas võidelda väga lahedalt,
  Saatan hävitatakse!
  
  ÄRGE LENNAGE ONISHI
  Novembris 1941 pakkus Hitler ootamatult Stalinile rahu. Lahendus, mis tundub tegeliku olukorraga tuttavale ebatõenäoline.
  Tundub, et sakslased hakkavad Moskvat vallutama. Ja miks selles olukorras rahu pakkuda?
  Kuid Hitleril, nagu teate, oli väga arenenud intuitsioon. Ja tundis, et Moskvat ei võeta. Ja kui nii, siis on aeg, kui Stalin on hirmutatud, pakkuda rahu. Loomulikult ei nõustunud kõik sõjaväelased sellega, kuid Hitleril oli võim ja võim.
  Pealegi tõotasid rahutingimused olla sakslastele kasulikud. Tegelikult läheb Ukraina üle Saksamaale ja koos sellega mustmullad ja põllumajandus, aga ka Valgevene, Balti riigid ja Smolenski piirkond.
  Stalin nõustus üldiselt loobuma kõigest, mille sakslased olid juba vallutanud.
  Sevastopol langes sakslaste kätte. Vastuseks lahkusid Krautsid Moskva oblastist. Leningrad jäi NSV Liidu taha ja tema jaoks tõmmati koridor välja. Sakslased nõustusid lahkuma Leningradi oblastist vastutasuks Vorošilovogradi oblasti ja Donetski oblasti vastu, mida sakslased polnud veel täielikult okupeerinud.
  Üldiselt võtsid natsid Donbassi oma kivisöe, metallide ja tehastega, boksiidimaardlate ja põllumaaga, kogu Krimmi ja isegi osa Lõuna-Donist. Sakslased lahkusid Leningradi oblastist, Moskvast, Tulast, osast Rževi oblastist, Kalinini oblastist. Vastutasuks osa Donbassist, osa Donist oma rikkaliku musta pinnasega ja Sevastopoliga. Soomlased said Petroskoi ja mis neil õnnestus jäädvustada. Meie teed läksid sõbralikult lahku.
  Lisaks kohustus NSV Liit tarnima naftat turuhinnast madalama hinnaga ning maksma sõjavangide eest suurt lunaraha.
  Stalin, kartes kaotada sõda ja Moskvat, nõustus selliste tingimustega. Wehrmachti edu tipul.
  Noh, Hitler, kellel oli üleloomulik instinkt, mõistis, et see on parim valik.
  Sõda NSV Liiduga on läbi. Esmalt hakkasid natsid vägesid Aafrikasse viima. Veelgi enam, britid alustasid rünnakut Rommeli vastu. No mis siis? Ja Fritz võtsid väed Maltale ja maandusid. Muidugi pommitades seal kõigepealt britte.
  Järgmine on muidugi rünnak Gibraltarile. Hitler kohtus Francoga isiklikult.
  Nagu nägite, kui tugev on Saksamaa. Võitis NSV Liitu. Ta vangistas neli miljonit venelast ja tuhandeid tanke. Meie jaoks on Hispaania nagu löök kaardil. Me okupeerime, kui te vägesid läbi ei lase. Ja kui sellest puudust tunned, võid Aafrikas midagi saada. Pealegi on Suurbritannia hukule määratud ega kao kuhugi!
  Franco, mõistes, et Hispaania võib olla okupeeritud ja selleks pole võimalust, nõustus.
  Rünnak Gibraltarile oli edukas ja üsna kiiresti. Tsitadell on langenud. Ja siis sisenesid sakslased Ekvatoriaal-Aafrikasse.
  Britid kandsid suuri kaotusi. Neid püüti kinni nagu imesid.
  Rommel alistas Liibüas Suurbritannia ja alustas pealetungi Egiptuses. Vangistati Aleksandria.
  Siis läks ta välja ja ületas Suessi kanali. Oma edule tuginedes vallutasid sakslased Iraagi, Kuveidi ja kogu Lähis-Ida.
  Wehrmacht ei kaotanud idas liiga palju sõdureid ja ohvitsere. Ja tema väed olid arvukamad ja kogenumad ning paremini koolitatud kui Briti ja eriti koloniaalväed.
  Britid võiksid seda ohjeldada ja kahtlemata kaotada. Ilma NSV Liiduta õnnestus Fritzil Suurbritanniaga edukalt võidelda.
  Üldiselt oli Suurbritannia määratud oma kolooniad kaotama. Selle maaarmee oli liiga nõrk ja vähese lahingutõhususega, et hoida kolooniaid Wehrmachti arvukamate ja distsiplineeritud vägede vastu.
  Kuid laevastikule keskendumine ei toiminud. Pärast Gibraltari ja Malta langemist muutus Aafrikat võimatuks hoida. Seega blokeeris Rommel Suessi kanali. Ja isegi maismaal võitsid sakslased britte ühe väravaga. Pärast sõda NSV Liiduga muutus Wehrmacht veelgi tugevamaks ja enesekindlamaks oma võimetes ning sai laialdasi lahingukogemusi.
  Nii vallutati tasapisi Aafrika. Ja läbi Iraani sisenesid sakslased Indiasse. Ka seal ei tahtnud kohalikud sepoid Suurbritannia eest surra. Üldiselt takistasid sakslasi rohkem vahemaad, teede puudumine, venitatud side ja varustusprobleemid kui Briti väed.
  USA kogub tolmu, et sõda vältida. Nad isegi tühistasid kõik Jaapani-vastased sanktsioonid.
  Kuid ikkagi ründasid samurai Peruu sadamat. Oli vaja end kaitsta ja Briti valdused Aasias hõivata. Ja jaapanlased tegid seda.
  Lühidalt öeldes vallutasid sakslased ja jaapanlased neljakümne teisel aastal ja neljakümne kolmanda esimesel poolel Aafrika, Austraalia ja kogu Aasia. Ja 1943. aasta septembris järgnes maandumine Suurbritannias. Pärast muidugi massiivseid pommirünnakuid. Sakslased kasutasid Yu-288, Yu-188 ja muid masinaid.
  Oma kolooniad kaotanud ja allveesõjas kurnatud Suurbritannia ei suutnud vastu panna.
  Ja sakslastel oli liiga palju ressursse ja eriti tööjõudu. Nad pommitasid sõna otseses mõttes kõiki Inglismaa linnu ja tehaseid. Ja siis muidugi vägede maabumine ning pantrite, tiigrite, lõvide ja isegi hiirte kasutamine. No muidugi ka amfiibtanke ja allveesõidukeid.
  "Hiir" sai valmis enne operatsiooni algust ja ta isegi võitles. Kuid "Hiired" on liiga rasked.
  Gerda meeskond Pantheril paistis lahingus silma. Pärast Suurbritannia vallutamist võitlesid sakslased veel mõnda aega USA-ga. Lükkas ameeriklased Islandilt välja. Kuid pika side tõttu osutus Ameerika hõivamine keeruliseks ülesandeks. Sellegipoolest pole Atlandi ookean naljaasi. Kui just sõpra pommitasid ja merel ei sõdinud.
  Saksa allveelaevad arenesid välja, sealhulgas kasutasid vesinikperoksiidi, ja uputasid peaaegu kogu Ameerika laevastiku.
  USA-d on aga endiselt äärmiselt raske tabada. Sõda venis ja sakslased võtsid lõpuks võimu ja sõlmisid rahu.
  Seejärel pöördusid sakslased NSV Liidu poole.
  1945. aastal hakati tootma E-50 ja E-75. Hitler keelas vähem kui viiekümnetonniste tankide tootmise, välja arvatud väike seeria luuremasinaid.
  Panther kaalus nelikümmend neli ja pool tonni. "Panther" 2 on juba viiskümmend kaks tonni. E-50 on tõmmanud juba ligi kuuskümmend viis tonni. Viimasel tankil oli väga korralik esisoomus 150 millimeetrit kerel 45 kraadise nurga all ja torni esiküljel 185 millimeetrit, samuti nurga all. 88 mm relv, mille toru pikkus on 100 EL. Ja külgedel 82 mm soomust, ka kallakutel. Kombinatsioonis mootoriga, mis kiirendas tõstmisel 1200 hobujõuni, on tegemist väga võimsa keskmise paagiga.
  Pluss kaksteist lasku minutis.
  Veelgi raskem E-75, mis kaalub üle üheksakümne tonni. See tank ei osutunud täiesti edukaks. 128 mm püstol oli aeglasema tulikiirusega, väiksema koonukiirusega ja sellel polnud lähikaugusel eeliseid võrreldes 88 mm E-50-ga.
  Kere esisoomus on 45-kraadise nurga all veidi parem kui 160 millimeetrit. Rohkem pole siiski vaja. Hoiab kõiki Ameerika relvi ja ka nõukogude relvi. Torni kaitse on suurepärane: ees 252 millimeetrit, külgedel ja taga 160 millimeetrit. On näha, et vähemalt tornil on enam-vähem töökindel kaitse, eriti küljel.
  Korpuse külg on 120 mm, mis on vastuvõetav, lisaks saate riputada ka ekraane. Mootor on aga 900 hobujõu juures üsna nõrk. Üldiselt on paak muidugi viimistlemata ja üsna kõrge. Meenutab mulle sarnaste probleemidega üsna ülekasvanud Tiger-2.
  Mõlemad Saksa autod on ebatäiuslikud, kuid E-50 on muidugi praktilisem.
  No ja ka E-100. Kuid see auto on veelgi raskem ja halvemate sõiduomadustega kui E-75.
  E-100 toodeti oma suure massi tõttu väikestes kogustes.
  Ja sõjaväelased ise kiitsid E-50 üldiselt heaks.
  1946. aasta kevadel, täpselt 20. aprillil, füüreri sünnipäeval, liikusid sakslased NSV Liidu poole.
  Neil oli suur hulk autosid ja tehnikat. Kümned tuhanded tankid erinevatest versioonidest. NSV Liidus olid kasutuses ka seeriaautod T-34-85 ning IS-2 ja IS-3. T-44 ei olnud täiesti edukas. Kuid T-54 polnud veel valmis.
  Sakslased valmistasid E-50 ja E-75 suurtes kogustes.
  Pärast märkimisväärse osa riigist kaotamist keelas Stalin neljakümne seitsme tonni raskemate sõidukite arendamise.
  Lisaks suurele hulgale T-34-85 ja mõnevõrra väiksematele IS-2-le ja IS-3-le hakati masstootma ka SU-100, mis oli suhteliselt lihtne ja tõhus iseliikuv relv.
  Tuleb märkida, et kõige massiivsem tank T-34-85 suutis Saksa E-50 seeriat läbistada ainult küljelt ja E-75 oli isegi küljelt liiga sitke ja ainult SU- 100 saaks hakkama ja isegi siis lähedal.
  Seega on jõud selgelt ebavõrdsed. Saksa tankid ise tungisid Nõukogude tankidesse suurte vahemaade tagant. Ja ainult IS-3-l oli enam-vähem rahuldav otsmikukaitse ja seejärel ülemine osa.
  Siin on sakslased, kes trügivad läbi NSV Liidu territooriumi.
  Gerda, Charlotte, Christina ja Magda E-50-s. Vilistavad omaette laule ja möirgavad.
  Purustame kõigi jäära sarve,
  Kõigeväeline Jumal on meie jaoks!
  Ja kuidas nad selle võtavad ja vaenlase pihta tulistavad.
  Kolmekümne neljal oli torn ära rebitud. Jah, lahingumeeskond, te ei saa midagi öelda.
  Charlotte märkis rahulolematult:
  - Sellegipoolest pole meie soomused eriti head. Vaenlane võib isegi külge haakida!
  Christina märkis:
  - Aga relv on täpne ja surmav! Nii et üks kompenseerib teist!
  Gerda sosistas:
  - Me rebime kõik laiali!
  Samal ajal võitleb Nataša SU-100-l koos meeskonnaga Fritzi vastu.
  Oleg Rybachenko osutus SU-100 meeskonna viiendaks liikmeks koos Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlanaga.
  Tüdrukud noogutasid tunnustavalt:
  - Sa oled võitleja, mis on suurepärane!
  Nataša tulistas vaenlase pihta. Mürsk tabas Saksa sõidukit otsaesisele ja rikošeti. Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga. Ja ta kontrollis:
  - Ja nüüd oled sa poiss! Sa paistad olevat terav, eks?
  Oleg noogutas. Ta on surematu poiss, mis tähendab, et ta suudab palju. Siin liigub edasi Saksa E-75. Kuidas sellest läbi murda?
  Poissgeenius sai sellest aru ja sosistas mürsule:
  - Me oleme metallist, sama verd - sina ja mina!
  Ja oma paljaste lapselike jalgade abil pööras ta sihikut ja tulistas.
  Nii nagu Saksa tank ei ole esisoomusega tugev, aga kui tabada täpselt otsast otsa või jõujoonte kombinatsiooni, annab tank järele. Ja siis metall lõhkes ja lahingukomplekt hakkas plahvatama.
  Oleg Rybachenko kilkas:
  - See on kõrgeim klass!
  Nataša kõditas poisi paljast kannast ja noogutas:
  - Tulista!
  Oleg Rõbatšenko tulistas uuesti SU-100-st. Nad tulistasid kaugelt ja siis ei võtnud 100 mm Nõukogude kahur Saksa uusimaid tanke: E-50 ja E-75. Aga poiss on fenomenaalne. Ja tal õnnestub vaenlast tabada.
  Terminaatoripoiss tulistab taas. Ja see murrab läbi E-50. See tank on kiire ja tuleb lüüa. Aga sakslased suruvad aina rohkem ja rohkem peale.
  Zoya tulistab. Ja väga täpselt.
  Lööge vaenlane tornis. Siis tulistab Oleg Rõbatšenko uuesti. Saja millimeetrine relv teeb imet.
  Poisigeenius möirgab:
  - Ma rebin su laiali! Ma rebin su laiali! See ei meeldi teile!
  Ja jälle, nagu poiss, võtab ta selle ja tabab seda väga täpselt. Ja see rebib vaenlase tõesti tükkideks.
  Seejärel kuvatakse:
  - Ma olen ülehelikiirusega võitleja!
  Ja jälle tulistab ta palja jala abil.
  Poiss näeb välja alles kaheteistkümneaastane, kuid ta on väga kiire ja fenomenaalne.
  Siin tulistas ta paljaste varvaste ja Augustine'i abil.
  Ja tüdruk kukkus E-50 alla.
  Sakslased saavad märkimisväärset kahju. Kuid nende tankide laviin läheneb üha lähemale. Siin on E-100 liikumises. Samuti võimsad soomused, relvad ja kilbid.
  Kuid ka tema tüdrukud ja poiss saavad sellest läbi.
  Saksa auto põleb ja on tükkideks rebitud.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Au pühale isamaale,
  Ebamaise raevuga!
  Jälle tulistas poiss, lõi fašisti puruks ja pilgutas tüdrukutele silma. Ja jälle tulistab poiss ja hävitab vaenlase.
  Olgem ausad, ta on võitlev poiss. Ja ta lööb sind kestaga. Ja ohvriks sai vananenud, kuid võimas tank "Tiger"-2. Ka Saksa Panther 2 kannatab lüüasaamise all. Kuid ta peaaegu vallutas Ameerika enda.
  Ja nüüd pressib peale NSVL.
  Oleg Rybachenko laseb ja tabab täpselt.
  Ja nii nad hakkasid kordamööda tulistama ja laulma...
  Nataša lõi palja jalaga ja möirgas:
  - See on taigast...
  Zoya koputas ka oma paljaid varbaid ja kilkas:
  - Briti merele...
  Augustine tabas samuti kesta ja ütles:
  - Punaarmee!
  Svetlana tulistas rakette paljaste varvastega ja ütles:
  - Kõige tugevam!
  Oleg Rybachenko läks persse ja ütles:
  - Ja las Red...
  Nataša tulistas ja piiksus:
  - Pigistab võimsalt!
  Zoya lõi ka laksu ja haukus:
  - Sinu tääk kaljuse käega!
  Augustine lõi jalaga ja möirgas:
  - Ja me peame...
  Svetlana tulistas surmava laengu ja ütles välja:
  - Peatamatu!
  Oleg Rybachenko tulistas uuesti naerdes:
  - Mine viimase juurde...
  Nataša saatis mürsu ja möirgas:
  - Surelike võitlus!
  Ja tüdrukud läksid laiali, kahurist tulistas, kuni mürsud otsa said.
  Jah, Oleg Rõbatšenko on taas sõjas.
  Kuid Punaarmeel on raske. Sakslased liiguvad edasi. Neil on rohkem varustust ja rohkem jalaväge. Ja jaapanlased tulevad ka idast.
  Ei suuda sellisele jõule vastu panna.
  Gerda ja tema meeskond võitlevad E-50 peal. Sakslased ründavad juba Voroneži. Võitlus on äge.
  Ühest küljest on Saksa tank omalaadse hävitajana väga hea. Kuid pardal on kaitse üsna nõrk. Ja see on selle puudus, nii et tüdrukud peaksid olema valvsad.
  T-34-85 toodetakse endiselt palju. See sõiduk on endiselt masstootmises ja 100EL-i Saksa 88-mm kahur lõikab rikkalikku saaki kaugelt.
  Üha enam toodetakse ka SU-100, mida iseliikuvana on lihtsam toota kui tanki, kuid mis on tugevam relv.
  Nüüd, paljaste varvastega juhtkangi nuppu vajutades, murdis Gerda läbi nõukogude kuivatamise. Lähedalt võib selline auto olla väga ohtlik.
  Blond terminaator võttis selle ja laulis:
  - Mu närvid ei ole terasest,
  Sa tõesti said mind!
  Ja siis tulistas Charlotte kahurist ja purustas kolmkümmend neli.
  Ja relv, mis teeb kaksteist lasku minutis, jõuab kaugele.
  Järgmisena laseb Christina valla. Ja ta teeb seda ka väga täpselt ja täpselt. Ta purustas Punaarmee tanki ja kriuksus:
  - Rahutav tuli! Hurraa Stalinile!
  Siis tabas ka Magda. Ta tegi seda väga täpselt, kasutades oma paljaid varbaid.
  Ja ta laulis:
  - Igavese Isamaa auks!
  Mispeale tüdruk puhkeb naerma...
  Saksa masin töötab laitmatult.
  Selle ohver oli IS-2, üsna võimas ja ohtlik tank, kuid torni esiosa poolt halvasti kaitstud.
  Vaid IS-3-l on suhteliselt hea esikaitse, kuid seda tanki toodetakse siiski väikeste seeriatena. Selle torni kuju on liiga keeruline. Kuigi IS-3-l, nagu lahingupraktika on näidanud, on vähemalt võimalus läheneda E-seeria sõidukitele lähedalt.
  Raskemaid tanke NSV Liidus veel ei toodeta ja isegi nende arendamine on peatatud. See tekitab muidugi probleemi. Sakslaste seerias on vaid kerge iseliikuv relv E-25, kuid selle tootmine on peaaegu külmunud. Kuigi masin pole halb.
  Ainult kaks meeskonnaliiget ja poolteist meetrit pikk. Väike 75mm kahuriga Pantherilt. Nõukogude autode jahimees.
  Kuid füürer eelistab võimu. Isegi E-50 jääb järk-järgult alla E-75-le, mis on samuti külgedelt kaetud kilpidega.
  E-75 on isegi küljele raske tungida. Ja sakslased kasutavad seda läbimurretes ära...
  Kaks Saksa pilooti Alvina ja Albina on suutnud allatulnud lennukite arvu juba kolmesaja võrra ületada ja saanud: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi.
  Tüdrukud on nii lahedad sõdalased ja maailma lahedamad. Jah, isegi kui Huffmanil on seni rohkem lennukeid alla tulistatud, on need palju ilusamad.
  Ja reeglina võitlevad nad ainult bikiinides ja paljajalu.
  Alvina tulistas oma ME-262 X-st 30-millimeetriste lennukikahuritega alla kolm Nõukogude lennukit ja säutsus:
  - Ma olen hävitamise tõrvik!
  Sarnast tuld tulistanud Albina kinnitas:
  - Ja me oleme täielik häving:
  Ja ta lõikas alla veel neli Nõukogude lennukit...
  Sõdalased on meeleolult väga võitluslikud, kuid naeratavad pidevalt.
  Nad armastavad mehi ja töötavad oma keelega. Ja neile meeldib. Sellised võitlevad kaunitarid.
  Nad tulistasid alla Nõukogude TU-3 ja purustasid selle tükkideks... See on nende tuline tervitus.
  Ühesõnaga, tüdrukud ei vea sind alt. Ja Punaarmee saab neilt.
  Kuid teisest küljest võitlevad Anastasia ja Mirabela ka lihtsalt bikiinides ja paljajalu - koguvad oma skoori! Nad on väga agressiivsed tüdrukud.
  Ja Anastasia tulistas alla Saksa lennuki ja ütles:
  - Ma olen suurepärane piloot!
  Mirabela tulistas kahuriga alla sakslaste auto ja kilkas:
  - Ma olen supersõdalane!
  Tüdrukud on tõesti need, keda me vajame...
  Kuid nad võitlevad vananenud Yak-9 T-ga, mis loomulikult ei ole Saksa reaktiivlennukitega võrreldav. Kuid kaunitarid saavad võidelda. Ja nad väldivad allatulistamist.
  Ja miks? Sest nad on paljajalu ja bikiinides. Seega ei saa neid kuidagi ära lõigata.
  Sõdalased, nagu näeme, saavad aru, mis on paljas nahk.
  Anastasia tulistas alla ühe teise Saksa hävitaja ja kilkas:
  - Isamaa eest!
  Mirabela lõikas maha HE-162 ja möirgas:
  - Stalini eest!
  Kõige ohtlikum Saksa hävitaja on ME-262 X, sellel on viis õhukahurit, tohutu kiirus, pühitud tiivad ja võimas soomus.
  Kerge, odava, kuid väga manööverdatava HE-162 sõidukit on lihtsam alla tulistada.
  ME-1010 ei olnud sakslaste jaoks läbinisti edukas, lennuomadustelt on see kahtlemata suurepärane lennuk, kuid selle tiivad vahetavad ja nõuavad kõrgelt kvalifitseeritud piloote. TA-183 osutus praktilisemaks ja läheb ka ette.
  Kuid Hitler eelistab tugevalt kaitstud võimsate relvadega ME-262 X-i.
  Luftwaffe propellermootoriga sõidukite tootmist ei ole veel järk-järgult lõpetatud. TA-152 on kõige edukam mitmeotstarbeline sõiduk ja ME-309 on endiselt lahingus. Nad on kiiruse ja relvastuse poolest üle Nõukogude hävitajatest. Ja kuigi Yu-488 on sõukruviga sõiduk, ei suuda Nõukogude jakid sellele isegi järele jõuda. Jah, isegi arenenum LA-7 jääb sellele autole kiiruselt alla.
  Ja mida teha reaktiivpommitajate vastu: Arado, Yu-287 jt.
  Nõukogude lennundus ilma reaktiivlennukiteta on nõrk.
  Anastasia ja Mirabela suudavad aga isegi sellistes tingimustes häid punkte saada.
  Nii nad pöördusid tagasi, tankisid ja läksid uuesti lahingusse. Neid tabavad jälle Saksa autod. Ja nad teevad seda suurepärase efektiga.
  Nõukogude lennunduses ei saa keegi oma paariga võrrelda. Lisaks seksivad tüdrukud selleks, et olla tugevamad. Ja tavaliselt on neil alati erinevad mehed. Ja see annab tüdrukutele sellise jõu!
  See on üks nende fenomenaalse edu saladusi.
  Tüdrukud on juba saanud NSV Liidu kangelase kuldtähe ja pilgutavad üksteisele silma.
  Nad lendasid jälle ringi ja lasid kellegi alla.
  Anastasia lõikas oma 37 mm lennukikahuriga maha üsna võimsa pommitaja Yu-288.
  Ja Mirabela tulistas alla Yu-287 reaktiivlennuki, kasutades samuti sama 37-millimeetrist relva. Sellised relvad võimaldasid tüdrukute fenomenaalse täpsusega vaenlase sõidukeid kaugelt tabada. Kuigi laskemoona oli vähe, riskisite surra.
  Tüdrukud peksavad paljaid jalgu ja laulavad:
  - Hõljutage pistrikuid nagu kotkad,
  Ootame Stalinit!
  Meie edu on kohe nurga taga
  Ava oma võidukonto!
  Nii et loomulikult ei lase sõdalased fašiste konksu küljest lahti. Ja nad löövad teda nii kõvasti, et see teeb füürerile haiget.
  Anastasia Vedmakova muidugi manööverdab. Jak-9 on üle kuuesaja kilomeetri, see ei kesta, raske relvaga on see veelgi lühem, kuid ta viskab ja pöörab enam-vähem.
  Veidi parem kui Yak-3, mis aga maksab rohkem ja nõuab kvaliteetset duralumiiniumist. Ja NSVL kaotas palju territooriumi. Ja Yak-9 saab toota tohututes kogustes.
  Kuid pole mingit võimalust koos Jaapaniga Kolmanda Reichiga sammu pidada.
  Mirabela tulistas ME-262 alla ja laulis:
  - Venemaa kodumaa auks
  muudame kogu maailma õnnelikumaks!
  Anastasia katkestas teise sakslase ja kilkas:
  - See on kõige säravama armastuse nimi!
  Ja ka seda, kuidas see müriseb. Ja ta tabab Fritzi.
  Tüdrukud on muidugi väga-väga lahedad.
  Samal ajal liiguvad sakslased üha sügavamale NSV Liidu territooriumile.
  Jaapanlased hellitavad end ka. Ja neid on palju ja nad ajavad hiinlasi endast ette.
  Kollased sõdurid üritavad läbi murda. Ja nad risustavad sõna otseses mõttes kõik lähenemised laipadega.
  Kuid neid on nii palju, et nad murravad lõpuks läbi.
  Jaapanlased ja nende kollane armee tungivad Habarovskisse. Kahjusid ei võeta üldse arvesse.
  Aga neid kohtavad seal nõukogude tüdrukud.
  Alenka ja tema meeskond.
  Tüdrukud kaitsevad Habarovskit. Nad loobivad vaenlase pihta paljaste jalgadega granaate.
  Ja nad laulavad ka naerdes:
  - Oleme toredad tüdrukud,
  Ja kõigi võitlejate lüüasaamine...
  Hääl on nii vali
  Au sees hulludele isadele!
  Ja jälle lendavad kaunitaride paljaste jalgade visatud granaadid.
  Alenka, niipea kui ta pöörde annab, niidab hiinlasi maha ja sipleb:
  - Au meie maale!
  Anyuta viskab paljaste jalgadega granaati ja möirgab:
  - Kõrgemate jõudude nimel!
  Ja ta tabab sind ka surmava plahvatusega.
  Järgmisena tulistab Angelica. Ja granaadi viskab ka palja jalaga.
  Ja kiljatab:
  - Uute piiride poole!
  Ja siis lööb sind ka Maria. Ja ta katkestas ka kollased võitlejad, lauldes:
  - Saba saba haaval! Silm silma eest!
  Ja pilgutab oma sõpradele silma.
  Ja siis visatakse olümpial samurai ja hiinlaste pihta terve kast lõhkeainet.
  Ja see möirgab:
  - Isamaa auks!
  Ja jälle hävitavad need viis võõra armee.
  Kuid jaapanlased on kogunud juba palju hiinlasi. Nad ronivad ja ronivad. Ja terved laibakünkad kasvavad.
  Alenka laseb, viskab palja kannaga ja kiljub:
  - Stalini eest!
  Anyut viskab ka palja jalaga granaati ja pomiseb:
  - Õpetajad!
  Angelica viskab liini ära. Ta viskab palja jalaga kingitust ja kriuksub:
  - Lenini jaoks!
  Ja siis tabab Maria vaenlast. Ja paljaste varvastega käivitab ta hävingu.
  Siis hajuvad hiinlased igale poole...
  Ja siis olümpiamängud võtavad ja kustutavad nitroglütseriini tünni. Ja see tapab kõik.
  Ja militaristid langevad...
  Oleg Rõbatšenko ja tema meeskond võitlevad endiselt Tula eest. Sakslased üritavad Moskvat ümber piirata. Tula linn tõrjus juba 41. aastal Fritzi pealetungi.
  Kuid vaenlane on nüüd palju tugevam. Ja tulistab agressiivselt. Ja pomme sajab Punaarmeele ja teistele hävitavatele jõududele.
  Väga võimas vaenlane. Ja nad viskavad lahingusse liiga palju mustanahalisi võitlejaid, araablasi ja indiaanlasi. Ja see tundub peatamatu.
  Oleg Rõbatšenko tulistas E-75 pihta ja laulis:
  Sõdur on alati terve
  Sõdur on kõigeks valmis...
  Ja tolm nagu vaipadelt,
  Me läheme teedelt kõrvale,
  Ja see ei peatu!
  Ja ärge muutke oma jalgu
  Meie näod säravad
  Saapad säravad!
  Ja jälle lööb poiss natsi eemalt. Kuid jõud on tõesti ebavõrdsed.
  Kuigi Tula seisab kangelaslikult. Ja lõunas lähenevad natsid Stalingradile.
  Aga mida nad arvavad, et nad seal võidavad?
  Oleg Rõbatšenko tulistab uuesti natside pihta ja laulab:
  Ja selline kaos
  täitis universumi...
  Inimkond on kurb -
  Kannatage valu ja kannatusi!
  Ja jälle tapeti poiss ja fašistlik Mouse-2, väga hirmuäratav masin, põles.
  Nataša märkis loogiliselt:
  - Ükski jõud ei saa meie vastu seista!
  Ja ta pilgutas poisile silma.
  Siis tabas ka Zoya. Samuti möirgas:
  - Minu juurdepääsu eest võidule!
  SU-100 töötab enda jaoks ega mõtle mürsu peatamise peale.
  Sakslased lähevad Tulast tasapisi mööda. Neil on palju vägesid, palju jalaväge. Ja erinevat marki tankid liiguvad.
  Siin on näiteks seesama "Lev"-2, väga võimas masin: see kaalub sada tonni ja esisoomus on nurga all 300 millimeetrit. Miski ei paista läbi tulevat.
  Kuid Oleg Rõbatšenko laseb ikkagi. Näitab oma kõrgeimat klassi - snaiper.
  Ja ta lööb ennast ja ta lööb ennast...
  Natside eest lendavad maha vaid killud. Kuid nad ei taha ikkagi aeglustada.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Tulevik on meie,
  Oleme kotkad - Jedid!
  Ja jälle teeb poiss koonuseid. Ja jälle saavad fašistid nikli.
  Ja Gerda tankimeeskond on juba Stalingradis. Siin käivad sellised agressiivsed lahingud.
  Gerda, tulistab, karjub:
  - Mu keha on raud!
  Charlotte vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja siristas:
  - Nii kasulik võitluseks!
  Ja ta pilgutas oma partnerile silma.
  Siis lõi ta uuesti ja murdis kolmkümmend neli.
  Siis tulistas ka Christina. Ta purustas Punaarmee kuivati ja mürises:
  - Ma olen hull tüdruk! Ma rebin kõik laiali!
  Ja siis hakkas Magda palja jalaga tulistama.
  Saksamaa tüdrukutel läheb üldiselt hästi. Ja nad määrivad vaenlast.
  . PEATÜKK nr 2
  Kuid nende auto sai külje pealt löögi. Pidin seisma ja parandama.
  Gerda märkis kapriisselt:
  - Me raiskame jälle aega!
  Charlotte hõõrus palja jalaga mööda soomuse pinda ja urises:
  - Me maksame kätte ja võidame!
  Ja siis ta võttis selle ja näitas hambaid. Ja ta vabastas oma pärlihammastest päikesekiired.
  Christina võttis selle ja kilkas:
  - Kodumaa eest ilma nõuanneteta!
  Ja ta lööb ka oma palja kannaga soomukile!
  Magda nõustus:
  - Ja ei mingit jama!
  Tüdrukud otsustasid praegu malet mängida. Paar paarile. Ja nad hakkasid seal strateegiat üles ehitama.
  Mäng on huvitav. Kuid tüdrukud vaidlesid iga liigutuse pärast ja lõid päid.
  Gerda märkis paljaste hammastega:
  - Mina olen kõrgeim aksioom!
  Ja kuidas ta naerab...
  Kujutasin ette oma nimekaimu Anderseni muinasjutust. Nii et röövlid tabasid ta metsas. Nad võtsid vankri lahti ja viisid minema peaaegu kõik Gerda riided ja kallid saapad. Seega on Gerda jälle paljajalu ja kotiriides. Selline nägi ta välja, käed selja taha seotud.
  Ta kõnnib läbi külma sügise metsa. Paljas tald tunnetab iga muhku, iga konarusi, iga oksa. Gerda on hirmul ja näljane.
  Tal õnnestus isegi palees taastuda. Ja sügisesel murul on pakane, mis meenutab hiljuti kogetud külma.
  Gerda muigas... Ta arvas, et Anderseni muinasjutus on ilmselgelt puudu röstitud kontsadest. Ja see oleks suurepärane!
  Tank sai kiiresti remonditud. Kahju on väike. Kuigi 100mm kahurimürsk tabas külge. Mis võib olla ohtlik.
  Charlotte vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja laulis:
  - Olen tankihävitaja,
  Süda põleb...
  Relv on minu elukoht!
  Ja kest purustas veel kolmkümmend neli. Praegu domineerib lahinguväljal T-34-85. Ja raskeveokid on Punaarmees suhteliselt haruldased.
  Kuid siis ilmus IS-3. Sellel on nõrk koht: keha alumine osa. Otsmikul on suur kaldenurk. Sellel on kuju: haugi kärss. Aga kui lööd otsaesise alaosale, siis halastust ei anta.
  Magda suunas relva vaenlase poole paljaste jalgadega. Ja kuidas see tabas, ja mürsk lendas.
  Ja nõukogude masin sai rusikaga soolestikku. Torn rebiti maha ja mürsud hakkasid plahvatama.
  Gerda hüüdis:
  - Ja sa oled hästi sihitud kaunitar!
  Magda kilkas oma uhkeid rindu raputades:
  - Keegi ei takista mind!
  Charlotte kinnitas enesekindlalt:
  - Ja keegi ei võida!
  Christina kilkas vastuseks:
  - Kurjad hundid purustavad vaenlasi!
  Gerda urises:
  - Kurjad hundid - tervitus kangelastele!
  Natsid piirasid Tula ümber ja lapsed pidid koos nelja tüdrukuga ringist välja murdma.
  Poiss, tüdruk ja tüdrukud jooksevad ja viskavad paljaste varvastega granaate.
  Kuid natsid saavad kahju ega saa neid tabada.
  Oleg, tulistas, laulis:
  - Püha kodumaa nimel,
  Meid ei saa põlvili suruda!
  Margarita viskas surmakingi palja jalaga ja kilkas:
  - Ei! Ärge kunagi tarnige!
  Nataša, laskmine ja hüppamine, lisas:
  - Ärge tulgu meie majja probleeme!
  Ja ta lasi ka palja jalaga surmava granaadi välja.
  Siis põikleb Zoya šrapnelli eest ja kasutab ka oma paljaid varbaid, et purustavast varvast lahti lasta...
  Ja see möirgab:
  - See saab olema suurepärane!
  Ja siis laseb Angelica vaenlase pihta. Niidab ta metsiku raevuga maha. Ja see möirgab jälle:
  - Ma olen hull saag!
  Ja su paljast kannast lendab granaat.
  Ja siis võtab Svetlana selle ja lööb sind kõvasti.
  Need on muidugi tüdrukud - mida surm vaenlastele toob.
  Nataša, tulistades vaenlast, kriuksub:
  - Keegi ei peata meid, isegi kurat ei saa meid võita!
  Ja granaat lendab ta paljaste jalgadelt kaarega. Ja ta lööb ja puistab kõik laiali ja kaugele.
  Tüdrukud on loomulikult võimelised mõjutatud territooriumist üle saama. Lõunas käib võitlus Stalingradis, mida hoiab Punaarmee. Pärast kolossaalseid kaotusi võtsid jaapanlased Habarovski ja läksid edasi Vladivostoki poole.
  Eks neile tulevad seal vastu need, kes seda vajavad.
  Anna Witchakova koges oma truu lendava hobusega mitte just meeldivat lahkumistseremooniat. Nii mõnegi Saksa lennuki alla tulistanud Mig-4 emaks saanud hävitaja põles Jaapani armaada õhulöökide käigus lihtsalt maha, nagu ka päris palju teisi sõidukeid ja laevu. Pärast seda, kui tõusva päikese maalt pärit raisakotkad linna nokitsesid, avanes Vladivostok kurb vaatepilt. Hukkunute matused toimusid aga sõjaväeliselt, tagasihoidlikult ja üsna kiiresti. Piloot Vedmakova pani jalad põlema, tüdruku jalad olid kaetud villidega ja nii kõndis ta paljajalu, astudes ettevaatlikult varvastele. Jaapanlased pole reidi veel korranud, nad on koondanud oma jõupingutused edasiliikuvate rinde toetamisele. Vedmakova kõndis ümber rusude, seda puhastati energeetiliselt ja tööliste hulgas oli palju lapsi. Peenikesed, paljajalu, värskest kevadpäikesest punetavate nägudega riisusid nad katkiseid plaate, tõstsid mahakukkunud telegraafiposte ja pühisid lihtsalt tänavaid.
  Poiste kohal olev vanem pioneerilipsus, kuid ilma särgita (rippus eraldi, ilmselt hoolitsesid poisid riiete eest), jooksis piloodi juurde.
  - Me töötame kiirendatud tempos, seltsimees major, kõik on varsti valmis! Pühime tänava puhtaks, see on sama sujuv kui enne sõda!
  Witcher naeratas ja viskas talle kommi:
  - Siin, võta see! See on meie nõukogude ajal valmistatud naturaalsest šokolaadist, mitte Ameerika mürgist.
  Poiss pilgutas rõõmsalt:
  - Ja me mõtlesime välja ameeriklastele uue hüüdnime! Kuna nüüd on nad koos Hitleri ja Hirohitoga, siis nad pole mitte jänkid, vaid pindod!
  Tüdrukmajor kummardus poisi ees:
  - Kelleks sa ütlesid, et nad on?
  Noor pioneer kordas:
  - Pindos! Nii et nüüd oleme nagu jänkid, kes meid reetsid!
  Witcherova silitas poisi pead, seejärel kõndis tema suur, tugev käsi üle poisi õhukeste veenide õlgade. Poiss naeratas vastu: ta hambad olid valged ja sirutas oma kalgistunud peopesa välja. Major surus poisi kätt ja vastas:
  - Peame nime meeles pidama! Aga me ei ole veel Ameerikaga sõjas, seega on ennatlik hüüdnimesid välja mõelda!
  Poiss vaidles vastu:
  - Ameeriklased on hullemad kui jaapanlased ja sakslased, sest nad eelistavad võidelda kellegi teise kätega. Ükskõik kui julmad on Tõusva Päikese Impeeriumi võitlejad, nende vaprus on kõigile teada!
  Witcher katkestas:
  - Ma tapan need vaprad mehed! Ja nii kiiresti kui võimalik!
  Uus garnisoni kohusetäitja Krotov allkirjastas ootamatult mitte täiesti loogilise käsu ja saatis sõdalase piloodi koos meremeeste rühmaga Habarovskisse. Käsk tuli kohe, oli vaja tõrjuda Jaapani üksuste edasitung. Witcherova muidugi eeldas, et nad annavad talle hävitaja, kuid... Kuid rindel polnud vabu lennukeid ja nende keskusest polnud veel saabunud abiväge. Reis Vladivostokist Habarovskisse võttis vähe aega ja major paiskus sõna otseses mõttes rööbastelt maha kiiva lahingusse.
  Jaapanlased püüdsid hästi kindlustatud linnast mööda minna ja selle ümber piirata. Vaevalt jõudis sõdalane oma kuulipildujaga kaevikusse hüpata, kui rünnak algas.
  Nõid küsis kapten Sinitsinilt, kes oli tema kõrval pikali:
  - See tähendab, et vaenlane kavandab Friedrichi või täpsemalt kindral Nogi taktikat kindlustustest mööda minna ja meid tagalasse ajada.
  Kapten pomises süngelt:
  - Las ta proovib vene hobuse saba põlema panna! Ta saab kabjadega nii kõvasti pihta, et see ei tundu palju!
  Ässpiloot naljatas:
  - Tõenäoliselt pole hobuse kabjad Kruppi terasest, vaid meie nõukogude omad!
  Tema sõnu katkestas karpide ulgumine. Siin lebab ta kaua kaevatud kaevikus, Habarovski ümber on üldiselt märkimisväärne kindlustuste rida, Jaapani sissetungi oht on eksisteerinud juba mitu aastat. Kaevikute ees ja taga plahvatavad mürsud, mis teevad kõvasti müra. Üldiselt tekitab kuulus Jaapani shimosa palju müra ja suitsu. Sõdalane vaatab kartmatult, isegi mõningase ükskõiksusega. Mürskude plahvatused tekitavad määrdunud purskkaevu, millest üks põhjustas pinnase värisemise. See tähendab, et tulistab püss, mille kahuri kaliiber on tubli kolmsada millimeetrit. Kuulda on haavatute oigamisi... Läbi kahuri mõjuvad need kergete aurudena, mida iga kõrv kinni ei saa. Siin oli sõdalane piloot kaetud mullaga. Tüdruk aga aevastas ja raputas tolmu punastelt patsidelt:
  - See on alati nii, kui pikali heidad, oled määrdunud! Ja kui sa tõused, anna mulle üks või kaks vasakut kätt!
  Suurtükiväe ettevalmistus osutus lühikeseks, võib-olla ei olnud jaapanlastel nii palju mürske. Rünnak on alanud. Ees sõitis mitu Jaapani takki. Väike, veidi ümara masina korpusega. Tõusva päikese impeeriumi populaarseim tank: Chichiha. Witcher mäletas tema omadusi. Esisoomus 30 mm, püstol 47 mm, diiselmootor 320 hobujõudu. Peale sõiduomaduste, mille poolest see masin T-34-le alla ei jää, on see isegi hullem kui 1943. aasta mudeli Saksa T-3. Isegi Kaug-Idas kutsutakse teda, aevastage! Aga muide, põldude kuninganna pole tank, vaid jalavägi. Proovige, lähenege miiniväljadele. Nagu lauldakse: Kus soomusrong läbi ei saa, roomab püssiga sõdur.
  Jaapani vintpüssid kopeeriti Saksa Mauserist. Püstolid, mis on ära rebitud Esimesest maailmasõjast pärit kuulsalt "Schmeistrilt". Üldjuhul on kitsasilmalistel soov kopeerida teisest küljest parimat. Kindlasti töötavad Jaapani disainerid juba Pantheri ja T-34 hübriidi loomisega!
  Jaapani tanke pole rohkem kui tosin ja Nõukogude suurtükivägi ei kiirusta neile vastu tulema. Jalavägi jookseb neile järgi sörkjooksul, traditsioonilises jämedas ketis. Tõusva Päikese maa sõdurid ise on riietatud vormiriietusse, mis on khakist stepi värviga kokkusobiv kergelt kollakas. Witcher vaatab neid, hinnates kiiresti ründajate arvu. Silma järgi on neid viis kuni kuus tuhat ja seda rindeosa katvates kaevikutes istub kõige rohkem tuhat venelast. Ja relvad... Kaug-Ida armee on varustatud jääkpüstolid ja ainult ohvitseridel on kuulipildujad. Noh, ta on major, ilma ametikohata, reamehe tasemele taandatud.
  küsis kapten Sinits (veel väga noor tüüp) Witcherilt.
  - Kas sa võitlesid sakslastega?
  Tüdruk vastas:
  - Ei! Ma suudlesin neid!
  Järsku kahvatuks muutunud kapten märkis:
  - Kas sa mäletad oma esimest laipa!
  Witcher naeratades raputas pead:
  "Ma olen piloot ja kelle ma alla tulistasin, ma tapsin ta, mul pole laipade aimugi!" Muide, kogu Suure Isamaasõja ajal ei lastud mu lennukit kordagi alla!
  Kapten vilistas veidi kohmetult:
  - Sa oled lihtsalt äss! Ja kui palju sul määrdunud sakslasi on!
  Witcher naeratas veelgi laiemalt:
  - Pärast kahekümne viiendat autasustasid nad kangelastähte! Ja ainult kakskümmend kaheksa.
  Sinitsin hüüdis:
  - Ahh! Sa oled lihtsalt oma käsitöö meister!
  Tüdruk vastas tagasihoidlikult:
  - Pole vaja teha kangelaseks kedagi, kes lihtsalt täidab ausalt oma kohust. Nüüd tuleb jalavägi lähemale ja me kohtume nendega.
  Kapten tõmbas raskekuulipilduja polti, mis kaalus tubli kümme kilogrammi. Puudutasin koera, kaat on väga tihe, tagumikul on tagasilöök. Pole just mugav masin, aga lööb... Tõsi, kuulduste järgi on sakslastel juba võimsam kuulipilduja, aga kes teab, kas nõukogude disainerid mõtlevad midagi paremat välja. Sinits ei suutnud vastu panna küsimata:
  - Miks sa nii suureks piloodiks jalaväkke viidi?
  Witcherova vastas naljaga pooleks, klõpsates ka oma püstolkuulipilduja ummistust:
  -Ja ma tahtsin lihtsalt teada, mis tunne on tule all istuda! See oleks lahe!
  - Ja sa oled vist saapad kaotanud, kui sul nii kiire oli eesliinile jõudmisega!
  Witcherova, püüdes villid kiiremini kaduda, kõndis tegelikult ringi nagu paljajalu tüdruk. Kuigi sõja ajal näitas enamik naisi ja lapsi suviti paljaid kontsi, polnud see ohvitseride seas aktsepteeritud, eriti avalikes kohtades. Kuid Witcherile meeldis isegi selliseid inimesi esile tõsta. Ta vastas Sinitsinile lihtsalt:
  - Raha säästmiseks on meie vastu praktiliselt kogu kapitalistlik maailm. Saapad ju kuluvad ära ja see on paljude inimeste töö!
  Kapten nõustus mängulise pilguga:
  -Sul on väga ilusad jalad! Kas ma võin neid paitada?
  Witcher raputas sõrme:
  - Mitte praegu! Siis, kui jääte ellu, soojendan teid ööseks üles.
  Sinitsin ajas silmad suureks:
  - Vau, sa oled kiire! Naistel kulub murdumiseks tavaliselt kaua aega!
  Vedmakova tahtis vastata, kuid kuuldus plahvatus, ees kõndinud Jaapani tank tabas miini. Tüdruk laulis:
  - Hitler sõitis autoga, pätt lasti miiniga õhku! See purunes kildudeks - aga sellest oli vähe kasu!
  Teine Jaapani tank plahvatas, peatus, keeras koonu ja avas tule Nõukogude kaevikute pihta. Kolmas tormas talle järele. Jaapanlased aga ei mõelnudki peatumisele. Kitsasilmsed plõksasid: nende kuulipildujad, mis paiknesid poolringikujulistel liigutatavatel tornidel, hakkasid tööle.
  Kapten pomises:
  - See on hea! Nad nagu kõnniksid paraadil! See on armee!
  Vedmakova võttis vintpüssi, õnneks jalaväe kaugus võimaldas, ja tulistas Jaapani ohvitseri pihta. Kitsasilmne kukkus ümber, visates püssi minema sellise jõuga, et see koperdas oma tääkiga kevadises rohus. Teised jaapanlased jätkasid jooksmist, vaid veidi oma keha kallutades, ilmselt lootes sel viisil lüüasaamist vältida või õigemini selle tõenäosust vähendada. Vedmakova mäletas, et nii koolitatakse Quantudi armees sõdureid, kes õigel ajal ei kummarda, sellele lüüakse bambuskepiga pähe. Tundub, et tsaar-isa ja Heroodes said korraliku jooksu! Küll aga räägib ta Nikolai II-st. Nüüd sõdivad nad taas Jaapaniga ja mitte ühel, vaid mitmel rindel. Sellel on aga ka omad eelised. Tüdruk laulis:
  See on tulemas - Wehrmacht on tolmuks visatud,
  Napoleon on lüüa saanud, võitmatu!
  Vaenlane ei saa Nõukogude lippu jalga tallata,
  Kui rahvas ja erakond on ühtsed!
  Üksteise järel peatusid purustatud Jaapani tankid, kuid tääkidega kubisev jalavägi hakkas veelgi kiiremini jooksma. Nõukogude vägede positsioonid kihasid sähvatustest, vintpüsside plaksutamisest, aeg-ajalt kuulipildujatulega. Witcher avas ka tule. Liikluses uuesti laadivad jaapanlased tulistasid püssidest. Nad hüüdsid täiest kõrist:
  - Banzai! Rus anna alla!
  Kuulid torkasid nende korjused nagu ramrod mannekeenidesse. Verega segatud luutolmu langes. Enamik kuulidest läks aga mööda, nagu lahingus ikka. Jaapanlased ületasid miinivälja, väikesed sõdurid olid jooksu jaoks liiga kerged, et tankidele valmistatud kingitusi plahvatada.
  Witcherova tundis oma õlal kuulipilduja julma tagasilööki, samas kui Tõusva Päikese maa võitlejad tundusid tõeliste koletistena. Nende hüsteerilised karjed muutusid aina tugevamaks ja lähedasemaks, nende kollased vastikud näod särasid higist. Witcher püüab tappa võimalikult palju vaenlase sõdureid korraga. Tüdruk on kuum nagu alati ja tulistab nagu pesa. Üks klamber sai otsa, sisestas teise. Magasin on liiga suur, ümmargune ja seda ei ole lihtne kambrisse kiiluda. Ja jälle tuli, jaapid lendavad tagurpidi.
  Vedmakova tulistas teise padruni laskemoona, jättes ta ilma laskemoonata. Ja kitsasilmsed ründavad juba granaatidega. Vastatakse visetega, nüüd kostab palju rohkem kisa ja oigamist ning langevad ka Nõukogude sõdurid. Kild lõikas Witcheri peast maha pisikese juuksesalgu. Tüdruku närvid ei pea vastu ja ta hüppab püsti ja karjub täiest kõrist:
  - Stalinile kodumaa eest!
  Tema järel karjuvad ülejäänud võitlejad, hüppavad varjust välja ja raputavad tääke. Nõukogude sõdurid jooksevad jaapanlastele vastu, osaledes tääkvõitluses.
  Vedmakova lõikab lähimal "samurail" kiire hoobiga kõhtu. Ta karjub ja üritab vastata ning kukub ümber nagu tapetud metssiga. Tüdruk hüüab mõnuga:
  - Venemaa jalgpall: Venemaa - Jaapan, kaks-null!
  Ja tõepoolest kukkus veel üks jaapanlane täägiga kõri läbi. Noh, sõdalane piloot lõi kolmandale jalaga kubemesse. Kitsasilmne mees sirutas end välja ja tüdruk torkas inertsist liikudes otsa vastasele silma!
  - Hangi jaapani keel! Milleks seista tõkete taga!
  Täägi vastulöök rebis majori tuunika lahti, välja tuli verd, kuid see mitte ainult ei häirinud tüdrukut, vaid tekitas talle ka täiendavat raevu.
  - Hirohito surm! - Tüdruk haukus, tema säär põrkas vastu kitsasilmalist templit ja tüdruk liikus sellise kiirusega, nagu oleks ta uue võitleja propellerid.
  Jaapanlased taganesid ja isegi taganesid ning inspireeritud tüdruk läks rünnakule, kuulipilduja keerles nagu nui hiiglase käes. Siis tuli ülipüüdliku ohvitseri tagumikuga kõva löök kuklasse. Anna hingas välja:
  - Siin on teile shahen-khash!
  Aga üldiselt oli venelastel raske. Kitsasilmsel poolel on viiekordne eelis ja jaapanlastel on hea füüsiline vorm ning pealegi ei sõdi nad NSV Liidu parimate sõdurite vastu. Loomulikult saadeti sellise raske sõja ajal Kaug-Itta kolmanda kategooria ajateenijaid, kehvemate omadustega sõdureid või sõdureid, kes said lahingus natsidega tõsiselt vigastada. Sõdurid langesid, mõnikord aeti ühe venelase sisse kümmekond tääki, nad veritsesid sõna otseses mõttes kollektiivselt, kuid nad võitlesid nagu kangelased ja keegi ei palunud armu.
  Sinitsin pussitas Jaapani ohvitseri täägiga, kuid sai ka otsaga löögi küljele. Noormees lõi ründava jaapanlase relvapäraga löögiga rindu maha, kuid verd voolas küljelt liiga ohtralt. Ja neli samuraid tormasid mehele korraga kallale.
  Appi tõttas vapper Vedmakova, kes pussitas ohvitseri täägiga kuni abaluuni ja lõi põlve alt maha veel ühe japi.
  - Pea vastu Petrukha! - Ta ütles.
  Ta peegeldas kohe kahte rinnale suunatud tääki ja vastas:
  - Ma pole Peeter, vaid Arkadi!
  Tüdruk, kes tappis teise jaapanlase, urises:
  -Sõjas on iga nimi nagu püstoli klõps; te ei tohiks seda kukutada ilma lasku tegemata!
  Arkadi taganes veidi ja halastamatu tääk rebis ta põse lahti. Noormees vingus talumatust valust:
  - Jumalaema!
  Witcher vaidles vastu:
  - Võib-olla olen ma ema, aga mitte Jumala oma! Üldiselt pole jumalat ja pole kunagi olnud!
  Arkadi taganes seljaga Anna poole ja pomises ebaselgelt:
  - Ja milline olematus ootab meid pärast surma?
  Tüdruk raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Kommunistlik teadus äratab surnud ellu! Ja need, kes hukkusid lahingutes kodumaa eest, saavad esimesena tagasi uuele elule.
  Sinitsin raputas pead:
  - Jumal hoidku!
  Witcherova, pannud teise jaapanlase maha, kiljatas:
  - Jumalat pole olemas! Kui on olemas, siis peame tunnistama, et universumi oletatav looja on sadist! Ja talle meeldib loomingut piinata!
  Sel hetkel lõigati Arkadi täägiga reiest lahti ja et mitte kukkuda, toetus ta punajuukselisele sõdalasele:
  - Ja ma olen nii piinatud! Lihtsalt kujuteldamatu!
  Tõusva päikese sõdurite viie- kuni kuuekordne paremus võttis oma osa. Viiskümmend samuraid tormas neile vastu, vehkides tääkidega nagu seaarmee. Arkadi sai paar ulari täägiga kõhtu ja siis löödi tal silm välja. Kui noormees kukkus, süstisid nad teda kakskümmend korda, muutes ta igaveseks vaikseks. Huvitav, mida tundis tema hing minema lennates: üllatust või hirmu või võib-olla uskumatut kergendust pärast kehavanglast lahkumist.
  Nõid oli justkui loitsu all. Muidugi lagunes tema tuunika tükkideks, mida täkid lõikasid. Sõdalane osutus täiesti alasti, paljude kriimudega kaetud, kuid samurai ei suutnud talle ühtegi tõsist vigastust tekitada! Ta võitles ja tema paljad, helepunaste nibudega rinnad värisesid nagu poid meres. Ja paljad pahkluud vilkusid lihtsalt mööda. Tüdruk oli tõeliselt loomaliku ja erootilise jõu kehastus. Tema paljad tallad muutusid verest punaseks, mis tekitas ühenduse suure hävitus- ja kurjusejumalanna: Kaliga! Peaaegu kõik Nõukogude sõdurid olid juba surnuks pussitatud, lahing oli lõppenud ja ainult oma sädelevas Aphrodite ilus tabas see aeg-ajalt tormakaid kitsaspilgulisi.
  Jaapani kindral Nugi vaatas seda imet üllatusega. Siis sähvatas ta peast läbi mõte. Järgnes käsk, mis anti alatoidetud sääse peenikese häälega:
  - Viska talle võrk, võta ta elusalt!
  Kokkuhoidvatel jaapanlastel olid ka võrgud. Järsku on vaja üks venelane elusalt võtta. Ja võrk on selleks ideaalne. Kohe viskasid kümmekond püüdjat tüdrukule köidikud
  Witcher võitles nii hästi kui suutis, ta püüdis kõigest väest end vabastada. Kuid see kõik oli asjata; kohusetundlikud jaapanlased lõid võrgu lootusega, et see toetab elevanti. Tüdruk oli üleni mähkitud ja süles lohistatud. Ilmselt saavutati taktikaline edu, seda enam, et seda suunda ei katnud ei suurtükivägi ega kuulipildujad.
  Tüdruk meenutas oma armastatud Arkadi puhtaks raseeritud nägu ja tema lööklauset:
  -Sõjas on iga nimi nagu püstoli klõps; te ei tohiks seda kukutada ilma lasku tegemata!
  Tekkis murettekitav ja vastik mõte, kuid see ei silunud seda! Lõppude lõpuks juhtub seda sageli: sa lihtsalt armusid inimesesse ja ta suri!
  Ilmselt hõivasid jaapanlased selles kohas halvasti kaetud kaevikud, jätkates möödasõitu Nõukogude vägede positsioonidest Habarovski ümber. Ja nad viisid ta Vedmakova vangistusse ja kuigi teda enam ei viidud, laaditi ta määrdunud soomusautosse, et ta taha viia. Masin on veevee-eelne, ilmselt Esimesest maailmasõjast, nii märkamatult hakkis ta jalaväe selja taha. Kiirus on umbes 12 kilomeetrit tunnis. Brr! Maailma esimene tank, Prohhorovi maastikuauto, ei kaalunud vähem, kuid kiirus oli maanteel 40 ja maanteel 25 kilomeetrit tunnis. Noh, ühest küljest ründab NSVL kogu Euroopat ja teiselt poolt olulist osa Aasiast. Tüdruk keeras end külili, ilmselt ähvardati selili lamada. Kui pime on soomusauto selles osas, ilmselt asub seal maandumisosa ehk sõdurite transport. Tore oleks muidugi pääseda, esmalt varrastest ja tugevatest köitest vabanedes. Ja kuidas seda teha? Tüdrukul on muidugi oskused, kuigi ta peab nokitsema, samal ajal käerauad ära tõmbama ja läbi saagima keti, mille külge ta oli jalaga seotud. Aga köied võivad siin ka päris hästi sobida. Töö on tüütu, kuid kui nad viivad ta Mandžuuria territooriumile, on tal aega. Tüdruk eemaldas märjast nahast köied, saagis keti ja mõtles samal ajal. Hmm, see pole Nõukogude Venemaa vastu moodustatud naljakoalitsioon: pealegi on kõige tõsisem koletis Saksamaa. Riik, kus on arenenud tehnoloogia ja tugevad väed. Näiteks kuulis ta uuest hävitajast ME-309. Tundub, et need juba lendavad. Tal pole täpset teavet relvastuse kohta, kuid kuulujuttude järgi on sellel lennukil koguni seitse! Tulepunktid. See on väga tõsine relv, arvestades, et YAK=9-l on neid ainult kaks ja Nõukogude hävitajatel pole ühtegi sõidukit, millel oleks rohkem kui kolm punkti. Proovige selliseid koletisi võita! Noh, Fokken-Wulf on väga tõsine masin, mis on relvastuselt parem kui Nõukogude lennukid ja suudab kanda isegi peaaegu kahte tonni pomme. Juba 1942. aasta lõpus oli ta relvastatud kahe 20 mm kahuri ja 4 13 mm kuulipildujaga. Kuid tundub, et juba on ilmunud uut tüüpi hävitaja-ründelennuk ja pommitaja kahe 30-mm ja nelja 20-mm kahuriga. See oli juba koletis, koletis kõigile koletistele! Ja kuulujuttude järgi on kaheksa 30-mm relvaga lennukihävitaja juba tootmisse pandud! Proovige sellist kummitust võita! Kuidas tahavad nõukogude disainerid sellele vastata? Vedmakova kuulis, et Yak-3 kallal on töö käimas. Beria osakonna kuraator rääkis talle sellest. Tundub, et lennuki peamine esiletõst saab olema konstruktsiooni kergem kaal, ilma täiendavate mootorite ja relvadeta. Manööverdusvõime on muidugi hea, aga tahaks relvastuse tõusu! Lõppude lõpuks on poksis muidugi suleraskuses kergesportlane manööverdusvõimelisem kui raskekaallane, kuid siiski kaotab ta talle peaaegu kindlasti. Pole asjata, et kaalukategooriaid on ja professionaalsete poksijate seas hinnatakse enim löögijõudu. Vaja on tugevdada Nõukogude lennukite relvastust ja alles siis lüüakse Wehrmachti... võrdsetel alustel? Alates 1942. aasta teisest poolest hakkas Luftwaffe üleolek õhus haihtuma, isegi 1943. aasta märtsiks oli NSV Liidul eelis, kuid... Liitlaste reetmine muutis jõudude vahekorda. Oh, Hitler tapeti 13. märtsil ja nüüd on alles aprilli lõpp ja kui tõsiselt on jõudude vahekord muutunud. Nii kiiresti, strateegiliselt soodsast positsioonist strateegiliselt peaaegu kaotajaks. Peaaegu sellepärast, et on veel lootust, et Saksamaa saab lüüa enne, kui ta saavutab strateegilise ja tehnoloogilise üleoleku NSV Liidu ees. Eelkõige saavad liitlased varustada natse suurte koguste lennukitega, kuid Saksa piloodid vajavad aega, et õppida nendega lendama. Siiski on erinevus tehnoloogias ja näidikupaneelides. Tankid nõuavad ka koolitatud meeskondi ja Chevroni jõudlus Venemaa talvel pole eriti hea. Automaatpüss M-18... Pole paha, aga tulekiiruselt jääb alla parimatele nõukogude mudelitele, kuigi täpsuselt üle! Ühesõnaga, probleem on probleem! Siin on ka tõeliselt kuulsad võimsate soomuste ja heade sõiduomadustega "Churchillid"... Muidugi paistab, et ka nendega tuleb võidelda. Ja mida kauem sõda kestab, seda rohkem varustust natsid saavad. Järeldus on lihtne, me peame suvel Saksamaale purustava kaotuse tekitama. Mis puutub Jaapanisse, siis on kõige parem piirduda aktiivse kaitsega ja alustada vasturünnakuid, kasutades tankides kvalitatiivset üleolekut. Aga jällegi energiat maksimaalselt säästes. Ilma pikalevenivatesse lahingutesse sattumata ja eelnevalt ettevalmistatud joontele kaitset üles ehitamata. Endiselt on võimalus kasutada Hiina Punaarmeed, kuid Chiang Ka-sha režiim ründas seda kõigest jõust. Nii et praegu võite loota oma jõule. Millal rünnata? Parim aeg on mai lõpus, kui teed on täiesti kuivad ja vägedele saabub abivägedele. Vedmakova ise oleks andnud oma esimese löögi Orjoli suunas ja seejärel Harkovi oblastis, et tõrjuda sakslased tööstuslikust Donbassist, ja seejärel sundmarsiga üle Ukraina, ületades kohe Dnepri ja edasi Rumeeniasse. . Valgevene vabastamiseks on aga võimalik pöörata põhja poole ja minna keskrühma tagaosa taha. Idee tervikuna on hea, kuigi esineb mõningaid puudujääke, on pealetung Oryoli suunal kõige ilmsem ja fašistid ootavad seda seal. Kindlused tuleb häkkida.
  . PEATÜKK nr 3
  Muidugi tulevad siin kasuks relvad ja katjušad. Viimane süsteem annab tugeva, eriti moraalse mõju. Igal juhul vajate vaenlase kaitset mürskudega pommitamiseks palju relvi ja katjušasid. Üldjoontes näitas Esimese maailmasõja kogemus, et kergem on kaitsta kui rünnata ja kui keisri Saksamaa poleks 1918. aasta kevadpealetungiga oma jõudu ammendanud, oleks sõda võinud kesta veel mitu aastat. Kuid Teine maailmasõda tõestas ründetaktika paremust kaitsetaktikatest. Näiteks Poola kiire lüüasaamine ja eriti võimsa lääne liitlaste koalitsiooni rabamine. Natsid alistasid ülemused pooleteise kuuga, minnes lihtsalt mööda immutamatust Maginot' liinist. Võitlus Aafrikas, kus algul said Itaalia paremad jõud brittide otsustava löögiga lüüa. Ja siis alistas Rommel kiire pealetungi käigus palju tugevamad Briti väed. Kuid loomulikult oli 1941. aasta NSV Liidu kõige markantsem näide võimsa armee suur katastroof. Ja vasturünnakud, mis löövad Saksa üksused välja. Nii et peaasi on ise lüüa, ootamata uute Saksa tankide survet. Pikaleveninud kurnamissõda muutub peaaegu lootusetuks, välja arvatud juhul, kui nõukogude teadlased imerelva loovad! Viimane on põhimõtteliselt võimalik; näiteks kuulis ta, et teoreetiliselt on võimalik luua pomm, mis oleks võimeline linna hävitama. Pealegi kaalub selline pomm kolm või neli tonni. Tundub nagu muinasjutt, aga... Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha.
  Veelgi atraktiivsem viis on insener Garini hüperboloidis kirjeldatud laserrelv. Selline asi on üsna võimeline hävitama terve armee tanke, lennukeid ja laevu. Muidugi looge selline relv ja mitte ainult Kolmas Reich, vaid ka reeturid Pindos, kogu kapitalistlik maailm saab otsa. Ja planeedi kohal särab kommunismi särav lipp. Kuid millegipärast pole selliseid relvi loodud. Peeglid ei ole parim viis põlemisenergia üheks vooluks kogumiseks. Ja laevade lõikamiseks kulub palju rohkem energiat. Kuigi... kui see on kontsentreeritud mikroni peenuseks, siis on täiesti võimalik lõigata lennukeid ja lahingulaevu. Imerelv, mis aitab päästa NSV Liitu. Ja siin on laserefekt, erineval kujul. Lõpuks on kett järele andnud ja peaaegu vaba ning ümberringi lebavad nöörijupid.
  Witcherova väljendas:
  - Kannatlikkust ja tööd, kui koos sinuga, siis sa pole laip!
  Tüdruk tõusis püsti ja koputas palja jalaga katet. Ei mingit reaktsiooni. Ta koputas kõvemini. Vastuseks oli jaapani keeles sõimu ja ei reageeritud. Siis hakkas Witcher pettunult laulma. Ja ta laulis täiel rinnal nagu primadonna aastapäevapeol:
  Wehrmachti hordid lähevad metsikuks
  Püsside mürin ja mõõkade kokkupõrge!
  Suits tõuseb kuni kuu aega,
  Taevast tuleva kiirte moonutamine!
  
  Veel sajandeid ülistatakse isamaad,
  Ma annan oma liha Venemaa eest!
  Ma armastan sind, ilus Venemaa,
  Kõigi kuningate Issand on meiega!
  
  Oh, te maa lokkis salu,
  Kuldsete haabade hääl kostab!
  Õigeusu pistrikuvennad,
  Jumal inspireeris armeed kangelastegudele!
  
  Külmadel või soojadel päevadel
  Võib-olla toob pilv veidi pimedust!
  Oleme fašistlikud sead nagu luudad,
  Et kõledust näost maha raputada!
  
  Meie partei eesmärk on lihtsalt,
  Võitle nõukogude inimeste eest!
  Laulame julget laulu,
  Mõte lendas ülespoole nagu kotkas!
  
  Stalin Mudras - valitseja ideaal,
  Meid juhitakse kohutavasse surelikku lahingusse!
  Kodumaa lipp, võitja nuia,
  Olen valmis Pallase-saatusega vaidlema!
  
  Lenini teod on igavesed,
  Me ehitame püha kommunismi!
  Uskuge inimese õpetust,
  Fašism purustatakse pimeduse kuristikku!
  
  Kogu planeet on nagu vaba lind,
  Lendame kaugete tähtede juurde, maailmadesse!
  Midagi helget ja õilsat
  Loome nagu skulptorid!
  
  Ja Venemaa punase lipu all,
  Tundub, nagu õitseks taevane Eeden!
  Lenini asi, Stalini tahe,
  Juhtige meid saavutusteni!
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova ning neli legendaarset tüdrukut pääsesid Tulast välja ja jõudsid Moskvasse.
  Nüüd oli olukord pealinnas ülimalt keeruline. Sakslased olid oma ümberpiiramise juba lõpetanud ja järele jäi kolmekümne-neljakümnekilomeetrine koridor, mis läks iga päevaga aina kitsamaks.
  Kuus sõdalast asusid Moskva äärelinnas kaitsepositsioonidele. Toimus äge rünnak.
  Oleg Rybachenko tulistas ja laulis omaette:
  - Tulevik on meie!
  Ja poiss viskab palja jalaga granaati ja jätkab:
  - Ja me saame suurepäraseks!
  Margarita Koršunova tulistab ja karjub:
  - Ja minust saab kõige lahedam!
  Ja palja jalaga viskaks ta surmavat granaati.
  Ja hajutab vastaseid erinevatesse suundadesse.
  Ja siis lahingus niidab Nataša kuulipildujaga sakslased maha ja viskab surmakingituse palja jalaga.
  Selline see naine on...
  1941. aastal põgenes Nataša Bresti kindlusest. Ta läks itta. Uued kingad hõõrusid ta jalgu kiiresti ning tüdruk võttis need jalast ja kõndis paljajalu.
  Paar tundi polnud midagi ja siis hakkasid paljad tallad sügelema. Veel paari tunni pärast hakkasid nad põlema ja juba plahvatasid valust.
  Nataša, olles moskvalane, polnud harjunud paljajalu kõndima. Ja muidugi sukeldus ta aeg-ajalt ojasse.
  Jah, see osutus tema jalgade piinamiseks. Kuid noor neiu harjus sellega kiiresti.
  Siis kõndis ta pidevalt paljajalu, isegi lumes, ja pani kingi jalga ainult tugeva pakase korral.
  Nüüd võitleb Nataša nagu legendaarne jumalanna.
  Ja siin viskab Zoya palja jalaga granaati ja möirgab:
  - See on tegelikult suurepärane kohting!
  Ja ta teeb sihipärase pöörde.
  Ja sakslased ja nende palgasõdurid langevad.
  Ja siis Angelica tulistab... Ja ta laseb ka nii metsikult täpselt.
  Ja tema paljast jalast lendab ka granaat.
  Ja ajab palgasõdurid laiali.
  Siis laseb Svetlana. Ja tema paljas jalg viskab välja selliseid asju, millele keegi ei suuda vastu panna.
  Ja hajutab vastased väga kaugele.
  Ja ta tulistab ennast ja purustab vaenlased lööklainega.
  Need on NSV Liidus sündinud tüdrukud!
  Oleg Rõbatšenko tulistab täpselt vaenlase jalaväe pihta, visates lapse jalgadega automaatselt granaate. Ja samal ajal komponeerib poiss endale.
  Vitali Klitško, sattunud konflikti Ukraina uue presidendi Zelenskiga, otsustas Kiievi linnapea kohalt tagasi astuda. Tegelikult miks olla kangekaelne ja positsioonist kinni hoida. Parem on probleem ise lahendada.
  Ja pärast linnapea kohalt lahkumist jätkas Vitali Klitško oma karjääri. Ja kohe sensatsioonina kutsub ta Weideri võitlema. Ilma vahepealsete lahinguteta! Ja seda pärast enam kui kaheksaaastast pausi.
  Laiem on muidugi nõus. Väljakutse vastu võetud!
  Ja tõehetk saabub. Ühest küljest pole mitmekordset maailmameistrit üle kaheteistkümne aasta kordagi võidetud. Ja teisalt neljakümne üheksa-aastane endine Kiievi linnapea. Mees, kes suudab ületada Hopinsi rekordi, kuid kelle sobivus on väga küsitav.
  Tegelikult uskusid paljud, et pärast nii pikka pausi oleks otse Weiderisse minek enesetapp.
  Aga Vitali Klitško on nagu Rocky Balboa. Otsustasin minna vastamisi raskekaalu võimsaima nokaudiartistiga. Denotey Wider on poksija, kes on näinud kõiki oma vastaseid kukkumas. Absoluutselt kõik - sealhulgas Tyson Fury!
  Mis siis, kui Vitali Klitškol on võimalus?
  Kuid Vitali Klitško treenis pidevalt, hoidis end vormis ja sõitis tööle jalgrattaga. Ja loomulikult polnud ta füüsiliselt nii halb. Ja pealegi oli tal terasest lõug.
  Noh, Vitali Klitško võtab võitluse, isegi kui ta pole favoriit.
  Oleg Rybachenko muutis oma kuulipilduja klambrit. Oletatavad kaklused poksijatega on põnevad.
  Niisiis, miks ei naase Vitali Klitško ringi ega ürita Hopinsi rekordit purustada?
  See oleks väga tugev idee.
  Terminaatoripoiss tegi paugu ja niitis maha veel mitukümmend fašisti.
  Selle peale poiss naeris ja ajas keele välja, öeldes:
  - Ma olen super inimene!
  Margarita viskas palja jalaga kaks kokkuseotud sidrunit ja kilkas:
  - Sa oled lahedam kui ükski inimene!
  Oleg, jätkates tulistamist, arutles...
  Neljakümne üheksa-aastane Vitali Klitško kavatses tõesti Hopinsi rekordi purustada. Ta meenutas isegi pressikonverentsil: "Ma ütlesin, et ma ei kavatse Foremani rekordit purustada, kuid ma ei öelnud midagi Hopinsi kohta! Nii et ma võtan selle ja löön tema rekordi!
  Kui aga märkimisväärne osa avalikkusest uskus enam-vähem, et neljakümne kaheksa-aastaselt suudab Hopins võita maailmameistri tiitli, siis neljakümne üheksa-aastasesse Vitali Klitškosse oli usku palju vähem. Sealhulgas tänu sellele, et tema vastane on väga tugev.
  Sellist lööjat pole raskekaalu ajaloos olnud. Tõsi, Wider pole enam noor, kuid kolmkümmend viis aastat vana pole ka nelikümmend üheksa.
  Vitali Klitško aga selgelt optimismi ei kaota. Ta treenib kõvasti ja saab vormi. Ja mul on väga hea meel, et jätsin kõrvale Kiievi linnapeaks olemise rutiini.
  Tõepoolest, ei ole suur õnn olla linnapea Ukrainas, kus on nii palju probleeme.
  Aga võitluse eest Uyaderiga pakuti Vitali Klitškole väga head raha. Nii et igal juhul ei teinud ma rahakotiga viga. Nimi Vitali Klitško on kuulus.
  Kurjad keeled rääkisid isegi, et Weider lööb korra ja Vitali Klitško kukub ise pikali. Ja siis saab ta raha ja kirjutab memuaare või ilukirjandust.
  Või äkki mängib ta filmis.
  Muide, Vladimir Klitško tahtis ka poksida. Vaid kaval Vladimir valis tavamaailmameistri seast nõrgema vastase. Kuid hoolimata sellest, kuidas te seda vaatate, on ta tšempion ja see on lahe!
  Kuid Denotay Wider, hoolimata sellest, kuidas te seda vaatate, on ikkagi parimatest parim!
  Vitali treenib aga meeletult. Ta on nagu noor mees, kes paneb endale maksimaalse stressi. Ja tal oli mitu sparringut, näidates suurepärast vormi ja head vastupidavust. Ei, Vitali on valmis. Ja ta ei astu lihtsalt ringi.
  Ja tõepoolest, kui kohtumõistmise päev kätte jõudis, tulid kokku suurim nokaudiartist Wider, selles osas parim raskekaallane, ja Vitali. Kiievi endine linnapea, kelle kõik on juba poksijatena maha kandnud. Siis aga said kokku kaks legendaarset isiksust.
  Vitali, kes tuli esimest korda maailmameistriks 1999. aastal. Mõelda vaid, kui kaua see oli ja sellest sündmusest on möödas üle kahekümne aasta.
  Ja Wider on oma tiitlit juba väga pikka aega hoidnud. Ja ta on lähedal ka Holmesi rekordi purustamisele, kes hoidis seda tiitlit kõige kauem pärast vööde jagamist.
  Ja muidugi, kui Wider kedagi kardab, pole see vanaisa Vitali. Tõepoolest, igaüks ei saa olla Hawkins. Ja Hawkinsi vastased pole nii võimsad kui Weider!
  Aga Vitali astub väljakutsujana ringi. Tema keha on endiselt uhke ja lihaseline, kuigi juuksed on juba hallid. Vanaisa Vitali, nagu teda austusega või naeruvääristades kutsutakse. Kuid lihase määratlus on nagu noormehel.
  Vitali ütles, et on valmis. Ja isegi mitte tema, määrad on veidi tõusnud.
  Laiem on ka lahja, vormitud ja peenemate luudega ning kaalub vähem.
  Kuigi ta on suurepärane löök, on tal mõned kaitseprobleemid ja ta ei ole alati hea jalul. Aga mul on juba palju võitluskogemust. Kakluste arvu poolest on ta juba Vitaliga võrdne. Ja ta pole veel võidetud.
  Vitali Klitško kaotas oma kaks võitlust aga vaid vigastuste ja lõikehaavade tõttu. Ja võib ka öelda, et peksa ei saanud.
  Aga rohkem kui kaheksa aastat vahet ja peaaegu viiskümmend aastat. Kui Vitali oleks noor, oleks tal muidugi võimalusi. Aga kas ta suudab ületada Hopinsi rekordi? David Haye"st sai juba kolmekümne viie aastaselt nullpoksija.
  Aga juttu on palju ja ainult sõrmus ütleb. Kas Vitali Klitško purustab Hopinsi rekordi või kantakse ta kanderaamil minema, nagu Weider lubas.
  Siin tuleb ta välja rongamaskiga. Kõrge, väga kuiv, isegi kõhn nagu Koschey.
  Poksipaar tekitas talle ringis tõsiseid probleeme. See on Kuuba Ostrix, kes juhtis punktide arvu ja võitis nokaudi ning Tyson Fury, kes juhtis samuti punktidega ja suutis võitluse viigini viia. Nii et kõigi aegade suurim lööja võib kukkuda.
  Kuid tõenäosus on peaaegu üks kümnest Weideri kasuks. Siiski on Vitali liiga vana ja tema karjääris on pikk paus. Isegi tema vend Vladimir soovitas end paari tugeva keskmise talupojaga soojendada. Tegelikult võiks Vitali Klitško Saksamaal keskpärase poksijaga heitluses raha juurde saada puhtalt tänu oma suurele nimele.
  Vitalyt tuntakse kogu maailmas mitte ainult poksijana, vaid ka poliitikuna, pealinna linnapea ja Maidani kangelasena.
  Ei, igal juhul oleks Vitali Klitško pidanud mõtlema, kas tasub sellise mäe vastu tormata ja võidelda.
  Kuid valik on tehtud: Vitali Klitško ei otsi lihtsaid teid!
  Võitlus toimub Ameerikas. Kõlavad USA ja Ukraina hümnid. Teenindusdokumendid teatatakse. Lõpuks kõlab lahingusignaal.
  Paljud tahavad näha vaatemängu ja verd.
  Wider alustas ettevaatlikult, kuigi võib ka eksida. Mis siis, kui Vitali on roostes? Ka Klitško seenior ei kiirusta. Aga kohe on näha, et ta on jalas kerge, sale, lihaseline ja heas tasakaalus. Igatahes seda, mida paljud ootasid: et see kohe hõljub, ei juhtunud.
  Klitško töötas enesekindlalt oma torkega, hoidis seda tavapärasest veidi kõrgemal ja asetas klotse.
  Esimesed kaks vooru läksid rahulikult. Ja siis tõstis Wider ootuspäraselt tempot kõvasti üles. Ta hakkas ründama ja ründama aktiivsemalt. Kuid Vitali ei olnud kahjumis. Blokeeris löögi ja vastas sellele vasakpoolse torkega. Ja järsku lõi ta kaheksajala terava rünnaku ajal teda parema käega kehasse. Laiem kahekordistus valust.
  Vitali tõmbas kahevõitu ja teist korda oma karjääri jooksul leidis maailmameister ja kõigi aegade parim nokautšija end põrandalt.
  Vitali naeratas... Ja publik möirgas vaimustusest. Seda ei oodanud vanalt Vitalilt. Vau! Aga tundub, et varsti saabub viiskümmend aastat! Ja ikka liigu ja löö! Sa pead suutma seda teha!
  Wider tõusis püsti, kuid hakkas taganema. Vitali hakkas teda aeglaselt torkima. Ja jälle kahekesi. Ja tabasin uuesti. Knockout taandub.
  Raskustega elas Weider ringi lõpuni. Siis, järgmises, töötas Vitali esinumbrina. Aga ei midagi, kõik läks plaanipäraselt. Weider taganes mitu ringi ja nägi abitu välja. Kuid üheksandas raundis plahvatas ta uuesti. Ja nad hakkasid lööke lööma ja läksid edasi. Ja jälle jäi ta kahekesi vahele ja kukkus. Teine koputus.
  Vitali naeratab. Läheb edasi. Wider on jalgadel ebakindel. Ta igatseb taas kahekesi vastumürki leidmata. Ja järgmisest löögist ta kukub.
  Ta tõuseb vaevaliselt püsti ja kohtunik peatab võitluse!
  Võit! Vitali Klitško, nüüd maailmameister! Ja jälle tema vöö! Tõsi, ta pole veel absoluutne, aga ta on juba hobuse seljas!
  Ta purustas Hopinsi rekordi ja loomulikult tuli raskekaalu Foremani jaoks neljandat korda maailmameistriks, olles võrdne Holyfieldiga.
  Laiem muidugi karjub, et võitlus katkestati liiga vara ja nõuab revanši.
  Vitali ütleb, et teeb hiljem otsuse, kas jätkab karjääri või peab veel paar tüli. Aga kõik räägivad talle, et ta on väga tubli, isegi parem kui nooruses ja tal on vaja jätkata.
  Pealegi pole veel midagi teha. Kiievis on teine linnapea, parlamendi- ja presidendivalimised on veel kaugel, miks mitte seal võidelda?
  Järgmise kolme võitluse eest pakutakse Vitalile koguni sada miljonit dollarit, millele lisandub protsent saadetest.
  Muidugi on jackpot suur ja Kiievi endine linnapea ütleb, et mõtleb selle peale.
  Tegelikult näitas ta, et on veel paljuks võimeline. Miks siis talente matta? Ja peaasi, et nagunii pole enam midagi teha!
  Äkki prooviks kõik vööd kombineerida? See oleks nii vahva!
  Vitali võtab pakkumise vastu ja sõlmib lepingu veel kolmeks võitluseks.
  Ja tema järgmine vastane... No muidugi Tyson Fury! Pole kunagi varem löödud, suur raskekaallane. Tõsi, ta kukutas Uydar ja keegi väiksem. Ja mis kõige tähtsam, ta on ka oma noorema venna kurjategija. No kuidas saab sellise asjaga mitte võidelda?
  Muidugi uus võitlus, vapustav honorar ja suurepärane vaatemäng.
  Oleg Rõbatšenko tulistab taas sakslasi ja välisvõitlejaid. Üldiselt ei ole jalaväes sakslasi peaaegu üldse. Nad liiguvad tankide E-50 ja E-75 taga. Ja nad püüavad mitte riskida.
  Siin kusagil kaugemal on näha "Panther"-2. See tank, erinevalt tegelikust loost, ilmus 1943. aastal. Ja "Panther" ise ei olnud liiga massiivne. Jah, ja "Panther"-2 toodeti, kuigi palju, kuid 1945. aastal NSV Liiduga sõjaks valmistudes täitsid sakslased tehased E-50 ja E-75 tankidega.
  Vaatamata kergete iseliikuvate relvade E-10 ja E-25 praktilisusele eelistas Fuhrer raskemaid tanke. Raskustega veenis Guderian kiiret E-50 kõige populaarsemaks muutma. Fuhrer armastas rohkem E-75, mis ei olnud eriti edukas ja kaalus üheksakümmend tonni.
  Nüüd on aga ilmunud E-75 M modifikatsioon, madalama siluetiga, kergem ja võimsa mootoriga. Võib-olla muutub see tulevikus kõige levinumaks.
  Kavalat taktikat kasutab näiteks Oleg Rõbatšenko. Ta võtab selle ja viskab granaadi palja jalaga E-50 rajale. Tänu sellele tank pöördub ja põrkab kokku oma kolleegiga.
  Ja tulemuseks on kaks mastodoni põlemist.
  Oleg, nagu näeme, on väga kaval.
  Nii ta praegu tegutseb ja sakslased kannavad suuri kaotusi. Poisil on nobedad jalad. Hea on olla tema moodi, paljajalu ja nägus.
  Aga üldiselt tulevad mõtted poksijatest pähe. Näiteks miks mitte Denis Lebedev oma karjääri jätkata? Nelikümmend aastat pole nii pikk aeg. Pealegi on raskekaalu peamised konkurendid lahkunud ja võite proovida rihmasid ühtlustada.
  Mida te tõesti ei tohiks teha, on olla võimude kuus. Parem on ise õilsa poksiga tegeleda või opositsiooniga liituda.
  Nii sai Sergei Kovaljovist Moskva linnapea. Kuigi see on ainult fantaasia.
  Ja Denis Lebedev võiks teha midagi konstruktiivsemat. Pealegi on veel liiga vara poksi võitmata jätta. Tõeline sportlane peab minema lõpuni.
  Tagasi võiks tulla ka Vladimir Klitško. Kuid mõned, nagu Aleksandr Ustinov, kes on juba kolm korda järjest löödud, ei lähe pensionile!
  Tõepoolest, kangelased pole inimesed, vaid otse terasest!
  Kuid kujutame ette seda stsenaariumi: Putin kukkus lennukiga alla ja Venemaal on uued presidendivalimised.
  Ja mida me täna näeme! Kommunistidel pole tugevaid kandidaate. Grudin on ennast häbi teinud ja tema usaldusväärsust on õõnestatud. Zjuganov on liiga vana ja kõik on temast väsinud ning tal pole piisavalt karismat. Suraikin kukkus eelmistel valimistel läbi. Teised vähetuntud isiksused. Žirinovski on ka liiga vana ja kõik on temast tüdinud. Teised LDPR-is on vähe tuntud. Keda veel opositsioonist oskate soovitada? Andrei Navalnõi on tugev, kuid valimistel teda ei lubata. Ksenia Sobtšak pole tõsine kandidaat. Demuškin oli vanglas ja teda ei edutatud kuigi hästi. Udaltsov oli ka vangis, kuigi võib-olla oleks võinud teda kommunistid toetada ja välja tulla.
  Ühesõnaga, opositsioonis pole tõsiseid konkurente. Nii et presidendi kohusetäitja Medvedev on endiselt peamine favoriit. Ja kui on intriigi: teine voor või kohe esimene.
  Arvestades Medvedevi madalat reitingut ja suure tõenäosusega presidendikandidaatide suurt hulka, on teine voor täiesti võimalik.
  Küll aga on Medvedevil esimeses ringis väga suur edumaa, teises aga mitte eriti hea vastane.
  Kuigi viimasel hetkel võib tema enda Zelensky ilmuda ja kõik kaardid segi ajada!
  Oleg Rybachenko viskas taas granaadi, lükates natside tanke. Palju möirgamist ja mürsku.
  Ja aeg-ajalt tõuseb maa lendu ja põleb otse õhus. Ja killud lähevad ümber, sulavad.
  Oleg ütleb:
  - Au meie impeeriumile!
  Margarita, visates kohalolevat tapjat palja jalaga, kilkas:
  -Suur au kangelastele!
  Ja jälle loobib neiu palja kannaga sidrunit.
  Fašistid kallavad, oh ja kallavad.
  Neid ei saa kuidagi peatada ega võita isegi vaakumpommiga! Siin on nii lahedad sõdalased, see on lihtsalt jube!
  Oleg möirgab:
  - Meie võit pühas sõjas!
  Margarita kinnitas:
  - Sajaprotsendilise garantiiga!
  Ja jälle viskas neiu palja jalaga granaati.
  Ei, ilmselgelt need lapsed lihtsalt alla ei anna.
  Oleg Rybachenko möirgas:
  - Uue nõukogude korra eest!
  Margarita tegi aktiivselt sari ja kinnitas:
  - Banzai!
  Oleg üritas vahepeal komponeerimist jätkata. Vitali kaitseb Tyson Fury vastu vabatahtlikult. Samal ajal peab Vladimir sama huvitavat võitlust Ruiziga.
  Tegelikult oli Ruiz kolmes versioonis maailmameister. Miks ei võiks Vladimir temaga suure raha eest võidelda? Veelgi mugavam vastane on see, et ta on oluliselt lühem ja paks. Vladimir suudab teda pikkade torgetega tulistada.
  Kahju, et Klitško juunior jäi temaga võitlemisest ilma, kui ta oli maailmameister. Aga kolida oleks vaja.
  Ja kuidas sa sellele ei mõelnud, Vladimir?
  Ja kolme versiooni maailmameister on nüüd Usik. Siiski jõudis ta kiiresti troonile.
  Ja ühinemisvõitlus Vitalyga on võimalik. Kuid need on praegu vaid hinnangud.
  Vitali peab Tyson Furyt võitma ja kordusmatš Weideriga pakub huvi. Ja seal on palju muid huvitavaid võitlejaid. Sama Anthony Joshua. Temaga kakelda oleks ka ääretult huvitav. Ja ka kätte maksta oma vennale.
  Vitali lõi Weideri alistamisega sensatsiooni. Ja mida saate edu arendamiseks teha?
  Miks mitte saada viiekümne aasta pärast esimeseks poksijaks maailmas, kes võitis meistritiitli? Keegi pole sellega varem hakkama saanud!
  Eh, Vitali! Pole vahet, milline Kiievi linnapea sa olid, aga nüüd on sind kahtlemata tunnustatud suure maailmameistrina!
  Aga siin on esimene, vabatahtlik tiitli kaitsmine. Vitali seisab silmitsi suurema ja pikema relvaga vastasega. Mitte nii võimas lööja kui Weider, kuid tehniline ja väle, pikkade kätega. Ja ka mitte veel katki, kuigi maha on lastud.
  Mis kõige tähtsam, ta alistas veel väga noore Wladimir Klitško, mis teeb Tyson Furyst kahtlemata võimsa konkurendi.
  Tõenäosus oli umbes fifty-fifty. Muidugi oli nokaudivõit Weideri üle muljetavaldav. Kuid nüüd pole see tema vastu nurrumine, vaid tehniline võitleja, keda keegi pole veel suutnud välja panna. Ja mis kõige tähtsam, Vladimiri enda võitja on oma jõu koidikul.
  Kas viiekümneaastane Vitali saab sellise tehnikuga hakkama? See on juba intellektide duell. Wider alahindas aga Vitalit selgelt ja püüdis teda tseremooniata võtta. Kuid see ei tööta enam.
  Siin valmistuvad mõlemad poksijad. Vitali, nagu alati, on tõsine ja keskendunud. Ta on enesekindel ja rahulik.
  Samuti valmistub Tyson Fury. Ta on pikem kui Vitali, tal on pikemad käed ja ta püüab seda ära kasutada.
  Nüüd aga toimub võitlus Suurbritannias ja seal tehakse tasuline ülekanne.
  Nüüd on Tyson Fury esimesena väljas. Ta demonstreerib välist enesekindlust. Kiilas, kohmakas ja mitte eriti sportlik. Kui Vitali Klitško oma juukseid tooniks, ei saaks te arugi, kumb neist on vanem, kuigi vanusevahe oli seitseteist aastat. See pole veel meistriliiga võitluste rekord, kuid juba läheneb rekordile.
  Noh, võib-olla võitleb Vitali ka Tyson Furyst nooremaga.
  Vitali tuleb välja ähvardava muusika saatel. Nad vaatavad üksteisele otsa.
  Tyson on lörtsis ja ei tundu pikem. Vitali on võib-olla õlgadest laiem. Ja mis kõige tähtsam, tema figuur on palju ilusam ja lihased on silmapaistvad.
  Aga kuidas on lood hümnidega? Kõigepealt britt ja seejärel ukrainlane.
  Siis pilguvahetus.
  Ja siis kõlab bugle, esimene ring.
  Vitali viskab kerge torke ja liigub hästi. Tyson üritab lahkuda. Kuid Vitali on väga osav ja tema löögid liiguvad mööda kohmakat trajektoori, jõudes Tyson Fury pähe.
  Kõik läheb nii, nagu eksperdid ennustasid. Vitalil on suurepärane kiirus.
  Ja kõik õnnestub.
  Ta võidab esimese ringi... Siis minut puhkust ja teine voor. Jällegi ei muuda Fury taktikat. Ilmselt loodab ta, et Vitali väsib.
  . PEATÜKK nr 4.
  Ja jälle on Klitško seenioril väike eelis. Ringis domineerivad vennad.
  Vladimir võitis nädal tagasi Ruiz juuniori tehnilise nokaudiga.
  Noh, lahing jätkub.
  Kolmandat vooru dikteeris taas Vitali. Kuid neljandas raundis plahvatab Tyson Fury ootamatult. Ta tormab edasi... Ja lööb kahekesi. Ja ta kukutatakse maha.
  Mida ta tahtis? Vitali on valvel.
  Kuidagi kaitses Tyson seda vooru lõpuni. Seejärel algas taas ühepoolne lahing Vitali domineerimisel. Pealegi ei kiirustanud maailmameister Klitško seenior ilmselgelt.
  Ja pärast kaheksat vooru Tyson Fury tõmbub ootamatult tagasi. Ja võit kuulutatakse välja tehnilise nokaudiga, kuna keelduti võitlust jätkamast.
  Seega püstitab Vitali Klitško uue rekordi: esimene võitleja poksiajaloos, kes kaitses viiekümneaastaselt maailmameistritiitlit. Ja Hopinsi järgmine saavutus tabab.
  Nii et nüüd on temast tõesti saanud supermees. Ja ta maksis vennale kätte.
  Kuid järgmine võitlus on kordusmatš Weideriga. Nad lubavad väga suuri tasusid. Miks me saame temaga tülitseda ja siis Joosuaga vastu minna?
  Ja siis saab mõelda ühinemisvõitlusele Usikuga. Üldiselt tahaks Vitali Klitško põhimõtteliselt saada absoluutseks maailmameistriks. Ja tal on väga suur soov.
  Oleg Rõbatšenko muigab oma mõtete peale. Jah, see on võimalik. Poiss niidab maha terve rea fašiste ja ütleb:
  - Inimesed mäletavad sind Klitško! Inimesed hindavad sind Klitško! Inimesed on näljased sinu järele, Klitško! Tule varsti tagasi Klitško!
  Poissgeenius naeris oma rõõmsa laulu peale ja lasi taas välja kõige surmavama granaadi. Ja kolm natside tanki põrkuvad kokku.
  Vaatamata Nõukogude vägede kangelaslikule vastupanule suutsid natsid siiski võtta ja läbi lõigata koridori, mis ühendas Moskva teiste NSV Liidu osadega.
  Seega on Venemaa pealinn täieliku blokaadi all. Nii nagu Leningrad on blokeeritud.
  Stalingrad peab endiselt vastu. Sakslased ründavad ka Kaukaasias Groznõi ja Ordžonikidze linna. Olukord on kriitiline. Eriti kui Moskva sai täielikult ümber piiratud.
  Sellel on palju vägesid ja sadu tuhandeid sõjaväelasi. Kuid lahingutes kuluvad mürsud ja laskemoon väga kiiresti ära. Võib-olla ei jätku laskemoona. Ja siis pealinn kukub. Ja toiduvarusid pole nii palju. Ka see saab varsti otsa.
  Ja ilma Moskvata on see järjekordne sõda. Ja Stalin saab sellest aru.
  Nüüd on ta Kuibõševis. Kuid pärast natside murdmist Volgani ei olnud see ka rindejoonest kaugel.
  Lisaks avaldasid samurai neile survet. Nad pommitavad ja ründavad koos lugematute jalaväelastega. Jõudu ei pruugi olla piisavalt.
  Stalin mõistab seda ja üritab kulisside taga Jaapaniga eraldi rahu sõlmida. Nad ütlevad, et on isegi valmis loobuma Kaug-Idast ja maksma hüvitist kullas.
  Hirohito aga ütles: me vajame kogu Siberit kuni Uuraliteni välja. Paraku on võimatu nii paljust loobuda.
  Vladivostok on juba peaaegu ümber piiratud. Ja üldiselt on kõik väga hirmutav...
  Kuid mõned kangelaslikud tüdrukud võitlevad ega allu fašistidele ja Jaapani militaristidele.
  Soomustatud vangiauto, milles laulev Witcher reisis, peatus ja kuuldus ukseavamise kriuksumist. Kaks jaapanlast, üks suur ja paks, teine väike ja kõhn, kummardusid valgusest välja, mis Anastasia hetkeks pimestas. Siis lõi tüdruk kõhklemata ühte noa säärega templisse ja teist ketti mähitud rusikaga lõualuu. Tõusva päikese maa kiidetud sõdalased löödi koomiliselt välja.
  Witcher isegi laulis:
  - Ma esitan mehele väljakutse kaheteistkümnendaks vooruks! Olen ju supernaine ja täielik Atass ning saadan vaenlase sügavasse nokauti, demonstreerides lahingus ohjeldamatut klassi!
  Tüdruk võttis kätte Schmeisterist kopeeritud Jaapani kuulipilduja ja tormas polti klõpsates kokpitti. Seal hüppasid välja veel kolm jaapanlast ja Vedmakova saatis nende pea poole sihtides ja raevukalt irvitades tulepuhangu.
  - Mis nuiapealised koletised said!
  Soomustransportööri tabas alasti sõdalane. Nõid haukus:
  Hõljus õnnetu Venemaa kohal,
  Põrgulikud koletised keevad pimedust!
  Okupandil on oma tormiline kirves,
  Teritage ja lõigake pead!
  Kiipallis olev kommunist ei ole ettur,
  Me ei ole igavesti ikkes!
  Muudab Kolmanda Reichi tulemärgiks,
  No aususe eest tasutakse headusega!
  Vaatamata sellele, et tal oli vastik, pani Vedmakova selga surnutelt võetud Jaapani sõjaväevormi. Kui ebameeldiv see oli, need sõdurid polnud ammu pesnud ja hais oli kohutav. Tüdrukpiloot ulgus:
  - See peab muutuma nii jõhkraks! Aasia siiski!
  Soomustransportöör startis aga kergelt ja asus teele põhja suunas. Sõidukil oli kaks 12-mm kuulipildujat, nii et vajadusel oli võimalik jalaväe rünnak tõrjuda. Teine asi on see, et 20 mm soomus poleks 37 mm Jaapani "kahurite" kaliibrile vastu pidanud . Vedmakova arvas: kuidas kommunistide võimuletulek Venemaad muutis. Kui tsaariajal oli Jaapani armee tehnilises mõttes Vene armeest oluliselt üle, siis nüüd on see vastupidi maha jäänud. Kuigi ei saa öelda, et Tõusva Päikese maal teadust ei julgustataks. Kohustuslik keskharidus kehtestati 19. sajandi lõpus. Tõsi, Jaapani hariduse kvaliteet ei olnud kõrge. Nad kopeerisid selle äärmuseni pedantsest Preisi koolist ja lihtsustasid veidi, et üks õpetaja läbiks võimalikult palju õpilasi, kuna haritud inimesi polnud piisavalt. Üldiselt matkisid jaapanlased eurooplasi, näiteks inglasi khakivärvi vormiriietuse välimusega, sakslasi formatsiooni ja sõjaliste eeskirjadega, ameeriklasi vormiriietuse ja mereväe tüübi ning tegutsevate finantsasutuste süsteemiga. Tõsi, neil oli oma, näiteks Bushido kood, kuulus shimosa lõhkeaine (kuigi vaevalt see Euroopa omast parem oli). Kuni üheksateistkümnenda sajandi keskpaigani oli Jaapan mahajäänud keskaegne riik, millel polnud isegi raudteid ja mis oli relvastatud kahurikuulidega. See oli veelgi arhailisem kui Türkije või Iraan ja veelgi enam Tsaari-Venemaa. Kummalisel kombel aitas just Ameerika tõusva päikese maa inimestena esile kerkida ja sundis seda sõna otseses mõttes tsiviliseeritud maailmaga ühinema. Moodne plahvatusohtlike kestadega aururistleja jättis mahajäänud Jaapanile tugeva mulje. Eriti siis, kui ta uputas mitu purjelaeva, näidates kahurikuulide täielikku abitust.
  Võib-olla kahetsevad ameeriklased rohkem kui korra, et sundisid Jaapanit end maailmale avama. Et nad olid Aasias konkurendi üles kasvatanud, aga siis oli raske uskuda, et mõne aastakümne pärast läheb Tõusva Päikese maa teed, mis läänel kulus sajandeid.
  Vedmakova sõitis mööda maanteed, lastes nii tugevdusega veoautodel kui ka transpordil ette sõita ning põhjendas. Tsaarivalitsus, isegi Aleksander Teise või õigemini isegi Nikolai Esimese ajal, haudus plaane Hiina liitmiseks Venemaaga. Kuid Nikolai valis laienemisobjektiks Türgi suuna. Põhimõtteliselt oli see mugavam. Kuid Suurbritannia, kes vihkas Venemaad, ja Prantsusmaa, mis oli selle mõju all, seisid Osmanite eest. Esimest korda veerand aastatuhande jooksul (alates 1612. aastast) kaotas Venemaa ulatusliku sõja (individuaalsed lahingud muidugi ei lähe arvesse, mõtlete, et peaaegu veerand aastatuhandet ei kaotanud Venemaa sõda kui tervikuna, muide, saavutas see Nikolai Esimese ajal oma pindalalt maksimumsuuruse). Põhjuseid oli mitu, millest kõige olulisem oli lääneriikide paremus oma vägede tehnoloogilises varustuses. Pärast seda, kui Nikolai esimene enesetapu sooritas, võttis trooni Aleksander II: võib-olla kõige haritum ja erudeeritum tsaar kogu Venemaa ajaloos. Ta alustas ulatuslikke reforme, märkis pärisorjuse ja tema käe all algas tööstuse kiire kasv, raudteede ja elektrijaamade ehitamine! Kuid samal ajal toimus pärisorjuse kaotamine talupoegade arvelt, toimus palju laastamistööd, puhkesid rahutused, eriti massilised Poolas. Aleksander suutis Venemaad edasi viia, kuid ei lahendanud põhimõttelisi probleeme ning müüs Alaska isegi sentide eest Ameerikale ja andis Hawaii saared tasuta ära. Tõsi, tal õnnestus Türgit alistada, kuid Osmanite impeerium oli sel ajal väga nõrk ja seda raputasid ülestõusud. Jah, Venemaa kaotused selles sõjas olid ebaproportsionaalselt suured, mis tõestab, et Vene armee pole reformidest hoolimata ikka veel kaugeltki täiuslik. Kuid isegi Suvorovi ajal polnud kõik nii selge, kui raamatutes öeldakse. Võitudel oli arvestatav hind ja Katariina Teine piirdus näiteks teise Vene-Türgi sõja ajal suhteliselt tagasihoidlike territoriaalsete omandamistega, loobudes isegi nõudmistest Moldovale. Kuigi need maad elasid õigeusu slaavlastega ja kuulusid omal ajal Kiievi Venemaa koosseisu. Üldiselt võeti pärast Venemaa vabastamist mongoli-tatari ikkest kurssi kõigi algsete slaavi maade tagastamiseks. Selleks kulus mitu sajandit; näiteks Galicia tagastati alles 1939. aastal, pärast Poola ikkest vabanemist. Ja Przemysli linn koos ümbritsevate maadega jäi ungarlastele ja slovakkidele.
  Vedmakova vaatas kiirteele: seal ei olnud nii palju erinevaid autosid, aga Jaapani jalaväelased marssisid. Jaapanis elab umbes sada miljonit elanikku, isegi rohkem kui Saksamaal, eelkoolitus võtab poole koolitundidest. Sõda NSV Liiduga on nende jaoks taeva kingitus, erinevalt võitlusest USA-ga. Saate välja ajada üha rohkem jaotust.
  Oma kahest kiirest kuulipildujast on väga ahvatlev tulistada, õnneks saab seda teha kabiinist hüdraulilise ajamiga juhtides. Kuid tõsi on see, et siis on tal endal vähe võimalusi siit välja pääseda. Ei, parem on seda teha rindejoonele lähemal või öösel. Jah, tundub, et hakkab juba pimedaks minema... Siis saavad hundid kõhu täis ja lambad terved. Kuigi ei, ta pole lammas.
  Mis saab siis Jaapanist? Esimene sõda aastatel 1904-1905 kaotati ning Venemaa kaotas ainuüksi vangidena üle kahesaja viiekümne tuhande sõduri ja ohvitseri. Kuigi tsaariarmeel oli arvuline ülekaal. Jaapan kaotas alla kahe tuhande vangi, iga tabatud kollase näoga sõduri ja tuhande ohvitseri eest kehtestati isegi sada kuldrubla suurune preemia. See ajaloo lehekülg on Venemaale väga ebameeldiv. Kõige tüütum on see, et paljud riigis tahtsid jaapanlaste võitu. Näiteks Moskva ülikooli tudengid saatsid Mikadole Port Arturi kukkumise puhul õnnitlused. Ja kui palju varastati: seda on võimatu loetleda!
  Vedmakova aeglustas gaasi, et mitte järjekordsele marsikolonnile otsa sõita. Tüdruk vandus:
  - Noh, nad on nagu jaaniussid! Kitsasilmsed olendid!
  Kõrv võis juba eristada kahurimürinat, rindejoon lähenes. Piloot urises ja siis laulis:
  Vene sõdalane ei oiga valus,
  Vene sõdalane hävitab jaapanlased!
  Ja meil on täielik lein,
  Kogu painutatud kilp värises!
  Tüdruk jäi jälle vait. Selles sõjas aitasid USA ja Suurbritannia Jaapanit raha ja relvadega, kuid läänes rinnet polnud. Tõepoolest, tõusva päikese maa lootis, et Saksamaa kasutab hetke ära ja ründab Venemaad. Põhimõtteliselt oli see reaalne ja Saksamaale kasulik. Venemaale võiks vastu seista ka liitlasriik Austria-Ungari oma huvidega Balkanil. Samuti võib sõtta astuda Türgi, kes on ajalooliselt Venemaa poolt solvunud ja isegi Saksamaa finantskontrolli all. Samuti on võimalik, et sõtta astub kolmikliitu kuulunud Itaalia, kes võis pretendeerida rikastele Ukraina maadele. Tsaari-Venemaale oleks see igal juhul halb olnud. Isegi kui ta kaotaks liidus Antantiga, lõppeks sõda kahel rindel katastroofiga. Prantsusmaa võimalused lahingusse astuda on väikesed, sest sel ajal oli Suurbritannia Venemaa vastu. Üldiselt on see muidugi keisri suur valearvestus, kes jättis sellise võimaluse kasutamata. Võimalik, et ka pärast Esimese maailmasõja puhkemist oli peamine strateegiline valearvestus Fritzi rünnak Belgiale ja Prantsusmaale. Võib-olla, kui nad oleksid alustanud kõikehõlmavat sissetungi Venemaale, oleks kordunud olukord Poolaga 1939. aastal. Õnneks osutusid sakslased liiga enesekindlaks, valides sõja kahel rindel.
  Witcheril, erinevalt paljudest tema kaasmaalastest, vedas: ta suutis Mine Kaifi lugeda ja seda originaalis. Muidugi oli Hitleril õigus, kui ta ütles, et tuleb kas olla koos Suurbritanniaga Venemaa vastu või koos Venemaaga Suurbritannia vastu. Ja täiesti loogiline, et tulevane Fuhrer kritiseeris neid, kes üritasid Bismarcki surnukeha päevavalgele tuua.
  Hitler lükkas tõepoolest tagasi igasuguse liidu sõlmimise võimaluse Venemaaga, eriti kui bolševikud tulid seal võimule ja uskusid, et Vene maadest peaksid saama Saksa kolooniad.
  See tähendab, et ta oli selgelt Venemaa vaenlane ja iga leping füüreri jaoks oli lihtne paber. Veelgi enam, Stalin on idioot, et jättis nii tugeva löögi oma lahtisele lõuale, kuigi ta oli kohustatud valmistuma löögi tõrjumiseks ja oma väed lahinguvalmidusse viima. Või veel parem, istuta see ise! Ka Saksa armee polnud valmis Nõukogude armee pealetungivaks impulsiks. Neil oleks olnud väga raske, me oleksime võinud Saksa väed kateldes lihtsalt ümber piirata ja hävitada. Mis sõda see on! Ja nii läks initsiatiiv Wehrmachti kätte. Ja rinne voolas läänest itta. Pole selge, millega Stalin lootis? Ja Beria on litapoeg. Ta tunneb teda kiilakana hästi. Miks ta Stalinit ei hoiatanud? Miks ta ei veennud teid midagi ette võtma? Kuidas see juhtus? Rahvakomissar oli ju kaval mees ega usaldanud kedagi! Lõppude lõpuks olid tõesti tõsised luureandmed, Kolmanda Reichi väed tõmbasid piirile ja iga teine vanaema kuulutas sõda. Üldiselt oli tunne, et lähenemas on midagi vääramatut ja kohutavat!
  Ja ainult Stalin ja tema saatjaskond lõid jalaga tagumikku, justkui tahtes meelega kaotada ja hävitada miljoneid inimesi. Ja üldiselt pole vuntsidega grusiin nii geenius... Tal ei õnnestunud seminari lõpetada ja, nagu Beria talle tunnistas, joob ta sageli. Ja kui sõda algas, käis üleüldine sumin... Ja nüüd on kogu maailm Venemaa vastu relvad haaranud! Ja siin on loomulikult süüdi Stalini paindumatu poliitika. Vaatamata sellele, et rinne lämbus varude puudumise tõttu, kutsuti tagasi tuhanded rongid tšetšeenide Kasahstani küüditamiseks. Ja seda tehti sõja ajal, kui iga vanker loeb! Selle tõttu, muide, õnnestus Mainsteinil hoolimata Nõukogude armee märkimisväärsest arvulisest ülekaalust korraldada vasturünnak punaste vägede alistamiseks. Ešelonide vähesuse tõttu jäi abivägede õigel ajal kasutusele võtmata, Nõukogude vägede varustamine oli häiritud ning pealetung katkes. Ja kui meie väed oleksid nüüd Kiievis ja võib-olla Rumeenias, poleks Suurbritannia ja USA ehk riskinud NSV Liidu reetmisega!
  Pealegi, kes tappis peaaegu Hitleri? Niiviisi surudes Kolmandat Reichi uuele agressioonile?! Tõenäoliselt oli see Beria juhitud operatsioon... Lõppude lõpuks mõtles ta omal ajal välja, kuidas Trotski lõpetada. Toona tingis selle aga vajadus vältida Internatsionaali lõhenemist. Nüüd on see toonud kaasa vastupidise efekti, Venemaa vaenlased on ühinenud. Pealegi on vaenlased ajaloolised! Ta peab ütlema, et Vedmakov ise oli väga üllatunud, et Churchill pidas 24. juunil sensatsioonilise kõne, teatades toetust NSV Liidule. Kummaline, et lambad tulid hundi juurde liidu nimel, kui Briti lõvi saab muidugi võrrelda lambaga. Stalin on aga tüüpiline hunt! Nüüd on kõik tagasi normaalseks, kapitalistlikud demokraadid ja kapitalistlikud fašistid koos! Aga kommunistid on ühtsed ja ausad, ilma südametunnistusega järeleandmisteta! Võib-olla just seda Stalin tahtis? Igal juhul vaenlase jõud suurenesid ja Jaapan näitas lõugasid idas. Kuid üldiselt on Tõusva Päikese riikide juhtkonna samm loogiline: tuleb vaigistada tohutute territoriaalsete järeleandmiste ja tegeliku alistumisega rahulolematute sõjaväelaste kõrid, mis lubavad uusi lahinguid ja maid. Kui USA poleks 24. juulil Jaapani vastu sanktsioone, õigemini blokaadi kehtestanud, siis ehk oleks samurai NSVL-i tabanud isegi augustis, talve ära ootamata! Jaapanlased on vapper rahvas ja neid vaevalt peataks mälestus Khalkhin Golist, kus muide võitlesid teisejärgulised väed, sealhulgas Mandžuuria keiserliku valitsuse nukuväed!
  Ja see võib ohustada Moskva langemist... Kuigi Stalin eelistaks ilmselt kogu Siberi Moskva alistumisele loovutada. Jätaksin sinna lihtsalt varju, lootes, et karm taigatalv ei anna jaapanlastele võimalust liiga kaugele edeneda ja end Uuralite või Volga piirkonnas sakslastega siduda.
  Ja siis oleks muidugi probleeme... Hitler kukkus Moskva lähedal läbi ja tegi valearvestuse, kuulutades USA-le sõja, kohustamata Jaapanit NSV Liidu suhtes vastutasuks. Hitlerit ei eristanud üldse loogika, oma jõhkra antisemitismiga, mis pööras peamise finantseliidi ja isegi Vatikani enda vastu. Tõsi, see suurendas tema populaarsust araablaste seas, kuid nad ei andnud Rommeli korpusele olulist abi.
  Soomusauto sõitis endise Nõukogude piirini. Siin on juba hävingut toimunud. Siin paistab piirisammas ikka välja.
  Ja Jaapani jalavägi, samuti mitu kerget tanketti 20-mm automaatkahurite ja kahe kuulipildujaga. Hiina jalaväe vastu on see võib-olla hea relv, aga T-34 vastu... Tõsi, selliseid tanke on Kaug-Idas vähe, põhijõud on läänes kinni. Lisaks on näha veel paar soomukit ja lahtise peal veetud miinipildujat. Pean ütlema, et vaatamata väikesele kaliibrile pole need halvad mördid...
  Witcherova kõhkles: mida ma peaksin tegema? Jaapanlasi on palju ja ilmselt tuleb maateele keerata. Või äkki annab kitsasilmalistele siiski pöörde?
  Juba läheb pimedaks, pilved on taeva katnud ja vihma tuleb. Muidugi võib riskida, seda enam, et jaapanlased on kokku tunglenud, jalavägi seisab, kogunenud tihedatesse ridadesse. Jah, neid on terve rügement, kollase kõhuga sõdurid, üsna vastikud, neid pole kahju tappa.
  Witcher lõi risti ette ja pomises:
  - Hoidku jumal, et samuraisid juurde tuleks!
  Kaks suure kaliibriga 12-millimeetrist kuulipildujat tormasid kitsassilmsete olendite pihta. Algas totaalne peksmine. Tüdruk isegi laulis:
  Me võitleme vaenlasega lõpuni,
  Sõdurite tegusid on lugematu arv!
  Venelased on alati suutnud võidelda,
  Ära anna alla, kui häda käes!
  12 mm on suur ja terav padrun, see tungib läbi kehade ja mõnikord mitu jaapanlast korraga. Vedmakova juhtis relva hüdrauliliste ajamite abil, mille jaapanlased laenasid lennundusest. Esimestel sekunditel ei saanud Tõusva Päikese Impeeriumi võitlejad isegi aru, mis toimub ja kust rünnak tuli. Nad lihtsalt kukkusid, vabastades kõhust ja rinnast verejoad. Surma saabumine selles näiliselt rahulikus maailmas oli nii ootamatu. Kuigi ei, viimane väide tundub pigem mõnitamisena.
  Witcheril õnnestus mitu rida maha niita, enne kui vaenlane reageeris ja laiali lendama hakkas. Piloot jätkas tulistamist, liigutades samal ajal soomusautot, et mitte sattuda tankettide tule alla. Ometi suudab lennukikahur isegi sellisest soomust läbi tungida. See aga oleneb ka mürsu algkiirusest, kiiludel on see siiski suurem kui lahingurelvadel.
  Kui piloodil vedas, siis jaapanlased ei saanud kohe aru, kes neile surma saadab, seda enam, et kevadvihma hakkas tibutama, mille tagajärjel muutusid välgud raskesti eristatavaks. Tõenäoliselt arvasid samurai, et neid ründab tagant läbi murdnud venelaste salk, mistõttu tanketid avasid tule põõsaste pihta. Witcher purustas jaapanlased ja laulis:
  Ookeani kaugematest servadest,
  Kus taevavõlv värises!
  Sultani hordid tormavad mööda,
  Justkui Antikristus oleks üles tõusnud!
  
  Sõda on halastamatu, kuri,
  Nagu tuulelohe laskus Rusi peale!
  Mu maa on haavadest hall,
  Päästa oma ema, ma palun Jumalat!
  
  Kui julm maailm on, see on kohutav
  Laps kukkus ja rebiti tükkideks!
  Nad sünnitasid valuga tõukudes,
  Nii et kuri Thunderer otsustas!
  
  Jumal ei tunne vihal piire,
  Ta on toonud inimkonnale katastroofi!
  Ja kõik elavad kannatavad,
  Ainult lein loeb võitu!
  
  Venemaa on kõik verest läbi imbunud,
  Kui julm sa kõikvõimas oled!
  Kuhu teie missioon läks?
  Kas Kristus on tõesti kolmas, üleliigne!
  
  Miks te olete Ada ja Eve,
  Saatis nad paradiisist välja eksimise eest!
  Kannibali tund on kätte jõudnud,
  Lahedama raidiga Mamaia!
  
  Tüdrukud valasid siin pisaraid,
  Sakslased tapsid mu vanemad!
  Ta on paljajalu ja külm on
  Raske, kõik jõed on jääs!
  
  Kellelgi pole meist inimestest kahju
  Kas kääbused või maod nõelavad meid!
  Mõnikord tekib idee
  Milline karikas kannatusi ääreni!
  
  On asjatu loota Jumalale,
  Muidugi ei tee see talle haiget!
  Parem on elada vaeselt ja vaeselt,
  Aga siin me ütlesime - küllalt!
  
  Meil on kommunismi lipud,
  Mis tähendab, et minu onule ei viidata!
  Ma ei talu fašismi,
  Meie eetos on lihtne: kuradile!
  
  Lootus jämedate käte peale,
  Mõistusele, mis on peas!
  Tahe viib meid saavutusteni,
  Oskus, entusiasm rusikas!
  
  Ja nii, sammude kaupa mõõtes,
  Sinu tee vabaduse ja õnne poole!
  Meist saavad punased jumalad,
  Keegi ei saa meid painutada!
  Vedmakova laulis ja tulistas kuulipildujaid, tulistas kitsasilmalisi, kes olid juba jõudnud ära joosta ja pikali heita. Kuid siis muutus ka tema õnn: ilmselt said mitmed Jaapani ohvitserid toimuvast aru ja viskasid soomusauto suunas mitu granaati. Witcher tundis, kuidas ta keha värises. Jaapani granaadid olid aga killustunud ega tunginud soomust läbi, ilmselt mõeldud taluma kuni 14-millimeetrise kaliibriga kuulipilduja purunemisi.
  Witcher itsitas:
  - Ja siis kangekaelses lahingus eksinud kuul - loll! Ta ärritus, sai järsku targemaks ja tabas sihtmärki sagedamini!
  Soomustransportööris töötavad kuulipildujad linttoite abil. See annab suure hulga kuule, lisaks on kaasas vesijahutus, mis võimaldab laskmise kestust pikendada. Seetõttu lõikas sõdalane ilma tseremooniata ära jaapanlased, kes teda granaate loopisid. Kuid tundub, et teised võitlejad märkasid seda. Granaadid lendasid taas. Kuulda oli krahh. Näib, et üks granaatidest oli raske, umbes kilogrammi kaaluv ja tankitõrje. Jaapanlased olid juba sarnaste toorikutega varustatud. See on Chevronite ja T-34 vastu nõrk, kuid võite tungida soomusautosse! Läbi katkise külje kallas Witcher tolmu üle. Tüdruk vandus:
  - Jah, Jaapan on väike, kuid see põhjustab suuri probleeme!
  Soomusauto hakkas kiirendama ja paar killugranaati lendas sisse, kus need plahvatasid.
  Killud tabasid Witcheri vormi rebis. Tagatipuks süttis katkine bensiinipaak põlema. Tüdruk sõimas uuesti:
  - Mitte masin - kindral! Ma viskaksin sulle jama!
  Pärast veel paarikümne niitmist pidin kabiinist välja hüppama. Tüdruk tegi seda Jaapani sõduritele märkamatult ja roomas. Ta ei muretsenud enda pärast, naine kandis Tõusva Päikese maa sõjaväevormi. Ja pimedas ja vihmas ei saa te oma nägu tegelikult väljagi. Nüüd tuleb kiirteelt maha tulla ja põõsasse kaduda.
  Tüdruk roomas üsna kiiresti ja sattus samal ajal paar korda laipadele. Ta pomises rahulolevalt:
  - Pole paha, et andsin samuraile valguse! Nüüd pole muud, kui see ise salvestada!
  Sõdalane sukeldus põõsastesse ja tõustes hakkas kõndima. Lolli neid, äkki ei jää vahele. Tegelikult pidas ta korraliku võitluse ja arvas, et tõenäoliselt ei usutaks tema saavutusi, muidu oleks võib-olla, kes teab, andnud veel ühe kangelastähe!
  Üldiselt on sõda imelik asi, tapate inimesi ja see pole lihtsalt normaalne, vaid ka vaprus. Nagu Piibel muide ütleb: "Ära tapa!" Sellegipoolest käskis Jumal mitte ainult tappa, vaid ka täielikult hävitada amalekid, nende naised, lapsed ja isegi kariloomad! Kuigi isegi sõja ajal peetakse tsiviilisikute hävitamist ebamoraalseks ja alatuks.
  Lääneliitlased pommitasid aga mitte ainult ja mitte niivõrd sõjalisi sihtmärke, kuivõrd tsiviilelanikke. Osaliselt oli selle põhjuseks kõrgpommitajate madal täpsus, mis muutis puhtsõjaliste sihtmärkide tabamise keeruliseks, kuid peamine oli kättemaks. Jaapan sai tõuke ka USA-lt. Aga neile polnud midagi vastata! Neil lihtsalt polnud sellise lennuulatusega lennukeid, et jänkideni jõuda!
  Ilmselt pidasid ameeriklased Peruu sadama eest kättemaksu piisavaks, õigemini otsustas kõrgeim finantseliit käituda pragmaatiliselt ja samal ajal teha lõpu Mao Punaarmeele. Jaapan jäeti Mandžuuriaga hüppelauaks sõjaks NSV Liidu vastu ja sai vabad käed Mongoolia vastu ning ülejäänu oli Chiang Kai Sheki töö! Siis on võimalik terve Hiina kokku pühkida. Ja las Tõusva Päikese Maa veritseb sõjas NSV Liiduga. Kõige huvitavam on siin ilmselt see, et Venemaad alistanud jaapanlased loodavad Saksamaa ja USA abiga taas Ameerikaga tasa saada, nad mõtlevad Siberi ja teiste maade väljarebimisest kurnatud Jaapani käest.
  Mõlemad pooled arvavad, et nad tegutsesid väga nutikalt, eriti kuna Ameerika ja Suurbritannia saavutasid kontrolli tohutute territooriumide üle ilma ainsatki lasku tulistamata. Vastasel juhul tulnuks nende vallutamine võtta kaua ja tüütut aega, mis oleks võtnud vähemalt mitu aastat, need on ju saared!
  Vedmakova kõndis, lootes ületada rindejoone. On täiesti võimalik libiseda vahele ja liituda oma inimestega. Või võib-olla isegi võtta mõni samuraist vangi. Noh, see on Nõukogude armee kõige arenenumate positsioonide lähedal. Muidu on raske vedada.
  . PEATÜKK nr 5.
  Nii ka maailma oligarhia jaoks: Saksamaad ja Euroopat NSV Liidu alluvuses peetakse kaotatud mõjutsooniks ja isegi ohuks tugevnenud kommunistlikule impeeriumile ja bolševismi edasisele laienemisele. Ja Saksamaa all oleva Venemaa jaoks on see mõjusfääride laiendamine ja võimalus rikastelt maadelt kogu mahl välja imeda. Kuid see on tõesti see, mida Prantsuse oligarhid Saksamaale kaotades kaotasid: nad pidid natuke Hitleriga jagama, kuid nad säilitasid suurema osa rikkusest ja töölisi läks isegi lihtsamaks - sakslased purustasid ametiühingud. Mida on oligarhid Baltikumis kaotanud? Lugege kokku kogu oma kapital ja need, kellel polnud aega põgeneda, siis vabadus või elu! Näide on hämmastav! Nii et selles pole midagi üllatavat! Ja kui Hitler poleks olnud nii tulihingeline antisemiit, poleks keegi NSV Liitu aidanud!
  Peab ütlema, et üheks põhjuseks, miks Prantsusmaa suhteliselt kergesti lagunes, oli juutide oluliselt väiksem protsent nii rahvastikus tervikuna kui ka finantseliidis. Poolas, Suurbritannias, USA-s: oli hoopis vastupidi. Eriti USA-s, mis muuseas seletab, miks jänkid, vaatamata sellele, et Ameerikale ei langenud ainsatki pommi, olid Saksamaa elanike vastu veelgi julmemad kui britid!
  Vishust sai Wehrmachti ajal marionett ja sakslased sõitsid Pariisis ringi suupilli mängides. Hitler asus ette valmistama sissetungi Inglismaale, vaevutamata majandust sõjalisele alusele viima ja vallutatud Euroopa ressursse kasutama. See läks talle kalliks maksma, nagu ka tema soovimatus inglastega läbi rääkida ja antisemitismist lahti öelda. Viimane oleks ehk võimaldanud füüreril vallandada kõik oma jõud sõjaks NSV Liidu vastu ja rünnata juba mais. Tõsi, rahu Suurbritanniaga oleks võinud Stalinit sundida mobilisatsiooni välja kuulutama. See oleks signaal, et vaenlane on juba ukse ees.
  Või mitte, sel juhul võis see mõjutada USA positsiooni Jaapani suhtes. Nad ei provotseeriks Tõusva Päikese Maad ja võimas impeerium võiks avada teise rinde! Nii juhtus nüüd. Ainult veelgi hullemas olukorras, kui NSV Liidu armee on peaaegu hävitatud, pole relvade tootmist veel loodud ja nad pole veel õppinud võitlema!
  See pole neljakümne üks aasta - Nõukogude väed said lahingukogemuse, õppisid võitlema ja võitma! Nii et nüüd ei karda nad raskeid tanke ja lennukeid, millel on seitse laskepunkti ühel sõidukil!
  Üksildane jaapanlane seisab puu lähedal. Nii et tavaline väike kollane mannekeen.
  Witcher hüppas tema selja taha. Ta tõmbas pea üles ja siis keeras seda... Kui sa tõukad järsult vaenlase "potti" üles, ei suuda kaelalihased enam tõhusalt vastupanu osutada ja "pott" kõverdub kergesti!
  No mis siis, et üks samurai vähem! Vedmakova näeb välja rõõmsameelne ja rahulolev, ta paljastab isegi hambad:
  - Jaapan ei valluta meid kunagi! Sest on olemas minusugune võitleja!
  Tõepoolest, kogu Venemaa ajaloo jooksul suutsid vallutada ainult mongoli-tatarlased! Miks see juhtus ja miks suur slaavi rahvas abituks osutus, on mõistagi rohkem kui ühe põlvkonna mõistatus!
  Kõige olulisem põhjus on feodaalne killustatus, kui igaüks võttis endale eraldise: panid kanad ja istusid sellesse, valvades oma pärandit: töölt ära!
  Witcherova tundis, et kitsad ja ebamugavad Jaapani saapad hõõruvad jalga. Piloot otsustas, et sel juhul pole mõtet piina taluda. Ta võttis lihtsalt jalast tömbi ninaga kingad, mis olid kitsad ja avaldasid survet sõrmedele. Tundsin oma kodumaa jahedust paljaste jalgadega ja tundsin end palju rõõmsamana! Ta suurendas tempot ja hakkas isegi veidi hüppama!
  Venelaste lõhestamisest sai slaavlaste suurim tragöödia. Läänes alistasid nad Leedu ja Poola ning idas julmad tatarlased. Ike ei kestnud aga igavesti: varem väike linn Moskva hakkas kasvama ja muutus isegi omamoodi väikeseks impeeriumiks. Ivan Kalitast sai Vene maade koguja. Ta oli esimene ja mitte kõige õnnelikum, aga mis kõige tähtsam, esimene! Ja nagu kõlab bolševike laulus: parem olla surnud kui teine!
  Stalin pole venelane, see on tema peamine puudus! Siit ka umbusk titulaarrahva vastu ja massilised põhjendamatud repressioonid! Andke sea sarved ja tõkistele kuningriik!
  Tšutšmek troonil ja Rus voldis!
  Näiteks nii Tuhhatševski kui Egorov olid üsna võimekad marssalid, mis muud öelda ülejäänud represseeritud komandöride kohta! Ei saa võrrelda vuntsidega ahviga! Sellepärast jäime hätta!
  Kuidas aga juhtus, et Stalinil õnnestus saada absoluutne valitseja? Kirjaoskamatu grusiin tehti jumalaks!
  Vene rahvast peab valitsema Vene tsaar! Muide, romanovitel polnud peaaegu üldse vene verd ja võib-olla sellepärast nad mandusidki!
  Jaapanil oli ka ainulaadne valitsemisvorm, kus shogun oli sisuliselt kõrgem kui keiser ja seetõttu oli ka mõningaid eeliseid, kuna lolli pärija tõttu oli väiksem võimalus impeeriumi hävitada. Jaapanlased ei pidanud sajandeid vallutussõdu, vaid võitlesid aktiivselt omavahel. Sellel oli teatud mõju selle rahva mentaliteedile. Kuid kahekümnendal sajandil vallutas tõusva päikese maa rohkem maad kui Aleksander Suur! Nüüd on Venemaa kord. Ainult et praegu pole tsaariaeg, suur kommunistlik partei valitseb ja maailma kõige arenenum ja täiuslikum majanduslik ja poliitiline süsteem!
  Witcher raputas aga järsku pead. Poliitilises süsteemis ja valitsemisviisis pole kõik korras! Näiteks ei vali rahvas riigipead alternatiivse tahteavalduse tulemusel, vaid mis juhtub... Peab ütlema, et staabi loomist ja sellele erakorraliste volituste andmist ette ei nähtud. kas seaduse või põhiseadusega. Ja tal oli isiklikult poolharitud seminaristi võimetes suuri kahtlusi! Täpselt nagu Beria: kaval mees, kuid ülikitsa ilmavaate ja eruditsiooniga halvasti haritud!
  Nüüd on aga rindejoon veelgi lähemal, sähvatusi on näha ja mürin on muutunud veelgi tugevamaks. Noh, on aeg leida keel ja... Vedmakova märkas roomavat jaapanlast. Nüüd peate hoolikalt nende sabale istuma. Umbes samas stiilis, nagu ta ründas Yu-188, väga kiiret pommitajat, millele pole isegi kiire MiG-iga lihtne järele jõuda. Muide, lagid üldiselt ei ole eriti manööverdatavad ja selles osas pole Fokken-Wulfidest paremad! Noh, samurai läheneb kaevikule, nad näevad välja nagu peksjad jäärad, kes roomavad naftalombi poole. Jaapanlasi on palju, siin on vaja ettevaatlikult tegutseda... Siin on Tõusva Päikese Maa armee kapten, nägu nagu marmotil. Ta karjub midagi, vehkides jõuliselt rusikaid ja pistoda.
  Vedmakova ootas kannatlikult, kuni samurai tõuseb ründama ja lõi teda tagumikuga kuklasse. Ta arvutas aga löögi välja nii, et "jaapanlane" kohe ära ei sureks. Ja siis tulistas ta kuulipildujast rünnakule jooksnud jaapanlaste pihta! Proorav:
  - Kavalus sõjas on nagu puri laeval, kuid ainult see pumbab õhku, mitte tema!
  Poiss Oleg ja tüdruk Margarita kaklevad Stalingradis. Nad seisavad selles linnas nagu titaanid.
  Oleg Rybachenko näeb välja umbes kaheteistkümneaastane. Ja poiss viskab palja jalaga granaati.
  Ta viskab fašistid ringi ja ütleb:
  - Au suurele kodumaale!
  Margarita annab ka hästi sihitud pöörde. Niidab fašiste ja laulab:
  - Au Stalinile ja kommunismipäike!
  Oleg Rybachenko vallandab ja lisab:
  - Au kangelastele!
  Tüdruk tulistab ja niidab natsid maha. Viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Ja au suurele kodumaale sajandeid!
  Seega läksid poiss ja tüdruk tõsiselt lahku. Nad tulistavad natse ja loobivad granaate.
  Poisi paljas jalg viskab tapja kingituse. Poiss ütleb metsiku raevuga:
  - Me piiname kõiki!
  Margarita, tulistades ja niites vaenlast, kriuksub:
  - Ja seal on heinategu kuradile!
  Ja tüdruk viskab palja jalaga surma kingitust. Selline sõdalane, kes suudab tegelikult terveid vägesid maha niita.
  Poisi ja tüdruku kaklemine Stalingradis. Nad on tõelised kangelased. Ja rüütlid täis vaprat vaimu.
  Mida arvas Hitler, et pärast 1941. aasta katastroofi ei õppinud venelased midagi?
  Keda huvitab! Punaarmee on valmis astuma vastu E-seeria koletistele, las nad ütlevad: E-75 tonni üheksakümne ja E-100 tonni saja neljakümne eest. Taigast Briti mereni on Punaarmee tugevaim.
  Poiss ja tüdruk kaklevad, nii et natsid pääsevad nende juurest eemale nagu klaas kelgust.
  Lapsed on surematud ega karda midagi. Mis need fašistid neile on? Rohkem küülikuid jahtida!
  Oleg Rõbatšenko laulis möirgades:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, sina, Hitler oled kits,
  Miks sa tulid persena Venemaale...
  Saate meilt spetsiaalselt niklitena -
  Sa tuled vastu tugeva poisi rusikaga!
  Ja siis viskab lihaseline poiss palja jalaga granaati. Ja kaks Saksa tanki E-50 ja E-75 põrkuvad kokku ja plahvatavad.
  Oleg Rybachenko ütleb rõõmuga:
  - Olen supernoor võitleja!
  Ja jälle annab poiss pöörde.
  Ja siis tüdruk tulistab ka. Ta lööb täpselt ja rakendab kindlalt. Ja samal ajal ta laulab:
  - Ma purustan kõik fašistid ja lõikan Adolfi rasva maha!
  Ja jälle on tüdruk hävingu elevuses. Kõik tulistab ise ja tulistab.
  Ja jälle lendab granaat paljast jalast. See tabab fašiste. Palli löömisel hajub nagu nõelad.
  Margarita laulab:
  - Tugev löök on erakordselt hästi sihitud,
  Kõige lahedam Povetkin lendab ringi!
  Tulistanud Oleg Rybachenko kinnitas hõlpsalt:
  - Povetkin on väärt isend ega põgene tugevate vastaste eest!
  Mispeale viskab poiss jälle palja jalaga granaati ja purustab fašiste nagu pudeleid ja munakivisid.
  Ja ükskõik kui kavalalt sa seda teed, natsid põrkuvad. Mida nad tahtsid? NSV Liitu polnud vaja sekkuda.
  Oleg Rybachenkot häirib ainult üks asi. USA on sakslastest juba lahti saanud ja Venemaa võtab nende eest räpi.
  Poiss, visates taas palja jalaga granaati, laulis:
  - Ära ole loll, Ameerika.
  Anna meile nüüd Alaska...
  See on meie maa kahel kaldal -
  Pole asjata, et karu on äge metsaline!
  Ja Oleg Rõbatšenko tegi jälle paugu... Niitis fašistid maha. Ja jälle pigistavad poisi paljad varbad granaadi ja viskavad sellega vaenlast. Nad hajutavad seda eri suundades.
  Poiss möirgab:
  - Au Venemaale!
  Margarita viskas jälle palja jalaga granaadi ja sikutas:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Poiss parandas tüdrukut:
  - Siin valitseb Stalin, mitte Nikolai II!
  Margarita nõustus:
  - Jah, Stalin! Kes tegi inimsööjaga rahu!
  Ja tüdruk viskas taas palja jalaga tapja kingituse.
  Oleg Rybachenko märkis loogiliselt:
  - NSVL vajab puhkust! Kuigi Kolmas Reich kasutas seda paremini ära!
  Ja lapsed hakkasid jälle tulistama...
  Sakslased Stalingradis ja Stalingradis endas said kohutava põrgu.
  Aga tegelikult, millega nad tulid, sellega lahkuvad.
  Täpsemalt, nad surevad. Võitlus on nii verine ja püha õige.
  Oleg Rybachenko arvab tõesti lahingu ajal, et inimesed on mõnikord liiga naiivsed. Kas nad teevad geeniuse Stalinist või isegi Lukašenkast. Kuid kahekümne esimese sajandi Valgevene jaoks on kolhoosnikust isikukultuse tegemine üsna jube. On aeg targutada.
  Ja valida uus, noor, edumeelne juht. Ja mitte demonstreerida liivakastis beebi intelligentsuse taset.
  Lukašenkat iseloomustab kõige paremini see anekdoot:
  Kui Valgevenes kõik läheb kallimaks, siis mis on odavaim?
  President Lukašenka lubadused!
  Ja miks?
  Sest need ei maksa midagi!
  Kahju valgevenelastest, kes ikka veel sellise diktaatori poolt hääletavad. Kuid on viimane aeg targutada ja näidata, et nad on Euroopa inimesed. Näiteks Venemaal õnnestus Putinil Krimmi annekteerimisega võita vähemalt endale austus ilma kuuli tulistamata.
  Kuid see on tingitud tema fenomenaalsest õnnest. Putinil on palju õnne. Näiteks vedas, et Iisraeli peaministri visiidi ajal juhtus tema naisega Kiievis ebameeldiv episood. Jah, jällegi fenomenaalse õnne ilming. Aga nii vähe reaalset tulu! Mis siis, kui tsaar Nikolaisel oleks nii fenomenaalne õnn? Täpsemalt sai ta selle, 1935. aastaks oli Venemaa enda valdusesse võtnud poole maailmast.
  Ja mis edasi... Tsaar Nikolai planeeris oma lennu kosmosesse 28. mail 1935, just oma sünnipäeval. Vene naiskosmonaudi esimene lend inimkonna ajaloos.
  Ja selles maailmas, samal ajal kui NSV Liit tegeleb ellujäämisega.
  Stalingradi lahingud on ligikaudu samad, mis 1942. aasta pärisloos. Ainult seekord on vaenlane palju tugevam. Nii koguseliselt koloniaalvägede tõttu kui ka tehnoloogiliselt.
  Eriti raske on see Nõukogude Venemaa taevas. Natsidel on palju tugevaid reaktiivlennukeid. Ja millegipärast pole nii lihtne vastu seista.
  Siin koguvad Saksa lendurid Albina ja Alvina endale arveid. Nad on selles küsimuses suurepärased spetsialistid.
  Kuidas me saame näiteks selliseid paljaste säärtega bikiinides saksa tüdrukuid peatada?
  Oleg Rybachenko tunneb neid tüdrukuid.
  Viskab paljaste varvastega veel ühe granaadi. Viskab fašiste igale poole ja ütleb:
  - Venemaa suur süda!
  Ja terminaatoripoiss tulistab väga agressiivselt. Iga kuul tabab sihtmärki. Rünnakule lähevad araablased, mustanahalised ja indiaanlased. Koguneb tohutu rahvahulk.
  Geeniuspoiss palja jalaga viskab taas granaadi, põrkab kokku kaks suurt Saksa tanki ja lendab:
  Samuraimõõk on sinuga,
  Süda ja meel on puhtad...
  Juhib julgelt rünnakut -
  Ilu tee!
  Vaenlase pihta tulistanud Margarita tulistas natside pihta bazookaga ja kilkas:
  - Erakordne ilu!
  Ja sõdalane viskas paljaste varvastega väga hävitava surma kingituse. Purustatud vastased. Siis viskas ta jälle oma palja jala varvastega metsikut hävingut. Ja kaks fašistlikku tanki põrkasid kokku. Isegi sädemeid ja suitsu langes ja langes!
  Oleg hüüdis:
  - Hästi tehtud, igavene tüdruk!
  Margarita viskas palja jalaga uue mõrtsuka sidruni ja kilkas:
  - Oleme igavesed lapsed Linnuteel!
  Terminaatoripoiss noogutas ja jätkas ise lahingut. Kõik läheb plaanipäraselt. Täpsemalt, praegu on kõik korras. Ja natsid ei murra oma piirkonnas läbi.
  Nii et ükskõik kui kõvasti natsid ka ei pingutaks, lämbuvad nad tegelikult ainult omaenda verega.
  Ja nende tankid muutuvad vanarauaks! Ja planeedi kohal särab Venemaa lipp!
  Oleg Rybachenko tegutseb suure energiaga. Ta viskab paljaste jalgadega granaate ja laulab:
  - Meil on alati rõõm,
  Tuleb helge unistus...
  Ja ilu tuleb -
  See kära kaob!
  Poisigeenius tegutseb aktiivsusega, mis kasvab võrdeliselt raevu sakslaste sissevooluga.
  Margarita on number kaks. Kuid tüdruku paljad jalad viskavad granaate üha aktiivsemalt.
  Ja fašistid langevad selle löökide alla.
  Oleg Rõbatšenko laseb ka... Aga tema mõtted kihutavad, naasevad olevikku. Sellele, mis on tegelikkuses.
  Tegelikult näib valgevenelastel olevat Euroopa suurim ajumass, kuid nad lasevad endale krae külge panna ja taluvad üksikisiku diktatuuri.
  Ja vähemalt oleks president mingi superinimene! Ja nii on ta kolhoosnik ja isegi ilma seadusliku isata. Ja lubades neil teid nii palju aastaid edasi lükata.
  Ja veelgi enam, on ka kitsarinnalisi inimesi, kes hääletavad tema poolt.
  Jah, Oleg Rõbatšenko arendas isegi vigureid.
  Ütle mulle sõbrad, kui kaua
  Hääletab isa Kolja poolt...
  On aeg valida teie jaoks Oleg -
  Et saada rohkem raha!
  Jah, loomulikult on muudatusi vaja ja nii kiiresti kui võimalik. Tegelikult on stagnatsioon täis halbu tagajärgi.
  Pealegi ei tea Lukašenka ise, mida ta tahab. Mõnikord on tal õigus, mõnikord vasak. Kas see läheb kapitalismi või sotsialismi. Ja tal pole tavalist meeskonda. Ja pole partei ega ideoloogiat. Selline on väga keskpärase ja jutuka isiksuse kultus. Vähemalt Stalin ja Lenin teadsid, mida tahavad! Ja see diktaator? Ta isegi ei tea, kas ta on parem- või vasakpoolne!
  Ei, ilma ideoloogia ja stabiilse erakonnata pole ühiskonnas stabiilsust.
  Ja ka edasi!
  Stalinist sai paraku ka terrori ja hävingu sümbol, muutes kommunismi kollimeheks.
  Optimaalset valitsust polnud. Ja Brežnevi ajal valitses hullumeelsus - kuidas sai sellist inimest NSV Liidu juhiks määrata. Ja nooruses ei näinud Brežnev välja nagu intellektuaal, kuid vanas eas langes ta hullumeelsusse. Ja üldiselt on kahju, et riigipea ei suutnud ilma paberita kahte sõna kokku tõmmata. Aga sa oleksid pidanud seda suutma!
  Oleg Rõbatšenko viskas palja jalaga surmavat topeltgranaati ja laulis:
  - Aga elage nagu enne,
  Aga elage Brežnevi järgi!
  Ma olen loll, loll, ma ei saa!
  Ja ära lase lumetormil minna!
  Margarita viskas lõhkepaki paljaste varvastega. Ta puistas natsid laiali nagu oksa küljest raputatud õunad.
  Tüdruk laulis:
  - õunapuud õitsevad,
  Solovjovi viisid...
  ma tulen sinu juurde -
  Toimuvad kordused!
  Tüdruk naeratas laialt ja silmipimestavalt. Tema hambad on nagu pärlid, nad sädelevad nii palju.
  Jah, see paar võitleb hästi.
  Oleg Rybachenko võttis selle ja laulis:
  - Meie rusikad terasest,
  küünised, hambad ja kihvad...
  Nad on nii innukad tõeliseks võitluseks!
  Ja jälle tulistab terminaatoripoiss väga täpselt. Ja natside poolt sajab alla veriseid tilkasid.
  Ei, halastust ei tule. Vaenlased lämbuvad.
  Vahepeal võitlevad Nataša ja tema meeskond Suhhumis.
  Natsid tungivad rannikule tormi. Võitlus on muidugi väga ebavõrdne
  Aga tüdrukud. Kui nad on peaaegu alasti, on see suurepärane!
  Nataša viskas palja jalaga granaadi, niitis maha kümmekond fašisti ja laulis:
  -Maailma tulevik on meie,
  Meie, tüdrukud, oleme nagu Jedid!
  Zoya lasi ka granaadi palja jalaga välja. Ta ajas natsid laiali ja kilkas enesekindlalt:
  - Mina olen see, kes saab kõik hauda matta!
  Järgmisena tulistab Aurora. Samuti tüdruk, kes lööb ei ole üldse kärbes.
  Punajuukseline kurat võttis selle ja sumises:
  - Ma olen rebase värvi ja kõige ilusam!
  Ja jälle võtab ta selle paljajalu ja viskab surma kingituse minema! See on tõesti see tüdruk, keda sa vajad.
  Ja siis läheb Svetlana hulluks! Ja ta ajab kõik laiali ja purustab, nagu oleks temasse kolinud kuradid kõikjalt põrgust.
  Jah, siinsetel tüdrukutel on muidugi hambad nii paljaks, et suudavad ilma probleemideta igasuguse lõua ära rebida.
  Ja kui vaja, siis pool pead!
  Nataša tulistab vaenlase pihta ja möirgab:
  - Olen nii kõva sõdalane, et isegi härg ei trambi minu vastu! Ma murran ta pea!
  Zoya kinnitas enesekindlalt:
  - Ma murran ka sarved!
  Ja tüdruku paljas jalg viskab granaati. Ja kaks natside tanki põrkuvad kokku.
  Ja siis tabab sind Aurora. Ja ta laseb ka palja jalaga mõrvarliku asja käima.
  Ja see möirgab:
  - Au Stalinile, saagu ta targemaks!
  Aurora on tõeliselt kuri. Kuidas on võidelda kahel rindel? Lõppude lõpuks tähendab see tegelikult enesetappu.
  Ja miks tõi Stalin Venemaa selleni?
  Tüdruk laseb taas paljaste varvastega tapja surmaande ja kiljub:
  - Au uuele juhile!
  No see on õige! Stalinil on isegi madal laup. Ja see on madala intelligentsuse märk.
  Svetlana tulistab ennast. Ja ta viskab paljaste jalgadega granaati. Ajab vastased laiali. Hävitab nad ja karjub:
  - Au vene jumalatele!
  Ja jälle paiskab paljas kand midagi väga hävitavat.
  Siinsed tüdrukud on sellise kaliibriga, et Krauts neid ei võta.
  Neli tüdrukut on tohutu jõud. Ja mis kõige tähtsam, neil on jalas ainult aluspüksid.
  Ja see annab neile kolossaalse võitlusvõime.
  Nataša tulistab. Aafrika sõdalased, isegi indialased ja araablased, liiguvad nagu laviin.
  Sakslased kasutavad neid kahurilihana. Kasutage seda lahingutes ilma haletsuse või kahetsuseta. Ja loomulikult võtavad nad seda numbrites.
  Suhhumi on maismaa poolt juba ära lõigatud. Ja see on väga halb. Varsti saab laskemoon otsa ja peame taganema.
  Kuid siiani ei taha tüdrukud veel alla anda. Nad unistavad võidust. Kuigi jõud on ebavõrdne. Ja Moskva on ümber piiratud.
  See teeb Natašale muret. Ta viskab palja jalaga granaati. Rebib vaenlased laiali ja laulab:
  - Kui on pealinn!
  Zoya viskas ka palja jalaga lõhkepaki ja kilkas:
  - Vene jõgi ei kuiva!
  Ja ta tabas vaenlast kõigi relvadega, omatehtud tagasilöögita relvaga, metsikult.
  Ja hävitas paar tanki...
  Kuid ründelennukid hakkavad ülevalt pressima.
  Mis siis, kui nad on reaktiivsed?
  Aurora tulistas oma raketiheitja. Sõitnud saksa autole. Pani ta kukkuma.
  Pärast seda kostis punakarvaline metsaline:
  - Piirideta kommunism!
  Siis hakkas Svetlana tulistama. Ja niitis mustad võitlejad maha. Ja siis viskab sidrunit nagu paljajalu.
  Ja see möirgab:
  - Au uutele jumalatele!
  Nataša tulistas vaenlase pihta ja kilkas:
  - Vene jumalatele!
  Ja tema palja jala viskamisest lennuk plahvatab.
  Need on Terminaatori tüdrukud. Kui nad võitlevad, ei saa keegi neid kontrollida.
  Zoya viskab ka vaenlase pihta midagi, mis tapab igasuguse jõu. Ja midagi, mis hävitab vaenlase. Ja sõdalane, hambaid paljastades, kiljub:
  - Lennukid kirstu!
  Ja paljad sõrmed viskavad jälle surma kingitust.
  Ja siis viskab Aurora vaenlast sidruniga. Ta võtab selle ja möirgab:
  - Tulevik on meie!
  Svetlana ütles hambaid paljastades:
  - Kommunismi ja uute saavutuste eest!
  Ja jälle viskas ta palja jalaga granaati. Ja ta tapab kõik. Noh, kui mitte kõik, siis mõned kindlasti.
  Natsid sirutasid käe kannu. Ja see on nende probleem. Siin näete iseliikuvat relva Jagdtiger. Vananenud auto, kuid väga surmav. Tema juurde roomab pioneeripoiss. Ja ta libiseb miini.
  Ja iseliikuv relv plahvatab triviaalselt.
  Poiss ajab keele välja ja laulab:
  - Joome kodumaale, joome Stalinile!
  Joome ja valame uuesti!
  Meie, pioneerid, tapame Hitleri!
  Fašistid saavad sellest aru. Kuigi Punaarmee jaoks on see raske. Groznõi linn on natside poolt ümbritsetud, kuid nad võitlevad seal endiselt. Ka tüdrukud on siin parimas vormis.
  Siin Tamara võitleb. Ta on ujumiskostüümis ja paljajalu. Ja ilm on palav ja neiu on niimoodi väledam. Kaunitar tulistab. Palja jalaga laseb ta fašistide pihta lõhkepakke ja laulab:
  - Hitler saab varsti oma kirstu naelad,
  See on nagu tules põlev ämblik...
  Deemonid piinavad teid allilmas -
  Need, kes kummardasid Saatanat!
  Ja jälle lendab kaunitari paljast kannast väga surmav sidrun ja purustab natsid.
  Maria ütleb naerdes:
  - Granaadid tapavad!
  Ja patsutab Tamara õlale. Kaks tüdrukut võitlevad ja ülaosas on punane lipp, mis on täis kuuli.
  Tüdrukud on paljajalu ja peaaegu ilma riieteta, kuid nad ei kavatse Nõukogude linna loovutada.
  Maria laulis rõõmsa laulu. Ja samal ajal tulistas ta halastamatult ja mõrvarlikult;
   On palju suuri inimesi,
  kelle teod elavad sajandeid, on palju suuri nimesid, keda nimetatakse surematuteks.
  
  Paljud muinasjutukangelased on säilitanud eepose meloodia, kuid kõigist kangelastest on kõige lihtsam ja meile kõigile kallis on üks.
  
  Lapsepõlve veetis ta mägede vahel, jälgis lindude lendu, sai mägedest pärandina kotkatiibade ilu.
  
  Tema nimi pühkis äikesepõrinaga üle ookeani ning sai kõigi maade proletaarlastele lähedaseks ja tuttavaks.
  
  Hiina mandriosas, kallis kõigile südametele, see nimi kuulutab Phanzam - rahu, lõpp - paleedele.
  
  Stalin on õnne lipp, inimkonna koidik! Elagu armastatud Stalin palju-palju pikki aastaid!
  Tüdrukud laulsid hästi. Veronica ja Victoria liitusid Maria ja Tamaraga.
  Kõik neli kaunitari on ümbritsetud, aga kuidas nad võitlevad.
  Siin viskab Maria palja jalaga granaati ja tulistab alla Saksa ründelennuki. Ja kaunitar kriuksub:
  - Au meie peole!
  Veronica saadab ka paljajalu surmakingituse ning HE-162 tulistatakse alla. Ja sõdalane möirgab:
  - Au on kõrgem kui hiilgus!
  . PEATÜKK nr 6
  Victoria, tulistab vastaseid ja tulistab, muigab:
  - Kommunismi tulevaste avaruste eest!
  Ja neli kaunitari, peaaegu alasti ja paljajalu, naeravad.
  Nad on sellised kõrgeima järgu kotkatüdrukud.
  Mirabela ja Anastasia võitlevad taevas. Ja nad pesevad ka fašistide aju.
  Mirabela säutsus naeratades:
  Kõik saab korda maailmas,
  Armasta oma kodumaad kirglikult!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega läbi avatud akna sidrunit. Ja ta paneb fašistide peale kuradima. Veel üks kokkupõrkega auto kukub alla.
  See on nipp - tuleb niimoodi pihta saada.
  Anastasia ütleb naerdes:
  - Lenin oleks teid kiitnud!
  Mirabela tulistas paar Saksa autot ühe hooga alla ja märkis:
  - Kahtlemata ka Stalin!
  Anastasia lõikas alla kolm natside lennukit ja kinnitas:
  - Ilma igasuguse kahtluseta!
  Tüdrukud on nii lahedad. Ja mis kõige tähtsam, ilus. Neil on soojuse ja samal ajal külma arvutus.
  Mirabela, tulistades alla teist lennukit, märkis:
  - Kõik meie maailmas on suhteline...
  Anastasia itsitas ja pomises vihaselt:
  - Ilma tarbetu filosoofiata!
  Ja ta avas ka akna ja viskas palja jalaga granaadi. Seekord plahvatas ME-262.
  Mirabela noogutas nõustuvalt.
  - Sa said suurepäraselt hakkama!
  Anastasia lisas hambaid paljastades:
  - Ma tegin, mis ma tegin!
  Ja mõlemad sõdalased puhkesid naerma. Ja nad pilgutavad üksteisele silma.
  Jah, kangelaslikkus on muljetavaldav.
  1946. aasta suvel puhkesid Volga-äärse linna pärast ägedad lahingud. Naissnaipripataljon kapten Alena Ogurtsova juhtimisel asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taga peitusid tüdrukud kuulipildujate ja jahipüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Alena ise kannab paljajalu täpilist tuunikat, lühikesi pükse ja paljajalu. Ilus ja kurvikas tüdruk, tugevate puusade, õhukese vöökoha ja lühikese bob-soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõua ja laia asetusega siniste silmadega. Pruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Alena on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele on ta palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud marrastuste ja sinikatega. Tüdrukul on paljajalu lihtsam liikuda kui karedate ja kohmakate saabastega.
  Paljas tald tunnetab pinnase vähimatki vibratsiooni, hoiatab kaevanduse läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Tüdruku jalad on ühest küljest muutunud karedaks ega karda kuuma metalli ega varemete teravat killustikku, kuid teisest küljest ei ole nad kaotanud tundlikkust ja painduvust, hoiatades läbi mürina liikumisest. tankid.
  Armas Alenka hoiab käes granaati, millele on kinnitatud plahvatuspakett. Peate roomama hirmuäratava Saksa Lõvi tanki juurde, mis pritsib tänavaid kuulipildujatega.
  Maria roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, nagu kõik pataljoni tüdrukud, osutusid nad oma komandöri jäljendades saapaid jalas. Tema tolmused tallad teravnevad, kui tüdruk roomab neljakäpukil. Maria kollased juuksed on määrdunud ja pikad... Kergelt lokkis. Tüdruk ise on sale, kõhn ja lühike. Teda võib isegi segi ajada kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Aga Maria on juba palju kogenud. Tal õnnestus külastada fašistlikku vangistust, elades üle julmast piinamisest ja kaevandustest, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Kuid vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei saaks kunagi aru, et nad peksid teda kumminuiadega kandadele ja lasid elektrivoolu läbi keha.
  Maria tulistab... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, pekstes koonuga liiva ja killustikku.
  Alenka libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja laseb selle õhku. Tüdruku sinised silmad säravad nagu safiirid pruunist ja tolmust tumedal näol.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomust ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei saa sellest läbi tungida, ainult rasketel Keveshkil on võimalus. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ära võtaks...
  Anyuta laseb kuulipildujast paugu... Tundmatust rahvusest sõdur kukub. Suurema osa idapoolkerast vallutanud sakslased hellitavad aaria verd ja viskavad lahingusse koloniaalvägesid: araablasi, aafriklasi, indiaanlasi, erinevaid aasialasi ja eurooplasi. Suurenenud on ka poolakate arv - keda on hällist peale õpetatud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia kaganaat. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Vaenlasi on palju...
  Anyuta põikleb osavalt kuulipildujatule eest kõrvale. Kuul lõhestas tüdruku ümara, tolmust mustaks tõmbunud kanna peaaegu pooleks. Kaunis kapten tundis isegi kõdi, kui lähedale suurekaliibriline kingitus lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  "Isegi kuul ei suuda meid peatada!"
  Maria laseb tagasi... Teine tüdruk, Alla, on vaatamata nappidele toidukogustele väga punaste juustega, üle keskmise pikkusega ja lihaseline. Ta on ka väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, pingul vöökoha, ebanaiselikult laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Alla võitleb vaid lühikestes pükstes, tema tuunika rebenes puruks ja varises tolmuks ning üle Volga uusi mundreid ei tarnita. Annaks jumal, et me kurnatud nõukogude vägedele veel laskemoona ja natukenegi süüa annaksime.
  Seega on Alla peaaegu alasti, jalad on kriimustatud, eriti põlved. Srapnell tabas mu parema jala talla ja see valutab ja kõndida on raske.
  Punane, tolmune, peaaegu alasti Alla väänab oma kena, kuid samas karmi näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand on meie, Moskva ja Stalini kohal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, jõudes vaevu tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad raskendavad ähvardavate Saksa tankide ümberpööramist. Ligi kahesajatonnised "Maused" ei saa üldse läbi...
  Nagu Anyuta eeldas, sõitis "Lõvi" veidi ja sõitis prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes ja paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  See mürises kuskil kauguses, kadus varemetesse. Anyuta susises nagu madu:
  - See on minu arvutus! Avas konto...
  Tütarkapten on sunnitud jälle minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Tänu visale Hitlerile takerdusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Maria viskab granaati. Löönud sakslaste või araablaste sundimine saltot tegema, ümberpööramine. Ühel Hitleri võitlejal on käsi rebenenud ja selle küljes ripub kompassiga Inglise käekell.
  Maria ütleb naeratades:
  - See, mida kompass teile näitab, on tee põrgusse!
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt tüki kinni jäänud keraamikat.
  Alla raputab ka tolmu oma kindlal täis rinnalt maha. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Proovige ennast pesta. Jälle peate end matma, kui sakslaste püstolkuulipildujad tulistavad. Ja kõhuli roomata.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsiooni, kuigi toimub mürsutamine. Ja rasked mürsud plahvatavad ja pommid langevad taevast... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Anyuta näeb Pantrit mööda roomamas. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas ja sülitas välja tolmu, mis tema graatsilisesse suhu langes. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult üles hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Anyuta hakkas üles roomama, toetus paljaste varvaste ja küünarnukkidega äravoolule. Ta meenutas hiirt jälitavat kassi. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne ühe aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk, peaaegu tüdruk, kartis? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja kestade pidevaid plahvatusi tajute juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lööb vastu kõhtu. Ülevalt lendavad killud mööda nagu metsmesilaste parv. Anyuta sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand!
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab granaadi koos kinnitatud lõhkepaketiga jooksu. Kingitus lendab kaarega. Toimub plahvatus ja Pantheri õhem küljesoomus annab järele. Saksa tank hakkab põlema ja lahingukomplekt plahvatab.
  Anyuta sosistab naeratades:
  - Aitäh, kõigeväeline Jeesus! Ma usaldan sind üksi! Ma palvetan teie poole üksi!
  Panter on hävitatud. Maharebitud pikk tüvi on mattunud rusude sisse. Külgsoomust eraldatud eesmine soomus meenutab kulpi.
  Anyuta, kelle silmad säravad nagu rukkililled näol tolmust ja päevitusest pruunid, ütleb:
  - Mida rohkem tammepuid on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Alla on väga seksikas oma mustades aluspükstes ja alasti tolmuses tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta oskab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise tolmukihiga kaetud jalaga teravat eset. Ja see torkas otse fašisti kurku. Kaunis Alla pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol!
  Seejärel roomas tüdruk uuesti ja tulistas. Anyuta tulistas ka.
  Kaunis kapten, olles fašisti maha raiunud, säutsus:
  -Elu on kett ja väikesed asjad on lülid...
  Maria tulistas, lõikas Fritzil pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada!
  Taas täpselt lasknud Anyuta röökis:
  - Kuid te ei saa peatuda pisiasjadel ...
  Maria lisas nagu tulistades:
  - Muidu haarab kett teid endasse!
  Teine tüdruk, Matryona, samuti väga ilus, valmistas koos pioneer Serjožkaga traadile miini. Kahekesi lükkasid seda... Salakaval booger roomas Tiiger-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa masin plahvatab.
  Blond poiss Sergei hüüdis:
  - Meie Venemaa, parasha teile!
  Ja vaevu jõudis ta maha hüpata, välgutades oma musti mahalöödud kontsi, langevalt katuselt.
  Matryona silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark!
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on isegi väga leidlik. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Matryona ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada!
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm tähistaeva all ei võta meid kaasa!
  Ta võitleb kõvasti püha Venemaa eest,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Matryona, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, on tüüpiline talunaine. Riided olid lahingute ajal kaltsudeks rebitud, tugevad jalad paljad, juuksed kaheks patsiks punutud ja väga tolmused.
  Serjožka on vaid üheteistkümneaastane, alatoitlusest kõhn, kriimustatud ja määrdunud poiss, jalas vaid lühikesed püksid. Poisi loomult valged juuksed on muutunud halliks ning läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha paistavad tema ribid. Mu jalad olid kohutavalt katki ja kaetud põletuste, verevalumite ja villidega. Tõsi, saatus kaitses last raskete vigastuste eest.
  Temaga võrreldes tundub Matryona suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga luudel. Pealegi ei paistnud nälg tema portretset ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk laseb raskest tankitõrjepüssist. Sa ei pääse Saksa sõidukite eesotsast läbi, kuid on võimalus põrutada.
  Ja kopsakas "Lev", olles saanud šassiisse raske lõhkeaine, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Serjožka laulis sarkastiliselt:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sissepääsu juures sigareti! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Matryona, välgutades oma lihaseid, pargitud vasikaid, tantsis stepptantsi paljaste ilusate jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Ikoonilt vilguvad vene pühakute näod... hoidku jumal, et tapate vähemalt tuhat krauti! Ja kui keegi sumiseb rohkem kui fašistid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest kohut!
  Seejärel laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja lasi uuesti. Saksa transporter lasi taas suitsujoa välja.
  Tüdrukute pataljon tekitas krautitele märkimisväärset kahju. Kuid ta ise kandis kaotusi. Üks tüdruk rebenes pooleks ja ta nägu muutus tolmust hoolimata nii kahvatuks.
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, aga see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Anyuta üritab vahepeal Tiigrist läbi murda. Võimas Saksa auto sai granaadilt löögi, kuid ei andnud alla. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab end maasse ja killustikesse matma, et vabanenud kingitust lööklaine ei purustaks.
  Anyuta sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Maria viskas Tiigri poole granaadi, mis plahvatas selle otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kevadel talvel on valgus õpetus... Kordan eranditult, et Hitler on pätt!
  Fašistide sihi murdes ja neid tulepuhanguga piserdades pomises Alla:
  - Kirstus nägin nüüd füürerit! Ja ta lõi armetu mehele jalaga otse silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni... Järgnes plahvatus ja Tiigri tünn moondus.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Anyuta vingus läbi ninasõõrmete:
  - Meie omad ei alistu teie omadele!
  Maria lõikas Hitleri palgalise kuuliga maha ja laulis:
  - Aga kaabakas ei tee nalja! Käed, jalad, ta keerutab vene köied! Ta vajub hambad südamesse... Joob Isamaad puruks!
  Anyuta itsitas ja haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, pingutades ennast!
  Maria vallandas ja lisas:
  - No surm pahvib ja muigab!
  Nüüd on ilmunud veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Anyuta näeb, et Krauti positsioonidele pole võimalik ligi pääseda. Kuid taevas on Focke-Wulfid. Üks neist sõidukitest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Alla viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas pole andestust!
  Pärast seda tulistab neiu kuulipildujast paugu. Veereb kiiresti tagasi. Kiiresti läheneb väikese torni ja madalama siluetiga suhteliselt uus Saksa tank "Panther"-2.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Alla vilistas ja susises:
  - See on uus rünnak! Me rebime ta lõuad laiali!
  Panther 2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrifitseeris atmosfääri koheselt.
  Alla itsitas, karbid lendasid poolpaljast tüdrukust mööda. Häbematu punapea raputas puusi ja kirjutas:
  - Ja Newton võitis oma vaenlasi, viskas ikke troonilt! Ta määras oma Newtoni seaduse Fritzile!
  Stalingrad oli täielikult tulekahjudest haaratud, kui tulekeeled näisid taevast lakkuvat ja purpursed, oranžid ja sarlakpunased sädemed praksusid! Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Anyuta, kukutanud Saksa hävitaja, välgutas siniseid silmi ja laulis:
  - Miks sa vingud, sa loll vanaproua? Usu mind, see on lihtsalt hull inimene, kes nutab sinu pärast!
  Maria skandeeris natside pihta tulistades:
  - Kui tore on heinte peale pikali heita ja krautitele pähe lüüa! Andke füürerile puljongit ja tulistage kuulipildujast kuule!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf sai kõhu alla šrapnelli ja tõusis kiiresti kõrgemale. Ilmselt teravad killud vigastasid teda. Fašistlik olend süttis põlema ja hakkas kaotama tükke murdunud tiibadest.
  Anyuta, nähes, kuidas Focke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor! Pardal ripub kirves!
  Saksa lennuk plahvatas, paiskades prahti taeva kõikidesse kaugematesse nurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss? Tegin oma viimase pöörde. Hukkuma läks timukas, mitte lendur!
  Maria aevastas, hajutas tolmu ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Alla viskas jälle jalaga klaasitüki, nii et see tabas Fritzi silma ja tuli läbi kukla välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja sa vajad ravi!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Tüdrukute vastu selline taktika ei töötanud. Nii võttis Serjožka kasutusele katapuldi ja kuidas see vastuseks vaenlast tabas.
  Pioneeripoiss möirgas:
  - Jõuluvana rebis Hitleri lõuad lõhki!
  Fašistide rahvahulka läbistav katapultilaeng pani nad laiali lendama ja samal ajal õhus ümber minema. Fritzid kukkusid ja purunesid vastu müürirusu.
  Tasakaalu kaotanud tank Tiger-2 põrkas kokku Lõviga. Eh, Leva, kus on su suur nimi?
  Anyuta naeratas ja vastas:
  - Noh, Seryozhka on suurepärane!
  Poiss haukus agressiivselt:
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdrukkapten hakkas uuesti naelutama. Ja Matrjona kõditas Serjožka kitsast jalga, kui raske see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi tulekahjude joosta.
  Maria laulis ja ütles:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Alla, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  - Pole midagi hullemat kui vanadus! See on tõesti kõige vastikum seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi flip-hüppe. Ta kujutas hetkeks ette vastikuid vanaemasid. Ei, te ei saa võrrelda vana naist tüdrukuga. Ja milline ilu on saledates kehades.
  Alla võttis selle ja laulis:
  - Aastast aastasse voolab nagu karavan,
  Vana naine jahvatab uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga?
  Ma ei saa aru, kuidas mu noorus kadus!
  Anyuta välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Ei! Ometi on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Matryona pani ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Serjožka segas oma peenikese, kuid nobeda jalaga ja haukus:
  - Fritsami nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täiskiirusel natside positsioonidele.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Rünnak on kestnud kolm kuud alates juuni lõpust, kuid linna pole vallutatud. Natsid saavutasid edu teistes rinde sektorites, kuid mitte selles.
  Anyuta lasi püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, see juhtub võimalik... Pole vaja universumit väga keeruliseks teha!
  Ja see tabas mootorratta bensiinipaaki. Auto plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Maria lõi sakslasi tulega ja susises:
  - Mängime sealiha!
  Alla avas tule, täpsemalt. Odadega kaetud killustikule jäi lebama mitu musta:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Maria laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmban teid printsessi vangi, teie ustav koer närib teid!
  Anyuta tulistas, susises:
  - Poome end täna õhtul üles, Adolf... Lõpeta narrimine! Tule õhtul, lenda nagu kiisk - et saaksid natsid kõvasti võita!
  Maria ütles raevukalt ja lõi tormiväelasel kiivri peast:
  - Me saame! Ja me teeme!
  Lenini pataljoni tüdrukud peatasid võõrarmee edasitungi. Fritz liikus edasi, risustades ruumi sõna otseses mõttes laipadega. Ei aidanud ka Lion tank, millele loodeti. Siin on sõiduki modifikatsioon 150 mm kahuriga.
  Alla lööb palja rinnanibu külge kinni jäänud kivi ümber. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise liigub kaugemale.
  "Lõvi" sai rajal tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Krahh ja kokkuvarisemine.
  Alla sülitades ütleb:
  - Vene sõdalane ei oiga valus!
  Ja jälle tulistab tüdruk. Ja ta teeb seda äärmiselt täpselt. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes on julge, see ründab lahingus, meie peksame raevukalt oma vaenlasi!
  Ja Alla rullib välja oma kõhulihased, mis tal on väga defineeritud.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma tõesti ei taha, et keegi neist sureks.
  Ekaterina jooksis mööda... Väga ilus tüdruk, kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ei määrduks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonides ja vormitud. Tal on seljas ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised jalad on! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Ja paljad jalad muudkui virvendavad ja kontsad jäävad üllatavalt puhtaks. Catherine tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Alla märkis naerdes:
  - Võta rinnahoidja seljast ja jää aluspükstesse nagu mina!
  Catherine raputas negatiivselt pead:
  - See ei sobi!
  Alla raputas puusi, tulistas täpselt ja laulis:
  - Komsomoli liikmed on kuidagi ebatavaliseks muutunud! Niimoodi palja rinnaga ringi käia on väga sündsusetu!
  Catherine itsitas ja märkis:
  - Milleks tuua Krautidele rõõmu meie ilu vaadates!
  Alla vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Katya itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natside auto süttis põlema. Ja kaunis blondiin pahvatas:
  - Surm kurjale!
  Alla itsitas:
  - Ja elu on hea!
  Katariina, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, fašistid, et olete võitnud!
  Kuidas Jumal laulab:
  - Võit ootab! Võit ootab... Need, kes tahavad köidikud murda! Võit ootab! Võit ootab! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Palja torsoga on hea palavuses, mida tuli võimendab.
  Anyuta nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas automaadiga krautide pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirstud! Ja tüdruk näitas neile ideed, ehitame varbad paljaks. Ja ta vilistas nagu röövelööbik. Ja läbi alajäsemete sõrmede.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja sugugi mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma mõrvatud isade pärast.
  Anyuta ajab aga sellised mõtted endast eemale, need panevad nutma. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast tungis Venemaa ruumidesse.
  Anyuta lõi risti ja tulistas Fritzi, kes üritas vaikselt venelaste positsioonidele lähedale pääseda... Kuuli läbi löödud silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdrukkapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Anyuta tulistas täpselt ja põrutas külgkorviga mootorrattale. Auto hakkas rebenema ning kuulipilduja lendas minema ja läks mitu korda ümber. Siis läbistas ta koon rusude vahelt.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta võttis jälle sihikule. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas rahulolevalt. Tüdruk laulis:
  "Ei," ütlesime fašistidele, et meie rahvas ei talu, et vene lõhnavat leiba hakatakse nimetama "brod!"
  Maria tegi väga täpse löögi, mis pani Focke-Wulfi põlema, ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Ta on valmis Venemaa dollarite eest reetma...
  Kuid vene mees on nii imeline -
  Olen valmis andma oma elu oma kodumaa eest!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele küpsist ning keerutas ringi ning kuulid kaunitari pihta ei saanud.
  Alla ilmus, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas nagu kurat, viskas korraga mõlema jalaga granaadi. Ja ta kontrollis:
  - Mis mul on, on... Fritzile terava poole pealt!
  Matryona parandas Alla:
  - Terav, küljele, mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaati kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi tünni ja see kõver kunstiteos põikles kõrvale.
  Pärast seda taandus Hitleri olend. Ta hakkas roomama nagu tulle sattunud kilpkonn.
  Anyuta laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja Tiiger taganeb ja sakslased peidavad end!
  Tüdrukute pataljon manööverdas õhu- ja raskerelvade rünnakute all. Siis tabasid raketiheitjad, murdunud, kuumad kaljud tõusid taevasse. Ja kivid läksid põlema. Õnneks ei surnud ükski tüdrukutest, vaid mehed läksid teise maailma - kellest pole nii kahju! Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kahvliga kuradid juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Alla, seksikaim sõdalane, on maruvihane: kas natsid saavad oma Sturmtigeriga tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punaseid sõdalasi?
  . PEATÜKK nr 7
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerutas saltode kaskaadidena. Ja see keerles aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmakingi Sturmtigeri laia tünni. Kaunitari paljad, pargitud jalad välgatasid ja laiasse tünni lendas granaat. Ja võimas auto esmalt lämbus ja siis plahvatas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja hajusid eri suundades. Rullid rebiti neilt ära ja need kukkusid, lennates nagu kuninganna katkine kaelakee.
  Lööklaine paiskas Alla üles ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus ikkagi, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja purustatud kivid. Tüdrukul oli valus ja isegi tema jämedast jalalabast torkas terav ots läbi.
  Alla aga leidis jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Anyuta ja teised tüdrukud paiskusid lööklaine poolt üles ja olid isegi kergelt muserdatud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. NSV Liitu piiravate väljahüppanud natside ja teiste agressiivsete putukate mahasurumine.
  Maria laulis suure innuga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse puhub, saame koos komsomoliga sõpradeks! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Alla, raputades tolmu oma veriste, katkiste taldade pealt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja mu katapult pole nii täpne - nagu need Alla paljad ja tugevad jalad!
  Matryona, painutades oma käelihaseid, ütles:
  - See on ok! Sa mõtled välja midagi muud. Midagi lahedamat!
  Witchakova naasis rindejoonelt ja sai kiirkõne Vladivostokki. Olles kandnud suuri kaotusi ja peaaegu ümbritsenud Habarovski (suhtlus selle linnaga peeti Amuuri kaudu), peatasid jaapanlased oma väed, et end kokku võtta ja täiendada. Vähemalt sada miljonit Jaapanit koos veel seitsmekümne miljoni Mandžuuria ja Taiga võiks jalaväge ohtralt üle anda. Teatud mõttes on NSV Liiduga lihtsam võidelda kui USAga, sest viimasega on lahinguks vaja palju kalleid laevu ja sugugi mitte odavaid lennukeid. Aga jalaväge kergete ja odavate vintpüsside ja Schmeisteridelt kopeeritud kuulipildujatega saab tarnida suurtes kogustes! Iga jaapani poiss alates seitsmendast eluaastast teab, kuidas kuulipildujat kokku panna ja lahti võtta! Aga vägede saarelt mandrile üleviimine võtab muidugi aega. Ja pärast abivägede saamist liikuge uuesti sügavale Nõukogude territooriumile!
  Kõne saanud Witcherova lootis, et saab lõpuks uue võitleja ja võitleb taevas. Tüdruk toodi Vladivostokki Emkas. Piloot tundis end terminaatorina. Reisikaaslaseks osutus vaatamata kõrgele eale hallipäine vanamees, kes kandis vaid seersanditriipe.
  Ta ütles uhkelt:
  - Oh, te noored! Kas teate, et ma võitlesin jaapanlastega juba tsaariajal!
  Witcher küsis kahtlevalt:
  - Kas tõesti? Või äkki said ka risti?
  Vanaisa vandus halli habet raputades:
  - Pole risti ega medaleid! Nii võitles ta reamehena aasta ja kolm kuud! Mis sa arvad, kõik võivad saada tiitleid ja medaleid? Eriti tsaari ajal, kui reamehi eriti ei soositud!
  Witcher nõustus:
  - Jah, tsaari ajal oli klasside ebavõrdsus! Kuid need on erinevad ajad. Muide, kuidas teile jaapid meeldivad! Ma mõtlen, kas vaenlane oli tugev?
  Vanamees vastas raudhambaid välgutades:
  - Pole nõrk, kuigi kui meie väejuhatus oleks targem, poleks nad Port Arturist ja Mandžuuriast loobunud! Nad ei ole nii tugev vaenlane.
  Emka sõitis aeglaselt, tee oli pommide ja suurtükiväe poolt kahjustatud. Võiksime rääkida.
  Witcher küsis veidi vaiksemalt:
  - Kas meie omad olid tugevamad?
  Vanamees noogutas reipalt, nagu oleks üleskeritud mänguasi, paar korda:
  - Mõnes mõttes jah! Näiteks jaapanlastel on kakskümmend korda rohkem lasketiire kui meil. Enne rindele saatmist osalesin vaid kolmel lasketiirul. Ja siis igaüks viis lasku. Tulevahetuses ei saa aga öelda, et oleksime jaapanlastest kehvemad. Ja seda hoolimata sellest, et nemad olid khakivärvi vormiriietuses ja meie valgetes mantlites. Loomulikult pärast sõjalise kogemuse omandamist. Jaapanlastel on sõjalistes küsimustes palju vähem võimeid kui meil, hoolimata nende pikemast väljaõppest. Aga nende püssid tabasid palju täpsemalt kui meie Mostina klubi.
  Vedmakova nõustus reservatsioonideta:
  - Jah muidugi! Selles on sul õigus! Jaapanlased, nagu sakslased, pööravad liiga palju tähelepanu drillitreeningule.
  Vanamees raputas pead:
  - Vastupidi! Palju vähem kui meil tsaariarmees! No kui juba enne Esimest maailmasõda hakati sõdureid paremini välja õpetama ja vähemalt mundrit vahetama, siis... Mitte sõjavägi, vaid täielik marsimäng!
  Witcherova märkis ilma pahatahtlikkuseta:
  - Enne sõda pöörasime suurt tähelepanu ka paraadil marssimisele! Ilmselt tark õpib teiste vigadest, rumal omadest, kes ei õpi üldse, kes?
  Vanaisa märkis:
  - Koolitus on tulus äri! Aga varudega oli meil üldiselt täielik ummistus. Ei relvi ega padruneid! Nad olid sageli näljased, sõdurid olid haiged - ravimeid polnud! Tüüfusesse ja muudesse jäledustesse suri rohkem inimesi kui Jaapani kuulide tõttu. See oli nii halb sõda. Kuropatkin on idioot! Ei mingeid kõrvalmanöövreid ega kamuflaaži, ta viskas inimesed otse kuulipildujate alla kaevikutesse. Meid kasutati kahurilihana. Kõik lõppes väga halvasti, kaotusega. Nagu öeldakse, vedasin vaevu jalgu. Tõsi, võin päris uhke olla selle üle, et pääsesin vangistusest! Nagu haavad ka!
  Tüdruk küsis uudishimulikult:
  - Ja jaapanlased ise on muutunud paremaks või halvemaks! Tema võitlusomaduste poolest.
  Vanamees süütas esmalt kokkukeeratud sigareti ja alles siis vastas:
  - Seda on raske objektiivselt hinnata. Armeed on vahetunud, ilmunud on tankid, lennukid ja kuulipildujad. Edusammude osas pole laevad nii palju muutunud, ka relvad. Kuid käsu rumalus jäi samaks, nii et keerake rünnak Vladivostokile tuksi!
  Nõid välgutas oma rohelisi silmi:
  - Sellel pole mingit vabandust!
  Vanamees nõustus:
  - Ja see ei saa olla! Lõppude lõpuks teadsid nad, et vaenlane valmistab ette räpast trikki ja sellele ei saanud kuidagi reageerida! Nagu nad oleksid mind üles seadnud. Kuid vaherahu pindodega on selge märk sellest, et järgneb tugev löök.
  Witcher itsitas:
  - Pindosega?
  Vanaisa kinnitas:
  - Jah, nii kutsutakse praegu Ameerikat ja Suurbritanniat! Nimi pärineb sõnast "varastada", see tähendab varastada. Ja need on parasiitriigid, vargariigid, kes imevad rumalamate ja nõrgemate verd!
  Piloot noogutas punast pead:
  - Nõustun siin!
  Vanamees nõudis:
  - Nõus, et meie käsk on idioodid ja isegi reeturid! See on see, kuidas meie laevastik üles seada, hullem kui Pindos!
  Witcher vaidles vastu:
  "Võib-olla nad ei arvanud, et jaapanlased löövad nii kiiresti." Üldiselt oli Kaug-Ida puhkepaik ning siin asusid elama argpüksid ja laisad inimesed. Sõjaväes ei pea ju kõvasti tööd tegema nagu tööline või kolhoosnik tagalas, vaid saad head toiduratsiooni ja palka. Teisest küljest ei riski te Kaug-Idas teenides oma eluga. Jah, laiskjate ja argpükste paradiis.
  Vanamees vaidles vastu:
  "Sõdurid ja ohvitserid ei võitle nii halvasti." Siin on Habarovsk, nad pole ikka veel alla andnud.
  Witcher nõustus:
  - Vene sõdalane, eriline sõdalane! Aga nagu Brusilov ütles: meie sõdurid on suurepärased, meie ohvitserid on head, meie kindralid on keskpärased ja tsaar on täiesti halb!
  Vanaisa nurises rahulolematult:
  - Kui meie komandör poleks Kuropatkin, vaid Brusilov: me võidaksime! Paraku kirjutati üle! Peab ütlema, et tsaari ajal jäid Vene kindralid väiksemaks: Suvorovi all oli terve galaktika silmapaistvaid komandöre! Stalin on aga grusiin ja nagu öeldakse, grusiinid...
  Vanaisa katkestas Witcheri:
  - Olge selliste väidetega ettevaatlik! Nii et võite pääseda spetsiaalsesse osakonda! Stalin pole aga minu jaoks sugugi geenius! Ja seda kinnitab näiteks veebruarikuine vahelejäänud joonelöök! Muide, kuulsin, et 1. mail osutus Moskvas Nõukogude õhutõrje abituks ja hukkus palju tuhandeid nõukogude kodanikke!
  Vanamees märkis:
  - Aitäh USA-le ja Suurbritanniale! Nad andsid Wehrmachtile uued lennukid! Veelgi enam, kuulsin, et toimus massiline sabotaaž, mille tõttu jakid õhus lagunesid! Pealegi on see uhiuus Yaks!
  Witcher noogutas pead:
  - Ma kuulsin sellest! Tõesti häbiväärne! Aga ma loodan, et süüdlased saavad karistatud ja probleem lahendatud!
  Vanaisa noogutas ja ütles äkki:
  - Põhiprobleem on meie peades! Mingi nõukogulik mentaliteet! Katse muuta inimene hammasrattaks, tavaliseks orjaks!
  Witcher ei vaielnud. Ta jäi vait ja vaatas tühja pilguga aknast välja. Nüüd on NSV Liidu lüüasaamise oht muutunud palju käegakatsutavamaks. Selgus, et isegi Moskva pole õhurünnakute eest kaitstud. Vähemalt pole sellel piisavalt kaitset, et massiivsele õhurünnakule vastu pidada!
  Noh, sõda liigub veidi teise etappi... Tõsi, Stalingradi lahingutes oli sakslastel ka õhuülemus, kuid see ei toonud soovitud võitu! Krautidel oli aga eelis, mis polnud nii ülekaalukas! Lõppude lõpuks saabusid rindele regulaarselt uued Nõukogude lennukid! Kuid tuleb öelda, et lendurite lahinguväljaõppe tase oli väga madal. Enamikul algajatel ei olnud lennuaega rohkem kui 8 tundi. See on suur miinus, seda enam, et sakslastel on tavaliselt kuni 250 tundi! Kuid pärast Stalingradi vähendasid sakslased programmi 150-le, kuid nüüd on kütuse tarnimine muutunud palju lihtsamaks. Suure hulga uute lennukite esilekerkimine tekitab aga probleemi ka Krautitele.
  Muide, teatati, et allatulistatud pommitajate pilootide hulgast tabati mitu USA kodanikku. Viimane ei tulnud sugugi üllatusena! Luftwaffel pole uute pommitajate jaoks piisavalt piloote, nii et nad leidsid vabatahtlikud!
  Huvitav, kuidas nõukogude väejuhatus sellele reageerib? Berliini pole ju midagi saada? NSV Liidus ei arendatud välja kaugmaa strateegilisi pommitajaid, välja arvatud P-8. Viimane 1936. aastal loodud lennuk, mille kiirus oli veidi üle 400 kilomeetri tunnis, on selgelt vananenud. Lisaks liigub see Berliini rünnates ilma õhusaatjata ning sakslased saavad selle oma lennukitega kinni pidada. Neil on ju juba väga head radarid, mis hakkavad fikseerima lendava massi liikumist Berliini suunas. Jah, ja nende masinate piisav tootmine Saksamaa ründamiseks võtab aega. Sakslased ei ole nõrk rahvas ja armastavad tehnikat! Nad ise on ilmselt kõige distsiplineeritud ja kõige paremini organiseeritud rahvas Euroopas või isegi maailmas! Üksi on väga raske võita ja ka nõrga Jaapaniga teisel rindel.
  Parim, mida selles olukorras teha saab, on püüda lüüa kiil liitlaste ja Saksamaa vahele. Aga kuidas seda teha? Beria oli tal juba ameeriklastelt saadud hävitajat kasutades käskinud midagi sarnast teha. See oleks võinud olla hea provokatsioon, kuid Annal polnud aega.
  Näib, et ta pole süüdi - mis siis, kui see pole saatus, kuid ebameeldiv järelmaitse närib teda ikkagi. Nagu oleks, kui ta oleks saabunud päev varem, oleks kõik teisiti olnud!
  Siiski pole see võimatu! Kuid ta saabus kohe, kui sai Berialt tellimusi!
  Üldiselt on Lavrenty Palych provokatsioonide meister. Jaapan ründas Peruu sadamat, mitte ilma tema osaluseta!
  Tõsiasi on see, et justkui juhuslikult sattus Tõusva Päikese maa luurete valdusse dokumendid USA plaanide kohta korraldada mitmeid ennetavaid rünnakuid lennukikandjate, sealhulgas Peruu sadamas asuvate lennukikandjate abil!
  Lisaks on ameeriklased lollid: nad provotseerisid Jaapani sõtta, koos Suurbritanniaga kehtestasid nafta ja muu tooraine tarnimise embargo, kuid nad ise polnud sõjaks valmis!
  Tõepoolest, USA-l ei olnud 1941. aastal Jaapaniga sõdimiseks piisavalt vägesid, eriti tankides. 1940. aastal oli neil vaid 400 tanki ja teave 1941. aasta kohta on salajane, kuid on ebatõenäoline, et neid oli ka siis üle tuhande! Nii et Ameerika hüppas sõtta, olles täiesti ettevalmistamata! Jaapan ei ole ka väga relvastatud. Kui sellel oli umbes kaks ja pool tuhat tanki ja kergeid, siis näiteks kauglennundust polnud üldse!
  Nii et Tõusva Päikese maa vaprad lendurid USA-d ei pommitanud! Aga nad läksid lihtsalt persse! Ja nüüd on nad otsustanud NSV Liidule kätte maksta, toetudes eelkõige oma jalaväele, unistades tsaar Nikolai II aegade edu kordamisest!
  Nõial hakkas igav ja ta hakkas laulma:
  Kui raske on elu, issand, paraku
  Ise panid okkakrooni!
  Ei, ära löö mu pead ära
  Uus päev tõotab meile probleeme!
  
  Unistused hajusid kohe tolmuks,
  Julm uss närib kirest!
  Ja valu ja kurbust teie silmis,
  Mida ohjeldada, kellelgi pole jõudu!
  
  Aga mida, jumal, kas sa saad
  Kuna ta ise tõusis Kolgata ristile!
  Unistused õnnest on illusoorsed,
  Lesed möirgavad ja oigavad!
  
  Pole maailmast kohutavamat maad,
  Sketš sõjast, pintsel on verega kaetud!
  Hüsteeriline eetri vaht,
  Katkesta veebi kohe!
  
  Ja kui sa tahad mu elu,
  Siis viska jumal mind Gehennasse!
  Ma armastan sind ikka veel,
  Toimub Usun muutustesse!
  
  Usun, et inimene
  Võimeline muutuma puhtamaks ja kõrgemaks!
  Et sajandite kannatused lõppevad,
  Meist saab nagu Kõigeväeline vend!
  
  Mida me käsime?
  Tähelaevade avarustes!
  Et meie vapper armee,
  See särab tugevamini kui Quasar!
  
  Elu ei kustu kunagi
  Ja kõik saavad inimesteks!
  Nagu aasta lõputu kiir,
  Piiramatu ja õndsa vanusega!
  
  Kommunism saab tõeliseks
  Uskuge, et see saab olema parem, kui unistasite!
  Edasiminek, üles, mitte alla,
  Olgu rõõm - pole kurbust!
  Vedmakova lõpetas loo ja "Emka" sisenes lõpuks Vladivostokki. Piloot vaatas linna uudishimulikult. Vladivostokis suurenes märgatavalt hävimine, osad hooned suitsesid, tänavatel töötasid kustutusmeeskonnad, palju oli noorukeid labidate, kirkade ja muu tulekahju kustutustehnikaga.
  Vanaisa märkis:
  - Tsaari ajal tegid noored ka kõvasti tööd, kuid ilma naeratuse ja entusiasmita! Kuigi te ei jõua puhta entusiasmiga kaugele!
  Witcher vaidles vastu:
  - Kui tööstus on majanduse mootor, siis entusiasm on kõrge oktaanarvuga kütus!
  Vanamees noogutas rõõmsalt:
  - Sa räägid hästi, tüdruk!
  "Emka" peatus komandandihoone lähedal ja Vedmakova jooksis sealt peaaegu välja. Ta tahtis väga oma tiivulise hobuse seljas olla.
  Tüdruk koputas kontorisse, kuhu ta kohtukutse alusel saadeti. Järgnes unine hääl:
  - Tule sisse!
  Witcher astus sisse ja ajas uhkelt õlad sirgu. Toolil istus NKVD polkovniku mundris mees. Selline kiilakas ja ebameeldiv tüüp. Ta küsis piloodilt süngelt:
  - Täisnimi!
  Tüdruk vastas kiiresti:
  -Anna Petrova nõid!
  Kolonel lisas:
  - Sõjaväeline auaste?
  - Nõukogude Liidu õhuväe major ja kangelane! - ütles piloot uhkelt.
  Kolonel võttis telefonitoru ja ütles lühidalt:
  - Õhuväe major Witcher on juba saabunud!
  Siis pöördus ta tüdruku poole.
  - Kuidas sa end tunned? Loodan, et olete terve?
  Piloot paljastas hambad:
  - Ma tunnen end hästi! Valmis võitlema nagu lõvi!
  Kolonel noogutas:
  - Suurepärane! Ma arvan, et jaapanlased hindavad seda!
  Kõlas lärm, saabaste klõbin ja kuus eriosakonna lihttöötajat, saatel erivormis mees, tungisid kontorisse. Ta käskis:
  - Pane sellele vargale käerauad!
  Witcher oli segaduses:
  - Mis see veel on?
  Kolonel haukus:
  - Ja see! Te olete arreteeritud, kodanik Witcher! Ja sind saadetakse vanglasse!
  Erivormis mees hoiatas:
  - See naine oskab väga hästi võidelda! Nii et ole ettevaatlik!
  Witcher naeratas:
  - Ma ei ole meie vaprate õiguskaitseorganite esindajad! Helista Beriale ja tee see arusaamatus kohe selgeks!
  Kolonel norskas põlglikult:
  - Siin on veel üks võimalus Beria tähelepanu kõrvale juhtida! Saatke ta vanglasse ja uurimine lahendab selle!
  Nõid noogutas:
  - Olen Nõukogude Liidu kangelane ja uurimine muidugi lahendab selle, kuid Beriaga oleks see kiirem! Ma tahan olla võimalikult kiiresti lennuki juhtimisel!
  Kolonel lohutas:
  - Sõja ajal ei viivita keegi kaua! Vii ta ära!
  Vedmakova kõndis vastupanuta ja skautidega varustama hakatud lühendatud mudelikuulipildujate suudest lükkasid teda vaid veidi. Siis toppisid nad mind musta lehtrisse ja sõitsid minema. Anna Petrovna oli rahulik, ta ei tundnud end süüdi ja ilmselt teadis NKVD tema erilisest suhtest Beriaga, nii et nad lahendavad selle. Huvitav on isegi vanglat külastada. Tõeline mees peab üles kasvatama poja, teenima sõjaväes ja vanglas! Nii et ilmselt sõdalane! Paljud kuulsad inimesed olid vangis: Stalin, Lenin ja Hitler!
  Vangla ei asunud komandandi kabinetist eriti kaugel, nii et Vedmakova tõmmati välja ja viidi õue. Seal urisesid koerad vihaselt, kaheksateistkümnendal sajandil ehitatud vangikongi kiviseinad olid tuhmid ja hallid. Tüdruk tundis tahtmatut elevust, kui ta sisse toodi ja mööda koridore juhatati. Siin on registreerimisaken: rutiinsed küsimused:
  - Eesnimi, perekonnanimi, isanimi, sugu!
  Seejärel pöörake paremale plaaditud ruumi. Seal laua taga istus NKVD mundris ja nahkpõlles ohvitser ning koos temaga valges kitlis arst ja kaks keskealist naist, kes tõmbasid kätele õhukesi kummikindaid.
  Vedmakovat saatnud valvur võttis kiiresti, harjutatud liigutusega talt käerauad ära. Ohvitser käskis:
  - Võta oma riided ära!
  Witcher oli üllatunud:
  - Mida?
  Ohvitser kordas rahulikult:
  - Ma ütlesin, võta riided seljast! Otsing ja isikuotsing on kohustuslikud!
  Tüdruk punastas:
  - Aga siin on mehi!
  Põllega ohvitser haukus:
  - Kas ma saan sind aidata! Tule, võta kaltsud ära, hoor!
  Vedmakova värises, talle meenus, et vanglasse sattudes on läbiotsimine kohustuslik ja hakkas riideid seljast võtma. Naised võtsid selle vastu ja katsid hoolikalt iga õmblust. Ainult aluspükstesse jäetud Witcheril oli piinlik, kuid ohvitser haukus:
  -Ja võta püksid jalast, lits! Otsing saab lõpule!
  Täiesti alasti mitme mehe ette jäänud (teda toonud konvoi seisis paigal, valmis iga hetk lahingusse astuma), sattus neiul piinlikkust ja üritas teda kätega katta.
  Nad lõid teda nuiaga kõvasti vastu tagumikku:
  - Käed alla, lits!
  Witcher krooksus, kuid talus seda. Kui tema riiete uurimine oli lõppenud ja saapad lahti rebiti, käskis ohvitser:
  - Nüüd kontrollige seda ise!
  Naisvangivalvurid alustasid peast. Nad turritasid kinnastatud sõrmedega juukseid, siis vaatasid kõrvadesse, kasutades isegi mingit taskulambiga toru. Kõrvad olid mitu korda tagasi tõmmatud, painutatud ja lahti painutatud. Siis vaatasid nad ninasõõrmetesse:
  - Köha, palun! See on kõik, tugevam!
  Tüdruku nina oli muljutud. Sellele järgnes suuuuring. Täiesti ebameeldiv oli, karedad käed surusid keelele, iga natukese aja tagant tõmbasid tagasi, siis tõmbasid tugevamini, lausa rebisid peaaegu ära.
  Ohvitser ütles:
  - Peame olema ettevaatlikumad! Ta võib olla spioon!
  Vangivalvurid hakkasid sõrmi hammastele suruma, kontrollides, kas pole täidiseid, millesse võis peituda oluline teave. Witchakova tundis end alandatuna ja sülitati peale; tema kangelast NSV Liitu otsiti nagu hoort, ilma millestki ilma jäämata. Siis hakkasid naiste kinnastatud käed tundma tüdruku paljaid rindu. Nad sõtkusid seda, katsusid sõna otseses mõttes iga millimeetri järel ja näitasid seda taskulambiga. Tüdruku rinnad paisusid reetlikult ja vangivalvurid surusid aina kõvemini, seejärel krooksusid:
  - Ei! Siin on puhas!
  Järgmiseks uuriti naba ja sõrmi. Naba tõmmati tagasi, ka väänati ja siis torgati nõelaga läbi. Sõrmi uuriti mitte vähem hoolikalt.
  - Ja nüüd günekoloogiline otsing! - käskis ohvitser.
  Vangivalvurid käskisid:
  - Palun kummarduge ja ajage jalad laiali!
  Järgnes kõige alandavam asi, kui vangivalvuri kinnas käsi tungis üsna jämedalt tüdruku rüppe. Witcher ohkas valust ja alandusest. Ja käsi kaevas jämedalt koopasse, kus naine hoidis oma kõige väärtuslikumat varandust, mis oli ühtaegu valus ja kõditav. Tüdruk tõmbles veidi ja ohvitser pomises sarkastiliselt:
  - Kontrollige seda nii põhjalikult kui võimalik! Peidavad ju spioonid enamasti dokumente just intiimsetes kohtades ja vahel piisab olulise info väljaselgitamiseks ka väikesest märkusest.
  Üks vangivalvur asendus teisega, misjärel muutus läbiotsimine veelgi valulisemaks ja ebaviisakamaks. Witchakova mõistis, et nad tahtsid teda lihtsalt alandada, muutes otsingud piinamiseks.
  Päraku uurimine polnud vähem karm, lisaks kasutati soolestikku ja suurt klistiiri. Ilmselt kahtlustati pilooti tõepoolest tõsiselt. Pärast seda tundus sõrmede, jalgade ja jalalabade kontrollimine väike asi.
  Kuid see ei lõppenud sellega, ohvitser käskis:
  - Nüüd mao röntgeniülesvõte! Ta ei suutnud palju alla neelata!
  No see ei tee nii palju haiget. Siin oli arst, kes uuris kõike hoolikalt, isegi südant ja kopse. Lõpuks andis ta luba:
  - Ta on puhas ja täiesti terve!
  Ohvitser pomises vihaselt:
  - Kahju, et me ta ikkagi maha laseme! Las ta aga mängib praegu klaverit!
  Alandusest uimastatud piloot kõndis kuulekalt nagu automaat. Witcheri käed määriti värviga ja pigistati ettevaatlikult paberile. Seejärel järgnesid kõikvõimalikud mõõtmised, pildistamine profiilis, täis nägu. Nad sundisid mind päris kaua alasti seisma, kirjutades ümber kõik märgid, armid ja mutid mu kehal. Pärast seda loputati teda külma duši all, mis oli aga NSV Liidus tavaks, mitte ainult vangide puhul, kellele anti vanglavormi.
  - Pane riidesse, lits!
  Rüü oli tegelikult kotiriie kotiriie, millele oli tikitud vanglanumber. Tüdrukule kingi ei antud, pidades neid ilmselt rahvavaenlaste jaoks tarbetuks luksuseks ja nii viisid nad ta vaevu kaetud kambrisse.
  Just toimusid massilised arreteerimised, vangla oli ülerahvastatud ja sumin. Vitšakova visati kitsasse puuri, kus oli juba üle saja naise, peamiselt noored tüdrukud sõjaväelaste ja teenijate hulgast. Kui piloot kambrisse toodi, ei saanud ta sammugi astuda, vang risus kogu põranda. Kambris oli väga pime, aken laudadega kinni, umbne ja haises tugevalt, ilmselt polnud ämbrit ammu välja võetud.
  Tüdrukud olid poolalasti ja mõned olid täiesti alasti; nad võtsid riided ära. Mitmed neist olid meeleheitel ja palusid vett. Witcher peatus ja küsis:
  - Ma ei saa sammugi astuda! Kuhu ma peaksin minema!
  - Kuhu nad teid sinna tõid ja jääge sinna! - Ta käskis pimedusest, ilmselt kambri vanim. - Meil pole siin kohta.
  Witcherova, saades aru, et see on rumal, küsis ikkagi:
  - Milleks te, tüdrukud, olete?
  Järgnesid hääled:
  - Jah, siin on artikkel 58 või isegi ilma tasudeta! Milleks sa oled?
  Witcher tegi nalja:
  - Jah, ta vägistas Beria!
  Kõlas tüdrukute sõbralik naer ja hüüatused:
  - Jah, ta on meie oma!
  Kes piiksus pimedusest:
  - Beria riputamisest ei piisa!
  Ähvardav hääl katkestas:
  -Piisav! Ja nii lasti juba üle poole tuhande õues olnud mehe maha! Meid võib ka terve kongiga välja jalutama viia!
  Nõid haukus:
  - Noh, ei, kui nad viivad mind hukkamisele, siis ma ei anna alla!
  . PEATÜKK nr 8
  Oleg Rybachenko jätkas võitlust helgema homse eest koos neiu Margarita Koršunovaga.
  Nad võitlesid Stalingradis. Nad võitlesid kolossaalse julgusega. Ja igavesed lapsed ei mõelnudki taganeda ja vaenlasele järele anda.
  Kuid jõud olid ebavõrdsed ja natsid liikusid järk-järgult edasi. Kuid väga aeglane ja risustab majade ja tänavate lähenemisi palgasõdurite surnukehadega.
  Moskva oli ümber piiratud, kuid võitles endiselt. Ja sellel olid ka oma ilusad tüdrukud. Kes on tõelised kangelased.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita vahetasid Stalingradis tuld. Samal ajal proovis poiss tehisintellekti kasutades midagi komponeerida.
  Valgevene presidendikandidaat Aleksandr Lukašenka ei tohtinud valimistel osaleda. Nad leidsid süüd selles, et slaavi katedraal võttis allkirjad tagasi. Selle tulemusena ei olnud kuus kandidaati, vaid viis. Ja peamine võitlus arenes Zenon Pozdnyaki ja Kebichi vahel. Teise ringi pääses väikese ülekaaluga venemeelne ja mõõdukam Kebich. Ja siis alistas ta suure vahega venevastase Poznyaki.
  Lukašenka protestis, et ta eemaldati ebaseaduslikult. Aga üldiselt polnud peale müra midagi.
  Kebich võitis väga kindlalt. Ja temast sai esimene Valgevene president.
  Peagi sisenes Valgevene rublatsooni. Majanduslik olukord püsis kriisis. Ei olnud piisavalt raha. Kuid riik oli rublatsoonis.
  Kebich pakkus välja Venemaaga integreerumisprotsessi. Seadused hakkasid lähenema, piirid avanesid ja majandus ühtlustus. Loodi riigiülesed kehad.
  1999. aastal toimusid Valgevenes uued presidendivalimised. Majandus oli pärast Venemaa maksejõuetust sügavas kriisis. Kuid kommunistide mõju on kõvasti kasvanud. Lukašenka tülitses kõigiga ega loonud oma erakonda ning teiste jõudude poolt lükati ta kõrvale. Peamine võitlus toimus Kalyakini ja Kebichi vahel. Zenon Poznyak oli selleks ajaks populaarsust kaotanud. Täpselt nagu Valgevene Rahvarinne tervikuna.
  Kommunistid muutusid tugevamaks.
  Ka Venemaal on ajalugu veidi muutunud. Zjuganov kogus presidendile veidi rohkem hääli, kuigi võita ei õnnestunud. Lebed töötas paar kuud kauem julgeolekunõukogu sekretärina. Kuid üldiselt pole see nii oluline. Kõige olulisem erinevus seisneb selles, et Tšernomõrdinit ei vallandatud. Ja selle tulemusena jäi ta ka pärast maksejõuetust peaministriks. Kebich aga kaotas Tšernomõrdini abile vaatamata siiski teises voorus ja Kaljakinist sai Valgevene president.
  Ja Venemaal sai pärast Jeltsini lahkumist Tšernomõrdin presidendiks. Venemaa majandus on juba hakanud kasvama ja Viktor Stepanovitš alistas, kuigi suurte raskustega, kolmanda koha saanud Žirinovski abiga Zjuganovi.
  Nii sai Venemaal Tšernomõrdin presidendiks, Žirinovski julgeolekunõukogu sekretär ja presidendi esimene abi. Putin on seni jäänud kõrvale. Zjuganov on opositsiooni juht. Primakov on endiselt välisminister.
  Nii et kõik läks plaanipäraselt. Kalyakin jätkas integratsiooniprotsessi, kuid ei ühinenud veel. Majandused hakkasid kasvama. Tšernomõrdin juhtis sõda Tšetšeenias. Rääkisin Mashadoviga. Ja saavutas seal lõpuks stabiilsuse.
  Tšernomõrdin võitis juba järgmised valimised Zjuganovi vastu kergelt. Kalyakin valiti kergesti ka teiseks ametiajaks. Kõik läks enam-vähem libedalt. Valgevene majandus kasvas.
  Kuid Kalyakin ei kandideerinud kolmandaks ametiajaks. Tema järglane oli kolleeg Novikov.
  Tšernomõrdin ei kandideerinud ka kolmandaks ametiajaks. Tšernomõrdini järglaseks sai Žirinovski. Viimane muutus muidugi palju mõõdukamaks, kuid suurendas survet Valgevenele - nõudes ühinemist Venemaaga.
  Novik hakkas vastu. Seetõttu sattus ta sanktsioonide alla.
  Žirinovski oli jäigem ja survestas tugevamini... Selle tulemusena korraldasid venemeelsed jõud Valgevenes referendumi, mis langes kokku ränga majanduskriisiga. Ja Valgevenest sai Venemaa osa. Mis tugevdas läänevastaseid tundeid.
  2014. aastal saatis Žirinovski, kasutades ära Maidani sündmust Ukrainas ja Janukovõtši kukutamist, väed. Ukraina armee oli võitlusvõimetu ja venelased desarmeerisid selle. Janukovitš ja Rada kuulutasid relva ähvardusel välja rahvahääletuse. Venemaa annekteeris ka selle vabariigi.
  Et ukrainlased vähem mässaks, kolis Žirinovski Venemaa pealinna Kiievisse. Ja see mõjutas rahvahääletuse tulemusi. Vladimir Volfovitš ise valiti järgmistel presidendivalimistel võidukalt kolmandaks ametiajaks, tühistades referendumil kõik piirangud.
  Aleksandr Lukašenka läks pensionile ja vajus unustusehõlma. Putin töötas FSB esimehena kuni 2012. aastani, mil ta oli kuuekümneaastane. Ja Žirinovski, kes armastas meeskonda noorendada, ei asendanud teda neljakümneaastase võimeka ohvitseriga. Nooremaks jäi ka Noviki välja vahetanud Valgevene kuberner.
  Venemaa aga sattus lääne sanktsioonide alla, kuid need ei olnud liiga märkimisväärsed. Žirinovski sõdis Süürias ja Iraagis. Ta lõi kurdidele oma riigi ja tegutses üldiselt otsustavamalt kui Vladimir Putin. Veelgi enam, Venemaa alustas raketirünnakut Saudi Araabia vastu ja tõstis järsult naftahinda.
  Siis algas suur sõda Iraani ja USA vahel. Mis paisutas nafta hindu veelgi. Venemaa võttis ja annekteeris samal ajal Balti riigid ja Moldova. Ja siis, kasutades ära segadust Kasahstanis pärast Nazarbajevi lahkumist, lülitas ta selle vabariigi oma käibesse.
  Toimus ka rahvahääletus ja Venemaa omandas teise provintsi.
  NSV Liidu taastamine kulges järk-järgult.
  2020. aastal uuendas Žirinovski oma rekordit neljandaks ametiajaks Venemaa presidendina. Tal polnud veel kavatsust lahkuda.
  Ja Venemaa liikus läbi Kesk-Aasia. Usbekistanis, Tadžikistanis, Kõrgõzstanis, Türkmenistanis ilmusid Vene väed ja korraldati referendumid Venemaaga ühinemise üle.
  Nii taastati riik endistes NSV Liidu piirides.
  Kuid Žirinovskile sellest ei piisanud. Ja ta okupeeris ilma asjatute eelarvamusteta vägedega Soome. Ja seal muidugi peaaegu sajaprotsendilise tulemusega, olles korraldanud rahvahääletuse. Ja tema endaga liitumine.
  Seega oli Venemaa enda oma tagasi andmas. Suhted Hiinaga on mõnevõrra halvenenud Port Arturile esitatavate nõuete ja kollaste Siberist väljatõstmise tõttu.
  Kuid praegu kartis Hiina Venemaa vastu lobiseda.
  Kuid Alaskal toimus sõjaväeline riigipööre ja Vene väed okupeerisid selle. Ja nad korraldasid referendumi Venemaale naasmise kohta. Samal ajal oli Ameerika sunnitud tunnistama Alaska Venemaale müümise tehingu kehtetust.
  Seega...
  Oleg Rõbatšenko tegi pausi ja alustas uuesti tulistamist.
  Poiss tulistas lasu ja viskas seejärel granaadi palja jalaga. Ta ajas fašistid laiali ja säutsus:
  - Oleme võitmatud!
  Margarita lasi ka paugu, viskas palja jalaga granaadi, purustas Fritzi ja karjus:
  - Ja alati ühtne!
  Lapsed võitlesid väga vapralt.
  Poiss lõi taas vaenlaste pihta. Ta viskas paljaste varvastega rajale granaadi. Selle tagajärjel põrkasid kokku kaks tanki. Oleg Rybachenko laulis:
  - Au sulle, meie Vene maa,
  Püha Venemaa nimel,
  Kallis nõuannete pere!
  Tüdruk viskas taas granaadi palja jalaga. Ta lasi maha kümmekond fašisti ja laulis:
  - Mäel on lehm,
  Olge lapsed terved!
  Poiss tegi paugu, niitis Krautsid maha ja siristas:
  - Kodumaa mu südames,
  Õnneks teeme ukse lahti!
  Ja siis viskas tema lapse jalg granaadi. Ta on mees, kes on tõeliselt surmav hävitamise kandja.
  Margarita on ka kolossaalse täpsusega nool.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk -
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab madu!
  Tüdruk, loopis palja jalaga granaate, võttis selle kätte ja siristas edasi;
  Stalin elab mu südames
  Nii et me ei tea kurbust -
  Avati uks kosmosesse -
  Tähed särasid meie kohal!
  Ja tüdruk naeris. Ta tulistas fašistide pihta. Ta lõi nende ridadest välja ja kilkas:
  Ma usun, et kogu maailm ärkab -
  Fašismile tuleb lõpp...
  Päike paistab eredalt,
  Kommunismi valgustav tee!
  Ja jälle viskab neiu osavalt palja jalaga granaati. Hitleri tankide üksteise vastu surumine.
  Ka Nataša võitleb. Stalingradis on tüdrukud lihtsalt kangelased.
  Ja nad laulavad endale julgelt:
  - Minu kodumaa on universumi pimedus,
  Ma suudan kurjade vaenlaste pealetungi purustada...
  Ma ei saa päevagi ilma sinu armastuseta,
  Olen valmis sinu eest oma elu andma!
  Ja Nataša viskab palja jalaga granaati.
  Järgmiseks tulistab Zoya. Ilus tüdruk bikiinides. Ta teeb paugu ja niidab fašistid maha.
  Ja siis lendab ta paljaste jalgade vahelt tapja kingitus.
  Zoya laulis hambaid paljastades:
  - Mulle meeldib vaenlasi hävitada! Selline tüdruk!
  Ja jälle hakkab kaunitar oma paljaste varvastega hävingut.
  Ja siis tulistab ka Aurora. Punajuukseline saatan tabab ka fašiste.
  Ja tema palja jalaga lastud granaat määrib Wehrmachti sõdurid üle kruusa.
  Tüdruk kriuksub:
  - Tili, tili, traalitud, trollitud...
  Mul on jõudu fašiste võita,
  Vaevalt saan nüüd keelduda!
  Ja jälle tulistab sõdalane täpselt.
  Järgmiseks tulistab Svetlana. Ja ta viskas ka paljaste varvastega plahvatuspaketi.
  Noh, Krauts said aru.
  Tüdruk on otse öeldes kivisõdalane.
  Ja kuidas ta laulab:
  - Venemaad ülistatakse üle maa,
  Meil on alati unistus!
  Ja neli tüdrukut lõid fašiste ja kuidas nad sind löövad. Üldiselt on nad nagu surmainglite pataljoni pühakud. Ja Stalingradi natsid saavad sellest aru.
  Aga see läheb aina raskemaks ja raskemaks.
  Stalingrad peab praegu vastu, kuid natsid suutsid Suhhoi vallutada. Natsidel on ka tugev merelaevastik. Sealhulgas kinni võetud Briti laevad.
  Nad tegid sõna otseses mõttes armid kogu rannikule. Ja türklased tungivad lõunast edasi. Läheb väga hirmutavaks.
  Nataša ja tema tüdrukud Sukhimist suutsid lennata Stalingradi, jäädvustades Saksa vineerist lennuki.
  Ja nüüd ka Stalingradis. Nagu, ükskõik kui kõvasti sa üritad seda linna mitte vallutada, natsid ei võta seda.
  Nataša viskab palja jalaga mõrvarliku kingituse, rebides natsid rebitud lihaks ja laulab:
  - Meie elu saab olema imeline!
  Zoya, visates palja jalaga granaati, lisas hambaid paljastades:
  - Kui me muidugi võidame!
  Ja tüdruk raputas oma helepunaseid nibusid.
  Aurora tulistas, möirgas:
  - Ja meie isamaa olgu ülistatud!
  Ja ta viskab ka tapja kingituse paljaste varvastega. See purustab vastased ja kriuksub:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja siis võttis Svetlana liini ja ajas selle persse. Lõikasin välja sada natsi. Siis lasi ta palja jalaga granaadi välja ja sikutas:
  - Teaduse ja õitsengu uue valguse eest!
  Ja neli tüdrukut kaklevad uuesti ega kavatse oma nina alla lasta.
  Nataša võttis lõhkepaketi kahe palja jalaga üles. Ja kogu oma jõuga viskas ta selle natside tanki.
  Vigastust saanud E-75 peatus ja hakkas suitsetama.
  Nataša laulis:
  - Rus naeris ja nuttis ja laulis,
  Igas vanuses, sellepärast on see Venemaa!
  Järgmiseks võttis Zoya ja lasi kohaloleva tapja paljaste varvastega vette. Ja veel üks natsitank peatus, koputas välja.
  Zoya säutsus:
  - Jah, tulevik on meie!
  Au suurele Venemaale!
  Aurora tulistas kuulipildujast. Ta niitis maha palju fašiste. Ja siis ütles ta agressiivselt:
  - Au NSV Liidu kangelastele!
  Ja tema palja jala viskamine saadab granaadi taas lendu. See on punajuukseline tüdruk. Lihtsalt võitmatu terminaator.
  Ja Svetlana võttis selle enda peale ja purustas natsid. Ja ta lõikas need maha nagu terav heinasepp.
  Siis ta säutsus:
  - Au Venemaa maale!
  Ja tema palja jala viskest lendab selline surmav killugranaat.
  Sõdalane kilkas:
  - Nõukogude impeeriumi eest!
  Tulistav Nataša ütleb:
  - Suurima impeeriumi jaoks!
  Ja jälle lendab tema paljastest jalgadest midagi, mis tapab fašiste tohutu garantiiga.
  Ja tüdruk laulab:
  - Au minu isamaale -
  Au Venemaale!
  Zoya viskas ka palja jalaga granaati. Ta lõikas maha natside massi ja kilkas:
  - Suur Venemaa - suur au!
  Ja ta pilgutas oma partneritele silma.
  Tüdrukud on muidugi peaaegu alasti. Bikiinides, pargitud, lihaseline, ilus ja kurvikas.
  Kui võluvad tüdrukud näevad välja, kui nad on peaaegu alasti! Ja miks muidu riided on?
  Järgmisena tulistab Aurora aktiivselt. Ja paljaste jalgadega viskas ta minema selle, mis natse taps.
  Siis ta laulab:
  - Suure Isamaa eest!
  Svetlana jätkas tulistamist. Ta lõikas fašistid maha ja säutsus:
  - Suurepäraste saavutuste eest!
  Ja ta võis palja jalaga granaadi välja lasta. Ja jälle on natsid hirmul.
  Tubli vene tüdrukud. Nad on kõrgeima vigurlenduri inimesed.
  Ja siis on piloodid: Mirabela ja Anastasia. Täpselt nagu nad krautitele laksu annavad.
  Jah, Hitleri hordid põgenevad selliste tüdrukute eest.
  Naissõdalased võitlevad Yak-9 peal. Auto tundub olevat aegunud. Kuid üsna tõhus. Kuigi kiiruselt ja relvastuselt jääb see Luftwaffele alla.
  Tüdrukutel on ainult üks 20 mm kahur ja kuulipilduja, võrreldes ME-262-ga viie 30 mm kahuriga.
  Kuid Mirabela manööverdab osavalt ja jääb tiivulise fašistliku raisakotka taha. Ja tulistab teda. Lööb metalli välja, põletab vaenlase täielikult.
  Siis laulis Mirabela:
  - kõrgemale ja kõrgemale ja kõrgemale,
  Lennukid lendavad nagu linnud...
  Me lõhume fašistlikke katuseid,
  Ja sõdurite vaprus on üle piiride!
  Ja siin läheb Anastasia ja lööb natsid jalaga. Ta on Terminaatori tüdruk.
  See murendab Hitleri bandiitide näod ja kriuksub:
  - Venemaale tuleb suur au!
  Ja pedaalidele vajutab ka paljajalu. Ja kukub veel üks Messerschmitt.
  Tüdrukud kaklevad ainult aluspükstes. Ja nad tunnevad end väga hästi. Need lehvivad nõrgematel mootoritel kiiresti. Ja nad põgenevad vaenlase laskude eest.
  Fritzi ära lõigates Mirabela kriuksub:
  - Ei varest, sa ei saa meid võita!
  Ja jälle roomab sõdalane tapvale kaugusele.
  Ja uus Hitleri masin kukub.
  Paljasjalgne tüdruk teab, mida teeb. Ja tal läheb suurepäraselt.
  Siin on fašist, kes üritab sõdalast eemalt katta. Ja ta lahkub. Ja mingi ime läbi jälle vaenlase sabas.
  Ja ta lööb Fritzi alla, kriuksudes:
  - Venelaste jaoks pole miski võimatu!
  Ja jälle teeb sõdalane meeleheitliku pöörde. Ja veel üks auto kukub maha.
  Mirabela säutsus:
  - Venemaa jaoks on tõesti rahu loodud!
  Ja jälle, kuidas see välja tuleb. Ja kuidas ta vaenlasele järele annab!
  Anastasia põrutab ka saksa autole ja karjub:
  - Olgu kogu meie maa ülistatud, ärgu tulgu meile mingit trikki!
  Ja tüdrukud lähevad järjest rohkem lahku!
  Mis saab nendega toime tulla? Kui see pole just agressiivne orkaan!
  Täpsemalt, isegi orkaan ei suuda neid võita!
  Nataša aga kakleb ja laulab:
  - Me võitleme Venemaa eest!
  Ja ka palja jalaga laseb ta välja surmava kaliibriga granaadi.
  Ja ta jahvatab natsid metallitükkideks ja veriseks lihaks.
  Zoya viskab ka palja jalaga mõrvarliku ja tulikuuma ning ütleb püsti hüpates:
  - Ja kommunismi uue korra eest kogu maailmas!
  Ja paljastab hambad.
  Järgmiseks tulistab Aurora kõvasti. Ta laseb end maha, niidab fašiste ja sipleb, hambaid paljastades:
  - Edusammude saavutamise eest!
  Ja tema paljastest jalgadest tuleb midagi, mis suudab purustada kõik takistused.
  Ja siis lahingus Svetlana. See on nii mõrvar tüdruk.
  Ja ta on ka blond. Kuidas ta fašistide kallale lööb... Ja siis lendab ta paljaste jalgade vahelt mõrvarlik kingitus. Ta purustab natsid ja muudab nad kuratlikuks leegiks.
  Terminaatori tüdrukud susisevad:
  - Au minu ausõnale!
  Komsomoli sõna!
  Sõdalased tulistavad fašiste. Ja laseme neid maha nagu marutõbiseid koeri.
  Need on Terminaatori tüdrukud! Ja nad hävitavad natsid - millised kuradid!
  Nataša ütles paatosega:
  - Me võitleme sotsialismi eest,
  Meie Nõukogude Venemaa jaoks
  Uue suurepärase tellimuse eest!
  Ja jälle lendab ta paljast jalast surmav kingitus.
  Zoya tegutseb ka üsna energiliselt. Hävitab fašistid. Ja ta ei vea neid alt. Ja ta paljad jalad värelevad nagu propeller.
  Sõdalane ütleb kirglikult:
  - Püha Venemaa nimel,
  Venemaa saab ülistatud!
  Ja jälle võitleb sõdalane täie kirega.
  Järgmisena viskab Aurora palja jalaga surma kingitust. Kuidas fašistid on igas suunas laiali. Ja ta ütleb raevukalt:
  - Olen poksi maailmameister!
  Ja siis käivitab Svetlana midagi mõrvarlikku ja hävitavat. Ja ta paljas jalg on nii krapsakas.
  Ja sõdalane säutsus:
  - Ma olen maailma tugevaim,
  leotame natsid tualetis -
  Kodumaa ei usu pisarat,
  Ja me anname kurjadele oligarhidele nende ajud!
  . PEATÜKK nr 9
  Olles osalenud rasketes lahingutes, ei maganud Vedmakova mitu päeva peaaegu üldse ja seetõttu jäi ta vaatamata vangikongis valitsevatele äärmuslikele kitsastele tingimustele, umbsusele ja haisule peaaegu kohe magama.
  Ta unistas, et leidis end keskajast ja juhtis orjade ülestõusu, saades omamoodi seelikus Spartacuks! Pärast esimest kordaminekut kogus vapper sõdalane, lihaseline tüdruk, mässajad kokku ja pakkus, et valib neile juhid.
  Witcherist sai ootuspäraselt üsna suure salga juht ja ta pakkus oma esimeseks asetäitjaks võimsa kangelase Turani.
  Ja siin olid orjad üksmeelsed. Siis valiti töödejuhatajad. Kümnendsüsteem on kõige lihtsam ja Witcher otsustas, et miski ei tohiks olla keeruline.
  Relvastatud trofeedega ja võttes prussakaid teod (raske une ajal mängis Vedmakova alateadvus välja), liikusid nad edasi.
  Oma autoriteedi tugevdamiseks ja jalgade sirutamiseks kõndis Witcher jalgsi, liikudes nagu kass. Siis hakkas neiu jooksma, katsudes oma paljajalu tallaga kivise tee väikseid teravaid kivikesi. Kuid sõdalane ei pööranud valule tähelepanu, pealegi oli ta kõigist ees. Nagu selgus, polnud see asjata. Kolm vaenlase hävitajat lamasid varitsuses ja nad võisid enneaegse häire tekitada. Ülestõusu juht ronis puu otsa ja hüppas oma vaenlastele otsa. Tema liigutused olid nagu tiigrite ja kobrade hübriidi tants, kerge nutt ja siis vaikis koos mahalõigatud peadega.
  - Nii ma murran vastupanu!
  Vedmakova ei suutnud vastu panna avalikkusele mängimisele, näidates orjadele lõigatud päid. Vastuseks kostis heakskiitvat kära.
  Peagi tekkisid istandustega valdused. Nikerdatud majad on ehtsad dekoratsioonide ja kujudega paleed. Siin-seal paistsid purskkaevud. Ühest Zeusi kujust, kellel olid liblika tiivad ja suud kõhul, jalgadel ja rinnal: seitse joaga peksas. Põllud on rikkad, rasvased, meenutades kuldset puuvilla, suurte ogadega teravilja, kikerherneid ja muud. Paljud orjad töötasid nende heaks. Kohal oli nii mehi kui naisi, samuti palju lapsi. Muidugi ülevaatajad, valvurid. Aga üldiselt on orje muidugi palju rohkem ja seda labidate ja motikatega.
  Witcher tõstis orjatüdrukute poolt kiiruga õmmeldud isetehtud bänneri: Mõõga ja motika kujutisega! Teised orjad tormasid ründama.
  Vahepeal rippusid mitmed mees- ja naisorjad postide küljes, käed ja jalad naeltega läbi torgatud. Näib, et need ebaõigluse lapsed olid määratud piinale. Nähes lähenevaid vabastajaid, hüüdis ristilöödud tüdruk ootamatult tugeva häälega:
  - Kättemaks on tulnud, pekske omanikke!
  Witcheri juht, nagu alati, on ees. Tema prussakast tigu tõusis üles ja lõi korraga maha kaks valvurit. Ülejäänud tõmbusid tagasi, üks neist hirmust, joostes isegi oma oda otsa. Katkisest kõhust tulid välja sooled. Tüdruk naeratas:
  - Te olete nõrgad sõdalased, kui kardate hobust!
  Miloslava, kellest sai tema ordumees, võitles paremal käel, kirved tüdruku käes, nagu osava juuksuri habemenuga. Nii kuulsalt kärbib võitlejaid.
  Ka Turan ei andnud järele. Ta lasi vette kivi, mis murdis valvuri rinna ja sisenes kaklusse. Oli selge, et raske töö tegi talle head, mitte veskikivi lihased. Tõsi, Witcher liikus kiiremini.
  Orjad olid töö lõpetanud, kuid polnud veel võitlusse astunud. Ilmselt olid nad segaduses. Tõsi, seesama rahutu poiss, kes hüppas tööpoiste juurde, hüüdis:
  - Te argpüksid! Kes on minu taga, on kangelane, kes on ilma minuta, see on närune siga!
  Esimesena vastasid poisid. Nad tormasid ülevaatajate kallale. Siin on üks umbes neljateistaastane mees, kes lõi oma "hooldajat" motikaga nii kõvasti, et pea plahvatas nagu kõrvits. See töötas ja teised orjad, isegi tavaliselt tagasihoidlikud ja kannatlikud tüdrukud, tormasid lahingusse.
  Lahing muutus nüüd kaootiliseks, kuid nii arvuline ülekaal kui ka meeleheide olid orjade poolel. Ja nad muidugi võtsid selle üle.
  Läbisaamist on raske oodata tüdrukult, kes õppis otse tema silme all. Ta maadles valvuriga, kes hakkas teda pressima. Nii et naine pettis teda, tõmbas mõõga tagasi ja lõi talle otse kaela.
  - Nüüd ma nimetan seda suupisteks! - tüdruk naljatas. - Olge ettevaatlik, et mitte purju jääda!
  Esimene vald vabanes kiiresti, salk kasvas otse meie silme all. Ülestõus levis, haarates põllud nagu tulekahju. Nõid galoppis, tormas edasi. Ratturid tormasid tema poole, reeglina said nad selle otse pähe. Kuid valvurid ei andnud alla. Eriti visa oli lahing seitsmenöörilise purskkaevu lähedal. Siin saatsid istutajad oma ratsaväe reservi lahingusse.
  Vapper Witcher ümbritseti igast küljest. Teda päästis vaid spetsiaalselt nuumatud prussakateo erakordne väledus. Siin on täpne rünnak ja tükeldatud vastane kukub. Tüdruk sai aga esmalt haavata õlga, seejärel kõhtu ning seejärel lõigati tal jalg peaaegu maha. Siis hakkas Witcher pisikesi pistodasid loopima. Raseeritult teravad, sattusid silma ja vahel ka suhu. Suurem osa sõduritest olid aga kuumuse tõttu poolalasti ja sellistele sõduritele piisas rindkere augustamisest. Mitu ratsanikku kukkus, kuid ülejäänud suurendasid survet. Mõõku oli nii palju, et liikumisel meenutasid nad kammi. Nii et nad valavad igast küljest sisse.
  Kuid Miloslava, Passa, Turan ja teised orjad saabusid õigel ajal. Olles ridadesse lõiganud, kõndisid nad nagu liuväljal, oli näha, kuidas laibad lendasid ja relvastatud orjad kiirustasid neile kõigest jõust appi.
  Jalavägi ründas ratsanikke, kurnatud orjad maksid kätte nende valu ja alanduse eest.
  - ümbritsege vaenlane ja ärge laske tal põgeneda! - Witcheri käsul.
  Tema silme all kukkus ori mahalõigatud peaga, kuid tosin valvurit kukkus talle järele.
  - Võtke see numbritega! - käskis ülestõusu noor juht.
  Lahingusse astus üha rohkem orje. Näha oli, kuidas poisid jooksustartiga hobuste selga ronisid, sõitjatele kallale tormasid ning hambaid ja teritatud kive kasutasid.
  Näis, et orjad ei tundnud hirmu; nad maksid kätte paljude aastatepikkuse alanduse eest, kui keegi ei pidanud neid inimesteks. Lisaks on paljud neist sündinud vabana ega ole veel unustanud uimast tahtearoomi.
  Pärast "monteeritud" irdumise lõpetamist liikus Witcher edasi. Viimaseks tõsiseks takistuseks tema teel oli suurte puude küljest maha raiutud laps. Sinna oli paigutatud päris suur hulk valvureid.
  - Otsige valdused läbi ja haarake redelid. - Ta hüüdis. - Kui sellest ei piisa, tehke need ise.
  Orjad ehitasid kiiruga ründeseadmeid.
  - Trepid peaksid olema laiad, et paljud sõdalased saaksid neid mööda korraga kõndida. - Witcher osutas.
  Teistes valdustes toimus veresaun endiselt. Mõnel pool läksid teenijad üle mässuliste poolele, kuid mõnel juhul osutasid nad harjumusest vastupanu. Ülevaatajad tapeti kiiresti - need polnud kaugeltki kõige kõvemad sõdalased. Detinetsist sai viimane vaenlase vastupanu tugipunkt. Witcher, nagu alati, oli esimene, kes seinale ronis. Teda tabati mitu korda noolega, kuid ta võitles surmavad kingitused kilbiga. Lähim sõdalane sai nii tugeva hoobi, et kuigi tal õnnestus pareerida, kukkus ta ülepeakaela seinalt alla.
  Miloslava suutis valvuri haakida, visates ka vaenlase ära. Lumivalgekurt paelus vaenlase sõdureid juba oma välimusega. Samal ajal, kui nad vaatasid tema võrgutavate rindadega kiiresti kerkivat rinda, lõi tüdruk oma jalad kubemesse ja lõi siis lõhki. Witcher, roninud mööda seinu, raius haletsemata maha. Vaenlane oli juba võitlusvaimu kaotanud ja järjest rohkem orje ronisid mööda müüri. Nad murdsid läbi, treppe oli palju ja valvuritel polnud aega neid kõiki tõrjuda. Põhjas lebasid aga surnud ja haavatud orjad, rünnak ei kulgenud kaotusteta. Nii et ori ja valvur rabelesid koos ja kukkusid korralikult kõrguselt. Nad said viga, kuid jäid ellu ja jätkasid üksteise lämbumist.
  Rahutu poiss, Witcher unustas perekonnanime küsida, oli samuti seinal. Oma väikest kasvu ära kasutades hüppas ta ohvitseri jalge vahele, seejärel lõi teda mõlema jalaga tagumikku, lüües samal ajal põlvede alla. Ta lendas edasi, põrkas vastu täiskasvanud orja käes hoidvat kahvlit...
  - Ma jäin nii vahele, et hammustasin valusalt! - Poiss pistis oma õhukese keele välja, kiusates valvureid.
  - Oh, sa väike paljajalu madu! - Paremal seisev võitleja kirus ja lõi poissi mõõgaga.
  Poiss kaldus ka siin kõrvale ja sülitas torust silma. Kui meeleheitlikult vaenlane karjus, murdes ridu. Poiss ei seisnud tseremoonial ja lõpetas ta mõõgaga. Lapse käed, kuigi peenikesed, olid kõõlused ja tugevad - raske tööga karastatud.
  Ka teised poisid näitasid survet, kaklesid pagana, vingusid ja sõimasid, valides lahedamaid väljendeid!
  Neil õnnestus müür kiiresti puhastada, kuid sees lahing venis veidi, kartes orjade kättemaksu, võitlesid omanikud meeleheitlikult. Tõsi, ülekasvanud kõhud on halvad abimehed võitluses marutõbisevate orjadega.
  Peaomanik Sheikh Samuma üritas põgeneda läbi maa-aluse käigu. Ta võttis kaasa koti kive ja kulda. Võib-olla oli tal võimalus, kuid ahnus vedas ta alt. Ilus tüdruk, Rakhita, ja isegi vase nahavärviga on see liiga suur kiusatus.
  - Ja järgi mind lits! - Šeik haaras tal kohevatest juustest.
  - Pole vaja, ma lähen ise, söör! - Ta anus.
  - Mitte hoor! Mulle meeldib sind kanda! - irvitas sadistlik aukandja.
  - Aga see teeb haiget! - Ori hakkas oma paljaid jalgu raputama.
  - Kui me end ära peseme, käsin ma sind juustest üles riputada ja põlema panna. - Sheikh lakkus lihasööjalikult huuli.
  - Sa oled metsaline! Aga ma armastan sind, usu mind!
  Tüdruk surus end omanikule lähedale, kes torkas oma määrdunud koonu tema puhta näo külge ja hakkas teda lakkuma. Siis leidis Rakhita käsi šeiki vööl pistoda ja pistis selle kõigest väest oma paistes kõhtu.
  - Siin on teie jaoks pimeduse kude.
  Šeik viskas koti maha ja lasi juustest lahti. Tema käed püüdsid sügavat auku sulgeda; sooled kukkusid välja.
  - Olend! Echidna! - Ta urises.
  - Ei! Tegin seda, mis oli õiglane! Mitut tüdrukut ja meest olete piinanud? Ta torkas isegi lapsi hambudesse ja naelutas nad postide külge. See on lihtsalt kättemaks! - hüüdis tüdruk.
  - Kurat!
  - jumalanna! Sa piitsutasid mind! - Ori lõi jalaga vastu šeiki lihavat ja veritsevat kõhtu.
  - Ta peksis mind natuke! - Ta vilistas.
  - Aga minus voolab üllas veri! - Paljajalu ori välgutas hambaid.
  - Ei midagi, hoor! Väed suruvad mässu maha ja teid piinatakse nii palju, et ma tundun teile inglina! - Šeik leidis endas jõudu urisemiseks.
  - Miks on neil rikkam kujutlusvõime kui teil? - Tüdruk ajas keele välja.
  - Aitab sulle! "Rikas mees tõmbles ja oigas. - haiget! Tooge mulle facifi salv.
  - Miks kuradi pärast? - uuris tüdruk sarkastiliselt.
  - Ma annan sulle selle kullakoti. - anus šeik.
  - Ta on juba minu oma! Olgu, lihtsalt heategevusest, kus on facifi salv? - tüdruk naeratas kavalalt.
  - Kas teate lendava lehma kujuga riidekappi? - rikas mees kogeles ja vilistas.
  - Jah! Ma nägin seda nii ilusat kivikestega.
  - Nii et peate oma käe pähe panema ja saate hõlpsalt salvi sisaldava karbi välja võtta. Tule minu juurde ja määri mind. - pomises šeik, olles peaaegu teadvuse kaotanud.
  - Isegi lurjus väärib arstiabi. Oota mind!
  Tüdruk jooksis tuppa. Ta ei hoolinud rikkast mehest, kuid selline väärtuslik salv on väga haruldane ja oleks mässajatele kasulik. Ja siis annab ta vihatud friigi mässajatele üle.
  Orjad olid juba oma tubadesse põgenenud. Kaks neist nägid ilusat poolalasti tüdrukut. Terved poisid, kes olid näljas naiste kiindumuse järele, tormasid tema juurde. Tüdruk töötas kõvasti, oli lihaseline ja tõukas seetõttu ründaja tugevate jalgadega kergelt eemale ja karjus:
  - Kui sa tahad raha saada. Lihtsalt teadke, et keldris on agressiivne tüüp kullakotiga.
  - Meile ei meeldi agressioon! - Poisid vaidlesid irooniliselt vastu.
  - Aga ta on ka rikas! - Tüdruk kiusas mind.
  - Siis on parem, võitleme! Kus on kelder? - mässulised orjad lobisesid.
  - Jälgi mu kätt seal! - Ori viipas parema käega.
  Noored mustanahalised orjad tormasid sinna, kuhu tema nuia näitas. Tüdruk naeratas ja jooksis tuppa. Sisustus oli üsna rikkalik, kuid kaootiline. Ja siin on kullast valatud kapp ise. Rakhita pani kaks korda mõtlemata käe sisse. Ta libises sisse ja sel hetkel sulgus lõualuu.
  Kaunitar karjus, žiletiteravad hambad lõikasid harja maha.
  - Oh, kui valus see on! - Ta karjus ja siis pigistas end välja. - See on nii kuri!
  Vaatamata metsikule valule püüdis neiu palavikuliselt käsi siduda. Naiste karjeid kuuldes otsustas Vitšakova, et kedagi vägistatakse, ja tungis kiiresti tuppa. Nähes kaunitari verest läbimärjaks, karjus ta:
  - Kes julges seda teha?! Ma tõmban ta väärikuse tagumikku! - Vihahoos võib sõdalane olla ebaviisakas inimene.
  Rakhita silmist voolasid pisarad, mitte niivõrd valust, mida ta tundis, orjale polnud võõras mitmekordne piitsutamine, kuivõrd mõistmine, et ta on nüüd vigane.
  - See on tema! - tüdruk osutas kapile.
  - Kui jah, siis see on kohutav! - Witcher lõi muigavale putukale jõuga pähe. Löök painutas konstruktsiooni ja pehmem kuld purunes. Sõdalane jätkas peksmist, kuni jahvatas kapi tükkideks.
  Tüdruk muutus märgatavalt kahvatuks ja lumivalge Passa hüppas tema juurde. Ta kasutas osavalt žgutti, peatades verejooksu. Witcherova võttis ära lõigatud käe, jäse muutus kahvatuks, kuid oli endiselt soe.
  - Suurepärane! - Peame helistama Khirovile. Võib-olla ta kasvatab selle. - sõdalane vilistas valjult.
  Passa küsis:
  -Kes andis sulle idee oma käsi siia pista?
  - Samma!
  - Mida sa endale sisse panid? - Witcher oli üllatunud.
  - Ei, selle friigi nimi on Samuma. - parandas tüdruk.
  - Kui jah, siis tuleb ta neljaks teha. - sõdalane välgatas silmi.
  - Ta on keldris ja on tõsiselt haavatud. Sul on aega ta kinni püüda. Kui ta ei sure.
  Witcher püüdis pintslit käes hoida, kui äkki muutus see libedaks sisalikuks, kes üritas minema hiilida. Kui sõdalane poleks sünnist saati nii osav olnud, oleks tal ehk see õnnestunud. Pealegi haaras ta mitte sabast, vaid kaelast.
  - Vau, ebatavaline maagia. Peame seda Khirovile näitama.
  Haavatud tüdruku nägu muutus matiks ja ta kaotas teadvuse.
  Passa tabas ta õigel ajal:
  - Närviline tüdruk, aga ilus! Oleks kahju, kui ta jääks sandiks.
  - Noh, ma loodan, et seda saab parandada. Ainult Hirov jäi kuhugi vahele, ta lubas minu kõrval olla. - Witcher kehitas rahulolematult õlgu.
  - Ma olen siin! - Nõid hüppas ukse tagant välja. - Ma tunnen maagiat.
  - Ja ma hoian seda oma kätes! - lõi Witcher.
  - Noh, see pole ka halb! See on segu meduusist ja sisalikust, näete, et see on poolläbipaistev, näete kolme südame pekslemist. - Warlock irvitas.
  - Miks see muljetavaldav on? Tüdruk kaotas käe ja tema asemele tuli sisalik meduus. Ma arvan, et hoolimata sellise olendi kogu osavusest pole see päris samaväärne asendus! - Sõdalane ei kippunud mingil juhul nalja tegema.
  - Kuid üks kehaosadest võib hõljuda ja see pole üldse halb. Omamoodi superjõud! - nõid pilgutas kavalalt.
  - Millest see koosneb, kuna see on puue? - Ma ei saanud Witcherist aru.
  - Kuidas öelda! Lõppude lõpuks pole see enam lihtsalt loom, vaid osa naise kehast. Kuid looma juhtimine on keeruline. Nüüd on see pisike sisalik võimeline kokku tõmbuma ja libisema läbi mis tahes prao või roomama läbi seina. Lisaks on see praktiliselt nähtamatu, see liik on nagu kameeleon. - nõid hakkas seletama.
  - Pulsar! - ütles ta, näidates Passi entusiasmi. - Ma ei pidanud seda võimalikuks. Lõika pintsel ära ja pane see luurama.
  - Juhtub, et lüüasaamine tõotab suuri probleeme, kuid see on ainult tulevase võidu peegeldus. - nõid märkas.
  - Nii et sa ei pettu teda? - täpsustas Vedmakova.
  - Ei! Sõjas toovad võidu vaprus ja hea intelligentsus. Löömiseks tuleb esmalt sihtmärki näha, muidu nihutad rusikat. Kuid selleks, et probleeme ei juhtuks, tuleb haav ravida. - vastas Hirovo vaikselt.
  - Tüdrukul pole hea olla vigane. Lõppude lõpuks moonutab see teda! Kas saate teha temast inimese käe, mis näeb välja nagu tõeline jäse? - küsis Witcher.
  - Ma mõtlen! Võib-olla saan selle korda teha. Üldiselt oskab enamik mustkunstnikke tappa palju paremini kui ravida. - rõhutas Khirovo rõhutatult.
  - Olen sellega nõus! Iga loll võib sandistada, mitte iga tark inimene ei saa terveks. - Witcher, et olla veenev, väänas isegi sõrme oma templite poole.
  - Palju ebaviisakaid timukaid - vähe raviarste!
  Orjad tirisid Samumi omanikku, tundub, et ta suri. Rakhita tuli mõistusele, tema nägu oli pahameelest väänatud.
  - Ta pettis jälle kõiki! Ta lahkus arveid maksmata.
  - Ma lasen ta üles puua! - ütles Witcher. - Tema surnukeha olgu hoiatuseks kõigile, kes on kurjad ja ahned. Ahne inimene on alati helde pettumuse pisaratega!
  - See on mõistlik! Aga kes annab mu käe tagasi? - Tüdruk oli valmis nutma.
  - Siin ta on! - osutas ülestõusu juht.
  Hirov kummardus, juhe süttis tema käes.
  - Ära muretse! Sa ei saa sandiks jääda. Nii et Rakhita, peate saama suurepäraseks spiooniks. Tahad kätte maksta kõigile selle impeeriumi rikastele ja võimsatele.
  - Muidugi. Ära ole ori, alandatud tolmus! - hüüdis tüdruk.
  - Nii et saate meid aidata! See impeerium on halvasti juhitud, nii et haud parandab küüraka süsteemi! - Nõid vabastas nimetissõrmest energiakiire.
  - Imelik! Ma näen sinus palju energiat. Ja tarkust! Olen valmis teiega liituma! - ori hüüdis.
  - See teeb sulle haiget, aga sa suudad võita! Ilma valuta pole vaprust, ilma vapruseta pole võitu! - ütles nõid, demonstreerides filosoofilist mõtteviisi.
  "Ma olen naine, mis tähendab, et olen harjunud taluma." - Rakhita noogutas.
  - Kui teil pole piisavalt kannatust, aitab laulmine! - naljatas Khirov.
  Kõik naersid. Witcheril oli hea tuju. Algus oli võidukas, mis tähendab, et aega raisata pole. Esiteks on vaja moodustada orjade armee, enne kui nad põgenevad. Nii et inimesed on nagu raud, enne kui see jahtub, andke sellele soovitud kuju. Sõdalane tüdruk tuli seinale, ronis trepile ja käskis kõueval häälel:
  - Puhuge muster, et kõik kokku koguda!
  Passa küsis:
  - Naised ka?!
  - Jah! Me vajame iga mõõka. Kiirusta, aga tea, et röövimisi ei tule, jagame kõik võrdselt.
  Orjade kokkukogumine võttis aega, pidime isegi piitsa kasutama. Witcher ise oli sunnitud aitama neid väheseid, kes pead ei kaotanud, ja ohjeldama röövimisi. Neiu andis viiele kõige innukamale bandiidile korraliku laksu kõrvadele ja ühel lõikas isegi pea maha. Verepiisad langesid ta näole, Witcher lakkus neid ahnelt maha. See töötas. Üldkogunemine peeti pimedas tõrvikute valguses. Vabastatud orje oli tuhandeid; Witcher hindas isegi silma järgi, et neid oli vähemalt kaksteist tuhat, kuigi paljude seas oli lapsi ja naisi.
  Ta esines Detinetsi kõrgeimast tornist. Nõid seisis vastasküljel, tema kontrollis kogu kogunemist. Orje kasutati julmalt ära ja nõrgad hukati või tapeti. Nii et üldiselt, kui me võtame füüsilised parameetrid, nägid nad välja head võitlejad. Nad vajavad lihtsalt koolitust. Vedmakova pidas sütitava kõne. Ta selgitas eriti visalt vajadust luua suur vabastamisarmee.
  - Ühtsus, julgus, isetus on võidu, vabaduse, õnne võtmed! Ilma distsipliinita pole armeed ja ilma sõjaväeta ei saa te vabadust! Töö on meid tugevamaks teinud, intelligentsusega korrutatud annab meile vabaduse ja koos õnnega toob õnne!
  Nii et saagem üheks ja heitkem ketid maha! - Sõdalane rääkis.
  Orjad väljendasid oma heakskiitu valju hüüdega! Ainult üks ori, paljude armide ja uhke pilguga, vaikis. Tema pilk väljendas kõige äärmuslikumat põlgust.
  Witcher tegi taas ettepaneku valida ülestõusule üks juht!
  - Komandör on nagu püramiidi tipp - neid peab olema ainult üks, muidu kukub isegi nii tugev konstruktsioon kokku!
  Orjad karjusid:
  - Õige! Juhi meid.
  -Sa oled suurepärane sõdalane ja oled meie juht! - Ootamatult suutis poiss kõik välja karjuda.
  See üllatas Vedmakovat: kuidas see üldse võimalik on? Ta vaatas lähemalt; lapse kätes oli midagi puhumistoru sarnast, ainult et paksem. Ja selle aparaadi abil ta mürises.
  - Poiss jõuab kaugele! Mis tema nimi on? - uuris sõdalane.
  - Dick! Sain konkreetselt teada. - soovitas Passa.
  - Lihtne nimi! - Witcher ootas selgelt midagi eksootilisemat.
  - Milleks keerukus!
  - Kuulutame välja hääletuse! - teatas nõid. Tema hääl oli nii mürisev, et palmid värisesid. - Kes iganes pooldab, et sõdalane Witcher oleks juht, tõstke parem käsi! Hääletage tõe, vabaduse ja au poolt! Ja teie elu muutub selliseks, et jumalad kadestavad! -
  Orjad, vaimustuses, tõstsid peaaegu üksmeelselt käed õhku. Nad nägid välja nagu sõdalased ja nende üksmeel viitas sellele, et võib-olla oli Hirov siin oma maagiat kasutanud.
  Kas pole tõsi, et tema tulek andis neile vabaduse ja võimaluse tunda end tõeliste inimestena. See tähendab, et on loomulik tervitada Witcherit nagu põua ajal vihma. Rõõm oli näha endiste orjade nägudel. See oli nagu ärkamine.
  Siin, keset üldist rõõmu, astus ette vägev, rikkalikult armidega kaunistatud ori. ütles ta oma sügava häälega.
  - On olnud ja on palju neid, kes tahavad õnneni viia. Aga kas teil on selleks moraalne õigus!
  - Milline!? - Nõid paljastas suu hambaid täis. Tema paljaste käte biitseps läksid punni.
  - Kes sa oled?! Aadlisuguvõsa järglane ehk lihtrahvas. Või äkki isegi põgenenud ori nagu Zhissor. Ta lubas ka palju, kuid lõpetas oma elu tuleriidal. Ja koos temaga kakskümmend tuhat orja. - Vägev ori katkestas ta.
  - Siin sõltub palju meist endist. Ma näen sul arme, sa ei ole tõenäoliselt orjana sündinud, ma oskan piitsa või odadega mõõga tekitatud haavu eristada! - nentis Vedmakova.
  - Sa arvasid mulle tundmatut sõdalast! Olen krahv de Force, suurepäraste kuningate järeltulija. Aga kas sa tead oma isa nime? - küsis üllas ori.
  - Perekonna aadlil on julgusega sama seos kui juuste pikkusel intelligentsusega! - vastas Vedmakova ja lisas kohe. -Meie esivanemate vaprus ei aita argpüksi!
  - Sa räägid ilusti. Kui vapper on teie süda nagu laada naljamees? - Ori kortsutas ähvardavalt kulmu.
  - Noh, milline kangelane sa oled! Krahv, aga teid mõõdeti orja saatusega, kus oli teie uhkus ja julgus! - Witcher on juba alustanud.
  - Mul olid selleks oma põhjused. Ja milliseid, te ei pea teadma, vähem teadmisi tähendab, et on lihtsam surra! Kutsun teid võitlusesse surelikega ja kui te pole julge mitte ainult sõnades, siis võtate väljakutse vastu! - möirgas krahv de Force.
  - Sa võid selles kindel olla! - kargas sõdalane.
  Orjad puhastasid areeni. Witcher tuli alla ja kontrollis mõõka. Tema vastane seisis tema vastas. Tal oli oma relv, kaks teravalt teritatud mõõka. Igaks juhuks tõmbas sõdalane tema rinnast välja veel ühe mõõga.
  Krahv de Forsa oli Witcherist palju pikem, õlgadest palju laiem, ehkki ta ei tundunud nii lihaseline ja vormitud, tüdruk, kes vääris fitnessi maailmameistriks. Rasva aga polnud ning kõõluste sidemed olid pingul ja paistes. Lisaks oli igas liigutuses tunda suurt kogemust ja hüplev kõnnak rääkis kõvasti. Nende näole ilmus naeratus; see ei olnud enam põlglik, vaid pigem kaastundlik.
  - Noh, sa oled hädas, tüdruk! Sind ei kadestata. - Krahv näitas talle rusikat.
  - Miks sa nii enesekindel oled? - Witcheri ärritus tugevnes.
  - Võitsin palju võitlusi ja turniire. Minu kuningriigis peeti mind üheks parimaks võitlejaks, paljud pidasid mind isegi parimaks. - Forsa raputas oma rinnalihaseid, mis nägid välja nagu kaks kõrvuti seisvat kilpi.
  - Selle põhjuseks on asjaolu, et võitlesite ainult aadelkonnaga ja nad taandusid ja läksid paksuks. Kui nüüd saaksite läbi mõne andeka lihtinimesega, jääks teile kuulsusest väheks! - vastas Witcher enesekindlalt.
  - Haukuv koer, head aega, kepp, õigemini minu mõõk, pole mu selga mööda kõndinud! - Kogu ülbuse täius naasis krahvile.
  - See on väga huvitav! Kõige tugevamast terasest valmistatud tera roostetab lobiseja ja argpüksi käes! "Vedmakova ei lakanud oma sõnaosavusest säramast.
  - Noh, see kehtib tõenäoliselt sinu kohta, naisvärdjas! - urises Forsa.
  - Võib-olla lõpetame keeltega vehklemise ja kasutame midagi tugevamat! - Witcher mängis elegantset kaheksat.
  - Vastastikuselt!
  Krahv ja mässuliste juht sattusid vastamisi. Mõõgad liikusid kiiresti ja lõid täie jõuga. Löökidest pudenes sädemeid ja kostis helinat.
  Krahv ründas mitu korda. Ta proovis topelttünni tehnikat, kuid Witcher võitles rünnakutega, märkides, et tema üllas vastasel oli korralik kiirus.
  - Mida sa mängid!
  - Surma nööridel!
  Krahv vallandas taas rea lööke, proovis keerulisi kombinatsioone. Vedmakova taandus veidi ja sooritas vasturünnaku, püüdes vastase kergelt rinda.
  Ta uuris kogenud sõdalase liigutusi ja võttis aega, et teda maha panna. Krahv irvitas ja ta silmad särasid:
  - Sa pole üldse nii lihtne! Võib-olla isegi mitte täielik ori, kuigi käid paljajalu.
  - Ma sündisin vabana ja elasin metsas! Mu kael pole kunagi iket tundnud. Jõududele allumine on mõeldamatu. Tõeliselt vaba inimene allub kolmele asjale - mõistusele, armastusele, Jumalale. Tema hinges olev ori on allutatud - kirgedele, ihale, Jumala sulastele! - vastas Witcher kaunilt.
  - Viimase osas on sul õigus! Sul on tõesti õigus, need preestrid ja preestrid panid mind püsti! - Krahv tegi topeltventilaatori, seejärel klapitehnika, kuid see ei õnnestunud. - Räägin teiega hea meelega veiniklaasi taga, kui ma teid muidugi ei tapa.
  - Kruus veini on nagu ookean - kui sa end ära võtad, kaotad maa oma jalge all! - ütles sõdalane.
  - Aga sa tunned end vabamalt. Kuidas on selle tehnikaga?
  Ta hoidis käes kolmharu, siis liblikat. Vastuseks tabas Witcher kohtumist kõvemini. Krahv koperdas ja taganes. Seejärel jätkus võistlus uuesti, Forsa liigutas end justkui üles, ta mõistis, et vastane on liiga tugev, et teda tseremooniata võtta. Seejärel, olles Witcheri teatud liigutustejadaga harjunud, muutis krahv ootamatult mõõga trajektoori ja tabas tüdrukut lihaselise, aga ka naiseliku rinnaga. Verd voolas, kriimustus oli sügav. Haav ei murdnud Witcherit, vaid vastupidi, andis talle jõudu. Tüdruk läks rünnakule, mõõgad välkusid, esitades veidra tantsu. Ja kuigi väljastpoolt tundus, et sõdalane oli täielikult pea kaotanud ja raevukas, õpetas elu metsas ja jahil imikueas teda kõige ägedamas lahingus mõistust säilitama. Krahvil oli raske sellist survet ohjeldada; ta taganes, pareerides raskusi. Vedmakova tabas hetke, mil orjaväärikas tagasitõmbus, justkui oleks ta talle rusikaga põlve alla löönud. Löök tabas kõõlust ja loendus andis järele, kiirus langes. Siis hoidis tüdruk oma tehnikat, ta mõtles selle ise välja, nimetades seda üheksapealiseks draakoniks. Ainult hästi koolitatud võitleja suudab midagi sellist välja tõmmata. Pealegi oli viimane üheksas rünnak peaaegu vastupandamatu. Siin oli tegu mehaanikaga, mis peegeldas rünnakut, käsi oli liiga nõrgenenud, pareeris rünnakud ja seetõttu lõppes viimane rünnak. Esimest korda sooritas sõdalane tehnikat üsna osavale ja kiirele partnerile ning kui ta mõõka maha visates ahhetas, sai selgeks, et uudsus oli edukas.
  Krahv muutus kahvatuks, ta kaotas jõu.
  - Sa õnnelik lits!
  - Mitte päris! Õnn on ebakindel nagu liiv - ainult raske töö seob selle tsemendiga.
  Witcher haavas uuesti oma vaenlast, kuid mitte sügavalt - ta ei tahtnud tappa ega sandistada. Ta lõi uuesti, ta sööstis, krahv pareeris mehaaniliselt ja sõdalane lõi nuiajalaga mõõga välja. Orjaväärikas osutus täiesti relvastatuks. Witcher, visates oma mõõgad minema, tormas vaenlasele kallale ja komistas krahvi. Ta käed surusid ta jäseme lukku.
  - Kas sa annad alla? - Pantri silmad lõid särama.
  - Ma arvestan alistumist paljajalu orjale!
  Witcher vaidles tuliselt vastu:
  - Mitte ori, vaid võitleja õiglase eesmärgi nimel! Sa ise olid ori ja said aru, mis on alandamine, aga nemad on teised inimesed, mitte halvemad kui meie. Nii et küsige oma südametunnistuselt!
  . PEATÜKK nr 10.
  Eesliinil võitlesid Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova. Poisil ja tüdrukul oli pikaleveninud sõjast juba päris igav. Pidevalt tapmine ja tulistamine muutub ka igavaks.
  See on nagu mäng. Seesama tulistamismäng muutub varem või hiljem igavaks.
  Lapsed olid väsinud tulistamisest ja pidevast paljajalu granaatide loopimisest.
  Poiss andis pöörde. Niitis fašistid maha.
  Ja ütles:
  - Maeta!
  Tüdruk viskas paljaste jalgadega granaati. Ta ajas Fritze laiali ja kostis mõnuga:
  - Meil on uued, väga suured võidud!
  Aga see hakkab igavaks minema. Isegi see, et poisi paljaste jalgade viskamisest lükatakse Hitleri tankid külili.
  Seejärel hakkas Oleg komponeerima.
  Veel üks alternatiivne ajalugu. Zjuganov ei hääletanud Stepašini kandidatuuri poolt ega ka kolm kommunistlikku fraktsiooni.
  See lõppes Riigiduuma laialisaatmisega ja ennetähtaegsete valimistega 1999. aasta septembris.
  Muidugi olid kommunistid tugevamad kui kunagi varem. Ja nad läksid valimistele, tuginedes Primakovi valitsuse saavutustele, kus neil oli märgatav roll. Ühtsuse plokki pole veel loodud. Putin ei esinenud peaministrina. Ja võitlejate sissetung Dagestanis lisas vasakpoolsetele ainult hääli ja tappis võimude võimu.
  Üldiselt osutus valitsus organiseerimatuks. NDR nõrgenes ja lagunes ning uut valmisparteid polnud. Ja peaministriks määratud Stepašin ei juhtinud võimuerakonda. Ja siis vallandas Jeltsin ta täielikult.
  Lühidalt öeldes saavutasid parlamendivalimised vasakpoolsete ülekaaluka võidu.
  Kommunistide triumf oli muljetavaldav. Lisaks ei olnud Primakov-Lužkovi blokil aega lõõgastuda. Aga siiski õnnestus tal end koos talunikega registreerida. Ja ta sai teise koha. Kolmas oli "Yabloko", millel oli hea PR. LDPR saavutas neljanda koha. Kuid suuresti tänu sellele, et presidendimeelsed kanalid seda erakonda aktiivselt reklaamisid.
  Ja Jeltsin andis Žirinovskile isegi kindrali auastme, õigemini andis ta.
  Nii et kõik toimus eristsenaariumi järgi.
  Riigiduumas haaras võimu opositsioon. Ja Jeltsin nõustus vabatahtlikult lahkuma, määrates ametlikult Primakovi oma järglaseks. Zjuganovist sai peaminister ja parem käsi.
  See kommunistidele üldiselt sobis. Ja kompromiss saavutati. Basajev ja Khattab sunniti Dagestanist lahkuma. Kuid nad ei saatnud vägesid Tšetšeeniasse.
  Peagi puhkes seal kodusõda ja jagunemine mitmeks fraktsiooniks.
  Venemaa aitas Mashadovit ja Kadõrovit. Primakov võitis Venemaa presidendivalimised kergelt. Teiseks sai ootamatult Žirinovski - kelle valijaskonnas polnud teisi konkurente ja liberaalne Javlinski polnud tema rivaal.
  Oleg Rõbatšenko katkestas oma essee. Ei, see pole huvitav. Jällegi juba käsitletud teema, peale Primakovi, Zjuganovit ja NSV Liidu taastamist. Väsinud sellest!
  Midagi võiks olla huvitavam koostada. Näiteks ruumi kohta.
  Poisil tekkisid ideed.
  Suure Vene impeeriumi uus pealinn sai nimeks Petrograd-Galaktik. See asutati Amburi tähtkujus, peaaegu galaktika keskmes. Nii tähed kui ka planeedid olid siin palju tihedamad kui Linnutee äärealadel, kus vana Maa leidis peavarju. Lääne konföderatsiooni väed tõrjuti tuumikust täielikult välja. Sõda ei möödunud aga jäljetult: tuhanded planeedid hävisid ja Maast jäid vaid mälestused. See oli peamine põhjus, miks pealinn koliti galaktika rikkaimasse ja rahulikumasse paika. Siit on väga raske läbi murda, mistõttu isegi totaalse kosmosesõja tingimustes, kus rindejoon on abstraktne mõiste ja tagala on konventsioon, on tuumikust saanud Venemaa peamine baas ja tööstuslik tugipunkt. Pealinn kasvas ja neelas täielikult planeedi Kisish, muutudes hiiglaslikuks metropoliks. Hiiglaslik linn, mis suudab igale mõistlikule inimesele muljet avaldada. Lillast taevast lõikasid läbi arvukad lennukid.
  Marssal Maxim Troshev kutsuti kaitseministri supermarssal Igor Roerichi juurde. Eelseisev kohtumine oli märk vaenlase järsult suurenenud aktiivsusest. Kõigist väsinud sõda ahmis ressursse nagu röövlehter, selles hukkus triljoneid inimesi ja keegi ei suutnud soovitud edu saavutada. Militariseerimine jättis oma jälje Petrograd-Galaktiku arhitektuuri. Hiiglaslikud pilvelõhkujad seisavad korralikes ridades, need kujutavad ruute linna malelaual. See tuletas marssalile tahtmatult meelde kosmosearmaadide teket. Viimase lahingu ajal võtsid oma positsioonid ka suured Vene tähelaevad, mis siis järsku formatsiooni murdsid, tabades vaenlase lipulaeva. Hästi läbimõeldud lahing muutus lähivõitluseks, mõned laevad põrkasid kokku, plahvatades koletult eredate sähvatustega. Vaakum muutus värviliseks, nagu oleksid pursanud hiiglaslikud vulkaanid ja korraga voolanud tulejõed, kallastele olid pursanud põrgulike leekide ojad, mis katavad neid hävitava lainega. Kaootilises lahingus saatis edu Suur-Vene armeed, kuid võit tuli ülikõrge hinnaga. Mitmed tuhanded tähelaevad muutusid elementaarosakeste voogudeks. Tõsi, vaenlane kandis veelgi suuremaid kaotusi. Venelased teadsid, kuidas sõdida, kuid konföderatsioon, kuhu kuulus palju rasse, kärgatas raevukalt, osutades visa vastupanu.
  Peamine probleem seisnes selles, et konföderatsiooni keskpunkti, mis asus Thomi galaktikas, oli väga raske hävitada. Vahtrakujuliste dagide iidne tsivilisatsioon, kes elas selles täheparves miljoneid aastaid, püstitas vallutamatu kindluse ja ümbritses end võimsa kaitseliiniga, mis oli täis püüniseid.
  Sellesse Mannerheimi ruumi sissemurdmiseks ei piisa kogu Vene armeest. Sõda polnud võimalik lõpetada. Planeedid ja süsteemid vahetasid mitu korda omanikku. Marssal vaatas pealinnas ringi nostalgiatundega. Kihutavad gravioletid ja flanöörid olid maalitud khakivärvidesse ning lennuki kahekordne otstarve oli tunda kõikjal. Mõned hooned olid kujundatud hiiglaslike tankide või jalaväe lahingumasinate kujul, millel olid sissepääsude asemel roomikud. Naljakas oli jälgida, kuidas sellise tiibadega paagi tünnist purskas kosk, sinine ja smaragdvesi peegeldas nelja "päikest", mängides kümnete varjunditega ning tüvele ja tiibadele kasvasid eksootilised puud ja tohutud lilled, moodustades veidrad rippuvad aiad. Moodsad, ainult hiiglaslikud pilvelõhkujatankid, tavaliselt voolujoonelise kujuga, relvastatud paljude relvadega. Elamine sellistes majades on mugav ja hubane, kuigi pealinna ründamise korral muutuks samalaadne hoone viie minutiga võimsaks lahinguüksuseks. Kõikide klasside möödujad ja isegi väikesed lapsed olid sõjaväe vormiriietuses või erinevate poolsõjaväeliste organisatsioonide riietes. Kübermiinid hõljusid kõrgel stratosfääris; välimuselt meenutasid nad värvilisi palle. Valgustid valgustasid taevavõlvi, ujutades siledad peegelpuiesteed pimestavate kiirtega. Maxim Troshev polnud selliste liialdustega harjunud.
  "Tähed on siin liiga tihedad. Ja see on minu jaoks liiga kuum."
  Marssal pühkis laubalt higi ja lülitas sisse ventilatsiooni. Edasine lend kulges probleemideta ja peagi ilmus kaitseministeeriumi hoone. Sissepääsu juures oli neli lahingumasinat. Torkavad lutšiarid oma imikutega - loomad, kelle haistmismeel on viisteist korda tugevam kui koeral - ümbritsesid Troševi. Supermarssali kükloobipalee läks sügavale maa alla, selle paksud seinad sisaldasid plasmakahureid ja kaskaadlasereid. Sügava punkri sisemus oli lihtne - luksust ei soodustatud. Enne seda nägi Troshev oma ülemust ainult kolmemõõtmelises projektsioonis. Supermarssal oli eakas, saja kahekümneaastane kogenud sõdalane. Tuli laskuda kiirliftiga, mis tungis tubli kümme kilomeetrit maa alla.
  Olles läbinud eliitvalvurite ja lahingurobotite kordoni, sisenes marssal kontorisse, kus plasmaarvuti simuleeris galaktika laiendatud hologrammi, millel olid märgid Vene vägede koondumise ja vaenlase oletatavate rünnakute kohta. Läheduses rippusid väiksemad hologrammid, nähtavad olid ka teiste galaktikate kujutised. Kontroll nende üle ei olnud pidev, tähtede vahele jäid pilgud iseseisvatest riikidest, kus elasid intelligentsed, mõnikord väga kummalised rassid. Trošev ei vaadanud seda hiilgust kaua, ta pidi tegema uue ettekande. Igor Roerich nägi välja noor, tema nägu oli peaaegu kortsudeta ja tal olid paksud blondid juuksed. Tundus, et ta saab elada ja elada, kuid Vene meditsiin sõjaaegsetes tingimustes polnud inimeste eluea pikendamisest liiga huvitatud. Vastupidi, põlvkondade kiire vahetus õhutas evolutsiooni ja tuli halastamatule sõjavalijale kasuks. Eluiga oli piiratud saja viiekümne aastaga. Isegi eliidi jaoks. No sündimus jäi väga kõrgeks, abordid olid ainult vigastele lastele ja rasestumisvastased vahendid olid keelatud. Supermarssal pööras sisenedes pilgu Troševi poole.
  - Ja siin sa oled, Maxim. Kirjutage kõik andmed arvutisse, see töötleb neid ja pakub lahenduse. Mida saate öelda hiljutiste sündmuste kohta?
  - Konföderaadid ja nende liitlased said hea õppetunni. Kaalud kalduvad meie poole, viimase kümne jooksul on valdav enamus lahinguid võidetud.
  Roerich noogutas.
  - Ma tean seda. Kuid konföderatsioonide liitlased Dugs muutusid märgatavalt aktiivsemaks. Nad hakkavad kujutama tõsist ohtu.
  - Nõus.
  Roerich klõpsas hologrammil olevat kujutist ja suurendas seda veidi.
  - Teie ees on Smoori galaktika. Siin on suuruselt teine Dugi kindlus. Siin anname peamise löögi. Edu korral suudame sõja võita seitsmekümne, maksimaalselt saja aasta jooksul. Ja kui me ebaõnnestume, kestab sõda palju sajandeid. Olete tõestanud, et olete pädev komandör ja seetõttu teen teile ettepaneku juhtida operatsiooni Steel Hammer. See on selge?
  - See on õige, teie Ekstsellents.
  Igor kortsutas kulmu.
  - Miks sellised tiitlid? Võtke meiega lihtsalt ühendust: seltsimees supermarssal. Kust sa selle üles võtsid?
  Maxim tundis häbi.
  -Mina, seltsimees supermarssal, õppisin koos Bingiga. Nad jutlustasid vana keiserlikku stiili.
  - Selge. Nüüd on aga impeerium teistsugune, esimees on senised kombed ja protseduurid lihtsustanud. Pealegi on peagi tulemas võimuvahetus ja meil on uus vanem vend ja kõrgeim ülem. Võib-olla vallandatakse mind ja kui operatsioon Steel Hammer õnnestub, määratakse teie minu asemele. Peame eelnevalt õppima, see on tohutu vastutus.
  Marssal oli Roerichist enam kui kolm korda noorem ja seetõttu oli patroneeriv toon väga sobiv ega põhjustanud solvamist. Kuigi peagi on toimumas juhivahetus ja nende uus juht on neist mõlemast noorem. Loomulikult on see parim.
  - Ma olen valmis. Ma teenin suurepärast Venemaad!
  - Nii et mine. Minu kindralid täpsustavad teile üksikasju.
  Pärast tervitamist marssal lahkus.
  Punkri koridorid värviti khakivärviga. Operatiivstaap asus allpool. Arvukad fotoon- ja plasmaarvutid töötlesid kiirendatud tempos metagalaktika erinevatest punktidest voolavat teavet. Ees ootas suur rutiinne töö ja marssal vabastati alles pooleteise tunni pärast. Nüüd ootas teda ees pikk hüperhüpe naabergalaktikasse. Sinna peavad kogunema tohutud jõud, peaaegu kuuendik kogu Venemaa kosmosepargist. Mitu miljonit tähelaeva. Pärast väiksemate üksikasjade lahendamist tõusis marssal pinnale. Sügav jahedus andis teed intensiivsele kuumusele. Neli valgustit kogunesid seniidile ja valasid taevast halastamatult lakkuvatest kroonidest pungil osakeste voogusid planeedile. Peegelpildis tänavatel voolasid alla valguse kaskaadid. Maxim hüppas gravitatsioonitasandisse, sees oli mugav ja lahe, ning tormas äärelinna. Petrograd-Galaktikas polnud ta varem käinud ja ta tahtis kolmesaja miljardi elanikuga pealinna oma silmaga näha. Ta lahkus sõjaväesektorist ning kõik muutus ja muutus rõõmsamaks. Ilmusid originaalse kompositsiooniga hooned, mida ta nimetaks ilmselt luksuslikeks - neisse asusid elama privilegeeritud klassi esindajad. Totaalse sõja ajal oligarhide kiht vähenes, kuid täielikult ei hävinud. Paleed olid tõelised kunstiteosed. Üks neist meenutas keskaegset lossi, kus parapeti hammaste asemel olid palmid. Teine seisis peenikestel jalgadel ja kiirtee ulatus tema all; ta nägi välja nagu erksavärviline, tähtedega kaetud ämblik. Ka paljud hooned, kus elasid vaesemad inimesed, ei tekitanud assotsiatsioone kasarmutega, vastupidi, särasid efektsed fassaadid, mida kaunistasid möödunud sajandite juhtide ja komandöride kujud. Kõike ei tohi khakivärvi värvida, arvas Trošev. Lisaks peaks võib-olla kõige rahvarohkem linn universumis olema ilusa arhitektuuriga. Eriti kirev oli turismisektor , kus liikusid liikuvad kõnniteed ja hiiglaslike rooside kujuga hooned, aga ka õitsvad ja omavahel põimunud tulbid, nööriga karikakrad ja keeruliselt segatud eksootilised loomad. Ilmselt on huvitav elada karus või mõõkhambulises tiigris, see teeb lastele rõõmu. Kuid ka täiskasvanud imestavad, kui selline struktuur liigub või mängib. Kaheteistkümne peaga pöörlev draakon jättis marssalile kustumatu mulje, igast suust purskasid välja mitmevärvilised neooniga valgustatud purskkaevud. Üldiselt oli seal väga palju kõige veidrama kujuga purskkaevu, mis paiskasid mitmevärvilisi jugasid sadade meetrite kõrgusele õhku. Ja kui kaunid nad on, nelja päikese valguses põimudes veemustriks, muinasjutuliseks ainulaadseks värvidemänguks. Lapsed olid siin rõõmsad ja ilusad: värvilised riided andsid neile sarnasuse muinasjutuliste päkapikkudega. Siin ei olnud ainult inimesed, pooled publikust olid tulnukad. Sellegipoolest mängisid võõraste lapsed rõõmsalt inimlastega. Troshev kohtas ka intelligentseid taimi. Nelja jala ja kahe peenikese käega lopsakad kuldpealised võililled. Nende imikutel oli ainult kaks jalga ja nende kuldsed pead olid tihedalt smaragdlaikudega kaetud. Maxim tundis seda rassi hästi - Gapi, kolmeseksuaalsed taimeolendid, rahuarmastavad, kuid saatuse tahtel tõmmati nad kõikehõlmavasse tähtedevahelisse sõtta ja neist said Suure Venemaa loomulikud liitlased.
  Teiste rasside esindajaid oli piisavalt - enamasti neutraalsete riikide ja planeetide esindajaid. Nad tahtsid vaadata impeeriumi uskumatut pealinna. Siin tundub sõda kauge ja ebareaalne, see on tuhandete parsekkide kaugusel ja ometi ei jätnud marssalit maha rahutu tunne. Peas tekkis mõte, et neil planeetidel, mida nad ründama peavad, elasid ka intelligentsed olendid ja terved miljardid mõtlevad olendid surevad. Valatakse verevoolud, hävitatakse tuhandeid linnu ja külasid. Kuid ta on impeeriumi marssal ja peab oma kohust täitma.
  Pärast turismikeskuse imetlemist andis marssal korralduse gravitatsioonilennuk kasutusele võtta ja suundus tööstuspiirkondadesse. Siinsed majad olid veidi madalamad, lihtsa planeeringuga. Tehased asusid sügaval maa all.
  Niipea kui gravitatsioonilennuk maandus, tormas kohe selle poole paljajalu kaltsude ja puhastusvahenditega tüüp. Õhukesed ragamuffinid juba väsinud, pleekinud khakivärvi kaltsukates, suurte rebenenud aukudega. Sügavalt pargitud, peaaegu must. Tundub, et pikaleveninud sõda sundis neid püksirihma pingutama. Trošev hakkas tundma kaastunnet. Juht, kapten Fox, selliseid tundeid ei jaganud.
  - Tulge, väikesed rotid, minge siit minema! Marshall tuleb! - haukus ta.
  Kodutud lapsed tormasid igale poole, näha oli vaid määrdunud kontsi. Paljajalu on raske käia pinnal, mis on korraga neljast "päikesest" palav, ja vaesed lapsed ei teadnud, mis on kingad. Üks poistest osutus aga teistest julgemaks ning pööras ümber ja näitas keskmist sõrme. Kapten tõmbas välja lõhkaja ja tulistas jultunud poissi; ta oleks ta tapnud, kuid marssalil õnnestus viimasel hetkel kapteni kätt lükata. Laeng lendas mööda, tekitades kõnniteele kraatri, sulakivikillud kukkusid poisi paljastele jalgadele ja ta kukkus asfaldile. Tahtepingutusega suutis tulevane sõdalane oma karjet tagasi hoida ja valu taludes püsti tõusis. Maxim andis kaptenile kõva laksu.
  - Kolm päeva valvemajas. Tähelepanu, käed külgedel! - käskis marssal ähvardaval toonil - Lapsed on meie omand ja me peame nende eest hoolitsema, mitte neid tapma. Said aru, koletis?
  Rebane sirutas käed külgedelt välja. Ta noogutas napisõnaliselt.
  - Vasta vastavalt määrustele.
  - Jah, härra.
  Maxim pööras pilgu poisile. Ta oli heledajuukseline, kena, kavala näoga ja lihaseline. Rebenenud T-särgi all on näha tema tugevaid šokolaaditahvlitega vooderdatud kõhulihaseid.
  -Mis su nimi on?
  - Yanesh Kowalski! - räsitud mees haukus täiega.
  - Ma näen sinus tugeva sõdalase omadusi. Kas soovite astuda Žukovi kooli?
  Poiss langes masendusse.
  - Mul oleks hea meel, kuid mu vanemad on tavalised töötajad ega suuda minu hariduse eest maksta.
  Marshall naeratas.
  - Teid registreeritakse tasuta. Nagu ma näen, olete füüsiliselt tugev ja teie silmad räägivad vaimsetest võimetest. Peaasi, et hästi õppida. Praegu on rasked ajad, kuid sõja lõppedes elavad isegi töölised heades tingimustes.
  - Vaenlane saab lüüa! Me võidame! - hüüdis Yanesh uuesti täiest kõrist.
  "Astuge siis oma kohale, sõdur." Ja alustuseks - minu autos.
  Lisa võpatas. Poiss oli veidi määrdunud ja tema järel tuleks sisemust pesta.
  Tõusnud, sööstis gravitatsioonilennuk valitsusruumidesse.
  Janesh uuris hinge kinni pidades tohutuid luksuslikult kaunistatud maju.
  - Meid ei lubata kesksektorisse ja see on nii huvitav.
  - Sa näed veel piisavalt.
  Ja ometi käskis marssal, kaastundest ajendatud, turismikeskusesse lennata. Poiss vaatas kõigi silmadega, sõna otseses mõttes õgides nähtu. Oli märgata, et ta tahtis autost välja hüpata, mööda liikuvat kõnniteed joosta, ühele meeleheitlikule sõidule ronida.
  Tavaliselt karm Maxim oli sel päeval lahke ja leebe.
  - Kui soovite, sõitke "rõõmu mäel" ja pärast seda tulge otse minu juurde. Võtke raha, muidu nad ei lase teid sisse.
  Marssal andis paberitüki üle.
  Yanesh tormas sõitude poole, kuid tema välimus oli liiga silmatorkav.
  Kosmose-ninja saali sissepääsu juures peatasid ta massiivsed robotid.
  - Poiss, sa oled halvasti riides, selgelt vaestest linnaosadest. Teid tuleks kinni pidada ja jaoskonda toimetada.
  Poiss üritas põgeneda, kuid nad tabasid teda uimastusega ja paiskasid ta asfaldile. Trošev pidi autost välja hüppama ja uurima minema.
  - Oota, see kadett on minuga.
  Kohale sõitnud politseinikud peatusid ja vahtisid marssalit. Maxim oli välivormis, kuid sõjaväeülema epoletid särasid nelja päikese taustal eredalt kullas.
  Vanempatrull, politseileitnant, tervitas.
  - Vabandust, marssal, aga juhised keelavad kerjustel lubada keskusesse, kus võtame vastu külalisi üle kogu galaktika.
  Maxim ise sai aru, et tegi sellisel auväärsel alal ragamuffini vabastamisega vea. Kuid tal polnud kavatsust oma viga näidata.
  -See poiss on skaut. Ta täitis ülemjuhatuse ülesannet.
  Leitnant noogutas ja vajutas püstoli nuppu. Janesh Kowalski jõnksutas ja tuli mõistusele. Marssal naeratas ja ulatas käe. Sel hetkel hakkasid neli tulnukat galakti ootamatult kihama kiire viskajaid. Väliselt meenutasid tulnukad sinakaspruuni koorega jämedalt tahutud puukände, nende jäsemed olid sõlmes ja kõverad. Enne kui koletised jõudsid tule avada, kukkus Maxim kaanele, tõmmates välja lõhkaja. Tulised rajad kulgesid mööda tippu, põrkasid vastu värvilist kuju, pritsides maalilise postamendi footoniteks. Trošev lõikas laserkiirega maha kaks ründajat, kaks ellujäänud inogalakti liikusid külgedele. Ühte neist püüdis ka vääramatu tala, kuid teine suutis end fassaadi astangu taha peita. Koletis tulistas korraga kolmest käest ja kuigi Maxim liikus kiiresti, sai ta kerge löögi - külg põles ja parem käsi sai viga. Vaenlase kiired tabasid tangentsiaalselt "hullu vesiroosi" atraktsiooni. Järgnes plahvatus.
  Marssali nägemus ujus, kuid ta oli üllatunud, nähes, kuidas Yanesh tüki plaadist välja rebis ja vaenlase pihta viskas. Maxim oli hämmastunud selles hapra välimusega teismelises peitunud ebainimlikust jõust... Vise osutus täpseks, täpselt viie silma real. Olend jõnksutas ja astus kohkudes edasi. Sellest piisas, et Maximi hästi sihitud lask koletise elu lõpetaks.
  Võitlus lõppes kiiresti. Selle käigus ei üritanud politsei isegi tuld avada. Marssal märkas seda kohe.
  "Ees võitlevad kõik parimad ja taga, linnatänavatel, istuvad argpüksid väljas.
  Hästi toidetud leitnant muutus kahvatuks. Ma lähenesin Maximile.
  - Seltsimees marssal, ma vabandan, aga neil olid rasked talaheitjad ja meie...
  - Ja mis see on! - Maxim osutas patrulli vööl olevale lõhkajale. - Kärbsepiits? Kahju, ilmselt pole teile pealinnas tööd. Sa ei jää tegevusetult istuma, ma püüan sind rindele saata.
  Poisile viipanud, aitas Maxim tal gravitatsioonilennuki pardale hüpata ja surus seejärel kindlalt kätt.
  - Noh, sa oled kotkas. Mul on hea meel, et ma sinu suhtes ei eksinud.
  Kowalski pilgutas sõbralikult silma, tema hääl kõlas üsna valjult ja rõõmsalt.
  - Tegin ainult ühe eduka viske. Ma saaksin...
  - Teil on võimalus. Lõpetad kolledži ja lähed otse lahingusse. Sul on terve elu ees, pead ikka ääreni võitlema.
  - Sõda on suurepärane! - hüüatas poiss entusiastlikult. - Ma tahan kohe rindele minna, kiirrelv kätte võtta...
  - Te ei saa seda kohe teha, teid tapetakse esimeses lahingus. Hankige esmalt eriala.
  Yanesh nuusutas solvunult. Ta oli oma võimetes kindel, arvas, et oskab juba palju, sealhulgas laskmist. Samal ajal lendas gravitatsioonilennuk tohutu Michurinski pargi kohal. Seal kasvasid hiiglaslikud puud, mõned neist ulatusid mitmesaja meetri kõrgusele. Ja viljad olid nii tohutud, et pärast keskelt ära söönud võis sees elada. Kuldse koorega geneetiliselt muundatud ananassid nägid isuäratavad välja. Tõsi, vastupidiselt ootustele ei äratanud need poisis erilist imetlust.
  - Ma olen sellistes metsades juba käinud. - selgitas Yanesh. - Erinevalt kesklinnaosadest on sinna kõik lubatud. Kuigi jalgsi sinna jõudmine võtab kaua aega.
  - Võib olla! - ütles Maxim. - Ja ometi, imetlege siinseid taimi... Seal on seen, selle alla mahub terve salk.
  - Lihtsalt suure kärbseseene välimus. See on mittesöödav. Mäletan, et kogusin terve kotitäie lõigatud puuviljatükke. Mulle meeldib pavarara - nahk on õhuke ja maitse on täiesti hõrk. Viigimarjad pole sellega võrreldes midagi. Lõikamisel tuleb olla ettevaatlik. See võib lõhkeda ja siis oleks oja nagu kosk - see kannab su minema enne, kui jõuad sõnagi lausuda. Siinsed viljad on liiga suured. Peate neid kandma osade kaupa kilekotis ja see on väga ebamugav.
  Maxim patsutas Janeshile õlale.
  - Kõike ei mõõdeta toiduga. Lähme alla ja korjame lilli.
  - Kingitus tüdrukule! Miks mitte!
  Poisi käed ulatusid rooli poole. Kapten Fox lõi vihaselt sõrmi.
  - Ära puuduta rooli, kutsikas.
  Ja kohe vastuseks sai ta marssalilt veel ühe noomituse.
  "Sul on ainult julgust lapsega võidelda."
  - Vabandust, Teie Ekstsellents!
  Yanesh ei suutnud jätta naerma.
  - Kui soovite, proovige seda. - Maksim lubatud.
  "Mul on kogemusi simulaatorites," ütles Yanesh.
  Ilma kahtluse ja hirmuta pani Kowalski käed roolile ja suunas auto alla. Ilmselt olid tal tõesti märkimisväärsed võimed. Gravitatsioonilennuk kihutas mööda hiiglaslike puude latvadest.
  Maxim ei sekkunud, lubades poisil lennukit juhtida. Peab ütlema, et ta sai oma ülesandega väga edukalt hakkama, manööverdades hiiglaslike tüvede vahel, ei kukkunud kordagi, demonstreerides virtuoosset tehnikat üle oma aastate. Kuid isegi kui see alla kukuks, poleks sellest suurt midagi; gravitatsioonilennukil on täiuslik ohutussüsteem. Lõpuks istuti väikeste, kuid muinasjutuliselt kaunite lilledega üle puistatud lagendikule. Tundus, et tubli võlur oli ehteid heldelt laiali ajanud. Keeruline värvivalik säras silmis ja joovastav lõhn tekitas kirjeldamatut rõõmu.
  Yanesh isegi vilistas imetlusest. Kui nad maandusid, hüppas poiss välja ja hakkas lilli korjama, korjates terve käsivarre. Maxim oli külmavereline, talle meeldis maastik ja sellegipoolest oli midagi murettekitavat. Ohustatud tunne. Läbi tule ja vee läbinud marssal oli harjunud usaldama oma intuitsiooni, see vedas teda harva alt. Põhimõtteliselt ei tohiks suure impeeriumi pealinnas olla inimesele ohtlikke eluvorme. Siin on midagi teistmoodi. Maxim viipas poisile ja sosistas talle vaikselt kõrva:
  - Meie läheduses on vaenlasi. Peida lilled ära ja tule minuga.
  Janeshi silmad lõid särama.
  - Ma olen valmis.
  Jättes kimbu kapten Foxi järelevalve all autosse, liikusid Maxim ja Yanesh sügavamale metsa. Muidugi oleks tulnud väed kohale kutsuda ja piirkond läbi kammida. Kuid Maximi haaras põnevus. Janeshi valdasid loomulikult romantilised püüdlused, ta kujutles end sõjaväeluureohvitserina ja tundis selle üle rõõmu. Nad suundusid läbi džungli, püüdes mitte müra teha. Yaneshil õnnestus oma paljad jalad purpursete nõgeste peal ära põletada, kuid hoidis end tagasi, kuigi nahk oli põlvini kaetud suurte villidega.
  "Ole ettevaatlik," sosistas Maxim. - Metsas on oht peidus igas rohulibles.
  "Me vajame siin kaitsvat kamuflaaži," sosistas Yanesh. Kaltsud varjasid vaevu keha, miski roomas mööda jalgu. Nagu Yaneš koolis õppis, suured putukad siin planeedil inimesi ei söö. Kõige ohtlikumad lülijalgsete liigid hävisid geneetilisel tasandil, sellest ei piisanud, et pealinna keskusest saaks nakkuse või epideemia allikas. Nad kõndisid vaikides edasi. Järsku Maxim tardus. Väikesed elusolendid käitusid rahutult, nagu oleks keegi neid hirmutanud. Marssal võttis poisil käest kinni ja sosistas talle kõrva:
  - Ees ootab varitsus!
  Maxim võttis taskust välja helianduri ja kuulas hoolikalt ümbrust. See on õige, läheduses lamas viis inimvõitlejat ja umbes sama palju tulnukaid. Noh, sellise jõudude tasakaalu korral on parem mitte lahingusse astuda, vaid vaenlasest mööda minna.
  Seda nad tegidki.
  Kogenud sõdur ja roheline poiss liikusid sünkroonis. Tuli kõndida läbi tiheda võsa tihniku, uppudes pahkluuni samblasse. Suure vaevaga sai marssal inimketi katkemise välja ja suutis sellest kohast läbi lipsata. NEIL vedas, ühelgi tulnukatest ei olnud loomade meeli ega fenomenaalset kuulmist. Helidetektor suutis juba eristada pehmelt öeldud sõnu.
  - Härra Resident, te küsite minult võimatut.
  Vastuseks krooksumisele sarnane hääl.
  - Ja teie, kindral, olete harjunud ainult raha võtma, ilma selle nimel täielikult töötamata.
  Tämbri järgi otsustades kuulus ta mittehumanoidide rassi.
  - Nad maksid sulle pool miljonit, mis siis? Aegunud teave spioonisatelliitide kohta.
  "See pole minu süü," õigustas inimhääl end laisalt. - Selline teave vananeb põhimõtteliselt väga kiiresti. Ma ei ole kõikvõimas.
  - Saime sellest kohe aru, lihtsam on öelda, et olete nõrk. Kui asi puudutab Kremli süsteemi ründamist, on sinust ja su kaasosalistest vähe kasu.
  Maxim värises. Kas see tõesti jõuab rünnakuni kõige võimsamale kaitseliinile, mis katab pealinna ja kogu galaktika keskpunkti? Kremli süsteem, nagu väidavad selle loojad, on vallutamatu, kuid kui impeeriumi südames on aktiviseerunud vaenlased, põhjustab see kurbaid mõtisklusi.
  - Tea, mees, varsti kasutame täiesti uut relva ja selle abiga muutuvad Vene tähelaevad enne löögikaugust tolmuks . Siis ujutab meie armee nagu kõikehõlmav gravitatsioonilaine Venemaa ruumid ja alistab keiserlikud maailmad.
  Maxim tabas masendunud ohkamist; ilmselt polnud reetur sellise väljavaatega eriti rahul. Siiski vastas ta:
  - Viies kolonn on aktiivsem kui kunagi varem ja teie invasioon läheb plaanipäraselt.
  - Teie lähituleviku ülesanne on luua meie löögijõududele pealinnas kümmekond tugipunkti. Palgasõdurid imbuvad siia turistide varjus, peidavad end metsadesse ja täidavad seejärel oma rolli üldises rünnakus.
  - Nii see saab olema.
  - Ja vaata, mees, kui meie tähelaevade rünnak ebaõnnestub, on see sinu jaoks hullem. Teie enda vastuluure rebib teid tükkideks ning teie hukkamine on aeglane ja valus.
  Kuigi Maxim ei näinud, kes rääkis, oli ta kindel, et SMERSH suudab reeturi hääle järgi tuvastada.
  - Vajame teavet kõigi viimaste kohtumiste kohta vaenlase juhtkonnas. Kõik, mida sa tead.
  - Minu andmetel määrati Smuri galaktikas tähelaevastikku juhtima noor marssal Maxim Troshev. Tema kohta täpset infot pole, aga...
  - Kõik on selge, venelased valmistavad seal ette suurt pealetungi. Nagu alati. Uus komandör on suurte jõudude äkkrünnak.
  Maxim värises, ta tahtis ettepoole tormata ja nohiku kägistada. Operatsioon on ohus.
  - Ma arvan, et see on nii. Mis puudutab muid kohtumisi...
  Reetur loetles pikalt ja tüütult, kuid Maximil oli juba plaan peas. Esiteks peate sellest kohast vaikselt lahkuma ja teiseks võtma kiiresti ühendust SMERSHiga. Seal nad otsustavad, kas neutraliseerida kohe spioonivõrk või oodata. Tuvastatud reeturid pole ju ohtlikud ja nende kaudu võib lekkida desinformatsiooni. Peaasi, et pole amatööride esinemist. Seni rahulikult istunud poiss aga liigutas ning oli märgata, et nooruslik energia oli täies hoos.
  - Äkki saame neid laseriga lüüa, härra marssal?
  "Ei, mitte mingil juhul," sosistas Maxim. - Selleks on luure, et koguda teavet ja edastada see õigetele inimestele. Kui te korraldust rikute, lasen teid isiklikult maha.
  Marssal tõstis ähvardavalt püssi.
  Yanesh noogutas.
  - Tellimusi ei arutata.
  Maxim kahetses, et poisi endaga kaasa võttis. Mis siis, kui nende sosinat kuuldakse... Vahepeal kostis helidetektorist kriuksumist ja tulnukas rääkis uuesti.
  - Öelge "Jupiterile", et kui ta meid ei aita, võime ta ära anda, ohverdades selle etturi. Siis on teie Ülim raevukas ja halastus ei kuulu tema puuduste hulka.
  "Jah," arvas Maxim, "juht peab olema karm." Kunagi oli ta üks väljavalitud tuhandest, kuid juhiks oli tal võimalus saada vaid valitseva diktaatori äkksurma korral. Igal aastal valitakse välja tuhat ja kõrgeima võimu rotatsioon toimub iga kolmekümne aasta tagant. Kuid ka see võimalus jäi kasutamata. Esiteks oli Maximi iseloom liiga pehme ja teiseks hakkasid tema lapsepõlves nii tugevad paranormaalsed võimed vanusega nõrgenema. Kuid marssaliks saamine, kui te pole veel neljakümnene... see ütleb midagi.
  - Ärge puudutage Jupiterit. Ta on teie parim lootus. Ilma selleta on sõja võitmise võimalus tühine.
  Inogalakt kostis vastuseks midagi kuulmatult. Siis ütles ta selgelt:
  - "Jupiter" on aktiivne olles väärtuslik. Tema tegevusetuse tõttu kannavad meie väed liiga palju kaotusi. Olgu kuidas on, aga edastate talle meie juhised. Praegu võite minna.
  "See on kõik, võite lahkuda," ohkas Maxim kergendatult. Sel hetkel, tema sõnu ümber lükates, toimus plahvatus. Järgnes tulistamine.
  - Pagan võtaks! Töötage uuesti...
  Marssal kummardus ja Yaneshi silmis sähvisid vaid rõõmsad särad.
  . PEATÜKK nr 11
  - Sa räägid südametunnistust! - urises ülbe ori.
  - Nii et õnn kuuluks kõigile, mitte vähestele väljavalitutele. Selle püha eesmärgi nimel tõstsin ma oma mõõga! - hüüatas Nõid.
  Krahv oli skeptiline:
  - Ei! Usun, et teid juhib kas solvumine või võimuiha! Toimus orjade ülestõusud, kuid need lõppesid vaid tapatalgutega. Need on igasuguse mässu tagajärjed.
  - See ei ole mäss, vaid revolutsioon. Kõige tähtsam juhtub hiljem, pärast võitu! - ütles sõdalane suure entusiasmiga.
  - Revolutsioon? Kummaline sõna, kas sa mõtlesid selle ise välja? - Forsa oli üllatunud.
  - Mitte päris! Selle termini andis mulle ingel unes. - Witcher lülitas inspiratsiooniga sisse.
  - Ingel või üks mustadest jumalatest! Prohvetlikud unenäod on petlikud. - kahtles krahv.
  - Igal juhul on teil võimalus muuta inimeste elu paremaks ja saada ise paremaks inimeseks! Kõik hädad tulevad isekusest, õitseng on võimalik ainult ühiste jõupingutustega. Inimene ilma meeskonnata on nagu süsi, ilma tuleta, annab vähe valgust ja kustub kiiresti! - Ta paiskas välja Witcheri kõneoskust.
  - Sa ütled, et inimene peaks olema meeskonnas. Aga kas sa tead, mis on loomne loodus? - uuris Forsa sarkastiliselt.
  - Ja loomal on karjas parem! Ja üldiselt, kuna olete ori ja teid ei lunastatud, pöördus aadel teist eemale, sõnades näitasid teie ustavad sõbrad oma tõelisi värve. See tähendab, et on aeg otsida kaaslasi teisest keskkonnast. - soovitas Witcher rahulikumalt.
  Krahv de Bor vaikis mõne sekundi ja ulatas siis käe:
  "Kuigi ma ei usu lõplikku edusse, joob mu tera vähemalt verd."
  - Loogika ei tohiks teenida instinkte - iha mõistus! - ütles Witcher.
  - Noh, olgu, piisab, loe mulle! Tuleb sõda - tuleb vägitegu! - Krahv hakkas endalt verd pühkima.
  - Oled kogenud ja julge sõdalane, sind tuleks valida maleva juhiks! - soovitas sõdalane.
  - Pole paha, kuid te ei pea valima iga sõjaväejuhti. Käsu ühtsuse põhimõte peab olema rangem. Teid on valitud, seega määrate ametisse! -Krahv hakkas oma kettposti panema. Talle tõttasid appi paar poissi.
  - Kuidas on lood vaba konkurentsiga? - kahtles Witcher.
  - See on armee jaoks hävitav! - Jõud katkestati. - Majandus on paljude võrsete risoom, armee on üks tüvi!
  Witcher tegi nalja:
  - Kuid sagedamini on see tamm ja mitte võimsuse ja stabiilsuse, vaid kontrolli taseme poolest!
  Poolalasti poiss ulatas krahvile mõõga. Ta vastas talle laksuga vastu kondist selga, mida oli rohkem kui korra pekstud. Poiss ohkas ja hüppas tagasi, tõmbledes pruune jalgu.
  Witcher ütles otsustavalt:
  - Ma moodustan viis kärbitud koosseisuga leegioni, igas kaks ja pool sõdurit. Olete määratud juhtima kolmandat! Ja las orjad valivad ülejäänu!
  Viimane ettepanek tekitas poleemikat, muutudes peaaegu kaklusteks. Siis puhkes kaklus, mitu orja said haavata ja Witcher pidi sekkuma. Olles kiiremad maha löönud, hüüdis ta:
  - Lõpetage taktikepi kasutamine! Liigume edasi komandöride otsese määramise juurde.
  Orjad nurisemisega ei rahuldunud, kuid kui sõdalane sellise ettepaneku hääletusele pani, tõstsid nad üksmeelselt käe.
  Siin pidi ülestõusu juhtinud Witcher kõvasti tööd tegema. Tegelikult on väärilist silma järgi raske tuvastada ja ta esitas tulevastele kandidaatidele pidevalt küsimusi. Lõpuks määrati ametid leegionidesse ja väiksematesse filiaalidesse määrati ajutised komandörid.
  - Kui lahingud on läbi, vaatame sõdurite vaprust ja leidlikkust! - seletas tüdruk.
  Üks leegionitest koosnes täielikult lastest ja teismelistest. Witcher pani poisi Biki nende üle juhtima. Poisid hüüdsid rahulolematult:
  - Ta on veel liiga väike! Me ei vaja seda väikest. Pange suurim ja tugevaim meist üle.
  - Ja keda sa tahad?
  - Ma igatsen sind! Ta on kõige väärt!
  Ette astus sportlik noormees, ta oli alles poisike, aga juba pikk nagu tamm. Tõsi, tema nägu tundus tuhm. Vedmakova, teades hästi, kui oluline on luure komandöri jaoks, küsis:
  - Mis on seitse kaheksa?
  Noormees vaatas teda ja pomises:
  - Ma ei tea! Peaasi on lihased ja jõud.
  Bik haukus valjuhääldist:
  - Lihased ilma ajudeta on peotäis liha - mille järele pann nutab!
  - Ole vait, lollakas! Ma löön su lõua ära! - möirgas noor kangelane.
  -Igaüks, kes ei tea, et seitse kaheksa on viiskümmend kuus, ei suuda tõenäoliselt oma rusikat ninast kaugemale lüüa! - Poiss pistis talle keele välja.
  Noor pätt haukus täiega:
  - Ma esitan sulle väljakutse, me võitleme surmani!
  - Sa jäljendad mind nagu rott-ahvi! - märkis krahv de Force. - See on aga ainus korralik väljapääs.
  - Kahest kahevõitlejast üks on loll, teine kaabakas! - Märkasin Witcherit. "Kuigi poistel on hea soojendada."
  Bik seisis oma vaenlase vastas, kõrguste vahe oli suur, vastane viis korda raskem. Laps aga vaatas põlgusega oma silmapaistvaid lihaseid; poiss oli kõhn, kuid tihke. Tema ümar nägu tegi nägusid, mõõk keerles kätes.
  - Noh, kuidas me võitleme või rahu teeme! "Navitavalt," küsis ta.
  - Jah, ma armastan sind! - Sportlane ründas poissi. Ta lõi tagakäega, tema mõõk oli pikk ja raske, ilmselt oli see kahekäeline. Bik põikas löögist kõrvale, püüdmata isegi pareerida, vaid hüppas lihtsalt trajektoorist kõrgemale ja torkas mõõga ninasillasse. Poiss tabas vaid arvestuse põhjal - kratsima, aga mitte tapma.
  Jõhker muutus veelgi raevumaks ja hakkas oma teist mõõka vehkima. Siin pidi isegi Buk minema joostes rohkem pingutama. Poisi paljad kontsad muutusid väiksemaks ja terad tormasid neile järele. Järsku jäi Bik seisma, tema hammastesse ilmus piip. Vaenlane kõigutas kõvemini ja tormas hobuse galopiga, sirutas oma paksud käed laiali. Vildakalt irvitades sülitas poiss ja sportlase nägu tabas midagi väikest. Bik kõndis teradest mööda külili ja lõi isegi palja kannaga vastase rinda.
  Vagutades karjus vägev tüüp metsikult, seejärel võtsid jalad nõrgaks ja hakkasid kokku kukkuma.
  Sõbralik ohkamine käis läbi sõjaväe; vähesed lootsid, et väike poiss saab hiiglasest jagu. Siis karjusid rõõmsalt lapsed, ennekõike muidugi kõige väiksem orjadest. Väiksematel ja nõrgematel on hea meel näha, et ka teie peamine ülemus pole suurepärane. Nii et isegi laps saab ülestõusu heaks midagi ära teha.
  Võidetud sportlase juurde jooksid orjad, sealhulgas paar kohalikku arsti. Lilla laik laius üle noore kangelase kareda, hõredate juustega näo. Arst ütles üllatunult:
  - Basiilika! Temasse torgati mürki sisaldav nõel, mis halvas tema jäsemed.
  - ajutiselt! - ütles Bik. - Siis tuleb tal mõistus pähe. Ta ei mäleta midagi, ta lihtsalt ei märka oma häbi.
  Witcher lähenes poisile:
  -Kus sa õppisid mürke tegema?
  - Mitte kuskil! Leidsin selle ühest valdusest. Ka rikkad pole rahul oma positsiooniga ühiskonnas. Nii et nad teevad igasuguseid mürke. Kui jook on suletud, pole probleemi, ma tean, kuidas lukke avada! - Bik pilgutas kavalalt Witcherile.
  - Kus? - küsis sõdalane.
  - Üks varas õpetas mind! Ta osutus ajutiselt orjaks, olin temaga ühes paaris, tegime kõvasti tööd, raiusime metsa. Ta rääkis mulle, kuidas lukke avada, isegi näitas midagi. Ta imestas mu mälu üle ja jooksis siis minema. - poiss pilgutas kavalalt.
  - Ja sa ei järginud teda? - Witcher oli üllatunud.
  - Ei! Me kõik saime selle põgenemise eest nagunii piitsutatud ja kui mina oleksin ka põgenenud, siis oleks iga viies sammaste otsas risti löödud. Kaks inimest on juba vandenõu. - seletas nõme poiss.
  - Barbarid! Noh, okei, kui olete nii meeldejääv, võib-olla on Khiroviga kohtumine teile kasulik. - soovitas Witcher.
  - See on võimalik! Olen ammu tahtnud saada kõige tugevamaks ja targemaks! - Poiss näitas biitsepsi palli.
  - Minust tugevam ja targem? - ütles sõdalane mänguliselt.
  - Ei! Lõppude lõpuks olete juht! Aga parema käega, miks mitte! - Bik tõusis suurema veenvuse huvides kätele.
  - Mida kõrgemale inimene lendab, seda rahulolematum ta oma positsiooniga on! - Märkasin Witcherit.
  - Inimesed ei lenda! Tiivad on ainult neil, kelle mõistus pole harjunud urisema! - Poiss ilmutas enneaegset mõistmist.
  - Meie armees on tiivad! Ma luban, et mõtlen midagi välja. - Witcher lubas.
  - Ja ma usun sind, suur õde! Sa pole ju meile mitte ainult juht, vaid ka õde või isegi ema. Elame ühe perena! - ütles Bik.
  - Riigi juht peaks olema inimeste vend, mitte vend! - Rahva juht on ennekõike rahva sulane. Jätame aga komplimentide vahetamise, teie omaks võetud relva peaksid kasutama ka teised. Teeme torusid! - käskis Witcher.
  - Nad ei ole piisavalt pikamaa! - Passa märkas. - Vajab täiustamist.
  - Ma juba mõtlen sellele, lõppude lõpuks võimaldavad huuled ja põsed lühikese vahemaa tagant lüüa. Aga kui on midagi, mis ennast laiendab ja jõuga lööb. Mineraal ja ürt. - Witcher tundis tugevat vaimset pinget.
  Poiss kuulis ilmselt tema sõnu:
  - Teeme ära, vali elemendid! Meil on veel aega, paljudele orjadele tuleb näidata sõja põhitehnikaid.
  "Sul on õigus, mu noorem vend, nõid aitab meid millegagi." Kuni meie pihta pole aga suuri jõude visatud, peame ründama. Siiski peame hoolikalt valmistuma. Lihtsam on leida ookeanist kuiva kivi kui leiutist, mida pole sõjalistel eesmärkidel kasutatud! - võttis Vedmakova kokku.
  Lõppude lõpuks veetsid mässulised päeva õppustel ja samal ajal saatis Bik luuret.
  Sõjavägi asus linnast teele. Mitte väga suur, aga hästi relvastatud. Väiksema kooriklooma prussaka seljas ratsutav skaudipoiss juhtis tähelepanu isegi ühele absurdile:
  - Sõdalastel on viis mõõka ja nad saavad vaevu liikuda!
  - See on hea! - ütles Bik. - Õigemini, see on isegi imeline, enne kui nad meie juurde jõuavad, on nad ülekaalust kurnatud.
  Witcher märkis kavalalt:
  - Kogenud sõdalased ütlesid, et ärge võtke parema käe peale relvi, mis on suuremad kui viis sõrme. No muidugi pole paha, nende rumalus aitab neil kiiremini võita. Laske orjadel vahepeal paar tundi magada. Neil oli olnud raske päev ja lahing polnud kerge. Kui palju sõdureid vaenlastel täpselt on?
  - Viis ja pool tuhat. - ütles Bik enesekindlalt. - See tähendab, et kui me need kõik kokku pigistame, ei jää linna rohkem kui viissada inimest.
  - See on üsna mõistlik, tuleb läheneda igast küljest. Öösel nad ei julge meid rünnata; nad lõikavad enda oma. See tähendab, et nad seavad laagri püsti, et saaksid koidikul kõigest jõust häkkida. Võib-olla jagavad nad isegi väed ümber piiramise eesmärgil. - soovitas Witcher.
  Krahv de Forza vaidles vastu:
  - Ma tean hästi sultanaadis valitsevaid harjumusi, oleme nendega rohkem kui korra võidelnud. Öösel saadavad nad meie laagrisse mitu spiooni kuldsete kottidega. Nad püüavad orjadele altkäemaksu anda ja seejärel lüüa või parimal juhul nende ninasõõrmed välja rebida.
  - Spioonide saatmine on iidne taktika. - märkasin Witcheri varbaid sirutades. - Kuid neil pole nähtamatuse mütsid, valvuripoisid on nii tähelepanelikud ja kavalad, et saavad nad kõik kinni. Pealegi tabame neid veidi koidikul. Ja orjad magavad paremini ja vaenlane vajub sügavamale unne.
  - Loogiline! Mina olen esimene, kes ründab! - ütles Bik.
  - Kaitsed on vaja eemaldada ja seda saab teha lasketorude abil. - Witcher näitas seadet. - Siin on mingi kolb küljes, kolme tüüpi ürdid ja karbiidiga õli. Tuleb lihtsalt ettevaatlikult tegutseda, muidu lööb tagasilöök poistel hambad välja. Sa võtad kaasa targemad poisid.
  - Paljudel on aedadesse röövimise ja varastamise kogemus. Need, kes sündisid vabana, ja need, kes ei olnud, eriti koduorjad, varastasid oma omanike käest. - Bik rahustas kõik maha. - Nii et me läbisime ellujäämise kooli.
  - Seda parem! Üldiselt arvan, et valvureid pole liiga palju. Lõppude lõpuks, kes me nende jaoks oleme? Orjad on lollid! Rumalus on lähemal alandlikkusele - mõistuse kiirus on lähemal kaabakusele.
  Nõid Khirov astus vestlusesse:
  - Meil on umbes kahekordne või veidi suurem üleolek, kuid vaenlane on paremini koolitatud ja relvastatud. Ja sultanaadi sõjaväes teenivad naised ainult isiklikus surematute leegionis. Nende hulgas on kuus tuhat palgasõdurit erinevatest riikidest. Meie armees on palju naisi ja harvade eranditega on nad meestest nõrgemad sõdalased.
  Seega tuleb iga lahing hoolikalt planeerida. Veelgi enam, esimese lüüasaamise korral hakkavad orjad meie eest põgenema.
  - Naise võit meelitab oma säraga, kuid tõrjub oma hinnaga! - Nõiamõistus sähvatas uuesti.
  - Suurepärane! Nüüd näen, et operatsiooniplaan on täielikult kokku lepitud. Jääb üle vaid üksikasjad selgeks teha. Lahingu ajal algab vaenlase ridades paanika ja suurem osa sõduritest jookseb Zhiti linna. - Soovitas Khirov
  - See on selge! Tugevaim orjade salk lööb tagant, just linna suunast. Võib-olla juhin teda. - Soovitanud krahv Forsa.
  - See pole võimalik, ja sina! - täpsustas nõid.
  "Pealegi on meil õlipotid ja ma käskisin nende külge kinnitada taht." Me viskame nad laagrisse ja suurendame paanikat. - soovitas Witcher.
  - Ja see on ka mõistlik. - nõid nõustus. - Ainult te pole nendeks tasudeks veel piisavalt ette valmistanud.
  - Õige! Tuli on sõja jumal ja nõuab nagu teisedki jumalad tähelepanu ja ohvreid! Kuid meil polnud piisavalt aega kõike ette valmistada. - Witcher ise tundis häbi oma julmuse pärast.
  - Järgmine kord olete keerukam. Vahepeal ei seganud see meil magama jääda. - Haigutas Khirov ilma igasuguse teeskluseta.
  Witcher noogutas:
  - Mul on metsaline komme magada vähe ja kergelt, kuid meie vennad väärivad puhkust.
  - Uni on strateegiline relv, selle puudumine on väsimuse põhjus, mis omakorda on lüüasaamise idu. - Passa märkas.
  Orjad magasid pärast värskes õhus treenimist nagu surnud. Vaid valvurid istusid varitsuses, valmis häiret tõstma. Kunagi ei tea, et äkki on vaenlase komandör ettenägelikum. Kõik aga õnnestus, ilmselt ei tahtnud valitsusleegioni komandör Temnik Etirimon ettearvamatut öölahingut. Lisaks on orjal pimedas lihtsam peitu pugeda ja nad siis kinni püüda. Või äkki nad lihtsalt loobuvad, misjärel järgneb piinamine ja hukkamine. Temnik Ethyrimon lakkus huuli, eriti meeldiv on noori naisi mõnitada , varbaid murda, juukseid põlema panna - väga ahvatlev.
  Olles kähku telgid püsti pannud, jäid sõdurid magama. Järele ei jäänud rohkem kui kaks tosinat vahimeest. Enne magamaminekut korraldas Ethrimon koos tuhandetega pidusöögi, alasti tantsijad raputasid nende ees oma võlusid. See oli ilus ja lõbus. Millenaariumid loopisid neid luudega ja sundisid neid võtma võrgutavaid poose. Siis võtsid nad need kõhklemata enda valdusesse ja, rahuldanud oma loomaliku himu, vajusid purjuspäi unne.
  Nende surm hiilis kohale märkamatult. Mässajad läksid läbi metsa, ees liikus poisteparv. Bik, surutud vastu puud, lehestiku sisse peitunud, nägi esimest valvurit.
  - Siin ta on, mõnusalt kadunud.
  Mürk oli veidi paranenud ja põhjustas kohese halvatuse. Löögi näkku pole vaja, sest sultanaadi sõdalased kõnnivad reeglina kergelt ja ainult rind on soomustega kaetud ning vahimees lamab ringi.
  - On üks!
  Witcher ise liigub tagant. Ta eemaldab kaitse ilma tulistustoruta. Ta tuleb lihtsalt tagant sisse ja murrab kaela.
  - Liikumine on elu! Lihtsalt ära laula - rahu pärast! Ja nii kurb - kõht on tühi!
  Sõdalane tundis end veidi naljakamalt. Ümberkaudsed puud on kõrged ja viinapuud on näha. Läheduses roomavad armastatud ja targemad orjapoisid. Täiskasvanud sõdalased on raskemad ja jäävad seetõttu maha. Raskem loom teeb alati rohkem häält.
  Witcher tappis teel veel ühe valvuri, kes just kolvist kookosõlut imes. Nende ees avanes laager.
  See ei olnud eriti suur laager, sõdurid magasid vahel telkides, vahel lihtsalt paksul murul. Öö on soe, valvureid ei haiguta palju, vaatavad tähelepanematult.
  Peamine on need korraga eemaldada, et neil poleks aega häiret tõsta. Selleks sobib paremini oma mõnusa häälega luigekägu. Ta ei ärata kahtlust, vastupidi, tema müksamist on peaaegu pidevalt kuulda, kuid kui muudate tooni, saate teabe püüda.
  Vedmakova teeb just seda. Nad vastavad talle. Valvurid ei reageeri, neil oli "vedas", surm osutus lihtsaks.
  - Üks mõõk on nagu vihmapiisk, see langeb ja hajub, ja kui neid on palju, sünnib võit!
  Nõid hakkas magavaid inimesi tükeldama. Ühest küljest polnud see rüütellik, aga teisest küljest on võit au väärt! Au on suhteline mõiste ja seda tuleks rakendada eelkõige oma sõdurite puhul!
  Kõigepealt lõpetage need, kes on riides rikkamad, komandörid. Mõõgad paigutati tavaliselt eraldi hunnikusse.
  Südametunnistuse piinad ei kestnud aga kaua, ka orjad alustasid veresauna ja selle tulemusena tõsteti häirekella. Kui teid öösel rünnatakse, on paanika vältimatu, eriti kui on pilves või pilves. Orjad on kõik poolalasti ja suudavad üksteist kergesti eristada ning sõdalased löövad pead ja kaklevad sageli omavahel. Ja keegi hüüab:
  - Päästa ennast!
  - Valvur! Deemonid ründavad!
  Paanikaajal on komandöri roll olulisem kui kunagi varem. Witcher teab seda ja tormas ise peatelki.
  Ethyrimon, endiselt poolpurjus, avas vaevu silmad. Üldiselt on kõigil, kes enne kaklust joovad, pohmelli põrgusse.
  - Mis on juhtunud! Miks torud vaikivad? - Ta karjus.
  - Torud on vaiksed, sest labad laulavad - teras on tugevam kui vask! - hüüdis Witcher. Ta hüppas Ethirimoni peale. Muidugi vehkis Temnik tera osavalt, kuid polnud veel täielikult vormis ja nõia lihased olid suurepäraselt soojendatud. Ta kõikus metsikult, tema hennaga maalitud tera oli pimeduses vaevu näha. Õnnetu aadliku pea lendas minema.
  Witcherova lõi talle kallale tormanud tuhandemehe jalahoobiga maha. Veel üks komandör eemaldati torust sülitades.
  - Miks, kummitused pole ärganud!
  Jälle selge mõõga löök, läbistatud vaenlane kukub! Kaks tuhat ohvitseri üritavad talle tagant otsa tulla, kuid satuvad tantsijale otsa. Ta kiljub ja peksab. Witcher ei jäta hetke kasutamata, ta lõikab ühe maha, lõpetab teise. Noh, armee ilma komandörideta on nagu lambakari ilma karjaseta; üks hunt, kui ta seda ei söö, hirmutab ta ära!
  Nüüd said inspiratsiooni mässulised orjad, kellest paljud olid relvastatud nuia või parimal juhul sarvega. Viie ühele viskamise taktika oli väga tõhus. Lihtsam oli ümber kukkuda ja jalge alla trampida.
  - Ära lase neil põgeneda! Lõika oma jalad! - hüüdis Vedmakova läbi häälevõimendi.
  Solntslava häkkis koos kõigi teistega. Kuidas selle diiva lihased mängisid. Pole asjata, et paljud inimesed arvavad, et vihane naine on hullem kui deemon. Nii lõikas ta ühe sõdalase pooleks ja tema tera lõikas inertsist läbi tema taga seisva ohvitseri kõri. Sajamehed püüdsid taastada näilist korda, kuid surid kiiresti. Lisaks tegi sultanaat kõik selleks, et sõdur unustaks, mis on algatus. Mässulised tõrjusid omakorda üsna kavalalt sultaniriigi väed prussakate tigudest eemale.
  - Ära lase neil sadulale istuda! - hüüdis Solntslava.
  Passa lisas:
  - Hobuste tulejuhtimine.
  See aitas, prussakateod tungisid ridadesse ja tekitasid täiendavat paanikat. Selle tulemusena hakkasid paljud võitlejad põgenema, teadmata, mida teha. Kuid just seda Witcher ja orjad ootasidki. Võitlus kasvas hävitamiseks ja tagakiusamiseks.
  Sõdalane ahendas paremat silma ja viskas kolm pistoda:
  - Me ei lase neil lahkuda!
  Põgenemine on rohkem rumalus kui argus! Enamik sõdureid ei sure ju lahingus, vaid jälitamise ajal!
  Bik hüppas nagu väga kiire poiss ühele ohvitserile kaela ja sõitis talle peale:
  - Kiirem prussakas!
  Pistoda serveeris kannuste asemel ja vaene mees ei üritanudki seda ära visata.
  Seda märgates hüüdis Witcher:
  - Sõda on nagu doominomäng, ainult katkisi doominoklotsid ei saa enam kokku koguda - maa hoiab!
  - Ei midagi, mu luud on noored ja tugevad! - Poiss hüppas maha ja lõi kaela. Pärast seda ta isegi kiirendas.
  Witcher komistas laiba otsa, ümberringi lebas mitu surnukeha, kuid diiva ei kukkunud, vaid hüppas neist üle. Siis lõi ta mõõkadega. Nende vastu võidelnud vägede moraal haihtus ja nüüd muutus sõdalane timukaks. Tekkis isegi vastumeelsus vere vastu. Witcher karjus:
  - Au nimel! Kes relva maha viskab, jääb ellu! Alistumine, sultanaadi sõdalased.
  Oli neid, kes täitsid käsku, kuid paljud jätkasid meeleheitel põgenemist ja mõned langesid põlvili.
  Näiteks andis Bikile alla korraga kümme võimsat hävitajat. Võib-olla pidasid nad turvalisemaks usaldada oma saatus lapse kätte. Poiss hüüdis:
  - Kukkuge näkku!
  Sõdalased kukkusid maha. Bik kõndis paljajalu mööda nende selga, vaatamata lapse kergele kaalule ohkasid sõdurid hirmunult. Siis tuli poisil idee, kas ta peaks vabanema võidetud vaenlastest. Kuid siis peletas ta alatu kiusatuse minema, sest orjad tahavad ehitada paremat ühiskonda, mitte korrata oma peremeeste teed.
  - Olgu, ela - suitseta taevast!
  Tasapisi lahing hääbus! Kuigi tundub, et veresaun on pikk. Nõiale sattus üsna osav sõdalane. Pärast jõhkrat rünnakute vahetamist võttis ta lõpuks relvast maha ja seejärel uimastas.
  - Me vajame neid!
  Mõnele viskasid nad võrkudega peale, aga mõni ei pidanud vastu. Lahing oli peaaegu lõppenud, ainult lend ja jälitamine venis. Witcherova juhtis isiklikult tagaajamist ja tappis paljusid, kuid ta ei suutnud hävitada kogu armeed kuni viimase sõdurini.
  Sellegipoolest otsustas noor sõdalane mitmesaja orjaga hobustel hulljulge seikluse ette, nimelt vallutada viivitamatult linn, mis polnud kaitseks valmis.
  - See saab olema tugev samm. Me ei lase rikkusel ära võtta ja mis kõige tähtsam, tormame oma õlgadele.
  Mitukümmend lüüa saanud armee sõdurit suutsid siiski prussakate tigudele hüpata ja kihutasid väravani.
  Need ei avanenud kohe, tekkis tüli. Kui väravad langesid, hüppasid nõid ja tema ratsanikud metsa tagant välja. Ta karjus poisi seadet kasutades:
  - Suure sultani Erifefi nimel! Teie poole tormavad võimsad abiväed! Kui soovite linna kaitsta, laske sõdalastel müüridel koha sisse võtta.
  Unised valvurid ei saanud sellest kohe aru, eriti kuna Witcher oli endale selga visanud rikkaliku rüü, mille ta oli surnukehadelt varastanud. Ainuüksi kiiver on seda väärt, sädeleb nagu jääpurikas päikese käes, no kes saab nii õilsast komandörist keelduda.
  Ja härrad, burgomeister ja teised aadlikud muidugi ei maganud, nad "hoolitsesid" oma rahva eest!
  Väikesel künkal asus kaunis sammaste ja kujudega palee, mis oli valmistatud Vana-Rooma ja Vana-Ida stiilide segust. Tema ees, nagu siin maal kombeks, on hiiglaslik sultan Erifefi kuju, mille suu tagant purskab purskkaev. Suurimas saalis oli lärmakas ja lõbus, muusika mängis - pidu oli mägi. Sultanaadi aadlikud lavastasid Sabantuy. Kandes kallist kullaga tikitud toogasid, lebasid nad lopsakatel patjadel, madalatel laudadel olid kuhjad roogasid, veine ja likööre. Laudadel ja seintel särasid sajad lambid. Kogu mõisas ja sammaskäikudes vilkusid lossi valvavad lugematud orjad, orjatüdrukud, orjapoisid ja ihukaitsjad. Kõrged isikud rüüpasid röstsaia. Peaaadlik šeik du Pustemorov tardus kahe alasti hetaera käte vahel. Ta tõmbles ja oigas nagu vaevatud mees, lõpuks vabastas end ja karjus.
  -Ja nüüd on aeg pidada gladiaatorite võitlusi. Ja nii igav, verd pole ja vein pole hingele.
  Kõlas müra ja võitlejad kutsuti areenile. Tava kohaselt peaksid kõigepealt võitlema kõige kergemad ja noorimad sõdalased. Kuid šeik oli just saanud hulga väljaõppinud orje ja tahtis ühendada kahte tüüpi meelelahutust: erootilise ja verise.
  Miniatuurse Colosseumi keskel põles tuli, klaasiga täiustatud tõrvikud andsid üsna eredat, lillaka varjundiga valgust, valge kruus sädeles, andes poodiumile rõõmsa ilme. Esimesena jooksis lavale lihaseline ja sihvakas nahkvööga neiu. Nagu esimese klassi võimleja, tegi ta kaks saltot ja kõndis kätel. Siis seisis ta printsi vastas, tardus, ristas mõõga ja pistoda sellistes relvades, mida nad nimetasid mirmilloniks. Vaatamata sellele, et neiu sai võistelda iludusvõistlusel, kui pehme, sametine on tema nahk ja blondid juuksed, oli tal juba näos lai arm. Ka järgmine hüppaja kõndis kätel. Tema relvad olid kolmhark ja lühike võrk - pensionär. Olles venitanud, seisis ta vaenlase vastas. Ta oli noor mees, peaaegu poisike, veel habemeta õrna tüdrukuliku näoga, segapaaride olemasolu andis tegevusele erilise erootilisuse. Tundub, et partnerid on teineteist juba ammu tundnud ja pilgutanud.
  - Mis Caisca! Ma ei uskunud, et me niimoodi kohtume! - ütles poiss kurvalt.
  "Sa olid kena mees, aga nüüd viiakse su hing ürgsele leegile!" - vastas tüdruk ebaviisakalt.
  - Miks sa nii julm oled! Me oleme veel neitsid, me peame elama! - ütles noormees pelgliku lootusega.
  - See ei aita meid! Isegi jumalad põlgavad orje!
  Väljaõpe gladiaatorikoolis oli karm ja armid olid näha noorte võitlejate paljalt läikivatel kehadel.
  Rahvas muutus elavaks, tehti panuseid, metsikud hüüded julgustasid noori gladiaatoreid, kes ilmselgelt ei tahtnud võidelda.
  Šeiki naine võttis välja nahast koti.
  - Viiskümmend kulda Kaiskale! "Ta välgutas oma suuri hambaid.
  - Alustame! Šeik andis märku.
  Nii erinevad ja samal ajal palju ühist omavad sõdalased tulid kokku, nende liigutused olid kiired ja kaootilised. Esmalt üritas kolmharuga sõdalane võrku visata, kuid eksis ning metsikult vastu hüpanud vastane suutis teda pistodaga kõhtu lüüa. Noormees hüppas tagasi ja tabas kolmharki vastu rinda, kuid kriimustas nahka vaid kergelt. Tema manööver sundis aga vaenlast taganema. Ta kõndis minema ja nõjatus vastu võrku, lubamata kunagi armastatud gladiaatoril läheneda.
  - Te, mehed, olete rumalad! See tähendab, et nad on määratud lüüasaamisele! - ütles tüdruk üleolevalt.
  - Kuidas ta sündis? - Noormees nägi piinlik välja.
  Järsku haaras kolmikuga retiarius käega kruusast kinni ja viskas selle näkku. Manööver mõjus, neiu sulges silmad ja just sel sekundil torkas kolmhark ta kõhulihase läbi.
  Valust nuttes noor gladiaator väänles, kuid suutis sellegipoolest tera õlale pista. Retiarius karjus ja tõmbas relva välja. Mõõk sähvatas välguna, peaaegu läbistas ta kaela. Gladiaator taganes, tema rind oli läbi lõigatud. Noormees ohkas valust ja viskas kolmhargi maha. Siis hüppas vastane talle peale ja viskas pistoda. Kiik oli üsna nõrk ja ots läbistas sääre liha. Retiarius karjus ja kukkus, siis võttis pistoda üles ja üritas püsti tõusta, sel hetkel tabas mõõk talle kaela. Juba teadvuse kaotades lõi ta mürmilloni tera päikesepõimikusse. Kunagine armastav paar (nagu Romeo ja Julia) kukkus kruusal surnuks. Purjus publik naeris ja karjus. Areenile jooksid kolm sünget madala otsaesise ja väljaulatuvate lõugadega orja, kes põletasid kuuma rauaga nende kehad, kes kaotasid, kuid said vaimse vabaduse. Olles veendunud, et nad on surnud, haakisid nad ribidega haaki ja tirisid nad lavalt maha. Koht, kus oli verd, oli kaetud sütega.
  - Nad lähevad putukatest toituma. - Šeiki naine Demeter paljastas hobusehambad. - Kahju, et luud on liiga väikesed, loomad jäävad nälga.
  - Liha ja kokandust ei tule. Kahju, tõesti, paar neist oleks võinud päris paljulubavateks sportlasteks osutuda! - urises šeik.
  - Sinu voodis? - uuris diiva sarkastiliselt.
  - Miks mitte! Tüdruk on ilus ja poiss võiks olla sinu oma. "Šeikil olid üsna edumeelsed vaated, kuna ta uskus, et naine võib oma lihavat keha noore orjaga lõbustada.
  - Väike ja habras! Kas meil teist sellist paari pole? - uuris Demeter.
  - Kahjuks ei ole! Vaatame naaberkoolist meile saadetud noort vahetust. - Sheikh irvitas.
  - Võib-olla on parem lasta neil suureks kasvada! Muidu tapame kõik oma vangid. - Ootamatult ilmutas aadliku naine kaastunnet.
  - Uudised orjade mässust on liiga rõõmustavad ja ma tahan seda täiel rinnal tähistada. - Aadlik raputas kõhtu.
  - Kui muidugi Etymon sinust ette ei jää! - kiusas paks tüdruk.
  - Selline tühiasi! Seda parem, lõpetame nüüd kõik gladiaatorid ja jätame lolli vaatemängust ilma. Tulge algajad! - urises šeik.
  - Need pole just algajad. - Demeter lakkus ta huuli
  Gong kõlab uuesti ja sõjapoisid jooksevad areenile. Nad näevad välja umbes neljateist-viieteistkümneaastased, üsna laiade õlgade ja rinnaga. Nagu eelmised võitlejad, teeb ta saltot ja jookseb kätel. Olles juba poodiumile jooksnud, panid nad selga relvad, kiivrid, rinnarüü, kilbid ja mõõgad. Ühel on sirge tera, teisel aga kaardus tera nagu mõõk. Skulptuursed kõhulihased on avatud ja sellel on näha armid. Paremal seisval poisil on paranenud lõikehaavad, mis jooksevad üle rindkere kolmes joones.
  Nahk on rikkalikult õline ja läikiv.
  Juhataja teatab.
  -Ringis esinevad kuulsad võitlejad kumera mõõgaga Fudoros ja sirge mõõgaga Saflorov. Fudorosel on kuus ja Saflorovil seitse võitlust. Kõik nende rivaalid tapeti kohapeal või pussitati inimeste otsusel surnuks. Juht näitas näpuga rahvale. Need, kes tahavad panustada, on jälle ilmunud. Sheikh haukus.
  - Saflorovile sada kuldmünti.
  Kihlveod sõlmiti kiiresti, vandusid aadlikud. Need kaks läksid isegi tülli. Üks pritsis veiniklaasi, teine lõi talle paksu jalaga näkku. Hetaerad ja valvurid tormasid märatsevat avalikkust rahustama. Šeiki naine, võimukas, jultunud, paks, haukus:
  -Edasi! Tapa!
  Gladiaatorid lähenesid. Seekord võtsid nad aja maha, pannes üksteist ettevaatlike löökidega proovile. Põrkudes mõõgad sädelesid kergelt, kilbid värisesid. Üldsusele see ettevaatlikkus ei meeldinud, see ulgus pahameelest ja luud lendasid võitlejate poole. Šeik keeras kandiku ümber ning kattus veini ja moosiga. Siis ta sülitas ja kilkas vihaselt.
  -Kui sa ei tülitse, siis lasen su tagurpidi üles riputada. Poodiumile jooksid mitmed pressivad metsikud "janitsarid", nad vehkisid odadega, demonstreerides torke avatud selga. Saflorov asus rünnakule, ründas raevukalt, ta lõi oma kolleegile jalaga põlve. Teismeline astus tagasi, nihutas mõõka kergelt küljele, vastane lõi risti vastu rinda. Halvasti kruvitud plaat kukkus põhja. Järgmine rünnak jättis nahale sügava jälje ja voolas paks veri. Fudoros taganes, üks karvane võitleja tabas teda jalga. Ja kui poiss kõhkles, lõi Saflorov vastu kiivrit sellise raevuga, et ta koperdas ja kukkus kokku. Löögi tõttu lendas "kiiver" maha, paljastades valge pea, mille otsaesisel oli paistes muhk. Saflorov pani tera oma närviliselt kerkivale rinnale. Ta heitis pilgu "publikule".
  Ootasin märki. Kui enamus jookseb läbi nende juuste, tähendab see tapmist ja kui nad suruvad peopesad salku, tähendab see halastamist.
  Ometi ei loetud ägetest nägudest halastust. Peaaegu kõik, isegi naised ja teismelised, jooksid peopesaga üle kõri.
  - Surm! Lõpeta ta ära!
  Šeiki naine haukus pilkavalt.
  - Ta väljus liiga odavalt. Anna see mulle üheks ööks.
  Saflorov kõhkles, vajutas kergelt lüüa saanud teismelise alasti rinnale ja ilmus veretilk. Siis viskas ta meeleheitel mõõga minema:
  - Ma ei saa! Ta on minu sõber.
  Äkitselt vaibus müra ja tekkis surmvaikus.
  -Mida! - Sheikh muutus maruvihaseks. -Sa keeldud võidetuid tapmast. Pange nad mõlemad puuri, misjärel ootab ees kohutav piinamine kogu gladiaatorikooli ees.
  Sõdalased jooksid Fudorose juurde, pritsisid talle vett näkku ja siis, et aidata tal kiiremini mõistusele tulla, põletasid nad kuuma rauaga tema palja kanna. Poiss karjus, hüppas püsti ja talle visati kohe kaks lassot kaela. Saflorov püüdis vastu hakata, võitles korraga ära kümmekond mõõka, hirm andis jõudu. Üks tulistaja tabas aga noolega vastu jalga. Mürk halvas noormehe, kuid ei tapnud teda. Olles nad mõlemad kinni sidunud, lukustati nad puuri. Saflorovit tabati hot rodiga ribidesse, nahk hakkas suitsema ja staažikas poiss kannatas süstid vapralt vastu. Kuid ilmselt lükati kahe sõnakuulmatu poisi piinamine magustoiduks edasi.
  Šeiki naine säras:
  - Nad peaksid olema mu abikaasa. Teate, et ma olen leidlik.
  - Ma tean, aga vaata, ma võin kadedaks muutuda. Poisid on ilusad ja saavad juba abielluda. - Šeik paljastas hambad.
  - Tõenäoliselt on nad isegi abielus! Need on ju kõige tugevamad ja tervemad orjad, kes peaksid paljunema! - Paks tüdruk pilgutas silma.
  - Gladiaatorid on orjuse värv! Soovin, et saaksin nad kätte ja nende naisi piinata. - Sheikh irvitas.
  - Me saame hakkama! Muide, jälle tüdrukud.
  Nüüd pidid naised võitlema. Areenile astusid kaks poolalasti diivat, kes kandsid vaid niua. Nad olid kaelast aheldatud ja neid ei saanud üksteisest eraldada. Relvad: mõlemas käes kaks pistoda. On selge, et võitlus saab olema jõhker ja mitte liiga pikk. Üks tüdruk oli hele, teine mustajuukseline, mõlemad üsna pikkade lakkadega.
  - Võitlema! - müristas pätt.
  - Ma ei panusta! - šeiki naine haukus. - Sellest on juba saanud halb end.
  Vaesed naised tulid kokku. See oli hirmus, ühel neist rebenes peaaegu kohe kõht lahti, teine sai rindkerest haavata. Enda lõikamist jätkates lõid tüdrukud jalgadega välja, rebides oma liha. Verd voolas palju ja nad ei saanud lahkuda ja põgeneda. Lõpuks kukkus üks neist, täiesti tükeldatud, põlvili. Mustajuukseline naine naeris, püüdes talle otsa teha, kuid sai siis salakavala löögi altpoolt ribi. Oigates suutis ta siiski kurjategijale kuklasse lüüa. Mõlemad kaunid sandistatud naised kukkusid kruusal kokku, lehvisid mitu korda ja tardusid. Nende juurde jooksid karvased "janitsarid" ja torkasid neid kuuma rauaga. Sõdalased tüdrukud ei liigutanud.
  -Jällegi, rohkem kui üks panus ei õnnestunud. Mõlemad on surnud.
  Avalikkus oli pettunud, kuigi mõrva tunnistajaks olemine iseenesest on väga meeldiv. Aga keegi pole veel võitnud.
  Selles olukorras päästis asja vaid uus lahing. Lihtne soojendus on läbi ja on aeg tõsiseks asjaajamiseks.
  Areenile tormasid viisteist perforeeritud oranži tuunikaga gladiaatorit, kolm musta sulge lima peal. Nad olid relvastatud lühikeste kõverate mõõkadega; käes hoidsid nad väikeseid ruudukujulisi kumera pinnaga kilpe, päid kaitsesid ilma visiirita kiivrid. Selle grupi tagant jooksid välja helepunastes tuunikatega võitlejad, samuti lühikeste, kuid sirgete mõõkadega, väikese ümmarguse kilbi ja paremat kätt katva, kilbiga kaitsmata rauast käerauaga ning vasakut jalga kaitsva põlvekaitsmega. Pilti täiendasid rohelised suled libedatel kiivritel.
  Üksteise vastas seistes kummardasid nad. Seekord tehti panuseid palju suurematele summadele ning kuld voolas käest kätte.
  - Ei saa olla, et nad kõik tapeti! - ütles šeiki naine. Keegi kindlasti võidab!
  - Tehke oma panus, see on viimane lahing. Näete, on juba koit! - ütles väsinud šeik ärritunult.
  - Siis on see tõsine! Tuhat kulddrahmi punastel. - paks naine vilistas.
  - Miks neile? - Miks just nemad? - kordas aadlik üllatunult kaks korda.
  - Sest silmad on kurjemad!
  Juhataja karjus midagi. Kõlas hüsteeriline trompeti heli. Isegi tõrvikud vilkusid, nagu oleks midagi koletistele silma sattunud.
  Vestlused, lärm, naer ja trügimine lakkasid: kõigi pilgud olid suunatud võitlejatele. Esimene kokkupõrge oli kohutav: keset kõrvulukustavat vaikust, mis valitses, kostis teravalt mõõkade lööke kilpidele. Üle areeni lendasid suled, kiivrikillud, purustatud kilpide tükid ning elevil hingeldavad gladiaatorid lõid üksteisele löögi löögi järel. Lahingu algusest oli möödunud vähem kui kolm minutit ja veri oli juba valatud: neli gladiaatorit väänlesid piinades ja võitlejad trampisid nad jalge alla. Üks lamavatest haaras oma elukaaslase jalast ja keeras jalga. Ta lendas alla, lõigates oma käe.
  Printsi täitmatu naine Demeter viskas sõrmuse sisse näritud luu.
  - Punased, kui te võidate, annan teile klaasi veini!
  Nagu sageli juhtub, juhtus vastupidine: meeskonna suurim võitleja, kelle poole Demeter oli, alistati. Kolm mõõka läbistasid korraga laia rindkere ja õnnetu juhi kätte jäi halvasti ajastatud luu.
  Pealtvaatajad jälgisid lahingu veriseid pöördeid rõõmu ja pingega. Nad karjusid nagu kari haavatud härgasid. Kohalik eliit meeletult, märatses, julgustas võitlejaid. Gladiaatorite read hõrenesid, lahing lagunes eraldi kokkupõrgeteks.
  Sel hetkel, kui kõrge avalikkus nautis ja avalikult verd "loksas", tapsid vaprad mässulised unised valvurid. Pobedonostsev purustas koos käputäie julgete meestega ihukaitsjad ja tungis esimesena paleesse.
  Mässuliste lähenemisest kostuv müra sundis võitlust katkestama. Aadlikud püüdsid kohkudes oma mõõku kätte saada. Noor mässuliste juht hüüdis valjult:
  - Mida ma näen! Tapate üksteist kaabakate lõbustamiseks! Elustunud roomajad ei suuda isegi mõõka tõsta, nende kõht takistab liiga palju. Kui sinusse on jäänud kasvõi killuke uhkust, raiuge see jõledus ära.
  Gladiaatorid näisid just seda ootavat: nad tormasid rasvunud karja poole.
  Teeniorjad hüppasid kõrvale, tahtmata surra oma vihatud peremeeste pärast, ning poisid hakkasid isegi kõrgeid teenijaid kandikuid ja toitu loopima.
  Demeter karjus:
  - Tapa nad kõik!
  Siis kukkus talle pähe kristallveiniklaas, mis lõi emase välja.
  Witcher oli vihane. Ta tükeldas linna rikkad kodanikud ja hakkis nende liha.
  See ei olnud raske, kuid see oli vastik. Passi pidev kaaslane võitles tema kõrval. Bik ei jäänud maha ja gladiaatorid maksid oma vangivalvuritele kätte.
  Sünged orjad tõstsid juhi konksu otsa ja karjusid:
  - Oleme omad! Nad on orjad nagu sina!
  - Nii et tõesta seda mõõgaga! - Ta karjus ja Witcheri lühtritel olevad küünlad hakkasid värisema.
  Šeik üritas põgeneda, kuid Bik komistas ta püsti ja valas tal krae alla mett:
  - Noh, kuhu sind vaja on? Ei mingit maitseainet.
  Solntslava raius ühe hoobiga kahel aadlikul pea maha, kolmandal purustas põlvega lõualuu. Ent polnud enam isegi kakluse nägemust, orjad maksid lihtsalt kätte. Valvurite riismed põgenesid ja pidulised, isegi kõige paremas vormis, ei esindanud tõsist sõjalist jõudu. Nad kõik tapeti enne, kui Witcher maha jahtus. Ainult peašeik oli veel elus, Bik tõmbas juukseid. Vedmakov ajas jultunud poisi minema:
  - See on üllas inimene. See võib meile kasuks tulla!
  . PEATÜKK nr 12.
  Sakslased jätkasid rünnakut Stalingradile. Tundus, et jäänud on väga vähe, aga viimasest läbisaamine oli uskumatult raske. Isegi Sturmtigerite massiline kasutamine ei aidanud. Kuigi reaktiivpommide tekitatud purustus oli tohutu. Teine vahend oli napalmipommid.
  Tüdrukute pataljon oli hõrenenud, kuid kaunitarid võitlesid endiselt. 20. oktoobril hakkas lund sadama ja kaunitarid olid kõik paljajalu. Nad jätavad valgele vooditekile graatsilised jäljed.
  Ilusad tüdrukud ukerdasid veidi lumes ja said puhtamaks. Matryona ei leidnud pärast Seryozhka tabamist endale kohta. Tore oleks nii targast ja ilusast poisist ilma jääda. Ja mis ootas teda fašistlikus vangistuses? Kõigepealt piinamine ja siis surmanuhtlus!
  Poiss oli tõepoolest lähedal tulistamisele, kuid sattus kaevandustesse. Kuusteist tundi päevas töötades, nappide toidunormidega, ootas Serjožkat ülevaataja piits.
  Täpsemalt on poiss juba karjääris ja töötab seal nagu eesel. Kuid maa all on palju soojem kui pinnal. Ja sõdalased, et mitte külmuda, on sunnitud hüppama ja jooksma. Ja tüdrukud kaklevad. Siit tuleb võimas Lion tank. Selle relv on 150 mm, tõhusam ja praktilisem linnas lahingutes. Fritz armastab seda paaki, see on nii hästi kaitstud erinevate külgede eest.
  "Hiir" roomab veidi tagapool. Kakssada tonni kaaluv Saksa sõiduk oli samuti relvastatud 150-millimeetrise kahuri ja seitsmekümne viiega. Nii palju praktilisem. Kuulipildujate arv on kasvanud neljani ja tankile pole lihtne ligi pääseda.
  Anyuta, Maria ja Alla püüavad koos mastodoni urgitseda. Nad lähenevad talle ettevaatlikult.
  Anyuta laulis entusiastlikult:
  - Kuidas me elasime, võideldes ja surma kartmata... Nii et nüüdsest elame sina ja mina! Ja tähekõrguses ja mäevaikuses, meresõjas ja ägedas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  "Mouse" oli uusim modifikatsioon, millel oli kuus kuulipildujat, kaks toruga koaksiaalset ja neli hingedel pöörlevat.
  Läbi lume roomas Maria susises:
  - Me ei anna kunagi alla! Lõppude lõpuks on Jeesus, Kõigekõrgem Jumal, meiega!
  Lähemale jõudes viskas tüdruk lõhkepaketi Hiire rööviku pihta. Kilbi alt kostis kõva müra ja rull lõhkes.
  Tüdrukud hüüdsid rõõmust:
  - Võtke fašist!
  Alla lõi käega ja viskas Fritzi killugranaadi. Plahvatuslaine ajas fašisti õhku ja koos temaga rebiti pea maha ka kahel koloniaalvägede mustanahalisel sõduril.
  Punajuukseline kaunitar vilistas:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Anyuta viskas uuesti lõhkepaketi... Seekord see nii hästi ei õnnestunud, tabas soomust ja plahvatas teraskesta pinnale.
  Tüdruk ütles nördinult:
  - Ee, ma ajasin sassi!
  Ja ta roomas uue portsjoni omatehtud lõhkeaine järele. Külmast punased ümarad kontsad välkusid. Peaaegu alasti tüdruk roomas lumes, veidi ebamugavalt. Aga me suudame seda taluda. Pealegi sulab lumi koorimise ajal.
  Anyuta isegi laulis:
  - Ma tean, et külm kaob varsti,
  Oja kihutab valjult mööda...
  Ja nad jooksevad juba läbi lompide -
  Paljajalu tüdrukud!
  Tüdruk tulistab ja koloniaalvägede araablane kukub kokku. Vaenlase katsed tegutseda väikestes rühmades toovad kaasa tõsiseid kaotusi.
  Hiire lühike kahur laseb taas killustikku. Kusagil suitsu sees plahvatavad mürsud. Ja palju pause...
  Sakslased on Stalingradi peaaegu vallutanud... Väga vähe on jäänud. Kuid just see takistab Wehrmachtil kasutada suuri pomme ja rasket suurtükiväge. Fritsid lasid ette välismaalased, kellest neil polnud kahju.
  Maria tulistas püssist. Fašistlik palgasõdur kukkus ja veeres üle varemete kivide.
  Tüdruk hõõrus oma paljaid rindu helepunaste nibudega. Nad kõik on sõdalased - hüppavad aluspükstes ringi. Kuid nende peal pole peaaegu ühtegi tabamust. Ilmselt kaitseb alastus kuidagi eriti kaunitarid. Kuna nad suudavad sellises põrgus ellu jääda!
  Alla raputab lume ja mustuse segu maha ning tulistab uuesti. See tabas mustale võitlejale otse silma. Tark lits, ei oska midagi öelda.
  Kolm tüdrukut lähenevad uuesti Hiirele. Nii paksu turvisega sõidukist on igast küljest raske läbi tungida. Kuid sõdalased on täis optimismi. Kui te ei saa kesta ise läbistada, siis miks mitte tünn ära rebida.
  Alla, räpaseid klompe paljaste jalgadega minema ajades, laulis:
  - Meie tõde, meie tõde... Nagu päikesekiired! Meie homne päev tuleb helge, mägedest voolavad ojad!
  Naissõdalased on juba ammu relvastatud tabatud MP-44-dega. Nendel kuulipildujatel on pikk lahinguulatus. Kaunitarid tulistavad enesekindlalt. Mustad langevad taas. Nad lasid välja punase vere purskkaevusid.
  Maria tulistades, nii püss kui ka tabatud kuulipilduja õlgadel, laulis:
  - Salakaval ämblik teritas oma nõela,
  Ja ta joob püha, vene verd Venemaalt!
  Tema vastase jaoks ei piisa kõigest ja ta tapab,
  Kellel on armastus Venemaa vastu!
  Armastus Venemaa vastu!
  Tüdruk saatis kuuli pragudest välja roomava assortii "valvuri" pihta. Kaunitar naeratas, tema nägu, kuigi kõhn, säilitas oma ilu ja võlu.
  Üldiselt on nende pataljonis kõik tüdrukud ilusad. Siin on näiteks tatari seeravi. Tema isa on tatarlane, kuid ema on pärit Valgevenest ja Seraphima pärandas tema juustele küpse nisu värvi. Samuti ilus tüdruk, paljajalu ja peaaegu alasti. Ja ta tulistab kinnivõetud kuulipildujast lühikeste võtetega. Ja tema poole hiilivad fašistid teistest vägedest.
  Serafima laseb üsna täpselt. Kuldjuukseline Maria heitis tema kõrvale pikali. Mõlemad tüdrukud teevad tuld ja laulavad.
  - Isamaa! - Maria alustas...
  - Ja armee! - Ta jätkas Serafimi tulistades.
  Maria säutsus:
  - See...
  Värviliste inimeste tulistamine ja löömine, teatas Seraphima:
  - Kaks sammast!
  Maria, muigab, säutsus:
  - peal...
  Seraphima vallandas ja lisas:
  - Milline...
  Maria, olles viis maha lõiganud, jätkas:
  - See peab vastu!
  Serafima, tulistas, tervitas:
  - Planeet!
  Maria, tulistas, säutsus:
  - Rind...
  Serafima, tulistab, nurrub:
  - Me kaitseme...
  Maria purustas fašisti pea ja ütles:
  - Meie sina....
  Serafim lõikas natsid kuulidega läbi ja susises:
  - Riik!
  Maria, saates hästi sihitud kuule, säutsus:
  - Kõik....
  Järjest täpsemalt tulistav Seraphima lisas:
  - Inimesed!
  Maria, visates oma määrdunud kuldsed juuksed laubalt, laulis:
  - Rath...
  Serafimi kuul ja laskude saatmine, välja antud:
  - Sinu...
  Maria, lüües fašisti kurku, jätkas:
  - Soe!
  Kaadreid saates blond tatarlanna jätkas:
  - Pilved...
  Täpselt lasknud Maria lisas:
  - Lahe!
  Seraphima irvitas ja säutsus:
  - No ja...
  Maria tulistas täpselt ja möirgas:
  - Päike!
  Seraphima, tulistades hoogu, susises:
  - See on kuum!
  Maria jätkas naerdes:
  - Automaatne...
  Seraphima, otsekui tuld suunates, haukus:
  - Nater...
  Maria lisas hästi sihitud löögid:
  - Õlg...
  Seraphima lisas naerdes:
  - Sõdurile!
  Maria laulis entusiastlikult, tulistades:
  - Ma kaevan...
  Hävitajat juhtiv Serafima lisas:
  - Haud....
  Maria, olles aafriklase maha löönud, jätkas:
  - Vastasele!
  Tüdrukutel sai laskemoon otsa. Ja ta oli sunnitud kiiresti varju otsima. Tarne üle Volga on väga keeruline. Pidev pommitamine ja pommitamine. Siin purjetab teiselt poolt tugevdusfirma.
  Paatide ümber pursavad purskkaevud pritsmetest ja prahist. Tormiväelased möirgavad taevas. Focke-Wulfid lendavad sisse. Ja neile visatakse pomme.
  Mitu paati läks laiali. Nõukogude sõdurid upuvad ja hukkuvad.
  Vaenlase suurtükituli on juba liiga tihe.
  Isegi öösel hoiavad fritsid kõike tule all. Ja nende sukeldumispommitajad tormavad ringi. Sealhulgas vanaisa Yu-87. Kuigi reaktiivlennukid on juba tootmisse jõudnud.
  Siin on legendaarne Nõukogude Jak-9. Ta võitleb sakslaste ME-309-ga. Agility, kiirus ja relvad said kokku. Sakslane üritab nõukogude masinat esimesel läbimisel alistada. Kuid ta ebaõnnestub. Jaks omakorda püüab tahapoole saada, kuid nats pääseb oma suure kiiruse tõttu põgenema.
  Kiirem sakslane, tugevamate relvadega, manööverdusvõimelisema venelase vastu. Kuid kiire lend jätkub. Fašist kasutab seitset tulipunkti seitsme vastu ja tabab Nõukogude sõidukit. Ta kaotab kiiruse ja hakkab kukkuma.
  Sellest väljuvad suitsujoad. Ja mootor põleb...
  Mis see sõda on! Raske on vastu panna nii võimsale relvastusele nagu ME-309, mille ülekaalu ja kehvemat manööverdusvõimet kompenseerivad seitse laskepunkti.
  Suur kiirus võimaldab fašistil sukeldumisel põgeneda ja Saksa hävitaja esiosa on hästi soomustatud.
  Anyuta üritab jälle Hiirt õõnestada. Tüdruk riskib oma eluga. Ta on juba üleni kriimustatud, roomab alasti mööda kindlustusi. Kogu ilu on kaetud kriimude ja kriimudega. Siis aga viskab ta granaadi, millele on kinnitatud lõhkepakett. Teda tabab isegi kuulipilduja plahvatus. Kaunitari õlga kratsimine.
  Kuid lõhkepakett tabas 150-millimeetrise kahuri toru. Ja sakslane on juba saanud märkimisväärset kahju. Suurte raskustega liigub sõiduk oma kohalt ja roomab tagasi oma vägede asukohta, et haavu lakkuda.
  Taevasse ilmuvad Focke-Wulfid ja mitmed TA-152-d. Nad hakkavad Nõukogude positsioone tulistama. Ilmus ka paar uusimat HE-183, ründelennukid. Need raisakotkad saavutasid kiiruse kuni kaheksasada kilomeetrit tunnis ja neid oli peaaegu võimatu tabada.
  Tüdrukud tulistavad sakslaste pihta. Alati on võimalus vaenlane tabada, hoolimata ründelennukite võimsast kaitsest maapealse tule eest.
  Anyuta ja Alla leidsid kinnivõetud Luftfausti. See on relv, mis koosneb üheksast omavahel ühendatud kahekümnemillimeetrisest tagasilöögita vintpüssist.
  Tulistada saab justkui väikesest õhutõrjerelvast.
  Ja sõdalased osutavad vaenlasele. Nad vajutavad sujuvalt starti... Mõlemad kaunitarid puhkasid paljajalu rusudele, tundes sujuvat tagasilööki.
  Kuue õhukahuriga Focke-Wulf hakkab suitsema - kõht rebeneb lahti.
  Tüdrukud möirgavad entusiastlikult:
  - Litter! Puck! Eesmärk!
  Tüdrukute peade kohal hakkavad tiirlema teised Saksa lennukid. Kaunitarid sööstavad maa-alustesse käikudesse, põikledes kõrvale Focke-Wulfi rakettidest.
  Anyuta tundis oma jämedas kannas sädemeid. Tüdruk nurrus:
  - Oh põrgu tuli!
  Tüdruku tallad olid kaetud villidega ja valutasid valusalt. Tahtsin midagi külma torgata.
  Ja pealtnäha katkemised jätkuvad. Leekidest susiseb lumi, varemed rebitakse laiali. Sakslased ujutavad positsioonid tulega üle, kuid sellest on vähe kasu. Sõdalased peitsid end nagu hiired aukudesse. Las nad triikivad end.
  Alla sosistas Anyutale kõrva:
  - Ma arvan, et varsti saavad natsid lõpuks otsa. Neil on palju jõudu, kuid Stalingradis pole neil võimalust ümber pöörata!
  Blond tüdruk vastas uhkelt:
  - Oleme siin nagu kolmsada spartalast! Me tõrjume kõrgemad vaenlase jõud!
  Punajuukseline Alla itsitas ja pilgutas oma elukaaslasele:
  - Ja te ei saa meist mööda minna!
  Kui tüdrukud pinnale jõudsid, oli haarang läbi. Ilmusid uued mustad jalaväelased. Nad ronisid edasi ja tüdrukud pidid tule avama, sundides vaenlast nina maasse kaevama.
  Lõvid ja tiigrid läksid taas lahingusse. Sakslased püüdsid rasketankidega Nõukogude armeed peale suruda. Aeg-ajalt sadas mürske maha. Haavatavam "Tiiger" püüdis oma koosseisudest mitte lahti murda. Samuti müristasid mördid.
  Tüdrukud tulistasid sakslasi ja nende palgasõdureid. Nokautis vastased. Alla ja Anyuta tulistasid kahekesi. Vaenlase näod ilmusid ja rahunesid. Siis uus kiht edasitungivaid vaenlasi.
  Tüdrukud laulsid lahingu ajal.
  Alla alustas tulistades:
  - Enne...
  Anyuta, tulistades, jätkas:
  - Teie poolt...
  Alla rabas ja lisas:
  - Leegion...
  Anyuta, olles neist kolm ära lõiganud, susises:
  - Vaenlased...
  Allah naelutas vastased ja lausus:
  - Nad....
  Anyuta, olles poole araablase pealuust maha puhunud, jätkas:
  - Nad tahavad...
  Alla, purustades vaenlase, jätkas:
  - Sina...
  Anyuta tulistades susises raevust:
  - Alandlik...
  Alla, läbistanud araablase pealuu, urises:
  - Hävitage...
  Anyuta naelutamist jätkates susises:
  - Märkmed...
  Alla, justkui tulistades, vilistas:
  - Ära karda...
  Anyuta, olles teinud täpse lasu, urises:
  - Vaenlane...
  Alla, tulistades nagu snaiper, jätkas:
  - Tääk...
  Anyuta edasi tulistades haukus:
  - Võimeline...
  Alla, laskmist lõpetamata, susises:
  - Sundida...
  Vihast tulistanud Anyuta urises oma sõpra parandades:
  - Julgust...
  Alla, tõsises ekstaasis, olles lasknud aafriklaste päid, haukus:
  - Jõudu...
  Püssitulega hüppav Anyuta susises:
  - Suurendama...
  Punaseid lokke raputades jätkas Alla:
  - Ja vastased...
  Anyuta, lüües araablast kõhtu, ütles:
  - Kohe...
  Kõigist kaliibridest tulistav Alla haukus:
  - Hävitage...
  Tüdrukud tõmbasid hinge. Ja pärast veidi rohkem tulistamist hüüdsid nad:
  - Oleme snaipripüssi rüütlid, mõrva hääl on selge!
  Kolooniavägede edasiliikumise laine vaibus mõnevõrra. Natsid liigutasid taas oma tankid edasi. "Tiigrid"-2 ilmusid oma pikkade koonudega ja tulistasid mürskudega kõike, mida neil õnnestus märgata.
  "Tiger"-2-l oli originaalne tornikuju ja külgedel kaldus soomusplaadid. See muutis ta mõnevõrra sitkemaks. Sõdalased valisid taas oma sihtmärgiks tanki roomikud. Fašist pidi elama nagu kala pannil.
  Anyuta viskas lõhkepaketi, purustades Tiger-2 esirulli ja laulis:
  - Kohtasin sind kingitusega... Muidugi visandasin ma koha kirstus!
  Alla susises, visates fašistile rõõmsalt suure lõhkepaki:
  - Aga Pasaran!
  Ja plahvatusest väändus saksa tanki pikk koon. Ja Kuninglik Tiiger hakkas tagasi pöörduma. Jälle sai fašist tõsiselt haavata. Alla võttis selle ja haukus, visates paljaste varvastega klaasitüki:
  - Sa jääd tammepuust kirstu!
  Klaas lendas otse indiaanlasele, ühele Saksa koloniaalvägedest, kurku.
  Anyuta pilgutas oma elukaaslasele silma ja laulis:
  - Ma pistan pea sellesse tünni! Ma kastan kõiki!
  Alla lasi kuulipildujast paugu. Sakslased olid taas rünnaku all. Tüdruk sosistas:
  - Me saame kõike teha! Ja me võidame!
  Anyuta tulistas püssi ja ütles:
  - Ees ootab suur võit! Olgu meie vanaisad au sees!
  Alla tegi saltot ja veeres ringi, keerledes nagu jõulupuu. Tüdruk laulis pilgutades:
  - Härra edu, kuhu te lähete... Härra edu - fašistid naeravad...
  Saksa tankid tugevdasid oma tuld ilma mürske säästmata. Nad valasid välja oma plahvatusohtlikud kingitused. Ja nad lähenesid Nõukogude positsioonidele, püüdes vältida lünki.
  Anyuta tõmbas traati kasutades, nagu vangistatud Serjožka neile õpetas, raske miini. "Lõvi" roomas aeglaselt Nõukogude positsioonide poole. Selle 150 mm relv sülitas aeg-ajalt mürske välja. Tüdrukud susisesid ja pilgutasid.
  Anyuta laulis:
  - Sakslased-paprikad, fašistid-natsid... Teid ootab patsifisti lõpp!
  Alla märkis muigega:
  - Patsifism... Patsifismist on isegi rumal rääkida, kui me räägime natsidest!
  Anyuta tabas koloniaalvalve araablast hästi sihitud lasuga ninaotsa ja säutsus:
  - Ja nad on invaliidid mõtlemises... Ja sõjalistes asjades pole nad nii tugevad! Varsti kustutame need täielikult planeedi Maa pinnalt!
  Alla tegi veel ühe hooga, hõõrus palja rinnakorvi kruusale ja laulis:
  - Olen vene rüütel metslaste põlvili... Pühin Isamaa vaenlased maa pealt minema!
  Punajuukseline kaunitar pilgutas silma taeva poole. Seal keerlesid "raamid", Saksa laskurlennukid.
  Sakslane "Lõvi" roomas iga natukese aja tagant üles, jäädes tuule alla. Ja ta relv sülitas pidevalt.
  Anyuta, liigutades miini Saksa tanki rööviku all, susises:
  - Serjožka jaoks....
  Sakslane peatus ja tulistas uuesti. Tüdrukute selja taga plahvatas mürsk.
  Anyuta kontrollis:
  - Piimakarbid, kellel on lapse ajud!
  "Lõvi" seisis mõnda aega. Võib-olla aimas Saksa kogenud meeskond ees ootavat ohtu või tahtsid nad oma lahinguvarustust ära kasutada. Kuid "Lõvi" seisis mõnda aega ja sülitas surmavaid kestasid.
  Anyuta märkis, et Saksa tankil on täiustatud relv ja ta tulistab sagedamini kui KV-2. Ja see muudab selle auto muidugi palju ohtlikumaks. Anyuta tegi risti ja susises:
  - Las õelad lähevad põrgusse!
  Alla tulistas fašisti päikesepõimikusse ja haukus:
  - Meie võit on vältimatu! Ja kõik lõpeb hästi!
  Anyuta lõikas ka türklase ära ja laulis:
  - Kuigi tundub, et elu katkeb varsti, kui häda koputab selle mustale sarvele... Hobused naaberdavad ja veri voolab nagu jõgi ja jälle kaob maa jalge alt!
  Alla, tapnud iraanlase, lisas:
  - Aga ka maal on oma valvur... Ja tähtede vahel on tema poole sirutatud... Nähtamatud päästvad niidid Hitleri pagendamiseks Kolõmasse!
  Tüdrukud, tulistades, laulsid üheskoos:
  - Murrame Adolfi, see teeb talle haiget! Usun, et saame fašismi jagu! Ja meie Venemaal ilmub Messias, kõigi maade rahvaste isand!
  Ja sõdalased jätkasid tulistamist. Kuid vaenlase jalavägi heitis pikali ning hakkas tulistama ja granaate loopima. Fašistlikud hordid püüdsid tüdrukuid mörditulega välja suitsetada. Ja visata palju granaate.
  Alla märkis filosoofiliselt:
  - Numbritega võite valimisi võita, oskustega võite valimisi võita ilma sõjata!
  Anyuta itsitas ja märkis:
  - Sõda on valdkond, kus kvaliteet võidab kvantiteedi, valimised on reeglina vastupidised ja see on anekdoot!
  Sõdalased taganesid veidi; granaadid ja nende killud langesid liiga paksult. Alla haaras visatud kingitusest isegi jalaga kinni ja viskas tagasi. Granaat lendas ja tabas natse nende kiivritesse. Ja kuidas see plahvatab...
  Tundus, nagu oleks kuskil teine kimp plahvatanud.
  Alla märkis filosoofiliselt:
  -Õnn on teine õnn, edu on kolmas, kuid esimene oskus!
  Anyuta itsitas ja sekkus:
  -Õnn on tasu julguse eest, kuid mitte hoolimatuse eest!
  Alla lõi koloniaalarmeest hindu silma välja ja susises:
  - Kellel veab, selle hing laulab!
  Anyuta naeratas ja ütles:
  - Hea, kui sul veab, see tähendab, et Jumal päästab sind!
  Tüdrukud said veidi vaimukamaks. Seejärel liikus Saksa "Lõvi" siiski edasi ja miin lasi ta õhku. Röövik sõitis otsa lõhkekehale ja rebenes.
  Haavatud "Lõvi" keerles ringi ja tõusis püsti... Sõdalased olid vaimustuses ja laulsid täiel rinnal:
  - Lõvi on invaliid mõtlemises, tiiger on igasuguste hädade allikas... Maailmas pole midagi huvitavamat kui inimene!
  Anyuta tulistas pika rivi, just siis, kui võõrarmee tõusis tormi ja laulis:
  Meil on rakette ja lennukeid,
  Tugevaim vene vaim maailmas...
  Parimad piloodid on roolis -
  Vaenlane purustatakse tolmuks ja kildudeks!
  "Lõvi" näib olevat tõsiselt kahjustatud. Ta tardus ja sülitas välja veel paar kesta.
  Ilmus krapsakas "Panter". Ta kartis aga minna sügavamale Nõukogude vägede positsioonidesse ja hakkas tulistama. Tüdrukute peade kohal vilistasid karbid. Ja nad lõhkusid killustikku ja tulekahjusid.
  Anyuta valmistas viskamiseks ette granaadi, olles valmis tabama hetke, mil fašistlik tank lähenes ligipääsetavas kauguses. Kuid ka "Panther" pole rumal. Sakslased tulistasid, asetades mürsud ruudukujuliselt, püüdes mitte ühtegi maatükki mööda lasta. Ja nad rehasid sõna otseses mõttes iga kivikese välja.
  Alla paljast rinnale patsutades märkis:
  - Krautsi taktika on vigane... Kas nad saavutavad nii palju?
  Anyuta märkis vaimukalt:
  - Kana nokib tera korraga, kuid võtab kaalus juurde palju kiiremini kui siga, kes neelab suuri tükke!
  Panther tulistas rohkem kui kaheksakümmend padrunit ja, olles oma laskemoona ära kulutanud, pöördus ümber ja suundus tagasi oma pesakonda. Selle asemele ilmus uus mastodon, Sturmtiger. Masin kattis oma laia tünni korgiga. Ilmselt loodavad nad sel moel enda päästmisele.
  "Sturmtiger" tulistas Nõukogude vägede positsioone eemalt. Rakett müristas. Maa tõusis üles ja tuline purskkaev valas välja leegijoad.
  Tüdrukud jäid vaevu ellu, nad olid üsna tolmuga kaetud. Anyuta oli isegi kergelt jahmunud. Tüdruk nägi end ootamatult hobuse seljas ratsutamas. Ja et ta juhib salka, mis ründas tatari armeed. Ja tema sõdalastega ratsutavad hobustel. Mongoli-tatarlased, kes ei suutnud löögile vastu seista, taganevad ja hukkuvad tuhandete kaupa kabja alla.
  Anyuta vehib kahe mõõgaga ja raiub maha oma vaenlased. Kuid nägemine katkes ootamatult.
  Alla lõi oma elukaaslasele vastu põske, raputas teda, öeldes:
  - Noh, see on kõik! Lõpetage nüüd lamamine!
  Anyuta vastas vihaselt:
  - Ma ei puhanud, vaid võitlesin!
  Tüdruk hüppas raevust püsti ja viskas granaadi. Kingitus lendas üle ja tabas Levi tanki tünni. Kahju saanud auto kortsutas oma kaaluka pagasiruumi.
  Anyuta hüüdis täiel rinnal:
  - Ma olen Venemaa rüütel!
  Alla tulistas kuulipildujast paugu ja urises:
  - vastas poiss kulmu kortsutades,
  Ma tahan teenida Püha Vene...
  Lase veremerel valguda,
  Kuid Jumal suudab meid päästa!
  Anyuta kukkus palja kõhu ja rinnaga rusude peale. Täpselt õigel ajal, kui tema pea kohal sähvatas sadu kuulipilduja plahvatusi. Tüdruk ajas keele välja ja ütles:
  - Vaprate sõdurite hullus on elupäästja erksatele kindralitele!
  Alla nõustus:
  - Sõdur on julge, kindral kalkuleeriv, vaenlane kaval, edu tuleb ainult targa julgusega!
  Tüdrukud avasid uuesti tule ja siristasid solidaarselt:
  Eskadrillid tema kohal
  Möirgab ühest suust
  Adolf on tugev loll -
  Istutab Soodoma!
  Ilmus veel üks soomustatud "Lõvi". Kaks sõdurit jooksid tema eest minema, nende tumedate nägude järgi otsustades olid nad araablased. Nad proovisid panna konksu külge ketti, et edasijõudnud tank lahinguväljalt välja tõmmata.
  Alla ja Anyuta tulistasid, tappes samal ajal tehnikud. Sõdalased laulsid:
  - Ärge hävitage ennast ja aidake oma kaaslast, aidake teistel tulest välja tulla!
  Ilmus kolm mustanahalist. Nad tormasid ketiga nii kiiresti kui suutsid, kuid neid tulistati ka tüdrukute poolt. Veelgi enam, Anyuta tulistas relvast, surudes koerale paljaste varvastega.
  Ja ta suutis oma vastaseid tabada erakordse täpsusega, nagu Robin Hoodi täpsus.
  Alla märkis:
  - Märk pole see, kes lööb edukalt, vaid see, kes ebaõnnestub!
  Anyuta viskas palja jalaga granaadi ja susises:
  - Kõige täpsem pistoda nägemusega inimene võib mööda lasta, kuid teravale mõistusele on andestamatu sihtmärgist mööda lasta!
  Granaat tabas mörti ja hakkas plahvatama, lõhkedes miinid.
  Jah, Stalingradil ei olnud sakslaste jaoks kerge. Nendes on kohutav surma tsitadell!
  . PEATÜKK nr 13.
  3. novembril piirasid sakslased Tihvini ümber ja linnas endas puhkesid lahingud. Punaarmee taandus aeglaselt. Suurem osa Bakuu linnast on juba vallutatud, Nõukogude väed taganevad poolsaarele. Jerevan peab endiselt vaevu vastu. Stalingrad on hävingu äärel.
  Kuid ikkagi käskis Stalin seda linna mitte loovutada. Lahingud puhkesid ka Astrahani pärast. Ka Krautsid üritavad selles linnas edasi pääseda. Kõiki lähenemisi pommitatakse tugevalt ja infrastruktuur hävib.
  Talv läheneb... Ja sõja käik muutub järjest ettearvamatumaks. Aga tundub, et Stalingradi ei saa pidada. Varustamist üle Volga takistab jää teke ja ulatuslik pommitamine.
  4. novembril oli Tihvinist juba üheksakümmend protsenti võetud. Ja sakslased lähenesid Soome territooriumile. Olulist kahju saanud Nõukogude väed ei suutnud vaenlase peatamiseks piisavalt jõudu koguda.
  Kohtumist ründasid ka soomlased ja marionett-Rootsi väed. Nad kasutasid märkimisväärseid jõude.
  5. novembril ühinesid Saksa koalitsioon ja Soome-Skandinaavia väed. Nii suleti Leningradi ümber topeltrõngas. Uus, suur võit Kolmanda Reichi jaoks.
  6. novembril käisid põhjasektoris veel lahingud. Natsid laiendasid koridori. Olukord on muutunud äärmiselt keeruliseks. Tihvinis põlesid viimased vastupanu riismed. Sakslased tulistasid Jerevani ballistiliste rakettidega. Avaldati kolm ettekannet. Põhjustas märkimisväärseid purustusi ja inimohvreid. Kuid lõpuks ei läinud midagi katki.
  Astrahani linn oli ülejäänud Nõukogude territooriumist maismaaga ära lõigatud. Olukord on eskaleerunud. Murmanski pihta tulistasid uued Saksa ja Inglise lahingulaevad. Garnisoni komandant ja paljud ohvitserid hukkusid tulistamise käigus.
  See läks veelgi hullemaks.
  Ja 7. novembril tungisid natsid Volhovi ja surusid lõpuks Tihvinis Nõukogude vägede vastupanu maha. Seega vahe Leningradiga kasvas järsult. Sai selgeks, et vaevalt linn piiramise all püsima jääb.
  8. novembril toimusid lõpuks kauaoodatud tanki Lev-2 katsetused. Sõidukil oli muudetud paigutust. Mootor, käigukast ja käigukast asusid ees ühes kohas ning lahingukamber taga.
  Energiliste pingutustega valmistasid sakslased Porsche eestvedamisel auto putši aastapäevaks.
  Tõepoolest, tänu madalamale siluetile, säilitades samal ajal Lõvi relvastuse ja soomuse, vähendati sõiduki kaal kuuekümnele tonnile, mille mootor oli 1200 hobujõudu. Lahingukatsed näitasid, et tulemuseks oli täiesti vastuvõetav tank. Täpselt see, mida vajate!
  Kombinatsioon headest sõiduomadustest ja soomusomadustest.
  Fuhrer aga ei olnud sellega rahul. Ta nõudis külgede ja ahtri soomuse tugevdamist, samuti 88-millimeetrise kahuri paigaldamist tünnipikkusega 100 EL.
  Teine katsetatud sõiduk oli E-100. See tank osutus aga liiga raskeks: 140 tonni, kuid sellel oli suurepärane kaitse kõigi nurkade eest ja hiirerelvad. Üldiselt tõotas E-seeria saada äärmiselt paljulubavaks. Sakslased ilmselt aega ei raisanud.
  Näidati ka 1000 hobujõulise mootoriga tanki Bars, kuid Hitlerile ei tundunud sõiduk piisavalt kaitstud.
  Tähtpäeval näidati ka erinevat tüüpi lennukeid. Eelkõige ründelennukid ja ME-262 modifikatsioonid. Ja ka TA-183. Terve tehnika paraad.
  Kaasa arvatud võimsad gaasiheitjad, on need võimelised lammutama terveid linnu ja külasid.
  Siin demonstreeriti tegelikult väga tugevaid hävitamissüsteeme.
  Katsed läbis ka "Panther"-2, kaaludes viiskümmend tonni; sellel oli 150-millimeetrise nurga all esisoomus ja kahur "Royal Tiger". Külgsoomus oli 82 millimeetrit, kaldus. Hitlerile selline tank enam-vähem sobis, kuna suutis lähivõitluses vastu pidada kolmkümmend neli.
  Üldiselt koristasid natsid loomaaia.
  Samuti katsetati Gotha hävitajaid, mis suutsid saavutada kiirust tuhatsada kilomeetrit tunnis.
  Ühesõnaga, nad lasid oma vöö lahti.
  9. novembril langes Volhov. Olukord on jõudnud haripunkti. Ja jälle üritasid Nõukogude tankid vasturünnakut teha.
  Gringeta tardus relva lähedal. Churchill 2 seisis Nõukogude sõidukite vastas ja sülitas laskemoona välja.
  Lord Jane'i tütar luges tabamusi. Nõukogude tankid aeglustasid kraavi sisenedes kiirust. Ja Saksa loomaaed kasutas seda ära.
  Nicoletta võttis selle ja laulis:
  - Inglise sõdalane ei karda surma,
  Tähistaeva all ei vii meid surm!
  Ta võitleb vapralt krooniga lõvi eest,
  Ma laen võimsa kuulipilduja!
  Malanya noogutas tunnustavalt:
  - See on suurepärane! Ja me võtame ka tasu!
  Relv töötas väga aktiivselt. Karbid vilkusid nagu tikud, jättes piirjooned läbi õhu. Jah, seal olid energilised tüdrukud. Ja mis kõige tähtsam, täpne.
  Gringeta noogutas pead ja saatis mürsu kolmekümne nelja torni juure. Ta pomises:
  - See on surm! Ta tuleb mu vaenlaste juurde! Ja nüüdsest tean, et ta ootab vuntsidega vaenlasi!
  Nicoletta ütles naeratades:
  - Kõik loomad kummardasid vuntsidega... Et see neetud ebaõnnestuks!
  Gringeta naeris uuesti ja tulistas susisedes:
  - Minu mürsk on kõige täpsem. Kindlasti jõuame kohale!
  Nicoletta tõstis nimetissõrme ja ütles:
  - Pauk, põmm - ei tabanud! Hall jänku kappas minema!
  Gringeta, tulistas, laulis:
  Igaüks valib ise
  Naine, religioon, tee...
  Et teenida kuradit või prohvetit,
  Igaüks valib ise!
  Jane raputas pead ja vaidles vastu:
  - Mitte kindlasti sel viisil! Üheksakümmend üheksa protsenti inimese usust määrab sünd, mitte teadmine. Siin me kuulume anglikaani kirikusse... Aga kui vaadata, siis mille alusel? Kas see on meie valik?
  Gringeta itsitas ja märkis:
  - Mina isiklikult olin usklikus perekonnas, kuid nüüd kaldun üha enam ateismi poole!
  Nicoletta itsitas ja ajas keele välja.
  - Ateism... See on huvitav!
  Malanya märkis filosoofiliselt:
  - Ja kõigest võrdselt kaugel! Kui pole Jumalat ega üleloomulikke jõude, siis on iga religioon vale!
  Gringeta noogutas pead, kinnitades meelsasti:
  - See on nagu kommunistid! Nad tulid välja ideega, et kõik religioonid on vaid inimeste fantaasiad. Ja nad ehitasid sellele doktriini!
  Malanya koolutas oma huuled skeptiliselt:
  - Ja mis ootab neid pärast surma?
  Gringeta irvitas lihasöövalt. Ta tulistas mürsu, lõikas lahti teise Nõukogude tanki kere ja vastas:
  - Siin võib palju välja mõelda... Isegi surnute ülestõusmine teaduse jõududega!
  Malanya meenutas muiates:
  - Lugesin raamatut tulevikumaailmast. Seal on juba kosmoseimpeerium. Ei ole surma, vanadust, haigusi. Ja muidugi nälg... Tõsi, enamikul elanikkonnast pole tööd, aga seda jätkub kõigile.
  Näiteks autod antakse ära tasuta. Ja on elektroonilisi masinaid, mille abil nad suhtlevad kogu maailmaga.
  Nicoletta märkis üsna tõsiselt:
  - Edusammud arenevad kiiresti. Vaadake neid tanke... Kuidas nad on edasi arenenud ja arenenud. Siiski ei saa Churchill-2 Matildaga võrrelda.
  Malanya nõustus:
  - Jah, tankid on edasi arenenud... See on šikk!
  Nõukogude tankide järjekordne rünnak lõppes ja tekkis paus.
  10. ja 11. novembril viisid sakslased läbi väikesed pealetungioperatsioonid, lõigates põhjas nurki.
  Nõukogude väed üritasid vasturünnakut Stalingradist põhja pool, kuid neil oli vähe edu. Linna viimased majad pidasid juba vastu. Hävis samal ajal, maapinnale. Kuid praegu käskis Stalin lõpuni vastu pidada.
  Bakuu linn on peaaegu vallutatud. Kuid naftapuurkaevud põlevad ja nende vahel on puhkenud võitlus. Sakslased pommitavad pidevalt.
  Lahingud Astrahanis on haripunktis...
  12. novembril alustasid türklased rünnakut Jerevanile. Rünnak löödi tagasi. Osmanid kandsid kaotusi. Aga nad tulistasid uuesti. 13. novembril okupeerisid sakslased Bakuu viimased kvartalid - teatades linna vallutamisest. Vaid poolsaarel käisid veel lahingud ja taevas oli leekivatest kaevudest must.
  14. novembril alustasid natsid Murmanski pealetungi. Nad kasutasid suurtükiväge ja lennundust...
  Stalingrad põles, kuid üle viidud Nõukogude abiväed võimaldasid siiski vastu pidada. Kuigi ainult linna servale ja seda kolossaalsete kaotuste hinnaga.
  Murmanski rünnaku ajal kogunes suur lahingulaevade armaad, kohale saabusid ka lennukikandjad. Linn oli pressitud nagu plasmarull. Ja nad pommitasid ja tulistasid.
  15. novembril hakkasid liikuma fašistlikud väed, kes ründasid linna, Põhja-Jäämere ainsat jäävaba sadamat. Lahingutes osalesid "hiired" ja isegi tank "Rat", mida natsid tahtsid praktikas proovida.
  Siiski valmistas "Rott" mõnevõrra pettumuse. Ta liikus alguses edasi ja jäi siis lumehangedesse kinni. Ja ta peatus linna ääres. Sakslased polnud pealetungiks päris valmis. Kuid mürsutamine ei lõppenud. 16. novembril lõpetasid natsid põlevate naftapuuraukude puhastamise praktiliselt. Kuid osa poolsaarest oli neile ligipääsmatu seitsmenda taevani kasvanud tulekahjude tõttu.
  17. novembril vallutasid natsid Volga delta viimase haru ja blokeerisid sellega Astrahani põhjalikumalt. Bakuu on ammu ära lõigatud.
  Jerevan sai ka tormi. Linn on mäe peal, kaitseks väga mugav, aga tormijooksuga on raske, eriti tankidega.
  18. novembril panid Nõukogude väed uuesti proovile natside kaitse tugevuse Stalingradist põhja pool. See nõrgendas survet Volgale, mis oli aastast järele jäänud, kuid see maksis märkimisväärseid kahjusid.
  19. novembril lõpetasid sakslased suurte kaotuste tõttu rünnaku Murmanskile.
  Seega ei suutnud vallatud Fuhrer arvukaid kilde oma positsioonilt välja rebida. Natside plaanid lõpetada NSV Liit enne talve luhtusid.
  Mis kõige hullem, Jaapan peatas oma pealetungi külma ilma ja tohutu tööjõukaotuse tõttu. Ainus asi on see, et samuraid suurendasid oma kolmekümne nelja toodangut ja andsid Pantrite litsentsi. Ja järgmisel suvel võivad need probleeme tekitada.
  20. novembril kustutasid sakslased tulekahjud osaliselt ja puhastasid suurema osa poolsaarest.
  21. novembril ründasid Nõukogude väed taas sakslasi ja tungisid isegi mitu kilomeetrit Stalingradist põhja pool. Natsid pidid oma rünnakut nõrgendama ja püüdma positsioone taastada.
  Kaklused, nagu sellistel juhtudel öeldakse, on lihtsalt frakkide tasemel!
  22. novembril üritasid natsid edasi tungida Türkmenistani piirkonnas. Ja pärast kümmet kilomeetrit kõndimist nad peatati. Kuid 23. novembril, kui šahhi brigaadid olid lahingusse toonud, läksid nad uuesti edasi. Olukord on Kesk-Aasia piirkonnas muutunud äärmiselt teravaks.
  24. novembril rinnetel olulisi muutusi ei toimunud...
  25. novembril jätkasid natsid Murmanski rünnakut. Uued üksused visati lahingusse. Aga sellest on veel vähe mõtet.
  Kätte on jõudnud 26. november - üksteist aastat Reichstagi valimistest, mille järel Hitler määrati riigikantsleriks.
  Esimest korda paigutati rindele uusim tank E-100.
  See oli sellise masina lahingupraktika.
  Paak nägi välja üsna pikk, peaaegu lapik. Sellest ulatus välja 128 mm suurtüki pikk koon. Ja eesmine soomus on neljakümne viie kraadise nurga all. Ja ta ise on külgedelt viltu.
  E-100 tank liikus tänu uusimale 1500-hobujõulisele mootorile kiiremini kui hiir. Ja kestad põrkasid temalt maha.
  Ja autosse ilmus rõõmsameelne nelik Magda, Christina, Gerda ja Charlotte.
  Tüdrukud sünnitasid füürerile lapsed ja jätsid nad SS-i spetsiaalsete lapsehoidjate järelevalve alla.
  Ja nad olid just saabunud rindele. Tüdrukud on väga naljakad. Nad jäid lahingutest ilma. Ja siin on lihtsalt võimalus ennast tõestada. Võtke lõpuks see Põhja-Sevastopol.
  Ja kehtestada Põhja-Jäämeres Kolmanda Reichi domineerimine. Kui kaua võib sõda tegelikult veel venida? Ja need neli mõtlevad: äkki saab koos nendega vähemalt midagi muutuda?
  Murmanski lähedal pole liiga pakane - Golfi hoovus pakub isolatsiooni. Tüdrukud on võitlusvaimas. Igaühel sündis paar - poiss ja tüdruk! Nii et võite rõõmustada.
  Magda ja Christina rippusid relvade ümber. Paak on uus ja juhitav üsna lihtsalt. Seda kaitseb külgedelt 120 mm kaldsoomus ja veel 50 mm kilp. Nii et iga nurga alt ei saa autot tabada.
  Tüdrukud vilistasid laulu. Nad tunnevad end südames suurepäraselt.
  Gerda märkis naeratusega merevaigukollastel huultel:
  - Nüüd on mul Hitleriga ühised järglased. Oleme kuningliku perekonna liikmed!
  Charlotte itsitas, kui märkis:
  - Ja ees on ainult nullid!
  Tank "E"-100 lähenes Nõukogude positsioonidele. Kõik ümberringi hävis nii palju, et nõukogude võimu lasud on haruldased ja tavaliselt kerged relvad.
  Magda sihtis 128 mm kahurit ja tulistas Nõukogude haraka pihta. Mesiblond tüdruk laulis:
  - Ma olen tiiger ja mul on irve... Ja kuri tiiger kiskus kõik laiali!
  Nõukogude nelikümmend viis veeres tagasi, mitu Vene sõdurit sai surma.
  Magda nurrus nagu kass:
  - Ma olen superinimene, minu meetod on lihtne... Ma hammustan sabast neil, kes on villast tehtud! Ja siis hakkas tüdruk naerma. No täpselt nagu hull jumalanna.
  Hitleri prostituuditüdrukud raputasid tanki. Ja nad ise hüppasid viltu soomustatud autoga püsti.
  Siis aga keerasid sõdalased oma auto ümber. Charlotte, see vasekarva juustega kaunitar, laulab:
  - Klõps, klõps, klõps... Voog veereb! Natside ratsavägi sõi kogu liiva ära!
  Ja pärast seda naeris Charlotte nii kõvasti... Ta hakkas isegi hambaid krigisema. Ja jälle paak pöörles. Sakslased lõhkusid okastraataia maha. Tyrannosaurus rexi suurune masin urises alatult. Ja sõdalased irvitasid oma armsaid ja lihasööjaid nägusid.
  Tüdrukud kandsid ja sünnitasid Adolf Hitlerilt lapsi. Ja see juba ütleb midagi. Ilusad viksid, aga samas moraalsed koletised. Siin purustasid nad rataste alla jäänud Nõukogude sõduri. Ja nad surusid maasse 76-millimeetrise kahuri. Sõitsime sellest mööda. Teras oli lamedaks tehtud. Sõdalased näitasid vigurlendu. Karbid tundusid kahjutumad kui herned, mida laps kõristes raputas. Järgmine relv, mille E-100 lamedaks tegi, oli 85 mm.
  Magda itsitas:
  - Ja me purustame venelased nagu lutikad!
  Christina parandas oma sõpra:
  - Rohkem nagu karud! Ja karu on suur loom!
  Red Charlotte lisas kihvad paljastades:
  - Ja hambuline!
  Saksa tankid asusid läbi linna kaitseliinide. Nõukogude väed võitlesid väga visalt. Kõik haarasid relvad. Isegi kümneaastased poisid võitlesid miilitsas. Tüdrukuid oli ka palju. Kõik elanikud kogunesid, kuid relvi nappis. Kõiges ilmnes massiline kangelaslikkus. Pioneerid, kasutades isetehtud lõhkeaineid või granaatide kobaraid, lähenesid natside tankidele ja heitsid roomikute alla - surres oma kodumaa eest.
  Tank E-100 sai mitmeid vigastusi. Ühel poisil õnnestus raskest miinist läbi suruda. Ta sai ise surma, kuid kahjustas Saksa autot. Rull purunes ja osa röövikust lendas minema. Suur sõiduk aeglustas kiirust. Siis viskas paar sõdalast granaatide kimpu, purustades paksud roomikud.
  E-100, olles läbinud rindejoone, kaotas oma liikuvuse.
  Gerda sihtis kuus kuulipildujat ja lülitas need sisse, kui Nõukogude sõdurid üritasid vasturünnakut teha. Kümned venelased ja teiste Venemaa rahvaste esindajad langesid, läbistatuna kuulipilduja kuulidest. Nõukogude sõdurid aga jooksid edasi. Nad viskasid granaate ja surid. Osa kilde jõudis E-100-ni, kuid kuulipildujad töötasid korralikult. Ja kuradi Gerda on nii täpne. Ja tema kuulid ei lähe peaaegu kunagi asjata.
  Ja vene sõdurid surevad...
  Christina tulistas kiirtulest 75-millimeetrisest kahurist, killukestadest ja tulistas koaksiaalkuulipildujast. Nõukogude sõdureid kuulidega lõhki rebis punapäine metsaline susises:
  - Mina olen surma kandja... Saatan ise on mu punajuukseline sugulane!
  Magda märkis arglikult:
  - Noh, ära tee seda. Saatan on Jumala vaenlane ja ta on määratud tulejärvele!
  Christina lõi palja jalaga vastu metalli ja möirgas:
  - Aga tulejärv? Mu juuksed on nagu tuli!
  Gerda märkis muigega:
  - Fuhrer ise annab meile kõik patud andeks... Täpsemalt, patu mõiste on sisuliselt vananenud?
  Magda kehitas õlgu:
  - Kas sa tahad öelda, et patu mõiste on aegunud...
  Gerda lülitas uuesti sisse kuulipildujad, surudes maha Vene sõdurite meeleheitliku vasturünnaku. Kuulid tapsid nad nagu põrgu kingitused. Selle modifikatsiooni E-100 on väga tugevalt kaitstud. Koguni kaheksa kuulipildujat, kaks kahuritega koaksiaalset ja ülejäänuid juhiti hingedel. Ja nad lõid päris kõvasti.
  Gerda möirgas muigega:
  - Patt, see on Kolmanda Reichi olemasolu alus! Meie religioon on tõesti loomade usk!
  Punajuukseline Christina, kes tulistades kahurist ja tappes Vene sõdureid, laulis:
  - Mu südamlik ja õrn loom... Ma armastan su kihvasid, usu mind! Minu põrgulik ja kihvadega metsaline!
  Ühel Nõukogude õhutõrjekahuril õnnestus jällegi rullid tabada ja need ära murda. E-100 peatus lõpuks. Magda aga karistas tüütut õhutõrjerelva, kattes selle raske laenguga. Noh, rajad läksid katki.
  Gerda võpatas, kutsus puksiiri ja küsis:
  - Tõmba meid välja, palun! Me sureme! Jäljed on katki!
  Vastus tuli kohe:
  - Tuleb puksiiri!
  Christina laulis naeratades:
  - See on samm! Vaenlased välja!
  Magda tulistas püssi pihta, mida Vene sõdurid püüdsid otsetuleks välja tõmmata. See purustas tünni ja paiskas Nõukogude sõdurid eri suundadesse laiali. Üks sõduritest rebenes pooleks ja vaevles piinades.
  Blond kristlane lõi risti ette, tõstis silmad taeva poole ja palvetas:
  - Anna mulle andeks, issand! Tahtmatu patu ja mõrva eest!
  Christina itsitas ja märkis:
  - Ei, sa ei saa seda teha! Sa pead olema kindel kui kivi! Ole meile kivi!
  Magda vastas enesekindlalt:
  - On ainult üks kivi - Jeesus Kristus!
  Punajuukseline saatan haukus:
  - Jeesus oli patsifist! Ja meie usk ja elukutse on sõda!
  Tank E-100 korjati puksiiri ja lohistati sakslaste positsioonide poole. Gerda märkis lumekuninganna naeratusega:
  - Rullid on paagi kõige haavatavam osa. Ja me peame selle vastu võitlema!
  Charlotte raputas pead.
  - Terveid rulle ei saa varjestusega katta. See pole võimalik, kuna osa radasid jäävad veel lahti!
  Magda soovitas:
  - Mis siis, kui teeme rullid väikesed ja ilma kaubaaluseta?
  Punajuukseline saatan itsitas ja näitas pärlmutterhambaid:
  - Kuidas neile kiirust juurde anda?
  Magda hõõrus oma paljast talda vastu metalli ja soovitas:
  - Mis siis, kui kasutame elektrimootoreid?
  Charlotte tõmbas kõhtu ja väänas kaela:
  - Võimalik variant... Ja tankid põlevad vähem!
  Magda ütles pisarsilmi:
  - Kui me põrgusse jõuame, siis see põleb ja leegitseb nagu tõrvikud!
  Punajuukseline saatan urises:
  - Noh, nii... Ja inglid on loodud eredatest leekidest! Olgem inglid!
  Christina võttis selle kätte ja laulis kõrvulukustavalt:
  - Ma ei ole ingel, vaid lihtsalt kurat, aga inimeste jaoks on minust saanud pühak... Vaenlased saavad oma arve sellise ebamaise valu piinamise all!
  Tüdrukud jäid vait... Taevas keerlesid tormiväelased ja kahurimüra mürises. Ja pommid muudkui langesid ja langesid... Nagu tõeline hävingu ja laastamise rahe.
  Murmansk põles ja inimesed surid. Sakslased lasid välja isegi ballistilise raketi. Pole eriti tõhus relv. Lihtsam oleks Yu-488-lt visata viietonnine pomm, see oleks nii täpsem kui ka odavam.
  Christina hüppas esimesena paljajalu lumme, kui tank viidi alternatiivsesse parklasse. Seal hakkasid spetsialistid remonti tegema. Tüdrukud kolisid sooja majja. Heidasime madratsitele pikali. Gerda ja Charlotte hakkasid taskumalet mängima.
  Magda ja Christina hakkasid tegema kõhulihaseid, et nende kõht oleks silmatorkav ega vajuks raseduse ajal alla. Ilusad sõdalased, kes värisevad nimme. Veel värske, aga need on naised, kes on lapsed sünnitanud. Ja suremine pole nüüd nii hirmus - on, kes pereliini jätkab! Isegi sellise päti nagu Hitler seemnega.
  Aga SS-tiigripataljoni tüdrukud, füürer on tõesti midagi jumala sarnast. Ja mitte enam paganlik jumal, vaid midagi Kõikvõimsat ja arusaamatut oma geniaalsuses.
  Gerda mängis Kuninga Gambiiti ja arendas tugevat rünnakut. Charlotte kaitses end kangekaelselt. Toimus löögivahetus. Kuid kõik lõppes vastastikuse hävingu ja viigiga. Siis hakkasid Magda ja Christina malet mängima. Ja Charlotte ja Gerda hakkasid kõhulihaseid ja kätekõverdusi tegema. Tüdruk hoidis aktiivselt vormi.
  Magda vastast mängides ja tõugates märkis filosoofiliselt:
  - Aga see on ikkagi imelik...
  Christina küsis süütu naeratusega huulil:
  - Mis on imelikku?
  Blond supermees vastas:
  - Asjaolu, et valged on headuse värvid, aga just nemad alustavad sõda esimesena!
  Punajuukseline kurat märkis ratsionaalselt:
  - Aga me toome ka head... Aga bolševikud ründasid enne Venemaad!
  Magda laulis vastuseks kurval toonil:
  - Aga kõik õitseb meie ees, kõik põleb meie taga...
  Christina lisas heliseval häälel:
  - Pole vaja viriseda! Meiega on see, kes otsustab kõik meie eest!
  Gerda jätkas laulmist:
  - Rõõmsameelsed, mitte sünged, naaseme koju - meie auhinnaks saavad blondid sportlased!
  Mispeale pahvatasid terved neli naerma... Ilmus teismeline sulane, kes jagas tüdrukutele võileibu või, juustu, vorsti ja kuivatatud puuviljadega. Tüdrukud sõid ja olid soojast kurnatud. Kaunitarid suikusid. Noorena ja tervena on hea - jääd kergesti magama.
  Järgmisel päeval, 27. novembril taastati E-100 vaid osaliselt. Tüdrukud rünnakus ei osalenud. Aga lihtsalt bikiinides käisime paljajalu läbi lumehangede jooksmas. Nad vaatasid neid, nagu oleksid nad hullud, jooksid külma käes peaaegu alasti. Aga tüdrukud on üldiselt vigurlendurid. Nad on erilised tulevikuinimesed!
  Gerda asus juhtima. Ja mitte see paljajalu tüdruk Gerda, kes oli Anderseni muinasjutus. Aga ka julge ja staažikas. Ja samal ajal sai temast sündinud tapja. Tugevate lihastega kiire tüdruk.
  Kõik neli tüdrukut on aga tublid. Nad jooksid kiires tempos viiskümmend kilomeetrit ja pöördusid tagasi. Seejärel tegime rea harjutusi, laulsime ja kiikusime. Harjutasime veidi laskmist.
  Alles järgmisel päeval sai E-100 tank remonditud. No see pole nii hull. Pealegi oli sellel üliraskel autol malelaua paigutusest erinev rullikute paigutus, mis suurendas lumes sõiduomadusi, kuid tekitas remondimeestele harjumusest teatud probleeme. Kuigi E-100 on lihtsalt lihtsam paigaldada kui Tigerit või Pantherit.
  28. novembril suutsid natsid Murmanskis pisut sügavamale läbi murda. Kuid Nõukogude vägede vastupanu on lihtsalt arusaamatu. Ja isegi Suurbritannia ja Saksamaa lahingulaevade kuueteisttollised kestad ei suutnud kaitsetahet murda.
  Kuid natsid läksid ikka edasi. Tank E-100 läbis päeva jooksul paar kvartalit, kuid kahjustas jällegi roomikuid. Kuid seekord võttis remont vaid paar tundi. 29. novembril põrkasid Terminaatori tüdrukud kokku tankiga KV-3. Nõukogude sõiduk tabas paar korda esisoomust, kuid mürsud põrkasid kallakust tagasi. Magda tabas vene tanki vastu, pannes selle põlema nagu virna laotud tõrvikute hunnik.
  Christina küsis oma partnerilt pilkavalt naeratades:
  - Kas teil pole nendest venelastest üldse kahju?
  Magda vastas siiralt:
  - Mul on kõigist kahju, isegi neist, kes pole haletsusväärsed!
  Ja tüdruk ohkas raskelt, pöörates silmad taeva poole. Sõdalased püüdsid tegutseda üha ettevaatlikumalt. Et mitte lasta end remondist segada. 128 mm ja 75 mm relvad töötasid nagu eeslid. Kuid tank sai ikkagi kahju.
  Üks sein plahvatas ja kukkus auto peale. Soomus oli kriimustatud ja kergelt mõlkis.
  30. novembril edenesid natsid veelgi. Kohati jõuti isegi kesklinna. Kuid samal päeval kahjustas hästi sihitud lask neljakümne viiest 128-millimeetrise kahuri suu ja tüdrukud olid sunnitud uuesti remonti tegema. Ja ilmselt kauemgi.
  Siis otsustasid nelik tanki asemel võidelda nagu lihtne jalavägi. Kaunitarid püüdsid võidelda, võideldes vaid bikiinides. Kuid külma käes suutsid tüdrukud selles poolpaljas olekus seista vaid paar tundi ja siis jooksid end soojendama.
  Gerda mattis end lumme, tulistas viimasest automaatrelvast MP-44 ja tappis üsna aktiivselt Vene sõdureid. Siin ta on, valgete juustega paljajalu tüdruk, kes lõi punaarmee kolonelile pähe. Ja ta ütles:
  - Ei, ma olen ikka aarialane!
  Charlotte, kes liikus teiselt poolt edasi, itsitas:
  - Olete sõdalane, kes toob teie vaenlastele surma. - Siis tulistas punaste juustega paljaste jalgadega tüdruk majori pihta ja tabas teda otse silma alla. Ta paljastas üsna palju hambaid. - Näete, ma ei tulista halvemini!
  Gerda tegi paugu, lõpetades komsomoli ja Vene vägede kapteni, emane näitas hambaid:
  - Jah, sa tulistad, aga ma nägin! Nagu mootorsaag!
  Charlotte viskas paljaste varvastega klaasikildu. Ta lõi Vene armee leitnandile kaela ja siristas:
  - Ja siin ma mängin klaasiga!
  Gerda jooksis läbi lume, jättes paljajalu graatsilised jäljed. Ta tormas kummardudes. Siis pööras tiigritüdruk ümber ja tegi salto. Ta väänas ja liigutas pead Nõukogude sõduri lõua poole. Ta sülitas verd välja. Gerda pigistas paljaste jalgadega kurku ja kägistas venelast.
  Punajuukseline kurat Charlotte kägistas pioneeri. Nii vastikuks ja kurjaks tüdrukud osutusidki.
  Magda tappis ka vene sõdureid, kuid ei teinud lastele viga. Ei, ta ei tõsta kunagi kätt lapse peale. Ja üldiselt ei pakkunud verevalamine talle naudingut. Kuid ikkagi on ta SS-pataljoni tiger ja peab täitma käske.
  Nii viskas Christina pistoda poissi, kes nägi välja umbes kaheteistkümneaastane. Tõesti julm. Ei, täiskasvanud ei tohiks lapsi tappa!
  Magda lõi risti ette ja sosistas:
  - Issand, anna mulle andeks! Sa jälestad mind, aga sõda on sõda!
  Ning blondiin tulistas venelasest snaiprit, kes kukkus, tabades täpse löögi ninasillale. Paraku ilmus kuulus nelik. Tüdrukud tapsid algul britte ja osaliselt ameeriklasi, kuid nüüd on nad kätte võtnud
  venelased. Sellised on Teise maailmasõja põrised muiged. Naeratused, mis näitavad kõige tõelisemaid ja teravaid kihvasid!
  Christina hõõrus oma palja jalaga vastu puitu, tundes end endiselt külmana, ja märkis:
  - Kas see on vastik? Mida sa punajuukselistest nõidadest tahad!
  . PEATÜKK nr 14.
  Sakslased külmutasid järk-järgult tegevuse. Kaasa arvatud lennundus - ja sunniviisiliselt halvenenud ilmastikuolude tõttu. Päev enne pealetungi püstitatud ülesandeid ei õnnestunud täielikult täita. Tõsi, Kaukaasia on praktiliselt vallutatud. Bakuu naftamaardla on kontrolli all. NSV Liit kaotas oma suurima naftaallika. Tõsi, kaevude taastamiseks peavad sakslased ise veel aega kulutama. Samuti vallutati Karjala, Arhangelsk ja osa põhjarannikust. Leningrad on ülejäänud Venemaaga suhtlemisest täielikult ära lõigatud. Mõned teised territooriumid on hõivatud keskuses. Pool Türkmenistanist on samuti okupeeritud. Jaapan vallutas kogu Mongoolia ja kiilus ka Kesk-Aasiasse ning lõi osaliselt sillapead Amuuri taha Usuri piirkonda. Tõsi, samurail õnnestus see mõnevõrra vähem. Vladivostok on täielikult blokeeritud ja tule all.
  Moskvani on jäänud kakssada kilomeetrit. Ja sakslased saavad nüüd pealinna tulistada ballistiliste rakettidega ja pommitada reaktiivlennukitega. Kuid talvel ja külmaga kaotas Wehrmacht võimaluse edaspidiseks pealetungiks läbi viia. Pealegi on koloniaalväed: indiaanlased, aafriklased, araablased väga külmad. Ja nad kaotasid suurema osa oma võitlusefektiivsusest. Patt oleks sellist olukorda mitte ära kasutada. Kuigi Punaarmee kandis suuri kaotusi ja oli ka väga kurnatud.
  Tõepoolest, peastaap otsustas hoolimata kõigist tarneraskustest ja Kaukaasia kaotusest korraldada talvel mitu suurt pealetungioperatsiooni. Isegi kui fašistid ei julge talvel oma nina välja pista, surume nad kinni ja purustame.
  Või igal juhul sunnime teid võitlema kõige halvemate ilmastikutingimustega.
  Kindralstaabi ülem ja kaitseministri asetäitja Vasilevski eeldas üsna loogiliselt, et NSVL ei suuda lisaks Aasiaga võita tehnoloogilist võidujooksu kogu Euroopa ja Aafrika vastu.
  Sellega seoses kasvab vaenlase eelis, eriti lennunduses, ainult talve jooksul. Jah, muidugi, nõukogude disainerid on juba välja töötanud ja jätkavad uute, arenenumate tankide väljatöötamist. Eelkõige suurema torni ja võimsa relvaga T-34-85. Noh, 122-millimeetrise relvaga IS-2 on teel. Kuid sakslased ei jää paigale. Pealegi pole isegi uued autod piisavalt head, et võita Lõvi ega ühtegi rasket autot.
  Ja on ebatõenäoline, et nüüd on võimalik saavutada arvulist üleolekut.
  Sõna võttis ka Voznesenski. Ta rääkis ka kiire rünnaku eest:
  - Pärast Kaukaasia kaotust kogeb meie armeed tõsist kütusepuudust. Täpsemalt kogeme seda juba täiel rinnal. Talvel on aga päevane periood palju lühem, ilm on sageli halb ja väheneb ka kütusekulu.
  Ka rahvakomissar Ždanov ruttas lisama:
  - Lisaks lasid meie sõdurid ja sapöörid õhku kõik Kaukaasia naftapuurauud. See tähendab, et Krauts ei saa veel meie õli kasutada. Kuid arvestades, kui kiiresti oskavad julmad fašistid kõike ehitada ja taastada, siis kevadel voolab Bakuu nafta Kolmanda Reichi majanduse arteritesse.
  Stalin võttis arutelu kokku:
  - Detsembri lõpus anname esimese talvehoo. Ainus küsimus on, kus?
  Siin ei olnud sõjaväel enam ühtsust. Žukov tegi ettepaneku anda rünnak kesklinnas ja tõrjuda vaenlane Moskvast minema. Vasilevski oletas, et Tihvinist on parem nõrk koht leida. Samal ajal aidata Leningradi, kes ei pruugi topeltblokaadi üle elada.
  Rokossovski pooldas pealetungi Voroneži suunal. Oli ideid rünnata natse Astrahanis või isegi Arhangelski lähedal. Stalin kuulas kõik kommentaarid ära, kritseldas midagi ja mõtles.
  Mõte vaenlane Moskvast eemale tõrjuda tundus ahvatlev ja ahvatlev. Kuid just keskmes on fašistid praegu kõige tugevamad ja hästi juurdunud.
  Tundub ebaloogiline rünnata Volga ületamisega, jõgi oli suur ja sügav ning operatsiooni esimene etapp venis.
  Võimalik on rünnak Doni ja Volga vahel, kuid meie omad on seal juba võitnud ja ka sakslased on hästi kindlustatud.
  Vasilevski idee tundub kõige loogilisem. Põhjas on sakslased nõrgemad ja nende vägedel on millegipärast vähem lahingukogemust. Veelgi enam, Tihvin oli hiljuti okupeeritud; Saksa väed paiknesid äärel. Aga täiesti võimalik, et ka Krautsid mõtlevad nii.
  Andke kõik jõud Voroneži suunal? Esikülje konfiguratsioonis tekkis rõdu, mida oleks väga ratsionaalne püüda maha lõigata, nagu viltune emise ohakas.
  Mõned huvitavamad mõtted on Arhangelskis ringi sebida. Arvestades, et Krautidel tuleb abivägesid üle mere vedada, on ratsionaalne, et sellel suunal vilja on.
  Kuigi oma vägesid on raske varustada, eriti kuna natside allveelaevastik domineerib merel täielikult. Ja natside uued ristlejad astuvad teenistusse. Tundub, et nad ehitasid peaaegu isegi varem uppunud lahingulaeva Bismarck. Pealegi peaks uus laev purustama Yamato rekordsuuruse ja relvastuse.
  Kuigi teisest küljest, milleks krautitele lahingulaevu vaja on? Kas visata kogu maailmale tolmu silma? Murettekitavamad on andmed uut tüüpi relvade kohta, mida Kolmandas Reichis arendatakse. Eriti rakettide ja reaktiivlennukite kohta ning see on tõsine.
  Pärast väikest kõhklemist kiitis Stalin plaani heaks: detsembri lõpus alustada rünnakut Tihvini oblasti vastu ja jaanuari alguses tunda vaenlast Voroneži lähedal.
  Üldiselt tundus see loogiline... Vahepeal jätkasid juba pooleldi unustatud neli tüdrukut kangelaslikkust idarindel. Gerda ja Charlotte ning Christina ja Magda von Singer - pärast pausi, mille põhjustas asjaolu, et nad kõik peaaegu üheaegselt rasedaks jäid; siis sünnitasid terved lapsed ja naasid rindele.
  Ilm oli külm ja kaunitarid saabusid kahekümne viiendal detsembril. Sajab lund ja tuul sajab su kiharaid. Ja nad valisid endale mitte kõige soojema koha - otse Leningradi lähedal.
  Kohale jõudes läksid bikiinides neiud lumehangedest läbi jooksma. Tegelikult peavad tõelised aarialased näitama, et nad ei karda ühtegi, isegi kõige rängemat külma. Nendega koos jooksis Jaapanist saabunud ninjapoiss, keda kõik kutsusid Karaks.
  See poiss sai kuulsaks erioperatsioonidel osalemise tõttu. Mõnusad idamaised näojooned koos tundmatult isalt päritud blondide juustega tegid poisi väga nägusaks.
  Tüdrukud tegid talle vastuseks isegi silmad ette, kuigi Karas neile ilmselt veel ei sobi. Aga lihaste reljeef jookseb nagu juhe, nii et isegi need staažikad tiigrid, kes on kõike kogenud, ei suuda sellega sammu pidada.
  Tüdrukud taastusid pärast treeningbaasis sünnitamist täielikult oma vormi, kuid mitte iga supermees ei pea sellisele liustikutempole vastu.
  Christina, kes, nagu Magda, von Singer, suutis venelastega võidelda, märkis:
  - Nende peamine liitlane on pakane ja lumi. Ja see pole lahedam kui britid!
  Magda märkis õigesti:
  - Ma ei ütleks seda. Venelased on palju tugevamad ja üksused ei tagane peaaegu kunagi!
  Charlotte, kes tegi sörkimise ajal saltot, itsitas ja märkis:
  - Aga see on pigem nõrkus kui pluss... Ma üldiselt ei mõista selliseid juhtimis- ja kontrollimeetodeid nagu paisuüksuste loomine ja taganevate üksuste komandöride hukkamine.
  Paljajalu Gerda ise, joostes ümber pöörates ja venitust tehes nõustus:
  - Muidugi - pulga all ei saa te häid sõdalasi. - Siin oli blond tüdruk aga kriiksuva südamega sunnitud tunnistama. - Aga venelased võitlevad hästi, kui nad on juba kaks ja pool aastat vastu pidanud. Soovime nende ellujäämist!
  Christina norskas põlglikult:
  - Kas sa räägid meile?
  Gerda itsitas, kui märkis:
  - Oleme eliit! Eriti Marcel!
  Kõigi aegade ja rahvaste parim äss, hoolimata Hitleri kategoorilisest keelust, kes tahtis, et see võitmatuse sümbol keskenduks eranditult õpetamisele - oli ju kindralleitnant, tormas siiski rindele.
  Õigemini lubas füürer tal lahkelt tagasi tulla, kui sakslastel kuskil halb oli.
  Natsid tugevdasid muidugi igaks juhuks kaitset ja valmistusid talveks, kuid nad kahtlesid tugevalt, et venelastel jätkub ressursse laiaulatuslikuks pealetungitegevuseks.
  Luure aga töötas. See tähendab, et teave Tihvini vabastamise eelseisva pealetungi kohta lekkis. Veelgi enam, Nõukogude väed alustasid jõulude ajal võimsat suurtükituld.
  Nad tabasid "Katyushasid" ja isegi paar esimest suure võimsusega raketiheitjat "Andryusha". Ja plahvatuste kohin oli selline, et paljajalu, poolkülmunud tüdrukud püüdsid selle kinni.
  Õnneks on nende kuulmine suurepärane ja silmad säravad.
  Tüdrukud vaatasid üksteisele otsa ja jõudsid järeldusele:
  - Nüüd võitleme korralikult!
  Ja ninjapoiss Karas ütles:
  - Minu ülesandeks on siseneda Leningradi ja seal luure teha. Sa oled liiga ilus, et olla skaut!
  Magda kallutas lõdvalt ripsmeid, kui ta vastas:
  - Ja sina ka... Ja kui venelastele tundub su aktsent kummaline?
  Karas märkis loogiliselt:
  - Kui sa räägid vene keelt liiga õigesti, paljastab see sind kui välismaalast palju tugevamalt. Igatahes jooksin ja surusin tiival olevale vastasele korralikult peale...
  Tüdrukud tormasid oma tanki. Lõppude lõpuks on nad proovitankerid. Ja valisime enda jaoks midagi uut. Täpsemalt isegi kaks uut tanki korraga, mida tuleb ees katsetada.
  Nimelt "Laski", väga madala siluetiga kahe meeskonnaliikmega autod. Esimesed uue põlvkonna tankide mudelid, kus sakslased hakkasid paigutuse tihendamisega tõsiselt tegelema. Ja mõned huvitavad juhtimisoskused. Eelkõige elektriülekanne ja mootorisse monteeritud käigukasti asukoht. Ja paar tankisti ise olid tegelikult pikali. Sel juhul paigutati käigukast ja mootor taha ning tüdrukud istusid mugavalt kõhuli. Ja nende jalad vajutasid tagant käike ja nuppe ning käed, vastupidi, liikusid käiguvahetusel mugavalt. Kõige lamavam iste on valmistatud eritellimusel ja kopeerib nende keha kuju. Torni tõesti pole - see osutus iseliikuvaks püssiks ja nii madalaks, et rullid asuvad väljapoole.
  Muidugi ei saa relv pöörata, kuid see võib veidi pöörata. Noh, hävitaja ise pöördub kiiresti ümber oma telje, kompenseerides sellega torni puudumise.
  Magda selgitas oma elukaaslasele tüdrukutele:
  - Seal on ilma tornita tankid odavamad ja madalamad. Siin saame kõrgust reguleerida, langetades 1,2 meetrini ja tõstes 1,5... Peaaegu nagu partisanid roomame kõhuli.
  12 tonni kaaluval sõidukil oli suurepärane 82-millimeetrine esisoomus 40-kraadise kaldenurga all horisontaaltasapinnast ülaosas. Ja alumine on väga väike. Küljed on 60 millimeetri juures vähem kaitstud, kuid siiski katavad need rullid ise. 400 hobujõuline mootor tagab suurepärase sõiduomaduse. Lisaks võimaldavad rullikute ja vedrustuse asukoht mitte ainult siluetti vähendada, vaid tagab ka suurepärase manööverdusvõime läbi lumehangede.
  Mida iganes võib öelda, raskem loomakoda, alustades Pantherist, on palju mahukam ja kohmakam. Ja lumehangetel on see täiesti surmataoline.
  Oma kauaaegse elukaaslase Charlotte"i juurde elama asunud Gerda tundis tahes-tahtmata ebamugavust paagi kitsas, kompaktses ja piklikus kastis. Kuigi loomulikult tuleb austust avaldada, et T-4 relvastuse ja parima soomukiga sõiduk hoidis 12 tonni kaalu. Blond terminaator märkis:
  - Kõige mugavamad tankid olid Tiger ja Lion. Selles autos on isegi meil, tüdrukutel, raske ümber pöörata.
  Charlotte vastas:
  - Aga kaitse... Nagu uusim "Panther", mis alles novembris hakkas 60-millimeetrise kerega sõjaväkke sisenema.... Tõsi, otsmik on sulgunud paremini kui meil 120-millimeetrise oma, aga sa ikka tuleb lüüa. Sellise nurga all nagu meie oma, hakkab 85 mm kahur rikošeti tegema isegi siis, kui tulistatakse otsejoones.
  Gerda sügas jalga kõrva taha, kuid see liigutus pani varba siiski vastu kaldkatust toetuma ja märkis:
  - Venelased hoiatasid meid, et välja võivad ilmuda 122-millimeetrise kaliibriga tankid. Intelligentsus ei maga!
  Charlotte ütles enesekindlalt, ajas põsed välja ja keeras vihast suud välja:
  - Meie intelligentsus on parimal tasemel nagu alati. Ainult meie olime suletud kitsasse kasti.
  Uut 400 hobujõulist mootorit, nagu juhendis kirjas, sai lühikeseks ajaks turgutada vee-metalooni või lämmastiku seguga. Sel juhul võis tank kihutada mitu minutit kiirusega üle 100 kilomeetri.
  Nõukogude väed tegid läbimurde, olles eelnevalt läbi ajanud kõik fašistide kaevikud ja punkrid. Kuid natsid tõmbasid suurema osa vägedest teisele ja kolmandale liinile. Pärast seda üritati jalaväele vastu tulla suurtükitule ja kuulipildujaridadega.
  Ees muidugi liikusid tankid. Kuna võimsam T-34-85 polnud veel masstootmisse jõudnud, rünnati väiksemat ja mobiilsemat T-34-76. Nad ronisid kaotustest hoolimata kaeviku joonele ja kasutasid ära oma suurepärast sõidusuutlikkust lumes.
  Ja siin üritavad vastata Saksa autod. T-4 tootmine on juba lõpetatud, kuid mitmed neist on endiselt kasutuses. Kummalisel kombel liiguvad nad lumehanges paremini läbi kui uuemad koletised. Pealegi tuleb see ikkagi käivitada, et rullikute vahele kogunenud lumi ära koristada. See on isegi naljakas, kuidas Krautsid padades vett keedavad ja siis rööbastele kallavad, nii et see alatu koorik tuleb maha.
  Isegi parim Saksa tank "Lion" kannatab selliste rullide all. Tõsi, just nende modifikatsioonide puhul on prantslased sellega juba arvestanud ja nende auto ise on võimeline ületama kolmkümmend neli... Aga see on ainult tinglikult öeldes nii lihtsalt.
  Aga paar Saksa tanki liikus küll... Aga ülejäänud, kuidas ma ütlen... Tipus! Tõsi, "Lõvist" üritavad karmid tankerid T-34-76-le pikalt pihta saada. Tuleb märkida, et arvestades nõukogude konstrueeritud valutorni soomuse haprust, on kahjuks võimalus tabada.
  Legeerelementide puudus on nii terav, et isegi 50 mm Kraut relvad on ohtlikud. Väikese 37-millimeetrise kahuri tabamused põhjustavad aga ka varisemisi ja soomuse varisemist või mõrasid keres ja tornis.
  "Kolmekümne nelja" suhteline haavatavus viis selleni, et idee varustada "Panthers" võimsama relvaga lükati edasi paremate aegadeni. Või täpsemalt kõige hullem - kui IP-d lähevad seeriateks. Kuid seni pole IS-1 massiseeriaks muutunud. Kuid teave IS-2 kohta on juba lekkinud. Kuna paljud kindralid mõistsid juba, et NSV Liit on peaaegu hukule määratud, ega pidanud häbiväärseks kodumaa reetmist raha eest. Nii et spioonide arv, sealhulgas peastaabis, on oluliselt suurenenud.
  Siin on "Lõvi" raske modifikatsioon 128 mm kahuriga. Ta üritab oma pika käpaga jõuda kolmekümne neljani... Aga katsu tabada.
  Nõukogude tankistid otsustavad aga ise Fritzi rünnata. Isegi kui võtta arvesse Wehrmachti relvade tulekiirust, on see enesetapp.
  Nii õnnestus "Lõvil" torn ära rebida ja neli sõpra lendasid nagu tuvid uude maailma... Aga teised tankid trügivad veelgi tugevamini... Nüüd on meistrimehed valvsaks kuidagi diiselmootoreid turgutada, et suudab tanki kiirendada isegi lühiajaliselt, kuid ilma segudeta kuni 70 kilomeetrini. Pärast seda laske mootoril laguneda. Siis aga tulevad rünnakule meeleheitel tüübid, kelle jaoks tagasipöördumist ette nähtud ei ole. No mis siis? Kui te ei saa teisiti elada, siis unustage ellujäämine.
  Ja nüüd, nagu deemon lumisest maailmast, rammib Nõukogude tank, olles valinud endale kõige kallima ohvri, rasket ja surmavat "Lõvi". Saksa auto oli just hakanud angaarist väljuma.
  Löök on tugev, nõukogude auto tünn paindub. Lion on üsna madal ja mõlema auto kered on lapik. Ja siis plahvatab ees asuv Saksa mootor. Ja tuli algab ja natsid põgenevad läbi alumise luugi.
  Muidugi ei suutnud kõik Nõukogude tankid rammimisväljale läbi murda. Fritzi relvad töötavad ja lihvivad. Kellel aga õnnestub, lööb kõvasti!
  Gerda ja Charlotte olid oma sõpradest veidi ees ja leidsid end laskeulatuses, kui Nõukogude autod juba paistsid. Noh, võite tulistada, kuid parem on läheneda. Viie kilomeetri kauguselt on isegi kolmekümne nelja habrast soomust raske võtta.
  Fiery Charlotte märkis filosoofiliselt:
  - See on alati nii. Eemalt lüüa ei saa!
  Gerda vaidles vastu:
  - Sa suudad, kui oled piisavalt ettevaatlik!
  Kuid seni pole olukord sundinud meid kaugelt tuld avama. Ja vaevalt keegi nende valgeks värvitud tanki märkab. Ja auto sõidab nii hästi. Keegi ei saa šassiile midagi ette heita.
  Ja sõit on sujuv. Nõukogude sõidukid on samuti üsna head ja on juba murdnud läbi esimesest Saksa kaitseliinist ja murravad teisest. Ja ilm oli halb, tekkis lumetorm ja arvukad Wehrmachti lennukid kukkusid välja.
  Arvestades punase lennunduse arvulist nõrkust ja teravat kütusepuudust, ei saa ilm olla parem.
  Las Krauts peitub. Mõned neist on isegi valgete kaltsudega vehkima hakanud. Hitler läheb tühjaks...
  Gerda tulistas kahe kilomeetri kauguselt. Põhimõtteliselt pole see lüüasaamine veel kindel, aga kui palju sakslasi õnnestus venelastel sandistada, siis mida oodata. Pealegi on kolmkümmend neli veel vähem visad kui sõja alguses ja neil pole veel olnud aega uute maardlate väljatöötamiseks. Nii et...
  Blond terminaator oli väga mures, kui ta relva päästikule vajutas. Ta oli juba kaotanud lahinglaskmise harjumuse - välja arvatud rünnak Murmanskile, kuigi ta jätkas nii raseduse ajal kui ka valitsemisaja esimestel kuudel lasketiirudel ja treeningväljakutel harjutamist. Aga ilmselt on lihtsam võidelda bikiinides ja paljajalu, saad masinaga üheks... Mürsk tabas ja väänas torni... Ei, see ei süttinud, aga mu sõber oli sunnitud siiski katkestama. Ja nüüd veel üks ohver...
  Charlotte sosistab:
  - Kes on harjunud võidu nimel võitlema. Ta läheb koos meiega hauda... - Gerda tulistas ja punapäine sõdalane parandas teda. - Õigemini, me kõik toome oma vaenlased hauda.
  Lumivalgeke, Terminaator katkestas vihaselt:
  - Jah, inspiratsiooni pole, ärge laske end laulust segada!
  Charlotte anus:
  - Laula ise! Sa oled nii võimekas!
  Ja tuld juhtinud Gerda hakkas laulma;
  Kodumaa ja sõjavägi on kaks sammast,
  Millel planeet puhkab!
  Meie riik kaitseb teid oma rindadega,
  Teie armeed soojendavad kõik inimesed!
  
  Pilved on jahedad ja valgus kuum,
  Kuulipilduja hõõrus sõduri õlga!
  Oleme sinuga igavesti, meie kodumaa,
  Kaevame vastasele haua!
  
  Jah, mõnikord on õnne nägu julm,
  Kuul üritab läbistada meie südant!
  Ta taandus veidi ja võitleja suri,
  Issand ava uks kangelasele!
  
  Põhjatus taevas on meil rahu,
  Paradiis, õnnistatud sõdalane ei sära!
  Ma kannan rahu endaga isamaale,
  Meie lapsed maitsevad võidu vilja!
  Kui Gerda laulis, võitis ta veel üheksa tanki, parandades sellega oluliselt oma skoori.
  Siis hakkas Charlotte laulma:
  Ahvatlevad tähekõrgused,
  Need viivad teid lõpututesse kaugustesse!
  Ja meie mõttemaailma inimesed,
  Unista Icaruse lendamisest!
  
  Mu pilk on suunatud taevale,
  Kera on raske puudutada..
  Alates esimestest Archimedese kruvidest -
  Nende hööveldamine oli pikk ja tüütu!
  Siin ei pidanud neiu vastu ja hakkas ennast sihtima ja tulistama... Nõukogude tankimeeskonnad ei pööranud laskudele tähelepanu, kuigi kaasa lõi ka Magda iseliikuva relv. Sellegipoolest ei näe sa lumetormis tegelikult, kuhu, mida ja kuidas see tabab. Lisaks vajusid mõlemad tankid põhja ja muutusid lumehangest peaaegu eristamatuks. Ja uus relv oli nähtamatum ja lõpus oli valguse väljalaskeavaga summuti. See on kõige salakavalam masin, mis Fritzil osutus.
  Sel hetkel külje peal rippunud ristikarp laulis elevusega:
  - Kui naised kaklevad, on parem mitte tülitseda!
  Näis, kui palju kahju võivad tekitada kaks vaid kaheteisttonnist autot? Kuid sel juhul otsustavad kõik töötajad. Tüdrukud ei eksinud praktiliselt kordagi, kuigi mitte kõik tabamused ei saanud saatuslikuks. Kolm-neli kolmekümne nelja kaldega soomust andsid rikošeti, kümmekond lööki põhjustasid sõidukitele erineva raskusastmega kahjustusi, kuid selliseid, mida oli lihtne põllul kinnitada. Kuid umbes viiskümmend halva kvaliteediga soomukiga Nõukogude sõidukit said tõsiselt kahjustada.
  Näiteks hakkas komandöri kolmkümmend neli oksendama, kui laskemoon plahvatas. Torn visati kaugele ja tünn pöördus nagu rool. Inimesed surid ka.
  Nõukogude tankimeeskonnad mõistsid hilinenult, et neid torgitakse, ja üritasid vasturünnakut teha.
  Tiigritüdrukud on väga kitsad, kuid 82 padruniga laskemoonakoormus on Pantheriga üsna võrreldav. Kuigi laskemoon toetub ninale ja neiud kraabivad küünarnukke nende peale. Aga praegu on veel midagi lasta ja lähenedes on lihtsam venelasi tabada.
  Gerda teeb väga kiiresti risti ja, saates teise tanki vanarauaks, sosistab:
  - Jumal anna mulle andeks! Need on julged poisid, aga üks nende komandöridest on täiesti hull!
  Charlotte märkas hüsteeriliselt sosistades:
  - Kui nad meie pardale tulevad, on see lõpp!
  Tõepoolest, kolmkümmend neli tulistasid liikvel olles, olid šokist värisedes suitsu mähitud. Muidugi on nende tabamusi harva, lasud on ebatäpsed, aga tank sumiseb.
  Otsmik on endiselt täiesti kaitstud ja soomus, mida iganes öelda, on kvaliteetne, tsementeeritud. See tähendab, et kõrgendatud kõvadusega pind annab suurepärase rikošeti, nagu hüppav jänes.
  Aga sees on ikka hirmus, nagu trummi ronimine ja raskete kurikatega löömine.
  Tõsi, salong läks tabamustest väga kuumaks, aga kui oled bikiinides, on pärast lumehangedesse sukeldumist isegi mõnus. Kuid palju ebameeldivam on see, et nõukogude kest tabas rulli paremat põlle. See on auto sõiduomaduste jaoks nagu raudkang silma all. Kuigi, kui arvestada, et rullid ei ole mitte jaotatud, vaid eraldi käru, siis saab paak siiski liikuda. Pöörake ümber ja lahkuge ise. Seda oleks pidanud varem tegema. Ja nii on ahtri kaitse nõrgem. Ja kaldenurk on väiksem. Kui see tabab, võib see läbi murda. Venelaste relvad ei ole nii nõrgad.
  Gerda sosistas, vabastades taas nende poolautomaatrelvast allilma kingituse:
  - Aga Pasaran!
  Kuigi see sõna või õigemini Hispaania kommunistide moto näib Saksa tiigrisõdalaste jaoks täiesti kohatu. Lõppude lõpuks võitlesid natsid Franco poolel. Kuigi mõnikord võtavad sõdurid meelsasti üle teiste inimeste tehnikaid.
  Laskamisel keeras Charlotte Laska iseliikuvat püssi kergelt ja parempoolse rulli lõhkumine mürsu poolt tekitas neile selles osas probleemi.
  Nõukogude tankid ei kihutanud lumehangest nii kiiresti kui mööda maanteed, kuid siiski segasid nende kiired hüpped sihtimist ja olid kiired.
  Siin tulistatakse mürske otsejoones.
  Ja Gerda tulistab ülikiirelt, higistades. Kaldus soomus
  see annab rikošeti otsmikusse, aga kui nad löövad neile külgedele täpipealt...
  Charlotte hüüdis:
  - Ja isegi kui ma põrgu sügavusse satun, ei naase ma hälli!
  Tüdrukud, ma tulistan lõpuni, kuid kestad sööstavad külgedelt ja läbistavad, purustades rullid. Soomus mõraneb ja auto süttib.
  Gerda teeb otsuse:
  - Laseme autod õhku ja lahkume!
  Charlotte hüüab ahastusega:
  - Kas sa tahad rauda visata?
  Gerda ütleb otsustavalt:
  - metallist on tähtsamad asjad, näiteks raamid!
  Charlotte rebib ära väikese filmikaamera ja karjub:
  - Aga meie vägiteod salvestatakse igaveseks!
  Gerda pööras paljaste sõrmedega hooba, mis pani õhku lõhkekeha, mis oli võimeline katsetanki laiali puhuma. Tiigritüdrukul oli väga kahju sellist kunstiteost hävitada, kuid kuhu ta saaks minna, kui vastasel juhul jäädvustaksid Nõukogude sõdurid, kellelt ei maksa julgust keelata, ainulaadseid tehnoloogiaid.
  Nii nad lasid Laska õhku ja sukeldusid lumehange, et päästa oma ainulaadsed elud.
  Ka Magda von Singer ja Christina ei tahtnud taganeda ning nende auto rebisid täpsete mürsu tabamuste tõttu tükkideks. See on saatus - iga sõja halastamatu Pallas. Kui peate taganema, lahkudes oma südamest. Kuid tüdrukud võitlesid osavalt ja suutsid peaaegu kogu laskemoona ära kasutada. Kuid nüüd pidid nad end matma, nagu maod lumehange, ja püüdma seal välja istuda väsimatute nõukogude relvade eest.
  Kui oled higine ja bikiinides, ei ole lumesügavustesse ronimine just kõige meeldivam idee. Aga kui sageli teete meie maailmas seda, mis teile meeldib? Igatahes suutis valgus näiteks lõpuni tulistava Christina jumaliku jalataldadele tõsiselt laulda. Kuid see ajas tüdruku veelgi vihasemaks ja karjus:
  - Au ja julgust ei müüda kaaluga!
  Magda, kes oli samuti kõrbenud ja isegi ta pargitud nahk oli kaetud villidega, hüüatas:
  - Tuli on kuumus, mitte tuli!
  Nõukogude tankid tegid aga ülesande lihtsamaks. Vihast tulistasid nad ilma igasuguse haletsuseta mahajäetud "Nirkide" pihta, sokutades purustatud metalli sisse kümneid kestasid. Samal ajal kaldusid osa tankereid luukidest välja ja katsid nagu kose kaskaad sakslaste sõidukeid ja neid, kes roppusi sõitsid.
  Magda võpatas, kui märkas:
  - Nemad, bolševikud, on muidugi vaprad, kuid äärmiselt ebakultuursed!
  Suhu langevat lund välja sülitades näitas Christina ootamatult karmi õiglust:
  - Kas sa arvad, et meie sõdalased on paremad?
  Magda märkis naljaga pooleks:
  - Muidugi on parem, kuna võidame. Kaukaasia on juba meie päralt, siis Moskva on vaid paarisaja kilomeetri kaugusel... - Ja mesiblond paljastas karmilt oma pikad kihvad. - Või tahate pidada riigireetmise kõnesid?
  Christina, kes oli kõike juba piisavalt näinud, tõstis lihtsalt jalaga lumepurskkaevu ja itsitas, märkides:
  - Mõnikord on vaikimine kõige kohutavam reetmine.
  Öö, tuisk ja lumehanged andsid neljale tüdrukule hea võimaluse ellu jääda.
  . PEATÜKK nr 15.
  Pealegi ei tulnud vastastel pähegi lund kammida ja lumehangedest paljasjalgseid kuradeid otsida. Nii istusid lume alla mattunud sõdalased tagasi ja Nõukogude tankid liikusid edasi, arendades läbimurret. Kuigi üle saja auto jäi katki, moonutatuna lebama,
  mille tulemuseks on tiigritüdrukute tegevus.
  Üldiselt saavutasid Nõukogude väed esimestel päevadel mõningaid edusamme ja suutsid märkimisväärselt tungida vaenlase koosseisudesse.
  Fritz taandus ise Tihvini ja püüdis linnas kanda kinnitada. Loomulikult on majad ja elurajoonid iseenesest üsna tõsine kaitse pealetungivate Nõukogude vägede eest.
  Vapral neljal tiigritüdrukul õnnestus Tihvini taanduda. Kuid linna kaitsmiseks pidid nad haarama automaadid. Kuid tankerite jaoks pole see kõige meeldivam ajaviide.
  Charlotte, tulistades tagasi edasitungivast jalaväest, saates teise punasõduri järgmisse maailma, ütles:
  - Noh, kas me pole koletised... Ja me tahame ka aaret saada!
  Tihvin sai tõsist kahju isegi siis, kui linn sakslaste kätte vallutas.
  Nüüd monteerisid Krauts barrikaadid ja lootsid rajada vallutamatu kaitseliini.
  Gerda avas tule üksikute laskudega - ta oleks pidanud oma padrunite eest hoolitsema. Nõukogude väed kaotasid liiga palju tanke ja nii läks jalavägi rünnakule.
  Loomulikult ei jätkunud Nõukogude mudelite soomustransportööre. Sellepärast saadeti sõdurid tapale. Ja neile tulid vastu kuulipildujad ja kuulipildujad. Nelik tulistas hästi ja peitis end targalt barrikaadidesse.
  Gerda, pannes maha teise Nõukogude sõduri, laulis:
  - Peame sooritama sõjavägiteo - muidu pole meil mõtet elada!
  Lahing möllas kogu linnas. Ja ülevalt langesid juba pommid, seda enam, et ilm oli märgatavalt paranenud ja Krautid said edumaa.
  Vihast Gerda viskas oma graatsiliste paljaste sõrmedega pistoda ja hüüdis:
  - Meie lahing on võidukas, muidu ei saa see olla!
  Sama hästi vastu tulistades lisas Charlotte:
  - On ainult üks võit, kuid suur!
  Gerda, katkestades lühikese hooga mitu hävitajat, lisas:
  - Aga lüüasaamine pole kunagi väike!
  Nõukogude iseliikuvad relvad tulistasid Tihvini pihta, väli- ja piiramissuurtükivägi saabus veidi hiljem. Fritz tugevdas oma kaitset ja õhurõhku. Nõukogude väed panid kokku uued lennukid.
  Legendaarse Marseille'i ilmumine muutis jõudude vahekorda dramaatiliselt.
  Suur äss lendas ME-309, väga võimsa relvaga. Ja ta pühkis sõna otseses mõttes minema kõik, kes tema teele sattusid. Isegi Nõukogude armee hoiatas spetsiaalselt, et selline koletis on õhku ilmunud.
  Marcel ise ei pidanud end kuidagi kurjaks, veel vähem julmaks inimeseks. Ta uskus, et Punaarmee vastu võideldes täidab ta vaid oma püha kohust kodumaa ees. Veelgi enam, paljud faktid natside julmuste kohta polnud talle teada. Ja liiga palju omistati sõjale.
  Aga siin on esimene super-ass võitlus pärast tema naasmist. Lendavad Nõukogude pommitajad, ründelennukid ja hävitajad. Ilmselgelt tahavad nad anda ägeda lahingu Wehrmachti maaüksustele. Marcel aga näeb seda kõike ja avab viie-kuue kilomeetri kauguselt tule ja isegi nina kaudu vilistades.
  Nõukogude masinad ja vaprad ässad polnud vaenlast veel õieti näinud, kui nende lennukid plahvatama hakkasid ja tiivad murenema. Marcel tulistas sihtimata, kuid intuitiivselt. Ta teadis justkui ette, kuhu iga piloot lendab ja oma tiivulist koletist suunab. Nii selgus, et beebinäoga noormees pühkis minema tiivulisi armaad.
  Uus aasta, kuigi pakaseline, kujunes kuumaks. Meeleheitlikult ja visalt rünnanud Nõukogude väed püüdsid Tihvini vallutada. Fritz kaitses end kangekaelselt, püüdes jääda linna, kus asus vallutamatut Leningradi toitev arter. Lisaks rääkisime Saksa vägede prestiižist, kellel oli suurlinnadest loobumine raske ja häbiväärne.
  Hea õnne korral ilm paranes ja arvukad vaenlase pommitajad, eriti massiivne Yu-288, torkasid Nõukogude vägede positsioone ja pommitasid sidet.
  Nõukogude lennukid Yak-9 ja Lagg-5 jäid relvastuse ja kiiruse poolest vaenlasele kõvasti alla. Eelkõige lõi ME-309 nagu draakon välja nõrgemad Nõukogude sõidukid. Lisaks töötasid sakslased välja topeltorja taktika, mis võimaldas oma arvulist eelist tõhusalt ära kasutada ja vähendas mõningaid uusimate Focke ja ME sitkete, tugevalt relvastatud, kuid raskete Saksa sõidukite manööverdusprobleeme. Lisaks hakkasid esikülgedel ilmuma reaktiivlennukid ME-262, kuigi see masin pole veel tehniliselt täiesti töökindel, samuti HE-162 kergem, manööverdatavam ja odavam modifikatsioon. Viimast masinat oli lihtsam valmistada ja tehniliselt töökindlam kui jet Messerschmitte. Kuid selle käitamiseks oli vaja üsna kõrge kvalifikatsiooniga piloote. Mis mõnevõrra devalveeris selle arengu selliseid positiivseid omadusi nagu lennuki väike kaal - tühjana vaid 1,6 tonni, toodangu madal hind ja valmistatavus ning maailma parim manööverdusvõime.
  Kuid need Saksa ässad, kes seda masinat valdasid, jagasid seda kiitusega. Eriti edukas oli kättesaamatuks jäänud Marseille järel number kaks piloot Huffman. Ületades tulemuse 300 alla kukkunud autot, sai Huffman kõrge autasu Raudristi Rüütliristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Tema taktika jõuda võimalikult lähedale ning seejärel lüüa ja tagasi lennata on HE-162 puhul kõige mugavam. Nii näitas Huffman end silmapaistva lähivõitluse meistrina. Kuigi Marseille 3117 allatulistatud lennuki tulemus on endiselt saavutamatu.
  Veelgi enam, 2. jaanuaril 1944 ilmus see legendaarne piloot taevasse ja veenis sellest hoolimata Hitlerit, tuletades talle meelde, et Saksa väed on halvas seisus ja võimsam Saksa tehnika annab lumes selgelt järele. Seega on vaja tagada õhuvarustus ümbritsetud Tihvinile, kuhu Saksa väed asusid, ja pommitada kõik linna lähenemised.
  Tiigritüdrukud tulistasid maas ja superäss lõi taevas skoori.
  Esimesel päeval sooritas Marseille kuus lendu ja tulistas alla üle saja Nõukogude lennuki. Tõsi, 4. jaanuaril läks ilm järsku halvemaks... Tekkis lumetorm ja Nõukogude väed tungisid linna.
  Suurepärased neli Terminaatori tüdrukut eelistasid koos võidelda - õlg õla kõrval. Nii erakordselt ilus ja tappev. Külma tõttu olid nad sunnitud kamuflaaži selga panema ja valges võitlema.
  Abiks saabus ka ninjapoiss Karas. Kartmatu lapsterminaator, ta ei kartnud külma ja võitles vaid lühikestes pükstes. Tema ainsaks vahendiks sooja hoidmiseks oli kamuflaažikreem, mis muutis ta šokolaadinahalise naha jätkuvalt sadava lume all valgeks, kattes kõik tänavad. Lisaks kasutas ta lahingus väga õhukeste metallketaste ja katana mõõka viskamist. Kuid loomulikult tulistas ta suurepäraselt ja tabatud relvadest. Siiski ei jätnud tüdrukud kasutamata ka automaate.
  Sellised relvad on võimsamad kui kuulipildujad ja mis kõige tähtsam - töökindlamad. Kuid ründerelvad MH-44 reeglina sakslasi alt ei vedanud. Kolmandaks talveks oli hästi õlitatud Saksa sõjamasin valmis. Täpsemalt, isegi lumetormis suutsid Focke-Wulf ja ME kütet kasutades Nõukogude vägedele valusaid, ehkki piiratud süste teha.
  Gerda tulistas otse, püüdes mitte vaadata suunas, kuhu Nõukogude sõdurid kukkusid. Paljud võitlejad olid väga noored, seitsmeteistkümne-kuueteistaastased. Jalavägi värvati maalihetes, röövides kõik ressursid. Tõepoolest, palju läks kaduma.
  Krautide seas on aga palju välismaalasi. Eelkõige Rootsi, kus natsid võitsid hiljutised valimised, ja see nukuterritoorium on Kolmanda Reichi kontrolli all. Noh, kaks diviisi ja neli brigaadi Rootsist on juba vabatahtlikena kohale tulnud. Riigis endas toimuvad miitinguid ja massimarsse, kus nõutakse sõda. Ja nad kannavad Hitleri ja Karl XII portreesid.
  Nii et Rootsi astumine otsesesse sõtta on aja küsimus. Hispaania ja Portugal on juba sõjas, kuid nad saadavad vägesid palju kaugemale lõunasse. Ja nüüd talvel üritatakse üldiselt kuskile Kaukaasia seljandikust kaugemale ronida. Brasiilia korpus on ilmselt valmis tegema hüppe Kesk-Aasiasse, kus Basmachi liikumine puhkeb uue jõuga.
  Kuid need on kõik üksikasjad, Vlasovi diviisid võitlevad ka Tihvinis. Need tüübid võitlevad vihaselt, mõistes, et vangistuses ootavad neid kohutav piinamine ja vältimatu silmus. Aga sakslased? Siiski mitte suhkrut! Ka neil läheb raskeks, paljud surevad Siberis, aga ometi ei poo nad neid valimatult üles.
  Gerda, klambrit vahetanud ja hallidesse mantlitesse riietatud sõdurid maha niitnud - venelastel ei jätku kamuflaažiriideid kõigile, kujutas ette, mis neid tabamisel ees ootab... Ja naeratas võimaliku seksika peale, lahe seiklus. Tõsi, Siberis läheb hiljem hullemaks. Kui see pakane teieni jõuab, on leegiheitja kuumus veelgi parem. Kõrbes harjusid kuuma liivaga kiiresti ja jooksid paljajalu ringi, aga siin see nii ei läinud. Pärast paaritunnist külmas bikiinides viibimist hakkas see värisema ja mul tuli vannis end soojendada. Seal soojendasid nende SS-i eliitpataljoni noormehed kuuseluuda löökidega keha. Noh, ja muidugi mitte ainult luudaga - seal on valitud, kenad aaria poisid, see on see, mida vajate!
  Nad on täielikult kaotanud oma endise häbelikkuse või võib-olla, vastupidi, omandanud naiseliku macho lõdvestuse. Kuid nüüd peavad nad veidi taganema - Nõukogude jalaväelased, täites lähenemisi surnukehadega, tulid liiga ohtlikult lähedale ja hakkasid granaate loopima.
  Vahet oli vaja murda, et mitte killurahe alla sattuda.
  Magda sai killustikku väikese lõike ja tulistas vastuseks kolme sekundi jooksul kaheksa kuuli. Nõukogude sõdurid jooksid peaaegu murdumata, vaid kergelt kummardades ja klipp leidis ohvreid. Christina lasi ka kaheksa ringi. Agressiivne punane kurat väljendas end:
  - Julgete hulluks laulame laulu!
  Kuid nõukogude sõdurid otsustasid ilmselt tõestada, et see on elutarkus. Saksa rünnakkuulipilduja tabab kõigest jõust ja selle lasud näivad jäetakse tähelepanuta. Kuigi sõdurid kukuvad, jätkavad ellujääjad jooksmist ja isegi viskavad granaate peaaegu otsekohe, kuigi seda saab teha varem.
  Karpkala viskab kettaid väga osavalt, lõigates ühega maha kaks-kolm sõdurit. Siis ründab ta oma mõõgaga, mis lõikab kuulipildujaid ja vintpüsse - sama lihtsalt kui tikud!
  Ninjapoiss on veel väga väike, ta näeb välja üheteist- või kaheteistkümneaastane, aga ta on nii kiire... Neil pole aega teda lüüa ega end kaitsta. Last kasvatati ja treeniti sünnist saati, loopiti lapse pihta mõõku, sunditi teda lahti harutama ja linte lõikama, kastes jääauku, sättides spetsiaalselt koolitatud kasse. Noh, ja palju muud, muutes geneetiliselt andekas poisi tõeliseks surmamasinaks. Tema ema on kahekümne viienda põlvkonna ninja, isa võimas Siberi nõid ja nõukogude, "nõukogude" valitsuse ideoloogiline vaenlane. Suurepärane geneetika ja maagiaga treenimine tegi poisi ninjade seas parimaks. Ja loomulikult saatis keiser Hirohito poisi Saksa-Nõukogude rindele, et näidata sakslastele, et nad pole kõige lahedamad supermehed, vaid et Jaapanis on lahedad tüübid.
  Ja karpkala (ristikala sümboliseerib samurai uhkust ja elujõudu!) osutus vääriliseks sõdalaseks.
  Näiteks paljaste jalgadega, mis on paljudest tundidest karedas külmas kergelt punetanud, viskab ta terasketast juuksekarva peenemaks. Ja tema käes on kaks mõõka korraga, et oleks lihtsam tihedaid vaenlaste ridu maha lõigata. Kui hirmus on see lapsterminaator, et esimest korda Nõukogude sõdurid, olles mõõgahoopide ja ketaste löökide all kaitsetud, taganesid, olles kogenud tõelist hirmu.
  Tüdrukud, olles klippe vahetanud, hakkasid tulistama veelgi kiiremini või õigemini veelgi kiiremini.
  Jalaväelaste surnukehad olid kuhjatud küngastesse. Nad külmusid peaaegu kohe külma käes ja uued sõdurid ronisid nendest üles. Nii nad ronisid ja arvestasid kaotustega. Kuid ninja astus lahingusse ja uuesti, justkui kiirgasid hirmulained.
  Peaaegu terve päeva kestis meeleheitlik rünnak. Suurte kaotuste hinnaga hõivasid Nõukogude väed paar kvartalit, tõrjudes sakslasi mitmel liinil tagasi. Kuid nõrk suurtükiväe toetus - Saksa lennundus pommitas eelmistel päevadel raudteeliine, jättes need ilma varustusest ja palju kaotusi edasitungivate üksuste seas, sundis jalaväeliikumise ajutiselt peatuma.
  Vaatamata sellise taktika ohule visati tankid lahingusse. Tihvini lähedal oli vaja murda vaenlane, kuni Fritz, kasutades oma eeliseid tehnikas, vabastas linna.
  Ja selles rünnakus tehti üsna riskantne otsus - kasutada tanki IS-2. Sõiduk, mis on spetsiaalselt loodud läbimurdepaagiks. Kuna võimas relv oma madala tulekiiruse ja suhteliselt kehva tuletäpsuse tõttu ei sobi teiste inimeste tankidega võitlemiseks, kuid suudab edukalt hävitada soomustamata sihtmärke.
  Seega, kuigi linnatingimustes on tankid enesetaputerroristid, tuleb ikkagi positsioonidest läbi murda, kasvõi laubaga.
  Esimesena liiguvad kolmkümmend neli. Mööda kitsast rada kihutasid suhteliselt kerged ja mitte suured autod... Katustelt sadas neile granaate ja Molotovi kokteile. Seejärel plahvatasid kamuflaažiga tankid, mis sisaldasid bensiini ja napalmi. Kuid suured kaotused ei peatanud NSVL tankimeeskondi. Nad, kaotades sadu autosid, tungisid kesklinna ja võtsid seal kangekaelse löögi . Isegi tõhusad Fausti padrunid, mis hävitasid kolmekümne nelja nõrga küljesoomuse, ei hirmutanud Nõukogude sõdurit.
  Kolm tankiarmeed visati korraga lahingusse. Stalin otsustas Tihvini üle otsustava võidu ja "revolutsiooni hälli" päästmise nimel isegi loobuda teisest löögist Voroneži suunas. Isegi kui kütust väljastatakse range limiidi järgi, läheb paaritunniseks sõiduks päevas Kaukaasia nafta kaotsi ning uute maardlate arendamine nõuab aega ja raha, mille inimressurss Nõukogude impeeriumis väga napib. mida seob sõda kahel rindel.
  Kuid Tihvin on Leningradi arter ja elutee ning mis kõige tähtsam - see sümboliseerib tõsiasja, et Nõukogude väed suudavad ja suudavad võita arvukaid ja hästi relvastatud fašiste. Niisiis, me ei seisa hinnas ...
  IS-2 tank näeb muljetavaldav välja - see sarnaneb ka kolmekümne neljaga, ainult torn on veelgi ettepoole nihutatud. Muidugi on tünn ise paks ja pikk, seda ei saa võrrelda T-34-76-ga, mis endiselt lahinguväljal domineerib. Terve jaanuari jooksul ei toodeta titaanliku jõupingutusega rohkem kui sada T-34-85.
  Tõde on see, et torni otsaesise haavatavus torkab silma - see on tasane ja mitte liiga paksult soomustatud.
  Tüdrukute juurde jooksis ristikarpkala, kes heitis tankide pihta väikseid, kuid väga võimsaid lõhkegranaate ja soovitas:
  - Haarame IS-2 ja sõidame sellega?
  Magda toetas ideed:
  - Muidugi, lähme sõitma! Meil jäi tükeldamine vahele.
  Gerda hoiatas poissi:
  - Sellel tankil on neli kuulipildujat!
  Karas pilgutas tüdrukutele silma ja märkas:
  - See on hea. Varsti ründab jalavägi uuesti ja teie niidate nad maha!
  Magda urgitses ninjapoissi:
  - Kiirusta, terminaator!
  Roosad kontsad välkusid nagu sääse tiivad, karatepoiss jooksis kiiremini kui sprindi olümpiavõitja. Alustuseks viskas ta hirmuäratavale IS-ile väikese suitsupakiga kamaka. Reaktsioon lahvatas ja välja tuli paks suits. Samal ajal hajusid mustad joad eri suundades, pimestades kuulipildujaid.
  Olles maha raiunud mitu jalaväelast, lendas Karas nagu ballistalt tulistatud munakivi ja ronis torni üles. Kasutasin spetsiaalset konksu luugi avamiseks ja raske kaane tõmbamiseks. Siis on kõik lihtne - paar kahe mõõga hoopi ja viis raske tanki meeskonnaliiget lahutasid pead. Ka tüdrukud hüppasid talle järele, olles oma karusnahast kamuflaaži seljast visanud ja end taas bikiinides avastanud. Miks on paagis sõidu ajal soe? 520 hobujõuline diiselmootor soojendab metalli päris hästi. Jah, tüdruku paljad jalad tunnetavad autot ennast palju paremini kui läbi spetsiaalsete sünteetilisest kummist taldadega talvesaabastest. Saksa korrapidajateenistus võttis arvesse karmide talvede kogemust ja lõi uue varustuse, milles jalad külmaga nii palju ei külme. On tõesti kahju, et Krauts võtsid kohalikelt elanikelt viltsaapad ja tõmbasid need endale jalga. Või mässiti end karusnahast sallidesse.
  Karas suudles Magdat hüvastijätuks huultele ja ütles:
  - Noh, see paak on teie jaoks! Ma võitlen seal, kus ma oskan palju paremini tappa.
  Gerda suudles imetlusega poisi libedat elastset kontsa ja ütles:
  - Sa oled ime!
  Christina lisas:
  - Aaria etalon!
  - Ma tean! - ütles tomboy ja hüppas ühe hüppega pooleldi avatud luugist külma kätte... Siis langes kaas mürinaga alla... Ja tüdrukud said võimaluse võidelda vaenlase relvadega. Ja relv on tõesti võimas. Tugevam on vaid hiljuti ilmunud Lev-3 või nagu seda kutsuti ka "kuninglikuks lõviks" 128 mm kahuriga. Aga see tank on ikka üksikeksemplaris esiküljel. Seda näidati 8. novembri tähistamise ajal vallatud füürerile. Muidugi pole see veel sarjas. Muide, IS-2 on läbimas oma esimest sissesõitu.
  Seni pole isegi Nõukogude tankimeeskonnad tulistanud ainsatki lasku, valides ilmselt kindlasti oma sihtmärgi.
  Christina märkis mehhanismi pöörates sarkastiliselt:
  - Eh, vana värk... Siin pole automatiseerimist ja kõike tuleb käsitsi teha...
  Gerda, kes sõi koera näpuga näidates, märkis:
  - Ja nägemine on nõme ja nähtavus on ebaoluline. Nad ei oska sihtmärki väga hästi sihtida.
  Magda palja jalaga jõuülekannet puudutades ja kasti keerates märkis:
  - Ja siiski, võrreldes kolmekümne neljaga, on mõningaid edusamme. Eelkõige on käiguvahetus lihtsam. Salong on veidi kitsas, aga liikuda saab enam-vähem. Laskemoonast tõesti ei piisa. Kakskümmend kaheksa kesta...
  Gerda märkis loogiliselt:
  - Piiratud arvu punkrite laskmiseks võib sellest piisata, kuid täieõiguslikuks tankilahinguks sellest selgelt ei piisa.
  Charlotte leidis paagist ka häid asju:
  - Aga kuulipilduja relvastus on tipptasemel! Neli kuulipildujat võivad pakkuda head kaitset. Ja siis ma vaatasin seda "Hiirt" - sellel on sellise auto jaoks ainult kaks "sülitust" ...
  Christina kinnitas mootorit kiirendades:
  - See on kõik! Kas see on relv nii raske, saja kaheksakümnetonnise tanki jaoks?
  Magda urises nagu pühvli tapnud panter:
  - Kanad naeravad!
  Diiselmootoril on raske paaki kiirendada. On näha, et IS-2 sõidab endiselt maanteel, kuid maastikul on selle raskuskese ettepoole nihkunud mõju. Aga ei midagi, kuni suudad lõõgastuda ja valida endale väärilise eesmärgi...
  Magda avas tanki torni, et enda ümber paremini näha.
  Kuid siin on veel üks IS-2, selliseid tanke on hea kasutada massilisemalt. Tema selja taga on veel kolm IS-i, kuid üks kergema 85 mm kahuriga. Muide, kõige ohtlikum on see, et ta suudab vastu võtta autot ja põrutab kiiremini...
  Magda otsustas tulistada kahe kilomeetri kauguselt. Ta käskis minoorsel toonil:
  - Tulista otse torni otsaesist... Ja... Saad aru!
  Auto jäi seisma, tõrgeteta sõit ei olnud ja Gerda, kurtes optika kehva kvaliteedi üle, mida ilmselt treenimata noorukid poleerisid, sihtis tünni. Tüdrukud aitasid laadida poolteist naela kaaluvat mürsku. Blond sõdalane surus põse tuharseisu ja püüdis tulnukate autot tunnetada. Lõppude lõpuks polnud ta sellest relvast, mudelist 1931, varem tulistanud. Võimas, kuid vananenud, terava otsaga mürsuga, mis on tundlik rikošeti suhtes. Üldiselt polnud relv muidugi tankide jaoks ette nähtud. Kuid ilmselt osutus 1940. aastal välja töötatud 107 mm kahuri tankitõrje modifikatsioon liiga ebausaldusväärseks ja see oli sunnitud loobuma. Ja siin peate tabama sihtmärki halva nähtavuse tingimustes 2000 meetri kauguselt. Jah, ja vaenlasel on raske vastata ja lüüa, kuid ...
  Gerda suudles relva tuharust, vaatas ruttu luugist välja, korjas keelega peotäie lund, neelas selle alla, toetas paljad kannad kangidele ja... tulistas!
  See andis alla, kuni mu randmed ja sääred surisesid ning tundsin suitsulõhna.
  Olevik lendas pikas kaares ja... Ees olev IS-2 jäi seisma, hakkas suitsema ja siis hakkas laskemoon plahvatama...
  Magda vastas rõõmsalt:
  - Nii et me andsime selle neile! - Ja loogiliselt või pigem ebaloogiliselt ajades mõisted segamini, lisas ta. - Relvi ei maali mitte inimene, vaid inimese relvad!
  Gerda urises:
  - Laadige uuesti!
  Ja tüdrukud tõmbusid pingesse... Muidugi pole see nende jaoks "Tiiger", nad peavad higistama, aga nii on lõbusam, seda enam, et seisev tank jahtub kiiresti maha. Raud on hea juht.
  Teisel korral lasi Gerda kiiremini ja enesekindlamalt. IS-id jätkasid liikumist ja ilmselt polnud nad veel aru saanud, kust relvad tulistavad. Ja peatumine pole venelaste komme. Kui kord on käsk... Ja juba teine kest tabab enesekindlalt sihtmärki...
  Gerda lakub huuli ja kamandab:
  - Ja kolmas siin...
  Liiga hilja avas neljas IS-1 liikvel olles... Ja kummalisel kombel tabas, kuigi nii kaugelt liikuvast sõidukist on see peaaegu võimatu, kuid personal otsustab kõik! 85 mm relva jaoks on vahemaa aga liiga pikk, ületades läbitungimispiiri. Kuid tornis oli tugev äike ja esisoomus paindus. Gerda saatis vastuseks neljanda poolteist naela kaaluva "kirjapaki"... IS-1 tanki otsaesine lõhenes ja oranžid keeled tõusid kõrgele taevasse.
  Tüdrukud võitlevad ilusti... See päev oli neile õnnelik. Aga Nõukogude armee võimekus pole võrreldav.
  Hoolimata kõigist Fritzi pingutustest võeti 13. jaanuaril suurte pingutuste ja kolossaalsete kaotuste hinnaga Tihvin... Üksikud Saksa üksused üritasid ümbruskonnast välja murda, nende poole löödi koridor - kuus Saksa diviisi kl. kord valitud Levi tankidega, püüdes päästa kangelaslikku kaitset.
  Ninjapoiss ja neli tüdrukut suundusid kolme musketäri stiilis eraldi salgas. Nimelt seal, kus ei saanud vaikselt lahinguga mööda minna ja üle laipade. Loomulikult tuli IS-2-st loobuda, kuid teel sattusime üsna ootamatult ka haruldase tanki T-34-85, sõidukile, mis pidi asendama vananenud ja ebapiisavalt võimsa relva T-34-76. .
  Sõidukil oli sarnane kere ja šassii, kuid suurem torn pika toru ja paksu kahuriga. Püstol jäi läbitungimisvõimelt Pantherile pisut alla, seda nii mürsu väiksema algkiiruse kui ka laskemoona kvaliteedi tõttu. Kuid sellegipoolest ei tundunud erinevus nii suur nagu 76-meetrine paber.
  Tavalisele "Tiigrile" on see juba ohtlik, "Lõvile" veel mitte - seega on sellest 100 millimeetrit kaldu. Kuigi teatud nurga alt tekkis juhus. Või kere alaosas, aga ka rajakaitsmed.
  Tanki istuti pardale ja see vabastati meeskonnast. Muidugi oli sees verd pritsitud. Sõiduk ise on täiesti uus, kuid laskemoona koorem on tagasihoidlik - ainult 35 padrunit. Kabiin ei ole väga ruumikas, kuid see on parem kui vana kolmkümmend neli.
  Gerda märkis:
  - Ja siin on komandöri torn. See tähendab, et meil on tugev konkurent. Nüüd venelased enam nii pimedaks ei jää.
  Magda irvitas pahatahtlikult ja märkis:
  - Ja venelased tulistasid juba hästi, kuigi halvema nähtavusega. Lisaks on torn muutunud suuremaks ja lihtsamini sissepääsetavaks!
  Gerda naeris selle peale kõva häälega:
  - Nojah! See on meie tankerite suurim probleem ja ilmselt ka selle tanki krooniv eelis! Proovige, saage see!
  Charlotte laulis:
  - Üks, kaks, viis! "Tiiger" tuli välja tulistama!
  Christina võttis üles:
  - T-4 kohtumiseks, jalad kõrgemal, käed laiemad!
  Ja nii nad tormasid tanki peale, mis liikus kergemini kui IS... Gerdale meenus, kuidas nad nelja kuulipildujaga Nõukogude jalaväge tabasid. Nad niitsid korralikult, kuid venelased ei saanud isegi aru, kust selline õnnetus neid tabas. Kuid teele asunud läksid rünnakule, visates granaate... Paar neist lendasid vaatamata korralikule kaugusele üles ja plahvatasid torni peal. Muidugi on IS 100- ja 90-millimeetriste soomuste jaoks nagu pellet elevandile, kuid sumiseb ebameeldivalt. Jah, ja röövikuid saab lõigata.
  Seega pidin mootori käivitama ja taganema. Ja siis said padrunid otsa. Nad niitsid maha üle saja punasõduri.
  Gerdat hämmastas nõukogude inimeste surmapõlgus. Araablastel oma lubadustega haaremitest ja pärlipaleedest polnud sellist pühendumist ligilähedalegi. Aga need on ateistid - inimesed, kes ei usu hautaguse ellu ja muinasjutte Eedeni aedadest. Ja mis motiveerib neid nii visalt võitlema, kui sõja tulemus on juba ette määratud ja see pole midagi muud kui hukule määratud raev?
  Seda on uskumatult raske mõista ja mõista.
  Kuigi loomulikult on vene riigireeturite hulgas palju. Kuue kuu jooksul moodustas Vlasovi Vabastusarmee kuus diviisi ja üheksa eraldi brigaadi. Kuigi muidugi on selge, et Wehrmachti sõdur olla on lihtsam kui palju kehvema ratsiooni eest viisteist-kuusteist tundi masina taga töötada, aga siiski... Millegipärast ei ole endistest sõjavangidest koostatud Saksa diviisid. esiküljel näha...
  Kuigi vangistuses on sakslasi vähe ja nõukogude inimesi... Tundub, et neid on juba üle kuue ja poole miljoni. Vlasovite ei pruugi olla nii palju, kuigi paljud vangid olid hajutatud SS-i kontrolli all olevatesse rahvuslikesse diviiside ja leegionidesse. Lisaks saadeti osa venelasi aadlike ja monarhistide koosseisudesse.
  Kuid igal juhul õnnestus neil Tihvin, vaatamata paranenud ilmale ja massilisele pommitamisele, vallutada. Kuigi nad maksid uskumatut hinda.
  Gerda sai tellimuse kätte ja tulistas kergemast kaalukategooriast kolmkümmend neli. Püstoli tulekiirus on kõrgem, nii et võite end enesekindlamalt tunda. Üks kord, siis teine ja lõpuks kolmas paak prügimäele...
  Nii et peate olema ettevaatlikum. Muidu lüüakse need siin autole vastu, ainult torni esisoomus on muutunud tugevamaks ja paksemaks ning formaat on peaaegu sama. Kere on eriti haavatav. Ja Vene tankerite seas on ka käsitöölisi. Nii haruldase tanki nagu IS-2 või IS-1 eest aga nõrka ei panda. Ja tavalisest formaadist kolmkümmend neli saab tavaliste võitlejatega. Läbi komandöri torni pilu näevad nad välja nagu hobuste koonud, mille koonu juures on antennid. Selliste kaunitaride pihta sihitud lasku on isegi kuidagi ebamugav.
  Seekord on tüdrukutega tornis ka ristikarp, kes valis neile teejuhiks ja ei saa tüdrukuid katlasse jätta. Tõsi, Magda märkis loogiliselt:
  - Võime lahkuda ilma tulistamata või provotseerimata...
  Karpkala nagu laps nägu väänades ütles pisarsilmi:
  - Ei - ilma tulistamiseta pole see huvitav!
  Sellegipoolest hoiatas Magda tüdrukuid:
  - Avage tuld ainult siis, kui autosid ei ole rohkem kui kolm või neli. Peame selle uue tanki kindlasti tervena oma üksustesse tooma.
  Gerda nõustus:
  - Seni pole seda uut eset trofeede hulgas, mis tähendab, et see on meile endiselt kasulik.
  Tiigritüdrukud jätkasid jahti mõõduka entusiasmiga. Nad ei olnud eriti edukad, kuid nad lisasid oma varadesse veel seitse paaki ja viis veoautot. Kord pidime väljaspool autot kaklema, et tankimiseks kütust haarata.
  Ühesõnaga, neli vallatut naljameest pääsesid katlast välja ja surid oma suurtükiväe tulest peaaegu ära. Appi tuli vaid õigel ajal heisatud lipp haakristi-ämblikuga.
  Nüüd minnakse üle kaeviku ja seal on isegi paar paberlilledega kimpu, mis kangelannasõdalastele kingitakse.
  Oleg Rõbatšenko, kes oli selle pilkamise filmi vaatamisest väsinud, karjus:
  - Miks sa mulle kõiki neetud litsaid näitad! Kui palju kordi saate vaadata vene inimeste mõrvamist!
  . PEATÜKK nr 16.
  Sõda andis Jane'ile ja tema meeskonnale võimaluse elus ennast leida. Seetõttu võtsid tüdrukud meelsasti osa idapoolsest kampaaniast. Miks mitte? See on nii raha kui ka kuulsus.
  Nõukogude tankiarsenal pole palju muutunud. Põhitank on endiselt T-34-85. Šassii ja keresoomus jäid neljakümnendatest. Sama viiesaja hobujõuline diiselmootor, sama 45-millimeetrine esisoomus nurga all. Kere külgede nõrgem kaitse, haavatav Saksa Fausti padrunite suhtes.
  Paigaldati ainult suurem torn, millel oli 90 mm esisoomus ja 85 mm kahur. Tank on muidugi vananenud ega ole sakslastele üldse ohtlik!
  Tüdrukud sõidavad autoga Goering-5, hilisem modifikatsioon. Külgsoomust suurendati 178 millimeetrini ja esisoomust nurga all 250 millimeetrini. Tank ise on varustatud gaasiturbiinmootoriga ja kiirendab britte 60 kilomeetrini tunnis.
  Jane küsis Gunner Gringetalt:
  - Kas sa näed hästi?
  Talupoeg sõdalane vastas enesekindlalt:
  - Siin on nähtavus suurepärane! Ma näen kõike!
  Malanya itsitas ja haukus:
  - Me purustame venelased!
  Matilda kinnitas enesekindlalt:
  - Jah me teeme!
  5 pööret tehes sülitab relv välja mürsu. Torn on Nõukogude kolmkümmend neli maha rebitud. Tüdrukud karjuvad rõõmust. Nad arvavad tõesti, et see kõik on suurepärane. Ja see on isegi julgustav, et Nõukogude tankimeeskonnad surevad.
  Jane säutsus õrna häälega:
  - Kustutame kõik tuhaks... Ja Moskva on meie all!
  Miiniväljadele komistades peab Saksa tank aga peatuma. Venelased kindlustasid end väga tugevalt. Ja palju tankitõrjesiile. Suurtükivägi tulistab aktiivselt.
  Gringeta ütleb pettunult:
  - Nii see tuleb välja... Sattusime kõva ploki peale!
  Jane vastab näilise enesekindlalt:
  - Ei, see juhtub alles hommikul... Murrame ooperist läbi!
  Saksa lahingumasin jäi mõnevõrra seisma. Taevasse ilmusid reaktiivlennukid ja kasutati teletanke. Ilmselt üritasid nad miinivälju hävitada.
  Nad kontrollisid raadio teel lõhkeainega autosid. Kasutati ka mobiilseid gaasiheitjaid. Nad pommitasid sõna otseses mõttes tule ja leegiga Punaarmee positsioone.
  Gringeta märkis rahulolematult:
  - Sõjas on üha rohkem mustust ja üha vähem vaprust!
  Jane pidi sellega nõustuma:
  - Seljavi! Kahjuks kaotame kuidagi!
  Gringeta parandas komandöri:
  - Pigem mitte meie, vaid meie vastased! Me tuleme nüüd ummikseisust välja ja tuleb tüli...
  Saksa tank tulistas, kuigi tegelikult polnud midagi näha. Jane hõõrus oma paljaid jalgu kokku ja laulis:
  - Me ei tohiks halvasti mõelda - me kaome kindlasti! Labürindist on väljapääs, igast ummikteest!
  Gringeta säutsus naeratades:
  - Kes on rõõmsameelne, naerab...
  Kes tahab, see saavutab...
  Kes otsib, see leiab alati!
  Lauldes ja hambaid sädelev Malanya lisas:
  - Las meiega laulavad need, kes on harjunud võidu nimel võitlema!
  Kanonaad kestis mitu tundi ja siis läksid Saksa tankid lõpuks edasi. Neile tuli vastu Nõukogude suurtükivägi ja erineva kaliibriga tankitõrjerelvad. Siiski oli tunne, et läbitungimisjõust ei piisa selgelt. Sakslased läksid edasi... Alles siis, kui 203-mm suurtükid tulistama hakkasid, ilmusid esimesed kahjustatud natside sõidukid.
  Jane sosistas ebakindlalt:
  - Issand... Las see karikas möödub minust!
  Gringueta ütles enesekindlalt:
  - Sul ei saa olla kahte surma, sa ei saa vältida ühte! Nii et kui midagi, siis elame järgmises maailmas!
  Malanya küsis sosinal:
  - Milline see maailm on?
  Gringeta ütles mitte liiga enesekindlalt:
  - Ma arvan, et see on parem kui meie oma!
  Malanya sosistas vastuseks:
  - Andku jumal pimedatele silmad lahti teha ja küürakate seljad sirgu ajada!
  Tõepoolest, Jane hakkas mõtlema, milline see maailm võiks olla. Võib-olla on see maailm veelgi irratsionaalsem ja vähem turvaline. Jane keerutas vöökohta ja liigutas puusi ning siristas:
  - See on väga huvitav variant - surra ja minna järgmisse maailma! Mis meid siis seal ees ootab? Kas kohtume seal nendega, kes olid meile maa peal kallid või peame leidma uusi sõpru?
  Gringeta liigutas koera palja jalaga ja susises:
  - Tulevad uued sajandid, toimub põlvkondade vahetus... Aga Lenini nime ei unusta keegi kunagi!
  Ja ta puhkes naerma, oma pisut hullumeelset naeru. Ta oli sõdalane-talupoeg, kes liigutas aktiivselt oma paljaid, graatsilisi jalgu ja tema sõrmed mängisid.
  Ma püüdsin IS-3 sihikusse... See pole kaugeltki tõsi. Kõik ei löö ja kui löövad, võib haugi koonu põrganud kest rikošettida. Kuid tüdruk teadis, mida ta teeb. Ta tulistas ja nurrus:
  - Udude kaldal, hävitame söödaga!
  Matilda laulis lisaks:
  - Ja see "Agdam", joome daamidele! Super proua!
  Gringueta löök oli täpne. Mürsk tabas torni esisoomuse alumist osa, otse pilusse. Ja see avaldas hävitavat mõju ilma rikošetita. Selline olukord on tekkinud. Täpsemalt suri viis Nõukogude tankimeeskonda peaaegu kohe. Ja inglannad lisasid oma nimekirja kuriteod.
  Malanya möirgas, käivitades oma kuulipildujad. Mitu sõdurit tahtsid Hitleri tanki juurde roomata.
  - Aga pasaran, ära tule ligi, poiss! - karjus ilus tüdruk ja pritsis vaprate pioneeride pihta kuulipildujatuli.
  Jane säutsus, koputades oma palja kannaga soomust:
  - Oh, poisid, poisid, poisid... Te muutusite äkki soovimatuks! Ilmselt olete selle neetud maa jaoks liiga üllas!
  Ja tüdrukul, isanda tütrel, oli kahju nendest paljajalu, kriimustatud, räämas poistest, keda halastamatutest kuulidest läbistasid. Kui kurb ja raske see kõik on.
  Gringeta tulistas uuesti, tungis läbi iseliikuva püssi SU-100 ja siristas:
  - Ja rohutirts jookseb pudeleid üle andma!
  Malanya lakkus oma helepunase keelega huuli ja rüüpas plastpudelist Coca-Colat, öeldes:
  - Muidugi mitte! Anna mulle veini ja pakk sigarette!
  Matilda, tanki ettevaatlikult edasi liikudes, susises:
  - Sigaretid on mürk...
  Jane võttis rütmi üles ja jätkas:
  - See on õige, inimesed ütlevad!
  Gringeta vastab tulistades ja susisedes:
  - Pole midagi hullemat kui nikotiin!
  Malanya itsitas ja urises:
  - Pane suitsupakk tulekoldesse!
  Matilda lisas vastuseks oma sarlakit rinnanibu kratsides:
  - See on õige, inimesed ütlevad...
  Jane lõpetas naeratusega, ajades keele välja.
  - Aga ma suitsetan...
  Malanya lõpetas aplombiga:
  - Ja mul on väga hea meel!
  Tüdrukud naersid, näidates oma pikki kirsivärvi keeli. Jane märkis naeratades:
  - Sigaret on kõige tõhusam tapja, eriti kliendi vastu!
  Malanya lisas:
  - Sigaret on nagu hääletu püss, kuid isegi amatööri käes on see surmav!
  Gringeta tulistas relva ja märkis naeratades:
  - Sigaret on kõige usaldusväärsem snaiper, see tapab alati!
  Matilda aeglustas mäe peal tanki veidi ja susises:
  - Sigarett maitseb kibe, kuid tõmbab ligi rohkem kui magus!
  Jane ohkas raskelt ja pomises:
  - Sigaret on nagu paha tüdruk, aga temast lahkuminek on palju valusam!
  Gringeta itsitas, tulistas ja möirgas:
  - Sigaret, erinevalt granaadist, pikendab visates eluiga!
  Tüdrukud jäid vait. Nende tank libises uuesti ja sattus kraavi. Ma pidin välja saama. Sõdalased olid veidi närvis. Nõukogude kaitse on väga tugev.
  Jane märkis filosofeerides:
  - Sõjas on lühim tee eesmärgini ringmanööver ja puhas tõde on alatu pettus!
  Gringeta, purustanud nõukogude kahuri hästi sihitud lasuga, märkis:
  - Ringteel manöövriga lühendate suure tõenäosusega teed oma eesmärgini!
  Malanya tulistas kuulipildujast ja siristas:
  - Elu on punane, aga lahkub helepunase verega!
  Matilda võttis selle kokku:
  - Sõjas kaotab elu oma väärtuse, kuid omandab tähenduse!
  Tüdrukud jätkasid sõda. Nad tulistasid ja samal ajal koostasid minnes aforisme.
  Jane lõi palja jalaga ja ütles:
  - Sõda on nagu peigmees, vastuvõtlik reetmisele, kuid ei lase tal uinuda!
  Gringeta tulistas ja ütles vaimukalt:
  - Sõda on ihar naine, kes õgib meeste kehasid!
  Malanya susises vastuseks:
  - Kõik vanused alistuvad sõjale, nagu armastus, kuid see pole meeldiv ajaviide!
  Matilda pidas vajalikuks lisada:
  - Sõda, nagu kurtisaan, on kallis ja muutlik, kuid jätab alati kangelasliku mälestuse!
  Jane pööras oma graatsiliste, paljaste sõrmedega koera ja kostis:
  - Sõjas pole see nagu unenäos, ilma tugevate emotsioonideta ei saa te hakkama!
  Gringeta tulistas naeratades ja vastas:
  - Maailm on igav ja lõõgastav, sõda on huvitav ja põnev!
  Matilda, rõõmsalt koksi rüübates, jätkas:
  - Sõda on veri ja higi, see viljastab istikuid, mis sünnitavad julgust!
  Malanya itsitas ja märkis:
  - Ükskõik kui huvitav on sõjaprotsess, kõik tahavad lõppu!
  Jane jooksis taas paljaste varvastega üle relva tuhara ja laulis:
  -Sõda ei ole raamat, te ei saa seda kinni lüüa, te ei saa seda oma padja alla peita, võite ka selle lihtsalt ära määrida!
  Gringueta säutsus meeletult:
  -Sõda on religioon: see nõuab fanatismi, distsipliini, vaieldamatut alistumist, kuid selle jumalad on alati surelikud!
  Malanya itsitas vaikselt ja märkis:
  - Sõjas, nagu kasiinos, on risk suur, kuid võidud on lühiajalised!
  Matilda paljastas hambad ja haukus:
  - Sõdur on surelik, au on unustatud, trofeed kuluvad ja ainult põhjused uue veresauna alustamiseks on eemaldamatud!
  Jane kontrollis delikaatselt:
  "Me põlgame mõrvarit, kui ta pole rindel olnud sõdur, ja põlgame varast veelgi enam, kui ta on marodöör lahinguväljal!"
  Gringeta noogutas uuesti ja susises:
  -Sõdur on rüütel, kelle soomusrüü on julgus ja au! Kindral Baron, kelle krooniks on mõistlikkus ja intelligentsus!
  Malanya ütles naeratades:
  - Sõdur kõlab uhkelt, reamees halvustavalt!
  Matilda vastas vaimukalt:
  - Esimene, kes ründab, võib surra, kuid viimast ei mäletata!
  Jane kostis hingeldades:
  - Parem olla saagi jagamisel esimene kui ründamisel!
  Gringueta lisas naeratades:
  - Sõda on nagu naine, ta paneb ainult mehed maha ilma murdumata!
  Malanya vastas väärikalt:
  - Naine, erinevalt sõjast, ei kiirusta meest surmaga!
  Matilda ütles naerdes:
  - Sõda, erinevalt naistest, ei ole kunagi rahul määratud meeste arvuga!
  Jane pööras paljaste sõrmedega kangi uuesti ja ütles:
  -Sõda on kõige täitmatum naine, meestest ei piisa talle kunagi ja ta ei keeldu naisest!
  Vastuseks sellele pidas Gringetta vajalikuks reprodutseerida vaimukas aforism:
  "Naistele ei meeldi tülitseda, kuid tung meest tappa pole palju hullem kui kuul!"
  Malanya susises nagu kobra, ajades välja oma roosa keele:
  - Väike kuul võib tappa mehe, teha ta õnnelikuks, suure südamega naise!
  Matilda lisas sarkastilise muigega:
  - Suur süda juhib sageli väikest omakasu!
  Tüdrukud lõpetasid vaimukate märkuste vahetamise ja hakkasid pingsalt lahinguvälja vaatama. Taevas lendasid ründelennukid TA-311, mis tulistasid Nõukogude vägede positsioone. Kuigi aeglaselt, liikus Kolmanda Reichi koalitsioon edasi. Ja tal õnnestus end veidi värskendada, neelates laipu.
  Tüdrukud hakkasid tüdimusel taas aforismidega nalja tegema:
  Jane kostis:
  "Sõjal ei ole naise nägu, kuid see veritseb mehi paremini kui naine!"
  Gringeta vallandas ja röökis:
  - Sõda ei paku rõõmu, kuid rahuldab agressiivseid instinkte!
  Malanya vilistas vastuseks:
  - Rõõm sõjast, vaenlaste surnukehad on ainult hinnas!
  Matilda, kerides röövikuid, lisas:
  -Sõda on põllu kündmine: seda väetatakse laipadega, niisutatakse verega, kuid see väljub võidukalt!
  Jane tulistas ja nurrus vastuseks:
  - Võit kasvab surnukehadel ja verel, kuid see kannab vilja nõrkade käest!
  Gringeta tulistas, purustades kolmkümmend neli nagu klaasi, ja susises:
  - Sõda on nagu inimsööja lill, särav, lihasööja ja halva lõhnaga!
  Malanya hõõrus palja jalaga pedaali ja pahvatas:
  -Sõda on progressi ema ja laiskuse kasuema!
  Matilda võtab selle ja möirgab:
  - Ja sõjas pole sõduri elu väärtuslik, aga kindralid on isegi kahju!
  Jane jooksis käe servaga üle rinna ja säutsus:
  -Kui tahad rahu, sisenda hirmu; kui tahad sõda, kutsu esile naerma!
  Gringeta võttis selle ja tulistas, näidates relva palja jalaga, lauldes:
  - Naer ei ole patt, kui te pole sõjalistes asjades naerualuseks!
  Malanya itsitas ja urises edukalt:
  -Sõda on nagu tsirkus, ainult võitja naerab viimast!
  Matilda juhtis tanki, purustades paar pioneeri, ja röökis:
  - Sõjas on see nagu tsirkuses, ainult salakaval ja tõsine tapja!
  Tüdrukud jäid taas vait. Nad on nalja tegemisest väsinud. Üldiselt pole sõda kuigi ilus.
  Jane mõtles nördinult: Suurbritannia oli sakslastele kaotanud. Kuigi kui palju maid vallutasid britid. Ja kui palju sellest Saksamaast! Suurbritanniast sai kolossaalne impeerium. Kuid ta ei suutnud oma kolooniaid seedida. Kolmas Reich ületas võimult inglasi ja isegi komandörid osutusid palju tugevamaks ja võimekamaks.
  Ja kui natsid Londonisse tulid, lõppes Inglismaa jaoks ajalugu. Tekkis uus impeerium, millel oli enneolematu jõud. Paljud rahvad ja riigid teenivad selle vägedes. Ja mis me saame öelda: tiibu sirutav Kolmas Reich uputas Suurbritannia maha.
  Kuid 1940. aastal, vallutanud Prantsusmaa, pakkus Hitler Churchillile heldelt rahu. Ja sellega oli vaja leppida: terve mõistus dikteeris, et Suurbritannia ei saa isegi teoreetiliselt sõjast midagi võita, kuid võib kaotada. Hitler pidas õhulahingut Inglismaaga poole jõuga. Suure viivitusega viis ta väed üle Aafrikasse. Ta läks Nõukogude Liitu. Kuid see kõik lükkas katastroofi ainult edasi.
  Okupeeritud alasid kasutades leidsid sakslased jõudu võidelda kahel rindel; Jaapan võitis enesekindlalt ameeriklasi. Ja siis Stalin reetis ta, sõlmides vaherahu. Suurbritannia langes põlvili ja sai Kolmanda Reichi osaks.
  Paljud võidud tõid Wehrmachtile võitmatuse au. Jane ja ta sõbrad ühinesid meelsasti Hitleri armeega, et otsida õnne ja auastet. Ja neil õnnestus seal osaliselt.
  Mis siis? Nüüd on neil kaks kodumaad: Suur-Saksamaa, Väike-Britannia.
  Jane võttis lonksu Coca-Colat ja säutsus:
  - Armastus ja surm, hea ja kuri... Mis on püha, mis patune, mõrvarid ei huvita!
  Gringeta laulis vastuseks, saates teise mürsu:
  - Armasta ja julge, las kurjus valitseb, aga meile on antud valida vaid üks!
  Tüdrukud rõõmustasid veidi. No tegelikult nii palju, kui suudad end molli võtmes häälestada. Nad on noored, rõõmsameelsed, energilised ja üsna õnnelikud. Nad võitlevad nii palju ja mitte ühtegi kriimu. Kui te ei arva, et need saavad paagile kriimustada.
  Malanya märkis karmilt:
  - Eh, Churchill oleks pidanud Hessi pakkumise vastu võtma ja NSV Liiduga sõtta astuma. Siis valitseksime kogu planeeti ja lõpuks purustaksime ka Saksamaa!
  Matilda laulis mõnuga:
  - Saksamaa on lahingus hea, Briti lõvi on parim!
  Malanya kinnitas:
  - Jah, meie lõvi Suurbritanniast on parim!
  Jane ütles naeratades:
  - Meil on veel võimalus! Hitler sureb ja Saksa impeerium laguneb!
  Gringeta tulistas mürsku ja nõustus osaliselt:
  - Jah, see laguneb! Nad on lihasööjad kiskjad, kuid kas see muudab meid paremaks?
  Malanya märkis filosoofiliselt:
  - Ühtsus karmi režiimi all on parem kui kaos ja lohakus pehme režiimi all!
  Matilda vajutas paljad tallad pedaalidele ja haukus:
  - Me oleme ka Marsil! Ja väljaspool päikesesüsteemi!
  Jane vastas Gioconda naeratusega:
  - Kõigepealt peame looma ühtse režiimi planeedil Maa!
  Gringet, võttis selle ja laulis tuliselt:
  - Ja me ei luba sellel režiimil muutuda!
  Malanya märkis vaimukalt:
  - Aga selleks, et sind ninaga maha jätta, pean ma oma nina vahetama!
  Tüdrukutel veab nagu alati. Nüüd jõuab nende tank esimese kaevikute reani. Ja rebib oma röövikutega maad üles. Sõdalased naeravad.
  - Me purustame nad kõik!
  Üks püss jäi rullide vahele kinni ja tank jäi seisma. Tüdrukud väljusid autost, paagis oli ikka liiga kitsas ja liiga palav. Kuid väljas on riskantne, võite põletada.
  Sõdalased tormasid, välgutades paljaid kontsi ja skandeerides:
  - Oleme mängulised tüdrukud, head sõbrad, las nad piitsutavad meie paljaid jalgu, mängulised puumad!
  Jooksev Jane märkas:
  - Siin me oleme, kosmosejalaväelased!
  Malanya kinnitas muigega:
  - Nii kosmosesse kui ka maandumisjõududesse!
  Ja Gringeta võttis selle ja kõndis süles ringi uludes:
  - Ma olen supersõdalane! Ma tapan kõik!
  Matilda võttis selle vastuseks ja sosistas:
  - Mürk tilkhaaval füürerisse!
  Jane itsitas ja laulis:
  - Löök on tugev ja füürer on kõikvõimas!
  Sõdalased jooksid, astudes paljajalu, üle killustiku, purustatud, tugevalt kuumutatud raua, mitmesuguste talade ja katkiste koljude.
  Jane laulis:
  -Sa mõistad mind... Sa mõistad mind... Sa mõistad mind ja sa ei leia paremat riiki!
  Tüdrukul on meeldiv joosta, mitte liiga karedate jalgadega, mööda kipitavat rada ja prahti. See on tõesti väga lõbus.
  Gringeta laulis:
  - Suvi, päike paistab kõrgelt...
  Malanya toetas laulu:
  - Kõrge... Kõrge!
  Matilda lisas:
  - Suvi, me oleme surmast kaugel! Kaugel!
  Sõdalased rõõmustasid märgatavalt. Tõepoolest, milline nauding on nii energiliselt liikuda ja hüpata.
  Jane naeratas ja märkis:
  - Surm on konventsioon, häbi on absoluutne!
  Gringeta hõõrus ühte palja jala vastu teist ja susises:
  - Meil on ka puhkus! Ja koos sellega võit!
  Malanya ütles skeptiliselt:
  - Meie või sakslaste oma?
  Matilda naeratas ja laulis:
  - Meid ootab surmav tulekahju...
  Jane vastas:
  - Aga ta on jõuetu...
  Gringeta ulgus nagu panter:
  - Kõigil on eraldi kirst...
  Malanya võttis selle ja tulistades susises:
  - Boche pataljon on hauda läinud!
  Matilda möirgas vastu:
  - Terve leegion on hauda läinud!
  Ja tüdrukud võtsid kätte ja niitis... Nad on nagu saledad hobused. Ja nii armsad, paljad ja pargitud jalad.
  Jane võttis selle ja susises mõnuga:
  - Ja ma olen kobra! Ja ma olen kobra! Pole üldse karu!
  Gringeta kiljatas vastuseks:
  - Kobral on tore pilvedeni lennata!
  Ja tüdrukud löövad lihtsalt pead. Silmist lendavad sädemed, nagu oleks tund käes!
  Malanya võttis selle ja susises:
  - Hitler on häbi!
  Matilda toetas teda:
  - Ja Stalin on häbi!
  Jane raputas puusi ja säutsus:
  - Olen valguse sõdalane, teie põlvili metslased... Ma pühin Maa pealt minema kõik, kes laimavad!
  Malanya võttis selle ja möirgas:
  - Ja Hitler on loll, ta suitsetab tubakat! Ta varastab tikke ega ööbi kodus!
  Matilda naeratas sarkastiliselt ja küsis:
  - Mis sa arvad, kas füüreril on see?
  Gringeta lõi palja jalaga tuhka vastu ja urises:
  - Muidugi mitte! Me neljakesi anname talle suhu!
  Malanya pööritas silmi ja sosistas:
  - Oh, väga mõnus on pulseerivat nefriitpulka suus hoida ja keelega katsuda!
  Matilda sosistas hingeldades:
  - Kui suurepärane see on! Ja kõik saab olema lihtsalt suurepärane!
  Tüdrukud hüppasid aina kõrgemale. Kuid nende tank parandati ja nad pidid tagasi pöörduma. Sõdalased ronisid tagasi ja susisesid:
  - See on meie tank! Ta saab olema lihtsalt suurepärane!
  Jane'ile meenus äkki muinasjutt Robin Hoodist. Seal on väike Joe, poisi püüdis šerif kinni. Poissi piinati: nad tõmbasid ta nagile ja praadisid ta kontsi.
  Kui leegid poisi paljaid ja karedaid jalataldu lakkusid... Jane tundis siin erutust ja tahtis väga seksi. Siin nad sisestasid selle. Eriti Jaapani ninja-ristikarpkala. See blond poiss on nii ilus ja tal on väga suur mehelik täiuslikkus. Ja nii puhast ja siledat nahka on nii tore oma rindadega puudutada.
  Jane tahtis sõrme jalge vahele panna, kuid tal oli piinlik ja ta mõtles ümber. Kuigi tõepoolest, selline tegevus on ülimalt meeldiv!
  Issanda tütar ütles:
  - Merelaines ja raevukas tules! Ja äge ja raevukas tuli!
  Tüdrukud liigutasid oma Goering-5 taas Nõukogude vägede positsioonide poole. Stalin ise ilmselt ehmus natside edasitungimisest teada saades päris palju. Tõesti, kuidas sa ei saa siin närvi minna? Hiiglaslik masin tormab sulle vastu, aga midagi pole vastata. Kolmkümmend neli, te ei saa E-seeria vastu võidelda. Ja veelgi enam püramiidsetest AG-dest.
  Ja Stalin on ilmselt šokis. Kutsu vähemalt prussakas oma nõuandjaks. Ei mingit heli, pole tähendust ega veepritsmeid! Paistab, et lähed sassi!
  Jane märkis naeratades:
  - Ja Stalin, erinevalt Churchillist, võttis alati meelsasti Hitleri jaotusmaterjale ja läks rahu poole!
  Gringeta laulis entusiastlikult:
  - Räägi mulle, mis maailm on! Nad vastavad sulle - päike ja tuul!
  Malanya märkis entusiastlikult:
  - Ja meil on tugevad, terved lapsed!
  Matilda itsitas ja sosistas:
  - Maailm ei ole malelaud ja Hitler pole kuningas!
  Jane parandas oma sõpra:
  - Ta on kuningast pikem! Ja me pühime selle planeedi pinnalt minema!
  Gringeta võttis selle ja möirgas:
  - Briti suurus, mida planeet tunnustab! Fašism purustati mõõgahoobiga!
  Malanya lisas entusiastlikult:
  - Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad!
  Matilda lisas oma esimese armastuse leidnud tüdruku entusiasmiga:
  - Usun, ehitagem püha kommunism!
  Jane naeris ja märkis:
  - Ja sakslaste juhtimisel saab kommunismi tõepoolest üles ehitada!
  Gringeta lõi oma otsaesist vastu relva tuharu ja laulis:
  - Teeme nalja, ehitame nüüd kommunismi! Ja Stalinist saab meie super ja kangelane!
  Malanya lisas, täpsustades:
  - Kirstus muidugi!
  Gringueta kinnitas kergesti:
  - Muidugi, kirstus!
  Jane ütles filosoofiliselt:
  - Ükskõik kui suur kuningas on, läheb ta hauda, nagu jahimees!
  Gringeta lisas pahatahtliku muigega:
  - Poliitik valetab alati, ainult ta sureb päriselt!
  Malanya klõpsas paljaste varvastega ja ütles:
  -Surematus on tõeline, kuid surm on illusoorne!
  Matilda avaldas ka aforismi:
  - Kuningad võivad kõike teha, kuid mitte üks, mitte üks kuningas ei pääse hauast maa alla!
  Jane säutsus:
  - Elu saab varsti otsa...
  Gringetta aplombiga toetatud:
  - Täpp hakkab varsti pihta!
  Malanya tulistab kuulipildujatest Nõukogude jalaväe pihta ja susiseb:
  - Oh, emme, emme, halasta oma poega!
  Matilda, kellel oli raskusi naeru tagasi hoidmisega, lisas:
  - Lõppude lõpuks pole tal päevagi elada jäänud!
  Jane mõtles filosoofiliselt:
  - Kõik tahavad ilusti elada, kuid ainult vähesed surevad väärikalt!
  Gringueta vastas naeratades:
  - Surm tõotab probleeme, välja arvatud juhul, kui see sädeleb saavutuste kiirtega!
  Malanya susises raevuka hammaste paljastamisega:
  -Hea surm on parem kui nõme elu!
  Matilda esitas väljakutse:
  - Vabaduses on hea olla jumal, aga vanglas on halb olla kurat!
  Gringeta märkis mürgise muigega:
  - Ja meil on kestad otsas... Nõus, see on tohutu tragöödia! Mitte ainsatki annihilatsiooni kingitust!
  Jane norskas põlglikult.
  - Tulevad uued kingitused ja teised presidendid!
  . PEATÜKK nr 17.
  Sel päeval, 10. oktoobril 1947, kihutas Friedrich, nagu alati, hurt ja väsimatu, kiiresti õhuhobusel Me-362. Poiss ei tundnud vähimatki väsimust, ta oli liiga elevil ja tulistas ikka lööki tegemata. Öösiti panid remondimeeskonnad, peamiselt Ameerika omad, osa kahjustatud seadmeid tööle. Eelkõige keerutati "Pattonid" taas rööbastele, lisaks läks paarsada neist sõidukitest teenistusse pärast välismaalt üleviimist, mööda juba väljakujunenud raudteid. Partisanid muidugi püüdsid, aga neil läks palju kehvemini kui tavaliselt. Ukraina isa valimistel sai Bandera lüüa ning partisanide ridades suurenes reetmine ja deserteerimine. Pluss haigestus partisaniliikumise komandör Vorošilov... Ja talle ei leitud õigel ajal asendust... Seega oli fašistide rahvusvahelise löögirühma varustamine üsna rahuldav. Jah, vaprad põrandaalused võitlejad ja kangelaslikud sabotöörid saavutasid mõnikord edu, kuid mitte üle taktikalise taseme. Lisaks põhjustas uute kapituleeruvate liitlaste tekkimine järsu languse usk NSV Liidu võitu ja see tõi kaasa selle, et kõikuvad elemendid läksid avalikult või muul viisil salaja üle fašistide poolele.
  Eriti suurenes desertööride arv Kraikovi punaarmee ja Poola armee hulgas. Poolakad, uskudes natside ja eriti lääne kapitalistide lubadusi, lootsid tõsiselt suure impeeriumi loomisega idas Venemaa kulul! Mitte kõik Poola kommunistid ei jäänud muidugi nõukogude võimule truuks, aga ülejäänud poliitilised varjundid... Liberaalid on eriti ebausaldusväärsed... Nii hakkasid Poola üksused Moskva künkal peaaegu kohe pealetungi algusest alla andma. ... Õnneks oli neid vähe ja see sõja kulgu veel otsustavalt ei mõjutanud .
  Friedrich tegi paar esimest lendu ise, murdes teistest pilootidest lahti. Ta nägi, et vaenlane ei kohtu enam nii tihedalt tulega natside hordidele ja tankikiilude teele ei jäänud peaaegu ühtegi miinivälja. Kuid Nõukogude sõdurid võitlesid visalt. Jalavägi tuld ei avanud ja üritas tankidel sulgeda lastes nende roomikuid või granaatide kimpu õhku lasta või põlevpudelitega põlema panna.
  Terminaatoripoiss tõstis skoori peamiselt nõukogude relvade arvelt. Veelgi enam, horisontaaltasapinnalt pildistamine, vältides sukeldumisele aja raiskamist. Tõsi, hävitati ka mitu varitsuses olnud tanki. NSVL lennundus oli passiivne. Hommikul ilmus ainult seitse U-2 lennukit, seejärel neli Laggi. Üldiselt vestles Friedrich nendega kergelt päästikule vajutades... Ja siis nagu ikka!
  Olles juba nõrgenenud lahingupunktid maha surunud, tormasid natside tankid kaugemale üle põllu ja kaevikutesse... Tankitõrjekraave ja siile tuli aga ette ka sellel juba kuuendal ja osaliselt viiendal kaitseliinil (neid oli kaheksa). kokku). Nõukogude suurtükiväelased olid närvis ja hakkasid kaugelt tulistama. Fašistlik suurtükivägi oli halastamatu ja lennundus... Siiani oli nagu liuväljal kõik hakitud. Noh, Friedrich, nagu ikka, on kõigist ees, meeleolukam ja lahedam. Vägede moodustamises toimusid muutused, võimsate kuulipildujatega relvastatud Pattonid asusid juhtima. Sunnitud otsus kaotusi vähendada kamikaze-jalaväelastelt, kes ohverdavad end, kuid ei taha alla anda...
  Kolmanda lennu tegi Friedrich koos sõbranna Helgaga. Siin kohtusid nad esimest korda enam-vähem suure partii Nõukogude lennukitega. Nende hulgas oli isegi viis Br-3 (kust need välja kaevati). Kummalisel kombel pöördusid NSVL pommitajad Saksa ässade nähes kohe tagasi ja hävitajad tormasid nende poole.
  Friedrich tulistas rahulikult lähemale püüdvaid autosid. Sealhulgas äss, mille kerel on NSV Liidu kangelase täht. Kogenud sõdalane üritas aga pilvedesse minna, kuid sellise koletise nagu Friedrich Bismarck vastu läks asi ainult hullemaks. Terminaatoripoiss tulistas lööki vahele jätmata korraga alla kolmkümmend kuus hävitajat ja neli ründelennukit, keeras kiiruse sisse ja tormas pommitajate järel.
  Siin aga avastas Friedrich, et tema auto ei kihutanud nii palju ega jõudnud isegi sundmootoriga hinnanguliselt 740 kilomeetrini. Põhjus on selge, Friedrich asendas 30-millimeetrised Mr-108 relvad Mr-103-ga, mis mürsu algkiirusega 960 meetrit sekundis suudavad tankide ja vaenlase hävitajate katuseid palju tõhusamalt tungida. pikamaa, kuid peaaegu poolteist korda raskem ja madalam, laskekiirusega 420 lasku minutis (samas eelistas Friedrich üldiselt lasta transsi langedes üksikuid mürske!). Ja relvade laskemoona suurendati eriti Fredericki jaoks. Seega polnud pommitajate järele jõudmine kerge ülesanne. Vaprat noort ässa edestasid mitmed nobedad He-362-d. Need langesid nagu rahet viljale, purustades ja piinades nõukogude sõidukeid. Veelgi enam, Br-3, olles aeglasem ja halvasti relvastatud, sai terroristlike pilootide kergeks saagiks. Friedrich saabus pidusöögi lõpus, kuid lõpetas ikkagi tosinaga, lüües viiskümmend välja. Poisil ei õnnestunud aga ületada oma varasemat rekordit - kakssada viiskümmend kolm autot.
  Friedrich naasis suure entusiasmiga hinges. Ta võitis ja võidab! Ja mõtted minu reetmisest kadusid täielikult. Noormees ütles isegi endale:
  - Milleks need eelarvamused! Kodumaa on koht, kus kasvavad su sõbrad ja lapsed! Ja NSVL pole ju kodumaa, vaid rahvaste vangla!
  Helga kuulis neid sõnu, kuid ei mõistnud nende tegelikku olemust, kinnitas:
  - Sul on õigus! Ja varsti saame lapsed! Kuigi ma ei taha kõhtu paksuks minna, kui see sõda veel käib!
  Friedrich naeris:
  - See sõltub Kõigeväelise Jumala tahtest. Paavst ja hulk metropoliite on aga meie poolel!
  Neljas rünnakulend, reaktiivlennuk Fokken-Wulf-5 muutus relvajahiks, kuna tabati vaid paar tanki. Kuid tõeline test oli alles ees.
  Rotmistrovi viienda kaardiväe tankiarmee viis lõpule üleandmise Krasnogvardeiski piirkonda. Täielikku üllatust aga saavutada ei õnnestunud. Fašistlikud luurelennukid registreerisid suure hulga tankide liikumist ja natsid kiirustasid vastumeetmeid võtma. Umbes viissada 2. SS-tankiarmee SS-üksust ja kakssada sõidukit strateegilisest reservist tulid välja, et kohtuda üheksasaja viiekümne tanki ja iseliikuva relvaga, mida tugevdasid Rotmistrovi soomustatud rusika reservid. Eelkõige toimus lahing Pervomaiski kolhoosi lähistel põllul, kus vallutatud joonel asusid saksa grenaderid ja relvad.
  Friedrich ja Saksa parimad ässad kutsuti appi, et tõrjuda massilist maa- ja õhurünnakut.
  Stalingradi lahingu kangelane kindralleitnant Rotmistrov täitis kõrgeima ülemjuhataja käsku ise ja uskus siiralt, et lahing Moskva lähedal pole veel kaotatud. Tema käes oli võim ja tekkis lootus, et NSV Liit saab tagasi selle, mille ta oli varem kaotanud. Enda jõul liikuv kolonn muutus aga üsna venivaks. See oli osaliselt tingitud soovist vältida Kolmanda Reichi luurelennukeid, kusjuures muu marssi kestuse põhjustas raudteeliinide kahjustused, mis olid põhjustatud kokkupuutest vaenlase lennukitega.
  Rasked pommirünnakud sundisid suuri tankivägesid oma jõul sadu kilomeetreid marssima. Veelgi enam, maksimumkiirusel marssimisel... Siin on arvestatud paagipargi mõningast heterogeensust, osadel sõidukitel vahetati filtrid, teistel vastupidi, vanad tüübid, sealhulgas ebatäiuslikud käigukastid, pidurdasid diiselmootoreid.
  Vaenlase lennunduse jõhkra ja massilise mõju tõttu asus viies šokiarmee rindejoonest üsna kaugel ja see sundis seda terasrulli õhtust hommikuni marssima.
  Rotmistrovit ootas juba kompaktsem fašistide seltskond. Kuigi tankide koguarvult jäid natsid alla, olid nad kvaliteedi poolest paremad: neil oli ligikaudu poolteistsada "Panthers"-5 ja "Tigers"-5, samuti poolteist tosinat "Goering" L (inglise k. 17 jala pikkuste relvadega sõidukid, mille läbitungimisjõud on ligikaudu võrdne relvaga "Panthers"), E-50, AG-50 ja "Patton". Tankihävitajad Super Ferdinand olid endiselt teel.
  Muidugi oleks olnud parem natse massiliselt rünnata, kuid hirmuäratav Žukov kiirustas Rotmistrovile liiga palju, kartes õigusega, et natsid võtavad kasutusele energilised vastumeetmed. Seda on nad aga juba teinud...
  Kuid siin oli Nõukogude armeel üks trump - see oli tõsine õhukate... Lennukid viidi Uurali suunalt ja staabireservist välja ning visati lahingusse isegi õppesõidukeid, aga ka varustust otse konveierilt. . See oli võimalus murda läbi parempoolsest tiivast ja tagaosast, mis olid liikunud fašistlikust kiilust kaugele ette.
  Kindral Gotha ja teised komandörid eeldasid juba Moskva operatsiooni plaani esialgsete arutelude käigus, et Krasnogvardeiskist saab kindlasti Nõukogude armee lahingureserviga tankilahing, mis tähendab, et katteplaan on vajalik. .
  Spetsiaalsed Saksa lennukid, eriti Xe-362, jälgisid õhuruumi, nii et Krasnogvardeysky lahingust pidi saama Teise maailmasõja suurim mitte ainult tanki-, vaid ka õhulahing!
  Friedrich kutsuti vaenlasega võitlema, ta on Luftwaffe parim äss, õhulahingute kuningas oli Kolmanda Reichi võidu sümbol. Ja tema kõrval või peaaegu tema kõrval paremal käel kihutas Helga rünnakul ja seetõttu eriti võimsal Fokken-Wulf-5 modifikatsioonil.
  Poiss isegi laulis:
  - Me kihutame tähelaevadel läbi lainete! Kvargid vahutavad eetri keeristes!
  Helga kinnitas:
  - Punased olendid, teid lüüakse! Maa-aluse põrguliku maailma lapsed!
  Friedrich naeris ja ütles oma lemmiku:
  - Tule, kruvi juurest eemale! Surmaingel, lihtsalt vilista, et ta ilmuks! Ta rebib kogu saast nende eesli tükkideks!
  Helga itsitas vastuseks.
  - No sa oled vaimukas!
  Friedrich oli mõnevõrra mures oma lennukite massi suurenemise, kaugmaarelvade paigaldamise ja laskemoona suurenemise pärast. Lõppude lõpuks on 30-millimeetrise kahuri mürsk kolm korda raskem kui 20-millimeetrise kahuri oma ja hävitava jõu poolest võib-olla neli korda võimsam universaalne relv, mis on võimeline hävitama soomust nii pinnal. planeedil ja õhus! Noor äss tahtis isegi kuulipildujatest loobuda ja nende neli suurekaliibrilist eemaldada, aga... Helga vaidles enne ärasõitu vastu:
  - Lõppude lõpuks võib see juhtuda lähivõitluses. Parem on see trump alles hoida...
  - Aitab vääramatu jõu ja kahe laskuri jaoks! - Friedrich katkestas korraks. Minu jaoks piisab lähedalt mahalaskmisest. Üldiselt arvan, et kuulipildujarelvastus on siin liigne.
  Helga itsitas rõõmsalt ja lõi poisile selga.
  - Kahjuks pole kõik nii võitmatud rüütlid nagu sina! Paljud ässad on alles algajad, neil on vaja tihedamat tuld, et kindlasti tabada...
  Frederick oli täiesti mõistlikult vastu:
  - Nii kallist autot nagu ME-362 U algajale piloodile ei anta. See võitleja on ässade jaoks.
  Helga jooksis vastamise asemel oma ründelennukile otsa, välgutades paljaid roosasid kontsi. Mis muud teha, kõlas hädaabikõne.
  Friedrich oli üldiselt rahul sellega, et ta eemaldas kaks välimist kuulipildujat, massiivne sõiduk startis kergemini ja kiirus kasvas ning kergemad tiivad parandasid manööverdusvõimet. Kuigi tulepunktid ise olid kaetud kattekihtidega, lisas nende vähendamine märgatavalt auto aerodünaamikat. Kuigi aerodünaamiliste omaduste poolest pole Me-362-le kolbsõidukite seas veel võrdset, on see universaalne sõjahobune.
  All vilguvad haruldased puud ja põllud... Päev on palav ja tundub, et sellega pole kerge võidelda. Eriti venelased, kes selle tohutu lahingu kaotavad. Siin vasakul ja veidi allpool lendab vareseparv... Suur parv, mõned varesed on väga suured... Kurjakuulutav märk, varesed saadavad selle julma, sentimentaalsuseta maailma kõiki sõdu. Nagu Boyarsky kuulsas muusikalis laulis:
  - Aga miks! Oma mõistuse järgi elada on võimatu! Aga miks - elu ei õpeta meile midagi!
  Siin on vägivald, vägivald ja veel vägivald! Julmus, julmus ja veel kord julmus, mis tsementeerib rahvust!
  Vareste parv tundub lõputu, neid on kümneid, sadu tuhandeid ja nad kaagutavad nii, et neid on kuulda isegi hermeetiliselt suletud kajutis. Friedrich küsis Helgalt raadiost:
  - Äkki saame neid kuulipildujatega lüüa?
  Ässatüdruk vaidles vastu:
  - See ei ole seda väärt! Siin võib iga kuul lugeda!
  Friedrich naeris:
  - Mis on täiesti võimalik! Kuningal on trooni all kotis padrunid.
  Esimene partii Nõukogude lennukeid hüppas ootamatult raisakotkasparve tagant välja. Esimesena kohtusid nendega salamandrid. Mõlemal poolel oli kaotusi, hukkus rohkem venelasi. Friedrich avas tule hilja ja lasi alla vaid kaheksa autot. Aga algus on ikka raske. Kuid paar Saksa Salamander-3 tulistati alla ja Me-262, pole selge, kuidas see kõigist ette jõudis.
  Aga peamine oli alles ees. Vareste parv lõppes, Saksa lendurid hüppasid välja Krasnogvardeiski välja kohal olevasse ruumi ja see algas.
  Terve armee tormas Saksa eskadrilli poole ja siin oli tegelikult mitme NSV Liidu õhuarmee lennundus. Tohutu igat tüüpi lennukite armaad, kuid kõige rohkem Yakov ja paar vähem Laggi.
  Friedrich avas tule enam kui kuue kilomeetri kauguselt. Ta sukeldus taas metsiku transi voogudesse, kui te ei sihi, kuid teie sõrmed vajutavad automaatselt. Kui pole enam kaalutlusi, mõtteid, keha tundub olevat sinu, aga sa oled juba nagu tundmatute jõudude marionett... Ja see tähendab, et liha pole sinu, vaid allilma vaim - roojased, kurjad jõud. ..
  Noh, ja terminaatoripoisi peas hakkas laul mitu korda kõlama:
  Sõprade keskel, kuid samal ajal eraldatuna,
  Kannatuste, kurbade murede vangistuses!
  Meie maailm on väärkohtlemisest nii väsinud,
  Ei avarust ega ilu pole näha!
  Kuhu sa meid tõid - kuri kurja kurat?
  Kui kuri deemon juhib armeed!
  Kindlasti tahame sõjalist au,
  Kuigi hingelt olen ma alatu parasiit!
  
  Selline tühjus kustunud vaimus,
  Rabast ei saa kuidagi mööda!
  Ja surm, see panus halastamatule vana naisele,
  Mis kogub austust Pühal Venemaal!
  
  Lihtne arusaam ei sära,
  Kõik on veebis, piiramatu jõud!
  Soov elada maises elukohas,
  Maitsta koos oma kallimaga magusust, rõõmu, õnne!
  
  Kuid saatus saatis ta poja sõtta,
  Kus pidime rahu unustama!
  Pole vaja saatanat selle eest needma,
  Me ise ei tahtnud midagi muud!
  
  Ma lõikan läbi tuulepöörise lennukisse,
  Võttes sooritatud twist ja signatuur liigutada!
  Uskuge mind, Isamaa võitleja ei surnud,
  Mängime saastidele matusemarsi!
  
  Vaenlane on suur, tugev,
  Autod, hävitajad, raketid!
  Me purustame põrguliku Wehrmachti tükkideks,
  Venemaa vägiteod ülistatakse!
  Ma usun, et kommunism tuleb Maale,
  Elame õnnelikult - tean kindlalt!
  Inimeste timukas - fašism, variseb kokku,
  Võit tuleb lahkuses, maikuu valguses!
  
  Isamaa, kiire lend,
  See andis meile püha elu!
  Meie südames laulab kodumaa hümn,
  Lõppude lõpuks võitlen ma tema eest ägedalt!
  
  Ja ma usun, et helge aeg tuleb,
  Mõrvu ei tule, vanadus kaob kuristikku!
  Võistlus areneb ilma servadeta,
  Tipp tormab liinide saavutuste poole!
  
  Ja selleks, et saaksime aja lähemale tuua;
  Siis peate võitlema nagu Venemaa sõdur!
  Et see jõuaks kõigini, kes pole debiilikud,
  Et venelased teavad alati, kuidas võidelda!
  Friedrichi peas kõlas hea isamaaline laul, kuid tema reetlikud käed ja jalad tegid täpselt vastupidist. Nimelt saatsid nad mürske igat tüüpi ja marki Nõukogude lennukitele. Nõukogude lendurid üritasid lähemale jõuda ja kaklust alustada... Volka, olles tulistanud liikvel olles üle viiekümne sõiduki, tegi pöörde ning vältis lasku ja rammimiskatset (selle kamikaze lõikas ta ära lühikeste kuulipilduja valangutega) . Siis nihkus noore ässa lennuk ja lahingutransis olles tulistas poiss palju õhukahureid. See niitis tugevalt maha mitmed tagalast väljunud Nõukogude hävitajad.
  Siin sai Friedrich ise peaaegu rammi, kuid suutis tulejoonele libiseda ja vastaste hävitamist jätkata. Seekord sai tema ohvriteks kahemootoriline "Pawns". Poiste peadest välgatas aforism (etturid pole ka hullud, tulevased kuningannad!). Helga piiksus raadiosse:
  - Oh, kallis emme! Kuidas nad pressivad!
  Friedrich, sooritanud mittetäieliku silmuse, lõikas Helga selja taha pääseda püüdnud Nõukogude hävitajad suurelt kauguselt ära. Üks neist oli "Poepidaja" (Lagg-5), mille kerel oli suur punane täht... See tähendab NSV Liidu kangelast. Tüdruk ise tulistas Fokken-Wulfi rünnaku modifikatsiooni käigus Saksa positsioonidele läheneva Rotmistrovi armee tanke. Ja samal ajal tabas ta üsna täpselt, sukeldudes edukalt.
  Friedrich võitles endiselt vaenlase lennukitega, tänades vaimselt varusid laskemoona suurenemise eest. Tal õnnestus isegi T-34-85 tanki istutada reetur-terminaator, valides komandöri oma (seda on näha antennidelt, mida vaatamata tolmule ja kaugusele nägi Friedrichi teravad silmad kergesti!).
  Luugikaant tabas korraga kolm mürsku ja paak jäi seisma...
  Ka allpool oli palav, viienda kaardiväe tankiarmee avangard oli juba veerenud SS-grenaderide ja osade teise korpuse poole.
  Esimesed Nõukogude sõidukid veeresid tankitõrjekraavi ja nende kiirus aeglustus. Neile sadas alla Tigers-5 ja Panthers-5 kiirlaskesuurtükke. Siin on uued sakslased tugevad: võitlevad distantsilt, nende ees eelise saamiseks pidid Nõukogude tankid astuma lähivõitlusse. Prügila püsti... Aga taktikaline otsus oli ebatäpne, rebida läbi lageda põllu, kuhu kaevati kraavid, kohtuda "saaki" ootavate masinatega. Jah, ja mitte samal ajal massiliselt kukkuda?
  Tõsi, Nõukogude Ilsid tungisid hoolimata märkimisväärsetest kaotustest siiski nagu väike poksija, kes sukeldus hiiglasliku moosi alla, vaenlase tankide poole, põhjustades kahju, sealhulgas väikeste pommidega. Tõsi, mõnel "Tiger"-5-l seisid nad võrgu peal, kuid paljude sõidukite jaoks oli Saksa jalavägi sunnitud paigaldama kaitse sõna otseses mõttes liikvel olles.
  Frederick arvas, et kui venelased oleksid sooritanud kontsentreerituma rünnaku, oleks neil olnud palju suurem võimalus saada "palju raha" ja kasulik lähivõitlus.
  Punaste pilootide rammimine jätkus, kuid näiteks väga nobeda Salamander-3 vastu ei kandnud see taktika oodatud vilja. Saksa lennunduse kaotused kasvasid, nagu ka nõukogude omad veelgi suuremal määral. Kuid see polnud enam vastuseta lahing. Paljudel Nõukogude lenduritel oli korralik kogemus, nad ei katnud asjata Moskvat, nii et natsid kannatasid palju.
  Friedrich, kelle instinktid olid uskumatult teravad, vältis alati tabamusi ja tabas intuitiivselt kõige ohtlikumaid Nõukogude hävitajaid. Üritab liidreid välja lüüa. Ta tegi seda ja see töötas ilma tõrgeteta. Muide, peas valitses tühjus ja lahingu kui sellise tajumise puudumine. Keha reageeris, sihtmärgid tabati, möödalaskmisi ei olnud. Mitu korda jõudis see isegi tankideni.
  Ja meie silme ees vilkusid ja värelesid sajad, kui mitte tuhanded igat tüüpi lennukid. Näiteks Huffman oma He-362 peal... Võitleb eriliselt, kiirus, reaktiivauto jõnks ja puru lendab igale poole... Ja venelased pole ka pahad... Aga kus on Kozhedub, on aeg vool välja lülitada ... Friedrich liigub minimaalselt, nüüd pole vaja pöörata, tabada säästlikult, vaid ainult kaotusest pisut liikudes.
  Laskemoon hakkab otsa saama, nagu ka kütus tankides ning sakslaste positsioonidelt saabub muljetavaldav abijõud. Salamandrid ja isegi mõned võimsad Me-362-d astuvad esimestena lahingusse, neile järgneb ülejäänud Hitleri jõuk. Jälle edasi veeremine... Ka Nõukogude lennukid hakkavad taanduma. Neil hakkab kütus otsa saama ning nende kaod on ületanud kõik mõeldavad ja mõeldamatud piirid. Friedrich tuleb tagasi ja küsib Helgalt:
  - Kõik on korras?
  Tüdruk vastab:
  - Lennuk on liikvel! Ma lõin välja kuus tanki ja ühe hävitaja...
  Friedrich vilistas:
  - Jah, sa ületasid hävitatud tankide arvult isegi mind. Mina isiklikult hävitasin ainult viis suukorviga autot!
  Helga itsitas.
  - Mitu lennukit?
  - Lennukid? - Friedrichi peas vilkusid numbrid... - Täpselt kolmsada üks! Uus maailmarekord. Milline saavutus...
  Helga hüüdis:
  - Sa oled lihtsalt rüütel! Ei, varsti hävitamise jumal. Suur Kali ise... Universaalne võitleja!
  Friedrich parandas viisakalt:
  - Tegelikult pole Kali jumal, vaid kurjuse jumalanna. See tähendab, naine, kuigi hinduismis väga austatud ja populaarne jumalus. Tema jaoks on ehitatud palju templeid ja tema ees palvetatakse.
  Poiss märkas järsku, et oli kangile tugevalt põlve kriimustanud. Ja ta vandus:
  - Pagan võtaks! Nii tugevalt relvastatud sõidukis ei tasunud pööret teha.
  Helga ütles murelikult:
  - Ja teie järgmine lend toimub ilma minuta?
  Friedrich kinnitas kergesti:
  - Jah, teie Fokkenit tankitakse ja laetakse endiselt, kuid minu oma on juba valmis. Lihtsalt ära ütle seda, vaid hoolitse enda eest!
  Helga nentis otsustavalt:
  - Ei! Minu nõuanne on, et võitle ja võitle nii hästi kui suudad... Kui vähegi võimalik.
  Lennukid maandusid ja Friedrich jooksis järgmise auto juurde. Valitud kombinatsioon Me-362 ja rünnak F -490 oli kõigi aegade superassile optimaalne.
  Friedrich, tundes paljaste jalgadega Fokken-Wulf-4 teravaid ja karedaid pedaale, hakkas hoogu lükkama ja kaasa laulma:
  - Ma lendan lahingusse! Tallan olendi tolmuks!
  Lahing Krasnogvardeiskis jätkus. Lisaks Rotmistrovi armee enda tankidele saabus lahinguväljale ka sada viiskümmend Nõukogude sõidukit, mis võeti Nõukogude rinde lõunatiival ja Kashirnski piirkonnast. Tõsi, seni on saabunud vaid esimene partii autosid. Ka nõukogude lennundus ei mõelnud alla anda, kuid polnud veel eriti aktiivne.
  Frederick asus tankide kallale, kasutades selleks spetsiaalselt loodud relvi. Tema hinnangul sobis selleks otstarbeks siiski optimaalselt kaliiber 37 millimeetrit. Näiteks Rudel hävitas selliste relvadega, ilma igasuguse lahingutransita, või, mis õiglasem, kogu sõja jooksul välja 534 tanki. Kuid seal oli tavaline inimene, mitte Friedrich. Poisile meenus, kuidas isa rääkis emale, et koosmõju emaüsas kantud lapsele võib lisaks fenomenaalsete võimete avaldumisele puberteediea edenedes muuta järglasest psühhopaadi...
  Võib-olla on ka tema võitlustransis ja selle sõdalase ülivõime tingitud mõjust, mille olemus on talle tundmatu.
  Kuid siin tulevad tankid, piloodi jaoks näivad nende liigutused aeglased ja Friedrichi jaoks veelgi enam. Noor äss hakkas pihta horisontaaltasapinnalt. See lihtsalt tulistab ja lööb. Väikeste plahvatuste valgussähvatused, luugid läbi murtud. Paljud autod süttivad sel juhul põlema, kuna gaasipaagid asuvad lahinguruumis. Ja häving, T-34 tünn lendas minema nagu kadakeel.
  Sageli põhjustasid tabatud mürsud laskemoona plahvatuse. Ja see omakorda...
  Friedrich sellistele pisiasjadele ei mõelnud, ta vaatas pilti, kui suuri kaotusi kandnud ja läbimurdmiskatsete mõttetust mõistes valvurite tankid nõukogude inimeste kaevatud kraavide ümber liikusid.
  Kuid isegi siin ootas neid ebameeldiv üllatus. Kaks tosinat "Super Ferdinandit" õnnestus läheneda. Kahjuks olid neil tänu Ameerika mootorite kasutamisele tugevamad sõiduomadused.
  Nõukogude sõidukid kõndisid üle lageda välja, mis tähendas, et legendaarsed hävitajad võisid rünnata vaid kolme kilomeetri kauguselt. Muidugi lasid "Superferdinandid" mööda, kuid õhutõrjerelvade kõrge tulekiirus võimaldas neil tabada üsna sageli. Lisaks oli põld tugevalt üles kaevatud ja mürskudega küntud ning T-34-85 ei saanud kiirust juurde. Aga purske ajal liikusid nad ikka nagu võll. Ja Ferdinand-4-le tormasid appi Panthers-5 ja nobedad Ameerika Witches-5, kiired tankihävitajad.
  Friedrich püüdis (puht alateadlikult) komandöre nokauteerida. Isegi sõrmed jäid pingest krampi. Ja seal olid puuviljad! Noor terminaator lõi horisontaalsest projektsioonist välja nelikümmend kaks T-34 tanki, kolm KV-d ja kaks Su-122. Autosid oleks võinud olla veel kolm, kuid Nõukogude hävitajate ja mis kõige tähtsam ründelennukite haarang tõmbas nende tähelepanu kõrvale. Friedrich hakkas neid kasutades tulistama 37-millimeetrist õhukahurit ja kahte 20-millimeetrist kahurit (samuti üsna laastav, kui tabada tuli või bensiinipaaki või mootorit).
  Lennukeid on kokku kakskümmend seitse ja Iloveid on kaheksateist... Pole paha, arvestades iga tanki tähtsust, isegi need, mis selles visa lahingus kannatada said... Mitu T-34-85 kiirendas ja lõpuks murdis läbi, et sulgeda. ulatus. Nüüd lahvatas leekidesse kergelt soomustatud Ameerika "Witches"-5.
  Friedrich nägi Hans-Ulrich Rudeli ründelennukit. Tundub, et see kauakuulus äss otsustas ka Stuka välja vahetada tugevama ja kiirema Fokken-Wulf-5 vastu. Tema tõrviku embleem on kõigile teada. Ta küsis Frederickilt:
  - Kuidas sul läheb, Surmaingel!
  Terminaatoripoiss vastas:
  - Gestapos on asjad, aga mul on saavutusi!
  Rudel kinnitas:
  - Ja mul läheb hästi! Kuidas aga õnnestub nii täpselt ja kiiresti ning isegi horisontaaltasandilt tulistada?
  Ässapoiss vastas naerdes või isegi laulis:
  - Ma tean kindlalt, et kõik võimatu on võimalik! Leia voolavast veest Maa kuningate teemant!
  - Pole hullu, ma jõuan päeva lõpuks kolmekümneni! - lubas Rudel.
  Tagastamine, lennuki väljavahetamine ja taas originaal Me-362, lennuk, mis peale tiibade kuuliaukude ei saanud Volka juhtimisel kahjustusi. Ja muidugi tankilahing...
  Krasgvardeiskil oli palav. Viienda kaardiväe armee kolonnid ja teistelt rinnetelt eemaldatud brigaadid tõmbasid üles. Sakslaste juurde roomasid ka tugevdused, sealhulgas tosin Ameerika tankihävitajat, uusimad 110 mm kahuritega M-18. Need sõidukid ei jäänud hävitava jõu poolest alla Tiger-5 kahuritele, kaliibriga 105, ja võitsid isegi T-34 paremini, kuna need olid vähem altid rikošetile. Relv ise on samuti valmistatud ümberehitatud Ameerika õhutõrjekahurist, mis tähendab, et see on kiire tulistamisvõimega. Ainult soomus on sakslaste omadest nõrgem, kuid siiski piisab 186 millimeetrist, et mürsku otsaesis hoida. Pealegi määritakse T-34-85 sageli liikvel olles.
  Veel eemal viibiv Friedrich tundis Punaarmee lennukite uue laine lähenevat tsunamit. See tähendab, et kuigi peaaegu tihedalt kokku lukustatud tankide jaoks pole aega, on parem lasta ründelennukitel nende eest hoolitseda. Nende hulgas, muide, võib näha väga tugevalt relvastatud ja soomustatud Non-329. Tugevad on nii ründelennukid kui ka tankihävitajad. Eriti 88-mm Ra-44 suurtükkidega, mis läbistavad mitte ainult tanki katuse, vaid ka otsaesise. Ainult õhuvõitluses pole see masin pehmelt öeldes nii mitmekülgne kui "töömära" Fokken-Wulf.
  Ründelennukite hulgas märkas Friedrich Helga lennukit. Noh, muidugi, tagasi tegevusse.
  Terminaatoripoiss, laskudes mööda teed veidi alla, lõikame kolm tanki ja iseliikuva püssi-76, laulis:
  - Meil on etendus! Lihtsalt kõrgeim superklass!
  . PEATÜKK nr 18.
  Helga vastas julgelt:
  - Muidugi ma usun sind! Ma ei andnud oma südant metsalisele! Sulle antakse vastus - kas sa usud seda või mitte?
  Selle asemel, et vastata, hakkas Friedrich altpoolt pikalt tulistama... Ja siis tõusis kõrgusele.
  Nõukogude lennukeid oli päris palju, kuid siiski vähem kui esimesel korral. Luftwaffe piloodid tundsid end üsna enesekindlalt nagu 1. klassi laps, kes võitis võõras koolis tüütut eakaaslast ja oli sõna otseses mõttes jõust üle valatud.
  Nõukogude lendurid muutusid kavalamaks ja rünnaku alla sattudes jagunesid nad kohe rühmadesse, püüdes sakslasi enda poole tõmmata. Frederick ründas neid mäkke ronides. Tema jaoks tegi aga taktikat vaid lihtsamaks vaenlase keeldumine otserünnakust. Kuid teised Saksa hävitajad läksid lahingusse.
  Friedrich märkis nördinult, et Non-362 olid tavaliselt temast ees. Aga pole midagi, pikalt, mitmekilomeetriselt distantsilt ei tea keegi nagunii maha võtta.
  Ja "Salamandrid"-3 hüppavad nagu laste paberlennukid, hüppavad nagu hai lainetel ja saavad ise...
  Friedrich valis oma ohvri, komandolennuki, ega jõudnud mõelda, kuidas see lennuk alla tulistati. Poiss joonistas moraali:
  - Erinevalt spordist võite sõjas kaotada üks kord, kuid erinevalt mängust võite sõjas võita lõputult! Siiski lendavad laualt välja ainult kaotaja nupud, võitja paneb lauale ka varem alla lastud lahinguüksused!
  Võitlust oli aga tunda ka väljakul. Näiteks Wittmann on juba üsna staažikas tankiäss, võitles Tiigril. Ka tema ja laskur eksisid üsna sageli, kuigi tank pöördus kergelt ümber. Gunner Schleich jõudis vaevalt higi näolt pühkida. Seda teraskoletist on juba mitu korda otsmikku löödud, kuid seni on see olnud rikošett. Wittmann karjus täiest kõrist:
  - Laske neil lähemale, ärge olge närvis või ...
  Lahingus osaleja, hiljuti Nõukogude Liidu kangelaseks saanud 31. tankibrigaadi staabiülema asetäitja Grigori Penežko muljed rääkisid ka inimseisundist neis kohutavates tingimustes. ... Minu mõttepiltide ette jäid rasked kujundid... Seal oli selline mürin, et trummikile vajutati, kõrvadest voolas verd. Mootorite pidev mürin, metalli kõlin, mürin, mürskude plahvatused, lõhki rebitud raua metsik ragin... Täpsetest laskudest kukkusid tornid kokku, väändusid püssid, lõhkesid soomused, plahvatasid tankid.
  Läbimatu raske Patton-3 püüdsid nad Nõukogude T-34-85 peaaegu tühjaks võtta. Ta urises, varjestatud soomused läksid punni. "Nõiad"-4 lipsasid läbi ja üritasid ise manöövrit kasutada. Justkui oleks see iidsete rüütlite hobuarmee, kes kavatsesid üksteist lüüa. Sageli tulistasid mõlemad tankid tühjalt ja õhkisid teineteist.
  Lasud bensiinipaakidesse süütasid paagid hetkega põlema. Luugid avanesid ja tankimeeskonnad üritasid välja pääseda. Grigory nägi soomusrüü küljes rippuvat noort, pooleldi põlenud leitnanti. Haavatuna ei saanud ta luugist välja. Ja nii ta suri. Tema läheduses polnud kedagi, kes teda aitaks. Sõdurid kaotasid ajataju, ei tundnud tanki kitsas kabiinis janu, kuumust ega isegi lööke. Üks mõte, üks soov - kui oled elus, võida vaenlast. Avariiautodest väljunud Nõukogude tankimeeskonnad otsisid väljalt vaenlase meeskondi, kes jäid samuti ilma varustuseta, ja peksid neid püstolitega käest-kätte maadeldes.
  Sürrealismi stiilis pilt kaptenist, kes mingis hullus ronis avariilise Saksa Tiger-5 soomuse peale ja tabas kuulipildujaga luuki, et sealt natsid välja "suitsutada". Tankikompanii ülem Tšertorižski tegutses väga vapralt. Ta murdis läbi mürskude keerises vaenlase "Tiger"-5 küljele, kuid ta ise sai löögi. Autost välja hüpanud paakautod kustutasid tulekahju. Ja nad läksid uuesti lahingusse.
  Helga viimane mürsk läbistas Grigori Penežko tanki katuse. Mürsk tabas bensiinipaaki ja kõik lahvatas leekidesse. Leegid kõrvetasid Nõukogude tankimeeskonnad, sundides neid luukidest välja hüppama. Kuid haavatud Grigori endal ei olnud aega välja hüpata... Ta põles elusalt, mõistes looduses, mis on allilm...
  Friedrich, nähes, et vaenlase lennuk oli juba aru saanud ja üritab kombineeritud tegevusega minema lennata, ründas ise tanke... Tõepoolest, sakslastel oli raske, kuigi lahingusse astusid kõige raskemini relvastatud Briti tankid Challenger ( meeskonnad on samuti Suurbritannia poegadest ja lasevad ülitäpselt!) .
  Friedrich on täis deemonlikku energiat ja põnevust, ta on valmis üksinda minema pühkima kõik ja kõik, isegi kui ta peab võitlema terve tankiarmee ja veelgi enam õhuarmeega. Kuid me peame tagasi pöörduma, kütus ja laskemoon saavad otsa, selleks tõuseme õhku, tulistades alla viiskümmend seitse lennukit ja löödes välja kolmkümmend üks tanki ja kuus iseliikuvat relva, pluss veel kaks soomustransportööri, kolm Katjušat, neli Andryushat, autod, mis üritasid taha sõita.
  Helga märkis:
  - Venelastel on laul naistest meie külades! Ja meil pole mitte ainult võitlevad naised, vaid ka mehed, mida me vajame!
  Friedrich nõustus:
  - Meie meestega on kõik korras, aga naised on paremad!
  Helga ütles kavalalt:
  -Naine võidab pisaraid valades, mees võidab, pannes neid valama!
  Friedrich märkis hambaid paljastades:
  - Kuna me teeme nalja, siis täna pole kõik nii hull!
  Järgmisel lennul tuleb lennata üksi... No kui see nii on, siis pole mõtet end heidutada... Õhkjahutusega mootoriga Fokken-Wulfis on päris palav. On väga palav, mootor ja päike, pluss vähe aega jahtuda. Friedrich ise oli isegi üllatunud, kuidas ta polnud veel nii metsiku koormuse all kokku kukkunud. Lõppude lõpuks on see elementaarne ... kõik sisemus on ära söödud ...
  Nõukogude tankid olid täiesti ammendatud... Sellegipoolest saabus sakslastele taas abiväge ja peaaegu kõik ründelennukid visati lahingusse... Aga Rotmistrov sai ka abiväge... Samad tankid teiselt rindelt.
  Kuid õhk on palju rahulikum, kuigi ilmuvad eraldi partiid hävitajaid või ründelennukeid.
  Friedrich kordab oma varasemat tõestatud taktikat; ta juba teab, et see ei vea teda alt. Ja sakslased...
  Toimub ka ümberrühmitamine, kuna enamus Nõukogude tankidest on juba hävitatud, siis saame ise proovida rünnata... Wittmann märkis süngelt:
  - Kaheksa tanki löödi välja... Hea üheks päevaks, aga halb selliseks päevaks...
  Tulistaja parandas:
  - Tegelikult kaksteist...
  Wittman katkestas:
  - Neli hävitatud sõidukit, kui venelased ronisid läbi sügava tankitõrjekraavi, ei lähe arvesse! See oli elementaarne. Ja laskemoona tuleb täiendada...
  Kuid Nõukogude tankid tormasid taas edasi, kui ründelennukid neile eriti vastu hakkasid. Eelkõige Friedrich, kes tulistas viiskümmend viis mürsku, millest nelikümmend üheksa T-34 tanki ja kuus iseliikuvat relva. Ja tal kulus viis ja pool minutit... Nii see lahing oli... Muidugi oleks võinud kauemgi olla... Friedrich mõtles, et miks ta peaks kahest kahurist korraga tulistama? Ja ühest piisab... Vahepeal...
  Helga tuli talle lennujaama vastu, suudles teda nii kuumalt huultele ja sosistas:
  - See on rüütellikkuse kehastus - Don Quijote!
  - Mis sa ütlesid? - Friedrich kaotas kannatuse.
  Tüdruk parandas end kohe:
  - Vabandust, väike hunt... Ma tahtsin öelda Lancelot!
  Ässapoiss ütles:
  - Siis on see teine asi! Don Quijote on ju rüütli paroodia. Omamoodi naeruvääristamine rumala rüütellikkuse ja ennastsalgava õilsuse üle!
  Helga nõustus:
  - Üldiselt ma saan sellest aru! Aga...
  Friedrich katkestas tüdruku:
  - Lennukitele kiiresti!
  Näib, et nõukogude tankimeeskonnad ja piloodid tegid viimase katse äärmiselt ebaõnnestunud lahingu mõõna ümber pöörata. Kindral Gotha kui kogenud komandör, kes oli juba põhjalikult õppinud vene taktikat, ei kiirustanud ründama, vaid kaldus isegi veidi tahapoole, et tulejõu eelist täielikult ära kasutada. Ja muidugi broneerimisel. See on pika poksija taktika, kes taandub lühikese ees, töötab teisena, kuid ei lase lühikesel pinšeril distantsi sulgeda ja eelist saavutada. Noh, Rotmistrovil pole muud valikut! Kas ründa või sure! Viimane on parem, kuigi mõlemat saab hõlpsasti kombineerida!
  Noh, Friedrich peab ka lennundusega võitlema... See on ka lahing ja vaenlane on vapper...
  Kuid kõigepealt tulistas terminaatoripoiss viisteist ründavat tanki T-34-85. Nii eeterlik ühe hooga...
  Helga hüüdis:
  - Sa oled õhukeiser! Nii võib Kolmandat Reichi ülistada!
  Frederick vastas talle:
  - Ja ta on juba kuulus! Ja pole vaja kiita!
  Helga hüüdis:
  - Ja sa ülistad teda veelgi!
  - Püüan! - Friedrich urises.
  Ta langes tagasi ülilahingulise transi. Poisi peas keerlesid kummalised mõtted. Näiteks, mis saab temast pärast Kolmanda Reichi võitu? Muidugi tagab keisri naise patroon talle kõrgeima positsiooni ja tema pojast saab Suure Impeeriumi pärija. Põnevad väljavaated! Ja lõpuks õppisid venelased korra ja distsipliini, mida isegi verine grusiin Stalin ei suutnud neile õpetada.
  Kuigi võit on muidugi veel kaugel... Või võib-olla suudab võitleja selle kätte võtta ja keerata, põrkudes vastu Fritzi. Tapa niimoodi mitukümmend fašistlikku sõidukit ja naasta kangelasena NSV Liitu?
  Aga kas see aitab teda, kui vangistusest põgenenud sõjakangelased maha lastakse ja... Stalin ei usalda üldse kedagi, ta ütles, et tal pole poega Jakovlevit! Nii et tema, Friedrich, ei saa enam tagasi minna... Eriti pärast seda, mida ta tegi... Ta oleks võinud kohe NSV Liitu põgeneda, kui talle just Stuka anti. Nad oleksid poisile andestanud... Noh, võib-olla oleks nad ta karistuspataljonidesse saatnud ja kui ta oleks ka mõned natsid maha lasknud... Jah, tal oli võimalus tagasi pöörduda... Aga nüüd, aastal, NSVL, nad ei säästa teda, ta on muutunud liiga veriseks...
  Friedrich mõtles, et miks ta ei läinud üle nõukogude poolele? Noh, okei, ta liitus Hitlerjugendiga, kui leidis end Berliini kesklinnast; tol ajal polnud tal muud võimalust ellujäämiseks. Aga miks ta komissarid tappis? Ta oleks võinud selle lihtsalt välja lülitada... Miks ärkas temas järsku metsloom... Isegi mitte metsaline, sest loomad tapavad tavaliselt selleks, et süüa või nälja tõttu. Inimene muutis mõrva lõbusaks, muutudes hullemaks kui tiiger...
  Mis juhtus temaga, et mõrv hakkas rõõmu tooma ning soov tõusta Kolmandas Reichis ja teha karjääri neelas kogu ta olemuse? Kes temast sai Miks ta kaotas patriotismi ja kiindumuse oma rahvasse?
  Siiski, kas tal see tõesti on? Siin on seesama kindral Vlasov või Boriss Aleksejevitš Smõslovski. Siingi oli üks kummaline isiksus, kes näis olevat Tsaari-Venemaa aadlikorpuse eeskujulik esindaja. Ja ta pidi minema Hitleri ja teiste fašistide poolele. Vene keiserliku armee ohvitser, kapten. Pärast kodusõda interneeriti Poolas, seejärel emigreerus Saksamaale. Astus Saksa sõjaväeteenistusse. Aastatel 1928-1932 õppis ta Reichswehri sõjaväeosakonna (kindralstaabi akadeemia) kõrgematel kursustel. Teise maailmasõja ajal võttis ta aktiivselt osa Vene vabatahtlike üksuste moodustamisest. Ta uskus, et sakslased võiksid aidata kaasa Venemaa taastamisele: "Saksa armeede võit peaks meid viima Moskvasse ja andma võimu järk-järgult meie kätte. Sakslased peavad isegi pärast Nõukogude Venemaa osalist lüüasaamist võitlema anglosaksi maailma vastu pikka aega. Aeg töötab meie kasuks ja neil pole meie jaoks aega. Meie tähtsus liitlasena suureneb ja meil on täielik poliitilise tegevuse vabadus.
  Poisi pea täitus varem internetist loetuga... Täiesti juhuslikult heitis tema pilk üle teatmeraamatu lehekülje - "natsismi kaastöölised on rahva häbi!"
  Tõsi, samal ajal ei teinud ma kunagi koostööd kindral A. A. Vlasoviga, kuna ma ei jaganud ei tema seisukohti ega tegevusplaani, kuid kohtusin temaga isiklikult kolm korda, peamiselt Saksa kindralstaabi juhiste alusel.
  Friedrich katkestas mõtted... Kaheksakümmend kolm Nõukogude lennukit tulistati alla ja tankidesse pannakse juba viimased mürsud ja juba on võimalik tagasi pöörduda... Mis pätt ta on... Kuidas ta on uppunud ... Verine hoor! Silmad läksid kohe märjaks... Soolased pisaratilgad voolasid mööda siledaid poisipõski alla... Kui kibe, laske end vähemalt maha!
  Tagasi tulles tõstis nägemine väsinud, kuid rõõmsameelsest Helgast kohe tuju ning ta tormas taas lahingusse... Ta on ju sõdalane! See tähendab, et ta on sündinud võitma ja kelle rahvus on nõrgem, ta ei ole sellega sõber!
  Helga märkis järsku:
  - Miks sa nutsid?
  Friedrich raputas pead:
  - Silmad jooksevad juba väsimusest vett! Milline lahing! Ma pole juba kuus päeva silmi sulgenud! Ja enne seda ma peaaegu ei maganud!
  Helga lohutas:
  - Boiler läheb kinni ja me magame natuke... Aega on jäänud veel vähe. Natuke enne võitu!
  Lend Fokken-Wulfach-4-ga, vaenlase lennukeid pole näha ja tankidest on vähe järele jäänud. Kuid isegi need, mis on olemas, tuleb lõpetada.
  Helga sosistab raadiosse:
  - Noh, anna neile! Niisama, kaheksat figuuri keerates!
  Friedrich naerab:
  - Kaheksat keerutada on parem kui kuut õlarihmade külge panna!
  Tüdruk, olles sukeldudes autot tabanud, haukus:
  - Ei, sind on võimatu ette kujutada kuueaastasena. Sa näitad kuninga tõugu.
  Viienda kaardiväe armeest olid järel vaid sarved ja jalad. Nüüd andis ka Gotha käsu edasi minna, seda enam, et oli juba õhtu, õhtusöögist oli aeg juba tublisti möödas ja pimedus hakkas lähenema.
  Lahinguväljale jäi üle tuhandesaja kahjustatud ja hävitatud Nõukogude tanki ning umbes kolmsada Saksa tanki sai veidi kahju. Neist ligikaudu kuuskümmend viis autot ei kuulunud mingil juhul taastamisele.
  Ja Friedrich, jättes oma tüdruksõbra võrevoodi magama, lendas endiselt. Seekord suunati see ümber suurtükiväe mahasurumiseks. Rotmistovi meeleheitlik marss hajutas osa Mainsheini armee vägedest ning nad ei edenes päeva ja õhtu jooksul rohkem kui kaksteist kilomeetrit. Öö saabus, kuid tormiväelased töötasid endiselt. Piloodid just vahetusid.
  Taas kohtus Friedrich U-2 ööpommitajatega. Autod lendasid peaaegu maapinna lähedal - madallend. Sellise maskeeringuga oleks neil olnud võimalus läbi saada, kuid antud olukorras tuli mängu noore terminaatori kuratlik vaist.
  Lisaks hakkas Friedrich järsku oma pisaraid väga häbenema ja ta muutus maruvihaseks... Isegi poisi pilk muutus. Ja peast tormasid läbi hoopis teised sõnad, teine laul;
  Viha levib läbi keha nagu tuline laine,
  Sellest on võimatu aru saada ja mis mul nüüd viga on!
  Nüüd on allilm paljastanud kogu hinge pimeduse,
  Ma tahan paleesid - mu kallimast ja paradiisist onnis mulle ei piisa!
  
  Ja kuidas see kõik juhtus, isegi jumal ei tea,
  Minust sai reetur, aga praeguseks olen surnud!
  Kust see ilmutus on pärit, kes selle sünnitas,
  Inspiratsiooni ammutan tassist - võimsad jõud!
  
  Kurat tiris meid võrku, paiskas meid nõiaringi,
  Juhtus nii, et jäin võrku vahele!
  Aga ma rebin võrgu ära ja võtan Jumala oma südames vastu,
  Lihtsalt ära nea taevast kuud!
  Ja ma tean seda kindlalt: relvavennad!
  
  Oh anna mulle võimalus, püha Issand,
  Mu loomus, sa oled riigireetmine ja alatus!
  Ma tahtsin liha, päästa ainult liha,
  Ja sattus ta kuristikku, kus tarkus uinus!
  
  Fašist ütles: te teenite meid -
  Saate maad, raha, tiitlid ja tunnustuse!
  Aga kui sa loobud oma hingest,
  Ja see on maailma halvim karistus!
  
  Aga ma olen nõrk, olen hädas,
  Ja ta hävitas elusolendid endas, oma au ja südametunnistuse!
  Olgu nii, see on karm tõsiasi
  Lõppude lõpuks pole see romaan, vaid lihtsalt lugu!
  
  Mida ma peaksin tegema, tagasi;
  Midagi pole järel ja nüüd on vähemalt teie kael silmuses!
  Aga deemon ütles, lõpetage segadus,
  Uskuge meid, ma ei nõustu sellise argusega!
  Friedrich lõpetas selle "vokaali", lõi "kõrvad" maha ja siis tundis ta tohutut väsimust... Ja mis on juba õitsele puhkenud, mis tähendab, et on saabunud uus päev, 11. juuli. Ja ta on jalul olnud seitse päeva...
  Pärast maandumist jõudis poiss vaevu voodi juurde joosta ja kukkus kohe maha;
  Unenägu osutus väga pingeliseks... Friedrich nägi unes, et on üliõpilane ja kuulab loengut. Pealegi räägib hiiglaslik õpetaja seda nii entusiastlikult ja innukalt, et hakkad tahes-tahtmata kuulama. Seal räägime Venemaa kauaaegsest ajaloolisest vaenlasest USA-st. Näib, et tema kodumaa on lõpuks välja mõelnud väärilise kättemaksurelva;
  -Te peaksite teadma, et Pentagoni armee on kasutanud oma parimad löögijõud, et võidelda meie sooviga murda tee teistesse maailmadesse. Saatsin NATO sõjaväelastele telegrammi, kus teatasin, et ma ei kavatse maad haarata, et teen rahumeelset uurimistööd, mis on suunatud kogu inimkonnale. Nad ei võtnud mu sõnumit kuulda, nad mõõdavad kõiki oma kahtlase ja iseka väärtusskaala järgi. Need megalomaanilised saast arvavad, et suudavad kontrollida kogu inimkonda. Nad arvavad, et kui neil on maniakaalne kirg püüdmise ja hävitamise vastu, siis teistelgi teiste maailmade esindajatel peaks olema samasugune loomalik kirg.
  Kõneleja tegi pausi ja kuulas heldet aplausi. Ja ka Volka plaksutas talle hoogsalt, kuigi talle ei meeldinud autoriteeti tunnistada. Noh, vägev hiiglane jätkas:
  - Ma ei ole loom ega kiskja, kuid ma olen võimeline ja kavatsen ennast kaitsta, minu võitlusest sõltub minu tsivilisatsiooni hüve ja kui minu vaenlased ja minu tsivilisatsiooni vaenlased kavatsevad rünnata, siis ma kavatsen ennast kaitsta. . Ma hävitan need, kes seisavad minu ja vabaduse vahel. Neid, kes on inimkonna peaaegu orjastanud, pidades end kõrgemaks rahvaks, mitte inimeste jurisdiktsiooni alla, ootab kättemaks. Olen juba andnud nikli oligarhide rühmale, näitan neile eeskuju võitlusvõimelisest inimesest, mitte aga alluva lambana kirve alla minemast. Me kõik peame ühinema, sest see on meie ühine eesmärk, sest Maal pole varsti enam midagi hingata. Nüüd asja juurde. Ameerika ja NATO laevastiku võitmiseks vajame suuri piiramatuid energiavarusid, põhimõtteliselt uusi relvi ja need on meil olemas. Paljudele, isegi parimatele teist, tundub vesinikupomm ülima täiuslikkusena. Paljud, isegi parimad teist, eeldavad, et energia saamiseks pole muid võimsamaid viise, välja arvatud võib-olla hävitamine, mida võib olla raske rakendada. Te kõik teate termotuumareaktsioone , vesinikuaatomite ühinemist ja heeliumi moodustumist. Noh, ja muud elemendid, sealhulgas raud. Tuumasüntees on valgust andnud tähtedele miljardeid aastaid. Ja paljudele teist tundub ebatõenäoline, et on võimalik läbi viia põhimõtteliselt uusi sünteesireaktsioone: looduses praktiliselt olematuid. Paljud teist on täis stereotüüpseid mõtteid, et kui reaktsiooni looduses ei eksisteeri, siis ei saa seda ka põhimõtteliselt eksisteerida. Milline absurdne pettekujutelm, ülitsivilisatsioonide teadus annab võimaluse saada hiiglaslikke energiamasse sellisel skaalal ja reaktsioonides, mida looduses ei eksisteeri. Te juba teate kvarkide olemasolu: miniosakesed, mis moodustavad elementaarosakesed. Isegi teie teadus on avastanud sadu elementaarosakesi. Peale nende, mida teie teadus on samuti registreerinud, on veel erinevat tüüpi osakesi, millest paljud tunduvad teile kummalised või isegi üleliigsed. Teid hämmastab kvarkide mitmekesisus, mida on raske tavapärasel loogilisel viisil seletada. Just hiljuti avastasid teie teadlased osakesed, mida nimetatakse preoonideks, osakesed, mis moodustavad kvarke, ja te ei saanud nendeni jõuda ega neid korralikult uurida. Noh, teil pole veel õnnestunud tuumast eraldada isegi kvarke. Noh, millist energiat saab nende ühinemise või lõhustumise kaudu: mõõtmatu isegi termotuumareaktsiooniga võrreldes. Isegi tänapäevase maise teaduse üsna madala taseme juures on teoreetilisi arvutusi, mis näitavad, et mida väiksem on osake, seda rohkem energiat see eraldab. See viitab sellele, et kui inimene suudaks sellist energiat hallata, oleks tal võimalik saada peaaegu piiramatu energiaallikas. Kuid mitte ükski maise teadlane pole suutnud mitte ainult mikroosakeste ühinemise reaktsiooni uuesti luua, vaid isegi tuumast vaba kvarki eraldada.
  Isegi tasuta sidumata kvarki saamine pole veel võimalik. Mis on põhjus, et ülikergete osakeste purunemise või sulandumisega seotud reaktsioone ei ole siiani olnud võimalik mitte ainult korrata, vaid isegi looduses registreerida. Põhjus peitub selles: seetõttu on termotuumareaktsioon nii raske, et seda nimetatakse piltlikult isegi väga lühikeste kätega kangelaseks. Termotuumareaktsiooni tekitamiseks on vaja aatomipommi energiat, aatomipommi plahvatamiseks tavalisi lõhkeaineid. Kvarkide ühinemisreaktsiooni tekitamiseks ei piisa termotuumalaengu plahvatuse reaktsioonist, reaktsiooniks ei piisa selle võimsusest, mistõttu üliraskeid kvarke looduses ei leidu. Puudub vaheetapp, etapp, mis eraldab ja klassifitseerib aatomisünteesi reaktsioonid. Termotuumasünteesis on üksteise järel sammud, mis vabaneva energia osas suurenevad. Reaktsioon, mis vabastab palju rohkem energiat kui termotuumaplahvatus ja mis on äärmiselt haruldane: annihilatsioonireaktsioon. See tuleb aine ja antiaine kokkupuutest. Looduses on see haruldane, üliharuldane, sest reaalses maailmas pole peaaegu üldse antiainet. Annihilatsioonireaktsioon on looduses haruldane, elementide ühinemisreaktsiooni ja termotuumareaktsiooni vahel ei ole vaheetappi. Probleemi tuum on selles, et antiaine ise ei ole valmistatud lihtsast ainest. Meie nähtavas süsteemis ei saa me seda jälgida. Aga kui sa liiguksid kosmoses ja leiaksid end universumite ristumiskohast, maailma ja antimaailma piiril, siis näeksid, kuidas annihilatsiooniprotsess suures plaanis edasi kulgeb. Probleemi tuum osutus piisava koguse antiaine hankimiseks, st aineks, mida reaalses maailmas eksisteerida ei saaks. See puutuks pidevalt kokku tõelise tavaainega, peaks hävinema või plahvatama, nii nagu kaks eraldi ohutut keemilist elementi kokkupuutel plahvatavad. Prootonid, neutronid, elektronid muutuksid kokkupuutel positronitega, antineutronitega, antielektronidega footoniteks ja muudeks eri suundades kihutavateks osakesteks. Nende paisumiskiirus on kolossaalne ja ületab valguse kiirust. Jah, suuremahulise hävitamise ajal lähevad osakesed üle valguse kiiruse, eemaldudes üksteisest. Antiainet on raske lihtsal viisil saada, kiirendades osakesi kiirendites. Sel viisil saadud tulemus ei õigusta kunagi kulusid. Ja ometi leiti eksperimentaalselt tõhus viis antiaine suuremahuliseks tootmiseks. Selle olemus seisneb selles, et antiaine, nagu aine, saamise tõenäosus on ligikaudu sama, mis tähendab, et erinevus antiaine ja tavaaine vahel ei ole suur ning aine polaarsuse muutmiseks ei ole vaja palju energiat. Seda saab teha kasutades mitte nii tugevat erivälja kiirgust ja erilise iseloomuga lainet. Lisaks kvarkidele, preoonidele on olemas kreoonid, resonid, forkoonid, rüumoonid, chorodonid, romoonid jne. Kiirgus erilisel telepaatilisel tasandil muudab aine struktuuri kreoon-resoni tasandil, muutes vaid veidi, nihutades kihi struktuuri. mikroosakeste paigutus. Erilainete avastamine muutis teaduses ja ühiskonnas revolutsiooni. Aga kelle kiirgus, milline tase võiks muuta aine tüüpi, viies selle üle kvalitatiivselt uuele tasemele, muutes aine omadusi. Inimvõimete, tema erakordsete võimete uurimisel avastati uut tüüpi kiirgus. Meie, hitlerlased, omandasime lisavõimed enne teisi rahvaid ja rahvaid. Uus telepaatiline kiirgus tungis läbi plii ja veelgi tihedamate tahkete supermaterjalide, mis iseenesest viitas teistsugusele süsteemile ja erinevale kiirguse ulatusele. Isegi teie teaduse ja tsivilisatsiooni taseme juures eksisteerib ja on loodud kiirgus, mis ületab valguse kiirust. Radioaktiivsest kiirgusest liiguvad alfa-, beeta-, gamma- ja beetakiired valguse kiirusest veidi kiiremini ning Gamma-AS kiirgusega on valguse kiirus peaaegu poolteist korda suurem. Planeedil Maa on juba eksperimentaalselt avastatud Klekoni ja Dare"i lainete kiirgus, mis ületab valguse kiirust kaks korda rohkem. Tõsi, praegu toodetakse neid mikrodoosidena, ilma isegi väljavaadetest teadmata. Ütlen veel, et kiirguse kiiruse ja aine läbimise võime vahel on otsene seos. Mida lühem on lainepikkus, seda suurem on läbitungimisvõime, seda suurem on kiirguse kiirus. Gammakiired läbivad vaid sentimeetri pliist ja nõrgenevad poole võrra. Klekoni ja Dare kiirguse puhul on läbitungiv jõud veelgi suurem. Kiirgusulatuseväline kiirgus, olgu selleks aura, teleportatsioon, telekinees, telepaatia, küberkinees, tormokinees, plasmakinees, on suurima kiiruse ja kõikehõlmava ulatusega. See tähendab, et nn vaimses pealisehituses peitub võti maailmade juhtimiseks, enneolematute energiavormide valdamiseks. Uusimad energiavormid avavad tee uusimatele mõõtmisvormidele, mikromaailma mõõtmistele, mis on võimelised makromaailma tungima ja realiseeruma, kandes mõõtmisi mikrofundamentaalosakeste vahel reaalsesse maailma, nn ruumi veeremisse. . Uut tüüpi energia annab uue relva, kiirgab Zet-56 kiiri ja purustab agressori armaad pulbriks. Nüüd võiksin täpsemalt lahti seletada uue energia olemuse ja üksikasjalikult kirjeldada, kuidas see tekib, aga ka ühinemise mõju, aga meile on juba ultimaatum esitatud. Need gorillad üritavad meid hirmutada, kuid isegi kui me alistume, ei suuda nad keelduda kiusatusest saart künda ja seda pommide ja raskerelvade lendudega rauda. Kui sõjategevust pole, siis miks jänkid sellise armaad kokku panid?Nad vajavad hirmutamist, eeskuju kogu maailmale. Sinu elu sõltub ka minust. Annan agressorile õppetunni, mis jääb talle elu lõpuni meelde ja kes ellu jääb, see surnuid kadestab!
  Selle lause peale Friedrichi uni katkes. Ta avas meeletult silmad. Helga seisis tema ees ja hoidis käes lillekimpu ning tema paljaste tütarlapselike jalgade varvastes oli roosiline, millega ta hellalt poisi paljast roosat kontsa kõditas.
  - Noh, siis puista ennast. Lõunasöögi aeg on käes!
  Friedrich kargas püsti ja imes kohe kõhtu... Bah, ta oli nädal aega peaaegu mitte midagi söönud. Jõin ainult veega lahjendatud kangendatud šokolaadi. Poiss vaatas päikest ja oli üllatunud:
  - See on kummaline, ma lamasin seal umbes viis tundi, kuid tundub, et palju vähem. Mul polnud isegi aega, et kuulata kõige huvitavamat loengut uutest relvadest!
  Helga itsitas.
  - Uute relvade kohta? Jah, kui suured sõdalased võitlevad, võimaldab vanim tehnoloogia neil kõiki võita. Aga enne söö kalasuppi. Paar tüdrukut, teie fännid, olid spetsiaalselt teie jaoks ette valmistatud. Söö ja tuleb uus jõud.
  Friedrich asus rõõmsalt sööma kalasuppi, mis tundus talle kõige maitsvam roog planeedil Maa. Poiss tühjendas poti ja tundis kõhus raskustunnet. Kuid vaatamata sellele hüppas ta rõõmsalt püsti ja tormas auto juurde.
  - Noh, Helga, võitleme uuesti!
  Tüdruk vastas lõbusalt:
  - Jah, kuidas!
  Ja nüüd piinab töökindel hobune Me-362 koos lahutamatu satelliidi Fokken-Wulf-4-ga taas oma propelleritega atmosfääri. Ja sõda on nagu sõda. Frederick küsis Helgalt:
  - Mis on teie lemmik ajaviide peale kaklemise?
  Tüdruk naeratas õrnalt ja vastas:
  - Seda on isegi raske öelda! Kuigi sa tead. Mind huvitas puidunikerdamine. Nii ilusad mustrid tulid välja... Ja proovisin ka fantastilisi lugusid kirjutada. Alles siis, kui ma paari kirjutasin, hakkasid kõik mu üle naerma. Ja mul oli nii häbi, et lõpetasin nende komponeerimise. Kas sa tead, kui ebameeldiv on, kui nad sinu üle naeravad!
  Friedrich nõustus:
  - Jah ma saan aru! Kuigi nüüd olen kuulsuse tipus! Aga niipea kui ma suren, peaaegu...
  Helga katkestas:
  - Ei! Uskuge mind, nad ei unusta! Ma arvan, et õhuarmee või üks vallutatud idalinnadest saab teie nime. Või äkki tänav Berliinis!
  Friedrich naeris:
  - Jah, sa lohutasid mind!
  Helga lisas päris tõsiselt:
  - Võib-olla kiidavad nad isegi teie portreega lennundustellimuse heaks. Esiteks on teil nii armas nägu ja teiseks ei ületa teie tulemust, juba enam kui kakskümmend tuhat viissada vaenlase lennukit, tõenäoliselt keegi!
  Frederick vaidles samuti üsna tõsiselt vastu:
  - Ei, nad suudavad seda ületada, kui sõda NSV Liiduga venib väga kauaks või kui neil tuleb veel tegemist teha eilsete liitlastega. Nii et kõik on võimalik... Aga põhimõtteliselt on võimalik jõuda tuhande lennukini! Ja mida ma saan isegi sellega teha!
  Vestlus katkes, väike eskadrill vaenlase hävitajaid lendas ette ja siis tuli meil tõsiselt relvad kätte võtta.
  Vaatamata Hitleri armee äärmisele väsimusele ja kurnatusele , inspireeris Krasnogvardeiski võit Krautsid ja mitmest hõimudest koosnevat salka uutele rünnakutele.
  Natsid ei julgenud Moskvat rünnata ja alustasid rünnakut idas asuvale Pavlovski Posadi linnale ja sellega külgnevatele kindlustatud aladele.
  Nõukogude sõdurid, muidu poleks see julgelt võidelnud, kuid õhtuks oli sakslaste kiilude vaheline koridor niivõrd ahenenud, et tulistati juba otse läbi.
  Friedrich ja Helga pidid taas asuma tankidele, mis üritasid vasturünnakut teha ja vahet kinni toppida. Ja siis nad näitasid ennast ja see oli suurepärane. Noormees suutis tankides ületada viiesaja! Ja see on üldiselt üliklassi saavutus!
  Friedrich tundis tõesti rõõmu, et ta nii lahe oli! See, et ta on kõigi aegade parim sõdalane, tähendab klasside klassi! Ja mis tunne on tal olla kõigist teistest pikem ja lahedam! Friedrich on hunt, mis tähendab hunti!
  Oli juba pime ja lahing polnud ikka veel vaibunud. Saksa kolonnid nii põhjast, kus tormasid kuulsa Rommeli hordid, kui ka lõunast, kus Mainstein Lane piiras Pavlovsky Posadi linna. Juba südaööl tungisid selle küla äärealadele Gotha tankid ja ennekõike mitu Ferdinand-4... Kuid nad olid sunnitud peatuma. Seejärel andis Gotha käsu kõige kangekaelsematest kaitseüksustest mööda minna. Kell kaks öösel tulid Pavlovski Posadist idas teineteisele vastu teise SS-korpuse ja esimese tankikorpuse osad, samuti NSV Liidust. Nii sulgus 12. oktoobri öösel 1947 Moskva sõjaväerühma ümber blokaadirõngas!
  . PEATÜKK nr 19.
  13. oktoobri 1947 hommikul võitles Friedrich nagu alati ennastsalgavalt ja osavalt. Tema truu lendav rats tormas kõrgustesse ja mootor töötas hoolimata sellest, et poiss seda rohkem kui korra sundis, tõrgeteta...
  Nõukogude vägede vastupanu nõrgenes märgatavalt... Natsid ei julgenud veel vallutamatuks kindluseks muudetud Moskvat rünnata, vaid liikusid ida poole. Pavlovski Posadis käisid lahingud endiselt täies hoos, fašistlikud komandörid keeldusid üsna põhjendatult tankide kasutamisest linna piires, visates rünnakule rumeenlasi, itaallasi, araablasi, indiaanlasi ja muid välisüksusi.
  Friedrich osales kahes või kolmes väikeses õhurünnakus ja lõikas raskusteta maha kümmekond lennukit. Jahvatati ka teisi sihtmärke: püssid, haubitsad, miinipildujad, katjušad ja hea õnne korral tankid.
  Viimast muus osas harva ette ei tulnud. Paistab, et volikogudel hakkab aur otsa saama. Keskpäevaks, kui oktoobri aurumine muutus väljakannatamatuks, tekkis lühike tuulevaikus ja Frederick ehk nagu teda ametlikult kutsuti Frederick Suur, Bismarck kutsuti Smolenskisse.
  Noor Terminaatori äss nägi välja väga rõõmus ja rõõmsameelne. Kuigi Friedrich oli oma reetmise pärast väga kibestunud ja häbenes, rõõmustas väljavaade saada fašistlikke auhindu.
  Helga kutsuti kaasa. Ka neiu oli elevil ja tema pärlhambad särasid võluvast pantrinaeratusest. Ta ütles:
  - Näete, hundipoiss, me võitsime venelasi!
  Sel juhul ei jaganud Frederick üldse optimismi:
  - Praegu on see vaid vahepealne edu ja võitlus... Lahingud ja lahingud koguvad ainult hoogu. Aga algus oli tõesti edukas...
  Preemiale valiti üleliidulise kommunistliku partei piirkonnakomitee hooned. Hiiglaslik parkla oli täis luksusautosid, peamiselt Ameerikas toodetud.
  Tõepoolest, saalis viibisid nukukindralid USA armeest, Briti impeeriumist ja Kanada dominioonist. Seal oli isegi üks Inglise printsidest... Ja muidugi Hermann Göring ise ja Adolf Hitler... Ainult see üllatas Friedrichit, Margaret polnud temaga. Kummaline, võib-olla on asi selles, et rase olles ei taha see silmapaistev, ainulaadne naine oma last ja ässalt saadud last ohtu seada... Sõda pole ju üldse nali!
  Või äkki ei taha ta oma mehe ees Hitleri uue lemmikuga suhelda? Siin on üldiselt kõik võimalik ja peaaegu võimatu on välja lugeda, mis on nii kaunil kui Aphrodite ja kavalal nagu Hera naisel...
  Friedrich on aga selle üle isegi rõõmus. Füüreri juuresolekul ei piisanud sellest, kui tahtmatu žesti või läbimõtlemata sõnaga end ja teda oma emotsioonide reetmise ohule seada. Lõppude lõpuks on sarvilised abikaasad, eriti poole maailma valitseja isikus, väga ohtlikud. Isegi nii kõva mehe jaoks nagu Ta on Kolmanda Reichi sõdur number üks!
  Enamik autasustamistseremooniale saabunutest olid piloodid - Goering ise oli äss, kindral Dua teooria tulihingeline austaja - lennundus, sõdade jumal, tõstis muidugi ennekõike esile õhuväge. Kuid oli ka tankiste, nende hulgas kuulus Wittmann. Ja autasustamine algas rüütliristidega.
  Kui Helgale helistati, kappas neiu sõna otseses mõttes nagu hobune, taotsas kandadele. Talle kingiti rüütlirist ja spetsiaalne võitlejamärk, tankid... Lisaks kinkis füürer Adolf ise tüdrukule isikupärastatud briljantidega mõõga, kui parimat naist, kes on silma paistnud aasta lahingus võideldes. Moskva.
  Wittman sai tammelehtede, mõõkade ja briljantidega risti ning kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega Täherüütli risti "beebi" Huffman. Ameerika äss sai auhinna ka oma tavalistes kauboipükstes.
  Friedrich pälvis viimase... See oli igati loogiline, kuna ta oli parimatest parim. Kõrge autasu, Raudristi Rüütliristi Suur täht ning tammelehed, mõõgad ja teemandid anti üle natside hümni ähvardavate helide saatel. Lisaks anti neli märki neljasaja viiesaja lennuki ja neljasaja viiesaja tanki eest. Need märgid olid samuti kullast ja neil viiesajal olid isegi pisikesed teemandid.
  Hitler surus Friedrichi kätt pikalt ja ütles midagi vaimustunult... Poiss neelas silmadega kuulsa risti. Teemandid kaunistasid plaatinatamme lehti ja mõõga käepidemeid. Mällu vilksatas kujund, et isegi tavalisi briljantidega rüütliriste, selliseid ordeneid, anti kogu sõja jooksul vaid kahekümne seitsmega. No siinkohal on vähem... Kõrgemat auhinda, Rüütliristi, kus hõbedased lehed asendatakse kuldsete vastu, pole veel kehtestatud.
  Auhindade jagamine sellega siiski ei piirdunud. Hitler teatas, et Friedrichile omistati õhujõudude ja SS-kaartide major-feldmarssali auaste koos isikupärastatud relva ja ühe miljoni viiesaja tuhande marga suuruse preemiaga (viieteistkümne uusima Pantheri maksumus).
  Signatuurrelv oli sama, mis Helgale kingitud Damaskuse terasest mõõk, mille käepide oli kaunilt kaunistatud teemantide ja smaragdidega.
  Frederick ei suutnud kiusatusele vastu panna ja õõtsutas mitu korda sultani väärilist relva. Käepide oli mugav ja mõõk oli ideaalselt tasakaalus ning tundus tugeva poisi käe jaoks kerge.
  Edasi tuli Ameerika kindral Mankurti kõne, kes läks ajalukku populaarse väljendi autorina: minu riik võib eksida, aga see on minu riik!
  Lisaks sai see komandör kuulsaks oma koletu julmuse, sealhulgas sõjavangide suhtes.
  Mankurt ütles karmilt:
  - Vene barbarid hõivasid palju maad, luues ühe tohutu kasarmu, milles valitseb igavene kaos. Kui kaua piinab nende terrorirežiim kuuendikku inimkonnast? Venemaa rahvad ootavad vabanemist ning vaba Euroopa ja USA armee saabumist nende maale. Seetõttu teeb Ameerika kõik endast oleneva, et NSVL alistada. Meie varustuse ja vabatahtlike voog üle kogu maailma intensiivistub ja suureneb! (tormiline aplaus). Kõik maailma riigid ühinesid bolševike nakkuse vastu. Issand Jumal ja taevane sõjavägi on meiega. Edasi võidule!
  Tema järel rääkis inglane ja pärast mida füürer katkestas tseremoonia ametliku osa, teatades balli alguse. Kohe ilmusid paljud tüdrukud ja naised, kes olid valmis kuulsate kangelastega paari panema.
  Friedrich tahtis Helgat partneriks valida, kuid ta keeldus ootamatult - öeldes, et tava ei dikteeri tantsimist partneritega ega lahingurelvade partneritega. Noh, poiss valis teise daami, seda enam, et kõik naised on siin ilusad - ilmselt valisid nad ta meelega. Friedrich naeratas ja tantsis kergelt, kuid poisi mõtted olid hoopis muul.
  Nii sai ta kõrge ordeni ja on juba suur feldmarssal... Tema karjäär on tõusuteel ning allatulistatud lennukite ja vigastatud tankide arvu poolest pole tal maailmas võrdset! Tundub, et kõik on korras, aga miskipärast kriibivad kassid hinge... Aga kui võtta kuulsad tegelased, näiteks kapetlaste kuningliku haru vereprints Robert Artrois. Ta ju võitles oma kodumaa Prantsusmaa vastu ega kannatanud palju, kuigi kätel oli kaasmaalaste veri.
  Ja sajad tuhanded venelased võitlevad natside poolel. Isegi suurvürst Kirill Romanov avaldas ametlikult oma toetust idakampaaniale ja oma kodumaa vabastamisele bolševike käest. Romanovid on natside ja nende taga olevate lääneriikide jaoks.
  Noh, kui kuulsad vürstid ja Kolmas Reich on Stalini vastu, siis miks peaks Friedrich kannatama? Pealegi on võimalik, et tema esivanemad ei ela NSV Liidus. No mõelgem loogiliselt... Lõppude lõpuks on ajaloo käik juba kardinaalselt muutunud. Nüüd ei muutu maailm kunagi teistsuguseks, nii et Moskva lahingu kaotas Nõukogude võim... Mida see tähendab? Ja tõsiasi on see, et esiteks langeb oluliselt muutunud maailmas tõenäosus, et tema vanemad (muide, erinevates linnades sündinud) kohtuvad ja pere loovad, langeb järsult. Kuid ema ja isa ei sündinud 1947. aastal... See tähendab, et kahe vanaisa ja kahe vanaema kohtumise tõenäosus on veelgi väiksem!
  Lisaks on geenide kogumi seisukohast iga laps ainulaadne ja puhtalt individuaalne. See tähendab, et kui eostamise hetk muutub vähemalt tunni või isegi kümne minuti võrra, siis pole see enam tema... Mitte ainulaadse isiksuse ja geenide komplektiga Friedrich, vaid täiesti erinev, võib-olla isegi väliselt erinev. poiss.
  See tähendab, et minevikku sattunud inimese sekkumine peaks asjade loogika järgi kaasa tooma aja rikkumatute seaduste rikkuja kadumise... See tähendab, et Friedrich, olles saanud Hitleri lemmikuks, peaks on lihtsalt kadunud! Ja tema ja ta vend ja võib-olla ka tema vanemad ja teised.
  Aga kuna noor äss on elus, tugev ja terve nagu keegi teine sellel õnnetul planeedil, siis võib-olla pole see minevik üldse tema maailm! Võib-olla pole see isegi tema universum, mingi paralleeluniversum ja isegi ajalise nihkega. See tähendab, et tema, Friedrich, ei tapa oma esivanemaid, mitte omaenda kaasmaalasi, vaid tulnukaid, kellel on terminaatoripoisi abstraktse minevikuga vaid üldine sarnasus.
  See tähendab, et tegelikult pole ta reetur - lihtsalt inimene, nagu erinevatest ulmeseriaalidest pärit, kes minevikus kasutab oleviku teadmisi ja on ka ettenägelikkusega varustatud uskumatu jõuga. Noh, kui talle on määratud supervõimed, siis on lihtsalt patt neid mitte kasutada! Noh, kuna saatus, taeva parem käsi, saatis ta kõigepealt Hitlerjugendi, seejärel Kolmanda Reichi juurde, peab ta karjääri tegemiseks kõik endast oleneva tegema. Hea on olla suurfeldmarssal neljateistkümneaastaselt poisilikult, aga kahekümneselt on parem olla täieõiguslik kindral või isegi feldmarssal. Ja kes teab, võib-olla seedib lõpuks ka Kolmas Reich Ameerika ja siis saab tema pojast esimene maailmadiktaator!
  Siis ilmus äkki keegi, keda noormees kõige vähem ootas: Evgenia Porsche... Pikk, ilus, tugev, isegi pisut maalähedane ja Kolmanda Reichi ühe suurima magnaadi tütre kohta üllatavalt mittearistokraatlik.
  Tõsi, erinevalt eelmisest kohtumisest pani tüdruk selga väga kallid, teemantidega, kuid samal ajal läbipaistvad ega varjata oma graatsiliste, kuigi mitte väikeste jalgade võlusid.
  Kõrgete kontsade tõttu tundus niigi pikk neiu peaaegu hiiglasena. Friedrich ise, oma vanuse kohta tavaline ja veel väiksem teismeline, oli temast lühem, umbes kakskümmend kolm, kakskümmend viis sentimeetrit ja kontsakingasid arvesse võttes isegi rohkem...
  Friedrichil oli isegi piinlik, et mis siis, kui ta sellest kuuekilosest tüdrukust kunagi suuremaks ei kasvaks (kellega ta isa Porsche oli, ta pole hiiglane, kuigi pole teada, mis ema ta oli ja kes ta seeliku alla ronis! ), oleks kõrgem, tõuseks alati temast kõrgemale. Jah, see on parem, kui ta kõndis paljajalu, nagu eelmisel korral ...
  Jevgenia aga vaatas noorele ässale imetlusega otsa, sirutas käed ja suudles teda huultele:
  - Sa oled mu rüütel! Valgus ei ole maise!
  Friedrich oli segaduses:
  - Jah ma....
  Jevgenia katkestas:
  - Sõnu pole vaja! Sa väärid kiitust. Ja mitte ainult piloodina... - Magneti tütar raputas juukseid. - Mõelge vaid, teil on fantastiline kingitus inseneri ja disainerina. Paku selliseid ideid... Geniaalne! Ülal on Leonardo Davinci.
  Friedrich tegi nalja:
  - Nojah! Olen nõus, see kunstnik pole võitnud ühtegi sõda. Kuigi tema meistriteosed vallutasid kogu maailma!
  Nad hakkasid tantsima. Jevgenia oli sama ilus, iluuisutaja, aga nägi Volka jaoks liiga suur välja... Ja parfüüm lõhnas joovastavalt... Tema luksuslike rindade dekolteed vaadates tundis ta iha, mis oli üsna loomulik füüsiliselt tugeva ja arenenud teismeline. Pealegi teeskles Helga trotslikult, et ei märganud midagi. Küll aga õpetati sakslaste nooremale põlvkonnale, et naisel on sündsusetu tunda, rääkimata demonstreerimisest, armukadedust ning mees, kui ta on sõjakangelane, on lausa kohustatud petma. Mida tõugu parandada! Nagu Hitler ütles: abielunaine ei ole patt sünnitada teiselt mehelt last, kui tal on paremad füüsilised omadused kui tema mehel. Evgenia aga küsis poisilt üsna tõsiselt:
  - Kust sa õppisid, et tead nii hästi tankide ja iseliikuvate relvade juhtimise põhimõtteid, leiutasid sellise oskusteabe?
  Friedrich ei saanud ega tahtnud rääkida tõtt ja võõrale tüdrukule, isegi kui ta isa oli suurärimees, üks Kolmanda Reichi rikkaimate inimeste esikümnesse ning Hitleri ja Göringi lemmik. Ta vastas põiklevalt:
  - Siin mängivad rolli lapsepõlvest pärit hobid... Mitmesugust teaduskirjandust, leiutamissoovi! Sa ei pea istuma oma laua taga, et midagi kasulikku luua...
  Evgeniya noogutas:
  - Jah, ka mina armastan sporti ja samal ajal närin või isegi närin teaduse graniiti... Kas proua Kolb näeb sellegipoolest välja nagu kontorirott?
  Friedrich kinnitas hundihambaid paljastades:
  - Jah, sa ei näe üldse välja nagu rott ja mitte ainult rott! Tõenäoliselt saab isegi teid võrrelda ...
  Evgenia hoiatas:
  - Ära võrdle seda lehmaga! See on üsna alatu vihje!
  Frederick märkis filosoofiliselt:
  - Kes kiusab midagi, mis on ebaoluline, saab kitse auastme! Nii et... Meie turg on loll.
  - Kas basaari släng? - arvas Evgenia. - Üldiselt tundub, et saksa kõne on õige, aga kuidagi... Liiga korrektne, täpselt asetatud aktsendid, selged sõnad, pinge kõnes... Ja aktsenti pole, aga selles korrektsuses on tunda midagi mitte päris omapärast.. .
  Friedrich ei näidanud, et ta oleks mures:
  - Mis sellest siis? Võib-olla kahtlustate, et ma olen nõukogude spioon ja et venelased ohverdasid kakskümmend tuhat koos Ameerika lennukitega ja pool tuhat oma lugematutest lennukitest, et imbuda mind Kolmanda Reichi tippu?
  Evgenia raputas pead:
  - Ei ma ei arva nii! Seda oli isegi venelastele liiga palju. Kuigi on tuntud ütlus: Venemaad ei saa mõistusega mõista. Aga mulle tundub teisiti, võib-olla olete, kuidas ma ütlen... SS-i geenitehnoloogia toode. Mingi tulevikumees? Olen lugenud geneetikateemalisi teadustöid ja tean, et inimloomust saab kunstliku sekkumisega muuta, parandada või halvendada. Ja sinu üliinimlikud omadused sõdalasena... See on nii...
  Vastamise asemel langetas Friedrich pea oma pika tüdruksõbra poole ja suudles teda kirglikult lopsakatele huultele. Siis ta ütles:
  - Ära muretse oma ilusa pea pärast. Kui kardad, et saad minult vigased lapsed, siis usu mind, see pole nii! Tegelikult võib-olla muudame jututeemat.
  Evgenia nõustus:
  - Jah, parem on muutuda! Räägime tankidest... Eelkõige andis peaoperatiivstaap eesotsas Guderianiga välja võistlusülesande: kahte tüüpi tankid... Nagu keskmine "Imperial Panther", mille kahur on 88 mm El 100 või lühem, kuid soomus. -läbistavad ja eesmised kaldus soomused vähemalt 250 mm ja raske "Kuninglik tiiger" 105 mm El100 kaliibriga relvaga, mille esisoomus on vähemalt 300... Pealegi ei ületa esimese tanki kaal viiskümmend tonni ja teine 65.
  Friedrich norskas põlglikult, nagu lõvi enne pätti:
  - Kas midagi sellist pole tõsi? Eriti kui arvestada, et nappide materjalidega on sul palju lihtsamaks läinud ja liitlaste pommitajad ei laasta Kolmanda Reichi maid!
  Jevgenia vastas ohates:
  - Põhimõtteliselt on see võimalik, kuid meil ei olnud aega või õigemini pole meil aega metallist prototüüpi vajaliku aja jooksul teha. Sa andsid meile oma suurepärase oskusteabe kuidagi liiga hilja. Ja Hitler soovib, et uusimad tankid alustaksid teenistust Kolmanda Reichi armeedega sel aastal.
  Noor äss oli üllatunud:
  - Miks võtab prototüübi tegemine nii palju aega?
  Tüdruk noogutas:
  - Üsna vähe, eriti kui mudel on põhimõtteliselt uus... See on nagu populaarne ütlus: kui sõidad, jõuad kuristikku!
  Friedrich arvas: muidugi on siin probleeme... Näiteks Nõukogude disainerid nägid nii palju aastaid vaeva tanki IS-10 loomisega või nokitsesid tervelt kaks aastat T-54 kallal. Pealegi oli see tank konstrueeritud pärast sõda ja omades kogemusi Teise maailmasõja lahingutes. Lisaks polnud see põhimõtteliselt uus mudel, vaid ainult T-34 edasiarendus. Näiteks T-44 ei osutunud päris edukaks ja seda lahingus praktiliselt ei kasutatud... Nii et mingeid erilisi imesid ei tasu oodata.
  Tank Tiger, arvestades sakslaste vähest kogemust seda tüüpi sõidukite loomisel (kui muidugi ei arvestata šassiid, näiteks oli juba Esimese maailmasõja ajal loodud 150-tonnine Colossal).
  Friedrich märkis:
  - Vaja on kujundada juba loodud "Panther"-5 ehk AG alusel. Selle šassii võimaldab kanda mitte ainult 88-mm kahurit, vaid isegi 128-mm kahurit või 150-mm haubitsat...
  Jevgenia itsitas:
  - Aga see on täpselt see, mida me teeme! Siiski on Porschel juba oma "kuninglik tiiger", ehkki 88-mm kaliibriga relvadega. Aga võib-olla sobib see vahemudeliks. Esialgne nõue soomukile 250 millimeetrit sai selles täidetud, kuigi kaal on üsna suur - 63 tonni. Aga soomuki väga suure ratsionaalse kaldenurgaga torn, elegantne ja voolujooneline... Vahevõistluse võit võib olla võimalik, aga tulevikus tekivad probleemid. Kuid teie oskusteabe järgi on võimalik luua tank, mis on igast küljest läbitungimatu, hävitades igasuguse kaitse. Läbimurdesõiduki jaoks on ju väga oluline hea külgkaitse, millega Panther kahjuks väga pikka aega kiidelda ei saanud.
  Friedrich märkis:
  - Võib-olla me praegu tankide teemat ei puuduta... Või õigemini, lõpetame selle arutelu. Oleme nagu vanad professorid või noored poisid ja tüdrukud.
  Evgenia nõustus:
  - Sul on õigus, nagu alati, räägime millestki ilmalikumast. Näiteks Briti kuningakoja kohta.
  Friedrich võpatas:
  - Milline teema! Las aeg tuleb, Winsoridest ei jää midagi järele. Või arvate, et pärast Moskva vallutamist ei suuda meie tankid purustada juba vallutatud Londonit?
  Evgenia välgutas hambaid:
  - No muidugi saavad!
  Pärast balli järgnes üllas õhtusöök luksuslike roogadega, kuid ilma kangete alkohoolsete jookideta. Ei midagi tugevamat kui kuus kraadi. Noh, siis läksid Friedrich ja Evgenia, nagu poisile ja tüdrukule kohane, eraldi tuppa.
  Kuigi üldiselt on aktsepteeritud, et pikad blondid ei erine temperamendi poolest, tõestas Evgenia mitu tundi üliveenvalt vastupidist. Muidugi ei kaotanud ka Friedrich nägu. Nii nad jäid tugevasti kallistades magama.
  Poiss nägi unes, et ta on Jaapani ninja, kes sai Vene tsaar Nikolai II-lt käsu tappa Mikado ehk keiser.
  Friedrich nägi unes, kuidas ta ronis mööda konarlikke seinu, klammerdudes sõrmede ja varvastega väikseimagi prao või pilu külge. Poiss sisenes paleesse, kus algas äge lahing...
  Noor ninja, nagu tavaliselt, tükeldas, pussitas ja puhus oma vaenlastel päid maha... Unenägu oli liiga kaootiline, liiga palju verd, tükeldamist ja vähe tähendust. Pluss igal pool hüppavad mõõkadega paljasjalgsed tüdrukud... Ühesõnaga...
  Sain magada mitte rohkem kui kolm-neli tundi... Friedrichi äratas käskjalgtüdruk, öeldes:
  - Lahing on täies hoos! Pole olemas asendamatuid inimesi, välja arvatud teiesugused, Friedrich Bismarck.
  Poiss hüppas püsti ja isegi hüvasti jätmata kiirustas lähimale rajale.
  Ja nagu selgus, ei kutsutud teda asjata... Armeekindral Rokossovski sai Stalinilt käsu anda vägede täielikku koondamist ootamata õõnestav löök Rommeli armeerühmale. Sel juhul põhines arvutus sellel, et sakslased polnud veel jõudnud oma vägesid Voroneži ründama paigutada. Seega oli võimalus sooritada madallöök eelmistest lahingutest kurnatud Saksa vägede laiendatud tiival.
  Friedrich oli sunnitud astuma Fokken-Wulfi pardale, mitte rünnaku modifikatsioonile, vaid tavalisele mudelile, millel oli neli kahekümnemillimeetrist kahurit ja kaks kuulipildujat. Nii leidis poiss end liigse kiirustamise tõttu ilma tankide vastu võitlemisel nii tõhusaks osutunud relvata. Tõsi, tal oli keres veel kümme pommi...
  Taevas oli ka palav, ilmusid Nõukogude ründelennukid ja hävitajad Yaki-9. Viimased sõidukid olid aga oma nõrga kaitse ja vastupidavuse tõttu haavatavad ka pikamaa kuni 20 mm kaliibriga relvadele. Friedrich tabas võitlejatele esmalt sarvi, mis loomulikult pääses aeglasemale Ilasele ette. Neli lennukikahurit, see on tugevus... Esimesed kaks tosinat jakki läksid laiali, isegi ilma kavalate lähenemisteta sabale.
  Friedrich ei keerutanud, ei manööverdanud, ta lihtsalt nihutas õhukahureid kergelt ja vibreeris oma massiivse masina kere.
  Kakskümmend viis, kakskümmend kuus, kakskümmend seitse... Ilma möödalaskmiseta hulljulgetel jakkidel, mis kaotusi kandes ei lülitu siiski välja, vaid püüavad isegi kiirust juurde saada... Friedrich oli isegi mõnevõrra üllatunud, miks nõukogude sõjakirjanduses seda kuulsusrikast Fokkeni masinat nii halvustati -Wulf. Jah, see teeb täispöörde 22 sekundiga versus 19 Yaki puhul (ja kergekaalulise versiooni korral suudab Yak seda isegi 17 sekundiga!). Kuid Friedrich ei pea manööverdama, ta lihtsalt aeglustab kiirust ja lendab nende poole. Ühe sekundi jooksul võite tegelikult tabada seitse või kaheksa autot.
  Aeg voolas võitlustransi seisundis Friedrichi jaoks kohutavalt aeglaselt ning tal oli aega mõelda ja laskemoona maha laadida. Põhimõtteliselt on üldtunnustatud, et isegi kõige osavam äss, sealhulgas isegi sellised nähtused nagu Rudel, ei suuda sõja kulgu tõsiselt mõjutada. Päris ajaloos hävitasid kuus parimat Saksa ässa terve õhuarmee, kuid natsid kaotasid lootusetult lahingu atmosfääri domineerimise pärast.
  Kuid antud juhul on nii palju jakisid ühes kohas rohkem kui inimese vastu visates oht... Vähem kui minutiga tulistati alla kuuskümmend üks hävitajat. Niisama kukuvad tiivad küljest või kabiinide soomusklaas puruneb. Viimane on veelgi hullem, kuna sel juhul ei saa pilooti päästa. Ja kogenud ässasid on Punaarmees juba vähe järele jäänud.
  Allatulnud sõidukite hulgas kuulusid neli kaardiväelastele, kes tulistasid alla üle viie lennuki... Ainult see jällegi ei aidanud, sest Volka teadis, kuhu ja kuidas lüüa... Nagu jahimees, kes tulistas automaadiga parve alla. haned. Täpselt selline on kari, ühe hooga, intuitiivselt, instinkti järgi, määrates ja suunates tünni liigutused soovitud sihtmärgini, kui ükski kuul mööda ei lenda. Haned ja antud juhul Nõukogude lennukid lastakse alla ja seal, kus kokpitid lõhutakse ja piloodid alla tulistatakse, lendavad nad mõnda aega otse. Kuid mõned nende tiivad on kaotamas...
  Friedrich meenutas siin filme teravatest tulistamistest Ameerika kauboidest ja kuulsat filmi DiCaprioga peaosas - "Kiire, kuid surnud!" Kuid neil päevil ei tundnud USA kauboid automaatkuulipildujaid ega kiirlaskeõhukahureid. Vastasel juhul oleksid nad aru saanud, milline relv see hävitava jõu poolest on lihtsalt koletu.
  Jakid lähitulevikus lõppesid ja Friedrich kolis Ily juurde. Siin on kõige parem rünnata neid ülalt või tagumisest poolkerast. Pealegi oleks see optimaalne ka ilma vahemaad lühendamata.
  Teine võimalus on hapramad tiivad maha tulistada; neile ei saa raudrüüd riputada.
  IL-2 hüüdnimeks on küürus. Pärast seda, kui sinna paigaldati teine iste, muutus tagumist poolkera kaitsval laskuril algaja jaoks sellist masinat alla tulistada, aga siis... Muidugi halvenes selle lennuki aerodünaamika. See tähendab, et nendega on veelgi lihtsam...
  Loogilisem oleks olnud Ilam eri suundades laiali paiskuda, aga süsteem... Ühesõnaga, see algas legendaarsete tormiväelaste peksmisest. Nobe Salamander-3 oli aga juba saabunud. Nad võtsid ka muda üles...
  Friedrich arvas isegi, et nad võiksid temast ette jõuda, olles jakkidega veel lähenedes kohtunud... Kuigi, kes teab... Luftwaffe piloodid pole vaprad vene sõdalased ja tavaliselt ei astu nad lahingusse ülekaalukalt, aga võib-olla välja arvatud juhtudel. kus tekitatakse liiga tõsine oht maavägedele .
  Friedrichil aga pole ka probleeme... Lööge kahuritega tagumist soomuspoolkera, või katke tiivad - tulemus on sama. Ja kuidas need autod siis alla kukuvad, jätavad lausa jälje õhku... Nagu pekstud orja seljas triibud.
  Friedrich lõi maha kolmkümmend seitse alevikut ja haaras ka kaks "etturit". Jälle sada, kuigi senine saja ühe rekord on löömata. Vaenlasel on jäänud vaid mõned lennukid. Nüüd tuleb neil vaid pommid maha visata ja nad tulevad tagasi.
  Nõukogude tankid asusid nüüd rünnakule, ilma lennunduse ja eriti suurtükiväe toetuseta. Ründelennukid ja pommitajad ründasid neid. Nõukogude tankimeeskondade õnneks said nad kasutada sõidukite sõiduomadusi. Kuid igat tüüpi lennukite arv kasvas.
  Friedrich viskas kõik oma pommid maha ja pöördus lennuvälja poole. Küll aga õnnestus tal näha Rudeli kuulsat tankihävitajat Fokken-Wulf-4.
  Noor äss naasis oma "kodule" lennuväljale, kus teda ootas Pegasus Terminator Me-362.
  Fokken-Wulfi maandudes hüüdis Friedrich naaberpiloodile:
  - Kõik, kes julgevad väita, et F -490 on halb hävitaja, valetavad. Pole olemas halbu lennukeid, on vaid halvad piloodid.
  Järgmine lend taandus ainult lahingutankidele. Kui sakslased polnud veel jõudnud võimsat soomustatud rusikat neile vastu saada, ründasid nad lennukitega.
  Vaprad Nõukogude tankimeeskonnad olid juba ületanud räsitud rindejoone ja ründasid araablastest vabatahtlikest koosnevat jalaväeüksust.
  Moslemid, vastupidiselt ootustele, võitlesid vapralt ega mõelnud põgenemisele, kuid samas käitusid nad ülimalt oskamatult. Eelkõige kasutati mõnevõrra ebainimlikult Ameerika bazookat ja veelgi enam granaate.
  Nõukogude üksuste rünnak oli aga ammendunud. Eelkõige kasutasid fašistlikud ründelennukid arvukalt väikeseid vormitud laengutega pomme, mis oli nõukogude disaineritelt kopeeritud, kuid oskuslikuma teostuse idee. Kuid Nõukogude tankimeeskonnad ei saanud käsku võrk ülalt riputada.
  Ja Friedrich lihtsalt tulistas õhukahuritest katuseid. See on kõige lihtsam taktika. Murra läbi torni luugi ja oma võitu. Ja kui palju autosid saab niimoodi ümber lükata, kui neile horisontaaltasandilt otsa sõita...
  Kuid tanki kiirus ei aita, kui hävitaja tabab intuitiivselt, sihtimata, kapriisi järgi...
  See on nagu tankidega simulaator, ainult teil on jumala režiim ja iga lask on täpne ja sa tulistad sageli, sageli...
  Nüüd on hävitatud tankide arv ületanud viiekümne, nii et Rudel puhkab... Aga pidin kõrvale kalduma. Küljele ilmusid "kõrvad". Kuus neist lasti maha ja las ülejäänud hävitavad salamandrid. Üldiselt on nende maisitööliste päeval lahingusse laskmine puhas enesetapp.
  Tankid on tähtsamad...
  Tagasi... Lend Fokken-Wulf 4 ja Helga tema kõrval.
  Tüdruk küsis temalt:
  - Noh, mis sulle Evgenia juures meeldis?
  Friedrich norskas põlglikult raadiosse:
  - Miks sa armukade olid?
  Tüdruk itsitas:
  - Muidugi mitte! Oleme vabad ja pole abielus. Lihtsalt mõtlen, kes on voodis parem, mina või tema!
  Frederick vastas soojalt:
  - Muidugi, sina! Sa pole nii suur ja palju krapsakam!
  naeris Helga rõõmsalt.
  - Ma ei oodanud sinult midagi muud! Aga muidugi parim... Oeh, ta on disainirott ja üks väheseid Raudristi Rüütliristiga autasustatud naisi!
  Friedrich märkis:
  - Ma arvan, et tammelehed on sinu jaoks kohe nurga taga!
  Kaklus näitas, et poisil oli ilmselt õigus. Helga vasardas enesekindlalt tanke. Ilmselt tahtis ta tõestada, et sõdalane võib olla sõdalasest kõvem. Kuigi muidugi ei saa ta Friedrichiga võrrelda.
  Peagi ilmusid suured tankikolonnid Saksa ja Ameerika sõidukitest. Eriti väledad ja mängulised Ameerika tankihävitajad "Witches"-3. See oli tõsine, eriti kuna Nõukogude sõidukid olid õhurünnakutes juba suures osas hävinud. Probleemseks osutus ka "Panther"-5... Selle pikaraudne kiirlaskev kahur ja läbitungimatu esisoomus... Tundub, et vastupidavus hakkas Nõukogude tankide meeskondi alt vedama. Mõned, komandöre kuulmata, pöördusid tagasi, püüdes põgeneda sellest tehnotroonilisest põrgust.
  Ja jälle tagasitulek ja lahkumine, rünnak tankidele...
  Kell on juba üle keskpäeva, läheb pimedaks... Punaarmee vasturünnak on vaibunud. Tema ja Helga suunati toetama Rjazani poole liikuvat Saksa armee rühma. Samal ajal üritasid nad Vatutini sõdureid katlas pigistada...
  Sakslased edenevad endiselt aeglaselt itta. Siin takistab neid Nõukogude vägede vastupidavus ja Stepirinde kaitseliinid, isegi kui mitte nii tihedad kui Moskva lähenemistel.
  Hitleri väed said aga rohkem manööverdamisruumi ja Hoth üritas sellistes kolonnides peamistest kaitsesõlmedest mööda minna. Kohati Saksa üksuste edasitung kiirenes...
  Frederick küsis Helgalt:
  - Kas sa pole väsinud, mu unistuste tüdruk?
  Blond sõdalane vastas:
  - Rõõmus tuju peletab väsimuse, parem kui lehmade piitsutamine! Kuigi väsimus tuleb piima asemel välja verise mädaga!
  Friedrich nõustus:
  - Siin ei saa tõele vastu vaielda!
  Öösel jätkas noormees lendamist, hoolimata sellest, et taevasse veeresid pilved ja sadas vihma. Saksa sõjalise doktriini järgi kasutati lennundust kaitse allasurumiseks rindejoonel... Ja erinevalt 1941. aastast oli Luftwaffel tänu Pindostani abile lennukeid küllaga.
  Friedrich ründas nüüd punkriid või veel väiksemaid sihtmärke... Öösel lahing ei raugenud ja Nõukogude väed alustasid vasturünnakuid. Kuigi nad on väikesed ja üsna kaootilised, pole nad vähem vaprad...
  Öösel peale U-2 eskadrilli õhusihtmärke ei kohatud. Ja punkrid pommitati... Kergelt.
  15. oktoobri hommikuks 1947 puhkes lahing alevi ja samal ajal raudteesõlme: Elektrostal pärast. Seal oli väga palav ja mis peamine, Friedrichiga liitus tema lahutamatu sõbranna Helga.
  - Noh, suur rüütel, kas me surume vaenlastele peale?
  Friedrich vastas rõõmsalt:
  - Kodutud trügivad õlleputka juures ja me võidame. Ja kuidas me võidame...
  Elektrostali linn ise oli üsna kindlustatud. Selle kaitses osalesid lisaks armeeüksustele ka kaks värsket NKVD diviisi. Ehkki nad ei olnud üldiselt nii sõjaväe eliitkaart kui SS, olid nad relvastatud nii suurtükiväe kui ka kergetankidega.
  Natsid püüdsid omakorda luua oma pada... Mööda tsitadelist, mässida nad tangidega...
  Siin mängib loomulikult olulist rolli õhutoetus, eriti kui kael venib.
  Helga kinnitas tüdrukule omaselt:
  - Võit on meie! Pane oma kelk suveks valmis!
  Friedrich nõustus:
  - Ja mitte ainult suvel! Kasutame raskeid tanke ja õhumürske.
  Poiss arvas, et nad on jälle Mainsteini armees, kuid läänes on populaarseim Rommel rohkem tuntud. Kuna lahingu ajal käitus noormees põrgulikust vaimust juhituna rohkem transis, siis miks ei võiks ta meenutada selle komandöri kuulsusrikkaid tegusid. Pealegi on pekstud inglasi palju meeldivam meenutada kui lüüa saanud venelasi!
  Marreti joonele jõudnud Rommel mõistis, et on Napoleoni "keskpositsioonil" kahe vaenlase armee vahel ja võib nüüd, olles andnud otsustava löögi, ühe neist lüüa ja alles siis ümber pöörata ja teise vastu seista.
  Friedrich muigas omaette: Napoleon, kuigi Lev Tolstoi selles kahtles, oli kahtlemata suur komandör ja valitseja. Eriti kui vaadata saavutusi. Ainult et ta ei hoidnud neid tagasi. Hitler on selles osas veelgi hullem... Kuid põhimõtteliselt on füürerit võimalik võrrelda Napoleoniga!
  Andekas komandör Rommel mõistis ka midagi muud: ameeriklased ja prantslased olid marssinud kaugele itta Kesk-Tuneesiasse ja hoidnud idapoolseid seljakurgusid Fondouki, Faidi ja Gafsa juures, kattes 60-70 miili läänes asuvat Lääne-Sorsali kuru.
  Selgus, et kui Itaalia-Saksa väed vallutavad Faidi ja Gafsa ning liiguvad seejärel Ferianast ja Kasserine'ist mööda läände, võiksid nad minna otse tohutusse Ameerika varustusbaasi ja oma peakorterisse Tebessasse. Tebessas leidsid Itaalia-Saksa väed end Tuneesias liitlasliinist kaugel läänes ja peaaegu nende sidemete juures. Kui Rommel oleks seejärel oma tankid pööranud ja suunanud need põhja poole, saja miili kaugusel asuva mere poole, oleksid sakslased võinud ära lõigata kogu liitlaste armee Tuneesias või sundida selle Alžeeriasse taanduma.
  Friedrichi mõtted katkestas kahe Laggi ilmumine pilvede tagant välja... Need kulusid ära... Ja siis hästi sihitud lasud relvade pihta... Ainult tema suudab niimoodi tulistada... Veel neli jaki. .. ja need on sealsamas... Ja nüüd tuli Katjuša pihta... Et killud igale poole lendaks... Veel üks raketiheitja... Nii et Helga proovib kõrvalt. Hüüab talle:
  - Kangelane, pingutame veelgi!
  . PEATÜKK nr 20.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova missioon paralleelmaailmas pole veel lõppenud.
  Sakslased liikusid edasi Gorki linna suunas. Nad ümbritsesid ta täielikult. Poiss ja tüdruk kaitsesid seda suurlinna.
  Täiesti ümbritsetud Moskva lämbus. Natsid on kohati juba Kremlisse läbi murdnud. NSV Liidu pealinna positsioon oli peaaegu lootusetu. Moskva garnisoni mürsud hakkasid lõppema. Ja pealinna langemisega oleks see sõda olnud teistsugune.
  Volga-äärse linna eest võitlesid Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova.
  Poiss ja tüdruk on võitlustujus nagu alati.
  Nad tulistavad ja laulavad:
  Pioneerid ei anna alla
  Nad ei karda piinamist...
  Nad võitlevad nagu kotkad
  Krautside saatmine põrgusse!
  
  Nende hulgas on palju kangelasi,
  Hullu mehi palju...
  Vajadusel kõndige formatsioonis -
  Masina laadimine!
  Ja nii tegi Oleg Rõbatšenko poiss, kes nägi välja umbes kaheteistkümneaastane, kuid tegelikult oli juba aastaid tegutsenud staažikas veteran, fašiste niites.
  Ja siis viskab ta palja jalaga vaenlase pihta granaadi.
  Ja ta ajab Krautsid igale poole laiali.
  Pärast seda laulab poiss:
  - Olen vene sõdalane metslaste põlvili,
  pühin maa pealt ära Venemaa vaenlased!
  Margarita, see tüdruk-kangelane, viskab ka palja jalaga tapvat surmakingitust. Ta lööb välja palju natse ja säutsub:
  - Suure Venemaa eest!
  Ja ta puhkes jälle naerma.
  Poiss ja tüdruk võitlevad kangelaslikult. Kuigi sõda on peaaegu kaotatud. Sakslased olid juba Orenburgi piiranud ja pigistasid Punaarmeed kõikjale, kuhu suutsid.
  Täpsemalt on Orenburg ammu võetud. Seal on alles ainult üks loss. Natsid olid Ufa juba ümber piiranud.
  Pealegi lähenevad nende väed lõunast juba Kaasanile. Olukord on enam kui kriitiline.
  Ja olukorda raskendab veelgi asjaolu, et samurai tulevad idast ja Kesk-Aasias on nad juba sakslastega ühinenud.
  Kuid vaprad lapsohvrid võitlevad. Nad usuvad oma võitu. Või vähemalt on nad valmis püsti tõstetud peaga surema. Kuidas see surm siiski on? Nad on surematud!
  Ja nad jäävad paljudeks aastateks lasteks. Ja kuskil on teised maailmad ja missioonid.
  Oleg teeb veel ühe lasu. Siis viskab ta paljaste varvastega granaati ja laulab:
  - Stalin on meiega igavesti!
  Margarita heitis pilgu Fritzedele ja kilkas:
  - Jumal hoidku! See kannibal tuleb meie juurde!
  Ja tüdruk viskas vihas palja jalaga granaati.
  Oleg Rybachenko märkis üsna loogiliselt:
  - Me kõik oleme mingil määral kannibalid!
  Ja poiss viskas paljaste varvastega surma kingitust.
  Margarita nõustus sellega:
  - Mingil määral jah!
  Samuti lasi ta palja jalaga välja tapjarelva, mille tulemusena põrkasid kokku kaks Saksa autot.
  Oleg Rõbatšenko tulistas ja arvas, et NSV Liidu olukord on võib-olla juba lootusetu ja sõda pole eriti mõtet pidada. Sellepärast tapavad nad inimesi asjata.
  Poiss viskas palja jalaga kahte granaati. Röövik tabas, põrkasid kokku E-seeria Saksa tankid.
  Terminaatori laps laulis:
  - Kui tuleb aeg,
  Võitleme vapralt!
  Tõusvad võitlejad hommikul -
  Ja võitle vapralt!
  Poiss oli tegelikult valmis paari minutiga hävitama mis tahes armee.
  Margarita viskas ka paljajalu surmakingi ja kilkas:
  - Suure Venemaa eest!
  Lapsed on nii vaprad sõdalased, et keegi ei saa nende vastu tallata. Nad on nii kõvad võitlejad.
  Poiss ja tüdruk on nagu alati metsikus elevuses. Ja nendega koos julgust, au ja julgust. Nad võitlevad fašistide vastu nagu titaanid. Ja on selge, et vaenlane ei möödu seal, kus nad seisavad nagu kivi. Võib-olla isegi midagi tugevamat kui kivi ja monoliit.
  Tulistades Margarita ütles:
  -Meist saab planeedi meistrid,
  Oleme keskkooli hiiglased!
  Ja tüdruk käivitab taas surma kingituse oma paljajalu, peitlitud jalaga. Ja ta purustas vaenlase.
  See tüdruk on nii lahe, et sa ei saa tema vastu midagi kasutada.
  Kuna praagi vastu pole meetodit. Kuigi see pole vares, vaid midagi veelgi surmavamat ja lahedamat.
  Oleg Rõbatšenko tulistas, krooksus:
  - Ma ei ole poiss, ma olen superpoiss ja olen pikem kui kõik teised maailmas!
  Ja jälle, nagu viskaks ta palja jalaga hävitavat lõhkepolti. Ja jälle põrkuvad kaks Saksa tanki kokku.
  Noor sõdalane on väga sõjakas. Kuid ta tunneb, et ei saa siin piitsaga tagumikku murda. Kuigi pole lootusetuid olukordi, nagu pole ka võitmatuid vastaseid.
  Poiss mäletas, kuidas ta Valgevene presidendivalimisteks pätid välja mõtles:
  Pole huvitav kuuendat korda lollusi kuulata,
  Ja ma ei saa aru, kui palju uskuda "isa"!
  Lukašenka lubas ehitada paradiisi -
  Kuid koos valgusega läheme pimedusse!
  Jah, see oli väljakutse süsteemile ja isikukultusele. Tõepoolest, miks peaks Euroopa riik justkui keskajal diktaatorit taluma?
  Ja Stalin on ka diktaator ja selles universumis alustab ta järk-järgult sõda, et võita...
  Kangelaslapsed võitlesid veel kolm päeva. Vahepeal piirasid natsid Kaasani ümber ja vallutasid Ufa.
  Võitlus käis juba Kremlis endas. Neli nõiatüdrukut võitlesid natsidega, kasutades viskamiseks mõõku ja õhukesi kettaid, paljajalu.
  Kreml sai rängalt kannatada Sturmlevide, Sturmtigerite mürskude, pommirünnakute ja tohutute suurtükkide tõttu.
  Stalin ise on muidugi endiselt Sverdlovskis. Ja NSV Liidu olukord tundub peaaegu lootusetu. Kuid Punane lipp lendab endiselt Venemaa pealinna kohal, mis tähendab, et kõik pole veel kadunud!
  Inimesed usuvad, et pöördepunkt on tulemas!
  Nataša lõikab araablase pooleks. Ta viskab palja jalaga ketast ja kriuksub:
  - Au surematule isamaale! Hitler ei saa meid murda!
  Zoya lõi ka fašisti kahe mõõgaga vastu ja säutsus:
  - Ei, ära murra meid!
  Pärast seda viskas tema paljas jalg natsidele mõrvarliku ketta.
  Ja paar mustanahalist võitlejat kukkus purustatud Kremli müürilt alla.
  Järgmiseks tulistas Aurora. Ta tulistas harva, kuid täpselt. Ja siis ta kasutas oma mõõgad. Ja tema paljaste varvaste vahelt lendasid tähed ja teravad õhukesed haakristid.
  Ja siin viskab Svetlana palja jalaga teravat ketast ja rebib Fritzi tükkideks. Siis ta laulab:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - Isamaa kaitsja, Peruni sõdur!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Venemaa kangelased helistavad äratuskella!
  Me kõik neljakesi võitleme siin. Peaaegu kogu Moskva on juba vallutatud ja laskemoona tarned on lõppenud. Nii vene poisid kui tüdrukud surevad. Kuid nad ei anna alla. Kuigi kui kaua piiramine on kestnud?
  Tüdrukud Kremli müüril võitlevad. Nagu kangelased. Ja hoolimata detsembrist on nad paljajalu ja kannavad ainult bikiine. Kuid nad ei tunne külma. Vastupidi, nende energia ainult suureneb.
  Ja mu paljastelt varvastelt lendavad maha teravad, väga lamedad kettad. Mis lõhuvad Wehrmachti võõrvägesid.
  Sõdalased võitlevad nagu sõjakangelased. Ja minimaalse riietusega. Selliseid kaunitarid ei häbene ei E- ja AG-seeria tohutud tankid ega muud natside kohutavad leiutised.
  Ükski tüdruk ei suuda võita mis tahes fašismi vormi. Isegi kui see on sama täiuslik kui siin maailmas.
  Nataša lõi mõõgaga maha, viskas palja jalaga ketast, lõigates natsid ära ja laulis:
  - Kui hea on elada Nõukogude riigis,
  Ja kui imeline on Wehrmachti purustada!
  Zoya, kes juhib mõõkadega veskit, märkis:
  - Wehrmacht on muutunud valusalt tugevaks! Nüüd kaitseme juba Kremlit!
  Ja neiu viskas paljaste varvastega tähte, lüües krautide vastu.
  Siis ta laulis:
  - See on metsik jaht vaenlastele!
  Ja siis on lahingus Aurora. Milline punaste juustega ja lahe tüdruk. Talvises tuules lehvivad ta vaskpunased juuksed nagu lahingulipp. Ei, selline tüdruk ei paindu kellegi poole.
  Ja tema palja jala viskamisest lendab terav ketas, mis lõikab liha ja verd.
  Ta lõikab vastaste kehasid. Ja Aurora hüüab:
  - Ma olen superklassi tüdruk!
  Kuidas Svetlana lahingus välja näeb?
  See blond terminaator on lihtsalt kuratlik tulekahju ja hävitamise tornaado.
  Ja ka mõrvarlik üllatus lendab ta paljaste jalgade vahelt. Ja tüdruk on võitluses täisgaasil.
  Kõik neli on lahingus. Ja ta ei tohiks taganeda ega alla anda.
  Nad on neli nõida - lihtsalt super! Tõeline kõige ja kõigi hävitamise kvartett!
  Sõdalased hoiavad kaitseala. Aga Kreml on suur ja ta ei suuda kõikjal vastu panna. Jõud on väga ebavõrdsed.
  Nataša märkis nördinult:
  - Me tapame, mitte ei võida!
  Ja tüdruk viskas taas palja jalaga tapmislaengu.
  Zoya märkis vaenlast maha raiudes loogiliselt:
  - Kõike ei saa võita... Kui mitte arvutimängus!
  Ja kuldsete juustega neiu viskas taas surmaketta.
  Vastaseid mõõkadega lõikav Aurora säutsus:
  - Usun, et võit on meie! Püha Venemaa nimel!
  Ja tema paljaste jalgade viskamisest lendab hävitamise kingitus.
  Ja tükeldatud natsid langevad.
  Ja siis Svetlana lahingus. Lõikab oma visetega fašiste. Ja ta tegutseb äärmise või isegi lõpmatu osavusega. Tema paljad jalad on nii väledad. Ja nad demonstreerivad kohutavat hävingut.
  Ja siis tüdruk laulab:
  - Au isamaale ja uutele maailmadele!
  Ja jälle lendab surma üllatus tema paljastest jalgadest.
  Ja siin on Nataša taas lahingus. Ja ta raiub Krautsid maha, kihutades nagu komeet. Ja karjub täiest kõrist:
  - Au suurimale isamaale!
  Ja tema mõõgad lendavad üles nagu muruniiduk.
  Ja tüdruk hakkab isegi laulma:
  - Au Venemaale igavesti,
  Meie unistus saab teoks!
  Ja neiu andis palja kannaga terava bumerangi. Ja ta keeras ringi ja lõikas maha kümmekond musta ja tumedat pead.
  Loomulikult ei tapnud tüdrukuid sakslased, vaid nende vastu kasutati koloniaalüksusi. Kuid isegi see muudab sõdalaste jaoks veelgi lahedamaks.
  Nad on sädelevad ja mängulised.
  Nataša raiub taas oma vaenlasi maha. Ja ta viskab midagi sellist paljaste jalgadega.
  Ja see möirgab:
  - Stalin ja au!
  Ja siis Zoya. Sama, mis millegi mõrvarliku vabastamine. Ja ta paljad varbad sülitasid välja surmasõnumi.
  Ja sõdalane möirgab:
  - Pole hirmutav surra meiesuguse kodumaa eest!
  Ja siis võtab ka Aurora selle ja astub lahingusse. Ja ta laseb ka paljaste jalgadega bumerangi välja. Ja kujundab vaenlased ümber.
  Pärast mida ta laulab:
  - Nõukogude Venemaa jaoks! Mis hakkab valitsema universumi üle!
  Ja siis lahingus Svetlana. Samuti tüdruk, keda ei saa peatada ega pidurdada. Nii see lööb. Ma lihtsalt ei saa sind sellisest sõdalasest päästa!
  Ja paljaste jalgadega loobib ta mõrvarlikke pakke. Ja ta tapab oma vaenlasi haletsemata.
  Kuigi hiljem saab Yarila nende eest palvetada. Või äkki Perun. Tšernobogi kuningriik ootab neid pärast patuste surma! Kuid see on isegi omal moel huvitav - sõjad käivad kogu aeg! Ja nii palju võitlusi! Nii et võib-olla ei peaks me patuste saatust liiga kibedalt leinama?
  Svetlana tundis end isegi veidi naljakalt: kristlasi ei saa kadestada - nad jäävad igavikus paljudest rõõmudest ilma. Isegi see, mis neil oli planeedil Maa.
  Eh, õnnetud patused! Ja veel rohkem õnnetuid õigeid inimesi!
  Ja tüdruk viskab jälle oma peitlitud palja jalaga surma kingitust. Siis ta ütleb:
  - Maailm saab meie omaks! Au Venemaale!
  Nataša tegi mõõkadega kolmikliblika ja siristas:
  - Olgu suurele Venemaale igavene au!
  Ja tema paljad jalad viskavad midagi mõrvarlikku ja ainulaadset. Pärast seda tabas tüdruku paljas konts mustanahalise mehe otsaesist, mis lõi tema ja veel viis araablast seinalt maha.
  Järgmine lahingus on Zoya. Miski ei saa teda peatada. Ta võitleb Hitleri hordidega. Ja juhib kolmekordset veskit. Sõdurid lõikasid tema kukkumise tõttu maha.
  Selle peale ütleb tüdruk:
  - Igavene Venemaa tahe on Svarogiga!
  Ja pilgutab oma partneritele silma.
  Järgmine lahingus on Aurora. Ta tormas nagu panter. Ta katkestas kõik. Ja paljaste jalgadega andis ta surma kingituse. Ta lõikas maha palju fašiste ja laulis:
  - Isamaa kõrgeima vormi eest!
  Ja siis astus Svetlana lahingusse. Kuidas ta oma vaenlasi maha raiub. Ja ta käitub väga julgelt.
  Pärast seda lendab ta paljaste jalgadelt surma kingitus. Ja ta lõikab natsid põhjalikult maha, nagu juuksuri habemenuga.
  Ja tüdruk kiljatab:
  - Minu sajand ja minu tõde! Au suurele Venemaale!
  Jah, see nelik võitleb tõeliselt kangelaslikult. Kuid neli paljajalu ja peaaegu alasti kaunitari ei suuda teist maailmasõda võita. Ja nii Moskva langes.
  Tüdrukud murdsid vallutatud pealinnast välja, kasutades nii mõõku kui ka nähtamatuse mantlit.
  Üldiselt on nad paljuks võimelised. Kõrgeima auastmega tüdrukud, te ei leia neid pikemaks ega ilusamaks.
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova lahkusid vallutatud Gorki linnast.
  Paraku saavutasid natsid edu peaaegu kõikjal.
  Poiss ja tüdruk läksid minema ja viskasid paljaste jalgadega nõelu, hävitades Krautsid.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab madu!
  
  Ma usun, et kogu maailm ärkab -
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Kommunismi valgustav tee!
  Margarita viskas paljaste jalgade varvastega mitu nõela ja kinnitas:
  - Ei, see ei tuhmu!
  Ja ta tulistas kuulipildujast, niites maha kaks tosinat fašisti.
  Sellised lapsed on. Lahe, kõigutamatu. Kuigi tegelikult pole see selline sõda. Ja nad peavad põgenema.
  Moskva langes, Gorki linn langes. Natsid ründavad Kaasanit. See on juba viimane nõukogude linn Volga ääres. Vastupanu on kangelaslik, kuid üha kasvab lootusetuse tunne.
  Natsidel olid AG-seeriast arenenumad püramiidtankid, millest ükski Nõukogude relv läbi ei saanud. Ja see, pean ütlema, on väga halb.
  Alles siis, kui poisi ja tüdrukute paljad jalad rööbastele granaate viskavad, põrkuvad saksa koletised. Aga mida saab teha üks paar, kui peaaegu kogu maailm on NSV Liidu vastu!
  Oleg Rõbatšenko viskas palja jalaga granaadi, lükkas AG-50 ja AG-75 pead kokku ning ütles siis:
  - Kui kindlus on teel,
  Vaenlane on ehitanud...
  Peame tagant ringi minema -
  Võtke ta ilma tulistamata!
  Margarita nõustus sellega:
  - Pettus sõjas on suur asi! Eriti kui jõud on ebavõrdsed!
  Oleg Rybachenko märkis:
  - Ja ma mängisin Entente'i strateegiat. Võrdsete relvadega hävitas ta sada neliteist miljonit vaenlase sõdurit ja ise kaotas vaid nulli. See tähendab, et läbi taktika saab tegelikult võidelda kogu maailma vastu!
  Margarita nõustus sellega:
  - Täiesti võimalik! Ja võitle ja võida!
  Oleg Rõbatšenko viskas nõelajalgu paljaste sõrmedega. Ta tappis kolm tosinat fašisti ja ütles:
  - Me võidame Püha Venemaa nimel!
  Poiss ja tüdruk jätkasid jooksu... Paraku on jõud tõesti liiga ebavõrdsed.
  Kaasan hävitati igat tüüpi relvadega. Stalin käskis teda viimase veretilgani kinni hoida. Kuid tegelikkuses oli Punaarmee võitlusvaim pärast Moskva langemist liiga murtud. Kõik tahtsid järjest vähem surra. Ja natsid on liiga arvult ja relvade poolest üle.
  Ja nende reaktiivlennukid pommitavad kõiki linnu ja külasid, mida natsidel pole veel õnnestunud hõivata.
  Enne kui Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova Kaasanisse jõudsid, see linn langes.
  Ufa viidi ka ära. Nii liikusid natsid hoolimata karmist talvest Sverdlovski poole.
  Seal asus Stalini peakorter. Ja samurai tulid idast. Jaapanlased on ka tugevad.
  Eriti ohtlikud on nende sõdalased - ninjatüdrukud. Vaatamata Siberi talvele tormavad nad läbi lume paljajalu, ise aga ainult ujumisriided. Selliseid sõdalasi on hirmutav isegi ette kujutada. Kuigi nad on väga ilusad.
  Siin on üks neist siniste, teine kollaste, kolmas punaste, neljas valgete juustega.
  Need on kõige ilusamad tapjad. Nad töötavad ühe mõõgaga ja viskavad jalaväe pihta õhukesi kettaid või tšakraid. Ja ninjad loobivad tankide vastu lõhkeaineid - need on vaid hernetera suurused, aga raskeimad Nõukogude tankid lendavad kõrgelt õhku ja rebivad need tükkideks.
  Isegi hirmuäratav IS-7 pole ninjatüdrukutele takistuseks. Nad on nii kõrge taseme sõdalased, et isegi valvurid on nende vastu jõuetud.
  Siin on siniste juustega ninjatüdruk, kes paljaste varvastega viskas herne ja kolm Nõukogude tanki korraga, lendas kõrgele ja plahvatas osadeks.
  Ja siis on üks kollaste juuste ja palja jalaga tüdruk, kes viskab hernest. Ja jälle lendavad nõukogude autod eri suundades ja purustatakse tükkideks. Olgem ausad, siin on sellised sõdalased - isegi kõige julgem rüütel oleks nende ees hirmutatud.
  Ja siin on lahingus punaste juustega ninjatüdruk. Täpselt nagu paljaste jalgadega tapjaherne viskamine. Ja selle tabamusest purunes tohutu IS-12 soomus.
  See on Terminaatori tüdruk.
  Ja siis valgete juustega ninjatüdruk. Samamoodi võtab ta selle vastu ja torkab kõigest jõust oma mõõgad Punaarmee sõduritesse. Ta lõikab need laiali ja laulab:
  - Ma ei ole haletsusväärne putukas, ninja, aga mitte kilpkonn!
  Taas on kõik neli tüdrukut lahingus tapjad.
  Punaarmee kaotab sõja kõigil rinnetel. Kuid ta püüab ikkagi võidelda.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova rändavad läbi talvise lume. Nad on vaesed paljajalu lapsed. Surematute kehade jaoks pole pakane nii hull. Need supermehed ei saa haigeks jääda ega külmetada ega külmakahjustusi saada. Kuid siiski on Uuralitele lähenedes pakane ebameeldiv ja närib laste paljaid kontsi.
  Oleg märkis kurvalt:
  - Sa ei tea, mis on hullem - külm ja nälg või arusaam, et teie püha kodumaa on kaotamas!
  Margarita märkis üsna loogiliselt:
  - Meie jaoks pole külm ja nälg midagi... Aga see, et me natsidele kaotasime, on tegelikult halb!
  Oleg nõustus sellega:
  - Hullemaks ei saa minna! Üldiselt, miks on Kolmas Reich paralleeluniversumites tavaliselt edukam kui meie oma?
  Margarita tegi loogilise oletuse:
  - Sest fašistid on väga tugevad ja organiseeritud. Ja meil vedas mitu korda. Eriti Stalingradiga!
  Oleg Rõbatšenko lõi palja jalaga lumepalli ja märkis:
  - Jah, meil Stalingradiga väga vedas! Fritsid ise sattusid rumalalt lõksu!
  Margarita kostis:
  - Püüdes mitte hätta sattuda,
  Et mitte segadusse sattuda ja ära eksida...
  Seni eest oleks vaja niklit koguda,
  Ja pigem uuesti sündida!
  Lapsed teel ründasid fašistide üksust. Hukkus üle saja sõduri. Üks jäeti vangi. Margarita sundis noormeest oma väga elastseid, külmast punaseid taldu suudlema. Ta tegi seda kuulekalt. Ja ta ütles, et sakslased lähenevad juba Sverdlovskile ja piiravad selle ümber.
  Oleg märkis:
  - Kummaline, et sina ja mina, Margot, oleme kiiremad, kuid liigume kuidagi nagu tavalised inimesed või isegi aeglasemalt!
  Margarita nõustus:
  - Sattunud lüüasaamise lainest! Ilmselt on siin universumis kõik NSV Liidu vastu. Isegi loodus ja ruum!
  Seejärel soovitas Oleg:
  - Mis siis, kui Hitleri tapmine on meie jaoks triviaalne?
  Margarita raputas eitavalt pead:
  - Hüpernõid ei andnud meile sellist käsku! Nii et tehkem ilma amatööride esinemisteta. Pealegi, mida see teeb?
  Oleg Rybachenko vastas enesekindlalt:
  - Üsna palju! Pealegi, Fuhrer, see on ka Aafrika füürer!
  Margarita soovitas:
  - Võitleme praegu rindel ja siis vaatame Hitleri kohta! Nagu öeldakse - kiirusta kiirustamata!
  Oleg laulis:
  - Kiirus on hea, ära peitlit purusta... Mees pole rähn ja läks kähku hulluks!
  Poiss ja tüdruk jooksid täiest jõust. Ja jõudsime Sverdlovskisse. Ja nad asusid kaitsma natside poolt tormi all olnud linna.
  Rünnakud järgnesid üksteise järel.
  Lapsed olid paljajalu. Margarita on tuunikas ja Oleg Rybachenko on lihtsalt lühikeste pükstega poiss. Kuid nad võitlesid nagu tõelised ja vankumatud kangelased.
  Oleg viskas paljaste varvastega nõela, torkas Fritzi kurku ja siristas:
  - Me ei loobu tollistki maast!
  Margarita viskas palja jalaga granaadi ja kilkas:
  - Mitte tilka, ei tolli ega sentimeetrit!
  Poiss ja tüdruk kaklesid külma käes. Ja nendega oli ka teisi pioneere. Ja paljud on vaatamata metsikule külmale ka paljajalu. Ja kui surematud lapsed metsikut pakast ei karda, vähemalt ei saa nad neile kahju teha, siis on see tavalistele lastele üsna ohtlik.
  Siin on üks paljajalu pioneer, kellel isegi sõrmed olid külmast sinised, hambad külmetusid ja lõualuu paistes. Poisil on väga valus. Kuid hoolimata sellest võtab ta raevukalt hunniku granaate ja viskab need natside tanki alla ning ta ise kukub kuulipilduja plahvatuse tagajärjel.
  See on julge poiss...
  Või tüdruk, kelle paljad jalad helendavad nagu helepunased moonid, lükkab miini Saksa mastodontide jälgede alla. Ta sureb ise, karjudes:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Väga valus on olla paljajalu talvel, Siberis, kui sind ei kaitse surematu liha.
  Isegi Oleg ja Margarita pole nii rahul, et nad on karmi pakase käes poolalasti. Kuid nad naeratavad ja laulavad, soovides poisse rõõmustada:
  - Eh, pakane, pakane, ära külmuta mind,
  ära külmuta mind! Minu hobune! Minu hobune!
  Valge mantliga!
  Poisid ja tüdrukud, värisedes käredast külmast oma punaseid ja siniseid jalgu, laulsid:
  - Lumi ei peata meid! Pakane meist jagu ei saa! Oleme Krautide pioneerid! Fašist saab kõvasti peksa!
  Lapsed võitlevad hästi! Kuid jõud on liiga ebavõrdsed. Stalin põgenes ümberpiiratud Sverdlovskist Novosibirskisse. Jaapanlased lähenevad sellele linnale aga juba ida poolt. Nad kuidagi ei karda isegi Siberi pakast.
  Saagu sõda läbi.
  Kuid pioneerid ei anna alla. Ja isegi rasketel aegadel laulavad lapsed vapralt;
  Oleme pioneerid, kommunismi lapsed -
  Tuli, telk ja heliseb sarv!
  Neetud fašismi sissetung -
  Mis ootab raevukat lüüasaamist!
  
  Mida me nendes lahingutes kaotasime?
  Või omandasite selle lahingutes vaenlasega?
  Me olime lihtsalt maailma lapsed -
  Ja nüüd isamaa sõdalased!
  
  Kuid Hitler astus sammu meie pealinna poole,
  Kosk viskas lugematul hulgal pomme!
  Me oleme isamaa, veelgi ilusam kui taevas -
  Nüüd on saabunud verine päikeseloojang!
  
  Me reageerime agressioonile karmilt -
  Kuigi nad ise on, paraku, väikest kasvu!
  Kuid mõõk on hapra teismelise käes -
  Tugevam kui saatana leegionid!
  
  Las tankid kihutavad laviini laviini järel,
  Ja me jagame püssi kolme vahel!
  Las politsei sihiku sihikule taha,
  Kuid Püha Jumal karistab neid ägedalt!
  
  Mida me otsustasime? tee rahutööd -
  Ja selleks pidin paraku tulistama!
  Rahulikkus on juba vihkav.
  On ka vägivalda ja armu!
  
  Tüdrukuga jookseme koos paljajalu -
  Kuigi lumi on maha sadanud, põletab see lumehange nagu kivisüsi!
  Kuid neil pole hirmu, lapsed teavad -
  Fašist aetakse kuuliga kirstu!
  
  Nii tapsid nad alatu krautide seltskonna,
  Ja ülejäänud argpüksid jooksevad!
  Me hävitame jalaväge nagu vikat lahingus -
  Noored suved ei ole meile takistuseks!
  
  Võit on saavutus, see tuleb mais,
  Nüüd on lumetorm torkiv, kõva lumi!
  Poiss on paljajalu, õde on paljajalu,
  Lapsed tähistasid oma parimat kaltsukas!
  
  Kust need jõud meis tulevad -
  Et taluda valu, külma, seda vajadust!
  Kui sõber haua põhja mõõtis,
  Kui sõber oigab, siis ma suren!
  
  Kristus õnnistas meid, pioneere,
  Ta ütles: Isamaa on teile Jumala poolt antud!
  See on esimene usk üldse,
  Nõukogude, püha riik!
  Ja nad surevad naeratusega huulil. Lapsed nõrkust ei tunne... Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova võitlesid terve nädala. Kuid Sverdlovsk langes. Osa garnisonist alistus - tundes, et olukord on lootusetu. Ainult pioneerid keeldusid kapituleerumast.
  Ja käputäis julgeid paljajalu tüüpe tegi meeleheitliku läbimurde. Nad jooksid läbi lumehangede, sõna otseses mõttes sinised kohutavast külmast. Ja nad surid kuulipildujate ja suurtükkide all.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita olid samuti päris kriimustatud, kuid pääsesid siiski Sverdlovskist. Pärast seda kolisime Novosibirskisse. Pakane, talv, pikad ööd.
  Poiss ja tüdruk jooksevad, nad on kurvad ja väga vihased.
  Margarita märkis:
  - Hüpernõid võib seda maailma aidata! Muidu natsid võidavad! See on tõesti universaalne ebaõiglus!
  Oleg Rõbatšenko hüppas kõrgemale, keerutas seitsmekordse salto ja märkis üsna loogiliselt:
  - Õiglust on maailmas üldse vähe! Näiteks miks vanad inimesed kannatavad? Pealegi peaaegu kõik eranditult! Ja kui inimene on noor, siis ta suitsetab, joob ja teeb veel hullemini ning on terve! Kus on õiglus, mida eakad kannatavad?
  Margarita nõustus sellega:
  - Universumis pole õiglust!
  Oleg Rybachenko küsis pisut naiivselt:
  - Ja kuhu Jumal vaatab?
  Margarita, see aukliku tuunikaga paljajalu tüdruk, soovitas:
  "Võib-olla peame me ise saama nagu jumalad, et õiglus valitseks maailmas!" See on Looja tarkus!
  Oleg Rybachenko kinnitas enesekindlalt:
  - Ma usun, et me äratame surnud üles!
  Terminaatoritüdruk kinnitas:
  - Jah, ma usun sellesse muidugi!
  Lapsed jooksid Novosibirskisse ja osalesid selle linna kaitsmisel.
  Nad võitlesid peaaegu viimases Punaarmee kontrolli all olevas suuremas linnas.
  Stalin pidas juba Hitleriga läbirääkimisi, nõustudes alistuma, kui tema isiklik turvalisus on tagatud. Fuhrer oli selleks valmis, eriti kui partisanid maha rahuneksid.
  Jaapanlased olid Novosibirskist juba idast sisse tunginud. Seega polnud praktiliselt mingit põgenemisvõimalust. NSVL oli suremas.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova tulistasid natse ja viskasid paljajalu granaate. Ja nad ikka lootsid midagi.
  Nende kõrval olid pioneerid. Siberi tugevas pakases olid kõik lapsed paljajalu ja lipsudega suvises pioneerivormis. Nad surid nagu kangelased.
  Nende jalad olid punased nagu hanedel ja nende sõrmed muutusid siniseks.
  Kuid pioneerid ei andnud alla.
  Nad alistuvad fašismile!
  Oleg Rõbatšenko viskas granaadi palja poisi jalaga. Ta lükkas korraga kolm Saksa tanki pea peale ja sosistas:
  - Ma usun võitu!
  Margarita viskas ka paljaste sõrmedega mõrvari kingitust ja siristas:
  - Ka mina uskusin ja usun lõpuni!
  Ja nad võitlesid meeleheite raevuga viimase nõukogude linna eest. Ja ometi ei kavatsenud nad painduda.
  Oleg Rõbatšenko laulis peaaegu surmavalt külmunud pioneerilapsi rõõmustamaks suure entusiasmiga;
  Olen emakese Venemaa sõdalane,
  Võimas riik, kõigi maade kodumaa...
  Universumis pole ilusamat kodumaad,
  Stalin sidus sepikoja alla lipsu!
  Pioneeriks olemine on rõõm ja kutsumus,
  Lõppude lõpuks tähendab see, et olete riigi teenija.
  Ja saate universumit suurendada -
  Kurat-Saatana mahhinatsioonide hävitamine.
  Kui aastal 41 tuli suvi,
  Meie jaoks müriseb juunikuu äikesetorm...
  Me ei taha, et piirkond muutuks vaeseks,
  Õnne pärast, uskuge - Isamaa on loodud!
  Tüdruk ja mina ootame varitsuses natse,
  Enne seda saime kuulipilduja.
  Ja Hitleri meeletuks pahameeleks,
  Meie meeskond võidab edukalt natse!
  Sõbrannade paljad jalad on muutunud karmiks,
  Paljaste taldade all torkab juba lumi.
  Külm ja huuled muutusid siniseks,
  Aga püha tuli soojendab meie hinge!
  Me lööme, teadmata oma vastaste meetmeid,
  Me ei anna teile rahu päeval ega öösel!
  Granaadid lendavad ešelonidele parveks,
  Ja ohvitserid snaipripüssiga.
  Fašistid ei leia kusagilt tuge,
  Meie teerajaja, vapper üksus...
  Võimeline, kui teil on vaja mägesid raiuda,
  Siin põlevad Hitleri tankid nagu küünlad.
  Inimesed kogunesid raevuhoos -
  Õigluse, julguse ja au eest.
  Ja tormide meres pole riffi -
  Mis paneks meid maha istuma!
  Me sisenesime Berliini, astusime komsomoli,
  Alates terve maailma tüdrukutega paljajalu trampimisest!
  Hingame sisse võidukat mett taevases mais,
  Nüüd on meie särav edu muutunud igaveseks!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III ELAS KUUSKÜMNEND KAHEKSA AASTAT
  Tsaar tugevdas impeeriumi ka majanduslikult. Rahutusi ega revolutsioone polnud, mistõttu majandus kasvas pidevalt. Ja Venemaal oli Esimese maailmasõja ajaks suurem elanikkond madalama suremuse ning Hiina ja Korea põhjapoolsete piirkondade annekteerimise tõttu. Ja armee oli suurem. Ja ilmusid seeria esimesed kerged tankid ja palju erinevat marki lennukeid.
  Paraku ei elanud Aleksander Kolmas Esimese maailmasõja võiduni, kuid see läks juba Nikolai Teisele.
  Uuel kuningal oli rahuaja osariikides tugev troon, teine naine, terve pärija, kakssada kaheksakümmend miljonit inimest ning kaks ja pool miljonit sõdurit.
  Nii et võite julgelt ja osavalt võidelda! Lisaks on venelastel ka kuulipildujatega kergtanke, aga just tulid rasked. Selle töötas välja Mendelejevi poeg.
  Nii et te ei saa kuninglikku armeed peatada!
  Nikolai II astus sõtta sakslaste ja austerlastega... Vene väed vallutasid Galicia, Bukovina ja lõid austerlastele rea lüüasaamisi. Algul toimusid lahingud Ida-Preisimaal, kuid siis maksti kätte ja lõigati Koenigsbergi ära. Liitlased tõrjusid sakslased Pariisist eemale... Vene väed vallutasid Krakowi ja omades arvulist ülekaalu, jätkasid hoolimata talvest pealetungi, lähenedes Budapestile. Saksamaa tegi ettepaneku saavutada rahu mõõdukatel tingimustel, nähes, et asi haises kaotuse järele.
  Sakslased nõustusid andma Klaipeda ja osa Poolas asuvatest maadest Venemaale, samuti maksma hüvitist. Prantsusmaa viidi tagasi osale varem Bismarcki alluvuses vallutatud territooriumist ja veidi Taanile.
  Austria-Ungari loovutas Galiitsia, osa Bukovinast ja Krakovist. Kuid impeerium ei lagunenud. Venemaa sai tagasi slaavlaste maad, kõik, mis kunagi kuulus Kiievi Venemaa koosseisu, ja laiendas Poola kuningriiki.
  Türkiyel ja Jaapanil polnud aega sõtta astuda, nagu ka Itaalial. See tähendab, et Esimest maailmasõda tegelikult ei toimunud. Nii et väike tüli. Nikolai II tugevdas oma autoriteeti ja valitses seejärel üsna pikka aega rahumeelselt.
  Venemaa aga veetis sõja Afganistanis - jagas selle lõpuks brittidega. Seejärel jagati Iraan Suurbritanniaga.
  Venemaa laiendas seega oma valdusi. Aga saabus majanduskriis ja 1929. aasta suur depressioon... 1931. aastal alustas Jaapan liidus Türgiga sõda Tsaari-Venemaa vastu. Kuid tegelikult oli see enesetapp. Tsaari laevastik Vaiksel ookeanil Kolchaki juhtimisel alistas jaapanlased. Ja üldse maaarmee oli kordades tugevam.
  Sama võib öelda ka türklaste kohta. Ilmselgelt ronisid nad vastu valele vaenlasele.
  Tsaari-Venemaa suutis väed maale tuua ja Jaapani vallutada. Ja siis okupeerisid Vene väed lõpuks Türgi. Nii lõppes Ottomani impeeriumi ajastu.
  Ja tsaar Nikolai II suurendas oma au ja Venemaa võimu. See kuulsusrikas keiser valitses 1936. aastani ja suri samuti kuuekümne kaheksa aasta vanuselt.
  Tema järglaseks sai Aleksei II. Üldiselt täiesti terve kolmekümne kahe aastane mees. Tema ema oli teistsugune, nii et Aleksander Kolmas ei lubanud saatuslikku abielu.
  Aleksei II viis Saudi Araabia vallutamise lõpule, jagades selle Suurbritanniaga.
  Wilhelm II valitses Saksamaa troonil kuni 1941. aastani. See monarh oli võimul viiskümmend üks aastat! Päris kaua!
  Nüüd on aga troonil tema poeg Ferdinand. Isegi ei lõhna Hitleri järgi. Teine lugu.
  Ikka on rahu. Kõik kolooniad jagunesid. Mussolini vallutas Etioopia.
  Pole enam midagi jagada... Suurbritannial on aga rasked ajad. Ja see on majanduskriisis.
  Ja nii tegi Ferdinand Aleksei Teisele ettepaneku jagada Prantsusmaa ja Suurbritannia koloniaalvaldused. Nagu tõesti, kui palju saab neid maid vaadata.
  Nii panid Mussolini, Ferdinand ja Aleksei II kokku oma pakti.
  Kuid loomulikult oli Venemaa selleks ajaks juba suutnud vallutada peaaegu kogu Hiina ja saanud majanduses, sõjalises sfääris ja rahvaarvus kordades tugevamaks kui keegi teine.
  Tsaar Aleksei kiitis selle ettepaneku üldiselt heaks ja otsustas, et nad alustavad koos.
  Ferdinand polnud enam noor. Ja ta oli ettevaatlik.
  15. mail 1945 aga algas sõda. Sakslased liikusid uuesti
  Belgia vastu...
  Ja tsaariarmee käis läbi Briti kolooniad ja tormas läbi Egiptuse.
  Venemaal oli kümme miljonit sõdurit ja viissada diviisi ning enesekindlalt
  Ta võitis. Tundus, et keegi ei suuda teda peatada.
  Kahe kuuga vallutas tsaariarmee India, Lõuna-Iraani, Briti valdused Saudi Araabias, Egiptuse, Sudaani ja suurema osa Indohiinast.
  Kuid sakslased suutsid okupeerida ainult Belgia ja nad peatati Pariisi lähenemisel. Ka Holland astus sõtta.
  Tsaari-Venemaa vallutas veel kaheks kuuks Suurbritannia valdused Aasias ja lõpetas Indoneesia. Seejärel maandus ta Austraaliasse ja kolis läbi Aafrika.
  Sakslased üritasid Pariisi vallutada, kuid nende rünnak tõrjuti. Sõda oli aga kaotamas. Itaalia vallutas ka Suurbritannia ja Prantsusmaa Aafrika valdused.
  Alles viiendal kuul hakkasid Euroopasse saabuma tsaariväed. Võitlused käisid Aafrikas ja Austraalias veel, kuid see oli juba lõppemas. Maakaotusest tugevasti nõrgenenud Austria-Ungari astus samuti koalitsiooni poolel sõtta.
  Sakslased suutsid Hollandi vallutada. Ja nad parandasid oma positsiooni.
  Veel kaks kuud viis Tsaari-Venemaa lõpule Austraalia ja Aafrika hõivamise. Ja alles novembri lõpus, just pakase käes, algas Saksa-Vene vägede uus pealetung, mis läks Pariisist mööda.
  Antud juhul olid jõud juba liiga ebavõrdsed. Prantsuse-Inglise väed said lüüa. Ja Pariis on ümbritsetud.
  Ja uusaastapäeval garnison kapituleerus... Siis vallutasid tsaari- ja Saksa väed kolme nädalaga kogu Prantsusmaa. Siis algas Suurbritannia pommitamine... Ja kõik kolooniad vallutati koalitsiooni poolt.
  Suurbritannia 1946. aasta mais, juba veretu ja pommidest välja löödud
  Kapituleerus.
  Nii lõppes järjekordne suur sõda. Venemaa võttis peaaegu kõik kolooniad endale. Saksamaa sai suhteliselt vähe, Itaalia haaras millestki ja Austria-Ungari sai sümboolse tüki.
  Hoolimata asjaolust, et sakslased ootasid suuri kolooniaid ja said palju vähem, said ainult Maroko, kuid Saksamaa kuulus selle koosseisu: Belgia, Holland ja Prantsusmaa kuni Port de Calais'ni.
  Lisaks tagastas tsaari-Venemaa sakslased Namiibiale ja varem neile kuulunud.
  Ühesõnaga, saime asja kuidagi korda ja tegime rahu...
  Saabus rahu... 1953. aastal sai Venemaa aatomipommi ja aasta hiljem sai selle ka Saksamaa. USA omandas tuumarelvad 1960. aastal.
  Seega tekkis hirmu tasakaal.
  Ja 1955. aastal lendas esimene Vene kosmonaut kosmosesse, tiirles ümber palli. Ja 1961. aastal seadsid venelased jala Kuule.
  Ja aastal 1983 Marsile! Ameeriklased lendasid Kuule 1971. aastal ja sakslased 1984. Austria-Ungari ja Saksamaa ühinesid üheks osariigiks. Rootsi ja Norra said autonoomia ja omavalitsusega Venemaa osaks.
  Teised riigid kaotasid järk-järgult iseseisvuse.
  1987. aastal lendasid Vene kosmonaudid Veenusele. Aastal 1992 Mercuryle. Ja 1999. aastal Pluutole.
  Päikesesüsteem on omandatud.
  Tekkis kolm tuumaimpeeriumi: Suur-Saksamaa, USA ja Suur Venemaa.
  Aleksei II suri samuti 68-aastaselt 1972. aastal. Talle järgnes poeg Aleksander neljas. See kuningas oli troonile tõusmise ajal nelikümmend üks aastat vana. Kummalisel kombel elas Aleksander Neljas kuuskümmend kaheksa aastat ja suri 1999. aastal. Ja troonile tõusis tema poeg Vladimir Kolmas. 2013. aastal tähistati Romanovite dünastia neljasaja aasta möödumist.
  Praegu on Venemaa kindlalt jalul. Aga konkurendid on maailmas endiselt Saksamaa ja USA. Tsaariimpeerium koos selle kolooniatega hõlmas veidi üle poole maailma territooriumist ja üle kahe kolmandiku maailma rahvastikust. Venemaa on tugev, kuid mitte ainuke.
  Valitseb Venemaad, Vladimir kolmas; 2019. aastal sai ta kuuskümmend seitse aastat vanaks. Paljud mõtlevad, kas ta elab, nagu eelmised kuningad, kuuskümmend kaheksa aastat või katkestab ta need kummalised kokkusattumused?!
  Vahepeal arendatakse Venemaal tuumarelvi. Selge on see, et tuumarelvi ei tule ning Venemaa saab Saksamaa ja USAga päris hästi hakkama. Sellel on rohkem inimesi ja rohkem sõdureid. Ja relvade kvaliteet on parem!
  Kuid praegu on tuumarelvad olemas ja kõike pole veel vallutatud. Kuid tuumavastaseid relvi arendatakse väga aktiivselt, seega on teatud võiduvõimalused.
  
  GIBRALTARI HÜGIS
  Hispaania diktaator Franco, erinevalt tegelikust ajaloost, nõustus Saksa vägedega ründama inglaste Gibraltari kindlust. Vastutasuks sai Hispaania mõned Briti ja Prantsuse maad Aafrikas.
  Rünnak Mainsteini juhtimisel toimus öösel 25. novembrist 1940 26. novembrini. Nagu selgus, polnud britid selliseks sõjaliseks käiguks veel päris valmis ja natsid suutsid nii võimsa kindluse ühe hoobiga vallutada.
  Selle langemine muutis sõja käigus olulisi muutusi. Wehrmacht suutis vägesid Aafrikasse viia kõige lühema vahemaa tagant ja brittide sisenemine Vahemerre ida poolt takistati.
  Saksa väejuhatus saatis ekvatoriaal-Aafrikasse mitu diviisi. Lisaks viidi Rommeli korpus Liibüasse mitu kuud varem kui tegelikkus.
  Britid omakorda loobusid itaallaste pealetungist Etioopias ja asusid tugevdama oma positsioone Egiptuses. Rommel suutis aga neist ette jõuda ning ennetava löögi tulemusena alistas ta koloniaalväed, vallutades Aleksandria ja Kairo. Suurbritannia positsioon Aafrikas muutus keerulisemaks. Sakslased olid juba jõudnud Suessi kanali äärde ja ähvardasid edasitungimisega Lähis-Itta. Lisaks oli võimalus liikuda Sudaani poole.
  Tõsi, itaallastel Kreekas kõik hästi ei läinud, kuid olukorra päästis lisajõudude saabumine Saksamaalt.
  Hitleril oli dilemma: rünnata NSV Liitu või lõpetada Suurbritannia? Wehrmachti edu Aafrikas ajendas tegema teist otsust - anda endale läänes vabad käed. Kuigi NSV Liidu sõjalised ettevalmistused täitsid füüreri hirmuga.
  Punaarmee tugevnes, kuid ka sakslased ei istunud käed rüpes. Tankide tootmine 1941. aastal kahekordistus 1940. aastaga võrreldes ning lennukite tootmine ligi kaks ja pool korda.
  Natsid korraldasid Maltal pommitamise ja maandumise. Seejärel murdis Rommel läbi kaitse nii Suessi kanali ääres kui ka Iraaki, mis oli mässanud Briti võimu vastu. Sakslased vallutasid suhteliselt kergelt Kuveidi ja kogu Lähis-Ida. Stalin järgis äraootamise taktikat. Kuid Churchill jätkas visalt sõda. Iraani jõudnud Wehrmacht pöördus Lõuna-Aafrika poole.
  1941. aasta hakkas lõppema. Allveelaevade tootmine kasvas ja Suurbritannia kaotas oma kolooniad. USA käitus passiivselt. Kuid Jaapan ei saanud käed rüpes istuda ja tabas 7. detsembril Peruu sadamat. Vaiksel ookeanil on alanud uus sõda. Ja Hitler pidi taas loobuma NSVL-i ründamise plaanidest.
  Peame aitama jaapanlasi, vallutama Iraani ja India, aga ka Lõuna-Aafrikat. Ja mis kõige tähtsam, Suurbritannia ise. Pealegi pole Ameerika pommitajad mänguasi. Need võivad põhjustada Kolmandale Reichile palju probleeme. Ja kõige mugavam on pommirünnakuid sooritada Suurbritannia territooriumilt.
  Nii oli füürer 1942. aastal sunnitud hülgama ideed idasse tungida.
  Oli oht, et Stalin ise avab rinde, aga... Sa pead teadma Stalini iseloomu. Välispoliitikas on ta väga vaoshoitud. Sõda Soomega muutis Punase diktaatori veelgi ettevaatlikumaks.
  Samal ajal kui NSVL kogub jõudu. Lennunduse arv 1. jaanuaril 1942 ulatus kolmkümmend kaks tuhat sõidukit ja tankid üle kahekümne viie tuhande pluss veel kolm tuhat tanketti. Kokku kavatses Stalin viia lõpule 20 mehhaniseeritud korpuse värbamise, mille tankide koguarv oli 32 tuhat sõidukit, millest 16,5 tuhat olid eri marki uusimad KV-d ja T-34. Lisaks arendati veel T-50 tanke, kuigi sõiduk osutus kergeks.
  Sakslased, kes seisid silmitsi Matilda ja mõne ristlejatankidega ning omasid ka teavet, et britid arendavad raskeid tanke, hakkasid ka oma mastodoneid valmistama. Esiteks "Tiger" 88-mm kahuriga ja soomustatud läbimatu 75-mm pika toruga kahuriga.
  Infot oli ka Nõukogude tankiehituse kohta. Tank KV-2 marssis maipühade paraadil Punasel väljakul ja kolmekümne neljal oli teavet.
  Igal juhul, kui Speer juhtis keiserlikku relva- ja laskemoonaministeeriumi, läks tehnoloogia areng kiiremini. Hitler tahtis saada maailma parimaid ja raskemaid tanke. Kuid seni jäi Saksamaa NSV Liidule selgelt alla. Nii autode arv kui ka nende kvaliteet. 1941. aasta augustis alustati tanki KV-3 tootmist. Sõiduk osutus üsna raskeks 68 tonni, kuid relvastatud 107 mm kahuriga, mille mürsu algkiirus oli 800 meetrit sekundis. See andis talle eelise "Tiigri" ees, mida, muide, polnud veel tootmisse pandud.
  KV-5 osutus veelgi võimsamaks, kaaludes 125 tonni ja omades kahte suurtükki. Tõsi, selline raskeveok tekitas Nõukogude armeele rohkem probleeme, kui ta väärt oli. Ja 1942. aastal võeti teenistusse KV-4 variant, mis kaalus 107 tonni. NSV Liit võis õigusega olla uhke oma maailma raskeimate ja ka võimsaimate tankide üle.
  Kuid Saksamaa on lennunduses hästi arenenud. Tootmise ajal arendas Yu-188 kiirust, mis oli võrreldav hävitajatega. DO-217 nägi ka korralik välja. Aktiivselt arendati ka reaktiivlennukeid. Kuna peamiseks sihtmärgiks oli Suurbritannia, pöörati reaktiivpommitajatele palju rohkem tähelepanu kui pärisajaloos.
  Sakslased kasutasid aktiivselt orjatööd. Aafrikast imporditi tohutul hulgal mustanahalisi. Mustanahalised olid kuulekad, vastupidavad, kuid oskusteta. Neid kasutati abitöödel.
  Kuid Euroopat kontrollides võisid sakslased värvata piisavalt kvalifitseeritud tööjõudu.
  Speer suutis isegi veenda Hitlerit mitte ellu viima juutide hävitamise programmi, vaid kasutama neid lennukite ja seadmete tootmisel.
  Panus oli õhupealtungile Suurbritannia vastu ja ulatuslikule allveesõjale.
  Ameerika konflikti astumine lisas aga krautitele peavalu ja sundis hundikarjade arvu järsult suurendama.
  Saksamaa oli sunnitud hilinemisega propageerima pommitajate ja strateegiliste lennukite tootmist. Esiteks Yu-288 ja Yu-488 - nelja mootoriga. Kuid nende arendamine ja valmimine võttis aega. ME-109 modifikatsioon "F" oli üldiselt Briti sõidukite vääriline vastane. Kuid ME-209 arendamine ebaõnnestus, nagu ka ME-210.
  Sukeldumispommitaja XE-177 oli samuti ebaõnnestunud. Kuid Speer võitis numbritega tagasi. Lisaks sai Focke-Wulfist relvastuse poolest võimsaim hävitaja, mis kompenseeris mõningaid ME-109 nõrkusi. Ja sakslaste lennukool osutus paremaks kui inglased ja veelgi enam ameeriklased. 1942. aasta mais vallutasid natsid Lõuna-Aafrika. Ja Ameerika eskadrill saabus Madagaskarile. Midway lahingu kaotasid ameeriklased: selles lahingus otsustavat rolli mänginud kolmanda järgu kapten sattus raudselt Madagaskarile. USA tahtis säilitada Aafrikas baasi ja mitte lasta natsidel lõõgastuda. Kuid see halvendas oluliselt nende positsiooni Vaikses ookeanis.
  Tõsi, jaapanlased ei tegutsenud päris parimal moel. Lahing Hawaii saarestiku pärast venis.
  Natsid saavutasid kontrolli Aafrika üle ja tohutud strateegilise tooraine varud ning vallutasid ka India ja Iraani. Kolmanda Reichi kontrolli all olevad ressursid on tohutud, kuid need vajavad siiski seedimist.
  Õhulahing Suurbritannia pärast pole nii selge. Pidevalt lennukite tootmist suurendades avaldasid sakslased neile survet, kuid täielikku domineerimist polnud. Oma mõju avaldas ka strateegilise lennujõu ja USA abi puudumine ning ka siis ei jätkunud allveelaevu. Ja imetorpeedo, millega nii palju lootusi pandi, vedas meid alt.
  Fuhrer ei julgenud 1942. aastal Suurbritannias maanduda. Rõhk pandi merejõu ja allveelaevastiku tugevdamisele. Samal ajal ehitati lennukikandjaid ja lahingulaevu. Tootmisvõimsust oli piisavalt, aga kõik võttis aega.
  Peenhäälestamist nõudsid ka A-klassi ballistilised raketid. Kuid V-1 robotmürske hakati tootma massiliselt. Suhteliselt odavatel lihtsal kütusel sõitvatel autodel oli vaieldamatu eelis, et nad ei vajanud piloote.
  Hitler, olles saanud juurdepääsu piiramatutele loodusvaradele ja tööjõuvarudele, soovis päästa Saksa pilootide elusid. V-1, kuna seda on lihtne valmistada ja mehitamata, tundus olevat optimaalne lahendus. Ja tuhandeid selliseid robotmürske on Londonile sadanud alates 1942. aasta sügisest.
  Samal ajal kiirendasid sakslased Arado reaktiivpommitaja ja ballistiliste rakettide väljatöötamist.
  Stalin jätkas ootamist ja jõu kogumist. 1942. aastal tootis NSV Liit viis ja pool tuhat uut tanki KV ja T-34 ning umbes tuhat vana marki, umbes viissada uut kerget T-50 ja T-60 ning kakssada amfiibtanki. Suurenenud on ka lennukipark - teenistusse on jõudnud umbes viisteist tuhat uut ja vana lennukit. Isegi lenduritest oli puudus. Katjušade tootmine kasvas aeglaselt.
  Natsi-Saksamaa tootis üle kolmekümne tuhande lennuki, kuid kandis lahingutes märkimisväärseid kaotusi. Sakslased valmistasid umbes kuus ja pool tuhat tanki. Kõige rohkem T-3 ja uus modifikatsioon T-4 pika toruga 75 mm kahuriga. Uusimaid "Tiigreid" on toodetud veidi üle saja ja "Pantrid" on endiselt vaid prototüübid.
  Kuid seeriasse hakkas jõudma Schmeisteri disainitud ründerelv MP-44. Erinevalt pärisloost ei tulnud masinat arendada värviliste metallide nappust arvesse võttes. Ja see kiirendas legeerterasest lihtsama ründerelva väljatöötamist.
  Nii hakkasid sakslased väikerelvades eelist saama. Kuid nad vajasid ka aega, et kuulipilduja saaks kõik väed uuesti relvastada.
  Kuid allveelaevastikus, kus toodang ulatus nelikümmend kuni viiskümmend allveelaeva kuus, pole sakslastel tegelikult võrdset.
  Ilmunud on väga kiired allveelaevad, mis töötavad vesinikperoksiidiga. Kiirenenud on ka töö tuumaprogrammis. Õnneks on ressursse palju. Ja isegi saksa füüsikute viga, et grafiit moderaatoriks ei sobinud, ei osutunud katastroofiliseks. Ehitati mitu raske vee tootmise tehast, sealhulgas Aafrikas.
  Nii et olgem ausad, aga natside tuumareaktor hakkas tööle 1942. aasta detsembris. Isegi veidi varem kui ameeriklased. Pärast kaotusi Vaiksel ookeanil algasid nende vahel tõsised kokkupõrked. Ja tuumaprogrammi rahastamist kärbiti märgatavalt.
  1943. aasta algust tähistas Hitleri totaalse sõja väljakuulutamine ja universaalse tööteenistuse kehtestamine okupeeritud aladel. Massilised V-1 löögid Londonile ei õigustanud end täielikult. Britid õppisid selliseid rünnakuid osaliselt tõrjuma, kuid sakslased saavutasid ülekaalu.
  Kuid allveelaevade sõda osutus Suurbritannia jaoks tõeliselt hukatuslikuks. Relvade tootmine saarel langes järsult toorainepuuduse tõttu. Metropol oli kokkuvarisemise äärel. Lisaks vallutasid natsid Madagaskari ja jaapanlased tungisid koos natsidega Austraaliasse ja saavutasid suhteliselt kiiresti selle alistumise.
  Kuigi Stalin mõistis äraootava taktika ohtu, jäi ta endale truuks ega läinud tülli. Parem on lasta kapitalistidel end lõpuni välja hävitada. Ja me vaatame ...
  Kuid sellel taktikal oli ka oma puudusi. Tohutuid ressursse kasutades valmistas Kolmas Reich juba ette sõda NSV Liidu vastu. Tankide tootmine Kolmandas Reichis jõudis 1943. aastal keskmiselt 1200 sõidukini päevas, millele lisandus kolmsada viiskümmend iseliikuvat relva. Pealegi pole iseliikuvad relvad sugugi nõrgad. "Ferdinandid", "Kimalased", "Jagdpanther". Arvestades, et sakslased tankides kaotusi peaaegu ei kandnud, täiendati nende tanke kaks korda kiiremini kui Punaarmee oma. Ja kvantitatiivne lõhe tehnoloogias NSV Liidu kasuks hakkas vähenema.
  Kvaliteedi osas omandas Fritz "Kuningliku tiigri", mis on kaalult sarnane KV-3-ga ja isegi läbitungimisvõimelt pisut parem tänu mürsu kvaliteedile ja tugevamale esisoomusele. Noh, ülirasked Nõukogude KV-5 ja KV-4 osutusid tehniliselt väga ebausaldusväärseteks, eriti nende šassii. Nii et selliste koletiste lahingukasutus oli kaheldav.
  Ja Stalin käskis luua KV-6 seitsme relva ja kahe raketiheitjaga. Nad tegid auto. Kuid see osutus nii raskeks ja pikaks, et te ei saanud seda rongis kanda ega lahingusse paigutada. T-34-76 on üsna edukas sõiduk, kuid esivõitluses nõrgem kui Panther või Tiger. Ja KV-1 ja KV-2 on kaalult võrreldavad sakslastega, kuid vastastikuses võitluses jäävad pantritele ja tiigritele alla. Saksa T-4 oli soomuselt võrdne kolmekümne neljaga ja parem relvastuse, nähtavuse ja optika poolest ning seda võrdse kaaluga või isegi vähem, kui võrrelda raskemaid modifikatsioone.
  Ühesõnaga, Fritzi on täiustatud ja kvaliteet on tasemel. Ja ME-309 ja ME-262 välimus andis eelise lennunduse kvaliteedis. Nagu Yu-488, parim neljamootoriline pommitaja. Ja nende taga on reaktiivmudelid. Nagu Yu-287 ja Arado.
  Septembris 1943 sooritasid natsid lõpuks eduka maandumise Suurbritannias. Pärast kahenädalast võitlust Inglismaa kapituleerus. Ja kuigi Churchill põgenes Kanadasse, tundus sõja lõpptulemus läänes juba ette teada.
  Roosevelt, olles kaotanud oma peamise liitlase ja kartes Kolmanda Reichi kasvavat võimu, palus rahu.
  Hitler seadis pärast arutelusid oma saatjaskonnaga USA-le tingimuse: tuumaprogrammist loobumise ning kõigi Jaapani ja Kolmanda Reichi vallutuste tunnustamise. Ja ka vägede väljaviimine Islandilt, mille Krauts olid juba reaalselt allveelaevastikuga ümber piiranud. Tõusva Päikese maa kontroll Gai üle, kus lahingud polnud veel peatunud. Lisaks nõudis Hitler kolmandale Reichile ja Jaapanile materiaalset hüvitist kõigi USA ja Suurbritannia tekitatud hävitamise ja sõjaliste kulutuste eest.
  Kuigi rahutingimused osutusid äärmiselt raskeks, õnnestus Rooseveltil suurte raskustega nende vastuvõtmine Kongressis ja Senatis läbi suruda.
  USA järgimisel mängisid suurt rolli Stalini vihjed, et ta ei olnud teljeriikide koalitsiooniga liitumise vastu ja oli vähemalt valmis Alaska tagasi vallutama.
  Võitis ameerikalik pragmatism, mis osutus entusiasmist ja emotsioonidest kõrgemaks. Lisaks arenes sakslaste tuumaprogramm Ameerika omast kiiremini ja see oli tulevikus täis katastroofi.
  Teise maailmasõja esimene etapp on lõppenud. Kuid füürer tahtis nüüd NSV Liidule lõppu teha.
  Ootamatult mängis Stalini äraootatav taktika ja pühendumine maailmarahu tagamisele kurjakuulutavat nalja. Josephile vastandusid Kolmas Reich ja Jaapan koos kõigi idapoolkera ressurssidega, sealhulgas Austraalia, ja mõned läänemaailma sillapead.
  Tõusva päikese maa polnud aga veel Hiinaga lõpetanud, kuid oleks võinud avada teise rinde. Hitler moodustas aktiivselt koloniaalvägesid ja võõrleegione. Samal ajal suurenes relvade tootmine.
  1944. aasta esimesel poolel ulatus tankide ja iseliikuvate relvade tootmine Kolmandas Reichis saja sõidukini päevas ja ületas selle. Panther-2 ületas oma taseme poolest kõiki nõukogude sõidukeid. Ilmus arenenum Saksa tank Lion ja peagi ka Royal Lion.
  Ja mis kõige tähtsam, reaktiivlennundus on seeriaviisiliselt arenenud. Vastuseks hakati NSV Liidus tootma tankid T-34-85 ning IS-1 ja IS-2, samuti ei katkestanud keegi KV seeriat. Kolmanda Reichi populaarseim tootmistank 1944. aastal oli Panther-2 ja NSVL T-34-85. Raskemaid mudeleid toodeti oluliselt - kümmekond korda väiksemates kogustes. Ja sakslased ei tahtnud Nõukogude teedel raskust liiga palju suruda ja Stalin hakkas KV-seeriat umbusaldama ning IS-id osutusid liiga tooreks.
  88-mm 71-liitrise kaliibriga relvaga Saksa "Panther"-2 oli aga relva soomust läbistava võimsuse, esisoomuse ja veidi külgsoomuse poolest T-34-85-st parem ega olnud ka mitte. 900 hobujõulise mootori ja 47 tonni kaaluva mootoriga sõiduomadused on halvemad. Isegi kui Saksa tanki kaal tõusis 50,2 tonnini, ei saanud see saatuslikuks.
  Ja Saksa reaktiivlennundusel polnud üldse väärilist vastast.
  Hitler otsustas, et parem on mitte venitada ja alustas sõda 22. juunil 1944. aastal. Kolmsada viiskümmend meie oma ja välismaist diviisi ning sada kakskümmend satelliitdiviisi NSV Liidus. Kolmanda Reichi poolel olid: Rumeenia, Ungari, Slovakkia, Horvaatia, Soome, Rootsi, Itaalia, Portugal, Hispaania, Bulgaaria, Argentina, Türgi.
  Sakslased kasutasid Wehrmachtis ka tohutul hulgal välismaalasi ja hiwisid. Kokku viskas Kolmas Reich ainuüksi esimeses ešelonis lahingusse kaksteist ja pool miljonit sõdurit, kellest üle neljakümne protsendi olid sakslased rahvuselt. Satelliidid lisasid veel kolm miljonit. Kokku sisaldab esimene ešelon peaaegu kuusteist miljonit jalaväelast, umbes kolmkümmend kolm tuhat tanki, enam kui viiskümmend viis tuhat lennukit, umbes kakssada viiskümmend relva ja miinipildujat.
  Pärast mobilisatsiooni paigutas NSVL kolmteist ja pool miljonit sõdurit, kuid osa vägedest tuli hoida Kaug-Idas ja siseringkondades. Esimeses ešelonis oli kaheksa miljonit sõdurit, umbes kolmkümmend tuhat tanki, peaaegu nelikümmend tuhat lennukit, umbes kakssada tuhat relva ja miinipildujat.
  Seega on Kolmandal Reichil parema kuulipildujaga kahekordne paremus jalaväes ja viiekordne ülekaal jõu liikuvuses. Tõsi, NSV Liidus on kuulipildujaid palju, peaaegu pariteedid.
  Tankide vahe pole suur, kuid NSV Liidus on vananenud sõidukite protsent kõrgem, samuti varasemate väljalaskega tankide oma.
  Saksa reaktiivlennundusel pole vastast ning Kolmanda Reichi sõukruviga lennukid on kiiremad ja paremini relvastatud. Tõsi, nõukogude sõidukid on horisontaalse manööverdusvõime poolest paremad.
  Suurtükiväes ja miinipildujas on jõudude tasakaal võrdsusele kõige lähemal. Nii kvantiteet kui kvaliteet.
  Tõsi, Kolmanda Reichi laevastik on eriti allveelaev, mitu korda tugevam kui nõukogude oma. Täpselt nagu Jaapan, muide.
  Lisaks on natsidel juba masstootmises A-klassi ballistilised raketid ja esimesed diskod on õhku tõusnud.
  Üldiselt on fašistid tugevamad ja Stalin valmistas kaitset üsna mõistlikult ette, ehkki hilinemisega. Kuid meil polnud aega palju teha. Selgus, et Stalini rivi ei taastatud täielikult ja mis kõige tähtsam, väed ei olnud piisavalt koolitatud kaitset pidama. Kuigi nad olid meeleheitlikult ümber koolitatud.
  Molotovi piirijoon sai pärast kolmeaastast edasijõudmist üldiselt valmis, kuid asus piirile liiga lähedal ega olnud piisava sügavusega. Lisaks andis Stalin korralduse ehitada Dnepri taha kolmas ešelon, kuid sellega alustati alles pärast USA alistumist.
  Tõsi, lisaks Nõukogude vägedele võib loota NKVD üksustele, mille arv on suurendatud miljoni sõdurini, ja miilitsale. See on umbes neli miljonit inimest, ainult lääne linnades. Kuigi loomulikult on nende lahingutõhusus palju halvem kui tavaüksustel.
  Sakslased, nagu päris ajaloos, andsid peamise löögi keskele, lõigates ära Bialystoki serva ja Lvivi rusika. Juba esimesed lahingupäevad näitasid, et vaatamata võõrüksuste suurele arvule viisid sakslased pealetungi enam-vähem järjekindlalt läbi. Kuid Nõukogude väed lähevad sageli kaotsi.
  Lisaks osutus küsitavaks Ukraina üksuste lahingutõhusus. Oli palju desertööre ja neid, kes sõja esimestel päevadel alla andsid.
  Piirilahingutes polnud võimalik vaenlast ohjeldada. Ja siis tegi Stalin vea, keelates üksuste tagasitõmbamise pealiinile ja nõudes rinde õgvendamist. Viga aga parandati, kuid viivitusega. Sakslased suutsid Minski vallutada 28. juunil, murdes keskel Stalini joone.
  Segadus ainult süvenes. 30. juunil toimus eeldatav Jaapani ja selle satelliitide sõtta astumine. Seega pidime praeguseks unustama vägede üleviimise Kaug-Idast.
  Sakslaste läbimurre keskuses laienes. Tekkis tohutu tühimik, mida nad meeleheitlikult üritasid kinni keerata. Kuid natsid läksid edasi ja tungisid 16. juulil Smolenskisse.
  Kõik olemasolevad reservid lahingusse visates ja miilitsad relva alla pannes suutsid Stalin ja Žukov Fritzi pealetungi keskuses peatada. Kuid Hitler pööras oma väed lõunasse. Natsid lõid Kiievis tohutu pada ja vallutasid peaaegu kogu Ukraina.
  Nad blokeerisid Leningradi ja tungisid Krimmi. Vaenutegevuse käik meenutas väga 1941. aastat, nagu püsiv karma. Kuid erinevused olid ka üsna märkimisväärsed. NSV Liidul oli 1941. aastal küll vabu reserve, aga nüüd oli kõik juba mobiliseeritud. Ja kui rünnak toimus oktoobris, selgus, et kaitset polnud peaaegu mitte midagi hoida.
  1944. aasta novembri alguseks piirasid natsid Moskva ümber, sundides Stalinit Kuibõševi põgenema.
  Erinevalt tegelikust ajaloost oli natsidel märkimisväärne arvuline ülekaal. Neil oli piisavalt diviise, et Moskvast põhjast ja lõunast mööda minna. Kuid nõukogude üksuste jaoks oli kõik erinevatel rinnetel liiga laialivalguv.
  Tegelikkuses sai Stalin 1941. aastal pärast mobilisatsioone Wehrmachti ees isikkoosseisu osas eelise ning tal oli neli korda rohkem lennukeid ja tanke, kui oli Kolmandal Reichil sõja algusest peale. Ja sõja esimese viie kuuga toodeti reaalses ajaloos rohkem NSV Liidu seadmeid.
  Nüüd on aga natsidel kõik trumbid käes, relvade ja isikkoosseisu kvantiteet ja kvaliteet on nende poolel. Ja Punaarmeel on samad probleemid, mis 1941. aastal. Sealhulgas ukrainlaste, baltlaste ja paljude väikerahvaste soovimatus Nõukogude süsteemi eest surra. Repressioonide ohvrite, vallandatud kulakute ja teiste igat masti solvunud inimeste massiline reetmine ja üleastumine. Kaasa arvatud nõukogude korra ideoloogilised vaenlased.
  Ja see, et sakslased ka läänest jagu said, suurendab ainult reeturite hulka.
  Seetõttu pole üllatav, et Moskva on ümber piiratud ning sakslased vallutasid Donbassi, Voroneži ja liiguvad Stalingradi poole.
  1944. aasta talv ei olnud kahjuks nii pakaseline ja lumine kui 1941. Moskva pidas aga kangelaslikult vastu kuni 1944. aasta detsembri lõpuni. Stalingrad langes 1945. aasta jaanuaris ja võitlus selle eest ei kestnud liiga kaua. Veebruaris ja märtsi alguses vallutasid sakslased ja nende satelliidid täielikult Kaukaasia ja Bakuu naftapuuraukude.
  Seejärel kulges pealetung mööda Volgat. Saratovisse, Kuibõševi ja siis Orenburgi ja Kaasani.
  Stalin põgenes Sverdlovskisse. Kaasan langes mais. Suvel jätkasid sakslaste ja jaapanlaste liikumine sügavamale Venemaale. Nõukogude vägede vastupanu oli langemas. 5. augustil 1945 vangistati Sverdlovsk. Ja 3. septembril 1945 nõustus Stalin lõpuks alistuma. Vastutasuks oma elu ja vabaduse eest.
  Teine maailmasõda on läbi. Kuid rahu ei valitsenud kaua. Tuumarelvi katsetanud Hitler veendus nende fenomenaalses hävitavas jõus.
  Nüüd selgus, et Jaapan ja USA olid endiselt teel Kolmanda Reichi maailmavalitsemise poole. Ja kuigi füürer vallutas rohkem maad kui Tšingis-khaan, Aleksander Suur, Napoleon, keiser Trooja ja Suleiman Suurepärane kokku, otsustas ta alistada ka Jaapani.
  Täpselt kolm aastat pärast Teise maailmasõja lõppu katsid Tõusva Päikese maa korraga sadakond mandritevahelist ballistilist raketti, millel olid võimsad tuumalaengud.
  Ja siis algas Wehrmachti maaüksuste ja mereväe pealetung. Sakslased vallutasid suhteliselt kiiresti Jaapani valdused Aasias ja tegid metropoli enda maatasa aatomipommidega.
  Tõusva päikese maa Vaikse ookeani valdused pakkusid enam-vähem pikaajalist vastupanu. Kuid 1949. aasta juuniks oli kõik läbi. Nüüd jäi üle vaid USA alistada. Pealegi oli põhjust. Ameeriklased töötasid vastupidiselt kokkuleppele siiski välja tuumarelvi ja viisid läbi oma salajasi katsetusi.
  Hitler alustas sõda 1. jaanuaril 1950, visates uusaastapäeval alla kolmsada tuumaraketti.
  Laastav tuumarünnak hävitas sada Ameerika suurimat linna ja tappis kümneid miljoneid inimesi. Adolf Hitleri järjekordne suurim kuritegu on lisatud kõige jäledamate julmuste pikale nimekirjale.
  Seejärel algas sissetung Kanadasse ja lõunast koos Ladina-Ameerika diktatuuridega. Ameeriklased olid nõrgestatud ja šokeeritud, kuid nad võitlesid meeleheitlikult. Nad mõistsid, et lüüasaamine tähendas nende jaoks ainult orjust ja aeglast, piinarikast surma.
  Seetõttu oli see kõigist sõdadest kõige meeleheitlikum. Ja see kestis üle aasta, sundides Kolmandat Reichi heitma veel umbes kakssada tuumalaengut ja muutma paljud viljakad maad radioaktiivseks kõrbeks.
  Kuid eesmärk saavutati siiski ja Kolmanda Reichi viimane vaenlane võideti. Ja pärast seda algas nn maailma globaliseerumisprotsess. Saksa margast sai ainus maailma valuuta. Isegi formaalselt iseseisvad riigid taandati Kolmanda Reichi kolooniate tasemele, säilitades vaid piiratud kohaliku omavalitsuse.
  Juudid ja mustlased olid keelatud: nad otsiti üles ja hävitati. SS korraldas ulatuslikke puhastusi ja asus märatsema. Tõeline õudusunenägu on saabunud - draakoni tund. Või veelgi täpsemalt ajastu. Fuhrer ehitas tõelist ülemaailmset totalitaarset impeeriumi, mis nõudis kosmose laienemist.
  1959. aastal, füüreri seitsmekümnenda sünnipäeva tähistamise ajal, toimus ametlik kroonimine, ülemaailmne rahvahääletus - mis seadustas superkeisri tiitli. Ja kui Adolf Hitler 1967. aastal suri, päris tema poeg tema tiitli ja võimu.
  Selleks ajaks oli planeet Maa juba rajanud asulad Kuule ja Marsile koos Veenusega ning valmistus aktiivselt välistesse tähemaailmadesse laienemiseks... Natsid tahtsid universaalset impeeriumi - Tähereichi ehitamist, et kogu universum õudusunenäoks.
  
  NELJAKÜMNE SAARE RÜÜTLITE UUED SEIKLUSED
  Dimka purustas oma mõõga tükkideks ja seisis jahmunult, silmi pilgutades tänaval. Tema käed olid verega kaetud ja see, mis mõõgast järele jäi, oli verine. Sireen kõlas. Suvelinna tänav. Ja politsei jookseb. Järgnes löök nuiaga selga. Dimka ütleb vaevu kuuldavalt:
  - Ma annan alla!
  Nad tõmbavad ta käed tagasi ja lukustavad käerauad. Poiss tunneb randmetesse sisestatud metallist valu. Ta viiakse kaubikusse - must ronk.
  Dimka tunneb segu vihast ja hirmust. Mäletab minevikku. Saar, kus lapsed võitlesid oma olemasolu eest mõõkadega. Puust, aga kui poissi raev haarab, muutuvad need teravalt teritatud teraseks. Dimka viibis seal üle paari kuu. Ta võitles, võitles, sai haavata ja sai ise haavata. Ta tappis isegi reeturi isiklikult. Kõik oli. Ja lõpuks nad võitsid.
  Kahju, et lapsed hävinud laevale jäid. Ja tal õnnestus põgeneda ainult koos oma tüdrukuga. Pärast selliseid seiklusi ei tundunud vangla enam liiga kummaline.
  Ta lõi huligaanipoissi mõõgaga ja nägi teda lamamas ja sealt voolas välja vereloik.
  Kas löök oli saatuslik? Dimka oli nii õnnetu, nagu poleks tal varem piisavalt seiklusi olnud. Ja kui ta tappis, mis siis? Vanglasse? Kas nad viivad ta räpasesse haisvasse kongi koos kurjategijatega?
  Ja kui kaugele see istub? Ta on vaid neljateistkümneaastane. Seaduse järgi pole neil õigust üle kümne anda. Ehk saab kõik korda!?
  Kell on üheksakümmend kaks. Aeg, mil räägitakse nii palju demokraatiast ja vabadusest, aga banditism kogub jõudu.
  Voronok peatus ja Dimka viidi välja. Nägus, mustade juustega pargitud poiss, ta ei näe välja nagu bandiit, vaid pigem käeraudadega ohver.
  Dimka viidi peaaegu kohe uurija ja prokuröri juurde.
  Nad panid mind toolile.
  Uurija esitas mitu rutiinset küsimust ja ütles muigega:
  - Poiss, keda sa haavasid, on suremas! Nii et palvetage Jumala poole, et ta ei sureks!
  Dimka vastas ohates:
  - Ma ei tahtnud...
  Prokurör andis paberi üle:
  - See on ülestunnistus. Kui annate allkirja, vabastatakse teid omal soovil kuni kohtuprotsessini. Ja siis, arvestades teie noort vanust ja politseiandmete puudumist, saate tingimisi karistuse!
  Dimka vaatas paberit ja luges selle kiiresti läbi ning raputas negatiivselt pead:
  - Siin on kirjas, et teismeline ise ründas ettevõtet. Ja nad lihtsalt surusid mulle peale!
  Uurijal oli hiiretaoline nägu ja paksud kulmud; ta urises:
  - Allkirjastage, nagu soovitame! Vastasel juhul satute eeluurimisvanglasse. Nüüd on meil sõna otseses mõttes kohtuasju täis ja peate kohtuprotsessini istuma väga kaua. Ja seal kongis, kus on kolm rida narid plankudel, kopp nurgas ja viiskümmend närvilist, näljast poissi nagu sina. Erinevat tüüpi kurjategijad. Ja isegi kui poiss, keda te haavasite, jääb ellu, kestab uurimine kolm aastat ja siis on veel aasta ja kohus! Veedate oma elu parimad aastad põrgus!
  Prokurör noogutas nõustuvalt ja kinnitas:
  - Teie jaoks on ennetusmeetmeks kas kinnipidamine või kirjalik lubadus kohast mitte lahkuda ja teie ema ja isa tulevad teile järele. Valik on sinu! Ja uskuge mind, alaealiste kolooniad on juba ülerahvastatud ja nad annavad teile hea meelega katseaja. Aga kui meiega tülli lähete, siis kindlasti on koht olemas!
  Dimka tundis, et uurija ja prokurör ei tee nalja. Ja tegelikult võivad nad vanglas mädaneda. Kuigi teisest küljest pole see fakt, et nad vabastatakse, kui ta allkirjastab. Kas politseinike petmise näiteid on palju? Kuid peamine oli Dimkas kangekaelsus ja kangekaelsus, mis ilmnes selgelt pärast tema surmasaartel viibimist. Ja poiss teatas otsustavalt:
  - Ei!
  Uurija urises karmilt:
  - Mis viga?
  Dimka ütles karmilt:
  - Ma ei anna alla! Nad ründasid mind, tahtsid mind ketiga haavata ja see oli enesekaitse!
  Uurija urises:
  - Olgu siis! Ta on eeluurimisvanglas, pärast nädala möödumist saate targemaks!
  Prokurör noogutas ja kirjutas alla:
  - Praegu kaks kuud vahi all. Aga loomulikult saab ka varem vabastada!
  Uurija urises:
  "Ma arvan, et kinnipidamine on poisile hea!"
  Dimka viidi kabinetist välja ja viidi vanglasse. Käerauad kõlisesid ja kett.. Poisil tuli ainult teed ületada. Seal pidi ta vastu võtma.
  Dimka kõndis kõlksudes kahe politseiniku külge aheldatuna. Tundsin end päris halvasti. Vangla, kamber, kurjad vangid. Ja ta sattus hätta, keeldudes ülestunnistusele alla kirjutamast. Kuigi teisest küljest ei saa te pärast seda enam lahti.
  Dimka viidi valvetuppa. Eesnimi, perekonnanimi, isanimi, väärisesemed kaasas.
  Siis mäss. Politseinik ja kaks valges kitlis naist viisid poisi peeglist tuppa ja panid põlema lisalambid. Järgnes käsk:
  - Võta oma riided ära!
  Dimka ohkas - häda! Huvitav, miks naised? Poiss võttis seljast teksad, T-särgi, tossud ja jope. Mulle jäid ainult lühikesed püksid.
  Valges kitlis noor naine märkis:
  - Ta on hästi üles ehitatud!
  Ohvitser hüüdis:
  - Ja võta püksid jalast! Elus!
  Piinlikkusest põlev Dimka võttis ka need seljast. Ta punastas tahtmatult ja kattis end. Politseinik hüüdis:
  - Tähelepanu! Käed alla! Vaadake lähemalt - see on tapja!
  Valges kitlis naine, kes nägi välja nagu õde, naeratas ja õhukesed arstikindad kätte pannes kostis:
  - Me pole midagi nende sarnast näinud! Lõdvestu poiss, tädi puudutab sind!
  Ta hakkas Dimka surnukeha uurima. Astusin läbi poisi juuste, mis olid tema saartel viibimise ajal kasvanud. Ta kammis hoolikalt iga kihti, otsides midagi peidetud. Võib-olla isegi raha. Siis valgustas ta poisi kõrvadesse ja ninasõõrmetesse. Ta tegi seda ettevaatlikult, nagu oleks ta lootnud midagi leida.
  Siis käskis ta mul pea ukseavale panna ja haaras kätega mu lõuast. Ta pani käe suhu. Dimka tundis keelega kummilõhna ja -maitset. Naine tundis igemete, hammaste, põskede taga. Kui ta keelejuurele vajutas, tundis poiss oksendamist. Jah, kui ebameeldiv. Käsi ulatus kuni mandliteni ja hingamine muutus raskeks.
  Siis lõpuks saatis naine ta ja irvitas:
  - Seal pole midagi!
  Ohvitser käskis:
  - Jätka, Olga! Teema erilise ohtlikkuse tõttu peab isikuotsing olema kõige põhjalikum!
  Valges riides naine hakkas Dimka rinda katsuma. Ta tõstis käed ja vaatas oma kaenlaalust. Ja ootamatu jõuga vajutas ta nabale. Dimka õhkas...
  Siis naine peatus ja küsis:
  - Noh, las ta nüüd kükitab!
  Politseinik urises:
  - See pole täiesti usaldusväärne! Vaata ka tema pärakut!
  Valges rüüs naine raputas pead:
  - Selleks on teil vaja eriluba! Samamoodi poisi privaatsete osade kontrollimiseks!
  Ohvitser käskis nõrgalt:
  - Kükita, väike kurat...
  Dimka vastas väärikalt:
  - Ma olen poiss!
  Ja ta hakkas kergesti kükitama. Ma istusin kümme korda. Pärast seda uurisid naised ta taldu ja läksid ta varvaste vahele.
  Pärast seda leidis Dimka end kõrvalruumist. Seal ütles teine poiss, vanglavormis, lühikese soenguga ja kirjutusmasin käes:
  - Mis on uut?
  Politseinik vastas:
  - Jah, ja päris hurt!
  Poiss itsitas ja ütles:
  - Aga ta pole nii hirmutav! Noh, istu toolile ja ma lõikan su juuksed maha!
  Dimka istus maha. Alasti on ikka ebameeldiv olla. Ja siis ajad oma juuksed nagu kurjategija. Kõige tipuks oli lõikemasin veidi tuhm ja juukseid oli valus lõigata. Paksud mustad juuksed langesid põrandale. Noore süüdimõistetu äralöödud saapad trampisid neile otsa. Tundus, et iga juuksesalaga lahkub tükike surematust hingest ja sa muutud üha vähem vabaks. Dimka oli masenduses. Teda ootas ees vangikamber ja kohtumine alaealiste kurjategijatega.
  Dimka ei kartnud aga kunagi oma eakaaslasi. Ja pärast "neljakümne saare" kõvenemist pole see enam hirmutav. Kui midagi, ta võitleb. Aga vanglas?
  Aga teine test? Ta on vaid neljateistkümneaastane ja tal on kogu elu ees.
  
  
  HITLER PIKKAD KÄED
  MÄRKUS
  See näitab, et ülbus on teine õnn. Ja füüreril õnnestus 1940. aastal hõivata mitte ainult Suurbritannia, vaid mõni aasta hiljem ka USA. Ja see viitab sellele, et sihikindlus annab võidu. Kaunid vene tüdrukud suudavad aga Hitleri hordidest jagu saada!
  Teises universumis osutus Hitler otsustavamaks ja andis kohe pärast Prantsusmaa alistumist käsu Suurbritannia vallutada. Samal ajal kehtestas füürer universaalse sõjaväe- ja töökohustuse, sealhulgas okupeeritud aladel. Sakslased valmistasid oluliselt rohkem lennukeid kui pärisajaloos ja suutsid Briti õhujõudu maha suruda. Seejärel maandusid natsid metropoli mitte ainult sõjaväge, vaid ka kaubalaevastikku kasutades. Nad tegutsesid üsna edukalt ja vallutasid Londoni liikvel olles.
  Suurbritannia langes, ametisse pandi Saksa-meelne valitsus ja täiesti seaduslik, kuid Hitlerile sümpaatne kuningas.
  Pärast mida sakslased pühkisid loomulikult kõik lõviimpeeriumi kolooniad ja võtsid need oma kontrolli alla.
  Rünnak NSV Liidule toimus aasta hiljem, kuid võimsamate tankide ja kolooniate tohutu tugevusega.
  Punaarmee osutas visa vastupanu, kuid siiski alistus tasapisi ja taganes. Tal oli raske sellist rünnakut ohjeldada. Pealegi ei mobiliseerinud Stalin taas armeed ja sattus rünnaku alla. Nad lõhkusid seda nagu blotterit.
  Ja uued Saksa "Tiigrid" läksid lahingusse. Kuidas nad Nõukogude positsioone survestasid, kuidas nad andsid... Punaarmee andis järele, aga võitles visalt. Sakslased olid palju tugevamad.
  Aga Moskvat peeti ikkagi. Pärast seda pöördus Fritz lõunasse. Stalingradist sai nende jaoks tõeline õudusunenägu.
  Volga-äärne linn pidas visalt vastu. Nõukogude väed alustasid pidevalt vasturünnakuid. Nad ise kandsid kaotusi, kuid saatsid ka vaenlasi järgmisse maailma.
  Vaenlane aga võttis arvukalt varustust ja jalaväe. Viskas koloniaalväed lahingusse. Pantrid olid sõna otseses mõttes üle jõu käivad. Ilmus ka võimas Lev tank. See auto ei tunginud iga nurga ja nurga alt läbi kolmekümne nelja.
  Lahingukatsed näitasid Levi sõiduki efektiivsust kõigis lahingutes, kuigi püstol oli üle jõu käiv ja selle tulekiirus jättis soovida. Nagu ka sõiduomadused.
  Kuid see tank, mis oli suure soomust läbistava võimsusega Nõukogude relvade puudumise tingimustes ahtri külgede eest hästi kaitstud, näitas end läbimurdel tugevana.
  Sellegipoolest vallutasid sakslased Stalingradi ja suutsid vallutada Kaukaasia. Tegelikult on jõud väga ebavõrdsed. Araablasi, aafriklasi ja indiaanlasi on palju.
  Nad tormavad laviinina vaenlase poole. Nõukogude vägedel pole aega tagasi lüüa.
  Lisaks on sakslastel õhus suur ülekaal. Palju lennukeid. Ja väga tugevad võitlejad.
  Eelkõige oli Focke-Wulf ülekaalukas oma relvade ja esisoomuse poolest - tugeva mootoriga visa sõiduk.
  Tema vastu polnud NSV Liidul relvastuses ja kiiruses võrdset vastast.
  ME-309 osutus ka väga tõsiseks sõjahobuseks. Samuti suur kiirus. Kolm 30 mm kahurit ja neli kuulipildujat. Ei suuda sellisele jõule vastu panna.
  Ja sakslased võõraste rügementidega muudkui liikusid ja liikusid itta.
  
  
  Mai teisel poolel puhkesid Orenburgis ägedad lahingud.
  Stalingradi lahingute ajal hõrenenud tüdrukute pataljon astus natsidega lahingusse selles linnas, mis on paremini tuntud Emelyan Pugatšovi kuulsa piiramise poolest.
  Alenka, pataljoniülem, võttis koha sisse kaevikus. Kaptenitüdruk on väga ilus. Traditsiooni kohaselt võitlevad neiud selles pataljonis paljajalu, lihtsalt bikiinides. Seega kasutavad nad maamaagiat, mis annab erilise kaitse. Ja tõepoolest, tüdrukud kannavad palju vähem kaotusi kui ülejäänud üksused.
  Kõik ei saa Stalingradis kuus kuud üle elada.
  Tema kõrval on kuldsete juustega kurvikas Maria. Samuti läks see läbi tule, vee ja vasktorude. Tüdrukuid ootas Stalingradi põrgu kuumuses ees raske katsumus. Nad võitlesid lõpuni ja jäid ellu. Ja nende kodumaa maagia aitas neid.
  Ilmselt, kui võitlete peaaegu alasti, ei tee kuulid ja šrapnellid teile praktiliselt haiget.
  Maria tulistab natside pihta. Aaria vere päästmiseks hülgavad sakslased traditsiooniliselt mustanahalised, araablased, hindud ja teised välismaalased. Välismaalaste arv Wehrmachtis kasvab pidevalt ja nad visatakse haletsemata asjadesse.
  Siin kukub Maria tapetud aafriklane. Tüdruk suudleb teda ja ütleb:
  - Mul on kahju sinust! Sa ei sure sellepärast, et sa tahad!
  Ja jälle tabab neiu araablast püssiga. Koloonia Wehrmachti väed tungivad läbi. Juba soe ja mugav. Fašistid püüavad tabada aastaaega, mil kõik õitseb ja päikesepaisteline. Tormiväelased möirgavad taevas. Nagu uusimad reaktiivlennukid, kasvab nende arv pidevalt, nii ka TA-152, mis asendasid vananenud Focke-Wulfid. Viimased aga võitlevad endiselt.
  Kuldjuukseline Maria lükkas palja graatsilise jalaga eemale keraamikatüki ja säutsus:
  - Mu maad rebib oigamine, põllud on verest toidetud... Kahju, et paradiisis pole langenutele kohta, ainult tuhas, paplid tiirlevad.
  Ja jälle kukkus indiaanlane oma löögilt maha. Jah, sa pead tapma välismaalasi, kes on nagu kahuriliha kokku pandud. Kuidas muidu? Vastasel juhul tapavad nad su.
  Punane Alla. Tuline tüdruk, pikkade vaskpunaste juustega, mis lehvib nagu võitlev proletaarne lipukiri. Tüdruk ei esine mitte ainult bikiinides, vaid isegi ilma rinnahoidjata. Ta on nagu lahe. Ja laseb ka üllatavalt täpselt. Aeg-ajalt kukuvad sõdurid tema laskudest, pea läbi torgatud.
  Siis viskab Alla paljaste varvastega granaati. Kingitus lendab mööda katkist trajektoori ja satub araablaste hulka. Kostab plahvatus... Mitu moonutatud surnukeha paisatakse õhku!
  Alla hüüab täiest kõrist:
  - Ma tahtsin triikrauda teha - äkki osutus see elevandiks!
  Anyuta, võluv blond, pargitud ja väga sihvakas, kurvikas, keskmist kasvu, kuid täiusliku kehaehitusega, ka vallandatud. Ta lõi uskmatut tema ninasillale ja laulis:
  - Tiivad nagu mesilasel - kõrvade asemel lilled!
  Tüdrukud lasevad väga täpselt ja liiguvad pidevalt.
  Suur ja lihakas Matryona võttis pärast Stalingradi veidi kaalus juurde. Ta on ka ilus tüdruk, laiade puusadega, kuid suhteliselt kitsa vöökohaga. Ta läbis selle põrgu ja kaotas Serjožka. Vapper pioneer, kes leiutab sakslastele püüniseid, tabati. See ei õnnestunud liiga hästi.
  Siis aga ütles Matryona mehhanism üles ja miin libises Saksa tanki alla. Panther 2 sai vigastada ja peatati, kuna seda oli tõsiselt nõelatud.
  "Hiired" osalevad endiselt lahingutes. Seda paaki eristab suur kaal ja vastupidavus. Kuid ilmus ka "E"-100. Need masinad pole vähem kaitstud ja väledamad. Ka Lev-2 võitleb, samuti masin, hästi kaitstud ja eelkäijatest kergem. "Lõvi" jaoks kasutavad sakslased sageli 150-millimeetrist kahurit, mis on linnade ründamiseks mugavam. Mõned "lõvid" on varustatud ka pommiheitjatega.
  Kuid sakslased viivad tankid ettevaatlikult edasi ja viskavad jalaväe edasi.
  Koloonia sõdurid liiguvad edasi. Mängib pöörane triivimuusika!
  Alla laseb kuulipildujast paugu... Sõdurid kukuvad ja pritsivad nagu veri labidaga purustatud arbuusilt.
  Punapea ütleb:
  - Kodumaa, Stalini jaoks pole tugevamat armeed! Võitleme ägedalt inimeste õnne nimel! Ja meie Juhil on pistritiivad... Ta annab valgust lootusele! Terashaamri löök tõi meile koidu!
  Alla laulab ja laseb. Ta on tõeliselt ilus. Tal on pargitud, kuld-oliivivärvi rinnad, küpsete maasikanibudega. Kui maitsev see tüdruk on! Midagi muljetavaldavamat ja atraktiivsemat on raske ette kujutada. Poisid vaatavad seda Amazoni ainult õhukestes aluspükstes.
  Punane tüdruk lõi maha viis indiaanlast ja laulis:
  - Kui aeg tuleb, areneb astronautika... Ja meie jaoks on sõda kõrgromantika!
  Ja tüdruk naeris jälle... Ja jälle avas ta oma üllatavalt ja hämmastavalt täpse tule.
  Olles komistanud tugeva kaitse peale, viskavad sakslased taas lahingusse ründelennukeid ja pommitajaid. Jalavägi on tagasi tõmbunud ning tüdrukute positsioonidele sajab mürske ja pomme.
  Ja tankid töötavad eemalt. Alena annab käsu:
  - Kõik peituvad kaevandustesse!
  Ja ta ise jääb pinnalt jälgima. Natside suurtükiväe ettevalmistus on võimas. Ja veelgi ohtlikumad pommid. Mõned neist kukuvad maha sellised koletised nagu Yu-488 ja uusim TA-400. Üheksa tonni kaaluvad pommid kukuvad alla ja on võimelised hävitama kaikaid ja kindlustusi. Lööklaine viskas Alenka üles ja tema paljad kontsad lõid valusalt vastu kivihunnikut.
  Mu tallad põlesid ära. Aga muidu tüdrukukapten vigastada ei saanud. Ja visati väga võimas pomm, isegi selle mürin pani kõrvad kinni. Ei, maailmas ei saa midagi juhtuda.
  Kuid tüdrukutel on tõesti kadestamisväärne ellujäämisprotsent. Samal ajal kui mehed surevad ja surevad!
  Alenka mäletas, kuidas noormees Julius teda hellitas. Kuidas ta suudles tema kõhtu, jalgu, põlvi, reied ja rindu. Kui meeldiv on olla käpaga noore ja nägusa mehe käes, kellel on alles hiljuti vuntsid tekkima hakanud. Siis aga suri Julius pommi otsetabamuse tõttu lömastatuna kaevikus. Ja sellest ei jäänud isegi märga kohta.
  Noormees läks... kuhu? Taevasse, põrgusse, unustusse? Aga peaasi, et teda praegu maa peal pole. Ja Alenka on selle pärast väga kibestunud.
  Kui ta vaid võtaks selle Hitleri pea kännu otsa. Sõda on varsti kestnud kolm aastat. Natsid ründavad juba Orenburgi. Nende tangid murdsid kaugelt läbi.
  Alenka paistis silma oma suure armastuse ja temperamendi poolest. Tavaliselt eelistas ta nooremaid ja isegi noori sõdureid. Ja esimesel võimalusel alustas ta afääri. Alena armastas, kui tema tugevat, treenitud keha paitasid ja puudutasid nägusad mehed. Sõja ajal läks moraal lihtsamaks ja keegi ei vaadanud eriti viltu, et punaarmee ohvitser meestega välja tegi.
  Alenka, nagu kass, armastas silitamist ja kiindumust. Ja tema jaoks on see suurim rõõm. Eriti tundlikud on rind, jalad, emakas ja kael.
  Kuid kui paljud tema armastajad on juba järgmisse maailma läinud! Kui salakaval ja kuri asi on sõda. Kuigi mehed jäid Alenka külge. Kui ta vaid oleks selline kaunitar, tuli ta välja kogu oma näo, figuuri ja häälega.
  Ja üldiselt, kui naine on noor, on ta enamasti ilus. Siin on viis neist, kes ulguvad peaaegu sõja algusest peale - väga armsad... Neli tüdrukut on heledajuukselised ja üks punajuukseline. Nagu viieharuline täht. Nad on läbi elanud palju põrgut, kuid nad pole kunagi tõsiselt viga saanud. Kui just kriime ei olnud.
  Tavaliselt paranes Alenkal kõik nagu koeral ja arme ei jäänud.
  Ja nüüd: pommid kukuvad, mürsud plahvatavad, aga ta ei hooli sellest isegi! See kõik on nii naljakas!
  Kuigi ei... Sõjas pole aega lõbutsemiseks. Ja mõnikord surevad ka tüdrukud tema pataljonis. Isegi paljad jalad tüdruku jaoks ei garanteeri surematust. Ja Stalingradis, meestepataljonides, tapeti sageli sõna otseses mõttes kõik.
  Linn Volga ääres kattis end hiilgusega. Kuus kuud hoidsid nad Hitleri hordide pealetungi tagasi. Sakslased ja nende satelliidid kaotasid Stalingradi lahingutes umbes miljon hukkunut ja haavatut. Tõsi, suurem osa hukkunutest olid välismaalased!
  Fuhrer tõi Venemaale vägesid kogu maailmast! Seal oli isegi Ameerika palgasõdureid, enamasti saksa päritolu. Palju indiaanlasi. India on tihedalt asustatud riik ja füürer käskis mehi kahurilihaks aktiivsemalt kasutada. Ja viige India naised haaremitesse. Tegelikult oli Kolmandas Reichis lubatud omada mitut naist. Paavst andis selleks relva ähvardusel loa. Ja teised kirikud kiitsid heaks. Fuhrer ise vaatas üle oma seisukohad aaria vere kohta. Sakslastel lubati pärast täiendavat valikut omada naisi slaavi, eurooplastest, araablastest, indiaanlastest - eeldusel, et neil ei olnud füüsilisi vigu ja nad on täiesti terved. Abielud mustanahaliste naistega olid keelatud, kuid Aafrika naiste kasutamine bordellides ei olnud keelatud, vaid ainult rasestumisvastaste vahenditega. Pärast valimist lubati abielusid Jaapani, Tai ja Korea naistega.
  Kuid jällegi olid nõuded ilule, välisandmetele, tervisele ja füüsiliste defektide puudumisele. Nüüd oli sugupuu roll vähenemas. SS-is on palju rohkem välisdivisjone kui saksa omasid. Ja Wehrmacht täitus välismaalastega. Kolooniaväed koosnesid täielikult aborigeenidest ja neid juhtisid sakslased.
  Füürer võttis Tšingis-khaanilt armee korraldamise üle, segades rahvaid ja moodustades kirju armee.
  Muidugi kaotas NSV Liit sellistes tingimustes järk-järgult kurnamissõja. See strateegiline hukk sundis meid olema eriti leidlikud. Kuid avanes ootamatu juhus: USA, kus oli juba suutnud maha suruda aafriklaste ja ladina rahvusest esindajate mässu, intensiivistas tööd aatomipommi kallal. Ja kui me veel mõnda aega vastu peame, on vaherahu sõlmimine Kolmanda Reichiga võimalik, kuni sõda Ameerika Ühendriikidega jätkub.
  Ja seal võib-olla võitlevad natsid sedavõrd, et nad ei taha enam võidelda. Ja siis jääb Nõukogude Venemaa ellu.
  Pommitamine ja massiivne suurtükiväe tulistamine lõppesid. Ja rünnak algab uuesti. Linn on juba varemeteks muudetud, pole säilinud ühtegi tervet maja. Paraku on vaenlane väga julm ja tugev.
  Tüdrukud pääsevad pinnale ja kohtuvad tulega vastutulevatele jalaväelastele. Tankid hiilivad sisse...
  Alyonushka, olles indiaanlase maha lasknud, sosistas:
  - Andku jumal pimedatele silmad lahti teha ja küürakate seljad sirgu ajada!
  Mille peale kaunitar vajutas katikut. Ta võttis uuesti sihikule ja tabas. Ta tabas araablast ja välgutas safiirsilmi. Ta jooksis paljajalu kõvera tolmuse tallaga üle kruusa. Tüdruk tundis end veidi kõditavalt. Ta naeris. See muutus lõbusamaks. Kaunitar tulistas uuesti.
  Aljonuška tulistas ja irvitas... Ja lõi. Sundides vastaseid peatuma ja tarduma. Vaenlane andis tule tagasi. Ta viskas granaate ja möirgas...
  Siis ilmusid taas tormiväelased. Neid oli vähe, kuid lendasid reaktiivautod, mis rakette välja viskasid. Natsid viskasid tüdrukute positsioone granaate. Kuid paljad naiselikud jalad näisid kaitsvat lüüasaamise eest. Ja mürskudesse sukeldunud sõdalased elasid tulekahju üle.
  Vaenlase jalaväe liikumine peatus. Natsid püüdsid punaseid välja suitsutada rakette loopides.
  Alenka peitis end pilusse ja säutsus:
  - Aga taigast Briti mereni... Punaarmee on kõigist tugevaim!
  Punajuukseline Alla pressis end samuti pilusse ja vältis kildudega pihta saamist. Kaunis tüdruk mäletas, kuidas ta nurgelise teismelisena pärast ülesütlemist vahistati.
  Mäletan otsingut. Nad sundisid noort arreteeritud naist lahti riietuma. Kaks kindaid kandvat naist katsusid hoolikalt tüdruku nina, madusid, suud ja vaatasid tema isiklikku osa. Kui alandav, piinlik, hirmutav, hirmus see oli. Alla kartis väga, kui ta kambrisse toodi, et sattuda teiste kurjategijate seltskonda. Kuid kambris olid temasugused tüdrukud, peaaegu kõik represseeritud inimeste lapsed. Ja halvim asi ei saanud teoks.
  Kuid kambris oli raske istuda: see oli kitsas ja valvurid tungisid sageli sisse. Nad peksid mind vähimalgi põhjusel ja ilma põhjuseta. Eriti meeldis valvuritele nuiadega lüüa tüdrukute kontsadesse. Vaatamata kambrites valitsevale külmale hoiti tüdrukuid paljajalu ning nende jalad olid pidevatest löökidest paistes.
  Otsingutest sai järjekordne õnnetus. Neid tehti mitu korda päevas ja see oli väga valus, ebameeldiv ja alandav.
  Nad söötsid mind hõredalt ja piitsutasid jalutuskäikudel. Alla veetis kuus kuud trellide taga, pidevas alanduses, kiusamises, peksmises ja alandavates läbiotsimistes. Ja siis, Beria juhtimisel, saadeti ta laste töökolooniasse. Isegi ilma kohtuprotsessita.
  Alla töötas seal hommiku viiest hilisõhtuni koos teiste tüdrukutega. Kuni sõda algas... Ja punapäine täiskasvanud tüdruk jooksis rindele. Mul õnnestus see koos kümnekonna teise tüdrukuga teha.
  Tema sõjaline rutiin algas. Kuid sõja ajal tundis punapäine kurat end palju paremini kui töökoloonias. Vanglakaristus ja karistus võitude eest rippusid endiselt tema kohal. Aga Alla, kes oli juba kahe ordeniga pärjatud, ei puutunud.
  Tüdruk koges koloonias palju. Sealhulgas armastus - poisid elasid kõrvalkasarmus ja hoolimata formaalsest keelust suundusid nad tüdrukute juurde. Ja nemad omakorda tahtsid teada keelatut. Alla igatahes kohe meeldis. Kuum punajuukseline neiu tundis patust naudingut.
  Kuid ka tal ei vedanud sõjas. Alati pärast seksimist sai mees või noormees lahingus surma. Tundus, nagu oleks punapea peal mingi needus. Pealegi ilma eranditeta. Seetõttu kogus Alla oma ilust hoolimata kurikuulsust ja mehed hakkasid teda vältima.
  Punajuukseline kurat kannatas meeste tähelepanu puudumise all. Ja ta tundis rõõmu meeste tapmisest. Ja ta tulistas taas vaenlase pihta ja irvitas nagu tiiger.
  Alla lasi musta mehe maha ja kujutles teda vaimselt vangistuses. Nii pika ja nägusa mehega oli huvitav lõbutseda. Üldiselt on aktiivne roll koos mehega punapea jaoks tavaline. Ta on tugev ja sihikindel naine. Aga see, et mees tapetakse hiljem? Noh, ta armastab mitmekesisust!
  Rahuajal oleks komsomolitüdrukuid lolluse eest karmilt karistatud, kuid sõja ajal muutus moraal palju vabamaks. Ilmselt on see surma läheduse tagajärg, kui eriosakond pöörab pilgu rügamisele.
  Mõnikord tundis Alla häbi oma lubaduse pärast. Kui ta isegi ei kanna rinnahoidjat ja raputab paljaid rindu. Mulle meenus Maarja, usklik tüdruk, kes oli veel neitsi. Kuigi ta on neist viiest ilmselt kõige naiselikum ja seksikam. Täpsemalt atraktiivne, oma ingelliku süütusega.
  Maria on aga oma laskmises väga täpne, võib-olla isegi fenomenaalne. Nii tabas ta ühe kuuliga täpselt kahte araablast. Ja süütult naeratades ütleb ta:
  - Issand andke mulle andeks, aga ma teenin oma kodumaad!
  Maria on väga ilus... Tal on natuke piinlik, et peab võitlema ainult bikiinides. Kuid see kaitseb lüüasaamise eest. Seda on praktika tõestanud. Maria alustas sõda veel tüdrukuna. Ta on kolme aastaga suureks kasvanud, kuid tundub endiselt sale, neitsilik ja tüdrukule normaalse pikkusega. Teised neli liiget on pikemad, lihaselisemad ja Matryona on tegelikult lehm - ehkki väga tugev.
  Maria tulistab ja mäletab Serjožkat. Vaene poiss. Mind püüti kinni. Ja see on hullem kui surm. Nii et kõigepealt ootas teda piinamine, seejärel hukkamine. Ja pole teada, kuidas teised sellele reageerivad.
  Maria tulistas, tõusis põlvili ja lasi. Mõrvatud hindu sirutas end välja ja lasi lahti verelombi. Kuldjuukseline kaunitar ütleb:
  - Eh... sul on palju jumalaid, aga mitte taevast!
  Maria naelutas uuesti, lõi ja laulis:
  - Aitäh kadunud paradiisi eest... Ei meile, meie lastele ega lastelastele... Aga eks nad lihtsalt harjuvad petlike helidega!
  Maria tulistas, tappes pealetungivad natside kaasosalised ja laulis:
  - Sõitsime, sõitsime, sõitsime - kaua me... Tee hädast hädani, sõjast sõtta! Sõitsime, sõitsime, sõitsime - kaua... Hordi ojad, verine sõda, murravad! Verine sõda!
  Ja tüdruk surub end tugevamalt maasse. Ja Lõvid hiilivad juba ette. Saksa tankid mürisevad ja nende tünnid värisevad.
  Maria nuttis ja märkis:
  - Siit ta tuleb, surm!
  Kuldsete juustega neiu tulistas Punaarmee positsioonide poole roomanud sõdurit püssist, mille külge oli kinnitatud optiline sihik.
  Vaatasin, kuidas surmavalt haavatud vaenlase peast pritsis verd.
  Maria säutsus:
  - Snaiper... Sa eksid!
  Alla ütles valjult:
  -Ära hinda oma riietuse järgi, kui sa ei taha jalgu sirutada!
  Maria raputas oma graatsilisi, paljaid, päevitunud jalgu. Kujutasin ette, et päkapiku näoga noormees jooksis peopesaga mööda talla. Kui tore see ilmselt oleks.
  Aga siis ta norskas vihaselt:
  - Ma alistan kõik!
  Alla, kes ise oli uskmatu ja lahus, ütles pilkavalt:
  - Ja ilma Jumala abita?
  Maria tulistas ja vastas piiksuvalt:
  - Ei, jumala abiga!
  Alla välgutas pärlmutterhambaid ja märkis:
  - Aga su jumal õpetas: kui sa lööd oma paremat põske, siis pööra vasakut!
  Maria ei vastanud kohe. Ta tulistas veel paar lasku, lõigates maha fašistlikud nukud. Ja ta ütles vaikselt:
  - Aga mida teha pärast seda, kui olete saanud löögi vastu vasakut põske - jumal Jeesus ei ütle. Ja natsid andsid meie rahvale palju lööke!
  Alla hüppas püsti. Ta viskas palja jalaga granaadi, tõstes terve tolmusamba üles ja möirgas:
  - Berliin on peaaegu meie võimuses... Läbi binokli näeme neetud Reichstagi! Kogu planeedil valitseb rahu ja õnn... Ma räägin teile sellest oma luuletustes!
  Ja punapea tegi paugu, lõigates maha terve rea natse. Siis lõi ta uuesti granaadi jalaga.
  Ta on tugev tüdruk. Laagris oli ta sunnitud koidikust õhtuhämaruseni kive tassima ja Allast sai tõeline supermees. Ta viskas granaadi jalgadega palju kaugemale kui kätega.
  Punapea armastas palja tallaga üle söe või üle lume joosta. Ta nautis seda...
  Allah võttis selle ja murdis läbi:
  - Aga mul on veel üks kirg... See on jõud, ainult jõud!
  Punajuukseline kurat tegi paugu, tulistas kraute ja nende käsilasi ning möirgas:
  - Pole vaja kulda ja raha! Ja see on vajalik, et minu ees... Inimesed olid põlvili, inimesed olid põlvili, üle kogu maakera!
  Vaenlase jalavägi peatus. Tankid liikusid kaugemale. Raskesõidukid "Lev", "Hiir", "E"-100, "Tiger"-2 - tulistatud mürsud. Panther 2 oli samuti lokkav. Positsioonid põlesid ja lagunesid, taevasse tõusid suitsumaod.
  Ühel tüdrukul lauldi jalad. Ta karjus ja avas pikkade valangutega tule. Ühel teisel kaunitaril lõigati killuke oma rinnahoidja ära. Sõdalase rinnad paljastusid ja ta punastas. Tüdruku nägu muutus helepunaseks.
  Maus, Saksa raskeim tank, põrises oma püssidest. Ja ta hävitas kõik oma teel.
  Kuid sõdalased hüppasid ajas tagasi. Nad on nii väledad. Alla viskas Hiirt granaadi. Vaigistas ühe Saksa kuulipilduja.
  Punapea võttis selle ja laulis tuliselt:
  - Las nad jooksevad kohmakalt - soomustatud tankid läbi lompide...
  Pärast seda viskas tüdruk uuesti palja jalaga granaadi ja tabas teist hiirekuulipildujat, purustades selle toru. Pärast seda hüüab Jumal:
  - Ma olen surmajumalanna, keda Hitler kardab!
  Saksa tank peatus. Koos kuulipildujate kaotusega kaotasid tankistid lõviosa enesekindlusest. Ja "Hiir" hakkas tulistama lühikesest tünnist ja hakkas varemeid töötlema. Üks kildudest tabas Allat vastu kanda, põletades tüdruku talla graatsilise kumeruse.
  Kaunitar võttis selle ja laulis:
  - Timukas põletab mu kontsi ja ma kuulen nuttu!
  Maria murdis hästi sihitud löögiga Hiire optilise sihiku. Ja massiivne tank traavis välja ja hakkas ümber pöörama. On selge, kus peaaegu kakssada tonni terast pimesi tallatakse. Ainult tagasi, et suurematest probleemidest pääseda.
  Siis tuli mängu "Lev"-2. Arenenum masin üritab 150-millimeetrise kahuri tulega kogu enda ees oleva ruumi välja lüüa. Tüdrukud pööravad vastuseks fašistile nina püsti.
  Maria viskab meislitud jalaga granaati. Olevik tankini ei jõua, küll aga lööb jalaväe välja. Ühel aafriklasel rebiti isegi pea ära. Ta kandis kiivrit, keerles ringi ja kukkus otse vastu tellist.
  Kuldjuukseline tüdruk ütles:
  - Kõik on Jumala tahte järgi... Isegi vead!
  Alla laulis vastuseks entusiastlikult:
  - Kõik maailmas sõltub taeva kõrgustest... Aga silmade täpsus, aga silmade täpsus - sõltub meist üksi!
  Maria tulistas uuesti. Ta murdis "Levi" optilise sihiku ja märkis ratsionaalselt:
  - Ja jumal annab täpsust!
  Alla paljastas hambad ja lõi palja jalaga vastu klaasikildu. Tundsin, kui meeldiv oli, kui miski terav mu paljast talla läbistas. Ja ta möirgas:
  - Kõiges, mida vajate osavust, karastumist, treenimist - muidu pole armu!
  Maria tulistas degenereerunud näoga kõhus fašisti pihta ja laulis:
  - Ja krautide jaoks on arm kolju naha küljest lahti kiskuda! Ja närida, närida, närida - sooja mädaga maha pesta!
  Alla tegi näo, tulistas... Ta lõhestas pea ja sosistas:
  - Milline ebausklik kõne teil on!
  Maria nägu muutus kahvatuks ja sosistas:
  - Jumal anna mulle andeks, patune!
  Alla naeris. Ta oli küüniline tüdruk. Ja laste töökoloonias peksis ta neid, kes olid temast nõrgemad. Ja see punapea on häbematu. Ja Alla tahtis Mariat tema kuldsetest juustest tõmmata. Ja mitte käte, jalgadega.
  Ja Alla sirutas oma palja jäse kristlasest tüdruku lehtedest juusteni ja niipea, kui ta näpuga salgudest kinni haaras, tõmbas ta.
  Maria karjub ja pöördub ümber ning ütleb:
  -Oled sa hull?
  Alla ütles pilkavalt:
  - Nii et Jumal kannatas ja käskis sind!
  Maria raputas rusikat:
  - Ära teota, lits!
  Alla vastas ja laulis:
  - Ja jumal on jälle naerust räsitud - mis mina kõigist hoolin ja mis sina minust!
  Maria raputas pead ja märkis:
  - Sa riskid iga päev! Ja samal ajal, kui teil on võimalus minutiga põrgusse minna, olete jultunud ja räägite halvasti!
  Punapea tegi grimassi. Ta haaras paljaste varvastega klaasitükist ja viskas selle suhu. Püüdsin selle keelega kinni. Ta näris klaasi ja lonks kaks korda mõtlemata, öeldes:
  - Põrgu ei saa meid kinni!
  Maria raevukalt silmi pööritades urises:
  - Sa ei lähe kuhugi! Tuli täi!
  Alla välgutas vastuseks vaid smaragdsilmi. Ja ta viskas natsidele granaadi, öeldes:
  - Kuni sõda käib, unustagem oma erimeelsused!
  Maria ütles kohatult:
  - Jumala oma on Jumala oma ja keisri oma on keisri oma!
  Alla pööras pikalt ja lisas:
  - Ja Hitler on kuratlik!
  Maria avas tule, lõi maha veel mitu inimest ja mõtles. Kuidas saab jõuda sellise moraalilanguseni, nagu saavutas Hitler? Milline metsaline on inimese kujul? See verine türann, keda inimkond pole Aadama ja Eeva ajast tundnud. Ja samas ülimalt õnnelik. Võib-olla isegi kõige õnnelikum ja edukaim vallutaja kogu inimkonna ajaloos.
  Kuid Venemaa osutus fašismi jaoks kõvaks pähkliks. Sõda idas saab peagi neljandaks aastaks. Jah, natsid liiguvad edasi. Mitte liiga kiire, aga enesekindel. Alles talvel suutis Punaarmee Krautse pisut pigistada. Ja nüüd ründab vaenlane uuesti.
  Tüdruk lasi täpselt ja väga hästi. Olles kaotanud oma optilised sihikud, pöördus tank Lev uuesti ümber ja hakkas põgenema. Ja "Panther"-2... Pika ja paksu tünni ning suhteliselt väikese torniga tank.
  Tõhus masin. Mis lõi välja peaaegu kõik mastodonid. Siin paistis Alla silma sellega, et viskas oma võrgutavate jalgadega granaate ja kahjustas tünni.
  Punajuukseline saatan välgatas talle merevärvi silmi ja susises:
  - Ma murran nende nina!
  Murtud koonuga sakslane pöörab ümber. Jäljed värisevad nagu nobe masin. Jah, tüdrukud leiutasid mugava ja tõhusa taktika. Löö tünnidele, purustades tünni granaatidega, kui soomus on kättesaamatu.
  Ja hästi sihitud Maria laseb täpselt, nagu oleks ta tõesti Robin Hoodi lapselapselaps. Ja kullakarvaline kaunitar hüüab:
  - Humanismi eesmärkide ettekäändel,
  Ehitada maa peale taevast...
  Hitler läks üle fašismi teele -
  Templi püstitas pätt Saatan!
  Ja ta tulistab nagu tõeline hävitamise pühak. Tema paljas peitlitud jalg viskab klaasikildu, tabades araablast otse tema otsaesise keskele. Ja kõrbepoeg, vajutades refleksiivselt kuulipilduja päästikule, lõikab ära kümmekond kaasosalist.
  Alla märkis tunnustavalt:
  - Ja sa õpid kiiresti! Ja edenete otse teie silme all!
  Punajuukseline sõdalane viskas ka paljaste sõrmedega klaasitükki ja tabas aafriklast silma. See plahvatas, kukkudes granaatide kimbule. Ja veel kümmekond võitlejat lendas taevasse ehk põrgusse - kuidas äri kasuks otsustada!
  Alla säutsus:
  - Põrgu saab olema kuri koht, kes rebis kaane maha... Ja püha neitsimõõk - raius vaenlased maha!
  Ja punajuukseline kurat pööras uuesti ringi ja susises:
  - Sulle tuleb kirst, ainult tuhast, ja leinas muusika!
  Maria viskas kohe granaadi mõlemale jalale, sandistades hirmuäratava E-100 tanki tünni ja helises:
  - Issanda Kristuse auks!
  Paralleeluniversumis oli NSV Liidul väga raske aeg. Kuid Hitler ei teinud Venemaad lõpuni. Ta oli liiga mures kuulduste pärast, et USA üritab luua aatomipommi. Täpsemalt isegi mitte kuulujutud, vaid luureteated, mida võimsa Saksa luure eest oli võimatu varjata. Ja aatomipomm on kohutav asi, kuigi kolmandat Reichi ei ole lihtne välismaalt kätte saada.
  Hitler tegi Stalinile vaherahu, mille peaaegu sõja kaotanud diktaator rõõmuga vastu võttis. Kolmanda Reichi väed ründasid Ameerikat mõlemalt poolt. Nii Argentiinast kui Kanadast. Sakslastel oli palju vägesid ja neid aitasid ka jaapanlased, kes surusid ameeriklasi idast peale. Käis äge lahing.
  Viis tüdrukut Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona saabusid Ameerikasse, et võidelda vabatahtlikena Kolmanda Reichi hordide vastu. Kõik viis tüdrukut on väga ilusad ja räägivad inglise keelt. Stalin keeldus saatmast kogu naispataljoni, kuna see oleks vastuolus fašistliku impeeriumiga sõlmitud rahutingimustega . NSV Liit pidi iga hinna eest aega võitma, samal ajal kui natsid USA-d ründasid.
  Viis tüdrukut on vabatahtlikud: nad elasid läbi peaaegu kogu sõja Brestist ja Bugist Orenburgini. Ja nad võitlevad natsidega teisel pool Maad Hondurase pealinnas.
  Tegucigalpa on kaitse üks peamisi tugipunkte, mis seisab vastasseisus kirju hordiga. Hätta sattusid nii jaapanlased kui ka Aasia hordid. Sakslased ise võitlesid ainult tankidega ja jalavägi oli täielikult mitte-aaria rahvastest. Nad ajasid edasi aasialasi, mustanahalisi ja araablasi.
  Alenka tulistas, lõi ära kaks aafriklast ja säutsus:
  - Lihtsalt Tšingis-khaani hord!
  Kuldjuukseline Maria, olles kuulipildujaga kolm indiaanlast maha raiunud, tõstis oma paljad, pargitud jalad tippu. Ja ta ütles:
  - Me jahvatame kahuriliha!
  Kild granaadist lendas ja lõi Mariale palja, ümara kanna. Tüdrukud võitlevad traditsiooniliselt bikiinides ja paljajalu. Ja kui see teravaga vastu karedat tütarlapselikku talda lööb, siis on natuke valus.
  Kaunitar pilgutas uuesti silma ja tulistas... Maria on väga sale, keskmist kasvu ja täiusliku figuuriga.
  Alenka on pikem, majori auastmega ja isegi Nõukogude Liidu kangelane. Aga ka peaaegu alasti, vaevu bikiinidega kaetud. Väga pargitud, aga juuksed on valged. Ja Alenka laseb väga täpselt. Ja talle meeldib paljaste jalgadega granaate visata.
  Kaunis Alla tulistab ja lööb tulepuhanguga maha neli araablast. Tema juuksed on punased, õigemini vaskpunased, nagu proletaarsel lipukirjal. Ja kui tuuled puhuvad, on see nagu revolutsioonilipp. Tüdruk sädeleb oma smaragdisilmadega nagu tähed. Ja pühib vaenlased julmalt minema.
  Anyuta on ka blond. Ja ta tulistab kuulipildujast. Tüdruk pani oma paljad jalad maha ja tegi paugu. Viis erinevat võitlejat paiskusid õhku ning nende vastaste rinnast ja kõhust lendasid karmiinpunased vereallikad.
  Anyuta täidlasi huuli lakkudes siristas:
  - Sõda on õhk kopsudele...
  Tüdruk on pikali ja viskab palja jalaga granaati. Kuulda on plahvatusi. Mitmed võitlejad lendavad erinevatesse suundadesse.
  Matryona on suurem ja lihakam tüdruk. Tema juuksed on helepruunid. Tüüpiline küla, noor, verest ja piimast naine. Ta on füüsiliselt väga tugev ja laseb hästi.
  Siin tuleb taas kord. Ja tapetud fašistlikud palgasõdurid langevad.
  Tulistav Matryona ütleb:
  - Olgu, okei, kus sa olid? Vanaema poolt! - Tüdruk tulistas, tappes kolm habemega natsivõitlejat ja lisas. - Mida sa sõid - putru! Mida sa jõid? Mash!
  Tüdrukud hoiavad järjekorda. Nad ei lase fašiste edasi. Ja sõbralikud laulud möirgavad:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, taevase maailma -
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Alenka viskab taas palja jalaga granaati. Jalaväelased edasiliikuvad plahvatused. Kindlasti läheb kuumaks. Siin tuleb kurikuulus "Lõvi"-2. Ja selle kõrval on arenenum E-50. Mürsud paisatakse välja. Ühe mustanahalise ameeriklase pea rebiti maha ja see veeres minema.
  Maria astus põlevale lauale ja tema kivistunud jalad peaaegu ei tundnud leegi kuumust.
  Kuldjuukseline kaunitar tulistas ja nurrus:
  - Ja kes peatab veriste, raevunud jõgede voolu...
  Maria tulistas uuesti, lüües aafriklase E-50 soomustelt maha ja säutsus.
  - Lõhkaja kiir tabab teie templit, kurja välgatusega mees kadus!
  Tüdruk tulistas uuesti. Ta välgatas oma paljajalu, päevitunud, graatsilist jalga läbi õhu. Tema poole lendas granaat. Kuldsete juustega kaunitar lõi kingituse osavalt ära oma palja, peaaegu tolmuvaba tallaga. Granaat lendas tagasi. Ta tormas Kolmanda Reichi võitlejate ridadesse. Tundus, et arbuusid kukuvad veoautost välja ja purunesid. Nii palju verd voolas välja.
  Maria säutsus:
  - Tüdruk kukkus eksamil läbi ja neetud Reich tuli. Hitler oli ilmselt elamisest väsinud ja tema kaunitar sõi ta kuulsaks!
  Alla on ka üks mõttetu sõdalane. Ta tulistab kuulipildujatega enda pihta ja ütleb laipu laiali ajades:
  - Emme lusika jaoks! Isa lusika jaoks! Ja Kobale kulp! Ja sinu poolel voodis!
  Vaskpunaste juustega kaunitar laseb palja jalaga õhku puust lennuki. Ta lendab otse massiivse German Lioni tanki poole. Maanduge 105mm kahuri suule ja see plahvatab. Relv ebaõnnestub.
  Sakslane pöörab ümber ja on sunnitud häbiväärselt põgenema. Alla hoonetükki jalga hõõrudes ütleb:
  - Kui teil pole jõudu, vajate mõistust! Peate natuke müra tegema!
  Ja jälle laseb neiu väga täpselt. Tema punased juuksed on nagu olümpiatule leek. Atraktiivne tüdruk. Ta on juba Ameerika sõjaväes silma paistnud raevuka temperamendi demonstreerimisega. Eriti hästi oskas ta pahandust teha afroameeriklastega. Nendega on nii ebatavaline ja ilus.
  Allah hävitab aga ka Kolmanda Reichi sõjaväes sõdivaid mustanahalisi. Miks vallutas Saksamaa kogu Aafrika? Püüdke selline jõud peatada.
  E-50 on uusim tank, millel on gaasiturbiinmootor ning paks külg- ja esisoomus. Seda ei saa granaadiga kaasa võtta. Alla viskas kingi palja jalaga, kukutas mitu jalaväelast maha ja siristas:
  - Oh, teie tankisoomus on usaldusväärne, kelleltki, kes kavatseb hammustada... Lihtsalt tea, mis jõud sul on... jah, sa saad jalaga lüüa ainult terashobust!
  Anyuta lasi ka väga täpselt. Ja ta eelistas granaate jalgadega visata. Tema paljad sõrmed keerutasid ka terasketast. Ots lendas üle ja lõikas kahel fašistlikul võitlejal kõri läbi. Nad viskasid kuulipilduja maha ja nüüd tungis paks suurekaliibriline purse läbi hordi kettide. Terve rida välisvõitlejaid, kes värvati haarangute kaudu Kolmanda Reichi armeesse.
  Anyuta säutsus:
  - Õnn on tasu julguse eest! Piisab ühest laulust! Las nad laulavad ainult kodust!
  Kuid kaunitar pole veel jõudnud koduigatseda. Kuigi Ameerika sõjaväes on Nõukogude vabatahtlikke väga vähe. Stalin ei tahtnud särada, et mitte anda Hitlerile hiljem põhjust süüdistada Venemaad "õlerahu" tingimuste rikkumises.
  Viit tüdrukut, naispataljoni parimat, hoiatati, et kui nad tabatakse, peab Isamaa neist lahti ütlema. Ja sel juhul peaksid tüdrukud niitma tühiseid palgasõdureid, kes palgati raha eest.
  Ja Anyuta, Alena ja teised tüdrukud mõistavad, et kui nad kinni püütakse, ootab neid ees kohutav piinamine. Seetõttu otsustasid nad, et natsid ei tapa neid igal juhul elusalt.
  Saksa ründelennukid lendavad üle Ameerika vägede positsioonide. Ootamata, et Hondurase pealinnas neile nii visa vastupanu osutatakse, olid natsid mõnevõrra nördinud.
  Reaktiiv- ja ründelennukid on tugevad. Raketid lendavad, relvad tulistavad.
  Ameerika sõdurid surevad. Ka Matryonat tabas šrapnell tema lihakasse õlga. Veri tuli välja. Kangelaslik tüdruk tõmbas hammastega välja terasetüki ja sülitas verd välja. Ja siis lõi ta mind uuesti mahuka püstolkuulipildujaga. Võõrad palgasõdurid langevad. Peaaegu kõik siin on põliselanikud, ainult nende komandörid on sakslased ja isegi mitte alati. Tõsi, kõige kaasaegsema E-50 tanki meeskonnad on täielikult sakslased. Autol on korralik kiirus ja manööverdusvõime. Noh, see pole veel kõige arenenum modifikatsioon - see kaalub seitsekümmend viis tonni. Seinad lagunevad rööbaste all. Seda toodetakse tavaliselt kolmes versioonis koos 105-mm kahuri, 180-mm ründerelva ja 400-mm raketiheitjaga.
  Ja igal modifikatsioonil on oma ülesanne. Siin on see ründerelvaga tank, mis sobib rohkem linnade ründamiseks. Ja seda pole nii lihtne hävitada. Matryona teeb risti ja haarab paljaste sõrmedega tankitõrjegranaadi, oma suure, kuid graatsilise kauni kujuga jala. Nüüd peate mastodoni relva keelamiseks viskama kingituse otse tünni juurde. Viis kuulipildujat katavad Saksa kaasaegse tanki ja sellele pole nii lihtne ligi pääseda.
  Matryona on väga tugev ja tema hobusetaolised jalad viskavad granaadi kaugele. Kuid see pole alati täpne. Igal juhul tabada sellist sihtmärki nagu 180-mm kahuri toru. Kangelastüdrukul on kahtlusi. Mis siis, kui ta vahele jääb?
  Oh, kui nende kauaaegne elukaaslane Oleg Rõbatšenko oleks nendega koos olnud, oleks see vapper pioneer midagi välja mõelnud.
  Kuid poiss suri lahingutes Stalingradi eest. Tema edasist saatust tüdrukud ei teadnud. Kuid pioneerileiutaja saatus oli tõepoolest kadestamisväärne. Alguses piinati Oleg Rybachenkot julmalt, püüdes saladusi napsata. Pärast piinamist sattus üheteistkümneaastane poiss kaevandustesse. Töö on hirmutav ja äärmiselt raske. Kuid Nõukogude pioneer, väike, kuid karm, osutus visaks.
  Tal õnnestus ellu jääda ja isegi läbi kaevanduste labürintide otsustas ta põgeneda. Ja Oleg Rybachenkol õnnestus välja pääseda. Poiss rändas mõnda aega mööda Balkanit, kuni liitus kohaliku partisanide salgaga. Seal sai temast sidemees ja sabotöör.
  Balkanil oli veel üsna arenenud partisaniliikumine. Osalt ka seetõttu, et okupatsiooniteenistust viisid läbi itaallased, rumeenlased, bulgaarlased, albaanlased - kes polnud nii lahinguvalmis kui Wehrmachti tavaüksused.
  Kuid paljud partisanid said ikkagi surma. Eriti õhulöökidest. Ja Jugoslaavia patrioodid on sunnitud peitma end mägedes, metsades või parimal juhul väikestes külades. Suur hulk komandöre on juba hukkunud. Olukorda halvendas NSV Liiduga sõlmitud rahu. Nüüd hakkasid Balkanile saabuma uued karistusdiviisid, kes korraldasid ulatuslikke haaranguid ja puhastasid piirkonda.
  Oleg Rõbatšenko pidi koos partisanidega üha sügavamale mägedesse ronima.
  Matryona, kuigi ta ei teadnud nende universaalse lemmiku saatust, ohkas raskelt. Seejärel pigistas ta granaadi oma paljaste tütarlapselike jalgade sõrmedega tugevamini ja viskas kogu oma jõuga vaenlase tanki. E-50 just tulistas, vabastades mõrvarimürsu.
  Matryona isegi värises ja ta kukkus põlvili. Ta sai löögi pähe kõnniteelt rebitud munakivist ning tema paljas kand põles kuuma metalli tõttu. Tüdruk hõõrus oma uimast pead tolmuste juustega.
  Granaat lendas, puudutades peaaegu toru, ja tabas auto kaldus otsaesist. Müristas plahvatus... Aga loomulikult ei suuda 250 mm esisoomust ja isegi nurga all läbi granaadi läbi tungida.
  Matryona lõi rusikaga vastu tolmu, tõstes üles terve liivapilve. Siis ta möirgas:
  - Tapa see, tapa see! Löö värav väravasse!
  Tüdruk koputas säärtega vastu mõranenud asfalti. Kanna kallustesse jäi kild kinni. Tüdruku tallanahk oli paks nagu jõehobul. Ta elas vaeses peres ega kandnud sünnist saati peaaegu kunagi kingi. See aga ei muutnud ta jalad üldsegi karedaks, vaid olid pargitud, graatsilised, võrgutavad.
  Matryona aga hirmutas mehi pisut oma pika kasvu, tugevate lihaste ja väljaulatuvate sõrmenukkidega rusikatega. Kuid kangelaslikul tüdrukul on kõige lahkem iseloom ning laiad puusad olid kombineeritud suhteliselt õhukese vöökoha ja vormitud kõhulihastega. Ainult riietuses võis Matryona oma suurte rindade tõttu ülekaaluline tunduda. Bikiinides näeb ta välja nagu rinnakas sportlane.
  Tüdruk viskas pettunult taas granaadi, sihtides seekord jälgi. Kuid surmav kingitus tabas rullisid katvat paksu, soomustatud kilpi.
  Matryona lõi endale nördinult rusikaga vastu lõuga. See pani tal lõualuu valutama. Ja kangelastüdruk needis:
  - Ma lõikan nagu vikat!
  Anyuta üritas ka ohtlikku tanki tabada, kuid tüdruku jala visatud granaat läks veidi märgist mööda. Ja blondiin hakkas autole lähemale tulema. Kuid siis ilmusid veel kaks tanki - "Lion" ja "Panther"-2, nad tulistasid kuulipildujatega kõiki lähenemisi. Pidime olema äärmiselt ettevaatlikud.
  Ameeriklane Sherman haakis Saksa sõidukitele lähedale jõudma. Tal oli võimalus lüüa Panther 2, kuid ainult küljelt. Kuid sakslast pole nii lihtne petta. Veelgi enam, Shermani kõrgem siluett muudab selle märgatavaks juba kaugelt.
  "Panther" 2 sülitas välja kesta ja tabas ameeriklast otse otsmikku. Kõrge auto murdus pooleks. Ja see põles nagu jõuluküünal.
  Anyuta ütles nördinult:
  - Oh, kui nõrgad su tankid on... Tehniliselt parem, sinust saab jänki!
  Kuid kogenud sõdalane Alenka suutis Pantrile lähedale pääseda. Ta viskas granaadi... Ja Saksa auto pikk tünn kõverdus jäära sarveks.
  Tank "Panther" 2, mis lasti tootmisse 1943. aastal. Viimases kõige levinumas modifikatsioonis on sellel 150 mm esisoomus, nurga all 82 mm külgsoomus ja 88 mm kahur, mille toru pikkus on 71EL. Alates 1945. aastast lõpetati selle tootmine arenenuma ja paremini kaitstud mudeli E-50 kasuks. Aga praegu see tank võitleb. 51 tonni kaaluval autol on 900 hobujõuline mootor, mis tagab hea sõiduomaduse.
  Ja nüüd, olles saanud kahju, pöördub Panther-2 ümber ja lahkub. Alenka suudab paljajalu visata veel ühe granaadi. Lõhkusin rullid. Ja Saksa auto kiirus langes märgatavalt.
  Alenka ütleb rõõmsa pilguga:
  - Milline löök! Minu löök on Jumala kingitus!
  Ja tüdruk näitas sakslastele oma nina. Kuid E-50-st hakkas välja paistma kuulipildujatuli. Ja kuulid vilistasid üle Alena valgete, pisut määrdunud juuste. Üks kuul lõikas isegi juuksesalgu ära. Peatüdruk tundis end isegi veidi kõditavalt.
  Alenka säutsus:
  - Kui tahad olla nagu elevant, mine hullumajja bandiidiks!
  Tüdruk tõstis varvastega oma lõigatud salku. Alenka juuksed on siidised, pärlivärvi, kuid veidi tolmused. Ja samas nii pehme. Tüdruk jooksis neid mööda taldu. Natuke kõditav ja mõnus.
  Alenka mäletas, kuidas kutt teda hellitas. Tema käed algasid samuti taldadest, tõustes kõrgemale kuni reite ja kõige tundlikuma kohani. Kui kena noormees sind silitab, on see väga meeldiv. Alenka peaaegu armastas teda. Talle meeldis armumäng ja teda erutas lihaselise mehekeha puudutus. Aga Alenkal polnud tõelist romantilist armastust, kui mehest hulluks lähed. Ta on juba paljusid poisse muutnud. Paljud selle mehed hukkusid lahingus.
  Isegi see oli sõja needus. Ja siin Ameerikas on lihaselised mustanahalised tüübid. Ja kõik on nendega nii ebatavaline.
  Alenka tulistas ja võttis musta mehe maha. Mul oli Aafrika poisist veidi kahju. Ta tappis mehe, kes võitles talle võõraste huvide eest. Sakslased on ju rassistid. Nad vaatavad mustanahalisi kui orje. Kuid samal ajal registreeritakse aafriklasi paisunud Wehrmachti välisdivisjonidesse.
  Alenka tegi paljaste varvastega midagi viigimarja taolist ja näitas seda natsidele. Jah, saksa rahvus ise ei kannata siin mingit kahju. Tankidel on soomus, mis on liiga paks, et granaat või bazooka neid läbistada. Kuid põlisüksused surevad.
  Alenka viskab granaadi E-50 suunas. Ta õõtsutas paljast, päevitunud jalga ja heitis puusi väänades. Ja granaat lendas kõrges kaares. Mu paljad varbad jätsid mind tundma metalli puudutust. Ja siis läks granaat lahti.
  Alenka sosistab:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Tüdrukule puhus kuum tuul, nagu oleks teda puudutanud ilus mees. Alenka luges raamatut Tarzanist ja tahtis väga, et see mees temaga mängiks. Silitaksin tugevate kätega oma rinda.
  Granaat tabas toru, kuid plahvatas liiga hilja ja lendas metallilt maha. Killud klõbisesid nagu herned soomuses. Alles on ainult kriimud!
  Alenka võttis välja veel ühe granaadi. Aga ma nägin, et see oli jalaväevastane. Ja tankitõrjerelvad on kadunud.
  Tüdruk urises pettunult. Aga et mitte aega raisata, pistsin selle paljaste näppude vahele. Ta pööras jala, painutas torsot, sirutas selle siis sirgu ja viskas jalaväe suunas.
  Pool tosinat võitlejat lendas üles nagu lauatennise pallid. Üks neist lendas ära ja killud lendasid paarsada meetrit ja jooksid üle Alenka selja. Rinnahoidja lõhkes ja suurema tüdruku kaunid rinnad paljastusid.
  Tüdruk kattis automaatselt oma rinnanibud. Kuid siis mõistis ta, keda ta peaks kartma. Ja ta raputas uuesti kuulipildujat. Ta pööras pöörde ja astus veidi tagasi.
  Ameerika jalaväelane tulistas bazuuka. Mürsk tabas Saksa tanki kaldküljelt, kuid 160 mm soomus pidas sellele vastu, tõrjudes hävitava energia. Sakslane tulistas tagasi. Tema suurekaliibriline relv lõhestas seina.
  Alenka püüdis rinnahoidja rihmasid siduda. Tüdruk arvas, et Zoja Kosmodemjanskajat sõideti ilmselt lühikeste pükstega külma käes ringi. Just ühes nõukogude filmis kujutati teda kandmas särki või isegi mingit kleiti. Ainuüksi see on vaid austusavaldus silmakirjalikkusele. Tegelikult koorisid natsid ta ilmselt alasti selleks, et vangistatud tüdrukut veelgi alandada. Ja näljased Saksa sõdurid tahtsid ilmselt näha ilusat ja kurvikat tüdrukut alasti.
  Nii et pärisloos ei saanud tüdrukukangelanna oma rindu katta, nii et ta käed seoti selja taha. Kuid ta ei häbenenud ja vaatas uhkelt. Alenka teadis hästi, mis tunne on kõndida paljajalu lumes. Ta oli vastupidav ja armastas palja tallaga lund puudutada. Alenkale meeldis ja meeldis. Kuid see on tema jaoks, kes on aastatepikkusest sõjast juba karastunud. Ja noore ja linna Zoya jaoks on see ilmselt valus. Taldadel on tunne, nagu nad põleksid sütt.
  Alenka viskas pettunult rinnahoidja käest ja hüüdis:
  - Häbi on kodanlik mõiste! Nõukogude naine ei karda midagi ega häbene!
  Tüdruk hakkas jälle kuulipildujaga, õigemini püstolkuulipildujaga naelutama. Metall läks kuumaks, Honduras on ju troopika, veebruaris võib seal väga palav olla. Alenka sõrmed lähevad kuumaks. Peame andma endast kõik. Täna on 23. veebruar. See on Nõukogude armee päev ja see nõuab võitlust kogu rahuliku ja mõistliku raevuga.
  Alenka lõikas kuulidega maha veel viis ja põletas kogemata oma põse kuulipilduja kuumal tuul. Muidugi on see ebameeldiv, blister on paistes.
  Alenka vandus:
  - No jumal, miks sa mulle ja mu riigile nii palju probleeme tekitasid!
  Vill sügeles... Tüdruku põsk on väga tundlik koht. Tüdruk püüdis leida midagi külma, mida paisunud pallile määrida. Kuid proovige leida midagi lahedat. Selles kuumas linnas. Pealegi oli ilm selge ja tuul puhus lõunakaarest.
  Alenka pole ilmselgelt rahul. Matryona viskab kaugelt granaadi, kuid jällegi ebaõnnestunult. Ja tormiväelased juba lendavad taevas. Saksa sõidukitel on tugev soomus ja suur kiirus.
  Reaktiivlennukid tulevad lainetena ja näivad lõikavat lina ribasid.
  Alenka peitis end pilusse. Ülevalt leegitsesid killustunud raketid. Tüdruk tundis, kuidas killustikutükid nõeltega ülevalt alla kukkusid. See kõditas mu paljast kaelast. Ka kaunitari rinnanibud olid torkitud.
  Alenka sosistas:
  - See on massaaž... Aga mitte korsaaž!
  Tüdruk tundis, et tema keha hakkas peaaegu valusalt sügelema. See on juba kuum ja plahvatavad raketid lisavad kuumust. Ja kas see on supelmaja?
  Alenka mäletas looduslikku vene sauna, kuuseharjadega. Kuidas tüdrukut siis peksti.
  Need olid nii eksootilised sensatsioonid.
  Enda rõõmustamiseks laulis Alenka:
  - Armastus ja surm! Hea ja kuri! Mis on püha, mis patune! Meile on määratud mõista!
  Tüdruk tõusis püsti, raputas kogu selle kinnijäänud mustuse ja prahi maha.
  Alenka urises:
  - Oh, sa saad Hitlerile sarvi!
  Ja tüdrukmajor tulistas rünnakuks tõusta üritanud jalaväelaste pihta. Mitmed haarangu käigus värvatud võitlejad langesid. Alenka pühkis oma määrdunud nägu, see kipitas ta silmi. Sõdalane sülitas ja lõi risti ette.
  Ta avas taas kuulipildujatest tule ja võitlejad hiilisid sisse. Punajuukseline Alla viskas samuti palja jalaga granaati. Olevik hüppas püsti ja tabas fašiste. Hukkus kümmekond inimest.
  Punapea laulis:
  -Maailmas on palju head, aga see on lumega kaetud!
  Ja tüdruk avas kuulipildujast tule, kasutades mitte käsi, vaid osavaid sõrmi ja paljaid jalgu.
  Alla lasi täpselt ja ulgus:
  - Löö! Löö! Veel üks löök! Veel üks löök ja siis... Vägev deemon, Jumala kingitus, annab ülelöögi!
  Ja kätega viskas tüdruk klaasikilde. Ta hämmastas fašiste ja säutsus:
  - Ja neile, kes ei taha rahus elada... Teeme neile hara-kiri!
  Jaapanlased ilmusid tõesti kohale. Need kitsasilmsed võitlejad. No kuidas sa ei saa niimoodi hara-kiri teha?
  Olles kuulipilduja klambri maha laadinud, võttis Alla paljaste sõrmedega granaadi ja viskas selle samuraile. Nad said kingituse, mitu rikutud jaapanlast, ja lendasid eri suundades.
  Alla ajas keele välja ja pomises:
  - Ma olen supersõdalane! Ja vaenlane tappis hüper!
  Hiinlased, kelle jaapanlased taevaimpeeriumi vallutatud aladelt värvasid, läksid lahingusse. Hiina sõdalased kõndisid kartmatult ja tüdrukud, olles oma püstolkuulipildujad tühjaks lasknud, olid sunnitud taganema.
  Maria metallist paljasjalgsed krohvi- ja klaasikillud. Teised tüdrukud tegid sama. See muutus väga raskeks.
  Ilmus Shturmlev, võimas masin raketiheitjaga. Siin on üks, kes ajab su nässu - see ei tundu nii palju.
  Esimene lask müristas... Anyuta, Alla ja Matryona viskasid lööklaine üles nagu hiiglasliku vaala purskkaev. Tüdrukud lendasid mitukümmend meetrit ja plõksutasid paljajalu otse tulle.
  Tüdrukud hüppasid sealt välja, kõrvetasid ja laulsid. Nad pritsisid oma paljaid tallasid sütele.
  Alla susises nördinult:
  - Sõnn pannakse kõigepealt kirve alla ja siis röstitakse! Ja kõigepealt praeti meid ja siis kirve all!
  Ja komsomolitüdruk naeris! Kuid siis tundis ta kurbust. Mulle meenus, et tema sõber võeti kinni. Sakslased riietasid neiu lahti ja hakkasid tema paljale rinda tuld tooma. Selline kohutav valu. Tüdruk karjus ja tema õrn nahk oli söestunud. Need on fašistid, kes osutusid fanaatikuteks. Nad isegi ei esitanud küsimusi ja enne seda tegid vangi paljaste jalgade all ka lõket. Lõpuks ei suutnud komsomolilane piinamist taluda ja suri valusasse šokisse.
  Alla, seda meenutades, laksutas kuumadele sütele. Matryona tormas temast ette. Sellel külatüdrukul on pargitud nahk ja te ei saa seda leeklambiga vastu võtta. Miks mitte supermani tüdruk? Matryona näeb mõrvaga basuukat, mille on maha visanud tapetud Ameerika sõdur. Ta tõstab ta jalaga üles ja viskab sülle. Ja ta trügib kõigest jõust sisse.
  Kest lendab ja tabab sunnitud hiinlasi. Palju kisa ja oigamist. Laipade mass. Ja ära lõigatud jäsemed.
  Matryona laulis iidset laulu:
  - Ja samurai lendas maapinnale! Terase ja tule surve all!
  Tüdrukutel said lõpuks söed otsa. Nende graatsilised paljad jalad said sellest aru.
  Anyuta, nagu kõige õrnem neist, tõmbles ja hõõrus oma paljaid taldu, püüdes sügelust leevendada.
  Varasest lapsepõlvest peale paljajalu lumes jooksnud Matryona ei pööranud sellisele pisiasjale tähelepanu.
  Kangelastüdruk laulis:
  - Kujutage ette, et sukeldusime värske piima sisse... Tasu on tõeline asi!
  Ja sõdalane võttis jalaga katkise ja üsna raske plaaditüki. Seda paljaste tütarlapselike sõrmedega kõvasti kinni hoides keerutas ta seda ja lasi vaenlase poole. Kolm hiinlast langesid praeguse surma ohvriks, nende pead purustati.
  Alla ütles vaenlast tulistades rahuloleva pilguga:
  - Oleme lahedad naised!
  Anyuta laulis põlenud, õigemini kõrbenud jalgade sügeluse leevendamiseks:
  - Meie isamaal on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukit juhivad?...
  Nende jaoks on au väärtuslikum kui elu,
  Ta võib oma vastase kergesti tappa!
  
  Nad on sündinud võitma
  Et ülistada Venemaad sajandeid!
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad -
  Panin neile kohe sõjaväe kokku!
  Ja Anyuta hakkas kuulipildujast kritseldama. Ja ta tegi seda väga meisterlikult. Et kõik saaksid tunda, et see on Jumala sõdalane! Kui mitte Kõigevägevamalt, siis Marsilt kindlasti!
  Alenka tulistas ka. Koos Mariaga olid nad sunnitud taganema, korjates surnud Ameerika sõduritelt klippe. Tüdrukud kukkusid selili ja tulistasid jalgadega tagasi - nii läks neil paremini. Ja nad tegid seda täpselt. Hiina ja Aafrika vägede segu tungis tüdrukute kallale. Ja sõdalased peksid.
  Alenka laulis:
  -Maailm ei ole malelaud...
  Maria võttis selle lõigu üles, hävitades kollased ja mustad palgasõdurid.
  - Ja arvud ei ole ümmargune null!
  Alenka lisas lõigatud kollaste ja mustade reale:
  - Melanhoolia ründab meid!
  Maria tulistas Robin Hoodi täpsusega ja säutsus:
  - Ja hobune tormab tulle!
  Tüdrukud, tulistades vastu, taganesid miinivälja taha. Hiina ja Aafrika võitlejad sattusid maiuspaladele. Nad hakkasid plahvatama, nad kargasid püsti, kiskudes need laiali ja sellest sai verine segadus.
  Eemal paistsid mitu Panther-2 tanki. Nad tulistavad ja kardavad nina sisse pista. "Lõvi"-2 liigub edasi ja sülitab ka tuld. Ja siin on ninasarviku leegiheitja paak, mis ilastab, koos leegikimpudega.
  Kuid kõige kohutavam on "Sturmlev". Tema raketiheitja ei ole eriti kiire tulistamisvõimega, aga põrgulikult hävitav.
  Alenka sosistab:
  - Venelased, venelased - mitte rahulik saatus! Miks me vajame vaeva, et olla tugevamad?
  Tõepoolest, nad võitlevad Venemaast kaugel. Kuid on selge, et USA vallutanud Wehrmacht naaseb NSV Liidule survet avaldama. Ja ameeriklased on tüdrukutele nii armsad ja kallid.
  Alenka naelutab taas, tema tabamused panevad justkui kõrvitsad ja pead labida all lõhkema. Tüdruk saab šrapnellilt löögi jalga. Mu säärtel paisub sisselõige. Kaunitar krõmpsutas konti ja siristas:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab mao!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Kommunismi valgustav tee!
  Sel hetkel viskas Matryona kogu oma jõuga Shturmlevile granaadi. Ja nõukogude tüdrukutel lõpuks vedas. Soomustatud kork kukkus tagasi, nõukogude kingitus lendas otse laia tünni. Hetkeks külmus kõik. Ja siis see plahvatas. Tundus, nagu oleks aatomipomm maha visatud. Ja Saksa tankid hajusid eri suundades.
  Natsid surusid peale. Toimus massiivne rünnak sõna otseses mõttes kõigil rinnetel. Jah, Ameerika kohale on kogunenud punased pilved. Ja see sõna otseses mõttes mürises ja tormas.
  Ameerika väed aeti Hondurasest välja veebruari lõpus ja märtsi alguses. Lahingud liikusid Mehhiko lõunaosasse. Kuulsad neli tüdrukut asendasid tanki E-50 uusima modifikatsiooniga. Masin on tõepoolest ülimoodne, juhtkangidega juhitav, suhteliselt kerge 65 tonni ja 1550 hobujõulise mootoriga.
  Esisoomus on 250 mm, külgsoomus 170 ja isegi olulise nurga all. Kuid seetõttu on see paagis olevate tüdrukute jaoks pisut kitsas. Siin pole nii mugav kui Tiger-2-s, kuid auto on muutunud kompaktsemaks, eriti paigutus. Kuid nüüd ei suuda Ameerika tankid tankist läbi tungida isegi siis, kui tulistavad külgsuunas. Selline kaitse peab vastu IS-2 lasule.
  Tüdrukud on rahul ja auto läheb üsna kiiresti. Gerda ütleb juhtkangi nuppe vajutades:
  - See on masin! Tõesti meistriteos!
  Charlotte vastab, öeldes:
  - Küljed on väga viltused ja luuk kitsas, ülemine osa peaaegu puudub. Sellisest masinast ei saa läbi murda, kuid see pole mugav!
  Gerda märkis entusiastlikult:
  - Aga see on tõhus! Ja täiesti läbimatu!
  Magda vastas naeratades:
  - Nagu näeme, kaitseb jumal Saksamaad!
  Christina itsitas ja vastas:
  - Me võidame ise võite! Ja see on meie strateegia olemus!
  Gerda märkis entusiastlikult:
  - Kuni viimase ajani tundus Lion tank meile täiuslikkuse piir. Ja nüüd on auto kakskümmend viis tonni kergem, ületades relvastuse, soomuse ja eriti sõiduomaduste poolest Lõvi. Nii et Ameerika ei saa meid murda!
  Charlotte puhkes naerma ja ütles:
  - Ära lõhu! Me murrame kõik ise!
  Sherman ilmus Magda vaatevälja. Tüdruk saatis mürsu otse sihtmärki. Jaga auto pooleks.
  Siiski tuleb tunnistada, et ameeriklased on tankiehituses märgatavalt maha jäänud. Sherman ei ole selgelt võitluses tasemel ja Pershing on vaid veidi parem. Pealegi ilmusid Pershingid seeriasse alles 1945. aasta alguses ning nende parameetrid on sarnased varajase Pantheri mudeliga. E-50 tungib ameeriklasteni üle viie kilomeetri kauguselt.
  Tüdrukud on oma relva sellise paremuse üle väga uhked. Ja nad vilistavad laule.
  Magda tulistab uuesti, tungib läbi, seekord varjestatud Sherman ja säutsub:
  - Me lõime palli ja jooksime galopis!
  Isegi Shermani ekraanid ei aidanud. Ja Saksa tank on teel. Purustab röövikujälgedega jalaväelasi. Tüdrukud vilistavad suupillidel laule. Rullide all pritsib veri. Tank liigub üsna kiiresti, selle roomikud on arenenumad ja läbitavamad, samas suhteliselt kerged.
  Tüdrukud vilistavad... Gerda märgib:
  - Mehhiko on viimane riik teel USAsse. Oleme juba võtnud nii palju erinevaid pealinnu. Ja nad vallutasid nii palju riike! Alustasime, esimene vallutus Austriast ja nüüd liigume Mexico Citysse! Meie sõjaväekompanii on hiilgav ettevõte!
  Christina vastas loogiliselt:
  - Esiteks oleme vastastest üle organisatsiooni poolest. Väike riik on Saksamaa. Sakslased on kõige distsiplineeritud ja kõige paremini organiseeritud rahvas maailmas. Pluss totalitaarne natsionaalsotsialistlik režiim. Mis lisas ka meile jõudu ja struktuuri. - Tüdruk jooksis palja jalaga mööda kere legeeritud küljesoomust ja jätkas. - Siis meie komandöride ja ennekõike Hitleri hiilgavad anded. Alistasime vastaseid jupikaupa. Ja siis omandasime maailma parima tehnoloogia. Nii et nüüd ootab meid triumf! Ja Kolmas Reich avab oma tiivad üle maailma!
  Charlotte märkis ratsionaalselt:
  - Kõige hullem oli 42. aasta talvel. Saime lüüa Aafrikas ja Moskva lähedal. Nad lahkusid Tihvinist ja Rostovist Doni ääres. Ja isegi Harkov jäi nõukogude võimu kätte. Ja USA astus meie vastu sõtta. Siis tundus, et kaalud pole meie kasuks kaldunud ja ees ootas kuristik. Aga kevad tõi meile uued võidud. Ja sellest ajast peale on kõik meie kasuks läinud!
  Magda vallandas. Tulistas alla Ameerika relva ja siristas:
  - Kuid ikkagi poleks meie armee ilma kõrgemate jõudude sekkumiseta suutnud sellist edu saavutada! Ülemate vaenlaste alistamine! See on Jumala parem käsi!
  
  Gerda naeris ja vastas:
  - Olen nõus, et see on Jumala oma! Aga mitte Jumal: Aabraham, Iisak ja Jaakob! Ja ilmselt aarialane, üks ja kõikvõimas Jumal! See, kes lõi universumi ja valis oma rahvaks sakslased!
  Charlotte noogutas ja kinnitas:
  - Kindlasti! Iisaki Jumal ei ole meie Jumal! Ja kui juudid oleksid tõesti Jumala rahvas, poleks me võitnud! Kui jah, siis teie Piibel Magda on vale! Ja teil on aeg loobuda kristlusest aaria monoteismi kasuks!
  Charlotte'i sõnad kõlasid nagu kuulipilduja tuli.
  Christina lisas:
  - Ja kristlane olemine meenutab riigireetmist. Ju tuleb välja, et sa oled patsifismi poolt - löövad sulle vastu paremat põske, keera vasakut!
  Gerda pidas vajalikuks lisada:
  -Ja sa arvad, et pääste tuleb juutidelt! Ja see on üldiselt sarnane reetmisega!
  Magda vastas arglikult:
  - Ma ei arva nii! Minu arvamus: Jumal on üksi! Ei juut ega aarialane!
  Charlotte haukus vastu:
  - Kuidas see pole aarialane! Ainult aaria ja ei midagi vähemat!
  Gerda lisas leplikult:
  - Ja ka tehnoloogia! Siit me alustasime? Septembris 1939 oli neil ainult kuus tankidiviisi. Ja peaaegu kõik tankid on kerged, alla kahekümne tonni. Nüüd ma ei tea, kui palju diviisi meil on, aga me sõidame maailma parima tankiga. Meie sõidukil pole võrdset relvastuse, soomuse ja sõiduomaduste poolest ning samas pole see ka kaalult ülemäärane.
  Mäletan esimese "Tiigri" katseid, siis Hitleri sünnipäeval 20. aprillil 1042. aastal.
  Tüdruk tegi pausi ja jätkas hingetõmmates.
  - Siis oli Tiger juba maailma parim tank. Kuid selle sõiduomadusi ei saa pidada rahuldavaks. Kuid relv andis hea võitluse ja soomus oli selleks hetkeks üsna sobiv. Ja tank ise keeras hästi, mis kompenseeris torni madala pöörlemiskiiruse!
  Ja 1940. aastal jäime tankide kvaliteedi ja koguse poolest alla Prantsusmaale ja Suurbritanniale. Aga me võitsime! 1941. aastal oli NSVL-il paremaid T-34 ja KV tanke kui meil ning sõidukeid kordades rohkem! Aga ikkagi võitsime! Ja moraal on tehnoloogia ja mõistus! Ja vaim on oluline!
  Christina märkis, hõõrudes paljast kannast pedaali:
  - Kui võitsime halvimate tankidega, siis võidame nüüd! Muidugi oli meid alguses vähem kui vaenlasi. Nüüd oleme kogunud hordi! Mis võib takistada meid võitmast?
  Gerda vastas naeratades:
  - Arvan, et peamised raskused on seljataga! Meil on nüüd isegi numbrid
  Ülekaaluline. Ma arvan, et ettevõttel ei teki USA vastu probleeme.
  Charlotte märkis loogiliselt:
  - Ma ei usu, et Ameerikal on meie vastu midagi! Tema Sherman on lihtsalt kahuriliha ja tema Pershing on vaid veidi parem. Kuigi nad on meie tanki vastu, pole neil relvi!
  Gerda pidas vajalikuks lisada:
  - Ja reaktiivlennunduses pole neil meie pistrikuid millegagi katta. Pealegi, kuna meil on nii palju orje, ei jää me oma arvult jänkidele alla!
  Christina nõustus sellega:
  - Meil on seadmeid kogu Euroopast ja osast NSV Liidust. Ja töölised moodustavad poole maailmast! Oleme oma tehased üle viinud kolme vahetuse tööle ja ehitame uusi tehaseid! Ameeriklased ei saa meile kvantiteedi tõttu asümmeetrilist vastust anda. Neil ei ole triviaalselt nii palju töötajaid!
  Charlotte itsitas ja lükkas oma põlve toolile nurrudes:
  - Neil ei ole sümmeetriat! - Tüdruk tulistas Granti pihta ja lisas. - Ja kui varustust hakatakse tootma, saame lahinguarve ainult meie!
  Magda märkis arglikult:
  - Aga kui elu... See tähendab, et elu õpetab, et otsustaval hetkel ei tasu lõõgastuda!
  Gerda nõustus sellega ja paljaste sõrmedega kangi keerates nurrus:
  - Ja me oleme lõpuni valvsad!
  Charlotte tõmbas oma vormitud kõhulihased sisse ja tuletas meelde:
  - Oleme jõudnud kaugele... Tagasihoidlikust T-1-st hiiglasliku E-200-ni. Ja need on muidugi kangelasliku kampaania verstapostid! Samamoodi ei lähe meie paak kunagi raisku!
  Lõpuks sattusid tüdrukud terve tosina Ameerika tanki peale. Kaheksa Shermani, kaks Granti ja kaks Pershingit. Viimane auto oli madalama siluetiga ega olnud nii märgatav. Lihtsam on kõrgele tankile pihta saada. Tüdrukud tulistasid kordamööda. Nad kõik on täpsed ja neil on suurepärane reaktsioon. Maitsestatud ja treenitud. Olles läbinud olulise osa Teisest maailmasõjast ja külastanud erinevaid maailma riike. Need on tõeliselt tippklassi tüdrukud.
  Ja Shermanid hakkasid esimesena plahvatama. Ja vahemaa on üle viie kilomeetri. Ameeriklased ei saa ikka veel oma autot kätte.
  Pildistamise ajal märkis Gerda:
  - Meie relv on optimaalne! See läbib kõike tõelisest lahingukaugusest ja sellel on üsna suur kestade varu. 128 mm on hullem.
  Magda nõustus sellega. Pärast Shermani tulistamist ja purustamist ütles tüdruk:
  - Selle kaliibriga kestade pakkumine on väiksem. Aga põhimõtteliselt pole 88 mm relvad üldse halvad!
  Charlotte tulistas ja sekkus:
  - Oleneb millest!
  Gerda haukus karmilt:
  - Ja see "Sherman" ja "Panther" võtavad selle vastu. Ma arvan, et pika tüvega 75mm kahur oleks võinud need maha lõigata!
  Christina tulistas palja jalaga ja urises:
  - Jah, ja kestade pakkumine oleks suurem!
  Magda tulistas ka, vajutades paljaste sõrmedega juhtkangi. Viimane Sherman on eesel. Järgmine löök kanti Grandeesile. See tank on juba nii vananenud ja veelgi hullemini soomustatud kui Sherman. Kuid Ameerikal oli tankidega esialgu palju hullem olukord kui Saksamaal. 1940. aastal oli USA-l vaid 502 tanki ja paljud neist olid vananenud. Kuid juba 1941. aastal tootsid ameeriklased üle kolme tuhande tanki. Ja Sherman ilmus. Mida selle auto kohta öelda? Esisoomuse poolest oli see isegi pisut parem kui T-34-76 ja jäi pisut alla relva hävitava jõu poolest. Jah, ja sõiduomadustes. Aga optika ja nähtavus on palju parem kui nõukogude omad.
  Seejärel ilmus 1944. aastal Sherman M 4. Tank oli soomuselt ja relvastuselt võrreldav T-34-85-ga ja mõnevõrra madalam lihtsast Pantherist ja väga oluliselt Panther 2-st. Veel hiljem ilmus Sherman Firefly, millel oli pikema toruga 17-naeline relv. See tank oli relvastuselt parem kui Nõukogude T-34-85, kuid polnud eriti populaarne.
  Samuti oli Shermani varjestatud modifikatsioon kehvema sõiduomadusega, raskem, kuid 152 mm soomustega. Kuid see pole ka kõige levinum. Seni on sakslannad kohanud vaid standardseid M4-sid.
  Kuid Grandid on valmis ja nüüd on suhteliselt uus Pershing tank.
  Gerda soovitas:
  - Tuleme natuke lähemale. Selle koletise raudrüü võiks olla paksem!
  Charlotte tegi põlgliku näo:
  - Ära muretse! See on vaid 102 millimeetrit. Auto kaalub nelikümmend kaks tonni, kuid jättis Shermani tugevaks!
  Gerda itsitas ja soovitas:
  - Siis laseme!
  Magda sirutas oma meislitud palja jala välja. Kui palju erinevaid teravaid, torkivaid kive, kuuma kõrbeliiva, džungliokkaid ja Venemaa lund on tundnud tema paljaid, elastseid ja graatsilisi taldu. Pikkade, ühtlaste pärlmuttide küüntega sõrmedega vajutas ta juhtkangi nuppu.
  Ja ta tulistas soomust läbistava uraani südamikuga mürsku. Ja ta siristas naeratades:
  - Olgu teile valgust!
  105 mm kahuril on tohutu hävitav jõud. Ja Pershing kaotas poole oma tornist.
  Gerda raputas kõrgeid, tugevaid rindu ja märkis:
  - Kahjuks ei saanud "Tiiger" seda teha! Tal polnud piisavalt löögijõudu! Kuid ikkagi on see parem kui Sherman.
  Magda ütles skeptiliselt:
  - See sõltub. Kui paned Fireflyle ekraanid, pole see sugugi halvem kui Tiger ja veelgi paremini kaitstud otsmiku eest!
  Gerda raputas vihaselt jalaga pead. Tuli tanki pihta. Ja kui ta oli viimase Pershingi lõpetanud, lisas ta:
  - Meie "Tiiger" on ikka kallim kui kogu see lääne eksootika ja vene perverssused. Ma usun meie võitu isegi T-4 tankidega, olgu nii!
  Tüdrukud klõpsisid kaksteist autot nagu seemneid. Nad isegi ei tulistanud nende pihta. Vahemaa on Ameerika relvade jaoks liiga pikk.
  Tüdrukud sõidavad ja naeravad. Hea neile.
  Charlotte käivitab taas tuttava oreli:
  - Ei, Magda! Sa peaksid lõplikult kristlusest loobuma. Muidu oled potentsiaalne reetur!
  Kuldsete juustega tüdruk vaidles vastu:
  - Ei! Olen pühendunud Kolmandale Reichile, kuid ma ei ütle lahti ka Jeesusest Kristusest!
  Gerda lõi oma ilusa lihaselise jala palja tallaga vastu soomust ja märkis:
  - Aga Kristusest ei tohi lahti öelda! Peate lihtsalt tunnistama, et ta oli lihalt sakslane, mitte juut, ja kõik saab korda!
  Magda vastas naeratades:
  - Saksa keel... Aga kuidas on lood Piibli tunnistusega?
  Gerda ütles karmilt:
  - Siis sa saad Piibli! Kui on Mine Cafe!
  Magda raputas eitavalt pead:
  - Peamine Kaf ei ole jumalik ilmutus. Ja ühe inimese töö, isegi silmapaistev! Ma usun sellesse, mis tuleb Jumalalt!
  Siis hüüdsid kõik sõdalased üksmeelselt:
  - Meie jumal on Adolf Hitler!
  Magda vastas vapralt:
  - Kuid mitte Hitler ei vallutanud ja lõi universumi!
  Gerda lõi oma ümara kannaga vihaselt vastu soomust ja ütles:
  - Ja seda me enam ei aruta! Aeg näitab, kes lõi universumi!
  Charlotte soovitas:
  - Küsigem tüdrukutel endalt parem küsimus - mida me pärast sõda teeme?
  Christina naeratas ja soovitas:
  - Lähme ärisse! See on parim, mida saame teha!
  Gerda noogutas lumivalge peaga nõustuvalt:
  - Muidugi, ärisse! Või äkki mängime filmis?
  Magda naeratas ja soovitas:
  - Ja mida? See on hea karjääri jätkamine! Lõppude lõpuks on filmid suurepärased!
  Gerda muigas, tõmbas käega üle oma vormitud kõhulihaste ja märkis:
  - Keda sa mängiksid? Angela või mis?
  Magda ütles lõdval ilmel:
  - Miks mitte? Lõppude lõpuks on mul õige välimus. Ma räägiksin kõigile usklikele Jeesusest Kristusest! See oleks elupäästja!
  Gerda raputas eitavalt pead ja selgitas:
  - Uues aaria religioonis pole sellist asja nagu päästmine. Tegelikult on aarialase käsu sisuks Reichi teenimine. Ja ülejäänud - kuuletuge aarialastele! Nii et me ei ole päästetud, vaid me vallutame!
  Christina on vasksete juustega, kuid kollase varjundiga tüdruk, kinnitas:
  - Jah, me valitseme ja vallutame! Selles maailmas oleme Kolmanda Reichi vägedes. See tähendab, et meil on oma armee. Ja me vallutame teised universumid. Kõik siin maailmas on suhteline... Ma arvan, et tuleb sõda ja pidusid ja valdusi! Kombinatsioon maailma nautimisest ja põnevast sõjamängust!
  Charlotte, vaskpunaste juustega tüdruk, noogutas nõustuvalt:
  - Kindlasti! Sest tõeliselt rahulik elu on pigem igav... Oleme võitlemisega nii harjunud, et sellest on saanud meile leib!
  Gerda parandas oma elukaaslast:
  - Pigem õhk! Või magusa veiniga segatud vesi!
  Magda ütles kurvalt:
  - Kahju... Vahel tuleb kahetsuslaine peale. Teiste tapmine on ju halb. Me tekitame valu ja kannatusi! Mis, lapsed ilma isata!
  Gerda raputas pead ja märkis:
  - Me kõik võtame riske! Aga lohutage ennast! Inimene on ikka surelik! Ja kui järele mõelda, kas kolmkümmend kuni nelikümmend aastat on tõesti igaviku skaalal nii märkimisväärsed? Ja igavene elu!
  Magda vastas ohates:
  - Noh, kui vaadata seda filosoofiliselt, siis see on nii... Aga tegelikult ei tee see väikeste laste jaoks sugugi lihtsamaks!
  Charlotte raputas oma vaskpunaseid juukseid ja susises:
  - Kujutage ette, et nad on alainimesed! Lihtsalt loomad ja tunned end paremini!
  Magda, raputades ripsmetelt pisara, vastas:
  - Aga sul on loomadest kahju ka! Eh...millises maailmas me elame! Kõik on lihtsalt halastamatu! Ja surm valitseb öömaja!
  Charlotte ütles rõhutatult, kirjutades:
  Las verejõed
  Voolu üle Maa
  Las nad oigavad valust -
  Tulekahjud kõikjal!
  Ja las kurja surm
  Raevukas pall valitseb,
  Te kõik peate surema
  Saatan on sind vastutusele kutsunud!
  Las keeristorm õgib
  Inimkehade vool...
  Planeet kannatab -
  Kaos valitseb!
  Gerda katkestas elukaaslase, kattes palja jalaga oma helepunase suu. Blond terminaator hüüdis:
  - No miks olla nii pessimistlik! Sõda lõpeb ja planeet õitseb nagu aed. Ma arvan, et natuke on juba jäänud. Ameerika tähendab veel kuus kuud või kõige rohkem aastat. Siis purustame Venemaa ja alles jääb ainult Jaapan. Aga see on meie jaoks lühiajaline asi. Kõige rohkem lõpevad kolme aasta pärast kõik sõjad... Ja inimesed ei tapa enam kunagi üksteist!
  Christina täpsustas:
  - Vähemalt sõjas... Ma arvan, et varsti tuleb aeg, mil maailmas on järel vaid üks impeerium. Ja siis igal juhul sõdu ei tule. Ja ma arvan, et tänu põllumajanduse arengule ja ideaalsele Saksa organisatsioonile kaob nälg mõne aastaga. Siis ehitatakse eluase kõigile. - Vaskkollaste juuste ja lihaselise, saleda ja täiusliku proportsiooniga tüdruk rääkis entusiastlikult. "Siis areneb meditsiin ja haigused kõrvaldatakse." Lendame kosmosesse, asume elama erinevatesse maailmadesse. Võitkem vanadus. Kõik inimesed on noored ja ilusad nagu muinasjutulised päkapikud. Või äkki ootavad meid kosmoses uued sõjad. Nii tähinal kolmekäeliste tulnukatega. Ja me võitleme julgelt fašismi ideede eest kogu universumis!
  Charlotte laulis särava naeratusega huulil:
  - Me võitleme helge homse eest... Suudleme!
  Magda ütles optimistlikumalt:
  - Aga nii on parem! Mitte igavesed sõjad, vaid rahumeelne looming!
  Sel hetkel sõitis auto miinile otsa. Tank värises. Rull lõhkes ja auto aeglustas veidi. Gerda helistas raadio teel remondimeeskonda. Vigastus ei võtnud paagilt sõiduomadusi, küll aga vähendas mõnevõrra kiirust. Seetõttu tuleb rull kiiresti välja vahetada. Siin on vedrustuse paigutus teistsugune - remondiks mugavam kui Tigersile ja Panthersile omane malelaua paigutus.
  Pealegi nautisid tüdrukud džunglis jalgu sirutades. Miks mitte jões ujuda. Paak on muidugi kuum koht, isegi konditsioneer ei saa hakkama. See on endiselt Mehhiko lõunaosa - troopikas ja märtsis on üsna palav. Aga üldiselt on ilm taevalik.
  Jõgi oli lähedal ja tüdrukud sukeldusid sellesse. Krokodille pole vaja karta. Siin käib sõda ja kõik elusolendid on ammu põgenenud. Vesi on soe ja mõnus ujuda. Tüdrukud ujusid ja samal ajal kui Gerda džungli kaldaid imetles, märkis ta:
  -Ometi pole meie maailm oma võludeta! Küllap oleks hea saada surematuks nagu mägismaalane ja elada koos inimkonnaga, jälgides selle arengut. Ja lennata läbi kosmose!
  Christina noogutas, öeldes tõsiselt:
  - Paradiis ilma patuta, äärmiselt igav... Kasiinos ei saa varandust kaotada, veel parem - võita ega jahti pidada. Ja sõda on põnev...
  Charlotte soovitas:
  - Ma arvan, et nad leiutavad varsti mänge, mida saab ekraanil kujutada - selline on sõjavägi!
  Magda märkis naeratades:
  - Sa peaksid kõik hävitama!
  Christina võttis selle ja laulis:
  - Hävitamine on kirg... Vahet pole, milline jõud!
  Gerda, vilistades ja nurrudes, laulis:
  - Ma tahan näha enda ees tühjust! Sellesse ehitan ma oma lossi, oma unistuse!
  Charlotte itsitas ja soovitas:
  - Ei, kindlasti on tore võidelda! Aga veel parem on võita!
  Christina hüüdis täiel rinnal:
  - Taeva parem käsi ise aitab Saksamaad. Meie aaria usk, meie ainulaadne monoteism! Ja mis meid ei tapa, teeb meid tugevamaks!
  Gerda pritsis vett ja vastas:
  - Jah, me oleme muutunud tugevamaks! Kahju, et sattusime tankitõrjemiinile.
  Christina ütles mõtlikult:
  - Kuidas kaitsta röövikuid?
  Gerda kehitas lihaseid õlgu:
  - Ei tea...
  Charlotte märkis ratsionaalselt:
  - Need on kaitstud kilpidega kestade ja miinide eest... Kui need pole valmistatud paksematest, et need ei rebeneks!
  Gerda raputas pead:
  - Siis sõiduomadused vähenevad kaalu suurenemise tõttu. Kui vaid suudaksime tanki lendama panna!
  Magda kinnitas:
  - See on kõik! Nii et paak hõljuks õhus ja ei kukuks! Ja saavutas kiiruse viissada miili tunnis!
  Pritsides Charlotte edastas teabe:
  - Ma kuulsin, et meie laevastikul on spetsiaalsed laevad, mis lendavad vähe vett puudutamata! Ja nad arendavad sõukruviga juhitava hävitaja kiirust ja suudavad transportida vägesid ja saavutada ülemvõimu merel! Selline lennundus merel muudab meid võitmatuks!
  Gerda parandas oma elukaaslast:
  - Ja me oleme juba võitmatud! See muudab meid ülivõitmatuks!
  Charlotte pööras end selili, lõi oma paljaste, meislitud jalgadega õhku ja kostis:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud! Oleme aaria tüdrukud, oma südames tapjad!
  Ja kaunitar sukeldus sügavamale vette. Ujusin veidi paksuses. Ta lõi oma sõprade paljaid kontsi ja tuli välja. Ta käivitas purskkaevu ja kostis:
  - Troopikas on hea kevad! Vesi on nagu värske piim!
  Gerda laulis naljaga pooleks:
  - Aafrika on kohutav, jah, jah, jah... Aafrika on ohtlik jah, jah, jah! Ärge minge, tüdrukud, minge Aafrikasse jalutama!
  Kaunitarid puhkesid naerma. Uisuväljak on juba välja vahetatud - remondimeeskonnad on parimas hoos. Ja tüdrukud hüppasid täiest jõust tanki. E-50 siluett on üsna madal ja autot ennast pole liiga märgata. Sõdalased panid gaasiturbiinmootori käima ja võtsid mõne sekundiga kiiruse üles.
  Kogenud tankist Charlotte märkis:
  - Sellegipoolest on gaasiturbiinmootor palju parem kui diiselmootor. See on kompaktsem ja kiirendab paaki kiiremini. Meie autol on hämmastav manööverdusvõime!
  Gerda laulis naljaga pooleks:
  - Ta oli hoolimatu ja naiivne, tüdrukutel oli paljajalu nooruslik välimus... Kõik ümberringi tundus imeline - kolmsada aastat tagasi!
  Christina märkis entusiastlikult:
  - Ei! Meie komandör hämmastab oma huumorimeelega... Kuigi tõesti tundub, et sõja algusest on sajandeid möödas... - Tüdruk jooksis peopesaga üle kõrge elastse rinna ja jätkas. - Samas tabab sind vahel tunne, nagu oleks see olnud eile! Eh, inimeste elu on ju lühike ja möödub kuidagi märkamatult!
  Gerda märkis ägedalt:
  - Aga me pole vanad, eks? Oleme täis jõudu ja energiat! Ja meie tee võidust kuni
  Võit!
  Magda vooderdas kuulipilduja torni, lammutas Ameerika kongi ja kostis:
  - Jah, ma usun meie võitu... Eriti praegu, kui meil on kõik trumbid käes. Aga ärme pane vankrit hobuse ette!
  Gerda meenutas ohates:
  - Albert... Ma igatsen seda poissi... Kummaline on armuda jõmpsikasse, isegi Apolloni kehaehitusega pikalisse!
  Charlotte märkis loogiliselt:
  - Ja Albert meeldis mulle. Selles on mingi eriline ilu. Ja üldiselt on eriti võluvad teismelised, kui nende nägu pole veel habemega kaetud ja nende näojooned ei ole veel kujunenud. Ja mis kõige tähtsam, nad ei ole nii kauplevad, nad armastavad sind, mitte sinu raha!
  Christina märkis ratsionaalselt:
  - Oleme kõik neli nii ilusad, et mehed armastavad ennekõike meie keha. Ja kui palju meil on, on juba meie sissetulek!
  Gerda ütles loogiliselt:
  - Naine olla on lihtsam! Meelitage isane koer ja ta hüppab ise voodisse. Vähemalt seni, kuni sa oled noor. Sa ei jää kunagi ilma meheta. Neid on lihtne meelitada. Aga mees peaks naise voodisse panemiseks proovima...
  Charlotte vastas sarkastiliselt:
  - Mitte sina... Me ei ole liiga valivad!
  Gerda raputas eitavalt säravat pead:
  - Mitte kindlasti sel viisil! Armastan noori, nägusaid, kurvikaid mehi. Ja ma ei maga mitte kellegagi. Mina valin reeglina sportlikud inimesed. Isegi kõhuga kindral ei tõmba mind. Ja me saame valida!
  Charlotte itsitas ja märkis:
  - Paneeli prostituudi puhul ei pea te valima. Ta teenib kõhukas, kiilakas ja vana... See on muidugi tema elukutse miinus!
  Gerda vastas tõsiselt:
  - Sa võid minna sõduri bordelli... Siis on kõik sinu kliendid noored ja saledad. Ja vaheldusrikkus ja enam-vähem ahvatlev... Näiteks ilusast mehest ma ei ütle kunagi ära!
  Christina itsitas ja kostis:
  - Jah... Vaheldus on suur! Seksiks on vaja erinevaid roogasid ja vürtse. Oleme noored naised ja armastame noori naisi... Soovime lihaselise kehaga sportlikke partnereid. Ja mõned inimesed peavad hakkama saama mitte nii ilusate meestega. Nendele naistele võib ainult kaasa tunda!
  Charlotte laulis ahastusega:
  - Ilu muudab mehe orjaks... Ja pärast surma, usu mind, ma ei leia rahu, annan oma hinge kuradile ööks sinuga!
  Magda tulistas American Witch iseliikuva püssi pihta ja siristas:
  - See on patt, mis seks see väljaspool abielu on... Parem jäta himulised mõtted!
  Charlotte vastas vihaselt:
  - Ja sa oigasid orgasmidest mitte halvemini kui meie... Nii et ei tasu näägutada, et teha pruudi.
  Sakslased võitlevad USA vastu. Õnneks on neil sõjas NSV Liiduga käed lahti ja keegi ei takista neil rünnata ja võita. Ja neil on palju suurepäraseid kangelasi.
  Kolmas Reich osutus nii suurepäraseks.
  Wehrmachti sõjamasin edenes läbi Mehhiko. Ägedad lahingud, palju verd ja katkist metalli. Palju kaotusi kandsid ka Kolmanda Reichi välisüksused. Natsid püüdsid võimalusel aarialasi kaitsta. Nad viskasid lahingusse aafriklasi, araablasi, indiaanlasi ja hiinlasi. Jaapanlased kasutasid ka värvilisemaid vägesid. See aeglustas arengutempot mõnevõrra. Sakslased ise istusid rasketes tankides. Fuhrer andis korralduse lõpetada kõigi kui 50 tonni kergemate tankide tootmine ja minna üle uusimale mudelile E-50. Ja kasutage lahingutes ameeriklastega ka eranditult raskeid soomusmasinaid.
  See aeglustas mõnevõrra sakslaste edasitungi üle Mehhiko. Fritz kasutas uusimaid tanke, tulistas ja kasutas tugevdatud soomustega ründelennukeid. Ameeriklased veeresid tagasi. Märts oli tegus.
  Punkte kogus piloot ja superäss Friedrich. Poiss võitles ME-262 "X" uusima modifikatsiooni kallal ja parandas väga enesekindlalt oma tulemusi. Samal ajal nii õhu- kui maapealsete sihtmärkide väljalöömine. Tema kõrval jooksis paremal käel Helga. Samuti paljutõotav sõdalane. Friedrichist on saanud juba tõeline legend, nagu fantastiline supermees.
  Ja nüüd tulistab poiss viiest õhukahurist. Kohe plahvatavad viiskümmend Ameerika lennukit. Neid puhub üks õhumürsk laiali. Ülejäänud autod külmusid uimaseks. Nad pole kunagi midagi sellist näinud. Ja Friedrich laseb uuesti. Ja veel viiskümmend Ameerika raisakotkast lasti õhku. See on tõeline ime. Helga tulistab, laseb alla neli lennukit ja sosistab ässapoisile:
  - Oled kõrgeima taseme supermees!
  Ameerika lennukid üritavad põgeneda, kuid kolmas rida lakub veel poolsada. Friedrichi täpsus on uskumatu. Ta on tõesti nii superinimene kui ka laps. Ja sada viiskümmend Ameerika lennukit hävitati. Helgal õnnestus alla tulistada viis autot, ülejäänud Saksa hävitajad olid veelgi väiksemad.
  Poiss ütleb:
  - Kana nokib tera korraga ja võtab kaalus rohkem juurde kui siga, kes neelab suuri tükke.
  Ja nüüd võttis Friedrich maapealsed sihtmärgid. Paljajalu pedaale vajutav Gertrude suudab vaevu poisiga sammu pidada. Friedrich tulistab tankikolonni pihta. Üks vertikaalse sukeldumise purse hävitab: seitseteist Shermani tanki, kaheksa Grandi, neli Pershingi, üheksa Witch iseliikuvat relva, kolm Big Tomi ja kaheksateist transportijat. Kõik need autod on kahjustatud ja põlevad. Nende sees olev lahingukomplekt hakkab rebenema. Ja järgneb kogu kolonni hävitamine, sõna otseses mõttes mõne sekundiga.
  Helga, see blond kaunitar peksab paljaste jalgadega, hüüab:
  - Friedrich on meie kõige lahedam äss, ta on lihtsalt tippklass!
  Poiss näitab talle nina ja itsitab... Ta pöörab ümber oma ME-262 ja otsib jälle saaki. Tal on arenenud intuitsioon. Pilvedes vilksatas seitse Mustangit. Ja siis lasti nad maha. Siis ründas poiss kolonne. Ta hakkas kõigile kätte maksma, lõhkudes nii mootorrattaid kui ka transportijaid. Ja keegi ei vaidle vastu! Ameeriklasi lihtsalt hävitatakse.
  Helgal õnnestub ka midagi haarata.
  Tüdruk võitleb ainult bikiinides. See on tema kreedo, paljud naispiloodid teevad seda. Ja miks märgitakse, et naiste puhul, kui nad kannavad minimaalselt riideid, ei tule surm. Millegipärast on tüdrukud, kes võitlevad paljajalu, õnnelikumad ja haavamatud. Ja see nähtus sunnib naispiloote võimalikult palju lahti riietuma.
  Ja palavuses on alasti mõnusam. Käes on juba märtsi lõpp ja Mehhiko kohal on väga palav ning lennukis endas lisab temperatuuri ka mootor.
  Helga imetleb poisi pöördeid. Siin hävitab ta ühe hooga veel kakskümmend neli Shermani, neist kuus varjestatud.
  Poiss näeb välja nagu kõige tavalisem poiss, umbes kolmeteist-neljateistaastane, kuid tal on nii fenomenaalne täpsus ja jõud. Ja naised jäävad blondi poisi külge nagu nõelad magneti külge. Pealegi on Friedrich juba lennunduse kindralpolkovnik.
  Ja sai palju ordeneid. Sealhulgas sellised ordenid nagu Raudristi Rüütlirist plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Samuti Raudristi Rüütlirist plaatina tammelehtedest mõõkade ja mustade teemantidega. Kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Rüütliristi täht. Kümmekond tavalist Raudristi Rüütliristi mõõkade ja teemantidega. Ja ka Raudristi suurrist. Luftwaffe kullast ja teemandist tass. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star ja palju muud.
  Niipea, kui nad Frederickit ei premeerinud. Tema hävitatud lennukite arv läheneb kümnele tuhandele. Kümne tuhandeni jõudmisel on ette valmistatud juba uus auhind: Raudristi Rüütliristi täht, plaatinalehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja ka plaatinast Luftwaffe tass teemantides.
  Nüüd hävitab Friedrich veel ühe tankide kolonni. Seejärel tulistab ta oma palja poisikese jala hooletu liigutusega alla üheksateist Ameerika lennukit, sealhulgas kaks B-29. Jah, ta on tõesti uskumatult lahe poiss.
  Friedrich lausub vaieldamatu fraasi:
  - Võimekad poisid teevad rohkem avastusi kui säravad vanamehed!
  Tõepoolest, teismeline on maailma lahedaim sõdalane! Ja ta hakkas võitlema, kui ta polnud veel üheteistkümneaastane! Kuid aeg möödub ja poiss kasvab suureks. Ta on suurim nähtus. Ja midagi temas on, eriti geneetilisel tasandil, kuigi ta on oma vanuse kohta täiesti normaalse pikkusega, ainult väga lihaseline.
  Siin tulistab ta veel ühe paugu... Ta tulistab alla kaheksa Airacobrat ja kuus P-51. Lahe poiss, sa ei saa midagi öelda. Seejärel lööb ta välja mitu patareid, hävitades enam kui seitsekümmend kahurit. Noh, on aeg tagasi minna, tankides kütust ja lahinguvarustust täiendada!
  Helga lõi välja ka kaks kahurit ja tundus olevat rahul. Frederick naaseb kolossaalse omandamisega. Nii rõõmus poiss. Samuti parandaks ta märgatavalt oma skoori. Peaaegu kohe siirdub noor äss teisele reaktiivhävitajale, ootamata oma auto tankimist. Ja Gertrud juba lendab temaga. Samuti bikiinides imeilus blondiin.
  Friedrich lehvitab talle ja võtab oma kiire auto maha. See ME-262 on võimeline kiirendama 1200 kilomeetrini tunnis.
  Pöörane kiirus ja samas tugev manööverdusvõime on neile masinatele iseloomulik. Friedrich laseb Mustangide pihta eemalt - kukutab neist kaheksa maha ja kiirendab.
  Gertrud naerab:
  - Noh, sa oled rüütel! Ma toetan sind!
  Friedrich naerab, ajab keele välja ja möirgab:
  - Ja härra Superstaar! Ja mäed kuuletuvad mulle!
  Ja tulistab uuesti, lükates maha kümmekond autot. Ja jälle itsitab... Gertrud märgib muigates:
  - Sina, mida isegi venelased kardavad!
  Friedrich pilgutas tüdrukule silma, kuigi too teda vaevalt selgelt nägi:
  - Ma arvan, et ameeriklased on kõige lahedamad!
  Gertrude hõikab vastuseks:
  - Sa oled macho! Sa oled macho!
  Poiss itsitas ja siristas:
  - Ma olen super macho!
  Gertrude susises, tema hääl oli hõbedaste kellukestega kaetud:
  - Kangelane, sa oled kõigi koomiksite ja ajastute superkangelane!
  Friedrich andis pöörde. Ta tulistas alla umbes kolmkümmend lennukit, sealhulgas viis pommitajat. Autod lendasid õhku laiali nagu kõrbenud konfetid. Poiss naeratas ja ütles:
  - Kuid armastuse lill ei kasva ilma kuulsuse ja eduta!
  Gertrude vajutas palja jalaga kangile ja siristas:
  - Armastus ja sõda, härrased, ma jäin võrku! Sõda, kujutage ette jama, kui maailmas poleks armastust!
  Tüdruk tulistas paljaste sõrmedega päästikule vajutades alla USA õhujõudude lennuki ja jätkas.
  - Mõnikord aitab see kõiges, mõnikord kahjustab oskuslikult... Ja me nimetame sõda pühaks ja me nimetame seda alatuks!
  Gertrude säutsus ja lasi alla teise lennuki. Ja Terminaatori poiss on korraga viisteist!
  Frederick laulis entusiastlikult:
  - Me vandume suurele füürerile,
  Au hoida ja võidelda lõpuni...
  Sest tema jõud on nagu päike,
  Sest riik teritab mõõka!
  Tüdruk oksendas oma paljad jalad üles, seejärel tõmbas põlved kuni rinnani. Siis ta laulis:
  - Ma armastan seksi ja kangelasi... Fuhrer on tõusnud - ta tapab kõik!
  Friedrich naelutas taas eemalt. Tulistas sõbraliku õhukahurite salvaga alla nelikümmend lennukit.
  Poiss siristas:
  - Ja mina olen Zeus ja Poseidon ühes pudelis!
  Gertrude lasi alla lennuki, mille superäss oli talle armulikult lahkunud ja laulis:
  - Ja nüüd vaatavad Ares ja Mars meid rõõmuga... Ja neile on selge, et neile meeldib see, mis üldiselt toimub!
  Noor Superman kriiskas, kui tulistas alla veel tosin Ameerika lennukit:
  - Hüppan, aga hüppan teistmoodi, üle kivide, läbi lompide, läbi kaste...
  Gertrude pussitas Ameerika ründesõdurit oma palja graatsilise jalaga, susisedes:
  - See on armastus! Muidugi armastus!
  Tüdruk raputas oma kõrgeid, väga võrgutavaid rindu. Kaunitari jaoks kõik ei õnnestunud, kuid ründelennuk süttis põlema ja hakkas lagunema.
  Gertrude säutsus hellalt:
  - Minu õpilastes on õudusunenägu... Üks hüpe - üks löök!
  Aga taevas on jälle lennukid. Blond, nägus Friedrich saadab joone. Lööb välja paarkümmend autot ja piiksub:
  - Minu rammiv löök! Me alistame kõik vaenlased ja rebime nad tükkideks!
  Gertrude lasi alla talle lohutusauhinnaks jäetud võitleja ja säutsus:
  - Jalad lõigati maha, laip tükeldati, alatud jänkid tapsid sõduri!
  Friedrich muigas, meenutades Gertrudi tugevat graatsilist keha, ei olnud tüdrukul tilkagi rasva.
  Kui tore on kedagi sellist kallistada. Poiss urises:
  - Minu võitlus, see on minu võitlus!
  Ja nii läkski noor sõdalane üle maismaa sihtmärkidele. Tankid liiguvad. Iseliikuv varras. Poiss avab eemalt ventilaatoritule ja laulab kaasa:
  - Näeme välja nagu pistrikud, hõljume nagu kotkad... Me ei upu tulesse, me ei põle vees!
  Kuigi ilmselt oleks viimast fraasi pidanud laulma just vastupidi. Kuid isegi tules võite põhimõtteliselt uppuda ja vesi võib põleda.
  Friedrichile meenus hommikusöögiks kalkun. Niimoodi kuldfooliumis küpsetatud. Ja jalad meenutavad naiste omasid. Luftwaffes on palju naispiloote. Nad on ellujäävamad kui mehed ja on suurepärased laskurid. Ja naiste jalad on treenitud, tugevad, lihavad. Tahad neid silitada, puudutada, näppida.
  Ta on Friedrich juba kindralpolkovnik. Sõdalane, kes on teinud uskumatu, vapustava karjääri. Fenomen ja geneetiline mutant. Ühesõnaga - supermees!
  Frederick ise oli teadlik oma tähtsusest. Ta tõusis selle sündmuse juurde nii noorelt, et tõestada lõplikult, et aaria geeniuse kontrolli all pole jõudu.
  Nüüd on poiss terve kolonni maha põletanud. Ja ta lendas edasi. Ta on tõeline kotkas.
  Gertrude hõõrus oma siledat, roosakat põske. Ta kujutas ette, kuidas Friedrich ta rinda suudleb. Ja sarlakpunane nibu läks kohe kõvaks. Eh, see on Kolmanda Reichi sõdalane number üks. Tundub, nagu võitleks terve armee. Ja see ei lase mööda ühtegi õhumürsku. Mis tundub isegi üleloomulik. Kuigi miks see niisama paistab - see on üleloomulik!
  Poiss lasi esmalt alla kaks tosinat katvat hävitajat, seejärel ründas teist tankide ja iseliikuvate relvade kolonni. Üks Ameerika tankidest ei näinud päris standard välja. Peate meeles pidama, mis tüüpi auto see on. Siis ilmusid välja veoautod jänkide sõduritega. No küll nad saavad.
  Frederick laulis:
  - Ma külvan surma... Sa võid seda ainult hirmuga vaadata... Ja surra!
  Gertrude silitas palja jalaga pedaali. Ta tahtis väga paljajalu läbi sipelgarohu joosta. Ja siis langeda kuttide sülle. Ja suudeldakse ja paitatakse.
  Huvitav... Gertrud oli ideoloogiline fašist. Ta alustas võitlust alles kuus kuud tagasi ja enne seda oli ta Hitleri noorteorganisatsioonis ja jõudis töötada sõjaväetehases juhendajana. Välistöölisi tuli jälgida ja samal ajal piitsaga edasi utsitada.
  Tüdruk leidis peksmisest naudingut. Eriti armastas ta teismelisi poisse paljajalu lüüa.
  Ja nüüd kujutas ta ette, kui tore ja vaimukas oleks Friedrichi paljaid ümaraid kontsi röstida. Ässapoiss on väga nägus ja tema jalad, alati nii puhtad, on ainult pargitud nagu pronks. Kuid nad ei määrdu ei pori ega muru peal. Friedrichil oleks huvitav seda tunda. Kas superkangelane karjuks valust või teeskleks, et see pole midagi?
  Gertrudile meeldis orjapoiste piinamine. Ta armastas ka vange mõnitada. Lennukoolis ei olnud tüdrukud oma suhete osas liiga valivad. Kuid Gertrude osutus väga võimekaks piloodiks. Vaid kuue kuuga teenis ta endale tammelehtedega Raudristi Rüütliristi ja sai lennuõiguse koos kindral Friedrichiga.
  Poiss on kamandamiseks veel liiga noor ja ta on selline puhtalt formaalne kindral. Kuid ta võitleb nagu kümmekond valitud ässade diviisi.
  Gertrude tundis end Friedrichiga võrreldes kohmakalt. Eh, ma soovin, et saaksin selle poisi kontsad praadida! Ja tooge tõrvik kena noormehe paljaste jalgade ette. Kuumuta tangid ja kitku sõrmed, alustades väikesest sõrmest.
  Gertrud armastas end lõbustada orjapoiste jalge ette süsi loopides. Töökojas oli soe ja noored orjad töötasid alati paljajalu.
  Ja kuidas nad põletamisel naljakalt hüppasid või karjusid. See oli nii vahva. Ja naljakas...
  Ja orjapoiste karedaid taldu oksaga peksa. Ta on suurepärane korrapidaja, julm, sadistlike kalduvustega. Ta tahtis ka oma armsat iidolit piinata. Pealegi ei jäta ta talle midagi, blond terminaator.
  Gertrude võttis selle ja möirgas:
  "Ma olen teie peksmisest nii väsinud, et ma ei saa sääski võrku püüda!"
  Friedrich on veoautodega läbi. Ta andis tule saatelennukitele ja ründelennukile P-51. Viimane sõiduk on üsna hirmuäratav, sellel on koguni kaheksa kuulipildujat ja raketti. Kuid loomulikult pole see võrreldav reaktiivlennukiga ME-262. Või isegi XE-162 või veelgi enam XE-262-ga.
  Poiss tulistas transiseisundis.
  Pühkis minema üle kaheksakümne lennuki, jättes paari Gertrudist lahutama. Tüdrukule meeldib väga tulistada oma võrgutavate, päevitunud ja lihaseliste jalgadega. Need on tal erilised - graatsilise kujuga, kerge šokolaad.
  Tüdrukud on üldiselt kirg. Eriti sõjaväes, kus neil on sportlik graatsia ja jõu karisma. Neid tüdrukuid on kindlasti visuaalselt meeldiv vaadata ja sa tunned lihtsalt õndsust, kui puudutad neid oma elastse nahaga.
  Frederick pööras taas oma tule USA kindlustatud kaitseliinide poole. Peame kiiresti jänkidele lõpu tegema ja lõpuks NSVL-ile surve alla panema. On selge, et venelaste vastupanuvõime on suurusjärgu võrra kõrgem kui ameeriklastel. Lisaks olid 1941. aastal parimatel tankidel nõukogud. Kummaline, aga bolševike võimu all olnud Venemaa ei degradeerunud ega visatud tagasi keskaega.
  Vastupidi, venelased on teinud olulise hüppe edasi. Ja kui sakslastel poleks olnud nii tugevat ja täiuslikku organisatsiooni, oleks nad vaevalt suutnud edu saavutada.
  Friedrich ise oli tõepoolest natside geneetiliste katsete tulemus. Kuid poiss ei tea üksikasju. On ainult selge, et Himmleri osakond viis isegi enne natside võimuletulekut läbi salajasi eksperimente, milles osalesid okultsed jõud. Ja Friedrichi fenomeni järgi otsustades midagi saavutati.
  Teise patarei pihta tulistav poiss laulis:
  - Ma ei ole kurat, aga minu jaoks, aga minu jaoks on eesmärk pühaks saanud! Ma olen ingel, aga saatan avas mulle tee - maisesse hiilgusesse!
  Pärast seda pööras tema lennuk ümber. Õhkkarbid olid otsa saanud ja kütust oli vaja täiendada. Friedrich ei kartnud tagakiusamist, sest tema lennuk oli vähemalt viissada kilomeetrit tunnis parem kui Ameerika lennukid.
  Ja millega saavad jänkid neile vastu panna?
  Gertrud lõi välja paar veoautot ja kahuri, samuti kütusepaagi. Punane leek põleb ilusti. Tüdruk muutus rõõmsamaks. Kujutasin ette, kuidas tuli lakub poisi ümarat, roosat kontsa ja kõrbenud liha lõhna levib.
  See on ahvatlev. Isegi sõdalane ise tahtis süüa. Gertrude säutsus:
  - Üks, kaks - me tahame süüa! Avage uksed laiemalt, muidu sööme koka ära! - Lahe sõdalane laulis entusiastlikult lastelaulu. "Anname kokkadele suupisteid ja korrapidajad joovad, hävitame kogu söökla ja lõhume nõud!"
  See teeb Gertrudi väga naljakaks. Nende hävitajad on maandunud.
  Friedrich jookseb ühelt lennukilt teisele. Ja Helga asendab Gertrudit.
  Poiss lendab taas lahingusse. Mille poolest Helga ja Gertrud erinevad? Mõlemad sõdalased on loomulikud blondid. Mõlemad on sportlikud, tugevad ja kurvikad. Kuid Helga näojooned tunduvad pehmemad ja naiselikumad. Aga see tüdruk armastab ka jalgadega tulistada.
  Frederick laulis elevil olles:
  - Mu kaunid tüdrukud, miks teile nullid meeldivad? Olen üsna tõhus ja paljuski kõikvõimas keerub!
  Helga haukus vastuseks:
  - Ei, sa ei ole null! Sa oled lõpmatus!
  Poiss tulistab alla tosin Ameerika lennukit ja uriseb:
  - Selline valu, selline valu! Saksamaa vs Ameerika viisteist nulli!
  Helga tõi Ameerika Mustangi lähemale, tulistas, lõi maha ja lakkus huuli, öeldes:
  - Kaks tükki vorsti lebasid laual!
  Friedrich tabas kaugelt, võttis üksteist lennukit üles ja säutsus:
  - Sa rääkisid muinasjutte, nagu Faust ise põrgus saatanale!
  Helga näis olevat solvunud:
  - Ja sa ei jätnud mulle midagi! - kilkas tüdruk kapriisselt. - Ma ahmisin selle kõik ise üles!
  Frederick vastas pilkavalt:
  - Nii oleme me kõik mehed!
  Tüdruk vaidles vinguval toonil vastu:
  - Aga sa oled ikkagi poiss!
  Ässapoiss naeris:
  - Kindralpolkovnik ei saa olla poiss!
  Helga võttis ja laulis:
  - Oh, milline mees te olete - kindral ja kolonel!
  Friedrich jätkas õhusihtmärkide tulistamist. Jah, selline äss võiks Inglismaa õhuülemuse lahingusse palju tuua. Kuid praegu pole mitte neljakümne, vaid neljakümne viies aasta. Ja Suurbritannia on juba imekombel lüüa saanud. Kuidas see juhtus?
  Miks, lõvi ei suutnud saksa hundile vastu panna. Millised jõud on siin maailmas ärganud? Natuke suurem jaapanlaste ja sakslaste õnn muutis sõja kulgu. Ja tõsiasi on see, et Wehrmachtil oli väga tugev organisatsioon. Ja Hitler osutus ootamatult silmapaistvaks organisaatoriks ja strateegiks. Mida saab sellele vastu panna?
  Nüüd 1945. aastal on Ameerika lootus tema majandus ja üsna suur rahvaarv.
  Friedrich meenutas ka oma poksijakarjääri. Kuidas lapsepõlves õppisin rasket ellujäämiskunsti. Ja ta pidi üles kasvama kasarmus. Algul teda alahinnati. Kuid poisist sai tugev ja mis kõige tähtsam - väga tark poksija. Jah, ja õppimine oli tema jaoks lihtne - ta mõistis kõike sõna otseses mõttes lennult!
  Poiss õppis mitut keelt, sealhulgas vene keelt. Ja kuigi Frederick võitles Punaarmeega ja demonstreeris isegi fenomenaalseid võimeid, austas ta venelasi. Nad olid vaprad ja visad, osavad võitlejad ja talusid kangelaslikult piinamist.
  Friedrich ise oli nõukogude sõdurite julguse üle korduvalt hämmastunud. Kuid ta täitis oma kohust isegi liiga hästi. Poisist sai mingi hävitusmasin. Ja tema jaoks on see nagu põnev mäng. Ainult vahel hakkas süda väljakannatamatust melanhooliast valutama. Ja see melanhoolia tarbis terminaatoripoisi teatud hetkedel sõna otseses mõttes, kuid taandus siis. Frederick ise ei teadnud mõnikord, mida ta tahab. Tema veri polnud täiesti veatu ja tal olid vene geenid. See ajas poisi segadusse. Kuid teisest küljest on ta kuulus Saksamaa äss ja võitja! Ja see võib minna väga kaugele!
  Ja ta on juba läinud tähtede kõrgustesse.
  Nüüd avab Friedrich taas tule. Ta tulistab alla kolmkümmend viis lennukit ja ütleb entusiastlikult:
  - Mulle meeldib poisikesena soojas meres sulistada, aia peal istuda! Isegi kui mul pole rubla taskus, on mu noorus hindamatu!
  Helga vastas entusiastlikult:
  - Kuid samal ajal on teie kogemus ainulaadne!
  Tüdruk lõpetas USA õhujõudude lennuki, mis talle lahkelt kingiti, ja säutsus:
  - Mis võitlus... Varsti on sada null!
  Friedrich vastas särava naeratusega:
  - Jah, see on tõeline võitlus. Ja varsti on tuhat - null!
  Helga keerutas paljaid jalgu. Ta tahtis saada delfiiniks või mõõkvaalaks. Sõdalane urises:
  - Olen pöörete ja uute võimaluste poolt! Ja ma tahan saada jumalannaks!
  Friedrich, olles suurelt kauguselt neli lennukit alla lasknud ja kiirust lisanud, küsis:
  - Miks just jumalanna? Kas ta võiks ikkagi olla kuninganna?
  Helga muigas ja vastas tõsiselt:
  -Jumalanna võib teha, mida tahab, kuid kuningannadel on palju piiranguid. Näiteks ei saa lennata paljajalu ja bikiinides!
  Friedrich meenutas:
  - Prints tahtis ka paljajalu joosta. Briti talvel on aga külm. Ja kuidas ta ei saanud kurguvalu!
  Helga vastas muigega:
  - Aga kuningad ei jää haigeks... Ja sa näed ka välja nagu poiss-kuningas!
  Friedrich ütles entusiastlikult:
  - Ma olen ennekõike taeva kuningas ja mitte ainult Suurbritannia!
  Helga laulis:
  - Meie kuningas on taeva valitud, meie kuningas on tõusnud tuhast! Meie kuningas on saatuse käskjalg, meie kuningas oled ainult sina!
  Friedrich raputas tüdrukule sõrme ja vastas raadiosaatja kaudu:
  - Sinuga võib tõesti hulluks minna!
  Helga tahtis midagi söövitavat sisestada, aga see ei tulnud talle pähe. Üldiselt on Friedrich väga naljakas ja kultuurne poiss. Sündinud sõdalane ja samas suure eruditsiooniga. Sa oled lihtsalt üllatunud, kui palju see on
  Armas teismeline teab. Ja see ei lakka kunagi hämmastamast.
  Ja poiss kritseldas jälle lendavaid objekte. Ta tulistas alla kaheksateist lennukit ja hüüdis:
  - Ku-ka-re-ku! Ma löön kõik jänkid oma kannustega!
  Helga anus:
  - Jäta mind maha, O Aesiri keiser!
  Friedrich ütles rahulolevalt:
  - Võta see! See on sinu!
  Helga, väga närvis, tulistas kolme pursiga alla kaks lennukit. Ja ta lakkus oma täis huuli. Teda ei löönud kunagi. Sakslastel olid arenenumad relvad, mis suutsid tabada pikki laskekaugusi. Ja tabas isegi maapealseid sihtmärke.
  Friedrich kiitis tüdruku edu heaks:
  - Nii kaugelt tabasid väga täpselt. Kuid teate, et õhukestade säästmiseks on parem lasta vaenlasel lähemale tulla.
  Helga vastas nördinult:
  - Aga sa saad hakkama!
  Poiss ütles tõsiselt:
  - Aga see on fenomen... Ja sa oled lihtsalt ilus tüdruk!
  Helga hüüatas solvunult:
  - Ei! Olen terav!
  Friedrich nõustus temaga:
  - Inimese jaoks täpne!
  Tüdruk itsitas ja küsis:
  - Kas sa pole inimene?
  Poiss tulistas, lasi alla viis USA lennukit ja vastas tõsiselt:
  - Ei, mitte mees!
  Helga teeskles üllatust:
  - Ja kes sina oled?
  Frederick vastas tõsiselt:
  - Ma olen superinimene!
  Blond tüdruk kiirustas nõustuma:
  - Te ei pea seda isegi küsima! Iga teie žest räägib sellest!
  Poiss vastas ohates:
  - Olla ainulaadne tähendab endale tohutu koorma peale panemist!
  Helga vastas sellele:
  - Aga ma tahaksin olla ainulaadne! Saa maailma esimeseks kaunitariks!
  Frederick ütles üsna siiralt:
  - Ja sa oled nii armas!
  Tüdruk ütles koketselt:
  - Kuidas mu nina on?
  Poiss vastas ausalt:
  - Kena nina. Mitte suur, mitte väike, täpselt paras, kergelt ülespoole pööratud ja graatsiline!
  Helga tõstis paljad jalad näo ette ja küsis:
  - Kuidas mul läheb?
  Friedrich ütles naeratades:
  - Armas! Blond šokolaadis! Ma armastan sind!
  Helga ütles kahtlevalt:
  - Ja Gertrude?
  Poiss pahvatas:
  - Aga Gertrude?
  Helga ütles pisarsilmi:
  - Kas ta pole juhuslikult minust ilusam?
  Frederick ütles diplomaatiliselt:
  - Te olete mõlemad ilusad ja mõlemad väärt!
  Helga vastas loogiliselt:
  - Aga absoluutselt identseid nägusid pole olemas!
  Friedrich tulistas, lasi alla veel kolmkümmend lennukit ja laulis:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik... Sellised imed säravad vahel eetris!
  Helga rahunes veidi ja siristas:
  - Võib-olla meie maailmas. Aga ma tahaks ainult häid asju!
  Friedrich ütles entusiastlikult:
  - Las see olla nii!
  Ja läks üle maapealsetele sihtmärkidele. Suurtükivägi on vaja maha suruda ja noor äss teeb seda. Ja ta tulistab ülitäpselt. Või ehk isegi lõpmata täpne.
  Helga seda vaadates hüüatab:
  - Noh, sina ja Superman olete tõelised machod!
  Friedrich pidas vajalikuks tüdrukut parandada:
  - Macho on suure tõenäosusega loomaliku jõu kehastus... Aga mind iseloomustab elav ja kalkuleeriv meel!
  Helga küsis järsku:
  - Oled sa venelastega rääkinud?
  Frederick vastas kohe:
  - Kindlasti!
  Helga küsis huviga:
  - Ja mis need on?
  Poiss tulistas paugu, hävitades üle viiekümne relva. Ja siis ta vastas:
  - Kuidas öelda... Pole üldse rumal. Nad on paljuski sarnased meie, sakslastega. Ja peaaegu kõik nende lapsed oskavad kirjutada ja lugeda ning tunnevad ajalugu.
  Helga itsitas ja täpsustas:
  - Nii et neid ei saa nimetada alaminimesteks?
  Frederick ütles otsustavalt:
  - Ei! Ja väliselt pole venelased nii hirmutavad. Paljud nende naised on heledajuukselised, nagu ka nende lapsed. Ja nad oskavad kultuurselt käituda. Lisaks on venelased vastupidavad ning tunnevad hästi oma kirjandust ja ajalugu.
  Helga meenutas:
  - Naaberlennurügemendis on vene piloodid.
  Sõda on käimas ja Krauts pingutavad Ameerika ümber sõrmust.
  Mehhiko pealinna - México pärast puhkesid ägedad lahingud. Viis nõukogude tüdrukut, nagu alati, on parimas vormis. Ja nad võitlevad kirjeldamatu kangelaslikkusega.
  Alenka tulistab kuulipildujast ja laulab:
  - Tule, laula meile laulu, rõõmus tuul, lõbus tuul...
  Selle niidetud välisvõitlejad kukuvad ning see kõlab julgelt ja ülemeelikult.
  Ilus tüdruk Alena. Sel õhtul armus ta pika mustanahalise Ameerika mehega. Ja ma tundsin suurt naudingut. Üldiselt on afroameeriklased päris naljakad. Neile meeldib oma presidentide kohta nalju rääkida. Eelkõige sai Alena nalja Coolidge'i anekdoodiga.
  Ameerika Ühendriikide president ja tema abikaasa jalutavad läbi linnufarmi. Nad lähenevad toale kukkedega. Ja presidendi naine küsib:
  - Mitu korda teenib kukk emaseid?
  Hooldaja vastab:
  - Üheksa korda või isegi neliteist korda!
  Proua Coolidge pöördub oma mehe poole ja ütleb:
  - Vaata, kuidas... Aga sa ei saa seda teha!
  Solvunud president küsib korrapidajalt:
  - Kas ta teeb seda ühe või erinevate naistega?
  Ta vastab julgelt:
  - Muidugi erinevatega!
  President ütleb rõõmuga:
  - Noh, erinevatega ja ma saan ka hakkama!
  Alenka naeris pikalt sellise anekdoodi peale ja siis hindas temperamentne blondiin seda voodis kõrgelt. Suur isase täiuslikkus pakub suurele tüdrukule palju naudingut. Pärast seda tunnete end rõõmsa ja tugevana.
  Sa viskad paljaste jalgadega granaati. Ja näete, kuidas fašistide laibad on laiali. Ja Alenka varbad on nii graatsilised ja tahutud. Pole ime, et mees ja poisid armastavad tema alajäsemeid vaadata.
  Alenka piiksab:
  - Muusika mängib! Muusika, muusika, muusika... Vahel kurbusega, vahel mürgiga! Muusika voolab, muusika, muusika, mis teeb hinge säravaks!
  Ja jälle viskab neiu jalaga granaati. Ta teeb seda nii oskuste kui ka armuga.
  Maria aga tulistab kuulipildujast. Tüdruk on ka väga ilus ja tutvus kohalike kuttidega. Kuid Maria ei kuulu nende hulka, kellel on voodisse minekuga kiire. Saate lihtsalt suhelda ja rääkida.
  Või vaata filmi... Maria nägi pilti esimest korda: "Tuulest viidud," ja isegi värvilist. Film kestis kolm tundi ja oli üsna muljetavaldav. Ameeriklased ju oskavad tulistada.
  Tüdruk märkis oma uuele sõbrale John Fraserile.
  - Sul on ka tugevad filmid!
  John naeratas rahulolevalt.
  - Miks see sind üllatab?
  Maria vastas ausalt, lüües oma paljaid taldasid liivale:
  - Tegelikult jah... Ma arvasin, et kapitalistid pole võimelised selliseid filme tegema.
  John pilgutas tüdrukule silma ja vastas:
  - Ja ma arvasin, et teie filmid on kõik propaganda!
  Maria kinnitas seda naeratades:
  - Jah, propaganda! Aga tõe propaganda!
  John vastas naeratades:
  - Missugune tõde?
  Maria vastas paatosega:
  - Asjaolu, et nõukogude riigis on inimeste jaoks parim elu!
  John, see helepunane tüüp märkis:
  - See on Ameerika inimeste jaoks parim elu. Ja olete Wehrmachti poolt pooleldi vangistatud!
  Pärast neid sõnu tundis Maria endas viha. Ja ta püüdis mõnevõrra kohmetult vastu vaielda:
  - Mitte pool, vaid vähem!
  John vastas loogiliselt:
  - Kui nad ei lõika ära mitte tervet jalga, vaid poole, siis on see juba lein. Ja tegelikult te kapituleerusite ja avaldate Kolmandale Reichile häbiväärset austust!
  Maria parandas:
  - Mitte austusavaldus, vaid reparatsioon...
  John märkis ratsionaalselt:
  - Kas otsmikusse või otsmikusse!
  Maria märkis nördinult:
  - Ja te kaotate sõja Wehrmachtile!
  John ütles mitte liiga enesekindlalt:
  - Aga praegu me ei võitle oma territooriumil!
  Maria ajas keele välja...
  Siis läksime teise teema juurde. Ameeriklane küsis:
  - Kas teile meeldib Shermani tank?
  Maria vastas ausalt:
  - Pole hea. Ta on liiga pikk. Ja relv on üsna nõrk.
  John nõustus:
  - Võib-olla on meie arenenum Pershing. Meil on uue tankiga teatud lootused!
  Maria lehvitas:
  - Meie IS-2 on ilmselt parem. Ja Saksa E-50 on üldiselt parem kui see Ameerika disain. Ma arvan, et te ei saa midagi paremaks teha.
  John oli solvunud:
  - Meie tehnika on tugev. Teil, venelastel, pole midagi B-29 sarnast.
  Maria vastas enesekindlalt:
  - Mitte veel, aga see on varsti! Ja üldiselt saab meie tehnoloogiast maailma võimsaim. Ja see on ainult aja küsimus!
  John oli skeptiline:
  - NSVL on liiga palju kaotanud. Teil pole jõudu rasketööstuse taaselustada. Või arendada tehnoloogiat. Nii et vahet sakslastega ei saa ületada!
  Maria ei nõustunud sellega:
  - Rahvas saab erakonna juhtimisel sellega toime. Ma olen kindel! Ja saavutame ikkagi võidu!
  John ütles ükskõikselt:
  - Õnnis on see, kes usub!
  Maria ütles enesekindlalt:
  - Usk peab põhinema mõistlikel argumentidel!
  John küsis nähtava üllatusega:
  - Kas sa ei usu jumalasse?
  Maria kehitas õlgu:
  - Varem, lapsena, ei uskunud ma seda ja olin pioneer. Ja nüüd... ma ei tea!
  John vastas sellele, riisudes saapaga liiva:
  - Lapsena uskusin, aga nüüd enam mitte.
  Ja noormees vaatas ringi. Nad rääkisid kaevikus. Oli soe ja valgus hämar. Tõepoolest, ameeriklase meeleolu pole positiivne. Sakslased lähevad edasi ja võidavad. Ilmselt jõuavad nad varsti ka USA-sse. Kolmanda Reichi tankid on selgelt tugevamad kui Ameerika omad. Ja see on muidugi suur probleem. Ja Saksa kuulipildujad on paremad. Wehrmachtis on lihtsalt palju välismaalasi. Nende võitlustõhusus on madalam kui Saksa oma.
  Aga nad pressivad numbritega. Mida Saksamaale vastu panna?
  Kas see ei õnnestu, kas me peame omal maal võitlema?
  John küsis Maarjalt:
  - Miks sa meie juurde tulid? Kas te pole sõjast väsinud?
  Tüdruk vastas siiralt:
  - Ja mina! Ja mu rahvas on sõjast väsinud! Ja sellepärast ma tahan, et fašistid enam meie juurde ei tuleks!
  John ütles mitte liiga enesekindlalt:
  - Me peatame nad! Vähemalt peaksid nad selle lõpetama! Meie Ameerika on tugev ja meid ei suruta põlvili!
  Maryle meeldis John. Kuid erinevalt oma sõpradest ei kiirustanud ta armatsemisega kohe, kui mehega kohtus. Alla on neist ehk kõige temperamentsem ega talu püsivust. Ta võttis mitu armukest. Tal on nii kuum iseloom.
  Muidugi ei saanud komsomolimees sellist olemist lõpetada, aga kui on sõda, on iha väga raske tagasi hoida. Kakluste risk mõjutab tõesti hormoone.
  Alla aga võitleb hästi. Ja talle meeldib ka jalgadega tulistada.
  Maria on tagasihoidlikum. Ta kardab Johni pärast - ta võib surra.
  Sakslaste võimsad reaktiivlennukid tekitavad kaitseväelastele tõsist kahju.
  Mexico City on suur, mägine linn ja siin saate end hoida. Seda mõistavad ka sakslased ning jättes pealinna pommitamise ja suurtükiväe alla, püüavad nad sellest mööda minna.
  Anyuta on armas blondiin, tegi heateo. Ta ravis kohalikke lapsi. Need on ka erinevad. Peamiselt mustpealised, aga leidub ka heledaid. Jooksevad ringi kaltsudes, paljajalu. Kui nad panevad kingad jalga, siis alles siis, kui nad kooli astuvad. Õhuke, aga rõõmsameelne.
  Anyuta arvas neid vaadates, et lapsepõlv oli õnnelik aeg, sealhulgas tema maailmataju. Kui tundub, et oled surematu ja meri on põlvini. Isegi lapsed võitlevad erilisel viisil. Nad lõid üksteist ja läksid naeratades minema. Mitte nagu täiskasvanud, kes peavad pikka aega viha. Ei, lapsepõlves on kõik teisiti. Ja isegi päike paistab eredamalt ja õhk on pehmem.
  Anyutale suvi meeldis. Ja siin on peaaegu alati päikesepaisteline ja soe. Oh Mehhiko... Mis ootab teid Hitleri okupatsiooni ajal? Kas nad sunnivad lapsi formatsioonis marssima ja fašistlikke hümne laulma?
  Tõsi, NSV Liidus kõnnivad ja laulavad lapsed, ennekõike pioneerid.
  See pole üldse kõige hullem. Aga kas fašistlikud koletised ei hävita laagrites lapsi?
  Natsid ei põlganud piinamist ega võtnud vanust arvesse. Üks üheteistaastane poiss sai puhumislambiga kõrvetada, talle löödi kuumad naelad jalga, murtud sõrmed ja varbad. Tüdrukud riputati lakke juustest ja nende kontsad põletati tulega. Mida koletised tegid? Anyuta esindas kogu maailma fašistide kontrolli all. Ja ta hakkas kartma.
  Kuid praegu liigub Kolmanda Reichi tõeliselt barbaarne masin edasi ja haarab üha uusi maid. Ja mitte peatuda, ja mitte jalga vahetada... Meie näod säravad, saapad sätendavad!
  Eriti ohtlik on uus tank E-50, mida ameeriklaste relvad ei suuda taluda isegi tühikäigul.
  Anyuta lükkab lihtsalt miini mööda traati. Kohalik poiss Alberto aitab teda. Selline heledajuukseline lühikeste pükstega tüüp, väga armas ja väle. Ta meenutab oma kunagist lemmikut Seryozhat. Ta oli ka nii väle. Tõsi, Alberto on pisut tumedama nahaga ja pikemate, kuid kergete juustega. Ja kui ta naeratab, muutub ta nägu nii armsaks.
  Praegu on seal miin, mis on läbi Saksa E-50 rataste kinni jäänud. Röövik puruneb plahvatusest. Sakslane saab haavata. Anyuta piiksab:
  - Me vääname fašistide käed kokku!
  Tüdruk nõjatub tahapoole ja roomab minema. Sakslane hakkab taganema. Siiski kriimustas see teda.
  Anyuta meenutab, kuidas ta sattus okupatsiooni alla. Sõja algust võeti vastu suure murega. Kuigi paljud, eriti noored, lootsid kiirele võidule ja Euroopa vabanemisele. Tüdruk Anyuta oli sel ajal veel teismeline ja koos teiste lastega evakueeriti.
  Aga Anyuta oli kadunud. Täpsemalt võttis neiul valmistumine liiga kaua aega ja ta jäi veokile hiljaks. Ja ta ootas natside saabumist. Siis koges kaunis komsomolimees hirmu. Ja ta kõndis itta. Kingad olid uued. Tüdruk hõõrus jalgu ja oli sunnitud kingad jalast võtma. Käisin paljajalu. Tallanahk on endiselt õrn ja pole karestunud. Algul ainult suriseb veidi. Siis hakkas palav ja lõpuks olid jalad kimpus ja põlesid.
  Anyuta pole kunagi arvanud, et paljajalu kõndimine võib muutuda selliseks piinaks. Isegi murul kõndimine hakkas valutama ja tüdruku sisemus plahvatas sõna otseses mõttes.
  Kuidagi roomas ta külaonni, jalad olid verised. Heatujuline perenaine pesi teismelise komsomoliliikme jäsemeid. Valu on veidi taandunud. Aga Anyuta kõndis nüüd suurte raskustega. Kui jalad paremaks läksid, asusin teekonnale jalatsitega. Aga samas proovisin mõnda aega ilma jalanõudeta kõndida, et taldasid harjuda.
  Noore tüdruku jalad muutusid kiiresti karedaks ja varsti ei kartnud ta metsas ei oksi ega käbisid.
  Kuid tee rindejooneni oli pikk. Tüdruku jalad muutusid nii karedaks, et kontsad hakkasid sügelema ja lõhenema. Ja see on ka valus. Jah, ja ma olin veidi näljane. Mu sääred valutasid ja põlved valutasid pingest.
  Mitte just kõige meeldivamad mälestused. Aga üldiselt, mis saab sõjas meeldiv olla? Paraku millegipärast punaarmee esimestest päevadest peale taganes. Ja isegi paljud sõdurid põgenesid. Ja seda protsessi ei saanud peatada.
  Seni on Wehrmacht tolmuks muutunud vaid Moskva lähistel.
  Seejärel koostas Anyuta luuletusi:
  Kunagi sai Wehrmacht lüüa,
  Napoleon on lüüa saanud, võitmatu...
  Vaenlane ei saa tallata Venemaa lippu,
  Kui rahvas ja erakond on ühtsed!
  Laulu saatel on lõbusam kõndida isegi siis, kui jalad maha kukuvad. Muuhulgas andis teismeline tüdruk põrandaaluste kirju edasi. Mille üle ma väga uhke olin.
  Nüüd aga tulistab Anyuta hiinlase pihta ja tabab täpselt. Ta tapab kitsasilmsed ja naerab:
  - Olen jakivõitleja, mu mootor põleb... Taevas on mu elukoht!
  Ja tulistab jälle. Lahe tüdruk. Ta viskab palja jalaga klaasitükki. See tabab võitlejale otse silma. Ta kukub ja sureb.
  Ja Anyuta piiksab:
  - See pole lahe, aga väga lahe!
  Tüdrukul on lõbus, sest kõik saab korda...
  Nende meeskonna tugevaim ja suurim Matryona armastab paljajalu granaate visata. Ja tal õnnestub jalaväelasi tabada. Ja isegi paagi tünni edukalt kahjustada. Nüüd peab sakslane lahkuma.
  Matryona ütleb naeratades:
  - Ja ma lüpssin mitte ainult lehma, vaid ka hobust! See näitab, et olen superinimene!
  Ja tüdruk tulistas uuesti ja täpselt. Ta lõi maha kolm kitsassilmset ja susises:
  - Ma olen superklassi sõdalane!
  Ja millised lihavad reied on Matryonal. Neiu valis endale armukese, kes sobiks kahemeetrise afroameeriklase mehega. Ja ta armastas teda mõnuga. Hea, kui mehe täiuslikkus on sama paks kui täiskasvanud mehe käsivars... Suur tüdruk nagu Matryona hindas suuri suurusi. Ja neiu möirgas orgasmist nii palju, et terve rügement jooksis kuulama. Milline pühvlid!
  Aga nüüd on põhiline sõda. Ja tüdruk viskab oma tugevate jalgadega granaate. Ja isegi munakivid ja killud. Matryona on selle üle õnnelik. Kuigi elus polnud kõik nii roosiline.
  Omal ajal sattus neiu kolooniasse viie maisikõrva varastamise pärast. Ta oli liiga näljane. Mille pärast ta laagrisse saadeti. Raseeris mu pea. Ja läbiotsimisprotseduur oli lapsele täielik šokk. Ta oli sunnitud seal töötama. Matryona ei kohkunud tagasi tööst ja raius metsa, õnneks oli tal hea tervis. Kuid kasinast vanglaratsioonist ei piisanud ja tüdruk viskas kõik suhu. Ja ussid ja putukad ja puulehed. Puidust laagrikingad olid liiga ebamugavad ja Matryona eelistas töötada paljajalu, isegi külmas ja lumes. Tüdruk veetis kolm aastat koloonias, kuid siis vabastati, mistõttu toimus Beria ajal osaline liberaliseerimine. Lisaks ületas Matryona pidevalt normi, mida ka arvesse võeti.
  Esiteks, pärast alaealiste kolooniat, tormas tüdruk, saabunud, kööki ja sõi esimest korda üle paljude aastate kõhu täis. Ja koloonias ei piisanud isegi suurte tüdrukute intensiivsest šokkjootmisest. Keegi ei solvanud koloonias Matryonat eriti. Eakaaslased kartsid tema erakordset füüsilist jõudu ja suuri rusikaid. Matryona on kõige lahkem hing, kuid kui teda puudutate, liigub ta nii palju, et see ei tundu palju.
  Tüdruk oli võimude ees heas seisukorras, kuulekas, tootmisjuht ega keeldunud ühestki, isegi kõige raskemast tööst. Ma pole kunagi haige olnud. Ta töötas kõvas külmas paljajalu ega saanud isegi nohu. Ainult suured, graatsilised jalad muutusid punaseks nagu hane käpad, kuid jäid soojaks.
  Matryona isegi uhkeldas, et nuusutas tsooni, ja veetis naril veidi rohkem kui kolm aastat. Nagu ta on seal käinud ja tal on karistusregister. Kohtunik andis umbes kümneaastasele lapsele mõne maisikõrva eest. Aga kui kolmiknormi täita, siis läheb päev kolmega. Ja Matryona lahkus varakult. Niisiis kõndis ta tagasi valitsuse vanglakleidis, paljajalu, päevitunud, lühikese lõikega, blondide, kärbitud juustega. Ilus, sihvaka figuuri ja ilusa näoga.
  Inimesed vaatasid teda. Matryona, hallis vanglakleidis, kõhnem ja soenguga, nägi väga nunn välja. Sarnasus kasvas veelgi, kui Matryona ülejäänud viissada kilomeetrit koju kõndis. Ta tahtis väga oma kodumaad paljaste jalgadega tallata. Ja siis Siberis, kus ta oli, oli kõik veidi teistmoodi.
  Pärast kõrvetavat lund on paljajalu murul kõndimine õndsuse kogemus. Koju jõudes sai Matryona teada, et on rase. See polnud üllatav. Tüdrukule meeldis valvuritega asju ajada. Tema küpsev kangelaslik keha tahtis seksi. Kuid kuna temaga oli kaasas mitu turvameest, ei teadnud Matryona, kes on lapse isa.
  Kuid poiss kasvas suureks, terve, heledajuukselise ja tugevana. Nüüd võib ta olla juba pioneer. Võimalik, et ees.
  Matryona ei teadnud oma lapse saatust. Sõja ajal püüdis tüdruk mitte rasestuda, et mitte lahingutest ilma jääda. Selleks on spetsiaalne tinktuura. Matryona ise pidas end õigeusklikuks Rodnoveriks. Omamoodi segu iidsest vene paganlusest ja õigeusust. Matryona suhtles nõidade ja nõidadega. Tal oli ka jõudu.
  Miks sakslased võidavad? Vanem nõid rääkis talle, et Kolmanda Reichi teenistuses olevad okultsed jõud suutsid libistada Moiras, mis on Hitlerile haruldase ja võib-olla isegi ainulaadse õnne kuldne elulõng. Ja nüüd on füürer leidnud fenomenaalse õnne. Isegi Tšingis-khaanil seda polnud, mis andis Wehrmachtile erakordse jõu. Ja Saksa disainerid leiutasid edukalt ja feldmarssalid käsutasid tipus, kuid nende vastastel ei läinud hästi.
  Õnn loeb kindlasti. See, et Hitler suutis võimsamaid jõude võita, oli suuresti õnne tulemus. Osalt loomulik, sest lääne ja osalt Nõukogude väejuhatus ei saanud päris hästi aru, kuidas tänapäeva sõdu õigesti pidada. Kuid soodsate kokkusattumuste ahel avaldas mõju ka Kolmandale Reichile.
  Päris ajaloos lahkus õnn Wehrmachtist just sellest hetkest alates ja natside vastu hakkasid mängima mitmed pisiasjad. See sai alguse kuulsast Midway lahingust. Seejärel viis jaapanlaste lüüasaamiseni terve õnnetuste ahel. Kuigi Jaapan oli selles lahingus tugevam ning kogenumad ja paremini koolitatud väed.
  Ameerika on sõnadetagi - majanduslikult tugev. Kuid selle armee ja merevägi ei ole väga lahinguvalmis, mitte eriti hästi väljaõpetatud ja distsiplineeritud. Kvaliteet ja kogemus olid Jaapani poolel. Kild tüki haaval purustas tõusva päikese maa Ameerika laevastiku. Ja ta võitis. Kuni õnnetuste ahel viis Midwayni. Pärast seda hülgas õnn Jaapani täielikult. Ja Ameerika läks rünnakule, saavutades järk-järgult ülekaalu.
  Ja siis, nagu vanim (ikka väga hea väljanägemisega!) nõid selgitas, mängis rolli asjaolu, et Jaapan oli Hitleri juhitud Kolmanda Reichi liitlane. Ja osa füüreri õnnest läks samuraile.
  Lisaks oleks üheksakümneprotsendilise tõenäosusega pidanud jaapanlased selle lahingu nagunii võitma.
  Oli ilmne, et jänkid olid rohkem võimelised kauplema kui võitlema. Sakslased on omakorda sündinud sõdalastest rahvas, kellel oli ka võimas majandus. Ja järk-järgult tugevnes Wehrmacht, mis neelas igat liiki välismaalasi ja põliselanikke ning täitus tankide ja lennukitega. Ja ta võitis üha kergemini. Teised rahvad ei saanud midagi ette võtta, et sellele vastu seista.
  Matryona esitas küsimuse:
  - Kuidas Hitlerit võita?
  Nõid kehitas õlgu ja vastas ausalt:
  - Kui nad saaksid, oleksid nad seda juba ammu ise teinud... Aga siin tuleb vaidlema saatuse endaga...
  Matryona ohkas raskelt. Ja ta küsis uuesti:
  "Kas nad ei tapa mind, kui lähen Ameerika eest võitlema?"
  Nõid vastas enesekindlalt:
  - Kõik teie viis on taevase parema käe käes. Ja natsid ei saa seda nii lihtsalt hävitada. Võitle ja usu oma saatusesse!
  Matryona naeratas ja vastas enesekindlalt:
  - Usun, et suudan väärikalt võidelda!
  Ja tõepoolest, kangelaslik tüdruk võitles nagu tõeline lõvi. Sakslased või õigemini nende võõrad sõdalased-orjad said kõige esimese numbri. Ja isegi konksuga.
  Tüdruk laulis:
  - Ebaõnnestumisena lubasin päästa sinise taskurätiku!
  Ja jälle tuli, täpne ja uskumatult kangelaslik. Matryona lööb ja lööb. Võõrorjad langevad. See on muidugi hullem, kui tankid liiguvad. Saksa tehnoloogial pole võrdset. Mis siis! Venelased on harjunud vähesega rahule jääma!
  Matryona laulis:
  - Oleme pioneerid - kommunismi lapsed!
  Ja jälle tulistas ta täpselt. Viis tüdrukut töötasid ja tegutsesid üha energilisemalt. Ja kestad ei tabanud neid.
  Kuid Ameerika poisid surid. Tormiväelased langesid taevast alla. Nad valasid Ameerika positsioonid sõna otseses mõttes rakettidega üle. Ka relvad töötasid. Nad vastasid veidi loiult maatulega.
  Ja kui gaasiheitjatest tulistamine algas, muutus see täiesti hirmutavaks. Ja taevast näisid lakuvat punased leegikeeled.
  Tüdrukud olid kergelt kõrbenud ja peitsid end praosse. Pommitamine intensiivistus. Samuti tabasid Saksa iseliikuvad haubitsad. Pomme ja rakette sadas alla.
  Oma sõprade rõõmustamiseks laulis Alena:
  - Kahtlemata võitlevad uued põlvkonnad armastuse eest! Kuigi draakoni tund on julm, on aeg meid vägiteoks valinud!
  Ja Alenka tulistas, tabades luurajat, ja hüppas jälle pilusse. Ja ülevalt on terve tuleookean ja nõelakillud lendavad minema.
  Sakslased kasutavad pommitamiseks väga võimsat kuue mootoriga lennukit TA-400. Selline masin on oluliselt parem kui Ameerika mudelid, sealhulgas lennuulatuses. Väga võimas relv. Ja see viskab pomme, raskeid, pallitäidisega. Mis hajuvad sadade meetrite taha.
  TA-400 on peaaegu haavamatu masin. Ta on võimas võimsate kaitserelvadega. B-29 ei saa sellega võrrelda. Ja kuidas superpomm alla kukub. Terve plokk väriseb niimoodi, variseb kokku. Ja siin demonstreeritakse sellist jõudu.
  Kuid Alenka ütleb julgelt:
  -Paapualastel pole talve, venelastel on lootusetuid olukordi!
  Ja tõepoolest, võib-olla on tüdrukul õigus. Siin on viis neist kuuma käes ja saavad ainult kergeid põletushaavu.
  Maria ütleb:
  - Nadežda on minu maise kompleks....
  Ja siis parandab ta end, liigutades rusikaga lõua poole:
  - Mitte kompleks, vaid kompass!
  Tüdrukud on vaatamata tihedale tulele endiselt elus. Allah isegi laulab:
  - Ma ei taha käia niidi, niidi järgi! Nüüdsest on Punane sõda elus!
  Kuid kui palju Ameerika sõdureid suri natside suurtükitules? Pole asjata, et reaalses ajaloos ei julgenud liitlased rinnet avada enne neljakümmend nelja.
  Enamik sõjaväeeksperte usub, et sel juhul oleks USA ja Briti väed merre visatud. Veelgi enam, võib-olla ei mõjutaks see sõjategevuse kulgu idas.
  Nüüd on aga ameeriklased ilmselt nördinud, et nad liiga passiivselt käitusid. Et nad lubasid vallutada kõik Inglise kolooniad ja Suurbritannia ise. Et nad andsid fašistidele võimaluse hävitada NSV Liit ja nüüd on nad sunnitud võitlema peaaegu üksi.
  Ja nüüd on küsimus: kas Stalin rikub õlerahu tingimusi? Moraali seisukohalt pole Kolmanda Reichi ründamine sugugi patt. Hitler ju ise rikkus reeturlikult mittekallaletungilepingut. Kuid teisest küljest on endiselt küsimus otstarbekuses. Võib-olla ei lähe sakslased, kes on haaranud territooriumi ja võidelnud aastaid, kaugemale. Kas nüüd tasub neid provotseerida?
  Pealegi võib Ameerika ise sõjast välja tulla, sõlmides salakavalalt vaherahu. Ja Truman on isegi tumedam ja salakavalam inimene kui Roosevelt.
  Suure võimsusega raketid löövad maa lahti... Mexico Cityt pommitatakse. Kuid see pole veel kõik. Sakslased ründavad ka Ameerika linnu. Ja ennekõike sõjatehaste jaoks. See pole veel eriti aktiivne, selle põhjuseks on laienenud side ja USA territooriumi kaugus. Ja olulisem on toetada meie oma vägede edasiliikumist.
  Aga näiteks Toronto pihta tulistati neli raadio teel juhitavat A-10 raketti. Üsna kulukas rünnak, kuid igal juhul näitasid sakslased, et nad on võimelised tulistama kaugelt ja täpselt. Siiski maksab TA-400 start muidugi vähem kui sellise raketi saatmine tuhande kilomeetri kauguselt.
  Kuid on seadmeid, mis on võimelised Maa madalale orbiidile saatma - spioonisatelliite. Fuhreri sünnipäevaks lubavad nad saata satelliidi, mis suudab USA territooriumi filmida.
  Maria põletas oma palja graatsilise jala. Villid lausa paisusid. Seda on ebameeldiv tunnistada. Ümberringi on palav ja miski ei leevenda sügelust.
  Tüdruk püüdis ette kujutada neid pioneere, kelle taldu praadisid saksa timukad ahjuga.
  Tõenäoliselt oli neil veelgi valusam. Aga nad pidasid vastu ega näidanud valu välja karjumise ega oigamisega. Ja kui nad oigasid, siis hammaste kiristamise kaudu.
  See on pioneeride kangelaslikkus ja ta ei peaks oigama. Tüdruk kujutas ette, et natsid kuulavad teda üle. Nad riputasid ta nagisse ja põletasid ta palja kanna kuuma rauaga. Ja oigamise või karjumise asemel naerab ta sulle näkku.
  Mariale meenus raamat, mida ta lapsepõlves luges: "Jaanipuna". Seal, kui peategelast pidi piinama, tunnistas ta, et tõenäoliselt ei saaks ta indiaanlaste kombel nagil laulda. Aga lauldes on tunne tõesti parem.
  Ja Maarja laulis valjult;
  Sa oled mu imeline kodumaa,
  Kogu planeet on sinu üle uhke...
  Venemaa on nagu üksik perekond,
  Lauldagu teile kooris taevas!
  
  Hoiame isamaa hümni ilma kibeduseta,
  Olles uhkusega kahtlused põrgusse visanud...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Rahu tuleb tagasi ja see on väga särav!
  
  Kõigeväeline Looja, meie Issand,
  Isamaa avarused on nii laiali...
  Kuigi liha kannatab sageli piinades,
  Aga Venemaa ja mina oleme ühendatud sajandeid!
  
  Meie kodumaa on nii püha,
  Ei, hingelt tugevam kui vene sõdur!
  Meie kohal põleb särav täht -
  Me purustame vastase lahingus!
  
  Jõuame kõige säravamatesse tippudesse,
  Tõstame naljaga pooleks punase lipu Marsi kohale...
  Lõppude lõpuks on Jeesus, hiiglaslik Jumal, meiega,
  Vappe on kuusteist - tuleb veel!
  
  Tüdruk Moskva lähedal võitles vaenlasega,
  Võitis enesekindlalt fašistid...
  Kuid jumal kapriisne Mars pöördus ära,
  Ja õnnetu oli see, et ta tabati!
  
  Nad viisid paljajalu tüdruku läbi lume,
  Tuli põles raevukalt tema kannul...
  Nad murdsid tangidega oma palja jala,
  Ja nad peksid mind kõvasti tulikuuma ketiga!
  
  Kuid kaunitar talus survet,
  Nad piinasid ühte tüdrukut vangikoopas...
  Fašist ei lasknud isegi vaikset oigamist,
  Postuumselt autasuga komsomolilane!
  Käivad ägedad lahingud ning sakslased ja nende koalitsioon hävitavad ameeriklasi igalt poolt.
  Lahingud Mexico Citys venisid veidi. Suurlinn on üks maailma suurimaid, mis asub mägedes ja on liiga raske sihtmärk tabamiseks. Veelgi enam, ameeriklased kindlustasid end Mexico Citys ja lõid seal eelnevalt baasi ja laskemoonalaod sügavates punkrites. Ja see võimaldas neil hoida Mexico Cityt ka pärast pealinna ümberpiiramist. Ka ameeriklased pole nii lihtsad.
  Nad uskusid, et sakslased ei riski põhja poole liikuda, kui nende taga on nii suur kindluslinn, ja jäävad jänni, püüdes sellist okast suust välja kiskuda.
  Fuhrer kartis tõesti pada oma vägede taha jätta. Lisaks täiendati sakslasi arenenumate E-seeria tankidega ja nad soovisid oma kunagise populaarseima tanki Panther-2 välja vahetada sellisega, mis oli paremini kaitstud ja relvastatud ning ei jäänud sõiduomadustelt alla.
  Nendel tingimustel seisis Kolmanda Reichi juhtkond silmitsi ketaslennukite kasutamise küsimusega.
  Kuid probleem seisnes selles, et laminaarjoa, muutes lennuki haavamatuks, ei võimaldanud neilt ise tulistada. Kui just tegelikult ei suuda ketaslennukid oma fantastilist kiirust ja haavamatust kasutades lennukeid rammida. Kuid nende abiga on väga raske pommitada, tulistada või rakette välja lasta. Tõsi, laminaarvälja saab välja lülitada, laengud vabastada ja siis uuesti sisse lülitada.
  Teine idee oli relvastada kettad kahuritega, mis paiskavad soojuskiirgust või lasereid. Kuid ka see võttis aega.
  Lendavaid taldrikuid tuleb igal juhul praktiliselt kasutada.
  13. aprillil katsetati esimest korda lahingus kaht ketaslennukit. Lendavad taldrikud tõusid peaaegu hääletult õhku. Kuid seal oli sära. Seejärel kihutasid nad üle Atlandi ookeani Mehhikosse. Nagu selgus, oli sellel relval ka kolossaalne jõuvaru.
  Kuid neile anti käsk võidelda ainult Wehrmachti kontrolli all oleva territooriumi pärast. Sest mitte mingil juhul ei tohi me teistele riikidele anda oma ajast nii ees olevaid relvatehnoloogiaid.
  Margaret ja Albina juhtisid esimest ketast juhtkangi abil. Nende ülesanne oli praegu ainult Ameerika lennukite rammimine ja suurt hulka meeskonnaliikmeid polnud vaja.
  Miks usaldati diskoteek tüdrukute kätte? Sest õrnem sugupool on sellistes lahingutes edukam. Naispilootide seas on kaotuste protsent mitu korda väiksem kui meestel.
  Kuigi üldiselt on Luftwaffe kahjude suhe väga soodne. Üleolek mõjutab ka lahingutreeningut ja eriti reaktiivlennundust, millel pole võrdset vastast.
  Margaret ja Albina lendavad Euroopast Mehhikosse umbes kahe helikiirusega, kuid kettaheites endas pole seda üldse tunda: kui sujuv on sõit. See on nagu rongis.
  Margaret ütles entusiastlikult:
  - Meil on nii imeline kettaheide. Nagu muinasjutu relv - selleks pole vaja mõõka ega kahurit!
  Albina täpsustas loogiliselt:
  - Rohkem nagu kosmoserelv, nagu tulnukad.
  Margaret, trampides oma lihaseid jalgu, laulis:
  - Soovin, et saaksin natuke raha välja võtta ja tulnukat toita! Soovin, et saaksin veidi raha välja teenida, aga ta ei mölise, ära poegi!
  Albina plaksutas käsi ja ütles:
  - See on tõesti vaimukas laul. Arvasin, et tead ainult sõjalisi marsse koostada!
  Margaret vastas põrandale tagasi nõjatudes. Tegi paar kätekõverdust. Ütlemata traditsiooni kohaselt kandis ta bikiine. Üldiselt läksid Luftwaffes peaaegu kõik noored naised ja tüdrukud üle bikiinivormidele. Igal juhul, kui ilmastikuolud lubasid ja liiga külm polnud. Usuti, et minimaalse riietusega kehal on lennukiga parem kontakt. Ja piloodid lendavad sel juhul meisterlikult.
  Praktika on seda kinnitanud. Isegi külmaga püüdsid tüdrukud võimalikult palju paljaks teha. Bikiinid on muutunud väga moes.
  Seega pole üllatav, et tüdrukud olid peaaegu alasti. Ja nende figuuridega sobivad bikiinid hästi. Muidugi hoiavad sõjaväes kõik naised end vormis ja neil on head figuurid. Kui noor naine annab endale füüsilise tegevuse, näeb ta paljastavalt atraktiivne välja. Lisaks aitab värske õhk bikiine kandes rasva põletada. Ja tüdrukud on nii saledad ja kõverad, millel on vormitud kõhulihased.
  Muidugi on see ilu, noorte naiste kehad. Jalad on muidugi paljad ja palja tallaga tunned autot palju paremini ja saad sellega isegi üheks.
  Võib-olla sellepärast on noored piloodid nii head ja koguvad punkte ilma peaaegu suremata.
  Kes teab, kas Hitler kukkus reaalses ajaloos läbi, kuna jättis naised sõjaväes hooletusse. Kuid bikiinides tüdruk on eriline võitleja. Fortuuna armastab neid ja nad surevad väga harva.
  Albina hakkas ka kätekõverdusi tegema, märgates:
  - Kui liigute, tunnete end palju paremini.
  Margaret nõustus:
  - Liikumine on elu!
  Mõlemad sõdalased olid blondid. Ja väga ilus ka. Muidugi, nad ei usaldaks üht esimest võitlusmodifikatsiooni diskot ilusate näojoonteta naistele.
  Nende juures on kõik hästi: nende figuurid on täis sportlikku graatsilisust ja erootilist jõudu. Ja näod, noored, värsked, ilma ühegi voldi ja kortsuta. Ja lopsakad, kergelt lokkis juuksed.
  Poisid kinnitavad oma pilgu sellistele tüdrukutele ja võivad tundide kaupa peatumata vahtida.
  Tõeliselt ainulaadne, aarialik, sportlik kaunitar.
  Albina seisis kätel ja ristis oma saledad, päevitunud jalad üle pea. Ketaslennuk oli autopiloodil. Teda oli võimatu maha lüüa, nii et tüdrukud said hõlpsalt hullata ja soojendada.
  Imekauni auto põrand oli kaetud pehme, mittesüttiva plastikuga ja kare.
  Margaret järgnes, mõlemad tüdrukud seisid kätel. Ja nad tõmbasid ülevalt jalgadega. See oli nagu jalgratta keerutamine. Nii võluv ja ainulaadne.
  Albina ütles naeratades:
  - Olen tõeline aarialane, halastamatu Reichi vaenlaste suhtes... Minu iseloom on põhjamaine!
  Margaret itsitas ja märkis:
  - Aga mulle meeldib nalja teha. Vähemalt on ta ka tõeline aarialane! Oh, kui naljakas asi on sõda!
  Albina, langetades häält sosinaks, märkis:
  "Ja siiski ma arvan, et me poleks tohtinud venelasi oma tagalasse jätta." Stalin võib lüüasaamisest lahkuda ja lüüa!
  Margaret vastas enesekindlalt:
  - Meil on piisavalt jõudu sõjaks kahel rindel! Teate, Wehrmachtil on juba rohkem kui kolmkümmend viis miljonit sõdurit. Enamasti välismaalased. Vaevalt, et kurnatud venelased suudavad koguda üle kümne miljoni. Kuid on ka Jaapan.
  Albina noogutas nõustuvalt, pea valge nagu värske lumepall:
  - Jah, see on tõsi! Oleme tugevad! Masstootmises olev tank E-50 on lõpuks meie sõjaväge igati rahuldanud!
  Margaret itsitas ja sekkus:
  - Tank? Käivad jutud, et samasugust masinat tahetakse teha plastikust!
  Albina raputas skeptiliselt pead:
  - Soomuk jääb nõrgaks... Kuigi huvitav idee maandumisoperatsioonideks!
  Margaret märkis muigega:
  - Ja meie ketas on valmistatud titaanist. Ja see on piisavalt tugev, et tulla toime kõigi võimalike kokkupõrgetega.
  Albina märkis ohates:
  - Titaan on üsna kallis metall. Kuid ma arvan, et varsti loovad meie disainerid palju tugevama terase!
  Margaret lõi paljaid jalgu kokku:
  - Minu mõtted on kari hobuseid!
  Albina itsitas ja ütles:
  - Elevant on parem! Ta on suurem!
  Margaret hüppas sülle ja möirgas:
  - Kaelkirjak on suur! Tema teab paremini!
  Mispeale tüdrukud võtsid selle ja lõid tallaga. Nii et kostus isegi mürinat. Ja nad naeratasid üksteisele.
  Albina ütles:
  - Ei, meiesuguste sõdalastega ei karda meid isegi sada Stalinit!
  Margaret keerutas kätel ja siristas:
  - Miks sada? Ehk tuhat korraga?
  Albina hüüdis:
  - Pole miljonit!
  Margaret ütles:
  - Või poolteist miljardit!
  Albina urises:
  - Või triljon ja veerand!
  Selline võistlus tundus naeruväärne ja absurdne. Aga samas ääretult naljakas. Tüdrukud lõpetasid oma kahjutu jutuajamise ja hakkasid kätekõverdusi tegema.
  Margaret mõtles oma minevikule. Tüdruk üsna õilsast perekonnast. Ta saadeti väga õrnas eas erikooli. Läbisin seal päris raske koolituse. Teda õpetati ja treeniti füüsiliselt. Ühest küljest tegi see tüdruku tugevamaks, teisalt aga jättis ta lapsepõlvest ilma.
  Margaret aga sekkus kiiresti. Lisaks olid koolis klubid ja meelelahutus. Kaunitarid ujusid basseinis, võimlesid ja tegid splitte.
  Ja me õppisime, sealhulgas erinevaid keeli. Loomulikult õpetati neile matemaatikat, füüsikat ja erinevaid klassikuid. Vabal ajal armastas Margaret ulmet lugeda. Eriti meeldis talle Jules Verne. Tema teaduslikud avastused ühendati huvitavate seiklustega. Mõnda tüüpi leiutisi pole ikka veel ületatud.
  Eriti muljetavaldavad olid mürsud, mis suutsid ühe lasuga hävitada terve kindluse. See relv võib olla kasulik tõelises sõjas.
  Kui Margaret kuulis sakslaste rünnakust Poolale, oli ta inspireeritud. Sakslased saavutasid ühe võidu teise järel ja kõik lihtsalt jumaldasid Hitlerit. Kuigi alguses oli paljude suhtumine vaoshoitud. Kuid füüreril õnnestus kõik. Kaasa arvatud majanduses. Kiire majanduskasv, armee taaselustamine, Reinimaa ja söeväljade tagasitulek. Siis Austria veretu Anschluss. Sakslasi raputas veidi konflikt Tšehhoslovakkia ümber. Kuid siis järgnes München.
  Pärast mida tundus, et Saksamaa on kõik rahumeelselt saavutanud. Ta tagastas isegi Klaipeda piirkonna. Siis aga algas sõda Poolaga ja kaks päeva hiljem Teine maailmasõda. Paljud, isegi tüdrukud, hakkasid kartma. Mis siis, kui tuleb veel üks lüüasaamine? Kuid kolme nädala jooksul varises Poola kokku, pealetung Lääne-Saksamaa vastu ei alanud ja rahunemine tekkis. Paljud arvasid, et nüüd tuleb rahu.
  Seejärel kiire rünnak Prantsusmaale. Ja propaganda kuulutas entusiastlikult: võitsime!
  Ja Margaret oli nördinud, et ta sellisest triumfist osa ei võtnud. Kuid see pole nii lihtne. Sõda venis, sõdiv Saksamaa neelas ühe riigi teise järel. Ja nagu muinasjutu kangelane raius ta oma vaenlastel pead. Ja nii läkski Margaret rindele. Piloodina. Ta läbis lennukooli ja sattus taevasse.
  Tüdruk hakkas kohe rohkem skoori lööma. Võitles vene lenduritega. Kohe märkasin nõukogude ässade teatud nõrkust - nende vastumeelsust taganeda. Kuid see on enesetapp, kui võitlete nii võimsalt relvastatud lennukiga nagu ME-262.
  Margaret hävitas Nõukogude lennukid, üsna edukalt. Ta ei tundnud haletsust, kuigi ta ei pidanud end julmaks. Ja tüdruk võitles bikiinides, isegi kui oli veidi külm.
  Ja see aitas lahingus. Mitte kordagi ei tulistatud tema lennukit alla ega saanud isegi tõsiselt vigastada. Kuigi ME-262 on üldiselt väga vastupidav masin.
  Margaret teenis endale Raudristi Rüütliristi. Ja loomulikult oli ta selle üle uhke. Ja nüüd on talle usaldatud kõige arenenum hävitamismasin.
  Albina oli ka piloot, sõjaväelase perekonnast. Samuti lihaseline blondiin, autasustatud Rüütliristiga erinevate vägitegude eest eelkõige taevas. Kuid Albina suutis jalaväes veidi võidelda. Ta näitas oma klassi ka snaiprina.
  Mõlemad tüdrukud on sarnased, aga ka näo poolest muidugi erinevad. Kuid neil on silmapaistvad lihased, füüsiliselt väga tugevad. Nüüd tehti kätekõverdusi, tehti nurka ja säutsus:
  - Oleme suured sõdalased, vägev riik... Ja mõnes mõttes oleme väga metsikud ja saatana teenijad!
  Selle peale Albina itsitas ja vaidles vastu:
  - Miks saatan? Või äkki kõikvõimas Jumal?
  Margaret noogutas.
  - Jah, kui meie armeel veab, siis ilma jumalata ei saa see teisiti olla!
  Albina parandas oma sõpra:
  - Mitte ilma Jumalata, vaid Jumalaga! Kõigevägevam armastab tugevat ja halastamatut! Aarialased purustavad kõik!
  Margaret hüüatas imetlusega:
  - Ja meil on selline tehnoloogia! Ketaslennukid on ime!
  Energiliselt nurka tehes Albina nõustus:
  - Jah... Me saame, kui tahame!
  Margaret selgitas loogiliselt:
  - Ja kui me ei taha, saame ka seda teha! Poole maailma sundteadlased künnavad meile peale!
  Tüdrukud hakkasid nurka palju energilisemalt tegema. Ja nende auto liugles läbi õhu. See meenutas UFO-d. Selline imeline insenerilooming. Midagi, mis loodi planeedile Maale omasest tehnoloogilisest tasemest kõrgemal. Muuhulgas on ketaslennuk varustatud mitme tipptasemel radariga. Ma kuulsin piiks piiks ... äratus!
  Tüdrukud hüppasid püsti ja jooksid vaateekraanide juurde... Suurendasid pilti... Nii ongi, kümmekond Ameerika Mustangit ja neli Airacobrat lendasid ees. USA lennukid puhkesid pilvedest välja. Ilmselt märkasid nad üsna suurt disketti või skaneerisid seda radariga. Kuigi sellised lendavad taldrikud on radaril praktiliselt nähtamatud. Kuid taevas on neid näha väga kaugelt.
  Kaks eskadrilli üritasid ketast rünnata. Margaret vajutas kiirendamiseks juhtkangi nuppe. Ja ta läks rammima. Teravalt nagu poksija rusikas sule raskuses, välgatas mööda lendav taldrik. Ja tabas Ameerika hävitajat. Tundus, nagu oleks teemantlõikur rauda tabanud. Sädemeid sadas alla ja laminaarne vool murendas lennuki läikivateks laastudeks.
  Albina, hoides paljaste sõrmedega juhtkangi, keeras osavalt ketta ümber ja rammis uuesti USA õhujõudude hävitajat. Ta kukkus tükkideks. Ja blond terminaator, jätkates liikumist, purustas ühe lennuki teise järel.
  Margaret märkis:
  - Me kustutame need... Nagu kriit kustutuskummiga!
  Albina itsitas ja ütles:
  - Neil pole võimalust!
  Diskett liikus mitu korda kiiremini kui Ameerika lennukid. Ja tõesti polnud võimalust teda maha jätta. Pealegi on Saksa auto manööverdusvõime lihtsalt fenomenaalne. Kuid uue relvaga silmitsi seistes tegutsesid ameeriklased targalt: nad läksid laiali. Ja tüdrukud pidid jälitamist järsult kiirendama.
  Kettaga pihta saades hakkas see sumisema, justkui eemaldataks kiipe. Kuulus Belonzi ketas purustas ja purustas kõik. Ja ometi ta isegi ei värisenud.
  Tüdrukud naersid vaenlast taga ajades. Mööduti ja lamedasid, lõikasid. See meenutas kanu taga ajavat tuulelohet ja võib-olla isegi kiiremini. Ja selline lõikur sarnanes lihtsalt Ilja Murometsa aaremõõgaga. Kes lõikas kõik maha... Ja suutis peaaegu kõigele järele jõuda ja maha lüüa.
  Tüdrukud kaevusid sisse ja hüppasid peaaegu toolilt välja, hoides käte ja jalgadega klambritest kinni. Ja kuidagi nad ikka pidasid vastu. Ja nad võisid edasi võidelda.
  Kuid viimasest Ameerika hävitajast jõutakse mööda. Tüdrukud raputasid otsaesiselt higihelmeid. Ja jälle lülitasime disketi autopiloodile. Albina, imedes oma vormitud kõhtu, soovitas:
  - Äkki saame süüa?
  Margaret nõustus:
  - See on hea mõte!
  Sõdalased sirutasid käe külmkappi. Albina vajutas varbaga nuppu. Välja tuli kaks tuubi toitesegu. Tüdrukud võtsid need ettevaatlikult käte vahele. Peeneks hakitud sealiha herneste ja tomatikastmega. Iga toru sildil on naljakas põrsas ja hernevarrega tomat.
  Tüdrukud hakkasid ettevaatlikult imema, kergelt torule vajutades. Margaret märkis:
  - Varsti läheme kosmilistesse maailmadesse. Siis ehk antakse sellist toitu astronautidele.
  Albina noogutas nõustuvalt:
  - Jah, see oleks suurepärane! Lennake teistesse maailmadesse, vaadake naaberplaneete.
  Margaret vilistas ja ütles unistavalt:
  - Jah, see on väga huvitav. Ja millised need tulnukad välja näevad? Tõenäoliselt näevad nad välja nagu inimesed. Või äkki on neil erinevusi?
  Albina kehitas õlgu ja soovitas:
  - Võib-olla kohtume päkapikkudega. Nad on välimuselt sarnased inimestele, kuid ei pärine mitte ahvidelt, vaid kassidelt. Seetõttu on neil teravad kõrvad ja väga armas välimus.
  Margaret märkis armsa naeratusega:
  - Öeldakse, et päkapikud ei vanane üldse!
  Albina noogutas nõustuvalt:
  - Võib-olla... Aga parem oleks, kui inimestel oleks selline õnn!
  Margaret imes torust. Ta neelatas ja rääkis:
  - Jah... Pole midagi hullemat kui vanadus! Sellega seoses on see lihtsalt Jumala nuhtlus!
  Albina silitas oma paljast jalga. Kujutasin ette kutti enda kõrval. Nii pikk, lihaseline, nagu Apollo. Või äkki Herakles. Siis kujutas ta ette, et ta silitas teda. Jah, see oleks suurepärane.
  Et siis liikuda millegi tõsisema juurde. Kogeda tugevaid paitusi ja silitusi, kuumaid rinnasuudlusi. Nagu tugevad mehehuuled paitan karmiinpunast nibu. Ja kuidas ma tahaksin jääda igavesti nooreks ja atraktiivseks.
  Ära kunagi vanane, ole igavesti noor, sale, sportlik!
  Albina soovitas argliku lootusega:
  - Võib-olla mõtlevad inimesed midagi välja, et mitte vananeda?
  Margaret vastas enesekindlalt:
  - Varem või hiljem võidetakse muidugi vanadus... Aga küsimus on, kas me elame selleni?
  Albina püüdis sõpra lohutada:
  - Kui aaria teadus suudab kõike, siis aeg möödub ja nad suudavad surnuid üles äratada. Ja siis pole vahet, millal me sureme!
  Margaret ütles naeratades:
  Nautigem maailma ilma kurjata,
  Kuigi vahel on raske uskuda...
  Lapsed mängivad ja naeravad,
  Ja me saavutame surematuse... võib-olla!
  Tüdrukud rüüpasid torudest. Viilutatud liha, herned ja tomatid, väga maitsev ja toitev kooslus. Margaret kujutas ette ka oma tulevast abikaasat. Nii pumbatud ja tark, kõrge laubaga. Talle meeldis Spartak väga. Mees, kes oli sündinud valitsejaks või suureks komandöriks, osutus orjaks. Seoses Spartacusega luges Margaret ühe itaalia kirjaniku romaani. Suurepärane kunstiteos, te ei saa seda käest panna.
  Tõsi, see, et Spartak oli üllas traakia juht, on suure tõenäosusega autori väljamõeldis. Pole isegi teada, kas Spartacus oli traaklane. Ta oli ainult Traakia sektsiooni liige. Spartaki tegeliku ajaloo kohta on vähe teavet. Näib, et ta sündis vabalt. Ja öeldakse isegi, et ta teenis Rooma armees leegionärina. Siis, kui sõda kandus Traakiasse, ta isegi deserteerus ja võitles roomlaste vastu. Ta võeti uuesti kinni ja müüdi gladiaatoritele.
  Siis tuli au Spartakile areenil. Kuid Spartak oleks võinud olla sakslane. Margaret kujutas end selle kangelasega voodis ette.
  See on suurepärane - selline mees! Naistele meeldivad naljad. Margaret arvas, et Spartak oli ka ebatavaliselt tark. Ta saavutas roomlaste üle võite üsna halvasti organiseeritud orjade ja vaeste armeega. Kuigi ei, kehtestas gladiaatorite juht range distsipliini.
  Asjatult tormasid konsulid Spartacusele. Ta andis neile ühe lüüasaamise teise järel. Kuid lõpuks võttis reetmine oma. Ja nad alistasid Spartaki.
  Orjasõda ei lõppenud võiduga. Mis võiks olla parem. Võitnuna oleksid orjad Rooma impeeriumi hävitanud, kuid kas nad oleksid saanud midagi vastu pakkuda? Selles planeetide osas võib tekkida otsene barbaarsus. Siis poleks kristlus nii massilist populaarsust saavutanud. Nii poleks olnud keiser Constantinust, kes tutvustas sellist religiooni ülalt. Ja aeg oli objektiivselt ristiusu vastu. Seega tekkis täiesti loogiline küsimus: kas suudate tõestada, et Kristuse ülestõusmine pole muinasjutt?
  Kõik ülestõusmise tunnistajad ja apostlid surid või hukati ning seejärel apostlite jüngrid. Muidugi aja jooksul usk murenes. Ja ainult surematuse lubadusest ei piisanud. Pealegi oli teistel rahvastel paradiisist oma ettekujutus. Võtke need samad egiptlased. Neil on terve teadus surnute olemasolu kohta.
  Ja kui küsiti tõendite kohta, muutus see aja jooksul üha enam usuküsimuseks. Ja kas Constantinus ise uskus rahuarmastavasse kristlusse, olles peaaegu kogu oma elu sõdades veetnud? Või äkki hirmutas teda ometi olematus ja ta tahtis vähemalt mingit postuumset lootust? Pole teada... Aga ärge ametlikult aktsepteerige Kristuse autoriteeti, kas see oli kõik... Kas kristlased on kaks tuhat aastat hiljem ellu jäänud?
  See on aga subjunktiivne lugu. Nii võitsid jaapanlased selles maailmas Midwayl ja Hitler tegi mitmeid jõulisi otsuseid, sealhulgas kuulutas palju varem välja totaalse sõja ja asus kõigest jõust võitlema. Ja tulemus: sakslased edenevad kõigil rinnetel. Ja nad saavutasid edu mitmel rindel.
  Margaret ütles mõtlikult:
  - Õnnetused on nagu lülid ajaloo ahelas, üks ebaõnnestumine ja täielik pöördumine!
  Albina lisas:
  -Kõik maailmas on juhuslik, eriti õnn, kuid loomulikult on teil palju probleeme!
  Margaret võttis paljaste sõrmedega toru, väänas vart ja vajutas. Ta imes liha veidi ja märkas:
  - Aga me ei satu hätta, me võidame! Nii et pessimismi pole vaja.
  Albina ei vaielnud vastu:
  - Hea on lõunatada, halb on lüüa, veel hullem on endale kaotada!
  Tüdrukud jäid vait. Peale söömist tõmbasid nad magama... Ja miks mitte paar tundi magada. Siis pole enam aega. Ameeriklastel on palju lennukeid ja nad saavad neid pidevalt.
  Tüdrukud nõjatusid oma toolidel tahapoole ja jäid kiiresti, nagu käsu peale, magama. Nad unistasid millestki huvitavast... Nad leidsid end mingist uuest maailmast. Nad lähevad oma teed. Ümberringi on põõsad ja džungel.
  Ja äkki jookseb koosolekule poiss. Nii blond, lihaseline, jalas ainult lühikesed püksid. Ja talle tormab järele tohutu hunt, nagu härg. Tüdrukud võtsid kuulipildujad õlgadelt ja tabasid neid tulehoogudega. Hunt sai viga. Ta kukkus omaenda verre lämbudes. Metsalise möirgamine oli nii uskumatult jube. See kõlas nagu tuleks hauakivi tagant ja meenutas segu pühvli ja ämbliku kutsungist.
  Poiss peatus. Ta vaatas teatud imestusega otse ette. Poiss näis olevat kolmeteist- või neljateistaastane. Väga armas nägu meheliku lõuaga, ilusate vormitud lihastega, slab kõhulihastega. Tema juuksed on valged nagu lumi, kergelt puistatud kollasega ja nahk on pruunikaspruun.
  Väga ilus teismeline, kelle saab plakati külge riputada - tõeline aarialane. Välja arvatud see, et sinised silmad on liiga lahked. Ja naeratus on pärlmutter. Margaret ja Albina astusid poisi juurde ja küsisid ühest suust:
  - Tere! Kes sa oled?
  Poiss vastas naeratades:
  - Mina olen kuningas Matt! Roosade udude maa.
  Albina itsitas ja märkis:
  - Kuningas... Miks paljajalu?
  Poiss vastas ohates:
  - Minust sai riigipöörde ohver. Kuningriigis haaras võimu marssal Koršunov. Ja nad rebisid mu kuningliku kleidi seljast ja viskasid mind poolalasti helikopteriga metsloomadest nakatunud džunglisse!
  Margaret itsitas ja ulatas käe.
  - Nii on teie Majesteet... Noh, mida, kas me saame teid aidata?
  Kuningas Matt kehitas segaduses õlgu.
  - Ma kahtlen... Teid on ainult kaks ja seal on terve armee relvade ja helikopteritega!
  Albina, trampides otsustavalt paljajalu, vastas:
  -Me pidime võitlema ka armeedega! Ei, me oleme valmis võitlema õiglase eesmärgi nimel!
  Margaret nihutas sõrmedega noore kuninga ninale:
  - Ära karda, me oleme sinuga!
  - Ma ei karda! - Poiss ajas uhkelt sirgu oma mitte liiga laiad tutid õlad. Ja ta lisas. - Noh, ma arvan, et peaksime minema minu alamate juurde, nad toetavad kuningat.
  Albina vaatas ringi ja küsis:
  - Kuhu minna...
  Margaret vaatas ringi... Ümberringi oli džungel. Meenutab veidi Amazonast. Kasvasid tohutud sõnajalad. Seal oli palju lilledega puid. Pungad nägid välja nagu roosid ja petuuniad - erksate värvidega, nagu laste markerid. Puude lehed olid suured ja keeruka kujuga.
  Suured kiilid nagu albatrossid lendasid ja meetripikkuste tiibadega liblikad lehvisid.
  Albina heitis pilgu taevasse ja hüüdis:
  - Siin on kolm päikest!
  Margaret tõstis pea ja kostis:
  - Vau! Kas see on teine planeet?!
  Poisskuningas Matt kergitas üllatunult kulme:
  - Mis planeedil veel?
  Margaret kehitas õlgu ja küsis:
  - Aga see pole ilmselgelt Maa.
  Poiss itsitas ja vastas:
  - Nii et sa oled Maalt? Sellelt karmilt planeedilt, kus paistis kõik sama valgus!
  Margaret naeratas ja küsis uuesti:
  - Kas sa tead Maad?
  Noor kuningas noogutas:
  - Kindlasti! Meie tsivilisatsioon tuleb sealt!
  Albina vaatas poissi hoolikamalt ja ütles:
  - No jah... Sa oled täpselt nagu inimene, ainult ilus!
  Kuningas Matt noogutas heleda peaga:
  - Ja sa oled ka väga ilus! Aidake mul kroon tagastada ja ma teen oma naised ise!
  Tüdrukud naersid. Margaret märkis:
  - Kas teil pole veel liiga vara abielluda?
  Poiss raputas negatiivselt pead:
  - Kuningad abielluvad varakult! Mul on juba neli naist, sinuga tuleb kuus, haaremit arvestamata!
  Margaret naeris veelgi valjemini.
  - Nii et sul on haarem! Vau!
  Matt ajas rinna välja ja vastas:
  - Aga kuningas ilma haaremita? See poleks prestiižne! Olen suure riigi monarh, me oleme juba satelliidi kosmosesse saatnud!
  Albina kallistas poissi õlgadest ja kostis:
  - Mu kullake... Mul pole ikka veel midagi selle vastu, et hakkan su naiseks!
  Noor kuningas suudles tüdrukut põsele, seejärel huultele ja kostis:
  - Sa lõhnad nii maitsvalt... Sa oled nii imeline...
  Lisaks sellele, et Oleg Rybachenko viibis selles maailmas, kus natsid võitlesid, paistis ta silma teises universumis. Kus käis tõeliselt jõhker ja agressiivne kosmosesõda. Seal sattus poiss ka omamoodi kraapi.
  Miks sa pidid surematusest välja töötama? Midagi ei tule tasuta. Ja tööta kõvasti, poiss. Ja olge tõeliselt ilma surma ja äärmusteta.
  Ja Teine maailmasõda on erinevates universumites erinev. Ja sageli isegi hullem, kui see oli tegelikus ajaloos, kuna Kolmas Reich on väga tugev. Ja ta sai sõna otseses mõttes ime läbi.
  Nii et Oleg Rõbatšenko teeb paralleelmaailmas saavutusi.
  Rünnak Moskvale ja lahing Rževi pärast jätkusid. Kasutades pommiheitjaid ja saades vastuseks lööke Nõukogude raketisuurtükiväelt, edenes vaenlane. Sakslased püüdsid seda oma lugematute varustuse ja pommiplahvatustega, samuti rakettsalvedega, võtta.
  Edasiminek oli aeglane, üle kõrbenud maa. Nõukogude inimesed võitlesid nagu rüütlid... Rževist sai natside teine Stalingrad. Tema eest võtsid lahingutest osa kõik elanikud.
  Väike rühm pioneere hoidis Lenini tänaval maja number kolmteist. Poisid ja tüdrukud lasid natsid lähemale ja tulistasid püssid otse oma naeratavasse suhu. Või viskasid nad vaenlase pihta granaate omatehtud lõhkeainega. Ja seega aitasid nad võidule kaasa.
  11-aastane Mishka vaikis, tema pea purustas šrapnell ja tüdruk Maša hukkus snaipri kuuli läbi. Kuid ülejäänud poisid võitlevad vankumatu visadusega. Näiteks Pashka viskas kogu oma jõudu kasutades paki transpordi alla, sundides autot koos vaenlase jalaväelastega ümber pöörama. Kuid Sturmtigerid ja Strummamontid lähenevad, ohtlikud relvad rünnakuteks suurlinnades. Pashka ja kaks teist poissi koos temaga, riskides oma eluga, lohistavad tünni kahe vedela reagendi seguga, mis koos moodustavad võimsa lõhkeaine. Poolpaljad tüübid on nii tahmaplekilised, et on tuhmunud taustal peaaegu nähtamatud.
  Pashka tõmbab vaevaliselt. Ta on väga kõhn, näeb välja nagu kuivanud muumia, millel on okstena välja paistvad ribid. Tünni on raske lohistada, kuid paraku on lihtsad granaadid sada viiskümmend viis tonni kaaluva ja ilma lahingukomplektita Sturmmamonti vastu jõuetud. Ülejäänud kaks poissi on veel kõhnemad. Kuigi nad on alles üheksa-aastased, on nende paljad tallad nii kiimas, et kahisevad killustikul nagu liivapaber. Mingil hetkel jäi kanonaad veidi vaiksemaks ja kalgenenud jalgade lihvimine kurnas kõrvu. Poisid kõndisid põhiliselt aastaringselt paljajalu ja talusid külma, kui nende varbad sõna otseses mõttes siniseks läksid. Kuid kummalisel kombel viis selline Sparta stiilis ekstreemne treening selleni, et ükski poistest ega tüdrukutest ei haigestunud.
  Ja arvestades ravimite ja antibiootikumide teravat nappust, on tervis äärmiselt oluline. Aga tõepoolest, kui kannate varajasest lapsepõlvest aastaringselt majakat ja lühikesi pükse, siis te kindlasti ei külmetu ega saa kurguvalu.
  Teine asi on see, et te ei saa harjuda näljaga, mitte pakasega. Ja mis toitu saab olla peaaegu täielikult ümberpiiratud linnas? Kus ainuke õhuke tee lastakse peaaegu otse läbi.
  Pashka sai kuuli õlast ja surus hambaid kokku, hammustes huult, kuni see veritses, et mitte oigada. Ei, ta ei paku fašistidele sellist rõõmu. Vene sõdalane ei oiga valust. Poiss tõmbas tünni ja karjus poistele:
  - Murra oma küünised, sa pead veel elama!
  Poisid, mõistes, et neid pole siin enam vaja, roomavad kiiresti minema. Põlved ja küünarnukid on neil rusu peal roomamisest juba sarvis ja kahisevad. Hea, et te ei kuule seda kõrvulukustava müra sees.
  Pashka teeb risti ja hüüab:
  - Ma teenin NSV Liitu!
  Lükkab tünni Sturmmamonti roomikute alla. Kuuldakse möirgamist, mis lööb koos verega välja ja poiss rebitakse tükkideks. Kuid Hitleri masin ei talu rebenemist, jagunedes tükkideks. Ja lai pommiheitja toru lendab läbi varisenud seinatüki.
  Pashka suri, kuid tema hing tormas teise universumisse. Tšernobog ise saatis poisi teise universumisse. Seal on selline hiiglaslik Isa sõrmus, seal liiguvad surnute hinged. Ja need universumid ei ole enam osa Hyperveeri süsteemist, vaid on iseseisev süsteem. Inimese isiksus säilib ja mälu samuti ning seejärel saab ta oma elukogemusi rakendada järgmises universumis, kus ülejäänud surnud elavad vaid korra. Kui keha uuesti sureb, kantakse hing üle järgmisse universumisse ja inimene elab kolmandat korda... Kui ta uuesti sureb, siis toimub üleminek neljandasse. Sest Jumal ja jumalate ülijumal, generaator, on suurepärane üle loendamatu hulga loodu. Ja hingerännakutel ei ole lõppu enne, kui inimene areneb sellisele tasemele, et ta ise muutub demiurgijumalaks.
  See on vaimu hüperevolutsioon. Ja inimesed on endiselt kõige madalamal tasemel trooni jalamil, mis viib kõikvõimsuseni ja kõigi soovide rahuldamiseni. Varem või hiljem saavutab iga inimene pärast palju sünde ja surma läbimist ning kogemuste omandamist oma eesmärgi. Paraku on asjata nende, eriti munkade ja märtrite lootus, et pärast selles elus kannatamist saavad nad paradiisi, mis on täis magusaid puuvilju ja lõhnavaid lilli. Seetõttu on Lõpmatu oma Hüper-kõikvõimsuses, Üle-Looja valmistanud inimestele midagi paremat kui lihtsalt paradiis. Vähemalt aktiivsetele inimestele. Ja need, kes on nõrgad ja vähem energilised, võivad loota mõne tagasihoidlikuma unistuse täitumisele. Tutvuge oma pere ja sõpradega, kes olid teile kallid Maal või teistes maailmades. Ja elada koos nendega õnnelikult heas maailmas: ilma sõdade, nälja, haiguste, vanaduse ja muude õnnetusteta. Ainult sellisesse paradiisi ei pea kõndima üks elu ega ükski kehastus.
  Ja et tegelikult võib inimesel pärast rea ümbersünde olla selline võim enda kontrolli all, et ta saab ise valida oma õnnevormi. Või tegevust ja naudingut suhtelises rahus. Ja nii võib ehk isegi muhamedlaste paradiis haaremi, roogade ja tantsijatega muutuda nii igavaks, et inimene valib endale midagi lihtsamat, mis on palju aktiivsem!
  Sest Jumal on pannud igaviku nende südamesse! Ja inimesest sai elav hing ja keha läks põrmuks (maaelementideks!), millest ta loodi, ja vaim Jumalale, kes selle andis! Inimese vaim on Jumalate Jumala, Isa hingus. Ja hing on surematu, sest see sisaldab osakest universumi Kõikvõimsast Loojast. Ja me ei ole ainult savi. Oleme Demiurgi jumalate lapselapsed ja nende sugulased, mitte ainult looming. Ja Issand pani igaviku nende südametesse. Sest Kõikvõimas Ülijumal, Vanem, on igavik. Ja igas inimeses on osake Hüper-kõikvõimsast jumalikkusest, mida tuleks endas arendada, sealhulgas õppides taluma kannatusi, valu, surma ja sooritama tegusid.
  Pioneeripoiss suri, et saada printsiks uues universumis.
  Tšernobog näitas ka seda tüdrukutirtsudele... See on ju haruldane vaatepilt teisest maailmast, mis toimub hiljem Lõputus surnute kuningriigis.
  Pashka ärkas uues kehas... Viimasena meenus umbes üheteistkümneaastasele poisile tugev valu, mis rebis tema veene, lihaseid, kondist keha, ja siis kergus ja õndsus, mis sellele järgnes. Ja maa ujus hetkega poisi paljaste jalgade alt minema, mis muutus väikeseks hõbemündiks ja kadus kõige säravamate tähtede sära taha. Ja siis hakkas mängima sümfoonia, midagi uskumatult majesteetlikku.
  Ja nüüd on ta tagasi oma kehas, täis jõudu ja särtsu tervislikust isust. Pashka on veel poisike, aga mitte enam see kõhn, leeri välimus, vaid lihaseline, tugev ja ta nahapruun pole päris inimlik, tumekuldne. Poiss tundis oma nägu, ei, see tundus täiesti inimlik, sileda ja puhta nahaga ning juuksed tundusid peas katsudes pehmed ja siidised. Ainult tema randmetel on mingid kummalised käevõrud.
  Poiss torkas kalliskivi ja hologramm vilkus. Ilmus kolmemõõtmeline värviline pilt kujuteldamatult ilusast tüdrukust. Tema hõbedane hääl siristas sädelevalt:
  - Oh teie kõrgus! Teie sünd on toimunud ja seetõttu toimub kuningriigis pidu!
  Ja peaaegu kohe pärast tema sõnu süttisid troonisaalis, kus oli vastsündinud surnud poiss, eredad värvilised tuled ja valgusvihud prožektorid hakkasid särama. Pashka avastas end ootamatult otsekui laine abil suurele staadionile kantuna, kus kirev rahvahulk teda juubeldades tervitas. Poiss vaatas enda ümber ja pilgutas silmi. Hiiglaslikus trooniruumis olid kujud ja ülaosas keerlesid, väga ehitud ja värvilised lühtrid. Ja purskkaevude mitmevärvilised joad löövad.
  Ja üldiselt oli palee ise ühtaegu futuristlik ja iidne.
  Valdav enamus publikust olid kaunid poisid ja tüdrukud, tüdrukuid oli kolm korda rohkem. Peale nende oli väike arv kahte tüüpi olendeid. Väga suur, kahe meetri kõrgune, sarnane gorilladele, ainult kõrvadega nagu nahkhiirte, hallide ja pruunide olendite tiivad. Ja veidi väiksemad oranži ja kollase värvusega isendid, mis sarnanevad rebastele, kuid neid oli vähe.
  Lisaks neile keerlesid saalis ka mehhaanilised väikemehed, kes kandsid ratastel kuninglikku toitu ja värvilistes ümbristes luksuslikke jooke.
  Pashka märkas, et saalis eakaid inimesi praktiliselt ei olnud ja seetõttu olid olendid, kuigi nad nägid välja nagu inimesed, kuidagi liiga heledad kuldse nahaga ja nende juuksed olid nagu lille kroonlehed. Tore rahvas, aga liiga palju. Ja nende kõrvad, mitte päris inimlikud, näevad välja nagu pooleks lõigatud roosinupp.
  Kus ta on? Kas see võib olla taevas? Viimasel ajal on õigeusk ja pioneerid lähedasemaks saanud ning preestrid lubavad isamaa eest hukkunutele heldet paradiisi.
  Äkki preestrid ei valeta? Nüüd pole ta Rževi pärast lahingutes enam paljajalu, tahmaplekiline ja kriimustatud poiss. Ei, prints seisab nende ees. Ka veel poisike, aga vääriskividega kaunistatud sädelevates sarlakates saabastes, üliluksuslikus, ehkki pisut vanaaegses ülikonnas. Vööl sädeleb mõõk, mille käepide on rikkalikult kalliskividega kaunistatud. See on isegi kummaline: robotid, televiisor ja samal ajal lossikeskkond.
  Tõsi, ka publik on omamoodi riides. Poisid on keskaegsetes kamisoolides ja luksuslikes saabastes ning tüdrukud kõrge kontsaga klaassussides ja läbipaistvates kleitides, mis ei varja keha ilu.
  Printside ette jooksid välja kaks tüdrukut, ilmselt neiud: nad olid paljajalu lühikestes valgetes kleitides ja alasti, õhuke läikiva kangariba vaevu kattis nende uhkeid rindu. Nad puistasid värskelt sündinud printsi kandade alla rikkalikult roosasid kroonlehti.
  Pashka on nüüd kuninglik inimene, kuid ta oli näljane, kõhn, häbitult räpane pioneer. Ja uhkustunne täidab ta hinge. Aus pioneer - õiglus on olemas.
  Säravale troonile ilmusid kuninglikes rüüdes neiu ja umbes kahekümneaastane või enama inimesesarnane noormees. Nad tervitasid Paškat, kes andis neile pioneeritervituse.
  Noormees kandis krooni ja ütles pühalikul toonil:
  - Sa oled kangelaslikult tapetud rüütel, kelle jumalad otsustasid olla minu pärija ja parem käsi!
  Pashka vastas sellele tagasihoidlikult:
  - Ma ei tea, teie Majesteet. Sajad ja tuhanded nõukogude inimesed langesid mitte vähem kangelaslikult kui mina! Ja ma arvan, et nad ei vääri vähemat tasu taevas!
  Selle maailma kuningas ütles tähtsal toonil:
  - Siin oleme kõik, kes oleme elanud ühte elu ja saanud teise. Tasu ei ole alati õiglane. Ka mina ei kuulunud tsaariarmee parimate ohvitseride hulka, aga sain kuninga tiitli. Aga üks paljajalu tüdrukutest on isa Makhno ise!
  Teenitar põrutas nende sõnade peale ja lausus:
  -Aga ma õppisin naudinguid, mis on teile, mehed, kättesaamatud!
  Kuningas vastas karmilt:
  - Sulle, ori Makhno, ei antud sõna! Seo ta goblini posti külge, et ta saaks oma osa ripsmetest.
  Tüdruku haaras kinni viies falangis kilejate kõrvadega gorilla ja tiris ta samba juurde. Tüdruk üritas ebaõnnestunult vastu hakata, kuid sai piitsaga karmi hoobi reitele. Pärast seda hammustas ta goblini käpast, kuid sai rusikaga vastu lõua ja longus, kaotades teadvuse.
  Kuningal oleks hea meel, aga Pashke mitte sugugi. Ei ole hea, kui ma peksan naist, isegi kui see on verine despoot ja bandiit Makhno ise. Mõnikord meeldib saatusele inimesega vingerpussi mängida. Või täpsemalt demiurgi jumalad. Kaabakad saavad mõnikord postuumselt kättemaksu, kuid mitte alati otse. Mõni võib kehastuda invaliidiks, mõni orjaks või orjaks. Kuid Tema Majesteet ise pole üldse ingel, vaid lustlik ohvitser Shwinder. Mitte halvem kui teised ohvitserid, aga mitte ka parem. Ja mul vedas, nagu Võssotski laulus, juba teises elus monarhiks kasvada. Tõsi, mitte kohe, vaid siis, kui endine kuningas tapeti. Siin ilmnesid varem uinunud võimed.
  Pashka vaatas ja vaikis. Ta ei tundnud end enam täiesti õnnelikuna. Ja monarhi mitte nii meeldiv hääl teatas:
  - Ja nüüd peate vürstide kroonimise ajal osalema traditsioonilises rituaalis! Nüüd toimub eelmise elu suurema, eriti ohtliku kurjategija karistamine ! Sest ma usun, et patud peavad saama kättemaksu!
  Kõlas krigisev heli ja põrand trooni ees hakkas lahku minema. Heli oli vaikne, robotid pühkisid tolmu ja varras tõusis taevasse. Ilmus midagi terasest horisontaalse riba sarnast. Poiss oli ainult kätega aheldatud jämeda põiktala külge ja kang oli aheldatud jalgade külge. Käed olid lihaselistest õlgadest väändunud ja oli näha, et koormus tegi poisile kohutavat valu.
  Zoya ja Victoria tundsid selle lihase poisi kohe ära kui Oleg Rybachenko ja pöördusid ulgudes Tšernobogi poole:
  - Mida sa teed, tume?
  Hüperuniversaalse kurjuse ülem vastas pehmelt:
  - Selle poisi süü tõttu ei saa te selles universumis jätkata võitlust ja tagada NSV Liidu võitu! - Tšernobogi silm muutus rangemaks. - Nõus, see on piisavalt tõsine kuritegu, et isegi selle õlis küpsetamisest ei piisa!
  Zoya ütles paluval toonil:
  - Aga see on suurim tahtmatu patt!
  Tšernobog vastas julgel toonil:
  - Nad peksid sind meeleheitlikult, kui sa kogemata! Uskuge mind, nad kohtlesid seda last väga õrnalt!
  Goblinid seisid seotud Olegi servades. Poiss oli täiesti alasti ja tema lihased olid jalgade külge aheldatud kangi raskusest paistes. Pashka kahtles ja küsis:
  - Mis on tema süü?
  Kuningas vastas üleolevalt:
  - Fakt on see, et tema tõttu jättis Nõukogude Venemaa oma suure päästmisvõimaluse kasutamata!
  Pashka küsis vaikselt Oleg Rybachenkolt:
  - See on tõsi!
  Poiss, olles nagist lahti rebitud, kiristas hambaid:
  - Jah! See on minu süü!
  Järgnes lakooniline korraldus monarhilt:
  - Rütm!
  Ja goblinid lõid kettidega poisi palja selga nii kõvasti kui suutsid. Nahk lõhkes ja Oleg Rõbatšenko nägu muutus helepunaseks. Kuid poiss, lõualuu kokku surudes ja värisedes, pidas vastu ega lasknud hüüda. Ja goblinid jätkasid rügementi külma raevuga. Nad lõid kõigest jõust ja lõikasid enesekindlalt läbi poisi naha.
  Pashka avaldas austust, hoolimata metsikust valust, Oleg Rybachenko ei karjunud, vaid hingas ainult raskelt. Kuigi piinamine tugevnes. Plastikust käepidemel olevad ketid hakkasid kuumenema ja punaseks minema. Nii et nüüd iga uus löök mitte ainult ei lõika nahka, vaid põletas selle lihaga paika.
  Toast levis tugev praeliha lõhn. Valu oli kohutav. Olegi silmad punnitasid pistikupesast välja, nägu muutus siniseks, kurgust voolas verd, kuid titaanliku tahtepingutusega hoidis ta siiski tagasi kurgust põgenema valmis olnud möirgamise. Oli tunda, et see poiss oli läbi elanud jõhkra kogemuse. koolis, sealhulgas tähe- ja kosmosesõdade maailmas. Oleg kujutas ette, et ma piitsutan teda kuumas vannis luudaga ja see läks palju lihtsamaks.
  Valgekuumad ahelad peksid ja põletasid Rõbašenkot kaelast kuni kandadeni, millele goblinid löögiga pihta lõid, kuid põlenud ja haavatud poiss ei tahtnud ikkagi teadvust kaotada. Pashka vaatas seda justkui nõiatuna. Tal oli kahju peaaegu samaealisest eakaaslasest, kuid teisalt oli tema süü, et niigi vaevu püsinud NSV Liit sattus hävingu äärele. Kas tõesti saab midagi sellist andeks anda? Stalin ise kutsus ju üles näitama vaenlaste suhtes halastamatust. Pealegi on poiss väga lihaseline ega ole üldse kõhn, kuigi tal pole tilkagi liigset rasva.
  See tähendab, et ma pole tõelist nälga tundnud ja see ei ärata ka kaastunnet...
  Äkiline mürin, mis kuulmekiledest välja paiskus, raputas paleed. Sein varises kokku ja mööduv lööklaine paiskas inimesi tühjade pudelitena laiali, paiskas troonile nagu tornaado... Kõik toimus justkui tugeva maavärina ajal, orkaanitempos. Ja hetk hiljem ilmusid pätid välja. Väga sarnane goblinidega, ainult mitte alasti karusnahast, vaid vormiriietusest.
  Horisontaalne latt kukkus põrutusest kokku ja põiklatt purunes. Jõhkralt pekstud ja põletushaavadega kaetud Oleg Rõbatšenko kukkus Pashka peale. Kogu tema selg ja rind, mis orjapoisist printsi peale kukkusid, põlesid ja purunesid. Sellest hoolimata hoidis poiss endiselt teadvust ja sosistas pioneerile:
  - See on meie võimalus!
  Ja Pashka vööst tõmbas ta välja briljantidega naastud püstoli. Ta tulistas korra oma käeraudadesse. Need lõhkesid, millele järgnes kaks lasku tema jalgu hoidvate köidikute pihta. Vaatamata piinade täielikule jõule säilitas Oleg Rybachenko liikumisvõime ja tema vaimne taju oli tugevam kui kunagi varem. Printsil rippusid vööl mõned kuningriigi kõige arenenumad võlurid.
  Ja sisse tunginud goblinid ei varjanud oma tundeid ja loomalikke instinkte. Nad tahtsid hävitada võimalikult palju elusolendeid ja tulistati kõikjal.
  Vaevalt jõudis Oleg Rõbatšenko Pashka eemale tõugata ning kohas, kus poiss-prints just lamas, oli vaid poole meetri laiune ja meetri sügavune kraater, mille servad suitsesid ja sädelesid. Rõbatšenko juunior avas vaenlase pihta enesekindla tule. Esimesed viis goblini sissetungijat lõigati esimese hooga ära.
  Poiss pöördus ümber ja võttis üles võluri, mille kuningas oli jalgadega maha lasknud, ja vajutas paljaste sõrmedega nuppe. Kosmosemaailmades oli Oleg Rõbatšenko sarnast tüüpi relvadega juba tegelenud ja tegutses seetõttu väga enesekindlalt. Veel kümmekond goblini tormasid oma hinged transtsendentaalsetesse maailmadesse poisi käest ja jalgadest tulistamise tõttu.
  Ja üldiselt naljalahingut ei puhkenud. Märkimisväärsed jõud olid võitluseks valmis. Kui endised inimesed omavahel kaklesid... Ainult veidi erinevates kehades.
  Tulistades ja vaenlase naelatõmbajate eest põikledes mõtles Oleg: kes need goblinid on? Kas nad on inimesed ja kui jah, siis milliseid kuritegusid nad on planeedil Maa toime pannud? Tavaliselt kasutati muinasjuttudes goblineid kurjuse ja millegi rumaluse kujutamiseks.
  Vahtpoiss korjas üles ja kukkus maha surnud päkapikud, millesse kehastus nüüdseks surnuks saanud kiirteheitja. Ja nüüd hakkas ta kahe käega tulistama.
  Kogenud Paška tõmbas vöölt välja veel ühe maagilise lõhkaja ning hakkas tulistama üha uusi jooksvaid ja ründavaid agressoreid.
  Siis ilmus välja hiiglaslik lendav taldrik, nagu lahingulaev, millest hüppas välja üha rohkem goblineid ja harvanähtavaid rebaseid. Päkapikkude kuningriiki kuulunud tiibkõrvad (goblinid) ei kõhelnud aga oma sugulaste pihta vastutulistamast. Nii et löökide vahetus käis täies hoos.
  Oleg Rõbatšenko oli nüüd veeres. Ta vallandas võlurite lõhkajate rünnakud, pannes ridade järel koletisi koguma. Mõned goblinid söestusid magoplasma kahjustavatest süstidest, teised aga lasid gravitatsioonikiirguri alla sattudes välja rohelisi ja siniseid vereallikaid. Kuid see tegi asja ainult kuumaks ja lähenesid hirmutaolised tiivulised pistodad.
  Neid tabasid omakorda lossist pärit õhutõrjerelvad. Kõik taevad olid värvilised, kuni silmamunad valutasid suurepärase ilutulestikuga.
  Oleg Rybachenko rääkis agressiivselt:
  Patune mees saab oma
  See on nagu tules põlev ämblik,
  Uskuge mind, see on raske juhtum -
  Patune kummardas saatanat!
  Saatana ja Tšernobogi mõiste pole aga sugugi identne. Saatan on mässumeelne ingel - looming, Tšernobog on Generaatori igavesti eksisteeriv hüpostaas. Ja see on nende kolossaalne erinevus. Sest Tšernobog on poeg ja osa perekonnast ning mitte sugugi tema vaenlane! Sõna saatan on tõlgitud kui vastane.
  Pashka tabas goblini. Järele jäid vaid karvased alajäsemed. Üldiselt tulistasid päkapikud palju tõhusamalt. Kes see tiibkõrvaga mees on? Seal on gorilla!
  Pashka vältis vaevu lüüasaamist, kuid suutis tagasi hüpata, tundes ainult kuumust oma õlgadel. Kammisooli kallis riie oli kergelt söestunud.
  Tüdrukuks kehastunud Vanamees Makhno võitleb samuti ja laseb väga täpselt. Sellegipoolest ei peeta teda asjata silmapaistvaks pealikuks. Nagu laul ütleb. Sina ja mina oleme alati purustanud uskmatud koos ning juhtinud harju ja venelasi - ühtainsat atamani. Aga siis oli mul atamanidega veidi õnne! Aga me oleme ühtsed - kõigile vaatamata!
  Oleg Rõbatšenko niitis tulepuhanguga maha sada goblinit ja ütles:
  -Sõjas on kõik lubatud ja kõik on tänu sellele, kes võib kedagi tappa!
  Pashka nõustus sellega ja hakkas tulistama veelgi sagedamini ning püüdes näidata sama täpsust kui see sandistatud, kuid mitte katkine tüüp.
  Päkapikud konsolideerusid järk-järgult ja suurendasid oma varusid. Lahing kulges kogu täielikult hävitatud ja söestunud palees.
  Ja jälle tekkis pilt lahingutest Rževi pärast. Varemehunnikuks muutunud linn ei andnud alla. Komsomolitüdruk Nataša, hoides käes kuulipildujat, tulistas krautide pihta. Ilus tüdruk, ta oli väga räpane ja kõhn: nahk ja luud. Kuid mehise lõua ja suurte siniste silmadega nägu säilitas oma ilu. Natalja oli rohkem kui üks kord haavatud, kuid ta talus jalgadel "kratsimist". Tema sageli katki rebitud ja kiiruga kokku õmmeldud chints-kleit nägi välja nagu kerjuse kaltsud. Sarnasust kerjusega suurendasid paljajalu, mis kõik olid kaetud marrastuste ja sinikatega, kuigi komsomoli sõdalase jalgade kaunis harmooniline kuju ja lõuendist kott, kuhu neiu peitis süüteseguga granaate.
  Nataša vallandas ja lasi veel ühe sarve välja. Seda ainult filmides, seal on sellised supermehed, et raiuvad ühe hooga maha kümmekond sõdurit. Hoidku jumal tõelises lahingus, et sadadest kuulidest tuleks vähemalt üks täpne tabamus. Poissterminaator Ole Rybachenko ja tüdrukrangerid on sel juhul vapustav erand.
  Kuid Natalja nõjatus vastu varisenud seina ja vaatas ettevaatlikult purustatud telliste hunniku tagant välja. Linnas on nii palju killustikku ja barrikaade, et natsid ei saa läbimurdmiseks kasutada oma tugevaid tanke ja on sunnitud väikeste rühmadena kaasa haarama ebasoodsasse jalaväelahingusse.
  On palav ja peaaegu kõik naistepataljoni sõdalased võitlevad paljajalu ja nad on räpased nagu sead. Kuid pesemiseks pole aega ja mustus aitab söestunud ja põlevas Rževis maskeerida ning seega ellu jääda. Kuid alles 1. jaanuaril 1943 lõigati Kolmanda Reichi liitlased ära . Ja sakslased olid sunnitud sellelt legendaarselt äärekivilt lahkuma. Kui palju see aitas Punaarmeed lahingutes Moskva eest.
  Nataša teab seda sama hästi kui keegi teine. Ja nii ta laulab laulu, et rõõmustada kõiki teisi sõdalasi, kellest paljud kannatavad raskete haavade käes;
  
  Maailm on täis võitlust ja kannatusi
  Nii on see olnud aegade algusest peale,
  Kui Aabel langes ja Kain tõusis,
  Kurjategija saab pärgade armaad!
  
  Selline on inimese vajadus,
  Palju aastaid julmalt kurvastada...
  Ja nii läks see aegade lõpuni,
  Et julgeid premeeritakse ainult kettide ja pulgaga!
  
  Kuid uskuge julgusesse, sõdur ei lahku,
  Kõikvõimas Rod ei anna meid ära -
  Nagu pühad vene raamatud,
  Kõigeväeline Svarog tuleb Maale!
  
  Saabub ajastu - kus inimesed on õnnelikud,
  Kus pole kannatusi ja summa on suur!
  
  Kus mees on alati datleid ja ploome -
  Ja kõik saavad tasu nagu hullud!
  
  Meie kalli piiritu Venemaa inimesed,
  Ma käsin, et nagu õitseks pärg suvepäeval...
  Ja siis muutub inimkond tugevaks,
  Läheme kaugete tähtede juurde!
  
  Hälli maale on võimatu jääda,
  Meid tõmbab magnet ja kosmos kutsub...
  Pole ime, et joonist kontrollides leinasime -
  Ja paneme varandusele karmi arvestuse!
  
  Kui imeline on põliselanike õpetus,
  Mida Kõigevägevam meile oma Vedade kaudu andis...
  Ja meie kodumaal on kuldne sõrmus,
  Murra viha köidikud, murra vajadused!
  
  Isamaa ehitab unistuse kommunismist,
  Kõik saab selles tasuta - ahnus kaob!
  Kaugete kvasarite jaoks on turism kallim,
  Ja lastele jalutuslend sinise tähe juurde!
  Pärast oma luuleosa laulmist viskas Nataša jalaväe lahingumasinat sütitava seguga, püüdes talle lähedale pääseda. Ja Saksa transport süttis täielikult ja hakkas kiirgama musta räbala leegi pilvi. Tüdrukul vedas, et luugi kaas oli lahti. Ja krautsid, kes samuti kuumusest virelesid, näitasid nõrkust. Ja suur süütepudel ümbritses neid.
  Detonatsiooni ei toimunud, kuna kastid ise olid kaitstud, kuid kahurisse laaditud mürskude vöö takerdus ja hakkas agressiivselt rebenema. Ja luugist lendas välja rebitud SS-Haupmani surnukeha.
  Siis aga tabas raskekuulipildujatega teine jalaväe lahingumasin. Komsomolitüdrukul õnnestus minema hüpata, kuid löögi said tema sõber ja varustust toova viieaastane poiss Kolja. Vaene laps, mida ta selles lahingus tegi? Ta aitas täiskasvanuid kõigest jõust, püüdis Punaarmeed koos kõigi teistega võidule juhtida! Ja nüüd on rumal kuul ta heleda pea lõhki rebinud.
  Ainus lohutus oli see, et tal polnud aega valu kogeda.
  Kuid Ekaterina Yarova suri palju valusamalt. Suurekaliibrilised kuulid rebisid ta rindkere ja selja. Ja sa sured kannatuste kõrvulukustavatesse faasidesse. Tundus, nagu oleks kaks madu sinu ümber mässitud. Üks on kuum kui tuli, teine külmem kui surmav jää. Ja nad kägistavad tüdruku põrgulikes krampides. Catherine oigas ja kannatas. Tema paljad, tolmused, vereplekilised jalad tõmblesid kramplikult ja paljad sõrmed loopisid üles söestunud napalmiga killustikku.
  Nataša roomas oma sõbra juurde ja sosistas talle:
  - Oota! Varsti tuleb veel üks! Palju parem elu!
  Siin kujutles neiu hetkeks kommunismi. Kuningriik, kus on absoluutselt kõik. Ja kõik unistused täituvad nagu muinasjutus. Ja ta võis seal kohtuda oma vanematega, kes surid pommide all. Aga paraku on muinasjutt vale...
  Suurekaliibrilise kuulipilduja laskudega maha löödud killustik langeb Nataša räpasele ja hallile lakale. Painajalik ja jube. Kuid tüdruk sosistab ikkagi:
  
  - Ma usun! Loodan! Ma armastan!
  Ja sõdalane hüppab ootamatult püsti ja viskab Molotovi kokteili, pannes kogu oma vihkamise sellesse impulsi. Pudel jõuab BMP-ni ja puruneb sellel. Kuid kui luuk on suletud, siis auto põleb seest või mitte, võimalused on vaieldavad. Kuulipilduja tuli saabub hilja ning Nataljal õnnestub maapinda lüüa ja purunenud betooni külge klammerduda. Ja tema kriimustatud, peaaegu paljale seljale sajab igasugust prügi.
  Järsku kostab mürinat ja kuulipildujalasud vaikivad. Just teerajajal Leshkal õnnestus "Strela" installatsiooniga lähedale jõuda - see on midagi nõukogude disainerite täiustatud faustpatrooni sarnast. Ühekordselt kasutatav relv, kuid üsna tõhus. Ja kahe õhukahuri ja nelja suurekaliibrilise kuulipildujaga relvastatud fašistlik transport hävitati. Ja pioneer, kuigi väikest kasvu, on kiire ja suudab Strela-2 kanda. Nüüd naaseb ta uue lihtsa, tagasilöögita relva järele, mida on täiesti võimalik omatehtud meetodil toota.
  Ja Teise maailmasõja maailmas toimusid lahedad sündmused.
  Jane, Gringueta, Malanya ja uustulnuk Matilda osalesid Kuubal maandumisel. Tüdrukud sõitsid tankil Goering-4. See on uus auto, mis on loodud Churchilli evolutsiooni põhjal. Seda paaki kergendati sõiduomaduste parandamiseks veidi. Tulemuseks oli viiskümmend seitse tonni kaaluv sõiduk, millel oli 88-mm kahur ja 152-mm soomus otsmiku nurga all ning 102-mm soomus- ja taganurga all. Kaitse ja relvastuse poolest oli see tank E-50-st madalam, kuid sellel oli kuni 1200 hobujõuline mootor. Kõigi autode jaoks polnud veel piisavalt gaasiturbiine. Sellegipoolest osutus paak heaks. Kaitsetaseme poolest ei jäänud see esiosast alla Tiger-2-le ja isegi parem kui küljel.
  Tsementeeritud soomuse kvaliteet on suurepärane. Kuigi paak ise on ebatäiuslik. Kuid Tiigri kaaluga on sellel parem kaitse. Ja igal juhul hea kiirusega.
  Jane vilistab laulu.
  Gringueta surub paljaste jalgadega pedaalidele. Malanya märgib:
  - Tundub, et kuubalased ei taha üldse meie vastu sõdida!
  Gringeta naeratas ja vastas:
  - Pigem peavad isegi nemad meid oma vabastajateks. Mis on Ameerika Kuuba jaoks? Pigem suhtuvad nad sellesse kui okupandi.
  Jane sirutas välja oma paljad graatsilised jalad. Tanki külgedel olid suured kalded, mis tekitasid meeskonnale mõningaid probleeme, kuid samal ajal suurendasid sõiduki vastupidavust. Esisoomus on 45 kraadise nurga all, mis annab suure rikošeti. Nüüd on nende vastu kaks Pershingi. Nad avasid tule.
  Gringeta surus oma paljad, päevitunud jalad vastu metalli ja sihtis relva.
  Üks ameeriklaste mürskudest tabas tanki otsaesist. See pole saatuslik, surma kingitus läks rikošeti.
  Gringeta tulistas, sihtides torni otsaesist. Pershingi esisoomus on sama paksusega kui Goering-4 oma ja ratsionaalne kaldenurk on veelgi väiksem. Nii et võimsam 88 mm relv tungib läbi metalli.
  Gringueta ütleb huuli lakkudes:
  - Ja unistustega üleolev olla - kes võiks võistelda... Miks peaks koolipoiss toetavate punkaridega võitlema!
  Pershing süttis põlema. Lahingukomplekt hakkas rebenema. Siis müristas, lõpuks rebis torni maha.
  Gringeta viis relva teise tanki. Tal polnud sugugi piinlik, et tema auto liikus ja ta pidi liikudes tulistama. Sõdalasel on juba märkimisväärne kogemus. Sain kolmekümne nelja hulka. Ja neil on väiksemad tornid kui Pershingidel.
  Külatüdruk nurrus:
  - Ma olen kõige ilusam ja tugevam!
  Tal oli juba kogemusi. Lisaks on Pershingid paigal, mis tähendab, et neid on palju lihtsam tabada. Purunenud torn mureneb nagu klaas.
  Malanya toonid:
  - See puruneb kildudeks - proovige neid leida!
  Matilda ütles:
  - Ainult taevas, ainult tuul, ees on ainult rõõm!
  Pershingid hävitatakse ja Saksa tank tormab uuesti lahingusse. Sõdalased hakkavad isegi laulma.
  Ees on aku... Nad pööravad oma tanki, et võtta mürsud vastu ja tulistada.
  Gringeta ütleb, lüües oma paljaste graatsiliste jalgadega vastu soomust:
  - Ma tabasin ainult korra... Nii julge!
  Malanya lisab:
  - Ja osav! Tippklassi püssimees!
  Gringueta lisab:
  - Mitte kulmu, vaid otse silma!
  Ja avab tule tapmiseks. Ta ei karda vaenlase relvi. Laseb üllatavalt täpselt. Üldiselt on see neli suurepärane. Tüdrukud Suurbritanniast, mis on nüüdseks saanud väga tingliku autonoomiaga Kolmanda Reichi osaks.
  Nüüd tuleb Kuuba vallutamine. Gringeti väga täpsed lasud vaigistavad püssi teise järel. Aku sülitab meeleheitlikult, kuid püsside purse vaibub tasapisi.
  Jane silitab Gringeti heledat pead palja jalaga ja ütleb:
  - Nii et sa pead seda kinni hoidma!
  Ja isanda tütar itsitab. Tema paljas tald on väga kõditav ja sellistest puudutustest üllatavalt meeldiv. See on nagu kiulisel lõuendil kõndimine. Ja tüdruku konts on nii ümar ja võrgutav.
  Gringeta kõditab nimetissõrmega talda ja ütleb hellalt:
  - Sa oled väga ilus, eks... Aga palun ära sega mind pildistamast.
  Jane naerab vastu. Ja säutsub mänguliselt:
  - Ja sa meeldid mulle, nagu sina, nagu sina, ja minu jaoks pole maailmas enam sõpra!
  Gringeta vastas ohates:
  - Ma armastan poisse... Kuigi sa oled kindlasti armas. Huvitav, milline teie poeg välja näeks?
  Jane vastas harpy naeratusega:
  - Ma arvan, et ta oleks väga ilus ja sa armastaksid teda!
  Gringeta keerutas puusi, ta kujutas ette, et temasse siseneb väga väärikas võimas mees. Milline rõõm see on. Kui tore on tunda Heraklese raskust või veel parem, kui ise sellel sõita. Oh, ma peaksin ootama võitluse pausi ja hüppama meeste juurde. Parem SS-st, poisid on suured.
  Jane unistas ka paitustest. Mehe või ilusa tüdrukuga pole vahet. Mõlemad on omal moel meeldivad. See on see, millest paljud aru ei saa. Kuidas saab neid mõlemaid armastada? Jane ei kuulu aga kindlasti nende daamide hulka, keda hooradeks kutsutakse. Ta armastab tugevate kehade paitusi ja puudutusi.
  Kuid aku hävis. Kolmanda Reichi tankid tormavad edasi. Püüdlik sõdalane Matilda ütleb üllatusega oma hääles:
  - Ja sõda on lihtsam, kui ma arvasin... Ja ma kartsin ka!
  Malanya märkis naerdes:
  - Kõige keerulisem on see, et lahing käib ja sa pead minema suurelt... See on tõesti probleem.
  Matilda, kes polnud veel jõudnud ebaviisaka sõdurihuumoriga harjuda, haukus:
  - Kas sa ei arva, et see on liiga labane?
  Gringeta laulis vastuseks:
  - Me ehitame uut maailma ja eitame minevikku... Võimaldame absurdi ja vulgaarse troonile!
  Matilda märkis rõõmsalt:
  - See on õigesti märgitud... Noh, kes on Hitler? Joodiku ja talunaise poeg ja oleme sunnitud talle alluma!
  Jane pidas vajalikuks meelde tuletada:
  - Tšingis-khaan oli ka nooruses ori, ega osanud lugeda ega kirjutada, aga kui palju ta võitis... Vahel meeldib õnnele nalja teha!
  Matilda meenutas ohates:
  - Ma uskusin varem jumalasse... Aga nüüd olen kaotanud igasuguse soovi temasse uskuda. Kui Jumal seda lubab, siis mis jumal ta on?
  Gringueta soovitas:
  - Võib-olla on jumal, aga ma olen kuri? - Talutüdruk hõõrus paljaste varvastega ninaotsa. - Meie maailma vaadates võite seda kergesti uskuda. Et meie üle valitseb midagi kurja ja julma!
  Matilda noogutas nõustuvalt ja tuletas meelde:
  - Edukamad komandörid: Tšingis-khaan, Tamerlane, Hitler - olid ka kõige julmemad. See on teatud paradoks!
  Gringueta märkis:
  -Rahvas on mass ja massi tuleb kohelda nagu naist ja naine allub meeleldi jõule. Ilmselt see, mis on julm, on tegelikult kõige tõhusam!
  Jane pidas vajalikuks ka meelde tuletada:
  - Türgi kõige julmem sultan ja kõige raevukam valitseja ja edukam vallutaja. Osmani impeerium ei jäänud oma suuruselt alla Rooma impeeriumile ja eristus oma verejanulisuse poolest.
  Malanya koputas palja jalaga vastu soomust ja urises:
  - Julmus, julmus ja veel kord julmus - rahva tsementeerimine!
  Gringeta itsitas ja kostis.
  - Me võitleme maa peal, taevas, isegi septembris... See on naljakas!
  Kuuba üksused ei osutanud vastupanu ja alistusid. Ja teel polnud palju ameeriklasi.
  Tüdrukud hakkasid paagis veidi rääkima.
  Matilda meenutas kurval pilgul:
  - Me võitsime sakslasi Esimeses maailmasõjas. Ja nüüd kannatame lüüasaamist kaotuse järel.
  Malanya parandas Matildat:
  - Enam ei pea vastu meie, vaid ameeriklased.
  Gringeta naeris ja lisas:
  - Kes on ameeriklased - meie endine koloonia!
  Jane naeris ja märkis:
  - Aga väga tugev koloonia, mis suutis impeeriumist eralduda. Muidugi on kahju, kuid pärast maailmasõda, olles ametlikult võitnud, ei muutunud Briti lõvi tugevamaks. Saksamaal oli kiire tööstuse kasv juba enne Esimest maailmasõda. Ja Hitler ühendas kapitalismi võimu totalitaarse fašistliku riigi jõuga. Ja see andis tulemusi!
  Gringueta märkis filosoofiliselt:
  - Demokraatia kaotas totalitaarsele diktatuurile!
  Jane täpsustas:
  - Mitte ainult totalitaarne, vaid ka rahvadiktatuur. Hitleril õnnestus saavutada tõeline toetus nii tegude kui propagandaga. Muidugi pole me rahvusliku ühtekuuluvuse ja ühtsuse tasemele jõudnud sakslastega. Ja lõpuks ei suutnud nad kolooniaid kinni hoida, eriti kui Stalin meid reetis.
  Malanya soovitas:
  - Churchilli jaoks oleks parim tulemus või õigemini kõige ratsionaalsem otsus olnud rahu sõlmimine Kolmanda Reichiga juba 1940. aasta juulis. Sel juhul oleksime päästnud kõik kolooniad ja sadu tuhandeid elusid. Ja sõja jätkamine oli hullumeelsus.
  Jane selgitas ratsionaalselt:
  - Hullus igal juhul! Kui NSV Liit oleks ise sõtta astunud, oleks venelaste edu tekitanud Euroopas punase impeeriumi ja surmaohu Suurbritanniale. Selge see, et kommunistid poleks seal peatunud. - Tüdruk puudutas rinda ja hõõrus palja kannaga vastu treeningust teravamaks muutunud kõhulihaseid ning jätkas õppeprogrammi. - Stalin ja tema kommunism kalduvad otsesele maailmavalitsemisele. Ja nad ründasid meid ja kindlustasid end. Ja kui Hitler oleks võitnud, oleks Kolmandal Reichil olnud ressursse meiega võitlemiseks. Nii või teisiti oli tobe tülitseda.
  Võib-olla hakkavad sakslased pärast rahu üldiselt seedima seda, mida nad varem olid hõivanud, ega lähe kuhugi. Ja Churchill käitus nagu otsene idioot!
  Matilda lõi palja jalaga kõvasti vastu soomust, urisedes:
  -Churchill on tõesti idioot! Ja hea, et tal ei olnud aega Kanadasse põgeneda. Las kannatab vanglas!
  Jane vaatas ägedalt.
  - Las ta kannatab! Ta pani püsti kogu Suurbritannia!
  Malanya märkis pärast lühikest pausi:
  - Kuigi rahu Saksamaaga võib samuti probleeme tekitada. Olles saanud Prantsuse ja Hollandi kolooniate ressursid ja Euroopa tööstuspotentsiaali, oli sakslastel kõik võimalused meie majandust purustada. Kuigi see on ikkagi pikaajaline perspektiiv. Kolmas Reich arenes aga kiiresti ka ilma sõjata ja selle potentsiaal kasvas kiiresti.
  Jane noogutas kurva naeratusega.
  - Karm Saksa režiim. Kehastunud kord... Totalitaarne, halastamatu riik. Ilma tarbetu demokraatia teeb see imesid! Ja ka majanduses!
  Malanya vaidles sellele vastu:
  - Meie iidne demokraatia ei takistanud riigil areneda ja suureks saada. Meil olid kolooniatega territooriumid, mis olid suuremad kui Tšingis-khaani impeerium. Ja samal ajal on parlament sajandeid tegutsenud, tehes seadusi kuninga asemel.
  Jane naeratas ja märkis:
  - Ja füürer andis endale õiguse seadusi teha! Ta on nagu nende keiser!
  Malanya parandas oma sõpra:
  - Nüüd ka siin! Ja me oleme füüreri all!
  Tüdrukud olid meeleheitel... Jane püüdis ette kujutada, mis tunne oleks olnud, kui Churchill oleks 1940. aasta juulis Hitleriga rahu sõlminud. Saksamaa nõustub Briti impeeriumi puutumatusega ega nõua isegi oma endiste kolooniate tagastamist. Ainus tingimus on teemantkoopiate rentimine Namiibias. Noh, see pole brittide jaoks nii alandav. Kuid see, mille sakslased on juba vallutanud, saab õigusega nende omaks. Prantslaste valdused Aafrikas ja Indohiinas, peaaegu kogu Mandri-Euroopa kuuluvad Kolmanda Reichi mõjusfääri. Ja ka Hollandi kolooniad. Hitler sai kõike piisavalt, et mitte edasi võidelda, vaid oma vara seedida. Nüüd on sellel kolooniad peaaegu nagu Suurbritannias. Ja üldine majandusarengu tase on veelgi kõrgem. Teisel kohal on Saksamaa, järgneb loomulikult USA. Ja NSVL saavutas tänu Stalini jõhkrale industrialiseerimisele maailmas kolmandale kohale. Vene impeeriumi sõjaline potentsiaal kasvas. Tuleb märkida, et Stalin laiendas territooriumi, hõlmates maid läänes, ja nüüd lähenes selle rahvaarv kahesajale miljonile.
  Hitler, kellel oli nüüd vabad käed, seisis valiku ees: alustada sõda 1941. aastal: selleks, et takistada venelaste valmistumist. Lükka rünnak NSV Liidule edasi ja valmista end paremini ette. Siin oli Krautidel muidugi valida. Palju sõltus luureagentuuride tööst. Stalinile anti andmeid, mis hindasid üle Saksamaa potentsiaali. Hitler suhtus Venemaa vägedesse alahinnatult.
  Kuid see oli ilmne: Stalin relvastas armeed uuesti. Ilmusid KV ja T-34 seeria tankid, mis võivad laialt levida. Uusimaid lennukeid toodetakse massiliselt ja need on peaaegu sama head kui Saksa mudelid. Arvestus ja jalaväe arv, tulenevalt universaalsest ajateenistusest.
  Samuti relvastas Saksamaa oma tankid T-3 võimsama relvaga. See suurendas Yu-88 tootmist, tõi turule rea ME-109 F uusimaid modifikatsioone. NSVL lennunduses on see arvult parem, kuid kvaliteedilt kehvem. Venelastel on kaks tuhat sakslastest tugevamat tanki ja ülejäänud on kerged, kuid mõned on kiiremad. Vaenlane on ka tugevam. Ja Stalin võib saada jalaväe. Tegelikkuses ei jää NSVL potentsiaali poolest alla Wehrmachtile ja tankide poolest veelgi tugevam. Sakslastel on jalaväge rohkem, ainult tänu mobilisatsioonile. Kui NSVL mobiliseerib väed, on tal rohkem.
  Kui Hitler oleks tõde teadnud, oleks ta kolm korda mõelnud - kas tasub alustada? Võib-olla oleks sakslastel parem panna majandus sõjale ja kasutada okupeeritud riikide potentsiaali vaenlase ees eelise saamiseks? Eriti tankides?
  Fuhrer, kellel on territooriumid, sealhulgas kolooniad, mis ei ole väiksemad kui NSVL ja soojemas kliimas, ja veelgi suurem rahvaarv, kui arvestada, keda ta okupeeris...
  Valida oli - valmistuda. Moodustage välismaalastest diviisi. Pange mustad ja eurooplased masinate juurde.
  Noh, kui Hitler oleks olnud tark ja hea intelligentsiga poliitik, oleks ta püüdnud relvade tootmist maksimeerides end põhjalikult ette valmistada.
  Kuid Fuhrer oleks tõenäoliselt rünnanud NSV Liitu 1941. aastal. Ta kaotas lahingus Suurbritanniaga veel kolm-neli tuhat lennukit. Ja tänu Aafrika diviisile on tanke veel viissada, kuussada.
  Noh, Rommel oleks võidelnud idas. Natsidel oleks olnud paar lisatankidiviisi. No võib-olla veel paar mootoriga ja kümmekond jalaväelast. Vaevalt, et enesekindel füürer oleks rohkem jõude kogunud.
  Ja Stalin? Mul oleks olnud sama palju kui varem. Ta ei hooli Suurbritanniast üldse. Tegelik küsimus on, kas see oleks olnud üllatusrünnak?
  Kui kaitseks valmistumata vägede vastu taktikaline löök ikkagi toimus, nagu tegelikkuses, siis oleks Venemaa jaoks võinud kõik halvemini minna. Eriti kui pealetung oleks alanud 15. mail 1941. aastal.
  Siis oleks Moskva enne sügisest sula ära võetud. Jaapan oleks löönud idast... NSV Liidul oleks vähe võimalusi olnud. Tõenäoliselt oleks sõda 1942. aastal lõppenud NSV Liidu peamiste piirkondade hõivamisega. Või oleks seda mõnda aega tehtud poolgerilja meetoditega.
  Võimalik ka eraldi rahu võimalus. Nagu Moskva jääb, aga sakslased saavad Kaukaasia vastutasuks. Kuid isegi see ei pruugi Hitlerile sobida. Teades diktaatori number üks iseloomu, peaks ta suure tõenäosusega sõda Uuraliteni, kui mitte kaugemalegi.
  NSV Liidu okupeerimine oleks aga kolmanda Reichi märkimisväärsete jõudude tähelepanu hajutanud. Kuid selle kompenseeriks osaliselt kohalik politsei ja välistalitused. Mis siis?
  Kas Hitler üldse seedib NSV Liitu? Võib-olla peab ta seda mõnda aega tegema. Kuni sissiliikumine viidi kohaliku politseijõudude poolt tasakaalustatud miinimumini.
  Ja siis? Kas Hitler ei ründaks Suurbritanniat? Võite küsida, kas tal on seda vaja?
  Maad on juba rohkem kui Suurbritanniat, isegi kolooniaid arvesse võttes, aga miks mitte see kõik endale võtta? Ja siis ei suuda kogu maailma vallutada. Suurbritannia esimene. Seejärel purustame koos Jaapaniga USA. Ja siis on kord tõusva päikese maa enda käes.
  Kiusatus saada maailma diktaatoriks on väga suur. Kuigi muidugi oleks Hitler ehk peatunud. Aga kui võidad, on raske peatuda. Ja raske on vastu seista Venemaa ründamisele, kes ei mõtle kaitsele, vaid valmistub otsekohe ründesõjaks.
  No kuidas saab Stalinit usaldada, kui ta treenib armeed mitte ennast kaitsma, vaid ründama ja lööma vaenlast oma territooriumil. Selle peale mõtleks igaüks.
  Tegelikult, miks mõtles NSV Liit ainult pealetungi peale? Kas valmistasite ise agressiooni ette?
  Ka Hitleril oli, mille üle mõelda. Vaid aatomipomm koos ballistiliste rakettidega transpordivahendina võiks tagada Saksamaa julgeoleku. Sakslased võisid luua ballistilisi rakette. Kuid tuumarelvad nõudsid veel mitu aastat. Ja kes garanteerib, et Stalin ootab? Pealegi, kontrollides Euroopat ja omades kolooniaid, on Saksamaa majanduslikult tugevam kui NSV Liit.
  Ja on selge, et Stalin ei võida viivitusest midagi, kuna raudse Saksa distsipliiniga kokku keevitatud tehniline konkurents kogu Euroopa teadlaste vastu pole kuigi paljulubav.
  Nii et tõenäosus, et Stalin alustab esimesena, on suur. Kuigi loomulikult on rünnak Kolmanda Reichi vastu liiga oluline otsus. Pealegi võib Jaapan avada teise rinde Kaug-Idas. Kõigist vaatenurkadest selgus, et Stalinil oli kahjumlik rünnata Kolmandat Reichi. Kuid ka ootamine ei tõotanud head. Kuna natsid võisid Euroopa ja kolooniate ressurssidele toetudes kaotada Venemaa peamise trumbi - eelise tankides.
  Ja ka lennukites. Seejärel arendage reaktiivlennundust ja saavutage õhus otsustav kvalitatiivne eelis. Nii et Stalinil polnud põhjust liiga palju viivitada. Aga otsustada võidelda üksi kogu Euroopa, pluss kolooniate ja ilmselt ka Jaapaniga... See on peaaegu enesetapp. Kuna vaenlase totaalne paremus inimressursside ja potentsiaali osas on ilmne.
  Siin mängivad rolli juba iseloomuomadused. Kuid teades Hitleri ambitsioone, on kõige loogilisem, et ta ründaks Venemaad ise ja isegi 1941. aastal, ilma pikalt ootamata. Ja kõik teavad füüreri enesekindlust. Kahtlemata ründab ta Venemaad nagu hullunud härg. Ja see ei võta arvesse tegelikku jõudude tasakaalu. Või võib-olla isegi sakslased ei tea, ei tea, millega nad silmitsi seisavad.
  Kolmanda Reichi võidu tõenäosus, eriti liidus Jaapaniga, on aga väga suur. Pealegi on Tõusva Päikese Maal palju lihtsam otsustada koos natsidega Kaug-Ida üle võtta, kui võidelda võimsa Suurbritannia ja majanduslikult arenenud USA-ga Vaikse ookeani kolooniate eest.
  On selge, et Ameerika ja Inglismaa on samuraidest nii paremad, et sõda nende vastu on enesetapp. Kuid Kolmas Reich ei aita. Aga NSVL? Sakslased ja nende satelliidid purustavad ta. Lisaks astuvad sõtta ka Türgi ja Itaalia, kes ei osale sõjas Suurbritanniaga. Sellised jõud langevad Stalinile.
  Siin on püsivõimalused libedad, isegi kui Venemaal õnnestub enne sakslaste rünnakut oma väed lahinguvalmidusse seada. Lisaks tundub tegelikus ajaloos, et Punaarmeel õnnestus siseneda lahinguseisundisse. Ja löögi äkilisust tundsid vaid need jõud, kes olid piiri lähedal. Ja see on muidugi väiksem osa Punaarmeest.
  Ja kui mõelda, et igal juhul pole Venemaa kaitsesõjaks valmis...
  Stalini väljavaated ei olnud roosilised. Kui just ise ennetavat streiki ei alusta. Arvestades sellega, et Saksamaa pole enam kaitseks valmis. Sel juhul võiks arvutus olla osaliselt õigustatud. Kuid igaühele on selge, et Suurbritannia sai karistuse. Võib-olla saavutas NSV Liit, rünnates esimesena Kolmandat Reichi, üllatusest midagi. Ja siis sõda veniks. Parim variant: kahe türanni vastastikune hävitamine. Ja isegi Jaapan, nii et see takerdub veelgi. Sellele saame oma arvutused tugineda.
  Nagu venelased ütlevad: kaks lolli kaklevad, tark vaatab. Tõepoolest, miks peaksid britid sekkuma? Laske mõlemal poolel end põhjalikult ära kuluda. Nad võitlevad, kuni nad on täielikult kurnatud.
  Tüdrukute mõtted ja vaikuse katkestas kolme Shermani ilmumine nende ette. Kõrged Ameerika tankid liikusid Goering-4 poole. Selge on see, et jänkid pole halvad ja mõistsid, et väga oluline oli Saksa tankile ligi pääseda või isegi selle pardale saada. Ja nad kiirendasid oma autosid maksimaalselt. Kuid kahuri Goering-4 toru pikkus on 100 EL ja see suudab tabada kaugelt.
  Gringueta pani oma palja jala ja tulistas. Hea on Shermanile pihta saada. Ta on nii pikk ja märgatav. Esimene lask on vaatlusvõte. Kuid teine tabas sihtmärki... Torn rebenes Shermani küljest lahti ning inertsist liikunud sõiduk peatus ja hakkas põlema.
  Jane ütles tunnustavalt:
  - Meie täpsus ei jää alla aarialastele!
  Gringeta norskas põlglikult:
  - Ja ma arvan, et see on isegi parem! Midagi sellist pole te veel näinud!
  Paljaste jalgadega pedaale vajutav Matilda kilkas:
  - Mitte millestki ei saa palju välja!
  Malanya parandas vaimukamalt:
  - Ükskõik kui tugev kangelane on, ta ei pigista merd kivist välja!
  Tüdrukud naersid koos. Ja nad lõid üksteist taldade ja taldadega.
  Karedad kallused andsid isegi väikese sädeme välja. Sõdalased olid väga positiivses meeleolus.
  Gringeta tulistas teise tanki pihta, jagas auto kaheks osaks ja ütles:
  - Haamer pähklile!
  Matilda itsitas ja ütles:
  - Meil on haamrikesta, aga venelastel on vasarad...
  Malanya jooksis Gringethe peopesaga mööda talla. Tundsin selle kõvadust ja elastsust, pannes tähele:
  - Kas sa jooksid üle söe?
  Külasõdalane vastas rõõmsalt:
  - Jah muidugi!
  Malanya tõmbas silmi ja küsis:
  - Ja kuidas see on?
  Gringueta vastas ausalt:
  - See on väga kena!
  Tüdrukud tankis naersid üksmeelselt. Jah, kontsade röstimine on üsna eksootiline.
  Jane ütles:
  - Hoidku meid jumal Churchilli kangekaelsuse eest!
  Gringeta lõi välja kolmanda tanki, lõi rusikaga vastu relva tuhara ja ütles:
  - Surnud Truman, sellest piisab!
  Tõepoolest, pärast Roosevelti surma anti põhiseaduse alusel võim asepresidendile. Kuid see pole sõda veel peatanud. Kuigi ameeriklased ei suutnud krautide lahinguväljaõppele ja nende varustuse kvaliteedile veel midagi vastu panna.
  Näiteks Shermanid isegi ei tulistanud, mõistes, et see oli lootusetu ega tungi soomust läbi.
  Malanya laulis rõõmsalt, kiirendades oma tanki:
  - Me läheme, me läheme, me läheme kaugetele maadele! Head naabrid, rõõmsad sõbrad!
  Matilda võttis selle üles, tüdrukud olid tõesti rõõmsas tujus:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Toome kassi kaasa! Tšižik, koer, kiusaja Petka, ahv, papagoi, selline seltskond!
  Jane kattis Matilda suu oma palja graatsilise jalaga. Ja ta kilkas naerust.
  Jah, tegelikult naer pikendab eluiga. Ameeriklased lõid Shermani tanki, mis on esisoomuse ja relvastuse poolest võrreldav kolmekümne neljaga ning veelgi parema nähtavuse ja optika poolest, aga ka meeskonnale mugavam. Kuid samal ajal sai tankist oma kõrguse tõttu tegelikult suurepärane sihtmärk. Ja britid kasutasid seda ahnelt ära. Ja Göringi sõiduomadused osutusid paremaks.
  Jane kujutas jälle ette, kuidas tüüp teda silitas... Ja ta nurrus...
  Saksa reaktiivlennukid kihutasid läbi õhu... Päev hakkas juba õhtusse lähenema. Päike oli roosas päikeseloojangus aeglaselt suremas. Ja homme on 9. mai. Päev, mil Natsi-Saksamaa pärisajaloos kapituleerus. Aga nüüd on natsid tõusuteel!
  Mitte ainult kuubalased, vaid ka ameeriklased ei alistu oma teel. Terve mustanahaliste ja mulattide brigaad viskas valge lipu välja peaaegu võitluseta.
  Tüdrukud tulid autost välja. Lisaks peate tankima.
  Jane soovitas sakslannade eeskujul:
  - Las need värvilised suudlevad meie jalgu!
  Matilda kortsutas kulmu ja märkis:
  - Kas teie arvates on inetu inimesi niimoodi alandada?
  Isanda tütar märkis jultunult:
  - Aga me jääme rahule!
  Matilda norskas põlglikult:
  - Suu urineerimisest? Jumal hoidku mind!
  Gringeta, vastupidi, noogutas tunnustavalt:
  - Lase sel minna! Mulle hakkab meeldima!
  Ja külatüdruk hüüdis:
  - laskuge põlvili ja limpsige mu kontsi!
  Must ohvitser kukkus näoli ja suudles Gringuette'i paljast jalga. Teised sõdalased jäid tema selja taha, laksutades kuulekalt tüdrukute kontsi ja taldu. Jane itsitas rõõmsalt. Ta nautis seda seiklust selgelt. Ja veelgi enam, kui tüdrukud entusiastlikult jalgu suudlevad.
  Ainult Matilda seisis kõrval ja vaatas oma siniste silmadega vihaselt. Ta oli tõeliselt nördinud. Sakslased mitte ainult ei võtnud Suurbritanniat iseseisvusest, vaid kehtestasid ka barbaarsed tavad. Täpsemalt võtavad britid ise neid entusiastlikult omaks.
  Neile tundub, et nüüd on nad nii lahedaks ja tugevaks muutunud. Aga tegelikult on see alatus!
  Kuigi muidugi mõistis Matilda, et selles oli eriline maitse. Kui Teine maailmasõda alles algas, valitses Suurbritannias meeleolu: me viskame sakslastele mütsi. Sisendati mõte, et Saksamaa pole üldsegi nii ohtlik rivaal kui Esimeses maailmasõjas ja Hitler on lihtsalt loba.
  Prantsusmaa ja Inglise ekspeditsioonivägede lüüasaamine oli tõeline šokk. Ja liigne enesekindlus asendus hirmuga. Võib-olla hingasid Suurbritannia inimesed kergendatult, kui Churchill tegi rahu puudutava otsuse ilma territoriaalsete järeleandmisteta. Algas sõda, mis algusest peale oli ebavõrdne.
  Fuhreri äkiline otsus hordid itta visata äratas uusi lootusi. Siis oli suurem osa britte juurdunud Venemaa poole ja kõik olid aukartusega, kui natsid Moskvale lähedale jõudsid. Sügise lõpp ja talve algus tekitasid Suurbritannias uusi lootusi. Rommeli korpus sai lüüa, sakslased peksti ja aeti Moskvast tagasi. USA astus lõpuks sõtta.
  Kuid juba talvel võitsid jaapanlased hulga võite ja kevadel läks veelgi hullemaks. Ka venelased hakkasid uutmoodi kaotama. Rommel alustas vastupealetungi. Tolbuki langemisest sai kõigi jaoks tõeline rahvuslik tragöödia . Kus 42. aasta kevadel võtsid sakslased õnnelinnul sabast kinni.
  Suurbritannia kaotas kiiresti oma kolooniad ja kui maandumine toimus metropolil endal, ei osutanud see peaaegu mingit vastupanu. Nii tõusis Inglise täht ja tõusis saksa oma. Matilda astus sõjaväkke. Tal ei jäänud muud üle, kui ennast realiseerida. Aga ma ei tahtnud töölise masina taga seista!
  Jane väsis oma jalgade suudlemisest ja hakkas sõjavange peksma. Tugevam Gringueta lõi nii kõvasti, et murdis ühel ohvitseril ninaluu. Punajuukseline Malanya pistis relva mustanahalise mehe kõhtu, pannes ta kummarduma. Pärast seda haukusid tüdrukud üheskoos, täiest kõrist:
  - Oleme supersõdalased! Ja peksame jälle vange, jalgade ja püssipäradega.
  9. mail 1945 kapituleerus Mehhiko pealinna garnison. Ameeriklased ei pidanud karmile survele ja pommitamisele vastu. Ja laskemoon kulus kiiresti ära ja katsed õhu kaudu varusid luua ebaõnnestusid.
  Wehrmacht lisas oma varadele veel ühe kapitali. Nende vallutatud peamiste linnade arv aina kasvas...
  Neli vaprat tüdrukut E-50-l liikusid põhja poole USA piiride äärde.
  Kaunitarid olid positiivses meeleolus. Nad olid innukad võitlema ja jõudsid transtsendentaalsete maailmade kõrgustesse.
  Kui tank sõitis läbi sakslaste poolt juba vallutatud territooriumi, väljusid neli autost ja jooksid. Ja rooli ette pandigi teismeline Hans.
  Las ta sõidab. Ja need sõdalased hoiavad end vormis.
  Üle kühmude ja viinapuude hüppav Gerda tundis naudingut, klammerdus oma kareda tallaga ebatasasesse maasse.
  Blond tüdruk märkis muigega:
  - Nii hea on olla metslane... See on meie tunnusstiil - joosta paljajalu ja bikiinides!
  Charlotte nõustus:
  - Jah, minimaalne riietus annab kehale täieliku vabaduse tunde. Üldiselt on hea olla tüdruk. Selline jõud ja liikumismugavus. Sa muutud järjest vastupidavamaks!
  Magda märkis:
  - Peaasi, et mitte vormi kaotada! Sörkimine on meile väga kasulik!
  Christina itsitas ja ütles:
  - Ja ma jooksen mööda lompidega rada. Ma ei saa süüa, ma ei saa isegi natuke magada!
  Charlotte itsitas ja vastas:
  - See on hea, mida sa kirjutad... Eh, Magda ei taha meiega uuesti religioonist rääkida?
  Kuldsete juustega tüdruk raputas pead.
  - Ei! Ära viska oma pärleid enne...
  Siin Magda kõhkles, sest sõbranna jätkamist võis täiesti loomulikult pidada solvanguks.
  Charlotte aga itsitas uuesti ja haukus:
  - Arvasin, et olete aaria monoteismi reforminud ja tunnustanud!
  Magda kehitas õlgu ja küsis uuesti:
  - Kas see on nagu aaria?
  Charlotte laiutas käed:
  - Ja nii... Ilma Kolmainsuseta, Ühe Jumalaga!
  Gerda kinnitas seda:
  - See on kõik... Jumal on üks! Jeesus ei ole Jumal, vaid lihtsalt üks aaria prohvetitest. Pealegi on evangeelium üldiselt juutide leiutis. Piibel on ka lihtsalt juutide pettus. Ja seega pole Kolmainsust. On üks Kõikvõimas Looja Jumal. Hitler on tema asekuningas Maal ja tema poeg, väljavalitu ja sõnumitooja. Kõige tähtsamad ja eelkõige prohvetid. Jumalal on ka mitmesuguseid teenijaid ja ingleid, keda nimetatakse justkui väikesteks jumalateks. Nagu Thor, Ovdi ja teised. Need on nagu peainglid, kes alluvad Kõigevägevamale. - Tüdruk hüppas püsti, tegi salto ja jätkas. - Kõik on üldiselt lihtne. Aaria monoteism pole keeruline. Sakslased on Jumala valitud rahvas ja nad peavad vallutama ja valitsema kõigepealt maailma ja seejärel universumi.
  Charlotte kinnitas:
  - Näed Magdat. Kui lihtne ja selge!
  Christina märkis:
  - Kas ma pean midagi selgitama?
  Charlotte naeratas.
  - Mis täpselt?
  Christina pahvatas:
  - Aga patust päästmine?
  Seejärel võttis sõna Gerda ja selgitas:
  - Ja aaria religioonis pole päästmise mõistet. Me kõik oleme sakslased, kui jääme truuks füürerile ja Kolmandale Reichile, päästavad meid järgmises maailmas meie isandad. Ja teised rahvad on meie orjad. Kui sakslane reedab füüreri, saab temast pärast surma teiste aarialaste ori. Mitte-saksa rahvad võivad eriliste teenete eest saada Saksa kodakondsuse. Ja nad saavad endale ka orjad. Kõik on lihtne ja loogiline!
  Christina lisas:
  - Ja aarialase jaoks pole patt seksida. Ja aarialane ka. Fuhrer ütles - parem on rasestuda kangelassõdurist kui abikaasast, kui ta pole kangelane!
  Magda pahvatas:
  - Kui Jaapan oleks rünnanud 1941. aastal NSV Liitu, oleksime Moskva enne langemist vallutanud!
  Gerda raputas Magdale jooksmise ajal sõrme:
  - Ärge eksitage... Kas meie aaria religioon pole parem kui kristlikud muinasjutud?
  Christina lisas:
  - Ja kristlikus taevas seksi ei saa! Mõtle selle üle!
  Gerda lisas:
  - Ja pattu ei tehta... Ja see on nii igav! Isegi hunt ulutab!
  Magda muigas ja märkis:
  - See sõltub sellest, mida peetakse patuks. Piiblis oli kümme käsku. Aga ära tapa, seda rikuti pidevalt. Ja jumala käsul. Üldiselt on laste tapmine suur kuri... Aga Eliisa tegi seda ja Jumala heakskiidul. Seega... Saame paradoksi - patt ja kurjus ei ole sama asi. Ja patt on sõnakuulmatus Jumalale!
  Christina kehitas lihaseid õlgu ja vastas:
  - Nii, selgub, et kristlikus paradiisis eksisteerib kurjus? Kas lihtsalt ei teki sõnakuulmatust Jumalale? Ja see tähendab, et saame osaleda gladiaatorimängudes ja seksuaalorgiates? Kas ainult tunnistades suuliselt armastust Issanda vastu?
  Magda raputas pead:
  - Ma ei usu... Kuigi Eliisa on muidugi piinlik, kui ta tappis lapsed, kes teda kiilaspäisuse pärast kiusasid. Ilmselgelt ei lähe see kokku põhimõttega: armasta oma vaenlast!
  Christina märkis loogiliselt:
  - Ja kes terve mõistusega järgib põhimõtet, et armasta oma vaenlast? Üldiselt on kristlus segu patsifismist ja judaismist. Me ei ole sellise religiooniga ühel teel!
  Gerda virutas palja jala vastu põõsaid ja lisas:
  - Ja mitte mingil juhul ei ole me juutidega koos! Ja heebrea piiblit pole vaja!
  Charlotte lisas loogiliselt:
  - Meil pole mõtet Piiblit uskuda. Mitte mingisugust - ei südamega ega mõistusega! Sest me oleme aarialased, mitte Aabrahami seeme tõotuse kohaselt. Meile on kindlasti võõras Aabraham ja kõik see, mille Piibel sünnitas. Meie monoteism on aarialane ja eitab abrahamlust! Ainus ühine asi: see on usk Igavesesse, Kõikjalolevasse, Kõikvõimsasse Jumalasse. Aga sellega see kõik lõpeb!
  Magda ütles irooniliselt:
  - Aamen...
  Gerda lisas naeratades:
  - Igal pool on vaja juurutada aaria monoteismi. Ja uue religiooni vastuvõtmisel tehke midagi ristimistseremoonia sarnast. Et kui sind ristitakse, saab sinust tõeline hitlerlane!
  Charlotte soovitas:
  - Võib-olla peaks sellest saama mingi sümbol. Millal te tätoveerite oma otsaesisele haakristi?
  Christina võttis selle ja laulis:
  - Vari, vari, vari Luciferi vari, pimeduses eredalt värelev... Hitleri haakrist kõhul, Hitleri haakrist kõhul!
  Gerda torkas vihaselt elukaaslasele reide:
  - Ärge naerge meie sümbolite üle. Pealegi on haakrist ruunimärk!
  Christina vastas, haarates Gerda paljast jalast ja kõditades tema kanna, öeldes:
  - Oh, kui tõsised me oleme! Parem naera!
  Tüdruk väänas osavalt oma graatsilist, pargitud jalga ja haaras paljaste sõrmedega punakarvalise viksi ninast kinni. Ta ohkas ja paljastas hambad. Ta hakkas Gerde ümarat kontsa kõditama.
  Blond terminaator haukus:
  - Ära pane oma sõrmi...
  Christina rebis oma elukaaslase jala maha ja krooksus:
  - Sa murrad mu nina niimoodi!
  Gerda itsitas ja säutsus:
  - Kui sa tahad ploomi? Või hobuse lakk!
  Ja sõdalased, kes hetkeks peatusid, tormasid vilksamisi uuesti minema, nende väikesed tolmused kontsad olid rohust määrdunud. Ütlematagi selge, et rõõmsameelsed neli kogunesid ilma igasuguse kahtluseta kokku.
  Christina soovitas joostes:
  - Kuidas oleks linnade mängimisega?
  Gerda raputas eitavalt pead:
  - Mitte liiga huvitav! Kui vaid suudaksime leiutada tõelisi elektroonilisi mänge!
  Charlotte ajas jooksmisel käed laiali ja ütles:
  - Mida... See oleks suurepärane! Luua midagi nii elektroonilist ja täiel rinnal mängivat.
  Magda pilgutas sõpradele silma ja ütles naeratades:
  - Inimene sai Loojalt loomingu kingituse. Ja meie, inimesed, oleme õppinud palju leiutama. Seal peaksime ehk Loojale vähemalt natukene tänulikud olema!
  Charlotte norskas põlglikult ja märkis:
  - Ja me oleme juba tänulikud! Oleme aaria monoteistid ja tunnistame Jumalat saksa rahva isaks!
  Kassina püsti hüpanud Gerda leidis, et on vaja lisada:
  - Aga me ei tunnista Aabrahami, Iisaki ja Jaakobi Jumalat mitte mingil juhul! Seega pole vaja meile peale suruda seda, mis on võõras ja mitte-aarialik!
  Magda karjus meeleheitlikult:
  - Ma olen Jumala, mitte juutide poolt!
  Gerda kinnitas enesekindlalt:
  - Ja ma olen ka Jumala poolt! Aga mitte Piibli, vaid "Minu võitluse" järgi. Ja mitte juutidele, vaid aarialastele! Ja aarialane pole ainult keegi, kes on saksa päritolu. Aaria on vaimu tunnustus!
  Magda laulis:
  - Vapralt, seltsimehed, pidage sammu,
  Tugevdagem oma vaimu võitluses...
  Tee kauge õnneni -
  Torkame rinda!
  Charlotte ütles pilkavalt:
  - Ime sellist rinda, unusta lehm!
  Ja tüdrukud naersid üksmeelselt. Nad tahtsid väga armatseda. Ja selleks, et kuttide huuled sarlakaid nibusid suudlustega üle külvaksid. Ja rindkere paisub ja hakkab valusalt ja meeldivalt valutama. Ja see teeb selle nii hämmastavaks.
  Gerda ütles vaimukalt:
  - Seks liigutab mägesid ja lõhub laevu...
  Christina vastab ja laulab:
  - Laevad lähevad ankrute ja purjedega põhja... Ja siis on kuldsed kastid sinu omad. Kuldsed rinnad! Laevad lebavad katki! Kummutid seisavad lahti... Smaragdid ja rubiinid voolavad nagu vihm...
  Ja sõdalased laulsid kooris:
  - Kui sa tahad olla rikas, kui sa tahad olla õnnelik... Jää meiega, füürer! Sinust saab meie kuningas! Sinust saab meie kuningas!
  Ja täiskiirusel kiirendavad tüdrukud tabasid nende teel kasvavat paksu viinapuud. Puit lõhenes ja kriuksus lõhki. Sõdalased hüüdsid:
  - Üks viga ajus ja löök on vältimatu!
  Pärast seda keerlesid tüdrukud saltode kaskaadis. Nad on nii kiired. Nagu välk. Ja nende smaragdisilmad säravad. Ja nende silmad näevad tõesti välja nagu sädelevad tähed. Ja loomulikult ei suuda absoluutselt keegi sellistele füüreri teenijatele vastu seista. Ja need on viksi tüdrukud. Ja nad ei tapnud mitte ainult ameeriklasi, vaid ka venelasi või õigemini nõukogulasi.
  Gerda meenutas oma seiklust NSV Liidus... Täpsemalt, kuidas nad sõpradega hullasid.
  Neli bikiinides saksa tüdrukut võitlesid Tiigri seljas. Kõik neli tüdrukut on väga ilusad: kolm blondi ja punapea. Tavaliselt naised Panzvalas tankimeeskondades ei sõdinud, kuid see on hull lugu.
  Siin sa oled kas meister või büst...
  Iga välisvaatleja võis näha, kui osavalt tüdrukud Tiigrit kontrollisid ja kui võrgutavad olid nende paljad jalad kangidele vajutades.
  Üks neist Teise maailmasõja mittetriviaalsetest episoodidest.
  Saksa "Tiger"-2, mille mootor vaikselt mürises, lähenes Nõukogude positsioonidele. Punaarmee relvad vaikisid praegu, lastes autol lähemale tulla. Kuid ka sakslased pole nii lihtsad. Nad avasid liikvel olles esmalt tule. Õnneks võimaldab rullide astmeline paigutus sakslastel ära kasutada sõidu sujuvust ja tulistada liikudes.
  Ja 88-mm kahur tabab Nõukogude relva. Punakarvasel Charlotte'il on väga terav nägemine, lisaks suurepärane Tiigri optika ja elegants.
  
  Saksa tankid tulistavad Nõukogude positsioone ja üritavad provotseerida vastutuld.
  Siin on neil omad kauplevad ja salakavalad arvutused.
  Kuid Punaarmee ei neela vastutamata kingitusi. Ja Nõukogude relvad avavad tule tagasi. Järgneb tõeline duell ja mürske sajatakse. Sakslased tulistavad üsna täpselt, kuid ka Nõukogude relvad jõuavad nendeni. Karbid koputavad Tiigri soomukile... Tüdrukute kõrvad on tabamisel kinni. Õnneks on teraslehed oma modifikatsioonis juba kaldu ja saadavad mürske rikošeti.
  Kuigi loomulikult ei saa seda E-50-ga võrrelda. Tehnoloogia paraneb.
  Ja oma kahur tulistab täpselt välkude peale. Ja mis kõige tähtsam, ründelennukid tõusevad taevasse: Saksa, Inglise ja Ameerika lennukid on ostetud poole hinnaga. Nad katavad Nõukogude positsioone. NSV Liidu poolel on põhilennuk Yak-9. Masin pole halb, kuid sellel puudub relvastus ja lisaks on märkimisväärsel osal neist hävitajatest standardsest raskem mass. See tähendab halvemaid lennuomadusi.
  Ja sakslastel on juba reaktiivautod.
  Mitu Nõukogude tanki on maasse maetud, kuid nende laskevõimsusest ei piisa, et läbistada Saksa soomukit.
  Sellised ohtlikud Krautsid olid juba siis olemas.
  Punapea muigab ja blond komandör möirgab:
  - Andke venelastele sooja!
  Tank Tiger-2 valmistati modifikatsioonis F - soomusplaatide kallutatud paigutusega. See võimaldab tal käsitseda 76 ja 85 mm Nõukogude relvade mürske ilma endale tõsist kahju tekitamata. Kvaliteetne soomus - tsementeeritud.
  Krautidel olid ohtlikud autod juba siis.
  Ja tankis olevad tüdrukud on iseloomult veelgi kõrgemad. Eriti punajuukseline püssimees.
  Magda on aga supervõitleja.
  Ja taevas käib lahing. Sakslastel ja korrumpeerunud liitlastel on nende poolel suur arvuline ja võib-olla ka kvalitatiivne eelis. Vene poolel on rohkem meeleheidet ja raevu. Palju õhutõkkeid. Ja see räägib erakordsest julgusest. Ja isegi hullumeelsusega piirnev jultumus.
  Aga paraku hullust julgusest üksi ei piisa.
  Sakslased liiguvad edasi. Nende tankid on erinevad. Seal on ka tugevalt muudetud ekraanidega "Shermanid", 152 mm soomustega "Churchills" ja klassikalise paigutusega "Challengers". Ja Ameerika M-16 on raske masin. See kavalkaad ronib nõukogude positsioonide poole.
  Kogu riffraff, mis pärast Suurbritannia natsidele vallutamist oli kokku jäänud.
  Kuid Venemaal on ka palju relvi ja vastupanu on visa.
  Nii laskurid kui ka laskurid on koolitatud ja kangelaslikkust täis.
  Sakslaste kaotused kasvavad kaevikutele lähenedes. Ja Krautsid pesevad end verega.
  Iga nende samm maksab tõsist kahju.
  Ja tüdrukud lausa löövad palja jala vastu teist ja laulavad tulistades:
  - Kolmas Reich ütleb, ära triivi!
  - Oleme kotkad-kuradid ja tunneme end väga hästi...
  Laevatehase tõstmine kõrgemale!
  - Me lendame nagu linnud ja vaenlased kotis!
  Laulud pole eriti arusaadavad, aga päris naljakad. Ja nad tõstavad oma nägu verega pesevate fašistide tuju.
  Sakslased ületavad esimese kaitseliini, kuid satuvad miinidele. Ja need põhjustavad märkimisväärset kahju. Peamiselt kannatab šassii miinide käes. Vähem relvaseeria kaotust.
  Ütlematagi selge, et natside loomastiku tankidel on põhimõtteline kaitse.
  Blond tüdruk, kes on komandör, märgib:
  - Ometi on need venelased päris mürgised!
  Charlotte viipab vastuseks peaga.
  - Rästikud... Aga julge!
  Autojuhiks olev blond Magda teatab:
  - Plahvatusi pole! Saame edasi liikuda!
  Noh, teatud määral on see hea uudis.
  "Tiiger" roomab aeglaselt. Seda pidurdavad kõvasti mitmesugused tankitõrjekraavid ja siilid. Nad reklaamivad roomamisstiili.
  Ja see annab venelastele teatud hingetõmbeaega. Ja nii on Punaarmee kaotused väga suured.
  Ja bikiinides tüdrukud ei jõua ära oodata. Paagis on palav ja nende poolpaljad kehad higistavad. Siis meenus blondile komandörile Gerdale talv. Seejärel piinasid Krautsid kaht pioneeri ja üht komsomolilast.
  Mängulise, paljajalu Gerda mälestused on väga huvitavad, põnevad ja meeldivad. Kuigi teised peaksid seda kiuslikuks.
  Ta rebis isiklikult riided seljast poistel, kes lahti riietumisega ei kiirustanud. Mis on iseenesest rõõm. Siis aeti pioneerid lühikeste pükstega külma kätte. Tütarkomandör Magda utsitas nõukogude poisse piitsaga edasi. Üks pioneeridest oli juba pikk poiss, umbes kolmeteistaastane.
  Ilus, heledajuukseline poiss, vormitud lihastega, muidugi ilus. Üsna vääriline, et teda kujutataks plakatil, millel on kiri: "Tõeline, noor aarialane."
  Kui ta nägi poolalasti komsomolilast, kes samuti aluspükstes külma aeti, tõusis tema mehelikkus püsti ja osutus üsna suureks.
  Pioneeripoiss isegi punastas piinlikkusest, kuid teismelise keha on tugevam kui ta vaim.
  Gerdi meelas langus kadus. Ja ta tahtis tõesti noormehe ja isegi vaenlasega kopuleerida.
  Eriti nii nägus ja lihaseline.
  Pärast seda, kui ta oli pioneere umbes viisteist minutit külmas taga ajanud, nii et poiste paljad jalad siniseks läksid, ajas ta nad onni tagasi.
  Vaatamata piinale käitusid poisid julgelt ja vaatasid uhkelt.
  Seal haaras ta vanemal ja pikal pioneeril paljast jalast ja hakkas seda hõõruma. Siis tõstis ta käed aina kõrgemale ja tõmbas valged aluspüksid jalast.
  Kuigi ta on blond, on ta väga temperamentne.
  Ja tema täiuslikkus sattus naise suhu. Ja milline rõõm on nii noort meest maha imeda ja isegi kui ta on teie vaenlane. Pioneer Kolja ohkas erutusest. Noor neitsi oli esimest korda naisega. Aknast piilus paar noort Saksa sõdurit, kuid Gerda ei hoolinud sellest. Nüüd oli teda hõivanud pikk, heledajuukseline poiss. Ja tema sõrmed ja küüned kriimustasid poisi kuiva, kõõluslikku keha.
  Kui puhas, sile on tema nahk ja kuidas jadevarras suus pulseerib. See on naise kõrgeim maitse.
  Kui ta lõpetas, neelas Magda rõõmsalt magusa manna alla. Siis tõmbas ta poisi aluspüksid jalga ja käskis:
  - Mine, öeldakse, korv! Lähme õue, sul on juba soe!
  Ja see kohustus on ennekõike see, et tõeline aarialane peab piinamise lõpuni viima. Kuid ta ei tunne kahju.
  Ja jälle viidi poisid külma kätte. Kolja jättis endast maha paljajalu jäljed, Magda järgnes talle ja ohkas meelsasti. Tema lõhik põles erutusest ja ta tahtis väga mehelikku pai.
  Ja kui võrgutavad on poisi jalad. Nad läksid külmaga punaseks nagu varesejalad.
  Määratud aega lõpetamata saatis ta poisid tagasi. Ta suudles Koljat tema külmadele huultele ja viskas poisi pikali. Ta kiskus mehe aluspesu seljast ja hakkas siis oma kuuma käega täiuslikkust sõtkuma. Pioneer ärritas taas kirglikust survest.
  Gerda suudles poisi külmast punaseid jalgu ja paljaid jalgu. Ta muutus piinlikkusest karmiinpunaseks.
  Ja siis jäi kaunitar poisi juurde. Tema nefriitvarras sisenes Veenuse niisutatud grotti, pakkudes ütlemata naudingut.
  
  Gerda oigas liikudes, ta tundis end nii hästi. Arusaam, et ta seksib poisiga ja isegi Kolmanda Reichi vaenlasega, tekitas äärmise elevuse. Ja siis hakkas Gerda järsus orgasmis peksma.
  Kõhklemata möirgas ta nagu pühvlid.
  Ta ei tundnud end kunagi kellegagi nii hästi! Ta sai terve naudingu laine...
  Ta polnud kunagi tavaliste meestega midagi sellist kogenud.
  Lugu poiste kergest flirdist lõppes traagiliselt. Lõpuks piinati nad surnuks. Ja ta kaotas oma väljavalitu Kolja. Mida ma tõesti kahetsesin. Aga võlg on võlg. Paar kuud hiljem küsis SS-kolonel Kluge temalt:
  - Kas teil oli pioneeriga hästi aega?
  Küsimus võib muidugi olla ohtlik.
  Gerda vastas ausalt:
  - Väga!
  Ja tüdruk lisas isegi:
  - Olen valmis kõike tegema, et aistinguid korrata.
  Kluge naeratas ebasõbralikult ja vastas:
  - Noh, pioneere on ikka palju!
  No ta on plikapea ja ei saa naise südamest aru.
  Magda vaidles tuliselt vastu:
  - Aga Kolja moodi on ainult üks!
  Siirus oli ehtne.
  Ja ta mäletas oma väljavalitu kõõluslikku keha, kui ta temaga unes seksis.
  Võib-olla on kõige põnevam see, et armatsete enesetaputerroristiga.
  Nüüd on aga sakslased esimesest kaitseliinist juba üle saanud, jättes maha purustatud tankid ja katkised Nõukogude relvad.
  Kuigi natside tankid jäid kinni.
  Keegi pani hävitatud punkri kohale haakristiga lipu.
  Ämblik, keda vihkas kogu maailm, laiutas oma käpad üle maakera.
  Ja taevas kõlas Wagneri sümfoonia, järgmisele ringile sisenesid Saksa, Inglise ja Ameerika ründelennukid.
  Ameeriklased panid oma relvad pikaajalisele intressivabale laenule. Nii loodeti Hitlerit ja tema saatjaskonda rahustada. Kuid seda tehes kogusid nad tormi enda peale. NSV Liitu vallutada ei õnnestunud, kuid Krautsid edenesid ja tekitasid Punaarmeele kolossaalseid kahjusid.
  Muidugi on Venemaa jaoks asjad palju hullemaks läinud. Kuid nüüd nägid ameeriklased nende järgimise tagasilööki.
  Saabus õhtu... Ja siis öö. Tüdrukud jooksid üles ja jäid otse lageda maitaeva alla magama. Neli kaunitari. Tüdrukud, kes panevad sind värisema juba oma välimusega.
  Gerda, pärast sörkimist nägin ma õudusunenägu. Tundus, nagu oleks temast saanud jälle väike tüdruk. Ja sukeldus kohutavatesse seiklustesse.
  Mõtlesin ühele muinasjutule, mida olin lugenud Gerdast. Vaene neiu on igavese suvega lahkunud õitsvast aiast ja kõnnib mööda külma sügisest teed.
  Tema paljad jalad astuvad kivisele harjale. Paljad tallad olid aga aias juba karedaks muutunud ja pole nii valusad. Aga tee on pikk, jalad eksivad, mõnekümne miili pärast hakkavad tallad põlema ja sääremarjad valutama. Tüdruk palub almust, et saaks talle vähemalt natuke süüa anda ja öömaja küsida. Kes toidab last ja kes mitte. Aga meil vedas: lubati ööbida. Tüdruk jäi heina sisse magama. Ja ta magab pärast pikka reisi väga sügavalt. Aga hommikul tuleb jälle heasüdamlikeks peremeesteks leivakoorik võtta ja teele asuda. Kuid jalad valutavad endiselt pärast pikka matka ja paljajalu kõndida on külm.
  Kuid kiire läbipääs soojendab tüdrukut. Mu paljad jalad lähevad punaseks ja munakividele kriimustatud tallad veidi kipitavad. Tüdruk talub ja ületab väsimust, et oma tähelepanu jalgade valudest kõrvale juhtida, uurib ta hoolikalt ümbritsevat. Ta liigub mööda Saksamaa teid Prantsusmaa poole. Nendel tihedalt asustatud maadel võib näha palju huvitavat. Mõnikord hakkab tibutama kerget sügisvihma. Gerda kardab väga külmetust.
  Tal on seljas vaid kerge suvekleit.
  Järgmise ööbimise ajal halastas kaastundlik perenaine aga tema peale ja kinkis teeks sooja karvasalli. Ja Gerda läheb järgmisel päeval uuesti. Jalad muutuvad alguses tuimaks, kuid siis soojenevad. Nad lihtsalt helisevad igas veenis. Niimoodi kõndida on valus, kuid tüdruk tuleb toime, tal on eesmärk ja ta saavutab selle kindlasti.
  Ja jalad muutuvad iga päevaga karedamaks ja kasvavad kalluseid. Raske on niimoodi minna. Paar korda ööbis neiu heinakuhjas, külmus öösel ära, tõusis siis luumurdudega püsti. Kuid Gerda läks kangekaelselt edasi, keha soojenes ja läks kergemaks. Tüdruk elas almust. See aitas, isegi kui mitte regulaarselt, toitu süüa ja jõudu säilitada.
  Lihased valutasid iga päev väsinult, aga valu oli nüri. Lapse keha kohanes koormusega kiiresti ja nüüd kõndis tüdruk keskmiselt umbes kuuskümmend miili päevas ega kukkunud väsimusest alla. Tema paljad, muljutud jalad olid kaetud kõva koorikuga ning nad peaaegu ei tundnud kivide kipitust ja külma. Tüdruk kõndis, ületades kannatused. Euroopas on talved pehmed. Vahel sadas märga lund. Gerda jättis talle sammu peatamata paljajalu jäljed.
  Ta liigutas end nagu kokkukeeratuna, kuni jõudis ronga abiga paleesse. Seal palus ta printsessilt ja printsilt kingapaari ja vankrit, et ta saaks Kai otsimist jätkata. Kuid printsess märkis naerdes
  - Sa oled juba harjunud paljajalu kõndima! Miks teil kingi vaja on? Need muudavad teie jalad ainult raskemaks! Parem on minna nagu varem ja te lähete varsti ümber poole maailma.
  Ja Gerda pidi taas paljajalu trampima, nii et ta ei tundnud kaastunnet. Kuid tüdruku paljad jalad muutusid tegelikult karedamaks ja tallanahk muutus saabaste omast tugevamaks. Ja ta kõndis, näidates üles vankumatut julgust. Nii kõndis ta paljajalu läbi Saksamaa ja sattus Prantsusmaale. Märg lumi tihenes tema peitlitud jalgade all.
  Tüdruk lähenes Pariisile. Seal kohtus ta tänavalastega. Täpselt sama räsitud ja paljajalu nagu ta oli. Tüdruk surus neil kätt ja vahetas uudiseid. Kõikide riikide lapsed räägivad rahvusvahelist keelt ja mõistavad üksteist. Ja Gerda sai nendega kiiresti sõbraks.
  Kuid lapsed on näljased ja tüdruk ründab koos nendega maaomaniku lauta. Aga kohale ilmub politsei paari koolitatud koeraga. Üks koer möödub Gerdast ja ajab ta pikali. Politseinik paneb tüdrukule köidikud külge ja viib ta vangi.
  Vaene Gerda kõlgub raskete köidikutega, mis hõõruvad jalgu, rändab Pariisi vanglasse. Nad panid nad ka Chatelet'sse, külma haisvasse kambrisse, kus istuvad koos väikesed vargustega tabatud tüdrukud ja vanemad naised, kuid peaaegu kõik.
  Nad toidavad meid vastikut muda ja roiskunud leiba. Sellistes ebainimlikes tingimustes võite veeta rohkem kui ühe aasta.
  Kuid Gerda kutsutakse ülekuulamisele. Nad määrivad kandadele õli ja toovad paljaste jalgade ette leegitseva ahju. Tüdruk karjub valust ja kaotab teadvuse. Ja ta on sunnitud enda peale võtma aadliku mõrva.
  Piinamine kestab mitu päeva, last piitsutatakse ja riputatakse nagisse, kuid Gerda näitab üles uskumatut julgust. Ei tunnista midagi. Ja siis ma kasutan tal hispaania saapaid.
  Lauad pigistavad laste jalgu ja timukas ajab kiiludesse. Pärast esimesi lööke kaotab tüdruk teadvuse. Kuid nad valavad talle külma vett, sundides teda mõistusele tulema. Siis tabasid nad uuesti lauad. Valu on lihtsalt hirmutav. Gerda vilistab ja karjub metsikult.
  Purjus timukas muigab.
  Ülekuulaja kordab küsimust:
  "Kas sa tapsid vikont de Juzaci?"
  Gerda vastab ohates:
  - Ei!
  Ülekuulaja hüüab:
  - Timukas, veel üks kiil talle! Paksem!
  Ja jälle on löök, millest kogu tüdruku keha väriseb. Gerda silmist jooksevad pisarad, Anderseni kangelannal on suured valud, kuid ta ei tunnista üles.
  Ülekuulaja hüüab:
  - Jah, tunnista seda meile! Need on vaid sõnad!
  Gerda leiab ühtäkki jõudu selgelt vastata:
  -Sõnad on nagu tuul, keerates veskit, mis annab tarkadele jahu ja lollidele jahu!
  Ülekuulaja hüüab:
  - Veel kaks kiilu!
  Ja jälle lendab haamer...lastel jalaluud krõmpsuvad ja laps kaotab jälle valušokist teadvuse. Gerda saab mõistuse pähe keldrist ämbriga jääkülma veega. Ja nad jätkavad keerulist ja samal ajal kohmakat piinamist. Siin, kruustangis, suruvad nad üheaegselt tüdruku sõrmed kinni. Nad pigistavad kruustangiga. Gerda kaotab taas teadvuse. Seekord üle pika aja. Isegi ämbritäis vett ei suuda teda mõistusele tuua.
  Tüdruk lamab piinamistoolis, kahvatu ja verine.
  Teine maailmasõda jätkus oma kulunud rööbaste järel. Sakslased liikusid USA piiride poole. Ameeriklased lahkusid. Kuid Kolmanda Reichi põhioperatsioon oli maandumine 15. mail Kanadas. See tähistas teise põhjarinde avanemist USA vastu. Dessandis osales esimene eksperimentaalne ekranoplaan, mis transpordis SS-Tigressi naistepataljoni kompaniid. Kõik kuumad kohad läbi käinud tublid tüdrukud kindlustasid end ribal. Ameeriklased ja kanadalased üritasid tüdrukuid rünnata. Tiigrite pataljoni komandöril Madeleine'il, Froudal ja mõnel teisel tüdrukul oli juba palju auhindu. Christina ja Magda teenisid selles pataljonis ja katsid pool maailma paljajalu. Kuumadest kõrbetest jäiste mäetippudeni.
  Nüüd aga toetavad need tüdrukud Ameerikat teisest küljest. Ja Madeleine ja tema tüdrukud kinnistusid kaitseribale ja tõrjusid rünnaku.
  Kõige populaarsemad ja veel lõpetamata Shermanid liiguvad edasi.
  Kõrged Ameerika tankid meenutavad mõnevõrra vertikaalselt asetatud raudu. Nad liiguvad peaaegu hääletult, väljasirutatud tüvedega ja isegi kergelt kõikudes.
  Suur lihaseline naine Madeleine ütleb:
  - Me ei karda... Me võitleme alati!
  Sõdalased kasutasid Faustpatronsi, täiustatud modifikatsiooni. Võimeline tabama kuni kilomeetri kauguselt ja vähem mahukas.
  Madeleine pigistab biitsepsit. Tal on väga suur ja reljeefne. Tõeline naissportlane. Tema kael on nagu härjal, käed on nagu täiskasvanud mehe jalad, ainult nahk on puhas ja sile ning jalad nagu hobuste kobarad. Madeleine armastab väga seksi suurte meestega. Armastab, kui täiuslikkus on muljetavaldava suurusega. See naine on väga temperamentne, meeldiva näo ja võrratu rinnakujuga. Puusad on luksuslikud ja vöökoht suhteliselt kitsas.
  Kõik sõdalase-kangelase riided on bikiinid. Kitsas kangariba praktiliselt ei varja arbuusi, pargitud rindu ja õhukesed aluspüksid on kintsud.
  Madeleine'is on palju sitket liha, kuid praktiliselt puudub rasv. Ta vaatab oma safiirsilmadega ette. Juuksed on valged, segatud punasega. Kuid ta on ikkagi blondiinile lähemal. Ta hoiab käes bazuukat ja vajutab sujuvalt päästikule.
  Lähim "Sherman" saab surmava kingituse otsast lõpuni, kere ja torni vahel. Selle tünn lendab inertsist minema ja läheb ümber.
  Madeleine sosistab:
  - Täiuslik löök!
  Frouda sihib oma. Ta tõstab üles oma palja, suure, kuid graatsilise jala. Ja ta vajutab ka päästikule.
  Ja surmavalt haavatud Sherman hakkas ringi keerlema nagu nokauteeritud poksija.
  Tiigrite pataljonist jooksis läbi heakskiitva ohe. Tüdrukud kasutasid oma relvi. Shermanid andsid tule tagasi. Eriti ohtlikud on need sõidukid, mis on relvastatud lühikese toruga haubitsaga. Nad saadavad mürske suure killustamisjõuga.
  Madeleine möirgab täiest kõrist:
  - Ära karda, tüdruk, kaunid kotkad, las riik laulab sinust!
  Ja sõdalased vastasid üksmeelselt:
  - Ja ta laulab nagu jõehobu! Ja me võtame jääpurikad suhu!
  Tüdrukute huumorimeel on selgelt preisilik. Ja nad laulsid laskmise ajal.
  Shermanid süttisid ja läksid ümber. Mürsud plahvatasid, plahvatades ja tünnid tulid lahti. Katkised rullid veeresid välja. Tehnika muutus karbonaadiks. Tankidele järgnes jalavägi. Tiigritüdrukud tervitasid teda tulega.
  Ja Madeleine võttis granaadi palja jalaga üles ja lasi selle otse tanki. Vigastas röövikut ja lõikas jalaväelasi. Ta on ilus naine ja väga terve. Nagu viskab, on laipade mäed.
  Frouda viskas granaadi ka jalaga, nii et see lendab kaugemale kui tema kätega ja märkas:
  - Tšingis-khaan ei jõudnud ometi Ameerikasse!
  Madeleine haukus metsikult:
  - Meie, sakslased, avastasime Ameerika. Ja ta kuulub meile igavesti!
  USA tankid peatusid, võimaldades jalaväel edasi liikuda. Ameerika sõdurid võtsid ilmselt korraliku koguse viskit ega kartnud surma, vaid läksid otse edasi. Aga surm? Purjus ja meri on põlvini!
  Madeleine võtab selle ja karjub:
  - Aga Pasaran!
  Frouda riskis komandöri parandamisega:
  - See ei ole seda väärt! Nii karjusid neetud Hispaania kommunistid!
  Madeleine viskas palja jalaga granaati ja urises naerdes:
  - Ja mulle meeldivad kommunistid! Neil on selgroog!
  Madeleine kehitas õlgu ja märkis:
  - Lollid fanaatikud...
  Madeleine raputas eitavalt pead.
  - Ei, nad on pragmaatilised!
  Suur Saksa komandör viskas taas paljaste sõrmedega granaadi ja jätkas:
  - Nad otsustasid, et jumalat pole olemas!
  Frouda andis surma kingituse, märkides:
  - Vaprad poisid!
  Madeleine vallandas oma Faustpatrooni ja urises:
  - Või ehk pragmaatikud!
  Frouda vaikis mõnda aega. Tüdrukud tulistasid tankide pihta basuukidega ja nende faustidega ning viskasid granaate. Kogu nende ees olev põld oli sõna otseses mõttes täis Ameerika katkist tehnikat. Madeleine viskas paljaste jalgadega väga kõvasti granaate. Ja nad kirjeldasid suurt kaare. Ja sakslanna pargitud, peaaegu musta naha all veeresid lihaspallid.
  Ja mitte asjata ei loopinud tema jalad seni granaate. Sõda võlus Madeleine'i. See sarnanes vene saunaga. See on tõesti tõeline põnevus. Kui astute sisse kahe võimsa lihaselise mehega. Ja nad löövad sind kuuseokstega nii kõvasti kui jaksavad. Kui tugevad mehed löövad ja viskavad lööke, viib see sind õndsuse Everestile.
  Ja aur keerleb, nagu kuldsed lokid, voolates läbi õhu. Või nähtamatud maod ringi keerlemas.
  Madeline'ile meeldis. Ja veel meeldivam on, kui paljaste jalgade all on söega ahju. Siis on sul tõesti lõbus. Nad valavad sulle alkoholi peale ja panevad siis selle tulise vee põlema.
  Ja nüüd on Madeleine elevil... Ja jälle viskab ta paljaste jalgadega granaati. Vaenlase jalavägi lämbub rünnakul. Eriti palju sureb mustanahalisi sõdalasi . Nad täidavad sõna otseses mõttes kõik lähenemised surnukehade küngastega. Raskelt haavatud USA armee sõdurid oigavad. Moonutatud nägudega surnute mass.
  Madeleine sosistas:
  - Kahju, et ameeriklased Suurbritanniat aitasite.
  Ja kangelastüdruk naeratas lihasöövalt. Tõepoolest, Ameerika valis vale panuse. Kuigi Prantsusmaa ja Suurbritannia kuulutasid Kolmandale Reichile sõja. Ja Hitler ise kuulutas USA-le sõja. Kuid füüreri otsus ei toonud kaasa Saksamaa ja tema satelliitide lüüasaamist. Jaapan alistas merelahingutes Ameerika. Näidates sellega, et majanduslik jõud pole veel kõik.
  Taevas käib äge lahing. Nii Marcel kui ka Huffman raiutakse maha. Ja Kolmanda Reichi legendaarseim piloot Friedrich. Ja temaga koos on elukaaslane Helga. Kui kaunilt ja tõhusalt suudavad naised võidelda. Samal ajal valitakse arved automaatselt.
  Helga on juba oma neljasaja autoga pihta saanud. See tähendab, et tal on õigus saada teemantidega Raudristi Rüütlirist. Ja see on poolalasti bikiinides tüdruku jaoks väga auväärne.
  Helgale meenus, kuidas ta Friedrichiga armus. Poiss on lihtsalt nunnu. Sümpaatne nagu kassipoeg. Ja temaga on väga meeldiv olla. Ja ma tahan tundide kaupa pai teha. Teismelisele meeldib väga tüdrukuid paitada, mis on kõige meeldivam.
  Siis aga laseb Helga alla Mustangi, siis ka Airacobra. Viimane sõiduk oma 37 mm kahuriga võib olla ohtlik. Ja kuidas on lood Mustangiga, USA õhujõudude populaarseima hävitajaga - oma kuulipildujatega. Ta on ME-362 vastu, milline blotter on titaani vastu. Kuulipildujad pole absoluutselt ohtlikud.
  Aga Airacobra võib nõelata. Helga säutsub, kui lööb järjekordse Mustangi levialast välja.
  - Ma olen hobune, väga armas... Ja mustang naudib seda!
  Ja ta vajutab päästikule paljaste jalgadega, mis on tahutud nagu antiikkuju omad.
  Friedrich tulistab ühe lahinguga alla sada autot. Ta ei seisa tseremoonial. Mitte ühtegi preili. Tõeline surmamasin. Siin tuletati lõunast meelde operatsiooni tähtsaim etapp ja superäss. Olles hävitanud sada masinat, kannab terminaatoripoiss tule maale. Seal demonstreerib ta oma üleloomulikke võimeid.
  Friedrich ütleb:
  - Lennukites on skoor sada null ja tankides sada kakskümmend null!
  Enamik Ameerika autosid: Shermanid. Vananenud paaki toodetakse tohututes kogustes. Pershingit pole veel vahetatud ja ka see tank jääb Saksa E-50-le lootusetult alla.
  Ja siis ilmusid taevasse lendavad taldrikud.
  See on täiesti lootusetu. Ketaslennukid on haavamatud ja kiired, tükeldades lennu ajal Ameerika autosid. Jänkid ei talu ja jooksevad minema. Maandumiskohad laienevad.
  Madeleine ja tema tüdrukud peavad vastu. Neid toetavad 88 mm kahuritega reaktiivlennukid, mis löövad ameeriklaste moraali välja. Võimsad mürsud lõhestavad USA armee tankide kered. Isegi viski ei suuda hirmutunnet varjutada. Ja Ameerika sõdalased või õigemini see, mis neist järele jääb, pöörduvad ümber.
  Madeleine naerab, öeldes:
  - Mõnikord tunnete maailmas valu, kuid parem on kogeda kellegi teise valu.
  Mürakild tabas kangelaslikku tüdrukut kanda. Kuid sõdalase tugevad kallused saatsid metallitüki rikošeti. Seda tähendab ehtne aaria kindlus. Madeleine isegi nurrus mõnuga. Ta oli nii rahul.
  Hea on ka siis, kui lööd oma taldu nõgestega. Täpsemalt siis, kui tugevad mehed sulle pähe löövad. See lülitas Madeleine'i sisse. Hea on ka siis, kui su karedaid jalgu kumminuiadega lüüakse. Samuti suurepärane. Sõdalane viskas granaadi uuesti jalaga. Ta paljastas hobusehambad. Ta on hea. Talle meeldib ka süüa!
  Võtame näiteks ja õgime terve lamba korraga. Vaatamata oma välisele ebaviisakusele luges Madeleine mõnikord midagi. Näiteks Dumas. Nii et talle meeldis Porthos väga. Ta sõi ka terve lamba korraga ära. See oli tõesti mees kõikjal. Ja õilsa aadliku isu. Ja lambaliha on ka vorstidega täidetud.
  Madeleine võiks ka terve ämbri õlut ära juua. Tugev tüdruk. Sõdalane-kangelane kujutas end ette. Ta võtab hõbedase ämbri. Ja see sisaldab valitud Baieri keelt. Ja ta hakkab ahnelt jooma. Neelavad innukalt. Õlu on maitsev. Samuti on hea juua tomatimahla piimaga. Ja ka ämbrite ja tervete tünnidega.
  Madeleine pidi aga kõrbes või mägedes võideldes olema alatoidetud. Ja see on naiskangelase kõhule valus. Ta on nii isuäratav. Ja talle väga meeldib verega liha.
  Madeleine viskab taas jalaga granaati ja sukeldub meelastesse unenägudesse. Kuidas ta õgib rasvast liha ja joob õlut. Nii võrkpallides. Hea on süüa ka sealiha šašlõki punase veiniga. Ja nuusuta seda kõike...
  Madeleine armastas ka piinamist. Eriti meeldis talle poiste piinamine. See on tema tõeline kirg. Löö pioneerid pulkadega kannadele ja pane nende kehad põlema.
  Või isegi pühkige õrna beebi nahka happega. Kõige mõnusam on muidugi poiste piinamine. Aga lubatud on ka tüdrukud. Ja täiskasvanud mehed. Vanu inimesi on ebameeldiv piinata, nad on nii vastikud ja ebaesteetilised. Kuidas vanadus inimesi rikub, moonutades neid. Ei, parem on noori piinata.
  Madeleine mäletas, kuidas kolm pioneeri külma käes välja viidi. Nad õhutasid neid piitsadega edasi. Poisid olid täiesti alasti, nii et see oli nende jaoks veelgi alandavam. Ka Madeleine on ainult ühes bikiinis. Nii naljakas. Kangelaslik naine ajas poisse taga ja karastas end. Vaatasin nende paljajalu jalajälgi ja läksin ise elevil.
  Siis, kui pioneerid muutusid külmast siniseks, viis ta nad tagasi sooja onni ja soojendas nad üles, andes kiiresti tõrviku üle nende külmunud keha.
  Madeleine tegi seda meisterlikult, jättes nahale vaid väikesed roosad villid ja pannes poisid valust karjuma. Ja see teeb ta õnnelikuks!
  Eriti huvitav on leegikeelt mööda pioneeri tundlikku kanda. Ta on kõige rohkem jahtunud ja pärast härmas lumehange ei tunne ta esialgu isegi tuliseid paitusi. Kuid siis hakkab poiss karjuma, temperatuurimuutustest tulenev valu on põrgulik ja kannatused on väljakannatamatud.
  See on palju valusam kui lihtsalt kanna põletamine kuuma triikrauaga. Ja väljakannatamatust valust uimastatud pioneerid on valmis kõike tegema, et asja natukenegi lihtsamaks muuta.
  Madeleine teadis, kuidas piinatuid poolitada. Üks tema lemmikmeetodeid on näpitsakäppadega munandite tugevalt pigistamine. Ja siis kaotasid kõige tugevamad mehed šokist teadvuse.
  Ja muidugi elektrilöök. Siin võtad pioneeri ja kinnitad sellele elektroodid... See on lihtsalt vastik, kuidas naine käitub timukana. Ja ta piinab sind, nagu oleks kivi hinges. Täpsemalt on hing titaanist ja süda kivist.
  Piinamisprotsess ise Madeleine"ile aga väga meeldis. Ta armastas seda teha. Teistele valu tekitamine on ju magus.
  See on fašistlik moraal - halastamatu ja sadistlik!
  Ameeriklased, kandnud kaotusi, veeresid ründelennuki rünnakute alla tagasi. Nüüd maanduvad lisajõud. Eelkõige uusim E-5 tank. Seeria kergeim iseliikuv relv. Ainult üks meeskonnaliige. 75 mm kahur ja kaks kuulipildujat. Samal ajal on kõrgus vaid üks meeter ja eesmise soomuse paksus on suure kaldenurga juures 80 millimeetrit.
  Tank, mis suudab peaga läbistada Shermani või Pershingi, kuid ise peab vastu mürsu rikošetile.
  Iseliikuv relv, mis on omal moel täiuslik. Ja mis kõige tähtsam, see on kiire, kiirendades kuni sada kilomeetrit tunnis. Selle jõuallikaks on 400 hobujõuline gaasiturbiinmootor.
  Ühes autos sõidab tüdruk Agna. Tema nimi tähendab puhast. Ja tüdruk osaleb oma esimeses lahinguoperatsioonis. Ta on muidugi hästi treenitud, kuid pole veel püssirohu lõhna tundnud. Ta on kohutavalt mures.
  Juhib paaki juhtkangi abil. Nüüd pööravad nende autod ringi ja liiguvad läände. Hea, kui iseliikuv relv on nii kerge. See kukutatakse moodulite või langevarjude abil.
  Lennul läheb isegi natuke hirmutavaks. Tundub, et teie keha muutub kaalutuks. Lamate kunstnaha peal kõhuli. Paak on kitsas, nagu kirst. Vaid seitse tonni, on relv soomust läbistava võimsuse poolest Shermanist parem ja esiosa peegeldab oma kalde tõttu mürske tõhusamalt. Tuleb märkida, et Saksa tsementeeritud terase kvaliteet on kakskümmend protsenti kõrgem kui Ameerika teras.
  See rahustab Agnat maha. Esimesel katsel nad sellest läbi ei löö. Siin peitub USA armee tööhobune. See Sherman, II maailmasõja tank, on üks populaarsemaid. Ameerikas on Shermanide tootmise tehnoloogiat sujuvamaks muudetud. Seda paaki toodetakse sadu sõidukeid päevas. "Pershing", mitte nii massiline. Ja see on arusaadav, kuna Shermanil on Ameerika tankide ehitamiseks traditsiooniline paigutus. Kui käigukast on ees ja mootor taga. Ja paak osutus kõrgeks. "E" seerias karmistasid sakslased paigutust, mille tulemuseks oli madala siluetiga arenenum tank.
  Agna sõidab uusima mudeliga. Ja tal on tugev relv, spetsiaalse mürsuga, mis tulistab kiirendusega, ja ka uraani südamikuga. Nii et saate tulistada kaugelt. Kahest kilomeetrist piisab.
  Et liikumisel mitte riskida, lööb Agna peatatud Shermani. Esimene lask on vaatlusvõte. Ta pole veel piisavalt kogenud, et seda esimest korda tabada. Ja teine on otse paagi keskel!
  Agna toetas paljajalu vastu seinu ja vajutas juhtkangi. Ameeriklased avasid vastuseks tule. Kuid nii madala siluetiga tanki pääsemine pole lihtne.
  Noor tüdruk ütleb:
  - Saksa jumal, jumalate jumal, kaitse mind!
  Ja tulistab jälle... Tema tank liigub sujuvalt ja pealegi on relval hüdrauliline stabilisaator ja see tulistab täpselt. Jah, see Sherman pole eriti edukas. See paistab silma, et näete seda saja miili kaugusel. Pole ime, et Agna uuesti pihta saab. Ja see läheneb.
  Kõige raskem on sõjas ilmselt mitte kaotada oma külmavärki. Nad treenivad naissõdalasi väga hästi. Aga kui nad sinu pihta tulistavad, lähed tahtmatult ehmatuks. Mis saab siis, kui nad saavad pihta ja soomus ei talu?
  Siis aga tulistab Agna uuesti ja tabab. Ta nägu murdub naeratuseks. Kontode kogumine ei osutu nii keeruliseks ja mis kõige tähtsam, see on väga meeldiv protsess.
  Süütu talle näoga tüdruk vajutab juhtkangi nuppu ja teeb lasu. Ta irvitab nägu. Ta laulab:
  - Pauk! Pow! sain! Kuidas väike jänku hüppas!
  Sel hetkel oli äike... Mürsk libises üle sakslaste soomuki. Ja läks rikošeti. Neljakümnekraadine kalle horisontaalist on üsna suur ja soomus ise on väga vastupidav.
  Agna lõi talle paljaid taldasid ja säutsus:
  - Kuidas me kunagi elasime... Ainult plaaster kuklile!
  Tüdruk tulistas uuesti. Ta arvas, et iga tanki eest saab hea summa raha. Kõik tabamused salvestatakse seadmete abil ja pisikestes kaadrites on näha, kas tabas või mitte. Muidugi mitte alati; sihtmärgi täpne tabamine tähendab selle hävitamist! Aga antud juhul õigustab see end täielikult!
  Agna naelutas jälle. Suurendas skoori tabamusega. Soomust läbistavad Saksa mürsud tabasid väga tugevalt. USA-s on aga ka arendusi, kuid need pole veel kuigi tõhusad.
  Ameeriklaste alakaliibriline mürsk on rikošeti suhtes liiga tundlik. Ja libiseb soomuselt maha.
  Agna laseb uuesti. Ja ta kahetseb, et ta ei saanud raskemat paaki. Seal oleks teisigi tüdrukuid, kooris laulda oleks lõbusam. Või ehk isegi kinkida paar umbes kuueteistaastasele noormehele, et ta oma kõrrega kõrre ei jääks. Eh, ta on juba tundnud lihalikku armastust - hoolimata oma noorusest.
  Moraal on Kolmandas Reichis üsna lõtv. Juba juurutatakse monoteismi, ilma silmakirjalikkuseta. Tõsi, inimesed saadetakse homoseksuaalsuse pärast koonduslaagrisse. Kuid heteroseksuaalsust julgustatakse.
  Isegi naiste aladel on žigolosse minek peaaegu kohustuslik. Muidu nad imestavad: kas sa oled lesbi? Või ehk, mis veelgi hullem, kristlane?
  Kristlus pressitakse järk-järgult Kolmandast Reichist välja. Ja uus moraal ütleb: naine peaks tahtma meest ja mees peaks tahtma naist. Ja mitte tingimata abielus!
  Omamoodi ergutamine!
  Agna on veel liiga noor, ta ei teadnud ühtegi teist võimu peale Hitleri oma. Kuid isegi see on talle pisut šokeeriv.
  Tüdruk tulistab ja tal on juba kümme hävitatud Shermani ja üks nõid.
  Sõdalane muigab ja ütleb:
  - Kes pole asjakohane, see pole moraalne!
  Asi läks neil hästi... Ja tankid E-5, õigemini mitte tankid, vaid iseliikuvad relvad, liiguvad edasi.
  Agna ei jõudnud Venemaal kakelda. Ja muidugi ta kahetses, et ta hilja sündis. Ta jõudis juba enne tähtaega rindele, tal oli kiire, et oleks aega võidelda. Sakslaste seas oli kindlustunne, et käesolev sõjaaasta jääb viimaseks. Või vähemalt aasta pärast hakatakse USAga tegelema. Kas nad ründavad Venemaad või mitte, on endiselt küsimus.
  Agna tahtis võidelda... Nagu targad ütlevad: sõda on õhk kopsudele...
  Kuid nüüd on ta lõpetanud oma esimese lahingu. Ja ilmselt vääris ta raudristi. Ja kui võimekaks ta osutus.
  Ta teeb sõjaväelist karjääri ja saab endale orjadega mõisa! Ta lööb neid piitsaga.
  Agna itsitas ja laulis:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik... Tulistada saab ainult lugedes, kaks korda nelja!
  Sõdalane pilgutas endale silma ja säutsus:
  - Nii et minust sai esimeses lahingus äss... Ma surun klassiga maha - ma armastan füürerit!
  Nende nobedad tankid liiguvad edasi. Ees on jalavägi. See tähendab, et peate tulistama kuulipildujast ja plahvatusohtlikest killukestest. Noh, see on ka tõhus.
  Agna vajutab varvastega juhtkangi. Ja mõlemad kuulipildujad hakkavad jalaväelasi maha niitma. Mustad võitlejad on nähtavad. Nende näod olid verega määritud.
  Tüdruk ütleb rõõmsalt:
  - Näete oma kurbi nägusid... Aga kuna ma olen mõrvar!
  Ja kuulipildujad töötavad. Nad niidavad kõik maha. Mitu mootorratast plahvatab korraga. Ja nad pöörduvad õhus ümber. Rattad ja rauddetailid lendavad igas suunas. Ja metall puruneb sõna otseses mõttes.
  Ja kui teras põleb, on see tõeliselt kohutav leek.
  Kuulipildujad on ründe- ja väga mobiilsed, palju arenenumad kui varem.
  Agna säutsub:
  - Maal ja maa all valitseme koos Saatanaga!
  Ja jälle lööb... Ja konveier läks põlema, nagu oleks tõrvikuks muudetud. Ja palju surnuid, terveid laipu hunnikuid. Ameeriklased põgenevad. Nad viskavad ära püstolkuulipildujad ja varustuse.
  Agna kammib sõrmedega blonde juukseid ja ütleb:
  - Argpüks kaotab hokis! Ja džoki juba ootab teda!
  Agne tunneb end praegu väga hästi. Tundes endas sadistlikku isu, purustab terminaatoritüdruk põgenevad jalaväelased. Ta on selline daam, kellel õnnestub alati võita... Isegi kui tal pole veel kogemusi.
  Sõdalane tulistab kahurist. Sattusin just maasse kaevatud Shermani peale. Mis sellest siis saab? Ta võttis selle ja rebis tema torni triviaalselt maha. Uraani tuum pole naljaasi. Lisaks kõigele muule paneb uraan metalli põlema.
  Pärast Aafrika hõivamist oli natsidel nüüd palju uraanikaevandusi. Ja Fuhrer ei kiirusta isegi aatomipommi loomisega. Tema väed on juba praegu maailma parimad.
  Nii tormabki E-5 hoogsalt ja kiiresti. See purustab terveid jalaväelaste raiesmikke. Aga mis tank see tundub? Potist - kaks tolli!
  Agna ütleb naeratades:
  - Maailmas on kaks probleemi: lollid ja teed... Saksamaal on maailma parimad teed, aga kuidas on lood lollidega?
  Ja tüdruk naerab... Ta täidab oma eesmärgi...
  Friedrich tiirutab taas oma reaktiivautoga. Viis õhukahurit tulistavad igaüks kuusteist lasku. Kaheksakümmend Ameerika lennukit, mis üritasid rünnata maanduvaid Saksa vägesid, plahvatavad.
  Ässapoiss ütleb:
  - Mind kutsutakse - ärge öelge mulle öösel!
  Pärast seda laseb poiss veel ühe plahvatuse ja hävitab veel kolmkümmend autot. Tehes seda kõike armsa muigega. Ja nii hooletult... Surmav laps.
  Helga ütleb imetledes:
  - Sa oled super! Luuletaja unistus!
  Friedrich ütleb tagasihoidlikult:
  - Õigem on rääkida tüdrukust! Kuigi ma pole halb!
  Helga laulab:
  - Sa oled Friedrich, mu iidol! Oled lahedaim kogu universumis ja vallutad maailma!
  Poiss annab pöörde. Ta tulistab alla veel kuusteist vaenlase lennukit ja ütleb:
  - Maailmas on kuumust ja lund,
  Aus on vaene - kuri on rikas!
  Universumis valitseb juhus -
  Laadige masin!
  Pärast seda liigub terminaatoripoiss maapealsete sihtmärkide poole. Selle õhukahurid on suurepärased nii õhusihtmärkide kui ka läbistavate tankiluukide pihta.
  Kanada Shermanid. Üks Ameerika modifikatsioone. Lahing käib karmilt. Friedrich ütleb entusiastlikult:
  - Ma olen hämmastav inimene!
  Ja kümmekond Shermani on katki ja põlevad nagu jõuluküünlad. Siis läheneb poiss uuesti. See pärineb kolmest suurest iseliikuvast relvast "Big Tom". See on seeriaviisilistest iseliikuvatest relvadest ilmselt kõige võimsam. Ainult T-93 on suurem.
  Friedrich ütleb, vaadates, kuidas purustatud autod tükkideks rebitakse:
  - Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Ta eelistab limusiinile tanki...
  Sünnist saati on arusaam selline
  Karedus ja jõud valitsevad universumit!
  "Witch" on suhteliselt kerge Ameerika iseliikuv relv. Seda on palju lihtsam hävitada. Ässapoiss tulistas paugu ja mürskude plahvatusest plahvatas koguni kakskümmend viis iseliikuvat relva.
  Helga sõitis otsa vaid kolmele autole ja hüüdis:
  - Oh rüütel! Kui lahe sa oled!
  Frederick ajas end üles ja ütles:
  - Ainult munad on minust lahedamad!
  Helga lisas rõõmuga:
  - Ja kõrgem kui tähed!
  Friedrichil hakkas järsku piinlik ja ta punastas. Ta tulistas alla veel kuus võitlejat ja ütles:
  - Tagasihoidlikkus on mehe kaunistus!
  Helga vastas karmilt:
  - Aga sa oled tõesti teine sakslane!
  Friedrich naeratas ja küsis:
  - Teiseks? Kes on esimene?
  Helga vastas entusiastlikult:
  - Fuhrer ise!
  Vaevalt suutis Friedrich irooniale vastu seista ja vaimukuse asemel ütles ta:
  - Ma võtan füüreri ees mütsi maha!
  Ja jälle tulistas ta Ameerika lennukite pihta. Äärmiselt või pigem omapäraselt täpne poiss.
  Helga siristas paljaste jalgadega pedaale vajutades:
  - Sa oled see, keda nad kutsuvad - jumalatest sündinud!
  Frederick vastas ülespuhutuna:
  - Kuigi ma pole nii suur kui Herakles, olen ma väga tugev!
  Helga kinnitas meelsasti:
  - Kogu Saksamaa on teie üle uhke ja see on rohkem kui pool maailmast!
  Poiss tulistas alla veel viis lennukit ja ründas Pershingeid. Neli Ameerika autot olid sarnased varase Pantheri mudeliga. Üsna pikkade suukorvide ja liigutatavate tornidega võivad nad kergetele Saksa tankidele teatavat ohtu kujutada. Siis sõitis mees veoautodele. Hävitas kaheksa sihtmärki ja lõi palja jalaga pedaalile sukeldudes.
  Noh, see on lihtsalt hoolimatus... Ma läksin peaaegu sabas. Kuid ta tasandas auto maapinna lähedale.
  Helga hüüdis hirmunult:
  - Oh! Kas see on tõesti võimalik?
  Frederick vastas julgelt:
  - Kõik on võimalik, kui olete ettevaatlik!
  Helga tulistas transportijat ülevalt ja haukus:
  - Sinu elu on hindamatu! Ära sunni meid oma südameid haarama!
  Poiss vastas tõsiselt:
  - Ja ma olen lummatud - nad ei võta mind, ei kuuli ega tääki! Nii et tüdruk, ära karda mu naha pärast! Parem on hoolitseda rohkemate trofeede kogumise eest.
  Poisi tähelepanu hajus. Ilmus uus tankide kolonn. Need olid vananenud Ameerika M-16-d. Kahe kahuriga relvastatud raskeveokid kaaluga 55 tonni. Eesmärk pole ilmselgelt väga väärtuslik. Tõenäoliselt õnnestus ameeriklastel parandada isegi seda, mis sobis ainult metallile.
  Friedrich tahtis pööret anda, aga Helga karjus:
  - Need seitsmekümne viie millimeetrised relvad pole meie tankidele sugugi ohtlikud. Las vähemalt üks meie maaässadest lisab oma kontodele raskeveokid.
  Frederick nõustus vastumeelselt:
  - OKEI! Ma ei ole isekas! Las nad elavad!
  Helga irvitas ja nurrus:
  - Lohutuseks ütlen teile, et see ei kesta kaua!
  Ja tõepoolest, paar tundi hiljem lisas Agna oma kontole veel kaks rasket tanki. Vaatamata oma kaalule ei olnud Ameerika sõidukil soomuste osas Shermani ees peaaegu mingit eelist. Noh, võib-olla külgedel ja ahtris. Kuid sakslased lõid mulle ilma igasuguse tseremooniata otse vastu lauba.
  Friedrich tulistas alla veel kaks tosinat lennukit ja naasis, et minna üle uuele hävitajale, juba tankitud ja laetud. Noorel terminaatoril pole sekunditki puhkust. Kõik töös ja liikumises. Hävitab kõik eranditult.
  Väike surmamasin.
  Rünnakuoperatsioon Kanadas arenes üsna edukalt. Sakslased vallutasid mitu sillapead. Seejärel ühendasime need üheks suureks.
  Peale selle arenes rünnak üha kiiremini. Võitlus arenes uskumatu jõuga. Ameeriklased üritasid sakslasi merre visata. Kuid õhus domineeris kvaliteedi tõttu Luftwaffe ja diskod tõid lennundusse lihtsalt paanika. Jänkide moraal pole tõesti väga hea. Juba esimestel päevadel ilmusid välja tuhanded vangid. Tuleb märkida, et käsk ei ole tasemel.
  Vägede omavaheline suhtlus on väga halvasti organiseeritud.
  Sageli katab Ameerika suurtükivägi oma. Kanadalastega on palju lahkarvamusi.
  Olukorda raskendavad ka Ameerika väejuhatuse reetmised. Eriti saksa päritolu inimesed. Jänkitel pole liiga palju võõraste maade eest võidelda.
  Tuleb märkida, et kui E-50 tootmisse läks, oli Sherman täiesti vananenud. See ei ole võimeline ühegi nurga alt läbi tungima Saksa tankist. Kuid seni toodetakse vähe Pershinge. Jah, ja need on ohtlikud ainult siis, kui tulistatakse tühjalt ja alakaliibriga mürsuga. Kuid tegelikkuses tungib Saksa tank kindlasti viie kilomeetri kauguselt nii Pershingi kui ka Shermani. Ta lihtsalt purustab selle eemalt.
  Ja võimalust pole. Ameeriklased jäid tankides märgatavalt maha. Lennundusel pole veel tugevaid ja lahinguvalmis hävitajaid.
  Kõige populaarsem hävitaja Mustang on lihtsalt tiibadega kirst. Ainult Airacobral on võimalus oma 37 mm kahuriga nõelata. Reaktiivpommitajad on endiselt väljatöötamisel. Mis Hitleril veel on? Muidugi diskod, mida on veel vähe, kuid need on haavamatud. See on muidugi USA jaoks suur probleem. Eriti moraalne, kuna selliste masinate haavamatus tekitab kapituleeruvaid tundeid.
  No kes tahab surra pärast täielikku peksmist. Sakslased õhutavad juba kõigis hirmu.
  Kuid sõda jätkub. Peamine raskus on vägede varustamine üle ookeani. Hea, et on saarte kett. Kuid sakslastel pole ikka veel lihtne vägesid üle kanda. Varustage laskemoona. See aeglustab Kanada edusamme. Ameeriklased on ka tugevad, üsna arvukad ja neil on palju varustust. Kui võitlusvaimu ja organiseeritust oleks olnud rohkem, oleks võinud Kolmanda Reichi hordid merre visata.
  Kuid õnn soosib julgeid ja õnn soosib tugevaid. Sillapea laieneb.
  30. mail 1945 lasti vette esimene lahingutegevuseks loodud tank Monster. Sõidukil oli väga võimas pommiheitja ja neli haubitsat. Militaareksperdid olid aga sellise bandura suhtes skeptilised. Paarkümmend tonni kaaluvat pommi on võimalik lihtsalt maha visata, sellised pommitajad on paremad kui supertankiga üle ookeani sõitmine. Pealegi on mass nii suur ja auto kallis.
  Kuid Fuhrer nõudis isiklikult "Monsteri" tootmist. Selle konstruktsiooni eeliseks võib pidada üsna pikka laskekaugust - kuni sada kilomeetrit, suhteliselt rahuldavat murdmaavõimet ja paksu soomust. Aga üldiselt on seni tehtud vaid üks eksemplar.
  "Rott" jäeti täielikult maha. Lihtsam on kasutada triviaalset raskerelvade patareid kui tankiga nii palju jamada. "Monster" lahendas igal juhul tohutu 1250-mm pommiheitja teisaldamise probleemi. Mõned sõjaväelased arvasid, et nelja haubitsat pole vaja ja parem oleks teha tank kergemaks, ühe, kuid suurema relvaga.
  Kuid Hitlerit tõmbasid suured suurused. Neil õnnestus "Monster" õigel ajal toota. Kuid siiani pole see auto end eriti enesekindlana näidanud. Ma jäin maandumisel peaaegu kinni, kuid kõik osutus okei.
  Seda supertanki või õigemini iseliikuva püssi ja osaliselt ka akut sai rünnata õhust. Seetõttu sõitsid tema ümber spetsiaalsed õhutõrje iseliikuvad relvad ja reaktiivlennukid tiirutasid.
  Auto liikus üsna aeglaselt, vaid 20 kilomeetrit tunnis. Ja siis tasasel pinnal. Temaga võrreldes tundus E-300 peaaegu et vilgas rebane.
  Röövikud kolisevad ja diiselmootorid mürisevad. Gaasiturbiinmootorid pole veel selliseks kolossiks valmis. Kuid igal juhul võivad sakslased olla uhked oma meistriteose - maailma raskeima tanki - üle. Algselt soovisid nad installida "Dora" "Monsterile". Kuid siis otsustasid sõjaeksperdid loogiliselt, et raketiheitja mõju on palju hävitavam.
  Ja mida? Kõik ootused said täidetud! Pommi löögid on tõeliselt laastavad.
  Peamine tulistaja oli traditsiooniliselt tüdruk. Nii see juhtuski. Ja muidugi peaaegu alasti ainult bikiinides. See on juba soe, lisaks on superpaagis endas mootoritest tulenev soojus. Ja tüdrukutest koosnev meeskond. Paljaste jalgadega kaunitarid, mitte vanemad kui kolmkümmend. Kui kiiresti nad mastodoni ümber tormavad.
  Paljad tütarlapselikud jalad koputavad tuimalt vastu metalli. See on väga erootiline. Teeniv teismeline Peter jõllitab tüdrukuid. Kujutlusvõime tõmbab igasuguseid fantaasiaid. Näiteks tüdrukute ja noorte naiste rinnale suudlemine. Ma nii tahan oma keelega üle sarlakpunaste nibude nagu roosinupud.
  Peter tunneb, et tema täiuslikkus paisub nii palju, et see paistab välja. Noormees punastab. Püüab mõelda millelegi muule. Näiteks milline imeline tank neil on. Maailma suurim roomik- ja tõepoolest sõiduk. See tabab nagu ballistiline rakett, ainult lask maksab vähem.
  Poiss, kes ei suutnud vastu panna, puudutas ettevaatlikult naise kanda. Tüdruk vaatas noorukit alandava naeratusega. Noormees oli ilus, nägi välja umbes viieteistkümneaastane ja muidugi on isegi tore, kui kena noormees sind puudutab.
  Ja see on veidi kõditav... Tüdruk nurrub:
  - Silita seda natuke!
  Peeter on selle üle väga õnnelik. Milline jalg. Meislitud, pargitud, täiesti puhas nahk, siledad sõrmed, läikivad küüned. Elastse nahaga sujuv kannakumerus. Tundub veidi karm. Peeter tunneb end väga elevil. Ta tõesti väga tahab. Paraku domineerivad mõistuses teismeliste hormoonid.
  Poiss tõmbab tüdruku jala huultele ja hakkab suudlema. Naiste nahk maitseb väga meeldivalt, kaunitari tervisliku liha lõhn on veetlev ja põnev. Suudled ahnelt, kattes talla varvastest kuni kannakõverikuni. Ja see tundub magus. Ja täiuslikkus on nii paisunud, et hakkab lõhkema!
  Peter tahaks tõesti käe vahele pista ja end kergendada, kuid see on piinlik, ebamugav. Oh naised, kui ihaldusväärsed ja kättesaamatud te olete.
  Kostab agressiivne hüüe:
  - Elviza, sa ei ole bordellis! Asume tööle!
  Tüdruk tõmbab ettevaatlikult jala poisi käte vahelt välja ja sosistab:
  - Kohtume täna õhtul!
  Peeter noogutab tänulikult. Vau, kui raske on õhtuni oodata. Ja hiiglaslik supertank oli juba jõudnud tasandikule ja liikus edasi rindejoone poole. Autol oli palju kogu põhja katvaid roomikuid. Murdmaasõiduvõime on tõeliselt rahuldav, ei jää alla rasketele Saksa tankidele. Kiirusest jääb veidi puudu. Kuid tulevikus, kui diiselmootorid asendatakse gaasiturbiinidega, suureneb kiirus järsult.
  Kuid ikkagi tundub selline koloss isegi väliselt tõelise kilpkonnana ja näeb välja passiivne.
  Mitmed tüdrukud hüppasid isegi maha ja jooksid tankile järele. Üles hüpates paljastasid sõdalased hambad ja laulsid:
  - Oleme särtsakad ja kiired, tüdrukud on ilusad! Ja meie jalad on mängulised ja hambad on nii teravad!
  Tüdrukud hüppasid püsti ja keerlesid. Mõned neist keerlesid spetsiaalses saltos. Nad lendasid mööda nagu linnud.
  Peeter istus mõnda aega terasel. Ja siis ta hüppas maha ja jooksis. Poiss oli samuti paljajalu ja jalas lühikesed püksid. Kindlasti on ilma saabasteta mõnusam joosta. Eriti kui läheduses on tüdrukud. Ja mis seljad ja puusad ja rinnad ja jalad neil on.
  Peeter hüüdis:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Tüdrukud möirgasid üksmeelselt:
  - Au kangelastele!
  Hiiglaslik tank ületas väikese kraavi. Tüdrukud ja poiss hüppasid sellest lihtsalt mööda. Ja nad galoppisid hoogsalt. "Monsteri" rajad olid hämmastavalt paksud ja neid ei saanud kuidagi kahjustada.
  Mitmed uusimad Xe-262 lennukid lendasid pea kohal. Väga kiired autod. Nad tormavad nagu tuulelohed, puhudes isegi veidi sooja õhku. Sõdalased on väledad ja võrgutavad.
  Peeter lõi palja jalaga veidi kohmakalt vastu munakivi. Hakkas valutama. Poiss lonkas ja kiirustas platvormile ronima. Ta hakkas oma sinikaid sõrmi hõõruma. Mitte liiga kena.
  Aga üldiselt pole elu Saksamaal nii lihtne. Alates 1942. aastast on majandus siirdunud tõeliselt sõjalisele alusele. Ja kõik hakkas rinde poole liikuma. Suviste lastejalatsite tootmine on praktiliselt lõppenud. Asjad muutusid poisi jaoks üsna kitsaks ja sõjaväes pakkus see muidugi rohkem rahulolu. Ja nii jooksid lapsed paljajalu kooli pakasest pakaseni.
  See on üldiselt talutav ja isegi meeldiv. Aga sügisel või varakevadel on muidugi naudingut vähem. Ma pidin sõna otseses mõttes kooli jooksma. Ja tallad põlesid nagu tules. Eriti kui lumi sadas.
  Peetrile tuli see meelde... Siis soojendad jalgu pigistades oma jäsemeid. Seejärel sööge rangelt vastavalt normile. Kuigi jootmine pole sakslaste jaoks halb. Eriti viimasel ajal, kui Ukrainast tuli rikkalik saak. Ja banaanid ja muud puuviljad on pärit Aafrikast.
  Näljane olin vaid paar aastat. Seejärel toitis Saksamaa end vallutatud aladelt. Kuid viimastel aastatel on kõik paremaks läinud ja ratsioone oli peredele küllaga.
  Berliin jättis üldiselt hästi toidetud ja jõuka linna mulje. Uusi ehitusprojekte on juba päris palju olnud.
  Sõda käis, pöördus edukas suunas ja tööjõudu oli ülejääk. Iga sakslane võis laenuga orja osta. Ja see on fašistide arvates suurepärane. Peetrusel oli ka isiklik ori. Saate sellega teha, mida soovite. Ja mida sa temaga teha saad...
  Peeter naeratas lihasöövalt. Ma tõesti tahan nikerdada tüdruku keha. Poiss muutus mõtlikuks. Miks mitte talle haaremit hankida? Juba Kolmandas Reichis saab seda teha peaaegu seaduslikult. Orje müüakse oksjonitel või saate neid laenuga osta.
  Peetri ema tõi kaks poissi peaaegu tasuta. Poisid olid indiaanlased. Ja neil oli väga külm, kui nad pidid töötama paljajalu. Ja ema utsitas neid piitsaga edasi. Üks poistest jäi seejärel haigeks ja suri. Tema ema võttis hoopis vene poisi. Need on vastupidavamad ja taluvad suhteliselt pehmet Saksa talve ilma jalanõude ja sooja riietuseta.
  Teine indiaanlane oli pärit mägikülast ja suutis sellega harjuda. Peetri isa suri rindel. Ema jäi üksi. Poistest said tasapisi peaaegu pereliikmed.
  Peeter isegi mängis nendega... Kuni sõjaväkke minekuni. See on hea võimalus raha teenida. Ja mul vedas, et sain olla tüdrukute seltskonnas, kes teenindavad "Monster" supertanki. Muidugi on see prestiižne!
  Siin ajavad nad vangide kolonni ette. Ameeriklased kõnnivad pea maas. Neil pole tuju. Nad on luuserid. Valvurid suruvad püssipäradega ja vilistavad piitsadega.
  Alla andnute seas on veel väga noori poisse. Teismelistele omaselt naeratavad nad palju, eriti kui näevad peaaegu alasti päevitatud tüdrukuid jooksmas. Sõdalased nuusutavad vange ja loobivad neid kividega. Poisid vilistavad vastu. Selline on vastastikune naudingute vahetamine.
  Peter tõmbas vööl püstoli. Ta tahtis väga vange tulistada.
  Tõeliselt kolossaalne kiusatus. Oh, kuradi kiusatus. Kas te ei peaks leidma endale mõne mitte nii väärtusliku ohverduse?
  Peeter võtab sihikule vana mehe ja mustanahalise selle. Sellest pole kahju. Poiss tahab sooritada oma elu esimese mõrva. Ta on peaaegu viisteist aastat vana ja ta pole veel kedagi tapnud. Näiteks Friedrichil on nii palju ohvreid ja ometi pole ta vanem kui Peter.
  Peeter võttis selle ja laulis:
  - Häda sellele, kes võitleb,
  Terasest sakslasega lahingus...
  Kui vaenlane on raevukas -
  Ma tapan päti!
  Ja poiss tulistab... Püstoli vahemaa on päris pikk. Poiss kartis väga, et jääb vahele. Ja sellest saab kahju. Hallipäine must mees aga kukub. Aafrika ameeriklasel on veri näos.
  Peeter röökis:
  - Ma tapan su Aafrika!
  Ja ta paljastas hambad...
  Relvastamata sõjavangi tapmine ei häiri kedagi. See oli nagu prussaka purustamine. Sakslased ajavad jätkuvalt vange minema ja vilistavad laule, mis on üsna labased.
  Peeter tundis endaga väga rahulolu. Ta lasi väga täpselt ja ei eksinud. Miks mitte tulistaja?! See tabab ülitäpselt! Ja tal oli ka julgust tulistada relvastamata meest. Ja see inspireerib mind kõige rohkem. Kõik pole selleks võimelised!
  Poiss hüppas supertankilt maha ja jooksis tüdrukutele järele hüüdes:
  - Me nägime teda! Ja väga täpselt!
  Pearelvamees ütleb hellitavalt:
  - Hästi tehtud! Kasvad üles nagu tõeline aarialane! Kuid õppige tapma mitte ainult vange, vaid ka lahingus!
  Peeter hüüdis vastu:
  - Torm ja viikingid ja terasmõõk!
  Jah, ta sai sellega suurepäraselt hakkama. Valu torkivates varvastes oli tuhmunud ja Peeter jooksis nüüd tüdrukutele järele. Siiski on sõda nagu ema. Selles on nii palju nalja.
  Näiteks Peeter armastas kodus lõbutseda. Eelkõige süütades tikke ja hoides neid orjapoiste paljaste kandade küljes. Nad karjusid metsikult ja hüppasid meeletult silmi pööritades püsti. Indiaanlasel on pruunid silmad ja venelasel sinised. Naljakas... Hea on ka ajalehetükke varvaste vahele pista ja põlema panna. Ja see on üsna valus. Või piitsutage raskest tööst kurnatud noori orje öösel piitsaga.
  Peetrus võttis endasse tõelise fašisti loomalikud instinktid. Ja temast endast sai metsaline.
  Hitler ütles: Maad ähvardas ümberasustamine. Me vajame nii palju inimesi, kui on vaja, et teenida Saksa meistreid. See kujundas halastamatu moraali. Ja suhtumine teistesse rahvastesse on justkui alainimlik.
  Kuid teisalt avaldasid mõju totalitaarne režiim ja kiidetud Saksa kord. Tootmine kasvas ja mitte ainult sõjaline tootmine. Mitte ainult relvade tootmine ei suurenenud, vaid ehitati ka teid, sildu, järsuid lennuvälju ja linnu. Nii et selle režiimi üle ei ole veel võimalik üheselt hinnata. Teatud efekt saavutati orjatöö ja totalitaarse režiimi abil.
  Sõda jätkus ning impeerium arenes ja kasvas. Nii võim kui ka majandus.
  Peeter jooksis päris kaua... Kuni tundis väsimust... Siis sai ta teise tuule.
  Aeg möödus ja päike hakkas loojuma. Peeter on juba põhjalikult väsinud. Ta vaatas punast päikest ja mõtles, millal see päev lõpuks läbi saab ja saab naise sülle minna. Ja nii edasi laperdamine...
  Et veidi tähelepanu kõrvale juhtida, püüdis Peter meenutada oma isa lugusid idarindelt. Ja ka läänest. Isa jõudis sõdida Poolas, Belgias, Prantsusmaal ja Venemaal... Ja sõda algas üsna edukalt. Paljud sakslased kartsid, et läheb nagu Esimeses maailmasõjas. Kuid Hitler osutus Wilhelmist targemaks ja õnnelikumaks. Lõhkus vaenlasi tükkhaaval. Sakslased, kaotades mõned sõdurid, vallutasid Poola ning võitsid ja hävitasid Prantsusmaal, Belgias ja Hollandis.
  Ida sõda ei tekitanud kelleski erilist hirmu. Võit järgnes võidule. Kuid sakslased edenesid ikkagi nii kiiresti, kui plaanitud. Kõik tähtajad on juba möödas ja Venemaa võitleb. Ja siis talvekatastroof. Peetri isa suri Nõukogude lumehanges. Nad ei leidnud isegi surnukeha. Peeter lootis ähmaselt, et tema isa võib olla vangistuses, ja jäi ellu. Kuid vange vahetati kaks korda. Tulime Venemaalt tagasi. Paljud jäid invaliidideks. Tõsi, vange oli suhteliselt vähe. Isa nende hulgas polnud.
  Peeter oli siis veel liiga noor, et idarindele pääseda. Aga ta tahtis venelastele kätte maksta. Kuid idapoolse seltskonna lõpuks polnud poisil aega. Sakslased ei pidanud selle tulemusi võidukaks, kuigi edu osutus märkimisväärseks.
  Läks täiesti pimedaks... Supertank jäi seisma. Tüdrukud pidid näksima ja magama minema. Õhtusöök oli kiire, standardratsioonid, šokolaad, kuivatatud banaanid, kuivatatud liha.
  Peeter istus oma sõbra kõrvale. Ta pilgutas poisile silma. Miks mitte lõbutseda habemeta noormehega? Peter istus ainult lühikestes pükstes. Skulptuurne, kõhn, selge ja pargitud nahaga. Tore on midagi sellist tunda . Tüdruk silitas Peetri lihaselist rinda. Poiss hakkas teda vastuseks silitama.
  Nad põimusid kallistustesse ja kallasid üksteist suudlustega. Peeter ei olnud neitsi. Veel koolis käies saab ta armastustunde professionaalselt prostituudilt. Tavaliselt kasvatati teismelisi heteroseksuaalselt. Arvestades nende hüperseksuaalsust, anti naistele korraldus õpetada armastust, kui soov tekkis. Peeter oskas juba naudingut pakkuda ja tüdruk hakkas peagi labaselt oigama.
  Kuid nad ei nautinud armastust kaua. Kõlas signaal. Relv peab lõpuks tulistama. Ja siis hakkas võimas kahur liikuma. Tüdrukud tormasid vintsiga mürsku vedades ringi.
  Monsteri supertank oli laetud paarkümmend tonni kaaluva pommiga. Ja valmis selle sihtmärgi pihta välja sülitama. Relv oli suunatud raadio abil ja ülalt viis "Rama"-5 tulekorrektsiooni.
  Laskurtüdruk lülitas ekraanil andmeid. Püss jäätus... Relv meenutas laia suukorviga küngas. Ja nii see praksuv löök tababki. See värises tagasilöögist ja tulesammas sööstis taevasse. Tüdrukud kukkusid isegi tagasilöögist alla, kuid hüppasid kohe püsti.
  Silmatorkav olevik lendas kõrges kaares silmapiiri taha. Nii tegi supertanki kahur oma esimese lasu.
  Pearelvamees ütles:
  - Sel juhul pole rahu ilma sõjata ja pilve ilma heata! Kasutasime võimalust.
  Mürsk lendas sirgjooneliselt umbes sada kilomeetrit, kõrges kaares üle kahesaja viiekümne. Tema parabool tungis stratosfääri. Ja ta langes äärmise nurga all. Lend kestis mitu minutit ja ameeriklaste kindlustatud positsioonidele langes tõeline tuletornaado. Sadade meetrite jooksul oli kõik kokku surutud ja hävinud. Tundus, nagu oleks tuline tsunami. Ja paari pataljoni Ameerika jalaväe jaoks saabus tõesti viimane päev.
  Tüdruk rüüpas järjekordset raketti planeedi Maa võimsaimast pommiheitjast. Ja nad valmistusid selle mitmetonnise rusika vaenlasele maha lööma.
  Pearelvamees hõõrus oma paljaid sõrmi metallrõngale ja siristas:
  - Kuid ärge andke talle järele ja viite koletise tagasi pimedusse!
  Laadimiseks kulus kolm minutit. Päris palju, aga lask on kordades tugevam kui ükski relv maailmas. Ja kui see tabab, siis ei tundu, et sellest ei piisa, see ei tundu isegi keskmine.
  Tüdrukud on väga aktiivsed. Siht järgneb ja tünn pöördub. Peter kujutab hetkeks ette, mis võib tegelikult juhtuda nendega, kes sellise Thori klubi alla satuvad. Ja ta hakkab kartma. See on saabuv löök. Et planeet sõna otseses mõttes väriseb.
  Ja isegi kui rakett lendab, on see hirmutav! Ja tundub, et see on surmakuulutaja.
  Peeter laulis isegi inspireerituna:
  - Surmamasin on hulluks läinud! Ta lendab sihtmärki teadmata!
  Tüdruk, kes oli just poisiga maganud, jätkas:
  - Me naeratasime, seekord! Kõndisime mööda valget triipu!
  Ja teine kingitus saavutas oma eesmärgi. Ta tabas vastaseid nii plahvatusliku jõuga, et jäsemed ja killud lendasid kaugele igas suunas. Kahjulikud elemendid on USA positsioonidel sadade kilomeetrite kaugusel laiali.
  Kaitseliini tulistati. Ameeriklastel oli see nagu patustel põrgus, kui mitte hullemini.
  Taevas ja maa olid segunenud, kõik põles ja lõhenes. Taevas lõhenes plahvatustest. Välk sähvatas üle taeva.
  Ja tüdrukud tõmbasid kolmanda raketi. Näiteks on teie jaoks lisaroog. Peetrus mäletas Friedrich Suurt. Tema allkiri kaldkriips rünnakud. Kuningas oli karm nii venelaste kui austerlaste vastu. Muidugi õpetati neid piiratud mahus, kuid ei varjatud, et venelased alistasid preislased. Vastupidi, rõhutati: kuna Frederick Suur ise kaotas venelastele, siis kui lahe oli Hitler, kes jõudis ja võttis Orenburgi. Tõde on see, et Moskva pole veel alistunud.
  Poiss tõmbas vintsi üles, astus palja kannaga poldi peale ja tundis valu. Kena oleks tosse kanda, mõtles Peter. Sel ööl mai lõpus ja Kanadas on juba päris jahe. Mehhikos on juba palav. Päevitada saab seal aga ka talvel. Ja nii lõi paljajalu nooruk jalad maha.
  Peter pani hetkest kinni haarates käed tüdruku puusadele. Ta nurrus valjusti ja ütles:
  - Mitte praegu, kenake!
  Teine tüdruk põimis oma käed ümber Peetri torso. Silitasin ta lihaseid. Tundsin karvutut, lihaselist keha. Ja ta suudles teravat abaluu, katsudes huultega nahka. Ma proovisin seda maitse järgi. Poiss lõhnas nooruse järele.
  Kolmandas Reichis ei ole kombeks instinkte varjata. Kuidagi vastupidi, tagasihoidlikud naised kutsuvad esile põlguse. Natsism väidetavalt õpetab, et tuleb olla loomulikum, looduslähedasem. See tähendab, et naine peab armastama mehi ja mis kõige tähtsam - teistsuguseid. Otsige kedagi väärt, tugevat, tarka, ilusat. Ja Peter on tõesti ilus ja tal on rebenenud lihased. Tahad teda kallistada ja enda lähedal hoida, teda silitada ja suudelda või teha midagi tõsisemat.
  USA armee positsioonide poole sööstis järjekordne raketimürsk. Ta lendas kõrges kaares, justkui kaarduks leegist panter . Ja ta kandis endaga kaasas paljusid hauakive tule versioonis.
  Peeter haukus:
  - See on tõesti kirstugambiit!
  Ja poiss naeris kõrvulukustavalt valjult. Tüdrukud pöördusid poisi poole ja hakkasid tema kontsi kõditama. Kõik nägi välja nii, et viis-kuus tüdrukut mõnitasid noormeest. Ja Peeter muudkui naeris ja irvitas enda üle. Üks kaunitar pistis oma helepunase nibu suhu. Noormees hakkas teda suudlema ja imema.
  Peeter teadis, mis maitse see on. Nagu jäätis. Nagu šokolaadiga kaetud maasikad. Kui meeldivalt maitseb naise nahk, nagu meepagar. Ja sa lakud teda nii ahnelt...
  Aga ka tüdrukud tiksuvad ja näpistavad. Mis pole enam nii tore. Sellele järgneb aga komandöri ähvardav hüüe ja kaunitarid jooksevad minema. Nende roosad tallad vilguvad. Ja paljad jalad hüppavad.
  Ja see, mis Ameerika poolel toimub, on tüüpiline õudusunenägu Põlevate jalakate tänaval.
  Pommiheitjasse laetakse ka neljas rakett. See on mäng surma doominokividega. Sõdalased on otsustanud võita kuni suurepärase lõpuni. Ja edu soov on iga tõelise aaria naise südames.
  Hakkas mängima Wagneri muusika, et tüdrukutel oleks lõbusam liikuda. See on sümfooniaga nii lõbus asi. Ja neljas rakett on paigaldatud. Valmis lendama suurtesse kõrgustesse.
  Ja ülevalt hõikab TA-500 - kaheksa mootoriga pommitaja. Midagi, mis tundub nii hirmutav ja ületamatu. Võib-olla jätab jubedama mulje ainult ketas.
  Ja vastupandamatu...
  Ja just siis ilmus kohale lendav taldrik. Ta libises üle taeva nagu päikesekiir. See on kiirus. Ja see tormab, nagu oleks see midagi kohutavalt lahedat ja kosmilist.
  Peeter isegi laulis, komponeerides samal ajal:
  Eesmärkide, humanismi ettekäändel,
  Ehitada maa peale taevast...
  Fuhrer läks üle fašismi teele,
  Saatanale püstitati kohutav tempel!
  Ja pärast karjumist tõmbas poiss traadi välja. Neljas rakett lendas õhku. See lõikas läbi atmosfääri ja õhus oli selge osooni lõhn.
  Ja kuskil taevas rammis ketas ameeriklaste B-29. Suure tiibadega masina põletas õudusunenägu lendav mastodon.
  Peeter laulis:
  - Kummaline rahutunne - sa pole enam minevikus... Tulevikus muudetakse teid lõputuks valguseks!
  Ja valgust on tõesti palju... Ja kõik põleb nii sinise leegiga. Ketaslennuk rammis tosinat lennukit ja kadus silmapiiri taha.
  Peeter jooksis teist traati lahti kerima. Ei, sõda on tõesti lahe. Kuigi poiss kujutas teda mõnevõrra teistsugusena.
  Ja siis pärast võitu antakse neile maad ja orjad. Olenevalt sõjalisest panusest. Peeter lakkus huuli. Kui ma vaid saaksin terve haaremi. Tal oleks nendega lõbus. Kuigi siin on nii palju tüdrukuid. Lihtsalt terve seragio.
  Temal ja ta emal on ka õde. Ta utsitab orje piitsaga edasi.
  Sakslastele õpetatakse, et nad on kõrgeim rahvas. Kuid tegelikult pole kõik muidugi nii lihtne. Vene poisid on väga sarnased saksa poistega ega ole üldse rumalad.
  Mis sa arvad, mis rolli neile anda? Nad ei taha olla lemmikloom. Kuid ka me ei tohiks end võrdseks pidada. Peeter arvas, et venelasi võib kohelda nagu nooremaid vendi. Nad võitlesid hästi Hitleri armee vastu ja näitasid üles julgust.
  Kuid ameeriklased on visad. Nüüd lastakse jänkides välja viies kest. See tähendab, et neil on üsna tugev kaitse, mis tuleb murda.
  Peter vehkis pettunult rusikaga õhus. Tema isiklikult tahaks kuulipilduja kätte võtta ja tulistada. Või ehk isegi parem, nagu muinasaja maharaiumine mõõgaga. Külmaga võidelda on üsna romantiline.
  Poiss võttis selle ja laulis:
  Ma mäletasin iidseid aegu - kohe hobuse seljas,
  Kannatamatu metsaline tormab sammu...
  Ma ei saanud päevagi elada ilma oma isamaata,
  Olgu mu kodumaa õnnelikum kui kõik riigid!
  
  Ja tulevikus ootavad meid galaktikad,
  Universumi lõputud avarused...
  Natsivõitleja on väga lahe,
  Ja kõik olendid alluvad Reichile!
  Tüdrukud kuulsid laulu ja hüüdsid üheskoos:
  - Milline sõdalane! Tõeline macho!
  Gerda tankimeeskond sisenes USA territooriumile. Kuulsasse Texase osariiki. Koht on kuulus oma karmide kauboide ja gangsterite poolest. Siin kasvas järsult ameeriklaste vastupanu ja puhkesid ägedad lahingud. Kunagi oma territooriumil viibinud jänkid võitlesid meeleheitlikult. Ameerika olukord on üsna hull. Saksa tankid ja lennukid on kvaliteetsed ja neid toodetakse tohututes kogustes. Ja kirju armee võitleb väga hästi.
  Tüdrukud tulistasid patarei pihta. 76 mm kaliibriga Ameerika põhikahur pole E-50 jaoks sugugi ohtlik. Kalliiber on 90 mm ka kaldus otsaesise puhul. Kahjustada said ainult röövikud. Sõdalased tulistasid, nagu tavaliselt, eksimata. Ja aku jäi vait.
  Gerda pühkis kaugusmõõtja klaasi ja ütles:
  - Tegime väga head tööd. Nüüd suunduge põhja poole!
  Magda märkis kurbusega hääles:
  - Nii teeme ühe vea teise järel. Ja sellest sai meie omamoodi needus.
  Gerda tegi kolmnurgaga silmad ümaraks ja küsis üllatunult:
  - Kus me eksime... Kõik läheb peaaegu plaanipäraselt. Mehhiko on selja taga ja nüüd oleme USA-s. Ja seepärast ei saa sellist vaenlast nagu Ameerika jätta tagalasse!
  Magda kiirustas täpsustama:
  - Pean silmas vigu selle sõna vaimses tähenduses. Oleme pimedad ja vaimuvaesed!
  Charlotte urises vihaselt:
  - Tundub, et oleme juba kokku leppinud, et järgime aaria monoteismi. Ja te uuendate taas arutelu, mida keegi ei vaja.
  Christina soovitas:
  - Räägime parem Dumas' töö üle. Näiteks kas krahv Montecristo on positiivne või negatiivne isiksus?
  Magda vastas kindlal häälel:
  - Kindlasti negatiivne!
  Christina punastas ja vaidles vastu:
  - Miks see ikka veel juhtub?
  Magda märkis loogiliselt:
  - Ta ei tea, kuidas andestada!
  Charlotte urises:
  - Mida peaksime oma vaenlastele andestama?
  Magda raputas oma kuldseid juukseid ja märkis:
  - Kui te ei tea, kuidas andestada, ei saa vägivalda peatada!
  Gerda noogutas nõustuvalt:
  - Midagi selles on... Aga kas on vaja vägivalda peatada?
  Charlotte ütles enesekindlalt:
  - Maailm toetub vägivallale... Raevu vulkaan tõuseb ulatuselt...
  Christina kordas entusiastlikult:
  - Suurima jõu pinge... Seda kogetakse nii valu kui hirmuga!
  Gerda lõpetas rõõmuga laulmise:
  -Ainult hirm annab meile sõpru,
  Ainult valu motiveerib sind tööle!
  Sellepärast tahan ma seda üha rohkem
  Mört purskab hordi sisse!
  Tüdrukud jäid vait. Shermani liikumine tõmbas nende tähelepanu kõrvale. Üks lask ja USA tank purunes. Üldiselt pole see auto sakslastele sugugi ohtlik.
  Ja siit tuleb "nõid", püüdis ta lähemale pääseda ja samuti hävitati. Gerda tulistas paljaste varvastega juhtkangi vajutades.
  Temast sai nii lahe Terminaatori tüdruk. Mööda sõitis Saksa tank, purustas mitu mustanahalist ja lasi välja verejoad.
  Magda märkis ohates:
  - Me näitame alati üles julmust... Ja millal saabub halastus meie südamesse?
  Charlotte vastas:
  - Ja siis, kui me võtame üle kogu maailma! Sellest saab tõeline tahte triumf!
  Christina laulis mõnuga:
  - Silm silma vastu, veri vere vastu... Tormame ringi - jälle tapmine!
  Gerda paljastas oma suured heledad hambad nagu pärlid ja susises:
  - Me ei tunne haletsust! Ja me ei taha teada!
  Magda kehitas õlgu ja märkis:
  - Sa ei saa minuga vaielda... Aga Jumal mõistab sinu üle kohut!
  Charlotte märkis rahulikult:
  - Ja Piiblis tapeti juute Jumala käsul. See tähendab, et Kõigevägevam ei olnud patsifist. Aga ikkagi, palju rohkem meeldib mulle õpetus - sakslased on jumala rahvas. See on palju mõistlikum õpetus kui Piibel!
  Magda raputas eitavalt pead:
  - Sa ei saa millestki aru...
  Christina märkis loogiliselt:
  - Sellel, kes on tugev, on õigus! Kas me oleme Texasesse sisenenud? Siis oleme New Yorgis!
  Gerda itsitas ja kostis:
  - Edu saadab meid... Nagu laul ütleb, iga ebaõnnestumise korral tea, kuidas tagasi lüüa... Muidu edu ei näe!
  Tüdrukud olid hajameelsed. Ameerika ründelennuk P-51 üritas neid taevast rünnata. See on üsna ohtlik, kuna sellel raisakotkal on raketid. Magda manööverdas osavalt. Tüdrukud - igaüks neist oskas tanki juhtida ja tulistada ning seda täpselt tabada. Raketid läksid mööda, kuigi ohtlikult lähedalt autole. Ründelennuk sukeldus, kuid tabas õhutõrjekuulipildujaid. Ameerika raisakotkas sai augud ja hakkas kõrgust kaotama.
  Saba hakkas suitsema, terved metalli-, puidu- ja muud tükid läksid ära.
  Gerda sosistas:
  - Nagu nii! See tõestab veel kord, kellel on õigus ja kellel on lihtsalt nõrkus!
  Magda märkis:
  - Ja ikkagi sõltub meie õnn Jumalast!
  Gerda hüüdis:
  - Aaria jumalalt!
  Christina lisas:
  - Ja meie osavusest... Või kohmakusest!
  Charlotte sosistas:
  - Ja ka lipu jõul ja kosmilise jõu teravate kihvadega!
  Tank liikus uuesti ja oli sunnitud tulistama. Ilmus "Grands"-2. Üldiselt on paak sarnane Shermaniga, kuid mõnevõrra kergem ja veidi kõrgem. Pole just kõige arenenum relv, aga suhteliselt odav. Muidugi, sakslaste jaoks on see kahjutu auto.
  Tüdrukud tulistasid kordamööda, purustades Grandide kered. Nad plõksasid, kuid nende mürsud libisesid sakslase soomuselt maha. E-50 toimis nagu robot, demonstreerides ülekaalukaid võitlusvõimeid.
  Charlotte möirgas:
  - Terashaamri löök, meile koitis koit!
  Gerda tulistas automaatselt. Ja samal ajal meenus mulle ilus Hans. Nad armatsesid temaga ja kõik oli suurepärane! Hans on ka tark mees, oskas palju huvitavat rääkida. Näiteks erinevatest piraatide seiklustest.
  Gerdale meeldis lugu printsessist, kellest sai piraatide hütipoiss. Ja siis leidis ta aardeid, kuid ei kulutanud neid endale, vaid kogus armee ja hakkas maailma vallutama.
  Muidugi on sõdalase-komandöri kuvand väga muljetavaldav. Kuidas seda mitte korrata. Ja te ei ostaks sellist raamatut, kui see oleks trükitud. Huvitavad on ka kosmoselahingud. Siin on näiteks fantaasia erinevate tähemaailmade vallutamisest. Vaprad aarialased võitlevad kentauride vastu...
  Sel ajal, kui Gerda mäletas, hävitati kentaurid, see tähendab "Grandid". Ja Saksa tank läks edasi. Aga aeglaselt. Röövik sattus üsna võimsale raadio teel juhitavale miinile ja rull, õigemini mitu rulli, plahvatas. Metall sõna otseses mõttes lõhkes ja kuuma vett pritsis välja. Gerda vandus ja isegi lõi Magdat jalaga:
  - See on teie jumal, mida ta meiega teeb!
  Kuldvillak vastas:
  - Ära teota...
  Tüdrukud olid mitu päeva peaaegu maganud ja uisuväljakuid vahetades läksid nad magama.
  Siis unistas Gerda sellest jälle...
  Gerda ilmus taas nägemuses. Tüdrukust tehti ülla printsi teenija. Temast sai autüdruk ning ta oli riietatud siidi ja sametisse. Ajalugu kordus Anderseni järgi, ainult veidi teises versioonis. Juba esimesel päeval hõõrus Gerda oma jalgu uutesse saabastesse ja mõistis, et rikkus pole ainult magusus. Ja siidid on Itaalia suvel veidi kuumad. Ja kõige maitsvamad road ei olegi nii head, kui kõht on täis.
  Sa ei saa võrrelda seisnud leiva magusust allikaveega, kui sööd seda näljasena.
  Lisaks tuli Gerdal õppida võõrkeeli, häid kombeid, mitmesugust etiketti ja teadust. Ja see pole sugugi nii huvitav kui trampi elu juhtimine.
  Võite meenutada, kuidas prints unistas kerjuse rollist.
  Gerda püüdis sellega harjuda ja kannatas kaua. Aasta on möödas. Ja juba tundus, et ta oli autüdrukuna sellesse kurnavasse elurütmi tõmmatud.
  Igapäevaste kookidega ja kallite riietega.
  Kuid peeglisse, mille ees ta tseremooniat tegi, ilmus ootamatult tema vannutatud vend Kai. Poiss ei olnud üldse kasvanud ega muutunud pikkade lahusolekuaastate jooksul, ainult et ta oli muutunud liiga kahvatuks ebatervisliku sinise värviga. Lumekuninganna lossis näis ta olevat külmunud ja püüdis endiselt jäätükkidest sõna "igavik" moodustada.
  Midagi, mis võiks anda talle vabaduse.
  Kuid tundub, et tal see ei õnnestunud. Mis tunne on istuda aastaid jäälossis, isegi kui sa ei tunne külma?
  Ja teie ümber on jääkarud ja jääkujud?
  Gerda tundis, et tema nimeline vend on sügavalt õnnetu. Ümberringi on ainult jää ja jääkarud, sa sorteerid teemantidena sädelevaid jäätükke. Isegi kui võtta arvesse, et nimetatud venna süda on külmunud, on siiski selge, et ta on sügavalt õnnetu.
  Võib-olla on seegi õnnetus tuhat korda hullem, kui sul on vesi rinnus külmunud?
  Gerda karjus ja otsustas joosta. Ta läks oma tuppa. Ausalt öeldes jätsin maha saapad, kalli kleidi ja õhukese pesu. Ta pani selga oma vana kleidi, mis oli muutunud kaltsuks, kuid mida hoiti hoolikalt. See muutus pingul ja paljastas jalad põlvedest kõrgemal. Tüdruk on suureks kasvanud ja näeb välja umbes kolmteist aastat vana, kuid tegelikult on ta kümme aastat vanem. Kui kaua on möödunud ajast, kui ta läks oma adopteeritud venda otsima? Juba kolmteist aastat, kui mitte rohkem.
  Gerda kõhkles veidi. Võib-olla võta vähemalt kingad... Või lahku riietatult. Aga see pole aus! Ja trampi jaoks sobivad kaltsud täpselt.
  Tüdruk suudles krutsifiksi ja läks paljajalu oma adopteeritud venda otsima. Vähemalt teadis ta nüüd, et ta on kaugel põhjas. Teel kohtasid teda valvurid. Nähes Gerdat paljajalu ja kaltsukas, olid nad üllatunud:
  - Kas sa oled neiu? Mis välimus sul on?
  Gerda valetas:
  "Ma vihastasin oma printsi ja ta käskis mul minna kõigisse nelja suunda, samades räbalates, mida ma teenima läksin."
  Valvur märkis haledalt:
  "Sa murrad kõik oma jalad, ma annan sulle vähemalt paari kingi." Minu tütar on neist välja kasvanud ja need on teile just õiged hetked!
  Tüdruku jalad on tõesti nii meislitud, ilusad ja kaitsetud, et neid teravatel kividel ette kujutades tekib tahes-tahtmata kahju.
  Gerda vastas tagasihoidlikult:
  - Ma ei väärinud seda... Hoidke see endale või müüge maha!
  Habemik raputas pead:
  - Noh, ma ei tee seda! Itaalia teed on tüdruku paljaste jalgade jaoks liiga karmid ja kivised. Pealegi pole sa juba karmi pinnaga harjunud. Käes on veel mai ja niipea külm ei hakka, aga ööseks annan sulle katteks udusalli... Kuni leiad uued head omanikud!
  Tüdrukule on ebamugav keelduda.
  - Aitäh! - vastas Gerda.
  Ta võttis oma nahast kingad, mis olid peaaegu kandmata - ilmselt kandis tütar neid ainult pühade ajal, ja udusalli, mis oli samuti praktiliselt uus. Ta tänas õrna südamega valvurit. Kingad olid tõepoolest mugavad, veidi ülemõõdulised, aga normaalsed. Nendes oli mugav kõndida.
  Valvur andis talle tee jaoks veel ühe leivakooriku, naeratas ja ütles:
  - Hoolitse oma kingade eest ja proovige leida endale korralik kodu.
  Kuid niipea, kui ta ümber nurga keeras, võttis tüdruk kingad jalast ja riputas need õlale. Ta tahtis väga paljajalu kõndida, et palee kingadest puhata. Alguses oli mõnus kõndida, teetolm kõditas paljaid kontsi. Kuid siis hakkas pikaajaline harjumuse puudumine oma osa võtma. Tüdruku tallad muutusid üha pehmemaks ning peagi tundis ta kivikeste nõelamist ja põletust.
  Peagi tundus igal sammul, et lööks pulkadega paljaid kontsi.
  Kuid Gerda, kes oli suutnud oma mitte nii lühikese elu jooksul nagi otsas rippuda, ei tundnud sellest piinlikkust. Lõppude lõpuks on paljajalu kivisel teel kõndimine vähem valus kui kontsadel praadimine. Isegi kui aasta jooksul on tema, autüdruk, hellitatud. Ta ei talu seda.
  Gerda surus hambad tugevamini kokku ja lisas sammu.
  Päeva lõpuks hakkasid tüdruku paljad jalad veritsema, kuid ta ei andnud alla ja jäi heinakuhjas magama. Ja järgmisel päeval asusin jälle mööda kivist teed teele.
  Ja rebenenud tallad kaevusid teravatesse kividesse, põhjustades tüdrukule kannatusi. Aeg-ajalt kastis tüdruk oma katkised jalad vette ja jahutas lõigatud jalgu.
  Gerda toitu kaasa ei võtnud ja ta pidi almust sööma. Nad serveerisid seda innukalt ühele kenale kaltsukas tüdrukule.
  Alguses tahtis Gerda oma nahkjalatsid maha müüa või toidu vastu vahetada ja ise jalga panna, mis oli lihtsam, kuid siis mõtles ümber. Tema jalad muutusid väga kiiresti karedaks, tallad olid võsastunud ja ta ei vajanud kingi, eriti soojal aastaajal. Kuid ta kohtas kahte väikest poissi, kes olid sõna otseses mõttes nälga suremas.
  Väga kõhnad poisid, nahk ja luud, kehad vaevu kaltsudega kaetud, paljad jalad maha löödud.
  Tüdruk söötis neid kotti kogutuga, seejärel müüs need kaupmehe poes, muidugi suure allahindlusega, peaaegu uued kingad. Ostsime süüa ja jätsime poistele, koos sulesalliga.
  Nad sõid esimest korda paljude aastate jooksul.
  Muidugi käitus Gerda kristlikult heldelt. Pealegi oli suvi ja öösel polnud vaja salliga katta. Kuid kui Itaalia helded põllud lõppesid, sattus põhja poole kõndinud tüdruk Alpidesse. Ja seal on päeval veel soe, aga öösel külm. Ja külad on palju vähem levinud, peate nälga jääma.
  Näljane tüdruk väänab sõna otseses mõttes sisikonda.
  Ühel päeval oli suvine pakane ja kaltsud külmusid ära. Tüdruk jõnksutas ja rebis kleidi täielikult katki. Ta leidis end alasti ja kaitsetu. Ma pidin oma kaltsud tassima ja kiiresti kõndima. Öösiti ei saa alasti magada - see on tõeline põrgu. Gerda ei maganud terve päeva ja öö, aga hommikul laskus veidi madalamale ja soojendas end ning magas. Siis kõndis ta jälle terve öö ja jõudis järgmise päeva lõunaks mägitallu.
  Tüdruk karjus rõõmust ja hakkas kätega vehkima. Tema figuur hakkas juba kuju võtma ja kui mees välja ilmus, kiirustas Gerda end kätega katma.
  Vastus oli:
  - Vau, sa oled metslane!
  Omanik oli nõus Gerdale andma lihtsaid ja vanu riideid, kuid vastutasuks sundis ta teda tervelt kaks nädalat puid raiuma ja nookuriga ämbrites vett tassima.
  Lisaks saate aias oleva augu täita ka kivide asetamisega.
  Tüdruk töötas kurnatuseni ja sõi ainult vananenud leiba ja hapupiima. Omanik kutsus teda jääma, kuid Gerda valetas, öeldes, et on palverännakul. Vastumeelselt andis mäe rusikas talle mingi augulise kotiriie, aga sa pole vähemalt alasti. Ja ta ei visanud isegi leivatükki teele.
  Ja see on mõeldud tüdrukule, kelle käed olid sünnitusest tekkinud nahakallustega kaetud ja kes töötas kurnatuse kallal.
  Gerda pidi minema tühja kõhuga. Ja mägedes on külad haruldased ja Alpid ise on suured, mägede tippudes on isegi suvel lund. Näljane tüdruk rebis muru, ristikut ja näris kuusekäbisid. Kümne päevaga muutus ta nii kõhnaks, et polnud muud kui nahk ja luud. Ma ei suutnud isegi oravat toorelt süüa.
  Ta ei põlganud jääpurikaid imeda, riskides kurguvaluga.
  Siis sattusin uuesti talu juurde. Ta töötas seal kolm päeva kõvasti, kuid sõi piisavalt ja nad andsid talle tee jaoks natuke. Kõige hullem oli aga mägismaal öökülm. Tüdruk magas päeval ja trampis öösel paljaste jämedate jalgadega teravate kivide otsas. Mõnikord ulgusid hundid, mitu korda kukkus Gerda kuristikku ja peaaegu kukkus, kuid saatus kaitses teda. Kuigi on märkimisväärne hirm öösel läbi mägede kõndimise ees. Ja näljane...
  Midagi nagu jäine põrgu.
  Kui Hannibal ületas Alpide Itaaliasse, surid pool tema sõjaväest ja kõik tema elevandid. Ja siin teeb ülemineku väike, noh, isegi täiskasvanud tüdruk aastaid.
  Tema jalad kogesid teravaid kive, murdsid jääkooriku ja keha oli kurnatud, kuid kandis julget kangelannat siiski üle tippude.
  Kui Gerda oli juba äärepeal, sattus ta teel teise talu juurde ja jälle oli süüa. Omanik osutus lahkemaks ja pakkus tüdrukule lühikest kasukat ja kingi, kuid Gerda keeldus, öeldes, et on kivide ja külmaga juba harjunud ning paljajalu kõndis palju kergemini kui kingadega koormatud. Omanik andis meile teekonnaks terve kotitäie süüa.
  Gerda kõhkles veidi, astus palja tallaga teravatele kividele, aga kallused serval olid isegi meeldivad.
  See tegi tüdruku muidugi raskemaks, kuid võimaldas tal veel paar nädalat peatumata kõndida. Kõrgmäestikud hakkasid lõppema, mäed läksid aina madalamaks. Ja Gerda läbis tee kõige raskema osa: Alpide tipu.
  Midagi sellist teha paljajalu ja heledates riietes sarnaneb Heraklese vägiteoga. Ja laps tegi kõike.
  Nüüd satub ta Šveitsi, kus on veidi leebem ja talukohad on tavalisemad. Üleminek tugevdas Gerdat ja ta ei külmetanud mägedes ega saanud isegi nohu. Miks ei meeldi jumalatele nõrgad vaimult, vaid premeerivad tugevaid?
  Ja see räägib kangelaslikkusest ja julgusest, mis on võimeline kive lihvima.
  Gerda muudkui kõndis ja kõndis, peatus taludes, töötas ja vahel laulis. Rändav elu on talle meeldiv ja tuttav. Päevad hakkasid kiiremini ja raskemalt minema. Saatus on tüdrukut seni kaitsnud kurjade inimeste, röövlite ja vägistajate eest. Siiski pole Gerda enam nii väike ja võib meelitada vägistajaid. Aga siiani on kõik hästi õnnestunud.
  Kord aga ründas teda röövel. Ta lõi ta maha, neiu lõi teda kiviga pähe. Ja siis peksis ta meeletult surnuks.
  Nii läbis tüdruk Baierimaale sisenedes Šveitsi. Suvi on juba haripunktist möödas, kuid tasandikul on veel väga soe, isegi öösel. Ja teed pole nii kivised. Tõeline rõõm oli minna. Asulatesse sattusime tihti ja toiduga probleeme polnud. Osalise tööajaga töötav Gerda säästis raha ning värskendas oma kleiti elegantsema ja uuema vastu. Kuid ta eelistas kõndida paljajalu, eriti kuna tallad muutusid saabaste omadest kõvemaks.
  Ja ilma kingadeta on jalad palju kergemad ja kõnnitavamad.
  Aga aeg läks. Tüdruk kolis põhja poole. Suvi on läbi ja sügis on saabunud. Sadas külma vihma ja Gerda sattus Põhja-Saksamaale. Ta pritsis paljajalu läbi jäiste lompide, tundes kerget külmavärinat. Kuid Gerda on juba nii tuttav, et otsustas kingi ja kasukat mitte soetada, piirdudes vaid ühe villase salliga. Ta eelistas jällegi ööbida, ainult päeval, ja öösel trampida.
  Tema paljad jalad murdsid jääkooriku ja taldadel tundusid kallused peaaegu õndsus.
  Nii möödus see üsna tihedalt asustatud Põhja-Saksamaast ja jõudis mere äärde.
  Vaatasin laineid, mis loksusid ja tabasid kaldale. Ta kastis oma väsinud jalad soolasesse vette. Ta sulistas vees, mis tundus peaaegu soe.
  Mööda maad pole enam kuhugi minna ja merd on võimatu ületada. Tema kodumaa Taani oli suhteliselt lähedal. Tüdruk tahtis ootamatult naasta oma kodumaale Kopenhaagenisse. Võib-olla on tema enda vanaema veel elus. Pealegi pole selge, kuidas edasi minna.
  Kuid Gerda istus mere äärde kivikesele ja lükkas pärast mõtlemist tagasi tagasipöördumise idee. Kui muud väljapääsu pole, siis tuleks leida laev põhja poole, jõuda jääle ja seejärel liikuda põhjapoolusele. Sest suure tõenäosusega asub seal lumekuninganna loss.
  
  Noh, kui vaja, leiab ta sellise laeva, aga praegu minge sadamasse.
  Siis ärkas tõeline Gerda. Charlotte raputas õlga, meenutades talle:
  "Nad parandasid röövikut kaua aega tagasi, kuid nad ei tahtnud meid äratada." Kes lõpetab ameeriklased?
  Gerda märkis pooleldi unes:
  - Mitte lüüa, vaid lõpetada? See on enesekindlus!
  Christina kiljatas:
  - Miks sa ikka veel kahtled?
  Gerda raputas oma lumivalgeid juukseid:
  - Ei! Milliseid kahtlusi saab põhimõtteliselt olla! Et me pole enamust maailmast läbi võidelnud?
  Christina itsitas:
  - Suurem osa maailmast... Ja millal see kõik saab!
  Magda märkis vihaselt:
  - Ilma Jumalata ei saavuta me midagi!
  Tüdrukud hüüdsid ühest suust:
  - Piisav! Mitte sõnagi religioonist! Me tahame olla maised!
  Ja tank hakkas liikuma, jõudes oma kaaslastele järele. Auto libises sujuvalt. Gaasiturbiinmootor lükkas kergelt ja paak kiirendas maanteel seitsmekümne kilomeetri kaugusel.
  Aga siin kõndisid nad muidugi mööda teed aeglasemalt. Gerda küsis sõpradelt naeratades:
  - Huvitav, kas te arvate, et Washingtoni tuleb tormiliselt vallutada või Ameerika kapituleerub kõigepealt?
  Charlotte soovitas:
  - See on nagu muinasjutus!
  Gerda naeratas:
  - Kas see on nagu muinasjutus?
  Charlotte ütles pompoosselt:
  - Mida kaugemale lähete, seda hullemaks läheb!
  Gerda ütles äkki:
  - Ja ma unistasin, et minust sai väike tüdruk. Peaaegu nagu Anderseni kangelanna, ainult veelgi dramaatilisem!
  Christina märkis hellitavalt:
  - Dramaatilisem... Hmm, mis oleks, kui Andersen kirjutaks meie tankist?
  Charlotte kinnitas energiliselt:
  - See on kõik! See on nagu meie tank armus iseliikuvasse relva ja nad vaidlesid, kumb on lahedam. Siis saadeti iseliikuv relv metalli...
  Christina parandas:
  - Või äkki mitte ainult iseliikuv relv, vaid ka tank... Ja neist said tulevikus robotterminaatorid. Ja suurtükkide ja kuulipildujate asemel kandsid nad lahingulõhkajaid.
  Gerda laulis:
  - Varem külmusid nad kaevikus, vanaisad oigasid... Ja nüüd on saatuse otsustajaks hüperplasma!
  Christina tõstis oma paljad väga ilusad jalad ja märkis:
  - Ma tekitaksin printside palees sensatsiooni... Ja sina ka!
  Gerda nõustus sellega:
  - Meil on võluv neli!
  Magda silitas Christina jalga ja pomises:
  - Jah, naise keha on ilus!
  Gerda vaatas Magdat kahtlustavalt:
  - Millal sul viimati mees oli?
  Tüdruk vastas vihaselt:
  - Sa tead seda ise!
  Charlotte soovitas:
  - Äkki saame vangide üle nalja teha?
  Gerda märkis ratsionaalselt:
  - Kõigepealt peame nad kinni püüdma! Ja siis on meil otsustav võit! Piinamise ja verega!
  Charlotte, see punajuukseline saatan paljastas hambad ja susises:
  - Ja ma armastan verd!
  Tank, millel kaunitarid sõitsid, astus lahingusse. Seekord seisis teel neli Pershingit. Pisut ohtlikumad tankid tulistasid sagedamini. Sõdalased tulistasid kordamööda. Ainult üks mürsk tabas E-50 ja Ameerika tankid vaikisid. Võitlus oli lühike, pool minutit. Saksa relvale vastupanu osutada polnud võimalust.
  Siis ilmusid Shermanid. Tüdrukud tabasid neid eemalt. Me tabasime mitut. Ülejäänu lõpetasid naabrid.
  Siis läksid sakslased edasi. Leidsime aku mahajäetud relvadega. Kuid nagu selgus, pole kõik nii lihtne. Loobunud relvad osutusid kamuflaažiks ning varitsuse tagant avasid täpse ja hävitava tule.
  Tüdrukud vastasid. Ameeriklased vaikiti. Kuid nende tanki soomus oli mitu korda kriimustatud.
  Gerda märkis:
  - Kui meil oleks rohkem enesekindlust ja nõrgem raudrüü, peaksime matused korraldama!
  Magda märkis vihaselt:
  - Aga siis te kindlasti teaksite, milline jumal meil on!
  Gerda vastas karmilt:
  - Järgmises elus hakkaksin ma kindraliks ja asuksin juhtima armeed.
  Charlotte urises:
  - Ma oleksin saanud kaks armeed korraga!
  Christina itsitas ja lisas:
  - Ja sa oled väiklane! Miks mitte neli korraga!
  Gerda märkis naerdes:
  - Ei, parem on kohe saada miljard või triljon!
  Tüdrukud puhkesid naerma ja põrutasid isegi otsaesist. Siis sõitis nende tank edasi. Tulistada tuli kuulipildujatest. Olles maha niitnud mitukümmend jänki. Siin võitlesid ameeriklased kangekaelsemalt. Ja valget lippu ei visatud.
  Ilmusid "nõiad", iseliikuvad relvad, mis pole võimsad, kuid väledad. Nende tüdrukud lasti maha, kuigi nad said paar tabamust ise.
  Üks "Nõidadest" läks pärast täpset tabamust isegi ümber. Tüdrukud
  Hääksutatud:
  - Oleme super!
  Ja jälle saatsid nad karpe. Nad panid selle väga täpselt paika.
  Samal ajal kui sõdalased võitlesid kartmata. Kuid teel sattusid nad kokku raskete 120-mm relvade patareiga. Siin tuli juba manööverdada. Et jumal hoidku, nad ei suudleks oma surmavat embust.
  Karbid lendasid peaaegu lähedal.
  Gerda avas eemalt tule. Esimene Ameerika relv vaikis.
  Siis löök teisele ja siis kolmandale.
  Magda sosistas:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Mürsk tabas E-50 ülemist esiplaati, kuid 250 mm nurga all paiskus kingituse kõrvale. Kuid Saksa relva vastu polnud ameeriklastel päästet. Sõda on poks, kuid sel juhul osutusid natsidel liiga pikad käed.
  Charlotte märkis naerdes:
  - Sellised relvad... Ja kuidas neist sai pehmeks keedetud liha!
  Gerda vaidles mureliku häälega vastu:
  - Selliseid suuri relvi võisid meie ründelennukid märgata. See kaliiber võib ju meile ohtlikuks osutuda, eriti kui see vastu külge lööb!
  Christina vingus:
  - Mul on üllas kuju, aga meie piloodid on häkid!
  Samuti tulistas 155-mm haubits. Tõsi, selle täpsusest Saksa tanki jaoks ei piisa. Selline pätt, puudulik koordinatsioon. Vaenlane ei ole siiski kärbes! Ja E-50 kõrgus on umbes kaks meetrit - tank osutus üsna kükitavaks.
  Charlotte kattis haubitsa, sihis paljaste varvastega relvi juhtkangi abil ja urises:
  - Ma olen tõesti suurepärane!
  Christina teeskles haigutust:
  - Sinu komplimendid on üksluised!
  Charlotte noogutas nõustuvalt.
  - Jah! Näitasime teile rutiinset tehnikat! On aeg minna üle ülaküttele!
  Magda ei suutnud välja öelda:
  - Jumala abiga, loomulikult!
  Juuni esimesel poolel lähenesid Kolmanda Reichi väed Torontole ja piirasid ümber Kanada suurima linna. Ameeriklased püüdsid klammerduda suure asustatud ala külge. Ja nad tõid sinna väed. Traditsiooni kohaselt piirasid sakslased linna ümber, püüdes lüüa haavatavamatesse kohtadesse. Suurimad lahingud toimusid mõlema poole enam kui pooleteise miljoni sõduri osavõtul. Ameerika püstolkuulipilduja oli madalam kui Saksa ründerelv, eriti uusimad MP-54 mudelid, ja ülejäänud varustus veelgi enam.
  Ameeriklased pole lahingutes kuigi vastupidavad. Paljud neist eelistasid end suurtükiväe mürskude ajal peitu pugeda või isegi alla anda - eriti kui nad katlasse sattusid.
  Kui võitlete sakslastega, siis ärge kartke! Ja Nõukogude sõdurid seda ei karda, kuid Ameerika omade suhtes on tekkinud suured kahtlused. Sellest hoolimata võitlevad jänkid ja edasiliikumine maksab sakslastele.
  Monsteri supertank liikus Toronto poole. Nüüd pidi ta kindlustatud kindluslinna pommitama. Pearelvamees Adala oli sellest mõnevõrra ärritunud. Sest liiga palju tsiviilisikuid peaks pommitamise ajal hukkuma.
  See noor naine ei olnud üldse kuri. Kuid ta on valmis täitma oma kohustust Kolmanda Reichi ees.
  Elu on keeruline asi. Adala ei olnud puhtatõuline sakslane. Tal oli venelasest isa, mis muidugi rikkus tema kuvandit. Aga ema väitis ametlikult, et kandis Adalat sakslase käest. Tüdruk ise oli nendest vihjetest väga keeruline. Ta läks idarindele 1942. aastal, kui Fuhrer lubas naisi lahingutes kasutada.
  Ta võitles mõnda aega snaiperina. Teda eristas täpsus ja head tulemused. Sai esimese ja teise klassi raudristid. Siis sõjateenete rist hõbedas ja kullas. Ja ka snaipririst, algul hõbedane, siis kuldne. Ta osales Londoni tormirünnakus. Siis leidis ta end taas idarindelt. Ta võitis Kolmanda Reichi ühe parima snaipri tiitli. Ta sai kulla ja teemantidega snaipriristi, samuti Raudristi Rüütliristi.
  Ta määrati Monsteri supertanki peamiseks laskuriks ja komandöriks. Mis on väga prestiižne.
  Adala on muidugi tippklassi püssimees. Ja ta oli osav ja kaval snaiper. Ja tal on neli Nõukogude kindralit ja rohkem kui nelikümmend ohvitseri. Adala suhtus venelastesse lugupidavalt. Nad pidasid tõesti visalt vastu. Tüdruk osales näiteks Sevastopoli ründamises. Nägin Nõukogude vägede tohutut kangelaslikkust. Siis võitles ta nii Stalingradi äärelinnas kui ka Stalingradis endas. Ta võitles ka brittidega - samuti tõsised, kuigi mitte nii head võitlejad kui venelased.
  Adala pääses tõsistest vigastustest, kuid sai kuulide ja kildude poolt mitu korda kergelt kriimustatud. Seega oli oht elule. Tüdruk oli lahingutes karastunud ja tundis end nüüd peaaegu nagu tagumine rott. Tõeliselt "koletise" relv kaugelt ja veel nelisada millimeetrit sulamist soomust.
  Sellises tankis ei tunne te end kuigi vapralt. Ja siis tulistada mööda linna. Snaiper tapab ju ainult sõjaväelasi. Ja siin...
  Adala, andes laskmiskäsku, sosistas:
  - Jumal hoidku meie südameid puhtana!
  Siin jookseb Peter ringi. Armas poiss, kellel on seljas ainult talle sobivad lühikesed püksid - rebenenud, pargitud, hea figuuriga. Poiss on ilus ja paljud tüdrukud vaatavad teda innukalt või isegi proovivad teda puudutada. Adala karjub neile karmilt, et ärge tehke seda liiga avalikult. Jah, ja nad võivad teismelist ringi tirida. Keha pole veel küpsenud, terveid, täisküpseid tüdrukuid on viisteist. Parem on otsida täiskasvanud mehi.
  Peter on vaesest perest, tal läheb supertanki tööle saamisel muidugi palju õnne. Siin maksavad nad rohkem ja on suhteliselt turvalised.
  Kui aga nooruk oma vangi, vana mustanahalise mehe maha lasi, jättis see Adalale halva maitse.
  Tõesti ei saa relvastamata inimest tappa, see on kole. Võib-olla on tõsi, et vanainimese tulistamine on isiklikult väiksem kaotus - sellest pole nii kahju. Aga see on ikkagi ebameeldiv.
  Adala ei öelnud Peetrile midagi, kuid otsustas, et kui vaja, teeb ta poisile vingerpussi. Seniks las ta töötab... Adala kujutas ette, kuidas poisile peksatakse. Huvitav, kas ta hakkab karjuma?
  Üks tüdruk luges kord raamatut Stenka Razini pojast.
  Umbes kolmeteistaastane poiss vahistati koos isaga. Vanamees on arusaadavalt tuntud mässaja, kes on verd valanud. Aga poeg on alles laps. Küsi temalt, milline.
  Kuid Cornili assistent hindas endist sõjaväeülemat teisiti. Ja ta soovitas poissi kirglikult üle kuulata - mis siis, kui ta teaks, kus isa aarded asuvad.
  Stenka Razini poeg viidi piinakeldrisse. Poiss püüdis otse vaadata ja end uhkena tunda. Kuigi sees oli hirmus. Piinariistad on üles riputatud, kamin lõõmab. Timukad punaste kiivritega.
  Samosa lähenes poisile, ulatas käe, raputas teda kraest ja küsis ähvardavalt:
  - Kui sa ütled mulle, kuhu tüüp aarde peitis, vabastame ta. Ei - me piiname!
  Stenka Razini poeg Grishka vastas vapralt:
  - Ma ei ütle sulle midagi! Ja veelgi enam teile!
  Samosa haukus:
  - Piinage hauapoega!
  Ja ta tõmbas isiklikult kraest, rebides poisi kaftani ära. Nad koorisid Grishka ja tirisid ta nagile. Poiss üritas meeleheitlikult tagasi lüüa. Kuid kogenud timukad immobiliseerisid Grishka löögiga kaela. Siis kinnitasid nad ta käed selja taha ja hakkasid teda köiest tõstma. Poiss krigistas hambaid. Timukas haaras poisil torsost ja raputas teda liigestes väänades. Grishka hakkas raskelt hingama, kuid hoidis nutmist tagasi.
  Kirjatundjatele dikteeriv ametnik ütles sügava häälega:
  - Ütle mulle, varas, kuhu su vend aarde peitis.
  Poiss vastas põlgusega hääles:
  - Isegi kui ma teaksin, ma ei ütleks!
  Samosa andis timukale käsu:
  - Löö! Kümme lööki ettevaatlikult!
  Timukas lõi kindlalt. Grishka keha värises. Kümnendal löögil piinaja tardus. Ja vaatas Samosa poole. Hukkamise ajal oli poiss vait ja hammustas huuli.
  Ametnik ütles sügava häälega:
  - Ütle mulle, varas, kuhu tüüp aarde peitis?
  Grishka hüüdis:
  - Ma ei ütle!
  Samosa urises:
  - Viis lööki ilma salvestamata!
  Timukas lõi poissi ulatusliku löögiga, raputades kogu tema keha. Grishka karjus, kuid hammustas huult. Järgnes teine löök. Samuti pühkiv ja tugev. Grishka vaikis jätkuvalt. Ja jälle kolmas löök, lõigatud nahalt tilkus verd.
  Samosa kortsutas kulmu, kui poissi peksti. Muidugi ei võinud poeg teada, kuhu Stenka varanduse peitis. Ja võib-olla isegi tõelisi aardeid. Aga poissi tuleks üle kuulata. Ja võta temast saladused välja.
  Pärast viiendat lööki hakkas verd aktiivselt tilkuma.
  Ametnik kordas küsimust. Grishka vaikis.
  Samosa tellis:
  - Põleta ta kand ära.
  Timukas võttis välja tüki kuuma rauda ja viis selle poisi paljale tallale. Ta värises, väänas ja... kaotanud teadvuse.
  Adala arvas, et hea oleks Peetrus sellega läbi ajada, et ta ei tapaks relvastamata ja vanu. Peeter tegi midagi valesti. Kuidas see oleks tõelises kontaktlahingus? Kas sa ei oleks häbelik?
  Stenka Razini poeg Grishka, muide, teadis, kuhu on peidetud üks tema isa varandustest, kuid vaikis. Ta sai mõistuse pähe ämbrisse jäävett kallates. Siis käskis Samosa:
  - Põleta ka teine kand rauaga!
  Seekord poiss ei minestanud, ta püüdis tõmbleda, kuid Grishka paljad jalad olid varrukatega kinni.
  Samosa susises:
  - Veel viis ripsmet, ilma igasuguse hoolitsuseta!
  Pärast viiendat lööki raputas poisi särav pea ja Grishka kaotas teadvuse.
  Piinamises kogenud ametnik andis nõu:
  - Lase tal minna! Laps jääb ikka pikali!
  Samosa ütles karmilt:
  - Eemaldage kutsikas! Pühkige viinaga üle ja pange voodile... Lase minna! Homme jätkame piinamist!
  Grishka eemaldati restilt ja lõiked pühiti alkoholi ja vee seguga üle. Poiss tõmbles: viin torkas. Seejärel anti Grishkale kuuma puljongit ja lukustati kuumutatud kambrisse. Aga igaks juhuks aheldati poisil kaelast kinni ja lasti magama jääda. Poiss magas kõhuli, voodi oli pehme. Timukad surevad sageli timukate piinamise ajal ja Samosa tahtis teada, kuhu Stenka oma aarded peitis.
  Pärast seda, kui Grishkal oli lubatud minna ja magada, tõmmati poiss järgmisel päeval uuesti piinamisruumi. Nad tõmbasid ta uuesti nagile. Grishka niigi veninud liigesed muutusid valusamaks. Poisi jalge ette riputati raskused. Et lihaseid rohkem venitada. Siis tõi timukas naeratades tulikuuma triikraua ja surus selle Grishka rinnale. Poiss krigistas metsikust valust hambaid.
  Samosa hüüdis:
  - Räägi varas!
  See lõhnas põlenud. Liha röstimise lõhn tugevnes. Grishka silmad kissitasid valušokist ja poiss kaotas taas teadvuse. Timukas võttis rinnast raua ja ütles:
  - Tugev poiss...
  Samosa urises:
  - Peame selle poolitama... Pliit on teie jalge ees!
  Timukas määris poisi tallad õliga kokku ja süütas eemalt ahju. Juba kõrbenud kontsadel oli suur valu. Poiss hingas raskelt. Ta pillas higi ja vere segu, kiristas hambaid, kuid vaikis. Kuigi see läks talle kalliks maksma. Pingutused olid meeleheitlikud.
  Samosa urises ägedalt:
  - Sa räägid! Hei, löö mulle selga!
  Timukas andis Grishkale lööke. Kümnendal löögil värises poisi pea loiult ja kukkus ümber. Poiss ei tulnud kohe mõistusele isegi pärast seda, kui talle ämbritäis vett peale kallati. Samosa lõi Grishkale näkku ja käskis:
  - Löö uuesti!
  Deak märkis:
  - Alasti mees sureb...
  Samosa urises:
  - Jama! Tõstke ta riiulilt ära! Jätka homme!
  Grishka eemaldati uuesti piinamisseadmest ja viidi tuppa. Poiss peksles ja tõmbles. Ta vajus raskesse, meeleheitlikku unne. Siis ta ärkas ja nuttis. Kuid niipea kui vangivalvur välja ilmus, jäi ta vait ja vaatas talle vihaselt otsa. Ta viskas poisile leiba ja kalja. Poisil polnud võimalust põgeneda, seda enam, et ta oli kaelast aheldatud.
  Järgmisel päeval piinati Grishkat veidi teisiti. Nad tõstsid mind laeni, tõstsid käed nagile ja lasid siis lahti. Selline metsik valu, et
  katkestab hingamise. Poissi tõsteti kolm korda, kuni ta kaotas teadvuse.
  Mispeale peksis timukas teda uuesti piitsaga ja põletas kuuma rauaga kõhtu. Pärast poisi põhjalikku piinamist vabastasid nad ta ja viisid ta kambrisse. Timukatel ei õnnestunud midagi saavutada.
  Järgmisel päeval pandi Grishka nagi külge, paljaste jalgade all süüdati grill, seljale ja tagumikule kanti kuum traat. Poiss kaotas piinamise käigus mitu korda teadvuse, kuid tuli mõistusele. Kuni timukad ise väsisid ja piinamise lõpetasid.
  Järgmisel päeval venitati poiss välja ning timukas hakkas tal tulikuumade tangidega varbaid murdma ja ka ribidele vajutama. Grishka karjus mitu korda, kuid nõudmistele midagi öelda vastas mühaga.
  Ja jälle sai ta piitsa kätte.
  Möödus kaks nädalat. Grishka lapselik keha on piinamisest juba kurnatud. Valu on kõikjal. Valust ei jäänud puutumata verd ega veeni. Alguses, kui nad teda peksid ja põletasid, tahtis ta sisse tormata ja oma kehas toimunud plahvatused summutada. Aga kui valu haaras kogu olendi, muutus see igavaks.
  Samosa ise nägi, et võimalus Grishkast midagi välja rebida hääbus tema silme ees. Timukad proovisid uut abinõu. Leidsime jahu. Grishka juuksed raseeriti maha ja tema kroonile hakkas külma vett tilkuma. Piinamine on julm ja tõhus. Mõne tunni pärast on tunne, et ajus plahvatavad pommid. Grishka oli peaaegu pime ja kurt. Ta ei kuulnud enam timuka ja Samosa sõnu.
  Nad andsid alla ja tirisid ta uuesti nagile. Teadmata, et igasugune valu poisile oli vaid lohutuseks - tähelepanu kõrvalejuhtimine kohutavamast ajuhaavandist.
  Tuli ja ripsmed lõid ta silmad särama.
  Grishka tuli mõistusele ja suutis timukaid näha. Siin asetab piinaja raskused plokile, millesse poisi jalad on kinnitatud. Valu kätes ja õlgades süveneb, kuid see tõmbab mu tähelepanu eemale mu ajupõrgust.
  Samosa möirgab täiel rinnal. Ta ise on punajuukseline, habemega:
  - Ütle mulle, kutsikas, kuhu isa aarded peitis!
  Grishka raputab pead. Vastuseks järgneb löök, mis raputab keha ja nad tabasid teda kõvasti. Teine timukas, poisi paljaste jalgade all, riisub nagi all kuumust. See on jube, kuid mitte nii hirmutav.
  Siin seisab Cornila, Stenka Razini ristiisa ja endine sõjaväepealik. Vananenud, halli habemega. Tema pilgus on isegi justkui kaastunnet piinatud lapse vastu. Läheduses seisab koprakübaraga bojaar. Tal on piinamisruumis ilmselgelt palav. Ja poisi piinamise vastu on tema näol ilmselge huvi. Piinamine jätkub. Grishka tundis äkki jõutõusu ja laulis:
  Sa oled Razin, mu kuningas ja isa,
  Ta tõstis taas rahva ikke vastu...
  Usun, et kannatustele tuleb lõpp
  Bojaaridele jäävad ainult piitsad ja mitte midagi!
  
  Talupoeg, tööline on nüüd ikke all,
  Lihtproletaarlane purustatakse bojaaride poolt...
  Kuid ma usun, et me pühime minema kõik vereimejad,
  Laulame tuhat aariat kodumaale!
  
  Lõppude lõpuks oigab bojaaride ohver igal õuel,
  Igal pool on panused ja nagid...
  Nad on veelgi hullemad, arvestage uskmatutega,
  Nad piinavad sind, jõmm piinades!
  
  Kuid Razin läbis lahinguid,
  Kõik vajalikud käed ja teed...
  Võiduga tuli meie vaba kasakas,
  Et rebida kõik bojaarpreestrid!
  
  Ei, tea, et meil on kahtlusi,
  Lõppude lõpuks oleme me inimeste jaoks, kahtlemata...
  Nüüd tuleb arusaamise tund,
  Teiste põlvkondade auks...
  
  Sa oled vabaduse ja au Razin - juht,
  Jalutas mööda meie Venemaad...
  Ma tahan, et sinust saaks meie suverään,
  Või veel parem - universaalne messias!
  
  Olgu õiglus, siis usu mind,
  Valguskiir jääb igavesti...
  Ja despoot rebib metsalise tükkideks,
  Võime koitu ära oodata!
  
  Simbirski lähedal käib lahing - võitlus,
  Me oleme raevukad, vägivaldsed sõdalased, teate!
  Ja ma usun, et saatus on saada võitjaks,
  Palun andke lattidele aju!
  
  Kuigi Razin suri lahingus kangelaslikult,
  Aga igavikus on ta nägu püha...
  Ta on kahtlemata rüütel, ratsanik,
  Ja see juhtub, uskuge Kremlit hetkega!
  
  Orjus ja bojaaride ike saavad otsa,
  Ja päike tõuseb planeedi kohale...
  Kannatus ja pettus kaovad igaveseks,
  Ja Razinit ülistatakse luuletustes!
  Sel ajal kui poiss laulis, seisid kõik, nii timukad kui ka "publik" tardunult ja kuulasid. Kuid viimaste sõnade peale plahvatas Samosa ja karjus täiest kõrist:
  - Löö! Tapa ta!
  Timukas andis poisile vihaseid lööke. Juba teadvuse kaotades sosistas Grishka:
  - Venemaa inimesed saavad vabaks!
  Verine poiss võeti nagist maha ja viidi minema. Samosa pühkis laubalt higi ja susises:
  - Piisav! Meil on küllalt! Veerandi pätt ja ole sellega tehtud!
  Cornila ütles kõhklevalt:
  - Kas lapse veerandi tegemine on õige? Ja isegi avalikult? Äkki kägistada ta kambris?
  urises Samosa kontsad põrandale klõpsates.
  - Ei! Täitke! Ja avalikult - neljandikku!
  Bojaar kinnitas rusikast kokku surudes:
  - Las see olla nii! Kinnitan surmaotsuse!
  Samosa irvitas pahatahtlikult:
  - Grishka veeranditakse! Toome välja kogu Razini seemne!
  Siin läks Adala tähelepanu kõrvale. Ta on sunnitud andma tulistamiskäsu. Ja kakskümmend tonni kaaluv pommrakett tabab Torontot. Toob endasse surma ja õuduse. Adala järgneb oma segaduses pilguga tulisele sabale.
  Oh, oleks parem, kui ta oleks piloot. Kui lahe ja romantiline see on. Siin on selline piloot-raider.
  Taevas on väga lahe.. Tüdruk langetas pea ja hakkas vähemalt midagi head meenutama. Aga midagi ei tulnud meelde. Lisaks lugu Stenka Razini pojast.
  Poiss lamas voodil, keerles ja unes meeletu. Raske on magada, kui kogu keha on haavatud ning haavandeid sööbivad ka sool ja viin. Viimased viisteist päeva on olnud puhas piinamine. Piinamine öösel ja tõsine deliirium päeval.
  Poiss unistas oma isast. Võimas ja tugev Stepan julgustas oma poega:
  - Pea, poiss! Rahvas mäletab teid, kui olete surma vastu võtnud!
  Hullunud Grishka vastas:
  - Mis surm mind ootab?
  Stepan ütles enesekindlalt:
  - Meie tulevik on udune. Ja pole teada, mis ees ootab. Kuid teie viimased hetked elus on kõige olulisemad. Ära ole häbelik! Jätkake julgust!
  Grishka vastas mitte päris enesekindlalt:
  - Ma olen kindel... Aga sina, isa... Kas meie õiglane põhjus on tõesti kadunud?
  Stepan ütles kõueval häälel:
  - Noh, ma ei tee seda! Mind võidakse hukata, aga tuleb veel üks Razin ja tema järel veel üks Razin ja meie vaenlased ei saa sellega midagi peale hakata! Tulevad uued sajandid, tuleb põlvkondade vahetus... Aga tormiisand Lenin tuleb Razinile järele!
  Grishka, kes sai samuti enesekindlust, ütles:
  - Usun, et tuled tagasi!
  Poiss ärkas üles. Keha valutas tuimalt ja nahk oli toores. Ukselt kostis jahvatushäält ja timukas sisenes kambrisse.
  Suur piinaja ütles õrnal toonil:
  - Tere Grishka!
  Poiss, kes tundis end ootamatult tugevana, vastas:
  - Timukal pole hea tervis, nii et sa sured!
  Piinaja noogutas heatujuliselt:
  - Ja sa oled julge kutsikas. Olen näinud ja piinanud erinevaid... Aga ma pole kunagi näinud kedagi sinusugust! Nii väike, aga tõeline tulekivi!
  Grishka vastas tagasihoidlikult:
  - Mul on mu isa vaim!
  Timukas soovitas muigega:
  - Teeme diili...
  Poiss kõlistas ketti ja leidis endas jõudu voodist tõusta ja maha istuda. Grishka küsis huviga:
  - Mis tehingut?
  Timukas soovitas sosinal:
  - Las sa ütled mulle, kus on su isa aare, ja ma... võtan kaelarihma ära ja viin su kotti.
  Grishka kõhkles hetke. Tõepoolest, mis siis, kui sa petad timukat. Ütle talle vales kohas, kasuta hetke ära ja jookse minema. Päästa oma elu ja jäta oma vaenlased rippuma? Kiusatus oli suur. Kuid poiss mäletas oma isa. Osta oma elu kavaluse ja pettusega? Ei, ta peab tellingutel väärikalt surema!
  Grishka raputas oma raseeritud, muljutud ja konarlikku pead:
  - Ei!
  Piinaja irvitas ja märkis:
  - Homme sind hukatakse! See on kindel... Piinamist enam ei tule, aga teisi hukkamiseks valmis pole!
  Grishka värises, kuid vastas vapralt:
  - Noh, nad hukkavad... Me kõik oleme surelikud!
  Timukas lisas muigega:
  - Sul ei võeta lihtsalt pead maha! Ja nad viskavad selle ratta selga! Kõigepealt lõigatakse ära käed, seejärel jalad ja alles siis pea. Kas sa tahad seda?
  Poiss värises, muutus kahvatumaks ja pomises:
  - Kuna saatus on selline... Ma lihtsalt püüan surma väärikalt vastu võtta!
  Timukas naeratas ja märkis:
  - Teie isa viidi juba Moskvasse. Seal piinatakse sind veelgi hullemini. Ja siis ootab ka veerandratas. Ja sina... Kahju, et nad sind hukavad! Sa oled tugev poiss ja tore oleks sind veel piinata!
  Grishka vastas karmilt:
  - Järgmises maailmas piinatakse teid!
  Timukas lahkus kambrist. Ja Grishka pöördus ümber ja lõi rusikaga vastu lõuga. Valu kajas läbi nagile venitatud veenide. Võib-olla ta ei peaks seda tegema? Oli vaja üles näidata ettenägelikkust ja timukat petta. Ja ees ootamas teda...
  Poiss vaevalt tõusis ja vaatas oma kätt, mis oli kaetud pissijälgede ja põletushaavadega? Kas ta tõesti lõigatakse ära? Grishka vaatas oma jalga. Ta sai ka kõik läbi pekstud, tallad põlenud, varbad murdunud. Aga küllap ta siiski saab tellingute otsa ronida. Ja tema jalad ja käed ja lõpuks pea lõigatakse maha. Ja siis lendab hing taevasse...
  Ta on alles laps ja pole jõudnud pattu teha. Läbis tule ja piitsa katse. Tõenäoliselt ootab ees väljateenitud paradiis või halvimal juhul lühiajaline viibimine puhastustules. Huvitav, kas nad kutsuvad ta preestri juurde pihtima? See pole aga enam oluline. Grishka ei tundnud oma patte ega kartnud enam vältimatut kohtumist Jumalaga. Ja paradiisis on hea, imeline aed, kus on igavene suvi ja inglid mängivad harfi. Miks mitte vääriline koht poisile, kes kannatas ränka piinamise all?
  See on parem kui nagi otsas rippudes, kui piitsaga nahk rebitakse ja sõrmi kuuma triikrauaga katki tehakse. Seal jääd sa igavesti poisiks ja oled igavesti noor ja terve.
  Oli kuulda ukse kõlinat. Ilmus tüdruk kandiku ja kahe valvuriga, samuti Samosa. Koletis naeratas ja ütles:
  - Viimast korda elus söö hästi, kutsikas! Kornila on helde! Ja seal nad lõikavad sul käed ja jalad maha!
  Grishka vastas karmilt:
  - Ja teid karistatakse... Mitte maa peal, vaid taevas!
  Samosa urises:
  - Kutsikas! Vaatame, kuidas sa roolis karjud!
  Grishka ütles julgelt:
  - Surm annab mõnikord surematuse ja reetmine unustuse!
  Samosa lõi vihaselt ust kinni ja lahkus. Alles jäi vaid timukas. Grishka noogutas talle peaaegu sõbralikult:
  - Need on pühad, mida me tähistame! Ja sa ei taha surra!
  Kavala pilguga timukas küsis poisilt:
  - Kas te pole oma hinge peale mõelnud?
  Grishka vastas ausalt:
  - Ma ei tunne, et mul oleks patte, mida kahetseda.
  Timukas noogutas selle peale:
  - Noh, rõõmusta, pätt. Samal ajal joo klaas veini. Tõenäoliselt esimene mu elus.
  Grishka hakkas hane sööma. Peale vanglapudru tundus toit ülimalt maitsev. Poisil oli veidi valus närida, aga liha tundus magus. Ja seda neelati aktiivselt alla.
  Timukas märkis:
  - Kui mitte teie ristiisa Cornila, poleks te selliseid pidusööke saanud.
  Grishka küsis tõsise pilguga:
  - Mida ta tahab?
  Piinaja vastas ausalt:
  - Hangi Stepani aarded. Muidu poleks ta liikunudki.
  Grishka vastas ükskõiksel toonil:
  - Lase aaretel maas lebada. Ja teenib tulevasi ülestõususid!
  Timukas ütles imetlevalt:
  - Noh, sa oled kotkas! Tõeline sõdalane! Noh, soovin teile edu!
  Ja piinaja jättis poisi maha. Grishka tundis end pärast klaasi kange veini söömist ja joomist raskena. Silmad vajusid kinni ja poiss jäi magama. Ta unistas lahingutest ja mitmesugustest juhtumitest. See on nagu muinasjutu rüütel, kes raiub maha tuhandeid võitlejaid.
  Märk paremale - tänav, vasak rada!
  Ja siis lendab ta draakoni peal. Nagu muinasjutu kangelane...
  Järgmisel hommikul äratati Grushka üles. Poisil oli esimest korda hea uni ja ta tundis end energilisemana. Timukad tõstsid ta üles. Nad panid haavatud kehale kotiriie. Ja nad tõstsid mu üles ja viisid mu hukkamisele. Grishka nägi koidikul värvi ja teravaid odasid.
  Poiss kõndis raududes, mis oli ebamugav. Ta viidi õue. Poisi paljaste vigastatud jalgadel oli munakividele astuda raske. Kuid Grishka talus seda hambaid kiristades ja püüdis püsti jääda. Kuigi põlenud jalgade iga samm oli valus. Ta läks väljakule.
  Inimesed nägid poissi. Raseeritud, marrastuste ja sinikatega kaetud, paljaste põlenud jalgadega, kõhn.
  Grishka inspireeris pigem haletsust kui vihkamist. Paljud, eriti naised, ohkasid kaastundlikult.
  Poiss pilgutas neile silma ja ütles:
  - Nagu, kus on meie oma, see ei kadunud!
  Ja ta liikus edasi. Erilist hirmu ei olnud. Grishka oli kindel, et ta ei vääri enda jaoks põrgut. Ja taevas on palju parem kui maise julma olemasolu.
  Hukkamispaika ümbritsesid valitud Moskva vibulaskjad. Seal on palju valvureid ja koduseid kasakaid. Tundus, et hukkamisele ei kuulunud mitte laps, vaid kosmiliste mõõtmetega riiklik kurjategija.
  Poiss ronis ebakindlalt, koperdades mööda redelit üles, astus põlenud jalgadega tammelaudadele.
  Plokil sätendas tohutu teritatud kirves. Ringi käis punases rüüs massiivne timukas. Kvartalimiseks mõeldud ratas oli ka.
  Grishka lõi risti ette. Käte liigutamine on tõesti valus.
  Herald hakkas süüdistust lugema:
  - See Stenka Razini poeg Grishka on süüdi: aarete varjamises, mässuliste üksuste organiseerimises, bojaaride hukkamises ja röövimises, naistevastases vägivallas ja nii edasi. Seetõttu mõistetakse talle neljandikku ratta seljas istumine ja igavene anteem. Las karistus täidetakse.
  Grishka värises, kuid jäi paigale seisma ja sirgelt seisma. Ametnik sosistas:
  - Noh, kas varas on valmis inimeste ees meelt parandama?
  Grishka mõtles. Jah, tal on, mida kahetseda. Poiss kummardas ja ütles:
  - Vabandust, Doni kasakad. Olen teie ees süüdi, et ma teid bojaari ikkest ei vabastanud.
  Samosa karjus meeleheitlikult:
  - Hukata ta kiiresti!
  Timuka abid tormasid poisi juurde. Kätevalu ületades rebis Grishka ise kotiriide seljast. Inimesed puutusid kokku timukate tekitatud haavandite ja haavadega. Siis väänasid nad Grishka käed ja viskasid ta rooli.
  Timukas tõstis poisi kohal kirve. "Nüüd see algab": arvas Grishka.
  Kuid sel hetkel kõlas müra ja heerold teatas:
  - Kuninglik halastus! Gregory nooruse tõttu asendub surmanuhtlus orjamüügiga! Las see olla nii!
  Poiss tõsteti tellingutelt ja viidi tuppa. Grishka jaoks algas uus elu.
  Toronto osutus päris kõvaks pähkliks. Linna ümber piiranud ja tarbetuid kaotusi vältinud natsid hävitasid selle metoodiliselt suurtükiväe ja lennukitega. Suuri lootusi pandi ka USA siseselt viiendale kolonnile. Rünnak Octave'ile osutus kiiremaks ja edukamaks. Kanada pealinn langes pärast kolm päeva kestnud võitlust. 22. juunil 1945 lähenesid natsid USA põhjapiirile.
  Seega leidis Ameerika end täieliku strateegilise piiratuse positsioonis. Ja sellest on äärmiselt raske välja tulla. Natsid tähistasid Prantsusmaa alistumise viiendat aastapäeva, neli aastat pärast rünnakut NSV Liidule ja kaks aastat pärast idaoperatsiooni taasalustamist.
  Nii tähistas füürer taas oma loomaaiaga pühade ja gladiaatorite võitlustega.
  Viiesaja tuhande istekohaga Colosseum ehitati Berliinis. Ja rahvast kogunes palju. Staadion on tõesti ülerahvastatud. Ja talveks võiks ka klaasist sissetõmmatava kupliga kinni panna. Fuhrer ja tema saatjaskond istusid tugitoolides ja nende ette olid laotud lauad koos nõudega. Ja loomakoda pidutses.
  Hitlerile näidati uut tanki "E"-400, mis kaalus umbes viissada tonni. Sõiduk oli relvastatud kahe 105-mm kaliibriga kahuriga, 650-mm pommiheitja ja kaheteistkümne kuulipildujaga. Võimas sõiduk, mille laubal kaldus 300 mm ja külgedel 250 mm soomus, jättis kindralitele tugeva mulje. Tank oli tõesti kõigi ametite meister.
  Sellele paigaldati rekordilise 3000 hobujõuga gaasiturbiinmootor. Ja kõik, kes seda kükitavat tanki nägid, hakkasid kartma. Kuigi auto nägi palju kilpkonna moodi välja. Kuid tünnidega - pikad tankitõrjerelvad ning lai ja lühem pommiheitja.
  Autot tulistati relvadest, näidates tugevat kaitset. Nii rasket, laia ja pikka bandurat on aga raske raudteel transportida.
  Guderian juhtis sellele tähelepanu. Suurim tankistrateeg soovitas:
  - Arvan, et parem on keelata üle kahesaja tonni raskemate masinate arendamine. Vastasel juhul on neid peaaegu võimatu teisaldada isegi spetsiaalsetes vagunites.
  Mainstein nõustus Guderianiga:
  - Paak on liiga raske, suur koorem. Üldiselt sobib E-50 sõjaväele üsna hästi. Parem on toota seda sõidukit ründe modifikatsioonis, kui leiutada selliseid hiiglaslikke hübriide.
  Fuhrer pomises midagi, mis polnud eriti arusaadav. Üldiselt Hitlerile ei meeldinud, kui tema geniaalsust küsitleti. Viimasel ajal on aga kiitused igavaks muutunud. Kuid antud juhul armastas fašistlik diktaator suuri tanke. Ja ma ei tahtnud taganeda.
  Adolf ütles kindlalt:
  - See on E-400 seerias ja meie insenerid lahendavad transpordiprobleemi!
  Seejärel kontrolliti MP0-55 rünnakkarbiini, mille läbitungiv kuul oli suurem. Mis rõõmustas ka Hitlerit. Nagu ka kiired soomustransportöörid. Üldiselt oli plaanis kogu jalavägi neile üle anda.
  Fuhrer aga armastas tanki läbimurdeid. Arutleti ka arvutite üle. Transistore kasutava uue elektroonilise masina projekt tõotas muutuda tõhusamaks ja kompaktsemaks.
  Disainer lubas, et peagi saab arvutis malet mängida.
  Hitlerile see idee meeldis. Fuhrer ise hakkas selle mängu vastu huvi tundma vabal ajal ja ta tegi oma tööd hästi. Napoleon armastas ka malet ja võrdles tõelisi lahinguid malega. Nüüd lootis füürer ameeriklased Zugzwangi sisse ajada. Ja siiani on see toiminud. Maailma võimsaim majandus ei suutnud ühtsele Euroopale ja kolooniate ressurssidele vastu seista.
  Kõrge oli ka toodetud seadmete kvantitatiivne näitaja.
  Vallatud füüreri tähelepanu aga hajutas areen. Kaunid tüdrukud tulid välja võitlema. Ja kuidas sa ei saa neid vaadata?
  Hitler imetles tüdrukute poolalasti lihaselist keha ja kujutles end oma fantaasias päkapikuna. Hea on olla selle rahva esindaja - päkapikud ei vanane ja elavad tuhandeid aastaid. Nad on palju tugevamad ja kiiremad kui inimesed ning neid eristab armastav olemus. Mis võistlus!
  Fuhrer plaksutas käsi ja ütles:
  - Ja ei sõber ega vaenlane, vaid päkapikk!
  Vahepeal said tüdrukud kokku ja hakkasid mõõkade ja mõõkadega võitlema. Füürerile juba tuttav vaatepilt.
  Ja Hitler tahab draakoniga võidelda. Võidelda kaheteistpealise sisalikuga. Ja lõikas tal laseriga pead maha...
  Fuhrer oli selgelt huvitatud laserrelvadest. Ja mitte ilma põhjuseta. Lendavatelt taldrikutelt saab ju tulistada kuumakiiri. Ja neilt ei tule mingit päästet.
  Fuhrer mäletas filmi, kus Stella ja Albina lendasid surmakiiri kasutades ketast. Kõik osutus seal tõesti suurepäraselt. Üks lask ja kakssada Ameerika lennukit haaravad kohe leekidesse. Siis oli veel tulistamist. Suurepärane võimalus võitlusvõimeks. Ja tüdrukutest piloodid on nii ilusad... Ma tahan lihtsalt puudutada üht tema jalga või rinda.
  Ja areenil tüdrukud kukuvad ja murduvad, mõõkadest läbistatuna. Kui julm see on!
  Fuhrer ise tundis end veidi närvilisena. Ilu sureb. Kuid ilusam on naist piinata ja vägistada kui teda tappa.
  Ühel tüdrukul lõigati käsi ära ja ta kukkus veritsema. Ta lõpetab terava mõõga löögi. Hitler isegi hüppab rõõmust. Ja nurrub:
  - See on kiirendus! Saagu eesmärk!
  Himmler võtab üles:
  - Olgu eesmärk!
  Fuhrer pöördus Kolmanda Reichi peatimuka poole ja küsis:
  - Aga juudid?
  Rõõmsa ilmega Himmler vastas:
  - Nad töötavad meie heaks, mu füürer! Kaasa arvatud šaraškad! Me sundisime juudid oma majandusse!
  Fuhrer möirgas selle peale:
  - Veenduge, et nad ei paljuneks! Ja ei segunenud teiste rahvustega!
  Himmler ütles alatult:
  - Jah, mu füürer!
  Hitler lehvitas sellega. Ta mäletas oma eilse öö unenägu. Veidi painajalik ja fantastiline.
  Tundus, nagu lendaks ta tähelaeval ja... Neid jälitasid kosmosepiraadid. Terve pakk. Führeri kõrval olid neli bikiinides tüdrukut. Ja veel terve meeskond koos päkapikuga.
  Vaenlane lähenes vääramatult. Ta meenutas kummitust, õudusunenägude maailmast.
  Hitler oli oma unenäos nõid või õigemini mustkunstnik. Ta valmistas improviseeritud joogi, olles valmis oma vastasega vaenulikult vastu tulema. Tema kätes vibreeris võlukepp: peenike hääl justkui piiksus: oht, oht, oht!
  Adolfi valdas inspiratsioon, improviseeris võidu nimel. Noor Fuhrer segas kiiresti seni tundmatu koostisega jooki. Puhus talle peale.
  Peaaegu kohe ilmusid nende kõrvale kolme laeva kujutised. Nad jõudsid peaaegu lähedale.
  Päkapikk käskis:
  - Suurimas mastaabis plasmapurse!
  Vastuhävitaja tulistas kõigist relvadest. Välja lendas märatsev hävitamise keeris. Vahemaa oli peaaegu ekstreemne; peamisel tähelaeval oleks pidanud olema raske. Kuid nõid Jarran suutis omamoodi kaitsevõime üles seada. Selle tulemusena tabas salvo täiest jõust paremalt kihutanud brigantiini.
  Võimas löök väänas kosmoselaeva, see krimpsus ja paiskus nagu veoauto ratta poolt purustatud kummipall. Ainult praht hajus kaugemal, valades tuha üle põleva söega.
  Fuhrer vilistas:
  - Vau! Löögijõu jõud, aga vales lõual!
  Ilusad tüdrukud vallatu Adovi ümber itsitasid.
  Christina vastas:
  "Nüüd ei saa me tüli vältida."
  Tüdruk tormas paljajalu mööda ebamugavat käiku õhulüüside poole, kaks "winferi" rippusid küljelt küljele. Kui Christina lõi, kriuksus üks relvadest:
  - Minu jõudu kasutab kolm ja kaks sajandikku.
  - Ole vait, kuulipilduja! - karjus terminaatoritüdruk talle. - See ei ole veel nii.
  Kaunitar lendas mööda, keeras mitu korda ümber. Liikumine aeglustus, päkapikk lülitas gravioonika täiustatud režiimi, mida kasutati hiiglaslikele planeetidele, neutrontähtedele ja ebapiisavalt võimsatele mustadele aukudele maandumisel.
  Nüüd oli teda ümbritsev keskkond muutunud viskoosseks ja sellisest tarretisest üle saades vajus ta armatuuri lähedale soovitud kohta.
  -Kaklus on kaklus ja sellega ei saa midagi teha.
  Kolm tüdrukute rühma võtsid kohad seina ääres, valmistudes ägedaks kokkupõrkeks. Mida nad mõtlevad? Enamik neist elab ju oma viimaseid minuteid, ees ootab verine lahing halastamatu ja osava vaenlasega.
  Piraadid ei anna veerandit!
  Christina palvetas vaimselt Absoluudi poole, millest sündis lugematu arv jumalaid ja religioone. Tüdruk hüppas põrandale ning enne kui ta jõudis kinnitusele jalgu puhata, järgnes šokk, tohutu kosmoselaev imes täielikult kokku. See oli hetkeline protsess, kus kõik keha molekulid nihkusid.
  Tema taga lennanud Charlotte ja Gerda põrutasid küljele nii suure kolinaga, et ilma kaitseta oleks tüdrukutel soomused risti määritud. Ja nii nad lendasid tagasi, hüpates neli korda nagu lauatennise pallid. Christina võttis need kergesti üles ja ütles liikumise peatades:
  - Ärge isegi proovige magada, sõbrad! Tõsine äri on just algamas!
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  - Seal on komandör!
  Kõlas päkapiku käsk:
  - Hakka edasi liikuma.
  Vaenlane oli lähedal, hetk hiljem lendas Christinast paremale välja lõigatud ruut külmavärinaga ja hetkeks sädeles ilmunud tempel sulanud servaga.
  - Viska lõvi suhu! - käskis Christina ja hüppas läbi ava, nagu oleks ta põrgulikesse leekidesse sukeldunud.
  Vaatamata pimedusele võimaldasid kiivrites olevad instrumendid rahvarohkeid piraate selgelt näha. Plasma tükid lendasid winferist välja, relv ise valis sihtmärgid, korjates ära vaenlased. Christina kui kogenud võitleja ei kogenud vähimatki kõhklust. Üks piraatidest kukkus oma kõva jala löögi alla, ahvi keha krõbises ja luud läksid laiali.
  Kaks tuulemeest ajasid välja lopsakad, pikad tõrvikud ja lõid ka impulssidega, läbistades soomust täidega. Magda ja Charlotte lendasid talle järele, nad nagu kastekannidest valasid miljardite kraadideni kuumutatud ainetükke.
  Väliselt õrnad kaunitarid, lahingus muutusid nad täielikult, meenutades põrgu kuradit.
  - Ettevaatust, koletised! - tüdrukud karjusid.
  Christina lendas läbi õhu, jättes endast maha mäe laipu, möödus koridorist ja jooksis kohe pardatanki. Soomustatud mardikas kohtus tüdrukuga tiheda tulega. Hetk, mis kulus autol võõra tuvastamiseks ja relvade sihtimiseks, päästis Christina elu. Tüdruk nihkus külili ja ka Magdal õnnestus end ära pöörata. Kuid Charlotte'il ei vedanud. Võimas plasmalahendus purustas tüdruku koos tema lahinguülikonnaga. Vigastada said ka mitmed tema taga lennanud sõbrad.
  Tüdrukud kukkusid, ühel põles käsi, teisel jalg.
  Kaunitarid töötasid aga Weidemehest tõukuvalt automaatselt. Suundumislaeng valis koha ristmikul, tungides läbi tanki liikuva soomuse.
  Massiivne mardikas oli paistes, relvade suukorvid kõverdusid.
  Christina kinnitas:
  - Tore, tüdrukud.
  Tema poole liikus gravioonlasereid tulistades lülijalgsete ründerobot.
  Loendus toimus sõna otseses mõttes sekundites. Sukeldudes hävitava ruumi lõikamise laine alla, andis Christina voolu roboti põlveliigesesse, murdes kolm liiget. Lahingsõiduk kukkus kokku, tulistas lakke, hammustes soomustatud seinu.
  - Kuldjuukseline, ole ettevaatlik. - karjus üks tüdrukutest.
  Taga jäänud tüdrukud tulistasid Weidemeest, sundides pärakust edasi liikunud tanki peatuma. See hakkas suitsema, kuid ei lõpetanud tulistamist, Christina pöördus ümber ja sattus kohe tule alla, kiir tabas teda selga ja lükkas ta pikali, murdes peaaegu luud.
  Terminaatoritüdruk tegi salto, lüües minnes paneeli maha ja üle lennates vastast hüperplasmimõõgaga rindu, hävitades instrumendid.
  Robot tõmbles järsult ja krampis, lagunenud relva kiired tabasid oma piraate, kes üritasid kõrvalkoridorist läbi murda. Teine robot paiskus külili, viltu, vedelik voolas sellest välja nagu veri, millest leegid läbisid, sulatades metalli.
  Adolf Hitler tungis järgmisest kambrist läbi. Ta ründas tanki uljalt loitsuga. Auto tõmbles, vooluringid kuumenesid ja see pööras tagasi, vallandades piraatide kallal ägeda tornaado. Üldiselt oli see tehnika mõeldud raevunud loomadele, mitte küborgidele, kuid seekord see toimis. Võib-olla on põhjuseks see, et skeem oli liiga lihtne või Henry maagilised jõud kasvasid stressi all.
  Elf Buckingham käskis:
  - Krasnova, korja vaenlane tagant üles, tuletihedus on liiga kõrge, me ei murdnud kolmandalt tasemelt läbi.
  - Ma kuuletun! - Christina sai aru, et seal on tõrge. - Ma murran nüüd läbi.
  Tüdruk viskas granaadi, mis kiibiga juhituna paar korda seintelt tagasi põrkas, jõnksatas ja nokautis veel neli piraati. - See on minema pühitud! - hüüdis rõõmus tüdruk, lakkudes oma katkise huulte vahelt verd.
  Teda tabas külggalerii nurga tagant tuli. Ta pidi pikali heitma ja siis hüppasid tema suunas granaadid. Tüdrukul oli vaevalt aega neid maha tulistada, tulistades instinktist juhindudes lühidalt.
  Granaadid plahvatasid, pannes enda omadele plasmakilde. Isegi Christina tundis lõõmavat kuumust.
  Keegi tulistas fitegrobi volu. Sädelevad hüperplasmaatilised mullid pühkisid mööda koridori, praadides vaenlase sõdureid. Veel üks ründerobot hävis ja tank varises kokku.
  Vahepeal lõikasid Magda ja Gertrude õhupuhastuskolonnid läbi, mille tagajärjel fluor lahvatas ja plahvatas tugevalt, pannes korsaarid kokku.
  Tüdrukud lausa kiljusid.
  Christina tormas koos kaaslastega ette, pööras ümber ja lõi maha kooruva kestaga kilpkonna. Vajutatud füürerile alluv tank põletas veel mitu piraati.
  Christina lõikas oma talaga korsaari ja hüppas kaugemale, lennates, tulistades segaduses roboteid.
  - Mis, metallipead, kas see pole teie jaoks magus?
  Elfi kindral ütles:
  - Töötage varustusega, kasutades spinnerit.
  Kambrisse lendas ketrusinstallatsioon, järgnesid plahvatused, vilgukivi ja liha paiskusid laiali.
  Christina raputas oma võitlusülikonnalt prahi maha, Adolf lendas talle tagant ja keerutas relva asemel võlukeppi, tekitades laineid.
  - Mida sa mängid? - küsis tüdruk temalt.
  Fuhrer urises:
  - Ma arvan, et me peame minema tehnoloogiaruumi.
  Christina norskas põlglikult:
  - Noh, teie ainus loogiline ettepanek viimasel ajal.
  Nad jätkasid liikumist, tulistades kõiki oma teel.
  Tüdrukute kasutuses olnud Weidemehed lammutasid vaenlase koos vaheseinte, tehnoloogiliste sõlmede, generaatoritega, vallutasid kujud, millel polnud aega turgu leida, kujud, kuldsed vannid, mille taha piraadid end peita püüdsid.
  Sel hetkel võitles Christina ootamatult käsikäes jumalanna Astartega.
  Hirmuäratav sõdalane viskas granaadi, see tulistati alla, tungis mõõgaga vehkides lähedalt läbi. Algas võitlus kahe väga kogenud vehkleja vahel.
  - Ära sekku, Adolf. - hüüdis tüdruk noormehele. "Ma püüan sellega ise hakkama saada!"
  - Ja sina ka! - Ütles filibusterite suur jumalanna.
  Kui kaks osavat meest kaklevad, on see torm, aga kui osavad naised võitlevad, on see tornaado!
  Christina mõistis kohe, et tema vastane on treenitud kõigis põhitehnikates ja teda ei oleks lihtne võita. Astarte üritas algul seda jooksu pealt võtta, kuid ebaõnnestumine ei jahutanud tulihinge. Tüdruk teeskles järsku taganemist ja pakkus oma paremat külge. Svetlana ei ostnud seda! Ta andis märku ainult sööst ja lõi vastase järsult vasakule. Sel hetkel püüdis ta refleksiivselt oma kolleegi tabada ja jättis oma külje kaitseta. Terav torke rebis talt lihatüki välja, tüdruk kaotas kiiruse ja jalad tõmbusid lukku.
  Haav vähendas Astarte võitlusomadusi ja tema liigutused muutusid aeglasemaks. Siin tegi Christina külgmanöövri ja lõikas seejärel harja hõlpsalt ära. Vastuseks suutis Astarte teda peaga lüüa, kuid see oli viimane õnnestumine. Järgmise hooga puhus Svetlana peast.
  - Braavo! - Ütles füürer. - Tippklass.
  - Sa pole veel kõike näinud.
  Käsitülid puhkesid mitu korda. Mõnikord kasutasid nad isegi hambaid. Hästi treenitud tüdrukud tegutsesid reeglina ühes meeskonnas ja võitlesid paaris või kolmes käsivõitluses. See andis neile eelise võitluses kireva pakiga. Lisaks avaldas mõju biotehnoloogia ja kunstlik geenide valik inkubaatorites.
  Ja mis on samuti oluline, on see, et piraatidel hakkasid selgelt jalad külmetama. Kunagi varem pole nad pidanud võitlema tugeva edasitungiva vaenlasega, kes ei karda tankidesse sisenemist, roboteid ega nõidade needust. Ja kui kohtate midagi esimest korda, tekib segadus.
  Piraadid taganesid, taganesid, mõned karjusid nagu vallatuid, teised hakkasid järsku ehmatama ja tulistasid oma roboteid. Ilmselt lõpetasid need Adolfi maagilised katsed.
  Kosmose-Saksamaa sõdurid langetasid tugevat tuld ja kasutasid ikka ja jälle mõõku.
  Isegi siil tegutses hästi. Väike ja krapsakas, on ta üsna osav metallgranaatidega. Ja ta ei tulistanud halvasti.
  Tüdrukud tõmbasid end üles, tõelises kakluses reaktsioon eskaleerus. Nad võitlesid paremini kui paljudes virtuaalsetes mängudes, kus neid koolitati juba imikueast peale. Domineeris aga soov iga hinna eest ellu jääda, et hiljem paljuneda. Lisaks kasutati sajaprotsendiliselt ära kogu mitmekesine arsenal, sealhulgas ruumiline Velcro. Isegi Adolf, mis polnud tema jaoks täiesti kombeks, kasutas neid. Ta veeretas kolm piraati hambapastasse ja kasutas seejärel uuesti võlukeppi. Ühel hetkel tabas kild nõiarelva, murdes selle pooleks. Kuid Adolf taastas võlukepi ühe loitsuga:
  - Ei! Iga maagia on siis midagi väärt, kui ta teab, kuidas end kaitsta. Kõige raskem on kaitsta oma hinge endas oleva alatuse eest! - lisas noor füürer.
  Jälle lendas võlukepist välja ja langes elektroonilistele ajudele. Eelkõige keelas ta mitmed alamõõtmelised lõksud.
  Stella vigastas rängalt jalga, kuid jätkas võitlust.
  Kahjud mõlemal poolel, eriti piraatide jaoks, olid tohutud. Ka tüdrukud surid, peaaegu kõigiga kohtus Christina alles eile, kuid iga kaotus oli valus. Paljud tüdrukud võitlesid ja said isegi vigastada. Mitte ilmaasjata hirmutasid piraadid kogu galaktikat, pardaleminekutega oli raske võidelda.
  Üks neist, võimsaim ja moodsam, sõitis taha ja tappis korraga viis tüdrukut ning lõikas siili pooleks. Adolf peatas ta meeleheitliku loitsuga ja pöördus seejärel vaenlase vastu. Tema hing oli kannatustest rebenenud, üks tüdrukutest ajas teda omal ajal naerma robotite maailmast pärit tipptasemel naljadega. Nüüd on vaeseke surnud ja ta pole ikka veel õppinud surnuid üles äratama. Sel hetkel seisis noor võlur Fuhrer silmitsi oma suurima probleemiga.
  Tema teele seisis tulise mõõgaga nõid Jarran.
  - Sul on laps, ma näen, mingi eriline, kordumatu maagia. Äkki tuled meie poole? Allilmade Liiga premeerib teid heldelt rahaga ja võib-olla isegi kingib teile terve maailma, kus elavad kuulekad orjad.
  - Miks mitte kohe galaktika? - küsis Adolf naljaga pooleks.
  Nõid ei saanud huumorist aru:
  - Olen kindel, et teie võimetega on oma impeeriumi loomine vaid aja küsimus. Nii et see on võimalik, isegi galaktika.
  - Aga ilmselt ilma sinuta! - Fuhrer saatis võluri pihta kiire.
  Ta võitles temaga kergesti ja lõi teda ise nii palju, et Hitleri riided läksid põlema, kuigi tal õnnestus tagasi hüpata. Ümber pöörates kustutas füürer leegid, mitte sugugi võluväel.
  - Mis sa said? Ära ole nii enesekindel, Adolf.
  Fuhrer oli üllatunud:
  - Kust sa mu nime tead?
  Vastuseks naeratus:
  - Minusugused võimsad nõiad teavad kõike!
  Ta tormas taas noore füüreri kallale. Ta põikas heidetud pulsarist kõrvale, vabastas kiire ja madu lendas pulgast välja. Ta hõljus õhus ja murenes nõia naeru saatel:
  "Sa pole hüperlainemaagiaga tuttav, nõrk." Sellepärast saab sinuga nii lihtsalt hakkama. Noh, millega ma veel saan teid rõõmustada?
  Adolf hüppas trollile, püüdes pühkida nii, nagu talle oli õpetatud, ja ta visati tagasi. Seejärel luges noor füürer loitsu: ülalt kukkus mitu jääpurikut, mis põhjustas nõialt põlgliku irve.
  - Kas see on kõik, mida saate teha? Kuidas see tundub? - nõid pomises loitsu ja saatis rohelise laine.
  Adolfi ümber tõusis suitsu ja tekkisid sõrmused. Noor füürer üritas minema hüpata, kuid täpiliste püütonite käed purustasid ta. Nad sidusid tüübi nagu ketid kinni ja hakkasid teda kägistama. Noor füürer ohkas:
  - Mõrvar!
  Nõid naeris:
  - Jah, ma olen hävitamise orkaan. Vannu, et sinust saab minu õpilane ja ma lasen sul minna.
  - Mitte kunagi! - vastas vallutatud Hitler, vastupidiselt enesealalhoiuinstinktile.
  - Siis võta see! - sosistas nõid.
  Deemonliku energia voog langes füüreri peale, see piinas ja rebis igat tema keharakku. See oli väga valus, nii valus, et tahtsin ulguda nagu hunt. Tundub, nagu kooritaks teie nahka kiht-kihi haaval ja valataks kuuma rauaga.
  - Noh, kas sa kuulad mind nüüd? - küsis Jarran hirmuäratava häälega. - Või!
  - Ei, mitte kunagi! - ütles füürer viimse jõuga. - Kurja teenimine hävitab hinge, mis on tähtsam kui keha.
  Kuri troll naeris:
  - Loll, minu teenimine on ainus viis õnnetu hinge päästmiseks. Nüüd heidan ta Gehennasse. Kui teie liha on põletatud, saadan ma teid kohta, kus kõik inimeste jutud põrgust tunduvad magusate unenägudena. Värisege, õnnetu.
  Adolf sülitas välja:
  - Rumalad ähvardused!
  Järgnes kõrvulukustav mürin:
  - Siis põleta!
  Leegid haarasid Hitleri endasse ja tema nahk hakkas isegi maha kooruma. Ta tahtis juba armu paluda, ei, ma pole valmis surema. Või äkki käis alateadlikult peast läbi mõte, et ehk suudan tulevikus oma halastamatu vaenlase üle mängida.
  Veevool kustutas leegid ja füürer vabanes, jäeti kaltsudesse, mis vaevu katsid tema paksult villilist keha. Tema ette ilmus päkapikk Buckingham. Kosmose-Saksamaa kindrali ümber sädeles tuli ja ta naeratas.
  Ta ütles alandaval toonil:
  - See oled sina, Jarran, tahad ilmselt last solvata?
  Vastuseks oli roostes vilin:
  - Ära sekku meie vaidlusse, päkapikk! Muidu läheb sul väga halvasti.
  Glamuurse rahva esindaja vastas pärlhambaid paljastades:
  - Ma näen, te ei saa isegi keerukalt vanduda. Ähvarduste asemel mingi haletsusväärne beebiootamine.
  Troll välgutas oma kihvad:
  "Ma hajutan teid aatomiteks kogu galaktikas, surun teie hinge musta auku ja sirutan teie naha üle kvasari."
  - Veidi parem! - Päkapikk lõi pulsariga. Troll komistas selle vaevaliselt, tema põsele tekkis põletus.
  - Ja sa oled tugev! - Trolli nägu väändus nagu pimeduse kudemise mask. - Aga ma pole ka nõrk. Palun!
  Nõid saatis kingituse, mille päkapikk põlvega üles viskas ja keerutamisega tagasi saatis.
  - Ei, sa ei avaldanud mulle muljet! - vastas Buckingham. Ta heitis pilgu Smithile, kes võttis võlukepi ja üritas seda tabada. - Pole vaja, mu sõber, mine aita mu kaaslasi. See tüüp on juba liiga palju energiat kulutanud ja ma saan temaga ise hakkama.
  -Sa oled liiga enesekindel, aga mis sellest! - Trolli sõrmed kasvasid ja neist hakkasid kasvama tohutud fantoomid. Need olid erinevat tüüpi friigid, võimsad dinosaurused ja võitlusmasinad.
  - Tore, lähme kaklema! - Päkapiku käsi tõusis püsti nagu lehvik ja selle alt hakkasid purskama võimsate pättide kaskaadid. Fantoomid said kokku ja algas titaanide lahing, mis demonstreeris enneolematut jõudu.
  Kaalud maagilises lahingus kõikusid küljelt küljele, kostis ulgumist ja südantlõhestavat karjet.
  Poolalasti Adolf liikus nagu somnambulist, ta nägi arvukalt laipu ja laibakilde, aga ka kortsunud mehhanisme. See andis talle jõudu ja ta suundus sügavale tehnilistesse põrandatesse.
  Las õudusunenägu kõrvetab mind oma hingeõhuga
  Ma vannun, ma ei reeda teie isamaad!
  Liha on rebenenud, täis kannatusi
  Aga sõduri vaim ei talu häbi!
  Vallatud füüreri peas tekkis lühike salm. Edasi võitles Christina, kes sai tema jaoks tõeliselt hellaks ja armastatuks.
  Ta sünnitaks talle ka lapse, üks neist, kellel on võimalus saada Kolmanda Reichi pärijaks.
  Tüdruk kõndis vasakule ja paremale tulistades aina kaugemale. Ta kasutas täielikult kinni püütud relvi, kasutades isegi jalgu. Kingadel oli seade, mis varvaste liikudes aktiveeris kombitsad.
  Ja see oli tabatud relvade kasutamisel mugav. Kõige raskem oli siis, kui tema kaaslased surid, Christina valas pisara iga surnukeha peale, sageli vaevumärgatavate jäänuste peale.
  Kiuslik, alati elus Gertrud suri. Temast olid järele jäänud vaid jalad. Gerdal oli veidi rohkem õnne, tal oli ainult suur auk kõhus ja ühte tema südant lõikas läbi killud, seega oli veel võimalus ellu jääda.
  Ekstsentrilisel kristlikul jutuvestjal Magdal löödi nii pea kui ka õlaliiges ära. Tõsi, mõned kaotasid vaid osa oma kehast ja oli lootust paraneda.
  Tõesti, varem oli eskadrilli võimatu avastada ja ühe termopreoonpommiga hävitada. Kui palju tüdrukuid sel juhul veel elus oleks? Kas tõesti päkapikk ei saaks seda teha? Ja füürerile tundub, et ta Christina on valmis seda meest vihkama.
  Võitlus USA pinnal jätkus. Kuulus nelik: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda on juba Texasest mööda sõitnud ja Louisianasse sisenenud. 30. juuni on üsna kuum päev. Ameeriklased pidasid väga visalt vastu ja üritasid isegi vasturünnakut teha.
  Tüdrukud peatasid oma tanki ja võtsid kordamööda sihikule. Nad olid nii armsad. Ja ees olid Shermanid ja Pershingid.
  Gerda võttis selle ja laulis, tulistades:
  - Must...
  Charlotte tulistas ja jätkas:
  - Terror!
  Christina lõi mürsuga, lõikas ära Shermani torni ja jätkas:
  - Must...
  Magda lammutas Pershingi torni ja möirgas:
  - Terror!
  Gerda lükkas uuesti mürsu ja saagis:
  - Lahingus...
  Charlotte andis laksu ja nurrus:
  - Armageddoni jaoks!
  Christina laseb välja mürsu ja karjub:
  - Kellatorni juures...
  Magda tulistas täpselt ja lisas:
  - Vaenlased!
  Gerda põrises uuesti ja susises:
  - rist...
  Charlotte tulistas mürsku ja haukus:
  - Pöörake ümber!
  Ja tüdrukud naersid ühehäälselt nende nalja peale. Nad on tõeliselt tippklassi lauljad.
  Ja suurmeistrid laskurid! Ja kui täpselt nad tulistavad. Ja nii täpselt, nagu tippklassi snaiprid.
  Gerda hakkab tulistades laulma:
  - Ma tahan...
  Vallandas Charlotte jätkab:
  - Poisid...
  Christina lööb, hüüab:
  - Tüdrukud!
  Magda, tulistades ja niitmas Shermani, jätkab:
  - Lihtsalt...
  Gerda tulistab, tõukab sõnadega:
  - Kui sa kallistad...
  Charlotte tulistas mürsku ja nurrus:
  - Paita!
  Christina, kes samuti vallandab, säutsus Twitteris:
  - Uus...
  Magda vallandas ja lisas:
  - Film....
  Tulistav Gerda jätkas:
  - Vaata...
  Vallandas Charlotte lisas:
  - Kosmosesse...
  Christina ütles vaimukalt:
  - vaibal...
  Magdale, kes oli mürsu tulistanud, meeldis:
  - Lenda!
  Gerda tulistas ja möirgas:
  - Jakid...
  Charlotte vallandas ja lisas:
  - Triibuline...
  Christina lõi mürsuga ja susises:
  - Kasti...
  Magda vabastas kingituse ja talle meeldis:
  - Püksid!
  Gerda möirgas mürske tulistades:
  - Enne....
  Charlotte, vajutades juhtkangi, nurises:
  - Hommik...
  Mürsuga löönud Christina haukus:
  - Tüdrukutega...
  Magda kinnitas energiliselt:
  - Nad kõnnivad...
  Gerda susises tulistades:
  - Poisid!
  Charlotte laulis uuesti6
  - Hommikuni...
  Christina jätkas:
  - Tüdrukutega...
  Magda hüüdis:
  - Nad kõnnivad...
  Gerda haugub:
  - Poisid!
  Shermani rünnak oli läbi, peaaegu kõik tankid hävitati ja ülejäänud hakkasid põgenema. Ja sakslased möirgavad rõõmust.
  Gerda märkis ratsionaalselt:
  - Selgub, et... Praadisime jänkide sabasid!
  Charlotte ütles mõne tüütu häälega:
  - Ja venelased on vist õnnelikud, et me võitleme ameeriklastega mitte elu, vaid surma eest.
  Christina märkis muigega:
  - Stalin võib meile noa selga lüüa!
  Magda kinnitas ohates:
  - Tõsiselt, on võimalus!
  Gerda kehitas lihaseid õlgu ja märkis:
  - Mis puutub minusse, siis ma ei usu, et Stalin oli nii julge, et meiega tülli läks. Ja meie jaoks oleks palju parem esmalt vallutada Ameerika ja Suurbritannia, kui rünnata NSV Liitu.
  Charlotte nõustus:
  - Tõepoolest, on palju parem mitte pidada sõda kahel rindel. Mis puutub Suurbritanniasse, siis see oleks saanud löögi.
  Gerda ütles tõsiselt:
  - Oh, tüdrukud, ma kirjutasin sellel teemal isegi AI loo.
  Charlotte soovitas oma partnerile tõsiselt:
  - Noh, lugege seda!
  Ja Gerda liikus edasi ekspositsiooni juurde;
  . Seal on palju paralleelseid, volditud nagu universumite-universumite fänn. Siin ühes neist otsustas Hitler 1941. aastal NSV Liiduga sõda mitte alustada . Tegelikult ei saa te alustada sõda tohutu Nõukogude impeeriumiga, kus Suurbritannia on tagalas. Veelgi enam, tulevane füürer kirjutas "Main Kafis", et Saksamaa kaotuse peamiseks põhjuseks Esimeses maailmasõjas oli see, et ta pidi võitlema kahel rindel.
  Lisaks meenus Hitlerile õigel ajal Wolf Messingu ennustus, et füürer oli määratud kaotama ja murdma oma selja idas.
  Oli ja ma järeldasin: pidada sõda kuni Suurbritannia täieliku vallutamiseni. Pealegi viis Saksa-vastane mäss Jugoslaavias selleni, et Barbarossa plaan tuli juuni lõppu edasi lükata. See tähendab, et Moskva ja NSV Liidu peamiste piirkondade vallutamiseks ei pruukinud enne talve olla piisavalt aega. Ja talvel on sakslased, mis on ilmne isegi enesekindlale füürerile, võitluseks täiesti ettevalmistamata.
  Lisaks maksis Kreeta vallutamine sakslastele suuri kaotusi dessantvägedes ja füürer süttis suurest vihast Suurbritannia vastu, otsustades selle kõigepealt lõpetada.
  Mõju avaldas ka sõjaväeatašee aruanne, kes nägi maiparaadil uusimaid Nõukogude tanke: T-34 ja KV-2. Viimane tank 152 mm kahuriga jättis tugeva mulje kõigile kohalviibivatele sakslastele. Pärast veidi mõtlemist käskis Hitler raskete tankide loomise tööd kiirendada. Ilmus terve rida projekte suurte masinate jaoks. Ja kuni massiivse tanki kavalkaadi loomiseni on parem mitte alustada sõda NSV Liiduga. Juba mais viisid sakslased Liibüasse üle veel kolm tankidiviisi. Juuni alguses alustas Rommel rünnakut Tolbuki vastu ja vallutas pärast kolmepäevast võitlust selle linnuse.
  Pärast seda läksid sakslased Egiptuses pealetungile. Britid ei suutnud Wehrmachti kõrgematele jõududele vastu seista. Sakslased olid tugevamad nii arvult kui ka organiseeritult. Lisaks ei tahtnud Briti koloniaalväed tegelikult sõdida. Nende moraal oli madal ja langes üha kaugemale.
  Juba juulis vallutasid sakslased Egiptuse. Nad ületasid Suessi kanali ja sisenesid Palestiinasse. Britid põgenesid... Iraagis puhkes ülestõus ja sakslased sisenesid sinna peaaegu võitluseta. Peagi langes kogu Lähis-Ida... Augustis ja septembris okupeerisid sakslased linnad ja väljakud. Ja neile ei vastanud mitte Nõukogude lahingumasin, vaid väikesed Briti väed, koloniaalväed, kes ei olnud liiga distsiplineeritud ja kaldunud võitlema, ning araablaste primitiivsed üksused.
  Hitler vallutas suuri territooriume. Septembri lõpus vallutati ka Gibraltar. Franco, nähes, et britid valavad välja, ja kartis natside okupatsiooni, nõustus lubama Saksa vägede läbipääsu. Rünnak osutus üürikeseks. Sakslased viisid selle läbi oskuslikult ja organiseeritult, kuid kindlus ise polnud eriti valmis.
  Pärast seda okupeerisid sakslased peaaegu vastupanuta Prantsuse valdused Aafrikas. Õnneks saab nüüd vägesid üle viia kõige lühema vahemaa tagant.
  Talvel alustas Hitler suurpealetungi Sudaanis ja Etioopias ning asus edasi liikuma ka Lõuna-Aafrikasse. Pärast mõningast kõhklust otsustas füürer: kui võtame musta mandri, siis võtame seda tervikuna. Pealegi pole brittidel jõudu oma valdusi säilitada. Peamiseks raskuseks ei ole sakslaste jaoks mitte Briti väed, mis jäävad natsidele alla nii arvult kui ka võitlusvõimelt, vaid venitatud side, raskused varustusega ja vajalike teede puudumine Aafrikas.
  Kuid sakslased oma jäiga totalitaarse süsteemiga näitasid suurepärast organiseeritust ja võimet liikuda üle tohutute vahemaade. Nii et NSV Liidus ei vedanud fašiste alt vedanud avarused - Aafrika on territooriumilt ja rahvaarvult isegi suurem kui Venemaa, vaid Punaarmee visa ja fanaatiline vastupanu.
  Ja loomulikult pole Aafrikas talve.
  Detsembris ründas Jaapan lõpuks Peruu sadamat. Oli selge, et USA ei luba endiselt samuraidel Briti kolooniaid Aasias ja Vaikse ookeani piirkonnas alla neelata. Ja nii oli Jaapan sunnitud üllatusrünnakuga Ameerikat nõrgestama. Ja see neil õnnestus. Järgnes rida edukaid operatsioone Aasias. Märtsis tungis Hitler Iraani, kartes, et Jaapan läheb temast ette, ja sealt tungisid sakslased läbi Indiasse. On selge, et kakssada viiskümmend Saksa diviisi on enam kui piisavad peaaegu kaitsetu India ja tehniliselt mahajäänud Iraani hõivamiseks.
  Hitler, viies üha rohkem vägesid Aafrikasse ja Indiasse, võttis muidugi suure riski - Stalin võis alustada vabastamiskampaaniat Euroopa vastu.
  Punaarmee aga ei kiirustanud veel. Kõigi aegade ja rahvaste juht kogus jõudu, kuid ei püüdnud olla esimene, kes võitlusesse astub. Võib-olla ei tahtnud Stalin suure sõja eest vastutust võtta. Ja Soome ettevõte optimismi ei sisendanud.
  Seetõttu, kuigi Saksa väed levisid Euroopast, üle Aasia ja Aafrika, ei kiirustanud Stalin seda võimalust kasutama. Samuti tuleb märkida, et Wehrmachti tugevus kasvas pidevalt. Saksa kaotused ulatuslike vallutuste ajal olid väikesed ja tööstustoodang kasvas tänu võõrtöölistele. Lisaks täiendasid Wehrmachti hiidlased ja mitmesugused koloniaalformatsioonid.
  Sakslased asendasid oma ehituspataljonid, autojuhid, tagalaüksused, konvoid jne välismaalastega. Nooremaid sõdureid võeti sõjaväkke. Nad panid isegi seitsmeteistaastased ja vanemad sõdurid relva alla.
  Wehrmacht suurendas diviiside arvu ja välismaalaste osakaal selles kasvas kiiresti. Kiiresti kasvas ka relvade tootmine. Uus Tiger tank läks tootmisesse kui esimene välja töötatud raskesõiduk.
  1942. aasta mais sisenes Wehrmacht Lõuna-Aafrikasse, olles varem võidelnud tuhandeid kilomeetreid. Madagaskar langes juunis... Ameeriklastel ei vedanud, nad kaotasid selles universumis Midway lahingu. Domineerimine Vaiksel ookeanil läks Jaapanile. Ja Kolmas Reich, olles tugevdanud end kolooniatega Birmast, Indiast Lõuna-Aafrikani ja kaugemalgi, suurendas lennukite tootmist mitu korda, korraldades õhurünnaku Suurbritanniale. Sakslastel olid uued võimsad pommitajad Yu-188 ja DO-217. Ja nad pressisid Suurbritanniat, pressides nii numbrite kui ka kvaliteediga.
  Vastupidi, inglased, olles kaotanud oma kolooniad ja seisnud silmitsi allveelaevade sõjaga, vähendasid lennukite ja muu varustuse tootmist. Natsid surusid peale. Ja augusti lõpus toimus maandumine. Lahingutes osalesid uued Saksa Tiger tankid. Lahingud Inglismaal kestsid veidi üle kahe nädala ja lõppesid alistumisega.
  Pärast mida sakslased seadsid sisse oma nukuvalitsuse ja uue, täiesti legitiimse Inglismaa kuninga. Suurbritannia ise sai Kolmanda Reichi protektoraadiks. Selle laevastik läks peaaegu täielikult Saksamaa poolele.
  Stalin ei julgenud dessandi ajal vaenlast lüüa. Ning Saksamaa ja NSV Liidu vahel sõlmiti mittekallaletungileping. Lisaks muutus fašistlik riik väga tugevaks.
  Churchill põgenes Kanadasse ja püüdis USA abiga võitlust jätkata. Kuid Hitler oli otsustav. Järgnes operatsioon Icarus, mille maandumine toimus Islandil. Viimane punkt, kust Ameerika lennukid Kolmandasse Reichi jõuavad, on vallutatud.
  Pärast seda algas vägede üleviimine Gröönimaale. 1943 veedeti merelahingutes. Kolmandal Reichil olid vesinikperoksiidi allveelaevad, mis liikusid kiirusega kuni 35 sõlme tunnis ja möödusid Ameerika laevadest.
  Argentina kuulutas USA-le sõja ja sakslased hakkasid sinna oma vägesid koondama.
  Natsid okupeerisid Šveitsi kahe päevaga ja Rootsi seitsme päevaga, võttes täielikult kontrolli Euroopa üle.
  Ka Austraalia vallutati, kuigi sissetung viidi läbi koos Jaapaniga.
  1944. aasta kevadel maabus Saksamaa, olles kogunud suure hulga dessantlaevu, Kanadas. Samal ajal sisenesid Mehhikosse Saksa ja Jaapani väed. Brasiilia, Venezuela, Tšiili ja teised osariigid kuulutasid USA-le sõja. Rünnak Ameerika vastu algas mõlemalt poolt. Sakslased omandasid peatanki "Panther"-2, mis oli relvastuse, soomuse ja jõudluse poolest märkimisväärselt parem kui "Sherman". Ja Saksa reaktiivlennundusel polnud lihtsalt võrdset.
  Saksa reaktiivhävitajate: ME-262, HE-162, ME-163 kvalitatiivne ülekaal ameeriklastest oli ülekaalukas. Rääkimata sellest, et ilmusid Saksa Arado reaktiivpommitajad, parim sõukruviga töötav Yu-488 ja kuue mootoriga hirmuäratav TA-400. Sakslastel oli soomukite osas USA ees eelis, mis suurenes E-seeria tankide tulekuga. Eriti edukaks osutus "E"-25, "Panther"-2-ga võrreldavate soomuste lahinguomadustega sõiduk, kuid madalama silueti ja kaldus turvisega palju kergem ja krapsakas.
  USA oli relvastatud pikkade Shermanide ja veelgi arhailisemate grandidega. Nad ei suutnud tungida otsmikul asuvast peamisest Saksa tankist Panther-2, isegi lähedalt. Ja Panther-2 külgsoomus oli 82-millimeetrine nurga all ja andis kolmveerand tabamusest rikošeti.
  Saksa ründerelv MP-44 ületas ka Ameerika püstolkuulipildujaid ja automaate.
  Lahingute ajal kasutasid sakslased tormatud koloniaalvägesid ja võõrdivisjone. Wehrmachti tugevus ületas kuussada diviisi. Rünnakus osalesid rasketankid "Tiger"-2, arenenum "Tiger"-3, "Lion" ja kompaktsem "Lion"-2, võimas "E"-100 ja "Mouse"-2. .
  Neljakümne neljanda aasta lõpuks ilmus masin "E"-50, mis oli soomuse poolest märgatavalt parem kui "Panther"-2 ja võimsama mootoriga.
  Seeriasse kuulusid ka maa-alused mahutid, mida kasutasid mullatöömasinad.
  Sellel relval oli ameeriklastele tugev moraalne mõju. Õhku kerkisid võimsam ja ohtlikum reaktiivpommitaja Yu-287 ning pühitud tiibadega ME-262 viimased modifikatsioonid. Nagu ka uusimad ME-1010 ja TA-183, hävitasid nad uue põlvkonna.
  Täiustatud ründerelv MP-54 on ilmunud ka suurema täpsuse ja laskeulatusega ning on kergem.
  Hitleri vägede kvalitatiivne üleolek võttis oma osa ja Ameerika rinne varises kokku. Natsid edenesid igas suunas. Ameeriklased ei saanud selle vastu midagi ette võtta. Nende hävitaja F -2 oli ebaõnnestunud ja selle jõudlusomadused olid isegi halvemad kui Mustangil.
  Ja USA sõukruviga juhitavaid hävitajaid ei saanud isegi põhimõtteliselt võrrelda Saksa reaktiivraisakotkastega. Ja Luftwaffe ässad osutusid paremini ette valmistatud. Paljud neist kogusid arveid.
  See õnnestus ka tankistitel. Eriti Wittmann võitles erinevatel tankidel sõja lõpus arenenuma Tiger-3 peal. 1944. aasta lõpupoole oli sakslastel 100-tonnine "Royal Lion", millel oli 1800 hobujõuline mootor ja 410-mm raketiheitja.
  Tõhus relv pikaajaliste kindlustuste ja ehitiste vastu. Ja mis kõige tähtsam, see on praktiliselt läbimatu kõigile USA tankitõrjerelvadele.
  Sakslased täiustasid pidevalt oma tehnoloogiat. "E"-50 on saavutanud kaitsetaseme, mis on Ameerika 90-millimeetrise kahuri jaoks kõigi nurkade alt läbimatu.
  Täiustusid ka Saksa soomustransportöörid, eriti soomukite osas. Fritz lõi Luftfausti ja arenenuma Faustpatroni, mis suudab tankidesse tungida enam kui kilomeetri kauguselt.
  Ja Pershing ilmus alles 1945. aastal, kui Saksa väed olid juba vallutanud Mehhiko, Kanada ja suurema osa Ameerikast.
  2. veebruaril 1945 alistus USA Saksamaale ja Jaapanile. Teljeriikide väed lähenesid New Yorgile ja Washingtonile - enam polnud võimalust.
  Alistumine tõi kaasa Ameerika okupeerimise ja selle ressursside arestimise. Nüüd koosnes kogu maailm eranditult Kolmandast Reichist koos selle kolooniate ja liitlastega. NSV Liidul oli alles vaid üks satelliit: Mongoolia. Seega on tekkinud äärmiselt ohtlik olukord.
  Selgus, et vaatamata väliselt sõbralikele suhetele asusid Kolmas Reich ja Venemaa surelikega võitlema.
  Stalin ei otsustanud kunagi rünnata Saksamaad, kui see võitles Suurbritannia ja USA vastu. Sõbralik neutraalsus aitas Hitleril läänt lüüa ja vallutada. Nüüd on aga selgunud, et Kolmandal Reichil on plaane ka Venemaaga. Ning NSVL oma kommunistliku ideoloogiaga kujutas endast potentsiaalset ohtu natsionaalsotsialismile.
  Hitler kogus jõudu purustavaks löögiks. Wehrmacht sai arvukaks, moodustades kuni tuhande täisverelise diviisi, umbes kolmkümmend miljonit sõdurit, kellest vähem kui kolmandiku moodustasid etnilised sakslased. See oli tohutu jõud, hästi varustatud tehnikaga, uusimate E-seeria tankidega, mida toodeti aktiivselt vähem arenenud "Panthers" ja "Tigers" asemel. Ja Panther 2 jäi tohutuks masinaks.
  Peamine Saksa tank oli aga modifikatsioon "E"-50, mis kaalus kuuskümmend viis tonni, paksema külje- ja tagasoomusega ning varustatud 105 mm kahuriga, tünni pikkusega 100 EL. See masin pidi olema vastukaaluks Nõukogude KV seeriale...
  Ka Stalinil tekkis huvi raskete masinate vastu. 1941. aasta augustis algas 107 mm pika toruga sõiduki KV-3 seeriatootmine. Paar kuud hiljem läks tank KV-5 tootmisse kahe 107 mm ja 76 mm kahuriga, mis kaalusid 100 tonni, ning 170 mm esisoomuse. Juba neljakümne teisel aastal läks tootmisse KV-4, mis kaalus 107 tonni ja millel oli 180 mm esisoomus ja sarnased relvad.
  Stalinile meeldisid suured ehitised. KV-6-st sai kahe kahuriga sõiduk: 152-mm haubitsa ja 107-mm tankitõrjekahur. Auto kaalus üle 150 tonni. See oli varustatud kahe 600 hobujõulise mootoriga korraga. KV-7-l olid sarnased relvad, kuid veelgi paksemad 200-millimeetrised soomused, mis kaalusid kuni 180 tonni. 1943. aastal jõudis tootmisse ka kakssada tonni kaaluvad 152 ja 122 mm relvadega KV-8.
  Kuid ülirasked tankid osutusid mitte kõige paremaks. Liiga suur kaal tekitas probleeme transpordi ja sõiduomadustega. Eriti maastikusõidukitega. Lisaks iseloomustas KV-seeriat selline puudus nagu soomuse paigutus, ilma ratsionaalsete kaldenurkadeta, mis mõnevõrra devalveeris tanki suurepärast kaitset.
  Kuid NSVL, erinevalt Kolmandast Reichist, ei pidanud sõdu. Sõda Soomega jäi viimaseks. Ja polnud võimalust varustust praktikas katsetada. Ja tohutu võimu omav Stalin tegi ühepoolseid otsuseid selle kohta, millised seadmed kasutusele võtta. Ja juhile meeldisid väga rasked autod.
  Sakslased kasutasid praktikas suuri tanke. Lahingukogemus on näidanud, et üle seitsmekümne tonni raske tank on liiga suur, et saada hemorroidiks, eriti transportimisel, et seda lahingutegevuseks massiliselt toota.
  Maailma parimad disainerid lõid lõpuks sõiduki, mis vastas sõjaväe kaitsenõuetele ning samal ajal sai seda transportida ja kasutada. "E"-50 sai selliseks masinaks. Selle eesmine soomus on ratsionaalse kalde korral suurendatud 250 millimeetrini ning küljed ja ahter 160 millimeetrini.
  Tank osutus kükitavaks ja väga pika tünniga. Lõpuks lõid sakslased ja nende orjad enam-vähem rahuldava masina. Ja NSV Liidul oli probleeme. Eriti põhipaagiga.
  KV seeriat arendati ulatuslikult: rohkem kaalu, rohkem relvi, rohkem kaliibrit. Ja temast ei saanud muidugi põhitanki.
  T-34 pretendeeris kõige populaarsema tanki rolli. Suhteliselt lihtne toota, võiks koguseliselt võtta. Väikeste uuendustega masin alustas masstootmist. Kuid 1943. aastal, kui sakslastel oli seeriaviisiline peatank Panther, mis oli end lahingus edukalt tõestanud, osutus Krauts massiivseks tankiks, mis oli tugevam. Ja peagi sai tugeva soomuse ja pika toruga 88-mm kahuriga "Panther"-2 selgeks, et T-34 on liiga väike.
  Ideid oli erinevaid... Sealhulgas põhimõtteliselt uue tanki T-44 loomine ja eelmise moderniseerimine. Stalin suhtus kirglikult raskete masinate väljatöötamisse ning suhtus keskmiste ja kergete masinatesse mõnevõrra lahedalt. Kuid T-34 oli hea oma masstootmise tõttu. Sai selgeks, et KV-sari ei suuda vastu panna Kolmandale Reichile, kes oli kvantiteedi poolest alla neelanud nii mõnegi riigi. Ja sündis kompromissvariant: T-34-85, kui peapaagis vahetati välja ainult torn.
  See võimaldas säilitada masstootmist, kuid 85-millimeetrisest kaliibrist ei piisanud siiski Saksa populaarseima tanki Panther-2 peaga läbistamiseks.
  Hilisema E-50 kohta pole midagi öelda. Neljakümne nelja lõpus ilmus SU-100 tankihävitajana. Kuid see oli ka madalam kui "Panther"-2. 1945. aasta alguses eemaldasid sakslased Panthers ja Tigers, valides E-50 raskema versiooni, mis oli kõigist oma vastastest parem tank. See sõiduk võis läbistada nii raskeid KV-sid kui ka kõiki teisi nõukogude sõidukeid. Sarja jäid vaid "Lion"-2 ja "Royal Lion", kuid need pidid ka asendama ühtse "E" seeriaga.
  Sakslastel oli üleolek NSV Liidust nii arvult kui kvaliteedilt. Lisaks valmistus Jaapan lööma idast.
  Stalinil puudus täielik teave vaenlase tankipotentsiaali kohta. Kuid NSV Liidul oli 60 tuhat tanki sajas kahekümnes diviisis, arvestamata jalaväe soomusmasinaid. Neist nelikümmend tuhat on uusimad 35 tuhat kolmkümmend neli ja viis tuhat erinevat KV sõidukit. Lisaks suhteliselt väike arv iseliikuvaid relvi, ainult paar tuhat. Peamiselt SU-100 ja SU-152.
  Jõud on muidugi märkimisväärsed. Kuid poole maailma potentsiaalile toetudes lõid natsid välja palju tanke. Nad töötasid tehastes üle Euroopa, aga ka Aafrikas, Aasias, Kanadas, USA-s, Austraalias... Mõelge kogu maailmale...
  Saksa tankilaevastiku suurus kasvas meeletu kiirusega. Eriti pärast Ameerika alistumist. Samal ajal keskendusid natsid peamiselt E-seeriatele, eriti E-50-le. Need masinad olid tehnoloogiliselt arenenumad kui Panthers ja tõhusamad.
  45. aasta kevadel küündis paakide tootmine viie tuhandeni kuus ja enamiku sõidukitest võib liigitada raskete hulka. 1. juuniks 1945 oli natsidel umbes üheksakümmend tuhat tanki. Neist seitsekümmend viis tuhat paigutati NSV Liidu vastu. Rohkem kui kümme tuhat sõidukit kasutasid Saksa satelliidid: Türgi, Rumeenia, Horvaatia, Sloveenia, Itaalia, Ungari, Soome, Hispaania, Portugal ja Ladina-Ameerika riigid.
  NSVL paigutas nende vastu Euroopa ossa nelikümmend viis tuhat tanki ja iseliikuvaid relvi. Jõudude vahekord oli Venemaal ligi kaks korda kehvem ja rasketankides kaheksa korda kehvem. Tõsi, satelliitide masinad olid nõrgemad ja meeskonnad olid vähem koolitatud, kuid neil polnud vahet.
  Mõned Nõukogude tankid olid Siberis ja Kaug-Idas ning neile astus vastu Jaapan oma satelliitide ja kolooniatega. Tõusva päikese maa on paigutanud üle kolmekümne tuhande tanki, kuigi enamasti keskmised.
  Osaliselt litsentsitud ka Saksa Panther-2 mudelitelt.
  Lennunduses on NSV Liidu jõudude vahekord veelgi hullem. Kolmas Reich arendas välja reaktiivparve. Seitsekümmend tuhat Nõukogude lennukit on vastu enam kui kahesaja tuhande Saksa ja saja tuhande Jaapani lennukiga. Kui lisada lahingukogemus, siis on jõudude vahekord lihtsalt katastroofiline. NSV Liidul olid aga head hävitajad ja pommitajad, kuid tal polnud reaktiivlennukeid.
  Kuid propellermootoriga õhusõidukit ei saa lennuomadustelt võrrelda raisakotka reaktiivlennukiga isegi teoreetiliselt.
  Jalaväes paigutas Wehrmacht NSVL-i vastu esimeses ešelonis viisteist miljonit oma sõdurit ja viis miljonit satelliiti. Ainult paarkümmend miljonit. Ja see pole veel kõik väed. Jaapan paigutas ainuüksi esimeses ešelonis viisteist miljonit.
  NSV Liidus oli üksteist miljonit sõdurit, kes kaotasid koalitsioonile enam kui kolm korda. Vägede arvu enam suurendada polnud võimalik, kuna majandus võis kokku kukkuda. Ja nii suurendas Stalin Punaarmeed alates 1. septembrist 1939 viis ja pool korda. Kõige hullem oli see, et teljeriigid ei olnud saavutanud oma maksimumarvu ja said oma potentsiaali jätkuvalt suurendada.
  NSV Liidu suurtükivägi on väga võimas, eriti tankitõrje ja miinipilduja, aga... Ometi on populaarseim 76-millimeetrine kaliiber juba lootusetult vananenud ja 45-millimeetrine veelgi enam. Pisiasju on liiga palju ja päris raskekaliibrilisi tankitõrjetünne ei jätku. Kui võtta raskekahurvägi, siis on sakslastel ülekaalukas ülekaal arvuliselt.
  NSV Liidu raketisuurtükivägi ei ole lahingukasutuse puudumise tõttu kuigi hästi arenenud. Fritz töötas praktikas välja gaasiheitjad ja raketiheitjad. Natside kuulipildujad on arenenumad. Paljud üksused said rikkaliku lahingukogemuse. Väed marssisid üle kogu maailma.
  Pärast Soomet polnud Punaarmeel reaalsetes lahingutes praktikat. Loomulikult on see märkimisväärne puudus.
  Ühesõnaga, Stalinil pole illusioone, hoolimata partei ja totalitaarse režiimi pingutustest on vaenlane palju tugevam. Ja mereväes on jõudude vahekord NSVL-i jaoks muidugi veel kehvem kui mujal. Lõppude lõpuks, kui midagi juhtub, tuleb võidelda, arvestada muu maailmaga. Ja muu maailma ressurssidega, millel on kuuendik maismaast ja kakssada miljonit inimest.
  Juhtus nii... Stalin ei sattunud võitlusse 1939. aastal, kui sakslased pärast Poola ületamist laskemoona ära kasutasid. Mitte neljakümnendatel, kui natsid tormasid Pariisi, paljastades oma tagala. Ja neljakümne esimene aasta ei saanud vabastamiskampaania märgiks, kuigi krautid ronisid Aafrikasse ja Aasiasse. Ja pealegi oli nii palju võimalusi anda fašismile muserdav löök.
  Ja nüüd... Nüüd on natsid ise invasiooniks valmis. Ja maa kohal rippus põrgulike jõudude kirves. Oleksime pidanud leidma väljapääsu. Aga milline?
  Stalin ei leidnud endale vastust. Sõja vältimiseks oli ta valmis teljeriikidele järeleandmisi tegema. Ta saatis peaaegu tasuta ronge tooraine ja teraviljaga, alandas hindu, pakkus naftapuuraukude liisingut või kulda.
  Aga Hitler vaikis... Ta ei nõudnud peaaegu mitte midagi, vaid suurendas ainult oma vägesid piiridel. Ta lõpetas tankiarmaad ja suurendas õhudivisjonide arvu. Valmistusin äkiliseks löögiks... Võib-olla mitte täiesti äkiliseks.
  On selge, et füürer kartis NSV Liitu ja tahtis bolševismi maa pealt pühkida. Aga mida saab sellele vastu panna? Fašism on muutunud ohtlikult tugevamaks. Oli vaja välja mõelda midagi erilist ja tugevat. Stalin lootis aatomipommi peale, kuid selleks kulus veel vähemalt paar aastat. Rääkimata vajadusest tarneautode järele, et ületada Luftwaffe lennukid.
  Üha sagedamini rikkusid Saksa lennukid NSVL õhuruumi. Neil oli keelatud alla tulistada, et mitte provotseerida natse invasioonile. Ja viimasel ajal on teatatud salapärastest lendavatest taldrikutest, mis liiguvad uskumatul kiirusel ja võivad ootamatult kaduda.
  Stalin andis salajase käsu sellega tegelemiseks, kuid mitte mingil juhul anda natsidele põhjust streikida.
  Sel ajal, kui Gerda oma lugu kudus, kõndis mööda teed Saksa tank. Aeg-ajalt avas Magda tule. Siis pidin pausi tegema ja oma lahingukomplekti täiendama. Saksa masinat eristas suurepärane vastupidavus. Mitmed tabasid teda, kuid kestad põrkasid maha nagu herned. Ja midagi olulist peale kergete kriimude soomukile tekitada ei saanud.
  Kui Gerda oma töö lõpetas, märkis Charlotte:
  - No mis siis? See ei ole paha! Aga nüüd on kõige tähtsam kirjutada sõda NSV Liiduga!
  Gerda lubas pühalikult:
  - Ja see saab olema! Kuigi sellise jõudude vahekorra juures on ilmselt juba selge, kes võidab!
  Charlotte ütles kahtlevalt:
  - See oleneb kirjanikust! Hea kritseldaja oskab kirjutada midagi, mida peetakse uskumatult usutavaks.
  Christina lisas loogiliselt:
  - Ja mis kõige tähtsam, see on fantaasia... Eriti kui kirjutate kosmosest!
  Gerda laulis muigega:
  - Aafrika on ohtlik, jah, jah, jah... Aga Antanti väed on jama! Ärge minge, lapsed, USA rünnaku all!
  Magda vingus uuesti:
  - Ja sa unustasid kõige tähtsama - Kõigevägevama!
  Gerda urises vastuseks:
  - No ei, me teame seda!
  Magda laulis ilusti:
  Parandage kiiresti meelt Kõigevägevama ees,
  Muidu õgib Beltsebub...
  Põlvita kõrgeima Jumala ees,
  Las Jeesus tuleb oma südamesse!
  Gerda vastas ka sellele meloodiliselt:
  Fuhrer elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks...
  Avati uks kosmosesse,
  Tähed särasid meie kohal!
  Magda surus rusikad kokku ja ütles otsustavalt:
  - Sellegipoolest on minu Jeesus tähtsam kui teie füürer. Sest Jeesus on Jumal ja füürer on lihtsalt mees!
  Toronto garnison, õigemini see, mis sellest järele jäi, kapituleerus. Hiiglaslik supertank "Monster" liikus omal jõul lõunasse. Kolmanda Reichi väed muutusid üha arvukamaks. Nad möödusid Kanadast ja olid juba sisenemas Ameerika põhjaosariikidesse.
  Kahju saanud jänkid taandusid. Mõned neist, eriti aafriklased, deserteerusid esimesel võimalusel.
  Adala koos teiste tüdrukutega tuli supertankist alla ja hakkas jooksma. Peeter jooksis nendega kaasa. Poiss oli rõõmsameelne, talle meeldis tüdrukutega meeskonnas olla.
  Nad kõik on nii ilusad, noored ja bikiinides. Paljad kontsad sätendavad. Vilkuvad lihaselised, pargitud vasikad. Imelised kaunitarid.
  Poisile jäi laul meelde ja ta laulis:
  - Kaunitarid, kaunitarid, kaunitarid - kabaree... Teid on loodud ainult meelelahutuseks... Hauani armastatud oma pühal maal ja piinad ei allu sulle!
  Ka tüdrukud imetlevad nägusat lihaselist teismelist. Nad tahavad poissi paitada, paitada, suudelda. See on täiesti loomulik soov, kui näete ilusat noormeest. Noored tüdrukud tunnevad end hästi, on mängulised ja hüppavad püsti. Püütakse astuda palja jalaga sinna, kus on torkiv, et oleks massaaži.
  Nad juhivad vangide kolonni. Tüdrukud itsitavad ja loobivad orje kividega. Peetrus pistis sõjavangide peale keele välja ja hüüdis:
  - Häda võidetutele!
  Nad langetavad lihtsalt masendavalt pead. Häda tõesti. Kes oleks võinud arvata, et natsid USA-sse tulevad. Roosevelt oleks tahtmise korral võinud Hitleri peatada, takistades Münchenit. Kuid jänkid arvasid teisiti. Üldiselt iseloomustas Ameerikat vaoshoitud poliitika ja soov sõtta astuda. Ja nüüd purustavad fašistid teda.
  Panter 2 sõitis tüdrukutest mööda. See tank on juba aegunud, kuid siiski palju tugevam kui Shermanid ja Pershingid. Jah, torni tipus istus bikiinides tüdruk, pea kohal haakristiga lipp. See on punane bänner, mille sees on valge ring ja must ämblik.
  Auto kihutas mööda, roomikud kõlisesid. Peeter säutsus:
  - Üks, kaks, kolm... Hull vaenlane, sure!
  Poisil on lõbus... Aga samas on ta mures. Näiteks eile nägi ta unes Stalinit.
  Halliks muutuv ja vananenud kõrgeim ülemjuhataja arutas peakorteris tähtsat aruannet. Vasilevski teavitas riigikaitsekomisjoni esimeest.
  kolmkümmend tuhat lennukit ühe nädala jooksul . Lisaks sada tuhat püssi ja miinipildujat, need on kolossaalsed jõud.
  Žukov märkis mõnevõrra skeptiliselt:
  - Põhimõtteliselt on see tank T-34-85. Saksa mudelitest märgatavalt kehvem auto. Lisaks kõige kehvema kvaliteediga soomustega. Lennunduses domineerib meil Yak-9, mis jääb Saksa reaktiivlennukitele suurusjärgu võrra alla. - Legendaarne marssal laiutas käed. - Ausalt öeldes ei saa kvantiteediga võita ilma tehnoloogia kvalitatiivse üleolekuta!
  Stalin nõudis Abakumovilt:
  - Kui kaua hoiavad sakslased vägesid meie vastu idas?
  SMERSHi juht vastas vastumeelselt:
  - Wehrmacht ise on kolm ja pool miljonit, pluss veel umbes poolteist miljonit kohalikku politseiüksust ja miljon satelliiti. Tanke on umbes kümme tuhat, kuid need on lahinguomadustelt meie omadest paremad. Ja Kolmandas Reichis on palju lennundust. Lahingutes osalevad ketaslennukid, mida ei saa millegagi alla tulistada. - Abakumov laiutas käed ja lisas. - Võimalus võita tugevalt juurdunud vaenlane võimalikult lühikese aja jooksul on väike ja ta saab kiiresti abijõude üle kanda. Wehrmachti suurus kasvab pidevalt ja ületab juba kolmkümmend viis miljonit inimest. Aga seal on ka Jaapan oma kolooniatega.
  Stalin astus paar sammu avaras kabinetis ringi ja märkis pisut segaduses:
  - Aga võib-olla on rünnak meie ainus võimalus... Samal ajal kui vaenlane on Ameerikaga seotud.
  Molotov soovitas ettevaatlikult:
  - Kui Ameerika kukub, pole meil mingit võimalust...
  Juht nõustus sellega:
  - Õige! Aga... On võimalus, et Hitler meid ei ründa! Sel juhul säilivad võimalused ellu jääda!
  Voznesenski meenutas:
  - Me töötame T-54 kallal, seltsimees Stalin. See võib olla väga paljutõotav tank.
  Juht raputas pead:
  - Arvutatud parameetrid ütlevad, et kolmkümmend kuus tonni kaaluva sõiduki esisoomus ei saa olla paksem kui kakssada millimeetrit. Kuid Saksa 105 tungib sellesse ikkagi läbi. Ja 100-millimeetrisest kahurist ei piisa igal juhul...
  Voznesenski vastas naeratades:
  - On erinevaid ettepanekuid. Näiteks looge raske paak. Või suurendage esisoomuse paksust külgsoomuse arvelt. Aga me töötame, seltsimees Stalin. Ja ausalt öeldes on meie disainerid juba palju saavutanud. Eelkõige tõotab 250 mm esisoomusega IS-4 saada meie tankiehituse meistriteos.
  Ülemjuhataja märkis vihaselt:
  - Meil on vaja tõsiseid relvi praegu, mitte tulevikus! Kas sa saad sellest aru?
  Voznesenski vastas julgelt:
  - Teeme kõike, mida meie võimalused võimaldavad. Kuid ainult poole Venemaaga on äärmiselt raske vastu seista peaaegu kogu maailmale.
  Molotov kinnitas üsna julgelt:
  - Jah! Väga ebavõrdsed jõud, seltsimees Stalin. Ja me ikka loome imesid!
  Juht leebus veidi ja soovitas:
  - Lõõgastume ja joome... Miks te kõik nii kurvad olete!
  Ilmus kaks tüdrukut lühikeste seelikute ja paljaste säärtega. Nad panid maha punase veini pudelid ja kummardusid võimude ees.
  Beria laksutas tema huuli ja haukus:
  - Kas nad pole armsad, seltsimees Stalin?
  Juht noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi, see on armas... Tüdrukutele sobivad paljad jalad, eriti suvel.
  Stalin valas endale veini. Ta jõi ja ütles heatujulise naeratusega:
  - Kui sõjaväes oleks rohkem naisi, poleks me nii palju taganenud!
  Beria noogutas ja pomises:
  - Joome siis kodumaale! Joome Stalinile! Joome ja valame uuesti!
  Juht istus toolile ja ütles mõtlikult:
  - Ja kui fašism siiski võidab, siis planeedi mastaabis... Mis ootab inimkonda.
  Molotov vastas alatult:
  - Ma arvan, et midagi kohutavat!
  Žukov märkis mõistlikult:
  - Mõned on hirmul ja mõned saavad korda!
  Stalin noogutas nõustuvalt:
  - Jah... See on maailmavalitsus. Millest kommunistid unistasid. Kuid Hitler teeb kõik omal moel. Tuleb fašismi ajastu. - Juht noogutas, pikk blond tüdruk valas tema klaasi veini. Stalin jätkas. "Siis kehtestatakse maailmas uus kord." Tõepoolest tuleb karm totalitaarne režiim, aga sõjad, kuritegevus, nälg, rahutused, terrorism kaovad... Kõik läheb samamoodi nagu meie ajal, ainult sakslased on eelisseisundis. Ja saab olema...
  Stalin plaksutas käsi...
  Beria märkis:
  - Aga meie jaoks on see surm, seltsimees Stalin. Või arvate, et füürer teeb meist Venemaal kubernerid?
  Juht vastas tõsiselt:
  - Ja seda ei saa välistada! Tundub, et meie luure teatas, et Hitler ütles, et Venemaa parim kuberner on Stalin!
  Tema ümber olevad aplodeerisid... Kuid keegi ei väljendanud tõelist rõõmu. Tore oleks Hitler ja Stalin rahvale kaela riputada. Või Napoleon.
  Riigikaitsekomisjoni esimees ise suhtus Napoleoni austusega. Mütsiga mehe ja Hitleri vahel oli mõningaid sarnasusi. Kuid vallatud füürer osutus õnnelikumaks.
  Muidugi karistas Stalin end mitu korda selle eest, et ta jättis vahele Saksamaa üllatusrünnaku, mis tõi kaasa kohutavad tagajärjed. Kuigi info tõepoolest saabus. Ja ülemjuhatajal endal olid Euroopaga seoses mõned plaanid ja ta valmistus sõjaks.
  NSV Liidul oli neljakümne ühe aasta juunis kakskümmend viis tuhat tanki ja kiilu ning umbes sama palju lennukeid. Hitleril sellist jõudu polnud. Igal juhul, nagu nõukogude luure hiljem tuvastas. Jah, Stalin valmistus tegelikult väga aktiivselt. Punaarmee suurus ulatus viie ja poole miljonini ning kasvas jätkuvalt. NSV Liidul oli ligikaudu neli korda rohkem tanke ja lennukeid kui Wehrmachtil ning kaks korda rohkem suurtükiväge.
  Ainult liikuvuses oli Saksa vägedel paremus. Ja Mauseri vintpüss tulistas täpsemalt kui Mosin.
  Stalinil olid muidugi liialdatud andmed Wehrmachti tugevuse kohta. Ja ma uskusin neid, sest natsid võtsid Euroopa liiga lihtsalt ja kiiresti üle. Kui Stalin oleks teadnud, et Hitler on nii nõrk, oleks ta esimesena rünnanud. Kuid see osutus liigseks ettevaatlikuks.
  Lisaks on Punaarmee kaitses peaaegu täielikult treenimata. See on tõeliselt idiootne - ära ründa ennast, vaid õpeta armeele eranditult ründama. Stalin ise sõimas hiljem ennast ja oma ringkonda. Kuid ilmselt heidutasid massipuhastused sõjaväelasi ja ka tsiviilisikuid igasugusest algatusest. Keegi ei tahtnud vastutust võtta ja juhiga vaielda.
  Kuna nad õpetavad ainult ründamist, siis nii see peakski olema! Muidu Stalin ise rünnata väga ei kiirustanud, sellega ei arvestatud.
  Jah, juht andis unistusi maailma valitsemisest ja kujutas mõttes ette kampaaniat Euroopa vastu. Aga tabada nii tugevat vaenlast nagu Wehrmacht... Ta ei ole enesetapja! Endalt küsides vastas Stalin: et tõenäoliselt poleks ta esimesena rünnanud.
  Ei, kui vähemalt sõda Prantsusmaaga oleks veninud ja Saksamaa nõrgenenud, siis on võimalik, et Stalin oleks otsustanud löögi anda. Kuid pärast seda, kui kogu Euroopa langes natside alla. Kuid siis on seda enam andestamatu, et Stalin ei andnud käsku armeed kaitseks ette valmistada. See oli väärt regulaararmee kaotust 1941. aastal. Ja siis polnud NSV Liidul aega oma vägesid paigutada.
  Juht tabas end vahel isegi mõtlemast, kas ta peaks kuuli otsaette tulistama? Kuid see on hirmutav, sest ees võib oodata puhas põrgu. Juhi suhe Jumalaga on keeruline. Ühest küljest ei rääkinud Stalin avalikkuse ees ägedalt ateistlikult. Kuid ta lubas seda teistel teha. Kolmekümnendatel loodi sõjakate ateistide liit, templid hävitati, kirikuid lasti õhku. Isiklikult andis Stalin ise juhiseid - preestreid pigistada. Ja neid suruti, purustati, kiusati taga.
  Stalin igatahes lokkavat ateismi ei seganud ja isegi julgustas seda.
  Aga kui sõda algas või õigemini, kui Punaarmee kaotuse järel kaotust kannatama hakkas, hakkas Stalin põlvili raevukalt palvetama. Ja kummardus. Sõjaliste Ateistide Liit saadeti laiali ja kiriku tagakiusamine lõppes ajutiselt. Moskva õhurünnakute eest kaitsmiseks hakati kasutama isegi ikoone.
  Stalin eelistas aga avalikult vaikida. Ma ei öelnud kellelegi, kas ta uskus seda või mitte. Ma ei külastanud kirikuid, mind ei ristitud avalikult. Nii et... Mõrvar on ikkagi seltsimees Stalin. Ta tappis palju inimesi, lasi palju inimesi maha ja mädanes laagrites. Ja ta peaks tegema rahu Jumalaga.
  Stalin soovis endiselt, et tema kõigi rahvaste juhti austataks kui jumalikkust. Ja ta püstitas endale kõikjale monumente, riputas portreesid või lasi igatahes turgutada oma isikukultust. Kuigi milleks olla endale silmakirjatseja. Stalinile see meeldis ja see vääris heakskiitu. Ja kuidas vaatab Jumal sellele, et juht on teinud oma armastatu ise kummardamise objektiks.
  Aga teine käsk - ära tee endast iidolit? Stalin lõi ju endale kultuse!
  Võib-olla sellepärast kannatab Venemaa Jumala karistuse all? Ja kas te ei suuda sõda võita või isegi edukamale teele viia?
  Stalin otsustas endamisi, et ometi tunnistab ta preestrile oma patud salaja.
  Vahepeal tellisin:
  - Hoiame jõudu kokku! Ja te kõik peate töötama kaks korda rohkem kui varem!
  Mispeale juht vabastas oma satraabid... Mõtles...
  Tank T-34 oli kahtlemata edukas sõiduk. Kummalisel kombel oli hukatud armeekindral Pavlov tegelikult selle masina ristiisa, kes tegi selle rakendamiseks palju ära. Stalin ise kaldus välja töötama BT seeriat, ratastel ja roomikutega tanki. Tema suur kiirus võlus liidrit. Kuid võitlus Mandžuurias ja Soomes näitas selle sarja abitust maastikutingimustes.
  Ning loodi hea manööverdusvõimega tank, suhteliselt võimas relv ja oma aja kohta hästi kaitstud. Tõsi, kolmekümne nelja nähtavus jättis soovida. Kuid tank näitas oma tõhusust ja paremust Saksa sõidukite ees. Kuni Panther ilmumiseni.
  Sõjaaegsetes tingimustes on uut autot üliraske luua ja kolmkümmend neli on suurte kasside vastu liiga väike. Nüüd räägime tankist T-54, kuid nii väikese kaaluga E-50 ei saa ületada.
  Stalin ohkas raskelt. Ta sündis purjus kingsepa vaesesse perekonda. Ja keegi ei arvanud, et nad võivad nii kõrgele tõusta. Kuid õnneks leidis preester, kes hindas Džugašvili võimeid ja viis ta teoloogiakooli ja seejärel seminari. Aga see ei olnud lihtne. Stalinil oli sünge iseloom, ta ei olnud hingelt kaaslane ja eristus oma eraldatuse poolest. Ja seminaristidele ta ei meeldinud, nad peksid teda sageli. Stalin üritas tagasi lüüa, kuid ei olnud hea tervise juures ja tema vasak käsi ei toiminud hästi.
  Stalin ei armastanud väga Jumalat, pidades end ilmajäetuks ja solvutuks. Kuid ta unistas preestrikarjäärist ja õppis hoolega. Ja kuna tal oli raske poistega mängida, pühendas ta kogu oma aja õppimisele ja hakkas end täiendama. Kõigepealt kaheksas õpilane, siis viies... Tsaari ajal Vene õigeusu kirikul oli tohutu jõud ja võim - miks mitte karjäär?
  Siis aga viisid Stalini revolutsionäärid minema. See võib olla üks südame, mitte mõistuse tegudest. Ja Stalini süda muutus religiooni suhtes üha külmemaks. See oli patt, mis talle meeldis. Ma tahtsin naisi, jooki ja suitsu! Ja paastu ajal sööge punase veiniga pestud rasvast sealiha. Stalin ei kogenud ka armastust Jumala vastu, kuna tundis end inimeste poolt solvatuna. Miks Joosep, kuna ta kõigile ei meeldi? Eriti eakaaslased?
  Stalin oli heidik, ka revolutsionäärid on heidikud. Võitlejad olemasolevate jõudude vastu... Ja Joosepi süda tõmbas nende poole. Kuigi mu mõistus ütles: jääge seminari, ootab teid imeline kirikukarjäär. Pealegi oskas Stalin ikka ilusti rääkida, kui tahtis. Kuid süda, pahameel Jumala ja olemasolevate jõudude vastu osutus olulisemaks.
  Nii astus Stalin, seminari lõpetamata, revolutsioonilisse võitlusse. Kuigi mis edukat revolutsiooni saab Venemaal olla? Kuid tal oli tööl kiire. Ta hakkas omandama autoriteeti. Kuid nähes, et vahistamisprotsess kulgeb aeglaselt, otsustas ta vastu võtta pakkumise hakata tsaariaegse salapolitsei informaatoriks. Põhimõtteliselt polnud Kobal siis muud valikut. Nad panid ta vangi ja lubasid teda seal kaua hoida ja siis nii mõnigi neist informaatoritest lahutas.
  Stalin nõustus ja tema karjäär läks hoogu. Kohtus Leniniga. Talle see kiilakas intellektuaal liiga ei meeldinud, kuid tema sisetunne ütles, et tulevik kuulub Leninile. Nii sai Stalinist tegude mees. Ta tegeles partei kasuks röövimistega, korraldas ülestõususid ja streike. Ja ta pääses sellega - ta oli informaator. Nad pagendasid ta Vologdasse ja sealt põgenes Stalin pidevalt. Kuni lõpuks sai juhil täiesti kõrini ja ta saadeti neljaks aastaks karmimatesse kohtadesse pagendusse. Venemaal toimus väike revolutsioon, mis viis riigiduuma loomiseni. Stalin hakkas juba siis mõtlema juriidilisele poliitilisele karjäärile: saada asetäitjaks või ministriks.
  Esimese maailmasõja algust tajusid bolševikud lootusega, et see saab peagi kõikuma. Ja see töötas! Sõda kulges vahelduva eduga, kuid pärast Brusilovi läbimurret tundus, et Venemaa võidab peagi. See tähendab, et autokraatia tugevneb. Kuid veebruaris toimus riigipööre, monarhia langes ja bolševike jaoks saabus kuldne aeg.
  Lenin osutus palju võimekamaks organisaatoriks, kui nad arvasid, pluss tal õnnestus ka Trotski kohale meelitada. Stalin vihkas viimast peaaegu kohe. Aga Trotskist oli kasu... Revolutsioon möödus väga kiiresti. Kuigi Zinovjev ja Kamenev lõhkusid selle peaaegu maha. Kuid õnneks ei paistnud Kerenskit silma sihikindlus ja intelligentsus.
  Revolutsioon toimus väga kiiresti ja edukalt, peaaegu kaotusteta. Bolševikke soosis edu. Ja Stalinist sai peaaegu kohe üks esimesi.
  Edasi tuli kodusõda. Edud ja kaotused. Trotski mängis bolševike võidus tohutut rolli. Ja pärast mõrvakatset ja kaela haavamist haigestus Lenin raskelt ja hakkas järk-järgult võimu kaotama. Sverdlov suri kahtlastel asjaoludel. Trotski arendas Napoleoni ambitsioone. Sel hetkel pidi Stalin end rohkem pingutama. Kampaania Poola vastu ebaõnnestus ja maailmarevolutsioon ei õnnestunud.
  Stalin lõpetas mõtlemise ja mäletamise. Kuidas tal õnnestus Trotskist ja teistest jagu saada, on lääne mitmed autorid ammu teada ja kirjeldatud.
  Hetkel huvitab rohkem, kuidas praegusest olukorrast välja tulla.
  Sellegipoolest oli kõige ratsionaalsem võtta risk ja alustada sõda Saksamaa vastu, samal ajal kui Ameerika oli teda aheldatud. Kuid selle otsustamine on äärmiselt raske. Stalin oli seda teatud piirangut endas juba ammu märganud. Kas tõesti ründad draakonit? Selleks peate olema Lancelot. Stalin eelistas aga ettevaatlikkust.
  Ja lootust oli, aga mida Hitleril vaja oli? Võib-olla tõesti saab kõik korda?
  Ometi on Saksamaa omandanud nii palju territooriumi, et seda on raske nii seedida kui arendada. Mida neil Venemaalt vaja on, kui kõige paksemad tükid on kinni püütud ja varsti arendatakse. Seal on Ukraina ja Kaukaasia, Valgevene ja palju muud, sealhulgas Türkmenistan ja suurem osa Usbekistanist.
  Juht, et juhtida tähelepanu äärmiselt häirivatest mõtetest, hakkas aforisme kirja panema;
   Müntide helisemine on harmoonilisem kui sofistika tühi helisemine, kuid viimane on tavaliselt aretatud esimest kuulma!
  Blond on alati särav pea, kuid reeglina ainult selle sõna otseses mõttes!
  Kui tumedad juuksed ei ole intelligentsuse tunnus, siis heledad juuksed kindlasti rumaluse kriteeriumiks ei saa!
  Head veini ei säilitata nõmedas anumas ja koleda välimuse all pole peidus suur intelligents!
  Kellel on tammepead ja isekas egoism, lubavad oma nahka parkida!
  Kes ei võta arvesse kõiki reaalsusi, loeb trofeesid ainult unenägudes!
  See, kes palju istub, jääb verbi sohu kinni!
  See, kes palju oma keelt lehvitab, saab orkaani käest, mille tekitab kasutamata võimaluste torm!
  Võimalusi on alati, kuid ebarealistlike ambitsioonide korral on neid võimatu realiseerida!
  Silmapaistev välimus on paraadil hea, kuid lahingus on parim välimus täielik nähtamatus!
  Kirjanduslikke klavereid on kõige lihtsam parandada, kui need tõmmatakse teadmatuse põõsast terve mõistuse kindlale pinnale ja käepärast on leidlikkuse, leiutamise ja fantaasia usaldusväärsed tööriistad!
  Kõik, mis viib võiduni, on imeline - vaenlase ülevõtmine, aga klaverid ei loe!
  Loodusel pole halba ilma, tal on ainult lapsed, kes tahavad kliimat parandada ja kasulapsed, kelle jaoks pole maailmas üldse midagi head!
  Looduse kasulaps on see, kes ei tunnista sugulust universumi loojaga, vaid eelistab pidada end tulnukaks orjaks!
  Nii et joome nii, et meie sugulased saaksid kõike teha ja meie vaenlased saaksid ainult endale kahju teha!
  Kõiki korraga hirmutada ei saa, küll aga saab kõik individuaalselt meeletusse õuduseni ajada!
  Uusi probleeme ei tekita ennekõike soov luua midagi uut, mis lahendaks vanad probleemid!
  Selle või seda tüüpi relva suur kaal näitab selle tellijate otsustusvõime kergust!
  Mitte relv ei tapa, vaid see, kes sellest tulistab, kuid see laseb valesti, enamasti surmariist ise, sest tapmisest keeldumine on tulistaja jaoks alati õige otsus!
  Kui inimene on inimesele hunt, pole see nii hirmutav kui siis, kui oleme üksteise šaakalid!
  Need, kellel on kiire, jäävad alati hiljaks ja kes ei kiirusta, ei jõua kunagi oma eesmärgini!
  Kuigi kiirus üksi võitu ei anna, siis selle puudumisel röövivad vaenlased sinult edu!
  Miks paljud kokad putru ära rikuvad, sest kari suudab oma napi loomingulise iseseisvusega vaid meistriteose tallata!
  Kui üllatate oma vaenlast, saate tema ees alati eelise, välja arvatud hämmastav rumalus ja hämmastav rumalus!
  Kui üllatate oma vaenlast, saate tema ees alati eelise, välja arvatud hämmastav rumalus ja hämmastav rumalus!
  Andja käe vaesumine võib toimuda, kui saaja ei ole kavalusega kooner!
  Mida kergem on võit, seda raskem on mõista, miks see nii lihtsalt juhtus ja üldiselt on võimatu aru saada, milline ebaõnn takistas palju varem ülekaalu saavutamast!
  Moraali mõte on selles, et ilma selleta on lihtne võita, aga veelgi lihtsam on võidu vilju rikkuda!
  Kel heade tegude jaoks lühikesed käed, on tavaliselt pikad ja kurjad keeled!
  Lühikese mõistuse omadus on tekitada pikki diskussioone ja nõdrameelset demagoogiat!
  Saatan võidab alati, sest pole head ilma selle kasutamise kurjade tagajärgedeta!
  Need, kes lahingusse hiljaks jäävad, saavad ainult võiduparaadi vahele jätta!
  Jah, kõige lihtsam viis hätta sattumiseks on oma vaenlastele võimalusi nagu hirssi laiali puistata!
  Vaimutilk, nagu piisk baromeetris, viib tormi, kuid ainult meie maadel!
  Ja hinge elevus tõrjub orkaani sissetungi, hullem kui ükski antitsüklon!
  Kes vannub, tunneb end väga halvasti, kui ta oma alatute sõnade eest vastutab!
  Esimene pannkook võib kiirustamisest tükiliseks muutuda, aga ülejäänud ei lähe kurgust alla just liigse aegluse tõttu lauas!
  Et sääsk su nina ei õõnestaks, ei tohi verest kaotada oma reaktsiooni teravust ja intelligentsust!
  Terav mõistus, erinevalt teravast täägist, ei torka selle abiga troonil istujat!
  Mida rohkem on nii rumalaid vaenlasi nagu tammepuud, seda rohkem on tammekirste!
  Põse keeramine on häbi, aga veelgi suuremat hukkamõistu väärib see, kes keeldus hätta sattunud seltsimehele õla pööramast!
  Tarku inimesi pole nii palju, aga nipsakas valitsus suudab nad nii korraldada, et nad ainult segavad üksteist!
  Igaüks, kes haugub palju, kuid jookseb aeglaselt, jõuab väga kiiresti koera ellu!
  Koera elu on tagatiseks ainult kett ja kaelarihm ning kennel ja ratsioon ainult neile, kel on õnnestunud hundipilet kasumlikult maha müüa ja koera lõhna värskendada!
  Jõud tuleb ühendada moraaliga, moraal lahkusega, lahkus tarkusega ja tarkus ettenägelikkusega!
  Kes esimesena lubadusi annab, lõpetab viimasena!
  Kes ei põle tules, kes ei upu sitta isegi intellektuaalse tüki raskusega!
  Saate probleemi kiiresti lahendada ainult kiirustamata!
  Geenius sobib kaabakusega, pühendub ainult heade eesmärkide ja heade tagajärgedega!
  Nad alahindavad sõpru palju sagedamini kui vaenlasi, kuid nad peavad ka seda mitte harvemini kahetsema!
  Need, kes mõtlevad tagurpidi, jäävad alati nina sisse!
  Rõõmupisarad segunevad alati kibedusega, ainult viimast on raske töö üle itsitajate hulgas alati rohkem!
  Krokodillipisaraid on, aga õnnest naermine pole krokodilli südamesse antud!
  Olles pannud maised rikkused haamri alla, ei kogu te taevasse aardeid, nii et isand-jumal ei tõsta madala praktilise leidlikkusega teenijaid!
  Kohtumispaika ei saa surmaga muuta, kuid alammaailma viimaseks kohtumiseks saab valida palju korralikuma maastiku!
  Mõistuse spontaansust hinnatakse mitte eesmärgi saavutamise vahendite, vaid vahendite järgi, mis jäävad pärast saavutamist!
  Sa võid oma kõhu täita millegagi, mis on liiga sitke, aga sellest ei saa küllalt!
  Need, kellel kihvad puuduvad, saavad kõige sagedamini rusikaga hambusse!
  Hambutu armee võib vältida raevukat peksmist, kuid ajudeta poliitik saab rusikaga hambusse isegi kõige kihvama armaadiga!
  Targaks saab pidada vaikimist, välja arvatud juhul, kui teil on vaja vastata, hakkab ta rääkima relvade keeles!
  Vaikimängu mängides võite päästa oma elu, kuid ainult oma arvamust arukalt jagades saate sellest rohkem kui armetu olemise!
  Vaikimist peavad kullaks vaid need, kes on põdenud kanaari keele skrofuloosset küllastumist!
  Kõik lõpud on meie jaoks ihaldusväärsed, välja arvatud hea lõpp, kuid probleem on selles, et head lõppu on peaaegu võimatu jõuda ja hea lõpp on peaaegu vältimatu!
  Miski ei saa vastu panna süütule ilule, välja arvatud inetu soov istuda kõlvatuse troonil!
  Sa võid teenida armu iluga, kuid sa ei saa maksta pattude eest!
  Selga näitavad ainult need, kes ei jõua ära oodata, kuni nad ninaga maha jäävad!
  Soe süda võib sulatada ükskõik millise ükskõiksuse liustiku, kuid ilma külma meeleta pole tekkivat voolu konstruktiivseks kanaliks pöörata!
  Revolutsioon on nagu keev vesi, pärast külma reaktsiooni sirutad selle järele ja siis karjud põletushaavadest!
  Inimesed teevad kogu aeg imelikke asju, aga imesid ei juhtu!
  Imed sõelas tulevad külili välja, kui sul on ainult teine mõte!
  Üllatus sõjas on nagu puri jahil, ainult mitte nii märgatav!
  Kui võtate sõduri üllatusena, tähendab see, et sõduril on halb vaatlus!
  Täpsus pole mitte kuningate, vaid nende sõdurite viisakus, kes toetavad oma trooni musketite torudega!
  Kui valitseb rahu, võite kaunistada oma südant halastuse unustajatega, kuid sõjakaoses kaitsevad ainult halastamatuse okkalised roosid teie hinge allaneelamise eest!
  Parem on kaevata kaevik kui kaevata endale haud, aga kui matta oma ande ja leidlikkuse, siis maetakse sind kõige sügavamasse kaevikusse!
  Olles alkoholile järele andnud, on rünnakule tormamine lihtsam, neljakümnese nurga all joostes aga saab vaid hauaauku!
  Joodik on hullem kui loll palk, viimane suudab ukse üles toppida, augud kinni plommida, aga joodik ise on läbiv auk, ukselõhkuja ja isegi lollid palke ehitab killudega ümber!
  Kiitus erineb meelitusest selle poolest, et esimese eest ei looda saada meelitavat tasu, teise eest aga kiitust!
  Inimkond kasvab mõistusega, väetades end pahedega, nagu roos sõnnikuga!
  Laiskus ergutab tehnoloogia arengut, halvad harjumused - meditsiin ja bioinsener, rügamine ja arvutiteaduse iha ning agressiivsus kokku võttes viib selle loomulikest vajadustest kordades kõrgemale tasemele!
  Laiskus annab ainult tõuke edasiminekuks, kuid selle tõeliseks juhtimiseks on vaja tööd, mis kataks mitte ainult laiskade loomulikud vajadused!
  Laiskus ei ole tühikäigu vabandus, kuid see tekitab selliseid probleeme, et te ei saa kunagi puhkuseks välja puhata!
  Laiskus annab ainult tõuke edasiminekuks, kuid selle tõeliseks juhtimiseks on vaja tööd, mis kataks mitte ainult laiskade loomulikud vajadused!
  Laiskus ei ole tühikäigu vabandus, kuid see tekitab selliseid probleeme, et te ei saa kunagi puhkuseks välja puhata!
  Kes tagasi kolib - mõeldes oma elu päästmisele - määrib end sureliku häbiga!
  Põgenemisega saate päästa olemasolu, kuid te ei saa päästa elu!
  Kangelaslikult rünnates kaotate mõnikord olemasolu, kuid saavutate surematuse!
  Õilsus ei ole alati kaasasündinud, vaid alati kaotuse kaudu omandatud!
  Reetur, ori ja vürstiriietuses, Isamaa sulane, vürst ja pärisorja auastmes!
  Kes enne sõda rahus palju pidutseb, sellel on vähe põhjust sõjaliste edusammudega maitsta!
  Kannatlikkus kulutab kõik, välja arvatud ambitsioonikad mõtted ja hävimatud ambitsioonid!
  Kõrgendatud vaim ei lange kunagi põlvili - ülendatud vaim ei lasku kunagi allilma ja ülev meel on alati võõras alatutele kirgedele!
  Võid võidelda numbritega, võita numbritega, kuid ainult oskusega võitu säilitada ja selle vilju ära kasutada!
  Tugeval lapsel on parem olla selline, nagu ta on, ja tugeva täiskasvanuna tunduda, on alati parem tunduda teistsugune kui ta on!
  Kuid igal juhul on parem, kui valitseja ei paista kunagi nõrk - isegi kui tema peamine tugevus on pettus!
  Hullult kangelaslik, sõdur ei tee rumalust - ülem teeb rumalust, saates sõdurid sinna, kus kangelaslikkus muutub hulluks!
  Võid võistlusel ületada terve ringi, äritehingus võid oma kapitali ümardada, aga edu ei saavuta, kui kõht on ümar ja leidlikkus lamedaks muutunud!
  Igal sõdalasel peaks see olema, tal peab olema suur süda, kuid vähe hirmu ja tohutu vastutustunne!
  Kaks karu ei ela ühes koopas, kuid kaks moraali eksisteerivad ühes inimeses suurepäraselt koos kiskja mõtteviisiga!
  Varitsuses olev tiiger on ohtlik, kuni kaotab kihvad, ja mees on abitu, kuni ta välgatab ereda leiutise!
  Kõik väsivad, ainult laisad alistuvad väsimusele, ainult surnud ei vala higipiisku!
  Sind võib pidada võitnud barbariks, kuid see on parem kui olla kaotanud jutukas barbar!
  Julgus on nagu tooli jalg; See on hea, kui seda kombineerida oskuste ja kalkuleerimisega ning kui sellele õnne lisada, kinnitub võit kindlale alusele!
  Julgus on hea - sodoomia on halb!
  Võit nõuab ettevalmistust, kuid valmistuda saab mitte Victoria enda, vaid plaani jaoks, mis annab lootust selle kindlustamiseks!
  Vildaka maja või kahjustatud tervise saab korda teha, aga kõigutatud maine ei taasta mitte toimetamistega, vaid elustiili radikaalse ümberkorraldamisega!
  Nad üritasid NSVL-i uuesti üles ehitada ilma elanikele ebamugavusi tekitamata, kuid selle tulemusena hävitati kõik mugavused põhjuseta!
  Usu järgi kristlus on sõdade vastu, kuid ennekõike ulutakse kristliku usu lipu all!
  Maailm on banaalsuseni ettearvamatu, kuid triviaalselt arvutatud!
  Inimveri ei ole vesi - see ei tuhmu aja jooksul, kastmine põletab saagi ära, see ainult sütitab janu, kuid siiski valab inimkonda!
  Edu on raske oodata, kuid tegelikult saate oodata ainult probleeme!
  Kui ootate merelt ilma, siis ootab teid hädade orkaan ja ebaõnnestumiste tornaado!
  Keel on väike lihas, kuid see teeb suuri asju väikese arvu sõnadega, mida ütlevad suurepärased inimesed!
  Sõukruvi saab lennukil pingutada ka ilma süütega kütuseta, kuid ilma lahingkaitsmeteta inimene saab ainult väänata!
  Kotkana sündinud lendab alati, aga tiibadeta sündinud ainult lendab!
  Lõvi saab enda sees kasvatada tahtejõuga, aga jänese hing, tuleb välja, on tingitud tahtejõuetutest lubadustest, seda ei saa parandada ilma isikliku soovita!
  Kui rahvavägesid ei saa tugevasse luuda siduda, on tulemuseks lagunenud kirst ja auklik orja voodipesu!
  Ohutum on suudelda haid tuhat korda otsmikul, kui näidata üks kord vene sõdalasele oma seljatagust!
  Kui tagala on kasutu, ei aita sõjaline tulihinge! No kui tulihinge pole, läheb tagala lõunaks vaenlasele!
  Komandöri sõnaosavus pole midagi väärt, kui sõdurite hallid mantlid teda kuulavad! Kuid ilma punaste ja mahlaste sõnade tugeva maitsestamiseta ei saa te võiduka pidusöögi suppi keeta!
  Rumala jaoks on vaikus tõeliselt nagu filosoofi kivi, mis annab pliid täis keelele kulla väärtuse!
  Sõda on nagu tõstevõistlus: kui raskust ei saavutata, siis auhinda ei anta; kui vaenlast ei lõpetata, siis võiduhümni ei mängita!
  Kui valitsejal pole kõrgeid mõtteid, plahvatab tema impeerium õhku!
  Valitseja peaks alati vaatama tippu, aga liiga palju pead pilvedes viskab maise õitsengu tuulde!
  Paraku jõuavad koristajad alati õigel ajal kohale, kuid tuvid lendavad valesse kohta!
  Kotlett on tehtud kellestki, kes ei suuda oma vaenlasi hakkida! Ja hakkliha saab sõtkuda ainult see, kellel pole aju nagu kotletil!
  Must silm ei anna tuppa valgust, küll aga võib ta anda valgust tõrksa igavuse pimeduses!
  Kui öeldakse, et tule, süütame sigareti, seltsimees, väljendist poome end üles - vahe on vaid üks - enesetapumeetod on teistele palju valusam ja ohtlikum!
  Sa võid teenida aega vabaduseni, aga sa ei saa teenida aega vabaduse nimel!
  Head veini ei saa hoida näruses anumas ja ratsionaalsed mõtted ei saa eksisteerida räpases kehas!
  Imitatsiooni peetakse ahvirefleksiks, kuid tegelikkuses kalduvad inimesed rohkem individuaalsust kaotama ja järgivad põhimõtet - nagu kõik teised!
  Tõelised geeniused on nagu kullaterad liiva sees, säravad eredalt, aga satuvad ennekõike pesusse!
  Kõige sagedamini pesevad türannid rahva liiva geeniuste kuldsete teradega, et eemaldada ja pesta kõike, mis on väärtuslikum kui munakivitolm!
  Meie isiklik vaatenurk on nagu binokkel - me vaatame enda puudujääke tagurpidi, liialdame teistega nii palju kui võimalik ja kui on vaja klaasi analüüsida, õnnestub neil alati rumalusest ja tõusuteel raskusest uduseks minna!
  Tavalisem on see, et inimesed ei külva seda, mis pole hea ja igavene, vaid külvavad head ja igavest!
  Lõbusate seikluste leidmine on tõeliselt sarnane Heraklese tööga; seiklused tulevad sulle perse isegi siis, kui püüad kõigest väest neist eemale pääseda!
  Viimase fraasi peale oli Stalin täiesti kurnatud, nii vaimselt kui füüsiliselt. Ta vajus toolile ja hakkas norskama.
  See on nii hämmastav unenägu, mis Peetrusel õnnestus. Ja see tundus hirmutav ja uudishimulik.
  Ja supertank "Monster" on juba ületanud Ameerika Ühendriikide põhjapiiri, kõndides läbi vabaduse maa territooriumi. Paljud röövikud kaevasid maasse, jättes sügavad vaod. See oli fašistliku siduri sümbol Ameerika vabaduse kurgus. Kuid halvim juhtus siis, kui "Monster" peatus ja tünnimehhanismid hakkasid kõlisema. Kohutav relv hakkas sihtmärki sihtima. Tüdrukud tormasid, välgutades oma päevitunud, musklis, paljaid jalgu. Ja pagasiruum pöördus ümber.
  Adala istus maha ja vajutas juhtkangi nuppu.
  Ja raske, kahekümnetonnine kest sülitas välja. Ta lendas ühe Ameerika linna poole.
  Peeter röökis:
  - Aeg on kätte jõudnud, periood on nüüd terve! Hävitage valejuhid ja tõelised vargad!
  Ja taevas lendavad diskod, rünnates USA lennukeid. Ameeriklased ei saaks tõesti kehvemad olla, selline jõud tormab neile kallale. Ja mis kõige tähtsam, saate survele vastu seista ainult oma julgusega. Mõned ameeriklased võitlevad kangelaslikult, kuid mustad ja mõned kollased jooksevad lihtsalt minema. Või nad loobuvad, langevad põlvili.
  Peeter nägi rahva hulgas vangistatud naisi ega suutnud vastu panna. Kuulipildujaga ähvardades käskis ta neil oma poisilikku paljajalu suudelda.
  Naised laksutasid vastumeelselt huuli ja võpatasid. Teismelise jalg on endiselt karvutu, ilus, pargitud, kuid tolmune. Ja seda nii põlvili teha on alandav. Aga sa pead, muidu on silmist näha, et nad löövad su maha. Ja Peter näeb väga vihane välja. Tahtsin neid täielikult rünnata, aga võõrad häbenesid. Noh, ta alandas neid piisavalt. Ja miks nad on rahulolematud ja kortsutavad kulmu? Kas ta pole ilus poiss? Miks nad nii karmid välja näevad? Äkki peaks ta oma niigi arvestatava täiuslikkuse neile suhu pistma? Kahju ainult, et ümberringi on palju inimesi.
  Nad karjuvad tüübi peale ja sunnivad teda traati tõmbama. Monsteri supertank tulistab uuesti. See sülitab välja nii võimsa raketilaengu. Ja see lendab üle taeva, tuues surma ja hävingu tervele naabruskonnale.
  Mööda hiilib E-100, kahe kahuriga tank, võimas ja üsna kiire. Proovige midagi sellist. Saksa auto tulistab ka, märgates möödalibisevat Shermani. Distantsilt pole väga lihtne pihta saada. Kuid 128-mm õhutõrjekahur on kiire tulistamisvõimega ja tabab hästi.
  Ja kuidas Shermani tipp ära lendas. Kuidas see tank ilma pooleta jäi? Ja sakslased möirgavad sõna otseses mõttes vaimustusest. Siin on ees Ameerika linn.
  Kohalik politsei kummardub vööst ja langeb armu paludes põlvili.
  Enamik kohalikke elanikke põgenes ja peitis end. Ja ainult uudishimulikud poisid vaatavad kartmatult Saksa tanke. Ja isegi mõningase uudishimuga.
  Üks sakslannadest võttis välja piitsa ja hakkas ameerika poisse nende paljaste jalgade peale peksma. Nad kiljuvad ja hüppavad minema. Kuid nad vaatavad endiselt ja ei jookse minema. Mõned isegi laulavad midagi.
  Peeter, tundes endas entusiasmi, laulis ridu, mis meenutasid tugevalt tulevase nõukogude bardi sõnu:
  - Ma ei meeldi endale, kui ma kardan...
  Mind ajab närvi, kui süütuid inimesi pekstakse!
  Mulle ei meeldi, kui nad mu hinge satuvad,
  Eriti kui nad sülitavad tema peale!
  Vägev laul pehmelt öeldes! Vahepeal asusid Ameerika kaitses positsioonidele viis Nõukogude tüdrukut. Tüdrukud olid valmis kas võitma või surema. Sellepärast laulsid nad suure entusiasmiga, komponeerides nii nagu läks;
  Minu püha, suur Venemaa,
  Kuldsed põllud, hõbedased heinamaad...
  Siin on teemandid maad puistanud,
  Valitud vene lumepärlid!
  
  Sa oled mu kodumaa rohkem kui miski muu,
  Ööbik heliseb, laseb trilli...
  Sõduritel pole vaja oma vooditel puhata,
  Kui raevukas kaabakas sisse tungis!
  
  Siin liigub Wehrmacht metsiku mürinaga edasi,
  Vene Maa põleb tulega...
  Vene väed sulavad väga kiiresti,
  Ja pere hävis pommiga!
  
  Kuid kodumaa, isegi kui vaenlase käsi on julm,
  Ta ei taha oma vastasele järele anda...
  Fuhrer saab selle kätte, ma usun silma varsti,
  Sest armee on karastatud teraseks!
  
  Siin on meil Moskva lähedal suletud redouts,
  Ja hambad ristis võitleme riigi eest...
  Ma tean krautide õnnestumisi, need on lihtsalt liialdatud,
  Vähemalt Hitler kutsub saatanat appi!
  
  Me alistame fašistid hüppeliselt,
  Kuigi natsidel on suur võim...
  Kuid siis tormab vaikselt Nõukogude tank,
  Ja lööb füüreri külgedele!
  
  Me peksame Krautsid, raiusime nad maha Moskva lähedal,
  Pead ja tornid on nagu kaer tankidele...
  Ja ma usun, et mai aeg tuleb,
  Millal tõi sõdur oma lipu Berliini?
  
  Siis on maailm kommunismi õnnes,
  Selles on iga sõdalane lihtsalt sõimest...
  Me viskame fašismi sõdalased kuristikku,
  Murdke iga hord, meie rüütel!
  
  Kägu ütles meile, kui kaua me elame,
  See ei ole väga asjakohane küsimus...
  Sest on kahju, et elu on alati nii lühike,
  Loodame, et Kristus äratab inimesed üles!
  
  Kuid ma usun kommunismi teadusesse,
  Võitkem universumi avarustest!
  Viskame hunniku ebausku kuristikku,
  Tõsta ellu inimesi ja teisi olendeid!
  juuli 1945. Philadelphias võitlevad viis tüdrukut Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona. See USA põhjaosa suurim linn on omamoodi Ameerika kaitse peamine keskus. Kolmanda Reichi väed liiguvad edasi, ähvardades vallutada maailma rikkaima võimu. Ja siis langevad nad paratamatult NSV Liidule. Ja siis on see väga halb.
  Pataljoni ülem Alenka, oma tavapärases vormis: paljajalu ja ainult bikiinides.
  Tüdruk tulistab saksa tanki E-25 bazookaga. See on kergem ja paremini manööverdatav masin ning selles võib leida nõrga koha. Ja see lööb vastu külge, sundides sakslast pöörlema. Pärast seda tulistab Alenka kuulipildujast plahvatuse ja niidab maha viis indiaanlast Kolmanda Reichi armeest. Ta ütleb muigega:
  - Nad ei lähe läbi!
  Ja ta viskab jalgadega granaati. Jällegi lendavad killud laiali, palju kaotusi ja maha lõigatud pead. See pole esimene kord, kui Alenka võitleb. Tal on Bresti rekord. Ja sõdalane on täis jõudu ja otsustavust lõpuni ellu jääda. Lähedal sureb afroameeriklasest mees rebenenud kõhuga. See on tõeliselt jube vaatepilt. Must mees väänleb ja vaim väljub temast.
  Alenka ütleb entusiastlikult:
  - Ära sure kaks korda! Miski elus ei saa meid sadulast välja lüüa!
  Ja jälle viskab ta paljaste jalgadega granaati.
  Sealsamas on ka kullakarvaline Maria. Ja viskab jalgadega granaate. Ta on väga ilus tüdruk ja väliselt habras, kuid väga osav. Tapetud araablased Kolmanda Reichi koloniaalvägedest langevad. Ühel neist levib üle habemega näo sarlakpunane plekk.
  Maria laulis mõnuga:
  - Maailmas on lill, helepunane, helepunane... Hüvasti olümpiamuinasjutuga!
  Ja jälle on tema graatsilised paljad jalad liikumises. Viska granaati ja löö vastaseid. See on nagu vikat, mis lõikab nõgeseid maha. Ja tüdruk viskab. Ta sädeleb.
  Maria pidi sõja ajal palju taluma. Ja ta ei unusta seda kunagi. Ja kuidas nad vangistuses teda palja traadiga selga ja kontsadel piitsutasid. Ja kuidas nad välgumihkliga talda põletasid. Ja kõige hullem oli see, kui piinamisest kurnatud Maria viidi hukkamisele. Põlenud jalgadega astus tüdruk, peaaegu tüdruk, külmunud maaklompidele. Tema paljad villilised jalad tundsid suurt valu. Mõned Saksa kunstnikud palusid Maria kinni pidada. Ilmselt tahtis ta tõesti pilti maalida: "paljajalu tüdrukut viiakse hukkamisele." Vaene Maria aeti ringi, sunniti maalilises poosis tarduma. Ja tal on seljas ainult kerge, rebenenud kleit, mis on kaetud vereplekkidega. Sakslane kummardus tema kohale, haaras käega ta jalast ja sundis teda põlenud sõrmi painutama - et see maalilisem välja näeks. Ja Maria oli sunnitud hambaid lõgistades liikumatult seisma. Ja prooviti isegi taldu. Siis virutasid nad teda piitsaga ja ajasid uuesti kraavi. Seejärel palvetas Maria vaimselt Kõigevägevama poole ja jättis oma perega hüvasti. Ta on hirmukülmast krigisev hambaparv. Jäine sügistuul puhus ta kuldseid juukseid. Kleit oli väga lühike, paljastades tema katkised, põlenud põlved, kaetud villidega ja traadijäljed jalgadel. Terve tüdruk oli kaetud marrastuste, sinikate ja sinikatega. Nad peksid teda kumminuiaga nii pähe kui ka kandadele! Terve selg on piitsade ja traadiga triibuline. Kleit on rebenenud, läbi kaltsude paistab pekstud keha. Maria aga püüab püsti püsida.
  Ta nõustub surmaga ega palu halastust!
  Jõudu kogudes hüüab tüdruk:
  - Elagu isamaa!
  Ja nad tulistavad teda. Tüdruk kukub... Ta ei teadnud, et see oli valehukkamine. Ja ta kukkus lumehange, kaotades närvipingest teadvuse. Siis järgnes veel piinamine. Kuid üks timukapolitseinik tahtis lõbutseda, õigemini vägistada teda ja kurnatud kujul jäi Maria kaunitariks. Pätt ei kartnud, et ohver pärast rasket piinamist vastu hakkab, ja viis ta üksildasse kohta. Seal kavatses ta naise enda valdusesse võtta, kuid raev andis Mariale jõudu. Põlenud kanda ei säästnud, lõi ta teda sellise raevuga kubemesse ja maandus täpselt nii, et politseinik minestas valušokist.
  Emotsionaalne põnevus andis Mariale jõudu. Võtnud politseinikult kaks püstolit, läks peaaegu alasti haavatud tüdruk läbi murdma. Ta suutis üllatust ära kasutades tulistada neli valvurit ja põgeneda läbi vanglavärava.
  Siis jooksis ta paljajalu ja läbi lume minema. Mu jalad olid külmunud ja ma ei tundnud midagi. Õnneks lasi omanik tüdruku majja ja lasi tal end soojendada. Maria jalad läksid punaseks nagu varesejalad ja tegid kohutavalt haiget. Aga õnneks külmakahjustusi ei olnud.
  Tüdruk sai soojad riided ja läks partisanide juurde. Ja siis ületas ta rindejoone. Kuid põgenemist meenutades püüdis ta nüüd võimalikult palju aega veeta paljajalu ja talvelgi ilma kingadeta hakkama saada.
  Suvel on peaaegu alasti olemine meeldiv, eriti kuna Ameerikas on see aastaaeg soojem kui Venemaal.
  Ja Maria õppis ka jalgadega granaate väga kaugele viskama. See on üks paljajalu kõndiva tüdruku eeliseid. Saate oma varvastega visata nuge, granaate, teravaid kilde ning keraamika- ja metallitükke. See tähendab, et saate oma graatsiliste jalgadega palju ära teha. Isegi kuulipildujast tulistada. Oma pataljonis võitlevad tüdrukud kõik eranditult paljajalu.
  Ainult tugeva pakase korral võivad kaunitarid oma jalad tsellofaani mähkida või rasva ja alkoholiga määrida.
  Maria tulistab ja särab.
  Punane Alla. Ta on ka väga täpne ja tugev sõdalane. Tal on nii vaskpunased juuksed, et tuules lehvides meenutavad need revolutsiooni lipukirja. Ilus tüdruk ja väga temperamentne. Isegi liiga palju. Seksinud juba paljude meestega. Armatsesin isegi kolme, neljaga korraga. Talle meeldis see nii väga.
  Ja kes mõistab Alla kohut? Ta on suurepärane võitleja ega talu armastuses püsivust. See on tema kreedo. Nüüd viskab neiu paljaste varvastega klaasitükki. See lendab ja tabab Reichi armeest pärit aafriklast kõri ja läbistab araablase kuklasse. Seal on palju kolmandast Reichist pärit sõdureid, kes on värvatud haarangutega. Kolooniaid on väga palju. Nad pühivad Ameerikat.
  Alla itsitab. Ta on karmi iseloomuga ja viibis noortevanglas. Ja seal tekkis julmus ja hurdad. Samal ajal ei kummardunud tüdruk isegi vanglas nõrgemaid solvama. Kes aga ei istunud Stalini alluvuses? Ja Alenka külastas, kuigi lühidalt, ka laste töökolooniat. Kuid see ei takistanud teda tõusmast majori auastmele ja saamast NSV Liidu kangelase tähte.
  Alla tulistab uuesti. Siis laseb ta palja jalaga välja granaadi. Nii lendab see mööda katkist trajektoori ja jõuab otsapidi tanki tünni. Punajuukseline sõdalane itsitab:
  - Ma olen tegelikult super tüdruk! Nii sõjas kui voodis!
  Pärast seda süütas tulikurat tikkudega kummitüki ja roomas Saksa tanki E-50 poole. Ja punapäisel kuradil tuli hull idee: tabada Hitleri tank.
  Ta võttis palja jala varvastega kummitüki üles ja viskas selle otse lahtisesse tünni. Ja pool minutit hiljem avanes E-50 tanki luuk ja põgenevad sakslased ilmusid välja.
  Alla lasi Krautsid püstolist ja ühe lõpetas keraamikatükiga, mis oli samuti visatud oma meislitud võrgutava jalaga. Siis vilistas ta oma sõpradele:
  - Maria ja Anyuta järgivad mind!
  Ja kolm paljasjalgne, ainult bikiinides tüdrukut, välgutades oma ümaraid tolmuseid kontsi, tormasid tanki. Selle kõrgus ei ületa kahte meetrit ja kaunitarid hüppasid kergesti sisse. Nad kaevasid autosse. Ja nad vilistasid.
  Anyuta, see võluv blondiin, märkis:
  - Lahe auto, sellel on nii suurepärane optika ja nähtavus!
  Maria märkis ka:
  - Ja nii juhivad nad tanki.
  Tüdruk võttis juhtkangi üles. Ta vajutas nuppu. Masina torn hakkas pöörlema.
  Alla hambaid paljastades noogutas:
  - Jah, see on mugav auto, kahjuks on meie kolmkümmend neli sellest kaugel!
  Maria ütles asjatundja õhuga:
  - Muidugi... Selle relva kaliiber on 105 mm ja meie IS-2-l on suurem.
  Alla noogutas ja märkis:
  - Aga sakslastel on pikem tünn. Ja mürsu algkiirus on palju suurem kui meil.
  Maria, nuusutades põleva kummilõhna, itsitas:
  - Sa suitsetasid neid osavalt... Nagu prussakad!
  Alla möirgas naeratades:
  - Sa pead teadma nippe! Aga kas see meeldis?
  Anyuta noogutas ja lõi jalaga vastu metalli:
  - Ilma igasuguse kahtluseta!
  Ja tüdrukud puhkesid naerma. Kontrollisime veidi juhtkangi. Maria istus juhiistmele, Alla sai laskuriks ja Anyuta sõitis kuulipildujatega. Pärast seda hakkas liikuma vene tüdrukute vangistatud Saksa tank. Selle pagasiruum oli valmis surmamassi välja paiskama.
  Alla, see punajuukseline saatan laulis tuliselt:
  - Surmamasin on hulluks läinud! Ta lendab, rikkudes oma eesmärgi! Naeratasime seekord ja kõndisime mööda valget joont!
  Ja tuline sõdalane püüdis Panther-2 oma vaatevälja. Ta võttis selle ja tulistas. Vaesestatud uraani tuumaga surmav mürsk tungis peaaegu otse läbi Pantheri ja põhjustas mürskude plahvatuse. Tüdrukud ulgusid üksmeelselt, möirgades:
  - Oleme suurepärased ja supersõdalased! Kustutame kõik!
  Ja Alla tulistas uuesti Levi tanki. Ta paljastas hambad. Mulle meenus, kuidas teda laste töökoloonias piitsutati. Jah, seal piitsutati vähimagi solvumise eest. Ja see teeb haiget! Tüdrukuid piitsutatakse ja löögid tuleb ise kokku lugeda. Kui teete vea, peksake uuesti, kuni kaotate teadvuse. Tüdrukuid löövad sageli nõgesed kandadel, eriti suvel. Siis on põlenud taldadele raske astuda. Tüdrukute jalgade villid tekitavad valu.
  Tundes end vihaseks, tulistab Alla Tiger-3 pihta. Läbistab soomust ja paljastab hambad. Ta on edukas sõdalane. Ja ta teab, mis on väärt. Kõige ohtlikum tank on muidugi E-50. Siin üritab masin ära tunda, kust sakslasi lüüakse. Alla sihib kõige haavatavamat kohta torni ristmikul. Ta osutab täpselt ja kõditab teravas nurgas enda kanda. Siis tulistab. Mürsk paiskub välja kiirusega üle 1300 meetri sekundis. Ja see tabab õiget tagumikku.
  Alla hüppab püsti ja hüüab:
  - Valmis!
  Anyuta kinnitab:
  - Õhtusöök on serveeritud!
  Saksa tank hakkab põlema ja selle mürsud plahvatavad. Killud on üle põllu laiali.
  Maria laulab:
  - Öö hajutas tähekilde üle taeva. Kolmanda Reichi poolt ette valmistatud, sünge, igav kirst. Ilmselt tegi keegi kirbuturul raha... Ja keegi sai kuuliga otse otsmikusse!
  Alla hakkas tünniga tanki Lev-2 suunas osutama ja hõikas:
  - Otsmik ja kirst!
  Ja ta tulistas massiivse, kuid vananenud Saksa auto pihta. Lõvi soomused lõhkesid nagu klaas kivi all. Ja Saksa masin hakkas taas oma lahingukomplekti lõhkuma.
  Anyuta lõi paljaid jalgu ja hüüdis:
  - See on meie, Venemaa jõud!
  Kuldsete juustega tüdruk siristas, purustades oma röövikutega sakslasi ja nende välismaa lakeid:
  - Lihtsalt Maria! Ja mina olen messias!
  Alla tulistas uuesti, seekord E-25 pihta ja susises:
  - Ei, mäed ei saa kuldseks, neid hõbetas Aurora kest!
  Anyuta avas kuulipildujatest tule. E-50-l on neid viis, üks toru külge keevitatud. Ja nad lõid kõvasti. Kolmanda Reichi põlisväed niidavad nagu sirp.
  Blond tüdruk ütleb:
  - Kuigi ma pole poiss, olen ma karutüdruk!
  Ja see tulistab uuesti ja ülitäpselt. Nii palju Hitleri prügi laipu. Kuigi kõik siin pole prügi. Eriti palju on indiaanlasi. Hitler värbab koloniaalvägesid ja saadab nad tapmisele. Indias on palju inimesi, kuid kõigile pole tööd. Nii et paneme kõik mehed kahurilihale üle. Aafriklasi ja araablasi on palju.
  Võitlejate hulgas on ka endisi Nõukogude Liidu kodanikke. Nad saadeti ka tapamajja. Mõned olid sunnitud ja mõned läksid vabatahtlikult. Ja Nõukogude võim on alati hea meelega Ameerika vastu võitlemas.
  Alla tulistab, murrab läbi teisest fašistlikust tankist ja ütleb:
  - Mina olen see, kes tuleb Hitlerile tema õudusunenägudes.
  Maria on nii õrn ja väliselt habras, et ta purustab natsid röövikutega. Tal pole kahju. Pidage meeles, et tüdruk, nagu nats, jooksis leegikeelega üle oma paljaste graatsiliste taldade, nuusutades kõrbenud liha lõhna. Ja siis, põletushaavade peal, peksid nad mind kumminuiadega. Selliseid fašiste tuleb purustada, anda ja veel natuke purustada.
  Tank E-50 on krapsakas, laiade roomikutega ja neil on palju mugavam Venemaa vaenlasi purustada. Kahju, et kogu nende pataljoni pole. Sakslased ei tohi saada tuult Nõukogude vabatahtlikest. Nii et tüdrukud võitlevad vaid viiekesi.
  Alena jälle bazookast, valides lihtsamaid Saksa tanke. Ja Matryona libiseb koos oma elukaaslase Henry Smithiga, lihtsa, kuid taipliku Ameerika poisiga, miinid rööbaste alla.
  Tanke on sakslastel palju ja ilma nendeta nad reeglina rünnakut ei alusta.
  Nii lõi Alla välja, õigemini sai surmavalt haavata, veel ühe E-50. Tüdrukud töötavad edukalt. Kuid peaksite olema ettevaatlik. Siit tuleb "kuninglik lõvi". Sellel sõidukil on kolmsada millimeetrit esisoomust ja 210-millimeetrine kahur, millest saab tulistada tanke ja soomusteta sihtmärke. Selline E-50 relv puhub läbi.
  Siinkohal laseb Maria pardale pääsemiseks tankil ringi sõita, kus soomus on kahesaja millimeetri paksune ja kergemini läbitav.
  Teel purustab tüdruk mitmesuguseid fašiste ja Anyuta tulistab kuulipildujaid.
  Maria sosistab:
  - Anna meile andeks, Jumalaema, kui midagi juhtub!
  Ja Alla, ootamata pardale pääsemist, tulistab lähenedes otsast otsa ja nurga otsa. Ja see tabab õigesti. See tungib läbi metalli ja "Kuninglik lõvi" hakkab suitsema ja plahvatama nagu teised tankid, mille tüdrukud varem tabasid.
  Alla laulis naeratades:
  - Igal juhul, vennad! Armasta elada, vennad! Sa ei pea vaeva nägema Stalini peasekretäriga!
  Mürsk tabab eesmise soomust. See torkab oma 88 mm E-25 kahuriga. Aga kingitus libises üle soomuse.
  Alla vastab sellele, et torkab vaenlase masina nagu nõela läbi või. Mille peale tuline kurat ütleb:
  - Torm ja viikingimõõk!
  Anyuta tulistab kuulipildujast, lisab:
  - Äike ja välk!
  Maria purustas koloneli röövikute all ja urises:
  - Luud, tähed - langevad järjest!
  Nende tank tulistab uuesti. Seekord mööda E-50. Kindlasti nõuab oskust läbistada 250 millimeetrit esisoomust 45 kraadise nurga all.
  Ja siin on E-100, suurepärane masin, kuid vananenud mudel. Kuid selle 128 mm kahur on siiski ohtlik. Ja esisoomus on veidi nõrgem kui E-50 oma.
  Alla märgib filosoofiliselt:
  - Seda tähendab vana mudel!
  Maria katkestab vihaselt:
  - Löögi vältimiseks tuleb ikka manööverdada! Lõppude lõpuks, sada kakskümmend kaheksa millimeetrit...
  Ja tüdruk tormas, vältides kakskümmend kaheksa kilogrammi kaaluvaid mürske. Ja nii tulistas Alla taas vananenud modifikatsioonis E-100 pihta. Saksa autot hakati tükkideks kiskuma. Ja rebige teraskildudeks.
  Ja kuidas mürsud plahvatavad.
  Anyuta kuulipildujatest tulistades ütles:
  - Ta pani löögile kogu oma raevu jõu... Ta ajas taeva sirgu, raputas tähti!
  Maria purustas korraga kümmekond fašisti ja säutsus:
  - Astuge gaasile! Tule, mu poiss, vajuta gaasi!
  Alla itsitas ja märkis:
  - Jah, poisiga kokku kukkuda on kindlasti tore. Ja imeda teda...
  Maria süttis vihast:
  - Kui labane sa oled, Alla!
  Tulekurat itsitas:
  - Mulle meeldib nalja teha! Ärge võtke südamesse!
  Maria, jätkates vihatud fašistide purustamist, laulis:
  - Mu süda... Lahke tüdruku süda! Mu süda, ma nii väga tahan maailmas elada!
  Ja sõdalane surus alla veel üle kümne. Ja Alla tulistas teise E-50 pihta, lauldes:
  - Ja ma mõõtsin oma silmaga tema figuuri ja kui ta teatas, kontrollige mind...
  Anyuta tulistas kuulipildujatest ja lisas:
  - Ma paljastasin kogemata oma biitsepsi! Ma olen tüdruk, mitte sugugi nõrk!
  Alla tulistas Panther-2 pihta mürsu, murdes selle külje kergesti ja säutsus:
  - Ja kohe muutus paak vaiksemaks!
  Anyuta jätkas urisemist:
  - Fritz pole varsti taevas!
  Alla tabas Levi tanki ja möirgas:
  - Ilmselt pole vastastel krõpsude jaoks aega!
  Anyuta, olles terve rea maha niitnud, susises:
  - Ja kiidetud kurikuulus Hitler...
  Pärast seda tabab Allah E-25 ja väljastab:
  - Nüüd ma pole paradiisis!
  Anyuta märkis loogiliselt:
  - Kordasime seda kaks korda, mitte taevas! Seda nimetatakse laulus tautoloogiaks!
  Allah vastab ja möirgab:
  - Mis on rahvademokraatia? See on siis, kui Hitler saab nikli!
  Anyuta ütles siiralt:
  - Jah, ja Stalin pole eriti hea! Sakslaste löök jäi vahele! Ja pärast 1941. aasta katastroofi ei saanud me kunagi tagasi tõmbuda!
  Alla, lööb relvaga, nõustus sellega:
  - Jah, 1941. aastal kaotasime peaaegu kogu oma kaadriarmee. Sellistest kahjustustest on peaaegu võimatu pääseda. Ja Hitleril õnnestus mobiliseerida kõik okupeeritud Euroopa ja osa NSV Liidu ressursid. Ja britid osutusid ülimalt nõrgaks!
  Anyuta tulistas nende viiest kuulipildujast. Viiskümmend välismaalast niideti maha. Ja ta piiksus:
  - Oleme universumi kõige ilusamad!
  Alla noogutas nõustuvalt ja märkis pärast lasku:
  - Naise keha on ilus ja esteetiliselt meeldiv! Sellega seoses oleme meie ilu kroon!
  Anyuta võttis selle kätte ja laulis suure entusiasmiga:
  - Ma näen su pintslit kõikjal,
  Kes lõi universumi servad,
  Sa andsid elu kogu universumile,
  Pühade soovide täideviimine!
  
  Kõigeväeline Jumal on ilu kroon,
  Süütab unenägudes mu südame...
  Need on minu mõtted ja unistused -
  Ingel avas ukse taevasse!
  
  Ma armastan sind, püha isa,
  Sa andsid minu eest oma ustava Poja!
  Särav teemantkroon -
  Ja Jumala armastus teie vastu pole jahtunud!
  
  Sina, Piiritu, anna meile sõpru,
  Julgustab töötama ilma laiskuseta...
  Sellepärast tahan ma seda üha rohkem
  Palveta Kõigeväelise Jumala poole!
  
  Kõik universumis pärineb Isalt,
  Ja tema Kõigeväeline Poeg...
  Sa oled ilu kõrgeim isand,
  Universum, keskpunkt ja tipp!
  
  Sinus on kõigevägevam, kellest saab,
  Ja armastus, mis ei tunne piire...
  Lugege põlvili psalmi,
  Varsti võtame tiibadesse nagu linnud!
  
  Kogu universum saab nagu taevas,
  Planeetidevaheline õnn õitseb ...
  Ja julge sa, poiss, julgelt -
  Pühendage oma töö Jeesusele!
  
  Ja kui Kõigevägevam tuleb,
  Eden on maa peal parem...
  Jumal Kristus juhatab meid päästele,
  Õhkkond saab olema päeva vikerkaar!
  
  Seetõttu Jumal õpetab - ära tee pattu,
  Kui oled nõrk, aitab Kõigevägevam...
  Ja kiirusta ja paranda meelt,
  Jutlustage - ärge voodi pärast muretsege!
  Hea laul, eriti kui seda kuulates Saksa tankide pihta tulistada. Alla laulis kaasa ja lasi. Tuline kurat kaldus oma veendumustes paganluse poole. Teda köitis maagia, mitmesugused nõidused. Ja monoteism talle liiga ei meeldinud.
  Aga punane harpia laulis ikka kaasa ja lasi maha. Aga Jeesus? Samuti tugev jumal!
  Aga enne sõda õpetati, et jumalat pole olemas! Alla tulistas, lõi teise, vananenud "Panther"-2 ja säutsus:
  - Jah, oli aeg, mil nad ütlesid meile täie tõsidusega, et Jumal on vaid illusioon!
  Maria raputas jõuliselt pead ja pärast veel mitme fašisti purustamist vastas ta:
  - Ei, Kõigeväeline, see ei saa olla illusioon, seda enam, et tekib küsimus - kust universum tuli!?
  Anyuta, tulistades, natse kuulidega üle kallates, pidas vajalikuks lisada:
  - Pealegi on füüsikud juba kindlaks teinud, et universum ei koosne peaaegu millestki. Ja et kogu meie Maad saab pigistada nagu õuna!
  Maria pidas fašistide survestamist jätkates vajalikuks lisada:
  - Ja on ka kindlaks tehtud, et universum paisub. Nii et suure tõenäosusega oli see kunagi vesinikuaatomi suurune! Kas kujutate ette, kust see kõik tuli!
  Alla, jätkates tankide purustamist, vaidles ratsionaalselt vastu:
  - Kui arvate, et Universum tekkis plahvatusest, siis... Siis räägite ülimalt absurdset asja!
  Anyuta märkis ratsionaalselt ja kaalutletult, sihtides kuulipildujaid paljaste graatsiliste jalgadega:
  - Täpselt sellepärast ma ütlen, et Jumal on olemas! Tank T-34 ei saanud tekkida vanametalli laos toimunud plahvatusest ja tähed poleks tekkinud kvarkide plahvatustest. Lihtsalt inimese olemasolu...
  Maria, purustades järjekordse natside paki, lisas:
  - Lülitab ümber termodünaamika teise seaduse olemasolu. Praktikas näeme pidevat komplikatsiooni ja termodünaamika teine seadus viib surmani! Ja lihtsustamine!
  Kuulipildujaid paljaste varvastega käsitsev Anyuta lisas:
  - See on entroopia vähenemise seadus. See tähendab, üldine kuumasurm! Seega peame tunnistama, et termodünaamika teist seadust kas ei eksisteeri või on olemas Ülim Jumal, kes hoiab korda!
  Alla, kellele ka teadus pole võõras, märkis ratsionaalselt:
  - Kuidas on lood mittetasakaalulise termodünaamika teooriaga? See selgitab, miks termodünaamika teine seadus ei ole otsekohene!
  Anyuta itsitas ja märkis naerdes, naelutades fašiste:
  - Kas see pole tühja mõttemäng?
  Maria itsitas ka, kuid pidas vajalikuks märkida:
  - Aga kuidas me saame näiteks seletada Jumala olemasolu? Kuidas Ta ilmus?
  Alla urises ja hambaid paljastades kinnitas:
  - See on kõik! Kuidas sa seda seletad?
  Anyuta soovitas aeglaselt:
  - Aga ateism nõuab ka usku ilma selgitusteta? Kust tuli näiteks mateeria?
  Alla lõi välja veel ühe Levi tanki ja soovitas:
  - Mateeria on igavene ja alati eksisteerinud!
  Anyuta ütles rõhutatult oma hääles:
  - Kuidas sai ta alati eksisteerida? See nõuab ka usku!
  Alla vastas loogiliselt:
  - Nii nagu igavesti Kõigevägevama olemasolu nõuab usku!
  Anyuta märkis loogiliselt:
  - Aga Kõigevägevam võib sünnitada inimese ja universumi. Ja kuidas saab ebaisikuline mateeria tekitada intelligentseid!
  Alla lõi välja veel ühe tanki, seekord E-50, ja rääkis:
  - Evolutsiooniteooria võiks seletada üleminekut lihtsast keeruliseks. Ja lihtne võib evolutsiooniliselt tekitada kompleksi. Ja absoluutse olematusena sünnitas see kohe lõputult kõikvõimsa mõistuse.
  Anyuta, tulistades fašiste, vastas enesekindlalt:
  - Aga miski ei sünnitanud Jumalat! Kõigevägevam on alati olemas olnud! Ja see on aksioom! Jah, ma nõustun. "Tüdruk niitis maha paarkümmend natsi ja jätkas. - Ja alternatiiv nõuab veelgi rohkem usku! Kujutage ette alati isikupäratu energia olemasolu ning millest tulenevad mateeria ja ruum? Ka olematusest! Ja jälle on vaja usku, et sellisest absurdist aru saada! See tähendab, et ateistid on täielikus hädas! Kõigel on algpõhjus. Aga kus peab lõppema algpõhjus? - Tüdruk vajutas paljad varbad juhtkangi nuppudele, tulistades fašistlikke kurje vaime. Ja ta jätkas. - Kui otsime algusest peale algpõhjuseid, siis ateismi järgi jõuame lõpuks olematusse. Kuid kas olematus või absoluutne tühjus võiks midagi põhjustada? Ja kui algpõhjust nähakse Kõigeväelises Jumalas, siis lahenevad kõik probleemid iseenesest. Ja inimtsivilisatsiooni olemasolu ja intelligentsus ning bioloogiline elu ja planeedid koos tähtedega. Kuid ateistlikud ideed toetuvad algpõhjuse otsimisel ikkagi vajadusele usu kaudu vastu võtta. Kuid edasine selgitus, et elu Maal ja inimtsivilisatsioon on juhuse tagajärg, nõuab palju rohkem usku ja eeldusi kui usk Kõigeväelisse Jumalasse.
  Alla tulistas uuesti, purustas E-50 ja küsis sarkastiliselt:
  - Noh, oletame, et sa veensid mind... Aga miks ma peaksin uskuma Piibli Jumalat, mitte Rodi? Kõikvõimsa slaavi versiooni!
  Anyuta vilistas, tulistas ja veidi mõeldes vastas:
  - Sest Piiblil, isegi kui paljudele neist ei meeldi, et selle kirjutasid juudid, on oma jumalikkusele vähemalt mõningane õigustus. Võtke vähemalt ettekuulutused. Ja Rodnoverie... Kas neid Rodnoverie inimesi on palju? Kui neil on oma iidne Piibel? Ja ma tahaksin südamest, et Jumala valitud rahvas oleks venelased, mitte juudid, et Venemaa, mitte Iisrael, oleks Issanda kuningriik. - Tüdruk ajas käed laiali ja surus paljaste sõrmedega juhtkangi nuppudele oma võrgutavad, päevitunud jalad. - Aga näete, meil pole sellist raamatut nagu Piibel. Ja selle kohta, mida meie esivanemad enne kristluse vastuvõtmist uskusid, pole isegi usaldusväärseid allikaid. See on probleem, et kõigi Piibli puuduste juures nõuavad teised alternatiivid veelgi rohkem usku ja on kaheldavad Jumala vaimsuse osas.
  Alla, olles purustanud Jagdtiger-2 täpse löögi, soovitas:
  - Ja kui Kõigevägevam ei pidanud vajalikuks enda kohta ilmutust üldse anda. Ja kõik raamatud Jumalast on võrdselt võrdsetes tingimustes... - punajuukseline saatan irvitas ja sõpradele silma pilgutades lisas. - See tähendab, et see kõik on puhtalt inimlik.
  Anyuta peatus tulistamises, et lasta kuulipildujatel jahtuda ja küsis kahtlevalt:
  - Kas sa arvad, et Kõigevägevam võiks varjata teadmisi enda kohta ja lasta maailmal oma teed minna?
  Alla märkis üsna ratsionaalselt:
  - Vaata meie maailma! Natsid vallutasid Orenburgi, tungisid Philadelphiasse, seisid Moskva lähedal ja piirasid Leningradi ümber. Seda vaadates arvan, et pole raske uskuda, et Kõigeväeline Jumal lasi meie maailmal minna oma rada. Nagu, lesta omaette ja ma vaatan!
  Anyuta ohkas raskelt ja nõustus:
  - Jah, see, et natsid vallutasid üle poole maailmast... See on õudus! Aga võib-olla on see maailma karistus pattude ja uskmatuse eest!
  Alla välgatas silmi, tulistas veel ühe mürsu ja märkis:
  - Aga see näitab veel kord, et... Et Jumalasse, kes vastab meie palvetele, saame ainult uskuda!
  Anyuta vaidles vihaselt vastu:
  - Aga me oleme elus ja pole vigased... Nii et ära tee pattu Jumala vastu, Jumal.
  Lõunas tungisid Saksa väed USA suurimasse baasi Miamis.
  Neli legendaarseimat kaunitari võitlesid tankil E-50. Nii purustasid nad õhutõrjekahurite patarei teraskildudeks.
  Lihasööjalt huuli lakkudes ütles Gerda:
  -Kunsti nimel toovad esinejad vabatahtlikke ohvreid, militaarkunsti nimel on kuulajad sunnitud ohverdama!
  Charlotte, kammides palja jalaga vaskpunaseid juukseid, märkis:
  - Sõda on põnev protsess! Jätkame linn linna järel, linna linna järel, kuni hävitame kogu Ameerika.
  Christina ütles unistavalt:
  - Ma soovin, et mul oleks nüüd ananassidega siga... Olen väsinud kuivjootmisest!
  Magda märkis mõistlikult:
  - Nii et see on meie postitus! Ära ole ärritunud!
  Christina itsitas. Ta tahtis väga, et kaks või kolm meest teda korraga puudutaksid ja silitaksid. Ja ta oleks punaste juustega ja lihaseline ning vinguks nagu siga. See on nii tore, kui mehe käed jooksevad üle teie sõrmede, säärte ja pahkluude. Kui noored mehed kõditavad su kanda ja suudlevad su graatsilisi jalgu.
  Christina hõõrus isegi jalge vahel. Kui põnevad sellised mõtted on. Kuidas ma seksi tahan.
  Magda oma punapäist elukaaslast vaadates säutsus:
  - Aja himukad mõtted minema! Ole enda suhtes range!
  Christina hõõrus oma paljast talla metalli ja ütles müristades:
  - Oh, sa kristlik silmakirjatseja! Kuidas te ei mõista liha häält!
  Christina kujutas mehi ette. Palju noori, ilusaid, musklis inimesi, kes temast kätega kinni haaravad ja siis hakkabki... Mis selles viga on? Kas mehed unistavad haaremist? Miks ta ei asuta oma meessoost haaremit? Ja korraldage orgia.
  Gerda tulistas 240-millimeetrise Ameerika haubitsa pihta ja haukus vilkuvate silmadega:
  - Ole ettevaatlik! Nii suur mürsk on meile ohtlik!
  Christina ütles tõmbledes:
  - Eh, tore oleks vahetada Shurmlevi vastu. See tank, õigemini mastodon, kui lööb, siis lööb!
  Gerda jooksis palja jalaga, mida kattis vaid kitsas kangariba, üle Christina rinna. Tema rinnanibud muutusid kohe kõvaks ja tüdruk oigas meelsasti.
  Gerda itsitas ja vastas:
  - Me kõik neli peame meeste juurde minema! Lõõgastume ja teeme tohutu orgia!
  Christina itsitas ja märkis:
  - Jah, ma tõesti tahan seksi! Kuigi just hiljuti olin kolme kutiga korraga koos... Liha muutub aina täitmatumaks!
  Gerda itsitas ja tulistas, säutsates:
  - Tüdrukud vajavad poisse, nendega on nii tore koos olla! Eriti kui töötate oma suu suure meheliku täiuslikkusega.
  Ja lumivalge sõdalane puhkes naerma. Ta lakkus oma roosa keelega oma helepunaseid huuli. Kujutasin ette, et pulgakomm on sama suur kui banaan. Kuidas tema krapsakas keel lakub magusat, maitsvat, põnevalt lõhnavat liha.
  Gerda raputas pead. Võitluse ajal ei tohiks te lubada erootilisi fantaasiaid. Parem tulistada ja naelutada.
  Magda rikub tuju:
  - Kui sa annad end lihahimudele, lähed sa otse põrgusse. Ja siis tuleb selline piinamine...
  Charlotte oigas labaselt, kaardus oma lihaselist keha kõrgete rindadega:
  - Piinamine! Vau, kui sind piitsa või nõgesega vitsutada, on see väga mõnus!
  Gerda itsitas ja ütles:
  - Sinu jaoks on piinamine piinamine, aga piitsutamine on tõsine!
  Magda sihtis juhtkangiga relva. Püüdsin välja sirutatud relvaga maasse maetud Shermani. Kaunitar tulistas. See on nagu šokolaaditahvli purustamine. Ameerika tank põleb. Ja siis uus sihtmärk: Pershing. Ja sa näitad talle otsa ja tulistad kindlasti. Ja sa lammutad torni sõna otseses mõttes maha.
  Magda ütleb pärast Ameerika tanki tabamist:
  - Ära mõtle poistele. Me peaksime võitlema... Ja las iha hääl summutab kesta plahvatuse!
  Gerda noogutas nõustuvalt. Ta silitas jalga ja kujutas ette, et Hans teda paitab. See on pikk ja lihaseline poiss, nii sarnane plakatile Aryan. See oleks nii hea!
  Pärast seda tulistas tüdruk "Nõia" pihta. Ja ta purustas külje. Ja see jagas auto peaaegu pooleks. Mispeale kaunitar ka punkrisse põrutas ja selle lõhkus. Isegi marmorist laastud kukkusid maha.
  Selle peale piiksus tüdruk:
  - Kirvevars oli pooleks lõigatud, aga otsmikul oli arm!
  Ja kuidas ta naerab... Näitab oma keelt, nii roosa ja krapsakas.
  Ja siis vajutab Christina paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe, purustades "Big Tomi" killustikuks.
  Ja see tuline, temperamentne saatan tulistab nii täpselt. Täpsed kaadrid koos ekstaatilise graatsiaga.
  Charlotte ütleb muigega:
  - Naised hoiavad meest nii: itaallane oma kehaga, ameeriklane oma tegudega, prantslanna armuga ja venelane oma parteiorganisatsiooniga!
  Christina ütles enesekindlalt:
  - Parem, kui mehed on erinevad... See on palju toredam ja huvitavam. Ja vahetage armastajaid nagu kindaid!
  Gerda võtab selle ja laulab:
  - Abikaasa on koopas ja naine on hullumajas, mees on liiga palju pirne söönud ja naine on saatan!
  Ja jälle tüdrukud naeravad. Siis hakkasid nad paljaste jalgadega kokku lööma, nii et talla alt pudenes sädemeid. Ja kaunitarid itsitavad. Charlotte tulistas ka, vajutades varbad juhtkangilt, ja säutsus.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Devilry! Ja kust sa tulid, Gerda? Gerda, Gerda - peab ilusaks saama! Saatan ise on selle ilu juures!
  Ja mõlemad tüdrukud lõid kõigest jõust pead kokku. Ja kuidas sädemed lendavad.
  Selle peale hüüdsid tüdrukud üheskoos:
  - Meie kohal möirgavad eskadrillid üksmeelselt! Üks tugev loll istutab Soodoma!
  Ja sõdalased lõid taas kõigest jõust päid. Neil on tõesti väga lõbus. Ja kaunitarid möirgavad rõõmust! Ja nad laulavad nagu röövlid:
  - Õdedel on rõõm elada, õdedel on rõõm elada... Te ei pea natsifüüreriga vaeva nägema! Kõik õed, kõik, kõik õed... Miami lähedal hävitame jänkid!
  Tüdrukutele on see lõbus, ei oska midagi öelda. Mitmed osariigid on juba Wehrmachti kontrolli all. Ja natsid liiguvad edasi, Fritzi tankid on loomulikult kõrgeimast klassist!
  Ja sõdalased laulavad täiel rinnal:
  - Kõik need, kes on meie vastu, on surnud... Ja kõik röövlid lähevad meie eest!
  Kaunitarid hüüdsid üksmeelselt:
  - See on hirmutav - kaput!
  Tundus, et sõdalastele see kõik väga meeldis. Nad on nii ilusad, lihaselised ja juuli lõpus on palav ning tugevad tüdrukute kehad läigivad higist. Christina purustab ameeriklased oma röövikutega ja vilistab omaette laulu. Entusiastliku tooniga:
  - Kirjutage see oma märkmikusse, igale lehele... Ärge kaotage pead, vaid ajage jänkid minema!
  Ja neiu itsitab omaette, paljastab hambad ja pilgutab silma. Kellele - ilmselt Kurat.
  Pildistamise ajal meenus Gerdale üks ulmeromaan, mida ta oli lugenud. Selles ilmus Saatan professori majja kauni noormehe kehas. Ja lugu põrgus tekkinud probleemidest. Jah, positiivset entroopiat õgivate väikemeeste tõttu tekkis juhuse korra rikkumine ja põrgu hakkas tegelikult meenutama õudusunenägu. Ja see oli päris hea koht. Seal pidasid patused enda jaoks pidusid, olles noored ja ilusad.
  Ja õrn, punane päike paistis igavesti. Ja siis see algas... Pole ime, et nad võrdlesid allilma kanalisatsiooniga. Aga tegelikult olid seal puhtad naudingud ja meelelahutus.
  Gerda võttis selle kätte ja laulis tuliselt:
  - täitke klaas tuleveega,
  Koos saatanaga - joome metallini!
  Ja kaunis blondiin tabab nagu kahur. Ja see tabas madalalt lendavat Ameerika ründelennukit P-51. Noh, sa tark väike kurat!
  Gerda muigas lihasöövalt. Kuid ameeriklastel oli võimalus Venemaa koos sakslastega jagada. Ja nüüd peavad nad ise Hitleri alluvuses lebama. Ja nende jaoks on see ebameeldiv. Siis saab praktiline ameeriklane teada, mis on Saksa distsipliin. Ja see tuleb talle ainult kasuks.
  Gerda laulis:
  Hõljudes ähvardavalt planeedi kohal,
  Kolmas Reichi kotkas...
  Lauldi rahva lauludes,
  Ta on oma suuruse tagasi saanud!
  Ja see tegi tüdrukute jaoks asja palju lihtsamaks ja naljakamaks. Ja seal olid kõrgeima klassi sõdalased. Kuid tegelikult on neil väga lihtne võidelda. Ja nad on võimelised ilma probleemideta võitma. Nüüd on aku sõna otseses mõttes läbi löödud.
  Seejärel purustasid nad USA sõdurid röövikutega ja itsitasid erutatult ning näitasid keelt. Ja nad lõid üksteist paljaste jalgadega. Nad keerasid oma pead tugevate kaela külge. Me naersime...
  Magda, vaid veidi minoorsel toonil, märkis:
  - Mida põrgus teha? Keerake lihtsalt kuradi sabad!
  Pärast seda puhkesid tüdrukud naerma, nii et seda oli kuulda väljaspool tanki. Nad on nii vallatud ja rõõmsad. Need on sõdalased, kes ei kannata.
  Wehrmacht tungis Miamisse üha sügavamale. Edasi liikus tõeline terasleekidest liuväli. Ja varustus põrises, roomikud kõlisesid. Saksamaa tankid on tugevad ja neil pole sõidukitasemelt võrdset. Ja Krautsid on selle üle ülimalt uhked. Ringi jalutavad isegi väga täispuhutud feldmarssalid. E-50 ei kaitse hästi mitte ainult soomuse paksus, vaid sellel on ka kaldus plaadid.
  Proovi seda. Ja ameeriklased, kes on sakslaste vastased, ei saa natsidega midagi peale hakata.
  Mustad sõdurid annavad alla ja deserteerivad esimesena. Nad ei taha tegelikult USA eest võidelda. Saksa päritolu ameeriklased lähevad üle Wehrmachti poolele. Ainult juudid, mõistes, et nad ei halasta, võitlevad lõpuni. Nii hiinlased kui ka inglise päritolu ameeriklased näitavad üles vastupidavust. Latiinod käituvad erinevalt. Mõni ei taha sõdida liitlaste, Saksamaa: Brasiilia, Argentina ja teistega, mõni aga on üsna kangekaelne. Üldiselt näitavad ameeriklased üles suhtelist vastupidavust ja nad peavad võitlema edasi. Kuigi vange oli palju, ulatus nende arv miljoniteni.
  Tuleb märkida, et ameeriklastel on väga palju Shermaneid. Seda tanki on suhteliselt lihtne valmistada ja see on paljuski sarnane nõukogude T-34-ga, ainult kõrgem ja külgsoomusega mõnevõrra halvem. Mis aga ei ole oluline, arvestades seda, kui tugevad on Saksa relvad.
  Krauts aga kogub aktiivselt kontosid. Terve galaktika Saksa tankereid kogus tohutul hulgal kahjustatud sõidukeid. Ässad töötavad ka suurepäraselt. Peale konkurentsivälise Friedrich Bismarcki on Marseille teisel kohal. Huffman pole ka halb. Kuid nad armastavad teda vähem, sest see äss kahjustab sageli Saksa lennukeid. Huffmani võitlusstiil lähedalt rünnata suurendab muidugi ohtu allatulnud lennukite kildude tabamuse saamiseks. Marcel ja Friedrich eelistavad tegutseda distantsilt.
  Nad olid snaiprid, väga tõhusad ja tulemuslikud.
  Rudel on ka väga auväärne äss, Friedrichi järel teine tankihävitaja. See Rudel on väga julge mees. Ta tulistati alla ja sai haavata mitu korda, kuid jäi teenistusse.
  Üldiselt tuleb tunnistada, et Luftwaffe oskused on tohutul tasemel. Ja et ameeriklased kaotavad selgelt õhus sakslastele. Ja Ameerika populaarseim hävitaja Mustang on õhus täiesti abitu.
  Gerda võttis paljaste varvastega pulgakommipulga ja ütles seda imedes mõtlikult:
  - See on huvitav... Me alistame Ameerika ilma igasuguse kahtluseta. Kuid kas Jaapan saab tõesti nii palju maad?
  Charlotte ütles raevu häälega:
  - Ei! Seda ei tohiks juhtuda! Kitsasilmsetele me poolt maailma ära ei anna!
  Christina itsitas, lõi ümara kannaga vastu soomust ja urises:
  - Lööme nad puruks nagu venelased ja ameeriklased!
  Magda ütles pehmemal toonil:
  - Aga nad aitasid meid palju sõjas venelaste ja ameeriklastega. Me ei tohiks Jaapanist halvustavalt rääkida!
  Charlotte'i silmad välgatasid ja susisesid:
  - Kohtleme teisi nii, nagu nad väärivad! Ja Jaapan pole erand!
  Gerda märkis leplikult:
  - Ei, muidugi, me peame avaldama austust Jaapani panuse eest Teise maailmasõtta. Eriti lahingus USA vastu. Nad tapsid palju ameeriklasi ja uputasid suurema osa laevastikust. Nii kaitseme ka meid!
  Christina norskas põlglikult:
  - Kui Jaapan oleks rünnanud 1941. aastal NSV Liitu, oleks Moskva ammu vallutatud. Ja nii venis sõda pikemaks kui tegelik kestus.
  Charlotte, see punajuukseline kurat noogutas nõustuvalt:
  - Jah, sõja kuues aasta hakkab läbi saama. Ja sellel tapatalgul pole näha lõppu ega äärt! Ja me peame tunnistama, et see muutub natuke raskeks.
  Gerda keeras end kõhuli, vajutas jalaga juhtkangi nuppu, koputades järjekordse Shermani välja, ja kostis:
  - Aga me ei tea ühtegi teist elu... Nii et kas tasub soovida midagi muud!
  Magda ütles mõistlikult:
  - Maailma riikide arv on ammendav. See tähendab, et varem või hiljem saabub rahu ja sellega kaasneb inimeste õnn.
  Charlotte, see punajuukseline saatan norskas põlglikult:
  - Kas sõjas pole õnne?
  Magda raputas pead:
  - Milline õnn võib olla inimeste tapmises? Hävitamises, vägivallas ja leinas?
  Charlotte kehitas õlgu ja märkis:
  - Kui ma olin väike tüdruk, meeldis mulle väga sõda mängida ja nõgeseid nuiaga lüüa. Meis kõigis, inimestes, on midagi, mis tõmbab hävingu poole. Ja halbade asjade hävitamine!
  Christina laulis tankist üles-alla hüpates:
  - Allilm on väga kohutav... Põrgu on painajalikum kui kõige kohutavamad unenäod... Aga meile meeldib väga kirglikult patustada, see on meie poegade kogu saatuse kreedo!
  Charlotte lisas pikalt:
  - Ja tütred ka... Mõõdukust tuleb tunda kõiges, ka patus!
  Gerda ütles mõistlikult:
  - Patt on nagu pipar supi sees. Liiga palju on halb - see kõrvetab suud, aga ilma selleta on see mahe ja maitsetu!
  Magda märkis ohates:
  - Aga patt väsitab sind! Pole see?
  Gerda naeratas ja vastas:
  - Jooksmine on ka väsitav, aga tervisele kasulik... Keha on vaja tervendada.
  Charlotte'i tähelepanu hajus ja saatis kesta Pershingi. Ta on väga täpne sõdalane. Ja tal on teistele midagi näidata. Ta lõi välja Ameerika tanki ja säutsus:
  - Olen supersõdalane ja kolm korda hüper!
  Mispeale kaunitar viskas trofee närimiskummi suhu ja puhus terve mulli.
  Gerda märkis sarkastiliselt:
  - USA-s on palju parem närimiskumm kui tankid!
  Christina võttis selle ja laulis:
  - Vägivald hävitab terase, kuid kurjuse jõud ei kesta igavesti! Ja sa muutud hingelt tugevamaks! Kui käsi on kindel ja eesmärgid inimlikud! Sa suudad vägivalla purustada!
  Magda laulis vastuseks:
  Jumala valgus valgustas meid,
  Usk Issandasse Kristusesse...
  Ja meeleparanduses avas ta -
  Meie tormilised südamed!
  Ja kuldsete juustega tüdruk lasi täpselt. Tema saadetud kest pani Ameerika auto avariisse.
  Aga jänkid roomavad juba varemete alt välja. Annavad alla. Nad panevad käed kaela ja värisevad hirmust. Valged lipud ripuvad. Üks akudest aga ei kiirusta käsi tõstma.
  Gerda sihib relva ja tulistab. Täpselt kest kesta järel saates. Väga terav tüdruk. Magda tulistab ka kordamööda. Ükskõik mis - loomulik blond... Peenike vöökoht, kõrge rind. Ta teab, kust leida oma mehe varja... Aga ma tahtsin vaheldust - ostsin paki värve!
  Ja see on tüdrukute jaoks naljakas, nad on nüüd nii lahedaks muutunud.
  Gerda võttis selle ja laulis:
  - Ja nad lahkuvad tankides - tüdrukud tormavad...
  Teraselement, teraselement!
  Charlotte tulistas "Nõia" pihta ja laulis:
  - Kui tahad olla terve, pinguta end... Kui vajad ilma piduriteta paaki, siis ära ole häbelik!
  Ja kõik neli tüdrukut puhkevad nutma ja möirgavad. Christina naeratas ja ütles:
  - Naine nelja mehega, see on suurepärane!
  Gerda kinnitas:
  - Mida rohkem armastajaid, seda parem! Oleme hitlerlased, mis tähendab, et oleme väljaspool kodanlikku moraali!
  Charlotte ütles vihaselt:
  - Moraalne, sõnast räpane!
  Christina itsitas ja märkis:
  - Me oleme metsikud tüdrukud! Lihtsalt metslased!
  Gerda ütles uhke pilguga:
  - Aga igaüks meist sünnitas füüreri südame all lapse!
  Magda vastas raevukalt:
  - Te ei tohiks niimoodi loomade tasemele langeda!
  Charlotte itsitas ja märkis:
  - Me pole lihtsalt loomad, vaid lõvid!
  Christina täpsustas puusi raputades:
  - Ja isegi kuradid! Nii et meie natsimoraal on tõeliselt kuratlik ja julm!
  Gerda võttis selle naeratades vastu ja laulis:
  Lahingueelsel õhtul, isegi kangelaste jaoks,
  Pimedas hirmus...
  Põleb pentogramm iidsest templist,
  Andku jumal jõudu... Et mitte haudadesse sattuda!
  Christina märkis Gioconda naeratusega:
  - Ja ma tahaksin saada surematuks nagu mägismaalane filmis... Proovige miljardit meest ja triljonit goblinit ja sekstiljonit päkapikku!
  Gerda nurrus ja ütles:
  - Päkapikud... Nad on nii ilusad ja lõhnasid lillede ja mee järele. Kuidas ma tahaksin nendega armatseda. See on nii metsik lõbu.
  Christina itsitas ja pomises:
  - Päkapikud on magus unistus... Ilu muudab mehe orjaks! Ja pärast surma ei leia nad rahu... Sest allilmas on tüdrukud saatanaga!
  Charlotte võttis selle ja laulis entusiastlikult:
  - Täida klaas tuleveega... Leek põleb ja hakib metalli!
  Ja tüdrukud hakkavad korraga naerma... Nad pole üldse nõrgad! Ilusad ja lahedad tüdrukud!
  Gerda võttis selle ja laulis mõnuga:
  - Ära karda surma, ära hoia hirmust kinni... Lõppude lõpuks pole ilma õigluseta mõtet elada!
  Vastuseks tulistas Magda, saates mürsu otse keskele ja laulis:
  - Taevasel nimetusel, taevasel nimetusel... Jehoova tahtel ma olen seal! Ja ma loodan, mu kallid sõbrad!
  Christina, see kuldpunane saatan siristas:
  - Ja taevas, kas mul on sekstiljon päkapiku armastajat?
  Magda vastas naeratades:
  - Ja pühapäeval nad ei abiellu ega abiellu, vaid jäävad nagu inglid taevasse. Ja teie, kuradid, paaritute deemonitega ilmselt igavesti!
  Christina naeris ja märkis:
  - Aga see on väga lahe! Kas te kujutate ette, kui suured on nende riistad! Ja üldiselt...
  Gerda laulis vastuseks:
  - Reich ehitab uut maailma,
  Ja eitab minevikku...
  Troonile istumine -
  Naeruväärne ja labane!
  Ja paljaste jalgade ja peaaegu alasti, lihaseliste, päevitunud kehadega kaunitarid puhkesid naerma.
  Charlotte lõi rusikad lõhki ja susises:
  Plahvatused kostisid...
  Arm on läbi -
  Lõpetage oma selja näitamine
  Aeg tappa vaenlasi!
  Kuid hetkel selgus, et see aeg pole päris õige. Ameeriklased jätkasid allaandmist, ilmselt oli Miami järgmine linn, mis vallutati.
  Heisati valgeid lippe. Vangid tulid välja. Kui Gerda paagist välja hüppas, pistis ta oma palja jala meelega masinaõli lompidesse. Kohe kleepusid blondi kaunitari jalgade külge mustus, liiv ja tolm. Lisaks olid vangid traditsiooniliselt sunnitud tüdruku räpaseid ja haisvaid taldu suudlema.
  Sama tegid ka ülejäänud kaunitarid. Nad ütlevad, et ärgu vangid naudi paljajalu suudlemist. Las nad roomavad ja nuusutavad. Ja nad lakuvad keelega mustust ja tolmu maha.
  Charlotte haaras mustasilmse ameeriklase nina paljaste varvastega. Ta pigistas kõvasti. Pani vangi karjuma. Ja siis lõi ta kannaga vastu lauba, tekitades muhke. Sõjavang langes ja kaotas teadvuse.
  Charlotte laulis sarkastiliselt:
  - Ma olen tõeline kobratüdruk ja sul ei lähe meie all hästi!
  Pärast seda järgis Gerda eeskuju. Ta pigistas ka oma nina paljaste sõrmedega ja tõmbas, peaaegu rebides oma nina ära ja surudes kontsad lõuga. Mu lõualuu murdmine.
  Siis tegi Christina sama. Ta haaras väga tugevalt oma kolleegi ninast ja tõmbas isegi verd, rebenes tema ninasõõrmed.
  Magda sundis erutusest ka vange suudlema oma tolmuseid, masinaõliga kaetud jalgu, kuid kõndis siis veidi ja märkas:
  - See on labane ja julm!
  Charlotte lisas sarkastiliselt:
  - Ja ikka mitte kristlikult!
  Magda noogutas nõustuvalt:
  - Tõesti! Me ei käitu nagu kristlased!
  Punajuukseline saatan urises vastuseks:
  - Ja sina ka! Nii et ära räägi meile vastu!
  Vangide hulgas oli teismelisi skaute. Christina lähenes neile ja ütles pilkavalt:
  - Kas soovite maitsta naise keha?
  Poisid heitsid näljaseid ja piinlikke pilke peaaegu alasti, väga ilusale tüdrukule. Paljud neist võitlesid kuumuses vaid lühikeste pükstega ja olid kaetud šokolaadipruuniga. Gerda hüppas jõmpsikate juurde ja möirgas kuulipildujat raputades:
  - Põlvili!
  Nad kukkusid korraga maha. Pärast mida jälle tüdrukud, seekord skaudid olid sunnitud jalgu suudlema. Poisid krigisesid isegi liiva hambusse, kuid nad pidasid vastu ega julgenud vastu vaielda.
  Gerda möirgab täiega:
  - Mina olen King Kong.
  Ja Christina võttis rinnahoidja seljast ja paljastas täielikult oma kõrged, helepunaste rinnanibudega rinnad. Ja ta hakkas sellega kõigile poistele järjest pihta. Nagu, suudle.
  Poisid punastasid piinlikkusest, kuid kuulekalt suudlesid. Mida nad kogesid? Segu hirmust ja soovist. Noormehi erutas poolpaljaste tüdrukute vaade ja nende puudutused. See meeldis ka Christinale.
  Gerda paljastas ka oma rinnad. Ta on ka pikk, lihav, punakaspunaste nibudega, nagu maasikad.
  Charlotte järgnes neile, näidates oma kurvikat keha. Ainult Magda pöördus ära. See tundus talle häbiväärne ja labane.
  Üldiselt kaotate sõjas nii palju inimlikkust. Ja natsimoraal üldiselt muudab inimesed loomadeks. Ühed on nagu hundid, teised nagu lambad.
  Aga teisalt raudne distsipliin, organiseeritus, halastamatus eesmärkide saavutamisel teevad imet!
  Nii kiiresti hakati tanki E-50 masstootma. Näiteks, kas see on võimalik ameeriklastel, kes ikka veel välja klopivad Shermaneid, kes olid T-4 vastu nõrgad?
  Aga millised tüdrukud on metsikud. Nad, kes on saanud sõjaväeteenistuste eest palju ordeneid, käituvad nii. Nad sunnivad poisse rindu, jalgu ja reied suudlema. No kas see on tõesti võimalik? Mis moraal see on? Pealegi vaatavad Saksa ja välismaised sõdurid seda ja väänavad näppe oma templite poole. Nagu vaata, millised naised meil on!
  Nad hakkavad paarituma otse kõigi silme all!
  Magda karjus täiest kõrist:
  - Ei! Ära julge seda teha! Ole inimene!
  Gerda hüüdis vastuseks:
  - Ärge tülitage meid poisse õpetamast!
  Magda hüppas tema juurde, viskas mitu teismelist minema ja haukus:
  - Kas sa oled hulluks läinud?! Lõpetage Kolmanda Reichi armee naeruvääristamise paljastamine!
  Charlotte"il hakkas järsku piinlik ja ta märkis:
  - Võib-olla läheme tõesti liiga kaugele? Peate kasutama mõõdukust ja täpsust!
  Christina lehvitas sellega ja kilkas:
  - Ära häiri mind, ära puuduta mind, seda on hea nautida. Nad on nii ilusad poisid ja lõhnavad magusa nooruse järele!
  Gerda vaatas tagasi ja sosistas:
  - Lähme nendega, siis hullame. Seda ei saa teha kogu armee ees! Ja mängudeks meil veel aega jääb!
  Christina pomises pettunult:
  - Pärast? Siis pole see sama põnevus kui kõigi ees! Ja see on lahe!
  Kuulus nelik, kellest said elavad legendid: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda, jätkasid oma seni parimal tankil maailmas, E-50, edasiliikumist põhja poole. Wehrmacht ümbritses juba Atlantat. Ameerika olukord halvenes kiiresti.
  Sellegipoolest jätkusid tankilahingud. Tüdrukud tõrjusid Shermansi ja Pershingsi järjekordse kangekaelse rünnaku. Lisatud on ka uus Washingtoni tank, praegu vaid paar tükki. Kuid see auto oli mõnevõrra ohtlikum. 90-millimeetrise kahuri toru pikkus kasvas 73 EL-ni, ületades Tiger-2 võimsuse, mis võimaldas täiustatud mürsuga tungida E-50 külge. Tõsi, uue tanki mootor polnud valmis sama 500 hobujõu jaoks, mille kaal oli viiskümmend seitse tonni ja esisoomus 152 millimeetrit.
  Magda põrutas sellisele autole kahe kilomeetri kauguselt ja märkis:
  - vaenlane paraneb selge viivitusega! Ja ta tegi sellise kohmaka tanki!
  Gerda itsitas ja jooksis palja jalaga mööda auto pedaali, müksates:
  - Noh, see on meile õnneks! Ja üldiselt oleme sellesse kapitalismiimpeeriumi juba nii sügavale läinud. USA kukub varsti!
  Charlotte, see punajuukseline saatan susises:
  - Ja maailma üle saab olema võim!
  Christina jahutas oma sõbra kirglikkust:
  - Ära meelita ennast liiga palju! Seal on ka NSVL. Ja see on suurte võimalustega riik!
  Gerda vilistas. Ta vajutas juhtkangi ja pärast Shermani hävitamist märkas:
  - Venelastel ei saa kunagi olema nii võimsat varustust kui meil. Ja mis kõige tähtsam, nad ei saa enam numbrile vastata! Nii et hoidke oma nina püsti ja peremees nuusktubakas! Tea, et Kolmas Reich on alati sinuga!
  Magda naeratas ja ütles vaevu kuuldavalt:
  - Ja Jeesus on alati minuga!
  Gerda parandas oma sõpra:
  - Aaria Jeesus!
  Magda nõustus sellega:
  - Ta võib olla aarialane, kuid ta on kõikvõimas Jumala Poeg!
  Christina kostis naeratades:
  - Aaria vägi olgu meiega! Võidame kõik ja saavutame surematuse!
  Magda tulistas uuesti. Ta tulistas hämmastavalt täpselt. Shermani tootmist pole USA-s veel lõpetatud ja vaatamata 1945. aasta augustile pole see soetanud aatomipommi. Nii et Ameerika olukord oli kuskil vahepeal, äärmiselt raske ja täiesti lootusetu. Või ehk isegi lähemal täiesti lootusetule.
  Gerda meenutas ka seda, kuidas nad võitlesid üheksakümnetonnisel tankil "Lion", mis jäi E-50-le alla nii relvastuse kui soomuki poolest. Saksamaa tehnoloogia on arenenud. Ja tal pole võrdset. Ainult kuuskümmend viis tonni ja mis kaitse. Eh, millest Krautsid veel unistada võisid? Välja arvatud see, et ühegi nurga alt on võimatu läbi murda!
  Gerda küsis Magdalt:
  - Ütle parem, mis kujuga tank peaks olema, et seda ei saaks ühegi nurga alt läbi tungida?
  Kristlik tüdruk vastas naeratades:
  - Egiptuse püramiidi kujuline, ainult piklikum ja lapik.
  Gerda võttis pliiatsi pihku ja viskas seda, püüdes seda paljaste varvastega. Ta visandas hoolikalt seinale joonise ja märkas:
  - Kas see on see?
  Magda noogutas nõustuvalt:
  - Jah! Nagu nii!
  Charlotte vilistas ja märkis:
  - See on lihtne! Kuid mürsk rikošetib tegelikult iga nurga alt!
  Gerda ütles tõsiselt:
  - Peame seda ideed oma disaineritega jagama. Siis saad ülitugeva paagi. Täiusliku kaitsega!
  Magda kehitas õlgu ja märkis:
  - See pole tegelikult meie asi!
  Gerda raputas vastuseks pead:
  - Häda neile, kes on oma riigi vastu ükskõiksed!
  Christina märkis:
  - Jah, me saadame selle ise! Kõigist neljast kollektiivselt! Las Porsche või kes tahes muu viimistleb meie idee!
  Pärlitest säravama naeratusega Gerda nõustus:
  - Nii see saab olema! Jagame au, nagu see peabki olema kõigile!
  Magda vastas vaikselt:
  - Tee nagu tahad! Mina isiklikult ei ole ahne!
  Gerda ütles entusiastlikult:
  - Ahnus on ju alaväärtuslike inimeste tunne! Nad on vaimult nõrgad, isegi vaestel on neist kahju!
  Ja sõdalane rebis lasuga Pershingi torni. Üldiselt läks ameeriklaste vasturünnak luhta. Lahing lõppes Wehrmachti jaoks üsna edukalt. Fritz ei kannatanud peaaegu midagi. Kaotused... Hakkas hämarduma. Ja päike loojus rubiinist päikeseloojangu poole. Atlanta tõotas olla kõva pähkel, sest see oli suur linn.
  Selge see, et suuri asustatud piirkondi on kõige raskem võtta. Tõsi, fašistid eelistasid reeglina ümbritseda ja toetuda kulumisele.
  Teel nägid tüdrukud iseliikuvat relva Big Tom. Piisavalt võimas, et olla ohtlik. Nad lõid ta välja... Ilma eriliste probleemideta meie jaoks.
  Siis, kui oli täiesti pime, peatusime ja näksisime. Proovisime ka Ameerika Coca-Colat ja võileiba. Gerda jõi tervelt kaks liitrit ja märkis:
  - See tõstab nii tuju kui ka šnapsi!
  Charlotte küsis:
  - Kes ta on?
  Gerda naeratas ja vastas:
  - "Coca Cola"!
  Punajuukseline kurat irvitas:
  - KOHTA! See on jumalate jook! Umbes nagu limonaad, ainult parem!
  Christina itsitas ja vaidles vastu:
  - Jah! Naturaalne kohv on parim! Aga mitte enne magamaminekut!
  Magda märkis:
  - Patt on viina juua!
  Gerda lehvitas selle palja jalaga:
  - Ma tean! Häda sellele, kes vägijoogi valmistab!
  Tüdrukud ööbisid tanki röövikute läheduses, korjates allapanuks takjaid. Ja nii ei saanud nad mitu ööd piisavalt magada. Edusammude tempo oli kõrge. Ja vastupanu on üsna tugev.
  Ilmselt oli Gerdal liiga palju Coca-Colat; on ebatõenäoline, et ta peaks nii suure annuse kihisevat jooki endale sisse kallama. Nii nägi valge lumevärvi juustega tüdruk kõige loomulikumat õudusunenägu. Sa ei tohiks nii palju gaseeritud jooki juua.
  Gerda aheldati rasketesse köidikutesse ja visati Chatelet' kõige tumedamasse ja karmimasse koopasse. Ringi roomasid vastikud olendid ja tüdrukut ründasid rotid. Ta oli sunnitud kettide ja köidikutega vastu võitlema ega saanud magada.
  Suured rotid näksisid tal pidevalt paljaid kontsi ning see oli väga vastik ja valus.
  Surmanuhtlus määrati vanglaametniku mõrva eest. Kuid Chateleti pealik, olles kaotanud oma armastatud ohvitseri, käskis Gerdat allutada kõige julmematele piinamistele.
  - See jultunud tüdruk vastab kõige eest!
  Ja nii sisenesid timukad koopasse ja tirisid tüdruku piinamiseks keldrisse. Gerda ei pidanud peaaegu vastu. Ta mõistis, et ta on surmale määratud. Ta soovis vaid säilitada julgust ja väärikust hukkamise ja eelneva piinamise ajal. Gerdal rebiti riided seljast ja ta nööriti alasti nagi otsa. Ja tüdruku paljad jalad suruti vardadesse.
  Timukas lõi teda piitsaga kõigest jõust palja selga. Tüdruk surus lõualuu kokku ja pidas löögile vastu ning kuigi nahk lõhkes, ei hakanud ta isegi karjuma. Siis riputas piinaja tüdruku jalge ette rasked raskused. Õlgade vahelt välja väänatud liigesed hakkasid pragunema. Gerda alasti keha oli higiga kaetud ja neiu kiristas hambaid, kuni hammustas huulte veritsemiseni.
  Ta on tõeline aarialane ja peab piinamist võimalikult julgelt taluma.
  Teine timukas võttis kaminast tulikuuma traadikimbu ja hakkas tüdrukule selga virutama. Kolmas piinaja süütas tüdruku paljaste jalgade all tule. Leek hakkas kõditama tüdruku paljast talda, mis ei kannatanud lamedate jalgade all. Aastatepikkusest paljajalu kõndimisest pakatavad nahakalused särisesid.
  Tüdruku jalad olid kuumad, kuid pidasid kangekaelselt vastu. Hästi kulunud talla kallused pulbitsesid.
  Üks timukas riisus kuumust nagi all, teine peksis teda tulikuuma traadiga, kolmas riputas raskused klotsile, mis piiras Gerda paljaid jalgu. Piinamine oli mitmetahuline. Ja valu oli nii tugev, et nõme tüdruk karjus. Ja siis ta minestas. Talle kallati jäävett ja ülekuulamine algas uuesti. Neljas timukas asus tulistanud tangidega tüdrukute rindu tulistama.
  Ta väänas kuuma triikrauaga sarlakpunast nibu.
  Erakordse tahtejõuga Gerda suutis oma karjeid tagasi hoida ja pigistas välja isegi piinatud naeratuse. Teda piinati korraga neljast küljest. Nad ei esitanud küsimusi, ei nõudnud ülestunnistust, vaid lihtsalt maksid kätte ohvitseri mõrva eest.
  Samuti peksid nad piitsaga tüdruku kõhtu.
  Üks piinajatest märkis:
  "Tal peaks ikka olema jõudu tellingutele ronida!" Ju on selline komme!
  Arst tuli üles, katsus piinatud tüdruku pulssi ja ütles:
  - Piisav!
  Timukas naeratas ja märkis:
  - Ja ma sain sellest alles aru!
  Taas teadvuse kaotanud Gerda tõsteti nagist maha ja rebitud keha pühiti alkoholiga üle. Siis viisid nad ta Chateleti ühisalasse. Et tabatud tüdrukud ja naised saaksid jälgida, mis ohvitseride tapjatega juhtub. Gerda aheldati risti külge ja jäeti seisma, et kõik saaksid näha.
  Ükski vangidest ei öelnud aga isegi sõimu. Nad armastasid Gerdat. Ja ohvitser, kelle ta tappis, oli põrgust pärit kurat.
  Järgmisel päeval piinamine jätkus. Tüdrukut piitsutati kuuma ketiga ja kõik tema varbad olid punaste tangidega katki. Nad panid oma kontsad kokku ja kõverdasid käed ja jalad nagile. Gerda kaotas mitu korda teadvuse. Timukad olid professionaalid ja tüdruk oli loomulikult tugev ning nad jagasid oma jõud oskuslikult.
  Nad murdsid oma varbad väga aeglaselt, isukalt ja nautides oma julmust.
  Gerdat piinati iga päev kaks nädalat, nii et tema kehale ei jäänud ainsatki tervet nahalaiku. Siis leidsid nad uue piinamise. Juuksed aeti ja tilkhaaval tilgutati külma vett kärbitud kolju peale. Mõni tund hiljem tundus, et Gerda peas plahvatasid pommid. Nad panid tüdruku sadulale, rebisid okastega Veenuse emaka ja süütasid ta häbemekarvad.
  Nad sõitsid puuriga pärakusse, nii et verd lausa tilkus.
  Gerda oli põhjalikult kurnatud ja oli juba hullumeelsuse äärel. Järsku saabus käsk ta kohtusse anda.
  See on vähemalt mingi väljalase.
  Tüdruk ilmus kohtunike ette raseeritud peaga, marrastuste, sinikate ja põletushaavadega. Kuid tal oli jõudu seista ja püüda püsti jääda. Endine kaunitar tundus hirmutav, pärast piinamist kohutav, kuid mitte murtud.
  Kohtunik hüüdis:
  - Põlvili!
  Kohtuprotsess möödus kiiresti, ilma asjatute tseremooniateta. Kuulasime sõdurite ütlusi ja küsitlesime tunnistajaid. Meenus eelmine vikonti mõrvajuhtum, mille kohta Gerda tunnistusi ei andnud. Ja nad mõisteti nõiaks ja topeltmõrvariks tuleriidal põletamisele!
  Pealegi peavad nad seda aeglaselt osade kaupa tulistama!
  Gerda kuulas otsust vaikides ja minestas siis. Nii tundus talle, et tema elu on läbi.
  Kogu saalist kostis kaastunnet.
  Tüdruk viidi surmamõistetu ja jäeti aheldatud varusse. Seal pidi ta veetma oma elu viimased tunnid.
  Üksikvangistuses jäi neiu ilma isegi lohutusest, mida kaasvangide kaastundesõnad tõid.
  Kuid siis ilmus välja timuka tütar. Ta oli tagasihoidlikus hallis kleidis ja tõi kaasa suure korvi õunu. Ta vaatas kaastundlikult uuritavale Gerdale otsa ja ütles:
  - Kas soovite, et teid hukkamisest päästataks?
  Tüdruk noogutas, pea raiutud. Ja timuka tütar vastas:
  - Siin on üks nendest noorendavatest õuntest! "Ta tõi esile puuvilja, mida eristab erakordne heledus ja mahlasus, nagu suur rubiin. - Söö seda ja sinust saab jälle väike tüdruk. Ma võtan su korvist välja ja me pääseme sellest kuningriigist.
  See võimalus on ilmunud!
  Gerda noogutas väsinult. Raskustega löödi piinamise tagajärjel välja enamik hambaid, ta näris õuna. Ja ta hakkas tõesti kahanema, näides olevat kuue- või seitsmeaastane tüdruk. Tema käed, jalad ja pea tulid kergesti varude alt välja. Timuka tütar peitis Gerda korvi ja viis ta kambrist välja. Ta kiirustas Chatelet'st lahkuma, enne kui vangid vahele jäid. Ja tüdruk jooksis oma pagasiga minema.
  Suur ohver tema poolt.
  Timuka tütar asus koos Gerdaga teele Lõuna-Prantsusmaale, lootes seal ära eksida. Ta kõndis nahkjalatsites, Gerda trampis tema kõrval paljajalu. Kuid siis kukkusid tüdruku kingad kivise tee tõttu laiali ja ta ei saanud veriste jalgadega kõndida. Gerdal oli pisut lihtsam, kuna tal olid tallad algselt karedad, ilmselt jäi tüdruku kehasse vaatamata tugevale noorendamisele mälestused varasematest katsumustest.
  Kuidas ta rändas paljajalu mööda Euroopa kiviseid teid, kõndides Kopenhaagenist Pariisi. Olles samal ajal käinud nii Berliinis kui ka Viinis.
  Timuka tütart peeti rikkast perest pärit ja ta kandis tavaliselt kingi, nagu vaeste Pariisi perede puhul kombeks. Ja tema tütarlapselikud tallad polnud kivide, kivikeste ega kiviste Prantsusmaa teedega harjunud. Kuid tüdruk, kes murdis jalad veriseks, näitas üles julgust ega kurtnud. Puhkepeatuses suudles Gerda oma veriseid jalgu ja valu taandus, timuka tütar jäi magama.
  Gerda ise oli talle päästmise eest väga tänulik.
  Järk-järgult paranesid tema jalad ja kattusid kõva koorikuga. Timuka tütar kulutas end välja ja elas almust ning ka Gerdale jäid ainult kaltsud. Talveks kolisid neiu ja neiu Itaaliasse. Seal pole pakane ja see on enam-vähem talutav. Kuid nende elust sai hulkujate elu. See tähendab, et väga raske ja näljane. Ja siin elus polnud ühtegi helget kohta. Timuka tütar oli küll kena, aga sugugi mitte ilus ja jäi täiesti kõhnaks ning muutus pillirooks.
  Tüüpilised, määrdunud kaltsud.
  Kuid üles kasvades sai Gerdast väga ilus tüdruk ja tema ilu õitses igal aastal. Ja siis märkas teda üks üllas poiss ja käskis lumest valgemate juustega paljajalu kerjuse enda teenistusse võtta.
  Aga see on teine lugu. Gerda tundis ootamatult inspiratsiooni ja visandas luuletuse;
  Gerda otsis Kai paljajalu,
  Ma rändasin läbi karmide lumehangede ...
  Lõppude lõpuks on tema hing kuldne,
  Nagu särav valge lumepall!
  
  Ma ei leidnud oma peigmeest,
  Ja ta sattus täielikult natsidega...
  Oh, õnnetu tüdruk Gerda,
  Milleks sellist häbi taluda!
  
  Timukad on nagi ette valmistanud,
  Olles oma jalge alla lõkke teinud...
  Nad praadivad tüdrukut nagu kala
  Kuid tea, et hingelt on ta nagu kotkas!
  
  Ja kandis suuri kannatusi,
  Piinamisi ja piinamisi on lugematu arv...
  Nad kehtestasid kahetsusväärse austusavalduse,
  Et tüdruk nutma panna!
  
  Paljad jalad lakuvad leegiga,
  Tüdrukut pekstakse raevukalt piitsaga!
  Siin kupli all ranges Pariisis,
  Nad viivad Gerda rüüs tulle!
  
  Tüdruk kannatab rasket piinamist,
  Ja naerab timukatele näkku...
  Ei, ta ei palu surma -
  Test on tema teha!
  
  talub ägedat piinamist,
  Olete kannatlikkuse poolest ideaalne...
  Meie Gerda sündis Venemaal,
  Olles oma südamega õigeusu vastu võtnud!
  
  Isegi kui nad murravad ta luid näpitsaga,
  Punkt torkab valget rinda...
  Ja paljajalu söel,
  Nad tekitasid Gerdale nii valu, et ta ei saa hingata!
  
  Tüdruk läheb uhkelt tulle,
  Kuigi su nägu on kaetud vere ja sinikatega...
  Naeris rõõmust valjult,
  Kuigi käed-jalad on kettides!
  
  Ja tundus, et päästet pole,
  Timukakäpp süütab tule...
  Ma palusin Jumalalt andestust -
  Vähemalt sirutas ta oma tulekeeled tema poole!
  
  Leek lakub raevukalt keha,
  Ja Gerda oigab valust, karjub...
  Aga bänner lendab endiselt mu hinges,
  Ja südamel on redoubt-monoliit!
  
  Sinna tuleb monument valguse tüdrukule,
  Ja Venemaa mäletab oma tütart ...
  Julget Gerdat kiidetakse,
  Päev tuleb ja öö hääbub!
  Siis Gerda päriselt ärkas ja lõi oma peaga röövikut. Ta möirgas pettunult:
  - Oh mu jumal! Mis jama ma magasin! Ja ma ei sündinud üldse Venemaal!
  Magda, kes enam ei maganud, vastas:
  - Ja ma näen ka õudusunenägusid! Tundub, nagu oleksin katlasse visatud ja kuradid viskasid selle alla küttepuid... - Kuldsete juustega blond hingas sügavalt sisse ja märkas. - Äkki sellel kool on mõju?
  Gerda raputas eitavalt pead:
  - Ei! Me tapsime liiga palju inimesi, see on see, millega meie südametunnistus piinab meid! Tegelikult ei tohiks te olla sellised timukad!
  Magda säutsus:
  - Rahu... Eh, ma ei tea sinust, aga mul on sõjast igav!
  Gerda raputas eitavalt pead ja laulis:
  -Sõdur on alati terve,
  Sõdur on kõigeks valmis...
  Squash nagu sääsed
  Kõigist nurkadest...
  
  Ja see ei peatu
  Ja ärge muutke oma jalgu ...
  Meie näod säravad -
  Saapad säravad!
  Magda itsitas ja tõmbas peopesaga üle talla ning märkis:
  - Aga me oleme nii paljajalu... Ilma saabasteta!
  Mõlemad punapead ärkasid üles. Vaskpunane Charlotte ja kuldvask Christina. Sõdalased tegid harjutusi ja turgutasid veidi. Atlanta piirati ümber. Ja nüüd läks tank edasi.
  Ameerika linna tulistasid Sturmlevid ja erinevad E tanki modifikatsioonid.. Töötasid ka gaasiheitjad. Hitleri masin töötas nagu alati ja ilma märgatavate riketeta.
  Charlotte pesi kõndides hambaid ja kilkas:
  - Meie, sakslased, oleme endiselt kõige andekamad inimesed maailmas. Selline on meie tehnoloogiline areng. Ja kes saab meiega võrrelda!
  Christina vastas:
  - Ameerika on juba etapi läbinud! Ja meist eespool on Moskva ja Tokyo!
  Gerda viskas talle närimiskummi suhu ja küsis sõpradelt:
  - Millal USA kapituleerub?
  Magda vastas kohe:
  - Kui jumal tahab!
  Christina soovitas:
  - Ma arvan, et septembris! Jänkide jaoks on sõja jätkumine väljakannatamatu!
  Charlotte itsitas ja ütles jalaga tanki külge löödes:
  - Veenusel on linn ja Marsil küla! Seniks peaksime vallutama oma õnnetu planeedi!
  Christina vastas sellele:
  - Varsti muutub meie planeet universumi kõige õnnelikumaks!
  Magda nõustus sellega:
  - Las see olla nii!
  Ja kõik neli tüdrukut lõid oma otsaesise kokku. See kõik nägi pagana naljakas välja. Kuigi see on koomiline. Sõdalased avasid taas tule. Seekord Ameerika aku peal. Nad tulistasid ilma suurema põnevuseta, lihtsalt tööd tehes.
  Gerda lubas Magdal ise tulistada. Ja ta pilgutas endiselt silmi. Vau, millist unenägu ta nägi, nii tugev piinamise mulje. Ja nad andsid talle tegelikult nime. See tekitab kohe assotsiatsiooni Anderseni muinasjutuga. Ja Gerdale lihtsalt ei meeldinud lumekuninganna kangelanna. Ta on liiga rumal ja ebapraktiline. Kas tõeline aaria naine oleks vastiku poisi pärast nii nördinud?
  Magda unistas pigem maailmavalitsemisest kui mingist jamast. Ja ta ise tahtis poissi pigem piitsutada kui päästa.
  Siis meenus tüdrukule Atlanta ühest Ameerika filmist. Pealegi tundub isegi, et film oli värviline. Seda linna piirati seal ja USA-s käis kodusõda. Jah, dramaatilised sündmused arenesid. Aga nüüd on muidugi selge, et need on lihtsalt Ameerika lilled. Marjad ees.
  Nii tulistavad nad jänki aku alla.
  Gerda märkis tiigri naeratusega:
  - Nii käitume Kolmanda Reichi vaenlastega! Ja keegi ei suuda füüreri tahtele vastu seista!
  Magda tahtis rääkida Jumalast, kuid muutis meelt. Kellega ta nalja teeb? Olles saanud mõrvariks ja hooraks, pole ta enam kristlane. Kuid oma südames tunneb ta end ebameeldivalt. Mis juhtub? Kui ta sureb ja seisab Jumala ees. Kuidas seda õigustatakse?
  Kuigi muidugi võite endale öelda, et tõeline Jumal pole piibellik, vaid aaria jumal. Ja lohutage end sellega. Nad ütlevad, et aaria jumal andestab neile nende ustava teenimise ja hooramise ning auseadustele allumatuse. Ja neid ootab ka tasu.
  Magda ohkas ja tundis end tühjana. Kes ta on? Sarimõrvar!
  Gerda, vastupidi, tundis end äärmiselt enesekindlalt. Nad ütlevad, et ta võidab... Ja Kolmas Reich võidab...
  Ameerika aku hävib ja E-50 sõidab edasi.
  Charlotte ütleb naeratades:
  - Jah, okei, me läheme... Aga pole selge, mida inimesed peaksid ootama. Maailmas on nii palju kaost ja kaost. Ja toome korra sisse. Aga kuhu ameeriklased välja jõuavad?
  Christina vastas naeratades:
  - See sõltub nende Euroopa juurtest. Sakslaste omad on kõrgemad ja ülejäänute omad madalamad. Mustad on loomulikult madalaim aste. Nii et siin on ligikaudne paigutus. Ja mis on teie arvates ebaõiglane?
  Charlotte raputas pead ja märkis:
  - Selline impeerium on täis rahulolematuid inimesi. Ebavõrdsus hakkab õõnestama seestpoolt!
  Gerda vaidles karmilt vastu:
  - Teisiti pole võimalik! Mis mõte on siis kakelda?
  Charlotte noogutas nõustuvalt.
  - Mitte relvad või asemel, vaid relvad või pärast!
  Magda märkis naeratades:
  - Parim asi on ühtsus Kristuses Jeesuses. See on midagi, mis võib lahkuse all kõiki ühendada ja ühendada.
  Christina raputas negatiivselt pead:
  - Lahkus ei vii teid kaugele! Sa pead olema karm! Ja ennekõike juhtimises.
  Gerda nõustus sellega:
  - Hitler on karm valitseja ja samal ajal tõhus! Tema sitkus aitas suuresti kaasa saavutustele majanduses ja sõjalises sfääris!
  Magda märkis loogiliselt:
  - Samamoodi on Piibli Kõigeväeline Jumal väga karm. Ei saa öelda, et ta on pehme!
  Gerda itsitas. Ja Christina märkis:
  - Jah, Jumal on Piiblis karm, aga... Mitte aarialaste poolel!
  Charlotte märkis naeratades:
  - Ja kes iganes haarab võimu maailma üle... See on tõde sajandeid!
  Christina laulis naeratades:
  Taevas paistab üks päike,
  Planeeti valitseb üksainus ristiisa!
  Lõppude lõpuks võidab maa peal alati võim,
  Kõikide maade rahvad on aarialaste haardes!
  Ja neiumenaaž itsitas...
  Ja hirmuäratav tank E-50 hakkas mürskudega pillikarpi hävitama. Nii sattus liivakottidega täis Sherman rünnaku alla. Ja tema keha purunes ühe kestaga.
  Gerda võttis selle ja laulis:
  - Ole minuga, laula laulu, naudi Coca-Colat!
  Ja tüdruk hakkas naerma... Ja ta tõmbas koksi plastpudeli, hoides seda varvastega ja kallas mullitavat vedelikku kurku.
  Sõdalased on oma trofeedega väga rahul ja möirgavad endiselt täiel rinnal:
  - Oleme super rüütlid! Kustutame kõik ära!
  Ja plaksutame paljaid jalgu. Nii toredad tüdrukud. Ja naljakas.
  Charlotte laulis rõõmsalt:
  - Aga kui aus olla! Me hävitame kõik täielikult!
  Gerda säutsus vastuseks:
  - See ei saa olla, see ei saa olla!
  Christina pahvatas:
  - Adolf ütle mulle!
  Magda lisas riimi:
  - Jah, kindlasti!
  Ja sõdalased lõpetasid punkri hävitamise. Siis liikus nende tank edasi. Ja kaunitarid koputasid jalgu ja möirgasid:
  - Hei Fuhrer, vii meid lahingusse... Tormiväelane paneb kiivri pähe, meie revolutsioon - pikkade nugade öö - värvib maailma pruuniks!
  Ja tüdrukud löövad jälle pead ja silmist lendavad sädemeid, tuleb uus tund.
  Gerda võttis selle ja laulis:
  - Võtke ära valmis, gop-stop, gop-stop, kes läheb uuele? Kes on uus? Kes on uus?
  Magda vastas naeratades:
  -Meie võidud on vaid selle tagajärg, et Jumal meid armastab!
  Charlotte haukus vastu:
  - Ära ole nii naiivne... Wehrmachti jumalad on väga tugevad, kuid nõrgemaid nad ei aita. Kui olete ustav Reichi eesmärgile, looge maailmajõud!
  Punaste juustega tüdruk võttis selle kätte ja pistis palja jala tulvpüksi. Paljad, karedad tallad sügelesid. Ja siis kaunitar võttis selle ja säutsus:
  - Võitlus on hetk mineviku ja tuleviku vahel, seda nimetatakse eluks!
  Chicagos võitlesid viis vaprat tüdrukut. Alenka, Maria, Anyuta, Alla ja Matryona. Võlutud ja hävimatud vene sõdalased võitlesid.
  Nad tulistasid saksa palgasõdureid ja rääkisid samal ajal.
  Alenka märkis kurva naeratusega:
  - Ameerika kaotab sõja.
  Maria lõi maha koloniaalvägede esindaja ja märkis:
  "Ma isegi ei lootnud jänkide vastupidavusele." See võib meile hiljem probleeme tekitada.
  Anyuta itsitas ja märkis:
  - Meil on juba probleeme olnud... Me ei tahaks, et need korduks. Ja neiu hõõrus oma paljajalu vastu purustatud killustikku ja mahavisatud kivikilde.
  Alla avaldas oma arvamust:
  - Sakslased kulutasid meiega sõjas oma püssirohu. "Tüdruk tulistas, lõigates kuuliga maha Kolmanda Reichi sõduri ja jätkas. "Meie armee ei naerata liiga palju selle peale, et lõhuvad jälle oma kihvad graniidil."
  Matryona soovitas naeratades:
  "Siis laseme nii palju sakslasi maha, et nad ei viitsi meiega sekkuda!"
  Alenka raputas negatiivselt pead:
  - Need pole sakslased, vaid põliselanikud, kes on kogunenud poolest maailmast. Üldiselt on meie vastu midagi fasmogoorilist.
  Anyuta itsitas ja laulis:
  - Oh, saba ja soomused! Ma ei saanud midagi kinni!
  Punajuukseline Alla märkis ägedalt:
  - Miks viitate iseendale meessoos? Nii loll ja kohutavalt kole!
  Anyuta tulistas uuesti ja ütles naeratades:
  - Oli selline kuningas Matt... Nii et tüdruk mängis teda nõukogude filmis!
  Alla märkis ägedalt:
  - Kas otsmikusse või otsmikusse!
  Matjuša võttis selle ja laulis:
  -Oh, poisid, te olete röövlid, rahakotid, rullikud ja lihtsalt rahakotid. Meile meeldisid dollarid, kuldhambad! Varem olid fraerid, aga nüüd on nad vargad!
  Punajuukseline Alla itsitas ja ütles:
  - Ma olin vangis ja tean, milles asi!
  Matjuša ajas õlad uhkelt sirgu ja urises:
  - Ja ma trampisin tsooni! Nende paljaste ja tugevate jalgadega!
  Alla laulis mõnuga:
  - Kusagil Kamas, kus me iseennast tunneme... Kusagil Kama peal on Emajõgi! Sa ei ulatu selleni kätega, sa ei ulatu selleni jalgadega, paljad jalad!
  Ja sõdalased avasid kuulipildujatest tule. Nad niitsid maha korraliku hulga koloniaalvõitlejaid.
  Kaunitarid teadsid oma asju. Ja kui nad ka tabasid, siis suure entusiasmiga.
  Alenka laulis:
  - Isamaa kaugetel lähenemistel,
  ööbikud siristavad valjult...
  Neiu ei kahetse oma elu,
  Suunake relva jalaga!
  Ja sõdalane ohvitser itsitas. Ja ta osutas basuukale palja jalaga. Ja hästi sihitud löök. Haavatud E-50 ei kaotanud aga liikuvust, vaid jätkas roomamist.
  Alla laulis mõnuga:
  - Sa teenid lauakaunistust... Chicago...
  Usu mind, nad peksid sind nagu esimese klassi last...
  Ja varsti on füürer katki nagu vaas,
  Ja härjakoplisse tuleb krautide varjualune!
  Anyuta itsitas ja laulis:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Hakka prostituudiks ja naerata paneelil! Chicago, Chicago, Chicago, õnneks avame uksel kuulipildujatrilliga!
  Maria võttis selle ja laulis:
  - Ma olen supersõdalane! No jah, ma olen raskekaallane! Ja nad tapavad kõik!
  Kuigi selline rahulik ja habras tüdruk.
  Ja viis võrset suurepäraselt. Ta lõikab kõigi juukseid. Ja paneb selle maha nagu heinategu. Ja tüdrukud kiljuvad ja karjuvad:
  - Punaarmee hurraa! Fuhrer õuest välja!
  Ja jälle oli tulistamine ja laipade mass!
  Maria lakkus huuli ja märkis:
  - Ja kui metsikuks ma olen muutunud! Lihtsalt kohutav! Kuhu on kadunud minu kristlik armastus!
  Alla itsitas ja vastas:
  - Kus on meie bolševistlikud väärtused!
  Alenka võttis selle ja laulis rõõmuga. Enne seda lõikas ta ühe hooga maha kümme inimest ja säutsus:
  - Minus pole haletsust ja mitte ilma põhjuseta!
  Mulle ei meeldi vägivald ja jõuetus!
  Ma tahan tappa need, kes Kristuse risti lõid!
  Tüdruk lausus suure aplombiga ja pritsis palja jalaga varemetele. Sõdalased peksid. Nagu alati, olid nad peaaegu alasti, kandsid lihtsalt bikiine ja kohutavalt seksikad.
  Alla eelistas üldiselt armatseda kolme-nelja mehega korraga ja see oli tema stiil. Üldiselt on kõik inimesed pasad, miks mitte käituda nagu loom?
  Alla säutsus, vallandades:
  - Olen nõid ja pole ilusamat elukutset!
  Punajuukseline sõdalane väänas ta piha. Ja ta kõigutas oma kõveraid puusi. Ta on tõesti pilt võlust ja jõust. Selline tüdruk, kes suudab fašistid jaotustega kustutada nagu kustutuskummiga pliiats.
  Alla, elust maitsestatud tüdruk. Ja tal pole eriti midagi karta. Philadelphia on langenud. Ja nad pääsesid ümbrusest välja ja peaaegu surid. Kuid maagia kaitseb tüdrukuid surma ja haavade eest.
  Ja keegi ei peata neid ja miski ei võida! Allah möirgab täiel rinnal:
  - Kättemaksuhüüd, mõõkade pärast peetakse lahingut,
  Surma tähistamine timukate ja verise surfiga!
  Anyuta toetas oma sõpra, lauldes kaasa:
  - Põhjatuul pardale, viiking mere ääres, kuradi valvur! Me hävitame kõik fašistid! Ja me tapame Adolfi!
  Alenka lõi granaadi palja jalaga tanki, nõjatus selja taha ja laulis:
  - Me tapame ja rebime kõik maha!
  Matryona möirgas nagu karu:
  - Me maksame Seryozha eest kätte!
  Ja kõik tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Seryozhka jaoks rebime välja natside pallid!
  Pärast seda paljastasid sõdalased hambad. Ja nad jätkasid tulistamist, nagu poleks midagi juhtunud. Neil on püütonite ehk hammasmadude meelerahu.
  Paljaste jalgadega sõdalased nägid surmavalt seksikad välja.
  Matryona mäletas, kuidas laagris tulid poisid nende juurde kasarmusse. Ja need on meeldivad mälestused. Eh, tüdrukutel oli lõbus. Tore, kui noormehed oma keha katsuvad ja rindu silitavad.
  Laagri juures on kõige hullem see, et tuleb vara tõusta. Ja kui öösel on palju nalja, siis hommikul ja päeval pole energiat üldse. Mõnikord jäid liiga armastavad tüdrukud otse põllule magama. Ja mõnikord pääses ta ka sellest.
  Tüdrukud hoidsid järjekorda. Kuid ameeriklased, kes nende ümber sõdisid, langesid järk-järgult ja taandusid.
  Alena märkis ärevusega:
  - Varsti piiratakse meid ümber.
  Anyuta itsitas naeratades:
  - Aga siis ei pea me kindlasti taganema!
  Alla paljastas hambad, lõikas maha kolm indiaanlast ja susises:
  - Kata mu sõber igavesti mu selja, nagu selles viimases lahingus!
  Maria silus oma kuldseid, kuid tolmuseid juukseid, urgitsedes:
  - Seal on palju erinevaid uksi! Aga meie oleme rokitruumad inimesed!
  Tüdrukud loopisid kordamööda paljajalu granaate. Alena mõtles. Eh, 1941. aastal polnud temasuguseid palju ja seetõttu pidime Moskvasse taanduma. Kuid aeg tuleb ja Punaarmee võtab Berliini.
  Kas Ameerikaga või ilma, tuleb kommunismi võit. Ei saa olla, et fašism võidab.
  Sõdalased jätkasid vapralt võitlust, nende silmis põles sihikindlus ja võidujanu.
  Anyuta ütles enesekindlalt:
  - Meie vene vaim on maailma tugevaim!
  Matryona kinnitas kergesti:
  - Jah, see saab olema täpselt nii!
  Maria säutsus:
  - Aidaku meid Jumalaema kaitse!
  Ja kõik viis tüdrukut hüüdsid üksmeelselt:
  - Igas korteris on sakura ja Krautid kasutavad hara-kiri mõõka!
  Ja pärast seda hakkasid sõdalased veelgi intensiivsemalt paljaste jalgadega granaate loopima.
  Alena küsis Marialt naeratades:
  - Kas sa usud jumalasse?
  Kuldjuukseline sõdalane vastas siiralt:
  - Kujutage ette jah!
  Alena raputas pead:
  - Komsomolil ja kommunistil oli sellesse võimatu uskuda!
  Maria ütles naeratades:
  - Miks siis Stalin käskis ikooniga Moskvas ringi lennata, kui ta seda ei uskunud?
  Alena kehitas õlgu ja märkis:
  - Võib-olla on see puhtalt psühholoogiline, et toetada neid, kes usuvad?
  Maria tegi risti ette ja märkis:
  - Meid kaitsevad ka kõrgemad jõud kuulide eest! Nii palju inimesi meie ümber sureb, kuid me oleme endiselt elus!
  Alena puhkes naerma ja vastas:
  - Midagi on tõesti...
  Punajuukseline Alla märkis kahtlusega:
  - Kas Nõukogude salateenistused pole seotud sellega, et Hitler lõpuks USA poole pöördus?
  Alena viskas paljaste varvastega natsidele granaadi ja vaidles vastu:
  - Ma arvan, et mitte... Kuigi...
  Maria märkis loogiliselt:
  - Fašistlik kaheksajalg ähvardab ära võtta ka Ameerika ressursid. Mida me vajame?
  Alla võttis selle ja laulis pilkavalt:
  - Ütle mulle, ütle, mida sa vajad, mida sa vajad! Võib-olla annan teile, võib-olla annan teile kõik, mida soovite!
  Alena itsitas ja säutsus:
  - Me võitleme siin... Ja me näeme seal!
  Tüdrukud võitlesid endiselt. Ja Seryozhka on nendega karjäärides rohkem kui korra aastas mänginud. Poiss jäi ellu ja kasvas isegi suureks. Tema keha muutus kuivaks, kõõluseks ja vastupidavaks. Kahe karjääriaasta jooksul sai poisist lapsest teismeline. Ja see muutus palju tugevamaks.
  Üks sakslastest järelevaatajatest hakkas teda lähemalt vaatama. Ja ta alustas isegi afääri ühe armsa poisiga. Ta hakkas teda toitma ja õpetama, kuidas daamile meeldida.
  Seega oli Serjožkal võimalus põgeneda. Vahepeal kasvas poiss täiustatud toitumisel ja suure füüsilise aktiivsusega lihasmassi.
  Ja ta teadis täiskasvanud, üsna kena naise armastust. Ta ei tundnud end nüüd nii halvasti. Mu keha oli sellega harjunud, ta peaaegu ei väsinud seljamurdvast tööst ja ma ei saanud enam piitsa.
  Matrjona kurvastas Stalingradis vangistatud poisi pärast rohkem kui keegi teine. Tõeliselt suur kaotus. Kaotada nii andekas laps. Ja pole teada, mis on parem: surm või sarnane piinamine!
  Matryona meenutas, kuidas teda ennast NKVD-s kumminuiadega paljaste kandadele peksti. Ütlematagi selge, et see pole eriti meeldiv. Ja need turvatöötajad on koletised. Nad peksid tüdruku paljaid kontsi oma rõõmuks pulkadega. Tunnustust nad tegelikult ei vaja, sest nad püüdsid viljakõrvadega taluperenaise kätte.
  Ja üks neist tõi tüdruku tallale tulemasina ja punane leek lakkus karedat kontsa. See teeb muidugi haiget.
  Kuid natsid kuulasid Serjožkat üle palju julmemalt. Neil oli vaja teavet hankida. Ja nad proovisid kõike. Tõsi, nad ei olnud vigased.
  Serjožka on endiselt elus ja unistab põgenemisest. Meeleolu rikuvad teated fašistide üha uutest võitudest. Seekord läänes. Ja USA on juba hävingu äärel.
  Serjožka mõistab, et pärast USA purustamist pöörduvad natsid Moskva poole, mida pole veel võetud. Ja see on Venemaa jaoks täis katastroofi.
  Serjožka arvas, et parem on, kui tema kontsad röstitakse ahjuga, kui kuulata pidevalt Kolmanda Reichi võitudest.
  Eh, fašistidel on vedanud. Ilmselt on kõik tumedad jõud nende poolel.
  Seryozhka säutsus Twitteris:
  -Tea, isamaa, ma armastan sind nii väga,
  Kogu universumis pole kedagi ilusamat kui sina...
  Venemaalt ei võeta oma rubla,
  Kõikidele põlvkondadele on rahu ja õnn!
  Serjožka mäletas, kuidas ta esimestel päevadel ja nädalatel vaeva nägi. Iga veri ja iga veen valutas jõhkralt, kuni poiss end kokku võttis. Selgub, et lapse keha on väga vastupidav ja suudab kanda rohkem raskust kui ta ise.
  Serjožka vandus, et jääb ellu, et natsidele kätte maksta. Ja et nende kurikuulus Uus kord kukutatakse!
  Töötamise ajal meenus poisile Kuprini lugu: "Valge puudel." Seal oli poiss, tema nimekaim. Ka poolnäljas kõndis ta paljajalu mööda kiviseid radu. Aga kui tervel poisil on kerge paljajalu mööda mäejärku kõndida, siis temaga koos kõndinud vanaisal oli see ilmselt palju raskem.
  Serjozhka nägi kunagi und. Mis juhtus veidi pärast hetke, kui tsirkusepoiss röövitud puudli tagastas.
  Loomulikult ei pääsenud nad sellest. Üks rikas daam tõstis politsei jalule. Ja tsirkuseartistid tabati. Nad panid mind vangi. Komandör käskis:
  - Anna sellele paarile korralikult peksa!
  Kõrvarõngas ja vanaisa riisusid selle ära ja panid estakaadile. Hakati piitsadega peksma. Vanaisa ohkas ja vaikis. Serjožka püüdis hambaid kiristades oma karjeid tagasi hoida. Aga see oli väga valus.
  Lõpuks, kui tema selg läks veriseks jamaks, kaotasid vanaisa ja poiss teadvuse.
  Serjožka tuli külma vee ämbrist mõistusele. Ta selg põles. Liikumine oli raske. Ja parameedik kummardus vanaisa kohale. Hallis rüüs mees ütles ükskõikselt:
  - Vanamees nõjatus tagasi!
  Äge ohvitser käskis karmilt:
  - Nii et matta ta vangla kalmistule. Ja pange kutsikas keldrisse, hoidke teda kuni kohtuprotsessini köidikuis!
  Nad tõstsid Serjožkat juustest ja viisid ta siis alasti ja pekstuna õue sepa juurde. Poisil oli väga häbi ja haiget. Ta oli ümbritsetud metalliga. Nad põletasid mind isegi kuuma rauaga. Serjožka nägi vaeva, et raskeid köidikuid lohistada. Ta oli alasti lukustatud, triibud seljas, külmas keldris. Seal siplesid rotid ja roomasid õelad olendid. Nii et poisi piinad jätkusid.
  Sergeil oli külm, rott jooksis talle paar korda otsa. Magada oli täiesti võimatu. Pealegi ei toidetud poissi ega antud isegi vett. Ilmselt sai ohvitser perenaiselt spetsiaalse altkäemaksu, et tsirkuseartistidele võimalikult julmalt õppetund anda.
  Seryozhka oli väga janu ja poiss katsus selle hõlbustamiseks keelega niiskeid seinu. Poiss kannatas mitu tundi külma ja vereimejate hammustuse all, kuid kaotas seejärel teadvuse, kaotas raske une.
  Poiss äratati piitsalöögiga ja ta tiriti otse raudu kohtu ette.
  Kord õues, pärast külma keldrit, tundis Sergei justkui õndsust. Talle kallati peale paar ämbrit vett, mis uhtus mustuse ja vereimejad minema. Siis andsid nad mulle häbi katteks lühikesed püksid ja andsid mu kohtusse.
  Sergei liigutas tugevalt ja tal oli tugev lonkamine. Tema triibulisest seljast tilkus verd.
  Kohtunikuks osutus vanem meesterahvas. Ta heitis poisile põlgliku pilgu ja uuris tema süü kohta.
  Ohvitser vastas kohmetult:
  - Ta varastas krahvidelt väga kalli ja tõupuhta koera, pluss ründas ka korrapidajat!
  Kohtunik küsis laisalt:
  - Kas teil on pass?
  Ohvitser raputas eitavalt pead:
  - Pole võimalik!
  Kohtunik ütles monotoonselt:
  - Ma ütlen poisile, mis ta nimi on...
  Ohvitser küsis:
  - Sergei, teie Majesteet!
  Kohtunik jätkas:
  - Poiss Serjožka, kuni täiskasvanuks saamiseni vangistatakse vanglatüüpi varjupaigas. Ja ka sajale piitsalöögile! Avalikult, inimeste juuresolekul! Las see olla nii!
  Ja kohtunik lõi puust nukaga!
  Ohvitser naeratas ja märkis:
  - Oleme teda juba löönud... Aga poisi kannuks, enne löömist?
  Kohtunik noogutas:
  - Jah, homme tuleb peksu! Seniks las ta istub kambris!
  Nad torkasid poisile täägiga pähe ja valvur hüüdis:
  - Mine!
  Serjožka pidi end köidikutes lohistama. Ja mitu miili. Rasked ketid hõõrusid ta käsi ja jalgu; piitsutamisest nõrgenenud poisile oli see raske. Ja poiss suutis end vaevu lohistada. Ja nad tungisid ta peale ja torkasid ta abaluude vahele tääkidega.
  Kuidagi jõudis näljane, kurnatud ja janune poiss linnavanglasse. Seal kohtas teda mõnevõrra leplikumalt. Nad eemaldasid köidikud, seejärel eemaldasid uuesti vee ja saatsid mind pead raseerima. Poiss tundis end väga halvasti. Juuksed raseeriti terava habemenuga. See on ebameeldiv, peanahk on kriimustatud. Raseerisime ilma seebita, külma vee all. Valulik protseduur. Siis viidi poiss vanglasse. Seest haises. Aga ikkagi mitte kongis, veidi soojem. Vanem käskis: - Viige ta lasteaeda!
  Sergei tundis kergendust. Ja see on ilma köidikuteta veidi lõbusam. Ta suruti kambrisse. Kümne- kuni viieteistaastaseid poisse oli terve tosin. Kõigil olid juuksed lõigatud, kaltsukas, peaaegu kõik paljajalu, välja arvatud vanim, kellel olid katkised saapad.
  Vanem vaatas Sergeile otsa. Värskelt raseeritud pea ja lõikega kõhn, kuid tihke poiss. Ainult lühikestes pükstes. Kaugest paljajalu kõndimisest kõlenenud jalad, pargitud nahk, köidikutest värsked jäljed.
  Poiss ütles:
  - Kas sa oled varas?
  Seryozhka vastas ausalt:
  - Ei! Ma olen tsirkuseartist!
  Vanem poiss, kes nägi välja nagu mustlane, susises:
  - Sa võid kätel käia!
  Seryozha vastas lihtsalt:
  - Saab!
  Vanem urises:
  - Nii et minge jalutama!
  Serjožka ohkas raskelt:
  - Ma olen väsinud ja suudan astuda vaid mõne sammu!
  Mustlane haukus:
  - Tee seda!
  Poiss võttis selle ja tõusis süles püsti. Mu pea oli näljast, janust, peksmisest ja väsimusest veidi uimane.
  Kuid Sergei leidis endas jõudu kätt suruda ja tegi raevukalt salto.
  Mustlane noogutas tunnustavalt ja ütles:
  - Istu minuga maha!
  Serjožka istus maha. Tema jalad kukkusid pärast rasketes köidikutes reisimist maha. Mustlane naeratas tervitatavalt ja võttis välja tüki leiba ja searasva sibulaga.
  Pakutakse:
  - Sööma!
  Sergei lakkus huuli ja küsis:
  - Ja veel vett!
  Mustlane naeratas:
  - Vett on! Joo, söö!
  Sergei võttis kannu ja jõi vett. See oli soe ja mitte liiga värske. Kuid poiss jõi ahnelt peaaegu kogu kannu ära. Siis sõi ta searasva, sibulat ja leiba.
  Tundus parem. Mustlane küsis:
  - Miks sa siia tulid?
  Ülejäänud poisid hakkasid karjuma:
  - Jah, ütle meile!
  Serjožka hakkas kõike rääkima nii, nagu see on. Poisid kuulasid tähelepanelikult ja esitasid küsimusi. Siis, kui Serjožka lõpetas, märkis mustlane:
  - Jah, nad on julmad inimesed... Aga sa võid põgeneda vangla varjupaigast.
  Serjožka kehitas peenikesi õlgu ja küsis:
  - Kuidas seal on?
  Mustlane vastas otsekohe:
  - Halb! Nad toidavad neid nii, et nad ei sureks alates aasta vanusest: leib, vesi, vastik puder. Töötate neliteist tundi päevas. Nad peksavad sind isegi siis, kui sa viltu vaatad, piitsutavad sind iga nädal. Ei, parem on sinna mitte minna. Ainus, mis hullem, on raske töö ja mitte igal pool!
  Serjožka ohkas raskelt ja märkis:
  - Jookse minema? See on võimalik! Kas tõesti on võimalik põgeneda?
  Mustlane vaatas ringi ja vastas:
  - See on vangla... See on linnavangla ja siit on raske põgeneda, kui just õnne ei juhtu. Varjupaigast on lihtsam põgeneda.
  Kõlas koputus, vanglas jagati toitu. See oli alakeedetud puder ja aegunud leib. Sergei polnud veel isu kaotanud ja sõi maitsetuid vanglaratsioone. Sõime ühise laua taga.
  Siis istusid poisid nurkades. Suuremad ronisid õlgedele ja mängisid schelbanidele ja fofanidele kaarte. Seejärel näitas Serjožka mitmeid kaartidega trikke, mis lapsi lõbustasid. Pärast seda läksid noored vangid magama.
  Ees ootas Serjožkat ainult löömine. Õlekõrre peal oli peaaegu mugav magada, arvestades, et poiss ööbis sageli vabas õhus ja külmas, siis kambris oli peaaegu mugav. Poisid elasid koos ja kedagi ei kiusatud.
  Ja see, mis Sergeid hommikul ees ootas, ei olnud rõõmus ärkamine. Sada piitsahoopi pole naljaasi, eriti avalikult.
  Poiss oli jälle aheldatud. Ja nad viisid mind väljakule. Nad piitsutasid mitte ainult teda, vaid ka kolme poissi.
  Rahvas kogunes. Kes toodi, kes tahtis lõbusat vaatepilti vaadata.
  Esimesena sai peksa umbes neljateistkümneaastane poiss. Nad rebisid ta kaltsud ära ja panid need estakaadile. Käed ja jalad kinnitatud. Ja sõjaväevormis timukas võttis välja vees leotatud ringi ja libistas seda õhus. Kastile laotatud poiss värises.
  Timukas suudles ennast ja heerold teatas:
  - Kakskümmend viis piitsahoopi!
  Löök langes poisi päevitunud seljale. Juba esimesest piitsast peale nahk lõhkes ja verd voolas. Nad piitsutavad poisi tema südametunnistusele. Nahale ilmuvad punased triibud, mis seejärel muutuvad tahkeks. Poiss ei pidanud vastu ja karjus, karjus roppusi ja tõmbles. Viimase löögi peale kaotas poiss teadvuse.
  Rahvas juubeldas ja inimesed osutasid näpuga. Ja nad ähvardasid lisada veel.
  Siis oli Serjoža kord. Poisil olid jalas ainult lühikesed püksid ja needki rebiti jalast. Täiesti alasti olla on piinlik; rahvamassis on palju naisi ja tüdrukuid.
  Nad näitavad sõrmedega. Ja nad teevad müra.
  Serjožka paljad jalad olid kinnitatud aasade külge ja käed olid köitega seotud, et poiss maha ei hüppaks ja minema ei jookseks.
  Timukas võttis piitsa pihku ja virutas uuesti õhku. Herald teatas:
  - Vang Sergei saab piitsaga sada lööki selga! Ja veel kakskümmend viis lööki pulgaga kandadele.
  Piinaja võttis raske pulga, kaalus seda käes ja ütles:
  - Kõigepealt kandadele, muidu ei tunne ta pärast löömist midagi.
  Serjožka kiristas julgelt hambaid, oli valmis kõike stoiliselt taluma.
  Timukas andis oma esimese hoobi. Poiss tundis, et tema paljast kannast paistis ta kuklasse voolavat tulevõll. Tema kurku pääses karje, kuid poisil õnnestus end tagasi hoida.
  Teine löök poisi karedale, kalgistunud jalale oli veelgi valusam. Sergei hingas raskelt välja, tema silmist tulid tahtmatult pisarad.
  Timukas lõi kolmandat korda, justkui peksis ära siseorganeid.
  Poiss hingas raskelt. Ta tilkus higist. Ja jälle tuli löök. Timukas lõi professionaalselt, ilma viha ja raevuta ning kaalutletult. Sergei otsustas kogu oma jõuga vastu pidada. Peate vastu pidama ja ta peab vastu. Ei mingit oigamist, ei karjumist.
  Poiss pidi kõndima paljajalu lumes, magama külmas ja tegema väga valusaid võimlemisharjutusi. Ja ta suutis taluda metsikuid lööke, hoides oma karjeid tagasi.
  Timukas peksis hoolega, et ohver ei minestaks. Kui ta lõpetas, olid poisi tallad paistes ja sinised.
  Siis algas kõige tähtsam, seljaga löömine. Et poissi mitte surnuks piitsutada, peksis piinaja teda kalkuleeritult, mõõdetult, jagades löögid üle kogu poisi selja- ja istmikunaha.
  Pärast kandasid tajuti valu juba summutatuna. Löögid järgnesid vanadele lõigetele.
  Et meelt valust kõrvale juhtida, mäletas Serjožka. Tsirkuseartistina õpetas Nataša talle erinevaid trikke. See oli noor naine, professionaal. Mõnda aega, olles töö kaotanud, hängis ta oreliveski ja poisiga. Siis aga armus üks rikastest meestest ilusasse ja saledasse naisesse. Ta võttis ta oma teenijaks ning poiss ja tema vanaisa jäid kahekesi. Ja see tegi asja hullemaks. Neile kahele anti palju vähem ja nad ei tahtnud neid sisse lasta. Nataša oli kena, tüdruku talje ja meeldiva näoga. Ta kõndis nagu Serjožka, paljajalu kuni pakaseeni ja istus horisontaalsetel lõhedel.
  Ta õpetas poisile palju trikke.
  Kahju, et pidin temast lahku minema. Kuid tal on oma elu ning temal ja ta vanaisal on oma.
  Ja nüüd on ta kaotanud nii vanaisa kui ka puudli. Ja ees ootab vangla varjupaik. Kus on väga hirmutav.
  Poiss nuttis tahtmatult... Ja viimasel, sajandal löögil ta minestas...
  See on Seryozha nägemus. Mitte liiga lõbus. Jah, poissi ja tema vanaisa ootas ees kurb saatus. Pole ime, et Kuprini lugu osutus lühikeseks.
  Noh, poiss vabastas puudli ja mis edasi? Ja kuidas siis põgenemisega on?!
  Serjožka kuulis, kuidas Saksa korrapidaja teda kutsus. Ta on suur ja veel noor. Ja nüüd see algab... Poiss tunneb endas, et tal on nii vastik ja ta tahab seda. Noore mehe instinkt ja nõukogude pioneeri au. Kõik see võitleb tema sees.
  Ja need viis jätkavad võitlust Chicagos. Nad on ilusad ja väga rõõmsad ja rõõmsad. Paraku lähevad südamed sõjas karmiks. Mitu armukest on need neli juba surnud?
  Kuid tüdrukud ei kaota südant ja naeravad, kui nende järgmine vastane läheb esivanemate juurde.
  Alenka ütleb naeratades:
  - Oh sõda... sa oled lihtsalt meie ema! Võitsime kõiki ja jätkame võitmist, ma usun sellesse!
  Alla laulis raevukalt:
  - Ja lahing jätkub uuesti,
  Ja mu süda on rinnus ärevil...
  Ja Lenin on nii noor,
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Maria laulis teisiti:
  - Peame kohustuma ühinema üheks vooluks,
  Suuna oma süda, mõistus ja tunded Jeesusele...
  Et suur Jumal aitaks meil saada päästetud,
  Ja igavesti ja igavesti, kiitkem Issandat!
  Võilillevärvi juustega neiu andis pöörde. Ja ta naeratas, tundis end õnnelikuna. Miks nad ei jõua komponeerida. Ja Venemaa vastased maha laskma.
  Isegi kui see asub USA territooriumil. Ja tüdrukutel on väga lõbus.
  Alyonushka hingas välja ja ütles:
  - Meie tänaval on puhkus - võidupüha!
  Alla kinnitas:
  - Jah, kindlasti saab!
  Samal ajal võitles Inglise tankimeeskond Goering 4-l. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - ilus nelik, Foggy Albioni tüdrukud võitlesid ameeriklastega. Pärast Atlanta langemist oli märkimisväärne osa USA-st juba Saksa okupatsiooni all. Ameeriklased üritasid tagasi lüüa, kuid nad ei teinud parimat tööd.
  Fritzi sõjamasin liikus lõunast põhja. Neli inglise tüdrukut võitlesid lihtsalt bikiinides, istudes võimsas soomustankis.
  Gringeta, tunginud Shermani soomustesse, säutsus laia naeratusega huulil:
  - Kogu maailmas on palju valesid! Aga sõdalased teevad tõtt!
  Jane pomises laia naeratusega:
  - Tugev poliitik sünnib lahinguks,
  Hirm on nõrkus ja seetõttu on see, kes kardab, juba võidetud!
  Malanya märkis:
  - Me purustame jänkid kohe! Sest jõud on seljataga!
  Matilda laulis mõnuga:
  - Nõid, nõid, nõid - kurjad vaimud! Ja kust nõid tuli!
  Gringeta vastas impulsile toetusega:
  - Nõid, nõid, nõid - sa pead olema ilus! Ja mind köidab see ilu!
  Jane raputas oma elukaaslase poole paljajalu:
  - Lesbi on ka patt!
  Gringeta märkis ohates:
  - Aga puhas, sile, naiselik keha on palju kenam kui karvased, haisvad mehed!
  Malanya itsitas ja märkis:
  - Tõepoolest, naise keha on palju meeldivam! See on vaieldamatu fakt! Ja üldiselt oleme nagu šokolaad!
  Gringeta purustas Pershingi hästi sihitud lasuga ja laulis mõnuga:
  - Ma olen šokolaadijänku, ma olen südamlik pätt ja sada protsenti armas... Ho, ho, ho! Ma armastan ilusaid mehi ja mulle ei meeldi sitapead, ma panen nad rooli... Ho, ho, ho!
  Malanya laulis oma paljaid ja peiteldatud jalgu koputades:
  - Tüdrukud on erinevad... Sinised, valged, punased... Ja kõik tahavad pulga otsas ringi keerutada ühtemoodi!
  Jane itsitas ja noogutas tunnustavalt.
  - Jah, seks on suurepärane! Võtame seda rohkem ja lahedamalt!
  Gringeta tulistas uuesti Shermani pihta ja märkis:
  - Churchill, mida iganes öeldakse, pange meid paika... Ja nüüd oleme Saksamaa all!
  Jane susises agressiivselt vastuseks, koputades ühte oma paljast pruunistunud põlvest vastu teist:
  - Las ta naeratab oma krooni,
  Briti lõvi hakkab ulguma!
  Isamaad ei tohi vallutada,
  Meie Churchill on kõige lahedam!
  Ja tüdrukud lõid pead kokku ja nende silmist langes sädemeid. Tüdrukud on nii lahedad ja armsad...
  Inglise ja samal ajal Saksa tank, see on soomuselt mõnevõrra madalam kui E-50 ja on veidi raskem, kuid relv on sama. Sõdalased ei ole selles osas eriti keerulised. Nad on nii ilusad ja armastavad!
  Jane on äärmuseni vaimukas tüdruk. Ja nii väljendub agressiivne väljendus.
  Gringeta laulis isegi muigega:
  - Oleme oma kodumaa sõdalased ja tütred!
  Tüdrukud jäid ülimalt rahule. Arved kuhjusid. Siin on mõnus, mitte nii palav kui Kuubal. Natsid vallutasid USA ranniku lähedal uppumatu lennukikandja. Taaskord osutus Kolmanda Reichi sõjamasin ideaalseks ja töödeldud kõrgeimal tasemel.
  Ja selle käigud pöördusid väga tõhusalt.
  Kombinatsioon metsikust, julmusest, arenenud tehnoloogiast, totalitarismi, distsipliinist ja maailma parimatest teadlastest andis suurepäraseid tulemusi.
  Olles Gringeti maha löönud ja "Nõia" puruks löönud, märkis ta:
  - Ometi pole meil sakslastega samal tasemel organiseeritus. Ja mäda demokraatia segab tõhusat valitsemist!
  Jane kraapis oma palja kanna pedaalile ja nõustus:
  - Demokraatia on tõepoolest pigem nõrkus kui tugevus! Kahjuks kannatame selle all kindlasti!
  Gringueta märkis raevukalt:
  - No kuradima nutmisega! Mida suurem on kannatus, seda suurem kingitus!
  Ja talupoegade sõdalane saatis mürsu kohutava Washingtoni tanki keskmesse. Ja rammis ohtlikku autot.
  Inglannad tundsid end enesekindlalt. Jane armus suure sakslasega ja tal oli väga lõbus. Jah, seks on suurepärane. Ja ma tahan teda ikka ja jälle ja erinevate meestega. See on selline sisselülitamine.
  Kuid Gringueta armus ühe poisiga. Pealegi tundub, et ta on jaapanlane, kuid blond ja väga lihaseline.
  Nii ilus poiss. Tema nimi on teadmata, kuid tema hüüdnimi on Karas. Ja ta kuulub ninja kasti. Eliitsõdalane, kes mängis Midway lahingus olulist rolli. Ja tõeline spartalane.
  Jane kadestas Gringetat, kellel õnnestus selline kangelane üles korjata. Karpkala tõestas end ka lahingutes ameeriklaste ja venelastega. Ohtlik mees. Kuid ta on kohutavalt ilus ja ta lihased on nii silmapaistvad, nagu lained vee peal.
  Eh, sellist keha oleks tore oma karmiinpunaste nibudega katsuda ja hõõruda.
  Ja Karast pandi tähele paljude tegude poolest, siin on üks episoodidest;
  Kuid jaapanlased läksid edasi, kuid samurail õnnestus edumaa saada ka tänu taktikalisele üllatusele. Võib-olla osutusid Nõukogude komandörid liiga enesekindlaks, ilmselt alahindasid vaenlast. Kuid vaenlane pole sugugi lihtne. Ja arvukalt jalaväes.
  Aga jaapanlaste kõige ohtlikum relv: ninja. Ja nii sisenes Venemaa avarustesse sõdalastest tüdrukute salk, võluvad jaapanlannad koos poiss Karasega. Ninjade esimene julge tegu oli rünnak Trans-Siberi raudteele. Neil õnnestus hävitada märkimisväärne osa raudteest ja õhkida mitu Nõukogude vägesid vedanud rongi. Need ninjad on väga julged, nad suudavad roomata mööda seinu, hüpnoosida, hüpata suurelt kõrguselt ja liikuda palju kiiremini kui tavalised surelikud.
  Noh, kes kahtlustaks kahjutus mustlaslaagris: maailma parimate sõdalaste salk. Ja ninjad suudavad muutuda korraga. Ja loo tõelisi imesid.
  Kuid kaks tüdrukut, kellest üks on Jaapani päritolu vaatamata loomulik blond, teine punapea, said ülesandeks röövida Žukov.
  Stalin nimetas üsna loogiliselt idarinde ülemjuhatajaks Khalkhin Goli kogemusega armeekindrali. Kuid ninja, nagu alati, on valvel ja püüab initsiatiivi haarata.
  Tüdrukud aerutasid mööda kivist teed, seljas tagasihoidlikud talupojakleidid, jalgu kingadega koormamata. Nad on ilusad ja keegi ei kahtlusta, et nad on jaapanlased, sest tüdrukute näojooned on peaaegu euroopalikud. Ja tema näojooned on õrnad, armsad ja isegi peaaegu lapselikult naiivsed. Kallikleitide alt ei paista naiste jaoks liiga arenenud lihaseid ning raske tööga harjunud talunaistele on omased veidi laiad õlad, nagu ka veidi jämedad tugeva kaelaga käed. Tüdrukud kannavad viljakotte ja laulavad puhtas vene keeles;
  Põllud, mered, kogu Vene maa,
  Ma armastan isamaa imelisi avarusi...
  Kodumaa rahvad on üks perekond,
  Kuidas mäed säravad hõbedast!
  
  Olen tüdruk, kes kõnnib paljajalu
  Alates soojast Venemaa maast...
  Ja kui vaja, löön sind rusikaga,
  Muru puistati valgusega nagu pärlid!
  
  Ma töötan kõvasti põllul, tead,
  Liikumine pakub mulle praegu rõõmu...
  Ma tean, et Lada on lähisugulased,
  Ja me peame jumalate eest vapralt võitlema!
  
  Kui hea on kivile astuda,
  Terav tald kõditab mõnusalt...
  Loodus annab popsilmadele viise,
  Ja kujutage ette, et kõik maailmas on tohutu!
  
  Me jõuame kohale, varsti jõuame Moskvasse, ma usun.
  Vaatame ka Leningradi hooneid...
  Ja kui teil pole isegi rubla, paraku
  Siis peate selle higiga välja teenima!
  Tüdrukud laulsid nii hästi, et neile järele jooksnud poiss Troshka kuulas ja hüppas nende juurde.
  Noor pioneer ütles käsi plaksutades:
  - Sa laulad nii suurepäraselt... Kas sa saad laulda rahvusvaheliselt?
  Ninjatüdrukud laulsid üheskoos:
  - Tõuse üles, needus...
  Kogu maailm on näljas ja orjad!
  Meie nördinud meel keeb,
  Valmis surmani võitlema!
  Poiss hakkas nendega kaasa laulma, hüpates veidi üles-alla. Punajuukseline ninjatüdruk ei suutnud vastu panna ja püüdis osavalt sõrmedega kärbse jalgadest kinni. Ta vaatas poisile kahtlustavalt otsa, kuid ta ei paistnud midagi märkavat. Tavaline pioneer lühikestes pükstes, pruunist tume, juuksed pleegitatud nagu nisu. Vaevalt, et tegemist on Vene luureohvitseriga. Tõde käitub kahtlaselt hooletult. Kuid sõda ja jaapanlased edenevad. Kas pole tema rõõmsameelne teesklus?
  Ja punakarvaline metsaline puudutas peene käeliigutusega pioneeri kärbitud pead. Poiss kukkus, tõstes tolmust hallid kontsad üles, tõmbles paar korda ja jäi vait. Kokkupõrke jälgi ei jäänud. Tundus, nagu oleks pioneer lihtsalt teadvuse kaotanud.
  Valge ninjatüdruk küsis kahtlevalt, ta oli veidi pehmema iseloomuga:
  - Miks sa seda teed? Vaene poiss võib olla puhas.
  Punapea vastas karmilt:
  - Sa ei saa riskida! Pidage meeles meie ninjakoodi: kõik, mis viib võiduni, on imeline, vaenlase ülevõtmine, kuid vahendid ei loe!
  Blond noogutas:
  "Ja Hirohito ütles: ärge kartke vägivalda kasutada."
  Punane kurat lisas:
  - Pealegi, olenemata sellest, kes teie ees on: tüdruk või poiss! Nii julmus, julmus ja veel kord julmus - rahvuse tsementeerimine!
  Ja sõdalane hüppas, kukutas varese maha. See nõid keerutab oma jalgu hüppeliselt.
  Ninjad õpivad palju. Imikueas visatakse või lükatakse neile palle, et õpetada talle, kuidas tagasi võidelda ja tasakaalu säilitada. Tüdrukud suudavad suurel kiirusel läbi raba tormata ja oma graatsiliste jalgadega sütt puistata või kuumal raual tantsida. Sõdalased on tegelikult ilusa jõu kehastus, kuid nad käitusid väga alatult. Tõepoolest, mis võiks olla vastikum kui kaitsetu lapse tapmine ainult ähmase kahtluse alusel, et see võib Nõukogude väejuhatusele teada anda.
  Aga ninja oma mentaliteedilt: ta on ennekõike tapja. Olles veel poiss või tüdruk, peab ninjavõitleja tiigri või hundi paljaste kätega tapma. Ja initsiatsiooni hetkel läbib ninja terve labürindi lõksude, simulaatorite, odade, sula plii valamise ja paljude olenditega. Isegi väikeste lastena võitlesid need tüdrukud poiste hammaste ja küüntega. Ja mitte ainult rusikatega, vaid ka relvadega.
  Spetsiaalsete salajookide abil suutsid ninjad haavu ravida nii, et arme ei jäänudki. Seetõttu ei saa kunagi vaadates aru, et neil tüdrukutel lõigati sparringu ajal pool nägu lahti või lõigati ära sõrmed või isegi käed. Ninjadel olid imelised taastumistehnikad. Just tänu neile lõppes esimene Vene-Jaapani sõda Jaapani võiduga.
  Ja nüüd lähenesid kaunid Terminaatorid juba eriotstarbelisele rügemendile, mille ümber asus Kaug-Ida eriringkonna staap.
  Sõdurid tervitasid tüdrukuid tervitustega. Vastuseks panid nad nad naeratama. Sõdalastel oli ka tugev soovitus. Wolf Messing oleks end kadedusest kägistanud, kui oleks teadnud, milleks ninjad võimelised on.
  Blond sõdalane, kelle nimi oli Ni San, hüppas neid kahtlustavalt uuriva eriosakonna ohvitseri juurde. Ja suudles innukalt valvekoloneli huultele.
  Ta lõdvestus ja naeratas, hüüdes:
  - Mida sa tahad?
  Blond terminaator vastas:
  - Meil on kiireloomuline teade Georgi Konstantinovitšile... Sa tahad meid kohe tema kätte toimetada.
  Ni San surus suudluse ajal unearterile, nõrgendades sellega tema tahet. Nüüd on ajus koheselt moodustunud aruandetsoon. Kolonel ütles naeratades:
  - Neil on kiireloomuline aruanne kindralile. Toon need Žukovile.
  Punajuukseline kurat Nu San (Mõlemad tüdrukud on õed, aga erinevate isadega!) kostis:
  - Te teenite oma kindralit hästi. Selle eest ootab teid auhind!
  Tüdrukud järgnesid kolonelile. Ta kõndis edasi nagu nukk, keda juhatas nukunäitleja. Ni Sana tegi žesti ja noor sõdur langes tema ette põlvili. Võimu on hea nautida. Nyu Sam kordas oma õe liigutust ja noormees suudles ta jalga, mis oli puhas vaatamata sellele, et kõndis paarkümmend miili mööda kivist teed paljajalu.
  Seda ta aga tahtis, ninjatüdrukud on väga ilusad. Nende salaorganisatsioonil oli isegi oma välimuse parandamise ja näojoonte muutmise saladus. Seetõttu on jaapanlannad nii sarnased väga ilusate süütute nägudega slaavi naistega.
  Hoone, milles Žukov asus: iidne mongolite ehitatud väga paksude seintega kindlus. Loomulikult hoolitses Georgi Konstantinovitš tema turvalisuse eest.
  Ainult siis, kui koletistüdrukud kõnnivad mööda teed ja sõdurid seisavad nende ees valves, on sellisel kaitsel kahjuks mõtet. Kindlus ise kui arhitektuurimälestis pakub teatud huvi. Ja juurdunud vägesid sellest välja tõrjuda pole lihtne.
  Kolonel viib tüdrukud otse armeekindrali juurde. Ja millegipärast lasevad kõik tal ilma suurema aruteluta mööda minna. Alles kontori sissepääsu juures blokeerisid sekretär ja kaks suurt meest teed ja nõudsid dokumente. Mõlemad sõdalased, kes vaatasid oma naiivsete ja äkitselt õliste silmadega, siristasid:
  - Olete väga ilusad poisid, kuid teil puudub naiselik kiindumus!
  Suured poisid on üldiselt seksuaalselt ärevil ja mida tugevamad on lihased, seda suurem on neil armatsemissoov ja testosterooni tase veres. Ja tüdrukud asusid hetkega oma teadvusesse ja juurutasid pähe fikseeritud ideid. Lisaks, kui avaldate survet kaelale, kaotab isegi hüpnoosi suhtes kõige vastupidavam inimene tahtejõu ja alistub sugestiooni mõjule.
  Suured poisid leebusid, mina, sekretär, sain punapea käest kanna lõuga ja istusin katkise kaelaga. Ilmselt otsustas Nu San mitte seista tseremoonial, vaid lahendada probleem võimalikult lihtsalt.
  Kokpitis oli Žukov ja tema kaheksa kindrali kaaskond. Arutasime hetkeseisu. Kuid see osutus raskeks. Ainuüksi esimeses ešelonis jõudis edasi neli miljonit hästi koolitatud ja vaprat Jaapani jalaväelast. Ja jaapanlased kasutasid osavalt oma arvulist üleolekut. Tõusva Päikese maa tankilaevastik on üsna nõrk, kuid NSV Liidul on ka lääne parimad tankid, eelkõige KV ja T-34, kuid siia jääb valdavalt prügi.
  Stalin oli juba eemaldanud Kaug-Idast mõned kõige lahinguvalmis üksused, viies need üle läände. Ja neutraalsuslepe Jaapaniga tuhmistas käsu valvsuse. Millegipärast ignoreeris Stalin kõiki teateid Jaapani eelseisvast agressioonist. Ja tulemuseks oli rinde kokkuvarisemine lahingute esimestel päevadel. Vladivostok on juba ümber piiratud ja Primorje on kadunud, Habarovsk ja Ulaanbaatar võetakse liikvele.
  Õnneks pidurdas sügav Amuuri jõgi samuraide üksuste edasiliikumist. Kuid jaapanlased arendasid pealetungi Amuurist mööda Mongoolia kaudu. Neil õnnestus lüüa Mandžuuria linna küljelt, vallutades piiriküla, möödudes ka Amuurist ja seekord Mongooliast. Nii tekkis kriitiline olukord. Olukorra parandamiseks oli nüüd vaja osa vägesid läänesuunalt eemaldada ja kiiruga Kaug-Itta üle viia. Ja see võttis aega.
  Ilmselt lootsid jaapanlased Nõukogude kommunikatsiooni ulatusele ja maavägede kasutamise oskusele. Lõppude lõpuks ületas Jaapani rahvaarv sada miljonit inimest, arvestamata Hiina ja Korea kolooniaid. Seega võiksid nad välja panna maaväe, mis on võrreldav NSVL-i või Kolmanda Reichi võimetega.
  Khalkhin Goli kättemaksujanu valitses Tõusva Päikese Maa meeleolus. Ja miski ei tahtnud kompromissi NSV Liidu vaheliste suhete küsimustes.
  Lisaks lootis Hirohito, et Hitler kasutab hetke ära ja jätkab oma bolševikevastast kampaaniat, mille katkestas sõda Suurbritanniaga. Ja mida NSVL saavutab?
  Fuhrer muidugi vihkas kommuniste, kuid selles olukorras pidas ta enda jaoks olulisemaks lahtiühendamist Suurbritanniast ja vältida sõda kahel rindel. Sakslaste edu Liibüas, kus Tolbuk langes, baasi hävitamine Maltal ja pealetung Egiptuses andsid võimaluse, et Suurbritannia saab kiiresti lõpu ja Leo taltsutatakse rahule. Ja siis liiguvad läänest võimsad Wehrmachti soomustatud hordid.
  Samuraid loodavad sellele, aga ka enda julgusele ja tugevale lennundusele, suurele ja kogenud laevastikule.
  Nüüd on raskustes nii Žukov kui ka Stalin. Kas pole ohtlik vägesid läänest välja tuua ja itta üle viia? Võib-olla hoidke seda. Kas selline Hitleri vägede nõrgenemine ei provotseeriks? Teisest küljest võivad Jaapani õnnestumised saada krautide jaoks veelgi suuremaks ahvatluseks ja provokatsiooniks.
  Ninjatüdrukud on igal juhul tugev argument igas sõjas. Ja nüüd astuvad nad viisakalt kummardades kabinetti, kus istuvad kindralid ja ütlevad hellitavalt:
  - Kumb teist vajab värsket piima?
  Žukov koorus üllatunult ja ütles:
  - Kust sa sellised kaunitarid said?
  Punajuukseline saatan laulis meloodiliselt kohaliku siberi aktsendiga:
  - Lahke, tark Stalin kutsub meid lahingusse ja südame asemel on tuline mootor!
  Blond terminaator kinnitas:
  - Üha kõrgemale ja kõrgemale... Püüdke meie lindude lendu! Ja iga propeller hingab - meie piiride rahu!
  Punajuukseline kaunitar liikus graatsiliselt ja kiiresti, tema liigutusi oli lihtsurelikul raske tabada. Järgnes traditsiooniline surmasuudlus. Ja Žukov ujus meelisates unenägudes. Järgnes tohutu armeekindrali käsk:
  - Ja nüüd, härrased, kõik džiibis ja me arutame sõjalisi plaane looduse süles.
  Kindralpolkovnik Stern, kelle teened võitmisel jaapanlaste üle Mandžuurias ei olnud väiksemad kui Žukovil, püüdis vastu vaielda:
  - Aga see pole nii mugav...
  Blond kurat suudles Sternit huultele, surudes närvilõpmele, öeldes:
  - Ei, mu kallis... Sa tahad minuga armatseda, eks?
  Stern pigistas välja:
  - Jah, muidugi, jah!
  Punajuukseline saatan pilgutas teistele silma:
  - Ja teie poisid? Lõppude lõpuks, tunnistage seda, üle kõige soovite minna tüdrukute ja grillima looduse rüppe. Nii et kiirustagem, kuni on helge ja selge!
  Loomulikult ei suutnud nii ahvatlevale pakkumisele vastu panna ükski mees. Hüpnoosist rääkimata. Ja ninja hüpnoos on väga tugev, täpselt nagu vesinikupomm. Ta juhtub isegi ilma sõnadeta. Kui sind pannakse magama, sisenedes relvata vägeva Ussuri tiigri või metsiku jääkaru puuri. Ja muidugi inimene.
  Ninjad on väga tugevad ja neil on võrdsed õigused: naisi on isegi veidi rohkem kui mehi, nii et meeste vahel ei toimuks veresauna.
  Kindralid ei näe üldse välja nagu pärsitud zombid. Nad naeratavad laialt ja on eelseisva pidutsemise üle väga rahul. Ees ootavad ju neid maailma parimate naiste paitused.
  Ja nad tõid isegi orkestri looduse rüppe, et oleks lõbusam. Nii et mõne jaoks on sõda ja teiste jaoks rõõm. Ainult sõjarõõm on reeglina illusoorne. Nii kodusõja kui ka Esimese maailmasõja läbi teinud Žukov mõistis seda nii nagu keegi teine. See on omamoodi vale ettekujutus meeletust rüüstamisrõõmust ja rügemendi hooradest. Aga kui atraktiivne see kõik on.
  Ja Punane Metsaline paitab Žukovit. Ta on loomult üldiselt ihar ja armastab mehi väga. No kuidas saab keelduda armatsemast selle aja kuulsaima Vene komandöriga. Ei, ta ei andesta endale seda kunagi. Ja blond terminaator jäi Sterni vahele. Selle kindrali peas on väga kõrge tasu, nii et te ei tohiks jätta kasutamata võimalust temaga vähemalt natuke lõbutseda. On ju nii põnev koletisega Erosega tegeleda.
  Ja see, et neid saadab terve seltskond konvoi, on tühiasi. Sõdurid joovad tünnist mürgitatud veini ega ärka kunagi üles.
  Punapea on koos Žukoviga juba klaasi kätte võtnud ja laulab:
  - Ja lahing jätkub uuesti,
  Ja mu süda tunneb ärevat rinnus!
  Ja Lenin on nii noor,
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Ja Leni on nii noor,
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Punajuukseline neiu süütas väga teatraalselt paljaste sõrmedega tiku ja hakkas oma paljast ja päevitunud jalast sigaretti süütama. See tundus ilus ja ebatavaline. Kindralid vulisesid üksmeelselt ja vahtisid kõigist silmadest. Ja sõdalased õõtsusid ja loopisid süüdatud sigarit paljalt jalalt jalale. Nagu kõik tõelised sportlased, ei talunud ka nemad tubakat.
  Aga sigaretiga on lihtne mängida...
  Ja asetage süüdatud sigar oma paljale ümarale kannale, mis ei karda kuuma sütt.
  Piknikukoht sai valitud armastusega. Ilusad vaated mägedest, mõnus ja päikeseline, puhta oja kõrval. Nii et võtsime paar siga kaasa, et saaksime sealiha nautida. Ausalt öeldes tunnevad tüdrukud end hästi, nad lasevad end meeste kätel puudutada ja tunnevad sellest isegi naudingut. Üldiselt iseloomustab sõdalasi agressiivsus seksis ja elus.
  Nad hakkasid isegi väikseid romansse ümisema.
  Pole midagi ilusamat kui armastus
  Ta on nagu Päike, mis paistab inimestele eredalt...
  Mõnikord põhinevad nad hinnangutel verel,
  Ja nad surevad piinades, isegi lapsed!
  
  Saatus valitseb kohati nii julmalt,
  Kui kuri koletis raevukalt võidab...
  Olgu äge Jumal armuline,
  Tea, et ta päästab põrgust need, kes armastavad!
  
  Usun, et maailmas saab kõik hästi,
  Ja inimesed lendavad nagu nool Marsile...
  Kuigi universum on väga raske,
  Aga õppige vestlema, uskuge mind, see on suurepärane!
  
  Usun, et selline saab olema meie maailm,
  Me ehitame kommunismi, naljaga ja armastusega!
  Lõppude lõpuks on Stalin minu iidol, uskuge mind,
  See sunnib teid marssima sõbralikus koosseisus!
  
  Venemaal on iga rüütel hiiglane,
  Isegi kui ta kannab pioneerilipsu...
  Uskuge mind, meie jaoks on Issand alati üks,
  Ja saatana irve on kohutavalt jõhker!
  
  Oo mu püha kodumaa,
  Ma armastan sind hingega väga!
  Inimesed on minu jaoks kõik imeline perekond,
  Tehku Kõigevägevam meid kõikvõimsaks!
  
  Las ilu valitseb innukalt maailma,
  Ja tüdruk armastab sõdurit ...
  Kus Jeesus sädeleb puhtusest,
  Ja saatan tuleb, usu mind, kättemaks!
  
  Berliin saab vaenlastest vabaks,
  Jaapan heiskab punase lipu...
  Luuletus tuleb minu luuletustest -
  Ärgu see töö asjata jäägu!
  
  Sinu poeg suri, ära nuta, kallis ema,
  Aeg tuleb, ta tõuseb ilusaks meheks...
  Mõnel on aeg surra,
  Teised taevas laulavad laulu!
  
  Olge truu Stalini käskudele,
  Siis muutub elu igaveseks ja õnnelikuks...
  Unistused saavad teoks -
  Keerubid kandsid tiibadel igavikku!
  Ja mitmed ninjad: nii mehed kui naised ja poiss Karas valmistuvad juba piknikuks. Nüüd on neil väga vähe jäänud püüdmise teostamiseks ja siis on...
  Aga ilmselt tajus keegi eriosakonnast, et midagi on valesti ja saatis Žukovile järele terve eriotstarbelise rügemendi. Tulemas on tankid, sealhulgas T-34, samuti transporterid. Helikoptereid veel pole - seda tüüpi varustust ei loodud 1942. aastal.
  Noh, kui on kaklus, on selles ninjad.
  Juht tõstab oma amb ja laseb plahvatusohtliku noole. Esmapilgul näeb see välja nagu väike ambpolt, milles on vaid üks kilogramm lõhkeainet. Kuid see sisaldab suurt hävitamise jõudu. Nii et ainult üks hernes ninja leiutatud segu grammi kohta on võimeline paagi või konveieri ümber lükkama. Ja siis see plahvatab ja isegi kuristikus endas.
  Toimus krahh, plahvatus ja rusude alla mattus mitu tanki. Algas raevukas tulistamine ja ninjad asusid rünnakule. Nõukogude sõdureid ei olnud võimalik uimastada ja paljajalu Terminaatori tüdrukud kasutavad traditsioonilisemaid relvi. Siin on teravad nõelad mürkidega. Kaunitarid lehvitasid neid ja ühest hoost sai surma terve tosin sõdurit.
  Seejärel viskavad sõdalased pistodasid ja lusikaid, kasutades viskamiseks paljaid jalgu.
  Algas keeristorm. Armsatest paljajalu sõdalastest said surma harpiad. Nad lavastasid tantsu, mida piraadid võllapuul esitavad.
  Punapea lõi kannaga ohvitseri otsaesist, murdis kolju ja laulis:
  - Ma ei ole haletsusväärne lollakas...
  Väike valge olend võttis löögiga säärde peast maha ja jätkas:
  - Superninja pole loll!
  Ja sõdalased ründasid üksmeelselt jalgu, viskasid kolm sõdurit korraga kõrgemale ja möirgasid:
  - Varjatud anded - vau, vau!
  Ja siis lõid nende silmad särama. Ja ninjad tulistasid Nõukogude vägesid ambidest. Nad ei saanud isegi välja kummarduda. Tankid löödi välja ja põlesid, kuid kohe ilmunud IL-2 plahvatas, saades kerge noole.
  Jah, see on Jaapan, selle kohutav salaarmee, millel pole võrdset. Nii hävitavad sõdalased sõdurid, visates oma paljaste graatsiliste jalgadega teravaid nõelu ning sundides sõdureid kukkuma ja piinades surema.
  Lahing läheb allamäge. Konvoikompanii ellujäänud sõdurid kogevad sellist hirmu, et nad põgenevad ning kindralid koos Žukoviga järgivad kuulekalt paljasjalgne lihaseid tüdrukuid.
  Olulisi kahjustusi saanud eriotstarbeline rügement kutsus abiväge. Kuid selleks ajaks, kui nad sinna jõuavad, on ninjarühmal aega põgeneda. Kümmekond IL-2 üritab tegelikult rünnata taevast, kuid neile tuleb vastu ambpoltide ja noolte sadu. Esimesed kuus IL-2 tulistati alla sekundiga, pärast veel poolteist ülejäänud plahvatasid. Need ninjad on väga kiired ja täpsed laskurid. Nende salaoskused on eksisteerinud tuhandeid aastaid ja neid on täiustatud.
  Nad saavad teha palju asju. Ja nende võimed sõjalistes küsimustes on lihtsalt fantastilised. Siin saadab ninjajuht Nakasone mööda kõrget trajektoori ambpoldi. Ta ei näe sihtmärki, kuid väike laeng tabab täpselt KV-2 luuki ja sellest läbi murdmine põhjustab lahingukomplekti rebenemise. See tähendab, et ninjade võimed on enam kui fantastilised.
  Ja pole ime, et kümmekond sellist sõdalast suudavad terve armee lendu panna. Teine Nõukogude tankirügement sattus tule alla ja peatus. Tankid noolte vastu ei võidelnud. Soomuk purunes löökide all ja Jaapani sõdalased ainult naersid. Lõppude lõpuks on need ninjad - tuleviku sõdalased, kelle jaoks pole miski võimatu.
  Ja mõlemad armsad sõdalased olid kindralid juba oma hobuste sadulate külge sidunud. Need toimetatakse Jaapanisse. Küll aga viivad ninjad ise reisi ajal läbi lühikese ülekuulamise ja saavad eranditult kõik välja.
  Või igal juhul kõike, mis on vajalik ja mitte liiga vajalik!
  Ninjadel on spetsiaalsed hobused, nad arendavad kiiremini kui gepardid. Nii et proovige neile järele jõuda. Uus katse rünnata IL-2 ja PE-2 aga toob kaasa ainult kaotusi Nõukogude vägede seas. Need jaapanlased on väga tugevad. Nagu öeldakse, on neil distantsitunne. Nad ei lase mööda ja amb võib tabada kuni kümme miili. Seal töötab neil pisut teine põhimõte kui tühine pinge. Ja ka ninjasõdalaste suur saladus.
  Siiski on teatud reeglid... Ninjad ei kuulunud Jaapani elektrisüsteemi. Sellepärast nad Khalkhin Goli ei tulnud. Ja reeglina võitlevad nad kas raha pärast või siis, kui see puudutab isiklikku au. Nii et Žukovi ja tema peakorteri tabamine on tasuline ning pole tõsiasi, et nähtamatud sõdalased nõustuvad järgmises operatsioonis osalema. Kehtib aukoodeks, mis keelab Jaapani võimudele omakasupüüdmatult teenuseid osutada. Muidu poleks Ameerikast midagi järele jäänud.
  Punajuukseline sõdalane ja tema heledajuukseline sõber nautisid aga võitlust väga. Ja ta tahab, et bankett jätkuks. Mitu ninjat kokku on? Mitte rohkem kui kakssada, see selts on salajane ja valib õpilasteks ainult kõige võimekamad ja mitte alati jaapanlased. Tõsi, igal juhul peab igas versioonis olema mingi jaapani vere segu ja selleks on vaja erilisi teeneid.
  Nende organisatsioon aitas vallutada Port Arturi, vallutades Vysokaya mäe, hävitades sellega Venemaa laevastiku. Aga nüüd on põrand Hirohitoni. Ta peab andma ninjadele korraldusi ja kulda.
  Ja Venemaal, eriti Siberis, on palju kulda ja teemante. Nii et kui õnnestub, on tulevikus midagi anda.
  Kuid Ni San ja Nu San otsustasid Suure Jaapani nimel tasuta võidelda.
  Stalin, saades teada Georgi Konstantinovitš Žukovi ja kogu tema kaaskonna röövimisest, muutus maruvihaseks ja ajas jonni. Torust pärit tuhk langes isegi Beriale - nad ütlevad, et te ei jätnud kiilaskurat kahe silma vahele.
  Lavrentiy õigustas end:
  - See on suurim ninja. Nende võimed on inimestest palju paremad!
  Stalin sõimas salapolitsei etteotsa:
  - Nii? Tuleb välja, et nad võivad ka mind röövida?
  Beria sirutas end kohmetult ja kähises:
  - Mitte mingil juhul, teie Majesteet! Oleme alati valvel!
  Stalin raputas rusikat siseasjade rahvakomissari suunas.
  - Vaata Lavrenty... Mis minuga juhtub, ma rebin sul pea ära!
  Salapolitsei juht laulis rõõmsalt vene rahvalaulu:
  - Ma sündisin meeleheitel. Ja ma suren meeleheitel! Kui ma murran pea, siis seon selle lambapea külge!
  Kõrgeim ülemjuhataja toetas Beriat:
  - Oeh, oi... Magusad sõnad teevad haiget, me saame varsti hullumajast välja - kõik saab korda!
  Žukovi kaotus on suur kaotus. Ja tema tabamisega tekkis rindel lagunemine. Stalin määras oma lemmiku Vorošilovi Kaug-Ida vägede uueks ülemaks. Peame laskma tal end Soome ettevõtte jaoks rehabiliteerida.
  Kuid selline kohtumine osutus ebarahuldavaks. Vorošilov karjus palju, trampis jalgu, kuid käitus kaootiliselt ja ebaprofessionaalselt. Eelkõige tõi ta vägesid lahingusse osade kaupa ja võimaldas jaapanlastel oma arvulist üleolekut üsna tõhusalt kasutada. Lisaks osutusid samurai tankid kogu oma kergusega liikuvateks ja läbitavateks, mida ei saa öelda KV ja ratastel roomikutega Nõukogude sõidukite kohta.
  Nagu selgus, polnud Klim Vorošilovi nimelisel tankil vähem puudusi kui karismaatilisel, kuid liiga vanamoodsal ja tegevustaktikaliselt ebakompetentsel marssalil.
  Sageli ei langetanud Stalin just kõige teadlikumaid otsuseid, tuginedes rohkem oma sisetundele kui spetsialistide nõuannetele. Jaapanlased suutsid väed maandada ja vallutada peaaegu kogu Kamtšatka. Välja arvatud muidugi Petropavlovsk-Kamtšatski. Kuid see linn, nagu Vladivostok, on täieliku blokaadi all. Pealegi lähenesid põhja poole liikuvad samuraid juba Magadanile.
  Nii jätkas idarinne vastupidiselt arvestustele ja Nõukogude väejuhatuse liigsele enesekindlusele langemist.
  Ka liitlaste jaoks ei paistnud asjad head. Täpsemalt ei tahtnud Suurbritannia peamine liitlane USA veel sõtta astuda ja Wehrmachti edu kasvades nende soov ainult nõrgenes.
  Schellenberg võõrustas Dullesit. USA salapolitsei osakonna juht nägi välja nagu pekstud koer. Ei mingit sära ega endist enesekindlust.
  Muidugi oli Ameerika kaotanud juba üle poole oma territooriumist ja libisemas kuristikku. Tegelikult ei päästnud seda ei majanduslik potentsiaal, kaugus Euroopast ega Ameerika Ühendriikide ookeanid. Ja kõik, nagu öeldakse, läks põrgusse.
  Dulles kummardus ja pomises:
  - Nõustume kõigi rahutingimustega, kui need ei sisalda sõna: alistuma!
  Schellenberg muigas ja märkis kapriisselt:
  - Ja kas olete võltsliku uhkuse nimel valmis jätkama USA koletutele kannatustele allutamist?
  Dulles ohkas raskelt. Tekkis rõhuv paus. Seejärel püüdis Ameerika esindaja pehmemal toonil öelda:
  - Oleme valmis igasugusteks rahutingimusteks tegeliku alistumisega, ainult ilma selle vormistamiseta!
  Schellenberg naeratas kavalalt ja märkis:
  - Fuhrer nõuab allaandmist! See on tema asendamatu seisund! Ja Adolf Hitler on reeglina äärmiselt vastumeelne oma otsuseid muutma!
  Dulles kehitas õlgu ja küsis vaikselt:
  - Kas garanteerite oligarhidele ja Trumanile isikliku turvalisuse?
  Schellenberg irvitas ja meenutas:
  - Omal ajal ütles Truman: kui Saksamaa võidab, aitame me Venemaad, kui Venemaa võidab, aitame Saksamaad... Ja las nad tapavad üksteist nii kaua kui võimalik! See tähendab, et Truman on päris lurjus! Ja me vajame seda, pätid!
  Dulles noogutas nõustuvalt.
  - Püüan Trumani ja teisi veenda võitja armule alistuma! Mis muusse puutub... Nii see saabki! See tähendab, et ma tahan öelda, et oleme valmis Saksamaa kodakondsust vastu võtma!
  Schellenberg märkis karmilt:
  - Truudus suurele Saksamaale tuleb ikkagi välja teenida!
  Dulles värises ja küsis:
  - Kas USA ärimeestel pole uues maailmakorras kohta?
  Schellenberg ütles ausalt:
  - Miks? Tuleb! Sinust saab Kolmanda Reichi majanduse lisand.
  Ja sinust saab midagi koloniaalkodanluse sarnast.
  Dulles märkis loogiliselt:
  - Kui rikkus säilib, kirjutavad kapitalistid teie eest meelsasti alla!
  Schellenberg naeris ja lisas:
  - Saate tööpäeva pikendada ja töötajaid karmimalt ära kasutada.
  Tekkis paus. Sisenes kaks slaavi tüdrukut. Neil olid seljas ainult läbipaistvad pluusid ja lühikesed seelikud, paljajalu. Nad tõid suure hõbedase anuma veiniga, hanepraad, lisandiga sealiha viiludeks.
  Schellenberg pakkus suupisteid. Ja samal ajal pani ta käe teenija paljale päevitunud põlvele. Jah, mul oli veidi piinlik, aga ei hakanud vastu.
  Teine tüdruk, järgides Schellenbergi märki, istus Dullesiga maha. Ameeriklane teeskles, et ei märganud. Saksa luureülem silitas tüdruku paljast, päevitunud, lihaselist jalga ja nurrus:
  - Ja prostitutsioon muutub teie riigis legaalseks, te ei pea kartma moraalipolitsei. Ja tüdrukutega saab see kartmatult võimalik... Aga sinistel läheb raskeks!
  Dulles vastas lühidalt:
  - Ma ei ole sinine!
  Schellenberg irvitas ja soovitas:
  - Nii et tundke seda! Ta on ori ja tal pole õigust keelduda!
  Dulles surus kätt ja märkis:
  - See võib tunduda vanamoodne, aga ma ei ole naistemees!
  Schellenberg raputas pead:
  - Aga asjata... Sa jätad end sellisest naudingust ilma! Naistemeheks olemine on suur õnn!
  Dulles vaatas tüdrukule otsa. Blond, sale, kurvikas. Pluus ei varjanud tema rindade piirjooni ja võrgutavat keha. Sääred on paljad, põhjalikult pestud, tallad veidi tolmused, aga väga elegantsed. Tüdruk, keda sa tõesti tahaksid paitada ja puudutada.
  Kuid Dulles oli professionaalne luureohvitser ja teadis, kuidas end kontrollida. Pealegi pole tõsiasi, et teda ei pildistata.
  Schellenberg pani käed sulase tüdruku rinnale. Ta nurrus mõnuga. Ilmselt meeldis talle, kui noor ja üsna kena mees ta rinnapartii puudutas. Või teeskles ta osavalt. Kuid Schellenberg polnud sugugi häbelik.
  Dulles ütles lühidalt:
  - Rohkem kui kakssada Ameerika diviisi sai lüüa ja vangi. Aga meil on veel sada viiskümmend diviisi ja miilitsaid. Kuni Ameerika veel võitleb... New Yorgis on juutide mõju tugev. Just juudid ja neist sõltuvad tahavad lõpuni võidelda. Nii... No ka kommunistid, nemad tahavad kaklust!
  Schellenberg pilgutas kavalalt silma:
  - Ma kuulsin, et viis teie tüdrukut ilmusid Venemaalt. Kes võitlevad väga hästi. Nende kohta tehakse legende.
  Dulles vastas naeratades:
  - Ja teie Friedrichist, aga ka kuulsast neljast tehakse legende. Tegelikult lähevad reaalsus ja unistused sageli lahku!
  Schellenberg noogutas nõustuvalt:
  - Proovige need tüdrukud elusalt kinni püüda!
  Dulles noogutas:
  - Me pakume teile selle rõõmu!
  Pärast seda läksid Schellenberg ja Dulles lahku. Rohkem polnud midagi öelda.
  Schellenberg tormas tüdrukutele kallale, rahuldades loomakirge palavuses metssea delikaatsusega. Nad kiljusid nagu sead...
  Hitler ise lõbutses vahepeal järjekordse gladiaatorivõitlusega.
  Tüdrukud võitlesid, neli kummalgi pool. Sõdalastel olid jalas ainult aluspüksid, õlitatud ja pargitud.
  Tüdrukud vahetasid lööke ja nende paljaste jalgade alla visati süsi. Fuhrer vaatas seda koos kolme hooraga, keda ta refleksiivselt paitas. Füürer, kes ei olnud kuigi võimeline olema mees, leidis naudingut verest ja piinamisest. Eriti meeldis talle ilusaid naisi piinata.
  Ja Hitler tegi seda sadistliku eneseunustusega. Ja siis kukkus üks tüdrukutest mõõkadest läbistatuna. Mustad sõdalased põletasid tema kanna tõrvikuga. Tüdruk tõmbles ja vaikis igaveseks. Seega oli see fašistide jaoks meelelahutus.
  Fuhrer oli lahingust mõnevõrra häiritud. Ta muutus mõtlikuks.
  Kui natsid number üks kirjutas "Minu võitlus", mõistis ta, et Saksamaa kõige tõsisem vaenlane on USA. Ja ma tahtsin sellist sõda vältida. Algul kaldus Hitler mõtlema NSVL-i ründamisele koalitsiooniga. Saksamaa, loomulikult Poola, Itaalia, eelistatavalt Suurbritannia, Jaapan oleks tore. Võib-olla isegi ühendab Prantsusmaa, Ungari, Rumeenia ja teised riigid.
  Führer ise ei uskunud ikka veel õieti Saksa tugevusse, sellesse, et Saksamaa oli määratud saama hegemooniks. Seega olid tema plaanid tagasihoidlikumad: kasu saada kahekümnendatel suhteliselt nõrgast NSV Liidust ja saada osa sealsetest maadest.
  Kuigi kõigepealt oli vaja Saksamaal võim haarata. 1928. aasta valimised ei andnud fašistidele kolme protsenti häältest. Tundus, et võim oli vaid unistus. Kuid siis viisid natside organisatsiooni imed, sponsorite abi ja Hitleri oraatorivõime peaaegu loogilise tulemuseni. Hitler võitis... Kuigi ta oli läbikukkumise äärel.
  Ja ta ületas valijate ootused. Fuhrer ei lubanud isegi seda, mida tal hiljem õnnestus täita. Ja eliit uskus, et maailma domineerimine on ebareaalne.
  Füüreril oli edu, mida osaliselt seletati hirmuga kommunismi ja NSV Liidu ees. Nad tahtsid Saksamaad bolševismi vastu ära kasutada. Ilmselt oli muid kaalutlusi. Sakslased tõmbavad kastanid tulest välja ja ülejäänud, kummaline, jagavad saagi. Seda mõtet suutis füürer ka teistele sisendada. Seetõttu suutis ta hõivata demilitariseeritud tsooni ja isegi läbi viia Austria anšlussi. Ja siis oli triumf Münchenis. Sudeedimaa sai sakslaseks ja veidi hiljem naasis Klaipeda.
  Fuhrer langes mõnevõrra eufooriasse, mõistlikuma arutluskäiguga poleks ilmselt tohtinud Tšehhi okupeerimisega kiirustada. Milleks oma liitlasi niimoodi alandada? Aga ma arvutasin valesti. Siis ei klappinud asjad ka Poolaga. Siin võtsid juudid esiteks relvad, nad nõudsid Saksamaal kruvide pingutamise lõpetamist. Ja jälle tegi füürer valearvestuse, korraldades kristallnugade öö.
  Saksamaa väljavaated ei olnud head. Vaid üheksakümne diviisiga, millest vaid kuus olid kergesoomustatud, läheks see sõtta enamiku maailmaga.
  Isegi Poola vastu näisid sakslased mõnevõrra nõrgad. Laskemoona ja pomme polnud piisavalt. Saksamaa pole sõjaks väga valmis. Seetõttu otsustas füürer Stalini paktiettepaneku vastu võtta. Kuigi esialgu olid tal hoopis teised plaanid.
  Üldiselt pole Fuhrer võib-olla niivõrd geenius, kuivõrd tal veab. Otsus rünnata Poolat sisaldas kolossaalset riski. Sada kümme Prantsuse ja Inglise diviisi purustaks lihtsalt kakskümmend kolm Saksa diviisi läänes.
  Seda aga ei juhtunud. Saksamaal säras õnnetäht. Juhtus ime, liitlased jäid hetkest ilma. Poola sai lüüa sama kiiresti, kui sakslastel oli piisavalt laskemoona. Seejärel andsid liitlased Saksamaale mitu kuud valmistumiseks.
  Sakslastel vedas, kui algas sõda Soomega. Stalinil ei õnnestunud kiiret edu saavutada ja ta jäi jänni. Tekkisid rahulootused. Paljud avaldasid Hitlerile survet ja soovitasid piirduda vähesega. Nimelt taastada idas neljateistkümnenda aasta piirid ja anda Poolale iseseisvuse ilme.
  Isegi liitlased andsid mõista, et nad võivad kolooniate küsimuse juurde tagasi pöörduda.
  Kuid füürer lükkas lõpuks kõik tagasi ja asus pidama otsustavat sõda. Taani pidas vastu ühe päeva, Norra vallutati kiiresti ja minimaalsete kaotustega.
  Ja siis kõige lahedam, ülemate koalitsioonijõudude imeline lüüasaamine. Neli miljonit vangi, saja viiekümne diviisi saak. Mainsteini ja Hitleri geniaalne plaan. Ja harvaesineva õnne korral oleksid sakslased tõesti võinud kaotada. Liitlastel oli kaks korda rohkem tanke, rohkem jalaväge ja rohkem suurtükiväge.
  Kuid täht kõrgel taevas patroneeris Kolmandat Reichi... Tõsi, Suurbritanniaga ei läinud asjad hästi. Pole rahu, pole võitu! Õhurünnak ebaõnnestus. Hitler ise mõistis oma isiklikku vastutust. Oli vaja suurendada lennukite tootmist, mitte pommitada rahulikke linnu ja käsutada ratsionaalsemalt.
  Maandumise korraldamiseks kõike ei tehtud. Ja oli võimalus võita. La Manche ei ole väga suur väin, isegi parv saab sellest üle. Kui Fuhrer oleks toona üles näidanud täit energiat ja organiseeritust, oleks Suurbritannia 1940. aastal tagasi langenud. Ja see kiirendaks Teise maailmasõja lõppu.
  Kuid paraku ei olnud füürer siis oma ülesannete kõrgusel. Ta kaotas hiilgavate arusaamade inspiratsiooni ja tema õnnetäht tuhmus.
  Siis hakkas Hitler NSV Liidu pärast väga muretsema. Stalini ilmsed sõjalised ettevalmistused ei saanud muud kui ärevust tekitada. Nii palju tanke, muud varustust, relvi, lennukeid. Kõik see tegi füürerile muret.
  Seetõttu järgnesid otsustava sõja Suurbritanniaga ja pealetungi Aafrikas asemel poolikud meetmed. Ja siin tegi füürer vigu. Relvade tootmist oli vaja maksimaalselt edendada. OKW teatas täpselt, et NSV Liidu vallutamiseks on vaja 36 tankidiviisi. Kuid ainult kuusteist eraldati. Plaan "Barbarossa" on puhas hasart: neli korda vähemate tankide ja lennukitega rünnata on surmavalt ohtlik.
  Kuid Hitler võttis arvesse tõsiasja, et Punaarmee ei olnud praktiliselt koolitatud ennast kaitsma. Ja teda õpetati ainult tema territooriumil vaenlast võitma. Ja mida? Arvestus oli õigustatud! Kaitseks valmistumata langesid Nõukogude väed kateldesse ning need purustati ja purustati. Nad ajasid vangid minema. Kuid sakslastel oli vähe jõudu. Isegi tormiväelasi polnud piisavalt. Biplaanid visati isegi lahingusse.
  Jõudsime Moskvasse, vallutasime Donbassi ja blokeerisime Leningradi. Kuid neil ei jätkunud jõudu pealinna vallutamiseks ja neetud talv segas. Söel olev bensiin lagunes külma tõttu mittesüttivateks fraktsioonideks. Ja sakslased said selle hambusse!
  Ja siis astus Jaapan sõtta USA-ga. Ma pidin teda toetama. Ja Rommeli saba pigistati Aafrikas. Neljakümne ühe ja neljakümne kahe aasta talv osutus nii õnnetuks. Aga... Aga jaapanlased saavutasid mitmeid suuri edusamme. Ja kevad tõi Wehrmachtile uusi võite. Ja mis kõige tähtsam, Hitler tundis endas uut inspiratsiooni ja temast sai suurepärane organisaator. Tal õnnestus Saksamaa ja okupeeritud alad viimse piirini mobiliseerida ning relvade tootmist suurendada.
  Ja sellest ajast peale hakkas kõik paranema. Nüüd langeb Ameerika Kolmanda Reichi jalge ette.
  Hitler andis märku... Nüüd kaklesid poisid. Ka ainult niuderiide seljas. Ja selline verine võitlus.
  Fuhrerile ei meeldinud liiga kaua rääkida. Temast saab peagi maailma valitseja. Sellist edu ei saavutanud ei Napoleon, Tšingis-khaan ega Tamerlane. Seda ei juhtunud enne Hitlerit ja tõenäoliselt ei juhtu ka pärast teda! Juhtus tõeline ime.
  Poiste paljaste jalgade alla valati söed. Et see oleks neile valusam. Poisid kannatasid ja Hitler nautis kannatusi. Väga tore, kui saab poisse vitsa anda. Ja füürer naeris ja paljastas oma vampiirikihvad. Ta piinas palju inimesi ja siirdas neid ümber. Ja kui palju neid elusalt põletati?
  Hitler põletas isiklikult poisse ja tüdrukuid tulega. Talle meeldis hoida süüdatud tõrvikut tüdrukute paljaste rindade juures. Vii leek üle ümarate naiskontsade.
  Kasutage kõige metsikumat piinamist. Ja mida Hitler ei kasutanud... Ja tuli ja kuum, okastraat ja kuumusest punased ketid.
  Kõige metsikum piinamine... Kui ilusad tüdrukud elusalt põletatakse... Ja see kõik meeldis lühikeste vuntsidega maniakile.
  Hitler armastas piinamise protsessi... Talle meeldis väga kuumade nõelte löömine tüdrukute küünte alla, eriti nende varvaste alla. Ja katki kuumade tangidega sõrmed.
  Hitlerit mõnitati Saksamaal ja tulevane füürer pidi Viinis oma hulkurielu jooksul taluma palju alandusi. See muutis ta väga külmaks ja julmaks. Täpsemalt mitte külm, vaid agressiivselt julm. Hitleris oli nii palju viha, et see läks sõna otseses mõttes vihkamisega mõõtkavast välja.
  See võimaldas füüreril võitlejaid kontrollida. Kõige nipsakamad tormiväelased kuuletusid Hitlerile, nii et nad tundsid tema magnetismi ja hämmastavat vihkamist.
  Hitler surus oma põrguliku energiaga alla. Pole ime, et isegi Stalin kartis füürerit. Ma kartsin ja austasin teda.
  Hitler suhtles tegelikult põrgulike vaimudega, kes andsid talle uskumatu jõu. Rahvas allus füürerile. Nii väed kui ka õnnetiivad kuuletusid. Võidud järgnesid üksteise järel. Triumfid, mida isegi Tšingis-khaan ei teadnud. Isegi Austraaliast sai Saksa koloonia. Ja palju provintse.
  Hitler kehitas õlgu - kuhu minna pärast USA-d? Lõpetada NSVL? Või tabas Jaapanit? Tõusva päikese maa on vallutanud liiga palju maid. Kuid teisest küljest ei saanud praegu ilma Jaapani abita hakkama. Ja nii lasi füürer oma kitsasilmsel liitlasel liiga suureks kasvada. Hitler isegi nurises pettunult: miks ta nii hulluks läks? Kas Jaapanil lubati nii palju maad üle võtta? Teisest küljest sundis Stalinit vaherahuga nõustuma just teise rinde avamine Jaapaniga, mis võimaldas Suurbritannia purustada.
  Seega läks Fuhrer kahe rinde sõja asemel üle ainult Suurbritanniale. Ja tal õnnestus ta vallutada võimalikult lühikese ajaga. Nii et Stalinil ei tekkinud isegi kiusatust hetke ära kasutada ja talle selga lüüa.
  Siiski seisab idas endiselt vähem kui sada kakskümmend Kolmanda Reichi valitud diviisi, kes on valmis stalinistlikku rünnakut tagasi hoidma.
  Fuhrer lubas ühel tüdrukutest pulseeriva nefriitvarda suhu võtta. Ja ma tundsin õndsust. Kui ilus ja puhas on naise keha. Nii tore on teda paitada, puudutada, silitada. Ja suudle otse karmiinpunastele rinnanibudele.
  Fuhrer suudleb tüdrukut otse rinnale ja lakub keelega tema rinnapartii. Kui magus see on. Ja tüdrukud osutusid maitsvaks. Kui meeldivalt maitseb noorte naiste nahk.
  Ja kui need on praetud, siis tegelikult lõhnab see nagu praetud lamba- või sealiha. Kuigi füürer oli taimetoitlane, lubas ta vahel süüa naiste rinnatükki. Või murendasid nad inimliha tema salatisse. Pole paha süüa naise keha ega musklis poisse. Kuid Hitler lubas endale selliseid hõrgutisi ainult pühade ajal: kuna liha on kahjulik.
  Fuhrer armastas ka banaane ja ananasse. Kõik see on ülimalt maitsev.
  Ja loomulikult ka naiste piinamine venitusarmidega. Riputage kaunitarid nagile, kinnitage nende paljad jalad varrukatesse ja kinnitage seejärel raskused. Kuni laibad murduvad. See on muidugi julm, aga ka tõhus. Nii saad piinata kõiki iludusi.
  Huvitav on ka tüdrukute alasti lumes tagaajamine. Üldiselt on Saksamaa lemmikpiinamine külm! Nii huvitav on vaadata, kuidas tüdrukute sõrmed külmast siniseks lähevad. Ja kui valus see neile on. Piinamine üldiselt oli Hitleri jaoks suurim nauding.
  Eriti naljakas on see, kui paljajalu tüdrukud esmalt lumes jooksevad ja siis SS-mehed nad kuuma traadiga üle söe lükkavad. Ja tüdrukud paljastasid jalad külmast kuuma ahju!
  Fuhrer naeratas ja ütles:
  - Mulle meeldib piinata ja piinata! Mulle meeldib valu tekitada! Ja seega, elagu piinamine!
  Hitler armastas ka poisse piinata. Eriti tabatud pioneerid. Siin oli intriig, kas poiss karjub valust või mitte. Pioneerid püüdsid tavaliselt hambaid kiristades oma karjeid tagasi hoida. Fuhrer armastas hoida tõrvikut rinnal, laulda kaenlaaluseid ja praadida poiste kontsi. Või tooge leek näkku. Tuli on väga põletav ja valus asi, nii et tavaliselt ei suutnud poisid seda taluda ja hakkasid karjuma. Kuid oli ka kangekaelseid pioneere, kes kaotasid valusast šokist teadvuse, kuid jäid vait.
  Siin tahtis füürer tõesti sellist pioneeri piinata. Ja Hitler käskis:
  - Tooge siia üks tabatud vene partisanidest!
  Hoolimata sellest, et Stalin andis korralduse sissisõda mitte pidada, jätkasid mõned fanaatikud vastupanu, ehkki mitte nii palju kui varem. Ja pioneerid olid kohal.
  Teades füüreri maitset, tõid nad talle umbes kolmeteistkümneaastase poisi. Blond, juba ülekuulamistel peksa saanud.
  Nad riisusid poisi ning kaks pikka naist väänasid ta käsi, viskasid talle lehviku ja tõmbasid ta nagile. Üks neist laulis mõnuga pioneeri triibulist selga oma peopesaga ja vastas huuli lüües:
  - Ja poiss võiks mu voodi soojendada!
  Hitler naeratas ja vastas:
  - Kui ta ellu jääb, annan selle sulle! Viimane on aga ebatõenäoline.
  Pioneer surus lõua tugevamini kokku ja vaatas vihkamisega füürerit ja tema hoorasid.
  Poiss oli juba nagi otsas rippuma jõudnud. Nad peksid teda piitsa ja kumminuiaga paljaste kandade peale. Tõsi, ma pole veel tuld proovinud. Fuhrer alustas väikselt. Ta lülitas tulemasina sisse ja ajas leegiga üle poisi sileda rinnakorvi.
  Ta surus hambad tugevamini kokku ja tõmbles. Tema päevitunud kehale paisusid villid.
  Fuhrer ütles rõhutatult hellitavalt vene keeles:
  - Öelge, et Stalin on pask, ja ma ei piina teid!
  Pioneer ütles otsustavalt:
  - Ei!
  Hitler naeratas ja võttis tõrviku üles. Ta viis selle poisi paljaste jalgade ette. Pioneer tõmbles kõvemini, tema rinnast kostis karje. Kui valus see on. Kuid titaanliku pingutusega hoidis poiss end tagasi.
  Fuhrer tüdines poisi kontsade praadimisest ja kandis tõrviku tema kubemesse. Sel hetkel ületas valu kõik piirid ja pioneer kaotas valusast šokist teadvuse.
  Hitler pani tõrviku maha ja ütles pettunud toonil:
  - Kui visad nad on, venelased! Ma olen lihtsalt üllatunud!
  Timukatüdrukud küsisid füürerilt:
  - Tooge ta mõistusele!?
  Hitler noogutas ja märkis:
  - Nüüd lahustame ta elusalt happes! Ma maksan pioneeridele nende kangekaelsuse eest kätte!
  Nad tõid alasti poisi mõistusele, riputasid ta ketti ja hakkasid teda aeglaselt happesse kastma. Pioneer tundis lahustuvast lihast metsikut valu, kuid armu palumise asemel hakkas poiss laulma;
  Mu kodumaa saab olema püha,
  See on pioneeride jaoks püha maa...
  Meeskond on minu armastatud perekond,
  Olgu see eeskujuks kõigile inimestele!
  
  Meie püha kodumaa auks,
  Meie, pioneerid, andsime vande...
  Isegi kui Hitler on Saatanaga liidus,
  Aga Moskva lähedal andsime talle kõvasti aega!
  
  Oleme pioneerid, isamaa pojad,
  Meie suur ema isamaa...
  Ja oleme riigile lõpuni ustavad,
  Kommunismi ülesehitamise suures töös!
  
  Olen poiss, poolalasti ja paljajalu,
  Läksin luurele läbi karmi lume...
  Ja vikatiga surm lendab mu ees,
  Ähvardab teid raudse köidikuga siduda!
  
  Aga ma lasin õhku silla natside juurde.
  Saatsid oma rongid alla...
  Ja ma usun, et universumis on taevas,
  Ehitame uue kommunismilossi!
  
  Aga siis juhtus, mind viidi kohutavasse vangi,
  Krautsid lõid mulle kõvasti kannul...
  Timukas valas talle napalmi selga,
  Nad lõid mind pulkadega kõhtu!
  
  Salakaval fašist kasutas tuld,
  Ta põletas julmalt kogu oma kõhna keha...
  Pioneer hoidis oma viimase jõuga kinni,
  Timukad piinasid teda osavalt!
  
  Aga poiss ei öelnud midagi,
  Ta ei avaldanud fašistidele Venemaa saladusi...
  Ja ükskõik kui palju füürer teda piinas,
  Ta näitas erakordset rõhku!
  
  Siis viskasid nad mehe happesse,
  Ja tükkhaaval lahustati poiss...
  Aga poiss rääkis ausalt,
  Et kommunism varsti antakse!
  
  Et varsti tuleb meie sõdur Berliini,
  Ta annab Krautidele väga tugeva külje...
  Ja Jumal peksab füüreri surnuks,
  Ja kogu loomaaed, üksinda hulgi!
  
  Ja ma suren piinamisse, pioneer,
  Saatus ei jätnud mulle muud valikut...
  Aga ma näitan kõigile teistele eeskuju,
  Ja ma talun seda ilma ohkamiseta, ma usun, et see on!
  
  Siis tuleb Kõigeväeline Jeesus,
  Kõik ärkab ellu kuni viimase piirini...
  Nii kasahhi kui ka venemaa ühinevad,
  Suured muutused on tulemas!
  Viimase sõna peale kaotas poollahustunud poiss taas teadvuse...
  Fuhrer irvitas ja pilgutas oma sõbrale:
  - Tundub, et ta ei pea su voodit soojendama... Lahus!
  Ta vastas ükskõikselt:
  - Leiame teise... Ja mis sellest üle jääb, kasutame seebi jaoks!
  Fuhrer käskis:
  - Tehke poisi pealuust suurepärane pokaal! Vahepeal lähen ja võtan sõpradega väikese pidusöögi!
  Fuhreriga oli kaasas mitu inimest. Sealhulgas disainer Porsche. See silmapaistev meister ütles füürerile:
  - Legendaarsed tüdrukud andsid meile imelise idee, mille kallal Kolmanda Reichi parimad disainimeeled nüüd töötavad.
  Fuhrer virgutas:
  - Mis idee?
  Porsche ütles naeratades:
  - Tank, mis on igast küljest tulistamisel haavamatu. See on midagi ime või Cheopsi püramiidi sarnast!
  Fuhrer vastas karmilt:
  - Loodan, et kehastus metallis ei võta kaua aega! Noh, me oleme nüüd tugevad ka ilma püramiidtankideta!
  Porsche nõustus:
  - Jah, me oleme tugevad, mu füürer!
  Himmler märkis:
  - Relvade tootmine on nii palju kasvanud, et ilmselt tuleb seda varsti vähendada. Ameerika sureb varsti ja me ei vaja Venemaale nii palju lennukeid ja eriti laevu!
  Fuhrer vilistas ja ütles:
  - Kaunitarid, kaunitarid, kabaree kaunitarid... Olete loodud ainult meelelahutuseks!
  Pärast seda viskas Hitler nende ees tantsinud poolalasti tüdruku poole banaaninahaga. Koor tabas striptiisitari tagumikku ja naine nurrus vastuseks.
  Fuhrer susises läbi hammaste:
  - Ei, ma olen ikka veel kaugel kogu maailma kontrollimisest. Seal on ka Jaapan. Ja temaga võitlemiseks vajate laevu! Ja me peame selleks valmis olema!
  Guderian märkis muigega:
  - Jaapan teeb juba head tööd meie tankide, eriti Panther 2 kopeerimisel. See ei ole kindlasti E-50, kuid see on ka tõsine tank. Nii et meil on vaja uue põlvkonna masinaid!
  Fuhrer möirgas täiest kõrist:
  - Me vajame uut tanki! Me võitleme ja me peame võitlema!
  Mainstein möirgas vastuseks:
  - Me võitleme väga jõhkralt... Kuni me kogu maailma vallutame!
  Hitler puhkes pika monoloogiga:
  - Siit me alustasime... Me tulime võimule hävitatud riigis. Mis lõigati läbi ja Saksamaa suri sõna otseses mõttes välja. Kuid alustades väikesest, suutsime Kolmanda Reichi territooriumi kolmkümmend korda suurendada. Oleme muutunud väga tugevaks. Aastal 33 ei olnud meil ühtegi tanki. Ja nüüd on meil kümneid tuhandeid maailma parimaid tanke. Meil polnud ühtegi lahingulennukit ja nüüd varjavad meie armaad päikese käes. Ja neile pole võrdset.
  Alustasime nullist ja võidurelvastumises vallutasime suurema osa maailmast. Ja nad tegid seda, mis näib olevat muinasjutt ja ime. Ja mida ei saa pärast korrata ja mis ei juhtunud enne meid... Ja mida ei juhtunud Saksamaa ajaloos. Kuid sellist au ja hiilgust pole kunagi olnud!
  Ja tulevikus, kui kogu maailm on meie all, saabub tähesõdade ja meie kosmosevõitude ajastu. Ja neid võite tuleb lugematu arv! Võitsime eile, võidame täna ja võidame homme!
  Ees on veel palju võitlusi! Tulevad nii ägedad lahingud, et ainult sakslased saavad neist jagu! Ja tulevad võidud, mis varjutavad päikese! Olgu nii... USA-s seisame silmitsi võimsaima majandusega. Riigiga, mis väitis end olevat maailma töökoda. Ja nad suutsid teda võita! Meie jõud on nii suur, et sellest piisab selle planeedi vallutamiseks. Kuid meie teadlased jätkavad uute ja ohtlikumate relvade loomist. Me vallutame kogu maailma... Ja nii see saab olema! Meie vallutame kogu maailma ja keegi ei peata meid kunagi!
  Neli sõdalast Gerda, Charlotte, Christina ja Magda edenesid lõunast Washingtoni.
  Teel Ameerika pealinna puututi kokku üha ägedama vastupanuga.
  Saksa E-50 oli juba saanud väga palju tabamusi ning oli kaetud armide ja kriimudega. Auto oli end pikalt võidelnud. Tüdrukud olid ka päris väsinud.
  Kuid võidu lähedus tõmbas kaunitarid ligi.
  Gerda märkis blondi sõdalase armsa naeratusega:
  - Oleme selles elus juba nii palju kogenud! Kas midagi sellist tuleb veel?
  Tagasihoidlikult silmi langetanud Magda vastas:
  - Kõik on Kõigevägevama tahe! Tuleb aeg ja me mäletame oma varasemaid vägitegusid. Võib-olla kurbusega või võib-olla uhkusega!
  Charlotte teatas otsustavalt:
  - Noh, ma ei ole igal juhul kurb! Meie vägiteod on väga kuulsusrikkad!
  Christina laulis:
  - Kuulsusrikas kodumaa, kuulsusetu kole asi!
  Gerda säutsus:
  - Usun, et meil on veel üks puhkus!
  Charlotte norskas põlglikult ja märkis:
  - Ja meie sõjas on iga päev puhkus!
  Magda tulistas... Sherman murdus pooleks ja lahvatas leekidesse. Tüdruk siristas:
  - Sõda on kerge õhk... Aga parem on see palvega täita!
  Gerda vastas ägedalt:
  - Oo mu iludus, sul on himur liha! Ainult Issand õpetas sind mitte palvetama, vaid ainult haukuma!
  Tüdrukud naersid, nende naer oli päris rõõmsameelne. Magda lasi Pershingi maha ja muutus rõõmsaks. Ameeriklased olid selgelt alla andmas. Washingtonini oli jäänud vaid kakssada kilomeetrit. Nende tank suutis mööda maanteed sõita kolme tunniga. Kuid tankid ei tohiks jalaväe küljest lahti murda. Kuigi jalavägi oli motoriseeritud. Kuid nad sõitsid kohale miljoneid palgasõdureid, keda kasutati nagu kahuriliha.
  Gerda tulistas ja säutsus:
  - Aga ma reageerin häältele ja olen innukas ägedalt võitlema!
  Tüdrukud tulistasid... Charlotte nägi, hoidis varvastega koksi ja susises:
  - Me kõik peseme pesu ja sooritame eksami A-ga!
  Tüdrukud eraldusid veidi oma meeskonnast ja sattusid 105-millimeetriste õhutõrjekahurite tule alla. Nende pihta tulistati ja mürsud langesid eesmisele kaldus soomukile.
  Gerda vastas ja laulis:
  - Siin on udu ja vihma! Meil on siin külmad õitsengud! Ja kui lasete ridva nullid, lauldakse tüdrukulikke vägitegusid!
  Ja sõdalased virisesid ahastusest:
  - Lootus, meie maapealne kompass,
  Edu, julguse eest tasu...
  Ja ühest laulust piisab,
  Et see ainult majast laulaks!
  Charlotte lakkus oma helepunaseid huuli ja ütles:
  - Ja ma ehitan endale sellise kinnistu! Sellel on sammastega paleed! Ja purskkaevud paiskavad õhku!
  Christina itsitas ja märkis:
  - Oh, purskkaevud, purskkaevud, purskkaevud! Anna neile oma süda naljaga pooleks! Ah, purskkaevud, purskkaevud, purskkaevud! Maa õitseb valgetes õuntes!
  Saksa tank tulistas järjekindlalt Ameerika õhutõrjepatareid. Tüdrukud võtsid aega ja võtsid enesekindlalt lööke. Sõdalased on nagu šokolaadijäätise kulbid. Kõik teevad seda ja kõigil õnnestub. Ja nad peksid, peksid, peksid...
  Gerda hakkas isegi laulma, tõstes kõri kõrgele;
  Printsess unistas abielust,
  Aga nõudmised olid kõrged...
  See rinne on jõudnud ideaalini,
  Miks printsid kõik jalalöögid said?
  
  See printsess ei meeldinud kellelegi,
  Kellestki ei saanud tema ideaal...
  Ja need printsid läksid leinama,
  Tea, et printsessi süda on tugevast metallist!
  
  Kuid seal oli üks sissetungija,
  Ta läks printsessiga sõtta...
  Ja ta võitles ägedalt tema rügementidega,
  Tõenäoliselt kutsume saatana liitu!
  
  Printsess kaotas selle lahingu
  Ja ma sattusin väga kurba vangistusse...
  See on paleti saatus,
  Soov väga kiirete muutuste järele!
  
  Seejärel viidi tüdrukud vanglasse,
  Panin terasketi kaela...
  Ja nad hakkasid ilusat noort naist piitsutama,
  Printsess hakkas nutma ja möirgama!
  
  Ta oli siidides, nüüd kaltsudes,
  Kingad olid jalast rebitud - tüdruk oli paljajalu...
  Nad jälitavad teda - ta on lihast kurnatud,
  Kotkas meelitati jõuga puuri!
  
  Kui palju kannatusi peate taluma,
  Tüdruk peab taluma selliseid piinu...
  Luksuslikkuse eest on küllastus tasu,
  Emahunt ulgub ja karu möirgab!
  
  Printsess kaevandustes kannatab nüüd,
  Peaaegu alasti, talvel paljajalu...
  Paraku, kuri võidab Kaini maailmas,
  Ja kurat rikkus hinge!
  
  Maailm on nagu põrgu, igav ja kottmust,
  Kaevandustes lohistad kive...
  Mõõdetud järjekord ja kiirustamata,
  Sa kannad plaate ja telliseid!
  
  Meeleheites andis ta end ülevaatajale,
  Ja õnnestus kaevandusest põgeneda...
  Enne surma oli jäänud veidi aega,
  Kuid Jumala arm ärkas!
  
  See printsess alustas mässu
  Tema jaoks orjad, talupojad korraga...
  Ja see muutus väga huvitavaks,
  Kõik on oma armetust olemasolust väsinud!
  
  Tuhanded nördinud inimesed kogunesid,
  Ja nad purustasid hordi armee ...
  Saage needusega märgistatud rahvaks,
  Et hullemat ei juhtuks, tea mured!
  
  Alustasime rünnakut, vallutasime monarhi palee,
  Ja endine koletis oli nüüd vangistuses!
  Sellised kivid hüppavad, näete servi,
  Printsess teeb oma unistuse teoks!
  
  Türann saadetakse nüüd kaevandustesse,
  Ja endine ori palees...
  Ära astu enam selle reha peale,
  Kuninganna unistab kroonist!
  
  Ta valis oma mehe rahva hulgast,
  Abiellusin temaga, valgustades abielu...
  Tõu sugupuul pole tähtsust,
  Meeskonnatöö tunne on tähtsam!
  
  Neil olid lapsed ja nad olid õnnelikud,
  See paar abiellus lõpuks...
  Järeltulijad on tugevad ja üsna ilusad,
  Soovime seda ka teistele!
  
  Impeeriumis valitses õiglus
  Iga rikas mees jagas seal kulda...
  Ka sina näita inimestele halastust,
  Et mitte kuulda kibedat, lapselikku nuttu!
  Tüdrukud laulsid imeliselt ja nende hääl oli nii läbistav ja helisev, nagu kella trill. Ja kuulda sai tõeliselt jumalikku kompositsiooni.
  Ja tuhanded alistunud ameeriklased marssisid ülestõstetud kätega. Nad langesid tüdrukute ees põlvili ja naeratasid rumalalt, segaduses.
  Sõdalased pääsesid tankist välja. Tüdrukud pakkusid traditsiooniliselt suudlusteks oma paljaid jalgu ja irvitasid silmipimestavalt. Need on tiigrid.
  Charlotte laulis veidi urisedes:
  Veregrupp varrukal,
  Mu seerianumber on mu varrukal!
  Soovi mulle lahingus õnne
  Soovi mulle edu!
  Christina kinnitas laulu, trampides paljaste jalgadega, pigistades sõrmedega sõdurite nina:
  - Iga ebaõnnestumise korral teadke, kuidas tagasi võidelda! Muidu sul ei vea!
  Ja tüdrukud naersid nii kõrvulukustavalt, et nende suu olid sõna otseses mõttes väänatud ja sõdurite pealuud lendasid ära.
  Mõnikord paljastasid kaunitarid oma rindu ja kutsusid sõdureid neid musitama. Ja nad lõid sõdalasi.
  Alla andnute seas oli alaealiste kinnipidamisasutusi peetavaid poisse. Nad õgisid sõna otseses mõttes silmadega peaaegu alasti sõjatüdrukuid. Gerda vastas, käskis poistel selili heita ja jalad üles tõsta. Ja siis hakkas ta neid keppidega vastu nende paljaid kandasid lööma.
  Poisid karjusid valust. Charlotte, Christina ja isegi Magda ühinesid hukkamisega. Tüdrukud töötasid kohusetundlikult kumminuiadega. Nad panid poisid karjuma ja nad tõmblesid meeleheitlikult. Poiste paljaste kontsade kangidega löömine on tiigritele meeldiv.
  Kuid ilmselt sellest Gerdale ei piisanud ja ta võttis tõrviku üles. Nagu häda võidetutele. Ja õhku täitis kõrbenud liha lõhn. Tüdrukud üritasid aga poiste jalgu tulistada, et neid mitte vigastada.
  Muusika mängis ja trummid lõid.
  Magda keeldus tõrvikut tõstmast ja vastas punastades:
  - Ei! See on ikka väga kuri!
  Gerda itsitas ja pomises meloodilise häälega:
  - Kes pole kuri? Kes pole kuri? Jah, see, kes pole kunagi naist näinud!
  Charlotte, röstides alaealiste vangide kannul, märkis:
  - Need on kõik kurjategijad! Nendest polegi nii halb kahju!
  Sõdalased itsitasid korraga... Ja jätkasid poiste jalgade praadimist.
  Samal ajal võitles Frederick taevas. Tema vastu tuli välja paar uusimat Ameerika hävitajat 50 mm kahuritega. Kuid terminaatoripoissi see muidugi ei häirinud. Ja tapjapoiss sulges ameeriklastega distantsi, näidates, et nende relvad olid täielikult tema käes.
  Frederick nautis lahingut üldiselt.
  Kindralpoiss möirgas raadiosse:
  - Ma lähen täielikule hävingule!
  Lühike plahvatus ja viiskümmend Ameerika lennukit plahvatas. Tundus, nagu oleks keegi paugutid üle taeva laiali loopinud. Ja poiss võttis selle ja säutsus:
  - Ma olen tõeline ninja! Ja ma tükeldan nad kõik ära!
  Ja jälle tulistas ta salve, tulistades seekord alla seitsekümmend lennukit. Ja ta paljastas oma pärlmutterhambad.
  Helga lendas poisi paremale käele ja ütles naerdes:
  - Sa oled tõeline väärkohtlemise deemon! Ma toetan sind!
  Friedrich puhkes naerma. Terminaatoripoiss lülitas sisse õhukahurid, tulistades alla veel kakskümmend neli lennukit ja vahetas seejärel tule maapealsete sihtmärkide vastu.
  Peamiseks tankijõuks oli endiselt Sherman; see oli ilmselt maailma populaarseim tank. Ameeriklased püüdsid meeleheitlikult, ilma suurema lootuseta seda arvudes võtta.
  Frederick laulis:
  - Tähelaevadel ja lennukitel! Meie armee on võitmatu!
  Shermans purunes kildudeks ja plahvatas. Lisaks neile ilmus 155-mm kahuriga iseliikuv relv, mis oli võimeline tekitama Saksa tankidele teatud probleeme.
  Friedrich murdis läbi paagi ülemise kaane ja laulis:
  - Ma jään ikkagi suureks meistriks!
  Helga vastas siiralt:
  - Ja sa oled juba suurepärane meister! Ja keegi ei kahtle sinus!
  Poiss vilistas ja vastas:
  - Jah, mitte keegi... Oled sa selles kindel?
  Helga kostis vastuseks:
  - Teises galaktikas, küpsel mandril!
  Friedrich hävitas plahvatuse käigus kaheksateist sõidukit. Ta pani Ameerika tankid põlema ja küsis Helgalt naeratades:
  - Mida sa sellega öelda tahtsid?
  Blond sõdalane vastas:
  - Et sa oled tõeline supermees!
  Friedrich ajas tukk sirgu ja vastas:
  - Olen Superman ja muid probleeme pole!
  Helga itsitas, lasi Shermani üles ja säutsus:
  - Muid probleeme pole!
  Frederick lülitus Pershingide kolonni ja laulis:
  - Su jalad ei saa sind päästa! Mitte tormavad hobused!
  Helga tabas nõia iseliikuva püssi ja sosistas:
  - Ole ettevaatlik! Ettevaatust! Ettevaatust!
  Friedrich tabas Mongoose iseliikuvat relva ja haukus:
  - Me ei tee nalja!
  Helga jätkas tulistamist, skandeerides:
  - Me leiame su maa alt!
  Friedrich, olles ühe hooga tulistanud veel viisteist autot, lisas:
  - Toome selle veest välja!
  Helga jätkas peksmist ja röögatas:
  - Me rebime su laiali!
  Naelutamist jätkav Friedrich kinnitas:
  - Me rebime su laiali!
  Helga hakkas isegi toolil püsti hüppama ja möirgas:
  - Me rebime su laiali!
  Laskemoon sai otsa ja reaktiivlennukid lendasid tagasi. Peate tankima ja komplekti täiendama.
  Kolmanda Reichi armee jõudis Washingtonile aina lähemale. Samal ajal olid läbimurdmas ka jaapanlased.
  Ninja rüütel Karas eelistas töötada mõõgaga. Ta hiilis vaikselt ameeriklaste positsioonidele ja korraldas raieoperatsiooni. Ninjapoisist sai võimas sõdalane. Ja ta hävitas kõik eranditult. Tema katana lõikas kergesti läbi metalli.
  Karpkala käitus agressiivselt ja visalt nagu alati. Tema rünnakud on eranditult surmavad. Lisaks mõõgale kasutas poiss ka mürgiseid nõelu ja viskas teravalt teritatud kettaid.
  Temaga koos tegutsesid paar ninjatüdrukut, kes aitasid poisil ameeriklasi hävitada.
  Siin on nende triaad, mis tungisid kindlusesse ja liikusid mööda koridore. Seal hävitasid nad Ameerika sõdurid.
  Ohvitseri maha raiunud ristikarp susises:
  - Olen rüütel ja jumalakandidaat!
  Jaapani ninja vastas:
  - Sa oled täiuslikkus! Aga me oleme ka lahedad!
  Ja neiu lõikas kaks Ameerika sõdurit ühe hooga maha!
  Karpkala jätkas liikumist, ajas veski käima ja lõikas korraga viis maha, säutsates:
  - See on klass!
  Teine Jaapani ninja lõikas need kolm maha ja märkis:
  - Need on meie saavutused!
  Karpkala jätkas hakkimist, verd pritsimist ja möirgamist:
  - Olen metsik õudus, kes lendab öö tiibadel!
  Jaapanlanna, olles neist kaks ära lõiganud, susises:
  - Me oleme lihtsalt nähtamatud!
  Karpkala võttis selle, viskas poisi paljad varbad, teritas kettaid, lõikas seitse maha, ja laulis:
  - Lülitage oma teadvus välja!
  Ninjatüdruk käristas ja kinnitas:
  - Ma ei taha mõistmist!
  Ristikarp lõikas mõõkadega maha kuus, sooritades kolmikliblika, ja lisas:
  - Kui palju kordi oleme olnud veendunud...
  Teine ninjatüdruk keerutas ja lisas:
  - Kukkusime, aga tõusime püsti!
  Karpkala, hakkides ameeriklasi nagu kapsast, laulis:
  - Kahtlemata armastuse pärast!
  Ninjatüdruk säutsus:
  - Uued võitlevad...
  Teine paljajalu kaunitar kinnitas:
  - Põlvkondi!
  Karpkala lõikas mitu inimest maha ja susises:
  - Purustage, purustage kohe!
  Ninjatüdruk viskas paljaste varvastega kettaid ja laulis:
  - Sa ei ole üksi! See on hiilgav tund!
  Karpkala hakkas veelgi kiiremini liikuma. Ja ta urises nagu tiigrikutsikas:
  - See on hiilgav tund! Löö see otse silma!
  Ninjatüdruk kastis oma paljad jalad verre ja jättis betoonile graatsilised jäljed. Sõdalased olid ilusad ja saledad.
  Ja nad laulsid ahastusega:
  - Minu põlvkond sööb ekspressi!
  Karpkala lõikas viis maha ja jätkas:
  - Ja loob ka edusamme!
  Ninjatüdrukud lõpetasid veel mõned jänkid ja säutsusid:
  - Mul on valida!
  Teine kaunitar, tükeldamine, lisas:
  - Minu taskulamp, unenäod on iga päeva rõõm!
  Karpkala itsitas ja vastaste häving ütles:
  - Minust saab midagi, mida lihtsurelikud ei tea!
  Nii et triaad puhastas kindluse... See jättis maha hulga laipu. Ja tüdrukutel on ka võrgutavad jäljed.
  Jaapani ninja laulis:
  - Karm ja tugev...
  Veel üks kaunitar kinnitas:
  - Keegi kõikvõimas!
  Ja tüdrukud puhkesid jälle naerma...
  Nõelad lahti laskv ristikarpkala, kes torkas korraga läbi tosina Ameerika sõduri, susises:
  - Plahvatused algasid!
  Ninjatüdruk kinnitas naerdes:
  - Arm on läbi!
  Teine kaunitar lisas naerdes:
  - Lõpetage oma selja näitamine!
  Karjakaupa maha raiuv ristikarp kinnitas möirgaga:
  - Aeg tappa vaenlasi!
  Ninjatüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Aeg tappa vaenlasi!
  Ja kuidas nad naerma hakkavad! Nad on nii säravad ja ainulaadsed. Igaühel neist on midagi erilist ja ainulaadset...
  Karpkala urises täiel rinnal:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja jälle murravad ninjad läbi. Nad jätavad maha kuhjade laipu. Nii karm kool neil on. Ja nähtamatud sõdalased saavad palju ära teha. See on Jaapan, suure kultuuriga riik.
  Ninjapoiss laulis:
  - Harakiri... See ootab teid! Vaenlane üle võtta, aga vahendid ei loe!
  Ja jälle poiss naerab! Tal on tõesti väga lõbus. Ja ma tahan võidelda ja võita!
  Komandopunkti sisenesid kaks tüdrukut ja poiss. Ilma pikema jututa lõpetasid nad kaks kindralit. Kolmas langes põlvili ja tormas tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Nad küsitlesid teda lühidalt. Ta vandus, et annab käsu kindlusele alistuda.
  Kuid Karas raputas pead:
  - Meil on niigi liiga palju vange! Peate oma numbreid veidi vähendama.
  Ja kolmik liikus jälle mööda koridore. Nad raiusid kõik haletsemata ja jahimeeste kirega maha.
  Karpkala võttis, lõikas maha umbes üheksa inimest ja laulis:
  - Must lumi, punane jää...
  Ninjatüdruk kinnitas:
  - Põleval pinnal...
  Veel üks kaunitar kinnitas:
  - Anname kõik saatanale!
  Karpkala võtab selle ja karjub:
  - Ha-ha-ha! Verine füürer! Iga burger lõigatakse ära!
  Ninjatüdruk lõikas maha mitu sõdurit ja laulis:
  - Las need burgerid lähevad paksuks... Las nad ei mahu isegi püksi!
  Teine kaunitar toetas lõiku:
  - Las nad registreerivad end juutidena!
  Karpkala lasi nõelad lahti ja siristas:
  - Kui ainult sõda poleks!
  Ja tüdrukud võtavad selle vastu ja naeravad. Nad on nii naljakad mustas kimonos ja paljaste säärtega kuni põlvini!
  Triumviraat liikus mööda koridore. Tüdrukud püüdsid mõnikord visatud granaate vahele ja viskasid need paljaste varvastega tagasi.
  Troika liigutused on uskumatult kiired. Ja samas on palju laipu. Ja see ei peatu.
  Karpkala susises muigega:
  - Ma kõnnin, kus tahan...
  Inimliha tükeldav ninjatüdruk lisas:
  - Aga ma ei luba teistele!
  Teine kaunitar säutsus:
  - Ja nad laulavad päevavalguses...
  Risti karpkala, saagides kõik maha, haukus:
  -Linnud ainult minu jaoks!
  Ninjatüdruk, kes lõikas maha ebaõnnestunult tera alla jäänud ameeriklasi, urises:
  - Ma jumaldan ilu!
  Teine ninja kaunitar susises:
  - Ma ümbritsen trooni lilledega!
  Karpkala susises sarkastiliselt, tulistades välja teravaid labasid:
  - Ma armastan kallid jänkid!
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  - Ja sellepärast ma vajutan!
  Triumviraat jätkas liikumist. Kaunitarid ümisesid ja urisesid madala häälega. Nende liikumine muutus üha kiiremaks. Nad liikusid nagu Tartarusest põgenenud vaimud.
  Karpkala mürises täiest kõrist:
  - Tervist terviseks! Ma võidan kõiki!
  Ninjatüdruk laulis:
  - Kui tegelete röövimisega, peate alasti põgenema!
  Ja nende sõnade kinnituseks paljastas neiu oma rinnad. Ta on tõesti ülimalt ilus. Ja ma tahan helepunast nibu lüüa.
  Tüdrukud liikusid ja viskasid paljajalu teritatud kettaid. Paljud raiuti maha ja raiuti mõõkadega. Ja nad marssisid ülimalt võidukalt. Lõigatud pead lebasid teel ja tüdrukud viskasid neid oma graatsiliste paljaste jalgadega üles.
  Karpkala laulis tuliselt:
  - Olen must rüütel ja tõeline ninja!
  Pärast seda raius poiss maha veel viis USA armee sõdurit ja õõtsutas mõõku järsemalt.
  Tüdrukud möirgasid kõrvulukustavalt:
  - Oleme teiega! Laulge laulu, me oleme vägevad tüdrukud!
  Ja lõikamine läks aina intensiivsemalt! Tõesti, ära näppu nendele tüdrukutele suhu pista! Ja nad hammustavad ja imevad!
  Poiss trummarite hulgast hakkas kartma ja laskus põlvili. Ninjatüdruk lasi tal oma paljast talda suudelda ja siis võttis ta selle ja lõikas ikkagi pea maha. Ta viskas seda palja jalaga ja kilkas:
  - Ma olen superklassi sõdalane... Ja ma olen lahedam kui Mars ise!
  Karpkala hüppas püsti, lõikas maha kaheksa Ameerika sõdurit ja möirgas:
  - Ja ma olen lahedam kui Miki Hiir!
  Ninjatüdruk itsitas, viskas palja jalaga kiivri peast ja laulis:
  - Jalgpall! Jalgpall! Elagu jalgpall!
  Teine ninjatüdruk lõi kriipsu peale ja märkis:
  - Ja ma eelistan võrkpalli!
  Ja sõdalased puhkesid korraga naerma... Näidates hambaid ja kihvasid. Väga vaimukas triumviraat. Kuidas saab mitte omandada huumorimeelt, kui ninjad tuuakse lapsepõlves koos tiigritega puuri ja neile ei anta relvi. Ja seal kasutate mõttejõudu, et sundida looma agressioonist loobuma.
  Karpkala siristas konte ja liha hakkides:
  - Ma olen tiiger, mitte kass, praegu on kõht sees, mida teeb ülakütt mõrvaga!
  Ninjatüdruk säutsus:
  - Mõrva, ülaküttega või vastupidi!
  Sõdalased lõid kogu jõust kannad vastu terasust. Metall lõhkes, avades neile tee. Kaunitarid vilistasid läbi ninasõõrmete:
  - Noh, lähme Marsile!
  Ja jälle progress, läbi liha ja vere... Mass laipu ja sandistatuid. Ja tüdrukuid ei peata miski...
  Karpkala naeratades, lõiganud majori pooleks, sosistas:
  - Me sosistame saatusele rohkem kui üks kord ...
  Omal moel hakkiv ninjatüdruk kinnitas:
  - Sosistame saatusele...
  Karas naeris ja lisas:
  - Armu Boku! Pistoda külge!
  Ja tema sõnade kinnituseks mängis muusika... Ja välja hüppas lahingurobot. Üks Ameerika uudistest, nelja kuulipildujaga roomikutel valmistatud sõiduk. Vaevalt jõudis ninja lakke hüpata, enne kui algasid tulekahjud ja sõna otseses mõttes lendas kogu ruum läbi.
  Karpkala susises nördinult:
  - Ma vannun keisri nimel... See on mingi metsikus!
  Ninjatüdruk laulis vaikselt:
  - Oli valusalt pisarate ajastu aeg... Kui inimeste esivanemad ei osanud tähti taevas kokku lugeda!
  Pärast seda viskasid tüdrukud ja poiss paljaste jalgadega robotile teravaid kettaid. Auto peatus ja sealt tuli suitsu välja. Mööda lage roomates loopis triumviraat herneid, mille plahvatusvõimsus oli tuhat korda suurem kui trotüülist, ja purustas kümmekond maskeeritud kuulipildujat.
  Karpkala laulis naeratades:
  - Ma näen, et me oleme väärt pojad! Ja saatana sulased!
  Pärast seda lõpetas triumviraat kindluse puhastamise. Tüdrukud ja poiss korgisid lahti kaljatünni ja võtsid sellest lonksu. Nad võtsid lonksu ja möirgasid...
  - Oleme ninjad ja pole ilusamat kutsumust!
  Punaste ja mustade juustega tüdruk märkis:
  - Sõjas võib kõike juhtuda... Aga rahus on vahel vaja teada, millal peatuda!
  Karas irvitas ja küsis äkki:
  - Ja kui meile ikkagi on määratud Saksamaaga kokkupõrge, siis mida me teeme?
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  - Karma seaduste järgi! Nagu tema käsib, nii me võitleme! Ja kui midagi juhtub, määrab see, millise tee edasi minna!
  Fab Four Gerda, Charlotte, Christina ja Magda osalesid Washingtoni rünnakus. Need on bikiinides ja kaunitarides tüdrukud. Nende tank lammutas ühte akut teise järel. Kõige mainekamate relvade suurepärane disain.
  Jänkide pihta tulistav Gerda laulis:
  - Võib olla...
  Charlotte tulistas ja jätkas:
  - Meie...
  Christina naelutas ja ütles:
  - Solvunud...
  Magda saatis raketi, siristades:
  - Keegi...
  Gerda purustas 240 mm haubitsa ja andis välja:
  - Asjatult!
  Charlotte Lupanuv jätkas laulmist:
  - Kukkunud...
  Päästikule vajutav Christina kilkas:
  - Kuusteist...
  Magda lisas itsitades:
  - Megaton...
  Gerda piiksus vastuseks täiel rinnal:
  - Siin...
  Charlotte tulistas ja ütles:
  - See tuleb...
  Christina saatis mürsu ja jätkas:
  - Suitsu..
  Magda tulistas mürsku ja piiksus:
  - See põleb ...
  Gerda vabastas kingituse, purustas iseliikuva relva Libahundi ja sumises:
  - Maa!
  Charlotte tulistas uuesti mürsku ja lausus:
  - Kus...
  Christina sikutas mürsku tagasi:
  - Ma seisin...
  Magda lisas kesta ja vaikis:
  - valge...
  Gerda näitas palja jalaga relva, lõi selle jalaga ja kilkas:
  - Maja!
  Ja sõdalased puhkesid naerma... Charlotte otsustas oma rõõmsas stiilis uuesti laulda:
  - Siin...
  Christina tulistas ja jätkas:
  - Oh...
  Magda naelutas ja ütles: pärl:
  - See tuleb...
  Gerda vabastas surmakingituse ja säutsus:
  - Suitsu...
  Charlotte lasi välja midagi, mis toob hävingu ja susises:
  - See põleb ...
  Christina tabas mürsku ja laulis:
  - Maa...
  Magda saatis mürsu otsa ja põrutas:
  - Kus...
  Gerda tulistas mürsku ja lisas:
  - Ma seisin...
  Charlotte nõelas mürsuga:
  - Üks kord...
  Ja Christina, saates kannaga mürsku, lõpetas agressiivselt:
  - Washington!
  Magda lisas pildistamise ajal:
  - Washington!
  Surma kingituse saatnud Gerda laulis kaasa:
  - Washington!
  Charlotte tulistas iseliikuva relva Meduza pihta ja lisas:
  - Vaene...
  Christina tabas mürsku ja lisas:
  - Minu...
  Magda saatis ka kesta, lisades:
  - Kangelane...
  Gerda tulistas uuesti, urisedes:
  - Washington!
  Christina, tulistas, jätkas laulmist:
  - Washington...
  Magda lisas tuliseid kingitusi visates:
  - Vaene...
  Vastast tabanud Gerda urises:
  - Minu...
  Tulistav Charlotte jätkas:
  - Kangelane...
  Christina ütles naerdes:
  - Washington!
  Ja tüdrukud naersid sünkroonselt nagu meduusid jahi ajal.
  Pärast seda hakkasid sõdalased punkrit tulistama. Ameeriklased põrutasid, demonstreerides oma vankumatut julgust. Nad võitlesid kõvasti pealinna eest. Oli formatsioone, mille komandörideks olid ainult juudid. Ja see suurendas vastupanu.
  Saksa tank sai vaenlase relvadelt palju tabamusi. Isegi mitu rulli lõhkes. Tüdrukud pidid auto ära viima ja parandama. Ameerika pealinna visa vastupanu ei olnud ootamatu.
  Eeldati, et USA osutab siin suurimat vastupanu. Veelgi enam, juudid kogunesid kogu Ameerikast New Yorki ja Washingtoni, relvastades nii naisi kui lapsi.
  Aldis kapitulatsioonile, oli Truman sunnitud põgenema ja lamama. Sakslased tulistasid ja pommitasid endiselt USA pealinna, püüdes ka seda pähklit purustada.
  Sügis oli tulemas ja jahedamaks läks. Tüdrukutel pole aga isegi bikiinides külm.
  Vaheajal võtsid nad umbes kuueteistaastased noormehed peale ja heitsid koos nendega pikali, kaisutasid üksteist ja jõid koksi. Gerda võttis rinnahoidja seljast ja lubas kahel noormehel end rinnanibude helepunasetele pungadele suudelda. Täpsemalt julgustas ta neid ise, kuna see on tugeva tüdruku jaoks väga meeldiv. Ülejäänud tegid sama, võttes endale paari. Isegi usklik Magda leebus. Tore, kui sind puudutavad noored alasti lihaseliste sõdalaste kehad.
  Gerda muigas ja pilgutas kuldsete juustega blondiinile silma:
  - Ja ma näen, et sulle meeldib, kui poisid jooksevad keelega üle su nibude. Kuidas see sobib teie usumoraaliga?
  Magda vastas meelega lõbusalt:
  - Kui sa ei tee pattu, siis sa ei kahetse... Kui sa ei kahetse, siis sind ei päästeta!
  Charlotte itsitas ja laulis:
  - Pattu ja paranda meelt! Parandage meelt ja tehke uuesti pattu! Meeleparandus patu pärast, hinge päästmiseks!
  Ja valas talle nibudele Coca-Colat. Poisid hakkasid intensiivsemalt rindu lakkuma. Charlotte ohkas meelepäraselt. Ilmselt meeldis see talle väga.
  Christina märkis loogiliselt:
  - Washington kukub... Ja pärast seda, kas USA ei kapituleeru?
  Gerda, tundes suudlusi oma rinnal, soovitas:
  - Muidugi nad kapituleeruvad... Aga me peame maha lihvima juudi üksused, mis hakkavad fanaatiliselt võitlema. Ja pärast seda võtame vastu NSV Liidu.
  Magda, võpatades, märkis:
  "Meil pole aega Venemaal pealetungi alustada enne talve!" Kahju... Äkki tuleb maikuuni oodata?
  Charlotte näitas küpsist ja märkis:
  - Mis siis? Tutvustame sel ajal oma valduste asju. Te ei saa kogu aeg tülitseda, peate samal ajal hoolitsema majapidamise eest!
  Gerda nõustus sellega:
  - Jah, rahuajale tasub mõelda... Meil on praegu raha - kanad ei noki. Ameerikas saame ka maad. Nii et tööl ja rahul pole lõppu!
  Christina paljastas hambad, hea, kui noormehe keel nibu kallal koperdab ja susiseb:
  - Ja ma külvan oma istandused geneetiliselt muundatud toodetega!
  Tuleb tünnisuurused arbuusid ja arbuusisuurused õunad!
  Magda itsitas ja keelt välja sirutades siristas:
  - Oleme surmavad meduusid, nii sarnased arbuusidega!
  Christina irvitas ja suudles noormeest põsele. Siis ta nurrus:
  - Majandus ja poliitika liiguvad globaliseerumise suunas. Just Kautsky järgi: ühtne hegemoonia ja kontroll maailma üle! Uue tellimuse vormistamisel!
  Gerda soovitas:
  - Puuvillaga saab kaubelda. Siin USA-s on head puuvillaistandused.
  Charlotte kujutas seda ette ja naeris:
  - See on onu Tomi onnis... Jah, selles raamatus töötasid mustanahalised aktiivselt. Nad ründasid istutajaid. Kahju, et lõpp halvaks osutus... - Tüdrukud ohkasid raskelt ja märkasid. - Mul on Evast kahju. Ta oli hea, särav tüdruk. Temast oleks võinud saada hea sõdalane.
  Christina raputas pead ja vaidles vastu:
  "Ta on liiga pehme, et olla hea sõdalane." Tõeline tüdruk peaks olema sitke ja agressiivne!
  Gerda laulis vastuseks:
  Taevas sädelevad keerubid,
  Taevasse on tulnud veel üks, ma näen jõudu...
  Gerda nutab pahameelest kibedalt -
  Miks ma tüdrukuna sündisin?
  Christina raputas oma kuldpunaseid juukseid ja märkis:
  - Aga parem on olla naine kui mees. Näiteks naiste orgasm on palju pikem ja tugevam!
  Gerda noogutas Gorgon Medusa naeratusega:
  - Jah, tugevam! Las poisid teevad midagi tõsisemat! Paraku on selline soov ärganud.
  Ja kuuldus ihaldavaid ohke ja ohkeid... muutudes himurate emaste kiljumiseks.
  Kuid tüdrukutele pole määratud orgasmide kaskaadi kaua nautida. Pidin uuesti sõtta minema. Täpsemalt tankiga sõita. Tema soomust kaunistasid juba arvukad armid.
  Washington ei andnud alla. Lahing käis iga kvartali ja isegi iga maja pärast. Vastupanu osutus kangekaelseks ja viskoosseks.
  Patarei pihta tulistav Gerda laulis:
  - Ameerika...
  Charlotte tulistas ja jätkas:
  -Ameerika...
  Christina tulistas mürsku ja ütles:
  -Ma mõistsin...
  Magda lõi palja jalaga ja lisas:
  - Tema...
  Gerda saatis kingituse ja lõi:
  - Edusamme!
  Charlotte lausus oma sõnad, teravad nagu mürsud:
  - Kus...
  Christina vabastas laskemoona ja andis:
  - Mitte...
  Magda tabas mürsku ja susises:
  - Viska...
  Gerda lõikas kirvega suurtükiväge:
  - Vaata...
  Charlotte saatis kingituse ja ütles:
  - Töötajad...
  Christina, saates kesta, lisas:
  - Ei...
  Laskemoona ära visates jätkas Magda:
  - Koht...
  Gerda saatis uuesti kesta ja susises:
  - Teenused...
  Charlotte saatis kingituse, õnneks sai laskemoona täiendatud:
  - Prostitutsioon.
  Christina saatis välja kesta ja vajutas alla sõnadega:
  - Avalik...
  Magda möirgab täiega:
  - Maja...
  Gerda susises nagu madu:
  - Maja...
  Charlotte, olles tulistanud surmava lasu, ütles:
  - Täidisega...
  Christina, saatnud terasest tooriku, lisas:
  - A...
  Magda kilkas vastuseks:
  - Enne...
  Gerda tulistas mürsku ja susises:
  - Nim...
  Charlotte tulistas ja ütles:
  - Kohta...
  Christina paiskas välja mürsu, haakes:
  - Tänav...
  Gerda säutsus ja tulistas:
  - Kõik...
  Charlotte susises, krooksudes nagu vares:
  - Järjekord...
  Christina ütles kirglikult:
  - Kulud...
  Magda torkas Shermani nagu nõela läbi ja jätkas:
  - Aga...
  Tulistav Gerda andis pärli välja:
  - Lõpuks...
  Tulistav Charlotte jätkas:
  - Ta...
  Christina, jätkates tulistamist, ütles:
  - Majas...
  Magda tuksis ja susises:
  - Kohta...
  Gerda vabastas surnukeha ja urises:
  - Naine...
  Charlotte tulistas ja andis pärli välja:
  - Näib...
  Christina ohkas ja kilkas:
  - A...
  Magda lõi mürsuga ja ütles:
  - Naine...
  Gerda lõi teda kestaga, susisedes:
  - IN...
  Charlotte käivitas plahvatusohtliku vikati ja haukus:
  - Voodid...
  Christina susises tulistades:
  - Oh...
  Magda saatis mürsu ja kilkas kohmetult:
  - alasti...
  Christina saatis haukudes veel ühe tapva kunstiteose:
  - Valetamine...
  Tüdrukud puhkesid naerma; neil oli tõesti lõbus midagi sellist kirjutada.
  Siis hakkasid nad pildistades midagi korralikumat ja kangelaslikumat komponeerima. Ja tüdrukute kvartett, see õnnestus hästi:
  Las südamete liit luua, tugevam kui teras,
  Raputame teradelt maha tulva verise tolmu!
  Ja pisarsilmad särasid nagu tähed,
  Ole minuga igavesti: nad ütlesid kirglikult!
  
  Oleme sinuga igavesti, kuldne unistus -
  Kuuvalguse ja laiade loodete neiu...
  Püha Jeesuse Kristuse lipu all -
  Taevasse tõuseb hirmuäratav keerubide koor!
  
  Joome kire säravat veini,
  Ja kunstnik annab teile visandi universumist ...
  Kui peenike sa oled - õhuke elulõng -
  Kurat tahab armastuse täielikult hävitada!
  
  Rüütel tõmbas mõõga välja - hüüdis Kristust:
  Et maailmas valitseks harmooniline ühendus...
  Ja Maarja toob - jumaliku puhtuse -
  Uskuge, et Issand ei lase meil kukkuda põrgu kuristikku!
  
  Aga sa kannad oma lootusi enda sees...
  Inimest ei saa ju Jumala pärast kalliks pidada!
  Igaüks meist on kõrvadeni kaetud hõbedaga,
  Pärlid ja sametluik lendavad taevasse!
  
  Ainult siis, kui sa langesid lahingus,
  Oma isamaa eest, mis on väärtuslikum kui universum...
  Ja siis me ei karda valatud napalmi -
  Valgusrüütlite nõrkus on rikkumatu!
  
  Maailmas on hea elada, kuid mõnikord on see igav,
  Ja kuri nälg ja külm ajavad inimesed minema...
  Peame olema Saatana mäe all,
  Ja sul veab, kui oled hingelt noor!
  
  Pärast surma sõbrana universumisse sisenenud:
  Näete midagi, mis paneb teid ahhetama ja naeratama!
  Isegi kui lihast saad sa nagu laps -
  Kuid saate probleemideta aru, et see oli viga!
  
  Kasuks tuleb eelmiste lahingute kogemus, uskuge mind,
  Neis tunned sa verest tehtud paradiisirõõmu...
  Te alandate korda, kus metsloom ulgus -
  Ja saate printsessi naiseks!
  
  Ja siis trooni ja edasiste teede jaoks,
  Peate keerlema ümber universumi rõnga!
  Seejärel edastan uudise oma järeltulijatele -
  Uskuge mind, edu nimel parem õppige!
  
  Kas on võimalik saada jumalaks - see on lahe küsimus,
  Inimene on loodud Jumala sarnaseks...
  Ja kuigi ta pole veel jõudnud Jumala tasemele...
  Meie all hüppavad hoogsalt tähed!
  
  Uskuge mind, teadus annab meile võimsad jõud,
  Sest teadmistest punume köied...
  Ja isegi kui ta patustas, on see minevik, Sink,
  Aga aatom valmistas meie vaenlastele granaate!
  
  Universum on visandanud joone - tea,
  Ja universum järgneb talle kaskaadina...
  Ja saavutusi lugemata - seal on tõeline paradiis,
  Mille nimel rüütlid võitlema peavad!
  Tüdrukud laulsid tegelikult hästi ja hävitasid samal ajal hulga patareisid ja punkriid. Saime ise kriimustusi ja lööke...
  Pidime tegema väikese pausi, et laskemoona täiendada. Nagu mõned targad mehed ütlevad, teevad nad vastikutest tüdrukutest karbonaadi.
  Kristina ja Magda mängisid taas malet. Kuldse varjundiga punajuukseline neiu tahtis meeblondi vastu võita. Mäng kulges terava ründeviisiga. Magdal õnnestus taas initsiatiiv haarata ja saada materiaalne eelis.
  Meil ei olnud aega mängu lõpetada, oli veel üks lahing ja tuline lahing. Vihma hakkas aga just taevast sadama. Nähtavus on halvenenud. Natsid tundsid end selgelt ebamugavalt.
  Gerda tulistas naeratades, võttis selle ja laulis:
  - Vihm...
  Charlotte, kes toetas sõdalast, tulistas kaasa:
  - Paljajalu...
  Christina jätkas mürsku lüües:
  - Kõrval...
  Magda lõikas vahele ja kostis:
  - Maa...
  Gerda susises säravate silmadega ja ütles:
  - Läbitud...
  Charlotte lõi vastu kesta ja urises:
  - Sai märjaks...
  Christina vabastas surmast ja susises:
  - Tüdrukud...
  Magda lasi tulikuuma ja ütles:
  - Silm...
  Segamatult tulistav Gerda jätkas:
  - Kui...
  Charlotte lasi mürsu välja ja susises:
  - Selge...
  Christina tulistas ja jätkas hambaid paljastades:
  - Päev...
  Magda tuksis ja kriuksus:
  - See...
  Gerda lõi mürsuga ja kilkas:
  - Hästi...
  Charlotte, vabastades surma kingituse, urises:
  - A...
  Christina napsas mürsku ja kilkas:
  - Millal...
  Magda kilkas nagu topp ja möirgas:
  - Vastupidi....
  Gerda sumises mürske tulistades:
  - Halvasti...
  Charlotte, vabastades hävitamise kingitused, laulis:
  - Kui...
  Surma saatev Christina susises:
  - Laulud...
  Magda raevukalt hambaid paljastades pahvatas:
  - laula...
  Gerda susises ja hüppas püsti, tulistas ja tuksis:
  - See...
  Karpe välja sülitav Charlotte pigistas välja:
  - Hästi...
  Christina võttis selle ja susises:
  - A...
  Magda kilkas mürske välja saates:
  - Millal...
  Gerda ütles palja kihvaga:
  - Vastupidi...
  Charlotte sülitas välja teise kesta ja lausus:
  - Kurb...
  Gerda tulistas uuesti ja ütles:
  - Kui...
  Charlotte on vastus, möirgas:
  - Kuri...
  Christina ütles haukuval toonil ja tulistades:
  - Sina...
  Magda sifoonis naeratades ja tulistas:
  - See...
  Gerda sülitas välja osa surmast ja lausus:
  - Alati...
  Karpide voolu käivitav Charlotte lämbus:
  - Kergesti...
  Christina, kes laulis kaasa, jätkas:
  - A...
  Magda ütles susisedes ja tulistades:
  - Vastupidi...
  Gerda möirgas täiest kõrist:
  - Raske...
  Ja jälle salakaval koor möödus.
  Charlotte, tulistas, kiljus:
  - Kui...
  Tulistades Christina ütles:
  - Kuri...
  Magda jätkas hambaid paljastades:
  - Sina...
  Gerda susises kurgust:
  - See...
  Charlotte jätkas suure raevuga:
  - Alati...
  Tulistades Christina ütles:
  - Kergesti...
  Magda sirgendas oma võlu itsitades:
  - A...
  Charlotte vabastas surmast ja lausus:
  - Millal...
  Gerda pomises ägedalt:
  - Vastupidi...
  Surma vabastav Christina möirgas:
  - Raske...
  Magda tõstis korraks palja jala ja kiljatas:
  - JA...
  Gerda ümiseb täiega:
  - Igav!
  Mille peale tüdrukud pausi tegid... Nad täiendasid taas laskemoona. Ja et nende relv on kiire tulistamine ja lahing on väga intensiivne.
  Tüdrukud lõbutsesid ja näitasid oma säravaid hambaid. Kui ilus see maa on ja näeb välja nagu paradiis. Sa lihtsalt lähed sellega kaasa. Või kandke odekolonni.
  Gerda ja Charlotte hakkasid lolli mängima. Väga osavalt hoidsid nad kaarte paljaste sõrmedega ja segasid paljaste jalgadega. See nägi välja nagu tohutu meistriteos.
  Christina on väga kaval, ta ei lõpetanud juba kaotatud mängu, vaid pakkus kohe uut. Magda elukaaslasega ei tülitsenud. Ta ei kuulu ka viimaste sõdalaste hulka... Kuid ta ei ole kangekaelne.
  Christina mitmekesistas mõnevõrra oma avarepertuaari ja läks koos D2-D4-ga. Magda vastas kuninga indiaanikaitsega. Ja Christina on nelja etturi variant. Järgnes väga äge võitlus. Ja valgel oli tõenäoliselt mingi eelis. Juba Magda hakkas mõtlema ja otsima väljapääsu delikaatsest olukorrast.
  Mäng lükati edasi ja jälle lahing... Siin oli juba palav. Uusimate 120-mm tankitõrjerelvade aku, mis on võimeline lähikauguselt läbi tungima E-50.
  Mürskude algkiirus on 1050 meetrit sekundis. Nii omandasid jänkid suure hilinemisega enam-vähem rahuldavad relvad. Tõsi, tank ise pole veel tootmisse jõudnud, töökorras olid ainult relvad.
  Lähenemata hakkasid tüdrukud neid tulistama...
  Kaugelt tulistav Gerda märkas siiski:
  - Ameeriklased edenevad selgelt. See on nende kaubamärk: teeb kõike hilja. Kuid sellise potentsiaaliga oleksid nad võinud ammu adraotad mõõkadeks sepistada.
  Charlotte laulis torsot vingerdades ja punaseid lokke raputades:
  - Kurat! Kurat! Päästa kurat! Keegi, keegi karistas meid! Anna meile, anna mõõgad meie kätte, jänkide, jänkide hordide vastu!
  Magda, purustanud Ameerika relva, ütles printsessi naeratusega:
  - Pole hullu... Meie parem klass mõjutab igas lahingus... Oleme alati võitnud, võidame ka nüüd!
  Christina lõi palja jalaga vastu soomust ja laulis:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Suurepärane inglise nelik: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda tungis New Yorki. Sõdalased võitlesid kükitatud tankil Goering-4. Auto oli Churchilli evolutsioon. Soomuses veidi kehvem ja veidi raskem kui E-50, kuid sarnaste relvadega.
  Tanki toodeti Inglismaa tehastes Suurbritannias, millest sai Kolmanda Reichi protektoraat.
  Jane tulistas Ameerika kahurit ja säutsus:
  - Meil on suur valijaskond... Lööme protektoraadi laiali!
  Gringeta parandas oma elukaaslast:
  - Me ei purune, vaid areneme... Me saame tugevamaks!
  Gringeta tulistas, purustas Ameerika püssi ja märkis filosoofiliselt:
  -Kõik, mis meid ei tapa, teeb meid tugevamaks!
  Malanya itsitas ja hüüdis:
  - See on banaalne tõde, kuid seda on raske uskuda!
  Matilda, purustanud paar sõdurit oma röövikutega, märkis:
  - Võimalik, et tõde peaks olema banaalne. Näiteks Päike on kollane, nagu taevasse vaadates näha.
  Jane sirutas huuled väga laiaks, paljastades hambad.
  Ta lasi Gringethel tulistada ja säutsus:
  - Ja Päike on pigem isegi valge. Taevas lihtsalt blokeerib sinised kiired ja annab kollase varjundi.
  Matilda itsitas ja märkis:
  - Ja sa oled nii tark... Ta märkas osavalt, et see on vaid kollane illusioon!
  Gringeta tulistas uuesti, purustas punkri ja säutsus:
  - Kõik meie maailmas on illusoorne... Ainult nemad tapavad päriselt!
  Nad tabasid Malaaniat kuulipildujatega ja kiljusid naljaga või mitte naljaga pooleks:
  - Või võib-olla on surm illusioon! Hing on ju surematu ja võib-olla isiksuse kujunemise mõttes esmane!
  Gringeta tulistas uuesti ja laulis:
  - Kuigi keha ilma hingeta pole keha, kui nõrk on hing ilma kehata!
  Jane tundis endas lüürilist tõusu ja puhkes laulu. Ja sõbrad hakkasid temaga kaasa laulma.
  Sõdalane-aristokraat alustas:
  - Vägev...
  Gringeta jätkas mürsku lüües:
  - Tank...
  Tulistav Malanya ütles:
  - Juhib...
  Matilda avaldas surmava kingituse ja säutsus:
  - Tuli!
  Jane tulistas ja paljastas hambaid nagu suuri pärleid, haukus:
  - JA...
  Gringeta susises kätega vehkides:
  - See on muserdav...
  Malanya tulistas ja ütles:
  - Kõik...
  Matilda, purustades oma jälgedega võitlejaid, susises:
  - Järjest!
  Jane siristas ja jätkas:
  - Kohta...
  Gringeta tulistas, susisedes nagu kobra:
  - Vaata...
  Malanya tulistades jätkas:
  - Võitleja...
  Matilda koputas varvastega oma paljaid jalgu ja ütles:
  - Päris...
  Jane itsitas ja süütas sigareti:
  - Järsk...
  Gringeta tulistas uuesti ja susises:
  - Las olla...
  Malanya pani mürsu, öeldes:
  - Kas...
  Matilda rammis mürsu metalli ja ütles:
  - Tulemus!
  Jane, jätkates tulistamist, säutsus:
  - A...
  Gringet vallandati ja toetati:
  - Kui...
  Malanya tulistas mürsku ja tõmbas välja sõna:
  - "Tiiger"...
  Matilda ütles kahinal:
  - IN...
  Jane lõpetas agressiivselt:
  - See läheb...
  Gringeta kukkus, jätkas:
  - JA...
  Malanya tulistas agressiivselt:
  - Kas...
  Matilda lisas jõuliselt:
  - IN...
  Jane itsitas hambaid paljastades.
  - Meie...
  Gringeta tulistas välku silmadest ja ütles:
  - Tulekahju...
  Malanya jätkas:
  - Tema...
  Matilda möirgas:
  - Meie...
  Jane andis järele sõnadega:
  - Churchill...
  Gringeta virises tulistades:
  - See läheb katki!
  Malanya susises agressiivselt:
  - Eksam...
  Matilda ütles röövikuid purustades:
  - Annab üürile...
  Jane paljastas hambad ja ütles:
  - Kohta....
  Gringeta karjus täiest kõrist ja saatis välja mürsu:
  - Viis!
  Ja tüdrukud naersid üksmeelselt... Lahing oli päris tuline. Ameerika õhutõrjerelvad töötasid. 230-millimeetrine esisoomus pidas endiselt tabamustele vastu.
  Kuid teatud oht oli. Pealegi hakkas USA sõja lõpus tootma väga soomust läbistavaid volframistüdamikuga alamkaliibrilisi mürske. Ja see on ohtlik.
  Jane torkas palja jalaga Gringeta õlale ja sosistas:
  - Palun ära jäta vahele!
  Ta pomises:
  -Kelle lõhkaja vinguks, aga sinu oma oleks vait!
  Ja ta tulistas, hävitades aku...
  Matilda, kes oli autojuht, märkis:
  - Manööverdamisega saate vähendada löögi tõenäosust.
  Tüdruk jagas kolm USA politseinikku, punased ojad pritsisid igas suunas ja luud kukkusid alla. Siis jätkas ta:
  - Siin on nagu surmatõmbes!
  Gringeta purustas veel ühe õhutõrjekahuri ja laulis:
  - Wehrmachti hordid on raevukalt raevukad ja meie oleme terasekuu lapsed!
  Jane sirutas palja jala välja, lülitas raadio välja ja soovitas tüdrukutele:
  - Laulame midagi naljakat...
  Gringeta irvitas mürgiselt ja soovitas:
  - Fuhreri kohta?
  Jane noogutas jõuliselt.
  - Jah!
  Matilda toetas ideed:
  - Õige! Keegi ei kuule meid!
  Jane laulis tulistades rõõmsalt:
  - Ah...
  Gringeta võttis selle üles ja tulistas entusiastlikult:
  - Fuhrer...
  Malanya vastas karmilt, urisedes:
  - Sina...
  Matilda jätkas sõdureid purustades:
  - Fuhrer...
  Jane vallandas entusiasmipuhangu:
  - Kits!
  Gringeta, tulistades, jätkas:
  - Milleks....
  Tulistav Malanya ütles:
  - Vastu...
  Matilda purustas oma röövikud ja vilistas:
  - Anglov...
  Jane jätkas entusiastlikult:
  - Ma ronisin...
  Gringeta susises ja möirgas:
  - Sina....
  Malanya paljastas kihvad ja haukus:
  - Eesel...
  Matilda hakkas siis möirgama:
  - Sa saad...
  Jane jätkas naerdes, peaaegu lämbudes:
  - Alates...
  Gringeta tulistas ja ütles:
  - Sina...
  Malanya kordas entusiasmi:
  - Täpsemalt...
  Matilda sosistas sõnad:
  - IN...
  Jane, tehes raevukalt lööki, haukus:
  - Pyatak!
  Gringeta, tulistades, jätkas:
  - Sa jooksed kokku...
  Malanya võttis agressiivselt üles:
  - Kohta...
  Matilda ütles vastuseks valjult:
  - Tugev...
  Jane toetas entusiastlikult:
  - Inglise...
  Gringeta saatis surmava kingituse ja ütles:
  - Rusikas!
  Malanya jätkas laulmist:
  - sa...
  Matilda ütles õhutõrjerelva koos roomikutega purustades:
  - Meie...
  Jane ümises ja jätkas:
  - Kuulipildujad...
  Gringeta susises naelutades:
  - JA...
  Malanya jätkas kriuksudes:
  - Tankid...
  Matilda hüüdis:
  - sa...
  Jane urises:
  - Meie...
  Gringeta susises täiega:
  -A...
  Malanya jätkas entusiastlikult:
  - Sina...
  Matilda möirgas nagu pühvlid:
  - KOOS...
  Jane kilkas:
  - Automaatne...
  Gringeta nurrus hambaid paljastades:
  - Sa värised...
  Malanya ütles vihaselt:
  - Lugu!
  Matilda jätkas laulmist:
  - Me tapame...
  Jane säutsus paljaste jalgu trampides:
  - Sina...
  Gringeta säutsus entusiastlikult tulistades:
  - Nagu...
  Malanya vaikis ja näitas hammastest sädemeid:
  - Kits...
  Matilda sumises teisi muserdades:
  - JA...
  Jane kordas entusiasmi:
  - Nad põlevad...
  Gringet ütles vihaselt:
  - Sinine...
  Malanya susises nagu vastik kobra:
  - Enne...
  Matilda lisas raevukalt:
  - Tla...
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  - Tuli, tuld, tuld... Piin!
  Meil sai laskemoon otsa, kuid tankimine ei teinud paha. Pidin paaki veidi tagasi tõmbama. Ja helistage varustusmeeskonnale raadio teel. Tüdrukud tegid väikese pausi.
  Jane hõõrus oma palja jalaga vastu tanki soomust. Ilus tüdruk blondide, kergelt kuldsete juustega. Nii võrgutav ja aristokraatlik ühtaegu.
  Tema ilu on füüsiliselt karastatud printsessi ilu. Jane tulistas ja tutvustas kutti. Selline vormitud, nägus, lihaseline, pargitud nahaga loomulik blond. Nii et ta paitab teda... oma keelega! Jane muigas, oh, see on hea, kui sa armastad seksi. Ja on naisi, kellele see ei meeldi. Tõenäoliselt on nad oma abielus väga õnnetud. Kuigi ühe mehega armatsemine läheb igavaks. Ma tahan vaheldust. Tahan uusi muljeid ja seiklusi. Ja otsi uusi mehi, et üks saaks ilusam kui teine! Lisaks meeldisid Jane'ile väga mustanahalised armastajad. Värvilise inimesega armatsemine on romantiline. Ja see on väga tore, kui nahk on must ja sa hõõrud selle vastu oma helepunaseid nibusid ja nibud paisuvad ja muutuvad kõvaks. Ja juba hakkab sind raputama meelas laine.Jane pani peaaegu käe jalge vahele, nagu tahtis meest. Aga mul oli sõprade ees piinlik.
  Ja kuidas ma tahtsin, et pulseeriv jadevarras siseneks Veenuse niisutatud grotti.
  Kuid ta pea hakkas magama jääma ja tüdruk uinus ja nägi sellest und;
  Siin me oleme!
  Jover Hermes irvitas taas idiootlikult ja leidis end luksuslikust skafandrist. Hoone sees vilkusid kolmedimensioonilised hologrammid, kus erinevad isikud, stelzanidest kuni mõistusevastaselt eriilmeliste olenditeni, viisid läbi vahekorra rituaali kõikvõimalikel viisidel, mõnikord inimsilmas kõige metsikumalt ja perverssemalt. 3D-projektsioonid liikusid ja tundusid elava ja elavana. Seal olid emase kentauri ja radioaktiivsete meduuside kujundid. Nende keha sisemus puhkes paaritumise ajal miniatuurseteks tuumaplahvatusteks. Mõned avangardkunstniku narkootiliste hallutsinatsioonidega sarnased isikud, keda on kujutatud tohutute hologrammidena, suhtlevad välgupurske või hüperplasmaatilise laavapritsmetega, mis muudavad kuju käigult ja kiirgavad piiramatut mitmekesisuse spektrit. Kas hüperplasma pritsmed kolmepealiste kotkaste kujul, siis koheselt, nagu plastiliinfiguurid, muutuvad paljude tiibadega liblikateks, siis on see segu kaladest ja õienuppudest, mis lehvitavad oma kroonlehti... Ja see on täiesti uskumatu, olendid kirjeldamatu kujuga, sooritades taastootmistoimingut, ahmis keskkonnaenergiast, sundis atmosfääri kondenseeruma ja see voolas alla vihmavoogudena, mis pinnale langedes hakkasid kohe susisema ja suitsema.
  Lev paistis hämmeldunud ja pilgutas segaduses silmi... See ületas tema kujutlusvõimet, miski, mida terve mõistusega inimesel on põhimõtteliselt võimatu ette kujutada. Noormehe huulilt tuli ütlus:
  - Inimene võib vaimselt ette kujutada kõike - välja arvatud piir, millest üle piiri piiritu inimlik rumalus lõpeb!
  Hermes ei reageerinud sellele, ta vaatas innukalt projektsioonidesse, stelzani hingamine kiirenes ja muutus raskemaks.
  Hologrammi tagant ujus välja alasti pikk diiva seitsmevärvilise soengu ja kaheteistsabalise neutronpiitsaga. Algul tundus stelzanka hiiglaslik, kuid iga sammuga vähenes, kuni sai peaaegu standardseks, veidi üle kahe meetri suuruseks. Ta kõndis, pöörates energiliselt oma uhkeid puusasid õhukese niidiga, mis pimestavalt sädeles raadiokividest. Kõrgete kontsadega kingad, kividega kullatud, klõbisesid valjult poolvääriskivi kattel.
  Tema taga liikus olend, mis koosnes seitsmest tahulisest konnakujuliste jalgadega, kuid pehmete padjanditega pallidest. Pallid virvendasid vääriskividena mitmete valgustite ojade all ja nägu... No just Miki-Hiir iidsetel aegadel, ikooniline laste multikas. Stelzanka peatus ja paljastas oma suured kolmevärvilised hambad nagu röövpanter. Tema uhked silmad, mille iirisel oli seitsmeharulise tähe kujutis, tardusid nägusal Leo Eraskanderil.
  - Milline kvaasarjuling! Millisest kvargist sa selle ekstraheerisid?
  Hermes kissitas kavalalt silmi ja pilgutas (see on päti paha komme!) oma parema mürgililla silmaga:
  - Ärisaladus! Ma ütlen teile tasu eest!
  Suur lihaselise käega naine tõmbas valulihastest kootud pika mehe enda poole. Tema pikad küüned särasid pihustatud safiiride, smaragdide ja üliplutooniumi segust.
  - Ma maksan teile protsendi, nagu kokku lepitud. Ma arvan, et on täiesti loogiline tõsta noormehe tasu. Selle lõvikutsika kujutist on juba skanninud enam kui tuhat kolmsada emast. Nad rebivad ta lihtsalt tükkideks!
  Hermes lakkus lihasööjalt keelega oma täidlasi huuli:
  - Ta on tugevam, kui sa arvad! See peab vastu! Kas mul on midagi, et mul siin igav ei hakkaks?
  Bordelli omanik lõi tema sõrmede vahelt välja oranži valgusvihu ja küsis oma graatsilise väikese ninaga dopi leeke tõmmates:
  - Kas soovite naissoost reameesid, ohvitsere või tulnukate seast? Kuid seks teiste maailmade mittevalguliste esindajatega on ebaseaduslik (ja võib olla ohtlik!), see on võimalik ainult lisatasu eest. Valida on hermafrodiitidest harakateni...
  Hermes lehvitas seda juhuslikult:
  - Parem on teistest galaktikatest ja kehastruktuuridest pärit emasloomadega, nad on oma igavestest sparringupartneritest juba väsinud.
  Looma koomiksilik nägu, mis nägi välja nagu tükk helmeid kuninganna kleidist, mattus noormehe sääre sisse. Nina sirutas spaatliga välja ja hõõrus poisi tumeda šokolaadi naha all graatsiliselt väljaulatuvaid veene. Eraskander nurrus mõnusast kõditusest ja kare spaatel liikus roosadele kontsadele, mis olid kaetud lõhnava tolmu ja mustuse tõrjuva salviga. Sädelevate kuulide värvus, imeline olend, hakkas spektri smaragdsinise osa suunas muutuma.
  - Kliendi soov on seadus. - hüüdis kirgede maja juhataja oma naljakale lemmikloomale. - Tagasi Alavaleta, sa eksid, kui arvad, et see poiss on kõige lahkem hing. Teie ees on tegelikult koletu väike loom, kes suudab tulevikus saada Piiritu impeeriumi üheks parimaks sõdalaseks. - Siis muutus diiva toon haletsusväärsest ja ülevast kõige tavalisemaks ja isegi igavaks. - Ja sina, Lõvikutsikas, järgi mind!
  "Kui kõik on korras, näitan teile galaktika pealinnas Greyzinaris asuvat keiserlikku paleed," sosistas Hermes vaevu kuuldavalt.
  Käsikäes kõndisid Eraskander ja bordelli omanik mosaiikseina taga. Sealt kostis naise naeru ja riiete seljast võtmise kahinat. Noormehe ilmumine tekitas kära. Mitu alasti neidu tormas talle kallale, joomas näljaste kaanide ahnusega. Kehad; Mehe pronkspruun nahk ja heledam stelzanok põimusid palliks, ta tundis, kuidas kirehoos teda tugevasti õlga hammustati ja korraga püüdsid kolm pikantselt lõhnavat tütarlapselikku huult orja suhu püüda. Käed haarasid poisi blondidest juustest, nad laiutasid teda, põhjustades valu, pikad küüned kaevusid ta abaluude sisse. Lõvi töötas raevukalt, nagu elav masin, kuid ta mõistus oli kaugel...
  Jane ärkas selle peale, et tema palja talla peopesaga peksti.
  Gringeta susises oma elukaaslasele, õigemini komandörile:
  - Noh, nüüd tagasi lahingusse!
  Jane itsitas ja märkis:
  - Olen sinuga nagu sõjas ja sõjas nagu sina...
  See kuulipilduja toetas Malaaniat:
  - Lahing on läbi ja mul on hea meel koju minna!
  Matilda ütles unistavalt:
  - Soovin, et saaksin endale kinnisvara! Ja sellel on orjad!
  Gringeta itsitas ja ütles kavalalt:
  - Miks ainult üks vald? Võib-olla on parem omada tervet universumit orjadega?
  Jane itsitas. Ta tahtis musta keha. Et saaks pigistada ja pai teha. Eh, kõik ei mõista naisi. Miks nad nii aafriklaste poole tõmbavad?
  Malanya hakkas kuulipildujaid tulistama - õnneks oli laskemoona täiendatud ja siristas:
  - Kerge "Bummer", lahe "Bummer" - smaragdtuled... See "Bummer", Fortune poeg, kui jõuate järele!
  Matilda suurendas kiirust... Tüdrukud hakkasid järjekordset punkrit hävitama.
  Jane säutsus:
  - Sina...
  Gringeta kajas entusiastlikult:
  - Noh...
  Malanya urises hambaid paljastades:
  - Sa tead...
  Matilda jätkas raevukalt:
  - Meie...
  Jane vilistas, saates palja sõrmega juhtkangile mürsku:
  - Inimesed!
  Gringueta laulis aplombiga:
  - Armastab...
  Malanya hüüab:
  - Vesinik!
  Matilda kilkas:
  - Anna mulle vesinikupomm!
  Jane raputas oma kuldset pead ja laulis:
  - Oh, ma ise ei usu seda... Nendes ebauskudes!
  Gringeta hakkas metoodiliselt haubitsatega patarei pihta tulistama. Ta tegi seda rahulikult, kuid laulis:
  - Ma löön haamriga nagu rähn... Ja ma olen isegi natuke hull!
  Malanya lõikas maha paarkümmend kuulipildujatega jalaväelast ja möirgas:
  - Skeleti maagia!
  Matilda, lükates tanki, võttis selle ja laulis:
  - kellel pole au, helge riik! Pole Koštšeile rohkem pühendunud olendit!
  Sõdalased itsitasid ja Jane hakkas uuesti laulma:
  = Saksamaa...
  Gringeta kajas entusiastlikult:
  - See...
  Malanya lisas agressiivselt:
  - Kokku...
  Matilda parandas sõna:
  - Ainult...
  Jane lõpetas karmilt:
  - Määri...
  Gringeta, tulistas, säutsus:
  - Lõpp...
  Malanya susises raevust:
  - Ta tuleb...
  Matilda naeratas:
  - Sveta...
  Jane kinnitas aplombiga:
  - Sulle...
  Gringeta pahvatas agressiivselt:
  - Kuul...
  Malanya susises nagu tühjenenud rehv:
  - IN...
  Kõiki purustades lausus Matilda:
  - Tempel!
  Ja tüdrukud ajasid paljad jalad risti. Nad nägid välja nii hämmastavad ja võrgutavad.
  Jane säutsus:
  - Kas...
  Gringeta jätkas meelsasti naelutamist:
  - Führeri juurde...
  Malanya susises pantri raevu saatel:
  - Silmus...
  Matilda jätkas naerdes:
  - Stalin...
  Jane põrutas orioli häälega:
  - jama...
  Gringeta susises vaimukalt ja purustas isegi raske haubitsa:
  - Kohta...
  Malanya võttis olukorra innukalt vastu:
  - Kaks...
  Matilda susises nagu panter:
  - Rubla!
  Pärast seda vaikis viimane relv. 90 protsenti New Yorgist on natsid juba vallutanud. Ja kes ütles, et sakslasi on liiga vähe, et maailma valitseda? Igal juhul võivad nad maailma alla neelata. Tuhanded jänkid alistuvad taas. Ja ainult juutidest koosnevad osad eelistavad surma kapitulatsioonile.
  Pärast New Yorgi ja Washingtoni langemist 25. oktoobril 1945 alistus USA. Nii keerati Teise maailmasõja järjekordne lehekülg.
  Ameerika armee desarmeeris ning miljonid sõdurid ja sõjaväelased suundusid laagritesse.
  Hitler rõõmustas... 30. oktoobril 1945 külastas füürer Washingtoni ja kõneles Valge Maja varemete juures.
  Diktaatori number ühe kõne oli nagu alati helge ja meeldejääv. Sakslased plaksutasid ja ameeriklased põlvitasid. Maailma rikkaim jõud on langenud. Suur triumf.
  Hitler andis korralduse valmistada ette puhkus Küprosel ja korraldada terve rida gladiaatorite võitlusi.
  Samal ajal hakkasid sakslased juute getodesse karjatama ja uut korda looma. Kolmas Reich hakkas Ameerikat seedima.
  Ühtlasi jagati ka auhindu silmapaistnutele. Ja neid oli palju.
  Superäss ja tõeline staar Friedrich sai spetsiaalselt tema jaoks loodud ordeni: Suur Tähe, Raudristi Rüütlirist kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Eespool asutati ainult üks auhind: Suur täht, Rüütlirist, Raudrist plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Autasustati ka teisi. Jane sai tammelehtedega Rüütliristi ja tema sõbrad said lihtsalt Rüütliristi. Auhinnaks said uhked nelik: Rüütliristid, tammelehtede, mõõkade ja briljantidega ja sellised auhinnad olid neil juba olemas. Pluss tankihävitajate kullast ja teemantristid.
  Hans Feuer, sai tammelehtede ja mõõkadega Raudristi Rüütliristi.
  Pole paha mehele, kelle ema on juut ja isa norralane. Ja ta kuulutas end kümnenda põlvkonna sakslaseks. Hans on Gerdi ja mitme teise tüdruku armuke. Väga ilus, heledajuukseline noormees. Ta ei näe üldse välja nagu juut, vaid pigem plakat-aarialane.
  Gertrude ja Stella, need sõdalased, kes võitlesid kettaheitel, said samuti sõjaliste teenete kuldristi. Ja tammelehtedega raudristi rüütliristil. Kuid rohkem autasustati neid hävitatud lennukite nimekirjade eest. Ketaslennukid olid haavamatud, kuid nad ei saanud neid ise tulistada. Nad rammisid ainult lennukeid, kuna kiirus oli helikiirusest viis kuni kuus korda suurem. Noh, nad võiksid ka raadio teel juhitava raketi maapealsete sihtmärkide pihta tulistada.
  Kuni ketast sai tohutu relv, kuigi selle haavatavus avaldas vaenlastele tugevat moraalset mõju. Aga see on kallis asi.
  Lendurid Margaret ja Helga said Raudristi Rüütliristi, tammelehtede, mõõkade ja briljantidega. See on mõeldud allakukkunud lennukite suurepäraste ülevaadete ja võluvate blondiinide ilu jaoks.
  Sai autasu: Rüütlirist ja Dan ning ka Hundi tammelehed.
  Karpkala autasustasid nii jaapanlased kui sakslased. Talle autasustati I klassi Raudristi ja Mainsteini isikupärastatud käekella. Ninjapoiss sai oma põhiauhinnad keiser Hirohito käest. Loomulikult said kingitud ka teised ninjasõdalased. Jaapan aitas kaasa Ameerika vallutamisele.
  Paljud said auhindu ja raha. Rõõm ja juubeldus haaras kogu Kolmandat Reichi.
  Tank E-50 näitas suurepäraseid lahinguomadusi ja tunnistati maailma parimaks. Sakslased reetsid taas oma mentaliteedi.
  Ja 8. novembril 1945 lennutati Maa madalale orbiidile esimene videokaameraga tehissatelliit.
  Fuhrer ise tähistas endiselt Colosseumis Müncheni putši aastapäeva Küprosel.
  Gladiaatorite võitlustes voolas veri nagu jõgi. Nagu ikka, oli palju orgiat ja õgimist. Sakslased läksid sõna otseses mõttes hulluks.
  Vahepeal kogus 7. novembril revolutsioonipüha tähistav Stalin riigikaitsekomisjoni.
  Oli vaja arutada jooksvaid probleeme. Nüüd on Hitleri käed vabad. Ja kas see ei lähe kaugemale Venemaa poole? Bolševike impeeriumi lõpetamiseks.
  Rääkides Molotov märkis:
  - Nüüd on Kolmas Reich muutunud tugevamaks kui kunagi varem! Selle võimalused on hämmastavad! Tõepoolest, Saksa tank E-50 osutus ameeriklastele kättesaamatuks. Ja Kolmanda Reichi reaktiivlennundusel pole võrdset!
  Stalin katkestas Molotovi:
  - Lühidalt, kas oleme hukule määratud?
  Välisasjade rahvakomissar vaidles vastu:
  - Ma arvan, et mitte, seltsimees Stalin. Teie geniaalsus ja nõukogude inimeste paindumatu tahe viivad meid kindlasti võidule!
  Stalin plaksutas mitu korda käsi. Ja ta märkis muigega:
  - Kas sa arvad, et mu geenius kompenseerib sinu loiduse?
  Voznesenski, pahameelega hääles, ütles:
  - Me püüame kõigest jõust, seltsimees Stalin. Kuid inimvõimetel on piirid! T-34-85 tanke on juba toodetud nii palju, et nende jaoks ei jätku meeskondi!
  Žukov märkis vihaselt:
  - Peaasi pole kvantiteet, vaid kvaliteet! T-34-85 on haavatav isegi kergetele E-5-dele ja selle püstol ei tungi E-50-sse isegi tühikäigul! Tegelikult on kolmkümmend neli moraalselt ja tegelikult aegunud. Aga T-54 uus vahetus pole valmis... Ja ausalt öeldes ei piisa ka vaenlase läbistamiseks!
  Voznesenski ütles enesekindlal toonil:
  - Teeme kõik, et T-54 jõuaks tootmisse võimalikult kiiresti. Kuid tank tuleks teha suhteliselt kergeks, hästi kaitstud ja korralikult relvastatud. Kõike korraga on raske saavutada. Püüame ja disainerid töötavad kolmes vahetuses!
  Stalin märkis karmilt:
  - Kui palju selliseid kaevureid toidab laagrites täid! Ja üldiselt olen sinus pettunud. Rahuldavat hävitajat pole veel loodud ja Yak-9 on endiselt masstootmises!
  Disainer Jakovlev ütles piinlikult:
  - See auto pole üldse halb, seltsimees Stalin...
  Ülemjuhataja katkestas:
  - Sa ütled, et pole paha? Jah, Saksa hävitajad on kaks korda kiiremad! Ja relvastus on üks õhukahur... Selline hävitaja on lihtsalt naerukoht. See on lihtsalt katkiste kabjadega hobune!
  Jakovlev leidis julguse vastu vaielda:
  - Te eksite, seltsimees Stalin. Yak-9 on väga manööverdatav sõiduk ja on praktikas tõhus. Ja seda on lihtne valmistada ja odav. Oleksime üsna üllatunud, kui leitaks parem.
  Stalin vehkis rusikaga ja märkis:
  - Te ei saa siin arvuliselt fašiste võita! Nüüd on neil kogu maailm kanna all. Me ei suuda neid ikkagi numbrite konkurentsis võita. Seega jääb üle vaid saavutada kvalitatiivne üleolek. Ja siin vajame odavat ja praktilist hävitajat, mis ületaks oma Saksa kolleegid. Ja sa pead selle saavutama, muidu lasen su maha!
  Viimaste sõnade peale muutus Stalin karjeks. Ja ta lõi rusikaga vastu lauda. Tekkis raske paus.
  Stalini kabinet oli sisustatud maalidega, kus värvilise õliga maaliti lõuendile erinevate komandöride ja kuningate portreesid.
  Siin on Suvorov, Kutuzov ja Brusilov. Samuti Peeter Suur, Ivan Julm, Dmitri Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Päris huvitav valik. Ilmus ka uus portree: suurvürst Vassili Kolmas. See valitseja oli Ivan Julma isa. Kuigi mitte nii kuulus kui tema kuulus poeg.
  Stalin oli harva heas tujus. Olles kaotanud olulise osa Nõukogude impeeriumist sõjas Kolmanda Reichiga, kartis ta, et natsid tulevad uuesti. Sõda USA-ga ei olnud liiga pikaleveninud, et anda hingetõmbe ja võimalust... No näiteks luua aatomipomm ja kaitsta natside vastu.
  Kuidas saate kokku leppida, et mitte pabistama? Tõenäoliselt ei tule natsid kohale mitte talvel, vaid järgmisel suvel: oodake kutsumata külalisi! Ja see pole muidugi sugugi meeldiv. Aga see on häiriv... Stalin on juba vana, tema jõud ja tervis pole samad. Fašistidele vastu seista on äärmiselt raske ja veelgi tõenäolisemalt võimatu. Kuidas vastata natside võimule.
  Voznesenski kui kõige julgem katkestas pausi ja ütles:
  - Paraadil, seltsimees Stalin, nägite meie prototüüpi IS-4. Saime sellega hakkama ja tegime just puhkuse ajaks uue paagi. Sõidukil on 250 mm esisoomus. Ja 170 mm küljed. Saadud 60 tonni kaaluv sõiduk on võimeline vastu pidama 88-mm Saksa kahuri löökidele. Meil õnnestus teha tank, mida te tahtsite, seltsimees Stalin.
  Juht märkis süngelt:
  - Aga Saksa 105-mm kahur E-50 tungib ikkagi IS-2 otsaesist läbi. Kuigi selle tanki 122-mm kahur sakslast esisoomusesse ei rammi! Sa pole kunagi seda teinud, Saksa parameetritest parem auto.
  Voznesenski lubas pühalikult:
  - IS-7 on varsti valmis, see 130 mm kahuriga tank ületab relvastuse ja esisoomuse poolest IS-4. Ja siis saame palju saavutada. Torgake läbi fašistliku mastodoni esisoomus!
  Stalin leebus veidi ja küsis:
  - Kui palju see paak kaalub?
  Voznesenski vastas enesekindlalt:
  - Kuuskümmend kaheksa tonni. Suhteliselt vähe, nagu Tiger-2. Me ei tea täpselt, kui palju 105 mm pikkuse toruga Saksa kahur 100 EL-i sisse tungib. Kuid ligikaudu, kui mürsul on subkaliibriga sarnased omadused, siis... 1300-meetrine kiirus tagab 300-millimeetrise soomuse läbitungimise kuuekümnekraadise nurga all 1000 meetri kauguselt...
  Voznesenski kõhkles ja vastas viis minutit hiljem:
  - Ei, tõenäoliselt jääb IS-7 relva soomust läbistava võimsuse poolest ikkagi alla Saksa tankile ega suuda seda tagumikuga ületada.
  Stalin esitas küsimuse:
  - Ja miks? Nii suure kaliibriga, aga vähem soomust läbistav kui sakslane?
  Voznesenski vastas ohates:
  - Saksa mürsu kvaliteet on parem, nagu ka algkiirus. Sellega seoses on isegi Saksa 88-mm kahur soomuse läbistamisel lühikese kaugusega mõnevõrra tugevam kui meie 130-mm.
  Stalin murdis sõrmenukke ja ütles:
  - Peame mürsu kvaliteeti parandama! Te töötate selle kallal! Kaua saab kaliibrit vajutada...
  Beria soovitas meelitavalt:
  - Tankile saab panna 203 mm kaliibriga kahuri. Ja ta pühib oma vaenlased sõna otseses mõttes minema!
  Stalin vastas skeptiliselt:
  - Kaal suureneb, tulekiirus väheneb, lähenemine ei ole konstruktiivne!
  Beria laiutas käed ja märkis:
  - Aga muidu ei suuda me sakslastest otse läbi tungida... Pealegi on IS-7 üsna raske tank ja kallis. Ja meil pole palju ressursse masinate raiskamiseks.
  Stalin lõi rusikaga vastu lauda ja urises:
  - IS-11 peaks saama tankiks 203 mm kahuriga. Kuid mul on vaja IS-10, mis muutub universaalseks. Ja kelle kaal ei ületa viitkümmend tonni. See on selge?
  Voznesenski laiutas abitult käed:
  - Vähem kaal halvendab kaitset, seltsimees Stalin...
  Juht soovitas:
  - Ja sa teed otsaesise kolmsada millimeetrit ja nurga all nagu IS-3, ja küljesoomus on palju nõrgem... Ja mõelge relvale.
  Voznesenski märkis:
  - Kas me saame proovida... luua masin, mis on kaitstud ainult eest? Noh, see on ka põhjus!
  Beria soovitas äkki:
  - Saadame kõik disainerid laagritesse. Ehk loovad nad siis midagi kasulikku?
  Stalin naeris ja märkis rõõmsalt:
  - Mida... Suurepärane idee! Nende jaoks jääb laagrites ahvatlusi vähemaks!
  Aga sa pead tegema uued tankid! Sellised, et Kolmas Reich neile ligilähedalegi ei seisaks!
  Voznesenski vastas kohusetundlikult:
  - Anname endast parima!
  Beria ütles julgelt:
  - Me arreteerime kõik teadlased! Las töötavad valvuri klubide all!
  Stalin möirgas:
  - Ja meil peaksid olema maailma parimad lennukid, aga ka raketid! Olgu nii, sest ma ütlesin nii!
  Siseasjade rahvakomissar võttis üles:
  - Geeniuse sõna on seadus!
  Stalin märkis mõnevõrra enesekriitiliselt:
  - Siiski oli asjata, et ma ei rünnanud Saksamaad, kui nad olid hõivatud USA ja Kanadaga. See on suur viga!
  Žukov soovitas kohe:
  - Kas ma võin kohe lüüa? Kuigi vaenlase vägesid pole üle antud?
  Stalin raputas eitavalt halli pead:
  - Ma ei võta sellist vastutust! Ja ka meie inimesed ei võta seda vastu! Me ei ole agressorid! Seisame rahu eest ja võitleme rahu eest! Andke mulle desarmeerimisliiga!
  Vasilevski märkis murettekitavalt:
  - Kui nad meid ründavad, on juba hilja... Ja ennetava sõja kontseptsiooni pole tühistatud.
  Stalin ohkas raskelt. Ta valas endale pudeli veini, jõi terve klaasi ja ütles:
  - Ennetav sõda... Noh, võib-olla liigume paarsada kilomeetrit edasi ja meid peatatakse. Oleksid pidanud mind varem lööma! Ja nüüd loodame, et sakslased ja jaapanlased oma isu pisut kustutavad.
  Beria tõstis siin häält ja sosistas:
  - Mis siis, kui seltsimees Stalin... suruks Jaapani ja Kolmanda Reichi kokku?
  Juht naeratas ja märkis:
  - See oleks suurepärane võimalus... Aga kuidas seda saavutada?
  Siseasjade rahvakomissar teatas:
  - Meil on viis tüdrukut, kes läbisid kogu sõja ja sõdisid Ameerikas. Äkki saavad nad operatsiooni usaldada?
  Stalin irvitas vuntside vahele ja kähises:
  - Kas sa mõtled neid? Alenka ja tema meeskond?
  Beria noogutas energiliselt pead:
  - Jah, täpselt nemad!
  Stalin pigistas silmi ja küsis:
  - Mida nad teie arvates teha saavad?
  Siseasjade rahvakomissar kratsis kukalt ja soovitas:
  - Noh, riietuge ninjadeks ja ründage Saksa baasi! Ehk õnnestub!
  Stalin kratsis pead ja vastas pärast mõtlemist:
  - Ära veel kiirusta! Kui sakslased meid ei ründa, siis on selline provokatsioon riskantne. Pealegi on tüdrukud jaapanlastest täiesti erinevad. Võid ka meie vastu sõda tuua. Aga kui Hitler ründab, siis... Ma arvan, et kaotada pole midagi!
  Beria noogutas nõustuvalt:
  - See on õige, seltsimees Stalin! Tüdrukud, see on meie soomusrong kõrvalteel!
  Kõigi aegade ja rahvaste juht noogutas väsinult:
  - OKEI! Peamist oleme juba arutanud! Peaasi, et rahu oleks! Kõik on sõjast väsinud!
  Saatjaskond lahkus türanni kontorist ilma suurema entusiasmita. Kõigi aegade ja rahvaste juht ei olnud heas tujus. Kuigi hing läks veidi kergemaks. Tõepoolest, kui Kolmas Reich ja Jaapan peaksid omavahel kokku puutuma, oleks see tõesti suurepärane! See andis mulle võimaluse. Võib-olla jääks sel juhul piisavalt aega aatomipommi soetamiseks. Kuigi idee ise nägi välja nagu seiklus ja nõudis veel vähemalt viit aastat.
  Siis tundis Stalin ühtäkki inspiratsiooni ja helistas oma sekretärile. Sisse astus noor sale tüdruk, mustad juuksed patsi kinni seotud. Ta kummardus juhi ees.
  Stalin käskis karmi häälega:
  - Trükime! Mina dikteerin ja sina kirjutad minu targad mõtted.
  Tüdruk istus maha ja hakkas juhi diktaadi all ragistama;
   Ausus sõjas on hea, kui treeningul ei lõdise, aga kui lahing tuleb, kasuta julgelt kavalust!
  WC-potti võib urineerida igaüks, kaabaka saab leotada vaid see, kes ei lase end kunagi ämbrisse vangistada!
  Isamaa pealetungi torm saabub valitsejani, kes liiga kaua merelt ilma ootab!
  Isiklik ei tohiks avalikkusega vastuollu minna, välja arvatud juhul, kui tegemist on rahvahulga pettekujutelmadega, mida ühiskond ei saa ignoreerida!
  Kes vaikselt paneb ühiskonna isiklikust kõrgemale, paneb sularaha kõlina oma rahakotti!
  Ja see on kõrbes lumememmele armsam kui inimesele, kes võtab märja töö ette ilma tulihingelise enesekindluseta!
  Vaenlase rumalusest tingitud haruldane õnn ei asenda treenitud mõistuse süstemaatilist kasutamist!
  Lahingus võite mööda lasta rohkem kui korra, kuid ainult siis, kui teie ainus soov ei torma sihtmärgist mööda, tabada rahulikku kohta täpselt!
  Need, kes otsustamisajast üle jäävad, satuvad hätta ja teevad otsuseid oma käike läbi mõtlemata, kui sirpgi hirsist mööda läheb!
  Töö tegi ahvist mehe ja võitlus, töö ja teadmised teevad inimesest demiurgi!
  Kurjus on hea mündi teine pool, ilma milleta preemia kaotab mahu ja kaalu!
  Läheduses olijatega koos tõukamine on rumalate inimeste omane, aga võõraste tõukamiseks peab olema kõige teravam leidlikkus!
  Kui tahad ots-otsaga kokku tulla, võitle nendega, kes üritavad sinuga arveid kokku leppida!
  Suur lusikas ajab suu valutama, väike lusikas ajab kõhu näljast paisuma ja igaks juhuks ei saa vältida liigse kehakaaluga võitlemise vaeva!
  Raske on lahti saada kõigest, välja arvatud liigsetest kilodest, ja nendest vabanemine pole lihtne!
  Kui lihtne on üles lennata ja kui raske on üles tõusta!
  Ka raisakotkastel on tiivad, millest õhku tõusta, aga vaimus tõusmiseks ei tohiks end innustada raisakotkaste mõtetest!
  Kui sa lehvitad külmavereliselt lihtsalt selleks, et ellu jääda, saab sinust liblikas lumes!
  Sõbrad teavad hädas ja vaenlased toovad selle kahjuks alati kaasa!
  Kangelaslikkus võib vea parandada, kuid see ei õigusta kunagi lohakust!
  Valitseja kõneosavus, nagu joodiku deliirium tremens, taotleb üht eesmärki: saada uimaseks ja viia ta reaalsusest eemale!
  Kuul on suurepärane õppemeetod, kuid löögi efektiivsus väheneb sõltuvalt kasutussagedusest! Sageli kaotate oma autoriteedi, kuid vahelejäämise korral peate zombisid kasvatama!
  Religioon langetab uhke inimese looma tasemele - annab valida lamba ja kitse vahel! Ja iga religiooni tugevaim külg on see, et erinevalt ateismist on teil vähemalt loomade valik!
  Plii soodustab seedimist, eriti kui pill on kasseti kujul! Ja miks? Söögiisu puudumise üle ei kurda sa kunagi!
  Kilpkonnapsühholoogia ei aita kaasa pikale elueale, kuna teotempos ei suuda te pikaealisuse andva kiirusega sammu pidada!
  Mitte kõik, mis sädeleb, pole kuld, aga kõik, mis vaenlast pimestab, on hindamatu!
  Ahv on inimese esivanem, kelle käitumist ei saa järglastele eeskujuks võtta!
  Kes saab huntidega koos elada, see kurvalt ei ulu!
  Lõvi on metsloomade kuningas, aga ori nülgib teda!
  Sõda on kino, kollektiivne režii, individuaalne esitus, massilevi ja garneeritud kassatšekid!
  Hea komandör on alkeemik, kes muudab sõja pliikuulid reparatsiooni kuldmüntideks!
  Häbiväärselt surevad ainult need, kes on oma hinges väärilise elu eest juba surnud! Ja kui surm on väärt, siis on see juba surematus, mis tähendab tõelist elu!
  Need, kes ebaõnnestuvad asjades, mis ei ole kuradi raskused ja kuradi keerukus, loodavad Jumalale!
  Vaid need, kes teavad, kuidas võidusõidumõtteid ohjeldada, on võimelised tegema suure intellektihüppe!
  Sõjas on kõik vana kui künkad, ainult hädad on alati uued ja tehnika vananenud!
  Uimastada saab ainult seda, kellel on peas külmunud pallid!
  Isegi kerjused koridoris saavad tulistada ja sõjalise vaprusega rikkad suudavad sihtmärki tabada!
  Isegi loll võib teda rusikaga lüüa, kuid ainult tõeline geenius võib sundida teda kaotama seda, mida tark vaenlane rusikas hoiab!
  Vaenlase pihta saamata jäänud võrkpallid pole veel põhjus keeva meelega potikaanelt maha lennata!
  Kaotus muutub alati võiduks, kui õpid sellest õppetunni ja viskad selle minema, kui sul on kaotus, mida ei saa tagasi pöörata!
  Kaotus tugevale mehele on mõnikord vabandatav, oma tahte jõuetuse tõttu kaotamine on alati häbi!
  Kõige tõsisem igapäevaelus on elu kõige kergemeelsemate asjade puudumine!
  Inimese kujutlusvõimel pole piire, võimalusi, tegelikult ka, aga rahulolu ambitsioonide piiratuse ja nõuete tagasihoidlikkuse piiratuse tõttu ikkagi ei teki!
  Inimkonna edusammud on muidugi head, kuid kui see samal ajal teenib teid isiklikult, siis veelgi parem!
  Suurim kuritegu on kuritegude puudumine, sest ilma piiri ületamata jääte alati ühte mitte-nii-kõige paremasse kohta!
  Teadus on tugev ja suudab kõike, kuid tema jõud on kasutaja nõrga tahte vastaselt jõuetu!
  Kes tuleb mõõgaga kuulsusrikkale Venemaale, kui ta ei heida pikali maasse, jookseb häbist märgituna minema!
  Vahel on kolossaalsed ambitsioonid peidus väikeses vastavuses, nii nagu võimsad lihased peidavad endas leevendust lõõgastava puhkuse ajal!
  Elus on alati ruumi kangelaslikkusele, kuid mitte alati kangelaslikkusele!
  Ma armastan võidelda, ma vihkan sõda, ma ei väärtusta rahu, aga ma tahan seda vallutada!
  Suured lihased ei ole alati väikese mõistuse märk, kuid suur varustus viitab alati hiiglaslikule upsakusele!
  Supermaniks võib saada ekraanilt lahkumata, kuid ainult sureva tõrke korral, diivanilt lahkumata!
  Teiste julmus on kibe sinep, julmus enda vastu pole samuti suhkur, kuid leebe suhtumine oma nõrkustesse muudab meejõegi looduskatastroofiks!
  Võitluse punkt on tubakas, kui teed lahingu ajal suitsupause ja kaklemise keelega, unustades, et sa pole muinasjutus!
  Hädad tulevad ise, ainult et nad pole kassid, vaid marutõbised koerad!
  Iga loll võib hulluks minna, kuid hulluks võib minna ainult see, kes on piisavalt tark, et oma ambitsioone rahuldada!
  Igas korteris pole raha, aga kõige vaesema majakese omanik saab pärandvara põhivõtme!
  Tuli südames ei kustu kunagi, vaid see, kelle hinges on täht!
  Kibedast pudelist võrgutatuna ronid ise pudelisse, kus on kibe!
  Rihma otsas saab hunti toita pikka aega, aga toita ei saa, kui rihm lubab haarata!
  Keerutada on võimalik mehena, kuigi meheks ei saa nimetada seda, kes ainult keerutab ja ei keeruta!
  Ainult need, kes on hingelt mädad ja moraalilt lihunik, lasevad end välja rookida!
  Ronk on küll tarkuse sümbol, aga sugugi mitte see, kelle surnukeha ta nokitsema lendas!
  Julgelt langenu ei allu lagunemisele, argpüks, kes ellu jääb, haiseb hullemini kui laip!
  Ilusad roosid kasvavad mudast välja, kui paistab valguse püüdlemise Päike ja kasvuhoonetingimustes ilmuvad mee sisse raputamiseta isegi ussid!
  Kõik on laisad, aga laiskus tuleb välja külili, neile, kes lamavad, ei taha tossada!
  Laiskus on progressi mootor, kuid mitte neile, kes on muutunud laisaks kuni ambitsioonide kaotamiseni!
  Pole suuri probleeme, on vaid väikesed inimesed, kes võtavad oma lahendused enda peale!
  Suur mees ei tekita oma vaenlastele väikseid probleeme!
  Tõeline ülevus rahuldub vähesega, kuid ainult uhkustamisega, mitte pretensioonidega!
  -Sõjateaduse valgus juhatab inimesed haua pimedusse, mürskude pimestavate plahvatuste alla!
  Sõda pole nõrganärvilistele, kuid see annab igale psühhopaadile võimaluse igaveseks rahuneda!
  Pühendunud sulane, mitte jumal - saatan!
  Hunt on metsakorrapidaja loomade tasemele vajunud inimestega, kuid ilma peaarstita, hundikoerata tuleb kiirabi alati valede inimeste juurde!
  Unustage pildistamisel halb "piim", kui soovite mitte unustada oma lastele värsket piima!
  Kes hiilida ei oska ja vaatab üles, selle visiir ei pimesta silmi!
  Kellele armee liiga kalliks läheb, on nad oma okupatsiooniaegse rolliga odavad!
  Geenius on lubaduses nagu kuningas toolil!
  Just nagu kuningas toolil, mitte troonil, sest lubadus ilma teostuseta on vaid tool - kanalisatsioon!
  Inimene võib olla kõiges andekas, kuid mitte looduse, vaid kasvatuse poolt on meile antud vaid üks - oskus ohverdada oma egoism inimestele!
  Terav tääk on parem kui terav sõna, viimane nõel jätab reeglina ainult nähtamatud armid!
  Edasiminek on muidugi raske töö, kuid kõige raskem on see neile, kes ei taha end teaduse ja tehnoloogia arenguga koormata!
  Tark ronk võib nõu anda, aga mitte sellele, keda ta juba nokitseb!
  Madu lüüakse pähe ja armee saab kaotuse, olles kaotanud oma komandöri või, mis juhtub palju sagedamini, ilma selleta!
  Pea on asi, mida sageli kaotavad, aga mitte need, kes seda oma võimsatel õlgadel hoiavad!
  Hundid ei haugu, eeslid ei lenda, aga inimene võib käituda nagu koer ja hullumeelselt, ilma pingutuseta!
  Kes jõude seistes ootab, kuni krabi mäe otsa ripub, laskub põlvili ja krabib ise!
  Iga sõdur võib surra, aga ainult tammepuust sõdur saab anda!
  See on muidugi kiusatus rünnata, kuid need, keda ahvatleb liigne õhkutõus, peavad maha kukkuma!
  Elu jooksul kõnnime kandadega noatera peal, kuid lõikav pistoda lõppeb paraku vaid unustuse kuristikku murdumisega!
  Igaüks, kes solvab nõrku, on juba tema mõistust nõrgestanud ja väärtusetust suurendanud!
  Sageli ütlevad inimesed rumalaid asju, kui pole midagi öelda, kuid veelgi sagedamini teevad nad seda siis, kui targemad tegevused, kuigi need on kättesaadavad, jäävad ilma rumalate kehastuste lihtsusest!
  Hea käik, alati õigel ajal halb - hiline käik on alati lüüasaamine!
  Võid võidelda hea riigiga, kaubelda ükskõik kellega, aga paraku ei
  Võimalust isegi väärikatele halastust näidata pole veel võidetud!
  Paljud vaenlased on võrdsed paljude kirstudega, ainult siis, kui sul on tammepuu jõud ja rebase vaimukus!
  Isegi eesel oskab käske anda, käskida saab ainult lõvi!
  Vaenlasel on lõunasöögiks mäng, peate saavutama taseme! Aga kui see on lõunasöök ise, tähendab see, et tundi pole üldse!
  Kuningate viisakuse täpsus ja õukondlikkuse instrument, need, kes pretendeerivad kuninga rolli!
  Elu ilma seiklusteta pole midagi väärt ja ilma nende teostamise võimaluseta muutub elu täiesti negatiivseks ballastiks!
  Kui kergesti õpivad inimesed julmust ja kui valusalt raske on neid sellisele koolitustasemele tõsta, et nad saaksid vältida julmust enda vastu ja kaitsta neid teiste julmuse eest!
  Kahetsus on tunne, mis sureb välja evolutsiooni käigus ja sisendub kasvatusprotsessi, kuid võimatu on kasvatada selle eitamist, mis aitab ellu jääda!
  Suur teadmatus tundub hirmutav, kuid see pole ohtlik, kui see pole sinu oma!
  Imed meie elus jõuavad neile, kes uniselt ei nooguta, vaid hoiavad nina tuule poole ega oota imet!
  Inimese jaoks pole miski võimatu, kui midagi ei õnnestu, siis ainult sellepärast, et osake loomast pole veel teadmiste ja oskuste inimlikkust täielikult kõrvale tõrjunud!
  Kes otsustab, et on asja lõpetanud ja võib jätta riskid igaveseks mauride tasemele ja Desdemonat mitte leida!
  Sa võid olla lihast maur, kuid sa ei saa kõrvale hiilida vastutusest, jäädes valge mainega!
  Elu ei ole film, kuid see võtab iga seansi eest tasu!
  Kino pole elu, kuid päriselu stsenaarium kannab alati rohkem intriigi!
  - Igaühe stsenaarium eeldab ootamatut lõppu, kuid erinevalt päriselust eeldab see ainult!
  Elu lõpp on alati ootamatu, isegi kui sa oled seda oodanud, kuid filmides on see etteaimatav, isegi kui sa seda ootad!
  Filmis viib finiš alati selleni, et tõused püsti ja lahkud toolilt, aga elus siis, kui teised tõusevad lugupidavalt püsti, sest oled oma koha päikese käes juba ära jätnud!
  Meie maailm on täis tuld, kuid kahjuks mitte armastuskirge!
  Inimesel on kerge viha sütitada, aga head impulsid hinges ainult hõõguvad!
  On hea, kui õiglane viha põleb, on halb, kui õigus põleb vihas!
  Need, kes söövad kruupe ilma normita, saavad käbid!
  Sõda on alati räpane, kuid see teeb suure töö alatuse järgi haiseva sissetuleku pesemisel!
  Kes kartmatult mäelt hüppab, läheb mäest üles, kuid ei leia vigastusi ja väldib verevalumeid!
  See ei saa halvasti lõppeda neile, kel optimism ja hea tuju kunagi otsa ei saa!
  Kes hinges vahust puhtaks saanud, saab vahuse šampanjaga selget võitu tähistada!
  Sära on sageli tühi, välja arvatud siis, kui teie õhku lastud vastane lõõmab!
  Julgus tuleb asjale alati kasuks, ainult siis, kui see on hull ainult vaenlase tajumises!
  Mida aga maailmas ei juhtu, aga keegi ei kanna kirvest, vaid Stolypini lipsu asemel on ta alati nõutud!
  Kõik ei sünni sulelistena, kuid igaüks on võimeline enda sees suure lennu linnu üles kasvatama!
  Maailmas on palju vahtu, kuid vähe võimalust oma südametunnistust pesta!
  Hästi toidetud kirjanik on nagu laisk eesel, tema töö lõhnab vananenud põhu mäda!
  Kindlused võtavad julgemad, kuid kindlalt võidetut hoiab alles osav mõistus!
  Teie õuduse pisarad on nagu bensiin, mis valatakse vastase ülbuse sisepõlemismootorisse, kuid kui need leegitsevad raevu tulega, jääb sissetungijate mootoritest alles vaid hüsteeriline möirgamine!
  Ärge hammustage kakluse ajal nina, teil jääb maa kündmiseks ainult üks nina!
  Pööris lihasliigutustes ja liikumistehnikates viib võiduni, aga ajud on keerisesse läinud, alistamiseks pole vaja isegi vastase pingutust!
  Sõjajuuksur, kes pügab elu võrseid, ei jää erinevalt tavalisest juuksurist kunagi ilma tööta ja tühja mammonaga!
  Inimene, erinevalt liikmest, ei tohiks seista, vastasel juhul lakkab ta olemast võitnud meeskonna liige!
  Koerad hauguvad hästi närides, kuid on väga halvad, kui teil on vaja oma saaklooma kätte saada!
  Elulahingus nagu filmis pimestavad silmad kaadritelt, ainult nendes kaadrites on õnneks ainult mustvalge intelligentsus!
  Miljonid kogevad hirmu, see on vähestele teadmata, kuid õudus vähendab miljonid nulli ja üks tõeline vapper mees võidab lõpmatuse!
  Kui sageli ei piisa enne päästmist, kui pole aega lõbutsemiseks, hävitavale meelelahutusele raisatud hetkest!
  Hea inimene võib olla igast küljest, aga kaabaka maineks piisab ühest väikesest täpist!
  Ja surnud ei puhka, sest liikumist täis universumis pole rahu!
  Valu on ilus, kui see on kasulik ja kohutav, kui see on kahjulik!
  Pole mingit võimalust saada üle kellegi argpüksliku ja lolli kätte!
  Sellepärast antakse surnule puljongit, et pagan liiga kuumaks ei läheks!
  Isegi lõvisüdamega mees võib igaveseks tiivad kokku panna, kui tema otsustamatus on lukustatud tiibadeta kesta!
  Sõna oli alguses, aga see algus on nii kauge, et mõnikord ei jõua asjad üldse teoks!
  Talupojad on Isamaa luud, töölised on veri, ärimehed on aju! Üks ei saa eksisteerida ilma teiseta!
  Sõda juhtub rasketes ja täiskasvanutele mõeldud filmides, kuid kergus peitub ainult selles, et seda saab vaadata ka lastele!
  
  
  
  
  
  SUUR TSAR VASILI III
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova läksid aga peagi teise loo juurde.
  Vassili Kolmanda armee piiras Kaasani. Komandör polnud aga tsaar ise, vaid tema vend Dmitri.
  Aasta oli 1506, Vassili Kolmanda valitsemisaja esimene täisaasta, kes tugevdas oluliselt Moskvat ja tugevdas valitseja tsentraliseerimist. Tõsi, ta pole liiga palju vallutanud, kuid tal on tohutud ambitsioonid!
  Ja nii otsustasid Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova aidata Venemaa suurvürstil ja mingil määral isegi keisril khaaniriigi linna ja pealinna vallutada.
  Surematu poiss ja tüdruk tungisid mõõkadega vehkides Kaasani. Nad võitlesid nagu kangelased. Olles surematud, liikusid lapsed kiiremini kui gepardid. Ja paljaste varvastega lasid nad välja eelnevalt ettevalmistatud teritatud kettad, mis tabasid tatarlasi otse kurku.
  Oleg ja Margarita tormasid kiiresti ning müüril üles lennates teostasid veskid, raiudes maha viis-kuus tatari võitlejat.
  Seejärel hakati vastaseid maha raiuma ja välja laskma, kukutades korraga alla kümmekond nukkerit.
  Ja nad kukkusid ja kukkusid kokku.
  Poiss ja tüdruk võitlesid nagu titaanid. Neid eristas väledus ja nende mõõgad tegid sekundis viisteist hoopi. Ja nii nad raiusid vaenlase maha. Nii lapsed kui ka relvad olid erilised: mõõgad ja mõõgad korraga ning need lõikasid peaaegu iga metalli ja liha.
  Oleg õõtsutas suurt liblikat, lõikas korraga maha kümmekond vastast ja möirgas:
  - Ma olen suur roller!
  Ja jälle on poisil meeletu rünnak.
  Ja siin on tüdruk, kes viskab paljaste varvastega granaati ja sipleb:
  - Meie isamaa on kuulsusrikas, põlisusuline, õigeusklik! Ja me suudame tatarlasi võita ja Kaasan jääb Venemaa alla!
  Ja jälle ründavad noored surematud sõdalased. Ja nad võitlevad raevuka meeletusega. Need sisaldavad metsikut ideede kaskaadi ja meeletut energiat.
  Noorpaar rünnakul. Ja tatari sõdalased langevad nende löökide alla. Ja võitlejatel, kes said surematuse ja töötavad välja oma igavest elu, on palju nalja.
  Tatarlast maha lõiganud Oleg möirgas:
  - Sada, saja järel, rügement rügemendi järel! Vene rüütlid lõikasid mõõgaga! Usun, et võit tuleb varsti! Avame toreda konto!
  Margarita viskas paljaste varvastega teritatud ketast ja laulis:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, viskas ka oma palja lapseliku, kuid väga tugeva jalaga ketast ja laulis:
  - Isamaa kaitsja! Perunovi sõdur!
  Margarita, jätkates hakkimist, laulis:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Poiss oma vaenlasi maha raiudes susises:
  - Vene kangelased helistavad äratuskella!
  Nii võitlevad kangelaslikud lapsed - suured kangelased! Neil on kirge ja jõudu terve leegioni vastu.
  Või äkki kümme leegionit! Neid vaadates said ülejäänud sõdalased julgustust ja hakkasid üle Kaasani müüride tormama.
  Tatarlasi lõhki lõikav Oleg möirgas:
  - Tsaar Vassili Kolmandale!
  Ja kuidas ta viskab teravalt teritatud ketast, kuidas lõikab ära kümmekond Venemaa vastast.
  Ja jälle keerleb liblikas, millele järgneb veski. Korraga kärpib kümmekond. Ja siis võtab poiss seda nagu tahab ja lükkab palja kannaga khaani lõua peale.
  Ta lendab ja hüppab otse keeva vaiguga katlasse.
  Oleg Rybachenko karjus:
  - Noh, kurat sinuga!
  Margarita võttis paljaste varvastega bumerangi, lõikas maha viis nukke ja möirgas:
  - Au tsaar Vassili isamaale!
  Oleg Rybachenko kinnitas entusiastlikult:
  - Au Pühale Venemaale!
  Margarita tatarlasi hakkides susises:
  - See pole veel Venemaa, vaid Moskva!
  Märkimisväärse osa müürist on Vene sõdurid juba vallutanud. Need tungivad juba linna endasse.
  Suurvürst Vassili sattus oma suure poja Ivan Julma tõttu mõnevõrra varju.
  Kuid tegelikus ajaloos Kaasan talle ei allunud. Ja nüüd kirjutavad lapsed ümber ja lisavad seda, mis nende vene esivanematel ebaõnnestus.
  Oleg Rõbatšenko lõikas ühe hoobiga maha neli pead. Seejärel viskas poiss paljaste varvastega bumerangi. Ta lõikas maha veel seitse võitlejat ja karjus:
  - Nad sõitsid kuidagi kirstu ja kõige tugevam kummitus,
  Ta tahtis mu kaela hammustada, aga osutus mänguks!
  Ja noor sõdalane saab vihaseks...
  Margarita keeras vinti ja kilkas:
  - Ma olen hüppamiseks valmis kobra!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega välja tapjabumerangi. Ütlematagi selge, et tüdruk on nagu lahedaim jumalanna.
  Suurem osa Kaasanist on juba vallutatud. Julged lapsed tungivad kõrgeima khaani paleesse. Nad on täis raevu ja metsikut põnevust. Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on Terminaatori lapsed. Ja iga nende kiik, ja nad kiiguvad väga sageli, on uued laibad!
  Oleg Rybachenko märkis võideldes:
  - Kuid see lahing võib palju muuta!
  Margarita nõustus:
  - Ivan Julm vallutas Kaasani! Ja nüüd vallutab ta onu Dmitri ka!
  Poiss viskas paljaste varvastega bumerangi. Ta lõikas viiel tatarlasel kõri läbi ja haukus:
  - Suure Venemaa ja slaavlaste taeva eest!
  Margarita kinnitas enesekindlalt:
  - Suurima impeeriumi eest!
  Ja neiu viskas ka paljaste varvastega teritatud tera.
  Ja ta lõikas palju nukke ja tükeldas neist osa. Ta on selline võitlev kaunitar.
  Margarita on tõesti lahe. Surematuse nimel nõustus ta saama tüdrukuks, hülgades oma täiskasvanud keha ja müüma orja. Kuid ta sai nii üliinimliku jõu! Ja uskuge mind, loomulikult on see ka tema jaoks suurepärane!
  Tüdruk kakleb ja poiss kakleb ning vaenlased langevad. Need tükeldatakse ja nõrgestatakse.
  Nii tungivad vaprad lapsed trooniruumi, kus asub Kaasani khaan.
  Ta üritab lahkuda, kuid poiss viskab palja jalaga tähe ja torkab khaani kuklasse. See, kes läbistatakse, kukub ja sureb...
  Siis hävitavad lapsvahid ülejäänud tatarlased. Viimased aga, olles kaotanud oma peremehe, viskavad relvad maha ja annavad alla.
  Nii et Kaasan langes. Nüüd on Venemaa nendele maadele sisenenud. Moskva suurvürst Vassili asustas osa tatarlasi Venemaale ja osa venelasi Kaasanisse.
  Siis läks üldse paremaks. Uus Venemaa suurvürst valiti ka Leedu suurvürstiks. Troonile tõusnud...
  On selge, miks - võit Kaasani üle avaldas kõigile suurt muljet. Ja nad mõistsid, et Rus on väga tugev!
  Ja metsavahi lapsed andsid siin endast parima. Nad vallutasid ja alistasid suurvürst Vassili Kolmanda peamise konkurendi armee. Ja surematu poiss ja tüdruk võtsid kaebaja pea ja lõikasid selle ära.
  Ja nad tegid seda nii, et viskasid paljaste jalgadega kettaid kokku, karjudes:
  - Slaavlased peavad olema ühendatud! Me kõik oleme võitmatud!
  Ja hüpates püsti ja häkkides hetmani surnuks, hüüasid lapsed:
  - Oleme uue ajastu ja laheda formatsiooni sõdalased!
  Pärast seda suudlesid vangid laste paljaid jalajälgi, mille nad värskesse lumesse jätsid. Ja nõustute, et see on väga lahe!
  Ja siis reis Astrahani. Nii viib üks võit teisteni.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova kolisid koos selle suurvürstiga Astrahani.
  Poiss ja tüdruk tungisid sellesse suurde linna. Nad võitlesid, taas saabus läbi ajakoridori Vene sõjavägi.
  Ja jälle hakkisid ja viskasid paljaste varvastega bumerangi. Siin läks kõik palju lihtsamalt. Ja armeed juhtis Vassili Kolmas ise. Ja tema jõud oli suur. Saabusid ka Leedu Suurvürstiriigi väed. Nad tungisid sellesse linna.
  Ja Terminaatori lapsed võitlesid ja viskasid bumerange, plaate ja tähti. Oleg Rõbatšenko viskas isegi paar granaati.
  Lapsed viskasid paljaste jalgadega ka teravaid tähti ja peenikesi, kuid suuteline lõikama mitut kõri korraga.
  Ja nende jalad on tõeliselt agility ning kiire ja väga metsiku jõu kehastus.
  Ja kui tüdruk viskab paljaste sõrmedega bumerangi, pole see püha Moskva Venemaa vaenlastele sugugi mesi!
  Terminaatori lapsed karjusid üksmeelselt:
  - Au Vassili Kolmandale, Venemaa suurimale tsaarile!
  Ja jälle suur võit Vene kuningriigile.
  Vassili Kolmas krooniti tsaari tiitliga ja teda tunnistati ametlikult keisriks. Tema impeerium muutus tohutuks. Venelased hakkasid tungima ka Siberisse. Ja Krimmi khaaniriik tunnistas end isegi Venemaa vasalliks.
  Pärast metropoliidi väljasaatmist kohustas Vassili Kolmas kiriku uut valitsejat dogmasid muutma ja lubama polügaamiat. Selle põhjustas osaliselt Kaasani, Astrahani ja teiste islamimaade annekteerimine.
  Vassili Kolmas ise abiellus kohe Leedu printsessi Glinskaja ja tatarlanna Tamaraga. Ja siis ka neljandal tüdrukul.
  Sinod lubas venelastele neli naist. Ja paljud printsid kasutasid seda ära.
  Sõda Poolaga lõppes vallutamisega... Vene armee oli tugev, ja palju rohkem. Jah, Oleg ja Margarita aitasid. Ja nende Terminaatori lastega ei karda ükski vastane.
  Ja Vassili Kolmandast sai Poola kuningas. Impeerium tugevnes. Siis aga tõusis Osmani impeeriumi troonile Suleiman Suurepärane. Ja see valitseja vallutas Ungari. Ta piiras ka Viini.
  Kuid Krimmi khaaniriik läks Venemaaga lahku. Ja järgnes uus kampaania. Ka Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova paistsid ülivõimsa nõiajumalanna käsul silma ka siin. Muidugi Perekopi kallaletungi ajal. See on krimmitatarlaste kaitse tugevaim osa. Aga lapsed ka: Oleg ja Margarita on väga lahedad!
  Ja kuidas nad tormavad ja kuidas nad tormavad! Ja kuidas nad tatarlasi maha raiuvad. Ja millise metsiku entusiasmiga nad selle vastu võtavad.
  Ja poiss viskas paljaste varvastega tähe ja see lõikas kuus tatarlast korraga maha.
  Ja neiu viskas neid täheviskega maha viis tükki. Need on võitlevad lapsed, kelleks osutusid.
  Oleg ja Margarita puhastasid osa seinast. Lisaks töötas ka suurtükivägi. Tatarlastele tekitati palju hävingut. Nii langes Krimmi khaaniriik.
  Seejärel toimus lahing Suleiman Suurepärase armeega. Seekord oli sel suurel sultanil pärisajaloos õnnetu. Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova mitte ainult ei tapnud palju türklasi, vaid võtsid ka sultani vangi.
  Venemaa sundis türklased Balkanilt lahkuma. Ja ta ise rajas sinna oma kindlused. Ja Istanbul viidi ka ära. Konstantinoopol kerkis uuesti.
  Vassili Kolmas peatus ajutiselt. Oli vaja vallutusi seedida. Liivimaa nõustus maksma venelastele austust ja loovutas ilma sõjata Narva valduse.
  Isegi 1535. aastal andis Vassili Kolmas käsu ehitada Neeva suudmesse sadamalinn. Midagi Peeter Suure Peterburi sarnast. Tõsi, Vassili kolis pealinna Konstantinoopolisse.
  1537. aastal vallutasid venelased Viiburi ja kindlustasid end rootslastest põhja poole, alistades nad täielikult.
  Viiburi ründamise ajal paistsid Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova taas silma.
  Poiss ja tüdruk hüppasid loomulikult üle ajaläve ja osalesid kallaletungis.
  Nii viskas Oleg paljaste jalgadega bumerangi, nokautis kümmekond vastast ja laulis:
  - Au Venemaale ja selle tsaarile Vassili Kolmandale!
  Margarita viskas ka paljaste varvastega midagi surmavat ja ütles julgelt:
  - Püha Venemaa ja ebamaise kuninganna jaoks!
  Pärast seda läksid poiss ja tüdruk nii lahku, et lõikasid rootslaste surnukehadest välja terve lagendiku.
  Aastatel 1540-1541 vallutasid Vene väed türklastelt ka Väike-Aasia. Ja 1545. aastal ja ka Mesopotaamia ja Palestiina. Märtsis 1547 suri vaevalt kuuskümmend kaheksa aastat vana kuningas. Tema nelikümmend kaks aastat kestnud valitsusaeg osutus pikaks ja väga õnnelikuks paljude Venemaa vallutustega.
  Basiilik Kolmandat kutsuti Basiilik Suureks. Ja troonil oli noor, kuid Venemaa standardite järgi juba täiskasvanud Ivan Vassiljevitš.
  Ja kuna Vassili Kolmas elas kauem kui pärisajaloos, välditi bojaaride rahutusi.
  Ivan Vassiljevitš otsustas kõigepealt Liivimaa täielikult allutada, 1550. aasta sõda oli edukas. Võimas Vene suurtükivägi pühkis kõik minema ja peaaegu kõik linnad vallutati kiiresti.
  Loomulikult osalesid lahingutes Terminaatori lapsed Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova.
  Paljaste lapselike jalgadega viskasid nad kõike teravat ja läbitorkavat nii innukalt, et Liivimaa väed surid tohutul hulgal.
  Pealegi lasevad lapsed täpselt ka suurtükkidest.
  Terminaatoripoiss Oleg tulistas ja viskas paljaste jalgadega tapja kingituse.
  Puistas vastased laiali ja kilkas:
  - Mina olen hävingu kehastus!
  Ja poiss erutub ja möirgab:
  - Ma olen suure ärkamise poeg!
  Margarita, see lahe tüdruk, laseb ka tapja paljaste varvastega välja ja kriuksub:
  - Ma olen suurte hävitamisjumalannade tütar!
  Ja jälle lapsed naeravad ja näitavad hambaid. Ja siis lendavad nad üles kindlusesse. Ja nii hakatakse kõiki tükeldama. Neil pole mõõku, neil on lihtsalt propellerid. Ja nad hävitavad haletsemata liivlasi ja teisi palgaarmee sõdureid.
  Poiss ja tüdruk on kõik paljajalu, isegi lumes. Ja see meeldib neile isegi surematutele lastele!
  Miks mitte? Miks vajavad kingad need lapsed, kellel on keha kiirem kui ühelgi loomal ja kes loomulikult ei suuda andestada ega haigestuda?
  Siis võitles Ivan Julm Egiptuses. Olles mõne aastaga vallutanud kogu Põhja-Aafrika, sealhulgas Maroko. Seejärel vallutati Araabia poolsaar.
  Saksamaa oli killustunud, Austria nõrk, Hispaania ja teised riigid olid hõivatud sõdadega.
  Tsaari-Venemaa liikus läbi Iraani India poole. Aastaks 1590 vallutati India. Ivan Julm elas kuuekümne kaheksa aastaseks ja suri 1598. aastal. Ja tema järglaseks sai Ivan Viies. Venemaa jätkas idasuunalist laienemist ja Hiina ülevõtmist. Kuigi sõda osutus pikaks, pikaks ja raskeks.
  Hiina vallutamiseks kulus kolm sõda.
  Isegi Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova osalemine lahingutes ei taganud kohe võitu.
  Ja lapsed kaklesid episoodide kaupa. Nad jooksevad sisse, tükeldavad hiinlased ja jooksevad uuesti minema.
  Muidugi tegutsesid poiss ja tüdruk väga aktiivselt ja tulemuslikult. Ja paljaste varvastega viskasid nad aktiivselt teravaid tähti, kettaid ja bumerange.
  Oleg Rõbatšenko häkkis isiklikult surnuks Hiina kaitseministri. Ja siis viskab ta poisi jalaga granaati. Nii läksid kaks tosinat kollast sõdalast kohe järgmisse maailma, öeldes:
  - Au Venemaale, mis näitab igavesti läbi sajandite universumi teed!
  Ja neiu Margarita laseb palja jalaga bumerangi välja, mis on tappev, mis ei saaks olla lahedam.
  Ja olles vastased alistanud, kriuksub tüdruk:
  - Sellise venelase eest võitlete ja ärge kartke!
  Ja poiss ja tüdruk hakkasid veelgi intensiivsemalt lehvitama.
  Ivan viies suri 1620. aastal ja tema tööd jätkas poeg Ivan kuues. Pärast püsivaid sõdu vallutati Hiina lõpuks 1640. aastal.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova hakkasid aktiivsemalt esinema erinevates lahingute ja lahingute kohtades.
  Ja siis viskas poiss Oleg bumerangi ja puhus Hiina keisri peast. Ja temast endast sai kangelane!
  Ja tüdruk Margarita viskas palja jalaga granaadi ja lõi välja kogu vaenlase peakorteri.
  Ja loomulikult võideti tänu neile surematutele lastele Vene impeeriumi suurim võitu!
  Ja pärast võitu Hiina üle ei karda moskvalane enam kedagi! Ja keegi ei peata ega alista venelasi! Nad on juba ületanud punkti, kust tagasiteed pole!
  Ja Venemaa tugevdas end suure impeeriumina. Ivan Kuues valitses veel kümme aastat, kuni vallutas Korea ja suurema osa Indohiinast.
  Pärast teda tõusis troonile Aleksander Esimene. Uus kuningas jätkas oma eelmist vallutuskäiku. Indohiina vallutati täielikult ning Vene laevad maabusid Austraalias ja asusid seda mandrit uurima. Lisaks olid venelased veel varem Alaskale sisenenud ja liikusid üle Kanada... Siin seisid juba ees Louis XIV ajal lõpuks stabiilsuse ja õitsengu saavutanud Prantsusmaa ning kiiresti hoogu koguv Inglismaa.
  Lisaks jätkas Venemaa Aafrika uurimist ja ka seal seisis Suurbritannia vastuseisus. Ka Rootsi tugevdas ja üritas Venemaad rünnata.
  Kuid Vene väed olid valvel ning Suurbritannia ja Prantsusmaa ei liikunud koos. Ja Aleksandri esimese väed vallutasid selle osariigi.
  Loomulikult osalesid selles nii Oleg Rybachenko kui ka Margarita Koršunova.
  Paljajalu lapsed viskasid kettaid ja tükeldasid pikkade, spetsiaalselt karastatud mõõkadega.
  Nad on nii lahedad ja vastupandamatud.
  Oleg Rõbatšenko viskas oma poisikeste jalgade paljaste varvastega teravat tähte, kukutas kümmekond rootslast ja laulis:
  - Püha Venemaa auks!
  Tüdruk Margarita viskas ka paljajalu surmavat eset ja susises:
  - Võitmatu perekonna suuruse eest!
  Ja lapsed hüppavad koos ja löövad Rootsi kubernerile paljaste kontsadega vastu rinda.
  Ta lendas üle ja tulistas alla veel kümmekond vaenlase sõdurit.
  Pärast Aleksander Esimese surma 1675. aastal tõusis troonile tsaar Aleksei Aleksandri esimene poeg. Tavaliselt toimus troonipärimine vastavalt poegade staažile ja seejärel lapselapsed vanimast pojast. Vassili Kolmas kehtestas selle, et ei oleks hilisemat võitlust trooni pärast. Tugeva tsentraliseeritusega.
  Aleksei oli esimene, kes kohtus Ameerikas Prantsusmaaga ja Aafrikas Suurbritanniaga.
  Vahepeal sisenesid Vene väed Saksa maadele. Püüdmine oli üsna edukas, kuna vürstiriigid olid killustatud. Arvulisemad Vene rügemendid vallutasid ka Itaalia. Sellele järgnes kampaania Prantsusmaa vastu. Louis Päikesekuninga valitsusaeg lõppes kuulsusetult. Vene ja välismaa rügemendid vallutasid Prantsusmaa.
  Taas paistsid silma Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova.
  Lapsed võitlesid mõõkadega ja viskasid vaenlase sõdureid kettaid. Nad tapsid palju sõdureid.
  Poiss viskas vaenlasele palja jalaga tähe ja möirgas:
  - Ma olen supermeeste sõdalane!
  Tüdruk viskas ka paljaste varvastega tapjaketast ja vilistas:
  - Ja ma olen imelise ruumi kehastus!
  Ja kuidas ta pikk keel näitab! Ja siis lööb ta palja kannaga prantslaste krahvile nina pihta. Tema otsaesine on lõhki.
  Ja Oleg Rõbatšenko tormas mööda nagu põrgulik meteoor ja paarkümmend prantslast suri just ära. Ja siis lööb poiss teda tabatud kahurist kopalaskuga.
  Ja see kukutab palju võitlejaid. Nad väänlevad valust ja surevad!
  Ja Terminaatori lapsed tormavad enda kallale ja lõikavad kõik maha, nagu oleksid nad ise surmainglid ja kiiremad kui gepardid.
  Suurbritannia võitles kuidagi merel tagasi ja palus rahu. Venemaa jätkas oma laienemist Ameerikas. Tema väed vallutasid kõik Inglise ja Prantsuse kolooniad ning jõudsid Mehhikosse.
  Aafrika ja Austraalia vallutamine viidi lõpule.
  Nüüd jäid okupeerimata ainult Hispaania ja selle kolooniad ning Portugal koos kolooniatega.
  Kuid see sõda juhtus juba Peeter Suure jaoks, kes sai võimule 1700. aastal. Uus tsaar, mitte Romanov, vaid Rurikovitš, kasutas juhust ära kui rünnakut Vene kaupmeeste vastu ja saatis väed Hispaaniasse ja Portugali.
  Need riigid olid juba languses ja said kiiresti lüüa. Vene väed hakkasid ka kolooniaid vallutama. Nad olid nii arvukamad kui ka paremini varustatud ja relvastatud. Vene armeel oli juba varem suitsuvaba püssirohtu ja suure plahvatusohtlikkusega mürsud ning lahinguõhulaevad. Isegi tankid ilmusid. Ja esimesed soomusrongid. Mis jättis vastastele mulje.
  Esimesed kuulipildujad ilmusid ka Vene sõjaväes.
  Kuid isegi siin ei saanud Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova jätta endast märku. Nad peavad võitlema ja teenima oma surematuse.
  Nüüd viskab poiss jälle palja jalaga granaati. Ja rebib vastased tükkideks. Pärast seda lauldakse:
  - Selle Venemaa nimel, mis vallutab kogu maailma ja inimeste südamed!
  Ka tüdruk viskaks väikese pommi palja jalaga, kuid tugeva plahvatusjõuga. Ta rebib hispaanlasi ja kriuksub:
  - Selliste jaoks, et kõigil inimestel oleks alati õnne!
  Ja lapsed, loopides paljaste jalgadega surmakinke, laulsid:
  - Olgu nad igavesti noored ja meie helged aastad!
  Ja pärast seda on see nagu süüdistus milleski üsna surmavas. Ja nad vehivad niisama mõõkadega.
  See veri voolab nagu jõgi ja kogu maa kaob su jalge alt!
  Need on lapsed! No lihtsalt supermehed paljaste jalgadega, mis on peaaegu alasti nii kuumas kui külmas.
  Aga nii silmapaistvad võitlejad! Kõrgeim kaubamärk ja klass! Siin nad lõikavad end ja hävitavad oma vastased!
  Poiss ja tüdruk on nagu metsikuima hävitamise peainglid, kelle jaoks uute võitude ja saavutuste teel pole tõkkeid ega takistusi.
  Nende teel alistuvad linnad ja elanikud tulevad välja ning suudlevad surematute ja suurte laste paljaste jalgade jälgi.
  Hispaania ja Portugal koos nende kolooniatega vallutati üsna kiiresti. Ja alles oli jäänud vaid üks Suurbritannia.
  Kuid 1725. aastal maabusid sellele Peeter Suure väed.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on kõigist eespool nagu alati. Lapsed on surematud ja jätavad aja vahele.
  Tulistavad kuulipildujatest ja loobivad paljaste varvastega surmavaid granaate.
  Nad rebivad laiali britid ja teised sõdalased.
  Oleg möirgab, tulistab ja niidab:
  - Oleme kosmilise vennaskonna sõdalased!
  Tüdruk Margarita viskas paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Ja me alistame kõik kahtlemata!
  Mispeale lõi neiu Buckinghami hertsogile palja kannaga nii kõvasti, et murdis tal kaela!
  Nad vallutasid Londoni ja viisid lõpuks lõpule maailmavallutamise.
  Nii tekkis ühtne impeerium. Peeter Suur suri 1735. aastal ja troonile tõusis tema lapselaps Peeter Teine. Veel noor, aga tark ja karm valitseja. Venemaa suurendas tsentraliseerimist, ehitati tehaseid ja teid. Ilmusid lennukid ja raudteed laiendati üha aktiivsemalt.
  Peeter Teine valitses üsna kaua ja stabiilselt. 1790. aastal järgnes talle Peeter Kolmas. Riik oli jõukas ja kõik oli rahulik. Ruumi laienemisest juba räägitakse.
  Ja 1817. aastal toimus esimene mehitatud lend kosmosesse. 1820. aastal sai Aleksander II tsaariks. Uus kuningas soovis kosmose ja kosmoseuuringute kiiremat arengut.
  1825. aastal toimus esimene lend Kuule. Ja 1845. aastal lendasid Vene laevad Marsile. Ja 1847. aastal Veenusesse. Aastal 1850 Merkuurile ja järgmisena Jupiteri satelliitidele. Vene kosmonaudid seadsid sammu kaugeimale planeedile Pluutole 1860. aastal.
  Nii kulges päikesesüsteemi uurimine. Ja 1917. aastal toimus esimene lend väljaspool päikesesüsteemi. Alpha Centaurile läks mitu suurt tähelaeva.
  Ja 1921. aastal Siiriusele... Muide, sealt avastati mitu suhteliselt normaalset planeeti. Nelikümmend aastat hiljem ilmusid esimesed ülivalguse kiirusega lendavad laevad.
  Ja 2017. aastal lendas esimest korda galaktika servale Venemaa kosmonaut.
  See oli täiesti imeline.
  2030. aastal leiutati ajamasin... Ja inimkond liikus teistsugusele, kõrgemale arenguastmele. Isegi kui nad ei ole troonil, istuvad Rurikovitšid endiselt ja inimimpeeriumi valitseb absoluutne monarhia.
  IVAN KOHUTAVAD JA ÕNNETUSED
  Ivan Julm ei saanud 1584. aastal mürgitust ja abiellus ikkagi Inglise printsessiga. Venemaa ja Suurbritannia sõlmisid lepingu ning said Venemaa abi ja liidu.
  Siberis käis sõda ja asutati uusi Venemaa linnu, sealhulgas Tobolsk.
  1590. aastal sündis Ivan Julmal ja ühel inglannal poeg Aleksander.
  Ja siis 1591. aastal algas sõda Rootsiga, mille Venemaa pidas koos Poolaga. Jah, see oli mugav olukord.
  Ja Vene armee kuberner Skopin-Shuisky juhtimisel piiras Narvat sisse.
  Siin otsustasid Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova, surematu poiss ja tüdruk, aidata Vene armeed. Päris ajaloos oli selline piiramine, kuid tsaar Feodori ajal. Ja venelased suutsid vallutada ainult Ivan-linna. Ja siin valitseb endiselt Ivan Vassiljevitš. Noh, AI poisid ja tüdrukud on valmis end näitama. Kui, oletame, et mõnes universumis elaks Ivan Julm kauem. Mis siis? Veel üks missioon!
  Rünnakus osalesid poiss ja tüdruk. Nad jooksevad kogu armee ees. Võidujooks kiiremini kui gepardid. Ja nende taga on teravalt teritatud ketastega seljakotid.
  Terminaatorilapsed ründavad. Nad viskavad kettaid eemalt paljaste jalgadega ja laulavad omaette:
  - Ema Venemaa suurus,
  See on südames ja lihtsalt hinges...
  Küsisime Kõikvõimsalt Rodilt,
  Olgu taevas oma kallimaga onnis!
  Margarita viskas ketta, lõi maha kuus rootslast ja nurrus:
  - Ma olen super tüdruk!
  Tegelikult oli Margarita reinkarnatsiooni ajal juba nelikümmend aastat vana. Ja ta kartis väga vanaks, inetuks ja kohmakaks muutumist. Ja leppige kohe igavese nooruse nimel kokku saama umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja minema teadmata ajaks orjusesse. Ja töötage ka oma surematus välja, osaledes erinevates messiates.
  Kuid tal, nagu Oleg Rybachenkol, on eriline keha, üliinimlike võimetega. Ja seda üüratutel kiirustel.
  Tundub, et nad on veel lapsed, kuid nad on äärmiselt tugevad ja kiired ning juba kogenud võitlejad.
  Kui kettaid visatakse, kukuvad vastased. Ja ei kuul ega kahurikuul neid ei võta!
  Terminaatori lapsed jooksid seina äärde, ronisid kergesti üles ja hakkasid oma pikkade mõõkadega vastaseid maha raiuma. Ja nad hakivad nagu viisteist, kakskümmend lööki minutis.
  Poisikese jalaga ketast viskav Oleg Rõbatšenko möirgas:
  - Üle mäe sepivad nad kirveid!
  Margarita lasi ka tüdruku palja jalaga kettad välja, lõikas maha kümmekond vaenlast ja laulis:
  - Vägivaldsete peade piitsutamine!
  Poiss viskas paljaste sõrmedega ketast, raius mõõkadega rahvast maha ja vingus erutusest:
  - Aga kettpost heliseb välismaalastele!
  Margarita pomises sõnu:
  - Vene kõne!
  Rootslasi hakkides ja paljajalu kettaid visates laulis Oleg Rõbatšenko:
  - Hordi hõim tallab meid!
  Margarita, kes samuti rootslasi tükeldas ja paljajalu surmavaid relvi loopis, laulis:
  - Meid rõhub uskmatute ike!
  Oleg Rybachenko, jätkates hakkimist, ütles:
  - Aga see keeb meie soontes...
  Paljajalu kettaid hakkiv ja viskav Margarita kinnitas:
  - Slaavlaste taevas!
  Poiss kettaid loopis ja möirgas, karjus:
  - Ja tšuudi kaldalt!
  Tüdruk, jätkates paljaste jalgadega ketaste viskamist, möirgas:
  - Jäisesse Kolõmasse!
  Paljast poisilikku jalga visates Oleg susises:
  - Kõik see on meie maa!
  Margarita, kes samuti bumerangi välja lasi, ütles:
  - See kõik oleme meie!
  Poiss ja tüdruk hävitasid sadu vaenlasi ja teised vene sõdalased järgnesid neile, voolates üle müüride. Narva värises. Ja tema kukkumine muutus nüüd vältimatuks.
  Terminaatorilapsed pole üldse naljaasi. See on keskmisele mõistusele arusaamatu.
  Need on surematud sõdalased. Nad lähevad edasi ja hävitavad vaenlase, kas mõõgalöökide või paljaste jalgade kiigutustega, millest lendavad teravad kettad. Ja nad löövad vastased välja nagu prussakad.
  Oleg jätkab edenemist kogu oma metsiku kiirusega.
  Venemaa ajaloos oli Ivan Julma valitsusaeg pikim ning see oli üks kuulsusrikkamaid ja samal ajal verisemaid.
  Kuningas kaotas viimase ja kõige tähtsama sõja Liivimaal. Ja nüüd tahtsin tasa teha.
  Veelgi enam, Venemaa ja Poola sõdivad samal ajal, mis on palju mugavam.
  Ja Terminaatori lapsed on tööl... Suurema osa müüridest on Vene sõdurid juba vallutanud.
  Ja poisid murravad läbi kesklossi, loopides vaenlast paljaste jalgadega teradega...
  Oleg, kes lööb maha kümneid rootslasi, karjub:
  - Au tsaar Ivanile!
  Margarita, raiub vaenlasi maha, kriuksub:
  - Suur au suurele Venemaale!
  Poiss ja tüdruk on sellised sitked ja hurtsõdalased. Nad purustavad kõik ja ajavad nende vaenlased põrgusse. Nad hakivad iseennast ja hakivad nii meeleheitlikult ja meeletult. Keegi ei peata neid ja keegi ei võida!
  Poiss ja tüdruk purustavad vaenlase, poiss ja tüdruk - tervitus kangelastele!
  Palja lapseliku jalaga ketast visanud Oleg Rõbatšenko lõpetas peakuberneri, misjärel hakkasid rootslased relvi maha viskama.
  Narva langes ja venelased tugevdasid merd... Ja poolakad piirasid Reveli.
  Vene väed liikusid Viiburi poole.
  Ivan Julm on endiselt troonil ning raudse distsipliiniga kokku keevitatud Vene armee on tugev ja rikkalikult varustatud. Teel võtsid Oleg ja Margarita osa mitme linna ründamisest.
  Poiss ja tüdruk viskasid, nagu alati, kettaid, peamiselt jalgadega ja mõõkadega.
  Oleg lõikas maha Rootsi peamise palgasõduri ja hunniku teisi sõdureid, mille peale ta ütles:
  - Vaenlased ei saavuta meie üle võitu!
  Margarita kinnitas:
  - Me ei põlvita!
  Vene sõjavägi lähenes Viiburile. See on võtmelinnus. Vojevood Skopin-Shuisky alustas pärast lühikest suurtükituld rünnakut.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on ees nagu alati ja võitlevad meeleheitlikult.
  Nad katavad tee laipadega.
  Oleg Rõbatšenko viskas palja jalaga pommi ja möirgas:
  - Keegi ei takista meid!
  Margarita, pärast tapja käivitamist, väljastas:
  - Ja keegi ei võida!
  Koletiselapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Kohutavad hundid hävitavad vaenlasi! Ja pole vaja tarbetuid sõnu!
  Poiss ja tüdruk hakkisid uskumatu kiirusega. Nad ronisid kergesti mis tahes seintele ja lõikasid läbi kõik veergud. Poisid tegutsesid kiiresti ja suure survega.
  Oleg, tükeldades oma vastaseid, laulis:
  - Oleme suure päikese rüütlid!
  Metsiku tegevusega ja vaenlasi purustav Margarita andis välja:
  - Ja suur tähistaevas!
  Ja lapsed hakkavad jälle granaate kasutama... Ja siis kettad ja tähed. Nii nad raiusid vaenlase maha. Sellise meeletu surve ja kirega.
  Oleg lõi rootslaste loenduri seinalt maha ja möirgas:
  - Meie oma on võit!
  Margarita, tükeldades vaenlast, kinnitas:
  - Au langenud kangelastele!
  Poiss ja tüdruk kiirendasid taas ja purustasid vaenlase suure intensiivsusega. Ja nende mõõgad on nagu sääskede tiivad.
  Lapsed käitusid nii, et see polnud lapselikult lahe. Ja mis kõige tähtsam, kiiresti ja ilma pausideta.
  Mis pole kiik, on täpne löök ja võidab vaenlase.
  Rootslasi tükeldades laulis Oleg:
  - Pauk! Pauk! Pauk!
  Margarita palgasõdureid maha raiudes lõpetas laulmise:
  - Me ei ole kütid ega puusepad, kuid me ei kahetse kibedasti!
  Terminaatoripoiss vaenlast tükeldades lisas:
  - Ja me oleme kõrgmäestiku paigaldajad ja ülevalt, tervitused teile!
  Ja noored sõdalased läksid laiali ja hakkasid liikuma nagu hüppavad lauatennise pallid.
  Nii häkkis Oleg surnuks Viiburi komandandi. Ja Margarita lõpetas kaks vastast parunitiitliga.
  Veel üks kindlus langes... Rootslased muidugi veel armu ei palunud. Toimus otsustav lahing.
  Venelasi oli küll veidi vähem, aga nad võtsid mugava asendi. Ja Margarita ja Oleg ründasid oma vaenlasi metsiku meeletusega. Ja lasta neil tükeldada ja kotlettideks murda. Ja poisid tegutsesid muidugi enam kui edukalt.
  Neid rootslasi hakiti nii palju, et neist lendasid minema vaid verised lihatükid.
  Oleg Rõbatšenko laulis, visates paljaste varvastega bumerangi, mis lõikas tosina rootslase kõri läbi:
  - Ja ma näen kedagi tõsist! Ivan Julma unenäos!
  Margarita, samuti kõiki maha raiudes ja pekstes, kinnitas:
  - Siberi maa on laiali jagatud - teie kodumaa Venemaa!
  Ja palja jalaga laseb välja bumerangi... Ja vaenlaste laibad lendavad erinevatesse suundadesse.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Oh, saba, kaalud!
  Ja visates palja jalaga granaati, lisas ta:
  - Ma tapan sada tuhat!
  Margarita, tükeldades samuti oma vastaseid, ütles:
  - Ma tükeldasin palju vastaseid!
  Ja ka paljaste jalgadega võtab ta ja laseb välja kõige surmavama asja. Ja ta hüppab endiselt rõõmuga.
  Ja oma palja kannaga lööb ta Rootsi markiile vastu lõuga. Ta lendab mööda ja pühib paarkümmend nende hobust maha.
  Poiss ja tüdruk, väga aktiivsed ja agressiivsed isiksused. Nad hävitavad vaenlase metsiku meeletusega. Ei kavatsegi hoo maha võtta ja vaenlast kuidagi ohjeldada.
  Ja rootslased kannavad tohutuid kaotusi. Nende armee on juba kõikunud. Ja suutmata metsikut survet taluda, andis ta järele ja põgenes.
  Algas jälitamine.
  Jah, see on nii, et keegi ei saa teda peatada.
  Poiss ja tüdruk tormavad enda juurde ja karjuvad:
  - Au kangelastele, kes seinu lõhuvad!
  Oleg keerutab veskit ja annab välja:
  - Au kangelastele!
  Margarita valmistas liblika, tappes ka palju vaenlasi, ja andis välja:
  - Ja au meile!
  Poiss ja tüdruk tülitsevad nii raevukalt. Ja nad ei kavatse hetkekski peatuda.
  Ei, nad liiguvad aina kiiremini. Ka nende mõtted hüppavad nagu jänkud.
  Siin on Rootsi peakuberner. Oleg Rõbatšenko viskab palja jalaga granaati ja puhub komandöri puruks. Rootslasi ei saa praegu peatada.
  Vene väed ajavad neid taga ja jälitavad neid. Kuid see pole veel kõik. Nüüd otsustas Ivan Julm vallutada kogu Rootsi. Kuna tal on nii julged noored.
  Margarita ja Oleg said aadlitiitlid ja kolisid nüüd edasi Stockholmi.
  Poiss ja tüdruk jooksevad ette, lõikavad vastased maha ja möirgavad:
  - Au meie isamaale, au tsaar Ivanile!
  Ja need poisid on nii kirglikud. Ja nii ettearvamatu ja lahe.
  Üksteise järel satuvad nad kindlustele. Ja lapsed võtavad neid ühe pilguga. Muidugi, nagu ikka, paljaste varvastega bumerangide ja ketaste loopimine. Ja rootslaste reas maha raiumine. Nagu hapukapsas. Ja veel üks impeerium langeb.
  Siin on Terminaatori lapsed juba Stockholmis. Ja rebitud Rootsi lipp langeb. Ja kuningas ise tabati lassoga ja tema saatjaskond tapeti. Vene väed võtavad Stockholmi ründama. Kuigi poisil ja tüdrukul on põhitöö juba tehtud.
  Jah, nii lahedal moel täitsid metsavahi lapsed oma järgmise missiooni. Vähemalt Rootsi vastu. Rootsi kuningaks sai ka tsaar Ivan Vassiljevitš.
  Poolakad võtsid Reveli ja tugevdasid ka oma jõudu. Tekkis ajutine vaherahu... Venemaa pääses merele. Neeva suudmesse hakati isegi linna ehitama.
  Samal ajal tungisid Vene väed üha enam Siberisse. Juba keskealine Ivan Julm oli seni hoidunud suurest sõjast Poolaga. Kuigi olukord oli kuumenenud.
  Lisaks tegutsesid endiselt krimmitatarlased. 1591. aastal tapeti Tsarevitš Dmitri. Ja 1598. aastal surid nii pärija Fedot kui ka Ivan Julm peaaegu üheaegselt. Ja kuningaks sai Ivan Julma kaheksa-aastane poeg Aleksander Esimene. Tema regendiks osutus Boriss Godunov.
  1601. aastal puhkes Venemaa ja Poola vahel sõda, mis toimus suurte viljakatkestuse taustal. Poolakad piirasid Smolenski sisse.
  Rünnaku tõrjumisel osalesid Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova. Poolakad kandsid suuri kaotusi ja taandusid. Basmanovi juhitud Vene armee piiras 1602. aastal Polotskit ja vallutas selle. Oleg ja Margarita paistsid rünnaku ajal silma. Poiss ja tüdruk, nagu ikka, tegutsesid tõhusalt nii mõõkade kui ka paljajalu. Seejärel vallutas Vene armee ka Vitebski ja Orša ning võitles Poola kuninga sõjaväega.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova olid esimesed, kes mõistsid poolakate armeed. Ja nad võitlesid kolossaalse meeletusega.
  Poiss viskas ketta, lõikas poolakatel pead maha ja hüüdis:
  - Olen superklassi võitleja!
  Ja kuidas see lõikab nagu veski.
  Margarita keerleb ka. See purustab vaenlase mõõkadega ja annab välja:
  - Ma olen ikka klassi võrra kõrgem!
  Ja palja jalaga laseb ta bumerangi välja ja raiub maha oma vaenlased.
  Need tüdrukud on nii lahedad. Neil on tõeline tiigrite irve. Kuid poisid on veelgi ohtlikumad ja tugevamad.
  Nad lõikasid oma vaenlased maha. Ja nad laulavad:
  -Sinised ööd lehvivad nagu tulekahjud,
  Oleme teerajajad, tööliste lapsed...
  Heledate aastate ajastu läheneb -
  Pioneeride kisa on alati valmis!
  Pioneeride kisa on alati valmis!
  Jah, igaveses lapsepõlves on hea olla. Kui oled igavesti noor ja igavesti paljajalu. Ja keegi ei suuda peatada vihaste laste survet ja pealetungi. Kes on sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha.
  Ja nad võitlevad nagu... Tõelised kangelased.
  Ja nii murduvad surematu kehaga noored sõdalased läbi Poola kuninga juurde. Kolm hetmani raiuti maha ja Oleg Rõbatšenko lendu lastud bumerang lendas. Ja Sigismund langeb tapetult.
  Samal ajal purustas Margarita võimsa löögiga kuningas Vladislavi poja.
  Nii raiuti Poola-Leedu Ühendriigil pea maha. Kuid Vene väed jätkavad liikumist.
  Poolakad on kaotamas. Basmanovi armee vallutab ühe linna teise järel. Minsk, Slutsk ja Vilnius vallutati. Kõigis neis linnades juhivad võitlust julged lapsed.
  Kes ei tunne halastust ega halastust. Ja kui nad võidavad, võidavad nad enesekindlalt.
  Oleg Rybachenko vastased ütlesid:
  - Me oleme lapsed, mitte kimäärid!
  Margarita viskas palja jalaga pommi, rebides vaenlased laiali, ja lisas:
  - Uue ajastu apostlid!
  Lühidalt, Seim tuli kokku ja häälteenamusega tunnistas Aleksander Venemaa esimese tsaari Poola kuningaks ja Leedu suurvürstiks.
  Nii sai Ivan Julma ja Inglise kuninganna poeg suureks.
  Siis tuli kampaania austerlastega türklaste vastu. Nii võidukas ja suurte vallutustega. Venelased võtsid Istanbuli ja tahtsid edasi liikuda.
  Istanbuli tormijooksu ajal paistsid Terminaatori lapsed muidugi silma ja suutsid sultani tabada. Osmani impeerium lagunes ja veel kümneks aastaks vallutasid Vene väed selle äärealad. Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova hüppasid õigel ajal ringi ja osalesid ainult otsustavates lahingutes.
  Pärast Osmani impeeriumi vallutamist vallutati ka Sudaan ja Maroko. Ja siis Iraan, Pakistan ja Afganistan.
  Aleksander Esimene tutvustas polügaamiat. Kristluse ja islami lähendamiseks kaotas ta kolmainsuse dogma, mis oli inimestele arusaamatu. Venelased said õiguse omada nelja naist.
  Õigeusk on mõnevõrra muutunud, tunnistades Mohammedi Allahi sõnumitoojaks ja prohvetiks.
  Samal ajal kaotati enamik paastu ja religioon muutus vähem koormavaks.
  Kõik läks hästi. Peagi vallutas Venemaa India 1640. aastal... Venelased sisenesid Alaskasse ja ronisid Vaiksesse ookeani. Kolisime üle Aafrika.
  Aleksander Esimese impeerium muutus ulatuslikuks. Ja sõda Hiinaga algas 1650. aastal. Mandžud püüdsid territooriumi enda käes hoida.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova on taas lahingus. Ja kuidas nad maha lõikasid - nagu suured terminaatorid.
  Sõda Hiinaga pidi olema tõsine. Ja igavesed lapsed said sellest aru.
  Siit tuleb lahing. Hiina armee on tohutu. Kuid paljudest rahvustest pärit vene oma pole väike.
  Käib kaklus ja karm löögivahetus. Koletislapsed niidavad hiinlasi.
  Nad loobivad nõelu ja kettaid paljaste varvastega.
  Ja nad löövad kollaseid võitlejaid sadade kaupa välja.
  Ja nad lõikavad ennast ja löövad vastaseid mõõkadega maha. Samal ajal käituvad nad äärmiselt agressiivselt.
  Mitte välised lapsed, vaid lihtsalt macho. Lihtsalt purustavad löögid surematutele. Nad hävitavad kõik ja saadavad oma vaenlased põrgusse.
  Oleg, tükeldades oma vastaseid, laulab:
  - Me ei karda rünnakuid!
  Margarita, viskab teravaid kettaid, kriuksub:
  - Me tapame kõik kurjad!
  Nii poisi kui ka tüdruku raev on äge.
  Nad niidavad oma vastaseid ja laulavad omaette...
  Laul ühest sõjaväeteatrist - Teisest maailmasõjast, aga igati asjakohane;
  Suur Venemaa on kuulus,
  Kõige ilusam riik...
  Tähed kastsid musta sametit,
  Kodumaa on kiirga valgustatud!
  
  Kui palju kangelasi on patronüümikas?
  Iga rüütel on hiiglaslik sõdalane...
  Sõjavägi marsib sõbralikus koosseisus,
  Meie inimesed on ju alati ühtsed!
  
  Me vandume suure Stalini ees,
  Au hoida ja võidelda lõpuni,
  Sest tema jõud on nagu päike,
  Sest Jumala valgus on riik!
  
  Meie kodumaa saab ilusaks,
  Hiiglasliku vaimuga meie inimesed...
  Me võitleme lihtsalt, isegi jahedalt,
  Ja fašistlik Wehrmacht saab lüüa!
  
  Komsomoli liikmed võitlevad paljajalu,
  Kuigi pakane närib nende kanda...
  Ja meie silmad on nagu alustassid,
  Tüdruku nina läks külmast punaseks!
  
  Meile meeldib poistega hullata,
  Meie kehad on väga kuumad...
  Ja nii täiuslikud näod,
  Meie ema sünnitas meid auhiilguses!
  
  Venemaa eest võitleme Fritziga,
  Raevunud vaenlaste võitmine...
  Ma olen selline käsitööline
  Tõenäoliselt ei leia te isegi sõnu!
  
  Olgem need tüdrukud lahedad
  Paneme kokku tormaka kuulipilduja...
  Minult varastas selline helisev hääl,
  Kõige pöörasemad sõimusõnad pole vastuvõetavad!
  
  Tüdrukutes on tabav raev,
  Et seda ei saa kuidagi kokku lugeda...
  Näeme kohta imelises paradiisis,
  Ja Venemaa karu piinab teid!
  
  Me oleme nii ilusad tüdrukud
  Universumis pole midagi paremat...
  Meie kodumaa-Venemaa auks,
  Kuigi me näeme välja mitte rohkem kui kakskümmend!
  
  Tea, et tüdrukud muutuvad sõjas nooremaks,
  Nad jooksevad paljajalu läbi lume...
  Ja lipud lehvivad punaselt Isamaa kohal,
  Ja komsomolimees liigutab rusikat!
  
  Kuri fašist ei suuda võita
  Ükskõik kui lahe ta ka poleks...
  Oleme tüdrukud peamise hiilguse hiilguses,
  Selle heleda sinise taeva all!
  
  Teeme impeeriumi õnnelikumaks
  Tema suurus on riikide lüüasaamine...
  Suurus ilma Venemaa randadeta,
  Ületame lõputu ookeani!
  
  Jah, meie, tüdrukud, oleme silmatorkavad leegiheitjad,
  Wehrmachti hordid on võimelised põletama...
  Uskuge mind, meil on tõeline surve,
  Me peksame fašiste väga kõvasti!
  
  Kui me Berliini tuleme, oleme komsomoli liikmed,
  Paneme Krautsid jalgu suudlema...
  Ja isegi orkid ei aita natse,
  Kirjutage oma vihikusse, et oleme lahedad!
  Ja nüüd põgenevad lüüa saanud hiinlased. Ja neid jälitab Vene armee.
  Aleksander Esimesel õnnestus Hiina vallutada, kuid ta suri ka 1658. aastal 68-aastaselt, nagu tema isa Ivan Julm. Selline kummaline kokkusattumus: Tamerlane vanus. Samuti, muide, suur komandör ja vallutaja.
  Pärast kahe sellise suure kuninga valitsemisaega, kes nii palju vallutasid, pole ka uus valitseja Ivan Viies nõrk. Ta on Aleksandri poeg ja sai kuningaks neljakümneaastaselt. Jätkas sõda idas. Tema alluvuses vallutasid venelased Indohiina ja Korea, jõudsid Singapuri... Liikusid kaugemale üle Aafrika ja Austraaliasse... Ka edukas kuningas... Ja kummalisel kombel suri ka kuuekümne kaheksa aastaselt 1686. aastal . Tema järglaseks sai poeg Aleksander II.
  Uus tsaar oli umbes kolmkümmend viis aastat vana... Tema käe all jõudsid venelased Hea Lootuse neemele ning maabusid Austraalias ja Uus-Meremaal. Nad okupeerisid Kanada ja põrkasid prantslastega. Aleksander II vallutas ka Itaalia ja Saksamaa, samal ajal kui Inglismaa ja Prantsusmaa ning Hispaania ja Portugal tülitsesid omavahel.
  Üliedukas kuningas suri 1714. aastal. Ta valitses kakskümmend kaheksa aastat ja oli kõik viljakas.
  Tema poeg Peeter Suur tuli võimule kahekümne nelja-aastaselt.
  Uus kuningas vallutas Prantsusmaa, Hispaania, Portugali ja pigistas Suurbritannia. Venelased vallutasid tema alluvuses ka kogu Ameerika.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova. Nad aitasid Peetrust lahingus Prantsusmaaga. Pariisi tormi ajal.
  Nagu ikka, kandsid need lapsed mõõku ja viskasid paljaste sõrmedega nõelu ja kettaid. Nad võitlesid väga hästi.
  Nad aitasid tormi lüüa Madridis ja Lissabonis. Nad vallutasid ka need maad. Ja nad olid ülimalt edukad. Ja nad raiusid maha ka palju vaenlasi.
  Ühesõnaga, kogu maailm allus Venemaale, välja arvatud Suurbritannia. Peeter Suur valitses kuni 1758. aastani ja suri samuti kuuekümne kaheksa aastaselt, selline kummaline kokkusattumus. Või kokkusattumuste jada.
  Talle järgnes pojapoeg Peeter Teine, umbes kaheksateistaastane noormees. Ta lõpetas oma vallutusretked 1770. aastal ja ründas Suurbritanniat.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova osalesid viimast korda selles paralleeluniversumis lahingutes.
  Väga palju inglasi hakiti ära, paljud niideti staaridega maha. Ja nad võtsid Briti monarhi kinni.
  Sõda on läbi... Ja Terminaatori lapsed täitsid missiooni. Mis oli väga lõbus ja huvitav.
  
  NAD EI JÄÄNUD DUKERI ALL
  Hitler ei peatanud Saksa tankidivisjone Dyukeri lähedal ja selle tulemusena juhtus järgmine - britid said täielikult lüüa ja mitusada tuhat Leo impeeriumi sõdurit vangistati.
  Nendel tingimustel astusid nii Chamberlain kui ka Churchill koos tagasi.
  Uus peaminister nõustus šokis pärast Prantsusmaa alistumist läbipekstud Suurbritanniale üsna kasuliku rahuga.
  Britid lihtsalt tagastasid nende kolooniaks olnud Namiibia Saksamaale ning Iraagi ja Palestiina Türgile. Ainult Esimese maailmasõja ajal tabatu tagastamisega. Muidu läksid nende teed sõbralikult lahku. Nad vahetasid vange - kõik kõigi eest ning Suurbritannia andis sakslastele idas vabad käed ning tunnistas ära selle, mille Kolmas Reich oli juba vallutanud.
  Muidugi, Hitler, olles andnud endale Suurbritanniaga vabad käed, hakkas ette valmistama kampaaniat itta.
  Sakslased suutsid Prantsusmaal diviiside arvelt koguda veidi rohkem tanke, mida Rommel sinna Aafrikasse ei saatnud. Lisaks toodeti Suurbritannia pommitamise puudumise tõttu veel üks diviis rohkemate tankidega. Üldiselt said sakslased lennukeid oluliselt rohkem. Eelkõige päästa kohe kolm tuhat sõidukit, mis reaalses ajaloos Suurbritannia kohal alla tulistati, pluss ka Vahemere piirkonna sõidukid ning kate Läänes ja Norras. Nii kogus Wehrmacht umbes tuhat tanki rohkem kui tegelik ajalugu ja viis tuhat rohkem lennukit - kahekordistades nende arvu tegeliku ajalooga võrreldes. Sakslastel oli jalaväge muidugi rohkem Aafrika, Prantsusmaa, Norra ja teiste maade arvelt. Umbes pool miljonit meie oma ja pool miljonit satelliiti.
  Laevastik on palju tugevam, eriti Itaalia oma. Jah, Mussolini oleks võinud eraldada palju rohkem vägesid sõjaks Venemaaga. Kuigi loomulikult pole Itaalia osade kvaliteet kuigi hea.
  Kuid ikkagi on lisamiljon sõdurit, tuhat tanki, viis tuhat lennukit, kümme tuhat relva ja miinipildujat muidugi jõud.
  Lisaks arvestasid sakslased ka Türgi ja Jaapaniga. Mis üldiselt kinnitas, et streikida tahetakse.
  Kreekas võitis Itaalia, sest suutis kasutada rohkem vägesid hellenite vastu, ilma et oleks pidanud Aafrikas brittidega võitlema. Ja sakslased aitasid lennundusega, mida ei suunatud. Pluss kreeka komandöride altkäemaksu andmine.
  Jugoslaavias ei toimunud mässu. Ja sakslased ründasid NSV Liitu veidi varem, 30. mail. Taheti rünnata juba varem 15. mail, kuid kevad osutus liiga vihmaseks, pluss tankidivisjonid olid endiselt alamehitatud.
  Kuid NSVL osutus ette valmistamata, nagu alati. Stalin tõesti ei tahtnud võidelda Kolmanda Reichiga ja alternatiivajaloos olid sakslastel vabad käed isegi rohkem kui pärisajaloos. Stalin ei tahtnud sõda nii väga, et sai armee, mida ei mobiliseeritud ega pandud lahinguvalmidusse.
  Ja sakslased, nagu päris ajaloos, tormasid edasi. Ja veelgi edukamalt on neil palju rohkem jõudu, eriti õhus. Ja see mõjutas sõja kulgu.
  Jaapan tõi väed ka Mandžuuriasse ja jahenes mõnevõrra sõja ideeni Suurbritannia ja Ameerika Ühendriikidega. Kõik need on kummaliselt tugevad ja on endiselt rahus Kolmanda Reichiga. Kuid NSVL tundus palju nõrgem.
  Pärast Smolenski langemist ja eriti katastroofi Kiievi lähedal, kus Nõukogude väed olid ümber piiratud, andsid jaapanlased ikkagi löögi Nõukogude vägedele.
  Ja rünnak Moskvale algas peaaegu poolteist kuud varem kui tegelikus ajaloos. Sakslased suutsid oma väed kiiresti lõunasse pöörata ja võita Punaarmee lõunaosa.
  Selle tulemusel suudeti pealinn septembri lõpus ümber piirata. Stalin muidugi põgenes Kuibõševi. Ja sakslased tungisid Donbassis edasi ja suutsid tungida Stalingradi ning enne seda vallutada Kurski ja Voroneži. Ja siis astus Türkiye sõtta.
  Täitsa kitsaks läks. Ja reetmist on palju rohkem. Nii alistus Vlasov Rjazani ja läks sakslaste poolele.
  Moskva pidas vastu detsembri lõpuni, kuid lõpuks langes. Aasta lõpuks suutsid sakslased vallutada peaaegu kogu Kaukaasia ja Krimmis pidas vastu vaid Sevastopol.
  Leningrad sattus totaalsesse blokaadi ja suri nälga. Sakslased panid topeltrõnga kinni.
  Stalin püüdis alustada rahuläbirääkimisi. Kuid Hitler keeldus ja teatas, et nõustub ainult tingimusteta alistumisega.
  Nõukogude juhtkond püüdis Kuibõševis vähemalt midagi kehtestada. Punaarmee aga põgenes. Olles veidi puhanud, liikusid sakslased märtsis 1942 mööda Volgat, Uurali jõge ja edasi Uurali poole.
  Nõukogude väed pidasid üsna nõrgalt vastu. Moraal langes kõvasti. Ja isegi karmid meetmed, massilised hukkamised, ei aidanud. Ja sõdurid ja ohvitserid tapavad eriohvitsere. Ja tõusu pole eriti näha. Üha sagedamini annavad nad alla.
  Üldiselt uskusid paljud Moskva langedes muidugi, et sõda on juba kaotatud ja nad ei tahtnud tegelikult surra. Inimesed olid masenduses.
  Ja aprilli lõpuks jõudsid sakslased Kaasani ja vallutasid Uralski, vallutades Orenburgi.
  Ja ka sakslased suundusid läbi Kesk-Aasia ja siin avaldasid nad neile tugevat survet.
  Mais puhkesid Dušanbe pärast ägedad lahingud. Sakslased püüdsid Kesk-Aasias kanda kinnitada.
  Alenka ja tema meeskond sattusid kõige karmimasse piirkonda. Ja nad kaitsesid Nõukogude linna. Vaatamata maikuule oli siin mägede tõttu veidi jahedam ja puhus värske tuul põhjakaarest. Kuid isegi talvel polnud siin lumikatet.
  Tüdrukud tulistasid pealetungivate fašistide ja nende välismaiste palgasõdurite eest tagasi.
  Alenka tulistas PPSh-st ja vilistas laulu.
  - Üle mägede, üle orgude, kasukas ja kafanikäik!
  Paljajalu punapea Alla lisas:
  - Ja tara-ram!
  Tüdruk viskas palja jalaga granaati ja raputas oma vasepunaseid lokke. See sõdalane on ilus.
  Kuid teised pole halvemad. Anyuta viskas kingitust paljaste sõrmedega ja susises:
  - Ja tüdruk on super!
  Kuldjuukseline Maria tulistas ka, kukutades sakslase maha. Tüdruk on ka väga tubli ja ilus. Ja jälle viskas ta oma graatsilise palja jalaga granaati.
  Ka suur, kurvikas, võluv Matryona ei tagane. Ta on võimeline oma jalgadega granaate kaugele viskama. Ja nad lendavad ja tormavad mööda keerulist trajektoori.
  Alenka laulis, visates meislitud palja jalaga väikest, kuid hävitavat granaati:
  - Aga me teeme rakette...
  Anyuta hoidis seda entusiastlikult:
  - Ja nad blokeerisid Jenissei!
  Alla viskas palja jalaga granaati ja kilkas:
  - Ja suure balleti vallas...
  Maria käivitas taas kingituse, kasutades oma paljast alajäsemest, lauldes:
  - Oleme teistest ees!
  Matryona lasi oma suure, kuid väga ilusa ja harmoonilise jalaga välja granaadi ning urises:
  - Päike...
  Alenka tulistas ka hindu palgasõdurit ja susises:
  - See sädeleb....
  Anyuta tulistas, lõi araablase maha ja susises:
  - Jõgi....
  Maria tabas kuuli ja ütles:
  - Et hõbedaks saada...
  Marusya kukutas musta võitleja maha ja ütles:
  - Tuli välja...
  Alenka naelutas ja laulis:
  - Alates...
  Anyuta viskas granaadi oma palja graatsilise jalaga ja jätkas:
  - Tempel...
  Alla tegi lööki, lõigates mitu inimest maha, ja kähises:
  - Inimesed!
  Maria tulistas ja ütles:
  - Puhkus...
  Marusya hingas mõnuga, viskas jalaga granaadi, mis polnud pikka aega kingi näinud, ja ütles:
  - Troon...
  Alenka võttis selle ja susises:
  - Kasakas...
  Möirgaga tulistav Anyuta lisas:
  - Stanitsa...
  Alla tulistades kobra sisina ütles:
  - Rahulik...
  Maria tulistas ja ütles:
  - Kolmeteistkümnes...
  Marusya viskas granaadi kaugele ja paljastas hambad:
  - Aasta!
  Alenka laulis mõnuga, lõigates maha kolm araablast:
  - Pääsukesed...
  Anyuta tulistas, tappes natsid:
  - Nad tiirlevad...
  Alla vallandas, susisedes:
  - Päike...
  Maria löödud, laulab:
  - See särab...
  Marusya viskas taas paljaste jalgadega granaadi ja lisas:
  - Valges...
  Alenka pani kuuli sisse ja ütles:
  - Aiad...
  Anyuta susises möirgades:
  - Kuidas...
  Alla pani kuuli sisse ja susises:
  - Lumi!
  Maria tulistas ja ütles:
  - JA...
  Marusya saatis kuuli susisedes:
  - Neil on lõbus...
  Alenka vallandati säutsudes:
  - Kuidas...
  Anyuta ohkas, öeldes:
  - Väike...
  Alla jätkas rõõmuga:
  - Lapsed!
  Maria saatis kuuli ja jätkas:
  - Nad tantsivad...
  Marusya tegi lühikese paugu, öeldes:
  - Kasakad...
  Alenka lõi jalaga, viskas palja jalaga granaati ja urises:
  - Ringis!
  Anyuta tulistas ja säutsus:
  - Eh-ma!
  Tuline Alla saatis kuuli ja möirgas:
  - Suvi...
  Maria viskas granaadi palja jalaga ja haukus:
  - mitte talv!
  Marusya tulistas ja kiljatas uuesti:
  - Eh-ma!
  Alenka löödud ja möirgas:
  -Kui ainult...
  Alla viskas palja jalaga granaadi ja ütles:
  - raha...
  Maria susises mõnuga ja kukkus kuulipildujast alla:
  - tume...
  Marusya lasi paljaste sõrmedega klaasikillu välja, lõikas mitu kõri läbi ja susis:
  -Kubani jõgi
  Alla laulis kaasa, tulistades:
  - ja Doni jõgi,
  Maria võttis selle ja laulis, tulistades:
  - Jalutama minema...
  Marusya, visates mühinal paljaste sõrmedega naela, jätkas:
  - Kasakas...
  Alenka tulistas ja haukus:
  - jalutama...
  Anyuta tuksis ja jätkas:
  - Hüvasti...
  Tuline Alla tulistas ja susises:
  - Eh-ma!
  Maria tuksis ja pomises:
  - Suvi...
  Marusya võttis selle ja susises mõnuga, tulistades:
  - mitte talv...
  Alenka tulistas ja pahvatas:
  - Eh-ma!
  Anyuta läks persse ja ütles:
  - Häda...
  Alla tulistas ja susises:
  - mõistusest,
  Maria saatis kuuli otse laubale ja astus sammu:
  - Kõik...
  Marusya lasi uuesti palja jalaga granaadi ja lausus:
  - nad võtavad selle ära...
  Alenka ütles raevukalt:
  - kasakalt...
  Metsikult tulistav Anyuta susises:
  - Noh...
  Tuline Alla viskas paljaste sõrmedega granaadi, öeldes:
  -A...
  Maria kilkas ja möirgas:
  - Hüvasti...
  Marusya viskas kingituse uuesti ja kiljatas:
  - Jalutama minema...
  Müraga tulistav Alenka vastas:
  - Hüvasti...
  Alenka, lõigates ära palgasõdurid, laulis:
  - Ah!
  Anyuta fašiste maha raiudes ütles:
  -A!
  Tuli Alla susises:
  - Ah!
  Maria lihtsalt tabas seda ja ütles välja:
  - A!
  Marusya viskas paljaste sõrmedega keraamikatüki maha ja lausus:
  - Vaikne...
  Alenka viskas kingituse ka palja jalaga:
  - Kasakad...
  Anyuta võttis selle ja säutsus ning tulistas:
  - juhtima...
  Musta mehe palkmaja tuline Alla röökis:
  - vestlused...
  Maria, tulistades, jätkas:
  - Päris...
  Marusya vastas raevukalt, saates jalaga tulekaskaadi:
  - seistes...
  Alenka Nail jätkas rõõmuga:
  -vanad mehed...
  Anyuta, tulistades raevust, säutsus:
  - JA...
  Alla viskas palja jalaga granaati ja kilkas:
  - teadmata...
  Maria saatis naeratades granaadi, öeldes:
  - neid...
  Marusya susises raevust, visates palja jalaga granaati:
  -Mida...
  Paljaste jalgadega kingitusi visates ütles Alenka:
  -lõpeb...
  Anyuta tulistas ja tabas väga täpselt:
  - varsti...
  Alla viskas mürgise muigega surmakoorma ja röögatas:
  - Tasuta...
  Maria viskas granaadi ja kilkas:
  -need...
  Marusya keerutas paljaste sõrmedega klaasikildu haukudes:
  - päevad...
  Paljaste jalgadega laksutav Alenka sikutas raevust:
  - maailm...
  Anyuta, tulistas, pahvatas:
  - nad helistavad...
  Alla susises meeleheitlikult ja tulistas:
  - see...
  Maria tulistas, urises:
  - loll...
  Marusya haukus granaadi visates:
  - Ja...
  Alenka saatis kingituse surma:
  - vana...
  Anyuta susises suurest vihast, niites maha paar sakslaste värvatud indiaanlast:
  - Kõik...
  Alla jätkas möirgades ja relva väänades:
  - nad ütlevad ...
  Maria viskas paljaste sõrmedega granaadi ja ütles:
  - vajalik...
  Matryona röögatas ja naelutas:
  - vanametalliks...
  Alenka võttis selle ja säutsus, tulistades:
  - JA...
  Anyuta kiljatas tulistades:
  - kasutu...
  Tuline Alla viskas granaadi, urisedes:
  - paber...
  Maria lasi paljaste sõrmedega bumerangi välja ja ütles:
  -nad hakkavad...
  Matryona lõi palja kannaga granaati ja laulis täiel rinnal:
  -Raha...
  Alenka susises survega nagu nael:
  - Koos...
  Anyuta ütles raevukalt kingitust visates:
  - kahe peaga...
  Tuline Alla, olles külvanud surmasõnumi, tappes kümmekond araablast, kinnitas rõõmuga:
  - kotkas...
  Maria viskas uuesti granaadi ja laulis ekstaasis:
  - Melonid...
  Matryona, visates oma karedale kannale surmakingi, jätkas meeletult:
  - arbuusid...
  Alenka ütles raevukalt hävitamise olevikku käivitades:
  - nisu...
  Tuline Alla, susisedes, edastas:
  - rullid...
  Maria lasi ekstaasis välja granaadi ja ütles:
  - Helde...
  Matrjona hävitamise kingitusega purustas kümmekond võitlejat ja hüüdis: - jõukas...
  Alenka saatis oma palja võrgutava jalaga lööja ja ütles:
  - äär...
  Anyuta susises raevust, saates hävitamise sõnumi:
  - JA...
  Alla tulistades ütles raevukalt:
  - peal...
  Maria saatis uue kuuli ja sumises:
  - troon...
  Matryona löödud, saadetud palja jalaga, surma kingitus, möirgab:
  -istub...
  Alenka, tulistades raevust kuuli, susises:
  -V...
  Anyuta viskas palja jalaga granaadi ja pahvatas:
  - Peterburi...
  Alla susises täiega:
  - Isa...
  Maria saatis palja kannaga väikese plahvatuspakikese, öeldes:
  - Tsaar...
  Tulistav Matryona kinnitas kergesti:
  - Nikolai.
  Alenka hakkas nagu kobra susisema, tulistas ja kriiskas:
  - Raske...
  Anyuta viskas palja, pargitud jalaga granaadi ja pahvatas:
  - usu...
  Maria tulistas ja ütles:
  -Mida....
  Matryona lõi naela, viskas kingi siis palja kannaga, kiljudes:
  - varsti...
  Alenka ütles lõvi raevukalt tulistades:
  - hakkab tantsima
  Anyuta püreestatud:
  - Punane...
  Tuli Alla ütles karmilt:
  - seitsmeteistkümnes...
  Maria jätkas mõnuga ja laskmisel hoogu kogudes:
  -aasta...
  Matryona viskas taas palja jalaga granaadi ja pahvatas:
  - Nad teavad...
  Alenka susises vaimustunud ekstaasist:
  -ainult...
  Anyuta viskas metsikus hullus palja jalaga granaati ja kilkas:
  - peal...
  Tuline Alla säutsus hävitamise kingitust loopides:
  - taevas...
  Maria ütles terminaatoriharpia entusiasmiga:
  -inglid
  Palja jalaga surma suursugusust lööv Matryona susises:
  - sinu...
  Alenka lasi palja alajäsemega granaadi välja ja ütles:
  -Mida...
  Anyuta andis talle taas annihilatsiooni kingituse ja kostis:
  - sina...
  Punane kurat Alla laulis:
  - külaelanikud...
  Marusya lausus aplombselt, visates palja jalaga granaati:
  - ootan...
  Alenka lasi uuesti granaadi ja Dušanbet kaitstes laulis:
  - Eh-ma!
  Anyuta toetas agressiivselt, viskas palja jala ja graatsiliste sõrmedega pistoda, möirgades:
  - Suvi...
  Tuline kurat klõbistas erutusest ja vastas:
  - mitte talv,
  Maria, kuuli tulistanud, ütles raevukalt:
  - Eh-ma!
  Matryona ulatas granaadi palja jalaga ja susises:
  -Kui ainult...
  Alenka tulistas uuesti, lõi hiinlase maha ja kilkas:
  - raha...
  Anyuta laadis agressiivselt oma kuulipilduja maha ja tulistas vaenlaste pihta, susisedes:
  - tume...
  Maria viskas palja jalaga granaati ja susises:
  - Kubani jõgi...
  Matryona susises ja andis surma ning ütles:
  - JA...
  Alenka võttis selle kätte ja kostis jõuliselt:
  -Don River...
  Anyuta kiljatas täiest kõrist:
  -Jalutama minema...
  Maria viskas palja jalaga granaadi ja pahvatas:
  - Kasakas...
  Matryona tulistas uuesti, kukutas kaks mustanahalist meest ja röökis:
  - jalutama...
  Alenka tulistas kuuli ja tuli välja, öeldes rõõmuga:
  - Hüvasti...
  Anyuta möirgas nagu beluga ja ütles:
  - Eh-ma!
  Tulistav punajuukseline Alla jätkas:
  - Suvi...
  Maria märkis vaimustunud ekstaasiga:
  - mitte talv...
  Matryona haugub täiest kõrist, vallandades palja jalaga paki sisse suure plahvatuse:
  - Eh-ma!
  Alenka ütles imetlusega, visates oma palja kannaga granaati:
  - Häda...
  Anyuta, tulistades ja niites, urises:
  - alates...
  Tuli Alla jätkas:
  - hull...
  Maria tulistas, võttis selle ja ütles:
  - Kõik...
  Matryona tulistas, susises nagu kobra, tabades:
  - nad võtavad selle ära...
  Alenka kilkas intensiivselt, tabades:
  - sa...
  Tulistav Anyuta ütles raevukalt:
  - Kasakas...
  Tuline Alla viskas veel ühe granaadi ja kiljatas:
  - Noh...
  Maria pahvatas karmilt:
  -A...
  Matryona viskas palja jalaga granaadi ja urises:
  - Hüvasti...
  Alenka, taas paljaste sõrmedega, viskas sidrunit, hüüdes:
  - jalutama...
  Anyuta sumises nagu herilane ja viskas palja jalaga granaati ning ütles:
  - Hüvasti...
  Maria survega, tulistades, haukus:
  - Noh...
  Matryona, visates granaadi minema, kilkas ja möirgas:
  - A...
  Alenka vastas karmilt, lüües kingi, mille palgasõdurid talle jalaga viskasid:
  - Hüvasti...
  Anyuta röögatas, hüpates palja jalaga granaadi otsa:
  - Jalutama minema...
  Alla viskas kingi palja jalaga minema ja pahvatas:
  - Hüvasti!
  Ja tüdrukud puhkesid üksmeelselt naerma... Ei, Dušanbe ei ole sakslaste jaoks kerge. Kuigi kasutusele võeti märkimisväärsed välismaiste jalaväe väed. Hindudel, aafriklastel ja araablastel on talvel raske võidelda ja seetõttu saatsid natsid nad Kesk-Aasiasse. Siin kasutatakse neid nagu kahuriliha. Ja nad saadetakse tapale. On tekkinud uus linn, mis pakub ägedat vastupanu: Dušanbe.
  Sakslased pommitasid Nõukogude positsioone raskepommide ja napalmi abil. Nad tulistasid iseliikuvatest relvadest ja haubitsatest ning tõid välja gaasiheitjad. Ja nad kasutasid isegi kuni kümne tonni kaaluvaid pomme. Nad murdsid Venemaa põlvedest.
  Dušanbe muutus varemeteks, mis tulistati sõna otseses mõttes tühjalt kohalt.
  Alenka, paljajalu, jalas ainult aluspüksid, komponeerides läks, hakkas laulma;
  Olen meie emakese Venemaa sõdalane,
  Lihtne tüdruk, alati paljajalu...
  Vahel varesed nutsid alatult,
  Aga ma usun, et unistus täitub!
  
  Astusin komsomoli näljasena,
  Peaaegu alasti pärl külmas...
  Aga ma viskan fašisti pjedestaalilt maha,
  Andke Adolfile tema pikk nina!
  
  Ära usalda komsomolitüdrukut,
  Ei suuda universumit ohjeldada...
  Ja siin kõlab selge hääl,
  Meie sõjavägi on tõusnud meie Isamaa tippu!
  
  Suure Venemaa eest,
  Võitle, palun, tee pioneer ilma hirmuta...
  Kuigi sa tead, et põllud on verega kastetud,
  Aga näita mulle, sa oled vapruse näide!
  
  Komsomoli liikmete jaoks on taevas õnn,
  Tüdrukul pole muret...
  Kõik on tema uhkes, hiilgavas väes,
  Ja füürer saab abordi saatuse!
  
  Aga aeg on karm - Hitler tuleb,
  Ta suudab isegi kohutava alistada...
  Ta viskab rakette sama heldelt kui pomme,
  Võimeline muutma kõik sõdurid mänguks!
  
  Kuid uskuge mind, tüdrukud ei tunne hirmu,
  Granaadi viskamine palja jalaga...
  Ta on alasti - tema särk on põlenud,
  Võitlus teadmata hordi vastu!
  
  Komsomoli liikmeid pole - piisavalt sõnu,
  Ta ei tea seda sõna - ma ei saa!
  Ja Krautid jooksevad minema nagu vargad,
  Kui tüdruk ajab jala sirgu!
  
  Jah, võitle poolalasti külma käes,
  Uskuge mind, sellisele tüdrukule on määratud...
  Ta on lahingutes lopsaka roosi värvi,
  Ja ta tapab Krautsid, nagu ta tahtis!
  
  Tiigrisõdalane naljatledes koputas
  See põles tuhaks nagu napalm...
  Ja fašist Adolf sai selle koonu,
  Asjata ründas Fritz Venemaad!
  
  Sõdurid ei tea, mida me teeme,
  Millal saabub rahuaeg maa peale...
  Kuid paljajalu komsomoli liikmed noogutavad,
  Ja nad avavad konto kõigi saavutuste jaoks!
  
  Nad tahavad kõike ise saavutada
  Komsomolimeeste jaoks pole taeva tihnikuid...
  Kuigi nägusid õnnistatakse ikoonist,
  Me ei söö Luciferi lõunat!
  
  Nad vallutasid Moskvast tagasi hulga bandiite,
  Kuigi Kolmas Reich on ilma sõnadeta võimas...
  Me tapame parasiidid tankidega,
  Ja pimedust lõikab läbi ere päikesekiir!
  
  Ja jookse paljajalu läbi lumehangede,
  Tüdrukule pole see üldse raske...
  Me ei karda läikivaid leeke,
  Kuigi me teame seda, on see lihtne!
  
  Nõukogude Liit - kodumaa on suur,
  Selles on iga sõdalane sõime rüütel...
  Poisi mähkmetest on kuulda möirgamist,
  Ja sa võitsid hordi ja vastased!
  Pärast seda, kui natsid okupeerisid suvel Uuralid, ühinedes jaapanlastega. Stalin ja tema meeskond läksid metsa ja kuulutasid välja partisanisõja. Ja Fuhrer hakkas moodustama kohalikest vägedest diviisi. Eelkõige kasutati partisanide vastu Vlasovi Vene Vabastusarmeed. Ja mõned monarhilised koosseisud. Lisaks kutsuti keiser Vladimir III füüreri nominaalse kaasvalitseja printsi rolli.
  Kuid see on puhtalt nominaalne.
  Praeguseks on Saksamaa väliselt rahunenud. Sakslased vallutasid Prantsusmaa, Hollandi ja Vene maade kolooniad. Suurbritanniaga oli auväärne rahu, USA pole veel pead välja pistnud ja tal on probleeme riigisiseselt ja majandusega.
  Suhted Jaapaniga muutusid aga märgatavalt keerulisemaks. Ta okupeeris Indohiina, mida sakslased pidasid oma kolooniaks. Ja natsid meenutasid ka Saksa valdusi, mille jaapanlased Esimeses maailmasõjas vallutasid. Nagu, kas poleks aeg need tagasi tuua? Sellegipoolest käitusite ebaausalt.
  Samal ajal kui suhte olemus ja olemus kuumenesid. Pealegi sõdisid jaapanlased Hiinas üha enam. Ja nad liikusid mööda kollast territooriumi.
  Sakslased säästsid oma jõudu, moodustades aarialaste juhtimisel välisdivisjone.
  Ostsime uued tankid: "Tiger", "Panther", "Lion" ja "Mouse". Viimane tank osutus aga liiga raskeks ja sõjaväeeksperdid lükkasid selle tagasi.
  Sakslased hakkasid Jaapanile survet avaldama, nõudes territoriaalseid järeleandmisi. Samuraid hakkasid vastu. Selle tulemusena puhkes 20. aprillil 1944 uus sõda. Sakslased ründasid jaapanlasi ja hakkasid neid tagasi tõrjuma.
  Lahingud näitasid Jaapani maavägede nõrkust, kuid samas, et Panther oli täiesti asjalik tank ja üsna tõhus. Ja veelgi parem on täiustatud külgkaitsega Panther-2.
  Jaapanlased said lüüasaamise järel lüüa ja taandusid. Nõukogude tüdrukud osalesid lahingutes. Nad võitlesid enesekindlalt.
  Ja siin on viis komsomolitüdrukut lahingus jaapanlastega oma parimas vormis.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria ja Matryona võitlevad nagu lõvid. Nad tulistavad, viskavad paljaste, meislitud jalgadega granaate ja raputavad paljaid rindu.
  Ja samal ajal nad ka laulavad;
  Pole ilusamat Venemaa kodumaad,
  Maailmas pole ilusamat jõudu...
  Tähed kastsid musta sametit,
  Saada rüütlitele tervitused!
  
  Komsomoli liikmed armastavad ka võidelda,
  Ja jookse paljajalu bikiinides,
  Kihutage paljaste kontsadega läbi lumehangede,
  Et krauti rusikaga lüüa!
  
  Universumis pole kallimat riiki,
  Mis on mu särav isamaa...
  Oma muutumatu jõuga lahingutes,
  Meie vene perekond muutub tugevamaks!
  
  Me võitlesime õigeusu mõõgaga,
  Ja nüüd on kommunism selja taga...
  Meie inimesed on saanud universumis kuulsusrikkaks,
  Ja kuri fašism visatakse kuristikku!
  
  Kui palju kangelasi on Isamaal?
  Lahingus nii beebi kui vanamees...
  Me kõnnime vormingus läbi Berliini,
  Meie usk on tugev monoliit!
  
  Tea, et Jeesus kontrollib meid,
  Ta on suur, vene, valge jumal!
  Kuri Kain hävitatakse,
  Palvetage, et Püha perekond aitaks!
  
  Me kõik saame, me saame palju ära teha,
  Saame hakkama iga ülesandega...
  Ära räägi natslikku rumalust,
  Ma lendan taevasse nagu lind!
  
  Võimsa Svarogi jõud on meiega,
  Ja püha Issand Kristus...
  Palu Jumalalt igavikku
  Olge Rodile lõpuni ustav!
  
  Meie ilus Jumal, püha, kõikvõimas,
  Et ta valis oma krooniks Venemaa...
  Me lammutame selle tema jaoks maha, kui meil on katuseid vaja,
  Igavesti meie südames Sa oled Isa Rod!
  
  Palu Ladalt õnne,
  Las ta kingib noormehele armastust...
  Kui meil on vaja tagasi anda, saame vastu võidelda,
  Lõppude lõpuks on meil kuum veri!
  
  Loome universumi avarused,
  Meie, venelased, lendame tähtedest kõrgemal...
  Las kannatused kaovad igaveseks,
  Lõppude lõpuks on meil üks Kõigeväeline Jumal!
  
  Me kõik seisame Rodi eest,
  Ja särava Kristuse nimel...
  Fuhrer karvane uroyu,
  Meie usk on tugev ja puhas!
  
  Nii ehitame kommunismi põhjust,
  Oleme Isamaal kõigist teistest kõrgemad, tea...
  Murrame fašismi ikke, uskuge mind,
  Ja paradiis tuleb universumisse!
  
  Annaks jumal, et me saaksime tugevamaks lihaseks,
  Ja saada tugevamaks nii kehalt kui hingelt...
  Maailmas pole võimsamaid sõdalasi,
  Purustagem vaenlane teraskäega!
  
  Valge jumal äratab kõik üles, usu mind,
  Seetõttu pole hirmutav surra...
  Kõik kuradid hajuvad nurkadesse,
  Uskuge mind, kommunismi ei tallata!
  
  Ja perekonna nimel me võitlesime,
  Hiiglane Stalin viis meid lahingusse,
  Varsti näeme kommunismi,
  Ja vene ja grusiin on ühtsed!
  
  Koos saame tugevamaks kui kõik deemonid,
  Perekond annab meile jõudu ja õnne...
  Ja õnneks see ei kesta kauem,
  See, et ma avasin sulle tee luule juurde!
  Ühesõnaga, Jaapan on tõesti nõme. Ta kaotab sõjad ilma igasuguse võimaluseta.
  "Panther"-2 kogub endale punkte probleemideta. Ta on superklassi tank. Lahingukatsed on näidanud, et see sõiduk suudab vastu pidada Jaapani relvade tabamustele igast küljest.
  Ja selles paagis on muidugi Gerda, Charlotte, Christina ja Magda. Võitleb nelja tüdrukuga.
  Ja nad tulistavad aktiivselt jaapanlasi. Tabamused tekivad naelte löömise monotoonsusega.
  Paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutav Gerda piiksab:
  - Ma olen sõdalane uuest paradiisist!
  Charlotte tulistas, paljastas hambad ja möirgas:
  - Ja ma olen kosmosesügavustest!
  Christina, jätkates tulistamist, irvitades vastas:
  - Ja pole kedagi, kes mind takistaks!
  Magda tulistas ja ütles agressiivselt:
  - Ma olen sõdalane põrgulikust spektrist!
  Ja jaapanlased hävitasid tüdrukud ilma igasuguse haletsuseta. Nad tegutsesid suurenenud agressiivsusega. Nende liigutused ja kiirus on hämmastavad.
  Ja nad ise on paljajalu ja bikiinides. Need on metsavahi tüdrukud. Isegi jaapanlased hakkavad alla andma.
  Ja Krautid hakkasid maanduma metropoli endasse. Nad tegutsesid ülimalt tõhusalt. Lahingutes osales ka mitmeotstarbeline TA-152, mis osutus Focke-Wulfist tugevamaks.
  Kaks tüdrukut kaklevad: Albina ja Alvina.
  Võluvad saksa naised, mõlemad blondid. Ja kuidas nad lennukitelt jaapanlasi tabavad.
  Albina tegi paugu, lasi alla tosin lennukit ja möirgas:
  - Ma olen nii lahe tüdruk!
  Alvina tulistas ka, tappis kümmekond vastast ja kilkas:
  - Lihtsalt lõvi!
  Ja mõlemad tüdrukud on täielikus šokis!
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova aitavad Wehrmachtil Tokyo vallutada. Nad järgivad supernõia korraldusi. Ja mis seal veel teha on? Te ei istu käed rüpes ja ei vaata sõja edenemist.
  Poiss ja tüdruk ei suutnud sõja mõõna pöörata. Nii selgus, et nüüd vehivad nad lihtsalt mõõkadega.
  Nad raiuvad samurai maha ja loobivad granaate paljajalu.
  Oleg Rybachenko lõikas maha tosin jaapanlast ja ütles:
  - Piiril on sünged pilved...
  Margarita, purustades vaenlasi mõõkadega, jätkas:
  - Karm maa on mähitud vaikusesse!
  Ja ta viskas palja jalaga granaadi.
  Oleg jätkas vaenlase ründamist, viskas paljaste varvastega tapja kohale ja möirgas:
  - Amuuri kõrgetel kallastel!
  Margarita, jätkates tulistamist ja visates oma paljaid, päevitunud jalgu, kirjutas:
  - vikatitega plutokraadid seisavad!
  Ja kuidas neiu naerma puhkeb. Ja ta võtab selle ja lööb samuraid...
  Terminaatori lapsed läksid metsikuks. Lõpuks püüdsid nad isegi Mikado enda kinni.
  Noored sõdalased võitlesid raevukalt. Nad loopisid paljaste jalgadega granaate ja tulistasid kuulipildujatest.
  Ja kui ninjad ilmusid, viskas poiss neile varvastega tähe ja lõi maha viis tükki.
  Ja ka tüdruk viskas palja jalaga mõrvarit, lõi kuue maha ja laulis:
  - Isamaa suuruse eest.
  Ja siis lõikasid koletislapsed sõna otseses mõttes maha kõik valvurid.
  Ja nad said selle eest Fuhreri käest auhindu. Pealegi oli võimalik anda kõrgemaid, arvestades, et Jaapani keiser ise oli vangistuses.
  Poisid said Tammelehtedega Raudristi Rüütliristi. Mis on iseenesest suur au.
  Fuhrer suudles Margaritat hüvastijätuks põsele ja ütles:
  -Te olete tõelised aarialased! Sa võid teenida minu sõjaväes!
  Koletiselapsed hüüdsid:
  - Meil on hea meel püüda teenida inimkonna rahu ja õitsengu eesmärki!
  Ja nad ise suutsid vaevalt kiusatusele vastu panna, kägistasid füürerit paljaste varvastega. Aga nõid andis neile juhised: kuna NSVL vallutati, siis las sakslased ühendavad maailma.
  Tõepoolest, füürer otsustas, et pole vaja peatuda. Ja kuulutas Suurbritanniale sõja.
  Selleks ajaks, 1945, olid sakslased soetanud tugevad reaktiivlennukid ja neil olid E-seeria tankid.Uued sõidukid olid varasematest arenenumad ja kompaktsemad. Eriti edukaks osutus E-75, mis töötati välja Saksa tankiehituse uusima projekti järgi - mootor ja käigukast koos põiki paigutusega.
  E-75 osutus otsmikus hästi kaitstuks: kere ülaosas 200 mm ja põhjas 160 mm, 45 kraadise nurga all. Kere küljed on nõlvadel 120 mm, pluss 50 mm lisakilbid ja torn on 252 mm ees 60-kraadise kalde korral ja 165 mm küljed on kahetasandilistel nõlvadel nagu "Tigeril"- 2, ainult veelgi suurem, kuna torn on märgatavalt madalam.
  E-75 oli võrreldes Tiger 2-ga ligi meeter madalam, kuid pikem ja laiem ning soomus oli palju paksem ja kaldus. Samal ajal kasvas kaal vaid seitsmekümne viiele tonnile, mis 1250 hobujõulise mootoriga tagas parema sõiduomaduse kui Tiger-2 oma. Uus Saksa sõiduk oli paremini maskeeritud, töökindlama ja kergema jõuülekandega ning võimsama kahe, õigemini isegi nelja tüübi püssiga.
  Esimesega on tankid kõige lihtsam hävitada: 88 mm 100EL, ideaalne relv sihtmärgi laskmiseks, äikesetorm Inglise sõidukitele. Võimsam, aga ka võimeline hävitama 105 mm 100 EL tanke, tabades isegi Churchillisid kaugelt ja suutma tungida otse Tortillasse. Ja 128-mm 55 EL kaliibriga õhutõrjekahur on mugavam ja tõhusam tulistamiseks nii soomustamata sihtmärkide kui tankide pihta. Ja veelgi suurema kaliibriga, ründerüstolile lähemal, 150 mm kahur, mis on aga võimeline tulistama tanke.
  E-75 on kõigist Briti ja Ameerika mudelitest parem sõiduk ning ainult haruldasel Tortilla tankil on võimalus sakslast lähedalt tabada.
  Kuid kaheksakümmend tonni kaaluv "Tortilla" pole masstoodang ja pealegi kaalub iseliikuv relv kaheksakümmend tonni koos 600 hobujõulise mootoriga. Seega toodeti neid vaid paarkümmend.
  Seega on E-75, mis sai prioriteedi ja sai 1945. aastal enim toodetud, tegelikult peaaegu haavamatu. Kuid sakslased ei vajanud liiga palju tanke. Seega on Briti tankiväed nõrgad. Kerged ja kiired iseliikuvad relvad E-10 ja E-25 võitlesid džunglis hästi. Niisiis... Sakslased alustasid pealetungi Indiasse ja võitsid brittide ja ameeriklaste koloniaalvägesid ilma suurema pingutuseta.
  Päris ajaloos said nad nõrgematelt kergesti jagu, kuid siin pole Wehrmacht neile lähedal.
  USA ei loonud 1945. aastal pommi. Üldiselt lõid ameeriklased selle relva peaaegu kõigis universumites palju hiljem. Lihtsalt NSV Liidul oli pärisajaloos väga õnnetu, et USA seda tegi.
  Üldiselt on selgelt mingi eriline jõud, mis kukutab kokku kõik võimu saavutanud impeeriumid.
  Nii nagu oli Tsaari-Venemaaga, kes lasi kasutamata oma võimaluse maailma hegemooniaks, nii oli see ka NSV Liiduga ja nii on viimasel ajal ka USAga. Jah, ilmselt ootavad Hiinat mured, kui ta liiga tugevaks muutub. Kuid on selge, et supernõid püüab inimkonda erinevates universumites ühendada.
  Sakslased vallutavad nüüd India ja liiguvad koos türklastega läbi Egiptuse. Nad võidavad ilma suuremate raskusteta. Ja nende põhiprobleem on kommunikatsioonide, varustuse pikenemine ja paljudes kohtades teede puudumine.
  Saksa tüdrukud kaklevad muidugi seal, kus saavad ja kus mitte.
  Shella ja Margaret võitsid inglasi Aleksandrias, lüües välja üle kümne tanki. Ja nüüd kihutavad nad oma E-50-ga mööda Niiluse jõge ja võitlevad juba Sudaanis.
  Nende tank on täiustatud "Panther", mille soomus on sama paks kui Tiger-2 oma, ainult suuremate kallakutega. Sõiduk ise on väikese torniga Pantherist oluliselt madalam ja paigutus on väga tihe. Selles autos on Shella, Margaret ja Ellie - meeskond on vähenenud kolmele inimesele. See on ka märkimisväärne ruumi kokkuhoid. Sõiduki kaal seega ei ületanud 50 tonni ja see oli relvastatud 88-mm kahuriga, mille tünn oli 100 EL. Relv on väga täpne ja tulistab kaksteist lasku minutis. Lisaks, võrreldes Tiger-2-ga, rippuvad külgedel endiselt 50-millimeetrised kilbid, nii et Saksa autost ei saa lihtsalt läbi murda. Ja selle 1200 hobujõuline mootor on võimendatud.
  Kolm tüdrukut sõidavad kaasa ja lasevad Churchilli nähes täpselt. Jah, inglise tankil on üks eelis - hea esisoomus. Kuid relv on üsna nõrk ega ole Saksa sõidukile ohtlik. Isegi E-50 jaoks, mis oma kilpide tõttu on palju paremini kaitstud kui Tiger-2 või veelgi enam eelmine Panther.
  Tulistades Shella, olles Shermani eemalt hävitanud, märkis:
  - Siin me tulistame iseennast... Ja mis meid kõiki järgmisena ees ootab?
  Margaret vastas:
  - Võim maailma üle!
  Ellie tulistas Churchilli pihta ja laulis:
  - Aga mul on veel üks kirg, see on jõud, ainult jõud!
  Ja bikiinides tüdrukud hävitasid veel ühe inglise tanki, lauldes:
  - Pole vaja kulda ja raha! Ja ma vajan, et inimesed mu ees põlvitaksid!
  Ja Shella vajutas taas paljajalu juhtkangi nuppe, tabas vaenlast ja möirgas:
  - Inimesed olid põlvili! Üle kogu maakera pinna!
  Sõdalased jätkasid tulistamist. Kuid Briti tankid said otsa ja koloniaalväed hakkasid alla andma.
  Vahepeal otsustas Fuhrer Mainsteini nõuandel võtta ette hulljulge seikluse: 1945. aasta detsembris maabusid sakslased julgelt Suurbritannias. Ausalt öeldes ei oodanud keegi seda! Antud juhul osutus sellise otsuse dikteerituks arvutus, et öösel on veel parem ellu jääda.
  Külm vesi pole aga takistuseks.
  Ja kui kõvasti sakslased keppisid.
  Gerda tankimeeskond naasis Indiast. Vaatamata talvisele külmale võitlesid tüdrukud paljajalu ja bikiinides.
  Aga nende tank E-75 töötab. Tüdrukud on just maandunud ja võitlevad kõige raskemal hetkel, tõrjudes neid merre visata soovivate tankide rünnakut.
  Gerda valis 88 mm 100 EL relva. See on üsna soomust läbistav ja sellel on palju kestasid. Tüdrukud töötavad paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades ja britte hävitades. Ja samal ajal nad laulavad:
  - Ja suur Reich ütles teile - ära triivi,
  Purustame kõik, liigutame mägesid ühe hooga!
  Gerda tulistas, palja jalaga juhtkangi nuppu vajutades ja kilkas irvitades:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Charlotte tulistas ka, kasutades paljaid varbaid ja krigistades hambaid paljastades, purustades Churchilli:
  - Ja au meie armeele!
  Christina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe, põrutas vastu inglise autot ja möirgas:
  - Au ka meile!
  Siis Magda pressis paljaste jalgadega. Ta purustas vaenlase, hävitas Shermani ja andis välja:
  - Ja au meie vaimule!
  Tüdrukud töötasid ja hävitasid Briti tanke.
  Kaklesid ka Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova. Hüperkõikvõimas nõid käskis, nii et see tuleb täita. Künd oma surematuse nimel.
  Poiss ja tüdruk viskasid paljaste jalgadega granaate ja niitsid kuulipildujatega jalaväge.
  Poiss Oleg viskas seda nagu granaati ja lõhkus Inglise auto roomikud. Ta pöördus ja jooksis naabrile otsa. Ja mõlemad tankid plahvatasid.
  Poiss karjus:
  - Au meie kodumaale!
  Margarita Koršunova viskas ka paljaste varvastega granaati ja murdis Churchilli jäljed. Ta tegi tagasipöörde ja põrkas kokku Shermaniga. Mõlemad tankid läksid põlema ja hõõgusid nagu küünlad.
  Tüdruk haukus:
  - Au isamaale ja surm vaenlastele!
  Oleg Rõbatšenko viskas taas paljaste jalgadega kaks granaati korraga. Nad tabasid roomikuid ja korraga põrkasid kokku neli tanki. Üks neist osutus "Tortillaks". Ja isegi selline mastodon hakkas tükkideks kiskuma.
  Poiss kilkas:
  - Muutuste eest maailmas!
  Pöörde andis ka Margarita Koršunova. Niitis britid maha. Ta viskas paljaste varvastega granaate ja möirgas:
  - Uue õiglase tellimuse eest!
  Tema viske tagajärjel põrkasid kokku kaks autot korraga ja neiu naeris.
  Oleg viskas ka palja jalaga tapjakingitusi ja märkis vaimukalt:
  - Mis järjestust sa silmas pead?
  Maimude viskamise tõttu põrkasid kokku kaks Briti autot.
  Margarita lasi paljaste sõrmedega surma kingituse, lükkas kaks autot ja vastas ausalt:
  - Kindlasti mitte saksa keele jaoks! Aga paraku on hea, et nõid meid oma rahva vastu võitlema ei sundinud!
  Oleg Rõbatšenko võttis granaadi ja viskas selle palja jalaga, lükkas selle Pershingi ja Churchilli jälgedesse ning möirgas siis:
  - Ma olen superterminaator!
  Ja kuidas poiss naerab!
  Koletislapsed niitsid maha ka jalaväe ja andsid neile tulepurskeid. Ja iga kuul tabas sihtmärki.
  Britid olid selgelt kurnatud. Ja ilusad ja surematud lapsed saatsid oma paljaste jalgadega hävituspakke. Ja nad hävitasid Suurbritannia.
  Ja taevas võitlesid väga ilusad, paljaste jalgadega ja bikiinidega neiud: Albina ja Alvina. Tüdrukud olid lühikese ajaga alla tulistanud juba üle kolmesaja lennuki, saades hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi.
  Nüüd on aga mõlemad kaunitarid juba neljasaja auto numbri lähedal. Ja siis ootab neid veelgi kõrgem tasu: Raudristi Rüütlirist kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Albina lööb inglise auto ümber, keerutab seda ja laulab:
  - Merelaines ja raevukas tules!
  Pärast seda tulistas üks 30 mm kahuripuhang selle Me-262 X-lt alla veel viis lennukit ja kostis:
  - Ja raevukas ja raevukas tules!
  Alvina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Ta lõikas oma õhukahuritega Briti lennukid alla ja möirgas meeletult:
  - Ja tee vägitegu!
  Ja seitse lennukit purunesid ja purunesid kildudeks.
  Albina pöördus uuesti ümber ja jälle lõikas nagu löök maha neli vaenlase lennukit ja kilkas:
  - Selle nimel peaksite elama!
  Ja jälle vajutab ta paljaste jalgadega juhtkangi nuppu.
  Alvina andis ka vastasele laksu. Purustas lennukid ja möirgas:
  - Aastatuhandete uue usu eest!
  Pärast seda tulistas ta alla veel kolm Briti õhujõudude lennukit.
  Tüdrukud ületasid selles lahingus neljasaja alla kukkunud auto tulemuse. Ja nad jõudsid uuele tasemele.
  Neid autasustati: Raudristi Rüütliristidega kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja London ise oli rünnaku all. Sakslased ei lasknud end kukutada ja piirasid Inglismaa pealinna ümber.
  Ja Aafrikas kaklesid Shella, Margaret ja Ellie kuumuses. Kolm tüdrukut võtsid kinni inglise kindrali. Ja nad sundisid teda suudlema oma paljaid jalgu, kergelt rohelist rohelist.
  Shella, Margaret ja Ellie hakkasid seejärel vange vägistama. Nad lihtsalt koorisid need maha ja sõitsid siis pulseerivatel jadevarrastel. Ja neile väga meeldis.
  Siis hakkasid tüdrukud jahti pidama ja sõid rõõmsalt gnuu. Ja siis nad hüppasid ringi nagu metslased.
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova kihutasid ümber Buckinghami palee. Nad hävitasid vaenlase kuulipildujatulega ja granaatide loopimisega, kasutades paljajalu.
  Ja mõlemad sõdalased skandeerisid endamisi:
  - Me võitleme supermeeste stiilis!
  Samal ajal viskasid lapsed paljaste näppudega välja ka tähti, mis tabasid paleevalvureid ja valvureid. Oleg lõikas bumerangi viskega maha tosin ja pool kaardiväelast ja möirgas:
  - Kosmoseajastu armee jaoks!
  Margarita lasi ka tüdruku palja jalaga bumerangi välja, lõikas maha kümmekond vastast ja haukus:
  - Siin on uued lahedad asjad!
  Nii poiss kui tüdruk suundusid trooniruumi. Seal ajasid need Terminaatori lapsed Churchilli ihukaitsjad laiali. Ja see tegelane valiti pärast häbiväärset rahu Saksamaaga uuesti peaministriks.
  Pärast seda lõid lapsed Churchilli paljaste kontsadega vastu lõuga. Ta kukkus surnult maha.
  Nii tabati Briti peaminister ja ülemjuhataja.
  Oleg Rõbatšenko viskas palja jalaga teravalt teritatud ketast, lõikas maha kaheksa kaitset ja märkis:
  - Me ei tee ükskõik millist tööd!
  Margarita lasi ka paljaste varvastega bumerangi vette ja möirgas:
  - Aga me teeme seda hästi!
  Suurbritannia pealinn langes ja Inglismaa ise kapituleerus. Nii keerati kolmandast maailmasõjast veel üks lehekülg. Tõsi, USA oli veel ees ja üle ookeani oli vaja hüpata. No okei, poisid ikka aitavad.
  Sakslased maabusid Islandil juba 1946. aasta jaanuaris. Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova pälvisid Hitleri isikliku vaenlase Wilson Churchilli tabamise eest Raudristi Rüütliristi ordeni hõbelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja lisaks veel sõjaliste teenete kuldrist teemantidega. Miks lapsi heldelt tähistati?
  Nüüd on nad aga Islandil. Oleg Rybachenko kannab ainult lühikesi pükse ja Margarita Koršunoval uus tuunika. Ja lapsed on muidugi paljajalu. Ja nad loobivad endale tähti ja granaate.
  Ja jaanuari külmad surematuid tüüpe ei häiri. Poiss ja tüdruk hävitavad oma vastased. Ja nad niidavad neid kuulipildujatega.
  Ja jälle loobitakse paljajalu bumerange.
  Oleg ütleb:
  - Meie partei on tugev!
  Palja jalaga ketast viskav Margarita kriuksub:
  - See ei pruugi olla meie oma, kuid see on tugev!
  Ja tüdruk lööb teda kuulipildujaga... Ja siis annab ta palja kannaga granaadile järele.
  Pärast seda hävitavad lapsed ameeriklasi veelgi.
  Island on langenud.
  Seejärel okupeerisid sakslased Gröönimaa ja liikusid edasi Kanadasse. Seal oldi juba palju aktiivsemad.
  Kanadas võitlesid Oleg ja Margarita rannikul ja tõrjusid ameeriklaste rünnaku. Suutsime pealetungi tõrjuda. Ja jälle rünnakul. USA armee taandub. Ja te ei saa peatada võitlevate meeste marssi.
  Ka Gerda liigub oma kaaskonnaga edasi. Selle E-75 paaki moderniseeriti veidi, paigaldades 1500 hobujõulise gaasiturbiinmootori. Tank on nüüd kiiremaks muutunud... Ka soomuki kvaliteet on mõnevõrra paranenud.
  Kuid ameeriklastel pole midagi väärt. Ainult pikk, lootusetult vananenud Sherman ja veidi parem Pershing. Ja need tankid ei ole sakslastele rivaalid.
  Tõsi, nad proovisid panna masstootmisse T-93, mis kaalub vaid üheksakümmend kolm tonni ja millel oli 305-millimeetrine esisoomus, ainsana kaitsega, isegi mitte tanki, vaid iseliikuva püssi. Kuid see ei õnnestunud väga hästi. Sellesse tungis aga lühikese vahemaa tagant 105 mm 100 EL kahuriga ka uraani tuumaga Saksa masin.
  Gerda lõi Shermani rusikaga ja vingus:
  - See on isegi natuke igav!
  Charlotte vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja möirgas:
  - Ja see saab olema kõik ja väga lahe!
  Tüdruk murdis Pershingi.
  Ja siis tulistas ka Christina. Ameerika Grant lõi ja möirgas:
  - Uue korra eest maailmas!
  Siis tulistas Magda. Ka paljajalu ütles ta:
  - Muutuste jaoks paremuse poole!
  Ja veel üks Ameerika tank põleb.
  Jänkid annavad juba alla. Nad panevad relvi kokku. Ja neiu suudleb oma paljaid tolmuseid taldu.
  Toronto võetud. Tüdrukute edu arendamine ja Wehrmacht on juba sisenemas Ameerika Ühendriikide territooriumile.
  Mõned väed läbisid ka Alaska. Nad vallutasid idast Kanada ja vaenlase territooriumi.
  Seega on tekkinud kriitiline olukord. Sakslased ja nende välishordid liiguvad mööda Ameerikat. Kõik on väga karm ja ohtlik.
  Viis tüdrukut Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona saabusid Ameerikasse, et võidelda vabatahtlikena Kolmanda Reichi hordide vastu. Kõik viis tüdrukut on väga ilusad ja räägivad inglise keelt. Stalin keeldus saatmast kogu naispataljoni, kuna see oleks vastuolus fašistliku impeeriumiga sõlmitud rahutingimustega . NSV Liit pidi iga hinna eest aega võitma, samal ajal kui natsid USA-d ründasid.
  Viis tüdrukut on vabatahtlikud: nad elasid läbi peaaegu kogu sõja Brestist ja Bugist Orenburgini. Ja nad võitlevad natsidega teisel pool Maad Hondurase pealinnas.
  Tegucigalpa on kaitse üks peamisi tugipunkte, mis seisab vastasseisus kirju hordiga. Hätta sattusid nii jaapanlased kui ka Aasia hordid. Sakslased ise võitlesid ainult tankidega ja jalavägi oli täielikult mitte-aaria rahvastest. Nad ajasid edasi aasialasi, mustanahalisi ja araablasi.
  Alenka tulistas, lõi ära kaks aafriklast ja säutsus:
  - Lihtsalt Tšingis-khaani hord!
  Kuldjuukseline Maria, olles kuulipildujaga kolm indiaanlast maha raiunud, tõstis oma paljad, pargitud jalad tippu. Ja ta ütles:
  - Me jahvatame kahuriliha!
  Kild granaadist lendas ja lõi Mariale palja, ümara kanna. Tüdrukud võitlevad traditsiooniliselt bikiinides ja paljajalu. Ja kui see teravaga vastu karedat tütarlapselikku talda lööb, siis on natuke valus.
  Kaunitar pilgutas uuesti silma ja tulistas... Maria on väga sale, keskmist kasvu ja täiusliku figuuriga.
  Alenka on pikem, majori auastmega ja isegi Nõukogude Liidu kangelane. Aga ka peaaegu alasti, vaevu bikiinidega kaetud. Väga pargitud, aga juuksed on valged. Ja Alenka laseb väga täpselt. Ja talle meeldib paljaste jalgadega granaate visata.
  Kaunis Alla tulistab ja lööb tulepuhanguga maha neli araablast. Tema juuksed on punased, õigemini vaskpunased, nagu proletaarsel lipukirjal. Ja kui tuuled puhuvad, on see nagu revolutsioonilipp. Tüdruk sädeleb oma smaragdisilmadega nagu tähed. Ja pühib vaenlased julmalt minema.
  Anyuta on ka blond. Ja ta tulistab kuulipildujast. Tüdruk pani oma paljad jalad maha ja tegi paugu. Viis erinevat võitlejat paiskusid õhku ning nende vastaste rinnast ja kõhust lendasid karmiinpunased vereallikad.
  Anyuta täidlasi huuli lakkudes siristas:
  - Sõda on õhk kopsudele...
  Tüdruk on pikali ja viskab palja jalaga granaati. Kuulda on plahvatusi. Mitmed võitlejad lendavad erinevatesse suundadesse.
  Matryona on suurem ja lihakam tüdruk. Tema juuksed on helepruunid. Tüüpiline küla, noor, verest ja piimast naine. Ta on füüsiliselt väga tugev ja laseb hästi.
  Siin tuleb taas kord. Ja tapetud fašistlikud palgasõdurid langevad.
  Tulistav Matryona ütleb:
  - Olgu, okei, kus sa olid? Vanaema poolt! - Tüdruk tulistas, tappes kolm habemega natsivõitlejat ja lisas. - Mida sa sõid - putru! Mida sa jõid? Mash!
  Tüdrukud hoiavad järjekorda. Nad ei lase fašiste edasi. Ja sõbralikud laulud möirgavad:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, taevase maailma -
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Alenka viskab taas palja jalaga granaati. Jalaväelased edasiliikuvad plahvatused. Kindlasti läheb kuumaks. Siin tuleb kurikuulus "Lõvi"-2. Ja selle kõrval on arenenum E-50. Mürsud paisatakse välja. Ühe mustanahalise ameeriklase pea rebiti maha ja see veeres minema.
  Maria astus põlevale lauale ja tema kivistunud jalad peaaegu ei tundnud leegi kuumust.
  Kuldjuukseline kaunitar tulistas ja nurrus:
  - Ja kes peatab veriste, raevunud jõgede voolu...
  Maria tulistas uuesti, lüües aafriklase E-50 soomustelt maha ja säutsus.
  - Lõhkaja kiir tabab teie templit, kurja välgatusega mees kadus!
  Tüdruk tulistas uuesti. Ta välgatas oma paljajalu, päevitunud, graatsilist jalga läbi õhu. Tema poole lendas granaat. Kuldsete juustega kaunitar lõi kingituse osavalt ära oma palja, peaaegu tolmuvaba tallaga. Granaat lendas tagasi. Ta tormas Kolmanda Reichi võitlejate ridadesse. Tundus, et arbuusid kukuvad veoautost välja ja purunesid. Nii palju verd voolas välja.
  Maria säutsus:
  - Tüdruk kukkus eksamil läbi ja neetud Reich tuli. Hitler oli ilmselt elamisest väsinud ja tema kaunitar sõi ta kuulsaks!
  Alla on ka üks mõttetu sõdalane. Ta tulistab kuulipildujatega enda pihta ja ütleb laipu laiali ajades:
  - Emme lusika jaoks! Isa lusika jaoks! Ja Kobale kulp! Ja sinu poolel voodis!
  Vaskpunaste juustega kaunitar laseb palja jalaga õhku puust lennuki. Ta lendab otse massiivse German Lioni tanki poole. Maanduge 105mm kahuri suule ja see plahvatab. Relv ebaõnnestub.
  Sakslane pöörab ümber ja on sunnitud häbiväärselt põgenema. Alla hoonetükki jalga hõõrudes ütleb:
  - Kui teil pole jõudu, vajate mõistust! Peate natuke müra tegema!
  Ja jälle laseb neiu väga täpselt. Tema punased juuksed on nagu olümpiatule leek. Atraktiivne tüdruk. Ta on juba Ameerika sõjaväes silma paistnud raevuka temperamendi demonstreerimisega. Eriti hästi oskas ta pahandust teha afroameeriklastega. Nendega on nii ebatavaline ja ilus.
  Allah hävitab aga ka Kolmanda Reichi sõjaväes sõdivaid mustanahalisi. Miks vallutas Saksamaa kogu Aafrika? Püüdke selline jõud peatada.
  E-50 on uusim tank, millel on gaasiturbiinmootor ning paks külg- ja esisoomus. Seda ei saa granaadiga kaasa võtta. Alla viskas kingi palja jalaga, kukutas mitu jalaväelast maha ja siristas:
  - Oh, teie tankisoomus on usaldusväärne, kelleltki, kes kavatseb hammustada... Lihtsalt tea, mis jõud sul on... jah, sa saad jalaga lüüa ainult terashobust!
  Anyuta lasi ka väga täpselt. Ja ta eelistas granaate jalgadega visata. Tema paljad sõrmed keerutasid ka terasketast. Ots lendas üle ja lõikas kahel fašistlikul võitlejal kõri läbi. Nad viskasid kuulipilduja maha ja nüüd tungis paks suurekaliibriline purse läbi hordi kettide. Terve rida välisvõitlejaid, kes värvati haarangute kaudu Kolmanda Reichi armeesse.
  Anyuta säutsus:
  - Õnn on tasu julguse eest! Piisab ühest laulust! Las nad laulavad ainult kodust!
  Kuid kaunitar pole veel jõudnud koduigatseda. Kuigi Ameerika sõjaväes on Nõukogude vabatahtlikke väga vähe. Stalin ei tahtnud särada, et mitte anda Hitlerile hiljem põhjust süüdistada Venemaad "õlerahu" tingimuste rikkumises.
  Viit tüdrukut, naispataljoni parimat, hoiatati, et kui nad tabatakse, peab Isamaa neist lahti ütlema. Ja sel juhul peaksid tüdrukud niitma tühiseid palgasõdureid, kes palgati raha eest.
  Ja Anyuta, Alena ja teised tüdrukud mõistavad, et kui nad kinni püütakse, ootab neid ees kohutav piinamine. Seetõttu otsustasid nad, et natsid ei tapa neid igal juhul elusalt.
  Saksa ründelennukid lendavad üle Ameerika vägede positsioonide. Ootamata, et Hondurase pealinnas neile nii visa vastupanu osutatakse, olid natsid mõnevõrra nördinud.
  Reaktiiv- ja ründelennukid on tugevad. Raketid lendavad, relvad tulistavad.
  Ameerika sõdurid surevad. Ka Matryonat tabas šrapnell tema lihakasse õlga. Veri tuli välja. Kangelaslik tüdruk tõmbas hammastega välja terasetüki ja sülitas verd välja. Ja siis lõi ta mind uuesti mahuka püstolkuulipildujaga. Võõrad palgasõdurid langevad. Peaaegu kõik siin on põliselanikud, ainult nende komandörid on sakslased ja isegi mitte alati. Tõsi, kõige kaasaegsema E-50 tanki meeskonnad on täielikult sakslased. Autol on korralik kiirus ja manööverdusvõime. Noh, see pole veel kõige arenenum modifikatsioon - see kaalub seitsekümmend viis tonni. Seinad lagunevad rööbaste all. Seda toodetakse tavaliselt kolmes versioonis koos 105-mm kahuri, 180-mm ründerelva ja 400-mm raketiheitjaga.
  Ja igal modifikatsioonil on oma ülesanne. Siin on see ründerelvaga tank, mis sobib rohkem linnade ründamiseks. Ja seda pole nii lihtne hävitada. Matryona teeb risti ja haarab paljaste sõrmedega tankitõrjegranaadi, oma suure, kuid graatsilise kauni kujuga jala. Nüüd peate mastodoni relva keelamiseks viskama kingituse otse tünni juurde. Viis kuulipildujat katavad Saksa kaasaegse tanki ja sellele pole nii lihtne ligi pääseda.
  Matryona on väga tugev ja tema hobusetaolised jalad viskavad granaadi kaugele. Kuid see pole alati täpne. Igal juhul tabada sellist sihtmärki nagu 180-mm kahuri toru. Kangelastüdrukul on kahtlusi. Mis siis, kui ta vahele jääb?
  Oh, kui nende kauaaegne elukaaslane Serjožka oleks nendega koos olnud, oleks see vapper pioneer midagi välja mõelnud.
  Kuid poiss suri lahingutes Stalingradi eest. Tema edasist saatust tüdrukud ei teadnud. Kuid pioneerileiutaja saatus oli tõepoolest kadestamisväärne. Alguses piinati Serjožkat julmalt, püüdes saladusi välja kaevata. Pärast piinamist sattus üheteistkümneaastane poiss kaevandustesse. Töö on hirmutav ja äärmiselt raske. Kuid Nõukogude pioneer, väike, kuid karm, osutus visaks.
  Tal õnnestus ellu jääda ja isegi läbi kaevanduste labürintide otsustas ta põgeneda. Ja Serjožkal õnnestus välja pääseda. Poiss rändas mõnda aega mööda Balkanit, kuni liitus kohaliku partisanide salgaga. Seal sai temast sidemees ja sabotöör.
  Balkanil oli veel üsna arenenud partisaniliikumine. Osalt ka seetõttu, et okupatsiooniteenistust viisid läbi itaallased, rumeenlased, bulgaarlased, albaanlased - kes polnud nii lahinguvalmis kui Wehrmachti tavaüksused.
  Kuid paljud partisanid said ikkagi surma. Eriti õhulöökidest. Ja Jugoslaavia patrioodid on sunnitud peitma end mägedes, metsades või parimal juhul väikestes külades. Suur hulk komandöre on juba hukkunud. Olukorda halvendas NSV Liiduga sõlmitud rahu. Nüüd hakkasid Balkanile saabuma uued karistusdiviisid, kes korraldasid ulatuslikke haaranguid ja puhastasid piirkonda.
  Sergei pidi koos partisanidega aina sügavamale mägedesse ronima.
  Matryona, kuigi ta ei teadnud nende universaalse lemmiku saatust, ohkas raskelt. Seejärel pigistas ta granaadi oma paljaste tütarlapselike jalgade sõrmedega tugevamini ja viskas kogu oma jõuga vaenlase tanki. E-50 just tulistas, vabastades mõrvarimürsu.
  Matryona isegi värises ja ta kukkus põlvili. Ta sai löögi pähe kõnniteelt rebitud munakivist ning tema paljas kand põles kuuma metalli tõttu. Tüdruk hõõrus oma uimast pead tolmuste juustega.
  Granaat lendas, puudutades peaaegu toru, ja tabas auto kaldus otsaesist. Müristas plahvatus... Aga loomulikult ei suuda 250 mm esisoomust ja isegi nurga all läbi granaadi läbi tungida.
  Matryona lõi rusikaga vastu tolmu, tõstes üles terve liivapilve. Siis ta möirgas:
  - Tapa see, tapa see! Löö värav väravasse!
  Tüdruk koputas säärtega vastu mõranenud asfalti. Kanna kallustesse jäi kild kinni. Tüdruku tallanahk oli paks nagu jõehobul. Ta elas vaeses peres ega kandnud sünnist saati peaaegu kunagi kingi. See aga ei muutnud ta jalad üldsegi karedaks, vaid olid pargitud, graatsilised, võrgutavad.
  Matryona aga hirmutas mehi pisut oma pika kasvu, tugevate lihaste ja väljaulatuvate sõrmenukkidega rusikatega. Kuid kangelaslikul tüdrukul on kõige lahkem iseloom ning laiad puusad olid kombineeritud suhteliselt õhukese vöökoha ja vormitud kõhulihastega. Ainult riietuses võis Matryona oma suurte rindade tõttu ülekaaluline tunduda. Bikiinides näeb ta välja nagu rinnakas sportlane.
  Tüdruk viskas pettunult taas granaadi, sihtides seekord jälgi. Kuid surmav kingitus tabas rullisid katvat paksu, soomustatud kilpi.
  Matryona lõi endale nördinult rusikaga vastu lõuga. See pani tal lõualuu valutama. Ja kangelastüdruk needis:
  - Ma lõikan nagu vikat!
  Anyuta üritas ka ohtlikku tanki tabada, kuid tüdruku jala visatud granaat läks veidi märgist mööda. Ja blondiin hakkas autole lähemale tulema. Kuid siis ilmusid veel kaks tanki - "Lion" ja "Panther"-2, nad tulistasid kuulipildujatega kõiki lähenemisi. Pidime olema äärmiselt ettevaatlikud.
  Ameerika Sherman tegi katse Saksa sõidukitele lähedale pääseda. Tal oli võimalus lüüa Panther 2, kuid ainult küljelt. Kuid sakslast pole nii lihtne petta. Veelgi enam, Shermani kõrgem siluett muudab selle märgatavaks juba kaugelt.
  "Panther" 2 sülitas välja kesta ja tabas ameeriklast otse otsmikku. Kõrge auto murdus pooleks. Ja see põles nagu jõuluküünal.
  Anyuta ütles nördinult:
  - Oh, kui nõrgad su tankid on... Tehniliselt parem, sinust saab jänki!
  Kuid kogenud sõdalane Alenka suutis Pantrile lähedale pääseda. Ta viskas granaadi... Ja Saksa auto pikk tünn kõverdus jäära sarveks.
  Tank "Panther" 2, mis lasti tootmisse 1943. aastal. Viimases kõige levinumas modifikatsioonis on sellel 150 mm esisoomus, nurga all 82 mm külgsoomus ja 88 mm kahur, mille toru pikkus on 71EL. Alates 1945. aastast lõpetati selle tootmine arenenuma ja paremini kaitstud mudeli E-50 kasuks. Aga praegu see tank võitleb. 51 tonni kaaluval autol on 900 hobujõuline mootor, mis tagab hea sõiduomaduse.
  Ja nüüd, olles saanud kahju, pöördub Panther-2 ümber ja lahkub. Alenka suudab paljajalu visata veel ühe granaadi. Lõhkusin rullid. Ja Saksa auto kiirus langes märgatavalt.
  Alenka ütleb rõõmsa pilguga:
  - Milline löök! Minu löök on Jumala kingitus!
  Ja tüdruk näitas sakslastele oma nina. Kuid E-50-st hakkas välja paistma kuulipildujatuli. Ja kuulid vilistasid üle Alena valgete, pisut määrdunud juuste. Üks kuul lõikas isegi juuksesalgu ära. Peatüdruk tundis end isegi veidi kõditavalt.
  Alenka säutsus:
  - Kui tahad olla nagu elevant, mine hullumajja bandiidiks!
  Tüdruk tõstis varvastega oma lõigatud salku. Alenka juuksed on siidised, pärlivärvi, kuid veidi tolmused. Ja samas nii pehme. Tüdruk jooksis neid mööda taldu. Natuke kõditav ja mõnus.
  Alenka mäletas, kuidas kutt teda hellitas. Tema käed algasid samuti taldadest, tõustes kõrgemale kuni reite ja kõige tundlikuma kohani. Kui kena noormees sind silitab, on see väga meeldiv. Alenka peaaegu armastas teda. Talle meeldis armumäng ja teda erutas lihaselise mehekeha puudutus. Aga Alenkal polnud tõelist romantilist armastust, kui mehest hulluks lähed. Ta on juba paljusid poisse muutnud. Paljud selle mehed hukkusid lahingus.
  Isegi see oli sõja needus. Ja siin Ameerikas on lihaselised mustanahalised tüübid. Ja kõik on nendega nii ebatavaline.
  Alenka tulistas ja võttis musta mehe maha. Mul oli Aafrika poisist veidi kahju. Ta tappis mehe, kes võitles talle võõraste huvide eest. Sakslased on ju rassistid. Nad vaatavad mustanahalisi kui orje. Kuid samal ajal registreeritakse aafriklasi paisunud Wehrmachti välisdivisjonidesse.
  Alenka tegi paljaste varvastega midagi viigimarja taolist ja näitas seda natsidele. Jah, saksa rahvus ise ei kannata siin mingit kahju. Tankidel on soomus, mis on liiga paks, et granaat või bazooka neid läbistada. Kuid põlisüksused surevad.
  Alenka viskab granaadi E-50 suunas. Ta õõtsutas paljast, päevitunud jalga ja heitis puusi väänades. Ja granaat lendas kõrges kaares. Mu paljad varbad jätsid mind tundma metalli puudutust. Ja siis läks granaat lahti.
  Alenka sosistab:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Tüdrukule puhus kuum tuul, nagu oleks teda puudutanud ilus mees. Alenka luges raamatut Tarzanist ja tahtis väga, et see mees temaga mängiks. Silitaksin tugevate kätega oma rinda.
  Granaat tabas toru, kuid plahvatas liiga hilja ja lendas metallilt maha. Killud klõbisesid nagu herned soomuses. Alles on ainult kriimud!
  Alenka võttis välja veel ühe granaadi. Aga ma nägin, et see oli jalaväevastane. Ja tankitõrjerelvad on kadunud.
  Tüdruk urises pettunult. Aga et mitte aega raisata, pistsin selle paljaste näppude vahele. Ta pööras jala, painutas torsot, sirutas selle siis sirgu ja viskas jalaväe suunas.
  Pool tosinat võitlejat lendas üles nagu lauatennise pallid. Üks neist lendas ära ja killud lendasid paarsada meetrit ja jooksid üle Alenka selja. Rinnahoidja lõhkes ja suurema tüdruku kaunid rinnad paljastusid.
  Tüdruk kattis automaatselt oma rinnanibud. Kuid siis mõistis ta, keda ta peaks kartma. Ja ta raputas uuesti kuulipildujat. Ta pööras pöörde ja astus veidi tagasi.
  Ameerika jalaväelane tulistas bazuuka. Mürsk tabas Saksa tanki kaldküljelt, kuid 160 mm soomus pidas sellele vastu, tõrjudes hävitava energia. Sakslane tulistas tagasi. Tema suurekaliibriline relv lõhestas seina.
  Alenka püüdis rinnahoidja rihmasid siduda. Tüdruk arvas, et Zoja Kosmodemjanskajat sõideti ilmselt lühikeste pükstega külma käes ringi. Just ühes nõukogude filmis kujutati teda kandmas särki või isegi mingit kleiti. Ainuüksi see on vaid austusavaldus silmakirjalikkusele. Tegelikult koorisid natsid ta ilmselt alasti selleks, et vangistatud tüdrukut veelgi alandada. Ja näljased Saksa sõdurid tahtsid ilmselt näha ilusat ja kurvikat tüdrukut alasti.
  Nii et pärisloos ei saanud tüdrukukangelanna oma rindu katta, nii et ta käed seoti selja taha. Kuid ta ei häbenenud ja vaatas uhkelt. Alenka teadis hästi, mis tunne on kõndida paljajalu lumes. Ta oli vastupidav ja armastas palja tallaga lund puudutada. Alenkale meeldis ja meeldis. Kuid see on tema jaoks, kes on aastatepikkusest sõjast juba karastunud. Ja noore ja linna Zoya jaoks on see ilmselt valus. Taldadel on tunne, nagu nad põleksid sütt.
  Alenka viskas pettunult rinnahoidja käest ja hüüdis:
  - Häbi on kodanlik mõiste! Nõukogude naine ei karda midagi ega häbene!
  Tüdruk hakkas jälle kuulipildujaga, õigemini püstolkuulipildujaga naelutama. Metall läks kuumaks, Honduras on ju troopika, veebruaris võib seal väga palav olla. Alenka sõrmed lähevad kuumaks. Peame andma endast kõik. Täna on 23. veebruar. See on Nõukogude armee päev ja see nõuab võitlust kogu rahuliku ja mõistliku raevuga.
  Alenka lõikas kuulidega maha veel viis ja põletas kogemata oma põse kuulipilduja kuumal tuul. Muidugi on see ebameeldiv, blister on paistes.
  Alenka vandus:
  - No jumal, miks sa mulle ja mu riigile nii palju probleeme tekitasid!
  Vill sügeles... Tüdruku põsk on väga tundlik koht. Tüdruk püüdis leida midagi külma, mida paisunud pallile määrida. Kuid proovige leida midagi lahedat. Selles kuumas linnas. Pealegi oli ilm selge ja tuul puhus lõunakaarest.
  Alenka pole ilmselgelt rahul. Matryona viskab kaugelt granaadi, kuid jällegi ebaõnnestunult. Ja tormiväelased juba lendavad taevas. Saksa sõidukitel on tugev soomus ja suur kiirus.
  Reaktiivlennukid tulevad lainetena ja näivad lõikavat lina ribasid.
  Alenka peitis end pilusse. Ülevalt leegitsesid killustunud raketid. Tüdruk tundis, kuidas killustikutükid nõeltega ülevalt alla kukkusid. See kõditas mu paljast kaelast. Ka kaunitari rinnanibud olid torkitud.
  Alenka sosistas:
  - See on massaaž... Aga mitte korsaaž!
  Tüdruk tundis, et tema keha hakkas peaaegu valusalt sügelema. See on juba kuum ja plahvatavad raketid lisavad kuumust. Ja kas see on supelmaja?
  Alenka mäletas looduslikku vene sauna, kuuseharjadega. Kuidas tüdrukut siis peksti.
  Need olid nii eksootilised sensatsioonid.
  Enda rõõmustamiseks laulis Alenka:
  - Armastus ja surm! Hea ja kuri! Mis on püha, mis patune! Meile on määratud mõista!
  Tüdruk tõusis püsti, raputas kogu selle kinnijäänud mustuse ja prahi maha.
  Alenka urises:
  - Oh, sa saad Hitlerile sarvi!
  Ja tüdrukmajor tulistas rünnakuks tõusta üritanud jalaväelaste pihta. Mitmed haarangu käigus värvatud võitlejad langesid. Alenka pühkis oma määrdunud nägu, see kipitas ta silmi. Sõdalane sülitas ja lõi risti ette.
  Ta avas taas kuulipildujatest tule ja võitlejad hiilisid sisse. Punajuukseline Alla viskas samuti palja jalaga granaati. Olevik hüppas püsti ja tabas fašiste. Hukkus kümmekond inimest.
  Punapea laulis:
  -Maailmas on palju head, aga see on lumega kaetud!
  Ja tüdruk avas kuulipildujast tule, kasutades mitte käsi, vaid osavaid sõrmi ja paljaid jalgu.
  Alla lasi täpselt ja ulgus:
  - Löö! Löö! Veel üks löök! Veel üks löök ja siis... Vägev deemon, Jumala kingitus, annab ülelöögi!
  Ja kätega viskas tüdruk klaasikilde. Ta hämmastas fašiste ja säutsus:
  - Ja neile, kes ei taha rahus elada... Teeme neile hara-kiri!
  Jaapanlased ilmusid tõesti kohale. Need kitsasilmsed võitlejad. No kuidas sa ei saa niimoodi hara-kiri teha?
  Olles kuulipilduja klambri maha laadinud, võttis Alla paljaste sõrmedega granaadi ja viskas selle samuraile. Nad said kingituse, mitu rikutud jaapanlast, ja lendasid eri suundades.
  Alla ajas keele välja ja pomises:
  - Ma olen supersõdalane! Ja vaenlane tappis hüper!
  Hiinlased, kelle jaapanlased taevaimpeeriumi vallutatud aladelt värvasid, läksid lahingusse. Hiina sõdalased kõndisid kartmatult ja tüdrukud, olles oma püstolkuulipildujad tühjaks lasknud, olid sunnitud taganema.
  Maria metallist paljasjalgsed krohvi- ja klaasikillud. Teised tüdrukud tegid sama. See muutus väga raskeks.
  Ilmus Shturmlev, võimas masin raketiheitjaga. Siin on üks, kes ajab su nässu - see ei tundu nii palju.
  Esimene lask müristas... Anyuta, Alla ja Matryona viskasid lööklaine üles nagu hiiglasliku vaala purskkaev. Tüdrukud lendasid mitukümmend meetrit ja plõksutasid paljajalu otse tulle.
  Tüdrukud hüppasid sealt välja, kõrvetasid ja laulsid. Nad pritsisid oma paljaid tallasid sütele.
  Alla susises nördinult:
  - Sõnn pannakse kõigepealt kirve alla ja siis röstitakse! Ja kõigepealt praeti meid ja siis kirve all!
  Ja komsomolitüdruk naeris! Kuid siis tundis ta kurbust. Mulle meenus, et tema sõber võeti kinni. Sakslased riietasid neiu lahti ja hakkasid tema paljale rinda tuld tooma. Selline kohutav valu. Tüdruk karjus ja tema õrn nahk oli söestunud. Need on fašistid, kes osutusid fanaatikuteks. Nad isegi ei esitanud küsimusi ja enne seda tegid vangi paljaste jalgade all ka lõket. Lõpuks ei suutnud komsomolilane piinamist taluda ja suri valusasse šokisse.
  Alla, seda meenutades, laksutas kuumadele sütele. Matryona tormas temast ette. Sellel külatüdrukul on pargitud nahk ja te ei saa seda leeklambiga vastu võtta. Miks mitte supermani tüdruk? Matryona näeb mõrvaga basuukat, mille on maha visanud tapetud Ameerika sõdur. Ta tõstab ta jalaga üles ja viskab sülle. Ja ta trügib kõigest jõust sisse.
  Kest lendab ja tabab sunnitud hiinlasi. Palju kisa ja oigamist. Laipade mass. Ja ära lõigatud jäsemed.
  Matryona laulis iidset laulu:
  - Ja samurai lendas maapinnale! Terase ja tule surve all!
  Tüdrukutel said lõpuks söed otsa. Nende graatsilised paljad jalad said sellest aru.
  Anyuta, nagu kõige õrnem neist, tõmbles ja hõõrus oma paljaid taldu, püüdes sügelust leevendada.
  Varasest lapsepõlvest peale paljajalu lumes jooksnud Matryona ei pööranud sellisele pisiasjale tähelepanu.
  Kangelastüdruk laulis:
  - Kujutage ette, et sukeldusime värske piima sisse... Tasu on tõeline asi!
  Ja sõdalane võttis jalaga katkise ja üsna raske plaaditüki. Seda paljaste tütarlapselike sõrmedega kõvasti kinni hoides keerutas ta seda ja lasi vaenlase poole. Kolm hiinlast langesid praeguse surma ohvriks, nende pead purustati.
  Alla ütles vaenlast tulistades rahuloleva pilguga:
  - Oleme lahedad naised!
  Anyuta laulis põlenud, õigemini kõrbenud jalgade sügeluse leevendamiseks:
  - Meie isamaal on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukit juhivad?...
  Nende jaoks on au väärtuslikum kui elu,
  Ta võib oma vastase kergesti tappa!
  
  Nad on sündinud võitma
  Et ülistada Venemaad sajandeid!
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad -
  Panin neile kohe sõjaväe kokku!
  Ja Anyuta hakkas kuulipildujast kritseldama. Ja ta tegi seda väga meisterlikult. Et kõik saaksid tunda, et see on Jumala sõdalane! Kui mitte Kõigevägevamalt, siis Marsilt kindlasti!
  Alenka tulistas ka. Koos Mariaga olid nad sunnitud taganema, korjates surnud Ameerika sõduritelt klippe. Tüdrukud kukkusid selili ja tulistasid jalgadega tagasi - nii läks neil paremini. Ja nad tegid seda täpselt. Hiina ja Aafrika vägede segu tungis tüdrukute kallale. Ja sõdalased peksid.
  Alenka laulis:
  -Maailm ei ole malelaud...
  Maria võttis selle lõigu üles, hävitades kollased ja mustad palgasõdurid.
  - Ja arvud ei ole ümmargune null!
  Alenka lisas lõigatud kollaste ja mustade reale:
  - Melanhoolia ründab meid!
  Maria tulistas Robin Hoodi täpsusega ja säutsus:
  - Ja hobune tormab tulle!
  Tüdrukud, tulistades vastu, taganesid miinivälja taha. Hiina ja Aafrika võitlejad sattusid maiuspaladele. Nad hakkasid plahvatama, nad kargasid püsti, kiskudes need laiali ja sellest sai verine segadus.
  Eemal paistsid mitu Panther-2 tanki. Nad tulistavad ja kardavad nina sisse pista. "Lõvi"-2 liigub edasi ja sülitab ka tuld. Ja siin on ninasarviku leegiheitja paak, mis ilastab, koos leegikimpudega.
  Kuid kõige kohutavam on "Sturmlev". Tema raketiheitja ei ole eriti kiire tulistamisvõimega, aga põrgulikult hävitav.
  Alenka sosistab:
  - Venelased, venelased - mitte rahulik saatus! Miks me vajame vaeva, et olla tugevamad?
  Tõepoolest, nad võitlevad Venemaast kaugel. Kuid on selge, et USA vallutanud Wehrmacht naaseb NSV Liidule survet avaldama. Ja ameeriklased on tüdrukutele nii armsad ja kallid.
  Alenka naelutab taas, tema tabamused panevad justkui kõrvitsad ja pead labida all lõhkema. Tüdruk saab šrapnellilt löögi jalga. Mu säärtel paisub sisselõige. Kaunitar krõmpsutas konti ja siristas:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab mao!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Kommunismi valgustav tee!
  Sel hetkel viskas Matryona kogu oma jõuga Shturmlevile granaadi. Ja nõukogude tüdrukutel lõpuks vedas. Soomustatud kork kukkus tagasi, nõukogude kingitus lendas otse laia tünni. Hetkeks külmus kõik. Ja siis see plahvatas. Tundus, nagu oleks aatomipomm maha visatud. Ja Saksa tankid hajusid eri suundades.
  Ja taevas kirjutavad Albina ja Alvina kontosid.
  Nad on alla tulistanud juba üle viiesaja lennuki. Mille eest nad said autasu - Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja USA parimate ässade tüdrukud võitsid.
  Ja siin nad on jälle taevas ja tulistavad väga hoogsalt alla.
  Ja ameeriklased tõstavad käpad tippu. See on nende nõrk, inertne vastupanu.
  Albina võttis selle kätte ja laulis meeletult:
  - Ma ei maga ja näe imet!
  Ja paljaste varvastega laseb neiu juhtkangi nuppu vajutades alla kümmekond vaenlase lennukit.
  Alvina laseb ka täpselt. Purustab kümmekond vaenlast ja kriuksub agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Ma olen vihast nii meeletu!
  Ja ta kasutab ka oma paljaid varbaid. Milline tüdruk...
  Ja jälle kukuvad alla kukkunud Ameerika lennukid. Jah, on selline rünnak, et te ei saa lahkuda ...
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova põgenevad ja hävitavad vaenlase. Poiss ja tüdruk tegutsevad harmooniliselt ja energiliselt. Ja paljad jalad loobivad tähti ja granaate.
  Need on lapsed... On hämmastav, et Ameerika ei suuda neile vastu panna. Kus nad on ja võit.
  Siin on Hitleri väed New Yorki ja Washingtoni tungimas. Jah, lahingud on väga agressiivsed.
  Shella, Margaret, Ellie võitlevad äsja tootmisse jõudnud uue tanki AG-50 peal. See on püramiidikujuline masin ja praktiliselt läbimatu kõigist nurkadest.
  Shella, kasutades oma paljaid varbaid, sihib oma relva ja tulistab. Ta lõhub fašisti soomusrüüd ja sipleb endamisi nagu paavian:
  - Olen tüdruk, kelle soomus on tugevam kui titaan!
  Ka Margaret tulistab, lööb vaenlasest läbi ja karjub täiega:
  - Ma sündisin sellisena, selline daam, kes purustab kõik vaenlased kasti!
  Ja Ellie võtab selle ja lööb, sihib seda paljaste varvastega, purustab Shermani ja kriuksub:
  - Ma olen ülisuure klassi sõdalane!
  Tüdrukud on siin suurepärased. Ja nende tegevus on väga agressiivne.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova võtsid kinni Ameerika presidendi Trumani.
  Nad tapsid palju juhi valvureid. Ja loomulikult loopisid nad oma paljaste lapselike jalgadega tähti. Ja siis nad tirisid mind nööri otsas kaasa. Margarita sundis isegi Ameerika presidenti oma paljaid, tolmuseid ümaraid kontsi suudlema. President suudles mind kuulekalt.
  Tema tabamisega USA kapituleerus.
  Nii lõppes suur sõda. Seejärel alustasid sakslased rünnakut Ladina-Ameerika ja Austraalia vastu, korjates kõik maad kokku. Kuid see polnud enam nii oluline.
  Kuid Alenka ja tema meeskond laulsid siiski kaasahaarava laulu, et mitte kaotada optimismi;
  Meil on üks kodumaa, Venemaa,
  Maailma parimad riigid...
  Stalin on kõrgeim messias
  Ja tõesti on olemas ideaal!
  
  Kuigi mõnikord sai ta lüüa,
  Ja rohkem kui korra sain kõvasti peksa...
  Ei, füürerile ei andestata,
  Saa, purustatud alatu parasiit!
  
  Kui palju kangelasi on Patronymicul?
  Iga sõdalane on lihtsalt hiiglane...
  Armee marsib ähvardavas koosseisus,
  Lõppude lõpuks on meie rahvas ja meie kuningas üks!
  
  On maailm, kus Venemaa on õnnelikum,
  Kuhu Nikolai jäi...
  Uskuge mind, meie naised on ilusamad,
  Võitle riigi eest ja julge!
  
  Vennad, me ei talu alandust,
  Me kõik astume Krautide vastu...
  Me ei salli enam solvanguid -
  Purustagem vaenlane teraskäega!
  
  Me võitleme Venemaa eest,
  Võitleme väga ilusti...
  Las granaadid plahvatavad seljakottidesse,
  Tea, et Vene armee on võitmatu!
  
  Kodumaal on igasugune äri püha,
  Armastus tundub piiritu...
  Tüdrukud kõnnivad kuulipilduja all,
  Purustav liha tulise tulega!
  
  Nii et poisid teenivad kodumaad,
  Oma unistuse teoks tegemine armastuse maailmas...
  Elu on kootud väga õhukesest niidist,
  Kui pean, liigutan mägesid!
  
  
  HITLERI ASEMEL ROMMEL
  Oleg Rybachenko sai lõpuks ülesande kätte. Koos Margaritaga saadeti ta Teise maailmasõtta.
  Hitler hukkus 1943. aasta märtsis, kui tema lennukile paigaldatud pomm plahvatas. Muide, tegelikus ajaloos see pomm ei plahvatanud kunagi.
  Kuid alternatiivina see töötas... Fuhrer suri. Uueks ülemjuhatajaks sai Rommel. Ta on feldmarssalite seas populaarseim. Lisaks oli Goering sunnitud jagama võimu Himmleri, Goebbelsi ja Speeriga.
  Rommel kui sama kauge tegelane asutas kõik kõrgeima ülema ja strateegi kohale. Sõda liitlastega jätkus. Rommel evakueeris kiiruga väed Aafrikast ja sellega sai ta üsna edukalt hakkama. Ja koondas jõud Sitsiiliasse.
  Sakslased asusid kaitsepositsioonidele ka Kurski kühkal ja tugevdasid põhjalikult Orjoli suunda.
  Rommel kui hiilgav strateeg nägi ette, et peamine löök järgneb Sitsiilias, ja tugevdas seal Saksa vägesid. Pealegi valitses idarindel rahulik.
  5. juulil järgnes Sitsiilias maandumiskatse. Kuid see osutus ebaõnnestunuks. Sakslased olid valmis ja neil oli rohkem vägesid kui päris ajaloos. Sealhulgas muuseas Aafrikast evakueeritud diviisid.
  Liitlased kandsid suuri kaotusi ja nad visati merre. Vangistati üle viiekümne tuhande Briti ja Ameerika sõduri.
  Stalin alustas pealetungi 5. augustil. Kahes suunas korraga: Orjol ja Harkov. Kuid sakslased olid üsna valmis.
  Lahingud näitasid Pantheri eelist kaitses - kiire tulistav, täpne ja soomust läbistav relv, millel on hea esikaitse. Ja ebausaldusväärne ülekanne polegi nii hirmus, kui tank tulistab varitsuse tagant.
  Hästi esinesid nii Tiigrid kui ka Ferdinands. Samuti on nad kaitses tugevamad kui rünnakul. Muide, tegelikus ajaloos läks miiniväljadel kadunuks 37 Ferdinandi 89-st. Ja kaitses saaksid sakslased neid efektiivsemalt kasutada. Eriti 200 mm esisoomusega.
  Rommel tõestas end väljapaistva strateegina. Kes nägi õigesti ette ja arvas, kuhu vaenlane lööb.
  Ja "Panther" näitas, et kui esiosa on usaldusväärselt kaetud ja passiivne, on see ideaalne tankihävitaja, tulistades 15 lasku minutis ja läbides 2000 meetri kõrguselt kolmkümmend neli. Sakslased osutusid kaitses muidugi päris tugevateks.
  Ja nad suutsid oma positsioone hoida.
  Ja siis näitas Gerda tankimeeskond end suurepäraselt. Esimest korda osalesid Pantri tüdrukud lahingutes ja näitasid end hästi.
  Gerda sõitis vastu nõukogude autot ja kilkas:
  - Ma olen surma lõpetaja!
  Siis Charlotte tulistas, lõi kolmkümmend neli maha ja kriuksus:
  - Toon ka hävingut!
  Christina tulistas järgmisena. Ta lõikas vaenlase lahti ja hüüdis:
  - Me ei lepi kunagi!
  Järgmine võte, Magda kord, ja see tüdruk kilkas:
  - Meie meeletu surve!
  Tüdrukutel olid juba kogemustestimise seadmed olemas. Nii et tegelikult ei häiri neid miski. Nad on pärit "Pantherist", katsete ajal tabasid nad kilomeetri kauguselt mürsuga otse taldrikut.
  Jah, mõnikord võib naise täpsus olla fenomenaalsem kui mehe oma.
  Nüüd seisab nende tank lihtsalt seal ja tulistab Vene sõidukite pihta. Ja see lööb nad välja nagu kärbsepiitsaga vaip.
  Gerda lõi taas nõukogude kolmkümmend neli välja ja kilkas:
  - Ma olen Kolmanda Reichi hunt!
  Charlotte tulistas ka, kukutas alla Punaarmee tanki ja ütles:
  - Kapsasuppi ma ka ei lörtsi!
  Järgmisena lõikas Christina nõukogude auto maha ja kriuksus:
  - Ma olen veetlev tüdruk!
  Ja siis tulistab kullakarvaline Magda. Vene tank avaneb ja müriseb:
  - Ma olen terminaator, ma olen naljakas!
  Neli tüdrukut tõrjuvad rünnaku. Gerda põrutas uuesti nõukogude autole ja kilkas:
  - Südamete äss!
  Charlotte tulistas uuesti vaenlase pihta, tabas kolmkümmend neli ja andis välja:
  - Pea on nagu arbuus!
  Christina sai ka löögi. Ta niitis maha vene tanki ja kriuksus:
  - Tõeline terror!
  Tulistades Magda tabas punaarmee autot ja ütles:
  - Allilmas on varas!
  Tüdrukud lõid ühes lahingus välja kolmkümmend kaks Nõukogude tanki, purustades kõik varasemad rekordid. Miks neil kaheksakümmend kesta on? Ja Nõukogude tankimeeskonnad tormasid vapralt ette.
  Kuid sellise tulekiirusega - 15 lasku minutis ja hävitamise ulatusega - õnnestus Pantritel enesetapurünnakud tõrjuda, andmata mingit võimalust pardale minna või rammida.
  Sakslased suutsid kaitses vastu pidada. Vaid mõnel pool kiilusid Nõukogude väed end veidi kiiludesse. Lahingud kestsid hilissügiseni ja suurte kaotuste hinnaga suutis Punaarmee edasi liikuda kuni viieteistkümne kilomeetri sügavusel.
  Rommeli geniaalsus näitas, et sakslased olid üsna võimelised aktiivset kaitset ja kaevikusõda pidama.
  Sitsiilias peksa saanud liitlased on seni vaid pommitanud. Kuid sellele leidsid Rommel ja Speer suurepärase vastuse: hävitaja He-162. Lennuk ületas oma lennuomadustelt ME-262 ning oli neli korda kergem, kordades odavam ja lihtsamini valmistatav. Pole asjata, et nad kutsusid teda rahvavõitlejaks.
  Kolme kuuga ehitatud masin startis 6. oktoobril 1943. aastal. Ja Saksamaa vastaste jaoks saabusid õhus mustad päevad.
  Non-162 oli kergesti juhitav, manööverdatav ega vajanud kõrgelt kvalifitseeritud piloote.
  Ja Rommel oli endiselt kaitses. Sakslased tugevdasid õigel ajal oma vägesid Leningradi lähedal ja tõrjusid sealse talvise pealetungi. Taas tõrjusid nad rünnakud Oreli ja Harkovi lähedal. Nad pidasid vastu ka keskuses, hoides ära Smolenski hõivamise.
  Seekord suutsid Fritzid talve üle elada ilma endale tõsiseid kahjustusi tekitamata. Ja siis kevadel võtsid nad selle kätte ja kolisid sinna, kus neid kõige vähem oodati - Karjalasse. Ja ta hakkas Murmanskis ringi kõndima. Samal ajal võtsid natsid võimu üle ja asusid valmistuma liitlaste rünnaku tõrjumiseks Prantsusmaal. Olukord läks kuumaks.
  Ja tõepoolest, peaaegu kogu Karjala vallutasid natsid. Ja siis algas Normandias maandumine ja vahepeal Oleg Rybachenko.
   juba sai üleüldse tume ja _ seisis soe , otsustades Kõrval kliima ukrainlane öö .
  Margarita ärkas natuke varem Ja istus peal kükitades _ Suvi vihma intensiivistunud ja _ lapsed kiirustas peita all puu .
  Pead juba peatunud ringi keerlema Ja Oleg ebamäärane ütles :
  - Noh kuidas ?
  Margarita imetlevalt vastas :
  - Sina Lihtsalt geenius !
  Rybachenko petnud iseendale lai rind Ja uhkelt ütles :
  - A Mida Sina ma mõtlesin ! Minu masin töötab !
  Tüdruk nördinult hüüdis :
  - Jah parem oleks ta üldse ... mitte oli olemas ! Mida Meie Nüüd tahe teha ?
  Oleg raputas selle maha Koos juuksed vesi Ja siiralt vastas :
  - A Mida tavaliselt V selline olukordi sobimatud teha ? Me teeme pühenduma vägiteod !
  poiss koperdas juures mina ise taga tasku Ja nördinult hüüdis :
  - Jah I relv langes ... Aga Mitte midagi Ma teen seda iseendale uus !
  Margarita nördinult ütles :
  - Jah sa teed ... siin sina Mitte kakskümmend esiteks sajand ! Proovi alates puu lihvima tähelaev !
  Oleg raske urises V vastus :
  - Nüüd Mitte keskmine sajandeid ! Mida vajalik tee siis _ Ja Ma teen seda ! JA üleüldse Meie Nüüd sobimatud ja _ See helid uhkelt !
  Tüdruk Koos imetlust vastas :
  - Jah muidugi sitapead ! Ainult V erinevusi alates muinasjutud Kõik raskem Ja Kus proosalisem !
  Poiss on imelaps enesekindel märgitud V irooniline vorm :
  - Oh maht Mida valgus õpetus , talv Ja kevadel ... ma ütlen ilma erandid kõik kurjad vaimud metsa !
  Margarita tunnustavalt kinnitatud :
  - Jah tunne huumor sina Mitte lahkus ! JA See Võib olla olla Ja Seal on peaasi !
  Oleg Rybachenko vastas V plakat stiil :
  - A peamine autorid asjadest nagu see ! Kommunistlik partei , Lenin , Nõukogude jõudu !
  Tüdruk puhkes naerma ... A suvi vihma intensiivistunud . Puu kaetud alates joad Väga halb . Poisid varsti sai märjaks enne niidid _ A kuiv See kus .
  Vihma ootamatult siiski _ peatus , puhus lahe tuul _ To soojaks saama lapsed liigume Kõrval mets . Kallis tossud pigistas ja _ Oleg kooritud neid ja _ Samuti sokid viibimine paljajalu _
  Margarita hirmunud märganud :
  - Sina Niisiis sa jääd külmaks !
  poiss enesekindel märkis :
  - Mina mitte kunagi Mitte külmetas ! JA üleüldse paljajalu kõndima üks rõõm . Jalutama Ja sina ! Siin Mitte Moskva , mitte keegi sõrm juures tempel väänata Mitte saab !
  Tüdruk negatiivne raputas seda pea :
  - Jalad V tume sa võidad mind ! I tõesti kuidagi _ _ Ma saan sellest üle !
  Poisid liigume Kõrval öö mets . Oleg kõndis ees : paljajalu jalad lihtne . A mis __ _ alasti tald tunneb iga tuberkuloos , muhk , oks , isegi toimetab rõõm . tüdruk see Mitte saab aru ja _ mahajäämine V nende krigistamine tossud .
  Siin on Margarita veidi teistsugune ja palju hellitatud kui karjääris töötanud tüdruk. No juhtub. Tõenäoliselt mängivad rolli teatud kronomeetrilised nihked.
   poiss naaseb Ja proovib rõõmusta :
  - Anna see Mitte suru ! Varsti lähme välja To inimesed !
  Margarita kapriisselt hüüab :
  - Jah tõesti Ja varsti !
  Tüdruk mõned natuke paks , võib- olla lihav ja väsib ära Kus kiirem , sportlikum poiss . Aga tossud startida kategooriliselt keeldub .
  - Ei ! IN metsa paljajalu Mitte mine ! Sa lähed segi jalad !
  Poiss negatiivne raputas pea :
  - Jama ! I Kui palju Mitte trampitud ei kumbagi üks kord Mitte lõika ennast ! JA isegi sügisel See Suurepärane tuule üles V metsa miili _ Lähtesta padjad Ja sina saab lihtsam !
  Tüdruk raske vastu :
  - Ei ! I Mitte kerjus ja _ üllas omamoodi ! Sina jooksma justkui rebenenud üks kord Niisiis sina nagu .
  Poiss kortsutas kulmu Ja urises :
  - U õeke ! JA lööma Kuidas daam !
  Margarita jäi vait ... Läbitud mõned tundi Ja juba üleüldse õitses . Isegi sai küpsetada päikest . lihav Ja Mitte nagu nii sport nagu _ Oleg tüdruk lõpuks aur sai otsa Ja istus maha puhata . Rohkem harjumuspärane To koormused poiss istus maha lähedal Koos teda vastumeelselt _ Kriimustatud sügelev kand O haugu _ Vilistas :
  - Jah Sina Mitte Gerda !
  Margarita V vastama virisenud :
  - Mina Olen väsinud _ Seal on ma tahan ! A juures sina kuigi mingisugune _ _ vorst lahkus ?
  poiss koperdas Kõrval taskud_ _ Ekstraheeritud rahatäht V viissada rublad ja _ viiskümmend dollarit ja _ Samuti senti tühiasi Ja mobiiltelefon telefon Koos miniatuursed videokaamera . Kortsutatud kulmu ...
  IN sõber tasku osutus ainult pakkima närimiskumm _ poiss võttis viil iseendale Ja pakutud Margarita . Tüdruk keeldus :
  - U mina selle jah !
  JA Sama andis alla tükk V suu_ _ Aga kummi nälg Mitte kustutab . Ainult süttib isu _ Lapsed istus mõned aeg , vaikselt . A siis Margarita küsis :
  - Noh , geenius , kuidas Sina sa arvad meie toita ?
   poiss enesekindel vastas :
  - Suvi lõppude lõpuks . _ Me leiame seened , marjad , kala paneme kala põlema tulekahju ...
  Tüdruk tegi grimassi Ja küsis :
  - A juures sina heledam kas seal on ?
  Oleg segaduses vastas :
  - Ei , ma sama Mitte ma suitsetan !
  Margarita itsitas , märgates :
  - Mina ka ... Aga Mõnikord seal on asjaolud , kui _ Ja halb harjumusi kasulik .
  Poiss noogutas Ja märkis :
  - Kodus juures mina heledam seal on ... aga V Moskva alates teda pole kasu ...
  poiss tõmbles Ja otsustavalt ütles :
  - Puhkasime Ja läks järgmine !
  Tüdruk vastumeelselt roos Ja nuusutas tila :
  - Lähme !
  Noor sobimatud uuesti liigume Kõrval mets . Oleg To tema juurde häbi Mitte Väga teadis kuidas_ _ vaja navigeerida . A kompass juures lapsed Mitte oli . Niisiis Mida Nad konkreetselt eksinud ära . See on hea, et rohkem suvi Ja kuumus_ _ JA Niisiis Mitte liiga palju hirmus . Samal ajal tuli üle peal puhastamine mustikad_ _ Tõusin üles peal neljakäpakil Ja alanud pidutsema magus marja _
  Margarita , olles kustutanud elementaarne nälg , naeris :
  - Siin sa näed juures sina must suu ! Sina justkui täisvereline koer Koos tegelane !
  Oleg enesekindel vastas :
  - Ei eksime ära ! U meie Loodan, et nad on tugevad kõhud ja _ kõhulahtisus Mitte saab kätte !
  Lapsed täis topitud marjad Ja uuesti läks V viis . Päike on möödunud seniit Ja sai Väga kuum . IN tossud jalad preli , ja Margarita tegi lõpuks otsuse _ nende eemaldada . Aga Koos ebatavalised harjumused paljajalu mine Väga kipitav _ Tüdruk on saabunud peal oks , oigas Ja istus maha peal puu känd Sai selga kingad tagasi Ja möirgas :
  - Noh Ja mets on täis üllatusi !
  Poiss vastumeelselt kinnitatud :
  - Muidugi ... Siin Mitte kuurort ! Aga Ja armas mingisugune _ _ seal on ...
  Jalutamine Kõrval mets , tüdruk küsis Oleg :
  - A Kuidas oleks Sina aidanud oleks Punane Armee ?
  poiss kriimustatud kroon Ja ratsionaalne vastas :
  - Mina oleks ... Soovitatud oleks neid Sest alanud tehnoloogia T -54. Sellised tank võiks oleks kiirendama lõppu teiseks maailmas sõjad .
  Tüdruk Mitte üleüldse kokku leppinud :
  - Kas sa arvad , et tead seade tank ainult V üldine Funktsioonid sudu oleks neid abi ?
  Oleg Rybachenko solvunud peal see on :
  - Ei V üldine , st üleüldse umbes tankid palju ma tean sisse maht number Ja umbes aktiivne raudrüü !
  Tüdruk itsitas V vastus :
  - Noh , siis tule _ parem kohe tehnoloogia T -90 ja Siis jäädvustame kõik rahu !
  poiss kriimustatud pea taga Ja tunnistas :
  - Ma lugesin I umbes üks sari , umbes ohvrid V nelikümmend teiseks aastal alates kakskümmend esiteks sajandil . Niisiis Nad Ja ehitatud lihtsustatud mudel T -54, olles käivitanud tema V tootmine rohkem enne lahingud all Stalingrad . JA V tulemus mida NSVL võitis Kus kiiremini kui _ V tegelikkus Ja Koos suur mõju . Peal Kontrollima teised ideid siis ... saate proovi Ja midagi __ _ rohkem kompleks - näiteks süsteem salvo tulekahju " Smerch ". Aga liiga palju kaugele tehnoloogiliselt jookse minema Mitte vajalik !
  Margarita Koos see vabatahtlikult kokku leppinud :
  - Ei mine ära ... Ah See rohkem Ja laser relv teha nad nõuavad !
  Läbi mõned aega tüdruk uuesti istus maha puhata . Aeg lendas kuidagi _ _ märkamatult . Jällegi läks pimedaks ja pidin öö veeta all avatud taevas . Aga ööd V lõpp juunini lühike Ja soe . JA otsustades Kõrval tõud puud , see kuskil __ _ peal Ukraina , koos rohkem soe kliima . Niisiis magama Saab päris .
  Oleg Rybachenko Ma unistasin sellest Tema üks selline poiss - kajutipoiss peal tütarlapselik laev_ _ JA tüdrukud sõidavad tema edasi - tagasi . Kumbki mitte minutit rahu_ _ Jah rohkem tahan puudutada lihaseline keha poisid , näpista . Mitte suurepärane rõõm .
  Maga veidi Mitte anda , tõsta V varakult ja _ V käed mop - kuiv Ja ilma Minema geniaalne tekk _
  A Siis rohkem mõelnud sellele tüdrukud saada ära viima suitsu Koos torud_ _ Jah mida ? Present ! See Ja üleüldse Tundub nagu peal mõnitamine _ Aga poiss tormasid täita antud tellida . Present alates suitsu potsatas ja _ Oleg kannatanud eespool meri lained V pool Austraalia .
  poiss V meeleheide hakkas laulma ;
  I oli lihtne laps V riik kuninglik ,
  Isa minu maa meister küntud ...
  Aga elanud V unistused O rüütelkond husaar ,
  JA kepp julgelt V võitlema poeg lehvitas !
  
  Pärast peal laevastik jooksis ära I teismeline ,
  Mulle peal laev üle andma andis välja prints ...
  Mitte suhkur teenus , sina usu mind lapsed ,
  Seal vaja tihedalt ette võtma Mitte kukkuda !
  
  Fed napp , aga aga piitsutas ,
  Kõrval kontsad kepp - poiss Sest peksmine !
  Ei , mitte soovis selline laps aktsiad ,
  tahtis vabadus , noormees Ilja !
  
  ma unistasin_ _ Samuti uskuda O rikkus ,
  tahtis paljajalu paljajalu saapad ...
  Aga Ei peal meri , sina usu mind vennad ,
  Kõik Mida Mul on - nad veavad mind alt taga võlad !
  
  Aga Siin juhtus meiega _ jäi vahele eraisik ,
  Oli lahing ebavõrdne , kannatanud meie ...
  JA osutus I V piraat käpp ,
  A See justkui V küpsetatud põrgu saatan !
  
  Piitsutatud pikk , nagu seitsme sabaga kass ,
  Pärast paljajalu jalad tuli tulekahju ...
  Piraadid rütm kajutipoiss Väga raske ,
  ma tahtsin neid tugevam teha valu !
  
  Poiss tihedalt V piinamine see pidas kinni
  Kumbki mitte oigab , nutab , isegi Mitte ohkas ...
  Tema päris rüütel osutus selleks
  Tõmbas , tead rihm Kuidas kangekaelne muul !
  
  JA kapten piraadid üllatunud_ _
  Sina mees , keda ma näen meie ...
  JA paistis valgust filibusterid näod ,
  Sellised juures yoongi ilmunud võimalus !
  
  Tema sai piraat Kõrval mered karm ,
  JA Sama V lahingud uputab laevad ...
  Nüüd algatus Seal on juures poisid uus ,
  Õppige , proovige - nii et Mitte pühkis selle minema !
  
  Piraat Kindlasti poiss varas ,
  Aga autasud seadused vennaskonnad Kuidas kaanon ...
  Sest tühi jutt isegi kuiv ,
  Aga sobiks Koos karjub kiirendus !
  
  poiss kasvas üles ja kinnikasvanud rikkus ,
  Hallatud leida iseendale pruut korraga ...
  Asutus naudib juures vennaskonnad ,
  IN mingisugune_ _ _ vähemalt Tema Ja Jumal Ja prints !
  
  Aga Siin õnne ära pööranud metsikult _
  Sain aru piraat maitsestatud V jube vangistus ...
  Peab teadma peal nahk , mis _ selline tormakalt ,
  Tema sain aru , et_ selline kaos !
  
  Peal riiulil kindlalt kangelane pidas kinni
  JA mitte keegi Mitte välja antud , mitte ütles ...
  Kuigi talle lubas isegi kuningriik ,
  JA lubadusi lõputu võll !
  
  Veli Siis V ketid enne tellingud ,
  Seal ette valmistatud mõõk suur timukas ...
  Sellised seda on nähtud juures tema töö ,
  Üks löök pead lõika maha !
  
  Kõik peal hüvastijätt rüütel kummardus ,
  Ütles : vabandust kui _ süüdi ...
  Kiik kirves - känd rullitud ,
  Hing piraat lendas V pagan !
  Päike juba valgus kõrge Ja poiss rõõmsalt hüppas püsti . Tüdruk roos vastumeelselt _ Näljane lapsed liigume Kõrval mets . Margarita lonkas , hõõrus jalad , valusad vingus Ja kaaviar , sisse mis kogunenud piimatooted hape _ Väga ma tahtsin on .
  poiss tunda mina ise rõõmsam , ja enesekindel peksas paljajalu jalad Kõrval muru siis _ Ja juhtum , puhkeb edasi siis _ tagasi pöördumas To tüdruk .
  Aga nälg häiritud Ja teda . Siin Poisid uuesti osutus peal mustikas puhastamine _ Sõi ilma igasuguseid asju entusiasm . Ilma leivast Ja liha mustikas Mitte võiks rahuldama näljane kõhud . Siis uuesti liigume ...
  Kuigi tossud Ja pehme aga _ pikka aega sa kõnnid V neid hõõrud seda jalad . Tüdruk lahkus kingad Ja Ma proovisin seda mine paljajalu _ Poiss kõndis ette ja _ lamanud kepp käbid , oksad , oksad . A Margarita proovis samm Kõrval pehme muru _ Aga Kõik võrdub tallad hiljem mõned aega muutuda sära .
  Tüdruk istus maha ja Siis Oleg soovitas :
  - Istu maha mulle peal tagasi ! ma kannan !
  Margarita kahtles :
  - A pikka aega kas juures sina piisav jõudu , karu rasvane ?
  Oleg Ausalt vastas :
  - Ei Ma tean ... Aga Sina sa kaotad kaalu otse peal silmad !
  Tõesti alates puudumine toit tüdruk sai kaalust alla võtta Jah Ja tugev lihaseline poiss , järk-järgult kuivanud . Kanna lasti taga seljaga Mitte lihtne , aga Tema ju _ _ sportlane_ _ JA peab taluma koorem .
  Läbi paar tundi ratsutama Oleg andis alla Ja istus maha . Siis sõidetud südametunnistus Margarita läks ise _ Tema tallad olid punane Ja kriimustatud . Aga tüdruk mõned aega pidas kinni peal tugevus tahe .
  Pärast Poisid tuli üle peal põõsad murakad _ Natuke roomas Ja sõi .
  Õgimine murakas , margarita märganud :
  - Kas tõesti? See lõputu mets ?
  poiss negatiivne raputas pea :
  - Mina Niisiis Mitte Ma arvan ... Pigem Kokku Meie Lihtsalt osutus Mitte V ise parim koht .
  Margarita põlglikult norskas :
  - Ja lihtsalt läks ära ... Siin ta sinu oma geenius !
  Oleg ratsionaalne märkis :
  - A tea Kõik V põhimõte võimatu !
  Pärast mida poiss otsustavalt sai Ja vastas :
  - Lähme ! Võib-olla satume kokku peal partisanid !
  Tüdruk kurb itsitas :
  - Värske legend , aga uskuda Koos töö ...
  Mine Ja V ise tegelikult Saab enne lõpmatus V metsa eksinud Kõrval need sama kõige teed _ Millal On pime , lapsed uuesti ronis üles peal takjad . Vihma Mitte oli Ja ööd ukrainlane soe .
  Oleg Rybachenko unistanud iseendale jätk ... Siin Tema kajutipoiss tabamust peal Ameerika laev ... Tema püüda Ja küsi :
  - Sina venelane !
  Oleg uhkelt vastused :
  - Mina vene keel salongipoiss !
  ameeriklased naerdes Ja Sest alanud otsustama piitsutama poiss seitsmesabaline kass . _ sisse unistus lööki Mitte nii valus Ja poiss kannatab _
  Pärast talle cauterized sigaretid To rinnad Ja nõuda ütle O plaanid käsk , nagu oleks oleks poiss , võimekas midagi __ _ tea .
  Siis sisestada sõrmed V uks avamine Ja pigistama pahe . Aga mitte ühtegi piinamine Mitte abi . Oleg Rybachenko on vait Kuidas partisan _ JA Siis tema põhjused mina ise admiral _
  Välimus Koos kahtlus peal aheldatud käeraudadega poiss _ Koos triibuline tagasi , koos kaetud villid peopesad ja _ tallad jalad , aga mina ise proovib näida Hell Ja vaimustavalt hääldab :
  - Kas sa tahad ratas , ah ?
  Oleg Rybachenko näeb välja Koos tahtlik ükskõiksus .
  Admiral lisab Koos naeratades :
  - A roller ?
  poiss põlglikult norskas :
  - Jah ei piisa !
  Admiral nördinult tõstetud kulmud Ja küsis :
  - Noh , noh Fordi auto ... Kujutage ette _ Sina selline väike ja _ juures sina terve Ford . _
  Oleg Rybachenko ilma varjud iroonia soovitas :
  - A Võib olla Siis kohe " Cadillac "? Mida pisiasjadele aega raisata ?
  Admiral tegid umbes selline _ Mitte Arusaadav iroonia Ja ütles :
  - Kaks Cadillaci ja Ford _ _ _ _ _ lisaks !
  poiss irooniline lisas :
  - A Samuti võti alates korterid , kus _ raha valeta !
  Admiral kinnitatud Koos aplombiga :
  - Kaks võti _ _ kolm korterid , kus _ Väga suur raha valeta !
  Oleg Rybachenko itsitas Ja märkis :
  - Jah lubadusi juures sina ... Noh okei , mina ma näitan sulle sa kus _ Ja V mis koht Saab Rünnak vene keel laevastik Ja saavutada võit !
  Admiral rõõmustas pritsis üles käed Ja tellitud :
  - Kandke üllas õhtusöök ! Poiss Kõik rääkis !
  Pärast nälg Hästi sööma peen toit_ _ poiss mul on kõht täis enne prügimäele ja _ Siis rääkis _ _ mis koht parem Kokku läbima Ameerika eskadron _
  - Siis Sina sa leiad ennast V tagumine admiral Trosheva Ja lamedamaks tema Kuidas münt _
  Ameerika piisav hõõrutud käed ...
  poiss sama küsis ajakiri Ja tegid mõned visandid nagu _ mine Ja liigutada edasi .
  Mida sama Ameerika laevastik peal kõik paarides tõmbles To ette keedetud lõksus _ A Oleg Rybachenko istus maha peal voodi ... K tema tuli üles võnkuma puusad naine _ Ta häbitult rünnatud peal poiss .
  Ilmselt niimoodi _ viis , admiral tahtis väljendada kajutipoiss tänulikkus . Või vastupidi rohkem saa mustaks !
  Aeg sisse unistus tulemas kiiresti ja _ Siin Ameerika eskadrill V ruut Kurat . Mida sama tahtis jänkid seal logi sisse , jah Ja saavad Kõrval teene ! Siin ta alguspunkt täpne planeeritud julge poiss_ _
  Järsku meri vahustatud ... roos üles tohutu lained , neelavad Ameerika ristlejad Ja lahingulaevad_ _ enamgi veel See juhtus See V mõned sekundit_ _ Kõik üle ujutatud nagu _ V pank Koos õlu_ _ Pärast mida Ja see on läbi aega V igavik Sest eskadrillid Hull Dick .
  JA laevad läinud V kuningriik Neptuun ...
  Siin renderdatud Oleg enne meri kuningas_ _ See monarh oli tohutu Koos kalane saba Ja kullast kaalud _ raputas kolmhark Ja möirgas :
  - Sina WHO niimoodi ?
  Oleg hüppas püsti , laksu andes põlenud V brazier jalg ja vastas : _
  - Mina kajutipoiss vene keel laevastik !
   Neptuun urises Ja küsis :
  - Pärl väljavõte kas sa saad ?
  Poiss muigas Ja julgelt vastas :
  - Ma saan , aga Sest sina Mitte ma teen !
  Neptuun koputasin kolmhark Ja karjus sisse kõik kõri :
  - Haid ustav teenijad minu ... vaheaeg jultunud Oležka !
  Poiss pigistatakse rusikad Ja sai võitle vastu alates vajutades barracuda . Need ronis justkui näljane koerad_ _ Aga poiss nende kohtusime tugev puhub , saatmine V nokaut _ Aga haid Kõik rohkem Ja rohkem ... Poiss - kajutipoiss kurnatud ...
  juba õitses . Margarita magab ja _ kahju Ärka üles ilus tüdruk_ _ Ta Ja V ise tegelikult kaotas kaalu ja alates mida nägu sai rohkem armas , punane alates värske päevitamine _ poiss tunda V iseendale sarnasus armastus_ _ Võib olla Hüvasti umbes nagu _ _ Tom Sawyer To Becky .
  Vaene tüdruk nälginud . A teda jalad sellised _ kriimustatud , õrn , mitte tuttav To karm pinnad _ midagi __ _ ta tuletas meelde Gerda , kas pole? Mida rohkem rikutud _ A Nüüd püütud sisse korda kus _ elu Mitte vaarikas _
  Suurepärane Kodune Sõda enamus raske periood elu taga NSVL . A Tema imelaps kinni V mets ja _ Mitte Võib olla mitte midagi abi Punane armee_ _ Rumal See kõik ... Kuni mida sama loll !
  poiss Natuke istus ja ootas kuni _ Margarita ärkab üles Ja vastu pidama talle käsi küsis :
  - Ja mida sina kas sa tahad ?
  Tüdruk Ausalt vastas :
  - Seal on ... Ja rohkem magama !
  Oleg Rybachenko otsustavalt raputas rusikas :
  - Aitab ! Vajalik mine ! Võib olla Täna meie vedas !
  Margarita tegid mõned ebakindel sammud paljajalu jalad Kõrval muru _ Vaatasin peal tossud siis _ peal villid Ja märkis :
  - Ma proovin , ma Natuke Niisiis kõndima ! U mina piisav tahe !
  Poiss hoiatas :
  - Mina tahe vaata _ _ Sina Mitte Ma torkasin ennast !
  Tüdruk Koos naerata _ _ punane alates värske päevitamine nägu , vastas :
  - Mina ma proovin _ mine kiiresti !
  Lapsed juhitud Kõrval mets ... Algul mine Margarita oli Väga raske . Aga tüdruk Väga uhke Ja pidas kinni peal enesehinnang . Pärast Millal lihaseid soojenenud , valu V jalad Ja tagasi rahunes , sai lihtsam . Aga nälg sai mind kätte Kõik tugevam . jälle tõsi_ _ jäi vahele mustikas _ Aga marjad nälg juba Mitte rahul . poiss soovitas :
  - See on vajalik leida jõgi Ja püüda kala !
  Margarita raske ohkas :
  - Hästi See idee !
  Aga peal jõgi mine välja pole võimalik Mitte ainult õnnestus _ tuli üle peal viise ojad . Tüdruk varsti sai auru otsa ja poiss uuesti pidin kandma teda peal tagasi _ Pärast pesta haavatud jalad tüdrukule V külm vesi ...
  Margarita juurde hajutada tähelepanu küsis poiss :
  - A Kuidas Sina kas sa arvad, et meie oma Punane armee tahe ettemaks vastu Krauts , või ei ?
  Oleg Rybachenko nördinud :
  - Kuidas See ei ? IN maht Ja koosneb kreedo Nõukogude relvastatud jõudu _ _ rütm vaenlane peal tema territooriumid . Meie sündinud , tule Ja tahe ettemaks mida oleks See Mitte see oli seda väärt . - Poiss V tüütust liigutatud mina ise rusikas Kõrval põsesarna .
  - Siin Mina näiteks lihtsalt _ _ imiku _ Mitte Saab pole võimalik taganema sina alates metsad_ _
  Margarita selgitatud , pritsitud vesi jalg :
  - Ja mina ise ka ... Meie Niisiis Koos nälg me sureme kui me teeme roomama !
  Poiss raske ohkas Ja pahvatas välja :
  - Meie luud leiab läbi mõned sajandeid ...
  Pärast mida Nad uuesti liigume Kõrval mets ... Aeg oli käimas Kõik kiiremini ja _ Siin uuesti läks pimedaks ... Oleg üllatunud , et_ rohkem Mitte kuuldav ulgumine hundid _ Aga seda on nähtud See oli rahulik mets _ Ainult paar üks kord kuuldi V kauguses möirgama mootorid kruvi lennuk_ _ Aga isegi rahe nende oli vähekasutatud .
  No tüdrukul vedas. Siiski liikus ta aeglaselt. Jalad ja selg valutasid väga kõvasti... Happed olid kogunenud.
  Tema seisundit nähes soovitas Oleg:
  - Äkki peaksin üksi minema? Ja sa puhkad!
  Tüdruk raputas otsustavalt pead:
  - Ei, lähme koos! Ma olen tugev!
  Ja vaatamata tugevale valule liikus Margarita edasi. Et tuju üleval hoida, hakkas Oleg laulma;
  Ma kõnnin oma tüdrukuga mööda metsa äärt,
  Ma kannan punast lipsu - kõik ümberringi on ilus...
  Oja piiksub hõbedase trilliga,
  Las kõik maailmas muutub - armastus on õiglane!
  
  Kuid pommid langesid, mets plahvatas,
  Fašist liigub edasi, kõik puud põlevad...
  Kus jõgi vulises, seal põles liiv,
  Ja õnnetud lapsed said sihtmärkideks!
  
  Okupandid on saabunud ja meil on raske,
  See on nii raske, poisid, ilma leivakooreta...
  Paadist oli järel vaid killuke, aer,
  Ja kui palju raisakotkasid on - isegi mitte taevast!
  
  Maa-alused võitlejad on nüüd üksteisega sõbraks saanud,
  Kõnnime külmadel teedel paljajalu...
  Vastane ähvardab nagu raevukas metsaline,
  Kuid ma usun, et ka inimesed minu ümber on perekond!
  
  Las pioneeril treenib rööbastelt maha,
  Ja Tiigrid põlesid läbi nagu tõrvik õudusunenäos...
  Uskuge mind, fašism on hukule määratud,
  Tüdrukuga koos võitleme vapralt!
  
  Me võitlesime politseiga vapralt,
  Usaldage kuulipildujat oma õlale, see pole raske...
  Igavesti tüdruk, ma olen sinuga
  Ehitame maailma - särava ja uue!
  
  See on imeline kõigile inimestele, uskuge mind,
  Lapsed, me langeme palves Kristuse juurde...
  Meie templit asendab tohutu kuusepuu,
  Selle all on hea tunne, nagu oleksite nüüd taevas!
  
  Vabastus on saabunud ja Vene sõdur,
  Fašist lõi teda väga kõvasti täägiga...
  Võtsime sõbraga kätte kuulipilduja,
  Ja nad hakkasid sakslasi väga täpselt tabama!
  
  Nüüd suundume ähvardava laulu saatel Berliini,
  Vabadus tuleb ka Saksamaale...
  Lendame kiiresti langevarjuga,
  Sõdalased on püha rahva lapsed!
  Oleg ja Margarita, laulust veidi kosutatud, kõndisid läbi metsa. Õnneks ei tulnud keegi nende peale. Nagu oleks kõik elanikud ammu surnud. Ja ilm muutus, pilv veeres sisse ja hakkas sadama.
  Poisid sulistasid läbi lompide. Lõpuks läks tuju halvemaks. Nii palju aega metsas, aga lõppu pole näha. Nii et sa kolled ringi nagu pime kassipoeg.
  Margarita ei pidanud lõpuks vastu, jalad andsid järele ja tüdruk pomises:
  - Ma olen meeleheitel! Kaua saab niimoodi hulkuda!
  Poiss vastas sügava ohkega:
  - Tõenäoliselt väga pikka aega. See on julm ja kõle koht, hoolimata sellest, kuidas te seda vaatate.
  Margarita vingus:
  - See on meie jaoks julm... Ennast niimoodi sättida ja põrutada... Ja te ei saanud oma ajamasinat seadistada!
  Poiss ohkas raskelt ja vastas vastumeelselt:
  "Ma ise ei oodanud, et see plahvatab." Aga nii see juhtus...
  Tüdruk ütles vihaselt:
  - Et sa sureksid!
  Poisid ei rääkinud pärast seda mitu tundi. Sõime paar marju. Näljatunde tuhmistas kergelt väsimus. Margarita jalad hakkasid kattuma aeglaselt tekkivate nahakallustega. See muutis teel navigeerimise lihtsamaks. Aga tallad sügelesid väga. Marjad ajasid juba kõhu valutama. Ilmselgelt nõudis kõht leiba ja veel midagi.
  Ja see on igav ilma arvutite ja muude asjadeta. Mõnda aega said lapsed veel mobiiltelefoniga filme vaadata, kuid akud said tühjaks. Pärast seda muutus see tõeliselt üksildaseks.
  Hoolimata suvest ja kiskjate puudumisest tundus maastik ümberringi kurb ja tuhm. Ja üldiselt läks see kuidagi hirmutavaks.
  Oleg proovis uuesti laulda, aga sõnad ei tulnud meelde... Ja aeg läheb.
  Läheb pimedaks. Ilmselt peame jälle näljasena vabas õhus magama. Ja see on jube. Poiss tahab midagi muud. Kuid tüdruk oli juba minestatud. Ja tuleb ise pikali heita, magama jäädes.
  Sel ajal, kui nad asjatult ringi hängisid, algas Normandias dessandid. Sakslastel oli praktilisem ja odavam iseliikuv relv E-10, mille kaal ja kõrgus oli poole väiksem kui T-4, kuid võrdse relvastuse, parema kaitse ja palju suurema liikuvusega. Väike E-10 suutis suurepäraselt läbistada Shermansi lühikese vahemaa tagant ja oli ise silmapaistmatu, mis on väga oluline tingimustes, kus vaenlasel on nii palju pommitajaid.
  E-10 on end praktikas tõestanud kui suurepärane iseliikuv relv ning mis kõige tähtsam, odav ja lihtne valmistada. Selle siluett oli nii madal, et roomikud katsid täielikult küljed, andes täiendava kaitse. 80-millimeetrise paksusega soomuse suur ratsionaalse kaldenurk andis enamiku relvade vastu rikošeti. Isegi IS-2 ei tunginud alati sellisesse sõidukisse otse ette.
  Praktilises plaanis osutus iseliikuv relv E-10 oma madala kõrguse tõttu tõhusaks suurtel kõrgustel. Ja loomulikult aitas ta kaasa Norra võidule. Koos kerge hävitaja He-162 ja pommitaja Aradoga. Tanki T-4 tootmine lõpetati, kuna see oli igas mõttes E-10-st aegunud ja halvem. Lahingud näitasid ka Pantri head potentsiaali. "Tiger"-2 ei läinud tootmisse, nagu "Hiir", kuid ilmus "Panther"-2. See oli Tiger-2-st kergem, relvastuselt võrdne ja soomuselt veidi kehvem. Kuid see tank asendati ka iseliikuva relvaga E-25, mis oli relvastuselt võrdne, kuid kergem, mobiilsem ja hõlpsamini valmistatav. Ja võib-olla paremini kaitstud.
  Normandias said liitlased lüüa, kaotades ainuüksi üle poole miljoni vangi.
  Suvel tungisid Nõukogude väed keskuses edasi, kuid suutsid edasi liikuda vaid paarkümmend kilomeetrit. Sakslased tegid oma kolmanda kaitseliini kõige tugevamaks ja kaks esimest tõmbasid oma jõud tagasi, lastes sadadel tuhandetel mürskudel asjatult alla kukkuda.
  Seal õnnestus neil Punaarmeed tagasi hoida ja talle tohutut kahju tekitada.
  Sügisel suutsid sakslased Gibraltari lõpuks tormiliselt vallutada. Sellegipoolest andis Franco Rommeli survele, kes ähvardas rünnata. Lisaks on tugevnenud Saksa allveelaevastik. Ilmunud on vesinikperoksiidi jõul töötavad allveelaevad. Ja liiga kalli raketiprogrammi asemel - reaktiivpommitajad ja iseliikuvad relvad E. "Panther"-2 ei läinud kunagi tootmisse, nagu "Tiger"-2 ja "Mouse", maetud embrüosse. E-25-st sai iseliikuv relv, mille esisoomus oli 120 mm 45-kraadise nurga all, küljed 82 mm, pluss roomikud. 850 hobujõuline mootor, mis on paigaldatud käigukastiga risti ja kaalub kolmkümmend tonni. 88 mm relvastusega on tünni pikkus 71EL.
  Selline poolteise meetri kõrgune masin täitis kõik ülesanded suurepäraselt ja keeras kiiresti. Muidugi muutusid muud tankid ebavajalikuks, sealhulgas Hitleri rumal fantaasia: Maus.
  E-25 alistas lahingutes IS-2 ja kõik teised mudelid ning osutus peaaegu kõigi aegade ideaalseks iseliikuvaks relvaks. Võimas mootor ja suhteliselt väike kaal võimaldasid külgedele riputada 90-millimeetrised kilbid, mis muutsid sõiduki SU-100, IS-2 jaoks isegi küljelt läbimatuks, kergematest sõidukitest rääkimata.
  Sakslased võitlesid enesekindlalt ülemate tankivägede vastu ja hoidsid rinnet idas. Ja läänes tungisid fašistid Marokosse ja liikusid üle Aafrika.
  Rommel otsustas ratsionaalselt, et parem on praegu mitte idast rünnata, vaid haarata Aafrika ja Pärsia laht. Pealegi oli lootust vaherahu sõlmimiseks Staliniga.
  Tõepoolest, pärast jaanuarikuist rünnakukatset kesklinnas. Ja pärast Punaarmee suuri kaotusi ja Leningradi lähedal asus Stalin rahu maad proovile panema. Kuid ta nõustus ainult nullvariandiga. Rommel tegi ettepaneku sõlmida vaherahu kolmeks aastaks.
  Kaval Stalin otsustas pärast kõhklust siiski nõusoleku anda. Las kapitalistid hävitavad üksteist. Ja ta puhkab ja kogub jõudu.
  Rommel lootis ka, et suudab kolme aasta pärast võita läänes oleva vaenlase ja seejärel vallutada NSV Liidu.
  Nii et mõlemad rebased on kavalad ja kalkuleerivad.
  Samal ajal asus Oleg Rõbatšenko koos Margaritaga partisanisõda.
  Poiss ja tüdruk ründasid öösel Saksa garnisoni. Ja nad võitlesid temaga. Lasisime paarkümmend fašisti maha ja läksime tagasi metsa. Siis nad hulkusid ja pöörasid tükk aega, ajades jälgi segamini.
  Kuid üldiselt ei olnud nende tegevus täiesti edukas. Natsid vastasid küla põletamise ja kohalike elanike mahalaskmisega.
  Siin mõtled paratamatult: kas tasub olla partisan?
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita korjasid pärast seda mõnda aega metsas seeni ja marju ning hoidsid pead maas.
  Seejärel ründasid nad konvoi asustatud aladest kaugemal. Nad lõid välja bensiinipaagi ja tapsid kümmekond krauti. Vastuseks poosid sakslased inimesed uuesti üles.
  Natsid vastasid kõikidele partisanide aktsioonidele hukkamiste, võllapuu ja piinamisega. Eriline hoiatus, et sabotaaži ja rünnakute eest vastutavad kohalikud elanikud.
  See muidugi hoidis impulssi tagasi. Nii Oleg Rõbatšenko kui ka Margarita Koršunova kaotas soovi partisaniks saada.
  Nii poisil kui tüdrukul oli lihtsalt igav.
  Poiss koostas isegi humoreski;
  Tohutu müra raputas planeedil Tuhanai, mis on üks rikkamaid Suures koloniaalimpeeriumis, inimkonna peamine. Lõputu pilvelõhkujate jada muutus kohutava raketi kukkumise tagajärjel radioaktiivseks tuhaks. Taevast lõikas tuline katkendlik joon, mis koosnes koletutest tähelaevadest.
  - Maalased, andke alla!
  Esitati üksainus nõue, millele järgnes teine lask. Seekord plahvatust ei toimunud, planeedi pind paisus ja möödus lainetena. Kõik elusolendid muutusid elementaarosakestest hetkega tolmuks. Nii avati inimkonna ajaloos uus lehekülg - Kosmosesõdade ajastu!
  Täieliku tähtedevahelise sõja raevukad leegid
  Põrgutules kõrvetab maailma kõige peenem niit!
  Ja saatana kuri kirves hõljus planeedi kohal
  Sepitsege kaitset, muidu ei saa te maailmas elada!
  Päikesesüsteem osutus ummistatuks arvukatest tähelaevadest, mis olid äärmiselt koormatud kahetsusväärsete põgenikest, kes olid kummardunud. Uued ebainimlikud kallaletungijad ei tundnud kahju, kasutades hävitatud vaakumi taktikat. Seni polnud keegi agressoreid lähedalt näinud, isegi nende kehaehitus polnud teada ja see kõik tekitas hirmuäratavaid kuulujutte. Nad rääkisid, et tulnukad sõid lapsi elusalt, piserdasid neid radioaktiivsete isotoopidega ja kallasid naiste emakasse ka sula pliid, viies aurutatud liha soovitud seisundisse. Nendel tingimustel sündis ainuvõimalik otsus: kuulutada välja totaalne mobilisatsioon, kehtestada kaardisüsteem, viies kogu inimmajanduse sõjale. Uusimaid relvi tootvad tehased töötasid ööpäevaringselt, sinist taevast kattis sudu ja keskkonna jaoks polnud aega. LOXi erakorraline julgeolekunõukogu (Liiga of United Space Systems) kogunes ikka ja jälle, jälgides tähelepanelikult kaitsetöö edenemist. Viimane kohtumine oli kõige murettekitavam, staarluurajad teatasid, et lugematu arv vaenlase armaad on päikesesüsteemi ümber piiranud ja ilmselt ootavad viimast märguannet otsustavaks viskeks.
  Ultramarssal Dick Phoenix oli kohutavalt närvis, tema kõnes oli hüsteerilisi noote. Tema terav lõug värises tema akvajoonelisel näol ja Havanna sigari küljest murdus põlema tünn, jättes vormiriietusele salakavala hõõguva pleki.
  - Kohtumõistmise tund on kätte jõudnud! Kõige iidsemad ennustused maailmalõpu kohta on täitumas. Meie süsteemi ümbritsesid tuhanded tuumaallveelaevad, mis on täis ultramoodsaid relvi. Peame vaid palvetama ja vastu võtma väärika surma!
  -Ma ei ole Phoenixiga nõus!
  Kõlas Kõrgeima Kosmilise Koordinaatori väliselt rahulik hääl.
  "Me ei peaks sellisele nõrkusehetkele järele andes tunnistama, et meie surm on täiesti vältimatu."
  Hoolimata asjaolust, et see oli räige allumatus, katkestas ultramarssal koordinaatori.
  "Mina kui elukutseline sõjaväelane kinnitan, et meil pole vähimatki võimalust, Arnold, tõsiasjadega silmitsi seista." Vaenlase tähelaevu on miljardeid! Ja paljud neist on Kuust suuremad, relvadest rääkimata, näitab praktika selgelt: sõjalises kosmosesfääris on nad meid kordades ületanud.
  Läbi saali pühkis summutatud heakskiitmismüra. Ma ei tahtnud seda uskuda, kuid tundus, et Phoenixil oli õigus. Ülekaaluline liider tõusis vaevaliselt, sirutas oma laiad õlad; Arnold Schwarkaneger koperdas unetutest öödest, silmalaud olid paistes, kuid madal hääl oli kindel ja sisendas enesekindlust.
  -Kuulame majanduse kõrgeimat koordinaatorit. Ta lubas demonstreerida uusimaid relvi, mille on loonud meie planeedi parimad teadlased.
  Seekord oli peade koor elavam.
  - Las ta demonstreerib! Me näitame neile pätid!
  Ujuvale poodiumile tõusis lühikestes pükstes poiss Oleg Rõbatšenko, kes määrati hiljuti sõjatööstuskompleksi juhiks. Ta hääl oli rõõmus, silmad särasid, tundus, et ta käib pulmas ja mitte võib-olla viimasel LOXi nõukogu koosolekul.
  - Need ettearvamatud venelased, ta rõõmustab üleüldise leina ajal!
  Kuulda oli ultramarssali vihast sosinat ja ta kitsad silmad pöördusid vihaselt.
  Teisel pool päikesesüsteemi jäid venelasele silma mitte vähem ettevaatlikud ainetuvastusseadmed, mille paigaldasid tühjuses kurjakuulutavalt säravad kummalised olendid.
  -Maaelanikul on kõrgendatud, positiivselt laetud emotsionaalne taust! - kriuksus hääl gammavahemikus.
  Vastuseks kostis kriiskav heli, milles oli väike mure:
  -Võib-olla õnnestus tühistel inimestel ohtlikke relvi luua, ei saa kuidagi teisiti seletada, et tema, see paljajalu tüüp, on nii aktiivselt positiivselt laetud.
  Järgnes teabe vastuse edastamine, kuid beeta-lainetena.
  -Ma arvan, et parem on kaasata selle saate vaatamisse kõik meie võitlejad. Andke neile teada, mida ettearvamatult ohtlikelt eluvormidelt oodata.
  Gammakiired edastasid veel ühe teabe. Pidevalt sädelevad poolläbipaistvad olendid rippusid otse vaakumis, nad sädelesid pidevalt stabiilse termotuumasünteesi protsessidest, nende keha muutis pidevalt kuju. Mõnikord helendasid need tähtedega, mõnikord vesiroosidega, mõnikord meduusidega, mis meenutasid elavat plastiliini.
  -Valguline eluvorm on liiga nõrk ja ebatäiuslik. Armas koletis kilkas. Seetõttu ei tohiks ta olla intelligentsuse kandja. Hävitades mitteelujõulised intelligentsuse kandjad, taastame universumi harmoonia, mis on häiritud kaootilise evolutsiooni pimedast voolust.
  Selle teabe kaalu suurendamiseks avaldati see alfa-lainevahemikus.
  Paljajalu lühikestes pükstes poiss Oleg Rõbatšenko jätkas emotsionaalset kõnet, osutades kätega kolmemõõtmelisele projektsioonile, kus arvutigraafika abil reprodutseeriti uusi lennukeid.
  Ta hääl oli lapselik ja kõlav, ta valged hambad irvitasid:
  -Need kanderaketid kiirgavad välja termovatsa rakette, mis on võimelised põletama mitu päikesesüsteemi ühe hoobiga. Ja nendest raadiosuudmetest eralduvad hüperlained, mis võimaldavad teil ruumi painutada. Nende abil saate vaenlase allveelaevad lihtsalt võtta ja väänata omamoodi akordioniks, seejärel hajutada need tolmuks. See sfääriline haru loob ülivõimsaid jõuvälju, mis on läbitungimatud ühelegi relvale, isegi termo-ryumon pommidele.
  Poisikese Oležka majanduskoordinaator valas juba higi, uut tüüpi imerelvade loetlemine võttis tunni.
  -Aga need on mu lemmikud, aja jooksul visked. Imekombel nihkus aeg minevikku ja katkised tähelaevad taastati kohe. Noh, kui vaenlane viiakse minevikku, siis istuvad tema sõdurid lasteaiapottidel ja laevad muutuvad elementideks, millest need ehitati.
  Viimane fraas pälvis vaoshoitud naeru ja argliku aplaus. Phoenix säilitas oma kotka näos skeptilise ilme.
  -Ja millal õnnestus teil nii palju avastusi teha? See rikub loogikat ja on täiesti võimatu.
  Lühikeste pükstega poiss trampis palja jalaga:
  -Inimeseteaduse jaoks - kõik on võimalik ja te näete seda varsti!
  Seekord oli aplaus valjem. Ultramarssal oli veidi piinlik, tema sisetunne ütles, et teda peteti. Piiludes tähelepanelikult nipsasjadega riputatud tähelaevu, sirutas Dick Phoenix äkitselt küünistega sõrme ja lõi selle keeruka kujunduse.
  Kuulda oli hämmeldunud mürinat:
  -Ja mis poldid ja tohutud kinnitused teil on - ka superrelvad?
  Vastuseks kostus koordinaatori poisi selge hääl:
  - Seekord ei! Kuid otsustage ise, kui grandioosne kosmoselahing algab, plahvatavad miljardid ülivõimsad laengud ja mis selle tulemusena saab?
  Kuuldi hämmeldunud häält:
  -No ma ei tea?
  Poissgeenius karjus:
  - Taevas väriseb ägedalt. Ja selleks, et meie kosmoselaevad alla ei kukuks, kinnitame need ettevaatlikult taevavõlvi külge.
  Sel korral pälvis selline väide äikese naeruga. Ainult ultramarssal kortsutas kulmu veelgi.
  -Ja see on kõik, mis sa välja tulid?
  Poiss jätkas energilist nurrumist:
  - Ei, ärge kartke, mitte kõik. Oleme valmistanud suurepärased uisud ja titaankepid, et oleks lihtsam üle taeva uisutada, uiskude pealispind on kunstteemantidest.
  Naer muutus palju valjemaks, lühtrid kõikusid - põhiosariikide vappide kujulised.
  - Milline ebatavaline teave pärineb maainimeselt! Minu positiivne laeng suureneb järsult. - Gammalained hõljusid läbi kosmose.
  -Minu oma ka! See on nii armas!
  Olend oli täidetud roosa-pärlivärviga. Värvide heledus suurenes.
  -Aga sa rikkusid torudega kogu taeva ära, uisud ei sõida mudas hästi.
  Phoenix sattus halvasse arutelusse. Lühikestes pükstes vene poiss naeratas viimistletud naeratuse:
  -Oleme juba ette valmistanud mitu tähtedevahelist tankerit vedelseebi ja hambapulbriga. Vaata mu hambaid, varsti näed taevast teemantides.
  Kõrgeim koordinaator, kes ei suutnud vastu seista, kakerdas täiel rinnal. Üks lühtritest ei pidanud vastu ja vajus kokku lopsakaks pärlite ja kullaga tikitud vaibaks.
  - Mida ma sulle ütlesin! Seda tähendab ebausaldusväärne kinnitus, kuid lisaks poltidele ja statiividele saime kaasa laheda Velcro.
  -Naer muutus metsikuks ragistamiseks, isegi ultramarssal demonstreeris märkimisväärset kopsujõudu.
  Võõrad olendid sädelesid samal ajal eredamalt kui tähed; inimeste silmad lähevad kohe pimedaks, kui nad vaataksid neid tuliseid kaskaade. Alfa-Beeta-Gamma - ja muud tüüpi kiirgus täitsid kogu vaakumi. Vaenulike allveelaevade sees polnud enam võimalik ainsatki sisukat mõtet välja mõelda. Domineeris ainult üks emotsioon - metsiku mõnu tunne ja pööraselt kõrge.
  Natuke rahunenud, küsis ultramarssal.
  -Ja kui vaenulikud laevad kukuvad meile ülevalt peale, pole neil kruvisid ega takjapaela.
  Särav poiss Oleg Rõbatšenko avardas naeratust veelgi.
  - Mul on see selleks.
  Ja ta võttis välja tennisereketi ja raputas seda oma lapselike jalgade paljaste varvastega:
  -Ja mul on.
  Ultramarssal puges värisevate kätega diplomaadi sisse ja tõmbas kerge vaevaga välja kokkupandava võrgu liblikate püüdmiseks.
  -Ma arvan, et mul on rohkem!
  Naerutorm ületas kõik piirid, inimesed langesid lihtsalt põrandale, väänledes meeliülendavates krampides.
  Avakosmoses vaadeldi vahepeal tõelist hullumaja, ereda kiirguse vood muutusid nii intensiivseks, et sõjalaevad paistsid seestpoolt.
  - Pange kiivrid pähe! Siis kukub sulle peale taldrik tulnukatega - sa naerad ja jooksed minema!
  Arnold lämbus ja lisas oma sõna. Kätega nagu löödud mardikas sõrmitsedes suutis ta siiski vitriinile pugeda ja sealt välja tõmmata muuseumireliikvia - esimese valatud SS-kiivri Maal.
  Viimane fraas lõpetas kõik; taju lihtsalt lülitus mõneks ajaks välja. Kui võimud lõpuks mõistusele tulid, toimus öötaevas tõeline etendus, planeedi ajaloo kõige grandioossem ilutulestik, mis täitis öötaeva meeletu säraga.
  - Selgitage, mis see on!
  Kõrgem koordinaator osutas lapselikult sõrmega ülespoole.
  "Ei midagi erilist," vastas Oleg Rybachenko.
  - Kosmos naerab!
  - Taevad rõõmustavad! - jätkas Dick Phoenix.
  "Vakuum kõigub," lõpetas Arnold Schwarkaneger.
  Vaakumis hõljuva virvendava prahi peal hõljus üksik poolläbipaistev olend. Suuruse järgi otsustades oli tegu hiljuti sündinud lapsega ja säras kõigis vikerkaarevärvides.
  - Millised lahedad olendid need valgulised on! Nad tõid meile unustamatut rõõmu ja seetõttu väärivad nad eksisteerimist! - see kriuksus. Head uudised levisid kõikjal lõputu universumi avarustes!
  Pärast sellist esseed visati Oleg Rõbatšenko ja Margarita Koršunova korraks ette. Et nad ei raiskaks hetke.
  Isegi kui need tüübid on surematud.
  Samal ajal juhtis Rommel järjekordset võidukat pealetungi läänes. 1945. aasta suvel ja sügisel vallutasid sakslased kogu Põhja-Aafrika ja Lähis-Ida. Neil oli täiustatud varustus ja palju kvaliteetsemad lahingus karastunud väed. Nii britid kui ameeriklased olid Wehrmachtile lootusetult kaotamas. Ja 1945. aasta detsembris sooritas Rommel vaatamata talvele hulljulge maandumise Suurbritannias ja vallutas kümne päevaga metropoli äkilise hoobiga. Ja siis üle talve vallutati kogu Aafrika ja India.
  Jaapanlased võitlesid edukamalt Vaiksel ookeanil, suutes kinni pidada ameeriklaste dessandi Filipiinidel. Ja uputavad nende lennukikandjad ja lahingulaevad.
  Pärast seda ühinesid Saksamaa ja Jaapan. Suurbritannias moodustati peaminister Mosleyga juhitud Saksa-meelne valitsus ja ametisse seati Hitlerile sümpaatne kuningas. Suurema osa Inglise laevastikust võtsid sakslased kontrolli alla. Ja kevadel vallutasid natsid ja jaapanlased ka Austraalia ning 1946. aasta suvel Hawaii saarestiku. Ameerika katsed luua aatomipomm ebaõnnestusid. Ja sakslased võtsid mere täielikult kontrolli alla, okupeerides nii Islandi kui Gröönimaa, lähenedes Kanadale. Ja 1946. aasta sügisel algas Kanada maandumine. Mida ameeriklased tahtsid?
  Ilma Saksamaaga vaherahu sõlminud NSV Liiduta on võidukat sõda võimatu pidada!
  Sakslased maabusid talvel ka Kuubal. Neil on uus hirmuäratav relv - disketid -, mis saavutavad kiiruse kuni viis või kuus helikiirust ja on väikerelvade tule suhtes haavamatud.
  Nii vallutati Ameerikat aktiivselt. Ja see muutis asja ainult lõbusamaks ja põnevamaks.
  Sakslased saavutasid särava Rommeli juhtimisel ühe võidu teise järel!
  Talvel vallutasid nad kogu Kanada ja 1947. aasta kevadel alustasid rünnakut USA vastu. Ja natse oli võimatu peatada. Ameeriklased võitlesid 7. augustini ja Washington ei langenud. Ja 9. augustil USA võttis ja kapituleerus.
  Nii lõppes lahing ülimalt kuulsusetult. Sõja ajal omandasid sakslased püramiidtanke, millel polnud võrdset ja mis olid kõigi nurkade alt läbimatud.
  Kuid ameeriklastel polnud midagi paremat kui Pershing. Ja nad kaotasid lootusetult sõja, saamata kunagi aatomipommi.
  Nüüd olid Rommelil vabad käed sõjaks NSV Liidu vastu. Mõnda aega aga seedisid sakslased ja jaapanlased seda, mida nad olid juba vallutanud.
  Stalin sai hävitaja MIG-15 ja T-54. Kuid edukat rasketanki polnud kunagi võimalik luua. IS-4 toodeti väikeste seeriatena ja see jäi kindlasti alla Saksa püramiidsete RE-seeriatele. Kõige populaarsem oli RE-50, mis kaalus kõigest viiskümmend tonni, millel oli kaks meeskonnaliiget ja 250 mm soomus kõikidest nurkadest suurte nurkade all ning 105 mm kõrgsurvekahur.
  See tank, eriti külg- ja tagakaitse poolest, ületas oluliselt Nõukogude T-54 ja tungis sellesse pikalt eesotsas. Vene auto ei suutnud sakslasest ühegi nurga alt läbi tungida. Nagu IS-4. Ainult IS-7 võis endiselt probleeme tekitada, kuid see tank ei läinud kunagi tootmisse.
  Ebaõnnestumised raskeveokitega valmistasid Stalinile suure pettumuse. Igatahes jäi Saksa viiekümnetonnine 1800 hobujõulise gaasiturbiinmootori ja mürsu algkiirusega 1700 meetri surmava kahuriga sõiduk läbitungimatuks ja haavamatuks. IS-10 osutus samuti allrelvastatuks. Seejärel käskis Stalin välja töötada üliraske IS-11 203 mm kaliibriga relvadega. Selline pika toruga relv võis läbistada Saksa tanke. Aga... Tanki kaal ületas saja tonni, mis pole enam vastuvõetav.
  Nii et ka see auto tootmisse ei läinud. Ühesõnaga, peale IS-10 polnud masstootmises raskeid tanke. Ja nad tootsid palju T-54, autosid, mis aga sakslastele ei takista.
  Pärast Stalini surma 5. märtsil 1953 otsustas Rommel kasutada ära Nõukogude juhtkonna segadust ja vältimatut võimuvõitlust, et rünnata Venemaad. Ja nii ületas Wehrmacht 1. mail 1953 NSV Liidu piirid. Ja algas uus sõda.
  Kuid NSV Liidus ei ole tegelikult ühtsust. Ministrite nõukogu esimees Malenkov, siseasjade ja riigi julgeolekuministeeriumi rahvakomissar Beria, välisminister Molotov, keskkomitee sekretär Nikita Hruštšov, kaitseminister Vasilevski. Selline kirju kamp. Kollektiivne juhtimine.
  Ja keegi ei juhi... Ja Saksa tankid RE-50 on väga kiired ja läbitungimatud. Need on oma omaduste poolest optimaalsed. Ja pole vaja olla raskem ja kui see on kergem, siis ainult tutvumiseks.
  Ja T-54 on paraku kõigist vaatenurkadest ebapiisav. Ja kaitse, ja relvad ja sõiduomadused.
  Igatahes on sakslased palju tugevamad nii õhus kui maal. Mõne päeva pärast jõudsid sakslased juba Tulasse.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova: pidasid selles linnas kaitset, nõid viis taas sinna.
  Poiss ja tüdruk võitlesid kaitses.
  Poiss Oleg viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Kes on harjunud Isamaa eest võitlema...
  Margarita, see tüdruk, viskas ka oma paljad varbad, tapja kohal ja möirgas:
  - Las ta laulab meiega!
  Juhtiv, tulistav ja viskav Oleg Rõbatšenko ütles paljajalu:
  - Kes on rõõmsameelne, naerab!
  Tulistav, paljaste varvastega sidruneid loopiv ja hambaid paljastav Margarita kinnitas:
  - Kes tahab, see saavutab!
  Poiss ja tüdruk hüüdsid ühel häälel:
  - Kes otsib, see leiab alati!
  Poisid võitlesid Wehrmachtiga väga vapralt. Ja nad viskasid paljaste jalgadega surmavaid granaate.
  Oleg Rõbatšenko lõikas vastase ära ja kilkas:
  - Uue Venemaa jaoks!
  Margarita viskas paljaste varvastega surma kingituse ja kinnitas muiates:
  - Võitle ja ära karda!
  Lapsed on tõeliselt agressiivsuse ja raevu kehastus. Nii võitlevad sõjarüütlid.
  Oleg Rybachenko arvas: nüüd nad võitlevad Tula eest. Kuid kas Venemaa peab sellisele kolossaalsele jõule vastu? Ja samurai liigub idast edasi.
  Ja Rommeli väed on täis palgasõdureid üle kogu maailma. Täpsemalt reidide kaudu värvatud välismaalased.
  Siin lõikab Oleg Rõbatšenko maha mustad võitlejad. Ja ta paljastab hambad ja möirgab:
  - Mul on isiksus, mis on tõesti suurepärane!
  Ja jälle ta tabab... Ja poisi palja jala visatud granaat rebib fašistid puruks.
  Margarita tulistab ka ja karjub:
  - Võit tuleb!
  Ja oma paljaste varvastega viskab ta ka tapja surmakingi, pillutades oma vaenlasi laiali.
  Poiss ja tüdruk on täiesti elevil ja väga võidukad. Nad kritseldavad vaenlast. Ja nad niidavad terveid vaenlasi.
  Oleg Rybachenko hüüab:
  - Vaenlane ei lähe mööda!
  Ja ta viskab palja jalaga granaati.
  Margarita kinnitab seda. Ta tulistab ja möirgab:
  - Surm vaenlasele!
  Ja jälle tulistab kogu see paar ja saadab mõrvarlikke kingitusi. Ta purustas vaenlase ja näitas hambaid. Ja ta tulistab enda pihta, ülitäpselt.
  Ükski kuul ei lähe raisku. Noore välimusega sõdalased hävitavad vaenlase. Ja nad niidavad vastaseid nagu tapjavikat.
  Palja jalaga granaati viskav poiss kriuksub:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Margarita kinnitab:
  - Ema Venemaa jaoks!
  Ja ta lasi ka granaadi palja jalaga välja. Ja hajutab vastaseid.
  Pärast seda hakkasid poiss ja tüdruk paljajalu tulistades ja granaate loopima erinevaid aforisme;
  Poliitiku magus kõne voolab isegi kibedate probleemide valekivi all!
  Mitte ainult keel ei muutu poliitiku magusatest sõnavõttudest kibedaks!
  Ära ole liiga tark, sa lööd minema!
  Hea propaganda teeb teid lolliks, mitte ainult lolli ajuga!
  Mees on poliitikas hunt, äris rebane, aga ometi koheldakse teda nagu põtra!
  Poliitik jäljendab tavaliselt rebast, kuid peseb ööbiku trilliga näost kohevad ära!
  Sõjas on see nagu ooperis, ainult surnud ei tee seda!
  Tammepea ei anna tugevat positsiooni!
  Poliitik armastab oma hääles metalli ja tegudes roostet!
  Poliitik ja prostituut ja sutenöör ühes pudelis!
  Valijad ei usalda poliitikuid, kuid nad annavad oma hääle ikkagi usule!
  Religioon on äri, milles puudub usaldus, aga usk on olemas!
  Miks poliitik endale nii palju risti teeb? Nii on tal lihtsam teie rahakott üles leida!
  Poliitik on taskuvaras, kes kirjutab endale seadusi!
  Kõige ausam poliitik on see, kes valetab ainult vajadusest!
  Poliitiku jaoks on keel tootmistööriist, taskus on vaid tööjõu efektiivsus!
  Tal on väike keel, aga ta räägib palju!
  Tuhat sõna maksab vähem kui üks löök ja miljon lubadust maksab üks täitmine!
  Vähk vilistab sagedamini, kui poliitik oma valimislubadusi täidab!
  Mida ei saa Kõigeväeline Jumal teha? Luba rohkem kui poliitik!
  Inimesele antakse suu süüa, aga poliitikale toidu teenimiseks!
  Poliitik on pagana kaval ja paneb ingli näo!
  Miks on inimesel tööks käsi vaja! Ja poliitikale antakse käpad, millest haarata!
  Ükskõik kui armas poliitiku kõne ka poleks, muutub elu selle väljavalamisest kibedamaks!
  Jumalal on palju päevi, aga poliitikul seitse reedet nädalas!
  Timukal on alati palju tööd ja sõnapoliitika!
  Poliitik unistab võimust nagu hoor seksist ja keerutab ka tagumikku!
  Poliitikas pole sõpru, pole õdesid ja vendi, aga vendi on!
  Mida poliitik üle kõige tahab: surra presidendina ja elada jumalana!
  Ärge usaldage hunte lambanahas - te lähete lambanahast kasukat!
  Valimistel on kotis palju kasse, aga veel rohkem hunte lambanahas!
  Poliitik peab magusat kõnet, mis põhjustab diabeedi pettumust!
  Kui sa ei taha künda nagu muul, siis ära ole eesel!
  Pole suuremat rumalust kui poliitikut uskuda, kuid valimiste eiramist ei saa nimetada targaks mõtteks!
  Erinevalt kihlvedudest peavad lemmikule hääle andjad alati pettuma!
  Poliitikas pole rohkem kelmi kui see, kelle aususse nad uskusid!
  Kõigile, kellele meeldib valimas käia, meeldivad nuudlid kõrvas!
  Poliitikud ei saa oma nälga varjata nagu lolli asja!
  Ära usu lubadusi, vaid mine valima!
  Kes jumalasse ei usu, ei usu ka Harry Potterisse!
  Poliitik on nagu muinasjutuline jõuluvana, nii et tegelikult on korterites külm!
  Ära armasta kõrvanuudleid - sööd paremini!
  Poliitik uriseb nagu hunt, matkib rebast!
  Kõige kavalam rebane liputab troonil saba!
  Maailmas on palju kavalaid rebaseid ja veel rohkem rumalaid vareseid!
  Ära tee kuradist jumalat ja poliitikust ausat inimest!
  Mida kõrgem on poliitiku lubaduste mägi, seda madalamaks peab ta teie mõistust!
  Ärge laske end poliitikast petta, hääletage kellegi poolt, kes pole teie lemmik!
  Valimistel annavad inimesed hääli ja raha on pangas, aga viimasel juhul on vähemalt võimalus kasumiks saada!
  Ära ole poliitikas jänes - rebane ajab naha maha!
  Rebane ei ole kõige tugevam loom, kuid suudab kõige paremini ära rebida kolme nahka!
  Valima minnes pea meeles, et pole ausaid poliitikuid, vaid on ainult sinu enda au!
  Poliitik võib lubada palju, aga kõrvad peavad peal olema!
  Kõige sagedamini jäävad nälga need, kellel on palju nuudleid kõrvas!
  Poliitik ihkab troonile nagu kärbes mett ja toob ka nakkuse!
  Ära ole eesel, ära hääleta rebase poolt!
  Rebane on kõige targem loom, kuid elu aritmeetikas suudab ta ainult ära võtta ja jagada!
  Toretsev poliitik näeb välja nagu rebane, kuid teeskleb lõvi!
  Rebane võib möirgada nagu lõvi ja hõisata nagu lammas, kuid tema harjumused on hundilikud!
  Mustad lambad on, aga puhtaid poliitikuid pole!
  Miks on poliitikul pead vaja? Et seda süüa!
  Miks on lehmal akordioni vaja? Miks on poliitikul südametunnistust vaja?
  Kõigil poliitikutel on ablas isu, aga härja kombel künda ei taheta!
  Tõeline rebane sihib alati lõvi kohta!
  Kõrvanuudlid on mittesöödavad, kuid tasuta!
  Tasuta juust on ainult hiirelõksus ja tasuta nuudlid ainult kõrvades!
  Hea poliitik puhub elevandile kärbse täis, keskpärane ainult!
  Politsei võitleb, aga poliitik petab!
  Türann riputab nuudlid kõrvadesse, kaelas köis!
  Diplomaatia on mitteleppimise kunst, kokkuleppe nimel!
  Olge klubi, aga mitte rumalaid ajusid!
  Pea on malmist ja annab sageli järele!
  Tugev mees on alati hea diplomaat, kuid tal on parem ilma diplomaatiata!
  Poliitik nõustus, kui mitte nõus!
  Isegi rebased on nülitud, kotka silmadega ja lõvisüdamega!
  Inimene on alati eluga rahulolematu, kuid suremine ei ütle, et piisab!
  Kes lubab valijatele paradiisi, saadab nad suurema tõenäosusega hauda!
  Ära tee mutimäest mutihunnikut, vaid tee poliitikust aus mees!
  Kui tahad poliitikas läbi lüüa, siis unusta südametunnistus ja au, aga ära unusta alatust ja meelitusi!
  Poliitik ehitab endale usaldusväärse kindluse, nendest, kellel on tammepea!
  Valija, ärge uskuge, iga poliitik on metsaline!
  Poliitik on nagu viin, kuigi magus, teeb see kindlasti peavalu!
  Sellegipoolest piirasid sakslased Tula ümber ja vallutasid. Lõunarindel murdsid nad läbi Stalingradi, kuid seekord suutsid nad liikvel olles vallutada Stalini linna. Rommeli hävitajate tankid olid liiga kiired. Ja Moskva sattus kitsasse ringi.
  Sakslased ja nende kirjud hordid võtsid kohe Rjazani. Ja nad sulgesid blokaadi.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita sattusid NSV Liidu ümbritsetud pealinna.
  See pole lõbus igavestele lastele. Võitle enda eest, samal ajal kui Moskvat pommitatakse ja hävitatakse.
  Poiss viskas palja jalaga granaadi, kukutas mitu araablast ja märkis:
  - Minu kodumaa on lai!
  Tüdruk viskas ka paljaste näppudega surmakingi, ajas vastased laiali ja kilkas, võttes kokku:
  - Pole kuhugi taganeda!
  Lapsed võitlesid nagu tiigrikutsikad. Ja nad lõid sakslased ja nende palgasõdurid aktiivselt välja. Kuid ikkagi, mida saavad poiss ja tüdruk selliste ebavõrdsete jõudude vastu teha?
  Aga lahing jätkus... Poiss ja tüdruk tülitsesid mõnda aega.
  Siis aga koliti uuesti... Ilmselt selleks, et mõttetut agooniat mitte pikendada. Nad leidsid end Julius Caesari lähedal. Ja nad päästsid ta senatis mõrvakatsest. Ja et lapsed on lahedad ja surematud. Nad tükeldasid senaatorid kapsaks. Ja nad raiusid pea maha. Ja nad viskasid kellegi suunas granaadi, rebides tal jäsemeid.
  Lühidalt, Caesar jäi ellu. Ja ta valitses veel kakskümmend aastat. Ja siis tõusis troonile tema ja Kleopatra poeg.
  Ühesõnaga loodi stabiilne Caesarite dünastia. Ja Vana-Rooma kasvas ja laienes pidevalt. Kuni Hiinasse jõudmiseni ka selle alla neelates. Tekkis ülemaailmne impeerium, mis ületas ka ookeani. Progress arenes kiiremini kui tegelik ajalugu, kuid kristlus ja islam jäid tillukesteks sektideks. Roomlased läksid kosmosesse ja vallutasid päikesesüsteemi.
  Ja siis lendasid nad tähtede poole. Teaduslik ateism ning Caesari ja tema järeltulijate kultus said üheks religiooniks.
  Selleks tulistasid poiss ja tüdruk lihtsalt kuulipildujast paar lasu, viskasid neli granaati ja töötasid mõõkadega. Kõik viis võtteminutit ja kogu inimkonna ajalugu muutusid täielikult. Nii see juhtub.
  Ja Teise maailmasõja rinnetel vallutasid sakslased Moskva ja jõudsid Uuraliteni. Ja Jaapan vallutas Siberi.
  Nii vallutas Rommel suurema osa maailmast, vallutades paari ja poole kuuga NSV Liidu.
  Kuid see sõdade ajalugu pole veel lõppenud. 1. mail 1957 ründas Rommel ka Jaapanit. Järgnes viimane sõda inimkonna ajaloos. Samuraid jäid tehnoloogia kvaliteedilt märkimisväärselt alla Kolmandale Reichile ja olid lootusetult kaotamas. Kuid sõda kestis üle aasta, kuni lõpuks pärast emariigi tuumarünnakuid Jaapan langes.
  Jagatud maailma ajastu lõppes ja Rommelist sai maailma diktaator.
  1. mail 1959 toimus rahvahääletus ja kehtestati monarhia. Rommel õnnestus
  tema poeg ja asutati dünastia. Maailma dünastia ja kosmose laienemine.
  Üksainus impeerium on toonud planeedil Maa korra. Isegi Aafrikas ehitati igasse külla tee ja ehitati korralikud korralikud majad. Põllumajandus arenes ja nälg lõppes igaveseks. Ja sündimus on kontrolli all. Kõik on nagu öeldakse, telli tellimuse järgi.
  Päikesesüsteemi arendatakse ja inimesed lendavad juba teiste tähtede juurde. Ja Rommel läks ajalukku kui suurim isiksus ja legend! Ja küsimus on, miks Hitlerit varem ei tapetud? See oleks palju parem!
  
  
  
  
  PUGATŠEV VENEMAA Tsaar
  Emelyan Pugatšov piiras Orenburgi. Mässajatel ei läinud asjad kuigi hästi. Kuninglikud rügemendid lähenesid. Isehakanud tsaar ei soovinud Orenburgi piiramist tühistada, kuid vägede eraldamine oli ka riskantne. Reaalses ajaloos läksid mässulised sellegipoolest lahku ja neid peksti tükkhaaval. Kõigepealt Tatištševo ja seejärel Beloozerski lähedal. See otsus osutus valeks.
  Kuid siis saabus poiss Oleg Rybachenko Emelyan Pugatšovi laagrisse. Vaatamata sellele oli lund ikka veel ja käes oli veebruari lõpp - poiss oli paljajalu ja lühikestes pükstes.
  Ta toodi Emelyan Pugatšovi juurde. Poiss kõndis enesekindlalt. Paljajalu lumes jooksmine on rohkem nauding kui piinamine. Eriti surematus kehas.
  Poiss pakkus Emelyan Pugatšovile välja plaani:
  - Võtame tsaariaegsete sõdurite vormiriietuse ja selliseid vorme on meil palju ning riietame mässulised ja kasakad. Mängime lahingut - nagu tulistamist. Ja siis sõidutame vangistatud pugatšovlased linna. Nad arvavad, et need on kuninglikud väed, ja lasevad meid kindlustusse ja seal me ründame neid!
  Emelyan Pugachev kiitis heaks:
  - Noh, sa annad ära! Milline pea! Ma annan teile kapteni tiitli!
  Oleg kummardus ja vastas muigega ümisedes:
  - Yesaul, Yesaul, miks sa oma hobuse maha jätsid! Käsi tulistama ei tõusnud!
  Kasakate tsaar noogutas ja vastas:
  - Sinust saab mu adjutant! Nad teevad su vormi ja saapad korda!
  Oleg märkis tagasihoidlikult:
  - Ja paljajalu on osavam! Ja mul pole palja torsoga liiga külm!
  Sai Emelyan Pugatšov. Ta oli keskmist kasvu, õlgadest lai ja kuigi Oleg oli kahekümne esimesel sajandil tavalise kaheteistkümneaastase poisi kõrgus ehk poolteist meetrit, polnud kasakate kuningas palju pikem. Selleks ajaks oli Oleg juba teismeline ja võis täiskasvanutega võrdsetel tingimustel võidelda ja ohvitser olla.
  Emelyan käskis...
  - Valmistage see provokatsioon väga salaja ette!
  Ja kui osavalt ta kasutas teaduslikku sõna.
  Kasakad valmistusid... Panid valvesse, et ükski elav hing ei teaks. Ja valmistati kaval lõks.
  Kuid vaenlane lähenes endiselt, kuid aega oli veel, väikesed mässuliste salgad ründasid teda. Täpsemalt üsna arvukas, kuid mitte väga organiseeritud rahvamass.
  Emelyan Pugatšoval oli Orenburgi lähedal peaaegu kakskümmend tuhat lahinguvalmis sõdurit. Tegelikus ajaloos oli see jagatud. Kümme tuhat pugatšovlast võitles Tatištši lähedal seitsme tuhande tsaariväe vastu. Vaenlane oli Pugatšovi sõjaväest üle nii kahurite ja vintpüsside arvu kui ka organiseerituse poolest. Võit tuli aga kalli hinnaga! Lisaks ei tegutsenud Pugatšov ise kuigi julgelt, lahkudes lahinguväljalt juba enne lahingu lõppu.
  Nüüd oli pugatšovlastel ajalooline võimalus kõlavaks võiduks.
  Nii riietasid nad mundrisse enam kui kaks tuhat valitud võitlejat. Nad panid nad raseerima. Ja see, et vormiriietust kantakse, on loomulik. Ja palju muud. Pugatšovlastel olid ka varem tabatud lahingute lipud ja trummid jne.
  Etendus oli kavas esitada justkui nootide järgi. Emelyanil oli Berdis ligi sada kahurit, kuigi pooled neist polnud olulised. Aga on, mille pihta tulistada.
  Et oleks tõelise lahingu välimus. Seni pole Pugatšovi jaoks asjad nii hullud. Pooled Uurali tehased on tema kontrolli all. Tšeljabinsk on ikka hirmus, Tšika istub kindlalt Ufa lähedal. On veel veebruari lõpp ja sõja tulemus pole selge ning Golitsõni väed on Orenburgist kaugel. Kuid tegelikus ajaloos toimub kuu aja pärast Tatištševo lähedal lahing ja selles talupoegade armee lüüasaamine. Mis viib mässuliste massilise deserteerumiseni.
  Oleg on endiselt paljajalu ja lühikestes pükstes, annab käsklusi ja annab nõu. Tema päevitusest peaaegu mustale, kuid blondile poisile kuuletuvad habemega mehed.
  Mässulised hakkavad juba tulistama. Püssid mürisevad, surmaannid sülitatakse välja... Tõeline häving on käimas.
  Oleg paljastab hambad ja möirgab:
  - Au meie pühale kodumaale! Tuleb põlvkond luuletajaid! Suurepärane Emelyan, kallis - teie vägitegusid lauldakse!
  Ja suitsupilved tõusevad üles. Imitatsioon on tõsine võitlus. Siin on muidugi vaja kõike veenvalt näidata. Pealegi ootavad nad muidugi piiramise all vabanemist!
  Muidugi tulistavad nad tühikäigul, et päästa kahurikuule ja kopapauku. Ja nad kasutavad hullemat püssirohtu.
  Emelyan Pugatšov on endiselt piisavalt tugev, et Orenburgi vallutada - aga kindlus on tugev! Ja siin on vaja kavalust.
  Sõdalased ja kasakad on üldiselt valmis... Üle kahe tuhande maskeeritud jalaväelase ja ratsaväelase ning üle kolme tuhande väidetavalt vangi. Piisab, et äkki linn üle võtta.
  Oleg kõndis vangidest eespool. Pikast paljajalu jooksmisest veebruarikuu lumes olid poisilikud jalad kergelt tuimad. Pealegi on ta kuumusega juba harjunud. Aga pole midagi, surematu poisi sõrmed ei külmu.
  Ja see osutus tõesti suurepäraseks.
  Oleg naeratab, jätab valgele taustale paljajalu jäljed. See tundub liigutav. Paljajalu jooksid ka mitmed taluperedest pärit poisid. Nad on üsna karastunud, kuigi tavaliselt kannavad nad lumes kottkingasid.
  Nii et see armee tuleb, olles võitnud pugatšovlased, Orenburgi poole. Ja nad isegi ümisevad marssi.
  Tõepoolest, pettus on lihtne, kuid tõhus. Nende ees avatakse väravad ja Pugatšovlaste armaad siseneb selle piirkonna peamisse linna. Ilmselt on nad liiga kindlad, et rumal mees ei saa millestki aru ja ta sai lüüa.
  Nüüd on mässulised täielikult kaasatud. Järgneb signaal ja nad tormavad kaitsjatele kallale.
  Oleg lõikab mõõgaga maha kaks ohvitseri korraga. Ja poiss karjub meeleheitlikult:
  - Alla andma! Õige kuningas on meiega!
  Kaitsjad on segaduses. Sõdurid ei osuta peaaegu mingit vastupanu. Peamiselt võitlevad ohvitserid, kaupmeeste miilits ja rikkad kasakad.
  Võitlus on karm, kuid terav. Üha rohkem rügemente tormab linna. Ja kasakad ja vaiadega mehed ja tatarlased baškiiridega. Võitlus on karm.
  Ka Oleg Rõbatšenko hakib ja karjub:
  - Alla andma! Teile kõigile jätkub halastust, palju raha ja vabadust!
  Selge on see, et kaitsjate jõud kahaneb kiiresti, nagu ka võitlustahe. Isegi ohvitserid annavad alla. Kasakad ei taha isegi surra.
  Matjuša Boronil lõikas Oleg kõri läbi, visates pistoda paljaste varvastega.
  Lahing vaibus peaaegu kohe. Kaupmehed langesid põlvili ja palusid armu. Nad tirisid nii Saksa kuberneri kui ka kindluse komandandi. Emelyan Pugatšov käskis nad üles puua.
  Vangistatud sõdurid vannutati ametisse ja ohvitseridele pakuti valida: kas teenistus tsaar Peeter Kolmandale või surmanuhtlus. Jagatud umbes pooleks. Mõned hukati. Mõned vandusid Emelyanile truudust.
  Linnas endas vallutati rikkalik varakamber ja palju väärtuslikke esemeid, samuti peaaegu üheksakümmend kahurit ning suured püssirohu, pommide ja kahurikuulide varud.
  Kolossaalne kindlus langes lõpuks pärast pikka piiramist. Pugatšovi armee täienes märgatavalt. Ja nüüd oli võimalik minna Tatištševosse ja anda lahing Golitsõnile kõrgemate jõududega.
  Ja Oleg ise läks Chika juurde appi. Mikhelson oleks tulnud surnuks häkkida, et takistada tal Ufa lähedal mässulisi alistamast.
  Poiss jooksis lühikeste pükstega paljajalu lumes. Temaga ühines ka Margarita. Tüdrukul oli seljas ainult tuunika ja loomulikult polnud ka kingi. Ilus, kuldsete lokkis juustega, kuigi karjääris töötamise tõttu tolmune.
  Margarita on ilus, kuid siiski laps.
  Oleg küsis temalt:
  - Sa polnud veel vana naine... Sa ei kahetse pikka aega tüdrukuks saamist!
  Margarita vastas naeratades:
  - Ja sa ei olnud vana, kuid sinust sai peaaegu igaveseks poiss! Surematuse eest tuleb maksta ja see tasu ei ole ülemäärane!
  Oleg nõustus sellega:
  -Orjus on ajutine, aga igavene elu on igavene! Pealegi oleme nii kiired, et meil pole hobuseid vaja!
  Margarita naeris ja märkis:
  - Kindlasti! Me jookseme kiiremini kui kõige täisverelised täkud. Surematu keha on eriline ja see on karjäärides, ülevaataja piitsa all mugavam kui tavalises kehas sulepeenral!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Sa ei saa sellele vastu vaielda! Nii et me elame igavesti!
  Ja Terminaatori lapsed kiirustasid. Oleg oli muidugi väga rahul. Ta on suurepärane laps.
  Kuigi vahel hiilisid hinge kahtlused: kas Vene armee ohvitsere on võimalik tappa? See on suure tõenäosusega vale! Aga nõia ülesanne tuleb täita. Ta muutis Venemaa ajalugu ja andis talle igavese, surematu keha, isegi kui see oli lapse keha, kuid äärmiselt tugev ja kiire. Ja selle eest peaksite maksma ja teenima.
  Ja kes teab, võib-olla saab Pugatšovi võidu korral Venemaa sellest ainult kasu?
  Poiss ja tüdruk teadsid ligikaudu, kus asub kuninglike vägede üksus, kuhu Mihhelson pidi saabuma.
  Chikal on Ufa lähedal kaksteist tuhat organiseeritud sõdurit. Ja ta oli lähedal selle linna vallutamisele, kuid kaks korda jäi tal õnnest ja distsipliinist puudu.
  Jõudu on Mikhelsonil muidugi mitu korda vähem, aga päris ajaloos võitis ta ikkagi. Niisiis... See väga andekas komandör tuleb kinni võtta või tappa.
  Ja siis me näeme. Ilma Mikhelsonita väed tõenäoliselt Tšikasse ei liigu. Ja seal tuli Oleg Rybachenko välja plaaniga. Võita Golitsyn ja mine Ufasse. Võtke see linn, saatke abiväge Uuralitesse ja Siberisse ning kolige ise Kaasanisse. Siis on mässajatel eelis.
  Ja kuninganna vägesid pekstakse tükkhaaval. Lisaks on igal revolutsioonil sellised mõjud: mida rohkem võite, seda rohkem toetajaid ja seda nõrgem on vaenlase vastupanu.
  Nii et iga sammuga muutub ülestõus ainult tugevamaks. Oleg oli selles kindel.
  Ja Margarita, tüdruk, kes jookseb kiiremini kui võidusõiduhobune, on temaga ja koos raiuvad nad oma vaenlased maha.
  Noored sõdalased võtsid koha sisse varitsuses. Mikhelson koos väikese saateüksusega pidi saabuma tema rügemendi juurde. Siin ootasid teda juba Terminaatori lapsed.
  Mõõkadega vehkides Oleg ja Margarita ründasid saatjat. Nad raiusid kohe mitu husaari maha. Teised üritasid tulistada, kuid kuulid ei tabanud surematuid lapsi. Ja nad raiusid meeletu raevuga oma vaenlasi maha. Ja Oleg Rybachenko viskas isegi varvastega teravaid kettaid. Ja Margarita proovis seda paljaste jalgadega ja see töötas.
  Poiss ja tüdruk tapsid vaenlase ilma pikema jututa. Mikhelson üritas minema galoppida, kuid Oleg ja Margarita jõudsid talle järele. Nad lõid Mikhelsoni maha ja sidusid ta kinni.
  Oleg pani kolonelleitnandi õlgadele ja viis Tšikasse kohtupidamisele.
  Surematud lapsed ajasid laiali ja tapsid viiskümmend husaari, näidates, et vastutasuks igavese lapsepõlve eest said nad väga lahedaid võimeid.
  Mihhelsoni õlgadel lohistades märkis Oleg:
  - Siiski, kui tugevaks ma olen saanud!
  Margarita märkis:
  - Jah, see kinnitab veel kord, et tegime õige valiku! Ja surematus on treenimist väärt!
  Oleg nõustus sellega:
  - Võitlemine on palju huvitavam kui karjäärides eesli mängimine. Selles kehas pole see raske, kuid see on igav!
  Margarita nõustus:
  - Rutiin tapab!
  Chiki laagris kaks paljajalu last, õigemini tolle aja, kui väiksemad inimesed olid veidi teismelised, ei äratanud erilist kahtlust. Kui olete paljajalu lumes, tähendab see, et olete vaene ja talupoegade kuninga poolel.
  Chika premeeris Mikhelsoni vangi eest, andes lastele keiserliku summa - viisteist kuldrubla.
  Mihhelsonile endale pakuti: kas teeni tsaari või lase end üles puua!
  Mikhelson eelistas silmust. Kuid Oleg soovitas lasta sellel komandöril mõelda. Lõppude lõpuks on neil alati aega see üles riputada. Ja Mikhelson võib olla väga kasulik.
  Chika nõustus:
  - Aeg saab otsa!
  Oleg soovitas ka:
  - Peame praegu vallutama tsaari rügemendi ilma komandörita! Et ennast kaitsta.
  Chika nõustus:
  - Löö, kuni raud on kuum!
  Ja mässulised ründasid kuninglikke vägesid. Nad ründasid öösel, Oleg ja Margarita eemaldasid valvurid ettevaatlikult.
  Lahing oli suhteliselt lühiajaline. Oleg tappis katkisest vikatist omatehtud ketast visates komandörina tegutsenud polkovniku ja ilma temata moraal langes. Lisaks oli mässajaid liiga palju ja see avaldas survet sõdurite ja paljude ohvitseride psüühikale.
  Ja kes teab, võib-olla on see tõeline tsaar Peeter Kolmas. Ja tema legitiimsus on kõrgem kui Katariina II.
  Suurem osa rügemendist tabati. Saagiti kahurid ja vintpüssid.
  Täielik võit armeele, kes pole valmis rünnakut tõrjuma.
  Ja muidugi Chica triumf.
  Kuid loomulikult jooksevad lapsed Pugatšovi juurde tagasi. Ta peab võitlema seitsme tuhande sõduri, sealhulgas kahe tuhande prints Golitsõni ratsaniku vastu. Pugatšovit on muidugi rohkem, aga tema armee on kirju. Seal on palju endisi sõdureid, kes on ebausaldusväärsed, halvasti relvastatud ja koolitatud talupojad, tatarlased ja baškiirid ja kalmõkid.
  Tugevaim tuumik on Yaik Cassacks. Kuid need kasakad pole just kõige arvukamad. On ka Iletski kasakad ja Orenburg jt.
  Nad jooksevad juba Tatištševo kindluse poole, kuhu on kogunenud arvestatav talupoegade kuninga armee.
  Emelyan Pugatšov ise sõidab valgel hobusel positsioonide ümber. Oleg Rybachenko vaatab seda juhti tähelepanelikult. Emelyan Pugatšovil on valitseja välimus. Ta on ligikaudu keskmise pikkusega, kuid hobuse seljas tundub ta lühikeste jalgade ja laiade õlgade tõttu pikem. Füüsiliselt on mässuliste juht tugev. Näete, kuidas ta lõikas ja löögi jõudu lahingus.
  Üldiselt sobib ta pealiku rolli üsna hästi. Ja kuninga rolli pärast? Võimalik on ka see.
  Pugatšovi armee on suur. Ta saabus Iletski kaitsest, endiselt süüdimõistetud Khlopusha, kogudes veel viisteistsada inimest. Nüüd on Emelyanil enam kui kakskümmend tuhat võitlejat. Neil on raske isegi kindlusesse ära mahtuda. Arvestage kolm korda rohkem vägesid kui Golitsõn ja neid tuleb jätkuvalt juurde.
  Ja Pugatšovil on kaks korda rohkem relvi. Püssirohu ja kahurikuuli varusid on päris palju.
  Võid võidelda... Aga sõjavägi on kirju. Seal on odaga mehi ja baškiiri, tatarlasi ja kalmõkke ning kirgiisi ja kasahhe. Ja ka palju endisi sõdureid erinevatest garnisonidest, kes pole päris usaldusväärsed. On ka Uurali töölisi ja Siberi püssimehi. Kasakad on armee kõige olulisem tuumik.
  Suur sõjavägi, aga liiga kirju. Mõned sõdurid ja ohvitserid tabati üsna hiljuti Orenburgis.
  Mõned osad on meeste varustusest, mida saab kasutada ainult käsivõitluses. Ja aasialaste hord, kes pole eriti distsiplineeritud ja sageli ei oska ka vene keelt.
  Niisiis, omades formaalselt palju rohkem vägesid ja isegi relvi, jääb Emelyan Pugatšov lahingujõu kvaliteedilt vaenlasele alla. Nii et lahingu tulemus pole puhtformaalsel jõudude tasakaalul põhinedes sugugi nii selge, kui tundub.
  Oleg Rybachenko mõistab seda. Küllap on see ka Pugatšoval selge. Chika võitis, sest ta tabas vaenlast. Ja tegelikus loos võitis Mikhelson, kes suutis rünnata Chika suuremat armeed enne kurvi.
  Mida ma peaksin nüüd tegema? Kindlus oli hästi tugevdatud ja veega üle valatud, muutes nõlvad jäiseks ja libedaks. Kuid te ei saa kauaks kaitsele jääda.
  Oleg soovitas Emelyanile:
  - Ründagem ise vaenlasi, tsaar-isa!
  Emelyan märkis loogiliselt:
  - Kas nad ei varja meid relvadega?
  Oleg soovitas:
  - Teen Margaritaga vaenlase luure ja me lööme täpselt sinna, kus ta seda kõige vähem ootab!
  Talupoegade kuningas kiitis heaks:
  - See on hea mõte!
  Ja Oleg koos Margaritaga haaras granaatidega seljakoti ja paar teravat mõõka tormas igaüks vaenlase poole.
  Lapsed jooksid peaaegu alasti, poiss lühikestes pükstes ja tüdruk tuunikas. Olegile meenus Iani "Spartak". Poiss Gita oli ka seal. Ja naine rebenenud tuunikas, tantsija, päikesepõletus. Poiss oli väga kangekaelne. Tõenäoliselt pole ta pärilik ori. Võib-olla võeti ta kinni . Seejärel sõidutati ta Itaaliasse, kooriti ja pandi oksjonile. Kuigi Gita on vale, kuna ta oli päevitusest pronksi saanud, siis tõenäoliselt sõidutasid nad ta oksjonile lahti riietatuna. Ja ta kõndis nii alasti, kõndides paljajalu mööda Itaalia kiviseid teid. Paljad tallad põlesid, sääred valutasid. Kuid poiss ei langetanud pead.
  Ja ostja hakkas tundma, et poiss, tema loomulikult arenenud lihased, ilmselt hulluks oma sileda naha pärast. Ja siis pani ta oma määrdunud sõrmed suhu. Ja Gita ei suutnud seda taluda ja hammustas teda.
  Siis puhkes kaklus. Jah, Gita, see oli poiss, keda Oleg ise pidas lapsepõlves Spartakiks. Aga ei, ikkagi alaealine tegelane.
  Huvitav, mis siis, kui roomlased oleksid otsustanud Gitat piinata? Vangi võetud orje kuulatakse ju piinades üle?
  Ja palav raud puudutas orjapoisi paljast kontsa. Gita ulgus ja kordas sama:
  - Orjad jooksevad minema ega taha võidelda!
  Nad põletasid tema teise kanna sümmeetria pärast ja vabastasid ta. Poiss on sunnitud oma varvastele astuma ja see teeb talle üsna haiget. Kuid Gital õnnestus kaose ajal siiski põgeneda.
  Võib-olla oli poiss varem karjäärides töötanud. Ta kandis raskeid kive, higistas tugevalt, hingas tugevalt. Ülevaataja piits lõi teda. See on väga raske esimestel tööpäevadel, kui sulle valgus ei meeldi. Ja siis harjub ära. Raske saab tuttavaks ja tuttav muutub lihtsaks. Kuid ikkagi sureb palju orje. Ja Gitast sai väike hundikutsikas.
  Oleg arvas, et võib-olla tabati Spartacuse raamatu poiss pärast mässuliste lüüasaamist. Ja kuna ta oli alles laps, saadeti ta aheldatuna kaevandustesse. Et ta seal aeglaselt sureks. Või piinati neid, põletades poisi lihaselist keha kuuma pulgaga. Seejärel valasid nad põletushaavadele soola ja murdsid noore orja paljaste jalgade varbad. Nad väänasid oma liigeseid. Kõik mõtlesid, kuhu Spartak kulla peitis. Gita on hambaid kiristades vait. Teda tõstetakse üles ja langetatakse järsult nöörist tõmmates.
  Ja veenid praksuvad metsikust valust. Ja poiss kaotab teadvuse. Nad valavad ta üle jääveega ja elustavad teda. Ja arst katsub pulssi, et teha kindlaks, kas piinamist on võimalik jätkata või on vaja piinatavale puhkust anda, et seejärel noort keha uuesti piinata.
  Gitat piinatakse julmalt ja kaua. Nad valavad haavadele pipart, peksavad kuuma traadiga, torgivad nõeltega närvilõpmeid ja poisi paljaste jalgade all põleb tuli. Ja timukas tõmbab nagi alla soojust. Ja tugev põlemislõhn ja nad tõmbavad iga veeni välja.
  Ja siis puudutab tulikuum raud poisi paljast rinda ja ta kaotab metsiku valu tõttu teadvuse. Ta valatakse uuesti veega üle ja viiakse sisse. Timukas pigistab tangidega munandeid, poiss muutub metsikutest kannatustest ja minestab uuesti.
  Gita piinamise all... Keegi teatas, et see on Spartaki lemmik, ja teadis, kuhu ta aarde mattis. Ja roomlased piinavad... Poisil ei olnud ühtegi tervet nahapiirkonda, mis poleks põlenud või triibuline. Aga ta vaikib. Ja roomlased on tema visadusest üllatunud.
  Crassuse naine on piinamise ajal kohal. Ta jälgib innukalt, kuidas ilusat ja heledajuukselist poissi piinatakse. See on põnev. Ja nii käskis ta pärast järjekordset piinamist Gita enda juurde tuua ja voodile panna. Ta tõesti tahab seda ise teha.
  Veel üsna noor ja tugev, naine ratsutas noore orja meheliku täiuslikkuse kallal. Gitast sai esimest korda mees. Siis pidi ta oma kiisu keelega lakkuma. Mis on veidi vastik, aga samas ka ebatavaline.
  Ja nii käskis Crassuse naine piinamise lõpetada ja poissi, kes oli ülestõusu ajal juba mõnevõrra kasvanud, hakati paremini toitlustama. Ja ta armus temaga.
  Gita haavad ja põletused paranesid nagu koeral. Ja saanud tugevamaks, abiellus poiss Crassuse himura naisega ja põgenes tema valdusest. Pärast seda peitis ta end mägedes ja moodustas seal oma põgenenud orjade jõugu. Lõpuks lõppes kõik hästi. Crassus suri sõja ajal. Ja Gita sidus end Julius Caesariga ja tegi head karjääri, abiellus ja sai hunniku lapsi. Ja Spartaki saatus pole teada. Laipa ei leitud. Ja kas ta suri või päästeti, orjad ei teadnud.
  Kuid nad uskusid, et loomulikult on nende lunastaja elus.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova: kes olid kunagi täiskasvanud ja nüüd on igavesed surematud lapsed, lähenesid Golitsõni laagrile. Siin on kolm kindralit. Ja väed viidi Vene-Rootsi piirilt välja.
  Samal ajal kui Tsaari-Venemaa sõdib Türgiga, on mässulised rahulikumad. Kui Golitsõn alistatakse, suudavad pugatšovlased lõpuks initsiatiivi enda kätte haarata. Ja hõivata isegi Samara.
  Oleg ja Margarita kõndisid vahimeeste vahel ringi... Sajab lund ja sa ei näe liiga hästi.
  Poiss arvas, et äkki saavad kolm kindralit ja kolonel Bibikov tsaariarmeel pea maha raiudes. Seda on aga raske teha.
  Poiss ja tüdruk astuvad ettevaatlikult lumes. Nad püüavad mitte jätta jälgi. Nad on veel lapsed. Lähenege ettevaatlikult konvoidele. Relv asus kuskil eraldi. Sõjavägi on marsil. Tugevaid pakase enam pole - käes on märts. Aga ümberringi lebab veel lund. Noorte sõdalaste paljad jalad ei tunne peaaegu külma, eriti liikudes. Külmaga harjuvad kiiresti.
  Paljud lapsed jooksevad aga isegi ilma supervõimeteta paljajalu lumes, eriti just praegusel karmil ajal.
  Oleg arvas, et pole ammu telekat vaadanud ega arvutis mänginud. Ja ilma mängudeta on see kuidagi loll.
  Poisid lähenesid konvoile ja Margarita soovitas:
  - Mis siis, kui süütaksime püssirohulaod?
  Oleg kortsutas kulmu ja küsis:
  - Kas see on teie arvates hea mõte?
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Ilma püssirohuta pole armee armee!
  Oleg noogutas nõustuvalt:
  - Proovime!
  Ja lühikeste pükstega poiss tormas kärude poole. Nad tapsid koos tüdrukuga mõõgalöökidega kolm vahimeest ning süütasid tulekivi ja heina lisades konvoi püssirohuga põlema.
  See hakkas helendama ja taevasse hakkas tõusma must pilv. Püssirohi hakkas lõhkema...
  Poiss ja tüdruk peitsid end laagris. Tekkis paanika. Golitsyn hüppas välja ka kahe kindraliga. See prints karjus südantlõhestavalt ja näitas näpuga.
  Oleg viskas ketta paljaste varvastega ning see vilistas ja torkas otse Golitsõni kaela. Prints langes käed laiali. Kindral Mansurov tormas tema juurde. Kuid Margarita kasutas oma paljaid varbaid relva. Ja teine komandör kukkus kokku.
  Kolmas oli Fairman, kes võitles mässulistega koos kindral Kariga. Nendega on kolonel Bibikov, kindralülem Bibikovi sugulane. Neid võib lumesajust hoolimata näha õlarihmade järgi surematute laste terava nägemisega.
  Oleg ja Margarita viskasid taas paljaste varvastega kettaid - nende surematul kehal oli selline võime nagu koomiksikangelastel.
  Ja mõlemad ülemused tapeti, nende pead löödi maha.
  Pärast seda hakkasid terminaatoripoiss ja metsavahitüdruk ametnikke ketastega loopima. Õnneks algas pärast komandöride surma paanika, kõigile tundus, et pugatšovlased olid laagrit rünnanud.
  Kaks last on aga ka kolossaalne tugevus. Ja nad tapavad ohvitsere teravalt teritatud kettaid visates. Ja nad murravad oma kõri, nende arterid ja veenid lõhkevad.
  Lapsi on lumesajus raske ära tunda ja nad on lumehanges suurepäraselt maskeeritud.
  Kuid tsaarivägedel on raske. Ketasid viskav Oleg Rõbatšenko ütleb:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja jälle lendab poisi paljaste varvaste visatud ketas.
  Margarit teeb sama, viskab paljaste näppudega teritatud aparaati ja ulutab agressiivselt:
  - Emelyan Pugatšovi jaoks!
  Ja need lapsed töötavad väga aktiivselt ja tõhusalt. Lõikavad ka saablitega. Ja ohvitserid valitakse.
  Oleg Rybachenko laulab:
  - Valged hundid karjatavad!
  Paljaste varvastega vastaseid kettaid loopiv Margarita laulab:
  - Ainult siis jääb võistlus ellu!
  Poiss, jätkates tuulitamist, niidab vaenlase maha:
  - Nõrgad surevad, nad tapetakse!
  Tüdruk, kes viskab kettaid ja tapab ohvitsere, susiseb:
  - Püha vere puhastamine!
  Noored sõdalased tegutsevad väga mitmekülgselt, visates vaenlasi granaate.
  Sel hetkel ründab laagrit mässuliste ratsavägi. Selgub, et Emelyan Pugatšov otsustas esimesena rünnata ja kolis oma arvuka ratsaväe laste järel.
  Ja löök osutus äkiliseks ja täpselt õigel ajal. Stepielanikud kallasid sõdureid nooltega, kasakad raiusid neid mõõkadega ja ratturid panid need odade külge.
  Tsaariarmee tahet õõnestati ja komandörid tapeti. Siin lõikab Emelyan Pugatšov isiklikult mõõgaga viimase koloneli ja karjub:
  - Mu lapsed, kas te tunnistate seaduslikku suverääni?
  Sajad sõdurid ja isegi paljud ohvitserid langevad põlvili ja karjuvad:
  - Tunnistagem seda! Tunnistagem seda!
  Vastupidavus langeb. Jalavägi alistub peaaegu täielikult, välja arvatud mõned ohvitserid. Ratsavägi peab mõnevõrra kauem vastu. Selles on palju aadlikke. Aga ka tavainimestest ratsaväelased viskavad oma relvad maha.
  Oleg ja Margarita lõikavad mõõkadega ratsanikke, viskavad paljaste varvastega teravaid kettaid ja kriuksuvad:
  - Suured inimesed igal ajal,
  Suurepärased inimesed - Peetruse hiilguses!
  Nii poiss kui tüdruk tegelevad aktiivsemalt hakkimise ja viskamisega. Suurtükivägi on juba tabatud. Ja nad tabasid ratturid kopalöögiga. Neid lebab kümneid. Käib totaalne peksmine.
  Oleg laulis muigega:
  - Suur tsaar Peeter Esimene, ole meile alati eeskujuks!
  Ja ta võtab ka selle ja lööb kahe mõõgaga maha, raiudes kohe viie pea maha.
  Vastaseid ära lõiganud Margarit säutsus:
  - Minu hääled ja ma olen ilus!
  Ja samamoodi ta võtab selle ja lõikab selle.
  Poiss ja tüdruk on lihtsalt hävitamise kehastus. Ja need töötavad nagu elektrivikatid.
  Veel üks ohvitser kukub... Kõlab Emeljan Pugatšovi vali hääl:
  "Kes mind teenib, saab tasu ja ülejäänud hukkuvad."
  Patsidega mehed on juba saabunud. Ja nad võitlevad hästi ratsaväe vastu. Ja hobuste ojad hõrenevad...
  Ka ellujäänud ratsanikud annavad alla. Lahing on taas võidetud... Pugatšov triumfeerib!
  Vange juba juhitakse ja vannutatakse. Sõdurid reeglina kummardavad petturile. Ohvitserid on erinevad. Kes valib silmuse ja kes vannub truudust uuele kuningale. Pealegi, kes teab, võib-olla tõeline monarh.
  Emelyan Pugatšov näeb väga käskiv välja. Selge, et tegemist on kamandama harjunud selliga. Ja sõna otseses mõttes kõik kummardavad tema ees.
  Pärast vannet andmast keeldunute lõbustamist tegi Emelyan auditi.
  Saagiti seitsekümmend viis relva, mis oli tol ajal palju. Ja Golitsõni väed kogunesid kindlustesse nii palju. Kahurikuul ja pauk on samuti paigas, kuid suurem osa püssirohust põles ära. Aga vahet pole.
  Vange on üle viie ja poole tuhande. Armee on kasvanud.
  Talupoegade kuningas andis Olegile tema vägitegude eest koloneli auastme ja Margaritale koloneli auastme.
  Ja andis ka kolmsada rubla.
  Jah, poiss jätkas oma head karjääri. Sa võid veel tõusta feldmarssali auastmesse.
  Ja Emelyan pidas kõigepealt pidusöögi...
  Ja peol arutati küsimust, mida edasi teha. Üldiselt oli vaja meie tagalat tugevdada. Võtke kindlasti Ufa ja enne seda Verhoyeitskaya kindlus, mis ikka pidas vastu. Saatke abiväge ka Kungurile ja Beloborodovale. Ja hõivata kõik Uurali tehased. Olles soetanud suurtükiväe ja tarvikuid, samuti relvi.
  Üldiselt olid atamanid sellega nõus. Ja pärast Ufa võtmist minge Kaasani.
  Teine küsimus on, mida teha Yaiki linnaga? Kas võtta see tormi või jätta see praegu blokaadi alla?
  Emelyan Pugatšov tahtis oma noore naise Ustinyaga veidi aega veeta ja koos ratsaväega asusid nad linna poole teele. Ja Ataman Ovchinnikov jäi ajutiselt juhtima. Ta pidi minema Vernekhneyaitsky kindlusesse, kogudes samal ajal stepielanike jõud. Uuralitesse saadeti abivägesid. Kavatseti isegi Tobolsk ära võtta. Kogunesid märkimisväärsed jõud.
  Kasakate kuningas ja tema ratsavägi kihutas Jaitski poole. Mida iganes võib öelda, see linn on sümboolne. Kuid ennekõike tahtis Emelyan teha endast troonipärija. Lõppude lõpuks on sõda sõda. Ja kui tapavad, siis on vähemalt keegi, kes pereliini jätkab.
  Oleg ja Margarita koos peaarmeega, mis liigub Verhneyaitski kindluse poole.
  Poiss ja tüdruk jooksevad ja on väga rõõmsad...
  Teepeal teevad nad isegi tarkusi.
  Nad vahetavad aforisme;
  Oleg ütleb püsti hüpates ja Margarita vastuseks:
  Kuningas pole tugev mitte oma krooniga, vaid edu kroonimisega!
  Inimene pole hunt, aga karja vajab ta veelgi rohkem!
  Joo, aga ära joo end purju ja kui purju jääd, ära jää vahele!
  Türanni jutt on mesine, nagu kärbeste Velcro!
  Kes armsate sõnade peale langeb, on tark kui kärbes!
  Türann on tegudes kibe, aga kõnes armas!
  Kes rahu ei taha, see pidu ei näe!
  Inimene on suurepärane ainult siis, kui ta ei vaheta ennast väikese vastu!
  Ole kannatlik, aga ära ole kannatamatu!
  Kui tahad trumpe saada, ära ole tungrik!
  Üks löök on parem kui tuhat needust ja üks laks on parem kui sada lööki!
  Kuningas, kes oma alamad lahti riietab, on alati alasti!
  Tavaliselt panevad nad kingad jalga, et lahti riietuda!
  Varastades täidad oma taskud, aga tühjendad hinge!
  Türann armastab võimu, kuid vihkab seda, kelle üle ta valitseb!
  Timukas on vahel vajalik elukutse, aga peaga inimest ei armastata!
  Türanni võib tappa, aga valgeks pesta ei saa!
  Inimene armastab punast sõna, kuid mõnikord voolab ta verd tagasi!
  See, kes vaatab minevikku, jääb alati hiljaks!
  Tulevik on udus, kuid mitte kaugel!
  Ärge sülitage minevikku, nad sülitavad tulevikus!
  Türann on tegelikult vampiir ja tema kõne on ladus!
  Kui kuritarvitate magusaid unenägusid, pole elu kallis!
  Magusad unenäod toovad kaasa kibedad ärkamised!
  Liiga sageli mett suust välja valades tõmbate karud ligi!
  Türann armastab verd ja punaseid kõnesid, kuid püüdleb alati valgendamise poole!
  Inimesed kardavad muutusi, kuid ei ole kunagi rahul status quoga!
  Kui tahad saada Jumalaks, ära vali oma mentoriks primaati!
  Lambad vajavad tarka karjast, mitte lolli jäära!
  Püha koht ei ole kunagi tühi, kuid pühadus võib olla tühi!
  Inimene, nagu Jumal, on looja ja nagu kurat, loob ta endale probleeme!
  Türannal nagu herilasel on nõelamine, kuid ta ei suuda endale isegi tiibu anda!
  Poliitik on rebane, ärge olge valijad nagu igapäevast leiba kaotavad varesed!
  Isegi kui mehe otsaesine on seitsme laiusega, muudab kangekaelsus ta ahviks!
  Jumalal on kõik, inimesel puudub mõõdutunne!
  Lihtne on palvetada, raske kerjata!
  Kujutlusvõime omamine on hea - unistajaks olemine on halb!
  Omades Jumala väge, ärge laskuge primaadi ambitsioonide poole!
  Ahv jäljendab, inimene loovalt adopteerib!
  Tulevik ei seisne kõrgetes mägedes, vaid suurtes asjades!
  Noorus südames on igavene, aga vanadus igav!
  Ära vääna saba nagu rebane, parem hoia rinnast nagu ratast!
  Mehed saavad sõjas küpseks, aga ilma põhjuseta tappa ei saa!
  Sõda vähendab tervist, kuid suurendab intelligentsust!
  Kuldmüntidel on riigireetmise kollasus!
  Timukal on ka süda, aga kirveteritaja kõvadusega!
  Võitle, ära sure, sa võid sajand oodata!
  Jumal on igas südames, aga mitte igas peas!
  Suured ambitsioonid vähendavad õnne!
  Kes liiga palju tahab, sellel on mulli tugevus!
  Impeerium on nagu maja, ehitamine nõuab armastust ja kalkuleerimist, muidu läheb katus verd!
  Headest asjadest ei piisa, kuid siiski ei tasu üle süüa!
  Kasumlik on olla rikas, ebameeldiv on ainult siis, kui kõik sind lüpsavad!
  Kui tahad olla tugev, ära nõrgesta oma meelt!
  Lihased muutuvad kokkutõmbumisest tugevamaks ja bürokraatlik aparaat tõhusamaks!
  Poliitikud armastavad oma keelega tööd teha, eriti laua taga!
  Pole suuremat valetajat kui poliitik, kes on fanaatiliselt veendunud oma õigsuses!
  Jumal lõi naise mehele, aga saatan lisas ämma!
  Varas peaks olema vangis, aga trooni saab suurim varas!
  Kes varastas senti, oli kurjategija, kes varastas miljardi, suur rahastaja!
  Kaleda hingega ei saa näljaseid värske leivaga toita!
  Mida rohkem varastad, seda väiksem on karistus, aga mitte järgmises maailmas!
  Iseenesest lahti laskmata jätmine ei tähenda selle kägistamises hoidmist!
  Pank võib toetada, aga see on nagu poomissilmus!
  Kellel tuge pole, surutakse vastu seina!
  Täpsus on kuningate viisakus, aga eriti täpsed on kuninglikud narrid!
  Poliitik on sageli naljamees, kuid harva see, kes räägib tõtt!
  Naljarile meeldib tõtt kärpida, kuid sageli riskib ta surnuks pussitamisega!
  Igaüks, kes armastab viina, vihkab oma tervist ja mõistust!
  Viin on selge, aga ajab aju uduseks!
  Purjus meri on põlvini, aga tema ise on alati põlvili!
  Valige kainelt, ilma poliitikute huulilt magusast veinist purju jäämata!
  Kui hääletate valimistel võitja poolt, olete alati pettunud; kaotaja poolt hääletades olete alati nördinud!
  Kes ei osutu valituks, jääb alati eksimise ja pettumuse tunne!
  Sama poliitiku poolt hääletamine on nagu viiuldaja, kes kõmiseb ühel keelel!
  Troonil olevad poliitikud vajavad vahetamist, see pole tõsiasi, et uus roog on parem, kuid igal juhul värske!
  Hääletage noorte poolt, ise saate nooremaks, kui mitte kehas, siis uut moodi!
  Kes istub pikka aega troonil, muutub oma alamatele hemorroidiks!
  Ükskõik kui okastraatsed täägid ka poleks, jõuab türannil nende peal kõige kauem istuda!
  Tark türann ei pane oma vaenlasi vangi enam kui oma sõpru!
  See, kes tervitab türanni, marsib igavesti!
  Demokraatia on hea tarkadele, keskmine rumalatele, aga türannia on hea ainult türannile!
  Lapsed koostasid mõned aforismid. Siis ründas väike husaaride salk. Mõned tükeldati ja võeti siis kinni.
  Verhneyaitskaja kindlus. Väga võimas tsitadell ja hoolimata sellest, et see oli ümbritsetud mässulistest, ei võetud seda kunagi sisse.
  Lapsed jooksevad tema juurde ja mõtlevad teel välja veel mõned aforismid.
  Türann on alati nõrga käsuga: hunt armastab lambaid ja väriseb lõvide ees!
  Preester valetab tõe pärast, poliitik kasumi nimel ja joodik klaasi pärast!
  Õnn ei tule alati õigluse ja töökuse kaudu, vaid kaob alati hooletuse ja laiskuse tõttu!
  Hea on omada elevandi jõudu, hullem on tema väledus, veel hullem on tema tarkus ja väga halb on rasvumine!
  Kõik maailmas on suhteline, välja arvatud see, et inimene on maailma naba!
  Soov saavutada Jumala vägi ei tohiks olla ühendatud gorilla moraaliga!
  Teadlased arendavad edusamme, kuid stimuleerivad laiskust!
  Kui tahad olla terve, jookse, kui sa ei taha haiget saada, jookse minema!
  Inimese tugevus on tema meeltes, aga nõrkus on tema keeles!
  Poliitik on nagu vili, mida heledam, seda mürgisem!
  Poliitik sarnaneb boa-konstriktoriga, ainult et ta teeb suu lahti ja neelab palju sagedamini!
  Türannis on palju kavalust, kuid vähe sündsust!
  Kui sa tahad saada kõrgemaks kui Jumal, siis sa langed madalamale kui pätt!
  Keegi pole igavene, isegi jumalad elavad nii kaua, kuni inimkond eksisteerib!
  Poliitikud tahavad valitseda igavesti, kuid nad ei taha isegi paari minuti haisu tunda!
  Ärge usaldage poliitikuid ja kontrollige ukse tugevust!
  Siiski ei ole mitte kõik, mis sädeleb, kuld, vaid kõik, mis sädeleb, saab taskus kullajoa sisse mässida!
  Ja põllul on ainult üks sõdalane, kui tal on palju julgust!
  Tugevamate parimate vastupidavus ohjeldab vaenlase jõuetu raevu erutust!
  Sa võid elus kõik sassi keerata, sa lihtsalt ei saa elada nagu kärbseseen!
  Kavalus on võidu ema, kui see toob endaga kaasa ka õnneliku sündmuse härrasmehe!
  Sõda on igavene neitsi - ta ei saa ilma vereta imestada!
  Sõda hoora ahne haardega - ei anna kunagi võitu asjata!
  Iga inimene on nagu liivatera kõrbes, kuid erinevalt kõige suuremast servadega kõrbest pole sellel liivateral enesearengul piire!
  Kui jumalad naeravad, surelikud nutavad, kui jumalate naer muutub äikeseliseks, on nõrkade inimeste lõpp raske!
  Kõige arenenum tehnoloogia on oma primitiivse kasutamise ja keeruka tegevusetusega jõuetu!
  Mis võib tähevaiba hingedest lahti rebida? Inimese rumaluse asteroid!
  Ilma repressioonide piitsata on hüpe saavutusteni, mis toovad vabanemise kogu inimkonnale, võimatu!
  Mida järsem on aju "keerd", seda rohkem vääramatu jõud seda väänab!
  Vaene inimene pole mitte see, kes on kehalt paljajalu, vaid see, kes pole hingelt boss!
  Vastumeelsus seksi vastu tekitab ebatervisliku moraali!
  Huumor sobib matustel nagu ballisärk kaevikus!
  Need, kes mängivad lolli, ei saavuta edu; need, kes murravad illusioone, saavutavad tõe! Võitjal on alati õigus, isegi kui edu saavutatakse valesid meetodeid kasutades!
  Vaenlase parim kingitus on see, kui ta annab idioodile võimu!
  Kes kaelarihma välja kannatab, sellest ei saa kunagi naiste poolt armastatud täkku!
  Vabadus on kahekordselt köitev neile, kes on suutnud oma laiskuse ja vastutustundetuse tunde orjata!
  Kes sageli alahindab vaenlase võimet tagasi lüüa ja saab harva võimaluse saada väärtuslikku võitu!
  Kellele meeldib sülitada, see on tühiasi, et teda ennast jamaks ajada!
  Jumalast võib rääkida palju viljatuid fraase, aga sellest tuleb gugulininaga kasulikke tegusid, mis ei kasva verbijõe kastmisest!
  Võitjaid hinnatakse nende saavutuste ja karikate järgi...kaotajaid hinnatakse lihtsalt! Võitjal on kohtunik, kaotajal kriminaalkohtunik! Võidu väärtuses ja vajalikkuses võib kahtluse alla seada, kuid kaotus ei too alati ja kahtlemata kellelegi head!
  Lüüasaamise ainus eelis on see, et see õpetab teid kibedatest vigadest valatud pisaratest õppima ja kasvatama külviedu!
  Kui tahad oma vaenlast petta, ole mõistatuseks ka oma sõpradele!
  Kui vaenlase komandöri plaan on nagu avatud raamat, määrduvad selle lehed paratamatult teie kaaslaste verega!
  Poiss ja tüdruk jätkasid endiselt nalja tegemist, samal ajal tugevat kindlust kontrollides.
  Võitjad mõistavad kohut ise, ühendades nii prokuröri kui ka advokaadi, kuid kohtuotsuse langetab ikkagi mitte nemad, vaid ajalugu!
  Mida lihtsam on trikk, seda raskem on vaenlasel selle kasutamise tagajärgedest vabaneda!
  Löögihetk, nagu noot meloodias, heliseb veidi varem või hiljem ja see on vale! Kuid pettunud publiku vilet ei kuule isegi hauast!
  Kui teate, kes on teie vaenlane, ei pea te oma sõpru hädas tundma!
  Ära kaota initsiatiivi, kaotad võidu magusa mee ja võidad kaotusekibeduse! Kui poksija koperdab, tuleb teda veel tugevamini lüüa, muidu annavad jäsemed järele!
  Vaenlane purjetab, hävitamise tuul on tema purjes!
  Kes, olles lahingus ujunud, upub lompi ja põleb surnuks!
  Räpane maagia, nagu seebivaht, kipitab silmi, aga mitte vaenlast!
  Umbrohi kasvab hästi, kui ta kasvab halvasti, vähendades aednike rumalaid eelarvamusi!
  Kõige meeldivam õppeprotsess on seks! Ja mis kõige tähtsam, keegi ei keeldu seda uuesti võtmast!
  Seks on ainus teema, kus kõik püüavad rohkem panustada!
  Seksil ja uuringutel on ühine see, et C on parem kui D!
  Kuid ainult kindel arv on kõige rahuldavam hinnang!
  Kes seisab, kui on vaja rünnata, ei pea isegi hauas magamisele vastu!
  See, kes on elus alati ummikseisus, ajab vandesõnu!
  Ta läheb trumpidega esikohale, ta on lihtsalt inimeste naeruväärsus!
  Kõik, kes tahavad auhindade jagamisega õigeks ajaks jõuda, peavad heldelt kingitusi kätiste näol välja saatma!
  Vaakum ei lõhke, päike ei peereta!
  Kuul ei ole loll, vaid loll, kes tulistab, laseb mööda!
  Kes keeldub inimesi aitamast, raiskab Issanda poolt pattude lepitamiseks ja meeleparanduseks määratud aega!
  Surm ei unusta kunagi, isegi kui see aeg-ajalt unustab!
  Tugev sõdalane, isegi üks, toob rohkem kasu kui kari nõrku, nii nagu üks terav sirp lõikab ära terve ogavälja!
  Kuid mõnikord võib sirp-batüür isegi nõrga armee ogade vahel kohata ebameeldiva erandi munakivi!
  Kui on rahu, siis helde pidusöök, kui on sõda, siis olgu võidukas karikas veini!
  See, kes on kohmakas sõjaväeasjades, on voodis kohmakas laip!
  -Hea sõdalane on ainult nii hea spioon, kuivõrd ta aitab tikkida ja võita! Hea spioon on niisugune sõdalane, see ei takista tal tapmast ja kaotust vältimast!
  Võitluse kuumuses on lihtne laguneda, kui kaotate treeningu ajal külma!
  Võite võita toore jõuga, kuid ilma peene diplomaatiata ei saa te võidu vilju säilitada!
  Sõjas on kaks probleemi: varjatud vaenlase leidmine ja kiusatuse vältimine pea liiva alla matta!
  Ära sa kerjus istu kuninglikus vankris, sa ei pea tuhandete eest vastutama!
  Julmus on vajalik, et tulemus oleks - ärge säästke vaenlast, ükskõik kui nõrk ta ka poleks!
  Parem on elada ilma liiga palju õppimata, kui surra pärast seda, kui olete õppinud midagi, mis teile niikuinii vajalik pole!
  Inimesele meeldib kõike hunnikusse panna, välja arvatud need hädad, mille ta on valmis unustama! Enamasti aga kuhjuvad mured unustajate peale!
  Kui nad ütlevad, et teile meeldib, ei pea te kiirustama, otsustage kohe, muidu võib teie kõri lämbuda!
  Kaotada peab ka saama, aga eriti oluline on mitte kaotada!
  Rünnak on nagu taganttuul purjes, ainult võimendab ja lõhub teiste maste!
  Alistumine ei saa elu osta, kuid häbiväärne olemasolu antakse teile asjata!
  Kes on inimeste vastu julm, muutub põrgus kuradite neelatud tarretiseks!
  Täpne snaipripiloot, eksib kõige sagedamini allilma kõige laiemale lennuväljale maandumisel!
  Rünnak on alati tõhusam kui kaitse, sest rusika nägu on halb blokk!
  Kes ei kõhkle kiiresti tagasi lüüa, see jõuab eduni!
  Meelelahutus on kõige mõttetum ja raiskavam aeganõudvam tegevus, kuid kui selleks aega napib, ületab tasu kasulike tegude eest juba mõistlikud piirid!
  Kõige mõttetum asi elus on meelelahutus, kuid ilma meelelahutuseta pole elul mõtet!
  Karjane peab lammastest aru saama, aga mitte lamba moodi mõtlema!
  Valitseja peab olema oma alamate hüvanguks, kuid võõras rahvahulga nõrkustele ja ebauskidele!
  Kõik langevad - tõusevad ainult vaimselt ülendatud!
  Need, kes kestasid ei loe, lendavad lahingusse!
  Iga löök loeb, õnn hoiab sind kõrges lugupidamises!
  Lapsepõlv, nagu malemängu avang, kujundab mängu kui terviku, kuid erinevalt malest tahavad kõik tagasi tulla ja enam kunagi avangust lahkuda!
  Külm pole hirmus, kui süda põleb ja peas valitseb jäine rahu!
  Probleeme või emotsioone külmutades saate ellu jääda, kuid te ei saa elada, kui teie tunded on jahtunud!
  Šaakal võib võita tiigrit, kui see on šaakal lahingus, ja tiiger vastase valimisel!
  Poiss ja tüdruk lõpetasid aforismide purskamise.
  Nemad aga said nõialt käsu midagi ette võtta ja lahkusid seekord ajutiselt.
  Oleg Rõbatšenko sattus lahingus natsidega paralleelmaailma, kus venelastel on kõige raskem.
  Tema kõrval on Margarita, samuti tüdruk, kes on valmis natsidega võitlema.
  Lapsed veedavad mõnda aega lahinguks valmistudes. Nad on nii teerajajad kui ka pioneerid.
  Mis tunne on, kui kaelas on punased lipsud?
  Ja paljajalu on juba tuttav ja isegi aktsepteeritud... Peame valmistuma fašistide ja nende kaasosaliste rünnaku tõrjumiseks.
  Kaasa arvatud ameeriklased. Milleks peate olema valmis? Tea, et jõud on ebavõrdsed ja vajad leidlikkust.
  Lapsed valmistuvad, kaevavad lõkse ja leiutavad midagi kiiruga.
  Oleg ja Margarita elavad looduses ja neid peetakse omade hulka.
  Poiss valmistab natsidele erinevaid üllatusi. Teiste lastega on lõbus.
  Koos Margaritaga tunnevad nad end naiste ja poiste seltskonnas üsna vabalt.
  Oleg märkis isegi teravmeelselt:
  Kangelaslikkusel pole vanust, aga vägitegu annab hingele nooruse!
  Margarita nõustus:
  "Aastatest ei piisa kunagi vägiteoks, kuid alati on palju sajandeid mälestusi!"
  Poiss aitas, tüdruk valmistub kaitset tõrjuma. Me peame võitlema.
  Natsid hakkavad ründama. Tõsi, Margarita lahkus ootamatult oma kohalt. Kuna tegemist on tüdrukuga, saadeti ta sideohvitseriks rindejoone taha.
  Tüdrukud tekitavad endiselt vähem kahtlust kui poisid. Pealegi on Margarita heledajuukseline ja tema nägu äratab enesekindlust.
  
  Siin on peamiselt sõdalased tüdrukud. Pioneerid ulatavad neile abikäe, samal ajal kui põldudel valitseb rahu ja terava ninaga tüdrukutega kutid ise anuvad oma vanemaid vendi aidata. Nad töötavad isegi liiga innukalt, püüdes teha rohkem, ilma oma laste jõudu arvestamata. Nii paisusid nende veenid kohutavalt ja kui järsult, nagu vasktraat, tulid veenid välja nende päevitunud, kalgistunud kätel ja paljajalu, nii julmalt, et tahaks nutta, lastekangelaste murtud jalad. Samas jõuavad nad veel laulda;
  Minu kodumaa on Stalingrad,
  See sisaldab dope lilli - kaste teemant!
  Usun, et toimub rõõmus paraad,
  Sõjata maailmas - taevalik ilu!
  
  Inimesest saab inimese vend,
  Kõigi unistuste tüdruk tuleb...
  Kui see on raske, olete süüdi,
  Magus jõgi saab vett täis!
  
  Fritz pistis nina sisse ja naeratas,
  Ta on fašist, kes möirgab - ma tapan teid kõiki!
  Kuid vastuseks tabas teda löök -
  Me teame, kuidas lüüa ilma suurema kaunistuseta!
  
  Pioneer tervitas meid suurelt -
  Näitas, et ta on tõeline tiiger!
  Ja nüüd löövad Krauti võitlejad kõvasti,
  Lastemängude aeg on meie jaoks läbi!
  
  Issand Kristus ise käskis naljaga pooleks -
  Teie saatus on teie unistuste kehastus!
  Südames mees on alles laps,
  Kurbus tema hinges on nagu roosipärg!
  
  Vihmapiisad on mere pärlid,
  Taevatähtede peegeldus neis!
  Surm ähvardab meid terava vikatiga,
  Ja reeturlik hunt on luudega metsades!
  
  Kuid tea pioneeri - lips on veri,
  Ainult punane värv on sajandeid püha!
  Svarog toob selle - usalda meid, armastus,
  Taeva arm - tea, et see on suurepärane!
  
  Me kõnnime paljajalu läbi Berliini,
  Pioneer juhib tuhandeid võitlejaid!
  Ja vaenlane seisis - eesel ikke all,
  Valgust kogu universumile - meie kaaslased!
  Tüdruk Alena lisas lühikese fraasi:
  Nad põlevad taevas murettekitavalt,
  Kurjad Luftwaffe silmad!
  Nagu nad ütleksid -
  Maailmas on taas torm!
  Ja äikesetorm on tõesti lähenemas, isegi silmapiirile laskuvat päikest varjab pilvede ja kirbe, silmi hammustava suitsu segu.
  Kuulda on lähenevate tankide kauget mürinat ja taevas sumisevad lennukid. Esmalt hõljuvad kuulsad kaadrid, millele järgnevad Arado-8 reaktiivraisakotkad. Ohtlikud mitmeotstarbelised pommitajad. Või väga manööverdatav ettepoole suunatud tiibadega Yu-287. Ja juba mürisevad võimsad piiramisrelvad. Suure plahvatusohtlike mürskude tabamisel paiskuvad maaklombid ja sulanud muru kõrgele taevasse. Ja veelgi kohutavamad on Arado-Superist välja lastud võimsad juhitamata raketid, mis lõhuvad kaevikud... Ja siis ilmuvad Focke-Wulfi ründelennukid, mis on võimelised mistahes kaitset siluma. Siit algab lahing. Noorusest hoolimata kogenud major Andrei Matrosov hoiab käes laheda optikaga trofeebinoklit ja jälgib lähenevat fašistliku teraslaviini. Natse on palju ja nad on ebatavaliselt tugevad. Isegi jalavägi on ratastel ja soomusmasinatel, vältides väikerelvade tuld. Nad üritavad töökaid pioneerid taha ajada, kuid nad ei taha lahkuda ja paluda võitluseks vintpüssi.
  Kõigile relvi ei jätku, kuigi kohalikud prantsatavad ja hurtalapsed tõid kaasa jahipüsse ja isegi sportvibusid. Sinisilmne ja heledajuukseline poiss Oleg Rõbatšenko meisterdas isegi originaalse täidisega isetehtud granaatidega täidetud tropi. Ta on tugev leiutaja. Ja tropp ise pole lihtne, vaid paljudest tüvedest - tõeline pioneerikäte puidust valmistatud "Katyusha". Uuenduslikud tüübid valmistasid isetehtud meetodil lõhkeaineid ja isegi õhutõrjeseadmeid. Kõik tahavad vapralt võidelda ja võita. Kuid te ei saa surra viimase mõttega pühast ja asendamatust kodumaast.
  Major Andrei Matrosov annab käsu:
  - Ärge avage tuld ilma käsuta!
  Tõepoolest, kogu pataljoni jaoks on neil ainult kolm sõjaeelset toodangut "nelikümmend viis" (Kõik uusimad relvad viiakse kiiresti Moskva suunale, siin on ainult see, mis neil õnnestus jääkide alusel välja tuua), mis tähendab ainuke võimalus on lasta Krautsid lähemale.
  Ees, nagu natside seas kombeks, on kõige kaitstud sõidukid; tankid "Royal Tiger", "Lion" ja iseliikuv kahur "Ferdinand"-2 128 mm kahuriga. Tüüpiline taktika alates keskajast on kasutada kiilu otsas tugevaimaid ja kõige tekstuursemaid rüütleid. Ja ei saa öelda, et sakslased olid halvad sõdalased. Sakslasi on isegi kuidagi üldiselt aktsepteeritud pidada sündinud sõdalasteks. Ja konkurentsitult hävitamise tehnikud. Need on nende vaimusünnitajad - autod, mille külge saab tungida vaid vähemalt 85 mm kaliibriga. Uuele kohusetäitjale Fuhrer Göringile Ferdinand-128 meeldis ja selle masina tootmine pandi tootmisse. Ja mitte ainult tankihävitaja modifikatsioonis, vaid ka ründerelvaga. Tõsi, läbimurdetankide tootmine alles käib. Need peaksid andma teed kergematele sõidukitele ja pisut põhikorpusest mahajäänud jalaväele.
  Natsiautod ja mootorrattad aeglustavad aeg-ajalt kiirust, kartes edasi pääseda...
  Kuid paljajalu pioneeripoiss Oleg Rõbatšenko tõestab, et nad jäid siia põhjusega. Kõigepealt sai pihta kaaspioneeride poolt särava lapse jooniste järgi valmistatud tropp. See osutus antud juhul üsna pikamaaliseks, kumulatiivsed lõhkepaketid nagu uisud lõhestavad soomust ja pigistasid lamestatud kiivrite ja väänatud kuulipildujatega välja natside purunenud kehad. Ja raskemate sõidukite jaoks on veelgi lahedamad relvad! Omatehtud liimiga kaetud napp tankitõrjemiin, mille peal on nähtamatuks muutev muru, liigutatakse traadi abil kändude vahele otse Kuningliku Lõvi raja alla. See tank näeb isegi väga hirmutav välja, selline suur 128 mm relv ja torni mõlemale poole on maalitud röövellikud vihased näod. Ilmselt loodavad sakslased Nõukogude sõdurite hirmutamisega.
  Röövikute terasplaadid lamavad lihvimise saatel surmava oleviku peale. Plahvatus ei tundu liiga tugev, kuid röövik rebitakse ära ja Hitleri tank hakkab suitsema nagu korsten ja sellise koletise jaoks ootamatu kiirusega pöörlema nagu tohutu palgitüvega torn.
  Teised pioneeripoisid kasutavad sarnaseid seadmeid, aga ka oma päritolu lõhkeaineid, mis on keevitatud Oleg Rybachenko uuendusliku retsepti järgi. Kuna Saksa jalavägi on argpüks ning tankid ja iseliikuvad relvad on ees kaitsetud, siis karistatakse neid selle eest.
  Näiteks on kõige parem katta raske Ferdinand-128 katapuldiga, kuna miski ei suuda läbida 200 mm soomust. Ja ta võtab garantiiga nõrgema katuse. Veelgi enam, geniaalne Rybachenko mõtles välja, kuidas plahvatus juhtida. Selleks piisab tavalise hõõglambi seadme kasutamisest. Siis imeb vaakum lööklaine endasse ja kogu energia läheb ühte punkti. See uuendus koos spetsiaalse lõhkeainega, mis on valmistatud ürtide ja kuivatatud seente segust, võimaldab isegi väikesel plahvatusohtlikul pakendil põhjustada tõsist hävingut. Ja poisid ja tüdrukud kasutavad Wehrmachti terasolendite pihta tulistamiseks kõige tavalisemaid vibusid ja kadasid, millel on vaid kolm nööri. Nii purustati "kuninglik tiiger" oma jälgedest ja see kiskja, kes sai haavata, põrutas hüsteeriliselt oma mootorit ja viskas mürsu peaaegu pimesi välja.
  Kuulus "Libahunt", madala silueti ja tugeva turvisega, näeb välja nagu lapik kilpkonn. See iseliikuv relv ilmus üsna hiljuti Nõukogude-Saksa rindel. Tänu oma headele sõiduomadustele, haubitsa-kahuri läbitavusele korralikul distantsil ja lahingus ellujäämisele tõusis "Libahunt" kohe kõneaineks.
  Aga selle roomikud on ikka tavalised, kuigi laiad... Veel parem oleks aga auto põhi õhku lasta ja varuosadega seest välja sülitada.
  Siis on tegu juba kilpkonnaga, kelle mäetipust viskas vägev vene kotkas. Millest roomavad välja murtud sooled ja mõrvatud natsimeeskonna liikmete maaluud.
  Ljubov Markovna eelistab tabada "Kuninglikku tiigrit" tünnialuse granaadiheitjaga - sihtmärgiks on röövik ja selleks, et tank kaotaks liikumisvõime, tuleb rulli ajam katki lüüa. Kergelt siniste juustega, vingerdavate lokkidega blond komsomolimees väänas relva käes ja urises:
  - Sa küpsetad endale lõunaks pätsi!
  Siin on veel üks kahjustatud Libahunt, nagu katkise rooliga piraatfregatt, juba libisemas külili. Torkab soomust ja põrkab kokku "kuningliku tiigriga". Ja mõlemad rööbaste peal olevad teraskirstud hakkavad hõõguma ja mõni hetk hiljem plahvatavad detoneeriva laskemoona tõttu. Paar kerget vedu läheb plahvatuse tõttu ümber ja kuulipildujad lämbuvad, uinuvad koos padrunite ja kestadega ise. Need täis laibad lähevad siis ümber.
  Alesja Muravjova, kes oli äsja ette hüpanud "Pantri" ümber rulluma sundinud, samuti uisuplatsi osavalt välja lõigates, sõnas kaunilt:
  - Jõud pole lamamislihastes, vaid ajus, kus ei ole kahisevaid hiiri!
  Ljubov Markovna, kes laadib granaadiheitjat ümber ja kaalub seda käte vahel, on ärevil. Laskemoon on väike ja vaenlane on tugev, kuid siiski, optimismi kaotamata, ütleb ta:
  - Tammepea ja malmist kuju on märk lahingus maha raiutud mädakännust!
  Ja ta lisab:
  -Isegi tammepuidust kehaga, lühendatud arusaamisega, on see lihtsalt känd, kellegi teise istme all!
  Neetud tosin rasket sõidukit on juba peatunud. Katkised ja abitud tankid, mis suitsetavad nagu eakad vulkaanid, pole üldse hirmutavad. Draakon on kaotanud pea ja tema soomusnahk läheb suveniiridena müüki.
  Kuid ülejäänud järgivad neid, eriti arvukad soomustatud sõdalased. Pioneerikangelased on rõõmsad, nad ei jookse minema... Siin võtab iseliikuv relv "Ferdinand"-128 hoogu ja... Kukub suure põrutusega maskeeritud auku. Tüve tüvi on katki ning ainult peal olevad laiad röövikud paistavad välja ja liiguvad abitult. Ja krapsakas "Panter" tõusis talle järele. Selle inetu, liiga pikk koon on paindunud ja sees on nagu soomust läbistav mürsk, mis plahvatab. Ja siis lõhuti torn ise maha... Nagu nähtamatu naise jalg, lõi see agressiivselt palli. Üks hiigelsuurtest Saksa tankimeeskondadest rebenes pooleks... Lendas SS-ile iseloomulik kahe hõbedase välgunoole monogrammiga saabas. Ta kukkus Oleg Rõbašenkost meetri kaugusele. Pioneeripoiss võttis ta üles ja märkis:
  - Samovari jaoks on see kasulik, kuid meile, staažikatele noortele leninistidele, pole vaja kingi rebida. - Ja möirgaga, jäljendades täiskasvanut, lisas ta. - Lööme parem tankid lõhki!
  Siin on veel üks üllatus: auruga lükatud malmpott purunes lõõmavas ülbuses tavaliselt rööpalt ja plahvatas, süütades korraga kolm tervet sõidukit.
  Alesja Muravjova, kelle kuldsed juuksed tolmust ei tuhmu, hüüdis:
  - Aga passaran (legendaarseks saanud Hispaania kommunistide loosung - nad ei lähe läbi!)!
  Pioneerinaised rõõmustavad ja olukorra traagilisusest hoolimata naeravad. Kohati on kaevatud aukudesse peidetud isevalmistatud lõhkekehasid. See on valmistatud vanamoodsalt, käsitööna. Muidugi on see pisut nõrgem kui dünamiit, kuid sellest piisab šassii väljalülitamiseks. Ja peale selle mõtles paljajalu poisi geenius Oleg Rõbatšenko välja viisi, kuidas tavalisest saepurust, sõnnikust ja heinast hävitavat segu valmistada. See on odav ja rõõmsameelne! Ja kui see plahvatab, veeresid Nobeli silmad üllatusest peast välja!
  Fritzid kannavad suuri kaotusi, soomustransportöörid ebaõnnestuvad, mõned läbivad ohtlikke tsoone, kuid neile vastatakse granaatide ja lõhkeainete viskamisega.
  Siin on isegi pioneerid ohtlikumad kui täiskasvanud. Kuna nutikad noored sõdurid ehitasid väikseid auruballistasid, mis paiskavad kuulipilduja kiirusele lähedase kiirusega surmavaid "kingitusi". Põhimõte ise on kolb, aga mootor pöörleb katapultide labasid, mis paiskavad suure algkiirusega välja surmaande. Nad viskavad välja spetsiaalsed kotid destilleeritud puidupiiritusega, mis on segatud isetehtud plahvatusohtlike elementidega - mis on hävitava jõu poolest peaaegu võrdne nitroglütseriiniga.
  Löögi korral annab Hitleri transpordivahendite peenem soomus järele, mistõttu meeskonnad süttivad siniste leekidega. Valust hullunud krautsid karjuvad südantlõhestavalt ja jooksevad õudusest moonutatud nägudega minema.
  Mõned neist loobuvad isegi tehnoloogiast...
  Kahju on ainult sellest, et vaenlasi on palju, tundub, et von Bock otsustas siin peahoobi anda. Kannatades olulisi kaotusi - osa sõidukitest olid peamiselt ameeriklased või prantslased -, valades kõigesse kuulipildujatuld, lähenesid nad kaevikutele.
  Ja nad puutuvad kokku siilidega... Samal ajal näitab Alena lihtsalt nelikümmend viis. Muidugi ei saa te võtta "Kuninglikku tiigrit" ja isegi täiustatud "Panterit" ja eriti "Royal Pantherit" otsmikku, kuid võite proovida külgi. Pealegi on pardal olev "Panther" nõrk, kuid oma kiiruse tõttu üritab kiiremini läbi murda... Nii löövad Saksa kuulipildujad, püüdes hirmutada. Soomustransportööride kohta pole midagi öelda. Kõik friigid lüüakse välja ja sunnitakse kuumadele metallpõrandatele verd välja sülitama!
  Ljubov Markovna, visates röövikule granaadi, hüüab:
  - Me noksime hüääne pistrikutega!
  Väikese kaliibriga relval on palju eeliseid suure ees - tulekiirus, kamuflaaži lihtsus. Ja nad teavad, kuidas eesmärke valida.
  Isegi palju kiidetud Kuninglik Lõvi, mis tundus usaldusväärselt kaitstud väikesekaliibriliste relvade eest, sõiduk, millest sai Saraatovi kühvel venelaste õudusunenägu, võib pihta saada, kui torn ja kere küljelt täpselt kokku lüüa. Seal on tema nõrgim koht. Ja kui see läheb võitlusrežiimi, siis... See on krautitele halb!
  Alesja Muravjova hüüab neile:
  - Teile jääb ikkagi Stalingrad! Ja sada korda hullem kui Stalingrad!
  Natsid urisevad ägedalt nagu hüäänid. Ja nõukogude meeste seas on tapetud ja haavatud. Eriti traagiline on see, kui surevad noored sõdurid, kes on alles elama hakanud. Siin on üks väga väike, kuid vapper pioneeritüdruk, kellel on raskusi lõhkepaki tõstmisega, paiskub T-4 "L" keskmise tanki roomikute alla (see veidrik on endiselt kasutuses! Nii et suurema kaalu ja tugevama mootoriga). Mul on tüdrukust kahju, aga ta vihkab fašismi rohkem kui armastab elu. Pioneer teab kindlalt, et tema tegu on kangelaslik ja Issand Jeesus avab rõõmsalt taevauksed neile, kes surid oma kodumaa eest. Hiiglaslikust maskist pika, kuid pealtnäha peenikese pagasiruumiga kole kast hüppab püsti ja rebib maha kandilise torni.
  Ja sõdurid viskasid taas granaate ning osavalt maskeeritud kuulipildujad hakkasid tulistama kättemaksu poole roomavaid mootorrattaid. Ja Hitleri sõdurite pead lõhkesid nagu rahe maha löödud küpsed kirsid. Ja veri levib veelgi rohkem kui mahla purustatud mahlastest marjadest.
  Poolalasti Oleg Rõbatšenko poisi leiutaja vilistas läbi ninasõõrmete...
  - Aeg koguda kive kelleltki, kes ei viska sekunditki tuulde!
  See polnud esimene kord, kui ta oma trikke natside peal katsetas. Näiteks automootorid imevad mootorite jaoks õhku, aga kuidas on lood sorteeritud kivisöe ja mitme segatud väga söövitava ja torkiva ürdi seguga pulberdetonaatoriga?
  Ja suurte mootorrataste bensiinipaagid plahvatavad, paiskades välja raevuka tulevoogu. Tundub, et käimas on põrgulike džinnide mäss. Siin on ka mõned soomustransportöörid, kes ühinevad oma õnnetute kolleegidega. Ja nendest lendavad soomuskillud sadade meetrite kaugusele, leides end üha rohkem ohvreid.
  Alyonushka, osutades "Libahundile", sihib keha alumist osa. Sinna on raske pääseda, kuid see on ainus võimalus tungida läbi halastamatu iseliikuva püssi. Sõrme sujuv liikumine ja seejärel pööre.
  Relv annab pehme tagasilöögi ja fašistlik masin jaguneb pooleks. Ja rebitud punane lipp musta haakristiga valgel taustal kukub veriseks mudaks.
  Alyonushka sosistab tarku mõtteid:
  -Õiglus nõuab ohvreid, heategevus nõuab annetusi ja õiglase eesmärgi edu nõuab ohverdamist!
  Alesya Muravyova lisab Pantheri küljele raske granaadi:
  - Ainult vältimatud ohvrid sõjas aitavad vältida alistumatuid ohvreid!
  Oleg Rõbatšenko, vabastades ballistalt järjekordse tolmupilve, mis pani ta hüsteeriliselt köhima ja seejärel pani sama köha mootorid plahvatama ja lõhkema ning karjus:
  - Sa pead andma vastasele muutust, kuid sa ei saa muutusega vaenlasele järele anda!
  Pöörake, suurtükiväetüdruk puhkab paljad kenad jalad, et paremini tunnetada Maa biorütme ja taldadega rohu hingust, ning tulistab uuesti, tabades salakavalat T-4 täpselt tagumikku.
  Kaunis komsomolimees naeratab ja hüüab:
  - Mine põrgusse, vanamees!
  Ja just siis lõikas kuulipilduja plahvatus ära kaks nõukogude hallipäine vanaisa. Ja nad kukkusid verisena lohku. Teine granaadihunnikusse mähitud vanamees kukkus Pantheri tanki roomikute alla. Lahkudes hüüdis ta:
  - Au Stalinile!
  Aljoša Muravjova jätkas rõhuga:
  - Au kangelastele!
  Ljubov Markova, visates oma väga painduva jalaga granaati, hüüdis kõrvulukustavalt:
  - Austa surnuid!
  Oleg Rõbatšenko lisas valgeid hambaid irvitades:
  - Ja targemad saavad oma eluajal au sees!
  Proovige tõesti sellisele jõule vastu seista. Näiteks pole siin ehk veel "Royal Mouse"i" - suhteliselt uus tank, aga loomulikult on E-25 pallil ka "Leopard". Aga Sherman tormab... Sel juhul on Ameerika ja Briti tanke millegipärast vähe, kuigi just von Bock sai suures koguses välismaist tehnikat... Leidlik poiss Oleshka arvas, et küllap on probleeme meeskonda või varustusega.
  Shermani on aga palju lihtsam ümber pöörata... Kõrgekasvuline rammumees jookseb üle plahvatusohtliku seguga savipoti ja... Lihtsalt võimas šokk koputab hästi turustatud pätt üle.
  Ja selle taga niidetakse maha teine Ameerika tank, põrguliku kiusatuseni viiv sõna on kanep sirbilöögi all. Kolmandas tabab see inertsist kahjustatud kolleege ja samuti lüüa saanud röövikupuhur tõuseb üles.
  Poisigeenius Oleg hüüab:
  - Jätkake ja suruge edasi!
  See on tõeliselt vene kangelaslik jõud!
  Tagasi tulles peate oma pikka eemalolekut põhjendama.
  Ja alustuseks võtsid nad keele. Nad püüdsid ühe kindluse ohvitseri lassoga kinni, sidusid ta kinni ja tirisid peakorterisse.
  Talupojakuningas teadis ilmselt teatud saladust, kuidas noorele naisele ja tema naisele kiiresti last teha, ning tal õnnestus väga kiirel hobusel naasta. Suurtükivägi jäi kevadiselt sulavasse lumme kinni ja samal ajal kui armee ei kiirustanud märkimisväärset kindlust ilma tulise lahinguta tormama.
  Emelyan Pugatšov küsis vangilt ähvardavalt:
  - Kes ma olen? Keda ta austab?
  Vang vastas julgelt:
  - Sa oled varas ja pettur!
  Kasakate tsaar ütles kuivalt:
  - Oota!
  Štšerbatov soovitas:
  - Või küsib teda kirega?
  Pugatšov pomises:
  - Tegutsema!
  Kinni võetud ohvitser tõmmati piinamisonni. Samas, mida ta võis teada? Välja arvatud juhul, kui on peidetud armee kassa. Või osutage maa-alusele käigule!
  Piinamine on aga nii-nii...
  Pugatšovil on üle kahesaja hea relva ja loomulikult soovib ta asja lahendada tulistamise teel, mitte lihtsalt rünnakuga. Ja siis Ufa ja reis Kaasani.
  Endine süüdimõistetu Khlopusha saadeti koos rahvahulga ja relvadega Uuralitesse. Kuningal on veel palju teha.
  Pärast suurtükiväe kasvatamist alustas Pugatšovi armee tulistamist. Rasked relvad mürisesid. Kahurikuulid tabasid ja kahuri jõud paiskus välja.
  Kaks seina on juba kokku varisenud... Ja pugatšovlased alustasid rünnakut. Jõud olid ebavõrdsed ja garnison ei osutanud peaaegu mingit vastupanu. Ainult ohvitserid ei püüdnud kõik tulistada ja sisse lõigata. Oleg Rõbatšenko puhus koloneli ja kapteni pead. Sõdurid viskasid kõrgema vaenlase ees relvad maha ja langesid põlvili.
  Pugatšov sai teise, suhteliselt lihtsa võidu ja liikus edasi. Tema armee kasvas kiiresti, kuigi lume sulades oli palju mustust. Üldiselt oli hilinemine Orenburgi lähedal oma mõju.
  Selle provintsikeskuse langemine tõstis aga Pugatšovi autoriteeti ja inimesed ühinesid temaga nüüd veelgi meelsamini. Eriti palju tuli jooksma stepirahvast.
  Ja tohutu hord ja lugematu arv ratsaväge. Võitlejaid on palju tuhandeid, ainuüksi Emelyan Ivanovitšil endal on rohkem kui kolmkümmend tuhat, pluss veel viisteist tuhat Tšikalt ja teistelt talupoegade kuninga komandöridelt.
  Pugatšov ise külastas Jaitski linna oma noore naise Ustinia armsas embuses. Ta tegi temast lapse, eelistatavalt poja. Kuna pärijat on vaja, ei tea kunagi, mis sõjas juhtuda võib. Eksinud kuuli või kahurikuuli vastu pole garanteeritud. Ja nii on keegi, kes pereliini pikendab. Pugatšovil on aga juba lapsed oma endisest abikaasast Sofiast.
  Yaitsky linnas endas on kasakad kindlalt paigas. Vaenlase põgenemiskatse löödi tagasi. Vangi võeti mitu sõdurit, kes kinnitasid, et linnuses valitseb nälg ja see annab peagi alla või sureb välja. Seega pole mõtet tormi lüüa.
  Ja Emelyan lahkus linnast ilma suurema kahetsuseta oma tormilise täisverelise täku seljas.
  Mässulised olid kindlalt Tšeljabinskis. Siberi korpuse komandör Delong sai teada Orenburgi langemisest ja taganes kiiruga linnast. Ta oli üldiselt argpüks, lahkudes sellest keskusest, kui teda ümbritsesid mässulised.
  Kuigi samal ajal andis Delong pärisajaloos Pugatšovile lüüa ja üllatas teda isegi. Talupoegade kuninga armee kaotas siis neli tuhat tapetut ja sama palju vangistati. Nüüd aga taandub Delong ja tema sõdurid deserteeruvad üha sagedamini.
  Kuid praegu kaitseb Kungur tugevalt ja selle strateegilise suure tähtsusega linna kiireks vallutamiseks saatis Emeljan Pugatšov tema juurde kolonel Oleg Rõbatšenko ja kapten Margarita Koršunova.
  Poiss ja tüdruk, nagu ikka, jooksevad paljajalu ja peaaegu alasti läbi kevadise lumesulamise.
  Nad on kiiremad kui kõige kiiremini kappavad hobused ja mis kõige tähtsam, vastupidavamad. Nad võivad joosta palju tunde ilma kiirust aeglustamata ja ilma vähimagi väsimuseta - nende keha on surematu ja seetõttu haavamatu.
  Oleg Rõbatšenko kahtles muidugi, kas Pugatšovit oli õige aidata, kuid tal oli vaja oma igavese, haavamatu keha kallal tööd teha. Isegi kui Katariina Teine oli hea kuninganna.
  Ta vallutas palju, sealhulgas Krimmi ja Valgevene koos osa Ukrainast.
  Aga kes teab, võib-olla saavutab Venemaa isegi rohkem kui Emelyan võidab.
  Kuigi see on impeeriumile šokk, mis on võrreldav Lenini oktoobripöörde ja sellele järgnenud kodusõjaga. Miks pole nad vene inimesi juba piisavalt tükeldanud? Paraku kodusõja muiged.
  Oleg Rõbatšenko jookseb Margaritaga Kungurisse ja mõtleb omaette.
  Siiski oleneb muidugi palju õnnest ja õnn võib isegi keskmise joonlaua suurepäraseks teha.
  Ja et Nikolai II oli oma võimete ja talendi poolest selgelt üle Vladimir Putinist. Kuid viimasel oli fenomenaalne õnn, mis ei jäänud alla Tšingis-khaanile.
  Üks õnn viib teiseni ja vastupidi. Terminaatoripoiss jooksis ja mõtles.
  Näiteks Salman Raduevi tabamine ja isegi Venemaa presidendivalimiste eelõhtul on väga ebatõenäoline sündmus. Noh, tõesti, millised on selle võimalused, eriti kuna me räägime haruldasest räpasest. Hiljem ei tabatud elusalt ühtki kuulsat võitlejate juhti. Kõik surid. Pealegi oli Šamil Basajev suure tõenäosusega juhuslik. Tegelikult, kui terroristi number 1 marsruut oli nii hästi teada, et tema alla pandi miin, siis mis takistas teda lihtsalt õhurünnakuga tabamast? See oleks palju usaldusväärsem! Või kasvõi gaas kinni keerata ja siis Basajevi protsessist suur show teha?
  Ei, suure tõenäosusega vedas Putinil ka sel juhul, nii et Šamil Basajev suri täiesti juhuslikult.
  Kuid oletame, et Salman Raduev sureb kinnipidamise ajal või väldib lõksu üldse. Putinil jääb paar protsenti häältest puudu ja valimised toimuvad kahes voorus. See on juba kaotus vaieldamatule favoriidile ja triumf Zjuganovile.
  Ja siiani pole teada, kuidas oleks kujunenud teine voor. Protestivalijad oleksid igal juhul moodustunud ja vaevalt oleks Putin liiga veenvalt võitnud. Aga peaasi, et inauguratsioon oleks toimunud kuu aega hiljem. Ja Putinil poleks olnud aega kevadistungjärgul föderatsiooninõukogu reformi ettepanekut teha. Ja sügisel oleks tema vastu tekkinud tõsine opositsioonijõudude koalitsioon.
  Kommunistidel, agraarlastel, Paremjõudude Liidul, OVR-il ja Yablokol oleks enamus ja nad blokeeriksid Föderatsiooninõukogu reformi. Samuti oleksid nad vastu NTV natsionaliseerimisele.
  Karm vastasseis duuma ja praeguse presidendi vahel korduks nagu Jeltsini puhul. Ja sellistes tingimustes ei pruugi Putinil olla meelekindlust Hodorkovski arreteerida ja kommunistidele ning SPS-ile ja Yablokole tugeva hoobi anda. Pealegi mõjutab nihe ajaloos palju. Ja kui olukord oleks veidi muutunud, siis 11. septembri terrorirünnakut poleks juhtunud. Ja siis oleks Putin sattunud Afganistani sõtta ja võimalik, et ta oleks vastu pidanud vaid ühe ametiaja.
  Ja ülistatud diktaator oleks lahkunud, peale sülitanud ja nullhinnanguga nagu Jeltsin.
  Nii see juhtub, mõnikord väikese õnnetuse tõttu. Kuid sellesama Nikolai II jaoks oleks ta saanud Jaapani üle võidu, kui admiral Makarov poleks surnud. Ja siis muutuks kogu Hiina muidugi venelaseks! Ja siis oleks võidetud Saksamaa ja Austria-Ungari.
  Jah, on näha, kuidas üks ebaõnnestumine viib teiseni.
  Terminaatori lapsed jooksid, paljad jalad lumes loksumas. Ja Oleg Rõbatšenko, olles inspireeritud, hakkas entusiastlikult laulma, komponeerides samal ajal;
  Võitleme parema saatuse nimel
  Et inimeste elu lihtsamaks teha...
  Ja me purustame selle neetud hordi,
  Et kurje vastaseid vähem oleks!
  
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Meie ema Venemaa auks...
  Uskuge mind, Venemaa inimesed on võitmatud,
  Ja teeb kõik maa peal ilusamaks!
  
  Meile on antud võimalus võidelda oma kodumaa eest,
  Isamaa suurust kaitstes...
  Ja mõnikord on elu lihtsalt film,
  Kuigi see peaks olema taeva peegeldus!
  
  Igaüks peab saavutama oma unistused,
  Uskuge mind targalt, kommunism...
  Et maa peal oleks rohkem õnne,
  Ja revanšismi tuld ei tulnud!
  
  Meie kuningas on suur geenius Pugatšov,
  Ta kasvatas talupojad pühale võitlusele...
  Igasugune äri on õlgadeni,
  Ja armasta tüdrukut paljajalu poissi!
  
  Me saame isegi kurat tugevamaks,
  Kui me nihutame teaduse horisonte...
  Kurjategija on sõrgade all muserdatud,
  Kuigi rebenenud aordist purskab verd!
  
  Jah, meie põhjus on õiglane, sõbrad,
  Saame oma kodumaa õnnelikumaks muuta...
  Uskuge, et rahvad on kõik üks perekond,
  Suurepärane, kõige säravam Venemaa!
  
  Inimesed vaatavad vapralt silmapiiri,
  Las kurjad pilved ei kata taevast...
  Anname vaenlasele võiduskoori,
  Ja sinust saab lahingus õnnelik rüütel!
  
  Ma ei tea sõna argpüks
  Meie, venelased, pole sugugi kehvemad...
  Meil on Svarog, Valge Jeesus,
  Ja naudin igavesti maikuud!
  
  Tüdrukud ja poisid ümmarguses tantsus,
  Meie, paljajalu tüdrukud astume sisse...
  Lõppude lõpuks on kõikvõimas Jumal Rod meie jaoks,
  Ära ole ajuvaba papagoi, poiss!
  
  Ja Lenin inspireeris meid võitlema,
  Tark Stalin õnnistas selle saavutuse ...
  Võimas keerub sirutab oma tiivad,
  Ja meie lihased on lihtsalt terasest!
  
  Isamaa Majesteet saab olema
  Et me oleme sellised Jumala sõdalased...
  Kinnitagem oma hiilgust terasmõõgaga,
  Milline kilp sepistati Svarogis!
  
  Lühidalt, olge Issandale ustavad,
  Kõige säravama Venemaa auks...
  Me lihtsalt teame rüütlikotkaid,
  Valge Jumal Kristus Messias on meie selja taga!
  Lapsed laulsid ilusti, nende hääl oli nii täidlane ja selge. Ja samas tugev, suurejooneline nagu ooper. Mitu hunti üritas poisse jälitada, kuid nad jäid kiiresti maha. Surematud poisid tormavad liiga kiiresti. Nad ei tunne nõrkust ega kahtlust. Kuigi ei, viimane on ilmselt teada. Oleg Rõbatšenko ise kahtles tugevalt, kas võimekat, kuid kirjaoskamatut kasakat Katariinat tasub vahetada. Nali on aga tema peal. Lapsed, et pikalt teekonnalt tähelepanu kõrvale juhtida, hakkasid koostama populaarseid aforisme. Ja nad tegid seda väga targalt ja kaunilt.
  Need on lapsed;
  Sõda on nagu doominomäng, ainult katkist doominot ei saa enam kokku koguda - maa hoiab!
   Õnn on tasu julguse eest ja karistus tormakuse eest!
  Sõnn on tugev, eesel on kangekaelne, lõvi on üllas ja rebane on kaval, kuid inimesed on igat liiki tungrauad!
  Türann armastab intrigeerida, kuid ei armasta intriigid valimistel!
  Poliitik armastab valitseda, kuid armastab õigesti töötada!
  Lõvi koha hõivamiseks pead olema rebane õiges kohas!
  Ära ole perse - su kõrvad tõmmatakse!
  Mees ei ole kärbes, aga ta on vastuvõtlik ka magusale kõnele!
  Hea, kui on malmist rusikad - hullem kui tammepea!
  Kõige ebamoraalsem poliitik armastab moraali lugeda!
  Mesi poliitiku suust söövitab terasadra!
  Mitte sõda pole halb, vaid lüüasaamine on halb!
  Sõda ei too rõõmu, aga võit toob karikaid!
  Türann on sageli magusa kõlaga, kuid elu temaga pole mesi!
  Nad ronivad kõrgele troonile kasutades baastehnikaid!
  Mida kõrgem postitus, seda madalam on kättesaamise viis!
  Poliitiku magusast kõnest õhkub pettumuse kibedust!
  Komandöri otsekohesus annab tagasilöögi!
  Kõige hapram on tammepeaga asend!
  Kinga alasti lahkumiseks!
  Poliitik räägib liiga palju, aga suuri asju tehakse vaikides!
  Rebane suudab lõvi üle kavaldada, aga hiirt ta toita ei saa!
  Diktaator tahab olla kotkas, unenägudes tiivutu!
  Mehe jaoks läheb raha nagu lehmapiim ihnusest hapuks ja kaob suuremeelsusest!
  Ta lubab ilma raskusteta, see on tõsi, jah! Aga siis, millise raskusega ta pärast kõike teeb!
  Tammepäist poliitikut ootab sama saatus kui palgi!
  Mida suurem varas, seda väiksem karistus!
  Poliitik ei põlga ära muud kui oma südametunnistuse järgi elamist!
  Poliitiku südametunnistus on väike, aga ambitsioonid hiiglaslikud!
  Tagakiusamine muudab sõdalase timukaks, argpüksist julge mehe, tagasihoidlikust jultunuks!
  Ulme on absurdide ja absurdide võistlus! Samas pole enam teaduslikku ja loogilist žanri!
  Sõjas on nagu ooperis - igaüks laulab oma, ainult suflöör saab olla spioon!
  Kaasaegsed naised andestavad mehele kõik - peale vaesuse!
  Kas teate, mille poolest spioonid luureohvitseridest erinevad?
  Ma tean! Meil on ainult luureohvitserid - välismaalased on kõik spioonid!
  Mis on parem tühja peaga või tühja rahakotiga? Muidugi tühja peaga - see pole nii märgatav!
  Mõistus on parim rikkuse koguja!
  Intelligentsus ja õnn: armunud paar - nad sünnitavad edu, rikkust, positsiooni, kuid lähevad kiiresti lahku!
  Uhketel meestel on lihtsam nõuandeid kuulda võtta, kui selle annab naine - välja arvatud juhul, kui see on tema naine!
  Tark naine on väärt varandust! Ja ettevõtlik naine võib ta kohtusse kaevata!
  Kes hindab inimeses isikupära ja kes raha!
  Inimkonda võivad hävitada kaks asja - arvutid ja arvutiteadlased. Esimene atrofeerib mõistuse, teine ei saa seda ära kasutada!
  Sõjas on granaat seltsimees!
  Üldiselt on nalju rääkiv granaatõun nagu Faberge'i muna, mida kasutatakse pähklite purustamiseks!
  Talent on nagu hing: seda ei saa ära võtta, aga hävitada saab!
  Kättemaks ei ole au väärt - sündsuse kättemaks!
  Kadedus on kuritegevuse idu, isekus jootab, jõudeolemine toidab!
  Laiskus on kõigist kuritegudest halvim!
  Parem surra väärikalt mõõgaga, kui elada härjana, kes piitsaga boksi aetakse!
  Sõjas võidab julgus kavalusest, aga kavalus ei saa kunagi julgusest jagu!
  Sõda teeb elu kohutavaks ning surma vääriliseks ja ilusaks!
  Tagasihoidlikkus on komandöri jaoks haruldane omadus, kuid see muudab selle veelgi väärtuslikumaks!
  - Šaakal on kaashäälne sõnaga kal!
  Lõvil on šaakali ees vaid üks eelis - võimalus väärikalt surra!
  Tehnoloogia on vapruse täideviija!
  - Aga see pole tõsi! Tegelikult, mida kõrgem on tehnoloogia tase, seda rohkem intelligentsust ja leidlikkust lahinguväljal nõutakse!
  Seal, kus algavad Isamaa huvid, lõpeb isiklik heaolu!
  Vabadus tuleb ühendada distsipliiniga. Anarhia on vabaduse vastand!
  Vastupidav mälu on parim mentor! Üldiselt saab vabaduse võita mõõgaga, kuid ainult mõistuse abil saab seda säilitada!
  - Kui tugev sõdalane päästab teise, pole selleks erilist au vaja!
  Lõppude lõpuks, kui vaprus põleb su südames, tõstad sa oma orjade kaitseks oma kilbi!
  Päikese alatus ei ole ausa inimese jaoks vabandus, sest mustuse olemasolu ei õigusta räpast inimest!
  Armastus pole kunagi odav - eriti kui maksad mitte rahakotiga, vaid hingega!
  Ainus, mis võib õigustada verevalamist, on see, kui selle tulemusena lakkavad pisarad voolamast!
  Need, kes teenivad raha pärast, ei saa kunagi lahingus võrrelda nendega, keda juhib vapper süda ja vabadusiha!
  Lapse pisar on ohtlik, sest see muutub raevukaks vooluks, mis uhub minema tsivilisatsioonid!
  Ülema amet ei ole lisaratsioon, vaid lisavastutus ja raske koorem!
  Pole teada, mis on tähtsam - kas toita kõik näljased või pühkida ühe lapse pisaraid!
  Kuld on pehmem kui teras, kuid lööb pigem südamesse!
  Mitte relv ei tee sõduri tugevaks, vaid sõduri relv!
  Tõeliselt pikk vestlus kuulipildujaga viib kõrva tulistamiseni!
  Seks on kõige hävitavam relv, eriti ohtlik oma ligipääsetavuse tõttu!
  Iga relva tõhusus sõltub valitud ohvrist ja seda enam seksis!
  Seks on kõige humaansem relv, erinevalt teistest surmavatest relvadest annab see elu!
  Armastus tapab harva, kuid teeb sageli haiget!
  Kes vaatab kaua paljast rinda, see unustab vapi piirjooned!
  Pedaalidega jalgratas on parem kui Mercedes ilma mootorita!
  Vana relv on nagu kark, töökindel, aga ei mingit manöövrit!
  Kõndimine pole kiirem, aga odavam - säästate eriti arstide arvelt!
  Raha on nagu lahtisti - koos sellega lahkuvad inimesest ausus ja julgus!
  Parem kaotada üks päev uurimisel kui surra sekundiga!
  Sõjas on kiire - jooks hauda!
  Enamik vange on hingelt palju helgemad ja südamelt puhtamad kui need, kes neid valvavad! Kett ei saa olla moraalsem kui vang!
  Väike korpus on nagu terav nuga, kuid seda ei saa teritada!
  Naise pisarad on paremad kui pärlid, iga piisk on kuldmünt!
  Kivikirves ja aatomienergia tuleks lahkele südamele rakendada!
  Pole vaja vaesust häbeneda, kui sul on rikas hing ja kuldne süda!
  Edusammud varjavad ebausku!
  Tapja viisakuse täpsus ja võlausaldaja jultumus!
  Üks vahtkond ei maksa rohkem kui aiahirmutis!
  Sõjas võrdub komandöri alistamine võiduga!
  Lõpetamata vaenlane on nagu ravimata haigus - oodake tüsistusi!
  Õilsus tarkus on nagu kallis vein - parem on seda madalamate eest varjata!
  Kui kukutate kaks münti, siis ärge võtke esmalt seda, mis on suurem, vaid see, mis on kallim! Ja ülejäänu andke vaestele!
  Lüüasaamine on alati katastroof, kui just palju raha vastu ei anna!
  Ainult parandamatul romantikul oleks hea meel surra armsa daami käe läbi!
  Pragmaatik eelistab sünnitada uut elu!
  Julgus võib kompenseerida ebapiisava treeningu, kuid treenimine ei kompenseeri kunagi julgust!
  Talent võib asendada haridust, kuid haridus ei asenda talenti kunagi!
  Põnevus ja raev on vaid vapruse ja julguse proteesid!
  Õnn lendab nagu mesilane kindlasti sinna, kus tarkuse ja töökuse nektar küpseb!
  Uss, erinevalt kotkast, kaob kergesti. Madal on alati peidus, kuid ülev on haavatav!
  Orjuses ei hoia mitte niivõrd kett, kuivõrd hirm - vähemalt ühe lüli nõrkus annab julgust!
  On auväärne surra isamaa, naise, vanemate eest, aga veel parem on selle nimel elada!
  Sõjas on lihtsam eelist saada kui seda realiseerida! Viimane sarnaneb kärbeste küttimisega võidetud lõvi ümber!
  Keel on oma väiksusest hoolimata keha tugevaim liige. Ta liigutab miljonite armeed ja rahustab last. Võimeline hävitama ja päästma.
  Võitleja ilma haavata on nagu rikas mees ilma taskuta!
  Mees vajab elamiseks jõudu ja naine ellujäämiseks!
  Isegi jäär võib lammaste seas tippu tõusta, kuid proovige saada liidriks lõvide seas!
  Elu on liiga väärtuslik, et kaubelda!
  Teras on terav, aga naise keel on palju teravam!
  Tegutse julgelt, kui sa ei oska osavalt!
  Ühe tsiviilisiku lisamine meeskonda tähendab kahe sõduri äravõtmist!
  Üks amatöör oma rumalusega katab kümne spetsialisti kasu!
  Suur pere on südame jaoks taevas, rahakoti jaoks puhastustule, vaenlastele põrgu!
  Puuri lahtivõtmine on vahel keerulisem kui julma omaniku minema ajamine!
  Vene rahva jaoks on viin hullem kui tosin Hitlerit!
  Unistus on reaalsuse reetur!
  Tapmiseks oleks põhjust, aga relv oleks alati!
  Vodka on seaduslik terrorist!
  Alkohol on suurim sarimõrvar! Nii et joome, aga tapavad meid ainult alkoholiga!
  Ükskõik kui väike elektrooniline kiip ka poleks, ronis jutlustaja sellesse väljasirutatud käega!
  Kuulipilduja on parim argument meeleparanduseks!
  Tõeline mees peaks olema võitluses julge, armastuses enesekindel, vaidluses vaimukas!
  Lõpetamata viin on nagu rahulolematu naine, peavalu ei saa vältida, parem on järele anda!
  Sõda on kõige põnevam mäng, osalejate arv on piiramatu, kuid väheneb pidevalt!
  Sõjas, erinevalt poksist, on punktide võitmine sarnane reetmisega, kuid kohtunikku ei osteta!
  Male on loogika ja luule, mis on kehastatud lihtsates kujundites!
  Vabadus on nagu korrumpeerunud tüdruk, ainult et selle eest makstakse mitte raha, vaid verega!
  Noorus on ülbuse õde, kõrkus on julguse õde, kuid ainult vanainimese kogemusega suhestudes võib sündida võit!
  Kui komandöril on pea särav, muutub see vaenlase silmis pimedaks!
  Ajataju on komandöri asendamatu omadus, pole asjata, et minutiosutil on terav ots, see lööb kõvemini kui teritatud damaskiteras!
  Nauding ja valu on antipoodid, kuid mõne jaoks on valu tekitamine kõrgeim nauding!
  Sõda ja seks pakuvad naudingut, kuid mitte segus, see on liiga surmav pintsel!
  Mida rasvasem tükk lõksus, seda teravamad peaksid olema haardehambad!
  Jänest püüda on raskem kui mammutit tappa!
  Kaunilt tappes loote veriseid natüürmorte, kuid asjatundjad lähevad liiga kiiresti hauda!
  Mõõdukus on hea omadus, kui see sissetuleku puhul ei kehti! Raske rahakott on alati kerge!
  Kui naine räägib tõtt, hakkab kirg kustuma ja kui ta valetab, puhkeb reetmine õitsele!
  Õrnad kallistused on lämmatavamad, pole midagi vääramatumat kui südamlik silmus!
  Võlg on raske koorem, eriti kui sul pole peale elu millegagi maksta. Sa ei saa seda omakorda laenata!
  Surma uni on kõige sügavam, kuid mitte kõige magusam, eriti neile, kes on pattu teinud!
  Tagaajamine on võidu kroon ja ilma kroonita pole võidukat lõppu!
  Kes maha jääb, see peab elu lõpuni ühe südamelöögi võrra järele jõudma!
  Vallandamata sõdur, nagu roheline vein, saab lahingutega jõudu juurde, aga ülem, kes ei taha õppida, on nagu sõnnik - ta ei küpse, vaid ainult mädaneb!
  Halval komandöril õnnestub oma nahk päästa, hea komandör päästab oma sõdurid surmast!
  Debüüt lahingus on oluline, sest kui kaotate, ei saa te tulemust!
  Kui seltsimees sureb, ärge ärrituge, taevas on rikastatud hea inimesega!
  Mis siis, kui see on halb? Siis läks maa peal elavatel inimestel kergemaks.
  Tõde on üks, aga religioone on palju, mis tähendab, et usklikul on suurem võimalus eksida kui ateistil!
  Isegi kui ateistil on õigus, siis tema tõde ei too talle kasu, aga usklik, isegi kui ta eksib, saab õnneliku elu ja väärika surma!
  Ateistiks saamine on nagu hinge varastamine!
  Usk on nagu riietus, seda on raske kanda ja seda ei saa alasti kanda! Seda saad muuta vaid ennast pestes ja moodsa stiili valides! Üldiselt on religioon nagu naine, see muutub igavaks ja muutumine on hirmutav!
  Usk, nagu näpuotsaga nuia, on ainult üks ja ainult lollid naeravad selle üle!
  Õnn on valiv peigmees, kes käib ainult vabadusega!
  Miks sa tahad madu oma südamesse panna - ava uks allilma!
  Seda seetõttu, et motika ja lihaselised käed nõuavad pead!
  Komandör sarnaneb näitlejaga, ainult encore-kordusi ei võeta vastu aplausiga, vaid laksudega, mis ajavad maa alla!
  Armastus on nagu pilv, allub kapriisidele ja valab pisaraid!
  Halastus on tugevate omadus, julmus sünnib ebakindlusest ja ebakindlus on nõrkus!
  Kurjuse karistamine on kõige väärtuslikum hea liik, see nõuab vaimset puhtust ja meelekindlust!
  Sihikindlus on valitseja asendamatu omadus, arglikkus hävitab riike ja jätab inimesed orvuks!
  Kelle lõhkaja vinguks, aga sinu oma vaikiks!
  Armastus nõuab ohverdamist, mitte vähem kui vihkamist!
  - Religioon peab eelkõige olema moraalne, õpetama headust ja kuulekust! Lihtsalt ärge muutke inimesi karjaks ja takistage neil mõtlemast!
  Revolutsioon ei tohiks muuta orjuse tüüpi, selle eesmärk on vaimne vabadus ühtse hoiakuga - teha head!
  Miski ei ühenda inimkonda nii nagu tõeline religioon, mis põhineb lahkusel ja tervel mõistusel!
  -Ainult kõrgeima tõe lõplik võit võib õigustada valet! Nii nagu rahu tagamine nõuab vägivalda, on mõõka kergem tõrjuda mõõgaga kui kilbiga!
  -Tõde on alati vähemuses ja vähemus saab võita vaid mõistuse ja kavaluse abil! See tähendab kavalust ja mõistust, tõe ustavaid kaaslasi!
  Ori on ennekõike argpüks, ta kardab ketti kaotada!
  Türannil on kolm putukate omadust: skorpioni nõel, kleepuva kärbse käpad, vereimeja võrk, kuid talle pole määratud tiivuliseks saada!
  Hinge ilu, südame puhtus, armastuse vägi - seda ei tohiks rüvetada liigse kättemaksuga!
  Kui teil on õigus, õigustab õiglus julmust, kuid ainult niivõrd, kuivõrd see ei muuda ohvrit timukaks!
  Ülema kõige väärtuslikum omadus on lüüasaamist väärikalt vastu võtta ja sellest õppida!
  Tänapäevases sõjas võidab see, kes lendab, ja kes roomab, tabab vaenlane!
  Solvang on kelmi ja argpüksi relv, teisi alandada püüdes langetab ta ennast!
  Ainult surnud ei eksi, kui muidugi taeva asukohta ei loeta!
  Harjutamine on oskuste ema, koostöös talentidega!
  See, kes on valmis õppima, saab lüüasaamisest rohkem kasu kui enesega rahulolev edevus võidust!
  Parem surra ilusti kui elada inetult!
  Laisale inimesele on kõik ajad halvad, välja arvatud uni!
  Sõjas on enneaegne rõõm reetmise õde!
  Kõige täiuslikuma tera rikuvad viltused käed!
  Aeg sõjas on nagu vesi, mis kulutab lahkust ja inimlikkuse!
  Varitsuses istuv sõdalane on nagu röövel, ainult tema tahab saada oma elu, mitte rahakotti.
  Hea komandöri jaoks on omade päästmine tähtsam kui võõraste tapmine!
  Suur hulk hauakaevaja oskusi ja vaprust! Kui tahad saada kangelaseks, ära marsi kuulekalt!
  Vale on nagu madu valvekoera asemel - kord hammustab ta vaenlast, siis teine kindlasti hammustab sind sinu nõrgas kohas!
  Rüütel võib daamile loovutada kõik, välja arvatud õiguse olla esimene, kes sureb!
  Vene sõdurit võib tappa, aga lüüa ei saa!
  Hiiglane pole see, kes on suure kasvuga, vaid see, kelle mõtteulatus ulatub taevani!
  Vägivald tekitab välist alistumist ja sütitab hinges mässu!
  Vangistus on nagu kuum sepik, see karastab sind, kui pärast seda sukeldud jäisesse vabanemise voolu!
  Õiglus on mõnikord karm, kuid alati pehmem kui omavoli!
  Nüüd jooksevad paljajalu lapsed üles Kungurisse, võimsasse kindlusesse, kus on kuussada sõdurit ja isegi miilits. Kahesaja karjäärisõduriga major Vereštšagini lähenemisest ehmunud kahetuhandeline pugatšovlase rahvahulk katkestas piiramise ja taganes.
  
  
  Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova saabusid mässuliste juurde. Alguses olid nad lühikeste pükstega poisi ja tuunikas tüdruku suhtes skeptilised. Kuid suverääni pitsatiga dekreet veenis neid kolonelile kuuletuma. Kuid veelgi usaldusväärsemaks muutus see, kui Oleg paljaste varvastega naelu sidudes viskas need pealikule, kes hakkas paistma, ja naelutas ta eeslukust ukse külge.
  Lisaks on juba jõudnud kuuldused poisist, kes ei karda külma ja jookseb kiiremini kui hallkoer ise.
  Poiss võeti ülemaks. Ja siis pakkus ta välja plaani. Nad tungivad koos Margaritaga Kungurisse, tapavad kõik ohvitserid ning seejärel murrab hord sisse ja lõpetab garnisoni.
  Mis võeti hea meelega vastu.
  Ja poiss ja tüdruk, need Terminaatori lapsed tormasid Kungurisse. Ja suur salk mässulisi liikus neile järele.
  Oleg ja Margarita liikusid pikema jututa seina poole. Mitu vahtkonda raiuti maha. Ja raiutame ohvitserid maha. Algas paanika. Major Vereštšagin tormas lahingusse ja oli üks esimesi, kes hukkus. Samuti hukkus kolm kaptenit.
  Lapsed viskasid järsult teritatud kettaid ja hakisid karastatud terasest mõõkadega. Nad loopisid ka isetehtud, kuid väga võimsaid granaate. Millest vaenlane kõrgemale lendas ja tükkideks rebiti. Ja ma sain selle nendelt terminaatorilastelt.
  Ja siis läksid mässulised lahingusse. Ja ka seda, kuidas nad hakkima ja hävitama hakkasid. Ja niigi segaduses ja peata garnison alistub Pugatšovi saadikute armeele.
  Lapsed täitsid ülesande. Ja olles võtnud Kunguri, tormasid nad tagasi Ufa lähedale, kuhu lähenes suur Emelyan Pugatšovi armee.
  Poiss ja tüdruk jooksid ja laulsid;
  Isamaal laulavad ööbikud psalmi;
  Selles koidab särav päike...
  Toob armu - rahu, lohutust,
  Ja see avab teie silmad - Issanda valgus!
  
  Kus on maikellukesed ja kus on karikakraparved,
  Ja heinakuhjad voolavad mett...
  Sinust saab tõeline - tunnete kangelast -
  Murdke maha deemonite teravad sarved!
  
  Nüüd jooksed sa paljajalu läbi põldude,
  Lihtsalt väike poiss - kuulipilduja on raske!
  Ja su kontsad lähevad kaste all külmaks -
  Valmis vastase matšiks!
  
  Demiurg hakkab kujundama loodust,
  Looge mustreid tormilises säras...
  Kahjuks on pisut range jumal kirurg -
  Kes ei annaks sulle lihtsalt viis!
  
  Meie, inimesed, oleme ka suured loojad -
  Võimeline omaks võtma oma uue maailma!
  Pole vaja näidata lamba häbi -
  Siis koguneb sõjavägi kohe lahingusse!
  
  Pioneeripoiss on nüüd vangistuses,
  Timukas tõmbas ta nagile ja andis piitsa...
  Kuid inimesed ei nea saatanat -
  Sest katsumused on ka kingitus!
  
  Kosmose jaoks - teed on kõik lilles,
  Neil on puhta voolu hõngu...
  Ja me peame ületama alatu hirmu -
  Ilma angerja väledusega kasti peitmata!
  
  Kahjuks on terve Maa kirste täis.
  Isegi kui see on nende jaoks vangikoopas fetišishow...
  Me näeme seda Eedenis -
  Lõppude lõpuks on Jumala ees väike kangelane!
  
  Kuid ka inimene on olemuselt Jumal,
  Intellektuaalselt on ta krapsakas hiiglane...
  Laev lahkub lopsakast grotist,
  Rahvas ja juht on üks ilma õudusteta!
  
  Karisma on ka kapital,
  Las see käibele laskmine ärgu olgu lihtne...
  Ja kui kellelgi oleks illusioone,
  Varas on teda juba kangkangiga näppinud!
  
  Kui meie mõistus jõuab haripunkti,
  Ja surnud äratatakse ellu teaduse arenguga...
  Katab jää lillevaibaga,
  Ja me oleme teel teistesse universumitesse!
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita jõudsid teel metssiga järele. Nad tapsid ta ja sõid liha toorelt ära. Aga mida Tarzan sõi ja miks need halvemad on?
  Ja nad võtsid liha kaasa.
  Oleg jooksis ja mõtles:
  Et seriaal Tarzanist oli ikka lahe. Aga ta komponeeris ka lahedamaid asju. See on huvitav tükk džunglist ja metsikutest ahvidest. Aga ütleme tüdrukuga?
  See on veelgi hämmastavam...
  Järgmiseks koostas ta koos Margaritaga mõned aforismid, et oleks lõbusam;
  Poliitiku jaoks on kõik teed kõverad, aga viivad otse sihile!
  Kuld on pehme, kuid sellel on purustav jõud!
  Raskmetall on kuld, kuid kullakoorem on kerge!
  Kuigi kuld on raskemetall, muudab see suurtes kogustes sind uppumatuks!
  Timukas töötab kätega, aga toodet kantakse edasi jalgadega!
  Kui tahad trooni haarata, olgu kuningas peas!
  Soovi korral saab ta lõvi koha, kavaluses rebane ja alatuses hüään!
  Edukaim poliitik on kaval rebane ja röövtiiger, aga ka ahv võõraste trikkide kasutamisel!
  Kes poliitikas rebane pole, see on elus perse!
  Meelitaval rebasel on hundi kombed!
  Sõjaline kavalus ei ole au vastu, välja arvatud siis, kui see pöördub teie vastu!
  Sõjas on hooletus nagu vaik mees, selle tulemuseks on ainult veri!
  Lahendusmanööver meenutab konksu mitte ainult vormilt, vaid ka tulemuselt!
  Pole tähtis, kui tugevad käed on, ilma peata pole nad midagi enamat kui mannekeen!
  Leidlikkust saab võrrelda kolmanda käega, ainult palju suurema kiiksuga!
  Revolutsioon veritseb, mis viib rahva paranemiseni, põletab rasva ära, mis uuendab eliiti!
  Suurimad dividendid investeeringutelt saavad need, kes oma lastele rinnapiima ei säästa!
  Valge vale on tõde, mida räägitakse uuel viisil!
  Naine on aare, mis võib altkäemaksu anda rikkaimale ja relv, mis võib kukutada tugevaima!
  Probleemid on igavene mõiste, isegi surm nihutab need ainult lahkunu lähedastele!
  Õnn on lill, mis on luudega viljastatud ja verega kastetud!
  - Verega segatud aluskreem on väga loksuv, nii et ainult elusas kehas on verel jõud!
  Kõik võib muutuda, välja arvatud vastutus- ja kohusetunne!
  Halb on kaotada oma elu, kuid palju hullem on kaotada oma surematus!
  Parem üks tund lennata kui sada aastat roomata!
  Jõud on vabaduse sünonüüm, vabadus on kohuse sünonüüm, kohus nõuab eneseohverdust ja loobumist!
  Nõrga peaga kangelane erineb mannekeenist selle poolest, et ta sandistab ennast!
  Psühholoogia on võidu võti, tuleb vaid osata valida õige lukk!
  Nad ei saada oma südant luurele, kuid nad ei raiu ka pead maha!
  Kiirus sünnitab võidu, kiirus toob õnne, kiirus on teine õnn!
  Kiirus sünnitab võidu, kiirus toob õnne, kiirus on teine õnn!
  Surma jäine hingus paneb südame värisema ja argpüksi sisikonda väänama. Julged aga teritatud vikatiga kondise vanaproua lähedusest: saavutab reaktsiooni teravust, võitluses meelerahu, vabaneb liigsest rasvast!
  Naiste temperament eksisteerib sageli koos tagasihoidlikkusega - nagu ka meeste julgus!
  Tehnoloogia on kahe otsaga mõiste - see ei salli rumalust!
  Magusaim puuvili on see, mida on kõige raskem korjata!
  Kergemeelsus on julguse vastand, julgus ja kalkulatsioon sünnitavad võidu ainult paaris! Klaas võitu, nagu pudel viina, nõuab hädade vältimiseks kolme asja: õnne, mõistust ja julgust!
  Surm pole kunagi ajutine, vaid elu on püsiv!
  Sellist religiooni, mis loogiliselt seletaks olemasolevat asjade seisu ja mõistuse olemasolu, pole olemas!
  Siin on sul õigus, aga inimmõistus ise pole meie maailmas kõige loogilisem. Mõnikord tundub isegi, et miski pole irratsionaalsem kui loogika!
  Sõda ilma vereta on nagu elu ilma valuta!
  Võime ise ellu jääda on sõdalase jaoks olulisem kui vaenlase tapmine! Iga sõda lõpeb rahuga ja elu lõpeb matustega!
  Teismelise armastus on nagu klaas: liiga habras, puruneb kergesti ja teeb haiget!
  Ori ja kuningas tulevad samast üsast välja, kui nad on enne sündi samad, siis miks mitte olla võrdsed ka pärast!
  Teaduslik progress ilma moraali arendamiseta on võrdne katsega tuumaplahvatusest suitsetada!
  Ettevaatamatus sõjas on kuritegevuse ema ja riigireetmise õde!
  ,Sõja leib on kõige kibedam: vendade verest ja emade pisaratest läbi imbunud!
  Laste ilmaletoomine on palju meeldivam kui laipade sünnitamine - kuigi mõlemad nõuavad oskust ja kirge!
  Orjastamine algab ilma õppimis- ja mõtlemissoovita!
  Targad sõnad on head - head teod on paremad!
  Elu on alati hiilgav, kuid surm on keskpärane!
  Teadus pole veel kõik, kõige arenenumad relvad nõuavad osavaid käsi ja paindlikku meelt! Vaim võidab mateeria!
  Iga hetk lakkab olemast veetlev niipea, kui see külmub, külmub nagu jäätükk!
  Liikumine on tõeline õnn!
  Kodumaa on kõige kallim, mis inimesel on, ilma selleta pole elul mõtet!
  Mees ilma kodumaata on nagu keha ilma hingeta!
  Religioon on nõrkade lohutuseks - igasugused õnnetused tunduvad tühised, kui need on ajutised!
  Kui tehnoloogia on kaitseingel, siis võitlusvaim on sõjajumal!
  Lihtsam on supilusikaga ookeani kühveldada kui ateistiga vaielda!
  Arvuti, nagu tüdruk, armastab noori ja visa!
  Surm erineb armastatust selle poolest, et temaga kohtumist püütakse alati edasi lükata!
  Surm erineb armastajast selle poolest, et see tuleb alati valel ajal, kuid keegi ei süüdista seda hilinemises!
  Need, kes koonerdavad ohutusega, lähevad matustel katki!
  Hästi toidetud armee on heaolu võti!
  Sõjas on hea ettevalmistus nagu õhk kopsudele; halb gaasisegu sandistab ja tapab!
  Kui inimene annab endale kunstlikult hirmuäratava välimuse, on see kindel märk vaimsest nõrkusest.
  Hirmutav on hunt lambanahas, mitte lammas hundinahas!
  Mehe jaoks pole midagi tähtsamat, sõjakunst on väärilise olemasolu sünonüüm! Tiigri surm on parem kui koera elu!
  Surm sõjas on õigustatud ainult siis, kui vaenlane ostab selle ülemäära kalli hinnaga ning vaenlasele kingituste tegemine võrdub riigireetmisega.
  Otsitud vaenlane on peaaegu võidetud, peate lihtsalt mitte laskma oma võimalusi raisku minna!
  Vaenlase laip on kallis, aga elav vaenlane maksab ikka rohkem!
  Stealth on võidukas kvaliteet!
  Üldiselt on raskusteta elu nagu supp ilma maitsestamiseta: liiga palju - see maitseb kibe, kuid mitte piisavalt - see ei lähe kurgust alla!
  Mees peab vähemalt korra elus kellegi tapma ja päästma! Pealegi, kui esimesel veab, siis teine on asendamatu julguseproov!
  Arvuti on parem kui aatomipomm, see on kindlaim viis rahvaid vallutada ja panna nad võitja kasuks tööle! Pealegi, ma ei karda kiusatust! Iga usk on siis midagi väärt, kui ta teab, kuidas end kaitsta!
  Nooruses voolab veri kiiremini ja "veekeetja" keeb kuumaks!
  Aeglane eesel, hullem kui siga, haiseb ka, aga liha ei anna!
  Automaatne tuli ja mürsu mürin on parimad asjad, mida meeles pidada!
  Usk ilma tõenditeta: et tiibadeta pistrik võib kriimustada, kuid ei lase tal õhku tõusta!
  Religioosne arutelu on kõige viljatum - kuna mõlemal vaidlejatel pole aimugi teemast, mille üle nad vaidlevad!
  Võidujooksus teaduse ja tehnika progressi ning moraali vahel on viimane määratud kõrvalseisja rolli! Kuigi inimkond riskib langeda teaduse ja moraali vahelisse kuristikku!
  Kes säästab teaduse pealt, see röövib oma järglasi ja kes röövib oma järglasi, jääb igavesti vaeseks!
  Järeltulijaid röövides saab kapitali teenida, aga rikkaks ei saa!
  ! Poliitika on räpane äri, mida tehakse puhastes ülikondades!
  Tõde on alati mitmetahuline, kuid eksimus on ühetaoline!
  Ilu on dialektiline mõiste - universaalne on ainult inetus!
  Kaasaegsed relvad, erinevalt veinist, armastavad noorust!
  Vaenlase säästmine on nagu pistoda otsas istumine - teras ei tunne empaatiatunnet!
  Parim relv on leidlikkus, see ei nõua kulutusi, kuid on kallis!
  Kui surnukehade arv on rohkem kui üks, muutuvad nad tragöödiast statistikaks!
  Mõrv on nagu süütuse kaotamine esimest korda ja see teeb haiget, siis iga uue teoga on naudingut aina rohkem!
  Halb skaut on see, kes ebaõnnestumise korral väljapääsu ette ei näe!
  Igal muul alal võib viga maksta elu ja tervise ning ainult religioonis eksides riskite kaotada oma surematus!
  Metsal on kihvad, mehel relv, loom toetub lihastele ja mees mõistusele! Katsumused nüristavad hambad, kuid teravdavad mõistust - seetõttu on mõistus surematu, progress, nagu igiliikur, viib õitsenguni!
  Ka kõige kohutavamad uudised muutuvad korduva kordamise tõttu igapäevaseks!
  Kui agent töötab kahes luureagentuuris, määrates lapsele, kes üritab talle kahte lutti suhu toppida, riskib ta suu rebida!
  Liikumine on vihm, mille all kasvavad terviselilled ja kõtikas, mis juurib välja haiguste umbrohu!
  Pimedad ei näe pimedat - nad lähevad, kuhu tahavad!
  Pime ei saa välja viia - läbi ustava mööduja tee!
  Kuid ärge oodake nägevat reisijat - aidake vaeseid pimedaid!
  Inimene murdub kergesti, alistub raskelt ja saavutab väga harva looduse armastuse!
  Kaartide puhul toob õnn helgele peale, nobedatele sõrmedele ja rahulikule südamele!
  Üldiselt ei ole kuritegevus šokolaad, kui määrdud, siis magusat elu ei ela, aga südamerasvumise saad kindlasti!
  Jõupuudus võib kompenseerida liigset intelligentsust, kuid jõupuudus ei saa kompenseerida intelligentsuse puudumist!
  Talent võib asendada puudulikku haridust, kuid ükski haridus ei asenda ande puudumist!
  Teemant on juveel ilma poleerimiseta, kuid ükski poleerimine ei muuda kivisütt teemantiks!
  Kellegi teise surm on lõbus, aga sinu enda surm paneb su südame lõhkema ja hinge saabastesse vajuma!
  Raha on nagu mustus, mis kleepub veriste käte ja libedate hingede külge!
  Kõigist fanatismi vormidest on religioosne kõige irratsionaalsem ja isekaim, seega on see suunatud eelkõige isikliku surematuse saavutamisele!
  Armastus erineb vägistamisest ainult makse vormis - viimase teo eest mitterahaline tasu!
  Parem kaotada õiguses kui võita patus!
  Õigete kaotus on kasu taevas, patuse kasu on hinge röövimine!
  Jumalat eitades panid kommunistid inimese õlgadele ülisuure koorma! Soovides asuda Kõigevägevama kohale, ei suutnud inimene vastu seista Kolgata valule ja kuradi kiusatustele!
  Ilma Jeesuse jõuta langesid inimesed headuse ja õigluse kuningriigi ehitamise asemel pahede basseini!
  Inimese hinges olevad lugematud aarded kuivavad kiiresti, ilma rikkust toomata, ainult siis, kui hakkate neid rüüstama!
  Iga seksuaalakt, varandus, mida jagate kahe vahel ja mitte ükski varas, varastab selle teie südamest!
  Igal mehel on primaadiga midagi ühist, hea, kui potentsi, aga sagedamini intelligentsust!
  Oleks naljakas, kui see poleks tõsi!
  Paraku on meil korralikke mehi ja ausaid poliitikuid rohkem!
  Kes oma hinge reedab, jääb alati hätta - ta annab surematuse surelikule!
  Võit tugeva vastase üle maksab tavaliselt rohkem, kuid te ei anna seda asjata!
  Mõrva ei saa õigustada omakasu ja kasumiga - vägivalla eestkõnelejad on ainult au, vabadus ja Isamaa!
  Hea peaks olema kuulipildujaga,
  Löö nagu raevukas teras!
  Nii et veri voolab nagu kosk,
  Kurjus ei halasta, tapa kõik!
  Kõigist kunstiteostest on just sõjalised meistriteosed need, mis inimeste mällu kõige kindlamalt juurdunud ja enim pisaraid esile kutsuvad!
  - Verega maalitud maal: heledam kui õlimaal ja tuhmub palju aeglasemalt!
  Korralik inimene seab õigluse perekonnast ja sõprusest kõrgemale! Vaenlaste ja sõprade jaoks peab kehtima üks seadus, nagu mehel oma naise jaoks!
  Erinevate seaduste olemasolu muudab õigluse prostituudiks!
  Tugev vastane tugevdab keha ja tahet, teeb tugevamaks - nõrk rikub su hinge ja nõrgestab keha, muutes sind nõrgemaks!
  Nii et raske tee annab palju kergema võidu!
  Sõdurile antakse käed tulistamiseks ja ajud õigel ajal peatumiseks!
  Lolli tapmine: see on sama, mis teda nõelaga pussitada, targa mehe tulistamine on nagu mürsuga löömine!
  Loodus on inimese ema ja suure leiutaja ema ei saa olla täielik loll! Kuigi tal napib praktilist leidlikkust!
  Kuul on kõige tõhusam õppemeetod suhtlemisel nii noorte kui ka vanade inimestega!
  Ainult mõju efektiivsus väheneb! Sageli kaotate oma autoriteedi, kuid vahelejäämise korral peate zombisid kasvatama!
  Religioon langetab uhke inimese looma tasemele - annab valida lamba ja kitse vahel!
  Parem anda oma nahk inimestele nagu lammas, kui igavesti susiseda nagu madu!
  Üldiselt ei hõlma peaga töötamise kontseptsioon mitte ainult sõnasõnalist tõlgendust, isegi kui tegemist on võitluskunstidega!
  Kui tahad rikkaks saada, lase end juudiks ristida; kui tahad pankrotti minna, laena juudi käest!
  Plii soodustab seedimist, eriti kui pill on kasseti kujul!
  Ametnik, kes altkäemaksu ei võta, on nagu neitsi prostituut!
  Tavaliselt tuleb ühe päästmiseks teine tappa! See on kahtlemata julm seadus, kuid taastab liikide loomuliku tasakaalu!
  Maailmas pole paremat võitlejat kui Vene sõdur ja suuremat türanni kui Vene kindral!
  Liigne luksus on kergemeelsuse märk, kergemeelsus on peatse hävingu kuulutaja!
  Targad sõnad päti suust, nagu purskkaev prügimäelt!
  Teil on eelis pikkuses, aga minul on eelis mõistuses!
  Mõnikord võib tappa, aga lootust ei saa kunagi ära võtta!
  Sõjas, kui jätate sekundi vahele, võite kaotada terve igaviku!
  Tavaline torn on pilvelõhkujate vahel haletsusväärne, onnide vahel aga majesteetlik!
  Inimene allub jõule, austab julmust, põlgab leebust ega hinda headust!
  Seks on parim ravim kõigi vaimuhaiguste vastu, kuid kahjuks on see kallis ja raskesti kättesaadav!
  Kes seksi ei armasta, see ei armasta elu ega hinda liha rõõme!
  Luulele on veiniga ühisosa, et selle väärtus kasvab ajaga, kuid isegi sajandid ei lase ridadel tuhmuda ega sädemetel kustuda!
  Sõdur on nagu arvuti - loeb ühe või nulli, aga sõdalane on sõber ja vaenlane!
  Inimene erineb loomadest humanismi ja võime poolest tegutseda vastupidiselt instinktidele!
  Naistevastane vägivald sünnitab vahel terveid lapsi, aga loodusevastane vägivald ainult koletisi!
  Kui ema on julm, siis on ka lapsed! Milline on loodus, on ka tema järeltulija - inimene!
  Tugevatelt otsitakse sõprust, rikastelt toitu ja kartmatutele näidatakse pühendumust!
  Ründamine on parim viis vaenlase arvulise eelise neutraliseerimiseks - sundida neid tagasi tõrjuma on nagu poolte käte mahalõikamine!
  .Naise jaoks on armastus nauding ja sissetulek, meeste jaoks nauding ja kulu!
  Amoraalile uue relva leiutamine on nagu tooli jalgade saagimine, kui nöör on ümber kaela keeratud!
  Ufa lähedale jõudes teatasid poisid Pugatšovile ülesande täitmisest.
  Talupojakuningas oli üllatunud, et lapsed nii kiiresti töötasid. Ja loomulikult premeeris ta neid. Ta kinkis igaühele hõberisti. Ja igaüks kakssada rubla.
  Siis tuli rünnak Ufale. Margarita ja Oleg, nagu alati, on esirinnas ja ründavad kiiresti.
  Nad tükeldavad vaenlasi mõõkadega ja viskavad pomme.
  Ufa garnison oli juba näljast nõrk ja mässuliste võidud murdsid nende vaimu.
  Lisaks on kasakate kuningal ligi viiskümmend tuhat sõdurit - tohutu jõud...
  Pärast seda, kui Oleg Rõbatšenko komandandi surnuks häkkis, alistusid ülejäänud võitlejad.
  Nad vannutati ametisse, nende punutised lõigati maha ja neile tehti kasakate soeng. Mõned ohvitserid otsustasid liituda Pugatšoviga. Kas silmus on parem?
  Ühesõnaga, Ufa võeti kergelt. Ja isegi kasakate tsaar kahetses, et ta Yaitsky linna ei tunginud.
  Üldiselt läks Pugatšovil paremini. Nüüd saab Uurali tehastesse saata rohkem vägesid. Ja Beloborodovil kästakse võtta kõik linnad ja Tobolsk.
  Otsustati kindlasti minna Kaasanisse ja sealt edasi Moskvasse. Emelyan Pugatšov teatas isegi, et tema poeg Tsarevitš Pavel ise liitus kampaaniaga ja annab trooni üle oma isale. Igal juhul paljud uskusid seda.
  Pugatšovi armee kasvas jätkuvalt. Saabusid uudised veel mitme Uurali tehase hõivamisest ning uutest relvadest, tarvikutest ja püssirohust.
  Pärast seda asus kampaaniale tohutu armee. Ta liikus mööda jõge mööda mõlemat kallast Volga poole.
  Tsaar Emelyan Pugatšov oli rõõmsameelne ja rahul. Siiani on tal asjad väga hästi läinud. Üldiselt pole mässajad kunagi tõsiselt peksa saanud. Ja uue Vene tsaari maine tõuseb. Ja iga päev liitub temaga tuhandeid uusi sõdalasi.
  Isehakanud kuningaks on ka palju ratsavägesid. Ja kõik lõhnab tõelise võidu järele.
  Lapsvahid jooksevad ülejäänud sõjaväest ette. Nad on rõõmsad ja naeravad palju.
  Siin ründavad noored sõdalased husaaride patrulli. Lühike lõige, paar paljaste varvastega visatud granaati. Ja võitlejad hävitati.
  Järgmine on Osa kindlus. Päris loos andis ta võitluseta alla. Nii et poisid pole veel kedagi tormanud ega tapnud.
  Neil hakkas isegi veidi igav... Poisid laulsid;
  Spartak kasvatas orjad kangelastegudele,
  Et heita maha vihatud printside ike...
  Ta muutis õnnetu kotkaste parveks -
  Kõne on lihtne - laiendage oma unistusi!
  
  Tõmba mõõk võideldes,
  Ja raiuda halastamatult maha oma kurjad vaenlased...
  Õnneks avate võitlejana kiiresti tee,
  Lahkunu elab igavesti graniidis!
  
  Toome kuu taevast, pole vaja,
  Me avame Marsi avarused nagu väravad,
  Ja uskuge Veenusesse, ma tulen...
  Kogu Linnutee langeb kangelase mõõga alla!
  
  Taevas on tähed ja tüdrukute silmad -
  Need sädelevad safiiridest ja rubiinidest...
  Ja mu metsikud mõtted lendavad -
  Kui meie esivanem sõtkus Mamaia külge!
  
  Surelik Chelubey hüüdis rahva hulgast -
  See venelane hukkub tuulepöörise kabja all...
  Hull nutt on kummaline - tapa kõik:
  Et naer ja kõlavad laulud on vaibunud!
  
  Peresvetist vastati valjuhäälselt,
  Oda löök ja vaenlane õudusunenägu põrgus...
  Zindan ei oota sõdalast -
  Me võidame, teie inimesed usute sellesse!
  
  Rock on reetlik - pilvedes on päevi,
  Mitte iga kord pole õnne ja karikaid...
  Ja meie linnad on tuli, tuled,
  Ilmselt ei püsinud ka meie lahinguga sammu!
  
  Kuid teadke venelase kohta triumfis,
  Meie esivanem Caesar, suurepärane makedoonlane...
  Planeedid muutuvad peagi paradiisiks,
  Juust teega on Poshekhonsky väga maitsev!
  Osa kindlus, nagu päris ajaloos, alistus ilma võitluseta. Garnison ja selle komandörid vandusid truudust kasakate kuningale. Ja pärast seda liikus Pugatšovi armee edasi. Marsib võidukalt ja ühineb tuhandete talupoegadega. Tohutu armee, mis kasvab kiiresti. Idas võtsid pugatšovlased veel mitu linna ja lähenesid Tobolskile, kus Delongi korpus varjus.
  Mässulised võtsid peaaegu kõik Uurali tehased kontrolli alla ja seal on uus administratsioon. Läänes vallutasid nad Samara ja kindlustasid end seal. Üha rohkem inimesi jälgib mässulisi.
  Ja talupojakuninga taga on suured jõud. Kaasanis endas on palju tema poolehoidjaid. Kuberner Kant, see sakslane väriseb sõna otseses mõttes hirmust. Vangistati Pugatšovi armeele vastu saadetud väike üksus. Kaasani Kremlis viibiv Potjomkin väriseb samuti hirmust.
  Mida ta saab teha sellise armee vastu...
  Ja Oleg Rybachenko ja Margarita teevad taas vägitegusid. Seekord kolisid nad Elizabeth Petrovna aega. Ja nad püüavad Friedrichi kinni. Aga see on teine lugu. Seal proovisid ta ja Margarita ning Saksamaa suur kuningas võeti pärast lüüasaamist kinni. Ja tema valvurid tapeti.
  Poiss ja tüdruk lendasid mööda nagu orkaan, seda enam, et Friedrichile jäi väga väike saatjaskond. Kuid need lapsed tükeldasid kõik ja tõid komandöri õlgadel Vene laagrisse. Seega Saksamaa kapituleerus.
  Ja Venemaa annekteeris Ida-Preisimaa.
  Ja Elizabeth Teine elas kauem rõõmus. Ja pärija Peter suri hemorroidiaalsete koolikute tõttu. Seega suutis Venemaa oma kasu säilitada. Kuid Saksamaa ei ühinenud kunagi!
  Ja siis sai Poola-Leedu Rahvaste Ühendus täielikult Venemaa osaks...
  Noh, Oleg Rybachenko ja Margarita Koršunova jäid sinna väga lühikeseks ajaks. Ja neil on uus karm missioon!
  Kuid praegu saab Pugatšov ilma nendeta hakkama. Olulisemaid asju on teha.
   Siin on ta Oleg Rõbatšenko, väidetavalt suurepärane, ehkki suhteliselt noor sportlane, kes osaleb Venemaa eest keskaegsetel võistlustel. Üks saja valitud rüütli vastu. Ja nad aheldasid isegi raskused tema jalgade külge, et oleks ausam. Aga Oleg Rybachenko? Tema sees on alati elanud fantaasia jõud Superman, sest see on ühtaegu unistus ja mitte unistus, vaid midagi fasmogoorilist, kus kõik varjatud unistused täituvad.
  Taevas oli koguni seitse tuld. Ja igaüks neist on vikerkaarevärvi.
  Tema ees on Briti prints Charles, kellele on kingitud eriline kingitus: andestada ja halastada neile, kes seisavad sureliku tunneli ees, mille kaudu avaneb tee teise maailma.
  Ja sa oled lihtsalt poiss, kes on kohas, kus otsustatakse suure mehe postuumne saatus.
  Oleg Rõbatšenko sai lisaköidikute ülesriputamisel väga valusalt jalga. Vaevalt suutis noor kolonel oma rinnast välja paiskuvat hüüatust tagasi hoida.
  Tema keha muutus veelgi nooruslikumaks, täpselt nagu keskkoolipoisil, ja mitte nii lihaseliseks kui varem.
  Ja prints, teeseldes, et midagi pole juhtunud, hüüdis kõrvulukustavalt, kerge kähedusega:
  -Nii, nüüd olete võrdsetel tingimustel... Kiirete hobuste liikumise subjektid, marssige!
  Tribüünil istunud publik hakkas kõvasti vilistama.
  Oleg Rõbatšenko on vähemalt paralleelnägemuses kõrgeima klassi supermees. Siinkohal veidi kahetsesin, et lasin triikrauad enda külge kinnitada. Esmapilgul pole kakskümmend naela või üheksa kilogrammi midagi, rivaalidel pole vähem kaalu. Kuid kui need on spetsiaalselt jalgade külge seotud ja jäsemed on aheldatud, siis ei tundu see kellelegi jaburana.
  Sa ei saa oma kahanenud kehaga vaevalt liikuda.
  Esimeses voorus kihutasid kõik uude maailma uustulnukaks saanud Oleg Rõbatšenko vastased praktiliselt ühtses naelu täis kolonnis. Isegi praktilisel katsel, fantaasiavõistluse stiilis, käitusid võitlejad inimestega peaaegu loomulikult.
  Kirjanik ei tundnud end päris vabalt. Ja jõud pole sugugi sama, mis enne... Miski ei ujuta teda energiaga üle. Ja teie keha näeb välja mitte vanem kui kümme aastat, kuid see oli kaksteist. Ja vastased on sinust palju suuremad ja jooksevad.
  Hüppamine ja kõhtu imemine, kummalisega kohanemine
  vormiriietus, relvad ja soojendus. Nimekirjade suur välimine ring oli kaheksasada viiskümmend meetrit ja see oli laotatud kolme erineva vahelduva kattega: siledad kiviplaadid, teravad kivikesed (mõnikord olid süüdlased paljajalu naised ja noorukid sunnitud karistuseks neist üle jooksma) ja kenasti. laotud, tihendatud ümarkruus.
  Oleg Rõbatšenko mõtles ärevusega, et võib-olla jätkab ta niimoodi kahanemist, kuni muutub embrüoks ja lõpuks kadus.
  Või äkki on see ainult testi ajaks?
  Iga katet kohtas neli korda, suurem pikkus leiti teravatel kividel, mistõttu ei õnnestunud tavalisel viisil ühtlast jooksurütmi hoida.
  Ainsana jooksis paljajalu ja tundis oma palja talla torkeid lõpuks poisiks saanud Oleg Rõbatšenko. Jah, tingimused on selgelt ebavõrdsed.
  Kuid kõige selle juures pidas iga surmavas võidujooksus, impeeriumi tuleviku nimel peetud pühas võitluses osaleja end kui mitte universumi tugevaimaks võitlejaks, siis rumalate keskmiste talupoegade tasemest palju kõrgemaks. No mingi vene pätt pole neile rivaal.
  Ja see on isegi alandav, et nii paljud neist kogunesid räsitud poisi vastu.
  Oleg Rõbatšenkol oli muidugi kõvasti valus sääreosa, mis oli saanud muljuva haamrilöögi tõttu mulju. Pärast halastamatu ristimise läbimist läks ta isegi paiste ja muutus siniseks. Oeh, timukas-sepp, ma tahaksin sulle rusikanootsadega su tömbi templisse lüüa. Et teda niimoodi maha lüüa, või veel parem sama raske, rombikujulise haamriga! Siiski pole kunagi liiga hilja! Poiss jooksis selles universumis paljajalu, mis oli põlise moskvalase ja printsi jaoks haruldane nauding, eriti nende liiga hooliva ja primaarse etiketiga. Tõsi, nüüd hakkas Oleg Rõbatšenko välja nägema veelgi noorem - mitte vanem kui kümme, maksimaalselt üheteistkümneaastane ning tema poisilik paljajalu ei tundunud enam ebaloomulik.
  Kolonelpoiss rõõmustas ja laulis:
  - Kes on rõõmsameelne, naerab! Kes tahab, see saavutab! Kes otsib, see leiab alati!
  Kivide teravuse aistingud tundusid nüüd meeldivad ja ühtaegu karmilt läbistavad. Kuid see tõmbas ainult igavese teismelise või õigemini poisi peale.
  Ja taandunud energia hakkas noortesse lihastesse tagasi tulema.
  Pärast kolmandat ringi tegid mitmed keskaegsed ja väga tugevad sõdalased hobuste jultumuse toel peaaegu hüsteerilise katse edasi pääseda. Nad sõimasid kõndides ja hakkasid isegi tasapisi järele jõudma Oleg Rõbatšenkole, kellel polnud erilisi komplekse ja kes kõndis ikka veel kolonni sabas.
  Kolonelpoiss otsustas asju veel mitte sundida ja oodata.
  Formatsioon hakkas vähehaaval venima nagu boakonstriktori kõht ja juba viiendal ringil jooksid kõik sõdalased erinevalt. Mitte nagu varem teineteise massiivses kuklas, vaid muljetavaldava vahega.
  Metall kõlises, sepistatud saabaste all krigises...
  Teravasilmne ja kogenud Oleg Rõbatšenko nägi, et soomusrüüs sõdurid higistasid ja hingasid üha tugevamalt. On arusaadav, miks nad paljajalu poisile ketid külge riputasid. Kerge kehaga poiss, suutis hõlpsalt alla ajada terve hordi vanemaid raskemaid võitlejaid.
   Nüüd jõudis üks neist meeleheitliku pingutusega teiselt poolt nobeda poisipolkovnikuni. Oleg Rõbatšenko vältis katset seda viltu maha raiuda ja torkas mõõga sarvedega pähe. Keha pöörav löök oli nii tugev, et vaenlase kiiver purunes ja ta kukkus verise peaga kruusa alla. Mitmed tüdrukud, valgetes kitlites ja mustades sussides korrapidajad, haarasid õnnetu sõdalase kinni.
  Teda ei saanud miski aidata!
  Oleg Rõbatšenko, kuuldes nende üllatunud hüüatust, märkis filosoofiliselt:
  - Tugeval lapsel on parem olla selline, nagu ta on, ja tugeva täiskasvanuna tunduda, on alati parem tunduda teistsugune kui ta on! Kuid igal juhul on parem, kui valitseja ei paista kunagi nõrk - isegi kui tema peamine tugevus on pettus!
  Kas poleks aeg energilisemalt tööd teha?
  Oleg Rõbatšenko, keerates sisse teravad kivid, mis andsid kandadele tuge, lõikas teise soomustesse. Ta kukkus, kuid hüppas kohe püsti ning terminaatorprints kasutas spinnerit, lüües oma sinikaga jalale pähe, mis oli juba jooksu ajal paranenud. Vaenlane ei oodanud nii kiiret rünnakut ja kukkus ümber kiivriga kaetud templist, nagu lihunikuklubi tapetud vasikas.
  Oli, mille üle uhkust tunda! Kuigi see on natuke valus.
  Surmav tork, seda enam, et rauatükk suurendas löögi raskust. Pärast seda mängis Oleg Rybachenko veel mõnda aega publiku ees ja lasi end järele püüda kolmandal - Comte de Lacaferil. Ta lõi mõõkadega liiga kõrgele ja jäi komistama, mis tegelikult murdis tal jala. Rauatükid muidugi takistasid jooksmist, aga nendega oli tunne, et lööd kirvega.
  Kolonelpoiss ajas keele välja ja hüppas kõrgemale, tundes endas aina rohkem energiat.
  Nii et tegelikult on tal, nagu Bruce Leel, Jackie Chanil, Steven Seagal ja võib-olla isegi paremini kui neil kõigil kokku, rohkem aega oma oskuste arendamiseks.
  Muidugi välja arvatud juhul, kui halastamatu aeg unustuse kõrvale heidab. Kuid on lootust, et Margarita päästab ta.
  Ja alles üheksandal ringil tõstis trotslikult põrganud noor terminaator-sõdalane kiirust. Algul möödus ta ükshaaval nagu poimootorpaat kõiki, kes veidi maha jäid, neile armulikult pihta jätmata. Tõsi, paar neist, kes poisi õilsust ei hindanud, tormasid mõlemalt poolt, kuid hoogne veski raius nad maha, nii et pea lendas minema. See on juba surm ilma võimaluseta.
  Oleg Rybachenko susises:
  - Sõda, sõda on!
  Midagi juhtus viikingite ja sõjakate sakside järeltulijatega, nad ei julgenud massiliselt tormata, vaid jooksid edasi. Võib-olla nende arvuline ülekaal dikteeris sellise taktika. Või surmava mängu kirjutamata reeglid ? Oleg Rõbatšenko hakkas kellegi kallal kiirustamata nn liidritele järele jõudma. Muidugi ei saanud selline asjade seis kahtlemata meeldida kümnekonnale teisele kroonisõdalasele ja isegi neile, kes omasid üht või teist. Kuid olles kaotanud viis, ei tormanud keegi millegipärast kättemaksu. Ilmselt said venelased aru, et nad ei saada Skopin-Shuisky turniirile nõrka, kes teda päästaks.
  Isegi kui ta on vaid lihast poiss, on tal kogemusi erinevate sajandite staažika veterani omast.
  Ja mitte ainult Emelyan Pugatšovi armees.
  Ja kui Oleg Rõbatšenko keele välja pistis ja nad pettunult tempot veelgi suurendasid. Kuid raske hingamine ütles seda kõike lühikeseks ajaks. Kuhu nad minema peaksid? Kuid viikingid ja saksid on tugevad ja kangekaelsed. Nad panevad luud maha, kuid nad ei loobu omadest. Kakskümmend üks aastat pidas Rootsi Peeter Suure Vene vägede vastu vastu, sundides lõpuks rahulepingut vormistama mitte vallutuse, vaid ostuna. Nad kurnasid Vene riiki, vähendades sõja ajal rahvaarvu viiendiku võrra!
  Kolonelpoiss hüppas viske eest kõrvale heites püsti.
  Ja see oli siis, kui naised sünnitasid pere kohta kümme last!
  Terved järglased on iga võimu edu võti.
  Ja tegelikult suutis Suurbritannia võita oma ainsa sõja Venemaaga, olles okupeerinud suurema osa Krimmist. Britid osutusid siis tugevateks, esimest korda veerand aastatuhande jooksul suutsid osa territooriumist Venemaalt ära hammustada.
  Poiss lõi mahajäänud sõdalase pihta ja peata keha kukkus kividele. Teised hakkasid veelgi raskemini hingama, püüdes tempot tõsta.
  Kuid seekord kulutab Oleg Rõbatšenko need kurnatuseni. Nad ei saa temaga võistelda. Peaaegu võrdsetel kiirustel kontaktivaba ründaja kurnamine.
  Meenus äge tulevahetus snaipritega Tšetšeenias. See on tõeline närvide sõda. Siin on palju lihtsam. Ja vaenlane jõuab oma kindla lõpuni.
  Nii hoidis kolonelpoiss oma "jänkusid" pinges terve neli ringi. Siis tuli lihtsalt seda metsikut tempot aeglustada, et väljakannatamatut pinget maandada. Peame tegema jõuarvutuse, andku jumal, vähemalt kerge hingetõmbeaega. Oleg Rõbatšenko viskas šokis olles isegi numbri välja, viskas mõõgad õhku, tegi salto ja püüdis selle uuesti kinni. Seejärel kordas ta samasugust akrobaatilist liigutust uuesti, öeldes:
  - Venelased kiusavad sakslasi taga, kogemused ei aita! Minge põrgusse, argpüksid - inimese hakkliha!
  Oh, kui palju energiat ja metsikut jõudu on poisi kehas.
  Kui hertsog de Delonge'i kannatus oli ääreni täis, hüüdis ülemjuhataja raevukalt:
  - Võitlege, märgade jäneste pojad!
  Kuigi võitlejad reageerisid sellele halvasti.
  - Verisesse lahingusse! - prints haukus valjult, peaaegu rebenes oma häälepaelad.
  Tõepoolest, kui kahju on poisi eest põgeneda.
  Oleg Rõbatšenko naeratas kavalalt:
  - Lõpuks ometi on midagi teha!
  Noh, tema kogemused on juba nii ulatuslikud, et teda ei häiri, et tema vastased on palju suuremad.
  Hinged ja kurnatud sõdalased tavaliste valvurite hulgast peatusid järsult ja tõstsid kiiresti relvad. Oleg Rõbatšenko järel jooksnud aadlikud elavnesid kohe: duell vaenlasega, isegi "pühakuga" (jah, ta on pühak, blond kurat!) peab kahtlemata kallist aega raiskama. Siin tormab ju korraga kümmekond mitte just kõige hullemat võitlejat. Või ootavad nad väga kaua, võib-olla isegi kuni ta hauda matavad. Ja kui midagi juhtub, kuhjub "väike kurat" korraga ja kaevab kivisse. Nad lisasid oma edevuse ja uhkuse.
  Olgu kiirus järsem ja nad möirgasid kohe pettunult: kuuldus kahekordne, lühike metalliklõbin ja püha lahingu uued ohvrid märjaks tilkudes langesid meeleheitlikult maas väänledes.
  Poiss on väga kiire ja tema reaktsioon on kiirem kui kobra oma.
  Kogenud Oleg Rõbatšenko tappis oma esimese vastase lihtsa jalalöögiga kubemesse. Triibuline, kuid tõhus. Mul on mehest kahju, kas ta suudab pärast seda paljuneda? Aga mitte nii dramaatiline. Seda siiski tegi ja õnneks mitte mees, kes oli viiekümnendates eluaastates "kastreerimise" ohver. Seejuures üllas inimene, rubiinroosidega perekonna vapp. Teine sai hüppe küünarnuki ninna. Verd on palju ja see näeb välja nagu nokaut... Seda tähendab keha täiendav liikumine. Ja siis ründa ülejäänud.
  Sa oled sama kiire kui mangust. Teie vastased ei suuda sammu pidada.
  Ühte sai kolonelipoiss kohe mõlema jalaga jalaga kehasse. Soomus paindus, suu tagant sülitas välja vereklomp ja teine oli uimastatud banaalsest mõõgalöögist kõverate sarvedega nüri kiivri pihta. Ja järgmine vastane sai terasest käepidemega vastu lõuga. See lõikab hästi välja, kui tabate päris serva. Ülejäänud tormasid kolonelipoisile kallale.
  Näib, et vaprat hundikutsikat ründas karukarja.
  Kuid Oleg Rybachenko arvutas kõik õigesti, nad väsivad ja saavad tühjaks. Ja liigutused pole samad ja reaktsioon pole sama. Füüsiliselt väga tugevad sõdalased suudavad nii mõndagi soomukiga joosta, aga need, kes on harjunud võitlema hobuse seljas, ei suuda seda teha. Nad pidasid vastu ainult tänu oma tahtejõulistele omadustele. Hästi tehtud muidugi.
  Poiss aga pole üldse kaetud, kuid tänu oma fenomenaalsele reaktsioonile pääseb ta kergesti.
  Oleg Rybachenko nagu kellegagi vesteldes märkis nagu noor Sokrates:
  - Pööraselt kangelaslikult sõdur ei tee rumalust - ülem teeb rumalust, saates sõdurid sinna, kus kangelaslikkus muutub hulluks!
  Vaenlased püüavad end rõõmustada südantlõhestavate karjete ja härjamüraga.
  Kuid te ei saa oma lihaseid petta. Ja võitlejad ekslesid nüüd nagu unised kärbsed, segades üksteist. Lisaks on jalaga löömise taktika Euroopa rahvaste jaoks harjumatu. Selle jaoks pole välja töötatud kaitsesüsteeme, see on nagu hiina tähestik.
  Ja arvake ära - nad pole võitluskunstidest isegi kuulnud!
  Ja kiire ja alati värske Oleg Rybachenko kasutab seda ära. Siis algas etendus: jalahoobid, mõõgad, põlved, küünarnukid, pöörase kiirusega. Ka kõige lihtsam asi - soomusrüüs pisikeste peksmine. Kümme vägevat meest jäid lamama, väänlema, nagu surfist välja visatud pätid, nimekirjade pindadele, kus tüdrukud ja poisid jooksid, neile osutati kohe lihtsat arstiabi. Ja keegi ei pidanud isegi seda tegema; tema hing lendas taevasse. Või põrgus, olenevalt õnnest. Millegipärast meenus Oleg Rõbatšenkole Võssotski kuulus hitt - teie hing püüdles ülespoole! Sa sünnid uuesti unistusega...
  Aga kui sa elasid nagu siga, siis jääd seaks!
  Kuid siis sattus Oleg Rõbatšenko peale teine tosin marutõmbunud prussakat, kellel olid lõualuu asemel mõõgad. Neist vaid kolm tituleeritud isikut, nende juhtimisel teised, osutasid peaaegu hästi koordineeritud reeglite järgi moodustatud vastupanu. Nad püüdsid seista ühes rivis ja püüdsid vaatamata väsimusele liikuda nii kiiresti ja palju kui võimalik. Ei lubanud ründaval kolonelil neid kohe staadioni pinnale tungleda.
  Siinsed võitlejad on kogenud, palju suuremad kui poolpaljas, solgiga päevitatud poiss, märgatavalt katkiste jalgadega.
  Kuid Oleg Rõbatšenko lendas nii, et ei lubanud neil isegi rivistuda; kaks esimest kukkusid lihtsa triki peale, pareerides kiige pähe, said tabamust kehasse.
  Oleg Rõbatšenko harrastas vehklemist juba kahekümnendal sajandil ja see polnud talle võõras.
  Ja raudrüü ja ribid krõbisevad. Ja katkisest maksast pritsis veri välja nagu purskkaev.
  See kukkus kividele ja susises nagu hape.
  Siis leidis halastamatu paljas kand parun de Mugasaki juurest teise templi. Kolonelpoiss libises rüütlite vahele nagu hamster auku ja küünarnukid ja lõuad üks-kaks korda. Arvutimängudes ja mitmesugustes võitluskunstides võib isegi kerge löök lõua otsa, tipu paremast punktist vasakule küljele, kõige püsivama võitleja täielikult välja lülitada.
  Noh, poisina väljanägemine ei tähenda, et olla imelik.
  Jääb veel viis, kuid Oleg Rybachenko ei mõtle isegi peatumisele. Igavene poiss, teeb saltot, seisab kätel ja peksab jalaga kõhre koonu.
  Luud ja nahk lõhkevad, verd pritsib.
  Ilus, isegi Jackie Chan ei saaks paremini teha. Muide, üks tera kriimustas kõik mu paljaste ribide peal. Aga see on jama. Nii et poiss-prints on veelgi vihasem. Haarad mõõgad jalgadest, et mitte end sandistada. Mida rohkem soojendad, seda jõulisemalt mullitab sinus jõud. Külgpidi, ja tugev paljas jalg viimase krahvi kaelas... Kurat küll, hundipoeg lõi pistodaga pressi, Oleg Rõbatšenko kõhule ilmusid verepiisad.
  Ebameeldiv oli muidugi, aga kanged lihased ei lasknud servast mööda.
  Kolonelpoiss ütleb:
  -Sõda, erinevalt malest, ei ole ohvriteta ja malemäng, erinevalt sõjast, on tulemusteta!
  Poiss raputas maha murenenud higipiisad, mis olid segatud helepunase vedelikuga.
  Kõik need haavad olid nii väikesed, nii et verejooks peatus, kui sisse tormasid veel neli. Mõõgad välgatasid, kaks esimest võitlejat pareerisid mehaaniliselt ning terad pöördusid välja ja kukkusid unearteritesse.
  Oleg Rõbatšenko irvitas nagu tiigrikutsikas, kes esimest korda antiloopi püüdis.
  Ja ülejäänud kaks jalga ühes kõige sensuaalsemas kohas. Mitte esteetiliselt meeldiv, kuid blokeerimisoskuse puudumise tõttu tõhus.
  Läheb hästi ja oled inspiratsiooni täis.
  Veel viis vastast. Nad kõik tunduvad Oleg Rõbatšenkole unised kärbsed. Noh, maadluses ilmub "krabi" "keeramise" tehnika ja hunnik väikeseid, maha visatud sõdureid. Ja lõpuhüpe kõige raskemale võitlejale kuklasse. Kukkudes lööb ta teised välja. Suurepärane töö!
  Poiss lõi jalaga vereloiki.
  Nad ei jõua isegi kahekümneni!
  Oleg Rõbatšenko, õõtsudes oma skulptuurset torsot ja kõlistades kette, laulis:
  - Kõik on võimatu, ma tean kindlalt!
  Selle aja jooksul möödus kümmekond kõige kõvemat sõdalast katapuldilt visatud kivina ründepaigast ja galoppis peaaegu pool ringi edasi. Nobedalt liikuv Oleg Rõbatšenko pidi maha lööma kümmekond rohkem treenitud võitlejat. Kuid veelgi parem on võitlusest mitte puhata. Lihased läksid soojaks, lõige kadus kohe võitlustäku kõnnakul. See on kõik, nad on väsinud ja peaksid olema poris. Oleg Rõbatšenko tormab sisse ja kruvib nagu korgitser, varbal keerledes, õnneks libiseb ta marmortahvlil suurepäraselt ja ilma kohe jalga alla laskmata lööb neljale inimesele rauatükiga pähe.
  Nagu korgitser - surmav juuretis.
  No las ikka õnnestub talle pistodaga rindu lüüa. Nahk murdus läbi, jäi lihastesse kinni. Sa võtad selle pistoda paljaste sõrmedega ja viskad seda nagu bumerangi. Kahel neist lõigati kõri läbi. Veri pritsib välja. Veel kaks raiuti maha mõõkadega ja ülejäänud käepidemetega (kui paljusid saab tappa!). Sellele ei saa diplomit lisada. Aga võitle ilma taganemata.
  Poisi lihaselisest kehast tilgub verd. Üle valatud reljeefi voolavad ojad.
  Oleg Rõbatšenko möirgab nagu leopard ja murrab taas ründajatest läbi. Nagu öeldakse; Naine kartku oma meest ja mees inglit!
  Ta on vene rüütel - jumalate lemmik!
  Aga sel juhul kartku tädi Surm oma vennapoega Elu! Kolonelipoisile meeldis oma ebainimlikult painduvate varvastega pistodasid visata. Ta pöörab uuesti ümber, võttes välja oma ebaviisakad vastased, ja nüüd on veel üks kolleeg võidetud.
  Nooremaks saades lisas ta poisile lihtsalt liikumisterminaatori.
  Õige, ta pidi kurja vanaproua vikatiga jagu saama ja juba saigi lüüa. Nüüd on peamine hävitamise mõõkadest mööda minna. Sõjas pole poolsõpru ja poolvõõraid. Seal on ainult sada protsenti sees- ja autsaiderid. Partnereid-liitlasi on palju ja vaenlasi veelgi rohkem.
  Poiss istus horisontaalselt ja tõusis kohe püsti.
  Võid ületada terve ringi, ületada võistlusel, võid oma kapitali ümardada äritehingus, aga edu ei saavuta, kui kõht on ümar ja leidlikkus lamedaks muutunud! Vaenlasel pole tahtlikku taktikat. Nii otsustasid kümmekond võitlejat teda nooleviskega visata ja kuus tegid katse, põrkudes selg. Nad arvavad, et see on kaval lõks, kui ta ise tahtis neid rünnata.
  Kolonelpoiss püüdis noole vahele ja ise viskas löögirelva paljaste varvastega. Kõhuauguga võitleja kukkus verega lämbudes kokku.
  Oleg Rõbatšenko naeratas ja hakkas laulma, sest see on tema võistlus - Venemaa otsustav tulevik, kus aeg möödub katkestustes ja arusaamatutes keerdkäikudes või kronoloogilistes keerdkäikudes;
  
  Kuldsed maisikõrvad -
  Nagu laine, tuule huulte kahin...
  Täidame klaasid mängulisega
  Las jõgi voolab koos šampanjaga!
  
  Meie kodumaa, helde Venemaa,
  Kus sügisene kate on kuldne,
  Ei, usu mind, isamaa on ilusam,
  Küps õunanektar valatud!
  
  Ja talvel imeline hõbedane lumi,
  Uiskude all olid järved kristallselged!
  Kui maitsev on meie lõhnav leib,
  Ja vene mõõga tera on terav!
  
  Igal lehel on smaragdniit,
  Korall sädeleb igas pungas...
  Solovjov valab imelise laulu,
  Ja väljakul on see nagu sametine peatus.
  
  Kastepiiskade teemandid murul,
  Võilill põleb nagu täht!
  Sa oled õigeusu isamaa,
  Elage igavesti igavese hiilguse nimel!
  
  Maailm on ilus, kuigi mõnikord muigab,
  Ja saatus võib olla julm,
  Kuid püha Venemaa on ilus,
  Oleme kõigile külalistele ukse avanud!
  
  Oleg Rõbatšenko lõi mõõkadega maha kolm noolemängu ja hüppas veel kaks püsti, tõstis need paljaste jalgadega üles ja viskas tulistavate rüütlite pihta ning mõõgad langesid nendeni jõuda püüdvate rüütlite peale. Mõõk tabas teda ribidesse, kuid siis tabati korraga neli pähe ja veel kaks nooleviskega silma. Üks paremale ja teine vasakule. Kolonelpoiss ründas peidus olevat kuut, jätkates laulmist;
  
  Teadlane leiutas nutikalt pommi,
  Mida ta kandidaadi peaga mõtles?
  Lõppude lõpuks on ilma moraalita isegi tark mees perse,
  Vähemalt saab ta oma hullumeelsuse eest toetusi!
  
  Teistele anti relvale patent,
  Mida saadab satelliit orbiidile?
  Teadlane ei ole sõjaväelane impotent,
  Ärge valetage lõpuni, härrased!
  
  Inimesed peavad sõja heaks töötama,
  Nad suhtuvad üksteisesse halvasti.
  Ma ei saa aru, miks see juhtub,
  Kas keegi teeb midagi head?
  Üks maalib akvarelliga tanki,
  Teine Katjuša teeb visandi.
  Ta on kuulipildujat kogunud lasteaiast saati,
  Ja meie teismeline armastab marssimist paraadis!
  
  Kilbid ei saa katta kogu keha ja manööverdavad ainult ise, valvurid tegid vaenlase jaoks ainult nõrgalt kaetud jalgade mahalõikamise lihtsamaks ja seda ühe kiirkääride tehnikaga. Samuti, muide, arvutimängudest. Järgmisena pööra ümber ja ründa ülejäänud. Nagu öeldakse, kiirus. Mitmed võitlejad üritavad seda veel visates kätte saada, kuid polkovnikupoiss on liiga välkkiire. Ebainimlik kiirus.
  See on nagu gepard, kes tormab läbi okaste.
  Ja tulemus oli õnnelik sellel, kes ei olnud sandistatud, vaid ainult uimastatud
  Oleg Rybachenko liigutas vaenlast ketiga - ajud pritsisid välja.
  Nad ütlevad, et üks põllul ei ole sõdalane. Üksilikul on aga lahingus mitmeid eeliseid. Näiteks manööverdusvõime, väiksus, raskesti tabatav ja silmapaistmatu. Vaenlased lootsid Oleg Rõbatšenko jalge alla tallata, kuid polnud märgata, et polkovnikupoiss hakkas tempot vähegi pidurdama.
  Ei haavad ega lahingu intensiivsus poissi pidurdanud.
  Vastupidi, ta võitles üha enesekindlamalt ja suurendas oma eelist kurnatud vastase ees. Pealegi ta laulis.
  
  Lõppude lõpuks on epoletid unenäos heledad,
  Meie jaoks on mõnikord kiired päikesest väärtuslikumad.
  Lõppude lõpuks pole kurval Maal kohta,
  Kus kellegi veri karmiinpunast ei voola!
  
  Lõppude lõpuks on mees mehe jaoks hunt,
  No vahel haiseb närune koer!
  Ta ei laena sulle isegi tükki leiba,
  Elab üksi - julm olevik!
  
  Milliseid inimesi Issand Isa kasvatas?
  Kuidas on võimalik, et kurjus valitseb maailma?
  Äge kuningas on rahva seas hulljulge,
  Ja minu peamine sõber on agressiivne vend Kain!
  
  Issand vastas: see on teie valik,
  Tasuta, raske, aga vajalik...
  Teravamad mõtted, kui lööd neile silma,
  Inimesed muutuvad lolliks, kui maailm on ühtne!
  
  Seetõttu on lahing teie saatus,
  Ma ei muuda siin sinu jaoks midagi.
  Kuigi lahingus valitseb põrgulik kaos,
  Kerget leiba ja imet pole loota!
  
  Kuid minu eesmärk on sind kindlalt tugevdada,
  Tugeva mõistusega unistusi ehitada,
  Nii et niit muutub ketist tugevamaks,
  Et igaüks võiks olla lahingus kangelane!
  Rüütlipoiss ajas teele laiali veel ühe kamba ratsukoeri. Kui see on sõda, siis käitu nagu sõda.
  Olge nagu hunt lahingus elevantidega ja teil on võimalus kari alistada.
  Nad loobivad teda pistodadega, mõõgalöögid mööduvad, kuid haavad kaovad peaaegu kohe, mis innustas hiilgavat kirjanikku ja kolonel Oleg Rybachenkot suuresti. Lõppude lõpuks sai temast tõesti supermees, isegi lihas. Või midagi sellist nagu Clone Knight. Kuidas ta trimmerdab raudpõõsaid, kui tal poleks nii imelisi aardeid, poleks mõõgad sellisele tempole vastu pidanud. Isegi Margarita oli nördinud, ta oli kaotamas oma peaosa paaris. Mida tal aga polnud! Oleg Rõbatšenko on ju nüüd ohvrite seas vaieldamatu liider. Kui hea ta on, eriti kui ta jalaga lööb. See on jala toll, mis kolmese lennus parema jalaga välja visatakse ja vasakuga maandudes lööb. Kõige võimsamad on neli, kuhu kuuluvad Stiff One-Eyed, Anders Chirac, Balu Borka ja üks võimsamaid druiidide nõidasid Skandinaavias.
  Viimased, isegi enne lahingut, valisid jooma kiirust ja vastupidavust suurendavat lahingukeetmist. Ka reaktsioonikiirus. Kuigi sellist jooki liiga sageli juua on ohtlik, magad pärast seda kolm-neli päeva nagu surnud mees. Jah, ja peate kiirustama, enne kui ravim lakkab töötamast. Kindlasti olid seitsmepealised viikingisõdalased juba selle plaani välja mõelnud, et nad saaksid neljakesi oma üleloomuliku vastase hõlpsalt alistada.
  Polkovnikupoissi see aga ei häirinud.
  Oleg Rõbatšenko aga tormas kaugemale, nüristades oma lauluga vaenlase;
  
  Kuigi tundub, et nad on meid kuristikku surunud,
  Kohutav õudusunenägu on saabunud.
  Ma võin oma sõbrale saagat laulda -
  Milles põrgulik deemon ellu äratatakse!
  
  Ähvardav alarm kostab nagu sireen,
  Siin nagu põleks tuli...
  Mitte igaüks ei saa elada, uskuge mind, ilma Jumalata,
  Kuid tõesti suurendage mõju!
  
  Poiss on ka sünnist saati sõdalane,
  Sest selles pritsib teras ja laava.
  Aga ma tahan lihtsalt andestust paluda,
  Et mu rusikas ei ole vastase kang!
  
  Kuigi see on tõenäolisem lihtsalt vaprus,
  Mõnikord on vaja võidelda.
  Aga ära viska seda prügikasti nagu oma südametunnistust,
  Ärge laske end sellest põrgulikust mängust meelitada!
  
  Kes teab, kas elu siin maailmas
  Kõik meie maailmas on tõsi: vari, miraaž.
  Anname kurjategijad kohtu ette
  Millal saame julguse kohe kinni!
  
  Ja kui sa midagi lahingus kaotasid,
  Ja te ei saanud saast jagu ...
  Me avame selle niikuinii, uskuge mind,
  Ja kriipsutame puuduvad nullid maha!
  
  Igaüks saab kindlasti lahingus saavutada,
  Kui jõudu on ja meelt täis!
  Ja isegi vasepenn sajab kurja alla,
  Riik ülistab vaprat meest hümnides!
  
  Unenäos või täpsemalt paralleeluniversumis oli Oleg Rõbatšenko juba nii raevukas, et sadulas üleni valge hobuse.
  Kogenud veterani mõistusega poiss on hirmutav ja fantastiline!
  Kuid vaenlane ründab teda pidevalt. Ennast ja kaaslasi rõõmustades ei paistnud nad märganud, kui halastamatult mõõgad või polkovnikupoisi nobedad jalad neid tabasid. Kuidas saakski teisiti olla? Argpüksid või nõrgad ei tohi ju sellel tasemel võistelda. See on täpselt rüütellikkuse värv. Siin suutis üks ulgumine mõõga maha panna, pareerides jalalöögi. Ta lõikas kolonelipoisil nahka. Ja mida?
  Kas arvate, et see peatas Oleg Rybachenko?
  Ta isegi ei tundnud valu, ta oli juba haavadega nii harjunud. Lükkasin uuesti ja see oli täielik blackout. Seega tuleb vastata urisemise ja nuuksamisega. See muudab selle isegi hulluks naljakaks! Kas laual on vaenlasi? Kuid nüüd on nad oma jooksu kiirendanud ja saavad mõõkadega kokku jooksmises ainult paremaks. Kaks hiiglast haukusid nagu haavatud karud ja sulgesid kauguse sõdalasest poisist.
  Tundus, nagu lööksid lained vastu muuli... Poiss välgutas pärlhambaid.
  Siis hakkas mul neist kuidagi kahju. Ta astus nende jalge alla nii, et mõlemad põrkasid otsaesise vastu, sädemeid langes sõna otseses mõttes, kuigi mitte nende silmadest, vaid kiivrist. Aga tissid tõmblesid ja jäid vait. Kui verest küllastunud vahemaa oli umbes sada nelikümmend meetrit. Igal sõdalasel peaks see olema, tal peab olema suur süda, kuid vähe hirmu ja tohutu vastutustunne! Jah, surematuna võitlemine on pisut ebaaus, kuid paraku on au sõjas suhteline mõiste. See on loogiline: kaks karu ei ela ju ühes koopas, vaid kaks moraali eksisteerivad ühes inimeses suurepäraselt koos kiskja mõtteviisiga! Ülejäänud kümnest parimad jäid nüüd peaaegu meelega maha, lootes vaenlase kulumisele. Jah, tegelikkuses võivad nad kakluses tugevat vastupanu osutada. Just sel hetkel tahtsid neli "nimekirjade kuningat", keda täiustas maagilise jõuga jook, selgelt oma rünnakut planeerida.
  Nagu suured šaakalid, otsustasid nad tiigrikutsika lõksu püüda.
  Oleg Rybachenko muidugi mõistis seda, kuid ei kartnud. Ükskõik, millega laps end lõbustab, seni kuni ta end üles ei poo. Aga ka seda, millised raisakotkad taevasse ilmuvad. Ja mitte maiseid tüüpe, kuigi planeedil Maa toimub lahing. Ja siin näiteks olend: keha esimene kolmandik on suure siili okastega, teine on nagu kalasoomused, kolmas rukkilille kroonlehtedega. Ja tiivad altpoolt on nagu liblika omad ja ülalt nagu mängukaardid. Vau, ja nurisünnitused algasid.
  Igavene poiss-kolonel raputas kinni kinnijäänud kaalud.
  Ärge siiski hirmutage teda. Ja geeniuste vandenõust, Napoleoni marssal Davouti tüüpilisest taktikast, polnud juttugi. Võtke see ja hüpake, kui vaenlane on ime. Kolonelpoiss arvas aga, et võib-olla oli ta asjata neist nii halvasti rääkinud - küll oli arvutus, kuid sõjalise väljaõppe, õnne ja loomuliku vastastikuse abistamise kohta.
  Kuna see maailm on nii reetlik, olge kolm korda valvsamad!
  Margarita hüüdis isegi õhutades:
  - Varitsuses olev tiiger on ohtlik, kuni ta kihvad kokku kõverdab... ja mees on abitu, kuni ta särab särava leiutisega! - Oleg Rybachenko lõpetas oma sõbra eest oma lause!
  On hea, kui sul on kallima toetus.
  Võib-olla olid nad millegi poole sihikule võtnud, kuid ohvrist sai tõeline sõdalane. Isegi kui see on unenäos!
  Või siis mitte unenäos, vaid kuskil intermaailmas, kus inimeste hinged varjupaika otsivad.
  Kuid ohtlikud vaenlased on endiselt alles.
  Jah, niipea, kui nad üritasid intriige kavandada, tegi noormees oma käigu taas täiesti tühjast peale. Ta sundis järsult, kuigi see tundus põhimõtteliselt võimatu, ja mõõgad lõid juba nii, et mitu rüütlit langesid, kuigi isegi tera ei puudutanud neid. Nüüd seisis tema teel piraat, samuti joogiga üles pumbatud, Don Cesar de Bazan. Ta, eriti maagilise uimasti mõju all, võis osutada tõsist vastupanu. Mereröövel viskas Oleg Rõbatšenko pihta pistoda, kuid polkovnikupoiss haaras kohe paljaste sõrmedega terast ja viskas selle tagasi. Pistoda lendas mööda keerulist trajektoori ja pätt ei suutnud seda pareerida, kui ots tungis otse päikesepõimikusse. Ka visatud mustikas saadi vahele.
  Noor sõdalane on üliinimlik ja tal on tohutu kogemus.
  Kolonelpoiss jõudis peatatud nõidadele järele ja alustas veel eemal olles taktikaliselt äkilist hoogsat rünnakut, visates kinni võetud nuia, mille kohal ta kaua nuusutama ei pidanud. Aga ilmselt kõik irvitasid alguses, et tuleb räsitud kerjusega kaklema. Surmarelval oli omapära, et see oli ka lummatud ja selle laastavat lendu oli lihtne mööda lasta. Selgus, et "kest" tabas vaenlase keha sellise jõuga, et võimas metallplaat purunes ning nõiutud sõdalane ise paiskus viis meetrit tagasi, kukkudes ümber nagu härg tapamajas.
  Poiss hüüdis:
  - Au isamaale!
  See on klassikaline klass!
  Kuid rünnak jätkub.
  Järgmisel hetkel kukkus järgmine vastane teise mõõga löögist katkise käega ja lõhki ribidega karjudes maapinnale. Kui soomust poleks maagilisel viisil karastatud, oleks vägev võitleja elegantselt tükkideks lõigatud.
  Oleg Rõbatšenko keerutas nagu top.
  Jah, isegi Bilan ei aita neid siin. Ja kõik võimatu on võimalik!
  Täishoos hakkides - hooletult!
  Ja Oleg Rybachenko kihutas publiku entusiastliku kära saatel veelgi kiiremini. Te ei saa öelda, et olete juba võitnud. Erinevalt kurikuulsatest bersektidest ei vajunud temasse vägivaldne transs. Aidates mõõkadega enda jaoks teed siluda, kiirendas ta jooksu maksimaalselt. Kuigi seda võib piiriks pidada. Valguse kiirus, vastupidiselt Einsteini valele teooriale, isegi muutub, järgides liitmise seadust. Kuid ta kiirendas kiiremini kui footon. Paistis isegi, et ta oli lõpetanud kõige teravamate kivide puudutamise. Ja ühe hoobiga jõudis ta järele järgmisele rühmale, milles nõiad püüdsid korraldada väärilist vastupanu.
  Lahing venis - poisi lihaseline, vormitud keha säras vere ja higi segust.
  Loomulikult oli kõigil ülejäänud jooksjatel kindel mõte: eesmistega veidi maha jääda ja tagumistega koos üles rühkida ning üleliia särtsakas noor ingel koos kogu rahvaga purustada. Kuid isegi südametunnistusel pole sellega midagi pistmist. Tundus, nagu oleks Jumalaema ise kohal ega lubaks neil seda kunagi teha. Ja lõppude lõpuks saab ainult Jumala rahvas niimoodi võidelda. Inimene ei saa seda teha! Lisaks sellele, mis on kõige olulisem tõde, peatas neid veel üks mõte: kõik ju jooksid lihtsalt minema ja blond pätt või väike ingel pidi ükshaaval ja hulgi võitlema kogu armee, kõige osavamad vastased.
  Kuigi kolonelpoiss sai neist üsna kergelt jagu, teab iga tõeline elukutseline sõdalane suurepäraselt, mis tunne on lülituda kurnavalt jooksult ägedale rüsele, isegi mitte peatuda, vaid ilma tagajalgadeta jahti uuesti jätkata. See tähendab, et neil oli võimalus võita väike kurat ingli näoga.
  Jah, lõppude lõpuks õnn muutub!
  Oleg Rybachenko loomulikult nii ei arvanud:
  - Kõik väsivad, ainult laisad alistuvad väsimusele, ainult surnud ei vala higipiisku!
  Poiss lausus lööklause!
  Seetõttu soovis ta võitluse kiiresti lõpetada. Isegi vältimatut lõppu ootamata lõid rüütlid hirmunult hambaid klõpsu. Ja võitluseks pole vaja käsku.Soovitav on vürstilt vabandus allaandmise kohta hankida.
  Aga kas sa võid seda oodata?
  Prints de Aregolla peatas oma kurnatud rühma ja püüdis neid pühkimiskotti paigutada, justkui meelitades ohvri naeltega ja terasest katlasse.
  Odad välkusid nagu barracuda hambad.
  Aleksei aga ei lasknud (visates Suvorovi rünnakute stiilis rinnuliujumisega), nad rivistati.
  Kolonelpoiss oli entusiasmi täis.
  Jah, meie ajal oli inimesi, mitte nagu praegune hõim! Te pole kangelased! Kuid Moskvast enam ohvreid ei tule. Napoleon purustatakse ka Euroopas, tema geniaalsus teda ei aita. Jah, tema kandidaadiks nimetamisel ei toimuks üldse revolutsiooni.
  Ja üldiselt muudame maailma ühtseks ja turvaliseks!
  Braavo! Me ei luba Borodino lahingut! Lõpetagem siin hoopis sõda! Siis tormas sisse sitke Oleg Rõbatšenko, hüppas külili, lõi vaenlase mõõgad maha ja paiskas ta kehaga maapinnale. Järgnes uskumatult pikk hüpe edasi, mida isegi gepard ei suuda teha. Jah, Oleg Rõbatšenko sai, ehkki hilinemisega, mõõgaga hoobi õlga. Kuid hilinemisega investeeris ta kõvasti ja nüüd sai De Aregolla ise, hoolimata joogist, purustava löögi rindkerele, millest ta selili kukkus.
  Katse püsti hüpata ja mõõk pähe. Ehkki ta oli mähitud maagilisse transi, ei suutnud ta kuni "püha lahingu" lõpuni siiski iseseisvalt püsti tõusta. Ja Aleksei töötas välja Hollywoodi "tünni" tehnika, mis häirib ja annab valusasse punkti. Ainus grupist, samuti druiid, pomisedes loitse, läks nii sügavale kaitsele, et tal jäi lihtsalt nägemata hetk, mil Terminaator Oleg tegi kiire sööstu küljele ja viies võitleja paiskus tummalt kiivriga ümber. kortsus nagu koolipoiss märjas blotteris .
  Poiss tõstis mõlemad käed üles ja hüüdis:
  - Võit!
  Pärast seda kolis Oleg Rõbatšenko uuesti Pugatšovi ülestõusu ajal. Teha oli veel palju. Talupoegade kuninga armee tungis Kaasanisse. Jõud olid ebavõrdsed, seda enam, et kaitsjad polnud liiga innukad võitlema. Kohalikud kaupmehed pidasid kohtumise kasakate kuningaga ja teatasid, et loovutavad linna. Tõeliselt hakkasid vastu vaid ohvitserid. Kohalik miilits läks üle kuninga poolele. Osa ohvitsere on ka Pugatšovi poolt. Kasakad muidugi ka. Ja pärisajaloos võeti Kaasan ära. Ja siin on pugatšovlased palju tugevamad ja pole kunagi päriselt peksa saanud.
  Kaasani langemisega avanes tee Moskvasse. Kreml vallutati kohe, Oleg Rõbatšenko viskas lasso üle Potjomkini. Mitte see suur, vaid tema teine nõbu. Vangistati kindralleitnant. Ja ka Kaasani kuberner. Ja ka mitu koloneli.
  Pärast seda oli kohus: kiire ja õiglane. Potjomkin ja Kaasani kuberner poodi üles. Kaks koloneli, kes nõustusid Pugatšovile truudust vanduma, said armu. Ja ülejäänud on samuti ahelas. Nad vallutasid suure riigikassa ja palju varustust.
  Üle nelja tuhande vangi vabastati ja nad liitusid mässuliste armeega. Ja nad haarasid relvad Uurali tehastest, olles valmis minema Türgi rindele.
  Pugatšov saavutas suure edu. Tsaarinna Katariina tahtis juba türklastega kokkuleppele jõuda. Kuid olles teada saanud mässuliste suurtest õnnestumistest, nõudsid nad venelastelt Balkanilt ja Krimmist lahkumist. Ja üldiselt tagastage kõik võidetu ja avaldage ka märkimisväärset austust.
  Pärast Kaasani langemist muutus Pugatšov tõeliselt ohtlikuks. Tema armee liikus Moskva poole. Kozodemjanskist sai võimas kindlus, kuhu toodi palju kaupa. Melin koos tuhande sõduri ja kahesaja ratsanikuga andis Pugatšovile lahingu. Kuid ta võitis suur armee suurtükkidega. Ja siis võtsid Pugatšovlased Kozodemjanski tormi.
  Nagu alati, on rünnaku esirinnas Oleg Rybachenko ja Margarita. Lapsed on väga agressiivsed ja tormakad. Ja Kozodemjanskit on võimatu kinni hoida.
  Pugatšovi armee lähenes juba sajale tuhandele erineva kvaliteediga sõdurile.
  Vaatamata selle mitmekesisusele muutis relvade ja trofeede rohkus selle armaada võitmatuks.
  Pugatšovlased saavutasid edu ka mujal. Beloborodov hõivas Uuralites viimase taime ja kindlustas end. Mässulised vallutasid enamiku linnadest ja piirasid Tobolskit. Ja klooster, mis oli nii kaua mässajatele vastu pidanud, langes. Delong üritas anda lahingut Beloborodovile, kuid langes lõksu ning tema korpus sai osaliselt lüüa ja osaliselt vangi. Vaevalt õnnestus kindralil põgeneda. Ja varsti langes ka Tobolsk.
  Edud järgnesid üksteise järel... Mässajad võtsid Saratovi peaaegu võitluseta. Ja sellest sai ka saavutus, paljud ohvitserid läksid nende poolele.
  Osa Pugatšovi armee vägedest liikus Simbirskisse ja osa Samara vägedest tuli lõunast. Ja kasakate kuninga väed lähenesid Nižni Novgorodile. Siin oli pähkel kõvem. Mõnel üksusel õnnestus linna jõuda. Kuigi hilja.
  Kuid Pugatšovil on sada tuhat ja rohkem kui kolmsada viiskümmend relva ja arvukalt relvi. Pluss Syzran kukkus ja Penza peaaegu ilma võitluseta. Kogu Volga mässas kasakate vägede toetusel. Üha enam vandus linn truudust talupoja petturile. Ja üha sagedamini tulid kuninganna väed tema poolele. Nii et Simbirsk võeti suuresti tänu vägede reetmisele. Mässulised liikusid Tsaritsõni ja Doni poole. Sinna oleks võimalik ka arvestatavaid jõude koondada. Emelyan Pugatšov tundis end üha enesekindlamalt. Sellest hoolimata oleks pidanud Nižni Novgorod võtma. Linn oli hästi kindlustatud ja sellel oli arvestatav garnison.
  Kaasani kaupmehed leppisid aga kohalikega kokku, et miilits vastupanu ei osutaks. Mõned ohvitserid kaldusid ka tsaariga liidu poole. Nii et juba rünnaku esimestel minutitel tekkisid kuninganna vägede kaitsesse muljetavaldavad lüngad. Ja loomulikult pole see kõik kaitsele hea.
  Pugatšovi armee on suur. Ja usk kuningasse tugevnes. Iga võiduga muutub rahvas aina tugevamaks. Ja nii tegid mehed ja stepielanikud reduute üle jõu. Ka kasakad võitlevad enesekindlalt ja nende hulgas on ka Doni kasakad. Tsaarisa eest võitlevad endised sõdurid, Uurali töölised ja teised väed. Lahing käib.
  Oleg Rõbatšenko ja Margarita, nagu alati, on kõige raskemas kohas, nagu alati rünnaku esirinnas, ning lõikavad maha ohvitsere ja aadlikke. Poiss ja tüdruk on tõeliselt terminaatorid.
  Kõlab Pugatšovi vali hääl:
  - Anna alla, lapsed! Sa halastad!
  Ja sõdurid viskavad oma relvad maha. Ja kaupmeeste miilits ühines pugatšovlastega.
  Oleg Rõbatšenko viskab paljaste varvastega teritatud ketast ja tapab kindrali. Mille peale terminaatoripoiss möirgab:
  - Olgu mu püha maa ülistatud!
  Pärast seda viskab metsavahitüdruk Margarita kettaid. Ja jälle tapeti veel üks komandör. Jah, mõlemad noored sõdalased on oma parimas vormis! Ja nad hävitavad oma vaenlasi, nagu neid hävitatakse!
  Oleg Rybachenko möirgas:
  - Jah, Marsil või Veenusel, kõikjal Venemaal olete meiega!
  Ja jälle viskab ta paljaste varvastega granaati. Jah, Katariina kuninglikud väed saavad selle siit kätte.
  Lahing on aga juba vaibumas. Peaaegu kõik sõdurid on oma relvad maha visanud ja lõpetavad ainult üksikuid ohvitsere. Kuid üha rohkem neist läheb üle Emeljan Pugatšovi poolele. Paljud inimesed mõtlevad endiselt: kas lihtne kasakas võib olla selline komandör ja võtta nii palju linnu? Ei, on selge, et kuningas on kindlasti!
  Nižni Novgorod langes... ja tsaari-, kasaka- ja talurahvaarmee liigub edasi Moskva poole. Seni pole midagi erilist, millega pealinna katta. Pealegi annavad paljud linnad võitluseta alla. Siin Rjazanis on ainult fookustakistus. Paar vahipataljoni võitlesid ja ülejäänud alistusid.
  Petturi edu viis selleni, et ta kogus Moskva ründamiseks rohkem kui kakssada tuhat sõdurit. Ja Ema See on vaevu kaetud. Sellel on seitse tuhat regulaarsõdurit, veel kakskümmend tuhat miilitsat, aga... Ebausaldusväärne.
  Pugatšovlased püüdsid kinni paar Moskvat kaitsma läinud rügementi. Ja peaaegu ilma võitluseta viisid nad Emelyani Tushinosse vande andma.
  Uus kuningas võttis nad teenistusse. Ja ta andis käsu Moskva tormiliselt vallutada.
  Pealegi ei tahtnud kaupmehemiilits kuningaga sõdida ja kohalik rahvas ootas seaduslikku keisrit.
  Teine uudis oli Tsaritsõni tabamine ja kasakate rügementide üleminek mässuliste poolele. Kummalisel kombel pidas Yaitsky linn siiski vastu. Kuigi Katariina sõdurid surid seal nälga. Sealt tuli aga häid uudiseid: Ustinya on kindlasti rase. See tähendab, et ta sünnitab peagi pärija. Või tütar. Kuigi kogenud vanaemad ütlevad, et tõenäoliselt on see poeg.
  Ja Emelyanil on ka rõõm!
  Ja mässulised väed alustasid rünnakut. Kaubamiilits ootuspäraselt ei tulistanud. See viskas relvad maha ja andis alla. Ka sõdurid võitlesid vastumeelselt, nagu paljud ohvitserid. Ja mitte lugematu Emelyani voog ei vallutanud pealinna.
  Ainult üks vendadest Orlovidest, kes juhtis pealinna kaitset, püüdis midagi kehtestada. Kuid pistoda viskamine läbistas ta kurku. Ja see sõdalane langes, leides end surnuna. Oleg Rybachenko tegutses veatult.
  Selle peale karjus terminaatoripoiss:
  - Uue, vene tellimuse eest!
  Ja jälle tormas ta lahingusse. Nii et poiss võitles ägedalt. See sisaldab meeletut põnevust ja kõige pöörasemaid tulemusi.
  Moskva kaitse oli ulatuslik ja seetõttu olid seinad halvasti kaetud. Kõige tähtsam oli mitte lasta üksusi Kremlisse tagasi tõmmata, kus nad ikka vastu saaksid.
  Kuid kasakate enim valitud üksused saabusid Kremlisse varem. Ja nad tungisid kindlusesse. Paljud sõdurid ja isegi ohvitserid läksid nende poolele. Isegi Semenovski kaardiväerügemendist. Tegelikult mitte, sõdurid tahtsid surra. Ja nii Kreml langes...
  Pugatšov vallutas Emakese ja ratsutas valgel hobusel pealinna. Nüüd on ta peaaegu tõeline kuningas. Ja luksuslikes riietes. Ja võib-olla isegi kroonitakse. Suurem osa garnisonist saadi vangi. Vande andjate seas on isegi paar kindralit ja palju ohvitsere.
  Nüüd tunneb Pugatšov end palju enesekindlamalt. Kuigi Peterburi on veel ees, on suuri edusamme juba saavutatud!
  Oleg Rõbatšenko juhtis paraadil tähelepanu ühele juba keskealisele lühikesele, kõhnale mehele. Temas oli midagi tuttavat. Poiss muidugi jooksis tema juurde, sellist juhust ei tohiks kasutamata jätta.
  Mees hüppas püsti ja tõstis ta kraest üles, hüüdes:
  - See oled sina, Aleksander Vassiljevitš Suvorov! See on keegi, kellega ma ei oodanud kohtumist!
  Lihtsates riietes mees noogutas:
  - Ja see olete teie, kolonel Rybachenko! Kui kiiresti!
  Oleg Rybachenko täpsustas:
  - Juba kindralmajor! Ja teie, Aleksander Vassiljevitš, peaksite olema feldmarssal!
  Suvorov vastas ausalt:
  - Võib olla! Kui rahvas nii väga armastab Peeter Kolmandat, siis nii see on!
  Oleg noogutas nõustuvalt:
  - Tule meie poole! Sõjavägi olgu rahvaga!
  Suvorov hüüdis:
  - Oh jumal... Kui teie Emelyan poleks rahvale nii kallis, oleksin ma veel kolm korda mõelnud! Ja nii! Minu keha on tema teenistuses!
  Nii läks ka Aleksander Suvorov mässuliste ja talupoegade kuninga poolele.
  Lõpuks langes ka Yaitsky linna kindlustatud ala. Viimased sõdurid ja ohvitserid andsid alla. Lõunas vandus Astrahan tsaarile truudust, alistudes peaaegu ilma võitluseta. Donist sai mässuliste häll. Pugatšovlased liikusid Peterburi poole. Nad ei kohanud peaaegu mingit vastupanu. Üha rohkem loovutati uusi riiuleid.
  Emelyan Pugatšov liikus triumfiga triumfile. Novgorodis tervitati teda suure auavaldusega. Ja ainult Peterburis endas suutsid nad vastu panna.
  Sellele järgnes aga kiire pealetung. Linna kaitsesid Preobraženski rügemendi kaardiväelased. Ja mõned miilitsad.
  Pugatšovlasi on aga palju rohkem ja Suvorovi geenius on nende poolel. Kus ma saan vastu panna?
  Katariina ise üritas põgeneda, kuid tabati ja vennad Orlovid hukkusid rünnaku käigus. Aleksei Orlovi häkkis surnuks Oleg Rõbatšenko ise. Ja Nikita Papin läks Pugatšovi poolele.
  Katariina Teine vangistati vangikongis. Siis vastasid nad kaltsudes ja paljajalu Emeljan Pugatšovile.
  Talupojatsaar lubas talle elu ja lubas ta välismaale minna, kui naine tunnistab ta avalikult oma meheks ja tsaar Peeter Kolmandaks. Muidu võllapuu pärast piitsutamist.
  Catherine nõustus. Elu on kallim. Ta tundis Emelyani ära kui oma abikaasat ja laskus põlvili. Sellegipoolest käskis Pugatšov Katka põhjalikult piitsutada. Endine kuninganna piitsutati alasti, otse väljakul. Ja siis saadeti nad Venemaalt välja.
  Rumjantsev ja teised komandörid tunnistasid Peeter Kolmandat tsaariks. Sõda Türgiga jätkus veidi kauem ja lõppes Venemaale soodsa rahuga. Emelyan Pugatšov viis Venemaal läbi mitmeid reforme. Ta konfiskeeris maaomanikelt maad, kaotas pärisorjuse ja andis vabad rahvad. Ta muutis kuberneride ja linnapeade ametikohad valitavaks ning tutvustas zemstvosid.
  Venemaa muutus järk-järgult kodanlikuks riigiks. Tsaari alluvuses oli küll valitav nõukogu, kuid sellel oli puhtalt nõuandev funktsioon. Ja nii oli valitsus autokraatlik.
  Olles veidi puhanud ja armee ümber korraldanud, alustas Peeter Kolmas uut sõda Türgiga. Sel eesmärgil anti kogu võim vägede üle Aleksander Suvorovile. Osmani impeerium sai kiiresti lüüa ja vallutatud. Venemaa kaasas oma territooriumid oma koosseisu. Austria haaras ka mõned. Emelyan Pugatšov vallutas hiljem Egiptuse. Ja siis Aafrika põhja pool. Tema valitsemisaeg oli edukas. Suvorov ja tema kamraadid särasid. Revolutsioon Prantsusmaal võimaldas Venemaal vallutada nii Euroopa kui ka Prantsusmaa. Kaheksateistkümnenda sajandi lõpuks oli Emelyan Pugatšov vallutanud kogu Euroopa. Siis pidas Venemaa veel sõda Suurbritanniaga, mis lõppes veenva võiduga. Pugatšov valitses aastani 1810 ja seal ta suri ning andis võimu üle oma neljandale pojale Peetrusele ja Ustiniale.
  Venemaa liikus üle Aafrika ja Aasia, vallutas India ja Hiina ning seejärel Ameerika. 19. sajandi lõpuks oli kogu maailm venestunud. Ja inimene lendas kosmosesse aastal 1899! Ja ta lendas 1917. aastal Marsile.
  Inimesed leidsid rahu ja õnne. Vähemalt selles universumis. Ja üldiselt ei leidnud Oleg Rybachenko hirmud kinnitust.
  Emelyan Pugatšovi võit osutus veenvaks ja kasulikuks kogu maailmale. Venemaa oli vaba impeerium, parlamendi ja tugeva tsaarivalitsusega.
  Pealegi polnud tema Suvorovi reformitud armeel võrdset.
  Ja ilma pärisorjuseta arenes tööstus kiirendatud tempos.
  Ja kõik osutus üldiselt mitte halvaks. Ja Venemaal vedas, et dünastia säilitas võimu stabiilsuse. Ja et riik ei lagunenud. Ja võidud tulid üksteise järel.
  Lisaks kehtis ka kuberneride, linnapeade ja külavanemate demokraatia. See andis inimestele ka võimaluse oma arvamust avaldada ja omada täielikku võimu.
  Kuid kuningas ei olnud despoot. Ja inimeste arvamust võeti arvesse. Ja elu läks peagi kõigil nii heaks, et inimesed unustasid, et võivad olla rahulolematud. Ja vähesed inimesed mõtlesid iseseisvusele. Tõepoolest, inimkonna ühtsus on kõige tähtsam!
  Vene impeerium ühendas kõiki... Ja sündis uus religioon. Mida ühendas erinevate uskumuste neelamine. Ja lõpuks leppisid Buddha, Magomed, Kristus ja Krishna. Kõik muutusid ühtseks ja peaaegu ateistideks!
  Kuid siis õppisid inimesed ka surnuid üles äratama, kuid see on teine lugu
  
  
  SPEERI MUUTUSTE AJALUGU
  Speer, see organiseerimisgeenius, suutis veenda füürerit kiiresti välja töötama ja tootmisse panema kerge, odava, manööverdusvõimelise, vaid kahe õhukahuriga hävitaja, kuid lennuomadustelt maailma parima.
  Nii sündiski HE-162, mitte 6. detsembril 1944, kui see esimest korda õhku tõusis, vaid oli juba liiga hilja, vaid 20. aprillil 1943, kui Kolmas Reich oli veel jõudu täis ja see võis mõjutada sõja kulgu. Õnneks oli Yummo reaktiivmootor juba masstootmiseks valmis. Lennuk oli peaaegu täielikult puidust ja ainuüksi otsmikul olev soomus kaalus viiskümmend kilogrammi. Aga auto on kerge, odav ja väga manööverdatav, kergesti juhitav. Selle kiirus ületas 900 kilomeetrit tunnis ja hävitaja tühimass oli vaid 1600 kilogrammi. Relvastus on esialgu kaks 20-millimeetrist lennukikahurit - tugevamad kui Yak-9 ja võrreldavad LAGG-5-ga.
  Üsna lihtne masin kasutada. Ühesõnaga rahvavõitleja. Odavam kui ME-109 ja lihtsam toota, kuid palju tõhusam.
  HE-162 osutus tõhusaks relvaks. Juba Kurski lahingu ajal kogusid Saksa ässad sellel punkte. Eriti paistis silma Huffman.
  Hitler oli muidugi rahul ja käskis suurendada auto tootmist viie tuhandeni kuus. Seda näitajat ei suudetud saavutada, kuid 1943. aasta lõpuks toodeti kuus üle kahe tuhande sõiduki.
  HE-162 tekitas NSV Liidule õhus probleeme ja aeglustas mõnevõrra Nõukogude vägede edasiliikumist. Kursk Bulge'il olid Saksa tankide kaotused tegelikust ajaloost väiksemad, palju IL-2 tulistati alla.
  Sakslased suutsid vastupanu edasi lükata ning Harkov ja Orel langesid kuu aega hiljem kui tegelikus ajaloos.
  Kuid ikkagi edenes Punaarmee, ehkki aeglasemalt kui pärisajaloos. Tänu sellele õnnestus sakslastel Dnepril jalad alla saada ja seal võimas kaitse luua. Ja siis saabus iseliikuv relv E-10, väga edukas tankihävitaja.
  Sakslased suutsid rinde idas stabiliseerida. Talvel ei suutnud Nõukogude väed Dneprit ületada. Sakslased pidasid vastu ka Leningradis.
  Kuigi liitlased edenesid Itaalias. Aga väga kõrge hinnaga.
  Kuna Punaarmee ei suutnud natsidest läbi murda, kolis ta Krimmi. Ka siin kestsid lahingud kauem kui päris ajaloos, kuid lõppesid kaotusega.
  Liitlaste dessant Normandias lõppes Suurbritannia ja USA kaotusega. 22. juunil ründasid Nõukogude väed keskust. Kuid sakslased suutsid Nõukogude vägede pealetungi tõrjuda. Osaliselt tänu edukale ja odavale iseliikuvale relvale E-10. Sellel kaksteist tonni kaaluval sõidukil oli 82-millimeetrine esisoomus 45-kraadise nurga all, Nõukogude 34-le läbitungimatu, ja relv nagu T-4. See sõiduk võib isegi lähedalt IS-2 otsaesisele tungida, millel on hea võimalus kaldus soomust rikošeti teha.
  Saksa uus tehnika on kaitses hea. Ja Krauts kasutavad seda ära. Kuid nõukogude autod pole ikka veel nii edukad. T-34-85-l on üsna nõrk relv ja kaitse ning kõrgus on liiga suur. Ja IS-2 on haavatav torni otsaesise ja kere alumise osa suhtes.
  Sakslased suutsid vastu pidada, koondades oma jõud eelnevalt keskele ja aimades rünnaku peamise suuna.
  Pärast liitlaste lüüasaamist Normandias tugevnes sõjavastasus USA-s ja Suurbritannias. Veelgi enam, ameeriklastel ei vedanud, Filipiinidel maanduda üritades ründasid nende transporti Jaapani lahingulaevad. Ja nad uputati. Hukkus palju varustust ja sõdureid.
  Mis jättis ka ameeriklastele tugeva mulje.
  Kesklinna rünnaku tagasi löönud sakslased viisid osa oma vägedest Itaaliasse ja alustasid seal pealetungi.
  "Panther"-2 osales lahingutes. Sakslastel õnnestus hoida kaalu viiekümnetonnine, tehes kahuri 88 mm ja 71 EL tünniga ning sõidukil endal oli kallakutel 150 mm paksune esisoomus.
  Kergema, kuid võimsama mootoriga Panther 2 osutus suurepäraseks tankihävitajaks.
  Sakslased suutsid Napoli tagasi vallutada ning vangistada palju vange ja trofeesid. Liitlased põgenesid tagasi Sitsiiliasse. Seal taheti laevastiku abil varjuda.
  Saksa disainerid käivitasid ka E-25. Nõukogude väed üritasid Leningradi lähedal uuesti rünnata. Aga sakslased olid seal valmis. Üldiselt töötas Saksa luure hästi, eriti õhuluure, kuna Fritzil olid reaktiivmasinad, mis lendasid suurtel kõrgustel ja olid Nõukogude õhutõrjele absoluutselt haavamatud.
  Talvel ründasid Nõukogude väed keskust uuesti, kuid nende rünnakud olid etteaimatavad. Ja õhus vallutasid fašistid täieliku domineerimise. Ka liitlaste lennundus kaotas palju.
  Veebruaris viisid natsid Sitsiilias läbi operatsiooni ja vangistasid üle kahesaja tuhande Briti ja Ameerika sõduri. Ja märtsis ründasid sakslased lõunas. Murdsime öösel edasi kaitsest läbi ja lõime paar pada.
  Nõukogude väed hakkasid taganema.
  Pärast Roosevelti surma tegi Truman Hitlerile vaherahu ettepaneku. Fašist number üks nõustus. Kuid vastutasuks nõudis ta naftatoodete tarnimist ja vangide tagastamist. Truman ja Churchill nõustusid sellega.
  Sakslastel olid idas vabad käed. Nad said ka uue tanki E-75. Tihedam paigutus - mootor ja käigukast koos - ning põiki paigutus võimaldasid vähendada sõiduki kõrgust. See meenutas palju kasvanud Tiger-2, kuid palju madalama siluetiga.
  Suuremate nurkade all paiknevate palju paksemate soomustega E-75 kaalus 75 tonni ja mootori võimsus oli 1250 hobujõudu. Mis tegi selle üsna mobiilseks ja töökindlaks. Ühendkuningriigi tankil oli kahte tüüpi relvi. 105 mm 100 EL-is vaenlase tankide vastu võitlemiseks ja 128 mm 55 EL-s, universaalsem relv. Tornil oli 252 mm paksune eesmine kaldus soomus ning 170 mm paksune külg- ja tagasoomus, samuti kaldus. Kere ülaosas oli 45-kraadise nurga all 200 mm ja põhjas 160 mm soomust 45-kraadise nurga all. Kere küljed on 120 mm ja kilbid veel 90 mm.
  Nii lõid sakslased 75-tonnise massiga sõiduki, mis ei olnud soomuse ja relvastuse poolest madalam kui hiirest, ehkki ühe relvaga.
  E-75 ei tunginud Nõukogude tankitõrjerelvadest isegi selle küljelt läbi ja sai kahtlemata Hitleri prioriteedi kõigi teiste E-seeria tankide ees.
  NSV Liit on seni omandanud vaid IS-3, mis on torni esiosas paremini kaitstud, kuid raskemini valmistatav. Seetõttu andis Stalin käsu IS-2 ja T-34-85 praegu tootmisest mitte eemaldada.
  Suvel ilmusid esimest korda rindele Saksa tankid E-75. Need on osutunud väga tõhusateks masinateks.
  Samal ajal oli natsidel kergsõiduk ME-1010 tiibadega, mis muutsid nende pühkimist, arenenum mudel ME-262 X ning relvastatud ja kiirem ning manööverdusvõimelisem sõiduk XE-262. Rahvavõitleja on pälvinud oma disaineritelt kõik kiitused. Ja ka reaktiivpommitaja Yu-287, mis näitas tohutut vigurlendu. Ja ka Arado kaubamärk.
  Sakslased suutsid suvel Ukrainas edasi tungida ja vallutasid tagasi Donbassi. Siis võtsid nad sügisel Kurski ja lähenesid Voronežile. Nõukogude väed taganesid üle Doni ja püüdsid seal kaitset luua. Talv oli lähenemas.
  Saksa diplomaadid püüdsid Türgit sõtta kaasata.
  Siin nad tiirutasid ja lubasid kullamägesid.
  Stalin, tundes, et NSVL-il on raske uuele Saksa tehnoloogiale vastu seista ja uue tanki T-54 loomine seisis silmitsi teatud raskustega, tegi natsidele ettepaneku sõlmida vaherahu.
  Hitler nõudis vastuseks Leningradi ja Krimmi loovutamist, samuti tasuta leiva, õli ja muu tooraine tarnimist! Ja tagastada sõjavangid ja kanda osa kullast üle NSV Liidule.
  Stalin nõustus kõigega, välja arvatud Leningradi loovutamisega.
  Natsid ründasid Krimmi talvel. Nad vallutasid peaaegu kogu poolsaare, välja arvatud Sevastopol. Punaarmee püüdis edasi liikuda kesklinnas ja põhjas, kuid jällegi edutult, kandes tohutuid kaotusi.
  1946. aasta märtsis nõustus füürer lõpuks kolmeaastase vaherahuga. NSV Liit muidugi varustas Kolmandat Reichi tasuta toorainega ja võõrandas osa sõjatehaste sisseseadest.
  Ja natsid pöördusid läände. Aatomipommi polnud veel loodud ja Jaapan hoidis meeleheitlikult Ameerika vastu. Iga Vaikse ookeani saare pärast käis äge lahing.
  Alustuseks jõudis Hitler Francoga kokkuleppele ja Saksa väed tabasid Gibraltari üllatusena. Seejärel sisenesime Marokosse. Briti baas Maltal hävitati ja vallutasid dessantväed. Natsid läksid Aafrikasse.
  Nende piloodid Albina ja Alvina said väga tugevaks. Tüdrukud suutsid Huffmanist edestada ja esimesena ületada idarindel viiesaja allakukkunud lennuki barjääri.
  Ja läänes muutusid nad bikiinides täiesti paljaste jalgadega kuradid Ameerika ja Inglise autode äikesetormiks.
  Ja Gerda koos oma tankimeeskonnaga reisis E-75-ga läbi Alžeeria. Tüdrukud on Wittmanni ees idarindel hävinud sõidukite arvu rekordiomanikud.
  Sõdalased hakkasid võitlema Kurski mõhkmelt ja näitasid oma klassi. Kuigi mitte eriti tark Hitler kahtles, kas naised on võitlusvõimelised. Kuid Gerda, Charlotte, Christina ja Magda tegid Pantriga imet. Nad osutusid Wittmanni järel teiseks tankimeeskonnaks, kes on saanud kõrge autasu: Raudristi Rüütliristi tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja ka sõjaliste teenete rist kullas ja teemantides.
  Tüdrukud sõidavad kaasa ja laulavad:
  - Me hävitame kogu maailma ilma Reichita,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, uue maailma,
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Ka sõdalased itsitavad ja paljastavad hambaid. Ja nad tulistavad end jälle...
  Nad lõid välja inglise tanki ja möirgasid:
  - Oleme super!
  Gerda vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu, rebib Shermanilt torni ja karjub:
  - Ma olen tulevane jumalanna!
  Siis koputab Christina paljaste varvastega tanki ja karjub:
  - Ka mina olen super tüdruk!
  Siis tulistab ta, purustades Charlotte'i auto, ja kriuksub:
  - Aga Pasaran!
  Ja järgmise kestaga lõpetas Magda inglase. Tüdrukud on tõeliselt supermehed.
  Ja ausalt öeldes on kõik eranditult lüüa saanud. Oleme harjunud kõiki oma vaenlasi tapma ja koht on muidugi põrgus!
  Naissõdalased töötavad ja tulistavad. Nad ei anna vastastele veerandit.
  Mitu tuhat britti ja ameeriklast alistusid. Mehed langevad põlvili ja suudlevad tüdrukute paljaid tolmuseid jalgu.
  Nii see võitlus käib... Alžeeria on langenud ja sakslased on juba Liibüas. Muidugi võidavad nad mängides. Nende jaoks pole takistusi.
  1946. aasta suvel vallutasid sakslased kogu Põhja-Aafrika ja jõudsid Suessi kanalini. Natsidel on nüüd võimas relv: ketaslennukid, mida ei saa alla tulistada. Selle all murdsid nii britid kui ameeriklased.
  Sügisel kolis Wehrmacht Sudaani ja Lähis-Itta. Britid ja ameeriklased kukkusid nagu pähklid.
  Salaja üritasid nad Staliniga kokkuleppele jõuda. Näiteks avage teine esikülg.
  Punadiktaator vastas põiklevalt... Sügisel vallutasid sakslased kogu Lähis-Ida ja suurema osa Aafrikast, jõudes Kameruni. Ja talvel liikusid Saksa väed Iraani ja sealt edasi Indiasse. Elevantide riik vallutati. Ja siis liikusid natsid kevadel edasi Lõuna-Aafrikasse, võttes lõpuks kontrolli musta kontinendi üle.
  Juunis 1947 järgnes dessant Suurbritannias... Lahingutest võtsid osa Wehrmachti valitud väed.
  Esimest korda katsetati püramiidpaaki, mis näitas suurepärast kaitset kõigi nurkade ja suure kiiruse eest.
  Selles võitles Gerda tankimeeskond. Tüdrukud osutusid ülilahedateks ja hurdadeks...
  Nad kuhjasid kokku hunniku tanke ja relvi.
  Gerda tulistas, lõi maha Inglise kahuri ja laulis:
  - Meie vaenlased ei peata meid!
  Ja kuidas ta naerab!
  Charlotte paljastab ka hambad ja kriuksub:
  - Me vallutame universumi kaane!
  Ja see pühib ka paagi minema.
  Järgmisena annab Christina talle laksu, urisedes raevukalt:
  - Saapad sädelevad marsil!
  Ja see pühib ka torni minema!
  Siis lasi Magda alla inglise haubitsa ja röökis:
  - Kiire lend!
  Sõdalased on kolossaalsel kõrgusel.
  Ja Albina ja Alvina tormavad taevas ja lõpetavad inglise ja ameerika varustuse. Nad purustavad Krautsid paljaste, meislitud jalgadega ja laulavad omaette:
  - Aafrika on ohtlik, jah, jah, jah!
  Aafrika on kohutav - jah, jah, jah!
  Ärge minge lapsed! Mine Aafrikasse jalutama!
  Nii tabas ta ühes lahingus viiskümmend lennukit kahe vahel.
  Nii hävitavad naissõdalased enesekindlalt oma vaenlasi.
  Suurbritannia langes kahe nädalaga. Ja Londoni garnison kapituleerus. Nii purustas Kolmas Reich oma ohtliku vaenlase.
  Kuid USA jääb ikkagi alles... Olles ühinenud jaapanlastega ja omades palju ressursse, hakkavad sakslased ameeriklasi survestama... Augustis 1947 maabusid natsid Islandil ja vallutasid selle saare, lähenedes Ameerikale.
  USA-sse ei ole lihtne pääseda. Kuid fašistid on loonud Ladina-Ameerikas sillapead ja suurendavad oma vägesid. Aga sõda venib kauaks. Talvel peeti lahinguid merel ja õhus. Ja 1948. aasta kevadel üritasid sakslased Gröönimaale pääseda. Ja see neil õnnestus... Suvel olid natsid juba Kanadat vallutamas. Aga lahingud olid ägedad...
  USA-le aina lähemale. Kuid ka nõukogude tüdrukud on valvel.
  Viis tüdrukut Nataša, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada saabusid Ameerikasse, et võidelda vabatahtlikena Kolmanda Reichi hordide vastu. Kõik viis tüdrukut on väga ilusad ja räägivad inglise keelt. Stalin-Putin keeldus saatmast kogu naispataljoni, kuna see oleks vastuolus fašistliku impeeriumiga sõlmitud rahutingimustega. NSV Liit pidi iga hinna eest aega võitma, samal ajal kui natsid USA-d ründasid.
  Viis tüdrukut on vabatahtlikud: nad elasid läbi peaaegu kogu sõja Brestist ja Bugist Orenburgini. Ja nad võitlevad natsidega teisel pool Maad Hondurase pealinnas.
  Tegucigalpa on kaitse üks peamisi tugipunkte, mis seisab vastasseisus kirju hordiga. Hätta sattusid nii jaapanlased kui ka Aasia hordid. Sakslased ise võitlesid ainult tankidega ja jalavägi oli täielikult mitte-aaria rahvastest. Nad ajasid edasi aasialasi, mustanahalisi ja araablasi.
  Nataša tulistas, katkestas kaks aafriklast ja säutsus:
  - Lihtsalt Tšingis-khaani hord!
  Kuldjuukseline Mirabela, olles kuulipilduja lõhkega maha raiunud kolm indiaanlast, tõstis oma paljad, pargitud jalad tippu. Ja ta ütles:
  - Me jahvatame kahuriliha!
  Kild granaadist lendas ja lõi Mirabela-Zoya paljale ümarale kannale. Tüdrukud võitlevad traditsiooniliselt bikiinides ja paljajalu. Ja kui see teravaga vastu karedat tütarlapselikku talda lööb, siis on natuke valus.
  Kaunitar pilgutas uuesti silma ja tulistas... Mirabela on väga sale, keskmist kasvu ideaalse figuuriga.
  Nataša on pikem, majori auastmega ja isegi Nõukogude Liidu kangelane. Aga ka peaaegu alasti, vaevu bikiinidega kaetud. Väga pargitud, aga juuksed on valged. Ja Nataša laseb väga täpselt. Ja talle meeldib paljaste jalgadega granaate visata.
  Kaunis Angelica tulistab ja tapab neli araablast tulepuhanguga. Tema juuksed on punased, õigemini vaskpunased, nagu proletaarsel lipukirjal. Ja kui tuuled puhuvad, on see nagu revolutsioonilipp. Tüdruk sädeleb oma smaragdisilmadega nagu tähed. Ja pühib vaenlased julmalt minema.
  Svetlana on ka blond. Ja ta tulistab kuulipildujast. Tüdruk pani oma paljad jalad maha ja tegi paugu. Viis erinevat võitlejat paiskusid õhku ning nende vastaste rinnast ja kõhust lendasid karmiinpunased vereallikad.
  Svetlana limpsas oma täis huuli:
  - Sõda on õhk kopsudele...
  Lamav tüdruk viskab palja jalaga granaati. Kuulda on plahvatusi. Mitmed võitlejad lendavad erinevatesse suundadesse.
  Olympias on suurem ja lihakam tüdruk. Tema juuksed on helepruunid. Tüüpiline küla, noor, verest ja piimast naine. Ta on füüsiliselt väga tugev ja laseb hästi.
  Siin tuleb taas kord. Ja tapetud fašistlikud palgasõdurid langevad.
  Olümpiamängud ütleb laskmise ajal:
  - Olgu, okei, kus sa olid? Vanaema poolt! - Tüdruk tulistas, tappes kolm habemega natsivõitlejat ja lisas. - Mida sa sõid - putru! Mida sa jõid? Mash!
  Tüdrukud hoiavad järjekorda. Nad ei lase fašiste edasi. Ja sõbralikud laulud möirgavad:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Südamikuni ja siis...
  Me ehitame uue, taevase maailma -
  Kes oli keegi, sellest saab kõik!
  Nataša viskab taas palja jalaga granaati. Jalaväelased edasiliikuvad plahvatused. Kindlasti läheb kuumaks. Siin tuleb kurikuulus "Lõvi"-2. Ja selle kõrval on arenenum E-50. Mürsud paisatakse välja. Ühe mustanahalise ameeriklase pea rebiti maha ja see veeres minema.
  Mirabela astus põlevale lauale ja ta paadunud jalad tundsid vaevu leegi kuumust.
  Kuldjuukseline kaunitar tulistas ja nurrus:
  - Ja kes peatab veriste, raevunud jõgede voolu...
  Mirabela tulistas uuesti, lüües aafriklase E-50 soomustelt maha ja säutsus.
  - Lõhkaja kiir tabab teie templit, kurja välgatusega mees kadus!
  Tüdruk tulistas uuesti. Ta välgatas oma paljajalu, päevitunud, graatsilist jalga läbi õhu. Tema poole lendas granaat. Kuldsete juustega kaunitar lõi kingituse osavalt ära oma palja, peaaegu tolmuvaba tallaga. Granaat lendas tagasi. Ta tormas Kolmanda Reichi võitlejate ridadesse. Tundus, et arbuusid kukuvad veoautost välja ja purunesid. Nii palju verd voolas välja.
  Mirabela säutsus:
  - Tüdruk kukkus eksamil läbi ja neetud Reich tuli. Hitler oli ilmselt elamisest väsinud ja tema kaunitar sõi ta kuulsaks!
  Angelica on ka üks mõttetu sõdalane. Ta tulistab kuulipildujatega enda pihta ja ütleb laipu laiali ajades:
  - Emme lusika jaoks! Isa lusika jaoks! Ja Kobale kulp! Ja sinu poolel voodis!
  Vaskpunaste juustega kaunitar laseb palja jalaga õhku puust lennuki. Ta lendab otse massiivse German Lioni tanki poole. Maanduge 105mm kahuri suule ja see plahvatab. Relv ebaõnnestub.
  Sakslane pöörab ümber ja on sunnitud häbiväärselt põgenema. Angelica, hõõrudes jalga hoone tükki, ütleb:
  - Kui teil pole jõudu, vajate mõistust! Peate natuke müra tegema!
  Ja jälle laseb neiu väga täpselt. Tema punased juuksed on nagu olümpiatule leek. Atraktiivne tüdruk. Ta on juba Ameerika sõjaväes silma paistnud raevuka temperamendi demonstreerimisega. Eriti hästi oskas ta pahandust teha afroameeriklastega. Nendega on nii ebatavaline ja ilus.
  Angelica aga hävitab ka Kolmanda Reichi sõjaväes sõdivaid mustanahalisi. Miks vallutas Saksamaa kogu Aafrika? Püüdke selline jõud peatada.
  E-50 on uusim tank, millel on gaasiturbiinmootor ning paks külg- ja esisoomus. Seda ei saa granaadiga kaasa võtta. Angelica viskas kingi palja jalaga, kukutas mitu jalaväelast maha ja siristas:
  - Oh, teie tankisoomus on usaldusväärne, kelleltki, kes kavatseb hammustada... Lihtsalt tea, mis jõud sul on... jah, sa saad jalaga lüüa ainult terashobust!
  Svetlana lasi ka väga täpselt. Ja ta eelistas granaate jalgadega visata. Tema paljad sõrmed keerutasid ka terasketast. Ots lendas üle ja lõikas kahel fašistlikul võitlejal kõri läbi. Nad viskasid kuulipilduja maha ja nüüd tungis paks suurekaliibriline purse läbi hordi kettide. Terve rida välisvõitlejaid, kes värvati haarangute kaudu Kolmanda Reichi armeesse.
  Svetlana säutsus:
  - Õnn on tasu julguse eest! Piisab ühest laulust! Las nad laulavad ainult kodust!
  Kuid kaunitar pole veel jõudnud koduigatseda. Kuigi Ameerika sõjaväes on Nõukogude vabatahtlikke väga vähe. Stalin-Putin ei tahtnud särada, et mitte anda Hitlerile hiljem põhjust süüdistada Venemaad "õlerahu" tingimuste rikkumises.
  Viit tüdrukut, naispataljoni parimat, hoiatati, et kui nad tabatakse, peab Isamaa neist lahti ütlema. Ja sel juhul peaksid tüdrukud niitma tühiseid palgasõdureid, kes palgati raha eest.
  Ja Svetlana, Nataša ja teised tüdrukud mõistavad, et kui nad kinni püütakse, ootab neid ees kohutav piinamine. Seetõttu otsustasid nad, et natsid ei tapa neid igal juhul elusalt.
  Saksa ründelennukid lendavad üle Ameerika vägede positsioonide. Ootamata, et Hondurase pealinnas neile nii visa vastupanu osutatakse, olid natsid mõnevõrra nördinud.
  Reaktiiv- ja ründelennukid on tugevad. Raketid lendavad, relvad tulistavad.
  Ameerika sõdurid surevad. Olympiadat tabas ka tema lihakas õlgas kild. Veri tuli välja. Kangelaslik tüdruk tõmbas hammastega välja terasetüki ja sülitas verd välja. Ja siis lõi ta mind uuesti mahuka püstolkuulipildujaga. Võõrad palgasõdurid langevad. Peaaegu kõik siin on põliselanikud, ainult nende komandörid on sakslased ja isegi mitte alati. Tõsi, kõige kaasaegsema E-50 tanki meeskonnad on täielikult sakslased. Autol on korralik kiirus ja manööverdusvõime. Noh, see pole veel kõige arenenum modifikatsioon - see kaalub seitsekümmend viis tonni. Seinad lagunevad rööbaste all. Seda toodetakse tavaliselt kolmes versioonis koos 105-mm kahuri, 180-mm ründerelva ja 400-mm raketiheitjaga.
  Ja igal modifikatsioonil on oma ülesanne. Siin on see ründerelvaga tank, mis sobib rohkem linnade ründamiseks. Ja seda pole nii lihtne hävitada. Olympias teeb risti ja haarab paljaste sõrmedega tankitõrjegranaadi, oma suure, kuid graatsilise kauni kujuga jala. Nüüd peate mastodoni relva keelamiseks viskama kingituse otse tünni juurde. Viis kuulipildujat katavad Saksa kaasaegse tanki ja sellele pole nii lihtne ligi pääseda.
  Olympias on väga tugev ja tema hobusetaolised jalad viskavad granaadi kaugele. Kuid see pole alati täpne. Igal juhul tabada sellist sihtmärki nagu 180-mm kahuri toru. Kangelastüdrukul on kahtlusi. Mis siis, kui ta vahele jääb?
  Eh, kui nende kauaaegne elukaaslane Oleg Rõbatšenko oleks nendega kaasas olnud, oleks see vapper pioneer midagi välja mõelnud.
  Kuid poiss suri Voroneži lahingutes. Tema edasist saatust tüdrukud ei teadnud. Kuid pioneerileiutaja saatus oli tõepoolest kadestamisväärne. Alguses piinati Oleg Rybachenkot julmalt, püüdes saladusi napsata. Pärast piinamist sattus üheteistkümneaastane poiss kaevandustesse. Töö on hirmutav ja äärmiselt raske. Kuid Nõukogude pioneer, väike, kuid karm, osutus visaks.
  Tal õnnestus ellu jääda ja isegi läbi kaevanduste labürintide otsustas ta põgeneda. Ja Oleg Rybachenkol õnnestus välja pääseda. Poiss rändas mõnda aega mööda Balkanit, kuni liitus kohaliku partisanide salgaga. Seal sai temast sidemees ja sabotöör.
  Balkanil oli veel üsna arenenud partisaniliikumine. Osalt ka seetõttu, et okupatsiooniteenistust viisid läbi itaallased, rumeenlased, bulgaarlased, albaanlased - kes polnud nii lahinguvalmis kui Wehrmachti tavaüksused.
  Kuid paljud partisanid said ikkagi surma. Eriti õhulöökidest. Ja Jugoslaavia patrioodid on sunnitud peitma end mägedes, metsades või parimal juhul väikestes külades. Suur hulk komandöre on juba hukkunud. Olukorda halvendas NSV Liiduga sõlmitud rahu. Nüüd hakkasid Balkanile saabuma uued karistusdiviisid, kes korraldasid ulatuslikke haaranguid ja puhastasid piirkonda.
  Oleg Rõbatšenko pidi koos partisanidega üha sügavamale mägedesse ronima.
  Kuigi Olympias ei teadnud nende universaalse lemmiku saatust, ohkas ta raskelt. Seejärel pigistas ta granaadi oma paljaste tütarlapselike jalgade sõrmedega tugevamini ja viskas kogu oma jõuga vaenlase tanki. E-50 just tulistas, vabastades mõrvarimürsu.
  Olympias isegi värises ja ta kukkus põlvili. Ta sai löögi pähe kõnniteelt rebitud munakivist ning tema paljas kand põles kuuma metalli tõttu. Tüdruk hõõrus oma uimast pead tolmuste juustega.
  Granaat lendas, puudutades peaaegu toru, ja tabas auto kaldus otsaesist. Müristas plahvatus... Aga loomulikult ei suuda 250 mm esisoomust ja isegi nurga all läbi granaadi läbi tungida.
  Olümpiamängud lõi rusika vastu tolmu, kergitades terve liivapilve. Siis ta möirgas:
  - Tapa see, tapa see! Löö värav väravasse!
  Tüdruk koputas säärtega vastu mõranenud asfalti. Kanna kallustesse jäi kild kinni. Tüdruku tallanahk oli paks nagu jõehobul. Ta elas vaeses peres ega kandnud sünnist saati peaaegu kunagi kingi. See aga ei muutnud ta jalad üldsegi karedaks, vaid olid pargitud, graatsilised, võrgutavad.
  Olümpiamängud olid aga meestele pisut hirmutavad oma pika kasvu, tugevate lihaste ja väljaulatuvate sõrmenukkidega rusikate poolest. Kuid kangelaslikul tüdrukul on kõige lahkem iseloom ning laiad puusad olid kombineeritud suhteliselt õhukese vöökoha ja vormitud kõhulihastega. Ainult riietuses võis Olympias oma suurte rindade tõttu ülekaaluline tunduda. Bikiinides näeb ta välja nagu rinnakas sportlane.
  Tüdruk viskas pettunult taas granaadi, sihtides seekord jälgi. Kuid surmav kingitus tabas rullisid katvat paksu, soomustatud kilpi.
  Olympias lõi endale pettunult rusikaga vastu lõuga. See pani tal lõualuu valutama. Ja kangelastüdruk needis:
  - Ma lõikan nagu vikat!
  Svetlana üritas tabada ka ohtlikku tanki, kuid tüdruku jala visatud granaat läks veidi mööda. Ja blondiin hakkas autole lähemale tulema. Kuid siis ilmusid veel kaks tanki - "Lion" ja "Panther"-2, nad tulistasid kuulipildujatega kõiki lähenemisi. Pidime olema äärmiselt ettevaatlikud.
  Ameerika Sherman tegi katse Saksa sõidukitele lähedale pääseda. Tal oli võimalus lüüa Panther 2, kuid ainult küljelt. Kuid sakslast pole nii lihtne petta. Veelgi enam, Shermani kõrgem siluett muudab selle märgatavaks juba kaugelt.
  "Panther" 2 sülitas välja kesta ja tabas ameeriklast otse otsmikku. Kõrge auto murdus pooleks. Ja see põles nagu jõuluküünal.
  Svetlana ütles pettunult:
  - Oh, kui nõrgad su tankid on... Tehniliselt parem, sinust saab jänki!
  Kuid Nataša, kogenud sõdalane, suutis Pantrile lähedale pääseda. Ta viskas granaadi... Ja Saksa auto pikk tünn kõverdus jäära sarveks.
  Tank "Panther" 2, mis lasti tootmisse 1943. aastal. Viimases kõige levinumas modifikatsioonis on sellel 150 mm esisoomus, nurga all 82 mm külgsoomus ja 88 mm kahur, mille toru pikkus on 71EL. Alates 1945. aastast pidi selle tootmine lõpetama arenenuma ja paremini kaitstud mudeli E-50 kasuks. Aga praegu see tank võitleb. 51 tonni kaaluval autol on 900 hobujõuline mootor, mis tagab hea sõiduomaduse.
  Ja nüüd, olles saanud kahju, pöördub Panther-2 ümber ja lahkub. Nataša suudab paljajalu visata veel ühe granaadi. Lõhkusin rullid. Ja Saksa auto kiirus langes märgatavalt.
  Nataša ütleb rõõmsa pilguga:
  - Milline löök! Minu löök on Jumala kingitus!
  Ja tüdruk näitas sakslastele oma nina. Kuid E-50-st hakkas välja paistma kuulipildujatuli. Ja kuulid vilistasid üle Nataša valgete, pisut määrdunud juuste. Üks kuul lõikas isegi juuksesalgu ära. Peatüdruk tundis end isegi veidi kõditavalt.
  Natasha säutsus:
  - Kui tahad olla nagu elevant, mine hullumajja bandiidiks!
  Tüdruk tõstis varvastega oma lõigatud salku. Nataša juuksed on siidised, pärlivärvi, kuid veidi tolmused. Ja samas nii pehme. Tüdruk jooksis neid mööda taldu. Natuke kõditav ja mõnus.
  Nataša mäletas, kuidas kutt teda hellitas. Tema käed algasid samuti taldadest, tõustes kõrgemale kuni reite ja kõige tundlikuma kohani. Kui kena noormees sind silitab, on see väga meeldiv. Nataša peaaegu armastas teda. Talle meeldis armumäng ja teda erutas lihaselise mehekeha puudutus. Kuid Natashal polnud tõelist romantilist armastust, kui mehest hulluks lähete. Ta on juba paljusid poisse muutnud. Paljud selle mehed hukkusid lahingus.
  Isegi see oli sõja needus. Ja siin Ameerikas on lihaselised mustanahalised tüübid. Ja kõik on nendega nii ebatavaline.
  Nataša tulistas ja võttis musta mehe maha. Mul oli Aafrika poisist veidi kahju. Ta tappis mehe, kes võitles talle võõraste huvide eest. Sakslased on ju rassistid. Nad vaatavad mustanahalisi kui orje. Kuid samal ajal registreeritakse aafriklasi paisunud Wehrmachti välisdivisjonidesse.
  Nataša tegi paljaste varvastega midagi viigimarja taolist ja näitas seda natsidele. Jah, saksa rahvus ise ei kannata siin mingit kahju. Tankidel on soomus, mis on liiga paks, et granaat või bazooka neid läbistada. Kuid põlisüksused surevad.
  Nataša viskab granaadi suunas E-50. Ta õõtsutas paljast, päevitunud jalga ja heitis puusi väänades. Ja granaat lendas kõrges kaares. Mu paljad varbad jätsid mind tundma metalli puudutust. Ja siis läks granaat lahti.
  Nataša sosistab:
  - Jumal õnnistagu meid!
  Tüdrukule puhus kuum tuul, nagu oleks teda puudutanud ilus mees. Nataša luges raamatut Tarzanist ja tahtis väga, et see mees temaga mängiks. Silitaksin tugevate kätega oma paljaid rindu.
  Granaat tabas toru, kuid plahvatas liiga hilja ja lendas metallilt maha. Killud klõbisesid nagu herned soomuses. Alles on ainult kriimud!
  Nataša võttis välja veel ühe granaadi. Aga ma nägin, et see oli jalaväevastane. Ja tankitõrjerelvad on kadunud.
  Tüdruk urises pettunult. Aga et mitte aega raisata, pistsin selle paljaste näppude vahele. Ta pööras jala, painutas torsot, sirutas selle siis sirgu ja viskas jalaväe suunas.
  Pool tosinat võitlejat lendas üles nagu lauatennise pallid. Üks neist lendas ära ja killud lendasid paarsada meetrit ja jooksid üle Nataša selja. Rinnahoidja lõhkes ja suurema tüdruku kaunid rinnad paljastusid.
  Tüdruk kattis automaatselt oma rinnanibud. Kuid siis mõistis ta, keda ta peaks kartma. Ja ta raputas uuesti kuulipildujat. Ta pööras pöörde ja astus veidi tagasi.
  Ameerika jalaväelane tulistas bazuuka. Mürsk tabas Saksa tanki kaldküljelt, kuid 160 mm soomus pidas sellele vastu, tõrjudes hävitava energia. Sakslane tulistas tagasi. Tema suurekaliibriline relv lõhestas seina.
  Nataša püüdis rinnahoidja rihmasid siduda. Tüdruk arvas, et Zoja Kosmodemjanskajat sõideti ilmselt lühikeste pükstega külma käes ringi. Just ühes nõukogude filmis kujutati teda kandmas särki või isegi mingit kleiti. Ainuüksi see on vaid austusavaldus silmakirjalikkusele. Tegelikult koorisid natsid ta ilmselt alasti selleks, et vangistatud tüdrukut veelgi alandada. Ja näljased Saksa sõdurid tahtsid ilmselt näha ilusat ja kurvikat tüdrukut alasti.
  Nii et pärisloos ei saanud tüdrukukangelanna oma rindu katta, nii et ta käed seoti selja taha. Kuid ta ei häbenenud ja vaatas uhkelt. Nataša teadis hästi, mis tunne on paljajalu lumes kõndida. Ta oli vastupidav ja armastas palja tallaga lund puudutada. Natašale meeldis ja see pakkus rõõmu. Kuid see on tema jaoks, kes on aastatepikkusest sõjast juba karastunud. Ja noore ja linna Zoya jaoks on see ilmselt valus. Taldadel on tunne, nagu nad põleksid sütt.
  Nataša viskas nördinult rinnahoidja kõrvale ja hüüdis:
  - Häbi on kodanlik mõiste! Nõukogude naine ei karda midagi ega häbene!
  Tüdruk hakkas jälle kuulipildujaga, õigemini püstolkuulipildujaga naelutama. Metall läks kuumaks, Honduras on ju troopika, veebruaris võib seal väga palav olla. Nataša sõrmed lähevad kuumaks. Peame andma endast kõik. Täna on 23. veebruar. See on Nõukogude armee päev ja see nõuab võitlust kogu rahuliku ja mõistliku raevuga.
  Nataša lõikas kuulidega maha veel viis ja põletas kogemata oma põse kuulipilduja kuumal tuul. Muidugi on see ebameeldiv, blister on paistes.
  Nataša vandus:
  - No jumal, miks sa mulle ja mu riigile nii palju probleeme tekitasid!
  Vill sügeles... Tüdruku põsk on väga tundlik koht. Tüdruk püüdis leida midagi külma, mida paisunud pallile määrida. Kuid proovige leida midagi lahedat. Selles kuumas linnas. Pealegi oli ilm selge ja tuul puhus lõunakaarest.
  Nataša ei tunne end selgelt. Olümpia viskab granaadi pikalt distantsilt, kuid jällegi ebaõnnestunult. Ja tormiväelased juba lendavad taevas. Saksa sõidukitel on tugev soomus ja suur kiirus.
  Reaktiivlennukid tulevad lainetena ja näivad lõikavat lina ribasid.
  Nataša peitis end pilusse. Ülevalt leegitsesid killustunud raketid. Tüdruk tundis, kuidas killustikutükid nõeltega ülevalt alla kukkusid. See kõditas mu paljast kaelast. Ka kaunitari rinnanibud olid torkitud.
  Nataša sosistas:
  - See on massaaž... Aga mitte korsaaž!
  Tüdruk tundis, et tema keha hakkas peaaegu valusalt sügelema. See on juba kuum ja plahvatavad raketid lisavad kuumust. Ja kas see on supelmaja?
  Natašale meenus looduslik vene saun kuuseluudadega. Kuidas tüdrukut siis peksti.
  Need olid nii eksootilised sensatsioonid.
  Nataša laulis enda rõõmustamiseks:
  - Armastus ja surm! Hea ja kuri! Mis on püha, mis patune! Meile on määratud mõista!
  Tüdruk tõusis püsti, raputas kogu selle kinnijäänud mustuse ja prahi maha.
  Nataša urises:
  - Oh, sa saad Hitlerile sarvi!
  Ja tüdrukmajor tulistas rünnakuks tõusta üritanud jalaväelaste pihta. Mitmed haarangu käigus värvatud võitlejad langesid. Nataša pühkis oma määrdunud nägu, mis kipitas ta silmi. Sõdalane sülitas ja lõi risti ette.
  Ta avas taas kuulipildujatest tule ja võitlejad hiilisid sisse. Punajuukseline Angelica viskas ka palja jalaga granaati. Olevik hüppas püsti ja tabas fašiste. Hukkus kümmekond inimest.
  Punapea laulis:
  -Maailmas on palju head, aga see on lumega kaetud!
  Ja tüdruk avas kuulipildujast tule, kasutades mitte käsi, vaid osavaid sõrmi ja paljaid jalgu.
  Angelica tulistas täpselt ja ulgus:
  - Löö! Löö! Veel üks löök! Veel üks löök ja siis... Vägev deemon, Jumala kingitus, annab ülelöögi!
  Ja kätega viskas tüdruk klaasikilde. Ta hämmastas fašiste ja säutsus:
  - Ja neile, kes ei taha rahus elada... Teeme neile hara-kiri!
  Jaapanlased ilmusid tõesti kohale. Need kitsasilmsed võitlejad. No kuidas sa ei saa niimoodi hara-kiri teha?
  Olles kuulipilduja klambri maha laadinud, võttis Angelica paljaste sõrmedega granaadi üles ja viskas selle samuraile. Nad said kingituse, mitu rikutud jaapanlast, ja lendasid eri suundades.
  Angelica ajas keele välja ja pomises:
  - Ma olen supersõdalane! Ja vaenlane tappis hüper!
  Hiinlased, kelle jaapanlased taevaimpeeriumi vallutatud aladelt värvasid, läksid lahingusse. Hiina sõdalased kõndisid kartmatult ja tüdrukud, olles oma püstolkuulipildujad tühjaks lasknud, olid sunnitud taganema.
  Mirabel metallist paljasjalgsed krohvi- ja klaasikillud. Teised tüdrukud tegid sama. See muutus väga raskeks.
  Ilmus Shturmlev, võimas masin raketiheitjaga. Siin on üks, kes ajab su nässu - see ei tundu nii palju.
  Esimene lask müristas... Svetlana, Angelica ja Olympias viskasid lööklaine üles nagu hiiglasliku vaala purskkaev. Tüdrukud lendasid mitukümmend meetrit ja plõksutasid paljajalu otse tulle.
  Tüdrukud hüppasid sealt välja, kõrvetasid ja laulsid. Nad pritsisid oma paljaid tallasid sütele.
  Angelica susises nördinult:
  - Sõnn pannakse kõigepealt kirve alla ja siis röstitakse! Ja kõigepealt praeti meid ja siis kirve all!
  Ja komsomolitüdruk naeris! Kuid siis tundis ta kurbust. Mulle meenus, et tema sõber võeti kinni. Sakslased riietasid neiu lahti ja hakkasid tema paljale rinda tuld tooma. Selline kohutav valu. Tüdruk karjus ja tema õrn nahk oli söestunud. Need on fašistid, kes osutusid fanaatikuteks. Nad isegi ei esitanud küsimusi, vaid süütasid vangi paljaste jalgade all lõkke. Lõpuks ei suutnud komsomolilane piinamist taluda ja suri valusasse šokisse.
  Angelica, mäletades seda, pritsis üle kuumade süte. Olümpiamängud ootasid teda. Sellel külatüdrukul on pargitud nahk ja te ei saa seda leeklambiga vastu võtta. Miks mitte supermani tüdruk? Olümpiamängudel näeb surnud Ameerika sõduri maha kukutatud basuoka kestaga. Ta tõstab ta jalaga üles ja viskab sülle. Ja ta trügib kõigest jõust sisse.
  Kest lendab ja tabab sunnitud hiinlasi. Palju kisa ja oigamist. Laipade mass. Ja ära lõigatud jäsemed.
  Olypiada laulis iidset laulu:
  - Ja samurai lendas maapinnale! Terase ja tule surve all!
  Tüdrukutel said lõpuks söed otsa. Nende graatsilised paljad jalad said sellest aru.
  Svetlana, nagu kõige õrnem neist, tõmbles ja hõõrus oma paljaid taldu, püüdes sügelust leevendada.
  Varasest lapsepõlvest paljajalu lumes jooksnud olümpial ei pööratud sellisele pisiasjale tähelepanu.
  Kangelastüdruk laulis:
  - Kujutage ette, et sukeldusime värske piima sisse... Tasu on tõeline asi!
  Ja sõdalane võttis jalaga katkise ja üsna raske plaaditüki. Seda paljaste tütarlapselike sõrmedega kõvasti kinni hoides keerutas ta seda ja lasi vaenlase poole. Kolm hiinlast langesid praeguse surma ohvriks, nende pead purustati.
  Angelica ütles vaenlast tulistades rahuloleva pilguga:
  - Oleme lahedad naised!
  Svetlana laulis põlenud või pigem kõrbenud jalgade sügeluse leevendamiseks:
  - Meie isamaal on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukit juhivad?...
  Nende jaoks on au väärtuslikum kui elu,
  Ta võib oma vastase kergesti tappa!
  
  Nad on sündinud võitma
  Et ülistada Venemaad sajandeid!
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad -
  Panin neile kohe sõjaväe kokku!
  Ja Svetlana hakkas kuulipildujast kritseldama. Ja ta tegi seda väga meisterlikult. Et kõik saaksid tunda, et see on Jumala sõdalane! Kui mitte Kõigevägevamalt, siis Marsilt kindlasti!
  Nataša tulistas ka. Koos Mirabelaga olid nad sunnitud taganema, korjates üles klippe surnud Ameerika sõduritelt. Tüdrukud kukkusid selili ja tulistasid jalgadega tagasi - nii läks neil paremini. Ja nad tegid seda täpselt. Hiina ja Aafrika vägede segu tungis tüdrukute kallale. Ja sõdalased peksid.
  Nataša laulis:
  -Maailm ei ole malelaud...
  Mirabela võttis selle lõigu üles, hävitades kollased ja mustad palgasõdurid.
  - Ja arvud ei ole ümmargune null!
  Nataša lisas lõigatud kollaste ja mustade reale:
  - Melanhoolia ründab meid!
  Mirabela tulistas Robin Hoodi täpsusega ja säutsus:
  - Ja hobune tormab tulle!
  Tüdrukud, tulistades vastu, taganesid miinivälja taha. Hiina ja Aafrika võitlejad sattusid maiuspaladele. Nad hakkasid plahvatama, nad kargasid püsti, kiskudes need laiali ja sellest sai verine segadus.
  Eemal paistsid mitu Panther-2 tanki. Nad tulistavad ja kardavad nina sisse pista. "Lõvi"-2 liigub edasi ja sülitab ka tuld. Ja siin on ninasarviku leegiheitja paak, mis ilastab, koos leegikimpudega.
  Kuid kõige kohutavam on "Sturmlev". Tema raketiheitja ei ole eriti kiire tulistamisvõimega, aga põrgulikult hävitav.
  Nataša sosistab:
  - Venelased, venelased - mitte rahulik saatus! Miks me vajame vaeva, et olla tugevamad?
  Tõepoolest, nad võitlevad Venemaast kaugel. Kuid on selge, et USA vallutanud Wehrmacht naaseb NSV Liidule survet avaldama. Ja ameeriklased on tüdrukutele nii armsad ja kallid.
  Nataša naelutab taas, tema tabamused panevad justkui kõrvitsad ja pead labida all lõhkema. Tüdruk saab šrapnellilt löögi jalga. Mu säärtel paisub sisselõige. Kaunitar krõmpsutas konti ja siristas:
  - Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab mao!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Kommunismi valgustav tee!
  Sel hetkel viskas Olympias kogu oma jõuga Shturmlevile granaadi. Ja nõukogude tüdrukutel lõpuks vedas. Soomustatud kork kukkus tagasi, nõukogude kingitus lendas otse laia tünni. Hetkeks külmus kõik. Ja siis see plahvatas. Tundus, nagu oleks aatomipomm maha visatud. Ja Saksa tankid hajusid eri suundades.
  Natsid vallutasid Toronto ja suutsid sügisel siiski põhja poolt sellele USA territooriumile siseneda.
  Ameeriklased andsid aeglaselt, kuid kindlalt järele. Nad andsid sageli alla ja püüdsid oma positsioone hoida.
  Kuid sakslased peksid neid nii maal kui merel.
  Nüüd hilissügisel ümbritsevad sakslased Philadelphiat. Nad võidavad ühe võidu teise järel ja möirgavad nagu põrgu.
  Gerda ja tema tankimeeskond on nagu alati parimas vormis. Ja hambaid kiristades, Ameerika tanke purustades laulab ta:
  - Tiigri küünised, terasest jõud,
  Purse...
  Me näeme natsismi kaugel,
  Tšingis-khaani Euroopast!
  Ja paljaste varvastega vajutab juhtkangi. Ja jälle tulistavad nad ameeriklasi.
  Siis Charlotte tulistab ja tema löögid on täpsed. Ja tema selja taha tuli Magda koos Christinaga.
  Nii et Philadelphia langes. Sakslased liiguvad edasi ja talveks on nad jõudnud New Yorki. Ja seal nad peksid vaenlast. Ja TA-500 pealt visatakse alla kümne tonni kaaluvaid pomme.
  Truman pakkus pärast seda, kui sakslased New Yorgi ja Washingtoni ümber piirasid, rahu. Vastuseks tingimusteta allaandmise nõue.
  Rünnak Washingtonile järgnes jaanuaris. Saksa püramiidtankid võitlesid.
  Rünnaku neljandal päeval garnison kapituleerus. Ja viis päeva hiljem USA kapituleerus.
  Nii lõppes sõda läänes... Õigemini, peaaegu lõppes. Sakslased jätkasid edasiliikumist, kuni vallutasid kogu Ladina-Ameerika...
  Vaherahu NSV Liiduga kehtis endiselt. Kolmas Reich seedis oma saaki ja moodustas uusi diviisi. Stalin alles taastas hävitatud majandust ja kogus jõudu.
  Tankiehituse vallas ei olnud NSV Liit kuigi edukas, luues vaid sõiduki T-54 ja vähesel hulgal tanke IS-4. Pikka aega polnud võimalik korralikku autot saada. Ja 20. aprillil 1953, kasutades ära asjaolu, et Stalin suri 5. märtsil, ründas Hitler uuesti NSV Liitu. Püüti saavutada ülemaailmne hegemoonia.
  Ilma Stalinita pidasid Nõukogude väed üsna nõrgalt vastu. Ja jõud olid ebavõrdsed. Lisaks astusid sõtta nii Jaapan kui Türkiye.
  Kuu aega hiljem piirasid Saksa püramiidtankid Moskva ümber ja vallutasid Kaukaasia. Ja kolm kuud hiljem olime juba Uuralites. Paraku on jõud liiga ebavõrdsed. Pealegi on erinevusi NSV Liidu juhtkonnas.
  Ühesõnaga, pärast viit kuud kestnud sõda okupeerisid NSV Liidu lõpuks Kolmas Reich ja Jaapan.
  Siis tundus, et inimkond on lõpuks leidnud ühtsuse. Kuid maailmas on kaks suurriiki - Kolmas Reich ja Jaapan. Ja Hitler alustab 20. aprillil 1956 uut sõda. Ründab Jaapanit.
  Ja tüdrukud osalevad lahingus. Gerda on nõid, kes ründab samuraid.
  Ja tüdrukud Punaarmeest. Nataša, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Ja nii edasi. Kõiki neid tüdrukuid ühendab üks joon - nad võitlevad paljajalu ja bikiinides.
  Ja nad teevad seda väga tõhusalt. Nad purustavad Jaapanit...Sakslaste ja koalitsiooninuia löökide all jooksevad ja taganevad samurai.
  Gerda ja Charlotte võitlevad koos püramiidikujulisel tankil. Tüdrukud tulistavad jaapanlasi, lõhuvad autosid ja laulavad:
  - Oleme super, super meistrid! Ja me purustame kõik vead!
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu, tabas Jaapani autot ja kahises:
  - Olen sõdalane, arvuti peas!
  Charlotte tulistas ka, lõikas samurai auto lahti ja kilkas:
  - Ja mu ümbrus, olgu need kõige säravamad ja lahedamad!
  Ja ka seda, kuidas ta keelt näitab!
  Tüdrukud hävitavad Jaapanit... Samuraid kaotavad kolooniaid, laevu ja tanke.
  Jaapani tehnoloogiat ei saa võrrelda Saksa tehnoloogiaga. Ja natsidel on rohkem sõdureid. Nii et nad edenevad üsna edukalt. Ja samuraid ei tee muud, kui rõõmustavad ja paljastavad hambaid. Täpsemalt on nad kurvad, aga ikka paljastavad hambad.
  Mitu kuud kestnud võitlused ning Hiina, Indohiina ja teised maad vallutati tagasi. Natsid maabusid ka Jaapanis endas.
  Seal läks lahti lahing ja natsid kasutasid tuumarelvi. Ja nii palju hävingut ja hävingut.
  Jah, samurail ei vedanud! Nad langesid sellise klubi alla. Täielik lõpp!
  Ja üldiselt tundub kõik äärmiselt naljakas.
  Nõukogude tüdrukud panevad samurai põlvili ja sunnivad neid oma paljaid jalgu suudlema.
  Kaunitarid mäletavad, kuidas natsid nad alt vedasid. Ja see on väga lahe.
  Alenka ja Nataša laulavad:
  - Hävitamine on kirg, ükskõik milline jõud! Võimud on alati teiste inimeste verd joonud! Noh, armastus valitseb südames!
  Ja samamoodi tabasid nad samuraid. Ja kui nad vajutavad, ja kuulipildujatega, niidavad nad liini maha.
  Aga Tokyo oli juba langenud... Sõda kestis kuus kuud ja lõppes Wehrmachti võiduga.
  Ja 1. jaanuaril 1957 ründasid sakslased Türgit ja alistasid ka selle. Pärast seda arvati kõik teised maailma riigid Kolmanda Reichi koosseisu.
  Ühtse impeeriumi moodustamine viidi lõpule. Juba 1947. aastal lendasid sakslased kosmosesse ja 1958. aastal, 20. aprillil, maandusid Kuule. Nii algas kosmose laienemise ajastu. Hitler suri 1959. aastal, kaks päeva oma seitsmekümnendast sünnipäevast puudu.
  Vahetult enne seda viidi läbi rahvahääletus monarhia loomise üle ja füüreril õnnestus määrata pärija. Temast sai üks Hitleri paljudest poegadest, kes saadi kunstliku viljastamise teel.
  Fašistlik režiim oli julm, kuid tõi Maale korra. Järk-järgult sai üha rohkem inimesi impeeriumi kodakondsuse.
  Plaanipäraselt arenedes ja teaduse saavutusi kasutades lahendas Maa järk-järgult nälja, epideemiate ja tööpuuduse probleemi.
  Sündimust kontrolliti ja kuritegevusega võideldi edukalt. 1974. aastal lendasid inimesed Marsile. Ja aasta hiljem Veenusesse. Aastal 1979 Mercuryle. Aastal 1980 Jupiteri kuudele. Ja 1987. aastal maandusid nad kaugeimale planeedile Pluutole. Kosmoseuuringud olid käimas.
  2000. aastal andis Saksamaa ja kogu planeedi Maa keiser Friedrich Kolmas ja Hitleri poeg Kolmanda Reichi kodakondsuse kõigile planeedil Maa elavatele inimestele. Ja kuulutati välja kõigi rasside ja rahvaste formaalne võrdsus.
  Ja 2017. aastal algas esimene tähtedevaheline ekspeditsioon teistesse maailmadesse.
  2019. aastal mõrvati Frederick Kolmas ja uueks keisriks sai Franz. Tema valitsusaeg oli lühike. Kaks aastat hiljem toimus sõjaväeline riigipööre ja Hitleri dünastia lõpuks langes. Ja vabariiklased tulid võimule.
  Teatati demokraatia ja mitmeparteisüsteemi taaselustamisest. Natsism hääbus järk-järgult.
  2030. aastal kutsus ta üles valima inimvõimu kõrgeima koordinaatori. See oli Alenka, sõdalane-nõid, kes oli juba üle saja aasta vana. Kuid tüdruk ei vananenud üldse ega muutunud aastate jooksul. Alati lihaseline ja noor, värske ja ilus.
  Ta andis käsu hävitada kõik Adolf Hitleri mälestusmärgid ja põletada tema portreed.
  Pärast seda jätkas Alenka oma laienemist kosmosesse... Saja aasta jooksul asusid inimesed elama üle poole galaktikast.
  Siis puhkes sõda fluori hingava tsivilisatsiooniga. Aga see pole üldse nii hirmus. Maalased, kellel oli arenenum tehnoloogia, võitsid.
  Ja paari sajandi pärast sai kogu galaktika inimeseks ja mitmest naabergalaktikast.
  Ja nüüd veel sada aastat ja nad avastasid viisi ajas rännamiseks. Ja tooge inimesed nende minevikust välja enne, kui nad surevad. Ja siis asendage need biomudelitega.
  Nii viidi Hitler enne tema surma välja ja transporditi tulevikku. Seal toimus kohus kõigi aegade ja rahvaste suurima diktaatori üle. Nad otsustasid mõista ta süüdi koletutes kuritegudes ja mõista talle miljard aastat vangistust, kuna humaanses ülitsivilisatsioonis ei saa surmanuhtlust eksisteerida.
  Hitler noorendati, muutes ta umbes kolmeteistaastaseks poisiks ja saadeti kolooniasse, kus vangistati teisi natsikurjategijaid, kellest said samuti lapsed.
  Seal nad õppisid, töötasid, elasid trellide taga.
  Hästi käitunutele anti kergemad tingimused: viidi ekskursioonidele ja pakuti luksuslikku sööki. Noorte vangide elu oli hea: eraldi kambrid gravitatsioonikaameratega, vannitoad ja arvutid, jõusaalid ja vaba aeg.
  Tõsi, vaba aega oli vähe ja pidin tegema füüsilist tööd - kurjategijate tegevusteraapiat. Kuid see pole noorte kehade puhul hirmutav.
  Adolf Hitler oli poiss ja ei kasvanud suureks. Kuid samal ajal olin füüsiliselt terve, tundsin end suurepäraselt, mul oli suurepärane laud. Vangidel on ka inimõigused.
  Aeg-ajalt viidi endine füürer hea käitumise eest tähelaevadele ja lubati külastada teisi maailmu.
  Aja jooksul tegevusteraapia vähenes ning lõbu ja mänguaeg suurenes.
  Möödusid sajandeid. Inimkond on levinud üle kogu universumi. Ja lõpuks järgnes amnestia ja füürer vabastati. Erinevalt paljudest ohvritest ei kannatanud ta üldse. Uus suur sõda oli just alanud teisest universumist pärit liblikate tsivilisatsiooniga ja endine füürer astus vabatahtlikult armeesse. Ja tema komandör oli võluv Gerda, kes, nagu kõik inimliku universaalse impeeriumi elanikud, oli surematu ja igavesti noor.
  
  
  PEASEKRETÄR SHELEPIN
  Ajalugu on pisut nihkunud ja Leonid Iljitš Brežnevi mõrvakatse toimus 1965. aastal ja osutus edukaks. Noorest KGB esimehest Shelepinist sai peasekretär. Praegu jäi Kosõgin peaministriks. Shelepin asus kruvisid pingutama ja asju korda seadma. Tööpäeva pikendati ja kehtestati karmimad karistused, sealhulgas vangla tööle hilinemise ja töönormide mittejärgimise eest.
  Stalin rehabiliteeriti ja isikukultus taastati. Ja palju muid näiteid kruvide pingutamisest. Võitlus joobeseisundi vastu ja Kosõgini reform.
  Ja siis hinnareform.
  NSV Liit arenes Brežnevi ajal veelgi kiiremini kui tegelik ajalugu ning Šelepin, ühendades turumajanduse elemente ja karmi stalinlikku piitsa, saavutas märkimisväärseid tulemusi. Lisaks kehtestas Shelepin sündivuse langust silmas pidades karmid maksud poissmeestele, lastetutele ja ühelapselistele peredele. Abort keelati ja rasestumisvastaseid vahendeid praktiliselt ei müüdud.
  Lastetoetused on tõusnud.
  See tõi kaasa ka sündimuse suurenemise, eriti NSV Liidu Venemaa piirkondades. Rahvastiku juurdekasv oli palju suurem kui päris ajaloos.
  Shelepin suurendas ka oma sõjalist potentsiaali, edestades USA-d nii tuumaenergia kui ka tavarelvade osas. Ja oli ka Vietnam... USA autoriteet maailmas langes ja riigi sees tekkisid kolossaalsed raskused.
  Algas pingelanguse poliitika... Sellega kaasnes NSV Liidu kiirem majanduskasv. Shelepini karm juhtimine andis paremaid tulemusi kui Brežnevi loid stiil. Ja rahvaarv kasvas kiiremini...
  NSV Liit tungis üha enam Aafrikasse ja saatis 1979. aastal väed Afganistani.
  Ja 1980. aasta Moskva olümpiamängud olid kolossaalne triumf! Rohkem kui sada viiskümmend Nõukogude olümpialast pälvisid kulla.
  Ja siis ründas Nõukogude armee ja Iraan, kus Khomeni võimu haaras.
  Nad alistasid iraanlased üsna kiiresti, kuid said siiski osa kaotusi.
  Osa Iraanist sai NSV Liidu osaks. Seal, kus elas etnilised aserbaidžaanlased, ühinesid nad Aserbaidžaaniga. Türkmenistan sai osa ja kurdidest sai pärast referendumit Nõukogude sotsialistlik vabariik.
  NSV Liit laiendas oma piire esimest korda pärast 1945. aastat. Osa Iraanist sai Iraagiks ja Saddam Hussein ühines Varssavi paktiga.
  Seejärel sisenes Põhja-Afganistan koos usbekkide ja tadžikkidega NSV Liitu.
  Siis oli sõda Pakistaniga - NSVL ja Indiaga. Suur territoorium vallutati.
  Mõni aasta hiljem korraldati rahvahääletus ning Pakistan, aga ka Lõuna-Iraan ja Afganistan said NSV Liidu osaks.
  Jugoslaavias puhkes kodusõda ja selle okupeerisid ka Nõukogude väed ning seejärel Albaania. Pärast seda ühinesid need riigid ka Varssavi paktiga.
  USA oli kriisis, eriti Reagani ajal. Mustanahaliste ja teiste värviliste seas olid massilised rahutused. Majandus langes veelgi.
  Veel 1977. aastal võttis NSV Liit vastu uue põhiseaduse, mis muutis NSV Liidu esimehe ametikohaga esindatud valitsemisvormi autoritaarsemaks. Ja vabariikide eraldumine liidust on keelatud.
  Ja 1988. aastal toimusid Nõukogude impeeriumi ajaloos esimesed presidendivalimised!
  Muidugi võitis need Shelepin... Peaaegu sajaprotsendiliselt skoorides. NSV Liit jõudis oma arengu haripunkti. 1990. aastal vallutasid Iraagi väed Kuveidi, Saudi Araabia, Brunei, Araabia Ühendemiraadid, Omaani...
  Nafta hind on järsult tõusnud...
  USA kriis on süvenenud. Uus president Bush oli sõna otseses mõttes saatuse löökide all. Mustanahalised mässasid... Ja pärast Bill Clintoni valimist 1992. aastal jagunesid USA täielikult...
  Seal algas kodusõda ja tapatalgud.
  1993. aastal võitis Shelepin taas NSV Liidu presidendivalimised.
  1995. aastal okupeerisid Nõukogude väed Alaska ja kuu aega hiljem korraldasid seal referendumi NSV Liiduga ühinemise kohta...
  Nii täitus veel üks unistus - tagastada Alaska, loomulikult, rumalalt müüdud, Venemaale.
  Kõik näis kulgevat plaanipäraselt... 1997. aastal okupeerisid Nõukogude väed Soome ja korraldasid seal rahvahääletuse NSV Liitu arvamise kohta. Nii organiseeriti järjekordne Nõukogude vabariik.
  See oli siiski ebaviisakas!
  Siis olid Saudi Araabias veel lahingud, kui puhkes islamistide mäss, kuid need suruti kiiresti maha.
  1998. aastal valiti Shelepin kolmandaks ametiajaks.
  NSV Liit ründas Türgit, eriti pärast NATO kokkuvarisemist. Ja ta lisas ta oma meeskonda.
  Aastal 2000 elas Shelepin lõpuks pika ja sündmusterohke elu, valitses NSV Liitu 35 aastat - alistades Stalini varasema tulemuse ja suri.
  Võimusüsteem oli üsna stabiilne ja autoritaarne. Aseesimees päris volitused kuni uute valimisteni. Ja sellest sai Gennadi Zjuganov. Kes tegi hea riistvarakarjääri.
  NSVL ei viinud mõnda aega konfiskeerimist läbi... Pärast kriisi astus Euroopa ise KMEA ja Varssavi pakti.
  Kuid suhted Hiinaga on halvenenud. Rivaalitsemine muutus tugevamaks.
  NSV Liidus endas jäi sündimus tänu demograafilisele poliitikale väga kõrgeks. Kuid see tõi kaasa ülerahvastiku ja toidupuuduse.
  Plaanimajandus oli juba niigi pidevalt defitsiidis. Ja kuigi tööstuses võimaldas tehnoloogia areng ja uute tehaste ehitamine kaubapuuduse vastu kuidagi võidelda, on põllumajanduses sundmeetodite ja traktorite abil mahtude suurendamine palju keerulisem. Põllumajandust pole nii lihtne parandada.
  2003. aasta valimistel valiti Zjuganov enam kui üheksakümne üheksa protsendiga. Aga probleeme oli... Eriti toiduga.
  Ja seda pole kuskilt osta - Euroopa on muutunud sotsialistlikuks, USA on kodusõjast haaratud. Brasiilias ja Argentiinas ei saa palju. Muidugi on probleeme.
  NSV Liit sattus väikesesse toidukriisi. Mis muutus peagi krooniliseks, kuid 2008. aastal valiti Zjuganov taas presidendiks. Diktaatori positsioon osutus stabiilseks. Aga toidupuudus läks teravamaks... 2011. aastal vähendati NSV Liidus lastetoetusi ja taas legaliseeriti abort.
  Nad hakkasid võitlema väga kõrge sündimuse vastu, eriti NSV Liidu moslemipiirkondades. Samal ajal sõdis Nõukogude sõjamasin Aafrikas ja tõrjus Taevaimpeeriumi Indohiinast välja. 2013. aastal valiti Zjuganov uuesti tagasi.
  Kuid seekord oli protsent veidi madalam. NSV Liidu sees süvenes soov demokraatia järele. Inimesed tahtsid rohkem vabadust. Zjuganov soovitas:
  - Lubame paar mängu!
  Ja veel kaks tegelikult registreeritud: LDPSS ja SDPSS. Nad hakkasid mängima demokraatiat. Zjuganov andis meediale veidi rohkem vabadust.
  2018. aasta valimistel võitlesid Zjuganovi vastu kaks kandidaati: Ksenia Sobtšak ja Vladimir Žirinovski. Esimest korda toimusid valimised alternatiivsetel alustel. Ja ootamatult kaotas Zjuganov napilt noorele Ksenia Sobtšakile - kes sai kakskümmend üheksa protsenti häältest -, sundides peaaegu teise vooru.
  Pärast seda olid kõik veendunud, et NSV Liidus on demokraatia. Teleekraanidele ilmusid alasti tüdrukud ja verised märulifilmid.
  Välispoliitikas halvenesid suhted NSV Liidu ainsa tegeliku konkurendi Hiinaga. Miks ei võiks kaks lindu samal planeedil läbi saada?
  USA on sügavas languses ega saa olulist rolli mängida. Ja Alaska on Nõukogude. Kõik on nii peatatud...
  NSV Liidus on endiselt puudus ja toidukriis, kuigi sõjatööstuskompleks töötab väga hästi.
  Ja nüüd, 2023. aastal, toimuvad Venemaal uued presidendivalimised... Veelgi demokraatlikumad ja need võidab ootamatult... poksi maailmameister Sergei Kovaljov. Aga see on juba teine lugu!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV - VENEMAA PRESIDENT
  Ajaloo ühes alternatiivses arengus, 1996. aasta valimistel, saavutas kolmanda koha mitte Lebed, vaid Vladimir Žirinovski. Põhimõtteliselt ootasid kõik seda tegelikus loos.
  Kes oleks võinud pärast Lebedi juhitud KRO läbikukkumist parlamendivalimistel arvata, et ta Venemaa presidendivalimistel nii tugevalt esineb? Kuid Žirinovski sai toona siiski karmi konkurentsi tingimustes teise koha ja tal oli vähemalt kümme protsenti. Niisiis... Igas võidus ja kaotuses on osa juhusest ja õnnest.
  Nagu Zelenski triumf Ukrainas, Lukašenka Valgevenes ja Putin Venemaal. Nii nagu Žirinovski enda edu 1993. aastal.
  Siis aga läks Luige jaoks asi hullemaks. Lisaks võttis Žirinovski teledebattidel kõva sõna, ähvardas Jeltsini üles puua ning ütles, et riigiduuma kuuletub ainult temale. Ja ta võrdles end väga soodsalt Hitleriga - meenutades selle suure diktaatori saavutusi!
  Kuidas seitsme aastaga kasvas majandus kaks ja pool korda, tööpuudus kadus ja sündimus kasvas poolteist korda. Kuritegevus on vähenenud kolm korda. Ja see saab olema ka Žirinovski ajal! Mis puutub kõigesse muusse, siis Žirinovski ei korralda genotsiidi ega võitle USAga! Ja tuumarelvad kaitsevad teid igasuguse agressiooni eest!
  Kõik see liideti ja Žirinovski saavutas viisteist protsenti, saades suure ülekaaluga kolmanda koha.
  Ja Jeltsini ridades valitses paanika: nad olid valesti arvutanud. Mida teha? Nad püüdsid Žirinovskit enda poolele võita. Kuid kommunistid lubasid Vladimir Volfovitšile palju enamat: talle isiklikult julgeolekunõukogu sekretäri ja presidendi abi sõjalistes küsimustes ning veel viis ametikohta valitsuses. Sealhulgas välisminister Mitrofanovile ja siseministri koht Abaltsevile.
  Muidugi ei saanud Jeltsin nii palju lubada. Liiga paljude postituste eest on juba makstud.
  Jeltsini meeskonda suudeti kutsuda vaid viienda koha saanud Lebed, kuid Javlinski oli mõlema presidendikandidaadi vastu.
  Ja siis sai Jeltsin emotsionaalsete rahutuste ülekoormusest südamerabanduse. Pole jõudu tõusta ja revolutsiooni läbi viia.
  Ühesõnaga, Zjuganov võitis teise vooru ja toimus võimuvahetus. Ja inauguratsioon langes kokku tšetšeenide poolt vabariigi pealinna Groznõi rünnakuga.
  Kuid võitlejad jäid lõksu. Suurem osa neist hävitati Groznõi rünnaku käigus. Pärast seda palusid Yandarbijevi juhitud võitlejad taas armu. Kuid Žirinovski nõudis sõja jätkamist. Ja Zjuganov kiitis selle heaks. Sissisõda kestis mitu aastat, kuid siis vaibusid terroristid tasapisi välja. Venemaal kommunistide ajal algas tõus, majandus hakkas kiiresti arenema.
  Kavandatud meetodite ja turuelementide kombinatsioon andis muljetavaldavaid tulemusi. Ja majandus kasvas kiiresti. Zjuganov valiti kergesti järgmiseks ametiajaks ja muutis seejärel põhiseadust, mis võimaldas tal piiramatu arv kordi presidendiks kandideerida. See oli rahvahääletusel kirjas. Ja 2004. aastal Žirinovski arreteeriti ja tema partei keelustati. Zjuganov tegeles oma poliitiliste vastastega. Suhted läänega on üsna pingelised. Ja 2014. aastal vallutas Venemaa ka Krimmi. Selle tulemusena algas külm sõda uuesti. Ja Venemaa sattus sanktsioonide alla. Kuid Zjuganov hõlmas Venemaa koosseisu ka Kagu-Ukraina. Ja laiendas impeeriumi. See põhjustas kokkupõrked. Pärast Trumpi võimuletulekut muutus olukord veelgi keerulisemaks. Venemaa on pidanud sõda Süürias ja rajanud baasi Venezuelasse. Olukord oli tuumasõja lävel. Siis pakkus Lääs võimalust kommunistid võimult kukutada.
  Kuid lihtsalt Zjuganovi eemaldamisest on vähe kasu. Sa pead oma mehe sisse panema. Ja siis esitati Nataša Sokolova 2020. aasta presidendivalimisteks!
  Nataša Sokolovskaja on selline tüdruk, kes suudab alistada iga vastase. Ja ta ei anna kunagi alla. Et mingi vanamees Zjuganov on tema vastu. Kes on selgelt haige ja on rääkinud sama juttu juba kakskümmend viis aastat.
  Ja siin on intriig. Pealegi on Nataša Zjuganovist nelikümmend aastat noorem ja väga ilus!
  Ja Venemaa majandus on jälle kriisis ja toodetakse palju ebavajalikku kaupa. Nataša on sõdalasena ka Vene Föderatsiooni kangelane. Muidugi suudab ta võistelda vana, haige, igava diktaatoriga. Pealegi muutus Zjuganov liiga konservatiivseks ja pigistas erakauplejaid, nii et paljudest asjadest oli puudus. Eriti kui erakaubandus maha suruti. Isegi või ja seep muutusid haruldaseks ning paljude toodete kupongid ilmusid uuesti. Zjuganov sai vanemaks saades üha tulisemaks kapitalismi vaenlaseks.
  Ja ta nõudis rohkem sotsialismi!
  Nataša Sokolovskaja lubas tagastada kaubakülluse madalate hindade, konkurentsi ja eraomandiga. Ja üldiselt tagastage tõeline demokraatia, sealhulgas nuku üleandmine! Noh, rahvas, kes oli väsinud tsensuuri türannia puudumisest ja mida meedia kontrollis, toetas seda kõike tuliselt. Ja Nataša kogus kergesti kaks miljonit allkirja! Ta läks lahingusse loosungite all: "Ole vaba ja saa rikkaks!"
  Tüdruk oli väga sõjakas ja tuli miitingule ainult bikiinides ja paljajalu.
  Kaunitar sirutas paljaid kontsi:
  - Viime komissarid tehastest ära! Iga tehas kuulugu töölistele! Ja maa on talupoegade päralt!
  Ja ta on väga vinge tüdruk! Ja tema lihased on nagu valatud teras.
  Ja kuidas ta laulab;
  Olen rahu ja sõja pistrik,
  Kõige säravama tähe all sündinud...
  Isamaa ustavad pojad -
  Armastus - suurepärane, tõeline!
  
  Loome ilusa maailma,
  Milles on nüüd õnn...
  Laske keerubi päikesel särada,
  Püha, ülendatud Venemaa!
  
  Me saavutame oma unistused
  Universumis ei saa olema ilusamat asja!
  Poiss tõstab mõõga ja sina,
  Olgu õnn teie koht!
  
  Ja universumi ilus,
  Minu suurel Isamaal on aeg särada!
  Kuigi tüdruk jookseb paljajalu,
  Uskuge mind, me elame varsti kommunismi all!
  
  Kõrgete mägede ilu majesteetlikkus,
  Ja kuldsed stepid koos lõhnava vaibaga!
  Pühime prügi universumist minema
  Uskuge mind, me ei kahetse oma elu!
  
  Ja kõik maailmas saab korda,
  Kommunism võidab ju igal pool!
  Kellel peitel käes,
  Kes eelistab kuulipildujat ja kuule!
  
  See, mida me teeme, kestab igavesti,
  Ehitame Marsil nalja tehes linnu!
  Slaavlased on kohutavalt võimsad,
  Me ütleme maailma inimestele - tere!
  
  Veri, mis voolab, on külvamiseks,
  Millele kasvavad armastuse seemned!
  Olgu see hea kõigile alammaailmas,
  Ära ole lihtsalt papagoirüütel!
  Pärast selliseid laule saab tantsida, hüpata ja hüpata palja jalaga. Ja tüdruk on üldiselt imeline ja superklass! Siin rebis ta paljaste varvastega Zjuganovi portree.
  Kommunistid möirgavad ja rahvas rõõmustab: kõik tahavad muutusi! Demokraatiat on rohkem nii majanduses kui ka poliitikas.
  Et saaks meedias diktaatorite ja finantssuurmeeste üle nalja visata. Ka Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei sai inimeste poolt vihaseks. Nad meenutasid nostalgiaga Jeltsini aegu, mil poed olid kaupa täis ning televisioonis näidati alasti naisi ja huvitavaid poliitilisi saateid. See oli nii hea!
  Paljudele jäi meelde huvitav poliitika ja rahutu parlament. See pole nii nagu praegu - kui duumas on ainult kommunistid ja nad hääletavad kogu aeg poolt!
  Kõik olid Zjuganovist väsinud ja inimesed, kes elasid aina halvemini, soovisid muutusi!
  Kaunis Nataša Sokolova lubas seda! Et tuleb muutusi ja uusi saavutusi. Et venelased mitte ainult ei lenda esimestena Marsile, vaid elavad ka paremini kui USA-s. Ja et ta liigutab mägesid! Ja mäed sulavad ja metsad põlevad!
  Nüüd aga käib juba valimiskampaania. Tüdruk kogub hoogu. Ja isegi kriuksub:
  - Ma olen nagu Gagarin! Ja lubab kullamägesid!
  Ja kuidas see hüppama hakkab. Ühesõnaga, valimised toimusid ja uueks presidendiks sai Nataša Sokolovskaja!
  Zjuganov sai südamerabanduse! Ja Nataša soovitas:
  - Loome Ameerikaga ühtse osariigi!
  Ja korraldati referendumid ja tekkis ühine impeerium!
  Siin see muinasjutt lõpeb ja palju õnne neile, kes kuulasid!
  TSAAR ALEKSEI NIKOLAJEVITŠ - SUUR
  Teine AI, kui 5. jaanuaril 1905 tehti katse tsaar Nikolai II kallal. Ja vaid mõnest sentimeetrist ei piisanud, et keisrit tabaks kopsakas. Aga kui natukenegi... Tsaar suri ja tema poeg Aleksei Nikolajevitš Romanov sai nimeliselt monarhiks. Ja tema alluvuses määrati regendiks Nikolai Aleksandrovitš Romanov. Erakordse intelligentsiga mees, sitke ja tahtejõuline.
  Uue keisri esimesed sammud olid Kuropatkini asendamine Brusiloviga ja Roždestvenski Nebogatoviga.
  Venemaa positsioon sõjas Jaapaniga oli raske. Port Arthur on juba langenud. Kuid jõud Mandžuurias on endiselt märkimisväärsed. Lisaks tõusis Vene vägede kvaliteet koos valitud rügementide saabumisega Venemaa Euroopa osast.
  Kuid jaapanlased, vastupidi, panid eelmistes lahingutes ja Port Arturi lähedal maha oma parimad rügemendid.
  Nii et Kuropatkinil olid Mukendi lahingus kõik võimalused. Ainult Kuropatkin ise oli tähtsusetu komandör.
  Kuid Brusilov on tõesti suurepärane sõjaline talent. Ja valmis võitlema ligikaudu võrdse tugevusega vaenlasega. Kuid vene sõduritel on parem vintpüss kui jaapanlastel ja väed ise on paremad.
  Brusilov valmistus lahinguks hästi. Kattis ääred ja asus kaitsesse. Ja ta tugevdas ennast. Tema lahinguplaan oli lihtne: kulutada jaapanlased kaitses maha ja siis, kui nad on kurnatud, lahendada asi ühe vasturünnakuga.
  Brusilov on muidugi strateeg, aga Kuropatkin mitte.
  Ja lahing algas veebruaris ja kestis kaks nädalat. Muuhulgas oli Brusilovil oskusteave, terve pataljon ilusaid tüdrukuid. Ta värvati kiiruga vallalistest meestest ja noortest kaunitaridest, treeniti kuu aega ja visati lahingusse.
  Kõige huvitavam on see, et kõik tüdrukud olid paljajalu. Ja see andis neile Emakese Maa jõudu ning muutis nad kuulide ja mürskude suhtes haavamatuks.
  Tüdrukuid juhatasid Anastasia Orlova ja tema neli abilist: Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana.
  Kaitse alla võtnud ja kaevikud kaevanud, ootavad tüdrukud jaapanlasi... Ja siis roomavad samurai jämedates kettides sisse. Suurtükivägi hakkab tulistama.
  Ja tüdrukud võtsid Mosini püssi pihku. Ja laseme eemalt jaapanlaste pihta.
  Nad on teravad sõdalased, paljud neist on Siberi jahimehed. Nad võitlevad paljaste jalgadega, hoolimata veebruarist, lühikeste seelikute ja lahtise kõhuga.
  Nad teevad lasku ja laulavad omaette:
  - Venemaa on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Meie suur kuningas on lihtsalt Aleksei,
  Sa oled väärt poeg, tead Nicholast,
  Ja süda on isegi tõesem kui mõistus!
  Sõdalased tulistavad täpselt ja löövad jaapanlased eemalt välja.
  Anastasia tulistab ja ütleb:
  - Isamaa jaoks ilus unistus!
  Järgmisena tulistab Nataša, lööb jaapanlase välja ja karjub:
  - Meie püha Venemaa jaoks!
  Zoya tulistab, lööb vaenlase maha ja susiseb:
  - Ei, vaenlasel on võimalus!
  Ta laseb täpselt ja Augustine:
  - Tulevastele põlvedele!
  Punch ja Svetlana löövad maha kaks jaapanlast:
  - Pühade nimede eest!
  Sõdalased on ütlematagi selged: tõesti lahe!
  Ja jaapanlased hiilivad suurte kaotustega. Kuigi nad lähenevad. Aga tüdrukud tulistavad täpselt ja vahetpidamata. Nad tulistavad ja tulistavad. Nad tulistavad ja tulistavad. Ja nad ei vea mind alt. Ja kui samurai väga lähedale jõudis, hakkasid tüdrukud paljaste jalgadega granaate loopima. Ja nad demonstreerivad oma paindumatust.
  Ja paljad jalad loobivad samuraile surmavaid asju. Ja nüüd on jaapanlased taandumas. Nende impulss nõrgeneb. Ja kui nad lähenevad, kohtuvad sõdalased saabelide ja tääkidega. Nad lõpetavad viimase samurai.
  Ja nad laulavad väga entusiastliku ilmega.
  Olles jaapanlased kaitses kurnanud, alustasid Brusilovi juhitud Vene väed otsustavat pealetungi ja ajasid jaapanlased lõunasse. Brusilov tegutses erinevalt Kuropatkinist otsustavalt ja sõitis samuraid peatumata. Ja tal õnnestus Port Arthur kohe vallutada, otse vaenlase õlgadele.
  Anastasia Orlova kotkaspataljoni paljajalu tüdrukud tungisid linna.
  Nad tormasid läbi Port Arturi ning tulistasid ja viskasid vaenlast paljaste varvastega granaate.
  Ja nad purustasid jaapanlased saablitega. Mida nad arvasid, et võtsid Port Arturi riigireetmise teel? Aga siin on kurat kaks! Vene sõdurid vallutavad selle linna tagasi.
  Ja kui meie naised kaklevad! See tähendab üldiselt, et nad ei vea teid alt!
  Ja nad lõikasid jaapanlased maha.
  Ja vangid on sunnitud põlvitama ja naiste paljaid tolmuseid jalataldu suudlema.
  Nad muutuvad sõnakuulelikuks ja neile isegi meeldib.
  Üks samurai mitte ainult ei lakkunud Nataša taldu keelega, kuni need särama läksid, vaid tõusis ka kõrgemale. Tüdruk lubas tal naiselikkuse teemanti keelega ravida.
  Pärast seda nurrus ta nagu kass.
  Sõdalased tegid suurepärast tööd. Ja nüüd aetakse vangide kolonne minema. Kuhu on kadunud Jaapani võitlusvaim?
  Port Arthur kukkus. Ja siis kolis Brusilovi Vene armee Koreasse.
  Ja Anastasia pataljon jookseb ette. Nad haaravad teel samuraid ja tüdrukud sunnivad nad põlvili.
  Ja nad suudlevad oma tolmuseid kontsi ja päevitunud sääri.
  Võitlevad sõdalased. Ja naljakas.
  Üles hüpates ja paljaste varvastega kettaid visates Anastasia küsis Natašalt:
  Kas võidelda on lahe?
  Blond tüdruk vastas ausalt:
  - Nii hästi kui see saab?
  Anastasia pilgutas silma:
  - Mis tunne on, kui kasutate oma kiisu peal keelt?
  Nataša vastas siiralt:
  - Lihtsalt super!
  Nii hävitasid nad veel ühe Jaapani pataljoni. Nad sidusid vangid kinni.
  Mispeale andsid nad palja jala varvastega korralikud ploomid nina peale!
  Ja tüdrukud purustavad samuraid ja Brusilovi armeed, kõik läheb edasi ja edasi ja suurendab hoogu.
  Vene armee jõudis Lõuna-Koreasse. Ja vallutas poolsaare.
  Osa Vene eskadrillist lasti Port Arturis läbi. Ja vene insenerid hakkasid laevu tõstma ja taastama.
  Vaatamata samuraide täielikule lüüasaamisele maismaal, sõda siiski jätkus. Merel olid jaapanlased tugevamad. Siis aga tuli Nebogatov. Teel juhatas ta eskadrilli osavamalt Port Arturisse. Ja nii tugevdati Vene armaad. Siia lahkus ka eskadrill Mustast merest.
  Nebogatov jäi jaapanlastele jõu poolest alla, kuid mitte liiga palju. Tegelikkuses pole Vene laevade kvaliteet halvem. Neid on paar vähem. Kuid kestad on soomust läbistavamad.
  Nebogatov läks merele. Togo andis lahingu. Kuid selgus, et kõik vene mürsud ei plahvata - püssirohi on toores! Niiskus on kõrge.
  Kuid Nebogatov pööras eskadrilli õigel ajal Port Arturi poole tagasi ega kaotanud ühtegi laeva.
  Pidime aega kulutama mürskude vahetamisele ja jõudude täiendamisele. Kuni eskadrill saabub Mustalt merelt.
  Sõda venis, nagu ka selle kulud. Mõlemad pooled tahtsid rahu sõlmida. Kuid jaapanlased on endiselt merel domineerival positsioonil.
  Kuid kestad on välja vahetatud ja Musta mere laevastik on üles tõstetud. Ja samal ajal tõmbasid end üles ka paljajalu tüdrukud.
  Ja laev tüdrukutega liikus täie hooga lahingusse. Bikiinides paljasjalgsed tüdrukud hüppasid püsti ja tiirutasid ümber relvade. Nad sihtisid oma relvad ja tulistasid.
  Kaunitarid tulistasid ja lõikasid Saksa laevu maha. Nad tegid seda metsiku raevuga. Sõdalased olid väga seksikad ja musklis. Mitte miski pole nendega võrreldav. Jaapanlased ei saa selliste tüdrukutega võidelda.
  Ja torud kukuvad alla.
  Ja sõdalased hüppavad püsti ja karjuvad:
  - Oleme superklassi tüdrukud!
  Ja nad näitavad oma keelt! Ja nad tulistavad end maha, lubamata samurail põgeneda. Nad reageerivad agressiivselt. Kuid nad saavad kaunitaridelt vastuse. Jaapani ristleja juba upub. Ja tüdrukud hüppavad püsti ja raputavad paljaid jalgu. Nad on nii suured varastajad. Mida miski ei saa peatada.
  Sõdalased tüdrukud võitlevad ja hüppavad. Ja nad tulistavad samurai mürskudega alla. Ja samal ajal nad ikka kiljuvad.
  Nataša hüüab:
  - Suur tsaar Aleksei! Ta saab olema väga tark!
  Zoya, muigates ja tulistades, lisas:
  - Ta on maailma targem! See saab olema väga imeline!
  Nii laulis jaapanlasi tulistav Augustine kaasa:
  - Targem saab olema!
  Järgmisena tulistas Svetlana vaenlasi purustades ja urisedes:
  - Aleksei on lahe!
  Anastasia tulistas ja ütles:
  - Püha Venemaa eest!
  Ja ta lööb sind ka! Tüdrukud on nii vapustavalt lahedad. Ja nad peksavad samurai tükkideks!
  Ja siis uputati Jaapani lahingulaev. Ja see muutus samuraide jaoks väga hirmutavaks.
  Ja tüdrukud jooksevad lihtsalt peaaegu alasti ja paljajalu ringi. Ja nad välgutavad oma ilusaid jalgu. Üldiselt on nad suurepärased vargused.
  Ja nad näevad välja kõige tervislikumad ja pargitumad.
  Nad peksavad samuraid...
  Rünnatakse ka teist lahingulaeva. See on Togo laevastikule kasulik, väga tihe. Ja Musta mere laevad tõmbasid üles. Nad löövad vaenlase pihta mürsu.
  Nataša ja Zoya osutasid oma 12-tollistele relvadele. Ja kuidas nad tulistavad metsiku meeletusega. Ja lahingulaev saab kasvõi ühe löögi ja laguneb laiali.
  Nataša ja Zoya hüppavad püsti, raputavad paljaid jalgu ja möirgavad:
  - Oleme nõiad ja ilusaid iludusi pole enam olemas!
  Ja tüdrukud näitavad keelt. Ja kuidas nad sind ajavad, muutub see väga valusaks.
  Nii tulistasid nad Togo laeva ja selle soomus purunes, nagu oleks teras keema läinud.
  Ja nii laev võttis võimust ja uppus.
  Nataša ja Zoya laulsid:
  - Rus naeris ja nuttis ja laulis! Sellepärast on ta Püha Vene!
  Ja jälle võtavad tüdrukud selle ja hüppavad püsti!
  Ja siis tabatakse Augustine ja Svetlana nagu kaheteisttollisest kahurist. Nii et laev võtab Togost, laguneb ja upub!
  Tüdrukud näitavad oma nina. Nad püüdsid Togo enda kätte. Ja nad sundisid ilusaid tüdrukuid suudlema nende paljaid, peitlitud jalgu. Togo laksutas sõdalaste paljaid kontsi ja lakkus huuli. Ilmselt talle meeldis...
  No tüdrukud on muidugi super!
  Ja üldse, tippklassi päts! Ja nad pilgutavad vaenlasele silma, öeldes, et me ei viitsi midagi tõsisemat ette võtta!
  Jaapani laevastik on uppunud. Ja Brusilov ja tema meeskond hakkasid ise Jaapanis maanduma.
  Seega saab Venemaale saartel veel üks suur provints. Ja Vene valitsejast endast saab jaapanlane Mikado.
  Samal ajal kaotatakse igaveseks oht tõusva päikese maalt. Ja kuninglik armee täieneb sõjakate ja vaprate sõduritega.
  Seega oli põhjust Jaapan täielikult vallutada. Ja väed viidi metropoli.
  Tüdrukud ja nende pataljon astusid maal lahingusse samuraidega. Tüdrukud kohtusid samuraid paljajalu hästi sihitud laskude, mõõkade ja granaatide viskamisega.
  Kaunis Nataša viskas palja jalaga sidrunit ja kilkas:
  - Tsaari ja isamaa eest!
  Ja ta tulistas jaapanlaste pihta.
  Imeilus Zoya viskas ka paljaste varvastega granaati ja kilkas:
  - Esimesena kutsutud Venemaa jaoks!
  Ja ta tabas ka samuraid.
  Siin põrises ja kilkas punajuukseline Augustinus:
  - Au emakuningannale!
  Ja ta läbistas ka vaenlase.
  Hulluks läks ka Anastasia, kes lasi paljajalu õhku terve tünni lõhkeainet, pillutades jaapanlased kaugele laiali:
  - Suure Vene impeeriumi au!
  Ja Svetlana tabas. Ta pühkis jaapanlased minema ja andis paljaste kontsadega alla hävitavale sidrunile.
  Ta hüüdis täiel rinnal:
  - Uute piiride poole!
  Nataša naelutas jaapanlasi ja kilkas:
  - Igavese Venemaa eest!
  Ja ta lõi ka samuraid:
  Suurepärane Zoya võttis selle ja tabas jaapanlasi. Ta viskas palja jalaga vaenlase pihta granaadi ja kilkas:
  - Ühtse ja jagamatu kuningliku impeeriumi eest!
  Ja tüdruk vilistas. Oli selge, et teismeline oli muutunud palju suuremaks, tema rindkere oli kõrge, talje kitsas ja puusad lihavad. Tal oli juba täiskasvanud, lihaselise ja terve ja tugeva naise kuju . Ja nägu on nii noor. Tüdruk surus raskustega alla soovi armuda. Laske neil lihtsalt pai teha. Ja teise tüdrukuga on parem, vähemalt ta ei võta oma süütust.
  Lahe Zoya viskab väga osavalt jaapanlasi paljaste jalgadega granaate. Ja see toimib väga edukalt.
  Augustine on väga punapea ja ka väga ilus. Ja üleüldse on malevas nii toredad tüdrukud, lihtsalt kõige suurem mõnu.
  Augustinus viskab palja jalaga granaati ja piiksub:
  - Suur Venemaa olgu ülistatud!
  Ja ka seda, kuidas see keerleb.
  Millised tüdrukud, millised kaunitarid!
  Anastasia ka hüppab. Nii suur tüdruk on kaks meetrit pikk ja kaalub sada kolmkümmend kilogrammi. Samas pole ta paks, sulalihaste ja veohobuse laudjaga. Ta armastab mehi väga. Unistused lapse saamisest. Kuid see ei tööta veel. Paljud inimesed lihtsalt kardavad teda. Ja väga agressiivne tüdruk.
  Mitte tema mehed ei küsi, vaid ta ise küsib jultunult. Ilma häbi ja piinlikkuseta.
  Ja see meeldib talle. Ole aktiivne pidu.
  Samal ajal on Anastasia suurepärane sõdalane. Ja ta tegi palju saavutusi. Anastasia juhib nende pataljoni.
  Ta viskab ka palja jalaga granaati ja karjub:
  - Riigi kohal saab valgust!
  Svetlana viskab palja jalaga sidrunit ja sosistab:
  - Suure Vene impeeriumi au!
  Suurejooneline Zoya teeb ka paljaste varvastega viske ja möirgab:
  - Püha kodumaa auks!
  Augustine kiljatab:
  - Ebamaise kurbusega!
  Ja palja jala visatud kingitus lendab ka.
  Siis hakkab Anastasia ulguma. Samuti viskab ta palja jalaga terve hunniku granaate.
  Ja kangelastüdruk möirgab:
  - Valge jumala nimel!
  Nataša viskas ka paljaste varvastega granaati ja pahvatas:
  - Kristuse nimel!
  Ja ta tegi paar lasku.
  Ja Anastasia hakkas kuulipildujast tulistama. Ta tegi seda väga nutikalt.
  Ühesõnaga, tüdruk on metsaline.
  Paljasjalgne Nataša krigises nukralt:
  - Ma olen tegelikult supermees!
  Ja ta viskas palja jalaga granaadi.
  Paljasjalgne Zoya tulistas ka. Tulistas jaapanlased alla.
  Twitteris:
  - Au Venemaale!
  Ja palja jalaga lasi ta granaadi välja.
  Augustine kilkas ka:
  - Püha Venemaa eest!
  Anastasia lasi jaapanlaste pihta terve kasti. Ja ta võttis selle ja möirgas meeletu raevuga:
  - Svarogi jaoks!
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Uue süsteemi jaoks!
  Ja ta viskas palja jalaga granaadi!
  Svetlana oksendas:
  - Terasest lihastele!
  Ja ta lasi ka paljaste varvastega välja granaadi.
  Paljasjalgne Zoya võttis ka selle ja kilkas:
  - Armastuse ja maagia pärast!
  Ja paljad jalad liikumises.
  Punajuukseline saatan Augustinus võttis ja lasi granaatide kasti välja ning kriuksus:
  - Minge Marsi piiridest kaugemale!
  Anastasia laseb vette ka dünamiiditünni ja pomiseb:
  - Venemaa maailmakorra jaoks.
  Ja Nataša haukus:
  - Uuele teele õnneni!
  Pärast seda naeravad tüdrukud koos.
  Ja see on nii vahva! Tüdrukud on imelised!
  Tsaari-Venemaa väed liikusid Tokyo poole.
  Vene armee tungis Tokyosse.
  Ees kõndisid poiss ja tüdruk: Oleg ja Margarita.
  Lapsed hävitasid jaapanlased ja läksid keiserliku palee poole. Mikado teatas pidulikult, et ei lahku pealinnast ja jääb sinna igaveseks.
  Oleg tulistas samurai pihta ja viskas palja jalaga granaadi endamisi kiljudes:
  - Venemaa ei alistu kunagi!
  Margarita lasi ka palja jalaga sidruni vette ja krooksus, hambaid paljastades:
  - Me võidame või sureme!
  Ja pataljon tüdrukuid tungib Mikado paleesse. Kõik tüdrukud olid vormis, jalas ainult aluspüksid. Ja need peaaegu alasti kaklevad nagu kangelannad.
  Anastasia viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Nikolai, sa oled Mikado!
  Nataša lasi ka oma palja jäsemega surma kingituse ja kiljatas hambaid paljastades:
  - Meie kuningas on kõige lahedam!
  Ja kuidas see sädeleb nagu pärlid! Ja nii pimestav tüdruk.
  Paljasjalgne Zoya piiksub samuti vaimustusest ja laseb paljajalu granaadi:
  - Olen psühholoogia võitja!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Hävitab enda samurai.
  Augustinus, see punajuukseline saatan, tulistab ka. Ja ta teeb seda nii täpselt. Niidab jaapanlasi maha.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Au minu pühale riigile!
  Ja paljastab hambad!
  Svetlana, samuti kangelaslik naine, laseb vette terve kasti lõhkeainet.
  Ja jaapanlased lendasid igas suunas.
  Tüdrukud lähevad rünnakule, purustades vastased. Käegakatsutava edu saavutamine. Nad tunnevad ähvardavat armu, väsimatut survet ja nõrkuste puudumist. Ja paljad rinnad on võitmatuse ja uppumatuse parim tagatis.
  Jaapanlasi ära lõikav Anastasia piiksab:
  - Käed tammest, pea pliist!
  Ja ta viskab palja jalaga granaati. Puistab samuraid laiali.
  Ka poolalasti Nataša laseb.
  Purustab jaapanlasi. Ja purustab need kildudeks.
  Saab lossile aina lähemale. Ja paljas jalg viskab granaati.
  Hirmunud jaapanlased alistuvad. Need lagunevad tükkideks.
  Terminaatori tüdruk ütleb:
  - Olgu Perun meiega!
  Paljasjalgne Zoya, suurepärane terminaatortüdruk, tulistab end maha ja hävitab militaristid. Ta paljastas hambad.
  Tüdruk kähises:
  - Oleme suurima Venemaa rüütlid!
  Tüdruk viskas palja jalaga granaati. Hajutas vaenlase laiali.
  Lahe Zoya võttis selle ja laulis uuesti:
  - Suvorov õpetas teda ette vaatama! Ja kui tõused püsti, seisa surnuks!
  Ja ta paljastas hambad naeratades.
  Tuline Augustinus laulis ja haukus ka:
  - Uute piiride poole!
  Ja ta lisas muigega:
  - Ja me oleme alati ees!
  Kangelastüdruk Svetlana tabas ka vaenlast. Ta ajas keiserliku valvuri laiali ja kilkas:
  - Ajastu saavutuste eest!
  Ja jälle lendavad paljaste jalgadega visatud granaadid.
  Tüdrukud suruvad vaenlasele peale. Nad mäletavad Port Arturi kangelaslikku kaitset, mida ei unustata sajandeid.
  Eh, kuidas võis selline armee pärisajaloos kaotada ja isegi jaapanlastele?
  Milline häbi.
  Anastasia viskab palja jalaga granaati ja vilistab:
  - Venemaa piiri eest!
  Nataša lasi ka palja jalaga midagi surmavat käiku ja krigises meeleheitlikult hambaid paljastades:
  - Siin on uued edusammud!
  Ja ta andis pöörde jaapanlastele.
  Ja siin, paljaste kontsadega, võtab ka Zoya ja lööb. Ja siis võttis ta palja jalaga granaadi ja lasi välja.
  Ja pärast seda laulis ta:
  - Me ei allu vaenlase diktaadile!
  Ja ta paljastas näo!
  Ilus, väga noor sportlase figuuriga tüdruk. Ja väga julge.
  Ja Augustinus paneb jaapanlastega kurja peale. Ta purustab need ja viskab väga osavalt palja jalaga granaati.
  Ja pillutab vaenlasi laiali, nagu lendaks pudelid pallilt maha.
  Tüdruk möirgab:
  - Šokolaad, see on meie tee!
  Augustine armastab väga šokolaadi. Ja kuninga all on turud kaupa täis. Mida saate öelda tsaar Nikolai kohta? Nüüd muutub kaotajakuningas meie silme all suureks. Täpsemalt, kuningas suri, kuid tema poeg Aleksei saab suurepäraseks! Ja selleks on vaja ainult seda, et tüdrukud võitleksid rindel.
  Ja paar lapskangelast, kes takistasid jaapanlastel Vysokaya mäge hõivamast. Kui Port Arturi saatust otsustati.
  Nii et Vene impeerium alandati.
  Svetlana lasi vette ka mõrvatünni ja varises kuulipildujatega keisripalee välisseina.
  Nüüd jooksevad tüdrukud tubades ringi. Sõda hakkab lõppema.
  Anastasia ütleb entusiastlikult:
  - Usun, et õnn ootab mind!
  Ja jälle viskab ta palja jalaga granaati.
  Nataša, süütab mõrvarliku tule. Vastaseid tikkides säutsub ta:
  - Mul läheb kindlasti õnneks!
  Ja jälle lendab palja jala visatud granaat.
  Ja siis tabab paljajalu Zoya paljaste jalgadega lastud seotud pommi. Ja purustab vastased.
  Siis puhkeb ta naerma:
  - Ma olen komeeditüdruk.
  Ja jälle viskab ta enesest välja tuliseid surmakeeli.
  Ja siis juba tormab Augustine, see terminaatoritüdruk. Kuidas ta kõik võttis ja kõik ära määris. Lihtsalt suurepärane.
  Sõdalane, kes on tõeline lahingu demiurg.
  Ja ta piiksab endamisi:
  - Meie meeskonnal on suurim julgus!
  Ja siis ilmus Svetlana. Nii lahe ja sädelev. Ta nakatab kõiki oma meeletu energiaga. Suudab võita sisuliselt kõiki vaenlasi.
  Ja sõdalane paljastab oma pärlhambad. Ja nad on suuremad kui hobuse omad. See on tüdruk.
  Svetlana itsitab ja möirgab:
  - Musta kaaviariga baklažaanidele!
  Ja tüdrukud karjusid ühest suust:
  - Marsil õitsevad õunapuud!
  Mikado ei julgenud harakirit sooritada ja kirjutas allaandmisele. Tsaar Aleksei II kuulutati Jaapani uueks keisriks. Samal ajal valmistavad nad Tõusva Päikese maal ette referendumit vabatahtliku ühinemise kohta Venemaaga.
  Sõda on peaaegu läbi. Viimased üksused panevad relvi kokku.
  Tüdrukute pataljon rivistas vangid üles. Mehed peavad põlvitama ja tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Ja jaapanlased teevad seda suure entusiastlikult. See rõõmustab ka neid.
  Muidugi on nad sellised kaunitarid. Ja see on okei, et nende jalad on veidi tolmused. See on veelgi ilusam ja loomulikum. Eriti kui need on pargitud. Ja nii karm.
  Jaapanlased suudlevad nende paljaid taldu ja lakuvad huuli. Ja tüdrukule meeldib.
  Anastasia märgib paatosega:
  - Kes ütles, et sõda pole naiste jaoks?
  Nataša itsitas vastuseks:
  - Ei, sõda on meie jaoks kõige magusam ootuse aeg!
  Ja ta näitas oma keelt. Kui suurepärane on tõesti nii tõeliselt alandavalt suudelda.
  Nad laksutavad Zoyka paljast ümarat kontsa. Tüdruk ütleb kiljudes rõõmuga:
  - See on nii suurepärane! Tahaks jätku!
  Punane Augustinus hoiatas:
  - Hoidke oma neitsilikkust kuni abiellumiseni! Ja sul on selle üle hea meel!
  Paljasjalgne Zoya itsitas ja ütles:
  - Olgu mu püha maa ülistatud! Aga süütus teeb ainult haiget!
  Tüdruk naeratas nägu.
  Svetlana märkis uhkelt:
  - Ma töötasin bordellis. Ja ma ei vaja neitsilikkust!
  Paljasjalgne Zoya küsis itsitades:
  - Kuidas see sulle meeldis?
  Svetlana ütles siiralt ja otsustavalt:
  - Võib-olla ei saaks see parem olla!
  Poolalasti Zoya ütles ausalt:
  - Igal ööl näen unes, kuidas mees mind enda valdusesse võtab. See on nii lahe ja tore. Ja ma ei taha midagi muud.
  Svetlana soovitas tüdrukule:
  - Pärast sõda võite minna Moskva või Peterburi mainekaimasse bordelli. Uskuge mind, teile meeldib seal!
  Poolalasti Zoya naeris ja märkis:
  - Sa peaksid sellele mõtlema!
  Nataša soovitas:
  - Äkki saame vangid vägistada?
  Tüdrukud naersid selle nalja peale.
  Üldiselt on siinsed kaunitarid temperamentsed. Ja armastatud inimesed on hirmutavad. Sõda muudab tüdrukud agressiivseks. Sõdalased jätkasid oma paljaste tolmuste jalgadega vangide poole suudlemist. Mulle meeldis.
  Seejärel algasid huvitavamad etteasted. Eelkõige tulistas taevasse ilutulestik. Näidati ilutulestikku. Ja see oli väga lõbus. Muusika mängis ja trummid lõid.
  Tsaari-Venemaa vallutas Jaapani. Mida üldiselt kõik ootasid. Vene armee autoriteet oli väga kõrge. Palju laulu ja tantsu paljasjalgsete jaapanlannade poolt.
  Kõik on ilus ja rikas... Venemaal endal juubeldatakse ka võidu üle. Muidugi polnud kõik õnnelikud. Marksistide jaoks on see muserdav löök. Kuninga võim tugevnes. Ja tema võimalused on suurenenud. Ühiskonna toetus on tohutu.
  Pärast Jaapani vallutamist jätkas Venemaa Hiinasse laienemise poliitikat. Hiina piirkonnad korraldasid vabatahtlikult referendumid ja ühinesid impeeriumiga. Regent Nikolai Romanov, kes ajas väga edukat Venemaa laienemispoliitikat kagus. Hiina neelati järk-järgult alla.
  Tsaaririigi majandus, vältides revolutsioonilisi murranguid, koges kiiret majanduskasvu. See ehitas teid, tehaseid, tehaseid, sildu ja palju muud. Riik müüs leiba ja palju tooteid.
  See valmistas maailma võimsaimaid pommitajaid: Ilja Murometsa ja Svjatogori pommitajaid ning kiireimaid kergeid tanke Luna-2. Ja seal oli tohutu, kolmest miljonist sõdurist koosnev armee - rahuaegne armee, mis oli viis korda suurem kui Saksa oma.
  Kuid keiser Wilhelm võttis selle siiski kätte ja pistis pea sisse. Pealegi sai sõja põhjuseks Austria troonipärija mõrv Sarajevos.
  Ja siis otsustasid sakslased võidelda kahel rindel.
  Tsaari armee liikus nende poole. Tänu Hiina piirkondadele, suremuse vähenemisele, säilitades samas kõrge sündimuse, oli Tsaari-Venemaal tohutu rahvaarv. Ja ta suutis mobiliseerida kolossaalse armee.
  Pealegi on elanikkond valdavalt noor ja agressiivne.
  Löökide alla sattunud Austria-Ungari lõhkes kohe. Tsaariväed purustasid kergesti ülekaalus olevad sakslased ja vallutasid Ida-Preisimaa ning piirasid Königsbergi.
  Hindenburg üritas venelasi löögiga lüüa, kuid tsaariarmee arvuline ülekaal osutus liiga suureks. Lisaks näitasid kuulipildujad, kerged tankid "Luna"-2 end vasturünnakute jaoks väga tõhusate relvadena.
  Lüüa saanud, Hindenburg põgenes. Ja Vene väed tormasid Oderisse. Lõunas võeti kohe Lvov ja Przemysl. Tsaariarmee edenes, austerlased põgenesid paanikas ja andsid alla.
  Türgi astumine sõtta ei aidanud sakslasi võita. Kuigi see tõmbas mõnede jõudude tähelepanu kõrvale. Kuid venelased jätkasid tungimist Austriasse. Ja sakslased said Pariisi lähedal peksa.
  Alles Oderi jõe piirkonnas suutsid sakslased oma vägesid läänes tõsiselt nõrgendada, peatada Vene rügementide edasitungi.
  Kuid lõunas ajas tsaariarmee vaenlase minema. Feldmarssal Brusilov on nagu alati parimas vormis.
  Ja siis piirati Budapest ümber... Ja võeti Bratislava ja Krakow. Ja Vene väed lähenevad Prahale.
  Väike-Aasia vallutati lõunas, Bagdad langes, venelased vallutasid Istanbuli.
  Keiser Franz pöördus Wilhelmi poole palvega saavutada rahu. Pealegi oli Itaalia juba austerlasi rünnanud ja avanud teise rinde.
  Kuid Vene vägesid ei saa peatada. Nii et Praha on võetud. Ja talvel liikusid kuninglikud rügemendid üle jää Berliini. Ja veebruaris lõpetasid nad Saksamaa pealinna piiramise. Ja nad murdsid Viini, Austria-Ungari lagunes ja sai lüüa.
  23. veebruaril 1915 Saksamaa alistus. Vene väed sisenesid taas Berliini.
  Esimene maailmasõda lõppes. Venemaa sai palju territooriumi. Piir läks mööda Oderit. Venemaa hõlmas oma koosseisu Alpid. Osa Austria-Ungarist annekteeris lõunas Itaalia. Ja Jugoslaaviast sai Venemaa vasall. Ungari ja Tšehhi kuningriigid said Venemaa osaks. Poola kuningriik hõlmas Krakovit ja muutus tohutuks. Koenigsbergist sai Venemaa provintside osa, nagu ka Galicia ja Bukovina. Transilvaania sai Rumeeniaks. Türgi enne Egiptust ja koos Iraagi, Süüria ja araabia maadega Mekas said Venemaa territooriumiks. Ainult brittidel õnnestus Basra vallutada.
  Vene väed okupeerisid peagi Saudi Araabia täielikult. Ja Saksamaale määrati kolossaalsed reparatsioonid.
  Nii tekkis Euraasias Vene hegemoonia. Mitu aastat polnud suuri sõdu. Venemaa ja Suurbritannia lõpetasid Iraani, sealhulgas oma koosseisus: Venemaa põhja ja keskosa, lõunas brittideni. Siis Afganistan. Samuti Põhja- ja Kesk-Venemaa, Lõuna-Suurbritannia.
  Tsaariimpeerium on muutunud võimsaks, kuid Suurbritannia on endiselt tugev. Venelased liikusid üle Hiina, viies selle vallutamiseni lõpule.
  Majandused kogu maailmas õitsesid... Kuid 1929. aastal puhkes Suur Depressioon.
  Venemaa troonil valitseb tsaar Aleksei II. Ta on oma haigusest välja kasvanud ja füüsiliselt üsna tugev. Uus kuningas valitseb rahuajal kümne miljoni sõduriga riiki ja on Hiina peaaegu alla neelanud. Ja majandus, mis sai depressiooni ajal teistest vähem kannatada, möödus USA-st.
  Ja siis otsustas Venemaa keiser Ameerikaga tegeleda? Miks nad võtsid Alaska sentide eest impeeriumilt ära? Kas see on õiglane? Võib-olla on see ka röövimine?
  Ühesõnaga, kogu Venemaa keiser Aleksei II, keda kutsuti suureks juba 1933. aastal, alustas ta 5. jaanuaril, täpselt oma isa Nikolai II mõrva päeval, uut sõda. Loomulikult depressiooni haripunkti jõudnud Ameerika vastu.
  Ja teised riigid pole veel suutnud Venemaaga sekkuda. Nad ütlevad, et ameeriklased petsid ja peavad selle eest vastust andma.
  Ja nii algas rünnak Alaskale. Just sel ajal hakkas tööle Venemaa inseneride ehitatud raudtee Tšukotka.
  Ja vene sõjavägi liikus läbi lume ja lumehangede.
  Sealhulgas viis igavest tüdrukut: Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina ja Svetlana. Nad ei ole tavalised tüdrukud, vaid põlisnõiad. Ja seetõttu mitte vananev, vaid igavesti noor ja surematu. Ja kuna nad on nõiad, siis talvel, polaarööl ja metsikus pakases võitlevad nad ainult paljajalu ja bikiinides.
  Need tüdrukud jooksevad ringi, viskavad paljaste jalgadega granaate ja laulavad:
  - Suur tsaar Aleksei,
  Sa oled maailma targem!
  Ja nii viskab Anastasia palja jalaga granaati. Ameeriklased lendavad plahvatuste eest üles.
  Ja tüdruk tulistab kuulipildujast ja karjub:
  - Venemaa nimel!
  Ja siis tulistab ka Nataša, visates samuti paljaste varvastega välja surmaanni ja kiljudes:
  - Saagu tõeks, suur unistus!
  Ja ta võtab ka selle ja paljastab hambad.
  Ja siis paljajalu Zoya... Tema kontsad on Alaska lumehangest helepunased. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Ta võidab ainult suure Venemaa jaoks!
  Ja ka palja jala visatud granaat lendab.
  Järgmisena tuleb Augustine. Ta purustab jänkid kuulipildujatega ja loobib paljaste varvastega granaate.
  Ja ta möirgab ka:
  - Suur tsaar Aleksei on Vene tsaar!
  Ja siis hakkab Svetlana tulistama... Ja tormab paljaste jalgadega ameeriklastele kallale ja kilkab:
  - Kõik saab olema suurepärane!
  Viis tüdrukut jooksevad peaaegu alasti üle Alaska ja peksavad ameeriklasi. Ja siin liiguvad tankid: Nikolai-4, uus mudel kahuri ja kuue kuulipildujaga. Ja ameeriklasi niidetakse põhjalikult. Ja nende taga on "Alexandra"-3, mis on väga võimsad ja surmavad. Ja kuulipildujaid on koguni kümme.
  Ja tüdrukud on kogu armee ees ja nad on poolalasti ja ilusad. Nad tormavad enda juurde ja laulavad:
  - Tsaaride püha Venemaa nimel on kõik õnnelikumad - targemad!
  Ja nii purustavad nad järjekordse ameeriklaste patarei - visates selle pihta paljaste jalgadega granaate.
  Üha rohkem Alaskat vallutavad tsaariväed. Sellist territooriumi pole tõesti mõtet petta ja peaaegu tühjaks haarata.
  Ja sõdalased võitlevad enda eest ja liiguvad sügavamale vaenlase kaitsesse. Ja nad purustavad oma vaenlase, nad suruvad kõvasti!
  Anastasia isegi möirgab:
  - Olgu meie maa suur ja puhas!
  Ja jälle viskab ta palja jalaga granaati!
  Ja siis andis Nataša pöörde ja susises:
  - Olgu meie lahe Venemaa kuulus!
  Ja samamoodi ta võtab ja lööb oma vaenlasi.
  Ja paljaste varvaste visatud sidrun lendab.
  Ja siis lõikab Zoya ameeriklased lõhki ja kiljub:
  - Jah, tulevik on bedlam!
  Ja ka tüdruku paljaste jalgade käivitamisel plahvatab surma kingitus!
  Ja siis laseb Augustine kuulipildujatest. Ja ta niidab nööri maha ja kilkab siis täiest kõrist:
  - Koidikust õhtuhämaruseni!
  Ja siis tulistab agressiivne Svetlana. Ja ta kasutab ka paljaid varbaid ja kritseldab aktiivselt:
  - Meie hull impeerium!
  Ja jälle, tüdruk, vääna oma vaenlasi! Tervitus kangelannale.
  Ja kui Ameerika vangid tabatakse, peavad nad põlvitades tüdrukute kontsi suudlema. Ja kuhu nad lähevad? Nad suudlevad ja laksutavad. Ja nad ikka lakuvad oma huuli.
  Nad ikka tahavad seda...
  Kuhu saab tüdrukute vastu minna? Nad lasid sõduritel lahti riietuda ja vägistada. Nõiad tahtsid väga seksi. Ja nauding on suur ja sa oled laetud energiaga. Sinust saavad mustkunstnikud. Ja nii super klass!
  Noh, tüdrukutele meeldib tappa, need on tüdrukud. Ja neile meeldib mehi vägistada, nõiad peaksid seda tegema.
  Aga nõiad on ikka lahedad tüdrukud. Ja neile meeldib, kui neid töödeldakse. Ja neile meeldib.
  Tsaariarmee on Alaska juba vallutanud. Ja ta ei peatunud, vaid sisenes Kanadasse. Mis siin toimub? Kanada on ametlikult Suurbritannia kuningriik. Noh, ta ei järgi päris reegleid, ta laseb Ameerika väed endast läbi.
  Seega on põhjust streikida. Ja Vene laevastikku juhib Koltšak. Ja ta on juba ameeriklased Filipiinidelt ja Hawaiilt välja ajanud. Ja seal ta vallutas oma baasid.
  Noh, jänkid pressivad merd. Ja laevadel on nii ilusad tüdrukud. Ja mis kõige tähtsam, sõdalased on peaaegu alasti. Ja see on nii ilus. Kui tüdrukud kannavad ainult aluspükse, on see suurepärane!
  Nii tore on selliseid tüdrukuid vaadata. Ja kui nad haaravad kinni Ameerika ja Kanada laevad ja raputavad oma paljaid rindu. See on täiesti suurepärane!
  Ja tüdrukud laksutavad paljajalu kuumadel tekkidel ja hakivad ameeriklasi mõõkadega.
  Kõik vahendid on selliste tüdrukute vastu jõuetud. Lõppude lõpuks on need tüdrukud, kellest mehed unistavad. Mida teha kaunitari vastu, kelle rinnad on täiesti alasti?
  Lõppude lõpuks on need tüdrukud, keda sa tunde vahtima jääd. Ja sa ei pööra pead ära. Ja nad püüavad vange kinni ja sunnivad neid keelega töötama, rõõmustades nende kiimalikku ihu.
  Ja see on nii ilus ja meeldiv! Selliste tüdrukutega ei saa te valesti minna! Nad lõikavad pead ja saevad läbi kõik veenid.
  Siin on viieliikmeline grupp, mis jookseb üle Kanada. Käes on juba aprilli lõpp ja kõik õitseb. Ja tüdrukud, noh, nad on nii ilusad. Ja nad raiusid oma võlumõõkadega ameeriklasi maha. Ja loobivad kettaid paljaste varvastega.
  Ja nad vilistavad endale:
  - Pole ilusamat Venemaa kodumaad,
  Võitle tema eest ja ära karda...
  Universumis pole ilusamat riiki -
  Kogu universum on valguse tõrvik, Rus!
  Noh, tüdrukud ja supermehed! Ja nad suruvad löödud vaenlased põlvili. Ja siis sunnivad nad sind nende paljaid ja tolmuseid taldu suudlema. Need tüdrukud on täiesti super!
  Mai lõpus sisenesid Vene väed, vallutanud suurema osa Kanadast, USA territooriumile. Lahingud puhkesid Ameerika territooriumil.
  Ja viis tüdrukut ründasid ameeriklasi, surudes neile julmalt peale. Olles võitnud kogu pataljoni, hakkasid kaunitarid vangidega mängima. Kui nad olid temaga piisavalt lõbutsenud, pidasid nad grillipidu.
  Nad sõid värsket liha ja laulsid omaette.
  Maailmas on palju viletsaid teid,
  Nagu mustlase juuksed - radade hunnik!
  Nad ajavad altarid minema läve taha,
  Nagu näljane laps - kaabakas!
  
  Palju harke, kuristik, kuristik:
  Nagu kurat igal teel!
  Sa ei tea isegi sõpra ega vaenlast -
  Maailm on jagatud pooleks!
  
  Poiss kõnnib külmas paljajalu,
  Üksi lumehang kustutab nälga...
  Aga ma usun, et sa oled rahaga vaene,
  Rikkad soojendavad maikuus paremini!
  
  Ristik kasvab, teavad kõik maa peal,
  Kuidas võilill kevadel kuldseks läheb...
  Kui olete lahke - muinasjutt on kõikjal,
  Kiskja arvab aga, et sa oled jänku!
  
  Inimesed loobivad meid niklitega
  Kurgu rebimine on selge halastus!
  Meie jaoks on tugevaimad löögid käest,
  Et teine hingamine avaneks!
  
  Suvi on läbi - sügis tuleb,
  Selles on suur kuumus, leegid ja vihm!
  Ilmselt on Kõigevägevam meile hinde avaldanud,
  Ja kunstnik visandas maailma kaardi!
  
  Ma näen kuningate riietuses kaske,
  Kuldne, erksad rubiinide värvid...
  Olgu teil inimestel lahke süda.
  Ja alles siis saab sinust hiiglane!
  
  Kerjused pidid palju tallama,
  Taas on lumetorm ja iga sõrm põleb...
  Las vähemalt põder aitab mul end soojendada,
  Kuidas külmunud poiss siniseks läks!
  
  Miks keegi ust ei avanud?
  Aga miks sa läksid täiesti metsikuks...
  Vaene laps külmus lume all...
  Usun, et inglid ajavad lumetormid laiali!
  
  Keerubid viivad sind taevasse,
  Jeesus ise embab sind heldimusega!
  Uskuge mind, see saab olema igaveses õnnes, laps,
  Lõppude lõpuks läks Jumal tema pärast ristile!
  Tüdrukud laulsid, sõid ja läksid tagasi lahingusse. Nad on sellise terasläve sõdalased.
  Ja nad hävitavad ameeriklased. Ketaste ja granaatide viskamine paljajalu.
  On juba juuni lõpp ja Vene väed on Philadelphia ümber piiranud. Juba kolmandik Ameerika Ühendriikide mandriosast on Vene tsaariarmee kontrolli all.
  Ja juba lehvivad paljudes linnades Vene impeeriumi lipud. Ja pataljonid kaunid tüdrukud tsaariarmeest võitlevad!
  Ja tüdrukud on tõesti nii imelised ja tormakad. Ja jälle võitsid nad kõiki oma vastaseid. Ja ameeriklased kukuvad.
  Ja siit tuleb tank: "Alexander"-4, uusim! Ja vastased seisavad talle vastu. Ja tanki lähevad ka tüdrukud: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Ja nad löövad ameeriklastele jalaga sarvi.
  Kuidas nad sind maha lasevad, kuidas nad sind kirstu ajavad! Ühelegi võitlejale ei piisa!
  Nad lihtsalt tõstavad käed ja annavad alla!
  Ja tüdrukud purustavad oma vaenlased röövikutega. Ja Elizabethi tank liigub...
  Ja selle all on nagu vere, liha, luude mass.
  Ja tüdrukud astuvad enda peale, purustavad vastased ja laulavad:
  - Tsaar valitseb Venemaad targalt,
  Annab välja dekreete, mõistab kohut teenistujate üle...
  Troon ei talu askeldamist ja haukumist,
  Ja mitte meetod hirmu alistamiseks!
  Nii liiguvad tüdrukud lahingus. Ja nende võitlusvaim pole nagu pingi alt kirve kasutamine!
  Elizabeth ütles raevukalt:
  - Vene trooni eest!
  Ja kuidas see tulistab! Ja ta laotab välja mäe laipu!
  Need on tüdrukud, kes ei taha peatuda. Ja nad peksid oma vaenlasi ja hävitavad USA.
  Ja nüüd juhib kuninglik armee vangide kolonni. Need käed kukla taga ja langetasid oma pead.
  Samal ajal tuli Saksamaal võimule Hitler. Kuid ta on endiselt liiga nõrk, et Venemaale tõsist ohtu kujutada. Tõsisemaks ohuks on Mussolini Itaalia. Kuid sellise koletisega nagu Venemaa ei julge ta sõtta sattuda.
  Nii et praegu vallutavad Vene väed Ameerikat ja Kanada jäänuseid.
  Tüdrukud sõidavad paljajalu ja bikiinides lahingutanki. Nad on väga hirmuäratavad ja tugevad.
  Elizabeth tegi kokkuvõtte:
  - Kes iganes meie juurde tuleb, see sureb sellesse!
  Elena kinnitas:
  - Kindlasti!
  Ja ta saatis Ameerika akusse kesta. Selline meeleheitega tüdruk.
  Ja siis viskab Aurora välja kesta ja räägib:
  - Ma tahan elada Venemaa jaoks!
  Ja ta tabas teist ameeriklast. Need on tõesti tüdrukud, kelle otsa iga agressor komistab.
  Ja Suurbritannia ei julge Kanada vallutamisest hoolimata Venemaaga sõtta astuda - ta mõistab, et see impeerium on tema jaoks liiga karm. Ja kui ta liitub, võtavad venelased kindlasti kõik USA kolooniad kergesti ära. Nii et parem on mitte sattuda tülli Venemaaga, kus valitseb Aleksei II!
  Kuningas sai täiesti terveks ja osutus erakordseks vallutajaks.
  Ja nii Philadelphia langes... Ja juuli keskel lähenevad Vene tankid juba Washingtonile.
  Elizabeth on ka nõiatüdruk, ta on võidelnud Aleksander II aegsest Vene-Türgi sõjast saadik. Ja see tähtsa pilguga tüdruk ütleb:
  - Mille peal Rus seisis!
  Elena tulistas ameeriklaste primitiivset tanki ja vastas:
  - Vene sõduri vapruse kohta!
  Lahe Aurora kinnitas:
  - Jah, täpselt selle kohta! Pluss ka kangelasliku tagala erakordse julguse ja organiseerituse pealt!
  Jekaterina vastas rõõmsalt:
  - Au Venemaa kangelastele! Au tsaar Alekseile!
  Ja jälle tulistas tüdruk väga täpselt vaenlase pihta.
  Sõdalased on jäljendamatud!
  Ja jälle vallandavad nad kõigi oma kaunite liikmete pärast. Jah, selliste tüdrukute kohta võib kindlasti öelda, et nad viivad Tsaari-Venemaa võidule.
  Neis on mai päike ja armastuse koidik.
  Ja kui nad paljaste jalgadega pedaale vajutavad, on see täiesti jumalik.
  Sa tõesti tahad neid tüdrukuid armastada ja hellitada! Nad on lihtsalt lootuse särav päike. Ja neis on luulet ja julgust muusika ja lüüriliste keelpillide kujundites.
  Ameerika patarei alistus. Ja tüdrukud sundisid USA sõdureid suudlema isegi mitte nende enda jalgu, vaid nende paljaste jalgade jälgi asfaldil. Ja mehed ei teinud midagi - kust nad saaksid sellest pääseda?
  Ja sõdalased tegutsesid üha julgemalt ja säravamalt.
  Anastasia ja tema partnerid ei maganud ka. Kuidas ta tulistab, kuidas ta otsa saab. Ja ta hakib ameeriklasi mõõkadega. Ta on lihtsalt sädelev tüdruk ja alustab poole pöörde pealt.
  Kuid ameeriklased käitusid enda jaoks halvasti. Nad püüdsid kinni Vene luurepoisi ja hakkasid teda piinama. Nad koorisid, seoti puu külge ja põletasid taskulambiga teismelise alasti keha.
  Poiss püüdis oma oigamist tagasi hoida. Aga lõpuks ta karjus... Poiss sai kõvasti põlema.
  Tüdrukud vastasid sellele, et tegid titt-tuti vastu. Ja timukad valati bensiiniga üle ja pandi põlema. Jah, vene kaunitarid on oma vihas kohutavad. Ja ärge narrige vene karu.
  Taevas on ka lahingud. Kaks vene pilooti: Albina ja Alvina hävitavad ja hävitavad kõik. Neil on väga võimsalt relvastatud lennukid. Lennukikahuritega, mis suudavad ameeriklast ühe tabamusega alla tulistada. Ja need sõdalased tüdrukud näitavad tõesti midagi sellist. Mida ei saa öelda muinasjutus, ei saa kirjeldada pastakaga.
  Albina annab paugu ja kümmekond Ameerika lennukit tulistatakse alla. Sõdalane on ka peaaegu alasti ainult aluspükstes ja kiljub:
  - Olgu Tsaari-Venemaa suur!
  Ja ta lööb sõna otseses mõttes kõiki võitlejaid järjest. See on tüdruk.
  Kuid Alvina pole sugugi kehvem. Ja tulistab korraga alla kümmekond lennukit. Ta purustas need ja laulis:
  - Suurimatele toostidele!
  Ja kui hull see ka on! See tüdruk ei tee midagi rumalat! Need on võitlused kõigi võitluste eest.
  Muide, Hiina ja teiste Venemaale alluvate maade seedimise kiirendamiseks kehtestas noor tsaar Aleksei Venemaal polügaamia! Ja see on tugev samm! Nüüd võtavad vene sõdurid hiinlannad naiseks ja teevad ilusaid valgeid lapsi!
  Albina märkis naeratades:
  - Miks võib mehel olla neli naist, aga naisel ei tohi olla nelja abikaasat?
  Ja veel üks Ameerika lennuk tulistatakse alla.
  Alvina vastab loogiliselt:
  - Sellepärast on naisel nii palju parasiite raskem toita!
  Ja mõlemad tüdrukud naeravad. Nad on nii imelised ja suurepärased kaunitarid.
  Ja nad puhastavad taeva Ameerika lennukitest.
  Vene tsaariarmee osad on juba New Yorgi ümber. Nad sunnivad ameeriklasi välja tulema ja alistuma. Tüdrukud on väga rõõmsad ja rõõmsad.
  Tank Alexander-4 hävitas Ameerika patarei. Ta paljundas palju laipu.
  Elizabeth pomises paljaste hammastega:
  - Oleme sõdalased, kes teenivad imeliselt tsaari ja isamaad!
  Jelena tulistas vaenlase pihta ja ütles:
  - Varsti tuleb Vene kuldrubla!
  Ja tüdruk naerab nii palju!
  Ja tema hambad on pärlmutter. Ja siis puhkeb ka Aurora naerma. Tüdrukud on metsikult elevil ja neil on nii ilu, et neid ei kirjelda sõnad.
  Ja nad sunnivad Washingtoni garnisoni alistuma!
  Sõdalased on nii võitmatud! Ja nende paagi eraldumine purustab isegi praepanni.
  Tüdrukud kaklevad ja laulavad;
  Vene maa on kuulus,
  Maailma valitseb kommunism...
  Põllud on kullaga üle puistatud -
  Suundume otse üles, mitte alla!
  
  Meie süda põleb kodumaa pärast,
  Oleme tüdrukud - pole ilusamat universumit...
  Me võitleme oma vaenlastega lõpuni,
  Meie usk äratatakse üles Rodnoverys!
  
  Venemaa on tugevam kui kõik punased maailmas,
  Ta särab nagu päike universumis...
  Sa võitled tema eest ja ära karda,
  Olgu täiskasvanud ja lapsed au sees!
  
  Venemaa on suurim riik,
  Kui isamaad valitseb Leshka...
  Selline saatus anti nõukogude inimestele,
  Olgu meie rüütel lahingukarakas!
  
  Isamaal on nüüd igaüks kangelane,
  Suudab kodumaad ilusamaks muuta...
  Meie püha ema nimel,
  Venemaa lõputu vene pool!
  
  Me teeme igaühest, kes on türann,
  Riigis ei teki diktatuuri...
  Las miljonid riigid alluvad,
  Ja president Roosevelt!
  
  Las raevukas draakon valitseb,
  Ta arvab, et on võimeline Venemaad põletama...
  Kuid natse ootab raevukas lüüasaamine,
  Sest ratsu, teate, on üsna kõikvõimas!
  
  Me ei anna kunagi krautitele alla,
  Hiinlased ei alista ka venelasi...
  Särav täht särab meie kohal,
  Lihavõttepühadeks värvime lihavõttekooke ja mune!
  
  Võite palju saavutada, võitlejad,
  jahedamaks ei lähe...
  Uhked isad on meie üle uhked,
  Sest me ehitame kohta taevas!
  
  Paljajalu tüdrukud tormavad läbi lume,
  Nad ei tunne hirmu ja etteheiteid...
  Olen komsomoli liige, kes jookseb paljajalu,
  Sest tõkkeid pole ja tähtaega pole!
  
  Nii et me ei anna kunagi tüdrukutele alla,
  Kirveste all me pead ei langeta...
  Kui isamaale tuleb häda,
  Tallame seda paljaste jalgadega!
  
  Sa armastad mõõga õdesid,
  Ja Aleksei - austa Jeesust...
  Pole vaja võitlejaid õlast lõigata,
  Kui on vaja lihtsalt paljajalu joosta!
  
  
  Oleme suure hordi tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda ja me ei tagane...
  Kuigi mõnikord liiguvad alatuid kuulujutte,
  Võit tuleb säravas maikuus!
  
  Ja uskuge mind, kommunism tuleb unistusega,
  Ja Maal ei ole rahajõudu...
  Anname saatusele karmi arve,
  Ilma igasuguse vägivalla ja laiskuseta!
  
  Ühesõnaga, me lendame varsti tähtede poole,
  Ja me heiskame Venemaa lipu üle universumi...
  Siruta oma tiivad, punane keerub,
  Perekonna nimel - Venemaa isand!
  Tüdrukute laulmise ajal olid peaaegu kõik ameeriklased juba tapetud ja Washingtoni garnison hakkas valgeid lippe välja viskama.
  Tüdrukud hüppasid paagist välja ja hakkasid tantsima, pritsides oma paljaste, tahutud jalgu läbi lompide. Ja nende karvad lendas tuul. Need tüdrukud on nii imelised kaunitarid.
  Nüüd on nad korraldanud peo, et tähistada Ameerika pealinna vallutamist. Nad grillivad kebabi ja joovad veini.
  Tüdrukud söövad seda maitsvalt. Ja vilistab endale igasuguseid laule. Need on nii imelised sõdalased, nende kohta võib öelda - aluspükstes supermehed.
  Ja vene sõdurid suudlevad teie põlvi ja jalgu. Ja tüdrukud koperdavad ja oigavad orgasmist.
  Ja nad kriuksuvad ja hüppavad. Neis on selline põnevus ja võluv väe nutikas ilu.
  Kuid sõdalased armatsesid ka mustanahaliste vangidega ja see meeldis mõlemale poolele.
  Nüüd on aga puhkus läbi ja Vene tankid liiguvad taas lõuna poole. New York langes ka...
  Ameeriklased taganevad. Miljoneid on võimalik rentida. Roosevelt jookseb. Alistumisest juba räägitakse. Vene rahvas demonstreerib oma suurust.
  Eriti ilusad blondide ja punaste juustega tüdrukud.
  Ja nad panevad vangid põlvili ja neil on väga hea meel, kui tüdrukud paljaste varvastega nende nina ja meessoost täiuslikkust puudutavad ja haaravad.
  Vene armee naissõdalased on tõeliselt võitmatud!
  Ja siin on lahing Atlanta pärast.
  Esimest korda näevad tüdrukud saates Alexander 4 tohutut Ameerika Washingtoni tanki. Masin, mis kaalub sada seitsekümmend tonni, roomikutel. Miks oleks kahekordselt auväärne kellegagi niimoodi võidelda?
  Ja tüdrukud tulistavad eemalt ja tabasid esisoomust. Ja paks metallikiht peab vastu.
  Elizabeth ütleb nördinult:
  - Jah, sattusime hätta!
  Elena märkis lohutuseks:
  - Aga vaenlane ei võta meid ka!
  Ja ta saatis ka mürsu vaenlase pihta.
  Ja siis on Aurora nagu kuul. Ja see tabab sihtmärki väga täpselt. Ja pöörab vaenlase ümber.
  Ja ta kontrollis:
  - Olen kõige kõvem vastane!
  See tabas tegelikult Ameerika tanki tünni. Ja nüüd suudab pätt lüüa vaid kaheksateistkümne kuulipildujaga. Ja "Aleksander"-4 tormab vaenlase poole. Ja kuidas see hakkab kiirendama, raputades oma jälgi.
  Keegi ei peata kunagi sellist hiiglast.
  Tema sportlik jõud on võrratu.
  Catherine laulis:
  - Vigurlendur, minu surmav meeskond!
  Ja samamoodi võtab ta selle vastu ja lööb vaenlast.
  Ja tüdrukud siin on tormakad.
  Ameeriklane sai lõpuks löögi külje pealt. Ja hiiglaslik tank süttis põlema ja selle mürsud hakkasid plahvatama.
  Ja kui hull on lahingukomplekt! Ja soomus ja kõik muu tuleb maha...
  Ja tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Vene tee eest!
  Ja nad naeravad hambaid paljastades!
  Nii et Atlanta kukkus. Ja 7. septembril 1933 alistusid Ameerika armee riismed. Ja järjekordne Venemaa jaoks võidukas sõda lõppes. Ja kui suurepärane see tõesti on!
  Pärast võitu korraldas tsaariimpeerium USA-s ja Kanadas Tsaari-Vene impeeriumiga ühinemise referendumid. Ja kuninglik riik laienes. Ja üldiselt on hea, kui valitsevad autokraatia ja absoluutne monarhia. Kõik on kuninga ees võrdsed ja jutupoodi - parlamenti - pole.
  Ja Tsaari-Venemaa oli tugev ja stabiilne impeerium - oma olemuselt ainulaadne.
  Samal ajal tugevnes Saksamaal natsirežiim, mis pani aluse Wehrmachti ja tugeva armee loomisele. Tõsi, Hitler rõhutas pidevalt oma sõbralikkust tsaari-Venemaa suhtes, kuigi see lõikas Saksamaalt kõige rohkem territooriumi.
  Aga siis, jah, sõlmiti sõjaline liit: Itaalia, Saksamaa ja Venemaa. Pealegi nõustus tsaar Aleksei Austria annekteerimisega Kolmanda Reichiga.
  Kuna Suurbritannia ja ka Prantsusmaa nõrgenes majanduslikult, vaatas tsaarivalitsus tõsiselt Prantsusmaa, Suurbritannia ja Hollandi kolooniaid. Puhtsõjalises plaanis sai Vene armee suurimaks - rahuajal paarkümmend miljonit. Ja suur hulk maailma parimaid tanke, helikoptereid ja isegi reaktiivlennukeid. Ka Vene laevastik oli tugevam ja arvukam kui Briti oma, kuna nõrgenenud Inglismaa ei suutnud majanduslikult võimsa tsaariimpeeriumiga võistelda.
  Nüüd tahtis suur keiser Aleksei ära võtta kõik oma endiste liitlaste kolooniad.
  Ja mida? Korjab ära!
  15. mail 1940 algas Teine maailmasõda. Tsaari-Venemaa viis väed Iraani lõunaosasse, Indiasse, Indohiinasse ja Egiptusesse. Ja Wehrmacht ründas Prantsusmaad, Belgiat ja Hollandit. Itaalia oli varem vallutanud Etioopia, rünnanud Briti Somaaliat ning viinud rügemendid Lõuna-Prantsusmaale.
  Siin on nõiatüdrukud, kes liiguvad läbi Iraani lõunaosa. Anastasia ja tema neli sõpra.
  Tüdrukud, nagu ikka, on noored ja paljajalu. Aastad mööduvad ja kaunitarid lihtsalt õitsevad ning ei ainsatki kortsu ega pragu nahal ega tilkagi rasva nende valatud kehal.
  Nii hakkavad nad Briti koloniaalvägesid hävitama ja teevad seda suure entusiasmiga.
  Anastasia, viskab pärslaste pihta granaadi palja jalaga ja möirgab:
  - Mõõtmatu jõuga sõdalased!
  Nataša laseb ka kuulipildujast paugu, lisab paljaste varvastega granaadi ja karjub:
  - Ja me ei anna kunagi alla!
  Järgmine Zoya tulistab, niidab ka britte ja pärslasi ning karjub:
  - Laskem valitseda!
  Ja siis Aurora lööb ja määrib vaenlast palja jalaga ja ütleb:
  - Meie jõu õitseng!
  Ja jälle vilistab!
  Ja siis annab Svetlana selle ja lööb sind kuulipildujaga. Ja ta saadab ka paljaste varvastega vaenlase pihta granaadi.
  Ja kiljatab:
  - Rafineeritud kommete eest!
  Ja Egiptuses liiguvad Elizabethi meeskonna tüdrukud tankil. Ta on uusimal rasketankil "Alexander"-6. Auto on madala siluetiga ja kaalub kuuskümmend viis tonni. Ja ta tabab pommiheitjaga. Sobib paremini vaenlase kindlustuste vastu võitlemiseks.
  Suurbritannia tankilaevastik on suhteliselt nõrk. Ja parim auto on "Matilda"-2. Kuid "Nikolai"-7 võitleb temaga.
  Tal on ideaalne tankitõrjerelv. Mis tabab kaugelt.
  Tüdrukud tegutsevad kiiresti ja kavalalt. Ja nende tank roomab läbi kõrbe. Ja ta tulistab ennast. Ja pommiheitja müriseb väga intensiivselt.
  Tüdrukud naeravad ja siristavad:
  - See on troonil väga hea! Oleme supermehed!
  Ja jälle nad tulistavad ja hävitavad veel ühe punkri ehk kindlustatud punkti Suurbritannias.
  Britid annavad järele ja annavad järele...
  Nüüd paistavad tüdrukute ette Egiptuse püramiidid. Nad näevad neid ja pilgutavad silma. Kas selliseid iludusi on tõesti võimalik peatada?
  Kuid taevas võitlevad Albina ja Alvina Vahemere pärast. Nad paljastasid ka pärlmutterhambad. Ja nad vilistavad laule. Nendel tüdrukutel on võitlusvaim.
  Sõdalased on aga otsustanud võidelda nagu alati, jalas vaid aluspüksid ja paljad rinnad.
  Ja nad näitavad oma kolossaalset võitlusklassi. Nad tulistavad enda pihta ja tulistavad end õhukahuritest. Ja nii ei saa miski tüdrukuid peatada. Lahing aga jätkub ja britid põgenevad kaunitaride eest. Nii agressiivseid inimesi ei saa peatada.
  Ja tüdrukud tulistavad ühe hooga alla kümmekond lennukit ja naeravad omaette.
  Nii nad lendavad ja lendavad. Ja tulistamine ei lõpe.
  Albina piiksab naerdes:
  - Ma olen alati võitmatu!
  Alvina, jätkates tulistamist, lisab:
  - Peetri lipu all!
  Sõdalased hüppavad ja samal ajal löövad vaenlase maha.
  Inglise ja kohalike vangide kolonne sõidetakse juba üle Egiptuse.
  Tsaari väed on palju tugevamad ja koloniaalväed, kellel puudub võitlusvaim, võidavad.
  Aleksandria on langenud. Ja see on väga lihtne. Ja nüüd kohtuvad Vene väed Itaalia omadega.
  Ühine paraad. Ilutulestik, värvilised rongkäigud. Ja tormilised pühendumuse ja sõpruse väljendused.
  Itaallased on samuti rõõmsad. Eriti kui vene tüdrukud jooksevad paljajalu läbi kuuma kõrbe...
  Ja teises kohas sisenesid Alenka ja tema neiurügement Delhisse. On tunda, et sepoid ei taha vene rügementidega võidelda. Ja see Briti koloniaalvõim sai lüüa ka sellel India territooriumil.
  Paljud tumedanahalised tüdrukud ümbritsevad Vene sõdureid ja tervitavad neid lilledega.
  Kui ilus siin kõik on. Ja palju lilli. Ja kõik toimub üsna ilusti ja korrapäraselt.
  Vene väed lähenevad juba Bombayle ja hõivavad selle ilma suurema vastupanuta.
  Alenka tegutseb väga aktiivselt ja ebaviisakalt. Ta viskab paljaste varvastega granaate ja kriuksub:
  - Ma olen lihtsalt supermees bikiinides!
  Ja kui hea on tüdrukutel poolalasti ja bikiinides ringi joosta. Nad näevad nii suurepärased välja.
  Kolooniates on Briti vastupanu nõrk. Kohalikud väed ei suuda ägedat võitlust pidada.
  Samal ajal liiguvad sakslased edukalt edasi. Kõigepealt meelitasid nad britid Belgiasse. Ja siis, viskega üle Ardennide mägede, suutsid nad Inglise ja Prantsuse üksused ära lõigata. Seega saadi muljetavaldav võit.
  Ja Belgia on vangistatud. Ja 22. juunil, pärast Pariisi hõivamist, kapituleerus Prantsusmaa ja veidi varem Holland. Seega saadi muljetavaldav võit. Ja sakslased muutusid märgatavalt uhkeks. Ja Vene armee vallutas India, Iraani lõunaosa, Birma ja Bangladeshi. Ja ka kogu Indohiina.
  Vaenlane oli selgelt kaotamas. Ja sakslased tungisid Hispaaniasse ja Portugali.
  Vene väed lähenesid Lõuna-Aafrikale. Neid ei takistanud mitte niivõrd Suurbritannia vastupanu, kuivõrd väljaveninud side- ja varustusliinid. Ja ka Aafrika teede puudumine ja läbimatud džunglid.
  Aga tsaariarmee sai ikkagi kõigest läbi. Ja see liikus nagu titaanrull. Ja vaenlane andis üha enam alla ja langes põlvili.
  Tüdrukute rügemendid liikusid reeglina paljajalu ja sundisid vange jalgu suudlema. Mõnikord lubasid tüdrukud vangidel oma rindu suudlustega üle ujutada.
  Kuid siis sisenesid Austraaliasse Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina, Svetlana. Nad marsivad pealinna Sydney poole. Ja nad laulavad:
  - Rus, kus kõigil on palju naisi,
  Kus ilus kõne on lubatud...
  Kus iga inimene on nagu vend,
  Meie sümbol, meie sümbol on Kolovrat!
  Ja jälle loobivad nad paljaste jalgadega granaate - ajavad britid ja kohalikud laiali.
  Anastasia võttis mõõgaga Briti kindrali pea maha ja säutsus:
  - Isamaa auks!
  Ja Nataša lõi palja jalaga paagi pooleks. Ja ta laulab:
  - Oh, Venemaa nimi on Svarog!
  Ja tüdrukud liiguvad, Zoya laseb kuulipildujast hoo sisse, paneb inglased maha ja kriuksub:
  - Uue Vene tellimuse eest!
  Need on tüdrukud! Et neile meeldib tappa! Ja nad ei peatu! Ja kaunitaride näod säravad!
  Ja siin on Augustinus nagu püssipauk. Kuidas ta inglasi niidab ja sipleb:
  - Vene jaoks sünnist saadud!
  Ja Svetlana naelutab teda. Ja palja jalaga viskab ta mõrvarliku ja surmava granaadi.
  Ja kriuksub ka:
  - Minu suur Venemaa!
  Ja jälle annab ta paugu... Ta niidab sakslased maha, tappes nad ilma igasuguse tseremooniata.
  Nüüd annab Sydney võitluseta alla. Ja kodanike ja sõjaväe võtmed võetakse välja. Ja nad kuulutavad tsaar Aleksei oma kuningaks ja keisriks.
  Ka see kontinent on alistumas...
  Ja Vene laevad maanduvad Uus-Meremaal. Samal ajal sisenevad Pretoriasse kergetankid "Peeter"-8. Ja Lõuna-Aafrika ka langeb. Ja Madagaskaril maandub pataljon paljajalu tüdrukuid.
  Ja väga ilusad tüdrukud viskavad paljaste jalgadega granaate ja maanduvad vaenlase vastu. Madagaskar langeb. Ja suurema osa Aafrikast vallutasid Vene sõdurid.
  Tsaari-Venemaa ja Kolmas Reich ja Itaalia peaaegu võitsid. Kuid alles jäid vaid Suurbritannia ise ja Iirimaa. Ja tuli sügis ja siis talv. Sakslased ja vene lennukid pommitasid britte ja muutsid nende linnad varemeteks. Kuid Churchill keeldus kangekaelselt kapituleerumast.
  1941. aasta mais järgnes maandumine. Esimesena maandusid paljajalu tüdrukud Tigressi divisjonist. Ja las nad hävitavad Briti väed. Ja viska neid oma paljaste jalgade varvastega.
  Britte pommitasid poolpaljad tüdrukud, kes kandsid vaid aluspükse ja värisesid rinnad. Ja see oli väga lahe.
  Ja lahingut pidasid tankid "Peeter", "Nikolai", "Aleksander", "Ivan", mis sõna otseses mõttes purustasid vastased.
  Ja siin on uusim püramiidikujuline tank "Alesey"-1. Millel on ratsionaalsed kaldenurgad kõigist nurkadest ja millest ei saa läbi tungida.
  Selles lamades istusid Elizabeth ja tema tüdrukute meeskond peaaegu alasti, ainult aluspükstes.
  Neli kaunist sõdalast, peaaegu alasti, tulistavad inglise kahurite pihta ja lüüakse sõna otseses mõttes tulle. Ja tüdrukud tulistavad end maha ja täidavad need kuulipildujatest pliiga. Ja britte lamab sadu.
  Ja võitlevad kaunitarid niidavad vaenlase maha ja lasevad oma tanki sõna otseses mõttes üle laipade. Ja mõrvatud inglaste vaibad on laiali laotatud. Ja tüdrukud sõidavad tankis. Nad hävitavad Matilda ja Churchilli. Viimane tank suudab tsaariarmee sõidukit vaid kriimustada.
  Ja järgneb üks venelaste võit teise järel. Ja sakslased liiguvad edasi. Kuid nende tankid T-3 ja T-4 on Venemaa sõidukitega võrreldes nii nõrgad. Ja ka väikesed primitiivsed. Ja pikk... Ja tsaariarmee tankid on kükitavad. Ja ridva kasutavad nad enda jaoks, ei pööra võtetele tähelepanu.
  Nii loobivad britid valgeid lippe. Mitu tuhat valitud Vene tanki maandus juba esimestel tundidel, murdes sõna otseses mõttes kaitsesse.
  Anastasia sai kuuli paljasse kanda ja naeris:
  - Massaažimees!
  Siis haaras ta paljaste varvastega kindrali ninast ja viskas ta enda peale. Ta lendas üle ja maandus kõhuga tääkide peale. Ja nii palju verd valati.
  Anastasia karjus südantlõhestavalt:
  - Au tsaar Alekseile!
  Nataša liigutab ka vastase sääri ja möirgab:
  - Uue slaavi korra eest!
  Ja ta surub vaenlase pea. Ja ta lõikab oma killu. Ja kiljatab:
  - Lahedad tüdrukud, vabaduse fännid - me võitleme uue korra eest!
  Ja siis tulistab Zoya kahest kuulipildujast korraga ja loobib paljaste jalgadega herneid lõhkeainega.
  Ja see läheb brittidele esimesel päeval. Ja pärast selle kättesaamist viskavad Foggy Albioni impeeriumi võitlejad relvad maha ja satuvad otse vangi.
  Ja siin astub Aurora lahingusse. Hävitab vaenlase relvaga. Tal on spetsiaalne jälituskuulidega kuulipilduja. Ta peksab inglasi nagu nunnuvihja.
  Ja siin tulistab Svetlana. Ja hävitab vaenlase.
  Tulistab surmava massiga... Ja paljastab hambad.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - Olen naine, mis on tõesti super!
  Ja ta hüppab püsti ja viskab palja jalaga granaati. Ja see puhub kõikidesse osadesse ja kildudesse.
  Ja kiljatab:
  - Ma olen palja rinnaga supermees!
  Ja nüüd astuvad tüdrukud enda peale... Nad sisenevad üha sügavamale Briti territooriumile.
  Oleg Rõbatšenko, välimuselt mitte vanema kui üheteistkümneaastase poisi kehas, kuid majori õlapaeltega, kuigi ta ise on paljajalu ja lühikestes pükstes, niidab inglasi. Ja ta tegutseb meeletu raevuga.
  Ta süütab tule ja laulab:
  - Me kogeme koitu ja kõrgeimat värvi.
  Ja temaga koos oli tüdruk Margarita, kes ei saanud kunagi täiskasvanuks. Tema jaoks on hea, et temast vähemalt vanaproua ei saanud!
  Ja see on palju hullem kui tüdruk!
  Nad ümbritsevad Londonit. Ja nüüd ähvardatakse ta ära võtta. Ja paljud vaenlased annavad alla. Ainult kuninga valvurid ei anna alla ega anna alla. Kuid nad hävitatakse halastamatult. Ja nad viivad läbi täielikku, ebainimlikku hävitamist. See on selline totaalne häving, mis toimub. Ja masinad on väga aktiivsed.
  Ja taevas koguvad Albina ja Alvina arveid. Tüdruk on saanud juba kõik seitse Jüri risti auastet. Esimene aste: Jüririst, teine - Jüri rist vibuga! Kolmas on kuldne rist. Neljas on vibuga kuldne rist. Viies on kuldrist teemantidega. Kuues on kuldrist teemantide ja vibuga. Ja seitsmes on kuldne ristitäht, millel on vibu ja teemantid!
  Need tüdrukud tulistasid ühe võitlusega alla viiskümmend autot ja laulavad omaette:
  - Oleme sellised kaunitarid, et oleme lihtsalt super ja hüper ning üldiselt imelised kaunitarid!
  Ja nad pilgutavad palja kihvaga.
  Need on tüdrukud - Albina ja Alvina... Ja neile meeldib mehi vägistada. Ja nad ise ei pahanda oma keelega töötamist, kui näevad atraktiivset mehelikku täiuslikkust.
  Ja et tüdrukud on lihtsalt iha, armastuse ja kire kehastus!
  Kuidas nad armastavad pulseerivaid jadevardaid.
  Kõrgeima klassi sõdalased...
  Siin põgeneb Churchill ümbritsetud Londonist. Nii et nad andsid talle hea löögi sarvedele.
  Ja ta tiris ta jalad eemale, kihutades Brasiiliasse... Londoni garnison aga kapituleerus. Ja Vene väed võtsid Iirimaa peaaegu vastupanuta. Britid olid juba trummilöögile alla andmas...
  Teine maailmasõda lõppes aasta pärast teljeriikide võiduga. Suurem osa Aafrikast on venelased. Siiski suutsid nii Saksamaa kui ka Itaalia midagi haarata.
  Lisaks kuulusid Kolmandasse Reichi ka Hispaania ja Portugal.
  Ja Vene väed valitsesid Suurbritannias ja tsaar Alekseist sai ka Briti monarh. Venemaa okupeeris peaaegu vastupanuta ka Rootsi ning Saksamaa okupeeris Norra ja veelgi varem Taani.
  Hitler okupeeris suure osa Euroopast. Luues protektoraadiga Kolmanda Reichi tüüpi moodustise. Ja Venemaa lõi impeeriumi uuesti ja lülitas selle oma koosseisu.
  Tekkinud on ajutiselt habras rahuolukord. Mis kestis selleks korraks.
  Tsaari-Venemaa ja Saksamaa seedisid oma omandamisi. Nad valdasid kolooniaid.
  Tsaar Aleksei oli veel üsna noor ega suutnud kogu maailma vallutama tormata.
  Kuid Hitler ei suutnud kuidagi vastu panna. Talle tundus, et ta sai Aafrikas liiga vähe maad, et Venemaa on liiga suur. Ja koos Mussolini juuniori pojaga alustasid nad sõda Venemaa vastu. Lahingud algasid 20. aprillil 1955, füüreri viiekümnendal sünnipäeval.
  Sakslased töötasid sõjaks Tsaari-Venemaaga välja terve rea tanke ja ilmselt arvestasid nad sellega väga.
  Panther 5-st sai peamine tank, mis töötati välja sõjaks Venemaaga.
  75 tonni kaaluv auto oli lahe.
  Ja üldiselt on 100EL-i 128-mm kahur tõeliselt purustav jõud. Ja kui ta lööb, siis ei paista isegi tsaariarmeest piisavat.
  Ja seal on veelgi võimsam tank: "Tiger"-5, mis on veelgi raskem ja tugevamini soomustatud. Ja see kaalub umbes sada tonni!
  Ja Venemaal kaalub põhitank Aleksei-4 vaid viiskümmend tonni ja sellel on vaid 105 mm kaliibriga relv. Kuid see on palju arenenum, püramiidne ja 1800 hobujõulise gaasiturbiinmootoriga, see tähendab väga mobiilne.
  Sakslane on massiivsem ja võimsam. Eriti kohutavad on kakssada tonni kaaluvad "Lions"-5. Mis aga Hitleri võimalusi oluliselt ei suurenda. Seega on ülirasked tankid liiga kallid ja neid on raske transportida. Kuigi kasutamisel ja rakendamisel on mõned eelised.
  Hitler igatahes ei pidanud vastu ja tormas tsaari-Venemaale. Ja lahingud algasid.
  Vene armee võimsad kindlustatud tsoonid peatasid vaenlase edasitungi. Ja sakslased jäid jänni. Ja tsaariarmee asus pealetungile Aafrikas, kus tal oli palju rohkem jõudu. Ja itaallased tundsid esimesi lööke. Nende väed on liiga nõrgad ja madala distsipliiniga ning palju mahajäänuma tehnoloogiaga, et Venemaale vastu seista.
  Vaid kolm nädalat kestnud võitluse järel tõrjus tsaariarmee itaallased Somaaliast ja Etioopiast välja.
  Ma eristasin tüdrukuid Anastasia, Nataša, Zoya, Augustina, Svetlana. Nad on endiselt sama noored kui viiskümmend aastat tagasi, kui nad Jaapaniga võitlesid. Tsaar Alekseil on juba lapselapsed, kuid tüdrukud on endiselt hallkoerad, sitked, agressiivsed ja julged.
  Ja viiekümne sõjaaasta jooksul jäid tüdrukud nooreks. Ja nende nahal pole ühtegi kortsu ega pragu. Nad on nii ilusad ja värsked kui lilled.
  Kuid Oleg Rõbatšenko ja tema elukaaslane Margarita on veel lapsed - nad pole üldse küpseks saanud. Vähemalt väliselt. Kuid nad jooksevad kiiremini kui gepardid. Ja ei tääk ega kuul ei suuda neid tappa.
  Need lapsed armastavad teravaid kettaid paljaste jalgadega visata. Nad on üldiselt supervõitlejad!
  Ja igasugune jõud surutakse põlvili!
  Aleksander II juhtimisel võitlesid türklastega ka Anastasia, Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana. Ja sellepärast on nad juba üle saja aasta vanad. Kuid nad ei vanane, sest nad on nõiad. Ja kuna nad on surematud, siis Rodnoverie võimuses.
  Ja tsaariaja rassi esindajad jooksevad üle Etioopia ja juba tapavad itaallasi.
  Ja jälle sunnivad nad neid oma paljaid jalgu suudlema. Ja tüdrukud on muidugi kirjeldamatu iluga ja hinges tulihingeline kirg. Neid ei saa kuidagi halvustada. Just need muudavad riigi suurepäraseks. Ja nad võidavad suure garantiiga.
  Vene tsaaririik oli suures osas mandriline ja ainulaadne vene rahvusele. Vene rahvus, paljude rahvaste segu ja Venemaa on nagu sulatusahi, võib alla neelata teisi rahvaid, neid järk-järgult assimileerides ja mitte rõhudes. Seetõttu kasvas kuninglik impeerium. Aeglaselt kuningriik kuningriigi haaval... Ja nüüd on globaalse hegemooniani jäänud väga vähe. Venemaal on palju suurem rahvaarv kui Kolmandas Reichis ja Itaalias.
  Nii et tal on kõik võimalused seda jäädvustada ja seedida. Pealegi arvestades, et vastased on nõrgemad. Ja mitte kõik pole Hitleri ja Mussolini režiimiga rahul.
  Ka Aafrikas toetavad paljud kohalikud hõimud ja koloniaalüksused venelasi. Samamoodi sobib džunglisse paremini vene tehnika.
  Lahingud näitasid, et sakslastel oli probleeme isegi Panther-5-ga, mitte ainult Tiger-5-ga. Jah, Krauts on märgatavalt alla andnud. Pärast seda, kui tsaariarmee läbis Etioopiat ja tabas Liibüat, purjetasid ka Saksa üksused. Taevavõitlustes üllatasid aga Saksa arengud kuninglikke ässasid - eriti diskokujuliste seadmetega. Ja nad hävitasid meeletu raevuga Vene autosid.
  Aga loomulikult ei saa sakslased numbrite poolest vastast. Ja diskod on liiga kallid ja neid on suhteliselt vähe. Ja nad ise on haavamatud, kuid nad ei saa tulistada , nad rammivad ainult laminaarse joaga. Ja manööverdatavad Vene sõidukid pääsevad minema.
  Kuninglik armee taevas on aga tugev. Ja merel on see veelgi tugevam. Kuigi Kolmas Reich pole nõrk. Kuid ikkagi on jõud ebavõrdsed.
  Nii rahvaarvult kui ka majanduslikult potentsiaalilt ei tule Kolmas Reich Venemaaga toime.
  Ja kui kaklevad ka väga tugevad ja ilusad tüdrukud, siis toimub täielik kokkuvarisemine.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlevad Saksa koletistega ja suudavad isegi võita. Ja neid ei häbene see, et natsidel on palju suuremad ja raskemad sõidukid.
  Siin lähevad tüdrukud ümber vaenlase tankide ja löövad neid otse küljele. Ja neil pole vaenlasega probleeme. Nad hävitavad oma vaenlase ja laulavad:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Raevukas ehitusmeeskond!
  Hitler on matt! Hitler on matt!
  Ja nad hävitavad vaenlase tohutu kergusega. Ja tüdrukud ei suuda naermata jätta.
  Kuid fašistid, saanud laksu kuklasse, taganevad. Juba Liibüas annavad mitu Itaalia diviisi peaaegu võitluseta alla. Ja kuningliku armee sõdurid tungivad edasi. Krautsid löödi võimsa löögiga Alpidest välja ja tsaariväed marssisid üle Itaalia. Paljajalu tüdrukud Mussolini juuniori sõjaväest tervitavad tsaariarmee värvilisi vägesid. Miljonid kõigist rahvustest sõdurid täidavad Itaaliat. Ja kümme tuhat mobiilset Aleksei-4 tanki, mis kaaluvad viiskümmend tonni, on igast küljest tulistamisel peaaegu läbimatud.
  Itaalia kui koalitsiooni nõrgem lüli sureb väga kiiresti... 30. mail vallutasid tsaariväed peaaegu võitluseta Rooma. Ja Mussolini impeeriumi pealinn langes.
  Ja jälle sundisid tüdrukud Vene sõjaväest oma tolmuseid paljaid jalgu vaenlast suudlema. Nad mõistavad, et vaenlasele tuleks näidata tema tegelikku staatust.
  Albina ja Alvina meenutasid kontosid kirjutades, kuidas nad võitlesid nõidadega jaapanlastega, kui Aleksei hällis lamas. Ja see oli väga naljakas.
  Tüdrukud pole sõjast veel küllalt saanud ja lasevad sakslased õhku alla. Albina isegi märkis:
  - Kui oleme natsid alistanud, mis edasi?
  Alvina ütles enesekindlalt:
  - Vallutame Ladina-Ameerika!
  Albina märkis kahtlevalt:
  - Noh, see on veel kaks või kolm kuud! Ja siis?
  Alvina itsitas ja vastas:
  - Supp kassiga!
  Albina ütles vihaselt:
  - Ei, mingi realistlikum eluplaan peab olema!
  Alvina ütles entusiastlikult:
  - Nii et me sünnitame hunniku lapsi!
  Albina kiitis selle heaks:
  - See on juba parem!
  Itaalia on juba praktiliselt vallutatud. Mussolini juunior põgeneb Prantsusmaale... Vene väed okupeerivad Sitsiilia. Kõik pastatootjate varad Aafrikas on juba kadunud. Alles on jäänud vaid Saksa enklaavid, kuid tsaariarmee ründab ka neid. Aafrika täieliku kaotamise oht lahingus tugevama vaenlasega.
  Tundus, et sakslased olid oma tugevuse valesti arvutanud. Ja nüüd purjetavad nad kuninglike vägede löökide all.
  Ja kümned tuhanded tankid on juba Lõuna-Prantsusmaal ja Touloni vallutanud... Bikiinides tüdrukud hüppavad mööda linna ja suruvad fašistid põlvili. Nad sunnivad end oma paljaid kontsi suudelma ja naerma.
  Kuid võite ka tüdrukut rinnale suudelda - ta ei pahanda!
  Nii palju õnnestumisi. Ja Lõuna-Saksamaal murravad läbi ka Vene diviisid. Ja nad juba võtsid Viini. Ja nad liiguvad Müncheni poole. Fašistid alistuvad löökidele ja tõstavad käed üles. Ja alistuda iseendale!
  Oleg Rõbatšenko on loomulikult nende seas, kes võitlevad esirinnas.
  Ja poiss tabab isiklikult kolm Saksa kindralit. Mille eest ta saab monarhilt eripreemia.
  Samas on igavene poiss paljajalu ja jalas lühikesed püksid.
  Tsaar Aleksei rõõmustab võitude üle. Ja mis juhtus? Kurat Hitler ise sattus silmusesse. Tema E-seeria tankid ei vasta püramiidsete tankidele.
  Tsaar Aleksei premeerib kangelasi ja kangelannasid. Ja ta teeb seda suure innuga.
  Sellist isakuningat saab ainult armastada ja austada. Vene väed on sakslased Marokost juba välja tõrjunud. Ja peaaegu kogu Aafrika on Venemaa territoorium. Ja mida? Nii et läks paremaks!
  Tsaar Aleksei autasustas Albinat ja Alvinat Venemaa parimatele naisässadele uue auhinnaga. Plaatinast Püha Jüri risti täht vibu ja teemantidega.
  Sõdalased väärivad seda tõesti. Ja neil on selline jõud. Ja nad peksid oma fašiste. Ja nad jõuavad finišisse. Tsaariarmee läheneb juba Ruhri piirkonnale ja seal käivad ägedad lahingud. Nad ei taha natsidele järele anda. Ja Prantsusmaal ümbritsevad nad juba Pariisi. Kohalik elanikkond tervitab tsaariarmeed ega peatu.
  Võib öelda, et vaenlane on alistumise tasemel. Hitler tormab ringi ja käes on juba juuli keskpaik. Ja sakslaste positsioon on peaaegu lootusetu.
  Seda tähendabki kontakteerumine sellise laheda kuningaga nagu Aleksei Teine ehk suur.
  Lõpuks on Wehrmachti vägede jäänused Aafrikas juba alla andnud. Vene väed marssisid läbi Pariisi. Olukord muutus sakslaste jaoks kriitiliseks.
  Juuli lõpuks oli Ruhr juba täielikult tagasi vallutatud. Ja Vene väed lähenevad Läänemerele.
  Hitler põgeneb Berliinist Ladina-Ameerikasse. Kuninglikud väed sisenesid Taani ja Norra vabastati veelgi varem. Pal ja Lissabon. Rünnak Berliinile järgnes augustis. Ja Kolmanda Reichi pealinn võeti ära. Seejärel vabastas tsaariarmee, jätkates pealetungi, Madridi.
  Viimasena võeti septembris Gibraltari kindlus. Tsitadell kukutati... Ja järjekordne sõda oli peaaegu lõppenud. See osutus kuidagi üllatavalt lühikeseks ja kergeks.
  Tsaar Aleksei sai kõigi aegade suurima vallutaja tiitli.
  Kuid Hitler on endiselt elus ja tal õnnestus põgeneda. Mida selle koletisega peale hakata? Kummalisel kombel ei tahtnud Ladina-Ameerika seda türanni välja anda. Ja siis, 1. mail 1957, algas viimane kampaania Ladina-Ameerika vastu ja viimane sõda planeedi Maa ajaloos. Väed liikusid probleemideta edasi. Kohalikud jõud olid sõjaliselt liiga nõrgad ega suutnud Vene vägedele vastu seista.
  Elizabeth ja tema meeskond tulistasid just aku alla ja nüüd on teel olevad vaenlased lihtsalt alla andmas.
  Tüdruk märkis naerdes:
  - See on sõda!
  Catherine märkis muigega:
  - Viimane sõda inimkonna ajaloos!
  Elena soovitas:
  - Nii et toostime rahu! Ja tuleviku looming!
  Ja tüdrukud isegi suudlesid üksteist rõõmust paljale jalataldadele.
  No nii lähebki kõik hästi...
  Anastasia ja tema meeskond jooksevad ja viskavad paljaste varvastega vastaseid granaate. Nad rebivad lahti oma vaenlased ja paljastavad hambad.
  Nataša laulis:
  - Ma olen kolossaalse unistuse tüdruk!
  Ja kuidas mõrvargranaati välja lasta. Jah, selliste tüdrukutega ei saa olla nõrk. Nad ei andesta seda.
  Ja nad liiguvad edasi, fašistidele armu andmata. Olgu sel juhul tegemist mitte täiesti fašistidega.
  Zoya viskab ka palja jalaga granaati ja susiseb:
  - Võidu eest vaenlase üle!
  Ja siis laseb Augustine kuulipildujast ja viskab palja jalaga granaati.
  Ja see kriuksub:
  - Meeleheitel löök!
  Ja siis avaldab Svetlana vastastele survet ja sööb need rebitud taignaks.
  Need on tüdrukud.
  Ja ta muigab:
  - Tsaar Aleksei on meie iidol!
  Mexico City vallutatakse ja Kuuba vallutatakse. Vene väed liiguvad põhjast lõunasse. Ja nad teevad seda väga edukalt. Sa ei peata neid. Ja tuleb suur võit.
  Ja Albina ja Alvina skoorivad õhulahingus väga edukalt. Nad on sõdalased, kes ei pea nõrkust näitama. Nad tulistavad alla lennukeid, mis on oma taseme poolest Venemaa omadest kõvasti maha jäänud. Ja mis kõige tähtsam, eesotsas on bikiinides paljajalu tüdrukud. Et nad peksavad kõiki. Ja nad lasevad maha kõik, kes kakluses vahele jäävad.
  Oleme Nicaraguast juba möödas. Tsaariarmee masinate armaada ei saa peatada. Ja Vene väed tulevad. Ja üha sagedamini annavad vastased alla. Ja nad ajavad vaenlased minema vangide kolonnidega. Ja nad suruvad vaenlase põlvili.
  Anastasia jookseb enda eest ja paneb vastased näkku kukkuma ja oma paljaid kontsi suudlema.
  Nii palju vaenlasi andis alla. Ja paljud neist kapituleeruvad trummilöögi ees. Ja nad tõstavad käpad üles.
  Vene väed on juba Venezuelasse jõudnud. Olukord muutub järjest rahulikumaks.
  Brasiilia on suurim vaenlane ja murdub suhteliselt kergesti. Ja ta on sunnitud alistuma.
  Tüdrukud kõnnivad läbi Rio de Janeiro ja poisid suudlevad nende paljaid jalajälgi.
  Nataša märgib naerdes:
  - Elu on siiski hea!
  Zoya märkis mõningase kahtlusega:
  - Polegi nii hull, kui magad, jalad vastu seina!
  Ja tüdrukud puhkevad naerma. Nad tõesti ei saaks olla naljakamad. Aga mis sa nendega teha saad...
  Siin võitleb ka poiss Oleg Rybachenko. Ta on tsaariarmees teeninud üle viiekümne aasta. Ta tõusis koloneli auastmeni, tal on palju auhindu ja ta näeb endiselt umbes üheteistkümneaastane. Ja temaga on igavene tüdruk Margarita. Ta oli täiskasvanud naine ja kartis väga vanaks jääda. Ja selle tulemusena jäi ta igaveseks tüdrukuks. Lapsed said nad aga umbes sada aastat tagasi. Ja siis lubatakse, et nad kasvavad kuni kuueteistkümneaastaseks - mis on üldiselt hea! Näiteks poisil pole vaja isegi habet ajada!
  Poiss ja tüdruk viskavad oma vaenlasi paljaste jalgadega granaate ja laulavad:
  - Võitude rõõm laieneb,
  Hitler ootab võllapuud!
  Siin on Venemaa vastaste viimane tugipunkt - Argentina. Hitler peitis end seal.
  Ja juulis sisenesid Vene väed Argentina territooriumile. Vastupanu oli fookuses. Ja nii langes pealinn peaaegu võitluseta. Ja Hitler ise leiti augustis 1957... Silmuses rippumas. Ilmselt võtsid nad enda omad ja poosid üles.
  Ka Tšiili kapituleerus. Nii lõppes viimane sõda inimkonna ajaloos.
  Kaksteist nõiatüdrukut, kellel oli igavene noorus, tähistasid oma võitu. Kuid teine poiss, Oleg Rõbatšenko, tundus olevat väga rahul. Lõpuks ometi saab ta elada oma rõõmuks, mitu aastat ta sõjaväes veetis.
  Ja venelased läksid kosmosesse juba 1947. aastal ja 1954. aastal lendasid Kuule. Ja 1967. aastal Marsile. Ja veel uusi saavutusi. Päikesesüsteem vallutati järk-järgult. 1975. aastal kukkus Aleksei II, olles võimul seitsekümmend aastat, lennukiga alla. Ja sellega lõppes kõigi aegade suurima monarhi valitsusaeg.
  Ja uueks kuningaks sai tema poeg: Mihhail II. Ja Venemaa liikus kosmose laienemise poole.
  Oleg Rybachenko ja Margarita kõndimas Marsil 2005. aastal. Poiss märgib:
  - Minu lapseks saamisest on möödas juba sada aastat. Ja kas mul poleks aeg kuueteistkümneaastaseks kasvada?
  Margarita, kes näeb samuti välja nagu tüdruk, vastab:
  - Ja ka mina pean vastavalt kokkuleppele suureks kasvama! Aga miks me jääme lasteks?
  Oleg kehitas õlgu... Järsku kerkis nende ette pilt tiibadega ingel-demiurgist.
  Kaunis olend ütles:
  - Olete osa oma missioonist täitnud.
  Aga nüüd ootab teid ruum! Ja kosmosemaailmad! Nii et elage ja võitlege!
  Oleg Rybachenko küsis muigega:
  - Sa lubasid meile kuueteistkümneaastaselt surnukehad!
  Ingel noogutas naeratades:
  - Mida te Margaritaga tahate?
  Margarita raputas nõustuvalt pead:
  - Isegi rohkem?
  Ingel noogutas pärlhammaste irve saatel:
  - See on teie jaoks! Kuid selleks, et kasvada kuni kuueteistkümneaastaseks, kasvate tuhat aastat! Ja siis jääd igaveseks noorusesse!
  Oleg ja Margarita kilkasid üksmeelselt:
  - See ei ole aus!
  Angela märkis naeratades:
  - Selline on surematuse hind! Kuid nõustuge olema surematud lapsed palju paremini kui surelikud vanad inimesed!
  Poiss ja tüdruk nõustusid:
  - Jah, palju parem!
  Ja me naersime kõvemini!
  Tõesti, mis need surelikud inimesed on? Isegi kõigi aegade ja rahvaste suurim kuningas Aleksei suri. Ja neid ootab ees igavik, täis säravaid seiklusi.
  
  
  
  NAPOLEON EI LÄINUD VENEMAA!
  . Alternatiivne ajalugu, kus suur keiser ei läinud Venemaale, vaid viis oma rügemendid... Türki! No muidugi, miks mitte? Miks mitte vabastada Balkan Ottomani võimu alt?
  Ja vaenlane pole muidugi liiga tugev. Ja veel enne seda sai ta venelaste käest peksa.
  Ja Napoleoni armee asus sundmarsile. Ja ta kõndis peaaegu vastupanuta Bosniast Istanbuli. Üks takistus: mäed, jõed, kindlused... Ja aeg-ajalt vastupanu. Ja elanikkond tervitab prantslasi ja eurooplasi kui vabastajaid.
  Napoleon vallutas Istanbuli 1812. aastal. Siis sõdis ta ka Väike-Aasias. Jõudis India ookeani ja Mekasse. Pärast seda kolisid prantslased ja nende palgasõdurid Egiptusesse.
  Kuigi Napoleon Venemaale ei läinud, vallutas ta Osmanite valdused. Võib-olla hoiatasid mõned ennustajad teda võimaliku ebaõnnestumise eest sõja korral tsaaririigiga.
  Britid üritasid 1814. aastal Hispaanias maanduda. Napoleon naasis Pariisi. Ja jõudu kogudes kolis ta kiiresti Hispaaniasse ja alistas seal britid. Pärast seda muutusid prantslased Püreneedes mõnevõrra tugevamaks.
  Nende väed jõudsid Marokosse ja okupeerisid kogu Põhja-Aafrika ja Sudaani.
  Nii kehtestasid nad Vahemeres üldise domineerimise. Võeti ka Gibraltar. Ja neid tugevdati ka põhjalikult. Sõda Suurbritanniaga jätkus vahelduva eduga. Mõlemad pooled olid väsinud kokkupõrkest merel. Napoleon aga tahtis seda numbritega võtta. Ja laevu ehitati järjest rohkem, meremehi koolitati. Tasapisi hakkas suurte inim- ja territoriaalsete ressurssidega prantslaste arvuline üleolek mõju avaldama.
  Ja kurnatud britid hakkasid alistuma. Lõpuks, 1825. aastal, toimus maandumine. Ja Napoleon võttis lõpuks Londoni. Seega sõda lõppes. Ja juba eakas keiser otsustas puhata ja rahuliku ehitusega tegeleda. Ainuke asi on see, et prantslased jätkasid liikumist üle Aafrika ja selle lõuna vallutamist. Nikolai Esimene tuli Venemaal võimule. Venelased pidasid sõda Iraaniga, kuid hoolimata võitudest nad seda ei vallutanud, vaid piirdusid mõõdukate territoriaalsete omandamistega. Seejärel seisis Venemaa silmitsi Šamili sõjaga Kaukaasias ja leidis end sellest pikka aega seotuna.
  Napoleon valitses kuni 1837. aastani ja oli surres kuuskümmend kaheksa aastat vana. Tema järglaseks sai poeg Napoleon II. Noor, kahekümne kuue aastane blond keiser oli varem Itaalia ja Rooma impeeriumi kuningas. Muidugi tahtis ta ületada oma isa Napoleon Esimese au.
  Ja Napoleon II tegi oma esimese kampaania Iraani ja seejärel India vastu. Muidugi vallutas maailma suurim ja kõige paremini organiseeritud armee suhteliselt kiiresti nii Iraani kui India. Samuti viidi lõpule Aafrika vallutamine. Prantsusmaa pidas sõdu Ladina-Ameerikas, püüdes haarata kontrolli alla Hispaania ja Portugali kolooniad. Venemaa jaoks ei olnud kuidagi aeg. Kuid prantslased saavutasid pärast pikki sõdu lõpuks jalgealust Ladina-Ameerikas. Napoleon II suri 1856. aastal ja troonile tõusis tema poeg Napoleon III. Ta oli sel ajal vaid kuusteist aastat vana. Ja 1858. aastal alustas Napoleon III sõjakäiku Venemaa vastu.
  Otsustas oma vanavanaisa ületada. Ja Venemaal on ikka pärisorjus. Ja riik on võitlusjõu poolest muidugi võrreldamatu Napoleoni Prantsusmaaga.
  Napoleon III lootis võidule. Ja kaks miljonit sõdurit liikus üle Venemaa. Nad marssisid kolmes kolonnis: Kiievisse, Moskvasse ja Peterburi. Kuid Venemaal polnud oma Kutuzovit.
  Ja tsaar Aleksander II oli sunnitud Kaasanisse põgenema. Vangistati Moskva ja Peterburi ning Kiiev. Venemaa vastu oli vägesid üle maailma ja arenenumad relvad. Isegi Napoleon III armees ilmusid esimesed kerged tankid.
  Jah, sellisele jõule ei saa vastu panna. Tsaar Aleksander II pakkus prantslastele rahu. Kuid Napoleon III teatas, et vajab Venemaad tervikuna.
  Ühesõnaga algas sissisõda. Kuid Napoleonil on palju vägesid. Lisaks teatas Napoleon III pärisorjuse kaotamisest. See võitis ka osa inimesi enda poolele. Sõda kestis veel mitu aastat ja Napoleoni väed jõudsid Vaikse ookeani äärde.
  Lõpuks leiti kompromiss. Napoleon III abiellus Aleksander II tütrega ja krooniti kuningaks. Ja Venemaa sai suure impeeriumi osana teatava autonoomia.
  Napoleon III võitles endiselt Hiinas, tema väed jõudsid Austraaliasse ja vallutasid Indohiina. Ja aastal 1877 ta suri ja Napoleon Neljas tõusis troonile. Neljateistkümne aastane noormees. Napoleoni Esimese lapselapselaps ja Vene tsaaride emapoolne järeltulija. Napoleon Neljas viis lõpule maailmavallutuse - olles vallutanud USA ja kõik teised saared... Tekkis ülemaailmne impeerium. Siis ei jäänud muud üle, kui kosmosesse tormi lüüa.
  Aga kurbust polnud, aga kuradid koputasid. Napoleon IV suri 1894. aastal. Täpsemalt suri ta Aafrikas jahil. Ja tema trooni võttis umbes nelja-aastane Napoleon Viies poiss.
  Kuidagi osutusid Napoleoni järeltulijad mitte eriti visad. Ja muidugi algasid probleemid. Nüüd Ladina-Ameerikas, nüüd Hiinas, nüüd Venemaal.
  Kuid väed surusid rahutused ja separatistid maha. Napoleon Viies kasvas üles ja asus otsustavalt mässu maha suruma. Pärast mida planeet Maa kuidagi rahunes. Ja 1914. aastal lendas esimene inimene kosmosesse! 1917. aastal maandusid inimesed Kuule.
  Järk-järgult saavutas inimkond stabiilsuse. Ja nüüd kosmosesse laienemine. 1935. aastaks olid inimesed külastanud kõiki Päikesesüsteemi planeete ja Kuule oli tekkinud asula. Napoleon Viies valitses kuni 1960. aastani - kuuskümmend kuus aastat - rekordiline Bonapartide seas ja suri hiilguses. Ja Napoleon Kuues sai trooni. Selleks ajaks olid edukad katsed inimeste noorendamiseks juba alanud. Ja 2000. aastal hakkasid inimesed tungima naabertähtedesse. Aastaks 2020 on loodud esimesed inimasustused väljaspool planeeti Maa.
  
  IVAN KOHUTAV EI OLE MÜRGITUD
  Ivan Julm ei olnud aga 1584. aastal mürgitatud (kust nad said aimu, et ta üldse mürgitatud on?), vaid elas mõnda aega. Ta abiellus Inglise printsessiga. Ja samal ajal vallutas ta Siberi ja ehitas sinna linnu. 1590. aastal sündis tal Inglise printsessiga poeg Alexander. 1591. aastal suri poeg Dmitri, kuid venelased vallutasid rootslastelt nende eluaastad tagasi. 1592. aastal vallutasid nad Narva.
  Poola ja Venemaa ühine sõda Rootsi vastu lõppes 1593. aastal Viiburi vallutamisega. Ja Rootsi sõja lüüasaamine 1594. aastal.
  Venemaa võttis seega tagasi nii Narvas asutatud Läänemere ranniku linnad kui ka Viiburi. 1595. aastal andis Ivan Julm korralduse ehitada Neeva suudmesse linn. Nii tekkis Aleksandrovsk rohkem kui sada aastat varem. Aasta sai nime Ivan Julma poja ja Inglise printsessi auks.
  Seejärel jätkas Ivan Julm liikumist üle Siberi. Tema sõdalased suundusid Amuuri jõe äärde. Aastal 1598, olles taastunud kuuskümmend viis aastat - Venemaa rekord ja üks pikima kuningriigi kestvusi planeedi Maa ajaloos, suri Ivan Julm. Samal aastal suri ka tema pärija Fedot. Ja Aleksander Esimene sai kuningaks. Ta oli troonile tõusmise ajal vaid kaheksa-aastane. Kuid Boriss Godunov sai regendiks. Ja kõik läks enam-vähem. Tõsi, oli ka näljaseid aastaid. Seejärel sõda Poolaga 1605. aastal. Siis juhtis Aleksander ise esimest korda armeed. Poolakad üritasid Smolenskit piirata, kuid said täielikult lüüa. Venelased läksid rünnakule ja võtsid Kiievi ja Polotski. Poolakad loovutasid Berezina ja Kiievi äärsed maad vasakkalda Ukrainale.
  Mõnda aega valitses rahu. Venemaa edenes idas. Ta jõudis Vaikse ookeani äärde ja rajas seal uusi linnu.
  Siis tuli kampaania Krimmi, mis langes kokku Türgi nõrgenemisega. Venemaa vallutas koos Aasoviga ka Krimmi khaaniriigi.
  Nii tekkis suur impeerium. Pärast seda oli veel üks sõda poolakatega. Aleksander kuulutas - me vallutame tagasi kogu Kiievi-Vene maad.
  Ja see juhtus. Vene väed tsaari ja suure komandöri Skopin-Shuisky juhtimisel suutsid siiski poolakaid lüüa ja vallutasid isegi Varssavi.
  Pärast mõningaid vaidlusi võttis Poola Aleksander Esimese tsaariks. Pärast seda tekkis slaavlaste suur võim. Venemaa pööras lõunasse 1630. aastal. Sõjad algasid Türgiga. Osmani impeerium oli allakäigul ja kaotas.
  Venemaa vallutas Balkani ja sisenes isegi Konstantinoopolisse. Osmanite troon anti üle tsaar Aleksandrile. Ja nüüd jõudsid Vene rügemendid Egiptusesse. Ja 1640. aastal vallutasid nad koos Kuveidiga Meka ja Iraagi. Olles moodustanud tohutu impeeriumi. Aastatel 1645-1647 oli sõda Iraaniga. Ja Pärsia allus ka Venemaale. Sõda Mandžu impeeriumiga lõppes Põhja-Hiina vallutamisega.
  Tsaar Aleksander kutsus mittevene rahvastiku arvu kasvu silmas pidades kokku isegi oikumeenilise nõukogu. Õigeusku muudeti, võimaldades neli naist.
  Mis tulenes soovist lihtsustada moslemitel õigeusu vastuvõtmist ja kiirendada äsjavallutatud maade venestamist.
  Aastal 1658 suri tsaar Aleksander esimene, kes oli valitsenud kuuskümmend aastat ja kellest sai ka suur Rurikovitš.
  Uueks kuningaks sai Aleksander Esimese poeg Mihhail Esimene. Uus kuningas oli juba neljakümneaastane. Ja ta jätkas oma isa vallutuspoliitikat. Vene väed liikusid India poole. Seal olid sõjad.
  Mis lõppes seal vene võimu kehtestamisega. Siis oli suur sõda Hiinaga. 1671. aastal Mihhail suri. Ja sõda jätkas tema poeg Aleksei esimene Rurikovitš. Noor, umbes kolmekümneaastane kuningas kamandas energiliselt ja saavutas suuri võite. Hiina vallutati pärast mitu aastat kestnud sõda.
  Seejärel jätkas Venemaa liikumisi itta ja lõunasse, vallutades Indohiina. Kuni jõudsime Singapuri. 1701. aastal Aleksei suri ja tema poeg Peeter hakkas ehitama suurt laevastikku. Venemaa liikus läbi Vaikse ookeani saarte ja maabus Austraalias.
  Samal ajal tekkis soov laieneda Euroopasse. Ja 1715. aastal algas sõda Austriaga. Vene väed vallutasid kiiresti Austria. Siis vallutasid nad Saksamaa. Jõudsime Reini enda äärde. Ja nad vallutasid Itaalia 1721. aastal. Nii lõikas Peeter Suur akna Euroopasse. Egiptusega koos. Samal ajal okupeerisid venelased läbi Alaska Kanada. Aastal 730 suri Peeter Suur ja trooni päris tema pojapoeg Peeter Teine - Rurikovitš.
  Tema valitsusaeg osutus aktiivseks: noormees alustas sõda Prantsusmaaga ja vallutas Kanada ning suurema arvulise ülekaaluga Vene väed vallutasid Pariisi. Samuti vallutati Holland. Kuigi seal venis partisanisõda. Kuid lõpuks suruti ka tema alla.
  Ja hiljem 1745. aastal langesid nii Hispaania kui ka Portugal. Aga ka seal käis mitu aastat sissisõda. 1753. aastal, pärast Peeter Teise surma, tõusis troonile Peeter Teise poeg, Peeter Kolmas. Uus kuningas jätkas liikumist mööda Aafrikat ja Ameerikat. 1761. aastal puhkes sõda viimase suurriigi Suurbritanniaga. Venemaa ei olnud merel algul kuigi edukas.
  Siis aga said britid arvulise ülekaalu ja kogenud komandöridega lüüa. Ja toimus maandumine. Ja 1767. aastal London langes.
  Ja 1780. aastal suri ka Peeter Kolmas. Troonile tõusis tema kahekümne kaheksa-aastane poeg Paulus Esimene. Venemaal polnud enam tõsiseid vastaseid ja ta liikus mööda Aafrikat ja Ladina-Ameerikat. 1820. aastaks, kui Paulus Esimene kuuekümne kaheksa-aastaselt suri, oli Venemaa lõpetanud kogu maailma vallutamise. Ja Ivan Viies tõusis troonile neljakümne kahe aasta vanuselt.
  Polnud enam kellegagi tülitseda. Kuid teadus pole veel jõudnud kosmose avaruste vallutamiseni. Sellegipoolest tellis Ivan lennud Kuule. Nagu, impeerium peab edasi liikuma. Ja 1833. aastal lendas inimene esimest korda kosmosesse. Ja 1845. aastal maandusid venelased lõpuks Kuule.
  Keiser Ivan Viies suri 1847. aastal. Aleksander II päris trooni. Kosmosesse laienemine jätkub. Maandus Marsile 1861. aastal. Ja siis kõigil Päikesesüsteemi planeetidel.
  Ja siis lendasid nad teiste tähtede juurde...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELTI ISTUL
  Nii leidis Donald Trump end Teise maailmasõja ajal Roosevelti asemele. See osutus tegelikult supervõimaluseks! Mõelge oma eelkäija vigadele. Ja esimene viga: nad lubasid NSV Liidul tõusta ja saada superriigiks.
  Donald Trump mõistis paremini kui keegi teine: Venemaal ei tohiks lasta teist maailmasõda võita. Kuid ka Kolmanda Reichi kiire võit on Ameerika jaoks ebasoodne.
  Parim variant: las nad tapavad üksteist nii kaua ja nii palju kui võimalik.
  No muidugi, Donald Trump aitas Venemaad natukene, enne Stalingradi... Ja ajalooga erilisi lahknevusi polnud. Ja ajas Kolmanda Reichi Aafrikast välja.
  Ja siis pakkus ta Hitlerile vaherahu vastutasuks antisemiitlike seaduste kaotamise eest.
  Pärast Stalingradi mõistsid sakslased, et võivad Teise maailmasõja tegelikult kaotada, ja nõustusid Trumpiga. Juute taga ei kiusata, aga... Kaubandus taastub...
  Ja vange vahetatakse. Trump ise teeb aatomipommi ja teeb Jaapanile otsa. Ja sakslased, pärast oma territooriumi pommitamise peatamist ja teise rinde sulgemist, koguvad jõudu.
  Fuhrer lükkas operatsiooni Citadell mitu korda edasi. Ja isegi juulis ei alustanud ta pealetungi, sest tahtis lahingus katsetada koletistanki Tiger-2, mis tähendab "lõvi" ja "hiir". Lisaks hakkasid sakslased moodustama välismaalastest diviisi ja koondama vägesid.
  Ja Trump soovitas füüreril mitte kiirustada, kuna Saksa pealetungi plaanid Kurski bulge'il on Nõukogude väejuhatusele juba teada ja pole midagi rumalam kui rünnata, kui vaenlane sellest teab.
  Fuhrer oli piisavalt tark, et kuulata Trumpi tarku nõuandeid. Ja ta asus kaitsele.
  Punaarmee asus lõpuks pealetungile 30. augustil. Ja jäi sügavalt vaenlase kaitsesse kinni. Lahingud näitasid, et Panther on kaitses väga hea, oma kiirlaskesuurtükiga, mis tabab kaugelt.
  Ja "Tiiger" pole halb ja isegi "Ferdinand". Viimane iseliikuv relv kaitses on üsna tugev. Ja see tõrjub suurepäraselt vastaste rünnakud. Ja "Ferdinand" töötab väga aktiivselt. Kui ta lööb eemalt, ei saa te isegi selga sirgu ajada.
  Sakslased andsid ikka järele, vähemalt aeglaselt, kuid Oryoli astangul. Kuid Nõukogude lennundus ei domineerinud enam taevas. Ilma läänerindeta olid Krautid tugevad. Saksa ässadest paistis eriti silma Marcel.
  Ta ei hukkunud Vahemere lahingus juhuslikult. Ja nüüd, olles äss, võitles number üks idas. Ja see parim Luftwaffe äss, kes lühikese ajaga püstitas läänerindel rekordi, mida keegi päris ajaloos kunagi purustanud polnud, võitles nüüd idas.
  Marcel tabas eemalt ega lasknud end näppida ega maha lüüa. Temast sai legend Saksa ja Nõukogude lendurite seas.
  Ja ilma igasuguse liialduseta. Ta tulistas alla nii ründelennukeid kui ka hävitajaid.
  Saja viiekümne lennuki eest autasustati teda Raudristi Rüütliristiga hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Kui ta valmistas kakssada lennukit, autasustati teda Teemantidega Saksa Kotka ordeniga. Kolmesaja lennukini jõudes pälvis ta spetsiaalselt talle loodud autasu: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Pärast neljasaja lennuki allatulistamist sai ta sõjaliste teenetega kullast ja teemandist krutsifiksi ning kullast ja teemandist Luftwaffe karika. Marseille tulistas sügisel Vahemere kohal alla kakssada lennukit. Talvel ja märtsis lasi ta alla veel ligi sada autot ja viidi idarindele. Seal ületas ta 1943. aasta mais kolmesaja sõiduki piiri.
  Seejärel, 1943. aasta septembris, jõudis see neljasaja sõidukini. Ja ta püstitas isegi rekordi, nokautides ühes lahingus neliteist sõidukit.
  Sellise ässaga tundsid sakslased end taevas muidugi enam kui kindlalt.
  Ja nad võisid Punaarmee pealetungi tagasi hoida, tõmmates vägesid ette. Sellegipoolest liikusid Nõukogude väed edasi, kuigi väga aeglaselt.
  Oktoobri lõpus lähenes Punaarmee Orelile. Fritz püüdis seda linna iga hinna eest hoida.
  Tiger-2 tanki kasutati lahingus esimest korda. See sõiduk toimis aga kaitses hästi, kuid läks sageli katki. "Lõvi" osutus veelgi hullemaks. Sarnaselt täiskasvanud "Tiger"-2-le, rohkem tuntud kui kuninglik tiiger, oli ka "Lionil" võimsam relv, mis aga oli tarbetu. Alates Nõukogude ajast võeti kolmkümmend neli tanki Saksa relvadega. Kuid üheksakümmend tonni kaaluval "Lionil" polnud soomuse osas "Tiigri" ees eeliseid, kuid see oli kallim, vähem töökindel ja võimsam relv oli tulekiiruselt madalam.
  Ainult pikalt laskmisel olid Levil eelised, kuid sellest oli vähe kasu, kuna kolmekümne nelja oli peaaegu võimatu tabada nii kaugelt, kus Levil olid eelised.
  Lahingud näitasid, et "Lõvil" pole kere külgede ega otsmiku kaitsmisel "Tiger"-2 ees eeliseid ning torni otsmiku paksem soomus ainult aeglustab selle pöörlemist.
  See tähendab, et selgus, et "Lõvi" on praktikas veelgi hullem kui "Tiger"-2. Ja selleks, mis selgub, oli see loodud.
  Sellegipoolest oli Tiger-2 suhteliselt hästi kaitstud, see oli läbimatu isegi T-34-76 küljelt ja osutus seetõttu tõhusaks, kuigi kohmakaks masinaks.
  Samal ajal näitasid end lahingus hästi kaks pilooti: Albina ja Alvina. Kes võitles kogu aeg paljajalu bikiinides. Ja nad tegid seda väga tõhusalt.
  Nii nagu Albina paljaste jalgadega päästikuid vajutab, laseb ta alla Nõukogude lenduri.
  Ja siis pressib ka Alvina oma paljaste meislitud jalgadega. Ja jälle kukutab ta vaenlase maha.
  Tüdrukud töötasid aktiivselt ja pantrite vaimustusega. Kuigi nad on algajad sõdalased. Kuid nende saladus on võidelda bikiinides ja paljajalu, siis ei löö sind keegi maha!
  Oryoli lahing venis novembri lõpuni. Sakslased hoidsid linna ja Punaarmee tungis sellele kangekaelselt. Stalin ise näitas selles küsimuses kangekaelsust. Linn oli krautide poolt põhjalikult kindlustatud ega lasknud seda ümber piirata.
  Detsembri alguseks oli ajutine tuulevaikus, taevas käisid vaid lahingud. Marseille ületas viiesaja allatulistatud lennuki arvu ja oli kolmandas Reichis Goeringi järel teine, kellele omistati Raudristi suurrist.
  Punaarmee peatus. Kuid detsembri lõpus jätkas ta oma pealetungi. Pärast kangekaelset võitlust piirati Oryol lõpuks ümber. Ja siis võta. Sakslased tõrjuti keskuses veel veidi tagasi. Aga nad olid talveks valmis ja võitlesid kõvasti.
  Fritzid suutsid siiski pealetungi Leningradi lähedal tagasi tõrjuda. Osalt ka Trumpi hoiatuse tõttu, kes kartis väga fašistide lüüasaamist.
  Olles põhjas rünnaku tagasi löönud, tõrjusid natsid kuidagi pealetungi ja elasid talve üle... Ja kevadel hakkasid nad jõudu koguma.
  Kahju sai ka Punaarmee. Kuid ta sai IS-2 ja T-34-85. Algas löögivahetus ja 22. juunil 1944 alustas Punaarmee keskuses suurpealetungi.
  Sakslased alistusid, kuid aeglaselt... Nõukogude väed edenesid pooleteise kuuga viiskümmend kilomeetrit üsna laial rindesektoril. Natsid muutsid üldiselt oma taktikat mõnevõrra ja püüdsid oma jõudu säästa ilma ründamata.
  Siin mängis selgelt rolli Trump, kes ei tahtnud ei Venemaa ega Saksamaa võitu. Kuid ta kartis, et venelased võidavad niikuinii, ja soovitas füüreril ehitada kaitsesõda, et bolševike ressursse ammendada.
  Hitler läks vaatamata kogu oma agressiivsusele siiski sügavale kaitsele. Pealegi on Saksa tankid ebatäiuslikud. Ja ka "Hiir" ei vastanud ootustele ja ainult kaitses, näidates end enam-vähem lühikestel vasturünnakutel.
  Sakslased pole veel suutnud tehnika vallas korralikult läbi lüüa. Panther 2 saaks muuta võimsamaks relvastuselt ja soomuselt, kuid seda pole veel suudetud teha raskemaks kui viiskümmend tonni. Focke-Wulf oli manööverdusvõimelt kehvem ja oli lõpetamata.
  Me-309 osutus relvastuselt võimsaks ja kiireks, kuid manööverdusvõimelt halvemaks. TA-152 oli Focke-Wulfist parem lennuomadustelt ja võimsalt relvastatud, kuid osutus ka raskemaks. Tõsi, Marseille on välja töötanud hea taktika raskemate, kuid rohkem relvastatud ja paremini kaitstud lennukite jaoks.
  Seni sakslased mitte ainult ei säilitanud oma eelist taevas, vaid isegi suurendasid seda tänu sõidukite arvule. Kuigi NSV Liidus olid ka Jak-3 ja LAGG-7. Kuid see pole veel eelist andnud.
  Kuid sakslased töötasid välja ME-262. Juuniks oli Luftwaffel juba tuhat sellist reaktiivlennukit nelja 30-millimeetrise lennukikahuriga. Kuid lahingus osutus ME-262 ebapiisavalt manööverdusvõimeliseks ja tõhusaks. Sealhulgas suure kiiruse tõttu. Ainuke asi on see, et ME-262 on väga raske alla tulistada, see on soomustatud ja ellujääv, suure kiiruse tõttu on raske tabada, kuid see puruneb oma mitte eriti töökindla mootori tõttu.
  Seega olid sakslased TA-152 vastuvõtmisel seni suhteliselt edukad ja neil oli moderniseeritud ME-109 "K", Teise maailmasõja populaarseim hävitaja.
  Suurenes ka toodetavate lennukite arv, mis võimaldas säilitada paremust nõukogude kaubamärkide ees. Pealegi olid Saksa sõidukid oluliselt tugevamad relvastuse ja mootori võimsuse poolest.
  Sakslaste Yu-288, mis ühendas suure kiiruse ja suure pommikoorma, osutus üsna edukaks. Ja esimene neljamootoriline seeriapommitaja Yu-488, mis on võimeline pommitama pikki vahemaid. Selle tipphetk oli suhteliselt väike tiibade pindala, mis andis kiiruseks kuni 700 kilomeetrit tunnis, mis oli tol ajal pommitaja jaoks palju.
  Tankiehituse alal sakslased eriti edukad ei olnud. Hiir on hea kaitsevõimega, kuid on siiski õhust haavatav ja seda on raske transportida. "Jagdpanther" osutus edukamaks. Seda toodeti üha suuremates kogustes ja see teenis hea maine.
  Siin said sakslased muidugi auto peaaegu valmis, aga igal juhul keeras see hästi.
  Suurenes Saksa varustuse põhikogus, mis võimaldas Nõukogude rünnakutele edukamalt vastu seista. Sealhulgas rünnak augustis lõunas.
  Saabus 1944. aasta sügis, Nõukogude väed ei vallutanud isegi Harkovit ja seisavad endiselt kesklinnas.
  Fritz tundis end veidi enesekindlamana... Stalin jätkas haamriga löömist, kuid ilma USA abita ei suutnud ta tehnoloogilist võidujooksu Saksamaaga võita.
  Omades välisdivisjone ja palju hiwisid, pluss satelliite ja endisi Nõukogude Liidu kodanikke, suutis Kolmas Reich oma vägesid enam-vähem täiendada ja kaitsele jääda. Võõrtöölised ja orjatöö võimaldasid toota palju seadmeid. Ja ennekõike reaktiivlennundus.
  V-1 ja V-2 raketiprojekt loobuti reaktiivlennukite kasuks ja ilmusid Arado pommitajad. Mis pommitas suurepäraselt. Ja Nõukogude lennukid ei suutnud neile isegi järele jõuda.
  Hitler toetus üha enam õhupealetungile. Fritz võitles ka talvel... Punaarmee suutis talvel keskuses edasi liikuda.
  Kuigi sakslased ootasid siin rünnakut, olid nad suurtükiväe, eriti Andryusha raketiheitja tööst šokeeritud. Kuid siis suutsid arvukad Saksa tankidiviisid Nõukogude väed peatada.
  Eriti tõhusaks osutusid uued Saksa iseliikuvad relvad E-10 ja E-25, väikesed, kuid väledad.
  Tiger-2 ilmus ka kitsama ja väiksema torniga ning võimsa 1000 hobujõulise mootoriga, mis näitas end praktilisema masinana.
  Lühidalt öeldes algas sõda sakslastele tulutoovama loomaaiaga.
  Hitler lootis tõesti E-seeria tankidele, kuna need olid arenenumad ja madala siluetiga. E-50-l oli kõrgus üldiselt üks meeter madalam kui Tiger-2-l, mis võimaldas võrdväärse soomukiga vähendada tanki kaalu 1200-hobujõulise mootoriga tõstmisel viiekümnele tonnile. soomust läbistavam ja täpsem relv.
  See osutus suurepäraseks! Auto saavutas läbimurde kiiruse ja kiiruse. Ja tüdrukud võitlevad selle kallal. Ja loomulikult paljajalu ja bikiinides.
  Võitlus oli pingeline, eriti kevadel, mais. Sakslased hakkasid ründama. Kuid nad suutsid tagasi vallutada ainult Belgorodi, mille Nõukogude väed olid varem vallutanud. Võitlus kestis kaua. Ja lahingus osales ka tank E-100. See väga hästi kaitstud ja võimsate relvadega sõiduk sai Nõukogude vägede jaoks suureks probleemiks.
  Pärast SU-100 ilmumist otsustas Stalin ootamatult muuta tankiehituse doktriini. Ja seda iseliikuvat relva hakati tootma üha suuremates kogustes.
  Mind köitis iseliikuvate relvade valmistamise lihtsus ja võimsam relv. Ja ka see, et Stalin hakkas mõtlema sõdurite päästmisele. Igal juhul ründasid 1945. aasta suvel ainult sakslased. Nad suutsid ainult Doni-äärse Rostovi ja Orjoli ümber piirata ja see oli nende edu ulatus... Sügis, Krautid asusid kaitsele ja Punaarmee läks edasi. Ja talvel ka... Ja ainult Belgorod suutis vastu lüüa.
  Nii et mõlemad armaad aeglustasid...
  Saabus aasta 1946. Sakslased üritasid suvel rünnata tankide E-50 ja E-100 ning E-75 abil. Nende vastu olid Stalinil iseliikuvad relvad SU-100, mis asendasid praktiliselt kõik muud tüüpi relvad. Sakslased pahvisid, kuid peaaegu ei edenenud... Ja sügisel-talvel Punaarmee edenes...
  Aga jälle ei saavutanud ma midagi.
  On juba 1947. Sakslased pressivad ja edasi, venelased pressivad tagasi ja edasi. Miski ei õnnestunud.
  Siit tuleb 1948. Ilmus T-54, mis aga laialt ei levinud. SU-100 on endiselt kasutuses. Tõsi, see iseliikuv relv on mõnevõrra aegunud. Sakslastel on seerias esikoht gaasiturbiinmootoriga E-75 kohal. Ja see oli juba külgedelt hästi kaitstud...
  Kuid sakslased ei suutnud ikkagi võitu saavutada. IS-7 toodeti NSV Liidus. Kes võitles edukalt sakslastega.
  Siis 1949... Rindejoon on liikumatu ja lööke vahetatakse. Poksijad kiiguvad ja hävitavad üksteist.
  Nii et 1950. aastal rindejoon veidi kõigub. Midagi märkimisväärset aga ei juhtu.
  Ja see läheb aastasse 1951, sama asi. Idarindel muutusi pole. Mõlemad pooled olid üsna kurnatud.
  1952 läks ka. Stalini valitsusaja viimane täisaasta. Ainus, mis sakslastel oli, olid diskod, mis olid käsirelvadest tulele puutumatud. NSV Liidus on kõige populaarsem sõiduk: pika tünniga SU-122, mida hinnatakse endiselt parimaks.
  Ja lõpuks, 1953... Stalin sureb ja siis see algab. Moskvas käib võitlus võimu pärast ja seda ära kasutades lähevad sakslased pealetungile.
  Ja nad edenevad Kaukaasias. Türkiye astub lõpuks sõtta.
  Jäädvustan kogu Kaukaasia kevadel, suvel ja sügisel ning saan eelise...
  Aga siin sekkub juba Trump. Ja 1. jaanuaril 1954 alustab USA tuumapommitamist Kolmanda Reichi ja... Venemaa territooriumil.
  Nagu nii! Trump sekkus II maailmasõtta.
  Ja kõik tuleb omal moel väga lahe! Ja mingil määral on see lahe!
  Trump võidab enesekindlalt oma vaenlasi! Ja see on tema põrgulik PR!
  See Ameerika diktaator lausa hüppab rõõmust!
  
  ILUSAD TÜDRUKUD TEEVAD AJALUGU
  Alternatiivne ajalugu, kus Hitler otsustas siiski, et ta peaks kõigepealt Suurbritannia lõpetama ja alles siis ründama NSV Liitu. Üks neist sammudest oli pärast Kreeta vallutamist ja rünnakut Maltale. Viimane oli üsna edukas ja füüreri väed alistasid britid. Hitler otsustas lõpetada Suurbritanniaga ja alles siis minna NSV Liitu.
  Siin mõjutasid teda neli nõiatüdrukut. Aaria kaunitarid: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - veenis füürerit, et ta ei lähe veel Venemaale! Nad laskusid isegi põlvili ja vandusid, et 1941. aasta pole selleks õige aeg. Lisaks tüdrukule jooksid nad paljajalu üle süte ja viisid läbi rituaali, millega kinnitati, et Venemaale on parem mitte minna. Ja neli kaunitari veensid füürerit, et tüdrukutel on vaja Aafrikas võidelda. Milleks saime nõusoleku.
  Briti baasi ründab Fritzi armaad;
  Suurim Briti baas nägi tõesti välja nagu põrgu. Seda ründas üle tuhande kogu idarindelt kogutud ja korraliku lahingukogemuse saanud pommitaja koos eskorthävitajatega. Britid on muidugi pikka aega võidelnud, kuid nad ei oodanud nii võimsat massilist rünnakut. Tõepoolest, kes usuks, et Krautsid otsustavad rinde paljastada, isegi kui vaenlane oleks ajutiselt vaibunud. Kuid Briti sõdureid pekstakse nüüd halastamatult. Näiteks ründab nende laevu kuulus "asi" Yu-87. Mitte väga kiired, kuid omades (oma aja kohta) kõrgeimat pommitamistäpsust, piinavad nad lahtedesse peidetud Briti laevastikku. Palju ei jää maha ka moodsamad Focke-Wulfid, sealhulgas isegi legendaarne von Rudel ise, ründelennukite kuningas. Tuntud Nõukogude võimsaima lahingulaeva, lahingulaeva Marat uppumise poolest.
  Näiteks näeb kapral Richard raisakotkasid kelguna mäest alla veeremas. Arvukad Saksa pommilennukid väljuvad jääaugust nagu röövkalad. Juba küps inglane paneb hirmunult toru hargile. Ta polnud kunagi nii kohutavat vaatepilti näinud. Sireenid kõlavad väga hilja, pärast pommide plahvatamist. Lööklaine paiskab õhku Briti sõdureid, mahalõigatud käed ja jalad lendavad eri suundades. Üks raudkiivritest läks kuumaks ja tabas ohvitseri näkku. Ja kuidas ta karjub:
  - Churchill on häbi! Hitler on lahe!
  Briti õhutõrjerelvad ei hakanud tulistama kohe, vaid alles siis, kui korraga langes tuhandeid pomme. Vaenlane arvutas kõik õigesti: ükski pomm ei tohiks raisku minna. Nii et purustage vaenlane ja lööge. Kõik sektorid on kaardil eelnevalt märgitud. Pealegi ei maskeerinud jultunud britid end isegi korralikult. Paljud nende õhutõrjerelvad seisavad silmapiiril ja on esimesed, mis minema pühitakse.
  Siin paiskus kolmekümne kahe jala pikkune 85-millimeetrise õhutõrjekahuri toru püsti ja paindus õhku nagu rool. Pärast seda kukkus see alla, purustades viis inglast. Ühel mustanahalisel rebenes kõht lahti ja sisikond kukkus välja.
  Ja pommid langesid ja kõik põles, kütuseladu mürises, nad hakkasid plahvatama, hajutades kestad peaaegu kogu skeleti peale, seejärel tabas teine ladu. Kõige tipuks ulgusid Yu-87 ja Focke-Wulfi korpustesse paigaldatud sireenid tüütult, tekitades kolooniavägede hulgast mustade ja araablaste seas metsikut õudust. Kuid tundub, et valged on sama hirmul.
  Näiteks põrkasid kokku kaks Briti fregatti, nii et katlad möllasid. Ja isegi õhku tõusnud fregattide praht plahvatas nagu mineeritud väljad ning ristleja vajus lihtsalt põhja.
  Lühikese koonuga, kuid korraliku kiirusega ja üsna võimsa esisoomukusega Inglise tank "Cromwell" kiirendas paanikas ja rammis oma ladu, purustades teel isegi kümmekond enda hämmingus sõdurit. Kaos kasvas. Inglise lennukikandja hakkas vajuma ja võimas dreadnought avas tule... rannikul, kus kubisesid tema enda sõdurid.
  Ja selles allilmas jäid kaks inimest täiesti segamatuks. Üks neist oli aeglaselt piipu süütav indiaanlane ja teine naine, selgelt araabia päritolu, kuid sõjaväevormis. Nad kaks ei pööra kiirustavale surmale tähelepanu. Õigemini, terve hord annihilatsiooni ratsanikke mängis ebatavalist kaardimängu. See oli viiekümne kahe kaardi mäng naljameestega ja seda isegi punanaha enda väljamõeldud reeglite järgi.
  Araabia naine ütles:
  - Küll aga on palju kära! Ja milleks sellist paanikat tekitada?
  Üks sõduritest, kelle selg oli kildudeks lõigatud, jooksis peaaegu indiaanlasele otsa, kuid ta visati hooletult minema nagu kassipoeg. Verepiisad langesid punase nahaga näole ja ta lakkus need naeratades. Siis märkas ta:
  - Müra tegemine on nõrkade, kahvatu näoga inimestele. Meie, apatšid, mõtleme nii - kui vaenlast pole, siis ilmub vaenlane - veel parem!
  Tume naine märkis:
  - See on tüüpiline nõrkus neile, kes tunnistavad Kristuse usku. Neile meeldib rääkida ohverdamisest, kuid nad ei ohverda ennast.
  Indiaanlane noogutas kiiresti:
  - Kord rajatakse vundamendile, kus tsement on usk ja liiv tahe! Usk on kullast süda ja tahe on raudne rusikas! Ainult kahvatu näoga inimestel pole ei üht ega teist.
  Mitmed põlevad Briti sõdurid tormasid vette, et leeke maha pesta. Vette sisenemisest oli isegi keemine, kuuldus karjeid ja metsikut oigamist. Ja üle merevahu roomasid verised ringid, algul paksud, siis järk-järgult laiali ja kahvatuks muutudes. Ja kunagise Maa suurima ja ulatuslikuma impeeriumi sõdalased olid kaotamas oma inimlikku välimust. Araabia naine norskas põlglikult:
  - Ja need mehed sunnivad meid burkat kandma!
  Punane mees kavalalt silmi kissitades märkis:
  - Ilmselt hirmutab su ähvardav pilk neid!
  Araabia naine paljastas sarkastiliselt hambad ja ütles:
  - Naise pehmus sarnaneb soomuste sitkusega, ainult palju surmavam ja kaitselt mitmekülgsem!
  Sakslased eelistasid kohe rünnata kõigest jõust, poksija taktikat, kes vaenlase ettevalmistamatuse peale lootes tormab kohe kogu jõuga vaenlase poole. Kui kümned vaenlase lennukid põlevad lennuväljadel, ei saa õhku tõusta. Kui nende endi pommid Lancasteri sees plahvatavad, hävitades kõik nende ümber. Karm, kuid tõhus taktika. Nii saavutas allilma sümfoonia oma võimsuse haripunkti ja hakkas siis vaibuma.
  Kuid see muidugi ei lõppenud sellega, dessantdiviis asus tegutsema. Samal ajal kui britid on pärast sellist ravi, võib neid üldse leigeks võtta. Õnneks on maandumisplaane juba vajalikus koguses valmistatud ja nende pukseerimise meetodid on täpselt paika pandud. Võib-olla tänapäeva maailma parim.
  Nii et nad lendavad, mitte nagu tuulelohed - aeglasemalt, kuid piisavalt kiiresti ja isegi Wagneri - Hitleri lemmikmeistriteose - muusika saatel. Kes veel elus mäletas filmi "Apokalüpsis", kus ameeriklased kasutasid vietnamlasi rünnates just seda muusikat. Kuidas see neid hirmutas. Nii et siin on Wagner ja mürisevad motiivid läbi võimendite. Langevarjurid määrisid oma nägu fosforiga ja värvisid end üles; nad näevad jubedad välja nagu oma allilma deemonid. Põhineb ka psühholoogilisel mõjul. Lisaks lisati fosforile mõned reaktiivid ja mõned magneesiumilaastud, et tekitada vähemalt lühikest aega sära. Nii jube, eriti suitsuse sära ja arvukate tulekahjude taustal. Neil on isegi kuulipildujad, mis on samuti maskeeritud draakonisuude kujul. Siis löövad meloodilised sakslased ja tabatud püstolkuulipildujad. Ja niidetud, rebitud auastmed langevad võitjate saabastele. Ja paljud eelistavad lihtsalt alla anda, hoolimata sellest, et britte on palju rohkem kui sakslasi.
  Indiaanlane ja araablane peitsid end väikeses, hoolikalt maskeeritud augus. Redskin märkis:
  - Noh, me kündsime neid!
  Mustajuukseline naine oli üllatunud:
  - Kas sa ütled, et me? Äkki mõtled meid?
  Indiaanlane raputas eitavalt pead:
  - Ei! Palefaces lööb britte ja see on hea märk! Ja kui saabub aeg, tuleb meie puhkus! Millal indiaanlased oma kontinendi vabastavad?
  Araabia naine norskas põlglikult:
  - Kas pretendeerite juhuslikult võimule maailma üle?
  Indiaanlane muigas hellitavalt, justkui vaimselt alaarenenud lapsele seletades:
  - Need, kes tahavad liiga palju saada, jäävad tavaliselt ilma! Nii et suur lusikas on suussulav!
  Fuhrer muidugi ei näinud, mida tema pistrid ja kullid teevad, kuid põhimõtteliselt aimas ta, et Saksa sõjamasin teeb kõik täpselt välja. Üldiselt viidi Saksa sõjalised pealetungioperatsioonid kuni Kurski bulgeni läbi kõrgel professionaalsel tasemel. Mõned nimetavad neid isegi standardseteks. See on isegi kummaline, et selline masin libises ja siis täielikult lagunes.
  Ja nelik ise osales Maltal maandumisel.
  Neli tüdrukut olid ainult bikiinides. Ja juba õhus viskasid nad brittide pihta paljaste jalgadega granaate. Ja see on väga ilus. Need on tüdrukud.
  Ja lennu ajal visatakse teravalt teritatud kettaid. Ja korraga rebiti lahti kümmekond kaela. Üks sõna - superklassi kaunitarid. Ja väga seksikas ja lihaseline. Need on sõdalased. Ja ühe hoobiga lõhestasid nad metalli ja telliseid. Neil on nii meeletu, kihav jõud. Ja las hüppavad paljaste kontsadega Inglise sõdurite lõugade vahele. Nad on nii perses.
  Ja verd lendab ja pritsib igas suunas.
  Pärast seda kasutasid tüdrukud oma mõõku. Ja nad hakkasid hävitama inglise auastmeid. Ja samal ajal laulda:
  - Valged hundid karjatavad! Ainult siis jääb võidujooks püsima! Nõrgad hukkuvad - nad tapetakse, puhastades püha verd!
  Tüdrukud siin on nii lahedad. Lihtsalt suurepärane!
  Ja nad raiusid iga inglise sõduri kahe mõõgaga maha. Ja nad loobivad paljaste jalgadega haakristi, tappes võitlejaid. Ja sellised tulihingelised sõdalased...
  Ja õhulöök Maltale on väga võimas. Fuhrer kogus lennundust idarindelt. Ja Yu-88 näitas end oma hiilguses. Ja loomulikult kasutati ka Yu-87, mis vaatamata hävitajate domineerimisele õhus osutus väga tõhusaks.
  Ja krautsid lõid britte väga kõvasti. Ja paljajalu terminaatoritüdrukud on veelgi tugevamad. Ja siinsed sõdalased on lihtsalt klassikalised!
  No kuidas sa ei saa selliseid tüdrukuid imetleda? Mitte tüdrukud, vaid lihtsalt pantrid!
  Nad hävitavad oma vastased. Ja nad laulavad:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Kurjad hundid rebivad vaenlase laiali!
  Kurjad hundid - tervitus kangelastele!
  Ja jälle raiusid... Britid aga juba alistuvad. Ja nad tõstavad käed üles.
  Gerda möirgab inglise keeles:
  - Põlvili! Ja suudle mu jalgu!
  Mehed kukuvad näkku ja suudlevad tüdruku paljaid, veidi tolmuseid jalgu.
  Siis sunnib punajuukseline metsaline Charlotte neid jalgu suudlema. Kui ilus ta on.
  Tuules lehvivad tema vaskpunased juuksed nagu võitlev proletaarne lipukiri.
  Nii mehed kui eriti noored mehed suudlevad jumalanna ümaraid kontsi. Ja nad lakuvad kaunitari karedaid jalgu.
  Nad suudlesid nii Christina kui ka Magda paljaid jalgu. Samuti vigurlennu tüdrukud.
  Ja sellised sõdalased on tugevad ja lihaselised. Ja mis kõige tähtsam, paljajalu ja armas.
  Ja saledad figuurid ja kõhulihased! Ja neis on midagi imelist, midagi võitluslikku ja midagi ilusat.
  Ja iga lihas mängib ja pargitud naha all veerevad lihaspallid.
  Need tüdrukud on superklassid! Neis peitub viha jõud ja kire leek! Ja usaldust võidu vastu.
  Ja inglased kallavad oma paljaid, graatsilisi jalgu suudlustega!
  Malta langes ja vägede Aafrikasse üleviimine muutus palju lihtsamaks. Fuhrer sai targu ja peamine, mis talle pähe tuli, oli loogiline mõte: NSV Liit on totalitaarne riik, mis tähendab, et ta on tugev. Peaaegu kakssada miljonit inimest on kommunistliku ideoloogiaga kokku keevitatud ja see on võim!
  Kuid samas on NSV Liidul piisavalt maad ja ta ei kavatse kedagi rünnata.
  Nii et Venemaa ründamiseks peaksite valmistuma.
  Mis tankid sakslastel on? Ausalt öeldes nõrk! Ja venelased maipühade paraadil nägid KV-2-sid 152-millimeetriste kahuritega ja KV-1-sid 76-mm kahuritega ja T-34-sid, väledaid tanke ka kahuritega, mis sakslastest läbi tungivad.
  Ja füürer käskis: luua oma koletised vastukaaluks Vene tankidele. Eelkõige "Pantrid", "Tiigrid", "Lõvid" ja "Hiired". Oma aja kohta head autod, aga liiga rasked.
  Nii kallis kui ka töömahukas! Teisest küljest võiks Saksa tehnika sel juhul konkureerida nõukogude tehnikaga.
  Lisaks lootsid sakslased, et peagi saavad nad kogu Aafrika ja nad saavad enda kätte haarata maailma olulised ressursid. Ja seal on orjad, väed ja lahinguüksused...
  Üldiselt on Wehrmachti sõdalased tugevad...
  Ja tüdrukud on imeilusad... Ja imelised varastajad!
  Maltal nad kõndisid ja olid tuntud meeste piinamise poolest. Ägedad sõdalased. Nad koorisid poisid ja vägistasid neid koos tüdrukutega! Miks mitte meelelahutus?
  Sõdalased laulsid ja karjusid palju:
  - Keegi ei peata meid, isegi kurat ei saa meid võita!
  Gerda ja tema meeskond ründasid ka Inglise ristlejat. Tüdrukud kõndisid mööda seda mõõkadega ja raiusid kõik maha. Ja samal ajal loopisid paljajalu teritatud kettaid.
  Need on kiiresti liikuvad sõdalased, keda ei saa lihtsalt ja probleemideta peatada. Nad lähevad edasi ja hävitavad meremehed. Ja lehvitavad endale kahe käega. Need neli nõida ilmusid. Ja nõiad on halastamatud, täiesti mõrvarlikud.
  Nad jooksevad mööda tekki, välgutades oma ümaraid roosasid kontsi, ja vehivad mõõkadega nagu propelleri labad. Nad lõikavad inglasi maha ja laulavad muigates omaette.
  - Me ei ole haletsusväärsed tüdrukud, meie hääl on nii selge! Purustame britid vapralt, et siin vaikseks ei jääks!
  Ja kuidas keeled näitavad! Need on tüdrukud... Tõelised terminaatorid!
  Ja paljaste varvastega loobivad nad enda pihta kettaid ja löövad vaenlased välja.
  Nad teevad seda väga veriselt. Ja nende kõrid lõigati läbi. Ja nii mõnigi kõri läks lahti.
  Agressiivsed poisid.
  Ja täpsemalt tüdrukud, metsloomade lihastega. Ja keegi ei saa neid ohjeldada - selline on element.
  Tüdrukud on tormakad ja peaaegu alasti. Ja nad paljastasid isegi oma rinnad, et ilusamad välja näha.
  Gerda laulis:
  - Ja ristleja püütakse kinni - tüdrukud tormavad! Selline element, selline element!
  Tüdrukud on tõesti nii kaunitarid, et te ei saa neid korraga peatada.
  Nende sees mullitab meeletu, kihav energia. Ja see on lihtsalt nii agressiivne orkaan ning leegi ja kuumuse rohkus.
  Sõdalased on tõesti lihtsalt armsad. Ja nad võivad sulle rusikaga vastu lõuga lüüa.
  Neil on sellised agressiivsed tüdrukute hüpped, kes on sündinud tiibade ja kihvadega...
  Charlotte raiub inglased maha ja sipleb omaette:
  - Keegi ei saa meiega lahingus võrrelda! Ma olen hunt, lahe hunt!
  Ja punakarvaline metsaline lööb ja lõikab mõõgaga...
  Nii langes Inglise admiral tüdrukute kättemaksu alla. Mida ta tegelikult tahtis? Kellega sa ühendust võtsid?
  Sõdalased võtsid ta ja tükeldasid ta tükkideks!
  Christina laulis mõnuga:
  - Seal on viilutatud kebab!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Ja siis viskas ta palja jalaga teravate servadega ketast. Ja ta tappis kohe viis inglast.
  Magda lõi palja kannaga ja kolm inglast lendasid üle parda. See tüdruk on lihtsalt metslane!
  Ja kõik neli hüüavad:
  - Au meie jumalatele!
  Ja hakib jälle... Sajad inglased on juba maha raiutud. Ja ellujäänud langevad põlvili ja suudlevad kauneid tüdrukuid, nende tugevaid, meislitud, paljaid jalgu.
  
  
  VENEMAA PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKI
  Pärast ametisseastumist teatas Vladimir Zelenski Rada laialisaatmisest ja ennetähtaegsetest parlamendivalimiste korraldamisest. See oli üldiselt ootuspärane. Suhted Venemaaga jäid aga pingeliseks. Vladimir Putin ei õnnitlenud Zelenskit võidu puhul ega tunnustanud Ukraina presidendivalimisi. Kuid see tuli uuele noorele juhile isegi kasuks. Natsionalistid, kes teda kahtlustavalt vaatasid, tundsid ta ära kui oma. Ja lääs mõistis, et Putin on tõesti agressor. Ja tugevdatud toetus Ukrainale. Nii algas see tervise pärast ja lõppes rahu pärast. Zelenski võttis selle vastu ja esines uutel Rada valimistel ülimalt tugevalt. Õnnestus saada parlamendienamus. Ja siis korraldas ta mitu referendumit. Sealhulgas põhiseadusreform.
  Presidendi volitusi laiendati oluliselt. Vastupidi, Rada on piiratud. Pärast seda hakkas Zelensky otsustavalt läbi viima reforme ja moderniseerimist.
  Samal ajal mõeldi Donbassis välja kaval käik. Sõdalane Anastasia Orlovale pakuti huvitavat varianti. Ukraina ja lääne luureteenistuste toel saab temast Luganski ja Donetski oblasti kuberner. Siis on tal ametlik liikmesus Ukrainas ning raha taastamiseks ja suuremaks isiklikuks võimuks. Ja isegi oma armee. See tähendab, et Kadõrovi variant. Kui Venemaa tegelikult Tšetšeeniale iseseisvuse andis, säilitades selle üle kontrolli vaid formaalselt.
  Välikomandöride seas mõjuvõimu omav Anastasia Orlova nõustus selle variandiga. Pean ütlema, et see naine oli väga ilus, blond ja tavaliselt jooksis ta isegi külmal talvel paljajalu.
  Anastasia kuulutas sõja Uus-Venemaa "varastavale" juhtkonnale. Ta on väga sõjakas ja autoriteetne tüdruk. Ja ta asutas oma elukoha Novoazovskis. Osa inimesi ja miilitsaid toetasid teda.
  Anastasia koos paljasjalgsete tüdrukute pataljoniga tegi mitu haarangut ja vallutas mitu linna. Algasid kohalikud lahingud. Käis köievedu.
  Anastasia tegutses üsna osavalt ja sai raha välismaalt. Lisaks oli tal toetus Venemaal. Kaasa arvatud naistelt. Edule aitas kaasa ka asjaolu, et Putin oli haige. Ilmselt on Venemaa ambitsioonikas president end üle pingutanud. Ja nendel tingimustel jagunes Venemaa juhtkond kaheks. Anastasia kasutas seda ära ja vallutas Donetski. Olles saanud tõsist toetust.
  Sõda algas ka Luganskiga. Kuid mitte liiga energiline. Miilitsad ei tahtnud tegelikult üksteist tappa.
  Lõpuks toimusid Novorossija presidendi valimised ja Anastasia võitis. USA ja Kiiev tunnustasid seda kohe. Ja siis teised lääneriigid ja kogu maailm!
  Zelenski pidas oma sõna, andes Novorossiale Ukrainas eristaatuse. Ja Donetskis lehvis taas kollakassinine lipp.
  Kauaoodatud rahu on saabunud.
  Zelensky võitles aktiivselt korruptsiooniga ja kehtestas isegi surmanuhtluse majanduskuritegude eest. Rangelt ja oskuslikult juhtides ja professionaalset meeskonda moodustades andis Vladimir Zelenski Ukrainale kõrge kasvutempo. Riik tõusis ja uue juhi jõud tugevnes. Suhted Venemaaga paranesid. Mis aitas kaasa insuldile, mis võttis Putini ja muutis ta vähem ambitsioonikaks ja agressiivseks.
  Venemaal kasvas Zelenski populaarsus. Ta oli tugev kõneleja, sarmikas inimene, populist. Ja mitte kommunist, aga mitte ka antikommunist. Populaarne nii vasakpoolsete kui ka Venemaa oligarhide seas. Väga populaarne vene noorte seas. Intellektuaal ja mees. Ta näib olevat intelligentne, kuid ta on haaranud püsiva võimu. Jah, kindlasti juht, aga samas ka härrasmees! Kõrgkultuur, aga rahvale arusaadav ja armastatud. Tõeline talent juhtimises. Ja suurepärane korraldaja.
  Ja nii, kui viis aastat õitsengust ja Ukraina tõusust oli möödas ning Zelenski võim lõpuks tugevnenud, järgnes sensatsiooniline ettepanek.
  Nimelt ühineda Venemaaga. Luua ühtne liiduriik ühise suure võimuga presidendiga. Muidugi rahva poolt valitud.
  Ja Venemaal oli eliit šokis. Milline liigutus! Putin oli selleks ajaks raskest haigusest nõrgenenud ja populaarsust kaotanud. See tähendab, et ta ei saanud võidelda, vähemalt mitte täielikult. Ja Medvedev ise ei ole üldiselt võitleja ja rahvas ei armasta teda.
  Ja siin tahab Zelenski selgelt saada liiduriigi presidendiks ja... Tema võimalused on reaalsed! Esiteks tahaks lääs näha Vladimir Zelenskit Venemaa ja Ukraina presidendina! Ta näitas end täiesti läänemeelse ja euroopaliku poliitikuna. Teiseks on Zelenski populaarne Venemaal ja eriti Ukrainas. Kolmandaks pole konkurente silmapiiril. Putin on raskelt haige, Medvedev nõrk ja ebapopulaarne, Zjuganov ja Žirinovski liiga vanad. Teisi juhte silmapiiril pole. Veelgi enam, neljandaks toetavad Venemaa oligarhid ja Zelenski.
  Jah, on selge, et tegemist on väga tõsise kandidaadiga Venemaa presidendiks. Tal on jõudu, karismat ja erakordne oratooriumianne. Ja ka nii lääne kui ka Venemaa meedia toetus. Pluss uue populaarsuse Venemaa poliitikas, vanade ja igavate juhtide käe all.
  Ühesõnaga, pakkumisest keeldumine on nii ebamugav kui ka hirmutav. Putin sai teise insuldi. Medvedev sai Venemaa presidendi kohusetäitjaks.
  Muidugi pole kaugeltki tõsiasi, et Zelensky kindlasti võidab. Ja ma tõesti tahan Ukraina annekteerida. Medvedevil on soov Putinist üle saada! Kuid kas tasub võtta sellist riski nagu valimised Zelenskiga?
  Venemaa rahvas aga toetas Ukrainaga ühinemise ideed. Sajad tuhanded inimesed tulid tänavatele - nõudsid: slaavi vendade ühtsust. Meeleavaldajad pidasid Moskvas kokkupõrkeid politseiga. Paljud inimesed said vigastada. Hakkas tõusma protestilaine.
  Kommunistid said lõpuks Zjuganovi, täpsemalt öeldes mädanenud, ja noorem juhtkond hakkas rahvast tänavale tooma. Nõuab režiimimuutust.
  Ka rahvuslased astusid üles ja neil olid oma tugevad ja ambitsioonikad juhid. Maidan muutus aina moes. Politseinike pihta loobiti kive ja Molotovi kokteile. Rahva pikka aega kuhjunud rahulolematus hakkas üha enam avalduma.
  Medvedev pidas julgeolekunõukogu.
  Enamik liikmeid pooldas ühendamist - viidates tõsiasjale, et kurat polegi nii kohutav, nagu teda maalitakse. Ja haldusressursid ja propaganda on tohutu jõud! Ja et inimestele saab põhjalikult ajupesu teha ja nad hääletavad üldiselt võimuerakonna poolt.
  Ka Venemaa miljardärid vandusid truudust Medvedevile, kes oli etteaimatav, pikka aega võimul olnud ja kõiki enam-vähem rahuldanud.
  Miljardär Deribasco märkis loogiliselt:
  - Peame läbi viima valimiskampaania stiilis: Medvedev on täna Putin ja ükski Zelensky pole meile ohtlik!
  Roman Abramovitš märkis autoriteetselt:
  "Me tõmbasime Jeltsini neljaprotsendilise reitinguga valimisaugust välja ja me tõmbame teid veelgi välja!" Meie raha ja meedia on meie garantii!
  Prokhorov kinnitas:
  - Me ei taha rikastele nii kõrgeid makse kui Ukrainas ja seisame teie kõigi kõrval!
  Dmitri Medvedev lõi rusikaga vastu lauda ja teatas:
  - Siis võtame vastu ettepaneku integreerimiseks ja ühendamiseks!
  Ukraina ja Venemaa vahel sõlmiti ühinemisleping. Kohe muutus jõudude vahekord. Presidendivalimised toimuvad kolme kuu jooksul.
  Presidendiks registreerumiseks piisab, kui koguda sada tuhat allkirja või teha üheksakümmend tuhat dollarit sissemakse, mis tagastatakse alles siis, kui jõuate teise vooru. Need on tõesti naljakad reeglid. Osaliselt võetud Venemaa ja osaliselt Ukraina seadusandlusest.
  Loomulikult on presidendikandidaate palju, Medvedevi meeskond ilmselt arvas, et see oleks neile veelgi tulusam! Nad ütlevad, et valijate liikuvus annab võimudele eelise esimeses voorus. Ja teises toetavad kõik Medvedevit. Presidendi kohusetäitja lootis sellega igal juhul. Ja see algas...
  Anastasia Orlova, see paljajalu Kleopatra, ütles, et terve saja vastu tuleb Zelenski. Ja et ta on Lancelot draakoni Putini ja Medvedevi vastu.
  Avanesid ägedad rünnakud ajakirjanduses. Mõned olid Zelenski poolel, teised Medvedevi poolel.
  Kandidaatide registreerimisperiood on alanud. Venemaal valitses rahutus. Džohhar Dudajevi poeg ilmus Kaukaasiasse ja kuulutas välja džihaadi. Ja sai islamipiirkondades laialdase toetuse. Paljud eksperdid kahtlustasid siin CIA kõrvu. Pealegi on Trumpi presidendiaeg lõppemas ja me peame võitma vähemalt mõned võidud. Ja Zelenski Venemaa troonil on suur võit! Kuigi on ka skeptikuid, kes väidavad, et Zelenski suudab Venemaast teha suure riigi, mis on palju tugevam, eriti majanduslikult, kui see oli Putini ajal.
  Nii et arvamus jagunes ka läänes. Ühtne Ukraina-Vene riik on muidugi võimas kooslus ja pole üldse nali. See võib tõesti olla koletis. Loomulikult toetasid ühinemist ka Vene julgeolekujõud. Pealegi on Anastasia lahe naine. Ta koos pataljoni tüdrukutega, kõik kaunitarid, olid paljajalu ja bikiinides, kukkus ümber ja alistas Vene eriüksuslased. Kui nad koguvad tolmu, et kukutada Zelenski liiga tulihingeline fänn.
  Tüdrukud näitasid, et võitlevad muinasjutuliselt paljajalu ja bikiinides! Ja erirühm "Vympel" alistas kuumad naised. Selle tulemusel otsustati mitte sekkuda ja Novorossija sai võimule Ukraina-meelne juhtkond.
  Anastasia tegi kampaania Zelenky poolt. Lahingus teadis tüdruk, kuidas visata palja jalaga teravaid õhukesi kettaid, bumerange ja granaate. Bikiinides sõdalased on saanud legendaarseks. Terve rügement tüdrukuid, igaüks neist on väärt tervet diviisi. See on tohutu jõud!
  Anastasia tormas läbi lume, punased paljad kontsad vilkumas. Tüdruk laulis:
  Uskuge mind, kosmose avarustes on unistus,
  Ta on nagu päikesekiir taevas...
  Svarogi silmis on rahu ja puhtus,
  Ta on meie jaoks, nagu Jeesus tõuseb üles!
  
  Me sünnitame särava saatuse,
  Ta särab mais nagu päike...
  Aga ma ei saa aru, kui kaua võivad surnud olla,
  Kui kurja saatus meiega mängib!
  
  Kaitse oma isamaad, rüütel,
  Las taevatäht särab...
  Me kaitseme oma kodumaa avarust,
  Las planeet saab igaveseks paradiisiks!
  
  Aga mida saab kohutav kommunism teha?
  Ta teeb kodumaa lipu kõikvõimsaks...
  Ja raevukas fašism kaob põrgusse,
  Me läbistame vaenlase väga tugeva löögiga!
  
  Andke oma südamed meie kodumaale,
  Väga ereda kuumusega hõõguma...
  Me läbime oma lahingu lõpuni,
  Ja me hävitame füüreri ühe hoobiga!
  
  Seltsimees Stalin asendas oma isa,
  Oleme erinevate põlvkondade lapsed...
  Hord hukkub meeletult põrgusse,
  Ja geenius Lenin näitab teed Eedeni!
  
  Venemaal on iga poiss hiiglane,
  Ja tüdrukud on treenitud võitlema...
  Kõigeväeline Issand perekond on meie jaoks üks,
  Meie, venelased, oleme alati sõdida saanud!
  
  Me saavutame, ma usun, et varsti saavutame kõik,
  Universumis pole midagi kõrgemat...
  Komsomolimees tõstis aeru,
  Ja löö füürer katusele!
  
  Pole enam kommunismi, pole enam ideid,
  Need on ilusad ja toovad õnne!
  Ja füürer on lihtsalt kaabakas,
  Väga salakaval, väga must!
  
  Olen tüdruk - võitleja suurus,
  Paljajalu jooksis ta julgelt läbi külma...
  Mu paks palmik on kullast,
  Ma ehitasin kiire roosi!
  
  Võib tekkida miljard ideed
  Kuidas korraldada isamaad kommunismis...
  Kui näete Fritzi, löö teda kõvasti,
  Et verine Adolf troonile ei istuks!
  
  Löö fašiste rusikaga,
  Veelgi parem, löö neid haamriga...
  Sõidame tuulega mööda Volgat,
  Meil pole lihtsalt kitsede purustamise vastu midagi!
  
  Me kasvatame sõdureid kodumaa jaoks,
  Tüdrukud tormavad ründama...
  Kaunitar sihtis kuulipildujat,
  Hitleri kättemaks saab olema valus!
  
  Keegi ei saa venelasi võita,
  Kuigi fašismi hunt on staažikas kurat...
  Kuid ikkagi on tema karu tugevam,
  Milline tellimus ehitab uut!
  
  Jookse kodumaa, Stalini eest,
  Komsomoli liikmed tormavad paljajalu...
  Natsid said keeva veega maha,
  Sest suurvenelased on kõige lahedamad!
  
  Uhked tüdrukud sisenevad Berliini,
  Nad jätavad paljajalu jäljed...
  Nende kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja need muutuvad hõbedaseks nagu herilasepärlid!
  Tüdruk laulab, aga kuidas ta kakleb! Lõppude lõpuks päästsid tema ja tema neli partnerit korraga miilitsa Iolaiski täielikust lüüasaamisest.
  Siis sisenesid viis bikiinides ja paljajalu tüdrukut terve sõjaväega.
  Jah, see oli päris suur vaatemäng.
  Anastasia tulistas kuulipildujast palju, lõigates ära vaenlase liini, ja viskas seejärel paljaste varvastega mitu õhukest ketast korraga. Need pead on ära lõigatud.
  Ja Anastasia laulab:
  - Püha Venemaa eest!
  Nataša tulistas ka, raius vaenlasi maha ja sikutas, viskas palja jalaga granaati, lükkas alla tanki:
  - Svarogi jaoks!
  Ja siis annab kullakarvaline Zoya oma korra. Ja ta viskab ka palja jalaga surma kingitust ja hüüab:
  - Rodnoverie tuleviku nimel!
  Ja Aurora järgneb neile esimesel võimalusel. Ja palja kannaga vabastab ta surmaanni, hüüdes:
  - Suurepäraste piiride eest!
  Ja siis surub Svetlana sisse. Ta teeb paugu ja siis kuulipildujast ning saadab paljaste varvastega hävingu...
  Ja paljasjalgne kaunitar hüüab:
  - Romanovite tagasituleku eest!
  Jah, Anastasia oli kuningliku impeeriumi taastamise fänn. Tegelikult on Venemaal tegelikult nagunii võimul tsaar. Miks siis mitte luua legitiimne monarhia? Pealegi voolab Romanovite soontes mitme põlvkonna Euroopa kuningate veri. Kas see on nende sugupuu? Mis perekond on Putin ja eriti Lukašenka? Kes nad on, et olla kuningad? Aga Romanovid on Jumala võitud!
  Anastasia ja tema bikiinides sõbrad tegid palju imesid. Ta võitles nagu kurat. Siis aga tülitses ta Putiniga ja asus Zelenski poolele. Üldiselt nägi Anastasia, et Ukrainale tehakse ülekohut, ja kõrgendatud õiglustundega asus ta nõrgemate poolele!
  Anastasia ja tema viisikud tõrjusid rünnaku Novoazovskile, kui nad üritasid teda kui mässulist vahistada. Terve kolonn valitsusvägesid lõigati ära ja desarmeeriti.
  Pärast seda langesid vangid näoli ja suudlesid Anastasiat ja teise tüdruku paljaid tolmuseid jalgu.
  Tüdruk ütles Novorossija vangistatud sõduritele filosoofiliselt:
  - Ma ei taha sind tappa! Te olete mu vennad! Ja minust saab teie kuninganna!
  Üldiselt võttis Novorossija Anastasia vastu ilma suuremate kahjude ja suurte kaotusteta. Tõsi, blond terminaator lõikas maha Donetski vabariigi kuberneri pea ja tappis tema valvurid, kes koosnesid peamiselt kaukaaslastest.
  Anastasia on pikka aega olnud legend. Krimmis tegi ta selliseid imesid, et sai Vene Föderatsiooni kangelase tähe. Ilma temata poleks see bikiinides partneritega nii sujuvalt läinud. Aga siis Anastasia võeti ja võeti kõigist Venemaa auhindadest. Kaasa arvatud Vene erivägede mõrva eest lahingus, kui nad üritasid teda eemaldada. Isegi kriminaalasi algatati.
  Kuid nad ei julgenud alustada suurt sõda praktiliselt iseseisva Novorossijaga. Pealegi jäi Putin haigeks ja ilma temata ei tahtnud keegi vastutust võtta.
  Eriti Medvedev, kes üldiselt ei ole oma kõhult ja vaimult liider. Kuid just see sobis karudele Vene oligarhidele ja Putini lähikonnale - nendega saab kergesti manipuleerida.
  Olgu kuidas on, Zelenski vastu on tõusnud tohutu propagandamasin. Nad hakkasid kõiki kõiges süüdistama. Ja et ta oli väidetavalt narkosõltlane, varas ja miljardeid offshore-firmade kaudu välja sikutas ning üldiselt oli ta gei.
  Provints läks kirjutama. Ja muidugi oli tunnistajaid ja mitmesuguseid kinnitusi. Sealhulgas süüdistused homoseksuaalsuses. Kandidaatide registreerimine on alles alanud ja muda juba valgub.
  Valimistel osaleda soovijate, nii ukrainlaste kui eriti venelaste hulk osutus kolossaalseks. Sisse ronisid nii kommunistid kui ka natsionalistid. Järsku ilmus hääletama isegi vana ja haige Zjuganov. Kuigi ta on juba lahkunud Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimehe kohalt. Valimas käisid ka Afonin, Udaltsov ja Grudinin. Ja üldiselt on ikka hunnik vasakpoolseid kandidaate, vähetuntud, aga hurdasid. Ja nii paljud inimesed tahavad presidendiks kandideerida! Aga üheksakümmend tuhat dollarit? Kas see on tõesti nii suur summa Venemaa standardite järgi?
  Tundus, nagu oleksid tankid valmis ronima. Ja ärimehed ja kunstnikud ja poptegelased ja kirjanikud. Jah, ka kirjanikud on aktiivsed. Tehke endale reklaam. Ja üheksakümmend tuhat dollarit pole nii palju. Nii sai CEC sadu avaldusi.
  Noh, valimised! No milline etendus sellest kujunes! Isegi Alla Pugatšov kandideeris presidendiks. Miks mitte? Alka hakkas unustama, ta võib meenutada iseennast! Vanadest inimestest ronis presidendiks Juri Lužkov. Ilmselt tahtsin ka endale meelde tuletada.
  Muidugi ei saaks selline saade ilma Vladimir Volfovitšita hakkama. Kuid seekord osalesid valimistel nii tema poeg Igor Lebedev kui ka parem käsi Degtjarev. Kolmes veerus mindi ka valimistele.
  Liikusid ka rahvuslased. Muidugi kandideerisid presidendiks legendaarne vanglas istunud Demuškin ja huvitaval kombel ka "Metallkorrosiooni" juht "Spider" ja rokigrupi "Kolovrat" juht ja paljud teised.
  No muidugi, poplauljad asusid ka kampaaniale. Siin on Philip Kirkorov ja Nikolai Baskov. Ka neil pole midagi kaotada. Selline sõjaväeline valvur läks tööle.
  Ja Timothy ja Vitas ja üldiselt paljud inimesed käisid kampaanias.
  Muidugi mitte juhuslikult! Medvedevi plaan oli esitada tohutul hulgal kandidaate, kes teises voorus talle hääled üle kannaksid. Üldiselt on plaan huvitav. Medvedevi reiting on esialgu madalam kui Zelenski oma. Ja ilma kavaluseta on võimatu võita!
  Kuid Jeltsinil oli ka null reiting, kuid ta suutis Zjuganovi vastu võita. Tõsi, viimane viis valimised läbi nagu invaliid: kaotas meelega!
  Ja sel juhul vastandub Medvedev erakordsele ja väga andekale inimesele.
  Nii et siin toimub palju. Solovjovi näitusel loobiti Zelenskit pidevalt mudaga. Tõsi, siis viskas tüdruk Solovjovile paljaste jalgade varvastega jäätist näkku. Ja ta lõi silma. Pärast mida sai selgeks, et Zelenskit muda loopida pole ohutu! Nagu see mees on Ukraina kotkas!
  Üldiselt puudus Vene ühiskonnas ühtsus. Paljud, paljud inimesed toetasid Zelenskit. Nagu, tõesti noor veri ja suutis tõsta Ukraina ilma kõrgete nafta- ja gaasihindadeta! Ja kuidas on Medvedeviga? Riik on sõna otseses mõttes uppumas nafta- ja gaasidollarites ning majandus on täielikus stagnatsioonis. Kasvu pole, kasvab ainult tööpuudus.
  Medvedevil on üldiselt kõigist poliitikutest kõrgeim antireiting. Kuigi just seetõttu on see oligarhidele kasulik. Mida rohkem me neist sõltume, seda rohkem me kontrollime. Venemaa valitsus alustas kiiruga kõigi palkade ja pensionide tõstmist. Ja kohati...
  Pealegi tegi Medvedev isegi ettepaneku vähendada pensioniiga kahe aasta võrra. Nagu, kõik on inimeste heaks. Ja tehti muudatusi, et tõsta pensione ja lugeda töö pärast pensionile jäämist staaži hulka.
  Medvedev ja ametnikud ei unustanud. Et nad seisaksid ja hääletaksid tema poolt. Eelkõige tühistati avalikud tuludeklaratsioonid ja lubati kuni tuhande dollari suuruseid kingitusi. Mis ametnikule muidugi meeldis. Nii ka välismaal kinnisvara omamise luba, samuti kontosid.
  Suitsetajate võitmiseks leevendati oluliselt tubakavastast seadust. Öine alkoholimüük oli lubatud ja isegi hasartmängud legaliseeriti. Viimast tervitasid oligarhid, tõepoolest, milleks sellist sissetulekut kaotada ja see maa alla võtta.
  Programm "Nukud" on tagasi. Nad hakkasid televisioonis rohkem erootikat näitama.
  Medvedev kuulutas välja ka amnestia ja käskis isegi vangidele abiraha maksta. Ja see on ka arvestatav protsent häältest. Ja vangid ise ja nende pered.
  Üldiselt esitas Medvedev loosungi: rohkem vabadust! Tõepoolest, Venemaa on Putini despotismist väsinud. Kui sa ei näe isegi alasti naist telekas!
  Ja muidugi üritati näidata: elu on muutunud vabamaks, elu on muutunud lõbusamaks!
  Medvedev langetas ka alkoholi hindu ja lubas õllereklaami televisioonis. Tegelikult, miks minna liiga kaugele.
  Kuid Kaukaasias puhkes sõda. Pärast Putini lahkumist hakkasid mägironijad nõudma veelgi rohkem privileege ja õigusi. Ja nende ambitsioonid on ainult kasvanud. Pealegi hakkas Türgi Kaukaasiale aktiivsemat survet avaldama, nende ambitsioonid kasvasid, seda enam, et Süürias sai Erdogan tema arvates liiga vähe. Olukorda raskendas naftahinna ja sellest tulenevalt ka gaasihinna langus. Just Venezuela suurendas tootmist pärast Maduro režiimi kukutamist. USA ja Iraan on lõpuks leppinud ning Liibüas on loodud ühtne valitsus.
  Naftahinna langus on Venemaa rubla kokku kukkunud, inflatsiooni soodustanud ning palkade ja pensionide tõusu devalveerinud.
  Ja võitlejate kasvav aktiivsus Kaukaasias mängis Medvedevi vastu.
  Nad ütlesid, et ta ei suutnud Putini pärandit säilitada. Ja mis üldiselt, nagu sageli juhtub: superstaar määras end nõrgaks järglaseks.
  Nii USA kui ka araabia riigid ja isegi Iraan õhutasid Kaukaasias separatismi. Kuid julgeolekujõudude vahel tekkisid erimeelsused. Mõned tahtsid ikka Putini kauaaegset elukaaslast Medvedevit presidendina näha! Ja teised kavatsesid panna palju populaarsema Sergei Šoigu.
  Kuid viimast ei toetanud oligarhid ja töösturid. Nad pidasid teda liiga vasakpoolseks ja miljardärid olid väsinud ühe inimese diktatuurist. Kõik tahtsid troonile liberaali ja leppimist läänega. Medvedev vallandas Šoigu, oodates presidendikandidaatide registreerimisperioodi lõppu. Mis põhjustas rahutusi sõjaväes.
  . PEATÜKK nr 2.
  Seejärel andis Medvedev Šoigule kaua lubatud marssali auastme ja andis talle aupeaministri asetäitja ametikoha. Samuti populistlik käik. Aga igal juhul valimiseelne olukord presidendi kohusetäitjat ei soosinud.
  Zelensky on noorem, edukam, sõnakam, punkte lööb. Ja isegi siis, kui see registreeriti, säilitas üle kahesaja presidendikandidaadi oma vaieldamatu juhi. Kuid Medvedev pidi siiski võitlema teise koha eest. Tema konkurendiks teise ringi jõudmise eest tõusis ootamatult Alla Pugatšova. Vananev primadonna, kes polnud pikka aega esinenud ega olnud eriti huvitatud PR-st, hüppas ootamatult edetabelis üles.
  Võib-olla oli see reaktsioon tüütutele poliitikutele. Žirinovski ja Zjuganovi reitingud langesid vastupidi järsult. Rahvas on nendest mõlemast poliitikust kohutavalt väsinud. Pealegi ilmusid nende valimisväljale nooremad ja originaalsemad juhid.
  Vanglas märtri kuvandi saanud Demuškin lisas märgatavalt. Suraikin ei suutnud endiselt reitingut koguda, kuid punkte hakkas koguma ka teine tema partei liige, Venemaa parim profipoksija Sergei Kovaljov.
  Üldiselt osutus Sergei Kovalev huvitavaks tüübiks. Ta kandideeris Moskva linnapeaks ja sai kõigile ootamatult teiseks. Ta astus Venemaa Kommunistlikku Parteisse. Ja ta hakkas ka oma reitingut parandama.
  Tuleb märkida, et Sergei Kovaljov on väga suurepärane poksija - parim venelaste seas, edestades isegi Kostja Tszyut.
  Sergei Kovaljov on seega terminaator ja Medvedevile ohtlikult lähedal.
  Tõsi, enamikul Venemaa küsitlusteenustel on reitingud ja... O. president oli ülehinnatud. Kuid edutamine oli põhjalik. Medvedevil aga väga ei vedanud. Pärast Putinit läks õnn kuidagi koonerdamaks. Nafta hind jätkas langust, langes ka rubla kurss ja hinnad tõusid kiiresti. Kaukaasia põles üha aktiivsemalt. Ja isegi Kadõrovi mehed hakkasid võitlema võitlejate poolel. Selline on olukord. Ja siis ründas Taliban Venemaa vägesid Tadžikistani piiril.
  Ja nagu selgus, polnud Vene väed valmis. Medvedev seadis end uuesti sisse. Lisaks paljastus kaitse- ja rahandusministeeriumis vargustega seotud skandaal. Vari on langenud Medvedevi kauaaegsetele sõpradele. Samuti tekkisid kahtlused, kes varastas Venemaalt sadu miljardeid dollareid. Samuti kahtlused. Ja meedia muutus jultunuks...
  Zelenski viis valimiskampaania läbi rahulikult, professionaalselt, nagu etendust. Žirinovski töötas nagu alati rohkem võimude kui iseenda heaks. Zjuganov vilistati ja loobiti mädamunadega. Siis jälle vahejuhtumid...
  Muidugi osales valimistel Ksenia Sobtšak, kes ei saanud muud kui konikut välja visata. Ta võttis selle ja viskas Žirinovskile koogi näkku. Ja ta tõmbas tähelepanu. See juhtus ka üsna eepiliselt.
  Valimistest võttis osa ka Aleksander Povetkin. Venemaa poksija ei saanud pärast kaotust Joshuale pikka aega naasta, pidas seejärel paar heitlust passiivsete vastastega ja läks tõsisemas katki. Pärast karjääri lõpetamist läks ta poliitikasse ja asus looma natsionalistlikku partei.
  Seni erilise eduta.
  Povetkin aga lõi teledebati ajal vastasele rusikaga näkku. Ta eristas end ja see tõstis tema reitingut veidi.
  Üldiselt olid valimised hüsteerilised.
  Nad pidasid teledebatte: nad andsid vastamiseks kolmkümmend sekundit ja tekkis tüli. Peod, kaklused, skandaalid. Terve farss.
  Medvedevit edutati häbitult, kuid tema reiting praktiliselt ei kasvanud. Teise ringi pääsemine on endiselt kahtluse all.
  Zelensky edestas suure vahega. Ja pole ime! Viie aastaga suutis Vladimir lõpetada tööpuuduse ja taastada kõik tehased ja tehased ning ehitada uued.
  Üks Zelensky saavutusi oli põllumajanduse ja alternatiivsete energiaallikate arendamine.
  Eelkõige on Ukrainas ilmunud elektrijaamad, mis töötavad ja laevad atmosfäärirõhu erinevustest. Nagu ka maasoojuselektrijaamad. Ja palju muud. Sealhulgas ionosfääri energia kasutamine. Juhtus nii, et teadus läks naftale ja gaasile vastu.
  Tõeline sensatsioon oli sünteetilist toitu tootva ja Hiinasse tarniva tehase ilmumine Ukrainasse. Ja Venemaa on vähendanud toiduainete eksporti.
  Nominente leidus ka ukrainlaste hulgas. Eelkõige Vladimir Klitško. Kuulsal poksijal oli raske karjäär. Ringi naasnud: Charri ja Tyson Fury alistamine. Kuid kolmanda korduskohtumise Joshua vastu kaotas ta siiski uuesti, kuid teenis palju raha. Ja ta teatas oma lõplikust poksist loobumisest.
  Aga siis tuli ta jälle tagasi. Ta võitles Kiievis Gassieviga ja võitis. Pärast seda pidas ta veel ühe võitluse ja võitis tavamaailmameistri tiitli - purustades lõpuks nii Foremani kui ka Joe Louisi rekordi. Pärast seda teatas ta, et kandideerib ühendatud Venemaa ja Ukraina presidendiks. Ja peab ütlema, et Vladimir Klitško on ukrainlaste seas Zelenski enda järel teisel kohal. Ja vaatamata oma märkimisväärsele vanusele poksis, viis Vladimir Klitško juba valimiskampaania ajal läbi kohustusliku kaitse endast kakskümmend aastat noorema poksija vastu. Ja taas võitis nokaudiga.
  Pärast seda hüppas Vladimir Klitško reiting ja ta liikus Medvedevile lähemale, saades võimaluse teiseks ringiks.
  Üldiselt oli neil valimistel üks vaieldamatu favoriit: Zelenski ja teise koha pärast käis väga tihe võitlus. Heitluses teise koha pärast põgusalt Medvedevit edestanud Alla Pugatšova hakkas kõrvale astuma. Põhimõtteliselt ei valgustanud teda midagi eredat. Ja teisele kohale tuli Vladimir Klitško. Kuid tema valijaskond pole kuigi stabiilne. Sergei Kovaljov, kes suutis pärast kolme kaotust minna ja koguda kõik neli poolraskekaalu vööd, võitles ka ringis ja võitis taas meistritiitli.
  Ja tema reiting hüppas taas. Ta võib jõuda ka teise ringi. Teised Ukraina poksijad: Usik ja Lomachenko toetasid Zelenskit ja presidendid ei sekkunud. Kuigi mõlemad pole oma karjääri veel lõpetanud. Miks nad peaksid lõpetama? Usik võitis Joshuat punktidega ja tuli raskekaalu vaieldamatuks maailmameistriks. Lomachenko rändab ühest kaalukategooriast teise ja talle makstakse nii suuri honorare, et ta ei taha karjääri lõpetada.
  USA-s käib ka valimiskampaania. Donald lahkub pärast kahte ametiaega ja ta pole tegelikult piisavalt terve, et kolmandaks ametiajaks kandideerida. Noored mehed kandideerivad presidendiks. Demokraatidest väga ilus umbes kolmekümne üheksa aastane naiskuberner - ilmselt kõige noorem daam presidendikandidaatide seas. Ka vabariiklastelt, noortelt kindralitelt- Iraani-vastase sõja kangelastelt.
  USA poliitikute põlvkond on muutunud.
  Venemaal oleks Putin võib-olla suutnud Zelenskit alistada, kuid ta põles tööl selgelt läbi. Ülepinge on võtnud omajagu! Ta tahtis oma jõudu üle hinnata ja ümbritsevat mitte usaldada. Või äkki nad mürgitasid ka teda. Pärast Nazarbajevi lahkumist algas SRÜ-s järjekordne demokratiseerumislaine. Kasahstanist sai parlamentaarne vabariik. Valgevenes kadus Lukašenka kuidagi kahtlaselt. Ja presidendist sai ka tegelane.
  Tuli veel üks laine. Türgis on parlament Erdoğani vastu juba tõusnud. Pendel kõikus teises suunas.
  Zelensky muutis tõesti põhiseadust suurema autokraatia kasuks, kuid läänes peetakse teda nende omaks! Jah, ja rahvahääletusi toimub kogu aeg. Ja seal on tõeline sõnavabadus.
  Igatahes Zelenskyl teises ringis võiduga erilisi probleeme pole. Tõenäoliselt pääseb teise vooru Medvedev - administratiivsed ressursid saavad jagu madalast populaarsusest ja mitte eriti edukast valitsemisest. Paljud märkisid ära sarnasused Ukraina valimistega - palju presidendikandidaate, Zelenski juhtkond, madalad valitsuse reitingud ja kõrged antireitingud.
  Kas Zelenski suutis Putinit alistada, on endiselt küsimus, kuid Medvedev ei olnud ilmselgelt rahva juhi rolli kõrgusel. Ja demokraatia mängis siin võimude vastu.
  Medvedev ei suutnud end võitluseks päriselt valmis seada. Tema iseloom pole sama. Pole tõeline võitleja!
  Aga kõigi autokraatiate probleem on see, et järeltulijad pole eriti head! Tavaliselt pani diktaator oma kohale nõrgukese, et teda mitte kukutada! Näiteks oli Nazarbajevi järeltulija võim piiratud. Ja ta ei pahanda - ta on pehme kehaga!
  Kuid Vladimir Zelenski tuli igal juhul võimule opositsioonist ega ole nõrk.
  Peab ütlema, et Putinit peeti ka pehme kehaga ja nõrgaks, mistõttu nad valitigi presidendiks, valjuhäälse Jeltsini järgi. Aga nagu selgub, on vaikses rabas kuradid!
  Ja siis selgus, et soos polnudki nii vaikne. Kuid tundub, et Medvedev pole hunt lambanahas, vaid tõesti loomulik lammas. Ja ta ei suuda jõudu koguda.
  Žirinovski solvas Zelenskit roppustega ja sai trahvi. Mitukümmend presidendikandidaati loobus Medvedevi kasuks, kuid see ei andnud peaaegu midagi. Peaosas mänginud kuulsatest inimestest oli poksija Denis Lebedev. Ta arenes tegelikult puhtalt tehniliselt edasi. Kohal oli ka ärimehi ja väiksemaid kultuuritegelasi. Kirjanikest mängis Medvedevi kasuks vaid Sergei Lukjanenko. Ülejäänud tahtsid end reklaamida. Ja kõik uskusid õnne.
  Medvedev on üsna palju kasvanud. Kuid oli lootust, et sõjavägi, vangla ja politsei hääletavad vastavalt korraldusele. Lisaks on veel valijate altkäemaksu võtmine. Ja muidugi varajane hääletamine. Ka siin on kõik eduvõimalused.
  Jah, just see ajendas võimude aktiivsust suurendama. Andke eelhääletamine. Ja seal on muidugi võltsimine. Ja soov hääletada südamega.
  Erinevalt 1996. aasta valimistest ei suutnud Medvedev oma reitingut tõsta. Pean ütlema, et Jeltsinil ka vedas. Eelkõige suri kogemata Dzhokhar Dudajev. Milline kärbes teda hammustas, ei võtnud kõne ajal tavalisi ettevaatusabinõusid. Lõppude lõpuks, kui see oleks juhtunud veidi varem, poleks neil olnud aega lööki anda. Ja veidi hiljem oleks kaetud ainult antenn ja Džohhar ise oleks olnud ohutus kauguses. See on õnn sõjas ja propagandas.
  Ja nüüd ei saa te Dudajevit lõpetada. Ja pole Radujevit, kes Venemaa presidendivalimiste eel nii rumalalt vahele jäi. Kuid Dudajev juunior ei taha valimiste ajal surra. Ja üldse, ilmselt katkeb järeltulijate triumviraat: Jeltsin, Putin, Medvedev...
  Valijatele altkäemaksu andmise katsed lekitati ja tekitasid veelgi skandaali. Patriarh ei toetanud kedagi, arutledes: Jumala oma on Jumala oma ja keisri oma on keisri oma. Üldiselt läks Jeltsini ajal kuidagi lihtsamalt välja. Ja õigeusu kirik asus millegipärast täiesti lootusetuna tundunud Jeltsini poolele. Ja tööstusringkonnad.
  Ja siis hakkasid Vene oligarhid Zelenskiga flirtima. Ilmselt on Medvedevit võimatu kasvatada.
  Ja meeleolu meedias hakkas muutuma. Zelenskit kiideti üha rohkem. Žirinovski on juba hakanud rääkima, et tema nimekaim on tegelikult teemantmees.
  Medvedev kahekordistas taas palku ja pensione. Kuid rubla kukkus lõpuks kokku. Ja inflatsioon algas. Samuti on tõusnud tariifid.
  Ta pidi isegi IMF-ilt laenu küsima. Ja nafta ja gaas lähevad järjest odavamaks.
  Iraan, Venezuela, Liibüa ja Saudi Araabia suurendavad eksporti. Ja USA-s on kasutusele võetud uus põlevkivi kaevandamise meetod. Kulud langesid järsult.
  Ja siis on Hiinas majanduslangus ja rahutused. Noh, see on selge - ma olen väsinud kommunistliku partei domineerimisest. Ja hiinlased tahavad vabadust ja mitmeparteisüsteemi!
  Indias on toimunud väike võimumuutus. Püüti riigipööret teha ja diktatuuri kehtestada.
  Vastasseis Kaukaasias on järsult kasvanud. Rahutused algasid ka Siberis. Eelkõige on tugevnenud separatistid.
  Suurbritannias võitis valimised partei: "Renessanss", aga koalitsioonis leiboristidega. Kuninganna Elizabeth on endiselt elus, kuid ta on lubanud, et läheb oma sajandal sünnipäeval pensionile, misjärel korraldatakse rahvahääletus monarhia kaotamiseks. Ja Suurbritannia presidendi asutamiskoht.
  Prantsusmaa on rahutu. Macroni asemel võitis Mary Lipen ja üritati kehtestada diktatuur. Kuid prantslased ise ei tea, mida nad tahavad, nad korraldasid uue Maidani. Jah, mastaapselt enneolematu. Ja Mary oli sunnitud loobuma radikaalsetest plaanidest araablaste ja teiste väljasaatmiseks. Siis, mis veelgi hullem, tühistas ülemkohus presidendivalimised ja Mary arreteeriti.
  Ka Prantsusmaal kuulutati välja ennetähtaegsed valimised. See tähendab, et nagu ikka, on igal pool segadus.
  Kuna Valgevenes oli Lukašenka türanniast küllalt saanud, korraldasid nad referendumi ja kaotasid täielikult presidendi ametikoha. Vabariik muutus parlamentaarseks ja uus peaminister ütles, et võib toimuda annekteerimine Venemaaga. Aga pärast sealseid presidendivalimisi. Zelensky on Valgevenes väga populaarne.
  Kasahstanis on presidendi ja parlamendi suhted muutunud pingeliseks. Oli tagandamisähvardus. Kuid nad nõustusid kiiresti, kuid riigipea võimu piirati veelgi.
  Medvedev muutus järjest närvilisemaks. Valimised lähenesid ja Zelenski reiting oli mitu korda kõrgem. Tõsi, ta ei võida esimeses ringis, kuid igal juhul Medvedev foldib. Petmiseks või nokautimiseks on ainult arvutus.
  Toimus salanõupidamine. Vene miljardärid kogunesid.
  Medvedev ütles otse:
  - Kas soovite, et Ukraina võõras saaks impeeriumi presidendi tohutu võimu?
  Deribasco märkis loogiliselt:
  - Tahame seda või mitte, me peame iga valitsusega läbi saama! Zelenski ei ole kommunist ja... See pole Zjuganov, kes meile igal juhul ei sobinud!
  Medvedev ütles kuivalt:
  - Ukrainas on tulumaks palju kõrgem kui Venemaal!
  Roman Abramovitš naeratas ja märkis:
  - Kes teab ja loeb meie sissetulekuid! Pealegi olid nad seal hiljuti vähendatud ja peaaegu võrdsed meie omadega!
  Prohhorov vastas naeratades:
  - Võimud muutuvad. Meie jääme! Mida oskate soovitada?
  Medvedev krooksus raevust:
  - Ma ei usu, et Jeltsin ausalt võitis!
  Deribasco vastas külmalt:
  - Kui Jeltsini rivaal poleks olnud Zjuganov, oleks Borikil tõesti vähe võimalusi. Kuid inimesed mäletasid endiselt liiga hästi kommunistliku võimu võlusid. Nimelt: tühjad riiulid, kaardid, kupongid, visiitkaardid, pikad järjekorrad, palk viis dollarit kuus. Muidugi ei tahtnud keegi nendesse põrgulikesse aegadesse naasta. Pealegi kaotada vaatemäng, poliitilised saated, aga ka seksiga filmid ja palju muud. Rahvas tahtis vabadust. Ja nad ei hääletanud mitte Jeltsini, vaid Hernehirmutise Zjuganovi vastu. Kuid Zelenski ei hirmuta rahvast. Erinevalt Putinist ei sulge ta programmi "Nukk" ega pane inimesi kaardile. Aastat üheksakümmend kuus ei saa korrata. Jeltsin varastas viis-kuus protsenti, kuid võitis kolmeteistkümnese vahega! Nii et see on peaaegu õiglane!
  Ja Zelensky on sellise edumaaga ees, et te ei saa teda ületada!
  Medvedev karjus:
  - Nad viskasid mu! Leppisime kokku!
  Roman Abramov märkis:
  - Vähemalt sanktsioonid tühistatakse! Ja sa oled karu... Sa oled juba oma pensioni teeninud!
  Medvedev sosistas:
  - Sa peaksid põrgus põlema!
  Prokhorov märkis loogiliselt:
  - Põrgut pole olemas! Raha kogumiseks on ainult kard!
  Medvedev küsis segaduses:
  - Jah? Mis siis, kui jumalat pole?
  Prohhorov naeratas ja vastas:
  - Milline jumal? Nad esitavad seda erinevalt!
  Roman Abramovitš soovitas:
  - Võib-olla tee uus usk! Kes on rikas, seda armastab Jumal! Kes on kõige rikkam, seda armastab Kõigeväeline kõige rohkem!
  Medvedev noogutas:
  - Loogiline! Aga mida rahvas ütleb?
  Roman Abramovitš naeris:
  - Inimesi saab harida!
  Medvedev urises:
  - Loodan, et jääme sõpradeks!
  Pärast seda lahkus ta saalist...
  Maailmas möllas jätkuvalt sündmuste kaleidoskoop. Ringi naasis ka Vitali Klitško, kes võitles Kiievi staadionil. Ta võitles Michael Tysoniga. Kaks vanameest, väga kuulsad ja populaarsed. Noh, nad kogusid palju raha. Michael Tyson oli muidugi kaklusega nõus, kuna ta oli peaaegu kerjus.
  Isegi kui noorem ja, mis peamine, palju paremas vormis Vitali Klitško teda sõna otseses mõttes võitis. Vladimir Klitško ütles, et tahab siiski võita absoluutse maailmameistri tiitli ja võidelda Usikuga. Pärast seda purustab ta kõik rekordid, saades vanimaks absoluutseks maailmameistriks... Ja ta võib rahuneda. Mida ta veel peksma peaks? Joe Louis on juba löödud ja Foreman on võidetud ning ta on võitnud neli korda raskekaalu maailmameistritiitli.
  Vitali Klitško teenis võitlusest palju raha, täiendas tema varandust ja kuulsust ning pidas suhteliselt kerge võitluse.
  Zelenski autasustas Vitali Klitškot Ilja Murometsa kuldse ordeniga. Ja see pälvis talle täiendavat kaastunnet.
  Poliitikamaailmas on poksijad üldiselt populaarseks saanud. Floyd Maweatherist sai USA presidendikandidaat. Formaalselt iseseisev. Ja korraliku reitinguga. Ja kuidas on miljardäriga, võitmatu poksija ja mustanahalise mehega. Miks mitte kandidaat?
  Floyd Maweiser toetas valimistel president Zelenskit ja lubas sõprust.
  Vähesed Floydid soovisid kordusmatši Paquioga ja kogusid selle eest palju raha.
  Medvedev oli selgelt kaotamas. Väikese šokiväärtuse loomiseks määras ta Anatoli Kašpirovski tervishoiuministriks asepeaministri auastmega. Mis on muidugi tugev samm, kuid mitte piisav. Muide, Anatoli Kašpirovskist sai kogu Venemaa ajaloo vanim minister ja asepeaminister. Jah, rekordiomanik! Dmitri Medvedev autasustas Inglismaa kuningannat ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ja kinkis kangelastähe isegi Šoigule. Ja ta jättis Gorbatšovi ilma kõrgeimast ordenist. Mis üldiselt pole nii ilus.
  Ja ta võttis ja taastas Beria marssali auastme. Võib-olla meelitada
  nende stalinistide poolele. Ja Boriss Nemtsovile anti postuumselt Isamaa teenete esimese järgu orden. Lisaks nimetas ta Volgogradi oma dekreediga ümber Stalingradiks. Samuti flirtib stalinistidega. Aga ka liberaalidega. Novodvorskoi pälvis postuumselt Venemaa ja... Stalini kangelase tiitli!
  Postuumselt andis Medvedev Juri Gagarinile ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Ja ta taastas Leonid Ilja Brežnevile võidu ordeni. Ootamatult kinkis Medvedev Garri Kasparovile Venemaa kangelase kuldtähe.
  Samuti flirtib liberaalidega. Ja kommunistidega. Nii teie kui ka meie oma.
  Medvedev andis paavst Franciscus Esimesele ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni.
  Samuti väga helded kingitused "suurelt valitsejalt"! Lisaks langetas Medvedev ootamatult taas nii meeste kui naiste pensioniiga viiekümne viiele. Mis osutus sensatsiooniks. Ja jälle tõstis ta pensione.
  Mida saate valimiste eel teha?
  Lisaks andis presidendi kohusetäitja Vladimir Žirinovskile kindralleitnandi auastme. Nagu ustava teenimise eest, võtke see isanda õlalt. Ja tema poeg Igor Lebedev määrati ootamatult välisministriks, mitte vana ja läänes armastamatu Lavrovi asemel.
  Medvedev pakkus Demuškinile ka siseministeeriumi juhi kohta, kuid autoriteetne rahvuslane keeldus. Uutest ametikohtadest sai sensatsiooniks Ksenia Sobtšaki nimetamine kultuuriministriks. Ta nõustus, nähes, et tema reiting oli väga väike. Kuid ta nõudis ka asepeaministri ametit. Medvedev nõustus sellega.
  Javlinski osales ka valimistel, kuid jäi täiesti haigeks ja loobus tervislikest põhjustest.
  Presidendi kohusetäitja autasustas teda ka Venemaa kangelase tähega.
  Mihhail Kasjanov sai Isamaa teenete eest esimese klassi ordeni ja majandusnõuniku aukoha. Miks ta Medvedevi kasuks taganes. Kuid see on väga väike osa protsendist.
  Sergei Kovaljovile pakuti spordiministri ametit, kuid see tundus talle ebapiisav.
  Tekkis konflikt konstitutsioonikohtu esimehega. Zorkin lahkus lõpuks. Aga kellele ma peaksin sellise postituse andma? Soovitavalt naisele! Ja nad pakkusid seda Alla Pugatšovale.
  Kuid kuulus laulja keeldus, viidates sellele, et see pole tema jaoks. Sellegipoolest kinkis Medvedev talle Venemaa kangelase tähe. Kuigi Alla keeldus tema kasuks tegutsemast.
  Kes saab aga konstitutsioonikohtu esimeheks? Positsioon on kinni. Shoigu keeldus ka - mitte tema profiil!
  Ootamatult nõustus Dima Bilan. Kuigi see pole muidugi tõsiasi, et see on tema profiil! Ja loomulikult on lauljaks olemine tulusam ja palju lõbusam kui konstitutsioonikohtu esimees.
  Igal juhul võttis Medvedev sellest kiiresti kinni ja andis staari Venemaa kangelasele.
  Dima Bilan aga ütles, et see oli lihtsalt nali. Ljudmila Putina määrati aga üldiseks heakskiiduks konstitutsioonikohtu esimeheks. Arvestades Putini populaarsust Venemaal, oli see tugev samm, kuid see oli juba mõnevõrra hilinenud ega suutnud Medvedevit päästa.
  Kuigi tehti titaanlikke pingutusi. Kuid hinnad tõusid, rubla kurss langes, Taliban edenes Tadžikistanis ja valijaid polnud miski veenda.
  Viimasel hetkel määrati Gennadi Zjuganov esimeseks asepeaministriks, kes vastutab sotsiaalbloki eest. Aga see on juba vann surnutele.
  Ja Zjuganov ise on oma valijaskonna juba täielikult kaotanud.
  Degtjarev määrati peaprokuröriks hääletuse eelõhtul. Samuti Liberaaldemokraatliku Partei presidendikandidaat.
  Medvedev kolis ja otsis uusi teid. Üks suurejoonelisi valimiskäike oli Žukovi-nimelise erikuldmedali üleandmine kõigile Suure Isamaasõja veteranidele. Ja miljon Vene rubla alglaadimiseks. Kuid Suure Isamaasõja veterane on alles jäänud väga vähe.
  Medvedev andis Tereškovale ka Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Kuigi võimalus on, siis miks mitte seda premeerida? Nii et Anatoli Karpovile võib anda Venemaa kangelase. Ta on suurepärane maletaja! Ja Alehhin ja Botvinnik ning Tal ja Spassky, Tigran - annavad postuumselt auhindu - pole üldse paha!
  Venemaa kangelase staarid - see on lahe!
  Tore on auhindu anda ja medaleid välja anda. Ja kui kehtestame ka Putini-nimelise ordu. Taset on neli: neljas - pronks, kolmas - hõbe, teine - kuld, esimene - kuld teemantidega!
  Seda on Medvedev leiutaja.
  Kuid ka sellest ei piisa. Zelensky asutab ka uusi tellimusi. Näiteks Taras Ševtšenko tellimus. Või Taras Bulba! Või Gogol! Miks raisata aega pisiasjadele? Ja Kozhedubi nimeline orden! See on Zelenski jõuline samm vasakjõudude meele järele. Üldiselt pole Zelenski muidugi kommunist ja isegi mitte vasakpoolne. Nii et tal võib probleeme tekkida. Kuid Venemaa kommunistidel polnud juhti.
  Ja ka Andrei Navalnõi? Kuidagi unustasid kõik ta ära. Kas sa tõesti presidendiks ei kandideerinud? Kuid Andrei Navalnõi on Zelenski meeskonnas töötanud pikka aega ja on juba palju ära teinud korruptsioonivastases võitluses Ukrainas.
  Nii et keegi pole veel surnud! Ja käimas on kahe vennasrahva liitmise protsess ja rahvapea üldvalimised.
  Zelenskit peseb ka Andrei Navalnõi... Nagu ikka, on ta leekides.
  Ja ta tegutseb energiliselt meeletu survega.
  Ja samas väga peenelt, et mitte valijaid eemale peletada. Üldse mitte Trumpi stiil.
  Ja maailmas on tulemas uued ajad - turvalisemad ja rahulikumad. Saudi Araabias algavad demokraatlikud ja ilmalikud reformid ning üldiselt on religioosne äärmuslus nõrgenenud. Tõepoolest, paljud võivad lugeda Internetist Koraani ja teaduse vahelisi vastuolusid ja imestada: miks nad seda teevad? Mis on põhjus, miks pidada Koraani ja Piiblit Jumala sõnaks?
  Kui inimesed hakkavad mõtlema ja küsimusi esitama, ei ole nad enam nii tormakad. Tegelikult, miks sajand tekib? Pigem surmahirm! Ja nii vähesed inimesed kardavad surra, kuni nad haigeks jäävad!
  Valimiste eel tõstis Medvedev haiguspuhkuse ja puuetega inimeste hüvitisi. Suurendati ka tankide tootmist...
  Et end patrioodina näidata, tõstis Medvedev märkimisväärselt sõjaliste kulutuste latti. Koletistest raskeim, enam kui saja tonni kaaluv ja mootori asemel tuumareaktoriga tank Bear pandi masstootmisse.
  Karu projekt töötati välja Putini juhtimisel, tema isiklikul korraldusel. Idee oli luua hirmutamiseks koletispaak. Sõiduk osutus väga raskeks ja kalliks, kasutuses oli mitmekihiline soomus ja kaks raketiheitjat.
  Auto eripäraks oli kiirus üle saja kilomeetri tunnis, kaal sada viiskümmend tonni ning tänu tuumareaktorile kolossaalne jõuvaru.
  Tõsi, jooksu ajal juhtus veel üks kahetsusväärne juhtum - röövik lõhkes. Ja jälle osutus mulje rikutuks. Medvedevit naeruvääristati sõna otseses mõttes.
  Ja siis juhtus presidendi kohusetäitjaga veel üks episood - te ei kujuta seda meelega ette. Kui Medvedev üritas metsameeste silme all puud maha lüüa, kukkus see koos toiduga otse pidulauale. Nii et Venemaa õnnetu ajutine juht on ennast jälle häbi teinud.
  Jah, Medvedevil tõesti ei vedanud. Selline õnn on kapriisne: see premeerib üht, solvab teist. Kas näiteks Nikolai II oli tõesti nii halb, aga ta oli tõesti solvunud kõrgemate jõudude peale. Nii et Medvedev, üldiselt tark inimene, pääses sõna otseses mõttes kõigega.
  Katsed midagi ette võtta jooksid vastupanu ja kangekaelsusse.
  Medvedev näis tõmblevat pannil. Ja siis tekkisid muud probleemid. Peaministri kohusetäitja oli seotud ka korruptsiooniskandaaliga.
  Ja siin poleks see muidugi saanud juhtuda ilma Andrei Navalnõita. See mees sobib alati!
  Sain Medvedevi ja tema saatjaskonna kohta nii laastavad süüdistavad tõendid - skandaal osutus hämmastavaks. Ühesõnaga, kuulsaks said nii Navalnõi kui ka tema muserdava löögi alla sattunud.
  Ja Medvedev pidi vabandusi otsima ja sülitust pühkima. Ja kõik valati tema peale. Mitte valimised, lihtsalt õudus.
  Hääletuspäeval saabus Medvedev valve alla. Oli selge, et ta oli sünge ja ebakindel. Mu käed värisesid, kui hääletussedelit võtsin. Oma viimase korraldusega kolmekordistas presidendi kohusetäitja sõjaväelaste ja politseinike palku. Ja viiekordne pension!
  Anastasia Orlova ironis aga vaimukalt diktaatorirolli kandidaadi üle:
  - Tükkidel on raske istuda! Siia ta paneb rahapadja!
  Pärast võttis terminaatoritüdruk selle kätte ja näitas paljaste varvastega.
  Anastasia on muidugi tüdruk, kes ei pane sõnu taskusse. Vaimukas, tugev, lahe, karismaatiline.
  Ja nii paljud poisid armusid temasse. Pealegi on Anastasia väga temperamentne blond ja ei lähe magama ilma uut meest ööseks valimata. Loomulikult valib ta nägusamaid, sportlikumaid, lihaselisemaid mehi, vahel isegi väga noori. Aga kindlasti teistmoodi. Ilmselt energiaga laadimiseks. Ja keegi ei pea seda hirmuäratavat sõdalast hooraks.
  Vastupidi, nii tugeva ja lihaselise naise jaoks tundub see väga lahe.
  Anastasia ka hääletas, võttis oma graatsiliste jalgade paljaste sõrmedega hääletussedeli ja see on terve rull, kus perekonnanime on raske leida, ja pani selle endale ilma asjatute eelarvamusteta. No on selge, kelle jaoks!
  Pärast seda näitas ta oma suurt figuuri paljaste varvastega!
  Vladimir Zelenski tuli hääletama jalgrattaga. Ta hüppas ja keerutas. Nagu ikka, on ta võitlushimuline ja temperamentne. Tõeline Napoleon Bonaparte.
  Ja loomulikult hääletasin ootuspäraselt reipalt.
  Vladimir Klitško ei astunud kunagi valimistelt tagasi. Ja ta hääletas ka enda poolt ja surus Medvedevi poole rusikat.
  Viimasel hetkel sai Nikolai Valuev Medvedevilt Venemaa kangelase tähe ja siseministri ametikoha. Vaevalt jõudsin seda filmida. Kuigi ta keeldus ütlemast, kelle poolt ta hääletas.
  Siin hääletasid paljud: Alla Pugatšova ja Suraikin...
  Žirinovski ei saanud muidugi jätta endast märku andmata. Ta võttis selle kätte ja rebis Vladimir Zelenski portree otse valimisjaoskonnas katki ning lubas, et laseb ta kindlasti maha, kui ta võimule tuleb.
  Dima Bilan laulis hääletuse ajal:
  - Kõik on võimatu, ma tean kindlalt! Bilan valitakse, ta on laitmatu rüütel!
  Siis ilmusid teised tähed.
  Garri Kasparov ütles, et võim on muutumas ja Medvedev lahkub ning temaga lõppeb lõpuks Putini ajastu.
  Samas ütles endine maailmameister, et pole malekarjääri jätkamise vastu. Ja purustada Steinitzi vanuserekord. Ja et Venemaa saab peagi endale väärilise ja demokraatliku juhi ning tsaaride ajastu jääb lõpuks minevikku.
  Ja et Garri Kasparov leiutas oma male, mis kogub peagi populaarsust kogu maailmas.
  Ja demonstreeris sajalahtrilist lauda. Sellesse ilmusid uued kujundid. Mõlemad kaks narri: kuninga ja kuninganna kõrval. Veelgi enam, naljamees kõnnib nagu kuninganna, kuid lööb eranditult nagu rüütel. Ja kaks vibulaskjat äärel etturite asemel. Amburid liiguvad nagu etturid, kuid nad tulistavad diagonaalselt üle kahe terve ruudu. Tõsi, kuna need asuvad laua ääres, on nende väärtus mõnevõrra vähenenud. Kuid need võivad muutuda ka mis tahes kujuga.
  Garri Kasparovi male on kahtlemata pälvinud inimeste ja ajakirjanike tähelepanu.
  Navalnõi lubas, et Kasparovist saab kindlasti minister.
  Anatoli Karpov hääletas ka. Kuid ta on juba vana endine meister, nii et ta lubas ainult nõu anda. Ja ta ütles, et suure tõenäosusega on tulemas suured muutused. Ja mis on homme parem kui eile!
  Medvedev teatas juba valimispäeval, et miinimumpuhkuse kestus Venemaal pikeneb kolmekümne tööpäevani ning kõik naised, kes sünnitasid kümme või enam last, saavad temalt tasu: Vene kangelase tähe. Föderatsioon.
  Uus populistlik samm ja pean ütlema, et üsna tugev. Aga on juba hilja. Eriti valimispäeval on selge, et see on lihtsalt töö avalikkuse jaoks.
  Medvedev oli selgelt kaotamas... Tema alaline võim oli kõigest väga väsinud.
  Rahvas tahtis Putini rööbastelt maha hüpata ja muutuste janu oli küps. Lisaks osutus ilmselgeks Medvedevi ilmne võimetus olla tugev isiksus.
  Zelensky, kogudes punkte ja tegutsedes ilma tarbetu populismi ja lubadusteta, liikus enesekindlalt edasi.
  Need küsitlused väljapääsu juures ütlesid, et ta oli selge favoriit. Aga kas Medvedev teise vooru pääseb, on ikkagi küsimus! Praegu võivad talle sellele kohale väljakutse esitada Vladimir Klitško ja Sergei Kovaljov, aga ka Grudinin.
  Zjuganov hääletas viimasena. Vana, haige, endine Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei esimees ristis Grudini nime ja ohkas. Jah, peaaegu kaheksakümneaastaselt Venemaa esimeseks asepeaministriks saamine pole kerge koorem. Kas tal on seda vaja?
  Ja raskelt hingav Zjuganov krooksus:
  Läheme uuesti lahingusse
  Nõukogude võimu nimel...
  Ja me sureme ühena -
  Võitluses selle eest!
  Ja ta koperdas kabiinist välja. Ei, ta astub varsti tagasi.
  Aeg lähenes ja esimesed andmed presidendivalimiste kohta hakkasid saabuma. Venemaa oli tohutute muutuste lävel. Samuti toimusid Valgevenes miitingud ja nõudmised liidu sõlmimiseks Venemaaga . Kõik muutus aina raevukamaks ja põnevamaks.
  Venemaa presidendivalimiste osalus saavutas alternatiivvalimiste ajaloo rekordilise, peaaegu üheksakümne protsendi.
  Ja just teatasid, et valimiskastid on avatud ja Kaug-Ida häälte lugemine on alanud.
  . PEATÜKK nr 3.
  Esimese vooru tulemused hakkasid voolama Kaug-Idast. Nagu kõik arvamusküsitlused ütlesid, oli Zelensky kindlalt juhtpositsioonil. Medvedev polnud veel isegi teine. Teise koha võitlesid välja Grudinin ja Vladimir Klitško. Nimekirjas oli veel umbes kakssada kandidaati, nii et nad hajutasid oma hääled laiali. Zelenski tõusis aga Siberis ligi viiskümmend protsenti ja võis loota isegi esimeses voorus võidule.
  Medvedev ütles oma südames:
  - Tahtsime parimat, kuid hääletasime lõbu pärast!
  Zelensky oli lakooniline:
  - Tõde võitis!
  Valimisandmed muutusid pidevalt, kuid Zelenski esikoht jäi suure ülekaaluga muutumatuks. Teine asi on see, et Grudinin ja Klitško vajusid kergelt ära. Ja Medvedev hakkas tõusma teisele kohale, ehkki liidrist enam kui kolmekordse vahega. Presidendi kohusetäitja sai kõige rohkem Tšetšeenias, sõjaväes, eeluurimisvanglas. No see on selge. Eriti eeluurimisvanglas. Seal on häälte lugemist keerulisem jälgida.
  Medvedev vabastas aga palju vange ja tõus ei olnud nii märkimisväärne, kui ta eeldas.
  Kuid suure vaevaga pääsesime teise ringi. Kuigi Zelenski võttis kokku ligi nelikümmend protsenti, kogus Medvedev napilt kolmteist. Veelgi enam, valijate altkäemaksu ja rikkumistega. Jah, Dmitri Anatoljevitš osutus üsna nõrgaks. Kolmas oli Vladimir Klitško. Milline väike sensatsioon, neljas on Grudinin. Dima Bilan tuli samuti ootamatult viiendaks. Sergei Kovaljov tuli kuuendaks, kuigi tema reiting oli kõrge. Žirinovski ei pääsenud seekord isegi esikümnesse. Tõsi, Medvedev andis talle ustava teenistuse eest kohe kindralpolkovniku auastme ja Venemaa kangelase tähe.
  Selline lohutusauhind teie ustavale teenijale. Lisaks sai Dima Bilan Venemaa kangelase tähe ja Isamaa teenete ordeni esimese astme.
  Kuid Dima ütles, et ta ikkagi ei toeta Medvedevit. Seisukoht Zelensky suhtes on aga samuti ebamäärane. Ainult Vladimir Klitško kutsus avalikult Zelenskaja poolt hääletama. Veelgi enam, see poksija teatas, et võitleb Moskvas 2020. aasta olümpiavõitjaga. Ja et vanusevahe teda ei häiri. Et Vladimir on tugevam ja motiveeritum kui kunagi varem.
  Medvedev autasustas aga Venemaa kangelase staari nii Vladimir Klitško kui Vitali Klitškoga. Nagu, ta on õiglane mees. Teie, vennad, olete poksi heaks palju ära teinud, eriti Vladimir.
  Vitali ütles, et Maidani kõige vastikum asi on see, et selle tõttu ei ületanud ta Holmesi rekordit. Kuid tal olid kõik võimalused!
  Ja äkki tahtis Vitali Kiievis Gassieviga kohtuda. Mis tekitas teatud segaduse. Miks mitte proovida?
  Ka Sergei Kovalev soovis oma karjääri jätkata, meenutades, et Hoppins alistas isegi vanemas eas maailmameistrid ja ühtsed tiitlid. Ja et praegu ei plaani ei Zeleski ega Medvedev valitsuses töötada. Ja ta tahab võidelda.
  Motivatsiooni oli poistel tõesti piisavalt. Teistest poksijatest avaldas soovi Kovaljoviga võidelda Dima Bivol.
  Medvedev pidas Grudiniga läbirääkimisi. Ta lubas talle kullamägesid. Grudinin ei tahtnud midagi vähemat kui peaministrikohta. Ootamatult toetas eakas Zjuganov Medvedevit ja kutsus Grudininit liituma presidendi kohusetäitja meeskonnaga. Siis aga tekkisid kommunistide ridades probleemid ja lõhenemine. Mis mõlemale kandidaadile ei meeldinud.
  Kuid Zelenki kasuks rääkis Sergei Udaltsov. Öeldakse, et kahe kurja vahel tuleb valida, mida me veel ei teadnud!
  Nikolai Valuev pakkus välja liidu Zelenski ja Medvedevi vahel: Zelenski president - Medvedev peaminister. Mis oligarhidele meeldis! Veelgi enam, nad tuletasid meelde, et ühinemisel on üks ütlemata punkt: erinevatel riikidel on oma peaministrid ja presidendid.
  Ja kuna Zelenski võidab presidendivalimised, siis peaks Venemaa esindaja saama peaministriks. Kuid Medvedev on endiselt teises ringis.
  Zelenski aga ütles, et jah, peaminister tuleb Venemaalt, aga mitte Medvedev! Sest venelastel on tema juhtimisest kõrini. Ja vaja on kedagi majanduses võimekamat ja eduka kogemusega, mitte Medvedevi moodi läbikukkumist!
  Sotsiaaluuringu andmed näitasid, et enamik venelasi ei soovinud Medvedevit peaministrina näha. Täpsemalt oli selle vastu ligi üheksakümmend protsenti.
  Rogozin naasis ootamatult poliitilisest unustusest ja teda hakati käsitlema kui võimalikku peaministrit. Samuti soovisid paljud venelased oma peaministrina näha Andrei Navalnõit.
  Nii et ajalooratas keerles üha kiiremini.
  Maailmas toetas Lääs loomulikult Zelenskit, Hiina jäi neutraalseks. Enamik riike on ka Zelensky jaoks, keda peeti demokraadiks ja läänlaseks. Kuid Medvedev oli Putini partner nii kaua. Nad rääkisid isegi kahe juhi tandemist. Ja on selge, et Medvedev pole sugugi nii valge ja kohev, kui ta paista tahab. USA-s on ka valimised. Võistlus noore vabariiklase ja noore demokraatliku naise vahel. Ja see on fifty-fifty võimalus. Muutused on võimalikud ka Hiinas, juhil Xil on terviseprobleemid. Ja näib olevat võimalus, et tema asemele tuleb mõni demokraatlikum juht.
  Üldiselt tahab Hiina oligarhia rohkem vabadust ja demokraatiat, kuid rahval ei ole piisavalt lõbus. Mis valimised need on, kui nende tulemus on ette teada?
  Diktatuuri mood hakkas kaduma. Kõik tahtsid midagi enamat kui lihtsalt hammasrattad.
  Zelensky isikustas uusi asju ja muudatusi ning seejuures edukaid. Ja Venemaal tajuti seda positiivselt. Inimesed ei tahtnud vanglaid, laagreid ega üldist hirmu.
  Põlvkond on vahetunud ja kõik tahavad muutust. Isegi Kuubal, kus rahva poolt vihatud Castro režiim oli jahmatav. Isegi kui võim oli teise nime all. Põhja-Koreas on samuti janu muutuste järele. Pealegi ütlesid korealased sageli: monarhia pole kommunismi jaoks! Ja et paks diktaator peab minema!
  Soov muutuste järele kogu maailmas kasvas ja Zelensky oli sellel lainel. Ja edenes edukalt!
  Ja Põhja-Koreas toimus protestimeeleavaldus. Mida diktaatorlik režiim kuulipildujatega maha lasi. Sellest sai veel üks kontinendil valitseva barbaarsuse näitaja.
  Trump ütles, et USA suudab selle diktatuuri probleemi lahendada jõuga. Ja et tuumapomm neid ei hirmutaks. Lisaks ütles Trump, et USA katsetab juba selliseid relvi, et ükski termotuumalaeng poleks ohtlik.
  Kuid Trumpi aeg hakkas otsa saama. Ja nii on ta presidentidest vanim. Pealegi sai temast pärast Carteri surma isegi endiste presidentide seas vanim. Vau! Ja õnn armastab noorust! Kui Trumpi vastaseks oleks olnud noorem naine, oleks ebatõenäoline, et ta oleks teda üldse võitnud!
  Ilmselt ütleb karma seadus: edu noortele! Isegi kui Ronald Reagan osutus reegli erandiks!
  Ja suhteliselt noor Gorbatšov osutus ebaõnnestunuks. Isegi kui keegi võib öelda, et Mihhail Sergejevitš eksis? Esimene NSV Liidu valitseja, kes rääkis inimkeeli. Ja rahvas ei saanud temast aru! Või ehk isegi mitte rahvas, vaid eliit!
  Oh seda õnne! Kui palju õnne Vladimir Vladimirovitš Putinil oli ja kui palju ta saavutas?
  Ja kui Nikolai II-l oleks natuke rohkem õnne olnud - näiteks kui Admiral Makarov oleks ellu jäänud, siis kui suur ja võimas Venemaa siis oleks olnud. Hiinast saaks Kollane Venemaa ja kogu maailm oleks kummardunud!
  Ja nii nad võtsid Krimmi üksi ja sattusid vastasseisu kogu maailmaga!
  Ja Nikolai II-l õnnestus peene diplomaadina oma liitlastega läbi rääkida Konstantinoopoli ja Väike-Aasiaga.
  No okei, nüüd on fenomenaalne Zelensky aina aktiivsem. Ja lähenevad teised valimised.
  Ukrainas on üha rohkem juubeldamist ja optimismi. Medvedev pakkus loomulikult välja teledebati. Kuigi sellel pole erilist mõtet. Venemaa presidendi kohusetäitja positsioon pole kuigi tugev. Ja uhkustada pole millegagi. Ei majanduses, poliitikas ja sõjas. Olukord Kaukaasias on isegi hullemaks läinud. Ja midagi ei saa teha. Ei võida jõud ega diplomaatia. Suhted Medvedevi lähikonnaga muutuvad üha vaenulikumaks. Keegi siin ei võta tsaari enam tõsiselt. Kuigi kuningas on endiselt troonil.
  Üldiselt ei ole oligarhid Zelenski vastu. Ainult julgeolekujõud või õigemini osa neist on õnnetud!
  Medvedev pani salaja kokku julgeolekunõukogu. Vestlus puudutas seda, kas jätta ära teine voor. Kas näiteks rikkumisi oli? Muidugi olid! Ja võite selles vigu leida ja valimistulemused tühistada. Miks peaks selline asi riigikohtu kaudu kinnitust saama? Idee tundus üsna mõistlik.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev meenutas, et omal ajal 1999. aasta mais arutas Jeltsin sõjalise riigipöörde ja riigiduuma laiali hajutamise plaani!
  Ja see peaaegu juhtus. Tõsi, ka siis polnud julgeolekujõudude seas ühtsust. Mõned ütlesid, et pehme variant on parem: ülemkohus lükkab tagandamismenetluse tagasi Venemaa presidendi tagandamise seaduse puudumise tõttu. Ja kuni selle seaduse vastuvõtmiseni ja see on põhiseaduslik seadus, on vaja kokku saada kaks kolmandikku parlamendist ja kolmveerand Föderatsiooninõukogust. Ja duuma volitused aeguvad ja ka presidendil.
  Julgeolekujõud lubasid siis tegelikult teha koostööd ülemkohtuga ja probleemi rahumeelselt lahendada. Jeltsin ei tahtnud tegelikult teha sõjaväelist riigipööret kahe protsendi reitingu ja viie infarktiga. Ja tugevus pole sama ja toetus pole sama. Veelgi enam, 1993. aastal oli rahval sellele kursusele veel toetus. Ja aastal 1999 teda enam ei olnud. Ja see poleks saanud selliste tulemustega juhtuda.
  Seega, kui tagandamisprotsess oleks läbi käinud, oleks see suure tõenäosusega lõppenud ilma tulistamiseta.
  Medvedev kaebas ülemkohtusse valimiste kehtetuks tunnistamiseks.
  Siis aga hakkasid kohtunikud muidugi vastu. Et isegi kui valimised tühistatakse, tuleb seda nende sõnul korrata. Ja Medvedevi võimalused vähenevad. Ja algavad rahvarahutused.
  Nii et nad ütlevad, et Dmitri on parem leppida sellega, et Zelenskist saab Venemaa president. Ja proovige oma koht leida.
  Pealegi ütlesid paljud, et see kloun ei saa Ukrainas edu. Aga see pidi toimima! Ja te ei tohiks mutimäest tragöödiat teha.
  Medvedev tegi pärast kohtunike ja julgeolekuametnikega vestlemist otsuse: minna siiski valimistele. Ja hoidke teist ringi. Ja nii see tõesti läheb. Võib-olla juhtub siiski ime. Kuid mitte? Nii et nad ei pane teda vangi.
  Miljardäride kohtumisel väljendati ka seda, et nad pole demokraatia vastu. Ja et Zelenski pole vasakpoolne ja sobib neile. Ja edasi, et lõpuks tühistatakse kõik lääne sanktsioonid ja Venemaa naaseb lõpuks maailma üldsusse.
  Nüüd on jäänud teha vaid üks asi: pidada teledebatti. Zelenski nõustus, kuid ainult Lužniki staadionil. Loomulikult võeti see vastu. See meenutas väga juba läbitud etappi Porošenkoga. Pealegi oli vahe esimeses voorus veelgi suurem. Ja Medvedevi antireiting on kolossaalne.
  Kuid teledebatid on nagu uppuja, kes hoiab õlgedest kinni. Viimane koosolek on reedel ja valimised on pühapäeval.
  Medvedev üldiselt valmistus. Kuid faktid ei ole tema poolel. Ja Porošenko kogemus näitas, et ainult retoorikaga ei saa fakte muuta. Nii nagu nad ei suutnud võita linnapea Lužkovi, ainsat korda kogu Moskva ajaloos, kui kesktelevisioonikanalid töötasid praegusele linnapeale vastu.
  Kuid propaganda ei suutnud Moskva linnapea majandussaavutusi üles kaaluda. Ja ärge hääletage vaikimisi autori Kirijenko poolt! Kuid just teda edutati kõige rohkem. Ilmselt kõige ebaõnnestunum kandidaat pandi ärijuhi vastu.
  Vene meedia tegi nüüd aga rohkem kampaaniat Zelenski poolt. Keegi ei uskunud Medvedevi. Isegi riigikohus ei tahtnud valimiste ärajäämise asja arutada.
  Siiani on asi selles, et staadion on pilgeni täis. Sõna otseses mõttes ülevoolav.
  Ja oli selge, et tulemas on tõsine poleemika. Medvedevi näost oli aga näha, et ta oli kaotusega peaaegu leppinud. Aga viimane käik tuleb teha.
  Medvedev nimetas debati eelõhtul siseministriks Vladimir Žirinovski. See on viimane meeleheite žest. Kuid Žirinovski, teades, et üle kaheksakümne protsendi valijatest on valmis Zelenski poolt hääletama, polnud sugugi innukas tulevase riigipeaga tülli minema. Kuigi loomulikult mõistis ta, et tõenäoliselt ei leia ta Zelensky meeskonnas kohta.
  Jah, Vladimir Volfovitš on vana. Anatoli Kašpirovski on aga veelgi vanem terviseminister ja asepeaminister. Kuid ta ei ole ka eriti innukas Medvedevi heaks kampaaniat tegema. Küll aga on tal võimalus meeskonda jääda. Vanus on suur ja see tähendab kogemust. Ja mu füüsiline vorm on lihtsalt väga hea.
  Pole ime Kašpirovi fenomen.
  Debatt staadionil algas tervituste vahetamisega. Ja vaimukad märkused. Kuid Zelensky nägi välja värskem, enesekindlam, veenvam ja professionaalsem.
  Medvedev oli väga närvis ja hakkas karjuma. Ta ei suutnud olla veenev. Ja maal on asjad päris halvasti. Rahvas toetab selgelt Zelenskit. Siin on kõik nii pingeline.
  Zelenski iga sõna saadab aplaus ja Medvedevit vilistatakse. See tähendab, et arutelu on tõesti ebaõnnestunud.
  Medvedev tõmbleb ja ütleb:
  - Mul on kogemusi!
  Zelensky vastab naeratades:
  - Sellise kogemusega minge ainult korrapidajate juurde!
  Medvedev vastas:
  - Putin ja mina võtsime Krimmi!
  Zelensky vastas vaimukalt:
  - Varga käepide ja lühikesed käed!
  Ja nii jätkus arutelu, kuid Zelensky võitis selgelt. Ta oli palju vaimukam ja veenvam kui Medvedev ja publik rõõmustas.
  Venemaa presidendi kohusetäitja andis vahetult pärast teledebatti välja määruse, millega tõsteti palku viis korda ja pensione seitse korda! Aga see tundus juba naljana.
  Medvedevi inimesed ainult naersid. Kuigi oli näha, et valimiste eel tehti midagi muud!
  Samuti otsustas Medvedev anda nii Stalinile kui Leninile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Peab ütlema, et see otsus oli üsna tark, kuid hilinenud. Dmitri Medvedev tahtis selgelt kommuniste võita. Ja eriti stalinistid. Kuid samal ajal võttis ta ja andis tähe kangelasele Tukhachevskyle. See on ka erakordne samm ja liberaalide flirtimiskatse.
  Medvedev püüdis üldiselt meeldida nii meie kui ka teie omadele. Ta autasustas patriarhi, paavsti ja kristlike konfessioonide juhte. Eelkõige protestandid. Ja isegi Jehoova tunnistajate õigused taastati , kuid sellest oli vähe kasu. Siiski on neil hääletamine keelatud ja üldiselt on see organisatsioon välja suremas!
  Medvedev autasustas nii mufte kui ka laamasid. Ta püüdis kõiki enda poolele võita. Medalite ja ordenite sadu oli erakordne. Samal ajal autasustas presidendi kohusetäitja kõiki riigiduuma saadikuid igaühele miljoni dollari suuruse preemia. See aga pigem hirmutas teda kui tõmbas inimesi tema poole.
  Järgmisena püüdis Medvedev asutada mitmeid uusi ordeneid: Peeter Suure ordeni, Ivan Julma ordeni, Aleksander Vabastaja ordeni, Nikolai II ordeni ja Brusilovi ordeni. Samuti taastati Lenini ja Stalini ordu.
  Medvedev püüdis sel viisil meelitada mitmekesist valijaskonda. Ja tegutsedes põhimõttel: nii sinu kui ka meie! Kuid antud juhul tekitas kõigesöömine rahva usaldamatust - öeldakse, et poliitiline prostituut. Tundub, et inimesed on unustanud, et ka Putin flirtis nii vasak- kui ka parempoolsetega. Ja püüdsin ka kõigesööja olla.
  Mis aga on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale! Putin nautis kuidagi algusest peale, vaatamata rahva poolt vihatud Jeltsini järglase jälgedele, nii rahva kui ka eliidi sümpaatiat. Isegi kommunistid kartsid tema vastu sõna võtta ja hääletasid tema peaministriks kinnitamise poolt ilma võitluse ja läbirääkimisteta.
  Kuid Medvedevit ei armastatud kunagi eriti. Ilmselt oli ta liiga intelligentne ja Putini varjus. Keegi ei tajunud teda tõelise võitleja ja valitsejana. Üldiselt tundus iga järglane pärast Putinit kuidagi poliitiline päkapikk ja oli midagi valesti. Ja Zelenskit peeti karismaatiliseks, nagu muinasjutuprintsi. Ja see pole enam kass kotis, vaid edukas valitseja, kes tõmbas Ukraina rabast või õigemini august välja.
  Muidugi kannatas Ukraina ennekõike sidemete katkemise tõttu Venemaaga. Ja siin ei pruugi Porošenko nii süüdi olla. Kui Valgevenes oleks midagi sellist juhtunud, oleks see olnud täielik läbikukkumine. Professionaalsuse poolest on Ukraina valitsus tugev! Vastupidi, Valgevenes on ainult söakajad ja segajad. Mõnikord oli Putini meeskonnas tugevaid isiksusi, nagu Rogozin või Tkatšov, kuid nad eemaldati kiiresti.
  Medvedev oli igal juhul mees, kes ei paistnud olevat sündinud valitseja, ja seetõttu polnud see tsaar päris ehtne ja õukonnas.
  Mõnes mõttes meenutas ta Gorbatšovi, keda lääne tavalised inimesed armastasid, kuid omade seas ei meeldinud. Osaliselt hakkas neile muidugi Gorbatšov vastumeelne tema võitluse joobeseisundiga. Alkohoolikud ja joodikud pole muidugi viinapuudust andestanud. Toimusid veinirahutused. Ja siis kadusid sigaretid.
  Ei, Gorbatšov on selge, et ta ei meeldinud neile ainult tema kiilaspäisuse tõttu. Medvedev näitas end peaministrina väga nõrga majandusteadlasena. Ja isegi ilma Zelenskyta oleks tal probleeme uueks ametiajaks valituks saamisega.
  Kord tõmbas Putin Medvedevil kõrvadest.
  Nüüd aga on Putin mängust välja langenud - ta on oma tervist õõnestanud, sõites käsitsi ja pingutades end hokiga. Kas nii soliidses eas oli vaja jääle ronida? Eriti ilma oskusteta noorena?
  Putin põles läbi, pikenes üle. Ja ilma temata pole kedagi, kes Zelenskit peataks. Pealegi ajas Putin ise personalipoliitikat nii, et väärilist järglast tal ei olnud. Nagu Stalin, kes tegi selle, et Hruštšov sai tema järeltulijaks ja läks pankrotti. Ja siin pole Medvedev sugugi adekvaatne Vene impeeriumi juht.
  Valimiseelsel laupäeval edastasid kõik Venemaa telekanalid filmi Zelenskist. Loomulikult laimamise eesmärgil. Kuid fakte esitati vähe. Ja propaganda näitas oma abitust. Ja paljud kanalid kommenteerisid filmi.
  Medvedev andis ordenid paljudele kindralitele. Taas tähtede langemine.
  Ootamatult asutas ta ka uue Botvinniku ordeni, kolme kraadiga: pronks, hõbe ja kuld. Ja ka Alehhini orden. Ja ka pronksi, hõbedat ja kulda.
  Lisaks teatas Medvedev dekreediga, et Venemaa läheb nelja aasta jooksul üle professionaalsele armeele. Ja kasutusiga lühendatakse kuue kuuni.
  Järgmisena teatas presidendi kohusetäitja, et sõjaveterane ja kuumades kohtades teeninuid autasustatakse Vene Föderatsiooni kangelase tähega. Millest on saanud samm, millel pole analoogi.
  Medvedev otsis selgelt kohta ajaloos. Järgmisena autasustas presidendi kohusetäitja Vladimir Vladimirovitš Putinit postuumselt Võidu ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga ning vastloodud Vene Föderatsiooni kangelase suure teemanttähega.
  See oli juba viimane katse endise Venemaa iidoli reitingule mängida. Nagu, ma olen nii palju aastaid koos Putiniga olnud Medvedev - armasta mind kogu südamest ja hingest!
  Kuid ilmselt pole inimesed liiga innukad seda tulevast diktaatorit armastama.
  Ja öösel laupäevast pühapäevani teatas Dmitri Anatoljevitš Medvedev isegi generalissimo tiitli postuumsest omistamisest Vladimir Vladimirovitš Putinile!
  See oli tõesti väga lahe! Nagu, annan tiitli eelmiste aastate iidolile!
  Kuid kas see aitab Medvedevit? Raske on veenda inimesi enda poolt hääletama ainult endisi iidoleid kiites ja ordenid autasustades. Ükskõik kui palju te auhindadega üle kallate, te ei too Putinit tagasi. Ja on selge, et vana kuningas on lahkunud ja Kiievist tuleb uus kuningas.
  Zelensky aga ei maganud ja autasustas ka paavsti. Eakas Franciscus Esimene õnnistas Ukraina presidenti uute saavutuste eest.
  Ja Valgevenes on venemeelne parteide koalitsioon juba lõpetanud allkirjade kogumise Venemaaga ühinemise referendumi korraldamiseks. Selles küsimuses on oodata hääletust. Medvedevit selle eest aga ei tunnustata. Ja siin tuli peamine algatus Zelenskilt, sellelt miljonite iidolist.
  Nii et nüüd oli Vladimir Zelenski finišisse jõudmas...
  Siberis on alanud hääletamine. Valimisaktiivsus oli algusest peale kõrge. Inimesed käisid valimas ja naeratasid. Oli näha, et nad tulid vahelduse pärast. Ja see, mida nad tahavad, on uus. Kõik on väsinud ja väsinud vanast.
  Isegi laul kõlas hommikul:
  Meie süda nõuab muutust
  Meie silmad nõuavad muutust...
  Meie naerdes ja pisarates,
  Ja veenide pulsatsioonides!
  Muuda, me ootame muutust!
  Valimised toimusid rahulikult, kuid osavõtt oli tohutu. Valimistele kogunes rahvast massiliselt. Nikolai Valuev oli üks esimesi hääletajaid. Ta viskas hääletussedeli valimiskasti ja ütles:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Järgmisena ilmus Aleksander Povetkin. Mina ka hääletasin ja avaldasin oma arvamuse:
  - Vene jumalate jaoks!
  Edasi tuli hääletamine. Nad viskasid hääletussedelid valimiskastidesse. Ja Dima Bilan ja Alla Pugatšova. Lev Leštšenko ilmus ka ja teatas:
  - Hääletame millegi uue poolt!
  Nikolai Baskov laulis:
  - Vene valss, tiivad tõusevad! Kevad tuleb!
  Ja lehe pani ka prügikasti.
  Siis ilmusid teised tüübid... Zelensky tuli rolleriga hääletama ja tegi salto - tõmbas aplausi. Nad hääletasid ja isegi lugesid:
  Teadke südame ja veenide pulseerimist,
  Meie laste, emade pisarad...
  Nad ütlevad, et me tahame muutusi
  Viska maha raskete kettide ike!
  Ja äikeseline aplaus! Kuigi luuletused pole tema, vaid kuulsa luuletaja ja kirjaniku Oleg Rõbatšenko oma. Kuid Oleg Rybachenko ise muutus poisiks ja nüüd reisib ta teises maailmas.
  Seejärel hääletasid teised poksijad: Sergei Kovalei, Denis Lebedev. Viimane üritas pärast pausi tagasi tulla. Kuid ta sai peksa ja lõpuks lahkus.
  Sofia Rotaru hääletas Kiievis. Ja ta naeratas palju ...
  Tuli ka Vladimir Žirinovski. Ta hüüdis:
  - Uuele teele!
  Ja ta välgutas kindralpolkovniku epolette. Zjuganov tuli valimistele ratastoolis. Ja ta oli kogu aeg vait.
  Grudinin hääletas naeratades...
  Garri Kasparov andis simultaanimängu ja andis ka oma hääle. Lisaks ütles ta, et mängib Carlesoniga matši. Nii andis Anatoli Karpov samaaegse mängusessiooni.
  Muide, Karpov on juba autasustatud Mihhail Botvinniku Kuldse ordeniga.
  Nii et teine küsimus on, kes on siin peamine ja parim maailmameister.
  Kindlasti on palju muutunud...
  Ja Dmitri Anatoljevitš Medvedev üllatas taas kõiki. Asutuse poolt välja kuulutatud Oleg Rybachenko nimeline korraldus. Pealegi on korraga neli kraadi: neljas aste on pronks, kolmas aste on hõbe, teine aste on kuld ja esimene aste on teemantidega kuld!
  See osutus suurepäraseks!
  "Luciferi armageddon" on juba kinodesse jõudnud ning "Avatari" ja "Tähesõdade" rekordid on juba löödud. Oleg Rõbašenkost on saamas tõeline kirjanduse superstaar!
  Medvedev asutas ka Oleg Rõbatšenko nimelise kirjandusauhinna - mille auhinnafond on kümme korda suurem kui Nobeli preemia.
  Ja see on üldiselt väga lahe!
  Seejärel töötas Medvedev pühapäeval järjest rohkem. Ta autasustas Oleg Rõbatšenkot Püha Andrease Esmakutsutud ordeni ja Venemaa kangelase tähe ning Venemaa kangelase suure teemanttähe Võidu ordeniga. See oli katse muuta ajaloo kulgu.
  Nagu, ma kohtlen Oleg Rybachenkot sõbralikult ja kõik saab olema suurepärane! Ühtlasi annan nii talle kui ka marssalile Vene Föderatsiooni tiitli!
  Ja pühapäev on käes... Juba on teada esimesed andmed juhtide küsitlustest, mis ütlevad, et Zelenskil on üle kaheksakümne protsendi.
  Ja infovoog ei peatu...
  Medvedev ei kavatse veel hääletada. Töötab. Siin annab ta välja korralduse, millega antakse Vladimir Volfovitšile armeekindrali auaste. Nagu, ole mulle truu.
  Kuigi näib, et Žirinovski on juba teisele poole läinud.
  Portfellita ministriks sai Lev Leštšenko. Aga see ei loe enam.
  Hiinas on rahutused. Rahvas tahab demokraatiat - on despotismist väsinud! Inimene ei ela ainult leivast!
  Tahaksin oma ülemusele ära öelda! Kui kaua suudate kahekümne esimesel sajandil pulgaga distsipliini säilitada?
  Hiinas pole asjad kuigi hästi läinud. Kommunismi rööpaid järgida ja kapitalismi lõputult üles ehitada on võimatu. Mõned muudatused on vajalikud. Ja juhtkond on liiga konservatiivne.
  Lisaks tahab uus kodanlus demokraatiat ja politsei jõhkruse lõppu.
  Oma mõju avaldas ka vanamoodsate tööviiside kurnatus! Ei mingit soovi olla süsteemi hammasrattad. Jah, Hiinas raputavad pühapäeviti süsteemi märkimisväärsed rahutused.
  Ja USA-s on naisel suurim võimalus presidendiks saada. Floyd Mayweatheri populaarsus hakkas aga ühtäkki kasvama. See võitmatu poksija on juba tõusnud reitingute tippu.
  Ilmselt jäid USA-l uued võidud ilma ega tahtnud troonile vabariiklast ega demokraati. Ja Floyd on ka lahe!
  Ja siis tuleb veel üks teledebatt.
  On juba pühapäeva õhtu. Valimisjaoskonnad suletakse peagi.
  Viimasel hetkel ilmus lõpuks välja Medvedev. Ta viskas sedeli kiiruga valimiskasti ja lahkus sõnagi lausumata. Kell on kukkunud ja hääletamine on lõppenud.
  Praeguseks lahkus president Medvedev Kremlist ja läks Moskva lähedale oma residentsi.
  Temaga koos on kajutis kaks tüdrukut. Vähemalt meelelahutust.
  Paremal istuv Nataša küsis:
  - Aga Dima? Nüüd teatavad nad teie lõplikust ebaõnnestumisest!
  Medvedev märkis:
  - Inauguratsioonini on jäänud veel kaks kuud. Nii et praegu olen endiselt kõik ja Zelenski on ainult Ukraina president!
  Paremal käel istuv Alenka märkis:
  - Ja inauguratsiooni saab kiirendada! Sinu võim, Dmitri Anatoljevitš, on läbi!
  Medvedev küsis anuvalt:
  - Aga teie, tüdrukud, saate sellega hakkama!
  Nataša kortsutas kulmu ja küsis:
  - Mida me saame?
  Medvedev ütles enesekindlalt:
  - Segage inauguratsiooni!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja kuidas?
  Presidendi kohusetäitja vastas otsustavalt:
  - Nagu sa ei teaks ennast!
  Nataša vastas vihaselt:
  - Me ei tapa Zelenskit!
  Medvedev vaidles kohe vastu:
  - Noh, miks seda tappa! Lihtsalt veenduge, et ta loobuks kroonist ise!
  . PEATÜKK nr 4.
  Tüdrukud itsitasid ühest suust...
  Alenka küsis muigega:
  - Mida soovitate kasutada hüpnoosi?
  Dmitri Anatoljevitš noogutas:
  - See on kõik! Sa saad sellega hakkama!
  Nataša vastas oma sõbra eest:
  - Me saame, aga me ei taha!
  Medvedev oli üllatunud:
  - Miks on see?
  Nataša vastas ausalt:
  - Zelensky on valitud! Ja sina, Dmitri Anatoljevitš, pole võimeline riiki valitsema!
  Alenka lisas pahatahtlikult:
  - Ja see on meile kõigile üsna ilmne!
  Medvedev märkis raevukalt:
  - Kas te ei saa aru, et meist saab lääne koloonia?
  Alenka vastas enesekindlalt:
  - Pigem saab läänest meie koloonia!
  Nataša lisas sarkastiliselt:
  - Ja sinuga, Miša, pole Venemaa niikuinii suurepärane!
  Medvedev urises:
  - Ma annan sulle Võidu ordeni, Püha Andrease Esmakutsutud ordeni, Nikolai II ordeni ja kuldtähe teemantides...
  Nataša naeris ja märkis:
  - Või äkki saame me ise presidentideks ja anname endale kolmsada tellimust?
  Alenka märkis:
  - Me võime teid hüpnotiseerida ja saada generalissimodeks.
  Nataša itsitas ja märkis:
  - Või äkki supergeneralissimos!
  Tüdrukud puhkesid naerma...
  Alenka laulis:
  - Ja mõnikord isegi vaenlane karjus,
  Varjates hirmu - et ma olen kuningas!
  Nataša paljastas hambad ja siristas:
  - Mulle ei meeldi teatrid ja areenid,
  Seal vahetatakse miljon rubla vastu...
  Kuigi ees on suured muutused -
  Ma armastan Belobogi ja Stalinit!
  Ja tüdruk pigistas oma paljaste varvastega kaotanud presidendi nina.
  Numbrid on Kaug-Idast juba välja kuulutatud. 91 protsenti Zelenskil, 7,5 protsenti Medvedevil, Ukraina presidendi enesekindel juhtkond.
  Alenka tõmbas ka paljaste varvastega Medvedevi kõrvast ja susis:
  - Aga ekspresident, kas teie auhinnad aitasid teid?
  Medvedev ütles pingeliselt:
  - Ma pole veel endine! Enne inauguratsiooni, päris!
  Tüdruk karjus:
  - Au uuele kuningale!
  Nõiatüdrukud keeldusid oma viimase trumbina Medvedevit aitamast. Ja nüüd, kui presidendi kohusetäitja veel püüdis leida väljapääsu lootusetust olukorrast.
  Äkki mõjutada ülemkohut Venemaa presidendivalimiste tulemusi tühistama? See tundus suure kiusatusena. Kuid tegelikkuses tundus tõenäosus väike.
  Mis siis, kui anname välja määruse ja pakume igale kohtunikule miljard dollarit? Lõppude lõpuks on ta president ja tal on võim, millest isegi tsaarid pole unistanud! Täpsemalt presidendi kohusetäitja. Ja tõepoolest, kui pakute tervet miljard dollarit, ei pea kohtunikud vastu.
  Miks raisata aega pisiasjadele?
  Andmeid edastati raadio teel. Kui Zelenskil oli üheksakümmend protsenti, siis Ukrainas eeldati, et ta saab peaaegu sada protsenti. Võib-olla on punase vöö piirkonnas Medvedevi kommunistidega flirdimise tõttu veidi rohkem, Kaukaasias oli võimalusi. Tõsi, Ramzan Kadõrov näib olevat otsustanud võidu poolele asuda. Sõjaväes saab ikka raha teenida, kuigi sõjaväel pole erilist soovi teenida, langeval presidendil pole soovi.
  Üldiselt pärast esimest vooru Medvedevi jõud nõrgenes. Ja kui ta sai veel auhindu jagada, siis muidu ignoreeriti teda üha enam.
  Dmitri Medvedev saabus oma kontorisse ja püüdis keskpangaga ühendust saada. Teenindaja ühendas ta vastumeelselt.
  Presidendi kohusetäitja nõudis talle raha eraldamist kiireloomuliste vajaduste jaoks.
  Keskpanga juht vastas:
  - Ma ei tee midagi enne, kui saan kinnituse uuelt presidendilt Zelenskilt.
  Medvedev möirgas:
  -Oled sa hull? Olen endiselt uue ametisseastumise president! Kui jah, siis pead sa mulle kuuletuma!
  Keskpanga juht märkis:
  - Põhiseaduse järgi ma teile ei allu! Ja ikkagi, milleks teil raha vaja on?
  Medvedev vastas muigega:
  - Kas vajate riike hädaolukordadeks?
  Keskpanga juht vastas karmil toonil:
  - Kas sa tahad põgeneda?
  Medvedev haukus:
  - Ma arreteerin su kohe! Armee kuuletub mulle! Ustav Žirinovski on minuga!
  Keskpanga juht märkis:
  - See võtab alati koogi! Ja Moskvas on üle üheksakümne protsendi Zelenski jaoks. Sinu võim on üle Misha!
  Medvedev möirgas:
  - Aga sinu oma ei hakanud!
  Ja ta pani toru ära. Nüüd läks olukord keeruliseks. Julgeolekujõud keelduvad kuuletumast. Jah, Žirinovski on rebane. Kas teda tasus siseministriks määrata? Andke korraldus eriüksuslastele. Või peaksime siiski proovima riigiduumat kasutada?
  Selge on see, et Zelenski korraldab uued valimised ja paljud saadikud ei saa oma mandaate. Täpsemalt peaaegu kõike.
  Siin on vaja midagi muud. Kuid tõenäoliselt ei lähe riigiduuma rahva vastu. Ja armee ei toeta otsest sõjaväelist riigipööret. Kindralid Venemaal ei ole sellised, kes lähevad kodusõtta.
  Jääb üle vaid üks - presidendivalimised kohtus ära jätta. See on ainus õigustatud võimalus oma piina pikendamiseks. Kuid suure tõenäosusega seda ainult pikendatakse. Vaevalt, et Medvedevil on reaalne võimalus tagasi valida. Tegelikult on tema antireiting kolossaalne, isegi hullem kui Petro Porošenko oma.
  Medvedev mõtles ka teise variandi peale. Näiteks Zelensky füüsiliselt kõrvaldada? Kuid see on otsene kuritegevus. Niimoodi kummardada? Pealegi rikub see Medvedevi ära. Ja parimal juhul annab see kergendust. Sest rahvas ei andesta Medvedevile nii kolossaalset läbikukkumist valimistel.
  Ei, Dmitri Anatoljevitšil ei õnnestu. Kogumata valimistel kasvõi kümmet protsenti häältest, ei jää ta kindlasti võimule.
  Medvedev lähenes baarile. Ta avas selle, võttis pudeli välja ja valas endale konjakit.
  Kallis - "Napoleon", vananenud kakssada aastat!
  Presidendi kohusetäitja jõi klaasi. Siis näksisin teist sidruniga.
  Mu kõht läks soojemaks ja mõtted jooksid kiiremini. Pärast kolmandat klaasi Medvedev naeratas ja istus toolile. Rõõmustas veidi. Tegelikult, miks tal seda võimu vaja on? Täielik vastutus. Ei minutitki vaba aega ega sekunditki rahu. Alati liikvel, videokaamerate valve all. Sa kardad liiga palju öelda.
  Tööd on palju, aga naudingut pole.
  Ja ma tahan tüdrukuga voodis lamada. Mängige arvutis sõda.
  Tegelikult olete siin president, kuid tõelise sõja alustamiseks mõtlete kaks korda. Nii ei julgenud hirmuäratav Trump Iraani rünnata.
  Sõjast võib palju rääkida, aga tegelikult pole selle üle otsustamine lihtne!
  Aga võitle mängu, võitle iseendaga!
  Medvedev istus arvuti taha. Lülitasin sisse oma lemmiku II maailmasõja. Ta polnud seda pikka aega mängida saanud. Selleks, et mitte liiga palju pingutada, kasutate siin petturi koodi. Nagu nii...
  Ja siis jooksed läbi tehnoloogia orkaanitempos. Ja teil on juba IS-7-d, mida rügementides lasete, ja ainult T-1-d sakslaste vastu. Tugevuse ja vahendite vahel on märgatav erinevus.
  Medvedev, kes peaaegu kunagi ei joonud, ka kehva tervise tõttu, rõõmustas märgatavalt.
  Nii visatakse vaenlase pihta Teise maailmasõja kalleim ja raskeim tank IS-7. Ja purustate selle ilma suuremate raskusteta. Sõda käib kergelt ja võidukalt. Sa võtad linna linna järel üle.
  Üldiselt juhtis Stalin riiki muidugi hästi ja suutis vähem kui nelja aastaga alistada Kolmanda Reichi. Putin võitles ISISega kauem. Aga sakslastel on väga lahe tehnika.
  Mängus näiteks Saksa tank E-75 saab selle vastu võrdselt võidelda vaid Nõukogude IS-7, kõik teised tankid annavad järele. E E-75-l on väga tugev soomus. Isegi relv on parem kui Nõukogude IS-7 ja on hävitava jõu poolest lähedal.
  Ja sakslased plaanisid 1945. aastal selle tanki oma peamiseks tankiks teha. Aga meie oma?
  Medvedev ohkas... Nad ei suutnud sõjajärgsel perioodil IS-7 masstootmisse panna. Nii kestis sõda kauem, keegi ei tea, kes veel võitis.
  Dmitri Anatoljevitš, purjus, laulis:
  - Ma armastan seda, vennad, ma armastan seda! Armasta elada, vennad! Ja meie ataman ei pea vaeva nägema.
  Medvedev jäi mängides magama. See on lõõgastav...
  Ja järgmisel päeval said teatavaks presidendivalimiste lõplikud tulemused.
  Zelenski poolt koos Ukrainaga hääletas ligi 92 protsenti ja Medvedevi poolt 6,7 protsenti valijatest. Seega toimus Zelenski võidukas võit.
  Maal algasid pidustused ja rõõmustamine. Lõpuks ometi oli tulemas uus, nagu paljudele tundus, helge elu.
  Praegu on ametisse astumise ajal presidendiks Dmitri Anatoljevitš Medvedev.
  Ja loomulikult õnnitles võitjat. Kuhu saab minna? Ja kuut protsenti pole midagi lugeda.
  Siseminister Vladimir Žirinovski käis aga Medvedevil külas ja lohutas teda:
  - Hääletasin teie poolt Dmitri Anatoljevitš!
  Presidendi kohusetäitja vastas vaikselt:
  - Aitäh!
  Žirinovski soovitas:
  - Võib-olla peaksime panema teid esilinastusse?
  Medvedev raputas maalitud pead:
  - Ma ei usu, et pärast sellist lüüasaamist teises voorus annavad nad mulle peaministri. See ei ole enam poliitiliselt korrektne.
  Žirinovski märkis loogiliselt:
  - Igatahes peaks teie asemel olema keegi Venemaalt. Kes siis, kui mitte sina?
  Medvedev soovitas:
  - Tõenäoliselt Andrei Navalnõi!
  Žirinovski paljastas hambad ja urises:
  - Andrei Navalnõi? Las see ei juhtu!
  Medvedev kehitas õlgu ja märkis segaduses:
  -Kuhu sa lähed?
  Žirinovski hüüdis:
  - Jah, ma arreteerin nad kõik!
  Medvedev viipas käega:
  - Piisav! Tundub, et meie aeg on läbi! Lähen puhkusele Kanaari saartele. Mida sa kavatsed teha?
  Žirinovski vastas kavalalt silmi kissitades:
  - Tehke lobby oma sõprade huvides! Kuni Zelenski asus tööle Venemaa ja Ukraina presidendina!
  Medvedev märkis kurvalt:
  - Kahjuks pole see nii lihtne... Siis võetakse teilt kolm nahka!
  Žirinovski küsis kavalalt silmi ahendades:
  - Palun tehke minust Vene Föderatsiooni marssal! No mis see teile väärt on!
  Medvedev mõtles paar sekundit ja teatas siis:
  - Hästi! Ma ei muuda teid mitte ainult marssaliks, vaid ennistan ka Beria marssali auastme! See saab olema aus!
  Žirinovski noogutas nõustuvalt:
  - Seoses Beriaga, jah!
  Medvedev tõmbas silmi ja küsis:
  - Ja sinuga seoses?
  Žirinovski vastas ausalt:
  - Ja kohtle mind nagu kuningat! Premeerin keda tahan!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, olgu nii!
  Ja ta käskis koostada mõlemad marssalite auastmete andmise määrused.
  Venemaa presidendi kohusetäitja rõõmustas. Mõeldes, et nüüd saab ta täiel rinnal arvutimänge nautida.
  Ja neid on väga lõbus mängida...
  Aga tegelikult, miks peaks president midagi muud tegema? Nüüd on tehnoloogia nii palju arenenud, et võite olla igaüks. Isegi Issanda Jumala poolt. Ja just mängus universumite loomiseks.
  Näiteks presidendi kohusetäitja kabinetis on suur hulk erinevaid mänge, ka kõige moodsamaid.
  Medvedev otsustab mängida reaalajas strateegiamängu. Saksamaal 1939. aastal. Miks sa petturi koodi kasutad? Lisate endale viis tuhat pantrit, kolm tuhat tiigrit ja kümme tuhat Focke-Wulfi. Ja te kasutate need jõud vaenlase vastu. Ja ründate Poolat, kus pole kümnendikkugi sellistest jõududest.
  Ja sõda läheb edasi nii nagu soovite, ühe eesmärgiga ja võidukalt. Medvedev on ausalt öeldes siin tohutu vallutaja. See purustab vaenlase nagu purustaks pressiga ploome.
  Poola maatasa kergelt ja kiiremini kui pärisajaloos. Sa ründad Prantsusmaad. Sa lased tema poole kümme tuhat E-75 tanki, kasutades petturit koodi. Olgem ausad, suurepärased autod. Mis on Prantsuse relvadele täiesti haavamatud, kuid pikkadel vahemaadel surmavad. Nad tulistavad alla vaenlase autosid.
  Medvedev isegi hüppab rõõmust. Nagu mänguski, liigub ta kiiresti ja võtab juba Pariisi... Ja siis pisiasjad? Võtame Hispaania üle samal ajal, et Franco väga pahaseks ei läheks.
  Ja Gibraltari ründamiseks kasutame reaktiivlennukeid. Kuhu britid lähevad?
  Loomulikult kasutame samal ajal raha lahingulaevade ja lennukikandjate ehitamiseks. Suurbritannial läheb siis raskeks. Siin on sada lennukikandjat ja kakssada lahingulaeva. Sellest saab kolossaalne jõud.
  Ja siis on dessantlaevad. Valmistate ka E-U seeria tanke, mis on "E" edasiarendus. Siin viskad "E"-50-U tanki, sellist masinat, millest ei saa ühegi nurga alt läbi tungida.
  Ja las ta piinab britte. Siin on kaks ilusat tüdrukut sellise tanki sees, kes pilgutavad Venemaa presidendi kohusetäitjale.
  Medvedev puhub neile vastuseks musi.
  Nii me mängime...
  Ja uusimad tankid lähenevad Londonile. Ja ilma tseremooniata võtavad nad Inglismaa pealinna.
  Medvedev laulis:
  - Maailm on igav! Me kõik sööme kassi ära!
  Seda on muidugi huvitav ja lihtne mängida. Võtsin petukoodi ja tembeldasin, mida iganes soovite. Nii et vallutate Balkani ja lähete Aafrikasse. Sa stampid ka ja ka jalavägi. Teete vägesid, kui teil vaid raha oleks. Ja vallutatud territoorium annab ka raha. No proovige, jalutage Aafrikas ringi.
  NSV Liit avab endiselt rinde. Kolmkümmend neli E-50-U seeria vastu, millele tembeldati veel kümme tuhat. Kui E-50 on Tiger-2-ga ligikaudu sama soomustega sõiduk, on ainult ratsionaalne kalle suurem ja relvastus veidi tugevam ja mootor võimsam. Võrdse kaaluga E-50-U on võrreldav Nõukogude T-64-ga ja sellel on isegi võimsam gaasiturbiinmootor.
  Jah, jõud ei ole võrdsed. Siin võitlevad eri põlvkonnad tankid.
  Ja Medvedev muidugi kihutab mustal hobusel.
  Jõud pole muidugi võrreldavad. Võite lisada ka E-75-U, see on kükitav tapmismasin, mis on läbimatu isegi laevarelvadega.
  Ja kuidas ta end jalge alla tallab. Miski ei saa seda peatada.
  Medvedev mängib nagu väike poiss. Eh, okei, kuidas siis. Ja keegi ei taha teda näha. Ta kaotas ja presidendi kohusetäitja unustati.
  Kõik armastavad ainult võitjaid.
  Dmitri Anatoljevitš laulis:
  Ja me trotsime torme,
  Millest ja miks...
  Ela maailmas ilma üllatusteta,
  Kellegi jaoks on see võimatu
  Olgu õnne, ebaõnnestumist,
  Kõik hüpped, üles ja alla,
  Ainult nii ja mitte teisiti,
  Ainult nii ja mitte teisiti!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Üllatus! Üllatus!
  Elagu üllatus!
  Ja Medvedev muutus rõõmsamaks. Nüüd on tema väed okupeerinud Ukraina, Valgevene ja lähenevad vääramatult Moskvale!
  Venemaa endine president ütleb:
  - Et meie elu on mäng!
  Ja võtab NSV Liidu pealinna tormi. Muidugi on tal 1941. aasta armee vastu kuuekümnendate ja isegi seitsmekümnendate tunnustega tankid ja peaasi, et neid on palju.
  Medvedev pilgutab endale silma... Pealinn Moskva on võetud. Ja nüüd võite võtta üle Kaukaasia... Ja samal ajal võtta endale Lõuna-Aafrika. Ja läheb Argentinasse.
  Ja sealt rünnata USA-d. Ta on lahe komandör. Vaenlane jääb maha nii vägede kvantiteedi kui ka kvaliteedi poolest.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Me läheme julgelt lahingusse! Nõukogude võimu eest! Ja me pühime selle eest võitluses kõik sitta!
  Medvedev võeti ajutiselt mängust ära. Helistas Šoigu Trubetskoy välja vahetanud Venemaa kaitseminister. Ta küsis endiselt presidendi kohusetäitjalt:
  - Millal me uuele juhile ametivande anname?
  Medvedev vastas lühidalt:
  - Kus see olema peaks, inauguratsioonil!
  Trubetskoy märkis:
  - Ühtse riigi uus president tahab ametisse ametisse astuda järgmisel nädalal. Et neil poleks aega varastada!
  Medvedev haukus:
  - See ei ole meie põhiseaduse ja seaduste järgi!
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Jeltsin võttis selle põhiseaduse vastu mitte seaduse ja vana põhiseaduse järgi. Tegelikult arvasid paljud, et Putin teeb uue põhiseaduse ettepaneku, kuid millegipärast see ei juhtunud!
  Medvedev märkis:
  - Iga uue presidendi jaoks pole parim idee võtta vastu uus põhiseadus!
  Trubetskoy vaidles vastu:
  - Aga Putin võiks! Ta oli lahedam kui Jeltsin ja sina, Dmitri Anatoljevitš!
  Medvedev noogutas ja nõustus:
  - Lahedam ja mis kõige tähtsam - õnnelikum! Ilma Putinita läks kõik viltu ja Zelenski võttis Venemaal võimu.
  Trubetskoy märkis:
  - Ja Lukašenkol oli võimalus, kuid ta jättis oma aja mööda. Oleksime pidanud kiiremini liikuma!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Lukašenka kartis konkurentsipõhiseid valimisi Venemaal. Ja Zelensky poleks riskinud, kui Putini süda seda ei taluks. Riigi nii palju käsitsi juhtimine on läbi põlenud! Putin põles tööl kindlasti läbi!
  Trubetskoy soovitas:
  - Noh, kas me peaksime leppima inauguratsiooniga kiiremini või mitte?
  Medvedev vastas julgelt:
  - Tehke nii, nagu soovite! Mind ei huvita enam! Lähen auväärsele pensionile ja elan oma rõõmuks. Võib-olla reisin ümber maailma! Olen juba olnud Venemaa jaoks rekordilise perioodi nii president kui ka peaminister! Kui kaua sa suudad trooni külge klammerduda?
  Trubetskoy nõustus:
  - Noh, kui jah, siis las tulevad muutused! Mida teha Shoiguga?
  Medvedev vastas külmalt:
  - Las ta puhkab! Marssali pension on suur. Las ta reisib ümber maailma. Lubasin teil omada kinnisvara välismaal!
  Trubetskoy noogutas ja märkis:
  - Putin eraldas Venemaa maailmast! Kuigi me kurvastasime sõnades oma hinge sügavuses, rõõmustasime tema surma üle! Mis Zelenskysse puutub, siis näeme! Paljud meist tahtsid tellimusi nagu läänes. Võta vastu nagu USAs, aga tööta... Nagu NSV Liidus!
  Medvedev märkis:
  - Stalini ajal töötasid ametnikud intensiivselt! Ärge arvake, et need olid mett täis!
  Trubetskoy küsis:
  - Mida sa teed?
  Medvedev meenutas:
  - Olin president ja lähen presidendi ametist pensionile. Ta on suur... Ja ma naudin elu! Miks ma muidu peaksin töötama!
  Trubetskoy meenutas:
  - Zelensky võib anda teile koos temaga nõuniku koha!
  Medvedev lehvitas:
  - Jah! Ta on piisavalt tark ilma minu nõuanneteta! Ühesõnaga - viige inauguratsioon läbi! Dmitri Anatoljevitš saatis oma!
  Trubetskoy nõustus:
  - Inauguratsioon jah!
  Medvedev pani toru ära. Otsustasin mängu lõpetada. Midagi, milleks mul varem polnud aega. Ja vähemalt vaimselt purustada USA.
  Või täpsemalt mängus. Ameerika Sherman on aga E-75-U vastu nõrk. Kuid USA-l on palju lennukeid, isegi kui need pole nii võimsad kui Saksa reaktiivlennukid.
  Kuid kvaliteet pole muidugi sama! Krauts kogub ägedaid punkte. Eriti piloodid: Albina ja Alvina! Ja need on tüdrukud, keda eristab kolossaalne kirglikkus.
  Medvedev tungib lõunast Ameerika poole. Ja samal ajal liiguvad tema tankid üle Siberi. Tal on lõbus. Muide, miks mitte veel Jaapanit vallutada? Selles mängus saate ka oma liitlasi tappa. Täiustatud strateegia. Rakenda petturi kood ja oled vastasest tugevam nii kvantiteedi kui kvaliteedi poolest. Mitte sõda, vaid puhas nauding. Siin on sabata reaktiivmasinad, ameeriklased ei jõua isegi järele.
  Täpsemalt, et sinna jõuda. Ja kasutage raadio teel juhitavaid rakette! Ja kiusavad ameeriklasi. Medvedevile see mäng väga meeldib. Ja liigutage vägesid. Mehhiko on vallutatud. Ameerika linnad langevad üksteise järel. Selline rõõm.
  Ja idas sisenevad Indiasse E-U seeria tankid. Aga mida saavad britid neile vastu panna? Pealegi on Kolmas Reich juba ressursse kogunud ja toodab kõige kaasaegsemat tehnoloogiat ilma võltskoodita.
  Kuid Medvedev otsustas Pantherit veidi uuendada. Siin on esimene tavaline "Panther" - esisoomus 80-110 mm, külgsoomus 50 mm, 75 mm kahur, tünni pikkus 70 EL, mootor 650 hobujõudu. Siin on "Panther"-2, mille esisoomus on 120-150 millimeetrit, küljed 60 mm, 88-mm kahur tünni pikkusega 71 EL ja 850-hobujõuline mootor. Jah, tõsine auto. Ja see pole raskem mitte nelikümmend viis, vaid viiskümmend tonni ja sellel on lühem siluet.
  Aga "Panter"-3. Esisoomus 150-200 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, 88 millimeetrine püstol tünni pikkusega 100 EL ja mootoriga 1200 hobujõudu - kaal 55 tonni. Nõus, selline auto on Shermanide vastu üldiselt super.
  Kuid seal on "Panther"-4. Sellel on kallakutel esisoomus 200-250 mm ja külgsoomus 160 mm. 105 mm püstol, mille toru pikkus on 100 EL. See on juba 65 tonni kaaluv ja madala siluetiga koletis. Gaasiturbiinmootor võimsusega 1500 hobujõudu. Muidugi suurepärane seeriaarendus, mis on võimeline võitlema isegi Nõukogude IS-7-ga. Pealegi ei toodetud IS-7 masstootmises.
  Kuid on ka tugevamaid masinaid. Jooksev "Panther"-5, esisoomus 250 kere 45 kraadise nurga all, 300 mm torni otsaesine nurga all, külg 210 nurga all, 128 mm püss 100 EL, täiustatud tanki kaal 75 tonni, 2000 hobujõudu mootori gaasiturbiini võimsus . Masin, mis on parem kõigist Nõukogude ja Ameerika mudelitest. Võimeline läbima IS-7 lahingukaugusest ja taluma otselööke. "Panther"-5 on üldiselt suurepärane tehnoloogia. NSV Liidul pole midagi tugevamat kui IS-7. Ja sakslastel on ka viit tüüpi tiigreid.
  Pärast suurema osa USA territooriumist hõivamist otsustas Medvedev ka Tiigri minema ajada. Noh, "Tiiger" on esimene, mida kõik teavad. Esisoomus on 100-110 millimeetrit peaaegu ilma kaldeta ja külgsoomus on ilma kaldeta 82 millimeetrit. Ja 88-mm kahur, tünnipikkusega 56 EL, on tõeliselt ulguv tank. Erinevalt "Pantritest", kus reaalselt võitlesid vaid esimene seeria ja teisest olid proovid. Tank "Tiger"-2, paremini tuntud kui "Kuninglik tiiger".
  Esisoomus: kere esiküljel 120-150 mm 50 kraadise nurga all, 185 mm torni esiküljel kerge nurga all ja 82 mm küljel 60 kraadise nurga all. See on otsaesine hästi kaitstud, küljelt veidi parem kui Tiger ja sellel on 88-mm kahur, mille toru pikkus on 71 EL. Teise maailmasõja tootmistankidest on relvastuse ja esikaitse poolest parimad, kaal 68 tonni, mootor 700 hobujõudu - sõiduomadustelt üsna nõrk.
  "Tiger"-3 on disainsõiduk. Esisoomus on 45-kraadise nurga all 150-200 millimeetrit, torni esiosa nurga all 240 millimeetrit. 160-millimeetrised küljed kaldkatetega. Kolm erinevat tüüpi relvi: 88 mm 100 EL kahur, 105 mm 70 EL kahur ja 105 mm 100 EL kahur 1000 1200 hobujõulise mootoriga. Tihedama paigutusega ja kaaluga 75 tonni. Jah, auto on tõsine ja väga ohtlik. Ja veelgi võimsam "Tiger"-4 esisoomus 250 - kere kaldega 45 kraadi, otsmik 300 millimeetrit, küljed 210 millimeetrit, püstol 128 millimeetrit 100 EL tünni pikkus või 150 millimeetrit tünni pikkus 56 EL, kaal 815 tons hobujõuline gaasiturbiinmootor. Väga võimas tank.
  Kuid veelgi lahedam on "Tiger"-5. Esisoomus: kere otsaesine 350 mm 45 kraadise nurga all, tornotsmik 400 mm 50 mm nurga all. Küljed on 300 mm kaldega. 150 mm 100 EL püstol või 174 mm 70 EL relv või 210 mm 38 EL relv. Kaal on 100 tonni, gaasiturbiinmootor 2500 hobujõudu. Kõige võimsam masin ei tungi isegi läbi IS-7 ja naistepuna. Seda võiks kasutada Ameerika vastu. Kuigi tuleb öelda, et "Tiger"-5 polnud isegi päris ajaloos projektides. Kuid keegi pole süüdi, et sõda nii kiiresti lõppes.
  Kuid virtuaalset tankimängu saab täiustada.
  Medvedev alustas tormi USA pealinna Washingtoni ja New Yorgi suurima linnaga. Siin saate tõesti tööd teha ja võita.
  Kuigi virtuaalselt. Siin põleb Washington ja mööda seda sõidavad Saksa tankid. Ja keegi ei saa Tigers-5 peatada.
  Medvedev on lõpetamas kangekaelset rünnakut USA pealinnade vastu ja see tundub võiduna. Kuid ees on ka Jaapan.
  . PEATÜKK nr 5.
  Mida ma veel saaksin mängus teha? Kuid Levi tankide perekonda ei hakatud kunagi tootma. Need on siin tõesti koletised. Kuid Teises maailmasõjas olid need hilisemate seeriate masinad isegi üleliigsed. Ja veelgi enam Jaapani vastu oma väikeste ja keskmiste tankidega.
  Kuid Dmitri Medvedev otsustas nad veidi eemale ajada.
  Siin on esimene Levi tank, mis eksisteerib ainult projektides ja ainult osaliselt metallis. Kere esisoomus on 45-kraadise nurga all 120 millimeetrit, torni esisoomus on nurga all 240 millimeetrit, küljed 82 millimeetrit, relva 105 millimeetrit, toru pikkus 70 EL, kogu 80 tonni, mootor 800 hobujõudu. Üldiselt auto, mis oleks võinud ilmuda koos tiigrite ja pantritega Kurski bulge. Oma aja kohta väga võimsa relvaga ja suurepärase tornotsmikukaitsega. Aga õnneks ta kohale ei ilmunud. Projekti sõiduk "Lev"-2. Kere otsmik on 250 millimeetri kaldega, torni otsaesine 300 millimeetri kaldega. Küljed on 200 millimeetri kaldega. Püstol või 128 mm 100 EL või 210 mm 38 EL. Kaal 100 tonni, mootor 1800 hobujõudu. Sellel pole oma võimuses võrdset. Parem kui IS-7, mis suudab seda tabada ainult küljelt. Siis aga sõidad edasi ja ilmub "Lõvi"-3, mis samuti koletist taga ajab. Kere esisoomus on 350 mm, tornid 450 mm, külgkaldega 300 mm nõlvadel, kahur 150 mm 100 EL või 175 mm 70 EL või 210 56 EL või raketiheitja. 400 mm juures. Kaal on 120 tonni, mootor 2500 hobujõudu.
  Jah, see on tohutu jõud.
  Tank "Lion"-4 on veel üks superkoletis. Kere esisoomus on 450 mm, torni esisoomus on 500 mm. Kere ja torni küljed on 400 mm kaldega. 175-mm kahur 100 EL-s, 210-mm kahur 70 EL-is, 500-mm raketiheitja. Auto kaal on 150 tonni, mootoriks 3500 hobujõuline gaasiturbiin. Kaugemalt tungib see läbi kõigi tankide, sealhulgas IS-7 ja Ameerika T-93. Ja isegi mereväe relvad ei suuda sellest läbi tungida. See on võimas masin ja lisakahuriga.
  Kuid veelgi võimsam Lev-5 on tankide kuningas. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 600 mm, torni paksus 800 mm, küljed 550 mm nurga all. 210 mm kahur 100 EL-s, 300 mm kahur 70 EL-is, 600 mm raketiheitja. Masina kaal on 200 tonni, gaasiturbiinmootor toodab 5000 hobujõudu. Läbitungimatu peaaegu igat tüüpi relvadele, välja arvatud suure võimsusega raketid , eriti suurekaliibrilised relvad ja pommid. Võimeline tulistama lahingulaevu ja lennukikandjaid. Tõesti super tank.
  Ühesõnaga, on, mida mängida. Medvedev avaldab Jaapanile survet.
  Kuid teda segatakse uuesti.
  FSB direktor helistab ja ütleb:
  - Dmitri Anatoljevitš, kas annate ajakirjanikele konverentsi?
  Medvedev teatas otsustavalt:
  - Mitte veel!
  - Miks?
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Mul on õigus intervjuusid anda või mitte! Nii et ma otsustasin seda veel mitte anda!
  FSB direktor noogutas:
  - Sa võid praegu rahulik olla! Intervjuu ei kao kuhugi! Aga me otsime teise koha!
  Medvedev märkis:
  - Kõik, rahunege maha! Kui midagi, siis teie kindrali pension on suur! Sa saad elada ilma tööta!
  FSB direktor küsis üllatunult:
  - Kas pole kahju sellisest tohutust jõust lahku minna?
  Medvedev vastas ausalt:
  - Muidugi on kahju, kuid inimene allub paratamatule!
  Medvedev naasis taas mängu. Maailma suurima ja ressursirikkaima riigi endine president sai lõpuks asjast aru. Ja miks mitte mängida, kui nad saavad praegu ilma selleta hakkama. Kuigi ta on riigipea kohusetäitja.
  Kuidas aga vältida kiusatust end sellises mängus maha lõigata? Noh, Saksa väed jõudsid Tšukotkasse. Õnneks on varustuse liigutamine mängus palju lihtsam kui tegelikkuses. Ja nad lähevad Hiinasse. Ja seal astusid nad lahingusse jaapanlastega. Muidugi lõi Medvedev petukoodi kasutades välja tankid Lev-5 ja viskas need samuraide vastu. Ja need on tõeliselt superklassi autod.
  Kuidas samuraid purustatakse. Kuid ikkagi pole täiuslikkuse piir.
  Aga miks pole enne Teise maailmasõja lõppu võimalik Saksa raskeimat tanki "Mouse" läbi tasemete joosta?
  See on tõesti täiuslikkuse ümberjagamine ja ilu kroon. Täpsemalt, mis võib juhtuda, kui areneb välja gigantomaania.
  Medvedev hakkas hiired minema ajama.
  Mouse tank, tank, mis tegelikult eksisteerib metallis, raskeim neist, mis olid tegelikult metallis, sõitis ja isegi võitles. "Hiire" esisoomus on 150 mm kere põhjas, 200 mm kere ülaosas, 250 mm torni esiküljel ja 210 mm külgedel. Nagu näeme, on tank, isegi oma esimeses versioonis, läbimatu kõigile Nõukogude seeriatankidele otsaesist ja isegi küljelt. IS-2 ja SU-100 ei suutnud seda tanki ühegi nurga alt läbi tungida. Ainult IS-7 võib Mausi jaoks probleeme tekitada ja selle tankiga tegelikult võidelda. Kuid IS-7 ilmus alles pärast sõda ega läinud kunagi tootmisse. Ja "Hiired" said rindel võidelda juba 1943. aastal. Sellel tankil on kaks relva: lühikese toruga 75 mm ja 128 mm 55 EL, mis on võimelised läbistama kõiki Nõukogude tanke, välja arvatud IS-7. Veelgi enam, IS-2 kaugelt. Seal oli ka 150 mm kahur.
  "Hiir" kaalus 188 tonni ja sellel oli 1250 hobujõuline mootor, millest siiski ei piisa. Üldiselt on auto oma aja kohta tugevaim ja talle pole võrdset.
  "Mouse"-2 on disainsõiduk. Ideaalsem. Päris loos pidi auto olema siluetilt madalamaks ja kergemaks tehtud. Kuid mängus muutus auto muidugi täiuslikumaks, siluetilt madalamaks, paigutuselt tihedamaks, aga veelgi raskemaks. Hiire kere esisoomus on 2350 mm. Torni esisoomus on 450 millimeetrit. Küljed 300 mm. Suurtükid on 75 mm pika toruga ja 150 mm 70 EL ehk 210 mm haubits või 400 mm raketiheitja. Kaal 200 tonni. Gaasiturbiinmootor 2000 hobujõudu.
  "Hiir"-3 mänguautomaat. Ideaalne ka. Kere esisoomus on 600 mm, torn 800 mm, küljed 550 mm. Relvad 88 mm 100 EL, võitlemiseks vaenlase tankidega ja 210 mm 70 EL. Või 550-mm raketiheitja. Paagi kaal on 250 tonni, gaasiturbiinmootoril 4000 hobujõudu. Tank on peaaegu kõigi relvadega, välja arvatud kõige võimsamate, peaaegu läbimatu.
  "Mouse"-4 on gigantomaania uus areng ja veelgi arenenum. Kere esisoomus on 45 kraadise nurga all 1000 mm, torni esisoomus on nurga all 1200 mm. Küljed on 850 mm kaldega. Relvastus: 105 mm 10EL kahur vaenlase tankidega võitlemiseks ja täiesti piisav peaaegu igat tüüpi sõidukite vastu. 300 mm relv 70 EL, kindlustuste hävitamiseks ja üleliigne tankide jaoks. Või hoopis 750-mm raketiheitja.
  Sõiduki kaal on 350 tonni, mida selliste soomukite ja relvade kohta pole nii palju. Isegi lahingulaeva püssid ei suuda sellisest sõidukist pea ees läbi tungida. Ainult võimsa tiibraketti otsetabamus või väga suur pomm võib sellise masina hävitada. Kõigist nurkadest on see läbimatu kõigile Teise maailmasõja tankidele ja iseliikuvatele relvadele. Mootor on 6000 hobujõuline gaasiturbiin.
  Noh, "Mouse"-5 on selle sarja kõrgeim tase. Kere otsmiku esisoomus on nurga all 1600 mm, torniotsa 2000 mm, küljed 1500 mm nurga all.
  128-mm kahur 100 EL-iga kõigi tankide vastu võitlemiseks, täiesti piisav kõikide markide vastu, sealhulgas IS-7 ja 900-mm raketiheitja vastu. Teised relvad on ebapraktilised. Kuulipildujaid on kümmekond. Paagi kaal on 500 tonni. Gaasiturbiinmootor võimsusega 10 000 hobujõudu. Auto on, ütleme, täiuslikkus ise. Peaaegu miski ei saa sulle otsaesist pihta. Super tank...
  Kui aga keegi arvab, et "Mouse"-5-st lahedamat pole võimalik välja mõelda, siis pole see sugugi tõsi. Teise maailmasõja teemalise hea mängu autorite kujutlusvõime on piiritu.
  Näiteks on olemas ka "Rott". Reaalses ajaloos on see tank kõigi projektisõidukite suuruse rekord ja see oli isegi osaliselt metallist.
  "Rat" tankil on 400 mm esisoomus ja ka külgsoomus on veidi kaldu. Relvastus: neli 210 mm kahurit või üks 800 mm kahur ja kaks 150 mm haubitsat, üksteist õhutõrjekahurit. Kaal on 2000 tonni, diiselmootorite koguvõimsus on 10 000 hobujõudu.
  Tank "Rat"-2 on täiustatud paigutusega disainisõiduki edasiarendus. Esiosa ja mis tahes 800 mm soomus, suure ratsionaalse kaldenurgaga. Relvastus on üks 1000 mm kahur ja neli 150 mm haubitsat, kuusteist õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama maa- ja õhusihtmärke. Kaal on 3000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 20 000 hobujõudu.
  "Rat"-3 on veelgi võimsam ja arenenum masin. Soomus 1200 - millimeetrit nurga all. Relvastus: üks 1250 mm kahur ja kuus 150 mm haubitsat. Kakskümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama nii õhu- kui ka maapealseid sihtmärke. Kaal on 4000 tonni, gaasiturbiinmootorid, koguvõimsus 35 000 hobujõudu.
  "Rat"-4 on veelgi võimsam ja arenenum masin.Soomus 1600 mm nurga all. Relvastus - üks 1600-mm kahur ja üheksa 150-mm haubitsat, kakskümmend viis õhutõrjerelva, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal on 5000 tonni, gaasiturbiinmootorid, täiustatud, koguvõimsus 50 000 hobujõudu.
  "Rott"-5 on kõige lahedam paak. Soomus 2500 millimeetrit kõikidest külgedest. Relvastus: üks 2500 mm kahur. Ja viisteist 150-mm haubitsat. Nelikümmend õhutõrjekahurit, mis on võimelised tulistama õhu- ja maapealseid sihtmärke. Kaal 10 000 tonni. Mootoriks tuumareaktor, võimsus üle 100 000 hobujõu.
  Tank on tegelikult mängu kõige lahedam. Ja kaalu ja muude omaduste poolest.
  Noh, võite usaldada Tokyo tormamise "Rat"-5-le. Tõsi, see on nii kallis, et pead mitu korda petukoodi jooksma.
  Kuid üldiselt võib Medvedev rahule jääda. Ta mängis põhjalikult.
  Ja lõpuks vaatasin "Rat"-5 virtuaalreaalsuses. Kuidas ebaausalt hästi mängida.
  Aga siis helistatakse uuesti Medvedevile.
  Seekord on peaministri esimene asetäitja ja peaministri kohusetäitja Siluanov.
  Ta ütles kurval toonil:
  - Kaotasime Dmitri Anatoljevitši! Peaaegu kõik sedelid on juba üle loetud!
  Medvedev märkis vaimukalt:
  - Parem kaotada hästi kui võita halvasti!
  Siluanov oli üllatunud:
  - Kuidas on see võimalik?
  Medvedev selgitas:
  - Kui Vitali Klitško oleks esimest korda Kiievi linnapeaks valitud, poleks tema ringi naasmist toimunud. Suure meistri asemel oleks linnapea naerualuseks!
  Siluanov nõustus sellega:
  - Jah, teil on õigus, Dmitri Anatoljevitš! Klitškol oli eelis kaotada... Aga kahjuks polnud sul sellisest eelisest jälgegi!
  Medvedev laulis vastuseks:
  - Olen vaba, nagu lind taevas,
  Olen vaba, unustades, mida hirm tähendab...
  Olen vaba kui metsik tuul
  Ma olen vaba tegelikkuses, mitte unenäos!
  Siluanov pomises:
  - Jah, sa oled lihtsalt luuletaja Dmitri Anatoljevitš! Sinust võib värsse kirjutada!
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - Igal juhul saan nüüd rahulikult oma lemmikasjaga tegeleda - arvutimänge mängida! Ja enne seda sain ma juba kakskümmend aastat seda endale lubada vaid hoogu ja hoogu!
  Siluanov pomises tuimalt:
  - Mängudes?
  Medvedev kinnitas:
  - Täpselt mängud! Ja sul oleks kasulik uurida mõnda sõjalis-majanduslikku strateegiat!
  Peaministri esimene asetäitja märkis vastumeelselt:
  - Ma eelistan harjutamist!
  Medvedev sosistas vastuseks:
  - Kuri reaalsus on neetud, see võib teid hulluks ajada!
  Siluanov vastas külmalt:
  - Kas soovite mängude maailmaga reaalsusest põgeneda? Kiiduväärt!
  Peaministri kohusetäitja sõnades oli irooniat.
  Medvedev ütles:
  - Lubage mul riputada teie jaoks ka Venemaa kangelase täht!
  Siluanov soovitas:
  - Poos end üles, härra president!
  Medvedev naeratas ja vastas:
  - Võib-olla on see hea mõte! Muidu autasustati Putinit ainult postuumselt!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Aitäh, härra president!
  Medvedev jätkas meloodiliselt:
  - Rumalate tühjade silmade eest...
  Siluanov laulis kaasa:
  - Selle eest, et kõik on võimalik...
  Medvedev lõpetas:
  - Aga sa ei saa elada!
  Peaministri kohusetäitja vastas:
  - Tõsiselt, nad eemaldavad mind suure tõenäosusega! Tundub, et peame rabelema!
  Medvedev vastas külmalt:
  - Maal on palju kohti!
  Siluanov noogutas ja urises:
  - Lühidalt, härra president, te lubasite mulle kangelasstaari!
  Medvedev karjus täiest kõrist:
  - Valmistage ette dekreet!
  Nad tõid talle veel ühe auhinnapaberi. Näiteks kirjutab presidendi kohusetäitja.
  Samal ajal autasustas Medvedev teda hulga inimestega. Tunne meie oma!
  Eh, on juba väga hilja ja Venemaa presidendi kohusetäitja on magama jäänud.
  Ta unistas teisest alternatiivsest ajaloost. Tsaariarmee Kuropatkini juhtimisel võitleb Port Arturi vabastamise nimel. Kuid Medvedev ise ilmus lahingurobotile, millel olid laserid ja mooniseemne suurused termokvarki kestad, kuid sama surmavad kui Hiroshimale visatud pommid.
  Ja kuidas saab Medvedev oma lahingurobotiga jaapanlastega võidelda? Kuidas samuraid tuhandete kaupa lõhki kiskus. Ja kuidas tulid kasutusele laserid ja lõhkajad.
  Ja nad tapsid jaapanlased, täpsemalt nad tapsid nad. Ja saagis selle tükkideks. Ja see laastas nende ridu.
  Trooni kaotanud Medvedev tundis lahingust rõõmu. Ta niidab maha need samuraid, kes julgesid püha kuninglikku trooni kõigutada.
  Aga kas see on tõesti halb, ütleme ausalt, see oli tsaari ajal?
  Andku jumal igale riigile selline tsaar nagu Nikolai II. See on tõeline näide intelligentsest valitsejast ja samal ajal intellektuaalist.
  Kahju, et selline tühiasi nagu Kuropatkin teda alt vedas. Ja nüüd astus Medvedev jaapanlaste vastu. Ja peksame neid. Ja selle tegemine on väga tormiline.
  Ja laserkiired niidavad samuraid tuhandete kaupa. Veel paar minutit lahingut ja
  Jaapani armeed pole olemas.
  Mida sõid samuraid härrad? Ja nüüd saame ehk teie laevadel tööle asuda.
  Medvedev tõstis lahinguroboti õhku ja tormas Togo laevastiku positsioonidele. Mida ta enda arvates Vene rüütliga teha saab?
  Ja nii kiiresti tormab termokvark-robot. Nüüd on ta juba mere kohal. Ja uputame Togo laevastiku. Lõika vöölased, ristlejad ja muud elusolendid.
  Nii... Mis siis, kui me viskame ka minitermokvarkpommi?
  Ja uus kangelane jätab ta maha. Laine tõuseb ja uputab tõusva päikese maa laevu.
  Medvedev karjub täiest kõrist:
  - Venemaa jaoks Nicholas,
  Ma rebin kõik jaapanlased tükkideks!
  Ja jälle läheb Venemaa presidendi kohusetäitja ekstaasi.
  Sellise robotiga on vahva võidelda.
  Uppume teie enda samurai... Ja Tsushimat ei tule, jaapanlastel pole millegi kallal võidelda.
  Viimased samurailaevad on juba uppumas. Milline võit see on!
  Kuid tõusva päikese maal on endiselt osi, mis blokeerivad Port Arturit. Peame nendega tõsiselt tegelema. Et lahendada kõik tsaar Nikolai impeeriumi vastased.
  Medvedev laulab entusiastlikult:
  - Ja samurai lendas maapinnale,
  Terase ja tule surve all!
  Ja hävitagem Port Arturit piiranud väed. Juhtus tõesti, et võimas kindlus langes. Ja Venemaa sai laksu. Ja mis kõige tähtsam, see oli hullem kui Krimmi sõda. Seal kaotas tsaar Nikolai II impeerium Inglismaa, Prantsusmaa, Türgi ja Sardiinia kuningriigi koalitsioonile. Ja ta kaotas väärikalt. Ja siin on mõni Jaapan, mida keegi tõsiseks rivaaliks ei pidanud.
  Las Venemaa ei talu alandust. Võib-olla seepärast avas välispoliitikas nii ettevaatlik ja vaoshoitud Stalin Kaug-Idas Jaapani vastu teise rinde. Tõepoolest, samurai alandas tsaari-Venemaa liiga palju.
  Selleks hävitage need pisikeste termokvarkpommidega ja põletage laseritega.
  Et ma ei julgeks Venemaad võita! Jumal annaks, et Zelensky oleks edukas kuningas.
  Jällegi on venelased ja ukrainlased ühinenud ning peagi ühinevad nendega ka valgevenelased.
  Ja seal saab olema slaavlaste kolmainsus!
  Medvedev lõpetas jaapanlased Port Arturi lähedal ja tormas edasi... Venemaa alistas Jaapani. Ta vallutas Korea, Mandžuuria, Kuriili saared ja Taiwani. Samuti sundis ta jaapanlasi maksma suurt hüvitist.
  Tsaar Nikolai II tugevdas oma positsiooni, revolutsiooni ja tarbetuid mõtteid ei ilmunud.
  Tsaari-Venemaa jätkas liikumist üle Hiina. Ja selle laienemine itta.
  Kuid vaatamata sellele, et Tsaari-Saksamaa oli saamas suurriik ja kasvas veelgi kiiremini ja rohkem kui tegelik ajalugu, läks keisri Saksamaa siiski edasi ja astus Esimesse maailmasõtta.
  Jah, kahel rindel.
  Noh, nüüd on Medvedev sakslased hävitanud. Neil pole põhjust tsaar-isa solvata.
  Ja kuidas see vaenlasi laseritega tabab. Ja peksame neid Ida-Preisimaal nagu orkaani. Medvedev tulistab Saksa vägesid laserite ja gravitatsioonienergia kiirte abil.
  Samal ajal ilmusid tüdrukud. Muidugi bikiinides. Alenka ja Nataša. Ja las krautsid hakivad valgusmõõkadega.
  Jah, tsaar Nikolai Suur, natsid ei osanud sellisest asjast unistadagi. Mida nad teie vastu plaanivad, isad?
  Medvedev laulab agressiivselt:
  - melonid, arbuusid, nisukuklid,
  Helde, jõukas maa...
  Ja ta istub Peterburis troonil,
  Isa tsaar Nikolai!
  Inauguratsiooni kuupäev lükati varakult edasi. Ja Medvedev jäeti täiesti omapäi. Näiteks kui sa lapsega välja teed.
  Medvedev andis Andropovile ka postuumselt Venemaa kangelase tähe. Mida oleks pidanud ilmselt varem tegema. Ja ta andis välja määruse Andropovi monumendi ehitamise kohta.
  Samal ajal ennistas presidendi kohusetäitja ametisse ka Ježovi ja Yagoda. Miks siin tseremoonial seista?
  Seejärel asutas ta uue ordu, mille nimi oli Bobby Fischer. Kuid te ei saa midagi öelda, et ta oli suurepärane maletaja. Ja mitte ainult suurepärane, vaid ka skandaalne. Ta tahtis olla kõigist üle mitte ainult males.
  Ja ka kolm kraadi: pronks, hõbe ja kuld!
  Ja loomulikult autasustas Dmitri Medvedev selle ordeniga: Garri Kasparovit, Anatoli Karpovit ja... vendasid Klitškosid!
  Ja samal ajal asutas Dmitri Medvedev Vladimir Klitško ordeni. Samuti huvitav käik. Kolm taset: pronks, hõbe, kuld.
  Ja siis on Svjatogori orden, suurepärane lahendus.
  Medvedev juhib ja pedaalid. Ja ta mõtleb selle uuesti välja. See on karu. Karu kõigile karudele.
  Ja tal on uusi ideid. Näiteks andke igale venelasele uus auto.
  Vahepeal mine ja mängi arvutis. Mida Medvedev kõige rohkem tahtis. Seega on ta nüüd uue strateegia sisse lülitanud. Erinevate tasemete sõda. Seda tahtis president, isegi endine, mängida.
  Alustate viie töötajaga ja igaühega tuhandest ühikust: kivisüsi, raud, kivid, nafta, toit, kuld.
  Ja ehitagem kõigepealt rahvamaja, et toota uusi töötajaid. Seejärel hakkate arendama kaevandusi ja põllumajandust.
  Esiteks muidugi toidu hankimine, et töötajaid paremini kohandada.
  Medvedevil on kõige võimsam ja moodsaim arvuti. Ja saate välja ajada palju ühikuid.
  Ehitad endale linna ja uued kaubanduskeskused. Raha on alguses muidugi probleem. Kuni ehitate rahapaja, turu, teaduste akadeemia jne.
  Kuid Medvedev teab universaalset viisi rikkaks saamiseks. Palgake rohkem põllumajandustöölisi ja ostke leiva jaoks ressursse. Turg on väga odav ehitada. Ja siis hoidsid kokku, ostsid akadeemia, ehitasid saeveski ja tegid uusi kaevandusi. Ja siis veel... Ja kuld voolas - kõige kallim toode. Eriti kui piparmünt seda tegi. Ja siis on võimalik kaevu parandada. Nii liigub raha palju lõbusamalt. Saab kasutada parandamiseks. Uued saed, uued põllutööriistad, maaparandus, väetiseuuringud. Uut tüüpi sahk...
  Järgmiseks kaevude süvendamine ja uute tööliste pumpamine. Uued talud. Liha tootmine. Majade ehitus. Arstide, politseinike, kaevude, turgude, arhitektide, tuletõrjujate majadesse. Ja nii edasi... Maksude kogumine. Uued täiustused kullakaevandamises. Ja uute ruumi- ja tööhoonete arendamine.
  Ja raha on juba järjest rohkem... Tekivad ülejäägid ja võib hakata kasarmuid ehitama.
  Mäng on huvitav ja väljakutseid pakkuv. Linn kasvab. Sõda veel pole. Siin saab kehtestada rahuaja ja valida nõrgema vaenlase... Tegelikult kogub Medvedev endiselt jõudu sõjalis-majanduslikus strateegias.
  Sõjaväeakadeemia on ehitatud. Ja hakkate moodustama vägesid. Ratsavägi, jalavägi, leegiheitjad, miinipildujad ja muud väed. Muidugi suurtükivägi. Või koguni jälle tankitehase kaevude parandamisega. Esimesed autod on muidugi kerged ja primitiivsed, aga nendega saab sõita.
  Medvedev sattus ära.
  Mäng neelas presidendi. Ehitad endale järjest uusi maju. Nende hulka kuuluvad kirjatundjate kool, raamatukogu ja erineva tasemega meelelahutus. Olgu need muusikud, tantsijad, žonglöörid, senetimängijad, loomaaiad. Või mõni muu kasiino.
  Ja muidugi templid erinevatele jumalatele.
  Jah, impeeriumis on palju erinevaid religioone. Parim on ehitada erinevaid templeid.
  Ja siin on kõik teisiti. Ja mošeed, kirikud, palvemajad, budistlikud templid, stuupad, paganlikud jumalad.
  Jah, rikkalik missioon. Jõge ületades ehitad ka sildu.
  Tööd on palju. Korraldage ka erinevate religioonide festivale, et jumalad ei solvuks.
  Ja nii edasi ilma katkestusteta. Ja töö Teaduste Akadeemias läheb edasi, nüüd üks parendus, siis teine. Kas abinõu näriliste või putukate vastu - mis iganes põllumajandust parandab, ilmuvad traktorid.
  Ja isegi jumalad saadavad head saaki. Nii saate tankid ja lennukitehased minema ajada. Kergetest lennukitest alustades võib jõuda aatomipommitajateni. Ja ühikute arv kasvab pidevalt. See on jõudnud juba saja tuhandeni.
  Medvedev mängib ja propageerib uusi tehnoloogiaid. Pole veel hirmu. Te ei pea võitlema, saate tõsta oma rahva heaolu ja kultuuri indeksit. Ja see on samuti oluline. Aga raha ja ressursse on praegu piisavalt.
  Mis on mängu juures veelgi parem, on see, et kaevud ei tühjene. Saate ressursse igavesti ammutada.
  Ja ehitada kaardile uusi linnu... Või isegi mõnuleda püramiidis või mõnes muus maailmaimes.
  Medvedev loob ka uusi kasarmuid. Tõsi, vägede rohkus vähendab heaoluindeksit. Siin tekib muidugi probleem. Aga praegu pole kellegagi võidelda... Aga tankide ja lennukite kiiremaks muutmiseks saab kasutusele võtta uued tehnoloogiad. Ja tuua välja raskepommitajad.
  Kuid miks mitte, omades juba keskmisi tanke, mitte lüüa vaenlast keskaja tasemel?
  Ja Medvedev, olles tootnud rohkem tanke ja parandanud samal ajal nende parameetreid, tungib kiiresti naaberriiki.
  Ja ka lennukid ülevalt. Ja pommitagem vaenlast kõigest jõust. Sa vihjad talle napalmi.
  Ja see pole reeglite järgi mäng.
  Medvedev nautis keskaegse linna hävingut. Ja siis kogu riik oma ürgse armeega. Ta nautis ja võitis, kuigi tema lennukid ja tankid said väiksemaid kahjustusi. Nii osutus haare suhteliselt lihtsaks. Ja siis jälle ehitad vallutatud territooriumile linna...
  Ja teie tankid on juba rasked. Võimalik kinnitada nii tuumavastane kaitse kui ka aktiivsoomus.
  Medvedev oli mänginud juba kümme tundi ja ta silmad olid väsinud ja hakkasid kokku jääma. Presidendi kohusetäitja jäi magama.
  Alguses keerles Medvedev midagi ebamäärast. Kuid see ei kestnud kaua. Ja siis lendas ülimoodne tank T-95 mäest üles. Oli juba hilissügis ja vihmapiisad tabasid soomust.
  Medvedev ütles:
  - Vysokaya mäe lahingu otsustav päev! See mägi, mis on kogu Port Arturi kaitse võti. Täna on täpselt 21. november ehk uue stiili järgi 4. detsember. - Professor lõi raevukalt rusikaga oma soomust ja hüüdis. - Aga Võsokaja mäge ei tabata! Vaikse ookeani eskadrill jääb ellu!
  Jaapanlased on peaaegu vallutanud Vysokaya mäe. Nad roomasid sisse nagu sipelgad, jämedate ojadena igast küljest. T-95 avas tule 152 mm kiirlaskesuurtükiga.
  Alenka vajutas juhtkangi nuppu ja automaatkahur tabas jaapanlasi nagu õhutõrjekahur. Võimsad plahvatusohtlikud kildmürsud lõid ühe lasuga välja sadu jaapanlasi.
  Nataša tulistas omakorda kaheksast raskekuulipildujast. Ja eelistasin kasutada ka juhtkangi.
  Medvedev juhtis tanki, supermasin ronis enesekindlalt järskudel nõlvadel ja roomikud purustasid Tõusva Päikese maa sõdalased.
  Margarita vilistas ja ütles:
  - Me teeme ajalugu!
  Presidendi kohusetäitja kinnitas vihaselt:
  - Kindlasti! Mitte mingil juhul ei luba me Port Arturit loovutada!
  Püstolist tulistanud Alenka tulistas kakskümmend lasku minutis, sülitades välja viiskümmend kilogrammi kaaluva suurenenud hävitava jõuga mürsu. Ühe minutiga purskas täpselt välja tonni metalli ja lõhkeainet.
  Ja neiu tabas väga täpselt.
  Ja kuulipildujad, millest igaüks tulistab viis tuhat lasku minutis. Või nelikümmend tuhat suurt kuuli lühikese aja jooksul. Ja kuidas nad samuraid vastu võtsid? Kuidas nad hakkasid neid pressima.
  Alenka isegi laulis:
  - Ja vaenlase kari lendas terase ja plii surve all maapinnale!
  Vene tank töötas agressiivselt. Siin lõikas ta maha tuhat jaapanlast, siin on teine. Nende eemaldamine kihtidena.
  Nataša itsitas ja laulis:
  - Venemaa auks! Ärgem unustagem kunagi Isamaad!
  Ja jälle tulistab ta surmava kaliibriga kuulipildujatest. Ja tuhanded jaapanlased lamavad surnuna.
  Medvedev võttis selle ja susises:
  - Tsaar Nikolai! Sa saad suurepäraseks.
  Ja purustame pooleli jäänud samuraid röövikute all.
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Nikolai II võib olla suurim tsaaridest. Tal olid kõik võimalused teha Hiinast Venemaa provints - Kollane Venemaa!
  Medvedev tabas samuraid, tormas neist üle nagu röövikud ja ütles:
  - Las see olla nii!
  Kest kesta järel lendas välja. Need paljunesid nagu kvaasiaine, nõudes palju vähem energiat kui aatomite ja molekulide tegelik kasv.
  Alenka, vajutades oma graatsiliste sõrmedega juhtkangi nuppe, hüüdis isegi:
  - Vene tsaaride nimel!
  . PEATÜKK nr 6.
  Relv mürises ja mürises. Kuigi, mitte nii kõvasti, vaid summutatult, sai rääkida.
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mis, kestade arv on lõpmatu?
  Medvedev vastas:
  - Kvaasiaine loomine ei nõua palju energiat. Ja termotuumareaktori veega täitmine on sama lihtne kui pirnide koorimine!
  Margarita vilistas:
  - Jah, see on geniaalne! Šokolaadijäätist saab teha ka nii!
  Medvedev vaidles ohates vastu:
  - Mitte veel, aga varsti, jah! Kahju, et seni saame ainult kvaasimateeriat!
  Alenka, vajutades paljaste sõrmedega juhtkangi nuppe, naeratades suurte tiigrihammastega, märkis:
  - See mateeria loomise võime on samuti peaaegu jumalik!
  Medvedev naeratas. Mäe ümber jäi jaapanlasi järjest vähemaks ja laipu järjest rohkem. Samurai üritas tanki tulistada, kuid tulutult. Karbid põrkasid soomustelt maha nagu vihmapiisad.
  Presidendi kohusetäitja märkis:
  - Ja inimene on loodud Jumala näo ja sarnasuse järgi.
  Alenka, tulistades surmavaid mürske, märkis:
  - Kui see on endiselt loodud. Võib-olla oleme meie, inimesed, kõige intelligentsem, tugevam ja võimsam olend universumis!
  Medvedev soovitas loogiliselt:
  - Seda vajalikum on inimkonna konsolideerimine! Peaksime ühinema! Siis me ei tunne leina ja lüüasaamist!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Tsaariimpeerium on võimeline ühendama kõiki! Ja ühendage kõik eranditult monoliidiks!
  Ja tüdruk lasi jälle kuulipildujatest. Vasakult tiival siseneda üritavate jaapanlaste ülekaal. Granaadid ei kahjustanud tanki T-95. Ja relvad, ka eemalt, kas läksid mööda või olid nende mürsud ebaefektiivsed. Pealegi pole üheski maailma riigis soomust läbistavaid relvi. Ja sellisesse paaki ei saa nii lihtsalt läbi tungida. Tema kaitse on tipptasemel.
  Ja kuulipildujad niidavad maha ja mürsud pühitakse minema. Ja nad teevad kõike spetsiaalselt ja väga surmavalt.
  Nataša itsitas ja ütles:
  - Paljud jaapanlased jäävad puudu!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga palju!
  Ja ta välgatas oma safiirsilmi. Ja selle tüdruku, tõelise terminaatori kohta on nii palju erinevaid asju.
  Sõdalased tulistavad. Ja samurai veritseb. Nelikümmend tuhat kuuli ja tonn mürsku minutis, see on väga suur hävitav jõud.
  Natasha märgib:
  - Oleme sõdalased, kes kannatavad raske surma all!
  Alenka nõustus sellega:
  - Ja mitte ainult surm, vaid kogu universumi jõuallikas!
  Margarita märkis mõistlikult:
  - Kui Tsaari-Venemaa vallutab kogu maailma, siis lõppevad kõik sõjad inimkonna ajaloos lõplikult!
  Medvedev nõustus:
  - Muidugi kallis! Kellelegi pole sõdu vaja! Kuid inimkond peab saama ühtseks!
  Nataša susises rõõmust, et panter tappis härja:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Ja ta lasi silmadest sädemeid välja! See on tüdruk! See sisaldab tuleleeke ning jääd ja terast.
  Kuid nüüd on viimased jaapanlased suremas. Ja pole kedagi teist, kes mäele tormaks. Võsokaya mäe alla jäi üle viiekümne tuhande Tõusva Päikese maa tapetud sõdalase.
  Lahing on läbi.
  Need neli asusid mäe otsas ja Medvedev märkis:
  "Parem ei räägi praegu garnisoniga." Üldiselt, mida me teeme?
  Alenka soovitas:
  - Jaapanlasi on endiselt palju. Hävitame kogu Nogi armee.
  Margarita nõustus sellega:
  - See on kõik! Pigistame kõik samuraid välja! Ja see saab olema suurepärane!
  Medvedev muigas ja märkis:
  - Ja meie tank suudab ka vee all ujuda ja mürske tulistada. Uppume Jaapani laevastiku!
  Nataša kilkas rõõmust:
  - See on kõik! Täpselt nii, võtame ja pühime merel kõik samuraid välja.
  Jaapani eskadrill oli just alustanud oma järgmist pommirünnakut. Lendasid mürsud, sealhulgas üheteist- ja kaheteisttollistest relvadest. Ja see, näete, on tõsine.
  Tank kihutas ranniku poole. Alenka, koputades sõrmedega auto kerele, märkis:
  - Olgu, mere äärde. Aga kuidas saaksime anda initsiatiivi maismaal asuvatele jaapanlastele?
  Margarita, kes teadis sõjast veidi, meenutas:
  - Meil olid kuulipildujad ja Mosini vintpüss oli palju usaldusväärsem ja tõhusam kui Jaapani oma. Ja kui merel kõik ei õnnestunud, siis maismaal polnud samurail mingit võimalust!
  Alenka liigutas vihaselt palja jalaga mööda põrandat ja pomises:
  - Reetmine! Triviaalne reetmine!
  Nataša soovitas:
  - Me poome kõik üles!
  Tank läks vette. Külgedelt paistsid propellerid, mis masinat juhtisid. Siin on esimene sihtmärk: Jaapani hävitaja. Nataša vajutas peenikeste sõrmedega juhtkangi nuppe.
  Ja mürsk tabas surmava jõuga laeva põhja. Ta pööras soomuse ümber.
  Hävitaja sai teise mürsu. Nataša vajutas uuesti varbale.
  Ja siis jaapanlane upub.
  Alenka itsitas:
  - Uppume kordamööda! Kuulipildujad ei ole vee all kuigi tõhusad!
  Ja tüdruk vajutas juhtkangi, saates seekord kesta hävitaja põhja.
  Margarita vastas naeratades:
  - Noh, meil on daamid!
  Nataša saatis uuesti kesta ja hüüdis:
  - Rusi nimel, olgu võit!
  Alenka sülitas kestad välja. Ta lõikas Tõusva Päikese maa laeva põhja lahti ja märkas:
  - Ometi polnud tsaarivõim Venemaal nii hull, kui propaganda väitis.
  Margarita nõustus sellega ja rääkis meelsasti, seda enam, et tal polnud nagunii midagi teha.
  - Tsaar Nikolai II ajal kehtestas Venemaa raha kullastandardi. Impeeriumi valuutast sai kõige kindlam ja stabiilsem maailmas. Ka hinnad jäid praktiliselt muutumatuks. Ja tsaar Nikolai ajal ulatus makse kolmekümne seitsme rublani kuus. Tegelikult on Venemaa tõusnud elatustaseme poolest maailma juhtivateks riikideks. Tööstustoodang tõusis maailmas neljandaks.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev hakkas pärast und arvutis mängima. Sel juhul lõikas ta end strateegia jätkamiseks. Tugevnenud võim viis läbi krampe. Venemaa presidendi kohusetäitja viskas tankid lahingusse.
  Ja raske.
  See on ikka hea mäng. Sõitsin sellega veidi ja sain tankid, mis on raskemad kui sada tonni. Presidendiks saades soovis Medvedev välja töötada üle saja tonni raskemaid tanke. Kuid Putin ei andnud seda siis. Kuid idee tundus ahvatlev. Superrasked sõidukid. Ja kuut tüüpi autosid. Üle viie ja saja tonni.
  Nüüd aga viskab Medvedev lahingusse tuumamootoritega tanke. Ja see lõhub kesktaseme riikide kaitsevõimet. Ja jälle jäädvustused. Jah, suurepärane... Et see oleks veidi lihtsam, ühendage sõjaväeline nõunik. Ja koos temaga juhite vaenlase hävitamist. Ja tema tabamine.
  Siin vallutad teist impeeriumi... Siin on sõda tõsisem, kuid seda juhib Napoleoni tasemel sõjaline nõunik. Nii et saate lihtsalt vaadata ja luua oma impeeriumi koos Stolypini tasemel majandusteadlasega.
  Ja Medvedev, olles mitu tundi hiiglasliku ekraaniga arvuti taga istunud, hakkas norskama.
  Ta on liiga kaua magamata jäänud.
  Alenka tulistas jaapanlasi. Olles seekord ristleja uputanud, laulis ta:
  - Oleme maailma tugevaimad,
  leotame kõik oma vaenlased tualetis.
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me anname kurjadele oligarhidele nende ajud!
  Ja tüdruk naeris. Ja ta hambad särasid pärlitest!
  Medvedev soovitas:
  - Kuna sõda Jaapaniga lõpeb võiduga, on Venemaa majanduskasv veelgi suurem! Ja tsaaririigist saab rikkaim riik!
  Alenka uputas veel ühe hävitaja ja susises:
  - Oleme alati olnud rikkad! Tellimust ei olnud piisavalt!
  Nataša tabas tõusva päikese maa lahingulaeva ja märkis:
  - Me ei jäänud Esimeses maailmasõjas sakslastele kuidagi alla. Aga viienda kolonni tõttu jäi meil võit ilma!
  Alenka saatis vöölase kõhtu ka teise kesta ja teatas:
  - Kindlasti! Kõiges on süüdi viies kolonn. Esimese maailmasõja ajal ei saanud sakslased Minskile ligigi ja said Galicias peksa. Ja Stalini ajal nägid nad Kremlit juba läbi binokli. Mida see tähendab?
  Nataša tulistas veel ühe mürsu lahingulaeva põhja ja pomises:
  - Riigireetmine! Meil jäi selline võit ilma!
  Margarita pidas vajalikuks ka meelde tuletada:
  - Kui poleks reetmist, oleksime saanud oma valdusse Konstantinoopoli ja Väike-Aasia ning ka juurdepääsu Vahemerele. Ja me oleme nii palju kaotanud reetmise ja viienda kolonni tõttu!
  Alenka lasi välja teise mürsu:
  - Jah, see on viies veerg! Kui palju probleeme on tema põhjustatud! Vene impeerium on ainulaadne üksus, mis võib laieneda kogu maailmale ja muuta inimkonna ühtseks!
  Nataša pomises agressiivselt:
  - Kindlasti! Ma saaksin ja kindlasti teeksin kõike! Ja et inimkond oleks ühtne ja võitmatu!
  Tüdruk saatis veel ühe mürsu, mille järel lahingulaev lõpuks lahku läks. Ja jaapanlased uppusid.
  Margarita märkis ärevusega oma hääles:
  - Vaata, mis maailmas praegu toimub? Venemaa ja USA on sõja äärel. Ja Hiina on ülerahvastatud ja totalitaarne. Maailmas pole korda ja õitsengut!
  Nataša saatis uue kesta, seekord ristlejale, ja nõustus:
  - Maailmas pole korda! Vajame ühtset juhtimist!
  Alenka tulistas mürsku ja noogutas nõustuvalt:
  - Ja sellisest valitsusest võib saada tsaariimpeerium! Venemaa autokraatia on globaalse stabiilsuse ja õitsengu garant!
  Ja tüdruk saatis veel ühe mürsu, mis lõpuks ristleja lõhestas.
  Jaapanlased olid selgelt hämmingus. Nad tulistasid valimatult, mõistmata, kes neid uputas.
  Tuleb märkida, et maismaal ei olnud Jaapanil arvuliselt erilist eelist. Ja isegi tegelikus ajaloos kaotas see hukkunute ja haavatute hulgas palju rohkem kui Venemaa.
  Kuid merel olid Suurbritannias ja USA-s toodetud Tõusva Päikese maa laevad veidi paremad kui Venemaa, peamiselt kodumaised.
  Kuid isegi siin on jaapanlaste kvalitatiivne paremus üsna tühine. Ja venelased lasevad ehk täpsemalt.
  Nataša, tulistades ja uputades teist hävitajat, märkis nördinult:
  - Tõepoolest, Venemaa on alistanud tugevamad vastased. Näiteks Napoleon!
  Alenka, saatnud soomusristlejale mürsu, lisas:
  - Oh jah! Napoleon oli geenius! Ja ta oli tugevam, aga me võitsime ta!
  Margarita ohkas raskelt ja nurises:
  - Kaotada jaapanlastele. See on nii tüütu ja solvav!
  Alenka nõustus sellega:
  - Väga tüütu! Paraku lõppes sellega Romanovite dünastia ajastu. Ajastu on kuulsusrikas, kangelaslik, vallutuste ja võitudega. Ja kuigi meil polnud oma Tšingis-khaani, oleme tõusnud juba Ivan Kalita ajast.
  Ja tüdruk saatis teise, väga surmava mürsu. Ja soomusristleja jagunes kaheks osaks.
  Nataša jätkas ja ühe mürsuga uputas ta teise hävitaja. Ja samuraidel on palju hävitajaid.
  Sõdalane küsis poistelt:
  - Aga huvitav, miks maailma ajaloos ei saavutanud ükski impeerium absoluutset võimu?
  Alenka saatis taas kesta teise hävitaja kõhtu ja teatas:
  - Jah, tõesti, miks? Kõik kukkusid. Ja Pärsia impeerium ja Aleksander Suur ja Rooma impeerium. Miks pole keegi inimkonda ühendanud?
  Nataša trampis pettunult jalga. Uppus teise laeva ja ütles:
  - See on kõik! Tšingis-khaan lõi impeeriumi, mis võib purustada kogu maailma. Kuid pärast tema surma korraldasid tema pojad ja pojapojad võitluse ja lõhkusid impeeriumi. Ainult Tsaari-Venemaa oma unitaarse süsteemiga oli selline riik, mis võis eksisteerida palju sajandeid ja laieneda, kuni neelas kogu maakera!
  Alenka välgatas silmi ja teatas, uputades teise hävitaja:
  - Au tsaar Nikolai suurele impeeriumile! Me ei anna võimu ebaseaduslikele bolševiketele ja ajutisele valitsusele!
  Nataša saatis laeva ka mürsu. Ta uputas jaapanlased ja laulis:
  - Jumal hoidku kuningat,
  Tugev suverään
  Valitsege au,
  meie au pärast!
  Valitsege hirmu oma vaenlaste ees -
  Õigeusu tsaar!
  Valitsege hiilgusega
  Meie auks!
  Tüdrukud tunduvad olevat tõeliselt sisse lülitatud. Nii hävitasid nad samurai, võite seda imetleda. Ja Medvedev sõitis oma tapja allveepaagiga. Üldiselt on see lahe relv. Ta uputab kogu Jaapani laevastiku. Kuid see on suur jõud.
  Kaksteist, ainult suuri soomuslaevu, kümneid väiksemaid, sealhulgas ristlejaid. Ainuüksi hävitajaid on üle kuuekümne. Selle kõige hävitamine võtab aega.
  Nataša, lõpetades teise laeva, küsis Medvedevilt:
  - Mis sa arvad, kas Jumal on olemas?
  Kohusetäitja irvitas ja vastas:
  - Mis mõttes?
  Nataša saatis hävitaja lõpetades uue kesta ja märkis:
  - Jah, religioonidel on palju versioone! On nii paganlikke kui monoteistlikke! Mõnikord hakkad sellele mõtlema. Ja sa kahtled, kas Jumal on olemas, kui õpetustes on selline segadus!
  Alenka lahutas teise hävitaja ja märkis itsitades:
  - Jah, selles osas on Piiblisse raske uskuda. Et ainult Jumal nii käituks. Ja tal olid isegi lemmikud!
  Nataša noogutas nõustuvalt:
  - See on kõik. Kas usute, et üks rahvas on Jumala rahvas? See on selgelt kõrgema intelligentsi vääriline!
  Pärast hakkas tüdruk uputama suuretonnilist lahingulaeva. Sõdalane töötas.
  Kuid Margarita avaldas oma arvamust:
  - Siiani pole selge, kuidas on võimalik, et armastav Jumal naisi niimoodi moonutab!
  Nataša oli üllatunud:
  - Kuidas see kole on?
  Margarita vastas ausalt:
  - Jah, ta muudab nad vanadeks naisteks! Ja mis võiks olla vastikum kui vana naine!
  Alenka tulistas mürsu ristleja kõhtu ja teatas:
  - Millegipärast kõnnivad maa peal ringi väga vastikud vanamutid, mis on nii loll kui ka kohutavalt kole!
  Nataša raputas pead ja toetas:
  - Ja ebasümpaatne! Ja mitte esteetiliselt meeldiv!
  Sõdalane naeris ja pilgutas oma partnerile. Nagu, ta on nii lahe ja agressiivne.
  Medvedev märkis tõsiselt:
  - Tõepoolest, vanadus on väga halb. See muudab inimesed inetuks, nõrgaks, haavatavaks. Kuid evolutsioonilisest vaatenurgast on sellel mõned eelised!
  Alenka oli üllatunud. Olles tabanud teist hävitajat, küsis ta:
  - Milliseid eeliseid võiks selles vastiku seisundis olla?
  Medvedev vastas tõsiselt:
  - See stimuleerib teaduse ja intelligentsuse arengut. Kui inimene ei tunneks väsimust, poleks tal vaja autot leiutada. Samuti viis noa leiutamiseni küüniste ja kihvade nõrkus. Külmad ajad ja jääaeg õpetasid meid tuld süütama. Haigused stimuleerisid meditsiini arengut. - Presidendi kohusetäitja vaatas, kui kavalalt Alenka teise Jaapani laeva põhja saatis ja jätkas. - Inimlikud nõrkused stimuleerisid paljuski teadust. Me ei osanud lennata, aga lõime lennukeid. Ja see on edasiminek!
  Nataša saatis veel ühe mürsu ja märkis:
  - Progress. Aga ikkagi, kui vana naist vaadata, muutub see nii vastikuks. Kas tõesti ei saa ilma inimliku inetuseta hakkama?
  Alenka nõustus sellega:
  - Isegi noored oskavad lennukit leiutada. Milleks neetud vanaduspõlve täita? See on kohutav ja vastik!
  Margarita laulis kohatult:
  - Ma ei lahku komsomolist! Ma jään igavesti nooreks!
  Ja neiu liigutas rusikat vastu metalli.
  Vahepeal uppus veel üks lahingulaev.
  Allveelaeva tank jätkas Jaapani laevastiku uputamist. Admiral Togo ise leidis end veest ja oli sunnitud paadiga põgenema. Jaapanil oli suur laevastik, kuid ta seisis silmitsi täiesti uue relvaga. Ja nüüd sai ta täielikult lüüa.
  Alenka, jätkates Jaapani laevade uputamist, paljastas oma hambad, mis olid väga suured ja teravad, ning soovitas:
  - Just sellele ma mõtlen. Muidugi peab olema kehade esteetikat. Ja naistel on võimatu muutuda inetuks, lõtvunud naha ja painutatud kehaga.
  Nataša, saatnud põhja teise hävitaja, nõustus sellega väga kergesti:
  - Muidugi! See on see, mille kallal teadus töötab!
  Mõlemad sõdalased olid väga rõõmsas tujus. Nad uputavad edukalt vaenlase laevastiku.
  Agressiivsed tüdrukud on võimelised suurteks tegudeks.
  Margarita avaldas vahepeal oma mõtteid:
  - Religioonid tekkisid ka inimese nõrkuse tõttu. Kui inimene oleks tugevam, poleks religioone. Ja loomulikult viib surm ja surmahirm selleni, et inimene otsib endale lohutust!
  Alenka meenutas:
  - Osalesin seansil ja nägin midagi hämmastavat. Nii et parfüümid on olemas!
  Nataša, kavalusega hääles, märkis:
  - Vaimude olemasolus pole midagi üllatavat! Me ju lendame oma unenägudes. See tähendab, et seal on hing ja nagu mälestus lendudest!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Jah, seal on hing! Selles suhtes on inimene ainulaadne! Nüüd saame ehk veidi lõbutseda!
  Jaapani laevastik sulas. Veealune paak mängis mõrvari rolli. Margarita oli veidi kurb. Esiteks leidis ta end ekstra rollis. Ja teiseks, mis on tüütu, vee all olles ei näe kõike eriti hästi. Üldiselt kahtles Peetrus Jumala suhtes tugevalt. Tegelikult, miks pärast venelaste ristiusu vastuvõtmist tabasid neid mitmesugused mured. Ja mongoli-tatari sissetung ja enne seda vürstide feodaalne killustumine. Sõjad venelaste vahel.
  Siis lõpuks, Ivan Kalita ajast, algas Venemaa taaselustamine,
  Muskuspuu muutus tugevamaks. Kuni näiteks Ivan Kolmanda ajal sai sellest lõpuks ühtne tsentraliseeritud riik. Ja viskas tatari ikke seljast.
  Jah, muidugi, Venemaa tõusis. Kuni ma Jaapanis komistasin.
  Sellega lõppes monarhia ja Romanovite dünastia ajalugu.
  Monarhia siiski lahkus, kuid autoritaarsus jäi alles.
  Margarita silitas Alenkat ettevaatlikult selga. Tüdruk nurrus rahulolevalt. Ta näis nautivat seda.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Pole midagi halba selles, kui mees armastab tüdrukut ja tüdruk, kes armastab meest. See on üsna loomulik. Kuid samal ajal peavad inimesed säilitama sündsuse.
  Margarita vaidles rahulolematult vastu:
  - Ärme loe moraali. See ei meeldi mulle!
  Presidendi kohusetäitja naeratas:
  - Ja kes armastab! Kuid me peame tõele näkku vaatama. Inimesed erinevad selles osas loomadest märgatavalt!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Jah, meie vahel on suur lõhe!
  Alenka vastas sarkastiliselt:
  - Ja tead, sinu ja ahvi vahel ei märka ma erilist vahet!
  Margarita naeris. Alenka uputas samal ajal viimase kaheteistkümnest Jaapani soomuslaevast. Selle peale märkis tüdruk:
  - Oleme vaenlase laevastikuga peaaegu valmis!
  Medvedev irvitas sarkastiliselt:
  - Jah, te olete head töötajad! Ja tegelikult on nad paljuks võimelised! Üldiselt ma armastan sõdalasi - nad on nii seksikad!
  Margarita keerutas keha ja laulis:
  - Ma tundun seksikas, olen nagu protsessor! Ja ma liigun nagu robot - heliagressor!
  Mispeale tudeng Alenkat veidi julgemalt silitas. Tüdruk vajutas pikkade sõrmedega juhtkangi nuppe ja nägi võluv välja.
  Kui graatsilised on tema liigutused.
  Margarita kujutlusvõime kujutas printsessi, kes kõndis paljajalu tellingu juurde. See on nii romantiline. Ja printsess on nii punane. Temalt võeti ära kõik tema ehted ja kallis kleit. Järele jäi vaid kotiriie. Kuid vanglavorm toob veelgi esile tema armsa, meeldiva ja värske näo võlu, nagu roos. Ja tule juuksed. Kui ilus on printsess hukkamisele minemas.
  Ja seal uppuvad tuhanded inimesed. Laevad lagunevad, elemendid märatsevad.
  Ja Jaapan kannatab kolossaalse, ainulaadse kaotuse käes. Nii et samuraid peavad ilmselt oma patte kahetsema.
  Margarita mõtles, mida jaapanlased usuvad? Mis on nende religioon? Nad on ju paganad. Kuid nad alistasid õigeusu Venemaa. Pärast seda mõelge, kelle Jumal on tugevam!
  Ja mongolid olid paganad, aga kui palju territooriume nad vallutasid.
  Margarita küsis Alenkalt:
  - Ütle mulle, kaunitar, kuidas sulle Rodnoverie meeldib?
  Tüdruk naeratas laialt ja, olles uputanud teise hävitaja, vastas:
  - Väga hea religioon! Seal on nii ilusad muinasjutud!
  Margarita küsis vihjavalt:
  - Kas sa arvad muinasjutte? Või äkki on kõik need vene jumalad tegelikult olemas?
  Alenka kehitas õlgu ja vastas:
  - Võib-olla on olemas nii päkapikud kui ka päkapikud! Meie maailmas võib kõike juhtuda. Ja raske on öelda, mis on tegelikult olemas ja mis mitte!
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Mingil määral on kõik meie maailmas olemas. Kõik meie mõtted, unistused, soovid on need, mida me maha jätame. Mul on väga huvitav hüpernoosfääri teooria, milles eksisteerib absoluutselt kõik, mis on inimeste poolt kunagi välja mõeldud. See tähendab, et mõte eksisteerib igavesti. Ja ta jääb mõnesse teise paralleelmaailma.
  Dmitri Medvedev ärkas unest. Ja jälle asus ta oma põhitööle, täpsemalt impeeriumi ehitamisele.
  Ja jälle vallutused...
  Esmalt pange kokku uus tuhat tonni kaaluv tank ja laske see vaenlase positsioonidele välja. Ei, muidugi, mitte ainult üks, vaid väga palju.
  Ja nad liiguvad läbi võõra territooriumi. Ja peal on ka aatomipommidega lennukid. Ja mis siis, kui ajame ka pommid minema? Ja teha hävitavaid?
  Dmitri Medvedev on ažuurselt nagu kõik teisedki.
  Ja nüüd satub diktaatori saabastesse veel üks riik. Ja vallutused tulevad. Kuid siin on veel üks vaenlane. Riik on ka suur... Saate seda isegi programmeerida. Siin on NSVL 1941... Toimub sissetung. Medvedevi üksused on paljude mängutundide jooksul automaatselt paljunenud ja selle rahvaarv on juba üle miljardi. 196 miljoni vastu. Ja kaasaegsem tehnoloogia. Ja kasarmud võivad sõdureid lõpmatuseni välja ajada.
  Õnneks on elektroonilised ressursid ammendamatud. Ja survesta vaenlast, avalda talle survet.
  Ja tuhat tonni kaaluvad tankid saadetakse tuumareaktoritesse üle Venemaa otse Moskvasse.
  Ja neid on praktiliselt võimatu maha jätta - miski ei võta!
  Medvedev juhib strateegiat ja ümiseb omaette... Seejärel peatab ta tuumajõul töötavad tankid. Ja viskab "Panther"-2 lahingusse. Auto, mis on siiski võimeline lööma kolmkümmend neli.
  Medvedev mängib endaga autode erinevaid parameetreid laadides... "Panther"-2... Nagu distantsilt löömine. Ja see tungib läbi Nõukogude tanki.
  Nii sa sellest läbi ei murra! Eriti otsmikus, aga pardal saab. Võtted on täies hoos. Ja kolmkümmend neli tormavad minema... Ja surevad relvade löökide all...
  Armee liigub taas...Ja lahingurobotid on ilmunud. Nad teevad ise tempot. Ja kestad lastakse alla laseritega. Ja nad teevad seda väga nutikalt.
  Ja virtuaalsed tüdrukud ründavad.
  Medvedev jälgib strateegiat innukalt. Põnev lahing. Jällegi mängite seda ise või annate selle sõjaväenõunikule. Ja te vaatate lahingu edenemist.
  Nad juhivad oma tanke rünnakule.
  Siin saate liikuda edasi püramiidpaake, mis on kõigist nurkadest vähem haavatavad ja läbimatud. Nad liiguvad nagu liuväli.
  Ja tüdrukud jooksevad paljajalu... Ja tulistavad oma teel.
  Järjekordne sõda. Ehtne mänguasi. Ja raha tuleb kullakaevudest ilma kuivamata. See on nagu mängus, kõik on plaanipäraselt, ilma ebaõnnestumisteta ja ilma looduse allakäiguta.
  Kõik ei saa otsa ja ressursid ei vähene. Kuigi see ei tundu kuigi tõenäoline.
  Medvedevi katkestas kõne. Presidendi kohusetäitja võttis telefoni:
  - Tere!
  Presidendi administratsiooni juht ütles:
  - Kas te olete ikka veel kontoris, Dmitri Anatoljevitš?
  Medvedev vastas teravalt:
  - Jah! Ma olen ikka president!
  Haldusjuht ütles:
  - Zelensky nõuab, et te pärast inauguratsiooni elukohast lahkuksite.
  Medvedev küsis värisedes:
  - Ja kus ma elama hakkan?
  Haldusjuht vastas:
  - Minu korteris! Teie võim on lõppenud ja peate kõik ruumid vabastama!
  Medvedev urises sosinal:
  - Mul on uuele presidendile palve - las ta jätab mulle arvuti!
  Haldusjuht küsis:
  - Andke mulle Püha Andrease Esmakutsutu orden ja ma palun Zelenskil, et ta annaks teile arvuti!
  Medvedev noogutas nõustuvalt:
  - Noh, see on võimalik!
  . PEATÜKK nr 7
  Ja ta kutsus oma assistendi dekreeti koostama. Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omistamisest administratsiooni juhile. Mall on valmis ja siiani olen vastutusele alla kirjutanud.
  Siis hakkas Medvedev uuesti mängima.
  Nüüd lähenevad tema virtuaalsed tankid Moskvale ja alustavad rünnakut. Seda linna ründavad kaks tuhat tonni kaaluvad masinad.
  Kuid Medvedev viskab rünnakule ka "Rat"-5, see on koletis, mitte tank. Kaal kümme tuhat tonni!
  Väed lähenevad Kremlile... Nii et Stalin põgeneb. Ja ta püüavad kinni paljajalu bikiinides tüdrukud. Nad haaravad paljaste varvastega ninast kinni. Ja nad sunnivad Stalinit tema paljaid kontsi suudlema.
  Siin on virtuaalse impeeriumi väed, kes mööduvad Moskvast ja lähevad Uuralitesse...
  Nad tabavad teda ka ...
  Medvedev hakkab uuesti tukkuma ja hakkab unistama.
  Margarita küsis sarkastiliselt:
  - Kuidas on lood näiteks klassikalisema jaotusega: taevas ja põrgu?
  Medvedev märkis süngelt:
  - See on tõenäoliselt iidsete inimeste primitiivne idee surmajärgse kättemaksu kohta. Tegelikkuses on tõenäoliselt kõik mõnevõrra keerulisem!
  Nataša hüüdis rõõmuga, kui uputas üht viimastest Jaapani laevadest:
  - vannutatud ja iidsed,
  Vaenlane vannub uuesti
  Hõõru mind
  Jahvata pulbriks.
  Aga ingel ei maga,
  Ja kõik saab korda. Ja kõik lõpeb hästi!
  Tüdrukud lõpetasid vaenlase laevastiku. Medvedev kiirendas tanki, jälitades samuraid. Jah, nad tegid siin head tööd. Huvitav, kuidas ajalugu saab parandada. Tsaari-Venemaa oli võimas riik, mis tõusis kõrgustesse. Kuigi kõik inimesed ei elanud hästi.
  Kuid riik oli tõusmas. Tööpäeva lühendati. Ilmusid uued pühad. Loodi kohalik omavalitsus. Palgad kasvasid stabiilsete hindadega. Koolid avati. Tsaar Nikolai II ajal kasvasid kulutused haridusele üle kuue korra. Algharidus muutus kohustuslikuks.
  Jah, kõik ei muutunud piisavalt kiiresti paremuse poole, aga kui palju riik kaotas revolutsiooni ja kodusõja tõttu. Kui palju tarku inimesi suri ja lahkus kodumaalt? Ja nüüd on selles universumi osas võimalus seda ära hoida.
  Voolujooneline paak hõljus kiiresti ja hääletult vee all. Ja nüüd on viimane Tõusva Päikese Maa hävitaja uputatud.
  Nataša ütles rõõmuga:
  - Nii noor ma olen!
  Alenka parandas tüdrukut, täpsustades:
  - Kui toredad me kõik siin oleme! Nad võitlesid nagu lõvid!
  Margarita märkis nördinult:
  - Ei midagi erilist! Meil oli lihtsalt parem tehnoloogia!
  Alenka itsitas ja vastas:
  - Aga me ise tulistasime kahuritest!
  Nataša toetas oma sõpra:
  - Ja me tegime seda ka ise! Ja see on terav silm ...
  Margarita valis välja:
  - Viltused käed!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Ja sa oled võluv tüdruk!
  Margarita ütles ausalt:
  - Mul on jaapanlastest kahju. Nad joonistavad imelisi koomikseid. Eriti meeldib mulle hentai!
  Alenka naeris ja keerutas jalga õhus:
  - Hentai, see on lahe! Isegi väga lahe!
  Nataša soovitas moosi maitsnud tüdruku naeratusega:
  - Ja võib-olla lööme ka fašistide tagumikku!
  Medvedev noogutas naeratades:
  - Hea mõte. Aga lõpetame kõigepealt Jaapani maaväed. Ja me aitame sõja kiiremini lõpetada. Et fašismi siin universumis ei tekiks.
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  -Ja see ei ilmu ja Hiina saab meie omaks!
  Pärast Jaapani laevastiku uputamist tõusis supertank T-95 pinnale.
  Siis hakkas Medvedev unistama igasugustest jamadest.
  Sõdalane Alenka seisis Ryazani kaitse eest. Nataša oli temaga.
  Mõlemad tüdrukud on kerges turvises, mõlemas käes mõõk. Ja jalgade all on spetsiaalsed õhukesed kettad.
  Suur mongoli-tatarlaste armee asus rünnakule.
  Seinu kattis korraga palju pikki treppe. Neid oli erinevaid: juurepalkidest kootud, põiktaladega männikuid maha löödud. Kasutati ka raskeid palgiridadega redeleid. Vallid osutusid tänu kiirele ehitustempole kõrgemaks, kui tatarlased eeldasid, paljud trepid ei jõudnudki tippu. Ees ajasid mongolid minema vähesed kinnivõetud Urused. Vene rahvas eelistas surma vangistuse häbile.
  Kuid mongolid olid järeleandmatud.
  Halastamatult teritatud odadega surudes löödi kurnatud rahvas püsti, lootes, et vene rahvas, kes ei tahtnud omasid tappa, annab alla. Või tungida vangide katte all jäävalli. Mõned vangid tormasid karjudes alla, libisesid jäätunud jäält alla, lõid maha vihatud nukke, rebisid käest mõõgad ja kukkusid koheselt tükkideks. Inimesed ronisid kiiresti trepist üles, sa ei saa aru, milline ja mis hõim?
  Poolalasti, kaltsukas, nuia käes, selg torgatud ja veritsemas. Soomukesse riietatud mees Vaul oli juba hiiglasliku kirve tõstnud, kui nad altpoolt meeleheitlikult karjusid:
  -Ära hävita meid, rüütel, me oleme omad, venelased!
  Vojevood Dikoros hüppas seina äärde ja karjus:
  - Ma lõhnan, et see on meie oma!
  Seda kinnitas meeleheitlik nutt:
  - Oota tükeldamist, sinu oma! Meie hulgas pole mughlasi!
  Väga tark Alenka hüüdis:
  -Kes ennast õigesti risti teeb, on üks tema omadest!
  - Laske end ristida, õigeusklikud!
  Hirmutava häälega põrutasid hobused miili kaugusele, hiiglane Vaula-Morovin möirgas.
  Ryazani kaitsjad kiitsid heaks:
  - Õige! Tõesti!
  Nad kajasid üksmeelselt kõigil seintel:
  - Tulge, vennad, tehke ristimärk!
  Sajad külmast sinised räsitud vangid ronisid üle valli ja kukkusid, jätkates mehaanilist risti löömist. Mõned korjasid kohe eelnevalt laotud kive ja viskasid nendega raevukalt mongoleid. Paljud Rjazani elanikud nägid tatarlasi esimest korda, isegi paljud traditsioonilised vastased, needsamad kiptšakid, riietusid mongoolia riietesse.
  Vaenlastel olid seljas pikad kasukad, nii pikad, et läksid ääristesse sassi. Valitud nukkeritel rippusid rinnal vask- ja raudplaadid ning seljad olid lahti. Uruste hirmutamiseks värvisid paljud oma niigi kurjad, naiselikud näod verega.
  Kuid Urused ei võpatanud, kohtudes vaenlasega mõõkade ja kirvestega. Vaula võimsast löögist hukkus korraga viis mongolit, teine löök ja veel kolm! Teised sõdalased ei võidelnud halvemini. Tatarlased ronisid kohmakalt mööda libedat šahti üles, nad ei suutnud end korralikult kilpidega katta ega mõõkadega lõigata. Kui mongoli armee tohutute kaotuste hinnaga tippu jõudis, valati neile keev vesi ja kohutav relv: põletav tõrv.
  Isegi naised ja väikesed lapsed valasid kõrvetavat vett ning loopisid kive ja klotse. Eriti tõhusad olid mürgitatud nooltega väikesed kadad, millest sai tulistada isegi viieaastane laps, kes ei suutnud veel oma väikeste kätega pingul vibunööri tõmmata. Ja nii paksu massi tulistades mööda lasta on palju keerulisem kui lüüa. Rünnak oli selgelt lämbumine, moonutatud surnukehad veeresid alla suurtes kogustes.
  Läbi hiinlaste oskuslikult valmistatud teleskoobi jälgis Guyuk Khan lahingut tähelepanelikult. Ta lakkus oma huuli ja laksutas iga natukese aja tagant, sirgendades oma kuldse karvaga voodriga kiivrit, mis kangekaelselt ja tüütult tema otsaesisele ronis. Siis viskas ta vihasena toru minema.
  -Meie sõdalased on suremas! Burundai ja Kollane Madu tulevad minu juurde!
  Turgaud tormasid kähku kroonukagani käsku täitma. Guyuk oli istumas elevandiluust nikerdatud toolile, kui käsi lebas pehmelt tema õlal:
  - Ära muretse, suurepärane! Rahustage oma metsik pilk!
  Pursis viskoosne meloodia, mis meenutas üsna naisehäält.
  Guyuk Khan tundis end unisena ja ei suutnud vaevu jalul püsida. Jah, see on tema. Jälle ilmus tema ette nagu kummitus Kollane Madu - tema armee kõige kohutavam inimene, põrgulik deemon kaugest ja kättesaamatust Jaapanist.
  - Sina!
  Kõrgeima Khagani pärija näitas rumala näpuga! Kollane madu levis edasi, mõnikord suurenes, mõnikord kahanes:
  - Mina! Ja ma näen sinust läbi! On aeg oma viha mõõdukaks muuta! Noh, täpsemalt, tooge kõik oma reservid võimalikult kiiresti lahingusse! Ja ma aitan teid, vennad, ja teen vaenlasele sellise üllatuse! Allkirja käik, uskuge mind, saab õigeks!
  -Dze, dze, dze! Ma viskan Burundai juhtimisel lahingusse valitud tumeni! Koos juhite rünnakut!
  Jaapanlased välgatas silmi, paljastades suured kollased hambad:
  -Valgeid deemoneid pole olemas, ma tahan oma võrdväärseid tappa! Nagu tõeline ninja!
  Kollane madu välgatas oma talismani, tema suhu ilmus märkamatult vile ja kuuldus virvendav meloodia.
  Guyuk arvas, et teda mõnitatakse, kuid tal polnud jõudu ega soovi ninja-nõiaga vaielda. Sel hetkel tõukasid turgaud Burundaid ebaviisakalt, Guyuk Khanile see Subudai-Baghaturi kuulekas kaitsealune ei meeldinud.
  - Sa lekkiv veinikoor! Kas te ei näe, et Uruse pealinna müüride all surevad parimad sõdalased? Võtke kohe "Berkutid" ja, olles jõest mööda läinud, raiuge parema seina alt löögiga Urused maha.
  Kogenud Burundai julges vastu vaielda:
  -Jää pole veel tugev, tuhandete kabja löökide all läheb see lihtsalt lõhki.
  Ootamatult vastas hirmuäratav jaapanlane Guyuki eest.
  -Teie mure on kiiduväärt. Kuid teie pingutused on asjatud! Võlupulber on jõel jää sidunud tugevamalt kui sõjaväeteras! Noh, hüppa edasi, me tellisime sind!
  -Suur ninjabatyr teab, mida räägib! Sõitke kiiremini, kui rahet valdate, annan preemiaks hobuste kooli!
  hüüdis Guyuk Khan sõrmi raputades. Burundai ei julgenud enam vastu vaielda - see oli täis surma. Mongol koos karvaste ratsanike karjaga kadus silmist. Järsku lähenes vari, pea kohal kostis müra ja tugev õhulaine pani kroonkagani kiivri maha lendama:
  -Harakiri! Nii et Liblikas lehvis! Nüüd on Urustel "pulber".
  Pinna kohal hõljus hiiglaslik draakon, kelle kuldsed tiivad puhusid lumehanged minema ja tema kolmest röövellikust suust voolasid välja tulised keeled.
  -Imeline mangoos!
  Guyukil polnud aega isegi kartma hakata:
  -Ta on võimeline põletama kogu Rjazani.
  - Mitte kõik, aga ta paneb seina põlema. Lase käia, mu väike Godzilla!
  Medvedevi imeline unistus jätkus. Presidendi kohusetäitjal oli kolossaalne kujutlusvõime.
  Võimas draakon, tiibade siruulatus viiskümmend meetrit, tõusis õhku. Mongolid ja neid saatvad šamaanid ulgusid raevukalt. Tumen lendas Burundai juhtimisel hoogsalt jääle, mitu hobust komistas ning neid ja nende ratsanikuid trampis kohe meeletu raudmass. Kolmepealine koletis sukeldus vahepeal sujuvalt seinale. Wilderness mõistis õhurünnaku ohust enne teisi. No muidugi ei tahtnud ma oma trumpe enne tähtaega paljastada, aga linna päästmiseks pidin selle päevani kasutama tundmatut relva. Tiivulisele koletisele astus vastu mehaaniline koletis, mis nägi ähmaselt välja nagu segu ämblikust ja terasest sajajalgsest. Aurukatlast tõusis juba suitsu. Hästi tehtud poisid, kes juba ette söe sisse viskasid.
  Aurukatapult on meisterlik kombinatsioon auruveduri, vintsi, mitme jalaga ballistae ja isegi... muusikalise nuusktubaka tehnoloogiatest. Ja see karastatud terasest sepistatud metsaline võis peaaegu kuulipilduja kiirusel kuni kahe miili kaugusele visata mis tahes kahjustavat asja. Warrior tüdrukud olid esimesed maailmas, kes mõtlesid kohandada kolbmootori laengute viskamiseks. Dikoros keeras kangi isiklikult, kettidest osavalt sepistatud lint hakkas liikuma, torgates kiiresti pöörlevatesse labadesse kive.
  Kuna tatarlased tormasid tiheda hunnikuna, siis möödalaskmisi peaaegu polnudki, vastupidi, iga kaalukas munakivi põrkas põrgatades maha mitu pressivat ratsanikku. Üks asi on halb, sihtimisskaala on suht nõrk, mongolitele saab ikka pihta, aga proovi, löö lendavale draakonile! Kolmepealine koletis pööras pead ja avas oma laiad, kihvadega, teemantsäraga lõuad.
  Väljapääsenud leek lendas vallist mööda ja tabas maju. Oli kuulda kiljumist ja karjeid, mitu poolpimedat naist jooksid mööda tänavat ning majad süttisid ebaloomuliku kiirusega. Õnneks olid valvel liiv ja rasked veetünnid, samuti tuletõrjebrigaadid. Mõned onnid, eriti need, mis asuvad seina lähedal, olid kaetud tulekindla asbestiga. Sõbraliku surve all muutus röövvulkaan kahvatuks ja oma jõu kaotanuna muutus kahvatu suitsuvoogudeks.
  Kuid draakon ei tahtnud selgelt alla anda, sukeldumisest väljudes pöördus ta ülekoormatud tormiväelase armuga ümber ja tõi taas tulise tornaado ojad alla. Tatarlased olid jõudnud juba müürini jõuda, nii et möllavad leegid tabasid neidki. Ohvrite hulgas oli hirmuäratav Burundai, tema luksuslikud riided süttisid ja ta tormas tagasi haavatud metssiga. Kannatada said ka Vene sõdurid ning osa jääst sulas märgatavalt, paljastades maa ja palgid. Dikorose riided haisesid, kuid seinal seisnud võitleja Antonov suutis talle ämbriga vett peale valada ja kuumast kettpostist tõusis auru.
  - Milline kuratlik kinnisidee, kahju, et lahe Alenka meid ei näe!
  Draakon pöördus uuesti ümber ja üritas siseneda kolmandale ringile. Nõid Savely lõi talle sõrmi, tal õnnestus välja lasta väike tulekera, löök tabas draakoni keskmist pead. Väike plahvatus kolmepealisele koletisele erilisi kaotusi ei toonud, kuid lükkas selle kergelt trajektoorilt kõrvale, mille tagajärjel tulistas draakon enne tähtaega, tuline pööris tabas kokkukuhjatud tuumarelvad. Ja jälle meeletu ulgumine, osa tatarlasi liikus tagasi. Just siis märkas Dikoros pikka noort tüdrukut, kes vehkis hoogsalt kahe kahe teraga mõõgaga. Ebainimliku kiirusega hakkis ta vastased kapsaks, andis kohutavaid lööke jalgade, küünarnukkide ja isegi peaga, lehvides nagu liblikas.
  Ainult üks või pigem kaks inimest oleks võinud sellise laastamise põhjustada:
  - Juliana! Punane ingel, kas see oled sina?!
  - Sa nuusutad oma ninaga lilli! Kolme meetri kõrguselt!
  Alenka vastas naerdes. Sõdalane tüdruk lendas hullunud gepardi kiirusega üles vallile, jättes seinale vaevumärgatavad verised jäljed.
  -Ära räägi, kõik on selge! Me peame tiivulise tõrviku kustutama!
  Alenka vilistas metsikult, draakon, olles lennu tasandanud, sisenes neljandale ringile. Läheduses seisev sõdalane ütles talle:
  -Kasuta katapulti, Alenka, löö ta rahnuga maha.
  Sõdalane tüdruk haukus ähvardavalt.
  -Ma ise tean paremini, mida kasutada!
  Alenka korjas välkkiirelt kolm osavalt sepistatud ketti. See oli ka nende sõdalastest tüdrukute idee: ühendada kaks või kolm väikest kivi, tulistada kaks või enam ballistat ja niita maha, rikkuda terve rida. Pärast aurukatapuldi kasutuselevõttu hüppas Alenka terale ja lõi kangi. Ta visati kõrgele ja juba lennu ajal vehkis sõdalane tüdruk kätega, keerutades meisterlikult mõõku, suunates kiiret liikumist, ning tal õnnestus maanduda naastudega draakoni seljale. Koletis värises ja üritas hulljulge tüdruku-ratsutaja seljast visata, kuid osavalt keerutatud ketid ajasid tohutud suud üle - hirmuäratav koletis oli täiesti sadulasse saduldatud.
  - Miks sa kolme pead vajad? Kas üks on puudu? Need on auke täis, nii et ma aheldan need kokku, et viimased ajud välja ei lendaks!
  Sõdalane tüdruk naeris oma kohmaka nalja peale. Draakon tõusis järsult kõrgusele, reprodutseeris seejärel Nesterovi silmuse, nahaalused lihased värisesid, koletis tegi meeleheitlikke jõupingutusi, et kutsumata rattur minema visata. Kuumad õhuvoolud puhusid üle hiiglasliku keha, tuulelohe sööstis nagu ragulkast vabanenud kivi või kõige tõenäolisemalt meteoor. Atmosfäärilaine viis tatarlased rajalt maha.
  Alenka kostis:
  - Pole muljetavaldav!
  Presidendi kohusetäitja uni ikka jätkus. Härra Medvedev lagunes veidi, võib-olla isegi leinast.
  Tõepoolest, milline tõmblev draakon oli terminaatoritüdruku jaoks, kui ta läbis äärmuslikke koormusi kaheteistkümnes muutuvas tasapinnas, kiirendades gravitatsiooni sajaviiekümneni ja sukeldudes kohe kaaluta olekusse, jõudes seejärel taas surmava koormuse piirini. Iga taimestiku ja loomastiku esindaja on selle geenitehnoloogia toote ees uss.
  Koletis üritas pead pöörata, kõlisedes kohutavalt oma tohutu suuga. Sõdalane tüdruk lõikas oma legendaarse mõõgaga kõigest jõust, sihtides kõige tundlikumat kohta - ninasõõrmesse. Esimene löök oli tasane, ninasõõrmest lendasid välja hõbedased helmed, nagu pärlid sädelesid päikese käes:
  "Su tatt on ilus, eks, öeldakse, et draakon võib kulda roojata."
  Madu lõi valgusega. Vastuseks lõi kaunis ja väle Alenka otsaga, löök oli terav ja täpne, tera läks kergelt punaseks ning tema tohutust ninast ilmusid kirsi-rubiini kastepiisad. Nad tardusid otse käigu pealt, põimudes kummaliseks ornamentiks.
  Tüdruk naeris:
  - Lahe, tule, korda trikki!
  Koletis juba tõmbles, kuid jätkas kõrguse tõusmist, pealinn Rjazan jäi järjest väiksemaks. Siin on see vankrirattas, nüüd alustassis ja siin on see mooniseemne suurune, lõpuks pilvede taha kadumas. Taevas sähvis mustana, täis heledaid tähti, nad ronisid stratosfääri, hingamine muutus raskeks, sisse puhus külm vaakum. Kuigi legendaarne Alenka pole tavaline inimene, ei saa ta ilma õhuta üldse hakkama. Kuid ilmselt sügeleb ka draakon, roomajal on krambid, ta on hingeldanud, nii et peame kõrgust alandama. Kolm päeva ja kolm ööd Tšernomoretsi habet hoidnud Ruslani vägitegu korrata pole ilmselgelt soovi. Tema peas vilksatab lause ühelt lastele mõeldud veebisaidilt ja millegipärast tahab ta seda väga korrata.
  Ja sõdalane tüdruk ütleb:
  -Me oleme sama verd, sina ja mina!
  Näis, et draakon mõistis tähendust, värises ja peatas lennu. Siis hakkas see tasapisi langema.
  Kaunis ja lihaseline sõdalane ütles:
  - Sa arvad õigesti, mu tiivuline vend! Koos teiega saame tulemusi!
  All oli täies hoos tõeline veresaun, mongolid veeresid juba seintelt eemale ja suurepärane Nataša otsustas, et optimaalne hetk on saabunud löögiks. Hästi tehtud, vapper tüdruk, teda on kohe näha, kus ta möödus, jääb verine tee, mis on paksult laipadest sillutatud. Nataša kaks piklikku punutist ei lõhna mitte ainult tema jalgadele ja kätele, vaid ka karastatud terasest kettidesse kootud pistodade järele.
  Alenka ütles endamisi jalga trampides:
  -Kindlasti valmistan endale sellised isiklikud asjad! Teeme nüüd Mughlanid soojaks!
  Metsik leek lahvatas kolmekordse vulkaanina tinastunud kurkudest, tatarlased tõmbusid liiga tihedalt kokku ja neid praaditi lihtsalt sadade kaupa, paiskudes põrguliku tule suust välja. Eriti ehmunud olid hobused, kuid enamik hobuseid oli äkilise löögiga selga juba tagasi löödud, sadula alla jäi vaid Guyuk Khani isiklik valvur. Purse jätkus, pühkides tulises orkaanis ühe salvaga minema sadu ja sadu võitlejaid. Kollane madu vaatas kitsendatud silmadega oma väikese draakoni tagasitulekut.
  Võitleja idast möirgas:
  - Reetur! Olete kõik draakoniperekonna esindajad, reedate ja teenite alati seda, kes on tugevam!
  Raevunud ninja nõid püüdis hulljulgest ratturist jagu saada, visates kuulipildujakiirusel pulsareid. Noor sõdalane Alena irvitas ja laulis valjult:
  - Tuleveega - löö klaas ümber! Sa oled lahe võõras - sülitad tuld!
  See on tüdruk - rõõmsameelne, huumoriga. Ja tulest valmistatud pulsarid ei karda teda.
  Alena tulistas nad kergesti alla, kasutades legendaarseid relvi ja suunates aeg-ajalt metsalise vaenlase üksuste poole. See korduvkasutatav tiibadega leegiheitja on parem kui sada hobuveetavat mehaanilist.
  Võib-olla on see isegi lahedam kui ründelennuk ja kuidas sellel nii palju kütust on ja kas kaitse ei saa tühjaks? Peate vabal ajal koletist uurima ja looma uue, seninägematu relva! Nooled põrkuvad paksult sillerdavalt soomustatud nahalt, särades kõigis vikerkaarevärvides nagu hirss. Hitid muudavad värvi vaid hetkeks: rubiinpunane muutub lillakasvioletseks. Lilla-safiir, vastupidi, muutub hele-oranžiks, kuldkollaseks ja smaragdroheliseks. See on väga ilus, kahju, et verise lahingu kuumuses pole aega vapustavat vaatemängu nautida.
  Vene sõdalased ja tüdrukutest moodustatud Valge Leegioni sõdurid olid juba maha raiunud suurema osa mongolite armeest. Eriti jube läks siis, kui mängu tulid mehaanilised leegiheitjad, sellisele topeltlöögile ei pidanud vastu ükski armee. Veel minut ja algab korratu lend. Kollane madu kõhkles hetke.
  Batu käsk on selge, kroonkagan vaikselt tappa, kuid makse on liiga väike. Ei, ta tapab ta hiljem, aga praegu võtab ta ta purustavate vene mõõkade alt välja:
  - Kolime eemale, Kagan, ma katan sind!
  - Aga kolmepealine mangus? Ma ei lase tal oma armeed piinata!
  Ninja lõi sõrmega ja sädemeid hakkas langema:
  "Ma võin teha keerulise loitsu ja ta naaseb oma maailma, kuid siis ei saa ma teda seitsme aasta jooksul välja kutsuda!" Võimalus on siiski olemas! Hale'i tasemel loits!
  -Kuidas see on?
  Guyuki nägu, paks ja üle oma aastate punnis, venis välja. Ninja Killer selgitas:
  -Ja nii! Kui ma tapan ta valge mangust, siis on draakon minu oma, kui ta tapab mind, siis on see tema oma!
  Jaapani nõid sosistas pikka mantrat, talisman sädeles eredamalt kui päike. Hävitamise põnevusest kantuna tundis paljajalu Alenka ühtäkki, kuidas võimsa ja juba kuuleka koletise painduv, poleeritud selg tema alla kadus. Ta avastas end õhust kivikiirusel alla lendamas. Kukkumine polnud meeldiv, kuid mitte ka saatuslik. Mööda meetri pikkusest lumehangest läbi murdnud terminaatorisõdalane ründas mongoleid haavatud metssea raevuga. Viimane organiseeritud vastupanu langes, tohutu armee haledad riismed tormasid massilisele põgenemisele.
  Kaunimad tüdrukud, paljasjalgsed Alenka ja Nataša, võistlesid sõna otseses mõttes desorienteeritud nukerite hävitamises. Guyuk Khan muutus vahepeal praktiliselt nähtamatuks, tema hallhobune purustas kõiki hipodroomi rekordeid, pärilik kagan mõtles ainult oma nahale.
  -Ei, see pole samurai! Haletsusväärne argpüks. Kui kahju on sellist mikadot serveerida!
  Ninja haukus.
  Kollane madu võttis välja kaks võimsat katanat, ületas need ja jõnksutas järsult, teradest eraldus sädelev roosa pall. Maagiline kodupulsar tõusis kiiresti kauni poolpalja Alenka poole.
  Terminaatorisõdalasel õnnestus liikumist märgata, tuline tromb käigu pealt maha lõigata, väike plahvatus hajus välguna laiali kümmekond või kaks mongolit:
  - See on kurat! Allmaailma samurai!
  hüüdis Kollane Madu. Ninja valmistus juba verise paljajalu Alenkaga kohtuma tormama, kui pähe tuli elementaarne mõte. "Mis siis, kui ta seda tugevaimat võitlejatüdrukut kohe ära ei tapa, siis liitub temaga blond terminaator Nataša ja siis on tagajärjed katastroofilised. Pealegi alistas ta draakoni ja ainult väga võimas sõdalane suudab alistada suure mao. "
  Ninja röökis:
  - Ma põgenen linnukesed! Ma lahkun, et tagasi tulla!
  Kollane madu oma valget kuube lahti harutades mattus end lumme. Siis hakkas ta lämbunult sosistama liikumisloitsu.
  Paljasjalgne Alenka jätkas raevukat jälitamist, sitke Nataša ei jäänud maha. Hoolimata kogu lahingu ägedast ei lasknud nad kroonkagani kuninglikku telki hetkekski silmist.
  -Ta jookseb minema, lähme liidrile järele!
  Paljasjalgne Alenka soovitas. Nataša vastas palja jalaga ketast visates juhuslikult, jätkates kiirete löökidega põgenevate mongolite tasandamist.
  -Milleks! Toome Batygale lisarõõmu ja see on liiga inimlik. Mõõk tapab kergesti ja džihangiir rebib tal lihtsalt naha maha.
  Ühe hoobiga neli ära lõiganud Alenka puhkes naerma.
  -Kui ta ise Batu sarvi maha ei murra! Kas me sõidutame nad kuni laagrini või mis?
  Nataša itsitas ja ütles:
  -Batu peksab oma pükse päris kõvasti ja mida vähem Mooglaneid ellu jääb, seda parem!
  Terminaatoritüdrukud kiirendasid tempot, see meenutas järelejõudmismängu, nukerid piitsutasid meeleheitlikult oma hobuseid, rebenes nende küljed veriseks. Meeleheitlike pingutustega õnnestus neil Uru ratsanikest veidi eemalduda, kuid gepardist kiiremini disainitud inimeste eest ei pääse!
  Ärgates tegi Dmitri, Anatoljevitš Medvedev harjutusi ja lülitas teleri sisse. Zelenski võidu puhul toimusid üleriigilised pidustused ja pidustused. Rahvas rõõmustas muutuste üle siiralt.
  Kõik tahtsid elada uutmoodi ja vabamalt. Inauguratsioon lähenes ja Zelenski oli saavutamas täielikku võimu. Ja see tekitas ka entusiasmi ja inspiratsiooni. Nagu, kõik muutub ja see on parem kui eile. Ja slaavlased leiavad ühtsuse ja külm sõda lõpeb. Nagu Putini-aegse autoritaarne õudusunenägu.
  Ja Zelenskist lauldi juba ilusaid laule... Kõik tahtsid midagi uut ja ilusat.
  Zelensky ise teatas, et tühistab oma esimese dekreediga parlamendiliikme puutumatuse ja puhastab ka oligarhi suled. Zelenski lubas ka rikaste makse oluliselt tõsta. Nagu, neil pole põhjust paksuks minna!
  Üldiselt oli palju asju plaanis teha. Sealhulgas suurejooneline raudtee ehitamine: Arhangelsk - Chukotka ja seejärel maa-alune tunnel Alaskasse.
  Miks Zelenski pole kuningas? Tema projektid on grandioossed. Ja USA-s vahetub peagi valitsus ja poliitikute põlvkond tuleb juurde. Kes tahavad ka muutust.
  Ja nüüd Zelensky lõdvestub...
  Enne arvuti äraviimist astus mängu Medvedev...
  Pärast NSV Liidu vallutamist on võimalik USAga kaasa lüüa. Kuid kõigepealt käivitame laserraketitõrjesüsteemi; impeeriumil on siin sellised võimalused. Sõda USA vastu - 2008! Invasioon algab Tšukotkast Alaskani.
  Käimas on tõeline võitlus.
  Abrams võitleb tanki Panther-7 vastu. Uus auto pole enam nii raske kui täiuslik. Ja näitab oma absoluutset klassi.
  Ja ta hävitab jänkid... Medvedevil hakkas sõda mõnevõrra tüdima ja ta andis juhtimise üle Rokossovski klassi sõjaväenõunikule. Ja ta hakkas hakkama saama...
  Näiteks ehitada midagi... Uued templid, millest igaühes on seitse religiooni. Või isegi uued teletornid. Ja püramiidi ehitada oleks lahe. Poolteist kilomeetrit kõrge. Jah, see oleks tõesti suurepärane!
  Samal ajal tõstab Medvedev heaolu taset. Asi ei ole ainult sõjatehaste väljaviskamises.
  Samuti saate toota televiisoreid, külmikuid, arvuteid, sülearvuteid. Ja ehitada tootmist ja pumbata võitluslihaseid. USA aga käib juba üle jõu... Impeeriumis elab juba üle kahe ja poole miljardi ning see on üsna valmis USA vastu sõtta pidama. Medvedev paljastab hambad ja laulab:
  - Ma olen tõeline kõigi sajandite orkaan! See, mis toob palju surma!
  Ja jälle avaldab see Ameerikale survet. Tuumalööke juba vahetatakse. Selline võitlus kasvab.
  . PEATÜKK nr 8
  Eh, lükkame jälle ühikuid. Ja kuidas me lööme! Siin liiguvad jalaväetüdrukud. Kõik paljajalu ja bikiinides. Ja kuidas jänkid tääkidega pussitavad ja kuidas nad paljajalu granaate loobivad. Neis on tõeline energia. Ja kõik virvendab, nagu pargitud naha all jooksevad elavhõbedapallid. Tüdrukutele meeldib tappa - need on tüdrukud!
  Ja nad laulavad endale:
  Me kihutame komsomolitüdrukuid,
  Oleme tsaar Medvedev, väga tark tsaar...
  Ja loomulikult on meil selge hääl,
  Midagi vastu vaielda - lase käia!
  Ja jälle viskas ta paljaste varvastega granaate. Need tüdrukud on sõna otseses mõttes super. Ja jänkid purustavad, vallutades Alaska. Ja nad laulavad ka endale:
  - Kurjad hundid karjatavad kokku! Ainult siis jääb võidujooks püsima! Nõrgad hukkuvad, nad tapetakse - püha verd puhastades!
  Ja tüdrukud tormavad hambaid paljastades rünnakule. Kuid ameeriklaste vastu on ka "Tiigrid"-7, milline hämmastav jõud. Ja selliseid koletisi ei saa peatada!
  "Tiger"-7 on spetsiaalne kõrgsurvekahur, mille mürsu algkiirus on 2500 meetrit sekundis. Ja niipea, kui ta teda lööb, ei päästa teda miski. Ja Ambramsid jooksevad igas suunas. Ja rebib neilt torni maha.
  Ja neiu sunnib sõdureid põlvitama ja nende paljaid jalgu suudlema.
  Ameeriklased alistuvad taas. Ja Medvedevi armee väed lähenevad New Yorgile. Ja linn on juba rünnaku all. Ta tabatakse ilma igasuguse tseremooniata.
  Medvedev peab end suureks komandöriks: ta võttis lõpuks New Yorgi.
  Ja võib öelda, et ta on vallutajatest suurim. Ja siis Washington.
  Ja ameeriklased alistuvad. USA president kukkus näkku ja hakkas tüdrukute paljaid jalgu suudlema. Kõigepealt üks, siis omakorda teine.
  Nii suudles ta tervet pataljoni paljajalu tüdrukuid. See on suurepärane lahing!
  Medvedev muigab... Nii et ta vallutas Ameerika. Kuid Putin ei suutnud seda teha!
  See on tõeline lahing - super! Ja siis Mehhikosse.
  Ja jälle haaramised... Ja Mehhiko tüdrukud panevad mehhiklased põlvitama ja nad suudlevad nende paljaid kontsi. Ja nad möirgavad:
  - Au kaunitaridele!
  Jah, arvuti suudab näidata suuri värvilisi pilte paljaste kontsadega tüdrukutest, keda vangid suudlevad. Ja see on nii põnev.
  Siin juhivad nad jälle vange - seekord mustanahalisi. Ja nad suudlevad ka tüdrukute paljaid jalgu.
  Ja ka tankid roomavad püramiididena...
  Tüdrukud liiguvad ja neid on palju... Noori saab ju ressurssidest välja kloppida. Ja valige, et kõik üksused on bikiinides tüdrukud. Ja see on nii ilus.
  Enamasti on nad punapead ja blondid.
  Ja nad võtavad ühe riigi teise järel üle. Nii lahedad sõdalased. Impeeriumid langevad nende paljaste jalge alla.
  Medvedev mängib mõnuga... Ja isegi vilistab midagi hinge all.
  Kuidas vesinikupomm plahvatab? Koletu barbaarsus! Ja kogu linn nagu lehm lakkus seda keelega. Kui palju rohkem kiirgust? Ja paljajalu tüdrukud jooksevad läbi radioaktiivse tolmu. Ja nende paljad kontsad lähevad põlema.
  Medvedev mängib nii, nagu püüton neelaks teise territooriumi.
  Siin on virtuaalmaailmas vallutatud järjekordne jõud ja lipp heidetakse maha.
  Tankid on nüüd uued aktiivsoomuse ja keraamikaga. Mitmekihiline ja tõhus.
  Ja lennukikandjad on kaasaegsed ja ka üsna sobivad. Ja kuidas lennukid neist tulistama hakkavad.
  Medvedev, nagu näeme, on väga tark presidendi kohusetäitja.
  Niisiis, nüüd droonide arendamine. Ja see on lahe. Ja ka kettakujulised lennukid. Siin lähevad nad juba lahingusse nagu ufod. Ja siis püramiidpaagid.
  USA president Trump, helge mõistus, käskis muuta auto haavamatuks ja igast küljest läbitungimatuks. Nii tekkis mastodon madala püramiidi kujul. Ja selline auto näitas suurepärast kaitset. Eriti kineetiliste mürskude vastu.
  Ja nüüd osutus see tank nii edukaks, et sellest ei saa läbi tungida ja see on endiselt Ameerika Ühendriikides kasutuses. Nad nimetasid seda isegi nii: Trumpi tank.
  Ja hullus haarab vahel inimesi, kui nad näevad, et auto on läbimatu.
  Medvedev peab ebavõrdset võitlust ja tema masinad on juba võtnud järjekordse virtuaalse kapitali, muutes selle varemete ja keevate kraatrite hunnikuks.
  Kuid robottüdrukule sellest ei piisa. Ta hakkab välja töötama uue põlvkonna relvi: hävitamispommi. Ja see pomm on nelisada korda võimsam kui vesinikupomm. Seega, kui see tabab, ei saa te isegi tuhka kokku korjata!
  Ja sõda liigub juba kosmosesse.
  Medvedev kasutab laevu, mis on valmistatud uuest sulamist, mis on tugevam ja kergem kui titaan. Ja tähelaevad lendavad kosmosesse ja võitlusrobotid võitlevad. Juba praegu on maa-alustes tehastes palju erinevaid mudeleid.
  Ja nüüd langeb viimane impeerium planeedil. Ja mida? Nüüd sügavasse kosmosesse!
  Algab Star Warsi ajastu.
  Medvedev mõistab seda ja vajutab jõuliselt klaviatuuri. Või saate liigutada sõrmi või juhtida oma mõtteid.
  Presidendi kohusetäitja tegutseb targalt ja ehitab endale kosmosepargi. Ja võitlus jätkub.
  Käimas on veelgi võimsama, eriti hävitava termokvargipommi väljatöötamine. Ja see on sada tuhat korda võimsam kui hävitamine.
  Ja siis tõusevad laevad taevasse. Ja nad jäädvustavad planeedi satelliite. Ja siis naabersüsteemid. Nad teevad seda väga kiiresti.
  Ja presidendi kohusetäitja toodab mängus terminaatoreid. Siin on terminaatori kangelane. See on ajarännak, isegi kui see on piiratud.
  Medvedev kilkas:
  - Inimesed trampivad jalgu vastu maad, mis saab saabastest! Mis on nii rumal kui ka kohutavalt kole!
  Ja Medvedev muutus palju rõõmsamaks. Oh, lapsed, kui tublid te olete. Eriti kui neist said kosmosesõdalased.
  Käimas on tähelahing. Ja tõsised löögivahetused, kui tühised löögid sisikonda. Täpsemalt on see kujutlusvõimeline mõtlemine.
  Medvedev jätkab rünnakut:
  - Minu tähelaevad on mõrvarlikud!
  Ja ta määrab oma asemele uued kosmoseülemad. Ja mis on kaklus, see on kaklus.
  Siin juhib Medvedev oma komandöridega. Siin tõuseb selle vastu vaenlase koalitsioon. Kui selline lugematu arv armaad läheneb, on see hirmutav, kaugelt tundus, et hiilib mitmevärviline sädelev udukogu. Pealegi on iga säde deemon, mille on põhjustanud nekruti nõia maagia. Üle kaheteistkümne ja poole miljoni põhiklassi sõjalise kosmoselaeva ja lõputu väikese "mugavusmaja", mille arv lähenes pidevalt saabuvaid abivägesid arvesse võttes kahesajale miljonile. Esiosa venis paariks parsekiks, sellises mastaabis näevad isegi lipulaevad ultralahingulaevad Saharas välja nagu liivaterad.
  Läheneb üldine lahing: Medvedevi kosmoseimpeeriumi armee mitmetahulise "Täieliku Pääste Koalitsiooni" vastu, mis on otsustanud pideva hilise kaitsetaktika asemel anda löögi julma agressori laevastikule.
  Siin on nii palju laevu, millel on hämmastav mitmekesisus, kuigi enamikul juhtudel takistab see tõhusat võitlust. No näiteks tähelaev klavessiini kujul või, keelpillide asemel pikkade koonudega, harf või isegi teisest maailmasõjast pärit tankitorniga kontrabass. See võib nõrganärvilistele muljet avaldada, kuid pigem tekitab see naeru kui hirmu.
  Nende vastane on impeerium, mis väidab end olevat universaalne jõud. Medvedevi suur kosmoseemiraat, kus kõik on pandud sõja teenistusse, on peamiseks loosungiks tõhusus ja otstarbekus.
  Erinevalt koalitsioonist erinevad presidendi kohusetäitja tähelaevad vaid suuruse poolest. Ja kuju on praktiliselt sama, väga röövliku välimusega süvamere kala. Võib-olla ainsa erandiga näevad nad välja nagu terasest sädelevad paksud pistodad - haaratsid.
  Tähed selles ruumiosas ei ole taevas liiga tihedalt hajutatud, kuid nad on värvilised ja oma valgusspektrilt ainulaadsed.
  Millegipärast tekib neid valgustajaid vaadates kurb tunne, nagu vaataks silma inglitele, kes mõistavad hukka universumi elusolendid nende alatu, tõeliselt metsiku käitumise pärast.
  Presidendi kohusetäitja armee ei kiirustanud koosolekule minema, vaid üksikud liikuvad üksused ründasid kiiresti oma ülimat kiirust ära kasutades vaenlast, tekitasid kahju ja taganesid tagasi. Vastuseks proovisid nad neile vastu tulla paisutulega, kuid olles krapsakamad ja täiusliku kaitsega, olid nad palju tõhusamad.
  Miinid, mis näisid kosmilises mastaabis väikesed, rebenesid justkui detonatsioonist, nagu ka ristlejad ja hävitajad. Kuid me suutsime mõne suure mängu maha tuua. Tabamuse sai üks koalitsiooni tohututest lahingulaevadest, see suitses paksult, kõverdus ja hiiglasliku tähelaeva pardal lahvatas paanika nagu tulekahju kuivas metsas.
  Tulnukad, sarnased jerboadele ainult saba asemel küünistega, jooksevad hirmunult minema, samal ajal karjudes ja üles-alla hüpates. Nende vahel on väiksemaid tüüpe, mis näevad välja nagu karude ja partide hübriidid. Nokad kõverduvad metsikus õuduses, kostab vurr, nad lendavad laiali ja suled süttivad. Siin keeras üks karupart tagurpidi, muutes pea tuletoruks. Seal sööstis talle vaht otse kurku, kõht võttis kohe jalanõud jalast ja linnukorjus lõhkes, pritsides verd koos lapsest väljuvate lihajääkidega.
  Jerboad lähevad põlema ja tormavad päästemoodulite juurde, kuid tundub, et kummituslikku ellujäämislootust andev süsteem on lootusetult rikutud. Nende kindral Tail Cockroach kostab hüsteerilist kriuksumist:
  - Oh, universaalse ringi ruudukujundamise jumalad, poolt...
  Lõpetada ei saanud, leegid katsid tema õnnetu Ekstsellentsi. Aruka närilise liha murenes elementaarseteks osakesteks.
  Lahingulaev põles läbi, paiskudes õhumullid vaakumisse, ja seejärel plahvatas, hajudes paljudeks kildudeks.
  Medvedev, olles piisavalt mänginud, tegi veel paar korraldust. Samuti autasustas ta Novodvorskajat postuumselt Venemaa kangelase tähega. Ta käskis Oleg Rõbatšenkole anda kõik ordenid ja medalid, mis Venemaal on. Ja ta kinkis Donald Trumpile Püha Andrease Esmakutsutud ordeni. Mille peale Medvedev uuesti magama jäi... Keegi pole teda veel tülitanud.
  Pärast sellist vägitükki rõõmustas Alenka märgatavalt. Nii ka tema meeskond.
  Margarita võttis esimesena sõna:
  - Lõpetagem Jaapan merel ja lõpetame nad maal!
  Alenka toetas seda ideed soojalt:
  - Kindlasti! Milleks lubada uute vene sõdurite surma!
  Nataša rääkis ka:
  - Kuropatkin on liiga otsustusvõimetu komandör. Nii et pole tõsiasi, et ta suudab võita, isegi kui võtta arvesse jaapanlaste nõrgenemist Port Arturi rünnaku ajal!
  Medvedev võttis selle otsustavalt kokku:
  - Rünnatame! See on meie ja Venemaa võimalus!
  Pärast seda hakkas võimas ja ülimoodne tank liikuma. Jah, Jaapanil on halb päev. Ja nad kiruvad rohkem kui korra hetke, mil neile tuli pähe Venemaaga sõdida.
  Tank liikus Jaapani vägede poole. Alenka ütles rõõmuga:
  - Mul oli nii hämmastav unenägu. Näib, nagu kaitseksime Natašaga Rjazanit Batu Khani hordide eest.
  Margarita ehmatas:
  - Kas ma nägin unes?
  Alenka raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Sind lihtsalt polnud seal!
  Tüdruk ohkas nördinult:
  - Kui kahju!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja märkis:
  - Sa võisid meid ainult takistada! Aga me Natashaga olime nii lahedad!
  Blond tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas sa olid lahe?
  Paljajalu Alenka kinnitas kergesti:
  - Jah, väga lahe! Ja ma isegi sõitsin draakoniga!
  Nataša naeris ja vastas:
  - Sa olid draakoni peal väga ilus!
  Alenka kinnitas kergesti:
  - See on nagu muinasjutt! Kus on draakonid, päkapikud ja kõik glamuurne!
  Margarita vastas siira tundega:
  - Sa oled väga ilus ka ilma draakonita! Lihtsalt haldjas ja imede ime!
  Alenka ütles enesekindlalt:
  - Ma alistan kõik! Draakonitega ja ilma!
  Ja sõdalane näitas rusikat.
  Esimene Vene tank ründas jaapanlasi, kes seisid Port Arturi müüride lähedal. Neid oli ikka päris palju. Suurtükivägi asus tööle. Vastuseks tulistasid hirmuäratava tanki 152-mm kahur ja kaheksa surmavat kuulipildujat. Ja jälle hakati samurai sadu maha niitma.
  Kuulipildujad - "Draakonid", väga surmav asi. Viis tuhat kuuli minutis on lihtsalt mingi metsaline.
  Jaapanlased kukkusid, torgati, rebenesid tükkideks, koljud purustati. Nende kõhud lõhkesid ja nende kehad hüppasid, paiskusid tule purustavatest löökidest üles.
  Samuti plahvatasid kumulatiivse täidisega killustunud kestad. Need sobisid suurepäraselt nii jalaväe pihta tulistamiseks kui ka laevade põhja tungimiseks.
  Need on Terminaatori tüdrukud ja professor on tõeline geenius. Nii nad hakkasid samuraid peksma.
  Paljasjalgne Alenka hüüdis:
  - Vene vaim olgu ülistatud!
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppu, saatis kuulid ja jätkas:
  - Ja meie tsaar Nikolai II!
  Paljasjalgne Alenka saatis jätkuvalt mürsku kesta järel. Iga kolme sekundi järel lendas välja surmav relv. Ja Jaapani patareid vaikisid. Ja kollanahalisi sõdureid suri suurel hulgal.
  Nataša, olles niitnud mitu samuraid, toetas:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn.
  Paljasjalgne Alenka, kes jätkab surmava täidisega kestade sülitamist ja on plastiidist palju võimsam, jätkas:
  "Kogu universumis pole kedagi temast ilusamat."
  Nataša, tulistades halastamatult paljaste varvastega jaapanlasi, lisas:
  - Pigista rüütli kuulipilduja tugevamalt.
  Paljajalu Alenka, samurai vrakk, lõpetas:
  - Surra Jumalast antud Venemaa eest!
  Tüdrukud on tõesti sellised, super! Suurepärased kaunitarid. Sa vaatad neid ja imetled neid. Aga jaapanlaste jaoks on see puhas surm. Tank kõndis patareidest läbi. Löönud relvameeskonnad välja. Ta tegi seda väga-väga kiiresti. Siis kõndisin läbi kaevikute. Samuti niitis ta paljusid maha. Täpsemalt , mitte palju, aga peaaegu kõik. Hävitamine osutus totaalseks. Siin sujus kõik muidugi automaatselt. Nii hävitati jaapanlased.
  Alenka märkis naerdes, vajutades oma päevitunud jalgade paljaste varvastega juhtkangi nuppe:
  - Oleme rohkem timukad kui sõdalased!
  Nataša itsitas ja nõustus:
  - Vabadus, geenius ja au timukad!
  Ja jälle tulistab ojadena. Ja lööb samurai metsiku jõuga välja.
  Margarita, kes lasi täpselt ka paljajalu, märkis ratsionaalselt:
  - Homomehi jääb vähemaks ja Jaapanis hakkab meestest puudus!
  Paljasjalgne Alenka puhkes naerma ja tulistas uuesti:
  - Ettevaatust naistega! Naised, ettevaatust!
  See on tõepoolest selline tüdruk, kes temast maha põrkab mürske, šrapnelle ja mis tahes kuuli. Igal juhul on neiu tõeline terminaator.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Leegionid marsivad,
  Nende täägid säravad.
  Meie selja taga on miljonid
  Oh Vene rügemendid!
  Keegi ei peatu
  Keegi ei sega vahele...
  Kolimine avab uusi,
  Lendame kiiresti!
  Ja jälle sajab vaenlase peale. Ja see ei lase neil langeda sajandikku amprini.
  Paljasjalgne Alenka, kes rähni monotoonsusega karpe välja loopis, susises, lauldes just pilkavalt:
  - Üks, ründaja, kaks ründajat, ta on jahmatav.
  Tulistav Nataša kinnitas laulu:
  - Üks löök, kaks lööki, ta lamab!
  Cool Alenka toetas energiliselt:
  - Kord plank, kaks planku - ehitatakse kirst.
  Paljasjalgne Nataša, kes jätkas tulistamist ja lõi kuulipildujahoogudega vaenlase välja, susises:
  - Üks labidas, kaks labidat - kaevatakse auk!
  Ja sõdalane pilgutas oma safiirsilmadega. Ta on tõesti nii armas.
  Paljasjalgne Alenka vaatas positsioone tähelepanelikult. Tank töötas kiiresti ja kindral Nogi armeest polnud praktiliselt midagi järel. Näib, et komandör ise sai surma. Lõpetame piiramisarmee viimased jaapanlased.
  Medvedev märkis loogiliselt:
  - Nii kaugele on tehnoloogia jõudnud! Neli meest tapsid mõne tunni jooksul üle kaheksakümne viie tuhande jaapanlase.
  Poolalasti Alenka kurjalt irvitades märkis:
  - Peame ka ülejäänud hävitama! Ärge jätke kedagi maha!
  Nataša laulis viimase tuhande samuraid tulistades:
  - Ei, mäed ei ole kuldsed, me tapame varsti kõik Venemaa vaenlased!
  Lahe Margarita lisas:
  - Ei, mitte hemorroidid, sa oled varsti surnud vastane!
  Kindral Nogi armee maha niitnud, ronisid Terminaatori tüdrukud ajutiselt tankist välja ja jooksid paljajalu läbi lume. Noh, talv on juba käes.
  Nad on juba hävitanud rohkem kui sada viiskümmend tuhat jalaväelast. Ja lisaks veel Jaapani laevastik. Kindral Kuropatkini armee vastu seisab aga veel üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase.
  Medvedev tuli unest välja tammepeaga. Jalutas natuke ringi. Siis mängisin uuesti arvutis... Star Wars on suurepärane... Aga midagi ei õnnestunud...
  Medvedev hakkas uut strateegiat ümber mängima. Lülitasin sisse ajaloolise mängu: Venemaa Nikolai II ajal. Ja sõda Jaapaniga. See on nii julm sõda. Saate rakendada strateegiat ja koondada arvutis jõude.
  Medvedev mängis kergel tasemel, kuid jättis jaapanlase süsti tegemata ja sai raskeid kaotusi. Jah, ehitada on vaja mitte liiga aktiivselt. Teeme taaskäivituse.
  Ja jälle mängid iseendale... Nagu selgus, Kuropatkini asemel presidendi kohusetäitja ei sära liiga palju... Kogu aeg tuleb ette mingeid tõrkeid, vigu.
  Medvedev keeras siis sõjaväenõuniku kallale ja asi läks ladusalt... Ja ta ise tegi uinaku ja uinus toolil.
  Paljaste jalgadega pritsiv kaunis Alenka küsis Natašalt:
  - Kuidas sa tunned, et tapad nii palju inimesi?
  Blond tüdruk vastas ausalt:
  - Ei tea! Tundub, et tegemist on arvutimänguga! Sa ei tunne raevu, viha ega palju rõõmu!
  Paljasjalgne Alenka itsitas nördinult:
  - See on sõda!
  Nataša väändus saltoks. Tema punased ümarad kontsad vilkusid. Üldiselt on ta suurepärane tüdruk, kes suudab ilma suurema vaevata palju saavutada. Ja kui me seda ei pese, siis lihtsalt sõidame sellega.
  Tüdrukud jooksid läbi lume. Nende keha on väga ilmekas. Rind on suur, puusad on luksuslikud, nagu hobuse laudjas, lihased on silmapaistvad. Need on kaunitarid-kangelased. Neil on kõige tõelisem naiselik jõud. Nii palju armu. Ja jalad - pargitud naha all veerevad lihaspallid.
  Kolm Jaapani skaudi sattusid neile vastu.
  Tüdrukud tegid saltot. Ja kuidas nad paljaste kontsadega samuraid lõuga löövad. Ja tegelikult murdsid nad lõuad. Ja nad lõid kõik hambad välja. Pärast seda laulsid tüdrukud:
  - Venelaste suurust tunnustasid planeedid,
  Kihutame enesekindlalt ülespoole.
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Kogu riigi rahvas marsib kommunismi poole!
  Ja jälle pilgutasid kaunitarid smaragdisilmadega. Nad näevad nii võitlevad välja. Sõdalased on aktiivsed. Ja jälle sörkjooks.
  Paljasjalgne Alenka hüppas. Ta keerutas ratast õhus ja märkas:
  - Me oleme nii lahedad. Me suudame vallutada kogu maailma!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Planeedi Maa keisrinna -
  See on väga lahe!
  Ja mõlemad tüdrukud pilgutasid teineteisele silma. Pärast seda tormasime tagasi. Tegelikult maksab iga sõjapäev Tsaari-Venemaa riigikassale liiga palju. Ja on aeg jaapanlastega kiiresti lõpetada.
  Medvedev tervitas tüdrukuid särava naeratusega:
  - Noh, kas sa jooksid ringi?
  Paljasjalgne Alenka ütles muigega:
  - Me jookseme ja oleme võitluseks valmis!
  Nataša märkis agressiivselt:
  - Me tapame kõik!
  Medvedev viipas käega ja käskis:
  - Siis lähme!
  Paljasjalgne Alenka naeris ja vastas:
  - Meie neli on maailma surmavaimad!
  Nataša vaidles sellele vastu, trampides oma palja jalaga:
  - Mitte maailmas, vaid universumis!
  Ja võimas, agressiivne ja surmav tank sõitis igal kiirusel. Ees on üle kahesaja viiekümne tuhande jaapanlase. Kuid mürske jätkub miljardile sõdurile!
  Tüdrukud, professor ja tudeng - see on meeskond, kes purustab kõik ja väänab nad jäärasarveks. Ja tank lendab Jaapani vägede poole. Ta tormab endale ähvardavalt kallale. Ta tahab kõiki murda.
  Paljasjalgne Alenka laulis mõnuga:
  Venemaa avarused - ilus, kallis,
  Kus on lumepärlid, piiritud kristalljõed,
  Ja vene sõdur ja kindral on üks.
  Püha on riigi sümbol - õigeusu kotkas, meie kuningas!
  Ja nüüd tõusis kiire tank tegelikult õhku. See lendas mööda nagu hävitaja. Ja ta leidis end jaapanlaste ees. Taas hakkasid tööle universaalsed kahuri- ja draakonkuulipildujad . Tüdrukud asusid asja kallale väga innukalt. Ilma pikema jututa.
  Alenka tulistas relvast paljaste varvastega, lõi jaapanlase välja ja laulis:
  - Au minu Venemaale, Stalinile ja Leninile, ühele perekonnale!
  Ja punajuukseline kurat sädeleb smaragdisilmadega. Ja kuidas ta samuraid persse ajab. Sa armud.
  Ja ka Nataša pole kehvem. Peksab jaapanlasi.
  Ja laulab:
  - Ärge aeglustage pööretel. Meie saatus on võita, tüdrukud!
  Sõdalane oli täies õitsengus. Ja nii kiiresti, valades vaenlase pihta tuld.
  Ja paljad varbad vajutavad juhtkangi nuppu.
  Poolalasti Alenka, tulistas, märkis:
  - Venemaal on kaks häda...
  Margarita katkestas teda siin:
  - Kui neid oleks ainult kaks!
  Paljasjalgne Alenka tulistas mõnuga nõus:
  - Jah, kui ainult kaks!
  Nataša, tulistades sadu jaapanlasi maha, võttis selle ja laulis:
  - Kahe, kahe talvega. Kahes, kahes kevades!
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, lisas:
  - Ma tapan jaapanlased ja tulen tagasi!
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Port Arthur on meie! Ja me ei luba kellelgi meie Mandžuuriat võtta!
  Ja sõdalane peksis uuesti samuraid. Venelased jaapanlastele ei kaota. See tõestab veel kord, kui võitmatu on Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka lõhkus aku ja kostis:
  - Venemaa saab kuulsaks kõige kaugemates riikides ja sajandites!
  Nataša ka krooksus:
  - Ja ükski jõud ei peata meid!
  Ja ta hävitas veel paar tuhat samuraid. Seejärel liikus tank edasi ja koristus jätkus.
  Margarita avaldas seda vaadates oma arvamust:
  - Kui sõda võidetakse nii hiilgavalt, mida Venemaa edasi teeb?
  Medvedev vaatas, kuidas tüdrukud jaapanlasi kärmelt niitsid ja soovitas:
  - Tuleb sõda, kas sakslaste või inglastega! Kuid igal juhul ei jää lahing Tõusva Päikese maaga viimaseks!
  Alena, purustades teise aku, ütles:
  - Nii et me anname selle sakslastele, noh, me anname seda neile nii palju, et tundub, et sellest ei piisa!
  Samuraide hävitaja Nataša lisas:
  - Ja Hitleril pole kedagi Wehrmachti värvata!
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, teatas agressiivselt:
  - Aga mul on aarialastest kahju. Nii palju ilusaid valgeid poisse suri!
  Nataša nõustus sellega, noogutades kurvalt:
  - Jah, nii palju häid inimesi suri! Ja milleks?
  Tüdruk tabas jaapanlast ja märkas.
  - Ja jaapanlased on hea rahvas, aga me oleme sunnitud nendega võitlema! Kuigi ka see pole liiga hea!
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Ja loomad? Kas nad ei tapa üksteist? Aga inimene on lihtsalt kõrgeima järgu loom!
  Medvedev irvitas ja vaidles vastu:
  - Inimesel, erinevalt loomadest, on hing! Ja tema hing on tõeliselt ainulaadne ja surematu! Niisiis, meie ja loomad oleme terve kuristik!
  Margarita vaidles sellele vastu:
  - Ja ahvid? Neil on ka kõrge intelligentsuse tase. Üks neist teab kolm ja pool tuhat sõna!
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Aga nad on meie sugulased!
  Paljasjalgne Alenka tulistas jaapanlaste pihta ja laulis:
  - Ma olen ahv! Ka mees!
  Nataša, niites samuraid, kakas:
  - Ärge kõndige sajandit ahvidega ringi!
  Supertank jätkas jaapanlaste niitmist. Miks mitte? Ta on tõesti hull metsaline
  mis tulistab nelikümmend tuhat kuuli minutis. Ja selle soomus on peaaegu iga mürsu jaoks läbimatu. Ja mitte ainult kahekümnenda sajandi alguses.
  Paljasjalgne Alenka, tulistas, kuulutas agressiivselt:
  - Tsaar Nikolai tegi Venemaa heaks palju, kuid jäi hindamatuks ja alahinnatuks!
  Jaapanlastele tuld valades nõustus Nataša:
  - See on õige! Kuningas tapeti. Nad sundisid preestrit troonilt eemalduma! Ja mis on paremaks muutunud?
  Paljasjalgne Alenka tulistas kahurist ja lisas:
  - See läks veelgi hullemaks! Ja võimule tulid veelgi alatumad inimesed!
  Nataša itsitas, lõi jaapanlast ja ütles:
  - Võidelgem siis parema tuleviku nimel! Ja Venemaa vabaduse eest!
  Tulistades poolalasti Alenka ütles:
  - Muutuse ja võidu nimel!
  Siis näitas ta rusikat. Ta on tüdruk, kes saab sellega hakkama. Siis ei saa isegi samurai sellest lahti. Ja kuulipildujad töötavad. Kõik niidavad ja niidavad.
  Nad künnavad tegelikult läbi tervete ridade laipu. Ja nad puhastavad ruumi mõrvarlikult.
  Kindral Kuropatkinile teatati, et jaapanlaste seas toimub midagi kummalist. Tulistamine, plahvatused, keegi ründas neid.
  . PEATÜKK nr 9.
  Veidi maganud Medvedev võttis uuesti arvuti kätte. Ta ei ajanud isegi habet. Ja jälle hakkas ta omal moel mängima.
  Rünnak Jaapanile pärast petturite koodi tankide ja lennukitega. Sealhulgas Esimese maailmasõja parim pommitaja Ilja Muromets. Mis kuulutas end väga valjult. Ja ta lõi jaapanlasi nagu kummilaks kärbeste vastu.
  Ja edasi Tokyosse...
  Jaapani vallutanud Dmitri Medvedev nimetas end Mikado keisriks.
  Ja siis uued sõjad...
  Näiteks saate mängida alternatiivajalugu. Aleksander II ütles 1875. aastal Bismarckile, et tema erimeelsused Prantsusmaaga on Saksamaa ja prantslaste siseasi. Bismarck võttis võimu üle ja ründas Prantsusmaad 1876. aastal. Algul preislastel vedas ja nad jõudsid Pariisi. Aga siis nad aeglustasid. Ja Suurbritannia astus sõtta... Kõik oleks olnud hästi, kuid britid andsid lahingu Saksamaale ja said lüüa. Siis tõmbasid preislased oma jõud üles.
  Sõda läänes venis. Prantslased kaitsesid end meeleheitlikult. Inglismaa andis üha rohkem jõude üle...
  Samal ajal vallutas Venemaa Türgi ja Istanbuli. Suurbritannia ja Prantsusmaa ja Saksamaa olid sattunud sõtta. Ja tsaar Aleksandri impeerium annekteeris palju maid, sealhulgas Iraagi, ulatudes India ookeanini. Ja Palestiina ja maad kuni Egiptuseni välja. Ja nii vallutasid Vene väed Skobelevi juhtimisel Meka, Medina ja teised Saudi Araabia linnad.
  Ja tekkis Vene impeeriumi lõunaosa. Ja Aleksander II-st sai suur kuningas. Ja sõda Saksamaa vahel Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu kestis kümme aastat.
  Ja see lõppes asjaliku viigiga.
  Aleksander II valitses kuni 1887. aastani ja langes Lenini venna Aleksandr Uljanovi juhtimisel toime pandud mõrvakatse ohvriks. Tema kuulsusrikas valitsusaeg, mille all Venemaa ehitas palju teid, vallutas palju maid ja vabastas talupojad, lõppes.
  See alternatiiv oli see, kuidas mängu mängiti. Aleksander Kolmas vallutas koos komandör Skobeleviga nii Iraani kui Pakistani. Aga ta suri ka - helge väike pea. Nikolai II ajal pidas Venemaa sõda Jaapaniga, kellel oli juba India ookeanis laevastik, mis tuli Vaiksele ookeanile üsna kiiresti appi. Venelased võitsid samuraid suhteliselt kiiresti ning jõudu oli nii maal kui ka vees palju rohkem.
  Lisaks juhtis Vene armeed särav kaitseminister Skobelev. Ja Venemaa mitte ainult ei võitnud, vaid suutis ka Jaapani vallutada. Pealegi polnud USA veel läänepoolkerast kaugemale jõudnud ja Suurbritannia polnud nii tugev. Pealegi oli Venemaa Saksamaaga liidus. Viimane jäi Aafrika võitluses maha Suurbritanniast ja Prantsusmaast. Tsaari-Venemaa muutus pärast Jaapani ja osa Hiina annekteerimist veelgi tugevamaks. Ehitati Delhi-Moskva maanteed.
  Sellest nähtub, et Tsaari-Venemaa Indiasse ja Hiinasse laienemise plaanid viidi edukalt ellu. Tsaar Nikolai II valis Esimese maailmasõja ajal Saksamaa poole. Sakslased alistasid Prantsusmaa ja okupeerisid Belgia, Hollandi, Taani ja Norra. Venemaa vallutas Egiptuse, suurema osa Aafrikast ja Indohiinast. Ja ka Suurbritannia Vaikse ookeani valdused. Ja maandus isegi Austraalias. Ja tema Austraalia võeti kinni.
  Pärast seda lõppes sõda Suurbritannia maabumise ja okupeerimisega. Esimene maailmasõda on läbi. Kuid keiser Wilhelmile tundus, et Venemaa on juba liiga palju maad vallutanud ja seda ilma päriselt proovimata. Ja ta unistas kättemaksust. Venemaa vallutas tegelikult tohutud alad - Austraalia, kogu Aasia, suurema osa Aafrikast, sakslased ei hammustanud nii palju ja veelgi enam Portugalist ja Hispaaniast, mille nad okupeerisid. Austria-Ungari saavutas kontrolli Itaalia ja Liibüa üle. Venemaa hõivas umbes kolmveerand Aafrikast ja okupeeris veidi hiljem Etioopia. Sakslastel õnnestus Maroko ära raiuda.
  Saksamaale sellest loomulikult ei piisanud. Kuigi ta võttis Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Norra ning Venemaa alistas Rootsi.
  Wilhelmi ettevalmistused uueks sõjaks Venemaaga algasid. 1929. aasta kriis raskendas olukorda. Austria-Ungari ja Saksamaa kontrollisid peaaegu kogu Euroopat. Ja osa Aafrikast... Ja Suurbritanniast. Aga seal olid veel USA ja Kanada. Wilhelm ja Nikolai II polnud veel otsustanud omavahel sõtta minna. Veelgi enam, Venemaa tahtis kõige vähem võidelda, seedides tohutuid territooriume. Nende assimileerumise kiirendamiseks lubas tsaar Nikolai II venelastele isegi neli naist. See, mis oli kirjas kaheksandal oikumeenilisel nõukogul.
  Sarnane otsus tehti 1925. aastal. Ja 1926. aastal võttis Nikolai II endale teise naise. Nagu selgus, polnud otsus rumal. 1929. aastal sündis keisril veel üks tütar. Ja 25. novembril 1932 sündis lõpuks terve poeg. Nikolai teine pani talle nimeks Peetrus. Peeter Suure auks.
  Ja 1933. aastal, 15. mail, algas uus sõda. Saksamaa kuulutas Kanadale sõja. Suurbritannia kuningriigina. Kaks kuud hiljem astus USA Roosevelti juhtimisel vaatamata majanduskriisile sõtta Saksamaaga. Nad ei tahtnud Kanadast loobuda.
  Juba keskealine, kuid agressiivne Wilhelm üritas alguses võidelda üksi, ilma venelaste abi nõudmata. Ta lootis, et teeb kõik ise. Kuid ookeaniga eraldatud territooriumi vallutamine pole nii lihtne. Pealegi ehitasid USA kiiresti tankid ja armee. Ja moodustasid rügemendid... Sõda kestis terve aasta, ilma et sakslased oleksid eriti edukad. Millega õnnestus vallutada vaid Island ja Gröönimaa. Kuid Kanadas ei saanud nad sellest kinni.
  Wilhelm pöördus tsaar Nikolai II poole: "Aidake mind, kolleeg." Sa oled mu nõbu ja vend. Nikolai II-l endal olid plaanid Alaska ja Kanadaga. Noh, ma otsustasin, et jumalad ei ole need, kes potte voolivad. Ja ta võttis selle vastu ning kuulutas 25. juunil 1934 sõja USA-le ja Kanadale. Tema väed liikusid läbi Alaska, üle USA territooriumi.
  Selleks ajaks oli Tšukotka raudtee juba ehitatud ja Vene väed liikusid edukalt edasi. Nende poolel oli arvuline ülekaal ja maailma parimad tankid, nii kerged, rasked kui ka keskmised.
  Seega tuli Ameerikal toime tulla ebavõrdsete jõududega.
  Ja Nikolai II, nagu näeme, on tõesti valgel hobusel. Ja üks võit teise järel. Vene väed marsivad üle Alaska. Ja nad võtavad linna linna, küla küla järel.
  Sakslased üritavad Kuubal maanduda. Sõda kasvab. Keiser Wilhelm kirjutab Nikolai II-le:
  - Venelased ja mina oleme olnud ja jääme alati ühtseks. Ja me ei tülitse kunagi. Nii et las Ameerika lõpetatakse.
  Pikenenud sidepidamise tõttu oli edenemine plaanitust veidi aeglasem. Kuid Vene tsaariväed vallutasid viiekuulise võitlusega kogu Alaska ja sisenesid Kanadasse.
  Roosevelt pakkus Venemaale isegi rahu, lubades Alaskast loobuda, kuid oli juba hilja. Sõda jätkus metsiku hülgamisega.
  1935. aasta talvel jõudsid Vene väed hoolimata keerulistest ilmastikuoludest põhjas USA piiride äärde. Lahingud jätkusid kevadel... Vene väed viisid läbi ühe operatsiooni teise järel ja vallutasid juuli lõpuks peaaegu kogu Kanada. Ja augustis piirasid nad Philadelphia ümber.
  USA on väga raskes olukorras. Aga nad võitlesid meeleheitlikult vastu... 1935. aasta lõpuks oli aga juba üle kolmandiku USA territooriumist vallutatud. Ja talvel olid tsaariaegsed edusammud veelgi suuremad... 1936. aasta märtsi alguseks läheneti Washingtonile ja New Yorgile.
  Ja aprillis võeti mõlemad linnad ära... Sõda jätkus augustini kuni kogu USA territoorium oli okupeeritud.
  Siis tuli pealetung Mehhikos ja nii edasi kogu territooriumil.
  Wilhelm tegi Nikolai II-le ettepaneku viia lõpule kogu maailma jagamine. Nikolai II nõustus.
  1937. aastal vallutasid Vene väed kogu Ladina-Ameerika. Nii viis Nikolai II maailma jagamise sakslastega lõpule. Ja alles on jäänud vaid kolm impeeriumi: suurim: Vene, siis Saksa ja veelgi kaugemal Austria-Ungari.
  Venemaast sai seega maailma hegemoon, aga... Nikolai II on endiselt suur tsaar, aga surelik. Suri augustis 1939. Ja eakas Wilhelm ründas Venemaad 1. septembril 1939. aastal. Ta otsustas ära kasutada asjaolu, et Peeter Neljas oli alles poiss, mitte isegi seitsmeaastane. Ja ta otsustas, et sel ajal, kui regendid Venemaad valitsevad, on parem streikida. Kaks päeva hiljem astus sõtta ka Austria-Ungari. Kõik riigid üle maailma sattusid vastasseisu. Alanud on viimane sõda planeedi Maa ajaloos.
  Tsaariarmeel polnud relvade arvu ja kvaliteedi poolest võrdset. Vene tankid ja lennukid on endiselt maailma parimad.
  Ja lahingud näitasid seda. Nii ka uued andekad komandörid.
  Kuid Austria-Ungari osutus algusest peale nõrgaks lüliks. Ja ta kaotas peaaegu esimestest päevadest peale. Tsaariarmee alistas austerlased, vallutas Lvovi ja seejärel Peremyli. Ainult osa oma vägedest Poolast ära viides päästsid sakslased austerlased täielikust lüüasaamisest. Kuid isegi sellest oli vähe kasu. Kaiseri armee katse Varssavi vallutada ebaõnnestus häbiväärselt. Ja Vene väed lükkasid nad jõuga rohkem kui kakssada kilomeetrit tagasi.
  Sakslased peatasid suure vaevaga Vene väed. Terve talv möödus lahingutes. Kevadel olid ka lahingud täies hoos. Vene väed haarasid initsiatiivi järk-järgult. Neil oli mitu korda rohkem sõdureid ja seetõttu suutsid nad suveks sakslased omavahelistes kokkupõrgetes nii ära kurnata, et hakkasid alla andma. Samal ajal algas pealetung Austria-Ungari vastu. Sügisel piirati Budapest ümber. Lisaks vallutas tsaariarmee Saksa valdused Kanadas. Ja talvel 1940-1941 lõikas tsaariarmee Ida-Preisimaa ära. Ja 1941. aasta aprilliks jõudis ta Oderisse.
  Sakslaste olukord muutus äärmiselt raskeks. Mais 1941 Viin langes. Ja suve jooksul jõudsid venelased Alpidesse ja vabastasid Veneetsia. Sisenesime Saksamaa lõunapiirkondadesse.
  Ja sügisel vallutasid nad lõpuks Itaalia. Talvine pealetung Berliini vastu lõppes selle hõivamisega 30. jaanuaril 1942. aastal. Pärast seda nõrgenes sakslaste vastupanu, kes olid Aafrikas juba kaotanud kõik oma valdused. Venelased jõudsid Reini äärde aprilliks. Pärast seda 22. aprillil Saksa vägede riismed kapituleerusid.
  Nii lõppes viimane sõda planeedil Maa. See lõppes Tsaari-Venemaa võidu ja eduga.
  Edasi tuli avakosmose vallutamine. Veel 1936. aastal lendas esimene vene mees kosmosesse. Lendas ümber planeedi Maa. Ja 1945. aastal, 9. mail, maandusid venelased Kuule.
  Nad lendasid Marsile 1967. aastal. Veenusesse 1969. aastal. Merkuurile 1972 . Ja Jupiteri satelliitidel 1973. Kõige kaugemal planeedil Pluutol maandus inimene juba 1980. aastal. Ja 2003. aastal toimus inimkonna ajaloo esimene lend väljaspool päikesesüsteemi. Vene laev lendas Alaf Centaurisse ja naasis tagasi 2018. aastal.
  2020. aasta seisuga valitseb Venemaad endiselt Peeter Neljas, kes tänu kaasaegse meditsiini saavutustele pole sugugi vana mees. Peeter Neljas on valitsenud kaheksakümmend üks aastat ja tema valitsusaeg on maailma ajaloo pikim. Kus on loomulikult teada valitsemisaja täpsed kuupäevad.
  Noh, praegu on maailmas kõik rahulik, nagu alati. Ja isegi natuke igav... Inimestel on hea elu. Tõsi, ülerahvastatusega on probleeme. Aga sünnipiiranguid siin juba kehtestatakse.
  Õigeusk on moderniseerunud. Preestrid olid raseeritud ja riietatud õlapaeltega vormirõivastesse.
  Tehnoloogia areng on tekitanud tohutu tööpuuduse. Kuid ka see probleem on lahendatud. Hüpernet on arenenud.
  Uuringud käivad ja kosmoselaevad, mis on võimelised liikuma valguse kiirusest kiiremini, on juba loodud. Jah, hea Tsaari-Venemaale ja kogu Romanovide võimu all olevale maailmale. See kõige kuulsusrikkam dünastia inimkonna ajaloos.
  Isa tsaar Nikolai. Ehitage paradiis planeedile Maa!
  Dmitri Medvedev lükkas strateegia tagasi. Ta vallutas Vene tsaaridele kogu maailma. Näitas oma strateegilist mõtlemist. Ta saavutas suure edu ja jäi uuesti magama, riides ja unistades nagu enne.
  Kuropatkin ütles:
  - Rahune! Ainult rahu!
  Kindral Linevich märkis ärevusega:
  - Teie Ekstsellents, äkki saame nüüd streikida?
  Kindraladjutant Kuropatkin ütles:
  - Ei! Muidugi mitte! See võib olla Jaapani lõks!
  Kindral Linevich märkis arglikult:
  - See on meie võimalus lõpuks see sõda võita!
  Kuropatkin teatas väriseval häälel:
  - kannatlikkust, kannatlikkust ja rohkem kannatlikkust!
  Linevitš vaidles vihasemalt vastu:
  - Aga Aleksander Suvorov ütles: hetk annab võidu!
  Kuropatkin pomises kuivalt:
  - Mina juhin siin! Ja ennekõike peame säilitama armee. Ja üldse saab Jaapan peagi tühjaks!
  Linevich soovitas:
  - Võib-olla peaksime vähemalt luure tegema?
  Kuropatkin nõustus vastumeelselt:
  - See on võimalik, olge ettevaatlik!
  Linevich urises agressiivselt:
  - Tsaari ja isamaa nimel!
  Vahepeal puhastas supertank jaapanlasi. Koputas neid välja, tulistas mitmel viisil.
  Paljasjalgne Alenka küsis halastamatult tulistades presidendi kohusetäitjalt:
  - Kas see on meie viimane operatsioon?
  Medvedev küsis muigega:
  - Miks sa nii arvad?
  Punakarvaline metsaline märkis:
  - Jaapanlastel pole enam suuri koosseisusid!
  Samuraid naelutades ja tulistades nõustus ka Nataša:
  - Aga tegelikult pole Jaapanil millegi muu vastu võidelda!
  Medvedev vastas mõnevõrra ebakindla pilguga:
  - Jaapan saab koguda rohkem uusi vägesid ja osta uusi laevu Ameerikast ja Suurbritanniast. Niisiis, olgem ausad, sõda pole veel päris läbi!
  Poolalasti Alenka, tulistades samuraid, märkis:
  - Mis siis, kui Venemaa pakub Jaapanile rahu mõõdukatel tingimustel? Võtame ainult Kuriili seljandiku ja kõik muu jääb nii nagu enne sõda?
  Presidendi kohusetäitja nõustus:
  - Sel juhul on tõenäoliselt rahu!
  Margarita märkis vihaselt:
  - Kui mitte revolutsiooni, oleks jaapanlased ikkagi lüüa saanud. Nad ei läheks kuhugi!
  Paljasjalgne Nataša, valades samuraile tuld, nõustus hõlpsalt:
  - Kindlasti! Nad ei läheks kuhugi!
  Lahe Alenka, kes jaapanlasi kestadega lõhki rebis, soovitas:
  - Võtame Mikado kinni!
  Nataša hüppas agressiivselt püsti:
  - Mikado kinni püüda? No huvitav!
  Margarita märkis naeratades:
  - Kas seda poleks liiga palju?
  Medvedev väljendas ka kahtlusi:
  - Kas seda pole liiga palju? Üks asi on ju kaitsta omasid ja teine asi sekkuda Jaapanisse, kes, olgem ausad, samuti ei sõdi Vene põlismaadel!
  Paljasjalgne Alenka susises, purustades taas jaapanlasi kestadega:
  - Kas tasub sellist halastust üles näidata?
  Nataša, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, noogutas:
  - Tõesti, miks meil seda vaja on? Me saame ka Mikado jäädvustada!
  Margarita naeris:
  - Ma olen sinu kallal nagu sõda! Ja sõjas, nagu teie peal!
  Medvedev vastas karmilt:
  - Sa pead teadma, millal peatuda! Me ei ole juhuslikud inimesed! Meie oleme need, kes tõsiselt ja teadlikult ajalugu muudavad! Nii et peate näitama tundeid, sealhulgas meetmeid!
  Paljasjalgne Alenka tulistas ja laulis:
  - Eh, mõõda, mõõda! Kui palju koolerat on!
  Supertank töötas aktiivselt. Rohkem kui sada kakskümmend viis tuhat jaapanlast on juba hävitatud. Pool jäänud.
  Nataša laulis muigega:
  - Me hävitame kogu vägivallamaailma,
  Maa alla ja siis
  Me ehitame laheda uue maailma,
  Nii et mured ja probleemid selles ei eksisteeriks!
  Paljasjalgne Alenka, kes tulistas väga surmavat tuld, susises:
  - Hea ja õiglase kuninga eest!
  Margarita soovitas:
  - Või äkki haarame paar trofeetünni sake?
  Paljasjalgne Alenka irvitas mürgiselt:
  - Mida sa tahad juua?
  Margarita raputas eitavalt pead:
  - Sportlased ei joo!
  Paljasjalgne Alenka, olles järjekordse patarei õhku lasknud, itsitas:
  - Väikestest roogadest!
  Nataša soovitas:
  - Joome palmiõlut. See on tervislikum!
  Ja ta lasi maha rohkem jaapanlasi.
  Medvedev vastas:
  - Esmalt äri, hiljem lõbu!
  Kas presidendi kohusetäitja ei peaks seda teadma? Kas ta ei olnud alati hõivatud ja hõivatud?
  Jah, presidendi kohusetäitja Medvedevi üks esimesi määrusi oli riigiduuma saadikute palkade kolm korda tõstmine. Ja kuidas on saadikutega? Nad lükkasid presidendivalimised edasi. Seega oli Medvedev Venemaal üsna pikka aega presidendi kohusetäitja.
  Ja sellest sai isegi ainulaadne olukord. Kui riigipea nii kaua oma kohuseid täidab. Aga muutust ei tule. Täpsemalt muutus Medvedevi ajal kõik halvemaks. Justkui Putinit nii väga armastanud fortuuna otsustas tema järglasele kätte maksta. Mis tal viga on!
  Moderniseeritud tank T-95 jätkas samuraide hävitamist geomeetrilises progressioonis. See masin näitas oma tõhusust. Ja kvaasimateeria paljunemise raevu negatiivne jõud.
  Poolalasti Alenka jaapanlasi tulistades märkis loogiliselt:
  - Siiski pole see päris õige. Selgub, et ilma superrelvadeta ei saa me midagi teha!
  Paljasjalgne Nataša vastas vihaselt:
  - Mõned kõrgemad jõud takistasid Venemaal võita sõda Jaapaniga. Aga plaanis oli hea asi, Hiina evangeliseerimine. Ja see ei tulnud liiga ilus!
  Margarita esitas ilmselge küsimuse:
  - Aga Jumal siis? Miks ta õigeusku ei aidanud?
  Peaaegu alasti Alenka, kes saatis kesta järel, märkis:
  - See on kõik! Tegelikult lubage jaapanlastel õigeusu riik võita. See on tõepoolest selline vene usu reetmine!
  Nataša, valades jaapanlase peale tuld, märkis vihaselt:
  - Keiserlik religioon ei tohiks olla patsifistlik. Kas on võimalik saada suureks riigiks, kui elad käsu järgi: kui nad löövad sulle vastu paremat põske, keera vasakule!
  Lahe Alenka nõustus sellega, purustades jaapanlased:
  - Kindlasti! Meil pole vaja patsifismi! Armasta oma vaenlast! Kas see on käsk?
  Margarita laulis entusiastlikult:
  Igaüks, kes on inimene, on sündinud sõdalaseks,
  Nii juhtuski - gorilla võttis kivi.
  Kui elav on määratud võitlema,
  Ja tuli põleb südames kuumalt!
  
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Ta eelistab limusiinile tanki.
  Kes tahab penni nikliks muuta -
  Sünnist saati mõistab ta, et võim valitseb!
  hüüatas Nataša, valades jaapanlastele tuld pulbitseva vulkaani raevuga:
  - Jah, automaatne! Ja tugevus on peamine! Me peame võitma!
  Paljasjalgne Alenka susises meeletult ja raevukalt, lüües jaapanlased välja:
  - Olen see, kes on sündinud võitma! Ja ei midagi vähemat. Meie võit jääb meie omaks!
  Nataša nõustus, vajutades oma lihaseliste jalgade paljaid varbaid juhtkangi nuppudele:
  - See on parim nii! Oleme valitsenud ja valitseme alati! Ma mõtlen, Venemaa!
  Paljasjalgne Alenka, kes jaapanlasi välja lõi, kilkas:
  - Ma ei valeta, ma tahan valitseda! Kuid mitte ainult roostes masin, vaid terve impeerium!
  Ja tüdruk on juba pühinud ära Tõusva Päikese Maa viimase patarei. Ta on nii kaunitar, et peaks saama maailmameistriks. Ja ärge kunagi andke järele nõrkusele ja pelglikkusele.
  Nataša, tulistas, pomises:
  - Minust saab kuninganna! Või, mis veelgi parem, keisrinna!
  Paljasjalgne Alenka jätkas:
  - Mis saab sõjast, mis sõjast, ta on halb naine ja lits! Aga see toodab nägusaid poisse, ütleb - tapa argpüks sinus!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Just, tapa argpüks endas! Ma arvan, et kui Nikolai II troonist loobus, siis see polnud sugugi arguse pärast!
  Poolalasti Alenka nentis otsustavalt:
  - Nüüd ta ei loobu! Me tugevdame kuninglikku trooni, et see püsiks sajandeid!
  Nataša hüüdis:
  - Olge suurepärane tsaar Nikolai II! Toetame teid! Revolutsiooni ei tule - tuleb Suur Venemaa!
  Lõpuks lõpetasid sõdalased Tõusva Päikese Maa armee hävitamisega. Hukkus üle kahesaja viiekümne tuhande sõduri ja ohvitseri. Nii hävitati peaaegu kõik Jaapani maaväed. Nii nagu merevägi lakkas olemast.
  Paljasjalgne Alenka märkis muigega:
  - Kas see oli vaeva väärt? Niisiis, ma tahtsin öelda, et häbenege? Liiga kaua vastu pidanud suutis armee Venemaa alistada!
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Venemaa kaotas ainuüksi viienda kolonni tõttu. Muidu oleksime nagunii võitnud!
  Margarita küsis presidendi kohusetäitjalt:
  - Mida me hakkame tegema? Kas tuleme tagasi või jätkame?
  Medvedev, kes oli kaotamas jõudu, lülitas arvuti sisse ja ütles:
  - Nüüd antakse meile Tsaari-Venemaa edasise arengu prognoos. Kui kõik läheb hästi, tuleme tagasi.
  Kõlas meeldiv naisehääl;
  Pärast Jaapani maavägede ja mereväe täielikku hävitamist pakkus Mikado rahu. USA ja Suurbritannia nõustusid tegutsema vahendajatena.
  Tingimused olid Venemaale soodsad. Riik sai Kuriili seljandiku ja Taiwani.
  Nagu ka kontroll Mandžuuria, Korea, Mongoolia üle. Lisaks maksis Jaapan ka kahesaja viiekümne miljoni kuldrubla suuruse hüvitise.
  Tsaar Nikolai II autoriteet kasvas ja revolutsiooniline meeleolu langes. Riik alustas kiiret majanduse taastumist. Želtorossija tõusis. Osa Hiinast läks vabatahtlikult Venemaa osaks, samuti Korea ja Mongoolia. Tsaariimpeerium muutus suuremaks ja rahvaarv kasvas. Majanduskasv algas tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Riigiduumat ei olnud ja tsaarivalitsus sai Esimeseks maailmasõjaks paremini valmistuda. Venemaal ilmusid maailma esimesed masstootmises kerged tankid "Luna"-2 ning neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja "Svjatogor". Esimene maailmasõda algas nagunii, kuid oli Venemaale edukam.
  Kuna kuningal oli suurem rahvaarv, majandus ja sõjavägi. Ja sisemine positsioon on tugevam. Puudub riigiduuma - mässu ja sõjaväelise riigipöörde kasvulava.
  Vahelduva eduga, kuid üldiselt Venemaa initsiatiivil ja enamiku lahingute võitmisel lõppes sõda 7. novembril 1915 Saksamaa alistumisega. Austria-Ungari lagunes ja jagunes. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Krakov ja seda ümbritsevad maad läksid Poola kuningriiki, samuti Poznan, Danzig ja osa Ida-Preisimaast. Ja Klaipeda ühines Balti provintsiga. Tekkis Tšehhoslovakkia - kuningriik Venemaa koosseisus.
  Rumeenia annekteeris Transilvaania. Ungarist sai iseseisev kuningriik, kuid Venemaa ja tsaar Nikolai kaasvalitseja patrooni all. Austriast on saanud väga väike riik. Tekkis Jugoslaavia, samuti Venemaa patrooni all ja kaasvalitseja Nikolai II all.
  Türkiye on maailma poliitiliselt kaardilt kadunud. Iraak ja Palestiina said Suurbritannia osaks, Süüria Prantsusmaa, Väike-Aasia ja Istanbul Venemaa provintsideks. Nii suurendas Venemaa taas oma territooriumi. Kuid see ei lõppenud sellega. Seejärel vallutati koos prantslaste ja brittidega Saudi poolsaar. Ja siis jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani ja Afganistani. Põhjast ja keskosast said Venemaa provintsid ja lõunast Briti koloonia.
  Maailm näis olevat muutunud stabiilseks. Sõda jätkus ainult Hiinas. Kuid 1929. aastal puhkes tõsine majanduskriis, mis viis suure depressioonini.
  Revolutsioonilised meeleolud kasvasid Venemaal taas. Algasid streigid ja protestid. Kuid kriis ei osutus liiga tõsiseks. Pealegi puhkes 1931. aastal taas sõda Jaapaniga.
  Samurai tahtis kätte maksta. Kuid seekord oli Vene armee igati tugevam. Ja admiral Kolchak on suurepärane mereväe komandör.
  Jaapan ei saanud mitte ainult lüüa, vaid ka vallutada. Tsaar Nikolai II krooniti ametlikult Jaapani Mikado keisriks 1932. aasta veebruaris. Seega laienes Venemaa veelgi. Ja see annekteeris peaaegu kogu Hiina.
  Nii rahvaarvult kui ka territooriumilt polnud Venemaal võrdset. Lisaks nõrgenes Briti impeerium. Hitler tuli Saksamaal võimule 1933. aastal, kuid mida ta saaks teha Venemaa vastu? Ära pane tähele. Tsaar Nikolai II suri 1937. aastal, olles nautinud üliedukat valitsemisaega, mis oli Ivan Julma järel pikim teine. Ja seda pindalalt ja rahvaarvult rekordiliste vallutustega.
  Siiski ei õnnestunud kuningal isiklikus elus kõik. Pärija Aleksei suri noorelt. Ebavõrdse abielu tõttu võeti noorem vend Mihhail ilma õigusest Venemaa troonile.
  Krooni päris Kirill Romanov, kes suri 1938. aastal, elamata aastagi. Ja tema poeg Vladimir Kolmas sai uueks kuningaks. Ta krooniti ja monarh valitses õnnelikult kuni 1992. aastani. Ja Venemaa võttis kõigepealt kolooniad Prantsusmaalt ja Suurbritannialt koos Saksamaaga. Siis vallutas ta Saksamaa. Ja siis kogu maailm. Lühidalt, uus tsaar George Esimesest sai 1992. aastal maailmakeiser.
  Medvedev lõpetas ülevaate ja ütles:
  - Ilmselt piisab selle universumi jaoks! Tuleme tagasi!
  Ja kõik neli hüüdsid:
  - Au tsaar Nikolai II-le!
  . VAHEEPILOOG
  Medvedev ärkas kõne peale... Talle teatati, et Zelenski inauguratsioon Venemaa ja Ukraina presidendiks on juba käimas. Ja nad ütlevad, et Dmitri Anatoljevitšil on aeg kontorist lahkuda.
  Medvedev täitis seda vastumeelselt. Enne lahkumist ajasin habet ja käisin vannis.
  Siis lahkus ta kontorist. Ta viidi spetsiaalsesse sõidukisse. Teel öeldi, et Medvedevil oleks kõige parem lennata Kanaari saartele seal puhkama.
  Ja Zelensky tegi oma ametisseastumisest veel ühe saate. Nagu ikka, värviline ilutulestiku ja hüpetega. Inauguratsiooni päeval võitles Vitali Klitško Kiievi staadionil Michael Tysoniga. Kuulus Ameerika poksija nõustus võitlusega suurte rahaprobleemide tõttu. Klitško domineeris kõiki 12 raundi, kuid diplomaatiliselt Tysonit välja ei löönud.
  Vormiliselt mängiti läbi üks maailmameistri pisiversioone.
  Pärast seda sai Vitali Klitško teemantvöö.
  Vladimir Zelenski võttis vastu õnnitlusi kõigist maailma riikidest, sealhulgas Hiinast. Pealegi tugevnesid taevaimpeeriumis rahvarahutused. Inimene ei ela ainult leivast. Inimesed tahtsid demokraatiat ja vabadust. Hiina kommunistliku partei despotismist oli kõrini, kõik tahtsid vabadust.
  Zelenskist on saanud just selline sümbol. Demokraatliku tugevuse sümbol pärast Putini aegsete salateenistuste diktatuuri langemist.
  Zelensky rääkis palju muutustest, majandusest ja uutest saavutustest. Venemaal on peaministri kohale juba konkurss korraldatud. Taotlejaid oli mitu tuhat. Valikuprotsess oli väga pingeline. Ja see nägi suurepärane välja.
  Siiani läks kõik üsna libedalt. Zelenski tegi ametisse pühitsemisel isegi salto. Sai aplausi. Seejärel demonstreeris ta oma võõrkeelte oskust. Ta tegutses väga aktiivselt ja reipalt.
  Lõpuks võttis Zelensky selle kätte ja pidas veel paar kõnet.
  Peale inauguratsiooni järgnesid personaliotsused. Valitsuses palju muutusi ja uusi nägusid.
  Seal oli tõeline valik "raudseid komissare". Venemaal toimus personalirevolutsioon.
  Zelensky andis esimestel päevadel välja palju dekreete. Lubatud alkoholi müük öösel ja reisipunktides. Kehtestati uued maksud rikastele. Ta tühistas saadikute ja kohtunike puutumatuse. Suurenenud tootmismaht. Kehtestati tariifid kaubandusele Hiinaga.
  Valgevenes toimus Venemaaga ühinemise referendum. Ja see läks ka Zelenski auhinda. Enamik valgevenelasi toetas ühinemist Venemaaga.
  Zelenski kurtis, et Medvedev tõstis plaastreid liiga palju, kuid lubas, et inflatsioon rahuneb. Ja et midagi hullu ei juhtuks.
  Tõepoolest, hinnakasv peatus peagi. Ja Venemaa majandus hakkas kasvama. Ja Kaukaasias vaibusid sõjakad tegevused kuidagi maha. See muutus palju rahulikumaks.
  Zelenski tegi lõpuks ettepaneku kandideerida Venemaa peaministriks. Temast sai kolmekümne kahe aastane teaduste doktor Aleksei Bolšakov. Võistluse võitis ta väga kindlalt. Ja temast sai peaminister, Venemaa ajaloo noorim.
  Medvedev lendas Kanaari saartele puhkusele ja sai endise presidendi pensioni, lihtsalt lõbutsedes. Siiani pole tal probleeme olnud. Kuid Šoigu arreteeriti ja teda süüdistati riigipöördekatses. Mida ta tahtis?
  Lahendusi oli ka ohtralt... Ameerikas võitis neljakümne ühe aastane demokraatlik naine. Seega valitsus vahetus. Ja võimule tuli naine ja USA ajaloo noorim kandidaat. Trumpi ajastu on läbi . Kuid sõprus Venemaaga on alles õitsema hakanud. Loomulikult olid USA ja uus Vene impeerium nüüd diktaatorliku Hiina vastu sõbrad.
  Zelenski korraldas isegi referendumi ja võttis kasutusele teise nime: selle asemel Venemaa - Kiievi Venemaa. Mis rääkis ka kõvasti. Valgevene liitus föderatsiooniga. Ja algas impeeriumi taaselustamine... Demokraatlikul alusel.
  USA uus naispresident päris Trumpi vaenulikkuse Hiina vastu ja pühendus koalitsiooni loomisele. Kiievi Venemaa arenes Zelenski juhtimisel majanduslikult edukalt. Venemaa hoidis Hiinat mõnevõrra tagasi. Siis astus ta NATO-sse. Peagi tuli Kasahstanis võimule venemeelne valitsus ja moodustati liiduriik. Venelased pigistasid Kesk-Aasiat Hiinast eemale. Vastasseis aina kasvas.
  Zelenski viis läbi Stalini- ja Putini-vastase kampaania. Ta jättis Stalini ja Putini ilma kõigist Medvedevi poolt neile antud autasudest.
  Kuid kõik läks rahulikult. Kuigi kommunistid protestisid. Käisime miitingutel.
  Ja seal viidi Lenin lõpuks mausoleumist välja. Omamoodi rõõm paljudele. Ja õigeusu kirik kuulutas pühakuks Venemaa tsaarid Aleksander II ja Ivan Julma. Suurenenud on ka Nikolai II monumentide arv.
  Tsarism ja läänelikkus muutusid kuidagi moes. Nad said Euroopale lähedasemaks ja välismaalased hakkasid saama palju postitusi. Venemaa on saanud osa läänemaailmast ja pärast Trumpi lahkumist globaliseerumisprotsess hoogustus. Ja Hiina langes isolatsiooni ja seisis silmitsi sisemiste segadustega.
  Samal ajal suurendas Zelenski sündimust slaavi impeeriumis. Kaua lubatud lend Kuule sai lõpuks teoks. Ja kõik sujus kuidagi imeliselt.
  Liitlassuhted loodi Venemaa ja USA, täpsemalt Kiievi Venemaa ja Ameerika vahel.
  Ja vastasseis on minevik. Maailm on muutunud üha globaalsemaks ja turvalisemaks. Kuigi oli sõdu. Kiievi-Vene viis koos USA-ga läbi operatsiooni Liibüas, kus tegid islamistidele lõpu. Seejärel tegelesime Lähis-Idaga, luues seal koos Ameerikaga baase. Kiievi-Vene ja USA hakkasid koos maailma kallutama ja Hiinat Aafrikast välja tõrjuma. Ja siin ei saa me ilma sõdadeta hakkama. Ja ka maapealsed operatsioonid.
  Nii Kiievi-Vene kui ka USA sooritasid ühiselt õhurünnakuid.
  Tasapisi tõrjuti hiinlased kõikjalt maailmast välja. Ja taevane impeerium langes sügavasse majanduslikku ja poliitilisse kriisi.
  Ja Kiievi Venemaa õitses üha enam.
  Selliseid majanduskasvu määrasid pole Venemaa kunagi teadnud. Ja see Hiina kukkus kokku - Kiievi Venemaa tõusis. Ja see kasvas kiiresti.
  Tšukotka raudtee ehitati rekordajaga. Mis on iseenesest väga lahe.
  Ja nad kaevasid Alaska all tunnelit. Ameeriklased hakkasid ka Venemaaga ühenduse loomiseks raudteed ehitama. Ehitati ka raudteed Delhisse... Samal ajal kaevati Siberist kanaleid Kesk-Aasia niisutamiseks.
  USA ja Kiievi Venemaa viisid läbi ühisoperatsiooni Iraani vastu. Ja kehtestati mõistlik ilmalik režiim. Pärast seda hakkasid nad kaevama kanalit Kaspia merest Pärsia lahte.
  NATO laienes araabia riikidele. Saudi Araabias tekkis parlament. Naised hakkasid burkasid seljast võtma. Algas ilmaliku riigi ehitamine.
  Vene meedias sõimasid kõik Putinit äärmusluse pärast ja loopisid teda mudaga, et ta tegi Venemaast peaaegu Hiina koloonia, kuid jumal tänatud, et ta suri õigel ajal. Nad rääkisid ka karmimaid sõnu. Medvedevi vastu algatati aga kriminaalasi. Ja mitte ainult üks.
  Stalin viidi Kremli müürist välja. Lenin palju varem mausoleumist.
  Osariigi sümbolites on palju muutunud. Ilmunud on mitu uut tüüpi lippe. Venemaa lipule lisati kollane ja helesinise asemele tuli sinine.
  See oli ka huvitav. Vapp on muutunud... Toimus ka rahareform. Nad vahetasid raha vastavalt suhtele: üks kuni tuhat. Ilmus Kiievi-Vene rubla kullastandard. Samal ajal tekkis uus ja vana raha - peni - pool kopikat ja pool - veerand kopikat.
  Kõik on korras...
  Ka tiitlid hakkasid elavnema... Ilmusid printsid, parunid, krahvid, markiisid ja isegi hertsogid. Eelkõige sai Zelenskyst hertsog. Moldovast sai ka Kiievi Venemaa osa. Kuninga valimisest on juba juttu olnud.
  Kuid Zelenski ütles, et Kiievi-Vene presidendi valib ainult rahvas. Ja mitte rohkem kui kaks ametiaega.
  Veelgi enam, Zelenski vähendas Venemaa presidendi ametiaega kuuelt aastalt viiele. Tõsi, Zelensky teenis oma esimest ametiaega kuus aastat.
  Selleks ajaks oli ta lõpetanud Kesk-Aasia annekteerimise Venemaaga. Ja taastas NSV Liidu piirid. Ainult Balti riigid jäid okupeerimata.
  Kuid ameeriklased ei tahtnud sellest veel loobuda. Ja nii nad andsid ära Kesk-Aasia ja Kaukaasia.
  Kaukaasias, Armeenia ja Aserbaidžaani vahel puhkes uus sõda. Ja ta kõndis väga julmalt. Seega suutis Venemaa need vabariigid okupeerida ja korraldada nende annekteerimise üle referendumid.
  Seega sai Zelenski Kaukaasia tagasi, laiendades Kiievi Venemaad. Olgem ausad, ta on vallutaja. Pealegi on ta ka demokraat... Tema impeerium laienes veelgi...
  Nii sai Afganistan juba teisel valitsusajal ja osa Iraanist sai Venemaa osaks.
  USA-s võitis naispresident teise ametiaja. Seni on see olnud majanduses edukas ja mis kõige tähtsam, suutis Hiina välja lüüa. Kui suur võit. Ja Kiievi Venemaa on nüüd Zelenski juhitud liitlane.
  Aga loomulikult kasvab Venemaa võim liiga kiiresti. Ta on juba annekteerinud Iraagi põhjaosa.
  Borzo käitub. Kiievi-Vene on kasvumäärade poolest esimene riik maailmas! Ja see on rahvaarvult edestanud USA-d. Ja juba Ameerikas vaadatakse ärevusega - kas Venemaa on liiga tugevaks muutunud?
  Pealegi laieneb Kiievi-Vene impeerium. Nüüd on Balti riigid juba tema kontrolli all. Jah, see on ameeriklaste jaoks tõesti suur probleem. Zelenski on juba kogunud kõik endised NSV Liidu alad.
  Ja nagu Vene tsaar, jätkab ta oma laienemist lõunasse. Nüüd on Iraan ja Iraak muutunud täielikult Kiievi Venemaa osaks. Ja Zelensky valiti esimeses voorus kergesti teiseks ametiajaks.
  Kuigi presidendikandidaate oli palju, olid valimised demokraatlikud.
  Zelenski ütles, et ei kavatse Lukašenka eeskuju järgida ja valitseda elu lõpuni. Pealegi olid Lukašenka kadumise asjaolud endiselt ebaselged. Võib-olla polnud nii Venemaal kui ka läänes teda enam vaja. Ja ta kadus... Aga Zelenski kogub ainult jõudu. Ja tõepoolest, tema valitsemisaeg edu poolest varjutab tema eelkäijaid, sealhulgas Peeter Suurt.
  Tegelikult ei ole kõik võimelised taastama NSV Liidu territooriumi, lisaks veel Afganistani, Iraani ja Iraaki.
  Kuid Zelensky ei piirdu sellega. Nüüd on rünnaku all nii Poola kui ka Soome - ka nemad kuulusid kunagi tsaariimpeeriumi koosseisu. Ja tõepoolest, neis riikides korraldatakse referendumeid ja nad ühinevad vabatahtlikult Kiievi Venemaaga.
  Edu on ka teaduse rindel. Kauaoodatud lend Marsile on toimunud. Seal maandusid Vene kosmonaudid. Nad võtsid mulda ja jätsid lipu maha, mis oli suur triumf.
  Samal ajal võttis Kiievi-Vene Hiinast originaali Port Arturi. Ja kasutades ära asjaolu, et Hiinas oli alanud kodusõda, võtsid nad Mandžuuria oma kaitse alla.
  Samal ajal annekteeris Kiievi-Vene osa Türgist. Need maad, mis Versailles' lepingu alusel loovutati Venemaale. Mis oli ka väga tugev käik. Zelenski laiendas Kiievi Venemaad impeeriumina veelgi. Ja majanduse osas saavutas see esikoha, edestades USA-d.
  Noh, Hiina on sukeldunud kodusõja õudusunenäosse ja seda on juba hakatud jagama.
  Kiievi Venemaast sai võimas riik. Ja Zelenski populaarsus riigis kasvas nii palju, et inimesed hakkasid Vladimirit põlvili paluma, et ta ei lahkuks. Kogunes sadu tuhandeid inimesi.
  Zelenski korraldas erandkorras referendumi, mis lubas tal kandideerida veel kolmandaks ametiajaks Kiievi Venemaa juhina.
  USA-s on juht vahetunud. Temast on juba saanud vabariiklane. Ja mitte enam nii noor - vanem kui Zelensky. Nii hakkasid Kiievi-Vene ja USA suhted taas halvenema. Venemaa on Zelenski ajal juba valusalt tugevamaks muutunud. Neile meenus, et koos Ukraina võimuga on see Zelenski neljas ametiaeg.
  Nad ütlevad, et Venemaa presidendi volitusi ei vähendatud. Ainus asi, mida Zelensky tegi, oli põhiseaduse muudatus, mille kohaselt on Riigiduumal õigus vallandada mõni minister kahe kolmandiku häältega või kahel korral umbusaldusavalduse läbinud lihthäälteenamusega.
  Ja see muudatus pole nii oluline, kuna presidendile jäi õigus määrata ametisse kõik ministrid ja määrata valitsuse struktuur. Ja riigiduumas on Zelenski toetajatel põhiseaduslik enamus.
  Olulisem oli Föderatsiooninõukogu otsevalimiste kehtestamine, samuti vangide hääletamise lubamine.
  Kuid üldiselt lõppes sellega presidendi volituste piiramine. Säilitati kuberneride tagandamise õigus. Ja seadusandlikus sfääris on see isegi laienenud.
  Ameerika Ühendriikides hakati Zelenskit süüdistama autoritaarsuses ja selles, et partei "Rahva teenija" kontrollib peaaegu kõiki osariigi ametikohti. LDPR ja Vene Föderatsiooni Kommunistlik Partei lakkasid eksisteerimast. Tekkis partei - "Õiglane maailm" vasakult. LDPR asemel ilmusid Patriots of Russia. Kuid erakond Rahva Teene domineeris täielikult.
  Teatud reformid puudutasid ka kirikut. Õigeusk legaliseeris õiguse omada nelja naist, lähenedes islamile. Mõnevõrra on muutunud lähenemine ikoonidele ja on toimunud lähenemine protestantismile. Nad hakkasid rohkem rääkima: et Jumal on üks ja et lihtsurelikud ei ole Jumala kummardamist väärt.
  Samal ajal kaotati Kolmainsus kui mitte piibellik sümbol ja lihtsurelikele arusaamatu.
  Ja nad tutvustasid: et Jumal on üks, Jumal Isa. Kuid terminit Jumal-Poeg Piiblis ei leidu. Pealegi pole terminit: Jumal on Püha Vaim. Miks mitte siis religiooni lihtsustada.
  Pealegi ei ärata ristil rippuv jumal usaldust. Kui Ta ei suuda ennast kaitsta, siis kuidas kaitseb Ta inimesi? Ühesõnaga läksime üle monoteismile. Ja piibel ise oli segatud iidsete slaavi müütidega. Tekkis Velesi evangeelium.
  Ateism on samuti intensiivistunud - öeldakse, et lõpetage inimmuinasjuttudega kaasa elamine. Meil on üks planeet ja see ei pea inimesi uskuma imedesse ja eriti maailma lõppu.
  Maailmalõppu ei tule ega peaks olema. Ja inimkond peaks muutuma kosmoseimpeeriumiks ja jõudma galaktika päris servani. Aga galaktikad? Pigem nagu universum. Ja kui olete jõudnud universumi serva, minge universumi teise ossa. Lõppude lõpuks on universumeid lugematu arv. Ja nii saate lennata ühest universumist teise. Ja aja jooksul õppige ennast looma! Ja praktiliselt kogu kosmoses on uusi mõõtmatuid universumeid.
  Ja planeet Maa on lihtsalt inimkonna häll. Ja tulevikus on impeerium sektiljonist kuni sektillijonini kraadide universumite impeerium, lakkamata veelgi laienemast ja kosmose vallutamisest.
  Ja Kiievi-Venemaa pea ja president Vladimir Zelenski, nagu särav lootuse päike tõuseb üle planeedi!
  Ja tema tulevik ja Kiievi Venemaa tulevik - olgu see helge!
  
  VÄÄRAMATU JÕUD, KUI NSV Liit SÕIDIS ILMA LIITLASTETA
  Ja nii tekkiski vastupandamatu mõju, mis sulges liitlaste väed 1. jaanuaril 1943. Rommeli pekstud korpus peatus Liibüa piiril. Ja kogu Natsi-Saksamaa pommitamine lõppes. Katsed lennata Londoni suunas osutusid samuti ebaõnnestumiseks. Saksa lennukid ei kukkunud alla, vaid sõideti tagasi. Juhtus varem pretsedenditu ime, maailma jagamine teomaagia jõuga.
  Alguses see sakslasi aga eriti ei aidanud. Stalingradi või õigemini selles olevat Pauluse rühma ei suudetud enam päästa. Ja Nõukogude väed liikusid enesekindlalt edasi. Rünnak Voronežis ja teistes suundades oli edukas. Peaaegu justkui reaalajas vabastas Punaarmee Kurski, Belgorodi ja Harkovi.
  Kuid pärast Rommeli staažikate diviiside üleviimist Aafrikast ja nende vägede üleviimist, mis tegelikus ajaloos ka Alžeeria ja Tuneesia kõrbetesse ilma tulutult visati, sai Mainsteini kuulus vasturünnak märgatavalt jõudu. Kuna sellest võttis osa oluliselt rohkem Saksa vägesid, eriti lennundus.
  Ja need kolmkümmend uhiuut "tiigrit", mis Saharas tulutult kinni jäid, osutusid sugugi üleliigseks.
  Siin ilmnes esimene oluline lahknevus tegeliku ajalooga. Mainstein alustas vasturünnakut neli päeva varem ja, omades palju rohkem jõude, edenes kiiremini. Harkov vallutati tagasi üheksa päeva varem, Belgorod kaksteist ja liikvel, ja mis kõige tähtsam, vallutati Kursk, mis pärisajaloos Fritzile ei alistunud.
  Kaasatud oli märkimisväärne hulk Saksa vägesid. Sakslased kasutasid Prantsusmaalt üleantud reserve, peaaegu kõiki lahinguvalmis tankiüksusi ja põhilennundust. Mida iganes võib öelda, peaaegu pooled Luftwaffest tõmbasid läänerinde tähelepanu kõrvale, nii et vaenlase õhus lisandusid märkimisväärsed jõud. Ja ta ütles seda sakslaste vastupealetungi ajal, mis meenutas sirbilööki.
  Jah, ja Mainstein mängis tegelikus ajaloos üle Nõukogude kindralid, kuid siin on tal kakskümmend diviisi rohkem maavägesid ja ressursside kontsentratsiooni arvestades kolm korda rohkem lennukeid. Ja Focke-Wulf pole õige kasutamise korral üldse halb: kiirus on suur, relvad võimsad. Oluline on see, et F-190 on arvulise paremusega tõhusam. Kuna selle võimsad relvad võimaldavad tal lennuki ühe hooga alla tulistada ja see võib tänu suurele sukeldumiskiirusele põgeneda.
  Nõukogude väed said taktikalise lüüasaamise ja lahkusid Kurskist, paljud sõdurid ja ohvitserid piirati sisse. Osaliselt surid mõned, teised, kuigi vähemus neist tabati, paljud põgenesid, kuigi kaotasid oma varustuse.
  Nõukogude väed said tohutut kahju ja nende pealetung peatati. Kuid Saksa tankid ei saanud kevadise sula tõttu oma edule tugineda.
  Tekkis ajutine jõudude tasakaal.
  Kuid sõtta võib astuda ka uus jõud: Jaapan. Ka samuraidel olid käed lahti. Ameerika pole ligipääsetav, aga ta ei ründa ka. On tõsi, et Jaapani tugev maismaaarmee avaldab Hiinale survet. Siin seisis Chiang Kai-shek silmitsi väga keerulise olukorraga. Kas proovige jaapanlastega kokkuleppele jõuda või sõdige, kuid ei saa enam USA, Suurbritannia ja teiste riikide raha ja relvadega toetust.
  Loomulikult ihkasid sakslased teise rinde avanemist, et osa vaenlase vägedest idast kõrvale juhtida. Sellest hoolimata kandsid nad märkimisväärset kahju. Eriti palju energiat võttis Stalingrad. Ka Nõukogude väed kaotasid palju ning osa vägedest sattus Harkovi ja Kurski katlasse.
  Natsid suurendasid oma relvade tootmist. Tänu pommitamise puudumisele suutsid Krauts tankide tootmist märkimisväärsema numbri võrra suurendada, samuti lennundust. Pommitamine takistas natse rohkem, kui tavaliselt arvatakse. Veelgi enam, tegelikus ajaloos suurendas Saksamaa seadmete tootmist suuresti tänu majanduse ümberstruktureerimisele sõjalistel alustel ja orjatööjõu üha aktiivsemale kasutamisele, mitte aga seetõttu, et neid pommitati nõrgalt.
  Praegu ootasid sakslased ja ehitasid uusi tanke, koolitasid meeskondi, tuginedes kaasaegsele tehnoloogiale. Samas jäi lahtiseks küsimus: kust pealetungi alustada? Kurski astangut enam ei eksisteerinud. Ja see on loomulik vihje. Ja nii sakslased ise kui ka Hitler kõhklesid. Tekkis mõte Leningrad tormiliselt vallutada. Kuigi sel juhul oleks vaja läbi murda võimsatest kindlustustest.
  Saksa kindralid ei tahtnud uuesti Stalingradi minna. Kuid ausalt öeldes pole valik lai. Kas Moskvat ennast on võimalik rünnata? Fašistlike juhtide seas tekkisid tõsised erimeelsused. Mainstein, Guderian ja Rommel võtsid isegi sõna ses mõttes, et parem üldse mitte rünnata, vaid lasta venelastel oma nina sisse pista ja lõksu meelitada.
  Alternatiivne plaan nägi ette pealetungi alustamist Tamani poolsaarelt ja Rostovist Doni ääres; Fritz suutsid seda hästi kindlustatud linna kaitsta, viies üle abivägede Balkani rühmitusest, asendades nende okupatsiooniväed Bulgaaria ja Itaalia omadega.
  Fuhrer, kellele meeldisid operatsioonid, kus väed koonduvates suundades läbi murravad, kaldus sellele plaanile üha enam, kuid oli selle elluviimisel aeglane. Eelkõige osutus Pantheri tank kapriisseks ja läks sageli katki, nii et see vajas muudatusi. Laske meeskonnal täiendada koolitust. Ja Fuhrer tahtis tembeldada rohkem "Tiigreid".
  Stalin sai sellest lõpuks kõrini. Kartes, et Lõuna-Hiinas suuri edusamme saavutanud Jaapan avab teise rinde, mille maaarmee oli juba ületanud seitse miljonit sõdurit ja andmeid Kolmanda Reichi kasvava sõjalise potentsiaali kohta, andis ta ise käsu alustada pealetungi aastal. Kurski ja Donbassi suunad. Hitleri kõhklused ja füüreri soov moodustada diviisi sadade tiigrite ja pantritega viisid eelostmiseni.
  Nõukogude vägedel, kes alustasid pealetungi 7. juulil 1943, polnud aga endal otsustavat tugevuse eelist. 5,56 miljonit Saksa sõdurit, umbes üks miljon kakssada viiskümmend tuhat satelliitsõdurit, tegutsesid 6,6 miljoni Nõukogude sõduri ja ohvitseri vastu. Mussolini suurendas pärast rünnakuohu kadumist läänest ja lõunast oluliselt Itaalia vägede arvu idas. Suurenes ka Hispaania üksuste arv. Salazar saatis ka "vabatahtlike" diviisi. Võitlesid ka prantsuse leegionid, rumeenlased, aktiivsemalt ungarlased, albaanlased ja välisdiviisid SS-is kogu Euroopast.
  Seega polnud Nõukogude armeel arvulist üleolekut, kuid koalitsiooni heterogeensus vähendas vaenlase vägede kvaliteeti. Punaarmeel on teatav arvuline ülekaal tankide ja suurtükiväe osas. Kuid praegu pole "Tiigritel" ja "Pantritel" vastase tulejõu ja soomuse osas võrdset. Ja T-4 saavutas relvade tulejõus paremuse T-34-76 ees. Kuid NSV Liidul on raketisuurtükivägi ja sakslased on seda vaatamata eriti gaasiheitjate arengule üsna halvasti arendanud.
  Lennunduses on ligikaudne arvuline paarsus. Saksa hävitajad ME-109 "G", Focke-Wulf on aga relvastuse ja kiiruse poolest Nõukogude lennukitest tugevamad, kuid manööverdusvõimelt pisut nõrgemad. Kuid Saksamaal on paraku kogenumad ja produktiivsemad ässad. Yu-188 pommitaja on lennuomadustelt võib-olla parem kui PE-2 ja TU-3. Ja Yu-288 hakkas teenistusse minema. Tõsi, seda hakati alles tutvustama, nagu ME-309.
  Kuid igal juhul, omamata tugevuse eelist, alustas Punaarmee pealetungi vaenlase varem ettevalmistatud kaitsemehhanismide vastu. Ja ta seisis silmitsi kangekaelse vastupanuga. Kuid Nõukogude väed olid oma pealetungis kindlad, kaotustest hoolimata tungisid nad edasi. Kuigi keskmine edenemise tempo osutus madalaks, üks-kaks kilomeetrit päevas. Vaenlane napsas ja suutis uuesti sisse kaevata. Mitte vähem kangelasliku edasiliikumise tempo jätkus. Augusti keskpaigaks liikusid Nõukogude väed suurte kaotuste hinnaga kuni saja kilomeetri kaugusele, lähenesid Kurskile ja alustasid kangekaelseid lahinguid linna enda pärast, lähenedes ka Belgorodile.
  19. augustil 1943 avas Jaapan kõhklustest üle saanud rinde Kaug-Idas. Selleks ajaks, olles kannatanud mitmeid lüüasaamisi, nõustus Chiang Kai-sheki režiim samuraidele soodsa rahuga. Jaapanlased saavutasid kontrolli oluliste sidevahendite üle ja nad vabanesid vajadusest pidada rasket sissisõda halvasti organiseeritud, kuid väga arvukate Hiina vägedega. Kuid Chiang Kai-shekile lubati toetust sõjas Mao Zedongi Punaarmeega. Jaapanil on juba kõik vahendid NSV Liiduga sõdimiseks. Ja nad otsustasid mitte oodata vihmast sügist ja karmi Siberi talve. Rääkimata sellest, et Hitler kuulutas USA-le sõja juba 1941. aastal, kuid samurai teda ei toetanud. Teise rinde avamine 1942. aastal oleks võinud päästa natsid purustavast lüüasaamisest Stalingradis.
  Jaapani otsus oli üsna ootuspärane. Rünnakus Vladivostokile saavutas samurai aga taktikalise üllatuse ja tekitas Nõukogude Vaikse ookeani laevastikule tõsist kahju.
  Augusti lõpus üritasid sakslased vasturünnakut teha, kasutades uusimate tankide massi. Kuid nende lõunapoolne vasturünnak suutis saavutada ainult suhtelist edu. Nõukogude väejuhatus oli sellist võimalust juba ette näinud ja tõmbas oma väed algsesse ridadesse. Ainult ühendrelvad 31. armee langes katlasse ja hävis enamasti.
  Nõukogude väed aga oma eesmärki ei saavutanud ja kandsid väga suuri kaotusi, kuna nad ei suutnud territooriumi tagasi vallutada. Eelkõige kaotati rohkem kui kuus ja pool tuhat tanki, võrreldes umbes kaheksasaja Saksa tankiga. Tankipargis läks arvuline eelis üle natsidele. Septembris suutsid sakslased NSV Liidule järele jõuda sadade lennukite tootmises päevas ja novembris ligikaudu autode osas, suurendades Pantherite tootmist 650-700 tankini kuus. Siin mängis suurt rolli okupeeritud riikide, eeskätt Prantsusmaa, aga ka Belgia ja Hollandi ressursside kasutamine, kus võeti kasutusele töökohustus.
  Sakslased alustasid mõningase hilinemisega septembris kaua kavandatud pealetungi Doni-äärsest Rostovist ja Tamani poolsaarelt. Ja nad sattusid nõukogude kangekaelse kaitse poole. Ja Jaapan alustas pealetungi Mongoolia vastu, vallutades Ulaanbaatari ja Primorye. Kuid seal on vähe edusamme tehtud.
  See juhtis märkimisväärsed reservid kõrvale ja pärast poolteist kuud kestnud ägedat võitlust Saksa rühmad ühinesid. Kuid ka Fritzi kaotused osutusid väga märkimisväärseks ja nad olid sunnitud peatuma. Kuid see taktikaline edu kutsus esile Türgi sisenemise sõtta ja kolmanda rinde avamise Taga-Kaukaasias.
  Nüüd tuli ka selles suunas tagasi lüüa.
  Talveks stabiliseerub rindejoon Kaug-Idas. Jaapanlased edenesid Primorye piirkonnas viiekümnelt saja kahekümne kilomeetrini, vallutasid koos Ulaanbaatariga üle poole Mongooliast, kuid nende pealetung katkes. Türklased lähenesid Jerevanile ja ründasid Batumit, neil õnnestus hõivata kaks kolmandikku viimasest linnast. Sakslased ise sügisel eriti edasi ei jõua. Ja nad pole veel initsiatiivi haaranud.
  Sõda muutus järjest positsioonilisemaks ja venis. Kurnatuse ja tehnoloogilise üleolekuni. 1943. aasta jooksul suurendas NSV Liit lennukite tootmist poolteist korda 25 tuhandelt 37 tuhandeni. Natsi-Saksamaa üle 15 tuhandelt 32 tuhandeni, enam kui kaks korda. Aasta viimastel kuudel lõid sakslased oma Nõukogude Liidu tootmistulemusi lennukites. Ja ka tankides ja iseliikuvates relvades - kvalitatiivse üleolekuga. Kuid NSVL peab ka Jaapani vastu võitlema. Lisaks toodetakse Itaalias ja teistes Kolmanda Reichi satelliitriikides mitmeid lennukeid ja tanke. Isegi kui mitte liiga palju. Lisaks hakkasid sakslased, kasutades ära sõja puudumist, Liibüast oma vajaduste jaoks naftat ammutama ja tarnima.
  Nii vähenes järk-järgult energiapuudus Kolmandas Reichis. Lisaks tõotasid Aafrika Prantsuse valdused olla heaks tooraineallikaks.
  Et natsid saaksid end hästi varustada. Vastuseks valmistasid punased disainerid Stalinile uut tüüpi tankid 85 mm ja 122 mm relvadega. Sakslased aeglustasid Panther 2 tööd mõnevõrra. Võimsate relvade, tugeva soomuse ja suhteliselt liikuvusega tanki pole lihtne hankida. Ja "Kuninglik tiiger" osutus 68 tonni kaaluga liiga raskeks. Ainult Pantheri moderniseerimine tõotas kujuneda suhteliselt edukaks. Ja ilmselt on tank T-4 oma võimed ammendanud. Järk-järgult, alates 1944. aastast, hakkas selle masina tootmine vähenema. Täielikult lõpetada aprillis.
  Nõukogude väejuhatus alustas talvel mitmeid pealetungioperatsioone. Ja Tamani poolsaar ja kesklinnas ja Leningradi suunas ja Kurski lähedal. Kuid märkimisväärset edu kuskil ei saavutatud . Vaenlasel oli juba arvuline ülekaal tööjõu osas nii tankides kui ka lennukites. Ainult hirm ilmastiku ees sundis Fritzi kaitsetaktikast kinni pidama.
  Negatiivset rolli mängis ka desertööride ja reeturite arvu suurenemine, samuti asjaolu, et sakslased arendasid kõrglennundust, mis oli õhust luures tõhusam.
  Lisaks lähenes Nõukogude väejuhatus vägede koondamise protsessile mõnevõrra valesti. Eelkõige oli arvulist üleolekut arvestades mõttekas taktika ise alustada järgmist operatsiooni erineval alal juba enne eelmise lõpetamist. Nagu Esimeses maailmasõjas, sakslasi laiali tõmbamas. Kuid kui vaenlane ületab teid, raskendas see vägede üleoleku saavutamist konkreetses piirkonnas.
  Kui Stalin oleks suutnud rindel eraldiseisval lõigul saavutada paremuse umbes vahekorras kolm ühele, siis oleks ehk saavutatud taktikaline edu.
  Ja nii ühes sektoris on pealetung, teises valmistutakse, aga tegelikkuses on sakslastel ja nende liitlastel lihtsam tõrjuda. Veelgi enam, Fritzil olid juba kõrgel kõrgusel kiired luurelennukid suurepärase optikaga, mis võimaldas neil vägede liikumist jälgida. Ja talvel on maskeerimine keerulisem ja öö pole imerohi, nii et Saksa luureohvitserid omandasid head öönägemisseadmed.
  "Kuninglik tiiger" kui kavandatud läbimurdetank viibis seeriatootmises ja ei olnud täielikult edukas. "Panther" -2, mida Hitler käskis tugevdada soomustega, et muuta IS-2 läbitungimatuks ja paigaldada 900 hobujõuline mootor, kaalus 51 tonni, isegi kui arvestada sulamist korpuse paigaldamist, mis säästis 800 kilogrammi. . Kuid külgsoomust sai võimalikuks tugevdada ratsionaalse nurga all kuni 82 millimeetrini. See ei muutnud Saksa tanki külgedelt nii haavatavaks kui varasemad mudelid. Kuid jällegi on täiustatud paigutusskeemis "Panther"-2 ja "Lion"-2 alles arendusjärgus.
  Kuid talve jooksul võtsid sakslased täielikult oma kontrolli alla Prantsusmaa valdused Aafrikas, sealhulgas Niger Loop. Ja seal on naftat, gaasi ja boksiiti ning veelgi suuremaid uraanivarusid, eriti Kongos. De Gaulle tabati - ilma liitlaste abita oli ta väärtusetu ning Scorrel töötas puhtalt ja oskuslikult.
  Nii olid 1944. aasta maiks naftaprobleemid suures osas lahendatud. Kõik varud tulid juba Liibüast ja jäi vaid puurida aina uusi ja uusi kaevusid.
  Kuid mais polnud sakslased veel rünnakuks valmis. Peale Tigeri, mis oli disainilt vananenud, polnud neil tõsist läbimurdepaaki. Tõsi, "Tiiger" oli juba masstootmises ning tänu soomuse kõrgele kvaliteedile ja külgede paksusele, aga ka kiirelaskvale ja täpsele relvale võis see mängida kui mitte ideaalset rolli. , kuid enam-vähem talutav tank, purustades NSV Liidu vägede käibe .
  Saksa väejuhatus pöördus pärast mitmeid vaidlusi tagasi eelmise 1942. aasta plaani juurde. Nimelt alustada pealetungi äärtel. Vii Leningrad topeltrõngasse ja murra läbi Stalingradi. Veelgi enam, pärast seda, kui Wehrmacht hülgas Rževi-Vjazemski silmapaistva punkti, kaotati Moskva ründamiseks mugav sillapea. Seega on see pealinnast suhteliselt kaugel.
  Ka natside plaan pole optimaalne, aga... Rootsis toimusid ennetähtaegsed parlamendivalimised, kus natsid saavutasid muljetavaldava võidu. Kaheksa miljoni elaniku ja arenenud majandusega riik oli valmis astuma sõtta NSV Liidu vastu. Kõige populaarsem kuju oli Karl Kaheteistkümnes. Rootslased ihkasid kättemaksu eelmiste kaotuste ja alanduse eest Peeter Suurele ja Aleksander Esimesele kaotatud sõdades. Seega oli kogu Euroopa juba võidelnud NSV Liidu vastu. Pealegi otsustasid Franco ja Salazar ametlikult sõtta astuda, et nõuda oma osa saagist. Formaalselt jäi erapooletuks vaid Šveits, kuid saatis ka jao vabatahtlikke.
  Numbriline ülekaal oli natside koalitsiooni poolel. Lisaks oli sakslastel 1944. aasta mai keskpaigaks kasutuses juba umbes tuhat ME-262 reaktiivlennukit. Auto ise on üsna edukas, kuid lõpetamata mootoritega. Kuid järk-järgult mootorid paranesid, muutusid võimsamaks, töökindlamaks ja kütusekulu vähenes.
  Rünnak algas lõunast. Fritz üritas korrata OKW poolt 1942. aasta jaanuaris operatsiooni Blau välja töötatud plaani, kuid Hitler muutis seda siis meelevaldselt. Kui ründate Stalingradi nii lõunast kui põhjast, mööda lähenevaid suundi. Kuid kõigepealt pidid sakslased läbi murdma Doni äärde. Fašistlikud Tiigrid läksid rünnakule, kuid seisid silmitsi tugeva kaitseliiniga. Krautide edasitung osutus aeglaseks, nad takerdusid Nõukogude vägede sügavusse kaitsesse. Olles esimese kümne päevaga läbinud Voroneži suunal vaid 35-40 kilomeetrit.
  Seejärel edenesid natsid kahenädalase kangekaelse võitluse jooksul vaid kümme kilomeetrit ja olid suurte kaotuste tõttu sunnitud peatuma.
  Edukamalt arenes pealetung lõunas. Nõukogude vägesid on seal vähem ja kaitsta on raskem. Arvukad "Pantrid", "Tiigrid", "Ferdinandid" (see iseliikuv relv osutus strateegilise pommitamise puudumise tõttu levinumaks!) ning "Jagdtigeri" esimesed mudelid ja eriti efektne "Sturmtiger". Sakslastel õnnestus esimestest kaitseliinidest läbi murda ja tegevusruumi saada.
  Samal ajal läks pealetungile ka Jaapani armee. Samuraid suurendasid oma tankipargi suurust ja nende uued keskmise kaaluga sõidukid ei jäänud relvastuse ja sõiduomaduste poolest praktiliselt alla T-34-76-le ning olid isegi esisoomuselt paremad, kuigi külgedelt kaitstult.
  Jaapan juhtis pealetungi Mongoolias, kus kaitset oli palju keerulisem säilitada. Nõukogude väejuhatus seisis silmitsi reservide nappusega, võideldes tagasi kõigil kolmel rindel. Ja isikkoosseisu kaotused talvise pealetungi ajal olid märkimisväärsed.
  Sakslaste pealetung Tihvinile ning soomlased ja rootslased Valge mere kanalist löödi vaevaliselt tagasi. Natsid edenesid aeglaselt, kuid peaaegu pidevalt. Juuni keskel tungisid lõunas Mainsteini väed Stalingradi. Algas teine Stalingradi lahing. Ja juuli alguseks, pärast Tihvini ja Volhovi langemist, ühinesid soomlased, rootslased ja sakslased - moodustades teise ringi ümber Lenini linna.
  Nii tekkis Nõukogude sõjaväe jaoks äärmiselt raske olukord.
  Kuid Stalingrad ei andnud Mainsteinile järele. Ja see takistas sakslastel arendada pealetungi teistes suundades. Lõunas, nagu 1942. aastal, jõudsid nad alles Tereki väravani: jäid Groznõi ja Ordžonikidze lähedale kinni. Rasked lahingud jätkusid Voroneži suunal. Septembriks olid Nõukogude väed sunnitud taanduma Doni taha. On saatuse iroonia, et oktoobri lõpuks kordas rindejoon lõunas 1942. aastat, natside suurima edasitungi ajal.
  Hullem oli põhjas, kus Leningrad sattus totaalsesse piiramisrõngasse. Lisaks suutsid sakslased, soomlased ja rootslased läbi lõigata Punaarmee kaitsest Karjala poolsaarel, lõigates Murmanski mööda maismaad ära NSV Liidu põhiosast.
  Umbes nelikümmend Nõukogude diviisi eraldati. Nende arv oli aga normist kaugel. Rootsi pani välja umbes kakskümmend viis üsna hästi varustatud diviisi. Koos staažikate soomlaste ja Saksa vägedega saavutasid nad arvulise ülekaalu. Ja reservide ülekandmine Karjala poolsaarele on äärmiselt keeruline.
  Üldiselt ei saanud Punaarmee vajalikke abivägesid, nii et jaapanlased osutusid ootamatult tugevateks, nende arv koos nukuvägedega ületas viie miljoni piiri ja see on tegelikult täieõiguslik teine rinne. Seega jäi meil vaid sakslaste ja nende liitlaste vastu võidelda.
  Järk-järgult vähendati Nõukogude vägede kontrollitsooni Karjalas ning Murmansk blokeeriti täielikult ja oli peaaegu hukule määratud. Seega domineeris merel vaenlase laevastik ja eriti allveelaevad, nii et polnud millegagi varustada.
  Paraku polnud NSV Liidul 1944. aasta novembris reservi, et korrata 1942. aasta pöördepunkti. Peaaegu kõik kulutati Kaukaasia kaotuse ärahoidmiseks. Lisaks viisid sakslased Stalingradi pealetungi professionaalsemalt läbi ja sinna tuli pidevalt varusid otsekui Tartaruse kraatrisse üle kanda. Stalin käskis Volga-äärset linna iga hinna eest hoida. Kuid arvestades vaenlase lennukite domineerimist õhus, osutus hind uskumatult kõrgeks.
  Pealegi ei kiirustanud Mainstein erinevalt Paulusest ja hoolitses sõdurite eest. Seetõttu ei olnud kaotuste suhe Punaarmee kasuks.
  Hitler kiirustas Meinsteini, kuid kaval feldmarssal teadis, kuidas põigelda ja survele vastu pidada.
  Üks võimsamaid relvatüüpe olid Sturmtigerid. Neil olid ülivõimsad pommiheitjad, mis lasid õhku kolmsada kakskümmend kilogrammi kaaluvaid mürske. Pealegi on mürsud rakettmootoriga ja palju võimsamad kui haubitsamürsud. Neid võib nimetada vääriliseks vastuseks Katjušale, ehkki rööbastes. Lisaks paigaldati veoautodele ka mõned pommiheitjad, millel oli pikem laskeulatus.
  Sakslased kasutasid ka gaasiheitjaid. Ja muidugi reaktiivpommitajad.
  Jaapanlased vallutasid detsembris peaaegu kogu Mongoolia ja jõudsid Vladivostoki lähedale, vallutades osaliselt Primorje ja Habarovski. Kuid kindral Frost sundis neid peatuma.
  Seda ära kasutades korraldas Punaarmee rea vasturünnakuid Saksa tiibadele, millega üritati tabada Stalingradist järelejäänut. Mis, isegi väike osa linnast peeti 1945. aasta alguses. Sakslased saavutasid 1944. aastal teatud edu, kuid ei suutnud isegi Kaukaasiat vallutada ja Bakuu naftat hankida. Tõsi, enda vajadusteks piisas seni Rumeeniast, Ungarist, Liibüast, Kamerunist ja Nigeeriast.
  Leningrad oli endiselt piiramisrõngas. Eelnevalt loodi suured toidu- ja laskemoonavarud, et linn saaks selle talve üle elada, jätkates Wehrmachti ja tema liitlaste märkimisväärsete jõudude tabamist.
  Nõukogude juhtkonnal õnnestus luua ka Lenini linnas strateegilised toorainevarud relvade tootmiseks. Siiani pole see fašistidele liiga palju andnud.
  Kuid Murmansk oli täielikult blokeeritud. Kümnest linna suunduvast transpordist lõpetasid Krautsid üheksa.
  Jaanuaris üritas Nõukogude väejuhatus keskuses sakslaste tugevust proovile panna. Väga võimsat ja tehnoloogiliselt arenenud kaitset aga alistada ei õnnestunud. Maksimaalne edasipääs oli viis-kuus, heal juhul mitte rohkem kui kaheksa kilomeetrit. Ja Nõukogude diviiside kaotused olid väga märkimisväärsed. Enamasti kuni pool koosseisust.
  Kuid osa Saksa vägedest hajus, võimaldades neil Stalingradi kinni hoida... Märtsis alustasid sakslased ise pealetungi Tereki väravas. Neil õnnestus Nõukogude kaitseliinist läbi murda ning Groznõi ja Ordžonikidze ümber piirata, kuid Fritz jäid kinni Vedeno, Shali liini ja edasi läbi linnade.
  Groznõi linn ise jäi kuni maini täielikus piiramisrõngas. Mais Stalingrad lõpuks langes. Varemed linnast ja selle eeslinnadest, samuti tankitehasest praktiliselt puuduvad.
  Ka Saksa koalitsioon hakkas otsa saama, kuid füürer tahtis võitu. Jaanuaris viidi läbi esimesed edukad ketta katsetused, mis saavutasid kiiruse kuni kahe helikiiruse ja tõusid 18 kilomeetri kõrgusele. Mais oli diskett saavutanud juba neli helikiirust ja hüppas 30 kilomeetri kõrgusele.
  Kuid kõigi oma tugevate ja isegi ainulaadsete lennuomaduste tõttu osutus uus masin väikese tulekahju suhtes haavatavaks ja kalliks. Haavatavuse probleem lahendati peagi laminaarsaha käivitamisega, kuid see suurendas kütusekulu ja vähendas lennuki lennuaega. Ja plaaditasand ise oma laminaarses "kattes" ei saanud tõhusalt tulistada.
  Kuid "lendavate taldrikute" ajastu oli alanud. Lisaks omandasid sakslased tugeva trumbi: uue põlvkonna E-klassi tankid. Need erinesid sarnase kaalu poolest "Royal Tiger" ja "Panther", palju tihedam ja arenenum paigutus, madal siluett ja paks soomus.
  Masstootmises ja lahinguväljal toimisid hästi Panther-2 ja Tiger-2 ning seejärel Tiger-3. Viimasel, tihedama paigutusega ja väikese torniga sõidukil oli tugev soomus ja 1080 hobujõuline mootor. "Hiir" ei tabanud kunagi. Kuid "Pantheri" modifikatsioon "F" toimis hästi.
  Legeerivate elementide puudumise tõttu polnud Nõukogude tankidel väga kvaliteetset soomust ja seni sai "Panther" oma rolliga üsna hästi hakkama isegi 75-millimeetrise kahuriga. Ja 120 mm kaldus esisoomus kaitses 85 mm Nõukogude T-34-85 relva vastu üsna usaldusväärselt. Kuid võib-olla osutus Nõukogude iseliikuv relv SU-100 Pantheri täiustatud soomuse vääriliseks vastaseks. T-4 oli juba tootmisest väljas. Ja tootmismahutitest osutus Panther kõige kergemaks.
  Esimene täiustatud tank oma paigutuse poolest oli seeriatank "Lõvi". Selle tanki torn nihutati tagasi ning käigukast, mootor ja käigukast asusid ühes üksuses ees. Selle tulemusel oli sõiduki siluett madal ja võimsa 105 mm kahuriga soomus oli võrreldav "Kuningliku tiigriga" ja torni esiosa oli veelgi võimsam.
  Torni tagasi nihutamine andis Lõvile ka selle eelise, et läbi metsa liikudes ei haakunud tema pikaraudse püssi suukorv nii palju puutüvede külge.
  Natsid proovisid ka muid skeeme ja pommitasid ka Nõukogude positsioone tugevate lennukitega.
  Ka Jaapan üritas edasi edeneda ja lõikas lõpuks Vladivostoki mandrilt ära.
  Sakslased üritasid juunis ja juulis Moskvasse läbi murda. Kuid Nõukogude kaitseliin osutus väga tugevaks ja natsid kandsid tohutuid kaotusi. Isegi Levi tank pole ründes täiesti piisav, seda eelkõige ebapiisava küljekatte tõttu.
  Nõukogude väejuhatus kasutas üha aktiivsemalt 100 mm kaliibrit. Selge on see, et NSV Liidul pole ressursse, et samade tankidega vaenlase tanke lüüa, kuid tankitõrjesuurtükki saab massiliselt kasutada.
  E-100 algses mudelis osutus 140 tonni juures liiga raskeks ja küljesoomus oli 120 millimeetrit (otsmik 240 millimeetrit!), isegi nurga all. Sellest enam ei piisanud. Rääkimata sellest, et Hiired on oma paigutusega lootusetult maha jäänud.
  Tegelikkuses olid Lioni tank ja iseliikuvad relvad - E-10, E-25 täiustatud Saksa sõidukid, kus mootori, käigukasti ja käigukasti asukoht olid ühendatud. Sakslased valmistasid aga palju mahajäänud tehnikat. Näiteks arengus maha jäänud üsna kõrgete siluettidega "Pantrid", "Tiigrid", "Jagdtigers", "Jagdpanthers".
  Ka "E"-70 ei olnud päris edukas. Sõiduk oli varustatud võimsa 128-millimeetrise kahuri ja täiustatud paigutusega, kuid kuna sooviti säilitada lahingukoormus vähemalt 80 lasku ja mitte ületada 70 tonni, osutus selle soomuskaitse võrreldavaks "Royaliga". Tiger" - mudel 1944 ja läbimurdeks ebapiisav. "Tiger"-3 on veelgi paremini kaitstud. Kuid E-70-l testiti edukalt 1200 hobujõulise turboülelaaduriga mootorit, mis võimaldas paagil maanteel kiirust saavutada 60 kilomeetrit tunnis.
  Saksa tankid kandsid igal juhul suuri kaotusi, nagu ka jalavägi. Nii kolmanda Reichi välisdivisjonid kui ka satelliidid kaotasid palju.
  Augusti keskpaigaks olid sakslased keskuses edasi arenenud vaid 40-50 kilomeetrit ega suutnud tegevusruumi saada. Ja kaotused osutusid tohututeks. Septembris alustasid natsid lõunas uut pealetungi... Poolteist kuud kestnud rasketes lahingutes murdis vaenlane läbi Kaspia mereni, lõigates Kaukaasia maismaaga ära.
  Kuid Nõukogude väejuhatusel õnnestus varustada meritsi, kuigi suurte kahjude hinnaga. Novembris jõudis Fritz tohutu pingutuse ja suurte kahjude hinnaga Volga deltasse. Detsembris rindejoon stabiliseerus. Lõhe Kaukaasia rinnete ja Nõukogude peamise territooriumi vahel kasvas. Lisaks õnnestus jaapanlastel Vladivostok ära lõigata, pannes Nõukogude linna piiramisrõngasse.
  Vaatamata blokaadile suutis Murmansk kangelaslikult vastu pidada kuni 1945. aasta detsembrini. Aga ta kukkus ikkagi...
  1946. aastal sõjategevus jätkus... Nõukogude armeegrupi positsioon Kaukaasias osutus äärmiselt keeruliseks. Neid lõikab ära maismaa ja ähvardab Bakuu lõplik kaotus.
  Stalin tundis äärmist närvilist ja füüsilist kurnatust. Tihvini suunas arenes äge võitlus. Ümbritsetud Leningradi üritati päästa. Linnas endas jäeti toiduvarusid alla poole aasta ja kärbiti taas toidukaarte.
  Alguses murdsid Nõukogude väed rindejoonest läbi, kuid seejärel suutis vaenlane suure hulga tankidega sooritada vasturünnaku ja isegi osa Nõukogude vägedest ära lõigata. Veebruar möödus ägedates lahingutes nii põhjas kui lõunas, kus Nõukogude väed panid vaenlase proovile ja püüdsid Stalingradi tagasi vallutada. Ja viimane õnnestus osaliselt. Nõukogude tankid tungisid linna, kuid kahjuks ei suutnud nad natse sealt välja ajada.
  Kuid puhkes kolmas Stalingradi lahing. Ka Nõukogude väed saavutasid Voroneži lähistel suhteliselt suuri edusamme. Kuid isegi seal suutsid Fritz, kasutades suurt hulka tankiüksusi ja nende tehnoloogilist paremust, olukorra taastada. Märtsis hakkasid sõjategevuses ulatuslikult osalema kettakujulised helikopterid ja disketid. Sakslased tegid lendavaid taldrikuid mitmeid täiustusi ja suutsid nendega raketirünnakuid Nõukogude positsioonidele korraldada. Kuid praktikas ei vastanud ketaslennuk imerelvana ootustele.
  Nii nagu von Brauni ballistiline rakett osutus liiga kalliks ja madala täpsusega, et selle aktiivne kasutamine võitluses ennast õigustaks.
  Kuid sakslased hankisid sabata reaktiivpommitajad, mis suutsid vedada kuni kümme tonni lasti ja lennata kuni 16 tuhande kilomeetri (!) kaugusele.
  Kahjuks jäi Nõukogude reaktiivlennundus endiselt maha ja vaenlane domineeris õhus peaaegu täielikult. Igal juhul ei saa propellermootoriga lennukid põhimõtteliselt lennuomadustelt reaktiivlennukeid ületada. Ja meie enda arengud olid liiga hilja. Ja üleminek sõukruviga lennukitelt reaktiivlennukitele on liiga valus.
  Ja piloote tuleb ümber koolitada, lennuradu pikendada ja spetsiaalset kütust ette valmistada. Noh, mootoreid endid ikka testitakse ja silutakse!
  Sakslased avastasid end Stalingradist segamini... Kummalisel kombel hakkas Kolmas Reich ja kogu koalitsioon otsa saama ning Punaarmee oli nagu Fööniksi lind. Nii aprill kui ka mai möödusid Stalingradi lähedal ägedates lahingutes. Ja isegi juunis püüdis Punaarmee endiselt edasi liikuda, surudes vaenlase alla. Kuid juulis liikusid natsid kuumusest hoolimata siiski mööda Kaspia mere rannikut Bakuu suunas. Edasiminek oli äärmiselt aeglane. Keskmiselt 1,5 kilomeetrit päevas. Dagestan põrutas tagasi... Nõukogude väed purustasid Fritzi ja nende liitlased kõigis asimuutides.
  Nad võitsid vaenlast nii keskuses kui ka põhjas. Arhangelskile läheneda ei lastud... Septembris aga sakslaste edasitung Kaukaasias kiirenes. Kaukaasia rühma väed olid tõsiselt ammendatud ja kümnest transpordist koosnev meri sõitis vaenlase õhuülemvõimu tingimustes maksimaalselt kahe või kolme õhus. Oktoobri lõpus sisenesid fašistid siiski Aserbaidžaani. Ja novembris suundusid nad Bakuusse. Ja detsembri alguses ühinesid Krauts Gruusias türklastega...
  Juba enne märtsi toimusid Kaukaasias lahingud ja Jerevan pidas üldiselt vastu 1947. aasta juunini.
  Terve talve püüdis Punaarmee väsimatult edasi liikuda. Nad lõid koalitsiooni kõvasti läbi. Kuigi jaapanlased vallutasid lõpuks Vladivostoki aprillis, võimaldas see NSV Liidul Amuuri kohal vaid tugevama jalad alla saada.
  Kuigi Punaarmee ei saavutanud talviste ja märtsikuu rünnakutega käegakatsutavat edu, andis see koalitsioonile õiglase õppetunni. Saksamaa satelliitriikides muutus olukord üha teravamaks. Inimressursid olid otsas ja kaotused olid tohutud. Majanduskoormus oli muutumas täiesti talumatuks. Isegi edu rindel rõõmustas Euroopa meest tänaval üha vähem. Rahusoov muutus aina tugevamaks.
  Kuid Hitler tahtis kangekaelselt NSVLi lõpetada. Kuigi arvutused, et Punaarmee kaotab pärast Bakuu kaotust oma lahinguvõime, ei täitunud. 1946. aastal tootis NSV Liit rekordarvu relvi: umbes 60 tuhat lennukit ja 40 tuhat tanki ja iseliikuvaid relvi, 250 tuhat relva ja miinipildujat. Jah, Nõukogude lennunduseks on peamiselt hävitajad Jak-9, ründelennukid IL-2, mis on veel tootmises. Jak-3 ja LA-7 toodeti väikestes kogustes. Endiselt on tootmises PE-2 ja TU-3. Jah, lennundust võib pidada aegunuks vaenlase reaktiivkoletiste vastu, kuid see pole nii. Nagu T-34-85, IS-3 ja SU-100, on ka ülejäänud sõidukeid väikeses koguses.
  Ja 1947. aastal hakkas T-54 kasutusele võtma, mis oleks pidanud lõpetama Saksa tehnoloogia kvalitatiivse paremuse. Loomulikult ei saanud 36 tonni kaaluv T-54 olla tugevam kui kõik vaenlase tankid, kuid see võis kergesti konkureerida Panthersi ja Tiigritega.
  Peamine Saksa tank oli E-50, nimega Lion-3. Sõiduk on sarnane Lõvile, kuid võimsama, 1200 hobujõulise mootoriga ja paksu soomustega. 75 tonni kaaluva Saksa tanki külgsoomuse paksus kasvas 140 mm-ni ja esiosa 105 mm püssi ja 100 elega torutoruga 240 mm. Peamiseks peaks saama uus Saksa auto. See on relvastuse ja turvise poolest nõukogude omast parem, kuid on üle kahe korra raskem.
  T-54 on aga alles tootmisse jõudmas.
  1947. aasta suvi oli aga veelgi palavam. Sakslased üritavad Moskvat uuesti rünnata. Nad murravad läbi ka Saratovisse. Võitlused venivad hilissügiseni. Fritzil õnnestub Saratov siiski vallutada. Kuid Moskva piirkonnas õnnestus neil edasi liikuda maksimaalselt kuuskümmend kuni seitsekümmend kilomeetrit. Nii Ržev kui Vjazma, kuigi viimane oli pooleldi ümber piiratud, jäid NSV Liitu.
  Moskvat pole vallutatud ning natsid ja nende jõhker koalitsioon peavad talvele kaevikus vastu astuma. Nõukogude väejuhatus säästab seekord inimesi ja kogub jõudu. Eelkõige tank T-54. Ja 31. detsembril 1947 testiti edukalt MIG-15, mis peaks lõpetama Saksamaa monopoli õhus reaktiivlennukite suhtes.
  Tõsi, 1948. aasta veebruaris langes Leningrad pärast aastatepikkust piiramist. Väga raske löök nõukogude võimu prestiižile.
  NSV Liidu positsioon mais 1948 muutus lootusetuks. Sakslased ja nende koalitsioon kontrollivad Kaukaasiat, sealt edasi Volgat Saraatovini ja Tambovit Voronežiga. Siis Orelist ida pool, peaaegu Tula kõrval, siis Vjazmas ja Rževi enda lähedal, kuni Arhangelskini välja.
  No mida veel sellises olukorras teha saab? Lisaks kontrollivad jaapanlased kogu Amuuri jõe äärset Primorjet ja vallutasid oma ainsa liitlase: Mongoolia.
  Ja seitsme sõjaaasta jooksul kaotati maid, millel elas enne okupatsiooni vähemalt pool NSV Liidu elanikkonnast ja võib-olla rohkemgi. Seitsme sõjaaasta jooksul kaotas Punaarmee pöördumatult vähemalt paarkümmend miljonit sõdurit ja ohvitseri. Kui mitte arvestada neid, kes said haavata või sandiks. Kui mitte arvestada tohutuid kaotusi, mis on tekkinud tohutu pommitamise, pommirünnakute ja nälgimise tõttu.
  Isegi evakueeritud perekondi arvesse võttes ei jäänud Stalini kontrolli alla rohkem kui sada miljonit tööjõudu, võib-olla vähem. Neist iga viies võetakse sõjaväkke. Umbes paarkümmend miljonit erinevat sõdurit. Masinaid said kasutada lapsed alates 5. eluaastast, pensionärid ning I ja II rühma puuetega inimesed.
  Riik on äärmiselt mobiliseeritud. Relvade tootmine 1947. aastal vähenes vaid veidi... Seega on veel vara nõukogude riigile lõppu teha!
  Stalin ise igatahes nii ei arvanud. Ja Hitler tahtis ka Venemaale survet avaldada - saada kõik korraga! Seega kompromissi ei tehtud.
  Suvel alustasid sakslased Moskvale uut rünnakut. Nad lootsid endiselt, et suudavad pealinna murda ja NSV Liidule lõpu teha. Punaarmee eest kattis Moskva üle kolme miljoni sõduri ja miilitsa. Nad olid relvastatud kaheteistkümne tuhande tanki ja iseliikuvate relvadega. Tõsi, T-54-sid on vaid viiesaja ringis, peamiselt sõdisid T-34-85 ja SU-100. IS-3 tootmine oli selleks ajaks juba lõpetatud. Selle mastodoni tehnoloogilise ebausaldusväärsuse tõttu toodeti väga vähe IS-4 tanke . Toodeti kuus IS-7 tanki, kuid see sõiduk ei jõudnud masstootmisse. Kuigi ilmselt asjata. See suutis oma 130 mm kahuriga läbistada 75-tonnise Lev-3 240 mm soomust. Tõsi, sakslastel oli arenenum tank Royal Lion, mis kaalus 100 tonni 1800 hobujõulise mootoriga ja 128 mm väga pika toruga püstoliga, mille mürsu algkiirus oli 1260 meetrit sekundis.
  Kuid Stalin kaotas kuidagi huvi rasketehnika vastu ja eelistas: eelistatavalt väikest, kuid kauget.
  Kuid neli sõdalast: Zoya, Victoria, Jelena, Nadežda nii ei arvanud. Ja nad said just tanki IS-7 oma kontrolli alla. Pealegi ja numbril seitse. Seega tegid neli selle auto omal kulul. Tüdrukud leidsid Siberist kullakangid ja annetasid need kaitseministeeriumi fondi. Ja nüüd tahtsid nad ise sellest imelisest masinast tulistada.
  Ja tähtpäev 22. juuni 1948 oli just lähenemas. Hitleri väed juhtisid lihtsalt elanikkonda, püüdes mööda minna Nõukogude linnast Rževist ja selle ümber piirata.
  Ja Vene demiurgi jumalate neli tütart, nagu alati, otsustasid Venemaa jaoks kriitilisel hetkel sekkuda! Nad päästavad oma kodumaad - Venemaad - alati õigel ajal ja õiges kohas!
  
  
  
  
  KUI EI OLEKS TERASKLAMBRI
  Üldiselt, kummalisel kombel, oli enamikus paralleeluniversumites Teise maailmasõja ja Suure Isamaasõja käik Venemaa jaoks isegi hullem kui tegelikkus. Võib-olla sellepärast, et fašistlikul režiimil, mis võttis Euroopa üle kontrolli, oli palju rohkem potentsiaali, kui ta suutis realiseerida. Brutaalse totalitarismi ja majanduse turuelementide kombinatsioon on tõhusam kui lääne liberaalne kapitalism ja tsentraliseeritud, bürokraatlik stalinistlik mudel. Õnneks mitmel põhjusel, nii objektiivsel kui ka subjektiivsel. Suure õnne tõttu ei saanud natsid oma trumpe kasutada.
  Kui paljud Saksa spioonid kukkusid läbi lihtsalt seetõttu, et sakslased kasutasid dokumentides roostevabast terasest kaabitsat ja venelased lihtsat rauda? Ja kuidas selline pisiasi sõja kulgu otsustavalt mõjutas?
  Igatahes eksisteeris paralleeluniversum, kus juba 1941. aasta oktoobris üks väga pedantne luureohvitser kogemata selle fakti avastas. Ehtsad nõukogude dokumendid ja võltsitud saksa dokumendid on märjad ja... Nõukogude dokumentidel on kirjaklamber roostes ja see on märgatav, aga saksa omadel mitte.
  See on väike asi, kuid selle mõju Suure Isamaasõja käigule osutus väga oluliseks.
  Olles vältinud ebaõnnestumisi ja töötanud Saksa agentide kontrolli all, avastasid nad märkimisväärseid tõendeid Nõukogude vägede ettevalmistamise kohta pealetungiks Stalingradi lähedal. Nii veenev, et kangekaelne Adolf Hitler nõustus sellega ja andis käsu koondada Volgale paigutatud natside väed. Ja see oli oluline.
  Kui Rževi-Sõtšovi operatsiooni ajal ei suutnud Punaarmee, kellel oli Wehrmachtil enam kui kaks korda rohkem vägesid, sakslaste kaitsest läbi murda, siis Stalingradis oli jõudude vahekord natsidele soodsam.
  Ja ilm 19. novembril 1942 ei soosinud pealetungioperatsioone. Lennundus, eriti ründelennukid, ei saanud õhku tõusta ja suurtükiväe pommitamine mõjutas vaenlase arenenud kaitsemehhanisme väga piiratud ulatuses. Pealetungile asunud Nõukogude väed takerdusid. Isegi tankikorpuste paigutamine ei suutnud Hitleri kaitsesse auku murda.
  Ägedad võitlused puhkesid ka Rževi-Sõtšovi suunal. Need jätkusid uusaastapäeval. Alles siis, olles kandnud tõsiseid kaotusi, peatasid Nõukogude väed mõlemas suunas oma pealetungi. Hitler pidas Volga peal vastu, kuid Aafrikas hakati sakslasi peksma. Churchill nimetas Montgomery pealetungi Egiptuses: alguse lõpp. Samuti nentis ta, et nüüd võidavad liitlased ainult.
  Tõepoolest, Rommelil, hoolimata suurte vägede jätkuvast üleviimisest Aafrikasse, ei vedanud ja tema armee sai lüüasaamise järel lüüa. Tagamaks sõja läbiviimist kahel rindel, pidi Kolmas Reich 1943. aasta veebruaris välja kuulutama täieliku mobilisatsiooni.
  Pealegi jäid operatsiooni Blau peamised eesmärgid saavutamata. Talvel 1942-1943 suutis Wehrmacht erinevalt tegelikust ajaloost siiski vältida tõsist lüüasaamist idas. Jaanuari lõpus jätkasid Nõukogude väed keskuses pealetungi: kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon ja Stalingradi lähedal. Kuid see ei julge tugevas kaitses istuvast vaenlasest läbi murda. Lahingud meenutasid nüüd Esimest maailmasõda. Piklev, positsiooniline. Kui see, kes ründas, kaotas rohkem kui see, kes kaitses.
  Operatsioon Iskra Leningradi vabastamiseks lükati edasi. Stalin tahtis võimalikult kiiresti ära lõigata Rževi astangu ja võita vaenlast Stalingradis. Möödunud talve õppetunde meenutades asusid sakslased end aktiivselt kaitsma. Ja seni on neil õnnestunud tõrjuda Nõukogude vägede pealetung. Nagu selgus, siis kui Krauts on valmis, pole nende kaitsest lihtne läbi murda. Ja Saksa relvajõudude kvaliteet on endiselt parimal tasemel.
  Nõukogude rünnak kestis veebruari lõpuni, kuid ei olnud kunagi edukas.
  Märtsi alguses tegi Nõukogude väejuhatus pealetungi Voroneži suunal. Pärast esialgseid õnnestumisi sattus Punaarmee Mainsteini vasturünnaku alla. Suured Nõukogude väed piirati sisse ja olid sunnitud tagasiteed võitlema. Kaod, eriti tehnika vallas, osutusid suurteks ning sakslased ja nende liitlased suutsid selles suunas jalad alla võtta ning vallutasid täielikult Voroneži ja selle eeslinnad.
  Mainsteini vasturünnaku ajal võtsid "Panthers" ja "Tigers" esimest korda lahingust osa. Uued tankid vastasid osaliselt nende ootustele. Õige kasutamise korral olid need vastassuunas lahingutes paremad kui Nõukogude sõidukid.
  Saabus kevadine sula ja idarindel valitses rahu. Tuneesias käisid ägedad lahingud.
  Fuhrer püüdis iga hinna eest säilitada sillapead Aafrikas. Selle saavutamiseks otsustasid natsid isegi enneolematu sammu astuda. Nad esitasid Francole ultimaatumi: kas ta laseb Saksa väed läbi Gibraltarile või kukutatakse nagu Vichy valitsus. Generalissimo sai külmaks ja nõustus. Samal ajal pöördus ta Suurbritannia ja USA valitsuste poole pisarate palvega: mitte kuulutada Hispaaniale sõda, kuna see ei juhtunud tema tahte kohaselt!
  15. aprillil 1943 alustasid sakslased rünnakut Gibraltarile, visates sinna uusimad Tigers and Panthers. Kindlus langes kahe päevaga sadade tankide rünnakute alla. Rünnakut juhtis idarindelt tagasi kutsutud Paulus. Iroonilisel kombel suutsid sakslased viimased kvartalid, Stalingradi majad ja Stalingradi tehased vallutada alles 1. aprilliks 1943. aastal. Nii rehabiliteeris Paulus end osaliselt ja sai kindralfeldmarssali tiitli ning mõõgad rüütliristi tammelehtedele saapaks.
  Gibraltari hõivamine blokeeris Briti ja Ameerika juurdepääsu läänest Vahemerele. Ja pealegi suutsid natsid ise kõige lühema vahemaa tagant Marokosse tungida, suunates osa liitlasvägedest Tuneesiast kõrvale.
  Surve Tuneesia sillapeale nõrgenes ja seejärel viidi Rommel uuesti üle. Hitler otsustas praeguseks sõjategevuse idas külmutada ja püüda Vahemerd oma kontrolli alla võtta.
  Ka Nõukogude väejuhatus hakkas järgima äraootamise taktikat. Seda tegi Stalin pärisajaloos ja seda otsustas ta teha ka nüüd. Las kapitalistid veristavad lollid ise. Las nad löövad üksteist ja me võtame oma jõu kokku ja lööme, kui nad on täiesti kurnatud.
  Sakslased hoidsid endiselt Põhja-Tuneesiat ja väed uue feldmarssal Pauluse juhtimisel tungisid Casablancale. Ameeriklased seisid vastamisi Tiigrite ja Pantritega. Selgus, et nende Sherman oli selliste tankide ja ka moderniseeritud T-4 vastu nõrk.
  Ja Churchill kuulutas pärast kolmekuulist kõhklemist siiski Hispaaniale sõja. Kuid selleks ajaks olid sakslased juba vallutanud kogu Maroko ja tunginud Alžeeriasse. Seetõttu ei tulnud see Francole šokina. 25. juulil vallutasid Saksa väed Alžeeria pealinna ja andsid brittidele purustava kaotuse. Edu soodustas Rommeli vasturünnak ning Kissilringi ootamatu lüüasaamine ja maandumine Maltal.
  Idarinne oli stabiilne ja rahulik. Stalin, kelle väed olid varasemates lahingutes suuri kaotusi kandnud, täiendas Punaarmeed. Sakslased moodustasid ka uued diviisid ja viisid need üle Gibraltari väina Vahemerele.
  Saksa allveelaevade tegevus tõi kaasa asjaolu, et Ameerika ja Briti laevastike tonnaaž hakkas vähenema. Ja seegi ei aidanud kaasa edule lahingutes Euroopa suurima lõunamere eest.
  Vahemere ähvardav olukord viis selleni, et 6. augustil otsustas Churchill randuda Prantsusmaal. Kuid operatsioon toimus ebasoodsates ilmastikutingimustes ja oli halvasti ette valmistatud.
  10. augustil ühinesid Rommel ja Paulus, moodustades Alžeeria idaosas kopsaka pada. Ja 19. augustil lõikas salakaval lõksude meister Mainstein liitlaste väed rannikult ära.
  Fritzi edule aitas kaasa ameeriklaste otsustusvõimetus, kes pidasid 1943. aastal Prantsusmaal maandumist ennatlikuks, ning terav dessandipuudus. Idarindel rahulik. Lisaks kasvas Saksamaa lennundustoodang 1943. aastal enam kui kahekordseks, ületades kolmekümne kahe tuhande lennuki aastas - õnneks oli sakslaste kontrolli all rohkem tööjõudu ja territooriumi kui tegelikkuses. Ja uued tugeva soomuse ja relvadega Focke-Wulfi sõidukid ning 30-millimeetrised kahurid tekitasid liitlaslennundusele liiga palju kahju.
  Alžeerias ja Prantsusmaal toimunud katastroof muutis 1943. aasta augusti liitlaste jaoks tõeliselt mustaks.
  Stalin oli selliste õnnestumiste üle isegi rahul. Kuid Churchilli kannatus sai otsa. Idas lakkasid isegi õhulahingud praktiliselt ja partisanide tegevus vähenes. Sakslased moodustasid endistest Nõukogude Liidu kodanikest üha uusi korpusi ja lõid isegi midagi marionett-omavalitsuste taolist. Niisiis võitlesid Aafrikas juba eraldi kohalike rahvuslaste brigaadid idast.
  Bulgaaria tsaar Boris saatis Tuneesiasse ka kolm oma parimat diviisi, lootes ilmselt saada endale pimedale mandrile kolooniaid.
  Septembris alustas Rommel suurpealetungi Egiptuses. Tal õnnestus vägede kvantitatiivset ja kvalitatiivset paremust kasutades Tripoli vallutada nädal pärast rünnakusignaali.
  Britid ja ameeriklased said Liibüas lüüasaamise pärast lüüa. Nendel tingimustel teatas Churchill igasuguse abitarnete peatamisest bolševike NSV Liidule ja nõudis vaenutegevuse viivitamatut intensiivistamist. Stalin teeskles ultimaatumite ignoreerimist. Kuigi loomulikult tehti ettevalmistusi ründetegevuseks. Kuid Koba oli kaval ja püüdis isegi vetes omaette rahu proovile panna. Üks, septembri lõpuks vallutasid sakslased kogu Liibüa, sealhulgas Tolbuki, ja tungisid isegi Egiptusesse Aleksandriasse.
  Paulusel õnnestus Inglise tähtsaimast kindlustatud punktist mööda minna ja minna lõunasse Niiluse äärde. Tegelikult tähendas see Suurbritannia jaoks katastroofi Egiptuses. Siis said sakslased minna Suessi kanali äärde ja minna Iraaki ja siis mitte kaugele Bakuust.
  Viivitus muutus ohtlikuks ja Stalin andis käsu jätkata rünnakut Rževi vastu, samuti vallutada tagasi Stalingrad ja samal ajal purustada vaenlane Põhja-Kaukaasias.
  See tähendab, et oktoobris jätkus sõjategevus kohe kolmes suunas. Ja novembris ka Leningradskil.
  Hästi süvenenud ja võimsate raskete Pantheri ja Tiger tankidega vaenlasest läbi murda polnud aga lihtne. Nõukogude väed seisid silmitsi sügava positsioonikaitsega. Ja kaitses toimisid uued Saksa tankid ja iseliikuvad relvad hästi.
  Seega oktoobris ja novembris olulisi edusamme ei toimunud. Kui just sakslaste pealetung Suessi kanali juures ei peatati. Ja siis ainult ajutiselt... Paulus ja Rommel aga pöörasid oma väed Sudaani poole. Ja nad hakkasid Aafrikat vallutama.
  Wehrmacht pole veel talvel rünnakuks valmis.
  Lisaks panid Krauts suuri lootusi Panther-2-le kui arenenumale masinale ning Tiger-2-le ja Lionile.
  Talv möödus Punaarmee katsetes krautide kaitsest läbi murda. Kuid kusagil polnud võimalik saavutada suuri edusamme. Isegi kui toimus läbimurre, taastas vaenlane olukorra vasturünnakuga.
  Ja olukord läks aina hullemaks. Suurbritannias tekkis sõjaliste kaotuste taustal poliitiline kriis. Umbusaldushääletus võeti vastu Churchilli valitsuskabineti vastu. Kuidas saakski teisiti olla, kui targem Paulus lööks Inglismaa Sudaanist ja Etioopiast välja.
  Uus valitsus pakkus Saksamaale eraldi rahu. Arvestades USA suuremaid kaotusi Saksa allveelaevastikult, ei olnud Roosevelt vastu. Pealegi on tema positsioon Ameerikas kõigutatud. Ja jaapanlased suutsid võita paar väikest võitu, pidurdades ameeriklaste edasipääsu. Nii et vaatenurk - meie äärepealne onn on triumfeerinud.
  Hitler aga esitas esmalt liigsed tingimused. Siis oli kompromiss Prantsuse maad ja Egiptus, samuti tagastati see, mis varem kuulus Itaaliale. Sudaan läheb samuti Kolmanda Reichi valdusesse, kuid Suessi kanalit juhitakse ühiselt.
  Seega, olles andnud endale läänes vabad käed, viskas füürer kogu oma jõu itta. Natsid alustasid oma pealetungi Moskva vastu mais. Tänu Prantsuse ja Inglise kolooniatele oli Liibüal naftat juba piisavalt ja Hitler tahtis võimalikult kiiresti võita.
  Lisaks avas Türkiye ka teise rinde.
  Punaarmee näitas aga juba lahingutes Nõukogude pealinna eest uskumatut meelekindlust ja kangelaslikkust. Keskmiselt ei ületanud sakslaste edasitungimise tempo ühte kilomeetrit päevas. Augusti lõpuks suutsid natsid veidi üle kolmesaja läbimurdelaiusega edasi liikuda maksimaalselt sada kilomeetrit.
  Nad lähenesid Moskvale, kuid jooksid vastu Mozhaiski kaitseliini. Need olid tagasihoidlikud tulemused. Lisaks ründasid Nõukogude väed pidevalt vaenlast. Lahingutes osalesid uued Nõukogude tankid T-34-85 ja IS-2. Ei saa öelda, et sakslased oma eelised täielikult kaotasid, aga Punaarmee ei seisnud paigal, ega ka teadus!
  Ilmusid uued Nõukogude hävitajad Yak-3 ja LA-7, mis suutsid konkureerida Saksa propellerlennukitega. Tõsi, vaenlasel on vastutasuks väga tugevad reaktiivsed trumbid. ME-262-l ja HE-162-l polnud maailmas analooge. Samuti otsustas Hitler keelata üle viiekümne tonni kergemate tankide tootmise ja arendamise. Selle tulemusena loobuti T-4-st ja Pantherist. "Panther"-2 osutus kaaluks 50,2 tonni ja sellel on võimas relv, mille mootor on 900 hobujõudu. "Kuninglik tiiger" ja "Lõvi" ületasid isegi koletiste kaalu 70 tonni. Partei otsuse kohaselt ei ületanud nõukogude autode kaal 47 tonni.
  Kuna natsid ei suutnud Moskvat vallutada, pöörasid nad oma tähelepanu Leningradile. Neil oli sellest linnast päris kõrini. Massiivne mürsutamine algas septembris. Nende hulka kuulusid ka 1000 mm kaliibriga relvad ja tiibadega robotmürsud.
  Hitler käskis Leningrad iga hinna eest vallutada.
  Septembris ja oktoobris õnnestus linnal tõrjuda kolm rünnakut. Sakslased suutsid aga kümme-kakskümmend kilomeetrit edasi liikuda ja vallutasid ka Peterhofi sillapea. Mõnes kohas sisenesid nende üksused linna, halvendades rühma operatiivpositsiooni. Novembris 1944, pärast natside parlamendivalimiste võitu, astus ka Rootsi sõtta NSV Liidu vastu.
  See reklaamis aktiivselt loosungit: kättemaks Peeter Suure ja Aleksandri lüüasaamise eest. Rindele saabusid uued rootsi diviisid, kes koos soomlastega alustasid rünnakut linnale põhja poolt. Ja natsid jätkasid rünnakuid, kasutades muu hulgas Sturmtigerit ja veelgi võimsamat Sturmaust, aga ka tanki E-100, maailma esimest üle saja tonni kaaluvat koletist.
  Vaatamata Nõukogude sõdurite ja miilitsate tohutule kangelaslikkusele ja vastupidavusele ning meeleheitlikule diversiooni vasturünnakule Novgorodile ei suudetud linna päästa. Viimane kvartal langes aga alles 27. jaanuaril 1945, näidates piiritu vastupidavuse eeskuju. Ja linn ise kestis terve kvartali: 1270 päeva! Tõenäoliselt pikim linna blokaad tänapäeva sõdades.
  Kuigi sakslased ja nende liitlased kandsid suuri kaotusi, sai eesmärk osaliselt täidetud. Suuruselt teine ja tähtsaim Nõukogude linn langes ning võimsaima vaenlase grupi käed vabanesid.
  Talvel olid võitlused ägedad. Sakslased kasutasid reaktiivlennukeid täie jõuga. NSV Liidul ei olnud nende vastu pariteetilist võimu. See muutis õhus eelise saavutamise keeruliseks. Vastupidi, seal domineeris vaenlane. Täpselt nii, nagu Saksa tankid säilitasid oma eelised. Ja nad suurendasid neid isegi E-seeria tulekuga.
  Võrreldes Tigersi ja Panthersiga olid E-seeria tankid tihedama paigutusega, madala siluetiga ja sellest tulenevalt nurga all palju paksema soomukiga.
  Nõukogude teaduse vastus oli seni vaid IS-3, tugevam tornotsmikukaitse. T-54 oli alles väljatöötamisel ja T-44 ei olnud enam edukas.
  Hitler aga muutis oma plaane 1945. aasta mais. Ja piirdudes üksikute rünnakutega, viis ta läbi põhirünnaku Kaukaasias. Seal oli mugavam võidelda. Nii et pärast Stalingradi vallutamist osutus Nõukogude rühma varustamine keeruliseks. Lisaks andsid Nõukogude väed veebruaris Taga-Kaukaasia Osmanidele tugeva kaotuse, sundides türklasi Jerevanist põgenema ja vabastama Karsi piirkonna.
  Sakslased murdsid läbi kaitse ja jõudsid mööda Volgat Kaspia mere äärde. Groznõi langes 15. juunil pärast kangekaelset võitlust, Suhhumi 23. juunil, Zugdidi 29. samal kuul. Tbilisi vallutati juuli lõpus koos Kutaisiga. Augustis vallutasid fašistlikud raisakotkad lõpuks Dagestani ja ka Poti ning jõudsid põhja poolt Armeeniasse. Septembris ühinesid nad türklastega ja algas rünnak Bakuule. Võtmelinn pidas vastu 6. novembrini 1945. Mõned lahingud mägedes, eriti Jerevanis, kestsid detsembri lõpuni.
  Kesklinnas käisid ka ägedad lahingud. Sakslased suutsid Tula lähedale tulla ja isegi Kalinini ära võtta, kuid siis nad peatati. Rindejoon on aga lähenenud ning pealinnast on jäänud juba enam kui kaheksakümmend kilomeetrit.
  1946. aasta algas kuuma talvega. Nõukogude väejuhatus, kes tahtis Saksa pealetungi ennetada , tormas meeleheitlikult vaenlasele.
  Paraku vaenlase eelis õhus ainult kasvas. Kahjuks täiustati Luftwaffe reaktiivlennukeid pidevalt. Ilmunud on ME-262 uued modifikatsioonid, sealhulgas ülikiire. Samuti tugev reaktiivhävitaja TA-183, täiustatud pühitavate tiibadega HE-262 ja tõeline lennukiehituse meistriteos ME-1010 koos juhitavate tiibadega.
  Ja NSV Liidu peamiseks hävitajaks jäi Jak-9. Auto oli kunagi uus, kuid nüüdseks on selgelt vananenud.
  Aga Luftwaffel on ka Yu-287 ja ilmunud on reaktiivpommitaja Yu-387, TA-400, TA-500. Ja ründelennukid on reaktiivlennukid. Ja HE-377 on reaktiivne ja HE-477 on samuti reaktiivne ja mitmeotstarbeline.
  Ja E-70 seeria tankidega, mis kaaluvad sama palju kui "Royal Tiger", kuid palju tugevama kaitsega.
  Ja tõeline meistriteos oli 20. aprillil 1946 füüreri sünnipäevaks näidatud metallist püramiidpaak. Hitler andis talle isiklikult nime "Keiserlik lõvi".
  Sõiduk oli pikliku lameda püramiidi kujuline, mille väikesed rullid katsid kogu paagi põhja. Seega puudus sellel kandik, mis tõstis oluliselt murdmaavõimekust. Lisaks polnud tankil katust ja selle soomukitel oli kõigist nurkadest kõrge ratsionaalse kaldenurk. 99 tonni kaaluv sõiduk oli relvastatud 128 mm õhutõrjekahuriga, mille toru pikkus oli 100 EL, mootor võimsusega 1800 hobujõudu ja esisoomus 300 mm. Veelgi enam, plaadid on suure ratsionaalse kaldenurga all, esimeses esiküljes ja 250 millimeetrit teises kaldepooles. Seega osutus see maailma võimsaimaks tankiks, mis on läbimatu kõikidest laskepunktidest ja pommidega ülevalt rünnatuna.
  Fuhrer käskis see kohe võimalikult kiiresti tootmisse panna ja samal ajal luua haubitsa ja pommiheitjaga ründemodifikatsioon.
  Nii et natsid varusid, nad tuli puruks lüüa. Kuid kahjuks tabati väga visa ja tehniliselt tugev vaenlane. Ja mai lõpus, traditsiooni kohaselt, kui teed kuivasid, algas pealetung.
  Fritz üritas Moskvast ja Tulast mööda minna. Lahingud toimusid enneolematu intensiivsuse ja ulatusega. Kuid Nõukogude väed väärisid võitmatuks nimetamist. Kolm kuud kestnud pidevate lahingute jooksul suutsid natsid ainult Tula ümber piirata ja Kashinasse jõuda ning Moskvale põhjast läheneda, katkestades osaliselt side. Lahingud käisid juba linna enda tänavatel.
  Stalin lahkus pealinnast ja evakueeriti Kuibõševi. Kuid natsid alustasid juulis rünnakut Saratovi vastu. See linn langes 8. augustil. Kuna Kuibõšev leidis end nüüd ohtlikult rinde lähedal, kolis ülemjuhataja oma peakorteri Sverdlovskisse. Lahingud Moskvas jätkusid septembrini. 18. kuupäeval Kashira langes. Oktoobri alguses piirati NSV Liidu pealinn peaaegu sisse ja 29. aastal langes pärast visa võitlust ka Kuibõšev. Lisaks vallutasid sakslased Gurjevi ja Uralski.
  November oli täis kohutavat võitlust. 7. novembril murdsid Krautsid läbi Kremli, kuid meeleheitliku vasturünnakuga tõrjus nad tagasi. Ja selle lahingu ajal suri Moskva komandandi kohusetäitja marssal Rokossovski!
  Ja kuulus Nõukogude piloot Kozhedub tulistas alla sajanda Saksa lennuki, saades esimeseks nõukogude inimeseks, kellele omistati neli korda NSV Liidu kangelase tiitel. Ja ka 7. novembril 1946. aastal.
  4. detsembril suleti lõplikult blokaadirõngas Moskva ümber. Kuid pealinn ja selle kangelasliku garnisoni riismed võitlesid kuni õigeusu jõuludeni 7. jaanuaril 1947.
  Rünnakut pealinnale juhtis Mainstein. Selle eest autasustati teda Hermann Göringi järel teise Raudristi Suurristi ordeniga.
  Kuid sõda pole veel lõppenud. Sverdlovskist pärit Stalin lubas võitlust jätkata. Sakslased olid ka päris kurnatud. Lõunas lähenesid nende väed Penzale ja Uljanovskile ning peatusid. Märtsis alustasid nõukogud vasturünnakuid. Kuid aprillis olid nad siiski sunnitud Rjazanist lahkuma. Ja mais piirasid natsid Gorki linna ja murdsid lõunast Kaasani. Juunis vallutasid Krautsid Orenburgi ja lähenesid Ufale. Vastupanu Punaarmeele nõrgenes, moraal langes ja algasid massilised deserteerumised. Ometi on nad seal alati olnud, kuid pärast pealinna langemist hoogustusid nad mitmekordselt. Kellelgi polnud tahtmist Stalini eest surra. Kuid inimesed võitlesid fašismi vastu oma kodumaa eest.
  Langes ka Nõukogude valitsuse autoriteet. Juulis tungisid sakslased Sverdlovskisse. Stalin ja tema saatjaskond kolisid Novosibirskisse. Uuralites käis võitlus kuni augustini... Sakslasi takistas sidepikk ja partisanide aktiivne tegevus. Kuid edasine sõda on juba mõtte kaotanud.
  Stalin aga lootis ikka midagi. Sakslased tungisid septembris Tobolskisse. Kuid tugevad sügisvihmad lükkasid neid edasi. Talve lähenemine peatas pealetungi Siberis, kuid natsidel õnnestus vallutada kogu Kesk-Aasia. Talvel nad ei julgenud Novosibirskisse minna. Kuid ka Stalinil oli halb ja ta kolis soojemasse Vladivostokki.
  Saabus aasta 1948. Natsid olid juba diskettidega relvastatud. Lisaks ilmusid kompaktsemad turboreaktiivmootoriga tankid. Tegelikult jääb pärast soojemaks muutumist neil üle vaid võidukalt marssida ja linnad hõivata.
  Kuid Beria mürgitas juba raskelt haige Stalini ja pakkus Kolmandale Reichile allaandmist tingimusel, et Nõukogude võim Siberis säilib.
  Hitler, kes oli ise sõjast väsinud, oli peaaegu nõus, kuid kõigepealt vallutas ta 1948. aasta mais Novosibirski. Ja alistumine allkirjastati 22. juunil 1948 sümboolsel kuupäeval - täpselt seitse aastat NSV Liidu ründamise hetkest. Nii lõppes Teine maailmasõda. USA alistas 1945. aastal Jaapani ja katsetas aatomipommi. Nii et füüreril pole midagi välismaale minekut.
  Beria ei valitsenud aga kaua. Nõukogude Liidu kuulsaim äss, õhumarssal ja seitsmekordne NSVL kangelane Kozhedub suudab läbi viia sõjaväelise riigipöörde ja kukutada riigikaitsekomitee ebapopulaarse esimehe. Beria ja mitmed tema kaasosalised lasti maha. Kolmandas Reichis endas tegid patrioodid 1953. aasta märtsis Hitleri otsa. Ja Goering suri narkootikumide kuritarvitamise tõttu veidi varem, samal ajal kui Himmler tulistati vandenõukahtluse tõttu.
  Algas äge võitlus Schellenbergi juhitud SS-i ja Generalissimo Mainsteini juhitud relvajõudude vahel. Kõik see viis kodusõjani. Selle tulemusena varises Kolmas Reich kokku. Ja vähendatud NSV Liit hakkas järk-järgult taastama oma mõjuvõimu. Ajalugu läks taas spiraali. Saksamaa fantastiline tõus, paisunud rohkem kui Tšingis-khaani impeerium, seejärel peamise juhi surm - kaos ja väljasuremine.
  Ja vürstiriikide järkjärguline kogunemine sai pealinnaks ainult Baikalski linna. NSV Liit, mis on jagatud paljudeks provintsideks sakslaste rajatud nukuprovintsidega, ühendati taas. Suurim võit oli Moskva annekteerimine, mis viskas natside ikke. Tõsi, Ukraina, Valgevene ja Balti riigid, aga ka Gruusia, Armeenia ja Aserbaidžaan säilitasid oma suveräänsuse. Pärast Kolmanda Reichi kokkuvarisemist sai USA-st maailma hegemoon. Ameerika-meelne valitsus loodi ka Hiinas.
  Kuid järk-järgult muutus taevane impeerium üha iseseisvamaks. NSV Liidus kehtestati pärast Kožedubi de facto diktatuuri sisuliselt presidentaalne põhiseadus, kuid kahe tähtajaga võimupiirang. Valimised toimusid alternatiivsetel alustel ja presidendi koht kandis teist nime: rahvaesimees.
  Riigil oli segamajandus ja kiiresti arenev majandus.
  Aga siin on, kuidas ajalugu ühest kirjaklambrist muutus. Nad kaotasid Teise maailmasõja, kuigi võitlesid vapralt. Ja tulemus oli katastroofiline. Veelgi enam, Saksamaa suutis vaid mõneks ajaks suurust saavutada.
  Ja USA oli järk-järgult kaotamas mõju, maailm muutus multipolaarseks, mis tähendab, et selles valitses üha suurem kaos. Vastupidi, korda on vähem. Ja umbes sama, mis praegusel kahekümne esimesel sajandil.
  Miks tõmbab inimkond killustatuse ja kaose poole?
  
  
  TROTSKI STALINI ASEMEL
  Tuhhatševski kampaania Varssavi vastu osutus ebaõnnestunuks eelkõige Stalini süül, kes selle asemel, et varjata Varssavile suunduvate punavägede lõunatiiba. pööras esimese ratsaväe Galicia poole. Veelgi enam, hoolimata Joosepi alluvuses olnud suurtest vägedest õnnestus ta poolakatelt lüüa. Punaarmee kaotas Varssavi lahingu. Poolakad alustasid vastupealetungi, okupeerisid territooriumi, sealhulgas Slutski, ja isegi Minski mitmeks päevaks.
  Kuid Lääs ei julgenud siis rahastada edasist verist sõda bolševikega. Varssavi sõlmis rahu ja kodusõda lõppes kiiresti.
  Kuid on olemas alternatiivne ajaloo kulg ja üks paljudest paralleeluniversumitest. Seal käskis Lenin eemaldada lõunatiiva juhtimisest sõjalistes küsimustes mitte eriti andeka ja kapriisse Stalini ning kehtestas Tuhhatševski juhtimise ühtsuse, säilitades samal ajal Budyonny esimese ratsaväe üle.
  Sel juhul ebaõnnestus Varssavist lõuna pool tehtud vasturünnaku katse ja inspireeritud Punaarmee võitis ägedas lahingus. Poola pealinn langes. Olles seal mõnda aega seisnud ja saanud täiendavat abijõudu, liikus Tuhhatševski edasi Lvovi ja Krakowi poole.
  Mõnda aega jätkusid lahingud Wrangeli vastu ja edasise rünnakuga Krimmi vastu. Seejärel okupeeris Punaarmee põhjas Balti riigid ning vabastas lõunas Aserbaidžaani, Armeenia ja Gruusia. Tekkis ajutine tuulevaikus. Nõukogude Venemaa vajas puhkust ja ajutist puhkust, milleks NEP saigi. Kuid Trotski nõudis endiselt kõigi Tsaari-Venemaa maade tagastamist. Selle tulemusel okupeeris Punaarmee 1921. aasta suvel Lääne kaasalöömisel Soome.
  1922. aastal vallutati Primorye, seejärel Põhja-Sahhalin. Trotskil, kelle autoriteet Sõjalise Revolutsiooninõukogu esimehena oli märkimisväärselt tugevnenud, suutis Lenini asemele asuda ja teisejärgulisesse rolli taandatud Stalini välja tõrjuda.
  Kummalisel kombel muutusid isikliku võimu tugevnedes kapitalismi elemendid majanduses üha tugevamaks.
  Trotski ise muutus vasakpoolseks suuresti tänu soovile saada pühamaks kui paavst või radikaalsemaks kui Stalin. Ent võimule pääsenud, jätkas üliandekas juut oma tasakaalustatud välispoliitikat. Kommunistlikke ideid hülgamata püüdis ta samal ajal sisendada turuelemente ja tagada head suhted teiste maailma kapitalistlike riikidega.
  Hitleri võimuletulek Saksamaal ei toonud kaasa põhjapanevaid muutusi maailmapoliitikas. Fuhrer pandi kiiresti oma kohale - keelustati igasuguse Versailles" piirangute tühistamine või universaalse ajateenistuse ja sõjalise võimu taastamine. Nii nagu natsidel keelati antisemiitlike seaduste kehtestamine ja palju muud.
  Ainus asi on see, et Hitleri ajal tuli Saksamaa majandus kriisist välja, kuid fašism ei võtnud kunagi radikaalseid vorme, jäädes mõõdukaks natsionalismiks, millel on mõned autoritaarsed jooned, ja üldisteks noorteorganisatsioonideks nagu Hitlerjugent.
  NSV Liidust sai Leon Trotski juhtimisel majanduslikult rikas riik arenenud rasketööstusega.
  NSV Liidu majandus oli rohkem turupõhine kui Stalini oma, kuid sisaldas ka planeerimise elemente viie aasta plaanide näol. Sündimus on kõrge, seda enam, et Trotski keelustas ka abordid - väidetavalt on Venemaal nii palju tühje maid ja neil pole põhjust aukudeks haigutada.
  Kuna Saksa armee suurus jäi 100 tuhande peale ja Poolast oli juba saanud nõukogude sotsialistlik vabariik, poleks kellegagi sõdida. Moldova tagastati Venemaale juba 1921. aastal - kuninglikud maad tagasi korjates.
  Trotski ise toetas veidi maailma internatsionaali, kuid maailmarevolutsiooni eesmärki hakati vaikima. Osaliselt nagu Stalini ajal.
  Aga sõda tuli ikkagi idast. Jaapan alustas sõjategevust Mongoolia vastu. Tõusva päikese maast sai koos Itaaliaga maailma peamised sissetungijad. Tõsi, Mussolini oli sunnitud piirduma oma ambitsioonidega Etioopia - ainsa riigi Aafrikas, mis ei olnud kellegi teise koloonia - vallutamisega. Jaapan, kes samuti ei julgenud veel üksi sõdida Suurbritannia ja eriti USAga, ronis Hiinasse. Ja ta sattus siia üha rohkem.
  Hiinlasi on palju ja vaatamata killustatusele on nad tõsine vastane. Ja siis sisenesid samurai Mongooliasse... Seal algasid tõsised lahingud 1941. aasta kevadel.
  Trotski otsustas, et NSVL on juba piisavalt tugev, et pidada samuraidega täiemahulist sõda. Lisaks soovis Nõukogude diktaator kätte maksta 1904.-1905. aasta lüüasaamise eest. Maal on Punaarmee jaapanlastest selgelt tugevam, eriti tankides. Kuid merel ei ole Vaikse ookeani laevastik veel pariteeti saavutanud. Kuid Lev Davõdovitš ei saanud Mongooliast loobuda.
  Punaarmee peatas algselt samuraide edasitungi. 20. augustil 1941 toimus pealetung Khalkhin Golile, mis lõppes Punaarmee võiduga. Pärast seda nõudis Trotski, et Jaapan annaks tagasi Lõuna-Sahhalini ja Kuriili saared.
  Loomulikult järgnes keeldumine ja algas ulatuslik sõda. Ainult et erinevalt Suurest Isamaasõjast peeti seda võõral territooriumil. Kuigi ei saa öelda, et verevalamist oleks vähe olnud.
  Lahingud olid täismahus ja jaapanlased pidasid ägedalt vastu ega andnud alla. Kuid peaaegu kõik Nõukogude vägede operatsioonid olid edukad. Kaitsest murti pärast võimsat suurtükituld läbi ning tankid, sealhulgas uusim võimas T-34 LT (raske Leon Trotski!), said üle ägedast laipade ja metallide kraavist.
  Kõigepealt aeti Mandžuuriast välja Tõusva Päikese maa sõdalased. Viidi läbi mitu järjestikust operatsiooni, mis kestsid üheksa kuud novembrist 1941 kuni augustini 1942. Nõukogude väed sisenesid Põhja-Koreasse... Samuti toimusid lahingud Sahhalinil. Jaapanlased üritasid isegi edasi liikuda - nad edenesid kolmkümmend kilomeetrit, kuid jäid seisma ja lämbusid verre.
  Septembris 1942 toimus rünnak Port Arturile. Jaapanlased püüdsid merelt tuge kasutades liini hoida. Nõukogude väed murdsid rindelt läbi, kuid vaenlasel õnnestus edasitung vägesid maha visates peatada.
  Kuid samuraid ei suutnud oma vastupanu kaua vastu pidada. Nõukogude lennundus võttis võimust ja pommitas laevu. Lisaks suhtuvad jaapanlased oma elusse liiga halvasti - nad ei võtnud isegi langevarju lahingusse. Seetõttu nõrgenes pärast peamise õhueliidi surma samuraide vastupanu taevas märgatavalt. Ja Nõukogude lennundus hakkas palju enesekindlamalt võitma.
  Lisaks muutsid Nõukogude disainerite uued arengud järk-järgult Jaapani hävitajate paremuse manööverdusvõimes. Detsembris 1942 võeti Port Arthur pärast järjekordset ägedat rünnakut ja Soul langes samal kuul.
  1943. aasta järgmine kuu algas jaanuaripealetungiga Lõuna-Koreas ja Busani sadama hõivamisega.
  Jaapan kaotas maapealseid lahinguid ning sai taevas ja merel üha rohkem kahju. 1943. aasta veebruaris vallutasid Pekingi Nõukogude väed. Ja märtsis, pärast ägedaid võitlusi, vabastati Lõuna-Sahhalin. Aprill ja mai möödusid Nõukogude relvastuse uutest võitudest merel... Eriti tõhusad olid suurenenud allveelaevastik, lennundus ja Balti merelt saabuvad laevad.
  Juunis 1943 ajasid Nõukogude väed jaapanlased Shanghaist välja. Nii moodustades oma okupatsioonitsooni.
  Juulis ja augustis vabastasid langevarjurid ja meremehed Kuriili seljandiku vaenlase käest. Jaapan sattus erakordselt raskesse olukorda. Nõukogude lennundus suurendas oma löögijõudu ja pommitas üha tugevamini ning Tõusva Päikese maa merelaevastik sulas. 1943. aasta oktoobris tegi Trotski otsuse: rünnata Okinawat - peaproovi enne lahingut Jaapani metropoli enda pärast. Lahingud olid ägedad ja samuraid kasutasid massiliselt relvi: kamikaze-piloote.
  Eepiline lahing kestis kaks kuud ja nädal, mis lõpuks lõppes Okinawa langemisega. Ja 1944. aasta jaanuaris vabastati Taiwan.
  Jaapan oli nüüd täieliku sõjalise katastroofi äärel. Hirohito võis loota vaid USA ja Suurbritannia astumisele tema poolel sõtta, fašistlik Saksamaa oli tollal sõjaliselt veel liiga nõrk ja Mussolini ei pääsenud Vaikses ookeanis Trotski juurde lihtsalt.
  Kuid USA ja Suurbritannia andsid vihjeid, kuid ei kiirustanud sõtta astuma. Pealegi puhkes Indias ulatuslik Briti-vastane ülestõus. Mõõduka Gandhi tõrjusid kõrvale radikaalsemad rahvuslased ja vasakpoolsed. Selle tulemusena algas seal tõeline sõda. Chamberlaini välja vahetanud Churchill näitas üles kangekaelsust ning püüdis Pakistani ja Indiat iga hinna eest enda kontrolli all hoida. Mis tõi kaasa pikaajalise ja kibeda sõja, mis sidus Briti väed.
  Ameeriklased käitusid välispoliitikas täiesti passiivselt: minu onn on ääre peal!
  1944. aasta märtsis maabusid Nõukogude väed Hokkaidol, vaatamata sellele, et ilm polnud veel eriti soodne. Võitlus kestis kolm nädalat ja lõppes jaapanlaste lüüasaamisega. See edu kõigutas keisri usaldust metropoli ligipääsmatuse vastu.
  Võitlused maal ja merel jätkusid kuni 11. maini 1944, mil kurnatud Jaapan lõpuks kapituleerus.
  Lahingud Nõukogude vägede osalusel kestsid 10. aprillist 1941 kuni 11. maini 1944 ning kestsid kolm aastat ja veidi üle kuu. Nõukogude armee kaotused hukkunud ja haavadesse surnud ulatusid 960 tuhande sõduri ja ohvitserini. Hukkus ka veidi üle kuuekümne tuhande Nõukogude tsiviilkodanikust. Alates pommitamistest, suurtükipommidest, lahingutest Sahhalinil ja Primorye piiril. Ja vigastada sai umbes kolm miljonit inimest, kellest nelisada tuhat sai invaliidi.
  Üldiselt saavutas NSV Liit suure võidu ja suutis kehtestada Hiinas ja Koreas nõukogude-meelsed režiimid ning okupeeris oma vägedega kõik Tõusva Päikese maa valdused.
  Seltsimees Trotski autoriteet tugevnes veelgi nii riigisiseselt kui ka rahvusvahelisel areenil.
  1946. aastal toimus NSV Liidus esimene tehissatelliidi start. Ja 1950. aastal saadeti esimene Nõukogude kosmonaut ümber maakera. Rumeenias nõustus kuningas Micaiah sõlmima NSV Liiduga sõjalise ja majandusliku liidu. Peagi muutus võim Ungaris. Ja Tšehhoslovakkias on seda pikka aega valitsenud, ehkki mitte just kommunistide, vaid vasakpoolsete nõukogude-meelsete jõudude poolt.
  1951. aastal puhkes Türgi ja NSV Liidu vahel sõda. Sel hetkel polnud ei USA-l ega Suurbritannial aatomipommi ning tõelise veresauna algatamine nii võimsa vaenlasega nagu NSV Liit ja selle liitlased oli lääne jaoks enesetapp.
  Nõukogude armee alistas Türgi vähem kui kuu ajaga. Nähes, et lääne reaktsioon on äärmiselt loid... Shaved võitles indiaanlastega pikka aega, kuid kaotas lõpuks sadu tuhandeid sõdureid ja kaotas kontrolli oma suurima koloonia üle. USA-s on majanduskriis ja mustanahalised märatsevad.
  Trotski teeb otsuse: kahe kuu jooksul võtab Punaarmee kontrolli kogu Lähis-Ida ja Iraani üle ning Egiptuses saab võimule nõukogude-meelne valitsus. Britid ja prantslased saavad rusikaga hambusse. Ja Hitler asub NSV Liidu poolele ja selle eest saab ta võimaluse Austriasse Anschluss.
  De Gaulle tuleb Prantsusmaal võimule. Ta on väga rahulolematu Nõukogude ekspansiooniga ja räägib ristisõjast itta, bolševismi vastu. Trotski, vastupidi, unistab Euroopasse laienemisest, olukord kuumeneb.
  Adolf Hitler, kasutades ära asjaolu, et NSV Liit on nüüd liidus, alustab Saksamaa militariseerimist. Ja Alžeerias ja Marokos puhkeb suur ülestõus Prantsusmaa vastu.
  De Gaulle on raevukas ja nõuab, et Saksamaa lõpetaks sõjalised ettevalmistused. Vastuseks nõuab füürer 1914. aasta piiride taastamist ja ähvardab saata rahvamiilitsa vaenlase vastu.
  Mõlemad pooled suurendavad ähvardusi ja koondavad vägesid piiridele. Kaval Trotski ei astu sõtta, vaid müüb laenuga Saksamaale tanke ja lennukeid. Algab lahing natside ja prantslaste vahel. Belgia astub sõtta, kuid see ainult halvendab Prantsusmaa positsiooni, mida piiravad mäss kolooniates ja kommunistlik tegevus erinevatel rinnetel. Sakslased aga ei saavuta kiiret võitu, vaid takerduvad Mangio liinile, kuid hõivavad Belgia. Pärast poolteist aastat kestnud sõda jõudsid natsid Pariisi lähedale.
  De Gaulle läheb rahu sõlmima ja annab Elsarzi ja Lorraine'i sakslastele tagasi. Belgia on samuti lahku löömas osast oma territooriumist. Fuhrer tugevdab oma mõju. 1955. aastal katsetab NSVL tuumapommi. Trotski hõlmab Tšehhoslovakkiat NSV Liidu koosseisu. Tõsi, osa Sudeedimaast läheb sakslastele, kuid palju vähem etnilisi piire. Aga neil pole põhjust paati kõigutada...
  Hitler on sunnitud oma ambitsioone alandama ja rõõmustama, et tal õnnestus laieneda läänes ja Austria arvelt. Natsid tungivad ka Taani ja taastavad ka 1914. aasta piirid ja oma impeeriumi põhjaosa.
  Trotski suri 1960. aastal, tähistades oma kaheksakümnendat sünnipäeva. Ilma halbade harjumusteta ja füüsilise vormi säilitamiseta säilitas NSV Liidu esimees selge mõtlemise kuni oma viimaste tegudeni.
  Ta andis esimehe koha üle oma pojale Davidile, asutades sellega maailma esimese kommunistliku dünastia. Selleks ajaks oli NSV Liit kogenud suurenenud tsentraliseerimist ja põhiseaduse muudatusi, mis keelasid sellest välja astuda. Hitler andis ka ühele oma kunstliku viljastamise tulemusena saadud võimu üle oma pojale, kuid seda konkurentsipõhiselt.
  Poeg on aga veel liiga noor ja pärast Hitleri surma läksid natsid lahku ning peagi tuli võimule vasak tiib. Maailm on muutunud turvalisemaks, kuid koloniaalsüsteemi kokkuvarisemine on tekitanud uue ebastabiilsussõja. Lahenduseks oli kommunistliku koalitsiooni loomine. See osutas vastastikust abi ja püüdis ehitada sotsialismi pimeda mandri tingimustes.
  Kuid maailma kommunismi eristas suur hulk turuelemente ja see oli kombineeritud süsteem.
  Vahepeal kasvasid vastuolud NSV Liidu sees. Ühe partei poliitiline domineerimine ei sobinud enam kasvavale oligarhiale. Punase laine ärimehed soovisid muutusi ja poliitilist võimu. Seni on plaanimajanduse õnnestumised ja poliitilised võidud opositsioonimeeleolu osaliselt kompenseerinud. Kuid muutused on toimunud USA-s. Tekkis uus liider, kes murdes kahe partei monopoli: demokraatliku ja vabariiklase, lõi kolmanda - patriootliku.
  Ja võimule tulles kehtestas ta autokraatia. Samal ajal alustades ristisõda kommunismi vastu. David suri ja pärast seda algas terve rida vandenõusid ja fraktsioonide võitlusi. Selle tulemusena oli riik raputatud. Kuid võitlus fraktsioonide vahel lõppes NSV Liidu esimehe koha hõivamisega ja rahvas rahunes.
  Toimus aktiivne ruumi laiendamine. 2015. aastal sai Pluutost viimane planeet, millele inimastronaut oma jala tõstis. Lühikest aega said inimesed külastada Jupiteri pinda. Tõsi, nad pidid lebama spetsiaalsetes aromaatsetes vannides.
  NSV Liidus tugevnesid kapitalistlikud elemendid veelgi. Toimus kihistumine vaeste ja rikaste vahel. Ilmusid tõelised miljardärid ja samal ajal ka poliitbüroo liikmed. Kommunism sulas üha enam kokku rahanduse oligarhiaga ja erines üha vähem kapitalismist. Isegi tulumaks muutus NSV Liidus lineaarseks ja kehtestati ühtne protsent. See tõi loomulikult kaasa ebamäärase rahulolematuse ja tõi kaasa väiksemaid rahutusi.
  Kuid seni pole olukord kontrolli alt väljunud. Kuid tegelikkuses kärbiti sotsiaalseid garantiisid kommunismi väliste atribuutidega üha enam. Eelkõige muutusid osaliselt tasuliseks meditsiin ja haridus, tekkisid töötud ja tööbörsid.
  Victoria jõudis Vilni ja lõpetas paralleelmaailma mäletamise. Nüüd pidi ta jätkama Vene armee juhtimist.
  Leedu suurvürstiriigi pealinn Vilna langes, kuid ees ootas marss edasi Grodnosse ja Bresti.
  Valgevenelased liitusid meelsasti Vene armeega. Neid sadas aga lund ja keskaegsel sõjaväel muutus liikumine raskemaks. Sellegipoolest käskis suurvürst Vassili Grodno hõivata ja seal talvitada. Victoria jooksis ümberkaudsetes lossides ringi, otsides kedagi teist, keda tükeldada või hävitada.
  Tema sees kihas metsik hävitamisjanu, kuid üha sagedamini alistusid vastased võitluseta.
  
  
  ORAKLEID PIMEDAST PÕRGUST
  Ennustajaid on muidugi erinevaid, kasulikke ja ohtlikke.
  Kuid ühes alternatiivses reaalsuses oli nõid, kes ütles natsidele numbri, kuidas tagastada vägi saata ümber jutustada. Süütu lapse sarlakpunase vere tilgad langesid peegeldavale pinnale. Ja need imendusid koheselt ja peegel ise hakkas helendama, saades tagasi oma kingitused. Ja füürer õppis siis palju.
  Kuid isegi tulevikku teades pole seda alati võimalik parandada. Aafrikas aga koondasid sakslased oma väed ümber ja suutsid tõrjuda Montgomery 23. oktoobril alustatud pealetungi.
  Kuigi suurte raskustega, peatasid nad suure tööjõu ja varustusega väed. Rünnaku koha ja aja teadmine aitas aga Rommelil tema väheseid üksusi ratsionaalselt jaotada ja rünnakut tõrjuda. Britid kandsid märkimisväärseid kaotusi ja pärast kahenädalast võitlust olid nad sunnitud katkestama.
  Ja Saksa allveelaevastik suutis tekitada suuri kahjusid, uputas kümmekond laeva koos maandumisjõududega, mis plaanisid maanduda Casablancas ja Maroko rannikul. Ameeriklased, nähes edu puudumist Egiptuses ja "saksa hundikarjade" tegevust, loobusid operatsioonist "Tõrvik".
  Sakslased omakorda üritasid oma vägesid Stalingradis ümber koondada, et tõrjuda Nõukogude vägede kõrvalrünnakuid, ja valmistusid mattes end kesklinna kaitsesse.
  Halbade ilmade tõttu 19. novembril 1942 ei suutnud Nõukogude väed lennundust, sealhulgas ründelennukeid, tõhusalt kasutada ning suurtükiväe ettevalmistamine saavutas äärmiselt piiratud edu. Nii suutsid sakslased ja nende liitlased oma vägesid ümber koondades tõrjuda Nõukogude vägede edasitungi. Tõsi, see tõmbas natside tähelepanu Stalingradist endast eemale, andes linnas kangelasteks olnud Nõukogude sõduritele hingetõmbeaega. Kuigi Punaarmee kontrolli alla on jäänud väga vähe maju.
  Fritz pidas vastu ka keskuses... Lahing Stalingradi juures jätkus detsembri lõpuni. Kuna rindel läbimurret ei õnnestunud saavutada, peatus Punaarmee. Kuid ka sakslastel polnud see kerge. Nad kaotasid linna pealetungil liiga palju ja kuigi kaitses näib kaotuste suhe nende kasuks olevat, on väed siiski kurnatud.
  Vaatamata oraakli ennustusele ei suutnud sakslased jaanuaris operatsiooni Spark ajal põhjas vastu pidada. Tõsi, lahingud kestsid üle kolme nädala ja maksid Punaarmeele suuri kaotusi, kuid neil õnnestus maad mööda Stalingradi pääseda.
  Iblise peegli hoiatusel suutsid sakslased aga pealetungi Voroneži lähedal tagasi tõrjuda, tugevdades oma nõrku liitlasi: itaallasi ja rumeenlasi. Muidu oleks sealsest kaitsest läbi murtud.
  Ja kolmas Rževi-Sõtšovi operatsioon oli ebaõnnestunud. Sakslased lõid taas, kuigi mitte ilma raskusteta, Nõukogude pealetungi tagasi. Stalingradis endas oli palav, jaanuaris olid lahingud. Pauluse asemele tuli Mainstein ja sellel kogenumal feldmarssalil õnnestus tsitadelllinn 12. veebruariks vallutada. Kuid jälle maksid sakslased selle eest tohutut hinda. Veebruaris 1943 tuli Reichstag kokku panna ja totaalne sõda välja kuulutada. Pikendage tööpäeva ja kasutage senisest aktiivsemalt orjatööd.
  Totaalse sõja väljakuulutamine võimaldas suurendada relvade tootmist ja moodustada uusi diviisi. Sealhulgas välismaalased ja hiidlased.
  Teades, millal britid ja ameeriklased plaanisid Marokosse siseneda, andsid sakslased oma suurt allveelaevastikku kasutades dessantlaevadele valusaid lööke - segades ühe dessandi teise järel. See võimaldas natsidel lokaliseerida sõjalised operatsioonid lääne vastu ja koondada kõik oma põhijõud itta.
  Rommeli korpuse positsioon jäi raskeks, kuid tänu peeglile hakkas fašistlik lennundus tõhusamalt toimima ning konvoid parandasid Aafrika grupi varustamist.
  Montgomery uus pealetung 1943. aasta märtsis ebaõnnestus. Seekord meelitas Rommel, saades kuratliku maagia abil täpsed andmed, inglased lõksu ja suutis neile muserdava lüüasaamise! Tõsi, vastase arvulise üleoleku ja õhuvõimu tõttu ei õnnestunud Montgomeryt täielikult alistada, kuid Suurbritannia lüüasaamine oli märgatav. Eriti palju tanke läks kaduma ja märkimisväärne hulk sõidukeid tabati trofeedena.
  Britid tõmbasid paar kaitseliini tagasi ja lähenesid Aleksandriale. Rommel vajas uusi reserve ja natsid plaanisid pealetungi lõunasuunas jätkata. Stalingrad langes ja siis oli võimalik mööda Volgat edasi liikuda.
  1943. aasta mais läksid Krauts üle operatsioonile Dolphin. Vaatamata oraakli abile seisid nende väed silmitsi Punaarmee väga tugeva vastuseisuga. Edusammud olid suurte kaotuste hinnaga aeglased. Tõsi, ennustaja abi mõjutas sõja kulgu. Wehrmacht nägi ette vasturünnakuid ja alustas üha uusi rünnakuid. Juuni keskel olid natsid juba lähenenud Volga deltale ja jõudnud Kaspia mere äärde.
  Nõukogude vägede positsiooni Kaukaasias raskendas Türgi astumine sõtta 22. juunil 1943. aastal. Ja see määras tegelikult Bakuu nafta lahingu tulemuse.
  Liitlased ei olnud otsustavad. Montgomery läks üle aktiivsele kaitsele ega mõelnud enam pealetungi peale ning Marokosse maandumine jäi ebareaalseks.
  10. juulil 1943 üritas Churchill, et osa Saksa vägedest idast kõrvale juhtida, randuda Prantsusmaal. Kuid halvasti ettevalmistatud maandumine koos ameeriklaste otsustusvõimetusega ja asjaoluga, et sakslased teadsid tänu oraaklile kõiki üksikasju, tõi kaasa brittide ja ameeriklaste ajaloo suurima lüüasaamise maismaal.
  Ainuüksi tabati rohkem kui kuussada viiskümmend tuhat inimest ja palju varustust. Kuid see kahjuks ei takistanud natside edasitungimist lõunas. Augustis vallutasid sakslased kogu Dagestani, türklased vallutasid peaaegu kogu Armeenia koos Jerevaniga ning 27. kuupäeval ühinesid natsid ja Osmanid, rebenes Taga-Kaukaasia rinde kaheks osaks.
  Ja jällegi lõppesid Nõukogude vägede pealetungkatsed rinde teistele sektoritele ebaõnnestumisega. Vaenlane oli liiga hästi kursis Nõukogude väejuhatuse plaanidega.
  Punaarmee eriosakond loksus, toimusid repressioonid ja massipuhastused. Tulistati isegi mitukümmend kindralit ja suurtükiväemarssal Kulik.
  Kuid seni, kuni vaenlasel oli kuratlik relv, ei aita tema vastu miski.
  Septembrikuu möödus rasketes lahingutes, natsid ja Osmanid jõudsid Bakuu lähedale. Ja oktoobris puhkesid linnas endas kaklused.
  Rannikulinna varustati üle mere ja nad üritasid seda meeleheitlikult kinni hoida. Võitlused venisid ja 7. novembriks, nagu plaanitud, ei õnnestunud krautidel seda võtta. Kuid kõik teised Kaukaasia linnad olid selleks ajaks juba kadunud. Ja detsembris kukkus legendaarne linn kolossaalsete kaotuste hinnaga.
  Kaukaasia kadus täielikult, nagu ka NSV Liidus toona välja arendatud suurim naftamaardla. Tõsi, kuna kõik naftapuurkaevud lasti õhku ja hävitati, ei saanud natsid ise seda eelist niipea ära kasutada.
  Idarindel valitses tuulevaikus. Suured Saksa maaväed liikusid Iraaki ja edasi Palestiinasse ja Suessi kanalisse, et aidata Rommelit. Nõukogude juhtkond otsustas aga pausi ära kasutada. Naftavälju on juba rajatud ka mujal, sealhulgas Siberis. Ja Nõukogude disainerid töötasid uute tankide kallal. IS-2 ja T-34-85 pidid olema vastuseks Saksa pantritele ja tiigritele.
  Natsi-Saksamaa relvade tootmine oli suurem kui tegelik ajaloos. On selge, et natsidel ja orjadel on rohkem ressursse ning demoraliseeritud liitlaste pommitamine on nõrgem. See tähendab, et nad võiksid toota rohkem rauda ja parema kvaliteediga metalli kui tegelikkuses. Seetõttu saavutati ja isegi ületati tootmisplaan 600 Pantrit kuus. Kuid piiranguid oli teisigi: uute ekipaažide treeningaeg. Veelgi enam, Pantheril oli kõigi selle vaieldamatute eeliste juures: kõrge soomust läbistava ja tulekiirusega kahur, suurepärane nähtavus ja optika, samuti hea esikaitse ja head sõiduomadused, oli nõrga külgkaitse ja astmelise paigutusega. rullidest.
  Panther-2 osutus arenenumaks ja paljutõotavamaks arenduseks. Tänu palju tihedamale paigutusele, veidi suurema, 47-tonnise massiga, oli Panther-2-l tugev 88 mm kahur, mille tünnipikkus oli 71 EL ja soomus 120 mm kere esiküljel, 60 külge nurga all ja 150 torni otsmikul, 900 hobujõulise mootoriga duralumiiniumist korpuses.
  Sellist masinat hakati tootma novembris 1943 koos Tiger-2-ga. Sakslased aga alles arendasid oma autot. Ja nad edenesid Lähis-Idas.
  1944. aasta märtsis vallutasid sakslased Kuveidi ja jõudsid Suessi kanali äärde.
  Oraakel tuli lõhkuda, et natsidel eeliseid ei oleks. Sel juhul tekkis tüdrukutel soov seda teha varem, kuid mõjupiirangud mõjutasid neid.
  Näiteks nüüd liikusid maagiat täis tüdrukute asemel 1. aprillil 1944 mööda rinnet kaks kena kaunitari. Kahjuks väga keskpäraste võimetega hüppepiiraja mõjus. Natuke külm oli isegi paljaste jalgadega vaevu lumele avatud maapinnal kõndida. Tüdrukute vasakut kätt on sügav Volga, Kamõšinist põhja pool ja kaugemale minnes jõuate sakslaste positsioonidele Stalingradi lähedal. Ja sõdalaste ülesanne on saada peaaegu tavalisteks tüdrukuteks ja kaotada oma üliinimlikud võimed vihatud oraakli neutraliseerimiseks... Siiski ei pruugi sellestki nüüd piisata. Lõppude lõpuks kaotas NSVL territooriumi, millel elas pool elanikkonnast enne sõda, ja olulise osa oma tööstuspotentsiaalist, sealhulgas ennekõike kaevandamiseks sobivast naftast.
  Loomulikult on ka palju muid hoiuseid, kuid nende täisvõimsusel töötamiseks on vaja nii aega kui ka raha. See tähendab, et olukord on selline, et isegi kui Hitler jäetakse ilma Iblise peegli võimust, võib see osutuda valusalt ebapiisavaks. Pealegi tugevnesid liitlaste seas separatistlikud meeleolud. Eriti ameeriklased. Roosevelt on haige, Gallen kaldub selgelt vasakpoolsesse patsifismi ja väljavaated uuteks valimisteks pole kuigi rõõmsad.
  Allveelaevade sõda liitlastel hästi ei lähe. Saksa allveelaevade arv kasvab pidevalt ja nende lahinguomadused paranevad. Juba on ilmunud soojusjuhitavad torpeedod ja vesinikperoksiidi jõul töötavad allveelaevad. Ja liitlaste laevastik hõreneb ja nõrgeneb, eriti kuna krautide tehnotroonhaid on õppinud mitte pinnale tõusma ja end mitte paljastama.
  Lisaks on natside allveelaevastiku aktiivsus suurem kui päris ajaloos: kütusega varustamine on muutunud lihtsamaks, Liibüa põldudelt saabuvad isegi tankerid. Lisaks on Rumeenia pommitamine palju nõrgem. Ja sünteetilise kütuse tootmine on suurem.
  Liitlased on šokis ja nende olukord on ebasoodne. Eriti sisepoliitilised.
  Idarinde jõudude vahekord 1. aprillil 1944: NSVL 6,3 miljonit sõdurit ja ohvitseri ning umbes 5,3 tuhat tanki ja iseliikuvat relvi, 95 tuhat relva ja miinipildujat, 7,7 tuhat lennukit. Suured kaotused talvistes lahingutes vaenlase alistamisel. Sakslased, võttes arvesse satelliite, välisdivisjone, Hiwi jalaväge, on kogunud üle 7,2 miljoni, tanke ja iseliikuvaid relvi juba 8,8 tuhat, relvi ja miinipildujaid umbes 100 tuhat, lennundust 16,5 tuhat sõidukit. Arvestades, et uued tankid IS-2 ja T-34-85 on just hakanud Punaarmee teenistusse asuma, on vaenlase paremus varustuse kvaliteedis märkimisväärne. Nii on "Pantrite" ja "Tiigrite" tootmist juba propageeritud ning need moodustavad üle poole Saksamaa tankilaevast.
  Lennunduses ei ole kvalitatiivsed hinnangud nii selged. Saksa sõidukid on nõukogude sõidukitest paremad kiiruse ja relvastuse poolest, kuid madalamad horisontaalse manööverdusvõime poolest, samal ajal paremad vertikaalses manööverdusvõimes. Kuid mis kõige tähtsam, Fritzis ilmusid reaktiivlennukid, peamiselt ME-262. Propellermootoriga hävitajatest olid relvastuse ja kiiruse poolest võimsaimad ME-309 ja TA-152. Yu-488 ja veelgi varem Yu-288 jõudis seeriatootmisse. Nendel pommitajatel polnud suure koormuse korral lennuomadustes võrdset.
  Igal juhul, kui arvestada jõudude vahekorda, siis tuleb vaenlast võimsamana tunnistada. Lisaks, kui Lähis-Ida operatsioon viiakse lõpule, muutuvad fašistid veelgi tugevamaks. Ja nende sealse lõpliku võiduni pole jäänud enam kui kuu. Nii et...
  Tehniliselt taiplik Elena ohkas raskelt ja laulis:
  - Pole jõudu, pole jõudu... Goblin on selgelt liiga palju joonud! Ta lihtsalt saagis puukoort ja karjus roppusi!
  Zoya, kes säilitas oma kultuuri isegi tagasihoidlikus talupojakleidis, raputas sõbrannale sõrme:
  - Vältigem vulgaarsusi... Parem koostame tegevuskava!
  Elena kehitas õlgu. Ta oli kõhnem kui varem ja mitte nii sportlik. Kuigi võib-olla peaks paljudele meestele ta veelgi atraktiivsemaks kui varem. Tüdruku kleit on lihtne, linane, valge ja puhas. Natuke lühem, kui talunaistele kombeks, paljastades nende päevitunud jalad üle põlve. Tüdrukutel polnud relvi ega ehteid alles. Isegi kella pole.
  Need on nüüd nii maalähedased, aprillikuu kohta liiga pargitud, aga mitte nii kiired ja tugevad. Jalad kõnnivad mööda kivikestega kaetud saviteed. Paljad tallad, nagu talunaistelgi, on karedad ja tunduvad end mugavalt torkivatele pinnale astudes. Kõndides niisama külm ei puhu. Hommikune pakane pärast pakast sulab ja jalad pole nii tuimad ja valusad.
  Oma eelmises kehas oli ta üldiselt sõdalane, isegi Antarktikas ilma probleemideta. Ja nüüd on jalad külmast punased ja hommikupäikese käes soojendades valutavad vastikult.
  Elena, kes oli juba unustanud, et inimkeha võib külmast ja väsimusest ebameeldivaid aistinguid kogeda, ütles nördinult:
  - Ausalt öeldes ei näe ma sellisel ekspeditsioonil mõtet. Meid visati siia põrgusse, ilma tugevast maagiast... Jäime paljajalu ja lihtsas talupojakleidis ning samal ajal sunnitud päästma inimkonda fašismi eest!
  Zoya vastas sarnasele lõigule loogiliselt:
  "Aga see on asja ilu!" Et see poleks liiga lihtne, kui võtsime oma imelisi võimeid kasutades ära Vilna ja teised Leedu linnad. Vaenlase võitmiseks lihtsates kehades ja ilma supervõimeteta on palju huvitavam ja mis kõige tähtsam, see nõuab kujutlusvõimet!
  Elena lõi harjumuspäraselt oma palja jalaga vastu suurt munakivi, mis keset teed savist välja paistis. Kuid selle asemel, et löögist välja lennata, jäi kivi paigale ja Tark Tüdruk karjus valust. Endiselt pikad graatsilised sõrmed läksid kohe paiste ja muutusid siniseks. Ja Zoya pidi isegi paar neist sirgu ajama. Lillad falangid langesid oma kohale ja Elena raputas maha pisara, mis oli tema põsele tekkinud. Sa pead tegema midagi nii rumalat.
  Belobogi tütar tundis enda sees kaastunde tõusu, teda valdas empaatialaine. Ja samal ajal tekkis enda nõrkuse ja haavatavuse tunne. Elena sinise liha all olev küüs lõhenes ning ka tema jalg sai tõeliselt liigutavalt kahjustatud ja haavatavaks.
  Tark märkis enda vastu kaastundega:
  - Seda tähendab liha ilma ülivõimeteta... Sinust saab lihtsalt mitte keegi!
  Zoya märkis nördinult:
  - Su väikesed jalad paranevad... Sa elad kuidagi!
  Tüdrukud asusid taas teele. Neil ei olnud enam sama hoolimatut lõbusust. Lisaks, mida kauem nad kõndisid, seda rohkem andis nälg tunda. Siia tekkisid kolhoosipõllud... Nende kallal käis töö juba täies hoos.
  Mehi aga näha ei olnud, ainult naised ja lapsed olid rakmestatud, kes adra, kes motika külge. Inimesed on siin kohutavalt kõhnad, kurnatud nägudega. Tõsi, poisid, nähes kauneid tüdrukuid, naeratasid ja lehvitasid neile, tervitades neid kalgistunud, väljasirutatud kätega.
  Zoya pakkus, et aitab Jelenat talupojatööl. Svarogi tütar nõustus vastumeelselt. Ta soovis isiklikult relvajõude, mitte kolhoosi rasket partiid. Kuid pärast seda, kui ta munakivikivil jalale haiget tegi, kadus tema sõjakas tuju korraga. Lisaks tuleks mõelda enda legaliseerimisele. Mida iganes öelda, olid nad ainult kleitides ja ilma pastoriteta.
  Jah, NKVD võib nad iga hetk spioonideks kuulutada ja segadusse ajada. Vastasel juhul osutuvad nad lihtsalt pagulasteks, kes on kaotanud kõik, sealhulgas oma dokumendid. Nende kleidid pole just väga uued ja lühema seelikuga stiil on bolševike külale omane. Saate süüa nii palju, et nad seda usuvad!
  Zoya on sündinud külas ning tema käed ja keha on kannatustes väga osavad. Elena on linnadaam, mitte ainult moskvalane. Tõsi, tal on Rodnoveri kogukonna põllutöö kogemus. Kuid sellegipoolest pole liigutused nii lihtsad ja tuttavad kui Zoyal. Jah, ja katkised sõrmed külmal maapinnal valutavad vastikult.
  Noored naised, poisid ja tüdrukud on aga kõik paljajalu, isegi kui öösel oli pakane ja teil on oht peaaegu külmetada. Ainult eakad naised ja vanad naisterahvad valjakingades. Mehi silmapiiril pole ja vanim kõigist üle on lokkis juustega punakas teismeline, ei näe välja mitte vanem kui viisteist, ülikorrastatud pükstes, kuid väga ilmeka ilme ja julge lõuaga. See komsomolimärgiga poiss on poistest vanim ja annab kõigile käske.
  Seda, et kaks kaunitari nendega ühinesid, noor komandör ei kommenteerinud. Justkui see nii oleks, on ütlematagi selge. Volga piirkonna kliima on pehme ja kliima on täies hoos, nii et lisakätepaar ei tee haiget.
  Elenal hakkas peagi selg valutama ja ta palus adra juurde minna. Nii et üsna tugeva tüdruku keha jaoks on see lihtsam, kuid peate lihtsalt oma kontsad hoolikalt lahtisesse pinnasesse kaevama, et varbad nii palju ei ärritaks. Kuid rõhk rinnale tuleb erineva nurga all ja selg, olles koormatud, ei tunne valu.
  Tüdruk mõtles siis, et kui vana ta tegelikult on? See on juba ammu üle saja! Naljakas! Ta on tänapäeva Venemaa üks vanimaid naisi ning samas täis jõudu ja tervist. Kuid pärast nende maagilistest võimetest ilmajätmist võivad nad muutuda sellisteks koletisteks!
  See mõte ajab Elenal külmavärinad peale...
  Kõik töötasid entusiastlikult ja ilma lõunapausita. Või alles siis, kui läks täiesti pimedaks, lähenesid nad lõkkele, et end värskendada. Lähedal oli Volga jõgi ja potis oli kala. Kuid leiba on ainult nii palju ja see pole kuidagi täiesti puhas, lisanditega. Veel üks sibula maitse.
  Toit on lihtne ja mitte liiga palju, tundub, et see on delikatess näljasele kõhule. Ranger Girls polnud juba mitu aastat nii väsinud. Ei, ikka on väga valus olla inimene ilma ülivõimeteta. Ja sa väsid nagu... eesel!
  Aga hea on ka see, et organismid on noored ja terved. Tüdrukud jäid koos teiste naistega laudas omapäi magama. Üks poistest toetas pea Zoe kõrgele rinnale. Metsavahitüdruk silitas tema blonde kiharaid... Ja tundis tugevat melanhoolia. Nad said elult ja oma patroonidelt demiurgi jumalatelt kõike: igavese nooruse, võimu, võimaluse omada rikkust, võimu, au ja austust, aga... Et rasestuda, peavad nad magama mehega, kes on nendega võrdsete võimete poolest. Ja seda pole sugugi lihtne leida.
  Ja kui selliseid tüüpe on, siis nad on teisel tasemel ja teises universumis. Elenale meenus laul Gagarinist ja see muutis ta veelgi kurvemaks;
  Kas sa tead, milline mees ta oli...
  Terve maailm kandis teda süles!
  TSINGI VENNA SINDLUS PÄÄSTAB IMPIERIUMI
  Tsaar Nikolai II vend Mihhail tegutses erinevalt tegelikust ajaloost otsustavalt. Keiserlik kaardivägi avas tule Talvepaleele tungida püüdvate mässuliste pihta. Seejärel astusid lahingusse suverääni soositud kasakad ja aadlirügemendid.
  Mitusada mässulist tapeti ja teised põgenesid. Politsei võttis mässulised ja nende juhid aktiivselt kinni. Riigiduuma esindajad, vürstipered, kaupmehed ja finantseliidi liikmed kiirustasid tsaar Nikolausele truudust vanduma ja vandusid lojaalsust. Lahingu käigus sai surma üle kuuesaja mässulise ja haavata poolteist tuhat. Valvurid kaotasid umbes paarkümmend inimest surnuna, kasakad veel viiskümmend.
  Tõsine kokkupõrge, kuid autokraatia jäi ellu. Tipus olnud vandenõulastel ei olnud ühest arvamust ega ühtset juhti. Ja üldiselt uskusid paljud neist, et sõja ajal on valitsusvormi võimatu muuta.
  Tsaar Nikolai II-ga on palju rahulolematuid, kuid keiserlikule režiimile on raske alternatiivi pakkuda. Pealegi kardavad rikkad tõsiselt, et vabariiklik valitsusvorm osutub liiga nõrgaks ja lõdvaks, et kaitsta kapitaliste näljase ja mässumeelse proletariaadi ning mõisnikke talupoegade eest.
  Aga rahvas ise tõsist revolutsiooni ei korralda. Bolševikud on endiselt liiga nõrgad ja arvuliselt vähe, sotsialistlikud revolutsionäärid usuvad enamasti, et revolutsioon on hea, kuid parem on enne maailmasõda võita.
  Ühesõnaga, tekkis mäss ja kõik tulid välja! Kordus midagi verise ülestõusmise taolist...Ja vaikus!
  Nikolai II autasustas venda otsustavuse eest Georgi I järgu ordeniga ja ülendas ta ülemkindrali auastme, määrates Mihhaili läänerinde juhtima. Ja lõuna- ja Rumeenia rinne allutati Brusilovile.
  Vene armee suurus kasvas ligi kümne miljoni inimeseni ja selle ülalpidamine pani impeeriumile raske koormuse. Oli vaja edasi liikuda.
  Niipea kui teed kuivasid, andis tsaariarmee Galicias löögi. Numbriline ülekaal oli Vene vägede poolel. Austerlaste moraal nõrgenes ja slaavlastest koosnevad rügemendid deserteerusid massiliselt või alistusid. Vaenlase ohjeldamiseks ei jätkunud Saksa üksusi.
  Kõige tipuks astus USA aprillis sõtta keskriikide vastu. Ja seega oli konflikti tulemus juba ette määratud. Sakslased püüdsid liitlaste alistamiseks oma vägesid läänes suurendada ega suutnud Austria-Ungarile märkimisväärset abi osutada.
  Vene väed okupeerisid Lvivi ja mitmed linnad Galicias. Tekkis isegi mitu väikest boilerit. Austerlane, lapiline, katkine rinne lagunes liiga kiiresti, nii et sakslased pidid siirduma läänes pimedale kaitsele ja viskama tekkinud tühikutesse väed.
  Oma edu arendades lähenesid venelased Przemyslile ja piirasid isegi linna ümber. Kuid varustusprobleemid ja lahinguvalmis Saksa üksuste toomine lahingusse pidurdasid edasiliikumist. Kuid Rumeenia rinne läks rünnakule ja mõne aja pärast ka läänerinne. Viimase ees seisis raske ülesanne: murda läbi võimsast sügava ešeloniga sakslaste kaitsest.
  Tsaari vend Mihhail ei pidanud seda häbiväärseks, ta õppis Brusilovilt ja kasutas sarnast taktikat. Ta alustas pealetungi ettevalmistamist korraga kaheteistkümnes erinevas kohas, nii et sakslased ei suutnud põhirünnaku suunda määrata. Lisaks kasutasid nad aktiivselt suitsukardinat ja öist pealetungi.
  Vene väed lõunas vabastasid Bukaresti ja rünnak keskuses tõi kaasa läbimurde Vilnost lõuna pool.
  Sakslased pidid taas oma lõunatiiba tugevdama. Riiat blokeerivaid Saksa vägesid ähvardas ümberpiiramine. Nendel tingimustel tegi keiser raske otsuse lahkuda Balti riikidest ja viia väed tagasi Preisimaa kaitseliinile.
  Asjad ei klappinud liidu ja Türgi jaoks. Venelased ja britid tungisid Väike-Aasias edasi, prantslased avaldasid Süürias Palestiinale survet. Osmanid olid nõrgenemas ja nende langemine polnud enam kaugel. Lisaks vahetusid bulgaarlased. Mõistes, et preislased olid sõja juba kaotanud ja Vene väed, vabastanud suurema osa Rumeeniast, jõudsid piirile, kuulutas slaavi kuningas Austriale, Türgile ja Saksamaale sõja.
  See tekitas sakslastele muidugi suuremat peavalu. Nad ei suutnud enam hoida rindejoont idas ja olid sunnitud taanduma Visla äärde. Lootes, et looduslik veetõke lükkab Vene vägesid edasi.
  Liitlane läänes saavutas ainult osalisi edusamme, kuigi nad kasutasid tanke juba aktiivsemalt. Kuid praegu hoidis rinnet Saksamaa, kuigi oli sunnitud veidi tagasi nihkuma. Lõunapoolne lõik võttis kõvasti vaeva.
  Tsaari-Venemaa kandis sügisel ja talvel lahingute raskuse üle Ottomani impeeriumile.
  Rünnak Konstantinoopolile nii maalt kui merelt lõppes Vene relvade võidukäiguga. Türgi langes ja koos sellega sai Venemaa suured territooriumid, Konstantinoopoli ja väinad, kust pääses Vahemerele.
  Tõsi, sõda 1917. aastal lõpetada ei õnnestunud, kuid võidu hingust tundsid juba kõik, palju rohkem kui 1916. aastal.
  Talv möödus Venemaal väikeste streikide ja meeleavaldustega, kuid tõsiseid kokkupõrkeid vaatamata sõjalistele raskustele ei toimunud. Võib-olla on rubla liiga palju odavnenud, kuid näljahädast on ennatlik rääkida.
  Siiski oli aeg sõda lõpetada ja kõik mõistsid seda. Feldmarssaliks ülendatud Brusilov tegi ettepaneku anda põhilöök lõunas, kus vaenlane oli nõrgem, ja seejärel pöörata põhja poole.
  Sakslastel olid juba esimesed tankid. Kuid nende arv on liiga väike, et sõja kulgu oluliselt mõjutada. Venemaal on ka oma sõidukid, eelkõige Mendelejevi tankid. Kuid jällegi ei saa tsaariaegne tööstus veel masstootmist teostada.
  Kuid tankide masstootmise asutasid britid, ameeriklased ja prantslased. See tähendab, et on ilmunud uus võimas kaitse läbimurdmise vahend, mis peaks sakslaste positsioonidest läbi murdma.
  Samuti tahavad liitlased hävitava sõja võimalikult kiiresti lõpetada. Ja alates märtsi lõpust hakkasid nad üritama läbi murda sügava ešeloniga Saksa kaitsest.
  Vene vägede pealetung algas kohe, kui teed lõunas kuivasid. Vene väed tõusid pärast eelmisi võite, kuid austerlased pidasid vaevu vastu. Budapest leidis end ümbritsetuna juba mai alguses. Seejärel algas liikumine Viini poole ja Visla jõest mööda minnes.
  Itaallased läksid ka rünnakule. Isegi Jaapan saatis Euroopasse ekspeditsiooniväe. Sakslased pressisid igalt poolt.
  Kui Vene väed olid juba Viinile lähenenud, kapituleerus Austria-Ungari. Saksamaa viimane liitlane oli lõpuks langenud. Läänes, kasutades rinde eri osadel löögitaktikat, liikusid liitlased aeglaselt, kuid kindlalt edasi. Ja Vene väed sisenesid lõunast Visla katva Saksa rinde taha.
  Nendel tingimustel teatas kantsler Wilhelm, mõistes Saksamaa täielikku, lootusetut positsiooni, 22. juunil 1918 igasuguse sõjategevuse lõpetamisest. Tegelikult sakslased kapituleerusid.
  Austria-Ungari lakkas olemast. Venemaa sai Galiitsia, Krakowi piirkonna, Bukovina, Sloveenia idaosa ja Ungari. Rumeenia Transilvaania. Austria-Ungarist oli järel vaid väike Austria ja oluliselt vähendatud Ungari. Tšehhoslovakkia tekkis Venemaa egiidi all.
  Tsaariimpeerium sai Saksamaalt Klaipeda, Poznani ja juurdepääsu meredele, lõigates Ida-Preisimaa metropolist endast Danzigi kaudu ära.
  Saksamaa pidi varem vallutust 19. sajandil Taanile ja Prantsusmaale loobuma. Ta mõisteti igal aastal maksma tohutuid reparatsioone ja piiras sõjalise potentsiaali saja tuhande inimesega.
  Ja loomulikult, nagu päris ajaloos, demilitariseeritud tsoon.
  Tsaari-Venemaa laiendas oma valdusi lõunas. Osmanite impeerium, nagu ka Austria impeerium, lakkas olemast. Suurbritannia vallutas Iraagi, Prantsusmaa, Süüria ja koos brittidega Palestiina. Venemaa sai Armeenia, Väike-Aasia ja Konstantinoopoli.
  Ka Lähis-Ida ja Iraan jagunesid mõjusfäärideks. Nii saavutas Tsaari-Venemaa märkimisväärseid materiaalseid hankimisi.
  Kuid sõda maksis rohkem kui kahe ja poole miljoni sõduri elu, kui mitte arvestada hukkunud tsiviilisikuid, tohutuid kulutusi. Rahaasjad läksid sassi ja riik võlgu.
  Tõsi, liitlased nõustusid leebelt laenuintresse kustutama, kuid võlg osutus siiski üsna suureks - umbes kümme miljardit kuldrubla.
  Kuid varem sakslastele kuulunud ettevõtteid oli võimalik natsionaliseerida.
  Poliitiline olukord Tsaari-Venemaal stabiliseerus ja keisri autoriteet kasvas.
  Nikolai II kasutas seda ära, tühistades oma manifesti Riigiduumas. Autokraatia taastati ja seadusandlik võim läks täielikult tsaarile.
  See põhjustas vaid arglikke protestikatseid. Riik oli sõjast liiga väsinud ega tahtnud uusi vapustusi.
  Ja majandus alustas kiiret sõjajärgset taastumist! Kasv oli keskmiselt umbes üheksa protsenti aastas ja oli suurem kui Ameerika Ühendriikides.
  Loodi uusi arenenud tööstusharusid ja arenes masinaehitus. Palgad kasvasid.
  Tööpäeva pikkust vähendati tsaariseadusega 11,5 tunnilt 10,5 tunnile. Ja pühade-eelsetel päevadel ja enne nädalavahetusi kuni kella 9ni. Samuti vähendati tööpäeva üheksa tunnini, kui vähemalt osa sellest oli öösel.
  Pärast rahavahetust taastati rubla kindel kullasaldo. 1929. aastaks ulatus töölise palk 50 rublani kuus, viina hind oli 25 kopikat pudel. Ehk siis 200 pudelit kuus. Ja kui me võtame selle kullaekvivalendina, on see koguni 37 grammi puhast kulda.
  Riik on saavutanud teise koha, jäädes tööstustoodangu poolest alla ainult USA-le. Impeeriumi väljavaated paistsid väga roosilised, kuid... tabas suur depressioon.
  Kokkuvarisemine mõjutas kogu maailma, sealhulgas Venemaad. Tõde on kõige rohkem kahjustanud Saksamaad ja USA-d. Kuid tsaari-Venemaa oli liiga sõltuv välislaenudest ega suutnud seetõttu vältida šokke ja majanduslangust.
  Kahekümnendatel aastatel oli bolševike partei kriis. Lenin taandus tegelikult praktilisest revolutsioonilisest võitlusest, süvenedes teooriasse ja kirjutades ulmet.
  Vladimir Iljitš kohtus Suurbritannias Herbert Walesiga ja tundis ulme maitset. Eelkõige tuli Vladimir Iljitši sulest suur futuristlik romaan: "Kommunism on õnne tee"! Ja hulk muid töid. Lenin teenis juba ulmeteostega head raha.
  Bolševikud jagunesid trotskistideks ja stalinistideks. Stalin otsustas naasta Narodnaja Voljale omase individuaalse terrori taktika juurde. Trotski võttis mõõdukama positsiooni.
  Sotsialistlikud revolutsionäärid on endiselt aktiivsed, kuigi kahekümnendatel aastatel ei toimunud enam ühtegi kõrgetasemelist poliitilist mõrvu. Vabariiklaste ja kadettide positsioonid tugevnesid järk-järgult. Tõepoolest, absoluutne monarhia tundus kõigile aegunud reliikvia. Nii algasid taas rahutused, streigid, meeleavaldused ja kuninglik troon hakkas värisema.
  Monarh mäletas palju...
  Nikolai II valitsus leidis lahenduse...sõjas! Pealegi ihkasid kindralid kättemaksu Jaapani lüüasaamise eest. Ja see on arusaadav...
  Pärast Esimest maailmasõda viis Tsaari-Venemaa läbi mitu väikest sõjakäiku. Lähis-Idas, kus nad ja nende liitlased lõpetasid araabia maailma. Afganistanis... Seal toimus sõda koos Suurbritanniaga. Venemaa võttis üle Afganistani põhjapoolsed piirkonnad, kus asusid peamiselt usbekid ja tadžikid, ning Herati. Britid alistasid pärast jõhkraid sõdu sellegipoolest lõuna. Omavalitsus jäi Afganistani kesklinna.
  Iraan säilitas endiselt suveräänsuse ilme, kuid ka selle jagunemine ei olnud kaugel.
  Kuid peamine huvide kokkupõrge toimus Jaapanis. Veelgi enam, jaapanlased lõid 1931. aastal Mandžuurias nukuvalitsuse ja alustasid pealetungi Hiinas.
  Mis sai uue sõja põhjuseks.
  Selleks ajaks oli Vene armeel õnnestunud uuendada oma tankilaevastikku ja luua väga tugev lennundus. Õhus oli Jaapan märgatavalt kehvem ja Venemaa maavägede arv oli palju suurem ja võib-olla ka lahinguvalmis.
  Vaikse ookeani laevastikku juhtis legendaarne admiral Kolchak. Püha Andrease Esikutsutud ordeni rüütel Brusilov oli selleks ajaks juba surnud, kuid tema võimekad õpilased jäid alles.
  Sõda oli Jaapani jaoks algusest peale ebaõnnestunud. Vene kindralid: Denikin, Wrangel, Kaleidin, tsaari venna Mihhail Romanovi üldise juhtimise all, tegutsesid energiliselt ja osavalt. Mõju avaldas Esimese maailmasõja kogemus ja arvesse võeti 1904.-1905. aasta konfliktis tehtud vigu.
  Päris headeks osutusid ka Prohhorovi kergtankid, mis on manööversõjas lihtsalt asendamatud. Igatahes oli see juba teistsugune Vene armee ja hoopis teine sõda.
  Kui Kuropatkin oleks aga esimeses lahingus samuraidega asendatud andekama ja otsustavama komandöriga, oleks sõja tulemus olnud muidugi sootuks teistsugune.
  Igal juhul piirasid Vene väed kahe kuu jooksul Port Arturit ja jaapanlased said peksa. Kaks kuud hiljem vabastati kogu Korea ja tsitadelllinn vallutas tormi.
  Ka merel käisid lahingud vahelduva eduga. Kuni Läänemere ja Musta mere eskadrillid saabusid. Tõusva Päikese maa sai täielikult lüüa ja nad maandusid isegi väed Hokkaidole. Jaapan oli sunnitud sõlmima alandava rahu. Andke tagasi Mandžuuria, Port Arthur, mõned sakslastelt vallutatud valdused, Lõuna-Sahhalin ja Kuriili mäestik. Ja samal ajal maksta hüvitist, korralik summa - miljard kuldrubla.
  Võit tugevdas ajutiselt autokraatia positsiooni ja seejärel andis Suur Depressioon teed kiirele majandustõusule.
  Saksamaal, nagu päris ajaloos, tuli võimule Hitler, kuid tal ei lastud metsikuks minna. Eelkõige tabas Venemaa ja Prantsusmaa ägedat vastupanu katse taastada üldine ajateenistus. Kuigi sõjalise potentsiaali osas tehti väikseid järeleandmisi. Armee suurust lubati suurendada sajalt tuhandelt kahesajale viiekümnele. Lisaks tagastas Hitler Saksamaale kontrolli demilitariseeritud tsooni üle.
  Ja Tsaari-Venemaal olid käärimas dünastiaprobleemid. Suri troonipärija Tsarevitš Aleksei... Tsaari vend Mihhail Romanov jäi ilma pärimisõigusest. Ja Kirill Vladimirovitš Romanovist sai tõesti pärija. Kuid see tüüp on uppunud joobeseisundisse ja liiderlikkusse. Täiesti lagunenud...
  Kes siis saab tsaar Nikolai II järglaseks? Tsaari vend Mihhail sai pärast võitu Jaapani üle generalissimo auastme ja nautis tohutut populaarsust. Temast sai esimene kuningliku perekonna liige keiserliku Venemaa ajaloos, kes sai nii kõrge auastme. Ja paljud tahtsid teda kuninglikul troonil näha.
  Tõsi, Nikolai II ise - mittejoodik, halbade harjumusteta, kes tegeles regulaarselt võimlemisega - oli endiselt üsna tugev ja tundus, et tema valitsusaeg saab olema Venemaa ajaloo pikim. Kuid Stalinil oli Aleksander II ajast saadik kõige ambitsioonikam mõrvakatse. Kuigi näis, mis mõtet sellel on?
  Igal juhul osutus 1937. aasta kurjakuulutavaks aastaks. Tsaar Nikolai II hukkus ja koos temaga hukkus ka kaks ministrit ja kolm tosinat õukondlast ning osa Talvepaleest varises kokku.
  Terroristid kasutasid kaevandamiseks kanalisatsiooni ja istutasid üle tonni aminolooni.
  Seega sekkus ajaloo kulgu agressiivne intsident. Nii lõppes tsaar Nikolai II valitsusaeg. Monarhi ei hakatud nimetama suureks ega hirmuäratavaks. Need, kes keisrit ei armastanud, nimetasid teda veriseks, sest tema kuningriiki voolas palju verd. Kes koheldi lugupidavalt, on vallutaja. Nii kasvas tema alluvuses olevate maade arv Venemaal. Hiinasse ilmus isegi suur provints: Želtorossija.
  Kokku kestis kuningriik 43 aastat. Ainult Ivan Julm valitses kauem ja nominaalselt. Kuid arvestades, et ta asus troonile kolmeks aastaks, osutus tegelik kontrolliperiood lühemaks.
  Kuid seaduslik pärija Kirill Vladimirovitš Romanov tõusis troonile sellegipoolest. Ta ei valitsenud kaua - umbes aasta, kuid suutis ajaloo kulgu mõnevõrra mõjutada. Eelkõige lubas ta Adolf Hitleril läbi viia Austria anšlussi. Väidetavalt rahvaste enesemääramisõigusele viidates ja väidetavalt nii saab korda rohkem. Kokkulepitud Austria ja Mussolini anšlussiga.
  Nii laienes Saksamaa ja tema rahvaarv ületas kaheksakümmend miljonit. Rääkimata sellest, et Hitler soodustas sündimist. Deemonliku Adolf ajal kasvas see poolteist korda.
  Madridi vasakpoolset koalitsiooni.
  Kuid Francost sai füüreri liitlane. Ja uus tsaar Vladimir III põrkas kokku Suurbritanniaga.
  Olukord on tõesti keeruline. Teist maailmasõda täis pusle. Ja uus vastasseisu voor. Iraan ei ole lõhestatud ja see on tegelikult viimane islamiriik, mis on ametlikult iseseisev. Nii Venemaal kui ka Suurbritannial on selleks plaanid. Lähis-Idas on asjad väga segased. Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia territooriumid on segased ja neid on raske hallata.
  Inglismaa langeb majanduslikult üha enam maha nii Venemaast kui ka üha võimsamaks muutuvast Saksamaast. Kuid suurimad kolooniad on endiselt britid. Kuid lõvikrooni jõud nõrgeneb, Kanada on peaaegu iseseisev. Lõuna-Aafrika on samuti dominioon, nagu Austraaliagi. Indias Briti positsioon nõrgeneb. Muidugi on soov lõvi lükata.
  Hitler üritab mängida kahel rindel. Või taotleb ta Prantsusmaa, Suurbritannia, Itaalia ja Jaapani toetust. Selleks, et kõik koos kuhjata Tsaari-Venemaa ja jagada tema tohutuid valdusi.
  Või otsige territoriaalseid omandamisi läänest, kuid liidus Venemaaga.
  Hitler on alatu ja põhimõteteta mees ning üldiselt ei huvita teda, kellega ta koalitsiooni astub, kuni see on talle kasulik.
  Uus noor tsaar Vladimir unistab samuti ajalukku jäämisest suure vallutajana ning tahab Suurbritannialt ja Prantsusmaalt kolooniaid ära võtta. Rangelt võttes pole sakslastelt enam midagi võtta. Nii et koalitsioon Saksamaaga on igati loogiline.
  Itaalia on vallutanud Etioopia ja soovib ka uusi rünnakuid. Mussolini on äärmiselt ambitsioonikas. Teda ei huvita, kas ta läheb itta või läände. Kuid Prantsusmaal pole rahva seas suurt soovi võidelda. Seal valitseb patsifism ja valitsus valitakse. Nii tugevat liitlast pole kuidagi võimalik omandada. Ja Tsaari-Venemaa oma traditsiooniliselt kõrge sündimuse ja pidevalt väheneva suremusega on väga tugev vastane. Tsaari-Venemaa rahvaarv kasvab juba praegu ligikaudu kolm protsenti aastas. Imikusuremus on vähenenud, kuid suurperede mood pole veel möödas ja isegi tööpered on viljakad. Võttes arvesse territoriaalseid omandamisi, sealhulgas tiheasustusega Hiinas ja hõredalt asustatud Mongoolias ning Euroopas ja Türgis, ületas Tsaari-Venemaa rahvaarv 1940. aastal 400 miljonit võrreldes 1913. aastaga, mil see oli 180 miljonit. Ja see on mandri suurriik... Suurbritannia ja Prantsusmaa metropolides on alla 50 miljoni pluss kolooniad. Kuid koloniaalväed on moraalselt nõrgad ja neil on vähe lahinguvõimet. Nii et lääne maaväed on palju nõrgemad.
  Fuhrer valib liidu Venemaaga lääne vastu.
  1939. aastal jagati Tšehhoslovakkia. Saksamaa hõlmas ka Sudeedimaa. Sakslased tugevdasid armeed ja moodustasid tankikolonne. Ka Tsaari-Venemaa ei jäänud paigale, omades viie miljoni ja viiesajast isikkoosseisust koosnevat rahuaegset armeed.
  Tsaari-Venemaal on pikka aega toodetud rasketanke ja strateegilisi lennukeid, sealhulgas kaheksa mootoriga lennukeid. Prantsusmaal on ainult umbes kolmkümmend rasket tanki ja need on aegunud. Suurbritannial ei ole raskeid sõidukeid. Noh, Saksamaa ka, mitte ühtegi raskemat kui kakskümmend tonni. USA-l on veidi üle neljasaja tanki.
  Hitler otsustas, et sellega ei tasu viivitada ja andis 15. mail 1940 löögi. Ilm on lihtsalt soodne ja kõik on valmis. Või enam-vähem valmis.
  Tsaari-Venemaa alustas rünnakut India ja teiste koloniaalvalduste vastu. Vene armee ründas halvasti kaitstud positsioone. Etnilistest brittidest ja prantslastest koosnevaid vägesid on suhteliselt vähe ning koloniaalüksused ei taha tegelikult surra neile võõra idee või impeeriumi eest. Tegelikult, kes on nende jaoks inglased? Ärakasutajad, orjastajad, röövlid või uskmatud. Vaevalt et venelased neist palju hullemad on, et nad Lõvi või Kuke impeeriumi nimel sureksid.
  Nii liiguvad tsaariväed edasi, ületades loid, fokaalse vastupanu. Kuid sakslased suutsid pooleteise kuuga alistada ka Prantsuse, Inglise, Belgia ja Hollandi väed.
  Nii kaotas Churchill oma peamiste liitlaste toetuse. Ootus, et USA sõtta astub, ei täitunud. Roosevelti ei eristanud üldse Stenka Razini sihikindlus. Ja siis läheksid sellised jõud Ameerika vastu.
  Vene väed edenesid marssidel mööda Aafrikat ja Aasiat; rohkem probleeme tuli maastikust ja kommunikatsioonialadest kui vaenlase vägedest. Oma mõju avaldas ka teede puudumine, eriti Aafrikas. Kuid tagasihoidlik vene sõdur ületab kangelaslikult ja stoiliselt kõik raskused.
  Sakslased suudavad vägesid Aafrikasse toimetada vaid vaevaliselt. Edasitung Gibraltarile viibis Franco visa vastupanu tõttu. Ja me pidime jõude üle kandma meritsi. Venelased murdsid läbi Aafrikasse, läbi Egiptuse ja neil on palju lihtsam. Ka Itaalia haarab kõigest, millest haarab, ja selles küsimuses on Mussolinil boakonstriktori haare.
  Maandumine metropolile ei toimunud 1940. aastal. Õhulahingus jäi Suurbritannia ellu eelkõige tänu Venemaa passiivsusele. Kuid tuleb öelda, et tark tsaar Vladimir Kirillovitš ei tahtnud Suurbritanniat ennetähtaegselt kapituleeruda, vaid kavatses üsna ratsionaalselt haarata enda kätte kõik oma Aasia ja Aafrika kolooniad.
  Kuhu läheb Suurbritannia? Lõppude lõpuks pole tal varusid, ilma kolooniate ja tooraineta - selle kukkumine on aja küsimus.
  1941. aasta talvel ja märtsis jõudsid Vene väed lõpuks Lõuna-Aafrikasse ja alistasid viimase Aafrika Dominiooni. Briti katse Madagaskaril välja istuda kukkus samuti läbi ning 1941. aasta mais viidi läbi maandumine koos järgneva võiduga.
  Jaapan võitles sõjas Venemaa poolel ja suutis Vaikses ookeanis midagi haarata. 1941. aasta suvi oli periood, mil toimus suur õhupealetung Briti metropoli vastu.
  Vene ja Saksa lennundus ründas Londonit ja teisi Inglise impeeriumi linnu. Ja 8. novembril, Müncheni putši aastapäeval, toimus lõpuks dessant.
  Lahingud kestsid kuusteist päeva ja lõppesid Vene ja Saksa vägede võiduga.
  Sellega lõppes tegelikult Teine maailmasõda. See osutus vähem verisemaks ja pikemaks kui pärisloos. Ja see tugevdas ja laiendas väga märgatavalt Venemaa valdusi. Eriti Aafrikas ja Aasias.
  Järgnes suhteliselt rahulik periood. Venemaa ja Saksamaa seedisid oma territoriaalset kasu. Kolmas Reich hõlmas: Belgia, Holland, peaaegu pool Prantsusmaast, samuti Maroko, osa Alžeeriast ja kesksed valdused. Tõsi, Franco positsiooni ja Hitleri mõningase otsustamatuse tõttu ei olnud sakslastel aega Prantsusmaa ekvatoriaalvaldustesse edeneda ja nad langesid Vene vägede kätte.
  Sellegipoolest sai Saksamaa ikkagi tubli tüki Aafrika maad, ületades pindalalt omaenda territooriumi. Kolmanda Reichi maade pindala, võttes arvesse Euroopa omandamisi, kasvas enam kui kolmekordseks. Ja kui arvestada piiridest alates 1937. aastast, võttes arvesse Austria, Sudeedimaa ja Tšehhi kui protektoraat, siis neli korda.
  Nii et sakslastel tervikuna oli piisavalt seedimist, meisterdamist ja assimileerimist. Veelgi enam, Venemaa laiendas oma koloniaalvaldusi ja vaevalt suutis seda kõike kontrollida.
  Ja Itaalia sai palju: näiteks enamik Sudaani, Somaalia, Uganda ja mõned muud omandamised, eriti Tuneesia.
  Seega sai maailma ümberjagamine selleks korraks lõpule viidud. Kuid nagu öeldakse, aja jooksul hakkavad ambitsioonid end ilmutama.
  USA ei hakanud tuumaprojektiga tõsiselt tegelema. Ka fašistlikul Saksamaal ja Venemaal osutus suhtumine lahedaks. Jaapan ei ole veel piisavalt arenenud, et seda ära teha ning Suurbritanniast ja Prantsusmaast on saanud Kolmanda Reichi ja Venemaa vasallriigid.
  Seega lükkus tuumarelvade ilmumine mõnda aega edasi.
  Kuid areng on loomulikult vääramatu. Füüsikud töötavad, teooria areneb, samuti laborikatsed. Kuid tuumaprojekti jaoks on vaja riigi tahet. Tsaari-Venemaal oli niigi liiga palju oma territooriumi laiendamisega seotud muresid ja kulutusi. Kuid Hitleril oli millegipärast viha selliste tuumaprogrammi ideede vastu ja ta uskus, et aatomiprojekt raiskab ainult palju raha.
  Lisaks olid Venemaa maaväe ja lennundus maailma tugevaimad ja arvukamad ning ka merevägi kasvas eelkõige tänu majanduskasvule.
  Tsaariaegsed kindralid ja marssalid eelistasid arendada tankiehitust, ehitada lennukeid, lennukikandjaid ja lahingulaevu. Miks on neil vaja mingeid muinasjutte tuumapommidest? See tähendab, et nii sakslased kui ka venelased olid selle probleemi suhtes ükskõiksed.
  Lisaks oli toorainet piisavalt, et vähemalt lähiajal ei peaks energiaressursside pärast muretsema.
  Niisiis, hoolimata Pentagoni ja Valge Maja külmast, läks algatus tahes-tahtmata üle USA-le. Veelgi enam, see pole ainult kartus, et venelased või sakslased lähevad kaugemale ja avaldavad survet Uut Maailma, vaid ka majanduses.
  Olles kaotanud võimaluse saada naftat Aasiast, Aafrikast ja Lähis-Idast, oli USA-l seni oma puurkaevud Texases Floridas ja ta alustas arendamist Alaskal.
  Kuid USA elanikkond kasvas. Sisserännet Venemaal ei heidutatud ja rahvaarv jätkas kiiret kasvu. Eriti meelsasti lubati USA-sse lahkuda mustanahalistel ja araablastel.
  Ka Ameerika majandus kasvas ja autosid tuli järjest juurde.
  Ja hakati otsima tuumakütust ja aatomireaktsiooni, mis võiks anda kolossaalset energiat.
  Teise maailmasõja lõpust on möödunud kümme aastat. Hitleri Saksamaal oli uus relv: ketaslennukid, mis mitte ainult ei suuda lennata tohutul kiirusel, vaid jäid ka väikerelvade tule eest praktiliselt haavamatuks.
  Lisaks õnnestus sakslastel orbiidi kohale saata tehissatelliit ja mis kõige tähtsam - juunis 1951 esimene inimene kosmosesse.
  Tsaari-Venemaa jäi veidi hiljaks ja saavutas täieliku edu alles selle aasta augustis. Fašistlikus Itaalias toimusid muutused samal aastal. Julius Caesari tiitlile pretendeeriv Benedito Mussolini on surnud. Üldiselt oli Itaalia diktaator valitsemisel edukas. Arvestades Aafrika, sealhulgas Etioopia vallutusi, kasvas Itaalia kontrollitav territoorium tema valitsemisajal ligi kolm ja pool korda. Lisaks suutis Benedito Euroopas koos Touloniga ära raiuda osa Prantsusmaast.
  Kuid nad ei lasknud tal minna Albaaniasse ja Kreekasse - need on Vene impeeriumi mõjusfääris olevad territooriumid.
  Beneditot võib muidugi nimetada suureks ja vallutajaks, kuigi Itaalia armee oma vägitegudega ülemäära ei hiilganud. Kuid tema poeg ja pärija ei pidanud end oma isast halvemaks.
  Ja ta võttis 1951. aasta sügise ning tungis Albaaniasse ja Kreekasse... Pole ime, et nad ütlevad, et kõik suured sõjad algavad justkui ootamatult.
  Vladimir Kolmas oli selle üle isegi rõõmus. Itaalia valdused Aafrikas on suured, isegi suuremad kui Saksamaal. Miks siis mitte need üles korjata, kui selleks on suur põhjus?
  Vene väed alustasid sõjategevust 7. novembril 1951, rünnates Etioopiat, Liibüat ja Sudaani. Vene üksused on tugevamad, arvukamad ja lahinguvalmis kui Itaalia omad.
  Nii asusid nad kiiresti pastaarmeed hävitama... Kuid keegi ei oodanud, et ilma igasuguse hoiatuseta tuleb Adolf Hitler välja Mussolini juuniori poolel.
  Kuigi kui vaadata, siis midagi ootamatumat polnud.
  Saksamaa kaotas Esimese maailmasõja Venemaale ja kaotas Venemaal kõige rohkem territooriume. Ja kui sakslastel õnnestus läänes kaotatu huviga tagasi saada, siis idas ei jäänud nad ausalt öeldes ilma.
  Nii et Hitler lootis tõesti oma uutele relvadele, eriti diskoritele ja lendavatele taldrikutele. Lisaks uskus füürer, et seekord on Venemaaga lihtsam võidelda kui Esimeses maailmasõjas, kuna Saksamaa ja Itaalia juhivad ettevõtet ilma teise rindeta.
  Samuti tehti arvutus, et venelastest solvunud Jaapan astub samuti Kaug-Ida sõtta ja seob seal vaenlase kinni. Võib-olla ühinevad koalitsiooniga Portugal ja Hispaania, nagu Suurbritannia ja Prantsusmaa? Nad on Saksamaale palju lähemal kui Venemaale. Ja mõned lootused pandi USA-le!
  Veelgi enam, Ameerika ehitas muljetavaldava mereväe, palju lennukikandjaid ja moderniseeris oma tankipargi - kuigi see jäi kvantiteedi ja kvaliteedi poolest endiselt alla Vana Maailma sõjaväesõidukitele.
  Tsaari-Venemaa sotsiaalsüsteem jäi autokraatlikuks ja absoluutseks monarhiaks. Kogu Venemaa tsaaril ja keisril oli täielik võim: täidesaatev, seadusandlik ja kohtuvõim. Parlament puudus. Oli küll keisri poolt ametisse nimetatud isikutest koosnev Riiginõukogu, kuid sellel olid vaid nõuandvad õigused. Kuningas ise andis välja seadusi ja ka dekreete. Tal oli ka õigus hukata ja armu anda, kuigi loomulikult toimus ka kohus. Vandekohtuprotsessid kaotati pärast Nikolai II mõrva, nii et ka kohtuvõimu määras ametisse ja tagandas tsaar või keisri määratud ametnikud.
  Sellel süsteemil oli nii oma eelised kui ka puudused. Ühelt poolt suutis keiser selle või teise probleemi kiiresti lahendada ilma igasuguste vaidluste ja kokkulepeteta, teisalt aga surus liigne võimu koondumine ühte kätte maha initsiatiivi ja andis bürokraatiale suuremad võimalused. Sellest sündisid erinevad lemmikud ja lemmikud. Vladimirit ei eristanud liigne silmakirjalikkus ja abielutruudus. Kuigi naised tema poliitikat eriti ei mõjutanud.
  Tankiehituse vallas oli Tsaari-Venemaal palju võimsaid ja raskeid sõidukeid. Aafrika lahingutegevuse kogemus on aga näidanud, et tanki sõiduomadused on ülimalt olulised. Selle tulemusel ei ületanud Vene põhitanki nelikümmend viis tonni. Kuna suurem kaal tekitas probleeme murdmaavõimekusega, isegi laiade radadega.
  Tsaar armastas raskeid tanke, kuid tema nõuandjad sundisid keisrit neid masstootmisse panemast. Kuid kuuskümmend tonni kaaluvat masinat oli saadaval kahes tuhandes eksemplaris. Ja kõige populaarsemat tanki "Nikolai" - 3 toodeti kuuskümmend kolm tuhat.
  Ja masin kaalub nelikümmend viis tonni ja relva kaliiber on 122 millimeetrit. Esisoomus on kakssada millimeetrit, tagumine ja küljed 120 millimeetrit, paigutus on klassikaline.
  Hitler tundis tõsist huvi raskete masinate vastu. Ja ma tahtsin omada paremust Nikolai üle tootmismahutis. Saksa auto paisus kaalult 75 tonnini ja see oli juba piir, kuna suurt massi oli raudteeliine mööda transportida äärmiselt raske.
  Saksa sõiduk oli relvastatud 128-mm relvaga, esisoomus 250 mm ning külg- ja tagasoomus 180. Ka paigutus on klassikalisele lähedane.
  Arvuliselt jäi Saksa tank Nõukogude omast kolm korda alla. Rääkimata liiga raskete masinate kasutamise raskustest.
  Vene varustus on aga laiali laiali ja Euroopa rindesektoris on sõidukite ja jalaväe arvukus ligikaudu võrdne. Kuigi üldiselt on Vene sõjavägi palju arvukam kui Saksa oma. Ja Venemaal on tohutu rahvaarv: sinna kuuluvad India, Hiina, suurem osa Aafrikast, Lähis-Ida, Pärsia, Indohiina ja palju muud.
  Muidugi on Hitleri otsus rünnata Tsaari-Venemaa, isegi kui arvestada, et tema poolel on Jaapan ja Itaalia ning võib-olla ka Prantsusmaa ja Suurbritannia, kolossaalne hasartmäng. Kuid Fuhrer on tohutu seikleja.
  Tuleb märkida, et ketaslennukid, millega Kolmas Reich nii suuri lootusi seadis, ei ole praktikas kuigi tõhusad. Tugeva laminaarjoa loomine tõi kaasa tohutu kütusekulu ning lendavate taldrikute lennuaeg osutus suhteliselt lühikeseks. Nii et nad võiksid tegutseda, isegi võttes arvesse tohutut kiirust mitte eriti olulistel vahemaadel. Lisaks kaitses laminaarne vool ketast käsirelvade eest, kuid takistas omakorda lendava taldrikuga tulistamist.
  Nii võisid sakslased raadio teel juhitavaid rakette oma diskettidelt alla visata ja siis kitsa nurga all või laminaarse voolu välja lülitades, kuid muutudes samal ajal haavatavaks.
  Kuid igal juhul otsustas Hitler Venemaad rünnata ja viskas oma kaardid mängu. Lisaks kartis fašist, et Itaalia lüüasaamise korral ründavad nad ka teda. Tal olid vuntsid ja ta ei usaldanud kedagi.
  Esialgu saavutasid natsid edu tänu rünnaku üllatusele ja oma vägede paremale organiseerimisele. Kuid rünnaku ajastus valiti halvasti. Lund hakkas sadama ja tankid libisesid. Fritz oleks võinud vallutada osa Poolast, sealhulgas Krakowist, kuid jäi Varssavi lähedale kinni.
  Vene sõjamasin pöörles üles... Jaapan, nagu Fuhrer eeldas, astus sõtta, kuid tema laevastikul ei olnud üleolekut Venemaa Vaikse ookeani laevastikust ja lahingud olid ligikaudu võrdsed. Ja Jaapan praktiliselt ei seganud oma maavägesid Lääne operatsiooniteatrist. Lisaks jäid samurai venelastele õhus alla nii arvult kui ka kvaliteedilt. Ja tõusva päikese maa suutis jäädvustada vaid mõne väikese saare.
  Ettevaatlikud Franco ja Salazar ei kiirustanud sõtta astuma. Venemaa on väga tugev vaenlane. Peame vaatama ja ootama. Tegelikus ajaloos piirdus Franco Teise maailmasõja ajal fašistlike vabatahtlike sinise diviisi saatmisega.
  Nüüd paistis jõudude vahekord Aafrikas eriti ebavõrdne.
  Itaalia kaotas kiiresti oma valdused pimedal mandril.
  1952. aasta kevadel alustas tsaariarmee pealetungi Ida-Preisimaal ja suutis vastase kaitsest sügavuti läbi murda. Natsidel oli raskusi tsaariarmee edasitungist Königsbergis loobumisega, kuid keiserlikud väed hakkasid edasi liikuma Sudeedimaal ja Krakowis.
  Selgus, et nobedamad Vene tankid olid üsna võimelised võitlema raske, kuid vähem agara vaenlasega. Hästi esinesid ka Hiina diviisid Vene kindralite juhtimisel.
  Sakslased olid sunnitud Krakovist lahkuma... Ja siis hakati ümberpiiramisohu tõttu Visla jõest Oderisse taanduma.
  Ei, see ei olnud sõja kulg, mida vallatud füürer ootas. Aga see on minu enda süü. Pealegi ei püüdnud prantslased ja britid, olles tundnud fašistliku okupatsiooni lõhna, füüreri eest üldse surra. Nii et varustamine katkes ja vasallriigid tahtsid triviaalselt välja istuda.
  Ja hullemad asjad läksid sakslastele rindel.
  Talveks olid sakslased kaotanud kogu oma valdused Aafrikas. Ja talvel, kevadeks, taandusid nad täielikult Oderisse. Vene väed vabastasid Praha ja Sudeedimaa ning lähenesid Viinile. Lisaks alistasid nad Itaalia ning okupeerisid Rooma, Napoli ja Sitsiilia. Nii et 1953. aasta kevad ei tõotanud natsidele midagi head. 8. aprillil 1953 Hitler aga ootamatult suri. Saksa uus juhtkond taotleb meeleheitlikult rahu.
  Vladimir Kirillovitš Romanov oli heldelt nõus. Kuid sakslased maksid selle eest kallilt. Uus piir kulges nüüd mööda Oderit: Belgia, Holland ja Taani said suveräänsuse, kuid Vene impeeriumi vasallriigi raames. Prantsusmaa sai tagasi oma varem kaotatud valdused, kuid sõltus veelgi enam Venemaast.
  Itaalia ja Saksamaa kaotasid kõik oma kolooniad, mis said nüüd kuningliku krooni omandiks. Itaalia ise sai samuti Vene vasalli staatuse ning Sitsiilia ja Sardiinia said otse Vladimir III impeeriumi osaks.
  Ka Saksamaa kaotas suure osa oma iseseisvusest ja maksis suuri reparatsioone.
  Jaapan kaotas ka kõik oma valdused peale oma territooriumi ja oli sunnitud saama vasallriigiks. Ja tsaar Vladimir Kirillovitš Romanov sai ka Jaapani keisri tiitli.
  Muidugi sattus Venemaa kontrolli alla ka see osa Austraaliast, mis varem kuulus Tõusva Päikese Maale.
  1953. aasta augustis katsetasid USA lõpuks aatomipommi. Kaheksa aastat hiljem oli tuumadžinn pudelist väljas. Igal juhul ei saa arengut peatada. Ja aatomipommi ilmumine on vältimatu. Kõige äärmuslikuma stsenaariumi korral võivad tuumarelvad ilmuda maksimaalselt kakskümmend aastat hiljem kui tegelikkuses.
  Teatud hilinemisega hakkas tsaarivalitsus oma vastust välja töötama.
  Seni ei saanud USA otsustada nii võimsa impeeriumiga sõtta minna. Pealegi pole välismaalt nii lihtne jõuda Venemaa peamiste tööstus- ja majanduskeskusteni.
  Ja tuumalaengute tootmine nõudis nii aega kui raha! USA-l olid rahalised vahendid olemas, kuid aeg hakkas otsa saama. Tsaari-Venemaa oma ressursside ja võimsa intellektuaalse potentsiaaliga korvas selles vallas tekkinud tühimiku väga kiiresti. Ja 1956. aastal ilmus aatomipomm ka Vladimir III-sse.
  Venemaale rahvaarvu ja ressursside poolest oluliselt alla jäänud kapitalistlik ja demokraatlik USA kaotas järk-järgult oma trumbid.
  Ainus, mida nad teha said, oli heidutusvahendina tuumarelvade kasutamine ja tsaari-Venemaa seestpoolt õõnestamine. Kuid siiani pole see õnnestunud.
  Vladimir Kirillovitšil ei olnud oma esimesest naisest järeltulijaid ja ta abiellus uuesti. Ja ta taastoodab pärija, kutsudes teda George'iks.
  Tsaari-Venemaa viis läbi kosmose laiendamise. 1959. aastal toimus mehitatud lend Kuule umbes aasta varem kui ameeriklased. Seejärel 1971. aastal Marsile. Alternatiivne maailm on muutunud reaalsusest turvalisemaks.
  Aastal 1975 maandus inimene Veenusele. Aastal 1980 Mercuryl. 1981. aastal ühel Jupiteri satelliitidel. Ja 1992. aastal, just Vladimir Kirillovitš Romanovi surma aastal, astus Vene kosmonaut uhkusega Pluutole.
  George esimene päris krooni kaheksateistkümneaastaselt. Ja üldiselt võib öelda, et Vladimir Kolmas, Suur, veetis oma 54-aastase valitsusaja väga edukalt. Ja siis jätkus Romanovite dünastia.
  
  
  
  NICHOLAS TEINE KÄSITLUSTEST KÕIGE KUULSULISEMAD!
  Oletame, et tsaar Aleksander Kolmas, vastupidi, suri varem: 1987. aastal Lenini vanema venna Aleksandri korraldatud mõrvakatse tõttu.
  See tunduks veelgi hullem. Aga tegelikult mitte. Nikolai II sai varem tsaariks ja abiellus varem: et poeg troonile panna, kui midagi peaks juhtuma. Kuid tema naine on teistsugune ja pärija on terve ja Rasputinit seal kindlasti pole. Ja nii alguses üldiselt nagu pärisajaloos: TRANSIB ehitatakse, majandus õitseb - laienemine Hiinasse. Tõsi, laevu ehitatakse Läänemerel juba aasta varem. Ja veidi rohkem tõusu tänu finantsgeeniuse Witte varasemale tõusule.
  Sõda Jaapaniga ei alanud kuigi hästi, kuid Varjagil õnnestus põgeneda ja admiral Makarov ei surnud. Lugu on pisut nihkunud ja kõik läheb veidi teisiti. Kuid tegelikus ajaloos oli Varyagil põgenemiseks jäänud vaid veidi aega ja admiral Makarovi surm oli üldiselt juhuslik ja ebatõenäoline.
  Vene laevastik admiral Makarovi juhtimisel tegutses üsna osavalt ja uputas Jaapani laevu. Ja siis, kui kaks Jaapani lahingulaeva miril õhku lasti, ründas Makarov samuraid ja uputas veel kümmekond ja pool laeva.
  See tähendab, et kõik läks hästi. Ja Jaapan kaotas merel paremuse.
  Kuid maismaal osutus samurai nõrgemaks. Kuropatkin tõrjus kõik jaapanlaste edasitungimiskatsed ja tekitas neile suurt kahju. Liiga otsustavalt ta siiski ei käitunud. Kuid peagi saabusid Läänemerelt Vene laevad ja Makarov võttis lõpuks kõik veed kontrolli alla.
  Venelased hakkasid isegi Taiwanis ja seejärel Kuriili seljandikul vägesid maanduma.
  Kuni Theodore Roosevelt sekkus ja pakkus vahendust. Venemaa sai Mandžuuria, Korea, Mongoolia, Kuriili aheliku ja Taiwani.
  Ilmus ka Želtorossija. Nii moodustus uus impeerium.
  Kuningas pole aga veel liiga jultunud. 1914. aastal puhkes Teine maailmasõda. Venemaa on selleks sõjaks paremini ette valmistatud: majandus on tugevam, territoorium ja elanikkond suuremad ning ei ole mingit mõtet. Pealegi ei toimunud rahutuste ja nn revolutsiooni põhjustatud majanduslangust.
  Esimene maailmasõda kulges vahelduva eduga. Oli Vene kindralite vigu ja õnnestumisi. Kuid 1915. aastal õnnestus sakslastel vähem edu saavutada, kuna tsaariarmee oli suurem ja paremini varustatud. Kuid ikkagi kaotas Venemaa poole Poolast ja Galiitsiast. Kuid sakslased ei pääsenud Valgevenesse ja Balti riikidesse - rindejoon kulges mööda Vislat.
  Ja kuueteistkümnendal aastal saavutas tsaariarmee juba suurt edu Austria ja Türgi vastu. Osmanid said peaaegu täielikult lüüa. Nii nagu austerlased vallutasid Przemysli ja Krakowi. Saksamaa hakkas kartma. 17. aasta kevadel vallutasid venelased Istanbuli. Tsaari-Venemaa saavutas märkimisväärset edu ka suvise pealetungi käigus Austria ja Saksamaa vastu. Ja sügisel, kui tsaariväed olid juba Oderisse jõudnud, Saksamaa kapituleerus. Järgnes Austria-Ungari ja Türgi jagunemine. Venemaa sai Väike-Aasia, Põhja-Iraagi ja Istanbuli. Galicia, Bukovina, Tšehhoslovakkia ja Ungari kuningriigid ning Krakov. Pluss Danzig, Ida-Preisimaa osa, Klaipeda piirkond. Venemaa on seega mitu korda tugevnenud. Ja Saksamaa maksis ka tohutuid reparatsioone.
  Tsaar Nikolai II ei kiirustanud kõike ja kõiki võtma. Kuid venelased, britid ja prantslased jagasid Saudi poolsaare. Seejärel jagasid britid ja venelased nii Iraani kui ka Afganistani. Lõpetas maailma ümberjagamise.
  Kuni 1929. aastani oli kogu maailm tõusuteel, kuni puhkes suur depressioon. 1931. aastal alustas Jaapan sõda Venemaa vastu. Ja see alistati kiiresti ja okupeeriti koos kogu Vaikse ookeani valdustega. Ja siis tuli referendum ja kaasamine Venemaal.
  Kasutades ära Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA nõrgenemist, mida haaras suur depressioon, juhtis tsaar Nikolai II sõda Hiina vallutamiseks. Ja sellest sai tema suur vallutus.
  Venestamise mõnevõrra kiirendamiseks tegi Nikolai II tagasihoidliku otsuse - ta võttis Venemaal ametlikult kasutusele polügaamia - muutis õigeusu kiriku teoloogiat ja dogmasid. Nii võetigi reform vastu.
  Ja kuningas võttis endale teise naise. Venelasi julgustati abielluma välismaalastega ja saama palju lapsi. Ka tohutu Hiina tuli venestada. Milline on parim viis seda teha? Abiellu hiina naistega!
  Saksamaal Hitler võimule ei saanud. Selles loos jäi tal natuke puudu. Liiga äärmuslik. Peamine ärritaja oli fašist Mussolini, kes vallutas Etioopia. Ja unistus saada uueks Caesariks ja Troojaks rullus üheks.
  1937. aasta mais puhkes Venemaa ja Itaalia vahel sõda. Nagu selgus, osutus Mussolini enesetapuks. Vene väed vallutasid kahe kuuga kogu Itaalia ja veel kolme kuuga kõik osariigi kolooniad. Tsaari-Venemaa hõlmas lõpuks ka Rumeenia ja Jugoslaavia ning veidi hiljem Bulgaaria. Olles lõpetanud territooriumide annekteerimise. 1939. aasta sügisel suri Nikolai II. Ja tema pärija, täiesti terve Aleksei II, sai uueks tsaariks.
  Sel juhul valitses Nikolai II viiskümmend kaks aastat - ületades Ivan Julma tulemuse. Ja tema valitsusaeg osutus Venemaa ajaloo edukaimaks ja tema vallutused olid lihtsalt rekordilised. Ükski kuningas pole kunagi nii palju vangistanud. Venemaa on lõpuks Hiinas elama asunud ja on igas suunas tugevnenud.
  Siis aga algas Aleksei Teise juhtimisel pikk rahuperiood. Prantsusmaa, Suurbritannia ja USA ei tahtnud sõda. Kuid Saksamaa oli desarmeeritud ja tal polnud jõudu. Nii tekkis olukord, mis muutus rahulikuks.
  Kolooniaimpeeriumid jätkasid eksisteerimist. Venemaa jäi suurimaks riigiks, kuid Suurbritannia oli formaalselt teine võim ja jäi pindalalt veidi alla tsaariimpeeriumile. Austraalia, Lõuna-Aafrika ja Kanada olid aga peaaegu iseseisvad valdused. Ja Indias... 1968. aastal puhkes Indias suur ülestõus ja pärast kaheaastast sõda aeti britid välja. Kuid tsaariarmee sisenes India territooriumile ja surus protestid maha. Pärast seda kaotas Suurbritannia selle koloonia ja Venemaa omandas selle. Peagi vallutas Venemaa ka Iraani lõunaosa.
  Pärast Aleksei Teist 1969. aastal päris trooni Nikolai Kolmas. Tsaariimpeerium oli tõusuteel. Nii kaotas Prantsusmaa 1979. aastal kontrolli Indohiina ja Tai üle. Ja ka kuninglikud väed tulid sinna.
  Ja kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel läks Aafrika Tsaari-Venemaa kontrolli alla. Pärast 2001. aastat tõusis Venemaa troonile Aleksei II neljas poeg Peeter.
  Tsaari-Venemaa oli selleks ajaks neelanud peaaegu kogu Aafrika ja Aasia ning korjanud üles teiste riikide, sealhulgas Indoneesia, kolooniad. Aga loomulikult ei läinud see Austraalia vastu.
  Saabus rahuperiood. USA-l, Suurbritannial ja Prantsusmaal olid tuumarelvad, Saksamaal majanduslik jõud. Venemaal on majanduslik jõud, tuumarelvad, suurim armee maailmas ja rahvaarv. Ja ikkagi absoluutne autokraatlik monarhia ilma parlamendita. Ameeriklased, kes olid teine võim või isegi suurriik, esitasid selle nõude Venemaale.
  Demokraatia puudumine ei takistanud aga sugugi progressi arengut. Täpsemalt, 1943. aastal lendas Tsaari-Venemaal esimene inimene kosmosesse. Ja 1961. aastal Kuule. Lend Marsile toimus 1974. aastal. Ja 2000. aastaks olid külastatud peaaegu kõik Päikesesüsteemi planeedid. Ettevalmistamisel oli suur ekspeditsioon tähtede juurde. Ta käivitas 2018. aastal ja taastus Alpha Centauriks.
  Nii et tsaarism ei takistanud üldse teadust liikumast. Romanovite dünastia Peeter Neljas kuulutas isegi, et valgustatud absolutism on parem.
  Eriti Donald Trumpi administratsiooni pidevalt raputanud skandaalide taustal.
  Nikolai II peeti endiselt kõigi aegade ja rahvaste suurimaks kuningaks. Tsaari-Venemaa hobuse seljas ja maailma hegemoon. Äärealad ja kolooniad venestuvad järk-järgult. Impeerium kogub hoogu. Ja kogu maailm muutus paremaks kohaks.
  Ja miks? Tänu Aleksander Uljanovile, Lenini vennale, kes hukati regitsiidi eest. Lenin ise jäi välismaale. Ta tutvus Walesiga ja tekkis ka huvi ulme kirjutamise vastu, millest sai väga rikkaks ja tegi endale nime. Ja nii sai ta kuulsaks, sai kuulsaks ja kuulsaks ning teda tõlgiti paljudesse keeltesse. Stalin suri vanglas tuberkuloosi tõttu ja jäi üldiselt vaid spetsialistidele teada. Peagi osales Trotski revolutsioonilises tegevuses ja tegi head ametnikukarjääri, tõustes tegelikuks salanõunikuks ja aseministriks. Voznesenski sai tsaari ajal ministriks ja saavutas palju. Hruštšov jäi väikeseks poepidajaks ega kogunud kuulsust. Brežnev tõusis koloneli auastmesse. Andropov teenis politseis ja sai ka koloneliks. Gorbatšovist sai suurärimees ja showmees. Jeltsin jäi poepidajaks. Putin tõusis salapolitsei koloneli auastmesse ja läks auväärselt pensionile. Medvedev on väikeametnik. Žirinovski, ajalehe asutaja ja showmees. Zjuganov püüdis tsaari vastu maa all töötada. Ta sai vanglakaristuse, seejärel sai salapolitsei informaatoriks. Ta läks pensionile kapteni auastmega. Žukov tõusis ainult majori auastmeni. Vasilevskist sai kindralleitnant, Šapošnikovist kindralleitnant. Kolchak suuradmiral ja paljude ordenite omanik. Makarovist sai ka suuradmiral, olles võidelnud Esimeses maailmasõjas. Kuid mitte esimeses, vaid ainsas maailmasõjas, kuna teist maailmasõda polnud. Ta sai kuulsaks... Brusilovist sai feldmarssal ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeni omanik. Denikin, Wrangel, Kornilov ja Kuropatkin said feldmarssaliteks.
  Ja elu oli kuningate ajal hea. Ja hinnad pole tõusnud üle saja aasta. Ja rublal oli stabiilne kuldne alus 0,77 grammi. Ja paljud rahvad elasid kuninga ajal hästi.
  Kõigil olid võrdsed õigused ja paljud nimetasid end venelasteks, isegi aafriklasteks. Tsaari ajal läks kõigil hästi. Elukohanõue jäi kehtima ainult mitteõigeusklikele juutidele . Kuid neid jäi järjest vähemaks.
  Tsaari ajal oli aga probleeme. Üks neist, kõrge sündimus ja madal suremus, viisid ülerahvastuseni. Kuid see lahendati ruumi laiendamise kaudu. Lisaks võimaldas teaduse ja põllumajanduse areng lahendada näljaprobleemi. Toitu jätkus kõigile. Aga rahvastiku juurdekasv impeeriumis on üle kolme protsendi aastas. Ja see ähvardas tulevikus probleeme.
  Tsaarivalitsus leidis väljapääsu kosmose laienemises. Ja see tundus mõistlik. Ja ehitati uusi tähelaevu ja uuriti ülivalguskiirusi.
  
  
  
  VIISkümmend AASTAT ALEXANDER KOLME - SUUR!
  Aleksander II mõrvakatse 1866. aastal oli edukas. Selle tulemusena suri kuningas vabastaja. Ja Aleksander Kolmas astus troonile. Eelis oli see, et neil polnud aega Alaskat maha müüa ja uus Vene keiser ei kippunud ühestki maast loobuma. Isegi kui need on kauged ega ole veel väga väärtuslikud.
  Veelgi enam, Siberisse Vladivostokki viiva tee ehitamine algas veelgi varem. Ja see oleks pidanud jõudma Tšukotkasse!
  Tsaar Aleksander Kolmas oli tugev, otsustav, tahtejõuline, terve ja füüsiliselt väga tugev. Ta valitses kindla käega ja tema alluvuses astus Venemaa suurima õitsengu ja saavutuste perioodi!
  Seega on hea, et suur keiser hakkas valitsema viisteist aastat varem kui pärisajaloos!
  Alustuseks surus ta karmilt maha kõik revolutsionääride ja Narodnaja Volja protestid. Seejärel hakkas ta reformima armeed ja mereväge. Asjade kordategemisega.
  Kuningas saavutas palju. Ehitati teid, sildu, tehaseid ja riigis arenes kiiresti kapitalism. Säilitades autokraatia. Tsaarivõim pidas väikeseid sõdu, liikudes üle Kesk-Aasia ja laiendades seal oma mõjuvõimu.
  1977. aastal puhkes Türgiga suur sõda. See läks veelgi paremini, kiiremini, võidukamalt ja vähemate kaotustega kui pärisajaloos. Skobelevi geenius säras selles täies valguses!
  Vene väed alistasid türklased väiksemate kahjudega. Ja neil õnnestus Istanbul kohe ära võtta. Kuna nad jõudsid sinna enne Inglise eskadrilli. See sõda oli nii edukas, et kuningas-preester sai nimeks Võidukas Aleksander! Ja Skobelevist sai Venemaa ajaloo noorim feldmarssal.
  Türkiye jagunes. Britid okupeerisid Egiptuse ja Sudaani. Venemaa võttis Iraagi, Palestiina, Süüria ja osa Saudi Araabiast, Väike-Aasiast, kogu Armeenia ja Balkani!
  Nii vallutas Aleksander Kolmas üsna kiiresti ja suhteliselt lihtsalt suure territooriumi. Ja ta jätkas oma laienemist lõunasse. Liikumine läbi Iraani, Türkmenistani ja edasi Afganistani!
  Ka tsaari armee võttis sihikule India! Britid olid valmis võitlema. Tekkis Venemaa, Saksamaa, Austria-Ungari liit Prantsusmaa ja Suurbritannia vastu.
  Saksamaa asus 1992. aastal rünnakule Kuke Vabariigi vastu. Suurbritannia kuulutas Saksamaale ja Venemaale sõja. Austria-Ungari võitis Bosnia ja Hertsegoviina ning ründas Itaaliat.
  Venemaa alustas kampaaniat India, Prantsuse valduste ja Indohiina vastu. Nii algas tegelikult Esimene maailmasõda. Aga Venemaa ja sakslased on juba koos!
  Venemaa ründas ka Egiptust.
  Tsaari väed okupeerivad kohalike elanike toel India ja Iraani. Edasi sisenevad nad Indohiinasse. Ja preislased võidavad taas prantslasi ja piiravad Pariisi ümber.
  Lisaks keelduvad vabariiklased alla andmast. Ja Pariisi rünnatakse, hävitatakse suuresti. Sakslased vallutavad ka nii Belgia kui ka Hollandi.
  Suurbritannia on juba mõnda aega sõdinud. Vene väed okupeerivad Egiptuse ja Sudaani. Merel käib sõda. Vene armee liigub üle Aafrika. Kogu tee Lõuna-Aafrikasse. Ja kogub endale kolooniaid. Sakslased haaravad ka mõnest asjast kinni.
  Kuid Austria-Ungari on takerdunud sõjasse Itaaliaga. Tõsi, 1894. aastal tulid austerlastele appi sakslased. Ja nad lõpetavad Itaalia vallutamise.
  Pärast seda jagatakse apelsinide riik omavahel ära.
  Sõda kolib merre. Ja siin avaldub mereväe komandöri admiral Makarovi geniaalsus. Mis saavutab hulga hiilgavaid võite. Sundides merede armukest kapituleeruma.
  Venemaa võttis enda kontrolli alla India, Indohiina, suurema osa Aafrikast ja ka Austraaliast, lüües sealt britid välja. Vene väed lahkusid Suurbritanniast ja Kanadast. Samuti asutab seal kolooniat. Seega kaotas Suurbritannia peaaegu kõik oma kolooniad ja Venemaa omandas need. Kanada hõivamist soodustas see, et Venemaa säilitas kontrolli Alaska üle. Ja väga võimsa laevastiku olemasolu. Ja admiral Makarovi ja Roždestvenski geenius.
  Noh, see pole veel kõik. Venemaa liikus Hiina poole. Samuti väga edukas. Ja 1904. aastal algas sõda Jaapaniga.
  Kuid erinevalt tegelikust ajaloost ei kujunenud see sõda raskeks, vaid pigem kiireks. Pealegi oli Jaapani laevastik üsna nõrk, Venemaa oma aga, vastupidi, väga tugev. Pärast jaapanlaste alistamist vallutasid Vene väed Tokyo. Ja siis toimus referendum ja valdav enamus jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Tsaar Aleksander III saavutas uue võidu. Siis tuli Hiina vabatahtlik sunniviisiline annekteerimine. Nii et piirkond piirkonna järel, provints provintsi järel. Kuninglik impeerium saavutas tohutud mõõtmed. USA-st, kogu Kanadast ja Alaskast, kogu Aasiast, Austriast, Vaikse ookeani piirkonnast. Lõuna-Aafrikasse ja Saksa valdusse Lääne-Aafrikas.
  Lisaks ka Austria-Ungari. Nii suur jõud.
  Aga sakslased ja austerlased tahtsid muidugi rohkem. Prantsusmaa on endiselt Saksamaa poolt okupeeritud. Venemaa peale solvunud Suurbritannia tahab samuti sõda.
  Keiseril õnnestus kokku panna koalitsioon: Hispaania, Portugal, Saksamaa, Austria-Ungari ja Rootsi hiiglasliku Venemaa vastu. Sakslastel oli õnnestunud vallutada ka Taani ja Norra sõja ajal Suurbritanniaga. Moodustati võimas koalitsioon.
  Ja sõda algas 1. augustil 1917. aastal. Just sel hetkel, kui Aleksander Kolmas suri ja Nikolai II troonile tõusis. Arvutati, et ilma sellise suure monarhita nagu Aleksander Kolmas, kes oli tervenenud viiskümmend üks aastat, kaotaks Venemaa kindlasti.
  Kuid Nikolai II-l oli püsiv ja tugev jõud. Ilma Rasputini ja haige pärijata. Nii et ta võiks koalitsiooniga võidelda.
  Ja sõda algas... Sakslased tallasid nagu taifuun. Vene väed vastasid neile võimsate vasturünnakutega. Puhkes suur ja äge võitlus.
  Üldiselt ammendas Nikolai II, tuginedes kindluste ahelale, Saksa ja Austria üksused põhjalikult. Ja siis alustas ta vasturünnakut. Ja Aafrikas võitsid Vene väed, kasutades maailma esimesi kergeid maastikutanke, austerlasi ja sakslasi täielikult. Ja nad puhastasid tumeda mandri.
  Nii Rootsi kui ka Norra vallutati üsna kiiresti.
  Sõda kestis poolteist aastat ja lõppes arvukama ja tugevamate tankidega Vene armeega, mis vallutas kogu Euroopa. Siis langes Suurbritannia. Venemaa on lõpuks saavutanud domineerimise idapoolkeral.
  Ja tsaar Nikolai II-st sai ka suur vallutaja. Rahu valitses kuni 1929. aastani, mil puhkes suur depressioon. Üldine majanduskriis viis selleni, et 1931. aastal, just 1. mail, algas sõda Venemaa ja viimase suurriigi USA vahel!
  Tsaari Nikolai II armee sisenes Ameerika piiridesse. Jõud olid ebavõrdsed. Ameeriklasel polnud peaaegu ühtegi tanki ja ta oli halvasti koolitatud. Ja Venemaa ületas USA-d mitu korda. Ka tsaaririigi komandörid olid paremad. Nii et sõda läks algusest peale ühte teed. Venemaa võitis ja läks edasi. Ja 30. septembril, pärast New Yorgi ja Washingtoni hõivamist, USA kapituleerus. Nii keerati ajaloos veel üks lehekülg. 1934. aastal alustas Nikolai II sissetungi Mehhikosse ja seejärel Ladina-Ameerikasse, vallutades Ladina osariigid. Kuni viimase iseseisva Tšiili vabariigi langemiseni 1936. aasta detsembris.
  Nii sai Nikolai II loo lõpuks valmis. Tsaari-Venemaa ühendas kõik planeedi Maa riigid ja rahvad.
  7. novembril 1937 kukkus kogu planeedi Maa keiser Nikolai Suurim lennukiga alla. Ja ka tema valitsusaeg lõppes. Kuningaks sai Alesey II. Terve noor pärija - umbes kolmkümmend kolm. Tema käe all algas ruumi laienemine. Uued piirid ja uued lennud. Monarhia oli vankumatu. Inimkond on ühtne ja vallutab ruumi.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arturi komandant suri, tegelikult sai ta pärisajaloos haavata pähe, kuid mõnemillimeetrine kild läks ajule lähemale. Ühesõnaga, tsitadelli loovutanud reetur suri ja tema koha võttis Port Arturi kaitse kangelane Kondratenko.
  Kindluse kaitse tugevdamiseks kirjutas uus komandör kõik madrused ja mereväe suurtükiväe kaldale maha ning desarmeeris eskadrilli, kuid tugevdas Port Arturit.
  Selle tulemusel oli tsitadell põhjalikult kaitstud, pluss komandör Kondratenko osav tegevus. Kaitse pidas edukalt vastu. Kondratenko tugevdas õigel ajal Vysokaya kindluse kaitset ja jaapanlased ei suutnud seda võtta.
  Detsembri lõpuks olid samurai rünnakutest kurnatud. Jaanuaris tekkis tuulevaikus, mille põhjustas Kuropatkini katse see blokeeringust vabastada, kuid see ei olnud kuigi edukas.
  Veebruaris toimus veel üks rünnak ja see tõrjuti taas jaapanlastele suurte kaotustega.
  Kaitse ajal käitus poiss Oleg Rybachenko kangelaslikult. Piiramise ajal oli see kajutipoiss vaid kümneaastane. Laps võitles koos täiskasvanutega ja käis luuremissioonidel.
  Ta näitas end väga julge ja võitluslikuna. Ja kaitse pidas vastu. Nüüd on juba kätte jõudnud märts... Jaapanlased on jälle taganenud. Verist pühapäeva Venemaal ei juhtunud, sest tsaar Nikolai, kuna Port Arturi tuju oli hea, läks rahva juurde. Vene armee täienes ja muutus järjest suuremaks. Märtsi lõpus üritasid jaapanlased edasi pääseda, kuid Kuropatkini väed olid liiga suure arvulise ülekaaluga ja tõrjusid kõik rünnakud.
  Ja veel parem, kindral Legsi üksused olid Port Arturi piiramise tõttu aheldatud. Pärast suuri kaotusi jaapanlased taganesid. Kuid Kuropatkin kõhkles taas.
  Aprilli lõpus järgnes uus pealetung, mis aga ka tõrjuti.
  Ja Oleg Rõbatšenko, see vapper poiss, püüdis isegi Jaapani koloneli vangi, kasutades loomulikult lõksu.
  Mai alguses toimusid vaid väikesed kokkupõrked ja 25. kuupäeval sisenes Roždestvenski eskadrill lõpuks Port Arturisse. Kuulus admiral tõi viiskümmend üks laeva, ületades korraga kolm ookeani!
  Pärast seda sai kaitsejõud abiväge. Ja juuni alguses järgnes viimane rünnak Port Arturile. Rünnak on meeleheitlik ja äge. Taas löödi see tagasi suurte kaotustega jaapanlastele. Lõpuks tagandas tsaar Kuropatkini ja määras Linevitši. 1905. aasta juuli keskel said jaapanlased lõpuks lüüa. Ja enam kui aasta kestnud Port Arturi kangelaslik kaitsmine lõppes.
  Kondratenkot autasustati Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga. Ja sai feldmarssali auastme. Seejärel võitis Roždestvenski eskadrill koos Port Arturiga merel jaapanlasi. Pealegi suri lahingus Admiral Togo ise.
  Jaapan oli sunnitud USA vahendusel Venemaaga rahu sõlmima.
  Pidime loovutama Kuriili saared ja Taiwan. Venemaa kindlustas protektoraadi Korea, Mandžuuria ja kontrolli Port Arturi üle. Lisaks maksis Jaapan Tsaari-Venemaale hiiglasliku, miljardi kuldjeeni suuruse hüvitise.
  Võit tugevdas tsaar Nikolai II positsiooni. Venemaa laiendas oma territooriume ja Hiina piirkondade vabatahtliku annekteerimise tõttu hakkas tekkima Želtorossija. Ei mingit riigiduumat - Venemaa jäi absoluutseks monarhiaks, ilma parlamendita.
  Mõistagi jätkus tänu võidule ja poliitilisele stabiilsusele majanduskasv tegelikust ajaloost varem ja oli tugevam.
  Esimene maailmasõda algas nagu pärisajaloos. Kuid see oli Venemaale edukam. Milline armee oli suurem ja parem, sealhulgas tänu feldmarssal Kondratenko reformidele, ja majandus oli tugevam ja tsaari autoriteet kõrgem.
  Sõda kestis veidi üle aasta ja lõppes Austria-Ungari kokkuvarisemisega ning Osmani impeeriumi ja Saksamaa alistumisega. Ja Bulgaaria, nähes, kuidas see lõhnab, asus Serbia ja Venemaa poolele, nagu ka muide Itaalia ja Jaapan.
  Feldmarssal Kondratenko sai kõrgeima auastme - generalissimo. Ja temast sai peaaegu kõigi ordenite omanik, nagu Suvorov. Brusilovist sai feldmarssal. Admiral Koltšak, Kornilov ja Denikin tegid karjääri. Tsaari-Venemaa liideti endaga: Galicia, Bukovina, Krakowi vojevoodkond, Poznani oblast, Klaipeda. Tšehhoslovakkia sai ka Vene impeeriumi osaks. Ja Väike-Aasia koos Konstantinoopoliga. Ja Põhja-Iraak.
  Üldiselt osutus kõik hästi. Jaapanlased jagasid Saksa kolooniad Venemaaga Vaikses ookeanis.
  Seejärel jagati Saudi Araabia Venemaa, Prantsusmaa ja Suurbritannia vahel. Seejärel jagasid Venemaa ja Suurbritannia Iraani pärast lühikest sõda.
  Ja siis Afganistan. Tõsi, seal oli natuke kaklust. Ja inglastel alguses väga ei vedanud.
  Maailm on saavutanud stabiilsuse ja õitsengu. Kuni Suure Depressioonini 1929. aastal. Ka Venemaa langes pärast kiiret kasvu kriisi.
  1931. aastal ründas Jaapan Venemaad, taotledes kättemaksu varasemate kaotuste eest.
  Kuid seekord oli see enesetapp. Tsaari väed võitsid jaapanlasi. Admiral Kolchak pole sugugi vana, ta näitas oma geniaalsust, mis on võrreldav Ušakoviga. Tõusva Päikese Maa sai merel täielikult lüüa ja seejärel okupeeritud. Sellele järgnes referendum, kus enamik jaapanlasi hääletas Venemaaga ühinemise poolt.
  Nii tugevdas tsaar Nikolai II oma võimu Vaiksel ookeanil. Venemaa jätkas liikumist Hiinasse. Kriisist nõrgestatud Suurbritannia, Prantsusmaa ja USA ei sekkunud Taevaimpeeriumi kontrolli alla võtma.
  1933. aastal tuli Saksamaal võimule Hitler. Ta asus taastama endise impeeriumi endist võimu. Ja loomulikult püüdis ta Venemaaga mitte tülli minna.
  Mussolinil Itaalias oli sõprus Venemaaga. Ja ta vallutas vaikselt Etioopia, laiendades oma kolooniaid. Räägiti kolmikliidu loomisest.
  Tsaari-Venemaa tahtis annekteerida kõik nõrgeneva Inglismaa ja Prantsusmaa kolooniad. No sakslased ja itaallased on ka arusaadavad. USA-l olid omad plaanid.
  1937. aastal ühines Saksamaa Austriaga, tekitades Anschlussi. Ja novembris 1937 kukkus alla teine Nikolajevi lennuk. Kuningriik katkestati väga edukalt. Nikolai II saavutas oma neljakümne kolme valitsemisaasta jooksul tohutuid edusamme.
  Nad kutsusid teda Nikolajev Suureks! Ja isegi Suurimad, tõusid kõrgemale kui Peeter Suure.
  Nikolai II ajal vähendati tööpäeva kümnele tunnile ning seitse aastat haridust muutus kohustuslikuks ja tasuta. Riigi keskmine palk ulatus nullinflatsiooni ja rubla kullaga toetus 75 rublani kuus. Kuninglik valuuta oli kõige kõvem ja kõige konverteeritavam maailmas.
  Venemaal oli maailma suurim maaarmee ja ta edestas laevastiku suuruselt nii Suurbritanniat kui ka USA-d.
  Vene tankid olid maailma parimad, nagu ka lennukid. Ja helikopterid olid tol ajal praktiliselt ainsad planeedil Maa. Kõige arvukam ja kvaliteetsem allveelaevastik. Parim suurtükivägi. Täiustatud tehnoloogiad televisioonis ja videos. Tsaari-Venemaal hakati filmima ka maailma esimest värvikino. Sealhulgas tänu tsaar Nikolai II kirele fotograafia vastu.
  Pärast Hiina annekteerimist saavutas Venemaa rahvaarvu poolest maailmas esikoha, edestades Suurbritanniat koos kõigi kolooniatega.
  Tsaar Nikolai II reformis õigeusku ja legaliseeris polügaamia. See tark suverään sai hakkama paljude asjadega. Ja ta suri mitte sülitamata, tagakiusamata, Venemaad kaotamata, vaid suur mees. Ja vaid mõne millimeetrine fragmendi liikumine avaldas Venemaa ajaloole sellist mõju. Ja öeldakse ka, et ajaloos ei ole juhuseid! Nii see juhtub. Seda näitasid nii Nikolai II kui ka Generalissimo Kondratenko fenomen.
  Kuid pärast tsaar Nikolai surma järgnes ajutine hüpe. Esiteks suri monarh Aleksei II enne, kui ta sai kroonitud. Siis suri ka teine pärija Kirill Vladimirovitš Romanov. Ja Vladimir III tõusis troonile 1938. aastal. Tsaar on noor, aga üldiselt mitte rumal ning üsna tahtejõuline ja ambitsioonikas.
  Noh, ta asus asja kallale! Venemaa, Itaalia, Saksamaa, Suurbritannia, Prantsusmaa ja võib-olla tulevikus ka USA vastu. Siin on kolmikliit muidugi palju tugevam.
  1940. aasta mais ründas Saksamaa Prantsusmaad, Belgiat, Hollandit ja Suurbritanniat. Venemaa ründas Prantsuse, Inglise ja Hollandi kolooniaid. Algas territooriumide tseremooniata hõivamine.
  Britid ja prantslased ei suutnud Vene armeele vastu seista. Ja pooleteise kuuga võitsid sakslased Prantsusmaa, Belgia ja Hollandi ning sundisid kapituleeruma.
  Seejärel okupeeris Fuhrer Hispaania ja Portugali ning vallutas Taani ja Norra. Venemaa okupeeris Rootsi.
  Sõda oli peaaegu ühepoolne. Venemaa vallutas kohalike elanike toel India, Indohiina, Lõuna-Afganistani, Lõuna-Iraani, Lähis-Ida ja sisenes Egiptusesse.
  Muidugi ei suutnud koloniaalväed tsaariarmeele vastu seista ja nad ei tahtnud seda tegelikult teha. Aafrika vallutamine jäi teede puudumise ja kommunikatsioonide puudumise tõttu mõnevõrra edasi. Sakslased liikusid üle Aafrika läbi Gibraltari ja Maroko, venelased läbi Egiptuse ja seejärel Sudaani.
  Ent maastik oli pigem takistuseks kui Briti või Prantsuse vägede vastupanu. Neid oli vähe ja nad olid halvasti relvastatud ja peamiselt pärit kohalikest aborigeenidest. Kes ei teadnud ega tahtnud võidelda.
  1940. aastal ei julgenud Hitler Suurbritannias maanduda. Ta alustas õhurünnakut, mis ei olnud alguses kuigi edukas. Kuid 1941. aasta kevadel astusid lahingusse Vene lennukid ja Suurbritanniale hakati avaldama surma survet.
  Ja augustis järgnes Saksa-Vene ühisvägede maabumine ja pärast kahenädalast visa võitlust Londoni hõivamine.
  Pärast seda sai kogu idapoolkera, sealhulgas Austraalia ja Uus-Meremaa, vene, saksa ja itaalia omaks.
  Aga seal oli veel USA.
  Tsaar Vladimir otsustas Ameerikat rünnata. Hitler ja Mussolini toetasid teda selles otsuses. Kolmas Reich viis väed Islandile ja seejärel Gröönimaale ja Kanadasse ning Tsaari-Venemaa kolis Alaskale. Jõud on muidugi ebavõrdsed. USA-l on üsna nõrk tankilaevastik ja palju väiksem rahvaarv kui Venemaal koos kõigi tema kolooniatega. Kuigi majandus on arenenud. Kuid sellisele koletisele ei saa vastu panna.
  Pärast pealetungi alustamist 1943. aastal okupeeris Vene armee kiiresti kahe talvekuuga Alaska. Ja kevadel vallutasid nad koos sakslastega peaaegu kogu Kanada.
  Brasiilia, Venezuela, Mehhiko ja teised riigid kuulutasid USA-le sõja.
  Algas Vene vägede liikumine üle Ameerika põhjaosariikide. Jõud on muidugi ebavõrdsed. Venemaa ja Saksamaa on paremad nii kvaliteedis kui kvantiteedis.
  Tüdrukud Nataša, Zoja, Aurora ja Svetlana võitlevad maailma parimal tankil Kondratenko-3, pika toru ja kiirtulekahuriga liikursõidukil. Väga krapsakas, madala siluetiga.
  Kondratenko-3 tanki kaal on umbes nelikümmend tonni ja see on hästi kaitstud. Ja vaatamata väikesele 76 mm kaliibrile on relval suur mürsu algkiirus.
  Shermanid, seda tanki ei saa läbida ühegi nurga alt. Nii...
  Tüdrukud, kes võitlevad paljajalu ja bikiinides, lihtsalt hävitavad ameeriklasi ja naeravad palju.
  Eriti Nataša... Ja ta vajutab paljaste sõrmedega juhtkangi, öeldes:
  - Au minu Venemaale!
  Zoya tulistab ka. Ta teeb seda paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja karjudes:
  - Ja kogu meie kodumaa!
  Järgmiseks tulistab Aurora. Ta lööb vaenlast ja ütleb hambaid paljastades:
  - Ja kõrgemad jõud on meie selja taga!
  Ja neiu pilgutab ka väga tuliselt silma! Ta vajutab paljaid varbaid nagu juhtkangi nuppe.
  Ja siis vallandab Svetlana. Selline terav ja sädelev tüdruk. Väljastab suust päikesekiiri. Ja ta laulab ka:
  - Ma olen maailmatäht! Ma jooksen kiiremini kui isegi saatan!
  Selliste tüdrukute puhul ei ole kurat ise hirmutav. Nad peksavad ameeriklasi, ümbritsedes tihedalt Chicagot.
  Ja ilma kedagi sealt välja laskmata. Hävitamine on, ütleme, tühine. Need on tüdrukud.
  Ja nii Chicago garnison kapituleerub. Tunne meie oma!
  Ja Vene tankid lähenevad juba New Yorgile. Tsaar Vladimir hõõrub rahulolevalt käsi. Kas venelased on kunagi nii kaugele jõudnud?
  Ka tüdrukud võitlevad vapralt õhus. Näiteks armas paar: Maria ja Mirabela.
  Paljajalu ja bikiinides kaunitarid koguvad arveid. Neile pole sõna otseses mõttes midagi vastu. Siinsed tüdrukud on nii ilusad ja silmipimestavalt agressiivsed ja täpsed.
  Maria tulistas lasu, lasi alla tosin lennukit, ühe hooga ja laulis:
  - Au meie kodumaale! Venemaa nimel!
  Ka Mirabela tulistas ja möirgas:
  - Aga seal on suure võimuga juht,
  Ta kutsub slaavlased lahingusse ...
  Nad ei saa Venemaaga hakkama -
  Kui Vladimir valitseb kuningana!
  
  Kõvast, tugevast, raudse tahtega,
  Ja välimus on nagu metalli lõikamine...
  Venelased ei vaja paremat elu
  See on ainult see, millest inimesed unistasid!
  Jah, need tüdrukud on kaklemise ja laulu meistrid...
  Muide, keset New Yorgi rünnakut lendas esimene Vene kosmonaut kosmosesse ja lendas ümber planeedi Maa. Ja see on järjekordne Tsaari-Venemaa saavutus Romanovite dünastia poolt.
  Ja siis New Yorgi garnison kapituleerus ja Washington langes peagi. Ja 3. septembril 1943 kapituleerusid USA täielikult. Nii lõppes Teine maailmasõda, mis algas 15. mail 1940. aastal. Sõda on Venemaa jaoks kuulsusrikas ja võidukas.
  Muidugi võitsid nii Hitler kui Mussolini sellest sõjast palju. Mõlemad diktaatorid said valdused Aafrikas, mõned Euroopas ja USA-s. Euroopa jagati lõpuks riikide vahel ära. Ja pärast referendumit sai Bulgaariast Bulgaaria kuningriik Venemaa koosseisus.
  Näib, et maailm on jälle ümber jagatud ja kolooniad on seeditavad. Kuid Hitler poleks muidugi Hitler, kui ta rohkemat ei tahaks. Eelkõige lüüa Venemaad. Ja haarata selle territoorium.
  Ja muidugi lootsid sakslased uute võimsamate relvade peale. "E" seeria tankid ja ballistilised raketid, eriti lendavad taldrikud.
  Tsaari-Venemaa edestas aga oluliselt kolmandat Reichi ballistiliste rakettide osas ja lendas 1951. aastal 12. aprillil isegi Kuule.
  Ja E-seeria tankidel polnud kvalitatiivset üleolekut Venemaa omadest.
  Ja ainult lendavad taldrikud olid mõistatus. Tänu laminaarsele voolule osutusid nad igasuguste käsirelvade suhtes täiesti haavamatuks. Kuid samal ajal ei saanud nad ise tulistada.
  Mussolini suri ja tema poeg tõusis troonile. Hitler avaldas talle survet ja noormees nõustus Venemaaga võitlema. 20. aprillil 1955 algas uus, kolmas maailmasõda. Hitleri poolel olid: Itaalia, Brasiilia, Argentina, Tšiili, Mehhiko, ühesõnaga kogu Ladina-Ameerika, välja arvatud Kuuba, mis toetas Venemaad. Ja maailmas polnud enam teisi riike! Kolmas maailmasõda algas 20. aprillil 1955. aastal. Ja tsaar Vladimir seisis silmitsi oma valitsemisaja kõige tõsisema väljakutsega.
  Ainus, mis teda lohutada võib, on see, et see sõda jääb planeedil Maa sõdade ajaloos viimaseks. Kuna selles osalevad kõik maailma riigid!
  Noh, kui sõda on alanud, tuleb see pidada! Hitleri rünnak polnud eriti ootamatu. Ungari, Jugoslaavia, piiratud autonoomiaga Venemaa osa, nende kuningas Vladimir III. Albaania vallutab Itaalia. Kõik on korras. Sakslased üritavad Ida-Preisimaalt, Austriast, Itaaliast lõunast edasi pääseda. Ja Aafrikas käib võitlus. Ja Ladina riikide koalitsioon USA vastu. Aga nad pole seal eriti aktiivsed. Alles nüüd on sõda välja kuulutatud.
  Vahepeal viis Hitler oma peamised jõud Euroopasse.
  Ja algas põrgulik sõda. Viimane ulatuslik sõda inimkonna ajaloos.
  Pealöögi andsid sakslased Ungaris Budapesti suunas. Seal võitles Oleg Rybachenko. Ta jäi ikkagi umbes kümneaastaseks poisiks. Tõsi, füüsiliselt väga tugev, lihaseline, kiire ja mis peamine, nagu mägismaalane, surematu. Jah, kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko sai surematuse, kuid tingimusel, et temast saab umbes kümneaastane poiss ja ta teenib Venemaad lapselikus, kuid väga tugevas ja kiires kehas. Ja ta on laps alates 1. jaanuarist 1904. Kui ma kajutipoisina Port Arthuriga liitusin. No pole just kõige väiksem poiss, aga algusest peale oli ta tugev ja kiire ning ta võeti laevale.
  Veelgi enam, kui nad kahtlesid, kas see on liiga väike, painutas Oleg Rõbatšenko kihlveo jaoks sõrmedega vaskmünti. Pärast seda viidi ta rääkimata laevale.
  Poiss teenis palju auhindu, osaledes kõigis sõdades. Sai ohvitseriks. Aga ta nägi ikkagi välja nagu laps. Seetõttu, kuigi talle anti auhindu paljude vägitegude eest, ei antud igavesele poisile midagi kõrgemat kui kapten. Ja nüüd on Oleg Rybachenko sõjaväes olnud rohkem kui pool sajandit. Olete ammu teeninud ohvitseripensioni, aga kui teie tervis on raudne, siis milleks teenistusest lahkuda?
  Pealegi on ilma arvutite, mängukonsoolide ja televiisorita kuidagi igav. Ja sõjaväes olete kapten, vähemalt juhite sõdureid. Jah, aeg ikka lendab.
  Generalissimo Kondratenko suri. Hukkus ka suuradmiral Koltšak, kes edestas Ušakovit. Paljud inimesed, kellega Oleg Rybachenko alustas, ei ole enam teenistuses.
  Täpsemalt, pärast Port Arturi piiramist on peaaegu kõik veteranid surnud. Alles jäi ainult Vovka. Ka tema oli siis kajutipoiss ja nüüd on ta juba hallipäine vanaisa. Tõde teenib endiselt. Ja ta on üllatunud, et Oleg jääb samaks poisiks, kelle kehal pole ainsatki armi. See on nähtus, mida tuntakse kogu Vene tsaariarmees. Tõde on see, et ta võitleb väga hästi.
  Poiss Oleg on paljajalu, see on tema jaoks meeldivam ja väledam. Ta sihib püssi püssi järel ja tulistab Saksa E-seeria tankide pihta. Natside autod on lihtsalt tohutud. Ja tundub, et miski ei takista neid.
  Aga igavene poiss tabab nii täpselt, et torkab metalli läbi. Ta maalib Kraute, lõhub torne ja laulab.
  - Tsaar Vladimir, Vene tsaar...
  Õigeusu suverään!
  Varsti vallutame maailma,
  Meie kohal on ju keerubid!
  Hitler saab otsa
  Ja kes kuulas - hästi tehtud!
  Ja poiss viskab paljajalu oma lapse jalaga granaati. Hallhabe Vovka raputab vaid pead.
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rõbatšenko veetis 20. sajandil lapsena üle viiekümne aasta. Ja pean tunnistama, et olen palju näinud. Olles surematu, oli ta ammu kaotanud igasuguse hirmutunde. Ja sõda meenutas talle arvutistrateegiamängu.
  Mängida oli lihtne ja lõbus. Ja kakelda oli ka lust. Hea, kui su paljaste jalgade all on hommikukaste ja vannitad igavest poissi ega ole riietatud reeglite järgi lühikestesse pükstesse!
  Oleg Rõbatšenkol on lubatud ringi joosta lühikestes pükstes ja paljajalu. Poiss õppis ilma kingadeta kõndima isegi külmas Port Arturis. Surematu keha ei saa ju külmetada ega haigestuda ning külmaga harjub kiiresti, mis kahju ei tee. Täpselt nagu Peter Pan. Ja paljajalu lumes joosta on peaaegu meeldiv. Liikumisel külma praktiliselt tunda ei anna, ainult liikumatult istudes on paljad jalad veidi kanged! Kuid poisi jaoks on see väike asi.
  Kuid on ka nõiatüdrukud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Nad osalevad ka sõjas. Aga mitte kogu aeg, vaid episoodidena. Aitas meil hoida Vysokaya mäge, kui see oli kõige raskem. Seal võitlesid paljajalu kaunitarid ja seda bikiinides. Nad loopisid paljaste varvastega teravalt teritatud kettaid.
  Ja nad lõikasid mõõkadega. Ja Oleg Rõbatšenko tulistas seejärel kuulipildujast - nad tapsid tema vanemad kaaslased. Ja selle tulemusena katkes samuraide rünnak ja Vysokaya mägi osutus kõigutamatuks!
  Ja tüdrukud näitasid oma kõrgeimast klassist ja Valkyrie vigurlendu.
  Ja nüüd on sakslased kaitsepositsioonil. Tsaariarmee on sõjaks valmis. Fuhrer ei suutnud taktikalist üllatust saavutada.
  Ja Vene väed võitlevad julgelt. Näib, et Hitler kirub end sellise sõja alustamise eest rohkem kui korra. Pealegi, hoolimata asjaolust, et füüreril on relvade all kaks kolmandikku Euroopast ja kolmandik Aafrikast, kuid siiski
  ta ei ole Venemaa rivaal.
  Ja sõdurite arv ka. Ja Itaalia väed on nõrgad. Ladina-Ameerika riigid osalevad sõjas loiult. Ja nende armee ei ole nii tehniliselt kui ka organisatsiooniliselt kuigi hea.
  Nii et Venemaa hoiab vaenlast endiselt sügavuti kaitses.
  Kondratenko-6 tank on selle seeriaga võitlemiseks üsna võimeline. Ja "Nikolai"-4 on raskem ja näitab end väga tugeva masinana.
  Venelased saavad võidelda raskemate Saksa koletistega.
  Eriti "Nikolai"-4 peal, kus Alenka meeskond on tüdruk väga ilus ja bikiinides.
  130 mm kaliibriga relv. Kuidas see fašiste tabab. Asjatult ründas Hitler Tsaari-Venemaa. See pole tema jaoks kerge sõit, vaid peksmine.
  Anyuta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Ja kuidas kaunitar naerab!
  Ja siis laseb Augustinus vaenlase pihta mürsu. See lõhestab metalli ja laulab:
  - Paneme südamed üheskoos põksuma!
  Ja ta vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe. See on tõesti lahe tüdruk!
  Ja siin Maria tuksub. Ja ta lõhestab fašistid. Ja hävitada vaenlane.
  Samal ajal kasutades paljaid varbaid. Ja ta laulab ka:
  - Meie kodumaa nimel, püha! Las võitleja olla lihtsalt lahe!
  Ja ta puhkeb naerma ja näitab hambaid!
  Ja siis tabab olümpia sind raske mürsuga. Ta on just see, mida te vajate, tüdrukud - kõige mahlasem õunamahl!
  Ja jälle murdsid tüdrukud E-50-st läbi, lõid torni välja ja naersid.
  Alenka saatis mürsu, purustades E-100, tungides sellest läbi. Ja kasutades oma paljaid varbaid. Miks tüdruk laulis:
  - Murdke vaenlane!
  Ja Anyuta möllab paljaste jalgadega ringi ja kriuksub:
  - Fritzid on tühjad!
  Ja siis tabab Augustine. Ka väga täpselt ja paljaid varbaid kasutades kaagutades:
  - Hitler on lõpetatud!
  Ja siis lisab Maria väga agressiivselt. See purustab fašistid ja kriuksub::
  - Ja kes kuulas, hästi tehtud!
  Ja ta näitab oma keelt!
  Ja siis saadab olümpiamäng mürsu, tappes vastaseid.
  Ja ka paljajalu kasutamine ja laulmine:
  - Kokku müüdud!
  Ja jälle võtab tüdruk keele ja näitab seda.
  Nii et nad tükeldavad...
  Sakslased jõudsid pärast pealetungi algusest peale kuu aega kestnud võitlust viiekümnelt kilomeetrilt sajani ja kandsid suuri, isegi suuri kaotusi. Ja itaallased Aafrikas leidsid end täielikult katlast ja ümbritsetuna. Nende väed saavad triviaalselt lüüa.
  21. mail andis Adolf Hitler korralduse kutsuda sõjaväkke kõik, kes on võimelised relvi kandma vanuses viisteist kuni kuuskümmend viis aastat. Tsaariarmee moodustas reservi.
  Nagu selgus, pole Saksa ketaslennukid praktikas nii hirmutavad. Tõsi, Vene lennukid võivad rünnata jääradega. Kuid seda saab vältida tänu tsaariarmee sõidukite suurele manööverdusvõimele.
  Ja Hitleri lootus haavatavale imerelvale ei täitunud üldse.
  Tsaariarmee kaitses end endiselt. Võimsad kaitseliinid, ette kaevatud, tugev kaitse. Las Hitleril saab aur otsa. Aga Aafrikas saab nõrgemat Itaalia liitlast survestada.
  Kui füürer poleks otsustanud Tsaari-Venemaaga sõdida, oleks ta kahtlemata läinud ajalukku Saksamaa suure ja isegi suurima juhina. Ja nii tahtis deemon maailma valitseda ja mis sellest tuli?
  Lõppude lõpuks on vene tüdrukud maailma lahedamad.
  Oleg Rybachenko, nagu alati, on lahingu esirinnas. Teda ei saa puudutada ei kuul ega šrapnell. Ta on kõva mees ja lahe mees.
  Poiss lühikestes pükstes ja paljajalu, natside vastu. Ja viskab neid granaate ja jookseb vihmasajus.
  Jah, kahju, et säravat Kondratenkot pole, kuid seal on noori ja võimekaid komandöre. Eelkõige kindralfeldmarssal Vasilevski, kes paistis silma juba Esimese maailmasõja ajal. Ja ta kamandab energiliselt ja osavalt.
  Ja Fritz, kes puutub kokku karmi kaitsega, takerdub sellesse lootusetult. Kuid ikkagi üritatakse läbi murda.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss naerab, paljastab hambad ja laulab:
  - Mu isamaa! Mu püha isamaa!
  Ja ka nagu paljaste jalgadega granaadi viskamine.
  Ja siin astusid lahingusse Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana. Nad on igavesed nõiatüdrukud, perekonna püha jumala teenijad. Nad ei võitle alati, muidu oleks Venemaa kogu maailma vallutanud. Kuid see on alati tõhus ja silmatorkav.
  Tüdrukutele meeldib tappa: need on tüdrukud!
  Ja kuidas nad fašistide vahelt läbi kõnnivad ja kuidas nad neid löövad...
  Ja paljaste varvastega viskavad nad kettaid, tappes Krautsid.
  Natsid on takerdunud ja kannatavad üha rohkem kaotusi. Vasilevski suur strateeg teeb ettepaneku lüüa Aafrikas natsid ja itaallased. Seega saavad eelise nobedamad ja parema manööverdusvõimega Vene tankid. Ja Euroopas las fašistid pääsevad. Et nad oma ressursid täielikult ammendaksid.
  Tsaar Vladimir nõustus selle plaaniga. Ja uued jõud viidi Aafrikasse.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlesid Liibüas, lõigates Itaalia üksused ära. Seal on palav ja tüdruk näeb bikiinides hea välja. Neil on uusim tank Kondratenko-6, milles sõdalased mööduvad itaallaste ja Fritzede positsioonidest ning alistavad need enesekindlalt.
  Elizabeth tulistab Mussolini juuniori impeeriumi tanki ja ütleb:
  - Kasukas ja kaftan kõnnib üle merede, üle lainete!
  Ja loomulikult kasutab ta oma paljaid varbaid.
  Järgmisena tulistab Ekaterina. Lööb läbi saksa auto ja möirgab:
  - Venemaal on tsaar Vladimir kangelane!
  Elena on tema selja taga, peksab Fritzi iseliikuvat püssi ja siristab:
  - Hurraa Hitlerile teie kodumaa eest!
  Ja lõpuks lasevad olümpial mürsu välja. See purustab Krautsid, purustab nad ja kriuksub:
  - Tulemus on suurepärane!
  Ja ta kasutab ka laste jalgade paljaid varbaid.
  Aafrikas saavutasid Venemaa väed mai lõpus ja juuni alguses märkimisväärseid edusamme. Lahingud levisid Liibüa ja Etioopia territooriumile. 12. juunil langes Tripoli. Ja 15. juunil võeti Etioopia pealinn liikvele. Nii hakkasid Mussolini noorema sõdurid välja valguma. Kahjuks ei suutnud ta oma isa ülal pidada.
  Ja ka tema kui vallutaja au. Kuid Mussolini, olles hõivanud osa Inglise ja Prantsuse kolooniatest, pidas end Caesariks. Kuid tundub, et Caesarist on võimatu ületada.
  Oleg Rõbatšenko võitles patareid juhatades. Ja nii vapralt, et sakslased kaotasid tema tulest iga päev kümneid tanke. Tema poissi autasustati isegi teise kuldse ristiga. Ja lõpuks andsid nad talle isegi kaua teenitud majori auastme.
  Varem teda ei määratud, sest ta näeb välja nagu laps. Kuid poiss näitas silmapaistvat kangelaslikkust. Ja oskus võidelda.
  22. juunil 1955 vallutasid Vene väed Aafrikas lõpuks Itaalia Somaalia. Ja 25. juunil 1955 Itaalia vägede riismed Etioopias kapituleerusid.
  Tsaariarmee võitis enesekindlalt. Mainstein, keda peeti Kolmanda Reichi parimaks komandöriks, kirjutas oma päevikusse:
  - Me äratasime põrguliku karu üles! Nüüd rebitakse meid lahku!
  Juuni lõpuks olid sakslased kandnud nii suuri kaotusi, et nad olid sunnitud oma pealetungi Euroopas katkestama.
  Tsaar Vladimir andis korralduse suurendada survet Aafrikas. Kõigepealt tume kontinent, siis kõik muu - ütles silmapaistev monarh! 1. juulil 1955 üritasid sakslased Skandinaavias edasi liikuda. Ja nad tormasid Stockholmi poole, kuid jooksid väga tihedasse kaitsesse. Ja nad said tohutut kahju.
  1955. aasta juuli alguses sisenesid Vene väed Saksa Alžeeriasse.
  Liibüa oli juba Tsaari-Venemaa kontrolli all. Nigeri pealetung ja silmused olid käimas.
  Elizabethi tankimeeskond võitleb natsidega. On väga palav ja tüdrukud võtsid isegi rinnahoidjad ära ja kannavad nüüd Kondratenko-6 paagis ainult aluspükse. Nad tulistavad täpselt fašiste.
  Ja nad tahavad suuri saavutusi.
  Tsaari-Venemaa on endiselt autokraatlik riik. Ja tal pole ikka veel parlamenti. Ja et revolutsiooni ei toimunud ja duumat ei loodud. Kuningad ise ei taha oma võimu piirata. Kuid Fuhrer ja Duce on diktaatorid. See tähendab, et kahe autoritaarse režiimiga süsteemi vahel käib sõda.
  Kuid Tsaari-Venemaa jaoks on see loomulikum. Ja järgneb visa ja kestev lahing.
  Elizaveta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tulistab mürsku. Nurrub endamisi:
  - Lööme natsid puruks!
  Ka Ekaterina vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja vabastas tapja nurrudes:
  - Alandame Hitleri!
  Ja ka Elena peksab, lööb fašiste välja ja sipleb:
  - Me rebime su laiali!
  Ja ka see, kuidas ta hambaid paljastab! Ja ta vajutab paljaste jalgadega juhtkangi nuppe.
  Ja siis keerab olümpia su pea peale ja kui loll see saab olema. See mureneb kõik ja vuliseb:
  - Kurb käik ja meeskond!
  Ärge unustage paljaste varvastega vajutada juhtkangi nuppe. Ja võita vaenlane.
  Sõdalased on tõepoolest väga vaprad ja särava iseloomuga.
  Oleg Rõbatšenko tõrjus vahepeal järjekordse fritside rünnaku ja laulis:
  - Isamaa ja tsaar Vladimiri eest - hurraa!
  Jah, päris ajaloos oli selline ennast Venemaa keisriks nimetav Vladimir III, Romanovite maja juht. Ja tegelikult hakkas ta ametlikult valitsema 1938. aastal. Ja siis osutus Vladimir tõeliseks kuningaks ja sellegipoolest suurepäraseks! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused saada kogu Maa keisriks!
  Pärast võitu, õigemini rünnaku tõrjumist, hakkas Oleg Rõbatšenko oma alluvatega kaarte mängima. Poiss lühikestes pükstes, heledajuukseline, väga lihaseline ja rebenenud, mängis hallijuukseliste võitlejatega. Üllataval kombel on Oleg neist kõigist vanem. Aga see poiss lõikab end ära.
  Mälestades Port Arturit, kangelaslikku kaitset, kust tuli Venemaa au. Suur au selle eest...
  Surematu poiss märkis:
  - Nii lahendame kõik oma probleemid! Varsti on käes hetk, mil inimesed ei tapa üksteist kunagi!
  Sõdurid ja ohvitserid nõustusid:
  - Muidugi, härra major! Nad ei tapa!
  Oleg vaatas linti oma rohkete medalitega. Jah, ordeneid on juba nii palju, vähestel kindralitel on neid. Ja tore oleks ka tiitel saada. Prints, krahv, hertsog!
  Hertsog Rybachenko - kõlab kaunilt!
  Ja poiss hüppas kõrgemale ja keerles plaadimängijas.
  Sakslased üritasid rünnata, kuid löödi taas tagasi ja said tohutult korvamatut kahju.
  Juulis saavutas Vene armee Aafrikas uusi suuri edusamme. Samal ajal kui tsaariarmee pealetungi kaal oli seal. Alžeerias on palju parimaid Venemaa relvi. Ja kuu lõpuks piiratakse sakslased ümber ja hävitatakse katlas.
  Augustis tungisid Vene väed Marokosse. Tüdrukud võitlesid meeleheitlikult tankil Kondratenko-6, murdes läbi selle paksusesse.
  Aeg-ajalt tuli teateid sakslaste allaandmisest ja linnade vallutamisest.
  Lahingud toimusid Nigeerias ja erinevates kohtades. Venelased võtsid nii arvuliselt, rohkem liikuvaid tehnikuid kui ka kohalike elanike toetust, mille rassistlikud fašistid olid enda vastu pööranud.
  Aafrika osutus tõepoolest Hitleri ja Mussolini juuniori strateegia nõrgaks lüliks.
  Venemaa võitis seal... Ja septembris liikusid nad aeglaselt vägesid kokku tõmmates Norrasse. Natsid kandsid tohutuid kaotusi. Ja Alenka ja tema meeskond sõitsid tankil. Uusim tank "Nikolai"-5 on raske ja näitas end arenenumana kui E-seeria.
  Isegi nii võimsast tankist nagu E-200 tungis tsaariaegse masina püss.
  Alenka, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe, hõõrus rahulolevalt käsi:
  - Mina olen see, kes suudab Wehrmachti murda!
  Anyuta vajutas ka paljaste varvastega nuppu, lõi sakslaste autole rusikaga ja kinnitas:
  - Me pühime Wehrmachti tolmuks! Tsaaririigi võimu eest!
  Lahe Augustine tulistas ja kiljatas:
  - Ja me elame kommunismi all!
  Maria nõustus sellega:
  - Jah, tsaariaegse kommunismi ajal!
  Ja paljaste varvastega vajutas ta juhtkangi nuppe. Ja samal ajal lööb ja purustab ta vaenlase.
  Ja siis Marusya kriuksub:
  - Täielikult!
  Ja vajutab ka paljaste varvastega juhtkangi nuppu.
  Vene väed on Oslo juba ümber piiranud. Lahingud on iga põõsa ja maja pärast.
  Kesklinnas tõrjub tsaariarmee taas sakslaste pealetungi. Oleg Rybachenko, nagu alati, on eesliinil ja võitleb enesekindlalt. Vene suurtükivägi töötab nagu kellavärk.
  Kõik on täpne ja tõsi...
  Oktoobris katkestasid Vene väed lõpuks Aafrika maismaavarustuse, vabastades Maroko. Natsid leidsid end omamoodi katlast.
  Isegi pimedal mandril. Hitler värises raevust, kuid ei saanud lõunaks midagi süüa.
  Jah, ta tuli Venemaale... Talv lähenes. Oleg Rõbatšenko jookseb hoolimata sellest, et sajab lund, endiselt paljajalu ja lühikestes pükstes. Noh, poiss - mida iganes sa võtad! Ja täiesti kartmatu mees.
  Ja ta viskab paljaste varvastega granaate.
  Ja laulab:
  - Lase kohmakalt joosta,
  Soomustatud tankid läbi lompide...
  Ja katusel on kuulipilduja -
  Tšeburaška laskur,
  Krokodilli kuulipilduja!
  Shakoklyak on rünnakul!
  Terminaatoripoiss viskas paljaste varvastega granaadi, rebis natsid laiali ja laulis:
  - Ja ma mängin dünamiidiga,
  Möödujatele silmapiiril!
  Kuidas Krauts nahkhiiri väldib!
  Kõik on pikali ja ma lähen!
  Ja poiss on tõesti nii naljakas! Kuid ta on sõjaväes olnud juba üle viiekümne aasta. Ja lihtsalt väike kurat! Isegi kui ta on blond!
  Oleg Rõbatšenko viskab taas palja jalaga granaati ja möirgab:
  - Au tsaarile ja Nikolai ja Vladimir Kolmandale!
  Ja ma arvasin, et nad ei tohiks Vladimir Kirillovitš Romanovit Vladimir Putiniga segi ajada! Suured tsaarid Romanovid on suurepärane perekond! Need, kes tegid Venemaast suurima impeeriumi!
  Ja mitte nii rikutud õnn kui Putin!
  Kuid Vene väed tõrjuvad järjekordset rünnakut.
  November tuleb. Natsidel on aur otsas. Kuid nad viskavad lahingusse uusi reserve. Aafrikas neid juba lõpetatakse. Fašistide jaoks on see raske.
  Nii nad väljendavad oma viha vangide peale. Nad sattusid kaunile Nicolettale. Nad riisusid ta aluspüksteni ja viisid läbi värske novembrilume.
  Seotud kätega tüdruk, peaaegu alasti, kõnnib läbi lumehangede, jättes endast paljajalu graatsilised jäljed. Ta on nii ilus. Ja sakslased järgivad teda ja piitsutavad teda. Ja nad peksid end kaunitariga, peksid neid. Tema triibulisest seljast voolab verd.
  Nicoletta surus lihtsalt hambad tugevamini kokku. Ja ta hoiab uhkelt pead püsti. Ja ta vaskpunased juuksed lehvivad nagu proletaarne lipukiri.
  Ja ka tema paljad jalad muutusid helepunaseks, kuid tüdruk ei kergita isegi kulmu.
  See on tema fenomenaalne julgus.
  Kuigi natsid on selle juba kätte võtnud ja tõrvikuga paljasse rinda pistnud. Kuid isegi siis neiu ainult värises, kuid ei karjunud.
  Tal on nii suur usk...
  Tüdruk tõmmatakse nagile üles ja tema liigesed väänatakse. Siis süütavad nad oma paljaste jalgade all tule. Ta lakub kaunitari paljaid jalgu. Ja kuumade kettidega piitsutavad kaunitari alasti keha.
  Nicoletta laulis vastuseks;
  Olen Tšernobog, kurja jumala tütar,
  Loon kaose, külvan hävingut...
  Minu ülevust ei saa ületada,
  Mu hinges põleb ainult raevukas kättemaks!
  
  Lapsena tahtis tüdruk häid asju,
  Ta kirjutas luuletusi ja toitis kasse...
  Hommikul vara tõusis
  Tema kohal lehvisid keerubite tiivad!
  
  Aga ma sain teada, mis on kurjus,
  Mis siin maailmas teeb sind õnnetuks...
  Mida sa mõtled, ütle head?
  Ma armusin hävitamisse kirglikult!
  
  Ja näitas oma tüdrukulikku tulihinge,
  Milline sädelev jumala tütar temast sai...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Näitame jõudu, väga võimsalt!
  
  Suur isa see Tšernobog,
  Ta toob universumisse kaose, sõjad...
  Palvetate Svarogi poole, et ta aitaks,
  Tegelikult saate tasu!
  
  Nii et ma ütlesin: Jumal õnnistagu,
  Lase vihal oma südames mullitada...
  Usun, et ehitame õnne verele,
  Saagu emakas ääreni täis!
  
  Ma armastan kavalust, alatust ja pettust,
  Kuidas petta türanni Stalinit...
  Seda ei ole võimalik välja panna,
  Ja kui palju on maailmas udu!
  
  Nii et ta soovitas teha jõulise liigutuse,
  Hävitage kurjad ühe hoobiga...
  Kuid ma armusin väga musta jumalasse,
  Kõigis küsimustes, nii nendes kui ka hauatagustes!
  
  Kuidas ma kurjusega harjusin?
  Ja mu südames oli raev, meeletus...
  Iha rõõmu, headuse järele on kadunud,
  Niipea, kui viha pjedestaalilt tungis!
  
  Aga Stalin - ka tema on kuri,
  Hitlerist pole siin juttugi...
  Tšingis-khaan oli nii lahe bandiit,
  Ja kui palju hinge suutis ta sandistada!
  
  Nii et ma ütlen, miks hoida häid asju,
  Kui selles pole vähimatki omakasu...
  Kui sa oled rähn, on su mõistus peitel,
  Ja kui ma olin loll, siis mu mõtted kadusid!
  
  Seda ma ütlen endale ja teistele,
  Serveeri jõudu nagu must tint...
  Siis vallutame universumi avaruste,
  Lained hajuvad üle universumi!
  
  Me muudame kurjuse nii tugevaks
  See annab raevu surematuse,
  Need, kes on hingelt nõrgad, on juba puhutud,
  Ja meie, tugevaimad inimesed, usume sellesse!
  
  Lühidalt, me saame tugevamaks kui kõik kõikjal,
  Tõstkem veremõõk universumi kohale...
  Ja meie raev on ka temaga,
  Võtkem vastu saatust täis kutse!
  
  Lühidalt, ma olen truu Tšernobogile,
  Ma teenin seda tumedat jõudu kogu südamest...
  Mu hing on nagu kotka tiivad,
  Need, kes on koos Musta Jumalaga, on võitmatud!
  Sõda Venemaa ja Hitleri koalitsiooni vahel jätkus. Detsembriks olid Vene väed lõpuks itaallased ära lõpetanud, sundides neid Aafrikas kapituleeruma, ja peaaegu lõpetanud seal sakslastega. Krautidest puhastati ka Norra.
  Nüüd läks tsaariarmee 25. detsembril pealetungile. Puhkes ägedad võitlused. Talvel olid Vene tankid selgelt tugevamad. Ja tungis läbi vaenlase kaitse.
  Oleg Rybachenko, see igavene poiss jooksis paljajalu ja lühikeste pükstega läbi lume, lauldes:
  - See on meie viimane ja otsustav lahing! Me sureme Isamaa eest - sõdurid on minu selja taga!
  Vene tankid on gaasiturbiinmootoritega väga kiired. Ja fašistid ei saa neid nii lihtsalt peatada.
  Siin tormab ette "Nikolai"-5. Sellel on viis tüdrukut, kes laulavad rõõmsalt:
  - Keegi ei peata meid, vene maailma ei saa võita!
  Ja ta purskab kahurist välja! See osutub tegelikult suurepäraseks! Tüdrukud on vaatamata külmale bikiinides ja paljajalu. Ja nad tulistavad ennast ega mõtle peatumisele.
  Neil on lihtsalt metsik, meeletu jõud.
  Alyonushka armastab mitte ainult tulistada, kuigi ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja tabas sakslast, vaid ka lugusid kirjutada.
  Näiteks kirjutas ta, kuidas tüdruk läks kaugele kassipoega päästma. Kolmkümmend kolm päeva kõndisin paljajalu mööda kivist teed, pannes mu õrnad jalad verd jooksma.
  Ja ometi suutis ta looma leida. Selle eest täitis haldjas oma soovi ja tüdruk abiellus printsiga.
  Aljonuška aga mõtles, et milleks tal Vene sõjaväkke meest vaja on? Parem, kui sul on armukeste kamp. Ja rohkem raha ja naudingut. Lõppude lõpuks on mehed nii erinevad. Ja loomulikult kogete nendega naudingut erineval viisil. Aga abikaasa? Sul hakkab temaga kiiresti igav ja tüdimus!
  Noormees, kes alles hakkab täiskasvanute maailma avastama, on aga palju huvitavam.
  Ja Alenka tulistab uuesti, tabades Saksa E-100.
  Ja ta liigutab oma väga ilusaid jalgu, nagu vana-Kreeka jumalanna oma.
  Ja siis Anyuta tulistab. Ka paljaste varvastega. Ja purustab Saksa kahuri.
  Selle peale ütleb tüdruk:
  - Venemaal on palju tarku inimesi, kuid tsaar Vladimir on tsaaridest parim!
  Augustine märkis:
  - Ja Nikolai II polnud halb! Oh, me ei teadnud, kuidas kuningaid hinnata!
  Maria laulis, tulistades paljaste varvastega natside pihta ja irvitades:
  - Te peate venelastele kuuletuma, puhta südamega ja targemalt! Ja Nikolai auks on ta kuningate suur kuningas!
  Ja Marusya laulis midagi... Ja ta mängis ka paljaste jalgadega...
  Vene väed liiguvad edasi. Võitleb ka Oleg Rõbatšenko. Ta on alles kümneaastane poiss. Selline on surematuse hind. Jah, aga kui hästi ja rõõmsalt ta end tunneb! Tal on nii palju energiat ja kihav jõuvool.
  Poiss viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Ma olen tiiger, mitte kass, nüüd elab minus mitte Leopold, vaid leopard!
  Poiss-major, nagu alati, põleb. Natsid ei saa teda peatada.
  1. jaanuaril olid Vene väed oma territooriumi Saksa ja Itaalia vägedest juba täielikult puhastanud ning astunud Kolmanda Reichi valdusse.
  Samal ajal sisenesid Mehhikosse Vene üksused. Kätte on jõudnud uus aasta 1956.
  Venelaste jaoks algas see uute võitudega. 7. jaanuaril kapituleerusid Saksa vägede riismed Aafrikas. Ja kogu Must Mandriosa sai venelaseks.
  Nüüd sai vallatud füürer aru, et on täiesti perses. Ja ta tegi ettepaneku läbirääkimisteks Venemaale.
  Mille peale tsaar Vladimir vastas:
  - Räägime ainult Kolmanda Reichi ja Itaalia tingimusteta alistumisest!
  Millised targad sõnad! Ja sõda jätkub. Rünnakul on mõistagi esirinnas Oleg Rõbatšenko. Vene väed sisenesid Ida-Preisimaale. Kaitseliinid on siin tugevad. Läbimurdmiseks peate võitlema ja te ei jõua kiiresti edasi.
  Üheks läbimurdevahendiks oli iseliikuv relv koos pommiheitjaga Alexander-4. Väga võimas ja surmav tööriist.
  Ja ka ilusad tüdrukud tähistavad siin. Nad lasevad mürske oma paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe. Ja nad hävitavad vaenlase punkrid ja pillikastid.
  Tüdrukud jooksevad julgelt lumes - selleks on vene naised. Ja indiaanlased ja hiinlased visatakse lahingusse. Need täidavad juba sõna otseses mõttes kaevikute ligipääsud oma laipadega. Kuid nad suudavad selle ikkagi võtta.
  Vene sõjavägi tungib sisse.
  Strateeg Vasilevski annab aga põhilöögi Itaaliale - mis on palju nõrgem. Ja nii võidavadki Vene sõdurid ühe võidu teise järel.
  Jaanuar kujunes väga edukaks. Vene väed kukutasid itaallased ja saduldasid Alpid. Ja veebruaris okupeerisid nad Veneetsia. Ja nad sisenesid Lorbandiiniasse. Nad võtsid ka Poznani. Sakslased olid taganemas. 2. märtsil langes Klaipeda. Vene väed edenesid aeglaselt läbi Ida-Preisimaa, kaitse oli liiga tihe. Pidime teeraja sõna otseses mõttes mürskudega põletama.
  Kuid Itaalias varises pastafront kokku. Ja Vene väed tormasid Rooma. 30. märtsil 1956 algas rünnak Itaalia pealinnale. Nii maksis rahvas Mussolini perekonna ambitsioonide eest.
  Itaalia pealinn Rooma on rünnaku all. Võitlus on äge. Kuigi itaallased annavad üha enam alla. Siin on tüdrukute võitlus väga ilusad, nii bikiinides kui ka paljajalu. Sõdalased viskavad jalgadega granaate ja löövad välja Mussolini sõdurid.
  Tüdrukud on siin ilusad ja loomulikult väga seksikad. Ja titaanide lihastega. Ja see, kuidas nad paljaste jalgadega granaate loobivad, on lihtsalt hämmastav.
  Nataša läheb edasi ja tulistab, samal ajal urisedes:
  - Kaunile isamaale mu südames põleb mu kiirgav tuli!
  Zoya, tulistab, laulab kaasa:
  - Avame ukse saavutustele! Meie usk ja kuningas on monoliitsed!
  Ja siis laseb Aurora paljaste varvastega punakarvaline emane kettad lahti. Ja tükeldatud itaallased kukuvad.
  Ja siis laulab Svetlana agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Me tapame kõik! Me purustame kõik!
  Nad loobivad paljaste jalgadega kettaid ja lihvivad fašiste. Nii sattus Mussolini tüdrukute kätte. 1956. aasta aprillirünnak oli äge ja väga kujundlik.
  Ja siin sõidavad tankid, nende pagasiruumist purskavad välja põrgulikud tulesambad.
  Tüdrukud liiguvad edasi ja loobivad paljajalu granaate. Ja kuidas nad midagi verist sülitavad.
  Ja nad hakkavad naerma...
  Nataša laulis tuliselt:
  - Tsaar Vladimir, löö Hitlerile rusikaga näkku!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Nii imeline tüdruk.
  Tüdrukud tormavad metsiku raevuga. Nad tabasid kuulipildujatega. Nad niidavad vaenlase maha ja ajasid fašistid laiali. Ja siis jooksevad olümpiamängud. Ja vägevate käes hoiab naiskangelane leegiheitjat. Ja ta võtab selle ja lööb sind, aga siis ta lööb sind.
  Fašistide poolt lendavad kiibid igas suunas. Ja sõdalased võivad naerda nii palju kui tahavad.
  Siis ta laulab:
  "Mussolini pekstakse!" Meie sõprus on monoliitne!
  Ja jälle nagu silmapilgutus safiirsilmadega! Ja ta lööb fašiste.
  Mida sa tahtsid? Rooma vallutasid omal ajal slaavlased Attila juhtimisel. Ja nüüd võtavad venelased selle.
  Olympias, praadides oma vastaseid talaheitjaga elusalt, laulis:
  - särav lootuse päike,
  Jälle tõuseb see üle riigi...
  Venemaa võidud nagu ennegi -
  Wehrmachti sõdalasi lüüakse!
  
  Vene kotkas planeedi kohal,
  Tiibu sirutades tõuseb ta õhku...
  Vaenlane võetakse vastutusele -
  Ta saab lüüa - murtud!
  Pärast Rooma langemist hakkasid Itaalia väed massiliselt alla andma. Mussolini impeerium, see Kolmanda Reichi noorem sõjaline partner, põles läbi.
  Vene väed vallutasid Napoli peaaegu vastupanuta ja maabusid Sitsiilias. Ka seal ei kohanud nad peaaegu mingit vastupanu. Ja Hitler oli hüsteeriline.
  Mai lõpuks oli Itaalia valmis. Võeti sadu tuhandeid vange.
  Vene tüdrukud panid nad põlvili ja sundisid neid paljaid jalgu suudlema. Nad laksutasid kuulekalt huuli. Mõned, eriti noored mehed, tegid seda entusiastlikult.
  Tüdrukud nurrusid rahulolevalt.
  Igavene poiss Oleg Rõbatšenko sundis oma vange tema paljaid lapsikuid jalgu suudlema.
  Nad tegid seda üsna vabatahtlikult. Poisid olid väga ilusad, lihaselised ja blondid. Tõsi, ta on veel liiga väike ja midagi tõsisemat ta daamidega ette võtta ei tahtnud. Aga kui karedaid kontsi keelega kõditakse - see on tore!
  Oleg Rybachenko võttis kindrali kinni ja sai uue käsu. Mille üle ma päris uhke olin.
  Mussolini juuniori reetis tema enda saatjaskond ja Tsaari-Venemaa sai järjekordse võidu. Kuid Benedito Mussolini seenior ei näinud oma häbi ja fašismi kokkuvarisemist Itaalias. Sama saatus ootas aga natse Saksamaal. Vene väed asusid pealetungile 1956. aasta juuni alguses. Peamine ründesuund oli Austria.
  Elizaveta ja tema meeskond Nikolai-5-l liikusid sakslastele vastu. Vene väed püüdsid Viini ümber piirata.
  Fuhrer sattus muidugi raskesse olukorda. Kadusid sakslaste valdused Aafrikas, Skandinaavias ja enamikus USA-s. Ja nüüd toimuvad lahingud eranditult Kolmanda Reichi territooriumil. Mis on sakslaste jaoks muidugi ebameeldivam. Mehhikosse sisenesid ka Vene väed. Leedi Gray de Monka juhib selles riigis tankimeeskonda.
  Ja Elizaveta juhib "Nikolai"-5 mööda Viini. Selle peamine vastane on E-50, millest tsaari masin tungib nagu blotter.
  Elizabeth tulistas, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Ta tabas Saksa tanki ja säutsus:
  - Anname oma südamed Püha Nikolai Venemaa eest!
  Ekaterina tulistas ka paljaste varvastega ja parandas oma elukaaslast:
  - Tõenäoliselt on õigem öelda Vladimir!
  Elizabeth tulistas uuesti, kasutades paljaid varbaid ja säutsus:
  - Kuid ikkagi oli keiser Nikolai, kes andis meile Hiina elanikkonna, see, kes muutis Venemaa võitmatuks!
  Tõepoolest, jalaväes, kes saadeti sakslaste positsioone ründama, oli rinne täielikult hiinlastest. Nad viskasid meid sõna otseses mõttes laipadega. Kuid nad murdsid läbi.
  Tavaliselt võitlesid venelased lennukites ja tankides. Jalavägi, mis koosneb hiinlastest, indiaanlastest ja aasialastest. Hiinlasi on palju. Lisaks juurutas heledapäine Nikolai II õigeusku reformides polügaamiat ja lahingusse saadeti lisahiinlasi. Ja venelased võtavad naiseks leski ja vallalisi hiinlannasid.
  Kaval strateegia.
  Ja hiinlased ründavad, surevad ja murravad läbi sakslaste kaitsest.
  Elena vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja lööb uuesti krautide pihta.
  Ja ta laulab:
  - Püha Venemaa eest võitleme vapralt!
  Pärast seda võtab tüdruk selle ja pilgutab silma. Ja paljastab oma valged hambad! Ja ta on nii agressiivne.
  Ja siis tulevad olümpiamängud tagasi. Ja ta lööb sind ka paljaste varvastega ja purustab.
  Siis ta hüüab:
  - Ma olen surmav kobra!
  Tuleb märkida, et E-50 tank võib olla ohtlik. Selle 88-millimeetrine kahur, mille toru pikkus on 100 EL, on kiirtulega, kaksteist lasku minutis ja väga täpne. Sageli tabab soomust ja võib kahjustada.
  Seetõttu püüavad tüdrukud peamist Saksa tanki mitte läheneda. Eriti lähedalt vaadates suureneb selle läbitungimisvõime järsult. Ja Saksa mürsu südamik on kas uraan või volfram. Tõsi, pärast Aafrika ja uraanimaardlate kaotamist Kongos hakkas Saksa vägede jõud kokku kuivama.
  Ja tüdrukud on nii ilusad ja paljajalu ja lahedad.
  Nad laulavad omaette entusiastlikult:
  - Särab nagu täht üle kogu maailma,
  Läbi lootusetu pimeduse pimeduse...
  Suur kangelane tsaar Vladimir,
  Ei tunne valu ega hirmu!
  
  Vaenlased taganevad teie ees,
  Rahvahulk rõõmustab...
  Venemaa võtab teid vastu -
  Võimas käsi valitseb!
  Tüdrukud võitlevad, neile ei saa midagi vastu öelda. Ja nende jalad on nii paljad ja meislitud. Kui tabatud sakslased neid suudlevad, on selge, et see meeldib nii tüdrukutele kui ka meestele. Ja sõdalased kiljuvad rahulolevalt.
  Ja nad paljastasid oma pärlhambad.
  Need on nii lahedad tüdrukud. Ja paljaste varvastega lööb Elizabeth välja järjekordse fašisti.
  Selle peale ta hüüab:
  - Au suurele isamaale!
  Ja nii Catherine tulistab. See rammib vaenlase tanki, tapab Fritze ja kriuksub:
  - Surm vaenlastele!
  Ja seal taob ka Elena, kasutades paljaid varbaid, vajutades nendega juhtkangi nuppe. Ja ta piiksab:
  - Isamaa eest suuruses!
  Ja siis laseb mürsu välja silmapaistev olümpiaad, samuti blondiin. Ja kui see piiksub:
  - Suure Venemaa eest!
  Ja tüdrukud on täis entusiasmi.
  Siit tuleb tank E-75. Selle relv on võimsam: 128 mm ja see võib põhjustada rohkem kahju. Lisaks on sellel tankil parem kaitse ja paksem soomus.
  Aga Elizabeth on nagu hull. Ja ta vabastab midagi surmavat, mis tungib eemalt. Ja sakslasest on järel vaid rebenenud metallitükid.
  Ja tüdruk laulab:
  - Püha ilu ja suur unistus!
  Pärast seda näitab keel.
  Saksa tankid E-75 on viimasel ajal laiemalt levinud. Nüüd on neil pikema toruga relv, mis võimaldab võidelda Vene tankidega, eriti kergemate tankidega. Ja see muudab Krautsid ohtlikumaks.
  Kuid nõukogude tüdrukuid see ei häbene. Ja nad purustavad Krautsid.
  Ja sõdalased ise, eriti palavuses, on bikiinides ja paljajalu. Ja nad võitlevad väga enesekindlalt.
  Nad võidavad eranditult.
  Catherine tulistas natside pihta ja laulis:
  - Aga kui aus olla! Ma hävitan eranditult kõik Krautsid!
  Elena tulistas ka paljaste varvastega ja säutsus:
  - Me alistame kõik ja loomulikult!
  Olümpia võitis haletsematult ka natse. Ta on nii võitmatu lits.
  Ja ka paljaste varvaste abil.
  Nataša ja tema meeskond võitlevad tankil Kondratenko-6. See auto on veidi kergem, kuid liikuvam kui Nikolai. Muidugi väiksema kaaluga on kaliiber väiksem ja soomus veidi õhem. See tähendab, et surmaoht on palju suurem.
  Kuid pean ütlema, et tüdrukutel pole üldse piinlik. Ja nad võitlevad nagu lahinguhiiglased.
  Nataša laulab, tulistades aktiivselt:
  - See on meie võit!
  Ja ta vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Zoya tulistab ka, kasutades paljaid jalgu ja kriuksudes:
  - Tsaar Vladimir edasi!
  Ja kõik tüdrukud kooris haukusid:
  - Au langenud kangelastele!
  Pärast seda tulistas Aurora, pööras Saksa tanki ümber ja ütles:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid!
  Ja ta raputas ka paljaid jalgu.
  Ja siis andis Svetlana paljaid varbaid kasutades järele ja urises täiega:
  - Venelased võitlevad raevukalt!
  Ja kõik tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Sõduri rusikas on tugev!
  Ja jälle tormavad kaunitarid lahingusse. Nad lasevad end täpselt ja täpselt!
  Kuid Jane'i meeskonnad hämmastab mehhiklasi. Daam on ka väga tark ja ilus.
  Ja tema meeskonna tüdrukud on paljajalu ja bikiinides. Nad võitlevad metsiku ja rahuliku raevuga.
  Siis tulistas Gertrude, kasutades paljaid varbaid, ja säutsus:
  - Olen tüdruk, kes hävitab kõik sekundi murdosaga!
  Ja siis puhkeb Malanya tegutsema. Ja ta lõhub ladina tanki eemalt.
  Ja siis lööb Matilda paljaste varvastega jalga.
  Ja ta naerab:
  - Ma olen tõesti suurepärane tüdruk!
  Ja kõrgeima ja raevukama korra sõdalased. Nad ei tunne nõrkust ega viha.
  Nad ajavad sind samamoodi persse.
  Ja ka Alenka võitleb väga enesekindlalt.
  Juuni lõpuks on Viin ümber piiratud. Saksamaale ja tema prestiižile anti purustav löök. Samal ajal liiguvad Vene väed Oderi poole. Nad viskavad lahingusse hiinlased, indialased ja araablased. Ja nad murravad läbi Krautsi kaitsest.
  Hitler on muidugi juba paanikas. Kuidas tüdrukud ta tankidesse ja lennukitesse surusid.
  Siin on Albina ja Alvina, kaks vene pilooti. Ka paljajalu ja bikiinides löövad nad fašiste maha nagu pirnid pulgaga oksa küljest. Ja paari jaoks teevad nad sõna otseses mõttes selliseid imesid.
  Albina tulistas oma Peeter Suure hävitaja ühe hooga alla viis lennukit ja laulis:
  - Me oleme taevakarud!
  Alvina tulistas oma sõjakotka ühe hooga alla kuus lennukit ja säutsus:
  - Ja me purustame kõik!
  Taevas oli see paar juba legendaarne!
  Tüdrukutele omistati seitse Jüriristi astet: hõberist, hõberist vibuga, kuldrist, kuldrist pangaga. Ja ka kuldrist teemantidega ning kuldrist teemantide ja vibuga. Ja kuldse risti kõrgeima astme täht, teemantvibuga. Hiljuti asutati kõrgem auhind - suur kuldristi täht, millel on teemandid ja vibu.
  Nii võisid tüdrukud oma saavutuste üle õigusega uhked olla. Ja alati, isegi külmas, võitlesid nad ainult bikiinides ja eranditult paljajalu.
  Nii toredad tüdrukud.
  Albina tulistas ja laulis:
  - Meie parimate võitude eest!
  Alvina jätkas:
  - Olgu meie lapselapsed ja vanaisad meie üle uhked!
  Sõdalased on tõeliselt kolossaalse klassi tüdrukud!
  Nad peksid fašiste taevas ja laulavad:
  - Au Venemaale, au! Meie tsaar Vladimir on kangelane! Koidikul on jõudu! Matke Hitler maa alla!
  Muidugi võib Vladimir Kirillovitš Romanov oma sõdalastega väga rahul olla.
  Isegi kui nad kaklevad, on see nii, et te ei saa nende vastu oda tõsta!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaar, kellel on kõik võimalused sõjad lõplikult lõpetada!
  Ja fašistid värisevad tsaariarmee löökide all...
  Ümbritsetud Viin langes kiiresti. Juuli keskpaigaks jõudsid tsaaririigi väed laial rindel Oderisse. Ja Koenigsberg oli täielikult blokeeritud.
  Ja sakslased taganesid Oderist kaugemale. Ja seal üritati luua kaitseliini. Kaitske ennast põhjalikult. Kuid juuli teisel poolel alustasid Vene väed rünnakut Hamburgi vastu... Natsid alistusid aeglaselt, kuid kindlalt.
  Võitlus oli väga äge. Mõned külad vahetasid mitu korda omanikku. Lahingutes osalesid ka uued Saksa tankid arenenumast AG-seeriast - püramiidsed. Neil oli hea kaitse iga nurga alt. Kuid tsaariarmee oli arvuliselt parem.
  Ja suur hulk Aasia jalaväelasi hukkus rindel. Aga nad lubasid mul liikuda.
  Ka sakslaste inimressursid olid ammendatud. Augusti lõpuks piirati Hamburg ümber ja ka München blokeeriti.
  Sakslased kaotasid märkimisväärse territooriumi. Ja neil polnud millegagi oma positsioone hoida.
  Oleg Rybachenko võitles esirinnas Saksamaa enda territooriumil. Ja igavene poiss naeratas pidevalt ja näitas oma pärlmutterhambaid.
  Ja seal viskas ta oma paljaste lapselike jalgadega granaate. Hea on olla laps - kui loomulik on olla kuumas ainult lühikestes pükstes. Ja kuna sa oled surematu, siis võid ka talvel poolalasti olla, riskimata külmetada.
  Nii et poiss laulis:
  - Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Juulikuulise äikese ja surfimüra all!
  Paljajalu, lihtsalt paljajalu,
  Poisil on lihtne olla lahe kauboi!
  Ja lapsmajor jätkab nende fašistide hävitamist enda jaoks. Ja nad ründavad meeleheitlikult.
  On juba september... Vihma hakkab sadama... Tsaari väed, täites hiinlaste surnukehasid, vallutasid Müncheni ja Hamburgi ning liiguvad Ruhri piirkonna poole. Kõige tähtsam Saksa tööstuses.
  Ja sakslased võitlevad meeleheitlikult vastu.
  Nataša võitleb oma tankil ja uriseb:
  - Natsidele saab see olema äärmiselt raske!
  Ja vajuta paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Ja ta tulistas natside pihta mürske.
  Ja siis annab Zoya sulle laksu. Ja ka paljaste varvaste abil.
  Ja ta laulab ka:
  - Venemaa on Hitleri vastu!
  Ja siis teeb Aurora agressiivse käigu. Ja ka paljaste varvaste abil:
  - Vene tee eest!
  Ja nende taga laseb Svetlana ka mõrvarimürsku. See läbistab Saksa tanki ja kriuksub:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitšile!
  Ja ta näitab ka oma keelt.
  Tüdrukud läksid siin metsikult.
  Alenka raskel tankil purustab ka natsid. Ja võidab neid kaugelt.
  Sõdalane laulis:
  - Allutasin pool maailma oma rindadega!
  Ja Alenka rinnad helepunaste nibudega.
  Ja siis Anyuta peksab sind paljaste varvastega. See rammib fašistliku tanki ja plärab:
  - Ma olen superstaari tüdruk! Ajalooraamatutes!
  Ja ta paljastab hambad...
  Ja siis laseb Augustine mõrvarimürsku. Ta purustab natsid ja susiseb:
  - Olgu meie armee kõige tugevam!
  Ja ta liigutab ka jalgu ...
  Ja Maria järgneb neile ja peksab natse. Ta keerutab end agressiivselt plärisedes:
  - Oleme suured agressiivsed tüdrukud!
  Ja siis vallandab Marusya natsidele midagi äärmiselt mõrvarlikku ja hävitavat. Ja seda paljaste tütarlapselike jalgade abil.
  Ja siis ta laulab:
  - Oleme vaenlaste täielik lüüasaamine!
  September möödus väga ägedates lahingutes. Sakslased asusid meeleheitlikult vasturünnakule. Kuid oktoobris, kui sadu tuli tugevamaks, saavutas tsaariarmee taas eelise. Ja ta hakkas edasi liikuma Ruhri poole. Pärast ägedat rünnakut Koenigsberg langes. Natsid said järjekordse laksu.
  Ja Lõuna-Prantsusmaal piirasid tsaariväed Touloni ümber. Nii et natsidel oli äärmiselt halb aeg.
  Hitler möllas, aga Berliinis viibides. Tema positsioon osutus nõrgaks.
  Selge see, et keegi ei tahtnud läbirääkimisi kuulata. Kuid natsid jäid sisse nagu kärbsed.
  Novembris võitlesid tsaariarmee väed suurema osa Ruhri piirkonna hõivamise nimel, jättes sellega Saksamaa sisuliselt ilma peamisest tootmisbaasist.
  Detsembris okupeeris tsaariarmee kogu Lõuna-Prantsusmaa ja sisenes Hispaaniasse. Ja Saksa rindel vallutas ta lõpuks Ruhri. Pealegi vallutati ka teisi Saksa maid. Ja tsaariarmee maabus ka Taanis.
  Hitler möllas nagu kurat puuris, aga ta ei saanud midagi teha.
  Katoliiklike jõulude ajal liikusid kuninglikud väed Pariisi poole. Vaatamata lumele ja pakasele oli Nataša meeskond paljajalu ja bikiinides.
  Sakslased alistusid üha sagedamini. Ja prantslased ei tahtnud üldse venelastega võidelda.
  Saksa akut purustades märkis Nataša:
  - Millega siis õigupoolest lootis vallatu Adolf, kui ta meiega sõda alustas?
  Kuldjuukseline Zoya märkis loogiliselt:
  - Ilmselt sellepärast, et surve alla sattudes kukume nagu mündid augulisest taskust!
  Aurora purustas paljaste varvastega pähkli. Siis viskas ta selle suhu ja märkis ratsionaalselt:
  - Ajalugu õpetab, et see ei õpeta midagi!
  Svetlana vajutas paljad varbad juhtkangi nupule. Ta koputas teise Saksa kahuri ja vastas:
  - Olgem suured võitlejad!
  Nagu näete, on sõdalased tõesti otsustanud võidelda ja võita.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko tormab lühikestes pükstes ja palja lihaselise torsoga. Ta isegi kõigub ja möirgab:
  - Me võidame Krautsid! Me võidame Krautsid! Ja löö jalaga tagumikku!
  Ja poisil on nii valged pärlmutter hambad! Lihtsalt noor ja paindumatu terminaator.
  Oleg Rybachenko tulistab joostes. Tapab fašiste ja laulab:
  - Vene vaim on kuningate jõud, võida Krautsid!
  Poiss viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Vene valss, koit tõuseb - kuninga hiilguses!
  Ta osutus tõesti väga võitluslikuks tüübiks. Ja ta peksab fašiste kuni esimese päevani.
  Ja tüdrukud võitlevad aktiivselt. Siin on Mirabela... Samuti tippklassi piloot. Keegi ei saa teda peatada. Ta lööb Krautsid maha ja laulab hambaid paljastades:
  - Hull tüdruk! Siin on tema märk!
  Ja ta võtab ja laseb välja raketi!
  Jah, sellised on siin naised! Kui vene tüdrukud võitlevad, ei suuda ükski jõud neile vastu seista.
  Mirabela tulistas viie õhukahuri ühe pursuga alla seitse Saksa lennukit ja säutsus:
  - Tsaar Vladimir Kirillovitš on meie jumal!
  Ja neiu lööb paljaste jalgadega vastu klaasi.
  Ja ka Albina ja Alvina võitlevad taevas.
  Nad olid nii imelised vargajad. Järjest rohkem kogutakse uusi kontosid. Ja samal ajal nad laulavad:
  - Taevas oleme täiuslikkus! Oleme täiuslikkuse ässad! Naeratusest žestini - üle igasuguse kiituse!
  Albina lasi ühe hooga alla neli Saksa lennukit ja säutsus:
  - Oh, milline õndsus! Milline täiuslikkus lahingus!
  Alvina lõikas alla viis Saksa lennukit ja jätkas:
  - Teadke lahingus täiuslikkust! Ja lahe ideaal!
  Sõdalased laulsid kooris, lõigates fašistid maha:
  - Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud! Tüdrukud! Lahedamad tüdrukud!
  Nad demonstreerisid oma agressiivset kirglikkust. Tegelikult polnud ükski Hitleri ässadest sunnitud laskuma.
  Kuid fašistid on loomulikult metsiku surve all.
  Hitler on Berliinis punkris ja teda pommitatakse seal nagu prussakat. Mida ta tahtis? Fašist number üks on lõpetanud! Ta läks vastu Tsaari-Venemaale ja nüüd purustatakse teda ennast nagu prussakat.
  Tsaar Vladimir Kirillovitš puhkab praegu India ookeani kaldal talvest. Tema ees tantsivad eri rassist ja rahvusest kaunid tüdrukud.
  Kuningas ei viitsi aga gladiaatorite võitlusi vaadata. Näiteks kaks tüdrukut kahe kaunitari vastu.
  Nad võitlevad plastmõõkadega, et üksteisele mitte haiget teha. Siiski võitlevad nad meeleheitlikult.
  Need on sõdalased. Toimub raevukas löögivahetus. Kaks blondiini ja kaks punapead...
  Tsaar Vladimir küsis feldmarssal Vasilevskilt:
  - Mis on sakslastega sõjas kõige raskem?
  Feldmarssal vastas ausalt:
  - Hankige enesekindlus! Alles alguses, kui vaenlane hakkas edasi liikuma, tundsin ma end ebamugavalt. Ja nüüd oleme hakanud võitma ja meie vaenlaste osas on kõik selge! - Feldmarssal Vasilevitš, see suur strateeg, jõi veini.
  Vladimir Kirillovitš märkis loogiliselt:
  - Kogu aeg on äärmiselt raske võita! Kuid me näitasime, et oleme paljuks võimelised! Ja nüüd on aega ja kogu maailm muutub rahulikuks!
  Feldmarssal Vasilevski kinnitas:
  - Ma usun sellesse!
  Tüdrukutel olid paljal kehal sinikad ja nad nägid välja äärmiselt närvilised.
  Nad võitlesid muidugi mitte nagu Vana-Rooma aegadel - nad püüdsid endale mitte suurt kahju teha. Kuid nad tegutsesid aktiivselt.
  Vahepeal võitlused jätkusid. Jaanuaris vallutasid tsaariväed liikvel olles Pariisi. Võeti ka Taani pealinn Kopenhaagen. Saksa väed nõrgenesid. Venelased jätkasid tungimist Saksamaale. Fritsid võitlesid meeleheitlikult, kuid nende jõud purunes.
  Oleg Rybachenko, see surematu poiss hüppas paljajalu lumes ja tormas rünnakule kõigist eespool, täiesti tuld kartmata. Ja vilistades:
  - Kes on harjunud võidu nimel võitlema,
  Ta võidab kindlasti oma vaenlasi...
  Ta naerab rõõmsalt ja saavutab palju,
  Ja Hitler saab kõvasti peksa!
  Ja poisi paljas jalg viskab granaati! Ja ta paljastab oma pärlmutter suured hambad üle oma eluaastate. Jah, tal on juba suu nagu hundil. See närib läbi iga kõri.
  Ja tüdrukud tankidel liiguvad Saksamaa lõunast põhja poole. Varsti lähevad nad merele. Ja Krautidele jäävad vaid Berliini ja Pommeri lähedal asuvad maad.
  Fašistlikke tanke välja löönud Nataša märkis:
  - Ja sõda on omal moel lõbus!
  Natside löönud Zoya nõustus:
  - Nii hästi kui saab! Eriti kui võidame!
  Paljaste varvastega tulistades ütles Aurora:
  - Kõik võimatu on universumis võimalik, lihtsalt pole vaja natuke...
  Ja punajuukseline tüdruk naerab nii kõvasti!
  Sõdalased tõmblevad meeletu rõõmu ja raevu käes. Ja nad purustavad sakslased.
  Samal ajal liiguvad tsaariväed üle Hispaania edasi ja lähenevad juba Sevillale.
  Olga soomustransportööris tulistab sakslaste ja politseivägede pihta.
  Kohalikud hispaanlased ei osuta peaaegu mingit vastupanu. Veel üks riik on langemas Venemaa kirve alla.
  Oleg tulistas ja laulis:
  - Vigurlend, see saab olema bash on bash!
  Ja tema partner Alice säutsus:
  - planeet tunnustas venelaste suurust,
  Fašism purustati mõõgahoobiga...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Seiskem vastu suurele pühale tsarismile!
  Ja tüdrukud laksutavad ja vajutavad paljaid varbaid juhtkangile.
  Sõda Vladimir Kirillovitš Romanovi tsaariimpeeriumi ja fašistliku Saksamaa vahel jätkub.
  Vene väed on Prantsusmaa natside hordidest peaaegu täielikult vabastanud. Veebruar 1957... Tsaariarmee vabastab Portugali.
  23. veebruaril ühinesid Taani ja Saksamaa enda Vene üksused.
  Oleg Rõbatšenko, see igavene poiss, pritsib paljaste jalgadega poris. Lapsmajor karjub omaette täiel rinnal:
  - Au Vene tsaarile Vladimir Kolmandale! Ma lõikan Hitleri maha, ma mõõdan teda piitsaga!
  Ja poiss karjatab uuesti ja viskab paljaste sõrmedega teravalt teritatud ketast. Ja see lööb fašistile kurku. Ja siis viskab ta oma palja lapseliku jalaga bumerangi ja lõikab viiel Krautil kohe kõri läbi.
  Jah, Hitleri halb mõte sellist impeeriumi rünnata.
  Natasha ja tema meeskond lõpetavad Portugalis viimaste sakslastega. Nende tank hävib vääramatult.
  Ja nad vajutavad ka paljaste varvastega juhtkangi nuppe, pannes toime raevuka hävitamise.
  Zoya tulistas, purustas Saksa kahuri ja laulis:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Aurora, kasutades oma paljaid varbaid, lõi natsi jalaga ja säutsus meeletult:
  - Jumal hoidku kuningat!
  Ka Svetlana perses, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja sikutas:
  - Tugev suverään!
  Tüdrukud võidavad fašistid. Kuid siis ilmus uus Hitleri tank "Mouse"-4. Väga võimas mudel - kaalub kolmsada tonni ja 310 mm relv. See võib tungida pikalt, kuid sellel endal on nii paks soomus, et tank Kondratenko-6 ei võta seda ühegi nurga alt.
  Nataša käsib:
  - Tüdrukud, me peame tulema lähedale ja kleepima selle külje alumisse ossa, rullide vahele - see on meie ainus võimalus!
  Zoya lõi paljaste varvastega Saksa kahurit ja laulis:
  - Saatus annab sulle viimase võimaluse, aga kiirusta! Vihmas, rahes ja lumes!
  Augustine koputas ja piiksus ka:
  - Viimane võimalus, saatus annab teile! Elagu kõndimine ja igapäevane jooksmine!
  Ja ka paljaste varvastega ja kuidas see väändub. Ja ta purustab fašistid.
  Svetlana möirgas:
  - Uute piiride ja tormiliste võitude nimel!
  Vene tank kihutas, suurendades kiirust. Ja tüdrukud võtavad selle ja laulavad:
  - Tugev suverään, hiilgavaim vanus, õigeusu tsaar, valitse au, meie au nimel!
  Ja jälle nad kiirendasid, eemaldudes Saksa Maus-4 relvast saadetud raskest mürsust. Tüdrukud kiljusid:
  - Ärgem kummardugem jäära sarve kohale! Et sina Hitler - sure ära!
  Ja nende tank kiirendab. See on nagu väike poksija, kes ründaks suurt. Kuid loomulikult on võimalused fifty-fifty.
  Tanki liikumist jälgides meenus Natašale, kuidas ta ringis mehega poksis. Ta jäi löömata ja teda peksti, kuid ta pidas vastu. Ja siis ta sikutas enesekindlalt. Ja ta tabas vaenlase lähenevat liikumist ja lõi teda lõuga. Välja löödud!
  Ta sai tuhat kuldrubla. Selline võitluslik tüdruk. Kui ta annab, siis annab!
  Nataša raputas paljast jalga ja laulis:
  - See pole viimane lahing, kuid see on otsustav! Isamaa auks, isamaale ja auks!
  Ja siis libiseb nende tank külje pealt mööda ja saadab kesta... Zoya kasutas ka oma paljaid varbaid, selline kullakarvaline tüdruk ja väle nagu ahv. Ja "Hiir"-4 hakkas plahvatama. Tema mürsud olid selgelt plahvatanud. Ja siis rebitakse tornid maha ja ta lendab kõrgele õhku!
  Tüdrukud hüüavad üheskoos:
  - Võit! Lahe võit!
  Ja veel üks tank nende nimekirjas!
  1. märtsil 1957 alustasid Vene väed Elbe ületamist. Tundub, et Hitlerile astuti peale.
  Paljajalu poiss Oleg Rõbatšenko viskas lapse jalaga granaadi, uputas fašistliku tanki ja karjus:
  - Uute, paindumatute piiride jaoks!
  Alenka tankimeeskond pöörab itta. Lääne-Saksamaa ja Prantsusmaa on juba vabastatud. Natside kontrolli alla jäid vaid maad Oderi ja Elbe vahel. Noh, ka Suurbritannia ja Iirimaa. Natside viimased jõud on kohal.
  Alenka, tulistades fašistlikke patareisid, ütleb:
  - Tsarevitš Nikolai,
  Kui sa pead valitsema...
  Ära kunagi unusta -
  Armee võitleb vapralt!
  Ja nüüd saadetakse veel üks kest paljaste jalgadega. Ja ta kukkus Fritzi relva.
  Anyuta laseb ka paljaste varvastega. Ta lööb fašisti ja möirgab täiest kõrist:
  - Ma olen selline tüdruk, kes ajab Hitleri oksele!
  Järgmiseks tulised Augustinuse küüned. Ta on ka teravalt tulistav väike kurat ja möirgab:
  - Põrgu väravatesse!
  Ja kasutab paljajalu.
  Maria tulistab selja taha. Samamoodi ta võtab ja lööb ja kilkab:
  - Keegi ei peata mind, tiigrit, keegi ei võida paljajalu tüdrukut ja mind pekstakse kõikjal!
  Ja siis löövad olümpiamängud õhku. Ja ta lööb välja Saksa tanki, rebides selle torni nagu seenekübara küljest.
  Ja kakerdab:
  - Uute lahedate piiride jaoks!
  Ja ta näitab jälle oma keelt!
  Tüdrukud muudkui trügivad ja edenevad meeleheitlikult. Ja fašistid upuvad nende löökide alla.
  2. märtsil 1957 kapituleerusid viimased natsiväed Portugalis. Sai selgeks, et fašismi koidik hakkab saama. Täpsemalt, kas on koit? Õudusunenägu päikeseloojang!
  Ja Vene väed liiguvad edasi. Sakslased viskavad järjest enam relvad maha ja annavad alla.
  Nad langevad põlvili. Nii vene kui ka hiina tüdrukud suudlevad oma paljaid jalgu.
  See näeb nii lahe ja lahe välja. Ja fašiste hakitakse ja hakitakse.
  Nataša meeskond on juba rongis, mis läheb koos Krautidega põhja võitlema.
  Tüdrukud istuvad oma kupees. Nad mängivad kaarte, hoides neid paljaste varvastega.
  Nataša märkis:
  - Huvitav, kui me Berliini võtame, mis saab edasi?
  Zoya vastas enesekindlalt:
  - Järgmine on London!
  Fire Aurora itsitas ja küsis uuesti:
  - Ja siis?
  Zoya teatas otsustavalt:
  - Ladina-Ameerika saab meie omaks! Me ei seisa koos natsidega tseremoonial!
  Svetlana nõustus sellega:
  - Muidugi me ei tee seda! Vallutame kogu maailma!
  Natasha kinnitas entusiastlikult:
  - Ja siis saabub rahu, kõikjal maailmas!
  Tüdrukud laulsid kooris, komponeerides nagu nad läksid;
  Au Tsarismi Suurele Venemaale,
  Kus Vladimir istub troonil...
  Me purustame kurja fašismi hordid -
  Au sõjaväele ja meie monoliidile!
  
  Südamed olid karastatud suures usus,
  Meie emake Maa kogu südamest...
  Oleme tsaar Nikolai pojad,
  Ja nad ei surnud tema pärast asjata!
  
  Meie kodumaa, sa oled kallim kui miski muu,
  Viskame õhku tiivulise taevaliku ilutulestiku...
  Sa võitled ka Isamaa vastu,
  Noh, las natsid kõik surevad!
  
  Hitler tahtis saada meie maid,
  Ja kuri koer üritas kuningat mõrvata...
  Kuid me oleme tormakad, me ei aktsepteeri seda,
  Nii et fašism ründas meid asjata!
  
  Kuningas on lahke ja tark valitseja,
  Mägikotkas hõljub planeedi kohal...
  Vladimirist saab hordi valitseja,
  Meie sõprus on nagu terasmonoliit!
  
  Lööme Fritzi jalgadest toe välja,
  laseme Hitleril silmuses lämbuda...
  Anname julmad hukkamised häbisse,
  Kes käitub Maal kurjana!
  
  Kuninglik jõud ja kuninglik tarkus,
  Ta hävitab fašistid mõõtmatult...
  Uskuge mind, Hitler tegi midagi tõeliselt rumalat,
  Ja nüüd on tema elu nagu niit!
  
  Nii et austa suuri kuningaid,
  Maal pole lahedamaid Romanove...
  Natside lahingus lööge südameid,
  Et avada tee saavutustele ja unistustele!
  
  
  Peeter Suur viis meid mere äärde,
  Aleksander vallutas Pariisi...
  Jah, mõnikord juhtus leina,
  Aga Venemaad kaitses keerub!
  
  Meiega on kõik ilus,
  Nii tüdrukud kui poisid, uskuge mind...
  Kuningas valitseb, teate õiglaselt -
  Isegi kui lävel uriseb kuri metsaline!
  
  Piire pole, usu täiuslikkusesse,
  Varsti on kommunismi kuningad...
  Avame uksed õndsusele,
  Neetud fašism hävitatud!
  
  Venemaa jaoks pole verstaposti seatud,
  Uskuge mind, me alistame vaenlase...
  Tüdrukud on paljajalu, justkui Spartas,
  Noh, meie tsaar Vladimir on üksi!
  
  Me usume Rodi - suurde jumalasse,
  Mis lõi täiuslikud slaavlased...
  Me võitleme au ja vabaduse eest,
  Me lööme natsismi vastu!
  
  Olete suurim Romanovite perekond,
  valitseb alati Venemaad...
  Suur kuningas, kõrgeim lend,
  Saatan kotkast ei murra!
  
  Armastusest suure Venemaa vastu,
  Saadame sõdurid lahingusse...
  Ülistame ikoonidest pühakute nägusid,
  Iga sõdalane on ju ka kuningas!
  
  Meie süda põleb isamaa pärast,
  Meie, tüdrukud, oleme lahingus kõvad...
  Me avame ukse kosmosesse, tea
  Ja ma tapan Adolfi nagu lits!
  
  Berliinini on jäänud vaid veidi aega,
  Me siseneme, kandes kuningate au...
  Vanadus ei ähvarda meid, tüdrukuid,
  Uskuge mind, meid ei valata veega üle!
  
  Matame need, kes on kurjad ja alatud,
  Draakon saab karmilt lüüa...
  Ja meil on kuldsed ikoonid,
  Rodneria on igavene seadus!
  
  
  
  
  Türkiye SISESTUS TEISE MAAILMASÕTA
  1. septembril 1942 astus Türkiye sõtta NSV Liidu vastu. Põhjus on selge - kättemaksujanu eelmiste lüüasaamiste eest ja soov Bakuu vallutada. Lisaks mängis oma osa ka Saksa diplomaatia, mis lubas osmanitele kullamägesid. Igatahes otsustasid türklased, et pole mõtet enam oodata ja nad ei ole koristajad, vaid neil on ka aega võidelda.
  Selle tulemusena ründas kolmkümmend Türgi diviisi Nõukogude Taga-Kaukaasiat.
  Mõne päeva pärast vallutasid nad Batumi ja suutsid Jerevani ümber piirata.
  Vastuseks oli Stalin sunnitud välja võtma osa tekkivatest reservidest ja viima need üle Taga-Kaukaasiasse.
  Nõukogude väejuhatus oli sunnitud Stalingradi pealetungi edasi lükkama. Sakslased omakorda suutsid Kaukaasia suunal rohkem saavutada ning võtta Ordžonikidze ja Groznõi. Ja alles mägedesse taandudes suutsid Nõukogude väed natsid peatada.
  Samal ajal lükkasid britid operatsiooni Torch edasi, kartes kaasata Türgit Suurbritannia-vastasesse sõjategevusse.
  1942. aasta detsembri lõpuks vallutasid natsid Stalingradi siiski. Nad asusid sinna elama. Nõukogude väed edenesid, kuid keskuses edutult - Rževi-Sõtšovi operatsioon osutus liiga kulukaks. Fuhrer kuulutas aga ikkagi totaalse sõja, kuna Kolmandal Reichil polnud piisavalt ressursse.
  Veebruaris koondas Punaarmee oma jõud ja üritas sakslasi rünnata Stalingradi külgedelt. Kuid natsid olid juba suutnud oma jõud ümber koondada ja olid valmis löögid tõrjuma.
  Veebruaris algas ka operatsioon Torch. Valmis olid ka sakslased, kes pärast kahenädalast ägedat võitlust inglased peatasid.
  Ameeriklased pole veel Casablancas ja Tuneesias maandunud. Lahingud Aafrikas on taas peatunud.
  Hitler kogus veel jõudu... Märtsis viis Punaarmee kolmandat korda läbi Rževi-Sõtšovi operatsiooni, lahingud kestsid terve kuu, suurema eduta.
  Juunis kogusid natsid jõudu ja liikusid mööda Volgat, püüdes ära lõigata Nõukogude väed Kaukaasias ja jõuda Kaspia mere äärde.
  Lahingutes osalesid uued Saksa tankid: "Tiiger", "Panter", "Lõvi".
  Nagu ka iseliikuv relv "Ferdinand".
  Sakslased olid tugevamad kui pärisajaloos, peksmata ja värskete vägedega.
  USA praktiliselt ei pommitanud Kolmandat Reichi, mis võimaldas suurendada tankide ja iseliikuvate relvade tootmist. Ja käivitage ka seeria "Lõvi". Tank osutus aga liiga kalliks ja raskeks, see läks sageli katki ja jäi kinni. Kuid selle paks 100 mm kaldus külgsoomus tegi sõidukist hea läbimurdesõiduki. Levi tanki eeliseks oli võimas kahur, miinuseks aga üheksakümnene kaal. Mis vähendas auto liikuvust.
  Lahingud näitasid, et tasasel maal suudab see tank ikka midagi ära teha.
  Pantheri küljesoomus osutus nõrgaks, mis suurendas kaotusi. Tiger osutus kõige tõhusamaks läbimurdetankiks. Selle küljed olid kaetud 82 mm soomustega, mis muutis nelikümmend viis jõuetuks.
  Sakslased edenesid suhteliselt aeglaselt. Nõukogude juhtkond tervikuna ootas just sellist võimalust ning valmistas ette, kasvatas väed.
  Tõsi, erinevalt Kurski bulge'ist on fašistid palju tugevamad ja enesekindlamad.
  Ja maastik on rünnakuks mugavam kui kaitseks. Ja Krautidel on ka rohkem lennukeid, tanke ja jalaväge. Ja Nõukogude vägesid üle Volga pole lihtne varustada.
  Nii et natsid tungisid kaitseliinidest läbi. Saavutasime edu edu järel.
  Pärast kolmekuulist visa võitlust jõudsime Kaspia mere äärde.
  Keerulisse olukorda sattunud Stalin soovis alustada rahuläbirääkimisi. Kuna on selgeks saanud, et Kaukaasiat ei saa ohjeldada. Hitleriga on aga üliraske kokkuleppele jõuda. Fašistid nõuavad liiga palju. Ja kui sa neile järele annad, söövad nad su ära. Aga vaherahu? Hitler ei taha seda siia. Ja loomulikult on liitlased passiivsed. Nad kardavad lisajagamist edasi lükata.
  Fritzid liikusid mööda Kaspia mere rannikut. Ja siis lõpuks ühinesid nad türklastega. Milline rõõm see oli!
  Kaunid saksa tüdrukud sundisid Nõukogude vange nende paljaid jalgu suudlema. Nad tegid seda kuulekalt. Ja nad lõid oma paljaid kontsi.
  Nii viidi püüdmine läbi. Ja sakslased desarmeerisid Nõukogude üksused.
  Siis pakkus Stalin füürerile rahu - nõustus loobuma kogu Kaukaasiast ning isegi Leningradist ja Karjalast. Lisaks makske sada aastat reparatsiooni.
  Fuhrer võttis pärast veidi mõtlemist pakkumise vastu ja rahu sõlmiti 7. detsembril 1943. aastal.
  Liitlased võtsid seda kui reetmist! Ja nad kehtestasid sanktsioonid Stalini ja NSV Liidu vastu!
  Ja Nõukogude propaganda esitas tegelikku alistumist suure võiduna. Nad ütlevad, et pärast liitlaste hülgamist säilitasid nad Nõukogude riigi ja Moskvat ei võetud kunagi.
  Ja natsid alustasid loomulikult pealetungi Kaukaasiast Lähis-Itta ja tugevdasid Rommeli rühmitust. 1943. aasta märtsi lõpuks vallutasid kogu Lähis-Ida ja Egiptus kõrgemate fašistlike jõudude poolt. Lisaks näitasid lahingud, et Panther võitleb edukalt inglaste Churchillide ja Cromwellide vastu, kuid viimased ei suuda teda eesotsas läbi tungida.
  Lisaks olid sakslased lahingutes venelastega karastunud ja võitsid kergesti Briti koloniaalvägesid.
  Aprillis kolisid natsid Sudaani. Ja lõpuks vallutasid nad Gibraltari, alustades Maroko okupeerimist. Churchill püüdis ka vetes rahu proovile panna. Kuid Hitler, olles andnud endale idas vabad käed, ütles ei!
  Ja natsid liikusid üle Aafrika. Neid viivitasid rohkem sidepikendus, halvad teed või nende täielik puudumine, raske kliima ja suured vahemaad.
  Sellest hoolimata läksid sakslased edasi. Ja nad liikusid mööda Pimedat Mandrit. Kuigi loomulikult olid nende tankid, eriti Tiger-2 ja Lion, džunglis üsna loid. Muide, sakslased võtsid oma sarjas kasutusele ka kakskümmend kuus tonni kaaluva kerge "Pantheri", mis oli Aafrika sõja jaoks väga vajalik.
  Nagu lahingutegevused näitasid, polnud sellisel tankil T-4 ees aga põhimõttelisi eeliseid, välja arvatud võimsam mootor, aga ka kaldus soomusplaadid.
  1944. aasta lõpupoole omandasid sakslased kaksteist tonni kaaluva, väga madala silueti ja väga kaldu soomukiga iseliikuva relva E-10. Selline masin on Aafrika jaoks tõeliselt asendamatu.
  Eriti kui tüdrukud selle kallal kaklevad. Ja tüdrukud on üldiselt super ja stiilsed.
  Gerda ja Charlotte rändavad läbi džungli ja hävitavad britid ja ameeriklased. Need on tõesti tüdrukud, keda vajate! Järgmise saja miili territooriumilt ei leia isegi lahedamaid . Tüdrukutele meeldib tappa - need on lahedad tüdrukud!
  Nii püüdsid nad mustanahalised võitlejad kinni ja sundisid neid kaunitaride paljaid jalgu suudlema. See on ka kohe ilmne - tõsine vargus! Ja võitlevad enda eest, lüües pikalt Inglise autosid.
  Nende iseliikuv püss läheneb juba Lõuna-Aafrika pealinnale Pretoriale. Tüdrukud tulistavad end maha, torkavad Churchilli volframisüdamikuga läbi ja laulavad:
  - Aafrikas on haid, Aafrikas on gorillasid, Aafrikas on rohkem krokodille! Nad hammustavad, peksavad ja solvavad sind! Lapsed ei käi Aafrikas jalutamas! Aafrikas on röövel, Aafrikas on kurikael, Aafrikas on kohutav Barmaley! Ta hammustab, peksab ja solvab sind! Ja tema tüdrukud tuleb lahti rebida!
  1945. aasta veebruaris langes viimane brittide tugipunkt Aafrikas Madagaskari saarel.
  Nii et nüüd on Suurbritannia ka seal oma jalgealust kaotanud. Samal ajal vallutasid sakslased nii Iraani kui India. Nad näitasid oma fenomenaalset jõudu.
  Ja mais 1945 sooritasid natsid Suurbritannias dessandi. Pärast kolm nädalat kestnud visa võitlust London langes. Kuu aega hiljem vangistati Iirimaa.
  Maal valitses ajutine tuulevaikus, kuid merel sõda jätkus. USA jäi üksi Kolmanda Reichi, selle liitlaste ja Jaapani vastu. Kuid praegu on Ameerika välismaal ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Kolmandas Reichis kehtestati universaalne ajateenistus, lennukite ja laevade tootmine hakkas suurenema.
  Ehitati nii lahingulaevu kui ka lennukikandjaid. Ja loomulikult oli allveelaevasõda täies hoos. Ja siis polnud Ameerika laevadelt kellelegi armu.
  Sügisel või täpsemalt novembris 1945 vallutasid sakslased julgelt Islandi ja lõid seejärel Argentinas sillapead. Sõda merel kestis aga kaua. Ameerikasse jõudmiseks kulus palju dessantlaevu. Ja laevu ei ehitata nii kiiresti. Kuid olgu nii, Kolmas Reich kogus jõudu. Neljakümne kuues aasta möödus merelöökide vahetuses. Ja 1947. aastal olid sakslased juba sõjategevuse Gröönimaale üle viinud ja selle vallutanud. Ja sealt pole Kanada kaugeltki!
  Natsid kavandasid kolossaalseid vallutusi. Ja 1948. aastal algas pealetung Kanada vastu ja Brasiiliast Venezuelani koos jaapanlastega. Võitlus arenes väga ägedalt.
  Sakslased edenesid aeglaselt, kuid kindlalt. Nende E-seeria tankid olid Ameerika omadest arenenumad ja näitasid oma eelist lahinguväljal. Kuid muide, jänkid ei ole nii lihtsad ja nad pidasid väga visalt vastu. Ja nad ei püüdnud alla anda.
  Kuigi loomulikult olid ka katlad. Ameeriklased sattusid neisse. Siis nad loobusid. Ja vangid suudlesid aaria tüdrukute paljaid tolmuseid jalgu.
  Varsti langesid Quebec ja Toronto, seejärel teised linnad. 1948. aasta maist detsembrini vallutasid sakslased peaaegu kogu Kanada, aga ka Venezuela, Nicaragua ja suurema osa Mehhikost. See on äärmiselt keeruline olukord. 1949. aasta alguseks oli sakslastel USA terasest näpits. Seejärel, 11. jaanuaril, üritasid ameeriklased esimest korda ajaloos tuumarelva kasutada. Ja neil see päris ei õnnestunud. Viiest pommist neli hukkus Saksa lennukite allatulistatud lennukites ja üks ei tekitanud plahvatuses Saksa vägedele tõsist kahju.
  Vastuseks intensiivistasid krautid Ameerika linnade ja sõjaliste objektide pommitamist.
  Nii et lahing kulges pideva eduga Wehrmachti kasuks. Kellel oli parem varustus ja vägede väljaõpe. Jah, ja suur hulk. Võitlus oli väga äge. 1949. aasta alguses hõivasid Saksa, välis- ja Jaapani diviisid Mehhikost järelejäänud osad ja sisenesid USA-sse põhja poolt. Ameerika on täielikult pigistatud. Ja sai selgeks, et USA jaoks on asjad halvasti. Ja suve lõpuks oli pool kotkaimpeeriumi territooriumist ja ka Alaska juba vallutatud.
  Sakslased vallutasid Washingtoni ja New Yorgi 8. novembril 1949. aastal. Ja 7. detsembril 1949 alistusid USA armee riismed. Nii lõppes Teine maailmasõda. Sõdadest veriseim ja kestis üle kümne aasta!
  Tundus, et kauaoodatud rahu on saabunud. Kuid Hitler ei tahtnud leppida tõsiasjaga, et hegemooniat tuli jagada Jaapaniga. Ja 20. aprillil 1953 ründas Kolmas Reich Tõusva Päikese maad. Puhkes uus sõda. Maailma hegemoonia eest.
  Kvantitatiivne paremus on Kolmanda Reichi poolel ja ka kvalitatiivne. Jaapanlased aga võitlevad suure raevukalt ja massilise kangelaslikkusega.
  Natsid on aga endiselt ülekaalus. Sõda kestis aga ligi aasta. NSV Liit jääb neutraalseks. Seal suri Stalin ja käib tõsine võimuvõitlus.
  Jaapan on lõpuks Wehrmachti poolt okupeeritud. Mõni kuu hiljem vallutasid natsid ka Ladina-Ameerika riigid. Nad loovad ülemaailmse hegemoonia.
  Kolmandas Reichis endas toimuvad reformid. Kristluse asemele võetakse kasutusele uus religioon. Selles pole Kolmainsust, on vaid üks kõrgeim Jumal ja tema sõnumitooja - Adolf Hitler. Ühisraha mark, ühtne haridus. Ja ka religiooniga pühitsetud polügaamia. Ja geneetiline valik toimub endiselt aktiivselt. Inimkond paraneb.
  NSV Liit eksisteerib endiselt kärbitud kujul ja avaldab austust natsidele. Seal valitseb Nikita Hruštšov ja püüab metsalist mitte kiusata. Sellest hoolimata on Hitler kogu maailma endale juba allutanud. Ja ta vaatab Venemaad kui punast laiku. Kuid inimene eeldab ja jumal käsutab. 20. aprillil 1957 langes Fuhrer just oma sünnipäeval mõrvakatse ohvriks. Ja täpselt kuuskümmend kaheksa aastat katkes metsiku türanni valitsusaeg. Kes vallutas peaaegu kogu maailma ja tahtis 22. juunil uuesti NSV Liitu rünnata.
  Aga nagu me temaga näeme, see ei õnnestunud...
  Hitleri järglaseks sai Schellenberg. Hermann Goering suri narkootikumide kuritarvitamise ja ahnuse tõttu. Himmler langes häbisse ja Hitler lakkas teda usaldamast ning eemaldas ta siis. Schellenberg sai Himmleri järglaseks ja sai järglase ametikoha. Lisaks sai Hitler kunstliku viljastamise teel lapsi. Kuid vanim neist polnud veel neljateistkümneaastane.
  Nii et füüreri järglastel polnud aega pärida. Hitlerist sai seega keiser, kuid ilma dünastiata. Schellenberg ei julgenud füüreri lapsi tappa, vaid kõrvaldas nad võimult. Ja temast endast sai füürer ja diktaator.
  Võitlus võimu pärast kestis mitu aastat.
  Ja 1. mail 1961 ründas Natsi-Saksamaa sellest hoolimata NSV Liitu. Püüti saavutada: üks planeet - üks impeerium!
  Ja Schellenbergi väed suutsid ikkagi Moskva vallutada. Nõukogude armee jäi sõjavarustuse kvantiteedi ja kvaliteedi poolest liiga alla. NSV Liidu suuremate linnade hõivamine venis suurte vahemaade tõttu kuus kuud. Ja siis kestis partisanisõda veel kümme aastat.
  Peagi aga asi rahunes. Schellenberg järgis suhteliselt liberaalset poliitikat ja 1981. aastal said kõik venelased Kolmanda Reichi kodakondsuse. Liberaliseerimine edenes järk-järgult. Schellenberg suri varsti pärast seda. Ja puhkes tõsine võitlus võimu pärast. Seejärel taastati kompromissina monarhia ja troonile tõusis keisri otsene järeltulija Frederick IV. 2001. aastal toimus rahvahääletus, kus kõik planeedi Maa elanikud said kodakondsuse ja formaalselt võrdsed õigused. Ja 2017. aastal kaotati viimased piirangud juutidele ja romidele.
  Natsionaalsotsialismi ajastu on lõppenud. Inimkond on aga ühes, föderaalses ja monarhilises impeeriumis. Uurib avakosmost.
  Selles on kõik formaalselt võrdsed ning seal on senat ja Bundestag, kus saadikuid valib kogu Kolmanda Reichi elanikkond. Ja nende kohal on keiser, kogu planeedi Maa keiser.
  Materiaalses plaanis pole elu üldiselt halb. Range distsipliin, teaduse ja tehnika areng koos suurepärase Saksa korraldusega andis tulemusi. Põllumajandus on suurepärane, nälga pole ja toitu on isegi Aafrika vaestes piirkondades palju. Kõigil on töökoht, kõik saavad palka ja pensioni. Haridus ja meditsiin on tasuta. Niisamuti tasuta lasteaiad ja lasteaiad. Toit maksab sente ja kõikide toodete hinnad on juba aastaid külmutatud. Kõikjal, isegi Aafrikas, on teed, peaaegu kõigil on kas eraldi korter või maja. Kõikidele abiellujatele antakse koheselt vähemalt kolm tuba kõigi mugavustega korteris. Laenuga saab välja võtta auto või midagi muud. Paljudel on isegi isiklikud helikopterid.
  Internet on aktiivne, kõigil on televiisorid ja arvutid, tööpäev on vaid neli tundi. Kõik spordiosad on tasuta ja nendel osalemise eest isegi maksate.
  Nad annavad iga lapse kohta märkimisväärset toetust. Kommunaalkulud ja ühistransport on tasuta. Kõik sai nii korralik ja hoolitsetud. Tänavad on puhtad, ilmunud on palju roboteid ja automaatikat. Eeskujulik kord. Sigaretid on keelatud, kuigi alkoholi müüakse endiselt ja erinevat tüüpi õlut on peaaegu tasuta. Ka avalikus toitlustuses olevaid lapsi toitlustatakse tasuta.
  Palju tasuta atraktsioone ja arvutitubasid.
  Inimasustused on juba olemas Kuul, Marsil, Veenusel, Merkuuril ja Jupiteri kuudel.
  Inimesed valmistuvad hüppama tähtede poole. Palju asju on juba välja mõeldud.
  Ühesõnaga kokkuvõttes tuli päris hästi välja. Ja polnudki vaja end nii pingutada.
  KUI ZYUGANOV NÄITAKS ROHKEM JULGUST JA ETTETEGEVUSELE
  1999. aasta mais otsustas Zjuganov Stepašini kandidatuuri mitte heaks kiita, vaid minna riigiduuma ennetähtaegsetele valimistele. Kommunistid ja nende liitlased võtsid vastu konsolideeritud otsuse hääletada Stepašini vastu. Veelgi enam, nad olid solvunud ja jäeti ilma oma positsioonidest valitsuses. Selline otsus oleks olnud ajaloo kõige tõenäolisem, kui Zjuganov poleks olnud kommunistide leeris trooja hobune, kes vasakpoolseid ideid õõnestas ja kompromiteeris.
  Ennetähtaegsed parlamendivalimised tõotasid kommunistidele palju kasu, sealhulgas konkurentide vähenemise ja märtrite kuvandi tõttu.
  Ja see näitas, et kommunistid ei klammerdu sugugi oma kohale, vaid on põhimõttekindlamad.
  Teisel korral tõi Jeltsin Stepašini uuesti sisse ja siis võttis Aksenenko kolmandat korda. Duuma jällegi ei kiitnud heaks ning see võeti ja saadeti laiali. Septembrisse määrati uued valimised.
  Parlamendi kangekaelsus muutis mõnevõrra ajaloo kulgu. Jugoslaavia pommitamine kestis kauem - kuna Milosevic lootis abi Venemaalt. Ja parlamendi laialisaatmine andis opositsioonile võimaluse võita.
  Kommunistidel õnnestus Jeltsini tagandamine uuesti hääletusele panna.
  Ja jälle jäi napilt puudu, seekord vaid kaks häält. Saadikud olid mures parlamendivalimiste läheduse ja nendel läbi saamata jätmise pärast.
  Duuma saadeti laiali ja Jeltsin nimetas dekreediga peaministriks vähetuntud Aksenenko.
  Üldiselt oli Zjuganovi lootus, et valimised korraldatakse, õigustatud. Haige ja nõrgenenud president ei läinud vastuollu põhiseadusega. Ja ta ei riskinud kaheprotsendilise reitinguga oma volitusi ületada. Primakov, nähes, et tema koalitsioonil pole aega moodustada ja registreerida, sõlmis kommunistidega liidu. Yabloko ja Liberaaldemokraatlik Partei läksid valimistele. Ühtsuse blokil ei olnud aega moodustada ja NDR nõrgenes.
  Seal on ka võitlejate sissetung Dagestanis ja julgeolekujõudude otsustusvõimetus valimiste ajal.
  Kommunistid saavutasid koos Primakovi ja Lužkoviga kolossaalse võidu. Nad kogusid üle viiekümne viie protsendi häältest. Teine oli Yabloko blokk, mis samuti hästi esines, tõustes viisteist protsenti. Ootamatult toimis LDPR hästi, kogudes üle kaheteistkümne protsendi. NDR ei täitnud viie protsendi barjääri - täielik lüüasaamine! Žirinovskist sai duumas ainus Kremli-meelne liider. Tõsi, konkurents oli nõrk. Uue seaduse järgi peavad erakonnad end uuesti registreerima hiljemalt aasta enne valimisi ja paljudel polnud aega.
  Parlamendis domineeris taas vasakopositsioon, nii ühemandaadikohtadega Yabloko kui ka LDPR vähemuses.
  Ja muidugi tekkis konflikt... Pärast riigiduuma spiikri valimist tehti valitsuse umbusaldushääletus. Ja jälle oli juttu tagandamisest. Seekord kaks kolmandikku, oleks lihtne koguda!
  Jeltsin otsustas pärast kõhklemist peaminister Primakovi ja esimese asepeaministri Masljukovi toolile tagasi saata.
  Vasakkoalitsioon nõustus sellega, kuid presidendi volitusi piirati ajutiselt. Ja uute valimisteni pole peaaegu midagi. Pärast koalitsioonisiseseid läbirääkimisi otsustati Primakov presidendikandidaadiks esitada. Lužkovist sai peaminister. Ja Zjuganov sai seadusandliku haru juhi koha! See tähendab, Super Skipper! Uue osas oleks pidanud isegi põhiseaduse muudatused vastu võtma.
  Sõjaväelased aeti Dagestanist välja. Kuid nad ei läinud Tšetšeeniasse. Seal puhkes kodusõda. Venemaa toetas Mashadovit ja Kadõrovit, Basajevi ja Radujevi vastu.
  Primakovil õnnestus Venemaa presidendivalimised võita esimeses voorus. Valitsus sai aga täiendavaid volitusi. Nagu ka kommunistide kontrolli all olev seadusandlik haru.
  Venemaal jätkus majanduskasv, nafta ja gaasi hind tõusis ning tööstus elavnes.
  Ameeriklased, üldiselt nagu ka tegelikkuses, sekkusid pärast 11. septembri terrorirünnakut Afganistani ja takerdusid Iraaki. Primakov valiti kergesti teiseks ametiajaks. Kuid 2008. aastal kaotas ta oma koha üliedukale peaministrile Juri Lužkovile.
  Uus president jätkas senist kommunistidega liitumispoliitikat. Zjuganov sai peaministriks.
  Mõnda aega käsitleti välispoliitikas partnerlust läänega ja sõprust Hiinaga. Janukovõtši režiim on Ukrainas tugevnenud. Nii et Lužkov ajas erinevalt Putinist rohkem Ukraina-meelset poliitikat ja väärtustas slaavi riikide liitu. Ukraina sai isegi 2016. aastal Euro-Aasia Liidu osaks. Lužkov oli kaks ametiaega ja astus tagasi. Zjuganov sai lõpuks presidendiks, võites ka valimised üsna kergelt. Žirinovski osales seitsmendat korda, kõik alates 1991. aastast, ja kaotas taas.
  2015. aasta sügisel sattus Venemaa Süüria sõtta ja pommitas seal. Trump tuli USA-s võimule. Zjuganov jätkas formaalsest kommunismist hoolimata oma eelmist majanduskursust. Venemaa jäi vaatamata Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei formaalsele domineerimisele turuks, demokraatlikuks ja mõõdukalt autoritaarseks riigiks.
  Partnerlus läänega ja mõõdukas konkurents. On olemas liit Ukraina ja Valgevene ning Kasahstaniga, aga ka mitte liiga tihe. 2020. aastal valiti Zjuganov teiseks ametiajaks. Üldiselt teise vooru piiril tulemust veidi langetades. Ja Ukrainas võitis pärast Janukovitši lahkumist ootamatult ebasüstemaatiline Zelenski. Ka Nazarbajev lahkus.
  Zjuganov ütles, et ta põhiseadust ei muuda ja lahkub pärast teist ametiaega.
  Nii suutis Vene Föderatsiooni Kommunistliku Partei juht siiski pisut julgust üles näidata Venemaad valitseda. Ja maailm osutus turvalisemaks ja rahulikumaks kui tegelikkuses.
  Kes on Putin? Kuidas kujunes tema karjäär? Pärast Primakovi peaministriks saamist vallandati Putin kui Jeltsinile liiga lähedane. Süüdistades eelkõige selles, et FSB keeras Dagestani võitlejate sissetungi sassi. Putin jäi mõnda aega poliitikasse seotuks. Ta kandideeris riigiduumasse edutult. Seejärel sai temast Peterburi linnapea.
  Siis aga lahkus ta poliitikast ja asus tööle erafirma turvateenistusse. Nii vähesed inimesed mäletasid teda enam.
  Žirinovski käis 2020. aastal kaheksandat korda presidendivalimistel ja kaotas taas tagasihoidliku tulemusega. Kuid tal on endiselt riigiduumas fraktsioon. Ja isegi Zjuganov andis talle pärast 2020. aasta valimisi kindralmajori auastme. Donald Trump kaotas valimised ootamatult noorele demokraatlikule rivaalile. Merkel astus ennetähtaegselt tagasi. Ja Lukašenka tervis on järsult halvenenud.
  2021. aastal lendasid Vene kosmonaudid lõpuks Kuule. Ja nad panid sinna punase lipu! Zjuganov kuulutas Afonini oma ametlikuks järglaseks. No üldiselt läks elu jälle ringi peale.
  Nagu näeme, ei toimunud Venemaa kokkuvarisemist ka ilma Putinita. Ja valgus ei läinud ümber.
  
  
  
  
  
  
  KUI MENŠIKOV OLEKS NIKOLAID TAPPANUD
  . Milles Tsaari-Venemaa võitis Krimmi sõja. Menšikov hukkus eksinud kuuli läbi ja tema asemele tuli võimekam komandör. See tähendab, et juhtus õnnetus ja muutis ajaloo kulgu.
  Makaroviga omale vastand. Prantslased ja britid said jupikaupa lüüa. Ja Venemaa, olles hõivanud tohutu hulga vange ja trofeesid, vallutas Krimmi tagasi.
  Türkiye sai Taga-Kaukaasias lüüa. Ta andis Venemaale Karsi, Erzurumi ja peaaegu kogu Armeenia. Vene väed okupeerisid Rumeenia. Rünnakut polnud aga vaja jätkata. Sultan palus rahu. Samal ajal okupeeris Austria Bosnia ja Hertsegoviina.
  Türklased nõustusid andma Serbiale autonoomia, Bulgaaria, Montenegro ja Rumeeniast sai Venemaa vasall. Samal ajal võttis Venemaa üle ka Armeenia: Karsi, Erzerumi, Tanrogi, laiendades oma valdusi lõunas.
  Prantsusmaal puhkesid rahutused ja algas kodusõda ning ta ei saanud enam vägesid saata. Konfliktist lahkus ka Suurbritannia. Samuti nõrgenes Sardiinia kuningriik. Austria on tugevnenud. Austerlased vallutasid peagi Sardiinia kuningriigi, kindlustades oma domineerimise Itaalia üle.
  Varsti tabati Shamil, mis lõpetas sõja Kaukaasias. Venemaa sõlmis Hiinaga tulusa rahu, võttes ära isegi rohkem territooriumi kui pärisajaloos, mistõttu oli Vene relvade autoriteet kõrgem.
  Nikolai Esimene ei toetanud põhjaosa sõjas lõuna vastu. Vastupidi, ta otsustas koos Suurbritanniaga lõunamaalasi aidata, et tugevdada nende positsioone Alaskal.
  Venemaa hakkas Ameerika territooriumile ehitama linnu ja linnuseid. Tšukotkani olid isegi raudteeprojektid. Tsaar Nikolai kirjeldas palju. Vene väed vallutasid Kesk-Aasia. See monarh suri 1867. aastal. Venemaa lahkumine võimsaks ja jõukaks. Tema poeg Aleksander pärisorjust ei kaotanud, vaid jätkas liikumist lõuna poole. Eelkõige pidas ta võiduka sõja Türgiga ja annekteeris Konstantinoopoli Venemaaga. Siis Mesopotaamia.
  Jälle sõda Suurbritanniaga ja brittide lüüasaamine Aasias. Aleksander Teine valitses veidi kauem, tegemata olulisi reforme, välja arvatud kohtusüsteemis, ja mõnevõrra parandades juhtimissüsteemi.
  Pärisorjuse kaotamist ei järgnenud kunagi. Venemaa aga annekteeris Iraani. Tsaar suri täpselt kakskümmend aastat pärast Nikolai Esimest 1887. aastal. Aleksander Kolmas valitses vaid lühikest aega, kuni 1894. aastani, kuid tal õnnestus Venemaaga liita praktiliselt kogu India. Ja Nikolai II jätkas liikumist Indohiinasse ja Hiinasse endasse.
  Jaapaniga oli sõda. Üldkokkuvõttes võidukas. Ja Hiina ja Indohiina täielik vallutamine. Ja tungimine kuni Austraaliani välja. Kuid Euroopas osutus olukord mõnevõrra teistsuguseks.
  Austria keisririik annekteeris Lõuna-Prantsusmaa. Ja siis alistas ta Preisimaa, vallutades Lõuna-Saksamaa. Just Austriast sai maailma hegemoon. Prantsusmaa oli kodusõja tõttu tugevasti nõrgestatud. Preisimaa ei suutnud ühineda. Austerlased võtsid ja vallutasid lõpuks kogu Preisimaa, aga ka osa Ida-Prantsusmaast. Moodustati suur impeerium, mis laienes Aafrikasse. Peagi vallutasid austerlased ka Belgia, Hollandi ja palju maad Aafrikas. Seejärel toimus Austria ja Venemaa vahel sõda Suurbritannia vastu. See lõppes Aafrika jagamisega austerlaste ja venelaste vahel.
  Keiser Franzist sai tõepoolest suurim monarh, kes ületas Napoleon Bonaparte, vallutades peaaegu poole Aafrikast ja suurema osa Euroopast. Ka Prantsusmaa vallutati peagi täielikult koos Hispaania ja Portugaliga. Jah, kõik läks hästi, aga...
  Keiser Franzi pärija tahtis Serbiat enda külge annekteerida! Ja 1920. aastal algas suur sõda Nikolai II Venemaa ja Suure Austria keisririigi vahel.
  Kogu Euroopa on Austria poolel. Peale selle Suurbritannia, mis pole nii tugev kui pärisajaloos, ja peaaegu pool Aafrikat. Lisaks oli Rootsi Venemaa vastu. Ja Norra ja Taani vallutati keiser Franzi juhtimisel.
  See oli pool hädast. USA jäi lõhestunud ja väikeriigiks. Kuid Suurbritannia kontrollis endiselt Kanadat ja Austriat. Ja pärast esimest kahekuulist kõhklust astus ta lahingusse ka Austria poolel.
  Nii et puhkes suur sõda. Austria ja Inglismaa Venemaa vastu.
  Muidugi on Oleg Rõbatšenko kohal. Ja ta võitleb nagu tõeline ja paindumatu kangelane.
  Poiss tulistab kuulipildujaga võõra sõjaväe pihta ja laulab:
  - Meie südames laulab kodumaa hümn,
  Temast ilusamat pole terves universumis...
  Pigista rüütli tala viska tugevamalt -
  Surra Jumala antud Venemaa eest!
  Ja peksab ennast, hävitab kuulipildujaga armeed kogu Euroopast ja osaliselt Aafrikast.
  Ja poiss ei anna endale järele. Siin viskab ta paljaste varvastega granaati ja kriuksub:
  - Me ei anna alla ega anna alla!
  Ja jälle teeb poiss surmava ja laastava plahvatuse. Ta ei taha oma vastasele järele anda.
  Ja ta laulab endale:
  - Keegi ei takista meid! Isegi lõvi ei saa võita!
  Poiss on tõeline kangelane. Paindumatu ja võitmatu. Usu rüütel! Isegi kui mitte kristlane!
  Ja nii löödi Austria rünnak tagasi.
  Austerlastel ja inglastel on tankid, aga Venemaal on ka mastodonid.
  Nikolai II rahvaarv on kolooniaid arvesse võttes siiski palju suurem. Mõelge kogu Aasiale, Ida-Euroopale, osale Balkanist, üle poole Aafrikast.
  Seega on Venemaa jalaväe arvult parem. Ja sõdurid võitlevad väga vapralt...
  Ja austerlased ei pidanud vastu ja aeti Varssavist tagasi. Seejärel tungisid Vene väed Oderisse ja vallutasid Ida-Preisimaa. Ka Galicia langes koos Lvoviga. Przemysl piirati ümber. Krakov vabastati.
  Siis selgus, et slaavlased ei tahtnud venelastega sõdida ja andsid massiliselt alla.
  Lahingud näitasid ka, et kergemad ja nobedad Vene tankid olid tõhusamad kui raskemad ja kohmakamad Saksa tankid. Ja lennunduses on Tsaari-Venemaa üldiselt suurusjärgu võrra tugevam kui brittide ja austerlaste kvaliteet.
  Vene väed jätkasid pealetungi pärast pausi. Nad võtsid nii numbreid kui ka oskusi.
  Budapest piirati ümber ja vallutati. Merel alistas admiral Kolchak britid ja vallutas Austraalia. Maal piirasid Vene väed Berliini ümber ja vallutasid. Ja siis Viin.
  Ka Austria impeerium oli kaotamas lahingut Aafrikas. Ka Inglise korpus sai lüüa. Jah, asjad olid keiser Adolfi jaoks ebameeldivad.
  Ta pistis pea valesse kohta ja hakkas täielikult kaotama. Kuidas suudab ta sellisele jõule vastu seista?
  Pärast Viini langemist sai austerlaste vastupanu keskpunktiks. Ja peagi okupeerisid venelased kogu Euroopa ja Aafrika. Samal ajal algas Alaskalt rünnak Kanada vastu. Ka britid kaotasid.
  Suurbritannia leidis end isoleerituna ja püüdis saarel välja istuda.
  Kuid on selge, et Venemaa saab õhupealetungi alustades võidu.
  Ja ta pommitas peaaegu kõike, mis pinnal oli. Ja siis maabus maale dessantvägi, mis viis Suurbritannia alistumisele.
  Nii venestusid kogu idapoolkera, aga ka Alaska ja Kanada.
  Üldiselt on see suurepärane! Nikolai teine tegi ajutise pausi, seedides vara. USA on endiselt lõhestunud ja mitte eriti tugev, nagu teisedki Venemaast sõltuvad riigid.
  1937. aastal kukkus tsaar Nikolai II lennukiga alla. Trooni päris Aleksei II. Erinevalt pärisloost oli pärija üsna terve ja rõõmsameelne. Ja 1941. aastal otsustas ta vallutada kõik, mida tema esivanematel polnud õnnestunud tabada.
  Kui planeedil minna, saab Maa juba üheks impeeriumiks. Ja Vene armee liikus kõigepealt Ameerika põhjaosariikidesse ja seejärel lõunaosariikidesse. USA ei olnud tugev ja võeti kiiresti kinni. Kuid Mehhiko osutus kergemini vallutatavaks. Seejärel liikuge üles. Ükshaaval, jäädvustades üht riiki teise järel. Suurim ja tugevaim Brasiilia. Kuid ta kestis vähem kui kuu.
  Ja nii nad vallutasid Ladina-Ameerika ja Uus-Meremaa. Alesei Teine läks ajalukku kõigi Venemaa vallutuste elluviijana. Ja juba 1947. aastal seadsid Vene kosmonaudid sammud Kuule. Ja 1958. aastal Marsile! Aastal 1961 Veenusele. 1972. aastal Merkuurile ja 1973. aastal Jupiteri kuudele. 1975. aastal, 71-aastaselt, suri Aleksius II. Hüüdnimega Viimistleja. Ja tema poeg Nikolai III sai kuningaks. 1980. aastal sisenes inimene Päikesesüsteemi viimasele, kõige kaugemale planeedile - Pluutole. Nikolai III ei valitsenud liiga kaua. Suri 1985. aastal. Ja tema poeg Aleksander neljas astus troonile. Noor kuningas, umbes kahekümne seitsme aastane. Ja kuningas käskis valmistuda hüppamiseks Päikesesüsteemist kaugemale. Ja nad hakkasid ehitama tähelaevu ja footonraketti. Ja lõpuks, 2017. aastal, startis esimene tähtedevaheline ekspeditsioon.
  
  TSAR NIKOLAS II-l ON PRESIDENT PUTINI ÕNNE
  Kuulus kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko tundis, et maailmas on midagi valesti. Inimkond jääb killustatuks, nagu ta oli. Riikide arv planeedil Maa ainult kasvab. Ja kui keegi saab mõjuvõimu, siis ainult totalitaarne diktaatorlik Hiina. Ja Venemaa sukeldus pärast Vladimir Putini valitsusaja lõppu sügavasse kriisi. Kaukaasias käib taas sõda, vasakpoolsed ja rahvuslased mässavad. Majandus on taas languses ja kuritegevus kasvab. Ja Venemaa hakkab lagunema.
  Vaatamata oma fenomenaalsele õnnele ei suutnud Vladimir Putin kunagi luua tugevat, stabiilset poliitilist süsteemi ega stabiilset ja kiiresti kasvavat majandust. Paljud sotsiaalsed ja rahvustevahelised probleemid jäid lahendamata. Haruldane õnn võimaldas Putinil säilitada heaolu välimus. Kuid niipea kui ta lahkus, avanesid korraga kõik paranemata mädapaised.
  Pealegi ähvardab tuumasõja oht! Maailm on kaoses, Venemaa on suundumas laiaulatuslikku kodusõtta! See tuleb kiiresti parandada.
  Poiss luges raamatust, et saate muuta inimeste saatust ja muuta selle kohti! Ja on üks võimas mustlane, kes võib seda teha iga inimesega.
  Miks mitte siis Putini ja Nikolai II õnne ja õnne tagasi pöörata?
  Veelgi enam, kui Nikolai II on sama fenomenaalselt edukas kui Putin, siis ajaloo käik muutub. Ja kahekümne esimesel sajandil valitsevad Venemaal Romanovid. See tähendab, et Putin ei vaja õnne. Või vähemalt Venemaal on Putini õnn.
  Ja kahekümnendal sajandil on Tsaari-Venemaa õnne väga vaja.
  Kuulus kirjanik otsustas mustlanna juurde minna. Õnneks oli tema aadress Internetis olemas ning arenenud intuitsioon ütles kirjanikule ja luuletajale, et ta pole üldse šarlatan.
  Tõepoolest, mustlane pole lihtne. Ta elab Moskvas häärberis ja näeb välja umbes kahekümneaastane, kuigi on ennustanud juba nõukogude ajast. Kohe on näha mustade lokkis juustega igavest tüdrukut - ta on erakordne!
  Oleg Rybachenko küsis temalt:
  - Tehke heategu! Muutke Vladimir Putini ja Nikolai II õnne!
  Igavesti noor mustlastüdruk vaatas Oleg Rybachenko poole ja vastas:
  - Hea, et te pole egoist ja loobute mitte enda, vaid Venemaa riigi pärast! Ja veel parem, kui teil on rikkalik energia ja enneolematu, uskumatu, üliinimlik kujutlusvõime!
  Mustlane pilgutas silma ja jätkas:
  - Ajaloo nii palju muutmine pole lihtne isegi minu jaoks! Aga sina, maailma tugevaima ja rikkaima fantaasia omanik, saad mind aidata!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Olen kõigeks valmis! Ja ma täidan kõik taotlused!
  Noor mustlane noogutas ja ütles:
  -Ma muudan sinust umbes kaheteistaastase poisi ja sa kasvad äärmiselt aeglaselt ega saa kunagi oma kehalt vanemaks kui neliteist. Saadan su paralleelmaailma, kus sinust saab esmalt ori!
  Oleg Rybachenko ütles nõustuvalt:
  - Ma olen valmis!
  Mustlane noogutas ja jätkas:
  - Peate mulle hankima üheksa kivi: must, valge, punane, oranž, kollane, roheline, sinine, indigo, lilla. Ja lisaks sellele on kümnes artefakt Koštšei kroon!
  See on raske, kuid teil on igavesti noor, kiire, tugev ja vastupidav sõdalase poisi keha. Ja lisaks erakordne intellekt ja fenomenaalne kujutlusvõime. Varem või hiljem kogute artefakte ja naasete oma maailma tagasi. Ja igaveseks jääd sa fenomenaalselt tugeva ja kiire umbes neljateistaastase poisi kehasse ning sind on võimatu tappa. See tähendab, et saate preemiaks ka surematuse!
  Oleg Rybachenko noogutas nõustuvalt:
  - Sellest võib vaid unistada!
  Igavesti noor nõid märkis:
  - Aga kümme artefakti on minu ja ainult minu! Nad annavad mulle nii palju jõudu, et sa väärid enam kui surematust! Vahepeal panen su magama ja sa ärkad orjapoisina karjäärides. Ja siis teie leidlikkus ütleb teile, kuidas sellest välja tulla!
  Kui te kolite, saan ma muuta president Putini ja tsaar Nikolai II saatust, õnne ja varandust. Kogute minu jaoks esemeid erinevatest maailmadest ja vahepeal, kahekümnenda sajandi algusest, läheb Venemaa ajalugu teisiti. See tähendab, et isegi kui te ei kogu esemeid - üheksa kivi ja Koštšei krooni, saab Venemaa tsaar Nikolai II ikkagi Venemaa presidendi Vladimir Vladimirovitš Putini õnne, saatuse ja õnne!
  Oleg Rybachenko naeratas laialt ja vastas:
  -See on hea! Uues maailmas jään rahulikuks, et ajaloo käik on lõpuks paremuse poole muutunud! Ja et Venemaa suudab taastada korra kogu maailmas ja saada hegemooniliseks riigiks! Ja absoluutne hegemoon!
  Igavesti noor mustlane käskis:
  - Heida diivanile pikali!
  Oleg Rõbatšenko heitis pikali.
  Nõiatüdruk nurrus:
  - Nüüd maga! Sa ärkad teises maailmas.
  Oleg Rybachenko silmad sulgusid ja ta jäi peaaegu kohe magama.
  Mustlane võttis anumatest välja eelnevalt varutud koostisosad ja asus jooki valmistama. Ta lülitas maagia jaoks eelnevalt ettevalmistatud pada all gaasi sisse. Ja ta hakkas sinna erinevaid asju loopima, loitsedes. Samal ajal tõmbas igavene tüdruk taskust kaardipaki ja laulis:
  - Oh, saatus, saatus, aita Nikolai! Edu Putinilt, tulge tsaar Romanovi juurde!
  Las Romanov võidab
  Reeglid nagu Tšingis-khaan...
  Toogu see teile õnne,
  Putin varastas kingituse!
  
  See on Venemaale parem
  Nikolai Suur Tsaar...
  Tšingis-khaan muutub lahedamaks
  Olge nagu Vladimir Putin!
  Pada hakkas keema ja jook hakkas selles mullitama. Mustlane laotas kaardid, loitsis ja viskas teki keevasse udusse... Sähvatas ülihele välk, justkui tuhandest fotosärast. Magav Oleg Rõbatšenko kadus... Ja siis, peale süütamist, kadus ka pada.
  Avar saal, kus suur nõid loitsis, muutus tühjaks ja vaikseks!
  Igavesti noor nõid ütles:
  - Noh! Muutsin ajaloo kulgu ja see on lahe! Ja kui sellel idealistil veab ja kogub esemeid, siis saan nii võimsaks, et Saatan ise hakkab mind kadestama!
  Ja mustlasnõid säras smaragdisilmades!
  Ja ime juhtus!
  Mis Nikolai II-d tegelikult ootas... Tõepoolest, palju on muutunud. Kroonimise ajal verist kaklust ei toimunud. Ja laienemine Hiinasse oli edukas. Sõda Jaapaniga muidugi juhtus. See oli üldiselt ajalooliselt vältimatu. On selge, et samuraid silmitsi seisev koletis oleks tulnud relvadest vabastada ja hävitada. Ja sellest pole pääsu. Te ei saa oma piiridele ohtu jätta.
  Jaapan oli esimene, kes sõda alustas, kuid tema katse rünnata Vene laevu oli ebaõnnestunud. Venelased olulist kahju ei saanud ja tosin Tõusva Päikese maa hävitajat uputati.
  "Varyagil" õnnestus ka ümbruskonnast põgeneda. Mis osutus väga edukaks. Ja admiral Makarov jõudis kiiresti merele ja hävitame jaapanlased. Ja kindral Kuropatkin võitis samuraid maismaal ja okupeeris täielikult kogu Korea poolsaare.
  Ja isegi tsaar Nikolai II tegi otsuse: ta peab igavesti Jaapani eest kaitstud olema! Aga? Jah, maaväed ja liita need täielikult Venemaa kui provintsiga.
  Ja siis toimus otsustav lahing merel, kus Jaapani laevastiku lõpetas lõpuks admiral Makarov.
  Lahingus osales ka neli tüdrukut! Paljaste säärtega ja bikiinides!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Neli kaunitari, kes mõõkadega vehkides astuvad suurima samurailaeva pardale.
  Nataša lõikab jaapanlast ja karjub:
  - Sind määritakse, kitsasilmne!
  Zoya lõikas maha veel ühe samurai ja märkis:
  - Ja su silmad on safiir!
  Nataša, veskit juhtinud, kinnitas:
  - Muidugi jah! Muidugi jah!
  Ja siis võttis Aurora uuesti kätte ja lõi jaapanlasele palja kannaga jalaga vastu lõuga. Ta murdis tema lõualuu ja möirgas:
  - Hurraa isamaa eest!
  Svetlana võttis selle, lõikas samurail pea maha ja lausus:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Jah, muidugi oleneb palju õnnest. Eelkõige jäi ellu admiral Makarov. Ja ta osutus teiseks Ušakoviks. Kui osavalt ta kamandab. Ta ise on mobiilsel ristlejal, saab kõigega kursis olla. Ja jaapanlased, kellel, muide, relvade osas suurt eelist polnud, peksti lõikude kaupa ja taktikaliselt.
  Kindral- või mereväeülema oskused prevaleerivad väikese arvulise eelise ees.
  Pealegi olid jaapanlased selleks ajaks arvult nõrgemad. Niisiis, Makarov purustab nad. See sunnib lähivõitlust, kus soomust läbistavate kestadega Vene laevad on palju tugevamad.
  Ja jaapanlased saavad lüüa. Ja tüdrukud hõivavad veel ühe samurailaeva. Ja sellel lehvib tsaaririigi lipp!
  Mis on jaapanlased? Kas sul ei vea väga hästi? Nikolai II sai Vladimir Putini õnne ja kõik läks tal nii hästi!
  Aga tüdrukud? Neli bikiinides kaunitari on Rodnoveri nõiad, kes otsustasid kuninga eest võidelda, kuigi tavaliselt pole neil selle maailmaga mingit pistmist.
  Aga sel juhul on vaja vene rahvast aidata. Ja see on tingitud Putini õnnest. Ta poleks kunagi vallutanud Krimmi ilma lasku tulistamata, kui mitte samad neli nõiatüdrukut. Nad aitasid imel juhtuda. Kuid kas Venemaal oli vaja Krimm vennasrahvalt ära võtta, on endiselt küsimus. Kuid Hiina liitmine Vene impeeriumiga on suurepärane idee! Kujutage ette, kui palju alamaid Vene tsaaril on - ta võib purustada kogu maailma!
  Ühesõnaga, tüdrukud siin ei raiska oma aega. Ja juba tormatakse uuele lahingulaevale.
  Ja jälle tabatakse ta. Ja mõõgad kaunitaride käes lihtsalt vilguvad ja need on nii teravad. Ja nii palju jaapanlasi oli segamini.
  Lahing merel lõppes Jaapani eskadrilli lõpliku uppumisega ja Admiral Togo hõivamisega.
  Ja maandumine algas. Aurulaevu ja transporte ei jätkunud. Ja nad kasutasid pikkpaate, vedasid neid ristlejatel ja lahingulaevadel ning tegid palju muud. Tsaar andis korralduse dessandi ajal kasutada kaubalaevastikku.
  Vene väed võitsid samuraid, kes üritasid neid sillapeast maha visata. Kuid tsaariarmee pidas vapralt vastu. Ja massiivne rünnak löödi suurte kaotustega tagasi.
  Rünnaku ajal lõikasid nõiatüdrukud mõõkadega ja viskasid vaenlast paljaste jalgadega granaate.
  Need on muidugi kõige ohtlikumates kohtades. Ja kuidas nad kuulipildujatest tulistama hakkasid. Iga kuul on sihtmärk.
  Nataša tulistas, viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Keegi pole minust lahedam!
  Kuulipildujast tulistav Zoya viskas paljaste varvastega surmakingitust ja kilkas:
  - Tsaar Nikolai II jaoks!
  Aurora, jätkates kuulipildujatest tulistamist ja hüpates püsti, sähvatas ja ütles:
  - Suure Venemaa eest!
  Svetlana, jätkates vaenlase löömist, ütles agressiivselt, hambaid paljastades ja palja kannaga granaati visates:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Sõdalased jätkasid peksmist ja peksmist. Neil on selline energiapuhang. Nad tulistavad end maha ja hävitavad edasitungivad samuraid.
  Tema tapetud jaapanlasi on juba tuhandeid, kümneid tuhandeid.
  Ja lüüa saanud samuraid põgenevad... Tüdrukud on nende vastu väga surmavad.
  Ja venelased raiuvad samuraid tääkidega...
  Rünnak lüüakse tagasi. Ja uued Vene väed maanduvad rannikul. Sillapea laieneb. Pole paha muidugi tsaariimpeeriumi jaoks. Üks võit teise järel. Ja admiral Makarov aitab ka oma relvadega. Jaapanlaste ära pühkimine.
  Ja nüüd liiguvad Vene väed juba üle Jaapani. Ja nende laviini ei saa peatada. Nad lõikavad vaenlase tükkideks ja torkavad tääkidega.
  Nataša, rünnates samuraid ja tükeldades neid saablitega, laulab:
  - Valged hundid karjatavad! Ainult siis jääb võidujooks püsima!
  Ja kuidas ta paljaste varvastega granaati viskab!
  Zoya laulab kaasa ägeda agressiivsusega. Ja ka paljaste jalgadega viskamine, midagi ainulaadset, surmavat:
  -Nõrgad surevad, nad tapetakse! Püha liha kaitsmine!
  Augustinus, tulistades vaenlase pihta ja lüües mõõkadega ning loopides paljaste varvastega granaate, kiljatab:
  - Lopsakas metsas käib sõda, ähvardusi tuleb igalt poolt!
  Svetlana tulistades ja paljaste jalgadega surmaande loopis, võttis selle ja kiljus:
  - Aga me alistame alati vaenlase! Valged hundid tervitavad kangelasi!
  Ja tüdrukud kooris, hävitades vaenlase, laulavad, visates paljajalu surmavaid relvi:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Keiserlik lipp edasi! Au langenud kangelasele!
  Ja jälle tulistavad tüdrukud ja laulavad kõrvulukustava ulgumisega:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Valged hundid purustavad vaenlase! Valged hundid - tervitus kangelastele!
  Tüdrukud kõnnivad ja jooksevad... Ja Vene sõjavägi liigub Tokyo poole. Ja jaapanlased tapavad ennast ja neid niidetakse. Vene sõjavägi liigub. Ja üks võit teise järel.
  Tsaar Nikolai tõmbas tõesti õnnepileti välja. Vene väed alustavad juba Jaapani pealinna tormi. Ja see kõik on nii suurepärane.
  Siinsed tüdrukud on muidugi kõigist ees ning nende surve ja ärakasutamine on kõrgel tasemel.
  Eriti kui nad loobivad granaate paljaste jalgadega. See põhjustab samuraide seas üldiselt šokki ja aukartust.
  Siin aga ronivad nad mööda Jaapani pealinna müüri. Ja nad tükeldavad inimesi ja hobuseid kapsaks. Nad purustasid oma vastased tükkideks. Tüdrukud tulevad, karjuvad ja naeravad! Ja oma paljaste kontsadega löövad nad sulle jalaga vastu lõuga. Jaapanlased lendavad tagurpidi. Ja nad langevad oma panuste otsa.
  Ja sõdalased vehivad mõõkadega veelgi võimsamalt.
  Ja samuraid kannatavad lüüasaamise järel. Nii vallutasid Vene väed Tokyo.
  Mikado jookseb hirmunult, kuid ta ei saa kuhugi peitu pugeda. Ja nii võtavad tüdrukud ta vangi ja seovad kinni!
  Suurepärane võit! Jaapani keiser allkirjastab Nikolai II kasuks troonist loobumise. Vene tsaari tiitel pikeneb oluliselt. Korea, Mongoolia, Mandžuuria, Kuriili saared, Taiwan ja Jaapan ise muutuvad Venemaa provintsideks. Kuigi Jaapanil on väike, piiratud autonoomia. Aga tema keiser on venelane, autokraatlik tsaar!
  Nikolai II jääb absoluutseks monarhiks, keda ei piira miski. Ta on autokraatlik tsaar!
  Ja nüüd ka Jaapani keiser, Kollane Venemaa, Bogdykhan, Khan, Kagan ja nii edasi, nii edasi, nii edasi...
  Jah, rohkem õnne. Pange tähele, et õnn võimaldas Putinil nii mõndagi vallutada! Kahekümne esimene sajand, paraku, ei sobi jäädvustamiseks!
  Mis kasu on Venemaal sellest, et Putini vaenlane McCain suri ajuvähki? Õnn on muidugi kolossaalne, te ei oska seda isegi meelega ette kujutada - et teie vaenlane saaks nii halva ja ebameeldiva surma!
  Kuid konkreetne tootlus Venemaa jaoks on null.
  Kuid Nikolai II jaoks muutus selline Putini õnn ja õnn suurteks territoriaalseteks edusammudeks. Aga tegelikult, miks peaks fortuuna Putinile kingitusi tegema? No sellest, et Sobtšak suri sellisel ajal ja talle polnud vaja konstitutsioonikohtu juhi kohta anda, kuidas see Venemaale kasulik on?
  Ja kogu Venemaa tsaar Nikolai II on erakordne inimene. Loomulikult tugevnes pärast nii suurt võitu tema jõud ja autoriteet. See tähendab, et mõningaid reforme saab läbi viia. Eriti õigeusus! Lubage aadlikel omada neli naist, nagu islamis. Ja ka anda sõduritele õigus teisele naisele preemiaks nende vägitegude ja ustava teenimise eest.
  Hea reform! Kuna impeeriumis on kasvanud teist usku inimeste ja välismaalaste arv, siis on vaja venelaste arvu suurendada. Ja kuidas seda teha? Teistest rahvustest naiste arvelt. Lõppude lõpuks, kui venelane võtab naiseks kolm hiinlannat, siis ta saab neilt lapsed ja kes need lapsed on rahvuselt?
  Isa poolt muidugi vene keel! Ja see on suurepärane! Edumeelse meelega Nikolai II oli välimuselt usklikum kui hingelt. Ja loomulikult pani ta religiooni riigi teenistusse ja mitte vastupidi!
  Nikolai II tugevdas seega oma autoriteeti eliidi seas. Mehed on seda juba ammu tahtnud. Ja ta kiirendas äärealade venestamist.
  Noh, ka preestrid ei pahandanud. Pealegi nõrgenes usk kahekümnendal sajandil. Ja religioon teenis kuningat, tegelikult ei uskunud Jumalasse!
  Ja sõjalised võidud muutsid Nicholase rahva seas populaarseks ja ta, olles harjunud autoritaarsusega, ei soovinud eriti muutusi. Venelased ei tundnud kunagi teist võimu!
  Ja majandus õitseb, palgad tõusevad. Igal aastal on kasv kümme protsenti. Tõesti, milleks muuta?
  1913. aastal vähendas tsaar Nikolai Romanovite kolmesajandal sünniaastapäeval tööpäeva taas 10,5 tunnini ning laupäeviti ja pühade-eelsetel päevadel isegi 8 tunnini. Suurenenud on ka nädalavahetuste ja pühade arv. Seda hakati tähistama puhkepäevana ja Jaapani alistumise kuupäevana. Ja kuninga sünnipäev, kuninganna sünnipäev ja kroonimispäev.
  Pärast seda, kui selgus, et troonipärijal oli hemofiilia, võttis tsaar Nikolai endale teise naise. Nii sai troonipärimise küsimus lahendatud.
  Kuid lähenemas oli suur sõda. Saksamaa unistas maailma ümberkujundamisest. Tsaari-Venemaa oli aga sõjaks valmis.
  1910. aastal annekteerisid venelased Pekingi ja laiendasid oma impeeriumi. Suurbritannia nõustus sellega vastutasuks Saksamaa-vastase liidu vastu.
  Kuninglik armee oli kõige arvukam ja võimsam. Selle arv rahuajal ulatus kolme miljoni ja tuhande rügemendini. Saksamaal oli rahuajal vaid kuussada tuhat. Pluss Austria-Ungari, kuid selle väed pole lahinguvalmis!
  Kuid sakslased plaanivad endiselt sõdida Prantsusmaa ja Suurbritanniaga. Ja kuhu nad saavad tõmmata kaks rindet?
  Venelastel on masstootmises maailma esimesed kergetangid "Luna"-2. Ja neljamootorilised pommitajad "Ilja Muromets" ja kuulipildujatega hävitajad "Aleksander" ja palju muud. Ja muidugi võimas laevastik.
  Saksamaal pole võrdseid jõude.
  Ja sakslased otsustasid ikkagi Belgiat rünnata ja Pariisist mööda minna. Nende jaoks polnud siin üldse midagi.
  Aga sõda algas ikkagi. Saksamaa tegi oma saatusliku sammu. Ja tema väed kolisid Belgiasse. Ainult jõud on ebavõrdsed. Vene väed liiguvad juba üle Preisimaa ja Austria-Ungari. Ja 40-kilomeetrise kiirusega tank Luna-2 on juba kolossaalne jõud.
  Lisaks pange tähele, et tsaar Nikolaisel vedas, et sõda algas. Tsaar ise poleks Saksamaad rünnanud. Ja nii on Venemaa poolel suur, ülekaalukas üleolek vägede, tankide, suurtükiväe ning kvantiteedi ja kvaliteedi poolest parim lennundus. Ja tugevamat majandust, kuna oli võimalik vältida revolutsiooni põhjustatud majanduslangust ja kaotust sõjas. Ja nii on kogu aeg tõus ja edu edu järel.
  Ilmselgelt olid sakslased rünnaku all. Ja siis nad ise ronisid põhijõududega vastu Prantsusmaale ja Suurbritanniale. Kuhu nad minema peaksid?
  Võtke Itaalia ja kuulutage sõda Austria-Ungarile! Ainus pluss on see, et Türkiye astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see on kuninga jaoks veelgi parem: ta saab lõpuks Konstantinoopoli ja väinad enda kätte võtta! Nii...
  Ja ka neli nõida, igavesti noored põliselanikud Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana lahingus! Ja nad juba löövad sind! Nii et nad löövad nii sakslasi kui ka türklasi!
  Kirjanik ja luuletaja Oleg Rybachenko ärkas üles. Noor nõid-nõid täitis igaveseks oma lubaduse, andes Nikolai II-le Vladimir Putini õnne ja nüüd peab Oleg Rõbašenko oma täitma. Ärkamine ei olnud kerge. Poisi keha tabas kõva piits. Poiss hüppas püsti. Jah, Oleg Rõbatšenko on nüüd lihaseline poiss, kätest ja jalgadest aheldatud. Näete mustaks pargitud, kuiva ja kõõluslikku keha, millel on silmatorkavad lihased. Tõeliselt tugev ja vastupidav ori, tugeva nahaga, mis on nii karastunud, et ülevaataja peksmine ei saa seda lõigata. Sa jooksed koos teiste poistega hommikusöögile, tõustes kruusalt, kus noored orjad magavad täiesti alasti ja ilma tekkideta. Tõsi, siin on soe, kliima on nagu Egiptuses. Ja poiss on üleni alasti, ainult ketid. Need on aga üsna pikad ja praktiliselt ei sega kõndimist ega töötamist. Kuid te ei saa neis suurt sammu astuda.
  Enne söömist loputad ojas käsi. Saate ratsiooni: riisipüree ja mädanenud kalatükid. Näljasele orjapoisile tundub see aga maiuspalana. Ja siis lähed kaevandusse. Päike pole hommikul veel tõusnud ja päris mõnus on.
  Poisi paljad jalad on muutunud nii karedaks ja kiimas, et teravad kivikesed ei tee üldse haiget, lausa kõditavad mõnusalt.
  Karjäärid, kus töötavad alla kuueteistkümneaastased lapsed. Muidugi on neil väiksemad autod ja tööriistad. Aga sa pead töötama viisteist, kuusteist tundi nagu täiskasvanudki.
  See haiseb, nii et nad leevendavad end otse söepinnal. Töö on lihtne: haki kirkadega kive, siis tassi neid korvides või kanderaamidel. Vahel tuleb käru ka lükata. Tavaliselt tõukavad poisid teda kahe-kolmekesi. Kuid Oleg Rybachenko valitakse üksi, sest ta on väga tugev. Ja motikat hoiab ta käes nagu täiskasvanu. Ta peab täitma palju suurema ülesande kui ülejäänud.
  On tõsi, et nad annavad teile üha sagedamini. Kolm korda päevas, mitte kaks korda.
  Orjapoiss, kelle keha Oleg Rõbatšenko on asustanud, on siin olnud juba mitu aastat. Sõnakuulelik, töökas, kõik liigutused on harjutatud automaatsuseni. Tõesti kuradi tugev, vastupidav ja praktiliselt ei tunne väsimust. Kuid samal ajal poiss peaaegu ei kasva ja praegu näeb ta välja kõige rohkem kaksteist, selle vanuse kohta keskmine pikkus.
  Aga jõudu... Mitmele täiskasvanule. Noor kangelane. Mis aga ilmselt kunagi täiskasvanuks ei saa ja habet ta ei kasvata.
  Ja jumal tänatud! Kirjaniku ja luuletajana ei meeldinud Oleg Rybachenkole habet ajada. Töötad enda heaks ja purustad kive, murendad neid. Ja kärusse. Siis kannad selle kärusse. Teda on raske suruda ja lapsed teevad seda kordamööda.
  Poisid on siin peaaegu mustanahalised, kuid nende näojooned on kas eurooplased, hindud või araablased. Pealegi on Euroopa omasid palju rohkem.
  Oleg vaatab neid lähemalt. Orjad ei tohi rääkida, nad peksavad neid piitsaga.
  Ka Oleg Rõbatšenko vaikib praegu. Ja ta õpib. Siin on lisaks meessoost juhendajatele ka naised. Nad on ka julmad ja peksavad piitsaga.
  Pealegi pole kõigil poistel nahk nii tugev kui Olegil. Paljud inimesed lõhkevad ja veritsevad. Ja valvurid võivad teid surnuks peksta. Töö on väga raske ja poistel, eriti kui päike tõuseb, hakkab kõvasti higistama.
  Ja siin pole mitte üks päike, vaid kaks. Ja see muudab päeva väga pikaks. Ja tööd on palju. Poistel pole aega magada ja lõõgastuda. See on neile suur piin.
  Oleg Rybachenko töötas ise, mehaaniliselt tükeldades ja laadides. Segasin enda jaoks...
  Ja ta kujutas ette pilti sellest, mis toimus pärast seda, kui Nikolai II saavutas Venemaa presidendi Vladimir Putini edu.
  Nataša, Zoya, Aurora ja Svetlana ründavad austerlasi Przemyslis. Vene väed vallutasid kohe Lvovi. Ja nad ründavad tugevaimat kindlust.
  Tüdrukud on paljaste jalgadega ja bikiinides, tormavad kiiresti mööda linnatänavaid.
  Hakivad austerlased maha ja loobivad paljajalu väikseid kettaid.
  Samal ajal laulavad tüdrukud:
  - Tsaar Nikolai on meie messias,
  Vägeva Venemaa hirmuäratav valitseja...
  Kogu maailm väriseb - kuhu see läheb -
  Nikolaile lauluga edasi!
  Nataša raiub austerlased maha, viskab paljaste varvastega granaati ja hakkab laulma:
  - Venemaa jaoks!
  Zoya purustab ka oma vaenlased ja laulab aplombiga kaasa:
  - Kuningliku impeeriumi jaoks!
  Ja tema palja jala visatud granaat lendab! See on tapja tüdruk. Võib lõualuu purustada ja merd juua!
  Ja ka Aurora viskab paljaste varvastega ketast, ajab austerlasi laiali ja sipleb:
  - Venemaa suuruse eest!
  Ja ta paljastab oma väga teravad hambad! Mis sädelevad nagu kihvad.
  Svetlana ei unusta ka alla andmast ja möirgab:
  - Püha ja Võitmatu Nikolai II vene!
  Tüdruk demonstreerib tohutut kirge. Ja paljaste jalgadega viskab kõike ja viskab kingitusi!
  Nataša, tulistades ja tükeldades ning paljajalu surmavaid relvi loopib, kriuksub:
  - Ma armastan oma Venemaad! Ma armastan oma Venemaad! Ja ma lõikan teid kõik ära!
  Ja ka Zoya tulistab ja ulutab, visates paljaste varvastega midagi plahvatusohtlikku:
  - Suur tsaar Nikolai! Temale kuulugu nii mäed kui mered!
  Aurora karjub metsikust meeletu raevust ja loobib paljaste varvastega kingitusi, ulgub:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Toredad tüdrukud purustavad vaenlasi paljaste jalgadega ja paljaste kontsadega!
  Ja jälle on tüdrukutel metsik kiirustamine. Nad jäädvustavad Przemysli liikvel olles ja laulavad, komponeerides samal ajal;
  Meie püha Venemaa on ülistatud,
  Selles on palju tulevasi võite...
  Tüdruk jookseb paljajalu
  Ja ta pole maailmas ilusam!
  
  Meie oleme tormiline Rodnoverki,
  Nõiad on alati paljajalu...
  Tüdrukud armastavad poisse väga
  Selle äge ilu!
  
  Me ei anna kunagi alla
  Ärgem alistugem oma vaenlastele...
  Kuigi meie jalad on paljad,
  Sinikaid tuleb palju!
  
  Tüdrukutel on toredam kiirustada
  Paljajalu külma käes...
  Oleme tõeliselt hundipojad
  Me saame seda lüüa!
  
  Meid ei saa peatada
  Hirmuäratav Fritzi hord...
  Ja kingi me ei kanna
  Saatan kardab meid!
  
  Tüdrukud teenivad Jumala Rodi,
  Mis on muidugi suurepärane...
  Oleme au ja vabaduse nimel,
  Keiser saab olema vastik natuke!
  
  Venemaa jaoks, mis on ilusam kui kõik,
  Võitlejad tõusevad...
  Sõime rasvast putru
  Võitlejad ei paindu!
  
  Keegi ei saa meid takistada
  Tüdrukute jõud on hiiglaslik...
  Ja ta ei vala pisarat,
  Sest me oleme talendid!
  
  Ükski tüdruk ei suuda painduda,
  nad on alati tugevad...
  Nad võitlevad ägedalt isamaa eest,
  Lase oma unistusel täituda!
  
  Universumis saab olema õnn
  Päike saab olema Maa kohal...
  Oma rikkumatu tarkusega,
  Keisri tääk!
  
  Päike paistab alati inimestele,
  Kõige avarama riigi kohal,
  Õnnelikud täiskasvanud ja lapsed,
  Ja iga võitleja on kangelane!
  
  Õnne pole kunagi liiga palju
  Usun, et meil veab...
  Las halb ilm hajub -
  Ja häbi vaenlastele!
  
  Meie rass Jumal on nii kõrgeim,
  Pole kedagi ilusamat kui Tema...
  Me saame hingelt kõrgemaks,
  Et kuri oksendab kõik välja!
  
  Alistagem oma vaenlased, ma usun
  Valge, vene jumal on meiega...
  Mõte teeb rõõmu,
  Ära lase kurjusel oma ukselävele siseneda!
  
  Noh, lühidalt, Jeesusele,
  Jääme alati ustavaks...
  Ta on vene jumal, kuule,
  Ta valetab, et on juudi saatan!
  
  Ei, tegelikult, kõigeväeline Jumal,
  Meie kõige püham põhiperekond...
  Kui usaldusväärne ta katus on,
  Ja tema poeg-jumal Svarog!
  
  Noh, lühidalt Venemaa jaoks,
  Pole häbi surra...
  Ja tüdrukud on kõige ilusamad,
  Naisel on karu jõud!
  
  
  PLAANID EI OLE MUUTUNUD
  Hitler lihtsalt ei muutnud OKW plaani ja rünnak Stalingradile toimus nii põhjast kui lõunast, armeegruppide A ja B poolt. Ja pealetung usaldati Mainsteinile . Selle tulemusena langes Stalingrad kümne päeva jooksul pärast rünnakut igast küljest. Ja Nõukogude väed leidsid end täielikult ümber piiratuna. Pärast seda liikus Wehrmacht mööda Volga rannikut Kaspia mere äärde. Kuidas Punaarmee reageeris? Rünnak keskmes ei olnud kuigi edukas.
  Lisaks võitis Jaapan Midway lahingu, kuigi ta ei avanud teist rinnet, kuid vallutas Hawaii saared. Ja samal ajal liikusid samurai maaüksused India poole. Selle koloonia säilitamiseks pidi Suurbritannia mõned väed Egiptusest välja viima, loobudes operatsioonist Torch.
  Idarindel oli initsiatiiv sakslaste käes. Stalingradi kiire hõivamine varises lõunatiiva kokku. Fritz libises Kaspia merre ja lõikas Kaukaasia maismaad pidi ära. Ja siis astus Türkiye sõtta. Tema armee, kuigi mitte väga tugev, on üsna arvukas ja võimeline vapralt võitlema.
  Juba esimestel päevadel vallutasid türklased Batumi ja piirasid Jerevani ümber. Jah, nende saavutused on korralikud, kuna Punaarmee on Saksa rinne käest kinni surunud.
  Tuleb märkida, et natsid kasutasid ära asjaolu, et Nõukogude väed sisenesid lahingusse otse rongidest ja peksid neid osade kaupa. Sellel oli muidugi negatiivne mõju sõja kulgemisele.
  Ka Stalin oli närvis ja ehmunud - ta nõudis iga hinna eest Kaukaasia käes hoidmist.
  Ühesõnaga, Stalingradi kangelaslik kaitsmine ei õnnestunud ja kõik lagunes. Ja isegi Jaapani diviiside puudumine Kaug-Idas ei aidanud.
  Sakslased liikusid mööda Kaspia mere rannikut Dagestani. Et takistada nende tolmu kogumist - aga jõud on ebavõrdsed, lisaks oli Punaarmeel suuri raskusi tarnetega. Ja ta astus sisse. Ja Krautsid pommitasid aktiivselt.
  Ameerika Ühendriigid peaaegu ei puudutanud Jaapani võitudest häiritud Kolmandat Reichi. Suurbritannia nõrgenes mõnevõrra ega sattunud ka hätta! Nüüd oli sakslastel liiga palju lennukeid ja nad võisid neid tõesti survestada.
  Stalin näitas oma halvimaid omadusi ja kaotas liiga sageli närvi ja karjus, kuid ei teinud parimaid otsuseid.
  Nii muutus Kaukaasia kaotus vältimatuks.
  Aserbaidžaani piiril käib juba lahing.
  Nõukogude tüdrukud võitlevad meeleheitlikult. Siin võitlevad kaunitarid meeleheitlikult.
  Ja nad ei tagane ega anna alla. Ja nad roomavad ümber oma taga.
  Nataša, Zoja, Augustina ja Svetlana tirisid Saksa kindrali tagant. See on lahe. Tüdrukud panid ta põlvili ja sundisid teda nende paljaid jalgu suudlema. Ta lõi neid suure entusiasmiga! Ja lakkus tüdrukute kontsi.
  Sõdalased on üldiselt nii seksikad ja võluvad. Siis andsid nad Fritzi lahingu.
  Nataša lõi hooga maha, lõigates natsid ära. Ta viskas palja jalaga granaadi ja siristas:
  - Suure au nimel!
  Zoya tulistas ka ja kilkas:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  Ta võttis selle ja viskas granaadi paljaste varvastega. Ta ajas natsid laiali ja karjus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Tüdrukud on nii ilusad ja imelised.
  Augustine viskas ka granaadi palja jalaga, hambaid paljastades võttis selle ja susises:
  - Ma võitlen nii! Nagu terminaator!
  Ja Svetlana käivitab ka paljaste varvastega midagi nii surmavat ja hävitavat. Ja jälle ta laulab:
  - Meie sõprus on monoliitne ja seda see tähistab!
  Neljandaks, nad kaklevad niimoodi - need on tüdrukud! Naljakad kaunitarid näitavad vastuseks oma pikka keelt.
  Kõrgeima kategooria sõdalased. Ja kuidas nad sind löövad ja kuidas nad su peale karjuvad.
  Purustavad sakslasi nagu marju pressiga.
  Nataša tulistas, viskas palja jalaga granaati ja laulis:
  - Oleme valguse ja punase lipu sõdalased!
  Zoya lasi mõrvari ka paljaste varvastega lendu ja röögatas:
  - Ja me võitleme Lenini eest!
  Ja siis lõi ta hambaid paljastades Augustine'i poole:
  - Suure rõõmu nimel!
  Ja siis tulistas Svetlana ja lasi granaadid paljaste jalgadega, möirgades:
  - Me võtame selle ette ja pöörame selle ümber!
  Nelik tegutseb aktiivselt ja pildistab. Lõppude lõpuks on need tüdrukud, kes teavad hävitamisest palju. Ja nad ei võitle niimoodi.
  Ja nagu tõeliste terminaatorite jaoks olema peab... Kõrgelennulised sõdalased. Ja neil on hävitamise kirg.
  Nataša viskas taas palja jalaga granaadi ja susises:
  - Ma mõistan seda maailma suurepäraselt kui klassivõitluse süvenemist!
  Ka Zoya susises, visates paljaste varvastega surmavat, liha rebivat granaati:
  - Milline maja saab punase lipu!
  Ja siis andis Augustine oma korra. Ta niitis natsid maha ja viskas palja jalaga granaadi - susises:
  - Suurepärane ruum, see on meie maa ja meie kõik!
  Sõdalased on tõesti võimelised rebima isegi küttepadja.
  Ja siis tõrjub Svetlana palja jalaga granaadi eemale, tulistab paugu ja ütleb raevukalt:
  - Tuli ja hobune on maruvihased!
  Tüdrukud saavad loomulikult sisse lülitatud. Ja nad löövad pead.
  Ja Saksamaa poolel võitleb Gerdi meeskond T-4 peal. Jällegi, kui see käivitub, siis te ei soojene ja te ei saa sellist survet alla suruda. Tüdrukutel on nii põrgulik tuli silmis.
  Nad tulistavad end maha ega anna päästmisvõimalust. Ja te ei saa vastu panna nende valgetele pärlmutterhammastele.
  Sõdalased on agressiivsed ja uluvad:
  - Metsik aroom! Saadame kõik vaenlased põrgusse!
  Gerda tulistab, lööb kolmkümmend neli ja kriuksub:
  - Tulevased võidud!
  Charlotte vajutab paljaste jalgadega päästikule ja uriseb:
  - Me rebime su laiali!
  Magda tulistas ka, hävitas T-26 ja ütles:
  - Me avaldame selle.
  Ja ta raputas paljaid varbaid.
  Ja ka Christina surub paljajalu pedaalidele ja susiseb:
  - Tervist meie peole!
  Tüdrukud on muidugi peaaegu alasti bikiinides ja paljajalu. Ja samas ülimalt seksikas.
  Ja nad korraldavad rünnakuid oma mitte väga täiusliku, kuid tõhusa T-4-ga. Ja nad tulistavad vaenlast. Ära anna sellistele tüdrukutele mitte milleski järele! Ja kuidas nad hambaid paljastasid. Ja kuidas nad nägu teevad!
  Gerda möirgab endamisi, tulistades paljaste varvastega:
  - Gerdale meeldib tappa, see Gerda!
  Ja jälle tulistab mürske.
  Ja siis tulistab Charlotte kordamööda ja möirgab, lööb kolmkümmend neli välja:
  - Ma rebin neil kõhud lahti!
  Ja paljaste jalgadega alustab uuesti.
  Ja siis lisab Christina mõrvari. Kasutades ka paljaid varbaid.
  Ja see möirgab:
  - Olen agressiivsuse kehastus!
  Milline vöökoht tal on ja vormitud kõhulihased!
  Ja siis Magda võtab selle, laksutab ja möirgab:
  - Banzai!
  Ja jalad on tal ka paljad ja meislitud!
  Neli sakslannat suruvad ennast peale ja võidavad tõesti. Temas on nii palju agressiivsust ja elujõudu.
  Sõdalased kasutavad varrast ja tulistavad. Nad ei lase Punaarmeel minna.
  Ja naispiloodid võitlevad ka taevas ja nad näitavad seda. Et nende vaim on mõõtmatu.
  Siin on uusim Saksa Focke-Wulf. Gertrud on sellel. Ja see tüdruk näitab, et ta on meestest lahedam. Nii peksab ta fašiste. Ei anna neile vähimatki armu. Gertrude alustas tõelist võitlust.
  Ja ta tulistab alla Nõukogude jaki ja karjub:
  - Ma olen super tüdruk!
  Siis ta võtab selle ja näitab keelt. Ja jälle võtab ta ette täieliku hävitamise. See on tüdruk. Ja ka paljajalu ja bikiinides. Ja siis tulistas LAGG maha ja möirgas uuesti:
  - Piloot püssimees!
  Ja ta naerab täiest kõrist. Ja siis võtab ta PE-2 maha. Selline tüdruk, kõige lahedama ulatuse ja klassiga. Seejärel viis ta uuesti läbi manöövri ja hävitas jaki õhukahuritega. Ja see proovib.
  - Ma olen taevahunt!
  Ja kuidas ta hambaid paljastab! Ja kuidas metsistuda! Milline vanaema! Baba kõigile naistele!
  Aga loomulikult üritavad fašistid rünnata ka lõunas.
  Seal võitleb eelkõige piloot Helga ME-109 peal. Ja nii edukalt, et brittidelt lendab kilde.
  Tüdruk tabas Mustangit ja laulis:
  - Meie kohal hõljub lilla udu!
  Üldiselt, kui hea on võidelda paljajalu ja bikiinides. Kui praktiline see on! Ja see on väga mugav.
  Helga on piloot. Fuhrer oli piisavalt tark, et kuulata nõuandeid ja lubada tüdrukuid tankidesse, lennukitesse ja sõjaväkke. Ja kui palju paremini Krautidel läks.
  Nad ise ei oodanud, et naiste kehad nii tõhusad on. Siin saab Helga kuulsalt hoogu ja arveid.
  Tüdruk vajutab paljajalu pedaale ja möirgab:
  - Ma olen nii armas väike lehm!
  Helga laseb alla veel kaks Inglise lennukit ja kriuksub:
  - Minu taga on reas Saksa sõdurid!
  Ja ta lasi alla ka pommilennuki! Milline tüdruk! Kõigile tüdrukutele suur ja lahe sõdalane. Kui see hävitab, teeb ta seda ka ilma tseremoonia ja haletsuseta.
  Tüdrukud siin on nii seksikad!
  Ja Rommeli väed rebivad läbi kõrbe, ootamata lisajõudude saabumist. Peame võitma, seega peame võitma. Legendaarne ülem "Kõrberebane" oli juba harjunud kõrgemate jõududega võitlema. Ja tema sõdurid on ka sellised. Siin on näiteks valitud nais-SS-sõdalaste seltskond. Nad viidi üle detsembri alguses, kui rinne mõranes, sakslased taganesid ja britid, vastupidi, murdsid läbi, vabastasid Tolbuki ja ähvardasid Wehrmachti Aafrika pinnalt välja visata.
  Seejärel tegi vallandatud Fuhrer ettepaneku: tiigrite naispataljon üle viia. Mitte sellepärast, et daamid jõudude vahekorda muudaksid, vaid selleks, et meestel, eriti itaalia meestel, oleks häbi ning nad hakkaksid võitlema palju agressiivsemalt ja osavamalt. Kui ees on ju karmist treeningust karastunud eliittüdrukud, siis on meestel suur häbi.
  Sõdalased võitlesid lihtsalt bikiinides, kasutades kaitseks spetsiaalseid kreeme. Kuue kuu jooksul muutusid nende paljad tütarlapselikud jalad nii sarviliseks, et nad ei kartnud praepannina kuuma liiva ning päevitusest omandas nahk tumeda šokolaadivärvi. Ja paljudel on seljataga juba kümneid laipu.
  Margo ja Shella on kaks väga noort, kuid juba lahingus karastunud aarialast. Nad on seltskonnas noorimad, kuid kuue kuuga on nad juba pälvinud I klassi raudristi (teine klass, kõigil pataljonis oli see juba olemas), nad on halastamatud ja lahked.
  Margotil olid tulevärvi juuksed ja Shella oli lumivalge blond, meevärviline. Siin nad võitlevad, tõrjudes Briti tankide vasturünnakut. Matildad oma võimsa soomukiga liiguvad edasi. Järgmised on läbitavad Cromwellid, millel on plahvatusohtlikud kestad ja kergemad sõidukid. Tüdrukud matsid end liiva alla. Selliste tankide vastu tulistada on mõttetu. Peame vältima nende märkamist ja siis...
  "Matilda" ja "Cromwell" kaaluvad umbes kolmkümmend tonni ja kui nad läbivad saviliiva kaevatud kaevikuid, muutub see hirmutavaks. See valgub su paljastele, päevitunud kaeladele ja sa tunned enda peal pättmasinate kohutavat raskust. Siin on seesama "Cromwell", tüüpiline 70 mm kaldsoomusega raud, mida isegi 88 mm relv alati ei talu. See lõhnab nagu Briti, väga terav bensiin ja mootoriõli. Tüdrukutel on omad üllatused, kerged hädad. Faustpatronide kõige esimesed mudelid. Kuna mehed, nagu kombeks, lasevad daamid enne minna, siis testivad nad uusimaid ja ootuspäraselt paljutõotavaid relvi.
  Kuid nad panid tüdrukud ka vastupidiselt natsismi silmakirjalikule loosungile: "sõda on mehe asi, rahu naistele!"
  Jalavägi jäi aga maha, mis tähendab, et on võimalus kaevikus istuda ja võita.
  Shella ütleb sosinal, kartes ninasõõrmeid ummistavast kaevikust kukkuvast liivast aevastada:
  - Ainult lahinguväljal vananemine võimaldab teil vältida tähtaegadest möödasaanud võidušampanja käärimist!
  Margo nõustus:
  - Kellel pole vastupidavust, see kogeb lüüasaamise haput veini ja kaotuse mõru jooki!
  Kuid Matildad, Cromwellid ja kümmekond heledat Mongoosi on juba nende taga. Nüüd on saabunud lõikuse tund.
  Shella, kelle kunagised pärlmutterjuuksed on muutunud tolmust halliks ja toetuvad paljad kontsad kuumale liivale, pöördub mõttes Neitsi Maarja ja teiste pühakute poole, öeldes: "Ära laske mind alt vedada." Sõrm vajutab sujuvalt käpale, nii et kumulatiivne laeng läheb otse gaasipaaki.
  Margo tõmbab päästikule kaasa, samuti aeglaselt. Pärast seda lõid mõlemad tüdrukud teineteist kätega. Laengud tabasid otse ahtrisse, misjärel gaasipaagid plahvatavad. Oranžid leegid pritsivad lainete vahuna läbi õhu ja kuulda on kellegi needusi.
  Seejärel kõverduvad Briti tankide lühikesed koonud amortisaatorite toimel omapärasteks torudeks.
  Ja tiigritüdrukud viskavad vapralt vaenlasi granaate. Ja killud lendavad igas suunas, rebides läbi soomuse nagu tuline kassikäpp, kumulatiivsete osakeste hävitav voog.
  Siin on naiste raev, öeldes, et saksa naisi ei iseloomusta mitte mingil juhul rahulikkus. Ja nad teavad, kuidas võidelda... Ja las rünnak lämbub.
  Palju lihtsam on tõrjuda jalaväe pealetungi, mis koosneb reeglina haarangute või erinevate lubaduste kaudu värvatud araablastest ja mustanahalistest. Nähes, et tankid löödi välja ja ees seisab tõsine vastupanu, tõmbusid nad esimeste kaotuste korral tagasi.
  No ja siis pöörduvad nad täielikult üldlennule. Kuna selline stiil on - solvake nõrgemaid, olgu siis koletistele!
  Kui rünnak lõpuks vaibus ja tüdrukud õhtul läbi kõrbe jooksmist jätkasid, vestlesid nad kõndides. Shella küsis Margotilt:
  - Kas sa arvad, et jääme ikka veel Aleksandrias?
  Tulesõdalane vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et hiljemalt novembris või võib-olla oktoobris okupeerime lõpuks Egiptuse.
  Shella soovitas loogiliselt ja pööramata tähelepanu kuumast liivast tekkinud kihelevale taldale:
  - Kui see nael meie kõhualuses, Maltal asuv baas, hävitatakse, muutub varustus paremaks, uute üksuste saabudes pole vaenlasel enam võimalust.
  Margot vaatas ringi, et näha, kui palju aega on päikesel loojumiseni jäänud. Et lõpuks pikali heita ja korralikult magada. Punetava tähe lähedus silmapiirile rahustas sõdalast. Ta märkis laisalt:
  - Ma arvan, et Fuhrer ei jäta pärast Peruu-Haborit ja Midwayd kordamata suurepärast Kreeta maandumist. Ainult sel korral lammutavad nad Malta.
  Shella hüüdis needusega taevasse:
  - Muutku Kõigevägevam kõik Briti baasid põrguks.
  Päike peitis end lõpuks silmapiiri taha, lõppes aasta kõige lahedam päev, 21. oktoober. Ja sellega algas operatsioon Jääkaru. Miks valge? Kaval valeinformatsioon, et panna inimesed arvama, et jutt käib põhjast, aga tegelikult on poksija muserdav kiiks lõunas.
  Suurim Briti baas nägi tõesti välja nagu põrgu. Seda ründas üle tuhande kogu idarindelt kogutud ja korraliku lahingukogemuse saanud pommitaja koos eskorthävitajatega. Britid on muidugi pikka aega võidelnud, kuid nad ei oodanud nii võimsat massilist rünnakut. Tõepoolest, kes usuks, et Krautsid otsustavad rinde paljastada, isegi kui vaenlane oleks ajutiselt vaibunud. Kuid Briti sõdureid pekstakse nüüd halastamatult. Näiteks ründab nende laevu kuulus "asi" Yu-87. Mitte väga kiired, kuid omades (oma aja kohta) kõrgeimat pommitamistäpsust, piinavad nad lahtedesse peidetud Briti laevastikku. Palju ei jää maha ka moodsamad Focke-Wulfid, sealhulgas isegi legendaarne von Rudel ise, ründelennukite kuningas. Tuntud Nõukogude võimsaima lahingulaeva, lahingulaeva Marat uppumise poolest.
  Näiteks näeb kapral Richard raisakotkasid kelguna mäest alla veeremas. Arvukad Saksa pommilennukid väljuvad jääaugust nagu röövkalad. Juba küps inglane paneb hirmunult toru hargile. Ta polnud kunagi nii kohutavat vaatepilti näinud. Sireenid kõlavad väga hilja, pärast pommide plahvatamist. Lööklaine paiskab õhku Briti sõdureid, mahalõigatud käed ja jalad lendavad eri suundades. Üks raudkiivritest läks kuumaks ja tabas ohvitseri näkku. Ja kuidas ta karjub:
  - Churchill on häbi! Hitler on lahe!
  Briti õhutõrjerelvad ei hakanud tulistama kohe, vaid alles siis, kui korraga langes tuhandeid pomme. Vaenlane arvutas kõik õigesti: ükski pomm ei tohiks raisku minna. Nii et purustage vaenlane ja lööge. Kõik sektorid on kaardil eelnevalt märgitud. Pealegi ei maskeerinud jultunud britid end isegi korralikult. Paljud nende õhutõrjerelvad seisavad silmapiiril ja on esimesed, mis minema pühitakse.
  Siin paiskus kolmekümne kahe jala pikkune 85-millimeetrise õhutõrjekahuri toru püsti ja paindus õhku nagu rool. Pärast seda kukkus see alla, purustades viis inglast. Ühel mustanahalisel rebenes kõht lahti ja sisikond kukkus välja.
  Ja pommid langesid ja kõik põles, kütuseladu mürises, nad hakkasid plahvatama, hajutades kestad peaaegu kogu skeleti peale, seejärel tabas teine ladu. Kõige tipuks ulgusid Yu-87 ja Focke-Wulfi korpustesse paigaldatud sireenid tüütult, tekitades kolooniavägede hulgast mustade ja araablaste seas metsikut õudust. Kuid tundub, et valged on sama hirmul.
  Näiteks põrkasid kokku kaks Briti fregatti, nii et katlad möllasid. Ja isegi õhku tõusnud fregattide praht plahvatas nagu mineeritud väljad ning ristleja vajus lihtsalt põhja.
  Lühikese koonuga, kuid korraliku kiirusega ja üsna võimsa esisoomukusega Inglise tank "Cromwell" kiirendas paanikas ja rammis oma ladu, purustades teel isegi kümmekond enda hämmingus sõdurit. Kaos kasvas. Inglise lennukikandja hakkas vajuma ja võimas dreadnought avas tule... rannikul, kus kubisesid tema enda sõdurid.
  Ja selles allilmas jäid kaks inimest täiesti segamatuks. Üks neist oli aeglaselt piipu süütav indiaanlane ja teine naine, selgelt araabia päritolu, kuid sõjaväevormis. Nad kaks ei pööra kiirustavale surmale tähelepanu. Õigemini, terve hord annihilatsiooni ratsanikke mängis ebatavalist kaardimängu. See oli viiekümne kahe kaardi mäng naljameestega ja seda isegi punanaha enda väljamõeldud reeglite järgi.
  Araabia naine ütles:
  - Küll aga on palju kära! Ja milleks sellist paanikat tekitada?
  Üks sõduritest, kelle selg oli kildudeks lõigatud, jooksis peaaegu indiaanlasele otsa, kuid ta visati hooletult minema nagu kassipoeg. Verepiisad langesid punase nahaga näole ja ta lakkus need naeratades. Siis märkas ta:
  - Müra tegemine on nõrkade, kahvatu näoga inimestele. Meie, apatšid, mõtleme nii - kui vaenlast pole, siis ilmub vaenlane - veel parem!
  Tume naine märkis:
  - See on tüüpiline nõrkus neile, kes tunnistavad Kristuse usku. Neile meeldib rääkida ohverdamisest, kuid nad ei ohverda ennast.
  Indiaanlane noogutas kiiresti:
  - Kord rajatakse vundamendile, kus tsement on usk ja liiv tahe! Usk on kullast süda ja tahe on raudne rusikas! Ainult kahvatu näoga inimestel pole ei üht ega teist.
  . PEATÜKK nr 5
  Ja Saksa pommilennukis on ka tüdruk. Sel juhul Viola. Väga ilus blond ja tema elukaaslane on Nicoletta. Ja mõlemad tüdrukud on väga seksikad. Pomm visatakse kõrgelt alla. Ja ka sõdalased on paljajalu ja bikiinides.
  Tüdrukud möirgavad omaette:
  - Me oleme sellised varastajad, et oleme supermehed!
  Nicoletta sülitab ka kerest pomme välja. Ja hävitab vaenlase. Britid saavad sellest nii aru.
  Viola laseb ka ülevalt mõrvarpommi. Ja ta tapab Lõvi impeeriumi võitlejad.
  Ja ka kuidas see maksab:
  - Sisendan Suurbritannias hirmu!
  Ja ta raputab paljast jalga. Ja laula:
  - Me rebime Churchilli laiali!
  Yu-188 tüdrukud oskavad väga hästi pomme visata. Nende auto on uus ja arenenum. Selle relva konstruktsioon on väga kiire tulistamisvõimega.
  Nii lasti tüdrukud ja inglise võitleja alla.
  Nende lennuk on üsna kiire. Sõdalased kasutavad hävingu vallandamiseks taas paljaid jalgu.
  Viola möirgab:
  - Ma ajan kõik oma vaenlased kirstu!
  Nicoletta hõiskab:
  - Ja ma viskan vaenlase!
  Ja kuidas ta saab võtta ja raputada oma paljaid jalgu!
  Need on tüdrukud ja kuidas nad vaenlasi peksavad. Ja ära lõpeta. Tõelised aarialased.
  Ja kui nad oma paljaid tissi väänavad ja raputavad.
  Ja nad viskavad jälle pomme.
  Ja tüdrukuid on siin, teistes lennukites. Siin on Eva pomme viskamas. Hävitab inglased ja laulab:
  - Ma olen nii suurepärane!
  Ja Eva pedaalib ka paljajalu.
  Kuid Viola viskab uuesti pommi ja möirgab:
  - Ma olen metsik tüdruk, ma tahan kümme meest tunnis, mis on väga lahe ja hämmastav!
  Mitmed põlevad Briti sõdurid tormasid vette, et leeke maha pesta. Vette sisenemisest oli isegi keemine, kuuldus karjeid ja metsikut oigamist. Ja üle merevahu roomasid verised ringid, algul paksud, siis järk-järgult laiali ja kahvatuks muutudes. Ja kunagise Maa suurima ja ulatuslikuma impeeriumi sõdalased olid kaotamas oma inimlikku välimust. Araabia naine norskas põlglikult:
  - Ja need mehed sunnivad meid burkat kandma!
  Punane mees kavalalt silmi kissitades märkis:
  - Ilmselt hirmutab su ähvardav pilk neid!
  Araabia naine paljastas sarkastiliselt hambad ja ütles:
  - Naise pehmus sarnaneb soomuste sitkusega, ainult palju surmavam ja kaitselt mitmekülgsem!
  Sakslased eelistasid kohe rünnata kõigest jõust, poksija taktikat, kes vaenlase ettevalmistamatuse peale lootes tormab kohe kogu jõuga vaenlase poole. Kui kümned vaenlase lennukid põlevad lennuväljadel, ei saa õhku tõusta. Kui nende endi pommid Lancasteri sees plahvatavad, hävitades kõik nende ümber. Karm, kuid tõhus taktika. Nii saavutas allilma sümfoonia oma võimsuse haripunkti ja hakkas siis vaibuma.
  Kuid see muidugi ei lõppenud sellega, dessantdiviis asus tegutsema. Samal ajal kui britid on pärast sellist ravi, võib neid üldse leigeks võtta. Õnneks on maandumisplaane juba vajalikus koguses valmistatud ja nende pukseerimise meetodid on täpselt paika pandud. Võib-olla tänapäeva maailma parim.
  Nii et nad lendavad, mitte nagu tuulelohed - aeglasemalt, kuid piisavalt kiiresti ja isegi Wagneri - Hitleri lemmikmeistriteose - muusika saatel. Kes veel elus mäletas filmi "Apokalüpsis", kus ameeriklased kasutasid vietnamlasi rünnates just seda muusikat. Kuidas see neid hirmutas. Nii et siin on Wagner ja mürisevad motiivid läbi võimendite. Langevarjurid määrisid oma nägu fosforiga ja värvisid end üles; nad näevad jubedad välja nagu oma allilma deemonid. Põhineb ka psühholoogilisel mõjul. Lisaks lisati fosforile mõned reaktiivid ja mõned magneesiumilaastud, et tekitada vähemalt lühikest aega sära. Nii jube, eriti suitsuse sära ja arvukate tulekahjude taustal. Neil on isegi kuulipildujad, mis on samuti maskeeritud draakonisuude kujul. Siis löövad meloodilised sakslased ja tabatud püstolkuulipildujad. Ja niidetud, rebitud auastmed langevad võitjate saabastele. Ja paljud eelistavad lihtsalt alla anda, hoolimata sellest, et britte on palju rohkem kui sakslasi.
  Indiaanlane ja araablane peitsid end väikeses, hoolikalt maskeeritud augus. Redskin märkis:
  - Noh, me kündsime neid!
  Mustajuukseline naine oli üllatunud:
  - Kas sa ütled, et me? Äkki mõtled meid?
  Indiaanlane raputas eitavalt pead:
  - Ei! Palefaces lööb britte ja see on hea märk! Ja kui saabub aeg, tuleb meie puhkus! Millal indiaanlased oma kontinendi vabastavad?
  Araabia naine norskas põlglikult:
  - Kas pretendeerite juhuslikult võimule maailma üle?
  Indiaanlane muigas hellitavalt, justkui vaimselt alaarenenud lapsele seletades:
  - Need, kes tahavad liiga palju saada, jäävad tavaliselt ilma! Nii et suur lusikas on suussulav!
  Fuhrer muidugi ei näinud, mida tema pistrid ja kullid teevad, kuid põhimõtteliselt aimas ta, et Saksa sõjamasin teeb kõik täpselt välja. Üldiselt viidi Saksa sõjalised pealetungioperatsioonid kuni Kurski bulgeni läbi kõrgel professionaalsel tasemel. Mõned nimetavad neid isegi standardseteks. See on isegi kummaline, et selline masin libises ja siis täielikult lagunes.
  Ja tüdrukud näevad sarnast unenägu, omamoodi prohvetlikku nägemust, mida katkestab karm käsk - tõuse üles!
  
  
  TSAR MIHAEL TEINE
  Nikolai II langes Jaapanis mõrvakatse ohvriks. Isegi siis suri ta troonipärijana. Päris ajaloos juhtunud kuulus mõrvakatse. Tsarevitš Nikolai sai haavata, kuid jäi imekombel ellu.
  Kuid imet ei juhtunud. See õnn Venemaa ajaloo kõige õnnetumale tsaarile. Nikolai suri... Ja koos temaga suri ka suur luuser, kes muidugi tahtmatult, kuid siiski hävitas kuningliku impeeriumi ja dünastia.
  Ja 1894. aastal, viieteistkümneaastaselt, tõusis Michael II troonile. Tsaar Nikolai vend. Inimene üldiselt ei ole rumal, üsna karm ja julge. Mihhail Aleksandrovitš Romanov juhtis Esimese maailmasõja ajal metsikut diviisi ja paistis lahingus silma. Üldiselt oli ta kõvem mees kui Nikolai, pikem, ilmekama näoga. Kas ta oli targem? Nikolai II ei ole rumal, andekas inimene. Kuid siiski mitte piisavalt sitke, tahtejõuline ja kuningaks sündinud. Lisaks muidugi Nikolai II probleemid, eriti tema naisega.
  Mihhail pole oma vennast rumalam ja mis peamine, tal on rohkem õnne... Noh, Nikolai, tsaaridele ikka halb nimi. Ja Nikolai oli esimene, kes ebaõnnestus. Algusest peale dekabristide mäss. Siis ebaõnnestus sõja algus Iraaniga. Võit saadi, aga vallutusi polnud palju. Ja Iraan ei ole a priori Venemaa rivaal. Sõda Türgiga. Samuti ei õnnestunud esialgu väga. Ja võidud maksavad palju verd. Ja vallutusi on vähe.
  Ja siis sõda Kaukaasias peaaegu nelikümmend aastat Shamiliga. Ja see on halb, laienemine on külmunud. Ja lõpuks lüüasaamine Krimmi sõjas. Ja kuulujuttude järgi sooritas tsaar Nikolai esimesena enesetapu.
  Jah, sellel kuningal ei vedanud. Miikael Esimene... Valitses murede ajal. Ta päästis Venemaa. Ta vallutas paar linna Poolast. Siberis on tehtud edusamme. Ta ei elanud siiski kaua. Aga kuningas oli üldiselt normaalne. Ja ilma tõsiste torketa.
  Mihhail Romanovi poliitika oli sama, mis Nikolai II: laienemine Hiinasse ja itta. Port Arturi ehitamine. Diplomaatia Saksamaaga, ettevalmistus sõjaks Jaapaniga. Muidugi oli ilmne, et me ei saa hakkama ilma sõjata Tõusva Päikese maaga. Kahju, et ta end aktiivselt relvastas. Ja noor tsaar tahtis au, tahtis vallutamist, tahtis luua Kollast Venemaad. Lisaks oli ilmselge, et Hiina lubas tulevikus saada kolossaalseks suurriigiks ja õigem oleks see praegu ära jagada. Kuigi see on killustatud.
  Jaapan ründas Vene eskadrilli Port Arturis.
  Seejärel saadeti admiral Makarov. Seekord surma ei tulnud. Osaliselt seetõttu, et Mihhail ei lubanud Tsarevitš Kirillil Makarovit segada ja teda polnud laeval. Ja see muutis veidi marsruuti.
  Admiral Makarov õpetas eskadrilli välja. Siis, kui jaapanlased miinide vahele jäid, suutis ta rünnata Togo laevastikku.
  Merelahing lõppes Vene laevastiku veenva võiduga. Hiljem piirasid jaapanlased siiski Port Arturit. Aga mitte kauaks. Mihhail tagandas Kuropatkini, määrates ametisse noorema ja võimekama ülema. Ja taas võideti maalt.
  Jaapan sai üldiselt merel lüüa. Ja siis maandusid väed.
  Samuraid andsid alla. Venemaa sai tagasi Kuriili saared, vallutas Taiwani ja Korea.
  Seejärel said mitmed Hiina provintsid vabatahtlikult impeeriumi osaks, moodustades Želtorossija. Kuninglik impeerium laienes ja õitses.
  Ei mingit duumat, ei mingit tarbetut demokraatiat. Mitte elu, vaid arm! Riigi kiire areng. Kuid loomulikult oli Esimene maailmasõda vältimatu. Ja nüüd on saabunud draakoni tund.
  Kuid selleks ajaks olid Venemaal juba kerged tankid "Luna"-2, Mendelejevi poja konstrueeritud rasketangid "Peeter Suur" ja maailma võimsaimad pommitajad: "Svjatogor" ja "Ilja Muromets". Selline jõud oli juba!
  Ja Vene armee hakkas esimestest päevadest peale võitma. Ja tsaarivägede arv, kuna Hiina oli juba pooleldi annekteeritud, oli suur.
  Vene väed lõid Ida-Preisimaal sakslasi ja piirasid ümber Königsbergi. Nad võtsid kohe nii Lvivi kui ka Przemysli. Venemaal oli liiga palju sõdureid ja palju kergeid liikuvaid tanke. Millel polnud võrdset ja mis näitas tohutut jõudu. Üks armee langes teise järel.
  Vene armee on Budapesti juba vallutanud.
  Saksamaa sattus raskesse olukorda. Vene väed lähenesid juba Oderile. Itaalia kuulutas ka Austriale sõja. Tõsi, Osmanite impeerium astus sõtta Venemaa vastu. Kuid see muutus ainult lüüasaamiseks ja lüüasaamiseks kõigil rinnetel.
  Vene väed on juba Oderi ületanud. Ja talvel hakkasid nad Berliini tormama. Linna polnud midagi kinni hoida. Nii et sakslastel on läänes veel palju jõudu seotud.
  Ja Wilhelm ja tema peakorter kuulutasid kiiruga välja rahu või õigemini allaandmise.
  Sõda kestis vaid kuus kuud. Vene väed vallutasid Istanbuli. Ja Türkiye okupeeris tsaar Michael II armee.
  Pärast seda sõlmiti Peterhofis rahu. Austria-Ungari lagunes ja lakkas eksisteerimast. Galicia ja Bukovina said Venemaa provintsideks. Tšehhist ja Slovakkiast said kuningriigid eesotsas tsaar Michael II-ga. Ungari tunnustas ka Vene tsaari oma monarhina.
  Krakov ja teised maad läksid Poola kuningriiki. Ida-Preisimaa lõigati ära, Danzigist sai vene linn. Väike-Aasia ja suurem osa Iraagist koos Bagdadiga muutus venelasteks. Britid said ainult Basra provintsi ja Palestiina ning Prantsusmaa sai Lõuna-Süüria.
  Moodustati ka Jugoslaavia kuningriik, mille kaasvalitsejaks sai Michael II. Natuke näppasin endale ja Itaaliale. Nii sai Venemaast saada suurvallutaja. Ja kandis väikeste kulutustega väikest kahju. Kuid Saksamaa pidi ikkagi suurema osa reparatsioonidest Venemaale maksma. Muljetavaldav võit!
  . PEATÜKK nr 2.
  Pärast seda oli veel mitu väikest sõda. Venemaa vallutas suurema osa Afganistanist - lõunaosa läks Suurbritanniale ja kaks kolmandikku Iraanist - lõunaosa kuulus samuti Briti alla. Seejärel jagasid tsaari, Prantsuse ja Briti väed lõpuks Saudi poolsaare. Tekkis hegemoonia. Jaapanil õnnestus ka mõned Saksa valdused endale haarata.
  Kuni 1929. aastani täheldati kogu maailmas majanduskasvu - kõige tugevamat Venemaal. Kuid järgnes suur depressioon. Just see tõi Hitleri Saksamaal võimule.
  Ka Venemaal kasvasid revolutsioonilised ja streigilised meeleolud. Kuid 1931. aastal puhkes Jaapaniga Hiina pärast uus sõda. Venemaa oli tugevam ja laevastikku juhtis admiral Makarovi vääriline järeltulija - admiral Kolchak.
  Võit, maabumine ja Jaapan koos kõigi Vaikse ookeani valdustega sai Venemaa provintsiks. Ja tsaar Michael II ja ka Jaapani keiser. Jah, see tuli nii hästi välja. Kuid võitlus maailma domineerimise pärast ei lõppenud.
  Hitler suurendas oma jõudu. Ja tekkis koalitsioon: Saksamaa, Itaalia, Venemaa, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hollandi, Belgia ja USA vastu.
  1940. aastal viis tsaariarmee tegelikult lõpule Hiina vallutamise ning sattus Prantsusmaa, Hollandi ja Inglise valdustesse.
  Hitler alustas sõda 22. juunil 1941 Prantsusmaale tungides. Fuhreril oli suurepärane plaan ja Mainsteini geenius. Venemaa alustas pealetungi Briti ja Prantsuse kolooniate vastu Aasias ja Aafrikas. See on nii julm sõda.
  Venemaa oli juba rahvaarvu poolest maailmas esikohal, tema armee oli varustatud parimate ja arenenumate tankide ja lennukitega. Helikopterid, hävitajad, ründelennukid, pommitajad, sealhulgas reaktiivlennukid, on juba masstootmises! Üldiselt läheb kõik kuidagi suurepäraselt.
  Hitler okupeeris Prantsusmaa, Belgia, Hollandi ja Taani pooleteise kuuga! Tsaari-Venemaa okupeeris Norra ja Rootsi. Nagu ka India, Indohiina, Lõuna-Iraan, Saudi poolsaar ja sisenes Egiptusesse.
  Inglise ja prantsuse koloniaalvägesid eristasid madalad võitlusvõimed ja neil oli väga madal sõjaline vaim - alistus praktiliselt ilma vastupanuta.
  Hitler tahtis ise Aafrikasse kolida, kuid Hispaania oli Saksamaale vastu. Seejärel ründasid fašistid Franco režiimi ja alistasid selle. Ja siis Portugal. Pärast ägedat rünnakut vallutati Gibraltar!
  Järgmisena vallutasid Venemaa ja Saksamaa Aafrika. Siin olid suured ruumid, džunglid, kõrbed ja teede puudumine rohkem takistuseks kui Suurbritannia, Prantsusmaa ja Portugali nõrkade ja segaduses koloniaalvägede vastupanu.
  Toimus territooriumide hõivamine. Episoodilised lahingud, fokaalne vastupanu. Vene tankid on endiselt parimad ja hea manööverdusvõimega, eriti keskmine: "Nikolai", mis sai nime jaapanlaste poolt tapetud Tsarevitš Nikolai järgi.
  Kui aga teaks, millise kurja saatuse käest samurai Tsuda Sanzo Venemaa päästis, oleks temale püstitatud monument koos Eiffeli torniga Peterburis maha lõhutud. Või panid tankile tema järgi nime.
  Igal juhul oli "Nikolai"-3 suhteliselt kerge tank - alla kolmekümnetonnine, diiselmootoriga mobiilne. Selle kiirus oli suurem kui legendaarsel kolmkümmend neljal, esisoomus oli paksem ja kaldus, siluett madalam ning sellel oli pikema toruga relv, kuigi sarnase 76-millimeetrise kaliibriga.
  Mida iganes sa ütled, Venemaa vallutas üle kahe kolmandiku Aafrikast, ülejäänu läks Saksamaale ja Itaaliasse. Ja pärast massilist pommitamist 1942. aasta mais järgnes Vene ja Saksa vägede ühine dessant Suurbritannias. Lahingud kestsid vaid kaks nädalat ning Inglismaa ja Iirimaa okupeeriti.
  Ja kuu aega hiljem okupeerisid nad Iirimaa.
  Ameerika käitus üsna passiivselt, kartes astuda nii ohtlikku sõtta, kuid siiski aitas Suurbritanniat ressurssidega. Nii otsustasid Hitler, Mussolini ja Nikolai II lõpetada majanduslikult võimsaima võimu.
  Pealegi on Venemaal Ameerikaga ühine piir mööda Alaskat. Ja nad on juba ehitanud raudtee Tšukotkasse - mis on sõja jaoks väga kasulik!
  Ja nüüd liigub Vene tsaariarmee... Ja siseneb Alaskasse. Kuid Ameerika tankid ei lähe isegi venelastele vastu. Nii juhtus.
  Vene väed alustasid dessant Alaskal 1. septembril 1942... Ja nad edenesid väga edukalt.
  Sillapea kiire laiendamine. Ja nagu ikka, osalevad lahingutes kaunid vene tüdrukud.
  Need on uusimal Nikolai-4 tankil. Sõdalased on paljajalu, seljas vaid bikiinid. Ja neil on võimsam 85 mm pika toruga relv: Shermani äike.
  On juba november, lumi on maha sadanud, kuid kaunid tüdrukud: Nataša, Maria, Aurora ja Svetlana ei tunne riideid ära ja võitlevad peaaegu alasti.
  Siin tulistavad ja purustavad sõdalased Shermani mürsu täpse tabamusega. Nad paljastasid hambad. Nataša tulistas ja möirgas:
  - Ma võitsin kõiki kuninga pärast!
  Ja kuidas see ikka põleb!
  Siis tulistab Maria ja nii täpselt, et rebib ära Shermani torni.
  Ta võttis selle ja säutsus:
  - Ma olen tüdruk, kes lõikab metalli!
  Ja siis laseb Aurora välja mürsu. Ja ka täpne ja selge.
  Sõdalane kriuksub:
  - kõrgeim vigurlend!
  Ja siis lööb Svetlana sind kogu oma raevuka jõuga. Blondi tüdruku hävitaja. Ja kiljatab:
  - Ma olen põrgudeemon!
  Ja kõik neli võtavad oma kursi, liikudes läbi Lõuna-Alaska.
  Ja siin on tank Alexander-4, ühtlasi uusim kaunite tüdrukutega mudel. Võimas 130-millimeetrine pikaraudne püss, koguni kaheksa kuulipildujat ja viis kaunist bikiinides tüdrukut.
  Nad lähevad ka ja tulistavad, löövad ameeriklasi välja, tungivad läbi Shermanide.
  Alenka lasi paljaste varvastega mürsu välja ja laulis:
  - Tsaar Miikaeli auks!
  Tulistamise ajal toetas Anyuta ameeriklasi niites:
  - Suur kuningas!
  Augustine lõi ka, murdis Shermani, susisedes:
  - Rahu, töö, impeeriumi eest!
  Järgmisena avas Mirabela tule. Ta murdis ka vaenlase soomuse ja susis:
  - Uue Vene korra eest!
  Ja siis tulistas olümpiaad mürsku, kui see mürises ja mürises:
  - Ma olen vaenlase jaoks selline jõud ja valu!
  Tüdrukud käituvad hästi ja tulid. Nende smaragd- ja safiirsilmades allilma leegid.
  Ja uusim tank Alexander-4, mis on igast küljest läbitungimatu, läheb ette ja peksab ameeriklasi. Selline on esitlemine ja tingimusteta hävitamine.
  Ja tüdrukud, see on külm ja nad on lihtsalt bikiinides ja peaaegu alasti - ilusad! Toome kassi kaasa!
  Alenka tulistab mürsu Ameerika auto pihta. Kuidas ta seda rammib ja laulab:
  - Ma olen maailmatäht!
  Ja siis Anyuta võtab selle ja laseb lahti, lõikab vaenlase ära ja susiseb:
  - Ja au impeeriumile!
  Ja siis tabab Augustinust mürsk, ta niidab vaenlase maha, purustab vaenlase raudrüü ja kriuksub:
  - Olen punajuukseline ja häbematu tüdruk!
  Ja siis pannakse Mirabela sandaalidesse. Ja ta tulistab vaenlase pihta surmava mürsu. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Oinas jäärast!
  Ja siis toimub kaunite kangelaste olümpiamängud. See laseb välja kõige surmavama kesta. See purustab vaenlase tanki ja karjub:
  - Ma pühin kõik minema!
  Siit tuleb seitsekümmend tonni kaaluv tank ja hävitab vaenlase reduute. Ja lumes liigub see kergelt - mootor on uusim - gaasiturbiin! Nii lihtsalt ei saa autot peatada.
  Alenka laulab:
  - Keegi ei takista meid! Keegi ei võida meid! Vene hundid rebivad vaenlase laiali! Vene hundid - tervitus kangelastele!
  Ja jälle, kasutades oma paljaid varbaid, vajutades päästikule, tabab ta vaenlast. Milline tüdruk!
  Anyuta kukkus ka paljaste jalgadega pikali ja kilkas:
  - Ja ma olen suurepärane!
  Ja siis laseb Augustinus välja mürsu ja hõikab:
  - Ma olen metsik tüdruk!
  Ja Mirabela vabastab midagi täiesti tapvat ja möirgab:
  - Uute, paindumatute piiride poole!
  Ja ta näitab oma keelt nii roosat ja pikka.
  Ja siis löövad olümpiamängud ameeriklasi ja teevad seda väga hästi.
  No üldiselt on selge võit näha. See lahing on võidetud ning Vene ja tsaari väed liiguvad edasi.
  1942. aasta detsembri lõpuks oli kogu Alaska tsaariarmee poolt juba vallutatud ja Kanadas käisid lahingud.
  Naispiloodid võitlevad lisaks tankidele ka reaktiivlennukites. USA-s on palju lennundust, kuid selle kvaliteet on väga halb. Vene lennukitega ei saa võrrelda. Mis purustavad vaenlase terminaatorite intensiivsusega.
  Ja tüdrukud Anastasia ja Margarita oma lennukitel "Ekaterina"-6, kui tõhusalt nad kontosid koguvad.
  Anastasia tulistas alla kaheksa Ameerika lennukit viie lennukikahuri ühe pursu ja kriiskamisega:
  - Ma olen lihtsalt superklassi sõdalane!
  Ja paljaste jalgadega vajutab pedaale.
  Margarita tulistab ühe hooga alla kümme Ameerika lennukit ja kriuksub:
  - Ja ma olen isegi klassi võrra kõrgem!
  Anastasia vajutab paljaste varvastega päästikuid ja lõõmab vaenlase poole. See tabab seitset USA armee sõidukit ja kriuksub:
  - Ma olen nii sõdalane, et kuningas on rõõmus!
  Margarita vabastab ka mõrvari ja kriuksub:
  - Ja mitte ainult kuningas! Oleme väga ilusad!
  Tüdrukud kaklevad ja põrutavad erinevaid autosid. Nad viskavad vaenlase välja nagu surnud hiired prügikasti. Ja nad hävitavad USA lennukeid.
  Anastasia tulistas alla veel mitu lennukit ja urises:
  - Kahepäise kuningliku kotka jaoks!
  Margarita kihvad hambaid paljastades siristas:
  - Nii laheda asja eest!
  Ja ta tabas veel tosinat Ameerika autot. Need on tüdrukud. Tüdrukud armastavad tappa. Ja rebi see laiali!
  Ja see paar töötab...
  Liigub maapealsete sihtmärkideni. Ja mine koos Shermanidega, lüües neist otse läbi. Nagu metallnõel. Ja kõige tugevama raua ja terase lõhestamine. Nii toimus nende allakäik.
  Anastasia lööb mitut Shermanit ja karjub omaette:
  - Olen tüdruk, kes on võimeline paljuks!
  Margarita peksab ka ameeriklasi maal ja sipleb:
  - Kuid miski ei peata mind ja pole mind kunagi takistanud!
  Anastasia purustab vaenlase, tulistab tankid alla ja karjub:
  - Kuningale, kes pole targem ega lahedam!
  Tüdrukud on muidugi ilusad! Ja mis kõige tähtsam, ainult ühes bikiinides! Ja võitmatu!
  Keegi ei saa tüdrukuid võita ega peatada!
  Tulistav Anastasia karjub täiest kõrist:
  - Mina olen see tüdruk, kes lõhub terast!
  Pildistamist jätkav Margarita lisab:
  - Ja mis tahes metallist!
  Tüdrukud lendavad ja tulistavad... Kuigi on külm ja talv, ei takista see neid. Kanadas käib võitlus.
  Anastasia tulistab uuesti ja möirgab:
  - Ma olen nagu poiss!
  Margarit kinnitab aktiivselt ja lööb pantri raevu saatel:
  - Mina olen see, kes on naljakam ja lahedam kui kõik teised!
  Tüdrukud, nagu näete, loodavad tõesti palju ja neil on kirjeldamatu õnn!
  Nad koguvad poolpaljaid arveid! Ja nad ei tunne leina ega kahtlusi! Neil on palju erinevaid arvamusi!
  Aga ühesõnaga kaunitaridel vedas. Nad võtsid kinni ja ründasid õhurünnakuga nelja tärni kindralit. Suurepärased kaunitarid. Nad ajavad sind samamoodi persse!
  Ja jälle liiguvad Vene ja Saksa tankid üle Kanada.
  Siin on Gerda meeskond Saksa T-4-l. Auto on Nõukogude autodega võrreldes ausalt öeldes üsna nõrk. Tüdrukutel pole aga kerge - nad võitlevad paljajalu ja bikiinides külma käes. Ja see ütleb midagi!
  Olgem ausad, sellised sõdalased on lahedad! Nad ei tunne kahtlusi ja nõrkusi! Nende silmis põlevad safiirid ja teemandid! Sellised kaunitarid ei anna vaenlasele tolli maad! Nad on ühtaegu pühad ja tigedad.
  Nad liigutavad end kolossaalse energiaga.
  Ja nii nad purustavad ameeriklased.
  Gerda tulistas paljaste varvastega ja säutsus:
  - Ma olen metsik tüdruk! Ja üldsegi mitte neitsi!
  Ja peale seda puhkeb ta naerma.
  Charlotte tulistas ka kahurist. See ei pruugi olla liiga võimas, kuid see on kiire:
  - Ma olen nagu kuum ja hammustav mesilane!
  Pärast mida kaunitar võtab ja näitab oma pikka keelt!
  Ja siis Christina laksutab ja kiljub:
  - Ja minu vokaal! Klykovi löök!
  Ja temagi paljastab oma hundihambad ja möirgab:
  - Tuleb uus võit!
  Sõdalased on tõesti nii sitked ja agressiivsed. Ja neil on nii palju lihasjõudu ja meeletut raevu.
  Ja Magda tabab ka vaenlast. See purustab Shermani eemalt, tabab seda väga täpselt otsast lõpuni ja möirgab:
  - Ma olen nii lahe sakslane!
  Nelik, hoolimata sellest, et auto pole just parim, võitlevad edukalt.
  Ja miks? Sest neil pole peaaegu üldse riideid! Ja sõdalased hävitavad vaenlase väga kaunilt.
  Gerda märgib uhkusega:
  - Oleme füürerit nii väärt!
  Pärast seda tulistab kaunitar uuesti ja paljastab oma armsa väikese näo.
  Siinsetel sõdalastel on aaria vaim. Ja külma nad ei karda. Kuigi Lääne-Kanadas on talv endiselt väga külm.
  Aga ei midagi - ainult paljajalu ja peaaegu alasti. Siis on õnn ja võit!
  Need on sõdalased, kes on täis uhket vaimu.
  Isegi praegu pole aarialastel järjekindluses võrdset. Välja arvatud vene tüdrukud.
  Kuid Nataša "Nikolai"-3 peal, samuti bikiinides ja paljajalu, tulistas, keeras välja ja kõndis ringi. Tema tank on aga parem kui Saksa T-4. Võitlus on siin karm ja väga agressiivne.
  Yankees üritavad tagasi lüüa. Kuid Nataša lõi "Nõia" maha ja susises pärlhammaste irve saatel:
  - Ma olen nii tüdruk, et keegi ei tule mulle ligi!
  Ja Maria tulistas täpselt Ameerika tankide pihta. Ta torkab need läbi ja susiseb paljaste hammastega:
  - Ükski jõud ei saa meid võtta!
  Ja siis tulistab ka Aurora kordamööda. Sherman hävitati. Jah, tüdruk, see on see, mida sa vajad.
  Ja siis annab Svetlana oma panuse... Kuidas see ameeriklastele haiget teeb.
  Lahingud on ka merel. Vene laevastik vallutab Filipiinid.
  Ja siin on ka meeskond: paljajalu meremeeste tüdrukud. Ka peaaegu alasti kaunitarid, bikiinides. Tõsi, ilm on Filipiinidel ka talvel imeline - soe, sest see on peaaegu ekvaator.
  Ja tüdrukud naudivad võitlust ja tulistamist. Ja joosta ringi vilkudes paljajalu, ümarate kontsadega. Tüdrukud siin on lihtsalt armsad. Kõige parem - super!
  Muide, neile meeldib vange vägistada! Nad seovad need enda külge ja siis sõidavad nendega. Ja nii palju, et vangid kaotavad teadvuse! Ja nad korraldavad enda jaoks täieliku hävitamise - õigemini, mitte iseenda, vaid oma vaenlaste jaoks.
  Sellised lahedad poolpaljaste tüdrukute meeskonnad. Ja miski ei saa neid peatada ega purustada!
  Sõdalased astuvad Ameerika ristlejale. Nad hüppavad sisse peaaegu alasti, paljajalu, pargitud naha all painduvate lihastega. Ja nad raiusid raevukalt ameeriklasi maha. Ja nad ei anna vähimatki võimalust ellu jääda.
  Ja nüüd on näha kaunis Stella ja tema elukaaslane Masha. Mõlemad tüdrukud on pikad, lihaselised blondid, kes tükeldavad kõik. Mis pole löök, on kehade lõikamine ja rebimine!
  Tüdrukud kõnnivad mööda Ameerika laeva. Kui nad lehvitavad paremale, on see tänav; kui nad lehvitavad vasakule, on see allee!
  Ja tüdrukud ei peatu! Nad ei jäta vastastele võimalust! Ja mis siis, kui nad möirgavad ja hakkavad lihaseid värisema!
  Ja jälle vehivad nad mõõkadega ja uluvad:
  - Oleme tüdrukud tsaari, isamaa ja Mihhail Romanovi jaoks!
  Ja nad hakivad seda nagu samurai kapsast. Nii võttis Stella selle kätte ja lõi USA ohvitseri palja jalaga kubemesse. Ta lendab kõrgemale ja hüppab üle parda.
  Blond terminaator annab:
  - Minu löökide eest maksavad nad tasu!
  Ja jälle paljastab ta hambad ja välgutab oma pärlhambaid! Milline tüdruk! Kõige rohkem mahla ja aroomi!
  Ja tüdrukud tormavad enda juurde. Ja need mööduvad nagu tornaado mõõn. Nad ei anna vaenlasele võimalust. Neil on kolossaalne jõud. Kuradite ja tuhandete tuhandete inglite pimedus.
  Ja siit tuleb Maša, kes lõikab kahe mõõgaga korraga kolm pead! See on tüdruk - tüdruk kõigile tüdrukutele!
  Mõlemad kaunitarid lõikasid nii, nagu lööksid mõõkadega naelu. Ja nende tegevuses pole nõrkust ega kahtlust. Liikuge enda jaoks, ilma taganemata või alla andmata. Õiglus nõuab inimkonna ühendamist. Üks impeerium, üks kroon, üks eesmärk ja laienemine kosmosesse.
  Just sel ajal saadetakse orbiidile esimene kunstlik Maa satelliit. Siin lendab ta ümber maakera.
  Ja bikiinides vene tüdrukud võitlevad enda eest. Ja nad ei jää vaenlasele alla. Ja kaunitaride poolt tükkideks lõigatud ameeriklased kukuvad. Ikkagi kõrgeima klassi ja oskustega tüdrukud.
  Korraga õnnestus neil Jaapanis võidelda. Nad võitlesid ka kõrgustes. Keiser ise tabati. Nad näitasid oma kolossaalseid oskusi. Neil on selline kirg ja nii palju lihasjõudu. Muidugi on sellised tüdrukud imede ime!
  Nad raiusid palees samuraid maha. Ja nad olid ka peaaegu alasti ja paljajalu. Tüdrukud, kes suutsid teha asju, mis üllatasid nende vaenlasi.
  Ja nad tükeldasid mis tahes liha ja demonstreerisid oma artistlikkust. Kahtlemata lähevad sõdalased edasi.
  Ameerika admirali pea lõigati mõõgaga maha. Ja kuidas kaunitarid naeravad kihvad paljastades.
  Ja jälle lähevad nad rünnakule ja lõikavad end. Sellised sõdalased on tõelised koletised. Ja troonil on tsaar Miikael. Aleksander Kolmanda poeg, aga mitte see. Õnnelikum, otsustavam, tahtejõulisem ja ka andekam valitseja .
  Kuid loomulikult loeb õnn, pluss veelgi suurem sitkus - Mihhail juhtis rahutut võitlust korruptsiooniga, millel oli armeele positiivne mõju. Kuid kõige tõhusam oskusteave on kasutada bikiinides tüdrukuid sõjalistel eesmärkidel. Ja tüdrukud on väga ilusad, kui nad on peaaegu alasti ja paljajalu.
  Nii et lahingud toimuvad vahelduva eduga. Ja ilusad sõdalased lasevad väga täpselt, paremini kui mehed. Ja mis kõige tähtsam, kui tüdrukud on peaaegu alasti, on nad praktiliselt haavamatud. Kuulid ja mürsud neid ei mõjuta. Väga tugev sõdalaste armee. See on lahe. Tsaar Michaeli idee oli kasutada tüdrukuid peaaegu alasti ja paljajalu ning see tõi võidu.
  Ja lahingutes olevad tüdrukud viskasid ka paljaste varvastega granaate ja pistodasid. Ja nad näitasid oma metsikut raevu.
  Tüdrukud on üsna vinged. Ja väga ilus, mänguline ja jalakäija. Keegi ei suutnud neid kinni hoida.
  Sõdalased on väga hurtakoerad... Tüdruku paljad jalad on väga tõhus relv. Aga mida nad saavad teha? Palju asju. Paljad tallad ise said maast energiat ja kaunid sõdalased olid mänguhimulised.
  Pean ütlema, et tüdrukud on maailma kõige ilusamad, et nad on mõlemad imearmsad ja kobrade raevuga!
  Ameerika ristleja püütakse kinni. Kinni võetud mehed kukkusid näkku. Pärast seda ajasid sõdalased jalad näkku. Ja nad sundisid mind suudlema. Ja tüdrukud kakerdasid ja nende paljad tallad, kui nad keelt lakkusid, tundusid meeldivalt ja kõditavalt.
  Kaunitarid aga nautisid seda, kui nende paljaste jalgadega musi kallas ja kandadele musitasid.
  Pärast seda hakkavad tüdrukud naerma. Ja nad paljastasid hambad!
  Aga läks paremaks, tüdrukud päevitasid veidi alasti ja läksid ujuma. Need on nii ilusad sõdalased. Kuidas saab sellise jala võtta ja suudelda? Ja lakkuda iga sõrme.
  Tüdrukud on vahvad.
  Siin on Aleksander-4 tank taas lahingus. Kiire on ja veebruar on juba käes. Väed liiguvad edasi. USA territooriumile aina lähemale jõudmine. Tüdrukud on nii lahedad.
  Siin laseb Nataša täpselt. Ja see tabab väga täpselt.
  Tüdruk laseb ülitäpselt ja karjub:
  - Me purustame vaenlase!
  Järgmisena tulistab Maria. Võttis ja alistas vaenlase:
  - Ma olen super!
  Maria on väga ilus tüdruk ja väga aktiivne.
  Ja tema paljad jalad on oma erootilisuses väga ilusad ja graatsilised:
  - Me hävitame vaenlase!
  Ja Aurora on selline tüdruk ja ta on super, palja kõhu ja rindadega ning selliste punnis helepunaste rinnanibudega:
  - Ma murran vaenlastest läbi ja muudan selle suurepäraseks!
  Ja kuidas ta oma punaseid juukseid raputab!
  Ja jälle peksab ta sind oma paljaste meislitud jalgadega. Sellised sõdalased on väga lahedad!
  Ja siis võtab Svetlana vaenlase ja peksab:
  "Ma armastan tsaari ja riputan silmuse oma vaenlastele kaela!"
  Tüdrukud hakkavad naerma. Kuidas neist said hurdad ja lahedad.
  Ameeriklased põgenevad tüdrukute eest. Või annavad alla. Või nad surevad. Sõdalased on nii ilusad ja väga paljajalu ning tüdrukud on nii imelised. Ja lihtsalt bikiinides võitlemine on meeldiv ja tõhus. Sõdalased tüdrukud on nii hämmastavad.
  Nataša tulistab uuesti ameeriklasi ja susiseb:
  - Sina oled mu vend ja mina su vend! Või õigemini mu õde!
  Ja jälle liigutab ta oma pikka keelt. Agressiivne ütleme sõdalane ja kaunitar!
  Ja siis raputab Anyuta oma paljaid rindu. Ja ta karjub ja paljastab hambad. Ja ta saadab ameeriklastele mürsu. Ja ta võtab selle ja ajab selle persse.
  - Kaunitar hävitas selle! Ja see kriuksub:
  - Ma olen nii super tüdruk!
  Ilus tüdruk ja armastab seksi. Ja see on tore!
  Ja tüdruk võttis selle ja lõi teda - ta urises:
  - Me võidame ja hävitame vaenlase!
  Ja siin Aurora lööb ja lööb:
  - Ma olen kuningas ja lahe tüdruk!
  Sõdalane võib olla üsna hurt.
  Tüdrukud naeravad omaette.
  Kuid Svetlana võttis seda väga lahedalt. Ja ta maksis vaenlase hävitamise eest selliseid tasusid ja suudles kuradeid:
  - See on selline totalitaarne vigurlend!
  Tank on väga väle ja surmav. Ta tabab nõrka ja kõrget Shermani. Nii et siinsed lahingud käivad Tsaari-Venemaa kasuks.
  Nataša on jälle nagu püssipauk. Ja ta kostab:
  - Sinu iidoli pärast!
  Maria hakkas tulistama. Tüdruk on väga ilus ja tal on kuldsed juuksed. Välimuse järgi.
  Tüdruk perses, sihtis oma paljaid varbaid ja kilkas:
  - See on mõrv kuninga jaoks!
  Ja siin ajas Aurora ameeriklast persse. Ja tüdruk oli, ütleme, tõesti äärmiselt agressiivne ja krigisev:
  - Tõeliseks pardaleminekuks!
  Ja nüüd näitas tüdruk end tõeliselt tugevana.
  Ja Svetlana on agressiivne ja võitluslik. Ta lõi palja jalaga ja rebis vaenlase tükkideks.
  Ja ta siristas hambaid paljastades:
  - Olen daam, kes lendab nagu kotkas!
  Nii hakkasid tüdrukud metsiku jõuga keppima. Ja sellist kaunitaride agressiivsust ei saa peatada. Ilma taganemata või painutamata.
  Nataša tulistas uuesti ja susises:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja Maarjal õnnestus ilma igasuguste naelteta oma vaenlasi palju rohkem hävitada ja ta hakkas oma vastaseid murdma.
  Ja siis Aurora võttis selle ja tabas vaenlast kahuriga. Ja väga edukalt, kolossaalse aplombiga. Ja purustada, purustada vaenlane. Ja sulanud prahti lendab Shermanist igas suunas.
  Ja Svetlana tulistab ja laulab ka:
  - Olen suurte unistuste ja suure iluga tüdruk!
  Sõdalased näitavad tegelikult üles märkimisväärset tahet võita.
  Pole asjata, et impeerium muutus lahedaks ja suurepäraseks. Võiks ületada Tšingis-khaani saavutusi.
  Sõdalased liiguvad enda poole... Ja nad tulistavad, tulistavad ja rebivad läbi vaenlase positsioonide, justkui rebiksid noaga lahti. Õigemini väga terav ja karastatud pistoda. Ja nüüd on Vene väed tõeliselt võitmatud. Ja suure impeeriumi kuningriik.
  Kui vaadata, siis Venemaa ajaloos on olnud palju sõdu ja raskeid perioode. Kuid Nikolai II-l oli enamasti lihtsalt õnnetu! Ta osutus ebaõnnestunuks. Kuid taktikal on suur tähtsus. Mida näitas suurepärane vene maletaja Alehhin. Kui ta hakkas vastase asemel mängima, pööras laua ümber ja võitis. Geenius on geenius.
  Kõigi Tsaari-Venemaa probleemide juures lahendas ainuüksi alasti tüdrukute faktor palju.
  Lahingutest võtavad osa ka helikopterid. Lahingusõidukid ja ka meeskonnad bikiinides ja paljajalu tüdrukutega. Milline on tüdrukutest koosneva armee kvaliteet? Kõige silmapaistvam. Miski ei saa sellist armeed peatada ega võita.
  Nii et selles armees on paljajalu ja peaaegu alasti tüdrukuid. Kapten Varvara helikopteri meeskond. Kas pole see hämmastav? Meri paisub ägedalt! Ja kuidas lennukikahurid tabavad. Ja siis on veel raketid. Need tüdrukud on tõelised orkaanid nagu tornaadod.
  Nad ei jää mitte millegi poolest vaenlasele alla. Vene armee on lahinguteks ja suurteks saavutusteks valmis.
  Varvara on ilus pruunide juustega tüdruk, peaaegu alasti. Kui ta müriseb täiel rinnal:
  - Vaenlased ei lähe mööda! Ja nad ei jookse minema!
  Ja ta võtab selle vastu ning laseb oma lahedama masina kõigist joadest välja tapva heitgaasi. Ja see lendab üle vaenlase. Ja ta võtab selle ja niidab selle hävitava kurviga maha.
  Kuid tagasihoidlik Olga võttis ja tulistas raketi ameeriklaste positsioonide pihta ning susises:
  - Ma võitlesin, mitte jalatsiga, vaid paljajalu!
  Ja ta pilgutab oma safiirsilmadega. Jah, need on tüdrukud - sellised uskumatult hämmastavad vigurlennukid. Sellega saab mäest üles juua ja alasti draakoneid kanda.
  Ja jalad on nii graatsilised ja ainulaadsed! Ja vöökoht on õhuke ja keha on väga lihaseline.
  Varvara lööb jalaga tagumikku ja ulutab:
  - Ma võin teha kuninga jaoks maakera augu!
  Ja ta irvitab oma väikest nägu ja pilgutab silmi.
  Sõdalased on siin parimas vormis. Siin võtab Tatjana, samuti bikiinides tüdruk, selle kätte ja kiljatab:
  - Olgu kuningas üle kogu maa!
  Ja ta särab oma pärlmutterhammastega. Ja helikopterist on see tapja nagu naelad. Ja see saab olema surmav. Ja see praadib metalli tõesti ära. Ja see põhjustab punkri hävimise.
  Need on tüdrukud - kõik tüdrukud on tüdrukud! Ja siis, kui vangid tuuakse, siis need tüdrukud suudlevad ja lakuvad oma paljaid jalgu. See on üldiselt kõige keerukam viis nii alandamiseks kui ka julgustamiseks.
  
  VÕITMATU ROMMEL
  Selles suutis Rommeli armee 1941. aasta novembris ja detsembris võita Aafrikas võidu. See juhtus ka seetõttu, et särava Rommeli elukaaslane ei teinud neid jämedaid vigu, mis päris ajaloos juhtusid.
  Selle tulemusena alistasid sakslased edasitungivad britid ja säilitasid oma territooriumi. Algul see lahingute kulgu ei mõjutanud, idarindel said sakslased Moskva lähistel lüüa.
  Hiljem füüreri plaanid aga muutusid. Rommel suutis selleks ajaks Tolbuki vallutada ja liikus Egiptuse poole. Hitler otsustas minna üle ajutisele kaitsele idarindel ning koondada praeguseks jõupingutused Aafrikasse ja Lähis-Itta.
  Kuna aga pealetung Aafrikas nõudis vähem jõude, viisid natsid idas läbi mitmeid operatsioone. Võitis Kertšis Nõukogude vägesid. Nad piirasid meid Harkovi lähedal ümber. Samuti tõmbasid nad Smolenski suunas välja killu . Kaotusega lõppes ka kindral Vlasovi teise šokiarmee pealetung Leningradi lähedal.
  Sevastopol langes pärast piiramist ja rünnakut. Ja Krauts tugevnes. Lahingud toimusid Rževi serval. Siin suutsid natsid vastu pidada.
  Kuid Egiptuses võitis Rommel, olles saanud abiväge, veenva võidu. Oma edule tuginedes ületasid sakslased Palestiina ning vallutasid Iraagi ja Kuveidi. Ja siis kogu Lähis-Ida - olles saanud juurdepääsu naftale.
  Pärast seda pöördusid fašistid Sudaani poole ja püüdsid vallutada kogu Aafrikat.
  Samal ajal järgnes rünnak Gibraltarile ja Saksa vägede tungimine Marokosse ja sealt edasi Aafrika avarustesse.
  Kuid sakslaste edule aitas kaasa energiline töö tagalas. Kus on ka Hitler, mida ta tegi osavamalt kui pärisajaloos.
  Ärgates võttis Terminaator Hitler tüdrukutega vanni, sõi hommikusööki salati, lillkapsapudru ja mõne muu köögiviljaga, lisades väherasvast mitmekihilist kitsejuustu ja kaaviari. Pärast seda kutsus ta Speeri välja, esitades uuele keiserlikule ministrile ametlikult erakorraliste volituste seadusega allkirjastatud dokumendi. Adolf oli vallatud ja oli väga söövitav:
  - Kolmanda Reichi relvade tootmine on äärmiselt madal! Me oleme maha jäänud mitte ainult sõdivast Suurbritanniast, vaid ka totalitaarsest NSV Liidust. Kuid me vajame õhuvõimu, suurendades samal ajal vanade relvade tootmist ja üleminekut uutele. Eriti paljutõotavad reaktiivpommitajad. Lõppude lõpuks võimaldavad nende tohutu kiirus ja kõrge ülemine lagi peaaegu karistamatult hävitada Briti linnu!
  Speer kiirgas optimismi:
  - Saksamaal ja Poolas on kivisütt ülemäära, Prantsusmaal rauamaaki ja meil on piisavalt seadmeid paljude autode tootmiseks. Toodame ju alumiiniumi ja duralumiiniumist rohkem kui kõik maailma riigid kokku!
  Vallatud Adolf noogutas:
  - Praeguseks! Tootmist edendavad ka Suurbritannia ja USA ning me peame kaitsma iga grammi metalli. Las metalli koguvad ka koolilapsed ja teised lapsed alates viiendast eluaastast. Pealegi, miks teha tiivad ja kere täielikult duralumiiniumist. Võite kasutada nii puitu kui ka lõuendit. Näiteks monoblokk-tiibade tootmine. Ja mida? Vajame uut kuni kahe tonni kaaluvat hävitajat, mida on lihtne lennata, lihtne valmistada ja odav! Koostedetailide arv tuleks viia miinimumini, samuti tuleks leida võimalused lennuki massi võimalikult vähendamiseks ja aerodünaamiliste omaduste parandamiseks. Nüüd, muide, tulevad lennukikonstruktorid, koolitame nad välja.
  Speer naeratas:
  - Muidugi, mu füürer. Niipalju kui ma aru saan, kavatsete kõik kõrgelt kvalifitseeritud töötajad sõjaväest tagasi saata?
  Vallatud Adolf kinnitas:
  - Värbame välismaalaste hulgast ainult kõrgelt kvalifitseeritud lihttöölisi. Seega on parem, kui tühikäijaid ja seega partisane on vähem. Maavägede arvu me muidugi vähendame, kui sõda NSVL-iga ei ole, siis jalaväge nii palju vaja ei ole, aga... Mitte radikaalselt, seega plaanin lähiajal Gibraltari ja Malta alistada. kuud ja hõivavad kogu Põhja-Aafrika ja edasi Lähis-Idani. Meil on ikka maapealseid üksusi vaja. Lisaks on vaja ehitada täiendavaid laevatehaseid nii Saksamaale endale kui ka Prantsusmaale, Belgiasse, Hollandisse ja Norrasse. Vajame lennukikandjaid, lahingulaevu ja transporte. Ja Vahemeri muutub justkui Saksamaa-siseseks järveks. Kas sa saad aru?
  Speer kummardus:
  - Jah, mu füürer! Olen juba tellinud ehitusprogrammi väljatöötamise...
  Kaval Adolf lisas:
  - Tööpäeva võib pikendada 16 tunnini, kui meie hädaolukorra lahendamise plaanid seda nõuavad. Lennukite tootmist tuleb tõsta vaid üheksa kuuga saja lennukini päevas... Praegusega võrreldes enam kui kolm korda ja pole sugugi fakt, et sellest piisab!
  Speer kiirustas füürerit julgustama:
  - Meie piloodid on kõrgemast klassist kui Briti piloodid, nii et kvantiteet pole kõik. Ja me leiame uusi viise, kuidas adraotad mõõkadeks sepistada. Minu arusaamist mööda on meie jaoks prioriteet lennundus?
  Fuhrer surus rusika tugevamalt kokku:
  - Meie jaoks on prioriteediks reaktiivlennukid, pommituslennukid ja seejärel hävitajad, lisaks uue varustuse väljalaskmine ja imerelvade väljatöötamine! Kuid mitte ainult lennunduse vallas, vaid ka tankid, suurtükid, eelkõige reaktiivsuurtükid... Sellest räägime lähemalt.
  Kõlas kellahelin ja ruumi sisenesid Kolmanda Reichi juhtivad lennukikonstruktorid.
  Messerschmitt, suhteliselt noor kõrge laubaga, Heinkel, juba eakas, kuid väga väle, sportliku kehaehitusega Tank, Lippisch ja paar vähemtuntud.
  Adolf osutas neile toolidele ja käskis neil joonised lauale laduda:
  - Sinu ülesandeks on luua uus, väga võimas ja kaasaegne relv. Saksamaal on rohkem tuuletunneleid kui üheski teises riigis maailmas ja paljude lennukite tehnoloogia on väga mahajäänud. Kuid ainult Yu-88 puhul saate kiirust märkimisväärselt suurendada, andes autole sujuvama kuju. Eelkõige antakse kokpitile pisarakujuline kumer kuju, mis parandab nähtavust ja muudab piloodi avaramaks ning lisab kiirust, parandades aerodünaamikat tubli viie kilomeetri võrra. Lisaks on vaja anda voolujooneline kuju nii pommitajate kui hävitajate laskepunktidele, pommiriiulitele ja õhkpiduritele mittetöötavas asendis.
  Kirjutage üles, mida ma teile ütlen!
  Disainerid noogutasid üksmeelselt:
  - Nii et kindlasti suurepärane füürer!
  Adolf jätkas:
  - XE-129 - tuleks ümber kujundada nii, et relvakast ise saaks voolujoonelise kuju ja paigaldataks liigutatav lennukikahur, mis kaitseb rünnakute eest tagumisest ja alumisest poolkerast. Lisaks peaks see ründelennuk olema varustatud mootori võimendussüsteemiga. Samal ajal perestroikaga on vaja suurendada selliste ründelennukite tootmist. Nende laastavad õhulöögid halvavad brittide tegevuse. Lisaks tuleks Suurbritannias kasutada sukeldumispommitajat Ju-87. Anname kasutusse aegunud autod...
  Adolf peatus. Disainerid vaikisid. Fuhrer märkis:
  Mul on F -190 suhtes suured kahtlused. Sõiduk osutus raskeks ja ebapiisavalt manööverdatavaks, lisaks puudub sellel paakide täitmise süsteem inertgaasidega, mis asendavad kasutatud kütust. Selle tõttu võib selle auto isegi ühe süütekuuliga välja lüüa. Mida Tank selle kohta ütleb?
  Tähelepanu all seisev kuulus SS-disainer märkis:
  - See on meie puudus, suur füürer. Kuigi tankide paigutust tuleb pidada üsna õnnestunuks, on need vaenlase tule suhtes vähem haavatavad ja kaitsevad samal ajal pilooti. Mis puutub manööverdusvõimesse, siis... Üks soomus kaalub 120 kilogrammi ja meil pole nii lihtne seda kergendada...
  Vallatud Adolf soovitas:
  - Proovige parandada Fokken-Wulfi aerodünaamilisi omadusi. Eelkõige kaalu vähendamise tõttu on sõiduki juhitavuse ja manööverdusvõime suurendamiseks vaja tiibade otste painutada. Lisaks paigaldab see kaitse tagumisele poolkerale... Mis puudutab mootori asukohta piloodikabiini ees, siis see kaitseb pilooti, kuid eeldab, et sõiduk peab olema varustatud väljaviskeseadmega. Muide, mootori kuju saab muuta sujuvamaks, millega meie töösturid peaksid kindlasti arvestama. Muide, kuidas on lood tööga ME-309 kallal?
  Messerschmitt oli mõnevõrra šokeeritud:
  - Me töötame selle kallal, suurepärane füürer. Arvutatud karakteristikud lubavad seitsme laskepunktiga relvastusel tõsta sõiduki kiirust kuni 740 kilomeetrini tunnis! See on brittide jaoks võimsaim surm...
  Adolf katkestas:
  - Viimistlemine peaks toimuma kiiremini. Ja sina, Speer, kiirenda uue kiirlaskevõimelise 30-millimeetrise lennukipüstoli väljatöötamist. Seda saab väga edukalt kasutada ka maapealsete sihtmärkide pihta tulistamiseks ja vaenlase lennukite vastu! Uus ME-309 peaks asendama varasema ME-109. Mis puutub teie reaktiivmasinasse ME-262, siis paraku on sellel palju puudusi: suur kaal, madal töökindlus, liigne õnnetusjuhtumite arv... Ma teen ise visandi reaktiivlennukist, mida me vajame.
  Adolf Hitler hakkas autot joonistama, kasutades oma teadmisi kaasaegsete hävitajate kohta. Küll aga mitte kõige moodsamaid, vaid umbes viiekümnendatest, et kohandada need praegusele tootmise ja tehnoloogia tasemele. Erilist tähelepanu pööras ta tiivapühkimise vahetamise tehnoloogiale. Sellise disaini kõigi eeliste selgitamine:
  - Maandumisel ja õhkutõusmisel pühkimine väheneb ja lennu ajal suureneb. Ainult tänu sellele suudab kaasaegse ME-262 mootoriga hävitaja kiirendada 1100 kilomeetrini tunnis. Ja selle kaal on oluliselt väiksem.
  Messerschmitt vaatas diagrammi, kortsutas oma kõrget kiilaspäist otsaesist ja pigistas välja:
  - Geniaalne! Aga mu füürer, kust sa nii sügavad teadmised aerodünaamikast said?
  Vallatud Adolf tõmbas kavalalt silmi kinni:
  - Aga aerodünaamika? Andekas inimene on tavaliselt kõiges andekas! Ja keskpärasus on ka Aafrikas keskpärasus! Mis Arado pommitajaga viga on? Näita mulle diagrammi?
  Möödunud Fuhrer heitis kiire pilgu ja raputas negatiivselt pead:
  - Ei, see ei sobi! Mõte käruga pole hea, selle tõttu ei lähe lennuk ümber ja kukub alla. Nõuab tavalist sissetõmmatavat telikut. Parema aerodünaamika huvides kaaluge mõningaid disainimuudatusi. Ilma tarbetute leiutisteta, kuid leidlikkusega.
  Adolf läks hulluks ja tegi veel mõned kommentaarid:
  - Gryphon Xe-177 lennukil on äärmiselt ebausaldusväärne elektrijaam. See tuleb kohe välja vahetada, uusimad kolbmootorid, esialgu neli eraldi seisvat. Siis kõige moodsamatele mootoritele võimsusega 2950 hobujõudu. Mis puutub võimesse lüüa kõrgelt ja sukeldumisel, siis... Hakka Xe-277 arendama, sellest masinast saab ka vaenlase relv. Kuid peamine on reaktiivpommitajad. See on esmatähtis ülesanne. Näiteks Yu-287 peaks selline olema.
  Fuhrer tegi taas ettepoole suunatud tiibadega visandi, selgitades disaineritele teatud nüansse. Adolf oli tõsiselt ära kantud, näidates teatud diagramme. Eriti sabata pommitaja. Ja et lendava tiivaga reaktiivmasina disain on enam kui paljulubav. Ja samal ajal on sõiduk võimeline pommitama isegi USA territooriumi. Ta viitas otse, et töösse tuleks kaasata disainereid üle Euroopa ja isegi juute. Lõpuks mõistis, et disainerid on juba piisavalt hõivatud, lasi ta nad armulikult lahti, jättes alles vaid Lippisha. Fuhrer hüüdis:
  - Ja ma palun sul, Aleksander, jääda! Teie ülesandeks on luua uusi, äärmiselt tõhusaid relvi.
  Lippisch oli üllatunud:
  - Ma olen teile tänulik, Fuhrer!
  Terminaator Hitler hakkas seletama:
  - Te muidugi teate Wieselsbergeri teooriat, kes oli kunagi Göttingenis professor Prandtli assistent. Ta töötas esimesena välja teooria ekraani mõjust selle aluspinnale...
  Lippisch noogutas naeratades:
  - Sa tead hästi, mu füürer! Jah, ma tean seda teooriat!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Peame looma ekranoplaani - omamoodi torpeedopaadi ja vesilennuki hübriidi. Tegelikult lendab ta palju madalamal, veest umbes 20-40 sentimeetrit. Sel juhul koosneb ekranoplaani paati toetav õhumass kahest osast. Üks on jäätunud oja tiiva all; teine - üsna ebaoluline - väljub tiiva alt tagaserva piirkonnast ja täieneb pidevalt ülevalt, tiiva tipust tuleva õhuga.
  Lippisch kinnitas kergesti:
  - Tõesti, mu füürer!
  Vallatud Adolf jätkas:
  - Põhiline õhumass jääb aga laagripinna alla ja tekitab seal rõhu, mis on peaaegu võrdne kiirusrõhuga. See mängib omamoodi uisuväljaku rolli, mida mööda ekranoplani paat "rullub" nagu kellavärk! Esimene, kes seda praktikas kasutas, oli Soome insener Kaario, kes töötas välja lihtsa ristkülikukujulise tiib-saani, mis libiseb üle lume ekraani abil ja sai sellele isegi patendi. Kahjuks ei hinnanud sõjaväelased sellist avastust õigel ajal. Nad ütlevad, et vene professor Levkov viis läbi sarnaseid katseid... See tähendab, et sellest võib saada uus imerelv, mis on võimeline toimetama pomme, torpeedosid ja maanduma vägesid Suurbritannia rannikule lennukikiirusel ja samal ajal radarile nähtamatu. Lisaks veel laastavad rünnakud Inglise laevadele! Nõus?
  Lippisch koperdas käega, abivalmid ettekandjad valasid talle mahla... Olles veidi joonud, märkis disainer:
  - Jah, see on rikkalik idee, kuigi esineb tehnilisi probleeme. Näiteks jätkusuutlikkus...
  Vallatud Adolf noogutas sõbralikult:
  - Visandan teile ligikaudse diagrammi, parem on seda teha ja te lihvite väikesed tehnilised detailid ise. Kere peaks olema pikk, meenutama reisilennuki kere, voolama delfiinide kokpiti ninasse, olema kumerad tuuleklaasid ja turboreaktiivmootorid.... Kuigi võimalik, et esimestel mudelitel hakkavad tööle ka kolbmootorid. Ja kui see koloss avavette pukseerida, mürisevad mootorid kõrvulukustavalt ja kitsas röövloom plahvatab nagu vaal, paiskades õhku pritsmepilve. Pange tähele, see koloss on võimeline tormama nagu võitleja mõne meetri kaugusel veepinnast.
  Lippisch vilistas siiras imetluses:
  - Sul on rikas kujutlusvõime, Fuhrer!
  Tore Adolf sai veelgi inspiratsiooni:
  - Muidugi oleks see imerelv. Lõppude lõpuks ei karda ekranoplaanid ühtegi tormi. Nad ei karda jääd - nad lendavad sellest üle. Neid ei ohusta soised jõesuudmed ja rannikukivid, mille peal võivad tavalised laevad murduda ning madalikud on üldiselt nagu lastetiik. Nad on võimelised maanduma vägesid kõikjal: Aafrika Skeletonsi rannikust koos kuradilike riffidega kuni USA mõlema rannikuni, Kanada arktiliste maade ja Alaskani. Neid masinaid oleks mitusada ja Suurbritannia kukuks kahe kuu pärast.
  Lippisch märkis arglikult:
  - Ja kaevandused?
  Fuhrer naeris:
  - Need on täpselt miinid! Nad ei ohusta ei veepinna all ega madalas! Nagu ka allveelaevade torpeedod. Ja ta ise on ideaalne relv kõige arenenumate allveelaevade vastu võitlemiseks, tabades neid sügavuslaengutega. Lisaks võivad ekranoplaanid tulistada rakette ja miine vaenlase laevade pihta. Jah, muidugi, ma tutvustan teile juhitavate pommide disaini. Ja muidugi dessandid... Ideaalne vahend dessandivägede toimetamiseks mitte ainult jalaväe, vaid ka tankidega! Siis muutub kogu sõja olemus korraga! Kas saate Lippischist aru, mis äri füürer teile usaldab?
  Disainer küsis kauplevamalt:
  - Aga auhindadega?
  Tõsine Adolf kinnitas:
  - Muidugi, kõige heldemad, raudrist teemantidega, maade, kolooniate, subjektidega! Kui vallutame kogu Aafrika, jätkub maad kõigile!
  Lippisch ütles:
  - Kui raha ja vahendeid antakse, saab ekranoplaan valmis, aga... Mul on projekte ka sabata võitleja jaoks.
  Terminaator Fuhrer kiirustas leiutajat rahustama:
  - Sabata reaktiivpommitaja, ma olen selle juba visandanud, teised hoolitsevad selle eest. Kui mugav ja võitleja! Ekranolennukid on olulisemad, sest nad on põhimõtteliselt uus relv... Lisaks on Gotha ettevõttel väga andekad disainerid, kes seda teevad. Vahepeal töötage ekranoplaanidega. Üldiselt on mul praegu palju kiireloomulisi asju, ma pean veel rääkima tankikindralitega... Käsk antakse teile...
  Lippisch lahkus füürerist väga inspireerituna. Adolf arvas, et võib-olla oleks õigem kõigepealt tuumafüüsikutega rääkida aatomi- ja tulevikus ka vesinikupommi loomisest, kuid ta otsustas mitte liiga teha, laadides korraga nii ennast kui ka teisi inimesi.
  Disainereid oli mitu, sealhulgas kuulsaimad: Porsche ja Aders. Üldiselt, kui sakslastel oli lennunduses ja allveelaevastikus nõukogude ees kvalitatiivne ülekaal (kuigi mitte kõik seda ei tunnista!), siis Panzervale"i tankilaevastik jäi märgatavalt maha. Eelkõige olid Nõukogude KV sõidukid T-28, T-34 paremad Saksa omadest soomuselt ja relvastuselt ning T-34 ka sõiduomadustelt. Kuid Saksa tankide relvad ei ole piisavalt tugevad inglaste Matildade ja Cromwellide jaoks, veel vähem nende jaoks, mida Churchillide ja Challengeride disainerid juba arendavad. Rääkimata Saksa disainide soomuse nõrkusest...
  Kutsunud külalised istuma, hakkas füürer moraali lugema:
  - Kahjuks pole Saksamaal praegu usaldusväärset tankitõrjerelva... Varustatud 50-mm T-3 kahuriga suudavad nad silitada vaid Matilda või KV soomust... Kuid Matilda asus Suurbritanniaga teenistusse juba enne Teise maailmasõja algust. Oleme ise kinni võtnud Matilda, kelle esisoomust ei saa läbi tungida. No nõukogude KV-d ei saa isegi külge ega kere sisse tungida. Maksimum, mida meie auto teha suudab, on raja lõhkumine! See tähendab, et teie disainerid olete pannud meid sellisesse olukorda, et vaenlase tankid on soomuselt palju tugevamad kui meie omad ning uued ameeriklaste "Grantid" ja masstootmiseks valmis "Shermanid" on relvastuses paremad. Rääkimata 76mm kahuriga vene sõidukitest. Ja kuidas täidate uute tankide loomise ülesannet, eriti 88 mm relvaga.
  Porsche vastas segaduses:
  - Muidugi teeme sarnaseid arendusi, suurepärane füürer. 26. mail andis relvastusdirektoraat meile tellimuse 45-tonnise tanki ViK -4501 jaoks. See peaks olema täpselt selline, 88 mm õhutõrjekahuriga, mis on ümber ehitatud tankitorniks. Meil on juba esialgsed joonised. Saate nendega tutvuda, suurepärane.
  Fuhrer küsis:
  - Kas sa oled Aders?
  Erwin noogutas:
  - Neljakümnendatel aastatel testiti vk -3001 edukalt. Uus raskeveok, 75 mm kahuriga. Meil on sarnane relv tankitõrjemudelis, kuid see pole veel masstootmisse jõudnud. Lisaks tehti tööd kuni 65 tonni kaaluva T-6 loomisel. Ja kergem mudel 36 tonni. Me proovime suurepärast füürerit.
  Adolf, kujutledes end kõiketeadjana, hakkas kiiresti jooniseid uurima. Siin on esimesed visandid hirmuäratavast "Tiigrist", Saksamaa kuulsaimast Teise maailmasõja tankist. See auto sai kuulsaks Kursk Bulge'i ajal. Nõukogude ajal "tiigreid" üldiselt sõimati, kuid siis muutus suhtumine sellesse autosse objektiivsemaks. Oma aja kohta see tank muidugi halb polnud. Esimeses suuremas kokkupõrkes meie KV-dega lõid kolm Tiigrit välja kümme Nõukogude sõidukit ja nad ise pääsesid vigastusteta. Selle sõiduki peamiseks eeliseks oli võimas 88-mm kahur, millel polnud pikka aega väärilist vastast. Kuid Kursk Bulge'il said natsid hoolimata kvalitatiivsest tehnikaülesusest siiski lüüa... Selle sõiduki lahingukasutuse statistika ja ka kaotuste suhe räägivad sellest üldiselt kui ühest parimast sõidukist. Teine maailmasõda. Kuid puudused on ka palja silmaga nähtavad. Raske kaal 56 tonni, soomusega vaid 100 millimeetrit (ainult 80 külge!), kõrge kõrgus, ratsionaalsete soomuste kaldenurkade puudumine ja kehvad sõiduomadused. Üldiselt oli kümme tonni vähem kaaluv tank IS-2 tiigrist üle nii soomuselt kui ka relvastuselt... Aga see tank ilmus alles 1944. aasta veebruaris. "Kuninglik tiiger" kaalus üldiselt 68 tonni, esisoomuse 180 millimeetrit... Muidugi ei sobinud selline tank sõjaks Aafrikas, kõrbes, maandumiseks, see on lihtsalt masin nagu savikõrv. jalad savist. Ei, muidugi, oma aja kohta oli "Kuninglik tiiger" väga tõhus, see suutis lahingus hävitada mitu vaenlase tanki ja lõi korra tunni jooksul välja kakskümmend viis "Shermani". Tundus, et oli teavet kahekümne kolme T-34 tanki kohta, mille Tiger hävitas ühe lahingu käigus. Kuid igal juhul on see paak lihtsalt jõu ja kaalu ebaratsionaalse kasutamise kehastus. Aga näiteks Nõukogude tank T-54... Omamoodi kehastus tegelikult varasemate Teise maailmasõja tehnoloogiate edukast ratsionaalsest kasutamisest.
  Fuhrer teatas otsustavalt:
  - Ei, härrased! See projekt ei sobi! Viiskümmend kuus tonni kaaluva, vaid 100-millimeetrise soomusega sõiduki valmistamine... Kus on meie kiidetud sakslaste tõhusus ja ratsionaalsus?
  Aders märkis arglikult:
  - Prantsuse S-2, kaaluga 70 tonni, oli 45-millimeetrise soomus...
  Fuhrer-Terminaator katkestas vihaselt:
  - See on Esimese maailmasõja aegne tank. Kuid Vene KV-2-l oli 152-millimeetrine haubits ja see kaalus 52 tonni. Kuid see on 152 millimeetrit, mitte 88.
  Seetõttu annan teile ülesandeks 88-mm kahur 71 kaliibriga tanki jaoks, mille kaal ei ületa nelikümmend tonni ja esisoomus vähemalt 180 millimeetrit, küljed ja kere laius 150 millimeetrit, mootor kuussada , seitsesada hobujõudu. Ja see paak tuleks masstootmisse panna hiljemalt kuue kuu pärast.
  Saksa disainerid muutusid kahvatuks ja nende käed värisesid. Aleksander vaatas neile pilkavalt otsa. Ülesanne oli tõepoolest väga raske; 1944. aasta mudelile "Royal Tiger" tüüpiline relvastus ja soomus, kuid peate hoidma kaalu 28 tonni võrra alla! Adolf pidas seda aga üsna reaalseks ja andis Porschele isegi sõbraliku laksu õlale:
  - Ärge ärrituge, ma ise koostan teile optimaalse skeemi, milles saate nii suhteliselt väikese kaaluga hakkama. Ma ei ole türann, vaid ratsionalist. Peate lihtsalt palju ümber ehitama. Eelkõige käigukasti ja mootori kokkupanek.
  Aders märkis kurvalt:
  - See tekitab meile teatud probleeme. Eelkõige on sellisel kokkuleppel järgmised puudused....
  Karm Adolf katkestas:
  - Muidugi tekivad mõned probleemid, kuid põhimõtteliselt saab need kergesti kõrvaldada. Eriti tehnilises mõttes. Aga mootorit saab palju kompaktsemalt positsioneerida, vedrustust liigutada ja... Paagi kõrgust on vaja langetada kahele meetrile ning meeskond panna pikali, siis on kõik palju ratsionaalsem.
  Fuhrer hakkas tegema visandit, omamoodi joonistust sõjajärgse perioodi populaarseima Nõukogude tanki T-54 tüübist. See sõiduk oli nii edukas, et see lasti välja 1947. aastal ja seda kasutati Afganistani lahingutes Talibaniga; Iraagi väed võitlesid USA armeega kõrbetormi ja operatsiooni Shock and Awe või Iraqi Freedom ajal . Kokku toodeti neid tanke üle 70 tuhande. Ja et auto oli väga edukas. 36-tonnise massi, 200-millimeetrise esisoomuse ja 100-millimeetrise kahuri kaliibriga. See tüüp võitles Korea sõja ajal edukalt nii Ameerika patonite kui ka pershingidega. Nii et selle tehnoloogilise taseme jaoks on mudel väga sobiv ja realiseerimiseks realistlik. Ja üsna lihtne valmistada - odav... Mis puutub Saksa 88-mm 71 El suurtükki, siis see oli piisavalt läbitav kõikide Teise maailmasõja tankide jaoks (välja arvatud teenistusse läinud IS-3 esisoomus). mais 1945!). Aga IS-3? Tank on soomuse poolest suurepärane ja torn, mis sai haugi kuju. Tõsi, sõiduomadused olid kehvad ja see peagi katkestati. Siis oli veel mitu mudelit, IS-4 ja nii edasi, kuni nad leppisid IS-10-ga, mis pärast Stalini surma nimetati ümber T-10-ks. Ja see osutus viimaseks Nõukogude rasketankiks. Hruštšov keelas igasuguse raskeveokite arendamise ja tema järeltulijad ei vaadanud seda üle!
  Üldiselt, kas sakslased vajavad üle neljakümne tonni raskemat tanki, kui isegi keskmisele tankile suudavad nad paigaldada kahuri, mis suudab 1000 meetri kauguselt läbistada 193 millimeetrit soomust?
  Ameeriklased hülgasid kiiresti rasked tankid ja Pershingi kaal ei ületanud 42 tonni ja Shermani kaal üldiselt 32. Kuid pärast seda, kui sai selgeks, et sõda NSV Liiduga on puhkemas, ilmus koletis 120-millimeetrise tankiga. kaliibriga püssi ja mürsu algkiiruseks ligi 1000 meetrit sekundis. Ameeriklased pettusid aga peagi selles tankis. Enne IS-10 ilmumist oli populaarseim sõjajärgne tank IS-4, mille esisoomus oli 250 millimeetrit ja küljesoomus 170... Töökindel sõiduk, kuigi kaalus üle 60 tonni. Igal juhul peate tellima Saksamaa jaoks raske tanki loomise, kuid mitte rohkem kui 50 tonni. Näiteks IS-10 kaalus just 50 tonni 290-millimeetrise esisoomuse ja 125-millimeetrise relvaga... Muide, mis kaliibriga on kõige edukam? Sõja ajal olid populaarseimatel Shermani ja Churchilli mudelitel 100- ja 152-millimeetrised soomused (eesmine). Nojah, "Kuninglikud tiigrid" said sellega päris hästi hakkama... "Panter" hakkas aga 75-millimeetrisest kaliibrist veidi maha jääma, isegi kui mürsu suur algkiirus jäi ebapiisavaks. Seetõttu ilmusid 88-millimeetriste relvadega "Panthers", kuigi alles sõja lõpus, ja neid oli vaid paar. Kuid asjaolu, et Wehrmachtil polnud plaanis suurema kaliibriga tanke ja tankitõrjerelvi uuesti relvastada, viitab sellele, et selline olukord sobis kõigile. Tõepoolest oli 128-millimeetrise kahuri ja 250-millimeetrise esisoomusega iseliikuva püss Jagdtiger, kuid neid toodeti vaid 71 ja nii pisikeses koguses ei saanud need sõja kulgu mõjutada. Muide, huvitav on see, et selleks ajaks, kui Jagdtigers alla andis, jäi teenistusse veel 43, mis näitab sellise masina äärmist vastupidavust.
  Muide, Stalin käskis IS-2 viivitamatult relvastada 122 mm kahuriga, kuigi selle läbitungimisjõud oli Saksa tankide jaoks liigne (v.a "Kuninglik tiiger", kuid selliseid tanke toodeti vaid 458). Paljud soovitasid diktaatoril piirduda 100-mm tünniga. Ja tõepoolest, iseliikuv relv T-100 osutus oma üldiste lahinguomaduste poolest parimaks. Lõppude lõpuks, mida suurem kaliiber, seda väiksem on mürskude varu, seda väiksem on tulekiirus, mürsu algkiirus, tule ulatus ja täpsus... Aga sakslastel oli kõige massiivsem tank, T- 4 ja sellel põhinevad iseliikuvad relvad kaalusid vaid 22-24 tonni. Panzeri iseliikuv relv oli aga väga edukas: Pantheri relvastus ja esisoomus olid peaaegu identsed tema omaga, nii väikese kaalu ja kõrgusega. On vaja tellida lihtsamate ja odavamate "Panzerite" tootmisse toomine.
  Ja kuidas on lood relva kaliibriga? Tankitõrjerelvade jaoks on 128-millimeetrine kaliiber liiga suur, parem on seda kasutada ründerelvana ja valida vahepealne 105-millimeetrine.
  Adolf näitas Saksa disaineritele diagrammi:
  - See on meie uus salarelv! Paak peaks lähikuudel läbima testimise. Selle lahingukasutus toimub 1943. aastal. Vahepeal on teil ka projekt 105 mm relvadega rasketanki loomiseks. Nagu ka kerged iseliikuvad relvad. Nii et asuge tööle, härrased.
  Aders vaidles arglikult vastu:
  - Teie pakutud disain näeb välja atraktiivne, kuid probleem on selles, et see tank ei vasta meie traditsioonidele... Ja meeskonnal on ebamugav...
  Vastamise asemel jõi Adolf mahla ja soovitas:
  - Võib-olla saame lõunat süüa, seltsimehed. Üldiselt saab seda tanki toota suurtes kogustes ja ma ei usu, et ameeriklased ja britid toodavad enne sõja lõppu midagi paremat. Ja täna võid natuke liha süüa...
  Tüdrukud katsid kiiresti laua. Aleksander, saades aru, et füüreri lihast võõrutatud kõht võib haigestuda, otsustas jääda iseendale truuks ja sõi ainult natuke tuura, meenutades samal ajal Sobakevitšit nende "Surnud hingedest". Hmm, siiani tundub, et ta teeb kõike õigesti. Seab majanduse sõjaalusele, kuulutab välja totaalse sõja, võtab vastu seadusi, mis oleks pidanud vastu võtma juba 1939. aastal... Hitleri aeglus militariseerimisega tõi kaasa relvade nappuse ja just kvantitatiivses mõttes... Pealegi kuulus parlamendisaadik- 44 ründerelv... Suurepärane oma lahinguomadustelt, mis mõnes mõttes on isegi parem kui esimesed Kalašnikovi mudelid. See on lihtsalt natuke raske... Võib-olla võiksime tõesti aluseks võtta AKM-i ründerelvi? Eh, oleks tore luua relv, mis ühendaks Ameerika M-16 täpsuse AKM-i tulekiiruse ja töökindlusega. Üldiselt arenevad edusammud ebaühtlaselt. Näiteks tankides olevad mootorid ei andnud palju võimsust juurde, kuid arvuti muutus täiesti kättesaamatuks. Aga tulevikuteadmisi tal on, aga mida ta suudab pakkuda näiteks õliasendaja osas. Siiani pole isegi Ameerikas õppinud, kuidas kivisöest tõhusalt bensiini toota! Vaatamata naftahinna tõusule. No mis tal muud pakkuda on. Dünaamiline kaitse, turbogeneraatori mootorid... Ja see juhtub, kuid veidi hiljem, et mitte kiirustada trumpe välja panema. Seitsmekümne aastaga on areng kaugele jõudnud, kuid kuni vanadus on võidetud, ka haigus ja inimene pole Jumal! Pealegi on mõnes mõttes isegi taandareng... Näiteks religioossuse kasv, eriti Venemaal ja postsovetlikus ruumis, aga ka islamimaades. Kuid renessansi- ja uusaja suured mõtlejad ennustasid, et religioon sureb järk-järgult välja!
  Kuid kummalisel kombel kasvab religioosne äärmuslus... Ja preestrid sekkuvad järjest rohkem riigipoliitikasse. Ja selles olukorras on võimude poliitika arusaamatu, kas nad usuvad tõesti tõsiselt, et tõde on õigeusus või islamis? Kõik need haritud ja targad inimesed? Kui ei, siis mis mõtet on loobuda ilmalikust riikluse mudelist? Masside juhtimise tõhususe huvides? Aga just õigeusk on tõestanud oma ebaefektiivsust riigireligioonina... Fakt on see, et omades formaalset alust kristlusele ja ennekõike Uuele Testamendile, on õigeusu aluseks patsifistlik õpetus: ärge pange vastu. kuri ja armasta oma vaenlast! Kuid samal ajal on impeeriumi tegelik poliitika agressiivne ning nõuab vägivalda ja vallutusi. See tekitabki vastuolu vormi ja olemuse vahel. Isegi kui paljud inimesed seda teadlikult ei mõista, tunnevad nad seda alateadlikult!
  Seetõttu on õigeusu õpetus ebaefektiivne, loogika puudub, püüdes olla korraga keiserlik ja kristlik. Ja Christian tähendab juuti ja patsifisti! Piiblit kirjutasid ju peaaegu täielikult juudid ja võib-olla isegi tervenisti, sest apostel Paulus ütleb, et juutide eelis on suur, kuna neile on usaldatud Jumala sõna! See tähendab, et venelane ei tohiks Piiblit uskuda! See tähendab, et on vaja teist usku, kuid mitte enam juudi Pühakirjal... Millist? Selle peaksid välja töötama kogenud spetsialistid ja psühholoogid FSB juhendamisel! Siis lahenevad paljud vastuolud edukalt...
  Peab ütlema, et evangeeliumi lugevast lapsest ei saa kunagi tugevat, julget, julma sõdalast, kes armastab Venemaad! Ja milline riik on Piiblis kuulus? Iisrael!
  Tõsi, Adolf ise on vaevatud, see mängija, sattunud Hitleri asemele, ei kavatse üldse juutide tagakiusamist karmistada. Vastupidi, kasulikud juudid saavad kasu ja töötavad Kolmanda Reichi heaks. Sellist jama nagu juudi teadlaste või kunstnike mahalaskmine ei tule! Kuid antisemiitlike seaduste tühistamine on ennatlik. Esiteks võivad inimesed valesti aru saada ja teiseks on see rikkuse allikas ja väga kindel allikas! Aga loomulikult on võimalik juutide toetuse eest pehmendada antisemiitlikku poliitikat.
  Mida teha paavstiga? Suhted Vatikaniga pole kaugeltki ideaalsed, kuid avatud sõda toob praeguses etapis ainult kahju. See tähendab, et peate otsima Vatikani toetust, kuid samal ajal nõudma oma huve... Ideaalis asetage oma nukk Peetruse troonile ja reformige järk-järgult religiooni...
  Porsche katkestas Adolfi mõtted:
  - Meil on teie õhtusöögiga väga hea meel, Fuhrer!
  Vallatud Adolf naeratas lahkelt:
  - Noh, praegu kohtun ma Himmleriga ja siis las Heinseberg saabub. Ja vaadake, poisid: teile on antud väga ranged tähtajad!
  Fuhreri armee liikus üle Aafrika. Ja see kaitses NSV Liidu vastu.
  Talvel alustas Punaarmee pealetungi Rževi astangule, kuid natsid ootasid seal ja suutsid löögi tõrjuda. Lõunas pidasid vastu ka sakslased, kes pidasid kinni Orjoli ja Harkovi suunast. Ja alles Leningradi lähedal suutsid Nõukogude väed läbi viia operatsiooni Iskra, kuid lahingud kestsid ligi kuu ja võit osteti ülikõrge hinnaga.
  Krautsid elasid 42-43 talve kuidagi üle.
  Kuid kevadel on suurem osa Aafrikast nende poolt juba vallutatud. Ja Fuhrer katsetab rahuvett Suurbritanniaga.
  Churchill suhtub sellesse pisut külmalt. Kuigi Suurbritannia kannatab lüüasaamist kaotuse järel.
  Samuti pole see selge Jaapaniga - Ameerika kaotas Midway lahingu ja samal ajal kui samuraid peksavad tükkhaaval suurt jänkide laevastikku. Ja Ameerika ei saa kasu oma arvulisest üleolekust merel ja õhus.
  Hitler tahab rünnata NSV Liidu vastu, kuid isegi pärast üldise, totaalse mobilisatsiooni väljakuulutamist on tal selleks liiga vähe jõudu. Kuna krautid on laiali üle kogu Aafrika.
  Suvel on Punaarmee ise valmis edasiliikumiseks. Aafrika vallutanud natsid aga moodustavad koloniaalväed. Ja nad saavad lisaressursse.
  Neid kasutatakse tankide Lion, Tiger ja Panther tootmiseks. Koletisele antud andmed ei olnud aga päris edukad. Liiga kallis, liiga raske. Tõsi, kaitseks on Panther hea tankihävitaja, kiirtulekahuriga.
  Kuid kõige ebaõnnestunum oli "Lõvi", raske, kallis, kuid mitte väga tõhus. Relv on liiga võimas Nõukogude kolmekümne nelja ja kergetankide vastu ning tulekiirus on palju väiksem kui Pantheril ja Tigeril. Ja soomus on siiski parem kui "Tiigril" ja ka ratsionaalsetel nõlvadel. "Lõvi" osutus nagu suur üheksakümmend tonni kaaluv "Panter" ja kaheksasaja hobujõuline mootor. Mõnevõrra kiiremini kui pärisajaloos jõudis tootmisse kakskümmend kaks tonni kergem "Tiger"-2. Kaitsetasemelt "Lionile" lähedane, kuid mobiilsem ja kergem. Püstol on aga 88 mm kaliibriga - versus 105, kuid täiesti piisav kõigi Nõukogude tankide hävitamiseks. Ja mis on märkimisväärne, on kiirem tulekiirus - kaheksa lasku versus viis.
  Nii et "Lõvi" on sakslase sünge geeniuse laps, kes ei juurdunud.
  Sakslased vallutasid suve jooksul kogu Aafrika, sealhulgas Madagaskari. Stalin ootas liiga kaua.
  Võib-olla lootis ta ise, et sakslased alustavad pealetungi. Eriti nähes, kuidas Lion, Tiger ja Panther tankid saabuvad. Kuid krautsid lahendasid endiselt probleeme pimedal mandril.
  Stalin jättis hetke maha. Nõukogude vägede pealetung algas Oreli ja Harkovi suunas. Just seal, kus sakslased olid hästi ette valmistatud. Ja taktikalist üllatust polnud võimalik saavutada. Juba esimesed lahingud näitasid, et "Panther" toimib kaitses suurepäraselt. Pole paha ja "Ferdinands". Nad on ka head.
  Ja Tiger on produktiivne tank. Ja ta lööb hästi skoori. Sakslased kaitsevad aktiivselt. Ja seista vastu vaenlase löökidele. Kolmekuulise väga visa võitluse jooksul jõudis Punaarmee edasi vaid viisteist kilomeetrit. Ja tema kaotused olid märkimisväärsed.
  Kaks tosinat inglise lennukit lendasid üle maskeeritud tüdrukute, ilmselt ei märganud nad midagi ja hakkasid juba silmapiiri taha kaduma, kui järsku kostis uusi kahtlasi helisid. Madeleine käskis:
  - Kõik heitke pikali ja ärge liigutage!
  Tüdrukud tardusid, nad ootasid midagi. Ja siis ilmusid luite tagant kergveoautod ja veoautod. Disaini järgi otsustades on see valmistatud Inglismaal ja Ameerikas. Nad liikusid aeglaselt Tuneesia pealinna poole. Madeleine oli veidi segaduses. Ta uskus, et rindejoon on veel kaugel, mis tähendab, et brittidel pole veel aega ilmuda. Õigemini, need ei tohiks ilmuda. Ja siin tormab terve kolonn. Kuigi võib-olla vähem kui pataljon... Kes nad on, mõni lahingugrupp, olles mööda lasknud sugugi mitte pideva rinde kõrbetest, tahab tagalas ringi tuhnida. Tundub loogiline, kuigi tehnoloogia abil on neid kõrbes lihtne märgata. Igal juhul peate oma sõpradele raadiot saatma, kuid mitte tuld avama. Pealegi on neid vaid sada ja britte on rohkem kui kolmsada!
  Gerda sosistas Charlotte'ile:
  - Need on inglased! See on esimene kord, kui ma näen neid nii lähedalt!
  Punajuukseline sõber, samuti üsna närviline, vastas:
  - Ei midagi erilist! Ja nende hulgas on nii palju mustanahalisi!
  Tõepoolest, vähemalt pooled inglased olid mustanahalised. Ja kolonn liikus aeglaselt ja mustad ulgusid ikka... Nad jõudsid aina lähemale...
  Siin ei pidanud ühe tüdruku närvid vastu ja ta lasi kuulipildujast. Samal sekundil avasid ülejäänud sõdalased tule ja Madeleine haukus hilinenult:
  - Tuli!
  Mitukümmend inglast niideti korraga maha, üks veoautodest lahvatas leekidesse. Ülejäänud britid avasid tule valimatult. Madeleine, saades hetkest kinni, karjus:
  - visake kokku ründavad granaadid!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud viskavad granaate kaugele ja täpselt. Ja et neid on lapsepõlvest saadik treenitud ja ka spetsiaalseid tehnikaid läbinud. See on siis, kui treenid elektrišokiga, oled viskega veidi aeglane ja põrutad. Oma kingitused viskasid ka Gerda ja Charlotte. Ja britid on ülepeakaela ja tagurpidi... See on nii naljakas. Tulistavad suvaliselt ja mustad karjuvad ikka veel arusaamatus keeles. Need on kindlasti pätid...
  Ja Gerda laseb ja viskab, samas laulab:
  - SS-i õpilastes on õudusunenägu! Üks hüpe - üks tabamus! Oleme hundid - meie meetod on lihtne! Meile ei meeldi kassil sabast tõmmata!
  Ka Charlotte uriseb vastuseks. Tema tulistatud kuulid lõhuvad kolju kildudeks. Ja siis pistavad nad silmad välja. Siin on üks hirmunud mustanahaline mees, kes pussitab oma blondi elukaaslast täägiga külje peale. Ta sülitab vastuseks verd. Charlotte laulab kaasa:
  - Tähise pimeda põrgu inglid! Tundub, et kõik universumis hävib! Sa pead lendama taevasse nagu kiire pistrik! Et kaitsta hingi hävingu eest!
  Britid tegutsevad organiseerimatult, enamik neist on koloniaalsõdurid: mustanahalised ja indiaanlased, araablased. Nad kas kukuvad, külmuvad või, vastupidi, hüppavad järsult üles ja hakkavad ringi jooksma nagu hullud jänesed. Tüdrukud tulistavad aga täpselt ja kuigi granaadid kaugele ei lenda, on killud paksud! Vaenlasi on juba vähe järele jäänud. Madeleine karjub inglise keeles, tema hääl on nii kõrvulukustavalt vali, et isegi megafoni pole vaja:
  - Anna alla ja me säästame teie elusid! Vangistuses saate head toitu, veini ja seksi!
  See töötas koheselt ja kui nad loobuvad... Käed püsti ja...
  Nad kogusid kokku viiskümmend vangi, pooled neist haavatud. Madeleine käskis:
  - Lõpetage haavatud!
  "She-hundid" tulistasid tseremooniata kuulid nende inimeste templitesse, kes ei suutnud jalule seista, ülejäänud laaditi autodesse ja sõidutati lähimasse baasi.
  Pärast kuuma kõrbeliiva tunnevad Gerda paljad jalad pehmet kummi väga hea meelega. Ta isegi oigab õndsalt... Ameerika veokid on väga mugavad ja ei värise reisi ajal. Võitnud on tüdrukud rõõmsad. Charlotte küsis Gerdalt:
  - Kui palju sa tapsid?
  Tüdruk kehitas hämmeldunult õlgu:
  - Ei tea? Ma polnud ainuke, kes tulistas... Aga ma arvan, et neid oli palju!
  Charlotte arvutas:
  - Meid on sada, ta tappis umbes kolmsada, mis tähendab kolme venna, see tähendab õe kohta! Muljetavaldav sõja algus!
  Gerda viipas ükskõikselt käega:
  - See pole minu jaoks oluline! Peaasi, et ükski sõber ei surnud. Kuigi see on muidugi statistika, hävitati kolmsada vaenlast ja meie poolel sai kergelt haavata vaid kaks hundisõdalast. Olen isegi üllatunud, kuidas me pole veel Aafrikat selliste sõdalastega täielikult vallutanud.
  Charlotte rikkus kohe tuju:
  - Noh, kaotasime kaheksateistkümnendal nendele õnnetutele sõdalastele!
  Gerda raputas vihaselt oma heledat pead, nagu oleks uue aasta lumega kaetud:
  - See on reetmise pärast! Kuid tegelikult olime võidule lähemal kui kunagi varem ja see oli ilmne kõigile, kes pole pimedad! Kahjuks meid katkestati!
  Charlotte nõustus, sügades osavalt paljaste varvastega vasaku kõrva taga:
  - Jah, reetmine, sabotaaž, sõjaväe keskpärasus... Aga ikkagi murdsime venelased, sundides neid 1918. aastal alistuma! Oh, oleks tore jalutada mööda Venemaa avarusteid, seal on lahe, aga siin on palav!
  Gerda itsitas rõõmsalt:
  - Aga Venemaal on nii kõvad külmad... Aga kui ma paljajalu mägedes läbi lume jooksin, siis ma tean, mis piinamine see on.
  Charlotte paljastas hambad:
  - Väike Gerda jookseb paljajalu läbi põleva lume... See on sümboolne, justkui muinasjutus... Muinasjutud puhtast, ikka lapsikust ja üldse mitte isekast...
  Gerda pilgutas sõbrannale rõõmsalt silma:
  - Kas me peaksime minema füüreri juurde?
  Charlotte kinnitas:
  - Peaaegu! Me lihtsalt sõidame, mitte ei jookse paljajalu üle kuuma kõrbeliiva. Ja isegi pärast võitu.
  Seotud must mees pomises saksa keeles:
  - Kohutavad inglid, ma olen valmis teid teenima! Sa oled jumalanna, mina olen su ori!
  Charlotte silitas oma veidi karestatud jalaga musta vangi pruune lokkis juukseid:
  - Te, mustad, olete juba loomult orjad! See on muidugi ühest küljest hea, keegi peab koidikust õhtuni kõvasti tööd tegema, alatut tööd tegema... Aga ori oma loomult, oma alatu loomult on reetur ja temale ei saa relva usaldada . Meie, sakslased, oleme omakorda kõige kultuursem ja kõige paremini organiseeritud rahvas Maal. Suurepärane sõdalaste rahvas ja mitte ilmaasjata teenisid Saksa palgasõdurid kõigis Euroopa armeedes ja isegi Venemaal, enamasti komandopositsioonidel!
  Gerda ütles ägedalt:
  - Jah, sa teenid meid orjana. Meil on mustanahaliste jaoks spetsiaalsed menaažid. Ja praegu pole muud, kui...
  Charlotte soovitas:
  - Las ta suudleb meie jalgu. Lõppude lõpuks on see meile meeldiv ja Niger alandab ennast.
  Gerda raputas jõuliselt pead:
  "Ma ei tea, kuidas teil läheb, aga on vastik, kui aaria puhas nahk puudutab haisva Nigeri huuli." Nii...
  Charlotte ei nõustunud:
  - Mitte päris! Vastupidi, see oleks mulle meeldinud. No vaata...
  Tulipunase juustega kaunitar surus oma väikese jala musta mehe poole. Ta hakkas entusiastlikult suudlema jumalanna pikki siledaid sõrmi. Ja tüdruk vaid naeratas õrnalt vastuseks, musta mehe paksud huuled kõditasid ta pargitud nahka. Vangi keel jooksis üle tüdruku elastse, kergelt tolmuse jala. On ikka tore, kui alandad tugevat, peaaegu kahemeetrist meest.
  Gerda oli üllatunud:
  - See on kummaline, aga kas te ei tunne vastikust?
  Charlotte naeratas:
  - Mitte päris! Miks ma peaksin vastik olema?
  Gerda otsustas vaikida: miks peaks ta sõbra asjadesse sekkuma? Tegelikult kasvatati neid, et sakslanna ei peaks olema ainult sõdalane, vaid ka armastav, leebe naine ja terve ema. Kuid ta ise pole veel meestele mõelnud, võib-olla suure füüsilise koormuse tõttu või pole lihtsalt veel oma paari leidnud. Siiski näib, et Charlotte on sellest ka väsinud. Ta lõi mustanahalisele mehele pahkluuga vastu nina, nii et tal hakkas nina voolama ja tegi Gerdale ettepaneku:
  - Äkki saame laulda?
  Gerda noogutas:
  - Muidugi, me laulame! Muidu läheb kurvaks!
  Tüdrukud hakkasid laulma ja nende sõbrad ühinesid nii, et laul voolas nagu kosk:
  Mina ja mu kallis läheme tihnikust välja,
  Peidus ebamaist kurbust!
  Ja külm, põletav, jahe,
  Katkine motiiv läbistatud!
  
  Paljad jalad lumes,
  Tüdrukud lähevad valgeks!
  Kurjad lumetormid möirgavad nagu hundid,
  Häirivad linnuparved!
  
  Kuid tüdruk ei tunne hirmu
  Ta on võimas võitleja!
  Särk kattis vaevalt liha,
  Võidame kindlasti!
  
  Meie sõdalane on kõige kogenum,
  Sa ei saa seda haamriga painutada!
  Siin liiguvad vahtrad õrnalt,
  Lumehelbed langevad sulle rinnale!
  
  Meil pole kombeks karta,
  Ärge julgege külmast väriseda!
  Vastane on härja kaelaga paks,
  See on kleepuv ja vastik nagu liim!
  
  Rahval on selline jõud
  Mida sai püha riitus korda saata!
  Meile nii usk kui loodus,
  Tulemus saab olema võidukas!
  
  Kristus inspireerib isamaad,
  Käitab meil võidelda lõpuni!
  Nii et planeedist saab paradiis,
  Kõik südamed on julged!
  
  Inimesed on varsti õnnelikud
  Olgu elu vahel raske rist!
  Kuulid on julmalt surmavad
  Aga see, kes kukkus, on juba tõusnud!
  
  Teadus annab meile surematuse,
  Ja langenute mõistus naaseb teenistusse!
  Aga kui me välja lööme, siis uskuge mind,
  Vaenlane lööb skoori kohe sassi!
  
  Seetõttu palvetage vähemalt Jumala poole,
  Pole vaja vigu teha, ole laisk!
  Kõigeväeline kohtunik on väga range,
  Vähemalt võib see mõnikord aidata!
  
  Kodumaa on mulle kõige kallim,
  Püha, tark riik!
  Meie juht, hoidke ohjad tugevamalt,
  Isamaa on sündinud õitsema!
  Eliit-SS-pataljoni "She-Wolf" tüdrukud laulsid nii kaunilt ja sõnad olid hingelähedased. Üldiselt on stereotüüp, et SS-mees tähendab timukat! Aga see pole tõsi. Muidugi olid erilised karistusüksused, enamasti osana erioperatsioone läbi viinud julgeolekudivisjonidest, kuid enamik SS-divisjone olid lihtsalt Wehrmachti eliitvalvurid. Üldiselt tuleb öelda, et punane totalitaarne propaganda ei ole kõige usaldusväärsem teabeallikas Teise maailmasõja kohta. On ju selge, et Agitpropi kommunistlikud juhid ei saanud olla erapooletud ja sündmusi objektiivselt kajastanud. Seega on usaldusväärselt raske hinnata, kus oli natside julmuste kohta tõeline tõde ja kus väljamõeldis. Igatahes on tõsiselt ajaloouurimisega tegelejad sunnitud tunnistama, et mitte iga SS-sõdalane pole timukas ja koletis. Lisaks enne rünnakut NSV Liidule; Natsid käitusid okupeeritud aladel üldiselt tolerantselt, lääne allikad ei viita massilistele julmustele ega kättemaksudele.
  Ja nüüd aitasid tüdrukud vangidel autodest välja tulla; nad patsutasid sõbralikult arglike meeste laiu õlgu. Pärast seda kutsuti tüdrukud end värskendama...
  Lõunasöök oli tagasihoidlik, kuid kõrbes tulistati sebra ja iga tüdruk sai araabia stiilis küpsetatud kebabi. Üldiselt olid araablased vähemalt väliselt sõbralikud ja saksa keele oskajad üritasid isegi nalja visata või tüdrukute jalgu õrnalt silitada.
  Gerda lükkas kleepuva araablase eemale ja ütles:
  - Ma ei ole sinu jaoks!
  Charlotte järgis eeskuju:
  - Hangi endale haarem!
  Gerda naeratas ja soovitas:
  - Aga ütle mulle, Charlotte, mida sa teeksid, kui sinust saaks sultani naine?
  Punajuukseline sõber märkis kahtlevalt:
  - See on tegelikult vaieldav õnn... Kuigi see sõltub sellest, millise sultani naisest. Kui suur Ottomani impeerium oleks oma hiilgeaegadel, siis... See oleks isegi väga tore... reformiks Türgi armeed, täiustaks relvi... Ja ilmselt kõigepealt pööraks pilgu itta.
  Gerda nõustus:
  - Õige! Kuid Türgile on kahju, et isegi oma hiilgeaegadel ei suutnud ta Iraani vallutada. See oli üsna realistlik, eriti kuna Pärsia armee oli mahajäänud. Huvitav, suur füürer, millise otsuse ta teeb: vallutab Türgi või kaasab ta oma koalitsiooni, visates Osmanite luude, sealhulgas mõne väheväärtusliku Iraani maa?
  Charlotte kehitas segaduses õlgu.
  - Ei tea! Tegelikult on viimasel ajal käinud jutud, et me ründame NSV Liitu... Räägitakse, et Venemaa rikkusi ja Ukraina rikkaid maid pole tegelikult vaja!
  Gerda tõstis teekruusi paljaste jalgade varvastega ja tõstis selle üsna osavalt lõua juurde, valades pruuni vedeliku endasse. Samal ajal õnnestus tüdrukul rääkida:
  - Ukrainas on väga rikkad, rikkad maad. Saksa targal juhtimisel ja meie kõrge põllumajanduskultuuriga toodavad nad rekordsaaki. Ja siis on meie leib odavam kui vesi. Ja see tuleb kasuks ukrainlastele endile, sest Nõukogude valitsus lihtsalt röövib neid, sunnib neid nälga surema!
  Charlotte noogutas.
  - Me õpetame neile slaavlastele meie suurepärast germaani kultuuri! Valgustagem neid!
  Siin katkestasid jutu ebaviisakad hüüded, puhkeaeg sai läbi.
  Kuid pärast lõunasööki rivistati tüdrukud uuesti üles ja sunniti marssima läbi kõrbe. Pärast söömist oli raske joosta ja tüdrukud isegi oigasid kergelt, kuni keha siiski soojenes. Ja nii nad tormasid minema nagu jerboad.
  See on virtuaalne lahing... Ja Aafrikast saab sakslane... Ja Nõukogude-Saksa rinne...
  Talvel läks Punaarmee taas pealetungile. Käivad visad lahingud.
  Christina, Magda, Margaret ja Shella võitlevad Pantris. Sõidukil, ehkki mitte ideaalne, on kiire tulistamiskaugusega kaugpüstol, see on mõõdukalt vilgas ja hea esisoomusega.
  Saksa tüdrukud on külmast hoolimata paljajalu ja bikiinides. Ja nad viivad läbi manööverdatava lahingu.
  Siin teeb Christina lasu... Mürsk tabab T-34-76 torni ja läbistab selle. Nõukogude tank peatub, tulistatakse alla.
  Tüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Meie omad võtsid selle!
  Siis tulistab Magda. Ka kuldsete juustega kaunitar tabas.
  Jah, nii et kolmekümne nelja torn rebiti ära.
  Tiigritüdrukud tulistavad kordamööda. Ja väga täpselt. Nii nad tabasid teist Nõukogude tanki.
  Margaret tabas järgmisena. Ja see tabas iseliikuvat relva SU-76. Osavalt paugutas. Ja ta laulis:
  - Meie põrgulik Saksamaa on tugev, ta kaitseb maailma!
  Ja kuidas keel näitab!
  Siis tabas ta Shelli kahuriga. Lööge Nõukogude tanki KV-1S. Tüdruk tegi ka head tööd.
  Jah, neli bikiinides sõdalast võitlevad ega karda külma. Pärast seda, kui naised hakkasid võitlema, läksid asjad Kolmanda Reichi jaoks palju edukamaks.
  Siin on taevas piloodid Albina ja Alvina. Mõlemad kaunitarid on bikiinides ja paljajalu. Nad võitlevad Focke-Wulfsil. Ja see on väga tõsine auto.
  Õhukahuritest tulistav Albina ütleb:
  - Aktiivne krokett! Ärge kahetsege sõnu!
  Ja kuidas ta särab silmipimestava naeratusega! Ja ta tulistab kaks Nõukogude lennukit korraga alla.
  Alvina lõikas ka õhukahuritega maha koguni kolm ja siristas:
  - Minu sissekanne on surmav ja matt!
  Mille peale tüdruk paljastas hambad ja näitas hambaid! Ta on kõik võluv ja täis fenomenaalset võlu.
  Albina katkestab järjekordse Yak-9 lennuki ja kriuksub:
  - Miks on vaja Nõukogude piloote?
  Alvina tulistab LAGG-5 alla ja ütleb enesekindlalt:
  - Et meie sakslased saaksime arveid koguda!
  Imeline tüdrukute paar. Kuidas nad asusid endale auhindu koguma. Sellistele kaunitaridele ei saa tõesti vastu vaielda. Nad tulistavad lennukeid alla ja paljastavad hambad.
  Ja peamine saladus on see, et külmas peavad tüdrukud olema paljajalu ja bikiinides. Siis tulevad arved ise.
  Ja ei pane kunagi riidesse. Raputage oma paljast rinda ja teid hinnatakse alati kõrgelt!
  Albina lõikas maha teise Punaarmee lennuki ja laulis:
  - Suures kõrguses ja tähepuhtuses!
  Ja ta pilgutas silma, hüppas püsti ja tõmbles paljaid jalgu, möirgades:
  - Merelaines ja raevukas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja jälle tulistab neiu energilise lähenemisega lennuki alla.
  Ja siis ründab Alvina vaenlast. Ta teeb seda nurga taga, paljastab hambad ja kriuksub:
  - Minust saab supermaailmameister!
  Ja jälle kukub tüdrukule löögi saanud auto. Jah, Punaarmeel läheb asi päris halvasti.
  Ja Albina möirgab metsikust ekstaasist:
  - Ma olen nüüd timukas, mitte lendur!
  Tulistab alla teise Nõukogude lennuki ja susiseb:
  - Kummardan sihiku kohale ja raketid tormavad sihtmärgi poole, ees on veel üks lähenemine!
  Sõdalane käitub äärmiselt agressiivselt.
  Siin ründavad mõlemad tüdrukud maapealseid sihtmärke. Albina lööb rusikaga kolmkümmend neli ja kiljatab:
  - See on lõpp!
  Alvina tabab SU-76 ja sosistab:
  - kuni täieliku hävinguni!
  Ja kuidas ta raputab palja jalaga!
  Talvel ei suutnud Punaarmee märkimisväärset edu saavutada. Vaid Rževi piirkonnas õnnestus kerge kiil sisse lüüa, kuid reservide sisseviimisega taastasid sakslased olukorra. Krautsid on tõesti tugevad.
  Ja mais 1944, täiendades oma vägesid uute tankidega, sealhulgas arenenumate ja paremini kaitstud Panther-2-ga, asusid nad pealetungile Kurski ja Doni-äärse Rostovi piirkonnas.
  Kõik polekski nii hull, kui pealetungist poleks osa võtnud suur hulk araablasi ja mustanahalisi. Ja mis kõige tähtsam, Türkiye astus ka sõtta. Seega on olukord muutunud äärmiselt murettekitavaks.
  Ja suuri kaotusi kandnud Punaarmee taganes Wehrmachti kõrgemate jõudude eest.
  Kuid vaprat kuus tüdrukut eesotsas Alenkaga võitlesid Krautsidega ägedalt. Ja jõud olid selgelt ebavõrdsed.
  Alenka võitles Kurski eest, mille natsid vallutasid. Meeleheitel kaunitar viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Au Venemaale ja meie kallile peole!
  Siis lasi Nataša paljaste varvastega granaadi ja susises:
  - Me hoolitseme tüdruku eest paljajalu!
  Pärast saatis Anyuta ka paljaste jalgade varvastega surma kingituse ja närtsis:
  - See saab olema suurepärane löök!
  Punajuukseline Augustine võttis ja saatis oma palja alajäsemega hävitamiskingi ning kilkas:
  - Suunab radari taevasse!
  Ja siis andis kullakarvaline Maria oma paljaste jalgadega natsidele surma.
  Ja ta laulis:
  - Madagaskaril, kõrbes ja Saharas! Kõikjal käinud, maailma näinud!
  Ja siis viskab Marusja terve hunniku paljaid taldu ja laulab:
  - Soomes, Kreekas ja Austraalias, Rootsis öeldakse teile, et pole ilusamaid tüdrukuid kui need!
  Jah, kuus tüdrukut võitlesid väga hästi. Aga Krautsid võtsid Kurski ikkagi ära...
  Ei, te ei saa sellistele kõrgematele jõududele vastu seista. Fašistid on kangekaelsed.
  Ja mida tähendab koletiste ettevalmistamine?
  Adolf Hitler oli lihtsalt hull: tundis end tõelise despootina, kellele kõik kuuletuvad ja värisevad. Jah, kui tahad Stalini kordaminekuid, siis pead olema nagu Stalin, haletsemata ja nõudmata teiste ja enda suhtes (täpselt nii mõtles selles järjekorras Jossif Vissarionovitš!). Nüüd on kahin korralik ja auto hakkab liikuma. Üldiselt on Saksamaal oma satelliite arvesse võttes NSV Liidu ees tohutu eelis tööstusseadmete hulga, kvalifitseeritud tööjõu ja inseneride arvu poolest kõigil tasanditel. See on tõsiasi, kuid relvade tootmine ei ole ikka veel tasemel! Saksamaa jäi kogu sõja vältel NSV Liidust maha, vaatamata kogu Venemaal toimunud hävingule. Ja millest? Muidugi teatud kaose tõttu, mis valitses erinevates osakondades ja eriti sõjatööstuses. Lisaks mängis negatiivset rolli nii tooraine puudus kui ka vaenlase potentsiaali alahindamine. Eelkõige oli 1940. aastal Saksamaal relvade tootmine madalam kui 1939. aastal (kui arvestada kogusummat, sealhulgas laskemoona), ja seda hoolimata asjaolust, et sõda oli juba käimas ja Kolmas Reich võttis oma kontrolli alla suured territooriumid, millel on tohutud territooriumid. tootmisvõimsuse reservid. Noh, mida me saame öelda Hitleri organisatoorsete võimete kohta? Mitte liiga palju, ta säras sõjatööstuses.
  Fuhrer teatas pikas kõnes:
  - Lennundusjärelevalve osas antakse Sauerile hädaolukorra volitused. Ta jälgib hoolikalt toodetud seadmete kogust ja, mis pole vähem oluline, kvaliteeti. Lisaks ei ole paljud teie sõbrad Goering, kuigi nad olid kunagi head ässad, võimelised juhtima. Iga hea sõdur ei ole ka silmapaistev kindral, nii et ülespootud Ericu asemel hakkab tehnikasfääri juhtima inimene professionaalsete ettevõtjate hulgast, kes on võimeline lennuvägesid reformima ja ümber varustama. Suurbritannia ju ei maga, ta tõstab nii oma relvajõudude kvantiteeti kui kvaliteeti ja eriti lennundust. Peame olema vaenlasest kaks pead ees, kümmekond sammu, muidu kaotame täielikult oma paremuse vaenlase üle. Seetõttu on vaja kvalitatiivseid samme.
  Göring vastas arglikult:
  - Mu sõbrad, end tõestanud inimesed, kes on tõestanud oma võitlustõhusust ja professionaalsust.
  Vajutatud diktaator sai maruvihaseks:
  - Või äkki ma unustasin teie arvates ära, kes kaotas Suurbritannia lahingu? Või kellel kukkus läbi rahvamajanduse arengu nelja aasta plaan. Või tahad ka varrastega pihta saada ja isegi avalikult. Nii et pane oma suu kinni ja ole vait, enne kui end torkima hakkad!
  Göring kükitas isegi hirmust. Paraku, füüreriga ei tasu nalja teha. Siis oli müra uuesti kuulda ja teine reaktiiv ME-262 tõusis taevasse. Auto oli massiivne ja sellel oli kaks mootorit. Tiivad on kergelt pühitud, võitleja ise näeb üsna ähvardav välja. Selle 1941. aasta kiirusnäitajad on üldiselt korralikud ja isegi maailma standardite järgi rekordilised. Tõsi, masin ise pole veel täiesti töökindel ja vajab silumist. Fašistlik diktaator on aga juba andnud uute, arenenumate hävitajate omadused... ME-262 kaalub üle kuue tonni, mis tähendab, et tegemist on teatud ülekoormusega. Hävituslennuk peab olema väike, odav ja krapsakas. Sellega seoses võiks ME-163 päris hea olla, aga selle rakettmootor on liiga sunnitud ja töötab vaid kuus minutit (õigemini ikka töötab!), mis tähendab, et laskeulatus on vaid saja kilomeetri raadiuses. . Blitzi stiilis pommitajaks või Inglismaale suunatud armaadarünnakute kattevõitlejaks see muidugi ei sobi.
  Kuid ME-262 suudab kanda tonni pomme, see tähendab sama palju kui Pe-2, Nõukogude Liidu rindelennuk. See tähendab, et suurepärane lahendus nii hävitajate pühkijateks kui ka vägede toetamiseks. Kuid miks mitte luua hävitajat Comet ME-163 stiilis, kuid ilma rakettmootorita, kuid turboreaktiivmootoriga? Nad proovisid "komeeti" täiustada ja näis, et lennuaeg pikendas 15 minutini (see on kuni 300 kilomeetrit), mis on Suurbritannia lahingu jaoks üldiselt vastuvõetav. Londonisse saab veel Normandiast... Kuigi kõik pole nii ilmne, on vaja ka see pommitada ja tagasi pöörduda ning viisteist minutit ei olnud nii kiire. Tulevikus tunnistati raketi- ja reaktiivhävitajad lennunduses ummikteeks. Kuid "Comet" disain on väga huvitav oma väiksuse ja kergusega, mis tähendab, et see on odav ja manööverdatav.
  Lisaks on ka väga perspektiivikaid hävitajaid, mis kaaluvad üldiselt 800 kilogrammi, selliseid purilennukeid, mida saab kasutada õhulahingutes. Tõsi, nende väikese lennuulatuse tõttu saab nende peal lende sooritada vaid kaitselahingutes või toimetada Londonisse... Transpordiga ja siis püüda piloodid tagasi. Siin peate selle üle mõtlema. Reaalses ajaloos polnud purilennukitel kunagi aega võidelda ja millegipärast ei julgenud Koreas Nõukogude lennukindralid seda ideed proovida. Üldiselt pole see kurb, kuid Korea sõja ajal saavutas Ameerika piloot esimesena võite. Seega ei tasu jänkisid alahinnata.
  Pärast lennu lõppu hüppas kokpitist välja noor heledapäine tüdruk, kes jooksis täiskiirusel füüreri juurde.
  Vajutud nats number üks ulatas talle suudluseks käe. Tore on see, kui tüdrukud sind armastavad ja füürerit jumaldavad kõik sakslased, õigemini peaaegu kõik peale mõne koonduslaagri vangi, siiralt. Piloot ütles entusiastlikult:
  - See on lihtsalt suurepärane lennuk, sellel on selline kiirus ja jõud. Rebigem kõik lõvikutsikad laiali nagu kuumaveepudel surrogaadilt!
  Führer kiitis tüdruku impulsi heaks:
  - Muidugi rebime selle ära, aga... Masina silumine peaks toimuma kiiremas tempos ja see kehtib eriti mootorite kohta. Siin on muidugi vaja radikaalseid meetmeid nende parandamiseks, kuid kui midagi, siis juht-disainer aitab!
  Kõik haukusid ühest suust:
  - Au suurele füürerile! Aidaku meid Providence!
  Mängima hakkas Kolmanda Reichi hümn ja Hitlerjugendi noorte võitlejate kolonn liikus edasi. Neljateistkümne-seitsmeteistaastased poisid marssisid trummi juurde spetsiaalses koosseisus. Ja siis juhtus kõige huvitavam: Saksa Naisliidu teismelised tüdrukud marssisid. Nad olid lühikestes seelikutes, kaunitaride paljad jalad tõmbasid meeste pilke. Tüdrukud üritasid jalgu kõrgemale tõsta, kuid tõmbasid samal ajal varbad taha ja asetasid ettevaatlikult kontsad. Meelelahutuslik vaatepilt laitmatute figuuridega kaunitaridest... Näod olid tõesti erinevad ja mõned noored fašistid olid kuidagi ebaviisakad, peaaegu mehelikud ja moonutasid neid ka. Eriti kui nad oma kulmud kokku tõid.
  Esthete Adolf märkis:
  - On vaja, et poisid ja tüdrukud saaksid suuremas mahus füüsilist ettevalmistust. Ja ma tean, et selles küsimuses tehakse palju, eriti Jungfolkis, kuid vaja on kaasamist ja spartalike meetodite kasutuselevõttu. Muidugi lisaks vargustele julgustamisele... Meie poistest ja tüdrukutest peavad kasvama korralikud ja samas halastamatud inimesed.
  Ülemjuhataja peatus. Kindralid vaikisid, ilmselt kartsid vastulauset esitada, kuid ei tahtnud ilmselget kinnitada. Fuhrer jätkas:
  -Sõda ei ole nali, vaid halastamatus vaenlaste suhtes tuleb ühendada vastastikuse abistamise ja vendlustundega seltsimeeste suhtes. Seda me peamegi kõigisse sisendama... Uus superinimene on halastamatu teiste suhtes, kuid veelgi enam peab ta olema halastamatu enda vastu. Sest alaväärsus tuleb kõigepealt oma hingest välja juurida ja siis tõuseb nõrk inimkeha üles!
  Järjekordne paus... Kindralid ja disainerid said järsku aru ning hakkasid hoogsalt aplodeerima. Fuhrer näis olevat rahul:
  - See on parem, kuid nüüd tahaksin näha õhulahingu imitatsiooni. Nii hirmuäratav ja kõikehõlmav...
  Heinkel küsis arglikult:
  - Kas laskemoona või mürskudega, mu füürer?
  Nats number üks noogutas:
  - Muidugi, lahingutega. Lisaks tahaksin kaaluda väljutusseadme mõju. Lõppude lõpuks, sa töötad selle kallal... - Fuhrer raputas rusikaid. - Millal see lõpuks valmis saab ja masstootmisse pannakse. Kogenud piloot on ju kogenud piloot, keda tuleb tulevaste lahingute jaoks kaitsta!
  Sellegipoolest otsustas Fuhrer-Terminator näidata disaineritele väljaviskeseadme moodsamat disaini. See süsteem peaks olema vähem tülikas, lihtsam ja kergem. Noh, odav squib, mille Saksa tööstus on juba õppinud, on selleks otstarbeks üsna sobiv.
  Diagramm tuli joonistada liikvel olles, aga Hitler oli tõesti hea kunstnik ja ta joonistas selgelt, kiiresti, diagrammide ja pöörete jooned olid ühtlased ja selged ilma joonlaudade ja kompassideta. Tabanud Terminaator arvas, et on muidugi kummaline, et sakslased, kellel oli üldiselt nii tugev ja mingil määral arenenud ideoloogia nagu natsionaalsotsialism ja totalitaarne süsteem, lekitasid sõja venelasteni. Võib-olla on see tingitud sellest, et vene sõdurid olid tugevamad ja vastupidavamad kui Saksa sõdurid ning õppisid kiiremini võitlema.
  Üldiselt, kui vaadata sõja kulgu tervikuna, siis venelased, õigemini Nõukogude sõjaväelased, õppisid sõdima, aga sakslased olid justkui unustanud, kuidas... Nende väejuhatus tegi otsuseid esmatasandil. klassi õpilased ja võib-olla isegi madalam, kui esimese klassi õpilasel on kogemusi sõjaliste operatsioonide läbiviimisel reaalajas strateegiates. Ja sellest, et mõnikord juhivad juba kuueaastased lapsed virtuaalarmeed nii osavalt, on neil, Žukovil ja Mainsteinil õppida. Mõned uurijad peavad aga nii Žukovit kui Mainsteini keskpärasusteks. Vastuolusid on ka varustuse, eriti hõivatud Prantsuse varustuse arvu osas. Hitleri mälu (hea mälu, eriti kui ta oli veel terve!) viitas sellele, et prantslastelt vangistati 3600 vangistatud tanki, väga muljetavaldav näitaja... Mõned mudelid, näiteks SiS -35 , olid oma soomuselt paremad kui T-34 ainult esisoomuses. Nii et seda tanki saab Prantsusmaa tehastes hõlpsasti toota, välja arvatud võib-olla asendades 47 mm relva pika toruga 75 mm relvaga. Tegelikult ei pruugi isegi sellest piisata. Suurbritannia ja USA üldiselt on oma tankides alati kõige enam hinnanud soomust. Näiteks neljakümnetonnisel Churchillil oli 152-millimeetrine soomus, võrreldes IS-2 rasketanki 120-millimeetrisega.
  Fuhrer ütles disaineritele midagi muud:
  - Tuuletunneleid on meil piisavalt, seega otsige lennukist optimaalsemat mudelit ja looge voolujoonelisi kujundeid, viimata asja kallitesse testidesse, kus hukkuvad ka meie parimad ässad. Näiteks lennuki lendava tiiva mudel on väga tõhus, eriti kui saaks muuta paksust ja kaldenurka. Ma andsin teile juba joonise, nii et sabata peaks valmis olema. Selle hinnanguline kiirus on isegi Yumo mootoriga kuni 1100 kilomeetrit tunnis. Nii et jätkake, kuid ärge olge jultunud!
  Adolf the Misfit andis ka nõu, kuidas torupuhumise kiirust tõsta. Ta tabas disainerite vaadetes halvasti varjatud irooniat: kuidas lihtne kapral nii palju teadis? Kas nad ei usu Fuhreri geeniusesse? Noh, me mõtleme selle välja... või mitte, me ei mõista seda, aga me tõestame neile, et oleme haritud.
  Sellele järgnes lõunasöök värskes õhus, sulasetüdrukud sättisid laudu ja toole. Ilus... Aga milliseid reforme tuleks natsionaalsotsialismis teha? Selliseks, et vähendada vaenlaste arvu nii palju kui võimalik ja saada sõpru. Näiteks ärge ülendage igal sammul sakslaste rassi ja võite isegi lõpetada rahvaste klassidesse jagamise. Rahvaste jagunemine madalamateks ja aarialasteks pole aga veel ametlikult seadustatud. See lihtsustab asju. Üldiselt alustas Hitler juutide massilist hävitamist täpselt pärast rünnakut NSV Liidule. Miks tal sellised nõksud oleksid? Võib-olla lootis ta, et maailma sionism õnnistab teda sõjaks bolševismiga ja lääs toetab teda. Ja siis, kui Suurbritannia ja USA ütlesid otsustavalt ei Wehrmachtile, läks füürer marru? Kas ta hakkas kätte maksma neile juutidele, kelleni ta jõudis? Hitler on muidugi idioot, kes korraldas holokausti ja diskrediteerib sellega natsionaalsotsialismi ideed. Nüüd on sõnad nats ja timukas muutunud sünonüümiks. Paljud ajavad segamini ka natsionalismi ja fašismi, võib-olla sõna natsi kooskõla tõttu . Kuid see pole sugugi tõsi. Fašismil pole põhimõtteliselt otsest seost natsionaalsotsialismiga. Põhimõtteliselt tekkis fašismi mõiste Prantsusmaal 19. sajandil ja sellel oli täiesti erinev tähendus.
  Fašismi õpetuste omamoodi olemus selle algses versioonis taandus korporatiivse vaimu kehtestamisele, kapitalistide sõprustundele. Mussolini tutvustas seejärel fašismi õpetusi oma Blackshirtidele. Noh, fašistideks nimetasid natse kõigepealt nende vaenlased ja poliitilised konkurendid. Ausalt öeldes käitusid natsid julmalt, nii et fašist omandas kuritahtliku, negatiivse tähenduse. Venemaal kogesid omal ajal natsionalistid teatavat tõusu, eriti üheksakümnendate alguses, saavutades maksimumi aastatel 93-94. Seejärel tõi sõda Tšetšeenias kaasa patsifistliku meeleolu kasvu ühiskonnas ja natsionalismi ajutise languse. Jugoslaavia sõda ja Serbia pommitamine tõid kaasa ajutise patriotismi tõusu, kuid seejärel toimus rahvuslikus liikumises lõhenemine. Venemaal oli rahvuslastel probleem juhtidega... Neil polnud oma füürerit... Tõsi, Žirinovskit võrreldi Hitleriga ja ta ületas mõnes mõttes isegi Adolfi. Näiteks poliitilise hooga, nelja aasta jooksul pärast partei asutamist, saada parlamendivalimistel esikoht. Kuid Žirinovski käitus ebamõistlikult ega suutnud mitte ainult edu arendada, vaid isegi saavutatut säilitada. Siinkohal pean ütlema, et esiteks oli see tema isiklik süü. Ebapiisav distsipliin erakonnas, skandaalid, millesse ta sattus. Kuid tõeline Hitler ei istunud kunagi Reichstagis ja keegi ei näidanud televisioonis tema filmitormi. Ja televiisorit ennast polnud. Kuigi Žirinovski edu 1993. aasta valimistel tulenes tema edukast tööst telepublikuga.
  Üks ilus tüdruk teenijate hulgast istus füüreri kõrvale ja pani käe tema paljale põlvele. Hääksutatud:
  - Kas sa mõtled millegi peale, mu füürer?
  Natsidiktaator ja samal ajal ka virtuaalne mängija elavnes. Ta märkas, et pole ikka veel valmis saanud köögiviljasuppi ja puuviljasalatit. Fuhrer suudles tüdrukut huultele, tundes tema nooruslikku magusat aroomi ja ütles:
  - Sa lähed minuga autosse. Ja asute kõik tööle, söömise aeg on läbi.
  Ja jälle hakkasid riigi hammasrattad, ehkki mitte päris korralikult õlitatud mehhanism, pöörlema. Tagasiteel armus Fuhrer kaunitariga ja oli isegi üllatunud, kust ta nii palju energiat ja jõudu sai. Lõppude lõpuks ütlesid nad, et füürer oli impotent ja üldiselt väidetavalt puudega, tal oli süüfilis (vale) ja ta on kastreeritud (täielik väljamõeldis!). Tõsi, Hitleril ei õnnestunud järglasi saada... Noh, homme tegeleb ta selle asjaga ise... Või ei, ta peab ikka Himmleri kutsuma. Üldiselt tugevdas Fuhrer reaalses ajaloos järsult SS-i rolli. Ilmselt peab ka tema selle alternatiivi puhul seda teed minema. Ja et kriminaalpolitsei alluvus SS-i struktuurile tervikuna on mõistlik, nüüd liidetakse kõik andmed ja failid ühte allikasse. Lisaks suurendab kurjategijate piinamine ja Gestapole ja teistele salapolitsei struktuuridele omased täiustatud ülekuulamismeetodid märkimisväärselt avastamise määra.
  Tõde võib kasvada ja süütute ohvrite arv suureneda, aga... Valdav enamus SS-i mehi on korralikud inimesed ning kogenud uurija näeb reeglina kohe ära, kas inimene valetab või räägib tõtt ja ta teeb harva vigu. Seda võib otsustada paljude krimikroonikate põhjal.
  Olles otsustanud veel paar päevakajalist asja ja kutsunud kaks uut tüdrukut voodit soojendama, jäi pea kaunitari alasti lopsakatele rindadele toetav füürer magama...
  Seekord naasis ta varem katkestatud unenäo juurde, mis puudutas suurejoonelist kosmoselahingut. Taas oma läbipaistvas võitlejas ja vaenlane üritab rünnata Suure Venemaa armee ridu. Ja Hyperneti mängu füürer ja tema partner, lihav, kuid samal ajal lihaseline blondiin, proovivad tegutseda, aidates samal ajal üksteist. Inetud vaenlase võitlejad püüavad numbreid võtta, kasutades oma arvulist üleolekut. Dermostani sõjaväelaste armaadide ebakõla muutub üha silmatorkavamaks. Nende laevad tunduvad aina vastikumad. Kapten Vladislav lõikas "ämbri" tehnikat kasutades üsna edukalt auto kõveraks ja ütles:
  - Pole asjata, et nii Hitleril kui ka Stalinil oli kingsepp isa!
  Vastuseks välgutas tema blond elukaaslane oma paljaid roosasid kontsi:
  - Ma ei vaja saapaid ega muid kingi. Paljaste jalgadega tunnen vähematki vaakumi kumerust või ruumi vibratsiooni palju paremini! Oh mu füürer, kas sa tahaksid tüdrukuks saada?
  Vladislav naeratas vastuseks:
  - See oleks lühikest aega huvitav. Kõik räägivad, et naistel on palju tugevamad ja pikemad orgasmid kui meestel, nii et ma tahtsin tõesti kontrollida, kas see on tõesti tõsi?
  Blond itsitas:
  - Progress võib anda teilegi võimaluse seda kogeda... Kui me muidugi ei kaota suurejoonelist kosmoselahingut. Vaenlasi on liiga palju. Surra võib ka keiser Almaztiger 13, kes pole veel sündinud, kuid on juba meie komandör.
  Isik, kes tabas füürerit, märkis:
  - Suur komandör, nagu pea sõjas, mida suurem suurus, seda raskem on kaotus!
  Vastamise asemel hakkas blondiin oma võitlejat ümber pöörama. Ta tegi kringli, vältides vaevu jäärast, ja tulistas siis väga täpselt tagasi. Vaenlase sõiduk süttis leeki ja hakkas lagunema väga väikesteks leegitsevateks tükkideks, nagu mooniseemned. Tüdruk, korjab paljaste varvastega nätsu ja viskab seda nii osavalt, et see maandus otse tema väljaulatuvale keelele:
  - Armas! Kui närid, siis sööd!
  Kuid karmil sõdalasel nii palju ei vedanud, ta sai uuesti löögi, isegi kui see tabas tangentsiaalselt ja sõdalane-kapten urises:
  - Kui tüdinenud olen nendest naiste silitamistest!
  Blondi silmad lõid särama:
  -Kas te pole paitamisega rahul? Kas soovite ilmselt midagi tõsisemat? Nii kannatamatud te kõik olete, altid riigireetmisele!
  Vladislav naeris ja peaaegu neelas alla karmi vastuse Dermostani võitlejate seast. Pilt lahingust on mõnevõrra muutunud. Vaenlane tundus ammendamatu, tuues lahingusse üha uusi ja uusi jõude. Eriti ohtlikud olid ultralahingulaevad, tohutud, nagu asteroidid, tõusid vaakumist aeglaselt välja, otsekui sümpaatse tindiga tõmmatud (mis ilmus siis, kui neile lampi valgustada). Sit-stan üritas ennekõike külje painutada, teha ümbritsev manöövrit, ilmselt luua pada ruumis.
  Suur-Vene väed võitlesid julgelt ja samal ajal ei kohkunud tagasi ka manöövritest. Nii kasutati nii mobiilse kaitse meetodit kui ka julgeid manöövreid ja sukeldumisi. Näiteks Suure Venemaa kosmosearmee lahinguristlejad ja grabsid kas kadusid või, vastupidi, ilmusid õudusunenäovastase tagalasse. See meenutas jääaugus kalajahti - nad tulid välja, haarasid saagi (mingi talvine putukas ja kui jahimees oli säga, siis lind!) ja läksid tagasi auku. Sel juhul eksisid Dermostani laevad kohe ära, hakkasid kokku pugema või isegi avasid üksteise pihta tule. Naljakas plasmapurse koos tähelaevade põletamisega. Näiteks plahvatas isegi ultralahingulaev, olles saanud mitu tabamust termilistelt preoonrakettidelt, sinist ja rohelist leeki. Siis nägi suur sõdalane (jätkas vannilehena kleepuvate shitstanide hävitamist!) sõber pilti leegitseva ultralahingulaeva sees. Ja milline muljetavaldav koloss, koguni kahest miljonist sõdurist koosnev meeskond ja viiskümmend miljonit robotit!
  Laeva sees võitlejad on erinevat tüüpi kaabakad: trollid, goblinid ja mitmed hübriidtüübid, näiteks kõige levinumad: puukide ja sigarettide segu , õigemini isegi sigaretikonid! No jubedad olendid, justkui narkomaani joonistatud õudusfilmist.
  Olendid tahavad meeleheitlikult põgeneda, kuid samal ajal põrkuvad üksteisega, pussitavad, lõikavad, hammustavad. Siin tuleb vehklemismasin, mis on spetsiaalselt loodud pardalahingu jaoks. Ja ta on relvastatud kvaasiplasma mõõkadega, mitte sirgete, vaid kõverate erinevate manöövrite jaoks. Esimene vehklemismasin kukkus tules leegitsevast tohutust laevast välja voolajate elavasse segadusse. Kohe lendasid igale poole hakitud lihatükid ja põlenud surnukehad. Tema selja taha ilmus sõber, ta nägi välja nagu ämblik, ainult et jäsemeid oli vähemalt kolmkümmend ja need olid hävitavate voogude kujul, mis suutsid isegi dinosauruse pooleks lõigata.
  Üks Dermostani ohvitseridest karjus:
  - Oh, ära lõika mind! Ettur sõi kuninganna ära!
  Aga tal ei vedanud, sigaretikont koos puugikäppadega, ainult veel vastikum, põrkas vastu antenni ja rippus augustatuna selle küljes. Ent seda, kuidas ta karjus, ei olnud selles metsikuimas, üha süvenevas kakofoonias enam kuulda. Peamiselt sinised ja oranžid Princeps-plasma leegi keeled saavutasid Shitmostani hirmunud võitlejad, pannes nad praadima. Ja vehklemismasinad vohasid ultralahingulaeva sees. Ilmselt oli see nende programmi selgelt sisse kirjutatud: tapa, tapa ja tapa uuesti! Ja nende jaoks pole tegelikult vahet, kes. Ja koridorides kostis kõige kohutavama hüpertoa müra.
  Ometi on ultraleek jõudnud juba vehklemismasinateni, samuti on jõudnud paljud goblinid ja küünised - sigaretikonid on juba footoniteks murenenud. Nii hakkas ultralahingulaev järk-järgult mitmeks osaks lagunema. Kuigi lõhenemine toimus aeglaselt, ei tundunud see sugugi vähem kurjakuulutav. Eriti paljude teiste taustal, mis süttivad miniatuursete supernoovadena või, vastupidi, kahanevate tähelaevadena. Kahjuks mitte ainult Dermostanist, vaid ka Suur-Venemaalt.
  Näiteks sirbi ja vasara embleemiga ristleja kaotas juhitavuse ja rammis vastu vaenlase dreadnoughti. Kui kaks massi põrkuvad alavalguse kiirusel kokku, võrdub see hävitava raketi rammimisega. See oksendab tohutu jõuga (muidugi, kui nii võib öelda). Plahvatus puhkes õitsele nagu mitmevärviliste kroonlehtedega tulp, neelates ootamatult kõik, mis eksisteeris kümmekonna kilomeetri ümber. Vladislav-Adolf sõnastas:
  - Ja meie poisid näivad olevat juba taevas!
  Blond märkis filosoofiliselt:
  - Taevas on ainus hea koht, kuhu kellelgi ei ole kiire, isegi kui tal on palav!
  Hitleri tabamus nõustus:
  - Need on universumi paradoksid. Me ei taha sattuda heasse kohta, kuid halb tõmbab meid sisse! Seega pole isegi selge, kumb on parem, kas elu või surm.
  Tüdruk märkis filosoofiliselt:
  -Elu on alati parem kui surm. Pole asjata, et peaaegu kõik inimesed arvavad nii. Inimeste arvamused, nagu kõik meie maailmas, on siiski suhtelised.
  Fuhrer sooritas veel ühe üsna keeruka pöörde, mis võimaldas tal alla tulistada kaheistmelist ja seetõttu palju kallimat ja rikkalikumat relvastatud hävitajat (kui kaunilt see plahvatas, nagu oleks lahvatanud ilutulestik pürotehniliste materjalide keerulistest kombinatsioonidest), pärlid purustatud aine, mis on vaakumis laiali. Vladislav-Adolf märkis:
  -Inimeste ettekujutused nii loodusest kui ka Jumalast on väga vastuolulised. Üldiselt eksisteerib isegi reaktiivse ehk isegi destruktiivse meele mõiste, mis sunnib inimest käituma nii, et see pole sugugi see, mida pragmaatilised instinktid ja otstarbekuskaalutlused käskima peaksid.
  Blondiin, kellel on raskusi jõhkrast sukeldumisest taastumisega (mida muud teha, kui seitse võitlejat korraga vastu tormavad), ütles:
  - Lõpetage pragmaatika - lülitage matemaatika sisse!
  - Pole naljakas! - vastas Vladislav.
  Järsku ilmus mereväe lennunduskapteni ette pilt Suure Venemaa armee komandopunktist. Tõepoolest, see on muidugi kingitus - võime tungida pühade pühamusse ja isegi ära tunda, isegi kui mitte kellegi teise plaane, vaid enda käsku.
  Siin see on, lipulaev, Suure Venemaa kosmosearmee muljetavaldav lipulaev sajakilomeetrise läbimõõduga. Ja see laev loomulikult ka võitleb, sest kümneid tuhandeid võimsaid suurtükitorusid ei saa tegevusetusse määrata. Lipulaev ultralahingulaev püüab aga tegutseda sünkroonis teiste suurte laevadega. Vaenlasele ei saa anda vähimatki võimalust hävitada lipulaev, kus asub Suure Venemaa kosmosearmee eskadrilli peajuhatus.
  Üllataval kombel on kindralkomandör ja monarh vaid emakas lebav embrüo. Ema ise on sukeldunud peatatud animatsiooni seisundisse, sest vastasel juhul oleks tema kohustuste täitmine liiga valus. Ja juba piisavalt arenenud embrüonaalse monarhi, kellel on jäsemed ja mis kõige tähtsam, üsna suur aju, toimimise tagavad arvukad küberneetilised üksused. Suure Vene impeeriumi üle valitsev embrüo ise tunneb end üsna mugavalt.
  Jah, muidugi, ja teda koormab vajadus, ta on juba mitu aastat ema sees. Jooksma minemisest või millegi liigutamisest võib vaid unistada. Ja need on valusad unenäod, sest sünd tähendab kohest kadumist. Embrüo suhtleb välismaailmaga skannerite abil. Loomulikult ei näita need embrüonaalse komandöri tegelikku välimust, vaid pilti, mis on võimelisem enesekindlust äratama. Eelkõige ilmub kena noormees sündimata kuninga kujul. Ta annab vägedele selge, käskiva häälega korraldusi:
  - Kasutage elastse kaitse põhimõtet. Nagu tuhandeid aastaid tagasi, kasutasid nõrgemad, arvuliselt väiksemad jõud kahtlemata tõsiasja, et väiksem mass on palju liikuvam kui suur. Kuna kasinat massi iseloomustab tühine inerts!
  Tüdrukmarssal kinnitas:
  - Muidugi... Armee manööverdamisvõime on võidu võti. Ekstreemsusi tuleb muidugi vältida. Sipelgas ei ole ju loomade kuningas!
  Embrüonaalne komandör irvitas:
  - Kõige surmavamad olendid on bakterid. Kuigi ei, võib-olla isegi mitte viirused! Kuigi primitiivne organism, on see tõhus! Siin kogus vaenlane tohutuid jõude peaaegu kogu universumist, mis tähendab, et ta paljastas ülejäänud alad.
  Lillade ja oranžide patsidega päkapikk-marssal Fego märkis:
  - Mõnikord piisab võiduks näiliselt tähtsusetust eelisest piiratud rindelõigul. See on paljude lahingute, erinevate tsivilisatsioonide kummaline aksioom!
  Lootekeiser naeratas läbi skannerite:
  - Sel juhul vaatate juurt.
  Vahepeal püüdsid Dermostani armad liikvel ümber korraldada. Väga märkimisväärne reserv lähenes neile tagantpoolt. Tuhanded suured tähelaevad ja miljonid väiksemad laevad kustusid kellaformatsiooni kasutades. Selle tulemusena suurenes parasiitide tulijõud märgatavalt. Tütarmarssal ütles põnevusega:
  - Siin on veel üks trump, mille pätt vastane viskas. Sellegipoolest polnud meie luuretegevus päris tasemel, nii suure hulga vägede sisseviimise võimalust ei nähtud ette.
  Keisri hologramm poisi kujul lõi mõõka. Propellant tabas väravat. See plahvatas peaaegu kohe. Esiteks on välk, mis sööb silmad ära, ja seejärel lillakas seen, mis hävitab kõik, mis on lahingulaeva püssi ulatuses. Hologrammipoiss ütles:
  - See on fenomenaalne väravalöömine! No las vastased annavad endast kõik. Mul on talle üllatus ette valmistatud.
  Päkapikk Fego vaatas lahingupilti mõningase kahtlusega. Dermostani armaad nägi valusalt hirmuäratav välja. Eriti ultralahingulaevad, mille läbimõõt ulatus kahesaja viiekümne kilomeetrini. Päkapikule meenus äkki oma koduplaneet... Sealne loodus on idülliline, pole isegi verdimevaid putukaid. Ja lõvid... No mitte just lõvid, vaid hübriidid rukkililledega. Üldiselt on see ilus loom: keha on rukkilille lill ja kuldne lakk areneb tuules. Pealegi muudavad rukkililled varju... Siin on lausa inetus, mis on suunatud nii inimeste kui päkapikkude vastu.
  Blond marssal ütles:
  "Me ei tea, kui palju reservi vaenlasel on, kuid mulle tundub, et on aeg oma varitsusrügement teisaldada."
  Embrüonaalne keiser vaidles vastu:
  - Praegu pole õige aeg oma kaarte näidata!
  Tüdrukmarssal püüdis vastu vaielda:
  "Kui meie inimesed surevad, pole enam kedagi, kellega võidelda!"
  Ja siis leiti embrüonaalne komandör:
  "Ohvriteta ei saa sõda võita." Males saab, aga päris lahingus mitte! Halastamatu sõjaseadus ütleb, et kaotused on nagu vihm, mis kasteb võidu võrseid, tuleb vaid jälgida, et kaotustest ei areneks paduvihm, mis võrsed minema uhub! - Siis muutus üsast saadetud hologramm ühtäkki näost lahkemaks. - Kuid ärge arvake, et eriti ultralahingulaevade tulest tulenevate kaotuste vähendamiseks laske Suure Venemaa tähelaevad spiraalselt taganeda.
  Elf marssal toetas embrüo komandöri:
  - See on kõik, see on ainus viis. Kui palju vägesid suudab vaenlane allilmast välja visata, pole veel teada.
  Tõepoolest, Shitmostani tähelaevad püüdsid liikuda tihedas parves. Samal ajal ei säästnud nad üldse laskemoona, loopides miljoneid rakette, hoolimata isegi tabamuse täpsusest. Tundus, et vaakumis löödi miljardeid tikke, et lahvatada hüperplasmiks, põletada kõik elav ja liikuv ning seejärel kustuda. Vene sõdalased tulistavad palju täpsemalt, kuid vaenlase äge dreadnought müristas nagu pauguti, puistades kilde nagu konfetti. Surmavad konfetid, mis tulistasid alla mitu Dirmostani paati. Ja värdjas tsivilisatsiooni hävitatud fregattide arv on täiesti ettearvamatu. See on tõsi, et Vene laevad surevad. Siin sööstis kannatada saanud ristleja meeleheitel nagu Vene tank Kurski kühvel ja rammis vaenlase ülilahingulaeva. Sajad tuhanded elud katkesid korraga ja tuli põles, nagu oleks õhku lastud hiiglaslik gaasitoru.
  Kääbusmarssal märkis süngelt:
  - Nad painutavad meid, kuid me ei anna alla! - ruudukomandör märkas (õigemini tema holograafilist kujutist, kääbus ise oli teisel Gross-Dreadnoughti klassi laeval!). - Vaja oleks käivitada vähemalt mõned vasturünnakud vaenlase side- ja varustusliinidele.
  Lootekeiser irvitas läbi oma poisikese hologrammi.
  - Mis ma sinu arust luuser olen!
  Kääbusmarssal urises ja ajas käpad laiali:
  "Aga nad ei säästa laskemoona üldse." See tähendab, et neil on piisavalt. Kas pole nii, mu isand?
  Embrüo keiser vaidles vastu:
  - Ei, mitte niimoodi! Suurepärane komandör on väärtuslikum kui tema pea, nii et ettevaatlik kiiver ja kavaluse kamuflaaž ei tee talle haiget! Ühesõnaga, vaenlane on endiselt magusas illusioonis, et temaga on kõik hästi, aga tegelikult on meie võit juba lähedal! Ootamatu löömine on võrdne rusika asendamisega legeerterasest mõõgaga!
  
  
  WITTMAN ON ELUS
  Väike muutus ajaloos, mis on seotud natside suure eduga Ardennide pealetungi ajal. Natsid edenesid kiiremini, suutsid ületada sildu ja vallutada relvade, laskemoona ja kütusega ladusid. Edule aitas kaasa ka Wittmanni osalemine streigis, kes erinevalt pärisloost ei surnud! Ja mida? Tõelised kangelased ei sure kunagi ja on surematud! Wittman jätkas võitlust ja skooride kogumist. Pärast kahesajanda tanki hävitamist sai temast esimene ja seni ainus tankist, kellele omistati tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütlirist.
  Wittmanni geniaalsus muutis veidi ajaloo kulgu. Ja sakslased osutusid veidi õnnelikumateks, kiiremateks, tõhusamateks. Ja neil õnnestus see, mis pärisloos peaaegu juhtus, kuid puudu jäi vaid paar tundi. Ja nii vallutati laod ja Saksa armee saavutas purustava jõu. Selle tulemusena vallutati Brüssel ning vangistati sadu tuhandeid Briti ja Ameerika sõdureid.
  Stalin ei kiirustanud veel ründama, soovides, et liitlased saaksid läänes võimsamalt lüüa.
  Lahingud näitasid, et Tiger-2 on väga tõhus relv nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Sakslased, nähes, et Punaarmee oli idas passiivne , paigutasid lahingusse lisaüksused ja asusid nende edule tuginema. Fritz soetas ka uusima iseliikuva püssi E-25, mis oli küll mõõtmetelt ja kaalult väike, kuid millel olid tugevad relvad ja hea soomus ning mis kõige tähtsam - liikuvus.
  Tulemuseks uued võidud... Nüüd on Krauts Pariisis. Nad võtavad taas Prantsusmaa pealinna.
  Ja seda Stalin tahabki - et liitlased tapetaks ja siis saaks NSVL kogu Euroopa.
  Stalin on kaval rebane... Aga Churchill pole ka idioot. Kui Roosevelt suri, sõlmisid ta ja Truman Kolmanda Reichiga vaherahu. Samal ajal tuuakse Prantsusmaalt välja lüüa saanud vägede jäänused. Ja muidugi täieliku sõjavangide vahetusega ja isegi Kolmanda Reichi kütuse ja varustamisega.
  Saksamaa vastas antisemiitlike seaduste tühistamisega. Juudid jäid siiski laagritesse, kuid neid ei põletatud, vaid sunniti ainult tööd tegema ning ameeriklased saatsid laagritesse konserve ja teravilja.
  Sakslastel olid Prantsusmaal ja Itaalias vabad käed. Nüüd tegi Stalin ettepaneku sõlmida eraldi rahu. Kuid Hitler lükkas selle tagasi. Juunis algas Fritzi pealetung. Esimesed E-50 tankid sisenesid sarja. Kuid nagu selgus, polnud auto päris edukas. Selle kaal püsis kõrge, ligi 65 tonni, madalama siluetiga kui Tiger-2-l, kuid soomus oli sama paksusega, selgelt ebapiisav, eriti külgedel. Mõnevõrra paremaks osutus 88 mm relv, mille toru pikkus on 100 EL. Ta tulistas kaksteist lasku minutis.
  Sõiduomadusi lisas võimsam mootor, mis kiirendab kuni 1200 hobujõuni. Üldiselt paranes tank muidugi võrreldes Tiger-2-ga ja oli veidi ratsionaalsema soomuki kaldega, kuid jäi külgedelt haavatavaks.
  E-100 oli paremini kaitstud, kuid selle suur kaal muutis transpordi ja lahingu kasutamise keeruliseks. Edukaim oli iseliikuv relv E-25, millel oli väga madal esisoomuse siluett 120 mm, suur kalle ja külgsoomus 82, ning Tiger-2 kahur, see oli parim iseliikumine. Wehrmachti ja Teise maailmasõja tõukerelv. See kiirendas seitsmekümne kilomeetrini tunnis - mootor 700 hobujõudu ja isegi rikošetiga IS-2 kestad otsaesisele.
  Pealöögi andsid sakslased Ungarist, püüdes päästa veel ümberpiiratud Budapesti. Võitlus oli äärmiselt äge.
  Rünnak algas 22. juunil ja Punaarmee ehitas väga võimsa kaitse. E-seeria tanke on sakslastel veel vähe, ainult E-25 iseliikuvaid relvi on üsna suurtes kogustes - neid on üsna lihtne valmistada ja odavad. Siin lebavad selles kaks bikiinides tüdrukut. Sõiduk on madalam kui poolteist meetrit ja tänu sellele on see nii hästi kaitstud ja relvastatud suhteliselt väikese kaaluga.
  Kaks tüdrukut, Charlotte ja Gerda, lamades tulistasid Nõukogude relvade pihta. Nende ees liikusid pisikesed autod, mida juhiti raadio teel, puhastades miinivälju.
  Punane Charlotte lasi kahurist välja. Ta lõi maha Nõukogude relva ja raputas rinda, mis oli vaevu kaetud õhukese kangaribaga. Ja ta kostis:
  - Hüperplasma märatsev tuli!
  Ja siis annab Gerda talle laksu, kasutades tema paljaid varbaid. Ja ta piiksab:
  - Ma olen väga lahe tüdruk ja pole paha...
  Iseliikuv relv liigub ise. Ja aeg-ajalt see peatub. Tema esisoomus on tugevalt kaldu ja see annab hea kaitse. Nõukogude relvade mürsud on rikošeti suhtes tundlikud. Ja sellist iseliikuvat relva ei ähvarda miski. Külge saavad ikka lüüa. Kuid tüdrukutel pole kiiret. Tõhus iseliikuv relv on soomuse läbistamisel parem kui SU-100 ning on ka paremini kaitstud, mobiilsem ja samal ajal kergem.
  Ja Punaarmeel pole piisavalt kuivaine. Peamiselt tank T-34-85, mis ei ole oma püssiga piisavalt võimas ja millel on nõrk soomus. Ja Saksa iseliikuv relv E-25, muide, on kergem, palju tugevam soomuste ja relvade poolest.
  Tüdrukud kaklevad... Väga ilus ja noor. Ja nende iseliikuvad relvad pommitavad ja viskavad...
  Fritzil õnnestus lõpuks Budapesti murda. Veenev võit, ümbritsetuna Nõukogude üksustest. Paljud võeti kinni ja tapeti.
  On tõsi, et natsid kandsid märkimisväärseid kaotusi. Ja jõudu pole nii palju. No kui seadmeid ikka toodetakse, siis inimressurssidest ei piisa.
  Ja lapsed ja naised kutsutakse sõjaväkke. Või välismaalased, aga nad pole piisavalt usaldusväärsed.
  Võitlused aga jätkuvad... Punaarmee osutab väga visa vastupanu, paljude kaitseliinidega. Sakslased liiguvad veel sada kilomeetrit edasi ja peatuvad. Mul ei jätku jõudu. Ja Punaarmee ise läheb pealetungile. Aga see pole ka kuigi edukas ja lükkab sakslased kergelt kõrvale.
  Kuni tuleb talv... Rindejoon stabiliseerub. Jaanuaris 1946 edenes Punaarmee Ida-Preisimaal ja Poolas, kuid edusammud olid väikesed.
  Sakslased talvel paati ei kõiguta. Lahingud on verised. Aga eesliin on aeglane...
  Ja algab Esimesele maailmasõjale iseloomulik periood. Eesliin muutub passiivseks. Suvel tungivad edasi sakslased ja välisdiviisid ning talvel Punaarmee. Ja keegi ei saa märkimisväärset edu saavutada.
  Aastast aastasse sõda jätkub. Sakslased on reaktiivlennukite arendamisel NSV Liidust mõnevõrra ees. NSV Liit tõi MIG-15 masstootmisse alles 1949. aastal. Kuid selleks ajaks olid sakslastel ME-462 ja XE-362. Ja mis kõige tähtsam, ketaslennukid, mida võimsast laminaarjoast käsirelvadega alla tulistada on võimatu.
  Tankidel on Saksa "E" seeria... Seevastu ilmusid T-54 ja IS-7. Kuid sakslased lasid seejärel turule AG-seeria - täiustatud püramiidse.
  Kuid kellelgi polnud eelist. Rindejoon jääb paigale.
  Kuni Stalini surmani märtsis 1953...
  Ja siin, kasutades ära mõningast segadust partei juhtkonnas ja võimuvõitluses, suutsid sakslased edu saavutada. Aga siis pärast Beria vahistamist ja hukkamist suure strateegi Vasilevski kõrgeimaks ülemjuhatajaks nimetamine ja riigikaitsekomitee juhi Malenkovi tugevdamine. Rindejoon on Euroopa piirides stabiliseerunud.
  Samal ajal kui NSV Liidus käis võimuvõitlus, suutsid sakslased jõuda Nemanini, vallutada tagasi Balkani, Rumeenia, Bulgaaria, Slovakkia, Kreeka, Albaania ja taastada täieliku kontrolli Euroopa üle.
  Kuid rindejoon stabiliseerus taas juba NSV Liidu piiridel 1941. aastal...
  Ja siis detsember 1955... Punaarmee edeneb traditsiooni kohaselt taas talvel. Mitu aastat on sõda kestnud? Õudus neliteist ja pool! Ja lõppu pole näha!
  Kuni Hitler elab, sõda ei lõpe. Malenkov kaldub rahu poole samades piirides kuni 22. juunini 1941. Aga Hitler on kangekaelne ja tahab iga hinna eest võita!
  Punaarmee liigub edasi. Uusim tank IS-12 läheb lahingusse. Sõiduk 203 mm kaliibriga relvaga. See on suur, kümne kuulipildujaga. Ja kuus tüdrukut - meeskonnaliikmed. Nad proovivad paagi esimest mudelit. Kas pole liiga suur ja raske? Kas masin on tõhus? Tüdrukud on vaatamata 25. detsembri jõuludele ja pakasele vaid bikiinides. Tõsi, paagil on uusim gaasiturbiinmootor ja see on soe. Lisaks pole kuus tüdrukut ise lihtsad.
  Nad on võidelnud alates neljakümne ühest. Ja harjusime iga ilmaga peaaegu alasti olema. Tegelikult, kui olete kogu aeg bikiinides, ei tunne te enam külma. Ja nahk muutub elastseks ja vastupidavaks.
  Tüdrukud juhivad paljaste jalgadega tapjamasinat. Nad on tõesti armsad ja ilusad.
  Alenka on siin boss ja meeskonna ülem. Mida pole tüdruk neljateist ja poole sõjaaasta jooksul näinud? Kus ta on olnud? Rinne on läinud Brestist Stalingradi, Stalingradist Vislani ja nüüd liiguvad nad edasi Bialystoki piirkonnas. Bialystok ise on siiani sakslaste käes. Rindejoon muutus stabiilseks. Ja nad kaevasid korraliku koguse kaevikuid.
  Nii et tegelikult on sõda lõputu... Ja see võib kesta rohkem kui ühe aasta. Ja mida see kangekaelne Hitler tahab?
  Ka siin ei taha USA ja Suurbritannia rahu NSV Liidu ja Kolmanda Reichi vahel. Nad tahavad, et mõlemad pooled üksteist täielikult hävitaksid.
  IS-12 tüdrukud liiguvad edasi. Tanki esisoomus on 450 mm nurga all. Mürsud põrkuvad ära. Ja tüdrukud tulistavad tagasi.
  Kuid NSV Liidus on seni ainult üks selline tank. IS-10 on juba tootmises, kuid kaalub viiskümmend tonni. IS-7 toodetakse endiselt T-54-na. T-55 on ilmunud ka masside hulka, kuid seni on see alles tootmisse jõudmas. Sakslastel on püramiidtankid. Samuti väga tugev ja täiuslik. Ja lühikese toruga kõrgsurverelvad.
  Nii et eesolev võitlus on kõige tõsisem. Nataša ja Anyuta tulistavad võimsast laevarelvast ja kiljuvad:
  - Meie lipp on Berliini kohal!
  Ja nad paljastasid oma valged pärlmutterhambad. Ja te ei saa tüdrukuid miinidega peatada.
  Kaks mürsku tabasid eesmist soomust... Nad rikošetivad. Ei, IS-12 on tõsine auto ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Aga neidude paremale käele liikuv IS-7 näib olevat saanud kõrgsurvekahurilt tabamuse ja peatunud. Vigastas nägusat meest.
  Alenka, painutades oma kõhulihaseid, laulab:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik, Newton avastas, et kaks ja kaks moodustavad neli!
  Võitlused kestavad endiselt lakkamatult. Nõukogude suurtükk tabab sakslasi. Suur Marusya sisestab kestad põlvpüksi. See on tüdrukute elu ja saatus. Ja nad laulavad:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, vene hundid - tervitus kangelastele!
  Augustine, kuulipildujaid tulistades, ütleb:
  - Pühas sõjas! See saab olema meie võit! Venemaa lipp edasi, au langenud kangelastele!
  Ja jälle müriseb ja kostab mõrvarüstol:
  - Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, neil on kõva käsi!
  Maria, see kuldsete juustega tüdruk juhib tanki ja sipleb:
  - Purustame fašistid kõvasti!
  Sakslastel on raske, taevas käib ka võitlus. Kuid seni on MIG-15 kiiruse ja relvastuse poolest Saksa kaubamärkidest madalam. Lahing käib ebavõrdselt.
  Huffman, see imeline ässpiloot, tegi sõja-aastatel head karjääri. Täpsemalt imeline ja fantastiline. Pärast kolmesaja lennukini jõudmist sai ta Raudristi Rüütliristi hõbedast tammelehtedest mõõkade ja teemantidega. Neljasaja allatulnud lennukini jõudes sai ta Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Viiesaja lennuki eest sai ta teemantidega Saksa Kotka ordeni ja tuhande pärast Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede mõõkade ja briljantidega. Ja jõudes kahe tuhande lennukini, sai ta Rüütliristi suurristi.
  Unikaalne piloot suutis saavutada palju õhuvõitu. Ja ta oli ikka veel elus. Huffman ülendati hiljuti kindrali auastmesse. Kuid ta lendas ikkagi erapiloodina.
  Nagu öeldakse, see ei põle tules ega upu vette. Paljude sõja-aastate jooksul omandas Huffman jahimehe instinkti. Temast sai ülilegendaarne piloot ja väga populaarne. Kuid tal oli tugev konkurent - Agave, mis ületas ka kahe tuhande alla kukkunud auto arvu. Ja ta jõudis Huffmanile järele. Kuid ta on endiselt väga noor ega ole veel kaotanud ühtegi võitlejat.
  Tüdruk vajutas paljaste meislitud jalgadega pedaale ja tulistas õhukahuritest. Ja nüüd tulistati alla neli Nõukogude MIG-15 sõidukit.
  Agave itsitab ja ütleb:
  - Mingil määral oleme me kõik litsid! Aga mul on terasest närvid!
  Ja jälle pöördub tüdruk ära. See tulistab ühe hooga alla seitse NSVL lennukit - kuus MiG ja üks TU-4 ning kriuksub:
  - Üldiselt, kui ma pole super, siis ma olen hüper!
  Agave on muidugi lits. Piloot Luciferist. Väga ilus mesiblond.
  Siin tulistab ta veel ühe valangu ja tulistab korraga alla kaheksa Nõukogude MIG-15 lennukit ja piiksub:
  - Olen kõige loomingulisem ja reageerivam!
  Tüdruk pole tõesti loll. Ta suudab kõike ja suudab kõike. Te ei saa teda reameheks nimetada.
  Ja ta jalad on nii pargitud, nii graatsilised...
  Aga Mirabela võitleb tema vastu... Kožedub oli pikka aega parim nõukogude äss. Ta kogus kuus NSV Liidu kangelase kuldtähte, tulistades alla sada kuuskümmend seitse lennukit. Aga siis ta suri. Siis ei suutnud keegi tema rekordit ületada. Ja alles hiljuti ületas Mirabela Kozhedubi. Ja olles tulistanud alla üle saja kaheksakümne lennuki, sai temast seitsmekordne NSV Liidu kangelane.
  See on Terminaatori tüdruk! Keegi temasugune peatab kappava hobuse ja siseneb põlevasse onni.
  Ja veelgi lahedam.
  Mirabelal oli raske saatus. Sattusin laste töökolooniasse. Paljajalu ja hallis rüüs raius ta metsa ja saagis tüvesid. Ta oli nii tugev ja terve. Tugeva külmaga kõndis ta paljajalu ja vanglapidžaamas. Ja vähemalt korra aevastasin.
  Muidugi täheldati seda nähtust ka rindel. Pikka aega võitles Mirabela jalaväes ja sai seejärel piloodiks. Mirabela sai oma esimese tuleristimise Moskva lahingus, kuhu ta läks kohe pärast kolooniat. Ja seal näitas ta end lahedana.
  Ta võitles paljajalu ja peaaegu alasti tugevas pakases, mis sõna otseses mõttes halvas Wehrmachti. Ta oli nii neetud, võitmatu tüdruk. Ja see õnnestus tal põhjalikult.
  Mirabela uskus NSV Liidu peatsesse võitu. Aga aeg läheb. Ohvreid tuleb aina juurde, aga võitu ei tule. Ja see muutub tõesti hirmutavaks.
  Mirabela unistab võitudest ja saavutustest. Tal on seitse NSV Liidu tähte - seda on rohkem kui kellelgi teisel! Ja kurat, ta väärib oma auhindu! Ja sõjaristi kannab ta edasi. Isegi kui Stalin suri, elab tema töö edasi!
  Sisse tuleb tüdruk ja hängib... Tulistab alla Saksa XE-362 ja sipleb:
  - Vigurlendur! Ja kuradi uus meeskond!
  Tõesti lahe tüdruk. Tõeline kobra on võimeline paljuks.
  Mirabela on uus staar...
  Lahingud käivad mitu päeva, kuni saabub uus aasta... Nõukogude IS-12 sai rullidele ja roomikutele vigastusi - remondis. Jah, selline julm ja halastamatu sõda. Ja kaua see kestab?
  Ja kõik sellepärast, et Wittman elas lahingutes läänes üle.
  Wittmann ise võitles mõnda aega tankimeeskonnas. Viinud arvestuse kolmesaja sõidukini, arvestamata relvi, miinipildujaid, veoautosid, mootorrattaid ja muud, autasustati teda: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega ning ülendati kindraliks.
  Pärast seda ta enam ei võidelnud. Kuid ta juhtis kuuendat, SS-tankiarmeed.
  Kurt Knipselist sai Wehrmachti edukaim tankiäss. Kuid alles pärast viitsada hävitatud tanki sai ta Raudristi Rüütliristi.
  Kuidagi jäi ta auhindadest ilma. Tõsi, tuhande tankini jõudnud, sai ta lõpuks kätte: raudristi rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Kurt Knipsel on väga tõhus võitlusmasin. Võitles erinevates tankides. Ta oli nii laskur kui ka komandör. Pikka aega kõndisin konkurentsitult kõigist ees.
  Kuid kaunis Gerda suutis talle juba järele jõuda. Tüdrukud võitlesid hästi. Siis aga tekkis neil paus. Kõik neli kaunitari jäid rasedaks ja sünnitasid paari: poja ja tütre. Kuid pärast pausi tegid nad selle kiiresti tasa.
  Ja nüüd on Gerda Kniselist mööda läinud.
  Kuidas nad saavad vältida liikumist? Nad võitlevad paljajalu ja lihtsalt bikiinides. Tüdrukud tegid taas pausi, sünnitades taas lapsi. Ja nüüd lähenesime kahe tuhande hävitatud tanki arvule. Ja nad võisid loota enneolematule tasule: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Need on tüdrukud!
  Gerda tulistab Nõukogude autot. Ta rebib torni maha ja karjub:
  - Ma olen kuradi värk!
  Ja tulistab jälle. Tungib läbi T-54. Ja kriuksub:
  - Kodumaa Saksamaa!
  Tüdruk tõmbleb. Ja ta on väga aktiivne... Jah, tal on selline strateegiline jada. On juba 1956... Sõda kestab ja kestab... Ei taha peatuda. Punaarmee püüab erinevates kohtades edasi liikuda. Kuid ole ettevaatlik, inimressurssi on vähe alles.
  Ja Venemaa veritseb.
  Punaarmee üritab edasi liikuda Rumeenia suunas. Ja siis toimus võimas suurtükituld, tulistamine ja tapmised.
  Aga vaenlane ootab. Sakslastel on kõige populaarsem tank AG-50. See on T-54-st parem kaitse, eriti külgede ja võib-olla ka relva soomust läbistava jõu poolest, kuid see on raskem. Tõsi, sakslase kiirus on gaasiturbiinmootori tõttu suurem.
  Saksa tank tulistab ja lööb.
  Margareti meeskond võitleb. Võitleb külmavereliselt. Saksa tüdrukud tulistavad alla Nõukogude tanki. Ja nad kriuksuvad mõnuga.
  Jah, ja sa ei saa siit läbi...
  Taevas tiirleb Albina ja Alvina juhitud ketas. Kaks blondi tüdrukut jäävad Nõukogude autode alla. Ja nad teevad seda meisterlikult. Täiesti haavamatud kettaheitjad Migi ja Tu. Tapja auto. Ja sõdalased suruvad oma paljaid varbaid. Ja nad ei anna Punaarmeele taevas võimalust.
  Kettatasand on midagi, mida NSVL teadlased kopeerida ei suuda. See on midagi, millele pole leitud vastumürki. Ja sakslased tunnevad end õhus väga kindlalt. Ja nad võitlevad nagu nõiad võlukepiga.
  Albina ketast vaenlase poole suunates kilkas:
  - Kui on jumal, siis ta on sakslane!
  Alvina, purustades vaenlase, kinnitas:
  - Kindlasti sakslane!
  Ja neiu naeris... Üldiselt oli temagi lõputust sõjast väsinud. No sakslased ja venelased tapavad üksteist. Täpsemalt Punaarmee ja Wehrmacht. Aga rindejoon on endiselt liikumatu... Ja otsa ega äärt pole näha.
  Sõda... See on juba reaalsus. Pärast sõja algust sündinud sõdalased võitlevad taevas ja maa peal.
  Näiteks Hans Feuer. Noorim Raudristi I klassi ordeni saaja. Ja siis sai temast Nõukogude Liidu kindrali tabamise eest noorim Raudristi Rüütliristi ordeni saaja.
  Jah, see on tegelikult väga lahe.
  Hans Feuer on meeleheitel võitleja. Poiss võitleb nagu hiiglane ja talvel on jääkülm, jalas on ainult lühikesed püksid.
  See on tõesti väga lahe!
  Hans sai kuulsaks sajandeid!
  Ja üldse, siin käib selline uskumatu ja äge sõda... Igasugune tehisintellekt hääbub.
  Ja Rumeenias ei suuda Punaarmee tungida läbi sakslaste kaitse. Mõlemad pooled kandsid kaotusi. Jaanuar tiksub... Ja iga päevaga hukkub ja haavatakse üha rohkem inimesi.
  Hullul pole algust ega lõppu.
  Agave on taas taevas ja tulistab alla nõukogude sõidukeid. Ta on jahimees ja kiskja. Lööb vaenlast.
  Autod, millele ta otsa sõitis, kukkusid alla. Ja siis tulistab tüdruk maavägede pihta. Lööb välja IS-7. Ja ta naerab:
  - Ma olen parim! Ma olen tüdruk, kes tapab vaenlasi!
  Ja jälle kantakse see üle õhusihtmärkidele. See on tankide ja kõigi lendavate ja tulistavate sõidukite hävitaja.
  No see on see, mis ees keeb. Ja kodurindel üritavad teadlased luua midagi surmavat. Kuigi see ei tule just kõige paremini välja.
  Aga siin on väike tank AG-5. Seitse tonni kaaluv masin. Lahingutestide läbimine. Ja närib ja närib vaenlast.
  Ja kui on aeg laulda, ei peata meid keegi ega alista!
  AG-5 tormab kaasa ja tulistab nagu läheb. Ja sellist tanki ei saa peatada. Ja karbid rikošetivad.
  Ja autos istub kümneaastane poiss Friedrich ja kriuksub:
  - Ja minust saab tõesti supervõitleja!
  Ja jälle tulistas... Ja see tabab torni keskosa. Ja selle hävitav jõud, kuigi see on väikese kaliibriga, on kolossaalne.
  Ja taevas võitleb Helga. Bikiinides paljajalu tüdruk kirjutab arveid. Ja tunneb rõõmu oma fantastiliste õnnestumiste üle.
  Ja Agave pääseb ette... Ja ka võitleb.
  On juba veebruar 1956... Punaarmee ei suutnud kusagil edu saavutada. Kuid ka sakslased ei saa edasi liikuda. Hirmuäratavad maa-alused tankid lähevad lahingusse. Kuid need on puhtalt taktikalised.
  Tüdrukud tormasid maa alla, hävitasid Nõukogude relvade patarei ja pöördusid tagasi.
  Samal ajal tabati paar pioneeri. Tüdrukud koorisid kinnivõetud poisid ja hakkasid neid piinama. Nad peksid pioneere traadiga, seejärel röstisid oma paljaid kontsi tulega. Siis hakati mul kuumade tangidega varbaid murdma. Poisid ulgusid metsikust valust. Lõpuks põletasid tüdrukud kuuma triikrauaga rinnal tähed ära ja purustasid saabastega oma mehelikud perfektsused. Viimane asi lõpetas pioneerid ja nad kukkusid valusast šokist kokku.
  Ühesõnaga, tüdrukud näitasid tippklassi esitust. Kuid jällegi ei saavutanud sakslased midagi märkimisväärset.
  Võimsad iseliikuvad relvad: "Sturmmaus", tulistati Nõukogude positsioonide pihta. Nad tegid palju hävitamist ja hävitamist. Kuid Nõukogude ründelennuk lõi ühe sõiduki välja ja Krautid pöördusid tagasi.
  Natsid püüdsid Nõukogude patareide purustamiseks kasutada diskette. Nende vastu kasutati siile ja lõhkeainet. Toimus totaalne löögivahetus.
  Siin on jälle Albina ja Alvina oma lendava taldriku peal. Nad osutavad paljaste varvastega, vajutades juhtkangi nuppe ja teevad seda äärmiselt osavalt.
  Tüdrukud demonstreerivad muidugi kõrgeimat vigurlendu. Nad tõmbasid oma ketast ja kümmekond Nõukogude lennumasinat tulistati alla.
  Albina piiksab:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Tuleb tähelangus!
  Ja ta keerab oma auto uuesti ringi. Ja tüdrukud hävitavad Punaarmee. Pealegi põhjalikult...
  Alvina tulistab alla ka kümmekond Nõukogude lennukit ja sipleb:
  - Hullud tüdrukud ja üldse mitte neitsid!
  Viimane on tõsi. Paaril oli meestega väga lõbus. Ja ta tegi igasuguseid asju. Tüdrukud armastasid mehi - see rõõmustas neid! Ja eriti kui töötate keelega.
  Kõrgeima auastmega tüdruk... Nad piinasid pioneeri... Kõigepealt nad koorisid ta lahti ja valasid talle paar ämbrit vett kurku. Siis tõid paistes kõhule kuuma rauda. Ja kuidas nad põlesid! Pioneer karjus metsikust valust... Tundis põlemise lõhna.
  Alvina lõi teda kuuma traadiga külje peale. Ja kuidas ta naerda tahab... See on väga naljakas.
  Siis ta laulis:
  - Ma olen väsinud tagaosa ahistamast - ma tahan oma õnne õrritada!
  Ja kuidas ta naerab! Ja ta paljastab oma pärlhambad! See tüdruk armastab tappa, milline tüdruk!
  Ja tüdruku jalad on kõik paljad ja graatsilised. Talle meeldib paljajalu söel kõndida. Ja ka kinnipüütud pioneeride minema ajamiseks. Nad krigisevad nii palju, kui nende kontsad on praetud. Isegi Alvina peab seda väga naljakaks. Ja Albina on ka tüdruk, olgem ausad - super! Kuidas küünarnukiga vastast lõuga lüüa. Ja ta kriuksub:
  - Ma olen kõrgeima klassi tüdruk!
  Ja paljastab oma pärlhambad. Mis sädelevad nagu poleeritud. Ja sõdalane on muljetavaldav! See võib olla midagi, mida ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada!
  Mõlemad sõdalased löövad taevas maha Nõukogude MiG-id. Kaunitarid on aktiivsed. Neis pole vähimatki kahtlust. Ja selline metsik ja ekstaatiline ilu.
  Sõdalased juhivad paljaste jalgadega juhtkangi ja ründavad Vene autosid. Vajutades purustavad nad võitlejad, justkui lööksid nuiaga kristalli. Tüdrukud on halastamatud ja halastamatud. Need sisaldavad viha jõudu ja kire leeki. Ja usaldust võidu vastu. Isegi kui sõda on kestnud viisteist aastat. Aga see ei taha ka lõppeda. Albina ja Alvina on oma populaarsuse tipus. Ja nad ei taha taanduda ega hetkeks peatuda. Ja nad liiguvad enda poole ja rammivad vaenlast.
  Nõukogude lennukeid alla kukutav Albina karjub:
  - Tüdruk on nutmisest väsinud, ma pigem uputaks jalanõu ära!
  Ja kuidas ta muigab ja oma pärlhambaid välgutab. Ja kuidas ta nüüd meest tahab. Talle meeldib mehi vägistada. Ta on sellega väga rahul. Ta võtab su ja vägistab su.
  Albina möirgab:
  Tüdrukute seks on seks
  Siin on suur edu!
  Ja sõdalane puhkeb naerma... Ja tapame uuesti kõik oma vaenlased. Tal on palju energiat. Ja täis lihasjõudu.
  Ja Alvina möirgab:
  - Purustame vaenlase tükkideks!
  Ja sõdalane hakkab aktiivselt naerma! Ja ma kujutasin ette, kuidas ta kutid käppasid. Aga ütleme nii, et see on tore.
  Märts on juba käes... Päike paistab järjest rohkem. Esimesel kevadpäeval jooksevad vene poisid paljajalu läbi sula lume. Nad naeravad enda üle, muigavad enda üle ja näitavad sakslastele oma viigimarju.
  Punaste lipsudega pioneerid, lühikeste juukselõikustega, mõned neist isegi lühemad. Nad jooksevad ja hüppavad. Nende paljad jalad vaevalt külmetavad. Need on muutunud väga jämedaks. Tüdrukud jooksevad ka, samuti ilma kingadeta. Roosad ümarad kontsad sädelevad päikese käes. Imelised nõukogude tüdrukud. Sihvakas, sportlik, harjunud vähesega leppima.
  Ja kõik muigavad ja irvitavad hambaid... Esimene kevadpäev on tõeline rõõm ja janu valguse ja loomingu järele!
  Ja taevas käib õhulahing. Mirabela, see on Nõukogude piloot number üks, kes tulistab alla teise Saksa lennuki. Ja nagu ikka, on tüdrukul seljas vaid bikiinid. Igavesti noor ja ei kustu kunagi. Selline on temas peituv vaimne jõud.
  Mirabela aga armastab ka seda, kui mehed teda puudutavad. Talle väga meeldib. Sellepärast on ta piloot... Kui tüdruku alasti musklis keha muditakse meeste kätega, on see tõeline nauding. Ja väga lõbus!
  Mirabela põrutab teisele natsiautole ja susiseb:
  - Ma olen soomustatud lits!
  Tüdruk lööb isegi paljaste ümarate kontsadega vastu juhtpaneeli. Ta on imeilus. Ja jäljendamatu.
  Mirabela pääseb sellest välja. Ja Agave lendab tema poole. Lõpuks kohtusid kaks edukaimat naissõdalast-pilooti. Nad tulistavad üksteist ringmajast. Nad püüavad seda kaugelt kätte saada. Aga see ei tule väga hästi välja. Mõlemad kaunitarid lendavad laskejoonelt maha. Ja nad paljastasid agressiivselt hambaid. No naised on litsid. Nad vaatavad üksteisele teravalt silma. Täpsemalt vastu ja tulistavad uuesti. Saksa ME-562 on endiselt paremini relvastatud kui MIG-15 ja Nõukogude auto tulistati alla...
  Kuid Mirabelal õnnestub lennukist väljuda, kaotades esimest korda oma lennukarjääri jooksul lennuki. Kõige hullem on see, et ta sattus vaenlase territooriumile. Ja see on halb. Jah, sellised ainulaadsed saatuse keerdkäigud. Ja 1. märtsil 1956 maailm muutub, kuid füüreri reegel küberneetilises mängus jääb alles.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"