Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Mwanakomana Wemontecristo Nanapoleon Bonaparte

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mukomana Benedetto, mwanakomana waCount de Montecristo, anopa rubatsiro rukuru kuna Napoleon Bonaparte nekupa pasuru yemashoko asiri iwo kuGerman Field Marshal Blucher. Nekuda kweizvozvo, Napoleon Bonaparte anokunda Hondo yeWaterloo uye nzira yese yenhoroondo yenyika inoshanduka.

  MWANAKOMANA WEMONTECRISTO NANAPOLEON BONAPARTE
  CHIREVO
  Mukomana Benedetto, mwanakomana waCount de Montecristo, anopa rubatsiro rukuru kuna Napoleon Bonaparte nekupa pasuru yemashoko asiri iwo kuGerman Field Marshal Blucher. Nekuda kweizvozvo, Napoleon Bonaparte anokunda Hondo yeWaterloo uye nzira yese yenhoroondo yenyika inoshanduka.
  . CHITSAUKO Nha
  Zvinoita sekunge mauto aNapoleon Bonaparte ari kugadzirira kurwa kwakasimba kweWaterloo. Benedetto, ari mumutumbi wemukomana ari nyore angangoita makore gumi nemaviri, akagamuchira kubva kumurairo basa rekunonotsa kusvika kwevatasvi vemabhiza vePrussia inotungamirwa naBlucher.
  Hazvisi nyore kudaro. Asi mukomana aifanira kuudza marshal zvinotevera: vanoti zambuko rakacherwa uye tinoda kutenderera. Kutaura zvazviri, bhiriji rakachengetedzwa zvakanaka neDutch uye hazvisi nyore kusvika kwairi.
  Asi Napoleon ane chisimbiso chinodiwa, uye Blucher anofanira kutenda shoko remukomana wenhume. Ndiani, nenzira, anotaura Chirungu chakanakisa uye ane blond bvudzi. Uye zera rechidiki rinokurudzira kunyanya kuvimba. Saka pane fungidziro yekuti vana havapihwe basa sevasori vari serious.
  Uye kana Blucher akatenda uye akarega vatasvi vemabhiza vachitenderera, ipapo nguva ichakundwa uye maBritish achakundwa.
  Benedetto anokwira kuBlucher pabhiza diki rine meseji yakakosha. Chokwadi mukomana wacho akapfeka senhume. Asi achimhanya, akabvisa bhutsu dzake dzaivenga dzakangwara, uye anofarira kukwira bhiza asina shangu, izvo zvinonyanya kunakidza.
  Uye iye, chokwadi, ari kunakidzwa uye ari muchimiro chakanaka. Asi iwe unofanirwa kuzviita kuBlucher uye mukomana anorova poni pamativi. Uye bhiza, kunyange riri duku, rinomhanya.
  Benedetto akaimba nehasha:
  Isu tese tinotarisa Napoleons,
  Tinoda kukunda kusingafungidzirwe...
  Kuti mamirioni edu arwe,
  Uye kuitira kuti vana varege kuziva matambudziko!
  
  Kuti Waterloo isatinhira,
  Kuti masamba asabuda ropa...
  Uye kuti pasave nekukundwa,
  Rombo rakanaka nenhamba chaiyo!
  
  Iye zvino angori mukomana
  Uye munguva pfupi ndichava mukuru ...
  Ndinosvetuka mumunda sebhuru,
  Ngatiratidze ushingi nemuenzaniso!
  
  Ndichakumikidza zvakarayirwa naJehovha.
  Kunyangwe paine njodzi huru mune izvi ...
  Uye Satani ane churu zviso,
  Kugona kutiwisira pasi!
  
  Dzimwe nguva vanondirova zvitsitsinho,
  Uye tsvimbo yakasimba inoridza muridzo...
  Isu takatamba kuhwanda uye kutsvaga nekuguma,
  Nenhare iyoyo senge monolith!
  
  Hatigoni kuuyiswa pamabvi edu
  Uye haugone kuipeta neshamhu yakaoma ...
  Muzita rezvizvarwa zvinopenya.
  Tichakuratidza nzira yekubudirira!
  
  Ishe kazhinji havanzwiri tsitsi
  Tese tinofanira kutambura...
  Vapfumi navarombo havafariwo;
  Nguva ngaive yekuchinja!
  
  Ndinotenda kuti rugare ruchauya kuEurope,
  Napoleon ndiye mambo nokusingaperi ...
  Tese tichava nehupenyu hwakanaka,
  Uye munhu wacho achafara!
  Mushure merwiyo urwu zvakabva zvanyanya kunakidza. Mukomana wenhume akabata mhungu nezvigunwe zvake. Uye ipapo akaikanda nounyanzvi, ndokuipwanya zvishoma. Akabhururuka achibva arovera paburdock.
  Uye imwe shiri yakaimedza kamwe chete. Izvi zvinosetsa chaizvo.
  Benedetto akaimba:
  Burdock inokura pasi pefenzi,
  Pane jongwe rakagara paruzhowa!
  Uye yakava yakatonyanya kunakidza uye inonakidza ... Uye mukomana zvakare anorova rump yeponi nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka uye anomurova.
  Napoleon munhu mukuru. Hongu, anga ari shasha, kunyangwe akabudirira, asi kwenguva. Pano mutungamiri Alexander Suvorov akararama makore makumi matanhatu nemapfumbamwe uye akakunda kusvika pakuguma kwehupenyu hwake. Uye kana akararama, toti, makore makumi manomwe nemashanu, acharwa naNapoleon muhondo. Ngatitii kuAusterlitz kana kunyange kare? Ndiani aizova Napoleon panguva iyoyo? Kana kuti, zvakasiyana, Napoleon yaizova isingakundiki kwemakore akawanda. Nyika yaizotarisira chii?
  Kune rumwe rutivi, zvakanaka, hongu, kuva nehumambo humwe chete, panzvimbo yekukakavadzana pakati penyika duku nevanhu. Asi kune rumwe rutivi, hama idzi dzakawanda dzaNapoleon dzingadai dzakagadzira matambudziko akawanda, uye zvingave zvisina maturo. Kunyanya kana nokukurumidza kana kuti gare gare mambo mukuru uyu akafa. Hongu, uye nenzira imwe kana imwe kwave kune uye kuchava nezvinetso.
  Dai Napoleon angadai akauya nehurongwa hwakakwana hwehumambo humwe.
  Tora, semuenzaniso, Tsarist Russia: mambo anewo mhuri ikoko, asi umambo humwechete, humwechete, uye hauna kuparadzaniswa muumambo hwakasiyana. Uye hapana makwikwi eupenzi pano.
  Mukomana akanyemwerera achibva adimbura bundu nesadza rake achimhanya.
  Asi Romanovs nemararamiro avo akaisvonaka kubva kuRurik ndechimwe chinhu, uye Bonapartes, iyi ropa replebeian - chimwe chinhu. Uye pane musiyano. Zvechokwadi, Benedetto akanga asingazivi zvakamirira Russia uye Romanov dzinza mune ramangwana, uye kazhinji chii chiFrench chaifanira kuita kune imwe nyika.
  Ndoda kuzvigadzirisa newangu...
  Mukomana wacho akatoimba nemufaro, rudo rwakakurumbira rwevanhu, rwaakaimba pane imwe nguva na Count Montecristo, waaifunga panguva iyoyo baba vake chaivo.
  Uye rudo, ndinofanira kutaura, rwakajeka uye runonakidza;
  MuGascony izwi rekuti "mbwende" harizivikanwi,
  handizivi bakatwa kana wakanganisa.Isu maGascon tine kuravira kwakanyanya munyika - Hatidi chimwe chinhu kunze kwekubwinya!
  
  High cheekbones, yakakosha kuva - Heino chitarisiko cheGascon chemukomana wepasirese.
  
  Burgundy, Normandy, Champagne kana Provence, Uye mune moto mutsinga dzako zvakare, Asi rombo rakanaka harina nguva yako, Haisati yave munyika chena, Haisati yave munyika chena, Haisati yave muchiedza chena, Kune Gascony. .
  
  Handigone kugara muParis ndisina mukurumbira.
  Hupenyu hwangu hwese hwapfuura - inguva yekutarisana neramangwana. Saka une makore mangani, mwana wangu? Ah, zvakawanda, changamire, zvakawanda - makumi maviri nechimwe chinhu!
  
  Ruoko rwako rwakatsiga here? - Firm! - Ichi ndicho chimiro chechokwadi cheGascon ane mweya wakachena kwazvo. Uye ndakangoita hushingi apo Paris yakaziva GasconParis yakaziva GasconParis yakaziva Gascon Montecristo!
  
  MuGascony izwi rekuti "mbwende" harizivikanwi, handizivi bakatwa kana wakanganisa.Isu maGascon tine kunakirwa kwakanakisa munyika - Hatidi chimwe chinhu kunze kwekubwinya.
  
  High cheekbones, special to be - Heino kutarisa kwaGascon kwauri nekukwazisa.
  
  Burgundy, Normandy, Champagne kana Provence, Uye mune moto mutsinga dzako zvakare, Asi rombo rakanaka harina nguva yako, Kusati kwave munyika yevachena, Kusati kwave munyika yevachena, Kusvikira nyika yechena yave neGascony!
  Kunyangwe Benedetto isiri iyo Gascon chaiyo, asi kuti muParis. Asi Montecristo anoita kunge ari Gascon.
  Zvakanaka, chinangwa chave pedyo. Mabhiza anotenderera emauto eField Marshal Blucher anoonekwa.
  Mukomana akazunza zunza bhegi pamberi pemhino ndokumuratidza paipfuura. Uye zvechokwadi vakamusuwa. Murwi wechidiki aive azere nesimba nesimba. Uye kuti airatidzika semukomana akatowedzera kuzvivimba. Mushure mezvose, vana ndivo maruva ehupenyu uye zvinowanzogamuchirwa kuti vanovimba kupfuura vanhu vakuru.
  Uye mukomana wescout akakokwa kutafura. Vakamupa chimedu chegwayana newaini yakanaka, yakasvibira. Benedetto akangosveta kekupedzisira achitya kuti rurimi rwake rwaizosunungurwa.
  Mukomana akaendesa mashoko, uye vakapotsa vakanganwa nezvake. Zvakanaka, unogona kunakidzwa nezororo rako. Uye panguva imwecheteyo, pamwe tinogona kuimba, chii chiri kuda nyika?
  Mukomana akaimba nokunzwira tsitsi, nokutaura;
  Britain yangu inorara
  Chakavanzika, chakavanzika
  Wakapiwa iwe neni
  Mambakwedza!
  
  Mazita anoshamisa
  Migwagwa, zvivakwa
  Nenguva isipi zivo iyi
  Tarisa uone, heino yako
  
  Chitupa, sonera muruzevha wanga usina kutsvuka
  Zvekuti unovenga ruvara urwu
  Zviri pachena kuti kuronga kwemutambo wako kune ngozi:
  Mashiripiti, hondo, rudo, makore gumi nematanhatu
  
  Ndiye chete akadzima kupererwa mumaziso ake
  Haikwanise kudzoka, haigone kurara zvachose
  Zana remakore richanyengera munhu wose zvechokwadi
  Rara, Britain yangu.
  
  Rara zvangu Britain
  Ndakapiwa nemazuva ose
  Mufaro uye kutambura -
  Uri wega
  
  Rara, hondo yeBritain
  Mangwanani, mangwanani
  Munondo wesarudzo yako
  Kusimudzwa kubva mugungwa
  
  pasi uye sesimbi ipi neipi inoimba nezveropa,
  anonwa zvangu uye anozvigeza nerudo
  kunyika yamambo pasi pedenga renyeredzi risina simba.
  pakanga pasara matsutso nechitubu kuti zvitonge
  
  Kune korona, kwete makereke - nzvimbo yevatumwa,
  Korona yakavhuniwa netsaona neimwe diki
  Asi, sekutaura kwakaita Charlie, muzviroto zvedu
  Shato dzake dzinobhururuka
  
  Rara zvangu Britain
  
  Misangano pasina goodbyes
  Iwe hausi iwe, handisi ini
  Piano hurukuro
  Maoko maviri
  
  Kuuraya pasina kuregererwa
  handisi iwe. Ndini ani?
  Iyezvino chete ndiye anoziva
  Rwizi rwekare rwepasi pevhu
  
  Uye iri bhiriji rinodedera rinotungamira pasi pearch
  Uyo akafamba pamusoro pemvura asina kunyura
  Yakavimbika velvet yebhuruu inopararira pamafungu
  Famba nayo wakashinga apo nyika yose inorara
  
  Uye vavengi vako vanovata vakabata mwoyo yavo,
  Shamwari dzakavata, dzakaisa mugumo wadzo kushumba yendarama
  Nyangwe uyo anonzi akatsika mwana
  Kurara akabata chirikadzi yakanaka!
  
  Rara zvangu Britain
  
  Rara zvangu Britain
  Chakavanzika, chakavanzika
  Rhythm yekufema kwako -
  Mhosva yangu
  
  Rufu kunze kwezita
  Hapana chekutengesa
  Nyeredzi yangu yakachena
  England yadzokera mumba
  Rara mambakwedza emoto
  Rara mudiwa wangu
  Iwe uri Britain yangu.
  Kunyangwe zvichisemesa kuti munhu wechiFrench aimbe saizvozvo. Asi akapfeka yunifomu yemukomana wechirungu.
  Uye saka mauto aBlucher akatanga nenzira isiriyo. Uye Benedetto akamusiya, achimhanyira mberi. Iye mukomana uye haafaniri kugara. Asati abuda, akakwanisa kuhwina goridhe gumi louis d'or. Uye ndakafadzwa zvikuru neizvi. Uye zvino akatasva bhiza kudzokera kuNapoleon uye akatarisira mubairo mukuru. Mushure mezvose, akakwanisa kuibvisa zvakanaka kwazvo. Zvaiita sekunge iye pachake aive Genghis Khan. Hongu, dai Napoleon, saGenghis Khan, akararama kwemakore makumi manomwe nemaviri asingazive kukundwa, nyika ingadai yakasiyana. Uye pamwe kuwirirana uye mufaro zvaizotonga mariri. Uye saka, Europe yakakamurwa, uye Tsarist Russia yakabata Humambo hwePoland pachayo. Nei izvi zvine musoro? Kana usina simba, wadii kukubvutira zvidimbu?
  Benedetto akatanga kuimba achitasva bhiza rake jena;
  Nyika yeFrench ndiyo Holy Motherland,
  Mauri munhu wese akaenzana uye mukuru.
  Yakatambanudzwa kubva kumucheto kuenda kumucheto,
  Nechikova chenhanho chakafara!
  
  Kune makomo mairi - golden peaks,
  Uye nzizi dzinopenya nesirivha yakachena...
  Muchando sinou yakaita sevhudzi jena;
  Muchirimo, rukova kuseri kwebhangi rakasimba!
  Asi mukomana wacho akabva anyarara, achinzwa ngozi. Bhiza rorudzi rwakarira nokutya. Benedetto akatarisa kumashure - mapere akanga achimuteverera. Uye izvi zvatova serious. Panotova neboka rose.
  Mukomana akarova zvitsitsinho zvake pabhiza rake achibva atanga kumhanya. Panguva imwe chete, mukomana akafunga. Mhumhi chikara chakaipa. Semuenzaniso, aidya zvishoma zvitsvuku zvekutasva hood. Ichi chinhu chakanaka kwaari here? Ungati kudii nezvemhumhi?
  Benedetto akaimba rwiyo rwekomiki rune nyambo pazvikara pfumbu izvi;
  Ndiri kunetseka nesimba rangu rose - uye nemarunda angu ose,
  Asi nhasi - zvakare sazuro: Vanondikomba, vanondipoteredza - Vanondiendesa kune nhamba nemufaro!
  Pfuti dzakaputirwa kaviri dzakabatikana kuseri kwemiti yemisipiresi -
  Ikoko vavhimi vakavanda mumimvuri, - Mapere ari kudonha muchando, Achishanduka kuita chinangwa chipenyu.
  Kuvhimwa mapere,
  Kunovhimwa - zvikara zvichena, zvakarungwa nembwanana!
  havatambe zvakaenzana nemhumhi
  , asi ruoko rwavo harwuzununguki: Sezvo vadzivirira rusununguko rwedu nemireza, vanorova nechivimbo, chokwadi.
  Mhumhi haigone kutyora tsika -
  Sezviri pachena, muhuduku, mapofu mapofu, Isu, vana vemhumhi, takayamwa mhumhi Uye takayamwa mukati: haugone kubata mireza!
  Zvino - kuvhima mapere,
  Kuvhimwa kwave kuitika - kwezvikara zvichena, zvakarungwa nembwanana!
  Makumbo edu neshaya zvinokurumidza -
  Sei, mutungamiri, ndipe mhinduro - Isu tinovhimwa uye tinomhanyira kupfuti Uye usaedze kuburikidza nekurambidzwa?!
  Mhumhi haigoni, haifaniri, kuita zvakasiyana.
  Iye zvino nguva yangu yave kupera: Uyo wandakagadzirirwa akanyemwerera ndokusimudza pfuti yake.
  Kuvhimwa mapere,
  Kunovhimwa - zvikara zvichena, zvakarungwa nembwanana!
  Ndakabuda mukuteerera:
  Kuseri kwemureza - nyota yeupenyu yakasimba!Chete - shure kwangu ndakanzwa nemufaro kuchema kunoshamisa kwevanhu.
  Ndiri kunetseka nesimba rangu rose - uye nemarunda angu ose,
  Asi nhasi hazvina kufanana nezuro: Vakandikomba, vakandikomba - Asi vavhimi vakasara vasina chinhu!
  Kuvhimwa mapere,
  Kunovhimwa - zvikara zvichena, zvakarungwa nembwanana!
  Mushure mazvo mapere akanyatsoitora ndokuwira kumashure. Uyezve, kana mukomana asina shangu akaimba, zvinoreva kuti anotonhorera uye zviri nani kuti usakanganise naye.
  Uye Benedetto akawana mufaro mukuru mukutora nekupwanya umhutu nezvigunwe zvake. Uye akati:
  - Ndakachinja nzira yenhoroondo!
  Uye zvinhu zvose zvakachinja chaizvo. Blucher haana kusvika nenguva, uye Napoleon akakunda kuWaterloo. Ipapo yakanga yava nguva yamaGermany. Mukuru wemauto akahwina mamwe kukunda kwakati wandei. Kusanganisira pamusoro peuto reRussia. Asi vanhu veFrance vaneta zvakanyanya nehondo dzenguva refu. Uye varume vakawandisa vakaurawa.
  Uye Napoleon Bonaparte akabvuma rugare. France yakachengeta kuchamhembe kweItaly, Netherlands, Switzerland, uye chikamu cheGermany, pamwe chete neSpain yekuchamhembe.
  Pashure pacho kwakanga kusina hondo muEurope kwenguva yakati. Chokwadi, maFrench akapinda muAfrica ndokutora Algeria neMorocco. Ipapo Tunisia yakakundwa, uye ipapo Libya uye Egypt. Hondo yekuchamhembe kweAfrica yakapera zvinobudirira kuFrance. Uye kuSudan.
  Napoleon akatonga kusvika Kurume 1842, achirarama kwemakore makumi manomwe nemaviri, saGenghis Khan. Akatsiviwa nemwanakomana wake, Napoleon II. Ndiani munguva pfupi akazova mambo weAustria Empire. Asi iyo imwe nyaya. Napoleon akava ngano huru. Uye dzinza rake dzinza rine mbiri. Uye kutonga kwaBonaparte kune ngano zvechokwadi.
  Paitove nerwiyo urwu rwakagadzirwa:
  Paive nezana ramakore remadutu, zana rinoshamisa:
  Kunzwika, kukuru; Paive nemurume mukuru, kutambisa kubwinya.
  Yakanga iri zera remagamba!
  Asi macheki akavhengana, uye midji nezvipembenene zvakabuda mumitswe.
  Mukomana waamai vese,
  vese vakabirwa, benzi rezvisina maturo zvemufashoni, rinoratidza kusununguka.
  Muvengi weDespotism,
  Mutauriri weEquality, - Kuzvimba, bofu nendebvu, Kudada munyori.
  mavhoriyamu eThiers neRabeau
  nemusoro uye, seMirabeau anoshingaira, anokudza rusununguko.
  Uye tarisai: yedu Mirabeau
  yeOld Gavrilo Nokuda kwekupwanyika frill, inorova ndebvu dzake uye mhino.
  Uye tarisai: yedu Lafaet
  Brutus kana Fabricius anoisa varume pasi pechinyorwa, pamwe nebhiti.
  
  ZVAKAITIKA EMASIMBA AKASIYANA NEVANASIKANA VVAMWARI
  CHIREVO
  Mafambiro evana vekusingaperi anoenderera mberi muchikwata chemuchadenga. Panguva imwecheteyo, kutsva kutsva kwakamirira mukomana asingagumi Eduard Sturgeon, kusanganisira pakati pematroll, orcs, elves uye zvimwe zvisikwa zvenyika yekufungidzira. Uye vanasikana veDemiurge Gods vanorwawo pamwe chete navo.
  . CHITSAUKO Nha
  Murwi musikana Adala akazevezera:
  - Unei nguva ino, nokusingaperi wechiduku nyanzvi?
  Edik akapindura nenyemwerero yemukomana:
  - Pane mhinduro kune izvi zvakare!
  Simbi hombe yeboa constrictor, ine muromo umo mazino ekubooresa aitenderera, yakaramba ichikambaira ichiswedera pedyo neuto remauto evana. Ichitevera chikara chirefu ichi, marobhoti makuru akatanga kubuda, aiita sekamba. Uye vaive nemakannon mumisoro avo aipfura nelaser system. Chokwadi, mwaranzi-shoma-kukwana haina kukonzera kuparadza kukuru.
  Mukomana shasha akaburitsa wayawo zvayo yakakandwa nemhangura, ndokuisa pairi pizi ine risingazivikanwe.
  Uye ndokuivhura munzira yekutyisidzira, mechanical reptile. Waya yakanyura muzvibhorani ichibva yabaka. Boa constrictor hombe yakatanga kudedera.
  Mukomana akarara kumadokero paruoko rwerudyi rwaEdik akarira:
  - Wow! Runako!
  Muviri wemechanical reptile wakazununguka nekudonhedza pasi marobhoti aifamba. Vakamonyoroka vachibva vapfura, vakatanga kupfurana. Uye kubva pane zvinokonzeresa matanda elaser nhumbi dzokurwa dzakabvaruka uye simbi yakatsva.
  Vakomana nevasikana vechikwata chevarwi vehondo chevana vakatora uye kupfura kuti vauraye, vachishandisa pfuti dzavo dzelaser.
  Edik akadanidzira achiti:
  - Isiye zvakadaro! Chengetedza simba rako vakomana! Anti-pulsar!
  Varwi vemauto evana vakamira kupfura. Uye saka zvaive zvatove pachena kuti twitching gigantic boa constrictor ine muviri wayo wakaremara nekupwanya dzinenge mota dzese. Uku ndiko kukanganisa kunotyisa uye kwakanyanya.
  Musikana Adala akachonya kumukuru mukuru wechidiki ndokuti:
  - Zvakanaka! Zvakanaka, uri murwi! Unoshandisa simba romuvengi kumurwisa!
  Mukuru wemukomana akamutarisa achibva ati.
  - Ehe, isu tinoda yesainzi, yakapusa nzira.
  Iyo boa constrictor, ichizununguka, yakatyora marobhoti turtles anofamba; iwo angave akaputika kana kubatwa kumeso. Zvakare, muswe wake une hysterical wave wakapidigura matangi aiva pamakonye aisvetuka kubva pamagedhi enhare.
  Vakashaya zvekuita uye makenduru akabatidzwa. Uye zvaitaridzika zvakanaka.
  Zvino matemba akabhururuka achibuda mumadhiramu ndokurova vanhu vawo. Uye kuparadzwa kwakawanda kweshongwe dzezvombo.
  Mukupindura, mabhatiri ezvombo akatanga kushanda kubva kumadziro enhare zvakare. Ese ari maviri matanda emalaser uye mapurojekiti anopombwa-anoparadza akanaya pa mechanical boa constrictor. Mapfuti ekutanga akabaya simbi yake neganda retitanium. Mabreak akatanga kuitika. Semahonye, maburi akaonekwa muzvombo zvechikara ichi.
  Musikana aive kurudyi kwaEdik akazhambatata:
  - Aya mafireworks! Takamupa zvakawanda!
  Mutungamiriri wemukomana akati:
  - Ndakarigamuchira kubva kuvanhu vangu!
  Vana vehondo vakadanidzira pamwe chete:
  - Chokwadi nerombo zvinesu,
  Ticharova mabhasikoro zvine simba...
  Basa redu guru ndere
  Urayai vatorwa vakaipa!
  Adala, musikana uyu akambosangana nezvakawanda, uye akatozoita zvekubira murwi wemagineti, akati:
  - Zvinoshamisa kana paine nzira yakangwara uye yesainzi!
  Uye musikana wacho akaratidza hologram yekutiza sei kubva mumusasa wevasungwa. Asina shangu uye akapfeka mapyjama ane mitsetse, musungwa wechidiki akamhanya achiyambuka chando chakafukidza nhandare yendege. Vakamupfura. Musikana uyu aive mutete, matama akatomboonekwa pachiso chake chemwana kubva pakudya kwekumanikidzwa kwemusasa wevasungwa, uye nhamba yaive ichipenya pachipfuva chemapijama ake. Asi akakwanisa kupinda murwi uye akashandisa kadhi remagetsi rakabiwa kubva kumurindi.
  Nekuda kweizvozvo, muchina, wakazara nemagetsi, wakabuda pajasi.
  Uye musikana akamanikidza nezvitsitsinho zvake, zvitsitsinho, zvakaomeswa kubva pakumanikidzwa kufamba asina shangu uye nguva dzose, kushanda nesimba. Hongu, musasa wevasungwa wevana haisi chipatara. Asi nerumwe rutivi, unokudziridza kutsungirira kwakadaro uko uko kunobetsera kuendako. Adala anotaridzika kunge ane makore gumi nemaviri chete, asi muchokwadi, hongu, akura, uye ane ruzivo, kunyangwe asina ruzivo uye akaomesesa saEdik.
  Paionekwa pahologram kuti ndege yegraviomagnetic yaibhururuka sei nemusikana. Chirebvu chake chakapinza chinooneka mumufananidzo, uye pane ronda pasi peziso rake reruvara rwebhuruu. Asi musikana, ane hunyanzvi hwemutyairi wendege, anonzvenga matanda elaser ari kuyedza kumupfura.
  Zvigunwe zvake zvakashama, zvemwana zvine chivimbo zvigunwe zvekudzora joystick mabhatani. Uye zvinotaridzika zvakanaka.
  Adala akaridza kiss ndokuimba:
  - Mundege tinomhanya pamusoro pemafungu,
  Quarks foam mu ether vortices...
  Chii chandichaendesa kupasi rangu -
  Vana ve sublunar, nyika yebhuruu!
  Uye shure kwake, ndege dzehondo dzakamhanya kuti dzitevere musikana aishinga. Uye inoratidzika kunge ine hasha zvakanyanya, seboka rose remagora. Uye vanopfura, uye panoratidzika kunge pasina mukana wekupukunyuka.
  Asi musikana Adala akadana gamba mukomana Edik paredhiyo, uye iye, senguva dzose, akanga akagadzirira.
  Mumwe murwi wechidiki airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri, kunyangwe, chokwadi, murwi ane ruzivo uye mugadziri akangwara, akabhururuka kuti asangane naye. Mukomana uyu aingopfeka zvikabudura zvemitambo, asi netsoka dzake asina kupfeka akabata kavibration kadiki kake kaibhururuka. Uye zvaiva pachena kuti mukomana wacho akanga ari pakanaka.
  Paanongodzvanya bhatani nechitsitsinho chake chisina chinhu, masaisai anorira. Varwi vana vaimhanyira mberi vakabonderana pakarepo. Uye kuputika kwakatevera.
  Adala akachonya nemaziso ake esapphire ndokuti:
  - Iyi ndiyo kirasi yepamusoro!
  Vamwe varwi vevavengi vakatanga kupfura vari kure. Fuselage nemuswe wendege yainge yapambwa nemusikana uyu zvainge zvakaputirwa nemarara nemarara.
  Murwi wechidiki akamutsikirira zvitsitsinho zvake zvakatonyanya kusimba uye akaita pfuti pamurwi.
  Asi Edik, mukomana wekusingaperi uyu, akatora akaburitsa tutuburu kubva mupoto yake yaibhururuka. Dzakamhanya mhanya dzichiita sedzichadhumana neboka remagora.
  Kuputika, kuputsika, uye ndege dzevavengi dzakabvaruka kuita zvidimbu zvakanzwika. Uku kurova kukuru.
  Mukomana, achishanda zvine hungwaru netsoka dzake dzakashama, dzakasimba, akaimba:
  Taigara sei tichirwa
  Uye kusatya rufu ...
  Aya ndiwo mararamire angu iwe neni kubva zvino zvichienda mberi!
  Uye kumusoro kwenyeredzi.
  Uye kunyarara kwegomo -
  Sea wave nemoto unotyisa!
  Uye moto unotyisa, uye unotyisa!
  Aya ndiwo mabatiro akaita vana varwi vevavengi. Vaya vakakwanisa kupona vakadzokera shure. Uye Adala akadzokera kumudzivisi waEdik. Paingova nechikamu chemauto akakosha evana navo - varwi vechidiki vane hunyanzvi hwakasiyana.
  Iye zvino vari kudzinga kumwe kurwiswa kubva kunhare. Sezviri pachena achiziva kuti varwi vevana vanorwa uye vakanyanyisa kukura uye vakangwara havagoni kukundwa nemidziyo yemagetsi, varwi vetsoka vakakandwa muhondo.
  Iwo mahombe mauto ehondo ivo pachavo, imwe neimwe yemamita maviri nehafu kureba, vakaenderera mberi nekurwisa. Vaive vakapfeka masutu ekurwa uye vachiratidza kupenga.
  Asi vakamhanyira muhondo nesimba guru uye vakarwisa sematangi. Apa ndipo pakatangira hondo.
  Iye zvino unogona kutanga kupfura. Vana varwi vakavavhurira pfuti nelaser. Paive nekurova pane inogalact monsters. Asi vakapindura.
  Musikana nemukomana vakakuvara uye vakapiswa nemwaranzi yevavengi.
  Edik akapindura achinyemwerera:
  - Ndiri kubatidza munda wekudzivirira!
  Adala akabvunza achiratidza kushushikana:
  - Uye isu tinogona kupfura muvengi kuburikidza nazvo!
  Mutungamiriri wemukomana akapindura nechivimbo:
  - Ehe! Zvirokwazvo! Iyi chiyero chimwe nehafu. Inorega simba richiyerera nepadivi rako, asi kwete kudivi remuvengi!
  Mukomana murwi akanga akapfeka sutu yehondo aine makwapa egirini akabva ati:
  - Iyi inzvimbo inotonhorera!
  Uye hondo yakapfuurira nesimba rinoshamisa! Uye zvino vana vakaratidza kuva vasingatapuki zvachose. Uye vakaparadza vavengi vavo pasina basa. Ivo, mumaoko emauto akasarudzika nekusingaperi mauto madiki, ane thermoquark-pumped lasers, uye izvi zvakakomba. Saka, pakusanganiswa kwethermoquark, giramu rimwe chete rezvinhu zvinobudisa simba rakaenzana nokupiswa kwematani mabhiriyoni mana emarasha. Saka unogona kufungidzira kukura kwakaita simba iri.
  Asi vana havarwi nguva dzose nezvombo zvakakwana zvakadaro uye vane hukuru hworuzivo rwokugadzira zvinhu.
  Saka Edik akabatidza vhidhiyo uye hologiramu yemavara matatu, iyo yakaratidza kurwa kwake neakawanda ekare matekinoroji uye, panguva imwecheteyo, isina njodzi, uye nevana vaive nenguva yakaoma.
  Edik paakamuka mushure mekurova, mumwe mukomana Pashka akamuzunza zvine simba bendekete. Mukomana akakwakuka akabata chiso chekutya kwebvudzi dzvuku, akanga achangogadzirwa, ndokubvunza:
  - Uri kuitei?
  Pashka akanongedza munwe wake mumusoro waEdik ndokuti:
  -Ndiani akakugera kudaro?
  Edik akaisa ruoko rwake kubvudzi rake ndokunyunyuta mukuvhiringidzika:
  - Wow ... - Iyo hedgehog yakabaya pasi peminwe yavo, uye vakanzwa inonakidza uye, panguva imwechete, bundu rinorwadza.
  Ipapo Edik akatarisa kuruoko rwake rwerudyi ndokuona kutsva kuri kuita nhamba yemusasa. Kuzivikanwa kwegumi netatu ...
  Mukomana akabva ati:
  - Bravo! Izvi zvinobva zvave kusiri kurota. Chokwadi ndakanga ndasungwa!
  Pasha akatarisa mumwe wake achivhiringika achibva ati:
  -Vakakuisa papi?
  Edik akapindura nenzwi rinosiririsa:
  - Kujeri remuchadenga ... Ndiko kuti, kujeri kune imwe nyika!
  Pashka akadzungudza musoro wake... Akafunga kuti mudhara uyu akanga aita chitsvuku akanga apenga. Asi Edik haana kumboita seanopenga zvachose, kunyangwe ziso dema rinopora raipenya pasi peziso rake. Unenge wava nemhanza, musoro womukomana mutsvuku wakamupa chitarisiko chetsotsi, kana kuti mbavha yakapererwa.
  Zvisinei, vakomana havana nguva yekufungidzira zvimwe. Yave nguva yekumhanyira kukudya kwemangwanani kwehove shoma uye kunhonga foshoro zvakare.
  Asi panguva ino, zvakanga zvisingabviri kushanda kwenguva refu. Ndege yeOrkmet jet yekurwisa yakapinda zvakare. Vakomana vacho vakavanda pasi pemigero, uye mabhomba emuchadenga akanaya achibva kumusoro.
  Edik akaedza kupfura nepfuti, asi panguva ino ndege dzevavengi hadzina kukwanisa kupfura idzi. Orkmet stormtroopers yakafukidzwa nesimbi yakasimba, yakasanganiswa nhumbi dzokurwa nechepazasi, uye hapana nzira iyo bara rinogona kupinda mazviri.
  Mukomana akabva atora girinedhi nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kusununguka. Sezvo mhasuru dzemakumbo dzakakura kudarika dzemaoko, unogona kukanda "chipo" chinhambwe chikuru nechepasi pane chepamusoro.
  Mukomana akatura befu, akafuratira ndokukanda girinedhi nesimba rake rose. Yakapfuura nemutsindo ichibva yarova mhepo yechamupupuri yakanga ichirembera pasi zvakanyanya. Akatadza kuzvidzora uye akatsemuka nepakati nepakati nekuputika. Uye Edik akaratidza mhino yake kumuvengi.
  Mushure mezvo, mukomana weterminator akawana imwe girinedhi. Sezvaaidzidziswa munzvimbo: unyanzvi hunokosha hwekukanda, nekutenderera kwehudyu, kuwedzera uye kufamba kweminwe. Muchiitiko ichi, girinedhi inobhururuka kure kupfuura yaigona kunge yakandwa nemaoko. Hazvisi pasina kuti vasikana vana vachengeti vakakwanisawo unyanzvi hwekukanda nemakumbo avo ezasi.
  Saka yechipiri Orkmet jet kurwisa ndege inorasikirwa nemapapiro ayo uye inobhururuka mhino-kutanga pasi. Anoboora pasi nesimba rakadaro, sokunge ari kuda kusvika kuAmerica.
  Pashka anodanidzira achiyemura:
  - Ehe, iwe uri murwi mukuru!
  Edik akazvitutumadza chipfuva chake ndokudzvova:
  - Ndiri kufara chaizvo ...
  Mukomana ane musoro uchangobva kugerwa anosekesa. Asi pano panouya girinedhi yechitatu, ichiwana chinangwa chayo nekururama kusingachinjiki! Zvakanaka, mushure meizvi, pane munhu angakahadzika kuti mukomana uyu igamba? Uye kwete kunyange gamba rekupedzisira, asi knight uyo achatungamirira munhu wose!
  Edik Osetrov akaimba, achinzwira girinedhi yechina neminwe yake isina chinhu uye achiikanda nesimba:
  Nyoka inonyengera yakavanda mumutsenga.
  Nekubira Rus zviroto zvechepfu ...
  Asi murwi ane simba acharova chinangwa chake,
  Pasi pezuva rakajeka rehasha ruvara ruchanyunguduka!
  Vachiri kuimba, mukomana akakanda girinedhi rechishanu. Akaibata zvine hungwaru negumbo rake raichinjika, ndokuikanda zvakare. Chikoro chakapfuma kwazvo chehondo chine chekuita, kusanganisira kudzidziswa necosmic Amazon papasi riri kure.
  Edik akagona zvakawanda ipapo ndokuve mukomana chaiye super ace. Uye zvino anokanda girinedhi yechitanhatu. Anorikanda mudenga noungwaru, uye rinobhururuka, richicheka nemhepo sezvinoita skate.
  Terminator mukomana anoti:
  Rwiyo rweNyika rwaamai runoimba mumoyo yedu,
  Hakuna mumwe akanaka zvakare pasirese...
  Svina danda re knight rakasimba,
  Ifira Russia yakapiwa naMwari!
  Uye girinedhi yechinomwe, yakakandwa nemukomana asina shangu, anokurumidza kubhururuka, inowana chinangwa chayo.
  Mamwe mapiyona akasara anoedza kutevedzera chidhori chavo chitsva, asi magirinedhi anodonha kubva patsoka kana kubhururuka zvakaipisisa kupfuura kubva mumaoko avo. Clara, zvisinei, anopa kurongeka nenguva:
  -Ndisiye ndega! Eduard Osetrov chete ndiye anokanda magirinedhi!
  Mukomana wacho anozvikudza zvikuru pamusoro pekuvimba kwakaiswa maari, uye zvakare anokanda chipo, achibvarura bapiro reHEC-283, uye achiita kuti Orkmet machine irege kudzora. Uye kumhanya kwejeti hakubatsire ma orcs.
  Eduard Osetrov nomufaro anoti:
  Baba, uri amai vangu vanodikanwa,
  Handikwanise kutakura kutambura kwevanhu...
  Ndakagadzirira kupa zvese zvandinazvo -
  Enda nemumarwadzo, kusuwa, chero miedzo!
  Iye zvino girinedhi yechipfumbamwe inowana chinangwa chayo. Mukomana, anotaridzika kunge gamba remuJapan anime, anoivhura zvine hungwaru.
  Mushure mekukanda kwakabudirira, Edward zvakare anoti:
  Kumusha mumoyo mangu - tambo inotamba,
  Hupenyu huchanakira munhu wese panyika...
  Uye ndinorota Nyika yeBaba - nyika tsvene,
  Apo vana vanofara vanoseka!
  Magora eOrkmet, aita iron pasi, anobhururuka, uye Edik anokanda girinedhi yechigumi sekuonekana. Ndege yekupedzisira yeOrkmet yakapfurwa yakapeta mapapiro ayo pamwe chete uye yakaguma yava mubhokisi rokufananidzira.
  Mukomana akasvetuka kubva mumugero ndokuratidza kutuka kune vaitiza orcs. Vachimutevera, vamwe vakomana vakaita zvimwe chetezvo.
  Kunge, ziva zvikara zvedu, iwe ndewemugomo!
  Mushure mezvo, vakomana vakatanga kushanda zvakare. Kurwiswa kwemhepo kwakakonzera vanenge vasina kufa kuvana, vakomana vaviri chete ndivo vakakuvadzwa zvishoma nezvimedu zvebhomba uye vakasungwa.
  Mapiyona nevakomana vakati kurei vakanga vari muchimiro chokurwa. Kunyange zvazvo pakanga pasina kana murwi mumwe chete akanga ane mbudzi, kwakanga kusina kana mbwende pakati pavo zvakare. Vose zvavo, hafu-nzara uye hafu-vakashama, vakashanda nechido chikuru uye vaida kukurumidza kutsiva neOrks. Cannonade inorira kure, uye munguva pfupi mota dzeOrkler dzichasvika mutsetse uyu.
  Vasikana vana vari muchadenga chakafanana vakarwisa mauto eOrklichans neTrolls, avo vakashinga kumhara muFryma. Boka diki remauto eRussia akasarudzika akashandawo navo.
  Iyi imhando yekupindira kwenguva pfupi pakuraira kwevamwari veRussia nechinangwa chekuchinja nhoroondo yenyika.
  Hondo yacho yaipisa zvikuru, vasikana vakanga vachifambira mberi. Asi mauto eRussia akakosha mauto akatamburawo kurasikirwa kukuru. Asi kwakava nevavengi vakawanda, saka pano pane imwe nzvimbo Orklia, Trollntsia, Hobbit Kingdom uye Furtia vakaunganidza mauto makuru. Vaida kuita shanduko pamusoro peuto reRussia richifambira mberi nechinangwa chekusunungura Revastopol.
  Pakati pematangi mana eRussia, matatu akatodzingwa, uye nzvimbo yevarwi inoita seinonetsa.
  Asi kubva pakavhurika hatch yeT-64 yakaputsika uye yakatsva, mudiki mubatanidzwa muhondo iyi inonakidza akatanga kupisa.
  Asi, chaizvoizvo, mwana anofanira kuitei muhondo yazvino uno? Iye chete ndiye anogona kupindura izvi. Chero zvazvingava, mukomana wechikoro weMoscow Edik Osetrov ane makore gumi nemaviri akasarudza kuti aisakwanisa kugara mune imwe yenzvimbo dzakanaka dzevana muRussia ine rupo. Atorwa moyo nerudo rwakasiyana rwehondo, akatizira kumberi. Asi isu takanga tisingafaniri kumhanya kure: muvengi akamira pedyo neFronetsk uye asina tsitsi akapfura guta.
  Anenge pamberi pemeso aEduard Osetrova, chikoro chakadonha mushure mekurohwa neUragan multiple launch rocket system. Vana vanoverengeka vakanga vasina nguva yokupukunyuka vakavigwa mumatongo, uye Anastasia Petrova, shamwari yaEdik, vakapiswa zvakaipisisa. Akafa kwenguva refu uye zvinorwadza zvikuru. Mazuva gumi ekurwadza kwehero ... Uye zvino, mabhomba anorema akaparadza chivako chefurati apo hama dzaEduard Osetrova dzaigara.
  Murwi wechidiki anopfura uye anozviita nemazvo! Mukuita, haana chaanopotsa, uye iye zvino mativi manomwe anotevera akashandiswa, uye mukomana ari mubishi kuadira mumabhegi.
  Kusvika kwemauto makuru kubva kumahombekombe uye mauto matsva ekumhara zvakare akarereka chikero kuuto rakabatana. Zvinoshamisa kuti humambo hweEurope huviri hune simba hwakatakura simba rakawanda kuenda kuFrym. Uye kana isu takajaira kurwisana neTrolls, saka maOrgglians muvengi mutsva. Kazhinji, "Hondo yeFriman" ndiyo chete nyaya munhoroondo apo Russia neOrktania zviri pamutemo muhondo. Izvi zvisati zvaitika, Orglia yaiwanzoonekwa senyika ine hushamwari, kunyanya, yaive mubatanidzwa muhondo neAvapoleon. Asi ikozvino, muvengi anotyisa uye ane chishuwo anotya kukura kweRussia.
  Eduard Osetrov akakanda goko negumbo rake risina chinhu. Panguva ino akachinja zvishoma tsika yake yekurwa, achikanda madhisiki netsoka dzake. Asi hapana, uye iwe unogona kupfura zvinoshamisa nenzira kwayo kubva kupfuti ye sniper.
  Hazvisi nyore kuona vavengi vari muutsi, uye haugone kana kuona zviso zvavo. Naizvozvo, vakafa, vane kuchema kwavo kworufu kunonyungudika nezvimwe zvakawanda zvakafanana, havakonzeri mirangariro yakashata. Zvakafanana neuri kutamba mutambo wekupfura pakombuta, kana kurova mamonitor emagetsi panzvimbo yekupfura.
  Zvino, kana iwe uchinzwa kuti wapotsa chiratidzo, saka izvi zvinotokonzera kutsamwa!
  Uye muvengi, achitora mukana wehukuru hwavo hwenhamba, anodzvinyirira vadziviriri veRevastopol. Chiedza, kukurumidza-kupfura uye kwakaringana pfuti dzemumunda dzeOrglikans dziri kurovera uye dzinogara dzichirovera. Ichi zvakare chimwe chezvikonzero nei Russia, kubvira 1618 (kweinenge chikamu chechina chemireniyamu, maRussia haana kurasikirwa nehondo, asi akakundwa chete muhondo dzega!)
  Chikwata chemauto chakapera chine matangi, murwi wemauto evatema, Victoria, akaraira kuti vaunganidze zvakare uye kuchengetedza zvombo zvakanyanya sezvinobvira. Vatakuri, vaingove vaviri chete, vakafukidzwa nekuchimbidza nemasaga ejecha (aya aive mikombe) uye pfuti dzemuchina dzakaiswa paari dzakashandiswa kupfura.
  Mazhinji emauto akakosha emauto akashandisa ese emagazini avo, zvakanaka, kazhinji, inyaya yakajeka. Iye zvino taifanira kushandisa pfuti dzakanga dzabatwa kubva kumuvengi kurwisa.
  Ehe, panguva yehondo yakakura kudaro, zvimedu izvi zvinopfira kunze nekukurumidza. Asi haugone kukwana nyanga dzakawanda pamunhu mucheche mumwechete; ivo vanopinda munzira.
  Ichokwadi, pane zvifambiso zvezvombo pachazvo pachine mabhokisi ane zvakachengetwa. Saka dzinofanira kushandiswa zvishoma.
  Pavanhu makumi mashanu, inenge hafu chete ndiyo yakasara yakamira, uye vamwe vanhu vaviri vaiva nemaronda akaipisisa vakazvuzvurudzwa kubva munhandare yehondo. Kurasikirwa kwakanyanya kwebazi remakumi maviri nerimwe.
  Iwe unofanirwa kutarisira vanhu vako, kunyanya sezvo vasangana nemuvengi akashinga asingazoparadzire pakutanga, kunyangwe asina kunyanyisa, salvos.
  Mutungamiriri anobatsira mauto eRussia, Mikhail Tsarkov, akakuvadzwawo, asi achiri netsoka. Dambudziko guru nderekuti mukufara kwevarwi, vakashandisa zvombo zvakawandisa, ndosaka zvakaoma kurwisa hukuru hwehuwandu hwemuvengi. Ichokwadi, Tsarkov, semurwi ane ruzivo, anopfura zvishoma, uye achiri nekuchengetedza. Semuenzaniso, haazvidzi pfuti imwe chete.
  Asi muvengi paakatanga kukanda magirinedhi...
  Izvi zvine njodzi kana mabhomba akawanda kwazvo anoputika, kunyangwe aine simba diki rinoputika.
  Murwi Edik anotanga kukanda madhisiki akapinza netsoka dzake. Asi zvakaita semushonga wemufi
  Kunyangwe Victoria asingade kuita izvi, hupenyu hwemasoja hwakakosha. Uye huni ... Mwari vamuropafadze! Dai kwaiva nezvigayo zvenyama, huni hungadai huripo!
  Izwi resimbi remwanasikana waChernobog rinoraira:
  - Simudza maherikoputa mumhepo!
  Zvinofanira kutaurwa kuti ndege haingopi simba rinouraya chete - shure kwezvose, kunyange helikopta ine zvombo zvishoma - asiwo maitiro etsika. Kwezana remakore rechigumi nemapfumbamwe, chimwe chinhu chinobhururuka uye chinopfura chido chekuda kuziva. Saka pane mukana ...
  Vadziviriri veRevastopol vave kutodzokera kune kunze kwekunze kweguta re citadel. Kazhinji, maitiro avo akarurama - kuisa varwi vose muhondo kunze kwenhare, uye hapazovi neanodzivirira nhare. Uye ipapo pachava nepakati muhondo. Kutorwa kweRevastopol kuchava chiratidzo chevaElfstrians nePersia kupinda muhondo.
  Uye saka, vaunganidza mauto avo ese kuita chibhakera chinokatyamadza, maOrkglichan, maTrolls neTurks kurwisa ...
  Edik, akadzikama achitora chinangwa kune muvengi, akatangawo kutya. Mukomana akanzwisisa kuti vakanga vachirasikirwa nehondo, uye tariro chete yakanga iri pakuti mauto aFenshikov, avo vakanga vari kure, vaizova nenguva yekusvika.
  Uye zuva rakatevera, vakomana vakatarisana nemiedzo chaiyo. Vakanga vasati vambodya kudya kwemangwanani pavakanzwa kurira kwaityisa uye kufamba kwematangi evavengi. Izvi zvinoreva kuti hudiki hwapera, uye hondo yakamirira. Vamwe vakomana vakanga vatova neruzivo rwekurwa uye vakagadzikana. Asi vamwe vakomana, kunyanya vadiki, vakatanga kupopota.
  Clara akavapopotera nezwi riripamusoro. Vana vakabva vadzikama. Vakamira panzvimbo yakavakirirwa ndokugadzira magirinedhi, pamwe chete nezvipfuramabwe zvokukandira zvinhu zvehondo. Paivawo nemudungwe wemigodhi ye anti-tank kumberi.
  Maorcs akanga ava kusvika. Kuenda kumberi kwaive kwakadzikira, squat, asi matangi marefu eFE akateedzana. Dzakawanda dzadzo dzaive dzatove nechimiro chepiramidi, chisingapindike kubva kumakona akati wandei. Asi vazhinji vaive "Dragons" ine turret yakadzoserwa kumashure, uye FE-70 ine 128 mm cannon.
  Mudiki muchitarisiko, Edik, akagadzira bhegi rose remagirinedhi ekurwisa matangi pedyo naye. Ehe, ivo havapindire zvombo, asi vanogona kutyora makwara nyore. Pamusoro pezvo, matangi epiramidhi ane madiki asi akawanda ma roller anodonhedza pasi rese. Uye chassis yavo yakaoma zvakanyanya kudzima.
  Kune akawanda matangi eOrkmet ari kufamba. Kune kunyange tsvimbo yeElferikan TOR-93 uye Phoenix-2 kumashure. Iwo akashata kupfuura aya eOrkmet, asi anogadzira imwe ambiance. Tangi yeDragoni ine kanoni ine 105mm inokwanisa kupinda mumatangi eRussia kubva kure uye iri squat. Nechinyakare dhizaini, chete injini uye kutapurirana zviri kumberi kwetangi, uye giya bhokisi riri painjini pachayo.
  Motokari ine shanduko - 3, ine nhumbi dzokurwa dzakasimba kumativi uye kumashure kwe 125 millimeters pakona, uye zvakaoma kutora ne grenade. Sezviri pachena, tichafanira kurova makwara.
  Nzira yekumisa sei piramidi matangi? Aya ndiwo mamonsters chaiwo ezvikara!
  Uye kurwisana nevakomana mazana maviri kune motokari dzinopfuura mazana matatu nemakumi mashanu! Anenge matangi maviri anorema pamunhu, uye kunyange mwana! Uye hapana ane makore anopfuura gumi nemashanu, kunze kwemukuru weKomsomol Klara!
  Kuenzana kwemasimba ndiko zvekuti battalion yavo yevanoyamwa ichakundwa.
  Asi kana iwe uchizofa, ipapo nemimhanzi!
  Edik muduku akakanda girinedhi noruoko rwake ndokuribata netsoka yake. Yekutanga Dragon tank yatopinda munzvimbo yekuparadza, zvinoreva kuti inogona kukandwa. Mukomana wacho anokwenya muviri wake wakapfava, une tsandanyama, anotwasanudza gumbo rake negumbo rezasi, uye anotambanudza zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye grenade inobhururuka mazana emamita, sekunge yatangwa necatapult. Kwete, haumbofa wakakanda ruoko rwako saizvozvo.
  Uye girinedhi inoridza muridzo pamusoro peanorwisa-tank hedgehogs. Tangi yeOrkmet yakarohwa negonye, yakatendeuka uye ... yakarovera muviri wayo kune waanoshanda naye achifamba kurudyi.
  Edik mudiki akaridza muridzo:
  - Uye hondo inoenderera mberi zvakare,
  Iyo hyperplasmic moto iri kufashaira ...
  Uye Lenin mudiki -
  Inobata kurova kunouraya!
  Mukomana, akafuridzirwa, anokanda imwe grenade pa "Dragon". Motokari inorohwa ndokurovera mumwe wake kuruboshwe. Aya ndiwo maitiro aunokwanisa kunyatso shandura mafambiro etangi nekukuvadza gonye. Uye anochonjomara oenda nenzira isiri iyo.
  Uye mukomana anorwa Edik anoimba, achikanda mamwe magirinedhi:
  - Nyika yangu irima renyika,
  Wakagadzirira kudzinga kurwiswa kwevavengi vakaipa!
  Pasina iwe, mudiwa, handikwanise kana kuenda zuva,
  Ndakagadzirira kukupa hupenyu hwangu!
  Uye mukomana weterminator zvakare anokanda magirinedhi netsoka dzake, achimanikidza Mongoose-3 kuti iparadze mu pyramidal Orkmet tank.
  Mudiki Edik anosvetuka nemufaro, wow ... Saka iwe unofanirwa kurwisa maOrks. Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anoita izvi zvakanaka kwazvo. Girenedhi inorovera pauswa uye zvakare inorova tangi yeOrkmet, ichiimanikidza kutsaukira parutivi uye makondohwe mumwe wayo wemapuranga.
  Mukomana anoseka uye anoimba:
  -Simudza madhiramu epeturu ane moto,
  Isu mapiyona anoputika mota -
  Kuchava kukundwa zvachose kweOrks,
  Kuchema kwemapiyona: gara wakagadzirira!
  Kuchema kwemapiyona: gara wakagadzirira!
  Uye nemutsara wega wega, grenade inokandwa paOrklerites, iyo inoita kuti matangi eOrkler abonderane. Asi ikozvino Elferik TOR-93 yavewo munhu akabatwa. Uyezve, motokari iyi yakakwanisa kubondera zvekuti yakaputika maviri ePhoenixes ayo.
  Imwe yematangi ane simba eOrkish ekuputika, iyo Royal Dragon, inorema zana matani uye ine injini ye1880 horsepower. Uye nhubu iyi yakazununguswa sei. Akatema tangi rimwe chete, ndokuzopfura rimwe. Uye motokari nhatu dziri kutsva panguva imwe chete.
  Uye mukomana anotanga kuimba zvakare, neshungu:
  Zvakaipa zvakamhura chokwadi
  Inogona kukupengesa!
  Simba rose reatomu rinotyisa -
  Satani akadzinga panyika!
  Uye achiimba, akakanda magirinedhi mashanu uye akarovera kunze gumi nemaviri matangi. Motokari dzeOrkmet dzakaswedera pedyo, uye mamwe mapiyona akatanga kukanda zvipo zvawo. Panguva imwecheteyo, moto wekudzoka kubva kuOrks hauna kukuvadza vakomana. Zvaiita kunge mashura chaiwo.
  Vana vakakwanisa kutora chikara cheOrkish nenyanga uye kushambidza mastodon nemabhomba.
  Mukomana wechidiki Edik, achikanda magirinedhi netsoka dzake zvakanyanya uye zvakanyanya, akaimba:
  Pazvikepe zvenyeredzi tinomhanya tichiyambuka masaisai,
  Quarks furo mune ether vortices!
  Chii chandichaendesa kune yangu nyika,
  Vana venyika inopenga, ine zvivi!
  Uye nokuda kwevhesi iyi, magirinedhi masere akakandwa, uye makumi maviri emafuta enguruve matangi akarohwa uye akabonderana musoro. Mitezo yemukomana anomhanya, uyo akadzidziswa makarate nevose vari vaviri vanamwari nevatorwa, anoramba achipenya nesimba zvikuru. Magirinedhi aiva mubhegi rangu akabva apera. Zvakanaka, mabhegi ekuputika epamba achashandiswa. Uye maOrkishist vakagamuchira uye vacharamba vachigamuchira.
  Matangi akawanda eOrkler akaputiswa nemigodhi, uye motokari dziri shure kwawo dzakarovera mazviri. Mushure mezvo, vose vakabatira moto, vachipfuta moto weKupala. Zvese zvinopisa, uye maorcs akatsva ari kukambaira achibuda. Uye ndizvo zvakaita hondo yavo yose yokumwe.
  Uye Edhiki anorwa achaimba;
  Mukoma vakasimudza ruoko rwavo kumukoma wavo -
  Hondo ine utsinye, mheremhere yomuvengi!
  Pfuti yemuchina yave shamwari yako,
  Kutsiva kwauya nekuda kwehupenzi!
  
  Chii chekuita kana vanhu vakaputsika
  Kana mabara achimhanya achiridza muridzo!
  Mwari zviri nani kuputsa hondo nechisimba -
  Kuti mazuva eshato anopamba apera!
  
  Asi gehena harizivi miganhu nemiganhu,
  Nyika iri kupisa mu napalm, vana vari kuchema!
  Iye zvino maitiro evasikana ashanduka -
  Ndianiko achapindura Ishe Mutsvene?
  
  Zvakanaka, vangani vadiwa vaungauraya?
  Mushure mezvose, munhu anoberekwa, nditende ini, nokuda kwemufaro!
  Amai havatenderi mwanakomana wavo kuenda kumberi,
  Uye kunyange muzhizha kune mamiriro okunze akaipa panguva yehondo!
  
  Asi basa remurwi ibasa rechokwadi.
  Nei tichifanira kurwira Nyika yaBaba?
  Pazera remakore gumi nematanhatu temberi yatova grey,
  Chirikadzi ine nhamo zviso zvakazvimba nemisodzi!
  
  Asi chii nhai, munopenga here mukoma?
  Kwete, unopenga - mudiwa wako anopindura!
  Murwi wedu ari pachigaro choushe ndiani?
  Anodavira kuti muramu wake ndiKaini ane tsvina!
  
  Munyika, hova dzeropa dzinobvarura tsinga;
  Uye kupuruzira kubva pakati kuchapindura nekurova ...
  Gejo rarohwa nedemhe rakaoma mumunda.
  Haiwa, zuva ratsvuka sei!
  
  Asi kune kutenda kuti Jesu achauya -
  Achayananisa hama ounza ruponeso!
  Ipapo ngatikanganwe kutsiva pane yakashata mamaki -
  Ruregerero ngarutonge mumweya yedu tose!
  Mukomana weTerminator akaimba uye akakanda mapaketi anoputika kubva kutsoka dzese dzisina svutugadzike nehunyanzvi uye nekusimba.
  Pamitsetse yekupedzisira, mashoma matangi asara eFerman Orring akadzokera kumashure. Mastodon anodarika mazana matatu akaparadzwa eOrkishist akasara achipfuta panhandare.
  Beche redikita rakayerera pahuma yemwana mutete. Yakakungurutsira pasi padama-yakatsvuka, ikaruma ganda rakakweshwa zvisingafadzi, ichibva yawira pabreech yaipisa yepfuti otomatiki. Zvakadaro...
  Edik akasvimha misodzi nekugomera:
  - Mwoyo wangu urombo wakagadzirira kuputika muchipfuva changu sehoko, asi hapana imwe nzira, nditende, kunyange kumba, sekunge makenduru ari kupfuta!
  Magirinedhi akabhururukirawo mutangi rake... Vaviri vaaishanda navo, vadiki muchimiro, asi, chokwadi, varwi vakuru, vakapindurawo nepfuti dzepfuti nepfuti.
  Asi muvengi anopaza nenhamba. Edik anoedza kusarudza maofficial sevanobatwa; masoja pachawo haana kukosha zvakanyanya. Muvengi ari kurasikirwa, asi tangi iri kurudyi yatova mbongoro ine musoro wakatyoka. Dehenya rinopwanywa, uye njere dzinoyerera dzichibuda mutsvina, seresin yemuti watemwa weaspen.
  Zvino mukomana akanzwa kutya chaiko. Iyi haisisiri mimvuri iri muchokwadi chaihwo, kwete zvikamu zvisingakuvadzi zvaunotumira kunouraya zviuru, asi vanhu chaivo vanounza rufu. Uye ivo...
  Chipfuti chakarova mukomana pahuma... Zvinhu zvose zvakasviba mumaziso ake, uye, achidonhedza pfuti, mukomana akawira pasi mukati meshongwe. Saggy pachigaro. Ngarava yakanga yasara yakapedza mabara ayo okupedzisira ndokugomera zvinonzwisa tsitsi apo bayonet yakabaya chipfuva chayo chisina simba.
  Edik akakuvadzwa akaponeswa chete nekuonekwa kwe "Black Shark" mudenga. Mota yakarukwa yakarova tumaroketi twakazadzwa netsono pakaungana magirinedhi. Vakadonha semhodzi dzepoppy, vachimwaya madota avo pamusoro pemafathomu mazhinji ...
  Kuonekwa kwezvikara zvine mapapiro chaizvoizvo kwakaderedza kurwisa. Mabhiza ainyanya kutya. Iwo epamberi akadzokera kumashure, uye kumashure, pane zvinopesana, akakurudzira, dump ine ropa yakasimuka.
  Varwi vakaremerwa netsoka vakachinja uye vakakurumidza kuenda kunzvimbo yakakwirira. Kunyange zvazvo kwakanga kwasara varwi vashomanene, murwi mumwe aifanira kutakura vaviri kana kuti kunyange vatatu vakanga vakuvadzwa.
  Iyo MIG-124, yakapfura maroketi ayo ekupedzisira, yakapfura mapfupi muchina-pfuti. Panguva imwecheteyo, uye pfungwa iyi yakajeka yakaitika kuna Natasha pachine nguva, mabheji akawanda epfuti akadonhedzwa kubva kumusoro. Zvombo zvechinyakare zvezana ramakore rechigumi nepfumbamwe zvaive tambowo zvadzo, kuputika kwechinyakare chezvinhu zvinoparadza.
  Asi zvinobudirira ...
  Chimwe chitsva chaiva kuraswa kweresin, mafuta uye doro mumajagi evhu. Ancient, incendiary shells. Icho hachisiwo chombo chepamusoro, asi kana vakakusvikira kubva kumusoro, saka!
  Zviri pachena kuti zvombo zvemazuva ano zvinenge zvapera, uye tinofanira kushandura kune dzimwe zvombo zvekare uye zvekare. Zvinoita sezvinopfuta, zvichipisa vavengi vari vapenyu. Kunyange nyama inosvuura mapfupa avo uye marangwanda avo anobuda pachena. Ipapo mhepo inobva yatanga kutenderera navo, ichitinhira nekuputika. Marenji anodonha, kusanganisa, uye kudzokera kumashure.
  Uye pano panouya rubatsiro kubva Fenshikov. Sezvingatarisirwa, vatasvi vamabhiza vakatanga kusvika. Kunyange pasina vatakuri vanofamba, mambokadzi wekumunda anofanirwa kutsika-tsika zvese nemaoko ake.
  Asi ibhiza, iye ibhiza muAfrica zvakare.
  Musikana weSerf uye, panguva imwecheteyo, murwi ane utsinye Domkratova, pabhiza rake rakanaka, akakwanisa kusvika mberi kwevanhu vose. Mukadzi akanaka murombo anokava bhiza nezvitsitsinho zvaro uye anovheyesa bhiza rake nehasha.
  Saka "mukombe" wake wekutanga, mhunga yakasvibiswa neguruva, yakaramba chete kurwiswa kwekutanga kwemukadzi akadzidza murombo, uye kechipiri twist yakapotsa yagura musoro wake wese. Orktsuz haana kana kukwanisa kuridza mhere nekucheka huro, asi akangodonha kubva pachipfuva chake. Uye Domkratova akaimba:
  - Kune cornflowers mumunda wakashama ... Rwendo rurefu!
  Elena, akanzwa nekunzwa kwake kwakanyanya, akagomera pamwe chete:
  - Munzira, kune sango rakakora nevakadzi veYagami!
  Nadezhda akawedzera, achinyudza hubbub yehondo, zvese izvi pfuti nemashizha:
  - Uye pamagumo emugwagwa iwoyo, chivharo chekutema nematemo!
  Domkratova, achikurumidza kubva kure neblade, akati, pasina mhere-mhere:
  - Oh, kamwe!
  Mushure meizwi iri mutasvi weOrkgli akadonha...
  - Hongu zvakare!
  Uye pano mutyairi wemabhiza eFurets, anoshamisira sepasha, akange asisina rombo rakanaka.
  - Hongu, dzakawanda, dzakawanda, dzakawanda nguva!
  Panguva ino, Nadezhda akapindira mukusvetuka, achiparadzira vapambi gumi nevaviri nemakumbo ake akanaka:
  - Hongu, sei uchichema kakawanda! Ngatitorei miriyoni ipapo!
  Mudzimai wemoto, mwanasikana waChernobog Victoria, achikanda ngowani yake yesimbi achibhururuka neminwe yake, akagomera:
  - Isu tinochengeta mamirioni mubhangi uye hatina hanya nemitemo!
  Zvinonzwisisika Elena akabvumirana nemamiriro ezvinhu aya:
  - Ndizvozvo: kana iwe ukaputsa mutemo mumwe, iwe uri tsotsi, kana iwe ukaputsa akawanda, iwe wakafa, zvose ndiIshe Mwari!
  Victoria akangwara chaizvo akati:
  - Sezvo mumwe munyori mukuru uye muzivi akati: hapana mitemo inonyorerwa mapenzi, uye mitemo yezvakasikwa haina kurongerwa kune nyanzvi!
  Mwanasikana waPerun Victoria akakanda netsoka bhegi repfuti. Akatarisa pasi petsoka dzake, achipenya neropa, uye pakaputika chirongo chegehena, akaridza huta.
  - Mutauro unopihwa kumunhu akangwara kuti avanze pfungwa pamusoro pezvinhu zvakapusa uye zvisina zvazvinoreva!
  Asi zviri pachena kuti vasikana vakanga vachifunga nezvazvo ... Iyo MIG-124, ichidzipwa nekushayikwa kwemafuta, yakatanga kurasikirwa nekukwirira. Vatyairi vendege vane ruzivo vakaedza neshungu kuchengetedza mota, vachiiisa pane imwe nzvimbo yakatsetseka. Sezvineiwo, panguva ino matura ekupedzisira eushingi pakati pemauto akabatana akange aoma. Mukuwedzera, heroic Russian infantry, yakakunda chinhambwe chikuru nekufamba kwekumanikidzwa kwaSuvorov, yakanga yatosvika kumunda uye zvikomo zvakaputirwa muhondo huru.
  Uye ipapo varwi-varoyi pakupedzisira vakasunungura mashiripiti avo ... Chakanga chiri chimwe chinhu chinopfuura chiyero chekuona kwevanhu. Vaiita zvinhu zvaisagona kuita vanamwari vakawanda vepasi.
  Mashiripiti egehena aVictoria akamanikidza mabhiza eOrkgli neFurets kuti afukidzwe nemavara ezvitunha uye aore ari mupenyu. Uyezve, nekumhanya kukuru. Uye pamusoro pevatasvi vemabhiza veOrkgli, varwi veFurets, Trolls naFardins, maronda akaipa akashata akaonekwa, ayo akaputika neshungu ...
  Mhedzisiro yemashiripiti emwanasikana waBelobog Zoya yakanga yakasiyana, asi kwete zvishoma zvinoparadza. Mabhiza akanga akafukidzwa nemaruva akajeka, roses uye violets, uye vanhu pachavo vakafukidzwa nehuchi hwehuchi uye chokoti. Mauto mazhinji akatanga kutumbuka semakwenzi echirimo. Uye yainhuwa. Mashiripiti aBelobog akaurayawo, asi akazviita zvakanakisa uye zvisingarwadzi zvachose. Iyi imhirizhonga yakanaka. Uye ndeapi mabhudzi akanaka ane maruva ane mavara-mavara akaonekwa panzvimbo yevanhu.
  Mwanasikana waPerun Nadezhda akashandisa nzira dzinopfuura dziri pachena dzehunyanzvi hwake: kupfura kubva kumheni. Zviuru zvechaji dzemagetsi zvakafukidza masherufu, zvichishandura varwi vakawanda zvikuru kuva madota neguruva. Uye kana rampu yemagetsi ikapfuura pamusoro pako mugobvu uye unopenya, haifadze, asi inopfuura kuuraya.
  Uye Elena, mwanasikana waSvarog, akashandisa nzira yakajairika yenyanzvi: akaita kuti chombo chipfure kuvanhu vake.
  Pfuti hadzina kuteerera vatenzi vadzo, dzakarova varwi kumusana, pfuti dzikabva dzarova nhongonya yese dzichibva dzadzika pasi zvine simba guru. Uye zvikopokopo zvakabva kune imwe nyika zvakangopisa battalion neroketi rimwe chete. Chombo chakava chinoparadza zvakanyanya pachakafurirwa nesimba reSvarog.
  Saka vasikana vose vari vana vakaratidza simba ravo kamwe chete, uye nokurova kumwe chete, vakaparadza zviuru zvavarwi navakuru.
  Uye izvi zvakasarudza kuguma kwehondo ... Apo varwi vekupedzisira veFurets, Okrgli, Trolls naFardin vakafa, vasikana vana uye varwi veRussia vakapona vakatendeukira kune hypermagic portal, uye mukati meminiti vakadzokera kunyika yavo.
  
  GULLIVER UYE BALECAL VISCONESS
  CHIREVO
  Gulliver, uyo akavazve mukomana asingagumi, anoita maitiro uye anoratidza huchenjeri hwake nemashoko anoyevedza. Pamwe chete naye, Viscountess anotsika asina shangu pamatombo anopinza, ayo ane urombo, makumbo akatsvuka anotsungirira muedzo wakaoma nerukudzo.
  . CHITSAUKO Nha.
  Ava muviri wechidiki, aimbova kaputeni uye akakurumbira mufambi akamuka.
  Saka aitofanira kutsika tsoka dzake dzakashama, dzemwana zvakare pamatombo anopinza emugwagwa wakananga kuchiteshi.
  Mumwe musikana kubva kumhuri ine mukurumbira akaitora ndokuburuka paunicorn yake.
  Uye vaifamba pamwe chete, vachibvisa hwashu dzavo dzakanga dzakashongedzwa nematombo anokosha.
  Panguva imwecheteyo akati:
  - Izvo zvinodiwa kuti tsoka dzisave dzakapfava, asi dzakaoma uye dzakasimba sezvinobvira!
  Mukomana Gulliver akagutsurira musoro:
  - Uku kutaura kwehungwaru! Asi kutaura chokwadi, muno muBritain chishuwo cheViscountess chekuenda asina shangu chingaite sechinoshamisa!
  Musikana akaimba achipindura achiti:
  Pasi pose panodziyirwa nokudziya;
  Uye ndinomhanya pairi ndisina shangu...
  Dai riri zhizha
  Iwe hauzomanikidzwa kupinda muchando!
  Mukomana wacho akabvuma kuti:
  - Hongu, zviri nani muzhizha! Zvakanaka chaizvo kana zuva richipenya uye mazaya echando anopenya mumwaranzi!
  Apa Gulliver akazvigadzirisa:
  - Ndaida kutaura pearl dova pauswa!
  Musikana akaseka ndokuimba:
  - Dova, dova, dova, dova;
  Iri kudzvova kunge mhungu!
  Uye akabva awedzera kuti:
  - Aihwa! Uyu hausi musha kana bindu!
  Gulliver akabvuma:
  - Kwete kumusha kana kubindu! Asi chero zvakadaro, iwe neni taiwirirana zvakanaka.
  Makumbo emwana wemukomana akanga apora neusiku humwe, uye kufamba kwakanga kusisarwadzi sezvazvaiva zvakaita nezuro.
  Chimiro chakawedzerawo.
  Gulliver akati:
  - Ndizvo chaizvo zvandisinganzwisise, nei uchida varanda?
  Viscountess akaridza tsamwa zvekuzvidza:
  - Chii chisinganzwisisiki pano?
  Mukomana wacho akati:
  - Muri vana vekusingaperi, mune kutsungirira kwakanaka - unogona kushanda iwe pachako!
  Musikana akaseka ndokuridza mhere.
  - Sveta tsoka yako yekurudyi,
  Simudza ruoko rwako rweruboshwe...
  Zvakanaka kugara munyika,
  Pasina kuita chinhu!
  Gulliver akaramba achiti:
  -Kusaita chinhu kunofinha!
  Viscountess akaseka ndokuti:
  - Vakasiya imba,
  Hombe rednecks...
  Mukomana akabvunza:
  - Zvakanaka, saka chii?
  Musikana akapindura:
  - Vakatema mioki yose,
  Pamabhokisi!
  Uye kuti mwana uyu asingagumi achazvitora sei uye achaseka. Hongu, izvi zvakanaka kwazvo.
  Gulliver akabvunza Viscountess:
  -Unomborevesa here?
  Musikana akaimba:
  Muumambo hwejee
  Nguva yareba...
  Hapana, sezvinozivikanwa -
  Hazviitike zvakakomba!
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Hongu, ndinonzwisisa izvozvo! Hudiki husingagumi muzvose mupfungwa nomumuviri!
  The Viscountess akati:
  - Kuva kunogadzirisa kuziva!
  Gulliver akagutsurira musoro wake wemwana zvine simba:
  - Zvakaoma kusabvumirana! Iye zvino, kunyanya mumuviri, ndinonzwa zvakanaka zvikuru uye ndichifara. Uye kunyange tsoka dzakasakara dzemuviri wemwana dzinokurumidza, uye dzinova dzakasimba uye dzakasimba, zvekuti hadzichakuvadzi, asi pane zvinopesana, kufamba kwakatonakidza.
  Musikana akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ndinogona kuimba nezvenyaya iyi!
  Mukomana wacho akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Chokwadi, imba! Tichafara zvikuru!
  The Viscountess akatanga kuimba nekunzwa kukuru uye nekunakidzwa;
  Kune minana munyika itsva.
  Zvakafanana nengano ine ruvara...
  Kune runako rwakadai pano
  Iwe haugone kuwana chikanganiso neinongedza!
  
  Zvakanaka, ko kana riri zuva idzva,
  Ari kuuya pamusoro peNyika...
  Saka hatisi husimbe hwekusimuka,
  Hazvina kutonhorera munyika!
  
  Pachava nechiedza chitsva mukubwinya.
  Ipo miti yakaita sechihwitsi...
  Tichatanga kumhoresa mambakwedza,
  Vana vedu vari murufaro rusingaperi!
  
  Zana idzva riri kuuya,
  Nzvimbo iyi yakanaka kwazvo...
  Munhu achafara -
  Nzira ngaive nengozi!
  
  Dai nyika ichitumbuka -
  Munguva pfupi ichava paradhiso yakasvibira ...
  Vhura akakunda account
  Nyika ichava May anopenya!
  
  Zvakanaka sei?
  Kana zuva richipenya zvakajeka...
  Mhuni inoboora chisero
  Wese munhu ane nguva inoshamisa panyika!
  
  Zvinonakidza sei zvese nesu,
  Mupata wakakwana werufaro...
  Tenda kuti ichave nguva yemambakwedza.
  Goridhe zvinoreva!
  
  Ndiani angaite destiny yedu,
  Akanaka kwazvo uye akanaka ...
  Kana paine kugoverwa patsva,
  Ipapo unova nesimba rakawanda!
  
  Hatizoregi misoro yedu pasi
  Kutwasanura musana wangu zvinodadisa...
  Papancake, bota, cottage cheese,
  Muenzi anowedzera pakarepo!
  
  Saka pachave nemufaro, iwe unoziva,
  Uye chiedza chine Zita reSvarog...
  Ichava paradhiso chaiyo
  Vanhu vakanyengetera kuna Mwari!
  
  Ishe vakapa mhinduro imwe chete:
  Tinofanira kushanda mukufara...
  Uye ipapo hello uchauya -
  Zviso zvichapenya zvakajeka!
  
  Hoyo musikana asina shangu
  Ndakakwira kamba...
  Unofanira kuirova nechibhakera,
  Kukonzera kutya kukuru!
  
  Moto unoitika kupi?
  Ko, moto urikubvira kupi...
  Kupwanya kurova
  Muvengi ane utsinye ari kurwisa!
  
  Hatidi kuzviisa pasi pomuvengi;
  Funga izvi seshuviro ...
  Kerubhi rinotwasanuka
  Mapapiro uye ruregerero kune vavengi!
  
  Achati zvichaitika nokukurumidza
  Chii chinonzi kukunda...
  Sekisi inoitika tende,
  Uye dzimwe nguva imbwa dzinohukura!
  
  Nokukurumidza kuchaita sedenga
  Ngatiite kuti nyika yese inake...
  Ndatenda Lada -
  Makerubhi anopenya nendarama!
  Mukomana Gulliver akarovanisa maoko ndokuti nekuyemura:
  - Zvakanaka sei! Iyi inhetembo! Uye izwi remusikana rinongoshamisa!
  Musikana akapindura zvine mwero:
  - Ichi chipo kubva kuvamwari! Kazhinji, izvo zvinopihwa hazvikosheswi!
  Mukomana akati zvakare:
  - Zvakaoma kusabvumirana neizvi! Asi chero zvakadaro, isu hatisi vana maererano neruzivo uye ruzivo rwehupenyu!
  Musikana uya akanyemwerera ndokubvunza kuti:
  -Ungaratidza here kuti hausisiri mwana? Uyezve, chaizvo nehungwaru uye ruzivo!
  Mukomana Gulliver akagutsurira musoro:
  - Ehe saizvozvo! Ndinogona kuzviita uye zvechokwadi ndinoda!
  Musikana akatsika nehasha tsoka yake isina kupfeka ndokudzvova.
  - Saka huya, zviratidze izvozvi!
  Mukomana akatanga kusvipa maaphorisms akakurumbira nehasha uye nekunakidzwa;
  Kuona muvengi hafu-kukunda, asi kuti urambe usingaonekwe iwe pachako kukunda kwakazara!
  Iyo champagne yekukunda inogovaniswa chete nevarwi vatatu; ushingi, ushingi nokukudzwa. Zvisinei, kusiyana nemabiko evanhu, shamwari yechina ine rombo rakanaka, uye haina kunyanyisa zvachose!
  Pamatambudziko ose, rufu ndirwo rusingakuvadzi, nokuti haruitike zvakare uye pashure parwo hapana chinotowedzera kuipa!
  Muhondo, pfungwa yakanyanyisa yetsika ndiko kudzikama kwepfungwa yengozi!
  Zvakanaka kubhururuka kana uchikwira pamusoro pezvinhu zvisiri izvo - ungabhururuka sei kubva pakurovera pambongoro!
  Uyo anobhururuka achishandisa huni yemisodzi yemunhu inovava achabhururuka muzviroto zvake zvinotapira!
  Kutsoropodza kwoungwaru kuri nani pane kurumbidza zvoupenzi!
  Munhu haadi kuwira mugomba chero mari, kunze kweWomb yeVenus! Nokuda kweizvi akagadzirira kubhadhara mamwe uye kunyange kupa wake wekupedzisira!
  Avo vasingamborasikirwi nechiremera chavo havatyi kurasikirwa nomukurumbira wavo!
  Uyo asingaimbi mumiedzo achachema paanoona kuti akatambura pasina!
  Nerurimi rwako unogona kukuya zvinhu zvose kunze kwematombo ekubatanidza rurimi uye matombo ekudzikama!
  Mhara hadzi yakanaka, hono yemhembwe yakaipa!
  Mhara inosiyana nemboro pakuti yekutanga inonetswa neyekupedzisira, uye mhuka inoenda kune gava!
  Murwi chaiye anofanira kunge aine hunhu hwemhuka, asi kwete hungwaru hwemhuka!
  Munyika yemapere, makava anowanzotora nzvimbo yeshumba!
  Kana iwe uchida kuti ive nekurova kwakasimba kunoisa muvengi pasi, usarove wakarara pamubhedha!
  Kurova kwakasimba kunouya kune avo vasingapi dhiri pamusoro pekuda nyika!
  Kucheka kwemuvengi kunoitwa nevasina kurohwa njere uye maziso avo haadirwe mvura!
  Tinogona kukunda nenhamba, asi tinogona kunakidzwa nezvibereko zvekukunda chete nehunyanzvi!
  An egoist asingadi kukanda mapfumo pasi achakanda mapfumo pasi pamberi pedambudziko!
  Nekurwisa, hongu, pane njodzi yekukundwa, asi nekurwiswa, iwe watokundwa!
  Usaende kuruboshwe, mukomana, unopedzisira wapinda mugomba, kunyange kana, chokwadi, iwe wakarurama!
  Haukwanise kutiza chembere ine jeko nemaoko akarereka!
  Zviri nani kuve Ostap Bender pane kuita dunce murombo!
  Uchenjeri hauwanzokupfumisa, asi njere dzinokuparadza!
  Gava riri muchimiro chemunhu harigare rakajeka mujasi remvere, asi rinogara rakasviba muzvinangwa!
  Mweya wakajeka unowanzo kuunza nyama kumariro!
  Mbongoro inogona kugara pachigaro, asi haikumanikidzi kupfugama!
  Kwete shumba inodzvova, asi inoruma nesimba uye inorova kwazvo!
  Hapana chikonzero chekupisa imba muchirwa nembeva. Hapana chikonzero chekushandura nyika kuita musasa wevasungwa uchiedza kukunda huwori!
  Intuition ndeyechokwadi, mutengesi, asi kwete mumusasa wako!
  Usatya munyengeri akachenjera - itya benzi!
  Anorumbidza mudzvinyiriri acharira jongwe pamubhedha wake!
  Mudzvinyiriri akaita seshumba, kunyange kuipuruzira, kubvambura nyama neganda nenzwara dzake!
  Muhondo, kunyaradza kwakafanana nechokoreti mumafuta, inongorwarisa nezvitunha!
  Iro tsika yekubatidza makenduru muchechi, asi kunyangwe muhuwandu hukuru havakwanise kudzima murazvo wezvishuwo zvevanhu!
  Iwe unogona kuva nemoyo wechando, ropa rinotonhora semvura inoyerera, asi nyota yemunhu yekubudirira inogara ichipisa!
  Kumhanyira muzvinhu zvose kunotungamirira kumigumisiro yakaipa, kunze kwekuedza kuzviuraya!
  Chero vanhu vanogona kukunda kukakavara, asi maRussia chete anogona kukunda muhondo, saka havaedzi kuwana pfuma yavo!
  Mafirework ehondo izororo remunhu wese kunze kwembwende, uye kuchema kwepasirese, kunze kwemapenzi ekupedzisira!
  Kazhinji kazhinji, ndiwo maconvolutions akatwasuka anovhiringika!
  Uye vanobuda mumatambudziko, convolutions, akaiswa pachena pamasherufu!
  Anokwenya rurimi rwake nguva zhinji, uyo ane musoro unovava nemhaka yokushaiwa chinhu!
  Iyo yakanyanya mari yekudyara iri mumabhokisi evanopikisa, kunyangwe isina kumbobvira yakananga!
  Mauto haabudisi chinhu, asi anongobhadhara mari yake pasi pemutongi akashinga!
  Kana murume akunda, mhedzisiro rufu uye kunyadziswa! Kana mukadzi ari hupenyu uye mafaro!
  Vakadzi vanopedza zvakawanda mukukunda kwavo kupfuura mauto ese ari munyika, asi vanotora mubairo kubva kune vakakundwa, iyo inopihwa zvakanyanya nekuzvidira!
  Mukadzi, kusiyana neuto risina yunifomu, anokunda nokukurumidza!
  Kusiyana nevarume, kuvakadzi, kukunda kwechokwadi kunowanikwa mushure mekuzvipira!
  Muhondo, sezvakaita makadhi, iwe unofanirwa kukwanisa kurwisa, uye kusiyana navo, kufambira mberi kunoda kuponeswa uye kuendeswa kumuvengi!
  Hondo ndeye poker, asi kutarisa kadhi hakusi chitsotsi, asi ibasa rehungwaru!
  Kurwa pasina kungwara kwakafanana nekudya muto usina chipunu, asi nekuda kwechimwe chikonzero maprudes anongotaura ekupedzisira!
  Varume vanomhanya vari kurwa - vaparadzanise nekukurumidza! Kana vakadzi vakarwa, zviri nani kusarwa!
  Muhondo, zvese zvinotonhorera kupfuura muhupenyu hune rugare, kunze kwehuma inotsvedza yemukuru!
  Simba risina kunaka rinosimudza budiriro kunge munhu akarembera ane tambo!
  Pasina kurova chiso chemumwe munhu, haugone kudya chako!
  Mbongoro inogara ichirohwa, asi inongourayiwa kana yarega kushanda!
  Murume akashinga anouraya muvengi, mbwende inouraya muranda!
  Initiative muhondo inodhura, kunyanya kune muvengi akajaira zvakachipa matemplate!
  Kune zvisikwa zvakaderera, dzimwe nguva ruzivo rwavo rwakashata runobatsira kupfuura chero rairo yakanaka!
  Vanodiridza zvokudya zvavo zvezuva nezuva nedikita ravo, uye chingwa chavo chezororo neropa ravavengi vavo!
  Kana wezvematongerwo enyika achikuya rurimi rwake zvakanyanya, mhedzisiro haisi hupfu, asi hupfu!
  Kana mutongi achitaura zvakawanda, mukanyiwa ungava wakapfava, asi unokurumidza kuipa!
  Mwoyo wakaoma wemutongi unogona kuisa nyika yose pazvimedu zvechingwa!
  Zvematongerwo enyika zvinosiyana nemasvomhu pakuti pasvomhu haugone kupatsanura ne zero, asi mune zvematongerwo enyika unopatsanura nemaziro akasimba!
  Wezvematongerwo enyika inyanzvi yemasvomhu, asi muchiito chimwe chete - kubvisa!
  Munogona kutaura pamusoro pezvinhu zvose, asi muchingoshora zvinobatsira.
  Kukurukurirana kusina zvakunoreva kutaura, kutaura kune zvakunoreva kune nharo, kurukurirano ine pundutso kudzidzisa, uye purofiti hurusa inobva mukunyarara!
  Chete pfungwa diki inotora pamusoro nenhamba huru!
  Vaviri vanopfuura mumwe, asi kwete kana vakafa shamwari!
  Akaropafadzwa anotenda, uye ani nani asingatendi, maropafadzo akapetwa kaviri, saka ane chivimbo musimba rake uye kufunga kwake!
  Zvakaipa kana pasina mabhureki, zvakatonyanya kana iwe uchinonoka!
  Aiwa, dhiyabhorosi anotyisa mapenderwo aakaitwa, asi chinhu chinotyisa zvikuru kudhirowa kwengirozi yakaitwa nenyongori!
  Mhuka dzinogara musango - uye vanhu vane hutsinye vanoshandura zvese kuita dondo!
  Muumambo hwechikara munongova nejongwe neparrots, uye makondo akatsiviwa nemibhedha yeminhenga!
  Dhizaini yakanaka ndeyekuti kana ukanonoka, unenge wapera basa; munhu akanaka, kana ukanonoka, anovengwa!
  Kufa muhondo kunomutsa hushingi uye upenzi, asi kana mubatanidzwa ukapedzwa nehuchenjeri, ipapo pachava nehupenyu hwekukunda!
  Zvese zvinogona kuvanzika, kunze kwehupenzi hwako!
  Zvose zvinogona kubudiswa pachena, kunze kwepfungwa dzemumwe munhu, iyo iwe pachako unogara mairi!
  Hurukuro dzvuku ndiyo mushonga wakanakisa wekuteura ropa dzvuku!
  Simbi yakaomesesa mutobvu wakapfava, panobva mabara anokandirwa!
  Mutobvu une ngozi zvikuru hausi iwo uri mumabara, asi uyo unozadza uropi!
  Chinhu chakanakisa munyika ndechekuti haugone kutaura - hazvigone kuipa!
  Izvo zvakaipa munyika zvakangonaka muhondo, uye mushure mekukunda hazvigone kuve nani!
  Ngoni muhondo, kusiyana nehure reruzhinji, inodhura zvakanyanya, asi haigone kupa kugutsikana!
  Munhu chete ane mweya wakakwidziridzwa haanyari kuratidza tsitsi kune vakawa!
  Iwe unogona kutaura pamusoro pechinhu chero chipi zvacho, asi kungotaura pamusoro penyaya yacho, nokuti hurukuro isina chinhu inoshandura muto kuita manyoka ane ropa!
  Kunyarara igoridhe, rinopa ngura kana kunyararidza huipi!
  Mashoko isirivha, isingabvumiri tsime remvura mhenyu yezivo nechokwadi kubuda!
  Nyika ine simba rendege haizombosiiwa!
  Kusuwa kukuru, kubva paungwaru hushoma!
  Kubva mumukaka unobva mukukanganisa kwevapfuri, chete vana venhamo nekutambudzika vanokura!
  Kurovedzera muviri kunodiwa kuitira kuti hupenyu hwemupikisi wako chete hupere!
  Vanhu vane pfungwa dzakagomara neavo vane pfungwa yakasimba yekuzvidukupisa kwavo vanoda kutsvinyira vamwe!
  Ndimi dzakapinza, kusafanana nebanga, dzinobaya kunyange nomutsamba dzecheni dzoupenzi!
  Ngano inotaura zvakanaka, asi chokwadi chinouya zvisina kunaka!
  Zvese zviri munyika zvinosvika kumagumo, kunze kwehupenzi hwevanhu uye makwikwi emhuka!
  Upenyu hwakanyanya kufanana nemhete, kuguma kwekutambudzika kunoonekwa, asi iwe haugoni kuzvinzwa!
  Zvese zviri munyika zvinosvika kumagumo, kunze kwehupenzi hwevanhu uye makwikwi emhuka!
  Upenyu hwakanyanya kufanana nemhete, kuguma kwekutambudzika kunoonekwa, asi iwe haugoni kuzvinzwa!
  Ziso rakanangidzirwa zvakanaka ndiyo nzira yakanakisisa yokudzivirira nayo vanhu vakafa kuti vasapinzwa muchiuto!
  Uye kuraira kwakaringana hakukubvumire iwe kupotsa nzira inonanga kuchinangwa!
  Gehena rine mukana mumwe chete pamusoro pedenga, hapana kutya kudzingwa!
  Chinhu chisingafadzi zvikuru muparadhiso yechiKristu ndechokuti haugoni kunyange kushuva chimwe chinhu chiri nani!
  Kristu ndiye ega gwayana umo tsuro inotora zvinhu zveshumba munyika yemhumhi!
  Avo bedzi vanokundikana kuuraya kutya mavari vamene vanofa!
  Kusafa kunowanikwa neavo vasingatyi zvachose!
  Anotya muvengi mukuru achatapudza vabatsiri vake!
  Iminiti yakashandiswa pakuongororazve inochengetedza zana rehupenyu uye nguva yekukunda!
  Uyo asingabvisi migwagwa kazhinji kazhinji anokundikana kuunganidza mapfupa!
  Kukuvadza kukuru kune muvengi kunokonzerwa neavo vasingarasikirwe nepfungwa yavo yechiyero!
  Munhu haazivi miganhu yezvishuvo zvake, asi nguva dzose anoyerwa nemikana yake!
  Izvi ndizvo zvakauya naGulliver - zvakanaka! Uye zvinhu zvose zviri mumhepo imwe chete. Zvechokwadi, zvechokwadi, kune vana vane ruzivo kana mweya wemunhu mukuru wakapinda mavari.
  Musikana weViscountess akati:
  - Ehe, izvi zvinogona kuita kuti upenge! Ndiwo manyorero aungaite!
  Mukomana wacho akagutsurira musoro.
  - Hongu, hupenyu hwakandidzidzisa zvakawanda! Uye kusanganisira huchenjeri uhwu!
  Musikana akabva abvunza kuti:
  - Sei iwe usiri mambo munyika yako!
  Gulliver akaseka ndokupindura:
  - Unoziva, neimwe nzira pfungwa yekurwira chigaro haina kumboitika kwandiri. Asi kutaura chokwadi, zvakakosha kufunga nezvazvo!
  The Viscountess akaimba:
  - Shungu dzinopisa mumoyo make,
  Chinodiwa nemukomana isimba!
  Gulliver akati:
  - Kana ini ndatova nemakore ane chiuru chehupenyu, pamwe chete nehutano, saka wadii kurota simba!
  Musikana akati:
  - Murove neshamhu!
  Vakomana vaviri vevarindi vakatora ndokurova Gulliver pamutumbi wake wakanga usina chinhu. Akazhambatata.
  The Viscountess akamisa varwi:
  - Zvakwana! Izvi zvinodaro kuti anzwisise uye azive nzvimbo yake! Uye nzvimbo yake ndeyemuranda!
  Mukomana Gulliver akakwenya, achizunza mabeads edikita paganda rake rakaputika:
  - Iwe haugone kunzwisisa sei! Pano mbongoro yekupedzisira ichanzwisisa!
  Musikana akatsika tsoka yake diki, yakatsetseka ndokushinyira:
  - Zvino imba! Kusvikira ndakwira bhiza!
  Kaputeni wemukomana akatanga kuimba, achikunda kusada kwake;
  Matambudziko mazhinji auya kuBaba,
  Zvese zvakapera mukukundwa kukuru...
  Farai hapasisina knight,
  Kudzwa uye kurumbidza kumba kwako!
  
  Ini ndiri Gulliver, murwi mukuru,
  Munoziva, ndinogona kurwa nehasha...
  Mars ndiye murwi uyu, baba vakanaka,
  Uye pfuma yangu yakavigwa mubhegi rangu!
  
  Ndiri kumhanya ndisina shangu muchando,
  Zvitsitsinho zvakatenderera zvinopenya nepakati pechando...
  Ndichanunura Fritz nechisimba,
  Kuchava nekukunda muna May anotyisa!
  
  Ndinoparadza orcs nemichinjikwa,
  Kucheka gumi nemaviri gnomes kamwechete ...
  Ndinofanira kuruma troll pamhino,
  Ndakava murwi, ndakafara zvikuru!
  
  Handimbofi zvemukomana akadai
  Kuguma kwenyika, nditende, hakuuye...
  Ndichamhanya zvachose ndisina shangu
  Kuti Kaini asapemberera kukunda!
  
  Nyika yedu inyika yedu tsvene,
  Hatizozvidembi, vimba nehupenyu hwako ...
  Kunyangwe Satani achirwisa vanhu -
  Pachava, muti wemonarchism uchatumbuka!
  
  Rumbidzai Britain, nyika ine ushingi,
  Iro rine kubwinya kukuru kweFatherland...
  Saint Oenomaus akambotonga,
  Mazuvano vasikana vari kurwisana neOrcism!
  
  Aiwa, hatimbofi takabvuma kukundwa nomuvengi.
  Zuva ngarivheneke panyika...
  Nyeredzi inopenya zvakajeka.
  Tichava nenzvimbo inopenya kudenga!
  
  Mwari Jesu ndiye Ishe wezvose,
  Akarovererwa vanhu nezvakaipa...
  Mutende vanhu
  Ivawo mutsvene zvishoma!
  
  Musikana asina shangu akanga akamirira knight,
  Ndaitsvaga nhumbi dzekurwa nadzo dzakacheneswa kuti dzipenye...
  Sezviri pachena, Pallas akadaro magumo,
  Kutaura chokwadi, sangana ne knight nerudo!
  
  Ndinotenda kuti mufaro unobva mukufambira mberi,
  Vanhu vakafa musainzi vachamutswa...
  Chero anoziva bonde achawanikwa,
  Tichange tichinakidzwa - vatauri havazotsemuka!
  Musikana akaseka ndokukwenya chigunwe.
  - Zvakanaka, iwe uri munhu anonyadzisa! Wakanganwa kuti uri mwana manje. Uye uchava mwana mumwe makore ane chiuru. Unotova nemusoro patiri. Hupenyu hwekare hahuverengeki. Uchiri nemazana gumi akazara akazara pamberi pako, uye ini ndine mashoma viscountess!
  Gulliver akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Ndinokunzwira tsitsi!
  Musikana akati:
  - Huya, taura chimwe chinhu chine hunyanzvi nezvenyaya iyi!
  Gulliver akatangazve kudurura mashoko akakurumbira;
  Kana uchida kuva Mwari, usave tsoko ine tsika yekutevedzera zvisina kuchena!
  Ukasada kushanda semombe unopedzisira wava nekora muhuro!
  The Viscountess akakanganisa:
  - Kuti ndakanga ndisisade kuteerera kune huzivi uye ma aphorisms! Zvirinani kuimba chimwe chinhu chinonakidza zvakare!
  Mukuru wemukomana akatanga kuimba achizeza. Akanga asina simba rekunyora, saka akaimba rwiyo rwevanhu kubva kumupanduki wekuRussia Stenka Razin. Zvakanaka, chero chii chakauya mupfungwa, ndakaimba:
  Sokunge pedyo neRwizi Volga, pedyo nerwizi rwakafara,
  igwa rine mhino dzakapinza rakafamba, Sevatyairi vakashinga vari muchikepe, Cossacks, vakomana vechidiki. Kumashure kunogara muridzi pachake, Muridzi pachake, Stenka Razin ari kutyisidzira, Mberi. Kwake musikana mutsvuku, Mambokadzi wePezhiya akabatwa. Stenka Razin haatarisi mwanasikana wamambo, uye anotarisa amai vake paVolga. Sezvo Stenka Razin anotyisa akati: "O, iwe uri goy, Volga, amai vanodiwa! Makandifadza zera rebenzi, Pausiku hurefu makandinyengerera, kundizungunusa, Makandibereka panguva yakaoma, Iwe hausi munhu akanaka kwandiri here? Wakakotsira, Wakapa nhovo dzangu nerunako. Kuti hatina kukupa chinhu. asi." Stenka Razin anotyisa sei akasvetuka pano, akatora mwanasikana wamambo wePersia, akakandira musikana mutsvuku mumafungu, akakotamira kuna Amai Volga.
  Stenka Razin akaenda
  kuguta reAstrakhan
  kunotengeserana zvinhu.
  Gavhuna akatanga kukumbira zvipo. Mupei jasi remvere, "Dzorera, Stenka Razin, ndipe jasi remvere kubva papfudzi rako!" munda wakavhurika Pamuti wemuoki wakasvibira, Pamuti wemuoki wakasvibira, Uye mujasi remvere rembwa." Stenka Razin akatanga kufunga kuti: "Zvakanaka, gavhuna, zvitore jasi remvere, zvitore jasi remvere, Ngapasava noruzha. ."
  Kuti haisi hwamanda yebhiza, kwete makuhwa evanhu,
  Kwete yehwamanda inonzwika kubva kumunda, Asi miridzo yemamiriro ekunze, kurira, Miridzo, kurira, kurira, kunondikoka, Stenka Razin, kuti tifambe pamusoro pegungwa, pabhuruu. : "Waita zvakanaka, uri gororo rine ushingi, iwe gororo rinoparadza, iwe mupopori, unokwira zvikepe zvako zvinokurumidza, unosunungura maseiri ako erineni, mhanya uchiyambuka gungwa rebhuruu, ndichakuunzira zvikepe zvitatu: Pachikepe chokutanga pane goridhe dzvuku, Pachikepe chechipiri pane sirivha yakachena, Pachikepe chechitatu
  pane
  mweya wemhandara.
  . CHITSAUKO Nha.
  Musikana, akatsika tsoka dzake dzisina kupfeka, akaombera maoko ake uye akarira:
  - Zvakanaka sei! Uri chishamiso chikomana! Uye nei uchifanira kuva munhu mukuru?
  Gulliver akapindura achinyemwerera:
  "Ndiri kunzwa zviri nani kupfuura nakare kose mumuviri wemukomana!" Uye ini ndiri mukurwa kwakanyanya uye nemafungiro akanaka!
  Uye mukomana-mukuru achamwaza tsoka dzake dzisina kupfeka, diki, dzichangotsvuka.
  Akabva aimba:
  Mudzidzi wekutanga, wekutanga,
  Nhasi izororo rako...
  Nguva yakanaka uye inofadza,
  Kutanga kusangana nechikoro!
  Uye Gulliver akachonya nenyemwerero yake ine mazino machena. Mumazuva iwayo, kana Mwari akakurambidza kuva nemazino, kwaizova kurwadzisa kwakadaro! Uye pano zvinoshamisa, iwe unogara uri mwana uye chaizvoizvo zana muzana unofara - o, o, o!
  Izvi zvinosetsa chaizvo. Unowedzera kuzviona semukomana.
  Asi paiva nenguva dzakanaka chaizvo. Ndozvaive zvakaita Gulliver muhumambo hwen'anga dzaigona kutodaidza mweya yevafi. Ipapo kunyange kufa kwakava kusatya - izvi zvinoreva kuti kune mimwe mweya, uye hupenyu hunoenderera mushure mekufa.
  Ndiko kukura kwakaita chinhu chakadai.
  Mukomana akaramba achikwapadza tsoka dzake dzakashama munzira akatanga kuimba, achibudisa mazino ake omwana;
  Mhoroi amai! Ndanga ndichiedza kukunyorerai kwenguva yechigumi. Uye ikozvino iwe uri pamberi pangu uye zvinoita sekunge matambudziko ese anoenda.
  
  Mwedzi uri kutenderera denga, runyararo mumugwagwa,
  Amai chete ndivo vakamuka mumba.
  Uye usiku achakuzarurira musuwo chinyararire,
  Nditendei, hakuna mumwe, amai chete.
  Uye usiku achakuzarurira musuwo chinyararire,
  Nditendei, hakuna mumwe, amai chete.
  
  Uye kana mumwe munhu akambomira kutida,
  Amai chete ndivo vachapukuta misodzi vonzwisisa.
  Uye kana tikafamba rwendo rurefu,
  Ipapo amai vangu chete ndivo vanenge vakatimirira.
  Uye kana tikafamba rwendo rurefu,
  Ipapo amai vangu chete ndivo vachange vakatimirira.
  
  Tiri kuita sei? Hongu, neimwe nzira munhu wese akapararira. Anka akafa, uye Steward vakarambana. Hongu, neimwe nzira zvinhu zvese zviri mumhirizhonga yezvinhu. Amai! Manyararirei?
  
  Mwedzi uri kutenderera denga, runyararo mumugwagwa,
  Amai chete ndivo vakamuka mumba.
  Uye usiku achakuzarurira musuwo chinyararire,
  Nditendei, hakuna mumwe, amai chete.
  
  Panguva ino, zvakare, hapana chakaitika netsamba yangu. Amai, asi ini zvirokwazvo ndichanyora, zvirokwazvo. Ndine hurombo.
  
  Uye usiku achakuzarurira musuwo chinyararire,
  Nditendei, hakuna mumwe, amai chete.
  Uye usiku achakuzarurira musuwo chinyararire,
  Nditendei, hakuna mumwe, amai chete.
  Musikana akaseka ndokuti:
  - Hongu, ndizvo zvakaita zvinhu ... Wakafunga nezvaamai vako. Hatina amai kana baba here?
  Gulliver akashamisika:
  - Wow! Izvi zvinobvira sei? Wakazvarwa sei?
  The Viscountess akapindura achinyemwerera:
  - Shuramurove inosvitsa vana kuvanhu. Uye tine shato yengano. Pakati pevanhu chete ngano yeshuramurove ingori ngano yevana vadiki, asi nesu dhiragoni ndeyechokwadi. Nekuti isu tiri vanhuwo uye tinoda kuzadza huwandu hwedu nguva nenguva.
  Mukomana wacho akati:
  - Makore ane chiuru ehupenyu achiri mapfupi! Kunyanya kana iwe uchigara uzere nesimba uye simba!
  Musikana akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ngaibhururuke nekubwaira kweziso! Iwe hauzove nenguva yekucheuka! Kunyangwe kune rumwe rutivi, sezvingabvira iwe uchatengeswa kune inocherwa, uye ipapo nguva inofamba zvishoma nezvishoma!
  Gulliver akazvitora ndokuimba:
  - Nezve chokwadi chekuti kushanda kurwadzisa,
  Muchando nemuchirimo...
  Kusarudzika chete ndiko
  Paunenge una Satani!
  The Viscountess akafinyamisa kumeso:
  - Iwe uri muKristu anoshingaira zvakadaro. Uye zvino ndakatorangarira nezvaSatani! Kutenda kwako kuripi!
  Gulliver akapindura nokutendeseka:
  - Chokwadi ndinotenda muna Mwari,
  Uye ndinoda Kristu nemoyo wangu wese...
  Takarasikirwa
  Asi rine mukova!
  Musikana akatsika nehasha kagumbo kake kasina kubereka ndokuridza kamhere:
  - Ngatiimbe chimwe chinhu, muzivi!
  Gulliver akazvitora ndokuimba zvakare;
  Inzwa mabhanan'ana
  Kuungudza musango, kuchema uye kuchema,
  Ino ndiyo nguva yekuverenga -
  Irwa Amagedhoni, irwa Amagedhoni!
  Viscountess akatsika nehasha tsoka yake isina kupfeka ndokudzvova:
  - Handidi nziyo dzakadai!
  Mukomana uya akasekerera achiti:
  - Iwe haungazvifarire sei? Zvadaro zviimbe iwe pachako, kana mimhanzi yangu isingakuiti iwe!
  The Viscountess akaburitsa mazino ake ndokugomera:
  - Ndichaitora ndoiimba!
  Musikana akaritora, akatanga kuimba nomufaro mukuru, mazino ake akachena, akaita sonyanga dzenzou;
  Uye isu tiri kumhanya vasikana elf,
  Tinoda kurwira kubwinya kweBaba...
  Tine hondo, isina shangu,
  Uye isu tinotenda, isu tichavaka mizinda ye elfinism!
  
  Hapasisina nyika yakanaka kune yedu Elf,
  Mariri mune zuva revanhu venyika yose...
  Uye rega boka raSatani rirwise,
  Tichaita chimwe chinhu chinotonhorera kupfuura Shakespeare!
  
  Unoda Amai vedu vemazana emakore,
  Kuti nhoroondo yedu yakakura munzvimbo dzekuvaka ...
  Kubva pamakona makuru uye anoyevedza,
  Vakambobika Spartan porridge!
  
  Usakanda Nyika yaBaba vedu pasi,
  Zvinodadisa, zvitsvene...
  Patakapika negondo rine misoro miviri.
  Uye zvino sando nejeko zvinodikanwa kwatiri!
  
  Tichakwira kumusoro kwedenga;
  Tichasimudza matenga kusvika munzvimbo ...
  Kerubhi rine simba rinotenderera pamusoro pedu;
  Izwi rakakura kudaro - Elfia!
  
  Hapana misodzi yeropa ichadonha,
  Uye Elf haizotsika chitsitsinho chevasingatendi ...
  Zviroto zvedu zvitsvene zvichazadzika,
  Simukai pamibhedha yenyu varume!
  
  Nzvimbo isina muganhu, ine dutu uye iri nyore,
  Izwi rakanaka kudaro - Elfia,
  Isu tichapa mutongo wakaipa paWehrmacht,
  Uye ngatiite kuti Motherland yedu ifare!
  
  Rega patronymic yedu itumbuke,
  Segwenzi ruvara rwemuchero webindu reEdheni...
  Isu tinotsvaira muvengi nekukurumidza,
  Mukomana wacho achawana mubayiro kubva kuna Mwari!
  
  Handitendi zvichaitika nekukunda kweOrkshism,
  Famba muElfskva, uchitora ma rollers ...
  Rega tsvene Elfinism itonge muElfia,
  Vasikana vari kumhanya, makumbo avo achipenya nokukurumidza!
  
  Usachema shamwari kuti varume vako vadonha.
  Vese vakafa vachamutswa nekuda kwaSvarog...
  Ndiani akabaiwa, akadonha kubva papfuti.
  Asi tose takarwa noushingi uye nokutendeseka!
  
  Handizivi kuti sei zvakaipa zvichitonga munyika,
  Sei Jehovha akapa simba kuvadzivisi...
  Elves vaigara vasina rombo rakanaka muhondo,
  Kunyangwe pasina musoja akashinga muhondo!
  
  Zvakanaka, elf, iwe wakashinga, unoziva,
  Unoziva kurwa uye wakashinga...
  Mambo mukuru agere pachigaro choushe;
  Takamusarudza, nditende, kwete pasina!
  
  Munyika yaBaba vedu mune maruva emaruva,
  Emerald masango, pearl birch miti ...
  Elfia akanaka - korona yerunako,
  Orkolf anoda kuparadza nyika yake!
  
  Aiwa, isu elf-vasikana tiri varwi vakadaro,
  Chii chiripo panyika icho chine ushingi uye chinotonhorera...
  Vana vedu namadzibaba ngavadade nesu;
  Makore ngaayerere pamusoro paBaba!
  
  Handizivi kuti vasikana vachauya sei,
  Tichakwanisa here kufadza Nyika yaBaba...
  Tajaira kurwa nebakatwa rinopinza.
  Uye tinokunda, nditende, zvakanaka!
  
  Haazivi kuti muvengi ane simba zvakadii
  Mweya wemaelves, vanhu vakanaka pakutenda...
  zvirokwazvo tichakunda vavengi vedu muhondo;
  Ngatigamuchirei rusununguko rutsvene somubayiro!
  
  Saka ziva mufaro uye rugare muNyika Yekuzvarwa,
  Yakaunzwa pamabayonet nema elf-mills ...
  Zvino kerubhi redu rakasimba zvikuru
  Uye vakomana vedu vakapusa kwazvo nekurova kwavo!
  
  Mazana emakore anopfuura, elfinism ichauya,
  Vose vakawira muhondo vachamuka mumuviri...
  Uye nzira inogara kumusoro, kwete chinguva pasi,
  Zvedenga idiki kwazvo kwatiri kunyangwe zvisina mupendero!
  The Viscountess akaimba zvinoyevedza, achitsika tsoka dzake dzinoyevedza, dzemwana. Gulliver akatodemba kuti dai aive musikana. Musikana mukuru aizova anoyevedza zvikuru. Kunyanya bend yechitsitsinho pachigadziko.
  Zvakanaka, kunyange zvakadaro. Mukomana Captain akapindura,
  - Isu hatiite chero chinhu chakadaro, tinongoimba uye kunakidzwa!
  Musikana akati:
  - Inzwi rayo raiimba, uye rako raizofembedza!
  Pakamboita karunyararo. Vakomana vakanga vava vafambisi vezvikepe zvino vaifamba pamatombo anopinza pasina kana kurwadziwa. Tsoka dzisina vana dzevana dzinoita hutsinye nekukasika. Chokwadi ichi ichokwadi chakanaka. Uye zvechokwadi mafungiro anokwira.
  Vakomana vevaranda vakatotanga kuimba;
  Muchiedza chezuva, musana unopfuta nomoto,
  Mutariri haarare, uye shamhu yakatendeka kwaari.
  Kana husiku hwasvika, murungu muchena
  anorara pamubhedha wake pakati pemibhedha michena yeminhenga.
  
  Ini, pandakanga ndabudisa shuga munzimbe kwoupenyu hwangu hwose, hapana mumwe mubairo wandaiziva kunze kwecuff netsvimbo.
  
  Ndinomhanya ndonohwanda sembavha uswa hausati hwakwirira imbwa handisati ndanzwa asi izvezvi.Mangwana kuseni vachandibata vandisungirire padanda nevakomana-hama tarira kubva pasi pehuma dzavo.
  
  Ndiri kutofa nenyota, handisi kuona mvura, Asi zuva rose rerusununguko, ndiani angaritora!
  Rwiyo, chokwadi, haasi Mwari anoziva chii. Uye hazviwedzeri tariro.
  Gulliver akataura achinyemwerera semwana:
  - Aya ndiwo marudzi ekumonyorora kwaanoita! Saka ndiri kuenda uye handizivi kupi. Uye chii chakamirira mberi ... Zvakanaka, mune yangu yapfuura adventures paiva neimwe nzira yakawanda dynamics uye kufarira. Uye pano pane nziyo chete, uye unotsika-tsika serobhoti rewachi.
  Viscountess akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Unoda dynamics? Chiiko ichi chinogoneka!
  Uye musikana akatora tyava kubva mubhandi rake ndokuirega ichirova Gulliver. Mukomana akachema nekurwadziwa uye akagonya:
  - Handizvo zvandaireva zvachose!
  The Viscountess akaseka ndokuti:
  - Asi iwe unofanirwa kudzidziswa! Pamwe mungandiudza imwe nyaya inonakidza?
  Mukomana akagutsurira musoro ndokutanga kuruka nyaya.
  Mambo Diocletian akaramba kusiya simba, sezvo ainzwisisa kuti pasina iye Umambo hweRoma hwaisazorarama. Uyezve, Diolectan akazova neMwanakomana uye mugari wenhaka, ainzi Julius, saCaesar. Mambo akatonga kunyange makore 320 asati asvika, achikwanisa kusimbisa kutenda kwekare kweRoma nekuvandudza chipegani. Jupiter akava Mwari mukuru, uyo, sezvazvakazoitika, akasikawo zvinhu zvose.
  Dzidziso yezvose denga negehena yakasimuka uye yakasimbiswa. Ndiko kuti, panzvimbo poumambo hwakasviba hweHadhesi, dzidziso youmambo hwengano yakatangwa, umo mweya yevakafa inogamuchira miviri ndokuraramazve. Magamba ehondo, hongu, anewo varongo uye vanopemberera mabiko. Uye madzimambo ane masimba avo imomo. Uye zvechokwadi, varanda vanoramba vari varanda. Asi avo vanoteerera vatenzi vavo uye vachizvibata zvakanaka - vane upenyu huri nyore uye huri nani uye vanopiwa miviri miduku uye ine utano mushure mekufa. Uye varanda vasingateereri uye vaKristu vanotambudzwa zvine utsinye, uye vanotambudzwa zvakaipisisa zvokuti zvose zvavanogona kuita kuchema uye kupfidza.
  Pashure porufu rwaDiocletian, mwanakomana wake Julius akapfuuridzira tsika dzababa vake. Uye akatoita mishandirapamwe yakawanda yehasha - kuunza muganhu wekumaodzanyemba wehumambo kuIndia pachayo.
  Aya ndiwo maitiro matsva edzinza reDiocletians akatomuka. Izvo zvakapa Roma kugadzikana uye kubudirira. ChiKristu chakapera zvishoma nezvishoma uye chakabva chaparara. Chokwadi, ngano yaKristu yakabuda mufashoni zvishoma nezvishoma. Uye vaKristu vaisagona kubvumikisa kuti vaigona kuita chinhu chipi nechipi kana kuti vakakodzera chinhu chipi nechipi. Uye saka zvese zvakaenda mukukanganwa izvo vazhinji vaiona sebazi rechiJudha. Asi pakati pemaArabu, akanga asati akundwa neRoma huru, Magomed akaonekwa.
  Panguva iyi, vaRoma vakanga vatokunda India. Humambo hwavo hwava hukuru zvekuti zvakaoma kuzvibata. MuEurope, vaRoma vakasvika paVistula. Uye vakakunda dzinenge Germany yese. Uye kumaodzanyemba, vachifamba vachitevedza Nairi, vakakunda Sudan neEthiopia. Asi kufambira mberi kwesayenzi kwakakura zvishoma nezvishoma.
  Uye zvakava zvakaoma kudzora nzvimbo dzakadaro kubva kune imwe nzvimbo.
  Eya, naizvozvo, maArabu, avo vakanga vari varombo uye vaigara mugwenga, vakasiiwa vari voga.
  Kungofanana nevaRoma havana kukunda maSlavs, vaigara kure uye mumamiriro ekunze akaoma. Uye China, iyo yakazarawo nemakomo, nzizi, uye magwenga, uye ine vanhu vakawanda. Uye saka Humambo hweRoma hukuru zvese muhuwandu uye nharaunda. Uye madzimambo kunyanya haadi kuenda kuChina.
  Uye muAfrica hamuna migwagwa kana kutaurirana zvakare. Eya, kwakanga kunewo vamwe, mhiri kweAtlantic Ocean kuenda kuAmerica, asi vakanga vasati vakurawo zvakakwana. Kunyange zvazvo dzimwe ngarava dzinoenda kure kure.
  Asi pasi pekuraira kwaMohammed, mauto echiArabu, akange akunda Saudi Arabia, akapinda muzvinhu zveRoma.
  Asi vaRoma, hongu, vane huwandu hwevanhu nemauto kakawanda kupfuura maArabu.
  Zvisinei, dzakapararira mumatunhu akawanda. Zvichakadaro, mauto echiArab ari muPalestine. Uye gavhuna weRoma Scorpius anorwa navo, nemauto mashanu uye akahaya vatasvi vemabhiza vechiArabu. Asi panguva yesarudzo yehondo maArabu vakaenda kudivi raMohammed vakarova vaRoma kumashure.
  Uye pakave nekupondwa kukuru uye kwakazara ropa.
  Uye matunhu eRoma akapisa. Asi Mohammed akabva angofa. Uye mauto mazhinji uye akarongeka akasvika achibva kune mamwe matunhu. Uye maArabu akakundwa.
  Uye vakabva vakundwa zvachose. Asi zvese izvi zvaisava pasina. Uye mambo mutsva weRoma, Constantine, akasarudza kukwereta chimwe chinhu kubva muKoran. Kusati kwavapo kutenda muna Mwari Wekumusoro-soro, uye kurambidzwa kwevamwe vamwari nevamwari. Zvisinei, Mambo weRoma pachake akaziviswa Face of Allah uye Wekumusoro-soro Mwari Panyika uye zvinhu zvenyika. Iyi ndiyo nzira yakatanga chitendero chitsva - seIslam, asi nenzira yeRoma.
  Ehe, Namaz, Ramadan, kurambidzwa kudya nyama yenguruve uye kunwa waini, pamwe neHajj kuenda kuMecca kwakadzimwa sekusina basa. Asi, chokwadi, barika pacharo rinotenderwa zviri pamutemo. Eya, panzvimbo yeHajj yokuMecca, hajj yokuRoma. Uye zvechokwadi zvakawanda.
  Vakadzi havana kurambidzwawo kufamba vari musvo. Asi chokwadi zvimwe zvitendero zvakarambidzwa. Kusanganisira chiJudha. Uye kudzai vamwe vamwari zvakare. Kare, kwakanga kuna Mwari mukuru, Jupiter, uyo akaitwa musiki mukuru wechisiko chapose pose navaRoma, asi vamwe vamwari vakarambawo sezvinhu zvokunamatwa. Uye zvino kurambidzwa zvachose kwakatangwa.
  Iyi ndiyo nzira iyo yekupedzisira monotheism yakaonekwa uye yakaumbwa.
  Umambo hweRoma hwakaenderera mberi nekukunda kwahwo nharaunda!
  Musikana akapindira:
  - Izvi, hongu, zvinonakidza, asi ngatiimbei zvirinani!
  Gulliver akatura befu ndokutanga kuimba achiti;
  Tinodzungaira kakawanda sei
  Uye tinokanganwa chete
  Kuti nyika inotongwa nezvisina maturo.
  Dzimwe nguva tinotamba parudo,
  Hationi zvivi
  Uye mune marwadzo uye kusava nechinhu mumoyo mangu.
  
  Korasi:
  Huya kuna Jesu uti:
  Handichagoni kurarama seizvi
  Handichadi kutadza -
  Ndine hurombo.
  Huya kuna Jesu utende
  Hupenyu ihwohwo huchachinja manje
  Uye kuti ropa dzvene raKristu
  Achakuponesa.
  
  Jehovha achakanganwira ani zvake
  Achaporesa vanorwara
  Zadza mwoyo wako nounyoro.
  rudo rwake rutsvene
  Anorarama uye anokunda
  Kunounza mufaro norugare.
  
  Korasi:
  Huya kuna Jesu uti:
  Handichagoni kurarama seizvi
  Handichadi kutadza -
  Ndine hurombo.
  Huya kuna Jesu utende
  Hupenyu ihwohwo huchachinja manje
  Uye kuti ropa dzvene raKristu
  Achakuponesa.
  The Viscountess akataura zvakasuruvara:
  - Neimwe nzira rwiyo urwu haruna kunyanya hunyanzvi! Unogona here kuimba nezvaKristu, chimwe chinhu chinopenya uye chinoyevedza?
  Gulliver akakwenya mapendekete ake emwana ndokupindura:
  - Unoda chimwe chinhu chakajeka here? Asi Jesu haana kupenya sezuva masikati paequator here?
  Musikana akaseka ndokupindura.
  - Zvakanaka, woimba zvakare nepaunogona napo, kana, chokwadi, uchikwanisa chimwe chinhu.
  Kaputeni wemukomana akatanga kuimba zvine mutsindo;
  Iwe uri hupenyu, uri chiedza, sungano yerudo,
  Iwe uri hupenyu, uri chiedza, sungano yerudo,
  
  Wakauya muhupenyu hwangu ukazadza zvese nechiedza,
  Akandivhenekera, akandipa
  Panzvimbo yemarwadzo pane mufaro, nyasha ndidzo ruponeso,
  Zvino ndava musungano
  
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  
  Ndinonzwa inzwi renyu, Muri pedyo neni,
  Ndiri mumaoko eNyu, ndinoziva
  Hakuna anokosha kupfuura imi, muri mubayiro wangu;
  Nokusingaperi ndinewe...
  
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  
  Iwe uri hupenyu, uri chiedza, sungano yerudo,
  Iwe uri hupenyu, uri chiedza, sungano yerudo,
  
  Zuva nezuva ndinoda kuva newe ndakasimba,
  Ndimi chete ndinorarama, Mwari wangu,
  Ndichakuimbirai ndisingaregi, Ndichakuimbirai.
  Ndinokuda kudarika hupenyu hwangu hwose.
  Zuva nezuva ndinoda kuva newe ndakasimba,
  Ndimi chete ndinorarama, Mwari wangu,
  Ndichakuimbirai ndisingaregi, Ndichakuimbirai.
  Ndinokuda kudarika hupenyu hwangu hwose.
  
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  Jesu ndimi hupenyu hwangu, muri mweya nemvura kwandiri.
  Ndimi nyika yangu, mweya wangu unokurumbidzai.
  The Viscountess akatanga kuombera maoko achirira achiti:
  - Zviri nani nenzira iyi! Unogona kuimba zvakanaka mufana wangu!
  Gulliver akakotama ndokupindura:
  - Ehe! Ndinoda Mwari Wekumusoro-soro Jesu Kristu, uye zvechokwadi Mutsvene Mutsvene Theotokos!
  Musikana akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Izvi zvinoshamisa! Ndapota imba pamusoro peNzvimbo Tsvene-tsvene Theotokos, kuitira kuti zvinhu zvose zvive zvakajeka uye zvakanaka!
  Mukomana akatsika tsoka yemwana wake asina shangu ndokuimba;
  Mutsvene, akachena zvikuru Mhandara Maria
  Akazvara Muponesi, akatipa chiedza.
  Asi vana vako havana shangu muchando -
  Uye mudzimba dzepasi dzine tsvina tinosangana nemambakwedza ane nzara!
  
  Pashure pezvose, zvakaitika sei kuti nyika inotambudzwa nezvakaipa,
  Kuti kune varombo vakawanda kupfuura muminda yemhashu.
  Kuti kunyangwe kutonhora kunoomesa zvirimwa muna Chivabvu,
  Kuti mhinduro yakajairika ndeyekuti - kana uri murombo, saka tamba!
  
  Zvinosiririsa kupa dhenari rendarira kuvapfumi,
  Kunyangwe mammon avo akazvimba kusvika kumiganhu yehunhu ...
  Murairidzi wavo mukuru chimuti chemuoki chiri pamusoro pedu -
  Asi kuchava kudzvova kana jongwe rarira!
  
  Ishe akakuraira kuti ugovane navapfumi -
  Zvekuti hakuna vakafa uye kuchema hakutambudzi Kunzwa kwaMwari.
  Batsira avo vasina simba - zviso zvine mutsa zvinoti kubva kumifananidzo,
  Kana une tsitsi, mwenje wenzira yekudenga hauna kubuda!
  
  Asi kune vazhinji, upfumi hunobata mweya neruponeso zvakanyanya.
  Vanoti vachatenga vatsvene nendarama!
  Mafuta omukweretesi akaita kuti chiso chake chinonyangadza chizvimbe -
  Uye mwoyo usina rugare unotonhora wegraniti!
  
  Kurwadziwa kwenyu kwatiri isu vanhu vashoma?
  Mumizinda hatinzwi kugomera!
  Unoda pekugara here? Dai uine pekugara
  Pasi pedenga rejeri!
  
  Sei tichizvipa kwauri, kwatiri,
  Chii chatabudirira kutora nechisimba?
  Wakanga usiri chinhu nekusingaperi,
  Denga harina kupihwa iwe!
  
  Asi rufu rwakasvika kwavari vasingatarisiri;
  Sokudzidzisa kwakaita Musiki Wemasimbaose!
  Zvino ndipo panopisirwa Satani
  Uko mutengesi anorira nekudzvova kubva mukutambura!
  
  Saka wakafunga kuti Wemasimbaose ari kuseka -
  Vachiti, vane rupo vachakudzwa here?
  Uye kuti Jesu pachake ndiye Musiki ane muviri wenyama,
  Kwaive kutadza here kutaura kuti mbeva dzakaipa dzichadya zvinhu?
  
  Tendeuka nekuverenga munamato waMaria,
  Uye achiwira pamabvi ake uye kutendeuka - kugomera!
  Kana mwana akachema pamberi pako.
  Uye musikana asina shangu ari kudedera nechando!
  
  Tora chikwama chako chakasimba uye chinonyima,
  Ngatimboshandisa mari nenyemwerero.
  Ipapo Jesu Mwari weRudo achatungamira,
  Uye hazvikusiye iwe uchidonha munzira isina kugadzikana!
  Musikana akaombera maoko ake akanaka, ane nyasha, achiti:
  - Bravo! Zvinoshamisa!
  Gulliver, mwana asingagumi uyu, akabvunza:
  - Pamwe iwe unogona kuimba zvakare?
  The Viscountess akagutsurira musoro, waipenya kunge dandelion, ndokuimba:
  Unongoona zvaunoda kuona.
  Asi upenyu hungava sezvaunofungidzira here?
  Mwoyo wako ichando, uye wakavharika kwandiri.
  Iwe wakanyura zvachose mumatambudziko ekumanikidza
  Uye unopedza hupenyu hwako pakutsamwa nekuzvidemba.
  Mwoyo wako ichando, uye wakavharika kwandiri.
  Dai ndakwanisa kunyungudutsa moyo wako
  Taisazomboparadzana.
  Vimba neni,
  Iwe chete ndiwe unogona kugadzirisa zvese.
  
  Hapana chikonzero chekutsvaga munhu wekupomera mhosva.
  Zivai kuti neniwo ndatambura.
  Kana ndikarasikirwa newe, mwoyo wangu unorwadziwa.
  Rudo rwakafanana neshiri, runoshuva rusununguko.
  Usarega kutsamwa kuchikudya kubva mukati.
  Mwoyo wako ichando, uye wakavharika kwandiri.
  
  Dai ndakwanisa kunyungudutsa moyo wako
  Taisazomboparadzana.
  Vimba neni,
  Iwe chete ndiwe unogona kugadzirisa zvese.
  
  Unongoona zvaunoda kuona.
  Asi upenyu hungava sezvaunofungidzira here?
  Mwoyo wako ichando, uye wakavharika kwandiri.
  
  Dai ndakwanisa kunyungudutsa moyo wako
  Taisazomboparadzana.
  Vimba neni,
  Iwe chete ndiwe unogona kugadzirisa zvese.
  
  Dai ndakwanisa kunyungudutsa moyo wako
  Taisazomboparadzana.
  Vimba neni,
  Iwe chete ndiwe unogona kugadzirisa zvese.
  
  Dai ndaigona kunyungudutsa moyo wako...
  
  NINJA VASIKANA VANOPINGA TYRANUS
  CHIREVO
  Kushanya kwevasikana vana vasina shangu ninja uye yavo yekusingaperi guru-demiurge inonakidza zvakanyanya mukutarisana naIshe Tyranus nevamwe vakaipa vemitsetse yese.
  PROLOGUE
  Vakaratidza kushanya kwevarwi vana vakanaka kwazvo, vainzi maNinja. Uye vaive nemudzidzisi - mukomana wemakore gumi nematatu kana gumi nemana, ane tsandanyama zvakanyanya. Uyezve, anongoratidzika sewechidiki, asi chaizvoizvo iye rudzi rwemwari wechihedheni, akadzingwa kubva kudenga kuenda kuNyika. Uye ane zviuru zvakawanda zvemakore. Saka mukomana asina shangu anodzidzisa ninja vasikana.
  Zvakanaka, izvi zvinosetsa. Uyezve, mukomana asina kupfeka, zvitsitsinho zvepingi zvinopenya paanenge achisvetuka.
  Uye ipapo vadzivisi vevasikana vakaonekwa. Zvikamu zviviri zvakakura - imwe ine musoro wengwena, uye imwe yeshumba. Zviri pachena kuti vanosvika kune chimwe chinhu chakaipa. Somuenzaniso, vakasarudza kuba dhaimondi guru mudura reguta. Nguva yenguva ingangoita kupera kwezana ramakore rechimakumi maviri uye matekinoroji evanhu haasati anyanya kutonhorera. Uye aya mutants ane laser muchina pfuti mumaoko avo, uye nemwaranzi yakakosha inoita kuti vanorwa vasaonekwe.
  Uye heano maviri mutants - hafu-munhu uye hafu-mhuka, izvo zvinoita kuti ive yakasimba zvisina kujairika, uye pamwe nekukurumidza.
  Saka vakapinda muimba inochengeterwa dhaimondi. Uye kuti vanozofuga sei nearamu system uye bulletproof girazi. Kubva padanda relaser, nhumbi dzokurwa dzakajeka dzinoputika.
  Garwe neshumba vakamhanyira kudhaimondi, vakaibata ndokuiviga mubhegi rakasimba. Chokwadi alarm yakabva yarira. Mapurisa akapinda muchivako.
  Asi varwi vakachinja, sekunge vaizorova nelaser muchina pfuti, vakacheka gumi nevaviri varindi kamwechete, kunge blotter nechigero. Mushure mezvo, shumba nengwena zvakashandura nzvimbo isingaonekwi.
  Asi vasikana vana vari kutomhanya mumujaho wavo, motokari inobhururuka kuti vanunure. Mukomana wavo mukuru anowanzoitika kamwe kamwe, uye kana iri nguva yakaoma kana emergency.
  Vasikana vanoimba nehasha:
  - Kazhinji kazhinji dambudziko rinogogodza pamusuwo,
  Asi hazvina kuoma kutenda muvasikana vakanaka ...
  Mushure mezvose, iwe unongofanirwa kuvafonera -
  Haufanire kumirira kwenguva yakareba shamwari!
  Vanofamba nekuchimbidza vari mumotokari yavo yemhepo.
  Mumwe wevasikana ndiNatasha, ane bvudzi rebhuruu uye inyanzvi chaiyo yehunyanzvi. Uye, zvechokwadi, varwi ve ninja vakaisa magirazi anokosha akavabvumira kuona, kunyange mumunda unokosha wakanganisa kufamba kwemafotoni.
  Zvitunha zvemapurisa akapondwa... Hongu, zvinosemesa. Uye madziro akaputsika emu museum. Zvombo zvine simba zvekuchinja kubva kuYgrek dimension. Asi, chokwadika, havasi ivo voga. Vane mukuru webasa, uyo asingawanzo kuoneka pakarepo.
  Vasikana vari kuvhara nzira yevapari vemhosva vakagadzirira kusvetukira mukati me portal.
  Ivo, hongu, vanovhura pfuti kubva kune muchina blasters. Vasikana vanosvetukira parutivi. Kunyangwe zvichitaridzika sehupenzi - kuve nenguva yekutsauka kubva kune laser inobhururuka nekumhanya kwechiedza.
  Asi cinema ndiyo cinema.
  Heunoi musikana ane bvudzi reyellow achikanda chidimbu checeramic nezvigunwe zvake. Uye acharova laser muchina, achigogodza kubva mumaoko e mutant. Uye mumwe musikana akakanda dhadha nechitsitsinho chake chisina chinhu, chakabhururuka pamusoro pemusoro wechikara ndokurova pombi. Yakaputika shumba ndokupindwa neutsi. Akadonhedzawo pfuti yake nekurwadziwa nekushamisika.
  Vasikana vakachema vachiti:
  - Kurwa nenzira dzakaenzana!
  Mukupindura, mutant ane musoro wegarwe anovakanda mota yeMercedes kwavari. Ichabhururuka, uye vasikana vachasvetuka kumusoro. Uye motokari inomhanya pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Vasikana vanovhenekera zvitsitsinho zvavo, zvitsitsinho zvepingi uye nekukurumidza vanomhanya kuti vaswedere pedyo nevanochinja. Uye tsandanyama dzavo dzinokunguruka semabhora pasi peganda ravo rakatsvuka uye rakararuka.
  Uye ipapo anooneka - muvengi nhamba yekutanga, Ishe Tyranus mune nhema yekurwa sutu uye yakavharwa ngowani. Izvi zvinoreva kuti kuchava nehondo yakakomba pamberi. Vasikana vacho, zvechokwadi, vakadzidziswa. Murwi ane vhudzi dzvuku anorangarira mabatiro akaita mukomana mukuru wavo kenduru nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina svutugadzike. Uye akaedza kudzima.
  Uye yakabhururuka ichinorovera pamadziro ematombo. Uye zvino murwi ari kuedza kusundira Tyranus mudumbu nechitsitsinho chake chisina chinhu, asi anofamba. Uye makumbo ake anokwenya musikana ari oga.
  Akatombogomera nekurwadziwa.
  Natasha, musikana ane bvudzi rebhuruu, akarira:
  - Vasikana vanorwira simbi, simbi,
  Satani anotonga kuratidzwa uko, anotonga kuratidzwa ikoko!
  Uye akarwisawo Tirano. Mumwe murwi akanga akapfeka nhumbi nhema dzokurwa akamisa chivharo. Asi imwe ngwena yakaedza kufambisa musikana kubva parutivi nedanda.
  Zvisinei, murwi wacho akanzvenga, uye danda racho rakarovera pana Tiranus.
  Iye, wakati arohwa nesimba rinouraya, akarovera pasi, akadzvova;
  - Idiot!
  Musikana aive nebvudzi reyero akawedzera chitsitsinho chake chakashama kuseri kwemusoro weshumba inoshanduka ndokurira:
  - Isu tiri vakasimba kwazvo munyika,
  Ngatimbonyudza machinja mutoilet...
  Nyika yaamai haidaviri mukuchema,
  Uye tichakunda Tiranus kusvika padanho!
  Musikana aive nevhudzi dzvuku akaridza kamhere akanongedzera ibvi pachirebvu cheshumba ine makumbo maviri. Uye akarovanisa mazino ake. Uye yakazova kurohwa kwakaipisisa.
  Zvino chikara chinoshanduka chakatsika pamushini welaser, uye danda rekuparadza, simba risingajairiki rakaburitswa. Iyo yakarova nzvimbo yakakwenenzverwa yesimbi, yakaratidzwa uye yakarova pasi pemuswe wegarwe.
  Achadzvova nekurwadziwa kukuru.
  Tiranus, zvisinei, akasvetuka ndokukanda mumwe wevasikana veNinja pamusoro pake. Yakapokana nezvidhinha, ichiparadzira zvigadzirwa nenzira dzakasiyana. Uku kwaiva kurwisana kwehasha. Musikana aive mubhikini aive akakwenya zvishoma, achisiya mavanga paganda rake rebronze.
  Akabva angosvetuka ndokuita kutenderera. Ipapo Tiranus akarohwa pabendekete akawira pasi.
  Zvese zvingadai zvakanaka, asi akati wandei marobhoti ekurwa akasvetuka kubva pachiteshi. Uye vane blasters mumaoko avo.
  Natasha akakanda diki, diki, rakatenderera dhisiki parobhoti uye haana kukwanisa kunzvenga kuputika kwaibva mublaster. Dhisiki rakarova robhoti muziso rikaita kuti pave nekapfupi kadikidiki, zvichiita kuti rivharwe nedandemutande remheni.
  Musikana aive nevhudzi jena akasimuka pamaoko. Uye tsoka yake isina kupfeka, yakanaka yakakanda pizi nemabhomba.
  Yakawira mumuromo werobhoti hombe cybernetic. Uye kuti ichaputika sei. Mitezo miviri yeimwe cybernetic organism yakarondedzera arc uye yakarova imwe pashumba uye imwe pagarwe. Uye zvakabudirira. Kuseri kwemusoro chaiko. Uye matsotsi ese ari maviri akafa.
  Chokwadi, Tyranus akakwanisa kufambisa ninja musikana ane yero bvudzi pamwe chete nemuviri parutivi.
  Uye akabhururuka achibva atendeuka kakawanda mukubhururuka. Ipapo, zvisinei, akasimuka, asi zvakaoma zvishoma.
  Tyranus akapopota: "Meow naWoof, ngatirwe." Asi zvese zvakachinja - shumba negarwe zvine mitumbi yevatambi - zvakaramba zvakarara zvisingaite. Uye miviri yavo ine simba yakazununguka.
  Natasha akapindura achinyemwerera:
  - Zvino iwe uri woga, uye kune vana vedu! Pakupedzisira, iwe uchapedzwa.
  Tyranus akadanidzira achiti:
  - Zvina zvichipesana nemumwe, hazvina kunaka! Uye ninja vasikana vanorwa zvakatendeseka zvakanyanya.
  Musikana ane vhudzi dzvuku ninja akazevezera:
  - Izvi ndizvo zvauri kuvavarira? Asi akatendeseka here?
  Murwi akapfeka nhumbi nhema akati:
  - Asi ini ndiri villain, uye iwe, magamba akanaka! Nzira dzezvakanaka dzinoenderana here nenzira dzekuzadzisa chinangwa chezvakaipa?
  Natasha akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Akarurama! Ndicharwa naye mumwe-mumwe!
  Musikana mutsvuku we ninja akapindura.
  - Aihwa! Ndoda kurwa naye - one on one!
  Musikana ane vhudzi jena ninja akaridza mhere:
  - Sei uri kuita izvi? Pamwe ndiri nani uye ndinotonhorera kupfuura iwe!
  Musikana weyero ane bvudzi ninja akakurudzira:
  - Pamwe tinogona kukanda mijenya? Kana kuti pamwe tinogona kuita mutambo wekuverenga?
  Natasha akagutsurira musoro ndokubvunza.
  - Dombo kana zvidhinha?
  Panguva iyoyo pakabva paita kupenya. Uye mukomana guru pachake akaoneka. Ainge akapfeka kakabudura chete kaiva nemuviri une tsandanyama uye wakavezwa, asi airatidzika kunge asingadarike makore gumi nematatu. Blonde bvudzi rine fashoni yemukomana akagerwa. Mukomana wedemiurge nehasha akatsika tsoka yake isina kupfeka, yakatsvuka, yakasimba zvekuti asphalt yakatsemuka, ndokuti nenzwi rairira:
  - Aihwa! Tine zvibodzwa zvenguva refu naye! Ngatirwei mumwe pane mumwe - isu takafanana nezvakanaka nezvakaipa zvekare!
  Tyranus akagutsurira achinyemwerera, mask yake nhema yakatambanudzwa:
  - Hukuru! Ichava kurwa kunonakidza!
  Natasha ane bvudzi rebhuruu akati nekuodzwa mwoyo:
  - Iwe, senguva dzose, uri right sensei! Asi chii chasara kwatiri?
  Mukomana mukuru akapindura,
  - Uye iwe uvachengete!
  Uye akanongedza nechigunwe cheruoko rwake rwerudyi pane ichakavhurika portal kubva kwaibuda marobhoti emuvengi.
  Musikana we ninja ane bvudzi dzvuku akati:
  - Zvakanaka, zvino zvese zvakanaka! Uye vasikana varwi vanorwa nechiremera.
  Uye vasikana vese vana vakatora uye vakabvisa kubva mumabhandi muhudyu mavo madiki pizi ane simba rinoputika. Marobhoti akabva pa portal, uye aive nema blasters mumaoko avo. Vapei rusununguko, uye vachakwanisa kuita varanda, kana kuti kuparadza, kana kuti zvimwe zvose panguva imwe chete, pasi!
  Saka tsvarakadenga dzakatora ndokukanda pizi idzi nezvigunwe zvetsoka dzadzo dzakashama. Avo, vachibhururuka muarc, vakarova marobhoti mana epamberi mumutsipa chaimo. Uye sei mushure meizvozvo achaitora uye kuputika.
  Misoro yemacyborgs yakabvamburwa. Imwe yakarova robhoti kuseri kwaro, rikabva raita short-circuited.
  Zvichakadaro, mukomana weguru nemuvengi wake, vakapfeka nhumbi nhema dzekuzvidzivirira nadzo, vakamirisana.
  Barefoot, nemuviri wakashama, wakatanhamara, mwana sensi aiita semushori asingakoshi pakatarisana nemurwi mukuru. Tyranus hafu yemunhu uye hafu dhimoni. Uye zvakare, anokwanisa zvakawanda.
  Kutanga, akatora uye akasunungura kubva paminwe yake mitema, yakareba, ine magirovhosi mheni dzesimba. Dzakapenya kunge corona inobuda mumambure emagetsi.
  Mukomana murwi akasimudza tsoka yake isina chinhu, uye mheni yesimba yakabuda pakarepo, uye sekunge kubuda kwakapinda pasi peasphalt.
  Murwi wechidiki akagutsurira musoro:
  - Unoda mhinduro here?
  Tiranosi akavhomora chipanga chinopenya, chinopenya sechipopi, ndokupindura achiti:
  - Rega munondo urwe usarudze kuti ndiani wedu akanaka uye ndiani asina kururama!
  Mukomana-guru achipindura akavhomora bakatwa rake, iro raipenya bhuruu, ndokuti achinyemwerera:
  - Kurwa nomunondo hakungazivi kana munhu akarurama; Izvo zvinongoratidza kuti ndiani wedu ane tekinoroji, ane hunyanzvi uye anokurumidza-witted!
  . CHITSAUKO Nha.
  Tiranus ndiye akatanga kukwenya. Akaita katatu fan tekinoroji. Uye munondo mutsvuku wakatsanangura arc pamusoro pemusoro wakajeka, wakanaka wemukomana-sensei. Mukupindura, mudiki demiurge akasvetuka ndokukwenya nhumbi dzokurwa nemuvengi nebakatwa rake rebhuruu uye nehungwaru akanzvenga kurwisa kwekudzorera.
  Nhumbi dzokurwa nadzo dzaTirano dzakatanga kupfungaira, uye murwi wakapfuura napo.
  Akabva ati:
  - Kwete zvakaipa, mukomana!
  Mukomana mukuru akaseka ndokuti:
  Ndinorangarira ndichidzungaira netsoka dzangu murenje reEgipita pakanga pasati pava namapiramidhi ipapo!
  Tyranus akaedza kurwisa zvakare, asi mukomana akasvetuka pamusoro pebakatwa ndokurovera murwi akapfeka nhumbi nhema dzehondo pachirebvu nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Uye kubva pakurohwa akadzedzereka ndokuwira pasi nebvi rimwe.
  Zvichakadaro, vasikana veNinja vakarwa nemarobhoti. Vakakanda pizi dzerufu kumuvengi nezvigunwe zvavo zvinyoro-nyoro, kunge makumbo etsoko. Uye izvi zvipo zvekuparadza zvakarova muvengi kubva kune imwe simbi uye zvakabvarura, zvichikonzera kuputika.
  Uye motokari dzakabvaruka kuita zvidimbu. Mukupindura, matanda akabudiswa aipenya girini neyero. Asi varwi veNinja vakasvetuka kubva kwavari, vachipenya vasina shangu, vakatsvuka, vakatsvuka uye makumbo anoshamisa.
  Natasha akachinja zvishoma maitiro ake panguva yehondo uye akakanda pea nezvinoputika kumusoro. Yakarondedzera arc ndokurova denga. Yakadonhera pasi ichibva yarovera marobhoti aiuya, gumi nemaviri panguva imwe chete.
  Asi tangi rekukwira rakakambaira richibuda kunze. Asi haugone kungomutora nepea ine zvinoputika.
  Guru Boy akaramba achirwa naTiranus. Aive atoiburitsa nemwenje wemwenje kakawanda asina kana kukweshwa. Zvisinei, nhumbi nhema dzakaponesa murwi akaipa kubva mumatambudziko makuru.
  Mukomana akati:
  -Une pfuti yakanaka!
  Tyranus akati:
  - Mudiki akagadzira chombo ichi!
  Mukuru wechidiki akaseka ndokuimba:
  - Tinogona kukunda zvese,
  Dhonza chero uto nekutamba...
  Rega tambo yeupenyu hwedu irege kumiswa;
  Hatizove mhunga isina pfungwa!
  Hondo pakati pavatenzi vakuru vaviri yakaenderera mberi. Mukomana uyu aimhanya-mhanya uye mudiki, uye muviri wake wainge wakatsetseka. Nyama dzemurwi wechidiki dzakakunguruka dzichiyerera semvura zhinji pagungwa rine dutu.
  Uye akanga ari mukuru mukuru aikurumidza kupfuura Tirano.
  Vasikana veNinja vakaedza neimwe nzira kudzora hofori robhoti. Peas dzezvinoputika dzakadonha zvishoma kubva pachombo chaivhara tangi hombe nerobhoti mubhodhoro rimwe. Akambotanga kukambaira achibuda kunge tangi, achingoti pfacha nepaburi. Uye ipapo akaritora uye akasimuka kusvika pakakwirira, uye simba rinouraya rakaonekwa.
  Vasikana vacho havana kumbowana nguva yekutiza laser shots yerobhoti rine simba nepfuti.
  Uye Natasha akacherechedza achinyemwerera, achirova miromo yake:
  - Ehe! Ichi chimwe chishamiso kubva kuHyperbrain! Tiranus pachake angadai asina kumbofunga nezvazvo!
  Mumwe musikana wechininja aive nebvudzi reyellow akatora ndokukanda dhadha, achiedza kurova ma rollers. Asi chombo chakabva chanyura pachombo chacho, chichitadza kuzvibata.
  Murwi akaimba:
  Ah, zvombo zvetangi zvakavimbika,
  Kubva kune munhu anoda kuruma...
  Asi haadi kundityora
  Musikana we ninja anogona kugara achirwa!
  Musikana ane bvudzi jena akatendeukira kuna Natasha:
  - Zvakanaka, ita chimwe chinhu.
  Musikana ane bvudzi reblue akabvunza:
  - Unoda izvozvo?
  Achipindura achiseka hake. Natasha akabva atora ndokubvisa mubhande rake mudziyo wainge wakaenzana nebhokisi remachisi. Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe akazvigadzirisa kune imwe wavelength, achiedza kusarudza inodiwa uye inouraya mwaranzi. Asi aifanira kusvetukira achidzokera, sezvo chibatiso chihombe chakamubata ndokumurova nemheni inouraya. Yakagadzira gomba muasphalt, rakadzika ipapo.
  Natasha akarova zvitsitsinho zvake achibva aimba:
  - Hondo inogara ichitonhorera
  Chirimo chiri kututunuka mudenga...
  Makore anopfuura, ndinotenda,
  Asi isu tiri vadiki zvachose!
  Uye mushure meizvozvo, akatumira wave nehutachiona hwehonye pane hombe terminator. Uye iyi inotinhira yemagetsi boa constrictor yakapinda mumasekete erobhoti hombe, uye yakatanga kuzununguka.
  Uye mukomana weguru naTiranus vakaramba vachirwa. Uye mwenje yavo yaipenya uye ichipenya nemurazvo wakajeka.
  Murwi wechidiki akazokwanisa kuzvipira zvechokwadi pakurova, uye mwenje wake wakagura ruoko rwemurwi mutema.
  Akabva adanidzira achiti:
  - Damn, zvinorwadza!
  Mukomana weguru akaseka ndokuti:
  - Uri zvimwe dhiyabhorosi! Uye ini, mutumwa!
  Tyranus akanyemwerera ndokuti:
  - Asi iwe haungauraye murume asina pfuti, ungadaro?
  Murwi wechidiki akagutsurira musoro:
  - Ramwa! Tichatonga, toranga uye tichakunzwirai tsitsi!
  Murwi mutema akasimudza ruoko rwake rweruboshwe ndokuerekana akanda pizi. Bhomba duku reatomu rakaputika. Uye Tirano akanyangarika.
  Mukomana mukuru akaridza muridzo achiti:
  - Zvinogara zvakadaro! Uye anozviita sei?
  Pakarepo izwi rakabva kumashure.
  - Zvitore!
  Murwi wechidiki haana kumbowana nguva yekusvetuka achienda. Garwe neshumba vakamupfura. Uye miranzi yakabaya robhoti rakasvetuka richisangana nawo. Yakaputika ichibva yaputika. Uye zvidimbu zvakabhururuka nenzira dzakasiyana. Mumwe wavo akarova chitsitsinho chikomana cheguru. Akagomera.
  Asi zvino murwi wechidiki akatendeuka ndokuimba:
  - Tichaenda kuhondo takashinga,
  Nekuda kweiyo ninja ...
  Tichakunda vavengi vese,
  Muzita rehupenyu!
  Uye ipapo mukomana-murwi akarova temberi yeshumba inoshanduka nechitsitsinho chake chisina chinhu, uye akawira pasi sekunge akadonhedzwa pasi.
  Garwe remuvengi rakakwenya njanji richida kufambisa mukomana asi rakazvirova paibvi ndokuwira pasi. Mukomana guru akamupfugamisa kuseri kwemusoro ndokuti:
  - Iwe wakamira munzira yangu kwenguva refu kwazvo!
  Natasha, uyo akanga atumira imwezve mutant kunorasa simbi nokukanda pea ine zvinoputika, akaruramisa:
  - Tiri munzira!
  Uye varwi vakabata mhuka mbiri dzemakororo dzakashamiswa nemaoko.
  Mukomana mukuru akati:
  - Kana tikavaendesa kumapurisa, ipapo Tyranus nemidziyo yake nemarobhoti achaputsa chero jeri uye ovasunungura:
  Musikana weninja ane bvudzi jena akati:
  - Ngatiisei musungo kuna ishe mutema. Iye achamhanya kununura ma mutants, uye isu tobva tamubata!
  Musikana weyero ane bvudzi ninja akati:
  - Iyi pfungwa yakanaka kwazvo! Asi heino kubata: Tiranus achanzwa kubata?
  Musikana we ninja ane bvudzi dzvuku akati:
  - Pane rimwe dambudziko pano. Mapurisa anogona kuvhiringika kana ukavapa shanduko. Chokwadi, mhuka dzinochengetwa munzvimbo dzinochengeterwa vanhu, kwete mujeri!
  Natasha akanyora paTwitter kuti:
  Mhuka dzinogadzirira kuenda kuchikoro
  Mboro yakarira kare...
  Chokwadi, usaedza,
  Usarove, usaruma,
  Hazvizobatsiri zvakadaro!
  Mukomana mukuru akati zvine simba:
  - Zvimwe zviri nani kuvakanda kumashure kuna Tiranus?
  Natasha akabva ati:
  - Sei zvimwe izvi? Takataura navo zvakanyanya!
  Murwi wechidiki akati:
  - Nekuti aya macretin ishamwari dzedu dzekare, dzatinogara tichirova. Uye saka, Hyperbrain inogona kugadzira mutants ane hungwaru uye anokurumidza!
  Vasikana veNinja vakaseka uye vakarira:
  - Ndinotenda kuti vanhu havasi kutaura zvakanaka kune ngano,
  Uye vacharamba vari shamwari dzechokwadi nokusingaperi!
  Mushure mezvo, vakatora mhuka mbiri hombe dzakashanduka nemakumbo adzo asina shangu, anoyevedza, akatsvuka, ane tsandanyama, sekunge akarukwa newaya yesimbi, uye dzakabhururuka dzichitevedza mugwagwa unopenga uye dzichibhururuka dzichipinda musuwo.
  Mushure mezvo, kupenya kwakamira. Varwi vashanu: vasikana vana nemukomana, vakatarisa-tarisa.
  Musikana aive nebvudzi dzvuku akati:
  - Tinofanira ...
  Mumwe musikana weNinja ane bvudzi jena akabvunza:
  - Chii chaunofanira kuita?
  Akapindura achiti:
  - Idya chokoreti yakavharwa ice cream! Zvose zvinonaka uye kutsamwa!
  Vasikana nemukomana weguru vakafamba vachidzika nemugwagwa. Uye vakatanga kuimba nemufaro uye nemufaro.
  Munondo wechiedza, kufambira mberi
  Ngatiunze rudo...
  Kunyangwe nyika yakazara nekushushikana -
  Ngatichengetedzei pasi!
  
  Rega magumo ave anotyisa -
  Rufu rwakaipa rwasvika...
  Usafira pasina
  Mushure mezvose, Amai vedu vapenyu!
  Ipapo mukomana mukuru akaerekana arangarira:
  - Asi isu takakanganwa chinhu chinonyanya kukosha - kudzorera dhaimondi rakabiwa!
  Natasha akabva ati:
  - Hongu, uku ndiko kukanganisa kwedu! Vanogona sei kukanganiswa kudaro?
  Musikana ane vhudzi dzvuku akati:
  - Pamwe isu tichazvitora sezvizvi tomhanyisa mune yeumwe munhu dimension?
  Musikana weNinja ane vhudzi jena akapindura.
  - Aihwa! Izvi zvinoda simba rakawandisa. Zviri nani tizive kuti sei vachida dhaimondi iri.
  Mukomana mukuru akati:
  - Ehe! Havana kungochiba chete. Uye havazoicheke kuita zvidimbu kuti vatengese. Zvingangodaro, Tiranus achada kuishandisa senge lenzi rinotarisa kune zvombo zvine simba.
  Natasha akati:
  -Ngatitorei toita isu pachedu matipi ekupa pre-emptive kuramwa pamuvengi!
  Musikana ane vhudzi jena ninja akaseka ndokuti:
  - Dhaimondi rekugadzira harina kukodzera basa reanotarisisa. Unoda kushandisa zvechisikigo chete. Rudyi?
  Mukomana mukuru akati:
  - Zvirokwazvo! Zvikasadaro, sei Tiranus abira yepanyama?Zviri nyore kugadzira yake, yekugadzira.
  Natasha akati:
  - Kune imwe chete imwe nzvimbo pasi pano inochengeterwa dhaimani rakadaro. Apa ndipo patinofanira kuenda!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja akati:
  - Pane kuchengeteka kwakakomba ikoko. Saka chii, tinodimbura ose kuita zvidimbu?
  Mukomana mukuru akaramba achiti:
  - Aihwa! Hazvizoiti. Hatigoni kukotamira pakupamba. Isu tiri chikamu chakajeka chesimba!
  Musikana weyero ane bvudzi ninja akarira:
  - Isu tinokwanisa kuita zvakanaka,
  Kuputsa huroyi hwakashata...
  Asi hazvo hazvina basa
  Hukuru hwakadini hwedhaimani!
  Musikana wechininja ane bvudzi jena akati:
  - Huyai, saka ngatibvunzei iyo dhaimondi kwechinguva. Zvakanaka, ndinofunga kuti zuva rakakwana kwatiri?
  Mukomana weguru akasvetuka ndokuti:
  - Imwe sarudzo inogoneka. Isu tichazvitora uye topa kuronga makwikwi eanotonhorera Superman gamba, uye anokunda achawana kodzero yekupfeka jewel muhuro kwevhiki rese. Nenzira iyi tinogona kuita mabasa akanaka uye kuwana dhaimondi tisina kukotamira kune banal humbavha!
  Natasha akakahadzika:
  - Vachabvuma here kuronga makwikwi eizvi? Uye kuvimba nomunhu wausingazivi kuti achatakura ibwe kwevhiki rose, achizviisa pangozi yokuti richasuka?
  Murwi wechidiki akati:
  - Zvakanaka, kutanga pane zvese, ndiani mumwe asingavimbike, senge mutambi mukuru, Superman. Uye chechipiri, zvikwata zvemuTokyo zvino zvanyanya kutekeshera kupfuura muNew York, uye vanongogamuchira pfungwa yekuchenesa matanda eAugean!
  Musikana we ninja ane bvudzi jena akati:
  - Izvi zvine musoro! Iwe unofanirwa kuzviedza! Uyezve, Tokyo ndiro guta hombe pasi rose, uye zvinonakidza kuona kuti rinotaridzika sei izvozvi!
  Natasha akanyora paTwitter kuti:
  - Nyika inotya kutiremekedza,
  Kuita kwevasikana hakuverengeki,
  Ninjas, senguva dzose, vanoziva kurwa,
  Chando chichapera - chirimo chichauya!
  Mukomana weguru akati achinyemwerera:
  - Munguva ichangopfuura, chinhu chinotonhorera chakadai seInternet yakaonekwa, uye kuburikidza nayo isu tichatumira pfungwa yedu!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja akakurudzira:
  - Ngatiitei zvino, kuti zvive nyore kune mweya, zvitore uye zvisazvibata sezvazvinofanira!
  Musikana weyellow haired ninja akapindura.
  - Tinobata hooligans, kwete hooligans isu pachedu!
  Musikana ane vhudzi jena ninja akarira:
  - Kuita chinhu chisina kunaka zvachose
  Inotapira kupfuura kunyange ice cream!
  Mukomana-sensei akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ndine modem yakakosha, tichaitumira izvozvi!
  Akabva atanga kunyora nhamba.
  Panguva iyoyo portal yakavhurwa zvakare. Tangi diki asi raifamba chaizvo rakasvetuka richibuda. Panzvimbo pekanuni, akanga ane minondo miviri mirefu yaimonereka.
  Natasha akaridza muridzo achiti:
  - Fencing matangi haashande, asi anoshamisa!
  Mukomana weguru akaita chiso chinosetsa ndokuimba:
  - Matangi matatu akanwa mazana matatu rimwe nerimwe,
  Zvino, takanwa zana!
  Murwi wepfuti akasvotwa
  Nokuti tangi haisi chinhu muhondo!
  Musikana weNinja aive nevhudzi jena akatora pea ndokuikanda patangi refence. Yakabhururuka, asi kurohwa kwebakatwa remuchina kwakarova pizi. Uye pakava nekuputika. Uye muromo hauna kana kukwenya chero chinhu, asi kuputika kwakaparara.
  Natasha akacherechedza nenyemwerero yaipenya semwenje wemota pahusiku hwakasviba:
  - Wow! Hazvisi nyore kudaro!
  Mukomana weguru akanhonga nezvigunwe zvake zvakashama chidimbu chelaser machine gun bayonet kubva parobhoti rakanga raparara rakanga rakarara mumugwagwa.
  Ipapo akairudunura nokukanda netsoka yake munzira. Akauruka ndokunorova chigubhu chedoro. Mhedzisiro yacho yakaita kuti dhiramu ripinduke uye richimwaya mvura ine furo patangi refence. Nekuda kweizvozvo, dunhu repfupi rinouraya rakaitika.
  Furo rakaputika pamusoro pemotokari, mheni yakapenya, ichiiputira padandemutande. Uye mapakatwa esimbi alloy akamonereka kuita chubhu.
  Mukomana mukuru akabva ati:
  - Imwe, mbiri, nhatu - pukuta zvivheneko,
  Ina, sere, shanu - kuuraya orcs yakaipa!
  Natasha akati:
  - Iwe wakanaka chaizvo, pfungwa!
  Murwi wechidiki akaramba:
  - Aihwa! Isu tose tiri vakuru uye tisina kukosha munzira yedu pachedu!
  Natasha akaimba kuti:
  Izvo munhu haakwanise kudzora neimwe nzira,
  Chishuvo chake chokuva Wemasimbaose...
  Kuitira kuti Nyika itonge nyika,
  Iwe ndiwe demiurge mutongi pamusoro penyika iripo!
  Musikana we ninja ane bvudzi jena akati:
  - Hongu, idzi nziyo dzinongonakidza! Uye pano iwe haugoni kupokana pamusoro pekuti munhu ari kukura nekusvetuka uye miganhu!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja akapindura:
  - Chii mamaira manomwe zvichienzaniswa nepasi parsecs? Bvumirana - ishoma!
  Musikana weyero ane bvudzi ninja akaimba:
  Nyika iri mugomba, ivhu mugomba,
  Nyika inoonekwa kuburikidza ne porthole ...
  Mwanakomana anosuwisa sei mai vake, mwanakomana anosuwisa mai vake;
  Takasuwa pamusoro penyika, iri yoga!
  Uye nyeredzi, zvisinei,
  Uye nyeredzi, zvisinei,
  Padhuze zvishoma, asi munhu wese anotonhora,
  Uye semaawa ekuora kwezuva, uye semaawa ekuora kwezuva,
  Takamirira chiedza uye kuona zviroto zvepanyika!
  Natasha akaseka ndokuramba achiti:
  - Uye ini ndatoneta nepasi rino, Pasi! Ndinoda kutakurwa kuenda kuYgrek dimension. Uye iva nenguva yakanaka ikoko!
  Mukomana weguru akanyemwerera ndokuti:
  - Ndeapi mapuraneti uye zviyero zvipi zvandisina kushanyira? Uye ndakaona chimwe chinhu chaigona kubvarura denga kubva pamahinji aro. Saka kune nzvimbo dzakawanda dzinonakidza muchadenga!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja akati:
  Zvemapuraneti ane chiuru
  Hakuna green yakadaro...
  Pamapuraneti ane chiuru -
  Hakuna mudiwa akadaro!
  Natasha akataura achinyemwerera:
  - Asi iwe unofanirwa kubvuma, zvinonyanya kunakidza kana iwe, semuenzaniso, iwe unozviwana uri munyika umo, panzvimbo yeokisijeni, chinhu chakakosha ndeye fluorine. Uye mune iyi kesi, kushanduka kunofanira kuenda nekukurumidza!
  Mukomana mukuru akati:
  - Kune nyika dzakadai, kunyangwe dziri shoma. Asi iwe unogona chete kutamira ikoko mune sutu yekurwa, kana pasi pechifukidziro chesimba rakasimba remunda!
  Iyo portal yakavhurwa zvakare. Rimwe robhoti raiita setsuro rakasvetuka kubvamo. Uye kuseka kwazvo! Ichasvetuka sei nokupidiguka, ichibudisa mhepo inopisa mumuromo mayo!
  Musikana ane vhudzi jena ninja akarira:
  -Mashiripiti tsuro,
  Inodhirowa zero!
  Mukomana mukuru akabvunza vasikana:
  - Tichamunyorovesa, kana kumurega achirarama!
  Natasha akaseka achiseka:
  - Ichiri inonakidza bunny! Asi chii chingaitwa kuti aite zvakanaka?
  Tsuro rebhobhoti rakabva rasvetuka svetuka ndokuendeswa kune mumwe mugwagwa. Uye pakanga patove nemotokari kubva pakupera kwezana ramakore rechimakumi maviri - zvakare yakanaka uye inokurumidza, yemavara akasiyana.
  Vasikana veNinja nemukomana mukuru vakamhanya vachimutevera. Vakakwira nemudzimba kuti vatore nzira yekudimbudzira. Uye zvigunwe zvavo zvakashama, prehensile zvakanamatira kumadziro nemacornices, uye zvakavabvumira kufamba nepakati pezvivakwa.
  Musikana we ninja ane bvudzi jena akati:
  - Chokwadi, vazivi vanoti kana mapere akadyiswa uye makwai akachengetedzeka, zvinoreva kuti nhamba yetsuro yadzikira!
  Musikana weyero ane bvudzi ninja akati:
  - Tsuro dzinosiyana sei netsuro?
  Musikana weninja ane bvudzi dzvuku akakurudzira:
  - Tsuro dzakaonda, dzinomhanya uye dzine mafuta mashoma!
  Natasha akaimba kuti:
  Asi kana uine mwoyo wetsuro,
  Kunyangwe paine mapapiro kumashure kwako ...
  Usaedze kubhururuka uchienda kumusoro.
  Mapapiro esimbi achakupwanya!
  Saka vakasvetukira kune mugwagwa unotevera. Tsuro yemurobhoti yakakonzeresa traffic jam chaiyo. Uye zvinhu zvakatosvika pakukonana. Uye chisikwa chemagetsi chichaputika mumoto kubva mumuromo mayo. Uye kuti anomonyorora sei nzeve dzembongoro. Izvi zvakabva zvaita sezvakanaka uye zvinotonhorera.
  Natasha akatora ndokukanda tsuro yerobhoti netsoka yake isina kupfeka, yakatsemura pea inoparadza ine zvinoputika, izvo varwi pachavo vakagadzira maererano nemabikirwo emukuru wavo.
  Asi robhoti tsuro yakazunguza nzeve dzayo refu uye dzakafara, pizi ikabhururuka ichidzokera. Uye akapotsa arova Natasha nevamwe vake kuti vafe, vachimhanyira pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka nepink, zvitsitsinho.
  Mukomana mukuru akati:
  - Wow! Zvinoitika isu tine dambudziko!
  Natasha akaimba kuti:
  Kunyangwe tisingakwanisi kugadzirisa matambudziko edu ese,
  Kwete kugadzirisa matambudziko ese...
  Asi munhu wose achange achifara
  Munhu wese achave nekunakidzwa kwakawanda!
  Musikana weNinja akagaya ndokuitora ndokuedza kuvhara tsuro yerobhoti nekandiro kemhondi. Uye akapenya sechimvuramabwe. Asi zvakare nzeve dzerobhoti repamusoro dzakazunguza, chombo ndokubhururuka chichidzokera. Zvino Natasha anofanira kutiza uye kunzvenga. Asi akakwanisa kurarama uye akaimba:
  Tsuro yegehena pakatarisana nerufu,
  Mufi anomirira pakati pehusiku...
  Ndinotenda kuti tichava nekusafa,
  Uye tsuro ichaiwana muziso!
  Mukomana mukuru akati:
  - Ko kana tikashandisa nzira yedu yekare asi inoshanda yekurwisa kunyanya marobhoti epamberi?
  Natasha akabvunza achinyemwerera:
  - Zvakadini?
  Murwi wechidiki akakurudzira:
  - Tora uye muridze muridzo!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja akati:
  - Ipapo ngatiitei tese pamwechete!
  Vasikana nevakomana vakaisa zvigunwe zvavo mumukanwa vachiridza muridzo. Uye makunguwo akati wandei, omudhorobha akarasika kubva mukuvhunduka uye, achifenda, akamhanyira pasi. Uye miromo yavo inorova, seyakatora uye ikakohwa tsuro. Yakabva yapindwa nedandemutande, yakatungidza nekuputika. Uyezve, mukubhururuka, zvimedu zveterminator tsuro zvakashanduka kuita zvinonaka uye zvinotapira chokoreti.
  Mukomana weguru akaimba, achinhonga siwiti inonaka netsoka yake isina kupfeka:
  - Ndiri chocolate bunny
  Ini ndiri nhubu...
  Ndiri zana kubva muzana kutapira
  O, o, o, o, o!
  Ndiri chocolate bunny
  Uye kubata miromo yako,
  Ndinonyungudika zviri nyore
  O, o, o, o, o!
  Mushure mezvo, akatora zvishoma. Uye akabva aisvipira kunze; chimwe chinhu chaicho chakaputika pahuro yemukomana. Uye moto unopisa zvikuru uye une hasha.
  Natasha akati:
  - Usaise zvese zvinonaka mumuromo mako semukomana mudiki!
  Musikana weNinja ane bvudzi jena akaimba:
  Zvechokwadi, iyo fintipluskins,
  Kwete zvachose sePushkins ...
  Asi zvakadaro, vakakwanisa kugadzira hunyanzvi,
  Uye iwe uri mukomana mukuru - usafambire mberi!
  Vasikana vakatanga kuburitsa vanhu mumotokari dzakanga dzaparara. Uye ipapo vakaedza kuvarapa.
  Nzira inoshanda zvikuru yekukurumidzira kupora kwemaronda ndeyekunamira chitsiko chetsoka chemusikana pachiso chemunhu akuvara uye kumutsvoda.
  Ipapo simba rakakura uye rine simba rekuporesa, mufaro uye simba rekuporesa mashiripiti rinofambiswa.
  Mukomana mukuru akaita zvimwechetezvo, achinamatira tsoka dzake dzisina kusvoda, achisarudza vamiririri vepabonde rakanaka.
  Uye panguva imwe cheteyo, akafembera mumhino dzake.
  Vasikana, vasikana, vasikana,
  Usamira mbwende padivi...
  Zviri nani kuita zvinhu
  Dai Nyika yako yaMai ikatumbuka!
  Hongu, basa pano rainakidza - vakatora basa rechiremba. Uye chikopokopo chakaonekwa mudenga. Muratidziri weTV Veprin o Nile aibhururuka pairi. Akanga ari musikana akanaka, asi panguva imwe chete, chokwadi, akanga ari kure neNinja mukurwa.
  Zvisinei, vasikana vakanga vatomununura uye vakamubatsira kakawanda.
  Natasha akasimudza ruoko rwake ndokuimba:
  Mapenzi anotaura nezve stress,
  Stress yakaita seruoko...
  Vachakuitira firimu rinonakidza,
  Mune imwe awa!
  Veprin akazhambatata ndokudanidzira:
  - Mhoro, varwi! Ndiri kuona kuti wakanyanya kunaka! Uye vatotanga kubhadharisa masimba nemashiripiti.
  Mukomana mukuru akati:
  - Dzimwe nguva zvakanyanya kuoma kumutsa mumwe pane kuuraya miriyoni, kana kuti, kwete kunyange dzimwe nguva, asi nguva dzese!
  Pakamhara chikopokopo, mutori wenhau wemusikana akasvetuka ndokumhanyira kune murwi wechidiki. Akamutsvoda pamuromo ndokuti:
  Mudiki mumuviri nemweya,
  Mukomana, hauna kana shangu...
  Asi nepfungwa dzako, zvitore sehofori,
  Ndizvozvo, vanhu vanoti!
  Guru akaimba achipindura mukomana:
  Zvinotaurwa nevanhu
  Isu tine hanya
  Pachave nemhedzisiro yakasimba -
  Kana ukairova zvine hunhu!
  
  CHAMBERLAIN STALIN HITLER CONSPIRACY
  CHIREVO
  Hondo Yenyika Yechipiri haina kutanga. Britain neFrance dzakabvumira Hitler kutora Poland. Mushure mezvo pakava nerunyararo rwenguva pfupi. Zvisinei, musi waFebruary 23, 1950, Stalin akatanga kurwisana neJapan, achitsvaka kuwanazve kumaodzanyemba kweSakhalin nedzimwe nyika dzakanga dzarasika munguva dzemadzimambo. Uye hondo huru itsva yakatanga kuFar East. VaSamurai vakaomesa musoro vachiramba, uye Hitler, Reich yake yechitatu nedzimwe nyika dziri kuunganidza mauto kuti arove USSR.
  . CHITSAUKO Nha.
  Mutungamiri weBritish, Chamberlain aive akangwara zvekusazivisa hondo kuGermany mushure mekurwiswa kwePoland. Wehrmacht yakakurumidza kukunda mauto eWarsaw uye yakakamura simba iri naStalin. Pashure penguva yakati kwakava nehondo pakati USSR uye Finland. Zvakawanda semunhoroondo chaiyo. Zvadaro kupinda kweBaltic states uye Moldova. Mushure mezvo humambo hutsva hweSoviet hwakagadzikana. Stalin akapotsa apedza kuunganidzwa kwenyika dzeSlavic. Uye Germany yakatove mune dzimwe nzvimbo kupfuura miganhu ye1914. Uye kuburikidza nenzira dzehumiriri akawanawo kudzoka kwekoloni yeNamibia. The Third Reich yakawedzera kusimba uye Hitler akanga ari pamusoro pemukurumbira wake.
  Hondo Yenyika Yechipiri haina kubvira yatanga. MuGermany, hupfumi hwakaona kukura kwakasimba uye mafekitori akavakwa, kusanganisira emotokari. Uye Hitler akatobvisa inenge mitemo yese inopikisa Semitic. Hutongi hweThird Reich hwakanga huri kusunungurwa.
  Zvose zvinoratidzika kunge zvakanaka muUSSR zvakare. Hurongwa hweTatu hweMakore mashanu hwakaziviswa zviri pamutemo sehwakazadzikiswa senguva dzose. Chokwadi, kwaiva nezvinetso zvekurima nezvokudya.
  Hurumende yeStalinist yakatevera mutemo wekukurudzira kuberekwa uye kurambidza kubvisa pamuviri. Kuwedzera kwevanhu kwakawedzera. Hurongwa hweMakore mashanu Echina hwakaitawo kunge hwakazadzikiswa zvakanyanyisa. Asi upenyu hahuna kuva nani muzvinhu zvokunyama. USSR yaive nemidziyo yemauto yakawandisa. Uyezve, Stalin, akaunza tangi nzvimbo, aivimba nekuvakwa kwenhamba huru yezvikepe zvepamusoro, kusanganisira zvikepe zvehondo.
  Uye kuchenesa kukuru kutsva nekudzvinyirirwa kwakatanga. Kunyange Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov nevamwe vakava vanyajambwa.
  Stalin akasarudza kuti yakanga yava nguva yokubvisa boka rekare, kusanganisira Molotov uye Kaganovich - vanoziva zvakawanda. Beria akapfurwawo. Uye ipapo mutsivi wake Serov. Shelepin muduku zvikuru akatora nzvimbo yavo.
  Zuva rekuzvarwa kwaStalin rechimakumi manomwe rakapembererwa zvakanakisa pasi rose. Zvese zvingadai zvakave zvakanaka, asi muUSSR pakanga paine kucheneswa kwakawanda uye kudzokororwa zvakare. Kunyange marudzi ose aitya uye akaurayiwa. MuGermany, pane zvinopesana, kusununguka: iyo yakawanda-party system yakatodzoka. Uye chii? Zvakangofanana, maNazi haapfuuri makwikwi uye anohwina zviri nyore chero sarudzo. Hitler pachake, pasinei nechinzvimbo chake saFuhrer kwehupenyu hwose, akaita sarudzo dzakakurumbira dzemutungamiri weGermany. Uye kunyangwe nevaviri vehomwe dzimwe sarudzo. Uye zvechokwadi, akakunda.
  The Fuhrer mutungamiri ane masimba, asi mukati memiganhu inonzwisisika. Uye kunyange kubvisa mutongo werufu.
  Ichokwadi kuti maGermany ane matambudziko zvakare. Kunyanya, demographic policy yakawedzera huwandu hweGermany. Asi nharaunda yeThird Reich idiki uye kune matambudziko nekudya. Tinofanira kutenga. Ichokwadi kuti hupfumi huri kuwedzera, asi ini ndinoda makoroni.
  Munyika, Britain neFrance zvichiri kuchengeta nyika dzadzo. Uye havadi nyika itsva - ivo vangade kugaya yavo. Asi Hitler anoda kuwedzera humambo, saka huwandu hwevanhu muGermany huri kukura uye kune vana vazhinji. Uye izvi zvinogadzira makakatanwa. Kunyanya, maGermany anoda kuti Madokero adzokere kumiganhu ye1914. Izvi zvinoreva kuti France neDenmark dzinofanirwa kusiya chikamu chenzvimbo yadzo.
  Stalin, zvakare, kunyangwe humambo hweSoviet hwakakura, anoda kupedzisa kuunganidza. Uye zvinetso neJapan zvakatonyanya kuipa. Kunyanya, iyo USSR yakaedza kudzoreredza wechidiki Sakhalin kuburikidza nemadiplomatic nzira. Asi Japan yakaramba. IUSSR ine mauto yakasimba kwazvo uye ine vanhu vakawanda.
  Uye ipapo kushivirira kwaStalin kwakapera. Uye pana February 23, 1950, zuva reuto reSoviet, hondo mukurwisana neJapan yakatanga. Zvinofanira kutaurwa kuti Nyika yeRising Sun yakarova Tsarist Russia panguva yehondo ye1904-1905. Uye zvechokwadi, vakuru veSoviet uye zviremera vakarota kutsiva.
  Nokudaro yakatanga hondo huru itsva. USSR yakapedzisira kurwa makore gumi apfuura neFinland. Akakwanisa kukunda chimwe chinhu, asi pamutengo wekurasikirwa kukuru. Uye zvino akaedza kuwedzera ndima yacho zvakare. Uye uku kwaive kutukwa kwehumambo uhu, hwaitsvaga kuwedzera.
  Stalin, uyo akanga atova nemakore makumi manomwe uye aiva nezvinetso zvoutano, aida kukunda kutsva. Zvirinani dzokera kumaodzanyemba kweSakhalin uye, kana uchida, iyo Kuril ridge. Uye zvakare tora kutonga kweManchuria nePort Arthur.
  Hondo yakatanga nekurwisa kwemauto eSoviet paSakhalin. Hazvina kuerekana; maJapan akazvisimbisa, akachera migero nemigero.
  Asi mauto eSoviet akatanga matangi pakurwisa. Kusanganisira iyo ine simba IS-7. Motokari iyi yairema matani makumi manomwe nesere uye yakanga yakapakatira pfuti yakareba 130 mm. Uye aive nepfuti sere.
  Alenka akarwa neboka revasikana mumotokari iyi. Pasinei nechando, injini ine simba uye heater yakapa kupisa kunopisa. Saka vasikana vakakurura bhikini ndokurwa vasina shangu.
  Motokari yakananga kunzvimbo dzeJapan. Tangi yacho yakanga yakatenuka yezvombo, uye turret yaro yakanga yakapfava uye yakaderera.
  Makumi nematatu ekugadziriswa kweKV akaonekwa muUSSR, uye mamwe akasvika kurema mazana maviri ematani. Asi ipapo mhuri yeIP yakasimuka. Idzo mota dzakawedzera compact, ine yakaderera silhouette, uye haisisina hunde dzakawanda. Nekudaro, iyo KV yakatevedzana haisati yabviswa pabasa. IS-7 yakaonekwa munguva pfupi yapfuura, uye Red Army ine motokari shoma dzakadaro.
  Uye sei kusaumba boka revasikana kuitira kuti zvematongerwo enyika zvakarurama. Mushure mezvose, kune kuenzana muumambo hutsvuku.
  Aggressor munyaya iyi yaiva USSR. Kunyange zvazvo MGB yakaita kudenha. Japan haina kurwa neUSA neBritain. Vanga vachirova misoro neChina kwenguva yakareba. Pakupedzisira, neimwe nzira vakagumisa chibvumirano uye vakakamura nzvimbo dzesimba. USSR yaifanira kurwisa uto rakasimba uye rakawanda reJapan uye ngarava huru. Naizvozvo, blitzkrieg yakaitika munhoroondo chaiyo muna 1945 yakanga isiri yechokwadi.
  Uye murairo weSoviet, usina ruzivo rweHondo Yenyika Yechipiri, wakaita nenzira yekare. Panzvimbo pokurwisa kwakamwe kamwe kwemauto makuru, hondo dzemuManchuria dzakatanga nediki diki. Uye maJapan aive nedziviriro ine simba uye tekinoroji yepamusoro.
  Saka Stalin akapinda muhondo refu uye inorwadza. Uyezve, mauto aifanira kutamiswa kubva kuEuropean USSR. Huwandu hwevanhu, hongu, hwakanga hwakakura kupfuura munhoroondo chaiyo, uye zvinoita sekunge GDP yaive yakakurawo. Asi kunaka kwemauto uye kuraira kwekushanda kwakaderera zvakanyanya.
  Zvakawanda muRed Army ndezvechinyakare. Kunyange zvazvo zvechokwadi kune zvakawanda zvemichina uye matangi uye ndege uye kunyange zvikepe. Asi zvikepe hazvisati zvapera. Izvo hazvigoneke kuvaka ngarava dzehondo uye hombe dzinotakura ndege nekukurumidza sematangi nendege.
  Asi Stalin, ane matambudziko ehutano uye akacherechedza kuti kwemakore makumi manomwe, haana kuda kunonoka hondo. Saka aisakwanisa kugara kwenguva yakareba. Asi ndinoda kudzika munhoroondo semutungamiriri mukuru. Hondo neFinland yakanga isingatendese - kurasikirwa kwakawanda, kurwisa nyika ine vagari vemamiriyoni matatu nehafu. Saka Hitler akakunda Poland, iyo yakanga ine vanhu vakawanda zvikuru, mumavhiki matatu nekurasikirwa kushoma.
  Hondo yeKhalkhin Gol yaiva hondo yemunharaunda. Uye zvakare haina kujeka zvachose, sezvo USSR yakarasikirwa nendege dzakawanda uye matangi kupfuura maJapan.
  Stalin anoda kutsiva kubva kuJapan nekuda kwekukundwa kwenguva ye tsarist. Uye zviratidze kuti wakanyanya kunaka. Asi achabudirira here? Zvehupfumi, iyo USSR, hongu, yakasimba kupfuura Japan. Uye vanhu vakawanda. Asi zvikepe hazvisati zvapera. USSR yakatanga kugadzira zvikepe zvakakura zvepasi zvakanonoka. Sezvo Stalin aitya kurwisa kwaHitler uye akavandudza mauto epasi zvakanyanya.
  Asi Hitler anoita kunge ari kuzvibata chinyararire. Chokwadi, anotova nenzvimbo uye mukurumbira. Uye chipunu chikuru chiri mumuromo mangu. Uyezve, Fuhrer akanga achiri kutya kurwisana neFrance, Britain, Belgium neHolland - vaigona kupwanya Germany nemapoka emakoloni. Munhoroondo yechokwadi, Third Reich yakaponeswa nekuti Hitler akakwanisa kukunda nekumhanya kweblitz, mumwedzi nehafu chete. Asi kudai kwakanga kusina rukundo rwokukurumidza, ipapo nhau yacho sezvingabvira yaizoguma mukukundwa kweThird Reich.
  Kufanana neUSSR, Hitler angadai akakunda mumusimboti pakumhanya kweblitzkrieg, asi hondo yakatora nguva yakareba yakava njodzi.
  Iyo Third Reich ine hupfumi yakasimba kwazvo, zvisinei. Uye vanhu vayo vakawanda uye vari kuramba vachiwedzera.
  Hitler akasarudza iye zvino kuona kuti zvinhu zvaizoguma sei kuna Stalin muhondo neJapan. Uye kana iyo Red Army ikabatikana, saka chii gehena, unogona kurwisa. Pachivande, vamiriri veGermany vakatotanga basa. Kunyanya, Finland inogona kutora rutivi rweGermany. VaFinns vanoda chaizvo kutora Vyborg nedzimwe nyika dzakakundwa kubva kwavari neRed Army. Uye Romania inoshuvirawo kutsiva kweMoldova yakatorwa, uye chikamu cheBukovina.
  Nyika idzi dzaizozvipira kutsigira Germany muhondo yekurwisa USSR. Zvakanyanya kuoma neBulgaria neYugoslavia, uko hurumende dziri pro-German, asi vagari veSlavic uye havadi hondo neUSSR. Hungary zvakare ine pro-German hutongi, mukutsinhana nechikamu cheGalicia inogona kujoina anti-Soviet coalition. Uyezve, mushure meHorthy kwakauya Salasi yakanyanya. Slovakia ine hurumende yakazvimirira yepro-German, asi mauto avo haana kusimba zvakanyanya.
  Kune zvakare Türkiye ine simba reGerman pesvedzero. Munhoroondo chaiyo, haana kupinda muhondo. Asi ipapo vaTurkey vakatyisidzirwa nokubhomba kubva kuBritain neUnited States. Uye zvino Britain, France, uye United States dzakakurumidza kuratidza tsigiro yetsika nokuda kweJapan pashure pokurwisa kwaStalin. Uye Türkiye aigona kupinda muhondo. Uyezve, muHondo Yenyika I, zvinoita sokuti Turkey haina kurasikirwa neRussia, uye kunyange yakakunda Carp nharaunda. Wadii kuedza zvakare? Asi Turkey ichine huwandu hwevanhu, kunyangwe isina uto remhando yepamusoro.
  Asi mubatanidzwa wakasimba weTatu Reich maererano nehuwandu hwevanhu, hupfumi uye mauto iItaly. Iine makoroni muAfrica, kusanganisira yakatorwa Ethiopia. Pamwe chete nemakoloni ayo, Italy ine huwandu hwevanhu hunofananidzwa neGermany pachayo. Uyezve, hurumende yaMussolini yakakurudzirawo kuwedzera kwekuberekwa. Chokwadi, Mussolini pachake akwegura, akapera simba, uye akanga asingadi kurwa.
  Uyezve, Italy haina muganho wakafanana neUSSR uye, kunyangwe ikawana ndima muRussia, hazvizove nyore kuitonga. Uye Mussolini anozeza.
  Kunyange zvazvo musimboti haasati akura zvakadaro, anenge makore mana mudiki kuna Stalin. Uye haasati akanda mapfumo pasi nepfungwa yekugadzira Humambo hweRoma.
  Vamwe vanobatana neTatu Reich ndeiyi: Britain, France, USA, ivo pachavo vasingadi kurwa neUSSR, asi vanogona kubatsira mune zvehupfumi kana zvichidikanwa. Hongu, uye tumira mapoka emakoloni uye vanozvipira. Franco akavimbisa kubatsira nevazvipiri, uye Salazar anogona kuita chimwe chinhu. Uye Sweden iri kufungawo nezve kutsiva kukundwa kwekare, uye ndizvo zvakaitawo Norway. Kazhinji, mubatanidzwa wose unogona kuita zvinopesana neUSSR.
  Uye ipapo basa, hongu, rinoenderera mberi. Asi zvakawanda zvinoenderana nekuti Japan inoramba sei. Kana hondo ikaenderera mberi, USSR icharwiswa. Uye kana paine blitzkrieg, saka pamwe havazoise panjodzi.
  Chero zvazvingava, mazuva ekutanga ehondo ndiwo anonyanya kukosha. Kutanga kwehondo kwakakosha zvikuru.
  Uye zvino vasikana vari pa IS-7 tank vanoenda kunorwisa. Vakabatidza heater zvino vakanga vasina shangu uye vakapfeka bhikini.
  Uye ivo vakanyanya dexterous uye nani nenzira iyi.
  Uye zvechokwadi Alenka anotora pfuti yekutanga pakufamba, achishandisa zvigunwe zvake.
  Akabva aimba:
  - Japan, Japan, Japan,
  Nyika yakanaka,
  Ane mweya wemasamurai ane simba,
  Zivai kuti ndiye mhandu yedu naWemasimbaose, atopiwa,
  Asi tichamubvambura kuita zvidimbu zvidimbu!
  Kupfura netsoka dzisina shangu inyanzvi yakakosha yevasikana veKomsomol.
  Saka Anyuta akapfura maJapan nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Uye akawira mune samurai howitzer. Yakapinduka ichibva yakunguruka kubva pachikuva chechando.
  Musikana akachitora nemufaro ndokuimba:
  - Tichaparadza muvengi nekurova kumwe chete,
  Tichasimbisa kubwinya kwedu nomunondo wesimbi...
  Hazvisi pasina kuti vasikana havana shangu,
  Tichapwanya samurai kuita zvidimbu!
  Saka Alla ane bvudzi dzvuku anoratidzawo hukasha hwake. Uye saka akaitora ndokudzvanya zamu dzvuku rezamu pabhatani, achipfura projectile kubva papfuti ye130-mm. Kurova chaiko kwakakonzera kuti kanoni yeJapan ipunduke.
  Musikana ndokuridza mhere.
  - Ndini anotonhorera munyika,
  Uye musikana anogara asina shangu!
  Musikana Maria akaritorawo achibva aridza pfuti achitsimbirira chitsitsinho chake. Uye iyo yekutanga system yakashanda. Uye pfuti dzakauraya masamurai. Maria akachera vadzivisi uye akazhambatata:
  - Nokuda kwecommunism itsva!
  Uye Olympias akadzingawo, achishandisa sitirobheri zamu rezamu, iro rainaka kwazvo.
  Uye mutsara wese wemasamurai wakatemwa pasi. Uye izvi zvakaratidza kuve zvakatonhorera uye hutsinye.
  MaOlympics akaridza mhere:
  - Kubwinya kune communism! Kubwinya!
  Uye zvakare, vasikana, ngatigezei maJapan nemoto.
  Panguva iyi, samurai akabata mukomana wemakore gumi nematatu. Aiva mwana akanaka, ane vhudzi rakanaka akapfeka tie tsvuku.
  Kutanga, maJapan akamukumura bhurugwa rake remukati ndokumutyaira asina shangu uye ari mushutu ari pakati pesinou. Mukomana akafamba, achikurudzirwa nepfuti. Maoko ake akanga akasungwa shure kwake, uye tsoka dzake dzakashama, dzakanaka dzakasiya tsoka dzakaisvonaka muchando.
  VaSamurai vakaseka zvavo vachiita nyambo dzekunyomba. Mumwe wavo akabata tsoka yemukomana, akamhanyisa chanza chake pamusoro petsoka yake ndokudzvova:
  - Akanaka akanaka!
  Akabva arova dhongi nechanza. Seryozhka kunyara nekunyara. Zvakanga zvisingafadzi kufamba usina shangu muchando muchando. Kunyanya kana iwe uchifanira kufamba kwenguva yakareba uye mazamu ako asina chinhu ari kutopisa.
  Seryozhka akafamba nemuchando, makumbo evana vake akava matsvuku, setsoka dzehanzi.
  Asi mukomana akaedza kuti musoro wake uti twasu. Uye musoro wemukomana wakajeka uye wakanaka.
  Seryozhka's torso yakashama yakapeperetswa nemhepo. Mukomana akafamba achiimba achifarira;
  Isu tiri mapiyona, varwi vakashinga,
  Akazvarwa nekukandwa nesimbi...
  Sekuru nana madzibaba vanodada nesu.
  Uye anodiwa Comrade Stalin anesu!
  
  Nyika yedu yakanaka kudaro,
  Chii chakapa communism kuvanhu...
  Akapiwa kwatiri nokusingaperi pakuberekwa.
  Chipo cherusununguko rwevashandi!
  
  Hongu, kutenda kwedu munzira inopenya nyeredzi,
  Kubhururuka kumusoro mukushuvira -
  Nditende, mweya wedu weRussia haugone kukotama,
  Uye kana zvichidikanwa, isu ticharova matenga!
  
  Hongu, tenda Russia, nyika yangu,
  Fascism haizombokukundi ...
  Vanhu venyika imhuri ine hushamwari,
  Uye Stalin, akangwara Lenin, anesu!
  
  Takabereka mhuri yakasimba,
  Mukutenda uku, chokwadi chinokunda...
  Ndinoda Svarog Mwari naStalin -
  Ndinotenda kuti ramangwana redu richange rakajeka!
  
  Isu tichagadzira nguva itsva,
  Uye isu tichangovaka nyika yakanaka ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye ndinotenda kuti munhu wacho achava gamba!
  
  Nyika yababa vedu ichabudirira,
  Anodada uye anongonaka...
  Tichangowana mashanu ekuhwina,
  Ndiko kubwinya kweNyika yaBaba vedu!
  
  Jehovha akasika minda namakomo;
  Vakomana vakanaka vakazvarwa munyika...
  Nditendei, vanhu, tine simba rakawanda,
  Isu tinodonha kubva mupfuti yemuchina!
  
  MuRussia, bhizinesi redu rine mwero,
  Kurwira vana vemvura mutsvuku...
  Ticharatidza, chokwadi, kirasi yepamusoro-soro -
  Mushure mezvose, maRussia haakundiki muhondo!
  
  Tichakwanisa kupedza basa nekutyisidzira,
  Pedzisa izvo akachenjera Lenin akatanga ...
  Rega chikara chingochinja kuita mutambo,
  Kubwinya kumarudzi anopenya!
  
  Ndinotenda kuti tichakurumidza kubhururuka kuenda kuMars,
  Ngativake paradhiso yekudenga paVenus...
  Ngatiratidze kirasi yepamusoro-soro pasi rose,
  Kusuwa uye chimera hazvigone kutikunda!
  
  Muzita reMhuri tichagadzira mufaro,
  Ngativake chikonzero chedenga, communism...
  Ishe Wemasimbaose pakati pevaSlav ndiye Mumwe chete,
  Izere nedenga rehumanism!
  
  Hongu, kutenda kwedu kuri muna Ishe Kristu.
  Muchadenga chese ndinoziva kuti haizoperi ...
  Mushure mezvose, Lada achava nesu kusvika kumagumo,
  Izvo zvichandipa mufaro!
  
  Zvakanaka sei kugara muNative Russia,
  Maari mune mufaro usingaperi wekare...
  Aiwa, hupenyu haukanganiswe, ndinotenda shinda,
  Uye dzinza redu rinongove groovy!
  
  Kuti Jesu akatambura sei nokuda kwaRus wedu,
  Mwari Svarog akapa sei minondo yesimbi....
  Mushure mezvose, vanamwari vechiedza vakanaka,
  Muzita raamai vedu Russia!
  
  Saka wadii kusarudza nyeredzi,
  Uye zvakakodzera kutonga pasi rose ...
  Ndichauya kuna Jesu nemufaro.
  Mushure mezvose, bhizinesi redu ibasa uye kugadzira!
  
  Kukunda kunobwinya ngakuuye.
  Goddess Lada vachatibatsira neizvi...
  Tichavhura account isingaperi munguva pfupi,
  Tinofanira kurwira noushingi nokuda kweNyika yedu!
  
  Ishe Svarog achapa mufaro kuvanhu vose,
  Achakupa nyaradzo nembiri...
  Pachave nenhetembo nenyaya pamusoro peizvi,
  Kune Rus 'uye yedu White Simba!
  Mukomana akatsika makumbo ake asina kupfeka muchando. Uye tsoka dzake dzaive diki, asi dzakanaka kwazvo. Samurai akavatarisa nemaziso eruchiva.
  Asi uyu mukomana. Hafu yakashama uye mune shorts, bhuruu kubva kunotonhora.
  Vakadungamidzana naye muchando ndokumuendesa kuimba yaidziya.
  Ikoko, pasina chinguva, vakamutora ndokumusungirira padanda. Vakamonyorora maoko angu nekumashure ndokundidhonza.
  Uye ipapo muurayi weJapan akaunza mwenje kuzvitsitsinho zvemukomana. Painhuwa nyama yakatsva. Moto wakananzva tsinga dzemwana. Seryozhka akadanidzira mukurwadziwa kusingagoneki.
  MaJapan akati:
  -Taura, imbwa, ndedzipi zvirongwa zvekuraira kwako?
  Mukomana akapindura akashinga.
  - Handidi kutaura!
  Vakadaro vakatanga kurova mukomana uya newaya ine minzwa.
  Uye muimba inotevera vakatambudza musikana asina kupfeka Komsomol. Vakamurova necheni yesimbi, yakachena kubva mukupisa.
  Asi musikana haana chete kuchema kana kuchema, asi kunyange kuimba;
   Nzvimbo yakapendwa murima, rima, chiedza,
  Uye nyeredzi dzechando dzakadzima munzira dzadzo ...
  Ndinoda rudo, asi mhinduro yandinonzwa kuti kwete,
  Mwoyo yevasikana yakapwanyika kuita zvidimbu!
  
  Tinoda kurwa takashinga,
  Zvakaipa kwazvo kurwira iyo Motherland...
  Ngatitorei bvunzo yehushingi zvakare,
  Ini ndiri knight yenyika - kwete nemweya wea clown!
  
  Patakapwanya Wehrmacht,
  Vasikana vakarwa neushingi pedyo neMoscow...
  Vakarwa nehondo yebrown horde,
  Nyangwe muvengi ane hukama naSatani!
  
  Isu tiri vasikana vasina shangu pamusoro pechando,
  Usatya muvengi...
  Uye pitchfork yefascist padivi chaipo,
  Kuunganidza magirinedhi mumurwi kubva pamatehwe ebhegi!
  
  Asi zvakadini nekushinga kwedu mune zvese?
  Pakapimwa Mercury netsoka...
  Ani nani anomhanyira kutipwanya.
  Usatsike nyika yaunoda nebhutsu!
  
  Dai Nyika yeRussia ngaikudzwe,
  Takaratidza vanhu nzira yekuenda kune zvakasikwa ...
  vanhu venyika vose imhuri imwe -
  Tichaona communism munguva pfupi!
  
  Hongu, unogona kuzvitenda, kana kuti usazvitenda,
  Asi munhu anozvarwa ari chisikwa chakasimba...
  Chikara hachizokunda hushamwari hwedu,
  Mushure mezvose, nditende, vavengi vedu havana simba pamusoro pedu!
  
  Muzita reNyika yedu Mutsvene,
  Ndicharwisa chero mweya yakaipa...
  Musikana anomhanya asina shangu muchando,
  hapana kana pfungwa yekutya kurega!
  
  Kune mamiriyoni edu varwi vanotyisa,
  Ndivanaani vakabatana muhondo...
  Ngatikudze kutenda kwemadzisekuru nemadzibaba edu.
  Mushure mezvose, vasikana havakundiki muhondo!
  
  Svarog akatipa zvakapinza muhondo,
  Akati vasikana vanorwa zvakasimba...
  Regai zvakafanira Mwari zviitike
  Uye paunokunda, unogovana nenherera!
  
  Dai Rus wedu ', ndinotenda, ave mukubwinya,
  Izvo muhondo pasina kutya...
  Rwira Amai vako uye usatya,
  Hembe yese yatota neropa!
  
  Hongu, hapana kupokana - tichatsvaira vavengi vese,
  Takaberekwa tiri rudzi rwehofori...
  Pasi pemureza une mavara matatu matsvuku.
  Vanhu ngavabatane nokusingaperi!
  
  Nguva itsva iri kuuya,
  Nzvimbo dzakavhurirwa vanhu venzvimbo...
  Anopwanya zvimwe zvipembenene,
  Kugehena nehupenzi uye kutaura!
  
  Hongu murume haasi inda zvachose.
  Uye uyo akazvarwa kuti akunde nekusingaperi...
  Naizvozvo, usabata jasi remaoko rinobwinya,
  Kunyange zvazvo muvengi akangopenga!
  
  Ngatirege kukundwa nemuvengi.
  Kwete Panyika, kunyangwe mudenga rebhuruu...
  Imi varume zvinyorei pasi mubhuku renyu,
  Kuti chitundumuseremusere chichasimuka senge chikwekwe chinotyisa!
  
  Kuti tichadzivirira Nyika neushingi,
  Zivai kuti tiri vasikana vakashinga...
  Tarirai kerubhi rinotambanudza mapapiro aro;
  girinedhi rakakandwa kwavari!
  
  Aiwa, vasikana havafe vakatsvairwa,
  Havazotipfugame...
  Sezvazvaive kare, Hitler ari kaput,
  Saizvozvo mufaro wemarudzi uchava mukubwinya!
  
  Muchidimbu, tichasvika kune nyeredzi,
  Uye isu tichave munyika yeVirgo, Orion ...
  Zviroto zvikuru zvinozadzika
  Tichavaka inobwinya, hurongwa hutsva!
  
  Uye ndinotenda kuti nguva ichauya nekukurumidza,
  Apo avo vakaurawa muhondo vanomutswa...
  Kukunda kuchavhura account isingaperi,
  Ani nani akachena pakurwa achawana mubairo!
  
  Ndinoziva kuti tinogona kuyananisa vanhu munyika,
  Imwe: Arab, Hindu uye Orthodox...
  Ishe Wamasimba Ose achavhenekera munhu wose,
  Uye mugumo wedu zvechokwadi uchava une mbiri!
  
  Dai mufaro wakamirira vanhu vese vari mberi,
  Uye nekusingaperi mumufaro wekubwinya nekusingaperi...
  Mapeji nemazero achapera,
  Uye vasina simba nezvirema vanoporeswa!
  
  Pano pachava nomufaro kuvanhu nokusingaperi;
  Kunyangwe mabhiriyoni emakore akapfuura mukubwinya ...
  Pamusoro pazvo, simba repfungwa dzevanhu rakasimba.
  Takazvarwa musimba remuchadenga!
  
  Tichakunda nyika nekuseka,
  Tichavaka nzira yegirazi kusvika kumagumo ...
  Ngatifambei muvacuum murudo, tichimonyoroka,
  Ngatikudzei Mwari Zita raJesu!
  
  Uye isu pachedu tichatanga kugadzira nyeredzi kamwechete,
  Ngativake maguta pasecs kureba...
  Muvhimi achakurumidza kuita mhuka,
  Uye regai vanhu vave pamusoro pezvose!
  . CHITSAUKO Nha.
  Hondo neJapan dzakapfuurira. Mauto eSoviet akakwanisa kupinda nemutsetse wekudzivirira. Asi vaSamurai vakaramba vakaomesa musoro. Havana kuda kukanda mapfumo pasi uye vakarwa nekunyanyisa kukuru. Kunyange migodhi yekamikaze yakatora rutivi muhondo dzacho.
  Alena pane yake IS-7 tank uye vashandi vake vakatogamuchira akawanda hits.
  Asi pfuti yemhondi yevasikana yakashanda.
  Heino imwe howitzer yakapidiguka.
  Anyuta akacherekedza, achifambisa makumbo ake asina kupfeka:
  - Iyi ndiyo ndima yedu ine hutsinye!
  Red Alla akati:
  -Zvakanaka kuti nhumbi dzedu dzehondo dzakakora uye pamateru makuru. Zvikasadaro zvaizova manyama amire nerongo!
  Maria akati:
  - Ehe, samurai vanorwa sezvavanofanira! Mangwana ndiMarch 1, uye hatina kufambira mberi. Uye izvi zvinoshungurudza!
  Olympias akaridza muridzo, achiimba:
  Heino chigamba chekutanga chakanyungudutswa,
  Muhope ndinoona Stalin...
  Uye zvitunha zvakaraswa.
  Mudiwa wangu Rus '!
  Alenka akaseka ndokuti:
  - Rwiyo rwako haruna tariro! Ngatiimbe chimwe chinhu chinonakidza uye chinonakidza!
  Uye vasikana veKomsomol patangi vakatanga kuimba pamwe chete, vachienderera mberi nemoto nezvigunwe zvavo zvisina kukanganwa uye vasingakanganwi kushandisawo mazamu matsvuku emazamu avo;
  
  
  
  Ndiri musikana akasimba pasi rose
  Iyo yakaberekwa mukuchena ...
  Hapasisina akanaka ini panyika -
  Tichabudirira kwese kwese!
  
  Dai Russia ive inoshamisa kupfuura dzese,
  Nyika yakakunda pasi rose...
  Itai kuti iwedzere kunakidza kuvanhu,
  Chero mhare chidhori chechokwadi!
  
  Ndichadzivirira nyika tsvene.
  Varipi madzitateguru edu, nditendei zvakanyanya...
  Tsvaga vanhu musikana asina shangu,
  Igondo, kwete shiri duku!
  
  Muhupenyu hwakapfuura ndaive nhengo yeKomsomol,
  Mafascist akarwa zvine mukurumbira ...
  Uye izwi remusikana rakanga rakajeka,
  Uye mweya wakajeka wemhepo!
  
  Ndakarwa neushingi pedyo neMoscow,
  Musikana akanga asina shangu muchando...
  Uye funga kumanikidza kwangu kunotyisa kwazvo,
  Akatyora chiso chaFritz nechibhakera!
  
  Nokuda kwokubwinya kwaJesu mureza wedu.
  Uye zvakare Mwari mukuru Svarog...
  Narinhi narinhi tsvene-tsvene Lada anesu,
  Uye Mwari Vachena vanopenya kwazvo munyika!
  
  Isu tiri vanhu vakaberekerwa muchiedza chezuva;
  Yariro akatikurudzira kugamba ...
  Uye rwiyo rwevasikana runoyerera zvisingaite,
  Pano kerubhi rinotambanudza mapapiro aro!
  
  Ndakapfura chaizvo kubva mupfuti yemuchina,
  Akakanda chipo netsoka yake isina shangu...
  Ndakakanda mambure angu kune fascist,
  Anoita semusikana mudiki!
  
  Ndinozviona ndiri mhare inobva kuna Mwari.
  Akasika nyika ine runako...
  Muzita reSvarog mukuru,
  Runako runotumbuka mumweya werunako!
  
  Takadzivirira Kremlin kubva kumaNazi,
  Takakwanisa kuuraya munhu wese kamwechete...
  Kwete, musikana haasunungurwe,
  Uye isu tinorova maKrauts mumaziso chaimo!
  
  Muzita rekubwinya kusingaperi kwecommunism,
  Ndaive nhengo yeKomsomol yairwa ndisina shangu...
  Tichaparadza mapoka efascism,
  Saka iyo simbi haina kukundwa nevavengi veRussia!
  
  Vasikana vakarwa paStalingrad,
  Minyatso yavo yakatsvuka semarubhi...
  Tichaona communism munguva pfupi,
  Pasina kuziva kusuwa uye kuora mwoyo!
  
  Isu tiri vasikana vakanaka muNyika yeBaba,
  Ini ndiri nhengo yeKomsomol inenge isina kupfeka ...
  Asi akaparadza Reich nepfuti yemuchina,
  Kuti maGermany haana kupinda mukambani yedu!
  
  Muzita reRussia inonyanya kupenya,
  Ndinotenda kuti zvese zvichave zvakanaka ...
  Jesu mukuru tenda basa,
  Kunyangwe matehwe echisel ari kugogodza!
  
  Muzita raAmai vedu vakuru,
  Tichatiza maFascists akaipa ...
  Ngatimise makwai emusango;
  Kunyange kana mbavha yakaipa iri mukurwisa kunotyisa!
  
  Zita raJesu ngarivheneke sezuva,
  Mai Maria ngavape paradhiso huru...
  Kuna Lada Wemasimbaose tiri vana,
  Uye iwe kurwa ushingi uye ushingi!
  
  Muzita raAmai vedu vakuru,
  Ko communism yakapa kwese kwese...
  Ndiri kuona zviso zvevatsvene zvichipenya kubva kumifananidzo,
  Mumhuri imwe chete yaIshe!
  
  Muzita rawamasimba ose Svarog,
  Muponesi Kristu Wokumusorosoro...
  Tinofanira kuva saMwari weMhuri,
  Pamusoro peMusiki Asingagumi!
  
  Dai Rus 'asimudza mureza wayo pamusoro payo,
  Tichava nesimba uye neuchenjeri...
  Kunyangwe Genghis Khan achirwisa zvakanyanya,
  Asi isu vasikana tichiri kungwara!
  
  Saka ndinokuudzai vanhu, endai nazvo,
  Shumira vanamwari vekuRussia vakatendeka kwatiri ...
  Uye ponesa mweya yevaRussia muhondo,
  Kunyangwe iyo inotakura gehena ye punch!
  
  Tichakunda, ndinozviziva izvi
  Tichakwanisa kukunda maFascists ese ...
  Kaini haazopwanyi varwi veNyika yaBaba,
  Uye nokuomba kunotyisa bere richararama!
  
  Tichaita zvese zvakanaka,
  Tichakunda maFritzes nemaMongolia ese....
  Mushure mezvose, kurwa nevasikana kune ngozi,
  Vanhu veRussia vanoziva kuti havakundiki!
  
  Tose ngatiratidze kunyemwerera kunotyisa,
  Tichatyora nyanga dzaGenghis Khan...
  Muzita rekubwinya kusingaperi.
  Dai ramangwana rako rakajeka kwazvo!
  
  Hongu isu vasikana ticharwa zvakanakisa,
  Ngatiratidze kirasi yepamusoro pasi rose...
  Ini ndiri mhare, uye mweya wangu hausi museve ...
  Uye Mwari achatusa Kristu nokuda kwokukunda!
  
  Tichaputsa matumens aGenghis Khan,
  Pachave nevasikana muhondo paKalka ...
  Haikwanise kupikisa kurova kwegehena
  Ndinoda Jesu naStalin!
  
  Saka ndichagura vavengi, nditendei ndisingaverengwi;
  Ndinogona kuvakunda senge midges...
  Nditende, basa redu rakaoma,
  Kunyangwe hupenyu husina kusimba seshinda yesiririka!
  
  Muzita raLada, Maria Mutsvene Mutsvene,
  Izvo pwere nerudo zvakapa ...
  Isu vasikana tine tsoka dzakashama,
  Ngatitsike muvengi mutsvina neropa!
  
  Kristu achauya uye vakafa vachamuka,
  Perun, Yarilo, White Mwari, Svarog...
  Vakabatana, vanhu vanoziva chokwadi,
  Uye pamusoro pechadenga pane Mhuri Yemasimbaose!
  
  Muchidimbu, mufaro wedu uchava wekusingaperi,
  Yakanaka uye inoshamisa kwemazana emakore ...
  Zvose denga nenyika zvine simba guru;
  Uye kusafa uye hudiki nekusingaperi!
  Mushure mezvo 150-mm howitzer yakarova turret yakananga mujoini yebutt. IS-7 yakazadzwa, uye varwi vakatozotenderedza tangi voenda kunogadziridzwa.
  Uye ipapo uchaona kuti achabvamburwa zvachose. Kazhinji, kubheja kwaStalin pablitzkrieg kupikisa Japan kwakakundikana. Kurwa kwakava kwenguva refu uye kunotyisa.
  Zvichakadaro, maJapan akaramba achifambisa uye achitsika.
  Somuenzaniso, mumwe wemapiyona akabatwa. Mukomana ane makore gumi nemaviri chete. Uye vakatanga kushandisa mapaipi erabha pachigadziko chake chisina chinhu. Mukomana akadzvova nekugomera asi akanyarara.
  Ipapo tambo dzesimbi dzinopisa dzakaiswa patsoka dzomwana wake. Hongu, painhuwa sechinhu chakakangwa. Uye kunhuwa uku kwainakidza kwazvo.
  Mwana akafenda kubva mukuvhunduka kunorwadza.
  Asi vaurayi vechiSamurai vakamubaya netsono pamutsipa wemwana. Mukomana akapengenukazve.
  Zvino zvikara zvakatanga kuvhuna zvigunwe zvake zvakanga zviri pachena nembato dzvuku-zvinopisa.
  Mwana akafenda zvakare.
  Hongu, chii chaivapo? Mukomana akaramba achitambudzwa. Mushure mokunge vapedza kutyora zvigunwe zvevana, vaurayi veJapan vakatanga kushanda pambabvu.
  Ndizvo zvavakaita chaizvo, kutyora mbabvu imwe neimwe. Uye chaizvoizvo mapfupa emukomana akanga achibuda. Uye saka zvakazove zvichirwadza.
  Ipapo imwe mbabvu yakatsemuka ikatyoka pasi pembato yaipisa, uyezve imwe.
  Uye kurwadziwa kwakadai zvokuti mukomana akafenda zvakare, kubva mukutambudzika kukuru.
  Samurai ndokuimba nekuseka. Vakafara zvikuru.
  Uye vakatanga kutambudza musikana Komsomol. Muchiitiko ichi, maelectrodes akabatanidzwa pachibereko cheVenus, anus, uye mazamu matsvuku ezamu.
  Vakabva vatora ndokubatidza current. Uye maburi emagetsi akamhanya nemuviri munyoro wemusikana.
  Uye kutambura kwaakaita uye kudedera. Zvairwadza zvisingaite. Uye muviri werunako wakazununguka. Vakabva vaisa mamwe maelectrodes mumuromo make. Uye zvakare vakabatidza high voltage current. Uye musikana akatanga kupenya zvachose.
  Uku kwaiva kurwadza chaiko. Uye kuti nhengo yeKomsomol yakapera sei yakadanidzira.
  Uye vakaramba vachimutambudza nehasha. Pavakaona kuti mvura yainge isingatore musikana uyu vakabva vamudhonzera parata.
  Vakasungirira makumbo emusikana asina kupfeka mumuouki ndokunyatsodzisunga.
  Vakabva vatanga kuturika simbi pazvikokovonho, vachitwasanudza runako rwakashama, rwune tsandanyama.
  Vasikana vakachema, asi zvakadaro havana kuda kupa zvakavanzika zvemauto.
  Ipapo vaurayi veJapan vakazora pasi pasi petsoka dzake nemafuta, zvokuti vaipenya.
  Vakabatidza moto pasi pawo.
  Murazvo wakananzva musikana asina kupfeka, denderedzwa, anonyengerera, zvitsitsinho zvepingi.
  Zvisinei, runako haruna kuparara. Mukupesana, akarega kugomera. Uye akaitora nechido chikuru akatanga kuimba nemanzwiro makuru;
  Rumbidzo ngaive kuna Mwarikadzi wePassion Lada,
  Ndiani akasika chifukidziro chedenga...
  Pachava nemubayiro wakanaka kuvanhu,
  Nokuti Mwari mutsvene akamuka!
  
  Hapasisina vanasikana vakanaka veSvarog,
  Kuti vanomhanya vasina shangu muchando...
  Tichava chikomborero kuna Rod,
  Usatsike vasikana nebhutsu yako!
  
  Mushure mezvose, muRussia kune vasikana vanotyisa,
  Mukomana wese murwi kubva muchidyiro...
  Izwi rinoyerera zvakanyanya,
  Munhu akaipa achamonyoroka kuita nyanga yembudzi!
  
  Ticharwira Nyika yaBaba,
  Maiguru vangu...
  Vanhu vokuRussia vagara vachikwanisa kurwa,
  Hapana nzira yokuvadzivisa!
  
  Vakapa mwoyo yavo kuRussia,
  Ndinotenda kuti kuchave nehupenyu hwekubwinya ...
  Tichakurumidza kuvhura musuwo wenzvimbo,
  Uye ngatiwane kudanwa kwedu!
  
  Aiwa, regai dutu ripise zvino.
  Asi chiRussia hachizozununguki zvachose -
  Murwi wedu haakundi kurwa.
  Kurota kwake ngakuitike!
  
  Simba redu riri nehuchenjeri vasikana,
  Chokwadi wakazvarwa wakadai...
  Tichanyora kubva mupfuti yemuchina,
  Saka izvo chete kumusoro uye kusambofa pasi!
  
  Ipai nyika zviwanikwa zvitsva,
  Zvekuti inotumbuka kunge gwenzi rakasvibirira remaruva...
  uye nemuZita raMwari Jesu-
  Kuitira kuti dhiri dhizaini harinzwikwe!
  
  Muhondo vanhu vese ihama.
  Asi panguva imwe cheteyo, varanda vaSatani...
  Takagadzirira kuvavhurira maoko edu,
  Kuti munhu wose ave akatendeka kuna Mwari worugare!
  
  Haana kuunza Wehrmacht kumabvi ayo,
  Takakwanisa kupona muhondo...
  Stalin uye mukuru Lenin anesu,
  Nyora mubhuku rako, mwana!
  
  Tichaita Motherland seizvi,
  Kuti iye pachake achavaka nyika...
  Nyangwe kutinhira kwakauya pano nejeko.
  Yedu Svarog inyanzvi huru!
  
  Muvengi akarwisa pakarepo uye nokunyengera.
  Raiva gore raityisa remakumi mana nerimwe...
  Asi sekuru vedu vakarwa zvine mbiri,
  Tsvimbo inovabatsira muhondo!
  
  Tichapa mwoyo yedu kuRussia,
  Ngatisimbisei nyika yedu...
  Neushingi kuvhura musuwo wenzvimbo,
  Hapana chikuru!
  
  Iyi ndiyo nyika yangu, nditende, itsvene,
  Tichadzivirira varwi veMoscow ...
  Musikana anomhanyira muchizarira chechando asina shangu,
  Kumutsa chiroto chekare!
  
  Aiwa, isu vasikana hatina kuparara muhondo,
  Uye vakarwa neushingi...
  Uye dzimwe nguva vasikana vairwa zvakanyanya,
  Pane chirango chakazara!
  
  Zivai kuti hapana achatidzipa isu maRussia,
  Tinogona kuenzanisa makomo, tichiseka...
  Kupira mweya yenyu kuna Mwari,
  Unopasa bvunzo dzako neA!
  
  Mwari akaberekwa munguva dzekutambudzika,
  Pedyo neMoscow, kana kutinhira kutinhira ...
  Lada akawana mamaira edu,
  Uye regai misodzi idonhe!
  
  Vasikana vokuRussia vakanaka
  Mhandara imwe neimwe yakaropafadzwa ine chimiro...
  Nditende, izwi rakajeka kudaro,
  Uye chibhakera kuvasikana chiri monolithic!
  
  Ndinotenda kuti zvese zviri munyika zvichave zvakanaka,
  Ndinoziva zvese zviri kufamba ...
  Kunyangwe dzimwe nguva kune njodzi kurwa,
  Tichavhura nhoroondo yakazara yekushungurudzwa!
  
  Muna 1941 takamira pamwe chete,
  Varwi vakabata Moscow ...
  Munguva pfupi pachava necommunism,
  Ndichaunza mureza weNyika yaBaba!
  
  Stalingrad yave nzira inotyisa,
  Pakaungana vaviri vaityisa...
  Musikana anorwa asina shangu
  Chokwadi murume wake mukominisiti!
  
  Ikoko muvengi akakanda "Tigers"
  Asi hazvina kumubatsira zvachose...
  Hongu, pasina maturo Fuhrer mumbled mitambo,
  Iwe uri pasi regirazi risina kusimba!
  
  Usape vasikana zvishuwo
  Hatidi kuzorora isu ...
  Muvengi akasiya madota akawandisa.
  Iwe ucharamba uchipasa bvunzo neA!
  
  Nzira yekuStalingrad zvirokwazvo ine mbiri,
  Rangove zuva munyika...
  Akaipa Kaini achaparadzwa,
  Ari muGehena naSatani!
  
  Rus 'inogara iri nyika tsvene,
  Iyo ine Perun uye Jesu Kristu ...
  Kunyangwe dzimwe nguva chokwadi chakashata,
  Murume haana kukura kusvika pakufara!
  
  Mugove wevaRussia kurwisa zvine hunyanzvi,
  Uye kukunda vavengi veRussia ...
  Kunyange zvazvo maKrauts ane simba raLucifer,
  Asi hondo yedu yava nesimba!
  
  Kune ruponeso mucommunism yenyika,
  Kukunda makomo ezvitunha...
  Hatizokumbiri vavengi vedu ruregerero,
  Nyangwe bere riri kuvira nehasha!
  
  Mwari Perun Anokanda mheni,
  Anoda kurova vakaipa...
  Uye isu takasimba kupfuura vavengi vedu.
  Kana uto riri kudzidzira kurwa!
  
  Hongu, Svarog murwi mukuru wechiedza,
  Uchakwanisa kuita chinhu chisingagone kuitwa nemaoko...
  Ipapo uchafanira kukudzwa;
  Vanhu vokuRussia, nditendei, havasi mapenzi!
  
  Zvinhu zvose zvinogara mukubwinya kwedu.
  Chii chakanaka seruvara rwaMay...
  Kuchava nenzvimbo yevakawa kudenga,
  Chavakadanidzira nehasha - banzai!
  
  Zivai kuti havagoni kutsungirira kunyadziswa,
  Tinogona kugadzira Edheni rakazara ...
  KuRussia kuchave nekutsiva pavaKrauts,
  At least Sam anotovabatsira!
  
  MaRussia akayemura kunyura kwezuva,
  Iyo ruby inovhenekera nzira ...
  Kuchava nokutsiva kukuru kune vakaipa;
  Yedu Rus 'haigone kukotamiswa nejeko!
  
  Tichatanga kuyemura zvine ruzha,
  Simba reMotherland hombe yenzou...
  Pamwe chete nechikwata chinopenya,
  Yakanakisa Lada yevanakomana!
  
  Vasikana vanomhanya vasina shangu muchando,
  Iyi ndiyo nyeredzi yavo huru...
  Tsuro dzinomhanyawo dzisina shangu
  Lada achava nesu nokusingaperi!
  
  Mwari akasika mapuraneti kubva paatomu,
  Akasika nzvimbo neshoko chete...
  Mabasa ehugamba anoimbwa,
  Uye muvengi anorohwa!
  
  Pachava nekuyemurwa nemunhu,
  Kugara tichirwa nekurota...
  Saka kubva kwechinguva kusvika pakupera kwenguva -
  Ngavarwe nesimba muhondo!
  
  Zviso zvezuva zvinopenya kure kure.
  Uye murarabungu unopenya, nditende...
  Uye muvengi anopenga kwazvo,
  Nomuzvarirwo, iye chaizvoizvo chikara!
  
  Kune vasikana vakanaka munyika,
  Kuti vanoziva kukunda vavengi...
  Zvirokwazvo vane inzwi rakajeka,
  Vanakomana vakanakisisa munyika!
  
  Isu maRussia hatizonyangarika,
  Chokwadi chedu chinotendwa mune zvese...
  Pashure pezvose, tichava nevatongi vakadaro.
  Ngatipwanye magandanga kuita zvidimbu!
  
  Vasikana vedu vanopenya nezvitsitsinho zvavo,
  Nechitubu chisina ruvara-ruvara chete ...
  Uye chando chinonyunguduka pasi petsoka dzako,
  Zvinopisa kuona runako rusina shangu!
  
  Vasikana vakanaka,
  Kupwanya muvengi zvisina basa...
  Kunyange zvazvo rukova runorira zvikuru,
  Boka rinouya richipisa!
  
  Tinogona kuita zvese zvakanaka,
  Uye uwane kuvimbika muchiroto chako ...
  Uye muvengi anorwisa akapusa,
  Rova ndebvu dzake nebakatwa!
  
  Ndinoziva varwi vedu vesimbi,
  Nditende, hauzovawana vakasimba ...
  Vakapa mafascist mbama yakaoma panyanga,
  Zvirinani haataridzike kupfuura makumi maviri!
  
  Vasikana vanoseka
  Vanobudisa mazino avo mukubwinya kwavo...
  Uye maziso avo akafanana nembiya.
  Inzwi inightingale inopenya!
  
  Kushanda kwevasikana kwakanaka,
  Uye vanofungidzira kutyisa muhondo ...
  Vakanaka vacho vane manyawi,
  Kunenge dzimwe nguva kunosvika makore!
  
  Fungidzira nyika yakadai, kuchava nevanhu
  Communism ndiko kuzvarwa kwemasimba epamusoro...
  Uye runako harungakutongei,
  Kunyangwe kana munhu ari benzi!
  
  Zvino hondo iri kuuya kubva kumabvazuva.
  The hellish horde iri kurwisa...
  Nesu isimba rekutenda murwi Svarog,
  Musikana akaparadza Khan mune imwe gulp!
  
  Ndinoziva munhu wese anogona kuyemurwa
  Ziva anorwira Nyika yaBaba...
  Uye murwi akazvarwa akashinga,
  Kuenda kudenga mushure mekufa!
  
  Tichakwanisa kuita kuti Rus afare,
  Kubwinya Tsvimbo kwemazana emakore...
  Nekuda kwaamai Musande Russia,
  Nesimba rechibhakera chikuru!
  
  Nditende, nyika yangu yakanaka,
  Miti yemuapuro iri kutumbuka muArctic...
  Vanhu vedu vakanaka, maOrthodox,
  Akaita kuti zviroto zvangu zviitike!
  
  Tinogona kugadzira chero gore,
  Uye kukunda muvengi anopenga ...
  Chikwata chedu chevarwi chiri kubhururuka,
  Anoshandura zvinokambaira kuita mutambo!
  
  Zvese zvakanaka muRussia,
  Musiki akaisa moyo wake mazviri...
  Malyuta ane nhamo achapwanywa,
  Kurota kuchava nesimba rakawanda!
  
  Kristu achauya uye nyika ichamuka zvakare,
  Kuchava nevanhu mukubwinya nokusingaperi...
  Isu tinorwira Russia takatendeseka,
  Uye ziva ruoko rwedu rwesimbi!
  
  Vasikana vanoyemurwa
  Chii chinogona kukunda nzvimbo ...
  vachabvarura mimbure ipi neipi;
  Cheni inongova shinda yesirika kwavari!
  
  Nditendei, hatife takakanda mapfumo pasi,
  Hatife takawira pasi pemuvengi...
  Kana Fuhrer akangopenga -
  Tichavhuna nyanga dzake!
  
  Iwe murume, uchava nesimba kupfuura vamwe vose,
  Unogona kukunda kumucheto kwepasirese...
  Usataure zvisina maturo, iwe usina simba,
  Titende isu maSlav hatigone kuputswa!
  
  Simba remamiriyoni richava nesu,
  Tichapedza muvengi nditende...
  mauto mazhinji evasikana,
  Vanongorova nhanho!
  
  Kukunda kuri kutouya,
  Takapinda muBerlin mukukunda...
  Akafira mumufaro weparadhiso,
  Uye kerubhi dzvene rinobhururuka!
  
  LUKASHENKO HAANA KUVA PRESIDENT
  CHIREVO
  Homwe Central Election Commission yakaramba kunyoresa Alexander Lukashenko semumiriri wemutungamiri weBelarus. Uye Vyacheslav Kebich, mutungamiriri wehurumende uye de facto mukuru weBelarus, akakunda. Nhoroondo yakafamba zvakasiyana. Kusanganisira Russia, uko Vladimir Volfovich Zhirinovsky akava mutungamiri muna 1996.
  . CHITSAUKO Nha
  MuBelarus, zvakare, zvese zvingave zvakasiyana. Vyacheslav Kebich, de facto mutongi weBelarus panguva iyoyo, akaraira kunyoreswa kwaAlexander Lukashenko kuti kuvharwe. Uye izvi hazvina kutungamirira kumhirizhonga yakawanda. Zvakanaka, vamwe vavhoti vane zvakawanda, vamwe zvishoma. Nekuda kweizvozvo, Zenon Poznyak akapinda muchikamu chechipiri achirwisa Kebich. Uye muchikamu chechipiri, nekuda kwerutsigiro rweRussia, mukurumbira unosemesa weZenon Poznyak, uye kunyanyisa kwake, Kebich akakunda ndokuva mutungamiriri wekutanga weBelarus.
  Lukashenko pachake haana kumbokwira kumusoro. Belarus yakapinda muRuble zone. Uye mari yeRussia yakatanga kutenderera mairi. Kune rumwe rutivi, izvi zvinowedzera, asi kune rimwe, sezvakangoita muRussia, kunonoka mukubhadhara kwepensheni uye mihoro kwakatanga kuitika, izvo zvakatungamirira kune dzimwe nharo uye kusagadzikana.
  Kunyange zvakadaro, Kebich akakwanisa kuchengetedza ukama hwakanaka neWest. Uye Yeltsin aive nemubatsiri akavimbika, asi kwete akadaro. MuRussia, nhoroondo yezvakaitika yakachinja zvishoma. Kusiyana nechisimba Lukashenko, Kebich akarayira Yeltsin kuti asarwe muChechnya. Uye Yeltsin haana kutumira mauto ikoko. Pane kudaro, aivimba nevatsigiri veRussia. Zvisinei, kurwisana muChechnya kwakaramba kuchienderera mberi. Uye akava neruvara. Ko vaDudayevites varipi, mamwe masimba aripi?
  Zvinoshamisa, kusavapo kwehondo muCaucasus kwakabatsira Vladimir Zhirinovsky. LDPR yakaramba iri simba guru uye rinonyanya kufarirwa rinopikisa muRussia. Uye kurwisana kukuru musarudzo dzemutungamiri wenyika kwakaitika pakati paZhirinovsky naYeltsin. Muchidimbu, izvi zvingadai zvakaitika munhoroondo chaiyo kana Vladimir Volfovich asina kutsigira hondo muChechnya uye, nokudaro, kurasikirwa nechikamu chakakosha chevavhoti vekuratidzira.
  Uye vezvenhau vakakurudzira kurwisana pakati peYeltsin naZhirinovsky. Paiva nePR yakawanda, yakawanda yeparaganda. Zvisinei, kusiyana nekurwisana kwechokwadi: maKomonisiti achipikisa Yeltsin, uko zviremera zvaive nemamwe makadhi epropaganda, naZhirinovsky zvakazonyanya kuoma. Kunyangwe vakamuita mufascist.
  Asi mumamiriro ezvinhu ehutsotsi hwakapararira, mhirizhonga, huori uye mafia, vanhu vakawanda vokuRussia havana kuona fascism sehuipi hukuru. Mushure mezvose, Great Patriotic War yakaitika kare kare, uye aya akanga asiri maFascists akafanana. Ipapo paive neakaipa echiGerman maFascists, asi ikozvino panogona kunge paine maRussia ari nani. Asi maererano nehupfumi, Adolf Hitler akaita chishamiso muGermany.
  Saka Vladimir Volfovich aitodada neimwe nzira kuenzaniswa naHitler, uye akaedza kuridza pane izvi.
  Macommunist aivewo nedambudziko guru. Vanhu vachiri kurangarira zvakanyanya - masherufu asina chinhu, kushomeka kwese, makadhi uye makuponi, kunyanya kubva panguva yeGorbachev. Uye nguva dzaGorbachev dzakanga dzakaita sekutonga kwemakomunisti.
  Vanhu, kunyanya vakadzi, vakamira mumutsetse vakanga vasingadi kudzokera kunguva dzekare dzechiKomonisiti. Uye ichi akaridza Zyuganov. Uye pasi paHitler, kunyanya hondo isati yatanga, pakanga paine capitalism, zvinoreva kuti pakanga pasina masherufu asina chinhu. Uye Zhirinovsky pachake, kunyange zvazvo akaita zvakawanda zvemashoko evanhu, haana kuvimbisa kudzoka kune dzimwe nguva. Uye akavimbisa, kutanga, kurongeka, kudzipa utsotsi, uye kupedza urovha. Asi Hitler muGermany akadzvinyirira utsotsi, akagumisa urovha, uye akaunza runyararo.
  Uye mumwedzi miviri chete akakunda Europe yese. Ndiko kuti, neunyanzvi kutamba uye mushandirapamwe, unogona kushandura kuenzanisa kwako naHitler kune mukana wako. Saka Yeltsin aiva nenguva yakaoma zvikuru kupfuura Zyuganov. Kana iyo yekupedzisira yakakonzera antipathy mune akawanda atova padanho remajini - kushomeka uye masherufu asina chinhu, uye kunyange Stalinist repressions. Kunyangwe pakati pevarwi vehondo, havasi vese vakaramba fascism.
  Uyezve, yakanga yakafanana neyedu yeRussia fascism. Hupfumi hwaive husiri kufamba zvakanaka. Uye kunyangwe pasina Chechnya, Yeltsin aive nechiyero chakaderera. Uye nyika yakanga yava kufa, uye kwakanga kune humbavha hwakapararira noutsotsi. Uye zvakatokura kupfuura munhoroondo chaiyo. Saka hondo muChechnya yakatungamirira kuganhuriro dzinoverengeka parusununguko izvo zvakaderedza utsotsi, asi kusavapo kwahwo mumashoko outsotsi kwakatowedzera kuipa.
  Saka Zhirinovsky akazova nemakadhi akawanda ehwamanda kupfuura Zyuganov.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti munhoroondo chaiyo, Zhirinovsky akakundikana zvakaipisisa musarudzo dza1996. Asi chikonzero chikuru chekukundikana kwake: pakanga pasina kukurudzirwa uye kutenda mukukunda kwekupedzisira. Uye heino kurwisana kwose pakati pake naYeltsin, dim Zyuganov mumumvuri, uye Zhirinovsky ari kupfuta. Uye uyu wezvematongerwo enyika, kana ari pagwara, anokwanisa chaizvo kuita zvishamiso. Uyezve, Zhirinovsky achiri muduku uye azere nesimba.
  Uye haaiti kutiza nharo dzeTV, kusiyana naZyuganov, uyo akanga atotya kunamatira musoro wake pachiratidziro.
  Mukuwedzera, Zhirinovsky akatotarisa mudiki pakuonekwa, uye asina mhanza saZyuganov, uye asina vhudzi rakachena saYeltsin. Uye izvi zvakamubatsirawo.
  Kunyange zvazvo Zyuganov aiva nemakore gumi nematatu muduku kuna Yeltsin, kunze haana kupa pfungwa yemutungamiri wechidiki uye mutsva. Asi Zhirinovsky, aine makore gumi nemashanu ari mudiki kuna Yeltsin uye kunze nesimba rake rekupenga, airatidzika kunge ane simba uye akasimba kupfuura murume akura uyu.
  Uye izvi zvakapesvedzera mafambiro esarudzo.
  Zvisinei, zvakazoitika kuti Zyuganov aizova wechitatu. Asi ndiani waanofanira kutsigira muchikamu chechipiri? Iko kunetsana naYeltsin kwaenda kure. Uye Zhirinovsky, kunyange zvazvo asiri mukomunisiti, ari kuruboshwe, uye kwete anti-communist. Uye anovimbisa maCommunist portfolios.
  Asi Swan akasungwa rurimi uye benzi, uye haana kumbosvika pazviri. Saka sarudzo dzakatevera mamiriro akasiyana. Zhirinovsky akawana mavhoti akawanda mumutambo wekutanga kupfuura Yeltsin, uye mune yechipiri akagamuchira kutsigirwa kwaZyuganov. Uye nekuda kwaizvozvo, Yeltsin akaridza denderedzwa rechipiri nemusiyano mukuru. Uyezve, munharaunda yechipiri, vanhu vashoma vakavhotera Yeltsin pane yekutanga. Uye Vladimir Zhirinovsky akava mutungamiri mutsva weRussia. Uye izvi zvakazova kukunda kwaVladimir Volfovich.
  Zvisinei, kusiyana nezvaitarisirwa, nzira yeRussia haina kunyanya kuchinja. Zhirinovsky haana kuwedzera hukama neWest. Akaenderera mberi nekuvandudzwa kwekare nekugadzirisa zvidiki. Uye kunyange macommunist muhurumende haana kupindira mune izvi zvakanyanya.
  Chokwadi, chimwe chinhu chakachinja. Kwakanga kune mamwe mapurisa, ayo akatumidzwa zita rokuti mapurisa, uye kurwisa utsotsi kwakawedzera.
  Pakupedzisira, muna 1999, varwi vakatanga kurwisa Dagestan, uye Zhirinovsky akamanikidzwa kutanga Caucasus War. Nyangwe akanga asingadi.
  Kunyangwe neYugoslavia, aive Zhirinovsky akatendesa Milosevic kuti asapfuura nebhomba, asi kubvuma zvirevo zveWest.
  Hupfumi hwakatanga, kunyanguvezvo nekutyira, kukura, uye mutengo wemafuta wakatanga kukwira.
  Hondo muChechnya yaive mukana wekusimudza chiyero chake uye kusarudzwa zvakare kwechikamu chechipiri. Uyezve, Vladimir Zhirinovsky akagadzirirawo referendamu yekubvisa muganho wematemu maviri. Uye iri ndiro raive zano rake rekutonga kwehudzvanyiriri. Uye hondo yekurwisa Chechnya yakaenda nehutsinye. Uyezve, kwakaitika kurwisa kwemagandanga muMoscow neVolgodonsk. Izvo Zhirinovsky akatora kungwara uye kutsoropodza mukana.
  Munguva yehondo, zvaive nyore kusarudzwa kwechipiri, uye izvi zvakaitika munharaunda yekutanga. Uye pareferendamu, mazwi maviri akadzimwa, achisiya Zhirinovsky asina zvirambidzo. Ndizvo zvakaitika.
  MuBelarus muna 1999, makore mashanu okutanga eVyacheslav Kebich akaperawo. Mamiriro ezvoupfumi akanga asina kunyatsonaka, asi kumwe kukura kwokutya kwakatanga. Uyezve propaganda uye zviwanikwa zvekutonga. Uye Lukashenko haana kubvumirwa kutora chikamu musarudzo zvakare - pane nguva dzose chimwe chinhu chekunyunyuta.
  Uye Kebich akasarudzwa zvakare, kunyangwe zvakaoma. Uye zvakare Zenon Poznyak aipikisana naye mumutambo wechipiri. Kebich haana kutora kufarira kwakadai saLukashenko munhoroondo chaiyo. Asi akabata simba rake zvakasimba. MuBelarus, bumbiro idzva, rine masimba masimba rakagamuchirwa muna 2000, uye mazwi eMutungamiri Kebich akaiswa patsva.
  Zhirinovsky akatora Chechnya, asi Russia yaifanira kurwa hondo kwenguva refu ikoko nevapanduki.
  Dambudziko raive rekuti vaChechen vaive vatojaira kuzvitonga kuzere. Mauto eRussia akatamburawo kurasikirwa kukuru panguva yekurwiswa kweGrozny. Chokwadi, Zhirinovsky aidzora vezvenhau uye akakwanisa kudzivirira kudonha kwezviyero uye hukuru hwekupokana nehondo. Uye izvi zvakare zvaive zvakanakira kutonga kwake.
  Kukwira kwemitengo yemafuta negasi uye kukura kweupfumi kwaiwanzosimbisa simba remudzvanyiriri. Havana kuwedzera nguva yavo yekutonga, asi vanogarokunda musarudzo dzemutungamiri wenyika. Izvo zvakaitika mugore rimwechete neAmerica. Asi pasina muganhu wematemu maviri. Zhirinovsky mutemo wekune dzimwe nyika wakanga wakangwarira. Akanga asiri wechipiri Hitler, asi zvakanyanya kuzvidzora uye akaedza kuchengetedza kuenzanisa kwesimba. Asi muna 2014 Maidan zvakaitika, uye haana kukwanisa kudzivisa muedzo kudzokera Crimea kuRussia. Zvisinei, kusiyana naPutin, Zhirinovsky haana kutora zvakawanda, uye mabasa ake ehungwaru haana kuronga kumukira muDonbass.
  Pane kudaro, zvinhu zvose zvakaitwa nokungwarira zvikuru. Uye nyaya yacho yakapera nezvirango zvidiki uye nehondo yerunyararo. Nekumashure kwekukura kwehupfumi, ngatitii hazvina kuipa.
  Asi ipapo coronavirus yakatanga. Kebich, uyo akagadzirisa zvakare mazuva ake ekupedzisira, akafa. Uye sarudzo itsva dzakaitwa muBelarus. Lukashenko akanga atokanganwa panguva ino, uye nhamba itsva dzakaonekwa. Mutungamiriri wechidiki Kolbasco, akazova mutungamiri, akawana simba.
  Uye munguva pfupi Russia yakanyura mukuchema mushure mekufa kwaZhirinovsky kubva kukoronavirus. Uye izvi zvakavawo dambudziko kunyika.
  Zvichakadaro, maTaliban akatanga kurwisa Tajikistan. Vakaputsa zvidziviriro uye vakakomba nheyo yeRussia. Uye hondo itsva yeAfghan yakatanga.
  Uye zvechokwadi, kurwa uye vasikana vakanaka, senguva dzose, vakagadzirira kurwa.
  Natasha akaridza pfuti kubva mupfuti yake, achigura varwi veTaliban. Akabva akanda lemon nezvigunwe zvake zvisina hembe nesimba rinouraya. Akadambura Mujahideen kuita zvidimbu ndokuimba:
  - Isu tiri vanhu vane rugare, asi chitima chedu chezvombo
  Ndakakwanisa kukurumidza kusvika kumiganhu mitsvuku!
  Ticharwira mangwana akajeka!
  Ngatitsvode!
  Uye murwi akaseka nepamusoro pemapapu ake. Anofanira kunzi ari groovy.
  Zoya, uyo ainyora kubva mupfuti yemuchina uye achicheka makumi emakumi emakumi emakumi emakumi, akadederawo:
  - Ramangwana kubwinya kwedu,
  Ticharatidza kirasi yepamusoro!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka achapa chipo chokuparadza chokuparadza. Ndizvo zvaari, ngatitii ikoko - mukadzi anorwa uye ane utsinye. Imo mune simba rakawanda uye simba.
  Augustine akazhamba nemweya mukuru, uye bvudzi rake dzvuku remhangura rakatambanuka kunge mhungu chaiwo. Musikana akaitora uye tweeted nehasha:
  - Kubwinya kuna Amai vedu,
  Wakakwirira kudarika nyika dzese...
  Isu takakodzera kurongeka,
  Paradzai maTaliban!
  Uye musikana wacho, zvakare, akatora uye nezvigunwe zvake zvakashama, makumbo ake akanaka, akatsvuka, akakanda chipo chekuuraya chorufu. Ndiwo maperero atakaita pano, vasikana vane hasha, vakaoma uye vasina shangu.
  Uye Svetlana ari muhondo zvakare. Uye anozvivaka kubva mupfuti nesimba guru, rinouraya. Murwi wepamusoro-soro. Shoots nemazvo uye nemazvo.
  Uye bvudzi rake rakaita sechena, nyoro, sinou. Uye zvigunwe zvisina maoko zvinokanda zvipo zvekuparadza nechisimba chemhondi.
  Svetlana akaimba achinyemwerera:
  - Uye anofambisa igwa,
  Kuburikidza nemvura nemhute...
  Ane utsinye uye anonyengera -
  Taliban murwi!
  Vasikana ava, ndingati, vanokwanisa kufambisa makomo. Uye vanokwanisa kurwa zvakanakisa. Uye vakabudisa mazino avo aipenya semaparera.
  Ava ndivo tsvarakadenga. Uye saka Natasha akafumura zamu dzvuku rezamu rake ndokuridzvanya pabhatani re bazooka, achiparadza nekubvarura maTaliban.
  Uku kwaive kuita kwehasha nekurwa.
  Uye varwi vari kurwisana mudenga. Pane vasikana vakanaka kwazvo vakagara pavari.
  Albina akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvaive pachena, achitumira mhondi yerufu, uye akadeedzera:
  - Vasikana vanobhururuka semakondo,
  Tichakwanisa kutora guta guru muhondo!
  Iye mutsvuku anoyevedza, ngatitii.
  Uye Alvina, mumwe musikana mutsvuku mubhikini, anoenderera mberi achirwa. Saka anodzvanya zamu restrawberry rezamu pabhatani, uye roketi resimba rinoparadza rinobva rabuda. Uye acharova mauto eTaliban seanopenga.
  Izvi ndizvo zvakatorwa nevasikana vakatanga. Vakanyanya, ngatitii, vane hasha uye vanoda hondo.
  Zvisinei, hongu, vasikana vanorwawo pane tangi. Vamiriri vevakadzi vakanaka vari pazvakanakisa pano zvakare. Uye ivo, hongu, havana shangu uye mune bikinis.
  Uhu, ngatitii, humbavha hunoshamisa zvekuti hapana anogona kuhubata nahwo. Kana vangotanga, havazoregi.
  Elizabeth, achirwa netangi uye achitumira mabhomba anouraya nerubatsiro rwezvigunwe zvake, akaimba:
  Yakanga iri nyika yakanaka kwazvo
  Yainzi Empire of Soviets...
  Satani akaipa akaiparadza,
  Yakwana nguva yekudaidza mhinduro yake!
  
  Lenin akaitonga - yakanaka chete,
  Ndiani akaita kuti Motherland ive huru...
  Uye akapa hutongi kuna Stalin ...
  Akapwanya mafungiro eboka remusango!
  
  Nyika yedu ngaive nemaruva,
  Birches, poplar, oak, miti yerowan ...
  Ndichaparadza uto refascism -
  Mushure mezvose, maRussia haakundiki muhondo!
  
  Russia ichava zuva pamusoro pePasi,
  Mwaranzi yaro nenyeredzi nemacomets...
  Unozova nyika yakanaka
  Mariri, mabasa ehugamba anokudzwa!
  
  USSR, payakatumbuka zvakanakisa,
  Uye akatungamirira nyika noruoko kucommunism...
  Asi wemhanza wakaparadza mbongoro yake,
  Kuzvipa kune yakaipa fascism!
  
  Asi ndinotenda Rus yedu 'haigone kukundwa,
  Anopenya sezuva pamusoro peNyika...
  Mighty Russian, White Bear Mwari,
  Uye kuchava nenzvimbo muparadhiso yakaisvonaka!
  
  Unoda Russia nemoyo wako wese,
  Ndiye Amai vedu vakuru...
  Kunyangwe Sam akashama muromo pasi,
  Uye chikara chine zviuru zviso chinorwiswa!
  
  Svetlana ndiye nyeredzi yedu yakajeka,
  Chii chinovimbisa mufaro nerusununguko...
  Ita kuti hope huru dziitike -
  Ngativakei communism, tendai vanhu!
  
  Hapana anogona kuputsa nyika
  Zita ripi, nditende, ndiRussia...
  Bvisa Satani pasimba -
  Kristu mesiya mukuru achauya!
  
  Uye Lada achava nesu nokusingaperi,
  Uye isu tichavaka inoshanda communism...
  Mazana emakore nemaminetsi emakore achapfuura,
  Tichava nehurongwa hwakarurama!
  
  Hope yedu huru yeAmailand,
  Ita kuti nyika ive ine dutu uye yakanaka kwazvo ...
  Tine makomo, nzizi nemasango -
  Zvese zvichange zvakachena uye zvakaringana!
  
  Guta guru renyika yedu ndiyo Moscow,
  Asi Kyiv neMinsk vachavewo misoro ...
  Boka reMongol rakakundwa,
  Mwari Wemasimbaose akatibatsira kukunda!
  
  Kwete, nditende, maRussia haagone kuputswa,
  Hama dzese dzechiSlavic dzichabatana ...
  Muvhimi achakurumidza kuita mhuka,
  Uye isu tiri varwi, nditende, isu tinogara tichifamba!
  Vasikana vaiva mugudza vaiimba vachiimba uye manzwi avo aipenya uye kupenya chaiko semabhero esirivha.
  Vasikana ava vakanyanya.
  Elena akaimba nemufaro mukuru:
  - Zvese zvichave zvakanaka nesu vasikana,
  Tinogona kubhururuka kuenda kuMars zviri nyore...
  Avo vane mari ngavauye.
  Uye kune imwe nzvimbo bere riri kushinyira nekudzvova!
  Uye Elena, nezamu rake dzvuku rezamu, achatora nekudzvanya bhatani reti yemufaro, uye muromo wesimba rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana achaimba achipindura:
  - Isu tichaenda takashinga muhondo yesimba reSoviet,
  Uye isu tichadzima vavengi vese mukurwira izvi!
  Uye Ekaterina, zvakare, acharova bhatani nezamu restrawberry uye ngatidire mvura yemutobvu pane vanopikisa kubva pfuti yemuchina. Kunyanya kuvacheka pasi.
  Panguva imwecheteyo, musikana anoimba:
  Tosangana manheru,
  Tichanyorova mweya yose...
  Tosangana manheru,
  Taura chiChinese!
  Uye ipapo musikana achaitora ndokumutsikirira akashama, chitsitsinho chakatenderera pachitsiko. Uye chimwe chinhu chinoparadza uye chinouraya chichashanda. Uye chimbambaira chesimba rakakura chichawira paTaliban.
  Apa ndipo apo vasikana tweet:
  - Kubwinya, kubwinya kukuru,
  Matangi ari kumhanyira mberi...
  Richava simba guru
  Vanhu pavakadzvova!
  Uye murwi achaseka.
  Uye ipapo Euphrosyne achatora ruby zamu rezamu paanenge achidzvanya bhatani remufaro. Uye iro hombe, rakakura kwazvo rekuparadza simba retsono projectile richashanda. Apa ndipo apo goko, kana richiputika, rinoparadzira tsono kumativi akasiyana. Izvo zvinoshanda zvakanyanya uye zvinoparadza.
  Uye ipapo musikana achashandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Apa arikurwa...
  Vasikana kubva kuRussia vakatora Taliban zvakakwana. Heino imwe tsvarakadenga akashandisawo tsvuku zamu zamu - uyu ndiVeronica. Uye goko rebazooka rakapfurwa nesimba rinouraya.
  Uye akaparadzira Mujahideen kumativi ose.
  Veronica akazvitora ndokuimba:
  - Ngakuve nechinangwa,
  Forward dynamo...
  Pamugumo wetsvina -
  Ronda rakazara!
  Uye murwi anoburitsa ndimu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye inoputika uye inoparadza Mujahideen.
  Alice anoridzawo pfuti kubva mupfuti. Anouraya dushmans, uye panguva imwechete anoimba:
  Hapana chinhu chakasimba sesimbi yehondo.
  Hakuna uto rakasimba pasirese...
  Vasikana vakateura nzizi dzeropa.
  Uye havana imwe nzira!
  Angelica akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kusununguka zvine simba rinouraya. Akabvarura gumi nevaviri Mujahideen ndokuridza mhere:
  - Tinogona kuita zvese, kumhanyisa vasikana,
  Uye tinofamba tisina shangu muchando!
  Mushure mezvo murwi akadzvanya zamu restrawberry rezamu rake pabhatani rebazooka rinouraya.
  Uye akasunungura chipo chekuparadza nesimba rinouraya. Uye akauraya vazhinji veTaliban.
  Anastasia Vedmakova anorwisa Mujahideen kubva mumhepo. Anotumira zvipo zvemhondi zverufu kubva kune stormtrooper. Uye maroketi anonaya panzvimbo dzeTaliban. Masoja mazhinji echiMuslim anofa neizvi.
  Panguva imwe chete, musikana anoimba;
  Nyika yaunenge wakasununguka,
  Imomo Ishe wese ari proletarian.
  Iwe unoshanduka kuita ruble uye nickel,
  Munguva yechando kune solarium muchando.
  
  Mariri mune mureza wakajeka, mutsvuku wecommunism -
  Izvo zvinotivimbisa kusafa!
  Ngatiratidzei rudo rwedu kuNyika yeBaba munhetembo -
  Pachava nemufaro nekusingaperi, zvitende!
  
  Vatungamiri dzimwe nguva vakasiyana...
  Haasi mutungamiriri wese akafanana naStalin akachenjera.
  Asi mumwe nemumwe wedu anogara ari gamba,
  Apo zvose pfungwa nechido zvakava nesimba!
  
  Mumwedzi wekupedzisira wechirimo chine simba.
  Varwi vehondo vakatora Prague.
  Isu takatendeka kuNyika yedu sengirozi,
  Kurongeka kwakapihwa kwatiri - murwi haadzoke shure!
  
  Kana rufu rwasvika, zviyambukire iwe;
  Uye Ishe abhururukire kuparadhiso, kune miti yemarara ...
  Mweya wedu uchakwira kumusoro nokusingaperi,
  Tichakunda nhongonya dzine simba!
  
  Mushure mezvose, mushure mekufa, hupenyu rwizi zvakare,
  Mariri tinofamba sechikepe chemeteor!
  Kukumbira kwaMai Vatsvene vaMwari,
  Usatya kushivirira kukundwa uye kunyadziswa!
  
  Umambo, nokuti chiedza chaMwari,
  Wemasimbaose akarayira kuti Russia itonge!
  Makore edu emufaro haazoperi,
  Iko hakuna miganhu yekushandira - simbisa bhegi rako!
  
  VaSlav pamwe chete chirevo chedu -
  Iva murume anozviisa pasi pesimba rehumambo!
  Theatre yenyika yakazara nevatambi,
  Tinodambura shaya dzehasha dzegehena!
  Akulina Orlova, achitungamira kuhondo kune rimwe divi mundege yekurwisa, akakava muvengi nezvigunwe zvake asina kupfeka uye akarira:
  - Iyo Tsar yeRussia haidiwe - iye akawedzera parasite!
  Uye anobudisa mazino ake akanaka.
  Anobva adzvanya ruby nipple pabhatani, achitumira roketi remasimba makuru ekuparadza.
  Uye maitiro ekurwisa maTaliban pachiyero chinouraya.
  Akulina akazvitora ndokuimba:
  Satani haatikundi,
  Nyika yangu yakanaka kwazvo pasi rose,
  Iva nemukurumbira kune nyika yakanaka ...
  Vakuru nevana vachafara mairi!
  
  maruva omupata ngaatumbuke zvakaisvonaka mariri;
  Uye makerubhi anoridza rwiyo rwakanaka...
  Iyo Fuhrer ichava kaput,
  MaRussia haakundiki muhondo!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinomhanya dzisina shangu,
  Vanotsika chando nezvitsitsinho zvavo...
  Hitler unotaridzika zvakanaka
  Ndichakumhanyisa mutangi!
  
  Tinogona kukunda maNazi here?
  Senguva dzose, tiri vasikana vasina shangu ...
  Knight yedu inotyisa ibheya,
  Achauraya munhu wese nepfuti yemuchina!
  
  Aiwa, isu vasikana tatova vakanaka,
  Tinobvarura vavengi vese...
  Nzara dzedu, mazino, zvibhakera...
  Tichavaka nzvimbo muparadhiso yakaisvonaka!
  
  Ndinotenda kuti kuchave necommunism inotonhorera,
  Nyika iri kukura mairi, tendai zano...
  Uye nhamo Nazism ichapera,
  Ndinotenda kuti mabasa ako achakudzwa!
  
  Nyika ichatumbuka zvisingaite, ndinotenda,
  Kubva mukukunda tadzokera mukukunda...
  Kunda muJapan Nikolai,
  Iwo samurai achapindura nekuipa!
  
  Hatizozvibvumi kuti tirerekere,
  Ngatipwanye vavengi vedu nepfumo rimwe...
  Muvhimi ngaave mhuka.
  Yakanga isiri pasina kuti takapwanya Wehrmacht!
  
  
  Usavimbe nesu kuti tichakanda mapfumo pasi,
  Vanhu vekuRussia vagara vachiziva kurwa ...
  Takarodza mabayoti edu nesimbi,
  Iyo Fuhrer ichava mufananidzo wea clown!
  
  Ndizvo zvakaita nyika yangu,
  Iyo Russian accordion inotamba mairi ...
  Marudzi ese mhuri ine hushamwari,
  Abheri anokunda, kwete Kaini!
  
  Nenguva isipi USSR ichava mukubwinya,
  Kunyangwe muvengi wedu ane hutsinye uye anonyengera...
  Tichapa muenzaniso wehushingi,
  Mweya weRussia uchakudzwa muhondo!
  Margarita Magnetic achatorawo mavara emastrawberries akaibva odzvanya bhatani riri pabhatani nemuzamu wake. Mhondi yemhondi yakarova vaTaliban, ichivaparadza chaizvo mumakumi mazhinji.
  Ipapo musikana akaimba:
  - Tinofanira kuremekedza isu kutya,
  Kuita kwevasikana hakuverengeki...
  Isu tinoziva kurwa kunotonhorera,
  Satani achaparadzwa!
  
  MUSASIRIRWA NENYAYA
  Muna November 1941, Hitler asingatarisiri akapa rugare kuna Stalin. Mhinduro inoita seisingabviri kune ani zvake anoziva nezvemamiriro ezvinhu chaiwo.
  MaGerman, zvinoita sekunge, ave kuda kutora Moscow. Uye nei kupa rugare mumamiriro ezvinhu aya?
  Asi Hitler, sezvamunoziva, aive neruzivo rwakanyanya. Uye akanzwa kuti Moscow yaisazotorwa. Uye kana zvakadaro, inguva, apo Stalin anotyisidzirwa, kupa rugare. Nenzira yomuzvarirwo, havasati vari varume vose vehondo vakabvumirana naikoku, asi Hitler akanga ane simba nechiremera.
  Uyezve, migariro yorugare yakapikira kuva inobetsera nokuda kwamaGermany. Muchokwadi, Ukraine inodarika ichienda kuGermany uye nayo ivhu dema nekurima, pamwe neBelarus, nyika dzeBaltic, uye dunhu reSmolensk.
  Stalin, kazhinji, akabvuma kusiya zvose izvo maGermany akanga atotora.
  Sevastopol yakawira kuvaGermany. Mukupindura, vaKrauts vakasiya nzvimbo yeMoscow. Leningrad yakasara kuseri kweUSSR uye mukoto wakadhirowewa kwairi. VaGermany vakabvuma kubva munharaunda yeLeningrad vachitsinhanisa nzvimbo yeVoroshilovograd neDonetsk nzvimbo, iyo maGermany akanga asati atora zvachose.
  Kazhinji, vaNazi vakagamuchira Donbass nemarasha ayo, simbi uye mafekitari, bauxite deposits, uye minda yekurima, Crimea yose, uye kunyange chikamu kumaodzanyemba Don. VaGermany vakasiya Leningrad nharaunda, Moscow, Tula, chikamu Rzhev, Kalinin matunhu. Mukutsinhana kwechikamu cheDonbass, chikamu cheDon nevhu rayo rakapfuma dema uye Sevastopol. VaFinns vakawana Petrozavodsk uye zvavakakwanisa kutora. Takaparadzana zvedu zvakanaka.
  Mukuwedzera, USSR yakatanga kupa mafuta pamutengo wakaderera pane wemusika, uye kubhadhara rudzikinuro rukuru kune vasungwa vehondo.
  Stalin, achitya kukundwa muhondo uye Moscow, akabvuma mamiriro ezvinhu akadaro. Pamusoro pekubudirira kweWehrmacht.
  Eya, Hitler, uyo akanga ane ndangariro inopfuura yomuzvarirwo, akaziva kuti iyi yakanga iri chisarudzo chakanakisisa.
  Hondo neUSSR yapera. MaNazi akatanga kutumira mauto kuAfrica. Uyezve, maBritish akatanga kurwisa Rommel. Zvakanaka, chii zvino? Uye maFritz akatora ndokudzika mauto paMarita. Zvechokwadi, kutanga kubhomba maBritish ikoko.
  Zvinotevera, chokwadika, ndiko kurwiswa kweGibraltar. Hitler pachake akasangana naFranco.
  Kufanana, wakaona kuti Germany yakasimba sei. Akakunda USSR. Akabata mamiriyoni mana eRussia uye zviuru zvakawanda zvematangi. Kwatiri, Spain yakafanana nesitiroko pamepu. Tichatora kana ukasatendera mauto kupinda. Uye kana ukazvipotsa, unogona kuwana chimwe chinhu muAfrica. Uyezve, Britain yakaparara uye haizoendi kupi zvako!
  Franco, achiona kuti Spain yaigona kugarwa uye pakanga pasina mukana, akabvuma.
  Kurwiswa kweGibraltar kwakabudirira, uye nekukurumidza. Nhare yawa. Zvino maGermany akapinda muEquatorial Africa.
  MaBritish akarasikirwa zvikuru. Vakatorwa kunge nhubu.
  Rommel akakunda Britain muLibya ndokutanga kurwisa muEgypt. Akatorwa Alexandria.
  Akabva abuda ndokuyambuka Suez Canal. Vachivakira pakubudirira kwavo, maGermany akatora Iraq, Kuwait, uye Middle East yose.
  Iyo Wehrmacht haina kurasikirwa nemasoja akawanda nevakuru vakuru kumabvazuva. Uye mauto ake aive akawanda uye ane ruzivo uye akadzidziswa zviri nani kupfuura maBritish uye kunyanya mauto ekoloni.
  VaBritish vaigona kuva neizvi uye, pasina mubvunzo, vakarasika. Pasina USSR, Fritz akakwanisa kurwisa Britain zvinobudirira.
  Kazhinji, Britain yakatongerwa kurasikirwa nemakoloni ayo. Uto rayo repasi rakanga rakanyanya kusimba uye risinganyanyi kurwa kuti ribate makoroni achipikisana nemauto akawanda uye akarangwa eWehrmacht.
  Asi kutarisa pazvikepe hakuna kushanda. Mushure mekudonha kweGibraltar neMalta, zvakave zvisingaite kubata Africa. Saka Rommel akavhara Suez Canal. Uye kunyange nenyika, maGermany akakunda maBritish nechinangwa chimwe. Mushure mehondo neUSSR, Wehrmacht yakatosimba uye yakawedzera kuzvivimba mukugona kwayo, uye yakawana yakakura ruzivo rwekurwa.
  Iyi ndiyo nzira iyo Africa yakakundwa nayo zvishoma nezvishoma. Uye kuburikidza neIran maGerman akapinda muIndia. Ikoko, zvakare, sepoys emunharaunda aisada kufira Britain. Kazhinji, maGermany aikanganiswa zvakanyanya nemadaro, kushayikwa kwemigwagwa, kutaurirana kwakatambanudzwa, uye matambudziko ekupa kupfuura nemauto eBritish.
  IUS iri kuunganidza guruva kudzivirira hondo. Vakatobvisa zvirango zvese kuJapan.
  Asi zvakadaro masamurai akarwisa Peru Harbor. Zvakanga zvakakodzera kuzvidzivirira uye kutora zvinhu zveBritish muAsia. Uye maJapan akazviita.
  Muchidimbu, mugore remakumi mana nemaviri nehafu yekutanga yemakumi mana nematatu, maGermany nemaJapan akatora Africa, Australia, neAsia yose. Uye muna September 1943 kumhara muBritain kwakatevera. Mushure, chokwadi, mabhomba makuru. MaGermany akashandisa Yu-288, uye Yu-188, nemimwe michina.
  Yarasikirwa nenyika dzayo uye yaneta nehondo yepasi pemvura, Britain yaisagona kuramba.
  Uye maGermany aive nehupfumi hwakawandisa, uye kunyanya vashandi. Vakanyatsobhomba maguta ese nemafekitari eEngland. Uye ipapo, chokwadi, kumhara kwemauto uye kushandiswa kwePanthers, Tigers, Shumba uye kunyange Mouses. Zvakanaka, hongu, zvakare amphibious matangi uye mota dzepasi pemvura.
  "Mouse" yakapedzwa kusati kwatanga kuvhiyiwa, uye akatorwa. Asi "mbeva" dzinorema zvakanyanya.
  Vashandi vaGerda paPanther vakazvisiyanisa muhondo. Mushure mekutorwa kweBritain, maGerman achiri kurwisana neUnited States kwenguva yakati. Akarova maAmerica kubva kuIceland. Asi nekuda kwekurebesa kufambiswa kwemashoko, kubata America rakazova basa rakaoma. Kunyange zvakadaro, Atlantic Ocean haisi jee. Kunze kwekunge vabhomba shamwari vakarwa mugungwa.
  Ngarava dzepasi pemvura dzeGerman dzakagadzirwa, kusanganisira kushandisa hydrogen peroxide, uye dzakanyudza dzinenge ngarava dzese dzeAmerica.
  Zvisinei, United States ichiri yakaoma zvikuru kubata. Hondo yakapfuurira, uye maGermany akazotora nzvimbo ndokuita rugare.
  Pashure paizvozvo maGermany akatendeukira kuUSSR.
  Muna 1945, E-50 uye E-75 akapinda mukugadzirwa. Hitler akarambidza kugadzirwa kwematangi akareruka kupfuura matani makumi mashanu, kunze kwediki diki remotokari dzekuona.
  Panther yairema matani makumi mana nemana nechidimbu. "Panther" 2 yatova matani makumi mashanu nemaviri. E-50 yakatodhonza matani anoda kusvika makumi matanhatu neshanu. Tangi rekupedzisira raive nenhumbi dzekurwa dzemberi dzemamirimita zana nemakumi mashanu pahull pakona yemadhigirii 45, uye 185 millimita pamberi peturet, zvakare pakona. Pfuti ye88 mm ine dhiramu kureba kwe100 EL. Uye 82 mm yezvombo pamativi, zvakare pamateru. Mukubatana neinjini, iyo yakakwira kusvika ku1200 horsepower kana yakasimudzwa, itangi rine simba repakati.
  Kuwedzera kutenderera gumi nembiri paminiti.
  Iyo inotorema E-75 inorema anopfuura makumi mapfumbamwe matani. Iyi tangi yakave isina kubudirira zvachose. Pfuti ye128mm yaive nemoto unononoka, yaive yakaderera muzzle velocity, uye yakanga isina mabhenefiti ari padhuze kana ichienzaniswa ne88mm E-50.
  Nhumbi dzemberi dzehombo yacho hadzina nani kudarika 160 millimeters pakona ye45 degrees. Zvisinei, hapana chimwe chinodiwa. Anobata pfuti dzose dzeAmerica, uye dzeSoviet zvakare. Dziviriro ye turret yakanaka kwazvo: 252 millimeters kumberi, 160 millimita pamativi uye kumashure. Zvinogona kuonekwa kuti pane zvishoma kana zvishoma zvakavimbika kudzivirira shongwe, kunyanya divi.
  Rutivi rwenyaya ndeye 120 mm, inogamuchirwa, uye iwe unogona zvakare kuturika zvidzitiro. Injini, zvisinei, haina kusimba pa900 horsepower. Pakazara, hongu, tangi haina kupera uye yakareba. Inondiyeuchidza nezve Tiger-2 yakakura zvine matambudziko akafanana.
  Zvose motokari dzeGermany hadzina kukwana, asi E-50, zvechokwadi, inonyanya kushanda.
  Zvakanaka, uye zvakare E-100. Asi motokari iyi inotorema uye ane zvakaipa kutyaira unhu kupfuura E-75.
  E-100, nekuda kwehuwandu hwayo hukuru, yakagadzirwa zvishoma.
  Uye mauto pachawo anowanzo bvumira E-50.
  Muchirimo 1946, chaizvo April 20, Fuhrer zuva rokuzvarwa, vokuGermany vakatamira kuUSSR.
  Vaive nemota zhinji nemidziyo. Makumi ezviuru zvematangi emhando dzakasiyana. Iyo USSR yaivewo neiyo serial T-34-85 uye IS-2 uye IS-3 mubasa. Iyo T-44 haina kubudirira zvachose. Asi T-54 yakanga isati yagadzirira.
  MaGermany akagadzira E-50 neE-75 muhuwandu hukuru.
  Mushure mekurasikirwa kwechikamu chakakosha chenyika, Stalin akarambidza kugadzirwa kwemotokari inorema kupfuura matani makumi mana nemanomwe.
  Kuwedzera kune nhamba huru yeT-34-85, uye yakati diki IS-2 uye IS-3, iyo SU-100, iyo yaive iri nyore uye inobudirira pfuti yekuzvifambisa, yakagadzirwa yakawanda.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti tangi yakakura kwazvo, T-34-85, yaigona kungopinda muGerman E-50 akatevedzana parutivi, uye E-75, kunyangwe kubva parutivi, yaive yakaoma kwazvo, uye chete SU- 100 vaigona kuzviita, uye vobva vavhara.
  Saka masimba acho anonyatso kusaenzana. Matangi eGermany pachavo akapinda mumatangi eSoviet kubva kure. Uye chete IS-3 yakanga ine zvimwe kana zvishoma zvinogutsa kudzivirirwa kwehuma, uye ipapo chikamu chepamusoro.
  Heano maGerman arikusunda kuburikidza nenharaunda yeUSSR.
  Gerda, Charlotte, Christina naMagda muE-50. Vanoridza muridzo vachidzvova.
  Tichapwanya runyanga rwemunhu wose;
  Mwari Wemasimbaose achava kwatiri!
  Uye kuti vachaitora sei vopisa muvengi.
  Makumi matatu neina akafuridzira turret. Hongu, vashandi vehondo, iwe haugone kutaura chero chinhu.
  Charlotte akataura nekusafarira:
  - Zvakadaro, zvombo zvedu hazvina kunaka. Muvengi anogona kutokochekera bhodhi!
  Christina akati:
  - Asi pfuti ndeyechokwadi uye inouraya! Saka mumwe anotsiva mumwe!
  Gerda akabva ati:
  - Tichabvarura munhu wese nepakati!
  Zvichakadaro, Natasha paSU-100 nevashandi vake vari kurwisana neFritz.
  Oleg Rybachenko akazova nhengo yechishanu yeSU-100 crew, pamwe naNatasha, Zoya, Augustina naSvetlana.
  Vasikana vakagutsurira musoro vachibvumira:
  - Iwe uri murwi, izvo zvakanaka!
  Natasha akapfura muvengi. Goko rakarova motokari yeGermany pahuma ichibva yarira. Mwanasikana akatsika tsoka yake asina kupfeka nehasha. Uye akati:
  - Uye zvino uri mukomana! Unoita kunge wakapinza, handiti?
  Oleg akagutsurira musoro. Iye mukomana asingafi, zvinoreva kuti anogona kuita zvakawanda. Heino E-75 yeGerman iri kuenderera mberi. Nzira yekupaza sei?
  Mukomana shasha akazviona ndokuzevezera kune projectile:
  - Isu tiri simbi, yeropa rimwechete - iwe neni!
  Uye nerubatsiro rwetsoka dzake dzakashama, dzeucheche akadzora chiono ndokupfura.
  Sezvinongoita tangi yeGerman isina kusimba nenhumbi dzokurwa dzemberi, asi kana ukairova chaiko kumagumo-kusvika-kumagumo kana musanganiswa wemitsara yekumanikidza, tangi rinopinda. Uye ipapo simbi yakaputika uye kit yekurwisa yakatanga kuputika.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Iyi ndiyo kirasi yepamusoro!
  Natasha akakwenya chitsitsinho chemukomana uye akagutsurira musoro:
  - Pfura!
  Oleg Rybachenko akadzinga zvakare kubva kuSU-100. Vakapfura kubva kure, uye ipapo 100 mm Soviet cannon haina kutora ichangoburwa matangi eGerman: E-50 uye E-75. Asi mukomana anoshamisa. Uye anokwanisa kurova muvengi.
  Terminator mukomana anopfura zvakare. Uye inopaza kuburikidza neE-50. Iyi tangi inokurumidza uye inofanirwa kurohwa. Asi maGerman anogara achisunda zvakanyanya uye zvakanyanya.
  Zoya ari kupfura. Uye nemazvo chaizvo.
  Rova muvengi mushongwe. Ipapo Oleg Rybachenko anopisa zvakare. Pfuti yemamilimita zana inoita zvinoshamisa.
  Mukomana shasha inodzvova:
  - Ndichabvarura iwe! ndichakubvarura! Hazvizove zvekuda kwako!
  Uye zvakare, semukomana, achaitora ndokuirova nemazvo. Uye ichatsemura muvengi zvechokwadi.
  Ipapo icharatidza:
  - Ndiri murwi mukuru!
  Uye achapfurazve achibatsirwa netsoka yake isina chinhu.
  Mukomana anotarisa gumi nevaviri chete, asi anokurumidza uye anoshamisa.
  Apa akapfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvetsoka uye Augustine.
  Uye musikana akarovera E-50.
  MaGermany ari kutambura kukuvara kukuru. Asi kuwanda kwavo kwematangi kuri kuswedera pedyo. Heino E-100 iri kufamba. Uyewo zvombo zvine simba, zvombo, nenhoo.
  Asi vasikana nemukomana wake vanozviitawo.
  Mota yeGerman yakatsva uye yakabvaruka kuita zvidimbu.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Kubwinya kune Holy Fatherland,
  Nehasha dzisiri dzepasi!
  Zvakare mukomana akapfura, akapwanya fascist uye akachonya vasikana. Uye zvakare mukomana anopfura uye anoparadza muvengi.
  Ngationei kuti mukomana anorwa. Uye achakurova negoko. Uye "Tiger" -2 tangi, yekare asi ine simba, yakave yakabatwa. IGermany Panther 2 iri kutamburawo nekukundwa. Asi akapotsa akunda America pachayo.
  Uye ikozvino USSR iri kumanikidza.
  Oleg Rybachenko anopfura uye anorova nemazvo.
  Saka vakatanga kupfura vachichinjana nekuimba...
  Natasha akarova tsoka yake asina kupfeka ndokudzvova:
  - Izvi zvinobva ku taiga ...
  Zoya akarovawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Kumakungwa eBritish ...
  Augustine akarovawo goko ndokuti:
  - Red Army!
  Svetlana akapfura zvigumwe nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuti:
  - Kupfuura zvese!
  Oleg Rybachenko akatsamwa ndokuti:
  - Uye regai Red ...
  Natasha akaridza pfuti ndokuridza tsamwa.
  - Inosvina zvine simba!
  Zoya akarovawo mbama nekuhukura:
  - Bayonet yako neruoko rwakarukwa!
  Augustine akakava uye akadzvova:
  - Uye isu tinofanira ...
  Svetlana akapomera mhosva inouraya ndokuti:
  - Kusamira!
  Oleg Rybachenko akapfura zvakare, achiseka:
  - Enda kune yekupedzisira ...
  Natasha akatumira goko ndokudzvova:
  - Kurwa kunofa!
  Uye vasikana vakapararira, cannon yakarira kusvika matemba apera.
  Hongu, Oleg Rybachenko ari muhondo zvakare.
  Asi Red Army iri kuva nenguva yakaoma. MaGermany ari kufambira mberi. Vane zvimwe zvekushandisa uye zvakawanda zvevacheche. Uye maJapan ari kuuyawo kubva kumabvazuva.
  Haikona kuramba simba rakadai.
  Gerda nevashandi vake vanorwa paE-50. MaGermany ari kutopinda Voronezh. Kurwa kunotyisa.
  Kune rimwe divi, tangi yeGerman yakanaka kwazvo semurwi werudzi rwayo. Asi dziviriro iri mubhodhi haina kusimba. Uye uku ndiko kukanganisa kwayo, saka vasikana vanofanira kungwarira.
  Pachine zvakawanda zveT-34-85s zviri kugadzirwa. Iyi motokari ichiri mukugadzirwa kwakawanda, uye German 88-mm cannon mu100EL inokohwa goho rakawanda kubva kure.
  Iyo SU-100 iri kuwedzerawo kugadzirwa, iyo, iri pfuti inozvifambisa, iri nyore kugadzira kupfuura tangi, asi chombo chakasimba.
  Iye zvino, achidzvanya bhatani reti yemufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, Gerda akapaza nepakati pekuoma kweSoviet. Kana iri pedyo, motokari yakadaro inogona kuva nengozi zvikuru.
  The blonde terminator akaitora ndokuimba:
  - Tsitsi dzangu hadzina kugadzirwa nesimbi,
  Wakandiwana zvechokwadi!
  Uye ipapo Charlotte akaridza pfuti ndokupwanya makumi matatu nevana.
  Uye pfuti inoridza pfuti gumi nembiri paminiti inosvika kure.
  Zvadaro, Christina anopisa. Uye achaitawo izvi nemazvo uye nemazvo. Akapwanya tangi reRed Army ndokuridza mhere:
  - Moto unopisa! Hooray kuna Stalin!
  Magda akabva arovawo. Izvi akazviita nemazvo achishandisa zvigunwe zvake zvepamakumbo.
  Uye akaimba:
  - Nekuda kwekubwinya kwekusingaperi Fatherland!
  Mushure mezvo musikana anobva aputika nekuseka...
  Muchina weGerman unoshanda zvisina mhosva.
  Akakuvadzwa aive IS-2, tangi ine simba uye ine njodzi, asi isina kuchengetedzwa zvakanaka nemberi kwe turret.
  Iyo chete IS-3 ine yakaringana chengetedzo yepamberi, asi tangi iyi ichiri kugadzirwa mune madiki akateedzana. Chimiro chayo cheshongwe yakanyanya kuoma. Kunyangwe iyo IS-3, sekuratidzwa kwemaitiro ekurwa, angangoita mukana wekusvika paE-series mota padhuze.
  Matangi anorema haasati agadzirwa muUSSR, uye kunyange kukura kwavo kwakamiswa. Izvi, zvechokwadi, zvinogadzira dambudziko. MaGermany ane chete E-25 light-self-propelled pfuti munhevedzano yavo, asi kugadzirwa kwayo kwave kuda kuita chando. Kunyange zvazvo muchina wacho hauna kuipa.
  Vaviri chete nhengo dzevashandi uye imwe nehafu mita muurefu. Diki ine 75mm cannon kubva kuPanther. Muvhimi wemotokari dzeSoviet.
  Asi Fuhrer anosarudza simba. Kunyange E-50 zvishoma nezvishoma yakaderera kune E-75, iyo yakafukidzwawo nenhovo kumativi.
  E-75 inonetsa kupinda kunyangwe mudivi. Uye maGerman anotora mukana weizvi mukubudirira ...
  Vatyairi vendege vaviri veGerman Alvina naAlbina vakatokwanisa kudarika nhamba yendege dzakadonhedzwa nemazana matatu uye vakagamuchira: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha emuoki esirivha, minondo nemadhaimani.
  Vasikana varwi vakanaka uye vanotonhorera munyika. Hongu, kunyangwe Huffman aine dzimwe ndege dzakapfurwa kusvika parizvino, dzakanyanya kunaka.
  Uye, sekutonga, vanorwa mune bikini chete uye vasina shangu.
  Alvina akapfura ndege nhatu dzeSoviet kubva kwaari ME-262 X ine 30-mm ndege cannon uye kurira:
  - Ini ndiri mwenje wekuparadza!
  Albina, achipfuta moto wakafanana, akasimbisa:
  - Uye isu tiri kuparadza zvachose:
  Uye akatema dzimwe ndege ina dzeSoviet ...
  Varwi vanorwa zvikuru mundangariro, asi vanogara vachinyemwerera.
  Vanoda vanhu uye vanoshanda nendimi dzavo. Uye vanozvifarira. Vakadaro vachirwa tsvarakadenga.
  Vakapfura Soviet TU-3 ndokuipwanya kuita zvidimbu ... Uku ndiko kukwazisa kwavo kunopisa.
  Vasikana, muchidimbu, havakuregi. Uye Red Army inogamuchira kubva kwavari.
  Asi kune rimwe divi, Anastasia naMirabela vari kurwawo vakapfeka bhikini uye vasina shangu - vachikwidza zvibodzwa zvavo! Vasikana vane hasha.
  Uye Anastasia akapfura ndege yeGermany ndokuti:
  - Ndiri mutyairi wendege!
  Mirabela akapfura mota yeGerman nekanoni ndokuridza kamhere:
  - Ndiri murwi mukuru!
  Vasikana ndizvo chaizvo zvatinoda...
  Asi vari kurwisana neYak-9 Ts yechinyakare, izvo zvisingaenderane nendege dzejeti dzeGerman. Asi tsvarakadenga dzinokwanisa kurwa. Uye vanodzivisa kupfurwa.
  Uye nei? Nekuti havana shangu uye mune bikinis. Saka hapana nzira yekuvagura nayo.
  MaWarriors, sezvatinoona, tinonzwisisa kuti ganda rakashama chii.
  Anastasia akapfura mumwe murwi wechiGerman ndokuridza mhere:
  - Nekuda kweNyika!
  Mirabela akacheka HE-162 ndokudzvova:
  - For Stalin!
  Murwi weGerman ane njodzi zvakanyanya ndeye ME-262 X, ine pfuti shanu dzemhepo, kumhanya kwakakura, mapapiro akatsvaira, uye nhumbi dzokurwa dzine simba.
  Zviri nyore kupfura mota HE-162 iyo yakareruka, yakachipa, asi inofambiswa zvakanyanya.
  Iyo ME-1010 haina kubudirira zvachose kune maGerman; pasina mubvunzo indege yakanaka kwazvo maererano nehunhu hwekubhururuka, asi mapapiro ayo anochinja kutsvaira uye inoda vatyairi vanokwanisa kwazvo. TA-183 yakave yakanyanya kushanda, uye inoenda kumberi.
  Asi Hitler anofarira yakachengetedzwa zvakanyanya ME-262 X, ine zvombo zvine simba.
  Mota dzeLuftwaffe dzinofambiswa nepropeller hadzisati dzabviswa mukugadzirwa. TA-152 ndiyo yakanyanya kubudirira yakawanda-chinangwa mota, uye ME-309 ichiri muhondo. Ivo vakakwirira kuvarwi veSoviet mukumhanya uye nezvombo. Uye kunyangwe iyo Yu-488 iri mota inofambiswa nepropeller, Soviet Yaks haigone kubata nayo. Hongu, kunyangwe iyo yepamusoro LA-7 yakaderera kune iyi mota mukumhanya.
  Uye chii chekuita nejet bombers: Arado, Yu-287 nevamwe.
  Soviet aviation, isina jet ndege, haina simba.
  Nekudaro, Anastasia naMirabela vachiri kugona kukora zvibodzwa zvakanaka kunyangwe mumamiriro akadai.
  Saka vakadzoka, vawedzera mafuta uye vakaenda kuhondo zvakare. Vari kurohwa nemotokari dzeGermany zvakare. Uye vanozviita nesimba guru.
  Hapana muSoviet avhiyesheni anogona kuenzanisa nevaviri vavo. Mukuwedzera, vasikana vanoita zvepabonde kuti vave vakasimba. Uye kazhinji vanogara vaine varume vakasiyana. Uye izvi zvinopa vasikana simba rakadaro!
  Ichi ndicho chimwe chezvakavanzika zvekubudirira kwavo kunoshamisa.
  Vasikana vakatogamuchira nyeredzi yegoridhe yeHero yeUSSR, uye vanotarisa kune mumwe nemumwe.
  Vakabhururuka zvakare ndokupfura munhu.
  Anastasia akacheka Yu-288, bhomba ine simba, ine 37 mm ndege.
  Uye Mirabela akapfura ndege yeYu-287, achishandisa pfuti imwe cheteyo yemamilimita makumi matatu nemanomwe. Pfuti dzakadaro dzakaita kuti zvikwanise, nekururama kunoshamisa kwevasikana, kurova motokari dzevavengi dziri kure. Kunyange zvazvo zvombo zvaive zvishoma, waigona kufa.
  Vasikana vanorova tsoka dzavo dzisina kupfeka vachiimba:
  - Kubhururuka makuni semakondo,
  Isu takamirira Stalin!
  Kubudirira kwedu kwave pedyo
  Vhura account yako yekuhwina!
  Saka varwi, hongu, havazoregi mafashistas kubva pachiredzo. Uye ivo vachamurova zvakanyanya zvokuti zvichakuvadza Fuhrer.
  Anastasia Vedmakova, chokwadi, anofambisa. Iyo Yak-9 inodarika mazana matanhatu emakiromita, haigare, ine pfuti inorema yakatopfupika, asi inokanda nekutendeuka zvakanyanya kana zvishoma.
  Zvishoma zviri nani pane iyo Yak-3, iyo, zvisinei, inodhura yakawanda uye inoda yepamusoro-mhando duralumin. Uye USSR yakarasikirwa nenzvimbo yakawanda. Uye Yak-9 inogona kubudiswa muhuwandu hukuru.
  Asi hapana nzira yekuenderana neTatu Reich, pamwe neJapan.
  Mirabela akapfura ME-262 ndokuimba:
  - Nekuda kwekubwinya kweAmai veRussia,
  Tichaita kuti nyika yese ifare!
  Anastasia akacheka imwe yeGerman ndokuridza mhere:
  - Iri ndiro zita rerudo rwakanyanya kupenya!
  Uye zvakare kuti ichadzvova sei. Uye anorova Fritz.
  Vasikana vacho, chokwadi, zvikuru, vakanaka kwazvo.
  Zvichakadaro, maGermany ari kufamba zvakadzika uye zvakadzika munharaunda yeU.SR.
  MaJapan ari kuzvifarirawo. Uye kune vazhinji vavo uye vari kutyaira maChinese pamberi pavo.
  Mauto ayero ari kuedza kupaza. Uye vanorasa nzira dzese nezvitunha.
  Asi pane dzakawanda zvekuti dzinopedzisira dzapaza.
  MaJapan neuto ravo reyero vari kupinda muKhabarovsk nechisimba. Kurasikirwa hakuna kuverengerwa zvachose.
  Asi vanosangana ikoko nevasikana veSoviet.
  Alenka nechikwata chake.
  Vasikana vanodzivirira Khabarovsk. Vanokanda magirinedhi kumuvengi netsoka dzavo.
  Uye vanoimbawo nekuseka:
  - Isu tiri vasikana vakanaka,
  Uye kukundwa kwevose varwi ...
  Inzwi rakanyanyisa
  Mumbiri kuna madzibaba anopenga!
  Uye zvakare magirinedhi anokandwa netsoka dzisina shangu dzerunako anobhururuka.
  Alenka, kana angopa kutendeuka, anochera pasi maChinese uye anoshinyira:
  - Kubwinya kunyika yedu!
  Anyuta achakanda girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka odzvova:
  - Muzita remasimba epamusoro!
  Uye achakurovawo nekuputika kunouraya.
  Zvadaro, Angelica anopfura. Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye kuchema:
  - Kumiganhu mitsva!
  Ipapo Maria achakurovawo. Uye akagurawo varwi veyero nekuputika, vachiimba:
  - Muswe nemuswe! Ziso neziso!
  Uye anochonya shamwari dzake.
  Uye ipapo maOlympics achakanda bhokisi rose rezvinoputika kumaSamurai nemaChinese.
  Uye ichadzvova:
  - Nekuda kwekubwinya kweBaba!
  Uye zvakare vashanu vanoparadza hondo yevatorwa.
  Asi maJapan akatounganidza maChinese akawanda. Vanokwira nekukwira. Uye mirwi yose yezvitunha inokura.
  Alenka anopfura, anokanda nechitsitsinho chake chisina chinhu uye anoridza mhere:
  - For Stalin!
  Anyut achakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu uye achizevezera:
  - Vadzidzisi!
  Angelica acharasa mutsara. Anokanda chipo netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira:
  - For Lenin!
  Zvino Maria anorova muvengi. Achaita kuti aparadze nezvigunwe zvake zvetsoka dzake.
  Ipapo maChinese anopararira kumativi ese ...
  Uye ipapo maOlympics achatora nekudzima mbiya ye nitroglycerin. Uye huchauraya munhu wose.
  Uye mauto anodonha ...
  Oleg Rybachenko nechikwata chake vachiri kurwira Tula. MaGermany ari kuedza kupoteredza Moscow. Guta reTula rakatodzora kurwiswa kweFritz muna '41.
  Asi muvengi ane simba zvikuru iye zvino. Uye iri kupfura zvine hukasha. Uye mabhomba ari kunaya paRed Army, uye mamwe masimba anoparadza.
  Muvengi ane simba zvikuru. Uye vanokanda varwi vatema vakawanda, maArabu, nemaIndia muhondo. Uye inoita seisingamisiki.
  Oleg Rybachenko akapfura paE-75 uye akaimba:
  Musoja ane hutano nguva dzose
  Musoja akagadzirira chero chinhu...
  Uye guruva rakaita semakapeti,
  Tiri kubuda mumigwagwa,
  Uye hazviregi!
  Uye usashandura makumbo ako
  Zviso zvedu zviri kupenya
  Bhutsu dzinopenya!
  Uye zvakare mukomana anorovera muNazi ari kure. Asi masimba acho haana kuenzana zvechokwadi.
  Kunyangwe Tula akamira zvine hushingi. Uye kumaodzanyemba maNazi ari kusvika kuStalingrad.
  Asi vanofunga kuti vachahwina chii ikoko?
  Oleg Rybachenko anopfura maNazi zvakare uye anoimba:
  Uye nyonganyonga yakadaro
  yakazadza denga...
  Hunhu hunosiririsa huzhinji -
  Tsungirira kurwadziwa uye kutambura!
  Uye zvakare mukomana akaurayiwa, uye fascist Mouse-2, muchina unotyisa kwazvo, waipfuta.
  Natasha zvine musoro akati:
  - Hapana masimba anogona kumira kwatiri!
  Akachonya akatarisa mukomana.
  Ipapo Zoya akarovawo. Akachema zvakare:
  - Nekuda kwangu kuwana kukunda!
  Iyo SU-100 inozvishandira pachayo uye haifungi nezve kumisa shelling.
  MaGermany ari kupfuura zvishoma nezvishoma Tula. Vane masimba akawanda, akawanda evacheche. Uye matangi emhando dzakasiyana ari kufamba.
  Pano, semuenzaniso, yakafanana "Lev" -2, muchina une simba kwazvo: unorema matani zana, uye nhumbi dzokurwa dzemberi dziri 300 millimeters pakona. Hapana chinoratidzika kuva chinopfuura.
  Asi Oleg Rybachenko achiri kupfura. Anoratidza kirasi yake yepamusoro-soro - sniper.
  Uye anozvirova, uye anozvirova...
  Zvimedu chete zvinobhururuka kubva kumaNazi. Asi havadi kunonoka.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Remangwana nderedu,
  Isu tiri makondo - Jedi!
  Uye zvakare mukomana anoita makoni. Uye zvakare maFascist anowana nickel.
  Uye vashandi vetangi vaGerda vatove muStalingrad. Kune hondo dzehasha dzakadai dzirikunetsa pano.
  Gerda, achipfura, anodanidzira:
  - Muviri wangu isimbi!
  Charlotte akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvaive pachena ndokurira:
  - Saka zvinobatsira pakurwa!
  Ndokuchonya mumwe wake.
  Ipapo akarova zvakare akatyora makumi matatu nemana.
  Christina akabva apfurawo. Akapwanya dryer yeRed Army ndokuti:
  - Ndiri musikana anopenga! Ndichabvarura munhu wese!
  Ipapo Magda akabva atanga kupfura netsoka yake.
  Vasikana vanobva kuGermany vanowanzoita zvakanaka. Uye vanosvibisa muvengi.
  . CHITSAUKO Nha
  Asi mota yavo yakarohwa padivi. Ndakatozoimisa ndokuigadzirisa.
  Gerda akataura zvisinganzwisisike:
  - Tiri kutambisa nguva zvakare!
  Charlotte akakwiza tsoka yake isina kupfeka pamusoro penhumbi dzokurwa uye akagomera:
  - Tichatsiva uye kuhwina!
  Uye akabva aitora ndokuratidza mazino ake. Uye akasunungura maruva ezuva kubva pamazino ake eparera.
  Christina akaitora ndokuridza mhere:
  - Kune iyo Motherland pasina zano!
  Uye acharovawo chitsitsinho chake chisina kupfeka pamusoro penguo!
  Magda akabvuma kuti:
  - Uye hapana zvisina maturo!
  Vasikana vakasarudza kutamba chess ikozvino. Vakaroorana kune vakaroorana. Uye vakatanga kugadzira zano ipapo.
  Mutambo unonakidza. Asi vasikana vakakakavadzana pamusoro pekufamba kwese uye vachirova misoro.
  Gerda akataura nemazino akashama:
  - Ini ndichave yakanyanya axiom!
  Uye achaseka sei ...
  Ndakafungidzira zita rangu kubva kungano yaAndersen. Saka akabatwa musango nemakororo. Vakabvisa ngoro, ndokutora dzinenge hembe dzaGerda nebhutsu dzinodhura. Naizvozvo Gerdha haana shanguzve, uye akapfeka masaga. Izvi ndizvo zvaainge akaita, akasungwa maoko kumusana.
  Anofamba musango rinotonhora rematsutso. Iyo yakashama chete inonzwa kuputika kwese, kuputika kwese, matavi ese. Gerda anotya uye ane nzara.
  Akatokwanisa kupora mumuzinda. Uye kune chando pauswa hwematsutso, chiyeuchidzo chechando chaakanga achangobva kuona.
  Gerda akagomera ... Akafunga kuti ngano yaAndersen yainyatsoshaya zvitsitsinho zvakakangwa. Uye izvozvo zvingava zvakanaka!
  Tangi yakagadziriswa nekukurumidza. Kukuvadzwa kudiki. Kunyangwe 100mm cannon shell yakarova padivi. Zvinogona kuva nengozi.
  Charlotte akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvaive pachena ndokuimba:
  - Ini ndiri muparadzi wetangi,
  Moyo uri kupisa...
  Pfuti ndiko kwandinogara!
  Uye goko rikapwanya mamwe makumi matatu nemana. Parizvino, ndiyo T-34-85 inotonga nhandare yehondo. Uye mota dzinorema hadziwanzo muRed Army.
  Asi ipapo IS-3 yakaonekwa. Iine pfungwa isina simba: chikamu chepasi chemuviri. Huma ine kona yakakura yekurerekera. Iine chimiro: pike snout. Asi kana ukarova chikamu chepasi chehuma, hapazovi netsitsi.
  Magda akashandisa makumbo ake asina kupfeka kunongedza pfuti kumuvengi. Uye kuti yakarova sei, uye projectile yakabhururuka.
  Uye muchina weSoviet wakaroverwa muura. Nhare yakabvarurwa uye matehwe akatanga kuputika.
  Gerda akabva ati:
  - Uye iwe uri runako rwakanangwa zvakanaka!
  Magda akaridza kamhere, achizunza mazamu ake aiyevedza:
  - Hapana achandimisa!
  Charlotte akasimbisa nechivimbo:
  - Uye hapana achakunda!
  Christina akabva apindura achiti:
  - Mapere akaipa anopwanya vavengi!
  Gerda akati:
  - Mapere akaipa - salute kune magamba!
  VaNazi vakakomba Tula uye vana, pamwe chete nevasikana vana, vaifanira kubuda mumhete.
  Mukomana, musikana nevasikana vanomhanya vachikanda magirinedhi nezvigunwe zvavo.
  Asi vaNazi vanokuvadzwa uye havagone kuvarova.
  Oleg, achipfura, akaimba:
  - Muzita reMotherland inoera,
  Hatigoni kupfugamiswa!
  Margarita akakanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu uye akakwenya:
  - Aihwa! Usambofa waendesa!
  Natasha, kupfura uye kusvetuka, akawedzera:
  - Usarega dambudziko riuye kumba kwedu!
  Uye aikandawo girinedhi rinouraya negumbo rake.
  Ipapo Zoya anonzvenga shrapnel uye oshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kuregedza iyo inopwanya ...
  Uye ichadzvova:
  - Zvichava zvakanaka!
  Zvino Angelica achapfura muvengi. Anomupwanya nehasha. Uye ichadzvova zvakare:
  - Ndiri mad saw!
  Uye grenade ichabhururuka kubva pachitsitsinho chako chisina chinhu.
  Uye ipapo Svetlana achaitora uye ndokurova iwe zvakasimba.
  Izvi, zvechokwadi, vasikana - izvo rufu runounza kuvavengi.
  Natasha, kupfura muvengi, squeaks:
  - Hapana achatimisa, kunyangwe dhiabhori anogona kutikunda!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu muarc. Uye acharova, uye achaparadzira zvose, uye kure.
  Vasikana, chokwadika, vanokwanisa kukunda ndima yakakanganisika. Kumaodzanyemba, kurwisana kunopisa muStalingrad, iyo iyo Red Army inobata. Mushure mokutambura kurasikirwa kukuru, maJapan akatora Khabarovsk uye vakanga vachifambira mberi paVladivostok.
  Zvakanaka, ivo vachasangana ikoko nevanoida.
  Anna Witchakova akawana mhemberero isingafadzi yekuonekana nebhiza rake rakatendeka rinobhururuka. Murwi akazove mai veMig-4, iyo yakadonhedza ndege zhinji dzeGerman, yakangopisa panguva yekurova kwemhepo yeArmada yeJapan, sezvakaita dzimwe mota nengarava. Mushure mekunge magora aibva kuNyika yeZuva Rinokwira arova guta, Vladivostok yakaratidza zvinosiririsa. Zvisinei, kuvigwa kwevakafa kwakaitika nenzira yehondo, zvine mwero uye nokukurumidza zvikuru. Mutyairi wendege Vedmakova akaisa tsoka dzake pamoto, tsoka dzemusikana dzakafukidzwa nemabhuru, saka akafamba asina shangu, achinyatsotsika zvigunwe zvake. MaJapan haasati adzokorodza kurwisa; ivo vakanangidzira nhamburiko dzavo pakutsigira mativi ari kufambira mberi. Vedmakova akafamba-famba pamarara, yakanga ichicheneswa nesimba, uye pakati pevashandi paiva nenhamba huru yevana. Vatete, vasina shangu, zviso zvakatsvuka muchirimo chezuva, vakasimudza mataira akatyoka, vakasimudza mapango eteregirafu akadonha, uye vakangotsvaira migwagwa.
  Mukuru pamusoro pevakomana vakapfeka tayi youpiyona, asi asina shati (yakarembera yakaparadzana, sezviri pachena vakomana vakanga vachitarisira zvipfeko zvavo), akamhanyira kumutyairi wendege.
  - Tiri kushanda nekukasira, Comrade Major, zvese zvichagadzirira munguva pfupi! Tichatsvaira nzira yakachena, ichave yakatsetseka sepamberi pehondo!
  Witcher akanyemwerera ndokumukandira zvihwitsi:
  - Heino, tora! Iyi ndiyo Soviet yedu yakagadzirwa kubva kuchokoreti yechisikigo, kwete chepfu yeAmerica.
  Mukomana akachonya nemufaro.
  - Uye takauya nezita remadunhurirwa idzva revaAmerica! Sezvo zvino vari pamwe chete naHitler naHirohito, saka havasi Yankees, asi Pindos!
  Musikana mukuru akakotamira mukomana:
  - Wati ndivanaani?
  Piyona wechidiki akadzokorora:
  - Pindos! Saka zvino tafanana nevaYankee vakatitengesa!
  Witcherova akapuruzira musoro womukomana, ipapo ruoko rwake rukuru, rwakasimba rwakafamba pamapfudzi akatetepa, ane tsinga. Mukomana akanyemwerera achidzokera: mazino ake aive machena, uye akawedzera chanza chake chine mutsindo. Meja akakwazisana nemukomana uya ndokupindura achiti:
  - Tinofanira kuyeuka zita! Asi isu hatisati tarwa neAmerica parizvino, saka nguva isati yakwana kuuya nemazita emadunhurirwa!
  Mukomana akaramba achiti:
  - MaAmerican akaipisisa kupfuura maJapan nemaGerman, nekuti vanosarudza kurwa nemaoko emumwe munhu. Hazvina mhosva kuti varwi veEmpire yeRising Sun vane hutsinye sei, hushingi hwavo hunozivikanwa kune wese!
  Witcher akakanganisa:
  - Ndichauraya varume vakashinga ava! Uye nokukurumidza sezvinobvira!
  Mutsva wemauto Krotov akasaina hurongwa husina kunyatsojeka uye akatumira mutyairi wemauto neboka revafambisi vezvikepe kuKhabarovsk. Kurongeka kwakauya nekukurumidza; zvaive zvakafanira kudzoreredza kufambira mberi kwezvikamu zveJapan. Witcherova, hongu, aitarisira kuti vaizomupa murwi, asi ... Asi mberi kwakanga kusina ndege dzakasununguka pairi, uye kusimbiswa kubva pakati pavo kwakanga kusati kwasvika. Rwendo rwekubva kuVladivostok kuenda kuKhabarovsk rwakatora nguva shoma uye mukuru wacho akakandwa kunze kwenjanji muhondo yaipisa.
  MaJapan akaedza kupfuura guta rakanyatsosimbiswa ndokurikomba. Murwi haana kumbowana nguva yekusvetukira mugoronga nepfuti yemuchina pakatanga kurwisa.
  Muroyi akabvunza Captain Sinitsin, aive akarara padivi pake:
  - Saka izvi zvinoreva kuti muvengi ari kuronga matekiniki aFriedrich, kana kunyanya General Nogi, kunzvenga nhare uye kutiendesa kumashure.
  Mutungamiriri akagunun'una neshungu.
  - Ngaaedze kuisa moto kumuswe webhiza reRussia! Acharohwa nemahwanda zvekuti hazvizoite kunge zvakanyanya!
  Ace pilot akaseka:
  - Mahwanda ebhiza anogona kunge asina kugadzirwa neKrupp simbi, asi yedu yeSoviet!
  Mashoko ake akavhiringwa nekuchema kwematemba. Pano akarara mumugero wakacherwa kwenguva refu, kazhinji pane mutsara unozivikanwa wenhare dzakatenderedza Khabarovsk, kutyisidzira kwekupinda kweJapan kwave kuripo kwemakore akati wandei. Magomba ari kuputika kumberi nekuseri kwemigero, uye anoita ruzha rukuru. Kazhinji, iyo yakakurumbira yeJapan shimosa inogadzira ruzha uye utsi. Murwi anotarisa asingatyi, kunyange nekumwe kusava nehanya. Kuputika kwematehwe kunogadzira zvitubu zvine tsvina, imwe yacho yakakonzera kuzunguzika kwevhu. Izvi zvinoreva kuti pfuti iri kurira, ine cannon caliber yemamilimita mazana matatu akanaka. Kugomera kwevakakuvadzwa kunogona kunzwika ... Kuburikidza nekanoni vanoita semhute yakareruka iyo isiri nzeve dzose dzinogona kubata. Apa mutyairi wendege akanga akafukidzwa nevhu. Musikana, zvisinei, akahwihwidza ndokuzunza guruva pamabhurukwa ake matsvuku:
  - Zvinogara seizvi, kana ukavata pasi unosviba! Uye kana ukasimuka, ndipe ruoko rumwe kana maviri kuruboshwe!
  Kugadzirira kwepfuti kwakave kupfupi, pamwe maJapan akange asina mabhomba akawanda. Kurwisa kwatanga. Paiva nemaJapan akati wandei aifamba mberi. Diki, ine muviri wakatenderedzwa zvishoma wemuchina. Inonyanya kufarirwa tangi ye Empire yeRising Sun: Chichiha. Witcher akarangarira maitiro ake. Frontal nhumbi dzokurwa 30 mm, pfuti 47 mm, dizeli injini 320 horsepower. Kunze kwekuita kwekutyaira, umo muchina uyu hausi wakaderera kune T-34, zvino wakanyanya kuipa kupfuura iyo yeGerman T-3 ye1943 modhi. Kunyange kuFar East vanomuti, hwihwidza! Asi nenzira, mambokadzi weminda haisi tangi, asi vechidiki. Edza, swedera kuminda yezvimbambaira. Sokuimbwa kwazvinoitwa: Kana chitima chine zvombo chisingagoni kupfuura, musoja ane pfuti anokambaira.
  Pfuti dzeJapan dzakakopwa kubva kuGerman Mauser. Submachine pfuti, dzakabvarurwa kubva kune yakakurumbira "Schmeister" kubva kuHondo Yenyika Yekutanga. Muzhinji, vanhu vane maziso akamanikana vane chishuwo chekutevedzera zvakanakisa kubva kune rumwe rutivi. Chokwadi vagadziri veJapan vari kutoshanda mukugadzira hybrid yePanther uye T-34!
  Iko hakuna anopfuura gumi nemaviri matangi eJapan uye artillery yeSoviet haisi kukurumidza kusangana navo. Varwi vanomhanya vachivatevera pakumhanya, mucheni dzakakora dzechinyakare. Mauto eNyika yeZuva Rinobuda ivo pachavo vakapfeka yunifomu ine yero zvishoma, inoenderana neruvara rwekhaki steppe. Muroyi anovatarisa, achikurumidza kuongorora huwandu hwevanorwisa. Kune ziso kune zviuru zvishanu kusvika zvitanhatu zvavo, uye kune vangangosvika chiuru chevaRussia vagere mumigero, vachivhara chikamu ichi chekumberi. Uye zvombo... Hondo yekuFar Eastern yakashongedzerwa pane yakasara, uye chete maofficial ane submachine pfuti. Zvakanaka, iye mukuru, zvisinei, asina chinzvimbo, akaderedzwa kusvika padanho repachivande.
  Captain Sinits (achiri mukomana mudiki) akabvunza Muroyi.
  - Wakarwa nemaGerman?
  Musikana akapindura:
  - Aihwa! Ndakavatsvoda!
  Mutungamiriri, akangoerekana acheneruka, akati:
  - Unoyeuka chitunha chako chekutanga!
  Witcher, achinyemwerera, akadzungudza musoro wake:
  "Ndiri mutyairi wendege, uye chero munhu wandakapfura, ndamuuraya, handina pfungwa yezvitunha!" Sezvineiwo, mukati meHondo Huru Yokuda Nyika yose, ndege yangu haina kumbodururwa!
  Kaputeni akaridza muridzo zvinoti:
  - Iwe unongova ace! Uye mangani maGerman akashata aunawo!
  Witcher akawedzera kunyemwerera:
  - Mushure memakumi maviri neshanu, ivo vakapa iyo hero nyeredzi! Uye makumi maviri nemasere chete.
  Sinitsin akati:
  - Uh-uh! Iwe unongova shasha yehunyanzvi hwako!
  Musikana akapindura zvine mwero:
  - Iko hakuna chikonzero chekuita gamba munhu anongozadzisa basa rake nekutendeseka. Iye zvino varwi vachaswedera pedyo, uye tichasangana navo.
  Kaputeni akadhonza bhaudhi repfuti inorema, yairema makirogiramu gumi. Ndakabata imbwa, kuvhurwa kwacho kwakasimba, garo rakadzora. Haisi mishonga yakanyatsonaka, asi inorova ... Ichokwadi, maererano nerunyerekupe, maGermany atova nepfuti ine simba, asi ndiani anoziva, kana vagadziri veSoviet vachauya nechimwe chinhu chiri nani. Sinits haana kukwanisa kuramba kubvunza:
  - Sei iwe waive mutyairi wendege akatamisirwa kune vanofamba netsoka?
  Witcherova akapindura hafu-kuseka, achidzvanyawo jam yepfuti yake submachine:
  - Uye ini ndaingoda kuziva kuti zvakaita sei kugara pasi pemoto! Izvozvo zvingava zvakanaka!
  - Uye iwe unofanirwa kunge wakarasa bhutsu dzako kana iwe wanga uchimhanyisa kudaro kusvika kumberi!
  Witcherova, chaizvoizvo, achiedza kuita kuti mablister aende nokukurumidza, akafamba-famba semusikana asina shangu. Kunyange zvazvo munguva yehondo vakadzi vakawanda nevana vakaratidza zvitsitsinho zvavo muzhizha, izvi hazvina kugamuchirwa pakati pevakuru vakuru, kunyanya munzvimbo dzevanhu. Asi Witcher aitofarira kuratidza vanhu vakadaro. Akapindura Sinitsin zviri nyore:
  -Kuti uchengetedze mari, ingangoita nyika yese yecapitalist inopesana nesu. Mushure mezvose, bhutsu dzinopera, uye iri ibasa revanhu vazhinji!
  Kaputeni akabvumirana nemeso ekutamba.
  -Une makumbo akanaka kwazvo! Ndinogona kuvabata here?
  Witcher akazunza munwe wake:
  - Kwete izvozvi! Zvino, kana iwe ukapona, ndichakudziya iwe husiku.
  Sinitsin akawedzera maziso ake:
  - Wow, uri kukurumidza! Vakadzi vanowanzotora nguva yakareba kuti vatyoke!
  Vedmakova aida kupindura, asi kuputika kwakanzwika, tangi yeJapan yaifamba mberi yakarova mugodhi. Musikana akaimba:
  - Hitler aityaira mota, bastard yakaputika nemugodhi! Yakapwanyika kuita zvidimbu - asi yakabatsira zvishoma!
  Imwe tangi yeJapan yakaputika, ikamira, yakashandura muromo wayo uye yakavhura moto pamigero yeSoviet. Wechitatu akamhanya achimutevera. MaJapan, zvisinei, haana kutongofunga nezvokumira. Iwo ane maziso madiki akabvuta: pfuti dzemuchina, dziri pa semicircular, shongwe dzinofambiswa, dzakatanga kushanda.
  Captain vakati:
  - Izvi zvakanaka! Zvinoita kunge vari kufamba muparade! Iri iuto!
  Vedmakova akatora pfuti, nerufaro chinhambwe chevacheche chakabvumirwa, ndokupfura mukuru weJapan. Meso Nhete akadonha, achirasa pfuti yake kure nesimba zvekuti yakanga ichitsvanzvadzira nebayonet muuswa hwechirimo. Mamwe maJapan akaramba achimhanya, achingorereka miviri yavo zvishoma, sezviri pachena vachitarisira nenzira iyi kudzivirira kukundwa, kana kuti kuderedza mukana wayo. Vedmakova akayeuka kuti iyi ndiyo nzira yavanodzidzisa varwi muuto reQuantud; ani naani asingakotami pasi nenguva anorohwa mumusoro netsvimbo. Zvinoita sokuti Tsar-Baba naHerodhi vakapiwa kumhanya kwakanaka! Zvisinei, ari kutaura pamusoro Nicholas II. Iye zvino vari kurwisana neJapan zvakare, uye kwete pane imwe chete, asi pamativi akawanda. Zvisinei, izvi zvinewo zvazvakanakira. Musikana akaimba:
  Iri kuuya - iyo Wehrmacht yakandwa muguruva,
  Napoleon anokundwa, haakundiki!
  Muvengi haazokwanisi kutsika mureza weSoviet,
  Kana vanhu nebato vabatana!
  Imwe mushure meimwe, matangi eJapan akaparadzwa akamira, asi mauto evacheche akazara nebayonet akatanga kumhanya zvakanyanya. Zvinzvimbo zvemauto eSoviet akazara nekupenya, pfuti dzakaombera, dzimwe nguva dzichipindirana nepfuti yemuchina. Muroyi akavhurawo pfuti. MaJapan, achisimudzazve pakufamba, akapfura pfuti. Vakadanidzira nepamusoro pemapapu avo.
  - Banzai! Rus give up!
  Mabara akabaya zvitunha zvavo kunge ramrod mumannequin. Guruva remabhonzo rakasanganiswa neropa rakadonha. Nekudaro, akawanda emabara, sezvinoitika muhondo, akapotsa. MaJapan akayambuka nzvimbo yezvimbambaira, masoja madiki akanga asina kunyanyoreruka pakumhanya kwawo kuti aputsire zvipo zvakagadzirirwa matangi.
  Witcherova akanzwa kudzoreredzwa kwoutsinye kwepfuti papfudzi rake, nepo varwi veNyika yeRising Sun vaiita semashavi chaiwo. Kupopota kwavo kwaiwedzera kusimba uye kuswedera pedyo, zviso zvavo zveyero, zvakashata zvichipenya nedikita. Muroyi anoedza kuuraya mauto akawanda evavengi kamwechete. Musikana ari kupisa senguva dzose, uye anopfura sedendere. Imwe clip yakapera, ndokuisa imwe. Magazini yacho yakakurisa, yakatenderera, uye haisi nyore kupinda mukamuri. Uye zvakare moto, maJaps anobhururuka akatsikitsira pasi.
  Vedmakova akapfura chikamu chechipiri chepfuti, achimusiya asina kana zvombo. Uye vane maziso nhete vari kutorwisa nemagirinedhi. Vanopindura nekukanda, ikozvino kune kwakawanda kuchema uye kugomera, uye masoja eSoviet anowirawo. Chimedu ichi chakacheka kabvudzi kaive mumusoro maWitcher. Tsinga dzemusikana hadzigone kumira, uye anosvetuka achiridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  -Kunyika yaamai kwaStalin!
  Vachimutevera, vamwe varwi vose vanoridza mhere, vachisvetuka kubva pakavanda uye vachizunza pfuti dzavo. Masoja eSoviet anomhanya kunosangana nemaJapan, achiita muhondo ye bayonet.
  Vedmakova anocheka dumbu re "samurai" yepedyo nekukurumidza. Anoridza mhere oedza kudaira ndokuwira pasi senguruve yabaiwa. Musikana anodaidzira nekufara:
  - nhabvu yeRussia: Russia - Japan, mbiri-zero!
  Uye zvechokwadi mumwe muJapan akadonha nehuro yake yakachekwa ne bayonet. Zvakanaka, mutyairi wemurwi akakava wechitatu pazvidya. Murume ane meso nhete akatambanudzwa, uye musikana, achifamba neine inertia, akabaya muromo muziso remuvengi!
  - Tora iyo Japanese! Kumira sei kuseri kwezvipingamupinyi!
  Kutsiva kwebhayonet kwakabvarura jasi remukuru, ropa rakabuda, asi izvi hazvina kungonetsa musikana, asi zvakare zvakawedzera hasha dzake.
  - Rufu rwaHirohito! - Musikana akahukura, shin yake yakarovera mutemberi ine ziso rakamanikana, uye musikana akafamba nekumhanya kwakadaro, sekunge ndiye ma propellers emurwi mutsva.
  MaJapan akadzokera kumashure, uye akatodzokera kumashure, uye musikana akafemerwa akaenda kunorwisa, pfuti yake yemuchina yakanga ichitenderera sekirabhu mumaoko ehofori. Ipapo kwakauya chibhakera kumusana negako romupurisa aishingaira zvikuru. Anna akatura befu achiti:
  - Heino shahen-khash yako!
  Asi zvachose, vanhu vokuRussia vaiva nenguva yakaoma. Rutivi rwakamanikana rune mukana wakapetwa kashanu, uye maJapan ane mwero wakanaka wehutano hwemuviri, uye kunze kweizvozvo, ivo havasi kurwisa mauto akanakisa eUSSR. Sezvingatarisirwa, panguva yehondo yakaoma kudaro, varwi veboka rechitatu, vane unhu hwakaipisisa, kana varwi vakakuvadzwa zvakaipisisa muhondo nevaNazi vakatumirwa kuFar East. Mauto akadonha, dzimwe nguva gumi nemaviri mabhayonet akaendeswa kune imwe yeRussia, ivo vaibuda ropa pamwe chete, asi vakarwa semagamba, uye hapana akakumbira tsitsi.
  Sinitsin akabaya mukuru weJapan nebayonet, asi akarohwawo padivi nemuromo. Jaya racho rakawisira pasi muJapan airwisa nokurova pachipfuva nechigadziko chepfuti yake, asi ropa rakayerera richibva parutivi zvakanyanyisa. Uye vana samurai vakamhanyira kumukomana pakarepo.
  Vedmakova akashinga akamhanyira kununura, achibaya mukuru nebayonet kusvika pabendekete, uye achigogodza imwe Jap pasi pebvi.
  - Bata paPetrukha! - Akati.
  Akabva angoratidza mabhayonet maviri akanangana pachipfuva ndokupindura:
  - Ini handisi Peter, asi Arkady!
  Musikana akauraya mumwe wechiJapan akagomera:
  - Muhondo, mazita ese akafanana nekudzvanya kwepfuti yakavharwa; haufanirwe kuikwenya usina kupfura!
  Arkady akadzokera kumashure zvishoma uye bayonet isina tsitsi ikabvarura dama rake. Murume wechidiki akachema nekurwadziwa kusingatsungiririki:
  - Amai vamwari!
  Witcher akaramba:
  - Pamwe ndiri amai, asi kwete Mwari! Kazhinji, hakuna Mwari, uye hakuna kumbovapo!
  Arkady akadzokera kumashure akafuratira Anna uye akazevezera achiti:
  - Uye chii chisipo chakamirira isu mushure mekufa?
  Musikana akadzungudza musoro achiti:
  - Aihwa! Sayenzi yechiKomonisiti ichamutsa vakafa! Uye avo vakafira muhondo nokuda kwenyika yavo vachava vokutanga kudzorerwa kuupenyu hutsva.
  Sinitsin akadzungudza musoro:
  - Ngazvisadaro!
  Witcherova, akaradzika mumwe wechiJapan, akadanidzira:
  - Hakuna mwari! Kana aripo, saka tinofanira kubvuma kuti anofungidzirwa kuti musiki wechisiko chapose pose anosiririsa! Uye anofarira kutambudza zvisikwa zvake!
  Panguva iyoyo, Arkady akachekwa akavhurika muhudyu aine bayonet, uye kuti arege kudonha, akazendamira pamurwi ane bvudzi dzvuku:
  - Uye ndinorwadziwa kwazvo! Zviri nyore zvisingafungidzike!
  Kukwirira kwakapetwa kashanu kana katanhatu kwemauto ekubuda kwezuva kwakachinja. VaSamurai makumi mashanu vakamhanyira kwavari, vachivheyesa machira avo sehondo yenungu. Arkady akagamuchira maura maviri ane bayonet mudumbu, uye ipapo ziso rake rakaburitswa kunze. Jaya rakati rawa, vakamubaya kaviri, ndokuita kuti anyarare nokusingaperi. Ndinoshamisika kuti mweya wake wainzwa sei paakabhururuka achienda: kushamisika kana kutya, kana pamwe zororo rinoshamisa mushure mekubuda mujeri remuviri wake.
  Muroyi akaita searoyiwa. Chokwadi, jasi rake rakaputsika kuita zvidimbu, rakatemwa nebayonet. Murwi akave akashama zvachose, akafukidzwa nemakororo akawanda, asi samurai haana kukwanisa kumukuvadza zvakanyanya! Akarwa mazamu ake akashama ane mazamhu matsvuku aidedera kunge bhutsu mugungwa. Uye zviziso zvemakumbo zvakashama zvakangopenya. Musikana wacho aiva zvechokwadi mufananidzo wemhuka uye simba rehupenzi. Zvigadziko zvake zvakashama zvakatsvuka neropa, izvo zvakagadzira kushamwaridzana nemwarikadzi mukuru wekuparadza nezvakaipa: Kali! Anenge mauto ese eSoviet akange atobayiwa akafa, hondo yakanga yapera, uye chete murunako rwayo runopenya rweAphrodite, nguva nenguva yairova ziso rakamanikana.
  Mukuru weJapan Nugi akatarisa chishamiso ichi nekushamisika. Imwe pfungwa yakabva yapinda mumusoro make. Murairo wakatevedzwa, wakapihwa nezwi rakatetepa reumhutu husina kudyiswa:
  - Kandai mambure pamusoro paro, mumubate ari mupenyu!
  MaJapan ane hupfumi aivewo nemanetiweki. Pakarepo unofanira kutora mumwe weRussia ari mupenyu. Uye network yakanakira izvi. Pakarepo vabati gumi nevaviri vakakanda zvisungo pamusikana
  Muroyi akarwa nepese paaikwanisa, akaedza nesimba rake rose kuti azvisunungure. Asi kwakanga kuri pasina; maJapan anongwarira akaita mambure nekariro yokuti aizotsigira nzou. Musikana akanga akaputirwa nemachira ndokukweverwa mumaoko ake. Sezviri pachena, kubudirira kwehungwaru kwakawanikwa, kunyanya sezvo nzira iyi yakanga isingafukidzwi nepfuti kana pfuti.
  Musikana akayeuka chiso chakaveurwa chemudiwa wake Arkady, uye chirevo chake chekubata:
  - Muhondo, mazita ese akafanana nekudzvanya kwepfuti yakavharwa; haufanirwe kuikwenya usina kupfura!
  Pfungwa inotyisa uye inosemesa yakamuka, asi haina kuigadzirisa! Mushure mezvose, izvi zvinowanzoitika: iwe wakangodanana nemunhu uye akafa!
  MaJapan sezviri pachena akatora migero isina kuvharwa munzvimbo ino, ichiramba ichipfuura nzvimbo dzemauto eSoviet akatenderedza Khabarovsk. Uye vakamutakura Vedmakova muutapwa, uye kunyange akanga asisiri kutorwa, akaiswa mumotokari yakashongedzwa yezvombo kuti aende naye kumashure. Muchina uyu ndeweantediluvian, pamwe kubva muHondo Yenyika Yekutanga, saka zvisinganzwisisiki akachera kumashure kwevacheche. Kumhanya kunosvika makiromita gumi nemaviri paawa. Brr! Tangi rekutanga renyika, Prokhorov's all-terrain mota, yairema zvisingaite, asi yaive nekumhanya kwemakiromita makumi mana neawa mumugwagwa mukuru uye 25 mumugwagwa mukuru. Zvakanaka, kune rumwe rutivi, USSR iri kurwisa yose yeEurope, uye kune imwe, chikamu chinokosha cheAsia. Musikana akacheuka nedivi, zvairatidza kuti paive netyisidziro yekurara nemanhede. Kwakasviba sei munzvimbo iyi yemotokari yezvombo, sezviri pachena inogara chikamu chekumhara, kana kutakurwa kwevarwi. Zvingava zvakanaka, zvechokwadi, kutiza, kutanga nekubvisa matanda uye tambo dzakasimba. Uye kuzviita sei? Musikana, hongu, ane unyanzvi, kunyange zvazvo achazofanira tinker, panguva imwe chete kubvisa handcuffs, uye akaona kuburikidza neketani kwaakasungwa negumbo. Asi tambo dzinogonawo kushanda zvakanaka pano. Basa racho rinonetesa, asi kana vakamuendesa kundima yeManchuria, achava nenguva. Musikana akabvisa tambo kubva paganda rakanyorova, akacheka ketani uye panguva imwechete akafunga. Hmm, haisi mubatanidzwa wekuseka wakagadzira kurwisa Soviet Russia: Uyezve, chikara chakakomba iGermany. Nyika ine tekinoroji yepamusoro uye mauto akasimba. Semuenzaniso, akanzwa nezvemurwi mutsva ME-309. Zvinoita sekuti idzi dzave kutobhururuka. Haana ruzivo chairwo nezvezvombo, asi maererano nerunyerekupe ndege iyi ine zvinomwe! Firing points. Ichi chombo chakakomba, tichifunga kuti YAK = 9 ine mbiri chete, uye hapana mota pavarwi veSoviet yaive nemapoinzi anopfuura matatu. Edza kukunda zvikara zvakadaro! Zvakanaka, Fokken-Wulf muchina wakakomba kwazvo, unopfuura mune zvombo zveSoviet ndege, uye kunyange unokwanisa kutakura anenge matani maviri emabhomba. Nechekare pakupera 1942 akanga akashonga maviri 20 mm cannoni uye 4 13 mm pfuti muchina. Asi zvinoratidzika kuti rudzi rutsva rwemurwi-anorwisa ndege uye bhomba ine maviri 30-mm uye mana 20-mm cannon yakatoonekwa. Yakanga yatove chikara, chikara kune zvese! Uye maererano nerunyerekupe, murwi wendege ane masere pfuti makumi matatu-mm atoiswa mukugadzirwa! Edza kukunda ghoul yakadaro! Vagadziri veSoviet vanoda kuita sei kune izvi? Vedmakova akanzwa kuti basa rakanga richiitwa paYak-3. Muchengeti wedhipatimendi reBeria akamuudza nezve izvi. Zvinoita sekuti iyo inonyanya kukoshesa ndege ichave yakareruka huremu hwechimiro, pasina mamwe injini uye zvombo. Maneuverability, hongu, yakanaka, asi ndinoda kuwedzera zvombo! Mushure mezvose, mumutambo wetsiva, hongu, mutambi akareruka muhuremu hwemunhenga anogona kuchinjika kupfuura anorema, asi acharamba achirasikirwa naye. Hazvisi pasina kuti kune uremu zvikamu, uye pakati pevatambi vetsiva, simba rinorova rinonyanya kukoshesa. Zvakakosha kusimbisa zvombo zveSoviet ndege, uye chete ipapo iyo Wehrmacht icharohwa ... pachiyero chakaenzana? Kubva muhafu yechipiri ye1942, hukuru hweLuftwaffe mumhepo hwakatanga kubuda, kunyange muna March 1943 USSR yakanga ine mukana, asi ... Kutengesa kweAllies kwakashandura kuenzana kwesimba. Wow, Hitler akaurayiwa munaKurume 13, uye iko zvino kwave kupera kwaApril, uye zvakakomba sei kuenzana kwemauto. Saka nekukasira, kubva pane zvine hungwaru zvakanakira chinzvimbo kusvika kune zvine hungwaru anenge arasikirwa. Zvinenge nekuti pachine tariro yekuti Germany ichakundwa isati yawana hukuru hwehunyanzvi uye hwetekinoroji pamusoro peUSSR. Kunyanya, maAllies anogona kupa maNazi ndege dzakawanda, asi vatyairi veGermany vachada nguva yekudzidza nzira yekubhururuka nayo. Zvakadaro, pane musiyano mune tekinoroji uye zviridzwa mapaneru. Matangi anodawo vashandi vakadzidziswa, uye kushanda kweChevron munguva yechando yeRussia haisi kunyanya kunaka. Otomatiki pfuti M-18 ... Kwete chinhu chakashata, asi muhuwandu hwemoto yakaderera kune yakanakisisa yeSoviet mienzaniso, kunyange zvazvo yakakwirira mukururama! Muchidimbu, dambudziko ndiro dambudziko! Kunewo "Churchill" dzakakurumbira zvechokwadi dzine zvombo zvine simba uye kushanda kwakanaka kwekutyaira ... Zvechokwadi, zvinoratidzika kuti tichafanira kurwisana navo zvakare. Uye kana hondo ichitora nguva yakareba, maNazi achawana midziyo yakawanda. Saka mhedziso iri nyore, isu tinofanirwa kurova zvakanyanya kuGermany muzhizha. Kana iri Japan, zvakanakisa kuzviganhurira pakuzvidzivirira kwakasimba uye kutanga kurwisa uchishandisa hukuru hwepamusoro mumatangi. Asi zvakare, kuchengetedza simba kusvika pakakwirira. Pasina kukweverwa muhondo dzakarebesa, uye kuvaka dziviriro pamitsetse yakambogadzirirwa. Pachine mukana wekushandisa Chinese Red Army, asi hurumende yeChiang Ka-sha yakairwisa nesimba rayo rose. Saka ikozvino unogona kuvimba nesimba rako pachako. Nguva yekurwisa? Nguva yakanakisisa iri pakupera kwaChivabvu, apo migwagwa yakaoma zvachose uye kusimbiswa kunosvika kune mauto. Vedmakova pachake angadai akaunza kurova kwake kwekutanga munzira yeOryol, uyezve mudunhu reKharkov, kuitira kuti adzinge maGerman kubva muindasitiri yeDonbass, uyezve nekumanikidza kufora muUkraine, pakarepo kuyambuka Dnieper, uyezve kuRomania. . Zvisinei, zvinokwanisika kutendeukira kuchamhembe kuti usunungure Belarus uye uende kuseri kweboka repakati. Pfungwa seyose yakanaka, kunyangwe paine zvimwe zvikanganiso, zvinogumbura munzira yeOryol ndiyo inonyanya kuoneka uye mafashist achange akamirira ipapo. Mafuridziro acho achafanira kubiwa.
  . CHITSAUKO Nha
  Zvechokwadi, pfuti uye Katyushas zvichauya zvakanaka pano. Hurongwa hwekupedzisira hunobereka simba, kunyanya hunhu. Chero zvazvingava, unoda pfuti dzakawanda uye Katyushas kubhomba dziviriro yevavengi nemabhomba. Kazhinji, ruzivo rweHondo Yenyika Yekutanga rwakaratidza kuti zviri nyore kudzivirira pane kurwisa, uye kana Kaiser yeGermany yakanga isina kupedza mauto ayo nekugumburwa kwechirimo cha1918, hondo ingadai yakagara kwemamwe makore akawanda. Asi Hondo Yenyika Yechipiri yakaratidza hukuru hwemaitiro anogumbura pane ekudzivirira. Semuenzaniso, kukurumidza kukundwa kwePoland, uye kunyanya kurova simba remubatanidzwa wekuMadokero wemubatanidzwa. VaNazi vakakunda mauto epamusoro mumwedzi nehafu, vachingonzvenga Maginot Line isingapindiki. Kurwa muAfrica, uko pakutanga mauto makuru eItaly akakundwa nekurova kwakasimba kubva kumaBritish. Zvino Rommel akakunda mauto eBritish akasimba zvakanyanya panguva yekukurumidza kurwisa. Asi zvirokwazvo muenzaniso unoshamisa weUSSR, muna 1941, yaive njodzi huru yeuto rine simba. Uye kudzorera zviito zvinogumbura zvinogogodza zvikamu zveGerman. Saka chinhu chikuru ndechekuzvirova iwe usingamiriri kudzvanywa kwematangi matsva eGerman. Hondo yakarebesa yehondo inova isina tariro, kunze kwekunge, chokwadi, masayendisiti eSoviet agadzira chombo chinoshamisa! Iyo yekupedzisira inogoneka mumusimboti; semuenzaniso, akanzwa kuti zvaikwanisika kugadzira bhomba rinogona kuparadza guta. Uyezve, bhomba rakadaro richarema matani matatu kana mana. Inoratidzika sengano, asi ... Takazvarwa kuti tiite ngano yechokwadi.
  Imwe nzira inotoyevedza ndeye laser chombo chinotsanangurwa muHypreboloid yeinjiniya Garin. Chinhu chakadaro chinokwanisa kuparadza uto rose rematangi, ndege, uye ngarava. Zvechokwadi, gadzira chombo chakadaro uye kwete Chechitatu Reich chete, asiwo vatengesi Pindos, nyika yose ye capitalist ichaguma. Uye mureza wakajeka wecommunism uchapenya pamusoro penyika. Asi nokuda kwechimwe chikonzero zvombo zvakadaro hazvina kugadzirwa. Mirrors haisi iyo nzira yakanakisa yekuunganidza simba rekupisa murukova rwumwechete. Uye zvinotora simba rakawanda kutema zvikepe. Kunyangwe ... kana yakanamirwa kune micron fineness, saka zvinokwanisika kucheka ndege uye ngarava dzehondo. Chishamiso chombo chichabatsira kuponesa USSR. Uye heino laser mhedzisiro, mune imwe fomu. Pakupedzisira, cheni yaenda uye inenge yakasununguka, uye pane zvidimbu zvetambo zvakatenderedza.
  Vedmakova akati:
  - Kushivirira uye kushanda, kana newe, iwe hausi chitunha!
  Mwanasikana akasimuka ndokurovera gumbo rake rakashama pakuvhara. Hapana kuita. Akabva awedzera kugogodza. Mukupindura, pakanga paine kutuka muchiJapan uye hapana chekuita. Ipapo Witcher akatanga kuimba achishungurudzika. Uye akaimba nepamusoro pezwi rake, senge prima donna pamutambo wemhemberero:
  Mapoka eWehrmacht ari kuenda musango
  Kurira kwepfuti uye kurwisana kweminondo!
  Utsi hunokwira kusvika kumwedzi,
  Kukanganiswa kwemwaranzi kubva kudenga!
  
  Kwemazana emakore anotevera nyika yemadzibaba ichakudzwa,
  Ndichapa nyama yangu kuRussia!
  Ndinokuda, akanaka Rus ',
  Ishe wemadzimambo anesu!
  
  Ah, imi masango enyika,
  Kurira kwegoridhe aspens kunorira!
  Hama dzeOrthodox,
  Mwari vakafemera uto kuita mabasa ehugamba!
  
  Pamazuva anotonhora kana kudziya.
  Pamwe gore richaunza rimwe rima!
  Isu tiri nguruve dzefascist semitsvairo,
  Kuti ndizunguze zvinonyangadza zvibve pamberi penyu!
  
  Chikonzero chepati yedu chakarurama,
  Kurwira vanhu veSoviet!
  Tinoimba rwiyo rweushingi,
  Pfungwa yakakwira mudenga segondo!
  
  Stalin muMudra - iyo yakanaka yemutongi,
  Tiri kupinzwa muhondo inotyisa kwazvo!
  Banner yeMotherland, pestle yemukundi,
  Ndagadzirira kupokana naPallas-fate!
  
  Mabasa aLenin achava nekusingaperi,
  Tichavaka communism inoera!
  Tenda dzidziso yemunhu.
  Fascism ichapwanyirwa mugomba rerima!
  
  Nyika yese yakaita seshiri yakasununguka,
  Ngatibhururukire kunyeredzi dziri kure, kunyika!
  Chimwe chinhu chakajeka uye chakanaka
  Tichagadzira sevavezi!
  
  Uye Russia pasi pemureza mutsvuku,
  Zvakafanana neEdheni rokudenga richatumbuka!
  Chikonzero chaLenin, kuda kwaStalin,
  Titungamirire kune zvakabudirira!
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, pamwe chete nevasikana vana vengano, vakabuda muTula ndokusvika kuMoscow.
  Zvino mamiriro ezvinhu muguta guru akanga akaoma zvikuru. MaGermany akanga atopedza kukomba kwavo, uye kwakaramba kuine mukoto wemakiromita makumi matatu kusvika makumi mana, iyo yakava yakamanikana uye yakamanikana zuva rega rega.
  Varwi vatanhatu vakatora nzvimbo dzekudzivirira kunze kweMoscow. Pakaita kurwiswa kunotyisa.
  Oleg Rybachenko akapfura uye akazviimbira pachake:
  - Remangwana nderedu!
  Uye mukomana anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoenderera mberi:
  - Uye isu tichava vakanaka!
  Margarita Korshunova anopfura uye anodanidzira:
  - Uye ini ndichave anotonhorera!
  Uye netsoka yake isina kupfeka aikanda girinedhi inouraya.
  Uye anoparadzira vanopikisa munzira dzakasiyana.
  Uye ipapo muhondo Natasha achacheka pasi maGermany ane pfuti yemuchina uye achikanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu.
  Ndozvakaita mukadzi uyu...
  Muna 1941, Natasha akatiza kubva Brest Fortress. Akanga achienda kumabvazuva. Shangu itsva dziya dzakakurumidza kukwenya tsoka dzake, musikana ndokudzibvisa ofamba asina shangu.
  Pakanga pasina chinhu kwemaawa akati kuti, uye ipapo pasi pangu pakatanga kuvava. Mushure memamwe maawa maviri vakatanga kutsva uye vakanga votoputika nemarwadzo.
  Natasha, ari Muscovite, akanga asina kujaira kufamba asina shangu. Uye zvechokwadi, nguva nenguva ainyura murukova.
  Hongu, kwakava kutambudzwa kwemakumbo ake. Asi musikana muduku akakurumidza kujaira.
  Ipapo aigara achifamba asina shangu, kunyange muchando, uye aingopfeka shangu muchando chakanyanya.
  Iye zvino Natasha anorwa semwarikadzi wengano.
  Uye pano Zoya anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye kuomba:
  -Iri izuva rakanakisa!
  Uye iye achapa ane chinangwa chakanaka.
  Uye maGermany nevarwi vavo vanowa.
  Zvino Angelica anopfuta... Uye anopfurawo zvine mutsindo nemazvo.
  Uye girinedhi iri kubhururukawo kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Uye anoparadzira varwi.
  Ipapo Svetlana ari kupfura. Uye rutsoka rwake rwakashama runorasira kunze zvinhu izvo pasina angagona kudzivisa.
  Uye anoparadzira vanopikisa kure kwazvo.
  Uye anozvipfura, uye anopwanya vavengi nemhepo inovhuvhuta.
  Ava ndivo vasikana vakazvarwa muUSSR!
  Oleg Rybachenko anopisa nemazvo pavacheche vevavengi, achikanda magirinedhi netsoka dzemwana wake. Uye panguva imwe chete mukomana anozvinyora.
  Vitaliy Klitschko, asangana nemakakatanwa neMutungamiriri mutsva weUkraine Zelensky, akasarudza kusiya chigaro semeya weKyiv. Kutaura zvazviri, sei kuomesa musoro uye kubatirira pachinzvimbo. Zviri nani kugadzirisa dambudziko racho pachako.
  Uye mushure mekusiya chigaro chemeya, Vitali Klitschko akatangazve basa rake. Uye pakarepo kunzwa, anodenha Weider kurwa. Pasina chero hondo dzepakati! Uye izvi mushure memakore anopfuura masere ekuzorora.
  Zvakawanda, hongu, zvinobvumirana. Makwikwi agamuchirwa!
  Uye nguva yechokwadi inouya. Kune rimwe divi, shasha yenyika dzakawanda haasati amborohwa kweanopfuura makore gumi nemaviri. Uye kune rumwe rutivi, ane makore makumi mana nemapfumbamwe aimbova meya weKyiv. Murume anogona kukunda rekodhi yeHopins, asi kusimba kwake kunomutsa mubvunzo.
  Muchokwadi, vazhinji vakatenda kuti mushure mekuzorora kwenguva refu, kuenda zvakananga kuWeider kwaizova kuzviuraya.
  Asi Vitali Klitschko akafanana Rocky Balboa. Ndakasarudza kurwa nemuimbi ane simba zvikuru muboka reheavyweight. Denotey Wider mutambi wetsiva akaona vese vanomupikisa vachidonha. Chokwadi munhu wese - kusanganisira Tyson Fury!
  Saka ko kana Vitali Klitschko aine mukana?
  Asi Vitali Klitschko aigara achidzidzira, akachengetwa muchimiro, uye aichovha bhasikoro kuenda kubasa. Uye zvechokwadi akanga asina kunyanya kuipa mumuviri. Uyezve, akanga ane chirebvu chesimbi.
  Zvakanaka, Vitali Klitschko achatora kurwa, kunyangwe asiri iye anofarira.
  Oleg Rybachenko akachinja clip yemuchina wake pfuti. Iko kunonzi kurwa nevatambi vetsiva kunonakidza.
  Saka, chaizvo, sei Vitali Klitschko asingadzokeri kumhete uye kuyedza kutyora rekodhi yeHopins?
  Iri raizova pfungwa yakasimba zvikuru.
  Mukomana weterminator akaridza kuputika uye akadzikisa mamwe gumi nemaviri efascist.
  Mushure mezvo mukomana akaseka ndokubuditsa rurimi rwake, achiti:
  - Ndiri munhu mukuru!
  Margarita akakanda mandimu maviri akasungwa pamwe chete netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Iwe unotonhorera kupfuura chero munhu!
  Oleg, achienderera mberi kupfura, akafunga ...
  Vitali Klitschko, ane makore makumi mana nemapfumbamwe ekuberekwa, aizonyatsotyora rekodhi yeHopins. Akatoyeuka pane mumwe musangano wevatori venhau kuti: "Ndakati handisati ndaizotyora rekodhi yaForeman, asi hapana chandakataura nezveHopins! Saka ndichaitora ndorova rekodhi yake!"
  Nekudaro, kana chikamu chakakosha cheruzhinji chichitenda kuti Hopin, pamakore makumi mana nemasere, aizokwanisa kuhwina zita remumhanyi wenyika, pakanga paine kutenda kushoma muna Vitaliy Klitschko pamakore makumi mana nemapfumbamwe. Kusanganisira nekuda kwekuti muvengi wake ane simba zvakanyanya.
  Hakusati kwambove nemupinyi akadaro munhoroondo yechikamu cheheavyweight. Ichokwadi, Wider haasisiri mudiki, asi makore makumi matatu nemashanu haasi makumi mana nemapfumbamwe.
  Vitali Klitschko, zvisinei, zvakajeka haarasikirwi netariro. Anodzidzira nesimba uye anova muchimiro. Uye ndinofara kuti ndakarasa tsika yekuve meya weKyiv.
  Zvechokwadi, hausi mufaro mukuru kuva meya muUkraine, uko kune matambudziko akawanda.
  Asi pakurwa naUyader, Vitali Klitschko akapiwa mari yakanaka kwazvo. Saka, chero zvakadaro, handina kukanganisa nechikwama. Zita rokuti Vitali Klitschko rine mukurumbira.
  Ndimi dzakaipa dzakatotaura kuti Weider aizorova kamwe chete, uye Vitali Klitschko aizowira pasi pachake. Uye ipapo achagamuchira mari uye kunyora memoirs kana fiction.
  Kana kuti pamwe achaita mufirimu.
  Nenzira, Vladimir Klitschko aidawo bhokisi. Chete Vladimir ane hunyengeri akasarudza mupikisi asina simba kubva pakati penguva dzose mhare yenyika. Asi zvisinei kuti unozviona sei, ishasha uye zvinotonhorera!
  Asi Denotay Wider, zvisinei kuti unoitarisa sei, ichiri yakanakisa yezvakanakisa!
  Asi Vitaly anodzidzira achinetseka. Akafanana nejaya riri kuzvinetsa zvakanyanya. Uye akava nezvikamu zvakawanda zvekuchengetedza, achiratidza chimiro chakanakisisa uye kutsungirira kwakanaka. Aiwa, Vitaly agadzirira. Uye haangopindi mumhete.
  Uye zvechokwadi, pakasvika zuva rekutongwa, muimbi mukuru wekugogodza, Wider, the best heavyweight panyaya iyi, uye Vitaly vakaungana. Aimbova meya weKyiv, uyo munhu wese akatonyora semutambi wetsiva. Asi ipapo vanhu vaviri vengano vakasangana.
  Vitaly, akava shasha yenyika kekutanga muna 1999. Chimbofunga kuti yaive nguva yakareba sei uye makore anopfuura makumi maviri apfuura kubva chiitiko ichi.
  Uye Wider akatobata zita rake kwenguva yakareba. Uye zvakare ave pedyo nekutyora rekodhi yaHolmes, akabata zita iri kwenguva yakareba kubva pakakamurwa mabhandi.
  Uye zvechokwadi, kana Wider achitya chero munhu, haasi sekuru Vitaly. Zvechokwadi, havasi vose vanogona kuva Hawkins. Uye vapikisi veHawkins havana simba seWeider!
  Asi Vitaly, seanopikisa, anopinda mumhete. Muviri wake uchiri wakanaka uye une tsandanyama, kunyangwe bvudzi rake ratochena. Sekuru Vitaly, sekudanwa kwavanoitwa neruremekedzo, kana nekunyomba. Asi tsananguro yemhasuru yakafanana neyejaya.
  Vitaly akati akanga agadzirira. Uye kwete kunyange iye, mitengo yakawedzera zvishoma.
  Yakafara zvakare yakaonda, yakavezwa, uye yakatetepa mumapfupa, ichirema zvishoma.
  Kunyange zvazvo ari puncher anotyisa, ane dzimwe nyaya dzekudzivirira uye haasi nguva dzose akanaka pamakumbo ake. Asi ini ndatova neruzivo rwakawanda rwekurwa. Panyaya yehuwandu hwekurwa, atove akaenzana naVitaly. Uye haasati akurirwa.
  Zvakadaro, Vitali Klitschko akakundwa mitambo yake miviri chete nekuda kwekukuvara nekuchekwa. Uye mumwe anogonawo kutaura kuti haana kurohwa.
  Asi anopfuura makore masere gap, uye anenge makore makumi mashanu ezera. Dai Vitaly aiva mudiki, chokwadi, angadai aine mikana. Asi anogona kukunda rekodhi yeHopins? David Haye, atova nemakore makumi matatu nemashanu, akazova zero boxer.
  Asi pane zvakawanda zvekutaura uye ring chete ndiyo ichataura. Ko Vitali Klitschko achatyora rekodhi yeHopins, kana kuti achatakurwa pamubhedha, sekuvimbisa kwaWeider.
  Apa achibuda akapfeka mask yegunguo. Yakareba, yakaoma kwazvo, kunyange yakaonda saKoschey.
  Vaviri vevatambi vetsiva vakamugadzirira matambudziko akakura mumhete. Uyu ndiCuban Ostrix, akatungamira nemapoinzi ndokukunda mubopoto, pamwe naTyson Fury, uyo atungamirawo nemapoinzi akakwanisa kuita mangange. Saka puncher mukuru wenguva dzese anogona kuputika.
  Asi kusawirirana kunenge imwe mugumi mukufarira kwaWeider. Kunyange zvakadaro, Vitaly anyanya kuchembera uye ane nguva refu yekuzorora mubasa rake. Kunyange munun'una wake Vladimir akarayira kuti adziyirwe nevaviri vakasimba vepakati varimi. Muchokwadi, muGermany, Vitali Klitschko aigona kuwana mari yakawanda mukurwa nemutambi wetsiva, nekuda kwezita rake guru.
  Vitaly anozivikanwa munyika yose kwete chete sebhokisi, asiwo sezvematongerwo enyika, meya weguta guru, uye gamba reMaidan.
  Aiwa, chero zvakadaro, Vitali Klitschko aifanira kunge akafunga kana zvaive zvakakodzera kumhanya uye kurwisa gomo rakadaro.
  Asi sarudzo yaitwa: Vitali Klitschko haasi kutsvaga nzira dziri nyore!
  Kurwa kunoitika muAmerica. Nziyo dzeUSA neUkraine dzinoridzwa. Marekodhi ebasa anoziviswa. Pakupedzisira, chiratidzo chehondo chinonzwika.
  Vazhinji vanoda kuona chishamiso neropa.
  Wider akatanga nekuchenjera, kunyangwe angave akakanganisa. Ko kana Vitaly aine ngura? Klitschko Sr zvakare haakurumidze. Asi unogona kuona pakarepo kuti akareruka patsoka dzake, akaonda, ane tsandanyama, uye akadzikama zvakanaka. Chero zvazvingava, izvo vakawanda vaitarisira: kuti yaizoyangarara pakarepo, hazvina kuitika.
  Klitschko akashanda zvine chivimbo nejab rake, akaribata pamusoro zvishoma pane zvenguva dzose, uye akaisa mabhuroko.
  Marounds maviri ekutanga akafamba zvakanaka. Uye ipapo Wider, sezvaitarisirwa, yakasimudza tempo zvakanyanya. Akatanga kurwisa uye kurwisa zvakanyanya. Asi Vitaly haana kurasika. Yakavharwa kurova ndokusangana nayo nejab rekuruboshwe. Uye kamwe-kamwe, panguva yekurwisa kwakapinza octopus, akamurova mumuviri neruoko rwake rwerudyi. Kuwedzera kaviri mukurwadziwa.
  Vitaly akabvisa deuce, uye kechipiri mubasa rake, shasha yepasi rose uye akanakisa kugogodza muimbi wenguva dzese akazviwana ari pasi.
  Vitaly akanyemwerera ... Uye vateereri vakadzvova nemufaro. Izvi zvaisatarisirwa kubva kudhara Vitaly. Wow! Asi zvinoita sekunge makore makumi mashanu ari kuuya munguva pfupi! Uye zvakadaro kufamba uye kurova! Iwe unofanirwa kukwanisa kuita izvi!
  Wider akasimuka, asi akatanga kudududza. Vitaly akatanga kumubaya zvishoma nezvishoma nemboro yake. Uye zvakare deuce. Uye ndakairova zvakare. Knockout inodzokera kumashure.
  Nekuomerwa, Weider akapona kusvika pakupera kwekutenderera. Zvadaro, mune inotevera, Vitaly akashanda seyekutanga. Asi hapana, zvese zvakafamba sekuronga. Weider akadzokera kumashure kwemaround akati wandei uye airatidza kusaita. Asi muround repfumbamwe akaputika zvakare. Vakatanga kurova rova ndokuenda mberi. Uye zvakare akapotsa deuce ndokudonha. Kugogodza kwechipiri.
  Vitaly anonyemwerera. Inoenda kumberi. Akawedzera kudzedzereka patsoka dzake. Anopotsa deuce zvakare asina kuwana mushonga. Uye kubva pakurova kunotevera anodonha.
  Anosimuka zvakaoma, uye mutambi anomisa kurwa!
  Kukunda! Vitali Klitschko, zvino shasha yenyika! Uye bhanhire rake zvakare! Chokwadi, haasati aita mhedziso, asi atova pabhiza!
  Akatyora rekodhi yeHopins, uye, zvechokwadi, kune Heavyweight Foreman, akave shasha yepasi rose kechina, akaenzana neHolyfield.
  Zvakawanda, hongu, zvinoshevedzera kuti kurwa kwakamiswa kare uye kunoda kudzokorora.
  Vitaly anoti achasarudza kuti oenderera mberi nebasa rake here kana kuti omborwa mamwe mashoma gare gare. Asi munhu wose anomuudza kuti akanaka zvikuru, kunyange ari nani kupfuura pauduku hwake, uye anofanira kupfuurira.
  Uyezve, hapana chekuita. Kune mumwe meya muKyiv, sarudzo dzeparamende uye dzemutungamiri wenyika dzichiri kure, wadii kurwa ikoko?
  Pakurwa kutatu kwakatevera, Vitaly anopihwa mari inosvika zana remamiriyoni emadhora, pamwe nechikamu kubva pakutepfenyura.
  Zvechokwadi, jackpot yakakura, uye aimbova meya weKyiv anoti achafunga nezvazvo.
  Kutaura zvazviri, akaratidza kuti achiri kukwanisa kuita zvakawanda. Saka kuvigei tarenda? Uye chinhu chikuru ndechekuti hapana chimwe chekuita zvakadaro!
  Zvichida edza kubatanidza mabhanhire ose? Izvozvo zvingava zvakanaka!
  Vitaly anobvuma kupihwa uye anosaina kondirakiti yemamwe matatu kurwa.
  Uye muvengi wake anotevera ... Zvakanaka, hongu Tyson Fury! Handisati ndamborohwa, hombe heavyweight. Chokwadi, akawisirwa pasi naUydar nemumwe mudiki. Uye zvinonyanya kukosha, ndiyewo mutadzi wemunun'una wake. Zvakanaka, haungarwi sei chinhu chakadaro?
  Ehe, kurwa kutsva, uye muripo wakanakisa, uye chitarisiko chikuru.
  Oleg Rybachenko ari kupfura zvakare maGerman uye varwi vekunze. Kazhinji, pane chaizvo vanenge vasina maGerman muvacheche. Vari kufamba kuseri kweE-50 neE-75 matangi. Uye vanoedza kusatora njodzi.
  Pano pane imwe nzvimbo kure iwe unogona kuona "Panther" -2. Iyi tangi, kusiyana nenyaya chaiyo, yakaonekwa kumashure muna 1943. Uye iyo "Panther" pachayo yakanga isiri yakakura kwazvo. Hongu, uye "Panther" -2 yakabudiswa, kunyange yakawanda, asi muna 1945, kugadzirira hondo neU.SR, maGermany akazadza mafekitari neE-50 uye E-75 matangi.
  Pasinei nekushanda kwepfuti dzinozvifambisa dzakareruka: E-10 uye E-25, Fuhrer yaifarira matangi anorema. Nekuomerwa, Guderian akanyengetedza iyo yekumhanya-mhanya E-50 kuti iitwe inonyanya kufarirwa. The Fuhrer aida E-75 zvakanyanya, iyo yakanga isina kunyatsobudirira uye yairema matani makumi mapfumbamwe.
  Asi ikozvino shanduko yeE-75 M yakaonekwa, ine yakaderera silhouette, yakareruka uye ine injini ine simba. Zvichida ichava yakapararira zvikuru mune ramangwana.
  Oleg Rybachenko, semuenzaniso, anoshandisa nzira dzemanomano. Anoritora ndokukanda girinedhi munjanji yeE-50 netsoka yake isina chinhu. Nekuda kweizvi, tangi inotendeuka nekudhumana nemumwe wayo.
  Uye mhedzisiro yacho mastodon maviri ari kupisa.
  Oleg, sezvatinoona, ane mano zvikuru.
  Aya ndiwo mashandiro aanoita izvozvi, uye maGerman ari kutambura kurasikirwa kukuru. Mukomana ane makumbo ane makumbo. Zvakanaka kufanana naye, usina shangu uye wakanaka.
  Asi kazhinji, pfungwa dzevatambi vetsiva dzinouya mumusoro mangu. Somuenzaniso, wadii kuti Denis Lebedev atangezve basa rake? Makore makumi mana haana kureba kudaro. Uyezve, makwikwi makuru kubva kune heavyweight division asiya, uye iwe unogona kuedza kubatanidza mabhanhire.
  Izvo zvausingafanire kuita kuve zviremera zvitanhatu. Zviri nani kutora tsiva ine mbiri iwe pachako kana kujoinha vanopikisa.
  Izvi zvakaita sekuti Sergei Kovalev akazova meya weMoscow. Kunyangwe izvi zviri zvekufungidzira chete.
  Uye Denis Lebedev aigona kuita chimwe chinhu chinovaka. Uyezve, kuchiri kukasika kusiya tsiva isina kukundwa. Mutambi chaiye anofanira kuenda kumagumo.
  Wladimir Klitschko anogona zvakare kudzoka. Asi vamwe, saAlexander Ustinov, avo vakatorohwa katatu mumutsara, usarega!
  Chokwadi, magamba haasi vanhu, asi akananga kunze kwesimbi!
  Asi ngatifungei mamiriro ezvinhu aya: Putin akadonha mundege, uye kune sarudzo nyowani dzemutungamiri wenyika muRussia.
  Uye chii chatinoona nhasi! Macommunist haana vamiriri vakasimba. Grudin akazvinyadzisa uye kuvimbika kwake kwakaderedzwa. Zyuganov akwegura uye munhu wose aneta naye, uye haana charisma yakakwana. Suraikin yakakundikana musarudzo dzakapfuura. Vamwe vanhu vashoma vanozivikanwa. Zhirinovsky zvakare akwegura uye munhu wose aneta naye. Vamwe vari muLDPR vanozivikanwa zvishoma. Ndiani mumwe kubva kune vanopikisa waungakurudzira? Andrei Navalny ane simba, asi haazobvumirwi kupinda musarudzo. Ksenia Sobchak haasi mumiriri akakomba. Demushkin akanga ari mujeri uye asina kunyatsokurudzirwa. Udaltsov aivewo mujeri, kunyange zvazvo zvichida angadai akatsigirwa nemakomunisti ndokubuda.
  Muchidimbu, hapana vakwikwidzi vakakomba mukupikisa. Saka Medvedev, mutungamiri wenyika, ndiye anonyanya kufarira. Uye kana paine kunyengedza: kutenderera kwechipiri kana nekukurumidza mune yekutanga.
  Tichifunga nezveyero yakaderera yaMedvedev, uye kazhinji nhamba huru yevamiriri vemutungamiri wenyika, denderedzwa rechipiri rinogoneka.
  Zvisinei, Medvedev achava nemukana wakakura zvikuru mumutambo wekutanga, uye mupikisi asina kunaka mune yechipiri.
  Kunyangwe panguva yekupedzisira chaiyo Zelensky yake inogona kuoneka uye kuvhiringa makadhi ese!
  Oleg Rybachenko akakanda zvakare grenade, achisundira matangi eNazi. Kurira kwakawanda nekubhomba.
  Uye nguva nenguva nyika inosimuka ichitsva mumhepo chaimo. Uye zvidimbu zvinoshanduka, zvichinyunguduka.
  Oleg anoti:
  - Kubwinya kune humambo hwedu!
  Margarita, achikanda mhondi iripo netsoka yake isina chinhu, akakwenya:
  -Kubwinya kukuru kune magamba!
  Uye zvakare musikana achakanda mandimu nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Mafashisti ari kudururira mukati, oh uye achidurura mukati.
  Iko hakuna nzira yekuvamisa kana kuvakunda kunyangwe nebhomba revacuum! Kune varwi vakadai pano, zvinongotyisa!
  Oleg anoti:
  - Kukunda kwedu muhondo tsvene!
  Margarita akasimbisa:
  - With zana muzana vimbiso!
  Uye zvakare musikana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Aiwa, vana ava zvakajeka havangoregi.
  Oleg Rybachenko akadanidzira achiti:
  - Yekurongeka kutsva kweSoviet!
  Margarita akaridza pfuti uye akasimbisa:
  - Banzai!
  Zvichakadaro, Oleg akaedza kuenderera mberi nekunyora. Zvakanaka, Vitaly ari kuzvidzivirira achizvidira kuna Tyson Fury. Zvichakadaro, Vladimir ane kurwa kunonakidza zvakaenzana naRuiz.
  Muchokwadi, Ruiz aive shasha yepasirese mumavhezheni matatu. Sei Vladimir asingakwanisi kumurwisa nemari yakawanda? Mupikisi anotonyanya nyore ndewekuti akapfupika uye akafuta. Vladimir anogona kumupfura nejabs refu.
  Zvinorwadza kuti Klitschko Jr. Asi zvaizoda kutama.
  Uye sei usina kufunga nezvazvo, Vladimir?
  Uye shasha yepasirese mumavhezheni matatu ava Usik. Zvisinei, akakurumidza kusvika pachigaro choumambo.
  Uye kurwa kwekubatana naVitaly kunogoneka. Asi aya angori fungidziro chete.
  Vitaly anofanirwa kurova Tyson Fury, uye kudzokorora naWeider kunonakidza. Uye kune vamwe vakawanda vanofarira varwi. Same Anthony Joshua. Zvingavewo zvinonakidza zvakanyanya kurwa naye. Uyewo kutsiva mukoma wake.
  Vitaly akagadzira kunzwa nekukunda Weider. Uye chii chaungaita kuti ubudirire?
  Wadii kuve mutambi wetsiva wekutanga pasi rose kuhwina kurwa kweshasha mushure memakore makumi mashanu? Hapana akakwanisa izvi kare!
  Ehe, Vitaly! Hazvina mhosva kuti wanga uri meya werudzii weKyiv, asi ikozvino wave kuzivikanwa pasina kupokana semhare yenyika!
  Asi heino yekutanga, yekuzvidira kudzivirira zita. Vitaly anotarisana nemupikisi muhombe uye akareba ane zvombo. Kwete seanotyisa puncher seWeider, asi hunyanzvi uye agile, ane maoko marefu. Uye zvakare haisati yaputsika, kunyangwe yakadonhedzwa.
  Kunyanya kukosha, akakunda achiri mudiki Wladimir Klitschko, izvo pasina mubvunzo zvinoita kuti Tyson Fury ave mukwikwidzi anotyisa.
  Makwikwi aive makumi mashanu neshanu. Zvechokwadi, kukunda kugogodza pamusoro peWeider kwaishamisa. Asi ikozvino hakuzove kugunun'una kwaari, asi murwi wehunyanzvi, uyo hapana anga akwanisa kubuda. Uye zvinonyanya kukosha, mukundi weVladimir pachake ari mambakwedza esimba rake.
  Ko Vitaly, pamakore makumi mashanu, achakwanisa kurarama nenyanzvi yakadai? Iyi yatove murwi wenjere. Nekudaro, Wider akarerutsa zvakajeka Vitaly uye akaedza kumutora zvisina kunaka. Asi izvi hazvichashandi zvakare.
  Hevano vari vaviri vari kugadzirira. Vitaly, senguva dzose, yakakomba uye yakatarisana. Ane chivimbo uye akadzikama.
  Tyson Fury ari kugadzirirawo. Akareba kupfuura Vitaly, ane maoko akareba uye achaedza kushandisa izvi.
  Asi iko zvino kurwisana kuchaitika kuBritain, uye pachava nenhepfenyuro inobhadharwa.
  Zvino Tyson Fury atanga kubuda. Anoratidza kusatya kwekunze. Bald, awkward, uye kwete zvemitambo zvakanyanya. Kana Vitali Klitschko akacheka vhudzi rake, haungakwanisi kutaura kuti ndiani wavo akanga akwegura, kunyange zvazvo paiva nemakore gumi nemanomwe akasiyana muzera. Iyi haisati yave rekodhi yemakwikwi emakwikwi, asi yave kutosvika kurekodha.
  Zvakanaka, pamwe Vitaly acharwawo nemumwe munhu mudiki kuna Tyson Fury.
  Vitaly anobuda kune ruzha rwemimhanzi inotyisa. Vanotarisana.
  Tyson akatsikitsira uye haataridzike kureba. Vitaly zvichida yakakura mumapfudzi. Uye zvinonyanya kukosha, chimiro chake chakanyanya kunaka, uye mhasuru dzake dzakatanhamara.
  Zvakanaka, zvakadini nenziyo? Kutanga British, uye ipapo Ukrainian.
  Ipapo kuchinjana kwekutarisa.
  Uye ipapo bugle inorira, round rekutanga.
  Vitaly anokanda jab rakareruka uye anofamba zvakanaka. Tyson anoedza kuenda. Asi Vitaly ane hungwaru, uye zvibhakera zvake zvinofamba munzira isingaite, zvichisvika mumusoro waTyson Fury.
  Zvese zviri kufamba sezvakafanotaurwa nenyanzvi. Vitaly ane kukurumidza kukuru.
  Uye zvese zvinobudirira.
  Anohwina round rekutanga... Then a minute yokuzorora and the second round. Zvekare Fury haachinje maitiro. Zviri pachena kuti anotarisira kuti Vitaly achaneta.
  . CHITSAUKO Nha.
  Uye zvakare Klitschko Sr. ane mukana mudiki. Hama dzinotonga ring.
  Vladimir akarova Ruiz Jr. nekugogodza kwehunyanzvi svondo rapfuura.
  Eya, hondo inopfuurira.
  Round yechitatu yakarairwa zvakare naVitaly. Asi mumutambo wechina, Tyson Fury anongoerekana aputika. Anomhanyira mberi ... Uye anorova deuce. Uye anowisirwa pasi.
  Aida chii? Vitaly akangwarira.
  Neimwe nzira Tyson akadzivirira iyi round kusvika kumagumo. Zvino hondo yedivi rimwe yakatanga zvakare Vitaly achitonga. Zvakare, shasha yepasi rose Klitschko Sr. yakanga isina kukurumidza.
  Uye mushure mekutenderera sere, Tyson Fury anongoerekana abuda. Uye kukunda kunoziviswa nekugogodza kwehunyanzvi, nekuda kwekuramba kuenderera mberi nekurwa.
  Saka, Vitali Klitschko anogadza rekodhi nyowani: murwi wekutanga munhoroondo yetsiva kudzivirira zita renyika aine makore makumi mashanu. Uye Hopins inotevera kubudirira inokunda.
  Saka iye zvino atova munhu mukuru. Akatsiva munun'una wake.
  Asi kurwa kunotevera ndiko kudzokorora naWeider. Vanovimbisa muripo mukuru kwazvo. Nei tingarwa naye, tobva taenda kunorwisa Joshua?
  Uye ipapo iwe unogona kufunga nezve mubatanidzwa kurwa neUsik. Kazhinji, Vitali Klitschko, musimboti, anoda kuva mhedziso nyika shasha. Uye ane chishuvo chakasimba zvikuru.
  Oleg Rybachenko anonyemwerera papfungwa dzake. Hongu, izvi zvinogoneka. Mukomana anocheka mutsara wese wevafashisti ndokuti:
  - Vanhu vanokurangarira iwe Klitschko! Vanhu vanokutendai Klitschko! Vanhu vane nzara newe Klitschko! Dzoka nekukurumidza Klitschko!
  Mukomana shasha akaseka rwiyo rwake rwemufaro achibva aridza zvakare magirinedhi anouraya kupfuura ese. Uye matangi matatu eNazi anobonderana.
  Pasinei nekupikisa kwehugamba kwemauto eSoviet, maNazi akanga achiri kukwanisa kutora uye kucheka mukoto waibatanidza Moscow nedzimwe nzvimbo dzeUSSR.
  Nokudaro, guta guru reRussia riri pasi pekuvhara kwakakwana. Kungofanana neLeningrad yakavharwa.
  Stalingrad ichiri kuramba. MaGermany anoparadzawo maguta eGrozny neOrdzhonikidze muCaucasus. Mamiriro acho ezvinhu akaoma. Kunyanya apo Moscow yakakombwa zvachose.
  Iine mauto akawanda, uye mazana ezviuru zvevarwi mumauto. Asi muhondo, mabhomba uye zvombo zvinoshandiswa nekukurumidza. Pamwe pachange pasina zvombo zvakakwana. Uye ipapo guta richawa. Uye hakuna zvokudya zvakawanda zvakadaro. Izviwo zvichapera nokukurumidza.
  Uye pasina Moscow, ichava imwe hondo. Uye Stalin anonzwisisa izvi.
  Iye zvino ari kuKuibyshev. Asi mushure mekunge vaNazi vapinda muVolga, yakanga isiri kure nekumberi.
  Uyezve masamurai akavaisawo pressure. Vanobhomba uye vanorwisa nemauto asingaverengeki etsoka. Panogona kunge pasina simba rakakwana.
  Stalin anonzwisisa izvi uye ari kuyedza kutaurirana runyararo rwakasiyana neJapan kuseri kwezviitiko. Vanoti vakatogadzirira kusiya Far East uye kubhadhara muripo wegoridhe.
  Asi Hirohito akati: tinoda yese yeSiberia, kusvika kuUrals. Maiwe, hazvibviri kurega zvakanyanya.
  Vladivostok yatove yakakomberedzwa. Uye kazhinji zvinhu zvese zvinotyisa ...
  Asi vamwe vasikana vane magamba vanorwa uye havakunde kune mafascist nemauto eJapan.
  Motokari yevasungwa yaiva nenhumbi dzokurwa yaifamba naMuroyi aiimba yakamira, uye mutsindo wokuvhurika kwesuo wakanzwika. Varume vaviri vechiJapan, mumwe mukuru uye akafuta, mumwe mudiki uye mutete, akazembera kunze kwechiedza chakapofumadza Anastasia kwechinguva. Ipapo musikana, asingazezi, akabaya mumwe mutembere neshin, uye mumwe pashaya nechibhakera chakaputirwa necheni. Varwi vakakurumbira veNyika yeZuva Rinobuda vakarohwa zvine mutsindo.
  Witcher akatoimba achiti:
  - Ini ndinodenha murume wegumi nembiri round! Mushure mezvose, ini ndiri mukadzi wepamusoro uye Atass akazara, uye ndinotumira muvengi mukugogodza kwakadzika, ndichiratidza kirasi isina kudzora muhondo!
  Musikana wacho akatora pfuti yechiJapan yakakopwa kubva kuSchmeister uye, achidzvanya bhaudhi, akamhanyira kugomba. Vamwe vatatu vechiJapan vakasvetukira kunze uko, uye Vedmakova akatumira kuputika kwemoto kwavari, akananga kumisoro yavo uye vachinyemwerera zvinotyisa.
  - Chii chakawana zvikara zvinotungamirwa nekirabhu!
  Mutakuri wevashandi vezvombo akabatwa nemukadzi murwi asina kupfeka. Muroyi akati:
  Yakatenderedzwa pamusoro peRussia ine nhamo,
  Hellish zvikara rima rinofashaira!
  Mugari ane demo rake rine dutu,
  Rodzai uye cheka musoro!
  Mukomunisiti mubhora rekucherekedza haazi pawn,
  Hatina kusungwa nekusingaperi!
  Ichashandura iyo yechitatu Reich kuita marambi emoto,
  Eya, kutendeseka kuchapiwa mubayiro wokunaka!
  Pasinei nokuti akanga asemeswa, Vedmakova akapfeka yunifomu yeuto reJapan yakatorwa kubva kuvakafa. Zvaisafadza sei, mauto aya akanga asina kugeza kwenguva refu uye kunhuwa kwacho kwaityisa. Mutyairi wemotokari akachema achiti:
  - Inofanira kunge ine hutsinye! Asi Asia!
  Mutakuri wevashandi vezvombo, zvisinei, akatanga kusimuka nyore uye akasimuka akananga kuchamhembe. Motokari yakanga ine pfuti mbiri dze 12-mm, kuitira kuti, kana zvichidiwa, zvaikwanisika kudzinga kurwisa kwevacheche. Chimwe chinhu ndechekuti 20 mm nhumbi dzokurwa dzingadai dzisina kumira nechiyero che 37 mm Japanese "makanoni". Vedmakova akafunga: kuti kuuya kwevaKomonisiti kwakachinja sei Russia. Kana munguva dzetsarist, mauto eJapan aive akanyanya kukwirira kuuto reRussia mune zvehunyanzvi mazwi, ikozvino, pane zvinopesana, iri kusara kumashure. Kunyangwe zvisingagoni kutaurwa kuti sainzi haina kukurudzirwa muNyika yeRising Sun. Dzidzo yesekondari inomanikidzirwa yakatangwa mukupera kwezana ramakore rechigumi nepfumbamwe. Chokwadi, kunaka kwedzidzo muJapan kwakanga kusina kukwirira. Vakaikopa kubva pachikoro chePrussia, icho chaiva chepedantic kusvika pakunyanyisa, uye vakachirerutsa zvishoma, kuitira kuti mudzidzisi mumwe apfuure nevadzidzi vakawanda sezvinobvira, sezvo pakanga pasina vanhu vakadzidza vakakwana. Kazhinji, maJapan akatevedzera veEurope, semuenzaniso maBritish mukuonekwa kweyunifomu yekhaki, maGermany mukuumbwa uye mitemo yehondo, maAmerica mune yunifomu uye rudzi rwemauto emvura, uye hurongwa hwekushanda masangano emari. Chokwadi, vaive neyavo, semuenzaniso, iyo Bushido kodhi, yakakurumbira shimosa inoputika (kunyangwe yakanga isiri nani pane yekuEurope). Kusvika pakati pezana ramakore rechigumi nemapfumbamwe, Japan yaive nyika yakadzokera kumashure yaive isina kana njanji uye yaive yakashongedzerwa nemakanonball. Yakanga yakatonyanya kudarika Türkiye kana Iran, uye zvakanyanya kunyanya Tsarist Russia. Sezvineiwo, yaive America yakabatsira Nyika yeZuva Rinobuda sevanhu uye nekuimanikidza kuti ibatane nenyika yakabudirira. Ngarava yemazuva ano ine mabhomba anoputika yakaita mucherechedzo wakasimba kuJapan ichidzokera kumashure. Kunyanya paakanyudza zvikepe zvakati wandei, zvichiratidza kusakwanisa kubatsira kwekannonballs.
  Zvichida maAmerican achazvidemba kanopfuura kamwe kuti vakamanikidza Japan kuti ivhure pasirese. Kuti vakanga vasimudza mukwikwidzi muAsia, asi zvino zvakanga zvakaoma kutenda kuti mumakumi mashoma emakore Nyika yeZuva Rinobuda yaizoenda nenzira yakatora mazana emakore kuMadokero.
  Vedmakova akatyaira mumugwagwa mukuru, achibvumira marori ane zvinosimbisa kuti apfuure mberi, pamwe chete nekutakura, uye akafunga. Hurumende yetsarist, kunyange pasi peAlexander Wechipiri, kana kuti kunyange pasi paNicholas Wokutanga, yakaronga zvirongwa zvekutorwa kweChina kuRussia. Asi Nikolai akasarudza kutungamira kweTurkey sechinhu chekuwedzera. Muchidimbu, zvaive nyore. Asi Britain, iyo yakavenga Russia, neFrance, iyo yakanga iri pasi pesimba rayo, dzakatsigira maOttoman. Kwenguva yekutanga muchikamu chechina chemireniyamu (kubvira 1612), Russia yakarasikirwa nehondo huru (hondo dzega, hongu, usaverengera, unoreva kuti kweinenge chikamu chechina chemireniyamu Russia haina kurasikirwa nehondo yose, nenzira, yakanga iri pasi paNicholas Wokutanga kuti yakasvika pakukura kwayo maererano nenzvimbo). Paive nezvikonzero zvakati wandei, chakanyanya kukosha kuve hukuru hwemasimba ekuMadokero mumidziyo yetekinoroji yemauto avo. Mushure mokunge Nicholas wekutanga azviuraya, chigaro chakatorwa naAlexander II: zvichida akadzidza uye erudite tsar munhoroondo yose yeRussia. Akatanga kuchinja kukuru, akacherechedza serfdom, uye pasi pake kukura nokukurumidza kweindasitiri, kuvakwa kwenjanji nemagetsi emagetsi kwakatanga! Asi panguva imwecheteyo, kubviswa kwe serfdom kwakaitika pamutengo wevarimi, pakanga paine kuparadzwa kwakawanda, mhirizhonga yakatanga, kunyanya yakakura muPoland. Alexander akakwanisa kuendesa Russia mberi, asi haana kugadzirisa matambudziko akakosha, uye akatotengesa Alaska kuAmerica nemapeni uye akapa mahara Hawaiian Islands. Chokwadi, akakwanisa kukunda Turkey, asi Ottoman Empire akanga asina simba panguva iyoyo uye akazununguswa nokumukira. Hongu, kurasikirwa kweRussia muhondo iyi kwaive kwakakura zvisingaite, zvichiratidza kuti mauto eRussia achiri kure nekukwana, kunyangwe shanduko. Zvisinei, kunyange pasi peSuvorov zvinhu zvose zvakanga zvisina kujeka sezvavanotaura mumabhuku. Kukunda kwakauya nemutengo wakakura, uye Catherine Wechipiri, semuenzaniso, panguva yehondo yechipiri yeRussia-Turkish, akazviganhurira pakutora nzvimbo dzine mwero, kunyange kusiya zvirevo kuMoldova. Kunyange zvazvo nyika idzi dzaigarwa Orthodox Slavs, uye pane imwe nguva vaiva chikamu Kievan Rus. Kazhinji, mushure mekusunungurwa kweRussia kubva kuMongol-Tatar joko, kosi yakagadzirirwa kudzoka kwenyika dzose dzekutanga dzeSlavic. Izvi zvakatora mazana emakore akati wandei; semuenzaniso, Galicia yakangodzoswa muna 1939, mushure mekusunungurwa kubva kujoko rePoland. Uye guta rePrzemysl nenyika dzakapoteredza rakasara nevaHungarian neSlovaks.
  Vedmakova akatarisa mugwagwa mukuru: kwakanga kusina motokari dzakawanda dzakasiyana, asi varwi vechiJapan vaifamba. Japan ine chiverengero chavagari vapasi chingasvika zana remirioni, kunyange kupfuura Germany, rovedzo yebasa rokupinda muchiuto inotora hafu yamaawa echikoro. Hondo neUSSR ndeye godsend kwavari, kusiyana nekurwa neUSA. Iwe unogona kuburitsa kupatsanurwa kwakawanda.
  Zviri kuyedza chaizvo kupfura kuputika kubva kune ako maviri-akakwira-kumhanya pfuti, nerufaro izvi zvinogona kuitwa nekudzidzora uchishandisa hydraulic drive kubva mucockpit. Asi chokwadi ndechekuti iye pachake achave nemukana mudiki wekubva pano. Aiwa, zvichiri nani kuzviita pedyo nechemberi kana usiku. Hongu, zvinoita sekunge kwatosviba ... Ipapo mapere achazara uye makwai achachengeteka. Kunyange zvazvo aiwa, harisi gwai.
  Saka zvakadini neJapan? Hondo yekutanga ye1904-1905 yakarasika, uye Russia yakarasikirwa nevarwi vanopfuura zviuru mazana maviri nemakumi mashanu nevakuru vega sevasungwa. Kunyangwe mauto etsarist aive nehukuru hwenhamba. Japan yakarasikirwa nevasungwa vasingasviki zviuru zviviri; bhonasi yemaruble zana egoridhe yakatotangwa kumurwi mumwe nemumwe akabatwa ane chiso cheyero, uye mapurisa ane chiuru. Iri peji renhoroondo harinakidze kuRussia. Chinonyanya kusvota ndechekuti vazhinji mukati menyika vaida kuti maJapan akunde. Somuenzaniso, vadzidzi veYunivhesiti yeMoscow vakatumira makorokoto kuna Mikado pakuwa kwePort Arthur. Uye yakawanda sei yakabiwa: hazvibviri kunyora!
  Vedmakova akadzikisa gasi kuitira kuti asamhanye mune imwe mbiru yekufora. Musikana akapika achiti:
  - Zvakanaka, vakaita semhashu! Zvisikwa zvine maziso nhete!
  Nzeve yainge yotoona kutinhira kwe cannonade kumberi kwave kusvika. Mutyairi wendege akaridza mhere achibva aimba:
  Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa,
  Murwi weRussia ari kuparadza maJapan!
  Uye tine shungu kwazvo,
  Nhoo yose yakakotama yakazununguka!
  Musikana uya akabva anyarara zvakare. Muhondo iyoyo, USA neBritain vakabatsira Japan nemari nezvombo, asi kumadokero kwakanga kusina. Chokwadi, Nyika yeZuva Rinobuda yaitarisira kuti Germany yaizotora mukana wenguva yacho uye kurwisa Russia. Muchidimbu, izvi zvaive zvechokwadi, uye zvinobatsira kuGermany. Iyo yakabatana Austria-Hungary, ine zvido zvayo muBalkan, inogonawo kupikisa Russia. Turkey, yakagumburwa kare neRussia, uye kunyange kuva pasi pekutonga kwemari yeGermany, inogonawo kupinda muhondo. Zvinogoneka zvakare kuti Italy, iyo yaive chikamu cheTriple Alliance uye yaigona kutora nyika dzakapfuma dzeUkraine, yaizopinda muhondo. Chero zvazvingava, zvingave zvakaipa kune Tsarist Russia. Kunyange kana akarasikirwa mumubatanidzwa neEntente, ipapo hondo pamativi maviri yaizoguma nenjodzi. Mikana yeFrance kupinda muhondo ishoma, sezvo panguva iyoyo Britain yairwisana neRussia. Kazhinji, hongu, uku ndiko kukanganisa kukuru kweKaiser, uyo akashaya mukana wakadaro. Zvinogoneka kuti kunyangwe mushure mekutanga kweHondo Yenyika Yekutanga, iyo huru yekuronga miscalculation yaive kurwiswa kweFritz kuBelgium neFrance. Zvichida kudai vakanga vatanga kuvhozhokera kweRussia, mamiriro ezvinhu nePoland muna 1939 angadai akadzokororwa. Sezvineiwo, vokuGermany vakaratidza kuzvivimba, vachisarudza hondo kumativi maviri.
  Witcher, kusiyana nevakawanda vehama dzake, aive nerombo rakanaka: akakwanisa kuverenga Mine Kaif, uye mune yekutanga. Chokwadi, Hitler akanga akarurama paakataura kuti zvakanga zvakakodzera kuva pamwe chete neBritain vachirwisana neRussia, kana kuti pamwe chete neRussia vachirwisana neBritain. Uye zvine musoro, ramangwana Fuhrer akatsoropodza avo vakaedza kuunza chitunha chaBismarck.
  Hitler zvechokwadi akaramba chero mukana wekuita chero mubatanidzwa neRussia, kunyanya apo maBolshevik akatanga kutonga mairi uye akatenda kuti nyika dzeRussia dzinofanirwa kuve makoroni eGerman.
  Izvi zvinoreva kuti akanga ari pachena muvengi weRussia, uye chero chibvumirano cheFuhrer chaiva chidimbu chepepa. Uyezve, Stalin ibenzi rekupotsa kurova kwakasimba kwakadaro kuchirebvu chake chakavhurika, kunyangwe aisungirwa kugadzirira kudzoreredza kurova uye kuunza mauto ake kurwisa kugadzirira. Kana kuti zviri nani, dyara iwe pachako! Mauto eGermany akanga asinawo kugadzirira kupengereka kweuto reSoviet. Zvingadai zvakavaomera zvikuru; tingadai takangokomba nokuparadza mauto eGermany mumapoto. Ihondo yakadini iyi! Uye saka danho rakapfuura kune Wehrmacht. Uye kumberi kwakayerera kubva kuMadokero kuenda kuMabvazuva. Hazvisi pachena kuti Stalin aivimba nei? Uye Beria mwanakomana wehure. Anomuziva pamhanza zvakanaka. Nei asina kunyevera Stalin? Sei asina kukukurudzira kuti uite chiito? Izvi zvakaitika sei? Mushure mezvose, People's Commissar aive murume ane mano uye aisavimba nemunhu! Mushure mezvose, pakanga paine data yakakomba yehungwaru, mauto eTatu Reich aikwevera kumuganhu, uye chechipiri ambuya vakaporofita hondo. Kazhinji, pakanga paine manzwiro ekuti chimwe chinhu chisingachinji uye chinotyisa chaiswedera!
  Uye Stalin chete neboka rake vairova mbongoro, sekunge vachida nemaune kurasikirwa uye kuparadza mamiriyoni evanhu. Uye kazhinji, mustachioed Georgian haasi nyanzvi yakadaro ... Haana kukwanisa kupedza seminari, uye, sezvakabvuma Beria kwaari, anowanzo kunwa. Uye apo hondo yakatanga, pakanga pane ruzha rukuru ... Uye zvino nyika yose yakatora zvombo kurwisana neRussia! Uye pano, chokwadi, mitemo yaStalin isingachinji ndiyo ine mhosva. Kunyanya, zvisinei nekuti kumberi kwaidzipwa nekushaikwa kwezvinhu, zviuru zvezvitima zvakayeukwa kuti zvibvise Chechens kuenda kuKazakhstan. Uye izvi zvakaitwa munguva yehondo, apo ngoro imwe neimwe yaiverengwa! Nokuda kweizvi, nenzira, Mainstein akakwanisa, pasinei nehukuru hunokosha hwehuwandu hweuto reSoviet, kuita kurwisana kwekukunda mauto eRed. Nekuda kwekushaikwa kwemaechelons, kusimbiswa hakuna kuendeswa nenguva, kupihwa kwemauto eSoviet kwakakanganiswa, uye nekudaro kugumbuka kwakabuda. Uye dai mauto edu aive zvino muKyiv, uye pamwe muRomania, Britain neUSA vangadai vasina kuisa mungozi yekutengesa USSR!
  Kunze kwezvo, ndiani akapotsa auraya Hitler? Saka kusundidzira iyo yechitatu Reich kuhutsinye hutsva?! Zvingangodaro, uku kwaiva kuvhiyiwa kwakatungamirirwa naBeria ... Mushure mezvose, pane imwe nguva akafunga kuti angapedzisa sei Trotsky. Panguva iyoyo, zvisinei, izvi zvakakonzerwa nekudiwa kwekudzivirira kupatsanurwa muInternational. Zvino izvi zvakakonzera kupesana, vavengi veRussia vakabatana. Uyezve, vavengi inhau! Anofanira kutaura kuti Vedmakov pachake akashamiswa zvikuru kuti Churchill akaita hurukuro inonakidza musi waJune 24, achizivisa kutsigira kweU.SR. Zvinoshamisa kuti makwai akauya kumhumhi nokuda kwekubatana, kana, chokwadi, shumba yeBritish inogona kufananidzwa negwai. Zvisinei, Stalin imhumhi chaiyo! Iye zvino zvese zvadzokera kune zvakajairika, capitalist demokrasi uye capitalist fascists pamwechete! Asi maKomonisiti akabatana uye akatendeseka, pasina kubvumirana nehana! Zvichida izvi ndizvo chaizvo zvaidiwa naStalin? Chero zvazvingava, mauto emuvengi akawedzera, uye Japan yakaratidza shaya dzayo kumabvazuva. Asi, kazhinji, kufamba kwehutungamiri hwenyika dzeRising Sun kune musoro: zvakafanira kunyaradza huro dzemauto dzisingagutsikane nehukuru hwenzvimbo uye kuzvipira chaiko, kuvimbisa hondo nyowani nenyika. Dai United States isina kuisa zvirango, kana kuti kuvharira, kuJapan muna Chikunguru 24, saka pamwe maSamurai angadai akarova USSR kunyangwe muna Nyamavhuvhu, pasina kumirira chando! MaJapan vanhu vakashinga uye havangambomiswa nekurangarira Khalkhin Gol, uko, nenzira, mauto echipiri akarwa, kusanganisira mauto echipopi eManchurian Imperial Government!
  Uye izvi zvinogona kukanganisa kuwa kweMoscow ... Kunyange zvazvo Stalin angave achida kusiya Siberia yose kune kuzvipira kweMoscow. Ini ndaizongosiya chivharo ipapo, ndichitarisira kuti yakaoma taiga yechando yaisazopa maJapan mukana wekuenderera mberi nekure uye kubatana nemaGerman muUrals kana Volga mudunhu.
  Uye ipapo, hongu, paizova nezvinetso ... Hitler akakundikana pedyo neMoscow uye akaita kukanganisa nekuzivisa hondo kuUnited States, pasina kusungira Japan kuti idzorere maererano neUSSR. Hitler haana kusiyaniswa nepfungwa zvachose, nehutsinye hwake hwekupokana nevaSemite, achishandura vakuru vezvemari uye kunyange Vatican kurwisa pachake. Ichokwadi, izvi zvakawedzera mukurumbira wake pakati pevaArabhu, asi havana kupa rubatsiro rwakakosha kumutumbi waRommel.
  Motokari yezvombo yakakwira yakananga kumuganhu weSoviet. Kwatove nekuparadza kuno. Pano mbiru yemuganhu ichiri kunze.
  Uye vacheche vekuJapan, pamwe nematangi akati wandei ane 20-mm otomatiki cannons uye maviri muchina pfuti imwe neimwe. Kurwisana neveChinese mauto, ichi chinogona kuva chombo chakanaka, asi chinopesana neT-34 ... Ichokwadi, kune mashoma matangi akadaro muFar East, masimba makuru akaiswa pasi kumadokero. Pamusoro pezvo, dzimwe mota mbiri dzine zvombo uye madhaka anotakurwa mumotokari dzakavhurika-pamusoro anoonekwa. Ndinofanira kutaura kuti aya haasi madhaka akaipa, kunyangwe iwo madiki ...
  Witcherova akazeza: chii chandinofanira kuita? Kune akawanda maJapan, uye sezviri pachena iwe unofanirwa kutendeukira kumugwagwa wenyika. Kana kuti zvimwe zvicharamba zvichipa mukana kune vane ziso rakamanikana?
  Kwatosviba, makore akafukidza denga, uye mvura iri kuuya. Ehe, iwe unogona kutora njodzi, kunyanya sezvo maJapan akazara pamwechete, varwi vetsoka vakamira, vakaungana munzvimbo dzakakora. Hongu, kune boka rose ravo, varwi vane yellow-bellied, zvakashata, hazvisi tsitsi kuvauraya.
  Witcher akayambuka, achigunun'una:
  - Mwari ngaasadaro pachave nemasamurai akawanda!
  Pfuti mbiri hombe dzemamilimita gumi nemaviri dzakarovera nekuputika kuzvisikwa zvine maziso nhete. Kurohwa kwese kwakatanga. Musikana wacho akatoimba achiti:
  Ticharwa nemuvengi kusvika kumagumo,
  Mabasa evarwi haaverengeki!
  Vanhu vokuRussia vagara vachikwanisa kurwa,
  Usakanda mapfumo pasi kana dambudziko rauya!
  12 mm ihombe uye inopinza cartridge, inobaya nepakati pemiviri, uye dzimwe nguva akati wandei maJapan panguva. Vedmakova aidzora chombo achishandisa hydraulic drives, iyo maJapan akakwereta kubva kundege. Mumasekondi ekutanga, varwi veEmpire of the Rising Sun havana kana kunzwisisa kuti chii chaiitika uye kuti kurwisa kwakabva kupi. Vakangodonha vachiburitsa tuhova tweropa mudumbu nemuchipfuva. Kuuya kwerufu munyika ino inoratidzika kuva yakanyarara kwakanga kusingakarirwi. Kunyangwe aiwa, chirevo chekupedzisira chinotaridzika sokunyomba.
  Witcher akakwanisa kuchera pasi akati wandei muvengi asati aita uye akatanga kupararira. Mutyairi wendege akaramba achipfura, panguva imwe cheteyo achifambisa motokari yezvombo kuti irege kupiswa kubva kumatangi. Zvakadaro, kanoni yendege inogona kupinda kunyange nhumbi dzakadaro. Nekudaro, izvi zvinoenderanawo nekumhanya kwekutanga kweprojekiti; pamaweji ichiri yakakura kupfuura yepfuti dzekurwira.
  Nepo mutyairi wendege aive nerombo rakanaka, maJapan haana kukurumidza kuona kuti ndiani aitumira rufu kwavari, kunyanya sezvo mvura yechirimo yakatanga kudonha, izvo zvakaita kuti kupenya kwakaoma kusiyanisa. Pamwe vaSamurai vaifunga kuti vari kurwiswa neuto reRussia rakanga rapinda nekumashure, saka matankette akavhura pfuti pamakwenzi. Witcher, akapwanya maJapan uye akaimba:
  Kubva kumagumo egungwa.
  Pakazunguzika denga redenga!
  Mapoka eSultan ari kumhanya achipfuura,
  Zvinoita sokuti Antikristu amuka!
  
  Hondo haina tsitsi, yakaipa,
  Sekite yakaburuka paRus!
  Nyika yangu yachena nemaronda.
  Ponesai amai venyu, ndinonamata kuna Mwari!
  
  Nyika ine hutsinye sei, pakaipa
  Mwana akadonha achibvamburwa!
  Vakazvara, vachisunda nokurwadziwa;
  Saka Mubhanhire akaipa akasarudza!
  
  Mwari havazivi muganhu pakutsamwa,
  Akauyisa njodzi parudzi rwomunhu!
  Uye munhu wese mupenyu anotambura,
  Kusuwa chete kunoreva kukunda!
  
  Russia yose yakanyura muropa,
  Haiwa, une utsinye hwakadini!
  Basa renyu rakaendepi?
  Kristu ndiye wechitatu zvechokwadi here, anonyanyisa!
  
  Sei uri Ada naEvha,
  Akavadzinga muparadhiso nokuda kwezvakaipa!
  Nguva yasvika yemunhu anodya nyama,
  Nechisimba chinotonhorera Mamaia!
  
  Vasikana vakayeredza misodzi apa,
  MaGermany akauraya vabereki vangu!
  Haana shangu uye kuchitonhora
  Zvakaoma, nzizi dzose dzaoma nechando!
  
  Hapana anotinzwira tsitsi isu vanhu
  Pamwe mhungu kana nyoka dzinotiruma!
  Dzimwe nguva pfungwa inomuka
  Mukombe wakadini wekutambudzika kusvika pamuromo!
  
  Hazvina maturo kuvimba naMwari;
  Chokwadi hazvimukuvadzi!
  Zviri nani kurarama zvisina kunaka uye zvisina kunaka,
  Asi pano takati - zvakwana!
  
  Tine mireza yecommunism,
  Zvichireva kuti hapana kutaurwa nezvasekuru vangu!
  Handikwanise kushivirira fascism,
  Ethos yedu iri nyore: kugehena nazvo!
  
  Tariro yemaoko asina simba,
  Kupfungwa dziri mumusoro!
  Kuda kunotitungamira kune zviitwa,
  Unyanzvi, kufarira muchibhakera!
  
  Uye saka, kuyera nematanho,
  Nzira yako yerusununguko uye mufaro!
  Tichava vamwari vatsvuku,
  Hapana anogona kutikotamisa!
  Vedmakova akaimba uye akaridza pfuti dzemuchina, akapfura ziso rakamanikana iro rakanga ratokwanisa kutiza ndokurara pasi. Asi mhanza yake yakabva yachinjawo; mapurisa akati wandei eJapan sezviri pachena akaziva zvakanga zvichiitika ndokukanda magirinedhi akati wandei pamotokari ine zvombo. Muroyi akanzwa muviri wake kubvunda. Zvisinei, magirinedhi eJapan akanga akatsemuka uye haana kupinda munhumbi dzokurwa nadzo, sezviri pachena dzakanga dzakagadzirirwa kukurira kuputika kwepfuti inosvika mamirimita 14 muukuru.
  Witcher akaseka:
  - Uye zvino muhondo yakasindimara, bara rakarasika - benzi! Akashatirwa, akaerekana awedzera huchenjeri uye akarova chipfuro kakawanda!
  Mumutakuri wevashandi vane zvombo, pfuti dzemuchina dzinofambiswa nebhandi feed. Izvi zvinopa huwandu hwakawanda hwemabhuru, mukuwedzera, kutonhora kwemvura kunopihwa, izvo zvinokubvumira kuti uwedzere nguva yekupfura. Naizvozvo, murwi asina mhemberero akagura maJapan akanga achikanda magirinedhi kwaari. Asi zvinoita sekuti vamwe varwi vakazviona. Magirinedhi akabhururuka zvakare. Kubondera kwakanzwika. Zvinoita sekuti rimwe remagirinedhi rairema, rairema kirogiramu imwe chete, uye raive anti-tank. MaJapan akange atopihwa ma blanks akafanana. Iyo haina kusimba kurwisa Chevrons neT-34s, asi unogona kupinda mumotokari ine zvombo! Nerutivi rwakatyoka, Witcher akadirwa huruva. Musikana akapika achiti:
  - Ehe, Japan idiki, asi inokonzera dambudziko hombe!
  Motokari yezvombo yakatanga kumhanya, uye magirinedhi maviri akaputika akabhururuka mukati, achibva aputika.
  Zvimedu zvakabata Muroyi, achibvarura yunifomu yake. Kuwedzera, tangi yepeturu yakapwanyika yakabatira moto. Musikana akatuka zvakare:
  - Kwete muchina - mukuru! Ndaikukandira tsvina!
  Mushure mekutemera pasi mamwe gumi nemaviri, ndaifanira kusvetuka kubva mukombi. Musikana uyu akaita izvi zvisingaonekwi nemasoja eJapan ndokukambaira. Akanga asingazvinetseki; akanga akapfeka yunifomu yehondo yeNyika yeKubuda kweZuva. Uye murima uye mukunaya haugone kunyatso kuburitsa chiso chako. Iye zvino unofanirwa kuburuka mumugwagwa mukuru uye wonyangarika mugwenzi.
  Musikana akakambaira nekuchimbidza uye panguva imweyo akasangana nezvitunha kaviri. Akagutsurira achigutsikana:
  - Hazvina kushata kuti ndakapa samurai mwenje! Iye zvino chaunofanira kuita kuzvichengeta iwe pachako!
  Murwi akanyura mumakwenzi ndokusimuka, akatanga kufamba. Vanyengedze, pamwe havabatwe. Muchokwadi, akarwa zvine mutsindo uye akafunga kuti zvaakaita zvaisazotendwa, zvikasadaro pamwe, ndiani anoziva, vangadai vakapa imwe gamba nyeredzi!
  Kazhinji, hondo chinhu chinoshamisa, unouraya vanhu uye hazvisi zvakajairika, asi ushingi. Sokutaura kunoita Bhaibheri, nenzira yekuti, "Usauraya!" Kunyanguvezvo, Mwari akaraira kwete bedzi kuuraya, asi kutsakatisa chose chose vaAmareki, vadzimai vavo, vana, uye kunyange zvipfuwo! Kunyange zvazvo munguva yehondo, kuparadzwa kwevanhuwo zvavo kunorangarirwa kuva kwounzenza uye kwakashata.
  Nekudaro, vadyidzani vekuMadokero vakabhomba kwete chete uye kwete zvakawanda zvehondo sezvavaibhomba vanhuwo zvavo. Izvi zvanga zvichikonzerwa nekuderera kwakadzika kwemabhomba epamusoro-soro, izvo zvakaita kuti zviome kurova zvinangwa zvehondo chete, asi chinhu chikuru kwaiva kutsiva. Japan yakawanawo kukwidziridzwa kubva kuUS. Asi pakanga pasina chokuvapindura nacho! Vakanga vasina ndege dzine rwendo rwakadai kuti vasvike maYankees!
  Sezviri pachena maAmerican akafunga kutsiva kuPeru Harbour zvakakwana, kana kuti, vepamusoro vezvemari vakasarudza kuita zvine hungwaru, uye panguva imwechete vakagumisa Mao's Red Army. Japan yakasiiwa neManchuria sechitubu chehondo yekurwisana neUSSR, uye yakapiwa rusununguko rwokurwa neMongolia, uye yakasara yaiva basa raChiang Kai Shek! Ipapo zvichave zvichiita kutsvaira China yese. Uye regai Nyika yeZuva Rinobuda ropa ribude muhondo neUSSR. Chinonyanya kufadza apa ndechekuti maJapan akunda Russia, ave kutarisira kutsiva neAmerica zvakare vachishandisa rubatsiro rweGermany neUSA, vave kufunga kurwira Siberia nedzimwe nyika kubva kuJapan yakaneta.
  Rutivi rumwe norumwe runofunga kuti vakaita hungwaru, kunyanya sezvo America neBritain zvakatora matunhu akakura pasina kupfura kamwe chete. Zvikasadaro, vaizofanira kutora nguva yakareba uye inofinha kuti vazvikunde, izvo zvaizodai zvakatora anenge makore akati wandei; izvi zvitsuwa shure kwezvose!
  Vedmakova akafamba, achitarisira kuyambuka mutsara wepamberi. Zvinokwanisika kutsvedza mugomba uye ubatane nevanhu vako. Kana kuti pamwe kutotora mumwe wemusungwa weSamurai. Zvakanaka, iri pedyo nenzvimbo dzepamusoro-soro dzeuto reSoviet. Zvikasadaro zvichanetsa kukweva.
  . CHITSAUKO Nha.
  Saka nokuda kweNyika Oligarchy: Germany neEurope pasi peUSSR inoonekwa senzvimbo yakarasika yesimba, uye kunyange kutyisidzira kune yakasimbiswa humambo hweCommunist uye kuwedzera kweBolshevism. Uye kuRussia pasi peGermany, uku ndiko kuwedzera kwezvikamu zvayo zvekufurira uye mukana wekusveta muto wese kubva kuNyika dzakapfuma. Asi izvi ndizvo chaizvo zvakarasikirwa neFrench oligarchs nekurasikirwa neGermany: vaifanira kugovana zvishoma naHitler, asi vakachengetedza hupfumi hwakawanda, uye zvakatova nyore kushandisa vashandi - maGermany akapwanya masangano evashandi. Chii chakarasika maoligarchs muBaltic? Verenga capital yako yese, uye avo vasina nguva yekupukunyuka, ipapo rusununguko kana hupenyu! Muenzaniso unoshamisa! Saka hapana chinoshamisa pane izvi! Uye kudai Hitler akanga asiri munhu anopokana neSemite, hapana angadai akabatsira USSR!
  Zvinofanira kutaurwa kuti chimwe chezvikonzero zvakaita kuti France iparare zviri nyore yaive yakadzikira muzana yemaJuda muhuwandu hwakazara uye mune vezvemari. MuPoland, Britain, USA: zvaive zvakapesana. Kunyanya muU.SA, iyo, nenzira, inotsanangura kuti sei maYankees, pasinei nokuti hapana bhomba rimwe chete rakawira paAmerica, rakanga rakanyanya utsinye kune vagari veGermany kupfuura British!
  Vishu yakava chidhori pasi peWehrmacht, uye maGermany akatenderera Paris achitamba harmonicas. Hitler akatanga kugadzirira kurwisa kweEngland, asinganetse kuendesa hupfumi kuhondo uye kushandisa zviwanikwa zveEurope yakakundwa. Izvi zvakamutorera mari yakawanda, sezvakaita kusada kwake kutaurirana nevaRungu uye kurega kuvenga vaJudha. Iyo yekupedzisira, zvichida, ingadai yakabvumira Fuhrer kuti asunungure mauto ake ose kuhondo yeUSSR uye kurwisa zvakare muna May. Chokwadi, rugare neBritain rungadai rwakasunda Stalin kuzivisa kuunganidza. Chaizova chiratidzo chokuti muvengi atova pamusuwo.
  Kana kuti kwete, mune izvo zvingave zvakakanganisa chinzvimbo cheUS kuJapan. Ivo vaisazodenha Nyika yeZuva Rinobuda, uye umambo hune simba hwaigona kuzarura pamberi pechipiri! Ndizvo zvakaitika zvino. Chete mumamiriro ezvinhu akaipisisa, apo hondo yeUSSR inenge yaparadzwa, kugadzirwa kwezvombo hakusati kwasimbiswa, uye havasati vadzidza kurwisana!
  Iri harisi gore remakumi mana nerimwe - mauto eSoviet akawana ruzivo rwekurwa, akadzidza kurwa uye kukunda! Saka ikozvino havatyi matangi anorema uye ndege dzine mapoinzi manomwe pamotokari imwe!
  Mumwe murume wokuJapan ari oga akamira pedyo nemuti. Saka yakajairika yero dummy.
  Muroyi akasvetukira kumashure kwake. Akadzungudza musoro wake ndokuzoumonyanisa ... Kana iwe uchinyatso zunza "poto" yemuvengi kumusoro, mitsipa yemutsipa haigoni kupa kupikisa kunobudirira uye "hari" inoputika nyore nyore!
  Zvakanaka, zvakadini nesamurai imwe shoma! Vedmakova anotaridzika achifara uye anofara, anotoburitsa mazino ake:
  - Japan haizombotikunda! Nokuti kune murwi akaita seni!
  Zvechokwadi, munhoroondo yose yeRussia, maMongol-Tatars chete akakwanisa kukunda! Sei izvi zvakaitika uye nei rudzi rukuru rweSlavic rwakazove rusina rubatsiro, chokwadi, chakavanzika kune chinopfuura chizvarwa chimwe!
  Chikonzero chinonyanya kukosha ndechekuparadzana kwemasimba, apo munhu wose akatora mugove wavo pachake: vakatanga huku ndokugara mairi, vachichengetedza nhaka yavo: kunze kwebasa!
  Witcherova akanzwa kuti bhutsu dzeJapan dzakasimba uye dzisina kugadzikana dzaive dzichikwiza tsoka dzake. Mutyairi wendege akasarudza kuti munyaya iyi pakanga pasina chikonzero chokutsungirira kutambudzwa. Akangobvisa bhutsu dzaive dzakagomara dzaive dzakati twi ndokuisa pressure pazvigunwe. Ndakanzwa kutonhorera kwenyika yangu yekuzvarwa netsoka dzangu dzisina chinhu uye ndakanzwa kufara zvakanyanya! Akawedzera nhanho yake uye akatotanga kusvetuka zvishoma!
  Chokwadi chekuti maRussia akapatsanurwa chakava njodzi huru yevaSlav. Kumadokero vakakundwa neLithuania nePoland, uye kumabvazuva nemaTatar ane utsinye. Joko, zvisinei, harina kugara nekusingaperi: Moscow, taundi diki kare, rakatanga kukura uye rakatoshanduka kuita rudzi rwehumambo hudiki. Ivan Kalita akava muunganidzi nyika Russian. Akanga ari wekutanga uye kwete ane rombo rakanaka, asi zvakanyanya kukosha wekutanga! Uye sezvazvinonzwika murwiyo rweBolshevik: zviri nani kufa pane wechipiri!
  Stalin haasi wokuRussia, ichi ndicho chidimbu chake chikuru! Saka kusavimba nenyika ine zita, uye kudzvinyirirwa kukuru kusingakodzeri! Ipai nguruve nyanga, uye chikwambo ushe!
  Chuchmeki pachigaro cheushe, naRus ari mudanga!
  Somuenzaniso, vose Tukhachevsky naEgorov vaiva varwi vanokwanisa, chii chimwe chinogona kutaurwa pamusoro pevamwe vatungamiri vakadzvinyirirwa! Haikwanise kuenzaniswa netsoko ine mustachioed! Ndosaka tapinda mudambudziko!
  Zvisinei, zvakaitika sei chaizvo kuti Stalin akakwanisa kuva mutongi akakwana? Munhu wokuGeorgia asingagoni kuverenga akaitwa Mwari!
  Vanhu veRussia vanofanira kutongwa neRussia Tsar! Nenzira, vaRomanovs vakanga vasina ropa reRussia uye zvichida ndicho chikonzero ivo vakaderera!
  Japan yakanga inewo hurumende yakasiyana nedzimwe, umo shogun akanga akakwirira zvikuru kupfuura mambo, uye naizvozvo pakanga pane zvimwe zvakanakira, sezvo pakanga pasina mukana muduku wokuparadza umambo nokuda kwomugari wenhaka yebenzi. Kwemazana emakore, maJapan haana kurwa hondo dzekukunda, asi vairwisana vachishingaira. Izvi zvakakanganisa mafungiro enyika iyi. Asi muzana remakore rechimakumi maviri, Nyika yeZuva Rinobuda yakakunda nyika yakawanda kupfuura Alexander Mukuru! Iye zvino inguva yeRussia. Chete idzi hadzisi nguva dzetsarist, iyo huru yebato reCommunist inotonga, uye yakanyanya yepamusoro uye yakakwana yehupfumi uye yezvematongerwo enyika hurongwa munyika!
  Muroyi, zvisinei, akaerekana adzungudza musoro wake. Hazvisi zvese zvakanaka muhurongwa hwezvematongerwo enyika uye munzira yehurumende! Semuenzaniso, vanhu havasarudze mutungamiri wenyika semugumisiro weimwe nzira yekutaura kwekuda, asi chii chinoitika ... Zvinofanira kutaurwa kuti kusikwa kwemahofisi makuru uye kupiwa kwemasimba ekukurumidzira kwairi hazvina kupiwa nemutemo kana nebumbiro remutemo. Uye iye pachake akanga ane kusava nechokwadi kukuru pamusoro pezvipo zvemuseminari akadzidza hafu! Kungofanana naBeria: murume ane huchenjeri, asi asina kudzidza aine maonero akatetepa uye erudition!
  Asi iye zvino mutsara wepamberi watova pedyo zvikuru mberi, kupenya kunoonekwa, uye kudzvova kwatowedzera kusimba. Zvakanaka, inguva yekutsvaga mutauro uye ... Vedmakova akacherechedza chikwata cheJapan chinokambaira. Iye zvino unoda kunyatsogara pamuswe wavo. Anenge muchimiro chimwechete paakarwisa Yu-188, bhomba rinokurumidza, izvo zvisiri nyore kubata neMiG inokurumidza. Nenzira, lags kazhinji haina kunyanya kuchinjika uye mune izvi hazvisi nani pane Fokken-Wulfs! Eya, masamurai ava kusvika pamugero, anoita kunge makondohwe ari kukambaira akananga kugomba remafuta. Kune maJapan akawanda, iwe unofanirwa kuita zvakanyatsonaka pano ... Heino mutungamiriri weuto reNyika yeRising Sun, chiso chake chakafanana nemarmot. Anoshevedzera chimwe chinhu, achininira zvibhakera nebanga.
  Vedmakova akamirira nemoyo murefu kuti samurai asimuke kuti arwise uye akamurova kumashure kwemusoro negako rake. Zvisinei, akaverenga kurohwa kuitira kuti "maJapan" arege kufa pakarepo. Uye akabva apfura pfuti yepasi achirova maJapan achimhanya kunorwisa! Proorav:
  - Hungwaru muhondo hwakafanana neseiri muchikepe, asi chete inokwira, kwete iyo!
  Mukomana Oleg nemusikana Margarita vanorwa muStalingrad. Vachamira muguta iri sematitans.
  Oleg Rybachenko anotarisa anenge makore gumi nemaviri. Uye mukomana anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Anokanda ma fascists kumativi ose ndokuti:
  - Kubwinya kune iyo huru Motherland!
  Margarita anopawo shanduko ine chinangwa chakanaka. Anocheka pasi fascists uye anoimba:
  - Kubwinya kuna Stalin uye nezuva reCommunism!
  Oleg Rybachenko anopisa moto uye anowedzera:
  - Kubwinya kune magamba!
  Musikana anopfura uye anocheka pasi vaNazi. Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira:
  - Uye kubwinya kune iyo huru Motherland kwemazana emakore!
  Saka, mukomana nemusikana vakasiyana chaizvo. Vanopfura vaNazi uye vanokanda magirinedhi.
  Rutsoka rwomukomana runokanda chipo chemhondi. Mukomana anoti nehasha:
  - Tiri kurwadzisa munhu wese!
  Margarita, kupfura uye kuchera pasi muvengi, squeaks:
  - Uye pachava nekubikira dhiyabhorosi!
  Uye musikana, netsoka yake isina rutsoka, anokanda chipo cherufu. Murwi akadaro, anokwanisa kutema mauto ese.
  Mukomana nemusikana vanorwa muStalingrad. Iwo magamba echokwadi. Uye varwi vakazara nemweya wakashinga.
  Hitler akafungei, kuti mushure menjodzi ya1941 maRussia haana chaakadzidza?
  Ndiani ane hanya! The Red Army yakagadzirira kutarisana nezvikara kubva mu "E" series, regai vaudze: E-75 matani makumi mapfumbamwe, uye E-100 matani zana nemakumi mana. Kubva kutaiga kusvika kumakungwa eBritish, Red Army ndiyo yakasimba.
  Mukomana nemusikana vanorwa, kuitira kuti vaNazi vabve kwavari segirazi kubva kune sledgehammer.
  Vana havafi uye havatyi chero chinhu. Ndeapi aya mafascist kwavari? Tsuro zhinji dzekuvhima!
  Oleg Rybachenko akaimba nemhere:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, iwe Hitler imbudzi,
  Sei wakauya kuRussia sembongoro ...
  Iwe uchagamuchira kubva kwatiri zvakananga mune nickel -
  Uchasangana nechibhakera chemukomana chakasimba!
  Uye ipapo mwana ane tsandanyama anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye matangi maviri echiGerman E-50 neE-75 anodhumana nemusoro uye anoputika.
  Oleg Rybachenko anoti nemufaro:
  - Ndiri murwi wechidiki wechidiki!
  Uye zvakare mukomana anopa mukana.
  Uye ipapo musikana anopfura zvakare. Anorova nemazvo uye anoshanda zvakasimba. Uye panguva imwecheteyo anoimba:
  - Ndichapwanya mafascist ese, uye ini ndichacheka mafuta aAdolf!
  Uye zvakare musikana ari mukufara kuzere kwekuparadzwa. Zvose zvinopfura pachazvo uye zvinopfura.
  Uye girinedhi inobhururuka kubva kutsoka isina chinhu zvakare. Inorova fascists. Inomwaya semapini kana yarohwa nebhora.
  Margarita anoimba:
  -Kurova kwakasimba kwakanangwa zvakanyanya,
  Iyo inotonhorera Povetkin inobhururuka ichipinda mumhete!
  Oleg Rybachenko, achipfura, akasimbisa nyore nyore:
  -Povetkin muenzaniso wakakodzera, uye haatize vapikisi vakasimba!
  Mushure mezvo mukomana anokandazve girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anopwanya mafashist semabhodhoro nematombo.
  Uye zvisinei kuti unozviita nehungwaru sei, maNazi anodhumhana. Vaida chii? Pakanga pasina chikonzero chekuvhiringidza neUSSR.
  Chinhu chimwe chete chinoshungurudza Oleg Rybachenko. United States yakatobvisa maGerman, uye Russia ichavatorera rap.
  Mukomana, akakanda girinedhi zvakare netsoka yake, akaimba:
  - Usave benzi, America.
  Tipei Alaska ikozvino ...
  Iyi ndiyo nyika yedu pamabhangi maviri -
  Hazvisi pasina kuti bere chikara chinotyisa!
  Uye Oleg Rybachenko akapa kuputika zvakare ... Akachera pasi fascists. Uye zvakare zvigunwe zvisina zvigunwe zvemukomana zvinosvina girinedhi ndokukandira kumuvengi. Vanoiparadzira kumativi akasiyana.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kuRussia!
  Margarita akakanda girinedhi zvakare netsoka yake isina chinhu uye akakwenya:
  - Kune Tsar Nicholas II!
  Mukomana akaruramisa musikana:
  - Stalin anotonga pano, kwete Nicholas II!
  Margarita akabvuma nyore nyore:
  - Hongu Stalin! Ndiani akaita rugare neanodya nyama!
  Uye musikana zvakare akakanda chipo chemhondi netsoka yake isina chinhu.
  Oleg Rybachenko zvine musoro akati:
  - Iyo USSR inoda kuzorora! Kunyange zvazvo Third Reich yakatora mukana uri nani pairi!
  Uye vana vakatanga kupfura zvakare ...
  VaGermany paStalingrad uye muStalingrad pachayo vakagamuchira gehena rinotyisa.
  Asi chokwadi chavakauya nacho ndicho chavanosiya nacho.
  Kunyanya, vanofa. Kurwa kune ropa uye kutsvene chaiko.
  Oleg Rybachenko anofunga chaizvo panguva yehondo kuti dzimwe nguva vanhu havana njere. Pamwe ivo vanoita nyanzvi kubva kuna Stalin, kana kunyange kunze kweLukashenko. Asi kuBelarus yezana ramakore remakumi maviri nerimwe, kuita chinamato chehunhu kubva kune akaungana murimi kunotyisa. Yasvika nguva yekuchenjera.
  Uye sarudza mutungamiri mutsva, mudiki, anofambira mberi. Uye usaratidze mwero wehungwaru hwemucheche mubhokisi rejecha.
  Lukashenko anonyanya kuzivikanwa neiyi anecdote:
  Kana zvese zvave kudhura zvakanyanya muBelarus, chii chakachipa?
  Zvipikirwa kubva kuMutungamiri Lukashenko!
  Uye nei?
  Nokuti havana mari!
  Zvinonyadzisa kuBelarusian vachiri kuvhotera mudzvanyiriri akadaro. Asi yave nguva yekuchenjera uye kuratidza kuti ivo vanhu veEurope. Semuenzaniso, muRussia, Putin akakwanisa kuzviwanira ruremekedzo nekutora Crimea pasina kupfura.
  Asi izvi zvinokonzerwa nemhanza yake inoshamisa. Putin ane rombo rakanaka. Semuenzaniso, takaita rombo rakanaka kuti panguva yekushanya kweMutungamiriri weIsrael, chiitiko chisingafadzi chakaitika nemukadzi wake muKyiv. Hongu, zvakare kuratidzwa kwechiitiko chinoshamisa. Asi kudzoka chaiko kudiki! Ko kana Tsar Nicholas aine rombo rakanaka zvakadaro? Kunyanya, akaiwana; pakazosvika 1935, Russia yakanga yatora hafu yenyika.
  Uye chii chinotevera... Tsar Nicholas akaronga kutizira kwake muchadenga musi waChivabvu 28, 1935, pazuva rake rekuzvarwa. Kubhururuka kwekutanga munhoroondo yevanhu neRussian female cosmonaut.
  Uye munyika ino, apo USSR inobata mukupona.
  Hondo muStalingrad dzinenge dzakangofanana nezviri munhau chaiyo ya1942. Chete panguva ino muvengi ane simba zvakanyanya. Zvese muhuwandu nekuda kwemauto ekoloni uye tekinoroji.
  Zvakanyanya kuoma mumatenga eSoviet Russia. MaNazi ane zvakawanda zvakasimba, ndege dzejeti. Uye neimwe nzira hazvisi nyore kuramba.
  Heano vatyairi veGerman Albina naAlvina vachizviunganidzira mabhiri. Ndivo nyanzvi huru munyaya iyi.
  Somuenzaniso, tingamisa sei vasikana veGermany vakadaro mubhikini nemakumbo asina makumbo?
  Oleg Rybachenko anonzwa vasikana ava.
  Anokanda rimwe girinedhi nezvigunwe zvake. Inokanda mafashist kumativi ese uye inoti:
  - Mwoyo mukuru weRussia!
  Uye mukomana weterminator anopisa zvine hukasha. Bara rimwe nerimwe rinorova chakananga. Uye maArabu, vatema, nemaIndia vanoenda kunorwisa. Boka guru revanhu rinoungana.
  Mukomana ane njere netsoka yake yakashama zvakare anokanda girinedhi, anorovera matangi maviri makuru eGerman uye kutiza:
  Munondo weSamurai unewe,
  Moyo nepfungwa zvakachena...
  Neushingi anotungamira kurwisa -
  Nzira yerunako!
  Margarita, achipfura muvengi, akapfura maNazi ne bazooka uye akakwenya:
  - Runako runoshamisa!
  Uye murwi akakanda nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe chipo chinoparadza zvikuru cherufu. Vapikisi vakapwanyika. Ipapo zvakare nezvigunwe zvetsoka yake isina kubereka akakanda kuparadza kwakashata zvakare. Uye matangi maviri efascist akadhumhana. Kunyange pfarivari noutsi zvakadonha zvikadonha!
  Oleg akati:
  - Waita zvakanaka, musikana asingagumi!
  Margarita akakanda ndimu mhondi nyowani netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Isu tiri vana nekusingaperi paMilky Way!
  Mukomana weterminator akagutsurira musoro ndokuenderera mberi nehondo iye. Zvose zvinoenda maererano nehurongwa. Kunyanya, zvakanaka ikozvino. Uye vaNazi havazopaza munzvimbo yavo.
  Saka pasinei nokuti vaNazi vakaedza zvakadini, chaizvoizvo vachangodzipwa neropa ravo vamene.
  Uye matangi avo achashanduka kuita simbi yakaraswa! Uye mureza weRussia uchapenya pamusoro penyika!
  Oleg Rybachenko anoita nesimba guru. Anokanda magirinedhi netsoka dzake dzisina chinhu uye anoimba:
  - Tichagara tichifara,
  Pachave nehope dzakajeka ...
  Uye runako ruchauya -
  Kupopota kuchapera!
  Mukomana ane njere anoita nekuita, izvo zvinowedzera maererano nekuwanda kwevaGermany nehasha.
  Margarita anoita seyechipiri. Asi tsoka dzemusikana dzisina kupfeka dziri kukanda magirinedhi zvakanyanya uye zvakanyanya kushingaira.
  Uye maFascists anowira pasi pekurova kwayo.
  Oleg Rybachenko zvakare anopfura ... Asi pfungwa dzake dziri kumhanya, kudzokera kune ikozvino. Kune izvo zviri muchokwadi.
  Muchokwadi, maBelarusian anoita seane hukuru hukuru hwehuropi muEurope, asi ivo vanozvibvumira kuti vaiswe pakora uye kushivirira udzvinyiriri hwemunhu.
  Uye zvirinani purezidhendi angave imwe mhando ye superman! Uye saka iye murimi akaungana, uye kunyange asina baba vemutemo. Uye kuvabvumira kuti vakusundidzire iwe kwemakore akawanda kudaro.
  Uye zvakare, kunewo vanhu vane pfungwa dzakatetepa vanomuvhotera.
  Hongu, Oleg Rybachenko akatogadzira madhiri.
  Ndiudze shamwari kusvika riini
  Mavhoti kuna Baba Kolya...
  Yave nguva yekusarudzira Oleg iwe -
  Kuti uwane mari yakawanda!
  Hongu, chokwadi, kuchinja kunodiwa uye nokukurumidza sezvinobvira. Kutaura zvazviri, kumira kuzere nemigumisiro yakaipa.
  Uyezve, Lukashenko pachake haazivi zvaanoda. Dzimwe nguva ari right, dzimwe nguva anosara. Zvinoenda kune capitalism, kana socialism. Uye haana timu yakajairika. Uye hakuna bato kana pfungwa. Ikoko ndiko kunamata kwemunhu ari pakati nepakati uye anotaurisa. Stalin naLenin vaiziva zvavaida! Uye mudzvanyiriri uyu? Haatomboziva kuti ari kurudyi kana kuruboshwe!
  Kwete, pasina pfungwa uye bato rakagadzikana, hapazovi nekugadzikana munzanga.
  Uye kufambira mberi zvakare!
  Stalin, zvinosuruvarisa, akazovawo chiratidzo chekutya uye kuparadzwa, kushandura communism kuita bogeyman.
  Pakanga pasina hurumende yakakwana. Uye pasi peBrezhnev paive nehupenzi - munhu akadaro angagadzwa sei musoro weUSSR. Uye muhuduku hwake Brezhnev haana kuratidzika seakachenjera, asi mukukwegura kwake akawira mukupenga. Uye kazhinji, zvinonyadzisa kuti mukuru wenyika aisakwanisa kubatanidza mazwi maviri pasina bepa. Asi waifanira kunge wakakwanisa kuita izvi!
  Oleg Rybachenko akakanda girinedhi inouraya netsoka yake isina chinhu uye akaimba:
  - Asi rarama sepakutanga,
  Asi kurarama maererano Brezhnev!
  Ndiri mbeveve, mbeveve, handikwanise!
  Uye usarega dutu rechando richienda!
  Margarita akakanda pasuru iya yaiputika nezvigunwe zvake zvetsoka. Akaparadzira vaNazi semaapuro anozununguswa pabazi.
  Musikana akaimba:
  -Apuro miti iri maruva,
  Nziyo dzeSolovyov ...
  Ndichauya kwauri -
  Pachava nekudzokorora!
  Musikana akanyemwerera chaizvo uye nekupenya. Mazino ake akaita samaparera, anopenya zvakanyanya.
  Hongu, vaviri ava vanorwa zvakanaka.
  Oleg Rybachenko akatora uye akaimba:
  - Zvibhakera zvedu nesimbi,
  Makuhwa, mazino uye mazino...
  Vanoda chaizvo kurwa chaiko!
  Uye zvakare mukomana weterminator anopisa chaizvo. Uye madonhwe eropa anonaya kubva kumaNazi.
  Aiwa, hapazovi netsitsi. Vavengi vachavhungwa.
  Zvichakadaro, Natasha nechikwata chake vari kurwa muSukhumi.
  VaNazi vanopinda mumhenderekedzo yegungwa. Hondo yacho, zvechokwadi, haina kuenzana zvikuru
  Asi vasikana. Pavanenge vakashama, zvinofadza!
  Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akacheka pasi gumi nemaviri efascist uye akaimba:
  - Remangwana renyika nderedu,
  Isu vasikana takafanana neJedi!
  Zoya akaridzawo girinedhi negumbo rake. Akaparadzira vaNazi uye akakwenya nechivimbo:
  - Ndini anogona kuviga munhu wese muguva!
  Aurora anotevera moto. Uyewo musikana uyo, kana achinge arova, haisisiri kuputika kwenhunzi.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaritora ndokuridza mhere:
  - Ini ndiri ruvara rwegava, uye rwerunako rwakanyanya!
  Uye achaitorazve asina shangu orasa chipo chorufu! Uyu ndiye chaiye musikana waunoda.
  Uye ipapo Svetlana ari kupenga! Uye achaparadzira nekupwanya munhu wese, sekunge madhimoni kubva kugehena apinda maari.
  Hongu, vasikana vari pano, chokwadi, vane mazino akashama zvokuti vanogona kubvarura chero shaya pasina dambudziko.
  Uye kana zvichidikanwa, zvino hafu yemusoro!
  Natasha anopfura muvengi uye anodzvova:
  - Ini ndiri murwi akasimba zvekuti kana nzombe hainditsiki! Ndichamutyora musoro!
  Zoya akasimbisa nechivimbo:
  - Ndichatyorawo nyanga!
  Uye tsoka yemusikana isina kupfeka inokanda grenade. Uye matangi maviri eNazi achabonderana.
  Uye ipapo Aurora achakurova. Achaitawo mhondi netsoka yake isina chinhu.
  Uye ichadzvova:
  - Kukudzwa kuna Stalin, ngaave akachenjera!
  Aurora yakaipa zvechokwadi. Kurwa pamativi maviri kwakamboita sei? Mushure mezvose, izvi zvinoreva kuzviuraya.
  Uye nei Stalin akaunza Russia kune izvi?
  Musikana anozovhura zvakare chipo chemhondi cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuridza mhere:
  - Kubwinya kune mutungamiriri mutsva!
  Zvakanaka, ndizvozvo! Stalin kunyange ane huma yakaderera. Uye ichi chiratidzo chehungwaru hwakaderera.
  Svetlana anozvipfura. Uye anokanda girinedhi netsoka dzake dzisina chinhu. Anoparadzira vanopikisa. Anovaparadza uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune vamwari veRussia!
  Uye zvakare chitsitsinho chisina chinhu chichakanda chimwe chinhu chinoparadza zvikuru.
  Vasikana vari pano ndevemhando yakadaro zvokuti maKrauts haazovatore.
  Vasikana vana isimba guru. Uye zvinonyanya kukosha, vakapfeka panty chete.
  Uye izvi zvinovapa simba guru rekurwa.
  Natasha ari kupfura. Varwi veAfrica, kunyange maIndia nemaArabu, vari kufamba semvura zhinji.
  MaGerman anoashandisa sechikafu chikafu. Kuishandisa muhondo pasina tsitsi kana kuzvidemba. Uye zvechokwadi, vanoitora muhuwandu.
  Sukhumi yakatogurwa nenyika. Uye izvi zvakaipa kwazvo. Nenguva isipi tichapererwa nepfuti totodzokera kumashure.
  Asi kusvika zvino vasikana havasati vada kupa. Vanorota vachikunda. Kunyange zvazvo masimba asina kuenzana. Uye Moscow yakakomberedzwa.
  Izvi zvinonetsa Natasha. Anokanda girinedhi netsoka yake. Anobvarura vavengi uye anoimba:
  - Kana paine capital!
  Zoya akakandawo pasuru inoputika netsoka yake isina kupfeka uye akakwenya:
  - Rwizi rweRussia haruna kuoma!
  Uye akarova muvengi nepfuti dzese, chombo chakagadzirwa kumba, nehutsinye.
  Ndokuparadza matangi akati wandei...
  Asi ndege yekurwisa iri kutanga kutsika kubva kumusoro.
  Saka ko kana vari reactive?
  Aurora akadzinga roketi rake. Rova motokari yeGermany. Akaita kuti awe.
  Ipapo chikara chine vhudzi dzvuku chakachema.
  - Communism isina miganhu!
  Ipapo Svetlana akatanga kupfura. Ndokudimbura varwi vatema. Uye anobva akanda lemon segumbo risina chinhu.
  Uye ichadzvova:
  - Kubwinya kune vamwari vatsva!
  Natasha akapfura muvengi uye akaridza mhere:
  - Kune vamwari veRussia!
  Uye kubva pakukanda kwetsoka yake isina chinhu, ndege inoputika.
  Ava ndivo Terminator vasikana. Kana vakarwa, hapana anogona kuvadzora.
  Zoya zvakare anokanda chimwe chinhu kumuvengi chinouraya chero simba. Uye chimwe chinhu chinoparadza muvengi. Uye murwi, achibudisa mazino ake, anoridza mhere.
  - Ndege kuenda kubhokisi!
  Uye minwe isina zvakare kanda chipo cherufu.
  Uye ipapo Aurora achakanda ndimu kumuvengi. Achaitora odzvova.
  - Remangwana nderedu!
  Svetlana, achibudisa mazino ake, akati:
  - Nezve communism uye zvitsva zviwanikwa!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye achauraya munhu wose. Zvakanaka, kana zvisiri zvese, saka zvimwe zvechokwadi.
  VaNazi vakapinda muchirongo. Uye ndiro dambudziko ravo. Pano unogona kuona Jagdtiger self-propelled pfuti. Imotokari yechinyakare, asi inouraya zvikuru. Mumwe mukomana ari piyona anokambaira achienda kwaari. Uye anotsvedza mugodhi.
  Uye pfuti inozvifambisa inoputika zvishoma.
  Mukomana anobudisa rurimi rwake uye anoimba:
  - Ngatinwe kuMotherland, ngatinwe kuna Stalin!
  Ngatinwe uye tidire zvakare!
  Isu mapiyona tichauraya Hitler!
  VaFascist vanozviwana. Kunyange zvazvo zvakaoma kune Red Army. Guta reGrozny rakapoteredzwa nevaNazi, asi vachiri kurwisana ikoko. Vasikana vari pakugona kwavo pano futi.
  Apa Tamara arikurwa. Akapfeka mbatya dzekugezera uye asina shangu. Uye mamiriro ekunze ari kupisa uye musikana anowedzera kukurumidza nenzira iyi. Runako rwuri kupfura. Netsoka yake isina rutsoka anovhura mapakeji anoputika kumafashist uye anoimba:
  - Hitler achakurumidza kugamuchira zvipikiri mubhokisi rake,
  Zvichaita semhungu inopfuta nomoto...
  Madhimoni achakutambudza munzvimbo yepasi -
  Avo vainamata Satani!
  Uye zvakare, ndimu inouraya kwazvo inobhururuka kubva pachitsitsinho cherunako uye inopwanya maNazi.
  Maria anoti nekuseka:
  - Magirinedhi achauraya!
  Ndokubhabhadzira Tamara pabendekete. Vasikana vaviri vari kurwa, uye kumusoro kune Red flag, yakazara nemabara.
  Vasikana vacho havana shangu uye vanenge vasina zvipfeko, asi havadi kupa guta reSoviet.
  Maria akaimba rwiyo runofadza. Uye panguva imwe cheteyo akapfura zvisina tsitsi uye neumhondi;
   Kune vanhu vakuru vazhinji,
  vane zviito zvinogara kwemazana emakore, kune mazita makuru mazhinji, anonzi haafi.
  
  Magamba mazhinji engano akachengeta rwiyo rwemaepics, Asi akapusa pamagamba ese Uye anodiwa kwatiri tese ndeumwe.
  
  Akapedza uduku hwake ari pakati pemakomo, akatarisa kubhururuka kweshiri, akagamuchira kubva mumakomo senhaka kunaka kwemapapiro egondo.
  
  Zita rake, nemheni, rakatsvaira gungwa uye rakava pedyo uye rakajairwa nevakuru venyika dzose.
  
  Panyika yeChina, Vanodiwa kumoyo yese, Iri zita rinozivisa Phanzam - rugare, magumo - kudzimba dzeumambo.
  
  Stalin ndiye mureza wemufaro, mambakwedza emunhu! Dai anodiwa Stalin ararame kwemakore mazhinji, mazhinji marefu!
  Vasikana vakaimba zvakanaka. Veronica naVictoria vakabatana naMaria naTamara.
  Vese vana tsvarakadenga vakakomberedzwa, asi kuti vanorwa sei.
  Pano Maria anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anopfura ndege yeGerman inorwisa. Uye runako runorira:
  - Kubwinya kune bato redu!
  Veronica anotumirawo chipo cherufu netsoka yake isina chinhu, uye HE-162 inopfurwa pasi. Uye mhare inodzvova.
  - Kubwinya kwakakwirira kupfuura kubwinya!
  . CHITSAUKO Nha
  Victoria, achipfura vadzivisi uye kupfura, anonyemwerera:
  - Nezve ramangwana expanses of communism!
  Uye vana tsvarakadenga, vanenge vasina kupfeka uye vasina shangu, vanoseka.
  Ndivo vasikana vemakondo vakadaro vemhando yepamusoro.
  Mirabela naAnastasia vari kurwisana mudenga. Uye ivo zvakare vanogadzira pfungwa dzemafascist.
  Mirabela anonyora achinyemwerera:
  Zvese zvichave zvakanaka munyika,
  Ida nyika yako neshungu!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake, nepahwindo rakashama, aikanda ndimu. Uye iye achapa damn nezve fascists. Imwe mota inorohwa inodonha.
  Aya ndiwo manomano - unofanira kurova saizvozvo.
  Anastasia anoti nekuseka:
  - Lenin angadai akakurumbidza iwe!
  Mirabela akapfura mota mbiri dzeGerman nekuputika kumwe, ndokuti:
  - Stalin, pasina kupokana, zvakare!
  Anastasia akatema ndege nhatu dzeNazi uye akasimbisa:
  - Pasina kusava nechokwadi!
  Vasikana vakanaka chaizvo. Uye zvakanyanya kunaka. Vane kupisa uye panguva imwechete inotonhora kuverenga.
  Mirabela, achipfura imwe ndege, akati:
  - Zvese zviri munyika yedu zvine hukama ...
  Anastasia akaseka uye akaridza tsamwa:
  - Pasina huzivi husina basa!
  Iyewo akazarura hwindo, akakanda girinedhi netsoka yake. Panguva ino ME-262 yakaputika.
  Mirabela akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Wakaita zvakanaka!
  Anastasia, achibudisa mazino ake, akawedzera:
  - Ndakaita zvandakaita!
  Uye varwi vose vari vaviri vakaputika nekuseka. Uye vanochonya maziso.
  Hongu, hugamba hunoshamisa.
  Muzhizha ra1946, hondo dzinotyisa dzakatanga kuguta paVolga. Vakadzi sniper battalion pasi pemurairo weCaptain Alena Ogurtsova vakatora nzvimbo yekudzivirira mumatongo paVolodarsky Street. Vasikana vane pfuti dzemuchina nepfuti, vakasungwa nemasumbu emagirinedhi, vakanga vakavanda seri kwematongo.
  Alena pachake akapfeka jasi rine mavara pamuviri wake, bhurugwa pfupi, uye asina shangu. Musikana akanaka uye akakombama, ane chiuno chakasimba, chiuno chitete, uye bvudzi pfupi bob. Chiso chinonyatsoratidza, chine chirebvu chemurume uye maziso eblue-set-blue. Bvudzi rebrown rakashanduka grey kubva kuguruva, chipfuva chepamusoro, kutarisa kwakaoma. Captain Alena ave achirwa kwemakore anopfuura maviri uye pasinei nehuduku hwake akaona zvakawanda. Makumbo emusikana akavharwa nemabrasions uye mavanga. Zviri nyore kuti musikana afambe asina shangu pane bhutsu dzakakasharara uye dzakapfava.
  Iyo yega yega inonzwa kuzununguka kudiki kwevhu, inonyevera nezvepedyo yemugodhi, uye amai vepasi pachavo vanowedzera kutsungirira. Tsoka dzemusikana, kune rumwe rutivi, dzave dzakaoma, uye hadzityi simbi inopisa, kana marara anopinza ematongo, asi kune rumwe rutivi, havana kurasikirwa nekunzwa uye kushanduka, kunyevera kuburikidza nekutinhira kwekufamba kwe. matangi.
  Sweet Alenka akabata girinedhi nepasuru ine kuputika yakasungirirwa mumaoko ake. Iwe unofanirwa kukambaira uchienda kune inotyisa yeGerman Shumba tank, iyo iri kumwaya migwagwa nepfuti yemuchina.
  Maria anokambaira ari pedyo naye. Uyewo vasina shangu, sevasikana vose kubva kuhondo, vakave vakapfeka bhutsu, vachitevedzera mukuru wavo. Huruva hwake hunenge hwave kurodza musikana achikambaira nemakumbo mana. Bvudzi reyero raMaria rakasviba uye rakareba ... rakamonana zvishoma. Musikana pachake mutete, mutete, uye mupfupi. Aitogona kunge ari musikana, ane mapendekete matete nemusoro uchiita kunge muhombe.
  Asi Maria akatosangana nezvakawanda. Akakwanisa kushanyira kutapwa kwefascist, achipona kutambudzwa kwehutsinye, uye migodhi, kubva kwaakakwanisa kutiza nechishamiso chisinga nzwisisike. Asi ukatarisa huso hwake hudiki, hunyoro, waisamboziva kuti vakamurova zvitsitsinho netsvimbo dzerabha uye vakapfuura nemagetsi mumuviri wake.
  Maria anopfura... Murwi weThird Reich, munyaya iyi muArab, anodonha akafa, achikava jecha nemarara nemuromo wake.
  Alenka anotsveta boka remagirinedhi pasi pemurwi wemarara. Ikozvino "Shumba" ine matani makumi mapfumbamwe ichakambaira pano yoifuridza. Maziso ebhuruu emusikana anopenya sesafire pachiso chakasviba kubva kune tani uye guruva.
  Chiitiko chinoratidza kuti tangi yakachengetedzwa zvakanaka ikozvino ichachinja chinzvimbo. "Shumba" ine 100 mm yezvombo zverutivi, uye kunyange pamakona. Makumi matatu nemana haakwanise kupinda mairi; chete inorema Keveshki ine mukana. Asi makonye ndiwo chinangwa. Chinhu chikuru ndechokubvisa motokari yekufamba ...
  Anyuta anopisa kuputika kubva mupfuti yemuchina ... Murwi werudzi rusingazivikanwi anowira. MaGerman, akunda mazhinji ekumabvazuva kwehemisphere, vanokoshesa ropa reAryan uye vanokanda mauto ekoloni muhondo: maArabu, maAfrica, maIndia, maAsia akasiyana, uye maEurope. Huwandu hwePoles hwakawedzerawo - vakadzidziswa kubva paucheche kuvenga Bolshevik Russia. MaUkraine nyika, Don Cossacks, Chechens, uye yese Caucasian Kaganate vari kurwa pano. Hitler akamutsa nyika yose.
  Kune vavengi vakawanda...
  Anyuta anonzvenga pfuti neungwaru. Bara rakapotsa ratsemura chitsitsinho chemwanasikana, chakasviba neguruva. Kaputeni tsvarakadenga akatonzwa kufara nekubhururuka kwakaita chipo chemhando huru. Musikana akaseka zvake, achizevezera:
  Hapana kana bara ringagona kutimisa!
  Maria anobva adzoka... Mumwe musikana, Alla, ane bvudzi dzvuku, ari pamusoro peavhareji yeurefu, uye ane tsandanyama, zvisinei nekudya kwake kushoma. Iyewo musikana akanaka kwazvo, ane zviuno zveumbozha, chiuno chakati twi, mapendekete akafara zvisingaite, uye mazamu akakwirira.
  Alla ari kurwisana nekabudura rake chete, jasi rake rakabvaruka kuita zvidimbu uye rakaputsika kuita guruva, uye yunifomu itsva haipiwi mhiri kweVolga. Dai Mwari vatipa kuti titamisire dzimwe zvombo uye chikafu chidiki chemauto eSoviet aneta.
  Saka Alla anenge akashama, makumbo akakwenya, kunyanya mabvi. Imwe shrapnel yakarova pasi petsoka yangu yekurudyi, uye inorwadza uye zvakaoma kufamba.
  Bvudzi dzvuku, ane huruva, anenge asina kupfeka Alla anomonyorora tsvarakadenga yake, asi panguva imwe chete yakaoma chiso. Musikana, achipfura, anoti:
  - Ishe ari pamusoro pedu, Moscow naStalin!
  Uye anocheka maNazi anorwisa, asina nguva yekudzokera shure.
  Matongo nemigwagwa yakamanikana inoita kuti zviome kuti matangi eGerman anotyisa atendeuke. Anenge mazana maviri ematani "Mauses" haakwanise kupfuura zvachose ...
  Sezvo Anyuta aitarisira, "Shumba" yakatyaira zvishoma ndokumhanyira mumurwi wemarara. Pakaita kuputika. Gonye rakaputika ndokubhururuka mavhiri maviri akanga akuvadzwa.
  Tangi rakanga rakuvara rakamira uye goko rakabhururuka richibuda mudhiramu raro...
  Yakatinhira kune imwe nzvimbo kure, ichinyangarika kuva matongo. Anyuta akaridza muridzo senyoka.
  - Uku ndiko kuverenga kwangu! Akavhura account...
  Kaputeni wemusikana anomanikidzwa kukambaira achienda zvakare. MaGerman nemasatellite avo havagone kushandisa hukuru hwavo hwehunyanzvi mumarara. Kutenda kuna Hitler akasindimara, mhomho yeThird Reich yakabatikana muhondo dzenzvimbo muguta rakakura uye rakanyatsosimbiswa.
  Maria anokanda girinedhi. Kumanikidza maGerman kana maArabu akarova kuti aite dzimwe nguva, achitendeuka. Ruoko rumwe rwevarwi vaHitler rwakadamburwa, uye wachi yechiRungu ine kambasi inoturikwa pairi.
  Maria anoti achinyemwerera:
  -Chaunoratidzwa nekambasi ndiyo nzira inoenda kugehena!
  Uye musikana akanaka anozunungusa chidimbu chekeramic yakanamatira kubva pachitsitsinho chake chine guruva.
  Alla ari kuzunzawo guruva kubva pachipfuva chake chakasimba, chakazara. Mazamo anenge matema nekuda kwetsvina nekukwenya. Edza kuzvigeza. Zvekare iwe unofanirwa kuzviviga iwe pachako kana German submachine pfuti moto. Uye kambaira nedumbu rako.
  Battalion yevasikana inobata chinzvimbo chayo, kunyangwe paine mabhomba. Uye mabhomba anorema anoputika, uye mabhomba anowira kubva kudenga ... Asi hapana chichaputsa ushingi hweSoviet heroines.
  Anyuta anoona Panther ichikambaira. Zvakanaka, tangi iyi haisati yanyanya kutyisa.
  Unogona kuibaya parutivi. Mwanasikana akahwihwidza ndokupfira huruva yaidonhera mukanwa make zvaiyevedza. Akatora girinedhi muruoko rwake, rakanga rakaremerwa nepakaputika. Unofanira kukwira usingaonekwi. Asi kune chiutsi chakawanda kumativi ose.
  Anyuta akatanga kugwesha achinozorora padhiri nezvigunwe zvemumakumbo nemagokora. Aiita kunge katsi iri kunyangira mbeva. Musikana uyu akarangarira hondo kubva muzhizha rinotyisa remakumi mana nerimwe, apo Wehrmacht yakapinda nechisimba munzvimbo dzakakura dzeUSSR. Musikana wacho, anenge musikana wacho, akanga achitya here? Pakutanga hongu, asi wobva wajaira. Uye iwe unotoona kuputika kunogara kuchiita mabhomba seruzha rwakajairika.
  Uye zvino yakaputika pedyo zvikuru. Musikana anorova padumbu. Kubva kumusoro, zvidimbu zvinobhururuka sezvinoita boka renyuchi dzomusango. Anyuta anozevezera nemiromo yakatsemuka:
  - Muzita rokururamisira, Ishe;
  Musikana anomhanyisa kukambaira kwake uye ipapo, nekutanga kumhanya, anokanda girinedhi nepakasungirirwa pasuru inoputika. Chipo chinobhururuka mu arc. Pane kuputika uye nhumbi dzakatetepa dzePanther dzinopa nzira. Tangi yeGerman inotanga kupisa uye kit yekurwisa inoputika.
  Anyuta anozevezera achinyemwerera:
  - Ndinokutendai, O Wemasimbaose Jesu! Ndinovimba nemi moga! Ndinonamata kwamuri moga!
  Iyo panther inoparadzwa. Hunde refu yakabvaruka inovigwa mumarara. Nhumbi dzemberi, dzakaparadzana kubva padivi rezvombo, dzakafanana nechikopokopo.
  Anyuta, ane maziso anopenya semaruva echibage pachiso chake shava kubva muguruva uye tani, anoti:
  - Iyo yakawanda mioki iyo muvengi ane, iyo yakasimba kudzivirira kwedu!
  Alla ane sexy zvakanyanya mubhurugwa rake dema uye asina kupfeka, ane guruva, muviri wakasimba. Musikana akangwara chaizvo. Anokwanisa kukanda shards dzegirazi nezvigunwe zvake.
  Zvino akakanda chinhu chinopinza netsoka yake yakanaka yakafukidzwa neguruva. Uye yakabaya yakananga muhuro yefascist. Alla akanaka akati:
  - Uye ini ndiri chiratidzo chepabonde, uye chiratidzo cherufu!
  Musikana uya akabva akambaira zvakare, achipfura. Anyuta akadzingawo.
  Kaputeni akanaka, atema fascist, akati:
  - Hupenyu iketani, uye zvinhu zvidiki ndizvo zvinongedzo ...
  Maria akapfura, akacheka musoro waFritz ndokuwedzera:
  -Hazvibviri kusaisa kukosha kune chinongedzo!
  Anyuta, zvakare achipfura nemazvo, akabhinya:
  - Asi haugone kugara pazvinhu zvidiki ...
  Maria akawedzera sekunge ari kupfura:
  - Zvikasadaro ketani ichakuputira iwe!
  Mumwe musikana, Matryona, zvakare akanaka kwazvo, pamwe chete napiyona Seryozhka, vakagadzira mugodhi pawaya. Vaviri vakaisundidzira... Rimwe bhuu rinonyangira rakapinda mugonye reTiger-2. Uye kuti muchina uyu weGerman wakavharwa kwenguva refu uchaputika sei.
  Mukomana mutsvuku Sergei akati:
  - Yedu Russia, parasha yako!
  Uye haana kumbowana nguva yekusvetukira kure, achipenya zvitsitsinho zvake zvitema, zvakadonha, kubva padenga raidonha.
  Matryona akapuruzira mutsipa wemukomana ndokuti:
  - Iwe wakangwara kwazvo!
  Piyona wacho akaenda kumberi ndokukumbanira boka revakadzi. Mukomana wacho anotova nounyanzvi. Semuenzaniso, akagadzira ndege kuti dzidonhedze ndege dzefascist dzinorwisa. Kana maFocke-Wulfs, kana TA-152s, asimuka, mhere-mhere inoshamisa inonzwika.
  MaGermany anorova kusvika pakuperekedzwa kweWagner symphony. Murwiyo mukuru wakadaro.
  Matryona anoti nekugumbuka:
  - Vachiri kuedza kutityisa!
  Mukomana wemapiyona akaimba nemapatho:
  - Murwi weRussia haatyi rufu,
  Rufu pasi pedenga rine nyeredzi harungatitore!
  Acharwira zvakasimba Rus mutsvene,
  Ndakaisa pfuti huru kwazvo!
  Matryona, musikana murefu, ane tsandanyama, ane mahudyu akafara nemapendekete, mukadzi akajairwa murombo. Mbatya dzakabvarurwa kuita mamvemve munguva dzehondo, makumbo akasimba akanga asina kupfeka, vhudzi rakarukwa kuita mabraids maviri uye rakanga rine huruva.
  Seryozhka ane makore gumi nerimwe chete, akaonda kubva pakushaya zvokudya zvinovaka muviri, mukomana ane tsvina uye ane tsvina, akapfeka shorts chete. Bvudzi romukomana racheneruka rave jena, uye mbabvu dzake dzinooneka neganda rake rakatetepa, rakatsvuka uye rine tsvina. Makumbo angu akanga atyoka zvakaipisisa uye akazara nemaronda, mavanga, uye matuzu. Chokwadi, ramangwana rakadzivirira mwana pakukuvara kwakakomba.
  Kuenzaniswa naye, Matryona anoita seakakura uye akafuta, kunyange musikana wacho asina mafuta zvachose, asi ane nyama yakasimba, yakadzidziswa pamapfupa ake. Uyezve, nzara yacho yaisaita seyaikanganisa chimiro chake uye chimiro chikuru zvachose.
  Musikana anoridza pfuti inorema yekurwisa tank. Iwe haugone kupinda mumotokari dzeGerman, asi pane mukana wekurova makwara.
  Uye "Lev" yakakura, yakagamuchira kuputika kukuru mubhokisi, yakatanga kupfutidza utsi semuputi mukuru.
  Seryozhka akaimba zvekunyomba:
  - Stinky Fritz, asina kufunga, akabatidza mudzanga pamusuwo! Iye, chokwadika, akapinda muchinetso chikuru!
  Matryona, achivheneka mhuru dzake dzine tsandanyama, dzakatsvukuruka, akatamba-tamba netsoka dzake dzakashama, dzakanaka. Musikana akaimba:
  - Zviso zvevatsvene veRussia zvinopenya kubva pachiratidzo ... Mwari ngaakuregei kuuraya kanenge chiuru cheKrauts! Uye kana mumwe munhu akazununguka kupfuura maFascists, hapana munhu, nditende ini, achakutonga nekuda kwaizvozvo!
  Akabva aisazve anti-tank pfuti ndokuridza zvekare. Mutakuri weGerman akaburitsa zvakare rukova rwehutsi.
  Battalion yevasikana yakakuvadza zvakanyanya maKrauts. Asi iye pachake akarasikirwa. Mumwe musikana akabvarurwa nepakati, uye chiso chake chakacheneruka, pasinei neguruva.
  Vazhinji veStalingrad vakatotorwa nevaNazi, asi zvakasara zveguta hazvidi kuzvipira uye kuzvipira.
  Ukuwo Anyuta arikuda kupaza Tiger. Motokari yeGermany ine simba yakarohwa parutivi negirinedhi, asi haina kukundwa. Anotendeuka kuridza pfuti. Musikana wacho anofanira kuzviviga muvhu nemarara kuitira kuti chipo chakabudiswa chisapwanyika nemhepo inoputika.
  Anyuta anozevezera achiti:
  - Amai, baba, ndine urombo!
  Maria akakanda girinedhi paTiger, iro rakaputika pahuma. Musikana akaridza mhere:
  - Pamusoro pekuti chiedza ndicho dzidziso muchando muchirimo ... Ndinodzokorora pasina kunze kuti Hitler ihosha yakaipa!
  Alla, achityora chinangwa chemafashisti uye achivapfapfaidza nekuputika kwemoto, akagunun'una:
  - Mubhokisi, ndakaona Fuhrer ikozvino! Ndokurova murume wenhamo muziso chaimo!
  Musikana mutsvuku akanyatsokanda girinedhi mutangi nezvigunwe zvake. Rakarova dhiramu... Kuputika kwakatevera uye bhomba raTiger ndokuvhiringika.
  Imbwende yeGermany yakaitora ndokudzokera kumashure.
  Anyuta akachema nemumhino dzake:
  - Yedu haizoregi kune yako!
  Maria akacheka mushandirwi waHitler nebara ndokuimba:
  - Asi villain haasi kuseka! Maoko, tsoka, ari kumonyorora tambo dzeRussia! Inonyura mazino ayo mumoyo chaimo... Inonwa Nyika yaBaba kumasese!
  Anyuta akaseka hake ndokupopota:
  - The Fuhrer arikuzhambatata, achizvitemesa musoro!
  Maria akapfura uye akawedzera:
  - Zvakanaka, rufu runotutuma uye runogomera!
  Iye zvino imwe ine ngozi yakanyanya "Shtumrtiger" yakaonekwa. Inoparadza zvivakwa zvese nemabunkers. Uyezve, haiswedere kune nzvimbo dzemauto eSoviet. Motokari inochengetwa yakavharwa nemaGerman machine gunners.
  Anyuta anoona kuti hazvibviri kuswedera pedyo nenzvimbo dzeKraut. Asi kune maFocke-Wulfs mudenga. Imwe yemotokari idzi inobhururuka ichiswedera pedyo nenzvimbo dzeSoviet. Vasikana vakamuvhurira pfuti.
  Alla anokanda girinedhi ndokuti nehasha:
  - Mukufa kwakadzika hakuna kuregererwa!
  Mushure mezvo musikana anoridza kuputika kubva mupfuti yemuchina. Inokunguruka kumashure nekukurumidza. Tangi nyowani yeGerman "Panther" -2 ine turret diki uye yakaderera silhouette inokurumidza kusvika.
  Vasikana vakati wandei vanokanda magirinedhi pamotokari yeGerman. Iye, agamuchira zvipo, anotonhora uye haakwanisi kutendeuka.
  Alla akaridza muridzo achiridza muridzo achiti:
  - Uku ndiko kurwisa kutsva! Tichamutsemura shaya!
  Panther 2 yakaridza mhere ndokupfura chombo chayo chine simba.
  Mbiru yemoto yakatsemura mhepo uye pakarepo yaibva yapisa nekusimbisa mhepo.
  Alla akaseka, matemba akabhururuka achipfuura musikana akanga asina kusimira. Mutsvuku asina nyadzi akazunza chiuno ndokunyora kuti:
  - Uye Newton akakunda vavengi vake, akarasa joko kubva pachigaro! Akaraira mutemo waNewton wake kuFritz!
  Stalingrad yakamedzwa chose chose mumwoto, apo ndimi dzemwoto dzakaratidzika kuva dzainanzva denga uye pfarivari dzepepuru, orenji, uye dzvuku dzakanga dzichirira! Uye pfarivari dzose dzakaita sechipoko chiri kubuda munhare yegehena.
  Anyuta, adonhedza murwi weGerman, akapenya maziso ake ebhuruu ndokuimba:
  - Sei uchichema, iwe benzi chembere? Nditende, munhu anopenga chete anochema iwe!
  Maria akaimba sezvaaipfura vaNazi:
  - Zvakanaka sei kurara pasi pauswa uye kurova Krauts mumusoro! Ipa iyo Fuhrer poultice uye kupfura mabara kubva muchina pfuti!
  Mwanasikana akaseka zvisingaite ndokuumburuka kubva mudumbu achienda kumusana. Ndakagadzira bhasikoro nemakumbo. girinedhi yakabhururuka mudenga. Iyo inobhururuka Focke-Wulf yakagamuchira shrapnel pasi pedumbu rayo uye nekukurumidza kukwira kumusoro. Sezviri pachena zvimedu zvakapinza zvakamukuvadza. Chisikwa chefascist chakabata moto ndokutanga kurasikirwa nezvidimbu zvemapapiro ayo akatyoka.
  Anyuta, achiona kuderera kwaiita Focke, akagonya:
  - Iyi semaphore! Pane demo rakaturikwa pabhodhi!
  Ndege yeGermany yakaputika, ichiparadzira marara kumativi ose ari kure edenga. Uye iyo fascist ace yakaenda kupi? Ndakaita nguva yangu yekupedzisira. Muurayi akaparara, kwete mutyairi wendege!
  Maria akahwihwidza, achiparadzira huruva ndokuti:
  - Kuva kana kusava? Hausi mubvunzo!
  Alla akakandazve chidimbu chegirazi netsoka yake, zvekuti yakarova Fritz muziso ndokubuda nekuseri kwemusoro:
  - Ndiri tangi armada! Uye unoda kurapwa!
  MaGermany nemasatellites avo vakaedza kufambira mberi, vachikanda magirinedhi pamberi pavo. Mazano akadai haana kushanda pavasikana. Saka Seryozhka akatumira catapult, uye kuti yakarova sei muvengi mukupindura.
  Mukomana wepayona akadzvova:
  - Santa Claus achibvarura shaya dzaHitler!
  Iyo catapult charge, ichibaya mhomho yevaFascist, yakaita kuti vabhururuke vakaparadzana uye panguva imwechete vachitendeuka mumhepo. MaFritzes akadonha uye akapwanyirwa pamarara emadziro.
  Tangi reTiger-2, rarasikirwa nechiyero, rakabonderana neShumba. Eh, Revhi, zita rako rinotyisa riripi?
  Anyuta akanyemwerera ndokupindura:
  - Zvakanaka, Seryozhka yakanaka!
  Mukomana akahukura nehasha.
  - Iyo piyona inogara yakagadzirira!
  Mukuru wemusikana akatangazve kuroverera. Uye Matryona akakwenya tsoka yakamanikana yaSeryozhka, yakaoma sei! Hameno kuti mukomana haatyi kumhanya nemumoto.
  Maria akaimba ndokuti:
  - Youth yakanaka - kuchembera kwakaipa!
  Alla, uyu mutsvuku anofara, akabvuma:
  - Hapana chakaipa kupfuura kukwegura! Chokwadi ichi ndicho chimiro chinosemesa kupfuura ose!
  Uye musikana akaita flip jump. Akafunga mbuya vaisemesa kwekanguva. Kwete, haugone kuenzanisa mukadzi akwegura nemusikana. Uye kunaka kwakadini kune miviri mitete.
  Alla akazvitora ndokuimba:
  - Gore negore rinoyerera sekaravhani,
  Chembere inokuya henna muduri...
  Ko kuzoti munhu wangu mutete?
  Handinzwisisi kuti huduku hwangu hwakanyangarika sei!
  Anyuta akapenya maziso ake, akadonhedza muJerimani pasi nekurova mugotsi ndokuti:
  - Aihwa! Zvakadaro, kune runako rwakadaro muhondo - kuramba uchiri mudiki zvachose! Kugara akadhakwa!
  Matryona akaisa mutero mutsva mucatapult. Ichi chinhu chakafanana nedhaka rakanaka. Musikana akaridza mhere:
  - Usapfuure, asi pfuura!
  Seryozhka akazununguka negumbo rake rakatetepa asi rakapfava ndokuhukura:
  - Fritsam chiso!
  Uye girinedhi, pamwe chete nepasuru yekuputika, yakabhururuka nekumhanya kwakazara munzvimbo dzeNazi.
  Hongu, Stalingrad haana kupiwa kwavari. Kurwiswa uku kwave kuenderera kwemwedzi mitatu kubva kupera kwaChikumi, asi guta harisati ratorwa. MaNazi akawana budiriro mune mamwe mativi epamberi, asi kwete mune ino.
  Anyuta akaridza pfuti achibva ati:
  - Zvose hazvibviri, zvinoitika zvinogoneka ... Hapana chikonzero chekuita kuti pasi rose zvive zvakaoma zvikuru!
  Uye yakarova tangi yepeturu yemudhudhudhu. Motokari yakaputika, uye chamupupuri chemoto chakavhenekera nzvimbo yacho yaipfungaira. Uye iyo yeGerman yakatsemurwa neruoko rwaipisa.
  Mukuru wemusikana akadanidzira achiti:
  - Ndinoda kuuraya zvakaipa! Uye ichi ndicho chakanaka chepamusoro!
  Maria akarova maGermany nekuputika kwemoto uye akaridza mhere:
  - Ngatitambe nenungu!
  Alla akavhura moto, zvakanyanya. Vatema vakati wandei vakasara vakazvambarara pamarara akanga akafukidzwa nepfumo.
  - Uraya muvengi! - Musikana akazevezera.
  Maria akaimba achitamba:
  - Tapenda Hitler ne lipstick, Mainstein ne hairspray, ini ndichakukwevera muhutapwa hwemuchinda, imbwa yako yakatendeka ichakurunga!
  Anyuta, kupfura, kuridza muridzo:
  - Ngatizvisungirirei manheru ano, Adolf... Rega kupusa! Huya manheru, bhururuka kunge gyrfalcon - kuitira kuti urove maNazi zvakaoma!
  Maria akati nehasha, achigogodza ngowani kubva mumusoro wemupupuri:
  - Tinogona! Uye tichadaro!
  Vasikana kubva kuLenin battalion vakamisa kufambira mberi kweuto rekunze. Iyo Fritz yakaenderera mberi, ichirasa nzvimbo nezvitunha. Tangi reShumba, iro tariro yanga yakaroverwa, hazvina kubatsirawo. Heino shanduko yemotokari ine 150 mm cannon.
  Alla anorovera padombo rakanamira pazamu rake risina chinhu. Musikana ane mazamu akanaka kudaro uye akazara. Musikana anokanda girinedhi netsoka yake. Gumbo rine simba kupfuura ruoko, uye kukanda kunofamba mberi.
  "Shumba" yakagamuchira gap munjanji ichibva yamira. Yakapfura kubva mumuromo wake une simba. Kuputsika uye kuparara.
  Alla, achipfira mate, anoti:
  - Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa!
  Uye zvakare musikana anopfura. Uye anozviita nemazvo chaizvo. Iyo fascist yakazendamira kunze kweshongwe inowira kumashure.
  Musikana mutsvuku, anenge akashama anoti:
  - Hazvina maturo kuti muvengi anotenda kuti akakwanisa kuputsa maRussia! Akashinga acharwisa muhondo, ticharova vavengi vedu zvinotyisa!
  Uye Alla anoburitsa tsandanyama dzake dzemudumbu, dzaakatsanangura zvakanyanya.
  O, vasikana vakanaka sei! Handidi kuti chero mumwe wavo afe.
  Ekaterina akamhanya na... Musikana akanaka kwazvo, ane bvudzi rakapfava, jena. Anoita sezvinei kuvazora neimwe mhando yemushonga kuti vasasviba.
  Musikana uyu akanaka kwazvo, ane chimiro cheVenus, angowedzera toned uye akavezwa. Akapfeka bra nepanty chete. Zvimwe zvese zvakatodamburwa. Asi makumbo akanaka sei! Uyu haasi musikana, asi chisimbiso chekukwana, korona yerunako.
  Anofamba nenzira inokosha, setsindi. Uye tsoka dzakashama dzinongobwaira, uye zvitsitsinho zvinoramba zvakachena. Catherine anopfura, uye fascist anowana chironda muchipfuva chake.
  Musikana anoti:
  - Kuvimbika kuAmailand ndiro izwi repamusoro!
  Alla akataura nekuseka:
  - Bvisa bra uye ugare mubhurugwa rako seni!
  Catherine akadzungudza musoro wake achiti:
  - Izvi hazvina kukodzera!
  Alla akazunza chiuno, akapfura chaizvo uye akaimba:
  -Neimwe nzira nhengo dzeKomsomol dzave dzisina kujairika! Kufamba wakashama chipfuva kudaro hazvina kunaka!
  Catherine akaseka ndokuti:
  - Sei uchiunza mufaro kuKrauts nekutarisa kunaka kwedu!
  Alla akapindura zvine mutsindo:
  - Runako rwedu runouraya!
  Katya akaseka uye akapfura TA-200. Motokari yevaNazi yakatsva. Uye tsvarakadenga yacho yakati:
  - Kufa kune zvakaipa!
  Alla akaseka:
  - Uye hupenyu hwakanaka!
  Catherine, achiona kuti muGermany akanga achiwa, akadanidzira:
  - Uku ndiko kukosha kwepamusoro! Usafunge, maFascists, kuti wakunda!
  Achaimba sei Allah:
  - Kukunda kwakamirira! Kukunda kwakamirira ... Avo vanoda kuputsa matani! Kukunda kwakamirira! Kukunda kwakamirira! Tichakwanisa kukunda maNazi!
  Musikana akanaka, uye mazamu ake asina kupfeka ari kudedera. Zvakanaka nehutu hwakashama mukupisa, hunowedzerwa nemoto.
  Anyuta zvino aitaridza kutsunga zvakanyanya. Akapfura maKrauts aine submachine pfuti ndokubhowa:
  - Ndichakukanda iwe!
  Uye zvechokwadi vaNazi vakagamuchira zvipo zvinouraya nemabhokisi! Uye musikana akavaratidza pfungwa, ngativake zvigunwe zvisina zvigunwe. Ndokuridza muridzo segororo. Uye kuburikidza neminwe yezvikamu zvepasi.
  Kaputeni wemusikana akangwara chaizvo. Uye kupenya. Uye kwete zvachose hutsinye. Iyewo, dzimwe nguva anonzwira urombo varwi vomuvengi, vangave vane vana vanochema nokuda kwamadzibaba avo akapondwa.
  Anyuta, zvisinei, anodzinga pfungwa dzakadaro kwaari, dzinoita kuti ade kuchema. Asi vakanga vasiri vanhu vokuRussia vakauya kumaGermany kuzopamba nokuuraya. Aiwa, aya ndiwo maGerman uye boka rose rine hutsinye revatorwa kubva kumativi ese enyika rakaputika munzvimbo dzeRussia.
  Anyuta akazviyambuka ndokupfura Fritz, uyo akanga achiedza kuswedera pedyo nezvigaro zveRussia chinyararire ... Ziso rake nehuropi, zvakadonhedzwa nebara, zvakabuda kunze.
  Kaputeni wemusikana akanyemwerera ndokuti zvine hungwaru:
  - Ziso rakarurama kune ziso, musoro kumusoro!
  Anyuta akaridza bara nemazvo ndokurova mudhudhudhu nemota yepadivi. Mota yakatanga kubvaruka, pfuti iya yakabva yabhururuka ndokupidiguka kakawanda. Ipapo muromo wake wakabaya marara.
  Musikana akakwesha turuva twake tusina tumarara pamarara. Uye akatora chinangwa zvakare. Chiso chake chaifara, chechidiki chakanyemwerera nekugutsikana. Musikana akaimba:
  "Kwete," takaudza mafascist, vanhu vedu havazoshiviriri chingwa cheRussia chinonhuwira chichinzi "brod!"
  Maria akaita pfuti chaiyo, yakatungidza Focke-Wulf pamoto, ndokurira:
  Kune sundrel, chokwadi, sarudzo iri pachena.
  Akagadzirira kutengesa Rus 'nemadhora ...
  Asi murume weRussia anoshamisa kwazvo -
  Ndakagadzirira kupa hupenyu hwangu nokuda kweNyika yangu!
  Musikana wacho akaita pfuti uye akaratidza vaNazi cookie, uye akatenderera, uye mabara haana kurova runako.
  Alla akaonekwa, tsvarakadenga iyi, yakashama, uye yakanyangara sedhiyabhorosi, yakakanda girinedhi nemakumbo ese kamwechete. Uye akati:
  - Chandinacho ... KuFritz mudivi rakapinza!
  Matryona akaruramisa Alla:
  - Yakapinza, kudivi, kwete kudivi rakapinza!
  Musikana akaseka ndokuzunza mazamu ake emuvise, ndokuridza girinedhi achishandisa girinedhi ine kuputika. "Tiger" yakarohwa mudhiramu, uye basa iri rakakombama reunyanzvi rakanzvenga.
  Mushure mezvo chisikwa chaHitler chakadzokera. Akatanga kukambaira sekamba yabatwa nemoto.
  Anyuta akaimba, achichonya nemufaro:
  - Uye Tiger iri kudzokera kumashure uye maGerman akavanda!
  Battalion yevasikana yakafamba ichirwiswa nemhepo nepfuti dzinorema. Ipapo ma roketi akarova, akatyoka, mawere anopisa akakwira mudenga. Uye matombo akabatira moto. Sezvineiwo, hapana vasikana vakafa, asi varume vakaenda kune imwe nyika - vasina urombo zvakadaro! Uye mweya inobhururuka - vamwe kuenda kudenga, uye vamwe kugehena! Uko madhimoni ane maforogo akatomirira avo vakanga vasingatendi muna Jesu.
  Alla, ane hutsinye hwevarwi, ane hasha: vaNazi, neSturmtiger yavo, vanogona here kupfuta panzvimbo dzemauto eSoviet uye kuuraya maRed varwi?
  . CHITSAUKO Nha
  Uye musikana wacho akabata girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka ndokusvetukira mumakwikwi emhepo. Uye yakawedzera kutenderera nekukurumidza. Uye ipapo, nesimba rake rose, akakanda chipo cherufu mudhiramu rakafara reSturmtiger. Runako rwakashama, makumbo akatsvuka akapenya, uye girinedhi yakabhururuka ichipinda mudhiramu rakakura. Uye motokari ine simba yakatanga kukachidzwa ichibva yaputika. Iwo maviri "Royal Tigers" akamira pamativi e "Sturmtiger" akakandwa kumusoro uye akapararira munzira dzakasiyana. Mipumburu yakabvarurwa pavari, uye vakadonha, vachibhururuka senge nekiresi yamambokadzi yakatyoka.
  Mhepo yakavhuvhuta yakakanda Alla mudenga, musikana ndokubhururuka akananga pasi. Uye akapindurwa, akazununguswa uye akakandwa. Asi tsvarakadenga yakaramba ichimhara, marara akapinza, uye matombo akapwanyika akacherwa pasi petsoka dzake. Musikana wacho airwadziwa, uye kunyange netsoka yake ine tsinga, pakabaya pakabaya.
  Asi Alla akawana simba rekusimuka nekupopota:
  - Imi maFascists muchava mumadota!
  Anyuta nevamwe vasikana vakakandwa mudenga neblast wave vakatombopwanywa. Asi hapana kana mumwe wevarwi vakanaka akafa. Vasikana vakasangana nechamupupuri nemoto wakanangwa zvakanaka. Kudzvinyirira maNazi akasvetuka-svetuka uye zvimwe zvipembenene zvine hutsinye zvakakomba USSR.
  Maria akaimba nechido chikuru:
  - Uye kana hwamanda yaJehovha ichitirova muhondo, tichava shamwari pamwe chete neKomsomol! Uye nokuda kwaJehovha ndichava pakudanwa kwokudenga!
  Alla, achizunza guruva kubva pamakumbo ake ane ropa, akatyoka, akaimba:
  - Lenin, bato, Komsomol! Tiri kutumira iyo Fuhrer kune madhouse!
  Vasikana vakatanga kuseka zvisinganzwisisike, uye Seryozhka akati nearamu nekugumbuka:
  - Uye catapult yangu haina kurongeka - senge aya asina makumbo uye akasimba eAlla!
  Matryona, achikwenya mhasuru dzake dzeruoko, akati:
  - Ndizvozvo! Uchauya nechimwe chinhu. Chimwe chinhu chinotonhorera!
  Witchakova akadzoka kubva kumberi ndokugamuchira runhare rwekukurumidza kuVladivostok. Sezvo vakatambura kurasikirwa kukuru uye vakapotsa vakapoteredzwa Khabarovsk (kukurukurirana neguta iri kuchengetedzwa kuburikidza Amur), maJapan akamisa mauto avo kuti vaungane uye kuzadzazve. Inosvika zana remamiriyoni eJapan nemamwe makumi manomwe emamiriyoni eManchuria neThailand vanokwanisa kutamisa varwi vetsoka muhuwandu. Mune imwe pfungwa, zviri nyore kurwa neUSSR pane neUSA, sezvo kurwa neyekupedzisira kunoda ngarava dzinodhura uye pasina nzira dzakachipa ndege. Asi vacheche vane pfuti dzakareruka uye dzakachipa uye pfuti yemuchina yakakopwa kubva kuSchmeisters inogona kupihwa muhuwandu hukuru! Wese mukomana wechiJapan kubva pazera remakore manomwe anoziva kuunganidza nekubvisa pfuti yemuchina! Asi zvechokwadi zvinotora nguva kutamisa mauto kubva pachitsuwa kuenda kukondinendi. Uye wagamuchira kusimbiswa, famba zvakadzika munharaunda yeSoviet zvakare!
  Agamuchira runhare, Witcherova aitarisira kuti pakupedzisira aizogamuchira murwi mutsva uye kurwa mudenga. Musikana wacho akaunzwa kuVladivostok muEmka. Mutyairi wendege ainzwa senge terminator. Mufambi uyu aingove harahwa yachena vhudzi, zvisinei nekuchembera kwayo, yaingopfeka mitsetse yasajeni.
  Akataura achizvikudza achiti:
  - Oh, imi vechidiki! Unoziva here kuti ndakarwa nemaJapan kumashure munguva dzetsarist!
  Witcher akabvunza asina chokwadi:
  - Chaizvoizvo? Kana kuti pamwe wakagamuchirawo muchinjikwa?
  Sekuru vachizunza ndebvu dzavo dzakachena, vakapika:
  - Hapana muchinjikwa, hapana menduru! Saka akarwa ari ega kwegore nemwedzi mitatu! Iwe unofungei, munhu wese anogona kugamuchira mazita uye menduru? Kunyanya pasi pe tsar, apo vega vakanga vasina kunyanya kufarirwa!
  Witcher akabvuma kuti:
  - Hongu, pasi pe tsar pakanga pane kusaenzana kwekirasi! Asi idzi inguva dzakasiyana. Nenzira, unofarira sei Japs! Ndinoreva kuti muvengi akanga akasimba here?
  Harahwa yakapindura ichirovanisa mazino ayo esimbi.
  - Kwete kusimba, kunyangwe dai kuraira kwedu kwaive kwakangwara, vangadai vasina kusiya Port Arthur neManchuria! Havasi muvengi akasimba zvakadaro.
  Emka akatyaira zvishoma nezvishoma, mugwagwa wakakuvadzwa nemabhomba nepfuti. Taigona kutaura.
  Witcher akabvunza zvishoma zvinyararire:
  - Yedu yakanga yakasimba here?
  Harahwa ichikurumidza kuita sekunge itoyi inovhuvhuta, yakagutsurira kakati:
  - Mune dzimwe nzira, hongu! Semuenzaniso, maJapan ane makumi maviri akapetwa kaviri nzvimbo dzekupfura kupfuura isu. Ndisati ndaendeswa kumberi, ndaingotora rutivi munzvimbo nhatu dzokupfura. Uyezve mapfuti mashanu ega ega. Zvisinei, mukupisa moto, hatigoni kutaura kuti takanga takaipa kupfuura maJapan. Uye izvi zvisinei nekuti vaive vakapfeka yunifomu yekhaki, uye isu takanga takapfeka mabhachi machena. Sezvingatarisirwa mushure mekunge tawana ruzivo rwechiuto. MaJapan ane kugona kushoma mune zvechiuto kupfuura isu, kunyangwe kudzidziswa kwavo kwenguva refu. Asi pfuti dzavo dzakarova nemazvo kupfuura kirabhu yedu yeMostina.
  Vedmakova akabvuma pasina kuverengera:
  - Hongu chokwadi! Wataura chokwadi pamusoro pazvo! MaJapan, semaGerman, anobhadhara zvakanyanya kudzidziswa kwedrill.
  Murume mukuru akadzungudza musoro.
  - Neimwe nzira! Zvishoma pane zvatinazvo muuto retsarist! Zvakanaka, kana kunyange Hondo Yenyika I isati yatanga, vakatanga kudzidzisa varwi zviri nani, uye zvishoma vakashandura yunifomu yavo, zvino ... Kwete hondo, asi mutambo wakakwana wekufamba!
  Witcherova akataura, kwete pasina hutsinye:
  - Hondo isati yatanga, takateererawo zvakanyanya kufora mumaparadhi! Sezvinei, munhu akangwara anodzidza kubva mukukanganisa kwevamwe, benzi rinodzidza kubva kune raro, ndiani asingadzidzi zvachose, ndiani?
  Sekuru vakati:
  - Kudzidzira ibhizimusi rine mari! Asi nemidziyo, taiwanzovharika zvachose. Hapana pfuti, hapana makaturiji! Vaigara vaine nzara, varwi vairwara - pakanga pasina mushonga! Vanhu vakawanda vakafa netyphus nezvimwe zvinonyangadza kupfuura kufa nemabara eJapan. Yakanga iri hondo yakaipa kwazvo. Kuropatkin idiot! Pasina mafambisirwo emoto, pasina kuvharika, akakanda vanhu mumakomba pasi pepfuti. Taishandiswa sefodder yekanon. Zvose zvakapera zvakaipa kwazvo, mukukundwa. Sekutaura kwavo ndakangoita zvekukweva tsoka. Chokwadi, ndinogona kudada nechokwadi chokuti ndakapukunyuka muusungwa! Semaronda futi!
  Musikana, achida kuziva, akabvunza:
  - Uye maJapan ivo pachavo vava nani kana kuipa! Panyaya yehunhu hwake hwekurwa.
  Mudhara akatanga kubatidza mudzanga wakamonerwa, ndokuzopindura kuti:
  - Zvakaoma kutonga izvi zvine chinangwa. Mauto achinja, matangi, ndege, uye submachine pfuti dzakaonekwa. Nezvekufambira mberi, zvikepe hazvina kuchinja zvakanyanya, kana pfuti. Asi hupenzi hwemurairo hwakaramba hwakafanana, saka gadzira kurwisa Vladivostok!
  Muroyi akapenya maziso ake egirinhi:
  - Hapana chikonzero cheizvi!
  Murume mukuru akabvuma kuti:
  - Uye hazvigone kudaro! Pashure pezvose, vaiziva kuti muvengi akanga achigadzirira zano rakasviba, uye pakanga pasina nzira yokuita nayo! Sekuti vainge vandimisa. Asi chibvumirano nePindos chiratidzo chakajeka chekuti kurova kwakasimba kwave kuda kutevera.
  Witcher akaseka:
  - NePindos?
  Sekuru vakasimbisa:
  - Hongu, ndizvo zvavanodaidza America neBritain ikozvino! Zita racho rinobva pashoko rokuti "kuba", kureva kuba. Uye idzi inyika dzeparasitic, nyika dzembavha dzinosveta ropa revapenzi uye vasina simba!
  Mutyairi wendege akagutsurira musoro wake mutsvuku:
  - Ndinobvumirana pano!
  Murume mukuru akati:
  - Bvumiranai kuti murairo wedu idiots, uye kunyange vatengesi! Iyi ndiyo nzira yekumisa zvikepe zvedu, zvakaipa kupfuura maPindos!
  Witcher akaramba:
  "Zvichida vaisafunga kuti maJapan aizorova nekukurumidza zvakadaro." Kazhinji, Far East yaiva nzvimbo yekuzorora, uye mbwende nevanhu vane usimbe vakagara pano. Mushure mezvose, muuto haufanirwe kushanda nesimba semushandi kana murimi akaungana kumashure, asi iwe unowana migove yakanaka uye muhoro. Ukuwo, hauise upenyu hwako pangozi paunenge uchishumira kuFar East. Hongu, paradhiso yevanononoka uye mbwende.
  Murume mukuru akaramba achiti:
  "Varwi nevakuru vakuru havarwi zvakaipa." Heino Khabarovsk, havasati vazvipira.
  Witcher akabvuma kuti:
  -Murwi weRussia, murwi akakosha! Asi sezvakataurwa naBrusilov: varwi vedu vakanaka, vatungamiri vedu vakanaka, vakuru vemauto edu vane zvishoma, uye tsar yakaipa zvachose!
  Sekuru vakagomera zvisingaite.
  - Kana mutungamiri wedu akanga asiri Kuropatkin, asi Brusilov: taizokunda! Maiwe, yakanyorwa pamusoro! Zvinofanira kutaurwa kuti pasi pemambo, vakuru veRussia vakava madiki: pasi peSuvorov pakanga paine boka rose renyeredzi revatungamiriri vakatanhamara! Nekudaro, Stalin muGeorgia, uye sezvavanotaura, maGeorgian ...
  Sekuru vakapindira Witcher:
  - Ngwarira nezvirevo zvakadaro! Saka iwe unogona kupinda mudhipatimendi rakakosha! Zvisinei, kwandiri Stalin haasi nyanzvi zvachose! Uye semuenzaniso, iyo yakapotsa mutsara-punch munaFebruary inosimbisa izvi! Nenzira, ndakanzwa kuti musi waMay 1, kudzivirira kwemhepo yeSoviet muMoscow kwakava kusina betsero uye zviuru zvakawanda zvevagari veSoviet zvakafa!
  Murume mukuru akati:
  - Kutenda kuUSA neBritain! Vakapa Wehrmacht ndege itsva! Uyezve, ndakanzwa kuti pakanga pane kuparadza kukuru, nekuda kwekuti maYaks akawira pasi mumhepo! Uyezve, ndiyo itsva Yaks!
  Witcher akagutsurira musoro wake:
  - Ndakanzwa nezvazvo! Chokwadi zvinonyadzisa! Asi ndinovimba kuti vane mhosva vanorangwa uye dambudziko rinogadziriswa!
  Sekuru vakagutsurira musoro, ndokuzoerekana vati.
  - Dambudziko guru riri mumisoro yedu! A mhando soviet mafungiro! Kuedza kushandura munhu kuita cog, kuita murandawo zvake!
  Muroyi haana kuita nharo. Akabva anyarara achidongorera nepafafitera. Iye zvino kutyisidzira kwekukundwa kweUSSR kwave kwakanyanya kuoneka. Zvakazoitika kuti kunyange Moscow haina kudzivirirwa kubva kurwisa mhepo. Zvirinani haina dziviriro yakakwana yekumisa kurwiswa nemhepo kukuru!
  Zvakanaka, hondo iri kufamba muchikamu chakasiyana ... Ichokwadi, muhondo dzeStalingrad, maGermany aivawo nehukuru hwemhepo, asi hazvina kuunza kukunda kwaidiwa! Nekudaro, maKrauts aive nechakanakira chaive chisiri chakanyanya! Pashure pezvose, ndege itsva yeSoviet yaigara ichiuya kumberi! Asi zvinofanirwa kutaurwa kuti nhanho yekudzidzira kurwa pakati pevatyairi vendege yaive yakaderera kwazvo. Vazhinji vatsva vaive vasina kupfuura maawa 8 enguva yekubhururuka. Iyi minus hombe, kunyanya sezvo maGerman kazhinji aine maawa anosvika 250! Zvisinei, mushure meStalingrad maGermany akaderedza purogiramu kusvika ku150, asi ikozvino mafuta ekufambisa ave nyore nyore. Zvisinei, kubuda kwenhamba huru yendege itsva kuchaita dambudziko kune veKrauts zvakare.
  Nenzira, zvakashumwa kuti vagari vakati wandei vekuUS vakabatwa pakati pevatyairi vevatyairi vakadonhedza mabhomba. Vapashure havana kuuya sechishamiso zvachose! Luftwaffe haina vatyairi vendege vakakwana vevabhomba vatsva, saka vakawana vanozvipira!
  Ndinoshamisika kuti murairo weSoviet uchaita sei kune izvi? Mushure mezvose, hapana chekusvika kuBerlin? Mabhomba akareba-akareba haana kugadzirwa muUSSR, kunze kweP-8. Ndege yekupedzisira, ine kumhanya kweanopfuura 400 makiromita paawa uye yakagadzirwa muna 1936, yakanyatso buda. Uye zvakare, kana ichirwisa Berlin, ichafamba isina kuperekedzwa nemhepo, uye maGerman anogona kuibata nendege dzavo. Mushure mezvose, ivo vatove neakanaka radar ayo anonyora mafambiro ekubhururuka akananga Berlin. Hongu, uye zvinotora nguva kugadzira yakakwana yemichina iyi kurwisa Germany. MaGerman haasi nyika isina simba uye vanoda tekinoroji! Ivo pachavo vangangove nyika yakasarudzika uye yakarongeka zvakanyanya muEurope kana pasirese! Zvakaoma kwazvo kuhwina wega, uye zvakare neJapan isina kusimba pane yechipiri kumberi.
  Chinhu chakanakisa chinogona kuitwa mumamiriro ezvinhu aya kuedza kutyaira wedge pakati peAllies neGermany. Asi sei kuita izvi? Beria akange atomuraira kuti aite zvakafanana achishandisa muparadzi akagamuchirwa kubva kumaAmerica. Kungava kudenha kwakanaka, asi Anna akanga asina nguva.
  Zvinoita sekuti haana mhosva - ko kana kusiri kuguma, asi kuravira kusingafadzi kuchiri kumuruma. Sokunge kuti dai akanga asvika zuva rakanga rapfuura, zvinhu zvose zvaizova zvakasiyana!
  Zvisinei, hazvibviri! Asi akasvika paakangogamuchira mirairo kubva kuna Beria!
  Kazhinji, Lavrenty Palych inyanzvi yekutsamwisa. Japan yakarwisa Peru Harbor, kwete pasina kutora kwake chikamu!
  Chokwadi ndechekuti, sekunge zvakangoerekana zvaitika, hungwaru hweNyika yeKubuda kweZuva hwakauya mune zvinyorwa nezvezvirongwa zveUS zvekutanga nhevedzano yekurwisa kwekudzivirira vachishandisa vatakuri vendege, kusanganisira avo vari muPeru Harbor!
  Mukuwedzera, maAmerica mapenzi: vakatsamwisa Japan kuhondo, pamwe chete neBritain kuisa embargo pakugovera mafuta nezvimwe zvinhu, asi ivo pachavo vakanga vasina kugadzirira hondo!
  Chokwadi, United States muna 1941 yakanga isina masimba akakwana, kunyanya mumatangi, nokuda kwehondo neJapan. Muna 1940 vaingova nematangi 400 chete, uye mashoko pamusoro pa1941 haazivikanwi, asi hazvibviri kuti akanga ari anopfuura chiuru chawo kunyange panguva iyoyo! Saka America yakasvetukira muhondo, isina kugadzirira zvachose! Zvakanaka, Japan hainawo pfuti yakanyanya. Kudai yaiva nematangi ane zviuru zviviri nehafu, uye akareruka, saka, somuenzaniso, pakanga pasina kubhururuka kwendege kurefu zvachose!
  Saka vatyairi vakashinga veNyika yeZuva Rinobuda havana kubhomba USA! Asi vakabva vangopenga! Uye zvino vakasarudza kutsiva kuU.SR, vachivimba zvikuru nevana vavo, vachirota kudzokorora kubudirira kwemazuva aTsar Nicholas II!
  Muroyi akabhowekana ndokutanga kuimba:
  Hupenyu hwakaoma Jehovha maiwe.
  Iwe unopfeka korona yeminzwa!
  Aiwa, usandiputse musoro
  Zuva idzva rinovimbisa matambudziko kwatiri!
  
  Hope dzakabva dzangopararira guruva.
  Gonye rine hutsinye rinoruma neshungu!
  Uye kurwadziwa uye kusuwa mumaziso ako,
  Chii chekudzivirira, hapana ane simba!
  
  Asi chii, Mwari, munogona
  Sezvo iye pachake akakwira pamuchinjiko weGorogota!
  Zviroto pamusoro pemufaro hazvina musoro,
  Chirikadzi dzoomba nokugomera!
  
  Hakuna nyika inotyisa kupfuura nyika,
  Sketch yehondo, brashi yakafukidzwa neropa!
  Furo rinotyisa re ether,
  Dzvanya webhu ipapo!
  
  Uye kana iwe uchida hupenyu hwangu,
  Ipapo Mwari akandikandira muGehena!
  Ndichiri kukuda,
  Mukufambira mberi ndinotenda mukushanduka!
  
  Ndinotenda kuti munhu
  Inokwanisa kuve yakachena uye nepamusoro!
  Kuti kutambura kwemazana emakore kuchapera,
  Tichava sehama Samasimba!
  
  Ticharayira kuti chii?
  Mukuwanda kwezvikepe zvenyeredzi!
  Kuti uto redu rakasimba,
  Ichapenya yakasimba kupfuura Quasar!
  
  Hupenyu hauzombofi hwakabuda
  Uye munhu wose achava munhu!
  Semwaranzi isingaperi yegore,
  Nezera risina muganhu uye rinofadza!
  
  Communism inozova yechokwadi
  Tenda kuti zvichava nani pane zvawakarota!
  Kufambira mberi, kumusoro, kwete pasi,
  Ngakuve nemufaro - pasina kusuruvara!
  Vedmakova akapedza rwiyo uye "Emka" pakupedzisira akapinda Vladivostok. Mutyairi wendege akatarisa guta achida kuziva. Kwakanga kune wedzero inocherekedza muruparadziko muVladivostok, zvimwe zvivako zvakanga zvichipfungaira, mapoka anodzima moto akanga achishanda mumigwagwa, kwakanga kune vechiduku vakawanda vane mafoshoro, mapiki, nemimwe midziyo yokudzima moto.
  Sekuru vakati:
  - Pasi pemambo, vechidiki vakashanda nesimba, asi pasina kunyemwerera uye kushingaira! Kunyangwe iwe usingazosvika kure nekushingairira kukuru!
  Witcher akaramba:
  - Kana indasitiri iri injini yehupfumi, saka kushingairira ndiyo mafuta ane yakakwira octane nhamba!
  Mudhara akagutsurira nemufaro.
  - Unotaura zvakanaka, musikana!
  "Emka" akamira pedyo nehofisi yehofisi yemukuru uye Vedmakova akapotsa apera. Aida chaizvo kudzoka pabhiza rake rine mapapiro.
  Musikana uya akagogodza kuhofisi kwaakanga atumirwa masamanisi. Izwi rehope rakatevera:
  - Pinda mukati!
  Muroyi akapinda, achitwasanudza mapendekete ake achizvikudza. Mumwe murume akanga akapfeka yunifomu yemukuru mukuru weNKVD akagara pachigaro. Mukomana ane mhanza uye asinganakidze. Akasuruvara akabvunza mutyairi wendege kuti:
  - Zita rizere!
  Musikana wacho akabva apindura achiti:
  -Anna Petrova Witcher!
  Colonel akawedzera kuti:
  - Chinzvimbo chemauto?
  - Air Force Major uye Gamba reSoviet Union! - Mutyairi akati achizvikudza.
  Mupurisa akatora runhare achibva ati muchidimbu.
  - Air Force Major Witcher atosvika!
  Akabva atendeukira kumusikana uya.
  - Unonzwa sei? Ndinovimba uri mutano?
  Mutyairi wendege akaburitsa mazino ake:
  - Ndinonzwa zvakanaka! Yakagadzirira kurwa seshumbakadzi!
  Mutungamiriri akagutsurira musoro:
  - Hukuru! Ndinofunga maJapan achazvifarira!
  Kwakanga kune ruzha, kurira kwebhutsu, uye vashandiwo zvavo vatanhatu vedhipatimendi rinokosha, vachiperekedzwa nomurume akanga akapfeka yunifomu chaiyo, vakapinda muhofisi. Akarayira kuti:
  - Isa mahandcuffs pambavha iyi!
  Witcher akavhiringidzika:
  - Chii chimwe ichi?
  Colonel akati:
  - Uye uyo! Iwe wakasungwa, mugari Muroyi! Uye iwe uchaendeswa kujeri!
  Mumwe murume akapfeka yunifomu inokosha akanyevera kuti:
  - Mukadzi uyu anoziva kurwa chaizvo! Saka chenjera!
  Muroyi akanyemwerera:
  - Ini handisi kuzova vamiriri vemasangano edu akashinga ekuchengetedza mutemo! Fonera Beria uye ubvise kusanzwisisa uku kamwechete!
  Mukuru akaridza tsamwa.
  - Heino imwe nzira yekuvhiringidza Beria! Muendese kujeri, uye kuferefetwa kuchagadzirisa!
  N'anga yakagutsurira musoro.
  - Ini ndiri gamba reSoviet Union uye kuferefeta, hongu, kuchazvigadzirisa, asi neBeria zvingakurumidza! Ndinoda kuva pakutonga kwendege nekukurumidza sezvinobvira!
  Mutungamiriri akanyaradza:
  - Munguva yehondo, hapana anononoka kwenguva refu! Mubvisei!
  Vedmakova akafamba asingarambi uye akangosundwa zvishoma nemapfumo epfuti dzakapfupikiswa dzemuchina akatanga kuve akashongedzerwa nema scouts. Vakabva vandiisa mufannel nhema ndokuenda. Anna Petrovna akanga akadzikama, haana kunzwa ane mhosva pamusoro pake, uye NKVD zvichida yaiziva nezvehukama hwake hunokosha naBeria, saka vaizogadzirisa. Zvinotonakidza kushanyira jeri. Murume chaiye anofanira kurera mwanakomana, kushanda muchiuto, uye kugara mujeri! Saka, zvichida, murwi! Vanhu vakawanda vakakurumbira vaiva mujeri: Stalin, Lenin, uye Hitler!
  Jeri rakanga risiri kure zvakanyanya kubva kuhofisi yemukuru, saka Vedmakova akaburitswa kunze ndokuendeswa muchivanze. Ikoko imbwa dzakaputika nehasha, masvingo ematombo egomba, akavakwa muzana remakore rechigumi nemasere, akanga asina kusimba uye akachena. Musikana uyu akanzwa manyukunyuku paakapinzwa mukati ndokutungamidzwa achitevedza mikoto. Heino hwindo rekunyoresa: mibvunzo yenguva dzose:
  -Zita rekutanga, rekupedzisira, patronymic, murume kana mukadzi!
  Wobva wapinda mukamuri ine mataira. Ikoko, patafura, akagara mukuru muyunifomu yeNKVD uye apron yeganda, uye pamwe naye chiremba mujasi jena uye vakadzi vaviri vepakati-kati vachikwevera magurovhosi erabha akaonda pamaoko avo.
  Murindi aiperekedza Vedmakova nokukurumidza, nomuitiro wakarovedzeka, akabvisa mahandcuffs kwaari. Mukuru akati:
  - Bvisa zvipfeko zvako!
  Witcher akashamisika:
  - Chii?
  Mupurisa akadzokorora zvinyoronyoro:
  - Ndakati, bvisa nguo dzako! Kutsvaga uye kutsvaga wega zvinosungirwa!
  Musikana wacho akati:
  - Asi pane varume pano!
  Mupurisa aive neapron akahukura achiti:
  - Ndingakubatsire here! Huya, bvisa mamvemve, hure!
  Vedmakova akadedera, akayeuka kuti paakaiswa mujeri, kutsvaga kwega kunosungirwa uye akatanga kubvisa nguo dzake. Vakadzi vakaigamuchira ndokunyatsonzwa musono wese. Asara mubhurugwa rake chete, Witcher akanyara, asi mupurisa akapopota:
  -Uye bvisa bhurugwa rako, hure! Kutsvaga kuchapera!
  Kusiiwa pamberi pevarume vanoverengeka vasina kupfeka zvachose (konikoni yakamuunza yakamira, yakagadzirira kupinda muhondo chero nguva), musikana wacho akanyara uye akaedza kumufukidza nemaoko ake.
  Vakamurova rova magaro neshamhu.
  - Maoko pasi, hure!
  Muroyi akakwenya, asi akatsungirira. Mbatya dzake padzakapera kunzverwa uye majombo ake abvarurwa, mukuru mukuru akati:
  - Zvino zvionere iwe!
  Vachengeti vejeri vechikadzi vakatanga kubva mumusoro. Vakakwenya bvudzi neminwe yegurovhosi, ndokutarisa munzeve, vachitoshandisa imwe mhando yechubhu netochi. Nzeve dzakadhonzwa kumashure kakawanda, dzakakotama uye dzisina kubheuka. Vakabva vatarisa mumhino.
  - Chikosoro, ndapota! Ndizvozvo, zvakasimba!
  Mhino yemusikana yakapwanyika. Izvi zvakateverwa nekuongorora muromo. Yakanga isinganakidzi zvachose, maoko ane rough akatsikirirwa parurimi, apo neapo vakaidzosera shure, ndokuikweva zvine simba, kutoita zvekudambura.
  Mupurisa akati:
  - Tinofanira kungwarira! Anogona kunge ari musori!
  Varindi vejeri vakatanga kudzvanya zvigunwe zvavo pamazino, vachitarisa mazadza umo mashoko anokosha aigona kuvanzwa. Witchakova akanzwa kunyadziswa nekupfirwa mate; gamba rake, USSR, rakatsvagwa sehure, pasina chaaishaya. Ipapo maoko echikadzi aya akabva atanga kunzwa mazamu emusikana asina kusununguka. Vakaikanya, vonzwa mirimita yoga yoga, uye vairatidza netochi. Mazamu emusikana akazvimba nekunyengera, uye varindi vejeri vakaramba vachiwedzera nesimba, ndokugonya:
  - Aihwa! Heino kwakachena!
  Zvadaro, guvhu nezvigunwe zvakaongororwa. Guvhu rakadhonzwa kumashure, rakamonwawo, ndokuzobaiwa netsono. Zvigunwe zvakaongororwa zvakanyanya.
  - Uye ikozvino kutsvaga gynecological! - Mukuru akarayira.
  Varindi vejeri vakati:
  - Kotama uye tambanudza makumbo ako, ndapota!
  Chakatevera chakanga chiri chinhu chinonyadzisa zvikuru, apo ruoko rwakavharwa negirovhosi rwomuchengeti wetorongo rwakapinda muchipfuva chemusikana. Muroyi akagomera nekurwadziwa nekuzvidzwa. Uye ruoko rwakanyatsochera mubako maichengetera pfuma yake inokosha zvikuru, iyo yairwadza uye inokwenya. Musikana akazununguka, mupurisa akazevezera achiti:
  -Itarise zvakanyanya sezvinobvira! Mushure mezvose, iri munzvimbo dzepedyo iyo vasori vanowanzovanza zvinyorwa, uye dzimwe nguva chinyorwa chiduku chinokwana kuwana ruzivo rwakakosha.
  Mumwe murindi wejeri akatsiviwa nomumwe, pashure pacho kutsvaka kwakava kunorwadza zvikuru uye kwoutsinye. Witchakova akaziva kuti vaingoda kumunyadzisa nokuchinja kutsvaka uku kuva kutambudza.
  Kuongororwa kweanus kwakanga kusina kuderera, uye ura uye enema huru zvakashandiswawo. Zviri pachena kuti mutyairi wendege ainyumwirwa zvakakomba. Mushure mezvo, kutarisa zvigunwe, makumbo nemakumbo zvakaita sechinhu chiduku.
  Zvisinei, izvi hazvina kuperera ipapo; mukuru mukuru wacho akarayira kuti:
  - Ikozvino kune x-ray yemudumbu! Pakanga pasina zvakawanda zvaaigona kumedza!
  Zvakanaka, hazvirwadzi zvakanyanya. Mumwe chiremba aivepo apa, akanyatsoongorora zvese kunyangwe moyo nemapapu. Pakupedzisira akabvuma kuti:
  - Akachena uye ane hutano hwakakwana!
  Officer vakaridza tsamwa.
  - Zvinosiririsa kuti tichamupfura zvakadaro! Zvisinei, regai aridze piyano iye zvino!
  Mutyairi wendege, akashamiswa nokunyadziswa, akafamba achiteerera semotokari. Maoko aMuroyi akanga azorwa pendi ndokunyatsosvinwa pabepa. Ndokutevera marudzi ese ezviyero, kutora mafoto muprofile, kumeso kwakazara. Vakandimanikidza kumira ndisina kupfeka kwenguva yakareba, vachinyora zviratidzo zvese, mavanga nemapundu pamuviri wangu. Mushure mezvo akashambidzwa mumvura inotonhora, iyo, zvisinei, yaiva tsika muUSSR, kwete chete kune vasungwa vaipiwa yunifomu yejeri.
  - Pfeka, hure!
  Nguo yacho yaitove saga remasaga uye rakarukwa nenhamba yejeri. Musikana wacho haana kupiwa shangu, sezviri pachena achizvirangarira somutambarakede usingakoshi nokuda kwavavengi vavanhu, uye naizvozvo vakamutora, asina kuvharwa, kumusero.
  Kusungwa kwevanhu vakawanda kwakanga kuchangoitika, jeri rakanga rakazara nevanhu uye richirira. Vitchakova akakandwa mukeji yakamanikana, umo makanga matova nevakadzi vanopfuura zana, kunyanya vasikana vaduku kubva pakati pemauto nevashandi. Mutyairi wendege paakapinzwa muchitokisi, hapana kana nhanho imwe chete yaakanga akwanisa kuita; Muchitokisi maiva nerima guru, fafitera rakanga rakwidibira, rakanga rakati nyangarara uye richinhuwa zvakanyanyisa, zvairatidza kuti bhaketi rakanga rave nenguva refu risina kubudiswa.
  Vasikana vakanga vakashama pakati, uye vamwe vakanga vasina kusimira chose; vakabvisa nguo dzavo. Vanoverengeka vavo vakashamisika ndokukumbira mvura. Witcher akamira ndokubvunza:
  - Handikwanise kutora nhanho imwe chete! Ndoendepi!
  - Kwavakakuunza ikoko uye ugare ikoko! - Akarayira kubva murima, zvichida mukuru muchitokisi. - Hapana nzvimbo yedu pano.
  Witcherova, achiona kuti iri benzi, achiri kubvunza:
  - Muri chii vasikana?
  Manzwi akatevera:
  - Ehe, heino Chinyorwa 58, kana kunyangwe pasina mhosva zvachose! Uri wei?
  Witcher akaseka:
  - Ehe, akabata Beria chibharo!
  Kuseka nekushevedzera kwevasikana kwakanzwika:
  - Hongu, ndiye wedu!
  Ndiani akazhamba kubva murima.
  - Hazvina kukwana kurembera Beria!
  Inzwi raityisa rakavhiringidzwa:
  -Zvakwana! Uye saka varume vanopfuura hafu yechiuru vaiva pachivanze vakapfurwa! Tinogonawo kubudiswa kunze nesero rose kuti tifambe!
  Muroyi akati:
  - Zvakanaka, kwete, kana vakandiendesa kunourayiwa, ini handisi kuzobvuma!
  . CHITSAUKO Nha
  Oleg Rybachenko akaenderera mberi kurwira ramangwana rakajeka pamwe chete nemusikana Margarita Korshunova.
  Vakarwa muStalingrad. Vakarwa noushingi hukuru. Uye vana vekusingaperi havana kufunga zvekudzokera shure uye kuzviisa kune muvengi.
  Asi mauto acho akanga asina kuenzana uye vaNazi vakafambira mberi zvishoma nezvishoma. Asi zvishoma nezvishoma uye kuzadza nzira dzekuenda kudzimba nemigwagwa nezvitunha zvemamercenaries.
  Moscow yakanga yakakombwa, asi ichiri kurwisana. Uye yaivewo nevasikana vayo vakanaka. Ndivanaani magamba chaiwo.
  Oleg Rybachenko naMargarita vakachinjana moto muStalingrad. Panguva imwecheteyo, mukomana akaedza kunyora chimwe chinhu achishandisa AI.
  Mumiriri weBelarusian mutungamiri wenyika Alexander Lukashenko haana kubvumidzwa kutora chikamu musarudzo. Vakawana mhosho paidi rokuti Cathedral yeSlavic yakabvisa masiginicha. Nekuda kweizvozvo, pakange pasina vatanhatu vakakwikwidza, asi vashanu. Uye kurwisana kukuru kwakaitika pakati peZenon Pozdnyak neKebich. Iyo pro-Russian uye yakawedzera mwero Kebich yakakwira kusvika kuchikamu chechipiri nemukana mudiki. Uye ipapo akakunda anti-Russian Poznyak nemusiyano mukuru.
  Lukashenko akapikisa kuti akabviswa zvisiri pamutemo. Asi kazhinji paive pasina kunze kweruzha.
  Kebich akakunda aine chivimbo. Uye akazova mutungamiri wekutanga weBelarusian.
  Nenguva isipi Belarus yakapinda munzvimbo ye ruble. Mamiriro ehupfumi akaramba ari mumatambudziko. Pakanga pasina mari yakakwana. Asi nyika yakanga iri munharaunda yeruble.
  Kebich akakurudzira nzira yekubatanidzwa neRussia. Mitemo yakatanga kuwirirana, miganhu yakavhurwa, uye upfumi hwakabatana. Mitumbi yeSupranational yakagadzirwa.
  Muna 1999, sarudzo itsva dzemutungamiri muBelarus dzakaitwa. Hupfumi hwaive mudambudziko rakadzika mushure mekutadza kweRussia. Asi pesvedzero yemacommunist yakakura zvikuru. Lukashenko akarwa nemunhu wese uye haana kugadzira bato rake, uye akasundirwa parutivi nemamwe masimba. Kurwisana kukuru kwakaitika pakati peKalyakin naKebich. Zenon Poznyak akanga arasikirwa nemukurumbira panguva ino. Kungofanana neBelarusian Yakakurumbira Front yakazara.
  Macommunist akawedzera kusimba.
  MuRussia, nhoroondo yakachinjawo zvishoma. Zyuganov akawana mamwe mavhoti kumutungamiri wenyika, kunyange akatadza kuhwina. Lebed akashanda seMunyori weSecurity Council kwemwedzi yakati wandei. Asi, kazhinji, izvi hazvina kunyanya kukosha. Musiyano unonyanya kukosha ndewekuti Chernomyrdin haina kudzingwa. Uye nekuda kweizvozvo, akaramba ari mutungamiriri wehurumende kunyangwe mushure mekutadza. Kebich, zvisinei, pasinei nekubatsira kwaChernomyrdin, achiri kurasikirwa mumutambo wechipiri, uye Kalyakin akava mutungamiri weBelarus.
  Uye muRussia, pashure pokunge Yeltsin aenda, Chernomyrdin akava purezidhendi. Upfumi hweRussia hwakatotanga kukura uye Viktor Stepanovich, kunyange zvazvo nekutambudzika kukuru, nerubatsiro rwaZhirinovsky, uyo akatora nzvimbo yechitatu, akakunda Zyuganov.
  Saka, muRussia Chernomyrdin akava purezidhendi, Zhirinovsky akava munyori Security Council uye mubatsiri wokutanga purezidhendi. Putin kusvika parizvino akaramba ari padivi. Zyuganov ndiye mukuru wevanopikisa. Primakov achiri Minister of Foreign Affairs.
  Saka zvese zvakafamba sekuronga. Kalyakin akapfuurira nzira yekubatanidza, asi isati yabatana. Upfumi hwakatanga kukura. Chernomyrdin akatungamirira hondo muChechnya. Ndakataura naMaskhadov. Uye pakupedzisira akawana kugadzikana ikoko.
  Chernomyrdin yakatohwina sarudzo dzinotevera zviri nyore kurwisa Zyuganov. Kalyakin zvakare akasarudzwa nyore kune yechipiri temu. Zvinhu zvose zvakafamba zvakanaka kana zvishoma. Hupfumi hweBelarusian hwaikura.
  Asi Kalyakin haana kumhanya kwechitatu temu. Mutsivi wake aiva shamwari yake Novikov.
  Chernomyrdin haina kumhanya kwechitatu temu zvakare. Chernomyrdin yakatsiviwa naZhirinovsky. Iyo yekupedzisira, hongu, yakawedzera kuve pakati nepakati, asi yakawedzera kudzvanywa kuBelarus - ichida kupinda muRussia.
  Novik akaramba. Ndosaka akauya pasi pezvirango.
  Zhirinovsky akanyanya kuomarara uye akamanikidzwa zvakanyanya ... Somugumisiro, mauto e-pro-Russian akaita referendum muBelarus, iyo yakabatana nedambudziko guru rehupfumi. Uye Belarus yakava chikamu cheRussia. Izvo zvakasimbisa manzwiro anopesana neWestern.
  Muna 2014, Zhirinovsky, achitora mukana wechiitiko cheMaidan muUkraine uye kuparadzwa kweYanukovych, akatumira mauto. Mauto eUkraine akange asingakwanisi kurwa uye maRussia akaibvisa. Yanukovych naRada vakanongedza pfuti vakazivisa referendamu. Russia yakatora republic iyi zvakare.
  Kuti vaUkraine vapanduke zvishoma, Zhirinovsky akatamisa guta guru reRussia kuKyiv. Uye izvi zvakapesvedzera migumisiro yereferendamu. Vladimir Volfovich pachake, musarudzo dzemutungamiri wenyika dzinotevera, akasarudzwa nekukunda kuti atore temu yechitatu, abvisa zvirambidzo zvese mureferendamu.
  Alexander Lukashenko akasiya basa uye akanyura mukukanganwa. Putin akashanda sachigaro weFSB kusvika 2012, paaiva nemakore makumi matanhatu. Uye Zhirinovsky, uyo aida kumutsiridza timu, haana kumutsiva nemukuru wemakore makumi mana. Gavhuna weBelarus, uyo akatsiva Novik, akavawo muduku.
  Russia, zvisinei, yakauya pasi pezvirango zvekuMadokero, asi zvaive zvisina kunyanya kukosha. Zhirinovsky akarwa muSiriya neIraq. Akasika nyika yake yevaKurds uye kazhinji akaita zvakanyanya kupfuura Vladimir Putin. Uyezve, Russia yakatanga kurwiswa kwema missile kuSaudi Arabia uye yakawedzera zvakanyanya mitengo yemafuta.
  Ipapo hondo huru yakatanga pakati peIran neUnited States. Izvo zvakawedzera mitengo yemafuta. Zvichakadaro, Russia yakatora ndokutora nyika dzeBaltic neMoldova. Uye zvino, kutora mukana wemhirizhonga muKazakhstan mushure mekubva kwaNazarbayev, akabatanidza iyi republic mukutenderera kwake.
  Referendamu yakaitwawo, uye Russia yakawana imwe dunhu.
  Kudzorerwa kweUSSR zvishoma nezvishoma kwakaenderera mberi.
  Muna 2020, Zhirinovsky akavandudza rekodhi yake yechina semutungamiri weRussia. Akanga asati afunga zvekuenda.
  Uye Russia yakanga ichifamba ichiyambuka Central Asia. MuUzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Turkmenistan, mauto eRussia akaoneka uye mareferendamu ekubatana neRussia akaitwa.
  Saka nyika yakadzorerwa mukati meyaimbova miganhu yeUSSR.
  Asi izvi zvakanga zvisina kukwana Zhirinovsky. Uye iye, pasina kusarura kusingakoshi, akatora Finland nemauto. Uye ikoko, hongu, neinoda kusvika zana muzana mhedzisiro, vaita referendamu. Uye achimubatanidza naye.
  Nokudaro, Russia yakanga ichidzorera yayo. Hukama neChina hwakadzikira zvishoma nekuda kwezvichemo zvePort Arthur uye kudzingwa kweYellow kubva kuSiberia.
  Asi ikozvino, China yaitya kupopotera Russia.
  Asi muAlaska makava nokumukira kwemauto, uye mauto eRussia akaritora. Uye vakaita referendamu pakudzokera kuRussia. Panguva imwecheteyo, America yakamanikidzwa kuziva kusashanda kwechibvumirano chekutengeswa kweAlaska kuRussia.
  Saka...
  Oleg Rybachenko akambomira ndokutanga kupfura zvakare.
  Mukomana akaridza pfuti achibva akanda girinedhi negumbo rake. Akaparadzira ma fascists uye tweeted:
  - Isu hatikundiki!
  Margarita akaridzawo kuputika, akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akapwanya Fritz ndokudanidzira:
  - Uye nguva dzose vakabatana!
  Vana vakarwa zvine hushingi.
  Mukomana akarovazve vavengi nekuputika. Akakanda girinedhi panjanji nezvigunwe zvake. Nekuda kweizvozvo, matangi maviri akabonderana. Oleg Rybachenko akaimba:
  - Kubwinya kwauri, nyika yedu yeRussia,
  Muzita reRussia inoera,
  Mazano anodikanwa mhuri!
  Musikana uya akakandazve girinedhi negumbo rake. Akapfura gumi nemaviri fascists uye akaimba:
  - Kune mhou mugomo,
  Ivai vana vane utano!
  Mukomana akaridza kuputika, akachera pasi maKrauts uye akarira:
  -Kumusha mumoyo mangu,
  Sezvineiwo tichavhura musuwo!
  Ipapo tsoka yemwana wake yakakanda girinedhi. Iye murume ari zvechokwadi mutakuri unouraya wekuparadza.
  Margarita zvakare museve une hunyanzvi hwekuita.
  Musikana akaitora ndokuimba:
  - Kwete, akasvinura haaperi,
  Kutaridzika kwefalcon, gondo -
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanywa nenyoka!
  Musikana, achikanda magirinedhi netsoka yake, akaitora ndokuwedzera kuridza;
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti isu hatizive kusuwa -
  Mukova wenzvimbo wakavhurwa -
  Nyeredzi dzakapenya pamusoro pedu!
  Musikana ndokuseka. Akaridza kuputika kune mafascist. Akaburitsa nhare yavo achibva ati:
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka -
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Zuva richapenya zvakajeka,
  Nzira inovhenekera communism!
  Uye zvakare musikana anokanda girinedhi nehungwaru netsoka yake isina chinhu. Kusundirana matangi aHitler.
  Natasha arikurwawo. MuStalingrad, vasikana vanongova magamba.
  Uye vanozviimbira vakashinga.
  - Nyika yangu irima renyika,
  Ndinogona kuputsa kurwiswa kwevavengi vakaipa ...
  Handikwanise kuenda zuva ndisina iwe mudiwa,
  Ndakagadzirira kukupa hupenyu hwangu!
  Uye Natasha anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Zvadaro, Zoya anopisa. Musikana akanaka mubhikini. Iye achapa kuputika uye kutema pasi maFascists.
  Uye ipapo chipo chemhondi chichabhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Zoya akaimba, achibudisa mazino ake:
  - Ndinoda kuparadza vavengi! Musikana akadaro!
  Uye zvakare runako ruchatanga kuparadzwa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye ipapo Aurora moto zvakare. Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku acharovawo mafashisti.
  Uye girinedhi yakavhurwa netsoka yake isina kupfeka ichasvibisa varwi veWehrmacht pamatombo.
  Musikana anoseka:
  - Tili, tile, trawled, trolled...
  Ndine simba rekukunda mafascists,
  Handichakwanisi kuramba zvino!
  Uye zvakare murwi anopfura nemazvo.
  Zvadaro, Svetlana anopisa. Uye akakandawo pasuru yekuputika nezvigunwe zvake.
  Zvakanaka, vaKrauts vakazviwana.
  Musikana, kutaura zvakajeka, murwi wedombo.
  Uye kuti anoimba sei:
  - Rus 'ichakudzwa pamusoro peNyika,
  Tichagara tine hope!
  Uye vasikana vana vanorova fascists uye kuti vachakurova sei. Kazhinji, vakaita sevasande vanobva kuhondo yengirozi dzerufu. Uye vaNazi muStalingrad vanozviwana.
  Asi zviri kuramba zvichioma uye zvakanyanya kuoma.
  Stalingrad iri kumirira ikozvino, asi vaNazi vakakwanisa kutora Sukhoi. VaNazi vanewo boka rengarava rakasimba. Kusanganisira zvikepe zveBritish zvakatorwa.
  Vaiparadza gungwa rose. Uye maTurkey ari kusimuka kubva kumaodzanyemba. Zvirikutyisa.
  Natasha nevasikana vake kubva kuSukhimi vakakwanisa kubhururuka kuenda kuStalingrad, vachitora ndege yeGermany plywood.
  Uye zvino zvakare muStalingrad. Senge, kunyangwe ukaedza sei kuti usatore guta iri, maNazi haatore.
  Natasha anokanda netsoka yake isina chinhu chipo chemhondi, achibvarura maNazi munyama yakabvaruka uye anoimba:
  - Hupenyu hwedu huchave hunoshamisa!
  Zoya, achikanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, akawedzera, achibudisa mazino ake:
  - Kana, chokwadi, tinokunda!
  Musikana ndokuzunza zunza mazamu ake matsvuku.
  Aurora, kupfura, kudzvova:
  - Uye regai Baba vedu vakudzwe!
  Uye achakandawo chipo chemhondi nezvigunwe zvake zviri pachena. Ichapwanya vanopikisa uye kurira:
  - Kubwinya kune Great Rus '!
  Uye ipapo Svetlana akatora mutsara ndokuibata. Ndakauraya maNazi zana. Akabva aridza girinedhi negumbo rake risina kubereka achibva aridza kamhere:
  - Kune mwenje mutsva wesainzi uye kubudirira!
  Uye vasikana vana vakarwa zvakare, uye havasi kuzodzikisa mhino dzavo.
  Natasha akanhonga pasuru yainge yaputika netsoka mbiri. Uye nesimba rake rose akaikanda mutangi reNazi.
  Iyo E-75, yawana kukuvara, yakamira ndokutanga kuputa.
  Natasha akaimba kuti:
  - Rus 'akaseka uye akachema uye akaimba,
  Mumazera ese, ndosaka iri Rus '!
  Zvadaro, Zoya akatora ndokutangisa mhondi yaivepo nezvigunwe zvake. Uye rimwe tangi reNazi rakamira, rikadonha.
  Zoya akanyora paTwitter achiti:
  - Hongu, ramangwana nderedu!
  Kubwinya kuRussia huru!
  Aurora akaridza pfuti. Akachera pasi vazhinji ve fascists. Akabva ati nehasha:
  - Kubwinya kune magamba eUSSR!
  Uye kukandwa kwetsoka yake isina chinhu kunotumira girinedhi kubhururuka zvakare. Uyu ndiye musikana mutsvuku. Ingori isingakundiki terminator.
  Uye Svetlana akazvitora pachake uye akaparadza vaNazi. Uye akadzitema semucheki unopinza.
  Akabva ati:
  - Kubwinya kune nyika yeRussia!
  Uye kubva pakukanda kwetsoka yake isina kupfeka grenade inouraya inoparadza inobhururuka.
  Murwi akaridza mhere.
  - Yehumambo hweSoviet!
  Natasha, achipfura, anoti:
  - Kune hukuru hwehumambo!
  Uye zvakare kubva kutsoka dzake dzisina chinhu chinobhururuka chimwe chinhu chinouraya mafashist nevimbiso yakakura.
  Uye musikana anoimba:
  - Kubwinya kuna Amai vangu -
  Kubwinya kuRussia!
  Zoya akakandawo girinedhi netsoka yake. Akacheka ruzhinji rwevaNazi ndokuridza mhere:
  - Great Russia - kubwinya kukuru!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Vasikana vacho vanenge vakashama. Mune bikinis, tanned, muscular, yakanaka, uye curvy.
  Vasikana vanoyevedza sei kana vakashama! Uye nei zvimwe kune zvipfeko?
  Zvadaro, Aurora anoshingaira kupfura. Uye netsoka dzake dzisina kupfeka airasa zvakanga zvichiuraya vaNazi.
  Ipapo achaimba:
  - Kunyika yeBaba huru!
  Svetlana akaramba achipfuta. Akacheka mafascists uye tweeted:
  - Nokuda kwekubudirira kukuru!
  Uye aigona kuridza girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye zvakare vaNazi vanotya.
  Waita zvakanaka vasikana vechiRussia. Ivo vanhu vepamusoro-soro aerobatics.
  Uye zvakare kune vatyairi vendege: Mirabela naAnastasia. Sezvavacharova maKrauts.
  Hongu, mauto aHitler ari kutiza vasikana vakadaro.
  Varwi vechikadzi vanorwa paYak-9. Mota inoita kunge yechinyakare. Asi inoshanda chaizvo. Kunyangwe iri yakaderera kune Luftwaffe mukumhanya uye nezvombo.
  Vasikana ava vanongova nekanononi imwe chete ye20mm nepfuti yemuchina, vachipesana neME-262 ine makanoni mashanu e30mm.
  Asi Mirabela anofambisa zvine hungwaru uye anoenda kuseri kwegora rine mapapiro rine mapapiro. Uye anomupfura. Inorova simbi, inopisa muvengi zvachose.
  Mirabela akabva aimba.
  - Yakakwirira uye yakakwirira uye yakakwirira,
  Ndege dzichibhururuka seshiri...
  Tiri kuputsa matenga efascist,
  Uye ushingi hwevarwi hwakapfuura miganhu!
  Uye pano Anastasia achaenda ndokurova vaNazi. Iye musikana weTerminator.
  Ichapwanya zviso zvemakororo aHitler uye kurira:
  - Kubwinya kukuru kuchauya kuna Rus '!
  Uye anotsikirirawo pamakumbo netsoka dzake dzisina chinhu. Uye imwe Messerschmitt inodonha.
  Vasikana vanorwa mumapanty avo chete. Uye vanonzwa zvakanaka chaizvo. Dzinobhururuka nokukurumidza painjini dzisina simba. Uye vanotiza pfuti dzemuvengi.
  Mirabela, achicheka Fritz, anoridza mhere:
  - Hapana gunguo, haugone kutikunda!
  Uye zvakare murwi anokambaira achienda kure kure.
  Uye muchina mutsva waHitler unodonha.
  Musikana asina shangu anoziva zvaari kuita. Uye ari kuita zvakanaka.
  Heino mufascist ari kuedza kuvhara murwi ari kure. Uye anoenda. Uye nechimwe chishamiso, zvakare pamuswe wemuvengi.
  Uye anorovera pasi Fritz, achishinyira:
  - Hapana chisingagoneki kune veRussia!
  Uye zvakare murwi anoita shanduko yekupererwa. Uye imwe motokari inodonha, yarovererwa.
  Mirabela akanyora paTwitter achiti:
  - Chokwadi rugare rwakasikirwa Russia!
  Uye zvakare kuti zvinopera sei. Uye achakundwa sei nomuvengi!
  Anastasia anorovawo mota yeGerman uye anoridza mhere:
  - Nyika yedu ngaikudzwe, ngaparege kuva namano kwatiri!
  Uye vasikana vari kuramba vachiparadzana!
  Chii chinogona kubata nazvo? Kunze kwekunge iri dutu rinotyisa!
  Kunyanya, kunyange dutu harigoni kuvakunda!
  Zvichakadaro, Natasha anorwa uye anoimba:
  - Ticharwira Russia!
  Uye netsoka yake isina kupfeka achakanda girinedhi inouraya.
  Achakuya vaNazi kuita zvidimbu zvesimbi neropa.
  Zoya achakandawo mhondi uye yakatsvuka-inopisa netsoka isina chinhu uye, achisvetuka, achati:
  - Uye nokuda kwehurongwa hutsva hwecommunism pasi rose!
  Uye anobudisa mazino ake.
  Zvadaro, Aurora anopisa zvakasimba. Anozvipfura, anochera pasi mafascist uye anoridza, achibudisa mazino ake:
  - Kuti uwane kufambira mberi!
  Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu kunouya chimwe chinhu chinogona kupwanya chipingamupinyi chipi nechipi.
  Uye ipapo muhondo Svetlana. Uyu ndiye musikana wemhondi akadaro.
  Uye ane blonde. Kuti anorova sei mafascist ... Uye ipapo chipo chemhondi chinobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Achapwanya vaNazi ovashandura kuva murazvo wadhiabhorosi.
  Terminator vasikana vacharidza muridzo:
  - Mbiri kune izwi rangu rekukudza!
  Komsomol izwi!
  Varwi vachapfura mafascist. Uye ngatipfure sembwa dzine mbira.
  Ava ndivo Terminator vasikana! Uye vanoparadza vaNazi - chii madhimoni!
  Natasha akati nema pathos:
  - Ticharwira socialism,
  Kune yedu Soviet Russia,
  Kurodha itsva yakanaka!
  Uye zvakare chipo chinouraya chinobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu.
  Zoya anoitawo zvine simba. Inoparadza maFascists. Uye haavaregi. Uye tsoka dzake dzakashama dzoita sedzepeperetsa.
  Murwi anoti neshungu:
  - Muzita reRussia dzvene,
  Russia ichakudzwa!
  Uye zvakare murwi anorwa nechishuwo chakazara.
  Zvadaro, Aurora anokanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu. Kuti maFascists akapararira sei kumativi ese. Uye anoti nehasha:
  - Ini ndiri shasha yetsiva yenyika!
  Uye ipapo Svetlana achavhura chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza. Uye tsoka yake yakashama itete.
  Mhare ikarira.
  - Ndini ane simba pasirese,
  tichanyudza maNazi muchimbuzi -
  The Motherland havatendi misodzi,
  Uye isu tichapa iyo yakaipa oligarchs huropi hwavo!
  . CHITSAUKO Nha
  Sezvo akabatanidzwa muhondo dzinorema, Vedmakova haana kurara kwemazuva akawanda, uye naizvozvo, pasinei nemamiriro ezvinhu akaoma zvikuru muchitokisi chejeri, kusvibiswa uye kunhuwa, akabatwa nehope pakarepo.
  Akarota kuti akazviwana ari muMiddle Ages uye akatungamira kumukira kwenhapwa, achiva rudzi rweSpartacus mune siketi! Mushure mekubudirira kwekutanga, murwi akashinga, musikana ane tsandanyama, akaunganidza vapanduki ndokuzvipira kusarudza vatungamiriri vavo.
  Witcher, sezvaitarisirwa, akava mukuru weboka guru, uye akakurudzira gamba guru Turan semutevedzeri wake wekutanga.
  Uye pano varanda vaibvumirana. Ipapo vaforomani vakasarudzwa. Iyo decimal system ndiyo yakapfava uye Witcher akasarudza kuti hapana chinofanira kuoma.
  Vakashongedzerwa nemikombe uye vachitora mapete (muhope huru, Vedmakova's subconscious yakatamba), vakaenderera mberi.
  Kuti asimbise chiremera chake uye kutambanudza makumbo ake, Witcher akafamba netsoka, achifamba sekati. Musikana uya akabva atanga kumhanya achinzwa tuhurungudo twakapinza twaiva mumugwagwa une matombo netsoka dzake. Asi murwi haana kuteerera kurwadziwa; uyezve, aive pamberi pemunhu wese. Sezvakazoitika, zvakanga zvisiri pasina. Varwi vatatu vevavengi vakanga vakavandira, uye vaigona kuridza aramu nguva isati yakwana. Mutungamiriri wechimurenga akakwira mumuti ndokusvetukira pamusoro pevavengi vake. Mafambiro ake aiita sekutamba kwemusanganiswa wengwe nemhungu, kakuchema ndokuzonyarara nemisoro yadamburwa.
  - Aya ndiwo maitiro andinoputsa kuramba!
  Vedmakova aisakwanisa kuramba kutamba kuvanhu, kuratidza misoro yakachekwa kuvaranda. Pakaita ruzha rwekutendera.
  Nenguva isipi minda ine minda yakatanga. Dzimba dzakavezwa mizinda chaiyo ine zvishongedzo nemifananidzo. Matsime aionekwa apa neapo. Kubva kune chimwe chifananidzo muchimiro chaZeus ane butterfly mapapiro uye miromo padumbu rake, makumbo uye chipfuva: jets nomwe dzairova. Minda yakapfuma, yakakora, ine senge yedonje regoridhe, zviyo zvine maspikes mahombe, chickpeas nezvimwe zvinhu. Varanda vakawanda vaivashandira. Paiva nevarume nevakadzi, uyewo vana vakawanda. Chokwadi, vatariri, varindi. Asi kazhinji, hongu, kune vamwe vazhinji varanda, uye nemafoshoro nemapadza.
  Muroyi akasimudza bhena remumba nekukasira kusonanidzwa nevaranda vasikana: Nemufananidzo weMunondo neBadza! Vamwe varanda vakamhanyira kunorwisa.
  Zvichakadaro, varandarume nevakadzi vakati wandei vakanga vakarembera pamatanda, maoko avo netsoka dzavo vabayiwa nezvipikiri. Zvinoita sokuti vana vokusaruramisira ava vaizotambudzwa. Achiona vasununguri vaiswedera, musikana akarovererwa akadanidzira nenzwi rakasimba zvisingatarisirwi:
  - Kutsiva kwauya, rovai varidzi!
  Mutungamiriri weMuroyi, senguva dzose, ari mberi. Hozhwa yake yepete yakasimudzwa ndokuwisira pasi varindi vaviri pakarepo. Vamwe vose vakadzokera shure, mumwe wavo nekutya achitomhanyira mupfumo rake. Matumbu akabuda mudumbu rakatsemuka. Musikana akanyemwerera:
  - Imi muri varwi vasina simba kana muchitya bhiza!
  Miloslava, uyo akazova squire yake, akarwa kuruoko rwake rworudyi, masamo mumaoko emusikana, serezo remugeri. Saka zvine mukurumbira kutema varwi.
  Turan haana kubvuma. Akapidigura dombo rakatyora chipfuva chemuchengeti achibva apinda. Zvaiva pachena kuti kushanda nesimba kwaakaita kwaimuitira zvakanaka, kwete mhasuru dzeguyo. Chokwadi, Witcher akafamba nekukurumidza.
  Varanda vakanga vamira kushanda, asi vakanga vasati vapinda muhondo yacho. Sezviri pachena vakanga vavhiringika. Chokwadi, mukomana mumwe chete akanga asingazorori, achisvetukira kuvakomana vaishanda, akashevedzera kuti:
  - Imi mbwende! Ani naani arikumashure kwangu igamba, ani nani asina ini inguruve ine lousy!
  Vakomana ndivo vakatanga kudaira. Vakamhanyira kuvatariri. Apa mumwe mukomana wemakore gumi nemana akarova "murindi wake" nebadza zvekuti musoro wakabva waputika senhanga. Zvakashanda, uye vamwe varanda, kunyange vasikana vaiwanzova nemwero uye vane mwoyo murefu, vakamhanyira kuhondo.
  Hondo zvino yakava mhirizhonga, asi hukuru hwenhamba, pamwe nekupererwa, kwaive kudivi revaranda. Uye ivo, zvirokwazvo, vakatora.
  Kupfuura ndizvo zvakaoma kutarisira kubva kumusikana akadzidza pamberi pemeso ake. Akapesana naguard uyo akatanga kumutsikirira. Saka akamunyengera, akavhomora bakatwa ndokumurova pamutsipa chaipo.
  - Ikozvino ndozvandinodaidza snack! - Musikana akaseka. - Chenjera kuti usadhakwa!
  Nzvimbo yekutanga yakasunungurwa nekukurumidza, dhipatimendi rakakura pamberi pemeso edu. Kumukira kwacho kwakapararira, ndokupisa minda semoto. Muroyi akasvetuka, achimhanyira kumberi. Vatasvi vakamhanyira kwaari; sekutonga, vakaitora kusvika kumusoro kwemusoro. Asi varindi havana kukanda mapfumo pasi. Hondo yacho yakanga yakaoma zvikuru pedyo netsime rine tambo nomwe. Apa vadyari vakatumira mauto avo emabhiza kuhondo.
  Muroyi akashinga akanga akakomberedzwa mativi ose. Akaponeswa chete nekugona kunoshamisa kwehozhwa yepete yakakodzwa. Heino kurwisa kwakaringana uye mupikisi akachekwa anowa. Zvisinei, musikana akatanga kukuvadzwa pabendekete, ipapo mudumbu, uye ipapo gumbo rake rakanga roda kugurwa. Ipapo Muroyi akatanga kukanda mapanga madiki. Razor-rakapinza, dzakapinda mumaziso dzimwe nguva mumuromo. Zvisinei, vazhinji vevarwi vakanga vakashama hafu nokuda kwekupisa, uye kuvarwi vakadaro zvakanga zvakakwana kuti vaboore chipfuva. Vatasvi vemabhiza vanoverengeka vakawa, asi vamwe vose vakawedzera dzvinyiriro. Mapakatwa aive akawanda zvekuti pakufamba aiita kunge muzinga. Saka vanodurura kubva kumativi ose.
  Asi Miloslava, Passa, Turan, nevamwe varanda vakasvika nenguva. Vapedza kupinda muzvikwata, vakafamba serenki, waigona kuona kuti zvitunha zvinobhururuka sei, uye varanda vakashonga vakakurumidza kuvabatsira nesimba ravo rose.
  Varwi vakarwisa vatasvi vemabhiza, varanda vakanga vaneta vakatsiva marwadzo avo nokunyadziswa.
  - Komberedza muvengi uye usamurega achitiza! - Yakarairwa naWitcher.
  Pamberi pemeso ake, muranda akadonha nemusoro wakachekwa, asi gumi nevaviri varindi vakawira shure kwake.
  - Tora muhuwandu! - Mukuru wechidiki wekumukira akarayira.
  Varanda vakawanda zvikuru vakapinda muhondo. Zvakaonekwa kuti vakomana vakakwira sei pamabhiza nokumhanya, vakamhanyira vatasvi, uye kushandisa mazino avo nematombo akarodza.
  Varanda vacho vairatidzika sevasingazivi kutya; vakanga vachitsiva kwemakore akawanda okunyadziswa, apo hapana aivarangarira sevanhu. Mukuwedzera, vazhinji vavo vakaberekwa vakasununguka uye havasati vakanganwa kunhuhwirira kwemusoro kwekuda.
  Mushure mekupedza ne "yakaiswa" mauto, Witcher akaenderera mberi. Chipingamupinyi chakakomba chokupedzisira panzira yake chakanga chiri mwana akatemwa pamiti mikuru. Pakanga pamire varindi vazhinji kwazvo.
  - Tsvaga zvivakwa uye ubate manera. - Akadanidzira. - Kana izvi zvisina kukwana, zvigadzirire iwe pachako.
  Varanda vacho vakakurumidza kugadzira nhumbi dzokurwa nadzo.
  - Masitepisi anofanira kunge akafara, kuitira kuti varwi vazhinji vafambe navo panguva imwe. - Witcher akataura.
  Mune dzimwe nzvimbo kuurayiwa kwevanhu kwakanga kuchiri kuitika. Mune dzimwe nzvimbo vashandi vaienda kudivi revapanduki, asi pane dzimwe nguva vairamba nemhaka yetsika. Vatariri vakaurayiwa nekukurumidza - ava vaive kure nevarwi vakaoma. Detinet yakava nhare yekupedzisira yekurwisa vavengi. Muroyi, senguva dzose, ndiye akatanga kukwira madziro. Akarohwa nemuseve kakawanda, asi akarwisa zvipo zvinouraya nenhoo yake. Murwi wepedyo akarohwa zvakasimba zvokuti, kunyange zvazvo akakwanisa kubhururuka, akawira pasi negotsi achibva pamadziro.
  Miloslava akakwanisa kukochekera murindi, achirasawo muvengi. Iyo Snow-White Pass yakatofadza mauto evavengi nechitarisiko chayo. Pavakamutarisa chipfuva chainge chave kukurumidza kusimuka, chine mazamu anokwezva, musikana akarovera makumbo muchiuno, ndokubva acheka. Muroyi, akwira madziro, akatema pasi pasina tsitsi. Muvengi akanga atorasikirwa nepfungwa yavo yokurwa, uye varanda vakawanda vakanga vachikwira rusvingo. Vakapaza, pakanga paine masitepisi akawanda, uye varindi vakanga vasina nguva yokuadzinga ose. Pazasi, zvisinei, pakanga paine varanda vakafa uye vakakuvadzwa vakarara vakatenderedza; kurwiswa kwacho hakuna kupera pasina kurasikirwa. Saka muranda nemurindi vakarwisana vakadonha kubva pakakwirira. Vakarwadziwa, asi vakaramba vari vapenyu uye vakaramba vachidzipana.
  Mukomana akanga asina kugadzikana, Muroyi akakanganwa kubvunza zita rake rekupedzisira, akanga ariwo pamadziro. Achishandisa chimiro chake chiduku, akasvetuka pakati pemakumbo emukuru, ndokumurova pambongoro nemakumbo maviri, panguva imwe chete achimurova pasi pemabvi. Akabhururukira kumberi, achinorovera muforogo yakabatwa nemuranda mukuru...
  - Ndakabatwa nenzira yekuti ndakaruma zvinorwadza! - Mukomana akaburitsa rurimi rwake rutete, achinyomba varindi.
  - Ah, iwe nyoka duku isina shangu! - Murwi akamira kurudyi akatuka uye akatema mukomana nebakatwa rake.
  Mukomana akatsaukawo apa ndokusvipira paipi muziso. Muvengi akapopota zvakadii, achityora-mirana. Mukomana haana kumira pamhemberero ndokumupedza nebakatwa. Maoko emwana, kunyange akaonda, aive netsinga uye akasimba - akatsamwa nekushanda nesimba.
  Vamwe vakomana vakaratidzawo kufurirwa, vachirwa segehena, kushinyira nekutuka, vachisarudza matauriro anotonhorera!
  Vakakwanisa kubvisa rusvingo nokukurumidza, asi mukati mehondo yakakwevera zvishoma, vachitya kutsiva kwevaranda, varidzi vakarwa zvakanyanya. Chokwadi, matumbu akura vabatsiri vakaipa pakurwa nevaranda vane hasha.
  Muridzi mukuru, Sheikh Samuma, akaedza kutiza nepasi pevhu. Akaenda nehombodo yamatombo negoridhe. Pamwe aive nemukana, asi kukara kwakamusiya. Musikana akanaka, Rakhita, uye kunyange ane ruvara rweganda remhangura, muedzo wakanyanya.
  - Uye nditevere hure! - Sheikh akamubata nevhudzi rakapfava.
  - Hapana chikonzero, ndichaenda ini, changamire! - Akakumbira.
  - Kwete hure! Ndinoda kukutakura! - The sadistic anoremekedzwa akagomera.
  - Asi zvinorwadza! - Muranda akatanga kuzunza makumbo ake asina kupfeka.
  - Kana tageza, ndicharaira kuti usungirirwe nevhudzi rako uye upise moto. - The Sheikh akananzva miromo yake carnivorously.
  - Uri mhuka! Asi ndinokuda, nditende!
  Musikana uyu akazvisunda pedyo nemuridzi wake, uyo akanamira mhino yake yakasviba kumeso kwake kwakachena ndokutanga kumunanzva. Ipapo ruoko rwaRakhita rwakawana badza pabhande rasheikh uye, nesimba raro rose, rakarinyudza mudumbu rake rakanga rakazvimba.
  - Heino svumbunuro yerima kwauri.
  Shekhe vakadonhedza bag riya ndokuregedzera vhudzi. Maoko ake akaedza kuvhara gomba rakadzika, ura hwakadonha kunze.
  - Chisikwa! Echidna! - Akachema.
  - Aihwa! Ndakaita zvakanga zvakanaka! Vasikana nevarume vangani vawakatambudza? Aitorovera vana padanda nokuvaroverera pamatanda. Uku kutsiva chete! - Musikana akadanidzira.
  - Damn!
  - Mwarikadzi! Makandirova! - Muranda akarovera tsoka yake mudumbu rasheikh rakakora, raibuda ropa.
  - Akandirova zvishoma! - Akachema.
  - Asi ropa rakanaka rinoyerera mandiri! - Muranda asina shangu akapenya mazino ake.
  - Hapana, hure! Mauto achadzvinyirira kumukira, uye iwe ucharwadziswa kwazvo zvokuti ini ndichaita sengirozi kwauri! - Sheikh akawana simba rekupopota.
  - Sei vaine fungidziro yakapfuma kupfuura yako? - Musikana akaburitsa rurimi rwake.
  - Zvakakwana iwe! "Mupfumi akadedera nokugomera. - Kurwadzisa! Ndiunzire chizoro che facifi.
  - Sei panyika? - Musikana akabvunza sarcastically.
  - Ndichakupa bhegi iri regoridhe. - Sheikh akakumbira.
  - Atova wangu! Zvakanaka, kunze kwerudo, mafuta e facifi aripi? - Musikana akanyemwerera zvinyengeri.
  - Unoziva wadhiropu muchimiro chemhou inobhururuka here? - Mupfumi akadzedzereka achihwihwidza.
  - Ehe! Ndakaiona yakanaka kwazvo ine hurungudo.
  - Saka iwe unofanirwa kuisa ruoko rwako mumusoro wako, uye iwe unogona nyore kubvisa bhokisi nemafuta. Huya pamusoro pangu undizodze mafuta. - Sheikh akagunun'una, akapotsa arasikirwa nehana.
  - Kunyange scoundrel inofanirwa kurapwa. Ndimirirei!
  Musikana akamhanyira mumba. Akanga asina hanya nezvemupfumi, asi mafuta anokosha akadaro haawanzoitiki uye aizobatsira vapanduki. Ipapo achaisa chinhu chinovengwa kuvapanduki.
  Varanda vakanga vatizira kudzimba dzavo. Vaviri vakaona musikana akanaka asina kusimira. Vakomana vane hutano, vane nzara yekuda kudiwa nemunhukadzi, vakamhanyira kwaari. Musikana uyu akashanda nesimba, aine tsandanyama, uye saka akasundira murwi nyore nyore nemakumbo ake akasimba uye akashevedzera:
  - Kana iwe uchida kuwana mari. Mongozivawo kuti pane mukomana ane hukasha ari pasi pasi ane bag regoridhe.
  - Hatidi zvechisimba! - Vakomana vakaramba zvinoshamisa.
  - Asi iyewo akapfuma! - Musikana akanditsvinyira.
  - Ipapo zviri nani, ngatirwe! Nzvimbo yepasi iripi? - Varanda vakapanduka vakataurirana.
  - Tevera ruoko rwangu ipapo! - Muranda akazunguza ruoko rwake rwerudyi.
  Varanda vechidiki, vatema vakamhanyira kwainongedzerwa nemushonga wake. Musikana akanyemwerera ndokumhanyira mumba. Midziyo yacho yaive yakapfuma, asi yakashata. Uye heino iyo cabinet pachayo, yakakandirwa kubva kugoridhe. Rakhita, asina kufunga kaviri, akaisa ruoko rwake mukati. Akapinda mukati achibva angovhara shaya.
  Runako rwakaridza mhere, mazino ake anopinza-badza achicheka bhurasho.
  - Oh, zvinorwadza sei! - Akaridza mhere, achibva adzvinya kunze. - Izvi zvinorwadza!
  Pasinei nokurwadziwa kwomusango, musikana wacho akaedza zvakasimba kusunga ruoko rwake. Vitchakova, achinzwa kuchema kwevakadzi, akafunga kuti mumwe munhu akanga achibatwa chibharo uye nokukurumidza akapinda mukamuri. Achiona tsvarakadenga ichinyura muropa, akaridza mhere.
  - Ndiani akatsunga kuita izvi?! Ndichamukwevera chiremerera pamboro yake! - Mukutsamwa kwehasha, murwi anogona kunge ari munhu ane hutsinye.
  Misodzi yakayerera kubva mumaziso aRakhita, kwete zvakanyanya kubva mukurwadziwa kwaakanzwa, muranda akanga asiri muenzi kuti azvamburwe kakawanda, asi kubva pakuziva kuti akanga ava chirema.
  - Ndiye! - Musikana akanongedza wadhiropu.
  - Kana zvakadaro, zvino tyisa! - Muroyi akacheka chipembenene ichi nechisimba mumusoro. Kubata kwacho kwakakombamisa chimiro, uye goridhe rakapfava rakachekwa. Mhare yakaramba ichirova kusvika yakuya chivharo chacho kuita zvidimbu zvidimbu.
  Musikana wacho akacheneruka, uye chando-chena Passa yakasvetukira kwaari. Akazora zvine hunyanzvi, achimisa kubuda ropa. Witcherova akatora ruoko rwakachekwa, nhengo yakacheneruka, asi yakanga ichiri kudziya.
  - Hukuru! - Tinofanira kudana Khirov. Pamwe achairima. - Mhare yakaridza muridzo zvine ruzha.
  Passa akabvunza:
  -Ndiani akakupa pfungwa yekunamatira ruoko pano?
  - Samma!
  - Chii chawakaisa iwe pachako? - Witcher akashamisika.
  - Kwete, zita remunhu uyu ndiSaruma. - Akaruramisa musikana.
  - Kana zvakadaro, saka anofanira kupatsanurwa. - Murwi akapenya maziso ake.
  - Ari mukamuri yepasi uye akuvara zvakakomba. Uchava nenguva yekumubata. Kana asina kufa.
  Muroyi akaedza kubata bhurasho riya, rakabva rashanduka kuita dzvinyu rinotsvedza rakada kuverevedza. Kudai murwi wacho akanga asina kuva nounyanzvi kubva pakuberekwa, zvimwe angadai akabudirira. Uyezve, haana kubata muswe, asi mutsipa.
  - Wow, mashiripiti asina kujairika. Tinofanira kuiratidza kuKhirov.
  Chiso chemusikana akakuvadzwa chakava matte uye akarasikirwa nehana.
  Passa yakamubata nenguva:
  - Musikana anotya, asi akanaka! Zvaizonyadzisa dai akaramba ari chirema.
  - Zvakanaka, ndinovimba izvi zvinogona kugadziriswa. Khirov chete akapotsa pane imwe nzvimbo, akavimbisa kuva pedyo neni. - Witcher akakwenya bendekete rake zvisingafadzi.
  - Ndiri pano! - N"anga yakasvetuka kubva kuseri kwegonhi. - Ndinonzwa mashiripiti.
  - Uye ndinoibata mumaoko angu! - Muroyi akabvuta.
  - Zvakanaka, izvo hazvina kushata futi! Uyu musanganiswa wejellyfish nedzvinyu, unoona zviri translucent, unoona moyo mitatu ichirova. - Murwi akanyemwerera.
  - Sei izvi zvinoshamisa? Musikana akadimbuka ruoko ndokutsiviwa nedzvinyu. Ini ndinofunga, kunyangwe nehunyoro hwese kwechisikwa chakadaro, iyi haina kuenzana kutsiva! - Murwi wacho akanga asingade kuseka.
  - Asi imwe yenhengo dzemuviri inogona kuyangarara, uye izvi hazvina kuipa zvachose. Rudzi rwesimba guru! - N'anga yakachonya ichinyahwaira.
  - Inosanganisira chii, nekuti hurema? - Handina kunzwisisa Witcher.
  - Ungataura sei! Pamusoro pazvo, haichisiri mhuka chete, asi chikamu chemuviri wechikadzi. Asi kutarisira mhuka kwakaoma. Iye zvino dzvinyu diki iri rinokwanisa kupfakanyika nekutsvedza nepamutswe chero upi zvawo kana kukambaira nemumadziro. Mukuwedzera, inenge isingaoneki, mhuka iyi yakafanana nechameleon. - N'anga yakatanga kutsanangura.
  - Pulsar! - Akati, achiratidza kufarira kwaPass. - Handina kufunga kuti izvi zvinogoneka. Cheka bhurasho woriita musori.
  - Zvinoitika kuti kukundwa kunovimbisa matambudziko makuru, asi ichi chingori chiratidzo chekukunda kweramangwana. - Muroyi akazviona.
  - Saka iwe hausi kuzomuzvidza? - Vedmakova akajekesa.
  - Aihwa! Muhondo, ushingi uye njere dzakanaka zvinounza kukunda. Kuti urove, unofanira kutanga waona chinangwa, ukasadaro unobvisa chibhakera chako. Asi kuti dambudziko rirege kuitika, ronda racho rinofanira kuporeswa. - Hirovo akapindura zvinyoronyoro.
  - Hazvina kunaka kuti musikana ave chirema. Mushure mezvose, izvi zvichamukanganisa! Ungamuita ruoko rwemunhu here rwakaita senhengo chaiyo? - Witcher akabvunza.
  - Ndichafunga! Pamwe ndinogona kuzvigadzirisa. Kazhinji, n'anga dzakawanda dziri nani pakuuraya pane kuporesa. - Khirovo yakasimbiswa nekusimbisa.
  - Ndinobvumirana nazvo! Benzi ripi neripi rinoremadza, havasi vese vakangwara vanogona kupora. - Muroyi, kuve anonyengetedza, akatomonya chigunwe chake pamatemberi ake.
  - Vaurayi vakawanda vane utsinye - vashoma vanorapa vanachiremba!
  Varanda vakakweva muridzi weSamum, zvinoita sekunge akafa. Rakhita akapengenuka, chiso chake chakamonyaniswa nekugumbuka.
  - Akanyengera munhu wese zvakare! Akaenda asina kubhadhara zvikwereti zvake.
  - Ndichamusungirira! - Akadaro Witcher. - Chitunha chake ngachive yambiro kuna vose vane utsinye navanokara. Munhu ane makaro anogara ane rupo nemisodzi yokuora mwoyo!
  - Zvinonzwisisika! Asi ndiani achadzosa ruoko rwangu? - Musikana akanga akagadzirira kuchema.
  - Houno ari! - Mutungamiriri wekumukira akaratidzwa.
  Khirov akakotama, tambo yakavhenekera mumaoko ake.
  - Usanetseka! Unokona kunge uri chirema. Saka Rakhita uchafanira kuva musori mukuru. Iwe unoda kutsiva kune vese vakapfuma uye vane simba muhumambo uhu.
  - Ehe saizvozvo. Usave muranda, unonyadziswa muguruva! - Musikana akadanidzira.
  - Saka iwe unogona kutibatsira! Humambo uhu hunotongwa zvisina kunaka, saka guva richagadzirisa hunchbacked system! - Muroyi akaburitsa danda resimba kubva pachigunwe chake.
  - Strange! Ndinoona simba rakawanda mauri. Uye uchenjeri! Ndagadzirira kubatana newe! - Muranda akadanidzira.
  - Zvichakukuvadza, asi iwe uchakwanisa kukunda! Pasina marwadzo hapana ushingi, pasina ushingi hapana kukunda! - Muroyi akataura, achiratidza mafungiro ehuzivi.
  "Ndiri mukadzi, zvinoreva kuti ndakajaira kutsungirira." - Rakhita akagutsurira musoro.
  - Kana iwe usina kushivirira kwakakwana, kuimba kuchabatsira! - Khirov akaseka.
  Vanhu vese vakaseka. Muroyi aive mugood mood. Kutanga kwakakunda, zvinoreva kuti hapana nguva yekutambisa. Chokutanga pane zvose, zvakakosha kuumba uto revaranda vasati vatiza. Saka vanhu vakaita sesimbi, isati yatonhora, ipai chimiro chavanoda. Musikana murwi akabuda pamadziro, akakwira padare uye akarayira nenzwi rine ruzha.
  - Vhura iyo mushe kuunganidza munhu wese!
  Passa akabvunza:
  - Vakadzi zvakare?!
  - Ehe! Tichada bakatwa rose. Kurumidza, asi ziva kuti hapazove nemakororo, tichagovanisa zvese zvakaenzana.
  Kuunganidza varanda kwakatora nguva, taitofanira kushandisa zvikwapuro. Witcher pachake akamanikidzwa kubatsira vashoma vasina kurasikirwa nemisoro yavo uye kuderedza ugororo. Musikana wacho akapa vashanu vevapambi vanoshingaira mbama yakanaka munzeve, uye kunyange kugura musoro weimwe. Madonhwe eropa akadonhera kumeso kwake, Witcher neruchiva akaananzva. Zvakashanda. Musangano mukuru wakaitwa murima muchiedza chemwenje. Paive nezviuru zvevaranda vakasunungurwa; Witcher akatofungidzira neziso kuti pakanga paine zviuru gumi nezviviri, kunyangwe vazhinji vacho vaisanganisira vana nevakadzi.
  Akaita kubva pashongwe yepamusoro muDetinet. N'anga yakamira kune rimwe divi, yaidzora boka rose. Varanda vaibatwa noutsinye, uye vasina simba vaiurayiwa kana kuti kuurayiwa. Saka kazhinji, kana tikatora zvimiro zvemuviri, zvaitaridzika sevarwi vakanaka. Vanongoda kudzidziswa. Vedmakova akapa hurukuro inotyisa. Akanyanya kuramba achitsanangura kukosha kwekuumba uto guru rerusununguko.
  - Kubatana, ushingi, kusazvipira ndiwo makiyi ekukunda, rusununguko, mufaro! Pasina chirango hapana uto, uye pasina uto haugone kuwana rusununguko! Basa rakaita kuti tive nesimba, rakawedzerwa neuchenjeri richatipa rusununguko, uye pamwe chete nerombo richaunza mufaro!
  Saka ngativei vamwe torasa ngetani! - Murwi akataura.
  Varanda vakaratidza kutendera kwavo nokushevedzera kukuru! Muranda mumwe chete, aiva nemavanga akawanda uye achiratidza kudada, akanga akanyarara. Kutarisa kwake kwakaratidza mwero wakanyanyisa wokuzvidza.
  Muroyi akafunga zvakare kusarudza mutungamiri mumwechete wekumukira!
  - Mutungamiriri akafanana nepamusoro pepiramidhi - panofanira kunge paine imwe chete, zvikasadaro kunyange chimiro chakasimba chakadaro chinodonha!
  Varanda vakadanidzira vachiti:
  -Rudyi! Titungamirirei.
  -Iwe uri murwi mukuru uye uchave mutungamiri wedu! - Zvisingatarisirwi, mukomana akakwanisa kushevedzera munhu wese.
  Izvi zvakashamisa Vedmakova: izvi zvinogoneka sei? Akanyatsotarisisa; mumaoko emwana maive nechinhu chakafanana nepipepipe, chakakora chete. Uye nerubatsiro rwemudziyo uyu akatinhira.
  - Mukomana achaenda kure! Zita rake ndiani? - Mhare yakabvunza.
  - Dick! Ndakanyatsoona. - Passa akakurudzira.
  - Nyore zita! - Witcher aitarisira zvakajeka chimwe chinhu chinoshamisa.
  - Sei zvakaoma!
  -Tinozivisa vhoti! - Muroyi akazivisa. Inzwi rake rakanga richitinhira zvokuti michindwe yakazununguka. - Chero ani anofarira murwi Witcher kuve mutungamiri, simudza ruoko rwako rwerudyi! Vhotera chokwadi, rusununguko uye rukudzo! Uye hupenyu hwako huchava hwakadaro zvekuti vamwari vachagodora! -
  Varanda, vakundwa nechido, vakasimudza maoko avo mudenga vachibvumirana. Vairatidzika semurwi, uye kubvumirana kwavo kwakaratidza kuti zvichida Khirov akanga ashandisa mashiripiti ake pano.
  Hachisi chokwadi here kuti kuuya kwake kwakavapa rusununguko uye mukana wekunzwa sevanhu chaivo. Izvi zvinoreva kuti ndezvemuzvarirwo kukwazisa Witcher semvura mukusanaya kwemvura. Mufaro waionekwa pazviso zvevaimbova varanda. Zvaiita sekumuka.
  Pano, pakati pemufaro mukuru, muranda ane simba, akashongedzwa zvakanaka nemavanga, akafamba mberi. Akadaro nezwi rake rakadzika.
  - Pakave uye kuchave nevazhinji vanoda kutungamira kune mufaro. Asi une kodzero yehunhu kune izvi!
  - Chii!? - Muroyi akaburitsa muromo wake wakazara mazino. Mabiceps aive pamaoko ake asina kupfeka akaputika.
  - Ndiwe ani?! Muzukuru wemhuri inokudzwa, kana munhuwo zvake. Kana kuti pamwe kunyange muranda akatiza saZhissor. Akavimbisawo zvakawanda, asi akagumisa upenyu hwake padanda. Uye pamwe chete naye varanda zviuru makumi maviri. - Muranda ane simba akamugura;
  - Pano zvakawanda zvichatsamira pachedu. Ndiri kuona mavanga pauri, pamwe hauna kuzvarwa uri muranda, ndinogona kusiyanisa maronda anokonzerwa netyava kana bakatwa rine mapfumo! - Vedmakova akadaro.
  - Iwe wakafungidzira murwi asingazivikanwe kwandiri! Ini ndiri Count de Force, wedzinza remadzimambo anotyisa. Asi unoziva zita rababa vako here? - Akabvunza muranda anokudzwa.
  - Kukudzwa kwemhuri kune hukama hwakafanana nehushingi sekureba kwebvudzi kune hungwaru! - Vedmakova akadzokorora uye akawedzera pakarepo. -Hapana hushingi hwemadzitateguru edu huchabatsira mbwende!
  - Unotaura zvakanaka. Somuseki, mwoyo wako wakashinga zvakadii? - Muranda akafinyamisa kumeso.
  - Zvakanaka, iwe uri gamba rakadini! Verenga, asi iwe wakayerwa pamusoro penguva yenhapwa, kwaivepi kudada kwako uye kushinga kwako! - Muroyi atotanga kupera.
  - Ndakanga ndine zvikonzero zvangu zveizvi. Uye ndezvipi, iwe haufanirwe kuziva, zivo shoma zvinoreva kuti zviri nyore kufa! Ndinokupikisa kurwa kunofa, uye kana wakashinga kwete mumashoko chete, ipapo uchagamuchira dambudziko! - Count de Force akadzvova.
  - Unogona kuva nechokwadi nazvo! - Mhare yakabvuta.
  Varanda vakachenesa nhandare. Muroyi akaburuka ndokutarisa bakatwa. Mhandu yake yakamira yakatarisana naye. Akanga aine chombo chake, minondo miviri yakapinza. Zvichingoitika, murwi akavhomora rimwe bakatwa pachipfuva chake.
  Count de Forsa akanga akareba zvikuru kupfuura Witcher, akafara zvikuru pamapfudzi, kunyange zvazvo aisaratidzika kuva ane tsandanyama uye akavezwa, musikana akakodzera kuva mhare yenyika muhutano. Zvisinei, pakanga pasina mafuta, uye tendon ligaments yakanga yakasimba uye yakazvimba. Pamusoro pezvo, pakanga paine ruzivo rwechiitiko chikuru mukufamba kwese, uye kusvetuka kwacho kwakataura zvakawanda. Zviso zvavo zvakaratidza kunyemwerera; kwakanga kusisina kuzvidza, asi kutonzwira tsitsi.
  - Zvakanaka, uri mudambudziko, musikana! Hauzoitirwe shanje. - The Count akamuratidza chibhakera chake.
  - Sei uchizvivimba zvakadaro? -Kutsamwa kweMuroyi kwakawedzera.
  - Ndakakunda kurwa kwakawanda uye makwikwi. Muumambo hwangu, ndaionekwa somumwe wevarwi vehondo, vakawanda vaindiona sendakanakisisa. - Forsa, akazunungusa mhasuru dzake dzechipfuva, dzaiita senhovo mbiri dzakamira pedyo nemumwe.
  - Izvi zvinodaro nekuti iwe wakarwa chete nevakuru, uye ivo vakaderera uye vakakora. Zvino, kana ukawirirana nomunhuwo zvake ane tarenda, waizova nomukurumbira muduku! - Witcher akapindura nechivimbo.
  - Kuhukura imbwa, bye, tsvimbo, kana kuti bakatwa rangu, harina kufamba kumusana kwangu! - Kuzara kwese kwekuzvikudza kwakadzokera kukuverenga.
  - Izvi zvinonakidza kwazvo! Chipenga chakagadzirwa nesimbi yakasimba kwazvo chinopfuta mumaoko ebhokisi rekutaura uye mbwende! "Vedmakova haana kumborega kupenya nekutaura kwake.
  - Zvakanaka, izvi zvinonyanya kushanda kwauri, mukadzi bastard! - Forsa akagomera.
  - Pamwe isu tichamira fence nendimi, uye ngatishandise chimwe chinhu chakasimba! - Muroyi akatamba chimiro chakanaka sere.
  - Kudyidzana!
  Kuverenga uye mukuru wevapanduki vakasangana. Mapakatwa akamhanya nekuchimbidza ndokurova nesimba rose. Nyevedzi dzakadonha kubva pakurohwa uye kurira kwakanzwika.
  The Count akarwisa kakawanda. Akaedza maitiro maviri emabhodhoro, asi Witcher akarwisa kurwiswa, achiona kuti muvengi wake ane hunyanzvi aive nekumhanya kwakanaka.
  - Uri kutamba chii!
  - Patambo dzerufu!
  The Count zvakare akasunungura mutsara wekurova, akaedza kusanganiswa kwakaoma. Vedmakova akadzokera shure zvishoma uye akaita kurwisa-kurwisa, achibata muvengi wake zvishoma muchipfuva.
  Akadzidza kufamba kwemurwi ane ruzivo, achitora nguva yake kumuisa pasi. The Count akanyemwerera uye maziso ake akapenya:
  - Iwe hausi nyore zvachose! Zvichida kwete kunyange muranda akazara, kunyange iwe uchienda usina shangu.
  - Ndakazvarwa ndakasununguka uye ndaigara musango! Mutsipa wangu hauna kumboziva joko. Hazvifungiki kuzviisa pasi pechisimba. Munhu akasununguka zvechokwadi anozviisa pasi pezvinhu zvitatu - chikonzero, rudo, Mwari. Muranda mumweya wake anozviisa pasi - kune zvishuvo, kuchiva, varanda vaMwari! - Witcher akapindura zvakanaka.
  - Wataura chokwadi pamusoro pekupedzisira! Ndimi makarurama, vaprista navaprista ava vakandigadza! - Iyo Count yakaita kaviri fan, ndokuzoti "clamshell" maitiro, asi haina kubudirira. - Ndichafara kutaura newe pamusoro pegirazi rewaini, kunze kwekunge ndakuuraya.
  - Hamu yewaini yakafanana negungwa; kana ukatorwa, unorashikirwa pasi petsoka dzako! - Akadaro murwi.
  - Asi iwe unonzwa wakasununguka. Zvakadini nehunyanzvi uhu?
  Akabata katatu, kozoti shavishavi. Mukupindura, Witcher akarova musangano zvakanyanya. Iye Count akadzedzereka achibva adududza. Ipapo makwikwi akaenderera mberi zvakare, Forsa akafambisa sekunge akakuvara, akaziva kuti muvengi wake aive akasimba zvakanyanya kuti amutore zvisina tsarukano. Zvadaro, ajaira Witcher kune imwe nhevedzano yekufamba, kuverenga kwacho kwakachinja zvisingatarisirwi nzira yebakatwa ndokurova musikana pamhasuru, asiwo yechikadzi, chipfuva. Ropa rakayerera, mukweshwa waive wakadzika. Ronda racho harina kuputsa Witcher, asi pane zvinopesana, rakamupa simba. Musikana akaenderera mberi nekugumburisa, minondo yakapenya, ichiita kutamba kunoshamisa. Uye kunyange zvazvo kunze kwaiita sekuti murwi akanga arasikirwa nemusoro wake zvachose uye akanga akatsamwa, upenyu hwemusango uye kuvhima kubva paucheche hwakamudzidzisa kuchengetedza pfungwa dzake muhondo inotyisa zvikuru. Zvakanga zvakaoma kuti Count adzivise kumanikidza kwakadaro; akadzokera, achinetseka kurongedza. Vedmakova akabata nguva iyo muranda anoremekedzwa akadzokera shure, sekunge akamurova pasi pebvi. Kurova kwakarova tendon uye kuverenga kwakapa, kukurumidza kwake kwakadzikira. Ipapo musikana akabata hunyanzvi hwake, akauya nahwo ega, achiidaidza kuti shato ine misoro mipfumbamwe. Murwi akanyatsodzidziswa chete ndiye aigona kudhonza chinhu chakadai. Uyezve, kurwisa kwekupedzisira kwechipfumbamwe kwakanga kusingadzivisiki. Apa yaive nyaya yemakanika, ichiratidza kurwiswa, ruoko rwakanga rwakanyanya kupera simba, kurwisa kurwiswa, uye nekudaro kurwisa kwekupedzisira kwakapera. Kekutanga, murwi akaita hunyanzvi uhu pane mumwe ane hunyanzvi uye anokurumidza shamwari, uye paakafema, achidonhedza bakatwa rake, zvakava pachena kuti hutsva hwakanga huri kubudirira.
  The Count akachenuruka, akapera simba.
  - Iwe rombo rakanaka!
  - Kwete saizvozvo! Mhanza haina kugadzikana sejecha - kushanda nesimba chete ndiko kunoisunga nesamende.
  Muroyi zvakare akakuvadza muvengi wake, asi kwete zvakadzama - akanga asingadi kuuraya kana kukuvadza. Achirova zvakare, akanyura, kuverenga kwakadzikwa zvine mutsindo uye murwi akaburitsa bakatwa netsoka yake yetsvimbo. Muranda anoremekedzwa akazoratidza kuti akanga asina chombo zvachose. Muroyi, achirasa mapakatwa ake, akamhanyira kumuvengi, uye akagumburwa kuverenga. Maoko ake akapinza nhengo yake mukiyi.
  -Uri kurega here? - Maziso ePanther akapenya.
  - Ndinoverenga kuzvipira kumuranda asina shangu!
  Witcher akaramba nehasha:
  - Kwete muranda, asi murwi wechikonzero chakanaka! Iwe pachako wakanga uri muranda uye wainzwisisa kuti kunyadziswa chii, asi ivo vamwe vanhu, vasina kuipa kupfuura isu. Saka bvunza hana yako!
  . CHITSAUKO Nha.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakarwa pamberi. Mukomana nemusikana vaive vatobhowekana nehondo yainge yatora nguva refu. Kugara uchiuraya uye kupfura zvakare kunofinha.
  Zvakafanana nemutambo. Mutambo wakafanana wekupfura unozobhowa kana kuti gare gare.
  Vana vainge vaneta nekupfura vachigara vachikanda magirinedhi netsoka dzavo.
  Mukomana akapa mukana. Akachera pasi maFascists.
  Uye akati:
  - Maeta!
  Musikana akakanda girinedhi netsoka dzake. Akaparadzira maFritzes uye akaridza nemufaro:
  - Tichava nekukunda kutsva, kukuru kwazvo!
  Asi izvi zviri kufinha. Kunyange chokwadi chokuti kubva pakukandwa kwetsoka dzisina shangu dzemukomana, matangi aHitler anosundirwa kumativi avo.
  Oleg akabva atanga kunyora.
  Imwe nhoroondo yakasiyana. Zyuganov haana kuvhotera chigaro chaStepashin uye haana kuvhotera mapato matatu emakomunisti.
  Izvi zvakaguma nekuparara kweHurumende Duma uye sarudzo dzekutanga munaGunyana 1999.
  Chokwadi, macommunist akanga akasimba kupfuura kare. Uye vakaenda kumasarudzo, vachivimba nekubudirira kwehurumende yePrimakov, kwavaiita basa rinoonekwa. Iyo Unity block haisati yagadzirwa. Putin haana kuoneka semutungamiri wehurumende. Uye kupinda kwevarwi muDagestan kwakangowedzera mamwe mavhoti kuruboshwe uye kuuraya simba rezviremera.
  Kazhinji, hurumende yakazova isina kurongeka. NDR yakapera simba ndokudonha, uye pakanga pasina bato idzva rakagadzirwa. Uye Stepashin, akagadzwa mutungamiriri, haana kutungamirira bato musimba. Uye ipapo Yeltsin akamudzinga zvachose.
  Muchidimbu, sarudzo dzeparamende dzakaunza kukunda zvine mutsindo kwekuruboshwe.
  Kukunda kwemakomunisiti kwaishamisa. Mukuwedzera, iyo Primakov-Luzhkov bloc yakanga isina nguva yekuzorora. Asi akakwanisa kunyoresa pamwe chete nevarimi. Uye akatora nzvimbo yechipiri. Yechitatu yaive "Yabloko", yaive nePR yakanaka. LDPR yakatora nzvimbo yechina. Asi zvikuru nekuda kwekuti nzira dzinotsigira mutungamiri wenyika dzakasimudzira bato iri.
  Uye Yeltsin akatopa, kana kuti, akapa Zhirinovsky chinzvimbo chemukuru.
  Saka zvese zvakaitika maererano nechiitiko chakakosha.
  Vanopikisa vakatora masimba muHurumende Duma. Uye Yeltsin akabvuma kusiya nokuzvidira, achigadza zviri pamutemo Primakov somutsivi wake. Zyuganov akava mutungamiriri uye rworudyi murume.
  Izvi, kazhinji, zvakakodzera macommunist. Uye kubvumirana kwakasvikwa. Basayev naKhattab vakamanikidzwa kubuda muDagestan. Asi havana kutumira mauto muChechnya pachayo.
  Hondo yevagari vemo nokukamukana kuva mapoka akati kuti nokukurumidza zvakatanga ipapo.
  Russia yakabatsira Maskhadov naKadyrov. Primakov akakunda nyore nyore sarudzo dzemutungamiri weRussia. Wechipiri zvisingatarisirwi akazova Zhirinovsky - akanga asina vamwe vakwikwidzi muvavhoti vake, uye rusununguko Yavlinsky akanga asiri mukwikwidzi wake.
  Oleg Rybachenko akakanganisa rondedzero yake. Aiwa, hazvifadzi. Zvakare, nyaya yakavharwa, mushure mePrimakov, Zyuganov, uye kudzorerwa kweU.S.SR. Ndaneta nazvo!
  Chimwe chinhu chinganyanya kunakidza kunyora. Somuenzaniso, nezve nzvimbo.
  Mukomana akatanga kuuya nemazano.
  Guta idzva reGreat Russian Empire rainzi Petrograd-Galaktik. Yakatangwa muboka renyeredzi reSagittarius, inenge iri pakati chaipo peboka renyeredzi. Nyeredzi nemapuraneti zvese zviri zviviri pano zvakanyanya kupfuura kunze kweGwara renzou, uko Nyika yekare yakawana pokugara. Mauto eWestern Confederate akadzingwa zvachose kubva pakati. Zvisinei, hondo haina kupfuura pasina mucherechedzo: zviuru mapuraneti akaparadzwa, uye chete ndangariro dzakasara dzePasi. Ichi ndicho chaiva chikonzero chikuru chekuendesa guta guru kunzvimbo yakapfuma uye ine rugare zvikuru muboka renyeredzi. Zvakaoma zvikuru kuputsa pano, naizvozvo, kunyange mumamiriro ezvinhu ehondo yose yepakati, apo mutsara wepamberi ipfungwa isinganzwisisiki uye shure kwegungano, musimboti wakava nheyo huru yeRussia uye nhare yeindasitiri. Guta guru rakakura rikamedza chose pasi Kishishi, richishanduka kuita guta guru. Guta guru rinokwanisa kufadza chero munhu anonzwisisa. Ndege dzakawanda dzakacheka mudenga repepuru.
  Marshal Maxim Troshev akashevedzwa kuna Minister of Defense, Super Marshal Igor Roerich. Musangano waizouya wakanga uri chiratidzo chebasa romuvengi rakawedzerwa zvikuru. Hondo, yakaneta nemunhu wese, yakadya zviwanikwa senge faniro inodya, mabhiriyoni evanhu akafa mairi, uye hapana aigona kuwana budiriro yaidiwa. Militarization yakasiya chiratidzo pachivako chePetrograd-Galaktik. Mahombe skyscrapers anomira mumitsara yakatsvinda, anomiririra masikweya paguta chessboard. Izvi zvakayeuchidza marshal nekuumbwa kwearmadas yemuchadenga. Munguva yehondo yekupedzisira, nyeredzi huru dzeRussia dzakatorawo nzvimbo dzadzo, dzakabva dzavhuna kuumbwa, dzichirova mureza wemuvengi. Hondo yakanyatsofungwa yakashanduka ikava nyonganyonga, dzimwe ngarava dzakabonderana, dzichiputika nokupenya kunotyisa. Guta racho rakava neruvara sokunge kuti makomo makuru aputika uye nzizi dzemoto dzakanga dzayerera pakarepo, hova dzemoto wegehena dzakanga dzapaza mahombekombe adzo, dzichiafukidza nemafungu anoparadza. Muhondo ine bongozozo, kubudirira kwakaperekedza uto reGreat Russia, asi kukunda kwakauya nemutengo wakanyanya kwazvo. Zviuru zvezvikepe zvenyeredzi zvakashanduka kuita nzizi dzezvikamu zvekutanga. Chokwadi, muvengi wacho akatotambura kurasikirwa kukuru. Vanhu vokuRussia vaiziva kurwa, asi mubatanidzwa, waisanganisira marudzi akawanda, wakabvuta nehasha, uchimisa kuramba.
  Dambudziko guru nderekuti pakati pemubatanidzwa, uri mugwara renyeredzi reThom, pakanga pakaoma zvikuru kuparadza. Kubudirira kwechinyakare kwemapepi-akaita madhagi, aigara muboka iri renyeredzi kwemamiriyoni emakore, akamisa nhare isingapindiki uye yakazvikomberedza nemutsara une simba wekudzivirira, uzere nemisungo.
  Kuti apinde munzvimbo iyi "Mannerheim", mauto ose eRussia haazove akakwana. Zvaisaita kuti hondo ipere. Mapuraneti uye masisitimu akachinja maoko kakawanda. Marshal akaringa-ringa guta guru nemanzwiro eshungu. Iwo magiravhiti aipenya uye maflanneur akapendwa nemavara ekhaki, uye chinangwa cheviri chendege chainzwika kwese kwese. Zvimwe zvivako zvakanga zvakaumbwa sematangi mahombe kana kuti motokari dzevarwi dzinofamba netsoka dzine njanji panzvimbo pokupinza. Zvaisekesa kuona kuti mapopoma akaputika sei kubva mudhiramu rakadaro rine mapapiro, mvura yebhuruu neyeemerald yairatidza "zuva" ina, ichitamba nemhando dzakawanda dzemumvuri, uye miti yekunze nemaruva makuru akakura pahunde nemapapiro, achigadzira. outlandish kurembera magadheni. Mazuva ano, ega matangi makuru eskyscraper, anowanzo kurongeka muchimiro, ane pfuti dzakawanda. Kugara mudzimba dzakadaro kuri nyore uye kunotonhorera, kunyangwe kana pakaitika kurwiswa kweguta guru, chivakwa chakafanana chinoshanduka kuita mauto ehondo mumaminitsi mashanu. Vapfuuri vemapoka ose, uye kunyange vana vaduku, vakanga vakapfeka yunifomu dzechiuto kana kuti zvipfeko zvemasangano akasiyana-siyana emauto. Homing cyber mines yakanyungudika mu stratosphere; muchimiro vaiita semabhora ane mavara. Zviedza zvakavhenekera denga redenga, zvichifashamira mirazvo yemiranzi inopenya nemwaranzi inopenya. Maxim Troshev akanga asina kujaira kunyanyisa kwakadaro.
  "Nyeredzi dzakanyanya kuno. Uye kunopisa kwandiri. "
  Marshal akapukuta dikita pahuma ndokubatidza mweya wekufema. Imwezve ndege yakaenda pasina matambudziko, uye nekukurumidza chivako cheMinistry of Defense chakaonekwa. Pamukova paiva nemotokari ina dzehondo. Iyo spiky luchiars ine vanoyamwisa - mhuka dzine pfungwa yekunhuwa zvakapetwa kagumi neshanu kupfuura imbwa - dzakakomberedza Troshev. Iyo supermarshal's cyclopean palace yakadzika pasi pevhu, madziro ayo makobvu anogara plasma cannon uye cascading lasers. Imo mukati meiyo yakadzika bunker yakanga iri nyore - hupfumi hwakanga husina kukurudzirwa. Izvi zvisati zvaitika, Troshev akaona mukuru wake chete mune matatu-dimensional fungidziro. Supermarshal aive akura, ane ruzivo murwi wemakore zana nemakumi maviri. Ndaifanira kudzika murevheti inomhanya zvikuru, ndichipinda nepakati pevhu zvakanaka makiromita gumi.
  Mushure mekupfuura cordon yevarindi vepamusoro uye marobhoti ekurwisa, marshal akapinda muhofisi, uko komputa yeplasma yakateedzera hologram yakawedzera yegirazi ine mamaki ekusangana kwemauto eRussia nenzvimbo dzinofungidzirwa vavengi. Mahologramu madiki akarembera pedyo; mifananidzo yemamwe mapoka enyeredzi yaionekwa. Kudzora pamusoro pavo kwaisaenderera mberi; zvakapindirana pakati penyeredzi paive nekuona nyika dzakazvimirira dzinogarwa nevakangwara, dzimwe nguva zvinoshamisa, marudzi. Troshev haana kutarisa kubwinya uku kwenguva refu; aifanira kuita imwe nhoroondo. Igor Roerich aitaridzika mudiki, chiso chake chaive chisina kuunyana, uye aive nebvudzi gobvu tsvuku. Zvaiita sokuti aigona kurarama uye kurarama, asi mushonga wokuRussia mumamiriro ezvinhu ehondo wakanga usinganyanyi kufarira kurebesa upenyu hwomunhu. Mukupesana, chinjo inokurumidza yezvizvarwa yakanyandura mhindumupindu uye yakanga iri kukubetsera kwomusarudzo wehondo ane utsinye. Hupenyu hwaive hwakaganhurirwa kumakore zana nemakumi mashanu. Kunyangwe kune vepamusoro. Eya, mwero wokubereka wakaramba wakakwirira zvikuru, kubvisa pamuviri kwaingova bedzi kwavana vakaremara, uye zvinodzivisa kunamba pamuviri zvakarambidzwa. Supermarshal akatarira Troshev paakapinda.
  - Uye heuno iwe, Maxim. Rasa data rese pakombuta, inoigadzirisa uye inopa mhinduro. Ungati kudii nezvezvichangobva kuitika?
  - The Confederates nevamwe vavo vakadzidza chidzidzo chakanaka. Zvikero zviri kunyura kwatiri." Mumakore gumi apfuura, hondo dzakawanda kwazvo dzakakundwa.
  Roerich akagutsurira musoro.
  - Ndinozviziva. Asi vanobatana neConfederates, maDugs, vakave vachinyanya kushingaira. Vava kutanga kupa tyisidziro yakakomba.
  - Bvumirana.
  Roerich akadzvanya mufananidzo pane hologram uye akaiwedzera zvishoma.
  - Pamberi pako pane Smoor galaxy. Heino yechipiri yakakura Dug nhare. Apa ndipo paticharova chibhakera chikuru. Kana tikabudirira, tichakwanisa kukunda muhondo mukati memakore makumi manomwe, anopfuura zana. Uye kana tikakundikana, hondo ichapfuurira kwemazana emakore akawanda. Waratidza kuti uri mutungamiriri ane hunyanzvi, saka ini ndinokupa zano kuti utungamire Operation Steel Hammer. Zviri pachena?
  - Ndizvozvo, Changamire.
  Igor akafinyama.
  -Nei mazita akadai? Ingo taura nesu: Comrade Super-Marshal. Wazvitorepi izvi?
  Maxim akanzwa kunyara.
  -Ini, Comrade Supermarshal, ndakadzidza naBing. Vaiparidza tsika yekare yehumambo.
  - Zvakajeka. Asi iye zvino umambo hwasiyana, sachigaro akarerutsa tsika nemaitiro zvakapfuura. Uyezve, kuchinja kwesimba kuri kuuya nokukurumidza, uye tichava nemukoma mutsva mukuru uye mukuru mukuru. Pamwe ndichadzingwa basa, uye kana Operation Steel Hammer ikabudirira, uchagadzwa panzvimbo yangu. Tinofanira kudzidza pachine nguva, iri ibasa guru.
  Marshal akanga ari muduku kudarika Roerich katatu, uye naizvozvo inzwi rekudzivirira rakanga rakakodzera chaizvo uye harina kukonzera kukanganisa. Kunyangwe shanduko yemutungamiri yava kuda kuitika, uye mutungamiri wavo mutsva achange ari mudiki kwavari vese. Nomuzvarirwo, izvi zvichava zvakanakisisa.
  - Ndagadzirira. Ndinoshumira Russia huru!
  - Saka enda. Vakuru vangu vachakuzadza iwe pane zvese.
  Mushure mekukwazisana, Marshal akaenda.
  Mikoto yebhanker yakanga yakapendwa khaki. Iro mahofisi makuru ekushanda aive pasi apa. Makomputa akawanda ephotonic uye eplasma nekukurumidza akagadziridzwa ruzivo rwunoyerera kubva kunzvimbo dzakasiyana dzemetagalaxy. Pakanga pane basa rakawanda renguva dzose mberi, uye mutungamiriri wacho akasunungurwa bedzi pashure peawa nehafu. Zvino kureba kusvetuka kune rimwe boka renyeredzi rakavakidzana rakamumirira. Mauto makuru anofanira kuungana ipapo, chinenge chikamu chechitanhatu chezvikepe zvese zveRussia. Mamiriyoni akawanda enyeredzi. Mushure mekunge zvinyorwa zvidiki zvagadziriswa, marshal akasimuka kumusoro. Kutonhodza kwacho kwakabva kwaita kupisa kukuru. Zvivheneko zvina zvakaungana pakakwirira uye, zvichipenya nekorona zvichinanzva denga zvisina tsitsi, zvakadurura hova dzezvimedu panyika. Kupenya kwechiedza kwaiyerera mumigwagwa ine magirazi. Maxim akasvetukira mundege yegiravhiti, yaive yakasununguka uye inotonhorera mukati, uye yakamhanyira kunze. Akanga asati amboenda kuPetrograd-Galaktika, uye aida kuona nemaziso ake guta guru, rinogarwa nemazana matatu ezviuru zvevanhu. Akasiya chikamu chemauto, uye zvinhu zvose zvakachinja uye akawedzera kufara. Zvivako zvine chimiro chepakutanga zvakaonekwa; angangodaro aizviti zveumbozha - vamiriri veboka rakaropafadzwa vakagara mazviri. Munguva yehondo yose, iyo oligarchs yakaderera, asi haina kuparadzwa zvachose. Dzimba dzamambo aive mabasa ehunyanzvi chaiwo. Imwe yacho yakanga yakafanana nenhare yekare, apo panzvimbo yemazino epadenga pakanga pane michindwe. Mumwe akamira nemakumbo matete, uye nzira huru yakatambanudzwa nechepazasi pake, akaita semhungu inopenya, yakafukidzwa nenyeredzi. Zvizhinji zvezvivakwa kwaigara vanhu varombo zvakare hazvina kumutsa hukama nemabharaki; pane zvinopesana, maficha anoyevedza aipenya, akashongedzwa nemifananidzo yevatungamiriri nevatungamiriri vemazana emakore apfuura. Hazvisi zvose zvinofanira kuvezwa khaki, akafunga Troshev. Mukuwedzera, zvichida guta rine vanhu vakawanda pasi rose rinofanira kuva nemavakirwo akanaka. Chikamu chevashanyi chaive neruvara rwakanyanya , nemigwagwa inofamba uye zvivakwa zvakaumbwa semarosi makuru, pamwe nekutumbuka uye kupindirana tulips, strung daisies uye mhuka dzakasanganiswa dzakasanganiswa. Sezviri pachena, zvinonakidza kugara mubheya kana saber-toothed tiger, inoita kuti vana vafare. Zvisinei, vanhu vakuru vanoshamiswawo apo chimiro chakadaro chinofamba kana kutamba. Shato ine misoro gumi nemiviri inotenderera yakaita fungidziro isingadzimiki pane marshal; zvitubu zvine mavara mazhinji, akavhenekerwa neon, akaputika kubva mumuromo wega wega. Kazhinji, pakanga paine matsime akawanda emhando dzinoshamisa, achikanda jeti dzine mavara-mavara mazana emamita mudenga. Uye akanaka sei, muchiedza chemazuva mana, achipindirana muchimiro chemvura, mutambo unoshamisa, wakasiyana-siyana wemavara. Vana pano vaifara uye vakanaka: zvipfeko zvavo zvine mavara zvakavapa kufanana nengano. Pakanga pasina vanhu chete pano, hafu yevateereri vaive vatorwa. Zvakadaro, vana vevatorwa vaitamba nevana vevanhu vachifara. Troshev akasanganawo nemiti yakangwara. Akasvibira egoridhe-musoro madandelions ane makumbo mana nemaoko maviri matete. Vana vavo vaingova nemakumbo maviri chete, uye misoro yavo yegoridhe yakanga yakazara nemakwapa esimaradhi. Maxim ainyatsoziva nhangemutange iyi - Gapi, zvisikwa zvitatu-zvepabonde zvinomera, vanoda rugare, asi nekuda kwekupedzisira vakakweverwa muhondo-yekunze-yepakati penyeredzi uye vakava mubatanidzwa wechisikigo weGreat Russia.
  Paive nevamiriri vakakwana vemamwe marudzi - kunyanya nyika nemapuraneti. Vaida kutarisa guta guru risingadaviriki rehumambo. Pano hondo inoratidzika kunge iri kure uye isiri yechokwadi, iri zviuru zvemaparsecs kure, uye zvakadaro, manzwiro asina kugadzikana haana kusiya marshal. Pfungwa dzakamuka mumusoro mangu dzokuti panyika pavaifanira kurwisa, paizoraramawo vanhu vakangwara uye mabhiriyoni ezvisikwa zvinofunga zvaizofa. Hova dzeropa dzichadeurwa, zviuru zvamaguta nemisha zvichaparadzwa. Asi ndiye mutungamiriri wehumambo, uye anofanira kuzadzisa basa rake.
  Mushure mekuyemura nzvimbo yevashanyi, marshal akaraira kuti ndege yegiravhiti itumirwe uye yakananga kunzvimbo dzeindasitiri. Dzimba apa dzaive dzadzikira zvishoma, dziine hurongwa hwakapfava. Mafekitari akanga ari pasi pevhu.
  Pakangomhara ndege yegiravhiti, boka revarume vasina shangu vaine mamvemve uye zvigadzirwa zvekuchenesa vakabva vamhanyira kwairi. Ragamuffins dzakatetepa mumamvemve ekhaki atoneta, apera, ane maburi makuru akabvaruka. Zvakanyanya kutsvuka, dema. Zvinoita sokuti hondo yakatora nguva yakareba yakavamanikidza kusunga dzisimbe dzavo. Troshev akatanga kunzwa tsitsi. Mutyairi wacho, Captain Fox, akanga asingafariri manzwiro akadaro.
  - Huya, makonzo madiki, ibva pano! Marshall ari kuuya! - akabhowekana.
  Vana vasina pekugara vakamhanyira mativi ose, chavaingoona itsvina yavo. Zvakaoma kufamba usina shangu panzvimbo inopisa kubva kune ina "zuva" kamwechete, uye vana varombo vakanga vasingazivi kuti shangu dzaiva chii. Zvisinei, mumwe wevakomana vaya akasvika pakushinga kupfuura vamwe ndokucheuka ndokuratidza chigunwe chepakati. Kaputeni akaburitsa bhomba ndokupfura mukomana akanga asina tsitsi; angadai akamuuraya, asi shasha yakakwanisa kusunda ruoko rwakaputeni panguva yekupedzisira. Mhosva yacho yakapfuura, ichiita gomba munzira yakarongwa, zvimedu zvamatombo zvakanyungudutswa zvakawira pamakumbo akanga asina chinhu omukomana, uye akawira paasphalt. Nekuedza kwekuda, murwi weramangwana akakwanisa kudzora kuchema kwake uye, achitsungirira kurwadziwa, akasimuka. Maxim akarova mukuru mbama kumeso.
  - Mazuva matatu muimba yevarindi. Attention, maoko pamativi ako! - The Marshal akarayira nenzwi rinotyisa - Vana ndivo pfuma yedu, uye tinofanira kuvachengeta, uye kwete kuvauraya. Wazviona here, chikara?
  Gava rakatambanudzira maoko aro parutivi. Akagutsurira musoro.
  - Pindura maererano nemitemo.
  - Hongu changamire.
  Maxim akatarisa mukomana uyu. Aiva nebvudzi rakanaka aine chiso chakatsvinda, uye aine mhasuru. Pasi peT-shirt yakabvaruka, unogona kuona abs yake yakasimba yakarongedzerwa nechokoreti mabara.
  -Zita rako ndiani?
  - Yanesh Kowalski! - Murume ane utsinye akahukura nechepamusoro pemapapu ake.
  - Ndinoona mauri maitiro emurwi ane simba. Unoda kupinda Zhukov School?
  Mukomana wacho akaora mwoyo.
  - Ndingafara, asi vabereki vangu vashandiwo zvavo uye havazokwanisi kubhadhara dzidzo yangu.
  Marshall akanyemwerera.
  - Uchanyoreswa mahara. Iwe, sezvandinoona, wakasimba mumuviri, uye maziso ako anotaura nezvemano epfungwa. Chinhu chikuru ndechokudzidza zvakanaka. Idzi inguva dzakaoma, asi kana hondo yapera, kunyange vashandi vachagara mumamiriro ezvinhu akanaka.
  - Muvengi achakundwa! Tichakunda! - Yanesh akadanidzira kumusoro kwemapapu ake zvakare.
  "Wobva watora nzvimbo yako mumarenki, musoja." Uye kutanga - mumotokari yangu.
  Lisa akafinyama. Mukomana wacho akanga akati svibei, uye mukati maifanira kuwachwa pashure pake.
  Yasimuka, ndege yegiravhiti yakamhanyira munzvimbo dzehurumende.
  Janesh, achitura befu, akadzidza dzimba huru, dzakashongedzwa zvoumbozha.
  - Hatibvumidzwe kupinda muchikamu chepakati, uye izvi zvinonakidza.
  - Uchaona zvakawanda zvakakwana.
  Uye zvakadaro, marshal, achisundwa nemanzwiro etsitsi, akarayira kubhururuka kuenda kunzvimbo yevashanyi. Mukomana akatarisa nemaziso ake ose, achimedza zvaaiona. Zvakaonekwa kuti aida kusvetukira kunze kwemota, kumhanya nekanzira kaifamba, okwira pane rimwe remakwishu aityisa.
  Maxim aiwanzogara aine mutsa uye munyoro semazuva ese.
  - Kana iwe uchida, kwira pa "gomo remufaro", uye mushure mezvo uuye kwandiri zvakananga. Tora mari, zvikasadaro havakubvumire kupinda.
  Marshal akatambidza bepa riya.
  Yanesh akamhanya akananga kwaaikwirirwa, asi chimiro chake chainyanya kuoneka.
  Pamusuwo wenzvimbo-ninja horo, akamiswa nemarobhoti makuru.
  -Guy, hauna kupfeka zvisina kunaka, zvakajeka kubva munharaunda dzevarombo. Unofanira kuvharirwa woendeswa kuchiteshi.
  Mukomana akaedza kutiza, asi vakamurova nepfuti inokatyamadza, ndokumukanda paasphalt. Troshev aifanira kusvetuka kubva mumotokari ndokuenda kunoongorora.
  - Mira, iyi cadet ineni.
  Mapurisa akasimuka akabva amira akatarisa shasha. Maxim aive akapfeka yunifomu yemumunda, asi epaulettes emukuru wemauto aipenya zvakajeka mugoridhe achipesana nemazuva mana.
  Mukuru wepatrol, Lieutenant wemapurisa, akakwazisa.
  - Tine urombo, Marshal, asi mirairo inorambidza kubvumidza vapemhi kupinda pakati patinogamuchira vaenzi kubva kumativi ese egirazi.
  Maxim pachake akanzwisisa kuti akanga akanganisa nekusunungura ragamuffin munzvimbo inoremekedzwa zvakadaro. Asi akanga asina chinangwa chokuratidza kukanganisa kwake.
  -Mukomana uyu iscout. Akanga achiita basa raakanga apiwa nemukuru mukuru.
  Lieutenant akagutsurira achibva adzvanya bhatani repfuti yake. Janesh Kowalski akazununguka uye akapengenuka. Marshal akanyemwerera ndokutambanudza ruoko rwake. Panguva ino, magirazi mana ekunze akangoerekana azara nevanokanda matanda. Nechekunze, vatorwa vakaita sezvitsiga zvemuti zvakakasharara zvine makwati eruvara rwebhurawuni; makumbo avo aive nepfundo uye akakombama. Mhuka dzisati dzave nenguva yekuvhura moto, Maxim akawira pachivharo, achiburitsa blaster. Nzira dzemoto dzaipfuura nepamusoro, dzakarovera muchifananidzo chine mavara, dzichipfapfaidza pedestal inoyevedza mumaphoton. Troshev akacheka varwi vaviri nelaser beam, iyo inogalacts maviri akasara akatamira kumativi. Mumwe wavo akabatwawo nedanda risingagoneki, asi wechipiri akakwanisa kuvanza kuseri kwechikamu chefacade. Mhuka yakadzingwa kubva pamaoko matatu kamwechete uye, kunyange Maxim akakurumidza kufamba, akarohwa zvishoma - rutivi rwake rwakapiswa uye ruoko rwake rworudyi rwakakuvadzwa. Mwaranzi yemuvengi tangentially yakarova "mad water lily" kukwezva. Kuputika kwakatevera.
  Chiono chomurwi chakanga chiri kutuhwina, asi akashamiswa kuona kuti Yanesh akabvarura sei chidimbu cheslab ndokuchikandira kumuvengi. Maxim akashamiswa nesimba risina simba rakavanzwa mumusikana uyu anotaridzika asina simba ... Kukanda kwakave kwakarurama, mumutsara wemaziso mashanu. Mhuka yakagwinha gwinha ichienda mberi ichidzedzereka. Izvi zvaive zvakakwana kuti kupfurwa kwaMaxim kwakanangana nekupedza hupenyu hwechikara.
  Hondo yakapera nokukurumidza. Panguva iyoyo mapurisa haana kana kumboedza kuridza pfuti. Marshal akabva aona izvi.
  "Vose vakanaka vari kurwa pamberi, uye kumashure, mumigwagwa yeguta, mbwende dzakagara panze.
  Lieutenant aive akadyiswa akacheneruka. Ndakaswedera pedyo naMaxim.
  - Comrade Marshal, ndinokumbira ruregerero, asi vaive nevanokanda matanda anorema, uye isu ...
  - Uye chii ichocho! - Maxim akanongedza blaster pabhandi remuchengeti. - Fly swatter? Zvinosiririsa, sezviri pachena, hapana basa kwauri muguta guru. Iwe hausi kuzogara usingaite, ini ndichaedza kuti utumirwe kumberi.
  Achidaidza mukomana, Maxim akamubatsira kuti asvetuke mundege yegiravhiti, uye akabva agutsurira ruoko rwake zvakasimba.
  -Zvakanaka, uri gondo. Ndinofara kuti handina kukanganisa pamusoro pako.
  Kowalski akachonya neziso nenzira youshamwari, inzwi rake richinzwika zvikuru uye nomufaro.
  - Ndakangoita kukanda kumwe kwakabudirira. ndaigona...
  - Iwe uchava nemukana. Iwe wapedza kudzidza kubva kukoreji uye wakananga kuhondo. Une hupenyu hwako hwese pamberi pako, uchiri kufanira kurwa kusvika pamuromo.
  - Hondo yakakura! - Mukomana akadaidzira nechido. - Ini ndoda kuenda kumberi nekukasira, tora pfuti ...
  - Iwe haugone kuzviita ipapo, iwe uchaurayiwa muhondo yekutanga. Wana specialty kutanga.
  Yanesh akakwenya mhuno nekasiyanwa. Aivimba nemano ake, aifunga kuti aitoziva kuita zvakawanda, kusanganisira kupfura. Zvichakadaro, ndege yegiravhiti yakanga ichibhururuka pamusoro peMichurinsky Park hombe. Miti mikuru yakakura ipapo, mimwe yacho ichisvika kureba mazana emazana emamita. Uye michero yaive yakakura zvekuti, wadya pakati, waigona kugara mukati. Mapineapple ane genetically modified ane ganda regoridhe aitaridzika kunakidza. Chokwadi, zvakasiyana nezvaitarisirwa, havana kumutsa kuyemura kukuru kubva kumukomana wacho.
  - Ndatoenda kumasango akadaro. - Yanesh akatsanangura. - Kusiyana nematunhu epakati, munhu wese anobvumidzwa ipapo. Kunyangwe zvinotora nguva yakareba kuti usvike ikoko netsoka.
  - Pamwe! - Akadaro Maxim. - Uye zvakadaro, kuyemura zvinomera pano ... Pane mushroom, platoon yose inogona kukwana pasi payo.
  - Kungofanana nenhunzi huru agaric. Haidyiwe. Ndinorangarira ndakaunganidza bhegi rose remichero yakachekwa. Ndinoda pavarara - ganda rakatetepa uye kunakirwa kunonaka chose. maonde haana kufanana nawo. Unofanira kungwarira paunocheka. Inogona kuputika, uye ipapo rukova rwaibva rwaita semapopoma - rwaibva rwatakura iwe usati watombowana nguva yekutaura. Muchero uri pano wakakurisa . Iwe unofanirwa kuzvitakura muzvikamu muhomwe yepurasitiki, uye izvi hazvina kunaka.
  Maxim akabhabhadzira Janesh pabendekete.
  - Hazvisi zvese zvinoyerwa nechikafu. Ngatiburuke tinotora maruva.
  - Chipo kumusikana! Kuregererei!
  Maoko emukomana akasvika pachidhiraivho. Captain Fox vakarova zvigunwe zvehasha.
  - Usabate chidhiraivho, puppy.
  Uye pakarepo mukupindura akagamuchira kumwe kutsiurwa kubva kumukuru wemauto.
  "Iwe unongoshinga kurwisa mwana."
  - Ndine urombo, Changamire!
  Yanesh akatadza kana kuseka hake.
  - Kana uchida, edza. - Maxim anobvumirwa.
  "Ndine ruzivo rwokuzviwanira mukuenzanisira," akadaro Yanesh.
  Pasina kana mumvuri wekukahadzika kana kutya, Kowalski akaisa maoko ake pachidhiraivho ndokunangidzira mota pasi. Zviri pachena kuti aiva nemano anoshamisa. Ndege yegiravhiti yakamhanya ichipfuura nepamusoro pemiti mikuru.
  Maxim haana kupindira, achibvumira mukomana kudzora ndege. Zvinofanira kutaurwa kuti akakunda basa rake zvakabudirira, achifamba pakati pehunde hombe, haana kumboputsika, achiratidza virtuoso unyanzvi kupfuura makore ake. Nekudaro, kunyangwe ikadonha, hachingave chinhu chikuru; iyo ndege yegiravhiti ine yakakwana yekuchengetedza system. Pakupedzisira, vakagara pasi pakajeka maruva maduku asi anoyevedza. Zvairatidza kuti muroyi akanaka akanga aparadzira zvishongo. Mhando yakaoma yemavara yakapenya mumaziso, uye kunhuhwirira kunodhaka kwakamutsa mufaro usingatauriki.
  Yanesh akatoridza muridzo achiyemura. Pavakaburuka, mukomana akasvetukira panze ndokutanga kutanha maruva, achinhonga ruoko rwose. Maxim aitonhora, aifarira nzvimbo uye, zvisinei, chimwe chinhu chaityisa. Kunzwa kutyisidzirwa. Sezvo apinda mumoto nemvura, marshal akanga ajaira kuvimba neruzivo rwake; zvaisambomurega. Muchidimbu, guta guru rehumambo hukuru harifanirwe kuchengetedza hupenyu hune ngozi kuvanhu. Pane zvakasiyana pano. Maxim akakwazisa mukomana ndokuzevezera chinyararire munzeve yake:
  - Kune vavengi pedyo nesu. Viga maruva uuye neni.
  Maziso aJanesh aipenya.
  - Ndagadzirira.
  Vachisiya bouquet mumotokari vachitungamirirwa naCaptain Fox, Maxim naYanesh vakatamira mukati mesango. Chokwadi, mauto aifanira kudai akashevedzwa kuti apinde uye akakama nzvimbo yacho. Asi Maxim akabatwa nemufaro. Chokwadi Janesh aive abatwa neshungu dzerudo; aizviona semukuru wemauto ehungwaru uye akafara nazvo. Vakapinda nemusango vachiedza kusaita ruzha. Yanesh akakwanisa kupisa makumbo ake akashama parukato rwepepuru, asi akazvidzora, kunyangwe ganda kusvika pamabvi ake rakanga rakafukidzwa nemapundu makuru.
  "Chenjera," Maxim akazevezera. - Musango, njodzi yakavanzwa mumashizha ese euswa.
  "Tinoda chinodzivirira pano," Yanesh akazevezera. Mamvemve haana kumbovanza muviri, chinhu chaifamba nemakumbo. Zvipembenene zvikuru, sezvakadzidza Yaneš muchikoro, hazvidyi vanhu pasi pano. Mhando dzine njodzi zvakanyanya dzearthropods dzakaparadzwa padanho remajini; zvaive zvisina kukwana kuti pakati peguta ive sosi yehutachiona kana denda. Vakafamba vakanyarara. Pakarepo Maxim akapindwa nechando. Zvisikwa zvipenyu zvacho zvaiita zvisina kugadzikana, sokunge kuti pane munhu azvitya. Marshal akabata ruoko rwemukomana ndokuzevezera munzeve yake.
  - Pane kuvandira mberi!
  Maxim akatora detector muhomwe ndokunyatsoteerera nzvimbo yaive yakapoteredza. Ndizvozvo, varwi vashanu vevanhu uye nhamba imwe chete yevatorwa vakanga vavete pedyo. Zvakanaka, nechiyero chakadaro chemasimba, zviri nani kusapinda muhondo, asi kupfuura muvengi.
  Ndizvo zvavakaita.
  Musoja ane ruzivo nemukomana wegirinhi vakafamba vachiwirirana. Taitofanira kufamba nomumakwenzi ane miti mikuru, tichinyura muzviziso zvetsoka muuswa. Nekuomerwa kukuru, Marshal akafunga kupaza kwecheni yemunhu uye akakwanisa kutsvedza munzvimbo iyi. VAIVA nerombo rakanaka; hapana kana mumwe wevatorwa aive nemanzwiro emhuka kana kunzwa kunoshamisa. Muchina wokunzwa inzwi waitogona kusiyanisa mazwi aitaurwa zvinyoro.
  - Baba Mugari, muri kubvunza zvisingaite kubva kwandiri.
  Mukupindura, izwi rakafanana nerokuchema.
  - Uye iwe, kazhinji, unoshandiswa kungotora mari pasina kuishandira zvizere.
  Tichifunga nezvetimbre, aive werudzi rusiri rwevanhu.
  - Vakakubhadhara iwe hafu yemiriyoni, saka chii? Ruzivo rwechinyakare nezve spy satellite.
  "Haisi mhosva yangu," inzwi remunhu rakaenderera mberi nehusimbe kuzvipembedza. - Ruzivo rwerudzi urwu, mumusimboti, runopera nguva nekukurumidza. handisi wemasimbaose.
  - Isu takabva tanzwisisa izvi, zviri nyore kutaura kuti hauna simba. Kana zvasvika pakurwisa iyo Kremlin sisitimu, iwe nevaunobata navo muchange musingashandiswe.
  Maxim akadedera. Ichasvika chaizvoizvo pakurwiswa kwemutsara une simba zvikurusa wedziviriro unofukidza guta guru nenzvimbo yose yeboka renyeredzi here? Iyo Kremlin sisitimu, sekutaura kwevagadziri vayo, haipindike uye, zvakadaro, kana vavengi vakashanda mukati memoyo chaiwo wehumambo, izvi zvinotungamira kune zvinosiririsa.
  - Ziva, murume, munguva pfupi tichashandisa chombo chitsva, uye nerubatsiro rwacho nyeredzi dzeRussia dzichashanduka kuita guruva dzisati dzasvika kure. Ipapo mauto edu, senge-se-se-se-se-se-anokwevera mafungu, achafashama nzvimbo dzeRussia uye nekukunda nyika dzehumambo.
  Maxim akabata kugomera kwakaora mwoyo; sezviri pachena, mutengesi akanga asina kunyanya kufara netarisiro yakadaro. Zvisinei, akapindura kuti:
  -Koramu yechishanu inonyanya kushanda kupfuura nakare kose, uye kupinda kwako kuchaenda sekuronga.
  -Basa rako renguva pfupi iri kuuya kugadzira gumi nemaviri nhare muguta guru remauto edu ekurova. MaMercenaries anozopinda pano pasi pechiratidziro chevashanyi, vovanda mumasango, vobva vatamba basa ravo mukurwiswa kwakawanda.
  - Saka zvichava.
  - Uye tarira, iwe murume, kana kurwiswa kwezvikepe zvedu zvenyeredzi kukakundikana, zvichava zvakanyanya kwauri. Hungwaru hwako pachahwo huchakubvambura-bvambura, uye kuuraya kwako kuchanonoka uye kunorwadza.
  Kunyangwe Maxim asina kuona kuti ndiani aitaura, aive nechokwadi chekuti SMERSH aizokwanisa kuziva mutengesi nezwi rake.
  -Tinoda ruzivo nezve ese azvino kugadzwa muhutungamiriri hwemuvengi. Zvese zvaunoziva.
  - Maererano neruzivo rwangu, mudiki Marshal Maxim Troshev akagadzwa kuraira nyeredzi dzenyeredzi muSmur galaxy. Hapana ruzivo chairwo nezvake, asi ...
  - Zvose zvakajeka, vaRussia vari kugadzirira kushungurudza kukuru ikoko. Senguva dzose. Mukuru mutsva anongoerekana arwiswa nemauto makuru.
  Maxim akadedera, akada kumhanyira kumberi ndokudzipa geek. Kuvhiya kwacho kuri munjodzi.
  - Ndinofunga kuti ndizvo. Nezve mamwe maappointments...
  Mutengesi akanyorwa kwenguva yakareba uye zvinonetesa, asi Maxim atova neurongwa mumusoro make. Chekutanga, iwe unofanirwa kubva chinyararire panzvimbo ino, uye chechipiri, nekukasira kubata SMERSH. Ikoko ivo vanozofunga kana nekukasira kukanganisa iyo spy network kana kumirira. Mushure mezvose, vatengesi vanozivikanwa havana njodzi, uye disinformation inogona kuburitswa kuburikidza navo. Chinhu chikuru hachisi kuita kweamateur. Zvisinei, mukomana, uyo akanga agara akadzikama kusvikira zvino, akazununguka, uye zvakacherekedzwa kuti simba repwere rakanga richikura.
  - Pamwe isu tinogona kuvarova nelaser, Mister Marshal?
  "Kwete, hapana kana mamiriro ezvinhu," Maxim akazevezera. -Ndizvo zvakaita hungwaru, kuunganidza ruzivo uye kuudza vanhu chaivo. Kana ukatyora murayiro, ini pachangu ndichakupfura.
  Marshal akasimudza pfuti yake achityisidzira.
  Yanesh akagutsurira musoro.
  - Mirairo haina kukurukurwa.
  Maxim akademba kutora mukomana uyu. Ko kana zevezeve ravo rikanzwika... Zvichakadaro, kushinyira kwakanzwika mumudziyo wenzwi, mutorwa ndokutaura zvakare.
  - Udza "Jupiter" kuti kana akasatibatsira, tinogona kumupa nekubaira pawn iyi. Ipapo Mukuru wenyu achatsamwa, uye ngoni hadzizi chimwe chezvikanganiso zvake.
  "Hongu," akadaro Maxim, "mutungamiri anofanira kunge akaoma." Pane imwe nguva akanga ari mumwe wevane chiuru chakasarudzwa, zvisinei, akanga ane mukana wokuva mutungamiriri bedzi muchiitiko cherufu rwakamwe kamwe rwomudzvinyiriri anotonga. Chiuru chinosarudzwa gore negore, uye kutenderera kwesimba guru kunoitika makore ose makumi matatu. Asi mukana uyu wakaupotsawo. Kutanga, hunhu hwaMaxim hwakanyanya kupfava, uye chechipiri, kugona kwake kweparanormal, kwakasimba muhudiki, kwakatanga kupera simba nezera. Zvisinei, kuva marshal kana iwe usati wambosvika makumi mana ... izvo zvinotaura chimwe chinhu.
  - Usabate Jupiter. Ndiye tariro yako yakanakisisa. Pasina iyo, mikana yekukunda hondo haina basa.
  Inogalakt akadeedzera chimwe chinhu asinganzwike achipindura. Akabva ati nenzwi guru:
  - "Jupiter" yakakosha kana ichishanda. Nekuda kwekusaita kwake, mauto edu ari kurasikirwa zvakanyanya. Chero zvazvingava, uchasvitsa mirairo yedu kwaari. Parizvino unogona kuenda.
  "Ndizvo, unogona kuenda," Maxim akagomera nekuzorora. Panguva iyoyo, achiramba mashoko ake, kuputika kwakaitika. Kupfurana kwakatevera.
  - Haiwa mhani! Rework zvakare...
  Marshal akakotama, uye kupenya kwemufaro chete kwakapenya mumaziso aYanesh.
  . CHITSAUKO Nha
  - Unotaura hana! - Muranda aizvikudza akaridza mhere.
  - Saka kuti mufaro ndewemunhu wese, uye kwete wevashoma vakasarudzwa. Nokuda kwechikonzero ichi chitsvene ndakasimudza munondo wangu! - Muroyi akadanidzira.
  The Count akanga asina chokwadi:
  - Aihwa! Ndinotenda kuti unosundwa nekugumbuka kana nekuchiva kwesimba! Kwakanga kune kumukira kwevaranda, asi kwakaguma nokupondwa kukuru. Iyi ndiyo mibairo yokumukira kupi nokupi.
  - Izvi hazvizove mhirizhonga, asi shanduko. Chinhu chinonyanya kukosha chichaitika gare gare, mushure mekukunda! - Murwi akati neshungu huru.
  - Revolution? Shoko risinganzwisisike, wauya nazvo here iwe? - Forsa akashamisika.
  - Kwete saizvozvo! Shoko iri ndakaripiwa nengirozi ndichirota. - Muroyi akabatidzwa nekurudziro.
  - Ngirozi kana mumwe wevamwari vatema! Zviroto zvechiporofita zvinonyengera. - The count haana chokwadi.
  - Chero zvazvingava, iwe uchave nemukana wekushandura hupenyu hwevanhu kuti huve nani uye uve munhu ari nani iwe pachako! Matambudziko ese anobva mukuzvida, budiriro inogoneka chete kuburikidza nekuedza kwakafanana. Munhu asina timu akafanana nemarasha, asina moto, anopa chiedza chiduku uye anodzima nokukurumidza! - Akaburitsa rukova rwekutaura kwaWitcher.
  - Iwe unoti munhu anofanira kunge ari muchikwata. Asi unoziva here kuti hunhu hwemhuka chii? - Forsa akabvunza achitsvinya.
  - Uye mhuka iri nani muboka! Uye kazhinji, sezvo iwe uri muranda uye usina kudzikinurwa, ipapo vakuru vakatsauka kubva kwauri, mumashoko shamwari dzako dzakatendeka dzakaratidza mavara avo echokwadi. Izvi zvinoreva kuti yave nguva yekutsvaga shamwari munzvimbo dzakasiyana. - Witcher akataura zvakadzikama.
  Count de Bor akanyarara kwemasekondi mashoma, ndokutambanudza ruoko rwake:
  "Kunyangwe ini ndisingatendi mukubudirira kwekupedzisira, blade yangu inonwa ropa."
  - Logic haifanirwe kushandira masikirwo - pfungwa dzekuchiva! - Akadaro Witcher.
  - Zvakanaka, zvakakwana, ndidzidzise! Pachava nehondo - pachava nemutambo! - The Count akatanga kupukuta ropa kubva kwaari.
  - Iwe uri murwi ane ruzivo uye akashinga, iwe unofanirwa kusarudzwa semutungamiri wechikwata! - Murwi akataura.
  - Hazvina kushata, asi haufanire kusarudza mutungamiriri wese wemauto. Panofanira kuva nenheyo yakasimba yekubatana kwekuraira. Iwe wakasarudzwa, saka iwe unogadza! -The Count akatanga kuisa pachetani yake tsamba. Vakomana vaviri vakamhanyira kunomubatsira.
  - Zvakadini nemakwikwi emahara? - Muroyi akakahadzika.
  - Zvinoparadza uto! - Simba rakagurwa. - Hupfumi rhizome yemapfuti akawanda, uto ihunde imwe chete!
  Witcher akaseka:
  - Asi kazhinji muoki, uye kwete maererano nesimba uye kugadzikana, asi pamwero wekutonga!
  Mukomana akanga asina kupfeka hafu akapa nhamba bakatwa. Akapindura achimurova mbama pabhonzo rainge rarohwa kanodarika kamwe chete. Mukomana akagomera ndokusvetukira kumashure achikwenya makumbo ebrown.
  Witcher akataura zvakasimba:
  - Ndiri kuumba mapoka mashanu evarwi vakaomeswa, varwi vaviri nehafu mumwe nomumwe. Wakagadzwa kuraira wechitatu! Uye regai varanda vasarudze vakasara!
  Chikumbiro chekupedzisira chakakonzera kukakavara, kupotsa kushanduka kuita bopoto. Ipapo kurwa kwakatanga, varanda vakati wandei vakakuvadzwa, uye Witcher aifanira kupindira. Arovera pasi dzakakurumidza kwazvo, akadanidzira:
  - Rega kushandisa baton! Ngatienderere mberi nekugadzwa kwevatungamiri.
  Varanda vakanga vasingagutsikani nokugunun"una, asi murwi paakaisa pfungwa yakadaro pakuvhota, vakasimudza maoko avo vachibvumirana.
  Pano Witcher, uyo akatungamirira kumukira, aifanira kushanda nesimba. Kutaura zvazviri, zvakaoma kuziva akakodzera neziso, uye akaramba achibvunza mibvunzo yevanoda kukwikwidza. Pakupedzisira, kugadzwa kumauto, uye vatungamiriri venguva pfupi vakagadzwa kumapazi maduku.
  - Kana hondo dzapera, tichatarisa kushinga uye huchenjeri hunoratidzwa nevarwi! - Musikana akatsanangura.
  Imwe yemauto aisanganisira vana uye vechidiki. Muroyi akaisa mukomana Bik mutungamiriri pamusoro pavo. Vakomana vakachema nekusafarira:
  - Achiri muduku zvikuru! Hatidi mudiki. Isa chikuru uye chakasimba pamusoro pedu.
  - Uye ndiani waunoda?
  - Ndakusuwa! Ndiye akakodzera zvikuru!
  Rimwe jaya raimhanya mhanya rakaenda kumberi; rakanga richiri mukomana, asi rakanga rakareba semuouki. Chokwadi, chiso chake chairatidza kusafara. Vedmakova, achinyatsoziva kukosha kwehuchenjeri kune mutungamiri, akabvunza:
  - Chii chinonzi nomwe sere?
  Jaya rakamutarisa ndokuti:
  - Handizive! Chinhu chikuru imhasuru nesimba.
  Bik rakabhowekana negudzanzwi:
  - Misumbu isina huropi ine chitsama chenyama - iyo iyo pani yakakangwa iri kuchema!
  - Nyarara, iwe bug! Ndichakubvisa shaya! - Mhare yechidiki yakadzvova.
  - Chero ani asingazive kuti zvinomwe sere makumi mashanu nenhanhatu haakwanisi kurova chibhakera chake kupfuura mhino yake! - Mukomana akaisa rurimi rwake kwaari.
  Mhondi yechidiki yakahukura nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndinokupikisa, ticharwa kusvika pakufa!
  - Unonditevedzera segonzo-tsoko! - Count de Force akacherechedza. - Zvisinei, iyi ndiyo chete nzira yakanaka yekubuda nayo.
  - Pavaviri vacho, mumwe ibenzi, mumwe ibenzi! - Ndakaona Witcher. "Kunyangwe zvakanaka kuti vakomana vadziye."
  Bik akamira akatarisana nemuvengi wake, mutsauko wehurefu waive wakanaka, muvengi wake airema zvakapetwa kashanu. Mwana, zvisinei, akadongorera achizvidza mhasuru dzake dzaive dzakakurumbira; mukomana aive mutete, asi akagwinya. Chiso chake chakaurungana chakaita zviso, bakatwa rake richitenderera mumaoko ake.
  - Zvakanaka, ticharwa sei kana kuita rugare! "Nenzira yokutsvinya," akabvunza kudaro.
  - Hongu, ndinokuda! - Mutambi akarwisa mukomana. Akabaya nemusana, bakatwa rake rakanga rakareba uye rairema, zvairatidza kuti raiva nemaoko maviri. Bik akanzvenga chibhakera asina kana kumboyedza kuseka, asi akangosvetuka pamusoro penzira ndokupinza bakatwa rake muzambuko remhuno. Mukomana akarova chete zvichienderana nekuverenga - kukwenya, asi kwete kuuraya.
  Mhuka yakatowedzera kushatirwa ndokutanga kuvheyesa bakatwa rechipiri. Apa nyangwe Buk akatowedzera kusunda achitiza. Zvitsitsinho zvemukomana zvakatanga kuita zvidiki, uye mapanga akamhanya achidzitevera. Pakarepo Bik akamira, nyere yakabuda mumazino ake. Muvengi wacho akawedzera kusveerera uye akamhanya nekumhanya kwebhiza, achitambanudza maoko ake makobvu. Achinyemwerera zvakakomba, mukomana akapfira mate, uye chimwe chinhu chidiki chakarova chiso chemutambi. Bik akafamba nedivi achipfuura mablades, uye akatorova chipfuva chemuvengi wake nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Achidzedzereka, murume mukuru akazhambatata, makumbo ake akapera simba ndokutanga kudonha.
  Kugomera kwoushamwari kwakapinda muuto; vashoma vaitarisira kuti mukomana muduku uyu aizokunda hofori yacho. Ipapo vana vakadanidzira nemufaro, kutanga, chokwadi, mudiki wevaranda. Avo vadiki uye vasina simba vanofara kuona kuti mukuru wako mukuru haanawo. Saka kunyange mwana anogona kuita chimwe chinhu pakumukira.
  Varanda vakamhanyira kumumhanyi akakundwa, kusanganisira vanachiremba vakati wandei veko. Nzvimbo yepepuru yakapararira nechiso chakakasharara, chine bvudzi shoma chegamba rechidiki. Chiremba akadaro achishamisika.
  - Basilica! Tsono yaive nemuchetura yakabaiwa maari ichibva yaoma mitezo.
  - Nenguva pfupi! - Akadaro Bik. - Anobva apengenuka. Haazoyeuki chero chinhu, haazooni kunyadziswa kwake.
  Muroyi akaenda kumukomana uyu:
  -Wakadzidza kupi kugadzira chepfu?
  - Hapana! Akaiwana mune imwe yemasitendi. Vapfumi havasi kufarawo nechinzvimbo chavo munzanga. Saka vanogadzira marudzi ese echepfu. Kana potion yakavharwa, hapana dambudziko, ndinoziva kuvhura makiyi! - Bik akachonya achinyepera kuna Witcher.
  - Kupi? - Akabvunza murwi.
  - Imwe mbavha yakandidzidzisa! Akamboita nhapwa, ini ndaiva naye, takashanda nesimba, tichitema sango. Akandiudza mavhuriro ekukiya, akatondiratidza chimwe chinhu. Akashamisika nendangariro dzangu achibva atiza. - Mukomana akachonya ziso.
  - Uye iwe hauna kumutevera? - Witcher akashamisika.
  - Aihwa! Tose takarohwa nokuda kwokupukunyuka uku, uye dai ndakanga ndapukunyukawo, mumwe nomumwe wechishanu angadai akarovererwa pamuchinjikwa. Vanhu vaviri vatove kurangana. - Mukomana ane njere akatsanangura.
  - Vatorwa! Zvakanaka, zvakanaka, kana iwe usingakanganwike, pamwe kusangana naKhirov kunobatsira kwauri. - Witcher akataura.
  - Zvinogoneka! Ndagara ndichida kuva akasimba uye akangwara! - Mukomana akaratidza biceps bhora.
  - Akasimba uye akangwara kupfuura ini? - Murwi akati achitamba.
  - Aihwa! Mushure mezvose, iwe ndiwe mutungamiri! Asi neruoko rwako rwerudyi, wadii! - Bik akasimuka pamaoko ake kuti anyengetedze zvikuru.
  - Kukwirisa munhu kubhururuka, kunowedzera kusagutsikana nenzvimbo yake! - Ndakaona Witcher.
  - Vanhu havabhururuke! Avo chete vane pfungwa dzisina kujaira kuchera vane mapapiro! - Mukomana akaratidza kunzwisisa precocious.
  - Pachava nemapapiro muuto redu! Ndinovimbisa kuti ndichafunga chimwe chinhu. - Witcher akavimbisa.
  - Uye ndinotenda iwe, hanzvadzi huru! Mushure mezvose, iwe hausi chete mutungamiri, asiwo hanzvadzi kana kunyange amai kwatiri. Tichararama semhuri imwe! - Bik akati.
  - Mutungamiriri wenyika ngaave hama kuvanhu, kwete mukoma! - Mutungamiriri wenyika ndiye wekutanga uye mukuru muranda wevanhu. Zvisineyi, ngatisiyei kupanana rumbidzo, chombo chawatora ngachishandiswe nevamwe. Ngatigadzire mapaipi! - Witcher akarayira.
  - Ivo havana kureba-refu zvakakwana! - Passa akacherechedza. - Inoda kuvandudzwa.
  - Ndiri kutofunga nezvazvo, mushure mezvose, miromo nematama zvinoita kuti zvikwanise kurova chinhambwe. Asi kana paine chinhu chinozviwedzera uye chinorova nesimba. Imwe mineral uye herb. - Witcher akanzwa kushushikana kwepfungwa kwakasimba.
  Mukomana sezviri pachena akanzwa mashoko ake:
  - Ngatizviite, sarudza zvinhu! Tichine nguva; Varanda vazhinji vanoda kuratidzwa maitiro ekutanga ehondo.
  "Wataura chokwadi, munin'ina wangu, muroyi achatibatsira nechimwe chinhu." Zvisinei, kutozosvikira masimba makuru akandirwa kwatiri, tinofanira kurwisa. Zvisinei, tinofanira kunyatsogadzirira. Zviri nyore kuwana dombo rakaoma mugungwa pane kugadzirwa kusina kumboshandiswa kuhondo! - Vedmakova akapfupikiswa.
  Mushure mezvose, vapanduki vakapedza zuva rose vachidzidzira, uye panguva imwe chete, Bik akatumira kuongorora.
  Mauto akasimuka kubva muguta. Haisi yakakura kwazvo, asi yakashongedzerwa. Mukomana wescout, akatasva diki crustacean cockroach, akatokwevera pfungwa kune imwe isina musoro:
  - Varwi vane minondo mishanu, uye havagone kufamba!
  - Zvakanaka izvo! - Akadaro Bik. - Kana kuti, zvinotoshamisa, vasati vauya kwatiri, vanenge vaneta nekuremerwa.
  Witcher akati:
  - Varwi vane ruzivo vakati, usatore zvombo zvakakura kupfuura zvigunwe zvishanu kuruoko rwako rwerudyi. Zvakanaka, hongu kwete zvakaipa, upenzi hwavo huchavabatsira kukunda nekukurumidza. Panguva ino, regai varanda varare kwemaawa mashoma. Vakanga vaomerwa nezuva, uye hondo yacho yaisazova nyore. Vavengi vane varwi vangani chaizvo?
  - Zviuru zvishanu nehafu. - Bik akati nechivimbo. - Izvi zvinoreva kuti kana tikavadzvanya vese, hapana vanopfuura mazana mashanu vanhu vachasara muguta.
  - Izvi zvine musoro, zvichave zvakafanira kusvika kubva kumativi ese. Usiku havazotirwisa; vachacheka zvavo. Izvi zvinoreva kuti vachamisa musasa kuitira kuti vagone kukoromora mambakwedza nesimba ravo rose. Pamwe vangatopatsanura mauto nechinangwa chekukomberedza. - Witcher akataura.
  Count de Forza akaramba:
  - Ini ndinonyatsoziva maitiro anotonga muSultanate; takarwa navo kanopfuura kamwe. Husiku vachatumira vasori vakati wandei nemabhegi egoridhe kumusasa wedu. Vachaedza kupa varanda chiokomuhomwe vobva vavarovera padanda kana kuti, zvakanakisisa, vobvarura mhino dzavo.
  - Kutumira vasori inzira yekare. - Ndakaona, achitambanudza zvigunwe zveWitcher. - Asi ivo havana zvivharo zvisingaoneki, vakomana vevarindi vanocherekedza uye vane hunyengeri, vanovabata vese. Uyezve, tichavarova zvishoma kwave kuda kuedza. Uye varanda vacharara zviri nani uye muvengi achabatwa nehope zvikuru.
  - Zvinonzwisisika! Ndichatanga kurwisa! - Akadaro Bik.
  - Zvichave zvakakosha kubvisa varindi, uye izvi zvinogona kuitwa nerubatsiro rwemachubhu ekupfura. - Witcher akaratidza mudziyo. - Kune mhando yepiston yakasungirirwa pano, matatu marudzi emakwenzi, uye mafuta ane carbide. Iwe unongoda kuita nemazvo, zvikasadaro recoil inogogodza mazino evakomana. Muchatora vakomana vakangwara muende navo.
  - Vazhinji vane ruzivo rwekupaza magadheni nekuba. Vaya vakaberekwa vakasununguka, uye vakanga vasiri, kunyanya varanda vomumba, vaibira varidzi vavo. - Bik akanyaradza munhu wese pasi. - Saka takapfuura nechikoro chekupona.
  - Zvese zviri nani! Kazhinji, ndinofunga kuti hapazovi nevarindi vakawandisa. Pashure pezvose, isu tiri vanaani kwavari? Varanda mapenzi! Hupenzi huri pedyo nekuzvininipisa - kukurumidza kwepfungwa kuri pedyo neuipi.
  Muroyi Khirov akapinda muhurukuro:
  - Isu tine hukuru hwakapetwa kaviri kana zvishoma, asi muvengi akadzidziswa zvirinani uye ane zvombo. Uye muuto reSultanate, vakadzi vanoshumira chete muuto revanhu vasingafi. Kune zviuru zvitanhatu zveavo mamercenaries kubva kunyika dzakasiyana. Tichava nevakadzi vazhinji muuto redu, uye kunze kwezvishoma varwi vasina simba kupfuura varume.
  Saka hondo yese inoda kunyatsorongwa. Uyezve, pakukundwa kwekutanga, varanda vachatanga kutiza.
  - Kukunda semukadzi kunokwezva nehuchenjeri hwayo, asi inodzosera nemutengo wayo! - Witcher's wit yakapenya zvakare.
  - Hukuru! Iye zvino ndaona kuti chirongwa chekushanda chakabvumiranwa zvachose. Chasara kujekesa mashoko acho. Munguva yehondo, kutya kunotanga mumapoka emuvengi, uye vazhinji vevarwi vachamhanyira kuguta reZhit. - Yakakurudzirwa naKhirov
  - Zviri pachena! Boka rakasimba kwazvo revaranda richarova kubva kumashure, kubva munzira yeguta. Zvimwe ndichamutungamirira. - Yakakurudzirwa na Count Forsa.
  -Hazvigone, uye iwe! - N'anga yakajekesa.
  "Pamusoro pezvo, tine hari dzamafuta, uye ndakarayira kuti tambo dzisungwe padziri. Tichavakanda mumusasa uye kuwedzera kuvhunduka. - Witcher akataura.
  - Uye izvi zvakare zvine musoro. - Muroyi akabvuma. - Iwe chete hausati wagadzirira zvakakwana zvezvipo izvi.
  - Rudyi! Mwoto ndimwari wehondo uye, kufanana navamwe vamwari, unoda ngwariro nechibairo! Asi takanga tisina nguva yakakwana yekugadzirira zvese. - Muroyi pachake akanzwa kunyara nekurota kwake.
  -Inotevera nguva iwe unenge wakanyanya kuoma. Panguva ino, hazvina kutinetsa kurara. - Khirov yawned pasina chero kunyepedzera.
  Witcher akagutsurira musoro:
  - Ndine tsika yemhuka yekurara zvishoma uye zvishoma, asi hama dzedu dzinofanirwa kuzorora.
  - Kurara chombo chine hunyanzvi, kushaikwa kwayo ndiko kukonzeresa kuneta, izvo zvinozoita utachiona hwekukundwa. - Passa akacherechedza.
  Varanda, mushure mekurovedza muviri mumhepo yakachena, vakarara sevakafa. Varindi chete ndivo vakagara vakavanda, vakagadzirira kuridza mhere. Iwe haumboziva kuti kamwe kamwe mutungamiriri wemuvengi achawedzera kuona zviri kure. Zvisinei, zvose zvakashanda, sezviri pachena mutungamiriri weuto rehurumende, Temnik Etirimon, akanga asingadi hondo isingatarisirwi yeusiku. Mukuwedzera, murima zviri nyore kuti muranda avanze, uye ozovabata. Kana kuti zvimwe vachangosiya, mushure mezvo pachava nekutambudzwa uye kuurayiwa. Temnik Ethyrimon akanyengetedza miromo yake, inonyanya kufadza kuseka vakadzi vaduku, kuputsa zvigunwe, kuisa moto kune vhudzi - kuedza zvikuru.
  Vachimbidza kudzika matende avo, varwi vakarara. Vatariri vakanga vasara vasingadarike makumi maviri. Vasati vaenda kunorara, Ethrimon, pamwe chete nezviuru, vakaronga mabiko, vatambi vakashama vakazunza mazango avo pamberi pavo. Zvaiyevedza uye zvainakidza. Mamillenarians vakakanda mapfupa kwavari uye vakavamanikidza kuti vatore zvinokwezva. Ipapo, pasina kumbozengurira kupi nokupi, vakadzitora uye, vagutsa ruchiva rwavo rwemhuka, vakabatwa nehope dzakadhakwa.
  Rufu rwavo rwakapinda pasina anoona. Vapanduki vakapfuura nemusango, neboka revakomana richienda mberi. Bik, akadzvinyirirwa pamuti, akavanda mumashizha, akaona murindi wekutanga.
  - Heunoi, zvinonaka, asipo.
  Chepfu yakavandudzwa zvishoma uye yakakonzera kuoma mitezo pakarepo. Kurova pachiso hakudiwi, nekuti varwi veSultanate, sekutonga, vanofamba mwenje uye chifuva chete chakafukidzwa nezvombo uye murindi akarara.
  - Pane imwe!
  Muroyi pachake ari kufamba kubva kumashure. Anobvisa gadhi pasina chero chubhu yekupfura. Anongopinda nekumashure ndokutyoka mutsipa.
  - Movement hupenyu! Usangoimba - kuti uwane rugare! Uye zvinosuruvarisa - dumbu rangu harina chinhu!
  Murwi akanzwa kakuseka. Miti yakapoteredza yakareba uye mizambiringa inoonekwa. Vakomana vanodiwa uye vakangwara vevaranda vari kukambaira vari pedyo. Varwi vakuru vanorema uye saka vanosara kumashure. Mhuka inorema inogara ichiwedzera ruzha.
  Muroyi akauraya mumwe murindi munzira, uyo akanga achingosveta coconut doro kubva muflask. Musasa wakazaruka pamberi pavo.
  Wakanga usiri musasa wakakura zvikuru; varwi vairara, dzimwe nguva mumatende, dzimwe nguva uswa hwakakora. Husiku hunodziya, hapana varindi vazhinji vanokaruka, vanotarisa vasina hanya.
  Chinhu chikuru apa ndechekuvabvisa kamwechete kuitira kuti vasave nenguva yekusimudza alarm. Iyo swan cuckoo, nezwi rayo rinonakidza, inokodzera zviri nani pane izvi. Haamutsi kunyumwira; pane zvinopesana, kuchema kwake kunogona kunzwika nguva dzose, asi kana ukashandura inzwi, unogona kubata ruzivo.
  Vedmakova anoita izvozvo chaizvo. Vanomupindura. Vatariri havaite, vakaita rombo rakanaka, rufu rwakava nyore.
  - Munondo mumwe wakaita sedonhwe remvura, inodonha ichipararira, uye kana vari vazhinji, kukunda kuchaberekwa!
  N'anga yakatanga kucheka vanhu vakarara. Kune rumwe rutivi, yakanga isiri chivalrous, asi kune rumwe rutivi, kukunda kwakakodzera kukudzwa! Rukudzo ipfungwa ine hukama uye inofanirwa kushandiswa zvakanyanya kuvarwi vako!
  Chokutanga, pedzisai avo vakapfeka zvakapfuma, ivo vatungamiri. Mapfumo aiwanzoiswa mumurwi wakasiyana.
  Zvisinei, kurwadza kwehana hakuna kugara kwenguva refu; varanda vakatangawo kuuraya uye somugumisiro weizvi, nyevero yakamutswa. Paunorwiswa husiku, kutya hakudzivisiki, kunyanya kana kuine makore kana kuine makore. Varanda vose vane hafu-vakashama uye vanogona kusiyanisa nyore nyore mumwe nomumwe, uye varwi vanorova misoro uye vanowanzorwisana. Uye mumwe munhu anodanidzira:
  - Zviponese!
  - Guard! Madhimoni ari kurwisa!
  Munguva dzekutya, basa remukuru rakakosha kudarika kare. Muroyi anoziva izvi, uye akamhanyira kutende guru pacharo.
  Ethyrimon, achiri hafu-akadhakwa, haana kuvhura maziso ake. Kazhinji, ani naani anonwa musati marwa anozoguma aine hangover mugehena.
  - Chii chaitika! Sei mapaipi akanyarara? - Akadanidzira.
  - Mapombi akanyarara nekuti mapanga anoimba - simbi yakasimba kupfuura mhangura! - Witcher akadanidzira. Akasvetukira paEthyrimon. Temnik, hongu, akabata blade zvine hunyanzvi, asi anga asati anyatsogadzirwa, uye mhasuru dzeMuroyi dzakadziyirwa. Akasveerera zvine mutsindo, blade yake yakapendwa yehenna isingaonekwe murima imomo. Musoro wemhanza wakabva wabhururuka.
  Witcherova akawisira pasi chiuru chevarume vaimhanyira kwaari nekick. Mumwe mukuru akabviswa nekupfira mate muchubhu.
  - Sei, maghouls haasati amuka!
  Zvakare kurova kwakajeka kwebakatwa, muvengi akabayiwa anowa! Zviuru zviviri zvevakuru vakuru vanoedza kuuya kwaari kubva kumashure, asi vanomhanyira kune mutambi. Anoridza mhere uye kukava. Muroyi haapotsa nguva, anodimbura imwe, opedzisa imwe. Haiwa, hondo isina vatungamiri yakafanana neboka ramakwai asina mufudzi; mhumhi imwe, kana rikasaridya, richarityisa!
  Zvino varanda vapanduki, vazhinji vakapakata tsvimbo, kana kuti kunyange nyanga, vakafemerwa. Nzira yekukanda zvishanu pane imwe yakabudirira zvikuru. Zvaiva nyore kudonha nekutsika-tsika.
  - Usavarega vachienda! Cheka makumbo ako! - Vedmakova akadanidzira kuburikidza nezwi amplifier.
  Solntslava akabira pamwe nevamwe vese. Kuti mamhasuru edhivha uyu aitamba sei. Hazvisi pasina kuti vanhu vazhinji vanofunga kuti mukadzi ane hasha akaipa kupfuura dhimoni. Saka akacheka mumwe wevarwi nepakati, uye blade yake, neine inertia, yakacheka huro yemupurisa akanga akamira shure kwake. Vakuru vezana vakaedza kudzorera kurongeka kwakati, asi nokukurumidza vakafa. Pamusoro pezvo, Sultanate yakaita zvese kuti musoja akanganwa kuti ndeipi chirongwa. Vapanduki vakabva vasunda neungwaru mauto eSultanate kure nehozhwa dzemapete.
  - Usavarega vachigara pachisharo! - Solntslava akadanidzira.
  Passa akawedzera kuti:
  - Moto unodzora mabhiza.
  Izvi zvakabatsira, hozhwa dzemapete dzakapinda mumapoka uye dzakawedzera kutya. Somugumisiro, vasingazivi zvokuita, varwi vakawanda vakatanga kutiza. Asi izvi ndizvo chaizvo zvakanga zvakamirira Witcher nevaranda. Kurwa kwacho kwakasvika pakuparadza uye kutambudzwa.
  Mhare yakatswinya ziso rekurudyi ndokukanda mapanga matatu:
  - Hativaregi vaende!
  Kutiza hupenzi kupfuura humbwende! Mushure mezvose, varwi vazhinji vanofa kwete muhondo, asi panguva yekudzingirira!
  Bik, semukomana aimhanya mhanya, akasvetukira pamutsipa wemumwe wemapurisa ndokumutasva.
  - Inokurumidza mapete!
  Iyo dhadha yakashanda panzvimbo ye spurs, uye murombo haana kana kumboedza kuirasa.
  Witcher, achiona izvi, akashevedzera:
  - Hondo yakafanana nemutambo we dominoes, chete akaputsika dominoes haachakwanisa kuunganidzwa - pasi rinobata!
  - Hapana, mapfupa angu madiki uye akasimba! - Mukomana akasvetuka achibva arovera pamutsipa. Apedza akabva atowedzera.
  Muroyi akagumburwa pamusoro pechitunha; pakanga paine miviri yakati wandei yakarara, asi diva haina kudonha, asi yakasvetuka pamusoro pavo. Akabva acheka neminondo. Hunhu hwemauto airwisana navo hwakapera, uye zvino murwi akashanduka kuita muurayi. Paitove nekuvenga ropa. Witcher akadanidzira achiti:
  - Muzita rekukudzwa! Ani naani anokanda pfumo pasi achararama! Zvipirei, varwi veSultanate.
  Pane vakateerera chirevo, asi vazhinji vakaramba vachitiza vapererwa, uye vamwe vakapfugama.
  Semuenzaniso, gumi varwi vane simba vakazvipira kuna Bik kamwechete. Pamwe vaifunga kuti zvakanga zvisina ngozi kurongera nhamo yavo kumwana. Mukomana akadanidzira achiti:
  -Wa nechiso chako!
  Mhare dzakawira pasi. Bik akafamba asina shangu kumusana kwavo, pasinei nekureruka kwemwana, mauto akagomera nekutya. Ipapo mukomana akauya nezano rekuti azvisunungure here pavavengi vake vakundwa. Asi ipapo akadzinga muedzo wakashata, nekuti varanda vanoda kuvaka nzanga iri nani, uye kwete kudzokorora nzira yevatenzi vavo.
  - Zvakanaka, rarama - utsi denga!
  Zvishoma nezvishoma hondo yacho yakapera! Kunyange zvazvo zvichiita sokuti kuurayiwa kwevanhu kwakareba. Muroyi akawana murwi ane hunyanzvi. Mushure mekuchinjana kunotyisa, akazomubvisira zvombo, ndokuzomushamisa.
  - Tinoda izvi!
  Vakakanda mambure kune vamwe vavo, asi vamwe havana kuramba. Hondo yakange yoda kupera, kutiza nekudzingirira zvakaramba. Witcherova pachake akatungamirira kudzingirira uye akauraya vazhinji, asi haana kukwanisa kuparadza uto rose kusvika kumurwi wokupedzisira.
  Zvakangodaro, murwi wechidiki, aine mazana akati wandei evaranda pamabhiza, akafunga nezve ushingi hwekushanya, kureva, kutora guta nekukurumidza, iro rakanga risati ragadzirira kudzivirira.
  - Ichi chichava kufamba kwakasimba. Hatizoregi hupfumi huchibviswa, uye chinonyanya kukosha, tichamhanyira pamapfudzi edu.
  Mauto akawanda emauto akakundwa akakwanisa kusvetukira pahozhwa dzemapete ndokumhanya kuenda kugedhi.
  Havana kuvhura ipapo ipapo, pakabva paita zhowe zhowe. Masuwo paakadzikiswa, N'anga nevatasvi vayo vakasvetuka vachibuda seri kwesango. Akadanidzira achishandisa mudziyo wemukomana:
  - Muzita remukuru Sultan Erifef! Masimba ekusimbisa ari kumhanyira kwauri! Kana muchida kuchengetedza guta, regai varwi vamire pamusoro pamasvingo.
  Magadhi akanga abatwa nehope haana kuzviziva pakarepo, kunyanya sezvo Muroyi akanga azvikanda nguwo ine pfuma yaakanga abira zvitunha. Iyo ngowani yega yakakosha, inopenya sechando chiri muzuva, zvakanaka, ndiani angaramba mutungamiriri ane hunhu.
  Uye machinda, burgomaster, uye vamwe vanokudzwa, chokwadi, havana kurara, ivo "vakachengeta" vanhu vavo!
  Pachikomo chiduku pakanga pane muzinda wakaisvonaka une mbiru nezvidhori, zvakagadzirwa nomusanganiswa wezvitaera zvekare zvechiRoma uye zvokuMabvazuva. Pamberi pake, setsika munyika ino, pane chifananidzo chikuru chaSultan Erifef, ane tsime rinoputika kubva kuseri kwemuromo wake. Muhoro hombe maive neruzha nekunakidza, mumhanzi wairidzwa - mabiko raive gomo. Vanokudzwa veSultanate vakaronga Sabantuy. Vakapfeka machira anodhura akarukwa negoridhe, vairara pamapiro akasvibira; pamatafura akaderera pakanga paine mirwi yendiro, waini nedoro. Mazana emarambi aipenya pamatafura nepamadziro. Munzvimbo yacho yose nomumavharanda, varanda vasingaverengeki, varandakadzi, varandarume navarwi vairinda vairinda muzinda wacho vaipenya. Vanoremekedzwa vakadzvuta zvingwa. Mukuru anokudzwa, Sheikh du Pustemorov, akapindwa nechando ari mumaoko emahetaera maviri asina kupfeka. Akadzungudza ndokugomera semunhu abatwa nemweya wetsvina, akazozvisunungura ndokuridza mhere.
  -Uye zvino yave nguva yekuita gladiator kurwa. Uye zvinofinha, hapana ropa, uye waini haisi kumweya.
  Bhegi rakarira uye varwi vakadaidzwa munhandare. Maererano netsika, varwi vakareruka uye vaduku vanofanira kutanga varwa. Asi sheikh akanga achangobva kugamuchira boka revaranda vakadzidziswa, uye aida kubatanidza marudzi maviri evaraidzo: erotic uye ane ropa.
  Moto wakanga uchipfuta pakati peimba duku yeColosseum, mazhenje egirazi akakwenenzverwa akabudisa chiedza chakajeka chine tint yepepuru, matombo machena aipenya, zvichiita kuti papuratifomu itaridzike nemufaro. Akatanga kumhanyira pachikuva aiva musikana ane tsandanyama uye mutete akapfeka bhande redehwe. Semutambi weginadhi wekirasi yekutanga, akarova kaviri uye akafamba nemaoko ake. Akabva amira akatarisana nemuchinda uyu, akapindwa nechando, achiyambuka bakatwa nebakatwa riri muzvombo zvekuti vaimuti miriyoni. Pasinei nekuti musikana uyu aigona kukwikwidza mumakwikwi erunako, kupfava, kunyorova kweganda rake uye bvudzi rakatsvuka, akange atove nevanga rakakura kumeso kwake. Akasvetuka aitevera akafambawo nemaoko. Zvombo zvake zvaive zvitatu uye mambure mapfupi - retiary. Apedza kutambanudza, akamira akatarisana nemuvengi. Aive murume wechidiki, angangove mukomana, achiri asina ndebvu nechiso chakapfava chemusikana; kuvapo kwevakasanganiswa vakaroorana kwakapa kukwezva kwakakosha kuchiito. Zvinoita sekuti vaviri ava vakazivana kwenguva yakareba uye vakatsinzina.
  - Chii Caisca! Handina kufunga kuti tichasangana seizvi! - Mukomana akadaro neshungu.
  "Wakanga uri murume akanaka, asi zvino mweya wako uchaendeswa kumoto wekutanga!" - Musikana akapindura nehasha.
  - Sei uine hutsinye! Tichiri mhandara, tinofanira kurarama! - Murume wechidiki akati aine tariro inotya.
  - Izvi hazvitibatsire! Kunyange vamwari vanozvidza varanda!
  Kudzidziswa pachikoro chegladiator kwakanga kwakaoma uye mavanga aionekwa pamiviri yakashama inopenya yevarwi vechidiki.
  Boka revanhu rakava nehupenyu, mabheti akaitwa, mhere mhere yakakurudzira vechidiki gladiators, avo vaisada kurwa.
  Mudzimai washeiki akatora bhegi redehwe.
  - Makumi mashanu egoridhe reKaiska! "Akapenya mazino ake makuru.
  - Ngatitange! Shekhe vakapa chiratidzo.
  Zvakasiyana kwazvo uye panguva imwe chete zvine zvakawanda zvakafanana, varwi vakaungana, mafambiro avo aikurumidza uye ane bongozozo. Kutanga, murwi ane matatu matatu akaedza kukanda mambure, asi akapotsa uye muvengi wake, achisvetukira nehasha kwaari, akakwanisa kumutema mudumbu nebanga. Jaya riya rakasvetukira kumashure ndokurova katatu pachipfuva, asi rakangokwenya ganda zvishoma. Zvisinei, mano ake akamanikidza muvengi kuti adzokere shure. Akafamba ndokunozendama nemambure, asingabvumiri munhu aimbodiwa kuti gladiator aswedere pedyo.
  - Imi varume mapenzi! Izvi zvinoreva kuti vakatongerwa kukunda! - Musikana akati achizvikudza.
  - Akazvarwa sei? - Jaya racho rakatarisa kunyara.
  Pakarepo retiarius ane trident akabata matombo neruoko ndokukanda kumeso kwake. Kufambisa kwacho kwakave nemhedzisiro, musikana akavhara maziso ake, uye sekondi iyoyo chaiyo iyo trident yakabaya dumbu rake.
  Achichema nekurwadziwa, mudiki gladiator akagumbuka, asi, zvisinei, akakwanisa kupinza blade mubendekete rake. Retiarius akaridza mhere ndokuburitsa chombo chake. Munondo wakapenya semheni, uchiita seunobaya mutsipa wake. The gladiator akadzokera shure, chipfuva chake chakachekwa. Jaya rakagomera nekurwadziwa ndokudonhedza nhava yake. Mhandu yakabva yamusvetukira ichibva yapotsera munondo. Kudzedzereka kwacho kwakange kwave kupera simba, uye muromo wakabaya nyama yegumbo. Retiarius akaridza mhere ndokudonha, ndokusimudza banga ndokuedza kumuka, panguva iyoyo bakatwa rakamubaya kugotsi. Atorasikirwa nepfungwa, akarova myrmillon blade musolar plexus. Vaimbodanana vakaroorana (saRomeo naJuliet) vakawira paguva vakafa. Vanhu vainge vakadhakwa vakaseka vachiridza hooter. Varanda vatatu vakasuwa vane huma dzakaderera neshaya dzakabuda vakamhanyira munhandare; vakapisa miviri yaavo vakanga varasikirwa, asi vakagamuchira rusununguko rwomudzimu, nesimbi inopisa. Vava nechokwadi chokuti vakanga vafa, vakavakochekera nembabvu dzavo ndokuvazvuzvurudza kubva pachikuva. Paiva neropa rakanga rakazara marasha.
  -Vachaenda kunodya tumbuyu. - Mudzimai waSheikh Demeter akaburitsa mazino ake ebhiza. - Zvinosiririsa kuti mapfupa ari madiki, mhuka dzinoramba dziine nzara.
  - Pachave pasina nyama uye yekubikira. Zvinosiririsa, chokwadi, vaviri vavo vangadai vakave vatambi vanovimbisa! - Sheikh akaridza mhere.
  - Mumubhedha wako? - The diva akabvunza sarcastically.
  - Kuregererei! Musikana akanaka, uye mukomana anogona kuva wako. "Sheikh akanga ane mirangariro inofambira mberi zvikuru, achidavira kuti mudzimai aigona kufadza muviri wake wakakora nomuranda muduku.
  - Diki uye isina kusimba! Hatina imwe pair yakadai here? - Demeter akabvunza.
  - Nehurombo, hapana! Ngatitarisei pashifiti yechidiki yatakatumirwa kubva pachikoro chiri pedyo. - Sheikh akanyemwerera.
  - Zvimwe zviri nani kuvarega vakure! Tikasadaro tichauraya vasungwa vedu vose. - Zvisingatarisirwi, mudzimai wemuchinda wacho akaratidza tsitsi.
  - Nhau dzekumukira kwevaranda dzakanyanya kufara uye ndinoda kuipemberera zvizere. - Muchinda akazunza dumbu rake.
  - Kunze kwekunge, hongu, Etymon asvika pamberi pako! - Musikana akafuta akaseka.
  - Kusaziva kwakadaro! Zvose zviri nani, ngatipedzei vose gladiators ikozvino uye tinyime benzi remutambo. Huyai vatsva! - Sheikh akaridza mhere.
  - Aya haasi chaiwo matsva. - Demeter akananzva miromo yake
  Gongo rinorira zvakare uye vakomana vevarwi vanomhanyira munhandare. Vanoratidzika kunge vane makore gumi nemana kusvika gumi nemashanu, vaine mapendekete akafara chose uye zvipfuva. Kufanana nevarwi vekare, anoita dzimwe nguva uye anomhanya nemaoko ake. Sezvo vatomhanyira papodium, vakapfeka zvombo, ngowani, zvombo zvechipfuva, nhovo neminondo. Imwe ine blade yakatwasuka, nepo imwe ine blade yakakombama sesaber. Iyo yakavezwa abs yakavhurika uye mavanga anoonekwa pairi. Mukomana akamira kurudyi akapodza maronda ari muchipfuva chake mumitsara mitatu.
  Ganda racho rine mafuta akawanda uye rinopenya.
  Maneja anozivisa.
  -Varwi vane mukurumbira Fudoros vane saber yakakombama uye Saflorov ane bakatwa rakatwasuka vanoita mumhete. Fudoros ane marwa matanhatu uye Saflorov ane manomwe. Vese vaikwikwidzana navo vakaurayiwa ipapo kana kuti kubayiwa nebanga sechisarudzo chevanhu. Maneja akanongedzera vanhu vakanga vakaungana. Vanoda kubheja vaoneka futi. Sheikh akabhowekana.
  - zana regoridhe reSaflorov.
  Mabheti akakurumidza kupera, vakuru vakapika. Vaviri vakatozonetsana. Mumwe akamwaya girazi rewaini, mumwe ndokumurova kumeso negumbo rakafuta. Mahetaera nevarindi vakamhanya kuti vanyaradze ruzhinji rwakanga rwuchipenga. Mudzimai washeikh, akashata, asina hunhu, akafuta, akahukura.
  -Pamberi! Uraya!
  Ma gladiators akaungana. Apa vakambotora nguva yavo vachiyedzana nemabhomba. Achibonderana, minondo yakapenya zvishoma, nhoo dzakadedera. Veruzhinji havana kunyatsofarira yambiro iyi; yakachema nekusafarira uye mapfupa akabhururuka akananga kuvarwi. Shehe vakapidigura tray ndokuzara waini nejamu. Akabva apfira mate achiridza tsamwa.
  -Ukasarwa ndinokuita kuti uturikwe wakatsikitsira. Ma "janissaries" akati wandei akamhanyira pachikuva, vakasimudza mapfumo, vachiratidzira kumusana kwakashama. Saflorov akaenderera mberi achirwisa, achirwisa nehasha, akarova mumwe wake mumabvi. Wechidiki akadzokera kumashure, achifambisa bakatwa rake parutivi zvishoma, mhandu yake yakarovera pachipfuva. Ndiro yakanga isina kumira zvakanaka yakawira pasi. Kurwiswa kwakatevera kwakasiya mucherechedzo wakadzika paganda uye ropa gobvu rakayerera. Fudoros akadzokera shure, mumwe wevarwi vane mvere akamurova mumakumbo. Uye apo mukomana akazeza, Saflorov akarova ngowani yake nehasha zvokuti akazununguka ndokudonha. Kuvhunduka kwakaita kuti "helmeti" ibhururuke, ichiratidza musoro muchena une bundu rakazvimba pahuma. Saflorov akaisa blade pachipfuva chake chaifema. Akadongorera nedivi kune "vateereri".
  Ndakanga ndakamirira chiratidzo. Kana ruzhinji rwapfuura nemubvudzi ravo, zvinoreva kuuraya, uye kana vakapinza zvanza zvavo mukiyi, zvinoreva kuva netsitsi.
  Zvisinei, tsitsi hadzina kuverengwa muzviso zvine hasha. Anenge munhu wose, kunyange vakadzi nevachiri kuyaruka, vakaisa chanza chavo pahuro.
  -Rufu! Mupedze!
  Mudzimai washeiki akahukura achinyomba.
  - Akaburuka zvakachipa. Ndipe husiku humwe.
  Saflorov akazeza, akamanikidzwa zvishoma pachipfuva chisina kupfeka chechidiki akakundwa, uye donho reropa rakaonekwa. Ipapo, mukupererwa nezano, akakanda munondo kure.
  -Handikwanise! Ishamwari yangu.
  Ruzha rwakaerekana rwamira uye pakava nerunyararo rwerufu.
  -Chii! - Sheikh akatsamwa. -Unoramba kuuraya vakundwa. Cage ivo vari vaviri, mushure mezvo pachave nekutambudzwa kunotyisa pamberi pechikoro chese chegladiator.
  Varwi vakamhanyira kuFudoros, vakamwaya mvura kumeso kwake, uye ipapo, kuti vamubatsire kuti apengenuke nokukurumidza, vakapisa chitsitsinho chake chakashama nesimbi inopisa. Mukomana akaridza mhere, akasvetuka uye marashi maviri akabva akandwa muhuro make. Saflorov akaedza kuramba, akarwisana neminondo gumi nemaviri panguva imwe chete, kutya kwakamupa simba. Asi mumwe wevapfuri akarova gumbo rake nemuseve. Muchetura wakaomesa jaya, asi hauna kumuuraya. Vakavasunga vari vaviri, vakapfigirwa muchizarira. Saflorov akarohwa mbabvu netsvimbo inopisa, ganda rake rakatanga kusvuta, uye mukomana ane unyanzvi akatsungirira majekiseni. Asi sezviri pachena kutambudzwa kwevakomana vaviri vasingateereri kwakasundirwa mberi nokuda kwokuseredzera.
  Mudzimai washeikh akapenya achiti:
  - Vanofanira kunge vari murume wangu. Iwe unoziva kuti ini ndiri inventive.
  - Ndinoziva, asi chingotarisa, ndinogona kuva negodo. Vakomana vakanaka uye vanogona kutoroora. - Sheikh akaburitsa mazino ake.
  - Zvingangodaro, ivo vakatoroora! Pashure pezvose, ava ndivo varanda vakasimba uye vane utano hwakanaka vanofanira kuwanda! - Musikana mukobvu akachonya.
  - Gladiators ndiwo ruvara rwehusungwa! Ndinoshuva kuti ndingavatora nditambudze vakadzi vavo. - Sheikh akanyemwerera.
  - Tichazviita! Nenzira, vasikana zvakare.
  Zvino vakadzi vaifanira kurwa. Madhivha maviri asina kusimira akapfeka chiuno chete akapinda munhandare. Vakanga vakasungwa nengetani muhuro uye vaisagona kupatsanurwa kubva kune mumwe. Zvombo: mapanga maviri muruoko rumwe norumwe. Zviri pachena kuti kurwisana kuchava kwehutsinye uye kwete kwenguva refu. Mumwe musikana akanga akanaka, mumwe ane vhudzi dema, vose vane mazino marefu.
  -Kurwa! - akatinhira mbavha.
  -Ini handisi kubheja! - Mudzimai washeikh akabhowekana. - Ichi chatova chiratidzo chakaipa.
  Vakadzi varombo vakaungana. Zvaityisa, mumwe wavo akabva angotsemurwa dumbu, mumwe akakuvara pachipfuva. Vachiramba vachizvicheka, vasikana vakabuda netsoka, vachitsemura nyama dzavo. Ropa rakanga rawanda zvekuti vakatadza kubuda vakatiza. Pakupedzisira, mumwe wavo, agurwa zvachose, akawira pamabvi ake. Mudzimai webvudzi dema akaseka achiedza kumupedza asi akazorohwa nehana kubva pasi kusvika pambabvu. Achigomera, akanga achiri kukwanisa kurova mhondi kugotsi. Vakadzi vose vari vaviri vakanaka, vakaremara vakawira parukangarabwe, vakabhururuka kakawanda, uye vakaoma nechando. Ma"janissaries" ane shavi akamhanyira kwavari ndokuvabaya nesimbi inopisa. Vasikana vehondo havana kupfakanyika.
  -Zvakare, bheti inopfuura imwechete haina kushanda. Vose vakafa.
  Veruzhinji vakaodzwa mwoyo, kunyange zvazvo kuona kuponda kwacho pachako kunofadza zvikuru. Asi hapana ati akunda.
  Mumamiriro ezvinhu aya, hondo itsva chete inogona kuchengetedza nyaya. Iko kudziya kuri nyore kwapera uye yave nguva yebhizinesi rakakomba.
  Vatambi gumi neshanu vakapfeka hembe dzeorenji dzine maburi, vaine minhenga mitatu mitema pamatehwe avo, vakamhanyira munhandare. Vakanga vakabata minondo mipfupi, yakakombama; mumaoko vaive vakabata nhovo diki dzine mativi ane denderedzwa, misoro yavo yakachengetedzwa nengowani isina chivhitivhiti. Kuseri kweboka iri kwakamhanya varwi vakapfeka nguo dzvuku dzakajeka, uyewo vane minondo mipfupi asi yakatwasuka, nenhoo duku yedenderedzwa uye handcuff yesimbi yakavhara ruoko rworudyi, isina kudzivirirwa nenhoo, uye pedhi yemabvi inodzivirira gumbo rekuruboshwe. Minhenga yegirini pangowani inotsvedza yakapedzisa mufananidzo.
  Vakamira vakatarisana, vakakotama. Panguva ino mabheti aive emari yakakura kwazvo, uye goridhe raiyerera kubva ruoko kuenda kune ruoko.
  -Hazvigone kuti vese vakaurayiwa! - Akadaro mukadzi washeikh. Mumwe munhu achakunda zvechokwadi!
  - Saka isa bheti yako, iyi ndiyo hondo yekupedzisira. Maona, kwatoedza! - Sheikh akaneta akataura nehasha.
  - Ipapo zvichava zvakakomba! Madhirakema egoridhe ane chiuru pane zvitsvuku. - Mukadzi mukobvu akahwihwidza.
  - Sei pavari? - Sei ivo? - Mukuru akadzokorora kaviri, akashamisika.
  - Nokuti maziso akashata!
  Mutungamiriri akadanidzira chimwe chinhu. Kurira kwehwamanda kwaityisa. Kunyange mazhenje aibwaira, sokunge kuti pane chapinda mumaziso ezvikara.
  Hurukuro, ruzha, kuseka, uye kutsikisana zvakamira: maziso ese akatarisa kune varwi. Kurwisana kwekutanga kwaityisa: pakati pekunyarara kusinganzwi kwaitonga, kurova kweminondo panhoo kwakanzwika zvakanyanya. Manhenga, zvimedu zvengowani, zvimedu zvenhoo dzakaputsika zvakabhururuka nepakati penhandare, uye vamhanyi vakafara, vachifemereka vakarovana mushure mekurohwa. Asingasviki maminiti matatu akanga apfuura chifo chokutanga kwehondo, uye ropa rakanga ratodeurwa: varwi vana vakagwinya mumarwadzo, uye varwi vakavatsika netsoka. Umwe wevaive vakarara akabata gumbo remumwe wake ndokutenderedza gumbo. Akabhururuka achicheka ruoko rwake.
  Mudzimai wemuchinda asingagutsikani, Demeter, akakanda bhonzo rakatsenga mumhete.
  - Reds, kana iwe ukakunda, ini ndinokupa girazi rewaini!
  Sezvinowanzoitika, zvakapesana zvakaitika: murwi mukuru kubva kuchikwata icho Demeter aive achitsvaga akakundwa. Mapakatwa matatu akabaya chipfuva chakafara pakarepo, uye bhonzo risina nguva rakasara riri muruoko rwemutungamiri asina rombo.
  Vataridzi vakatevera kuchinja kweropa kwehondo yacho nomufaro uye nekakatanwa. Vakaridza mhere semombe dzakuvadzwa. Vakuru venzvimbo iyi vakavhunduka, vakashatirwa, vakakurudzira varwi. Iwo mapoka e gladiators akatetepa, hondo yakatsemuka kuita skirmishe dzakasiyana.
  Panguva iyi, apo ruzhinji rwevanhu rwakanga rwuchinakidzwa uye pachena "rwakarova" vachimwaya ropa, vapanduki vakashinga vakauraya varindi vaive nehope. Pobedonostsev, pamwe chete nevarume vashomanana vakashinga, vakapwanya varindi uye ndiye akatanga kupinda mumuzinda.
  Ruzha rwakabva pakusvika kwevapanduki rwakaita kuti kurwisana kumiswe. Vakuru, vachidzedzereka, vakaedza kunhonga minondo yavo. Mutungamiriri wechidiki wevapanduki akadanidzira nenzwi guru.
  - Zvandinoona! Munourayana nekuda kunakidzwa nenhubu! Zvikara zvakamutsidzirwa hazvitombokwanisi kusimudza bakatwa, matumbu azvo ari chipingamupinyi chakanyanya. Kana uine kana chidimbu chekudada chasara mauri, cheka chinonyangadza ichi.
  Magladiators aiita kunge akamirira izvi chaizvo: vakamhanya vakananga kumombe dzakakora.
  Varanda vakasvetukira parutivi, vasingadi kufira vatenzi vavo vaivavenga, uye vakomana vacho vakatotanga kukanda matireyi nezvokudya kuvakuru vakuru.
  Demeter akadanidzira achiti:
  - Vauraye vese!
  Ipapo girazi rewaini rekristaro rakawira pamusoro wake, richirovera hure.
  Muroyi akatsamwa. Akagura-gura vapfumi veguta, akaguranya nyama yavo.
  Zvakanga zvisina kuoma, asi zvaisemesa. Mufambidzani waPass aigara achirwa ari pedyo naye. Bik haana kusara shure, uye gladiators vakatsiva varindi vavo.
  Varanda vakasuwa vakasimudza mutariri pachiredzo, vakadanidzira vachiti:
  - Isu tiri zvedu! Ivo varanda semi!
  - Saka zviratidze nebakatwa! - Akazhambatata, uye makenduru ari paChandeliers eWitcher akatanga kuzununguka.
  Sheikh akaedza kutiza, asi Bik akamugumbusa ndokudurura huchi pakora yake:
  - Zvakanaka, kupi iwe unodiwa? Hapana zvinonhuwira.
  Solntslava akagura misoro yevakuru vaviri kamwechete kamwe, akapwanya shaya yechitatu nebvi rake. Zvisineyi, pakanga pasisina kana hunhu hwekurwa, nhapwa dzaingotsiva. Vasara vevarindi vakatiza, uye mabiko, kunyange muchimiro chakanakisisa, haana kumirira uto rehondo rakakomba. Vese vakaurayiwa Witcher asati adzikama. Shekhe mukuru chete ndivo vakanga vachiri vapenyu, Bik akanga achimudhonza vhudzi. Vedmakov akadzinga mukomana asina hunhu:
  - Uyu munhu ane hunhu. Zvinogona kuuya zvakatinakira!
  . CHITSAUKO Nha.
  VaGermany vakaramba vachirwisa Stalingrad. Pairatidza kuti pakanga pasara zvishoma, asi zvakanga zvakaoma zvikuru kuti ndipfuure neyokupedzisira. Kunyangwe kushandiswa kukuru kweSturmtigers hakuna kubatsira. Kunyangwe kuparadzwa kwakaitwa mabhomba ejeti kwaive kwakakura. Imwe nzira yaiva mabhomba enapalm.
  Battalion yevasikana yainge yaita mutete asi tsvarakadenga dzichiri kurwisana. Musi wa20 October, sinou yakatanga kudonha, uye tsvarakadenga dzakanga dzisina shangu. Vanosiya mavara akanaka pamubhedha chena.
  Vasikana vakanaka vakaumburuka muchando zvishoma ndokuva vakachena. Matryona, mushure mokunge Seryozhka abatwa, haana kukwanisa kuwana nzvimbo yake. Zvingave zvakanaka kurasikirwa nemukomana akangwara uye akanaka kudaro. Uye chii chakamumirira muhusungwa hwefascist? Kutanga kutambudzwa, uyezve chirango chorufu!
  Mukomana wacho zvechokwadi akanga ave pedyo nekupfurwa, asi akazoguma ave mumigodhi. Achishanda maawa gumi namatanhatu pazuva, nezvokudya zvishomanene, shamhu yomutariri yakanga yakamirira Seryozhka.
  Kunyanya, mukomana atova mugori, uye anoshanda ipapo sembongoro. Asi inodziya zvakanyanya pasi pevhu kupfuura pamusoro. Uye varwi, kuitira kuti varege kutonhora, vanomanikidzwa kusvetuka uye kumhanya. Uye vasikana vanorwa. Heino tangi reShumba rine simba. Pfuti yaro ndeye 150 mm, inoshanda uye inoshanda kuhondo muguta. Iyo Fritz inoda tangi iyi, yakachengetedzwa zvakanyanya kubva kumativi akasiyana.
  "Mbeva" inokambaira kumashure zvishoma. Motokari yeGermany inorema matani mazana maviri yakanga yakashongedzerwa nekanononi ye150-mm uye makumi manomwe neshanu. Saka zvakawanda zvinoshanda. Huwandu hwepfuti dzakawedzera kusvika ina, uye hazvisi nyore kusvika pedyo netangi.
  Anyuta, Maria naAlla vari kuyedza kubata mastodon pamwe chete. Vanoswedera pedyo naye nokungwarira.
  Anyuta akaimba nechido:
  - Takagara sei, tichirwa, uye tisingatyi rufu ... Saka kubva zvino, iwe neni tichararama! Uye kumusoro kwenyeredzi, nekunyarara kwemakomo, mugungwa hondo nemoto unotyisa! Uye mumoto wehasha nehasha!
  "Mouse" ndiyo yaive yazvino shanduko, iine pfuti dzemuchina nhanhatu, maviri coaxial ane madhiramu, uye ina inotenderera pamahinji.
  Maria, achikambaira muchando, akaridza muridzo:
  - Hatimbofi takakanda mapfumo pasi! Pamusoro pazvo, Jesu Mwari Wokumusorosoro anesu!
  Musikana uya achiswedera pedyo, akakanda chiputi chiya chainge chaputika pagonye reMbeva. Paive neruzha rwukuru pasi penhovo uye roller yakaputika.
  Vasikana vakashevedzera nemufaro.
  - Tora fascist!
  Alla akazunguza ruoko rwake ndokukanda girinedhi paFritz. Iyo fascist yakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, uye pamwe chete naye, misoro yevarwi vaviri vatema kubva kumauto ekoloni yakabviswa.
  Runako rutsvuku rwakaridza muridzo:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Anyuta akakanda pasuru inoputika zvakare ... Panguva ino haina kubudirira, yakarova nhumbi dzokurwa uye yakaputika pamusoro peganda resimbi.
  Musikana uya akati neshungu.
  - Ehe, ndakakanganisa!
  Uye akakambaira kuti awane chikamu chitsva chezvinoputika zvekumba. Zvitsitsinho zvake zveraundi, zvitsvuku nekuda kwechando, zvakapenya. Musikana anenge akashama akakambaira muchando, asina kugadzikana. Asi tinogona kuzvitsungirira. Uyezve, kana shelling ikaitika, chando chinonyunguduka.
  Anyuta akatoimba achiti:
  - Ndinoziva kuti kutonhora kuchakurumidza kupera,
  Rukova ruchamhanya neruzha...
  Uye vari kutomhanya nemumapuddles -
  Vasikana vasina shangu!
  Musikana anopfura, uye muArab kubva kumauto ekoloni anodonha. Kuedza kwemuvengi kushanda mumapoka maduku kunotungamirira kukurasikirwa kukuru.
  Kanoni kaMouse kapfupi kanopisa kupatsanuka zvakare. Makungu ari kuputika pane imwe nzvimbo muutsi. Uye mabreak akawanda...
  MaGermany anenge atora Stalingrad ... Pane zvishoma zvakasara. Asi izvi ndizvo chaizvo zvinodzivirira Wehrmacht kushandisa mabhomba makuru uye pfuti dzinorema. VaFritz vakarega vatorwa vachienda mberi, vavasina kunzwa tsitsi.
  Maria akaridza pfuti yake. Mufascist mercenary akadonha ndokukungurutsira pamusoro pematombo ematongo.
  Mwanasikana akapuruzira mazamu ake asina kushama nemazamo matsvuku. Vese varwi vehondo - vari kusvetuka-svetuka vakapfeka mabhurugwa avo emukati. Asi pane anenge asina hits pavari. Sezvinei kushama neimwe nzira kunyanya kunodzivirira tsvarakadenga. Sezvo vachikwanisa kurarama mugehena rakadaro!
  Alla anozunungusa musanganiswa wechando netsvina uye anopfura zvakare. Yakarova murwi mutema mumaziso chaimo. Hure rakangwara, hapana chaungataura.
  Vasikana vatatu ava vanouya zvakare kuna Mbeva. Zvakaoma kupinda mumotokari ine nhumbi dzokurwa dzakakora kudaro kubva kumativi ose. Asi varwi vazere netariro. Kana iwe usingakwanise kuboora goko pacharo, saka wadii kubvarura dhiramu.
  Alla, achirasa mavhinga akasviba netsoka dzake, akaimba:
  - Chokwadi chedu, chokwadi chedu ... Kufanana nemwaranzi yezuva! Mangwana edu achapenya, hova dzichayerera dzichibva mumakomo!
  Varwi vechikadzi vagara kwenguva refu vakabata MP-44s. Idzi pfuti dzemuchina dzine nhanho refu yekurwa. Vakanaka vakavimbwa moto. Vatema vari kuwa zvakare. Vanobudisa matsime eropa dzvuku.
  Maria, achipfura, aine pfuti uye pfuti yakabatwa pamapfudzi ake, akaimba:
  - Mhungu inonyengera yakarodza kuruma kwayo;
  Uye anonwa dzvene, ropa reRussia kubva kuRussia!
  Kune muvengi wake, zvese hazvina kukwana uye achauraya,
  Ndiani ane rudo kuRussia!
  Kuda Russia!
  Musikana uyu akatumira bara kune "murindi" akasiyana-siyana aibuda mumitsero. Runako rwakanyemwerera, chiso chake, nyangwe chakaonda, chakachengeta runako nerunako.
  Kazhinji, vasikana vose vari muhondo yavo vakanaka. Pano, somuenzaniso, ndiye Tatar Seraphim. Baba vake ndiTatar, asi amai vake vanobva kuBelarus, uye kubva kwaari Seraphima akagara nhaka yebvudzi ruvara rwegorosi. Zvakare musikana akanaka, asina shangu uye anenge akashama. Uye anopfura kubva papfuti yemuchina yakabatwa mumapfuti mapfupi. Uye maFascists kubva kune mamwe mauto ari kufamba achienda kwaari.
  Serafima inopfura chaizvo. Maria aive nebvudzi regoridhe akarara padivi pake. Vasikana vese vari vaviri vanopfura nekuimba.
  - Motherland! - Maria akatanga ...
  - Uye hondo! - Akaenderera mberi, achipfura Seraphim.
  Maria tweeted:
  -Izvi...
  Achipfura uye kurova vatema, Seraphima akati:
  - Mbiru mbiri!
  Maria, achinyemwerera, akati:
  - Pa...
  Seraphima akapfura uye akawedzera:
  - Izvo ...
  Maria, atema shanu, akaenderera mberi:
  - Ichiri kubata!
  Seraphima, achipfura, akakwazisa:
  - Planet!
  Maria, kupfura, tweeted:
  - Chest...
  Seraphima, kupfura, purred:
  - Tichadzivirira ...
  Maria akapwanya musoro wefascist ndokuti:
  - Isu iwe ....
  Seraphim akacheka vaNazi nemabara uye akaridza muridzo.
  - Nyika!
  Maria, achitumira mabara akanyatsonangwa, akati:
  - Munhu wese....
  Seraphima, achipfura zvakanyanya uye zvakanyanya, akawedzera:
  - Vanhu!
  Maria, achikanda bvudzi rake rakasviba regoridhe kubva pahuma yake, akaimba:
  - Rati...
  Seraphim bara, uye kutumira pfuti, yakabuda:
  -Wako...
  Maria, achirova fascist pahuro, akaenderera mberi:
  - Kudziya!
  Mukadzi mutsvuku wechiTatar, achitumira pfuti, akaenderera mberi:
  - Makore...
  Maria, achipfura nemazvo, akawedzera:
  - Kutonhora!
  Seraphima akanyemwerera uye orira:
  - Zvakanaka uye ...
  Maria akapfura chaizvo uye akadzvova:
  - Zuva!
  Seraphima, akaridza pfuti, akaridza muridzo;
  - Zvinopisa!
  Maria akaenderera mberi nekuseka:
  -Otomatiki...
  Seraphima, sekunge ari kutungamirira moto, akahukura:
  - Nater...
  Maria akawedzera mapfuti ane chinangwa chakanaka:
  - Mafudzi...
  Seraphima akawedzera nekuseka:
  - Kumurwi!
  Maria akaimba nechido, achipfura:
  - Ndichachera ...
  Serafima, achiitisa fighter fire, akawedzera:
  - Guva....
  Maria, arovera pasi muAfrica, akaenderera mberi:
  - Kumuvengi!
  Vasikana vakapererwa nepfuti. Uye akamanikidzwa kukurumidza kumhanya kunohwanda. Kugovera mhiri kweVolga kwakaoma zvikuru. Kugara kubhomba nekubhomba. Heino kambani yekusimbisa inofamba kubva kune rumwe rutivi.
  Matsime epfapfaidzo nemarara anoputika akapoteredza magwa. Madutu anotinhira mudenga. Iyo Focke-Wulfs iri kubhururuka ichipinda. Uye mabhomba anodonhedzwa pavari.
  Zvikepe zvakawanda zvakatsemuka. Masoja eSoviet anonyura uye anofa.
  Moto weArtillery wemuvengi watonyanya kuomarara.
  Kunyangwe husiku maFritzes anochengeta zvese zviri mumoto. Uye mabhomba avo ekudhibha ari kumhanya-mhanya. Kusanganisira sekuru Yu-87. Kunyangwe ndege dzejet dzakatopinda mukugadzirwa.
  Heino ngano yeSoviet Yak-9. Anorwa neGerman ME-309. Agility, kumhanya uye zvombo zvakasangana. IGermany iri kuedza kukunda muchina weSoviet pane yekutanga pass. Asi anokundikana. Iyo yak, zvakare, inovavarira kudzokera kumashure, asi vaNazi vanotiza nekuda kwekumhanya kwayo.
  Anokurumidza kuGerman, ane zvombo zvakasimba, achipesana neRussia inofambiswa. Asi kukurumidza kubhururuka kunoenderera mberi. Iyo fascist inoshandisa minomwe yekupfura mapoinzi kurwisa manomwe, uye inorova mota yeSoviet. Anotadza kumhanya otanga kudonha.
  Hova dzeutsi dzinobuda mairi. Uye injini inopisa ...
  Chii chinonzi hondo iyi! Zvakaoma kupikisa motokari ine simba muzvombo seME-309, umo mapoinzi manomwe anotsiva huremu hwakawandisa uye kusafamba zvakanaka.
  Iyo yekumhanya yakakwirira inobvumira mufascist kuti atize mukunyura, uye kumberi kwemurwi weGerman akashongedzerwa.
  Anyuta ari kuyedza zvakare kukanganisa Mbeva. Musikana ari kuisa upenyu hwake pangozi. Anenge atokweshwa, achikambaira asina kupfeka achitevedza nhare. Runako rwese rwakafukidzwa nekukwenya nekukwenya. Asi anobva akanda girinedhi nepasuru inoputika yakabatanidzwa. Anotorohwa nekuputika kwepfuti yemuchina. Kukwenya bendekete rerunako.
  Asi pasuru inoputika yakarova dhiramu ye150-mm cannon. Uye iyo yeGerman yakatowana kukuvara kwakanyanya. Nekunetseka kukuru, motokari inofamba kubva panzvimbo yayo uye inokambaira ichidzokera kunzvimbo yemauto ayo kunonanzva maronda ayo.
  Focke-Wulfs uye akati wandei TA-152s anooneka mudenga. Vanotanga kuvhara nzvimbo dzeSoviet. Peya nyowani HE-183, kurwisa jet mota, yakaonekwawo. Magora aya akasvika pakumhanya kwemakiromita mazana masere paawa uye aitoita zvekutadza kurova.
  Vasikana vanopfura zvakare kumaGerman. Pane nguva dzose mukana wekubata muvengi, zvisinei nekudzivirirwa kune simba kwekurwisa ndege kubva pasi pemoto.
  Anyuta naAlla vakatora Luftfaust yainge yatorwa. Ichi chombo chine pfuti pfumbamwe dzakabatana dzakabatana makumi maviri nemamirimita recoilless.
  Iwe unogona kupfura sekunge kubva kune diki anti-ndege pfuti.
  Uye varwi vanonongedza muvengi. Vanotsikirira kutanga ... Vakanaka vese vakamisa makumbo avo asina kupfeka pamarara, vachinzwa kutsvedzerera.
  Focke-Wulf ine pfuti dzemhepo nhanhatu inotanga kuputa - dumbu rayo rinobvaruka.
  Vasikana vanodzvova nechido:
  - Puck! Puck! Chinangwa!
  Dzimwe ndege dzeGermany dzinotanga kutenderera pamusoro pemisoro yevasikana. Vakanaka vanopinda mumigwagwa yepasi pevhu, vachinzvenga matombo eFocke-Wulf.
  Anyuta akanzwa kugwinha gwinha chitsitsinho chake chainge chakakora. Musikana akati:
  - Oh gehena moto!
  Mutsindo wemusikana uyu waive wakazara mablisters uye kurwadza kurwadza. Ndaida kupinza chinhu chinotonhora.
  Uye pamusoro pepamusoro kuputika kunopfuurira. Sinou inoridza murazvo womoto, matongo anobvamburwa. MaGerman anozadza zvinzvimbo nemoto, asi izvi zvinoita zvishoma. Mhare dzakavanda sembeva dziri mumakomba. Ngavaayine vamene.
  Alla akazevezera munzeve yaAnyuta:
  - Ndinofunga kuti munguva pfupi maNazi achapedzisira apera simba. Vane simba rakawanda, asi muStalingrad havana mukana wekutendeuka!
  Musikana mutsvuku akapindura achidada.
  - Isu tiri pano semazana matatu eSpartans! Isu tinodzinga mauto emuvengi epamusoro!
  Alla ane bvudzi dzvuku akaseka ndokuchonya akatarisa musikana wake:
  - Uye haugone kutipfuura!
  Vasikana pavakasvika pamusoro, kupambwa kwakapera. Masoja matsva emakumbo matema akaoneka. Vakakwira mberi, uye vasikana vakatofanira kuvhura pfuti, kumanikidza muvengi kuchera mhino yake pasi.
  VaShumba naMangwe vakapindazve muhondo. MaGermany akaedza kumanikidza mauto eSoviet nematangi anorema. Nguva nenguva matemba ainaya. Akanyanya kutambudzika "Tiger" akaedza kusabva pamaitiro ayo. Matope akatinhirawo.
  Vasikana vakapfura maGermany nevarwi vavo. Akarova vavengi. Alla naAnyuta vakapfura vari vaviri vaviri. Zviso zvemuvengi zvakaoneka ndokugara. Zvadaro mutsva mutsva wevavengi vanofambira mberi.
  Vasikana vakaimba panguva yehondo.
  Alla akatanga, kupfura:
  - Pamberi ...
  Anyuta, kupfura, akaenderera mberi:
  - Newe...
  Alla akarova uye akawedzera:
  - Legion...
  Anyuta, acheka matatu, akaridza muridzo.
  - Vavengi...
  Allah akaroverera vapikisi, akati:
  - Ivo ....
  Anyuta, abvisa hafu yedehenya reArab, akaenderera mberi:
  - Vanoda...
  Alla, achipwanya muvengi, akaenderera mberi:
  -Iwe...
  Anyuta, kupfura, akaridza hasha:
  - Humble...
  Alla, paakabaya dehenya reArab, akagomera:
  - Paradzai...
  Anyuta, achienderera mberi nekuroverera, akaridza muridzo:
  - Notes...
  Alla, sekunge ari kupfura, akaridza muridzo:
  - Usatya...
  Anyuta, aridza pfuti chaiyo, akagomera:
  - Muvengi...
  Alla, achipfura kunge sniper, akaenderera mberi:
  - Bayonet...
  Anyuta, akawedzera kupfura, akati:
  - Kugona...
  Alla, pasina kumira kupfura, akaridza muridzo:
  - Simba...
  Anyuta, achiridza tsamwa, akapopota, achiruramisa shamwari yake:
  - Hushingi...
  Alla, mukufara kukuru, achipfura misoro yevaAfrica, akahukura:
  - Simba...
  Anyuta, achisvetuka nepfuti, akaridza muridzo:
  -Kuwedzera...
  Alla, achizunza ma curls ake matsvuku, akaenderera mberi:
  - Uye vavengi ...
  Anyuta achirova muArab mudumbu ndokuti:
  - Pakarepo ...
  Alla, achipfura nemhando dzese, akabhowa:
  - Paradzai...
  Vasikana vakatura mafemo. Zvino vakati vapfurazve zvishoma, vakadanidzira vachiti:
  - Isu tiri knights epfuti ye sniper, izwi rekuuraya rakajeka!
  Mafungu emauto evakoloni akanga amboti dzikamei. VaNazi vakaendesazve matangi avo mberi. "Tigers" -2 akaonekwa aine mhuno marefu uye akapfura matehwe pane zvese zvavaikwanisa kuona.
  "Tiger" -2 yaive neyekutanga turret chimiro uye yakatenuka mahwendefa ezvombo pamativi. Izvi zvakaita kuti awedzere kushinga. Varwi vakasarudza zvakare matangi etangi sechinangwa chavo. Mufascist aifanira kurarama sehove iri mupani.
  Anyuta akakanda pasuru inoputika, achipwanya roller yekumberi yeTiger-2 ndokuimba:
  - Ndakasangana newe nechipo ... Zvechokwadi ndakatsanangura nzvimbo mubhokisi!
  Alla akaridza muridzo, achikanda nemufaro pasuru huru, inoputika kune fascist:
  - Asi Pasaran!
  Uye kubva pakuputika, muromo wakareba wetangi reGerman wakamonyoroka. Uye iyo Royal Tiger yakatanga kudzokera shure. Zvakare mufascist akakuvadzwa zvakaipisisa. Alla akazvitora ndokuhukura, achikanda chimedu chegirazi nezvigunwe zvake.
  - Iwe uchave uri muoki bhokisi!
  Girazi rakabhururukira pahuro chaipo pemuIndia, mumwe wemauto eGermany aitonga.
  Anyuta akakwenya mumwe wake neziso ndokuimba:
  - Ndichanyudza musoro wangu mudhiramu iri! Ndichanyudza munhu wese!
  Alla akaridza pfuti. MaGermany akanga achirwiswa zvakare. Musikana akaridza mhere:
  - Tinogona kuita zvese! Uye tichakunda!
  Anyuta akaridza pfuti yake ndokuti:
  - Kukunda kukuru kwakamirira! Madzisekuru edu ngaave mukubwinya!
  Alla akaita nhanho ndokuumburuka, achitenderera semuti weKisimusi. Musikana akaimba achichonya:
  - Baba kubudirira, uri kuenda kupi ... Baba kubudirira - ma fascists anoseka ...
  Matangi eGermany, pasina mabhomba ekuchengetedza, akawedzera moto wavo. Vakadurura zvipo zvavo zvinoputika. Uye vakaswedera kuSoviet nzvimbo, vachiedza kudzivisa mapeji.
  Anyuta, achishandisa waya, sezvavakadzidziswa nenhapwa Seryozhka, akadhonza mugodhi unorema. "Shumba" yakakambaira zvishoma nezvishoma yakananga kunzvimbo dzeSoviet. Pfuti yaro ye150mm yakapfira matemba nguva nenguva. Vasikana vakaridza muridzo vachichonya.
  Anyuta akaimba:
  - MaGermany-peppers, fascists-Nazis ... Kupera kwepacifist kwakamirira iwe!
  Alla akataura achinyemwerera:
  - Pacifism ... Zvakatopusa kutaura nezve pacifism kana tichitaura nezvevaNazi!
  Anyuta akarova muArab kubva kumurindi wekoloni muzambuko remhuno nepfuti yakanangwa zvakanaka ndokurira:
  - Uye ivo vakaremara mukufunga ... Uye munyaya dzehondo ivo havana kunyanya kusimba! Munguva pfupi iri kutevera tichaabvisa zvachose pachiso cheNyika!
  Alla akapa kumwe kuputika, akakwesha chipfuva chake chisina kuvharwa pamatombo ndokuimba:
  - Ini ndiri muchengeti weRussia pamabvi evanotyisa ... Ndichatsvaira vavengi veBaba kubva pachiso chePasi!
  Runako rutsvuku rwakachonya, ruchidongorera mudenga. "Mafuremu", ndege dzepfuti dzeGerman, dzaitenderera ipapo.
  "Shumba" yeGermany yaikambaira nguva nenguva, ichinamira mumhepo. Uye pfuti yake yaigara ichipfira mate.
  Anyuta, achifambisa mugodhi pasi pegonye retangi reGerman, akaridza muridzo achiti:
  -Ku Seryozhka....
  MuGermany akamira ndokupfura zvakare. Goko rakaputika kuseri kwevasikana.
  Anyuta akatarisa:
  - Makungu emukaka, ani nani ane uropi hwemwana!
  "Shumba" yakamira kwenguva yakati. Zvichida vashandi veGermany vane ruzivo rwakaona njodzi mberi, kana kuti pamwe vaida kushandisa nhumbi dzavo dzehondo. Asi "Shumba" yakamira kwechinguva ichipfira mateko anouraya.
  Anyuta akacherechedza kuti tangi yeGermany ine pfuti yepamusoro uye inopisa kakawanda kupfuura KV-2. Uye izvi, zvechokwadi, zvinoita kuti motokari iyi iwedzere kuva nengozi. Anyuta akabva angoseka hake ndokuti:
  - Dai vakaipa vaende kugehena!
  Alla akapfura fascist mune solar plexus uye akahukura:
  - Kukunda kwedu hakudzivisiki! Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Anyuta akadimburawo Turk ndokuimba:
  - Kunyange, zvinoratidzika kuti hupenyu huchakurumidza kukanganiswa apo dambudziko rinogogodza parunyanga rwayo dema ... Mabhiza anochema uye ropa rinoyerera serwizi, uye zvakare nyika inonyangarika kubva pasi petsoka dzako!
  Alla, auraya Iranian, akawedzera:
  - Asi nyika inewo muchengeti wayo ... Uye pakati penyeredzi dzakatambanudzirwa kwaari ... Invisible kuponesa shinda kudzinga Hitler kuKolyma!
  Vasikana, vachipfura, vakaimba pamwe chete:
  - Ngatipwanye Adolf, zvichamukuvadza! Ndinotenda kuti tichakunda fascism! Uye muRussia yedu, Mesiasi achaonekwa, Ishe wevanhu venyika dzose!
  Uye varwi vakaramba vachipfura. Asi uto revavengi rakarara pasi ndokutanga kupfura nokukanda magirinedhi. Mapoka efascist akaedza kuputa vasikana nemoto wedhaka. Uye kukanda magirinedhi akawanda.
  Alla nehuzivi akati:
  - Nenhamba unogona kuhwina sarudzo, nehunyanzvi unogona kuhwina sarudzo pasina hondo!
  Anyuta akaseka ndokuti:
  - Hondo inzvimbo iyo hunhu hunorova huwandu, sarudzo, sekutonga, zvinopesana uye iyi ndeye anecdote!
  Varwi vakadzokera shure zvishoma; magirinedhi nezvimedu zvawo zvakanga zvichidonha zvakakora. Alla akatobata chipo chakakandwa negumbo ndokuchikanda kumashure. girinedhi rakabhururuka ndokurova vaNazi pangowani dzavo. Uye kuti inoputika sei...
  Zvaiita sekunge rimwe bundle raputika pane imwe nzvimbo.
  Alla akacherekedza nehuzivi:
  - Luck mufaro wechipiri, kubudirira ndewechitatu, asi hunyanzvi hwekutanga!
  Anyuta akaseka ndokupindira:
  - Luck mubairo wehushingi, asi kwete wekusava nehanya!
  Alla akaburitsa ziso remuHindu kubva kuuto rekoloni ndokuridza muridzo:
  - Ani nani ane rombo rakanaka, mweya wake unoimba!
  Anyuta akanyemwerera ndokuti:
  - Zvakanaka kana uine rombo rakanaka, zvinoreva kuti Mwari achakuponesa!
  Vasikana vakabva vawedzera kungwara. Ipapo "Shumba" yeGermany yakaenderera mberi uye yakaputika nemugodhi. Gonye rakamhanya pamusoro pechinhu chinoputika chichibvaruka.
  "Shumba" yakakuvadzwa yakatenderera ndokusimuka... Varwi vakafara vakaimba nepamusoro pemapapu avo:
  - Shumba chirema mukufunga, ingwe ndiyo inokonzera matambudziko emarudzi ose ... Hapana chinhu chinonakidza munyika kupfuura munhu!
  Anyuta akapfura mutsara wakareba, mauto ekunze paakasimuka achiimba:
  Tine maroketi nendege,
  Mweya weRussia wakasimba kwazvo munyika...
  Vatyairi vendege vakanakisa vari pahelm -
  Muvengi achapwanywa kuita guruva uye achapwanywa!
  "Shumba" inoita kunge yakuvadzwa zvakaipisisa. Akapindwa nechando, achipfira mamwe matehwe maviri.
  Imwe "Panther" yakaonekwa. Zvisinei, aitya kupinda zvakadzika munzvimbo dzemauto eSoviet, uye akatanga kupfura. Makwati akaridza muridzo pamusoro pevasikana. Uye vakaputsa marara nemoto.
  Anyuta akagadzira grenade yekukanda, yakagadzirira kubata nguva apo tanki yefascist yakasvika mukati mechinhambwe chinosvikika. Asi "Panther" haisi benzi zvakare. MaGermany akapfura, achiisa mabhomba muchekibhodhi pateni, achiedza kusapotsa chikamu chimwe chete chevhu. Vakadzura matombo ose.
  Alla, achizvirova pachipfuva chake, akati:
  - Maitiro eKrauts akakanganisa ... Vachazadzisa zvakawanda nenzira iyi here?
  Anyuta akataura zvine hungwaru:
  - Huku inononga tsanga panguva, asi inowedzera uremu nekukurumidza kupfuura nguruve, iyo inomedza zvimedu zvakakura!
  Iyo Panther yakaridza pfuti dzinopfuura makumi masere uye, mushure mekushandisa pfuti dzayo, yakatendeuka ndokudzokera kumba kwayo. Panzvimbo payo mastodon itsva, Sturmtiger, yakaonekwa. Muchina wakavhara dhiramu rawo rakakura nekepisi. Sezviri pachena, neiyi nzira, vari kutarisira kuzviponesa vamene.
  "Sturmtiger" akapfura panzvimbo dzemauto eSoviet ari kure. Rocket yakatinhira. Pasi pakasimuka, uye tsime romoto rakanga richidurura mazhenje omoto.
  Vasikana vacho vakapona nepaburi retsono; vakanga vakazara neguruva. Anyuta akatomborohwa nehana. Musikana uyu akangoerekana azviona akwira bhiza. Uye kuti anorayira boka rakarwisa Tatar uto. Uye varwi varo vanotasva mabhiza. MaMongol-Tatars, asingakwanisi kutsungirira kurova, anodzokera uye anofa muzviuru pasi pemahwanda.
  Anyuta anovheyesa minondo miviri ndokutema vavengi vake. Asi chiratidzo chacho chakangoerekana chavhiringidzwa.
  Alla akarova mumwe wake padama, ndokumuzunza achiti:
  - Zvakanaka, ndizvo! Zvino chirega kunyepa!
  Anyuta akapindura nehasha.
  - Handina kuzorora, asi ndakarwa!
  Musikana akasvetuka nehasha ndokukanda girinedhi. Chipo chakabhururuka ndokurova chigubhu chetangi reLev. Sezvo yakanga yakuvadzwa, motokari yakaunyana huremu hwayo.
  Anyuta akadeedzera nechemumoyo achiti:
  - Ndiri knight yeRussia!
  Alla akaridza pfuti kubva mupfuti yake ndokuridza mhere:
  - Mukomana akapindura, akafinyamisa kumeso,
  Ndinoda kushandira Holy Rus '...
  Gungwa reropa ngarideuke,
  Asi Mwari achakwanisa kutiponesa!
  Anyuta akawira pamarara nedumbu nechipfuva. Nokufamba kwenguva, mazana epfuti dzakaputika dzakapenya pamusoro wake. Musikana akaburitsa rurimi rwake ndokuti:
  -Kupenga kwevarwi vakashinga kunoponesa hupenyu kune abstruse mauto!
  Alla akabvuma:
  -Murwi akashinga, mukuru ari kuverenga, muvengi ane hungwaru, kubudirira kunongouya nehungwaru hushingi!
  Vasikana vakavhura pfuti zvakare ndokurira mukubatana:
  Zvikwata pamusoro pake
  Kudzvova pamwe chete
  Adolf ibenzi rakasimba -
  Zvirimwa Sodhoma!
  Imwe "Shumba" yaiva nezvombo yakaonekwa. Mauto maviri akatiza kubva kwaari; nekutonga nehuso hwavo hwakasvibira, vaive maArabu. Vakaedza kuisa cheni pachiredzo kuti vadhonze tank repamusoro kubva munhandare yehondo.
  Alla naAnyuta vakapfura, panguva imwe chete vachiuraya ma technicians. Varwi vakaimba:
  -Usazviparadze uye ubatsire mumwe wako, batsira vamwe kubuda mumoto!
  Pakaoneka vanhu vatema vatatu. Vakamhanyidzana nengetani iya nekukasika, asi vakapfurwawo nevasikana. Uyezve, Anyuta akaridza pfuti, achitsimbirira imbwa nezvigunwe zvake.
  Uye akakwanisa kurova vapikisi vake zvine hungwaru hunoshamisa, senge Robin Hood chaiyo.
  Alla akati:
  - Mucherechedzo haasi iye anorova zvinobudirira, asi uyo anopotsa nekukundikana!
  Anyuta akakanda girinedhi netsoka yake asina kupfeka ndokuridza muridzo achiti:
  -Munhu akanyatsojeka ane chiono chebanga anogona kupotsa, asi hazviregererwi kuti pfungwa dzakapinza dzishaye chinangwa!
  Girenedhi rakarova dhaka rikatanga kuputika, kuputika kwemigodhi.
  Hungu, Stalingrad yakanga isiri nyore kuvaGermany. Vane nhare inotyisa yerufu mairi!
  . CHITSAUKO Nha.
  Musi waNovember 3, maGermany akakomba Tikhvin, uye kurwa kwakatanga muguta racho pacharo. Red Army yakadzokera zvishoma nezvishoma. Mazhinji eguta reBaku akatotorwa, mauto eSoviet ari kudzokera kupeninsula. Yerevan haasati abata. Stalingrad yave pedyo nekuparadzwa.
  Asi zvakadaro, Stalin akarayira guta iri kuti rirege kukanda mapfumo pasi. Kurwa kwakatangawo kuAstrakhan. VaKrauts vari kuedzawo kufambira mberi muguta rino. Nzira dzese dziri kubhombwa zvakanyanya uye zvivakwa zviri kuparadzwa.
  Chando chiri kuswedera ... Uye nzira yehondo iri kuramba isingatarisirwi. Asi zvinoratidzika kuti Stalingrad haigoni kubatwa. Kugovera mhiri kweVolga kunokanganiswa nekuumbwa kweaizi uye kubhomba kukuru.
  Musi waNovember 4, makumi mapfumbamwe muzana eTikhvin akatotorwa. Uye maGermany akasvika kunharaunda yeFinland. Mauto eSoviet, akakuvadzwa zvakanyanya, aisakwanisa kuunganidza masimba akakwana kuti amise muvengi.
  VeFinns nemauto eSweden vakarwisawo musangano uyu. Vakashandisa masimba makuru.
  Musi waNovember 5, mubatanidzwa weGerman uye mauto eFinnish-Scandinavia akabatana. Saka mhete mbiri yakavharwa yakapoteredza Leningrad. Kutsva, kukunda kukuru kweThird Reich.
  Musi waNovember 6, hondo yakanga ichiri kuenderera mberi munharaunda yekuchamhembe. VaNazi vakawedzera mukoto. Mamiriro acho azova akaoma zvikuru. MuTikhvin, zvisaririra zvekupedzisira zvekupokana zvaive zvichitsva. MaGermany akapfura zvombo zveBallistic kuYerevan. Mharidzo nhatu dzakabudiswa. Yakakonzera kuparadza kukuru uye kukuvara. Asi hapana chakazotyoka.
  Guta reAstrakhan rakagurwa nenyika kubva kune imwe nzvimbo yeSoviet. Mamiriro acho akawedzera. Zvikepe zvehondo zveGermany neBritain zvakapfurwa kuMurmansk. Mukuru wemauto nevakuru vakuru vazhinji vakaurayiwa panguva yekuputika.
  Zvakatonyanya kuipa.
  Uye musi waNovember 7, vaNazi vakapinda muVolkhov uye pakupedzisira vakadzvinyirira kupikisa kwemauto eSoviet muTikhvin. Nokudaro, gaka neLeningrad rakakura zvakanyanya. Zvakava pachena kuti guta racho raisazombopona pakakombwa.
  Musi waNovember 8, miedzo yakamirirwa kwenguva refu yetangi reLev-2 yakazoitika. Motokari yacho yakanga ine marongerwo akaitwa. Injini, kutumira uye bhokisi regiya raive panzvimbo imwe kumberi, uye imba yekurwira yaive kumashure.
  Nekuedza nesimba, maGermany, pasi peutungamiri hwePorsche, akagadzira motokari yegore regore re putsch.
  Chokwadi, nekuda kweiyo yakaderera silhouette, nekuchengetedza nhumbi dzeShumba uye zvombo, uremu hwemotokari hwakaderedzwa kusvika makumi matanhatu matani, ine injini ye1200 horsepower. Miedzo yekurwisa yakaratidza kuti mhedzisiro yaive tangi inogamuchirwa zvachose. Ndizvo chaizvo zvaunoda!
  Kusanganiswa kwekutyaira kwakanaka uye hunhu hwezvombo.
  The Fuhrer, zvisinei, haana kugutsikana neizvi. Akakumbira kuti zvombo zvemativi uye kumashure zvisimbiswe, pamwe nekuiswa kwe88-mm cannon ine dhiramu kureba kwe100 EL.
  Imwe motokari yakaedzwa yaiva E-100. Iyi tangi, zvisinei, yakave yakanyanyisa kurema: 140 matani, asi yaive nekudzivirirwa kwakanakisa kubva kumakona ese uye Mouse zvombo. Kazhinji, "E" yakatevedzana yakavimbisa kuva inovimbisa zvakanyanya. VaGermany sezviri pachena havana kutambisa nguva ipi neipi.
  Tangi yeBars ine injini ye1000 horsepower yakaratidzwawo; zvisinei, motokari haina kuita seyakachengetedzwa zvakakwana kuna Hitler.
  Mhando dzakasiyana-siyana dzendege dzakaratidzwawo pamusi uyu. Kunyanya, kurwisa ndege uye kugadziridzwa kweME-262. Uye zvakare TA-183. A yose parade tekinoroji.
  Kusanganisira vane simba gasi kuvhura, vanokwanisa kuputsa maguta ese nemisha.
  Pano, chaizvoizvo, gadziriro dzokuparadza dzakasimba zvikuru dzakaratidzirwa.
  "Panther" -2 yakapasawo bvunzo, inorema matani makumi mashanu; yaive nepfuti yekumberi yemamirimita 150 pakona, uye "Royal Tiger" cannon. Nhumbi dzomumativi dzakanga dziri 82 millimeters, dzakatenuka. Tangi yakadaro zvakanyanya kana zvishoma yakakodzera Hitler, sezvo yakakwanisa kutsungirira makumi matatu nemana muhondo yepedyo.
  Kazhinji, vaNazi vakachenesa nzvimbo yacho.
  Miyedzo yevarwi veGotha inokwanisa kumhanya makiromita chiuru nezana paawa yakaitwawo.
  Muchidimbu, vanoregedza mabhandi avo.
  Musi waNovember 9, Volkhov yakawa. Mamiriro acho ezvinhu asvika pakakwirira. Uye zvakare matangi eSoviet akaedza kurwisa.
  Gringeta akapindwa nechando pedyo nepfuti. Churchill 2 yakamira yakatarisana nemotokari dzeSoviet uye yakapfira zvombo.
  Mwanasikana waShe Jane aiverenga zvinorova. Matangi eSoviet akanonoka paakapinda mugomba. Uye maneja eGerman akatora mukana weizvi.
  Nicoletta akazvitora ndokuimba:
  - Murwi wechirungu haatyi rufu,
  Pasi pedenga rine nyeredzi, rufu harungatitore!
  Acharwira shumba nekorona noushingi;
  Ndichaisa pfuti yemuchina ine simba!
  Malanya akagutsurira musoro achibvumira:
  - Izvi zvakanaka! Uye tichachajawo!
  Pfuti yakashanda zvikuru. Makwati aipenya semachisi achisiya mitsetse mumhepo. Hongu, paiva nevasikana vane simba. Uye zvinonyanya kukosha ndezvechokwadi.
  Gringeta akagutsurira musoro ndokutumira goko pazasi peiyo makumi matatu nemana turret. Akabva ati:
  - Urwu ndirwo rufu! Achauya kuvavengi vangu! Uye ini ndoziva kubva zvino zvichienda mberi, akamirira vavengi vane mustchioed!
  Nicoletta akadaro achinyemwerera:
  - Mhuka dzose dzakakotamira kune mustachioed ... Kuti uyo akatongerwa aizokundikana!
  Gringeta akaseka zvakare ndokupfura, achiridza mhere:
  - My projectile ndiyo yakanyanya kurongeka. Zvechokwadi tichasvika ikoko!
  Nicoletta akasimudza chigunwe chake ndokuti:
  - Bang, bang - haina kurova! Tsuro yepfumbu yakamhanya ichienda!
  Gringeta, kupfura, akaimba:
  Munhu wese anozvisarudzira
  Mukadzi, chinamato, nzira...
  Kushumira dhiabhorosi kana muporofita,
  Munhu wose anozvisarudzira!
  Jane akadzungudza musoro achipikisa achiti:
  - Kwete zvirokwazvo nenzira iyoyo! Zvikamu makumi mapfumbamwe nezvipfumbamwe kubva muzana zvekutenda kwemunhu zvinosarudzwa nekuzvarwa, kwete ruzivo. Pano tiri veAnglican Church... Asi kana mukazvitarisa, pahwaro hwei? Iyi ndiyo sarudzo yedu here?
  Gringeta akaseka ndokuti:
  - Ini pachangu ndaiva mumhuri inotenda, asi iye zvino ndava kunyanya kuda kudavira kuti kuna Mwari!
  Nicoletta akaseka ndokubudisa rurimi rwake.
  - Atheism ... Izvi zvinonakidza!
  Malanya akacherekedza nehuzivi:
  - Uye zvakaenzana kure kubva kune zvese! Kana pasina Mwari uye pasina masimba makuru, chitendero chipi zvacho ndechenhema!
  Gringeta akagutsurira musoro, achisimbisa:
  - Zvakafanana nemakomunisti! Vakafunga kuti zvitendero zvose zvinongofungwa nevanhu. Uye vakavaka dzidziso pane izvi!
  Malanya akapeta miromo yake achipokana:
  - Uye chii chakavamirira mushure mekufa?
  Gringeta akasekerera zvinodya nyama. Akapfura goko, achicheka chikepe cheimwe tanki yeSoviet ndokupindura:
  - Unogona kuuya nezvakawanda pano ... Kunyange kumutswa kwevakafa nemasimba esainzi!
  Malanya akayeuchidza, achinyemwerera:
  - Ndakaverenga bhuku pamusoro penyika yeramangwana. Kwatova nehumambo hwemuchadenga imomo. Hakuna rufu, kuchembera, chirwere. Uye zvechokwadi nzara ... Ichokwadi, vazhinji vevanhu havana basa, asi kune zvakakwana kune wese.
  Semuenzaniso, mota dzinopihwa mahara. Uye kune michina yemagetsi nerubatsiro rwavanotaurirana nenyika yose.
  Nicoletta akataura zvakanyanya:
  - Kufambira mberi kuri kukura nekukurumidza. Tarisa matangi aya... Mafambiro aakaita uye akawedzera. Kunyange zvakadaro, Churchill-2 haigoni kuenzaniswa naMatilda.
  Malanya akabvuma kuti:
  - Hongu, matangi afambira mberi ... Ichi chic!
  Kumwe kurwiswa kwakaitwa matangi eSoviet kwakaputika, uye pakave nekuzorora.
  Musi waNovember 10 ne11, maGermany akaita zviduku zvinogumbura, achicheka makona kuchamhembe.
  Mauto eSoviet akaedza kurwisa kuchamhembe kweStalingrad, asi haana kubudirira. Dzimba dzekupedzisira muguta dzakanga dzatobata. Yakaparadzwa panguva imwe chete, pasi. Asi iye zvino Stalin akarayira kuti arambe aripo kusvikira kumagumo.
  Guta reBaku rinenge ratorwa. Asi matsime emafuta ari kupfuta uye kurwa kwatanga pakati pavo. MaGermany ari kuramba achibhomba.
  Hondo muAstrakhan dziri panhongonya...
  Musi waNovember 12, vaTurkey vakatanga kurwisa Yerevan. Kurwiswa kwacho kwakaramba. VaOttoman vakarasikirwa. Asi vakapfura zvakare. Musi waNovember 13, maGermany akatora nzvimbo yekupedzisira yeBaku - achizivisa kutorwa kweguta. Pakanzura chete, kurwisana kwakanga kuchiri kuitika, uye denga rakanga rakasviba nematsime anopisa.
  Musi waNovember 14, vaNazi vakatanga kurwisa Murmansk. Vakashandisa artillery uye ndege ...
  Stalingrad yakanga ichitsva, asi iyo yakachinjirwa yeSoviet reinforcements yakaita kuti zvibvire kuramba. Kunyangwe kumucheto kweguta chete, uye pamutengo wekurasikirwa kukuru.
  Munguva yekurwiswa kweMurmansk, mauto makuru ehondo dzehondo akaungana, uye vatakuri vendege vakasvikawo. Guta rakanga rakatsikirirwa kunge plasma roller. Uye vakabhomba nekubhomba.
  Musi waNovember 15, mauto echiFascist akatanga kufamba, achirwisa guta, chiteshi chengarava chete chisina aizi muArctic Ocean. "Mouses" akatora chikamu muhondo, uye kunyange "Rat" tangi, iyo vaNazi vaida kuedza kudzidzira.
  Zvisinei, "Gonzo" rakanga rakati kuodza mwoyo. Akaenda kumberi pakutanga, ndokuzononamira mumazaya echando. Ndokunomira kunze kweguta. VaGermany vakanga vasati vanyatsogadzirira kurwisa. Asi kubhomba hakuna kumira. Musi waNovember 16, vaNazi vakatopedza kuchenesa matsime eoiri aibvira. Asi chikamu chenyika yacho chakanga chisingasvikike kwavari, nokuda kwemoto wakanga wakura wakasvika kudenga rechinomwe.
  Musi waNovember 17, vaNazi vakatora bazi rekupedzisira reVolga Delta, uye nokudaro vakavhara Astrakhan zvakanyanya. Baku yave nenguva yakagurwa.
  Yerevan yakarohwawo nedutu. Guta riri pamusoro pechikomo, rakanakira kudzivirira, asi zvakaoma kuriputira, kunyanya nematangi.
  Musi waNovember 18, mauto eSoviet akaedza zvakare simba rekudzivirira kweNazi kuchamhembe kweStalingrad. Izvi zvakaderedza kudzvinyirira pane zvakasara zvegore paVolga, asi zvakadhura kurasikirwa kukuru.
  Musi waNovember 19, maGermany akamisa kurwiswa kweMurmansk nekuda kwekurasikirwa kukuru.
  Nokudaro, Fuhrer aiva nemweya haana kukwanisa kubvarura mabhii akawanda kubva panzvimbo yake. Zvirongwa zvevaNazi zvokugumisa USSR chando zvisati zvapera.
  Zvakatoipisisa pane zvese, Japan yakamisa kurwisa kwayo nekuda kwekutonhora kwemamiriro ekunze uye kurasikirwa kukuru kwevashandi. Chinhu chega ndechekuti masamurai akawedzera kugadzirwa kweavo makumi matatu nemana uye ane rezinesi Panthers. Uye vanogona kukonzera dambudziko zhizha rinotevera.
  Musi waNovember 20, maGermany akadzima moto zvishoma uye akabvisa yakawanda yepeninsula.
  Musi waNovember 21, mauto eSoviet akarwisa zvakare maGermany uye akapinda makiromita akawanda kuchamhembe kweStalingrad. MaNazi aifanira kunetesa kurwisa kwavo uye kuedza kudzoreredza zvinzvimbo.
  Hondo, sezvavanotaura mumamiriro ezvinhu akadaro, inongova pafrack level!
  Musi waNovember 22, vaNazi vakaedza kufambira mberi munharaunda yeTurkmenistan. Uye mushure mekufamba makiromita gumi, vakamiswa. Asi munaNovember 23, vaunza mauto eShah muhondo, vakaenderera mberi zvakare. Mamiriro ezvinhu akawedzera zvakanyanya mudunhu reCentral Asia.
  Musi waNovember 24, pakanga pasina shanduko dzakakosha pamiganhu ...
  Musi waNovember 25, vaNazi vakatangazve kurwisa Murmansk. Zvikwata zvitsva zvakakandwa muhondo. Asi pane pfungwa shoma parizvino.
  26 Mbudzi yasvika - makore gumi nerimwe kubva pasarudzo dzeReichstag, mushure mezvo Hitler akagadzwa Reich Chancellor.
  Kekutanga, itsva E-100 tangi yakaiswa pamberi.
  Iyi yaive tsika yekurwa yemushini wakadaro.
  Tangi racho raiita kunge rakareba, rinenge rakati sandarara. Iyo muromo wakareba we 128 mm cannon wakabuda kubva pairi. Uye nhumbi dzokurwa dzemberi dziri pakona yemadhigirii makumi mana neshanu. Uye iye pachake akarereka kubva kumativi.
  Iyo E-100 tangi yakafambisa kutenda kune ichangoburwa 1,500-horsepower injini, nekukurumidza kupfuura Mouse. Uye matemba akaputika kubva paari.
  Uye mukati memotokari makabuda akafara vana Magda, Christina, Gerda naCharlotte.
  Vasikana vakaberekera vana Fuhrer, uye vakavasiya pasi pekutariswa kweakakosha nannies kubva kuSS.
  Uye vakanga vachangosvika kumberi. Vasikana vacho vanosetsa zvikuru. Vakapotsa hondo. Uye pano ingori mukana wekuzviratidza. Tora, pakupedzisira, iyi yekuchamhembe Sevastopol.
  Uye gadza hutongi hweTatu Reich muArctic Ocean. Hondo yacho inogona kukweverwa kusvika rini? Uye ivo vana vanofunga: pamwe pamwe chete navo zvishoma chimwe chinhu chinogona kuchinja?
  Haina chando chakanyanya pedyo neMurmansk - iyo Gulf Stream inopa insulation. Vasikana vari mumhepo yekurwa. Mumwe nomumwe akabereka vaviri - mukomana nemusikana! Saka unogona kufara.
  Magda naChristina vakanga vakarembera pedyo nepfuti. Iyo tangi itsva uye inodzorwa zviri nyore. Inodzivirirwa kubva kumativi ne 120 mm yezvombo zvakarerekera, pamwe neimwe 50 mm yenhovo. Saka haugone kurova mota kubva kumativi ese.
  Vasikana vakaridza muridzo. Vanonzwa kufara pamwoyo.
  Gerda akataura achinyemwerera pamiromo yake yeamber:
  - Zvino Hitler neni tine vana vakafanana. Isu tiri nhengo dzemhuri yehumambo!
  Charlotte akaseka paakataura kuti:
  - Uye kune zero chete pamberi!
  Tangi "E" -100 yakasvika nzvimbo dzeSoviet. Zvese zvakatenderedza zvakaparadzwa zvakanyanya zvekuti pfuti kubva kumaSoviet hazviwanzo, uye kazhinji kubva kupfuti dzakareruka.
  Magda akanongedza pfuti ye128mm ndokupfura kuSoviet magpie. Musikana mutsvuku akaimba:
  - Ini ndiri tigress, uye ndine grin ... Uye ingwe yakaipa yakabvarura munhu wose!
  ISoviet makumi mana neshanu yakadzoserwa shure, mauto akawanda eRussia akaurayiwa.
  Magda akatsveta kunge katsi:
  - Ini ndiri superman, nzira yangu iri nyore ... Ndicharuma muswe wevaya vakagadzirwa nemvere dzemakwai! Ipapo musikana akatanga kuseka. Zvakanaka, kungofanana nemwarikadzi anopenga.
  Zvifeve zvaHitler vasikana vakazunza tangi. Uye ivo pachavo vakasvetukira mumotokari ine nhumbi dzokurwa dzakatsetseka.
  Asi ipapo varwi vakatendeutsa motokari yavo. Charlotte, runako urwu ane bvudzi-ruvara rwemhangura, achaimba:
  - Clack, tinya, tinya... Rukova runoyerera! Vatasvi vamabhiza veNazi vakadya jecha rose!
  Uye shure kwaizvozvo, Charlotte aiseka zvakanyanya ... Akatotanga kudzvova mazino ake. Uye zvakare tangi yakatenderera. MaJerimani akadimbura ruzhowa rwewaya ine minzwa. Muchina, saizi yeTyrannosaurus rex, wakagomera zvakashata. Uye varwi vakagaya zviso zvavo zvaiyevedza uye zvaidya nyama.
  Vasikana vakatakura uye vakabereka vana kubva kuna Adolf Hitler. Uye izvi zvinototaura chimwe chinhu. Akanaka mavixens, asi panguva imwe chete ane tsika dzezvikara. Pano vakapwanya musoja weSoviet akawira pasi pemavhiri. Uye vakadzvanya 76-mm cannon pasi. Takatyaira tichitevedza. Simbi yakanga yakati sandarara. Iwo varwi vakaratidza chimiro aerobatics. Matemhe acho aiita seasina kana pizi aizungunutswa nemwana ari mushishi. Pfuti inotevera iyo E-100 yakagadzika yaiva 85 mm imwe.
  Magda akaseka:
  - Uye isu tinopwanya maRussia setsikidzi!
  Christina akaruramisa shamwari yake:
  - Zvakawanda semapere! Uye bere imhuka huru!
  Red Charlotte akawedzera, achibvisa mazino ake:
  - Uye toothy!
  Matangi eGermany akapinda mumitsetse yekudzivirira yeguta. Mauto eSoviet akarwa zvakasimba. Munhu wese akatora zvombo. Kunyange vakomana vane makore gumi vakarwa muuto. Vasikana vaive vakawandawo. Vagari vose vakaungana, asi pakanga pasina zvombo zvakakwana. Hugamba hwakawanda hwaionekwa mune zvese. Mapiyona acho, achishandisa zvinoputika zvekumba kana mapoka emagirinedhi, akaenda kumatangi eNazi ndokuzviwisira pasi penjanji - vachifira Nyika yavo.
  E-100 tangi yakagamuchira kukuvadza kwakawanda. Mumwe wevakomana ava akakwanisa kusunda mumugodhi wairema. Akafa pachake, asi akakuvadza motokari yeGermany. Rozi rakaputika chikamu chegonye chichibva chabhururuka. Motokari hombe yakadzikira. Ipapo varwi vaviri vakakanda mirwi yemagirinedhi, vachipwanya njanji dzakakora.
  Iyo E-100, yakapfuura mutsara wepamberi, yakarasikirwa nekufamba kwayo.
  Gerda akanongedza pfuti nhanhatu ndokudzibatidza apo varwi veSoviet vakaedza kurwisa. Makumi mazhinji evaRussia nevamiriri vevamwe vanhu veRussia vakadonha, vakabayiwa nemabara-pfuti. Masoja eSoviet, zvisinei, akamhanyira mberi. Vakakanda magirinedhi ndokufa. Zvimwe zvezvidimbu zvakasvika paE-100, asi pfuti dzemuchina dzakashanda nemazvo. Uye damn Gerda ndeyechokwadi. Uye mabara ake anenge asina kumboenda pasina.
  Uye mauto eRussia ari kufa ...
  Christina akapfura kubva ku75-mm cannon, mabhomba ekuparadzana, uye akapfura kubva mupfuti yemuchina wecoaxial. Chikara chine vhudzi dzvuku, kubvambura mauto eSoviet nemabara, chakaridza muridzo:
  - Ndini mutakuri werufu ... Satani pachake ihama yangu tsvuku-tsvuku!
  Magda achitya akati:
  - Zvakanaka, usaite izvozvo. Satani muvengi waMwari uye akatongerwa kudziva remoto!
  Christina akarova tsoka yake isina kupfeka pasimbi uye akadzvova:
  - Zvakadini negungwa remoto? Bvudzi rangu rakaita somoto!
  Gerda akataura achinyemwerera:
  - Iye Fuhrer pachake achatikanganwira chero zvitadzo ... Zvakanyanya, pfungwa yechivi yakasakara?
  Magda akabva ati:
  - Unoda here kutaura kuti pfungwa yechivi yapera...
  Gerda akabatidza pfuti dzemuchina zvakare, achidzvinyirira kurwisa kwemasoja eRussia. Mabara aya akavauraya sezvipo zvinobva kugehena. Iyo E-100 mukushandurwa uku inodzivirirwa zvakanyanya. Pfuti dzinosvika sere, mbiri dzakasungwa nepfuti, uye dzimwe dzose dzaidzorwa pamahinji. Uye vakarova chaizvo.
  Gerda akadzvova nekusekerera.
  - Chivi, ichi ndicho hwaro hwekuvapo kweTatu Reich! Chitendero chedu chokwadi kutenda kwemhuka!
  Christina ane bvudzi dzvuku, achipfura kubva mugomba uye achiuraya masoja eRussia, akaimba:
  - Mhuka yangu ine rudo uye yakapfava ... Ndinoda mazino ako, nditende! Mhuka yangu ine hutsinye uye inotyisa!
  Imwe yeSoviet anti-ndege pfuti zvakare yakakwanisa kurova rollers uye kuputsa. Iyo E-100 yakazomira. Magda, zvisinei, akaranga pfuti inogumbura inorwisa-ndege nekuivhara nemhosva inorema. Zvakanaka, nzira dzakapwanyika.
  Gerda akaridza tsamwa, ndokudaidza tug ndokubvunza:
  - Tibudise kunze, ndapota! Tiri kufa! Nzira dzakapwanyika!
  Mhinduro yakauya pakarepo:
  - Pachava nekudhonza!
  Christina akaimba achinyemwerera:
  - Uku ndiko kufamba! Vavengi kunze!
  Magda akapfura pfuti, iyo mauto eRussia akanga achiedza kuburitsa kuti aite moto wakananga. Yakapwanya dhiramu ndokuparadzira masoja eSoviet munzira dzakasiyana. Mumwe wevarwi akatsemurwa nepakati uye ainetseka nekurwadziwa.
  Mukristu mutsvuku akazviyambuka ndokusimudza maziso ake kudenga ndokunamata:
  Ndikanganwirei, Ishe! Nekuda kwechivi nekuponda nekusazvidira!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Kwete, haugone kuita izvozvo! Unofanira kusimba sedombo! Iva dombo kwatiri!
  Magda akapindura nechivimbo:
  - Pane dombo rimwe chete - Jesu Kristu!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akahukura:
  - Jesu akanga ari pacifist! Uye kutenda kwedu uye basa redu ihondo!
  E-100 tangi yakasimudzwa mutow uye yakadhonzwa yakananga kunzvimbo dzeGerman. Gerda akataura achinyemwerera mambokadzi wechando:
  - Iwo ma roller ndiwo anonyanya kutambudzika chikamu chetangi. Uye tinofanira kurwisa izvi!
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Iwe haugone kuvhara ma roller ese nenhovo. Izvi hazvigoneke, sezvo mamwe makwara achange akavhurika!
  Magda akati:
  - Ko kana tikaita ma rollers madiki uye asina pallet?
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaseka ndokuratidza mazino ane pearly:
  - Nzira yekuvapa sei kukurumidza?
  Magda akakwesha sori yake pasimbi ndokuti:
  - Ko kana tikashandisa mota dzemagetsi?
  Charlotte akadhonza dumbu rake ndokumonya mutsipa wake:
  - Chisarudzo chinogoneka ... Uye matangi achapisa zvishoma!
  Magda akadaro achichema.
  - Kana tasvika kugehena, richapisa nekupisa semazhenje!
  Dhiyabhorosi ane vhudzi dzvuku akagomera:
  - Zvakanaka, saka ... Uye ngirozi dzinosikwa kubva mumurazvo wakajeka! Ngativei ngirozi!
  Christina akazvitora ndokuimba zvisinganzwi:
  - Handisi ngirozi, asi dhiyabhorosi chete, asi kuvanhu ndave mutsvene .... Vavengi vachawana kuverenga kwavo, pasi pekutambudzwa kwemarwadzo asina kunaka akadaro!
  Vasikana vakabva vanyarara... Madutu emhepo akanga achitenderera mudenga, uye kanoni yakatinhira. Uye mabhomba akaramba achidonha uye achidonha ... Sechimvuramabwe chaicho chekuparadza nekuparadza.
  Murmansk yaipisa uye vanhu vaifa. MaGermany akatokanda chombo chinonzi ballistic missile. Kwete chombo chinoshanda zvakanyanya. Zvingave nyore kudonhedza bhomba rematani mashanu kubva kuYu-488; zvingave zvese zvakanyatsonaka uye zvakachipa.
  Christina ndiye akatanga kusvetuka asina shangu muchando apo tangi yakaendeswa kune imwe nzvimbo yokupaka. Ikoko, nyanzvi dzakatanga kugadzirisa. Vasikana vakatamira muimba inodziya. Takazvambarara pamatiresi. Gerda naCharlotte vakatanga kutamba chess muhomwe.
  Magda naChristina vakatanga kuita abs kuitira kuti dumbu ravo rive rakatanhamara uye risaserera panguva yekuzvitakura. Mhare dzakanaka dzinodedera muchiuno. Zvichiri kutsva, asi ava ndivo vakadzi vakabereka vana. Uye kufa hakusi kutyisa zvino - pane mumwe munhu wekuenderera mberi nedzinza remhuri! Nyangwe nemhodzi yetsvina yakadai saHitler.
  Asi vasikana vanobva kuSS Tigress battalion, iyo Fuhrer ndeyechokwadi chinhu chakafanana naMwari. Uye haasisiri mwari wechihedheni, asi chimwe chinhu chamasimba ose uye chisinganzwisisike muunyanzvi hwacho.
  Gerda akaridza Gambit yaMambo uye akatanga kurwisa kwakasimba. Charlotte akaomesa musoro akazvidzivirira. Pakaita kurovana. Asi zvose zvakaguma mukuparadzana uye kudhonza. Ipapo Magda naChristina vakatanga kutamba chess. Uye Charlotte naGerda vakatanga kuita abs uye push-ups. Musikana aishingaira kuramba aine chimiro.
  Magda, achitamba uye achisundidzira muvengi wake, nouzivi akati:
  - Asi zvakadaro zvinoshamisa ...
  Christina akabvunza nenyemwerero isina mhosva pamuromo wake:
  - Chii chinoshamisa?
  Superman weblonde akapindura:
  - Chokwadi chekuti vachena ndiwo mavara erunako, asi ivo ndivo vanotanga hondo!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akataura zvine musoro:
  - Asi isu tinounzawo zvakanaka ... Asi vaBolshevik vakarwisa Russia kutanga!
  Magda akaimba achipindura nezwi rinosiririsa:
  - Asi zvese zviri kutumbuka pamberi pedu, zvese zviri kupisa kumashure kwedu ...
  Christina akawedzera nezwi rinorira:
  - Hapana chikonzero chekuchema! Anesu ndiye achatisarudzira zvese!
  Gerda akaenderera mberi nekuimba:
  - Tinofara, kwete kusuwa, ngatidzokerei kumba - vamhanyi vane blond vachava mubairo wedu!
  Mushure mezvo vana vose vakaputika nekuseka ... Mushandi wechidiki akaoneka ndokupa masangweji ane bota, chizi, soseji, uye michero yakaomeswa kuvasikana. Vasikana vakadya vakaneta nekudziya. Vakanaka vakatsikitsira. Zvakanaka kana uchiri mudiki uye uine hutano - unogona kurara nyore nyore.
  Zuva rakatevera, November 27, E-100 yakadzorerwa zvishoma. Vasikana vacho havana kutora rutivi mukugumburwa. Asi takapfeka bhikini, taimhanya tisina shangu mumatope echando. Vakavatarisa sevanopenga, vachimhanya nechando vanenge vasina kupfeka. Asi vasikana vanowanzoita aerobatics. Ivo vanhu vakakosha venguva yemberi!
  Gerda ndiye akatungamira. Uye kwete musikana asina shangu Gerda aive mungano yaAndersen. Asi zvakare akashinga uye akarungwa. Uye panguva imwe chete akava muurayi akaberekwa. Musikana anotsanya ane mhasuru dzakasimba.
  Zvisinei, vasikana vose vana vakanaka. Vakamhanya zvechimbi chimbi kwemakiromita makumi mashanu ndokudzokera. Takabva taita maekisesaizi akatevedzana, tichiimba, uye tichizunguza. Takadzidzira kupfura zvishoma.
  Zuva rakatevera chete tangi E-100 yakagadziriswa. Zvakanaka, hazvina kushata. Uyezve, iyi motokari inorema zvikuru yakanga ine urongwa hwepakutanga hwema rollers, hwakasiyana negadziriro yecheki, iyo yakawedzera kushanda kwekutyaira muchando, asi yakagadzira mamwe matambudziko kune vanogadzirisa kunze kwetsika. Kunyangwe zviri nyore kukwira E-100 pane iyo Tiger kana Panther.
  Musi waNovember 28, vaNazi vakakwanisa kupaza zvakadzika muMurmansk. Asi kuramba kwemauto eSoviet hakunzwisisike. Uye kunyange mabhomba gumi nematanhatu-inch kubva kuzvikepe zvehondo zveBritain neGermany haana kukwanisa kuputsa chido chekudzivirira.
  Asi vaNazi vakanga vachiri kufambira mberi. E-100 tangi yakavhara akati wandei masikati, asi zvakare yakakuvadza makwara. Asi panguva ino kugadzirisa kwakatora maawa mashomanana chete. Musi wa29 Mbudzi, vasikana veTerminator vakadhumhana netangi reKV-3. Motokari yeSoviet yakarova nhumbi dzokurwa dzemberi kakati wandei, asi mabhomba akasvetuka kubva pamateru. Magda akadzokera kutangi reRussia, zvichiita kuti ripise semurwi wemazhenje akaturikidzana.
  Christina akabvunza mumwe wake achiseka:
  - Haunzwi here tsitsi kune avo maRussia zvachose?
  Magda akapindura achirevesa:
  - Ndinonzwa tsitsi kune wese munhu, kunyangwe avo vasina kufanirwa netsitsi!
  Musikana ndokugomera zvikuru, akatarira kudenga. Varwi vakaedza kuita nokungwarira zvikuru. Kuti urege kuvhiringidzwa nekugadzirisa. Pfuti dze128mm ne75mm dzakashanda sembongoro. Asi tangi richiri kuwana kukuvara.
  Rimwe remadziro rakaputika ndokuwira pamotokari. Nhumbi yezvombo yakakweshwa ichibva yati dhuu.
  Musi waNovember 30, vaNazi vakatowedzera. Mune dzimwe nzvimbo vaitosvika pakati peguta. Asi pazuva rimwe chete, pfuti yakanyatsonangana kubva kune makumi mana neshanu yakakuvadza muzzle we 128-mm cannon, uye vasikana vakamanikidzwa kutanga kugadzirisa zvakare. Uye, sezviri pachena, kureba.
  Ipapo vana vakasarudza kurwa sevarwi vetsoka vari nyore pane tangi. Vakanaka vakaedza kurwa, vachirwa nebhikini chete. Asi mukutonhora, vasikana vaigona kungomira kwemaawa mashomanana muchimiro ichi chisina kupfeka, uye ipapo vakamhanya kunodziya.
  Gerda akazviviga muchando, akadzingwa kubva kuMP-44 pfuti yekurwisa, uye akauraya mauto eRussia zvakanyanya. Hoyo, musikana asina shangu ane bvudzi jena, akarova mumusoro weRed Army colonel. Uye akati:
  - Kwete, ndichiri Aryan!
  Charlotte, uyo aisimuka kubva kune rumwe rutivi, akaseka:
  - Iwe uri murwi unounza rufu kuvavengi vako. - Ipapo musikana mutsvuku, asina makumbo akapfura mukuru ndokumurova pasi peziso chaipo. Akaburitsa mazino ake zvishoma. - Unoona, ini handipfure zvakanyanya!
  Gerda akapa kuputika, achipedzisa nhengo yeKomsomol uye kaputeni wemauto eRussia, hure rakaratidza mazino ake:
  - Hongu, iwe unopfura, asi ndakaona! Kufanana nesaha!
  Charlotte akakandira chimedu chegirazi nezvigunwe zvake zvetsoka. Akarova refutenendi weuto reRussia pamutsipa, ndokurira:
  - Uye ndiri pano, kutamba-tamba negirazi!
  Gerda akamhanya nomusinou, achisiya matsimba asina shangu, anoyevedza. Akamhanya akakotama. Ipapo musikana wetiger akabva atendeuka ndokuita kurova. Akamonya ndokufambisa musoro wake akananga kuchirebvu chemusoja weSoviet. Akapfira ropa. Gerda akadzvinya huro netsoka dzake dzakashama ndokudzipa muRussia.
  Dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku Charlotte akadzipa piyona. Ndiko kushata nekuipa kwakaita vasikana.
  Magda akaurayawo masoja eRussia, asi haana kukuvadza vana. Kwete, haambofa akasimudza ruoko rwake kumwana. Uye kazhinji, kuteura ropa hakuna kumupa mufaro. Asi zvakadaro, iye itigress kubva kuSS battalion, uye anofanira kutevedzera mirairo.
  Saka Christina akakandira munondo kune mukomana airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri. Hutsinye chaihwo. Aiwa, vakuru havafaniri kuuraya vana!
  Magda akasimuka ndokuzevezera achiti:
  - Ishe ndikanganwirei! Munondisema, asi hondo ihondo!
  Uye iyo blonde yakapfura kuRussia sniper, iyo yakadonha, yakarohwa nekurova chaiko kubhiriji remhino dzake. Maiwe, vana vane mbiri vakaonekwa. Vasikana vakatanga kuuraya maBritish uye chikamu cheAmerica, asi ikozvino vatora
  vokuRussia. Aya ndiwo mashura eHondo Yenyika Yechipiri. Grins inoratidza akanyanya chaiwo, uye anopinza mazino!
  Christina akakwesha tsoka yake pahuni, achiri kunzwa kutonhora, ndokuti:
  - Zvinosemesa here? Unodei kun'anga dzvuku!
  . CHITSAUKO Nha.
  MaGermany akamisa basa zvishoma nezvishoma. Kusanganisira kubhururuka nendege - uye nekumanikidzwa nekuda kwekuipa kwemamiriro ekunze. Zvakanga zvisingagoneki kupedza zvizere mabasa akatarwa zuva risati rasvika. Chokwadi, Caucasus inotorwa. Iyo Baku mafuta munda iri pasi pekutonga. IUSSR yakarasikirwa nechitubu chayo chikuru chemafuta. Ichokwadi, maGermany pachavo vachiri kufanira kupedza nguva vachidzorera matsime. Karelia, Arkhangelsk, uye chikamu chemahombekombe ekuchamhembe zvakatorwawo. Leningrad yakagurwa zvachose kubva pakutaurirana neRussia yese. Dzimwe nzvimbo dzakatorwa pakati. Hafu yeTurkmenistan inogarwawo. Japan yakabata iyo yose yeMongolia, uye yakazvibatanidza nayo muCentral Asia uye yakagadzira zvishoma mabhiriji mhiri kweAmur, mudunhu reUsuri. Chokwadi, vaSamurai vakabudirira zvishoma. Vladivostok yakavharwa zvachose uye iri pasi pemoto.
  Kwasara mazana maviri emakiromita kuMoscow. Uye maGerman anogona ikozvino kupfura kuguta guru nemabhomba anokandwa uye bhomba nendege yejeti. Asi munguva yechando uye kutonhora, Wehrmacht yakarasikirwa nekukwanisa kuita chimwe chinogumbura. Uyezve, mauto ekoloni: maIndia, maAfrica, maArabu anotonhora zvikuru. Uye vakarasikirwa nehukuru hwekurwa kwavo. Chingava chivi kusatora mukana wemamiriro ezvinhu akadaro. Kunyange zvazvo Red Army yakatambura kurasikirwa kukuru uye yakaneta zvikuru.
  Zvechokwadi, General Staff vakasarudza, pasinei nematambudziko ose nezvinhu uye kurasikirwa kweCaucasus, kuita mabasa akawanda anogumbura munguva yechando. Kunyangwe kana mafascist akasatya kuburitsa mhino dzavo kunze munguva yechando, tinodzipinza pasi todzipwanya.
  Kana, chero zvakadaro, tichakumanikidza kuti urwe mumamiriro ekunze akaipisisa.
  Vasilevsky, mukuru wevashandi vese uye mutevedzeri weGurukota rezvekudzivirirwa, zvine musoro, akafunga kuti USSR yaisazokwanisa kuhwina mujaho wetekinoroji kurwisa Europe yese neAfrica neAsia mukuwedzera.
  Panyaya iyi, mukana wemuvengi, kunyanya mundege, uchakura chete munguva yechando. Hongu, hongu, vagadziri veSoviet vakatogadzira uye vanoramba vachigadzira matangi matsva, epamberi. Kunyanya, iyo T-34-85 ine turret yakakura uye pfuti ine simba. Zvakanaka, iyo IS-2 ine pfuti ye122-millimeter iri munzira. Asi maGermany haasi kuzomira. Kunze kwezvo, kunyangwe mota nyowani hadzina kunaka kurova Shumba kana chero mota inorema.
  Uye hazvigoneki kuti zvino zvichave zvinogoneka kuwana hukuru hwenhamba.
  Voznesensky akataurawo. Akataura zvakare nekuda kwekukurumidza kugumbura:
  - Mushure mekurasikirwa kweCaucasus, uto redu richasangana nekushomeka kwakanyanya kwemafuta. Kunyanya, isu tiri kutosangana nazvo zvizere. Zvisinei, munguva yechando, nguva yemasikati ipfupi zvikuru, mamiriro okunze anowanzova akaipa uye kushandiswa kwemafuta kuchaderedzwawo.
  People's Commissar Zhdanov akakurumidza kuwedzera:
  - Mukuwedzera, masoja edu nemasappers akaputika matsime ose emafuta muCaucasus. Izvi zvinoreva kuti maKrauts haakwanise kushandisa mafuta edu. Asi tichifunga kuti nokukurumidza sei mafashisti ane utsinye anoziva kuvaka nekudzorera zvinhu zvose, ipapo muchirimo mafuta eBaku achayerera mutsinga dzehupfumi hweTatu Reich.
  Stalin akapfupisa hurukuro yacho:
  - Pakupera kwaDecember isu ticharova yekutanga kurova kwechando. Mubvunzo chete ndewekuti?
  Apa mauto akanga asisina kubatana. Zhukov akaronga kurova pakati uye kutyaira muvengi kubva kuMoscow. Vasilevsky akafunga kuti zviri nani kuwana nzvimbo isina simba muTikhvin. Panguva imwecheteyo, batsira Leningrad, iyo inogona kusapona kuvharwa kaviri.
  Rokossovsky akataura achifarira kugumbura munzira yeVoronezh. Paive nemazano ekurwisa maNazi muAstrakhan, kana kunyangwe pedyo neArkhangelsk. Stalin akateerera kumashoko ose, akanyora chimwe chinhu uye akafunga.
  Pfungwa yekusundira muvengi kure kubva kuMoscow yaitaridzika ichiyedza uye ichiyedza. Zvisinei, iri pakati apo mafascist iye zvino akasimba uye akadzika midzi.
  Zvaiita sezvisina musoro kurwisa nekuyambuka Volga; rwizi rwakanga rwakakura uye rwakadzika, uye chikamu chekutanga chekushanda chaizotora nguva refu.
  Kurwisa pakati peDon neVolga kunogoneka, asi yedu yakatorova ipapo, uye maGermany akanyatsosimbiswa.
  Pfungwa yaVasilevsky inoratidzika kuva inonzwisisika. Kuchamhembe, maGermany haana simba, uye mauto avo ane ruzivo rushoma rwekurwa. Uyezve, Tikhvin yakanga ichangobva kutorwa; Mauto eGermany akanga akamira pamucheto. Asi zvinogoneka kuti maKrauts anofungawo nenzira iyi.
  Ipa simba rako rose munzira yeVoronezh? Mukugadzirisa kwepamberi, bhakoni rakaumbwa, izvo zvingava zvine musoro kuedza kutema pasi, senge oblique sow thistle.
  Dzimwe pfungwa dzinonakidza ndedzekutenderera Arkhangelsk. Tichifunga kuti maKrauts achafanirwa kutakura zvigadziriso mhiri kwemakungwa, zvine musoro kuti kune zviyo munzira iyi.
  Kunyangwe zvakaoma kupa mauto ako, kunyanya sezvo ngarava dzeNazi dzepasi pemvura dzinodzora gungwa. Uye vafambisi vatsva veNazi vari kupinda mubasa. Zvinoita sekunge vakatoita zvekuvaka chikepe chehondo cheBismarck chakambonyura. Uyezve, chikepe chitsva chinofanira kuputsa rekodhi saizi uye zvombo zveYamato.
  Kunyangwe kune rumwe rutivi, nei maKrauts achida zvikepe zvehondo? Kurasha guruva mumaziso enyika yose? Kunyanya kunetseka idata remhando nyowani dzezvombo zviri kugadzirwa muTatu Reich. Kunyanya nezvemakomba uye ndege dzejeti, uye izvi zvakakomba.
  Mushure mekuzengurira zvishoma, Stalin akabvumira chirongwa ichi: kutanga kurwisa mudunhu reTikhvin pakupera kwaDecember, uye kutanga kwaJanuary kunzwa muvengi pedyo neVoronezh.
  Kazhinji, izvi zvaiita sezvine musoro ... Zvichakadaro, vasikana vana vatova nehafu-vakakanganwa vakaenderera mberi nehugamba hwavo kuEastern Front. Gerda naCharlotte naChristina naMagda von Singer - mushure mekumbomira kunokonzerwa nekuti vose vakava nepamuviri panguva imwe chete; vakabva vabereka vana vakagwinya ndokudzokera kumberi.
  Kunze kwaitonhora uye tsvarakadenga dzakasvika musi wamakumi maviri neshanu waZvita. Kuri chando uye mhepo iri kuvhuvhuta ma curls ako. Uye havana kuzvisarudzira nzvimbo inodziya kwazvo - pedyo neLeningrad.
  Pakusvika, vasikana vakapfeka bikini vakaenda kunomhanya nemumazaya echando. Muchokwadi, maAryan echokwadi anofanira kuratidza kuti haatyi chero ani, kunyangwe kutonhora kwakanyanya. Mumwe mukomana weNinja akasvika achibva kuJapan, ainzi Karas nevanhu vose, akamhanya navo.
  Uyu mwana akave nemukurumbira nekuda kwekuita kwake mumabasa anokosha. Zvinofadza zvekumabvazuva, pamwe chete nevhudzi rakatsvuka rakagarwa nhaka kubva kuna baba vasingazivikanwe, zvakaita kuti mukomana ave akanaka.
  Vasikana vakatomutarisa vachimupindura, kunyangwe Karas pamwe haasati ambofanana navo. Asi kusununguka kwetsandanyama kunomhanya sewaya, zvekuti kunyangwe aya akarungwa matinji, asangana nezvose, haakwanise kufambirana nazvo.
  Vasikana vakadzoreredza chimiro chavo mushure mekusununguka pachigadziko chekudzidziswa, asi havasi vese superman vanogona kumirisana nekumhanya kwakadai.
  Christina, uyo, saMagda, von Singer, akakwanisa kurwa nevaRussia, akati:
  - Frost uye chando ndiwo mubatsiri wavo mukuru. Uye haina kutonhorera kupfuura yeBritish!
  Magda akataura zvakarurama:
  - Handingatauri izvozvo. MaRussia ane simba zvakanyanya uye mayunitsi anenge asingatombo dzokera!
  Charlotte, achiita imwe nguva achimhanya, akaseka ndokuti:
  - Asi izvi zvakanyanya kushaya simba kupfuura kuwedzera .... Ini kazhinji handinzwisisi nzira dzakadaro dzekuraira uye kutonga sekugadzirwa kwezvikwata zvebharaji uye kuurayiwa kwevatungamiri vezvikwata zvekudzokera shure.
  Barefoot Gerda pachake, achitendeuka achimhanya uye achiita kutambanudza, akabvuma:
  - Ehe-pasi petsvimbo hauwane varwi vakanaka. - Pano musikana ane blonde, zvisinei, akamanikidzwa kubvuma, nemoyo unoputika. - Asi maRussia anorwa zvakanaka kana vakatotora makore maviri nehafu. Tinoda kuti vararame!
  Christina akaridza tsamwa.
  - Uri kutiudza here?
  Gerda akaseka paakati:
  - Isu tiri vepamusoro! Kunyanya Marcel!
  Ace akanakisa wenguva dzese nevanhu, kunyangwe kurambidzwa kwaHitler kwakasimba, aida kuti chiratidzo ichi chekusakundwa chitarise zvakanyanya pakudzidzisa - mushure mezvose, aive lieutenant general, zvisinei akamhanyira kumberi.
  Kana kuti, Fuhrer nenyasha akamubvumira kudzoka kana maGermany akanzwa zvakaipa kune imwe nzvimbo.
  VaNazi, hongu, kana zvakadaro, vakasimbisa dziviriro yavo uye vakagadzirira nguva yechando, asi vakakahadzika zvakasimba kuti maRussia angave ane zviwanikwa zvezviito zvakakura zvinogumbura.
  Zvisinei, njere dzakashanda. Ndiko kuti, ruzivo rwekushungurudza kuri kuuya kusunungura Tikhvin rakabuda. Uyezve, mauto eSoviet akatanga pfuti ine simba, panguva chaiyo yeKisimusi.
  Vanorova "Katyushas" uye kunyange vaviri vekutanga-simba rocket launchers "Andryusha". Uye ruzha rwakabva pakuputika kwacho rwakaita kuti vasikana vasina shangu, hafu yechando vakaibata.
  Sezvineiwo, kunzwa kwavo kwakanaka uye maziso avo anopenya.
  Vasikana vakatarisana ndokusvika pakuti:
  - Zvino ngatirwei nemazvo!
  Uye ninja mukomana Karas akati:
  - Basa rangu richava rekupinda muLeningrad uye reconnoiter ipapo. Iwe wakanyanya kunaka kuti uve scout!
  Magda akakwenya matinji ake achipindura achiti:
  - Uye iwewo ... Uye kana maRussia akawana matauriro ako asinganzwisisiki?
  Karas zvine musoro akati:
  - Paunotaura chiRussian zvakare nemazvo, zvinokuratidza iwe semutorwa zvakanyanya. Chero zvazvingava, ndakamhanya, ndikaisa kusvina kwakanaka kune mhandu parutivi ...
  Vasikana vakamhanyira kutangi ravo. Iwo ma test tankers, shure kwezvose. Uye takazvisarudzira chimwe chinhu chitsva. Kunyanya, kunyangwe matangi maviri matsva kamwechete, ayo anofanirwa kuedzwa kumberi.
  Zvinonzi "Laski", mota dzine nhengo mbiri dzevashandi vane yakaderera silhouette. Iwo ekutanga mamodheru echizvarwa chitsva chematangi, uko maGerman akanyatso tsiga nezve compacting marongero. Uye imwe inonakidza manejimendi kuziva-maitiro. Kunyanya, kufambisa kwemagetsi uye nzvimbo yegiya bhokisi rakaiswa mujini. Uye mamwe matangi ezvikepe chaiwo akanga akarara pasi. Muchiitiko ichi, kutapurirana uye injini zvakaiswa kumashure, uye vasikana vakagara zvakanaka pamatumbu avo. Uye makumbo avo akatsikirira magiya nemabhatani kubva kumashure, uye maoko avo, pane zvinopesana, akafamba zvakanaka paanenge achichinja. Chigaro chakanyanya kutsamira chinogadzirwa kurongedza uye kukopa chimiro chemiviri yavo. Iko chaiko hakuna shongwe - yakazova pfuti inozvifambisa, uye yakaderera zvekuti ma rollers ari kunze.
  Zvechokwadi, pfuti haigoni kutendeuka, asi inogona kutenderera zvishoma. Zvakanaka, murwi wacho pachake anokurumidza kutenderedza axis yake, nokudaro achibhadhara kushayikwa kwe turret.
  Magda akatsanangurira mumwe wake vasikana:
  - Ikoko, matangi asina turret akachipa uye akaderera. Pano tinogona kugadzirisa kureba, kudzikisa kusvika ku 1.2 mamita uye kusimudza kusvika ku 1.5 ... Zvinenge semapato, tinokambaira pamatumbu edu.
  Yairema matani 12, motokari yakanga ine nhumbi dzokurwa dzemberi dzakanakisisa dzemamirimita 82 pakona yekurerekera yemadhigirii 40 kubva pakachinjika kumusoro. Uye yepasi idiki kwazvo. Mativi haana kudzivirirwa zvishoma pa 60 millimeters, asi ivo vachiri kuvhara ma rollers pachavo. Iyo 400 horsepower injini inopa yakanakisa kutyaira kuita. Uyezve, nzvimbo yemarola uye kumiswa kunoita kuti zvibvire kwete chete kuderedza silhouette, asiwo inopa yakanakisa maneuverability kuburikidza nechando.
  Chero zvingataurwa nemunhu, iyo inorema menagerie, kutanga nePanther, yakanyanya kuwanda uye yakaoma. Uye pamusoro pemazaya echando inonyatso kufa-sekufa.
  Gerda, akagara nemumwe wake wenguva refu Charlotte, uye nekusazvidira akanzwa kusagadzikana mubhokisi rakamanikana, compact uye oblong retangi. Kunyange zvazvo, chokwadi, tinofanira kubhadhara kuti motokari ine T-4 zvombo uye yakanakisisa nhumbi dzokurwa dzakachengeta uremu hwematani gumi nemaviri. The blonde terminator akati:
  - Matangi akanyanya kugadzikana aive Tiger neShumba. Mumota umu kana isu vasikana tinototiomerwa nekucheuka.
  Charlotte akapindura:
  - Asi kudzivirirwa ... Kufanana ne "Panther" itsva, iyo munaNovember yakatanga kupinda muuto ne 60-millimeter hull .... Chokwadi, huma yakavharwa zviri nani kupfuura yedu ne 120-millimeter, asi iwe uchiri kufanira kuirova. Mukona seyedu, kanoni ye85 mm inoputika kunyangwe ikadzingwa panzvimbo isina chinhu.
  Gerda akakwenya tsoka yake kuseri kwenzeve yake, asi kufamba uku kwakaramba kwakaita kuti chigunwe chake chizorore padenga remba uye akati:
  - MaRussia akatinyevera kuti matangi ane caliber ye 122 millimeters anogona kuonekwa. Njere hadzirare!
  Charlotte akataura nechivimbo, achibudisa matama ake uye achimonya muromo nehasha:
  - Hungwaru hwedu hwakakwana senguva dzose. Isu chete takanga takavharirwa mubhokisi rakamanikana.
  Injini itsva ye400 horsepower, sezvakataurwa, inogona kukwidziridzwa kwenguva pfupi nemusanganiswa wemvura-methalone kana nitrogen. Muchiitiko ichi, tangi inogona kumhanya kwemaminetsi akati wandei nekumhanya kweanopfuura 100 makiromita.
  Mauto eSoviet akaita budiriro, ambozadza migero yese nemabunkers evaFascist. Asi vaNazi vakabvisa vazhinji vemauto kuenda kumutsara wechipiri nechitatu. Mushure mezvo vakaedza kusangana nevacheche nemoto wepfuti uye mitsara yemuchina.
  Mberi, hongu, kwaifamba matangi. Sezvo yakasimba T-34-85 yakanga isati yapinda mukugadzirwa kwehuwandu, iyo diki uye yakawanda mobile T-34-76 yakarwiswa. Ivo, zvisinei nekurasikirwa, vakakwira pamutsetse wemugero ndokutora mukana wekutyaira kwavo kwakanaka muchando.
  Uye heino mota dzeGerman dziri kuedza kupindura. Iyo T-4 yakatomiswa, asi yakati wandei ichiri kushanda. Sezvineiwo, ivo vanofamba zvirinani kuburikidza nemasinou ekunyungudika kupfuura mhuka nyowani. Uyezve, iwe uchiri kuda kuitanga kuti ubvise chando chakaunganidza pakati pema rollers. Zvinotoshamisa kuti maKrauts anobika sei mvura mumakori uye oidururira pamakwara kuitira kuti ichi chakashata chibude.
  Kunyangwe iyo yakanakisa tangi yeGerman "Shumba" inotambura nema rollers akadaro. Chokwadi, mukugadziridzwa chaiko maFrench akatofunga izvi, uye mota yavo pachayo inokwanisa kukunda makumi matatu nemana ... Asi izvi zvinongotaura zviri nyore.
  Asi mamwe matangi eGermany akafamba ... Asi mamwe ose, ndingataura sei ... Pamusoro! Ichokwadi, kubva ku "Shumba" matangi akaoma anoedza kurova T-34-76 kubva kure. Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti, zvichipihwa fragility yezvombo zvekukanda turret yeSoviet dhizaini, kune, zvinosuruvarisa, mukana wekurova.
  Iko kushomeka kwealloying element kwakanyanyisa zvekuti kunyangwe 50 mm Kraut pfuti dzine njodzi. Nekudaro, kurova kubva kudiki 37-mm cannon zvakare kukonzeresa kudonha uye kudeuka kwezvombo, kana kuputika muhull uye turret.
  Kusagadzikana kwe "makumi matatu nemana" kwakatungamira kune chokwadi chekuti pfungwa yekushongedzazve "Panthers" nepfuti ine simba yakamiswa kusvika nguva dziri nani. Kana, kunyanya, iyo yakaipisisa - kana IPs ichipinda munhevedzano. Asi kusvika pari zvino IS-1 haisati yave ruzhinji. Asi ruzivo nezve IS-2 rwakatodeuka. Sezvo vakuru vemauto vakawanda vatonzwisisa kuti USSR yakanga yava kuda kuparadzwa, uye havana kuwana zvinonyadzisa kutengesa Motherland nemari. Saka huwandu hwevasori, kusanganisira neveGeneral Staff, hwawedzera zvakanyanya.
  Heino inorema shanduko ye "Shumba" ine 128 mm cannon. Anoedza kusvika kune makumi matatu nemana netsoka yake refu...Asi edza kuirova.
  Zvisinei, matangi eSoviet anosarudza kurwisa Fritz pachavo. Kunyangwe kana uchifunga nezve chiyero chemoto we Wehrmacht pfuti, uku kuzviuraya.
  Saka "Shumba" yakakwanisa kubvarura turret uye shamwari ina dzakabhururuka senjiva kuenda kune imwe nyika inotevera ... Asi mamwe matangi ari kusunda zvakanyanya ... Iye zvino mhizha dzave dzakangwarira kune imwe nzira kuwedzera injini dzedhiziri, kuitira kuti ivo. inogona kumhanyisa tangi kunyangwe kwenguva pfupi, asi pasina misanganiswa inosvika 70 makiromita. Rega injini iparare shure kwaizvozvo. Asi ipapo vakomana vakapererwa vanouya pakurwiswa, avo kudzoka kusingafungirwe. Zvakanaka, chii zvino? Kana iwe usingakwanise kurarama neimwe nzira, saka kanganwa nezvekupona.
  Uye zvino, sedhimoni rinobva kunyika ine chando, tangi yeSoviet, yakasarudza iyo inodhura zvakanyanya, inorova "Shumba" inorema uye inouraya. Mota yeGerman yakanga ichangotanga kubuda pa hangar.
  Kurova kwakasimba, mbiya yemotokari yeSoviet inokotama. Shumba yakadzikira uye mitumbi yemota mbiri idzi yakati sandara. Uye ipapo injini yeGermany iri pamberi inoputika. Uye moto unotanga, uye vaNazi vanotiza nepaburi rezasi.
  Havasi vese, hongu, matangi eSoviet akakwanisa kupaza kusvika kune ramming range. Pfuti dzaFritz dziri kushanda uye dzichikuya. Asi ani nani anobudirira acharova zvakasimba!
  Gerda naCharlotte vakanga vari mberi zvishoma kune shamwari dzavo uye vakazviwana vari mukati memuganhu apo motokari dzeSoviet dzakanga dzava kutooneka. Zvakanaka, iwe unogona kupfura, asi zviri nani kuswedera pedyo. Kubva pamakiromita mashanu kubva kure, kunyange nhumbi dzisina kusimba dzemakumi matatu nemana dzakaoma kutora.
  Fiery Charlotte akataura nehuzivi:
  - Zvinogara zvakadaro. Iwe haugone kurova uri kure!
  Gerda akaramba:
  - Unogona kana iwe wakangwarira zvakakwana!
  Asi kusvika pari zvino zvinhu hazvina kutimanikidza kuvhura pfuti kubva kure. Uye hapana munhu anozoona tangi yavo yependi chena. Uye motokari inomhanya chaizvo. Hapana anogona kukanganisa chassis.
  Uye kufamba kuri nyore. Mota dzeSoviet dzakanyatsonaka uye dzakatopaza mutsara wekutanga wekudzivirira kweGerman uye dziri kupaza yechipiri. Uye mamiriro ekunze akanga akaipa, dutu rechando rakamuka, uye ndege dzakawanda dzeWehrmacht dzakakandwa kunze.
  Tichifunga nezvekushayikwa kwenhamba kwekubhururuka kwendege, uye kushomeka kwakanyanya kwemafuta, mamiriro ekunze haagone kuve nani.
  Rega maKrauts ahwande. Vamwe vacho vakatotanga kuvheyesa mamvemve machena. Hitler achange ari mukuru ...
  Gerda akapfura kubva makiromita maviri kubva kure. Muchidimbu, kukundwa uku hakusati kwave kwechokwadi, asi kuona kuti vangani maGerman maRussia akakwanisa kuremadza, zvino chii chekutarisira. Uyezve, makumi matatu nevana vakatonyanya kusimba kupfuura pakutanga kwehondo, uye havasati vave nenguva yekugadzira madhipoziti matsva. Saka...
  Terminator yeblonde yakashushikana zvikuru payakadhonza pfuti. Akange atorasikirwa netsika yekupfura - kunze kwekurova Murmansk, kunyangwe akaramba achidzidzira kunzvimbo dzekupfura uye nzvimbo dzekudzidzira panguva yekuzvitakura kwake, pamwe nemwedzi yekutanga yekutonga kwake. Asi sezviri pachena zviri nyore kurwisana mubhikini uye usina shangu, iwe unova mumwe nemuchina ... Iyo shell yakarova uye yakasvibisa turret ... Kwete, haina kubata moto, asi shamwari yangu yakamanikidzwa kumira zvakadaro. Uye zvino mumwe akabatwa ...
  Charlotte anozevezera:
  - Ndiani anoshandiswa kurwira kukunda. Achaenda kuguva nesu ... - Gerda akadzingwa, uye murwi ane bvudzi dzvuku akamururamisa. - Kana kuti, isu tese tichaunza vavengi vedu kuguva pamwechete.
  Snow White the Terminator akapindira nehasha:
  - Ehe, hapana kurudziro, usatsauswe nerwiyo!
  Charlotte akakumbira kuti:
  - Imba iwe pachako! Iwe unokwanisa!
  Gerdha akatungamirira moto, akatanga kuimba;
  Nyika nehondo imbiru mbiri;
  Panogara pasi!
  Nyika yedu ichakuchengetedzai nemazamu edu,
  Hondo yako inodziyirwa nevanhu vese!
  
  Makore anotonhorera, uye chiedza chinopisa;
  Pfuti yemuchina yakakwesha bendekete remurwi!
  Tinewe nekusingaperi, nyika yedu,
  Ngaticherei guva remhandu!
  
  Hongu, dzimwe nguva chiso cherombo chine hutsinye,
  Bara rinoedza kubaya mwoyo wedu!
  Akadzokera zvishoma murwi akafa.
  Ishe vhurai gonhi kugamba!
  
  Mudenga rakadzikama tine rugare.
  Paradhiso, murwi akakomborerwa haapenye!
  Ndine rugare neni munyika yababa vangu;
  Vana vedu vacharavira muchero wekukunda!
  Gerda paaiimba, akarova mamwe matangi mapfumbamwe, achivandudza zvibodzwa zvake.
  Ipapo Charlotte akatanga kuimba:
  Nyeredzi dzinoyevedza dzakakwirira,
  Vanokuendesa kure kure!
  Uye vanhu vedu venyika yekufunga,
  Kurota kubhururuka Icarus!
  
  Meso angu akatarira kudenga,
  The sphere inonetsa kubata..
  Kubva kune yekutanga Archimedes screws -
  Kudzironga kwaive kwakareba uye kuchinetesa!
  Pano musikana wacho haana kukwanisa kupikisa uye akatanga chinangwa uye moto pachake ... Vashandi veSoviet tank havana kuterera kune pfuti, kunyange zvazvo pfuti yaMagda yakabatanidzwa zvakare. Zvakadaro, mudutu rechando iwe haugone kunyatsoona kupi, chii uye sei kurova. Uyezve, matangi ose akanyura uye akava anenge asingazivikanwe kubva kune snowdrift. Uye pfuti itsva yakanga isingaoneki, uye pakupedzisira pakanga pane silencer ine chiedza chekubuda. Uyu ndiwo muchina unonyengera waFritz akazove nawo.
  The crucian carp, akanga akarembera padivi panguva iyoyo, akaimba nemanyawi:
  - Kana vakadzi vakarwa, zviri nani kuti varege kurwa!
  Zvaiita sekunge mota mbiri dzematani gumi nemaviri imwe neimwe yaigona kukuvadza zvakadii? Zvisinei, munyaya iyi, vashandi vanosarudza zvose. Vasikana vacho vaisambopotsa, kunyangwe zvisiri zvese zvinorova zvaiuraya. Zvitatu kana zvina zvakarerekera zvombo zvemakumi matatu neina zvakapa ricochet, ingangoita gumi nemaviri maitiro akatungamira kune akasiyana madhigirii ekukuvadza kumotokari, asi yemhando inogona kugadziriswa nyore mumunda. Asi dzinenge makumi mashanu mota dzeSoviet dzehurombo hwemhando yepamusoro dzakakuvadzwa zvakanyanya.
  Semuenzaniso, makumi matatu nevana vemukuru vakatanga kurutsa apo zvombo zvakaputika. Mhungu yakakandwa kure, dhiramu ndokutenderera sevhiri. Vanhu vakafawo.
  Vashandi veSoviet tank vakaziva nguva pfupi kuti vakanga vachirohwa uye vakaedza kurwisa-kurwisa.
  Tiger vasikana vakamanikana kwazvo, asi huremu hwemabhomba hwe82 rounds hwakanyanya kuenzaniswa nePanther. Kunyangwe zvombo zvakagara pamhuno uye vasikana vachikweva magokora avo pavari. Asi ikozvino kune chimwe chinhu chekupfura, uye kana uchiswedera, zviri nyore kurova maRussia.
  Gerda anokurumidza kuyambuka uye, achitumira rimwe tangi rezvimedu, anozevezera:
  - Mwari ndiregererei! Ava varume vakashinga, asi mumwe wevakuru vavo anopenga zvachose!
  Charlotte akazviona, achizevezera zvine mutsindo:
  - Kana vakauya kwatiri, ndiko kuguma!
  Chokwadi, makumi matatu nevana vakapfurwa pakufamba, vakaputirwa neutsi, vachidedera nekuvhunduka. Hongu, kurova kwavo hakuwanzo, mapfuti haana kururama, asi tangi iri kutinhira.
  Huma ichiri kuchengetedzwa zvakakwana uye nhumbi dzokurwa, chero munhu angataura, ndeyemhando yepamusoro, yakasimbiswa. Izvi zvinoreva kuti pamusoro pekuwedzera kuoma kunopa ricochet yakanakisa, sekusvetuka kwetsuro.
  Asi zvichiri kutyisa mukati, zvakafanana nekukwira mudhiramu uye kurohwa nezvikwapuro zvinorema.
  Ichokwadi, imba yacho yakapisa zvikuru kubva kune hits, asi kana iwe uri mubhikini, zvinotonyanya kunaka mushure mekunyura mukati mechando. Asi chii chinonyanya kufadza ndechekuti Soviet shell yakarova apron yakarurama yeroller. Izvi ndezvekuita kwekutyaira kwemota, kunge crowbar pasi peziso. Kunyangwe, kana iwe uchifunga kuti ma rollers haana kuzununguka, asi ngoro yakasiyana, saka tangi inogona kuramba ichifamba. Tendeuka uzvisiye. Izvi zvaifanira kunge zvakaitwa kare. Uye saka kudzivirira kwakasimba kwakaderera. Uye kona yekurerekera idiki. Kana ikarova, inogona kupaza. Pfuti dzeRussia hadzina kusimba.
  Gerda akazevezera, achisunungura zvakare chipo chepasi kubva kune yavo semi-otomatiki pfuti:
  - Asi Pasaran!
  Kunyangwe iri izwi, kana kuti motto yemakomunisti eSpanish, inotaridzika isina kufanira zvachose kune varwi veGerman tiger. Mushure mezvose, vaNazi vakarwa kudivi raFranco. Kunyange zvazvo dzimwe nguva varwi vachida kutora nzira dzevamwe vanhu.
  Paaipfura, Charlotte akashandura pfuti yeLaska-self-propelled zvishoma, uye kuparadzwa kwegomba rekurudyi kwakagadzira dambudziko kwavari panyaya iyi.
  Matangi eSoviet haana kumhanya nepakati pemazaya echando nekukurumidza senge munzira huru, asi zvakadaro kusvetuka kwavo nekukurumidza kwakakanganisa chinangwa chavo uye nekukurumidza.
  Apa mabhomba ari kupfurwa achirohwa.
  Uye Gerda anopfuta nepamusoro-soro, achidikitira zvakanyanya. Slanted armor
  inopa ricochet pahuma, asi kana vakavarova point-blank pamativi...
  Charlotte akadanidzira:
  - Uye kunyangwe ndikaguma pakadzika pegehena, handingadzokeri kumwana!
  Vasikana, ndinopfura kusvika kumagumo, asi makungu anomhanya kubva kumativi uye anobaya, achiputsa ma rollers. Zvombo zvehondo zvinotsemuka uye motokari inobatira moto.
  Gerda anoita sarudzo:
  - Isu tinoputika mota toenda!
  Charlotte anodanidzira neshungu:
  - Unoda kukanda simbi?
  Gerda anoti zvakasimba:
  - Pane zvinhu zvakakosha kupfuura simbi, semuenzaniso mafuremu!
  Charlotte anobvarura bhaisikopo diki kamera ndokushevedzera:
  - Asi zviitiko zvedu zvicharekodhwa nekusingaperi!
  Gerda, nezvigunwe zvake zvakanga zvashama, akatendeudzira chibatiso chaiita kuti zvinoputika zvikwanise kuputsira tangi rekuedza. Musikana wetiger akazvidemba zvikuru kuparadza basa rakadaro reunyanzvi, asi aizoenda kupi kana zvisina kudaro mauto eSoviet, asingafaniri kunyimwa ushingi, aizotora teknolojia yakasiyana.
  Saka vakafuridza Laska ndokunyura mumvura yechando kuti vaponese hupenyu hwavo hwakasiyana.
  Magda von Singer naChristina havanawo kuda kudzokera shure uye motokari yavo yakabvarurwa negomba chairo. Uku ndiko kuguma - iyo Pallas isina tsitsi yehondo chero ipi zvayo. Paunenge uchifanirwa kudzoka, uchisiya moyo wako. Asi vasikana vakarwa zvine hunyanzvi, uye vakakwanisa kushandisa zvinenge zvombo zvavo zvese. Asi zvino vaifanira kuzviviga, senyoka dziri muchando, uye ipapo vanoedza kugara kunze kwepfuti dzeSoviet dzisingagoneki.
  Paunenge uchidikitira uye uri mubhikini, kukwira mukati memvura yakadzika yechando haisi iyo inonyanya kufadza pfungwa. Asi kangani munyika yedu unoita zvinokufadza? Chero zvazvingava, somuenzaniso, chiedza chakanyatsokwanisa kuimba tsoka dzehumwari dzaChristina, uyo akanga achipfura kusvika kumagumo. Asi izvi zvakaita kuti musikana atonyanya kushatirwa ndokupopota:
  - Kukudzwa uye ushingi hazvitengeswi nehuremu!
  Magda, akanga apiswawo, uye kunyange ganda rake rakanga ratofukidzwa namapundu, akati:
  - Moto kupisa, kwete moto!
  Matangi eSoviet, zvisinei, akaita kuti basa rive nyore. Nehasha, vakapfura ma "Weasels" akasiiwa pasina tsitsi, vachipinza mabhomba akawanda musimbi yakaputsika. Panguva imwecheteyo, mamwe matangi akasendamira kunze kwezvivharo uye, semapopoma emvura, akavhara mota dzeGerman ivo neavo vaityaira zvinyadzi.
  Magda akavhunduka paakaona kuti:
  - Ivo, maBolsheviks, zvirokwazvo, vakashinga, asi vasina tsika!
  Christina, achipfira chando chakanga chichiwira mumuromo make, zvisingatarisirwi akaratidza kururamisira kwakasimba:
  - Unofunga kuti varwi vedu vari nani here?
  Magda akataura achiseka:
  - Ehe, zviri nani sezvo isu tahwina. ICaucasus yatova yedu, ipapo Moscow inongova mazana emakiromita kubva kure ... - Uye uchi hutsvuku hwakabvisa mazino ake marefu. - Kana iwe unoda kutakura kutaura kwekupandukira?
  Christina, uyo akanga atoona zvakakwana zvezvose, akangosimudza tsime reguruva rechando netsoka yake uye akaseka, achiti:
  - Dzimwe nguva kunyarara ndiyo inotyisa rudzi rwekutengesa.
  Husiku, chamupupuri nemazaya echando zvakapa vasikana vana mukana wakanaka wekupona.
  . CHITSAUKO Nha.
  Uyezve, hazvina kuitika kune vanopikisa kuti vakwidze chando uye vatarise madhimoni asina makumbo-madhimoni mumanyuko echando. Saka varwi, vakavigwa muchando, vakagara shure, uye matangi eSoviet akaenderera mberi, achivandudza kubudirira. Kunyange zvazvo motokari dzinopfuura zana dzakasiiwa dzakaputsika, dzakamonyoroka,
  zvichikonzera kuita kwevasikana tigress.
  Kazhinji, mauto eSoviet akawana zvimwe zvakabudirira mumazuva mashomanana okutanga uye akakwanisa kupinda zvakanyanya kuumbwa kwevavengi.
  Fritz akadzokera kuTikhvin pachake uye akaedza kuwana nzvimbo muguta. Sezvingatarisirwa, dzimba nenzvimbo dzekugara dziri mukati madzo dziviriro yakakomba kubva kumauto eSoviet ari kufambira mberi.
  Vasikana vana vakashinga vakakwanisa kudzokera kuTikhvin. Asi vaifanira kutora submachine pfuti kudzivirira guta. Asi kune matangi iyi haisi iyo inonyanya kunakidza.
  Charlotte, achipfura kubva kuvarwi vanofambira mberi, achitumira mumwe murwi mutsvuku kunyika inotevera, akataura:
  - Zvakanaka, hatisi isu zvikara ... Uye isu tinodawo kuwana pfuma!
  Tikhvin akakuvadzwa zvakakomba kunyange apo guta rakatorwa nemaGermany.
  Iye zvino maKrauts akasimudza zvivharo uye aitarisira kuvaka mutsara usingapindiki wekudzivirira.
  Gerda akavhura moto nepfuti imwe chete - aifanira kunge akatarisira makatiriji ake. Mauto eSoviet akarasikirwa nematangi akawandisa uye saka varwi vetsoka vakaenda kunorwisa.
  Ehe, pakanga pasina akakwana evashandi vezvombo vatakuri vemhando dzeSoviet. Ndosaka varwi vakatumwa kunouraya. Uye vakasangana nepfuti nepfuti. Ivo vana vakapfura zvakanaka uye nehungwaru vakavanda mumivharo.
  Gerda, akaradzika mumwe musoja weSoviet, akaimba:
  - Isu tinofanirwa kuita basa rehondo - zvikasadaro isu hatizowane chero pfungwa mukurarama!
  Hondo yakapararira muguta rose. Uye mabhomba akanga atodonha kubva kumusoro, kunyanya sezvo mamiriro okunze akanga aita zvakanaka, uye maKrauts akawana musoro.
  Gerda, nehasha, akakanda munondo neminwe yake yakanaka isina chinhu uye akadanidzira achiti:
  - Hondo yedu ichakunda, zvikasadaro hazvigone kudaro!
  Charlotte, achipfura zvakare, akawedzera:
  - Pane kukunda kumwe chete, asi kukuru!
  Gerda akacheka varwi vakati wandei nekuputika kwenguva pfupi uye akawedzera:
  - Asi kukundwa hakusi kudiki!
  Pfuti dzeSoviet dzakapfura paTikhvin, pfuti dzemumunda nekukomba dzakasvika pave paya. The Fritz akasimbisa dziviriro yavo uye mhepo. Mauto eSoviet akaunganidza ndege itsva.
  Kuonekwa kweiyo nhoroondo yeMarseille yakachinja zvakanyanya chiyero chesimba.
  Ace huru yakabhururutsa ME-309, chombo chine simba kwazvo. Akatsvaira munhu wose akanga ari munzira yake. Kunyange mauto eSoviet akanyevera zvakananga kuti chikara chakadaro chakanga chaonekwa mumhepo.
  Marcel pachake haana kumbozviona semunhu akaipa, ndoda munhu ane hutsinye. Akatenda kuti nekurwa neRed Army, aingozadzisa basa rake dzvene kuMotherland. Uyezve, zvakawanda pamusoro pehutsinye hwevaNazi akanga asingazivi kwaari. Uye zvakawanda zvakanzi zvakakonzerwa nehondo.
  Asi heino yekutanga super-dhongi kurwa mushure mekudzoka kwake. Soviet mabhomba, ndege dzekurwisa uye varwi vari kubhururuka. Ivo zvakajeka vanoda kupa kurwa kunotyisa kumayuniti epasi eWehrmacht. Asi Marcel anoona zvese izvi uye kubva chinhambwe chemakiromita mashanu kana matanhatu anovhura moto, uye kunyange kuridza muridzo mumhino dzake.
  Michina yeSoviet nemaece akashinga akanga asati anyatsoona muvengi apo ndege dzavo dzakatanga kuputika uye mapapiro avo akatanga kudonha. Marcel akapfura asina chinangwa, asi intuitively. Zvaiita sokunge aiziva pachine nguva mberi kuti mutyairi wendege mumwe nomumwe aizobhururukira kupi onangidzira chikara chake chine mapapiro. Saka zvakazoitika kuti mumwe murume wechidiki aive nechiso chemwana aitsvaira mapapiro ane mapapiro.
  Gore Idzva, kunyange zvazvo rakasviba, rakave richipisa. Mauto eSoviet akatsamwa uye akaramba achirwisa akaedza kutora Tikhvin. Fritz akaomesa musoro akazvidzivirira, achiedza kugara muguta, umo tsinga yekudyisa Leningrad isingapindiki. Mukuwedzera, takanga tichitaura pamusoro pemukurumbira wemauto eGermany, ayo akawana zvakaoma uye zvinonyadzisa kusiya maguta makuru.
  Serombo rakanaka, mamiriro ekunze akavandudzwa uye mabhomba mazhinji evavengi, kunyanya Yu-288, akarova zvinzvimbo zvemauto eSoviet uye akabhomba kutaurirana.
  Ndege yeSoviet Yak-9 uye Lagg-5 yakanga yakaderera zvikuru kune muvengi mune zvombo uye nekukurumidza. Kunyanya, iyo ME-309, sedhiragoni, yakagogodza motokari dzisina simba dzeSoviet. Pamusoro pezvo, maGerman akagadzira zano revaranda vaviri, iro rakaita kuti zvikwanise kushandisa zvine mutsindo mukana wavo wenhamba uye kuderedza mamwe ematambudziko ekufambisa evakasimba, vane zvombo zvakanyanya, asi zvinorema zveGerman mota dzeFocke neME ichangoburwa. Uye zvakare, ME-262 jets yakatanga kuoneka kumberi, kunyangwe muchina uyu hausati wanyatsovimbika nehunyanzvi, pamwe nekureruka, kuchinjika uye kusingadhure shanduko yeHE-162. Muchina wekupedzisira waive nyore kugadzira uye nehunyanzvi hwakavimbika kupfuura jet Messerschmitts. Asi kuti ishande, vatyairi vendege vane unyanzvi chaizvo vaidiwa. Izvo zvakati devalued hunhu hwakanaka hwebudiriro iyi sehuremu hwakaderera hwendege - matani 1.6 chete kana isina chinhu, mutengo wakaderera uye kugadzirwa kwekugadzira, uye yakanakisa maneuverability munyika.
  Asi aya maace eGerman akagona muchina uyu akarumbidza zvikuru pauri. Huffman, nhamba yechipiri mutyairi mushure meMarseille, uyo akaramba asingasvikike, akabudirira zvakanyanya. Akapfuura mhedzisiro yemotokari mazana matatu dzakadonha, Huffman akagamuchira mubairo wepamusoro weKnight's Cross of the Iron Cross, nemashizha emuoki, minondo nemadhaimani. Nzira yake yekuswedera pedyo sezvinobvira, uye ipapo kurova uye kubhururuka shure ndiko kwakanyanya nyore pane HE-162. Saka Huffman akazviratidza kuva shasha yekurwa kwepedyo. Kunyangwe mhedzisiro yeMarseille ye3117 ndege yakapfurwa haisati yasvika.
  Uyezve, pana Ndira 2, 1944, uyu mutyairi wendege akaoneka mudenga uye zvisinei akanyengetedza Hitler, achimuyeuchidza kuti mauto eGermany akanga ari muchimiro chakashata, uye midziyo yeGermany ine simba zvikuru yakanga ichipa nenzira yakajeka muchando. Saka zvinodikanwa kupa mhepo kune yakakomberedzwa Tikhvin, uko mauto eGerman akagara, uye kubhomba nzira dzese dzeguta.
  Vasikana vetigere vaipfura pasi, uye super ace yakanga ichirova mudenga.
  Pazuva rekutanga, Marseille yakaita nhanhatu nhanhatu ndokupfura ndege dzinopfuura zana dzeSoviet. Ichokwadi, musi waJanuary 4 mamiriro okunze akangoerekana aipa ... Dutu rechando rakamuka, uye mauto eSoviet akapinda muguta racho.
  Vakanaka vana Terminator vasikana vakasarudza kurwa pamwe chete - pfudzi nepfudzi. Saka zvakasarudzika uye zvinouraya. Nekuda kwechando, vakamanikidzwa kupfeka zvipfeko uye kurwa vakapfeka zvichena.
  Mukomana we ninja Karas akasvikawo kuzobatsira. Mwana asingatyi terminator, aisatya chando uye akarwa nekabudura chete. Chaaingoshandisa kuti adziyirwe yaive kamuflage cream, iyo yaiita kuti ganda rake rechokoreti rive jena pasi pesinou yairamba ichidonha, ichifukidza migwagwa yose. Uyezve, akashandisa kukanda madhisiki esimbi akatetepa uye bakatwa re katana muhondo. Asi, chokwadi, akapfura zvakanakisa, uye kubva pazvombo zvakabatwa. Zvisinei, vasikana havanawo kupotsa kushandisa pfuti otomatiki.
  Zvombo zvakadaro zvine simba kupfuura submachine pfuti, uye zvakanyanya kuvimbika. Zvisinei, pfuti dzeMH-44, sekutonga, hadzina kurega maGermany pasi. Pakazosvika nguva yechando yechitatu, muchina wehondo weGermany wakanyatsozara mafuta wakanga wagadzirira. Kunyanya, kunyange mudutu rechando, Focke-Wulf naME, vachishandisa kupisa, vakakwanisa kukuvadza, kunyange zvishoma, majekiseni kumauto eSoviet.
  Gerda akapfura noruoko, achiedza kusatarisa kwaiwira varwi veSoviet. Vazhinji vevarwi vaive vadiki, makore gumi nemanomwe kana gumi nematanhatu. Mauto aifamba netsoka akapinzwa mukukoromoka kwevhu, achiunganidza zviwanikwa zvese. Chokwadi, zvakawanda zvakarasika.
  Asi pakati pevaKrauts kune vatorwa vakawanda. Kunyanya, Sweden, umo maNazi akakunda sarudzo dzichangobva kuitika, uye iyi nharaunda yepuppet iri pasi pekutonga kweTatu Reich. Zvakanaka, mapoka maviri nemabrigade mana kubva kuSweden akatosvika sevazvipiri. Munyika chaimo mune misangano nekufora kwevanhu vakawanda vachida hondo. Uye vanopfeka mifananidzo yaHitler naCharles XII.
  Saka kupinda kweSweden muhondo yakananga inyaya yenguva. Spain nePortugal dzatove muhondo, asi dziri kutumira mauto kure kumaodzanyemba. Uye zvino munguva yechando vanowanzoedza kukwira kune imwe nzvimbo kunze kweCaucasus ridge. Chitunha cheBrazil sezviri pachena chagadzirira kusvetukira kuCentral Asia, uko Basmachi movement iri kusimuka nesimba idzva.
  Asi aya ndiwo ese ruzivo; Vlasov zvikwata zviri kurwisanawo muTikhvin. Vakomana ava vanorwa nehasha, vachiziva kuti kutambudzwa kunotyisa uye mhino isingadzivisiki zvakavamirira muutapwa. Zvakadini nevaGermany? Zvisinei, kwete shuga! Vachavawo nenguva yakaoma, vazhinji vachafira muSiberia, asi zvakadaro havazovasungiri zvisina tsarukano.
  Gerda, achinja clip uye akacheka pasi mauto akapfeka grey overcoats - maRussia haana kukwana camouflage hanzu dzavo dzose, akafungidzira chii chingavamirira kana vakabatwa ... cool adventure. Chokwadi, zvichatonyanya kuipa gare gare muSiberia. Sezvo chando ichi chinosvika kwauri - flamethrower kupisa kuri nani. Mugwenga, vakakurumidza kujaira jecha rinopisa uye vakamhanya vasina shangu, asi pano hazvina kushanda saizvozvo. Mushure memaawa mashoma mubhikini muchitonhora, yakatanga kuzununguka uye ndaifanira kudziya muimba yekugezera. Ikoko, majaya avo eboka repamusoro reSS aidziisa miviri yavo nezvibhakera zvemutsvairo wespruce. Zvakanaka, uye kwete chete nemutsvairo, hongu - kune vakasarudzwa, vakanaka veAryan vakomana, ndizvo zvaunoda!
  Vakarasikirwa zvachose nekunyara kwavo kwekare, kana kuti zvimwe, pane zvinopesana, vakawana kusununguka kwemurume wechikadzi. Asi ikozvino ivo vanofanirwa kudzoka zvishoma - mauto eSoviet, achizadza nzira nezvitunha, akauya zvine njodzi padyo ndokutanga kukanda magirinedhi.
  Zvakanga zvakafanira kuputsa chinhambwe kuti urege kuwira pasi pechimvuramabwe chezvidimbu.
  Magda akachekwa zvishoma kubva pabhomba uye, mukupindura, akapfura mabara masere mumasekonzi matatu. Mauto eSoviet akamhanya asingatyoke, achingokotama zvishoma uye clip yakawana vakakuvadzwa. Christina akaburitsawo marounds masere. Dhiyabhorosi mutsvuku ane hasha akazvitaura:
  - Kune kupenga kwevakashinga, tinoimba rwiyo!
  Asi varwi veSoviet sezviri pachena vakasarudza kuratidza kuti uku ndiko huchenjeri hwehupenyu. Pfuti yemuchina weGerman inorova nesimba rayo rose, uye mapfuti ayo anoita seasina hanya. Kunyange zvazvo varwi vachiwa, avo vakapukunyuka vanoramba vachimhanya uye kunyange kukanda magirinedhi anenge asina chinhu, kunyange izvi zvingaitwa kare.
  Iyo crucian carp inokanda madhisiki zvakanyanya, ichicheka mauto maviri kana matatu nemumwe. Ipapo anorwisa nebakatwa rake, iro rinocheka pfuti dzemuchina nepfuti - nyore semachisi!
  Mukomana we ninja achiri muduku zvikuru, anotarisa ane gumi nerimwe kana gumi nemaviri, asi anokurumidza ... Havana nguva yekumurova kana kuzvidzivirira. Mwana akarerwa uye akadzidziswa kubva pakuberekwa, achikanda minondo kumucheche, achimumanikidza kusunungura uye kucheka ribhoni, achimunyika mugomba reaizi, achigadzika katsi dzakanyatsodzidziswa. Zvakanaka, uye nezvimwe zvakawanda, kushandura mukomana ane geneti kuita muchina werufu chaiwo. Amai vake chizvarwa chemakumi maviri neshanu ninja, baba vake muroyi ane simba weSiberia, uye muvengi wepfungwa weSoviet, "Soviet" hurumende. Yakanakisa genetics uye kudzidziswa nemashiripiti zvakaita kuti mukomana agone pakati ninjas. Uye sezvazviri, Emperor Hirohito, kuitira kuti varatidze maGermany kuti havasi ivo vanonyanya kutonhora, asi kuti kune vakomana vanotonhorera muJapan, vakatumira mukomana kuGermany-Soviet front.
  Uye Crucian carp (crucian hove inofananidzira kudada uye simba reSamurai!) Yakava murwi akakodzera.
  Somuenzaniso, netsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka zvishoma kubva maawa akawanda mukutonhora kunotyisa, anokanda simbi disk yakatetepa kupfuura bvudzi. Uye mumaoko ake mune mapakatwa maviri kamwechete, kuti zvive nyore kutema mauto akakomba evavengi. Anotyisa sei uyu mwana terminator, kuti kekutanga masoja eSoviet, asina dziviriro pasi pekurohwa kwemapakatwa uye kuburitswa kwemadhisiki, akadzokera shure aona kutya chaiko.
  Vasikana, vakashandura zvimedu, vakatanga kupfura kunyange nekukurumidza, kana kuti, kunyange nekukurumidza.
  Zvitunha zvevarwi vetsoka zvakaunganidzwa mumirwi. Vakabva vangooma nechando, uye masoja matsva akakwira pavari. Uku ndiko kukwira kwavakaita vachiverenga varasikirwa. Asi ninja yakapinda muhondo uye zvakare, sekunge mafungu ekutya akabudiswa.
  Kurwiswa kweshungu kwakaitika kwerinenge zuva rose. Pamutengo wekurasikirwa kukuru, mauto eSoviet akatora zvidhinha zvishoma, achisundira kumashure maGerman pamitsetse yakati wandei. Asi tsigiro yehondo isina simba - ndege yeGerman yakabhomba njanji mumazuva apfuura, ichivanyima zvekushandisa uye vazhinji vakakuvara pakati pezvikwata zviri kufambira mberi, zvakamanikidza kufamba kwevacheche kumbomira.
  Pasinei nengozi yemaitiro akadaro, matangi akakandwa muhondo. Zvakanga zvakakodzera kuputsa muvengi pedyo Tikhvin kusvikira Fritz, vachishandisa mukana wavo mune tekinoroji, akasunungura guta.
  Uye mukurwiswa uku, sarudzo ine njodzi yakaitwa - kushandisa IS-2 tank. Motokari yakanyatso gadzirwa senge tangi rekuburitsa. Sezvo chombo chine simba, nekuda kwekuderera kwemoto uye kusava nechokwadi kwemoto, hazvina kukodzera kurwisa matangi evamwe vanhu, asi zvinogona kubudirira kuparadza zvinangwa zvisina zvombo.
  Saka, kunyangwe matangi ari mumaguta ari mabhomba ekuzviuraya, iwe uchiri kuda kupaza nepakati pezvinzvimbo, kunyangwe nehuma yako.
  Vane makumi matatu nevana ndivo vachatanga kufamba. Mota dzakareruka uye dzisiri hombe dzakamhanya dzichitevedza kanzira kadiki... Magirinedhi neMolotov cocktails zvakanaya pavari kubva pamatenga. Ipapo matangi akavharidzirwa aive nepeturu nenapalm akaputika. Asi kurasikirwa kukuru hakuna kumisa vashandi vetangi veUSSR. Ivo, vachirasikirwa nemazana emotokari, vakapaza pakati peguta, uye imomo vakapinda mukuchinjana kwakasindimara kwezvibhakera. Kunyange iyo inoshanda yeFaust cartridges, iyo yakaparadza nhumbi dzisina simba dzemativi makumi matatu nemana, hazvina kutyisa musoja weSoviet.
  Mauto matatu ematangi akakandwa muhondo kamwechete. Stalin akatosarudza kusiya danho rechipiri rakananga kuVoronezh, nekuda kwekukunda kwakasimba pamusoro peTikhvin uye kuchengetedza "Cradle of the Revolution". Kunyange kana mafuta akabudiswa maererano nemuganhu wakasimba, kwemaawa mashomanana ekufambisa pazuva, mafuta eCaucasian anorasika, uye kukura kweminda mitsva kunoda nguva nemari, iyo hupfumi hwevanhu huri kushayikwa zvakanyanya muSoviet empire. kusungwa nehondo kumativi maviri.
  Asi Tikhvin ndiyo arteri yeLeningrad uye mugwagwa wehupenyu, uye zvinonyanya kukosha, chiratidzo chekuti mauto eSoviet anogona uye anokwanisa kukunda akawanda uye ane pfuti fascists. Saka, isu hatisi kuzomira pamutengo ...
  Iyo IS-2 tangi inotaridzika inoshamisa - yakafanana neiyo makumi matatu nemana, chete turret inofambiswa mberi zvakanyanya. Zvechokwadi, dhiramu pachayo yakakura uye yakareba, haigoni kuenzaniswa neT-34-76, iyo ichiri kutonga munhandare yehondo. Mukati memwedzi waNdira, hapana anopfuura zana T-34-85s ichagadzirwa kuburikidza nekuedza kwetitanic.
  Chokwadi ndechekuti kusadzivirirwa kwehuma ye turret kuri kushamisa - yakati sandara uye haina kunyanyo wedzera pfuti.
  Crucian carp, aikanda magirinedhi madiki asi ane simba kwazvo pamatangi, akamhanyira kuvasikana ndokuti:
  - Ngatitorei IS-2 toitasva?
  Magda akatsigira pfungwa iyi:
  - Chokwadi, ngatiende kunochovha! Takasuwa chopping block.
  Gerda akanyevera mukomana kuti:
  - Tangi iyi ine pfuti ina dzemuchina!
  Karas akachonya vasikana, achiona:
  - Zvakanaka izvo. Nenguva isipi varwi vacharwisa zvakare, uye iwe uchavatema pasi!
  Magda akakwenya ninja mukomana:
  - Kurumidza, terminator!
  Zvitsitsinho zvepingi zvaipenya semapapiro eumhutu, mwana wekarate akamhanya kupfuura shasha yemumhanyi weOlympic. Kutanga, akakanda bundu diki nepasuru yehutsi pane yaityisa IS. Kuita kwakabva kwasimuka chiutsi chikapfachukira. Panguva imwecheteyo, jeti nhema dzakapararira munzira dzakasiyana, dzichipofumadza pfuti dzemuchina.
  Atema varwi vakati wandei, Karas akabhururuka sedombo resimbi radzingwa kubva kune ballista ndokukwira shongwe. Ndakashandisa chirauro kuvhura chivharo uye kudzosa chivharo chinorema. Zvadaro zvinhu zvose zviri nyore - kuzununguka kwemapakatwa maviri uye nhengo shanu dzevashandi vetangi rinorema rakaparadzana misoro. Vasikana vakasvetukirawo vachimutevera, vakarasa fur camouflage yavo uye vakazviwana vava mumabhikini. Sei muchidziya mutangi paunenge uchityaira? Iyo 520 horsepower dizeli injini inodziya simbi zvakanaka. Hongu, tsoka dzemusikana dzisina kupfeka dzinonzwa motokari pachayo zviri nani kudarika kuburikidza nehombodo dzakakosha dzechando dzine ribbed synthetic rubber soles. Basa reGermany quartermaster rakafunga nezvechiitiko chechando chakaoma uye rakagadzira midziyo mitsva umo tsoka dzisinganyanyi kuoma zvakanyanya muchando. Zvinonyadzisa kuti maKrauts akatora mabhoti akanzwa kubva kuvagari vemo ndokuvakwevera ivo pachavo. Kana kuti vakazvimonera nemachira emvere.
  Karas akatsvoda Magda pamiromo achiti:
  - Zvakanaka, iyi ndiyo tangi yako! Ndicharwa kwandinoziva kuuraya zviri nani.
  Gerda, mukuyemura, akatsvoda chitsitsinho chemukomana chinotsvedza, chakasimba ndokuti:
  - Iwe uri chishamiso!
  Christina akawedzera kuti:
  - Chiyero cheAryan!
  - Ndinoziva! - Akadaro tomboy ndokusvetukira kunze kunotonhora nekusvetuka kumwe kubva pahafu-yakazaruka hatch ... Ipapo chivharo chakawa nekutinhira ... Uye vasikana vakawana mukana wekurwa nezvombo zvemuvengi. Uye pfuti ine simba chaizvo. Chete ichangobva kubuda Lev-3, kana sezvo yainziwo "Royal Lion" ine 128 mm cannon, yakasimba. Asi tangi iri richiri kumberi mumakopi mamwe chete. Yakaratidzwa panguva yekupemberera kwaNovember 8 kune ane Fuhrer. Zvechokwadi, haisati iri munhevedzano. Nenzira, iyo IS-2 iri kuita yayo yekutanga kumhanya-mukati.
  Kusvika ikozvino, kunyange vashandi veSoviet tank havana kupfura kamwe chete, sezviri pachena vachisarudza chinangwa chavo zvechokwadi.
  Christina akataura nekunyomba, achishandura michina:
  - Eh, zvinhu zvekare ... Hapana otomatiki pano uye zvese zvinofanirwa kuitwa nemaoko ...
  Gerda, uyo akadya imbwa achinongedzera, akati:
  - Uye kuona kwacho kwakapusa uye kuoneka hakuna kukosha. Havana kunyatsogona kunanga pane chinangwa.
  Magda, achibata kutapurirana netsoka yake isina kupfeka uye achitenderedza bhokisi, akati:
  - Uye zvakadaro, zvichienzaniswa nemakumi matatu nemana, kune kumwe kufambira mberi. Kunyanya, kuchinja magiya kuri nyore. Iyo kabhini yakamanikana, asi iwe unogona kufamba zvakanyanya kana zvishoma. Zvombo zvacho hazvina kukwana. Makumi maviri nemasere mateko...
  Gerda zvine musoro akati:
  -Kupfura pahuwandu hushoma hwemabunkers, zvingave zvakakwana, asi kune yakazara-yakazara tangi hondo zviri pachena kuti hazvina kukwana.
  Charlotte akawanawo zvimwe zvinhu zvakanaka mutangi:
  - Asi pfuti yemuchina ndeyepamusoro notch! Pfuti ina dzemuchina dzinogona kupa dziviriro yakanaka. Ipapo ndakatarisa iyi "Mouse" - inongova ne "maspitter" maviri emota yakadaro...
  Christina, achimutsa injini, akasimbisa:
  - Ndizvo! Ichi chombo here chetangi rinorema kudaro rematani zana nemakumi masere?
  Magda akaita senhanga yauraya nyati akaridza mhere.
  - Huku dzinoseka!
  Injini yedhiziri ine nguva yakaoma kumhanyisa tangi. Zvinogona kuonekwa kuti IS-2 ichiri kutyaira mumugwagwa mukuru, asi kana iri kunze kwemugwagwa nzvimbo yayo yegiravhiti yakachinjirwa kumberi ichava nemhedzisiro. Asi hapana, chero iwe uchigona kuzorora uye kusarudza akakodzera chinangwa ...
  Magda akavhura turret yetangi kuti anyatsoona zvakamupoteredza.
  Asi heino imwe IS-2, ipfungwa yakanaka kushandisa matangi akadaro zvakanyanya. Kumashure kwake kune mamwe matatu maIS, asi imwe ine yakareruka 85 mm cannon. Nenzira, iyo ine ngozi zvikuru, anokwanisa kutora motokari musoro-on, uye anorova nekukurumidza ...
  Magda akasarudza kupfura ari chinhambwe chemakiromita maviri. Akarayira nenzwi diki:
  - Pfura zvakananga pahuma yeshongwe ... Uye ... Iwe unonzwisisa!
  Motokari yakamira, kwakanga kusina kufamba zvakanaka, uye Gerda, achinyunyuta pamusoro pokushata kwemaziso, ayo angangodaro akakwenenzverwa nepwere dzisina kudzidziswa, akanangidzira dhiramu. Vasikana vakabatsira kutakura projectile inorema pondo imwe nehafu. Murwi weblonde akaisa dama pabhurugwa ndokuedza kunzwa mota yevatorwa. Mushure mezvose, akanga asati ambobvisa pfuti iyi, muenzaniso 1931, kare. Iine simba, asi isingachashandi, ine yakanongedza projectile inonzwa kune ricochet. Kazhinji, pfuti, hongu, yakanga isina kurongerwa matangi. Asi sezviri pachena anti-tank kuchinjwa kwepfuti 107 mm, yakagadzirwa muna 1940, yakave isina kuvimbika uye yakamanikidzwa kusiiwa. Uye pano iwe unofanirwa kurova chinangwa mumamiriro ekusaona zvakanaka kubva kure nemamita 2000. Hongu, uye zvichave zvakaoma kuti muvengi apindure uye arove, asi ...
  Gerda akatsvoda breech yepfuti, akakurumidza kutarisa kunze kwehatch, akatora chando chechando nerurimi rwake, akachimedza, akazorora zvitsitsinho zvake pamakumbo uye ... akadzingwa!
  Rakadzima zvekuti rakandinanzva pamaoko nemhuru dzangu, ndokunhuwa sehutsi.
  Ikozvino yakabhururuka muarc refu uye ... Iyo IS-2 pamberi yakamira, yakatanga kuputa, uye ipapo zvombo zvakatanga kuputika...
  Magda akapindura nemufaro.
  - Saka takavapa! - Uye zvine musoro, kana kuti zvisina musoro, kuvhiringa pfungwa, akawedzera. - Haasi munhu anopenda zvombo, asi zvombo zvemunhu!
  Gerda akati:
  - Reload!
  Uye vasikana vakaomesa ... Zvechokwadi, iyi haisi "Tiger" kwavari, vanofanira kudikitira, asi zvinonakidza nenzira iyi, kunyanya sezvo tangi yakamira inokurumidza kutonhora. Simbi inobata zvakanaka.
  Kechipiri Gerda akapfura nekukurumidza uye aine chivimbo. MaIS akaramba achifamba, uye sezviri pachena vakanga vasati vaziva kuti pfuti dzakanga dzichibva kupi. Uye kumira haisi tsika yeRussia. Kana paine kurongeka ... Uye goko rechipiri rinenge ratova nechivimbo kurova chinangwa...
  Gerda anonanzva miromo yake uye anorayira:
  - Uye wechitatu pano ...
  Kunyanya kunonoka, yechina IS-1 yakazarura moto pakufamba ... Uye, zvinoshamisa, yakarova, kunyange zvazvo kubva kure zvakadaro kubva pamotokari inofamba zvinenge zvisingaiti, asi vashandi vanosarudza zvose! Nekudaro, chinhambwe chepfuti ye85mm chakareba, kupfuura muganhu wekupinda. Asi kwakava nemabhanan'ana makuru mungoro uye nhumbi dzokurwa dzokurwa nadzo dzakakotamiswa. Gerda akatumira mukupindura yechina "tsamba-parcel" inorema imwe nehafu pounds ... Huma ye IS-1 tank yakatsemuka uye ndimi dzemarangi dzakakwira kumusoro kudenga.
  Vasikana vanorwa zvinoyevedza... Zuva iri rakava rombo rakanaka. Asi kugona kweuto reSoviet hakuna kuenzaniswa.
  Pasinei nekuedza kwese kweFritz, musi wa13 Ndira, nemutengo wekuedza kukuru uye kurasikirwa kukuru, Tikhvin akatorwa ... kamwe chete neakasarudzwa Lev matangi, achiedza kuchengetedza hugamba kudzivirira.
  Mukomana weninja nevasikana vana vakaita nzira yavo muchikwata chakasiyana muchimiro chevatatu musketeers. Kureva, kwazvaisaita kunzvenga chinyararire nehondo uye pamusoro pezvitunha. Sezvingatarisirwa, iyo IS-2 yaifanira kusiiwa, asi munzira, zvisingatarisirwi, takasanganawo nekashoma T-34-85 tangi, mota yaifanirwa kutsiva yekare uye isina simba T-34-76 pfuti. .
  Motokari iyi yakanga ine mhungu uye chassis yakafanana, asi hombe turret ine bhero refu uye gobvu. Pfuti yakanga yakaderera zvishoma musimba rinopinda muPanther, zvose nekuda kwekuderera kwekutanga velocity yeprojekti uye kunaka kwezvombo. Asi zvakadaro mutsauko hauna kutaridzika senge 76 graph bepa.
  Kune yakajairika "Tiger" yatova nengozi, nokuti "Shumba" haisati yasvika - saka 100 millimeters yayo inorerekera. Kunyangwe kubva kune imwe kona mukana wakaonekwa. Kana muchikamu chepasi chemuviri, asi zvakare vanoronda varindi.
  Tangi rakakwidzwa ndokubviswa vashandi varo. Chokwadi mukati maive neropa. Motokari pachayo iri itsva zvachose, asi zvombo zvinotakura zvine mwero - 35 chete kutenderera. Iyo kabhini haina yakakura kwazvo, asi iri nani pane yekare makumi matatu nemana.
  Gerda akati:
  - Uye pano pane shongwe yemutungamiriri. Izvi zvinoreva kuti tine mukwikwidzi akasimba. Zvino maRussia haazove mapofu zvakadaro.
  Magda akasekerera ndokuti:
  - Uye maRussia akange atopfura zvakanaka, kunyangwe nekuonekwa kwakanyanya. Mukuwedzera, iyo shongwe yave yakakura uye nyore kupinda mairi!
  Gerda akaseka zvikuru achinzwa izvi:
  - Zvakanaka, hongu! Iri ndiro dambudziko rakakura kune matangi edu uye, pamwe, mukana wekushongedza wetangi iyi! Edza, zviwane!
  Charlotte akaimba:
  - Imwe, mbiri, shanu! "Tiger" akabuda kuzopfura!
  Christina akati:
  -Kusangana neT-4, makumbo akakwira, maoko akafara!
  Uye saka vakamhanyira pane tangi yakafamba nyore nyore kupfuura IS ... Gerda akayeuka kuti vakarova sei mauto eSoviet nepfuti ina. Vakachera pasi zvakanaka, asi maRussia haana kana kuziva kuti njodzi yakadaro yakanga yawira pavari. Asi, pavakasimuka, vakaenderera mberi nekurwisa, vachikanda magirinedhi ... Vaviri vavo, pasinei nedaro rakanaka, vakabhururuka uye vakaputika pashongwe. Hongu, pazvombo zve100 uye 90 millimeters IS yakafanana nepellet kune nzou, asi inorira zvisingafadzi. Hongu, uye makonye anogona kutemwa.
  Saka ndaifanira kubatidza injini ndokudzokera kumashure. Uye ipapo ma cartridges akapera. Vakatema varwi vatsvuku vanodarika zana.
  Gerda akashamiswa nokuzvidzwa kworufu pakati pavanhu vokuSoviet. MaArabu, nezvipikirwa zvavo zvedzimba dzevakadzi nedzimba dzemaparera, vakanga vasina pese pese pedyo netsauriro yakadaro. Asi ava vasingatendi kuvapo kwaMwari - vanhu vasingatendi mune zvehupenyu hwepashure uye ngano dzeMabindu eEdheni. Uye chii chinovasunda kurwa nechisimbwa zvakadaro apo muuyo wehondo wakafanotemerwa uye ikoku kusati kuri chimwe chinhu kunze kwehasha dzevakaparadzwa?
  Izvi zvakaoma zvikuru kunzwisisa uye kunzwisisa.
  Kunyangwe, hongu, kune vazhinji pakati pevatengesi veRussia. Mumwedzi mitanhatu yekuvapo kwayo, "Liberation Army" yaVlasov yakaumba mapoka matanhatu uye mapfumbamwe akaparadzana brigades. Kunyange zvazvo, hongu, zviri pachena kuti kuva musoja weWehrmacht zviri nyore pane kushanda kwemaawa gumi nemashanu kusvika gumi nematanhatu pamushini wezvokudya zvakanyanya kuipa, asi zvakadaro ... Nokuda kwechimwe chikonzero, mapoka eGermany anoumbwa nevaimbova vasungwa vehondo zvinoonekwa kumberi...
  Kunyange zvazvo, zvisinei, kune vashoma veGermany vari muutapwa, uye veSoviet ... Zvinoratidzika kuti pane vatova vanopfuura mamiriyoni matanhatu nehafu. Panogona kunge pasina maVlasovites akawanda, kunyange zvazvo vasungwa vakawanda vakaparadzirwa kune mapoka enyika uye mauto anotungamirirwa neSS. Mukuwedzera, vamwe vokuRussia vakatumirwa kuumbwa kwevakuru uye monarchists.
  Asi chero zvakadaro, vakakwanisa kutora Tikhvin, pasinei nekuvandudza mamiriro okunze uye kuputika kukuru. Kunyange zvazvo vakabhadhara mutengo usingadaviriki.
  Gerda akagamuchira odha uye akapfura makumi matatu nemana kubva muchikamu chakareruka. Mwero wepfuti wemoto wakakwira, saka unogona kunzwa uine chivimbo. Kamwe, kozoti kechipiri, uye kekupedzisira tangi rechitatu kunzvimbo yekurasa...
  Saka unofanira kungwarira. Zvikasadaro, ivo vanoroverwa pano pamota; chete nhumbi dzekumberi dze turret dzave dzakasimba uye dzakakora, uye mafomati anenge akafanana. Hull ndiyo inonyanya kutambudzika. Uye pakati peRussia matangi kune mhizha. Nekudaro, asina kusimba haasungirwe tangi isingawanzo tangi se IS-2 kana IS-1. Uye makumi matatu nemana eyakajairwa fomati anogona kunge aine akajairwa varwi. Kuburikidza nepanopinzwa mushongwe yemutungamiriri, anoita senge miromo yemabhiza, ane antenna pamuromo. Zvinotonetsa kupfura pfuti yakanangana netsvarakadenga yakadai.
  Panguva ino crucian carp iri mushongwe nevasikana, akasarudza kushanda semutungamiri wavo uye haagoni kusiya vasikana muhari. Chokwadi, Magda akati nenzira ine mufungo:
  - Tinogona kubva tisina kupfura kana kudenha ...
  Crucian carp, achimonyorora chiso chake semwana, akati nemisodzi:
  - Kwete - pasina kupfura, hazvizove zvinonakidza!
  Zvisinei Magda akayambira vasikana achiti:
  - Vhura moto chete kana pasina anopfuura matatu kana mana mota. Isu tinofanirwa kuunza iyi tangi nyowani yakasimba kumayuniti edu.
  Gerda akabvuma kuti:
  - Kusvika ikozvino chinhu chitsva ichi hachisi pakati pemikombe, zvinoreva kuti icharamba ichibatsira kwatiri.
  Vasikana vembwa vakaenderera mberi nekuvhima kwavo zvine mwero. Havana kubudirira zvakanyanya, asi vakawedzera mamwe matangi manomwe nemarori mashanu kumidziyo yavo. Pane imwe nguva taifanira kurwa kunze kwemotokari kuti titore mafuta kuti tiwedzere mafuta.
  Muchidimbu, vana vanoita misikanzwa vakabuda mupoto uye vakapotsa vafa nemoto wepfuti yavo. Mureza wakasimudzwa panguva yakakodzera une swastika-spider ndiwo wakauya kuzonunura.
  Iye zvino vari kuyambuka mugero uye kune kunyange akati wandei emaruva ane mapepa emaruva anopihwa kune heroine varwi.
  Oleg Rybachenko, akanga aneta nekuona iyi bhaisikopo rokunyomba, akadanidzira:
  - Sei uchindiratidza mabheti ese akaipa! Kangani iwe unogona kutarisa kuurayiwa kwevanhu veRussia!
  . CHITSAUKO Nha.
  Hondo ndiyo yakapa Jane nechikwata chake mukana wekuzvitsvaga muhupenyu. Nokudaro, vasikana vakazvipira kutora chikamu mumushandirapamwe wekumabvazuva. Kuregererei? Izvi zvose mari nemukurumbira.
  Iyo Soviet tank arsenal haina kuchinja zvakanyanya. Iyo tangi huru ichiri T-34-85. Iyo chassis uye hull nhumbi dzokurwa dzakaramba dziri kubva kumakumi mana. Iyo imwechete injini yedhiziri yemazana mashanu emabhiza, mamwe mamilimita makumi mana nemashanu ezvombo zvemberi pakona. Dziviriro isina simba yemativi ehull, panjodzi yeGerman Faust cartridges.
  Yakangoiswa turret hombe, ine 90 mm yekumberi yezvombo uye 85 mm cannon. Iyo tangi, hongu, ndeyekare, uye haina kana nengozi kune maGerman!
  Vasikana vari kutyaira motokari yeGoering-5, kuchinjwa gare gare. Nhumbi dzomumativi dzakawedzerwa kusvika 178 millimeters, uye nhumbi dzokurwa dzemberi kusvika 250 pakona. Iyo tangi pachayo ine gasi turbine injini uye inomhanyisa maBritish kusvika makiromita makumi matanhatu paawa.
  Jane akabvunza Gunner Gringeta:
  -Unoona zvakanaka here?
  Murwi wevarimi akapindura nechivimbo:
  - Kuonekwa pano kwakanakisa! Ndinoona zvese!
  Malanya akaseka uye akahukura:
  - Tichapwanya maRussia!
  Matilda akasimbisa nechivimbo:
  - Hongu, tichadaro!
  Goering-5 anotendeuka, pfuti inopfira goko. Iyo shongwe yakabvarurwa kubva kuSoviet makumi matatu nemana. Vasikana vanoridza mhere nemufaro. Vanofunga kuti izvi zvose zvakanaka. Uye zvinotokurudzira kuti vashandi veSoviet tank vari kufa.
  Jane akadeedzera nezwi rakapfava.
  - Tichabvisa munhu wose mumadota ... Uye Moscow ichava pasi pedu!
  Nekudaro, mushure mekugumburwa paminda yezvimbambaira, tangi yeGerman inofanirwa kumira. MaRussia akazvisimbisa zvakasimba kwazvo. Uye akawanda anti-tank hedgehogs. The artillery iri kushingaira kupfura.
  Gringeta anoti mukushungurudzika:
  - Aya ndiwo maitiro azvino ... Takasangana nebhokisi rakaoma!
  Jane anopindura nechivimbo chiri pachena:
  - Kwete, hazviitike kusvikira mangwanani ... Ngatiparadzei opera!
  Motokari yehondo yeGerman yakambomira zvishoma. Jet kurwisa ndege yakaonekwa mudenga, uye teletanks yakashandiswa. Zviri pachena kuti vaiedza kuparadza minda yezvimbambaira.
  Vaidzora motokari dzine zvinoputika neredhiyo. Mafambisirwo egasi enhare akashandiswawo. Vakanyatsorova zvinzvimbo zveRed Army nemoto nemurazvo.
  Gringeta akacherekedza nekusafara:
  - Muhondo mune yakawanda uye yakawanda tsvina, uye kushoma uye kushoma hushingi!
  Jane aifanira kubvumirana neizvi:
  - Selyavi! Maiwe, isu neimwe nzira tinorasikirwa!
  Gringeta akaruramisa mutungamiriri:
  - Asi, kwete isu, asi vadzivisi vedu! Tichabuda kubva murufu izvozvi, uye kuchave nekurwa ...
  Tangi yeGermany yaipfura, kunyange zvazvo pasina chainyatsooneka. Jane akakwesha tsoka dzake dzakashama ndokuimba:
  - Hatifanire kufunga zvakaipa - isu zvirokwazvo tichanyangarika! Kune nzira yekubuda mulabyrinth, kubva kune chero yakafa!
  Gringeta akarira achinyemwerera:
  - Uyo anofara anoseka ...
  Anoda achazviwana...
  Anotsvaka achagara achiwana!
  Malanya, achiimba uye achipenya mazino ake, akawedzera:
  - Vaya vakajaira kurwira kukunda ngavaimbe nesu!
  Iyo cannonade yakagara kwemaawa akawanda, uye ipapo matangi eGermany akazoenderera mberi. Vakasangana neSoviet artillery uye anti-tank pfuti dzemhando dzakasiyana. Zvisinei, zvakaonekwa kuti simba rekupinda rakanga risina kukwana. MaGermany akafambira mberi ... Chete apo 203-mm cannoni dzakatanga kupfuta apo motokari dzekutanga dzeNazi dzakaparadzwa dzakaonekwa.
  Jane akazevezera asina chokwadi:
  - Ishe... Mukombe uyu ngaupfuure kwandiri!
  Gringueta akati nechivimbo:
  - Iwe haugone kufa kaviri, haugone kudzivirira imwe! Saka kana chimwe chinhu tichararama munyika inotevera!
  Malanya akabvunza nekazevezeve.
  - Nyika iyoyo yakaita sei?
  Gringeta akati kwete zvakanyanya kuvimba:
  - Ndinofunga zviri nani pane zvedu!
  Malanya akazevezera achipindura achiti:
  - Dai Mwari vapa mapofu kuti vasvinudze meso avo uye vatwasanudze misana yehunchback!
  Chokwadi Jane akatanga kufunga kuti nyika iyoyo ingave yakaita sei. Zvichida nyika ino yakatonyanya kusanzwisisa uye haina kuchengeteka. Jane akakwenya chiuno ndokufambisa chiuno achiridza huta achiti:
  - Iyi isarudzo inonakidza - kufa uye kuenda kune inotevera nyika! Saka chii chakatimirira ikoko? Tichasangana ikoko here avo vaidiwa kwatiri paPasi kana kuti tichafanira kuita shamwari itsva?
  Gringeta akafambisa imbwa netsoka yake isina kupfeka uye akaridza muridzo:
  - Pachava nemazana emakore matsva, pachava nekushanduka kwezvizvarwa ... Asi hapana munhu achazombokanganwa zita rokuti Lenin!
  Akabva aputika nekuseka, kuseka kwake kunopenga zvishoma. Aiva murwi aishingaira kufambisa makumbo ake asina kupfeka, anoyevedza, uye zvigunwe zvake zvaitamba.
  Ndakabata IS-3 mukuona kwangu ... Hazvisi kure nechokwadi. Haasi munhu wese acharova, uye kana vakadaro, goko, richirovera mumhino yepike, rinogona kuita ricochet. Asi musikana wacho aiziva zvaaiita. Akaridza pfuti uye akati:
  - Shore of fogs, ngatiparadze nechirauro!
  Matilda akawedzera kuimba:
  - Uye iyi "Agdam", ngatinwe kuvakadzi! Super madam!
  Kupfura kwaGringueta kwaive kwechokwadi. Goko rakarova chikamu chepasi chenhumbi dzokurwa dzemberi dzeturret, mukati chaimo. Uye yakagadzira kukanganisa kunoparadza pasina ricocheting. Ndiwo mamiriro amuka. Kunyanya, vashandi vashanu veSoviet tank vakafa pakarepo. Uye vakadzi vechiRungu vakawedzera mhosva pane yavo.
  Malanya akadzvova achiridza pfuti dzake. Vakomana vakati wandei vaida kukambaira vachienda kutangi raHitler.
  - Asi pasaran, usaswedera pedyo, mukomana! - Musikana akanaka akadanidzira uye akapfapfaidza pfuti yemuchina kumapiyona akashinga.
  Jane akarira, achirova chitsitsinho chake chisina kupfeka panhumbi dzokurwa nadzo:
  - Oh, vakomana, vakomana, vakomana ... Iwe wakangoerekana wava usingadiwi! Sezviri pachena kune ino nyika yakatukwa, iwe wakanyanya kunaka!
  Uye musikana, mwanasikana waShe, akanzwira tsitsi vakomana ava vasina shangu, vakakwenya, vakaora vakabayiwa nemabara asina tsitsi. Zvinosuwisa uye zvakaoma sei zvose.
  Gringeta akapfura zvakare, akapinda muSU-100 self-propelled pfuti, ndokurira:
  - Uye hwiza ichamhanya kunopa mabhodhoro!
  Malanya akananzva miromo yake nerurimi rutsvuku ndokusveta Coca-Cola mubhodhoro repurasitiki achiti:
  - Chokwadi kwete! Ndipe waini nepakiti refodya!
  Matilda, achinyatsofambisa tangi, akaridza mhere:
  - Midzanga ine chepfu...
  Jane akatora rhythm ndokuenderera mberi:
  - Ndizvozvo, vanhu vanoti!
  Gringeta anopindura nekupfura nekuridza muridzo:
  - Hapana chakaipisisa kupfuura nicotine!
  Malanya akaseka uye akagomera:
  - Isa paki yefodya mubhokisi remoto!
  Matilda akawedzera achipindura, achikwenya zamu dzvuku rezamu rake:
  - Ndizvozvo, vanhu vanoti ...
  Jane akazopedza zvake nekufinyama achiburitsa rurimi panze.
  - Asi ndinosvuta ...
  Malanya akapedza neshungu:
  - Uye ndinofara zvikuru!
  Vasikana vakaseka, vachiratidza ndimi dzavo refu, dzine ruvara rwecherry. Jane akataura achinyemwerera:
  - Fodya ndiyo inonyanya kuuraya, kunyanya inopesana nemutengi!
  Malanya akawedzera kuti:
  - Mudzanga wakafanana nepfuti yakanyarara, asi unouraya kunyangwe mumaoko easingaite!
  Gringeta akaridza pfuti ndokutaura achinyemwerera:
  - Iyo mudzanga ndiyo yakavimbika sniper, inogara ichiuraya!
  Matilda akadzikisa tangi zvishoma pachikomo ndokuridza muridzo:
  - Iyo mudzanga inovava, asi inokwezva kupfuura zvihwitsi!
  Jane akatura befu ndokuti:
  - Mudzanga wakafanana nemusikana akaipa, asi kuparadzana nawo kunorwadza zvakanyanya!
  Gringeta akaseka, akapfura, uye akadzvova:
  - Mudzanga, kusiyana negirinedhi, kana ukakandwa, unowedzera hupenyu!
  Vasikana vakabva vanyarara. Tangi ravo rakatsveta zvakare, richigumira mugomba. Ndaifanira kubuda. Varwi vakanga voita kakuvhunduka. Kudzivirira kweSoviet kwakasimba zvikuru.
  Jane akati philosophizing:
  -Muhondo, nzira ipfupi yechinangwa ndeyekutenderera, uye chokwadi chakachena kunyengera kwakashata!
  Gringeta, achipwanya kanoni yeSoviet nepfuti yakananga, akati:
  -Nekutenderera kutenderera iwe unogona kupfupisa nzira yechinangwa chako!
  Malanya akaridza pfuti achibva aridza mhere:
  - Hupenyu hwakatsvuka, asi hunosiya neropa dzvuku!
  Matilda akataura muchidimbu:
  - Muhondo, hupenyu hunorasikirwa nekukosha, asi hunowana chinangwa!
  Vasikana vakaenderera mberi nehondo. Vakapfura, uye panguva imwechete vakanyora ma aphorisms sezvavaienda.
  Jane akarova tsoka netsoka ndokuti:
  - Hondo yakafanana nechikomba, inogona kutengesa, asi haibvumire kuti irare!
  Gringeta akaridza pfuti uye nehungwaru akati:
  - Hondo mukadzi ane ruchiva ari kudya miviri yevarume!
  Malanya akapindura achiti:
  - Mazera ese anozviisa pasi kuhondo, serudo, asi haisi yekutandara inonakidza!
  Matilda akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Hondo, sedare, inodhura uye inoshanduka, asi inogara ichisiya ndangariro dzehugamba!
  Jane akashandura imbwa neminwe yake yakanaka, isina kupfeka uye akakoira:
  - Muhondo hazvina kuita sekurota, haugone kuita pasina manzwiro akasimba!
  Gringeta akaridza pfuti achinyemwerera ndokuti:
  - Nyika inofinha uye inozorora, hondo inonakidza uye inonakidza!
  Matilda, achinwa Coke nemufaro, akaenderera mberi:
  - Hondo iropa uye ziya, inobereka mbesa dzinobereka hushingi!
  Malanya akaseka ndokuti:
  - Hazvina mhosva kuti nzira yehondo inonakidza sei, munhu wese anoda kupera!
  Jane akamhanyisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka pamusoro pebhurugwa repfuti zvakare ndokuimba:
  - Hondo harisi bhuku, haugone kurivhara, haugone kuviga pasi pepiro yako, unogona kungorisvibisa futi!
  Gringueta akarira neshungu:
  - Hondo chitendero: inoda kunyanyisa, kuranga, kuzviisa pasi pasina mubvunzo, asi vamwari vayo vanogara vachifa!
  Malanya akaseka chinyararire ndokuti:
  - Muhondo, senge mukasino, njodzi yakakwira, asi kuhwina kunogara kwenguva pfupi!
  Matilda akaburitsa mazino ake ndokuhukura achiti:
  -Murwi anofa, kubwinya kunokanganwika, mikombe yapera, uye chete zvikonzero zvekutanga kuuraya kutsva hazvibviswe!
  Jane akanyatsoongorora:
  "Tinozvidza mhondi kunze kwokunge iri musoja ari mberi, uye tinotonyanya kuzvidza mbavha kana iri mbavha munhandare yehondo!"
  Gringeta akadeedzera zvakare ndokuridza muridzo:
  - Murwi murwi ane nhumbi dzokurwa nadzo ushingi uye kukudzwa! General Baron, ane korona kungwara uye kungwara!
  Malanya akati achinyemwerera.
  - Murwi anonzwika kudada, iyo yakavanzika inonzwika kushomeka!
  Matilda akapindura zvine hungwaru.
  - Wekutanga kurwisa anogona kufa, asi wekupedzisira haazoyeukwa!
  Jane akafemereka achiti:
  -Zviri nani kuve wekutanga mukugovanisa zvakapambwa pane kurwisa!
  Gringueta akawedzera achinyemwerera:
  - Hondo yakafanana nemukadzi, anongoradzika varume pasina kutyora!
  Malanya akapindura zvine rukudzo:
  - Mukadzi, kusiyana nehondo, haakurumidzi kuuraya murume!
  Matilda akadaro achiseka.
  - Hondo, kusiyana nevakadzi, haina kumbogutsikana nehuwandu hwevarume vakagoverwa!
  Jane akatendeudzira mbavha zvakare nezvigunwe zvake zvakashama ndokuti:
  -Hondo ndiye mukadzi asingagutsikane, varume havana kumbomukwanira, uye haarambe mukadzi!
  Mukupindura kune izvi, Gringetta akafunga kuti zvakakosha kubereka zvakare huchenjeri aphorism:
  "Vakadzi havadi kurwa, asi kuda kuuraya murume hakuna kuipa kupfuura bara!"
  Malanya akaridza muridzo semhungu, achiburitsa rurimi rwake rwepingi:
  - Bara diki rinogona kuuraya murume, kumufadza, mukadzi ane moyo mukuru!
  Matilda akawedzera nekuseka:
  - Mwoyo mukuru unowanzo tungamira mukuzvifarira kudiki!
  Vasikana vakapedza kutaura mashoko ehuroyi ndokutanga kutarisisa nhandare yehondo. TA-311 kurwisa ndege dzaibhururuka mudenga, dzichipfura panzvimbo dzemauto eSoviet. Kunyange zvazvo zvishoma nezvishoma, mubatanidzwa weThird Reich wakanga uchifambira mberi. Uye akakwanisa kuzvizorodza zvishoma nekumedza zvitunha.
  Vasikana, vakafinhwa, vakatanga kuita majee zvakare nemaaphorisms:
  Jane akati:
  "Hondo haina chiso chemukadzi, asi inobuda ropa varume kupfuura mukadzi!"
  Gringeta akadzingwa uye akabata chibharo:
  - Hondo haiunze mufaro, asi inogutsa hukasha hune hunhu!
  Malanya akaridza muridzo achipindura kuti:
  - Mufaro muhondo, zvitunha zvevavengi zviri mumutengo chete!
  Matilda, achipfuura nemumakonye, akawedzera:
  - Hondo kurimwa kwemunda: inosanganiswa nezvitunha, inodiridzwa neropa, asi inobuda mukukunda!
  Jane akaridza tsamwa ndokupindura achiti:
  - Kukunda kunokura pazvitunha neropa, asi kunobereka zvibereko kubva kune vasina simba!
  Gringeta akaridza pfuti, achityora makumi matatu nevana segirazi, ndokuridza muridzo.
  - Hondo yakafanana neruva rinodya vanhu, rinopenya, rinodya nyama uye nekunhuhwirira kwakashata!
  Malanya akakwiza pedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - Hondo ndiye amai vekufambira mberi uye mai vekurera veusimbe!
  Matilda achaitora odzvova:
  - Uye muhondo, hupenyu hwemusoja hahuna kukosha, asi vakuru vemauto vanotorasikirwa!
  Jane akamhanyisa mupendero weruoko rwake pachipfuva chake ndokurira:
  - Kana iwe uchida rugare, dyara kutya; kana iwe uchida hondo, kurudzira kuseka!
  Gringeta akaitora ndokupfura, akanongedza chombo netsoka yake, achiimba:
  - Kuseka hachisi chitadzo kana usiri munhu anoseka munyaya dzehondo!
  Malanya akaseka uye akagomera nekubudirira:
  - Hondo yakafanana nesekisi, anokunda chete ndiye ane kuseka kwekupedzisira!
  Matilda akatyaira tangi, achipwanya mapiyona maviri, uye akabhinya:
  -Muhondo zvakaita sesekisi, muurayi anonyengera chete!
  Vasikana vakabva vanyarara zvakare. Vaneta nekuita majee. Kazhinji, hondo haina kunaka kwazvo.
  Jane akafunga mukutsamwa: Britain yakanga yarasikirwa nemaGermany. Kunyangwe inyika ngani dzakakunda maBritish. Uye yakawanda sei yeGermany iyoyo! Britain yakava umambo hukuru. Asi akanga asingakwanisi kugaya midzi yake. The Third Reich yakapfuura Chirungu musimba uye kunyange vatungamiriri vakave vakasimba uye vanokwanisa.
  Uye apo vaNazi vakauya kuLondon, nhau yakaguma kuEngland. Humambo hutsva hwakamuka, hune simba risati ramboitika. Vanhu vazhinji nenyika vanoshanda mumauto ayo. Uye chii chatingati: Reich yechitatu, ichitambanudza mapapiro ayo, yakanyudza Britain.
  Asi muna 1940, akunda France, Hitler akapa norupo rugare kuna Churchill. Uye zvaive zvakafanira kuzvigamuchira: pfungwa dzakajairika dzakaraira kuti Britain haigone kuwana chero chinhu kubva muhondo, kunyangwe nedzidziso, asi inogona kurasikirwa. Hitler akarwa hondo yemhepo neEngland nehafu yesimba. Nokunonoka kukuru, akatamisa mauto kuAfrica. Akaenda kuSoviet Union. Asi zvese izvi zvakangononotsa njodzi.
  MaGerman, vachishandisa nharaunda dzakatorwa, vakawana simba rekurwa pamativi maviri; Japan yakarova maAmerican nechivimbo. Uye ipapo Stalin akamutengesa nekugumisa chibvumirano. Britain yakawira pamabvi ayo ikava chikamu cheThird Reich.
  Kukunda kwakawanda kwakapa Wehrmacht mbiri yekusakundika. Jane neshamwari dzake vakakumbanira uto raHitler nokudisa kutsvaka mufaro nechinzvimbo. Uye vakabudirira zvishoma ipapo.
  Saka manje? Iye zvino vane maHomeland maviri: Greater Germany, Little Britain.
  Jane akatora Coca-Cola ndokurira:
  - Rudo nerufu, zvakanaka uye zvakaipa ... Chii chitsvene, chii chinotadza, mhondi hadzina hanya!
  Gringeta akaimba achipindura, achitumira imwe projectile:
  - Ida uye ushingi, rega huipi hutonge, asi isu tinopihwa imwe chete yekusarudza!
  Vasikana vakafara zvishoma. Zvakanaka, muchokwadi, sekuwanda kwaunokwanisa kuzvigadzirisa iwe mukiyi diki. Vadiki, vanofara, vane simba, uye vane rombo rakanaka. Vanorwa zvakanyanya uye hapana kana scratch. Kunze kwekunge iwe uchifunga kuti vanozokwarwa patangi.
  Malanya akataura nehasha:
  - Eh, Churchill aifanira kunge akagamuchira kupihwa kwaHess uye akapinda muhondo neUSSR. Ipapo taizotonga pasi rose, uye pakupedzisira taizopwanyawo Germany!
  Matilda akaimba nemufaro:
  - Germany yakanaka muhondo, shumba yeBritish ndiyo yakanyanya kunaka!
  Malanya akasimbisa:
  - Hongu, shumba yedu kubva kuBritain ndiyo yakanakisisa!
  Jane akadaro achinyemwerera.
  - Tichine mukana! Hitler achafa uye Humambo hweGerman huchaparara!
  Gringeta akadzinga projectile uye akabvumirana zvishoma:
  - Hongu, ichaparara! Zvikara zvinodya nyama, asi izvi zvichatiita nani?
  Malanya akataura nezvehuzivi:
  - Kubatana pasi pehutongi hwakaoma huri nani pane mhirizhonga uye kunyomba pasi peakapfava!
  Matilda akatsimbirira tsinga dzake dzakashama pamapedals ndokuhukura:
  - Tichange tiri paMars zvakare! Uye kupfuura solar system!
  Jane akapindura achinyemwerera Gioconda:
  - Chekutanga isu tinofanirwa kumisa hutongi hwakabatana paPasi!
  Gringet, akazvitora uye akaimba zvakasimba:
  - Uye isu hatibvumire hurumende iyi kuchinja!
  Malanya akataura zvine hungwaru:
  - Asi kuti ndikusiye nemhino dzako, ndinofanira kuchinja mhino yangu!
  Vasikana vane rombo rakanaka semazuva ese. Iye zvino tangi yavo inosvika pamutsara wekutanga wemigero. Uye bvarura ivhu nemakonye aro. Varwi vanoseka.
  - Tichavapwanya vese!
  Imwe yepfuti yakasvikonamira pakati pemaroller, tank ndokumira. Vasikana vakaburuka mumota, yainge ichiri yakamanikana uye ichipisa zvakanyanya mutangi. Asi kunze kune njodzi, unogona kupiswa.
  Varwi vakamhanya, vachipenya zvitsitsinho zvavo, uye vachiimba:
  - Isu tiri vasikana vanotamba, shamwari dzakanaka, zvakanaka, ngavarove tsoka dzedu dzisina kupfeka, macougars anotamba!
  Jane, achimhanya, akaona:
  -Tiri pano, iyo Space Marines!
  Malanya akasimbisa nekunyemwerera:
  - Zvese zviri muchadenga uye musimba rekumhara!
  Gringeta akaitora, akafamba-famba mumaoko ake, achichema.
  - Ndiri murwi mukuru! Ndichauraya munhu wese!
  Matilda akazvipindura ndokuridza muridzo achiti:
  - Chepfu inodonha nekudonha muFuhrer!
  Jane akaseka ndokuimba:
  - Kurova kwakasimba, uye Fuhrer ane masimba ese!
  Varwi vakamhanya, vachifamba vasina shangu, pamusoro pemarara, simbi yakapwanyika, inopisa zvikuru, matanda akasiyana-siyana, uye madehenya akatsemuka.
  Jane akaimba:
  -Uchandinzwisisa ... Iwe uchandinzwisisa ... Iwe uchandinzwisisa, uye iwe haungawani nyika iri nani!
  Zvinofadza kuti musikana amhanye, aine makumbo ake asina kushata, munzira ine prickly nemarara. Zvinonakidza chaizvo.
  Gringeta akaimba:
  - Zhizha, zuva riri kupenya kumusoro ...
  Malanya akatsigira rwiyo urwu:
  - High... High!
  Matilda akawedzera kuti:
  - Zhizha, isu tiri kure nerufu! Kure!
  Varwi vacho vakafara chaizvo. Chokwadi, zvinofadza sei kufamba uye kusvetuka zvine simba.
  Jane akaseka ndokuti:
  - Rufu igungano, zvinonyadzisa mhedziso!
  Gringeta akakwesha tsoka imwe neimwe ndokuridza muridzo:
  - Tichava nezororo zvakare! Uye nekukunda kwayo!
  Malanya akati achipokana:
  - Yedu kana maGerman?
  Matilda akanyemwerera ndokuimba:
  - Moto unouraya wakamirira isu ...
  Jane akapindura:
  - Asi haana simba ...
  Gringeta akachema kunge panther:
  - Wese munhu ane bhokisi rakasiyana ...
  Malanya akaitora uye, achipfura, akaridza muridzo:
  - Battalion yeBoche yaenda kuguva rayo!
  Matilda akabva ati:
  - Legion yose yaenda kuguva!
  Uye vasikana vakaitora ndokuidya ... Vakaita semabhiza matete. Uye makumbo akanaka, asina uye akatsvuka.
  Jane akazvitora ndokuridza muridzo nekunakirwa:
  - Uye ini ndiri cobra! Uye ndiri mhungu! Kwete bere zvachose!
  Gringeta akaridza mhere achipindura:
  -Zvakanaka kuti mhungu ibhururuke ichikwira kumakore!
  Uye vasikana vachangoputsika misoro. Ppiritsi dzinobhururuka kubva mumaziso sekunge nguva iri kuuya!
  Malanya akaitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Hitler ndiye kaput!
  Matilda akamutsigira:
  - Uye Stalin ari kaput!
  Jane akadzungudza chiuno achiridza mhere:
  - Ini ndiri mhare yechiedza, pamabvi ako varwi ... Ndichatsvaira vose vanochera kubva pachiso chePasi!
  Malanya akaitora ndokudzvova.
  - Uye Hitler ibenzi, anosvuta fodya! Anoba machisa uye haarare pamba!
  Matilda akasekerera hake ndokubvunza kuti:
  - Unofungei, iyo Fuhrer inayo?
  Gringeta akakava dota netsoka yake isina kupfeka ndokugomera:
  - Chokwadi kwete! Isu tiri vana tichamupa bhobho!
  Malanya akamhanyisa maziso ake ndokuzevezera:
  - Ah, zvakanaka kwazvo kubata jade tsvimbo mumuromo mako uye kuinzwa nerurimi rwako!
  Matilda akazevezera achifemereka.
  - Zvakanaka sei! Uye zvese zvichave zvakanaka!
  Vasikana vakasvetuka vachikwidza. Asi tank ravo rakagadziriswa uye vaifanira kudzoka. Varwi vakadzokera shure ndokuridza muridzo:
  - Iyi ndiyo tangi yedu! Achange ari mukuru chete!
  Jane akaerekana arangarira ngano yaRobin Hood. Pane Joe mudiki, mukomana akabatwa nesabhuku. Mukomana wacho akatambudzwa: vakamukwevera padanda uye vakagocha zvitsitsinho zvake.
  Apo rimi remoto rakananzva pasi, pasi petsoka dzemukomana ... Jane akanzwa kubatwa, uye aida zvepabonde zvechokwadi. Apa vakabva vapinda. Kunyanya iyo Japanese ninja Crucian carp. Mukomana mutsvuku uyu akanaka kwazvo, uye ane hurume hwakakura kwazvo. Uye zvakanaka kwazvo kubata ganda rakachena uye rakatsetseka nemazamu ako.
  Jane akada kuisa chigunwe pakati pemakumbo ake, asi akanyara ndokuchinja pfungwa. Kunyange zvazvo, zvechokwadi, chiito chakadaro chinofadza zvikuru!
  Mukunda waIshe akati:
  - Mugungwa mafungu uye hasha moto! Uye moto unotyisa, uye unotyisa!
  Vasikana vakafambisa zvakare Goering-5 yavo kune zvinzvimbo zvemauto eSoviet. Stalin pachake angangodaro akatya zvikuru paakaziva nezvekufambira mberi kwevaNazi. Chokwadi, ungasatya sei pano? Muchina muhombe urikumhanyira kwauri, asi hapana chekupindura. Makumi matatu nemana, haugone kurwisa E nhevedzano. Uye zvakatonyanya kubva pyramidal AGs.
  Uye Stalin sezviri pachena ari mukuvhunduka. Nyatsofonera mapete kuti ave chipangamazano wako. Hapana ruzha, hapana zvazvinoreva, hapana kuturuka kwemvura! Zvinoita sekuti ucharasika!
  Jane akataura achinyemwerera:
  - Uye Stalin, kusiyana naChurchill, aigara achigamuchira zvipo kubva kuna Hitler uye akaenda kune rugare!
  Gringeta akaimba nechido:
  - Ndiudze kuti nyika chii! Vachakupindura - zuva nemhepo!
  Malanya akataura nechido:
  - Uye tichava nevana vakasimba, vane hutano!
  Matilda akaseka ndokuzevezera achiti:
  - Nyika haisi chessboard, uye Hitler haasi mambo!
  Jane akaruramisa shamwari yake:
  - Akareba kupfuura mambo! Uye isu tichazvitsvaira kubva pachiso chepasi!
  Gringeta akaitora ndokudzvova:
  - Hukuru hweBritish, hunozivikanwa nepasi! Fascism yakapwanywa nebakatwa rebakatwa!
  Malanya akawedzera nechido:
  - Isu tinodiwa uye tinokosheswa nemarudzi ese epasi!
  Matilda, nekufarira kwemusikana akawana rudo rwake rwekutanga, akawedzera:
  - Ndinotenda, ngativake communism inoera!
  Jane akaseka ndokuti:
  - Uye pasi pehutungamiriri hwevaGermany, communism inogona kuvakwa zvechokwadi!
  Gringeta akarova huma yake pabhurugwa repfuti ndokuimba:
  - Tiri kutamba, tichavaka communism izvozvi! Uye Stalin achava mukuru wedu uye gamba!
  Malanya akawedzera, achijekesa:
  - Mubhokisi, hongu!
  Gringueta yakasimbiswa nyore nyore:
  - Chokwadi, mubhokisi!
  Jane akati nehuzivi:
  - Hazvinei kuti mambo mukuru sei, achaenda kuguva, sezvinoita muvhimi!
  Gringeta yakawedzerwa nehutsinye grin:
  - Wezvematongerwo enyika anogara achinyepa, chete anofa zvechokwadi!
  Malanya akadzvokora zvigunwe zvake zvemutsoka asina kupfeka ndokuti:
  - Kusafa ndekwechokwadi, asi rufu manyepo!
  Matilda akapawo aphorism:
  - Madzimambo anogona kuita chero chinhu, asi hapana kana mumwe chete, kana mambo mumwe chete anogona kutiza kubva muguva achienda panyika!
  Jane akabva ati:
  - Hupenyu huchapera munguva pfupi ...
  Gringetta inotsigirwa neaplomb:
  - Iyo dot icharova munguva pfupi!
  Malanya anopisa pfuti dzemuchina kuSoviet infantry, uye anoridza muridzo:
  - Ah, amai, amai, ivai netsitsi nemwanakomana wenyu!
  Matilda, achinetseka kubata kuseka, akawedzera:
  - Mushure mezvose, haana zuva rasara kuti ararame!
  Jane akafunga huzivi:
  - Wese munhu anoda kurarama zvakanaka, asi vashoma chete vanofa vaine chiremerera!
  Gringueta akapindura achinyemwerera:
  - Rufu runovimbisa dambudziko, kunze kwekunge richipenya nemaranzi ekubudirira!
  Malanya akaridza muridzo nehasha achibva abuda mazino ake.
  - Rufu rwakanaka rwuri nani pane hupenyu hunopenga!
  Matilda akati:
  - Zvakanaka kuva Mwari murusununguko, asi zvakaipa kuva dhiabhorosi mujeri!
  Gringeta akataura aine huturu hwehupfu:
  - Uye isu tapera mabhomba ... Bvumiranai, iyi inhamo huru! Hapana kana chipo chimwe chekuparadza!
  Jane akaridza tsamwa.
  - Pachave nezvipo zvitsva nevamwe vatungamiri!
  . CHITSAUKO Nha.
  Pazuva iri, Gumiguru 10, 1947, Friedrich, senguva dzose, greyhound uye asinganeti, akakurumidza kumhanya pabhiza remhepo Me-362. Mukomana haana kunzwa kana mumvuri wekuneta, akanga anyanya kufara, uye achingopfura pasina kupotsa. Husiku, zvikwata zvinogadzirisa, kunyanya zvekuAmerica, zvinoisa zvimwe zvemidziyo yakakuvadzwa kushanda. Kunyanya, iyo "Pattons" yakarukwa zvakare panjanji, uyezve, mazana mashoma emotokari idzi dzakapinda basa mushure mekutamiswa kubva mhiri kwemakungwa, pamwe nenjanji dzakatogadzirwa. Vapanduki, hongu, vakaedza, asi vakaita zvakaipa kupfuura zvenguva dzose. Musarudzo dzaBaba vekuUkraine, Bandera akakunda, uye kupandukira uye kurambwa kwakawedzera mumapoka ebato. Uyezve, mutungamiriri weboka rebato, Voroshilov, akarwara ... Uye kutsiva kwaari hakuna kuwanikwa munguva ... Nokudaro, kugoverwa kweboka repasi rose rekurova kwevafashisti kwakanyatsogutsikana. Hongu, varwi vepasi pevhu vakashinga uye magamba saboteurs dzimwe nguva vakawana budiriro, asi kwete pamusoro peiyo tactical level. Mukuwedzera, kubuda kwevabatsiri vatsva kwakakonzera kuderera kwakanyanya mukutenda mukukunda kweU.SR, uye izvi zvakatungamirira kune chokwadi chokuti zvinhu zvinozununguka, pachena kana zvimwe pachivande, zvakaenda kune rumwe rutivi rwevaFascist.
  Huwandu hwevarenje hwakanyanya kuwedzera pakati peKraikov Red Army nePolish Army. MaPoles, akatenda zvipikirwa zvevaNazi uye kunyanya maCapitalist ekuMadokero, akaverengera pakugadzira humambo hukuru kumabvazuva, vachirasikirwa neRussia! Havasi vose, hongu, maKomonisiti ePoland akaramba akatendeka kune veSoviet, asi mamwe ose ezvematongerwo enyika shades ... Liberals kunyanya kusavimbika ... Saka zvikwata zvePoland zvakatanga kuzvipira paMoscow Bulge zvinenge pakarepo kubva pakutanga kwekugumburwa. ... Sezvineiwo, pakanga paine vashoma uye izvi zvakanga zvisati zvave nesimba rakasimba pakufamba kwehondo .
  Friedrich akaita ndege mbiri dzekutanga pachake, achiparadzana nevamwe vatyairi. Akaona kuti muvengi akanga asisiri kusangana nemhomho yeNazi nemoto, uye pakanga pasisina nzvimbo dzezvimbambaira dzakanga dzasara munzira yematongi. Asi varwi veSoviet vakarwa zvakasimba. Vechidiki havana kuvhura moto uye vakaedza, nekuita kuti matangi avhare, kuputitsa nzira dzavo kana boka remagirinedhi, kana kuvaisa pamoto nemabhodhoro anobvira.
  Mukomana weTerminator ainyanya kuwedzera zvibodzwa pamutengo wepfuti dzeSoviet. Uyezve, kupfura kubva mundege yakachinjika, kudzivirira kutambisa nguva pakunyura. Chokwadi, matangi akati wandei aive akavanda akaparadzwawo. USSR yendege yakanga isingashande. Mangwanani, ndege nomwe chete dzeU-2 dzakaonekwa, ipapo mana Laggs. Kazhinji, Friedrich aive nehurukuro pfupi navo, achidzvanya zvishoma ... Uye zvakare, senguva dzose!
  Mushure mekudzvinyirira mauto ehondo akange atopera simba, matangi eNazi akamhanya achipfuura nepamunda ndokupinda mumakomba... Anti-tank migero nehedgehogs, zvisinei, zvakasanganawo pane iyi yatova yechitanhatu uye chikamu chechishanu mutsara wedziviriro (paive nemasere acho. zvachose). Varwi veSoviet vakatya uye vakatanga kupfura vari kure. Iyo fascist artillery yakanga isina tsitsi, uye ndege ... Parizvino, senge skating rink, zvese zvakatsemurwa. Zvakanaka, Friedrich, senguva dzose, ari pamberi pemunhu wese, ane mweya uye anotonhorera. Kuchinja kwakaitika mukuumbwa kwemauto; vaPatton, vakashonga pfuti dzine simba, vakatungamirira. Sarudzo yakamanikidzwa yekudzikisa kurasikirwa kubva kune kamikaze infantrymen vanozvipira ivo asi vasingade kurega ...
  Friedrich akabhururuka kechitatu neshamwari yake Helga. Pano vakasangana kekutanga imwe yakawanda kana shoma yakakura batch yeSoviet ndege. Pakati pavo paiva kunyange vashanu Br-3 (kubva kwavakacherwa). Sezvineiwo, mabhomba eUSSR akabva adzokera kumashure achiona maace eGerman, uye varwi vakamhanyira kwavari.
  Friedrich akapfura mota achiedza kuswedera pedyo. Kusanganisira ace ane nyeredzi yegamba reUSSR pane fuselage. Murwi ane ruzivo, zvisinei, akaedza kupinda mumakore, asi achipikisana nemhuka yakadai saFriedrich Bismarck, zvakatowedzera kuipa. Mukomana weterminator, asina kumbopotsa, akapfura varwi makumi matatu nevatanhatu nendege ina dzekurwisa panguva imwe chete, akabatidza sipidhi, ndokumhanya achitevera mabhomba.
  Pano, zvisinei, Friedrich akawana kuti motokari yake haina kumhanyira zvakanyanya, uye haina kusvika makiromita 740 anofungidzirwa kunyange nejini yakamanikidzwa. Chikonzero chiri pachena, Friedrich akatsiva 30-mm Mr-108 pfuti neMr-103, iyo, ine yekutanga projectile kumhanya kwemamita 960 pasekondi, inoshanda zvakanyanya pakupinda padenga rematangi nevarwi vevavengi kubva kune yakanyanyisa. kureba, asi kanokwana kakapetwa kamwechete nehafu kurema uye kuderera nechiyero chemoto chemazana mana nemakumi maviri paminiti (zvisinei, Friedrich aiwanzofarira kupfuta magoko rimwe chete achiwira muhope!). Uye zvombo zvepfuti zvakawedzerwa kunyanya kuna Frederick. Saka, kubata nemabhomba rakanga risiri basa riri nyore. Anoverengeka nimble He-362s aive pamberi peakashinga jaya ace. Vakawira sechimvuramabwe pazvirimwa, vachipwanya uye vachitambudza motokari dzeSoviet. Uyezve, iyo Br-3, ichinonoka uye isina zvombo zvishoma, yakave nyore kubatwa nevatyairi vemagandanga. Friedrich akasvika pakupera kwemabiko, asi achiri kupedza gumi nemaviri, achigogodza makumi mashanu. Zvakadaro, mukomana uyu akatadza kukunda rekodhi yake yapfuura yemotokari mazana maviri nemakumi mashanu nenhatu.
  Friedrich akadzoka aine mufaro mukuru mumweya make. Akakunda uye ari kukunda! Uye pfungwa pamusoro pekurasika kwangu dzakanyangarika zvachose. Mukomana wacho akatoti nechemumoyo:
  - Sei kusarura uku! Kumusha ndiko kunokura shamwari dzako nevana! Uye iyo USSR haisi iyo Motherland, asi jeri remarudzi!
  Helga akanzwa mazwi aya, asi, asinganzwisisi zvaari chaizvo, akasimbisa:
  - Ndizvozvo! Uye munguva pfupi tichava nevana! Kunyangwe, ini handidi kukora mudumbu hondo iyi ichiri kuenderera!
  Friedrich akaseka achiti:
  - Zvinobva pakuda kwaMwari Wemasimbaose. Nekudaro, Papa uye akati wandei mametropolitans ari kudivi redu!
  Yechina kutiza pakurwisa, jet Fokken-Wulf-5s yakashanduka kuita kuvhima pfuti, sezvo matangi mashoma chete akabatwa. Asi muedzo chaiwo wakanga uchiri kuuya.
  Rotmistrov's Fifth Guards Tank Army yakapedza kuchinjisa kuendesa kunzvimbo yeKrasnogvardeisky. Zvisinei, zvakanga zvisingabviri kuwana kushamiswa kwakakwana. Ndege dzechiFascist dzinoongorora dzakarekodha kufamba kwematangi akawanda, uye vaNazi vakakurumidza kutora matanho. Inenge mazana mashanu SS mauto e2 SS Panzer Army, pamwe nemazana maviri emotokari kubva kunzvimbo yekuchengetedza, akabuda kuzosangana nemazana mapfumbamwe nemakumi mashanu matangi uye pfuti dzinozvifambisa dzakasimbiswa nekuchengetedzwa kwezvibhakera zveRotmistrov. Kunyanya, hondo yacho yakaitika pamunda pedyo nePervomaisky pamwe chete purazi, apo magrenadiers eGermany nepfuti zvaiva pamutsara wakatorwa.
  Friedrich uye akanakisa maace eGerman akadanwa kuti adzivirire kurwiswa kukuru kubva pasi nemhepo.
  Lieutenant General Rotmistrov, gamba reHondo yeStalingrad, akaita chirevo chakabva kuMukuru Mukuru-mukuru-mukuru pachake, uye akatenda nomwoyo wose kuti hondo iri pedyo neMoscow yakanga isati yarasika. Akanga aine simba mumaoko ake, uye pakanga pane kariro ketariro yokuti USSR yaizowanazve zvayakanga yarasa. Zvisinei, iyo mbiru, ichifamba pasi pesimba rayo pachayo, yakatambanudzwa. Izvi zvakakonzerwa nechishuwo chekudzivisa Third Reich reconnaissance ndege, neimwe nguva yekufamba ichikonzerwa nekukuvadzwa kwenjanji nekuda kwendege yevavengi.
  Kubhomba kukuru kwakamanikidza mauto makuru ematangi kufora mazana emakiromita pasi pesimba rawo. Uyezve, pakumhanya kukuru kwekufamba ... Izvi zvinofunga nezvekusiyana-siyana kwezvikepe zvetangi; dzimwe motokari dzakatsiviwa nemasefa, mamwe, pane zvinopesana, marudzi ekare, kusanganisira kutumirwa kusina kukwana, kuderedza injini dzedizeli.
  Nekuda kwehutsinye uye hukuru hwekukanganisa kwendege yevavengi, mauto echishanu anovhundutsa aive ari kure nekumberi uye izvi zvakamanikidza iyi roller yesimbi kuti ifambe kubva manheru kusvika mangwanani.
  Rimwe boka rakabatana revafashisti rakanga rakatomirira Rotmistrov. Nepo vakaderera muhuwandu hwematangi, maNazi aive epamusoro mumhando: aine angangoita zana nehafu "Panthers" -5 uye "Tigers" -5, pamwe nehafu nehafu "Goering" L (Chirungu. motokari dzine pfuti 17-tsoka, dzinenge dzakaenzana mukupinda simba kune pfuti "Panthers"), E-50, AG-50 uye "Patton". Ma Super Ferdinand tank vaparadzi vaive vachiri munzira.
  Zvechokwadi, zvingava zviri nani kurwisa vaNazi vakawanda, asi Zhukov anotyisa akanga ari mukukurumidza zvikuru kuRotmistrov, achitya kuti maNazi aizotora matanho ane simba. Zvisinei, vakatozviita...
  Asi pano mauto eSoviet aive nehwamanda imwe - ichi chaive chifukidziro chemhepo chakakomba ... Ndege dzakabviswa kubva kuUral direction uye kubva kudzimbahwe rekuchengetedza, uye vakatokanda mota dzekudzidzira muhondo, pamwe nemidziyo yakananga kubva pamutsetse wegungano. . Uyu waive mukana wekutyora nepakati pekurudyi nekumashure, iyo yaive yaenda kure pamberi pefascist wedge.
  General Gotha, nevamwe vatungamiri, vatove panguva yekukurukurirana kwekutanga kwechirongwa chekushanda kweMoscow, vakafunga kuti Krasnogvardeysk yaizova nzvimbo yehondo yetangi nehondo yehondo yemauto eSoviet, zvinoreva kuti zvaive zvakakodzera kuva nechirongwa chekuvhara. .
  Special ndege yeGermany, kunyanya Xe-362, yakatarisa nzvimbo yemhepo, kuitira kuti hondo yeKrasnogvardeysky yaizove yakakura kwete tangi chete, asiwo hondo yemhepo yeHondo Yenyika Yechipiri!
  Friedrich akadanwa kuti arwe nemuvengi, ndiye akanakisa ace weLuftwaffe, mambo wehondo dzemhepo aive chiratidzo chekukunda kweTatu Reich. Uye pedyo naye, kana pedyo pedyo naye kuruoko rwake rworudyi, pakurwiswa, uye naizvozvo kunyanya simba kuchinjwa Fokken-Wulf-5, akamhanya Helga.
  Mukomana akatoimba achiti:
  - Tiri kumhanya nemafungu pane nyeredzi! Quarks furo mune ether vortices!
  Helga akasimbisa:
  - Zvisikwa zvitsvuku, iwe ucharohwa! Vana vepasi pevhu pasi pegehena!
  Friedrich akaseka ndokuti mudiwa wake:
  - Huya, kure ne screw! Ngirozi yerufu, ingoridza muridzo kuti aoneke! Achabvarura tsvina yose kuita zvidimbu zvembongoro dzavo!
  Helga akaseka achidaira.
  - Zvakanaka, iwe une njere!
  Friedrich ainetsekana nekuwedzera kurema kwendege yake, kubatana nekuiswa kwezvombo zvenguva refu uye kuwedzera kwepfuti. Mushure mezvose, projectile ye 30-mm cannon inorema katatu kupfuura iyo 20-millimeter cannon, uye maererano nesimba rinoparadza, zvichida rakapetwa kana rakasimba, chombo chepasi rose chinokwanisa kuparadza zvombo zvose zviri pamusoro. zvepasi nepamhepo! Ace wechidiki akatomboda kusiya pfuti dzemuchina uye kubvisa pfuti ina dzakakura, asi ... Helga akaramba asati asimuka:
  - Mushure mezvose, inogona kuuya pasi kuti ivhare kurwa. Zviri nani kuchengetedza iyi kadhi yehwamanda ...
  - Zvakakwana kune Force Majeure uye vaviri vanopfura! - Friedrich akacheka kwenguva pfupi. Kwandiri, kupfura pasi pedyo zvakakwana. Kazhinji, ndinofunga kuti pfuti yemuchina pano yakawandisa.
  Helga akaseka nemufaro ndokurova mukomana kumusana.
  -Nehurombo, haasi munhu wese ari knight asingakundike sewe! Maece mazhinji achiri kutanga, anoda denser moto kuti ave nechokwadi chekurova ...
  Frederick akaramba zvine musoro:
  -Mota inodhura yakadai seME-362 U haizopiwi kune mutyairi wekutanga. Murwi uyu ndewe aces.
  Pane kuti apindure, Helga akamhanyira mundege yake yehondo, achipenya zvitsitsinho zvake zvepingi. Chii chimwe chekuita, runhare rwechimbichimbi rwakarira.
  Friedrich aiwanzofara kuti akanga abvisa pfuti mbiri dzekunze, motokari huru yakasimuka nyore, uye kumhanya kwakawedzera, uye mapapiro akareruka akavandudza kufamba. Kunyangwe iwo mapoinzi emoto pachawo akafukidzwa nefairings, kuderedzwa kwavo kunooneka kwakawedzera kune aerodynamics yemotokari. Kunyangwe iyo Me-362 maererano neaerodynamic hunhu ichiri isina yakaenzana pakati pemotokari dzepiston, ibhiza rehondo repasirese.
  Miti isingawanzo uye minda inopenya pasi apa ... Zuva rinopisa uye rinoratidzika kuti hazvizove nyore kurwisana. Kunyanya maRussia, vari kurasikirwa nehondo huru iyi. Pano kuruboshwe uye zvishoma pasi pane boka remakungu ari kubhururuka ... Boka guru, mamwe emakunguo makuru kwazvo ... Chiratidzo chinotyisa, makungu anoperekedza hondo dzose dzenyika iyi ine utsinye, isina manzwiro. Sezvo Boyarsky akaimba mumhanzi wakakurumbira:
  - Asi sei! Hazvibviri kurarama nepfungwa dzako! Asi sei - hupenyu hahutidzidzise chero chinhu!
  Heino mhirizhonga, mhirizhonga uye mhirizhonga yakawanda! Hutsinye, hutsinye uye zvakare hutsinye hunosimbisa rudzi!
  Boka remakunguro rinoita serisina magumo, kune makumi, mazana ezviuru zvaro, uye anochema zvekuti unogona kuanzwa kunyange mukamuri rakavharwa. Friedrich akabvunza Helga paredhiyo:
  - Zvimwe tinogona kuvarova nepfuti yemuchina?
  Musikana weAce akaramba:
  - Hazvina kufanira! Bara rega rega rinogona kuverenga pano!
  Friedrich akaseka achiti:
  - Izvo zvinogoneka! Mambo ane makaturiji muhombodo pasi pechigaro chake cheushe.
  Boka rekutanga rendege yeSoviet yakangoerekana yasvetuka kubva kuseri kweboka remagora. Vakatanga kusangana nevaSalamander. Pakanga pane kurasikirwa kumativi ose, vanhu vokuRussia vakawanda vakaurayiwa. Friedrich akavhura pfuti nguva yapera ndokupfura mota sere chete. Asi kuchiri kutanga kwakashata. Asi vashoma veGerman "Salamanders" -3 vakapfurwa, uye hazvizivikanwe kuti Me-262 yakakwanisa sei kusvika pamberi pemunhu wese.
  Asi chinhu chikuru chakanga chichiri kuuya. Boka remakungu rakapera, vatyairi veGerman vakasvetukira munzvimbo iri pamusoro pemunda weKrasnogvardeisky ndokutanga.
  Hondo yose yakamhanyira kuGermany squadron, uye pano, chaizvoizvo, kwaiva nendege kubva kumauto akawanda emhepo eU.S.SR. Armada hombe yendege yemarudzi ese, asi yakawanda yeYakov uye mashoma mashoma Laggs.
  Friedrich akavhura moto kubva kure nemakiromita anopfuura matanhatu. Akanyura zvakare muhova dzemusango, kana iwe usingavavarire, asi zvigunwe zvako zvinoramba zvichidzvanya zvoga. Kana pasisina kufunga, pfungwa, muviri unoita sewako, asi iwe watova sechipopi chemasimba asingazivikanwi ... Uye zvinoreva kuti nyama haisi yako, asi mweya wepasi - masimba asina kuchena, akaipa. ..
  Zvakanaka, uye mumusoro wemukomana wekupedzisira, rwiyo rwakatanga kurira kakawanda:
  Pakati peshamwari, asi panguva imwechete yakavanzika,
  Kubatwa nekutambudzika, kusuwa kunetseka!
  Nyika yedu yaneta nekushungurudzwa,
  Kana denga kana runako hazvionekwe!
  Watisvitsa kupi - wakaipa dhiyabhorosi?
  Kana dhimoni rakaipa richitonga uto!
  Zvechokwadi tinoda mbiri yehondo,
  Kunyangwe pamwoyo ndiri parasite yakaipa!
  
  Kusava nechinhu kwakadaro mumweya wakadzimwa.
  Hapana nzira yakatenderedza quagmire!
  Uye rufu, danda iri kune chembere isina tsitsi,
  Chii chinounganidza mutero muRus Tsvene '!
  
  Kunzwisisa kuri nyore hakupenye,
  Zvese zviri muwebhu, simba risingaperi!
  Chishuvo chekugara munyika yekugara,
  Kuravira kutapira, mufaro, mufaro nemudiwa wako wepamoyo!
  
  Asi ramangwana rakatumira mwanakomana wake kuhondo,
  Kwataifanira kukanganwa nezverugare!
  Hapana chikonzero chekutuka Satani nekuda kweizvi,
  Isu pachedu hatina kuda chimwe chinhu!
  
  Ndiri kucheka nechamupupuri mundege,
  Mushure mekuita twist, uye siginecha kufamba!
  Nditende, murwi weNyika yaBaba haana kufa,
  Ngatitambei funeral march yetsvina!
  
  Muvengi mukuru, ane simba;
  Mota, varwi, zvombo zvinokandwa!
  Tichapwanya gehena Wehrmacht kuita zvidimbu,
  Zvakaitwa neRussia zvichakudzwa!
  Communism ichauya kuNyika, ndinotenda,
  Tichararama tichifara - ndinoziva zvechokwadi!
  Muurayi wevanhu - fascism, ichaputsika,
  Kukunda kuchava mumutsa, chiedza chaMay!
  
  Baba, ndege inokurumidza,
  Zvakatipa hupenyu hutsvene!
  Rwiyo rweNyika rwaamai runoimba mumoyo yedu,
  Handiti ndinomurwira zvakasimba!
  
  Uye ndinotenda kuti nguva yakajeka ichauya,
  Hapazovi nemhondi, kuchembera kuchanyangarika mugomba rakadzika-dzika!
  Mujaho uchakura usina magumo,
  Iyo yepamusoro ichamhanyisa kune zvakabudirira zvemitsara!
  
  Uye kuitira kuti tigone kuunza nguva pedyo;
  Ipapo iwe unofanirwa kurwa semurwi weRus '!
  Kuti zvisvike kune wese asiri muroni,
  Kuti vokuRussia vanogara vachiziva kurwa!
  Rwiyo rwakanaka rwekuda nyika rwakanzwika mumusoro maFriedrich, asi maoko ake netsoka zvinonyengera zvakaita zvakapesana chaizvo. Sezvineiwo, vakatumira mabhomba kuSoviet ndege dzemarudzi ese uye mhando. Vatyairi veSoviet vakaedza kuswedera pedyo ndokutanga kurwa ... Volka, apfura motokari dzinopfuura makumi mashanu pakufamba, akatendeuka ndokunzvenga pfuti uye kuedza ramming (akagura iyi kamikaze nekuputika kwepfuti pfupi) . Ipapo ndege yechidiki yeAce yakachinja, uye ari mumhepo yekurwa , mukomana akaridza pfuti zhinji dzemhepo. Yakaderedza zvakanyanya nhamba yevarwi veSoviet vaibuda kubva kumashure.
  Pano Friedrich pachake akapotsa arohwa, asi akakwanisa kutsvedza mumutsara wemoto uye kuramba achiparadza vavengi vake. Panguva ino, mapatya-injini "Pawns" akava vanyajambwa vake. Iyo aphorism yakapenya mumisoro yevakomana (mapawn haasiwo nzungu, madzimambo emangwana!). Helga akasveerera muredhiyo:
  - Ah, amai vanodikanwa! Vanodzvanya sei!
  Friedrich, achiita loop isina kukwana, akagura varwi veSoviet kubva kure kure vachiedza kudzokera shure kwaHelga. Mumwe wavo aiva "Mutengesi" (Lagg-5), aiva nenyeredzi huru tsvuku pafuselage ... Izvi zvinoreva gamba reUSSR. Musikana wacho pachake, pakugadzirisa kurwiswa kweFokken-Wulf, akapfura matangi euto reRotmistrov richiswedera kune nzvimbo dzeGermany. Uye panguva imwecheteyo akarova chaizvo, kunyura zvakabudirira.
  Friedrich akanga achiri kurwisana nendege dzevavengi, mupfungwa achitenda zvinhu zvekuwedzera zvombo. Akatokwanisa kudyara mutengesi Terminator muT-34-85 tangi, achisarudza mumwe wemukuru (izvi zvinogona kuonekwa kubva kune antennas, iyo, pasinei neguruva uye kure, maziso akapinza aFriedrich akaona nyore!).
  Chivharo chehatch chakarohwa nemabhomba matatu kamwechete uye tangi yakamira...
  Kwaipisawo pazasi, iyo yanguard yeFifth Guards Tank Army yakanga yatokunguruka yakananga kumagirinadi eSS uye zvikamu zveSecond Corps.
  Motokari dzekutanga dzeSoviet dzakapinda mumugero we-anti-tank, uye kukurumidza kwavo kwakaderera. Iyo pfuti dzinopfuta-moto dzeTigers-5 nePanthers-5 dzakanaya pavari. Apa ndipo apo maGerman matsva akasimba: kurwira kure; kuti vawane mukana pamusoro pavo, matangi eSoviet aifanira kurwa. Gadzirisa nzvimbo yekurasira ivhu ... Asi sarudzo yehungwaru yakanga isina kururama, kubvarura nepakati pemunda wakavhurika painge pakacherwa migero, kusangana nemichina yakamirira "mhuka". Hongu, uye kwete kuwira muzhinji panguva imwe chete?
  Ichokwadi, maSoviet Ils, pasinei nekurasikirwa kukuru, ichiri kupaza, sebhokisi duku rinonyura pasi pejamu rehofori, rakananga kumatangi evavengi, zvichikonzera kukanganisa, kusanganisira nemabhomba maduku. Ichokwadi, pane dzimwe "Tigers" -5 dzakamira pamusoro pemambure, asi kumotokari dzakawanda, mauto eGermany aimanikidzwa kuisa kudzivirira chaizvoizvo pakufamba.
  Frederick akafunga kuti dai maRussia aunza kurwisa kwakanyanya, vangadai vakawana mukana wakanyanya wekuwana "mari yakawanda" uye kurwa kunobatsira kwepedyo.
  Kumhanya kwevatyairi vezvikepe vatsvuku kwakaenderera mberi, asi semuenzaniso uchipesana neSalamander-3, zano iri harina kubereka chibereko chaitarisirwa. Kurasikirwa kwendege yeGerman kwakawedzera, sezvazviri, kusvika pamwero mukuru weSoviet. Asi iyi yakanga isisiri hondo isingafadzi. Vazhinji vatyairi vendege veSoviet vaive neruzivo rwakanaka, zvaisava pasina kuti vakafukidza Moscow, saka vaNazi vakatambura zvakanyanya.
  Friedrich, ane pfungwa dzaive dzakapinza zvakanyanya, aigara achidzivirira kurova uye intuitively akarova varwi veSoviet vane ngozi. Kuedza kubvisa vatungamiri. Akazviita, uye zvakashanda pasina kukanganisa. Nenzira, pakanga pasina chinhu mumusoro mangu, uye kushaya maonero ehondo seyakadaro. Mutumbi wakadaira, zvainangwa zvakabatwa, pakanga pasina chekupotsa. Nguva zhinji yaitosvika kumatangi.
  Uye mazana akawanda, kana kuti zviuru zvendege dzemarudzi ose aipenya nokubwaira pamberi pameso edu. Somuenzaniso, Huffman paHe-362 yake ... Anorwa nenzira inokosha, kukurumidza, jerk yemotokari yejeti, uye marara ari kubhururuka kumativi ose ... Uye maRussia haana kuipa kana ... Asi Kozhedub iripi, inguva yekucheka simba ... Friedrich ari kufamba zvishoma, ikozvino hapana chikonzero chekutendeuka, kurova zvishoma, asi chete, kufamba zvishoma kubva pakukundwa
  Zvombo zviri kupera, semafuta ari mumatangi, uye zvinokatyamadza zvekusimbisa zviri kusvika kubva munzvimbo dzeGerman. VaSalamanders, uye kunyange vashoma vanotyisa Me-362s, ndivo vekutanga kupinda muhondo, vachiteverwa neboka rose raHitler. Zvakare, kutenderera mberi ... ndege dzeSoviet dzinotangawo kudzokera shure. Mafuta ari kupera, uye kurasikirwa kwawo kwapfuura miganhu yaifungidzirwa uye isingafungidziki. Friedrich anodzoka ndokubvunza Helga:
  - Zvese zvakanaka?
  Musikana anopindura achiti:
  - Ndege iri kufamba! Ndakadonhedza matangi matanhatu nemurwi mumwe...
  Friedrich akaridza muridzo:
  - Hongu, iwe wakandipfuura kunyange pahuwandu hwematangi akaparadzwa. Ini pachangu ndakaparadza mota shanu chete dzaiva nemazamu!
  Helga akaseka.
  - Ndege ngani?
  - Ndege? - Nhamba dzakapenya mumusoro waFriedrich ... - Chaizvo mazana matatu nerimwe! Rekodhi yenyika itsva. Chii budiriro...
  Helga akati:
  - Iwe unongova knight! Aiwa, nokukurumidza mwari woruparadziko. Iye mukuru Kali pachake ... Universal fighter!
  Friedrich akaruramisa zvine hunyoro:
  - Chaizvoizvo, Kali haasi mwari, asi mwarikadzi wezvakaipa. Ndiko kuti, mukadzi, kunyange zvazvo ari mwari anoremekedzwa zvikuru uye akakurumbira muchiHindu. Tembere zhinji dzakavakirwa iye uye minamato inopiwa kwaari.
  Mukomana wacho akangoerekana aona kuti akanga akwenya ibvi rake paruzevha. Uye akapika achiti:
  - Haiwa mhani! Zvakanga zvisina kukodzera kutenderera mumotokari ine pfuti yakakura kudaro.
  Helga akati nekutya:
  - Uye ndege yako inotevera pasina ini?
  Friedrich akasimbisa zviri nyore:
  - Ehe, Fokken yako icharamba ichiwedzerwa mafuta uye ichichajwa, asi yangu yakatomira yakagadzirira. Usangozvitaura, ingozvitarisira iwe!
  Helga akataura zvakasimba:
  - Aihwa! Zano rangu kwamuri nderekuti murwe uye murwise nepamunogona napo... Kana zvichibvira.
  Ndege dzakamhara Friedrich akamhanyira kumotokari yaitevera. Iko kusanganiswa kwakasarudzwa kweMe-362 uye kurova F -490 kwaive kwakaringana kune superass yenguva dzese.
  Friedrich, achinzwa zvakapinza, rough pedals dzeFokken-Wulf-4 netsoka dzake dzisina kupfeka, akatanga kusunda kumhanya nekuimba pamwe chete:
  - Ndiri kubhururuka kuhondo! ndichatsika-tsika chisikwa muguruva.
  Hondo paKrasnogvardeysk yakaenderera mberi. Mukuwedzera kune matangi euto reRotmistrov pachayo, motokari zana nemakumi mashanu dzeSoviet, dzakatorwa kubva kumaodzanyemba uye nzvimbo yeKashirnsky yeSoviet front, yakasvikawo panhandare yehondo. Chokwadi, batch yekutanga chete yemota yasvika kusvika zvino. Soviet ndege zvakare haina kufunga nezvekukanda mapfumo pasi, asi yakanga isati yanyanya kushanda.
  Frederick akatanga kushanda pamatangi, achishandisa pfuti dzake dzakagadzirirwa chinangwa ichi. Mune maonero ake, caliber 37 millimeters yakanga ichiri kunyatsokodzera chinangwa ichi. Semuenzaniso, Rudel, ane pfuti dzakadaro, pasina chero kurwisana kwekutya, akaparadzwa, kana kuti, chii chakanyanya kunaka, akarova matangi 534 muhondo yose. Asi paive nemunhuwo zvake, kwete Friedrich. Mukomana akarangarira kuti baba vake vakaudza sei amai vake kuti mubatanidzwa wakabatanidzwa pamwana akatakurwa mudumbu, mukuwedzera pakuratidzwa kwehunyanzvi hwekuyaruka uchifambira mberi, unogona kushandura mwana kuita psychopath ...
  Zvichida kurwa kwake, uye simba guru remurwi uyu, zvakare mhedzisiro yepesvedzero, iyo hunhu hwayo isingazivikanwe kwaari.
  Asi heino matangi anouya, kune mutyairi mafambiro avo anoita seanononoka, uye zvakatonyanya kuna Friedrich. Mudiki ace akatanga kurova kubva mundege yakachinjika. Inongopfura nekurova. Kupenya kwechiedza kubva kudiki kuputika, maburi akapwanyika. Motokari dzakawanda dzinobata moto munyaya iyi, sezvo matangi egasi ari munzvimbo yekurwira. Uye kuparadza, chirongo cheT-34 chakabhururuka serurimi rwechipfuramabwe.
  Kazhinji mabhomba airohwa akonzeresa kuputika kwepfuti. Uye izvi zvakare ...
  Friedrich haana kufunga nezvezviduku zvakadaro, akatarisa mufananidzo apo, atambura kurasikirwa kukuru uye achiona kusina maturo kwekuedza kuputsa, matangi evarindi akafamba-famba pamigero yakacherwa nevanhu veSoviet.
  Asi kunyange pano chishamiso chisingafadzi chakavamirira. Makumi maviri "Super Ferdinands" akakwanisa kusvika. Ivo, zvinosuruvarisa, vaive nehunhu hwakasimba hwekutyaira, nekuda kwekushandiswa kweinjini dzeAmerica.
  Motokari dzeSoviet dzaifamba munzvimbo yakashama, izvo zvaireva kuti varwi vehondo vaigona kurova kubva makiromita matatu chete. Zvechokwadi, "Superferdinands" yakapotsa, asi kukwirira kwemoto kwepfuti dzinopesana nendege dzakavabvumira kurova kazhinji. Mukuwedzera, munda wacho wakanyatsocherwa uye wakarimwa nehombodo, uye T-34-85 haigoni kuwana kukurumidza. Asi ivo vachiri kufamba semugero panguva yekuputika. Uye maPanthers-5 uye nimble American Witches-5, vaparadzi vetangi vanomhanya-mhanya, vakamhanyira kunobatsira Ferdinand-4.
  Friedrich akaedza kugogodza kunze (zvisinganzwisisike) vatungamiri. Kunyange zvigunwe zvangu zvakanga zvakamanikana nekuda kwetension. Uye kwaiva nemichero! Mudiki weterminator, kubva pane yakachinjika fungidziro, akagogodza makumi mana nemaviri T-34 matangi, matatu KV-s, uye maviri Su-122. Panogona kunge paine dzimwe mota nhatu, asi dzakavhiringidzwa nekurwiswa nevarwi veSoviet, uye zvakanyanya kurwisa ndege. Friedrich akatanga kupfura 37-millimeter air cannon uye maviri 20-millimeter cannon (zvakare zvinorwadza kana ukarova mwenje kana gasi tank kana injini) uchizvishandisa.
  Kune makumi maviri nemanomwe ndege muhuwandu, uye kune gumi nemasere Ilovs ... Hazvina kuipa, tichifunga nezvekukosha kwetangi imwe neimwe, kunyange iyo yakakuvadzwa muhondo iyi yakasindimara ... Several T-34-85s yakakurumidza uye pakupedzisira yakaputsa kuti ivhare. range. Iye zvino "Varoyi" veAmerica vane zvombo zvishoma -5 vakaputika mumoto.
  Friedrich akaona ndege yaHans-Ulrich Rudel yekurwisa. Iyi ace ine mukurumbira kwenguva refu, inoratidzika, yakafungawo kutsiva Stuka neiyo yakasimba uye inokurumidza Fokken-Wulf-5. Chiratidzo chake chemwenje chinozivikanwa nemunhu wese. Akabvunza Frederick kuti:
  - Uri kuita sei, Ngirozi yeRufu!
  Terminator Boy akapindura:
  - Zvinhu zviri muGestapo, asi ndine zvandakaita!
  Rudel akavimbisa:
  - Uye ndiri kuita zvakanaka! Asi iwe unokwanisa sei kupfura nenzira kwayo uye nekukurumidza, uye kunyange kubva kune yakachinjika ndege?
  Ace mukomana, achiseka, akapindura kana kutoimba:
  - Ndinoziva zvechokwadi kuti zvese zvisingagoneke zvinogoneka! Tsvaga dhaimondi remadzimambo ePasi mumvura inoyerera!
  - Zvakanaka, ndichabata kusvika makumi matatu pakupera kwezuva! - Rudel akavimbisa.
  Kudzoka, kutsiva ndege, uye zvakare yepakutanga Me-362, ndege iyo, kunze kwemaburi emabhuru pamapapiro, haina kukuvadzwa pasi peutungamiri hweVolka. Uye zvechokwadi hondo yetangi ...
  Kwaipisa paKrasgvardeisky. Makoramu eFifth Guards Army nemabrigades akabviswa kubva kune mamwe mativi akasimuka. Reinforcements zvakare yakakambaira kusvika kumaGerman, kusanganisira gumi nemaviri eAmerican tank vaparadzi, ichangoburwa M-18s ine 110-mm cannon. Idzi motokari dzakanga dzisiri dzakaderera musimba rinoparadza kune Tiger-5 cannon, caliber 105, uye kunyange kurova T-34 zviri nani, sezvo vakanga vasinganyanyi kuita ricochet. Pfuti pachayo inogadzirwawo kubva kuAmerican anti-aircraft pfuti, zvinoreva kuti iri kukurumidza kupfura. Chete nhumbi dzokurwa hadzina kusimba kupfuura dzeGerman, asi zvakadaro 186 millimeters yakakwana kubata projectile pahuma. Uyezve, iyo T-34-85 inowanzosvibiswa paunenge uchifamba.
  Friedrich, achiri kure, akanzwa kuswedera kwetsunami yemhepo itsva yeRed Army ndege. Izvi zvinoreva kuti kunyange pasina nguva yematangi, ayo anenge akavharwa pamwe chete zvakasimba, zviri nani kurega ndege inorwisa ichivatarisira. Pakati pavo, nenzira, unogona kuona zvakanyanya zvombo uye zvombo Non-329s. Zvose zvinorwisa ndege uye vaparadzi vetangi vane simba. Kunyanya ne 88-mm Ra-44 cannon, iyo inopinda kwete chete padenga retangi, asiwo pahuma. Chete mukurwa kwemuchadenga, muchina uyu, kuti uuise zvinyoro, hauna kuchinjika se "work mare" Fokken-Wulf.
  Pakati pendege dzairwiswa, Friedrich akaona ndege yaHelga. Zvakanaka, hongu, kumashure mukuita.
  Mukomana weterminator, achidzika zvishoma munzira, tichacheka matangi matatu uye pfuti inozvifambisa-76, akaimba:
  - Tichava neshow! Simply yepamusoro yepamusoro kirasi!
  . CHITSAUKO Nha.
  Helga akapindura zviri nyore:
  - Chokwadi ndinotenda iwe! Handina kupa mwoyo wangu kune chikara! Mhinduro ichapihwa kwauri - unozvitenda here kana kuti kwete?
  Panzvimbo pokupindura, Friedrich akatanga kupfura kubva kure kure kubva pasi ... Uye ipapo kuwana kukwirira.
  Paiva nendege dzakawanda dzeSoviet, asi dzichiri shoma pane yekutanga. Vatyairi vendege yeLuftwaffe vakanzwa vaine chivimbo, semwana wegiredhi rekutanga akanga arova wezera rake aisvota pachikoro chaasingazivi uye akakurirwa nesimba.
  Vatyairi veSoviet vakava nemanomano, uye pavakarwiswa, vakabva vaparadzana mumapoka, vachiedza kukwevera maGermany kwavari. Frederick akavarwisa, achikwira gomo. Kwaari, zvisinei, kuramba kwemuvengi kutanga kurwisa kwakananga kwakangoita kuti mazano acho ave nyore. Asi vamwe varwi veGermany vakaenda kuhondo.
  Friedrich akacherekedza mukutsamwiswa kuti Vasiri-362s vaiwanzova pamberi pake. Asi zvakanaka, kubva kure kure kwemakiromita akati wandei, hapana anoziva nzira yekucheka zvakadaro.
  Uye "Salamanders"-3, kungofanana nendege dzevana dzepepa, kusvetuka, kusvetuka seshaki pamasaisai, uye ivo pachavo vanowana...
  Friedrich akasarudza munhu wake, ndege yekuraira, uye haana kuwana nguva yekufunga nezvekuti ndege iyi yakapfurwa sei. Mukomana akatora tsika:
  - Unogona kurasikirwa muhondo, kusiyana nemitambo, kamwe chete, asi iwe unogona kukunda muhondo, kusiyana nemutambo, nekusingaperi! Nekudaro, zvimedu zveakakundwa chete zvinobhururuka kubva pabhodhi; uyo anokunda anoisa kunyange akambodonhedzwa pasi mauto pabhodhi!
  Zvisinei, kurwa kwakanzwikawo mumunda. Semuyenzaniso, Wittmann atova ane nguva tangi ace, akarwa pamusoro Tiger. Iye nemupfuti vakapotsawo kazhinji, kunyangwe tangi yakatendeuka nyore. Gunner Schleich haana kumbowana nguva yekupukuta ziya kubva kumeso kwake. Ichi chikara chesimbi chakatorohwa pahuma kakawanda, asi kusvika zvino chave chiri ricochet. Wittmann akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Rega vaswedere, usatya, kana ...
  Maonero emunhu ari muhondo, Mutevedzeri Mukuru weVashandi ve31 Tank Brigade, uyo achangobva kuva Gamba reSoviet Union, Grigory Penezhko, akataurawo nezvemamiriro ezvinhu evanhu mumamiriro ezvinhu anotyisa. ... Mifananidzo mikuru yakaramba iri pamberi pemifananidzo yangu yomupfungwa... Pakaita zhowe zhowe zvekuti tsinga dzenzeve dzakatsikirirwa, ropa richiyerera kubva munzeve. Kutinhira kunoramba kuripo kweinjini, kurira kwesimbi, kurira, kuputika kwemabhomba, kurira kwemusango kwesimbi yakabvaruka... Kubva papfuti isina chinhu, turureti dzakadonha, pfuti dzakamonyoroka, zvombo zvakaputika, matangi akaputika.
  Iyo isingapindiki inorema Patton-3, vakaedza kutora Soviet T-34-85 inenge isina chinhu. Akaridza tsamwa, nhumbi dzokurwa nadzo dzakabva dzaputika. "Varoyi" -4 vakatsvedza ndokuedza kushandisa nzira ivo pachavo. Sokunge iuto rebhiza revarwi vekare vakanga voda kukundana. Kazhinji matangi ese ari maviri aipfura nzvimbo isina chinhu uye achifuridzirana.
  Kupfura mumatangi egasi pakarepo kwakapisa matangi. Mafungu akavhurwa uye vashandi vetangi vakaedza kubuda. Grigory akaona mutungamiriri wechidiki, hafu yakatsva, akarembera pazvombo. Akuvadzwa, akatadza kubuda paburi retsono. Saka akafa. Pakanga pasina aimubatsira. Mauto akarasa pfungwa yenguva, haana kunzwa nyota, kupisa, kana kunyange zvibhakera muimba yakamanikana yetangi. Imwe pfungwa, imwe chido - iwe uchiri mupenyu, rova muvengi. Mapoka ematangi eSoviet, akabuda mumotokari dzawo dzakanga dzaparara, akatsvaka munhandare achitsvaka mapoka evavengi, ayo akanga asarawo asina zvokushandisa, ndokuvarova nepfuti, vachinanaidzana mawoko.
  Mufananidzo uri muchimiro cheku surrealism chemutungamiriri uyo, mune imwe mhando yekupenga, akakwira pane zvombo zveGerman Tiger-5 yakakuvadzwa ndokurova hatch nepfuti yemuchina kuti "apfure" maNazi kubva ipapo. Mukuru wekambani yetangi, Chertorizhsky, akaita ushingi zvikuru. Akagogodza kunze, kuburikidza nechamupupuri chehombodo, achipaza mudivi remuvengi "Tiger" -5, asi iye pachake akarohwa. Achisvetuka kubva mumotokari, matangi akadzima moto. Ipapo vakaendazve kundorwa.
  Shell yekupedzisira yaHelga yakabaya denga retangi raGrigory Penezhko. Goko rakarova tangi repeturu uye zvese zvakabva zvabvira moto. Marimi omoto akapisa mauto eSoviet matangi, achivamanikidza kuti vasvetuke vachibuda munhare. Asi Grigory pachake, uyo akanga akuvara, akanga asina nguva yekusvetuka kunze ... Akapisa ari mupenyu, achinzwisisa muzvisikwa kuti nyika yepasi chii ...
  Friedrich, achiona kuti ndege yemuvengi yakanga yatove yakachenjera uye yakanga ichiedza kubhururuka kure nekushandisa chiito chakabatanidzwa, yakarwisa matangi pachake ... Zvechokwadi, maGermany akanga ane nguva yakaoma, kunyange zvazvo matangi eBritish Challenger ane zvombo zvakanyanya akapinda muhondo ( vashandi vanobva kuvanakomana veBritain uye vanopfura zvakanyatsonaka!) .
  Friedrich azere nesimba redhimoni uye nekunakidzwa, akagadzirira kutsvaira zvese nemunhu wese, kunyangwe kana achifanira kurwisa uto rose rematangi, uye kunyanya mauto emhepo. Asi isu tinofanirwa kudzoka, mafuta uye zvombo zviri kupera, nekuda kweizvi, isu tinosimuka, tichipfura ndege makumi mashanu nenomwe nekugogodza matangi makumi matatu nerimwe uye pfuti nhanhatu dzinozvifambisa, pamwe nevatakuri vevashandi vaviri vane zvombo, Katyushas matatu, ina Andryushas, mota dzakaedza kuenda kumashure.
  Helga akati:
  - MaRussia ane rwiyo pamusoro pevakadzi mumisha yedu! Uye isu hatina kurwisana nevakadzi chete, asi varume, zvatinoda!
  Friedrich akabvuma kuti:
  - Varume vedu vakanaka, asi vakadzi vari nani!
  Helga akabva ati:
  - Mukadzi anotunda nekudonhedza misodzi, murume anotunda nekuiburitsa!
  Friedrich, achibudisa mazino ake, akati:
  - Sezvo tiri kuita majee, zvinoreva kuti zvese hazvina kushata nhasi!
  Pandege inotevera unofanirwa kubhururuka uri woga ... Zvakanaka, kana zvakadaro, saka hapana chikonzero chekuora mwoyo ... Inonyatsopisa muFokken-Wulf ine injini yemhepo inotonhorera. Kunopisa kwazvo, injini, pamwe nezuva, pamwe nenguva shoma yekutonhodza. Friedrich pachake akatoshamisika kuti akanga asati adonha sei pasi pemutoro wakashata kudaro. Mushure mezvose, ndeyekutanga ... zvese zvemukati zvinodyiwa ...
  Matangi eSoviet akanga apera zvachose ... Kunyange zvakadaro, kusimbiswa kwakasvika kumaGermany zvakare, uye inenge ndege yose yekurwisa yakakandwa muhondo ... Asi Rotmistrov akagamuchirawo kusimbiswa ... Matangi akafanana kubva kune imwe mberi.
  Asi mhepo yakadzikama, kunyangwe mapoka akasiyana evarwi kana ndege dzekurwisa dzichionekwa.
  Friedrich anodzokorora maitiro ake ekare akapupurirwa; anotoziva kuti hazvizomuwisi pasi. Uye maGerman ...
  Kubatanidzwazve kuri kuitika, sezvo matangi mazhinji eSoviet akatoparadzwa, saka tinogona kuedza kuzvirwisa ... Wittmann akasuruvara akati:
  - Matangi masere akadonhedzwa ... Akanaka kwezuva rimwe chete, asi zvakaipa kune zuva rakadaro ...
  Mupfuti akagadzirisa:
  - Chaizvoizvo gumi nemaviri ...
  Wittman akakanganisa:
  -Motokari ina dzakaparadzwa apo maRussia akakwira kuburikidza neakadzika anti-tangi gomba haaverenge! Yaiva yekutanga. Uye zvombo zvinoda kuzadzikiswa ...
  Asi matangi eSoviet akamhanyira mberi zvakare apo ndege yekurwisa yakatanga kusvika pavari. Kunyanya, Friedrich, uyo akapfura mabhomba makumi mashanu neshanu, ayo makumi mana nemapfumbamwe T-34 matangi uye pfuti nhanhatu dzinozvifambisa. Uye zvakamutora maminetsi mashanu nehafu ... Ndiyo nzira iyo hondo yakanga iri ... Zvechokwadi, inogona kunge yakareba ... Friedrich akafunga, sei aizopisa kubva kumakona maviri panguva imwe chete? Uye Imwe yakakwana ... Zvichakadaro ...
  Helga akasangana naye panhandare yendege, akamutsvoda zvinopisa pamiromo yake ndokuzevezera:
  - Uku ndiko kuratidzwa kwechivalry - Don Quixote!
  - Wati chii? - Friedrich akatadza kuzvidzora.
  Musikana wacho akabva azvigadzirisa:
  - Ndine urombo mhumhi duku ... ndaida kutaura Lancelot!
  Mukomana wacho akabva ati:
  - Ipapo ndiyo imwe nyaya! Mushure mezvose, Don Quixote inyaya ye knight. Rudzi rwekusekwa kweupenzi chivalry uye kuzvikudza kusina udyire!
  Helga akabvuma kuti:
  - Kazhinji, ndinonzwisisa izvi! Asi...
  Friedrich akakanganisa musikana uyu:
  - Pandege nekukurumidza!
  Vashandi veTangi veSoviet uye vatyairi vanoita sevakaedza kekupedzisira kushandura mafambiro ehondo isina kunyatsobudirira. Jenerali Gotha, semutungamiriri ane ruzivo uyo akange anyatso dzidza maitiro echiRussia, haana kukurumidza kurwisa, asi akatozendamira kumashure zvishoma kuti anyatso kushandisa mukana mukupisa moto. Uye zvechokwadi, mubooking. Iri ndiro zano remutambi wetsiva akareba anodzokera pamberi pepfupi, anoshanda senhamba yechipiri, asi asingatenderi iyo pfupi pincher kuvhara chinhambwe uye kuwana mukana. Zvakanaka, Rotmistrov haana imwe sarudzo! Kurwisa kana kufa! Iyo yekupedzisira iri nani, kunyangwe zvese zviri nyore kusanganiswa!
  Zvakanaka, Friedrich anofanirawo kurwisana nendege ... Iriwo hondo, uye muvengi ane ushingi ...
  Asi chekutanga, mukomana weterminator akapfura gumi neshanu achirwisa T-34-85 matangi. Saka ethereal mune imwe kuputika ...
  Helga akati:
  - Iwe ndiwe mambo wemhepo! Iyi ndiyo nzira iyo Tatu Reich inogona kukudzwa nayo!
  Frederick akamupindura achiti:
  - Uye atova nemukurumbira! Uye hapana chikonzero chokurumbidza!
  Helga akadanidzira achiti:
  - Uye iwe unotomukudza zvakanyanya!
  - Achaedza! -Friedrich akachema.
  Akadzokera mundangariro dzokurwa. Pfungwa dzaipishana mumusoro memukomana uyu. Somuenzaniso, chii chichaitika kwaari pashure pokukunda kweThird Reich? Zvechokwadi, kutsigirwa kwemudzimai wamambo kuchaita kuti ave nechinzvimbo chepamusoro, uye mwanakomana wake achava mugari wenhaka yeHumambo Hukuru. Tariro dzinofadza! Uye vokuRussia, pakupedzisira, vakadzidza kurongeka uye chirango izvo kunyange ropa Georgian Stalin aisagona kuvadzidzisa.
  Kunyange zvazvo, chokwadi, kukunda kuchiri kure ... Kana kuti zvichida murwi anogona kuitora uye kuishandura, achirovera muFritz. Uraya akati wandei mota dzefascist seizvi uye kudzokera kuUSSR segamba?
  Asi izvi zvichamubatsira here kana magamba ehondo akatiza kubva muhusungwa akapfurwa, uye... Stalin haavimbi nemunhu zvachose, akati haana mwanakomana, Yakovlev! Saka iye, Friedrich, haachakwanisi kudzokera shure ... Kunyanya mushure mezvaakaita ... Angadai akatizira kuU.SR pakarepo, paakangopiwa Stuka. Vangadai vakaregerera mukomana uyu... Zvakanaka, pamwe vangadai vakamuendesa kumauto ezvirango, uye dai akapfurawo vamwe veNazi... Hongu, aive nemukana wekudzoka... Asi zvino, mu iyo USSR, ivo havazomuregi, ave neropa rakawandisa ...
  Friedrich akafunga, nei asina kuenda kudivi reSoviet? Zvakanaka, zvakanaka, akabatana neHitler Jugent paakazviwana ari pakati peBerlin; panguva iyoyo akange asina mumwe mukana wekupona. Asi nei akauraya macommissar? Angadai akaidzima... Sei chikara chakangoerekana chamuka maari... Kwete kunyange chikara, nokuti mhuka dzinowanzouraya kuti dzidye kana kuti nokuda kwenzara. Munhu akachinja humhondi kuita kunakidzwa, kuita zvakaipa kupfuura ingwe...
  Chii chakaitika kwaari kuti kuponda kwakatanga kuunza mufaro, uye chishuvo chekusimuka muReich yeTatu uye kuita basa chakadya hupenyu hwake hwese? Akava ani, uye nei akarasikirwa nepfungwa yake yokuda nyika uye kuda vanhu vake?
  Zvisinei, ane imwe chaizvoizvo here? Heino chete General Vlasov kana Boris Alekseevich Smyslovsky. Pano, zvakare, pakanga pane hunhu hunoshamisa, uyo airatidzika kuva mumiriri ane muenzaniso wezvitunha zvinokudzwa zveTsarist Russia. Uye aifanira kuenda kudivi raHitler nemamwe maFascists. Mukuru weRussia Imperial Army, kaputeni. Pashure peHondo Yenyika, akavharirwa muPoland, ndokubva atamira kuGermany. Akapinda basa muuto reGermany. Kubva 1928 kusvika 1932 akadzidza kuMakosi epamusoro kuDhipatimendi reMauto (General Staff Academy) yeReichswehr. Munguva yeHondo Yenyika II akatora chikamu chekushingaira mukuumbwa kwezvikwata zvevazvipiri zveRussia. Aidavira kuti maGermany aigona kubatsira mukudzorerwa kweRussia: "Kukunda kwemauto eGermany kunofanira kutitungamirira kuMoscow uye zvishoma nezvishoma kuendesa simba mumaoko edu. MaGerman, kunyangwe mushure mekukundwa kweSoviet Russia, achafanirwa kurwisa nyika yeAnglo-Saxon kwenguva yakareba. Nguva ichatibatsira, uye havazovi nenguva yedu. Kukosha kwedu semubatanidzwa kuchawedzera, uye tichava nerusununguko rwakakwana rwekuita zvematongerwo enyika. "
  Musoro wemukomana uyu wakazadzwa nezvaakanga amboverenga paInternet... Netsaona, maziso ake akatarisa papeji yebhuku rereferensi - "vashandi veNazism zvinonyadzisa nyika!"
  Chokwadi, panguva imwe cheteyo handina kumbodyidzana naGeneral A. A. Vlasov, sezvo ndisina kugoverana maonero ake kana hurongwa hwake hwekuita, asi ini pachangu ndakasangana naye katatu, kunyanya nemirairo kubva kuGermany General Staff.
  Friedrich akavhiringidza pfungwa dzake ... Ndege makumi masere nenhatu dzeSoviet dzakadururwa, uye mabhomba ekupedzisira ari kutodyarwa mumatangi, uye zvatove zvichibvira kudzoka ... Chii chinonzi bastard ... Akanyura sei ... Hure reropa! Maziso akabva atota... Madonhwe ane munyu emisodzi akayerera achidzika nematama akatsvedzerera evakomana... Zvinovava sei, kanenge zvipfura iwe pachako!
  Pakudzoka kwake, kuona Helga akaneta asi achifara pakarepo akasimudza mweya wake, uye akamhanyira zvakare kuhondo ... Iye murwi, shure kwezvose! Izvi zvinoreva kuti akaberekerwa kukunda, uye ane rudzi rusina kusimba, haasi shamwari narwo!
  Helga akabva ati:
  - Sei wanga uchichema?
  Friedrich akadzungudza musoro wake:
  - Meso angu atove kuyerera kubva kuneta! Ihondo yakadini! Ndave nemazuva matanhatu ndisati ndavhara maziso angu! Uye izvi zvisati zvaitika handina kumborara!
  Helga akati:
  - Iyo bhaira ichavhara uye isu ticharara zvishoma ... Pane nguva shoma yasara. Chinguva chidiki pamberi pekukunda!
  Kubhururuka paFokken-Wulfach-4, ndege dzevavengi hadzisi kuoneka, uye kune zvishoma zvasara zvematangi. Asi kunyange izvo zviripo zvinoda kupedzwa.
  Helga anozevezera muredhiyo:
  - Zvakanaka, vape! Saizvozvo, kumonyorora nhamba sere!
  Friedrich anoseka:
  -Kuruka rusere kuri nani pane kutora matanhatu pamapfudzi ako!
  Musikana, akarova mota mudhivha, akabhowa:
  - Kwete, hazvigone kukufungidzira iwe semutanhatu. Munoratidza rudzi rwamambo.
  Hondo yeFifth Guards yakanga yasara iine nyanga nemakumbo. Zvino Gotha akapawo order yekuti vafambire mberi, kunyanya sezvo aive atove manheru, nguva dzakange dzafamba zvakanaka mushure mekudya rima rakatanga kuswedera.
  Anopfuura chiuru nezana akakuvadzwa uye akaparadzwa matangi eSoviet akaramba ari munhandare yehondo, uye anenge mazana matatu eGermany matangi akawana kukuvadzwa. Pane idzi, mota dzinosvika makumi matanhatu neshanu dzaive dzisina kudzoserwa.
  Uye Friedrich, achisiya musikana wake kuti avate pamubhedha, akanga achiri kubhururuka. Panguva ino yakadzoserwa kudzvanyirira artillery. Kufamba kwaRotmistov kwekupererwa kwakatsausa chikamu chemauto euto reMainshein, uye havana kufamba makiromita anopfuura gumi nemaviri masikati nemanheru. Husiku hwakatanga, asi mauto echamupupuri akanga achiri kushanda. Vatyairi vendege vakangochinja.
  Zvakare Friedrich akasangana neU-2 husiku mabhomba. Mota dzaibhururuka dzichida kusvika pasi - ndege yakaderera. Vangadai vakawana mukana wekupfuura nekuzvivanza kwakadaro, asi mumamiriro ezvinhu aya pfungwa dzadhiabhorosi dzemudiki terminator dzakapinda.
  Mukuwedzera, Friedrich akangoerekana anyara zvikuru nemisodzi yake, uye akatsamwa ... Kunyange kutarisa kwemukomana kwakachinja. Uye mazwi akasiyana zvachose, rwiyo rwakasiyana rwakamhanya mumusoro mangu;
  Hasha dzinopararira nemuviri sefungu rinopisa.
  Hazvibviri kunzwisisa nyaya iyi uye chii chakashata neni ikozvino!
  Zvino nyika yepasi yaratidza rima rose mumweya,
  Ndinoda dzimba dzehumambo - mudiwa wangu neparadhiso mudumba hazvina kundikwanira!
  
  Uye kuti zvese zvakaitika sei, kunyangwe Mwari haazive,
  Ndakava mutengesi, asi ikozvino ndafa!
  Ko zvakazarurwa izvi zvinobvepi, wakazvizvara?
  Ini ndinokwevera kurudziro kubva mumukombe - masimba ane simba!
  
  Dhiyabhorosi akatikwevera mumambure, achitikanda mudenderedzwa rakaipa.
  Zvakangoitikawo kuti ndakabatwa mumambure!
  Asi ndichabvarura web, uye ndichagamuchira Mwari mumoyo mangu,
  Usangotuka mwedzi wekudenga!
  Uye ini ndinoziva izvi zvechokwadi: hama mumaoko!
  
  Ndipeiwo mukana Ishe mutsvene,
  Hunhu hwangu, uri kupandukira uye uipi!
  Ndaida nyama, kuchengetedza nyama chete,
  Uye akaguma apinda mugomba rakadzika-dzika, umo uchenjeri hwakarara!
  
  Mufascist akati: iwe unotishandira -
  Iwe uchagamuchira ivhu, mari, mazita uye kuzivikanwa!
  Asi kana ukasiya mweya wako,
  Uye ichi ndicho chirango chakaipisisa munyika!
  
  Asi ini handina simba, ndiri mudambudziko,
  Uye akaparadza zvinhu zvipenyu maari pachake, kukudzwa kwake nehana!
  Ngazvive zvakadaro, ichokwadi chakaoma
  Mushure mezvose, haisi bhuku, ingori nyaya!
  
  Ndoita sei, kumashure;
  Iko hakuna chakasara uye ikozvino inenge mutsipa wako mumucheka!
  Asi dhimoni rakati, regai kukanganisa.
  Titendei, ini handigamuchire humbwende hwakadaro!
  Friedrich akapedza iyi "inzwi", achigogodza pasi "nzeve" uye ipapo akanzwa kuneta kwakanyanya ... Uye chii chatove chatumbuka, zvinoreva kuti zuva idzva rasvika, July 11. Uye ave netsoka dzake kwemazuva manomwe ...
  Achiburuka, mukomana wacho haana kumbokwanisa kumhanyira pamubhedha achibva adonha;
  Hope dzacho dzakazova dzakaoma zvikuru ... Friedrich akarota kuti akanga ari mudzidzi uye akanga achiteerera hurukuro. Uyezve, mudzidzisi mukuru anozvitaura nechido uye neshungu zvokuti unoteerera usingadi. Ikoko tiri kutaura pamusoro peRussia muvengi wekare wekare, United States. Zvinoita sekuti nyika yake yapedzisira yauya nechombo chakakodzera chekutsiva;
  -Iwe unofanirwa kuziva kuti mauto ePentagon akaisa mauto akanakisa ekurova mukurwisa chishuwo chedu chekutyora nzira yekuenda kune dzimwe nyika. Ndakatumira teregiramu kumauto eNATO, kwandakataura kuti ndakanga ndisiri kuzotora nyika, kuti ndakanga ndiri kuita tsvakurudzo ine rugare ine chinangwa chokubetsera vanhu vose. Havana kuteerera shoko rangu, vanoyera munhu wose maererano nehukuru hwavo hunokahadzika uye hudyire hwetsika. Aya megalomaniac scum anofunga kuti anogona kudzora vanhu vese. Vanofunga kuti kana vane manic chido chekutora uye kuparadzwa, saka vamwe vamiririri vedzimwe nyika vanofanira kuva nemhuka imwechete chido.
  Mukurukuri akambomira ndokuteerera kuombera kukuru. Uye Volka akaomberawo nesimba kwaari, kunyange zvazvo aisada kubvuma chiremera. Zvakanaka, hofori huru yakaenderera mberi:
  - Ini handisi mhuka kana chikara, asi ini ndinokwanisa uye ndinoda kuzvidzivirira, kunaka kwebudiriro yangu kunoenderana nekurwa kwangu, uye kana vavengi vangu nevavengi vebudiriro yangu vakaronga kurwisa, ipapo ini ndinoda kuzvidzivirira. . Ndichaparadza vanomira pakati pangu norusununguko. Avo vakapotsa vaita nhapwa dzevanhu, vachizviona serudzi rwepamusoro, kwete pasi pekutonga kwevanhu, vachatarisana nechirango. Ini ndatopa nickel kuboka re oligarchs, ndichavaratidza muenzaniso wemunhu anokwanisa kurwa, uye asingapindi pasi pedemo segwai rinozviisa pasi. Isu tose tinofanira kubatana, nokuti ichi ndicho chikonzero chedu chakafanana, nokuti paNyika, munguva pfupi hapazovi nechinhu chekufema. Zvino kune pfungwa. Kuti tikunde zvikepe zveAmerica neNATO, tinoda matura makuru, asina muganho emasimba, zvombo zvitsva, uye tinazvo. Kune vakawanda, kunyangwe vakakunakirai, bhomba rehydrogen rinoita serokupedzisira mukukwana. Vazhinji, kunyangwe vakakunakirai, vanofungidzira kuti hakuna dzimwe nzira dzine simba dzekuwana simba, kunze kwekubvira kwekuparadza, izvo zvingave zvakaoma kuita. Imi mose munoziva kuita kwe thermonuclear, kusanganiswa kwemaatomu ehydrogen uye kuumbwa kwehelium. Zvakanaka, uye zvimwe zvinhu, kusanganisira iron. Nuclear fusion yanga ichipa chiedza kunyeredzi kwemabhiriyoni emakore. Uye kune vazhinji venyu zvinoita sezvisingabviri kuti zvinogoneka kuita zvitsva zvinokonzeresa maitiro: zvinenge zvisipo mumasikirwo. Vazhinji venyu vazere nemafungiro ekufungidzira kuti kana mhinduro isipo mumasikirwo, saka haigone kuvapo musimboti. Iko kunyengedza kusinganzwisisike, sainzi ye supercivilizations inopa nzira yekuwana hukuru hukuru hwesimba pachiyero uye mukuita kusipo mune zvakasikwa. Iwe unotoziva kuvepo kwe quarks: mini-particles inogadzira ekutanga zvimedu. Kunyange sainzi yako yakawana mazana ezvimedu zvekutanga. Kunze kwazvo, izvo zvakarekodhwa nesainzi yako, kune zvimedu zvemarudzi akasiyana-siyana, mazhinji acho anoita seasinganzwisisike kwauri, kana kutonyanya. Iwe unoshamiswa nekusiyana kwe quarks, izvo zvakaoma kutsanangura nenzira yakajairika inonzwisisika. Munguva pfupi yapfuura, masayendisiti ako akawana tunhu tunonzi preon, tunhu tunoumba quarks, uye hauna kukwanisa kusvika pazviri uye kuadzidza zvakanaka. Zvakanaka, hausati wakwanisa kuburitsa kunyange quarks kubva nucleus parizvino. Zvakanaka, rudzii rwesimba rinogona kuwanikwa kuburikidza nekubatana kwavo kana fission: isingayereki kunyangwe mukuenzanisa neiyo thermonuclear reaction. Kunyangwe neiyo yazvino, yakaderera mwero wesainzi yepasi, kune maverengero edzidziso anoratidza kuti diki diki, rinowedzera simba rainobvisa. Izvi zvinoratidza kuti kana munhu akakwanisa kugona simba rakadaro, saka munhu aizokwanisa kuwana tsime risingaperi rezviwanikwa zvesimba. Zvisinei, hapana musayendisiti mumwe chete wepanyika akakwanisa kwete kungoita zvakare maitiro ekubatanidza kwe microparticles, asi kunyange kubvisa quark yemahara kubva munyucleus.
  Kunyangwe kuwana yemahara, isina kusungwa quark haisati yaita. Ndechipi chikonzero chekuti maitiro anosanganisira kuputika kana kusanganiswa kwezvikamu zvechiedza zvakanyanya hazvisati zvave zvichigoneka, kwete kungodzokororwa chete, asi kunyangwe kunyorwa mune zvakasikwa. Chikonzero chiri mune izvi: ichi ndicho chikonzero iyo thermonuclear reaction yakaoma zvokuti inofananidzira kunyange kunzi hero ine maoko mapfupi zvikuru. Kuti ukonzerese kuita kwe thermonuclear, unoda simba rebhomba reatomu; kuputika bhomba reatomu, unoda zvinoputika zvakajairika. Kuti ikonzere quark fusion reaction, kuita kwekuputika kweiyo thermonuclear charge haina kukwana; simba rayo harina kukwana kuita, ndosaka superheavy quarks isingawanikwe mune zvakasikwa. Iko hakuna nhanho yepakati, nhanho inoparadzanisa uye inoronga maitiro mukati meatomu synthesis. Mune thermonuclear fusion kune matanho imwe pashure peimwe, iyo inowedzera maererano nesimba rinobudiswa. Kuita kunoburitsa simba rakawanda kupfuura kuputika kwe thermonuclear, uye izvo zvisingawanzo kuitika: kuita kwekutsakatisa. Inobva pakusangana kwezvinhu uye antimatter. Kashoma mumasikirwo, haawanzoshomeka, nekuti kune inenge isina antimatter munyika chaiyo. Mhedzisiro yekuparadza haiwanzo muzvisikwa; hapana nhanho yepakati pakati pekuita kwekusanganiswa kwezvinhu uye thermonuclear reaction. Chikuru chedambudziko ndechekuti antimatter pachayo haina kugadzirwa kubva kuzvinhu zviri nyore. Mukati megadziriro yedu inooneka, hatigoni kuzvicherekedza. Asi kana wakafamba muchadenga uye ukaona wava pamharadzano yepasirese, pamuganhu wenyika neanopokana nenyika, ipapo waizoona kuti muitiro wokuparadza unopfuurira sei pamwero mukuru. Chikuru chedambudziko chakazove chekuwana huwandu hwakakwana hweantimatter, kureva, nyaya yaisagona kuvapo munyika chaiyo. Yaingogara ichisangana nechinhu chakajairika, yaitofanira kutsakatisa kana kuputika, sezvinoita zvinhu zviviri zvakaparadzana zvakachengeteka zvinoputika kana zvasangana. Mapurotoni, manyutroni, maerekitironi, akasangana nemapositroni, maantiutron, maantielectrons, anoshanduka kuita mafotoni nezvimwe zvimedu zvinomhanya zvakasiyana. Kuwedzera kwavo kumhanya kwakakura uye kunodarika kumhanya kwechiedza. Hungu, panguva yokuparadza kukuru, zvimedu zvinoenda pamusoro pekumhanya kwechiedza, zvichifamba kubva kune chimwe nechimwe. Anti nyaya yakaoma kuwana nenzira iri nyore, nekumhanyisa zvimedu mune accelerators. Mhedzisiro yakawanikwa nenzira iyi haizomboregi mari yacho. Uye zvakadaro, kuedza, nzira inoshanda yekugadzira antimatter pamwero mukuru yakawanikwa. Chinhu chayo ndechekuti mukana wekuwana antimatter, senge nyaya, wakada kufanana, zvinoreva kuti mutsauko pakati peantimatter uye wakajairika nyaya hauna kukura uye hapana simba rakawanda rinodiwa kushandura polarity yenyaya. Izvi zvinogona kuitwa uchishandisa kwete yakanyanya kusimba mwaranzi kubva kune yakakosha munda uye mafungu emhando yakakosha. Kuwedzera kune quarks, preons, kune creons, resons, forcon, ryumons, chorodons, romons, etc. Radiation pane yakakosha telepathic level inoshandura chimiro chechinhu pa creon-reson level, kungochinja zvishoma, kushandura chimiro che urongwa hwe microparticles. Kuwanikwa kwemasaisai anokosha kwakachinja sayenzi nenzanga. Asi nemwaranzi yaani, chiyero chipi chinogona kushandura rudzi rwechinhu, kuchiendesa kune imwe nhanho itsva, kushandura hunhu hwechinhu. Rudzi rutsva rwemwaranzi rwakawanikwa panguva yekudzidza kugona kwevanhu, kugona kwake kunoshamisa. Isu Hitlernators taive nehunyanzvi hwekuwedzera pamberi pemamwe marudzi nevanhu. Nyowani telepathic radiation yakapinda kuburikidza nemutobvu uye kunyange denser yakasimba supermaterials, iyo pachayo yairatidza hurongwa hwakasiyana uye hwakasiyana huwandu hwemwaranzi. Kunyangwe nedanho rako resainzi nebudiriro, mwaranzi iripo uye yakagadzirwa inodarika kumhanya kwechiedza. Kubva mumwaranzi yemwaranzi, mwaranzi yeAlpha, Beta, Gamma, uye Beta inofamba zvishoma kudarika kumhanya kwechiedza, uye nemwaranzi yeGamma-AS, sipidhi yechiedza inokwira nekamwe nehafu. Panyika yePasi, mwaranzi yeKlekon neDare masaisai yakatowanikwa mukuyedza, iyo inodarika kumhanya kwechiedza zvakapetwa kaviri. Ichokwadi, ikozvino inogadzirwa mune microdoses, pasina kunyange kuziva nezve tarisiro. Ini ndichataura zvakawanda kuti pane hukama hwakananga pakati pekumhanya kwemwaranzi uye kugona kwayo kupinza zvinhu. Kupfupika kwewavelength, kukwira kwesimba rinopinda, kunowedzera kumhanya kwemwaranzi. Mwaranzi yeGamma inongopfuura centimita yemutobvu uye inoderedzwa nehafu. Kune Klekon neDare radiations, simba rinopinda rakatokwira. Extra-range radiations, ingave aura, teleportation, telekinesis, telepathy, cyberkinesis, tormokinesis, plasmakinesis, ine mhanyiro yepamusoro uye yese-inopinda mukati. Ndiko kuti, iri mune iyo inonzi superstructure yemweya ndiyo inoraramisa kiyi yekudzora nyika, kubata zvisina kumboitika marudzi esimba. Nzira itsva dzesimba dzinovhura nzira yezviyero zvitsva, zviyero zve microworld iyo inokwanisa kupinda uye kuonekwa mu macroworld, kuendesa zviyero pakati pe micro- basic particles kupinda munyika chaiyo, iyo inonzi rolling of space. . Rudzi rutsva rwesimba ruchapa chombo chitsva, kubudisa Zet-56 rays uye kupwanya aggressor's armada muupfu. Iye zvino ndaigona kutsanangura zvakadzama kukosha kwesimba idzva uye kutsanangura zvakadzama kuti rinomuka sei, pamwe chete nemigumisiro yekubatana, asi isu takatopiwa ultimatum. Magorira aya ari kuedza kutivhundutsa, asi kunyange tikabvuma, haakwanisi kuramba muedzo wokurimisa chitsuwa chacho nokuchiaina nemabhomba uye mavhiri epfuti dzinorema. Kana pasina mauto ehondo, sei maYankees akaunganidza armada yakadaro?Vanoda chiito chekutyisidzira, muenzaniso wepasi rose. Hupenyu hwenyu hunotsamirawo pandiri. Ndichadzidzisa murovi chidzidzo chaacharangarira kweupenyu hwake hwose, uye ani naani anoramba ari mupenyu achaitira vakafa shanje!
  Pamutsara uyu, kurara kwaFriedrich kwakakanganiswa. Akavhura maziso ake achipererwa. Helga akamira pamberi pake akabata sumbu remaruva mumaoko ake, uye muzvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, dzakaita sechisikana dzakanga dzakabata rozi, iro raakakwenya zvinyoronyoro chitsitsinho chepingi chomukomana.
  - Zvakanaka, saka zvisasa iwe pachako. Yakwana nguva yekudya kwemasikati!
  Friedrich akasvetuka uye pakarepo akayamwa mudumbu make ... Bah, akanga adya chero chinhu kwevhiki. Ndakangonwa chocolate yefortified yakadirwa nemvura. Mukomana akatarisa zuva akashamisika.
  - Zvinoshamisa, ndakarara ipapo kweanenge maawa mashanu, asi zvinoita kunge zvishoma. Ndakanga ndisina kana nguva yekupedzisa kuteerera kune inonakidza hurukuro pamusoro pezvombo zvitsva!
  Helga akaseka.
  - Nezvezvombo zvitsva? Hongu, apo varwi vakuru vanorwa, teknolojia yekare inovabvumira kukunda munhu wose. Asi tanga wadya muto wehove. Vasikana vakati wandei, vateveri vako, vakagadzirirwa iwe zvakanyanya. Idya uye simba idzva richauya.
  Friedrich nemufaro akatanga kudya muto wehove, iyo yaiita sendiro inonaka kwazvo paPasi. Mukomana akadurura hari ndokunzwa kurema mudumbu. Asi pasinei neizvi, akasvetuka nemufaro ndokumhanyira kumotokari.
  - Zvakanaka, Helga, ngatirwe zvakare!
  Musikana akapindura achitamba.
  - Hongu, sei!
  Uye zvino bhiza rakavimbika Me-362, pamwe chete neiyo isinga patsanurike setiraiti Fokken-Wulf-4, iri kurwadzisa mhepo zvakare nemapuropeller ayo. Uye zvakadini nehondo yakafanana nehondo. Frederick akabvunza Helga kuti:
  - Ndeipi nguva yako yaunofarira, kunze kwekurwa?
  Musikana akaseka zvake ndokupindura achiti:
  - Zvakaoma kunyange kutaura! Kunyangwe iwe unoziva. Ndaifarira kuveza matanda. Miitiro yakaisvonaka yakadaro yakashanduka ... Uye ndakaedzawo kunyora nyaya dzinonakidza. Pandakazonyora vaviri, munhu wese akatanga kundiseka. Uye ndakanzwa kunyara zvokuti ndakarega kuanyora. Unoziva here kuti hazvifadzi sei pavanokuseka!
  Friedrich akabvuma kuti:
  - Hongu, ndinonzwisisa! Kunyangwe iye zvino ndiri pachinhanho chemukurumbira! Asi pandinongofa, ndoda...
  Helga akakanganisa:
  - Aihwa! Nditende, havazokanganwi! Ndinofunga mauto emuchadenga, kana rimwe remaguta ekumabvazuva akakundwa, richatumidzwa zita rako. Kana kuti pamwe mugwagwa muBerlin!
  Friedrich akaseka:
  - Hongu, iwe wakandinyaradza!
  Helga akawedzera zvakanyanya:
  - Pamwe ivo vanotobvumidza kurongeka mundege nemufananidzo wako. Chekutanga, une chiso chinotapira chakadaro, uye chechipiri, mhedzisiro yako, yatopfuura zviuru makumi maviri nemazana mashanu ndege dzevavengi, hazvigone kupfuudzwa nemunhu!
  Frederick akarambawo zvakanyanya:
  - Kwete, vanogona kuipfuura kana hondo neUSSR ichikwevera kwenguva yakareba, kana kana vachiri kutarisana nevabatsiri vezuro. Saka zvinhu zvose zvinogoneka ... Asi musimboti, zvinokwanisika kusvika kune zviuru zvendege! Uye chii chandingaita kunyange izvi!
  Hurukuro yacho yakadzongonyedzwa, boka duku revarwi vevavengi rakabhururuka mberi, uye taifanira kusimudza pfuti nomwoyo wose.
  Pasinei nekuneta kwakanyanya uye kuneta kweuto raHitler, kukunda paKrasnogvardeisky kwakafuridzira maKrauts uye emarudzi akawanda pack kune zvitsva zvitsva.
  VaNazi havana kutya kurwisa Moscow, uye vakatanga kurwisa guta Pavlovsky Posad, riri kumabvazuva, uye nzvimbo dzakavakirirwa dziri pedyo nayo.
  Masoja eSoviet, dai zvisina kudaro angadai asina kurwa neushingi, asi manheru mukoto wepakati peGerman wedges wakadzikira zvekuti waitopfurwa.
  Friedrich naHelga vaifanira zvakare kurwisa matangi, ayo akanga achiedza kurwisa uye kuvhara pakakoromoka. Uye ipapo vakazviratidza uye zvaive zvakanaka. Jaya racho rakakwanisa kudarika mazana mashanu mumatangi! Uye ichi kazhinji chiitiko chekupedzisira-kirasi!
  Friedrich ainyatsonzwa kufara kuti akanga akanaka! Kuti ndiye murwi akanakisa wenguva dzese zvinoreva kirasi yemakirasi! Uye zvinonzwa sei kwaari kuva akareba uye anotonhorera kupfuura vamwe vese! Friedrich ndiWolf, zvinoreva mhumhi!
  Kunze kwakanga kwatosviba, uye hondo yakanga isati yapera. Makoramu eGerman ari maviri kubva kuchamhembe, uko mapoka eiyo yakakurumbira Rommel aimhanya, uye kubva kumaodzanyemba, uko Mainstein Lane akakomba guta rePavlovsky Posad. Nechekare pakati peusiku, matangi eGotha uye, kutanga kwezvose, maFerdinand-4 akawanda, akaputika kunze kwemusha uyu ... Asi vakamanikidzwa kumira. Ipapo Gotha akapa murairo wekunzvenga zvikamu zvekudzivirira zvakasindimara. Paawa maviri mangwanani, kumabvazuva kwePavlovsky Posad, zvikamu zvechipiri cheSS corps uye yekutanga matangi, zvakare kubva kuUSSR, zvakabuda kuzosangana. Saka pausiku hwaOctober 12, 1947, boka remauto reMoscow rakavharwa!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mangwanani aOctober 13, 1947, Friedrich akarwa, senguva dzose, asina udyire uye nounyanzvi. Bhiza rake rakatendeka raibhururuka richimhanyira kunzvimbo dzakakwirira, uye injini, pasinei nokuti mukomana akaimanikidza kanopfuura kamwe, yakashanda pasina kukanganisa ...
  Kupokana kwemauto eSoviet kwakadzikira zvakanyanya... VaNazi vakanga vasati vashinga kurwisa Moscow, iyo yakanga yashandurwa kuita nhare isingapindiki, asi yakanga ichienda kumabvazuva. MuPavlovsky Posad, kurwa kwakanga kuchiri kuzara; vatungamiri vefascist vakaramba zvine musoro kushandisa matangi mukati memiganhu yeguta, vachikanda maRomania, maItalian, maArabu, maIndia nemamwe mapoka ekunze mukurwisa.
  Friedrich akatora chikamu mumaviri kana matatu madiki emhepo skirmishes, uye pasina kuomerwa, akacheka dzinenge gumi nemaviri ndege. Zvimwe zvinangwa zvaive pasi: pfuti, howwitzers, dhaka, Katyushas uye, kana rombo, matangi.
  Iyo yekupedzisira, mune mamwe maitiro, haina kuitika kazhinji. Zvinoratidza kuti makanzuru ari kupera simba. Ava masikati, apo kupisa kwaOctober kwakava kusingatsungiririki, kwakave nekunyarara kwenguva pfupi uye Frederick, kana kuti sezvaainzi Frederick Mukuru, Bismarck, akadanwa kuSmolensk.
  Wechidiki Terminator ace airatidza kufara uye kufara. Kunyange zvazvo Friedrich akanga ane shungu kwazvo uye achinyara nekutengesa kwake, tarisiro yekugamuchira mibayiro yefascist yakaita kuti mukomana afare.
  Helga akashevedzwa pamwe chete naye. Mwanasikana akafarawo uye mazino ake epearly aipenya nenyemwerero yepanther inoyevedza. Akati:
  - Iwe unoona, mhumhi mukomana, isu takakunda maRussia!
  Muchiitiko ichi, Frederick haana kugovera tarisiro zvachose:
  - Parizvino, uku kunongova kubudirira kwepakati uye kurwisana ... Hondo uye hondo dziri kungowedzera simba. Asi kutanga kwakabudirira zvechokwadi ...
  Zvivakwa zvedare redunhu reAll-Union Communist Party zvakasarudzirwa mubairo uyu. Iyo hombe yekupaka yakazadzwa nemota dzeumbozha, kunyanya dzeAmerica dzakagadzirwa.
  Zvamazvirokwazvo, vakuru vezvidhori veUto reUnited States, British Empire, uye Canadian Dominion vaivapo muhoro yegungano. Paiva kunyange nemumwe wemachinda eChirungu ... Uye zvechokwadi, Hermann Goering pachake naAdolf Hitler ... Izvi chete zvakashamisa Friedrich, Margaret akanga asiri naye. Zvinoshamisa, zvichida zvinongodaro, kuva nepamuviri, mukadzi uyu akakurumbira, akasiyana-siyana haadi kuisa pangozi mwana wake uye mwana waakagamuchira kubva kune ace ... Mushure mezvose, hondo haisi joke zvachose!
  Kana kuti zvichida haadi kutaurirana nemudiwa mutsva waHitler pamberi pemurume wake? Pano, kazhinji, zvese zvinogoneka uye hazvigoneke kuverenga zviri mupfungwa dzemukadzi akanaka saAphrodite uye ane hungwaru saHera ...
  Zvisinei, Friedrich anotofara pamusoro peizvi. Zvakanga zvisina kukwana pamberi paFuhrer kuti azviise pachena iye pamwe naye panjodzi yekutengesa manzwiro avo, nechisungo chekuzvidira, kana izwi risingafungirwe. Mushure mezvose, varume vane nyanga, kunyanya mumunhu wemutongi wehafu yenyika, vane ngozi zvikuru. Kunyangwe kune murume akaoma kudaro saIye ndiye musoja wekutanga weThird Reich!
  Vazhinji veavo vakasvika pamhemberero dzemubairo vaive vatyairi vendege - Goering pachake aive ace, anoyemura anoyemura dzidziso yeGeneral Dua - ndege, mwari wehondo, hongu, kutanga kwakaratidza simba remhepo. Asi kwakanga kunewo matangi, pakati pavo Wittmann ane mukurumbira. Uye mutambo wemubairo wakatanga nemichinjikwa ye knight.
  Helga paakashevedzwa, musikana wacho akamhanya chaizvo sebhiza, achirova zvitsitsinho zvake. Akapiwa muchinjikwa we knight uye bheji rakakosha rekurwira, matangi ... Uye zvakare, Fuhrer Adolf pachake akapa musikana saber yakasarudzika nedhaimondi, semukadzi akanakisa akazvisiyanisa semhedzisiro yekurwa muHondo ye. Moscow.
  Wittman akagamuchira muchinjikwa une mashizha emuoki, minondo nemadhaimani, uye Star Knight's Cross ine mashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani yakapihwa "mucheche" Huffman. The American ace akagamuchirawo mubairo mune yake yenguva dzose cowboy shorts.
  Friedrich akapiwa mubairo wekupedzisira... Izvi zvaive zvine musoro, sezvo aive akanakisa pane akanakisa. Mubairo wepamusoro, Nyeredzi Huru yeMuchinjikwa weKnight weIron Cross, uye mashizha emuoki, minondo nemadhaimani, zvakaunzwa kumanzwi anotyisa erwiyo rweNazi. Pamusoro pezvo, mabheji mana akapihwa, endege mazana mana, mazana mashanu, uye mazana mana nemazana mashanu matangi. Aya mabheji aive egoridhe zvakare, uye mazana mashanu acho aitove nemadhaimani madiki.
  Hitler akazunungusa ruoko rwaFriedrich kwenguva yakareba uye akataura chimwe chinhu nechido ... Mukomana akadya muchinjikwa wakakurumbira nemaziso ake. Madhaimondi aishongedza mashizha emuouki eplatinamu nezvisungo zvebakatwa. Chimiro chakavheneka mundangariro dzangu kuti kunyange michinjikwa yenguva dzose ye knight ine madhaimondi, maodha akadaro, yaingopihwa makumi maviri nenomwe chete munguva yehondo yose. Zvakanaka, panguva ino pane zvishoma ... Chiyero chepamusoro chemubairo, Knight's Cross, apo mashizha esirivha anotsiviwa negoridhe, haisati yasimbiswa.
  Zvisinei, mibairo haina kugumira ipapo. Hitler akazivisa kuti Friedrich akapihwa chinzvimbo cheMajor Field Marshal weAir Force uye SS Guards, aine chombo chakasarudzika uye bhonasi yemiriyoni imwe nemazana mashanu ezviuru mamaki (mutengo wegumi neshanu we "Panthers" itsva).
  Siginicha yechombo yakanga yakafanana nesaber yakapiwa Helga, yakagadzirwa nesimbi yeDhamasiko, ine hiriti yakashongedzwa zvakaisvonaka nedhaimani nemaradhi.
  Frederick haana kukwanisa kukunda muedzo uye akavheyesa chombo chakakodzera Sultan kakawanda. Mubato wacho wakanga wakasununguka, uye saber yakanga yakanyatsogadzikana, uye yaiita seyakareruka kuruoko rwemukomana akasimba.
  Kwakazotevera kutaura kweAmerican General Mankurt, uyo akadzika munhoroondo semunyori wekutaura kwakakurumbira: nyika yangu inogona kunge isiriyo, asi iyi inyika yangu!
  Mukuwedzera, mutungamiri uyu akave akakurumbira nokuda kwehutsinye hwake hunotyisa, kusanganisira kune vasungwa vehondo.
  Mankurt akati nehasha:
  - Vagari vekuRussia vakatora nzvimbo yakawanda, vachigadzira bharaki hombe umo mhirizhonga isingaperi inotonga. Utongi hwavo hwemagandanga huchatambudza chikamu chimwe chete muzvitanhatu chevanhu kusvikira rini? Vanhu veRussia vakamirira kusunungurwa uye kusvika kwemauto eEurope yakasununguka neUnited States panyika yavo. Naizvozvo, America ichaita zvese kuedza kukunda USSR. Kuyerera kwemidziyo yedu uye vanozvipira kubva kumativi ese enyika kuchawedzera uye kuwedzera! (kuombera maoko). Nyika dzese dzepasi rose dzakabatana kurwisa hutachiona hweBolshevik. Ishe Mwari nehondo yokudenga vanesu. Pamberi nekukunda!
  Achimutevera, muChirungu akataura uye mushure mokunge Fuhrer akanganisa chikamu chepamutemo chemhemberero, achizivisa kutanga kwebhora. Pakarepo vasikana nevakadzi vazhinji vakaonekwa vakagadzirira kubatana nemagamba ane mukurumbira.
  Friedrich aida kusarudza Helga semumwe wake, asi akaramba zvisingatarisirwi - achiti tsika haitauri kutamba nevadiwa, kana vashandi mune zvombo zvehondo. Zvakanaka, mukomana akasarudza mumwe mukadzi, kunyanya sezvo vakadzi vose vari pano vakanaka - sezviri pachena vakamusarudza nemaune. Friedrich akanyemwerera uye akatamba zvinyoro-nyoro, asi pfungwa dzemukomana uyu dzaive nezve chimwe chinhu.
  Saka akagamuchira kurongeka kwepamusoro uye atova mukuru wemunda marshal ... Basa rake riri kuwedzera, uye maererano nenhamba ye ndege dzakadonha uye matangi akakuvadzwa haana akaenzana munyika! Zvose zvinoratidzika sezvakanaka, asi nokuda kwechimwe chikonzero makati ari kukwenya mweya wangu ... Asi kana iwe ukatora mifananidzo yakakurumbira, semuenzaniso Robert Artrois, muchinda weropa kubva kubazi roumambo reCapetians. Mushure mezvose, akarwisana nenyika yake yeFrance uye haana kutambura zvakanyanya, kunyange zvazvo akanga ane ropa rehama dzake pamaoko ake.
  Uye mazana ezviuru zvevaRussia ari kurwa ari kurutivi rwevaNazi. Kunyange Grand Duke Kirill Romanov akazivisa zviri pamutemo kutsigira kwake kwemushandirapamwe wekumabvazuva uye kusunungurwa kwenyika yake kubva kumaBolshevik. MaRomanovs ndeevaNazi uye nyika dzekuMadokero dziri shure kwavo.
  Zvakanaka, kana machinda ane mukurumbira, uye Third Reich, vachipesana naStalin, saka nei Friedrich achifanira kutambura? Uyezve, zvinogoneka kuti havasi madzitateguru ake vanogara USSR. Zvakanaka, ngatifungei zvine musoro ... Mushure mezvose, nzira yezvakaitika kare yakatochinja zvikuru. Iye zvino nyika haizombovi yakasiyana, saka hondo yeMoscow yakarasikirwa nevaSoviet ... Izvi zvinorevei? Uye chokwadi ndechekuti, kutanga, munyika yakachinja zvakanyanya, mukana wekuti vabereki vake (nenzira, vakaberekerwa mumaguta akasiyana) vachasangana uye kutanga mhuri inodonha zvakanyanya. Asi amai nababa vakanga vasati vatomboberekwa muna 1947 ... Izvi zvinoreva kuti mukana wekuti vanasekuru vaviri uye vanambuya vaviri vanosangana vachave vashoma!
  Uyezve, kubva pakuona kweseti yemajini, mwana wega wega akasiyana uye akasarudzika. Izvi zvinoreva kuti kana nguva yekubata pamuviri ikachinja neawa imwe chete, kana kunyange maminitsi gumi, saka haazove iye ... Kwete Friedrich ane unhu hwakasiyana uye seti yemajini, asi zvakasiyana zvachose, zvichida kunyange kunze zvakasiyana. mukomana.
  Ndiko kuti, kupindira kwemunhu anozviwana ari munguva yakapfuura, maererano nemafungiro ezvinhu, kunofanira kutungamirira pakunyangarika kweanotyora mitemo isingapindiki yenguva ... Ndiko kuti, Friedrich, ave mudiwa waHitler, anofanira. dzakangonyangarika! Uye iye, nemukoma wake, uye zvichida vabereki vake nevamwe.
  Asi sezvo mudiki ace ari mupenyu, uye akasimba, uye ane hutano senge pasina mumwe munhu papasi rino rakashata, saka pamwe iyi yapfuura haisi nyika yake zvachose! Pamwe ichi hachisi kunyange chakasikwa chake, imwe mhando yechadenga chakafanana, uye kunyangwe nekunonoka kwenguva. Ndiko kuti, iye, Friedrich, haaurayi madzitateguru ake, kwete vanhu vokwake, asi vanhu vatorwa vanongofanana zvakafanana nezvakaitika kare zvemukomana wekupedzisira.
  Izvi zvinoreva kuti iye, chaizvoizvo, haasi mutengesi - munhu chete, sevaya vanobva kwakasiyana-siyana kwesayenzi yengano, uyo munguva yakapfuura anoshandisa ruzivo rwezvino, uye akapiwa simba rinoshamisa nekupa. Eya, kana akatemerwa kuva nemasimba makuru, saka chinongova chivi kusaashandisa! Eya, sezvo rutongeso, ruoko rworudyi rwedenga rimene, rwakamutumira kutanga kuHitler Jugent, ipapo kuReich Yechitatu, anofanira kuita nhamburiko iri yose kuita basa. Zvakanaka kuve mushambadzi mukuru pamakore gumi nemana, mukomana, asi pamakumi maviri zviri nani kuve mukuru akazara, kana kunyange field marshal. Uye ndiani anoziva, pamwe Reich yechitatu inozopedzisira yagaya America, uye ipapo mwanakomana wake achava wekutanga World Dictator!
  Ipapo kamwe-kamwe mumwe murume wechidiki asingatarisirwi kuona akaonekwa: Evgenia Porsche ... Akareba, akanaka, akasimba, kunyange ane rustic uye zvinoshamisa kwete-aristocratic kumwanasikana wemumwe wevakuru vakuru veTatu Reich.
  Ichokwadi, kusiyana nemusangano wapfuura, musikana wacho akapfeka zvinodhura zvikuru, ane madhaimani, asi panguva imwechete akajeka uye asingavanze mazango emakumbo ake ane nyasha, kunyange asina maduku.
  Nekuda kwezvitsitsinho zvakakwirira, musikana aitove murefu aiita kunge hofori. Friedrich pachake, akajairika uye kunyange mudiki wezera rake, aive mupfupi kupfuura iye, anenge makumi maviri nematatu, makumi maviri neshanu masendimita, uye achifunga nezve zvitsitsinho, zvakatonyanya ...
  Friedrich akatonyara, ko kana asina kumbokura kupfuura musikana uyu ane makirogiramu matanhatu (uyo akanga akaita baba vake, Porsche, haasi hofori, kunyange zvisingazivikanwi kuti aiva amai vakaita sei, uye ndiani akakwira pasi pesiketi yake! ), aizova akareba nguva dzose achikwira pamusoro pake. Hongu, zviri nani kuti akafamba asina shangu, senge nguva yekupedzisira ...
  Evgenia, zvisinei, akatarisa mudiki ace nekuyemura, uye akatambanudza maoko ake uye akamutsvoda pamiromo:
  - Iwe uri knight yangu! Chiedza hachisi chenyika!
  Friedrich akavhiringidzika:
  - Hongu ini....
  Evgenia akati:
  - Hapana mazwi anodiwa! Unofanira kurumbidzwa. Uye kwete chete semutyairi ... - Mwanasikana we tycoon akazunungusa bvudzi rake. - Chimbofunga, une chipo chakanakisa seinjiniya uye mugadziri. Ipa mazano akadai ... Genius! Pamusoro ndiLeonardo Davinci.
  Friedrich akaseka:
  - Zvakanaka, hongu! Ndinobvuma, muimbi uyu haasati akunda hondo imwe chete. Kunyangwe hunyanzvi hwake hwakakunda nyika yese!
  Vakatanga kutamba. Evgenia aingove akanaka, skater yemifananidzo, asi aitaridzika zvakanyanya kuVolka ... Uye pefiyumu yainhuhwirira dhaka ... Achitarisa pamutsipa wemazamu ake eumbozha, akanzwa chishuwo chaive chakasarudzika kune akasimba mumuviri uye. akakura achiri kuyaruka. Uyezve, Helga akanyepedzera kuita seasina chaaiona. Zvisinei, chizvarwa chechiduku chevaGermany chakadzidziswa kuti hazvina kunaka kuti mukadzi anzwe, tisingarevi kuratidza godo, uye kuti murume, kana ari gamba rehondo, anotosungirwa kubiridzira. Chii chekuvandudza rudzi! Sezvakataurwa naHitler: hachisi chivi kuti mukadzi akaroorwa asununguke mwana kubva kune mumwe murume, chero ane maitiro ari nani emuviri kupfuura murume wake. Zvisinei, Evgenia akabvunza mukomana wacho zvakasimba:
  - Wakadzidzepi kuti unonyatsoziva misimboti yekudzora matangi nepfuti dzinozvifambisa, uchigadzira Ziva-How?
  Friedrich aisagona uye asingadi kutaura chokwadi, uye kumusikana asina kujaira, kunyange kana baba vake vaiva tycoon, mumwe wevanhu gumi vakapfuma kwazvo veTatu Reich uye aidiwa naHitler uye Goering. Akapindura achinzvenga:
  - Hobbies kubva pauduku inoita basa pano ... Zvinyorwa zvakasiyana-siyana zvesayenzi, chido chekugadzira! Iwe haufanirwe kugara padhesiki rako kugadzira chimwe chinhu chinobatsira ...
  Evgenia akati:
  - Hongu, iniwo, ndinoda zvemitambo, uye panguva imwechete ndinogunun'una, kana kunyange kutsenga, granite yesayenzi ... Kunyange zvakadaro, Mai Piston vanoita semukonzo wehofisi here?
  Friedrich, achiburitsa mazino ake emhumhi, akasimbisa:
  - Ehe, hausi kutaridzika segonzo zvachose, uye kwete gonzo chete! Zvingangodaro, kunyange iwe unogona kufananidzwa ...
  Evgenia akanyevera kuti:
  - Usazvienzanisa nemombe! Ichi chiratidzo chakashata!
  Frederick akataura nezvehuzivi:
  - Ani nani anodheerera chinhu chisina basa anowana chinzvimbo chembudzi! Saka ... Musika wedu wakapusa.
  - Is bazaar slang? - Evgenia akafungidzira. - Kazhinji, kutaura kweGermany kunoratidzika kunge kwakarurama, asi neimwe nzira ... Kunyanya kururamisa, kunyatsoiswa kwemazwi, mazwi akajeka, kukakavara mukutaura ... Uye hapana chirevo, asi iwe unonzwa chimwe chinhu chisiri chekuzvarwa mune izvi zvakarurama. .
  Friedrich haana kuratidza kuti ainetsekana:
  - Saka chii ichi? Zvichida unofungidzira kuti ndiri musori weSoviet, uye kuti maRussia akabayira zviuru makumi maviri, pamwe chete neveAmerica nehafu yezviuru zvendege yavo isingaverengeki, kuti vandipinze pamusoro peTatu Reich?
  Evgenia akadzungudza musoro wake:
  - Kwete, handifungi kudaro! Izvi zvaive zvakawandisa, kunyangwe kumaRussia. Kunyangwe paine chirevo chinozivikanwa: haugone kunzwisisa Russia nepfungwa dzako. Asi zvinoratidzika zvakasiyana kwandiri, zvichida iwe uri, ndingataura sei ... Chigadzirwa cheSS genetic engineering. Rumwe rudzi rwemurume remangwana? Ndakaverenga zvinyorwa zvesainzi nezve genetics uye ndinoziva kuti hunhu hwevanhu hunogona kuchinjwa, kuvandudzwa kana kuipa nekupindira kwekugadzira. Uye hunhu hwako hwepamusoro semurwi ... Izvi zvakadaro...
  Panzvimbo pekupindura, Friedrich akakotamisa musoro wake kumusikana wake murefu ndokumutsvoda zvine mutsindo pamiromo yake yakasvibira. Akabva ati:
  - Usanetseka pamusoro pemusoro wako wakanaka. Kana uchitya kuti uchawana vana vakaremara kubva kwandiri, zvino nditende, handizvo! Chaizvoizvo, pamwe tichachinja musoro wehurukuro.
  Evgeniya akabvuma kuti:
  - Hongu, zviri nani kuchinja! Ngatitaurei pamusoro pematangi ... Kunyanya, mahofisi makuru ekushanda, anotungamirirwa naGuderian, akabudisa basa remakwikwi: marudzi maviri ematangi ... Kufanana nepakati "Imperial Panther" ine cannon ye88 mm El 100 kana pfupi asi nhumbi dzokurwa. -kuboora, uye nhumbi dzokurwa dzepamberi dzakatsetseka dzinenge 250 mm uye inorema "Royal Tiger" ine 105 mm El100 caliber pfuti, ine nhumbi dzokurwa dzemberi dzinosvika mazana matatu ... Uyezve, huremu hwetangi yekutanga haipfuuri makumi mashanu. matani, uye yechipiri 65.
  Friedrich akafembedza achizvidza, seshumba pamberi pegoferi.
  - Hachizi chinhu chakadai here? Kunyanya tichifunga kuti zvave nyore kwauri nezvinhu zvishoma, uye mabhomba eAllied haaparadze nyika dzeTatu Reich!
  Evgenia akapindura nekugomera:
  - Muchidimbu, zvinogoneka, asi isu takanga tisina nguva, kana kuti isu hatina nguva yekuita prototype musimbi munguva inodiwa. Iwe neimwe nzira watipa yako yakanakisa Ziva-How kunonoka. Uye Hitler anoda kuti matangi ekupedzisira atange kupinda mubasa nemauto eThird Reich gore rino.
  Mwana wechidiki akashamisika:
  - Nei zvichitora nguva yakawanda kudaro kugadzira prototype?
  Musikana akagutsurira musoro:
  - Zvishoma, kunyanya kana muenzaniso wacho uri mutsva ... Zvakafanana neshoko rinozivikanwa: kana iwe uchityaira, iwe unopedzisira wava mugomba!
  Friedrich akafunga: hongu kune matambudziko pano ... Somuenzaniso, vagadziri veSoviet vakatambura kwemakore akawanda nekugadzirwa kwe IS-10 tank, kana kwemakore maviri akazara vakafunga neT-54. Uyezve, tangi iyi yakagadzirwa mushure mehondo, uye ine ruzivo muhondo dzeHondo Yenyika II. Mukuwedzera, yakanga isiri muenzaniso mutsva, asi kungowedzera kushanduka kweT-34. Semuenzaniso, T-44 yakave isina kubudirira zvachose uye yakanga isingashandisi muhondo ... Saka haufaniri kutarisira zvishamiso.
  Tangi yeTiger, yakapiwa ruzivo rwevaGermany mukugadzira motokari dzemhando iyi (kunze kwekuti, chokwadi, iwe unoverenga chassis, semuenzaniso paitova ne-150-ton "Colossal" yakagadzirwa munguva yeHondo Yenyika Yekutanga).
  Friedrich akati:
  - Izvo zvinodiwa kugadzira pahwaro hweyakatogadzirwa "Panther" -5, kana AG. Chassis yayo inoibvumira kutakura kwete chete 88-mm cannon, asi kunyangwe 128-mm imwe, kana 150-mm howitzer ...
  Evgenia akaseka:
  - Asi ndizvo chaizvo zvatinoita! Nekudaro, Porsche inotova neyayo "Royal Tiger", kunyangwe ine 88-mm caliber pfuti. Asi pamwe uyu achaita semuenzaniso wepakati. Izvo zvinodiwa zvekutanga zvezvombo zve 250 millimeters zvakazadzikiswa mairi, kunyange zvazvo uremu hwakanyanya hukuru - 63 matani. Asi iyo turret ine kona yakakura kwazvo yekunzwisisa kurerekera kwezvombo, inoyevedza uye yakarongeka ... Zvingave zvichibvira kuhwina mukwikwidzi wepakati, asi matambudziko achamuka mune ramangwana. Asi maererano neKuziva-How, zvinokwanisika kugadzira tangi isingapindiki kubva kumativi ose, ichiparadza chero kudzivirira. Mushure mezvose, kune motokari yekufambisa, zvakakosha zvikuru kuva nekudzivirira kwakanaka kwemativi, izvo, zvinosuruvarisa, Panther yaisagona kuzvirumbidza kwenguva yakareba.
  Friedrich akati:
  - Zvichida hatingabata musoro wematangi ikozvino ... Kana kuti, ngatipedzei kukurukura. Isu takafanana nemapurofesa ekare kana vakomana nevasikana vechidiki.
  Evgenia akabvuma kuti:
  - Wataura chokwadi, senguva dzose, ngatitaure nezve chimwe chinhu chenyika. Somuenzaniso, pamusoro peimba yehumambo yeBritish.
  Friedrich akati:
  - Inyaya yei! Rega nguva isvike, hapazovi nechinhu cheVakunda. Kana iwe unofunga, mushure mekutora Moscow, matangi edu haazokwanisi kupwanya London, iyo yakatotorwa?
  Evgenia akapenya mazino ake:
  - Zvakanaka, ivo vanogona!
  Mushure mebhora, kwakatevera kudya kwemanheru kwakanaka nendiro dzeumbozha, asi pasina zvinwiwa zvinodhaka. Hapana chakasimba kudarika madhigirii matanhatu. Zvakanaka, ipapo Friedrich naEvgenia, sezvakakodzera mukomana nemusikana, vakaenda kune imwe imba.
  Kunyange zvazvo zvinowanzogamuchirwa kuti marefu mablondes haana kusiyana muhutano, Evgenia akanyatsoratidza zvakasiyana kwemaawa akawanda. Zvakanaka, Friedrich, hongu, haana kurasikirwa nechiso. Saka vakarara vakambundirana.
  Mukomana akarota kuti akanga ari ninja yeJapan uyo akagamuchira murairo kubva kuRussia Tsar Nicholas II kuti auraye Mikado, kureva mambo.
  Friedrich akarota kukwira kwaaiita madziro asina kusimba, akabatirira pakakoromoka kana pakakoromoka nezvigunwe zvake nezvigunwe. Mukomana akapinda mumuzinda muya pakatanga hondo inotyisa...
  Ninja wechidiki, senguva dzose, akacheka, akabaya, uye akafuridzira misoro kubva kuvavengi vake ... Hope dzakanyanya kukanganisa, ropa rakawandisa, kucheka, uye zvishoma zvazvinoreva. Uyezve kune vasikana vasina makumbo vane minondo vanosvetuka pese pese... Muchidimbu...
  Ndakakwanisa kurara maawa matatu kana mana... Friedrich akamutswa nemessenger musikana achiti:
  - Hondo yave kuzara! Iko hakuna vanhu vasingadzoreki, kunze kwevanhu vakaita sewe, Friedrich Bismarck.
  Mukomana akakwakuka uye, asina kana kumboonekana, akamhanyira kumugwagwa wendege waiva pedyo.
  Uye sezvazvakazoitika, haana kushevedzwa pasina ... Army General Rokossovsky akagamuchira murairo kubva kuna Stalin, pasina kumirira kuzara kwemauto, kuti ape kukanganisa kunokanganisa boka reuto reRommel. Muchiitiko ichi, kuverenga kwakabva pakuti maGermany akanga asati awana nguva yekuendesa mauto avo kurwisa Voronezh. Saka pakanga paine mukana wekuita kambo kadiki padivi rakatambanudzwa remauto eGerman, aneta nehondo dzakapfuura.
  Friedrich akamanikidzwa kukwira Fokken-Wulf, kwete yekurova shanduko, asi yenguva dzose modhi, ine mana makumi maviri-millimeter cannon uye maviri muchina pfuti. Saka, nekuda kwekukurumidza kukuru, mukomana akazviwana asina chombo chakange charatidza kuti chinoshanda mukurwisa matangi. Chokwadi, aive achine mabhomba gumi mufuselage ...
  Kwaipisawo mudenga, ndege yeSoviet kurwisa uye Yaki-9 varwi vakaonekwa. Idzi mota dzekupedzisira, zvisinei, nekuda kwekudzivirira kwavo kusimba uye kurarama, vaivewo panjodzi pakureba kusvika ku20-mm caliber pfuti. Friedrich akatanga kurova varwi panyanga, izvo, zvechokwadi, zvakasvika mberi kweIlas inononoka. Zvina ndege cannoni, iyo isimba ... Yekutanga gumi nemaviri yaks yakapararira, kunyange pasina chero nzira dzeunyanzvi kumuswe.
  Friedrich haana kutenderera, haana kufambisa, akangoshandura zvishoma pfuti dzemhepo uye akazunungusa muviri wemuchina wake mukuru.
  Makumi maviri neshanu, makumi maviri nenhanhatu, makumi maviri nenomwe ... Pasina kupotsa, paYaks yakashinga, iyo, kunyange ichitambura kurasikirwa, zvisinei haidzimi, asi kunyange kuedza kuwana kukurumidza ... Friedrich akatoshamisika nazvo. sei, mumabhuku euto reSoviet, iyi inobwinya yeFokken muchina yakaderedzwa -Wulf. Hongu, inoita kutendeuka kwakazara mumasekonzi makumi maviri nemaviri zvichipesana negumi nepfumbamwe yeYak (uye mune yakareruka vhezheni, iyo Yak inogona kutozviita mumasekonzi gumi nemanomwe!). Asi Friedrich haadi kufambisa; anongononoka obhururuka akananga kwavari. Musekondi imwe unogona kurova mota nomwe kana sere.
  Nguva yaifamba zvishoma nezvishoma kunaFriedrich ari mushishi rekurwa, uye aive nenguva yekufunga nekuburitsa zvombo zvake. Muchidimbu, zvinowanzogamuchirwa kuti kunyange iyo nyanzvi yeAce, kusanganisira kunyange zviitiko zvakadai saRudel, haikwanisi kukanganisa zvakanyanya nzira yehondo. Munhoroondo chaiyo, nhanhatu dzeakanakisa echiGerman dzakaparadza uto rose remhepo, asi maNazi akarasikirwa zvisina tariro muhondo yekutonga mumhepo.
  Asi muchiitiko ichi, kukanda mayak akawanda munzvimbo imwe achipikisa kupfuura munhu akazara nengozi ... Varwi makumi matanhatu nemumwe vakapfurwa pasi pasi peminiti imwe. Saizvozvo, mapapiro anodonha, kana girazi rezvombo remakabhini rinotsemuka. Iyo yekupedzisira yakatonyanya kuipa, sezvo munyaya iyi mutyairi haagoni kuponeswa. Uye kune vatove vashoma vane ruzivo maekisi asara muRed Army.
  Pamotokari dzakanga dzadonhedzwa, ina dzaive dzevarindi vakadonhedza ndege dzinopfuura shanu... Izvi hazvina kubatsira, nokuti Volka yaiziva pokurova uye sei... Semuvhimi aishandisa pfuti kupfura boka revanhu. geese. Ndiro chairo boka, mukuputika kumwe, intuitively, nenjere, kusarudza uye kutungamira mafambiro ebhodhoro kune chaunoda chinangwa, pasina kana bara rimwe chete rinobhururuka rakapfuura. Hanzi, uye munyaya iyi ndege dzeSoviet, dzinopfurwa pasi, uye apo majongwe akaputsika, uye vatyairi vanopfurwa pasi, vanobhururuka zvakananga kwenguva yakati. Asi mamwe mapapiro azvo ari kurasikirwa...
  Friedrich akarangarira pano mafirimu nezve kupfura-kupfura kwevakomana vemombe vekuAmerica, uye firimu rine mukurumbira rinoita DiCaprio - "Kurumidza asi Akafa!" Asi mumazuva iwayo, vafudzi vemombe vokuUnited States vakanga vasingazivi pfuti dzomuchina kana kuti pfuti dzinopfuta. Zvikasadaro, vangadai vakaziva kuti chombo ichi chinotyisa sei maererano nesimba rinoparadza.
  Iyo yaks munguva pfupi yapfuura yakapera uye Friedrich akatamira kuIly. Pano zviri nani kuvarwisa kubva kumusoro, kana kubva kumashure ehemisphere. Uyezve, zvingave zvakanaka, zvakare, pasina kupfupisa chinhambwe.
  Imwe nzira ndeyekupfura mapapiro asina kusimba; haugone kuturika nhumbi dzokurwa paari.
  IL-2 inotumidzwa zita rekuti humpbacked. Mushure mokunge chigaro chechipiri chaiswa mairi, zvakava zvakanyanya kuoma kune mupfuri anodzivirira shure kwehemisphere kupfura pasi muchina wakadaro kune mutsva, asi ipapo ... Zvechokwadi, aerodynamics yeiyi ndege yakawedzera kuipa. Izvi zvinoreva kuti zvichange zviri nyore navo ...
  Zvingave zvine musoro kuti Ilam ipararire munzira dzakasiyana, asi iyo system ... Muchidimbu, yakatanga nekurova kwevanozivikanwa stormtroopers. Nekudaro, iyo nimble Salamander-3 yakanga yatosvika. Vakatorawo madhaka...
  Friedrich akatofunga kuti vaigona kuenda mberi kwake, vasangana neYaks vachiri kuswedera ... Kunyange, ndiani anoziva ... vatyairi veLuftwaffe havasi varwi veRussia vakashinga, uye kazhinji havapindi muhondo vakawandisa, asi zvichida kunze kwezviitiko. uko kutyisidzira kwakakomba kunogadzirwa kumauto epasi .
  Friedrich, zvisinei, haanawo matambudziko ... Rova rear armored hemisphere nemakanoni, kana kuvhara mapapiro - chigumisiro chakafanana. Uye kuti motokari idzi dzinobva dzawira pasi sei, dzinotosiya chiratidzo mumhepo ... Semitsetse pamusana wemuranda akarohwa.
  Friedrich akawisira pasi silts makumi matatu nenomwe uye akabatawo maviri "Pawn". Zana zvakare, kunyangwe rekodhi yapfuura yezana nerimwe isati yatyorwa. Muvengi angosara nendege. Iye zvino zvavanofanira kuita kudonhedza mabhomba uye vachadzoka.
  Matangi eSoviet aive zvino achienda kurwiswa, pasina kutsigirwa nendege, uye kunyanya artillery. Ndege dzekurwisa nemabhomba zvakavarwisa. Neraki kune vashandi veSoviet tank, vaigona kushandisa maitiro ekutyaira emotokari. Asi nhamba yendege dzemarudzi ose yaiwedzera.
  Friedrich akakanda mabhomba ake ese ndokutendeuka akananga kunhandare yendege. Zvisinei, akakwanisa kuona Rudel's Fokken-Wulf-4, muparadzi anozivikanwa wetangi.
  Mudiki ace akadzokera kunhandare yake ye "kumba", uko Pegasus Terminator Me-362 akanga akamumirira.
  Friedrich, adzika Fokken-Wulf, akashevedzera kumutyairi wepedyo:
  - Ani nani ane hushingi hwekutaura kuti F -490 murwi akaipa ari kureva nhema. Hakuna ndege dzakaipa, vatyairi vendege vakashata chete.
  Kurongeka kwakatevera kwakaderedzwa chete kumatangi ekurwa. Nepo maGerman akange asati akwanisa kuburitsa chibhakera chine simba chezvombo kuti asangane navo, vakarwisa nendege.
  Mauto emauto eSoviet akashinga akanga atoyambuka mutsara wepamberi uye kurwisa chikwata chevacheche chaisanganisira vazvipiri vechiArab.
  VaMuslim, zvakasiyana nezvavaitarisira, vakarwa neushingi uye havana kufunga nezvekutiza, asi panguva imwe cheteyo vakaita zvisina musoro. Kunyanya, iyo bazooka yekuAmerica yakashandiswa neimwe nzira isina hunhu, uye magirinedhi zvakatonyanya.
  Asi kurwiswa kwemauto eSoviet kwaive kupera simba. Fascist kurwisa ndege kunyanya akashandisa akawanda mabhomba madiki ane akaumbwa mhosva, pfungwa yakakopwa kubva kuSoviet vagadziri, asi nekuwedzera hunyanzvi kuita. Asi vashandi veSoviet tank havana kugamuchira murairo wekuturika mambure kubva kumusoro.
  Uye Friedrich akangoridza pfuti dzemhepo pamatenga edzimba. Iyi ndiyo nzira yakapfava. Pwanya shongwe yehatch uye kukunda kwako. Uye imota ngani dzaungagogodza seizvi kana ukadzirova kubva mundege yakachinjika...
  Asi kumhanya kwetangi hakubatsire kana murwi akarova intuitively, asina chinangwa, pakuda ...
  Zvakafanana nesimulator ine matangi, iwe chete ndiwe une mwari modhi, uye pfuti yega yega ndeyechokwadi, uye iwe unopfura kazhinji, kazhinji ...
  Iye zvino nhamba yematangi akaparadzwa yakapfuura makumi mashanu, kuitira kuti Rudel ari kuzorora ... Asi ndaifanira kuderera. "Nzeve" dzakaonekwa parutivi. Vatanhatu vavo vakapfurwa, uye vakasiya vasara vaparadze maSalamander. Kazhinji, kurega vashandi vechibage ava vachienda kuhondo masikati kuzviuraya chaiko.
  Matangi akanyanya kukosha ...
  Dzoka ... Ndege paFokken-Wulf 4, uye Helga pedyo naye.
  Musikana akabvunza kuti:
  - Zvakanaka, chii chawaida pamusoro paEvgenia?
  Friedrich akaridza tsamwa muredhiyo:
  - Nei waive negodo?
  Musikana akaseka:
  - Chokwadi kwete! Takasununguka, uye hatina kuroorwa. Ndofunga kuti ndiani ari nani pamubhedha, ini kana iye!
  Frederick akapindura noushamwari:
  - Chokwadi, iwe! Iwe hauna kukura zvakanyanya, uye zvakanyanya munyoro!
  Helga akaseka nemufaro.
  - Ini handina kutarisira chimwe chinhu kubva kwauri! Asi zvechokwadi zvakanakisisa ... Ugh, igonzo rekugadzira, uye mumwe wevakadzi vashomanana vakapa Knight's Cross of the Iron Cross!
  Friedrich akati:
  - Ndinofunga mashizha emuoki angori pakona iwe!
  Kurwa kwacho kwairatidza kuti pamwe mukomana wacho akanga akarurama. Helga akarova matangi aine chivimbo. Sezviri pachena aida kuratidza kuti murwi anogona kusimba kupfuura murwi. Kunyange zvazvo, chokwadi, haagoni kuenzanisa naFriedrich.
  Nenguva isipi matangi makuru emotokari dzeGermany neAmerica dzakaonekwa. Kunyanya nimble uye kutamba American tank vaparadzi "Varoyi" -3. Izvi zvaive zvakakomba, kunyanya sezvo mota dzeSoviet dzakanga dzatoparadzwa zvakanyanya nekurova kwemhepo. "Panther" -5 zvakare yakava dambudziko ... Pfuti yaro refu-yakareba-inopfuta uye nhumbi dzepamberi dzisingapindiki ... Zvinoita sekuti kutsungirira kwakatanga kukundikana vashandi veSoviet matangi. Vamwe, vasingateereri vatungamiri, vakadzokera shure, vachiedza kutiza kubva kugehena iyi ye technotronic.
  Uye zvakare kudzoka nekubva, kurwiswa kwematangi ...
  Yatove masikati, kwasviba ... The counterattack yeRed Army yakapera. Iye naHelga vakatungamirirwa kuti vatsigire boka remauto eGermany aienda kuRyazan. Panguva imwecheteyo, vakaedza kusvina varwi veVatutin muhari ...
  MaGermany achiri kufambira mberi zvishoma nezvishoma kumabvazuva. Pano ivo vanokanganiswa nekusimba kwemauto eSoviet uye mitsara yekudzivirira yeSteppe Front, kunyangwe isiri yakaoma senge nzira dzekuMoscow.
  Zvisinei, mauto aHitler akawana imwe nzvimbo yekufambisa, uye Hoth akaedza kudarika node huru dzekudzivirira mumakoramu akadaro. Mune dzimwe nzvimbo kufambira mberi kwezvikamu zveGerman zvakawedzera ...
  Frederick akabvunza Helga kuti:
  - Hauna kuneta here, musikana wezviroto zvangu?
  Blonde warrior akapindura:
  - Mafungiro emufaro anodzinga kuneta, zviri nani pane kurova mombe! Kunyangwe kuneta kunobuda neropa rine ropa pane mukaka!
  Friedrich akabvuma kuti:
  - Iwe haugone kupokana uchipokana nechokwadi pano!
  Usiku, jaya racho rakaramba richibhururuka, pasinei nokuti makore akakunguruka mudenga uye mvura yakanaya. Zvinoenderana nedzidziso yemauto eGerman, kubhururuka kwendege kwakashandiswa kudzvanyirira dziviriro kumberi ... Uye kusiyana ne1941, Luftwaffe yaive nendege yakawanda nekuda kwerubatsiro rwePindostan.
  Friedrich akanga ava kurwisa bunkers, kana kunyange zviduku zviduku ... Usiku, hondo haina kupera, uye mauto eSoviet akatanga kurwisa. Kunyangwe vari vadiki uye vari mhirizhonga, havana kushinga ...
  Husiku, kunze kwechikwata cheU-2, hapana zvinangwa zvemhepo zvakasangana. Uye mabhomba akabhombwa ... Zvishoma.
  Mangwanani emusi wa15 Gumiguru 1947, hondo yakatanga kuguta uye panguva imwe chete nzira yechitima: Elektrostal. Kwaipisa zvikuru ipapo uye, zvinonyanya kukosha, Friedrich akabatanidzwa neshamwari yake isingaparadzanisiki Helga.
  - Zvakanaka, knight huru, tiri kumanikidza vavengi here?
  Friedrich akapindura nemufaro:
  - Vanhu vasina pekugara vari kusunda panzvimbo yedoro, uye isu tiri kukunda. Uye tinokunda sei...
  Guta reElektrostal pacharo rakanga rakavakwa zvakasimba. Mukuwedzera kune mauto ehondo, mapoka maviri matsva eNKVD akatorawo chikamu mukudzivirira kwayo. Kunyange zvazvo ivo, kazhinji, vakanga vasiri varindi vemauto epamusoro seSS, vakanga vakapakata zvose zvombo uye matangi akareruka.
  MaNazi vakaedzawo kugadzira poto yavo... Bypass the citadel, vafukidze mumapini...
  Pano, chokwadi, rubatsiro rwemhepo runoita basa rinokosha, kunyanya kana mutsipa wakatambanudzwa.
  Helga, sechimiro chemusikana, akavimbisa:
  - Kukunda kuchava kwedu! Gadzirira sirasi yako yezhizha!
  Friedrich akabvuma kuti:
  - Uye kwete muzhizha chete! Tichashandisa matangi anorema uye mabhomba emhepo.
  Mukomana wacho akafunga kuti vakanga vari zvakare muuto reMainstein, asi kuMadokero Rommel yakakurumbira inonyanya kuzivikanwa. Sezvo panguva yehondo murume wechidiki akaita zvakanyanya muhope, achitungamirirwa nemweya wehero, sei asingafaniri kuyeuka mabasa ane mbiri emukuru uyu. Uyezve, kunofadza zvikuru kurangarira maNgezi akarohwa kupfuura maRussia akakundwa!
  Rommel, asvika kuMarret Line, akaziva kuti akanga ari muNapoleonic "nzvimbo yepakati" pakati pemauto maviri evavengi uye zvino aigona, mushure mokunge aita mhirizhonga, kukunda mumwe wavo uye chete ipapo kutendeuka ndokutarisana nechipiri.
  Friedrich akazviseka pachake: Napoleon, kunyange zvazvo Leo Tolstoy asina chokwadi nazvo, pasina mubvunzo akanga ari mutungamiri mukuru uye mutongi. Kunyanya kana iwe ukatarisa pane zvakabudirira. Chete haana kuvadzivisa. Hitler mune izvi zvakatonyanya kuipa ... Asi musimboti zvinokwanisika kuenzanisa Fuhrer naNapoleon!
  Mutungamiriri ane tarenda Rommel akazivawo chimwe chinhu: maAmerican neFrench vaive vafamba kure kumabvazuva vachipinda nechepakati peTunisia vakabata Eastern Dorsal Gorges kuFondouk, Faid neGafsa, yakafukidza Western Dorsal Gorges 60-70 mamaira kumadokero.
  Zvakazoitika kuti kana mauto eItalo-German akabata Faid naGafsa vobva vaenda kumadokero vachipfuura Feriana neKasserine, vaigona kunanga kunzvimbo hombe yekuAmerica nedzimbahwe ravo kuTebessa. MuTebessa, mauto eItalo-Germany akazviwana ari kure kumadokero kweAllied line muTunisia uye anenge ari pakutaurirana kwavo chaiko. Dai Rommel akabva atendeutsa matangi ake ndokuanongedzera kuchamhembe akananga kugungwa, makiromita zana kubva kure, maGermany angadai akagura mauto ose eAllied muTunisia kana kuti akamanikidza kuti adzokere kuAlgeria.
  Pfungwa dzaFriedrich dzakavhiringidzwa nechitarisiko cheLaggs maviri achiputika kubva shure kwemakore ... Idzi dzakapedzwa ... Uye zvino zvakanangwa zvakanaka pfuti ... Iye chete ndiye anogona kupfura saizvozvo ... Four mamwe Yaks. .. uye varipo ipapo... Uye zvino moto paKatyusha ... Saka kuti zvimedu zvinobhururuka kumativi ose ... Imwe rocket launcher ... Saka Helga ari kuedza kubva parutivi. Kudanidzira kwaari:
  -Gamba, ngatizvirove zvakanyanya!
  . CHITSAUKO Nha.
  Basa raOleg Rybachenko naMargarita Korshunova munyika yakafanana harisati rapera.
  VaGermany vakanga vachifambira mberi vakananga kuguta reGorky. Vakamukomba chose. Mukomana nemusikana vakadzivirira iri guta guru.
  Yakombwa chose chose, Moscow yakanga ichidzipwa. VaNazi vakatopfuura vachienda kuKremlin mune dzimwe nzvimbo. Nzvimbo yeguta guru reUSSR yakanga isina tariro. Mabhomba emauto eMoscow akanga ava kupera. Uye nekudonha kweguta guru, ingadai yakave hondo yakasiyana.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakarwira guta paVolga.
  Mukomana nemusikana vari mumhepo yekurwa semazuva ese.
  Vanopfura uye vanoimba:
  Mapiyona haaregi
  Havatyi kushungurudzwa...
  Vanorwa semakondo
  Kutumira maKrauts kugehena!
  
  Kune magamba mazhinji pakati pavo,
  Varume vakawanda vanopenga...
  Kana zvichidikanwa, famba uchigadzira -
  Kuchaja muchina!
  Uye saka mukomana aitarisa anenge makore gumi nemaviri, asi chaizvoizvo murwi ane ruzivo akanga aripo kwemakore akawanda, Oleg Rybachenko akapa kuputika, achichera pasi fascists.
  Uye ipapo anokanda girinedhi kumuvengi netsoka yake isina chinhu.
  Uye iye achaparadzira Krauts kumativi ose.
  Mushure mezvo mukomana achaimba:
  - Ini ndiri murwi weRussia pamabvi evanotyisa,
  ndichatsvaira vavengi veRussia kubva pachiso chenyika!
  Margarita, musikana-gamba, anokandawo chipo cherufu cherufu netsoka yake isina chinhu. Achagogodza maNazi mazhinji uye tweet:
  - For Great Rus '!
  Akabva aputika nekuseka zvakare.
  Mukomana nemusikana vanorwa zvehugamba. Kunyange zvazvo hondo inenge yaparara. MaGermany akanga atokomba Orenburg, uye akadzvinyirira Red Army pose pavaigona.
  Kunyanya, Orenburg yakatorwa kare. Pane nhare imwe chete yakamira ipapo. VaNazi vakanga vatokomba Ufa.
  Uyezve, mauto avo anobva kumaodzanyemba ave kutosvika kuKazan. Mamiriro acho ezvinhu anopfuura kuoma.
  Uye mamiriro acho anowedzera kuwedzera nekuti samurai vari kuuya kubva kumabvazuva uye muCentral Asia vakatobatana nemaGermany.
  Asi vana vane ushingi vanotambudzwa vanorwa. Vanotenda mukukunda kwavo. Kana kuti vakagadzirira kufa vakasimudza musoro. Zvisinei, rufu urwu rwakadini? Havafi!
  Uye vanoramba vari vana kwemakore akawanda. Uye kune imwe nzvimbo kune dzimwe nyika uye mishoni.
  Oleg anoridza imwe pfuti. Ipapo anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka oimba:
  - Stalin achava nesu nokusingaperi!
  Margarita akatarisa maFritzes ndokukwenya:
  - Ngazvisadaro! Iyi cannibal iri kuuya kwatiri!
  Uye musikana, nehasha, akakanda girinedhi netsoka yake.
  Oleg Rybachenko akacherechedza zvine musoro:
  - Tese tiri vanhu vanodya vanhu kusvika pamwero wakati!
  Uye mukomana akakanda chipo cherufu nezvigunwe zvake.
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Kusvika pamwero wakati, hongu!
  Uye akaburitsawo chombo chemhondi netsoka yake isina chinhu, zvichikonzera kuti mota mbiri dzeGerman dzisangane.
  Oleg Rybachenko akadzinga uye akafunga kuti mamiriro eUSSR akanga, zvichida, atova asina tariro uye pakanga pasina chikonzero chaicho muhondo. Ndosaka vachiuraya vanhu pasina.
  Mukomana akakanda magirinedhi maviri netsoka yake. Rova gonye, matangi echiGerman e "E" akatevedzana akadhumhana.
  The Terminator mwana akaimba:
  - Kana nguva yasvika,
  Ticharwa takashinga!
  Kusimuka varwi mangwanani -
  Uye irwai nesimba!
  Mukomana akanga atogadzirira kuparadza chero uto mumaminetsi mashoma.
  Margarita akakandawo chipo chisina shangu cherufu uye akashinyira:
  - For Great Rus '!
  Vana varwi vakashinga zvekuti hapana anogona kuvatsika. Varwi vakaoma kudaro.
  Mukomana nemusikana vari mukufara zvisingaite semazuva ese. Uye pamwe navo ushingi, kukudzwa uye ushingi. Vanorwisana nemafashisti sematitans. Uye zviri pachena kuti muvengi haapfuuri paamire sedombo. Zvichida kunyange chimwe chinhu chakasimba kupfuura dombo uye monolith.
  Margarita, achipfura, akati:
  -Isu tichava mauto epasi,
  Tiri hofori dzechikoro chesekondari!
  Uye musikana achatangazve chipo cherufu netsoka yake isina shangu, yakatsetseka. Akapwanya muvengi.
  Musikana uyu anotonhorera, haugone kushandisa chero chinhu kupokana naye.
  Sezvo pasina nzira yekurwisa zvimedu. Kunyangwe, iyi haisi crowbar, asi chimwe chinhu chinotonyanya kuuraya uye chinotonhorera.
  Oleg Rybachenko, achipfura, akakoromoka:
  - Ini handisi mukomana, ndiri mukomana mukuru uye ndichave akareba kupfuura munhu wese pasirese!
  Uye zvakare, sekunge ari kukanda bhoti inoparadza yezvinoputika netsoka yake isina chinhu. Uye zvakare matangi maviri eGerman anodhumhana pamwechete.
  Murwi wechidiki anorwa chaizvo. Asi anonzwa kuti haangatyore bhutu apa neshamhu. Kunyangwe pasina mamiriro asina tariro, sekunge pasina asingakundiki vanopikisa.
  Mukomana akarangarira kuti akauya sei nesarudzo dzemutungamiri wenyika muBelarus:
  Hazvinakidze kuteerera zvisina maturo kechitanhatu,
  Uye handinzwisisi kuti zvakadini kutenda "baba"!
  Lukashenko akavimbisa kuvaka paradhiso -
  Asi pamwe chete nechiedza, tinopinda murima!
  Hongu, yaive denho kuhurongwa uye chinamato chehunhu. Zvechokwadi, nei nyika yeEurope ichifanira kushivirira mudzvinyiriri, sokunge kuti muMiddle Ages?
  Uye Stalin zvakare mudzvanyiriri uye mune izvi zvakasikwa ari kutanga zvishoma nezvishoma hondo yekukunda ...
  Vana magamba vakarwa kwemamwe mazuva matatu. Zvichakadaro, vaNazi vakakomba Kazan ndokutora Ufa.
  Kurwa kwakatoitika muKremlin pachayo. Vasikana vana varoyi vakarwa nevaNazi vachishandisa minondo nemadhisiki matete ekukanda, vasina tsoka.
  Iyo Kremlin yakakuvadzwa zvakaipisisa nekuputika kubva kuSturmlevs, Sturmtigers, mabhomba nemakanoni makuru.
  Stalin pachake, hongu, achiri muSverdlovsk. Uye mamiriro eUSSR anotaridzika asina tariro. Asi Red Banner ichiri kubhururuka pamusoro peguta guru reRussia, zvinoreva kuti hazvisi zvose zvakarasika!
  Vanhu vanodavira kuti chinjo yava pedyo!
  Natasha anocheka maArabu nepakati. Anokanda dhisiki netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira:
  - Kubwinya kune isingafi Fatherland! Hitler haakwanisi kutiputsa!
  Zoya akarovawo fascist nemasaber maviri uye akarira:
  - Kwete, musatiputsa!
  Mushure mezvo tsoka yake isina kusununguka yakakanda dhisiki remhondi kumaNazi.
  Uye vaviri vevarwi vatema vakadonha kubva pakaparadzwa Kremlin rusvingo.
  Zvadaro, Aurora akapfura. Aipfura kashoma, asi nemazvo. Uye akabva ashandisa saber dzake. Uye nyeredzi nemaswastika akapinza matete akabhururuka kubva pazvigunwe zvake.
  Uye pano Svetlana achakanda dhisiki rakapinza negumbo rake rakashama uye kubvarura Fritz kuita zvidimbu. Ipapo achaimba:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - mudziviriri weNyika yeBaba, musoja waPerun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Magamba eRus ari kuridza alarm!
  Tese tiri vana tirikurwa pano. Inenge yese yeMoscow yakatotorwa, uye zvombo zvepfuti zvapera. Vose vakomana nevasikana vokuRussia vari kufa. Asi havaneti. Kunyange zvazvo kukomba kwacho kwakatora nguva yakareba sei?
  Vasikana vari pamadziro eKremlin vanorwa. Semagamba. Uye zvisinei naDecember havana shangu uye vakapfeka bikini chete. Asi havanzwe kutonhora. Pane zvinopesana, simba ravo rinongowedzera.
  Uye madhisiki akapinza, akati sandara anobhururuka kubva pazvigunwe zvangu zvetsoka. Ivo vari kubvarura mauto ekunze eWehrmacht.
  Varwi vanorwa semagamba ehondo. Uye nekupfeka kushoma. Runako rwakadaro haruna kunyadziswa nematangi makuru eE uye AG akateedzana, kana zvimwe zvinotyisa zvigadzirwa zveNazi.
  Hapana musikana chinhu chinogona kukunda chero chimiro chefascism. Nyangwe akakwana sepanyika ino.
  Natasha akacheka nebakatwa rake, akakanda diski netsoka yake isina chinhu, achigura maNazi uye akaimba:
  - Zvakanaka sei kugara munyika yeSoviet,
  Uye zvinoshamisa sei kupwanya Wehrmacht!
  Zoya, achimhanyisa chigayo nemasaber, akati:
  - Iyo Wehrmacht yave yakasimba zvinorwadza! Iye zvino tave kutodzivirira Kremlin!
  Uye musikana akakanda nyeredzi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achirova Krauts.
  Akabva aimba:
  - Uku kuvhima kwemusango kwevavengi!
  Uye ipapo kune Aurora muhondo. Ko musikana mutsvuku uye anotonhorera. Mumhepo yechando, bvudzi rake dzvuku rendarira rinopeperetswa semureza wehondo. Kwete, musikana akadaro haazokotami kune ani zvake.
  Uye kubva pakukanda kwetsoka yake isina chinhu, dhisiki rakapinza rinocheka nyama neropa rinobhururuka.
  Anocheka miviri yevanopikisa. Uye Aurora anoshevedzera:
  - Ndiri musikana wekirasi yepamusoro!
  Svetlana anotarisa sei muhondo?
  Iyi blonde terminator ingori moto wadhiabhori uye chamupupuri chekuparadza.
  Uye zvakare kushamisika kwemhondi kunobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Uye musikana ari mushishi kurwa.
  Vese vari vana vari muhondo. Uye haafanire kudududza kana kukanda mapfumo pasi.
  Varoyi vana - super chete! Iyo chaiyo quartet yekuparadzwa kwezvose uye munhu wese!
  Varwi vanobata nzvimbo yekudzivirira. Asi Kremlin yakakura uye haigone kuramba kwese kwese. Masimba acho haana kuenzana zvikuru.
  Natasha akataura nehasha achiti:
  - Tinouraya, kwete kukunda!
  Uye musikana zvakare akakanda mhondi mhosva netsoka yake isina chinhu.
  Zoya akataura zvine musoro paakatema muvengi wake:
  - Iwe haugone kuhwina zvese ... Kunze kwekunge mumutambo wekombuta!
  Uye musikana ane bvudzi regoridhe akakanda dhisiki rerufu zvakare.
  Aurora, achicheka vadzivisi vake nemasabhi, akarira:
  - Kukunda, ndinotenda, kuchava kwedu! Muzita reRussia Tsvene!
  Uye kubva pakukanda kwetsoka dzaro, chipo chekuparadzwa chinobhururuka.
  Uye vaNazi vakachekwa vanowa.
  Uye ipapo Svetlana muhondo. Anocheka ma fascists nekukanda kwake. Uye anoita nekunyanyisa, kana kusinga peri dexterity. Tsoka dzake dzakashama dzakati nyangarara. Uye vanoratidza kuparadzwa kunotyisa.
  Ipapo musikana anoimba:
  - Kubwinya kune Baba uye nyika itsva!
  Uye zvakare kushamisika kwerufu kunobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye pano Natasha ari muhondo zvakare. Uye anotema maKrauts, achimhanya kunge kometi. Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kuna Baba mukuru!
  Uye minondo yaro inobhururuka somuchemi wouswa.
  Uye musikana anototanga kuimba:
  - Kubwinya kuRussia nekusingaperi,
  Zviroto zvedu zvichazadzika!
  Uye musikana akapa boomerang inopinza nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Uye akamonyoroka ndokucheka gumi nembiri misoro mitema nemitema.
  Zvechokwadi, vakanga vasiri maGermany vakauraya vasikana, asi zvikamu zvekoloni zvakashandiswa kurwisana navo. Asi kunyange izvi zvinoita kuti zvive nyore kune varwi.
  Dzinopenya uye dzinotamba.
  Natasha anotema vavengi vake zvakare. Uye anokanda chinhu chakadaro netsoka dzake.
  Uye ichadzvova:
  - Stalin uye kubwinya!
  Uye ipapo Zoya. Zvakafanana nekusunungura chinhu chemhondi. Uye zvigunwe zvake zvakabereka zvakapfira shoko rerufu.
  Uye mhare inodzvova.
  - Hazvityisi kufira Motherland seyedu!
  Uye ipapo Aurora achaitorawo opinda muhondo. Uye iye achaitawo boomerang netsoka dzake dzisina chinhu. Uye achagadzirisa vavengi.
  Mushure mezvo anoimba:
  - KuSoviet Rus '! Chii chichatonga pasi rose!
  Uye ipapo muhondo Svetlana. Uyewo musikana asingagoni kumiswa kana kuderedzwa. Aya ndiwo marovero azvinoita. Ini handikwanise kukuponesa kubva kumurwi akadaro!
  Uye netsoka dzake dzisina kupfeka anokanda mapasuru emhondi. Uye rinouraya vavengi varo pasina tsitsi.
  Kunyange zvazvo gare gare Yarila anogona kuvanamatira. Kana kuti pamwe Perun. Humambo hweChernobhogi hwakavamirira mushure mekufa kwevatadzi! Asi zvinotonakidza nenzira yayo - hondo dzinoramba dzichienderera! Uye kurwa kwakawanda! Saka pamwe hatifanire kuchema magumo evatadzi zvakanyanya?
  Svetlana akatonzwa kuseka zvishoma: haugone kugodora maKristu - ivo vachanyimwa mafaro mazhinji nekusingaperi. Kunyange zvavakanga vanazvo paNyika.
  Ehe, vatadzi vane nhamo! Uye vanotonyanya nhamo vanhu vakarurama!
  Uye musikana anokandazve chipo chorufu netsoka yake yakadzvurwa, isina kupfeka. Ipapo anoti:
  - Nyika ichava yedu! Kubwinya kuRussia!
  Natasha akaita shavishavi katatu neminondo yake ndokurira:
  - Ngakuve nekubwinya kusingaperi kuRussia huru!
  Uye tsoka dzake dzisina shangu dzichakanda chimwe chinhu chinouraya uye chakasiyana. Pashure pacho chitsitsinho chomusikana chakanga chisina kupfeka chakarova pahuma yomurume mutema, chichimurovera pamadziro namamwe maArabu mashanu.
  Inotevera muhondo iZoya. Hapana chinogona kumumisa. Anorwisa mapoka aHitler. Uye anomhanyisa chigayo katatu. Varwi vakagura nokuwa kwaro.
  Mushure mezvo musikana anoti:
  - Eternal Rus 'ichava neSvarog!
  Uye anochonya kune vamwe vake.
  Inotevera muhondo iAurora. Akamhanya kunge mupfuhwira. Akagura munhu wese. Uye netsoka dzake dzakashama akatanga chipo cherufu. Akatema ma fascists mazhinji uye akaimba:
  - Yemhando yepamusoro-soro yeBaba!
  Uye ipapo Svetlana akapinda muhondo. Kutema kwarinoita vavengi varo. Uye anoita dashing zvikuru.
  Mushure mezvo chipo cherufu chinobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Uye anonyatsocheka vaNazi, sechisvo chemugeri.
  Uye musikana anochema:
  - Zera rangu uye chokwadi changu! Kubwinya kune Great Russia!
  Hongu, izvi zvina zvinorwa zvehugamba zvechokwadi. Asi vana vasina shangu uye vanenge vakashama tsvarakadenga havakwanise kukunda muHondo Yenyika Yechipiri. Uye saka Moscow yakawa.
  Vasikana vakabuda muguta guru rakatorwa, vachishandisa minondo yavo nenguo yokusaoneka.
  Ivo kazhinji vanokwanisa zvakawanda. Vasikana vepamusoro-soro, hauzovawani vakareba kana kuti vakanaka.
  Uye Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakasiya Gorky akatapwa.
  MaNazi, nhamo, akawana budiriro kunenge kwese kwese.
  Mukomana nemusikana vakafamba ndokukanda tsono netsoka dzavo dzisina chinhu, vachiparadza maKrauts.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Kwete, akasvinura haaperi,
  Chitarisiko cherukoni, chapungu...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanywa nenyoka!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka -
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Margarita akakanda tsono dzakawanda nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka uye akasimbisa:
  - Kwete, hazviperi!
  Uye akaridza kuputika kubva mupfuti yemuchina, achicheka pasi gumi nemaviri efascist.
  Idzi ndidzo mhando dzevana. Inotonhorera, isingazununguki. Kunyange zvazvo chaizvoizvo, iyi haisi iyo rudzi rwehondo. Uye vanofanira kutiza.
  Moscow yakawa, guta reGorky rakawa. VaNazi vanoparadza Kazan. Iri ratova guta rekupedzisira reSoviet paVolga. Kuramba kune hugamba, asi kune kuwedzera kwekunzwa kwekusava netariro.
  MaNazi aive neakawanda epamberi piramidhi matangi kubva kune AG akateedzana, iyo isina chombo cheSoviet chaigona kupinda. Uye izvi, ndinofanira kutaura, zvakaipa kwazvo.
  Kana tsoka dzemukomana nevasikana dzisina kusununguka padzinokanda magirinedhi munjanji ndipo panodhumhana zvikara zveGerman. Asi chii chinogona kuita vaviri chete kana nyika yese ichipesana neUSSR!
  Oleg Rybachenko akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akasunda misoro yeAG-50 neAG-75 pamwechete, ndokuti:
  - Kana nhare iri munzira,
  Muvengi akavaka...
  Tinofanira kutenderera kubva kumashure -
  Mutore pasina kupfura!
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Kunyengedza muhondo chinhu chikuru! Kunyanya kana masimba asina kuenzana!
  Oleg Rybachenko akati:
  - Uye ndakatamba zano reEntente. Nezvombo zvakaenzana, akaparadza mauto evavengi mamiriyoni zana negumi nemana, uye iye pachake akarasikirwa ne zero chete. Izvi zvinoreva kuti kuburikidza nehunyanzvi unogona kurwisa nyika yese!
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Zvinogoneka! Uye kurwa uye kukunda!
  Oleg Rybachenko akakanda tsono makumbo neminwe yake isina chinhu. Akauraya gumi nemaviri fascists ndokuti:
  - Tichakunda muzita reRussia Tsvene!
  Mukomana nemusikana vakaenderera mberi nekumhanya kwavo... Maiwe, masimba acho haana kuenzana chaizvo.
  Kazan yakaparadzwa nemhando dzose dzezvombo. Stalin akarayira kuti achengetwe kusvikira donhwe rokupedzisira reropa. Asi muchokwadi, mweya wekurwa weRed Army mushure mekudonha kweMoscow wakanyanya kuputsika. Munhu wose aida kufa zvishoma nezvishoma. Uye vaNazi vakawandisa muhuwandu nezvombo.
  Uye ndege yavo yejeti iri kubhomba maguta ese nemisha iyo maNazi asati akwanisa kutora.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vasati vasvika Kazan, guta iri rakaparara.
  Ufa yakatorwawo. Saka, pasinei nechando chaityisa, vaNazi vakatamira kuSverdlovsk.
  Dzimbahwe raStalin rakanga riri ipapo. Uye samurai vakabva kumabvazuva. MaJapan anewo simba.
  Varwi vavo vane njodzi zvakanyanya - ninja vasikana. Pasinei nechando cheSiberia, vanomhanya nemuchando vasina shangu, ivo pachavo vakapfeka zvipfeko zvekushambira chete. Zvinotyisa kufungidzira varwi vakadaro. Kunyange zvazvo vakanaka kwazvo.
  Heino mumwe wavo ane bvudzi rebhuruu, mumwe ane yero, wechitatu ane dzvuku, wechina ane chena.
  Idzi ndidzo mhondi dzakanakisa. Vanoshanda nebakatwa rimwe uye vanokanda madhisiki akaonda kana chakras pavacheche. Uye ninjas dzinokanda zvinoputika kurwisa matangi - iwo angori saizi yepizi, asi anorema eSoviet matangi anobhururuka kumusoro mumhepo ndokuabvarura kuita zvidimbu.
  Kunyangwe iyo inotyisa IS-7 haisi chipingamupinyi kune ninja vasikana. Ivo varwi vemhando yepamusoro zvekuti kana varindi havana simba pavari.
  Heino musikana weNinja ane bvudzi rebhuruu, ane zvigunwe zvake asina kupfeka akakanda pea uye matangi matatu eSoviet kamwechete, akabhururuka kumusoro, uye akaputika kuita zvikamu.
  Uye ipapo pane musikana ane bvudzi reyero uye netsoka yake isina kupfeka, achikanda pea. Uye zvakare, mota dzeSoviet dzinobhururuka munzira dzakasiyana uye dzakapwanyika kuita zvidimbu. Ngatizvitarisei, aya ndiwo marudzi evarwi pano - kunyangwe gamba rakashinga raizotyisidzirwa pamberi pavo.
  Uye heino musikana ninja ane bvudzi dzvuku muhondo. Kungokandira pea yemhondi netsoka. Uye kubva pakurova kwayo, zvombo zveiyo hombe IS-12 yakaputika.
  Uyu ndiye musikana weTerminator.
  Uye zvino musikana ninja ane bvudzi jena. Nenzira imwecheteyo achaitora, uye nesimba rake rose achakanda minondo yake muvarwi veRed Army. Achavagura uye achaimba achiti:
  - Ini handisi tsikidzi inonzwisa tsitsi, ninja, asi kwete turtle!
  Zvakare, vasikana vose vari vana vaurayi muhondo.
  The Red Army iri kurasikirwa nehondo kumativi ose. Asi achiri kuedza kurwa.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vanodzungaira muchando chechando. Vana varombo vasina shangu. Kune miviri isingafi, chando haina kunyanya kuipa. Aya ma supermen haagone kurwara kana kubata dzihwa kana chando. Asi zvakadaro, paunosvika kuUrals, chando hachifadzi uye chinoruma zvitsitsinho zvisina vana zvevana.
  Oleg akasuruvara akati:
  - Iwe hauzive kuti chii chakaipisisa - kutonhora uye nzara, kana kuziva kuti yako inoera Nyika yaMai iri kurasikirwa!
  Margarita akati zvine musoro kuti:
  - Kwatiri, kutonhora uye nzara hazvisi chinhu ... Asi chokwadi chokuti takarasikirwa nevaNazi chakashata!
  Oleg akabvumirana neizvi:
  - Haikwanise kuwedzera zvakanyanya! Kakawanda, nei Third Reich ichiwanzobudirira mumatenga anofambirana kupfuura edu?
  Margarita akaita fungidziro ine musoro:
  - Nekuti mafashist ane simba uye akarongeka. Uye takaita rombo rakanaka nguva zhinji. Kunyanya neStalingrad!
  Oleg Rybachenko akakava bhora rechando netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - Hongu, takanga tine rombo rakanaka neStalingrad! Iye Fritz ivo pachavo vakapusa vakapinda mumusungo!
  Margarita akati:
  -Kuedza kusapinda mudambudziko,
  Kuti urege kuvhiringidzika uye kurasika ...
  Zvingave zvakafanira kuunganidza nickel kune penny,
  Uye pane kudaro, zvarwa patsva!
  Vana munzira vakarwisa boka remafashisti. Varwi vanopfuura zana vakaurayiwa. Mumwe akasiyiwa ari nhapwa. Margarita akamanikidza murume wechidiki kutsvoda makumbo ake akatsvuka, akatsvuka nechando. Akazviita achiteerera. Uye akati maGermany akanga atosvika kuSverdlovsk uye akanga akaipoteredza.
  Oleg akati:
  - Zvinoshamisa kuti iwe neni, Margot, tiri kukurumidza, asi neimwe nzira tinofamba sevanhuwo zvavo kana kutononoka!
  Margarita akabvuma kuti:
  - Kubatwa mufungu rekukundwa! Sezviri pachena mune izvi zvakasikwa munhu wese anopesana neUSSR. Kunyange zvisikwa uye nzvimbo!
  Oleg akabva ati:
  - Zvakadini kana zvidiki kuti isu tiuraye Hitler?
  Margarita akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Iyo hyperwitch haina kutipa kuraira kwakadaro! Saka ngatiitei pasina maamateur performances. Kunze kwezvo, izvi zvichaitei?
  Oleg Rybachenko akapindura nechivimbo:
  - Zvakawanda! Uyezve, Fuhrer, uyu ndiye Fuhrer muAfrica zvakare!
  Margarita akakurudzira:
  - Ngatirwei kumberi ikozvino, uye tozoona nezveHitler! Sezvavanotaura - kurumidza pasina kumhanya!
  Oleg akaimba kuti:
  - Speed yakanaka, usapwanye chisel ... Murume haasi wehuni, uye akakurumidza kupenga!
  Mukomana nemusikana vakamhanya nesimba ravo rose. Uye takakwanisa kusvika Sverdlovsk. Uye vakatanga kudzivirira guta rakanga raparadzwa nevaNazi.
  Kurwiswa kwacho kwakatevera kumwe pashure pechimwe.
  Vana vakanga vasina shangu. Margarita ari mujasi, uye Oleg Rybachenko anongova mukomana akapfeka zvikabudura. Asi vakarwa semagamba chaiwo uye asingachinji.
  Oleg akakanda tsono nezvigunwe zvake, akabaya Fritz pahuro uye akarira:
  - Hatisi kuzopa inch yenyika!
  Margarita akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akashinyira:
  -Kwete kudonha, kwete inch, kwete centimita!
  Mukomana nemusikana vakarwa muchando. Uye kwaiva nemamwe mapiyona aiva navo. Uye vazhinji havanawo shangu, zvisinei nekutonhora kwesango. Uye kana vana vasingafi vasingatyi chando chemusango, zvishoma havagoni kuvakuvadza, saka zvine ngozi kune vanawo zvavo.
  Heuno mumwe piyona asina shangu, ane kunyange zvigunwe zvake zvaiva zvebhuruu nokuda kwechando, mazino ake abatwa nedzihwa, uye shaya yake yakazvimba. Mukomana ari kurwadziwa zvikuru. Asi pasinei neizvi, anoshatirwa anotora boka remagirinedhi ndokuakanda pasi petangi yeNazi, uye iye pachake anowira, achirohwa nekuputika kwepfuti.
  Uyu mukomana akashinga...
  Kana kuti musikana, ane tsoka dzisina kuchena dzinopenya semapopi matsvuku, anosundira mugodhi pasi penzira dzeGerman mastodon. Anofa ega, achipopota:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Zvinorwadza zvikuru kuva usina shangu muchando, muSiberia, kana usina kudzivirirwa nenyama isingafi.
  Kunyange Oleg naMargarita havafariri kuva hafu vasina kupfeka muchando chakanyanya. Asi ivo vanonyemwerera uye vanoimba, vachida kufadza vakomana:
  - Ehe, chando, chando, usandiomesa nechando,
  Usandiomesa nechando! Bhiza rangu! Bhiza rangu!
  White-maned!
  Vakomana nevasikana, vachizunza makumbo avo matsvuku nebhuruu kubva kuchando chaityisa, vakaimba:
  - Chando hachizotimisa! Chando hachizotikunde! Isu tiri mapiyona eKrauts! Iyo fascist icharohwa zvakaoma!
  Vana vanorwa zvakanaka! Asi masimba haana kuenzana zvakanyanya. Stalin akatiza kubva yakapoteredzwa Sverdlovsk kuenda Novosibirsk. Zvisinei, maJapan atosvika pedyo neguta iri kubva kumabvazuva. Ivo neimwe nzira havatyi kunyange chando cheSiberia.
  Hondo ngaipere.
  Asi mapiyona haakandi mapfumo pasi. Uye kunyange munguva dzakaoma, vana vanoimba noushingi;
  Isu tiri mapiyona, vana vecommunism -
  Moto, tende nehwamanda inorira!
  Kupinda kwehutongi hwefascism -
  Izvo zvakamirira kukundwa kunotyisa!
  
  Chii chatakarasikirwa nacho muhondo idzi?
  Kana kuti wakazviwana mukurwa nemuvengi here?
  Isu taingove vana venyika -
  Uye zvino varwi veMotherland!
  
  Asi Hitler akatora nhanho akananga kuguta redu,
  Mapopoma akadonhedza mabhomba asingaverengeki!
  Isu tiri Nyika yeBaba, yakatonyanya kunaka kupfuura denga -
  Zvino kuvira kwezuva kune ropa kwasvika!
  
  Tichapindura nehasha -
  Kunyange zvazvo ivo pachavo vari, maiwe, vadiki muchimiro!
  Asi munondo uri mumaoko epwere isina simba -
  Akasimba kupfuura mauto aSatani!
  
  Rega matangi amhanye avalanche mushure mekuputika,
  Uye tinogova pfuti pakati pevatatu!
  Rega mapurisa achirevesa kunanga kumashure,
  Asi Mwari Mutsvene achavaranga zvakaomarara!
  
  Takasarudza chii? ita basa rerunyararo -
  Uye nokuda kwaizvozvo, nhamo, ndaifanira kupfura!
  Kudzikama kwave kutovenga.
  Kunewo mhirizhonga nenyasha!
  
  Musikana uye ini tiri kumhanya tisina shangu pamwe chete -
  Kunyange zvazvo chando chadonha, chinopisa sinou semarasha!
  Asi havana kutya, vana vanoziva -
  Iyo fascist ichaendeswa mubhokisi nebara!
  
  Saka vakauraya kambani yakaipa yeKrauts,
  Uye mbwende dzakasara dziri kumhanya!
  Tinoparadza varwi sejeko muhondo -
  Mazhizha echidiki haasi chipingamupinyi kwatiri!
  
  Kukunda kubudirira, kuchava muna Chivabvu,
  Iye zvino dutu rechando rava kurova, sinou yakaoma!
  Mukomana haana shangu, hanzvadzi yake haina shangu,
  Vana vaipemberera zuva ravo repamusoro vakapfeka mamvemve!
  
  Masimba aya anobva kupi matiri -
  Kutsungirira marwadzo, kutonhora, chido ichocho!
  Shamwari payakayera pasi peguva.
  Kana shamwari ikachema, ndinofa!
  
  Kristu akatikomborera isu mapiyona,
  Akati, Nyika yaBaba yakapiwa kwamuri naMwari!
  Uku ndiko kutenda kwekutanga kwezvose.
  Soviet, nyika tsvene!
  Uye vanofa nenyemwerero pamiromo yavo. Vana havazivi utera ... Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakarwa kwevhiki rose. Asi Sverdlovsk yakawa. Chikamu chevarwi chakazvipira - kunzwa kuti mamiriro acho akanga asina tariro. Mapiyona chete akaramba kubvuma.
  Uye vakomana vashoma vakashinga, vasina shangu vakabudirira. Vakamhanya nemumazaya echando, bhuruu kubva muchando chaityisa. Uye vakafira pasi pepfuti nepfuti.
  Oleg Rybachenko naMargarita vaivewo vakakwenenzverwa, asi vachiri kupukunyuka kubva kuSverdlovsk. Pashure pacho takatamira kuNovosibirsk. Frost, chando, husiku hurefu.
  Mukomana nemusikana vari kumhanya, vakasuwa uye vakatsamwa zvikuru.
  Margarita akati:
  - A hyperwitch anogona kubatsira nyika ino! Zvikasadaro vaNazi vanokunda! Chokwadi uku kusaruramisira kuri munyika yose!
  Oleg Rybachenko akasvetukira kumusoro, akamonyoroka mune kanomwe kamwe, uye zvine musoro akati:
  - Pane kururamisira kushoma munyika zvachose! Somuenzaniso, nei vakwegura vachitambura? Uyezve, anenge munhu wose pasina kunze! Uye apo munhu ari muduku, anosvuta, anonwa, uye anotoita zvakashata, uye ane utano! Kururamisira kunotambura vakwegura kuri kupi?
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Hapana kururamisira mune zvakasikwa!
  Oleg Rybachenko akabvunza zvishoma nezvishoma:
  - Uye Mwari anotarisa kupi?
  Margarita, musikana uyu asina shangu akapfeka jasi rine mugodhi, akakurudzira:
  "Zvichida isu pachedu tinofanira kuva savanamwari kuti ruramisiro itonge munyika!" Uhwu ndihwo njere dzeMusiki!
  Oleg Rybachenko akasimbisa nechivimbo:
  - Ndinotenda kuti tichamutsa vakafa!
  Musikana weterminator akasimbisa:
  - Hongu, ndinotenda mune izvi, hongu!
  Vana vakamhanyira kuNovosibirsk uye vakatora chikamu mukudzivirira guta iri.
  Vakarwa munenge muguta guru rekupedzisira pasi pekutonga kweRed Army.
  Stalin akanga achitotaurirana naHitler, achibvumirana kuzvipira kana kuchengeteka kwake pachake kwakavimbiswa. Iyo Fuhrer yakanga yakagadzirira izvi, kunyanya kana vatsigiri vakanyarara.
  MaJapan akanga atopinda muNovosibirsk nechekumabvazuva. Saka pakanga pasina mukana wokutizira. IUSSR yakanga yava kufa.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakapfura vaNazi uye vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu. Uye vakanga vachiri kutarisira chimwe chinhu.
  Padivi pavo paiva nemapiyona. Muchando chakanyanya muSiberia, vana vose vakanga vasina shangu uye vakapfeka mayunifomu emapiyona echirimo ane tai. Vakafa semagamba.
  Makumbo avo aive akatsvuka sedzehanzi, zvigunwe zvikaita bhuruu.
  Asi mapiyona haana kukanda mapfumo pasi.
  Vachakundwa nefascism!
  Oleg Rybachenko akakanda girinedhi netsoka yake isina mwana. Akasunda matangi matatu echiGerman kumusoro pakarepo ndokuzevezera:
  - Ndinotenda mukukunda!
  Margarita akakandawo chipo chemhondi neminwe yake isina chinhu uye akarira:
  - Ndakatenda zvakare, uye ndichatenda kusvika pakuguma!
  Uye vakarwira guta rekupedzisira reSoviet nehasha dzekupererwa. Asi zvakadaro vakanga vasiri kuzokotama.
  Oleg Rybachenko, kuti afadze vana vanopayona vanenge vafa nechando, akaimba nechido chikuru;
  Ndiri murwi wechidiki waAmai Russia,
  Nyika ine simba, nyika yekuzvarwa kwenyika dzese...
  Hapasisina nyika yekumusha yakanaka kwazvo muchadenga,
  Stalin akasunga tayi pasi peforoji!
  Kuva piyona mufaro uye kudanwa,
  Mushure mezvose, izvi zvinoreva kuti uri muranda wenyika.
  Uye iwe unogona kuwedzera zvakasikwa -
  Kuparadza manomano adhiabhorosi-Satani.
  Pakasvika zhizha muna '41,
  Mvura yaChikumi ichitiitira mabhanan'ana...
  Hatidi kuti dunhu rive varombo,
  Kuti ufare, tenda - Nyika yeBaba yakasikwa!
  Musikana uye ini takamirira vaNazi vakavandira,
  Izvi zvisati zvaitika takawana pfuti yemuchina.
  Uye kune kutsamwiswa kwaHitler,
  Chikwata chedu chinokunda vaNazi!
  Vasikana tsoka dzakashama dzave shasha.
  Chando chave kutorovera pasi pepasi pevhu.
  Kutonhora uye miromo yakashanduka bhuruu,
  Asi moto mutsvene unodziya mweya yedu!
  Tinorova tisingazivi zviyero zvevadzivisi vedu;
  Hatikupei rugare siku nesikati!
  Magirinedhi anobhururukira pamusoro pema echelons kuita shamhu,
  Uye mapurisa ane pfuti yekupfura.
  Mafascists haagone kuwana rutsigiro chero kupi,
  Mapiyona edu, mauto akashinga ...
  Unokwanisa, kana uchida kutema makomo;
  Heano matangi aHitler ari kupfuta semakenduru.
  Vanhu vakaungana nehasha -
  Nokuda kwekururamisira, ushingi uye kukudzwa.
  Uye hapana dombo mugungwa remadutu -
  Zvinoita kuti tigare pasi!
  Takapinda muBerlin, takabatana neKomsomol,
  Kubva pakutsika tsoka dzisina shangu nevasikana pasi rese!
  Tinofemera huchi hunokunda muna May wekudenga,
  Zvino kubudirira kwedu kwakajeka kwave kwekusingaperi!
  
  
  
  
  . ALEXANDER THE III AKARARAMA MAKORE MAKUMI MAKUMI MATATU NEMsere
  Mambo vakasimbisawo humambo mune zveupfumi. Kwakanga kusina mhirizhonga kana kumukirana, saka upfumi hwairamba huchikura. Uye Russia yaive nehuwandu hwevanhu neHondo Yenyika Yekutanga nekuda kwekuderera kwekufa uye kutorwa kwematunhu ekuchamhembe kweChina neKorea. Uye hondo yakanga iri huru. Uye matangi ekutanga emwenje mumutsara akaonekwa, uye ndege dzakawanda dzemhando dzakasiyana.
  Nhamo, Alexander wechitatu haana kurarama kuti aone kukunda muHondo Yenyika Yekutanga, asi izvi zvakatoenda kuna Nicholas wechipiri.
  Mambo mutsva aive nechigaro chakasimba, mumwe mukadzi, mugari wenhaka ane hutano, mazana maviri nemakumi masere emamiriyoni evanhu, uye mauto emamiriyoni maviri nehafu mumatunhu erunyararo.
  Saka unogona kurwa noushingi uye nounyanzvi! Mukuwedzera, maRussia anewo matangi akareruka ane pfuti dzemuchina, asi anorema achangoonekwa. Yakagadzirwa nemwanakomana waMendeleev.
  Saka haugone kumisa uto rehumambo!
  Nicholas II akapinda muhondo nemaGermany neAustrian ... Mauto eRussia akatora Galicia, Bukovina, uye akakunda mauto eAustria. Pakutanga kwaiva nehondo muEast Prussia, asi vakazotsiva uye vakagura Koenigsberg. VaAllies vakasundira maGermany kure neParis ... Mauto eRussia akatora Krakow, uye ane nhamba yepamusoro, pasinei nechando, akaenderera mberi achigumbura, achiswedera kuBudapest. Germany yakaronga, ichiona kuti nyaya yacho yainyungudika nekukundwa, rugare pazvimiro zvine mwero.
  MaGermany akabvuma kupa Klaipeda uye chikamu chenyika muPoland kuRussia, uyewo kubhadhara muripo. France yakadzoserwa kune chikamu chenzvimbo yakambotorwa pasi peBismarck, uye zvishoma kuDenmark.
  Austria-Hungary yakasiya Galicia, chikamu cheBukovina neKrakow. Asi umambo hwacho hahuna kuparara. Russia yakawanazve nyika dzevaSlav, zvese zvaimbova chikamu cheKivan Rus, uye yakawedzera Humambo hwePoland.
  Türkiye neJapan vakanga vasina nguva yokupinda muhondo, sezvakaita Italy. Ndiko kuti, Hondo Yenyika Yokutanga, chaizvoizvo, haina kuitika. Saka kurwisana kudiki. Nicholas II akasimbisa simba rake uye ipapo akatonga murunyararo kwenguva refu.
  Russia, zvisinei, yakapedza hondo muAfghanistan - pakupedzisira ichikamuranisa nemaBritish. Ipapo Iran yakakamurwa neBritain.
  Russia nokudaro yakawedzera pfuma yayo. Asi dambudziko rehupfumi uye Kuderera Kukuru kwe1929 kwakauya ... Muna 1931, Japan, mukubatana neTurkey, yakatanga hondo neTsarist Russia. Asi chokwadi kwaiva kuzviuraya. Zvikepe zveTsarist muPacific pasi pemurairo weKolchak zvakakunda maJapan. Uye uto repasi rose rakanga rakasimba zvakapetwa kaviri.
  Zvimwe chetezvo zvinogona kutaurwa nezvevaTurkey. Zviri pachena kuti vakakwira vachirwisana nemuvengi asiri iwo.
  Tsarist Russia yakakwanisa kutora mauto uye kutora Japan. Zvino mauto eRussia akazotora Turkey. Saka yakaguma nguva yeOttoman Empire.
  Uye Tsar Nicholas II akawedzera kubwinya kwake uye simba reRussia. Mambo ane mbiri uyu akatonga kusvika 1936 uye akafawo aine makore makumi matanhatu nemasere.
  Akatsiviwa naAlexey II. Kazhinji, murume ane hutano hwakakwana wemakore makumi matatu nemaviri ezera. Amai vake vakanga vakasiyana, saka Alexander wechitatu haana kubvumira muchato unouraya.
  Alexei II akapedza kukunda kweSaudi Arabia nekuiparadzanisa neBritain.
  Wilhelm II akatonga pachigaro cheGermany kusvika muna 1941. Mambo uyu akatonga kwemakore makumi mashanu nerimwe! Nguva yakareba!
  Asi zvino mwanakomana wake Ferdinand ndiye ari pachigaro. Haatombonhuwi saHitler. Imwe nyaya.
  Kuchine rugare. Makoroni ose akakamurwa. Mussolini akakunda Ethiopia.
  Hapana chimwezve chekuparadzanisa ... Britain, zvisinei, iri kuenda munguva dzakaoma. Uye iri mudambudziko rehupfumi.
  Uye saka Ferdinand akaronga kuna Alexei Wechipiri kugovera zvinhu zvekoloni zveFrance neBritain. Kufanana, chaizvo, kuti ungatarisa sei nyika idzi.
  Nokudaro, Mussolini, Ferdinand naAlexei II vakabatanidza chibvumirano chavo.
  Asi, chokwadi, Russia, panguva ino, yakanga yatokwanisa kukunda inenge yose yeChina uye yakawedzera simba kudarika ani zvake muhupfumi, munharaunda yemauto, uye muhuwandu.
  Tsar Alexei akabvumira, kazhinji, chirevo ichi uye akasarudza kuti vaizotanga pamwe chete.
  Ferdinand akanga asisiri muduku. Uye akanga akangwarira.
  Zvisinei, pana May 15, 1945, hondo yakatanga. MaGermany akatama zvakare
  Kurwisa Belgium...
  Uye hondo yetsarist yakapfuura nemuBritain makoroni uye yakamhanya neEgypt.
  Russia yakanga ine mauto mamiriyoni gumi nemapoka mazana mashanu, uye nechivimbo
  Akakunda. Zvaiita sokuti hapana aigona kumumisa.
  Mumwedzi miviri, mauto etsarist akatora India, kumaodzanyemba kweIran, zvinhu zveBritish muSaudi Arabia, Egypt, Sudan, uye mazhinji eIndochina.
  Asi maGerman akangokwanisa kutora Belgium, uye akamiswa munzira dzekuenda kuParis. Holland yakapindawo muhondo.
  Tsarist Russia kweimwe mwedzi miviri yakatora zvinhu zveBritain muAsia ndokupedza Indonesia. Akabva adzika kuAustralia ndokupfuura nemuAfrica.
  MaGermany akaedza kutora Paris, asi kurwisa kwavo kwakaramba. Zvisinei, hondo yakanga ichiparara. Italy yakatorawo zvinhu zvemuAfrica zveBritain neFrance.
  Mumwedzi wechishanu chete mauto etsarist akatanga kusvika kuEurope. Hondo yanga ichiri kuenderera mberi muAfrica neAustralia, asi yakanga yatopera. Austria-Hungary, yakaneta zvikuru nekurasikirwa kwenyika, yakapindawo muhondo kudivi remubatanidzwa.
  MaGermany akakwanisa kutora Holland. Uye vakavandudza nzvimbo yavo.
  Kwemamwe mwedzi miviri, Tsarist Russia yakapedza kutorwa kweAustralia neAfrica. Uye chete pakupera kwaNovember, muchando, kutsva kutsva kwemauto eGerman-Russian kwakatanga, achipfuura Paris.
  Panyaya iyi, mauto akanga atonyanya kusaenzana. Mauto echiFrench-Chirungu akakundwa. Uye Paris yakakomberedzwa.
  Uye paZuva reGore Idzva boka revarwi rakatora ... Ipapo mauto etsarist neGermany akatora yose yeFrance mumavhiki matatu. Zvino kubhomba kweBritain kwakatanga ... Uye nyika dzese dzakatorwa nemubatanidzwa.
  Britain muna May 1946, yakanga yatove isina ropa uye yakaputswa nemabhomba
  Capitulated.
  Nokudaro imwe hondo huru yakaguma. Russia yakatora anenge makoroni ese ayo pachayo. Germany yakagamuchira zvishoma, Italy yakabata chimwe chinhu, uye Austria-Hungary yakawana chidimbu chekufananidzira.
  Pasinei nokuti maGermany aitarisira makoroni makuru, uye akagamuchira zvishoma, Morocco chete, asi Germany yakabatanidzwa mukuumbwa kwayo: Belgium, Holland, uye France kusvika kuPort de Calais.
  Mukuwedzera, tsarist Russia yakadzorera maGermany kuNamibia uye izvo zvaimbova zvavo.
  Muchidimbu, isu neimwe nzira takazvigadzirisa uye tikaita runyararo ...
  Runyararo rwakauya... Muna 1953, Russia yakawana bhomba reatomu, uye gore rakatevera Germany yakariwanawo. IUS yakawana zvombo zvenyukireya muna 1960.
  Nokudaro, kutya kwakamuka.
  Uye muna 1955, cosmonaut yekutanga yeRussia yakabhururuka mudenga, ichitenderera bhora. Uye muna 1961, vanhu vokuRussia vakatsika mwedzi.
  Uye muna 1983 kusvika kuMars! Vanhu vokuAmerica vakabhururuka vachienda kumwedzi muna 1971, uye vokuGermany muna 1984. Austria-Hungary neGermany dzakabatana kuva nyika imwe. Sweden neNorway dzakava chikamu cheRussia nekuzvitonga uye kuzvitonga.
  Dzimwe nyika dzakarasikirwa zvishoma nezvishoma kuzvitonga.
  Muna 1987, maRussia cosmonauts akabhururuka achienda kuVenus. Muna 1992 kuenda kuMercury. Uye muna 1999 kuenda kuPluto.
  Solar system yave nyanzvi.
  Humambo hutatu hwenyukireya hwakabuda: Great Germany, USA neGreat Russia.
  Alexey II akafawo aine makore makumi matanhatu nemasere muna 1972. Akatsiviwa nemwanakomana wake Alexander wechina. Mambo uyu akanga aine makore makumi mana nerimwe ekuberekwa panguva yaakagadzwa pachigaro. Zvinoshamisa kuti, Alexander wechina akararama kwemakore makumi matanhatu nemasere uye akafa muna 1999. Uye mwanakomana wake Vladimir wechitatu akakwira pachigaro. Muna 2013, mazana mana emakore eRomanov Dynasty akapembererwa.
  Parizvino, Russia yakanyatso kutsika. Asi kuchine Germany neUSA sevakwikwidzi vayo pasi rose. Humambo hweTsarist, pamwe nemakoloni ahwo, hwaisanganisira zvishoma inopfuura hafu yedunhu renyika uye zvinopfuura zvikamu zviviri muzvitatu zvehuwandu hwenyika. Russia yakasimba, asi kwete imwe chete.
  Anotonga Russia, Vladimir wechitatu; muna 2019 akasvitsa makore makumi matanhatu nemanomwe. Vazhinji vari kunetseka kuti achararama here, semadzimambo ekare, kwemakore makumi matanhatu nemasere kana kuti achavhiringa masanga aya anoshamisa?!
  Panguva ino, zvombo zvinorwisa nyukireya zviri kugadzirwa muRussia. Zviri pachena kuti hapazovi nezvombo zvenyukireya, uye Russia ichakwanisa kubata zvakanaka neGermany neUnited States. Rine vanhu vakawanda nemasoja akawanda. Uye kunaka kwezvombo kuri nani!
  Asi iye zvino kune zvombo zvenyukireya, uye zvinhu zvose hazvisati zvakundwa. Asi zvombo zvinopesana nenyukireya zviri kugadzirwa zvakanyanya, saka pane mikana yekukunda.
  
  KUWA KWEGIBRALTAR
  Mudzvinyiriri weSpain Franco, kusiyana nenhau chaiyo, akabvuma mauto eGermany kurwisa nhare yeEngland yeGibraltar. Mukutsinhana, Spain yakagamuchira dzimwe nyika dzeBritain neFrance muAfrica.
  Kurwiswa pasi pemurairo waMainstein kwakaitika usiku kubva munaNovember 25, 1940 kusvika kuNovember 26. Sezvakazoitika, maBritish akanga asina kunyatsogadzirira kufamba kwehondo kwakadaro uye vaNazi vakakwanisa kutora nhare yakasimba yakadaro kubva mumhepo.
  Kuwa kwayo kwakava nechinjo huru munguva yehondo. The Wehrmacht yakakwanisa kuendesa mauto pamusoro pechinhambwe chipfupi kuenda kuAfrica, uye maBritish akadziviswa kupinda muGungwa reMediterranean kubva kuMabvazuva.
  Mutemo weGermany wakatumira mapoka akati wandei muEquatorial Africa. Mukuwedzera, chitunha chaRommel chakaendeswa kuLibhiya, mwedzi yakawanda zvisati zvaitika kupfuura chokwadi.
  MaBritish, zvakare, akasiya kurwisa maItalian muEthiopia ndokutanga kusimbisa nzvimbo yavo muEgypt. Zvisinei, Rommel akakwanisa kuenda mberi kwavo, uye somugumisiro preemptive kurova, akakunda mauto ekoloni, achibata Alexandria uye Cairo. Nzvimbo yeBritain muAfrica yakava yakaoma zvikuru. MaGermany akanga atosvika kuSuez Canal uye akatyisidzira mberi kuMiddle East. Pamusoro pezvo, pakanga paine mukana wekutamira kuSudan.
  Ichokwadi, zvinhu zvakanga zvisiri kufamba zvakanaka kune maItaly muGreece, asi kusvika kwemamwe masimba kubva kuGermany kwakachengetedza mamiriro acho ezvinhu.
  Hitler aive nedambudziko: kurwisa USSR kana kupedza Britain? Kubudirira kweWehrmacht muAfrica kwakakurudzira chisarudzo chechipiri - kuzvipa rusununguko rwekuMadokero. Kunyange zvazvo gadziriro dzehondo dzeUSSR dzakazadza Fuhrer nekutya.
  Hondo yeRed Army yakanga ichisimbisa, asi maGermany akanga asina kugara asina basa. Kugadzirwa kwematangi muna 1941 kwakapetwa kaviri zvichienzaniswa ne1940, uye kugadzirwa kwendege kwakawedzera kanenge kaviri nehafu.
  VaNazi vakabhomba ndokudzika paMalta. Rommel akabva atyora zvidziviriro zvese paSuez Canal uye muIraq, iyo yakanga yapandukira hutongi hweBritain. MaGermany akakunda Kuwait neMiddle East yose zviri nyore. Stalin akaomerera kune yekumirira-uye-kuona zano. Asi Churchill akaomesa musoro akaenderera mberi nehondo. Iyo Wehrmacht, yasvika Iran, yakatendeukira kumaodzanyemba kweAfrica.
  Gore ra1941 rakanga rava kupera. Kugadzirwa kwengarava dzepasi pemvura kwakawedzera, uye Britain yakarasikirwa nenyika dzayo. US yakazvibata zvisina basa. Asi Japan haina kukwanisa kugara pasi ndokurova Peru Harbor musi wa7 Zvita. Hondo itsva yakatanga muPacific. Uye Hitler aifanira zvakare kusiya zvirongwa zvekurwisa USSR.
  Tinofanira kubatsira maJapan, kubata Iran neIndia, pamwe neSouth Africa. Uye zvinonyanya kukosha, Britain pachayo. Uyezve, mabhomba eAmerica haasi toyi. Vanogona kukonzera Third Reich dambudziko rakawanda. Uye zvakanyanya nyore kuita mabhomba kubva kunzvimbo yeBritish.
  Saka Fuhrer akamanikidzwa muna 1942 kusiya pfungwa dzekupinda muEast.
  Paiva nengozi yokuti Stalin pachake aizozarura mberi, asi ... Unoda kuziva unhu hwaStalin. Anodzorwa zvakanyanya mumutemo wekunze. Hondo neFinland yakaita kuti Red Dictator anyanye kungwarira.
  Nepo iyo USSR iri kuunganidza simba. Kuwanda kwendege musi waNdira 1, 1942 yakasvika zviuru makumi matatu nezviviri zvemotokari, uye matangi, anopfuura zviuru makumi maviri nezvishanu, uye mamwe zviuru zvitatu zvematangi. Pakazara, Stalin akaronga kupedzisa kutora makumi maviri ezvitunha zvakagadziridzwa, nenhamba yakazara matangi ezviuru makumi matatu nezviviri zvemotokari, iyo 16,5 zviuru yaive yazvino KVs yemhando dzakasiyana uye T-34s. Uyezve, matangi eT-50 akanga achiri kugadzirwa, kunyange zvazvo motokari yakazove yakareruka.
  MaGerman, akatarisana neMatilda nemamwe matangi ecruiser, uye zvakare aine ruzivo rwekuti maBritish ari kugadzira matangi anorema, vakatangawo kugadzira mastodon avo. Chokutanga pane zvose, "Tiger" ine 88-mm cannon, uye yakashongedzwa nekanoni isingapindiki 75-mm ine dhiramu refu.
  Paive zvakare neruzivo nezveSoviet tank kuvaka. Iyo KV-2 tangi yakafora paMay Day parade paRed Square, uye makumi matatu nevana vaive neruzivo.
  Chero zvazvingava, Speer paakatungamira Imperial Ministry of Arms and Ammunition, kusimukira muhunyanzvi hwakaenda nekukurumidza. Hitler aida kuva nematangi akanakisa munyika, uye anorema. Asi kusvika ikozvino Germany yakanga yakaderera kune USSR. Zvose nhamba yemotokari uye unhu hwavo. MunaAugust 1941, tangi yeKV-3 yakatanga kugadzirwa. Motokari yakave yakaremerwa nematani makumi matanhatu nemasere, asi yakashongedzerwa nekanoni 107 mm ine yekutanga projectile kumhanya kwemamita 800 pasekondi. Izvi zvakamupa mukana pane "Tiger", iyo, nenzira, yakanga isati yaiswa mukugadzirwa.
  Iyo KV-5 yakave yakatonyanya kusimba, inorema matani 125 uye ine makanoni maviri. Chokwadi, motokari inorema yakadaro yakakonzera matambudziko akawanda kuuto reSoviet kupfuura zvayaikosha. Uye muna 1942, KV-4 yakasiyana inorema matani 107 yakagamuchirwa kushanda. IUSSR yaigona kudada nematangi ayo anorema kwazvo munyika, uye ane simba kwazvo.
  Asi Germany yakasimukira zvakanaka mundege. Iyo Yu-188, payakapinda mukugadzirwa, yakagadzira kumhanya kwakafanana nevarwi. DO-217 zvakare yaitaridzika zvakanaka. Ndege dzeJet dzakagadzirwawo nesimba. Sezvo Britain yakanga iri chipfuro chikuru, ngwariro huru yakabhadharwa kundege dzinobhomba kupfuura munhau chaiyoiyo.
  MaGermany akashandisa basa revaranda. Nhamba huru yevatema yakatengwa kubva kuAfrica. Vashandi vechitema vaiteerera, vakasimba, asi vasina unyanzvi. Dzaishandiswa pamabasa ebetsero.
  Asi nekudzora Europe, maGerman aigona kutora basa rakakwana rakakwana.
  Speer akatokwanisa kunyengetedza Hitler kuti asaite chirongwa chekuparadza vaJudha, asi kuti avashandise mukugadzira ndege nemidziyo.
  Kubhejera kwacho kwaive kunopesana neBritain uye nehondo huru yepasi pemvura.
  Zvisinei, kupinda kweAmerica mukurwisana kwakawedzera misoro kuvaKrauts ndokuvamanikidza kuti vawedzere zvakanyanya kuwanda kwemawolf packs.
  Germany yakamanikidzwa kunonoka kusimudzira kugadzirwa kwemabhomba nendege dzehurongwa. Chokutanga pane zvose, Yu-288 uye Yu-488 - ine injini ina. Asi kukura kwavo nekupedzwa kwakatora nguva. Iyo ME-109 gadziriso "F" yaiwanzo pikisa akakodzera kumota dzeBritish. Asi kuvandudzwa kweME-209 kwakakundikana, sezvakaita ME-210.
  Iyo XE-177 dive bomber hainawo kubudirira. Asi Speer akahwina zvakare nenhamba. Pamusoro pezvo, iyo Focke-Wulf yakave murwi ane simba zvakanyanya maererano nezvezvombo, kutsiva kumwe kusasimba kweME-109. Uye chikoro chekubhururuka cheGerman chakazove chiri nani kupfuura chiRungu, uye kunyanya maAmerican. Muna May 1942, vaNazi vakatora South Africa. Uye chikwata cheAmerica chakasvika kuMadagascar. Hondo yeMidway yakarasikirwa nevaAmerica: mutungamiri wechitatu, uyo akaita basa guru muhondo iyi, akaguma, zvinoshamisa, muMadagascar. IUSA yaida kuchengetedza hwaro muAfrica uye kusarega maNazi achizorora. Asi izvi zvakatonyanya kuipa chinzvimbo chavo muPacific.
  Chokwadi, maJapan haana kuita nepavaigona napo. Hondo yezvitsuwa zveHawaii yakaenderera mberi.
  MaNazi akawana hutongi hweAfrica uye matura makuru ezvigadzirwa zvemhando yepamusoro, uye akatorawo India neIran. Zviwanikwa zviri pasi pekutonga kweThird Reich zvakakura, asi zvichiri kuda kugaya.
  Hondo yemhepo yeBritain haina kujeka zvakanyanya. Kugara vachiwedzera kugadzirwa kwendege, maGerman akaisa kumanikidza pavari, asi pakanga pasina kutonga kwakazara. Kushaikwa kwesimba rekubhururuka nendege uye rubatsiro rweUS kwakakanganisawo, uye kunyangwe ipapo pakanga pasina ngarava dzepasi pemvura dzakakwana. Uye chishamiso torpedo icho tariro dzakawanda dzakaiswa nadzo dzakatiisa pasi.
  The Fuhrer haana kutsunga kumhara muBritain muna 1942. Simbiso yakaiswa pakusimbisa simba remugungwa uye zvikepe zvepasi pemvura. Panguva imwecheteyo, zvinotakura ndege uye zvikepe zvehondo zvakavakwa. Paive nekugadzira zvakakwana, asi zvese zvaitora nguva.
  Mabhomba eKirasi A aidawo kukwenenzverwa. Asi V-1 robhoti projectiles yakatanga kugadzirwa yakawanda. Mota dzakachipa zvakati, dzaimhanya nemafuta ari nyore, dzaive nemukana usina mubvunzo wekuti dzaisada vatyairi vendege.
  Hitler, awana mukana kune zvisingagumi zviwanikwa uye nzvimbo dzevashandi, aida kuponesa hupenyu hwevatyairi veGerman. Iyo V-1, iri nyore kugadzira uye isina munhu, yaiita seyakanyanya mhinduro. Uye zviuru zveakadaro marobhoti projectiles zvakanaya muLondon kubva mukudonha kwa1942.
  Panguva imwecheteyo, maGermany akawedzera kukura kweArado jet bhomba uye zvombo zvinokandwa.
  Stalin akapfuurira kumirira uye kuunganidza simba. Muna 1942, USSR yakabudisa zviuru zvishanu nehafu zveKV uye T-34 matangi, uye anenge chiuru chekare mabhureki, anenge mazana mashanu matsva T-50 uye T-60 uye mazana maviri amphibious matangi. Zvikepe zvendege zvawedzerawo - zviuru gumi nezvishanu zvendege nyowani nedzekare dzakapinda basa. Paitove nekushomeka kwevatyairi vendege. Kugadzirwa kweKatyushas kwakawedzera zvishoma nezvishoma.
  Nazi Germany yakagadzira ndege dzinopfuura zviuru makumi matatu, asi dzakarasikirwa zvakanyanya muhondo. MaGermany akabudisa matangi anenge zviuru zvitanhatu nehafu. Zvizhinji zvezvose T-3 uye itsva shanduko T-4 ine refu-barreled 75-mm cannon. Anopfuura zana e "Tigers" matsva akagadzirwa, uye "Panthers" ichiri prototypes chete.
  Asi iyo MP-44 yekurova pfuti yakagadzirwa naSchmeister yakatanga kupinda munhevedzano. Kusiyana nenyaya chaiyo, muchina wacho waisafanira kugadzirwa uchifunga nezvekushomeka kwesimbi dzisina ferrous. Uye izvi zvakamhanyisa kugadzirwa kwepfuti iri nyore, ine alloy simbi.
  Saka maGermany akatanga kuwana mukana mune zvombo zviduku. Asi vaidawo nguva yekuti pfuti iyi igadzirise mauto ese.
  Asi mungarava dzepasi pemvura, uko kugadzirwa kwakasvika makumi mana kusvika makumi mashanu epasi pemvura pamwedzi, maGerman haana akaenzana.
  Ngarava dzepasi pemvura dzinomhanya zvikuru dzinofambiswa nehydrogen peroxide dzakaoneka. Basa muchirongwa chenyukireya rawedzerawo. Sezvineiwo, kune zvakawanda zvekushandisa. Uye kunyange kukanganisa kweGermany physicists kuti graphite yakanga isina kukodzera semuongorori haina kuzova njodzi. Mafekitari akati wandei ekugadzira mvura inorema akavakwa, kusanganisira muAfrica.
  Saka ngatitarisei, asi nyukireya yeNazi yakatanga kushanda muna Zvita 1942. Kunyangwe zvishoma kare kupfuura veAmerica. Mushure mekukundwa muPacific Ocean, kurwisana kukuru kwakatanga pakati pavo. Uye mari yechirongwa chenyukireya yakaderedzwa.
  Kutanga kwa1943 kwakaratidzirwa nechiziviso chaHitler cheHondo Yese uye kutangwa kwebasa renyika yose rebasa munzvimbo dzakagarwa. Kurova kukuru kweV-1 paLondon hakuna kuzvipembedza zvizere. VaBritish vakadzidza kudzorera zvishoma kurwisa kwakadaro, asi maGermany akakunda muhuwandu.
  Asi hondo yepasi pemvura yakazova ine ngwavaira zvirokwazvo kuBritain. Kugadzirwa kwezvombo pachitsuwa kwakadonha zvakanyanya nekuda kwekushaikwa kwezvigadzirwa. Metropolis yakanga yave pedyo nekuparara. Mukuwedzera, vaNazi vakatora Madagascar, uye maJapan, pamwe chete nevaNazi, vakapinda muAustralia uye vakakurumidza kuwana kuzvipira kwayo.
  Kunyange zvazvo Stalin ainzwisisa njodzi yekumirira-uye-kuona mazano, akaramba akatendeka kwaari uye haana kurwa. Zviri nani kurega macapitalist azviparadze kusvika kumagumo. Uye isu tichaona ...
  Asi zano iri raivewo nezvarinokanganisa. Ichishandisa zviwanikwa zvakakura, iyo Third Reich yakanga yatogadzirira kurwa neUSSR. Kugadzirwa kwematangi muThird Reich kwakasvika avhareji yemotokari 1,200 pazuva muna 1943, pamwe nemazana matatu nemakumi mashanu pfuti dzinozvifambisa. Uyezve, pfuti dzinozvifambisa hadzina kusimba zvachose. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tichifunga kuti maGerman akatambura anenge asina kurasikirwa mumatangi, matangi avo akazadzikiswa kaviri nekukurumidza seRed Army. Uye iyo gaka rehuwandu mune tekinoroji mukuda kweUSSR yakatanga kuderera.
  Panyaya yemhando, iyo Fritz yakawana "Royal Tiger", yakafanana nehuremu kune KV-3, uye kunyange yakakwira zvishoma musimba rinopinda nekuda kwemhando yeprojekiti uye yakasimba yekumberi nhumbi dzokurwa. Zvakanaka, iyo yakanyanya kurema Soviet KV-5 uye KV-4 yakave isina kuvimbika tekinoroji, kunyanya chassis yavo. Saka kushandiswa kwehondo kwezvikara zvakadaro kwakanga kusina chokwadi.
  Uye Stalin akarayirawo kusikwa kweKV-6 nepfuti nomwe uye maviri rocket launchers. Vakagadzira mota. Asi yakazova inorema uye yakareba zvekuti waisakwanisa kuitakura muchitima kana kuiendesa kuhondo. Iyo T-34-76 imotokari yakabudirira, asi isina kusimba muhondo yepamberi kupfuura Panther kana Tiger. Uye iyo KV-1 uye KV-2 inofananidzwa nemaGermany muhuremu, asi yakaderera kune Panthers uye Tigers mumusoro-kune-musoro kurwisana. YeGerman T-4 yaive yakaenzana nemakumi matatu nemana mune zvombo uye yepamusoro mune zvombo, kuoneka uye optics, uye izvi zvine huremu hwakaenzana, kana kunyange kushoma kana tichienzanisa zvinorema gadziridzo.
  Muchidimbu, iyo Fritz yakagadziridzwa uye mhando iri kusvika par. Uye kutaridzika kweME-309 uye ME-262 kwakapa mukana mumhando yekubhururuka. Kufanana neYu-488, yakanakisa bhomba ina injini. Uye shure kwavo kune jet modhi. Zvakadai seYu-287 uye Arado.
  Muna September 1943, vaNazi pakupedzisira vakabudirira kumhara muBritain. Mushure memavhiki maviri ekurwa, England yakakunda. Uye kunyange zvazvo Churchill akatizira kuCanada, muuyo wehondo muMadokero wakaratidzika kuva mhedziso yakafanotaurwa.
  Roosevelt, arasikirwa nemubatsiri wake mukuru uye achitya simba rinokura reTatu Reich, akakumbira rugare.
  Hitler, mushure mekukurukurirana neboka rake, akaisa mamiriro eUnited States: kusiiwa kwepurogiramu yenyukireya uye kubvuma kukunda kwese kweJapan neTatu Reich. Uye zvakare kubviswa kwemauto kubva kuIsland, ayo maKrauts akange atotenderedzwa nengarava dzepasi pemvura. Kudzora kweNyika yeZuva Rinobuda pamusoro peGai, uko kurwa kwakanga kusati kwamira. Mukuwedzera, Hitler akarayira muripo wezvinhu zvokunyama nokuda kweThird Reich neJapan nokuda kwokuparadza kwose nendyiko dzehondo dzakaparirwa neUnited States neBritain.
  Kunyange zvazvo mitemo yerunyararo yakave yakaoma zvikuru, Roosevelt akakwanisa kupfuurira kuburikidza nekugamuchirwa kwavo muCongress neSeneti nekunetseka kukuru.
  Mazano aStalin ekuti akange asiri kupokana nekujoinha mubatanidzwa wemasimba eAxis, uye anga akagadzirira kutorazve Alaska, akaita basa guru mukuteerera kweUS.
  American pragmatism yakakunda, izvo zvakazove zvakakwirira kudarika kushingaira uye manzwiro. Pamusoro pezvo, chirongwa chenyukireya cheGerman chakakura nekukurumidza kupfuura chiya chekuAmerica, uye izvi zvaive zvakazara nenjodzi mune ramangwana.
  Chikamu chekutanga cheHondo Yenyika Yechipiri chapera. Asi Fuhrer zvino aida kugumisa USSR.
  Nenzira isingatarisirwi, nzira dzaStalin dzokumirira-uye-kuona uye kuzvipira kwake kuchikonzero chorugare rwenyika zvakatamba jee rakashata. Yaipikisa Joseph yakanga iri Third Reich neJapan nepfuma yose yeEastern Hemisphere, kubatanidza Australia, uye mamwe mabhiriji munyika dzokuMadokero.
  The Land of the Rising Sun, zvisinei, yakanga isati yapedza China, asi yaigona kunge yakavhura yechipiri kumberi. Hitler akashingaira kuumba mauto ekoloni nemauto edzimwe nyika. Panguva imwe cheteyo, kugadzirwa kwezvombo kwakawedzera.
  Muhafu yekutanga ya1944, kugadzirwa kwematangi uye pfuti dzinozvifambisa muReich yechitatu yakasvika uye yakapfuura zana remotokari pazuva. Panther-2 yakapfuura mota dzese dzeSoviet maererano nedanho rayo. Imwe tangi yepamusoro yeGerman, Shumba, yakaonekwa, uye munguva pfupi Royal Shumba.
  Uye zvinonyanya kukosha, jet aviation yakagadziridzwa seri. Mukupindura, iyo T-34-85 uye IS-1 uye IS-2 matangi akapinda mukugadzirwa muUSSR; hapana akarega KV akatevedzana. Iyo inonyanya kufarirwa tangi yekugadzira yeTatu Reich muna 1944 yaive Panther-2, uye USSR T-34-85. Mamodheru anorema akagadzirwa zvakanyanya - angangoita kagumi zvidiki zvidiki. Uye maGermany akanga asingadi kusundira uremu zvakanyanya mumigwagwa yeSoviet, uye Stalin akatanga kusavimba neKV akatevedzana, uye maIS akave asina kuchena.
  Nekudaro, iyo yeGerman "Panther" -2 ine 88-mm 71 L caliber pfuti yaive yepamusoro kune T-34-85 musimba rekubaya pfuti, muzvombo zvemberi uye zvishoma mudivi rezvombo, uye zvakare yakanga isiri. yakaderera mukutyaira kuita neinjini ye900 horsepower uye uremu pa47 matani. Kunyange apo uremu hwetangi reGermany hwakawedzera kusvika ku50.2 matani uye izvi zvakazova zvisina kuuraya.
  Uye German jet aviation yakanga isina mupikisi akakodzera zvachose.
  Hitler akasarudza kuti zvakanga zviri nani kuti asakweva tsoka dzake ndokutanga hondo musi waChikumi 22, 1944. Kukanda mazana matatu nemakumi mashanu emapoka edu uye ekunze, uye zana nemakumi maviri satellite zvikamu kuUSSR. Kudivi reTatu Reich kwaiva: Romania, Hungary, Slovakia, Croatia, Finland, Sweden, Italy, Portugal, Spain, Bulgaria, Argentina, Turkey.
  MaGermany akashandisawo nhamba huru yevatorwa uye maHiwis muWehrmacht. Pakazara, iyo Third Reich, mune yekutanga echelon chete, yakakanda mauto emamiriyoni gumi nemaviri nehafu muhondo, ayo asingapfuuri makumi mana kubva muzana aive maGerman nenyika. Satellite akawedzera mamwe mamirioni matatu. Pakazara, echelon yekutanga ine vangangoita mamirioni gumi nematanhatu evacheche, anenge makumi matatu nematatu zviuru matangi, anopfuura makumi mashanu neshanu zviuru ndege, anenge mazana maviri nemakumi mashanu pfuti nedhaka.
  Mushure mekuunganidza, USSR yakatumira varwi vane mamiriyoni gumi nematatu nehafu, asi mamwe emauto aifanira kuchengetwa kuFar East uye mukati mematunhu. Muchikamu chekutanga maive nemasoja mamiriyoni masere, matangi angangoita zviuru makumi matatu, ndege dzinoda kusvika zviuru makumi mana, pfuti nepfuti dzinenge zviuru mazana maviri.
  Saka, Third Reich ine hukuru hwakapetwa kaviri muvacheche, uye hukuru hushanu mukufamba kwesimba, nepfuti yemuchina iri nani. Ichokwadi, iyo USSR ine pfuti dzakawanda, dzinenge parity.
  Musiyano mumatangi hausi mukuru, asi chikamu chemotokari dzakasakara muUSSR yakakwira, pamwe nematangi ekutanga kuburitswa.
  Ndege yeJet yeGerman haina anopikisa, uye ndege inofambiswa nepropeller yeThird Reich inokurumidza uye yakashongedzerwa zviri nani. Chokwadi, mota dzeSoviet dzakakwirira mukufamba kwakatwasuka.
  Mune artillery uye madhaka chiyero chemasimba chiri pedyo nekuenzana. Zvose huwandu uye hutano.
  Chokwadi, zvikepe zveThird Reich zvakanyanya ngarava dzepasi pemvura, kakawanda kusimba kupfuura yeSoviet. Kungofanana neJapan, nenzira.
  Mukuwedzera, maNazi atova nekirasi A ballistic missile mukugadzirwa kwemazhinji, uye ma discos ekutanga aenda.
  Kazhinji, maFascists achave akasimba, uye Stalin akagadzirira kuzvidzivirira, zvisinei nenguva. Asi takanga tisina nguva yekuita zvakawanda. Mutsara waStalin wakave usina kudzorerwa zvachose, uye zvinonyanya kukosha, mauto akanga asina kudzidziswa zvakakwana kuchengetedza dziviriro. Kunyangwe ivo vakanyatsodzidziswa zvakare.
  Mutsetse wemuganhu weMolotov, mushure memakore matatu epamberi, waiwanzopedzwa, asi wakanga uri pedyo zvakanyanya nemuganhu uye wakanga usina kudzika kwakakwana. Mukuwedzera, Stalin akarayira kuvakwa kwechikamu chechitatu kunze kweDnieper, asi izvi zvakatanga chete mushure mokunge US yakakanda mapfumo pasi.
  Ichokwadi, kuwedzera kumauto eSoviet, unogona kuvimba nezvikamu zveNKVD, izvo nhamba yakawedzerwa kusvika mamiriyoni emasoja uye mauto. Ndivo vanhu vanenge mamiriyoni mana, mumaguta okuMadokero chete. Kunyangwe, hongu, kurwisa kwavo kurwa kwakashata zvakanyanya kupfuura kwemayuniti akajairwa.
  MaGermany, semunhoroondo chaiyo, akaunza kurova kukuru pakati, achicheka Bialystok ledge uye Lviv chibhakera. Mazuva ekutanga ehondo airatidza kuti maGermany, zvisinei nenhamba huru yezvikwata zvekune dzimwe nyika, vaiitisa zvinogumbura zvakanyanya kana zvishoma. Asi mauto eSoviet anowanzorasika.
  Uye zvakare, kurwisa kurwa kwezvikamu zveUkraine kwakazove kusahadzika. Kwakanga kune vazhinji vakatiza uye avo vakakanda mapfumo pasi mumazuva okutanga chaiwo ehondo.
  Zvakanga zvisingaite kupinza muvengi muhondo dzepabhodha. Uye ipapo Stalin akaita chikanganiso, achirambidza kubviswa kwemayunitsi kumutsara mukuru uye achida kuti kumberi kururamiswe. Iko kukanganisa, zvisinei, kwakagadziriswa, asi nekunonoka. VaGermany vakakwanisa kutora Minsk musi waJune 28, vachiputsa mutsara waStalin pakati.
  Kuvhiringidzika kwacho kwakatowedzera. Musi waChikumi 30, zvaitarisirwa kupinda muhondo yeJapan nemasatellite ayo zvakaitika. Saka taifanira kukanganwa nezvekutamiswa kwemauto kubva kuFar East parizvino.
  Kubudirira kweGermany pakati kwaive kuwedzera. Mukaha mukuru wakamuka wavakada chaizvo kuvhara. Asi vaNazi vakafambira mberi uye musi waJuly 16 vakapinda muSmolensk.
  Nekukanda zvese zviripo zvakachengetwa muhondo uye nekuisa mauto pasi pemaoko, Stalin naZhukov vakakwanisa kumisa kurwisa kwaFritz pakati. Asi Hitler akaendesa mauto ake kumaodzanyemba. VaNazi vakagadzira cauldron hombe muKyiv uye vakatora inenge yese yeUkraine.
  Vakavhara Leningrad ndokupinda muCrimea. Nzira yekurwisana yakanga yakafanana zvikuru muna 1941, kufanana nekarma inopfuurira. Asi kusiyana kwacho kwaivawo kukuru. IU.SR muna 1941 yakanga ine dzimwe nzvimbo dzakasununguka, asi zvino zvose zvakanga zvatounganidzwa. Uye apo kurwiswa kwakaitika muna Gumiguru, zvakazoitika kuti pakanga pasina chinhu chekubata kudzivirira.
  Pakazosvika November 1944, vaNazi vakakomba Moscow, vachimanikidza Stalin kutizira kuKuibyshev.
  MaNazi, kusiyana nenhoroondo chaiyo, aive nehukuru hunokosha hwenhamba. Vaiva nemapoka akakwana okunzvenga Moscow kubva Kuchamhembe neKumaodzanyemba. Asi kuSoviet units, zvinhu zvose zvakapararira pamativi akasiyana.
  Muchokwadi, muna 1941, mushure mekuunganidza, Stalin akagamuchira mukana wepamusoro weWehrmacht muhuwandu hwevashandi, uye aive nekakapetwa kane ndege nematangi kupfuura iyo yechitatu Reich kubva pakutanga kwehondo. Uye mumwedzi mishanu yekutanga yehondo, zvimwe midziyo yeUSSR yakagadzirwa munhoroondo chaiyo.
  Asi ikozvino maNazi ane makadhi ese ehwamanda, huwandu uye mhando yezvombo nevashandi vari kudivi ravo. Uye Red Army ine matambudziko akafanana muna 1941. Kusanganisira kusada kwevaUkraine, maBalt, uye nyika zhinji diki kufira hurongwa hweSoviet. Kutengeswa kwevanhu vakawanda uye kukanganisa kwevakabatwa nekudzvinyirirwa, vakadzingwa kulaks uye vamwe vanhu vakagumburwa vemarudzi ose. Kusanganisira ideological vavengi vehutongi hweSoviet.
  Uye chokwadi chekuti maGerman zvakare akakunda West inongowedzera huwandu hwevatengesi.
  Nokudaro, hazvishamisi kuti Moscow yakakomberedzwa, uye maGermany akatora Donbass, Voronezh uye vari kuenda kuStalingrad.
  Chando muna 1944, zvinosuruvarisa kuti, kwakanga kusina chando nechando sezvazvakaita muna 1941. Zvisinei, Moscow yakaramba iripo kusvikira pakupera kwaDecember 1944. Stalingrad yakawa muna January 1945, uye kurwisana kwayo hakuna kugara kwenguva refu. MunaFebruary uye kutanga kwaKurume, maGerman nemasatelliti avo akatora zvachose Caucasus uye matsime emafuta eBaku.
  Chigumbuso chakabva chaenderera mberi neVolga. Kuna Saratov, Kuibyshev, uye ipapo Orenburg uye Kazan.
  Stalin akatizira kuSverdlovsk. Kazan yakawa muna May. Muzhizha, maGermany neJapan vakaramba vachienda mukati meRussia. Kuramba kwemauto eSoviet kwakanga kwaderera. Musi waAugust 5, 1945, Sverdlovsk yakatorwa. Uye musi waSeptember 3, 1945, Stalin akazobvuma kukanda mapfumo pasi. Mukutsinhana noupenyu hwako norusununguko.
  Hondo Yenyika Yechipiri yapera. Asi rugare haruna kutonga kwenguva refu. Aedza zvombo zvenyukireya, Hitler akapwiswa nezvesimba razvo rinoparadza rinoparadza.
  Zvino zvakazoitika kuti Japan neU.SA vakanga vachiri munzira yekutonga nyika yeThird Reich. Uye kunyange zvazvo Fuhrer akakunda nyika yakawanda kupfuura Genghis Khan, Alexander the Great, Napoleon, Emperor Trojan, naSuleiman the Magnificent vakabatanidzwa, akasarudza kukunda Japan zvakare.
  Chaidzo makore matatu mushure mekupera kweHondo Yenyika Yechipiri, zana remaballistic, makomba emakondinendi ane simba renyukireya mhosva akafukidza Nyika yeZuva Rinobuda kamwechete.
  Uye zvino kugumbura kweWehrmacht pasi zvikamu uye mauto egungwa akatanga. MaGermany akakurumidza kutora zvinhu zveJapan muAsia, uye akaparadza metropolis pachayo pasi nemabhomba eatomu.
  Zvinhu zvePacific zveNyika yeZuva Rinobuda zvakapa kuramba kana kushoma kwenguva refu. Asi pakasvika June 1949 zvose zvakanga zvapera. Zvino chakanga chasara kwaiva kukunda United States. Uyezve, pakanga pane chikonzero. MaAmerican, zvinopesana nechibvumirano, vachiri kugadzira zvombo zvenyukireya uye vakaita bvunzo dzavo dzepachivande.
  Hitler akatanga hondo muna Ndira 1, 1950, achidonhedza mazana matatu ezvombo zvenyukireya paZuva reGore Idzva.
  Kurwisa kwenyukireya kunoparadza kwakaparadza zana remaguta makuru eAmerica uye kwakauraya makumi emamiriyoni evanhu. Imwe mhosva huru yaAdolf Hitler yakawedzerwa kune rondedzero refu yehutsinye hunosemesa.
  Ipapo kurwiswa kweCanada kwakatanga, uye kubva kumaodzanyemba pamwe chete nehudzvanyiriri hweLatin America. VaAmerica vakapera simba uye vakakatyamadzwa, asi vakarwa zvakasimba. Vainzwisisa kuti kukundwa kwavo kwaireva uranda chete uye kufa kunononoka, kunorwadza.
  Nokudaro, ndiyo yakanga iri hondo huru zvikurusa yehondo dzose. Uye yakagara kwerinopfuura gore, ichimanikidza Third Reich kudonhedza mamwe mazana maviri ekuwedzera kwechaji yenyukireya uye kushandura nyika zhinji dzakaorera kuva renje rine mwaranzi.
  Asi chinangwa chakawanikwa uye muvengi wekupedzisira weTatu Reich akakundwa. Uye mushure meizvi, maitiro ezvinonzi kudyidzana kwenyika akatanga. Mucherechedzo weGerman wakava mari yepasirese chete. Kunyange nyika dzakasununguka dzakaderedzwa kusvika kumwero wekoloni dzeThird Reich, dzichingova nehurumende yakaganhurirwa yomunzvimbomo yakachengetwa.
  MaJuda nemaGypsy akarambidzwa: vakatsvakwa uye vakaparadzwa. MaSS akaita kuchenesa kukuru uye akaenda kuhondo. Hope chaiyo yasvika - awa yeshato. Kana kuti kunyanya, nguva yacho. Iyo Fuhrer yaive ichivaka humambo chaihwo hwehudzvanyiriri hwepasirese ine chirevo chekuwedzera nzvimbo.
  Muna 1959, panguva yekupemberera zuva rekuzvarwa kwaFuhrer rechimakumi manomwe, kugadzwa kwepamutemo kwakaitika, runyararo rwepasi rose - iro rakabvumidza zita remukuru-mambo. Uye apo Adolf Hitler akafa muna 1967, mwanakomana wake akagara nhaka zita rake nesimba.
  Panguva ino, Planet Earth yakanga yatotanga misha paMwedzi neMars neVenus, uye yaishingaira kugadzirira kuwedzera kune dzimwe nyika dzenyeredzi ... VaNazi vaida humambo hwepasi rose - kuvakwa kweStar Reich kuitira kuti vanyure pasi. nyika yose kuita chiroto chinotyisa.
  
  ZVITSVA ZVAKAITIKA EKNIGHTS VEZVIRHU ZVIKURU
  Dimka akatema bakatwa rake kuita zvidimbu ndokumira akakanuka, achibwaira bwaira, ari munzira. Maoko ake akanga azara ropa uye munondo wakanga wasara wakazara ropa. Sairini yakarira. Mugwagwa weguta rezhizha. Zvino mapurisa achimhanya. Kuchitevera kurohwa kumusana neshamhu. Dimka haana kunzwika anoti:
  - Ndinorega!
  Vanodzosera maoko ake kumashure ndokukiya mahandcuffs. Mukomana anonzwa kurwadziwa nesimbi yakapinzwa mumaoko ake. Anoendwa naye mukombi - gunguo dema.
  Dimka anonzwa musanganiswa wehasha nekutya. Anorangarira zvakapfuura. Chitsuwa umo vana vakarwira kuvapo kwavo neminondo. Matanda, asi kana mukomana akabatwa nehasha, anoshanduka kuita simbi inopinza. Dimka akagaramo kweinodarika mwedzi yakati wandei. Akarwa, akarwa, akakuvadzwa uye akazvikuvadza. Akatouraya mutengesi wacho pachake. Zvese zvaive. Uye pakupedzisira vakakunda.
  Zvinosiririsa kuti vana vakasiiwa muchikepe chakaparadzwa. Uye akakwanisa kutiza chete nemusikana wake. Pashure pezviitiko zvakadaro, jeri rakanga risisaratidzike sechienzi zvikuru.
  Akarova bakatwa jaya riya rehuhure rikaona rakarara pakabva pabuda ropa.
  Kurova kwacho kwaiuraya here? Dimka aive asina rombo rakanaka, sekunge aive asina madhiri akakwana pamberi peizvi. Uye kana akauraya, zvino chii? Jeri? Vachamuendesa kuchitokisi chine tsvina, chinonhuwa chine matsotsi here?
  Uye ichagara kusvika papi? Ane makore gumi nemana chete. Maererano nemutemo, havana kodzero yekupa zvinopfuura gumi. Pamwe zvese zvichabuda!?
  Ndiyo makumi mapfumbamwe nembiri. Inguva apo kune kutaura kwakawanda pamusoro pedemocracy uye rusununguko, asi humbavha huri kuwana simba.
  Voronok yakamira Dimka ndokuburitswa panze. Mukomana akanaka, mutsvuku ane bvudzi dema, haaite segororo, asi kuti munhu akabatwa nemaoko.
  Dimka akatorwa pakarepo kuferefeta uye muchuchisi.
  Vakandigadzika pachair.
  Mupurisa akabvunza mibvunzo yenguva dzose akati achinyemwerera:
  - Mukomana wawakakuvadza ari kufa! Saka nyengetera kuna Mwari kuti arege kufa!
  Dimka akapindura achitura befu.
  - ndakanga ndisingadi ...
  Muchuchisi akapa bepa riya:
  - Uku kureurura. Kana ukasaina, uchasunungurwa pachezvako kusvika pakutongwa. Uye zvino, ukapihwa hudiki hwako uye kushaikwa kwemapurisa marekodhi, iwe uchagamuchira mutongo wakamiswa!
  Dimka akatarisa bepa riya ndokuriverenga nekukasira, ndokudzungudza musoro achiti:
  - Inoti pano kuti wechidiki pachake akarwisa kambani. Uye vakanga vachingonditsimbirira!
  Muferefeta aive nechiso chakaita sembeva uye tsiye dzakakora; akagomera:
  - Saina sezvatinokupa zano! Zvikasadaro unozopedzisira wave muhusungwa pre-trial. Iye zvino takazara nemhosva, uye uchafanira kugara kusvika pakutongwa kwenguva yakareba. Uye imomo muchitokisi chine mitsara mitatu yemabhangi pamapuranga, bhaketi mukona uye makumi mashanu anotya, vane nzara vakomana vakangofanana newe. Mhando dzakasiyana-siyana dzematsotsi. Uye kunyange kana mukomana wawakakuvadza akaramba ari mupenyu, kuferefetwa kuchagara makore matatu, uye ipapo pachava nerimwe gore uye kutongwa! Iwe uchapedza makore akanakisa ehupenyu hwako mugehena!
  Muchuchisi akagutsurira musoro achibvumirana nazvo ndokutsinhira kuti:
  -Chiyero chekudzivirira chako kungave kuvharirwa, kana kuita kwakanyorwa kuti usabve panzvimbo uye amai vako nababa vachakutora. Sarudzo ndeyako! Uye nditende, makoroni evadiki atozara, uye vachafara kukupa bvunzo. Asi kana mukanetsana nesu, ipapo pachava nenzvimbo!
  Dimka akanzwa kuti muferefeta nemuchuchisi vaisaseka. Uye kutaura zvazviri, vanogona kuorera mujeri. Kunyange zvazvo, kune rumwe rutivi, hachisi chokwadi chokuti vachasunungurwa kana akasaina. Pane mienzaniso yakawanda yemapurisa ari kubiridzira here? Asi chinhu chikuru muDimka chaive kusindimara uye kusindimara, izvo zvakazviratidza zvakajeka mushure mekugara kwake pazvitsuwa zverufu. Uye mukomana akataura zvakasimba:
  - Aihwa!
  Mupurisa akapopota nehasha:
  - Chii chanetsa?
  Dimka akati nehasha:
  - Ini handisi kusaina! Vakandirwisa, vaida kundikuvadza necheni uye kwaiva kuzvidzivirira!
  Muongorori akati:
  - Zvakanaka ipapo! Ari muhusungwa pre-trial, mushure mekunge wapedza svondo unenge wakachenjera!
  Muchuchisi akagutsurira musoro ndokusaina:
  - Parizvino, mwedzi miviri muchitokisi. Asi chokwadi unogona kusunungura kare!
  Muongorori akati:
  "Ndinofunga kuti kuvharirwa kuchanakira mukomana uyu!"
  Dimka akaburitswa muhofisi ndokuendeswa kujeri. Mahandcuffs akabva aita kakugwinha gwinha necheni.Mukomana aitofanira kudarika mugwagwa. Aifanira kugamuchirwa ikoko.
  Dimka akafamba akasungwa necheni nemapurisa maviri. Ndakanzwa zvakaipa chaizvo. Jeri, chitokisi, vasungwa vakaipa. Uye akazvipinza muchinetso nokuramba kusaina reurura. Kunyangwe, kune rumwe rutivi, mushure meizvi hauzokwanisi kuibvisa.
  Dimka akaendwa naye muduty room. Zita rokutanga, zita rekupedzisira, patronymic, zvinokosha newe.
  Ipapo bongozozo. Mumwe mupurisa nevakadzi vaviri vaive vakapfeka mabhachi machena vakatora mukomana uyu ndokupinda navo mukamuri kubva pagirazi ndokubatidza mamwe marambi. Murairo wakatevera:
  - Bvisa zvipfeko zvako!
  Dimka akagomera - dambudziko! Ndichingozvibvunza kuti sei vakadzi? Mukomana akabvisa majini ake, T-shirt, mateki, nebhachi. Ndakasara ndakapfeka short chete.
  Mumwe mukadzi wechidiki akapfeka bhachi jena akati:
  - Akavakwa zvakanaka!
  Mukuru wacho akadanidzira achiti:
  - Uye bvisa panty yako! Mupenyu!
  Dimka achipisa nyadzi akabva adzibvisawo. Haana kuda kunyara ndokuzvifukidza. Mupurisa akadanidzira achiti:
  - Attention! Maoko pasi! Nyatsotarisa - imhondi!
  Mumwe mukadzi akapfeka jasi jena aiita kunge mukoti akanyemwerera uye, akapfeka magirovhosi ekurapa matete, akakoira:
  - Hatisati tamboona zvakafanana navo! Zorora mukomana, tete vachakubata!
  Akatanga kuongorora muviri waDimka. Ndakafamba nebvudzi romukomana wacho, rakanga rakura panguva yaaigara kuzvitsuwa. Akanyatso kukama tambo imwe neimwe, achitsvaga chakavanzika. Pamwe kunyange mari. Akabva avheneka chiedza munzeve nemumhino dzemukomana. Akazviita nokungwarira, sokunge akanga achitarisira kuwana chimwe chinhu.
  Akabva anditi ndiise musoro pamusiwo, ndokubata chirebvu nemaoko. Akaisa ruoko mumuromo. Dimka akanzwa kunhuwa nekunakirwa kwerabha nerurimi rwake. Mukadzi akanzwa kuseri kwemazino ake, matama. Paakadzvanya pamudzi werurimi, mukomana akanzwa kurutsa. Hongu, hazvifadzi sei. Ruoko rwakasvika pamatinji, uye kufema kwakatanga kunetsa.
  Ipapo, pakupedzisira, mukadzi akamutumira ndokunyemwerera:
  - Hapana chinhu!
  Mukuru akati:
  - Ramba Olga! Nekuda kwenjodzi yakakosha yechidzidzo, kutsvaga wega kunofanirwa kuve kwakanyanya!
  Mukadzi aive muchena akatanga kunzwa chipfuva chaDimka. Akasimudza maoko akatarisa muhapwa. Uye nesimba raakanga asingatarisiri akatsikirira paguvhu. Dimka akavhunduka...
  Ipapo mukadzi akamira ndokubvunza:
  - Zvakanaka, zvino regai aite squat!
  Mupurisa akadanidzira achiti:
  - Izvi hazvina kuvimbika zvachose! Tarisawo anu anus!
  Mukadzi akanga akapfeka nguo chena akadzungudza musoro.
  - Unoda yakakosha mvumo yeizvi! Nenzira imwechete yekutarisa nhengo dzakavandika dzemukomana!
  Mupurisa akaraira zvisina simba:
  - Squat, dhiyabhorosi mudiki ...
  Dimka akapindura zvine rukudzo:
  - Ndiri mukomana!
  Akabva atanga kukwatuka zviri nyore. Ndakagara pasi kagumi. Mushure maizvozvo vakadzi vakaongorora tsoka dzake, ndokupfuura nepakati pezvigunwe zvake.
  Mushure mezvo Dimka akazviwana ave mukamuri rinotevera. Ikoko mumwe mukomana, akapfeka yunifomu yetorongo akagerwa bvudzi pfupi uye tapureta mumaoko ake, akati:
  - Chii chitsva?
  Mupurisa akapindura,
  - Ehe, uye greyhound chaiyo!
  Mukomana akaseka ndokuti:
  - Asi iye haasi anotyisa! Zvakanaka, gara pachigaro uye ini ndichagera bvudzi rako!
  Dimka akagara pasi. Hazvinakidze kushama. Wobva wagerwa vhudzi kunge tsotsi. Kuwedzera zvese, clipper yaive yakati bvuu uye zvairwadza kugera bvudzi rangu. Bvudzi gobvu, dema rakadonha pasi. Mabhutsu emusungwa wechidiki akatsika paari. Zvaiita sokuti nevhudzi rimwe nerimwe chidimbu chemweya usingafi chinosiya, uye iwe unova zvishoma uye zvishoma kusununguka. Dimka aive akaora moyo. Mberi kwake kwakanga kune chitokisi chejeri uye musangano nemakororo epwere.
  Zvisinei, Dimka akanga asingatyi vezera rake. Uye mushure mekuomesa "Forty Islands", haisisiri kutyisa. Kana paine acharwa. Zvakadini nejeri?
  Zvakadini nomumwe muedzo? Anongova nemakore gumi nemana uye ane hupenyu hwake hwose huri mberi kwake.
  
  
  HITLER LONG ARMS
  CHIREVO
  Zvinoratidza kuti kuzvikudza ndiko mufaro wechipiri. Uye Fuhrer akakwanisa kutora kwete Britain chete muna 1940, asiwo USA makore mashomanana gare gare. Uye izvi zvinoratidza kuti kutsunga kunopa kukunda. Nekudaro, vasikana vakanaka vekuRussia vanogona kukunda mauto aHitler!
  Mune imwe nyika, Hitler akazova akasimba, uye akapa murairo wekutora Britain pakarepo mushure mokukanda mapfumo pasi kweFrance. Panguva imwecheteyo, Fuhrer yakaunza mauto epasirese uye kunyoreswa kwevashandi, kusanganisira munzvimbo dzakatorwa. MaGermany akagadzira zvakanyanya ndege kupfuura munhoroondo chaiyo uye akakwanisa kudzvinyirira simba remhepo reBritish. Zvadaro, vasingashandisi mauto chete, asiwo ngarava dzevatengesi, maNazi akasvika muguta guru. Vakaita zvinobudirira uye vakabata London pakufamba.
  Britain yakawa, hurumende yaitsigira Germany uye iri pamutemo zvachose, asi mambo anonzwira tsitsi Hitler akagadzwa.
  Mushure mezvo, chokwadi, maGermany akatsvaira nyika dzose dzeumambo hweshumba ndokudzitora.
  Kurwiswa kweUSSR kwakaitika gore rakatevera, asi nematangi ane simba uye simba rakakura remakoloni.
  Iyo Red Army yakasindimara kuramba, asi ichiri kukundwa zvishoma nezvishoma ndokudzokera. Zvakanga zvakamuomera kudzora kurwisa kwakadaro. Uyezve, Stalin haana zvakare kuunganidza uto uye akarwiswa. Vakaityora kunge blotter.
  Uye iyo itsva yeGermany "Tigers" yakapinda muhondo. Kuti vakaisa sei kudzvinyirira pazvigaro zveSoviet, kuti vakapa sei ... The Red Army yakabvuma, asi yakarwa zvakasimba. MaGermany akanga akasimba zvikuru.
  Asi Moscow yakanga ichiri kubatwa. Mushure maizvozvo Fritz akatendeukira kumaodzanyemba. Stalingrad yakava chiroto chaicho kwavari.
  Guta riri paVolga rakaramba rakasindimara. Mauto eSoviet akaramba achirwisa. Ivo pachavo vakarasikirwa, asi vakatumirawo vavengi kunyika inotevera.
  Muvengi, zvisinei, akatora nhamba yemidziyo uye varwi vetsoka. Akakanda mauto ekoloni muhondo. MaPanthers akanga atonyanya kuwanda. Tangi reLev rine simba rakaonekwawo. Motokari iyi haina kupinda makumi matatu nemana kubva kumativi ose nemakona.
  Kuedza kurwisa kwakaratidza kushanda kwemotokari yeLev muhondo dzese, kunyangwe pfuti yakakurirwa uye mwero wayo wemoto wakasiya zvakanyanya kudiwa. Pamwe nekutyaira kwekuita.
  Asi tangi iyi, yakanyatsochengetedzwa kubva kumativi ekumashure mumamiriro ekushayikwa kwepfuti dzeSoviet dzine simba rekubaya pfuti, yakazviratidza kuve yakasimba mukubudirira.
  Zvisinei, maGermany akatora Stalingrad, uye vakakwanisa kutora Caucasus. Kutaura zvazviri, masimba acho haana kuenzana zvikuru. Kune mapoka akawanda evaArabhu, maAfrica, uye maIndia.
  Vanomhanyira kumuvengi sechamupupuri. Mauto eSoviet haana nguva yekurwisa.
  Mukuwedzera, maGermany ane hukuru hukuru mumhepo. Ndege dzakawanda. Uye varwi vakasimba zvikuru.
  Kunyanya, iyo Focke-Wulf yakanga ichikurira nezvombo zvayo uye nhumbi dzokurwa dzemberi - motokari yakasimba ine injini yakasimba.
  Kurwisana naye, iyo USSR yakanga isina mupikisi akaenzana mune zvombo uye nekukurumidza.
  Iyo ME-309 zvakare yakave yakakomba bhiza rehondo. Uyewo high speed. Matatu 30 mm cannon uye ina pfuti dzemuchina. Haikona kuramba simba rakadai.
  Uye maGermany ane mauto ekunze akaramba achifamba uye achienda kumabvazuva.
  
  
  Muhafu yechipiri yaMay, hondo dzinotyisa dzakatanga muOrenburg.
  Hondo yevasikana, yakaonda munguva yehondo dzeStalingrad, yakapinda muhondo nevaNazi muguta rino, rinonyanya kuzivikanwa nekukomba kwakakurumbira kwaEmelyan Pugachev.
  Alenka, mukuru wemauto, akatora nzvimbo yake mumugero. Musikana mukuru akanaka kwazvo. Maererano netsika, vasikana vari muhondo iyi vanorwa vasina shangu vakapfeka bikini chete. Saka vanoshandisa mashiripiti epasi, ayo anopa dziviriro chaiyo. Uye zvechokwadi vasikana vanotambura kurasikirwa kwakanyanya kudarika mamwe mayuniti.
  Haasi munhu wese anogona kurarama mwedzi mitanhatu muStalingrad.
  Padivi pake pane Maria akakombama ane bvudzi regoridhe. Yakapfuurawo nemumoto, mvura uye pombi dzemhangura. Muedzo wakaoma wakamirira vasikana mukupisa chaiko kwegehena reStalingrad. Vakarwa kusvika kumagumo vakapona. Uye n'anga yenyika yavo yakavabatsira.
  Sezviri pachena, paunorwa wakashama, mabara uye shrapnel hazvikuvadze iwe.
  Maria anopfura vaNazi. Mberi, maGerman, kuitira kuchengetedza ropa reAryan, netsika vanosiya vatema, maArabu, maHindu nevamwe vatorwa. Huwandu hwevatorwa muWehrmacht huri kuramba huchikura, uye vanokandwa mukati mezvinhu zvakakora pasina tsitsi.
  Apa muAfrica anourawa naMaria anodonha. Musikana anomutsvoda ndokuti:
  - Ndinokunzwirai tsitsi! Iwe hausi kufa nekuti unoda!
  Uye zvakare musikana anorova Arabu nepfuti. Mauto eColonial Wehrmacht akapaza. Watodziya uye wakasununguka. VaFascist vari kuedza kubata nguva yegore apo zvinhu zvose zviri mumaruva uye zuva. Madutu anotinhira mudenga. Kufanana nemajeti matsva, nhamba yavo iri kuramba ichiwedzera, ndizvo zvakaitawo TA-152s, iyo yakatsiva yekare Focke-Wulfs. Zvisinei, vepashure vachiri kurwisana.
  Maria ane vhudzi regoridhe akasaidzira kure chimedu checeramic netsoka yake isina kupfeka, ine nyasha uye akarira:
  - Nyika yangu yakabvamburwa negomera, minda yakadyiswa ropa ... Zvinosiririsa kuti hapana nzvimbo yevakawa muparadhiso, chete mumadota, mapopori ari kutenderera.
  Uye zvakare muIndia akadonha kubva papfuti yake. Hongu, munofanira kuuraya vatorwa vakaunganidzwa sefodya. Zvimwe sei? Zvikasadaro, vachakuuraya.
  Red Alla. Musikana anopisa, ane bvudzi refu remhangura-dzvuku rinotenderera sehondo, proletarian banner. Musikana anoita kwete chete mubhikini, asi kunyange asina bra. Anoita seakanaka. Uye zvakare inopfura zvinoshamisa nemazvo. Nguva nenguva varwi vanodonha kubva papfuti dzake vachibaya misoro.
  Ipapo Alla anokanda girinedhi nezvigunwe zvake. Chipo chinobhururuka chichitevedza gwara rakatyoka uye chinoguma chave muchaunga chemaArabu. Kuputika kunonzwika... Mitumbi yakati kuti yakachekwa inokandwa mumhepo!
  Alla anoshevedzera nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndaida kugadzira simbi - pakarepo yakashanduka kuva nzou!
  Anyuta, mushava unoyevedza, wakatsvuka, uye mutete zvikuru, wakakombama, wepakati pehurefu, asi wakanyatsogadzirwa, wakapfurwawo. Akarova asingatendi pabhiriji remhino yake ndokuimba:
  - Mapapiro senyuchi - maruva pane nzeve!
  Vasikana vanopisa moto nemazvo uye vanogara vachifamba.
  Yakakura uye ine nyama Matryona akawana uremu hushoma mushure meStalingrad. Iyewo musikana akanaka, ane chiuno chakafara, asi chiuno chakamanikana. Akapinda mugehena iri uye akarasikirwa Seryozhka. Mumwe piyona akashinga anogadzira misungo yevaGerman akabatwa. Hazvina kunyatsoshanda.
  Asi ipapo Matryona akakundikana mashandiro uye mugodhi wakatsvedza pasi petangi reGerman. Panther 2 yakakuvadzwa ikamira, yarohwa zvakanyanya.
  "Makonzo" achiri kutora chikamu muhondo. Iyi tangi inosiyaniswa nehuremu hwayo hunorema uye kurarama. Asi "E"-100 yakaonekwawo. Michina iyi haina kudzivirirwa zvishoma uye yakawanda nimble. Lev-2 iri kurwa zvakare, zvakare muchina, wakachengetedzwa zvakanaka uye wakareruka kupfuura vakautangira. Kune "Shumba", maGermany anowanzo shandisa 150-mm cannon, iyo iri nyore kune maguta ane dutu. Dzimwe "Shumba" dzakashongedzerwawo nemabhomba.
  Asi maGermany anofambisa matangi nokungwarira uye okanda vacheche mberi.
  Masoja echikoloni anoenderera mberi. Crazy drift music iri kutamba!
  Alla anoridza kuputika kwepfuti yemuchina ... Mauto anodonha uye anoputika seropa remuvise yatyoka nefoshoro.
  Redhead inoti:
  - Kune iyo Motherland, yaStalin, hapana uto rakasimba! Tinorwa zvakasimba kuti tifare kune vanhu! Uye Mutungamiriri wedu ane mapapiro efalcon ... Anopa chiedza kune tariro! Kurohwa kwesando yesimbi kwakaunza mambakwedza kwatiri!
  Alla anoimba uye anopfura. Akanaka zvechokwadi. Akaita mazamu emuorivhi egoridhe, ane minyatso yestrawberry yakaibva. Musikana uyu anonaka sei! Zvakaoma kufungidzira chimwe chinhu chinoshamisira uye chinokwezva. Vakomana tarisai iyi Amazon mubhurugwa mutete chete.
  Musikana mutsvuku akawisira pasi maIndia mashanu ndokuimba:
  - Kana nguva yasvika, astronautics ichakura ... Uye kwatiri, hondo ndeyerudo rukuru!
  Uye musikana akaseka zvakare ... Uye zvakare akazarura moto wake unoshamisa uye unoshamisa.
  Mushure mekugumburwa pakudzivirira kwakasimba, maGerman zvakare anokanda ndege dzekurwisa uye mabhomba muhondo. Mauto aenda, uye mabhomba nemabhomba zviri kunaya panzvimbo dzevasikana.
  Uye matangi anoshanda ari kure. Alena anopa kurongeka:
  - Wese munhu anovanda mumadhiri!
  Uye iye amene anoramba achiona pamusoro. Kugadzirira pfuti dzeNazi kune simba. Uye kunyange mabhomba ane ngozi zvikuru. Mamwe acho anodonhedzwa nezvikara zvakadai seYu-488 uye itsva TA-400. Mabhomba anorema matani mapfumbamwe anodonha uye anokwanisa kuparadza madhiri nemasvingo. Alenka akakandwa kumusoro nemhepo inoputika, uye zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvakarova murwi wematombo zvinorwadza.
  Tsoro dzangu dzakatsva. Asi kana zvisina kudaro, kaputeni wemusikana haana kukuvara. Uye bhomba rine simba zvikuru rakadonhedzwa, kunyange kutinhira kwaro kwakavhara nzeve dzangu. Kwete, hapana chinogona kuitika munyika.
  Asi vasikana zvechokwadi vane mwero wekupona unoyemurika. Apo varume vari kufa nekufa!
  Alenka akayeuka kupuruzirwa kwaakaitwa nejaya Julius. Kutsvoda kwaakaita mudumbu, makumbo, mabvi, zvidya, uye mazamu. Zvinofadza sei kubatwa ruoko nomurume muduku uye akanaka achangotanga kumera ndebvu. Asi ipapo Julius akafira mugomba, apwanywa nebhomba rakananga. Uye pakanga pasina kana nzvimbo yemvura yakasara kubva pairi.
  Jaya rakaenda ku... kupi? Kudenga, kuhero, kukanganwa here? Asi chikuru ndechokuti haasi panyika iye zvino. Uye Alenka ane shungu kwazvo pamusoro peizvi.
  Dai akangotora musoro waHitler uyu pachigutsa chemuti. Hondo ichakurumidza kutora makore matatu. MaNazi ari kutopinda Orenburg. Nhumbi dzavo dzakapaza kure.
  Alenka akasiyaniswa nerudo rwake rukuru uye hunhu. Aiwanzofarira masoja madiki uye kunyange madiki. Uye pamukana wekutanga akatanga kufambidzana. Alena aifarira apo muviri wake wakasimba, wakarovedzwa wakabatwa-batwa nevarume vakanaka. Munguva yehondo, tsika dzakava nyore, uye hapana ainyanya kubvunza kuti mukuru weRed Army aifambidzana nevarume.
  Alenka, sekati, aida stroking uye rudo. Uye kwaari uyu ndiwo mufaro mukuru. Chipfuva, makumbo, chibereko, uye mutsipa zvinonzwa zvakanyanya.
  Asi vangani vevadikani vake vakatopfuura munyika inotevera! Chii chinonyengera uye chakaipa chii hondo. Kunyange zvazvo varume vakanamatira kuna Alenka. Dai ari tsvarakadenga yakadaro, aibuda nechiso chake, chimiro nezwi.
  Uye kazhinji, kana mukadzi ari mudiki, anowanzo akanaka. Heano vashanu vavo, vachichema kubva pakutanga kwehondo - vakanaka kwazvo ... Vasikana vana vane vhudzi rakanaka uye mumwe ane vhudzi-tsvuku. Senyeredzi inonongedza shanu. Vakapinda mugehena rakawanda, asi havana kumbokuvara zvakaipisisa. Kutoti paive nemakwara.
  Kazhinji zvinhu zvose paAlenka zvakapora sembwa, uye pakanga pasina mavanga akasara.
  Uye zvino: mabhomba ari kudonha, mabhomba ari kuputika, asi haana kana hanya nazvo! Zvose zvinosetsa!
  Kunyangwe kwete ... Hapana nguva yekunakidzwa muhondo. Uye dzimwe nguva vasikana vari muhondo yake vanofawo. Kunyange tsoka dzisina shangu dzemusikana haisi vimbiso yekusafa. Uye muStalingrad, muhondo dzevarume, chaizvoizvo munhu wose aiwanzourayiwa.
  Guta riri paVolga rakazvifukidza nekubwinya. Kwemwedzi mitanhatu vakarega kurwisa kwemauto aHitler. MaGerman nemasatellites avo akarasikirwa nemiriyoni yakaurayiwa uye yakakuvadzwa muhondo dzeStalingrad. Chokwadi, vakawanda vevakafa vakanga vari vatorwa!
  Iyo Fuhrer yakaunza mauto kubva kumativi ese ePasi kuenda kuRus '! Paive kunyange nemauto eAmerica, mazhinji echiGerman. MaIndia mazhinji. India inyika ine vanhu vakawanda, uye iyo Fuhrer yakaraira kuti varume vashande zvakanyanya sefodder. Uye tora vakadzi vechiIndia mudzimba dzevakadzi. Kutaura zvazviri, zvakabvumirwa kuva nevakadzi vakati wandei muThird Reich. Pope akapa mvumo yeizvi nepfuti. Uye mamwe makereke akatenderwa. The Fuhrer pachake akadzokorora maonero ake pamusoro peropa reAryan. VaGermany vakabvumirwa, mushure mekuwedzera kusarudzwa, kuva nemadzimai eSlavic, European, Arab, Indian - kunze kwekuti vakanga vasina hurema hwemuviri uye vane hutano hwakakwana. Kuroorana nevakadzi vatema kwakarambidzwa, asi hazvina kurambidzwa kushandisa vakadzi veAfrica mudzimba dzepfambi, asi chete nekudzivirira pamuviri. Mushure mekusarudzwa, kuchata nevakadzi vechiJapan, Thai, uye Korean vakabvumirwa.
  Asi zvakare, zvaidiwa zvaive zverunako, data rekunze, hutano, uye kusavapo kwehurema hwemuviri. Zvino basa redzinza rakanga richidzikira. Kune akawanda kupatsanurwa kunze kwenyika muSS kupfuura kune eGerman. Uye iyo Wehrmacht yakazadzwa nevatorwa. Mauto echikoloni aisanganisira maAborigines uye akarairwa nemaGerman.
  The Fuhrer akatora sangano reuto kubva Genghis Khan, kusanganisa vanhu uye kugadzira uto motley.
  Zvechokwadi, mumamiriro ezvinhu akadaro, USSR zvishoma nezvishoma yakarasikirwa nehondo yekurwisana. Uku kuparara kwakarongeka kwakatimanikidza kunyanya kugadzirira. Asi pakanga paine mukana usingatarisirwi: United States, kwayakange yatokwanisa kudzvinyirira kumukira kwevaAfrica uye vamiriri verudzi rweLatin, yakawedzera basa pabhomba reatomu. Uye kana tikaramba takamirira imwe nguva, chibvumirano neTatu Reich chinogoneka apo hondo neUnited States ichienderera mberi.
  Uye ikoko zvichida vaNazi vacharwa kusvika pamwero wokuti havachadi kurwa. Uye ipapo Soviet Russia ichapona.
  Kubhomba uye kuputika kwepfuti kwakapera. Uye kurwisa kunotanga zvakare. Guta rakatoitwa matongo, hapana kana imba imwe chete yasara. Maiwe, muvengi ane utsinye uye ane simba.
  Vasikana vanosvika pamusoro uye vanosangana nevari kuuya vemauto nemoto. Matangi ari kukambaira mukati...
  Alyonushka, achipfura muIndia, akazevezera:
  - Dai Mwari vapa mapofu kuti vasvinudze meso avo uye vatwasanudze misana yevanofuratira!
  Mushure mazvo tsvarakadenga yakabva yatinya chivharo. Akatora chinangwa zvakare ndokuroverera. Akarova muArab ndokuvheneka maziso ake esafiri. Akamhanya asina bhutsu yake, yakakombama, ine huruva pamusoro pevhu. Mwanasikana akanzwa kakukwenyerwa. Akabva aseka. Zvakabva zvawedzera kunakidza. Runako rwakapfura zvakare.
  Alyonushka akadzingwa uye akagadzika ... Uye akarova. Kumanikidza vanopikisa kumira uye nechando. Muvengi akadzorera moto. Akakanda magirinedhi ndokudzvova...
  Ipapo mauto echamupupuri akaoneka zvakare. Vaive vashoma zvavo, asi paive nemota dzejet dzaibhururuka dzaikanda maroketi. VaNazi vakakanda magirinedhi panzvimbo dzevasikana. Asi akashama, makumbo echikadzi aiita seaidzivirira pakukundwa. Uye varwi, vakanyura mukubhomba, vakapukunyuka moto.
  Kufamba kwemauto evavengi kwakamira. VaNazi vakaedza kusvuta maReds nekukanda matombo.
  Alenka akavanda mugomba ndokurira:
  - Asi kubva kune taiga kusvika kumakungwa eBritish ... The Red Army ndiyo yakasimba pane zvose!
  Alla ane bvudzi dzvuku akanyurawo mugomba uye akanzvenga kurohwa nezvimedu. Musikana akanaka akarangarira kuti iye, sepwere yakakomba, akasungwa sei pashure pokushurikidzwa.
  Ndinorangarira kutsvaka. Vakamanikidza mukadzi wechidiki akasungwa kuti akurure hembe. Vakadzi vaviri vakanga vakapfeka magirovhosi nokungwarira vakanyatsonzwa mhino, nyoka, muromo womusikana, uye vakatarira munhengo dzake dzakavandika. Zvainyadzisa sei, zvainyadzisa, zvaityisa, zvaityisa. Alla akatya zvikuru paakaunzwa muchitokisi achiona ava pakati pemamwe matsotsi. Asi muchitokisi maiva nevasikana vakangofanana naye, vanenge vana vose vevanhu vakadzvinyirirwa. Uye chinhu chakaipisisa hachina kuitika.
  Asi kugara muchitokisi kwakanga kwakaoma: makanga makatsvikinyidzana, uye varindi vaiwanzopinda. Vanondirova nechikonzero chidiki uye pasina chikonzero. Varindi vainyanya kufarira kurova zvitsitsinho zvevasikana netsvimbo. Pasinei nechando chaiva muzvitokisi, vasikana vacho vaichengetwa vasina shangu, uye tsoka dzavo dzaizvimba nemhaka yekurohwa nguva dzose.
  Kutsvaga kwakava imwe nhamo. Vaiitwa kakati wandei pazuva uye zvairwadza, zvisingafadzi uye zvichinyadzisa.
  Vakandidyisa zvishoma uye vakandirova pakufamba. Alla akapedza mwedzi mitanhatu ari mujeri, achinyara nguva dzose, achidheerera, achirohwa, uye achitsvaka zvinonyadzisa. Uye zvakare, pasi peBeria, akatumirwa kunzvimbo yevashandi yevana. Kunyange pasina muedzo.
  Alla aishanda ipapo kubva na5 mangwanani kusvikira manheru nevamwe vasikana. Kusvikira hondo yatanga... Zvino musikana mutsvuku akura akatizira kumberi. Ndakakwanisa kuzviita nevamwe vasikana gumi nevaviri.
  Maitiro ake echiuto akatanga. Asi munguva yehondo, dhiyabhorosi ane vhudzi dzvuku akanzwa zviri nani kupfuura muboka revashandi. Mutongo wejeri uye chirango chekukunda kwakaramba kwakarembera paari. Asi Alla, uyo akanga atopiwa mirairo miviri, haana kubatwa.
  Musikana uyu akasangana nezvakawanda munharaunda yacho. Kusanganisira rudo - vakomana vaigara mumusasa unotevera, uye pasinei nekurambidzwa kwepamutemo, vakaenda kuvasikana. Uye ivowo, vakada kuziva zvakarambidzwa. Alla, chero zvakadaro, akabva aifarira. Musikana mutsvuku anopisa akanzwa kufara kwechivi.
  Zvisinei, akanga asinawo rombo rakanaka muhondo. Nguva dzose mushure mokuita zvepabonde, murume kana jaya raifira muhondo. Zvaiita sekunge paive nerushambwa rwemutsvuku. Uyezve, pasina kusarudzika. Saka, pasinei nekunaka kwake, Alla akawana mukurumbira uye varume vakatanga kumunzvenga.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akatambura nekushaikwa kwechirume. Uye aifarira kuuraya varume. Uye akapfura zvakare muvengi, uye achinyemwerera senge tigress.
  Alla akapfura murume mutema uye mupfungwa akamufungidzira ari muhusungwa. Zvainakidza kufara nemurume murefu uye akanaka kudaro. Kazhinji, kutamba basa rinoshanda nemurume kunowanzoitika kune redhead. Mukadzi akasimba uye akatsunga. Zvakadini neidi rokuti murume wacho achaurawa gare gare? Zvakanaka, anoda zvakasiyana-siyana!
  Munguva yerunyararo, vasikana veKomsomol vangadai vakarangwa zvakakomba nokuda kweunzenza, asi munguva yehondo, tsika dzakava dzakasununguka zvikuru. Izvi sezviri pachena mhedzisiro yekuswedera kwerufu, apo dhipatimendi rakakosha rakafuratira hunhubu.
  Dzimwe nguva Alla ainyara neunzenza hwake. Paasina kana kupfekedza braa nekuzunza mazamu ake. Ndakarangarira Mary, musikana ainamata uyo akanga achiri mhandara. Kunyangwe, iye angangove ari echikadzi uye anoyevedza pavashanu. Kunyanya, kukwezva, nekuchena kwake kwengirozi.
  Zvisinei, Maria akanyatsojeka, zvichida kunyange zvinoshamisa mukupfura kwake. Aya ndiwo marovero aakaita nemazvo maArabu maviri nebara rimwe. Uye achinyemwerera asina mhosva, anoti:
  - Ishe ndiregererei, asi ini ndinoshumira Amai vangu!
  Maria akanaka kwazvo ... Anonyara zvishoma kuti anofanira kurwisana mubhikini chete. Asi inodzivirira pakukundwa. Izvi zvakaratidzwa nekuita. Maria akatanga hondo achiri musikana. Akura mumakore matatu, asi achiri kuita seakatetepa, ari mhandara, uye akareba zvakaenzana kumusikana. Dzimwe nhengo dzechina dzakareba, dzakasimba, uye Matryona imombe - kunyange yakasimba zvikuru.
  Maria anopfura uye anoyeuka Seryozhka. Mukomana murombo. Ndakabatwa. Uye izvi zvakaipa kupfuura rufu. Saka akatanga atambudzwa, ndokuzourayiwa. Uye hazvizivikanwi kuti vamwe vachazvigamuchira sei.
  Maria akaridza pfuti ndokusimuka akapfugama ndokuridza pfuti. Mhindu akapondwa akatambanudza ndokubudisa dhamu reropa. Runako rwebvudzi regoridhe rinoti:
  - Eh ... une vamwari vazhinji, asi hakuna denga!
  Maria akaroverera zvakare, akarova uye akaimba:
  - Ndinokutendai nokuda kweparadhiso yakarasika ... Kwete kwatiri, kana kuvana vedu, kana vazukuru vedu ... Asi ivo vachangojairira manzwi anonyengera!
  Maria akadzinga, achiuraya vaifambidzana neNazi uye akaimba:
  - Takatyaira, takatyaira, takatyaira - kwenguva yakareba isu ... Nzira kubva kune dambudziko kuenda kune dambudziko, kubva kuhondo kuenda kuhondo! Takatyaira, takatyaira, takatyaira - kwenguva yakareba ... Hova dzemhomho, hondo yeropa, iri kuputsika! Hondo ine ropa!
  Uye musikana anozvimanikidzira muvhu zvakasimba. Zvino vaShumba vave kutoenda mberi. Matangi eGermany anodzvova uye madhiramu avo anodedera.
  Maria akachema ndokuti:
  - Hoyo anouya, rufu!
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akapfura musoja aikambaira akananga kunzvimbo dzeRed Army aine pfuti yaive yakanamatira.
  Ndakaona tsime reropa richipfapfaidza kubva mumusoro wemuvengi akanga afa.
  Maria tweeted:
  - Sniper... Warasika!
  Alla akati nenzwi guru:
  -Usatonga nezvipfeko zvako kana iwe usingade kutambanudza makumbo ako!
  Maria akazunza makumbo ake akanaka, asina kupfeka, akatsvuka. Ndakafungidzira kuti jaya raiva nechiso chegora rakanga richirovera chanza charo pagotsi. Zvingave zvakanaka sei izvo pamwe.
  Asi akabva aridza tsamwa.
  - Ndichakunda munhu wose!
  Alla, uyo pachake akanga asiri mutendi uye asina kusimba, akati nenzira yokunyomba:
  - Uye pasina rubatsiro rwaMwari?
  Maria akaridza pfuti ndokupindura achipuruzira:
  - Kwete, nerubatsiro rwaMwari!
  Alla akapenya mazino ake ane pearly ndokuti:
  Asi Mwari wako akakudzidzisa kuti: Kana ukarova padama rorudyi, tendeukira kuruboshwe!
  Maria haana kupindura pakarepo. Akaridza pfuti mbiri, achicheka zvidhori zvefascist. Akabva ati zii.
  - Asi zvokuita kana warohwa padama rekuruboshwe - Mwari Jesu havatauri. Uye vaNazi vakarova zvikuru vanhu vedu!
  Alla akasvetuka. Akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akasimudza guruva rose, uye akadzvova:
  - Berlin inenge iri musimba redu ... Kuburikidza ne binoculars tinoona iyo yakatongerwa Reichstag! Pachava nerunyararo uye mufaro panyika yose ... Ndichakuudza pamusoro peizvi munhetembo dzangu!
  Uye mutsvuku wacho akapa kuputika, achigura mutsara wose wevaNazi. Akabva akanda girinedhi zvakare.
  Musikana akasimba. Mumusasa akamanikidzwa kutamisa matombo kubva mambakwedza kusvika kwasviba, uye Alla akava murume mukuru chaiye. Akakanda girinedhi kure netsoka dzake kupfuura nemaoko ake.
  Musoro mutsvuku aifarira kumhanya nemasora ake akashama pamusoro pemarasha kana pamusoro pechando. Akanakirwa...
  Allah akazvitora ndokupaza:
  - Asi ndine chimwe chido ... Iri isimba, simba chete!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaridza kuputika, achipfura maKrauts nevarume vavo, ndokudzvova:
  - Hapana kudiwa kwegoridhe nemari! Uye zvakafanira kuti pamberi pangu... Vanhu vakanga vari pamabvi avo, vanhu vakanga vakapfugama, pamusoro penyika yose!
  Mauto evavengi akamira. Matangi akaenderera mberi. Motokari dzinorema "Lev", "Mouse", "E" -100, "Tiger" -2 - mabhomba akadzingwa. Panther 2 yaive yakatekesherawo. Zvinzvimbo zvakatsva nekuputsika, nyoka dzehutsi dzakakwira mudenga.
  Mumwe wevasikana akanga akaimba makumbo. Akazhambatata achivhura pfuti kwenguva refu. Mumwewo tsvarakadenga akadimburirwa bhurugwa nechidimbu chechidimbu. Mazamu emurwi aive pachena achibva atsvuka. Chiso chemusikana chitsvuku.
  Maus, tangi yeGermany inorema kudarika dzose, yakanga ichirova kubva papfuti dzayo. Uye akaparadza zvose munzira yake.
  Asi varwi vakasvetukira shure munguva. Vanokurumidza kukurumidza. Alla akakanda girinedhi kuna Mbeva. Yakanyarara imwe yeGerman machine gun.
  Mutsvuku akaitora ndokuimba zvine mutsindo:
  - Rega vamhanye zvisina mwero - matangi ane zvombo nemumapuddles...
  Mushure mezvo musikana akakandazve girinedhi negumbo rake risina kubereka ndokurova imwe pfuti yemuchina weMbeva, ndokupwanya bhomba rayo. Mushure mezvo Allah vanodanidzira:
  - Ndini mwarikadzi werufu, anotya Hitler!
  Tangi yeGerman yakamira. Pamwe chete nokurasikirwa kwepfuti dzomuchina, matangi akarasikirwa nemugove weshumba wokuvimba kwawo. Uye "Mouse" yakatanga kupfura kubva mubhodhoro pfupi, ndokutanga kugadzirisa matongo. Chimwe chezvidimbu zvakarova Alla pachitsitsinho, chichipisa mutsara unoyevedza wemusikana oga.
  Runako akachitora ndokuimba achiti:
  - Muurayi ari kupisa zvitsitsinho zvangu, uye ndinonzwa kuchema!
  Nepfuti yakanyatsonangana, Maria akatyora ziso reMbeva. Uye tangi hombe rakabuda ndokutanga kutendeuka. Zviri pachena kuti matani angangoita mazana maviri esimbi achatsikwa neupofu. Kudzoka chete kutiza mamwe matambudziko.
  Ipapo "Lev" -2 yakatanga kutamba. Muchina wepamberi uri kuyedza kugogodza nzvimbo yese pamberi payo nemoto we150-mm cannon. Vasikana vanosimudza mhino dzavo kumusoro kune fascist mukupindura.
  Maria anokanda girinedhi negumbo rake rakacheneswa. Ikozvino haisviki tangi, asi inogogodza kunze kwevacheche. Mumwe muAfrica akatodamburwa musoro. Akanga akapfeka ngowani, akatenderera, ndokunorovera pachitinha.
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akati:
  - Zvose zvinoenderana nokuda kwaMwari ... Kunyange kukanganisa!
  Alla akaimba zvine mutsindo achipindura:
  - Zvose zviri munyika zvinoenderana nepamusoro pedenga ... Asi kururama kwemaziso, asi kururamisa kwemaziso - kunobva kwatiri isu chete!
  Maria akaridza pfuti zvakare. Akatyora kuona kwe "Lev" uye akati zvine musoro:
  - Uye Mwari anopa chokwadi!
  Alla akaburitsa mazino ake ndokurova gumbo rake risina kubereka pagirazi rakaputsika. Ndakanzwa kufara kwazvakaita kana chimwe chinhu chinopinza chakabaya gumbo rangu. Akabva adzvova.
  - Mune zvese zvaunoda dexterity, kuomesa, kudzidziswa - zvikasadaro hapazovi nenyasha!
  Maria akapfura fascist nechiso chakashata mudumbu uye akaimba:
  - Uye kune maKrauts, nyasha ndedzokubvarura ganda kubva padehenya! Uye kutsenga, kutsenga, kutsenga - geza pasi neinodziya pus!
  Alla akaita huso, akapfura... Akatsemura musoro wake ndokuzevezera:
  - Iwe une kutaura kusina kunaka kwakadini!
  Chiso chaMaria chakacheneruka ndokuzevezera:
  - Mwari ndiregerere, ini mutadzi!
  Alla akaseka. Aive musikana aisvotwa. Uye mumusha wevana airova vaya vakanga vasina simba kumupfuura. Uye uyo mutsvuku haana nyadzi. Uye Alla aida kudhonza Maria nebvudzi rake regoridhe. Uye kwete nemaoko, netsoka.
  Uye Alla akatambanudzira ruoko rwake rwakanga rusina chinhu kubvudzi rine mashizha romusikana wechiKristu, uye nokukurumidza paakabata tambo dzacho neminwe yake, akadhonza.
  Maria anoridza mhere ndokucheuka ndokuti:
  -Unopenga here?
  Alla akabva ati:
  Saka Mwari akakutsungirira uye akakurayira!
  Maria akazunza zunza:
  - Usamhure, hure!
  Alla akapindura uye akaimba:
  - Uye Mwari zvakare akabvarurwa nekuseka - chii chandine hanya nemunhu wese, uye chii chaunofunga nezvangu!
  Maria akadzungudza musoro ndokuti:
  - Iwe unotora njodzi mazuva ese! Uye panguva imwecheteyo, uine mukana wekuenda kugehena muminiti, iwe unotuka uye unotaura zvakaipa!
  Musoro mutsvuku wakafinyama. Akatora girazi nechigunwe chake chakanga chisina kupfeka ndokuchikanda mumuromo. Ndakaibata nerurimi. Akatsenga girazi, uye pasina kufunga kaviri akatora sip, achiti:
  - Gehena haringatibati!
  Maria, akatenderedza maziso ake nehasha, akagomera:
  - Hapana kwaunoenda! Inda yemoto!
  Alla akangovheneka maziso ake emerald achipindura. Uye akakanda girinedhi kumaNazi, achiti:
  - Apo hondo iri kuitika, ngatikanganwei nezvekusiyana kwedu!
  Maria akati kunze kwenzvimbo:
  - Mwari ndezvaMwari, uye zvaKesari ndezvaKesari!
  Alla akaita nguva refu ndokuwedzera:
  - Uye Hitler ane diabolical!
  Maria akavhura pfuti, akawisira pasi vamwe vanhu vakati wandei ndokufunga. Munhu anogona sei kusvika pakuderera kwakadaro mutsika sezvakasvika Hitler? Chikara cherudzii chine chimiro chemunhu? Mudzvinyiriri weropa uyo asina kuzivikanwa nevanhu kubva panguva yaAdhamu naEvha. Uye panguva imwe chete rombo rakanaka. Pamwe kunyange ane rombo rakanaka uye akabudirira mukundi munhoroondo yese yevanhu.
  Asi Russia yakava nzungu yakaoma kutsemura fascism. Hondo yekumabvazuva ichakurumidza kupinda mugore rechina. Hungu, vaNazi vari kufambira mberi. Kwete kukurumidza, asi nechivimbo. Chete munguva yechando iyo Red Army yakakwanisa kusvina maKrauts zvishoma. Uye zvino muvengi ari kurwisa zvakare.
  Musikana akapfura nemazvo uye zvakanaka kwazvo. Yakarasikirwa nekuona kwayo, tangi yeLev yakatendeuka zvakare ndokutanga kutiza. Uye "Panther" -2 ... Tangi ine mbiru refu uye gobvu uye turret diki.
  Muchina unoshanda. Iyo yakarova chero mastodon. Pano Alla akazvisiyanisa nekukanda magirinedhi nemakumbo ake anokwezva uye akakuvadza dhiramu.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akapenya maziso aro ruvara rwegungwa ndokuridza muridzo.
  - Ndinotyora mhino dzavo!
  MuGermany ane muromo wakatsemuka anotendeuka. Makwara ari kubvunda semuchina unononokera. Hongu, vasikana vakagadzira nzira iri nyore uye inoshanda. Rova madhiramu, kutyora bhomba nemagirinedhi kana nhumbi dzokurwa dzisingasvikike.
  Uye Maria ane chinangwa chakanaka anopfura nenzira yakarurama, sekunge akanga ari muzukuru-muzukuru waRobin Hood. Uye runako rwebvudzi regoridhe runoti:
  - Pasi pekunyepedzera kwezvinangwa zvehumanism,
  Kuvaka denga paNyika...
  Hitler akachinjira kunzira yefascism -
  Temberi yakavakwa netsvina Satani!
  Uye anopfura semusande wechokwadi wekuparadza. Gumbo rake rakashama, rakacheneswa rinokanda chidimbu chegirazi, richirovera muArab wacho pakati chaipo pehuma yake. Uye mwanakomana wegwenga, achikwevera pfuti yemuchina, achicheka gumi nevaviri vevaainavo.
  Alla akataura achibvumira:
  - Uye iwe unodzidza nekukurumidza! Uye unofambira mberi pamberi pemeso ako!
  Murwi webvudzi dzvuku akakandawo chimedu chegirazi nezvigunwe zvake zvaive zvashama ndokurova muAfrica mumaziso. Yakaputika, ikawira paboka remagirinedhi. Uye gumi nevaviri vamwe varwi vakabhururuka kuenda mudenga, kana kugehena - maitiro ekusarudza bhizinesi!
  Alla tweeted:
  - Gehena ichava nzvimbo yakaipa, uyo akabvarura chifukidziro ... Uye pfumo rinoyera mhandara - rakagura vavengi!
  Zvino dhimoni dzvuku rakatendeuka rikaridza muridzo;
  - Pachave nebhokisi rako, rakagadzirwa chete nemadota, uye mimhanzi mukuchema!
  Maria akabva angokanda girinedhi pamakumbo ese, achiremadza mbiya yetangi rinotyisa reE-100, ichirira:
  Nekuda kwekubwinya kwaIshe Kristu.
  Muchadenga chakafanana, USSR yaive nenguva yakaoma zvikuru. Asi Hitler haana kupedza Russia. Akashamiswa zvikuru nerunyerekupe rwekuti United States yaiedza kugadzira bhomba reatomu. Kunyanya, kwete kunyange makuhwa, asi mishumo yehungwaru, izvo zvaisakwanisika kuvanza kubva kune simba reGerman njere. Uye bhomba reatomu chinhu chinotyisa, kunyangwe zvisiri nyore kuwana Third Reich kubva mhiri kwemakungwa.
  Hitler akaronga chibvumirano kuna Stalin, icho chakagamuchirwa nomufaro nomudzvinyiriri uyo akapotsa akundwa muhondo. Mauto eThird Reich akarwisa America kubva kumativi maviri. Zvose kubva kuArgentina uye kubva kuCanada. MaGermany aive nemauto akawanda uye vakabatsirwawo nemaJapan, aitsikirira maAmerica kubva kumabvazuva. Hondo inotyisa yakatanga.
  Vasikana vashanu Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona vakasvika muAmerica kuzorwa sevazvipiri kurwisa mhomho yeTatu Reich. Vasikana vashanu vese vakanaka chaizvo uye vanotaura Chirungu. Stalin akaramba kutumira mauto ose evakadzi, sezvo izvi zvaizopesana nemitemo yerunyararo yakapedzwa nehumambo hwefascist. USSR yaida kuwana nguva chero ipi zvayo mari apo maNazi akarwisa USA.
  Vasikana vashanu vakazvipira: vakapfuura nemuhondo yese, kubva kuBrest neBug kuenda kuOrenburg. Uye vari kurwisana nemaNazi kune rumwe rutivi rwePasi muguta guru reHonduras.
  Tegucigalpa ndeimwe yenzvimbo dzakasimba dzekudzivirira, mukutarisana nehorde yemotley. Ose ari maviri mapoka eJapan neAsia akapinda mudambudziko. VaGermany pachavo vakarwa chete nematangi, uye varwi vakanga vabva kune vasiri maAryan. Vakadzinga vaAsia, vatema, uye maArabu mberi.
  Alenka akapfura, achicheka maAfrica maviri uye akarira:
  - Ingori boka reGenghis Khan!
  Maria ane bvudzi regoridhe, akatema maIndia matatu nekuputika kwepfuti, akasimudza makumbo ake akashama, akatsvuka kumusoro. Uye akati:
  - Tiri kukuya chikafu chekanoni!
  Chimedu chegirinedhi chakabhururuka ndokurova Maria pachitsitsinho chake chisina chinhu, chakatenderera. Vasikana vane tsika yekurwa vakapfeka mabhikini uye vasina shangu. Uye kana ikarova rough, girlish sole neinopinza, inorwadza zvishoma.
  Runako rwakachonya ndokuridza futi... Maria mutete zvake, akareba zviri pakati nepakati nechimiro chakakwana.
  Alenka akareba, ane chinzvimbo chemukuru, uye kunyange gamba reSoviet Union. Asi zvakare anenge akashama, asina kuvharwa nebikini. Akanyanya kutsvukuruka, asi bvudzi rake jena. Uye Alenka anopfura chaizvo. Uye anofarira kukanda magirinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Alla akanaka anopfura uye anowisira pasi maArabu mana nekuputika kwemoto. Bvudzi rake rakatsvuka, kana kuti mhangura-tsvuku, senge proletarian banner. Uye kana mhepo ichivhuvhuta, zvakafanana nemureza wekuchinja. Musikana anopenya nemeso ake esimaradhi, senyeredzi. Uye noutsinye anotsvaira vavengi.
  Anyuta ane blonde zvakare. Uye anoridza pfuti. Musikana akadyara tsoka dzake dzakashama ndokupa kuputika. Varwi vashanu vakasiyana-siyana vakakandwa kumusoro, uye zvitubu zvitsvuku zveropa zvakabuda muchipfuva nomudumbu zvemhandu dzavo.
  Anyuta, achinanzva miromo yake yakazara, akarira:
  - Hondo imhepo yemapapu ...
  Musikana akazvambarara, achikanda girinedhi netsoka yake. Kuputika kunonzwika. Magandanga akati wandei anobhururuka achienda kwakasiyana.
  Matryona musikana mukuru uye ane nyama. Bvudzi rake rakatsvuka. Musha chaiwo, mudiki, mukadzi weropa nemukaka. Akasimba chaizvo mumuviri uye anopfura zvakanaka.
  Heino mukana zvakare. Uye vakaurayiwa vefascist mercenaries vanodonha.
  Matryona, kupfura, anoti:
  - Zvakanaka, wange uri kupi? Naambuya! - Musikana akadzinga, achiuraya vatatu veNazi varwi uye akawedzera. - Wakadyei - porridge! Wanwa chii? Mash!
  Vasikana vakabata tambo. Havaregi ma fascists mberi. Uye nziyo dzeushamwari dzinorira:
  - Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga,
  Kumusoro uye ipapo ...
  Tichavaka nyika itsva yekudenga -
  Ndiani anga asina munhu achava zvese!
  Alenka zvakare anokanda grenade netsoka yake isina chinhu. Mabhomba ari kuenderera mberi nevarwi vetsoka. Zviri kutowedzera kupisa. Pano panouya mukurumbira wakashata "Shumba" -2. Uye pedyo nayo pane E-50 yepamusoro. Mapurojekiti anodzingwa. Musoro wemuAmerica mutema wakadamburwa uchibva wakunguruka.
  Maria akatsika bhodhi raibvira moto, uye makumbo ake akaomarara akanga asinganzwi kupisa kwomurazvo womoto.
  Runako rwebvudzi regoridhe rakapfura nekutsvuka:
  - Uye ndiani achamisa kuyerera kweropa, nzizi dzine hasha ...
  Maria akaridza pfuti zvakare, achibvisa muAfrica nhumbi dzokurwa nadzo dzeE-50 ndokurira.
  - Danda rinobva kune blaster richarova temberi yako, nekupenya kwakaipa murume akanyangarika!
  Musikana akapfura zvakare. Akapenya tsoka yake isina shangu, yakatsvuka, yakanaka mudenga. girinedhi yakabhururuka yakananga kwaari. Runako rwaive nebvudzi regoridhe rwakarova chipo nehunyanzvi hwake asina guruva. Girenedhi rakabhururuka richidzokera. Akamhanyira pakati pevarwi veThird Reich. Zvairatidza kuti manwiwa akanga achidonha murori, achitsemuka. Ropa rakanga richiteuka zvakanyanya.
  Maria tweeted:
  - Musikana akakundikana bvunzo, uye Reich akatongerwa akauya. Hitler sezviri pachena akanga aneta noupenyu, uye runako rwake rwakamudya nomukurumbira!
  Alla zvakare murwi asina maturo. Anozvipfura nepfuti ndokuti, achiparadzira zvitunha:
  - Yechipunu chaamai! Zvechipunu chababa! Uye kuna Koba, ladle! Uye parutivi rwako pamubhedha!
  Runako runebvudzi dzvuku remhangura anoburitsa ndege yemapuranga netsoka yake isina chinhu. Anobhururuka akananga kutangi hombe reShumba yeGermany. Imhara pamuromo we105mm cannon uye inoputika. Chombo chinokona.
  MuGermany anotendeuka uye anomanikidzwa kutiza zvinonyadzisa. Alla, achikwesha gumbo rake pachidimbu chechivako, anoti:
  - Kana iwe usina simba, unoda hungwaru! Unofanira kuita ruzha!
  Uye zvakare musikana anopfura chaizvo chaizvo. Bvudzi rake dzvuku rakaita semurazvo wemwenje weOlympic. Musikana anoyevedza. Akatozvisiyanisa muuto reAmerica nekuratidza hukasha. Ainyanya kugona kuita misikanzwa nevaAfrica-America. Hazvina kujairika uye zvakanaka navo.
  Nekudaro, Allah vanoparadzawo vatema vanorwa muuto reTatu Reich. Nei Germany yakakunda Africa yese? Edza kumisa simba rakadai.
  Iyo E-50 ndiyo tangi nyowani, ine gasi turbine injini uye gobvu rutivi uye nhumbi dzokurwa dzemberi. Haikwanise kutorwa ne grenade. Alla akakanda chipo negumbo rake risina chinhu, akawisira pasi varwi vakati wandei uye akarira:
  - Oh, tangi yako yezvombo yakavimbika, kubva kune mumwe munhu anoda kuruma ... Ingoziva simba raunaro ... nya, unogona kurova bhiza resimbi chete!
  Anyuta akapfurawo chaizvo. Uye aida kukanda magirinedhi netsoka dzake. Zvigunwe zvake zvakashama zvaitenderedzawo simbi disc. Musoro wacho wakabhururuka ukacheka huro dzevarwi vaviri vechiFascist. Vakadonhedza pfuti yemuchina, uye zvino kuputika kukuru kwemhando huru kwakadambura cheni dzemhomho. Mutsara wose wevarwi vekune dzimwe nyika vakatorwa kuburikidza nechisimba kupinda muuto reThird Reich.
  Anyuta tweeted:
  - Rombo ndiyo mubairo wehushingi! Rwiyo rumwe rwakakwana! Ngavaimbe zvekumba chete!
  Asi tsvarakadenga haisati yawana nguva yekusuwa kumba. Kunyangwe kune vashoma vashoma veSoviet vanozvipira muuto reAmerica. Stalin akanga asingadi kupenya, kuitira kuti arege kupa Hitler chikonzero chekupomera Russia yekuputsa mitemo ye "Straw Peace".
  Vasikana vashanu, vakanakisa muhondo yevakadzi, vakanyeverwa kuti kana vakabatwa, Nyika yaMother yaizofanira kuvaramba. Uye munyaya iyi, vasikana vanofanira kuchera pamusoro pema mercenaries akabhadharwa mari.
  Uye Anyuta, naAlena, nevamwe vasikana vanonzwisisa kuti kana vakabatwa, kutambudzwa kunotyisa kwakavamirira. Saka vakasarudza, chero zvazvingava, kusaurayiwa nevaNazi vari vapenyu.
  Ndege dzekurwisa dzeGerman dzinobhururuka pamusoro pezvinzvimbo zvemauto eAmerica. Vasingatarisiri kuti vaizosangana nechishoro chakasindimara chakadaro muguta guru reHonduras, vaNazi vakashatirwa.
  Jet uye ndege dzekurwisa dzakasimba. Maroketi ari kubhururuka, pfuti dziri kurira.
  Masoja eAmerica ari kufa. Matryona akarohwawo nezvimedu pabendekete rake rine nyama. Ropa rakabuda. Mhare iya yakaburitsa simbi nemazino ndokusvipa ropa. Uye akabva andirova zvakare nepfuti yakakura kwazvo. Mamercenaries ekune dzimwe nyika ari kuwa. Anenge munhu wose pano chizvarwa, vatungamiriri vavo chete maGermany, uye kunyange ipapo kwete nguva dzose. Ichokwadi, vashandi vemazuva ano E-50 tangi ndeyeGermany zvachose. Motokari ine kumhanya kwakanaka uye maneuverability. Zvakanaka, iyi haisati yanyanya kugadzirisa - inorema matani makumi manomwe neshanu. Madziro ari kuputsika pasi pemakwara. Iyi inowanzo gadzirwa mumhando nhatu ine 105-mm cannon, 180-mm yekurova pfuti, uye 400-mm rocket launcher.
  Uye imwe neimwe shanduko ine basa rayo. Heino tangi iyi ine pfuti yekurova, yakakodzera kurwisa maguta. Uye hazvisi nyore kuiparadza. Matryona anozviyambuka obata girinedhi inorwisa tanki nezvigunwe zvake zvakashama, gumbo rake rakakura asi rine nyasha, rakaumbwa zvakanaka. Iye zvino iwe unofanirwa kukanda ikozvino pabhodhoro kudzima chombo che mastodon. Pfuti shanu dzemuchina dzinovhara chiGerman, tangi yemazuva ano, uye hazvisi nyore kusvika pedyo nayo.
  Matryona ane simba zvikuru, uye makumbo ake akafanana nebhiza anokanda grenade kure. Asi haisi nguva dzose yakarurama. Chero zvazvingava, kurova chinangwa chakadaro sedhiramu ye 180-mm cannon. Musikana wegamba ane kupokana. Ko kana akapotsa?
  Haiwa, kudai mumwe wavo wenguva refu Oleg Rybachenko akanga ainavo, uyu piyona akashinga angadai akaita chimwe chinhu.
  Asi mukomana akafa muhondo Stalingrad. Vasikana havana kuziva zvimwe zvaizoitika kwaari. Asi mugumo wemuvambi wemapiyona zvechokwadi wakanga usingavimbiki. Pakutanga, Oleg Rybachenko akatambudzwa zvakaipisisa, achiedza kubvuta zvakavanzika. Mushure mekurwadziswa, mukomana ane makore gumi nerimwe akapedzisira ave mumigodhi. Basa racho rinotyisa uye rakaoma zvikuru. Asi piyona weSoviet, muduku asi ane utsinye, akazova akatsunga.
  Akakwanisa kurarama, uye kunyange kuburikidza nelabyrinths yemugodhi akasarudza kutiza. Uye Oleg Rybachenko akakwanisa kubuda. Mukomana akadzungaira kuBalkan kwenguva yakati kusvika apinda muboka remapato. Ipapo akava mubatsiri nomuparadzi.
  Pakanga pachine bato rezvematongerwo enyika rakanyatsogadziridzwa muBalkans. Muchidimbu zvakare nekuti basa rekuita basa rakaitwa nemaItalian, maRomania, maBulgaria, maAlbania - vaive vasina kugadzirira kurwa sezvikamu zvenguva dzose zveWehrmacht.
  Asi vatsigiri vakawanda vakafa. Kunyanya kubva pakurohwa nemhepo. Uye vanoda nyika yeYugoslavia vanomanikidzwa kuvanda mumakomo, mumasango, kana kuti, zvakanakisisa, misha miduku. Chiverengero chikuru chevakuru vemauto vakatofa. Mamiriro acho akawedzera nerunyararo rwakasainwa neUSSR. Iye zvino mapoka matsva echirango akatanga kusvika muBalkan, achironga kurwisa kukuru uye kubvisa nzvimbo yacho.
  Oleg Rybachenko aifanira kukwira zvakadzika uye zvakadzika mumakomo pamwe chete nemapato.
  Matryona, kunyange zvazvo akanga asingazivi kuguma kwevanofarira pasi rose, akagomera zvikuru. Akabva asvina girinedhi zvakasimba nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, dzechisikana uye, nesimba rake rose, akarikanda patangi remuvengi. Iyo E-50 ichangopfura, ichiburitsa goko remhondi.
  Matryona akatodedera achibva apfugama. Akarohwa mumusoro nedombo rakabvamburwa munzira, uye chitsitsinho chake chakanga chisina chinhu chakapiswa nesimbi inopisa. Musikana akakwenya musoro wake wainge waoma musoro nebvudzi rine huruva.
  Girenedhi rakabhururuka richida kubata chigubhu ndokunorovera pahuma yemotokari. Kuputika kwakatinhira ... Asi zvechokwadi, 250 mm yezvombo zvepamberi, uye kunyange pakona, haikwanisi kupinda mukati me grenade.
  Matryona akarova chibhakera muguruva, achisimudza gore rose rejecha. Akabva adanidzira achiti:
  - Iuraye, iuraye! Tora chinangwa muchinangwa!
  Musikana akarova bhinya paasphalt yatsemuka. Katsemuka kaive kakabairirwa mutsinga dzechitsitsinho. Ganda repatsoka dzemusikana raive gobvu kunge remvuu. Aigara mumhuri yevarombo uye anenge asina kumbopfeka shangu kubva pakuzvarwa. Zvisinei, izvi hazvina kuita kuti makumbo ake aite seakakasharara, asi aiva akatsvuka, ane nyasha, anokwezva.
  Matryona, zvisinei, aityisa zvishoma varume nehurefu hwake, mhasuru dzakasimba, uye zvibhakera zvine mapfumo akabudikira. Asi musikana ane gamba ane hunhu hunyoro, uye mahudyu akafara akasanganiswa nechiuno chakaonda uye abs akavezwa. Mumbatya chete ndimo maigona kuita kunge Matryona akafuta nekuda kwemazamu ake mahombe. Mubhikini, anotaridzika semutambi ane busty.
  Musikana neshungu, akakanda girinedhi zvakare, panguva iyi akananga kunzira. Asi chipo chinouraya chakarova nhoo hobvu, yezvombo yakavhara mavhiri.
  Matryona akazvibaya pachirebvu neshungu. Zvaimurwadza shaya. Uye musikana wegamba akatuka:
  - Ndakacheka sejeko!
  Anyuta akaedzawo kurova tangi rine ngozi, asi girinedhi yakakandwa netsoka yemusikana yakapotsa chiratidzo zvishoma. Mutsvuku uya akatanga kuswedera pedyo nemota. Asi pakazoonekwa mamwe matangi maviri - "Shumba" uye "Panther"-2, vakapfura nzira dzese nepfuti. Taifanira kungwarira zvikuru.
  Sherman wekuAmerica anokwira kuti asvike pedyo nemotokari dzeGermany. Aive nemukana wekurova Panther 2, asi padivi chete. Asi muGermany haasi nyore kunyengera. Uyezve, iyo yakareba silhouette yeSherman inoita kuti ionekwe kubva kure.
  "Panther" 2 yakapfira goko ndokurova American yakananga pahuma. Motokari refu yakatsemuka nepakati. Uye yakapfuta sekenduru reKisimusi.
  Anyuta akabva ati :
  - Oo, matangi ako haana simba sei ... Zvirinani nehunyanzvi, iwe uchave Yankee!
  Asi Alenka, murwi ane ruzivo, akakwanisa kusvika pedyo nePanther. Akakanda girinedhi... Uye dhiramu refu remota yeGerman rakamonyoroka kuita nyanga yegondohwe.
  "Panther" 2 tangi, yakatanga kugadzirwa muna 1943. Mukushandurwa kwazvino kwakapararira, ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 150 mm, nhumbi dzekurutivi dze 82 mm pakona, uye 88 mm cannon ine dhiramu kureba kwe71EL. Kutanga muna 1945, yakamiswa nekuda kweiyo yepamusoro uye yakachengetedzwa zvirinani E-50 modhi. Asi parizvino tangi iri kurwa. Kurema matani makumi mashanu nerimwe, mota ine 900 horsepower injini, iyo inopa iyo yakanaka yekutyaira kuita.
  Uye zvino, agamuchira kukuvara, Panther-2 anotendeuka uye anosiya. Alenka anokwanisa kukanda imwe grenade netsoka yake isina chinhu. Ndakatyora ma rollers. Uye kumhanya kwemotokari yeGerman kwakadzikira zvinooneka.
  Alenka anoti achiratidza kufara:
  - Kurova kwakadini! Kurohwa kwangu chipo chaMwari!
  Uye musikana akaratidza mhino dzake kumaGermany. Asi pfuti yemuchina yakatanga kubuda muE-50. Uye mabara akaridza muridzo pamusoro pebvudzi raAlena chena, rakati piriviri. Rimwe bara rakatocheka vhudzi. Musikana mukuru akatonzwa kakukwenya.
  Alenka tweeted:
  - Kana iwe uchida kuita senzou, enda kune madhouse segororo!
  Musikana akasimudza tambo yake yakachekwa nezvigunwe. Bvudzi raAlenka rine silky, pearl-ruvara, asi zvishoma guruva. Uye zvakadaro zvinyoro. Musikana aimhanya nadzo netsoka dzake. A little ticklish and inonakidza.
  Alenka akarangarira kuti mukomana wacho akamupuruzira sei. Maoko akewo akatanga kubva pasi, achikwira kumusoro kusvika pazvidya nepanzvimbo yakaoma zvikuru. Kana jaya rakanaka richikukwenya, zvinofadza zvikuru. Alenka anenge aimuda. Aifarira kutamba kwerudo, uye akamutswa nekubatwa kwemuviri wechirume une tsandanyama. Asi Alenka akanga asina rudo rwechokwadi, rwerudo, kana iwe uchipenga pamusoro pemurume. Akatochinja varume vakawanda. Vazhinji vevarume varo vakafira muhondo.
  Kunyange uku kwaiva kutukwa kwehondo. Uye muno muAmerica, kune vakomana vane tsandanyama, vatema. Uye zvinhu zvose hazvina kujairika navo.
  Alenka akapfura ndokuburutsa murume mutema. Ndakanzwa tsitsi nemukomana wemuAfrica. Akauraya mumwe murume airwira zvido zvake. Mushure mezvose, maGermany ane rusarura. Vanotarisa vatema senhapwa. Asi panguva imwecheteyo, maAfrica ari kunyoreswa muzvikamu zvekunze zveWehrmacht yakazvimba.
  Alenka akaita chimwe chinhu chakaita semuonde nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akazviratidza kune vaNazi. Ehe, nyika yeGerman pachayo haina kukuvadzwa chero kupi. Matangi ane nhumbi dzokurwa nadzo dzakakora zvekusapinzwa negirinedhi kana bazooka. Asi mayunitsi emuno ari kufa.
  Alenka anokanda girinedhi paE-50. Akatsveta gumbo rake risina kupfeka, rakatsvuka ndokukanda, achimonyorora chiuno. Uye girinedhi yakabhururuka mudenga. Zvigunwe zvangu zvigunwe zvakanga zvisina kumira mushe zvakandisiya ndichinzwa kubatwa nesimbi. Ipapo grenade yakabva yarira.
  Alenka anozevezera:
  - Mwari vatikomborere!
  Kamhepo kaipisa kakavhuvhuta pamusikana uyu, sekunge abatwa nemurume akanaka. Alenka akanga achiverenga bhuku raTarzan, uye aida chaizvo kuti murume uyu atambe naye. Ndaipuruzira chipfuva changu nemaoko akasimba.
  Girenedhi rakarova dhiramu, asi rakanonoka kuputika, richibhururuka richibva pasimbi. Zvimedu zvakarira sepizi pahanzu. Kwasara mavanga chete!
  Alenka akatora rimwe girinedhi. Asi ndakaona kuti zvaipesana nevashandi. Uye zvombo zvekurwisa tangi zvapera.
  Musikana akagomera neshungu. Asi kuti ndisatambise nguva, ndakaiisa muzvigunwe zvangu. Akatendeudza gumbo rake, akakotamisa mutumbi wake, ndokuritwasanudza ndokuripotsera kumwana wetsoka.
  Hafu yegumi nevaviri varwi vakabhururuka semabhora eping-pong. Rimwe remagirazi ake rakabhururuka, uye zvidimbu zvakabhururuka mazana emamita uye zvakamhanya nemusana waAlenka. Bra yakaputika, uye mazamu akanaka emusikana mukuru akaonekwa.
  Musikana uya akabva avhara mazamu ake. Asi akabva aona kuti aifanira kutya ani. Uye akazunza pfuti zvakare. She gave a turn ndokudzokera kumashure zvishoma.
  Mumwe murwi wekuAmerica akadzinga bazooka. Iyo goko yakarova tangi yeGerman padivi rayo rakarerekera, asi iyo 160 mm yezvombo yakamira nayo, ichidzinga simba rinoparadza. The German akapfura shure. Chombo chake chakakura chakatsemura madziro.
  Alenka akaedza kusunga mabhandi ake. Musikana uyu akafunga kuti Zoya Kosmodemyanskaya angangodaro aityairwa achitenderedza muchando ari mukabudura. Yaiva mufirimu yeSoviet iyo yaifananidzirwa akapfeka shati kana kunyange imwe rudzi rwechipfeko. Izvi zvoga zvinongori mutero kune hunyengeri. Kutaura zvazviri, vaNazi, kuitira kuti vawedzere kunyadzisa musikana akabatwa, zvichida vakamubvisa asina kupfeka. Uye varwi veGerman vane nzara vangangove vaida kuona musikana akanaka uye akakombama akashama.
  Saka munyaya chaiyo, musikana heroine akanga asingagoni kuvhara mazamu ake, saka maoko ake akasungwa shure kwake. Asi haana kunyara uye airatidza kuzvikudza. Alenka ainyatsoziva kuti zvakanga zvakaita sei kufamba usina shangu muchando. Aive akasimba uye aifarira kubata sinou neturu twake. Alenka akazvifarira uye akanakidzwa nazvo. Asi izvi ndezvake, zvakatoomeswa nemakore ehondo. Uye kune wechidiki uye wedhorobha Zoya, izvi sezviri pachena zvinorwadza. Tsoro dzinoita kunge dziri kupfuta marasha.
  Alenka akarasa bhurugwa rake nekushungurudzika ndokudanidzira:
  - Kunyara ipfungwa ye bourgeois! Mukadzi weSoviet haatyi chero chinhu uye haana kunyara!
  Musikana wacho akatanga zvakare kuroverera nepfuti yemuchina, kana kuti pfuti yepasi. Simbi yakapisa, mushure mezvose, Honduras inzvimbo dzinopisa, inogona kupisa zvakanyanya imomo muna Kukadzi. Zvigunwe zvaAlenka zviri kupisa. Tinofanira kuzvipa zvose. Nhasi ndiKukadzi 23. Izuva reuto reSoviet uye izvi zvinoda kurwa nehasha dzese dzakadzikama uye dzine musoro.
  Alenka akacheka mamwe mashanu nemabara, uye netsaona akapisa dama rake pabhurugwa rinopisa repfuti yemuchina. Zvechokwadi hazvifadzi, blister yakazvimba.
  Alenka akapika:
  - Zvakanaka, Mwari, sei magadzira matambudziko akawanda kwandiri uye nenyika yangu!
  The blister itched ... Dama remusikana inzvimbo inonzwisisika zvikuru. Musikana akaedza kutsvaga chinhu chinotonhora kuti azora bhora rakazvimba. Asi edza kuwana chimwe chinhu chakanaka. Muguta rinopisa. Uyezve, kunze kwakanga kwakachena uye mhepo yakanga ichivhuvhuta ichibva kumaodzanyemba.
  Alenka zviri pachena kuti haana kusununguka. Matryona anokanda grenade kubva kure, asi zvakare haana kubudirira. Uye madutu ari kutobhururuka mudenga. Mota dzeGerman dzine zvombo zvakasimba uye kumhanya kukuru.
  Ndege dzejet dzinouya nemasaisai, uye dzinoita sedzinotema mitsetse yeflakisi.
  Alenka akavanda mugomba. Maroketi akaparadzana akapfuta kubva kumusoro. Musikana akanzwa zvidimbu zvematombo akapwanyika achidonha kubva kumusoro netsono. Yaikwenya mutsipa wangu usina kubereka. Mazamo etsvarakadenga aive akabaiwawo.
  Alenka akazevezera:
  - Iyi i massage ... Asi kwete corsage!
  Mwanasikana akanzwa muviri wake woda kutanga kukoira zvinorwadza. Kwatova kupisa, uye kuputika kwemaroketi kunowedzera kupisa. Uye iyi imba yekugezera here?
  Alenka akarangarira yakasikwa Russian yokugezera, nemitsvairo spruce. Musikana akarohwa sei ipapo.
  Aya aive manzwisisiro akadaro.
  Alenka akaimba kuti afare:
  - Rudo uye rufu! Zvakanaka nezvakaipa! Chii chitsvene, chii chiri chivi! Isu takagadzirirwa kunzwisisa!
  Musikana akasimuka, akazunza tsvina yose iyi nemarara.
  Alenka akati:
  - Ah, iwe uchawana Hitler panyanga!
  Uye musikana mukuru akaridza pfuti kune varwi vetsoka vaiedza kusimuka kuti varwise. Magandanga akati wandei akatorwa nechisimba ichi akadonha. Alenka akapukuta chiso chake chakasviba, chakamubaya maziso. Mhare yakapfira ndokuzvipidigura.
  Akavhura pfuti zvakare, uye varwi vaipinda mukati. Alla ane bvudzi dzvuku akakandawo girinedhi negumbo rake. Ikozvino yakasvetuka ndokurova mafascist. Vanhu gumi nevaviri vakaurayiwa.
  Musoro mutsvuku akaimba:
  - Kune zvakawanda zvakanaka munyika, asi yakafukidzwa nechando!
  Uye musikana akazarura pfuti nepfuti, asingashandisi maoko ake chete, asi zvigunwe zvakanyanyisa uye tsoka dzisina chinhu.
  Alla akapfura nemazvo uye akachema:
  -Hit! Hit! Kumwe kurova! Kumwe kurova uyezve ... Dhimoni rine simba, chipo chaMwari, rinopa nzira yepamusoro!
  Uye nemaoko ake musikana akakanda shards yegirazi. Akashamisa ma fascists uye akati:
  - Uye kune avo vasingadi kugara murugare ... Tinoita hara-kiri kwavari!
  MaJapan akanyatsoratidza. Varwi vane meso nhete ava. Zvakanaka, haungaite sei hara-kiri zvakadaro?
  Mushure mekuburitsa clip yepfuti yemuchina, Alla akanhonga girinedhi nezvigunwe zvake zvaive zvashama ndokuikanda paSamurai. Vakagamuchira chipo, chiJapan chinoverengeka chakakuvadzwa, uye vakabhururuka vachienda kwakasiyana.
  Alla akaburitsa rurimi rwake ndokuti:
  - Ndiri murwi mukuru! Uye muvengi akauraya hyper!
  MaChinese, akatorwa nemaJapan kubva munzvimbo dzakatorwa dzeKudenga Empire, akaenda kuhondo. Varwi veChinese vakafamba vasingatyi, uye vasikana, vaburitsa pfuti dzavo dzepasi, vakamanikidzwa kudzokera.
  Maria simbi isina tsoka zvidimbu zve plasterer negirazi. Vamwe vasikana vakaita zvimwe chetezvo. Zvakabva zvaoma.
  Shturmlev yakaonekwa, muchina une simba une rocket launcher. Heuno mumwe achakufongora - hazviite sezvizhinji.
  Kupfura kwekutanga kwakatinhira ... Anyuta, Alla naMatryona vakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, sechitubu chehombe whale. Vasikana vakabhururuka makumi akawanda emamita uye vakaputika netsoka dzavo dzisina kupfeka mumoto chaimo.
  Vasikana vakasvetuka kubva ipapo, vachipisa nekuimba. Vakamwaya machira avo pamazimbe.
  Alla akaridza tsamwa achiti:
  - Nzombe inotanga kuiswa pasi pedemo, yogochwa! Uye isu takatanga kubikwa, uyezve pasi pedemo!
  Uye musikana weKomsomol akaseka! Asi akabva anzwa kusuwa. Ndakarangarira kuti shamwari yake yakanga yatorwa. MaGermany akasunungura musikana wechidiki ndokutanga kuunza moto pachipfuva chake chisina chinhu. Marwadzo anotyisa kudaro. Musikana wacho akanga achipopota, uye ganda rake nyoro rakanga ratsva. Ava ndivo maFascist vakazove vanyanyisi. Havana kana kubvunza mibvunzo, uye zvisati zvaitika vakabatidzawo moto, pasi petsoka dzisina shangu dzenhapwa. Nhengo yeKomsomol, pakupedzisira, haina kukwanisa kutsungirira kutambudzwa uye yakafa nekuvhunduka kunorwadza.
  Alla, achirangarira izvi, akarova marasha anopisa. Matryona akamhanyira mberi kwake. Musikana wemumusha uyu ane ganda rakasviba, uye haugone kuitora ne blowtorch. Sei asiri musikana wepamusoro? Matryona anoona bazooka ine goko rakadonhedzwa nemusoja wekuAmerica akaurayiwa. Anomusimudza netsoka ndokumukandira mumaoko ake. Uye anopinza nesimba rake rose.
  Goko rinobhururuka richirova maChina anomanikidzwa. Kupopota kwakawanda nekugomera. Kuwanda kwezvitunha. Uye vakadimburwa makumbo.
  Matryona akaimba rwiyo rwekare:
  - Uye samurai akabhururuka pasi! Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Vasikana vakazopera marasha. Tsoka dzavo dzakanaka, dzakashama dzakaiwana.
  Anyuta, semunyoro wavo, akakwenya nekukwesha makumbo ake asina chinhu, achiedza kunyaradza kukoira.
  Matryona, uyo akanga achimhanya asina shangu muchando kubva achiri muduku, haana kuteerera kune zviduku zvakadaro.
  Musikana wegamba akaimba:
  - Chimbofungidzira kuti takanyura mumukaka mutsva ... Mubairo chinhu chaicho!
  Uye murwi akatora netsoka yake chidimbu chakatyoka, uye chairema, chidimbu chetairi. Akaibata zvakasimba neminwe yakashama, yakaita sechisikana, akairuka ndokuikanda yakananga kumuvengi. Vatatu vechiChinese vaive vanyajambwa verufu rwazvino; misoro yavo yakapwanyika.
  Alla akati achiratidza kugutsikana, achipfura muvengi:
  - Tiri vakadzi vakanaka!
  Anyuta akaimba kuti abvise kukoira mumakumbo ake akatsva, kana kuti kutsva,
  - Kune vakadzi munyika yedu yaBaba,
  Sei vachityaira ndege sejee?...
  Kwavari, kukudzwa kunopfuura upenyu;
  Anogona kuuraya muvengi wake nyore nyore!
  
  Vakazvarwa kuti vakunde
  Kukudza Rus 'kwemazana emakore!
  Mushure mezvose, sekuru vedu -
  Ndakabva ndavaunganidzira uto!
  Anyuta akabva atanga kunyora nyora papfuti iya. Uye akazviita nounyanzvi. Kuti munhu wose anzwe kuti uyu murwi anobva kuna Mwari! Kana zvisiri kubva kune Wemasimbaose, saka kubva kuMars zvechokwadi!
  Alenka akapfurawo. Pamwe chete naMaria, vakamanikidzwa kudzoka, vachitora zvikamu kubva kuvarwi veAmerica vakafa. Vasikana vakawira nemanhede ndokupfura netsoka dzavo - vakazviita zviri nani saizvozvo. Uye vakazviita nemazvo. Musanganiswa wemauto echiChina neveAfrica wakapinda pavasikana. Uye varwi vakarova.
  Alenka akaimba:
  - Nyika haisi chessboard ...
  Maria akanhonga ndima iyi, achiparadza varwi vaya veyellow neblack.
  - Uye iwo manhamba haasi akatenderera zero!
  Alenka akawedzera kumutsara wakachekwa weyero uye dema:
  - Melancholy iri kutirwisa!
  Maria akadzingwa nekururama kwaRobin Hood uye akarira:
  - Uye bhiza rinomhanyira mumoto!
  Vasikana, vachipfura vachidzokera, vakadzokera kuseri kwemunda wezvimbambaira. Varwi veChinese neveAfrica vakamhanyira mune zvinonaka. Dzakatanga kuputika, dzakasvetuka, dzichibvarura dzikava tsinga yeropa.
  Matangi akawanda ePanther-2 akaonekwa ari kure. Vari kupfura, uye vanotya kupinza mhino dzavo mukati. "Shumba" -2 inoenda kumberi uye inopfira moto. Uye heino Rhino flamethrower tank, inomedzerera, ine masumbu emurazvo.
  Asi iyo inotyisa ndeye "Sturmlev". Rocket yake yekuvhura haina kunyanya kukurumidza kupfura, asi inoparadza zvakanyanya.
  Alenka anozevezera:
  - MaRussia, maRussia - kwete magumo akadzikama! Zvakanaka, nei tichida dambudziko kuti tive vakasimba?
  Zvechokwadi, vari kurwa kure neRussia. Asi zviri pachena kuti Wehrmacht, yakunda USA, ichadzoka kuzoisa kudzvanya paUSSR. Uye maAmerican anotapira uye anodiwa kuvasikana.
  Alenka misumari zvakare, hits yake inoita seinoita manhanga uye misoro kuputika pasi pefoshoro. Musikana anorohwa gumbo neshamhu. Kuchekwa kunozvimba pachidya changu. Runako rwakakwenya bhonzo ndokurira:
  - Kwete, akasvinura haaperi,
  Chitarisiko cherukoni, chapungu...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Panguva iyoyo, Matryona, nesimba rake rose, akakanda girinedhi pa Shturmlev. Uye vasikana veSoviet pakupedzisira vakaita rombo rakanaka. Iyo kapu yezvombo yakawira kumashure, chipo cheSoviet chakabhururuka chakananga mugomba rakakura. Kwesekondi zvese zvakaoma. Zvino yakabva yaputika. Zvaiita sokuti bhomba reatomu rakanga radonhedzwa. Uye matangi eGermany akapararira kumativi akasiyana.
  VaNazi vakamanikidza. Pakave nekurwiswa kukuru chaiko kumativi ese. Hongu, makore matsvuku akaungana pamusoro peAmerica. Uye yakatinhira ichibva yaputika.
  Mauto eAmerica akadzingwa muHonduras mukupera kwaFebruary uye kutanga kwaKurume. Hondo yakatamira kumaodzanyemba kweMexico. Vasikana vana vakakurumbira vakatsiva tangi nekuvandudzwa kweE-50. Muchina uyu zvechokwadi-wemazuva ano, unodzorwa nemajoystick, wakareruka pa65 matani ane injini ye1550 horsepower.
  Nhumbi dzepamberi ndeye 250 mm, rutivi rwezvombo 170, uye kunyange pakona yakakosha. Asi nekuda kweizvi, zvishoma zvishoma kune vasikana vari mutangi. Hazvina kugadzikana pano se "Tiger" -2, asi motokari yave yakanyanyisa, kunyanya marongerwo. Asi ikozvino matangi eAmerica haakwanise kupinda mutangi, kunyangwe kana achipfura padivi panzvimbo isina chinhu. Kudzivirirwa kwakadaro kunogona kumira IS-2 pfuti.
  Vasikana vanofara uye motokari inofamba nokukurumidza. Gerda, achidzvanya mabhatani emufaro, anoti:
  - Uyu muchina! Chokwadi inyanzvi!
  Charlotte anopindura achiti:
  - Mativi acho akanyanya kutsvedza uye hatch yakamanikana, pane inenge isina kumusoro. Iwe haugone kupaza nemuchina wakadaro, asi hauna kugadzikana!
  Gerda akataura nechido:
  - Asi inoshanda! Uye isingapindiki zvachose!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - Sezvatinoona, Mwari anodzivirira Germany!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - Isu tinokunda kukunda isu pachedu! Uye ichi ndicho musimboti wezano redu!
  Gerda akataura nechido:
  - Kusvikira munguva pfupi yapfuura, tangi yeShumba yakaita kwatiri muganhu wekukwana. Uye zvino mota yakareruka matani makumi maviri neshanu, kupfuura Shumba mune zvombo, zvombo, uye kunyanya mukutyaira. Saka America haigone kutipwanya!
  Charlotte akaputika nekuseka ndokuti:
  - Usaputse! Tichaputsa munhu wose isu pachedu!
  Mumwe Sherman akaonekwa munzvimbo dzaMagda. Musikana akatumira projectile akananga kwaaivavarira. Mutsemura mota.
  Zvakadaro, isu tinofanirwa kubvuma kuti maAmerican anoonekwa kumashure mukuvaka matangi. Iyo Sherman zviri pachena kuti haina kusvika pakurwa, uye Pershing iri nani zvishoma. Uyezve, maPershing akaonekwa mumutsara chete pakutanga kwa1945, uye maitiro avo akafanana nemuenzaniso wekutanga wePanther. Iyo E-50 inopinda muAmerica pachinhambwe chemakiromita anopfuura mashanu.
  Vasikana vacho vanodada nehukuru hwakadai hwechombo chavo. Uye vanoridza nziyo.
  Magda anopfura zvakare, anopinda, panguva ino Sherman akadzivirirwa uye tweets:
  - Takarova bhora tikamhanya tichimhanya!
  Kunyange zvidzitiro zvaSherman hazvina kubatsira. Uye tangi yeGermany iri munzira. Inopwanya varwi nemitambo yegonye. Vasikana vanoridza muridzo nziyo dzeharmonicas. Ropa rinoputika pasi pema rollers. Iyo tangi inofamba nekukasira, nzira dzayo dzakanyanya kumberi uye dzinofambika, nepo dzichireruka.
  Vasikana vanoridza muridzo... Gerda anoti:
  - Mexico ndiyo nyika yekupedzisira munzira yekuenda kuUSA. Takatotora mazita makuru akasiyana siyana. Uye vakakunda nyika zhinji! Takatanga, kukunda kwekutanga kubva kuAustria uye ikozvino tiri kuenda kuMexico City! Kambani yedu yemauto ikambani ine mbiri!
  Christina akapindura zvine musoro:
  - Chekutanga, isu tiri vakuru kune vanopikisa vedu musangano. Nyika diki iGermany. MaJerimani ndivo vanhu vane chirango uye vakarongeka zvakanyanya munyika. Kuwedzera hutongi hwehudzvanyiriri hweNational Socialist. Izvo zvakawedzerawo simba uye chimiro kwatiri. - Musikana akamhanyisa tsoka yake isina kupfeka parutivi rwesimbi yakasanganiswa yehull ndokuenderera mberi. - Zvino matarenda akajeka evatungamiriri vedu uye, chekutanga, Hitler. Takakunda vadzivisi vedu chidimbu nechidimbu. Uye takazowana tekinoroji yakanakisa munyika. Saka zvino kukunda kwakatimirira! Uye yechitatu Reich inovhura mapapiro ayo pamusoro penyika!
  Charlotte akataura zvine musoro:
  - Chinhu chakaipisisa chaiva munguva yechando ye'42. Takakundwa muAfrica uye pedyo neMoscow. Vakasiya Tikhvin uye Rostov-on-Don. Uye kunyange Kharkov akabatwa neSoviet. Uye United States yakapinda muhondo yakanangana nesu. Ipapo zvakaratidzika kuti zvikero zvakanga zvanyura kwete kwatiri uye gomba rakanga riri pamberi. Asi chirimo chakatiunzira kukunda kutsva. Uye kubva ipapo, zvese zvaenda kwatiri!
  Magda akadzinga. Yakapfura pfuti yekuAmerica ndokurira:
  - Asi zvakadaro, pasina kupindira kwemasimba makuru, hondo yedu ingadai isina kukwanisa kubudirira zvakadaro! Kukunda vavengi vepamusoro! Urwu ndirwo ruoko rworudyi rwaMwari!
  
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Ndinobvuma kuti ndezvaMwari! Asi kwete Mwari: Abrahama, Isaka naJakobho! Uye sezviri pachena muAryan, Mwari mumwe uye Wamasimba Ose! Uyo akasika zvinhu zvose uye akasarudza maGermany sevanhu vake!
  Charlotte akagutsurira musoro ndokusimbisa:
  - Zvirokwazvo! Mwari waIsaka haasi Mwari wedu! Uye dai vaJudha vaive vanhu vaMwari zvechokwadi, tingadai tisina kukunda! Kana zvakadaro, saka Bhaibheri rako Magda inhema! Uye yave nguva yekuti iwe usiye chiKristu uchifarira Aryan monotheism!
  Mashoko aCharlotte aiita sekurira kwepfuti.
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye zvinorova zvekupandukira kuve muKristu. Mushure mezvose, zvinoitika kuti uri wepacifism - vanokurova padama rako rekurudyi, tendeuka kuruboshwe rwako!
  Gerda akaona zvakakodzera kuwedzera kuti:
  Uye iwe unofunga kuti ruponeso runobva kuvaJudha! Uye izvi zvinowanzofanana nekutengesa!
  Magda akapindura achitya:
  - Handifungi kudaro! Maonero angu: Mwari mumwe chete! Kwete muJudha kana muAryan!
  Charlotte akapindura akati:
  -Iyi haisi Aryan sei! Aryan chete uye hapana zvishoma!
  Gerda akawedzera nekuyananisa:
  - Uye zvakare tekinoroji! Apa ndipo patatangira? MunaSeptember 1939 vaingova nezvikamu zvitanhatu chete zvematangi. Uye anenge ese matangi akareruka, asingasviki matani makumi maviri. Iye zvino handizive kuti mangani makamu atinawo, asi isu tiri kutyaira tangi rakanakisa pasirese. Motokari yedu haina kuenzana muzvombo, nhumbi dzokurwa nadzo, kutyaira kwekutyaira, uye panguva imwecheteyo hairambidze muhuremu.
  Ndinorangarira bvunzo dzekutanga "Tiger", ipapo pazuva rekuzvarwa kwaHitler musi waApril 20, 1042.
  Mwanasikana akambomira ndokutura befu ndokuenderera mberi.
  - Ipapo Tiger yakanga yatova tangi rakanakisa munyika. Asi kuita kwayo kwekutyaira hakunganzi kunogutsa. Asi pfuti yakapa kurwa kwakanaka, uye nhumbi dzokurwa dzakanga dzakakodzera nguva iyoyo. Uye tangi pachayo yakatendeuka zvakanaka, iyo yakabhadhara yakaderera kutenderera kumhanya kwe turret!
  Uye muna 1940 takanga takaderera kune France neBritain muhutano hwematangi uye kuwanda kwawo. Asi takakunda! Muna 1941, USSR yakanga iri nani T-34 uye KV matangi kupfuura edu, uye kakawanda kupfuura motokari! Asi takakunda! Uye tsika ndiyo tekinoroji uye chikonzero! Uye mweya wakakosha!
  Christina akacherekedza, achipuruzira chitsitsinho chake chisina kupfeka pachitsiko:
  - Kana isu takakunda nematangi akaipisisa, saka tichakunda izvozvi! Chokwadi, pakutanga taiva vashoma pane vavengi. Iye zvino taunganidza mhomho! Chii chingatitadzisa kukunda?
  Gerda akapindura achinyemwerera:
  - Ndinofunga kuti matambudziko makuru ari shure kwedu! Tatova nenhamba izvozvi
  Overweight. Ini handifunge kuti kambani ichasangana nematambudziko kupokana neUS.
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Handitendi kuti America ichava nechaipokana nesu! Sherman wake ingori kanoni fodder, uye Pershing yake iri nani zvishoma. Pavanenge vachipesana netangi redu, havana pfuti!
  Gerda akaona zvakakodzera kuwedzera kuti:
  - Uye mune jet aviation havana chekuvharisa mafalcon edu. Uyezve, kuva nevaranda vakawanda kudaro, hatisi vakaderera muchiverengero kuvaYankee!
  Christina akabvumirana neizvi:
  - Tine midziyo kubva kumativi ese eEurope uye chikamu cheUSSR. Uye vashandi vanoumba hafu yenyika! Takachinja mafekitori edu kuita matatu-shift operation uye tiri kuvaka mafekitori matsva! MaAmerican haazokwanisi kutipa mhinduro yeasymmetrical nekuda kwehuwandu. Ivo havana zvishoma vane nhamba yakakura kudaro yevashandi!
  Charlotte akaseka ndokufambisa ibvi rake pachair, achipuruzira:
  - Havazove ne symmetry! - Musikana akapfura Grant uye akawedzera. - Uye kana michina ikatanga kugadzirwa, zvichangove zvedu kuti tiwane maaccount account!
  Magda achitya akati:
  - Asi kana hupenyu ... Ndiko kuti, hupenyu hunokudzidzisa kuti haufanirwe kuzorora panguva yakasarudzika!
  Gerda akabvumirana nazvo, uye akashandura chibayo neminwe yake, akaibvisa.
  - Uye isu tinoramba takasvinura kusvika kumagumo!
  Charlotte akadhonza dumbu rake rakavezwa ndokuyeuchidza:
  - Takabva kure ... Kubva kune mwero T-1 kusvika kune hofori E-200. Uye izvi, hongu, ndizvo zvakakosha zvehondo yehugamba! Nenzira imwecheteyo, tangi yedu haizombofi yakaparara!
  Pakupedzisira, vasikana vakawana gumi nemaviri matangi eAmerica. Shermans vasere, maGrant maviri nemaPershing maviri. Motokari yekupedzisira yakanga ine silhouette yakaderera uye yakanga isingaonekwe. Zviri nyore kurova tangi refu. Vasikana vaichinjana kupfura. Ese akarurama uye ane maitiro akanaka kwazvo. Yakarungwa uye yakadzidziswa. Apfuura chikamu chakakosha cheHondo Yenyika Yechipiri uye akashanyira nyika dzakasiyana dzepasi. Ava ndivo vasikana vepamusoro zvechokwadi.
  Uye vaSherman vakatanga kuputika. Uye chinhambwe chinodarika makiromita mashanu. Vanhu vekuAmerica havasati vakwanisa kuwana mota yavo.
  Paaipfura, Gerda akati:
  - Pfuti yedu yakakwana! Inopinda zvese kubva kure chaiko kurwa, uye ine yakakura zvakaringana magomba. Iyo 128mm imwe ichave yakaipa.
  Magda akabvumirana nazvo. Akapfura uye akapwanya Sherman, musikana akati:
  - Kupihwa kwematehwe eiyi caliber kwakadzikira. Asi musimboti, 88 mm zvombo hazvina kuipa zvachose!
  Charlotte akapfura ndokupindira:
  - Zvinoenderana nei!
  Gerda akahukura nehasha:
  - Uye iyi "Sherman" uye "Panther" ichaitora. Ndinofunga kuti 75mm cannon ine hunde refu yaigona kuvatema!
  Christina akapfura negumbo rake risina kupfeka uye akagomera:
  - Hongu, uye kugoverwa kwehombodo kwaizova kwakakwirira!
  Magda akaridzawo pfuti achidzvanya joystick nezvigunwe zvake. Sherman wekupedzisira idhongi. Kurova kwakatevera kwakaendeswa kuGrandees. Iyi tangi yatove yechinyakare, uye yakatonyanya kurongedzerwa kupfuura iyo Sherman. Nekudaro, America pakutanga yaive nemamiriro akaipisisa nematangi kupfuura Germany. Muna 1940, United States yaingova nematangi 502 chete, uye mazhinji acho akanga asingachashandi. Asi kare muna 1941, vokuAmerica vakagadzira anopfuura zviuru zvitatu matangi. Uye Sherman akaonekwa. Ungati kudii nezvemota iyi? Mukutaura kwezvombo zvepamberi, yakanga yakanyanya kudarika zvishoma kune T-34-76, uye yakanga yakaderera zvishoma musimba rinoparadza repfuti. Hongu, uye mukutyaira kwekuita. Asi optics uye kuonekwa zviri nani zvikuru kupfuura Soviet.
  Ipapo Sherman M 4 yakaonekwa muna 1944. Tangi yacho yakanga yakaenzana nenhumbi dzokurwa nezvombo neT-34-85 uye yakaderera pane Panther iri nyore uye zvakanyanya kuPanther 2. Kunyangwe gare gare, Sherman Firefly yakaonekwa, ine pfuti refu-yakareba 17-pounder. Iyi tangi yakanga yakakwirira kupfuura yeSoviet T-34-85 muzvombo, asi yakanga isinganyanyi kufarirwa.
  Paive zvakare neyakavharidzirwa shanduko yeSherman nekuita kwakaipisisa kwekutyaira, kurema, asi ne152 mm yezvombo. Asi zvakare haisi iyo yakanyanya kupararira. Kusvika pari zvino, vakadzi vekuGermany vangosangana nemaM4 akajairwa.
  Asi Grands yapera, uye ikozvino kune itsva Pershing tank.
  Gerda akakurudzira:
  - Ngatiuye zvishoma pedyo. Nhumbi dzechikara ichi dzinogona kunge dzakakora!
  Charlotte akaita chiso chekuzvidzwa:
  - Usanetseke! Inongova 102 millimeters. Motokari inorema matani makumi mana nemaviri, asi yakasiya Sherman yakasimba!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Ipapo ngatipfure!
  Magda akatambanudza tsoka yake yakatsetseka, isina kubereka. Mangani akasiyana akapinza, matombo anobaya, jecha remugwenga rinopisa, minzwa yemusango, uye sinou yeRussia yakaziva mazariro ake asina chinhu, anotambanuka, anoyevedza. Nezvigunwe zvirefu, kunyangwe zvipikiri zvine pearly, akadzvanya bhatani rekuti joystick.
  Uye akapfura pfuti-inobaya pfuti ine uranium musimboti. Uye akarira achinyemwerera:
  - Ngakuve nechiedza kwauri!
  Iyo 105mm cannon ine simba guru rekuparadza. Uye Pershing yakarasikirwa nehafu yayo turret.
  Gerda akazunza mazamu ake akasimba, akati:
  - Maiwe, "Tiger" haigone kuita izvi! Akanga asina simba rekubhomba rakakwana! Asi zvakadaro, zviri nani pane Sherman.
  Magda akadaro achikahadzika.
  - Zvinoenderana. Kana iwe ukaisa zvidzitiro paFirefly, hazvizove zvakaipa kupfuura Tiger, uye kunyange zviri nani kuchengetedzwa kubva pahuma!
  Gerda nehasha akadzungudza musoro negumbo rake. Pfura patangi. Uye apedza Pershing yekupedzisira akawedzera:
  - Yedu "Tiger" ichiri kudhura kupfuura ese aya ekuMadokero exotics nekutsveyamisa kweRussia. Ndinotenda mukukunda kwedu, kunyangwe neT-4 matangi, ngazvive zvakadaro!
  Vasikana vakadzvanya mota gumi nembiri kunge mhodzi. Havana kana kuvapfura. Chinhambwe chakareba kupfuti dzekuAmerica.
  Vasikana vanotyaira vachiseka. Zvakanaka kwavari.
  Charlotte anotanga nhengo inozivikanwa zvakare:
  - Kwete, Magda! Unofanira kuramba Chikristu kamwechete kwenguva dzose. Zvikasadaro unenge wava mutengesi!
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akaramba:
  - Aihwa! Ini ndakazvipira kune yechitatu Reich, asi ini handisi kuzoramba Jesu Kristu zvakare!
  Gerda akarova gumbo rake rakanaka, rine tsandanyama panhumbi dzekuzvidzivirira nadzo nechayo chake chete ndokuti:
  - Asi munhu haafaniri kuramba Kristu! Iwe unongofanira kubvuma kuti akanga ari muGermany munyama, uye kwete muJudha, uye zvose zvichava zvakanaka!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - German... Asi zvakadini nouchapupu hweBhaibheri?
  Gerda akati nehasha:
  - Ipapo iwe unowana Bhaibheri! Kana paine Mine Cafe!
  Magda akadzungudza musoro achiti:
  - Main Kaf hachisi chizaruro chaMwari. Uye basa romunhu mumwe, kunyange akatanhamara! Ndinotenda mune zvinobva kuna Mwari!
  Ipapo varwi vose vakadanidzira pamwe chete:
  - Mwari wedu ndiAdolf Hitler!
  Magda akapindura akashinga.
  - Asi anga asiri Hitler akakunda nekugadzira zvakasikwa!
  Gerda nehasha akarova chitsitsinho chake chehondo ndokuti:
  - Uye izvi hazvisisiri kukurukurwa nesu! Nguva ichataura kuti ndiani akasika zvinhu zvose!
  Charlotte akapa zano:
  - Ngatizvibvunzei vasikana zviri nani mubvunzo - tichaitei mushure mehondo?
  Christina akanyemwerera ndokuti:
  - Ngatiendei mubhizinesi! Izvi ndizvo zvakanakisa zvatingaite!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumirana nemusoro wake wakachena-chando:
  - Chokwadi, mune bhizinesi! Kana kuti pamwe tichaita mufirimu?
  Magda akanyemwerera ndokuti:
  - Uye chii? Uku kuenderera mberi kwebasa rakanaka! Mushure mezvose, mafirimu akanaka!
  Gerda akanyemwerera, akamhanyisa ruoko rwake pamusoro peabs yake yakavezwa ndokuti:
  -Ndiani waungatamba? Angela kana chii?
  Magda akabva ati :
  - Kuregererei? Pashure pezvose, ndine chitarisiko chakanaka. Ndaizoudza vatendi vose nezvaJesu Kristu! Izvi zvaizova kuponesa upenyu!
  Gerda akadzungudza musoro ndokutsanangura:
  - Muchitendero chitsva cheAryan hakuna chinhu chakadai seruponeso. Muchokwadi, chinangwa chemurairo kune vaAryan ndechekushumira Reich. Uye vamwe vose - teerera maAryans! Saka hatina kuponeswa, asi tinokunda!
  Christina musikana ane vhudzi remhangura, asi ane chidimbu cheyero, akasimbiswa:
  - Hongu, tinotonga uye tinokunda! Munyika ino tiri mumauto eThird Reich. Mune izvozvo tichava neuto redu. Uye tichakunda zvimwe zvisikwa. Zvose zviri munyika ino zvine hukama ... Ndinofunga kuti kuchava nehondo, uye mabiko, uye minda! Musanganiswa wekunakidzwa nenyika uye mutambo unonakidza wehondo!
  Charlotte, musikana ane bvudzi dzvuku remhangura, akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Zvirokwazvo! Nokuti hupenyu hune rugare zvechokwadi hunofinha ... Isu tajaira kurwa zvekuti chave chingwa kwatiri!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Zvakawanda semhepo! Kana mvura yakavhenganiswa newaini inotapira!
  Magda akati neshungu:
  - Zvinosiririsa ... Dzimwe nguva fungu rekuzvidemba rinouya pamusoro pangu. Pamusoro pazvo, kuuraya vamwe kwakaipa. Tinokonzera marwadzo uye kutambura! Ko, vana vasina baba!
  Gerda akadzungudza musoro achiti:
  - Isu tose tinotora njodzi! Asi zvinyaradze iwe! Munhu achiri kufa! Uye kana iwe uchifunga nezvazvo, makore makumi matatu kusvika makumi mana akakosha zvakanyanya pachiyero chekusingaperi? Uye hupenyu husingaperi!
  Magda akapindura achitura befu.
  - Zvakanaka, kana iwe ukatarisa pahuzivi, saka zvakadaro ... Asi chaizvoizvo, izvi hazviiti kuti zvive nyore kuvana vaduku!
  Charlotte akazunza vhudzi rake dzvuku remhangura ndokuridza muridzo:
  - Fungidzira kuti ivo vanhu vepasi! Mhuka chete uye iwe uchanzwa zviri nani!
  Magda, achizunza musodzi kubva mueyelashes yake, akapindura:
  - Asi iwe unonzwira tsitsi mhuka zvakare! Eh...nyika yatiri kurarama mairi! Zvese hazvina tsitsi! Uye rufu runotonga dende!
  Charlotte akataura achisimbisa, achinyora paaienda:
  Ngavarege nzizi dzeropa
  Kuyerera nePasi
  Ngavagogomera nemarwadzo -
  Mwoto kwose kwose!
  Uye regai rufu rwakaipa
  Bhora rine hasha rinotonga,
  Imi mose munofanira kufa
  Satani akuda kuti uzvidavirire!
  Chamupupuri ngachiparadze
  Kuyerera kwemiviri yevanhu...
  Nyika iri kutambura -
  Mhosva yatonga!
  Gerda akadimburira mumwe wake, achivhara muromo mutsvuku negumbo rake risina chinhu. The blonde terminator akati:
  - Zvakanaka, sei usine tariro! Hondo ichapera uye nyika ichatumbuka sebindu. Ndofunga kwatosara zvishoma. America inoreva imwe mwedzi mitanhatu, kana kupfuura pagore. Ipapo tichapwanya Russia, uye Japan chete ichasara. Asi iyi inyaya yenguva pfupi kwatiri. Kunyanya, mumakore matatu hondo dzose dzichamira ... Uye vanhu havazombourayana zvakare!
  Christina akatsanangura:
  - Zvishoma muhondo ... Ndinofunga kuti nguva ichauya, nokukurumidza, apo pachava neumambo humwe chete hwasara munyika. Uye ipapo, chero zvazvingava, hapazovi nehondo. Uye ndinofunga nekuda kwekuvandudzwa kwekurima uye nesangano rakakodzera reGerman, nzara ichapera mumakore mashoma. Ipapo dzimba dzichavakirwa munhu wose. - Musikana aive nebvudzi remhangura-yero uye ane tsandanyama, mutete uye akanyatso kuenzana chimiro akataura nechido. "Ipapo mushonga uchakura uye chirwere chichabviswa." Tichabhururukira muchadenga, tinogara munyika dzakasiyana. Ngatikunde kuchembera. Vanhu vese vachave vadiki uye vakanaka, senge ngano-elves. Kana kuti pamwe hondo itsva dzakatimirira muchadenga. Saka nyeredzi nevatorwa vatatu vane zvombo. Uye isu tichashinga kurwira pfungwa dzefascism pasirese!
  Charlotte akaimba achinyemwerera pamiromo yake:
  - Ticharwira mangwana akajeka ... Ngatitsvode!
  Magda akataura aine tariro:
  - Asi zviri nani nenzira iyi! Kwete hondo dzisingaperi, asi zvisikwa zvine rugare!
  Panguva iyoyo motokari yakamhanya ichipfuura nemugodhi. Tangi rakazununguka. Roller rakaputika mota ichibva yati fambei zvishoma. Gerda akafonera boka rokugadziridza paredhiyo. Kukuvadzwa kwacho hakuna kunyima tangi yehunhu hwayo hwekutyaira, asi zvakati kuderedza kumhanya kwayo. Nokudaro, roller inofanira kuchinjwa nokukurumidza. Pano kurongeka kwekumisikidzwa kwakasiyana - kuri nyore kugadzirisa pane kurongeka kwebhodhi rakajairwa neTigers nePanthers.
  Uyezve, vasikana vaifarira kutambanudza makumbo avo musango. Wadii kushambira murwizi. Tangi, hongu, inzvimbo inopisa, kunyange iyo air conditioner haigone kurarama. Kuchiri kumaodzanyemba kweMexico - kunzvimbo dzinopisa, uye kunenge kuchipisa munaKurume. Asi zvakazara mamiriro ekunze ndeekudenga.
  Rwizi rwaive pedyo vasikana ndokunyuramo. Hapana chikonzero chekutya ngwena. Kune hondo iri kuitika pano, uye zvisikwa zvipenyu zvose zvakatiza kare kare. Mvura inodziya uye inofadza kushambira mairi. Vasikana vakashambira uye, Gerda achiyemura mahombekombe esango, akati:
  -Kunyange zvakadaro, nyika yedu haina kunaka kwayo! Zvimwe zvingava zvakanaka kuva munhu asingafi somusango, uye kugara pamwe chete nevanhu, tichicherechedza kukura kwayo. Uye bhururuka nemuchadenga!
  Christina akagutsurira musoro achiti:
  - Paradhiso isina chivi, inofinha zvakanyanya... Iwe haugone kurasikirwa nehupfumi mukhasino, kana zvirinani zvakadaro, kuhwina, kana kuvhima. Uye hondo inonakidza ...
  Charlotte akapa zano:
  - Ini ndinofunga ivo vachakurumidza kugadzira mitambo inogona kuratidzwa pachiratidziro - akadaro mauto!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuparadza zvese!
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Kuparadza chido ... Hazvina basa kuti rudzii rwesimba!
  Gerda, achifemera pamusoro uye achifefetera, akaimba:
  - Ndinoda kuona kusava nechinhu pamberi pangu! Mariri ndichavaka nhare yangu, hope dzangu!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kwete, zvakanakisa kurwa! Asi zviri nani kukunda!
  Christina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruoko rworudyi rwedenga pacharwo runobatsira Germany. Kutenda kwedu kweAryan, kusarudzika kwedu kune Mwari mumwe! Uye izvo zvisingatiurayi zvinotisimbisa!
  Gerda akamwaya mvura ndokupindura:
  - Hongu, tave takasimba! Zvinonyadzisa kuti tasangana nemugodhi we anti-tank.
  Christina akati achifunga:
  - Nzira yekudzivirira sei makonye?
  Gerda akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama:
  - Kusaziva...
  Charlotte akataura zvine musoro:
  - Dzinodzivirirwa kubva kumabhomba ane nhovo, uye kubva kumigodhi ... Kunze kwekunge dzakagadzirwa nepamusoro-soro kuitira kuti dzirege kubvarura!
  Gerda akadzungudza musoro:
  - Ipapo kuita kwekutyaira kunoderera nekuda kwekuwedzera kwehuremu. Dai taigona kuita kuti tangi ibhururuke!
  Magda akasimbisa:
  - Ndizvo! Zvekuti tangi inoyangarara mumhepo uye isadonha! Uye kusvika pakumhanya kwemamaira mazana mashanu paawa!
  Charlotte, achipuruzira, akaudza ruzivo:
  - Ndakanzwa kuti zvikepe zvedu zvine zvikepe zvakakosha zvinobhururuka zvishoma zvisina kubata mvura! Uye ivo vanokudziridza kumhanya kweanotyairwa nepropeller, uye anogona kutakura mauto, pamwe nekuwana hukuru mugungwa! Rudzi urwu rwekubhururuka mugungwa ruchaita kuti tisakundwe!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Uye isu tatova asingakundiki! Izvi zvinozoita kuti tisakundwe!
  Charlotte akafuratira, akakava makumbo ake akashama, akatsveta mudenga ndokukoira:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki! Isu tiri vasikana veAryan, mhondi mumoyo yedu!
  Uye runako rwakanyura mumvura. Ndakatuhwina zvishoma mukukora. Akarova zvitsitsinho zveshamwari dzake achibva abuda. Akatanga tsime remvura ndokukoira:
  - Chitubu chakanaka munzvimbo dzinopisa! Mvura yakaita semukaka mutsva!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Africa inotyisa, hongu, hongu, hongu ... Africa ine ngozi hongu, hongu, hongu! Musambofamba-famba, vasikana, kuAfrica!
  Vakanaka vakabva vaseka zvavo. Iyo skating rink yakatotsiviwa - vashandi vekugadzirisa vari pazvakanakisa. Zvino vasikana vakasvetukira mutangi nesimba ravo rose. Iyo silhouette yeE-50 yakaderera uye mota pachayo haina kunyanya kuoneka. Varwi vakabatidza injini yeturbine yegasi uye vakasimudza spidhi mumasekonzi mashoma.
  Charlotte, mutyairi wengarava ane ruzivo, akati:
  - Zvakadaro, gasi turbine injini iri nani kupfuura injini yedhiziri. Iyo yakawanda compact uye inomhanyisa tangi nekukurumidza. Motokari yedu ine maneuverability inoshamisa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Akanga asina hanya uye asina maturo, vasikana vakanga vane shangu dzisina shangu dzehuduku ... Zvose zvakapoteredza zvakaratidzika zvinoshamisa - makore mazana matatu apfuura!
  Christina akataura nechido:
  - Aihwa! Mutungamiriri wedu anoshamisika nemanzwiro ake ekuseka ... Kunyange zvazvo zvichiita semazana emakore apfuura kubva pakutanga kwehondo ... - Musikana akamhanyisa chanza chake pamusoro pechipfuva chake chepamusoro, elastic ndokuenderera mberi. - Panguva imwecheteyo, dzimwe nguva unozvibata uchinzwa senge zuro! Ehe, shure kwezvose, hupenyu hwevanhu hupfupi uye neimwe nzira hunopfuura pasina kucherechedzwa!
  Gerda akataura nehasha:
  - Asi isu hatisi vakwegura, ndizvo here? Takazara nesimba nesimba! Uye nzira yedu kubva mukukunda kuenda
  Kukunda!
  Magda akamisa shongwe yepfuti, akaputsa nhare yeAmerica, uye akadeedzera:
  - Hongu, ndinotenda mukukunda kwedu ... Kunyanya ikozvino, kana tine makadhi ose ehwamanda. Asi ngatirege kuisa ngoro pamberi pebhiza!
  Gerda akarangarira nekugomera:
  - Albert ... Ndinosuwa mukomana uyu ... Zvinoshamisa kudanana nebhureti, kunyange kureba nemuviri weApollo!
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Uye ndaifarira Albert. Mune kumwe kunaka kwakakosha mariri. Uye kazhinji, vechidiki, kana zviso zvavo zvisati zvafukidzwa nendebvu, uye zviso zvavo zvisati zvapedza kuumbwa kwavo, zvinonyanya kufadza. Uye zvinonyanya kukosha, ivo havana mercantile, vanokuda, kwete mari yako!
  Christina akati zvine musoro:
  - Tese tiri vana vakanaka zvekuti varume vanoda miviri yedu kutanga pane zvese. Uye yakawanda sei yatinayo yatova mari yedu!
  Gerda akati zvine musoro:
  - Zviri nyore kuva mukadzi! Kukwevera imbwa hono, uye ichasvetukira pamubhedha pachayo. Pamwe uchiri mudiki. Haumbosiyi usina murume. Zviri nyore kuvakwezva. Asi murume, kuti apinze mukadzi pamubhedha, anofanira kuedza...
  Charlotte akapindura nekunyomba:
  - Kwete iwe ... Hatisi kunyanya kusarudza!
  Gerda akadzungudza musoro wake wakajeka zvisina kunaka:
  - Kwete zvirokwazvo nenzira iyoyo! Ndinoda varume vechidiki, vakanaka, vakakombama. Uye handirare nemunhu wese. Sezvo mutemo, ndinosarudza vanhu vanoita zvemitambo. Kana mukuru ane dumbu haandikwezve. Uye tinogona kusarudza!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  -Kune hure repaneru, haufanirwe kusarudza. Achashandira hari ine dumbu, ine mhanza, neyekare ... Izvi ndezvechokwadi zvishoma zvebasa rake!
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Unogona kuenda kubrothel yevarwi ... Ipapo vatengi vako vese vachave vadiki uye vakatetepa. Uye zvakasiyana-siyana uye zvakanyanya kana zvishoma zvinokwezva ... Somuenzaniso, ini handimborambi murume akanaka!
  Christina akaseka ndokuseka:
  - Hongu ... Kusiyana kwakanaka! Bonde rinoda ndiro uye zvinonhuwira zvakasiyana. Tiri vakadzi vechidiki uye tinoda vakadzi vechidiki ... Tinoda vatambi vemitambo vane miviri ine tsandanyama. Uye vamwe vanhu vanofanira kubata nevarume vasina kunaka. Munhu anogona chete kunzwira tsitsi vakadzi ava!
  Charlotte akaimba neshungu:
  - Kunaka kunoshandura munhu kuva muranda ... Uye mushure mekufa, nditende, handingawani rugare, ndichapa mweya wangu kuna dhiyabhorosi kweusiku newe!
  Magda akapfura pfuti yekuAmerica Muroyi ndokurira achiti:
  - Icho chivi, rudzii rwepabonde iri kunze kwemuchato ... Zviri nani kusiya pfungwa dzeruchiva!
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Uye iwe wakachema kubva kune orgasms hakuna kuipa kupfuura isu ... Saka hazvina kukodzera kunyunyuta kuita prude.
  MaGermany ari kurwisana neU.SA. Sezvineiwo, maoko avo akasunungurwa muhondo neUSSR uye hapana ari kuvadzivisa kurwisa nekukunda. Uye vane magamba makuru akawanda.
  Iyo Third Reich yakave yakakura kwazvo.
  Muchina wehondo weWehrmacht wakapfuura nemuMexico. Hondo dzinotyisa, ropa rakawanda nesimbi yakaputsika. Zvikamu zvekune dzimwe nyika zveThird Reich zvakare zvakarasikirwa zvakanyanya. VaNazi vakaedza kudzivirira vaAryan pose pazvaibvira. Vakakanda vaAfrica, maArabu, maIndia, uye maChina muhondo. MaJapan akashandisawo mamwe mauto ane mavara. Izvi zvakati nonokei kufambira mberi. VaGermany pachavo vakanga vakagara mumatangi anorema. Iyo Fuhrer yakaraira kuti irege kugadzira matangi ese akareruka kupfuura matani makumi mashanu uye chinja kune nyowani modhi, iyo E-50. Uye zvakare shandisa mota dzinorema chete dzinorema muhondo nemaAmerican.
  Izvi zvakaderedza kufambira mberi kweGermany kuMexico. Iyo Fritz yakatumira matangi achangoburwa, akadzingwa uye akashandisa jet kurwisa ndege ine yakasimbiswa nhumbi dzokurwa. MaAmericans akadzokera kumashure. March akanga akabatikana.
  Mutyairi wendege uye super ace Friedrich aive achiwana mapoinzi. Mukomana akarwa pamusoro pekupedzisira kugadziriswa kweME-262 "X" uye akavandudza zvibodzwa zvake nechivimbo. Panguva imwecheteyo, kugogodza zvose zvinangwa zvemhepo uye pasi. Aimhanya ari pedyo naye kurudyi rwake akanga ari Helga. Uyewo murwi anovimbisa. Friedrich anga atove ngano chaiyo, senge akanakisa superman.
  Zvino mukomana uyu anoridza pfuti shanu. Pakarepo makumi mashanu ndege dzeAmerica dzinoputika. Vanopeperetswa nemhepo imwe chete. Motokari dzakasara dzoita chando. Havasati vamboona zvakadai. Uye Friedrich anopisa zvakare. Uye mamwe magora eAmerica makumi mashanu akaputitswa. Ichi chishamiso chaicho. Helga anopfura, anopfura ndege ina, uye anozevezera kune mukomana weace:
  - Iwe uri superman wepamusoro-soro!
  Ndege dzeAmerica dziri kuedza kutiza, asi mutsara wechitatu unonanzva imwe hafu yezana. Kururama kwaFriedrich kunoshamisa. Iye zvechokwadi ari maviri superman uye mwana. Uye zana nemakumi mashanu ndege dzeAmerica dzakaparadzwa. Helga akakwanisa kupfura motokari shanu, vamwe vose varwi veGermany vaiva vashoma.
  Mukomana anoti:
  - Huku inononga tsanga panguva imwe yowedzera huremu kupfuura nguruve inomedza zvidimbu zvihombe.
  Uye zvino Friedrich akatora zvibodzwa zvepasi. Gertrude, achitsikirira mapedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, haakwanisi kufambirana nemukomana. Friedrich anopisa pakona yetangi. Imwe kuputika kubva padhivha yakamira inoparadza: gumi nemanomwe Sherman matangi, Grands masere, mana Pershings, mapfumbamwe Witch self-propelled pfuti, matatu Big Toms, uye gumi nevasere vatakuri. Motokari dzose idzi dzaparara uye dziri kutsva. Iyo yekurwisa kit mukati mavo inotanga kubvaruka. Uye kuparadzwa kwekoramu yose kunotevera, chaizvoizvo mumasekonzi mashomanana.
  Helga, tsvarakadenga iyi inorova netsoka dzake, anoti:
  -Friedrich ndiye ace inotonhorera yatinayo, ingori kirasi yepamusoro!
  Mukomana anoratidza mhino yake nekuseka ... Anotenderedza ME-262 yake uye zvakare anotarisa mhuka. Akagadzira intuition. MaMotang manomwe aipenya mumakore. Vakabva vapfurwa. Ipapo mukomana akarwisa mbiru. Akatanga kutsiva munhu wese, achipwanya midhudhudhu nevatakuri. Uye hapana anopikisa! MaAmericans ari kungoparadzwa.
  Helga anokwanisawo kubata chimwe chinhu.
  Musikana anorwa akapfeka bikini chete. Ichi ndicho credo yake, vatyairi vendege vazhinji vanoita izvi. Uye nei zvichinzi kune vakadzi, kana vakapfeka zvishoma zvekupfeka, rufu haruuye. Neimwe nzira vasikana vanorwa vasina shangu vane rombo rakanaka uye havatambudzike. Uye chiitiko ichi chinomanikidza vatyairi vendege vechikadzi kuti vabvise zvipfeko zvakanyanya sezvinobvira.
  Uye mukupisa kunofadza kushama. Kwatova kupera kwaMarch, uye kunopisa zvikuru pamusoro peMexico, uye mundege pachayo injini inowedzerawo kutonhora.
  Helga anoyemura majana omukomana wacho. Pano anoparadza, mune imwe kuenda, imwe makumi maviri nemana Shermans, vatanhatu vavo vakachengetedzwa.
  Mukomana anotaridzika semwana akajairika, anenge makore gumi nematatu kana gumi nemana, asi ane hunyanzvi hwakadaro uye simba. Uye vakadzi vanonamatira kumukomana akatsvuka setsono dzemagineti. Uyezve, Friedrich atove mukuru mukuru wezvendege.
  Uye akapiwa mirairo yakawanda. Kusanganisira maodha akadai seKnight's Muchinjikwa weIron Cross ane platinamu muoki mashizha, minondo nemadhaimani. Zvakare Knight's Muchinjikwa weIron Cross ane platinamu oak mashizha minondo nemadhaimani matema. Nyeredzi ye Knight's Cross ine goridhe mashizha emuoki, minondo nemadhaimani. Makumi nemaviri akajairwa Knight's Crosses yeIron Cross ane minondo nemadhaimani. Uye zvakare Grand Cross yeIron Cross. Luftwaffe goridhe uye diamond mukombe. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star, uye zvimwe zvakawanda.
  Pakarepo havana mubayiro Frederick. Nhamba yake yendege dzakaparadzwa inosvika zviuru gumi. Pakusvika zviuru gumi, mubairo mutsva wakatogadzirwa: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross, ine mashizha eplatinamu, minondo nemadhaimani. Uye zvakare mukombe weplatinamu Luftwaffe mumadhaimani.
  Iye zvino Friedrich ari kuparadza imwe column yematangi. Zvadaro, nekufamba kusina hanya kwetsoka yake isina kupfeka, yemukomana, anokanda pasi ndege gumi nepfumbamwe dzeAmerica, kusanganisira mbiri dzeB-29. Hongu, ndiye mukomana akanaka kwazvo.
  Friedrich anotaura mutsara usingatauriki:
  - Vakomana vanogona kuwana zvakawanda kupfuura varume vakuru vane hunyanzvi!
  Chokwadi, wechidiki ndiye murwi anotonhorera pasi rose! Uye akatanga kurwa paakanga asati ava nemakore gumi nerimwe! Asi nguva inopfuura uye mukomana anokura. Ndiye chiitiko chikuru. Uye pane chimwe chinhu pamusoro pake, kunyanya padanho remajini, kunyangwe akareba zvakakwana kuzera rake, ane tsandanyama chete.
  Pano anopisa imwe kuputika ... Anopfura pasi maAiracobra masere uye matanhatu P-51. Mwana akanaka, hapana chaungataura. Ipapo anodonhedza mabhatiri akati wandei, achiparadza anopfuura makumi manomwe cannon. Zvakanaka, yave nguva yekudzokera, zadzisa mafuta mumatangi uye kit yekurwisa!
  Helga akarovawo pfuti mbiri ndokuratidza kufara. Frederick anodzoka nekutora kukuru. Akadaro mukomana akafara. Aizowedzerawo zvibodzwa zvake zvinooneka. Pakarepo, ace wechidiki anotamira kune imwe jet fighter, asina kumirira kuti motokari yake iwedzere mafuta. Uye Gertrude ari kutobhururuka naye. Zvakare blonde yakanaka mune bikini.
  Friedrich anomuninira maoko ndokubvisa mota yake. ME-262 iyi inokwanisa kumhanya kusvika pamakiromita zana nemazana maviri paawa.
  Kupenga kumhanya uye panguva imwe chete kwakasimba maneuverability ndiwo hunhu hwemichina iyi. Friedrich anopfura paMustangs ari kure - anodonhedza pasi masere uye anomhanyisa.
  Gertrude anoseka:
  - Zvakanaka, iwe uri knight! Ndiri kukuda iwe!
  Friedrich anoseka uye anoburitsa rurimi rwake ndokudzvova:
  - Uye Ishe Superstar! Uye makomo anonditeerera!
  Uye anopfura zvakare, achirovera pasi gumi nemaviri mota. Uye anoseka zvakare ... Gertrude anotaura achiseka:
  - Iwe, izvo kunyange maRussia anotya!
  Friedrich akahwihwidza musikana, kunyange zvazvo asina kumuona zvakajeka:
  - Ndinofunga maAmericans ndiwo anotonhorera!
  Gertrude anochema achipindura:
  - Uri murume! Une hutsinye!
  Mukomana akaseka ndokuridza mhere:
  - Ndine murume mukuru!
  Gertrude akaridza muridzo, izwi rake rakazara mabhero esirivha:
  -Gamba, uri gamba remakomiki ese uye ese eras!
  Friedrich akapa mukana. Akapfura ndege dzinenge makumi matatu, kusanganisira mabhomba mashanu. Mota dzakapararira mudenga kunge confetti yapiswa. Mukomana akanyemwerera ndokuti:
  - Asi ruva rerudo harikure pasina mukurumbira uye kubudirira!
  Gertrude akadzvanya chibatiso negumbo rake risina kubereka achibva aridza mhere:
  - Rudo nehondo, varume, ndakabatwa mumambure! Hondo, fungidzira zvisina maturo, dai pasina rudo munyika!
  Musikana uyu akakanda ndege yeU.
  - Dzimwe nguva inobatsira mune zvose, dzimwe nguva inokuvadza nounyanzvi ... Uye tinoti hondo tsvene, uye tinoitumidza kuti yakaipa!
  Gertrude akaridza mhere ndokupfura imwe ndege. Uye mukomana weTerminator ane gumi neshanu panguva imwe chete!
  Frederick akaimba nechido:
  - Tinopika kuna Fuhrer mukuru,
  Rukudzo kuchengeta nekurwa kusvika kumagumo...
  Nokuti simba rake rakaita sezuva;
  Nokuti nyika inorodza munondo!
  Mwanasikana akakanda makumbo ake asina kupfeka, ndokukwevera mabvi ake pachipfuva chake chakazara. Akabva aimba:
  - Ndinoda zvepabonde uye magamba ... The Fuhrer amuka - achauraya munhu wose!
  Friedrich akaroverera zvakare kure. Dzvanya ndege makumi mana neine hushamwari salvo yemhepo.
  Mukomana akachema achiti:
  - Uye ini ndiri Zeus naPoseidon mune rimwe bhodhoro!
  Gertrude akapfura ndege iyo super ace yakanga yamusiira netsitsi ndokuimba:
  - Uye zvino Ares naMars vanotitarisa nemufaro ... Uye zvakajeka kwavari kuti vanofarira zviri kuitika muhuwandu!
  Mudiki Superman akaridza tsamwa paakapfura mamwe gumi nemaviri ndege dzeAmerica:
  - Ini ndinosvetuka, asi ndinosvetuka zvakasiyana, pamusoro pematombo, nemumadziva, nedova ...
  Gertrude akabaya muAmerican stormtrooper achishandisa tsoka yake isina kupfeka, ine nyasha, kuridza muridzo:
  - Urwu ndirwo rudo! Chokwadi rudo!
  Musikana akazunza mazamu ake akakwirira, anokwezva zvikuru. Hazvisi zvese zvakashanda nekuda kwerunako, asi ndege yekurwisa yakabata moto ndokutanga kuparara.
  Gertrude akarira nerudo.
  - Pane hope dzinotyisa muvadzidzi vangu ... Kusvetuka kumwe - kurova kamwe!
  Asi kune ndege mudenga zvakare. Blonde, akanaka Friedrich anotumira mutsara. Inogogodza gumi nembiri mota uye kurira:
  - Kupenga kwangu kunotyisa! Tichakunda vavengi vese tobvambura kuita zvidimbu!
  Gertrude akapfura murwi akamusiira semubairo wekunyaradza ndokurira:
  - Makumbo akagurwa, chitunha chakabviswa, maYankees akashata akauraya musoja!
  Friedrich akaseka, achirangarira muviri waGertrude wakasimba, une nyasha, musikana wacho akanga asina kana donhwe remafuta.
  Zvakanaka sei kumbundira munhu akadaro. Mukomana akati:
  - Kurwa kwangu, uku ndiko kurwa kwangu!
  Uye saka murwi wechidiki akachinjira kune zvibodzwa zvepasi. Matangi ari kufamba. Kuzvifambisa tsvimbo. Mukomana anovhura feni-moto ari kure uye anoimba achitevera:
  - Isu tinotaridzika semhashu, tinokwira semakondo ... Hatinyuri mumoto, hatipisi mumvura!
  Kunyangwe, pamwe, mutsara wekupedzisira waifanira kunge wakaimbwa zvakapesana. Asi kunyange mumoto, musimboti, unogona kunyura, uye mvura inogona kupisa.
  Friedrich akarangarira turkey kwemangwanani. Sezvizvi, zvakabikwa mufoiri yegoridhe. Uye makumbo akafanana nevakadzi. Kune vatyairi vendege vechikadzi vakawanda muLuftwaffe. Ivo vanopona kupfuura varume uye vanopfura vakanakisa. Uye makumbo evakadzi akadzidziswa, akasimba, ane nyama. Unoda kuvapuruzira, kuvabata, kudzvanya.
  Iye ndiFriedrich atova mukuru mukuru. Murwi akaita basa rinodadisa, rinonakidza. Phenomenon uye genetic mutant. Muchidimbu - superman!
  Frederick pachake aiziva kukosha kwake. Akasimuka kune chiitiko pazera rakadaro kuti aratidze kamwechete uye kwezvose kuti hakuna simba rinopfuura kutonga kweAryan genius.
  Iye zvino mukomana apisa mbiru yose. Uye akabhururuka achienda. Igondo chairo.
  Gertrude akakwenya dama rake rakatsetseka. Akafungidzira Friedrich achitsvoda chipfuva chake. Uye zamu dzvuku rakabva raoma. Ehe, uyu ndiye murwi wekutanga weThird Reich. Zvakafanana neuto rose riri kurwa. Uye haina kupotsa imwe mhepo projectile. Izvo zvinotoratidzika semashura. Kunyangwe nei ichingotarisa - ndeye mashura!
  Mukomana akatanga kupfura varwi gumi nevaviri vaivhara, ndokurwisa imwe column yematangi nepfuti dzakazvifambisa. Imwe yematangi eAmerica haina kutaridzika chaizvo. Unofanira kuyeuka kuti imotokari rudzii. Ipapo marori ane varwi veYankee akaoneka. Zvakanaka, vachaiwana.
  Frederick akaimba:
  - Ndinodyara rufu ... Unogona kungotarisa nekutya ... Uye kufa!
  Gertrude akapuruzira pedal negumbo rake. Aida chaizvo kumhanya asina shangu muhuswa hwemajuru. Ndokubva vawira mumaoko evakomana. Uye kutsvodewa nekupuruzirwa.
  Zvinofadza ... Gertrude aive mutsigiri wepfungwa. Akatanga kurwa mwedzi mitanhatu chete yapfuura, uye izvozvo zvisati zvaitika akanga ari musangano revechiduku raHitler uye akakwanisa kushanda somutariri pafekitari yemauto. Vashandi vokune dzimwe nyika vaifanira kutariswa uye panguva imwe cheteyo vachikurudzirwa neshamhu.
  Musikana wacho ainakidzwa nekurohwa. Ainyanya kufarira kurova vakomana vechidiki pamakumbo avo asina kupfeka.
  Uye zvino akafungidzira kuti zvingave zvakanaka uye zvine hungwaru sei kugocha asina kupfeka, zvitsitsinho zvaFriedrich. Ace boy akanaka chaizvo, uye makumbo ake, anogara akachena, anongotsvuka sebhuronzi. Asi havasvibiswe, kana patsvina kana pauswa. Zvingave zvinonakidza kuti Friedrich azvinzwe. Shasha ingaridza mhere nekurwadziwa, kana kuita senge pasina?
  Gertrude aifarira kutambudza varanda vakomana. Aidawo kuseka vasungwa. Kuchikoro chendege, vasikana vakanga vasinganyanyi kusarudza nezvehukama hwavo. Asi Gertrude akazova mutyairi wendege anokwanisa chaizvo. Mumwedzi mitanhatu chete, akazviwanira Knight's Cross of the Iron Cross neOak Leaves, uye akagamuchira kodzero yekubhururuka naGeneral Friedrich.
  Mukomana wacho achiri mudiki kuti agone kutungamirira, uye ndiye mukuru mukuru wemauto. Asi anorwa sezvikamu gumi nezviviri zveaces akasarudzwa.
  Gertrude akanzwa kupenga zvichienzaniswa naFriedrich. Ehe, dai ndambosvira chitsitsinho chemukomana uyu! Uuye nemwenje patsoka dzejaya rakanaka. Pisa mbariro uye udzure zvigunwe, kutanga nemunwe muduku.
  Gertrude aida kuzvivaraidza nekukanda marasha patsoka dzevaranda vakomana. Kwaidziya muwekishopu, uye varanda vaduku vaishanda nguva dzose vasina shangu.
  Uye sei, kana vapiswa, vaisvetuka zvinosetsa kana kuridza mhere. Zvaive zvakanakisa. Uye zvinosetsa...
  Uye rovai tsoka dzevakomana venhapwa nedavi. Iye muchengeti anoshamisa, ane hutsinye, ane maitiro anosiririsa. Aidawo kurwadzisa chidhori chake chakanaka. Uyezve, hapana chaanomusiya, iyo blond terminator.
  Gertrude akaitora ndokudzvova.
  "Ndaneta nekukurova, handikwanise kubata mosquito mumambure!"
  Friedrich anoitwa nemarori. Akashandura moto kune ndege dzekuperekedza uye P-51 kurwisa ndege. Motokari yekupedzisira inotyisa zvikuru, ine pfuti dzemuchina sere nemaroketi. Asi chokwadi haina kuenzaniswa nejet ME-262. Kana kunyangwe neXE-162, kana kutopfuura XE-262.
  Mukomana akaridza pfuti ari mundangariro.
  Akatsvaira ndege dzinopfuura makumi masere, zvichisiya vaviri vacho kurambana Gertrude. Musikana anonyatsoda kupisa moto nemakumbo ake anonyengedza, akatsvuka uye ane tsandanyama. Ane iwo chaiwo - ane nyasha muchimiro, chokoreti yakareruka.
  Vasikana vazhinji vane chido. Kunyanya muchiuto, kwavanenge vane nyasha dzemitambo uye simba rekusimba. Ivo vasikana zvechokwadi zvinotaridzika zvinoyevedza kutarisa, uye iwe unongonzwa kufara kana ukavabata neganda rako re elastic.
  Frederick zvakare akatendeudzira moto wake kune nhare dzekudzivirira dzeUS. Tinofanira kukurumidza kugumisa maYankees uye pakupedzisira kuisa kusvina paUSSR. Zviri pachena kuti kusimba kwevaRussia kurongeka kwehukuru hwepamusoro kupfuura hwevaAmerica. Mukuwedzera, muna 1941, matangi akanakisisa aiva nematare. Zvinoshamisa, asi Russia pasi pekutonga kwevaBolshevik haina kuderedza uye haina kukandwa kumashure kuMiddle Ages.
  Pane kudaro, maRussia akaita kusvetuka kwakakosha kumberi. Uye kudai maGermany akanga asina sangano rakasimba uye rakakwana kudaro, vangadai vasina kukwanisa kubudirira.
  Friedrich pachake akanga ari zvamazvirokwazvo chibereko chekuedza kwemajini kwakaitwa navaNazi. Asi mukomana haazivi mashoko acho. Zvinongove pachena kuti dhipatimendi raHimmler, kunyange vaNazi vasati vatanga kutonga, vakaedza pachivande zvinosanganisira masimba emidzimu. Uye tichitonga nechiitiko cheFriedrich, chimwe chinhu chakawanikwa.
  Mukomana, achipfura rimwe bhatiri, akaimba:
  - Ini handisi dhiabhori, asi kwandiri, asi kwandiri, chinangwa chave chitsvene! Ini ndiri ngirozi, asi Satani akandivhurira nzira - yekubwinya kwenyika!
  Mushure mezvo ndege yake yakatendeuka. Mabhomba emhepo akanga apera, uye mafuta aifanira kuitwazve. Friedrich akanga asingatyi kutambudzwa, sezvo ndege yake yakanga inopfuura makiromita mazana mashanu paawa kupfuura ndege dzeAmerica.
  Uye maYankee angavapikisa nei?
  Gertrude akadonhedza marori maviri nekanoni, pamwe chete netangi remafuta. Murazvo mutsvuku unopfuta zvinoyevedza. Musikana akawedzera kufara. Ndakafungidzira moto uchinanzva chitsitsinho chemukomana, chepingi, uye hwema hwenyama yakatsva.
  Zviri kuyedza. Kunyange murwi pachake aida kudya. Gertrude akachema achiti:
  - Imwe, mbiri - tinoda kudya! Vhura magonhi zvakafara, kana zvikasadaro tichadya mubiki! -Murwi anotonhorera akaimba rwiyo rwevana nechido. "Tichapa vabiki chikafu, uye vakuru vebasa vachanwa, tichaparadza imba yese yekudyira topwanya ndiro!"
  Izvi zvinoita kuti Gertrude aseke zvikuru. Majet fighters avo amhara.
  Friedrich anomhanya kubva kune imwe ndege kuenda kune imwe. Uye Helga anotsiva Gertrude.
  Zvakare mukomana anobhururuka achienda kuhondo. Helga naGertrude vakasiyana papi? Varwi vese vari vaviri mablondes chaiwo. Ose ari maviri emitambo, akasimba uye akakombama. Asi zviso zvaHelga zvinoita sezvinyoro uye zvechikadzi. Asi musikana uyu anodawo kupfura netsoka dzake.
  Frederick akaimba, achinzwa kufara:
  - Vasikana vangu vakanaka, nei uchida zero? Ndinonyatsogona, uye nenzira dzakawanda kerubhi rine simba rose!
  Helga akapindura achiti:
  - Kwete, hausi zero! Hauna magumo!
  Mukomana anopfura ndege gumi nembiri dzekuAmerica uye anogomera:
  - Marwadzo akadaro, kurwadziwa kwakadaro! Germany vs America gumi neshanu zero!
  Helga akaunza American Mustang pedyo, akapfura, akaiwisira pasi ndokunanzva miromo yake, achiti:
  - Zvimedu zviviri zvesoseji zvaive zvakarara patafura!
  Friedrich akarova kubva kure, akatora ndege gumi neimwe ndokurira:
  - Iwe wakataura ngano, saFaust pachake mugehena kuna Satani!
  Helga akaita seakagumbuka:
  - Uye iwe hauna kundisiira chero chinhu! - Musikana akaridza mhere. - Ndakazvitora zvose ini!
  Frederick akapindura achinyomba:
  - Ndizvo zvatiri varume tose!
  Musikana wacho akapikisa nenzwi rakashata:
  - Asi iwe uchiri mukomana!
  Ace boy akaseka achiti:
  - Colonel general haagone kuve mukomana!
  Helga akaitora ndokuimba:
  - Ah, iwe uri murume akadini - mukuru uye colonel!
  Friedrich akaenderera mberi achipfura pazvinangwa zvemhepo. Ehe, ace akadaro anogona kuunza zvakawanda kuhondo yehukuru hwemhepo muEngland. Asi rino harisi gore remakumi mana, asi remakumi mana neshanu. Uye Britain yakatokundwa zvinoshamisa. Izvi zvakaitika sei?
  Sei, shumba yaisagona kudzivisa mhumhi yeGermany. Masimba api akamuka munyika ino? Imwe rombo rakanaka kune chikamu cheJapan neGerman chakachinja nzira yehondo. Uye ichi chokwadi ndechekuti Wehrmacht yaive nesangano rakasimba kwazvo. Uye Hitler asingatarisirwi akazova murongi anoshamisa uye nyanzvi. Chii chingapikisa izvi?
  Zvino muna 1945, tariro yeAmerica hupfumi hwayo uye huwandu hwayo hwevanhu vakawanda.
  Friedrich akarangarirawo basa rake retsiva. Kubva ndichiri mudiki ndakadzidza hunyanzvi hwekupona. Uye aifanira kukurira mubharaki. Pakutanga aitarisirwa pasi. Asi mukomana akazova akasimba uye anonyanya kukosha mubhokisi wetsiva. Hongu, uye kudzidza kwaive kuri nyore kwaari - akabata zvese chaizvo panhunzi!
  Mukomana akadzidza mitauro yakawanda, kusanganisira Russian. Uye kunyange zvazvo Frederick akarwa Red Army, uye kunyange akaratidza mano anoshamisa, airemekedza vokuRussia. Vakanga vakashinga uye vanoshingirira, varwi vane unyanzvi, uye vakatsungirira kutambudzwa nougamba.
  Friedrich pachake akashamiswa kanopfuura kamwe noushingi hwevarwi veSoviet. Asi akaita basa rake nemazvo. Mukomana akava imwe mhando yemuchina wekuparadza. Uye kwaari zvakafanana nemutambo unonakidza. Dzimwe nguva moyo wangu wakatanga kurwadza nekushungurudzika kusingaite. Uye iyi melancholy yakadya mukomana we terminator pane dzimwe nguva, asi ichibva yadzika. Frederick pachake dzimwe nguva aisaziva zvaaida. Ropa rake rakanga risina chikanganiso chose chose, uye akanga ane majini okuRussia. Izvi zvakavhiringa mukomana. Asi kune rumwe rutivi, iye ane mukurumbira ace weGermany, uye mukundi! Uye inogona kuenda kure!
  Uye atoenda kunzvimbo dzakakwirira dzenyeredzi.
  Iye zvino Friedrich anovhura moto zvakare. Anokanda ndege makumi matatu neshanu ndokuti nechido:
  - Ini ndinoda kupuruzira mugungwa rinodziya, ndakagara pafenzi semukomana! Kunyange kana ndisina ruble muhomwe yangu, huduku hwangu hunokosha!
  Helga akapindura nechido:
  - Asi panguva imwe chete, ruzivo rwako rwakasiyana!
  Musikana uyu akapedza ndege yeUS Air Force yaakanga apihwa nenyasha, ndokurira:
  - Kurwa kwakadini ... Nokukurumidza ichava zana ne zero!
  Friedrich akapindura achinyemwerera:
  - Hongu, iyi ihondo chaiyo. Uye munguva pfupi pachava nechiuru - zero!
  Helga akamonya makumbo ake asina kupfeka. Aida kuita dolphin kana mhondi whale. Murwi akadanidzira achiti:
  - Ini ndiri we twists uye mikana mitsva! Uye ndinoda kuva mwarikadzi!
  Friedrich, apfura ndege ina kubva kure uye achiwedzera kumhanya, akabvunza:
  - Sei chaizvo mwarikadzi? Angave achiri mambokadzi here?
  Helga akanyemwerera ndokupindura zvakakomba:
  - Iyo mwarikadzi anogona kuita chero chaanoda, asi mambokadzi ane zvakawanda zvinorambidzwa. Semuenzaniso, haugone kubhururuka usina shangu uye mune bikini!
  Friedrich akayeuka kuti:
  - Muchinda aidawo kumhanya asina shangu. Asi munguva yechando yeBritain kunotonhora. Uye sei iye asina kurwara nehuro!
  Helga akapindura achinyemwerera:
  - Asi madzimambo haarware ... Uye iwewo unotaridzika semukomana mambo!
  Friedrich akati nechido:
  - Ini ndiri mambo wekudenga kutanga uye pamberi, uye kwete weBritain chete!
  Helga akaimba kuti:
  - Mambo wedu ndiye akasarudzwa wedenga, mambo wedu amuka kubva mumadota! Mambo wedu ndiye mutumwa wekupedzisira, mambo wedu ndiwe chete!
  Friedrich akakwenya chigunwe kumusikana ndokupindura kuburikidza newalkie-talkie:
  - Unogona kupenga newe!
  Helga aida kupinza chimwe chinhu chinokonzeresa, asi hazvina kuuya mupfungwa dzake. Kazhinji, Friedrich mukomana anosetsa uye ane tsika. Murwi akazvarwa uye panguva imwechete ane erudition huru. Unongoshamisika kuti zvakadii izvi
  Wechidiki akanaka anoziva. Uye hazviregi kushamisa.
  Uye mukomana zvakare akanyora pazvinhu zvinobhururuka. Akapfura ndege gumi nesere ndokurira:
  - Ku-ka-re-ku! Ndicharova maYankees ese nemaspurs angu!
  Helga akati:
  - Ndisiye, O Emperor weAesir!
  Friedrich akati akasununguka:
  - Tora! Ndeyako!
  Helga, aitya zvikuru, akapfura ndege mbiri mukuputika katatu. Ndokunanzva miromo yake yakazara. Haana kumborohwa. MaGermany akanga ane pfuti dzepamusoro, dzaikwanisa kurova kureba. Uye kunyange kurova pasi zvinangwa.
  Friedrich akabvumira kubudirira kwemusikana:
  - Kubva chinhambwe chakadaro unorova nemazvo. Asi iwe unoziva, kuitira kuchengetedza magomba emhepo, zviri nani kurega muvengi achiswedera pedyo.
  Helga akapindura nekusvotwa:
  - Asi iwe unogona kuzviita!
  Mukomana akati serious.
  - Asi chiitiko ... Uye iwe unongova musikana akanaka!
  Helga akabva ati:
  - Aihwa! Ndakapinza!
  Friedrich akabvumirana naye:
  -Kumunhu, chokwadi!
  Musikana akaseka ndokubvunza kuti:
  - Iwe hausi munhu here?
  Mukomana akapfura, akapfura ndege shanu dzeUS uye akapindura zvakakomba:
  - Kwete, kwete murume!
  Helga akanyepedzera kushamisika:
  - Uye ndiwe ani?
  Frederick akapindura zvakasimba:
  - Ndiri superman!
  Musikana mutsvuku akakurumidza kubvuma:
  - Haufanire kubvunza nezve izvi! Kubata kwese kwaunoita kunotaura nezvazvo!
  Mukomana akapindura achitura befu.
  -Kuve wakasarudzika kunoreva kuzvitutira mutoro wakakura iwe pachako!
  Helga akapindura kuti:
  - Asi ini ndinoda kuve wakasarudzika! Iva runako rwekutanga pasirese!
  Frederick akati zvechokwadi:
  - Uye iwe wakanaka kwazvo!
  Musikana akati akanyarara:
  - Mhino dzangu dziri sei?
  Mukomana akapindura zvechokwadi:
  - Mhino yakanaka. Haisi yakakura, kwete diki, chaiyo, yakasimudzwa zvishoma uye ine nyasha!
  Helga akasimudza tsoka dzake dzakashama kumeso ndokubvunza:
  - Ndiri kuita sei?
  Friedrich akati achinyemwerera:
  - Lovely! Blonde muchokoreti! Ndinokuda!
  Helga akati asina chokwadi:
  - Uye Gertrude?
  Mukomana akabva ati:
  - Zvakadini naGertrude?
  Helga akadaro achichema:
  - Chero mukana, haana kunaka kupfuura ini here?
  Frederick akati diplomatically:
  - Imi mose makanaka uye mose makakodzera!
  Helga akapindura zvine musoro:
  - Asi hapana zviso zvakafanana zvachose!
  Friedrich akapfura, akapfura dzimwe ndege makumi matatu uye akaimba:
  - Zvose zvisingaiti zvinogoneka munyika yedu ... Zvishamiso zvakadaro dzimwe nguva zvinopenya pamhepo!
  Helga akamboti zii ndokuridza mhere.
  - Pamwe munyika yedu. Asi ndinoda zvinhu zvakanaka chete!
  Friedrich akati nechido:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye kuchinjirwa kune zvinangwa zvepasi. Izvo zvinodiwa kudzvinyirira artillery, uye iyo yechidiki ace ichazviita. Uye anopisa chaizvo chaizvo. Kana kuti pamwe ichokwadi chisingapere.
  Helga achiona izvi anoti:
  - Zvakanaka, iwe naSuperman muri murume chaiye!
  Friedrich akaona zvakakodzera kugadzirisa musikana uyu:
  - Mukomana ndiye angangove maonerwo esimba remhuka... Asi ini ndinoonekwa nepfungwa ine upenyu uye inoverenga!
  Helga akabva abvunza kuti:
  -Wakambotaura nevaRussia here?
  Frederick akabva apindura achiti:
  - Zvirokwazvo!
  Helga akabvunza nechido:
  - Uye chii?
  Mukomana akaridza pfuti, ndokuparadza pfuti dzinodarika makumi mashanu. Uye akabva apindura achiti:
  - Ungataura sei ... Kwete benzi zvachose. Munzira dzakawanda vakafanana nesu maGermany. Uye vanenge vana vavo vose vanogona kunyora nokuverenga uye kuziva nhoroondo.
  Helga akaseka ndokujekesa:
  - Saka havagone kunzi ma subhumans?
  Frederick akataura zvakasimba:
  - Aihwa! Uye kunze, maRussia haasi anotyisa zvakadaro. Vazhinji vevakadzi vavo vane vhudzi rakanaka, sezvakaita vana vavo. Uye vanogona kuzvibata mutsika. Mukuwedzera, vanhu vokuRussia vakasimba uye vanoziva mabhuku avo nenhoroondo zvakanaka.
  Helga akayeuka kuti:
  - Munharaunda yemhepo yakavakidzana kune vatyairi veRussia.
  Hondo iripo, uye maKrauts ari kusimbisa mhete yakatenderedza America.
  Hondo dzinotyisa dzakatanga kuguta guru reMexico - Mexico City. Vasikana vashanu veSoviet, senguva dzose, vari pakugona kwavo. Uye vanorwa nehugamba husingatsananguriki.
  Alenka anopfura kubva papfuti yepasi uye anoimba:
  - Huya, tiimbire rwiyo, mhepo inofadza, mhepo inofadza ...
  Varwi vekune dzimwe nyika vakachekwa nayo inodonha, uye inonzwika kushinga uye kutyisa.
  Musikana akanaka Alena. Husiku ihwohwo akadanana nemumwe murume murefu, mutema wekuAmerica. Uye ndakanzwa kufara kukuru. Kazhinji, maAfrica America anosekesa. Vanoda kutaura majee nezve vatungamiri vavo. Kunyanya, Alena aive nekuseka kwakanaka neanecdote nezve Coolidge.
  Mutungamiri weUnited States nemudzimai wake vari kufamba mupurazi rinopfuya huku. Vanosvika mumba maiva nemajongwe. Uye mudzimai wemutungamiri wenyika anobvunza kuti:
  - Ko jongwe rinopa vakadzi kangani?
  Mutariri anopindura:
  - Kapfumbamwe, kana kunyange gumi neina!
  Mai Coolidge vanotendeukira kumurume wavo ndokuti:
  - Tarisa sei ... Asi iwe haugone kuita izvozvo!
  Mutungamiri akagumburwa anobvunza muchengeti:
  - Ari kuita izvi nemukadzi mumwe chete kana akasiyana?
  Anopindura nyore nyore:
  - Chokwadi nezvakasiyana!
  President vanoti nemufaro:
  - Zvakanaka, neakasiyana, uye ini ndinogona kuzviitawo!
  Alenka akaseka kwenguva yakareba paanecdote yakadaro, uye ipapo mutsvuku wemhepo akaifarira pamubhedha. Kukwana kwakakura kwechirume kunounza mafaro mazhinji kumusikana mukuru. Mushure mezvo unonzwa kufara uye kusimba.
  Unokanda girinedhi netsoka dzako dzisina chinhu. Uye iwe unoona kuti miviri yevaFascist yakapararira sei. Uye zvigunwe zveAlenka zvine nyasha uye zvinyoro. Hameno kuti murume nevakomana vanoda kumutarisa makumbo ezasi.
  Alenka anorira:
  - Mimhanzi iri kutamba! Mimhanzi, mimhanzi, mimhanzi ... Dzimwe nguva nekusuwa, dzimwe nguva nehupfu! Mimhanzi inoyerera, mimhanzi, mimhanzi inopenya mweya!
  Uye zvakare musikana anokanda grenade netsoka yake. Anoita izvi nounyanzvi uye nenyasha.
  Asi Maria ari kuridza pfuti. Musikana uyu akanakawo chaizvo uye akasangana nevakomana veko. Asi Maria haasi mumwe weavo vari kumhanya-mhanya kupinda mumagumbeze. Munogona kungotaurirana uye kutaura.
  Kana kuti tarisa firimu ... Maria akaona mufananidzo kwekutanga: "Akaenda neMhepo," uye kunyange muvara. Firimu racho rakatora maawa matatu uye rainakidza chaizvo. Mushure mezvose, vanhu vekuAmerica vanoziva kupfura.
  Musikana uyu akataura kushamwari yake itsva John Fraser.
  - Iwe zvakare une mafirimu akasimba!
  John akanyemwerera nekugutsikana.
  - Sei izvi zvichikushamisa iwe?
  Maria akapindura nokutendeseka, achirova pasi pasi pejecha:
  - Chaizvoizvo, hongu ... Ndaifunga kuti macapitalist aisakwanisa kuita mafirimu akadaro.
  John akabva atarisa musikana uya ndokuti:
  - Uye ini ndaifunga kuti mafirimu ako ese aive propaganda!
  Maria akasimbisa izvi nekunyemwerera:
  - Hongu, propaganda! Asi mashoko anoparadzirwa echokwadi!
  John akapindura achinyemwerera.
  - Chii chokwadi?
  Maria akapindura nema pathos:
  - Icho chokwadi chekuti munyika yeSoviet mune hupenyu hwakanakisa hwevanhu!
  John, murume mutsvuku uyu akati:
  - Uhu ndihwo hupenyu hwakanakisa kune vanhu vemuAmerica. Uye iwe wakatorwa nehafu neWehrmacht!
  Mushure memashoko aya Maria akanzwa hasha mukati make. Uye akaedza kupikisa zvishoma:
  - Kwete hafu, asi zvishoma!
  John akapindura zvine musoro:
  - Kana vakagura kwete gumbo rose, asi hafu, zvino izvi zvatova kusuruvara. Uye iwe wakabvuma uye uripa iyo yechitatu Reich mutero unonyadzisa!
  Maria akagadzirisa:
  - Kwete mutero, asi kudzorera ...
  John akataura zvine musoro:
  - Pamwe pahuma kana pahuma!
  Maria akati akatsamwa:
  - Uye uri kurasikirwa nehondo kuWehrmacht!
  John haana kunyanya kuzvivimba achiti:
  - Asi ikozvino hatisi kurwa pandima yedu pachedu!
  Maria akaburitsa rurimi rwake...
  Takabva taenda kune imwe nyaya. MuAmerica akabvunza:
  - Unoda tangi yeSherman here?
  Maria akapindura zvechokwadi:
  - Hazvina kunaka. Akareba. Uye pfuti haina simba.
  John akabvuma kuti:
  - Zvichida yedu yepamusoro Pershing iri. Tine tarisiro yetangi idzva!
  Maria akasimudza musoro:
  - Yedu IS-2 zvimwe zviri nani. Uye iyo yeGerman E-50 inowanzo kurira kune iyi dhizaini yeAmerica. Handifungi kuti unogona kurova chero chinhu chiri nani.
  John akagumburwa:
  -Injiniya yedu yakasimba. Imi maRussia hamuna chinhu chakafanana neB-29.
  Maria akapindura nechivimbo:
  - Kwete, asi zvichave munguva pfupi! Uye kazhinji, tekinoroji yedu ichava yakasimba kwazvo pasirese. Uye inongova nyaya yenguva!
  John akanga asina chokwadi:
  - IUSSR yakarasikirwa zvakanyanya. Iwe hauna simba rekumutsiridza indasitiri inorema. Kana kuvandudza tekinoroji. Saka gaka nemaGerman harigone kukundwa!
  Maria haana kubvumirana neizvi:
  - Vanhu, pasi pehutungamiriri hwebato, vachararama neizvi. Ndine chokwadi! Uye isu tichiri kuwana kukunda!
  John akabva ati:
  - Wakaropafadzwa unotenda!
  Maria akati nechivimbo:
  - Kutenda kunofanira kubva panharo dzine musoro!
  John akabvunza achiratidza kushamisika:
  -Hamutendi muna Mwari?
  Maria akadzungudza musoro:
  - Pakutanga, semwana, ndaisazvitenda uye ndaiva piyona. Uye zvino ... handizivi!
  John akapindura kune izvi, achitora jecha nebhutsu yake:
  - Ndakatenda semwana, asi ikozvino handisi.
  Jaya ndokuringa-ringa. Vakataura vari mugomba. Kwaidziya uye chiedza chakanga chisina kujeka. Chokwadi, mafungiro eAmerica haana kunaka. MaGermany anofambira mberi uye anokunda. Sezviri pachena, vachakurumidza kuuya kuUnited States. Matangi eTatu Reich akasimba zvakanyanya kupfuura eAmerica. Uye iri zvirokwazvo idambudziko guru. Uye German machine pfuti zviri nani. Kune vatorwa vakawanda muWehrmacht. Kubudirira kwavo kurwa kuchave kwakaderera pane kweGerman.
  Asi vari kudzvanya nenhamba. Chii chekupikisa kuGermany?
  Hazvingaite here, totofanira kurwa tiri pachedu here?
  John akabvunza Mary kuti:
  - Sei makauya kwatiri? Hamuna kuneta nehondo here?
  Musikana akapindura nemoyo wese.
  - Uye ini! Uye vanhu vangu vaneta nehondo! Uye ndicho chikonzero ndinoda kuti maFascists asauye kwatiri zvakare!
  John haana kunyanya kuzvivimba achiti:
  - Tichavamisa! Zvirinani vanofanira kuzvimisa! America yedu yakasimba, uye isu hatisi kuzomiswa pamabvi edu!
  Mary aifarira John. Asi kusiyana neshamwari dzake, akanga asingakurumidzi kuita rudo paakangosangana nemurume. Pakati peizvi, Alla angangodaro ane hasha uye haashiviriri kugara. Akatora vadiwa vakati wandei. Ane hunhu hunopisa kudaro.
  Zvechokwadi, nhengo yeKomsomol haigoni kumira seizvi, asi kana pane hondo, zvakaoma zvikuru kuva neruchiva. Ngozi mukurwa inokanganisa chaizvo mahormone.
  Zvisinei, Alla anorwa zvakanaka. Uye anofarirawo kupfura netsoka dzake.
  Maria anowedzera kuzvininipisa. Anotyira John - anogona kufa.
  Simba, jet kurwisa ndege dzeGerman dzinokonzera kukuvadza kwakakomba kumauto anodzivirira.
  Mexico City iguta guru, rine makomo, uye pano unogona kuzvibata. MaGerman anonzwisisawo izvi, uye nekufumura guta guru kubhomba uye kuputika kwepfuti, vari kuyedza kuipfuura.
  Anyuta is a lovely blonde, she did a good deed. Airapa vana veko. Vakasiyanawo. Zvizhinji zvine musoro-dema, asi kune zvakare akareruka. Vanomhanya vakapfeka mamvemve, vasina shangu. Kana vakapfeka shangu, ndipo pavanopinda chikoro. Mutete, asi achifara.
  Anyuta, achivatarisa, akafunga kuti uduku hwaiva nguva inofadza, kusanganisira maonero ake enyika. Paunenge uchiita seusingafi, uye gungwa rakadzika mumabvi. Kunyange vana vanorwa nenzira inokosha. Vakarovana ndokuenda zvavo vachinyemwerera. Kwete sevanhu vakuru vanochengeta chigumbu kwenguva refu. Aiwa, chinhu chiri chose chakasiana muuduku. Uye kunyange zuva rinopenya zvakanyanya uye mhepo yakapfava.
  Anyuta aifarira chirimo. Uye pano inenge nguva dzose kune zuva uye kudziya. Oh Mexico... Chii chichakumirira iwe pasi pekugara kwaHitler? Vachamanikidza vana kufora mukuronga uye kuimba nziyo dzechifascist here?
  Ichokwadi kuti muUSSR, vana, kutanga kwezvose, mapiyona, vanofamba mukugadzira uye kuimba nziyo.
  Ichi hachisi chinhu chakaipisisa zvachose. Asi zvikara zvefascist hazvizoparadzi vana mumisasa here?
  VaNazi havana kuzvidza kutambudzwa uye vaisabvumira zera. Mumwe mukomana ane makore gumi nerimwe akapiswa netochi, zvipikiri zvinopisa zvakaroverwa mutsoka dzake, uye zvigunwe zvake nezvigunwe zvakatyoka. Vasikana vakaturikwa kubva padenga nebvudzi ravo uye zvitsitsinho zvavo zvichipiswa nemoto. Mashavi akaitei? Anyuta aimiririra nyika yose pasi pekutonga kwevaFascist. Uye akatanga kutya.
  Asi pari zvino, muchina wakashata zvechokwadi weThird Reich uri kufambira mberi nekutora nyika itsva dzakawanda. Uye kwete kumira, uye kusashandura makumbo ... Zviso zvedu zvinopenya, mabhoti edu anopenya!
  Iyo itsva E-50 tangi ine njodzi zvakanyanya, iyo pfuti dzeAmerica dzisingakwanise kutora, kunyangwe panzvimbo isina chinhu.
  Anyuta anongosunda chimbambaira achitevedza waya. Mumwe mukomana weko, Alberto, anomubatsira. Mukomana akadaro ane vhudzi rakapfupika, akanaka kwazvo uye agile. Anofanana neaimbova mudiwa wake Seryozha. Aivewo anomhanya mhanya. Ichokwadi, Alberto ane rima zvishoma muganda, uye ane refu, asi tow-light-bvudzi. Uye paanonyemwerera, chiso chake chinova chakanaka.
  Parizvino pane chimbambaira chanamira nemavhiri eGerman E-50. Gonye rinoputika kubva pakuputika. MuGermany anokuvara. Anyuta anorira:
  - Tichamonyorora maoko evafashisti!
  Musikana anozembera kumashure okambaira achienda. MuGermany anotanga kudzokera shure. Zvakadaro zvakamukwenya.
  Anyuta anoyeuka kuzviwana ave pasi pebasa. Kutanga kwehondo kwakagamuchirwa nokushushikana kukuru. Kunyange zvazvo vazhinji, kunyanya vaduku, vakaverenga kukunda nokukurumidza uye kusunungurwa kweEurope. Musikana Anyuta akanga achiri pwere panguva iyoyo, uye pamwe chete nevamwe vana vakanga vachifanira kutamiswa.
  Asi Anyuta akarasika. Sezvineiwo, musikana wacho akatora nguva yakareba kuti agadzirire uye akanonoka kurori. Uye akamirira kuti vaNazi vasvike. Ipapo nhengo yakanaka yeKomsomol yakasangana nekutya. Uye akafamba kumabvazuva. Shangu dzaive itsva. Musikana akakwiza tsoka dzake ndokumanikidzwa kubvisa shangu dzake. Ndakaenda ndisina shangu. Ganda riri pachete richiri nyoro uye harina kuomarara. Pakutanga yaingorira zvishoma. Kwakabva kwatanga kupisa, uye pakupedzisira, tsoka dzangu dzakaungana uye dzichitsva.
  Anyuta haana kumbofungira kuti kufamba asina bhutsu kungava marwadzo akadai. Kunyange kufamba pauswa kwakatanga kukuvadza, uye mukati memusikana wakanyatsoputika.
  Sezvinei akakambaira achienda kunhanga yemusha, makumbo ake akanga aine ropa. Musikana ane hunhu akageza nhengo dzeKomsomol achiri kuyaruka. Marwadzo amboserera zvishoma. Asi Anyuta zvino akafamba zvakaomarara. Makumbo angu ava nani, ndakatanga kufamba ndakapfeka shangu dzebast. Asi panguva imwe cheteyo, ndakaedza kufamba ndisina shangu kwenguva yakati kuti ndijaidze masosi angu.
  Tsoka dzemusikana wechidiki dzakakurumidza kuva dzakaoma, uye munguva pfupi akanga asingatyi matavi kana makoni musango.
  Asi nzira yekuenda kumberi yakanga yakareba. Tsoka dzemusikana dzakabvaruka zvekuti zvitsitsinho zvake zvakatanga kukwenya nekutsemuka. Uye izvi zvinorwadzawo. Hongu, uye ndakanga ndine nzara zvishoma. Mhuru dzangu dzakarwadza uye mabvi angu achirwadza nokuda kwokurwadziwa.
  Kwete ndangariro dzinonakidza. Asi kazhinji, chii chinogona kufadza muhondo? Maiwe, nokuda kwechimwe chikonzero, kubva pamazuva okutanga Red Army akadzokera. Kunyange varwi vazhinji vakatiza. Uye nzira iyi haina kukwanisa kumiswa.
  Parizvino, pedyo neMoscow chete Wehrmacht yashanduka kuita guruva.
  Anyuta akabva anyora nhetembo:
  Pane imwe nguva Wehrmacht yakakundwa.
  Napoleon akakundwa, haakundiki ...
  Muvengi haagone kutsika mureza weRussia,
  Kana vanhu nebato vabatana!
  Zvinonyanya kunakidza kufamba nerwiyo, kunyangwe makumbo ako akadonha. Pakati pezvimwe zvinhu, musikana achiri kuyaruka aipfuudza tsamba pasi pevhu. Zvandaidada nazvo.
  Asi ikozvino Anyuta anopfura maChinese, uye anorova chaizvo. Anouraya vane meso nhete uye anoseka:
  - Ini ndiri murwi weYak, injini yangu iri kupisa ... Denga ndiro nzvimbo yangu yekugara!
  Uye anopfura zvakare. Cool musikana. Anokanda chimedu chegirazi netsoka yake isina chinhu. Rinorova murwi mumaziso chaimo. Anodonha obva afa.
  Uye Anyuta anorira:
  - Izvi hazvina kunaka, asi zvinotonhorera!
  Musikana anofara, nekuti zvese zvinoshanda ...
  Akasimba uye akakura muchikwata chavo, Matryona, anoda kukanda magirinedhi netsoka dzake dzisina chinhu. Uye anokwanisa kurova vacheche. Uye kunyange kubudirira kukuvadza chirongo chetangi. Iye zvino muGermany anofanira kuenda.
  Matryona anoti achinyemwerera:
  - Uye handina mukaka kwete mhou chete, asiwo bhiza! Saka kuratidza kuti ndiri munhu mukuru!
  Uye musikana akapfura zvakare, uye nemazvo. Akadonhedza ziso nhatu dzakatetepa ndokuridza muridzo.
  - Ndiri murwi wekirasi yepamusoro!
  Uye izvo zvidya zvine nyama Matryona ane. Musikana wacho akasarudza mudiwa kuti aenzane nemurume wemamita maviri eAfrica-America. Uye akamuda nomufaro. Zvakanaka kana kukwana kwemurume kwakakora seruoko rwemurume mukuru ... Musikana mukuru akaita saMatryona akakoshesa hukuru hukuru. Uye musikana akadzvova kubva pakusvirwa zvekuti boka rose rakauya richimhanya kuzoteerera. Nyati yakadii!
  Asi zvino chinhu chikuru ihondo. Uye musikana anokanda magirinedhi nemakumbo ake akasimba. Uye kunyange cobblestones uye zvimedu. Matryona anofara pamusoro peizvi. Kunyangwe zvisiri zvese muhupenyu zvaive zvakanakisa.
  Pane imwe nguva, musikana wacho akapedzisira ava mumusha wembavha hura shanu dzechibage. Aiva nenzara. Kwaakatumirwa kumusasa. Ndakagera musoro wangu. Uye maitiro ekutsvaga aive kuvhunduka kwakakwana kumwana. Akamanikidzwa kushanda ikoko. Matryona haana kunyara kubva kubasa, uye akatema sango, nerufaro akanga aine hutano hwakanaka. Asi migove miduku yetorongo yakanga isingakwani, uye musikana akakanda chinhu chiri chose mumuromo make. Nehonye, nezvipembenene, nemashizha emiti. Shangu dzemapuranga dzemusasa dzakanga dzisinganyanyi kugadzikana, uye Matryona aifarira kushanda asina shangu, kunyange muchando uye muchando. Musikana akapedza makore matatu ari mukoroni, asi akazosunungurwa, iyo ndiyo nzira yekusununguka kwechikamu kwakaitika pasi peBeria. Mukuwedzera, Matryona aigara achipfuura tsika, iyo yaifungidzirwawo.
  Chokutanga pane zvose, mushure meboka revechidiki, musikana, asvika, akamhanyira kukicheni uye kekutanga mumakore akawanda akadya kuti aguta. Uye mukoroni, kunyange kutyisa kwakanyanya kwevasikana vakuru kwakanga kusina kukwana. Hapana akanyanya kugumbura Matryona mukoloni. Vezera rake vaitya simba rake rinoshamisa uye zvibhakera zvikuru. Matryona ndiye mweya une mutsa, asi kana ukamubata, achafamba zvakanyanya zvokuti hazvizoiti sezvakawanda.
  Musikana wacho akanga ane chimiro chakanaka nevakuru, achiteerera, mutungamiri mukugadzirwa, uye haana kuramba chero ipi zvayo, kunyange basa rakaoma zvikuru. Handisati ndamborwara. Akashanda asina shangu muchando chaityisa uye haana kana kubata mhuno inoyerera. Makumbo makuru chete, ane nyasha akatsvuka, semakumbo ehanzi, asi akaramba achidziya.
  Matryona akatoratidza kuti akafemba nzvimbo, uye akapedza makore anopfuura matatu ari pabunk. Senge, anga aripo uye ane rekodhi yemhosva. Mutongi akapa mwana angangoita makore gumi ekuberekwa hura dzechibage. Asi kana iwe ukazadzisa iyo katatu tsika, saka zuva rinopfuura mumatatu. Uye Matryona akaenda mangwanani. Saka akafamba achidzokera akapfeka rokwe remujeri rehurumende, asina shangu, akatsvuka, aine bvudzi pfupi, blond, rakachekererwa. Akanaka, ane muviri mutete uye nechiso chakanaka.
  Vanhu vakamutarisa. Matryona, akapfeka grey jeri rokwe, mutete, uye ane bvudzi, aitaridzika chaizvo sesisita. Kufanana kwakawedzera zvakanyanya apo Matryona akafamba makiromita mazana mashanu akasara kuenda kumba. Aida chaizvo kutsika nyika yake netsoka dzake. Uye ipapo kuSiberia, kwaaive, zvose zvakanga zvakasiyana zvishoma.
  Mushure mechando chinopisa, kufamba usina shangu pauswa chiitiko chemufaro. Achisvika kumba, Matryona akaziva kuti aive nepamuviri. Izvi zvaisashamisa. Musikana wacho aifarira kushamwaridzana nevarindi. Muviri wake wekukura, gamba waida bonde. Asi sezvo maiva nevakomana vekuchengetedza vakati wandei vaaiva navo, Matryona aisaziva kuti baba vemwana ndiani.
  Asi mukomana akakura ari mugwinyi, ane vhudzi rakanaka uye akasimba. Iye zvino angave achitova piyona. Pamwe kumberi.
  Matryona haana kuziva mugumo wemwana wake. Munguva yehondo, musikana akaedza kusaita pamuviri kuitira kuti asapotsa hondo. Pane yakakosha tincture yeizvi. Matryona pachake akazviona semuOrthodox Rodnover. Rudzi rwemusanganiswa wekare weRussia chihedheni uye Orthodoxy. Matryona akataurirana nevaroyi nevaroyi. Aivawo nesimba.
  Sei maGermany achikunda? Muroyi mukuru akamuudza kuti masimba emashiripiti ari mubasa reTatu Reich akakwanisa kutsvedza Moiras, tambo yegoridhe isingawanzo, uye pamwe yakasarudzika, rombo rakanaka kuna Hitler. Uye kuti iye zvino Fuhrer akawana mufaro unoshamisa. Kunyange Genghis Khan akanga asina izvi, izvo zvakapa Wehrmacht simba rinoshamisa. Uye vagadziri veGermany vakagadzira zvakabudirira, uye mauto emumunda akarayira kumusoro, asi vadzivisi vavo havana kuita zvakanaka.
  Rombo rine basa. Kuti Hitler aikwanisa kukunda mauto epamusoro kwainyanya kuve mugumisiro werombo rakanaka. Zvimwe zvechisikigo, kubva kumadokero, uye chikamu murairo weSoviet hauna kunyatsonzwisisa kuti hondo dzemazuva ano dzinofanira kuitwa sei nemazvo. Asi iyo ketani yezviitiko zvakanaka zvakare yakave nemhedzisiro paThird Reich.
  Munhoroondo chaiyo, kubva panguva iyo, pane zvinopesana, rombo rakasiya Wehrmacht, uye zvinoverengeka zvezvinhu zvidiki zvakatanga kutamba nevaNazi. Yakatanga neHondo yakakurumbira yeMidway. Ipapo ketani yose yetsaona yakatungamirira kukurirwa kwamaJapan. Kunyangwe Japan yaive yakasimba muhondo iyi uye yaive nemauto ane ruzivo uye akadzidziswa zvirinani.
  America haina mazwi - yakasimba mune zvehupfumi. Asi mauto ayo nemauto emugungwa haana kunyatsogadzirira kurwa, haana kunyatso dzidziswa uye kuzvidzora. Hunhu uye ruzivo zvaive kudivi reJapan. Chidimbu nechidimbu, Nyika yeZuva Rinobuda yakapwanya zvikepe zveAmerica. Uye akakunda. Kusvika chain yeaccident yaenda kuMidway. Mushure meizvozvo, rombo rakasiya zvachose Japan. Uye America yakaramba ichirwisa, zvishoma nezvishoma ichiwana simba repamusoro.
  Uye ipapo, sokutsanangura kwakaita muroyi mukurusa (achiri akanaka zvikuru!), idi rokuti Japan yakanga iri mutsigiri weReich yechitatu inotungamirirwa naHitler yakaita basa. Uye chikamu cheFuhrer's luck chakaenda kuna samurai.
  Pamusoro pezvo, nechikamu chemakumi mapfumbamwe kubva muzana, maJapan aifanira kunge akakunda muhondo iyi zvakadaro.
  Zvaiva pachena kuti veYankee vaikwanisa kutengesa pane kurwa. MaGermany, zvakare, inyika yakazvarwa yevarwi vaivewo nehupfumi hwakasimba. Uye zvishoma nezvishoma iyo Wehrmacht, inotora vatorwa nezvizvarwa zvemitsetse yose, yakazadzwa nematangi uye ndege, yakava yakasimba. Uye akakunda nekuwedzera nyore. Mamwe marudzi haana kuita chinhu chipi nechipi kuti apikise ikoku.
  Matryona akabvunza mubvunzo:
  - Nzira yekukunda Hitler?
  Muroyi akakwenya mapendekete ake ndokupindura achitendeka:
  - Dai vaikwanisa, vangadai vakazviita ivo pachavo kare ... Asi pano iwe unofanirwa kukakavara nekuguma pachako ...
  Matryona akatura befu. Uye akabvunza zvakare:
  "Havazondiuraya here kana ndikaenda kunorwira America?"
  N'anga yakapindura ichizvitemba.
  - Vese vashanu vako vari mumaoko erudyi rwekudenga. Uye vaNazi havagoni kuiparadza nyore nyore kudaro. Irwa uye tenda mune yako destiny!
  Matryona akanyemwerera uye akapindura nechivimbo:
  - Ndinotenda kuti ndinogona kurwa neruremekedzo!
  Uye chokwadi musikana wegamba akarwa seshumba chaiyo. MaGerman, kana kuti varwi vavo vekunze-varanda, vakagamuchira nhamba yekutanga. Uye kunyange nechiredzo.
  Musikana akaimba:
  - Sekukundikana, ndakavimbisa kuchengetedza hengechefu yebhuruu!
  Uye zvakare moto, wakarurama uye unoshamisa hugamba. Matryona anopfura uye anorova. Varanda vokune dzimwe nyika vari kuwa. Zvakaipa, hongu, kana matangi ari kufamba. Tekinoroji yeGerman haina yakaenzana. Saka manje! MaRussia anoshandiswa kugutsikana nezvishoma!
  Matryona akaimba:
  - Tiri mapiyona - vana veCommunism!
  Uye zvakare akapfura nemazvo. Vasikana vashanu vakashanda uye vakaita zvakawanda uye nesimba. Uye matemba haana kuvarova.
  Asi vakomana veAmerica vakafa. Madutu akadonha kubva mudenga. Vakanyatsodurura zvinzvimbo zvekuAmerica nemaroketi. Pfuti dzakanga dzichishandawo. Vakapindura vachipisa moto zvishoma nezvishoma.
  Uye pakatanga kuputika kubva kune gasi, zvakatanga kutya. Uye denga rakaita serainanzva nendimi dzvuku dzemoto.
  Vasikana vacho vakatsva zvishoma, uye vakavanda mumutswe. Mabhomba akawedzera. German self-propelled howwitzers yakarovawo. Mabhomba nemaroketi zvakanaya.
  Kuti afadze shamwari dzake, Alena akaimba:
  - Pasina mubvunzo, zvizvarwa zvitsva zviri kurwira rudo! Kunyangwe nguva yeshato ine hutsinye, nguva yakatisarudzira kuita basa!
  Uye Alenka akapfura, achipinza scout, uye zvakare akasvetukira mugomba. Uye kubva kumusoro kune gungwa rose remoto, uye zvimedu zvetsono zvinobhururuka zvichienda.
  MaGermany anoshandisa ndege ine simba zvikuru TA-400 ine injini nhanhatu pakubhomba. Muchina wakadaro wakanyanya kukwirira kune maAmerican mamodheru, kusanganisira mukubhururuka kwendege. Chombo chinotyisa zvikuru. Uye inodonhedza mabhomba, anorema nekuzadza bhora. Iyo inopararira pamusoro pemazana akawanda emamita.
  Iyo TA-400 inenge isingapindike muchina. Ane simba nezvombo zvine simba zvinodzivirira. B-29 haikwanise kuenzaniswa nayo. Uye kuti iro superbomb rinoparara sei. Bhiri rese rinozunguzika seizvi, richidonha. Uye simba rakadaro rinoratidzwa pano.
  Asi Alenka akashinga anoti:
  -Papuans havana chando, maRussia ane mamiriro asina tariro!
  Uye zvechokwadi, zvichida musikana wacho akarurama. Heano vashanu vavo mukupisa, uye vanongogamuchira kutsva kudiki.
  Maria anoti:
  - Nadezhda inzvimbo yangu yepasi pano....
  Uye anobva azvigadzirisa, achifambisa chibhakera kuchirebvu chake:
  - Kwete yakaoma, asi kambasi!
  Vasikana, zvisinei nemoto wakaoma, vachiri vapenyu. Allah anotoimba achiti:
  - Handidi kufamba neshinda, neshinda! Kubva zvino zvichienda mberi, Hondo Tsvuku iri kurarama!
  Asi vangani mauto eAmerica akafa neNazi artillery moto? Hazvisi pasina kuti munhoroondo chaiyo veAllies havana kushinga kuvhura kumberi pamberi pemakumi mana nemana.
  Nyanzvi zhinji dzemauto dzinotenda kuti muchiitiko ichi, mauto eUS neBritish angadai akakandwa mugungwa. Uyezve, pamwe izvi zvingave zvisina zvazvingaite pakufamba kweruvengo kumabvazuva.
  Asi ikozvino maAmerican vangangotsamwiswa kuti vakazvibata zvakanyanya. Kuti vakabvumira kukurira makoroni ose eChirungu, uye Britain pachayo. Kuti vakapa fascists mukana kuparadza USSR, uye zvino vanomanikidzwa kurwa anenge oga.
  Uye zvino mubvunzo ndewokuti: Stalin achatyora mitemo yerunyararo rwemashanga here? Kubva pakuona kwetsika, kurwisa Third Reich hachisi chivi zvachose. Pashure pezvose, Hitler pachake akaputsa nokunyengera chibvumirano chokusava nechisimba. Asi kune rumwe rutivi, kuchine mubvunzo wekubudirira. Zvichida maGermany, akabata ndima uye akarwa kwemakore akawanda, haazoendi mberi. Zvino zvakakodzera kuvadenha here?
  Zvakare, America pachayo inogona kubuda muhondo nekusaina chibvumirano. Uye Truman munhu akatosviba uye ane hunyengeri kupfuura Roosevelt.
  Maroketi ane simba guru ari kusunungura pasi... Mexico City iri kubhombwa. Asi handizvo zvoga. MaGermany ari kurwisawo maguta eAmerica. Uye chekutanga kune mafekitari emauto. Haisati yanyanya kushanda, izvi zvinokonzerwa nekutaura kwakawedzerwa uye kureba kwenzvimbo yeUS. Uye zvakatonyanya kukosha kutsigira mberi kwemauto edu.
  Asi, somuenzaniso, zvombo zvina zvinokandwa zveA-10 zvinodzorwa neredhiyo zvakakandwa kuToronto. Kurwisa kunodhura chaiko, asi chero zvakadaro maGerman airatidza kuti vaikwanisa kupfura kubva kure, uye nemazvo. Zvisinei, zvechokwadi, TA-400 kutanga inodhura zvishoma pane kutumira chombo chakadaro kubva kure nemakiromita ane chiuru.
  Asi kune zvigadziriso zvinokwanisa kuvhura pasi-Earth orbit - spy satellites. Pazuva rekuzvarwa kwaFuhrer, vanovimbisa kuburitsa setiraiti inokwanisa kutora firimu renzvimbo yeUS.
  Maria akapisa tsoka yake isina kupfeka, yakanaka. Mapundu acho akatozvimba. Hazvinakidze kubvuma. Kuri kupisa kumativi ose, uye hapana chekudzikisa kukwenya.
  Musikana wacho akaedza kufungidzira mapiyona aya ane tsoka dzakakangwa nevaurayi veGermany vachishandisa brazier.
  Pamwe vaitorwadziwa zvakanyanya. Asi vakatsungirira uye havana kuratidza kurwadziwa nokuridza mhere kana kuchema. Uye kana vakagomera, kwaiva nokugeda-geda kwemeno.
  Uhu ndihwo hugamba hwemapiyona, uye haafanire kuchema. Musikana wacho akafungidzira kuti akanga achibvunzurudzwa nevaNazi. Vakamuturika padanda ndokupisa chitsitsinho chake chakanga chisina chinhu nesimbi inopisa. Uye pane kugomera kana kupopota, anoseka pachiso chako.
  Maria akayeuka bhuku raakaverenga achiri mwana: "St. John"s Wort." Ikoko, apo mutambi mukuru aifanira kutambudzwa, akabvuma kuti akanga asingabviri kukwanisa kuimba parekeni semaIndia. Asi paunoimba, zvinonyatsonzwa zviri nani.
  Maria akaimba nenzwi guru;
  Iwe uri Nyika yangu inoshamisa,
  Nyika yese inodada newe...
  Russia yakafanana nemhuri imwe chete,
  Dai waimbwa kudenga mukwaya!
  
  Isu tinochengetedza rwiyo rweNyika yeBaba pasina shungu,
  Nekudada takakanda kusahadzika muinferno...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Runyararo ruchadzoka uye ruchapenya kwazvo!
  
  Musiki Wemasimbaose Ishe wedu,
  Nzvimbo dzakavhurika dzeFatherland dzakapararira ...
  Kunyange zvazvo nyama ichiwanzotambura mumarwadzo,
  Asi ini neRussia takabatana kwemazana emakore!
  
  Nyika Yedu itsvene,
  Aiwa, akasimba mumweya kupfuura musoja weRussia!
  Nyeredzi inopenya iri kupisa pamusoro pedu -
  Tichapwanya muvengi muhondo!
  
  Ngatisvike panhongonya dzinopenya zvakanyanya,
  Ngatisimudze mureza mutsvuku pamusoro peMars, tichiseka...
  Pamusoro pazvo, Jesu, Mwari mukuru anesu,
  Kune gumi nematanhatu majasi ezvombo - kuchave nevamwe!
  
  Musikana pedyo neMoscow akarwa nemuvengi,
  Nechivimbo akakunda mafascist...
  Asi mwari asina simba Mars akatendeuka,
  Uye chinosuruvarisa ndechokuti akabatwa!
  
  Vakatungamirira musikana asina shangu muchando.
  Moto wakapfuta nehasha pazvitsitsinho zvake...
  Vakavhuna gumbo ravo rakashama muzvipikiso;
  Uye vakandirova zvakasimba necheni tsvuku-inopisa!
  
  Asi runako rwakatsungirira kumanikidzwa,
  Vakatambudza musikana mugomba...
  Mufascist haana kana kuburitsa kugomera kwakanyarara,
  Mushure mekufa nhengo yeKomsomol ine mubairo!
  Kune hondo dzinotyisa, uye maGermany nemubatanidzwa wavo vari kuparadza maAmerica kubva kumativi ose.
  Hondo muMexico City yakakwevera zvishoma. Guta hombe nderimwe remahombe pasi rose, riri mumakomo uye rakanyanya kuoma kutorwa. Uyezve, maAmerican akazvisimbisa muMexico City, uye pamberi peakagadzira hwaro ipapo uye madhipatimendi ezvombo munzvimbo dzakadzika mabunkers. Uye izvi zvakavabvumira kubata Mexico City kunyangwe guta guru rakakomberedzwa. MaAmerican haasi nyore zvakare.
  Vaitenda kuti maGerman aisazoenda panjodzi yekuenda kuchamhembe neguta rakakura kudaro rakasimba kumashure kwavo, uye vaizobatikana vachiedza kubvisa munzwa wakadaro mumiromo yavo.
  The Fuhrer aitya chaizvo kusiya poto kuseri kwemauto ake. Mukuwedzera, maGermany akazadzikiswa nemamwe matangi epamusoro kubva kuE akatevedzana, uye aida kutsiva tangi yavo yaimbove yakakurumbira, iyo Panther-2, neimwe yaive yakachengetedzwa uye yakashongedzerwa uye yakanga isiri yakaderera mukutyaira.
  Pasi pemamiriro ezvinhu aya, hutungamiri hweTatu Reich hwakanga hwakatarisana nemubvunzo wekushandisa dhisiki ndege.
  Asi dambudziko raive rekuti laminar jet, ichiita kuti ndege isabatike, haina kuita kuti zvibvire kupisa kubva kwavari ivo pachavo. Kunze kwekunge, muchokwadi, ndege dzedhisiki dzinogona kumhanyisa ndege dzichishandisa kumhanya kwavo kunoshamisa uye kusakanganiswa. Asi nerubatsiro rwavo zvinonetsa kubhomba kana kupfura kana kukanda mapfumo. Ichokwadi, iwe unogona kudzima munda we laminar, kusunungura macheji uye wozoibatidza zvakare.
  Imwe pfungwa yaive yekushongedza madhisiki nemakanononi anorutsa mwaranzi yekupisa kana lasers. Asi izvi zvakatorawo nguva.
  Chero zvazvingava, sosi dzinobhururuka dzinoda kushandiswa chaizvo.
  Musi waApril 13, ndege mbiri dzedhisiki dzakaedzwa muhondo kekutanga. Masoso aibhururuka akabva angosimuka chinyararire. Asi pakanga pane kupenya. Vakabva vamhanya vachiyambuka Atlantic Ocean kuenda kuMexico. Zvakazoitika ndezvokuti, chombo ichi chaivawo nedura guru remagetsi.
  Asi vakarayirwa kuti varwe chete pamusoro penharaunda yaidzorwa neWehrmacht. Nokuti pasina mamiriro ezvinhu hatifaniri kupa dzimwe nyika teknolojia yezvombo zviri mberi kwenguva yavo.
  Margaret naAlbina vakadzora hurukuro yokutanga vachishandisa chitanda chemufaro. Basa ravo rakanga riri rekungorova ndege dzeAmerica, uye nhamba huru yevashandi vaisadiwa.
  Nei madhisiko akaronzeswa kuvasikana? Nokuti bonde risina simba rinobudirira zvikuru muhondo dzakadaro. Huwandu hwekurasikirwa pakati pevatyairi vendege vechikadzi hwakaderera nekanoverengeka pane hwevarume.
  Kunyangwe kazhinji iyo Luftwaffe ine reshiyo yakanaka kwazvo mukukuvara. Superiority inokanganisawo kudzidziswa kwekurwa, uye kunyanya jet aviation, iyo isina mupikisi akaenzana.
  Margaret naAlbina vari kubhururuka kubva kuEurope kuenda kuMexico nekumhanya kunosvika maviri ekumhanya, asi izvi hazvinzwike zvachose mudiscus pachayo: kutsetseka kwakadii. Kuita kunge uri muchitima.
  Margaret akati nechido:
  - Iyi ihurukuro yakanaka kwazvo yatinayo. Kufanana nechombo chengano - hachitore bakatwa kana kanoni!
  Albina akatsanangura zvine musoro:
  - Zvakawanda senge chombo chemuchadenga, sevatorwa.
  Margaret, achidzvanya makumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama, akaimba:
  - Ndinoshuva kuti dai ndakwanisa kubvisa mari uye kudyisa mutorwa! Ndinoshuva kuti dai ndabvisa mari, asi haadi, usabereka!
  Albina akaombera maoko ndokuti:
  - Urwu rwiyo rwehungwaru chaizvo. Ndaifunga kuti munongoziva kugadzira kufora kwemauto!
  Margaret akapindura achizendama pasi. Akaita mapush-ups mashoma. Maererano netsika dzisingatauriki, akanga akapfeka bhikini. Kazhinji, muLuftwaffe, vanenge vakadzi vose vechidiki nevasikana vakashandura kune yunifomu yebhikini. Chero zvazvingava, kana mamiriro okunze akabvumira uye akanga asina kutonhora zvakanyanya. Zvaidavirwa kuti muviri une hushoma hwezvipfeko waizova nekubata zviri nani nendege. Uye vatyairi vendege vanobhururuka zvine hunyanzvi munyaya iyi.
  Practice yakasimbisa izvi. Kunyange kuchitonhora, vasikana vakaedza kushama sezvavaigona. Bikinis ave fashoni chaizvo.
  Saka hazvishamise kuti vasikana vaive vakashama. Uye nenhamba dzavo, bikinis inofamba zvakanaka. Zvechokwadi, muuto vakadzi vose vanozvichengeta ivo pachavo, uye vane nhamba dzakanaka. Mukadzi wechidiki paanozvisimbisa muviri, anotaridzika achikwezva nenzira inoburitsa pachena. Mukuwedzera, paunopfeka bikini, mweya mutsva unobatsira kupisa mafuta. Uye vasikana vacho vakatetepa uye vakakombama vane yakavezwa abs.
  Chokwadi uku ndiko kunaka, miviri yevakadzi vechidiki. Tsoka dzako, hongu, dzakashama, uye neakashama sosi unonzwa mota iri nani, uye unotova imwe nayo.
  Zvimwe ndosaka vatyairi vendege vechidiki vakanaka kwazvo, uye vanokwidza zvibodzwa vasingapotsa vafa.
  Ndiani anoziva kana Hitler akakundikana munhoroondo chaiyo nekuti akashaya hanya nevakadzi muuto. Asi musikana ari mubhikini murwi akakosha. Fortune anovada, uye havawanzofa.
  Albina akatangawo kuita push-ups, achiona:
  - Paunofamba, unonzwa zviri nani.
  Margaret akabvuma kuti:
  - Movement hupenyu!
  Varwi vese vaive mablondes. Uye yakanaka kwazvo zvakare. Zvakanaka, hongu, havangavimbi neimwe yekutanga discos mukugadzirisa kurwisa kune vakadzi vasina maitiro akanaka.
  Zvose pamusoro pavo zvakanaka: nhamba dzavo dzizere nenyasha dzemitambo uye simba rekunyengera. Uye zviso, zvidiki, zvitsva, zvisina kana kupeta kana kuunyana. Uye bvudzi rakasvibira, rakamonana zvishoma.
  Vakomana vanotarisa vasikana vakadaro uye vanogona kutarisa kwemaawa pasina kumira.
  Chokwadi yakasarudzika, Aryan, runako rwemitambo.
  Albina akamira pamaoko ake akapesanisa makumbo ake akatetepa, akatsvukira pamusoro wake. Ndege yedhisiki yaive pa autopilot. Zvaisaita kuti amuwisire pasi, saka vasikana vacho vaigona kuita manyemwe nekudziya.
  Uriri hwemotokari yaishamisa paive pakafukidzwa nepurasitiki yakapfava, isingabatiki uye yakakasharara.
  Margaret akatevera, vasikana vose vakamira pamaoko avo. Uye vakakweva kubva kumusoro netsoka dzavo. Zvaiita sokutenderera bhasikoro. Saka inoyevedza uye yakasarudzika.
  Albina akati achinyemwerera:
  - Ini ndiri muAryan wechokwadi, ndisina tsitsi kune vavengi veReich ... Hunhu hwangu ndiNordic!
  Margaret akaseka ndokuti:
  - Asi ini ndinoda kutamba pranks. Zvirinani iye zvakare muAryan wechokwadi! Oo, chinhu chinosekesa sei hondo!
  Albina, achidzikisa izwi rake kune zevezeve, akati:
  "Uye zvakadaro ndinofunga kuti hatifanire kunge takasiya maRussia kumashure kwedu." Stalin anogona kubva pakukundwa nekurova!
  Margaret akapindura nechivimbo:
  - Tine simba rakakwana rehondo pamativi maviri! Iwe unoziva, iyo Wehrmacht yatova nevarwi vanopfuura mamirioni makumi matatu neshanu. Kunyanya vatorwa. Hazvigoneki kuti vanhu vokuRussia vaneta vachakwanisa kuunganidza zvinopfuura mamiriyoni gumi. Asi kunewo Japan.
  Albina akagutsurira musoro achibvumira, musoro wake wakachena sechando chechando:
  - Hongu, ichokwadi! Takasimba! Iyo E-50 tangi, iyo inogadzirwa-zhinji, pakupedzisira yakagutsa mauto edu mune zvese!
  Margaret akaseka ndokupindura achiti:
  - Tangi? Pane makuhwa ekuti vanoda kugadzira muchina wakafanana nepurasitiki!
  Albina akadzungudza musoro achikahadzika:
  - Iyo nhumbi yezvombo ichave isina simba ... Kunyangwe inonakidza pfungwa yekumhara mabasa!
  Margaret akataura achinyemwerera:
  - Uye discus yedu yakagadzirwa netitanium. Uye yakasimba zvakakwana kuti igone kubata zvese zvinogoneka kubondera.
  Albina akataura nekugomera:
  - Titanium isimbi inodhura. Asi ndinofunga kuti munguva pfupi vagadziri vedu vachagadzira simbi yakasimba zvikuru!
  Margaret akarova tsoka dzake dzisina kupfeka pamwechete:
  - Pfungwa dzangu iboka remabhiza!
  Albina akaseka ndokuti:
  - Nzou iri nani! Iye mukuru!
  Margaret akasvetuka mumaoko ake ndokudzvova:
  - Twiza yakakura! Anoziva zviri nani!
  Vapedza vasikana vakaitora ndokuirova nepasi. Saka paitove neruzha. Vakabva vanyemwererana.
  Albina akati:
  - Kwete, nevarwi vakaita sesu, kunyange zana reStalins hatityi isu!
  Margaret akasvetukira pamaoko ake ndokurira:
  - Sei zana? Pamwe churu kamwechete?
  Albina akadaidzira:
  - Hapana miriyoni!
  Margaret akati:
  - Kana bhiriyoni nehafu!
  Albina akati:
  - Kana bhiriyoni nekota!
  Makwikwi akadaro aiita seasina musoro uye asina musoro. Asi panguva imwechete inosekesa zvakanyanya. Vasikana vakamira kutaura kwavo kwaisava nengozi ndokutanga kuita mapush.
  Margaret akafunga zvakaitika kare. Musikana anobva kumhuri ine mukurumbira. Akaendeswa kuchikoro chechikoro achiri mudiki. Ndakapfuura nekudzidziswa kwakaomarara ikoko. Akadzidziswa uye akadzidziswa mumuviri. Kune rumwe rutivi, izvi zvakasimbisa musikana, asi kune rumwe rutivi, zvakamubvisa uduku hwake.
  Margaret, zvisinei, akakurumidza kubatanidzwa. Mukuwedzera, chikoro chacho chaiva nemakirabhu uye varaidzo. Vana tsvarakadenga vaishambira mudziva, vaiita zvejimina, voita kupatsanurwa.
  Uye takadzidza, kusanganisira mitauro yakasiyana-siyana. Chokwadi, vakadzidziswa masvomhu, fizikisi, uye zvidzidzo zvekare zvakasiyana-siyana. Munguva yake yekuzorora, Margaret aifarira kuverenga ngano dzesainzi. Akanyanya kufarira Jules Verne. Zvaakawana zvesainzi zvakasanganiswa nezviitiko zvinonakidza. Mamwe marudzi ezvigadzirwa haasati akakurirwa.
  Chakanyanya kushamisa ndechemateko aikwanisa kuparadza nhare yese nepfuti imwe chete. Chombo ichi chinogona kubatsira muhondo chaiyo.
  Margaret, paakanzwa nezvekurwiswa kweGermany kuPoland, akafuridzirwa. MaGermany akakunda imwe pashure peimwe uye munhu wose aingonamata Hitler. Kunyange zvazvo pakutanga mafungiro evakawanda akadziviswa. Asi Fuhrer akabudirira mune zvose. Kusanganisira mune zvehupfumi. Kukurumidza kukura kwehupfumi, kumutsidzirwa kwemauto, kudzoka kweRhineland nemarasha. Ipapo Anschluss asina ropa weAustria. MaGermany akazununguswa zvishoma nekurwisana kwakapoteredza Czechoslovakia. Asi ipapo Munich akatevera.
  Pashure pacho zvakaratidzika kuti Germany yakanga yawana zvose norugare. Akatodzokera dunhu reKlaipeda. Asi ipapo hondo nePoland yakatanga, uye mazuva maviri gare gare Hondo Yenyika Yechipiri. Vakawanda, kunyange vasikana, vakatanga kutya. Ko kana pane kumwe kukundwa? Asi mukati memavhiki matatu Poland yakadonha, kurwisa kumadokero kweGermany hakuna kutanga, uye kudzikama kwakatanga. Vakawanda vakafunga kuti zvino kwaizova norugare.
  Ipapo kurwisa kwakakurumidza paFrance. Uye propaganda yakazivisa nechido: takakunda!
  Uye Margaret akagumbuka kuti haana kutora chikamu mukukunda kwakadaro. Asi hazvisi nyore kudaro. Hondo yakaenderera mberi, Germany, kurwa, kwakatora nyika imwe neimwe. Uye segamba rengano akagura misoro yavavengi vake. Uye saka Margaret akaenda kumberi. Somutyairi wendege. Akapinda pachikoro chendege akagumira mudenga.
  Musikana uya akabva atanga kuwedzera zvibodzwa. Yakarwa nevatyairi veRussia. Ndakabva ndangoona imwe kushaya simba kweSoviet aces - kusada kudzoka. Asi uku kuzviuraya kana uri kurwisana nendege ine simba yakadai seME-262.
  Margaret akaparadza ndege dzeSoviet, zvakabudirira. Haana kuziva tsitsi, kunyange zvazvo aisazviona seane utsinye. Uye musikana akarwa ari mubhikini, kunyange paitonhora zvishoma.
  Uye izvi zvakabatsira muhondo. Ndege yake haina kumbodururwa, kana kukuvadzwa zvakaipisisa. Kunyangwe iyo ME-262 kazhinji muchina unogara wakasimba.
  Margaret akazviwanira Knight's Cross yeIron Cross. Uye zvechokwadi, aidada neizvi. Uye zvino akaronzeswa muchina wakakwirira zvikuru wokuparadza.
  Albina aivawo mutyairi wendege, anobva kumhuri yemauto. Uyewo muscular blonde, akapiwa Knight's Cross nokuda kwezviitiko zvakasiyana-siyana, kunyanya mudenga. Asi Albina akakwanisa kurwa zvishoma muuto retsoka. Akaratidza kirasi yake semupfuri zvakare.
  Vose vasikana vakafanana, asiwo vakasiyana, hongu, muzviso zvavo. Asi vane tsandanyama dzakatanhamara, dzakasimba zvikuru mumuviri. Zvino vakaita mapush-ups, vakaita kona vachirira.
  - Isu tiri varwi vakuru, nyika ine simba ... Uye mune dzimwe nzira isu tiri mhuka dzakanyanya uye varanda vaSatani!
  Mushure mezvo Albina akaseka ndokuramba:
  - Sei Satani? Kana kuti zvimwe ndiMwari wemasimbaose?
  Margaret akagutsurira musoro.
  - Hongu, kana hondo yedu ine rombo rakanaka, saka pasina Mwari hazvigoni kuva neimwe nzira!
  Albina akaruramisa shamwari yake:
  - Kwete pasina Mwari, asi naMwari! Wamasimba Ose anoda vane simba uye vasina tsitsi! MaAryan achapwanya munhu wese!
  Margaret akadanidzira achiyemura:
  - Uye isu tine tekinoroji yakadaro! Madhisiki ndege chishamiso!
  Albina, achigadzira kona nesimba, akabvuma:
  - Hongu ... Tinogona kana tichida!
  Margaret akatsanangura zvine musoro:
  - Uye kana isu tisingadi, tinogona kuzviitawo! Masayendisiti akamanikidzwa kubva hafu yenyika ari kurima patiri!
  Vasikana vakatanga kugadzira kona zvinesimba zvakanyanya. Uye motokari yavo yaitenderera mudenga. Yakafanana neUFO. Chisikwa chinoshamisa kudaro cheinjiniya. Chimwe chinhu chakasikwa kupfuura mwero wetekinoroji wakajairwa kuNyika. Pakati pezvimwe zvinhu, ndege yedhisiki yakashongedzerwa neanoverengeka ekucheka-kumucheto radar. Ndakanzwa beep beep...alarm!
  Vasikana vakasvetuka ndokumhanyira kumasikirini ekuona ... Vakawedzera chifananidzo ... Saka ndizvo, gumi nemaviri maMustangs eAmerica uye maAiracobra mana akanga achibhururuka mberi. Ndege dzeUS dzakaputika kubva mumakore. Sezviri pachena ivo vakacherekedza dhisiki rakati hombe, kana kuritarisa neradar. Kunyangwe masosi anobhururuka akadaro asingaonekwe pa radar. Asi mudenga dzinooneka kure kure.
  Zvikwata zviviri zvakaedza kurwisa discus. Margaret akadzvanya mabhatani ejoystick kuti akurumidze. Iye akaenda kugondohwe. Sechibhakera chemutsiva chinorema semunhenga, soso rinobhururuka raipenya. Uye ndokurova murwi weAmerica. Zvaiita sekunge mucheki wedhaimondi arova simbi. Pfukidzi dzakanaya, uye kuyerera kwelaminar kwakaputsa ndege kuita mashefu aipenya.
  Albina, akabata chitanda chemufaro nezvigunwe zvake, neungwaru akatenderedza discus ndokurova zvakare murwi weUS Air Force. Akawira pasi. Uye iyo blonde terminator, ichiramba ichifamba, yakapwanya imwe ndege mushure meimwe.
  Margaret akati:
  - Tinodzidzima ... Sechoko ine eraser!
  Albina akaseka ndokuti:
  - Havana mukana!
  Disiki rakafamba zvakapetwa nekukurumidza kupfuura ndege dzeAmerica. Uye zvechokwadi pakanga pasina mukana wokumusiya. Uyezve, maneuverability yemotokari yeGermany inongoshamisa. Asi vakatarisana nechombo chitsva, veAmerica vakaita nekuchenjera: vakapararira. Uye vasikana vaifanira kukurumidza kukurumidza kutevera.
  Payakarohwa nedisk yakatanga kurira kunge machipisi arikubviswa. Iyo yakakurumbira disc yeBelonzi yakapwanya uye yakakanganisa munhu wese. Uye zvakadaro haana kana kumbodedera.
  Vasikana vakaseka vachitandanisa mhandu. Vakapfuura ndokuita flatten, kucheka. Zvaiva fungidziro yekaiti ichidzingirira huku, uye pamwe yakatokurumidza. Uye mucheki akadaro akangofanana nepfumo bakatwa Ilya Muromets. Ndiani akatema zvinhu zvose pasi ... Uye akakwanisa kubata zvinenge zvose uye akazvirova pasi.
  Vasikana vakachera mukati ndokupotsa vasvetuka kubva pazvigaro zvavo, vakabata masimbi nemaoko nemakumbo. Uye neimwe nzira vakaramba vakabatirira. Uye vaigona kuramba vachirwa.
  Asi murwi wekupedzisira weAmerica akabatwa. Vasikana vakazunza zunza dikita pahuma dzavo. Uye zvakare takachinja dhisiki kuita autopilot. Albina, achiyamwa mudumbu rake rakavezwa, akati:
  - Zvichida tinogona kudya?
  Margaret akabvuma kuti:
  - Ndiyo pfungwa yakanaka!
  Varwi vakapinza ruoko mufiriji. Albina akadzvanya bhatani nechigunwe chake. Machubhu maviri emusanganiswa wekudya akabuda. Vasikana vakanyatsovabata mumaoko. Pork yakachekwa zvakanaka nepizi uye tomato muto. Pa label yechubhu imwe neimwe pane nguruve inosetsa nematomatisi ane dzinde repizi.
  Vasikana vakatanga kuyamwa zvakanaka, vachidzvanya chubhu. Margaret akati:
  - Nenguva isipi tichaenda kune cosmic worlds. Zvino zvichida zvokudya zvakadaro zvichapiwa vazivi venyeredzi.
  Albina akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Hongu, zvingava zvakanaka! Bhururuka kune dzimwe nyika, tarisa mapuraneti akavakidzana.
  Margaret akaridza muridzo ndokuti achirota:
  - Hongu. Izvi zvinonakidza kwazvo. Uye vatorwa ava vakaita sei? Vanenge vakaita sevanhu. Kana kuti zvimwe vane misiyano?
  Albina akakwenya uye akataura:
  - Zvimwe tinogona kusangana nemaelves. Iwo akafanana pakuonekwa kwevanhu, asi haana kubva kune tsoko, asi kubva kumakati. Ndicho chikonzero vane nzeve dzakapinza uye chitarisiko chakanaka kwazvo.
  Margaret akataura achinyemwerera:
  - Vanoti elves haachembera zvachose!
  Albina akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Zvichida ... Asi zvingava nani kuti vanhu vave nemufaro wakadaro!
  Margaret akayamwa kubva muchubhu. Akamedza mate ndokuti:
  - Hongu ... Hapana chakaipa kupfuura kukwegura! Panyaya iyi, iyi inongova denda raMwari!
  Albina akapuruzira gumbo rake risina kubereka. Ndakafungidzira mumwe mukomana pedyo neni. Akareba, ane tsandanyama, saApollo. Kana kuti zvimwe Hercules. Akabva amufungira achimupuruzira. Hongu, zvingava zvakanaka.
  Kuti uenderere kune chimwe chinhu chakakomba. Kuti uwane kubatwa kwakasimba uye kupuruzira, kutsvoda kunopisa kwechipfuva. Semiromo yerume yakasimba ndinopuruzira zamu dzvuku. Uye kuti ndingada sei kuramba ndiri mudiki uye ndichikwezva nekusingaperi.
  Usambochembera, iva mudiki zvachose, mutete, mumhanyi!
  Albina akakurudzira netariro yekunyara:
  - Pamwe vanhu vachagadzira chimwe chinhu kuti vasachembera?
  Margaret akapindura nechivimbo:
  - Nokukurumidza kana kuti gare gare, chokwadi, kukwegura kuchakundwa ... Asi mubvunzo ndewokuti, tichararama kuti tione izvozvo?
  Albina akaedza kunyaradza shamwari yake:
  - Kana sainzi yeAryan ichigona kuita zvese, ipapo nguva ichapfuura uye vachakwanisa kumutsa vakafa. Uye ipapo hazvina basa kana tafa!
  Margaret akati achinyemwerera:
  Ngatinakidzwe nenyika isina zvakaipa,
  Kunyangwe dzimwe nguva zvakaoma kutenda ...
  Vana vachatamba nekuseka,
  Uye isu tichawana kusafa ... zvichida!
  Vasikana vakakweva kubva mumachubhu. Yakachekwa nyama, pizi uye matomatisi, inonaka kwazvo uye ine hutano musanganiswa. Margaret aifungidzirawo aizova murume wake. Saka kupomba uye kungwara, nehuma yakakwirira. Aida chaizvo Spartak. Murume akaberekwa kuti ave mutongi, kana kuti mutungamiriri mukuru, akazova muranda. Nezve Spartacus, Margaret akaverenga chinyorwa chemunyori weItaly. Basa rakanakisa rehunyanzvi, haugone kuriisa pasi.
  Chokwadi, chokwadi chekuti Spartak aive mutungamiriri anoremekedzwa weThracian ingangove yakagadzirwa nemunyori. Hazvitombozivikanwe kana Spartacus aive Thracian. Aingova nhengo yechikamu cheThracian. Pane ruzivo rushoma nezve nhoroondo chaiyo yeSpartak. Zvinoita sokuti akanga akasununguka. Uye vanototi akashanda semuuto reuto reRoma. Ipapo, apo hondo yakatamira kuThrace, akatotiza ndokurwa navaRoma. Akabatwa zvakare uye akatengeswa kune gladiators.
  Ipapo kubwinya kwakauya kuna Spartak munhandare. Asi Spartak inogona kunge iri yeGerman. Margaret akazviona ari pamubhedha negamba iri.
  Uyu mukuru - murume akadaro! Vakadzi vanoda jocks. Margaret akafunga kuti Spartak aivewo akangwara zvisingaite. Akakunda vaRoma neuto risina kurongeka revaranda nevarombo. Kunyange zvazvo kwete, mutungamiriri wevarwi vakagadzira chirango chakasimba.
  Zvakanga zvisina maturo kuti consuls vakamhanyira kuSpartacus. Akaita kuti vakundwa kamwe chete pashure peumwe. Asi pakupedzisira, kusavimbika kwakawedzera. Uye vakakunda Spartak.
  Hondo yevaranda haina kuguma mukukunda. Zvinogona kuva zviri nani. Sezvo vakunda, varanda vangadai vakaparadza Umambo hweRoma, asi vangadai vakakwanisa kupa chimwe chinhu mukudzorera here? Hurukuro chaihwo hunogona kuitika munzvimbo iyi yemapuraneti. Ipapo chiKristu chingadai chisina kuwana mukurumbira wakawanda wakadaro. Naizvozvo kwaisazova nokuda kwaMambo Constantine, uyo akatanga rudzidziso rwakadaro ruchibva kumusoro. Uye nguva yaipesana nechiKristu. Saka mubvunzo une musoro wakamuka: ungaratidza here kuti kumuka kwaKristu haisi ngano?
  Zvapupu zvose zvorumuko uye vaapostora vakafa kana kuti vakaurawa, uye ipapo vadzidzi vavaapostora. Chokwadi, nekufamba kwenguva, kutenda kwakaparara. Uye chipikirwa chokusafa kwoga chakanga chisina kukwana. Uyezve, vamwe vanhu vaiva nepfungwa yavo vamene yeparadhiso. Tora vaEgipita vamwechete. Vane sayenzi yakazara pamusoro pokuvapo kwevakafa.
  Uye pavakabvunzwa nezveuchapupu, nekufamba kwenguva yakava nyaya yekutenda. Uye Ko Constantine pachake aidavira chiKristu chinoda rugare, akapedza anenge upenyu hwake hwose muhondo here? Kana kuti pamwe, shure kwezvose, aitya nekusavapo, uye aida imwe mhando yetariro yepashure? Hazvizivikanwi... Asi usagamuchire zviri pamutemo simba raKristu, ndizvo zvaiva zvoga... Ko vaKristu vakararama makore zviuru zviviri gare gare?
  Nekudaro, iyi inyaya yekuzviisa pasi. Naizvozvo maJapan akakunda munyika ino paMidway, uye Hitler akaita chiverengero chakati chezvisarudzo zvakasimba, kubatanidza zvikuru pakuvamba zvikuru kuzivisa hondo yakakwana ndokutanga kurwa nesimba rake rose. Uye mhedzisiro: maGerman ari kufambira mberi kumativi ese. Uye vakawana budiriro pamativi mazhinji.
  Margaret akati achifunga:
  -Njodzi dzakaita senge zvinongedzo mumaketani enhoroondo, kutadza kumwe uye kudzoreredza kwakazara!
  Albina akawedzera kuti:
  - Zvese zviri munyika zvinongoitika, kunyanya rombo rakanaka, asi iwe pachako unopedzisira wava nedambudziko rakawanda!
  Margaret akatora chubhu nezvigunwe zvake zvakanga zvashama, akamonyorora dzinde ndokudzvanya. Akasveta nyama zvishoma ndokuona:
  - Asi isu hatipinde mudambudziko, tinokunda! Saka hapana chikonzero chekusava netariro.
  Albina haana kuramba:
  - Zvakanaka kuva nekudya kwemasikati, zvakaipa kukundwa, zvakatoipisisa kurasikirwa iwe pachako!
  Vasikana vakabva vanyarara. Mushure mekudya, vakakweverwa kuti varare ... Uye wadii kurara kwemaawa mashoma. Ipapo hapazovi nenguva. MaAmerican ane ndege dzakawanda uye vachagara vachidzitora.
  Vasikana vakazendama pazvigaro zvavo uye nokukurumidza, sokunge vakanga varairwa, vakabatwa nehope. Vakarota chimwe chinhu chinonakidza ... Vakazviwana vari mune imwe nyika itsva. Vanoenda zvavo. Kune makwenzi nemasango kumativi ose.
  Uye kamwe kamwe mukomana anomhanyira kumusangano. Saka blond, muscular, kupfeka short chete. Uye bere guru, senzombe, rinomhanya richimutevera. Vasikana vakabvisa pfuti pamapendekete avo ndokuvarova nepfuti. Mhumhi yakakuvara. Akadonha achizarirwa neropa rake. Kudzvova kwechikara kwaityisa zvisingaite. Yaiita seyaibva kuseri kwedombo reguva uye yainge yakaita musanganiswa wezviratidzo zvenyati nemhungu.
  Mukomana akamira. Akatarisa mberi achishamisika. Mukomana airatidza kuva gumi nematatu kana gumi nemana. Chiso chakanaka kwazvo chine chirebvu chemurume, tsandanyama dzakavezwa dzakanaka, slab abs. Bvudzi rake rakachena sechando, rakasaswa yero zvishoma, uye ganda rake rakasviba nekutsvuka.
  Wechidiki akanaka kwazvo anogona kusungirirwa pane poster - Aryan yechokwadi. Kunze kwekuti maziso ebhuruu akanyanya kunaka. Uye kunyemwerera kuri pearly. Margaret naAlbina vakaenda kumukomana ndokubvunza pamwe chete:
  - Mhoro! Ndiwe ani?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Ndini Mambo Matt! Nyika yePink Mists.
  Albina akaseka ndokuti:
  - Mambo... Sei vasina shangu?
  Mukomana akapindura achitura befu.
  - Ndakava nyajambwa wekupidigura hurumende. Marshal Korshunov akatora simba muumambo. Uye vakabvarura rokwe rangu roumambo ndokundikandira ndiri mushutu neherikoputa musango rakazara nemhuka dzomusango!
  Margaret akaseka ndokutambanudza ruoko rwake.
  - Ndizvo zvakaita Mambo wako ... Zvakanaka, chii, tinogona kukubatsira?
  Mambo Matt akakwenya mapendekete ake mukuvhiringidzika.
  - Ndinokahadzika ... Kune vaviri chete venyu, uye kune hondo yose ine pfuti uye helicopter!
  Albina, achirovera pasi netsoka yake, akapindura:
  -Taifanirawo kurwisa mauto! Aiwa, takagadzirira kurwira chikonzero chakanaka!
  Margaret akakwenya zvigunwe zvake pamhino yamambo wechidiki:
  - Usatya, isu tinewe!
  - Handityi! - Mukomana achizvikudza akatwasanudza asina kunyanyofara, mapendekete akaturikidzana. Uye akawedzera. - Zvakanaka, ndinofunga kuti tinofanira kuenda kune vanhu vangu, ivo vachatsigira mambo.
  Albina akatarisa tarisa ndokubvunza:
  - Kwekuenda ...
  Margaret akatarisa-tarisa... Paiva nesango kumativi ose. Zvimwe zvinoyeuchidza nezveAmazon. Maferns makuru akakura. Paive nemiti yakawanda yaive nemaruva. Iyo buds yakaita semaruva, uye petunias - ine mavara akajeka, semamaki evana. Mashizha pamiti akanga akakura uye akaoma kunzwisisa.
  Madragonflies makuru, akafanana nealbatross, aibhururuka, uye mashavishavi ane mapapiro akareba mamita aibhururuka.
  Albina akatarisa mudenga ndokuti:
  - Kune mazuva matatu pano!
  Margaret akasimudza musoro wake ndokukoira:
  - Wow! Iyi imwe nyika here?!
  Mukomana King Matt akasimudza tsiye dzake achishamisika:
  -Ndeipi imwe nyika?
  Margaret akadzungudza ndokubvunza:
  - Asi izvi zvakajeka hazvisi Pasi.
  Mukomana akaseka ndokuti:
  - Saka iwe unobva kuPasi? Kubva mupasi rino rakaomarara, umo chiedza chimwe chetecho chaipenya!
  Margaret akanyemwerera ndokubvunza zvakare:
  - Unoziva Nyika?
  Mambo wechidiki akagutsurira musoro.
  - Zvirokwazvo! Budiriro yedu inobva ikoko!
  Albina akanyatsotarisa mukomana wacho ndokuti:
  - Zvakanaka, hongu ... Iwe wakangofanana nemunhu, akanaka chete!
  Mambo Matt vakagutsurira nemusoro wakajeka:
  - Uye iwe wakanaka kwazvo zvakare! Ndibatsirei kudzosa korona, uye ini ndichaita vakadzi vangu pachangu!
  Vasikana vakaseka. Margaret akati:
  - Haisati yanyanya here kuti iwe uroore?
  Mukomana akadzungudza musoro achiti:
  - Madzimambo kuroora nokukurumidza! Ini ndatova nevakadzi vana, pachava nevatanhatu newe, tisingaverengi vakadzi!
  Margaret akabva atowedzera kuseka.
  - Saka iwe une harem! Wow!
  Matt akaburitsa chipfuva chake ndokupindura:
  - Ko mambo asina imba yevakadzi? Zvaisazova zvine mukurumbira! Ini ndiri mambo wenyika huru, isu takatoparura satellite muchadenga!
  Albina akambundira mukomana pamapendekete ndokukoira:
  - Mudiwa wangu ... ini ndichiri kunetseka kuva mukadzi wako!
  Mambo wechidiki akatsvoda musikana padama, ipapo pamiromo uye akakoira:
  - Iwe unonhuwa zvinonaka ... Iwe unoshamisa kwazvo ...
  Oleg Rybachenko, kunze kwekuva munyika ino apo vaNazi vakarwa, akazvisiyanisa mune imwe nyika. Paive nehondo yemuchadenga ine hutsinye chaihwo uye hukasha. Ikoko mukomana akapindawo mune imwe mhando yekukwenya.
  Sei waifanira kushandira kusafa? Hapana chinouya mahara. Uye shanda nesimba, mukomana. Uye iva zvechokwadi pasina rufu uye chero zvakanyanyisa.
  Uye Hondo Yenyika Yechipiri yakasiyana mune zvakasiyana-siyana. Uye kazhinji zvakatoipisisa kupfuura zvazvaiva munhoroondo chaiyo, sezvo Third Reich ine simba kwazvo. Uye akakundwa chaizvoizvo nechishamiso.
  Saka Oleg Rybachenko anoita mabasa munyika yakafanana.
  Kurwiswa kweMoscow uye hondo yeRzhev yakapfuurira. Kushandisa mabhomba uye kugamuchira zvibhakera kubva kuSoviet rocket artillery mukupindura, muvengi akaenderera mberi. MaGermany akaedza kuitora nemidziyo yavo isingaverengeki uye mabhomba, pamwe chete nemaroketi salvoes.
  Kufambira mberi kwainonoka, pasi rose rakatsva. Vanhu veSoviet vakarwa sevarwi ... Rzhev akava wechipiri Stalingrad yevaNazi. Vagari vose vakamurwira.
  Boka duku remapiyona raiva neimba nhamba yegumi nenhatu paLenin Street. Vakomana nevasikana vakarega vaNazi vachiswedera pedyo uye vakaridza pfuti mumiromo yavo yainyemwerera. Kana kuti vaikanda magirinedhi nemabhomba emumba kumuvengi. Uye nokudaro vakabetsera mukukunda.
  Mishka ane makore gumi nerimwe akanyarara, musoro wake wakapwanyika nechidimbu, uye musikana Masha akaurayiwa nebara remupfuri. Asi vamwe vese vakomana vanorwa nekutsungirira kusingaite. Pashka, semuenzaniso, akakanda pasuru pasi pechifambiso achishandisa simba rake rose, achimanikidza mota nevarwi vevavengi kuti vatendeuke. Asi maSturmtigers neStrummamonts vari kusvika, zvombo zvine ngozi zvekurwiswa mumaguta makuru. Pashka nevamwe vakomana vaviri vaainavo, vachiisa hupenyu hwavo panjodzi, vanokweva dhiramu nemusanganiswa wemareagents maviri emvura ayo, kana asanganiswa, anoita chinoputika chine simba. Vakomana vane hafu-vakashama vakasvibiswa ne soot zvokuti vanenge vasingaonekwe nemusana wakapera.
  Pashka inodhonza nekunetseka. Mutete mutete, kuita kunge mhamha vaoma mbabvu dzakabuda semapazi. Zvakaoma kukwevera bhomba, asi, nhamo, magirinedhi akareruka haana simba pamusoro peSturmmamont inorema zana nemakumi mashanu neshanu matani, uye isina tambo yekurwa. Vamwe vakomana vaviri vakatoonda. Kunyange zvazvo vachingova namakore mapfumbamwe okukura, tsinga dzadzo dzakashama dzine nyanga zvokuti dzinorira pamarara sepepa rejecha. Pane imwe nguva, cannonade yakamboti zii zvishoma uye kugaya kwetsoka dzakasimba kwakaomesa nzeve dzangu. Vakomana vaifamba vasina shangu gore rose, uye vakatsungirira kutonhora apo zvigunwe zvavo zvakashanduka bhuruu. Asi zvisinganzwisisiki, kudzidziswa kwakanyanyisa kwakadaro mumutauro weSpartan kwakatungamirira kune chokwadi chokuti hapana wevakomana nevasikana vakarwara.
  Uye nekushomeka kwakanyanya kwemishonga nemishonga inorwisa mabhakitiriya, hutano hwakakosha zvakanyanya. Asi zvechokwadi, kana iwe ukapfeka bhekoni uye zvikabudura gore rose kubva paudiki, saka iwe zvechokwadi haungabati kutonhora kana kurwadziwa nehuro.
  Chimwe chinhu ndechekuti haugone kujaira nzara pane chando. Uye rudzii rwezvokudya zvingavapo muguta rinenge rakakombwa chose chose? Ipo mugwagwa mutete chete unopfurwa kunenge kwapfuura.
  Pashka akagamuchira bara kubva papfudzi, ndokurumanisa mazino ake, achiruma muromo wake kusvikira abuda ropa, kuti asagomera. Kwete, haazopi mafashistas mufaro wakadaro. Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa. Mukomana akadhonza dhiramu ndokudanidzira kune vakomana:
  - Dhonza nzwara dzako, iwe uchiri kurarama!
  Vakomana vaona kuti hapachadiwe apa vakabva vangokambaira vachienda. Mabvi avo nemagokora zvatove nenyanga nekubvakacha pamarara, uyezve kuita ruzha. Zvakanaka kuti haugone kuzvinzwa muruzha rusinganzwi.
  Pashka anoyambuka uye anoshevedzera:
  - Ndinoshumira USSR!
  Inosundira dhiramu pasi penzira dzeSturmmamont. Kudzvova kunonzwika, kudonhedza ropa pamwe chete neropa, uye mukomana anobvamburwa kuita zvidimbu. Asi muchina waHitler haugone kumira nekuputika, kupatsanurwa kuita zvidimbu. Uye dhiramu rakakura remudziviriri webhomba rinobhururuka nepamadziro akadonha.
  Pashka akafa, asi mweya wake wakamhanyira kune imwe nyika. Chernobog pachake akaperekedza mukomana kune chimwe chisiko chapose pose. Kune mhete huru yaBaba, mweya yevakafa inofamba ipapo. Uye izvi zvisikwa hazvisisiri chikamu cheHyperveer system, asi yakazvimirira system. Unhu hwomunhu hunochengetedzwa uye ndozvakaitawo ndangariro yake, uye ipapo anogona kushandisa zvinoitika zvoupenyu hwake muchisiko chapose pose chinotevera, umo vamwe vose vakafa vanorarama kamwe bedzi. Kana muviri ukafa zvakare, mweya uchaendeswa kune imwe nyika inotevera, uye munhu wacho achararama kechitatu ... Kana akafa zvakare, ipapo kutamiswa kuchaitika kune yechina. Nokuti Mwari namwari mukuru wavamwari, Jenereta, mukuru kupfuura zvisikwa zvizhinji zvisingaverengeki. Uye kudzungaira kwomweya hakuzovi nomugumo kutozosvikira munhu akura kusvika kumwero wakadaro zvokuti iye amene anova Mwari anoparadza.
  Iyi ndiyo Hyperevolution yemweya. Uye vanhu vachiri padanho rakaderera pasi petsoka chaiyo yechigaro chinotungamira kune masimba ese uye kugutsikana kwezvishuwo zvese. Nokukurumidza kana kuti gare gare, munhu wose achazadzisa chinangwa chake, apfuura kuburikidza nekuzvarwa kwakawanda nekufa uye ruzivo rwakaunganidzirwa. Maiwe, tariro yeavo, kunyanya mamongi nevafiri kutenda, kuti mushure mekutambudzika muhupenyu huno vachagamuchira paradhiso yakazara nemichero inotapira uye maruva anonhuhwirira hazvina maturo. Naizvozvo, Iye Asingagumi, muHyper-omnipotence yake, Musiki Mukuru, akagadzirira vanhu chimwe chinhu chiri nani pane kungova paradhiso. Kanenge kune vanhu vanoshanda. Uye avo vasina simba uye vasina simba vanogona kutarisira kuzadzika kwechiroto chine mwero. Sangana nemhuri yako uye shamwari dzaidiwa kwauri paPasi kana mune dzimwe nyika. Uye gara navo uchifara munyika yakanaka: isina hondo, nzara, hosha, kukwegura uye mamwe matambudziko. Kuparadhiso yakadaro chete hakuzovi noupenyu humwe chete uye hapana munhu mumwe chete anofanira kufamba.
  Uye kuti chaizvoizvo, pashure penhevedzano yokuberekwazve, munhu angava nesimba rakadaro mukudzora kwake zvokuti iye achakwanisa kuzvisarudzira chimiro chake amene chokufara. Kana kuti kuita uye kunakidzwa murunyararo rwakati. Uye saka pamwe paradhiso yeMohammed ine imba, ndiro nevatambi vanogona kufinha zvekuti munhu anozozvisarudzira chimwe chinhu chakareruka kwaari chinoshanda zvakanyanya!
  Nokuti Mwari akaisa Kusingaperi mumwoyo yavo! Uye munhu akava mweya mupenyu, uye muviri akaenda kuguruva (kune zvinhu zvepanyika!) kubva kwawakasikwa, uye mweya kuna Mwari akaupa! Mweya wemunhu mweya waMwari weVamwari, Baba. Uye mweya haufi, nokuti une chikamu chimwe chete choMusiki Wamasimba ose wechisiko chapose pose. Uye hatisi ivhu chete. Isu tiri vazukuru veDemiurge Gods nehama dzavo, uye kwete chisikwa chete. Uye Jehovha akaisa kusingaperi mumwoyo yavo. Nokuti Mwari Wemasimbaose, Mubereki, ndeasingagumi. Uye mumunhu wese mune chidimbu cheHyper-omnipotent Divinity iyo inofanirwa kuvandudzwa mukati mako, kusanganisira nekudzidza kutsungirira kutambura, kurwadziwa, rufu uye kuita mafeat.
  Mukomana piyona akafa kuti ave muchinda muchisiko chitsva.
  Chernobog yakaratidza musikana rangers izvi zvakare ... Mushure mezvose, ichi chinhu chisingawanzooneki cheimwe nyika, chii chinoitika gare gare mu Endless Kingdom yevakafa.
  Pashka akamuka mumuviri mutsva ... Chinhu chekupedzisira chakayeukwa nemukomana wemakore gumi nerimwe kwaiva kurwadziwa kwakasimba kubvarura tsinga dzake, mhasuru, bony muviri, uye ipapo chiedza uye mufaro wakatevera. Uye nyika pakarepo yakayangarara kubva pasi petsoka dzisina shangu dzemukomana, iyo yakashanduka kuita mari shoma yesirivha uye yakanyangarika kuseri kwekupenya kwenyeredzi dzakapenya. Uye ipapo symphony yakatanga kuridza, chimwe chinhu chinoshamisa zvikuru.
  Uye zvino adzoka mumuviri wake, azere nesimba uye simba kubva pakudya kune utano. Pashka achiri mukomana, asi haasisiri mutete, kutarisa kwemusasa kwaaimbova, asi ane tsandanyama, akasimba, uye tani paganda rake haisi yemunhu, yakasviba yegoridhe. Mukomana akanzwa chiso chake, aiwa, chairatidza kuti ndechemunhu, chine ganda rakatsetseka uye rakachena, uye vhudzi remumusoro make rakanga rakapfava uye rakapfava. Chete pane mamwe mabracelets anoshamisa pamaoko ake.
  Mukomana akabaya gem uye hologram yakapenya. Mufananidzo wemavara matatu-dimensional wemusikana akanaka zvisingafungidzike wakaonekwa. Inzwi rake reruvara rweruvara rwakarira zvinopenya:
  - Oh hukuru hwako! Kuberekwa kwako kwakaitika uye naizvozvo pachava nemhemberero muumambo!
  Uye anenge achangopedza mashoko ake, zviedza zvinopenya, zvine mavara zvakapenya muimba yechigaro choumambo, maiva nekakomana kachangoberekwa, uye zvisote zvezviedza zvakatanga kupenya. Pashka akazviwana akangoerekana abudiswa, sekunge nefungu, munhandare huru, kwaakakwaziswa nemufaro neboka remotley. Mukomana akamutarisa ndokubwaira bwaira maziso. Mukamuri hombe yechigaro cheumambo, maive nemifananidzo uye yaitenderera kumusoro, yakashongedzwa kwazvo uye ine mavara machandelier. Uye majeti ane mavara mazhinji ematsime anorova.
  Uye kazhinji, imba yamambo pachayo yaive yenguva yemberi uye yekare panguva imwe chete.
  Voruzhinji zvikuru vevateereri vakanga vari vakomana nevasikana vakanaka, uye paiva nevasikana vakawanda nekatatu. Kunze kwadzo, kwakanga kune nhamba duku yezvisikwa zvemarudzi maviri. Yakakura kwazvo, yakareba mamita maviri, yakafanana negorilla, ine nzeve chete semapapiro ezviremwaremwa, zvisikwa zvipfumbu uye zvebrown. Uye zvidiki zvidiki zveorenji uye yero zvine mavara akafanana nemakava, asi aive mashoma awo.
  Pamusoro pazvo, tukomana tuduku twaiita zvokutenderera muhoro, twaiva nemavhiri twakatakura zvokudya zvoumbozha nezvinwiwa zvoumbozha mumapepa ane mavara ane mavara.
  Pashka akacherechedza kuti muhoro maive musina vanhu vakura, saka zvisikwa, kunyangwe zvaitaridzika sevanhu, zvakange zvakapenya zvakanyanya neganda regoridhe, uye vhudzi ravo raive semaruva emaruva. Chaunga chakanaka, asi chakawandisa. Uye nzeve dzavo, dzisiri dzomunhu, dzinoita seruva rerozi rakachekwa nepakati.
  Ari kupi? Kungava denga here? Munguva ichangopfuura, Orthodoxy nemapiyona vava pedyo zvikuru, uye vapristi vanovimbisa paradhiso ine rupo kune vakafira Nyika yeBaba.
  Zvichida vaprista havasi kureva nhema? Iye zvino haasisiri mukomana asina shangu, ane tsvina uye ane tsvina muhondo dzeRzhev. Kwete, muchinda akamira pamberi pavo. Zvakare achiri mukomana, asi mune bhutsu matsvuku anopenya akashongedzwa nematombo anokosha, mune yakasarudzika, kunyangwe yakave yechinyakare. Bakatwa rinopenya pabhandi, rine chibatiso chakashongedzwa zvakanaka nematombo anokosha. Zvinotoshamisa: marobhoti, terevhizheni, uye panguva imwe chete nzvimbo yenhare.
  Chokwadi, vateereri vanopfekawo nenzira yavo. Vakomana vari mumakamera emuMiddle Ages uye mabhoti eumbozha, uye vasikana vari muhigh-heeled girazi slippers uye madhirezi akajeka asingavanze kunaka kwemuviri wavo.
  Vasikana vaviri, zvichida vasikana vebasa, vakamhanya pamberi pemachinda: vakanga vasina shangu munguvo pfupi chena, uye vakashama, nemucheka mutete wemucheka unopenya zvisingavharidzi mazamu avo akanaka. Vakaparadzira mapeti epingi zvakasununguka, pasi pezvitsitsinho zvemuchinda mutsva akazvarwa.
  Pashka zvino ava munhu wehumambo, asi aiva piyona ane nzara, mutete, asina kunyara. Uye kunzwa kudada kunozadza mweya wake. piyona akatendeseka - kune kururamisira.
  Musikana akanga akapfeka nguwo dzehumambo uye jaya rinenge rakaita sevanhu makumi maviri kana kupfuura rakaonekwa pachigaro chaipenya. Vakakwazisa Pashka, uyo akavakwazisa piyona.
  Jaya rakanga rakapfeka korona ndokuti nenzwi rakadzikama:
  - Iwe uri gamba rakaurayiwa knight uyo vanamwari vakasarudza kuve mugari wenhaka yangu uye ruoko rwerudyi!
  Pashka akapindura izvi zvine mwero:
  - Handizivi, Changamire. Mazana nezviuru zvevanhu veSoviet vakawa nougamba kupfuura ini! Uye ndinofunga kuti vakafanirwa nomubayiro muduku kudenga!
  Mambo wenyika ino akati nenzwi rinokosha:
  - Pano isu tose takararama hupenyu humwe uye takagamuchira humwe. Mubairo wacho hausi wakarurama nguva dzose. Iniwo, ndakanga ndisiri mumwe wevakuru vakuru muuto retsarist, asi ndakagamuchira zita rehumambo. Asi mumwe wevasikana vasina shangu ndiBaba Makhno pachavo!
  Musikana akagwinya achinzwa mashoko awa, akati:
  -Asi ndakadzidza mafaro asingasvikike kwamuri varume!
  Mambo akapindura nehasha.
  - Iwe, muranda Makhno, hauna kupihwa shoko! Musungirire pagoblin post kuti awane chikamu chake cheshamhu.
  Musikana uyu akabatwa negorilla raive nenzeve dzemembranous mu phalanges shanu ndokukweverwa pambiru. Mwanasikana akaedza kuramba asi akarohwa zvinesimba pazvidya neshamhu. Mushure maizvozvo akaruma gobhoni pagumbo, asi akarohwa pachirebvu uye akatsikitsira, achirasikirwa nenjere.
  Mambo aizofara, asi Pashke haana zvachose. Hazvina kunaka kana ndikarova mukadzi, kunyange kana ari ropa despot uye bandit Makhno pachake. Dzimwe nguva fate anofarira kutamba manomano pamunhu. Kana kuti zvakanyanya, ivo Demiurge Gods. Scoundrels dzimwe nguva vanogamuchira posthumous retribution, asi kwete nguva dzose zvakananga. Vamwe vanogona kuzvarwa sechirema, vamwe senhapwa kana muranda. Asi Hukuru hwake pachake haasi ngirozi zvachose, asi mukuru mukuru, Shwinder. Hazvina kuipa kupfuura mamwe maofficial, asi kwete zvirinani futi. Uye ndakanga ndine rombo rakanaka, sezvakaita rwiyo rwaVysotsky, kukura kuva monarch, yatova muhupenyu hwangu hwechipiri. Chokwadi, kwete pakarepo, asi apo mambo wekare akaurawa. Apa magonero akamboita akarara akaonekwa.
  Pashka akatarisa ndokunyarara. Akange asisanzwe kufara zvachose. Uye izwi risinganakidze ramambo rakazivisa:
  - Uye zvino iwe unofanirwa kutora chikamu mutsika yechinyakare panguva yekugadzwa kwemachinda! Zvino chirango chegororo guru, kunyanya chine ngozi chehupenyu hwekare chichaitika! Nokuti ndinotenda kuti zvivi zvinofanira kugamuchira kurangwa!
  Kurira kwakanzwika, uye pasi pamberi pechigaro choushe pakatanga kuputika. Mutsindo wainge wakapfava, marobhoti aitsvaira huruva, tsvimbo ichikwira mudenga. Chimwe chinhu chakafanana nesimbi yakachinjika bhawa chakaonekwa. Mukomana aingosungwa necheni nemaoko padanda rakachinjika, simbi yakasungwa nengetani mumakumbo. Maoko aive akamonyoroka kubva pamapendekete aive nemhasuru uye zvaive pachena kuti mutoro wacho wairwadza mukomana uyu.
  Zoya naVictoria vakabva vaziva mukomana uyu ane tsandanyama saOleg Rybachenko, uye nekuchema vakatendeukira kuChernobog:
  - Uri kuitei, rima?
  The Overlord weHyperuniversal Evil akapindura zvinyoro nyoro:
  -Nekuda kwekukanganisa kwemukomana uyu, haugone kuramba uchirwa mune ino zvakasikwa uye kuve nechokwadi chekukunda kweUSSR! - Ziso raChernobog rakava rakasimba. - Bvuma, iyi imhosva yakakura zvekuti kana kubika mumafuta hakuna kukwana!
  Zoya akati nenzwi rekuteterera:
  - Asi ichi ndicho chikuru kusazvidira chivi!
  Chernobog akapindura nenzwi reushingi:
  - Vanokurova zvakanyanya kana iwe netsaona! Nditendei, vakabata mwana uyu zvinyoro nyoro!
  Magobli akamira pamicheto yeOleg akasungwa. Mukomana akanga akashama chose uye nyama dzake dzakanga dzazvimba nekuremerwa nesimbi yakasungwa nengetani mumakumbo. Pashka akakahadzika uye akabvunza:
  - Mhosva yake ndeipi?
  Mambo akapindura achizvikudza.
  - Chokwadi ndechekuti nekuda kwake, Soviet Russia yakapotsa mukana wayo mukuru weruponeso!
  Pashka chinyararire akabvunza Oleg Rybachenko:
  - Ichi ichokwadi!
  Mukomana akabvamburwa nepakati, ndokugeda-geda meno ake;
  - Ehe! Imhosva yangu!
  A laconic order kubva kuna monarch yakatevera:
  - Beat!
  Uye magobhoni akarova musana wemukomana uyu nengetani zvakasimba sezvaaigona. Ganda rakaputika, uye chiso chaOleg Rybachenko chakashanduka chitsvuku. Asi mukomana akabata shaya achibvunda, akatambanudza ruoko uye haana kuchema. Uye magobli akaenderera mberi nehondo nehasha. Vakarova nesimba ravo rose uye vakacheka neganda remukomana.
  Pashka akabhadhara mutero, pasinei nemarwadzo emusango, Oleg Rybachenko haana kuridza mhere, asi akangofema zvakanyanya. Kunyange zvazvo kutambudzwa kwacho kwakawedzera. Cheni dzemubato weplastic dzakatanga kupisa nekutsvuka. Saka ikozvino bhobho imwe neimwe itsva haina kungocheka ganda, asi kuipisa panzvimbo nenyama.
  Mumba umu makanzwa munhuwi wakasimba wenyama yakakangwa. Marwadzo acho aityisa. Maziso aOleg akanga abuda muzvigadziko zvawo, chiso chake chakashanduka kuva bhuruu, ropa rakanga richiyerera kubva pahuro yake, asi zvakadaro, nekuedza kukuru kwokuda, akadzora kudzvova kwakanga kwagadzirira kutiza kubva pahuro yake. Zvainzwikwa kuti mukomana uyu akanga apinda muchiitiko chehutsinye. chikoro, kusanganisira munyika yenyeredzi uye nzvimbo hondo. Oleg akafungidzira kuti ndakanga ndichimurova nemutsvairo mubhavhu rinopisa uye zvakava nyore zvikuru.
  Maketani machena-anopisa akarova uye akapisa Rybachenko kubva pamutsipa kusvika kune zvitsitsinho chaizvo, izvo magoblins akarova nekuenda-mberi, asi mukomana akatsva uye akakuvadzwa akanga asingadi kurasikirwa. Pashka akatarisa izvi sekunge ari kuroyiwa. Akanzwira mumwe wake tsitsi, zera rimwechete, asi nerumwe rutivi, yakanga iri mhosva yake kuti USSR, iyo yakanga yatove yakaoma kubata, yakazviwana yave pedyo nekuparadzwa. Eya, chinhu chakadai chingakanganwirwa chaizvoizvo here? Mushure mezvose, Stalin pachake akadana kuratidza utsinye kune vavengi. Uyezve, mukomana ane tsandanyama uye haana kuonda zvachose, kunyangwe asina donhwe remafuta akawandisa.
  Izvi zvinoreva kuti handina kunzwa nzara chaiyo, uye izvi zvakare hazvimutsi tsitsi ...
  Ruzha rwakaerekana rwabuda munzeve rwakazunguza muzinda. Rusvingo rwakakoromoka, uye kuputika kwemhepo kwakapfuura kwakaparadzira vanhu semabhodhoro asina chinhu, ndokukanda chigaro cheumambo sechamupupuri ... Zvose zvakaitika sokunge panguva yekudengenyeka kwenyika kwakasimba, pamwero wechamupupuri. Papera chinguva nhubu dzakaoneka. Zvakanyanya kufanana nemagoblins, kwete chete asina kupfeka mumvere, asi mumayunifomu.
  Bhawa rakachinjika rakadonha kubva mukuvhunduka uye mbariro yakadambuka. Noutsinye akarohwa uye akafukidzwa nokupisa, Oleg Rybachenko akawira Pashka. Musana wake wose nechipfuva, izvo zvakawira pamusoro pomuchinda wechikomana, zvakapiswa ndokutyoka. Zvakadaro, mukomana wacho akaramba akabatirira pakuziva kwake ndokuzevezera kuna piona:
  - Uyu ndiwo mukana wedu!
  Uye kubva pabhanhire raPashka akabudisa pfuti yakazara nedhaimondi. Akapfura kamwe mumaoko ake. Dzakaputika, dzichiteverwa nepfuti mbiri dzakabata makumbo ake. Pasinei nesimba rakazara rekutambudzwa, Oleg Rybachenko akachengetedza kukwanisa kufamba, uye maonero ake epfungwa akanga akasimba kupfuura kare. Muchinda uyu aive nen"anga dzepamusoro muumambo dzakarembera pabhandi rake.
  Uye magobli akaputika haana kuvanza manzwiro avo uye mafungiro emhuka. Vaida kuparadza zvisikwa zvipenyu zvakawanda sezvinobvira uye vakapfura pose pose.
  Oleg Rybachenko akanga asina nguva yekusundira Pashka kure, uye panzvimbo iyo mukomana-muchinda akanga achangobva kurara, pakanga pane gomba rehafu yemita yakafara uye mita yakadzika, uye micheto yaro yakanga ichipfungaira uye ichipenya. Rybachenko Jr. pachake akazarura moto ane chivimbo pamuvengi. Vapambi vashanu vokutanga vegoblin vakagurwa nekuputika kwekutanga.
  Mukomana akacheuka ndokusimudza n'anga yainge yadonhedzwa namambo netsoka, ndokudzvanya mabhatani neminwe yake. Munyika dzemuchadenga, Oleg Rybachenko akanga atobata nemhando dzakafanana dzezvombo uye naizvozvo akaita nechivimbo zvikuru. Mamwe gumi nemaviri magoblins akamhanyisa mweya yavo kunyika dzakapfuura kubva pakupfura kwemukomana kubva mumaoko ake netsoka.
  Uye kazhinji, hapana hondo yekuseka yakatanga. Mauto makuru akanga agadzirira kurwa. Apo vanhu vekare vakarwa pamwe chete ... Chete mune miviri yakasiyana zvakasiyana.
  Oleg, achipfura uye achinzvenga zvipikiri zvemuvengi, akafunga: ndivanaani magoblins aya? Ivo vanhu uye, kana zvakadaro, mhosva dzipi dzavakapa paPasi? Goblins aiwanzoshandiswa mungano kumiririra zvakaipa uye chimwe chinhu chakapusa.
  Muchengeti wemukomana akanhonga ndokudonhedza mhata dzaive dzafa, muya maive nemunhu aikanda matanda aive zvino ave munhu akafa. Zvino akatanga kupfura nemaoko maviri.
  Iye ane ruzivo Pashka akaburitsa imwe blaster yemashiripiti kubva mubhandi rake ndokutanga kupfura achiwedzera kumhanya uye kurwisa vapambi.
  Ipapo chisosa chihombe chaibhururuka chakabva chaoneka, sechikepe chehondo, uye magobhoni akawanda uye asingawanzooneki makava achisvetuka kubva mairi. Zvisinei, vane nzeve dzemapapiro (goblins) vaiva veumambo hwema elves havana kuzeza kudzorera kuhama dzavo. Saka kurovana kwainge kwave kutowedzera.
  Oleg Rybachenko akanga ari mupumburu zvino. Akaburitsa kuputika kwemawizard blasters, achiisa mutsara mushure memutsara wekuunganidza zvikara. Mamwe magoblins akapiswa nemajekiseni anokuvadza emagoplasma, nepo mamwe, achiwira pasi pegravity emitter, akabudisa matsime eropa egirini nebhuruu. Asi izvi zvakatowedzera kupisa, uye mapanga ane mapapiro anotyisa akanga achiswedera.
  Ivowo vakarohwa nepfuti dzinorwisa ndege kubva kumuzinda. Denga rose raive neruvara kusvika mboni dzemaziso dzarwadza nekuratidzwa kwemafirework.
  Oleg Rybachenko akataura nehasha:
  Mutadzi achawana wake
  Zvichaita semhungu inopfuta nomoto.
  Nditende, iyi inyaya yakaoma -
  Mutadzi akanamata Satani!
  Nekudaro, pfungwa yaSatani neChernobog haina kumbofanana. Satani ingirozi inopandukira - chisikwa, Chernobog ndiyo isingaperi hypostasis yeGenereta. Uye uyu ndiwo musiyano mukuru pakati pavo. Nekuti Chernobog Mwanakomana uye Chikamu cheMhuri, uye kwete zvachose muvengi wake! Izwi rokuti Satani rinoturikirwa kuti mhandu.
  Pashka akarova goblin. Chakanga changosara makumbo ezasi ane mvere chete. Kazhinji, maelves akapfura zvakanyanya zvakanyanya. Ndiani uyu ane nzeve dzemapapiro? Kune gorilla!
  Pashka haana kumbodzivisa kukundwa, asi akakwanisa kusvetuka shure, achingonzwa kupisa pamapfudzi ake. Jira rinodhura recamisole rakanga rakatsva zvishoma.
  Akazvarwa semusikana, Old Man Makhno anorwawo, uye anopisa zvakanyanya. Zvakadaro, hazvisi pasina kuti anotorwa semukuru anomhanya. Sekutaura kunoita rwiyo. Iwe neni tagara tichipwanya asingatendi pamwe chete, uye takatungamirira crests nevaRussia - imwe ataman. Asi ipapo ndakanga ndiine rombo rakanaka neatamans! Asi isu tichave takabatana - kuvenga munhu wese!
  Oleg Rybachenko akacheka magoblins zana nekuputika kwemoto ndokuti:
  -Muhondo, zvese zvinotenderwa, uye zvese zvinoenderana neanogona kuuraya chero munhu!
  Pashka akabvumirana neizvi uye akatanga kupfutidza kakawanda uye, achiedza kuratidza kurongeka kwakafanana neiyi akachekwa asi asina kuputsika.
  Maelves akabatana zvishoma nezvishoma ndokuunza matura avo. Hondo yakaitika mumuzinda wese wakaparadzwa uye wakatsva.
  Uye zvakare mufananidzo wehondo dzeRzhev wakamuka. Guta, rakashandurwa kuva murwi wamatongo, harina kukanda mapfumo pasi. Natasha, musikana weKomsomol, akabata pfuti mumaoko ake, akapfura maKrauts. Musikana akanaka, aive akasviba zvakanyanya uye mutete: ganda nemapfupa. Asi chiso chine chirebvu chechirume nemaziso makuru ebhuruu chakachengeta runako rwacho. Natalya akanga akuvara kanopfuura kamwe, asi akatsungirira "kukwenya" pamakumbo ake. Rokwe rake rechintz, raiwanzobvaruka uye kusonwa nokukurumidza, raiita semamvemve emupemhi. Kuwedzera kune kufanana nemupemhi kwaiva kusina shangu, zvose zvakafukidzwa nekuputika uye mavanga, kunyange zvazvo chimiro chakanaka, chinopindirana chemakumbo emurwi weKomsomol, uye bhegi remucheka apo musikana akavanza magirinedhi nemusanganiswa unopisa.
  Natasha akaridza tsamwa, achiburitsa imwe nyanga. Izvi zviri mumabhaisikopo chete, kune varume vakuru zvekuti vanotema mauto gumi nemaviri nekuputika kumwe chete. Muhondo chaiyo, Mwari haadi kuti pamazana emabara pave nekanenge kamwe kacho kurova chaiko. Mukomana terminator Ole Rybachenko uye vasikana Ranger vakasarudzika mune iyi kesi.
  Asi Natalya akazendamira pamadziro akadonha uye nekuchenjerera akatarisa kuseri kwemurwi wezvidhinha zvakapwanyika. Kune marara akawanda uye zvivhariso muguta zvekuti maNazi haakwanise kushandisa matangi avo akasimba kuti aparadze, uye vanomanikidzwa kukweverwa muhondo isingafadzi yevacheche mumapoka madiki.
  Inopisa uye inenge varwi vose vanobva kuhondo yevakadzi vari kurwisana vasina shangu, uye vane tsvina senguruve. Asi hapana nguva yekugeza, uye tsvina inobatsira kuvhara muRzhev inopisa uye inopisa, uye naizvozvo kurarama. Asi kwakanga kusati kuri kutozosvikira pana January 1, 1943, apo vabatsiri veThird Reich vakagurwa . Uye maGermany akamanikidzwa kusiya iyi ngano yengano. Zvakawanda sei izvi zvakabatsira Red Army muhondo Moscow.
  Natasha anoziva izvi pamwe chete nemumwe munhu. Uye saka anoimba rwiyo kufadza vamwe varwi vose, vazhinji vavo vari kurwadziwa nemaronda akaipisisa;
  
  Nyika izere nekutamburira nekutambura
  Izvi ndizvo zvazvanga zvakaita kubva pakutanga kwenguva,
  Abheri paakawa uye Kaini akasimuka.
  Iyo villain iri kuwana armada yemakona!
  
  Ndizvo zvinoda munhu.
  Kuchema zvine hutsinye kwemakore akawanda...
  Uye saka zvakafamba kusvika pakupera kwenguva,
  Kuti vakashinga vanopihwa mubairo chete nemaketani nedanda!
  
  Asi tenda mukushinga, musoja haazoendi,
  Wemasimbaose haatipise -
  Kufanana nemabhuku matsvene eRussia,
  Svarog Wemasimbaose achauya kuNyika!
  
  Nguva ichauya - apo vanhu vanofara,
  Apo pasina kutambura uye sum yacho yakakwirira!
  
  Iko kuchagara kune misi uye plums muuchi -
  Uye munhu wese achawana mubairo seanopenga!
  
  Vanhu veRussia yedu inodiwa isina muganhu,
  Ndinoraira kuti sekunge wreath ichatumbuka muzuva rechirimo...
  Uye ipapo vanhu vachava nesimba,
  Handei kunyeredzi dziri kure!
  
  Hazvibviri kuramba uri paNyika yechembere,
  Tinodhonzwa nemagnet uye nzvimbo iri kufona...
  Hazvishamisi, tichitarisa dhirowa, takachema -
  Uye ngatiisei kuverenga kwakaomarara pamhanza!
  
  Zvinoshamisa sei dzidziso yeNative,
  Chii chatakapiwa neWemasimbaose kubudikidza nemaVedas ake...
  Uye Amai vedu vane mhete yegoridhe,
  Dambura zvisungo zvehasha, pwanya zvinodikanwa!
  
  Nyika yeBaba ichavaka chiroto checommunism,
  Zvose zvichave zvakasununguka mairi - makaro achaenda!
  Kune ma quasars ari kure, kushanya kunodiwa,
  Uye kufamba-ndege yevana kune nyeredzi yebhuruu!
  Mushure mekuimba chikamu chake chenhetembo, Natasha akakanda musanganiswa wekupisa paInfantry Fighting Vehicle achiedza kuswedera pedyo naye. Uye kutakura kweGermany kwakabata moto zvachose ndokutanga kubudisa makore erima, murazvo wemoto. Musikana akaita rombo rakanaka kuti hatch cover yakashama. Uye vaKrauts, avo vakanga vachiperawo nekupisa, vakaratidza kushaya simba. Uye bhodhoro hombe remoto rakavaputira.
  Detonation haina kuitika, sezvo mabhokisi acho akadzivirirwa, asi bhandi remabhomba akaiswa mu cannon akajamba ndokutanga kubvaruka zvine hukasha. Uye chitunha chakabvaruka cheSS Haupman chakabhururuka kubva muhatch.
  Asi imwezve mota yevacheche yakarova nepfuti dzinorema. Musikana weKomsomol akakwanisa kusvetuka, asi shamwari yake nemukomana ane makore mashanu anonzi Kolya, aiunza zvinhu, akarohwa. Mwana murombo, aiitei muhondo iyi? Akabatsira vakuru nesimba rake rose, akaedza kutungamirira Red Army pamwe chete nevamwe vose kukunda! Uye zvino bara rebenzi radambura musoro wake wakajeka.
  Chaingonyaradza ndechekuti akanga asina nguva yekunzwa kurwadziwa.
  Asi Ekaterina Yarova akafa zvinorwadza zvikuru. Mabara makuru akabvarura chipfuva nekumusana. Uye unofa nenhanho dzinonzwa dzekutambudzika. Zvaiita kunge nyoka mbiri dzakakuputira. Imwe inopisa somoto, imwe inotonhora kupfuura aizi inouraya. Uye vanodzipa musikana mugehena. Catherine akagomera ndokutambura. Makumbo ake akashama, ane guruva, ane ropa aigwinha-gwinha, uye zvigunwe zvake zvakanga zvisina kusununguka zvaikanda ungwandangwanda nemoto unopisa.
  Natasha akakambaira kushamwari yake ndokumuzevezera achiti:
  - Batirira! Pachava neimwe munguva pfupi! Upenyu huri nani zvikuru!
  Apa musikana akafungidzira communism kwekanguva. Humambo hune zvinhu zvese. Uye zviroto zvese zvinozadzika senge mungano. Uye aigona kusangana nevabereki vake ikoko avo vakafa pasi pemabhomba. Asi, maiwe, ngano inhema...
  Rubble yakadonhedzwa nepfuti kubva papfuti hombe yemuchina iri kuwira pana Natasha ane tsvina uye grey mane. Nightmarish uye zvinotyisa. Asi musikana anoramba achizevezera:
  
  - Ndinotenda! Hope! Ndinoda!
  Uye murwi anongoerekana asvetuka ndokukanda cocktail yeMolotov, achiisa ruvengo rwake rwese mune iyi fungidziro. Bhodhoro rinosvika paBMP robvaruka pariri. Asi kana hatch yakavharwa, motokari ichapisa mukati kana kuti kwete, mikana inogoneka. Moto wepfuti unononoka, uye Natalya anokwanisa kurova pasi uye kunamatira kukongiri yakaputsika. Uye marudzi ese emarara emvura anonaya paari akakwenya, anenge asina musana.
  Pakarepo ruzha rwunonzwika uye pfuti yepfuti inobva yanyarara. Yaiva piyona Leshka akakwanisa kuswedera pedyo nekuiswa kwe "Strela" - chimwe chinhu chakaita sefaustpatron yakagadziridzwa nevagadziri veSoviet. Chombo chinoraswa, asi chinoshanda chaizvo. Uye yakashongedzerwa nemapfuti maviri emhepo uye pfuti ina huru dzemuchina, kutakura kwefascist kwakaparadzwa. Uye piyona, kunyange ari mudiki muchimiro, anokurumidza uye anogona kutakura Strela-2. Iye zvino ari kudzoka kuzotora chombo chitsva, chiri nyore, chisingadzokeri shure, chinogoneka kugadzira uchishandisa nzira yekumba.
  Uye munyika yeHondo Yenyika Yechipiri, zviitiko zvinotonhorera zvakaitika.
  Jane, Gringueta, Malanya uye mutsva Matilda vakatora chikamu mukumhara muCuba. Vasikana vakatasva tangi reGoering-4. Iyi imotokari itsva, yakagadzirwa pamusana pekushanduka kweChurchill. Iri tangi rakarerutswa zvishoma kuti rivandudze kutyaira. Mhedzisiro yacho yaive mota inorema matani makumi mashanu nenomwe ine 88-mm cannon uye 152-mm nhumbi dzokurwa pahuma, uye 102 mm pachombo uye kumashure. Mukudzivirira nezvombo, tangi iyi yaive yakaderera kune E-50, asi yaive neinjini ine simba rinosvika 1200. Kwakange kusati kwave nematurbine egasi akakwana emota dzese. Kunyange zvakadaro, tangi yakave yakanaka. Panyaya yezinga rekudzivirira, yakanga isiri yakaderera kune Tiger-2 kumberi, uye kunyange yakakwirira kudivi.
  Hunhu hwesimende hwezvombo hwakanakisa. Kunyangwe tangi pachayo isina kukwana. Asi ine huremu hweTiger, ine dziviriro iri nani. Uye chero zvakadaro, nekumhanya kwakanaka.
  Jane anoridza muridzo.
  Gringueta anotsikirira tsoka dzake dzisina kupfeka pamapedali. Malanya anoti:
  - MaCubans anoita kunge asingade kurwa nesu zvachose!
  Gringeta akaseka ndokupindura:
  - Asi, kunyangwe ivo vanotitora sevasununguri vavo. Chii chinonzi America kuCuba? Asi, vanoiona semugari wemo.
  Jane akatambanudza tsoka dzake dzakashama, dzakanaka. Tangi yaive nemateru makuru pamativi, izvo zvakagadzira mamwe matambudziko kune vashandi, asi panguva imwechete yakawedzera kupona kwemotokari. Nhumbi dzemberi dziri pakona ye45 degrees, iyo inopa ricochet yakakura. Ikozvino pane maPershing maviri anopesana navo. Vakavhura pfuti.
  Gringeta akatsikitsira tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka pasimbi ndokunangisa chombo.
  Imwe yehoko dzeAmerica yakarova huma yetangi. Izvi hazviuraye, ikozvino yerufu yakapinda mune ricochet.
  Gringeta akapfura, akananga pahuma ye turret. Iyo Pershing's frontal armor yakakora zvakafanana neiyo yeGoering-4, uye inonzwisisika kona yekurerekera yakatonyanya kushoma. Saka pfuti ine simba zvikuru 88mm inopinda nesimbi.
  Gringueta anoti, achinanzva miromo yake:
  - Uye kuzvikudza nezviroto - ndiani angakwikwidza ... Sei mwana wechikoro achifanira kurwisana nemapunks anotsigira!
  The Pershing yakabatira moto. Kiti yekurwa yakatanga kubvaruka. Rakabva ratinhira richibvarura shongwe.
  Gringeta akaendesa pfuti kune rimwe tangi. Haana kana kumbonyara kuti mota yake yaifamba zvekuti aitopfura achifamba. Murwi anotova neruzivo rwakati kuti. Ndakapinda mumakumi matatu nemana. Uye vane turrets diki pane Pershings.
  Musikana wemumusha akati:
  - Ndini ndakanyanya kunaka uye ndakasimba!
  Akanga atova neruzivo. Mukuwedzera, maPershings akamira, zvinoreva kuti ari nyore kurova. Shongwe yakaputsika inoputsika segirazi.
  Malanya anoti:
  - Ichapwanya kuita zvidimbu - edza kuzvitsvaga!
  Matilda akati:
  - Denga chete, mhepo chete, mufaro chete pamberi!
  MaPershing anoparadzwa, uye tangi yeGermany inomhanyira muhondo zvakare. Varwi vanototanga kuimba.
  Pane bhatiri kumberi... Vanotendeutsa tangi ravo kuti vatore matemhe musoro-mberi vopfura.
  Gringeta anoti, achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakanaka panhumbi dzokurwa nadzo.
  - Ndakarova kamwe chete ... Saka shinga!
  Malanya anowedzera kuti:
  - Uye unyanzvi! Top class pfuti!
  Gringueta anowedzera kuti:
  - Kwete mumaziso, asi zvakananga muziso!
  Uye anovhura moto kuuraya. Haatyi pfuti dzevavengi. Shoots zvinoshamisa nemazvo. Pakazara izvi zvina zvakanaka. Vasikana vanobva kuBritain, iyo ikozvino yave chikamu cheTatu Reich nekuzvimiririra kwakanyanya.
  Zvino kunouya kukunda kweCuba. Kupfura kwaGringet kwakanyatso kudzikamisa pfuti imwe mushure meimwe. Bhatiri rinopfira zvakanyanyisa, asi kuputika kwepfuti zvishoma nezvishoma kunopera.
  Jane anopuruzira musoro waGringet wakareruka netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - Saka iwe unofanirwa kuibata!
  Mwanasikana washe anoseka. Yake chete isina chinhu inotekenyedza, uye zvinoshamisa zvinoshamisa kubva pakubata kwakadaro. Zvakafanana nekufamba pamusoro pe canvas ine fibrous. Uye chitsitsinho chemusikana chakanyanya kutenderera uye chinonyengera.
  Gringeta anokwenya chigunwe nechigunwe chake obva ati zvinyoro nyoro:
  - Iwe wakanaka kwazvo, zvakanaka ... Asi ndapota usandikanganisa kubva pakupfura.
  Jane anosekawo. Uye nekutamba tweets:
  - Uye ini ndinokuda, sewe, sewe, uye kwandiri hapasisina shamwari munyika!
  Gringeta akapindura nekugomera:
  - Ndinoda vakomana ... Kunyange iwe uri akanaka zvechokwadi. Hameno kuti mwana wako angaite sei?
  Jane akapindura achinyemwerera:
  - Ndinofunga angave akanaka uye iwe ungamuda!
  Gringeta akaumburudza chiuno, akafungidzira kuti murume ane simba ane chiremerera chikuru aipinda maari. Zvinofadza sei izvi. Zvakanaka sei kunzwa uremu hweHercules, kana kunyange zvirinani, kukwira pairi iwe pachako. Oo, ndinofanira kumbomira pakurwa ndosvetukira kuvarume. Zvirinani kubva kuSS, vakomana vakakura.
  Jane airotawo macaresses. Nemurume kana nemusikana akanaka, hazvina basa. Ose ari maviri anofadza munzira yawo. Izvi ndizvo izvo vanhu vazhinji vasinganzwisisi. Ungavada sei vari vaviri? Zvisinei, Jane haasi mumwe wevakadzi ivavo vanonzi mahure. Anoda caress uye kubata kwemiviri yakasimba.
  Asi bhatiri rakaparadzwa. Matangi eThird Reich ari kumhanyira mberi. Murwi anoshuvira Matilda anoti nekushamisika nezwi rake:
  - Uye hondo iri nyore kupfuura zvandaifunga ... Uye ndaityawo!
  Malanya akataura achiseka:
  - Chinhu chakanyanya kuoma ndechekuti hondo iri kuitika, uye iwe unofanirwa kuenda hombe ... Ichi idambudziko chairo.
  Matilda, uyo akanga asati ava nenguva yekujaira kuseka kwemusoja ane utsinye, akabhowekana achiti:
  - Haufungi here kuti yakanyanyisa?
  Gringeta akaimba achipindura:
  - Tiri kuvaka nyika itsva uye tichiramba zvakapfuura ... Kugonesa zvisinganzwisisiki uye zvakashata kuchigaro cheushe!
  Matilda akataura nemufaro:
  - Izvi zvakanyatsocherechedzwa ... Zvakanaka, ndiani Hitler? Mwanakomana wechidhakwa uye mukadzi murombo, uye tinomanikidzwa kumuteerera!
  Jane akaona zvakakodzera kuyeuchidza kuti:
  - Genghis Khan aivawo muranda muhuduku hwake, uye akanga asingazivi kuverenga nekunyora, asi kuti akakunda zvakadini ... Dzimwe nguva rombo rinofarira kuseka!
  Matilda akarangarira achitura befu:
  - Ndaigara ndichitenda muna Mwari ... Asi ikozvino ndarasikirwa nechido chekutenda maari. Kana Mwari achibvumira izvi, saka ndiMwari worudzii?
  Gringueta akakurudzira:
  - Zvimwe kuna Mwari, asi ini ndakaipa? - Musikana murombo akakwesha muromo wemhino nezvigunwe zvake. -Kutarisa nyika yedu, unogona kutenda izvi zviri nyore. Kuti chimwe chinhu chakaipa nehutsinye chiri kutitonga!
  Matilda akagutsurira musoro achibvumirana nazvo ndokuyeuchidza kuti:
  - Vatungamiriri vakanyanya kubudirira: Genghis Khan, Tamerlane, Hitler - vaivawo vane utsinye. Ichi chimwe gangaidzo!
  Gringueta akati:
  - Vanhu ihuru, uye huwandu hunofanirwa kubatwa semukadzi, uye mukadzi anozviisa pasi nekumanikidzwa. Zviri pachena kuti chii chine utsinye ndicho chinonyanya kushanda!
  Jane akawanawo zvakakodzera kuyeuchidza:
  -Akanyanya hutsinye sultan weTurkey, uye aive mutongi ane hutsinye uye akakunda mukundi. Humambo hweOttoman hwakanga husiri hwakaderera muhukuru kune Humambo hweRoma, uye hwakasiyaniswa nekudeura ropa kwahwo.
  Malanya akarovera tsoka yake panhumbi dzekuzvidzivirira nadzo ndokugomera:
  - Hutsinye, hutsinye, uye zvakare hutsinye - kusimbisa rudzi!
  Gringeta akaseka ndokukoira.
  - Ticharwa pasi pano, kudenga, kunyangwe munaGunyana ... Zvinosetsa!
  Iwo maCuba mauniti haana kupa kupokana uye akazvipira. Uye pakanga pasina vazhinji vekuAmerica munzira.
  Vasikana vakatanga kutaura zvishoma vari mutangi.
  Matilda akayeuka nechiso chinosiririsa:
  - Takakunda maGerman muHondo Yenyika Yekutanga. Uye zvino tinotambura kukundwa mushure mekukundwa.
  Malanya akaruramisa Matilda:
  - Hatisisiri isu tinotsungirira, asi maAmerican.
  Gringeta akaseka uye akawedzera:
  - Ndivanaani maAmerican - yedu yaimbova koloni!
  Jane akaseka ndokuti:
  - Asi koloni yakasimba kwazvo yakakwanisa kupatsanura kubva kuhumambo. Zvinosiririsa, hongu, asi mushure meHondo Yenyika, yakakunda zviri pamutemo, shumba yeBritish haina kusimba. Germany yakanga iri kukurumidza kukura kwemaindasitiri kunyangwe Hondo Yenyika Yekutanga isati yasvika. Uye Hitler akabatanidza simba recapitalism nesimba rehurumende yehudzvinyiriri yechifascist. Uye zvakapa mhedzisiro!
  Gringueta akacherekedza nehuzivi:
  - Democracy yakarasikirwa nehudzvinyiriri hwehudzvanyiriri!
  Jane akatsanangura:
  - Kwete chete hudzvinyiriri, asiwo hudzvanyiriri hunozivikanwa. Hitler akakwanisa kuwana tsigiro chaiyoiyo, zvose kupfurikidza nezviito uye paradziro. Isu, chokwadi, hatina kusvika pamwero wakafanana wekubatana kwenyika uye kubatana semaGermany. Uye pakupedzisira, havana kukwanisa kubatirira kumakoloni, kunyanya apo Stalin akatitengesa.
  Malanya akakurudzira:
  -KuChurchill, mhedzisiro yakanakisa, kana kuti sarudzo ine musoro, ingadai iri yekuita runyararo neTatu Reich kumashure muna Chikunguru we1940. Muchiitiko ichi, tingadai takaponesa makoroni ose uye mazana ezviuru zvehupenyu. Uye kuenderera mberi nehondo kwaiva kupenga.
  Jane akatsanangura zvine musoro:
  - Kupenga chero zvakadaro! Kana iyo USSR pachayo yakanga yapinda muhondo, kubudirira kwevaRussia kungadai kwakagadzira umambo hutsvuku muEurope uye kutyisidzira kwekufa kuBritain. Zviri pachena kuti macommunist angadai asina kumira ipapo. - Musikana akabata chipfuva chake ndokumupuruzira chitsitsinho chake chisina kuvharwa neabs, iyo yakanga yawedzera kupinza kubva pakudzidziswa, uye akaenderera mberi nechirongwa chedzidzo. - Stalin uye communism yake inorerekera kuhutongi hwepasirese. Uye vakatirwisa uye vakazvisimbisa. Uye kudai Hitler akanga akunda, ipapo Hurumende yeTatu ingadai yakave nepfuma yokurwa nesu. Imwe nzira kana imwe, kwaive kupusa kurwa.
  Zvichida maGermany, mushure merunyararo, vaizotanga kugaya zvavakanga vatora kare, uye vaisazoenda kupi zvako. Uye Churchill akaita sebenzi chairo!
  .
  -Churchill idiot zvechokwadi! Uye zvakanaka kuti akange asina nguva yekutizira kuCanada. Ngaatambure mutorongo!
  Jane akadzvokora nehasha.
  - Ngaatambure! Akamisa Britain yese!
  Malanya akataura mushure mekumbomira zvishoma:
  -Kunyangwe rugare neGermany runogonawo kugadzira mamwe matambudziko. Mushure mekugamuchira zviwanikwa zvemaFrance nemaDutch makoroni uye kugona kwemaindasitiri eEurope, maGerman aive nemukana wese wekupwanya hupfumi hwedu. Kunyangwe iyi ichiri maonero enguva refu. Zvisinei, Third Reich yakakura nokukurumidza kunyange pasina hondo, uye simba rayo rakakura nokukurumidza.
  Jane akagutsurira musoro achisekerera.
  - Hutongi hweGerman hwakaoma. Order incarnate... Hunhu hwehudzvanyiriri, husina tsitsi. Pasina democracy isingakoshi, inopa zvishamiso! Uye mune zvehupfumi zvakare!
  Malanya akapikisa izvi:
  - Democracy yedu yekare haina kutadzisa nyika kukura uye kuva huru. Taiva nenharaunda dzaidzorwa nenyika dzakanga dzakakura kudarika umambo hwaGenghis Khan. Uye panguva imwe cheteyo, paramende yave ichishanda kwemazana emakore, ichigadzira mitemo panzvimbo pamambo.
  Jane akaseka ndokuti:
  - Uye Fuhrer akazvipa pachake kodzero yekuita mitemo! Akafanana namambo wavo!
  Malanya akaruramisa shamwari yake:
  - Zvino pano zvakare! Uye isu tiri pasi peFuhrer!
  Vasikana vakanga vakaora mwoyo... Jane akaedza kufungidzira kuti zvaizova zvakaita sei kudai Churchill akaita rugare naHitler muna July 1940. Germany inobvumirana nekusaputsika kweHumambo hweBritain, uye haitomboda kudzoserwa kweaimbova makoroni. Chimiro chete ndechekuhaya makopi edhaimani kuNamibia. Zvakanaka, izvi hazvisi kunyadzisa maBritish. Asi izvo zvakatorwa nemaGerman zvinova zvavo nerudyi. Zvinhu zveFrance muAfrica neIndochina, zvinenge zvese zvekondinendi yeEurope zvinosanganisirwa muchikamu chesimba reTatu Reich. Uye maDutch makoloni zvakare. Hitler akagamuchira zvakakwana zvezvose kwete kuti arwise mberi, asi kugaya zvinhu zvake. Iko zvino yava nemakoloni anenge Britain. Uye huwandu hwese hwekusimudzira hupfumi hwakatonyanya. Germany iri pachinhanho chechipiri, ichiteverwa neUSA, hongu. Uye iyo USSR, nekuda kwehutsinye hwekusimudzira maindasitiri kwaStalin, yakasvika panzvimbo yechitatu munyika. Kugona kwemauto ehushe hweRussia kwakawedzera. Zvinofanira kucherechedzwa kuti Stalin akawedzera ndima kuti zvinosanganisira nyika kumadokero, uye zvino vagari varo akanga kusvika mamiriyoni mazana maviri.
  Hitler, uyo akanga ava neruoko rwakasununguka, akatarisana nechisarudzo: kutanga hondo muna 1941: kuitira kudzivirira vaRussia kugadzirira. Dzorera kurwiswa kweUSSR uye uzvigadzirire zviri nani. Pano, hongu, maKrauts aive nechisarudzo. Zvakawanda zvaienderana nebasa remasangano ehungwaru. Stalin akapiwa dhata iyo yakawedzera kufungidzira kugona kweGerman. Hitler aive nemaonero ari pasi pemauto eRussia.
  Asi zvaiva pachena: Stalin akanga achigadzirazve mauto. Matangi eKV uye T-34 akateedzana, anogona kunge akapararira. Ndege dzichangoburwa dziri kugadzirwa uye dzinenge dzakanaka semhando dzeGerman. Kuverengera uye nhamba yevacheche, nekuda kwekunyoreswa kwepasirese.
  Germany yakashongedza zvakare matangi ayo eT-3 nepfuti ine simba. Yakawedzera kugadzirwa kweYu-88, yakatanga nhevedzano yezvinogadziridzwa zve ME-109 F. MuUSSR ndege yendege, iri nani pane nhamba, asi yakaderera mumhando. VaRussia vane zviuru zviviri zvematangi akasimba kupfuura maGermany, uye mamwe ose akareruka, asi mamwe achakurumidza. Muvengi ane simbawo. Uye Stalin anogona kuwana vacheche. Muchokwadi, iyo USSR haisi yakaderera kune Wehrmacht mukugona, uye yakatosimba mumatangi. MaGermany ane vana vakawanda, chete nekuda kwekuunganidza. Kana USSR ikaunganidza mauto, ichava nezvakawanda.
  Dai Hitler aiziva chokwadi, angadai akafunga katatu - zvakakosha kutanga? Zvimwe zvingave zviri nani kuti maGerman aise hupfumi padanho rehondo uye kushandisa mukana wenyika dzakagarwa kuwana mukana pane muvengi? Kunyanya mumatangi?
  Iyo Fuhrer, ine matunhu, kusanganisira makoroni, asina madiki pane USSR uye mumamiriro ekunze anodziya, uye yakatokura huwandu hwevanhu, kana iwe ukaverenga waakagara ...
  Paive nesarudzo - kugadzirira. Gadzirai mapoka kubva kune vatorwa. Isa vatema nevekuEurope pamichina.
  Zvakanaka, dai Hitler akanga ari wezvematongerwo enyika akachenjera ane njere dzakanaka, angadai akaedza, nekuwedzera kugadzirwa kwezvombo, kunyatsogadzirira.
  Asi Fuhrer angangodaro akarwisa USSR muna 1941. Akanga ane zviuru zvitatu kana zvina zvedzimwe ndege dzakarasikirwa muhondo neBritain. Uye nekuda kwechikamu cheAfrica, kune mazana mashanu, mazana matanhatu mamwe matangi.
  Zvakanaka, Rommel angadai akarwa kumabvazuva. MaNazi angadai akave neaviri ekuwedzera matangi zvikamu. Zvakanaka, pamwe akati wandei ane mota uye gumi nevaviri vevacheche. Hazvigoneki kuti anozvivimba Fuhrer angadai akaunganidza mamwe masimba.
  Uye Stalin? Ndingadai ndakava nezvandaive nazvo kare. Haana basa neBritain zvachose. Mubvunzo chaiwo ndewekuti, kungadai kwakave kurwisa kwekushamisika here?
  Kana, sezvazviri chaizvo, kurova kwehunyanzvi kuchiri kuitika kurwisa mauto asina kugadzirira kudzivirira, saka zvese zvingadai zvakatonyanya kuipa kuRussia. Kunyanya kana kugumbura kwakatanga musi waMay 15, 1941.
  Ipapo Moscow ingadai yakatorwa pamberi pematsutso thaw. Japan ingadai yakarova kubva kumabvazuva ... USSR ingadai isina mukana muduku. Zvingangodaro, muna 1942 hondo ingadai yakapera nekutorwa kwematunhu makuru eU.SR. Kana kuti ingadai yakaitwa pachishandiswa semi-guerrilla nzira kwenguva yakati.
  Sarudzo yerunyararo rwakasiyana inogonekawo. Kufanana neMoscow inoramba iripo, asi maGermany anowana Caucasus mukutsinhana. Asi kunyange izvi zvingave zvisingakodzeri Hitler. Kuziva hunhu hwemudzvanyiriri wekutanga, angangoita hondo kusvika kuUrals, kana zvisiri mberi.
  Zvisinei, kushanda kweUSSR kungadai kwakavhiringidza mauto makuru eTatu Reich. Asi izvi zvichange zvichiripwa nemapurisa emuno nevekunze kwenyika. Zvino chii?
  Hitler angatogaya USSR? Anogona kuita izvi kwekanguva. Kusvikira sangano remagandanga radzikiswa kusvika pashoma, zvakaenzana nemapurisa emunharaunda.
  Ndokuzo? Hitler haaizorwisa Britain here? Unogona kubvunza mubvunzo, anoida here?
  Patova nenyika yakawanda kupfuura Britain, kunyange kufunga nezvemakoloni, asi wadii kuzvitora iwe pachako? Uye wotadza kukunda nyika yese. Britain kutanga. Zvadaro, pamwe chete neJapan, tinopwanya USA. Uye zvino ndiyo nguva yeNyika yeRising Sun pachayo.
  Muedzo wekuva mudzvanyiriri wenyika wakakura kwazvo. Kunyange zvazvo, hongu, zvichida Hitler angadai akamira. Asi zvinonetsa kumira kana uchikunda. Uye zvakaoma kuramba kurwisa Russia, iyo isingafungi nezvekudzivirira, asi iri kugadzirira zvakananga hondo inogumbura.
  Zvakanaka, ungavimba sei naStalin kana akadzidzisa mauto kuti arege kuzvidzivirira, asi kurwisa nekurova muvengi munharaunda yayo. Chero ani zvake angafunga nezvazvo.
  Muchokwadi, nei USSR yaingofunga nezve inogumbura? Wakagadzirira kurwisa iwe pachako here?
  Paiva nechimwe chinhu chokufunga nezvaHitler, zvakare. Ibhomba reatomu chete pamwe chete nemabhomba ekubhomba semotokari yekutakura zvinogona kuvimbisa kuchengetedzwa kweGermany. MaGermany aikwanisa kugadzira zvombo zvinokandwa. Asi zvombo zvenyukireya zvaida mamwe makore akati kuti. Uye ndiani achavimbisa kuti Stalin achamirira? Uyezve, kutonga Europe uye kuva nemakoloni, Germany ine hupfumi yakasimba kupfuura USSR.
  Uye zviri pachena kuti Stalin haazowana chero chinhu kubva pakunonoka, sezvo kukwikwidza kwehunyanzvi kurwisa masayendisiti kubva kumativi ese eEurope, akasungwa pamwe chete nesimbi yeGerman kurangwa, haisi kuvimbisa.
  Saka mukana wekuti Stalin atange kutanga wakakwira. Kunyangwe, hongu, kurwiswa kweTatu Reich kwakakosha zvakanyanya sarudzo. Uyezve, Japan yaigona kuvhura yechipiri kumberi kuFar East. Zvakazoitika kubva kumativi ose kuti zvakanga zvisingabatsiri kuti Stalin kurwisa Third Reich. Asiwo kumirira hakuna kumira zvakanaka. Sezvo vaNazi, vachivimba nezviwanikwa zveEurope nemakoloni, vanogona kubvisa kadhi guru reRussia - mukana wayo mumatangi.
  Uye mundege zvakare. Uye wobva wagadzira jet aviation uye uwane yakasarudzika yemhando mukana mumhepo. Saka Stalin akanga asina chikonzero chokunonoka zvikuru. Asi kusarudza kurwa chete neEurope yose, pamwe nemakoloni, uye zvichidawo Japan ... Kunenge kuzviuraya. Sezvo hukuru hwakazara hwemuvengi muhupfumi hwevanhu uye kugona kuri pachena.
  Hunhu hunhu hwatova nebasa pano. Asi kuziva vavariro yaHitler, chinhu chinonzwisisika ndechokuti aizorwisa Russia pachake, uye kunyange muna 1941, pasina kumirira kwenguva refu. Uye munhu wose anoziva kuzvivimba kwaFuhrer. Pasina kupokana, acharwisa Russia senzombe inopenga. Uye hazvizorangariri kuenzana chaiko kwesimba. Kana kuti pamwe maGerman haazive, havazive zvavachasangana nazvo.
  Nekudaro, mukana wekukunda kweThird Reich, kunyanya mumubatanidzwa neJapan, wakakwira zvakanyanya. Uyezve, zviri nyore kwazvo kuti Nyika yeZuva Rokubuda isarudze kutora Far East pamwe chete nemaNazi pane kurwisana neBritain ine simba uye neUnited States yakabudirira mune zvehupfumi kumakoroni ePacific.
  Zviri pachena kuti America neEngland dzakakwirira kudarika masamurai zvokuti hondo yekurwisana navo ndeyekuzviuraya. Asi Third Reich haizobatsiri. Zvakadini neUSSR? MaGermany nemasatelliti avo achamupwanya. Mukuwedzera, Turkey ichapindawo muhondo, uye Italy, iyo isingabatanidzi muhondo neBritain. Masimba akadaro achawira pana Stalin.
  Pano mikana yekumira inotsvedza, kunyangwe Russia ikakwanisa kuisa mauto ayo pakugadzirira kurwa kusati kwarwiswa neGerman. Mukuwedzera, munhoroondo chaiyo, zvinoratidzika kuti Red Army yakakwanisa kupinda muhondo. Uye kamwe kamwe kurohwa kwakanzwika chete nemasimba iwayo aive pedyo nemuganhu. Uye ichi, chokwadi, chikamu chidiki cheRed Army.
  Uye kana iwe uchifunga kuti chero zvakadaro Russia haina kugadzirira hondo yekudzivirira ...
  Tarisiro yaStalin yakanga isina kunaka. Kunze kwekunge iwe watanga fungidziro yekurova iwe pachako. Kuverenga pamusoro pekuti Germany haisati yagadzirira kudzivirira. Muchiitiko ichi, kuverenga kwacho kunogona kuve kwakaruramiswa. Asi zviri pachena kune chero munhu kuti Britain yakagamuchira zororo. Zvichida USSR, nekurwisa Third Reich kutanga, yakawana chimwe chinhu nekuda kwekushamisika. Zvino hondo yaizoenderera mberi. Sarudzo yakanakisa: kuparadzana kwevadzvinyiriri vaviri. Uye kunyangwe Japan, zvekuti inobatikana zvakanyanya. Izvi ndizvo zvatinogona kuvakira masvomhu edu pazviri.
  Sekutaura kunoita maRussia: mapenzi maviri anorwa, akangwara anoona. Chokwadi, nei maBritish achifanira kupindira? Rega mativi ose ari maviri asakara kwazvo. Vacharwa kusvikira vapera simba.
  Pfungwa nekunyarara kwevasikana ava zvakaputswa nechimiro chevaSherman vatatu vaive pamberi pavo. Matangi marefu ekuAmerica aifamba akananga kuGoering-4. Zviri pachena kuti maYankees haana kuipa uye akanzwisisa kuti zvaive zvakakosha kuti uswedere pedyo netangi reGermany, kana kuti kunyange kupinda mairi. Uye vakamhanyisa mota dzavo kusvika pakakwirira. Asi Goering-4 cannon ine dhiramu kureba kwe100 EL, uye inogona kurova kubva kure.
  Gringueta akadyara tsoka yake isina chinhu uye akapfura. Zvakanaka kurova Sherman. Akareba uye anooneka. Yekutanga pfuti ndeyekuona pfuti. Asi yechipiri yakarova chinangwa ... Turret yakabvamburwa kubva paSherman, uye motokari, ichifamba neineertia, yakamira ndokutanga kupisa.
  Jane akati achibvumira:
  - Kurongeka kwedu hakuna kuderera kune maAryans!
  Gringeta akaridza tsamwa.
  - Uye ndinofunga zvakatonyanya kunaka! Hausati waona zvakadai!
  Matilda, achidzvanya mapedal nemakumbo ake asina kupfeka, akashinyira:
  - Iwe haugone kuwana zvakawanda kubva pasina chinhu!
  Malanya akagadzirisa zvine hungwaru:
  - Hazvina mhosva kuti gamba rakasimba sei, haazosvini gungwa kubva padombo!
  Vasikana vakaseka pamwe chete. Uye vakarovana nemakumbo nemakumbo.
  Iwo rough calluses aitoita kakupenya. Varwi vaive mundangariro yakanaka chose.
  Gringeta akapfura tangi rechipiri, akatsemura mota kuita zvikamu zviviri ndokuti:
  - Hammer pane walnut!
  Matilda akaseka ndokuti:
  - Tine goko resando, asi maRussia ane Sando...
  Malanya akamhanyisa chanza chaGringethe achitevedza sosi. Ndakanzwa kuoma kwayo uye elasticity, ndichiona:
  -Wakamhanya nemazimbe here?
  Murwi wemumusha akapindura nemufaro:
  - Hongu chokwadi!
  Malanya akatswinya maziso ndokubvunza kuti:
  - Uye sei izvozvo?
  Gringueta akapindura nokutendeseka:
  - Zvakanaka chaizvo!
  Vasikana vaiva mutangi vakaseka vakabatana. Hongu, kugochwa zvitsitsinho zvako zvinoshamisa.
  Jane akati:
  - Mwari vatidzivise kubva mukusindimara kwaChurchill!
  Gringeta akagogodza tangi rechitatu, akarova chibhakera pachipfuva chepfuti, ndokuti:
  - Akafa Truman, zvakakwana!
  Zvechokwadi, mushure mekufa kwaRoosevelt, simba rakapiwa kumutevedzeri wemutungamiri pasi pebumbiro remutemo. Asi izvi hazvisati zvamisa hondo. Kunyange zvazvo vaAmerica vakanga vasati vambopikisa chero chinhu kuhondo yekudzidzira kweKrauts uye kunaka kwemidziyo yavo.
  Semuyenzaniso, vaSherman havana kutombopisa moto, vachiziva kuti yakanga isina tariro uye yaisazopinda mukati mezvombo.
  Malanya akaimba nemufaro, achimhanyisa tangi yake:
  - Tiri kuenda, tiri kuenda, tiri kuenda kunyika dziri kure! Vavakidzani vakanaka, shamwari dzinofara!
  Matilda akachinhonga, vasikana vaive vari mumufaro chaiwo:
  - Ta, ta-ta! Tra, ta-ta! Tiri kuuya nekatsi nesu! Chizhik, imbwa, Petka anodheerera, tsoko, parrot, kambani yakadaro!
  Jane akavhara muromo waMatilda negumbo rake rakashama rine nyasha. Ndokuzhamba nekuseka.
  Hungu, kuseka chaizvoizvo kunorebesa upenyu. MaAmerican akagadzira Sherman tank, inofananidzwa nepfuti dzemberi uye zvombo kune makumi matatu nemana uye zviri nani mukuonekwa uye optics, pamwe nekunyanya kugadzikana kune vashandi. Asi panguva imwecheteyo, tangi yakashandurwa kuita chinangwa chakanakisa nekuda kwekukwirira kwayo. Uye maBritish nemakaro akatora mukana weizvi. Uye kuita kwekutyaira kweGoering kwakave nani.
  Jane akafunga zvakare kuti mukomana aimupurudzira sei ...
  Ndege yejeti yejeti yeGerman yakamhanya nemumhepo... Zuva rakanga rodoka. Zuva rakanga rodoka zvishoma nezvishoma mukunyura kwezuva kwepingi. Uye mangwana ndiMay 9. Zuva iro Nazi Germany yakakunda munhoroondo chaiyo. Asi zvino vaNazi vari kuwedzera!
  Kwete chete maCuba, asiwo maAmerican ari kuzvipira munzira yavo. Boka rose revatema uye mulatto akakanda mureza chena pasina kurwa.
  Vasikana vakaburuka mumota. Uyezve, unofanira kuwedzera refuel.
  Jane, achitevedzera muenzaniso wevakadzi veGermany, akapa zano:
  - Rega vanhu vane mavara ava vatsvode tsoka dzedu!
  Matilda akafinyama ndokuti:
  - Haufungi here kuti zvakaipa kunyadzisa vanhu vakadaro?
  Mwanasikana washe akabva ati:
  - Asi isu tichafara!
  Matilda akaridza tsamwa.
  - Kubva kumedzerera mukanwa? Mwari ngaandidzivise!
  Gringeta, pane kudaro, akagutsurira achibvumira:
  - Siyana nazvo! Ndichada!
  Uye musikana wemumusha akadanidzira.
  - Pfugama uye unanzva zvitsitsinho zvangu!
  Mupurisa wechitema akawira pasi nechiso chake ndokutsvoda gumbo raGringuette risina chinhu. Vamwe varwi vakawira shure kwake, vachiteerera vachirova zvitsitsinho zvevasikana nezvigadziko. Jane akaseka nemufaro. Akanyatsonakidzwa nechiitiko ichi. Uye kunyanya kana vasikana vachitsvoda tsoka dzavo nechido.
  Matilda chete ndiye akamira padivi akatarisa nehasha nemaziso eblue. Akatsamwa zvechokwadi. MaGermany haana kungonyima Britain rusununguko rwayo, asi akagadzawo tsika dzehutsinye. Kunyanya, maBritish ivo pachavo vanovagamuchira nechido.
  Zvinoita sekuti iye zvino vava kutonhorera uye vakasimba. Asi kutaura zvazviri, uku kupusa!
  Kunyange zvazvo, chokwadi, Matilda ainzwisisa kuti pane kufara kwakakosha mune izvi. Apo Hondo Yenyika Yechipiri yakanga ichangotanga, mafungiro akatonga muBritain: tichakanda heti kumaGermany. Pfungwa yacho yakatangwa kuti Germany yakanga isati iri mukwikwidzi ane ngozi somuHondo Yenyika Yokutanga, uye kuti Hitler aingova zvake muromo wokupopota.
  Kukundwa kweFrance nemauto echiRungu eexpeditionary kwaishamisa chaizvo. Uye kuzvivimba kwakanyanyisa kwakatsiviwa nekutya. Zvichida kana Churchill akaita sarudzo pamusoro perunyararo, pasina mvumo yenharaunda, vanhu veBritain vakafema. Hondo yakatanga, uye kubvira pakutanga yakanga isina kuenzana.
  Sarudzo yakangoerekana yaitwa naFuhrer yekukanda mhomho kumabvazuva yakasimudza tariro itsva. Ipapo ruzhinji rwevaBritish rwakanga rwakananga kuRussia, uye munhu wese akashamiswa apo vaNazi vakaswedera pedyo neMoscow. Kupera kwematsutso uye kutanga kwechando kwakamutsa tariro itsva muBritain. Chitunha chaRommel chakakundwa, maGermany akarohwa uye akadzingwa kubva kuMoscow. US yakazopinda muhondo.
  Asi kare munguva yechando maJapan akakunda kukunda kwakawanda, uye muchirimo zvakatonyanya kuipa. VaRussia vakatangawo kurasikirwa neimwe nzira. Rommel akatanga kupikisa. Kudonha kwaTolbuk kwakava dambudziko renyika remunhu wese . Ikoko, muchirimo che'42, maGermany akabata shiri yerombo nemuswe.
  Britain yakakurumidza kurasikirwa nemakoloni ayo, uye apo kumhara kwakaitika muguta racho pacharo, haina kupa kana kuramba. Saka nyeredzi yeChirungu yakagara uye yeGermany yakasimuka. Matilda akapinda muchiuto. Haana chimwe chaaigona kuita kunze kwekuzviziva. Asi ndakanga ndisingadi kumira pamushini wemushandi!
  Jane akaneta nekunzwa tsoka dzake dzichitsvodewa ndokutanga kurova vasungwa vehondo. Gringeta akasimba akarova zvibhakera zvekuti akatyora mhino yemumwe wemapurisa. Malanya mutsvuku akapinza pfuti mudumbu memurume mutema zvikaita kuti akotama. Mushure mezvo vasikana vakahukura pamwe chete, pamusoro pemapapu avo:
  - Isu tiri varwi vepamusoro! Uye ngatirove vasungwa zvakare, netsoka dzedu nemagako epfuti.
  Pana May 9, 1945, boka revarwi reguta guru reMexico rakakunda. MaAmerican aisakwanisa kutsungirira kumanikidzwa kwakashata uye kubhomba. Uye zvombo zvakapedzwa nekukurumidza, uye kuedza kumisa zvekushandisa nemhepo kwakakundikana.
  Iyo Wehrmacht yakawedzera imwe capital kune yayo midziyo. Nhamba yavo yemaguta makuru akatorwa yakaramba ichikura ...
  Vasikana vana vakashinga paE-50 vakatamira kuchamhembe kumiganhu yeUS.
  Vakanaka vaive mune zvakanaka. Vaive neshungu dzekurwa uye kusvika kumusoro kwepasirese.
  Apo tangi yakanga ichityaira munharaunda yakanga yatorwa nemaGermany, vana vakabuda mumotokari ndokumhanya. Uye Hans achiri kuyaruka akaiswa pachigaro.
  Ngaakwire. Uye ava vasikana varwi vacharamba vari muchimiro.
  Gerda, achisvetuka pamusoro pehummocks nemizambiringa, akanzwa kufara, akabatirira paivhu risina kuenzana nemakumbo ake akaoma.
  Musikana mutsvuku akataura achinyemwerera:
  - Zvakanaka chaizvo kuva ane utsinye ... Ichi ndicho chimiro chedu chekusaina - kumhanya pasina shangu uye mubhikini!
  Charlotte akabvuma kuti:
  - Hongu, zvishoma zvekupfeka zvinopa muviri manzwiro ekusununguka kwakakwana. Kazhinji, zvakanaka kuva musikana. Simba rakadaro uye nyore kufamba. Iwe uri kuramba uchiwedzera kusimba!
  Magda akati:
  - Chinhu chikuru hachisi kurasikirwa nechimiro! Kumhanya kunobatsira zvikuru kwatiri!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Uye ndiri kumhanya munzira ine puddles. Handigoni kudya, handigoni kurara kunyange zvishoma!
  Charlotte akaseka ndokupindura:
  - Ichi chinhu chakanaka chaunonyora ... Eh, Magda haadi kutaura nesu nezvechitendero zvakare?
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akadzungudza musoro.
  - Aihwa! Usakanda maparera ako ...
  Pano Magda akazengurira, sezvo kupfuurira kweshamwari yake kwaigona kurangarirwa nenzira yomuzvarirwo kuva kutuka.
  Charlotte, zvisinei, akaseka zvakare uye akahukura:
  - Ndakafunga kuti iwe wakagadzirisa uye wakaziva Aryan monotheism!
  Magda akadzungudza ndokubvunza zvakare:
  - Zvakafanana naAryan?
  Charlotte akatambanudza maoko ake:
  - Uye saka ... Pasina Tiriniti, naMwari Mumwe!
  Gerda akasimbisa izvi:
  - Ndizvo ... Mwari mumwe! Jesu haasi Mwari, asi mumwe wevaporofita veAryan. Uyezve, Evhangeri inowanzova mavambo echiJudha. Bhaibheri rinongovawo hunyengeri hwemaJuda. Uye saka hakuna Tiriniti. Kuna Mwari Mumwe chete Wemasimbaose. Hitler ndiye mutevedzeri wake paPasi neMwanakomana wake, mudiwa uye mutumwa. Vanonyanya kukosha uye pamusoro pevaporofita vose. Mwari anewo marudzi akasiana-siana avabatiri nengirozi, avo vanodanwa, sokunge zvakadaro, vamwari vaduku. SaThor, Ovdi, nevamwe. Ivava vakaita sengirozi huru dziri pasi poWamasimba Ose. - Musikana akasvetuka, akaita somersault ndokuenderera mberi. - Zvese zviri nyore. Aryan monotheism haina kuoma. MaGermany vanhu vakasarudzwa vaMwari, uye vanofanira kukunda nokutonga nyika kutanga, uye ipapo chisiko chapose pose.
  Charlotte akasimbisa:
  - Unoona Magda. Zviri nyore uye zvakajeka sei!
  Christina akati:
  - Ndinofanira kujekesa chimwe chinhu here?
  Charlotte akanyemwerera.
  - Chii chaizvo?
  Christina akabva ati:
  - Zvakadini neruponeso kubva kuchivi?
  Gerda akabva atora pasi ndokutsanangura:
  - Uye muchitendero cheAryan hapana pfungwa yeruponeso. Isu tose tiri maGermany, kana tikaramba takatendeka kuna Fuhrer uye Third Reich, tichaponeswa munyika inotevera nevatenzi vedu. Uye mamwe marudzi varanda vedu. Kana muGermany akatengesa Fuhrer, ipapo mushure mekufa achava muranda wevamwe vaAryans. Vanhu vasiri veGerman vanogona kugashira vagari veGerman kune zvakakosha. Uye vachavawo nevaranda vavo. Zvose zviri nyore uye zvine musoro!
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye hachisi chivi kuti Aryan aite zvepabonde. Uye maAryan zvakare. The Fuhrer akati - zviri nani kuva nepamuviri kubva kune gamba-murwi pane kubva kumurume, kana asiri gamba!
  Magda akabva ati:
  - Dai Japan yakarwisa USSR muna 1941, tingadai takatora Moscow isati yadonha!
  Gerda akakwenya chigunwe chake kuna Magda paaimhanya:
  - Usaita prevaricate ... chitendero chedu cheAryan hachisi nani pane ngano dzechiKristu?
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye hakuzovi nebonde kudenga rechiKristu! Funga nezvazvo!
  Gerda akawedzera kuti:
  - Uye hapazovi nechivi zvachose ... Uye izvi zvinofinha! Kunyange mhumhi inochema!
  Magda akanyemwerera ndokuti:
  - Zvinobva pane chinonzi chivi. Mubhaibheri maive nemirairo gumi. Asi usauraya, yaigara ichityorwa. Uye nekuraira kwaMwari. Kazhinji, kuuraya vana chinhu chakaipa chikuru ... Asi Erisha akazviita, uye nemvumo yaMwari. Saka... Tinowana gangaidzo - chivi nezvakaipa hazvisi chinhu chimwe. Uye chivi kusateerera Mwari!
  Christina akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama ndokupindura:
  - Saka, zvinozoitika kuti uipi huchavapo muparadhiso yechiKristu? Pachange pasina kusateerera Mwari here? Uye zvinoreva here kuti tinogona kutora chikamu mumitambo ye gladiatorial nemitambo yepabonde? Nekureurura chete nemashoko erudo kuna Ishe?
  Magda akadzungudza musoro:
  - Handifungi kudaro ... Kunyange zvazvo, zvechokwadi, Erisha anonyara nekuuraya vana vakamuseka nokuda kwemhanza yake. Zviripachena izvi hazvienderane nemusimboti: ida muvengi wako!
  Christina zvine musoro akati:
  - Uye ndiani ane pfungwa dzakanaka anotevera musimboti wekuda muvengi wako? Kazhinji, chiKristu musanganiswa wepacifism uye chiJudha. Hatisi munzira imwe chete nechitendero chakadaro!
  Gerda akarovera gumbo mugwenzi achibva awedzera kuti:
  - Uye pasina mamiriro ezvinhu isu hatizove pamwe chete nevaJudha! Uye Bhaibheri rechiHebheru haridiwi!
  Charlotte zvine musoro akawedzera:
  - Hapana chikonzero chekuti isu titende kuBhaibheri. Kwete chero rudzi - kana nemoyo, kana nepfungwa! Nekuti tiri vaAriya, uye hatizi zvizvarwa zvaAbhurahama maererano nechipikirwa. Isu tiri vatorwa zvamazvirokwazvo kuna Abrahama, uye kuzvose izvo Bhaibheri rakabereka. Kutenda kwedu Mwari mumwe chete ndiko Aryan, uye kunoramba Abrahamism! Chinhu chimwe chete chakafanana: uku kutenda muna Mwari Asingagumi, Anogara Kwese, Samasimba. Asi ndipo panoperera zvese!
  Magda akabva ati:
  -Ameni...
  Gerda akawedzera achinyemwerera:
  - Izvo zvinodikanwa kuunza Aryan monotheism kwese kupi. Uye ita chimwe chinhu chakafanana nemhemberero yekubhabhatidzwa paunogamuchira chitendero chitsva. Kuti kana wakabhabhatidzwa, unova muHitlerite wechokwadi!
  Charlotte akapa zano:
  - Zvichida izvi zvinofanirwa kuve imwe mhando yechiratidzo. Iwe uchanyora tattoo ye swastika pahuma yako rinhi?
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Mvuri, mumvuri, mumvuri mumvuri waLucifer, uchipenya zvakajeka murima ... swastika yaHitler padumbu rake, swastika yaHitler padumbu rake!
  Gerda nehasha akapinza mumwe wake pachidya:
  - Usaseka zviratidzo zvedu. Uyezve, iyo swastika chiratidzo chekumhanya!
  Christina akapindura nekubata tsoka yaGerda isina kupfeka uye kumukwenya chitsitsinho, achiti:
  - Oh, takanyanya sei! Iwe zviri nani kuseka!
  Musikana uyu neungwaru akamonyorora gumbo rake rakanaka, rakatsvuka uye akabata mhino yemhuno ine bvudzi dzvuku nezvigunwe zvake. Akagomera ndokubudisa mazino. Akatanga kukwenya chitsitsinho chaGerde.
  The blonde terminator yakahukura:
  - Usaise zvigunwe zvako mukati ...
  Christina akabvarura gumbo remumwe wake ndokukwenya:
  - Iwe uchavhuna mhino dzangu saizvozvo!
  Gerda akaseka uye orira:
  - Kana iwe uchida plum? Kana kuti mboro yebhiza!
  Uye varwi, vakamira kwechinguvana, vakamhanya zvakare, vachipenya, zvitsitsinho zvavo zviduku zvine guruva zvakasvibiswa neuswa. Pasina panikiro, pasina kupokana kupi nokupi, vana vanofara vakaungana pamwe chete.
  Christina akakurudzira achimhanya:
  - Zvakadini nekutamba maguta?
  Gerda akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Hazvina kunyanya kunakidza! Dai chete taigona kugadzira mitambo yemagetsi chaiyo!
  Charlotte akatambanudza maoko ake achimhanya ndokuti:
  - Chii ... Izvozvo zvingava zvakanaka! Kugadzira chimwe chinhu chemagetsi uye kutamba kusvika pakuzara.
  Magda akakwenya shamwari dzake neziso ndokuti achinyemwerera:
  - Munhu akagamuchira chipo chekusika kubva kuMusiki. Uye isu vanhu takadzidza kugadzira zvakawanda. Ikoko, zvichida tinofanira kuonga Musiki zvishomanene!
  Charlotte akaridza tsamwa ndokuti:
  - Uye isu tatotenda! Isu tiri maAryan monotheists, uye tinoziva Mwari saBaba vevanhu veGermany!
  Gerda, achisvetuka sekitsi, akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Asi isu hatizivi Mwari waAbhurahama, Isaka naJakobho chero mamiriro ezvinhu! Saka hapana chikonzero chekuisa patiri izvo zviri mutorwa uye zvisiri zveAryan!
  Magda akashevedzera apererwa.
  - Ini ndiri waMwari, kwete wemaJuda!
  Gerda akasimbisa nechivimbo:
  Uye ini ndiri waMwari zvakare! Asi kwete maererano neBhaibheri, asi maererano ne "Kutamburira Kwangu". Uye kwete kuvaJudha, asi kune vaAryans! Uye Aryan haasi mumwe munhu anobva kuGermany. Aryan kuzivikanwa kwemweya!
  Magda akaimba:
  - Neushingi, shamwari, ramba uripo,
  Ngatisimbise mweya yedu mukurwa...
  Nzira yekufara kure-
  Ngatiboore zvipfuva zvedu!
  Charlotte akati achiseka:
  - Sveta zamu rakadaro, kanganwa nezvemhou!
  Vasikana vakaseka pamwe chete. Vaida chaizvo kuita rudo. Uye kuitira kuti miromo yevakomana igeze mazamu matsvuku nekutsvoda. Uye chifuva chichazvimba uye kutanga kurwadza zvinorwadza uye zvinofadza. Uye izvo zvinoita kuti zvive zvinoshamisa.
  Gerda akataura zvakajeka kuti:
  - Bonde rinofambisa makomo nekupwanya ngarava...
  Christina achapindura oimba:
  - Ngarava dzinoenda kuzasi nezvidzitiro nemaseiri ... Uye ipapo zvipfuva zvegoridhe zvichava zvako. Zvipfuva zvegoridhe! Zvikepe zvinonyepa zvakaputsika! Zvipfuva zvinomira zvakashama... Emerald nerubhi zvinoyerera semvura...
  Uye varwi vakaimba mukorasi:
  - Kana iwe uchida kuva mupfumi, kana iwe uchida kufara ... Gara nesu, Fuhrer! Iwe uchava mambo wedu! Iwe uchava mambo wedu!
  Uye vasikana, vachimhanyisa nekumhanya kwakazara, vakarova muzambiringa mukobvu uchikura munzira yavo. Huni dzakatsemuka dzikatsemuka nerukova. Varwi vakadanidzira vachiti:
  -Kukanganisa kumwechete muuropi uye kurova hazvidzivisike!
  Mushure mezvo, vasikana vakasvetukira mumhepo inoputika. Vanomhanya kwazvo. Semheni. Uye maziso avo esimaradhi anopenya. Uye maziso avo anotaridzika chaizvo senyeredzi dzinopenya. Uye zvechokwadi, hapana munhu anogona kudzivisa vashumiri vakadaro veFuhrer. Uye ava vasikana vakashata. Uye havana kuuraya vanhu vokuAmerica chete, asiwo vokuRussia, kana kuti maSoviet.
  Gerda akarangarira rwendo rwake kuUSSR ... Kunyanya, mafambiro avaiita neshamwari dzavo.
  Vasikana vana veGermany vakapfeka bhikini vakarwa paTiger. Vese vasikana vana vakanaka kwazvo: matatu blondes uye redhead. Kazhinji vakadzi havana kurwa mumatangi emuPanzvala, asi iyi inyaya inopenga.
  Apa uri master kana bust...
  Chero mucherechedzi wekunze aikwanisa kuona kuti vasikana vaidzora Tiger nehungwaru sei uye kuti tsoka dzavo dzakashama dzaikwezva sei pavaitsikirira simbi.
  Chimwe cheizvi zvisiri-zvidiki zvikamu zveHondo Yenyika Yechipiri.
  IGermany "Tiger" -2, injini yayo ichitinhira chinyararire, yakasvika kune nzvimbo dzeSoviet. Pfuti dzeRed Army dzakanga dzanyarara panguva ino, motokari dzichibva dzaswedera pedyo. Asi maGerman haasi nyore zvakare. Vakatanga kuvhura pfuti vachienda. Sezvineiwo, kudzikamisa kurongeka kwema rollers kunobvumira maGerman kutora mukana wekutsetseka kwekufamba uye kupfura pakufamba.
  Uye 88-mm cannon inorova Soviet pfuti. Charlotte ane bvudzi dzvuku ane maziso akapinza kwazvo, pamwe neakanakisa Tiger optics uye flair.
  
  Matangi eGerman ari kupfura panzvimbo dzeSoviet uye kuyedza kumutsa moto wekudzoka.
  Pano vane yavo mercantile uye insidious kuverenga.
  Asi Red Army haimedzi zvipo zvisingabvumirwi. Uye pfuti dzeSoviet dzakavhura moto kumashure. Muviri chaiwo unouya, uye magomba anogezwa. MaGerman anopfura chaizvo, asi pfuti dzeSoviet dzinogona kusvika kwavari zvakare. Matemhe anogogodza pachombo cheTiger... Nzeve dzevasikana dzinovharika kana dzarova. Neraki, mukushandurwa kwavo, mashizha esimbi atorerekera uye anotumira projectiles mune ricochet.
  Kunyangwe hazvo zvisingagone kuenzaniswa neE-50. Tekinoroji iri kuita nani.
  Uye kanoni yayo pachayo inopfura zvakarurama pakupenya. Uye zvinonyanya kukosha, ndege dzekurwisa dzinoenda kumatenga: ChiGerman, Chirungu, neAmerica chakatengwa nehafu yemutengo. Vari kuvhara nzvimbo dzeSoviet. Kudivi reUSSR, iyo ndege huru ndiyo Yak-9. Muchina uyu hauna kushata, asi hauna zvombo, uye nekuwedzera, huwandu hwakakosha hweava varwi vane huremu hunorema kupfuura hwakajairwa. Izvi zvinoreva hunhu hwekubhururuka hwakaipisisa.
  Uye maGermany atova nemotokari dzejet.
  Matangi akati wandei eSoviet akavigwa muvhu, asi simba ravo rekupfura harina kukwana kupinda muzvombo zveGerman.
  MaKraut ane ngozi akadaro aivepo kunyange panguva iyoyo.
  Musoro mutsvuku unochema, uye mukuru weblonde anodzvova.
  - Ipa maRussia kupisa!
  Iyo Tiger-2 tangi yakagadzirwa mukushandurwa F - neyakarerekera kurongeka kwemahwendefa ezvombo. Izvi zvinomubvumira kubata mabhomba kubva ku76 uye 85 mm Soviet pfuti pasina kukonzera kukanganisa kwakakomba kwaari. Nhumbi dzemhando yepamusoro - dzakasimwa.
  MaKrauts aitove nemotokari dzine njodzi kare ikako.
  Uye vasikana vari mukati metangi vakatokwirira muhunhu. Kunyanya pfuti ine bvudzi dzvuku.
  Zvisinei, Magda murwi mukuru.
  Uye kune hondo mudenga. MaGerman uye vanobatana nehuori vane nhamba huru uye, pamwe, mukana wehunhu parutivi rwavo. Kune kumwe kupererwa uye hasha padivi reRussia. Makondohwe emhepo akawanda. Uye izvi zvinotaura nezveushingi hunoshamisa. Uye kunyange kusazvibata kunoganhurana nekupenga.
  Asi maiwe, kupenga kwehushingi chete hakuna kukwana.
  MaGermany ari kufambira mberi. Matangi avo akasiyana. Kune zvakare ma "Shermans" ane akanyanya kugadziridzwa skrini, "Churchill" ine 152 mm nhumbi dzokurwa uye "Vapikisi" vane chimiro chekare. Uye American M-16 muchina unorema. Iyi cavalcade iri kukwira yakananga kunzvimbo dzeSoviet.
  Vatongi vose vakanga vanamatirana pashure pokunge Britain yakunda vaNazi vakaungana.
  Asi Russia inewo pfuti dzakawanda, uye kuramba kwakasindimara.
  Vese vanopfura nepfuti vakadzidziswa uye vazere nehugamba.
  Kurasikirwa kweGerman kunokura sezvavanoswedera kune migero. Uye vaKrauts vanozvishambidza neropa.
  Nhanho imwe neimwe yavanotora inoita kurasikirwa kukuru.
  Uye vasikana vanotorova imwe tsoka isina tsoka kune imwe uye vachiimba vachipfura:
  - Iyo yechitatu Reich inoti, usakukurwa!
  - Isu tiri makondo-madhimoni uye tinonzwa zvakanaka kwazvo ...
  Kusimudza nzvimbo yezvikepe kumusoro!
  - Isu tinobhururuka seshiri uye vavengi muhomwe!
  Nziyo dzacho hadzinyatso nzwisisika, asi dzinosetsa. Uye vanosimudza mweya yevaFascist vachigeza kumeso kwavo neropa.
  MaGerman anokunda mutsara wekutanga wedziviriro, asi vanosangana nemigodhi. Uye vanokonzera kukanganisa kukuru. Kunyanya chassis inotambura nemigodhi. Kurasikirwa kushoma kwezvombo zvakatevedzana.
  Hazvina maturo kutaura, matangi ehurumende yeNazi ane dziviriro inokosha.
  Musikana mutsvuku, anova mutungamiriri, anoti:
  - Zvakadaro, maRussia aya ane chepfu!
  Charlotte anosimudza musoro achidaira.
  - Vipers ... Asi vakashinga!
  Blonde Magda, anove mutyairi, anoti:
  - Hapana kuputika! Tinogona kuramba tichifambira mberi!
  Eya, kusvikira kutambanuko yakati aya mashoko akanaka.
  "Tiger" inokambaira zvishoma nezvishoma. Inodzikiswa zvakanyanya nemhando dzakasiyana dzemadhishi e-anti-tank uye hedgehogs. Vanoita tsvakiridzo yegonye rinokambaira.
  Uye izvi zvinopa maRussia imwe zororo. Uye saka kurasikirwa kweRed Army kwakakura kwazvo.
  Uye vasikana mubhikini havagoni kumirira. Mutangi muchipisa, uye miviri yavo yakashama inenge ichidikitira. Ipapo mutungamiriri weblonde Gerda akarangarira nguva yechando. Ipapo vaKrauts vakatambudza mapiyona maviri uye nhengo yeKomsomol.
  Ndangariro dzekutamba, dzisina shangu Gerda dzinonakidza, dzinonakidza uye dzinonakidza. Kunyange zvazvo vamwe vangazvitora se squeamish.
  Iye pachake akabvarura hembe dziya dzevakomana avo vakanga vasina kukurumidza kubvisa. Izvo pachazvo zvinofadza. Ipapo mapiyona akadzingirwa kunze kunotonhora akapfeka zvikabudura. Mutungamiriri wemusikana Magda akakurudzira vakomana veSoviet kuti vaenderere mberi netyava. Mumwe wemapiyona akanga atova mukomana murefu, anenge makore gumi namatatu okukura.
  Mukomana akanaka, ane vhudzi rakatsetseka, ane mhasuru dzakashongedzwa, chokwadi akanaka. Yakanyatsokodzera kuratidzwa pachikwangwani chine chinyorwa chinoti: "Achokwadi, mudiki Aryan."
  Paakaona nhengo yeKomsomol yakashama hafu, iyo yakadzingwawo muchando mubhurugwa rake, hurume hwake hwakasimuka ndokuratidza kuve hwakakura.
  Mukomana piyona akatonyara nokunyara, asi muviri wepwere wacho wakasimba kupfuura pfungwa dzake.
  Kuora mwoyo kwaGerd kwakanyangarika. Uye aida chaizvo kutevedzera nejaya, uye kunyange muvengi.
  Kunyanya saka akanaka uye muscular.
  Pashure pokudzingirira mapiona kweanenge maminiti gumi namashanu muchitonhora, zvokuti tsoka dzevakomana dzisina kupfeka dzakashanduka kuva bhuruu, iye akavadzosa mudumba.
  Pasinei nokutambudzwa, vakomana vakazvibata noushingi uye vakatarira vachidada.
  Ikoko akabata piyona mukuru uye murefu netsoka isina chinhu ndokutanga kuipuruzira. Akabva asimudza maoko mudenga achikwidza ndokubvisa bhurugwa rake jena.
  Kunyange zvazvo ari blonde, ane hasha zvikuru.
  Uye kukwana kwake kwakaguma mumuromo make. Uye zvinofadza sei kusveta jaya rakadai, uye kunyange ari muvengi wako. Piyona Kolya akagomera nemufaro. Mhandara iyi yakanga ine mukadzi kekutanga. Masoja madiki eGermany akati kuti akadongorera nepahwindo, asi Gerda haana kuita hanya nazvo. Mukomana murefu, aiva nevhudzi rakanaka zvino akanga ogara paari. Uye zvigunwe zvake nezvipikiri zvakakwenya muviri wakaoma, une matsinga womukomana.
  Kuchena, kutsvedzerera ganda rake, uye kuti shamhu yejedhi inorova sei mumuromo make. Uku ndiko kuravira kwepamusoro kumukadzi.
  Achipedza, Magda akamedza sadza rinotapira. Akabva apfekenura chipfeko chemukati chemukomana ndokuraira:
  - Enda, vanoti, tswanda! Handei panze, watodziya!
  Uye iro basa riri pamusoro pezvose, Aryan yechokwadi inoda kupedzisa kutambudzwa kusvika kumagumo. Asi haazivi tsitsi.
  Uye zvakare vakomana vakaburitswa kunze kwechando. Kolya akasiya tsoka dzisina shangu shure kwake, uye Magda akamutevera ndokugomera zvikuru. Mboro yake yaipisa nemanyawi, uye aida chaizvo kubatwa chirume.
  Uye anonyengedza sei makumbo emukomana. Dzakatsvuka nechando, kunge tsoka dzegunguwo.
  Haana kupedza nguva yaakanga apiwa akadzorera vakomana vaya. Akatsvoda Kolya pamiromo yake inotonhora uye akakanda mukomana pasi. Akakumura chipfeko chake chemukati, ndokubva atanga kukanya kunaka neruoko rwake rwaipisa. Piyona wacho akamutswa zvakare, kubva mudzvinyiriro yokushingaira.
  Gerda akatsvoda makumbo emukomana, akatsvuka kubva muchando, uye asina makumbo. Akatsvuka kubva mukunyara.
  Ipapo tsvarakadenga yakatambanudzira mukomana. Tsvimbo yake yejade yakapinda munzvimbo yakanyoroveswa yeVenus, ichiunza mufaro usingatauriki.
  
  Gerda akagomera sezvaaifamba, akanzwa kufara zvikuru. Kuziva kuti akanga achiita zvepabonde nemukomana, uye kunyange muvengi weThird Reich, zvakakonzera kufara kwakanyanya. Ipapo Gerda akatanga kurova mumawere.
  Haana kunonoka akadzvova senyati.
  Haana kumbonzwa zvakanaka zvakadaro aine mumwe munhu! Akawana mafaro ese...
  Akanga asati ambosangana nezvakadai nevarumewo zvavo.
  Nyaya yekungopfimba vakomana yakapera zvinorwadza. Vakazotambudzwa kusvika vafa. Uye akarasikirwa nemudiwa wake Kolya. Zvandakademba chaizvo. Asi chikwereti chikwereti. Mwedzi mishoma gare gare, SS Colonel Kluge akamubvunza kuti:
  - Wakava nenguva yakanaka napiyona here?
  Mubvunzo, zvechokwadi, unogona kuva nengozi.
  Gerda akapindura chokwadi:
  - Zvakanyanya!
  Uye musikana akatowedzera kuti:
  - Ndakagadzirira kuita chero chinhu kudzokorora manzwiro.
  Kluge akanyemwerera zvisina tsitsi ndokupindura:
  - Zvakanaka, kuchine mapiyona akawanda!
  Zvakanaka, mumusoro uye haanzwisise moyo wemukadzi.
  Magda akarambisisa achiti:
  - Asi pane imwe chete yakafanana naKolya!
  Kurevesa kwaive kwechokwadi.
  Uye akarangarira kusimba kwomudiwa wake, paakarara naye muhope dzake.
  Zvichida chinonyanya kufadza ndechekuti uri kuita rudo kune anozviuraya bhomba.
  Asi ikozvino maGermany akatokunda mutsara wekutanga wekudzivirira, achisiya shure matangi akaputsika uye akaputsika pfuti dzeSoviet.
  Kunyangwe matangi eNazi akavharwa.
  Mumwe munhu akadyara mureza ne swastika pamusoro pebunker yakaparadzwa.
  Mhungu, inovengwa nenyika yose, yakaparadzira tsoka dzayo pasi rose.
  Uye mudenga, Wagner symphony yakarira, ndege yeGerman, Chirungu neAmerica yekurwisa yakapinda mudenderedzwa rinotevera.
  MaAmerican anoisa zvombo zvavo pachikwereti chenguva refu-chisina mubereko. Nenzira iyi, vaitarisira kufadza Hitler neboka rake. Asi nokuita kudaro vakanga vachizviunganidzira dutu. Zvakanga zvisingabviri kutora USSR, asi maKrauts akafambira mberi uye akakuvadza zvakanyanya kuRed Army.
  Chokwadi, zvinhu zvatonyanya kuipa kuRussia. Asi zvino vanhu vekuAmerica vanga vachiona kutevedzera kwavo kuchidzokera kumashure.
  Manheru akasvika ... Uye zvakare manheru. Vasikana vakamhanya ndokunorara pasi chaipo pedenga raMay. Vana tsvarakadenga. Vasikana vanokuita kubvunda nechimiro chavo chete.
  Gerda, mushure mekumhanya, ndakarota zvinotyisa. Zvaiita sokuti akanga ava kasikana zvakare. Uye kupinda muzviitiko zvinotyisa.
  Ndakafunga imwe ngano yandakanga ndaverenga nezvaGerda. Musikana murombo akasiya bindu rinotumbuka rine zhizha risingaperi uye ari kufamba munzira inotonhora yematsutso.
  Tsoka dzake dzakashama dzinotsika paruware. Zvisizvo, zvisizvo zvaive zvatove kushata mugadheni uye hazvirwadze zvakadaro. Asi nzira yacho yakareba, makumbo anorasika, mushure memakiromita mashomanana mazamu anotanga kupisa uye mhuru dzinotanga kurwadza. Musikana wacho anokumbira zvipo kuti apiwe kana zvokudya zvishomanana uye akumbire pokurara. Ndiani anodyisa mwana uye ndiani asingadye. Asi isu takanga tine rombo rakanaka: takabvumirwa kupedza husiku. Musikana akarara muhuswa. Uye anorara hope chaidzo, pashure porwendo rurefu. Asi mangwanani iwe unofanirwa zvakare, uchitora chimedu chechingwa sevatenzi vako vane moyo munyoro, wopinda munzira. Asi makumbo angu achiri kurwadza mushure mekufamba kwenguva refu, uye kunotonhora kufamba ndisina shangu.
  Asi kukurumidza kuenda kunodziya musikana. Tsoka dzangu dzakashama dzakatsvuka, uye makumbo, akakwenya pamatombo ematombo, anoruma zvishoma. Musikana anotsungirira uye anokunda kuneta, kuitira kuti azvitsause kubva pakurwadziwa mumakumbo ake, anonyatsoongorora zvakamupoteredza. Ari kufamba mumigwagwa yeGermany, akananga kuFrance. Unogona kuona zvinhu zvakawanda zvinonakidza munyika idzi dzine vanhu vakawanda. Dzimwe nguva mvura yematsutso yakareruka inotanga kunaya. Gerda anotya zvikuru kubata dzihwa.
  Akapfeka rokwe rakareruka rezhizha chete.
  Asi mukati mokugara kwousiku hwakatevera, mugamuchiri anonzwira tsitsi akamunzwira tsitsi ndokumupa sikavha yemvere inodziya yomugwagwa. Uye Gerda anoenda zvakare zuva rinotevera. Makumbo anoita chiveve pakutanga, asi ozodziya. Dzinongorira mutsinga dzose. Zvinorwadza kufamba sezvizvi, asi musikana anokunda, ane chinangwa, uye zvirokwazvo achachizadzisa.
  Uye makumbo anova rougher zuva nezuva uye kuva akafukidzwa necaluses. Zvakaoma kuenda zvakadai. Nguva dzinoverengeka musikana wacho aipedza usiku ari muhuswa, akapindwa nechando usiku, ndokuzomuka aine mapfupa akatyoka. Asi Gerda akaomesa musoro achienderera mberi, muviri wake uchidziya uye wakareruka. Musikana uyu aigara nemari. Izvi zvakabatsira, kunyange kana kwete nguva dzose, kudya zvokudya uye kuchengetedza simba.
  Nyama dzairwadza zuva nezuva, asi marwadzo akanga apera. Muviri wemwana wakakurumidza kuenderana nemutoro, uye zvino musikana akafamba avhareji yemakiromita makumi matanhatu pazuva, uye haana kudonha kubva kuneta. Tsoka dzake dzisina kusununguka, dzakakuvara dzakafukidzwa negoko rakaoma, uye dzakaita sedzisina kunzwa kuruma kwematombo uye kutonhora. Musikana akafamba achikunda kutambudzika. Nguva dzechando muEurope dzakapfava. Dzimwe nguva kwaiva nechando chakanyorova. Gerda akasiya tsoka dzisina shangu paari pasina kumira nhanho yake.
  Akafamba achiita seakasungwa kusvika apinda mumuzinda achibatsirwa negunguo. Ndokukumbira mwanasikana wamambo nemuchinda bhutsu nengoro kuti arambe achitsvaga Kai. Asi mwana wamambo akataura achiseka
  - Iwe watojaira kufamba usina shangu! Sei uchida shangu? Vachaita kuti makumbo ako awedzere kurema! Zviri nani kuenda sepakutanga uye iwe uchakurumidza kutenderera hafu yenyika.
  Uye Gerda aifanira kutsika asina shangu zvakare, saka haana kusangana chero tsitsi. Asi tsoka dzemusikana dzisina kupfeka dzakava dzakaoma, uye ganda pamakumbo rakava rakasimba kupfuura iro rebhutsu. Akafamba achiratidza kushinga. Saka akafamba asina shangu muGermany uye akazosvika kuFrance. Sinou yakanyorova yakanyura pasi petsoka dzake dzakatsetseka.
  Musikana uya akasvika Paris. Ikoko akasangana nevana vomumugwagwa. Aive mamvemve uye asina shangu sezvaaive. Musikana uya akavabata maoko ndokupanana nhau. Vana vanobva kunyika dzese vanotaura mutauro wepasi rose uye vanonzwisisana. Uye Gerda akakurumidza kuva shamwari navo.
  Asi vana vane nzara, uye musikana pamwe chete navo vanovhozhokera danga romuridzi wemunda. Asi mapurisa anouya aine imbwa mbiri dzakadzidziswa. Imwe imbwa inopfuura Gerda ndokumuwisira pasi. Mupurisa anoisa cheni pamusikana uyu oenda naye kujeri.
  Gerda murombo, akasungwa nengetani dzinorema dzinomonyorora makumbo ake, anodzungaira achipinda mujeri reParis. Vakadziisawo muChatelet, muchitokisi chaitonhora, chinonhuwa, twusikana twakabatwa nembavha nemadzimai makuru, asi vanenge vese vakagara vese.
  Vanotidyisa madhaka anonyangadza nechingwa chakasakara. Unogona kupedza rinopfuura gore uri mumamiriro ezvinhu asina hunhu akadaro.
  Asi Gerda anodanwa kuti anobvunzurudzwa. Vanozora mafuta pazvitsitsinho zvavo uye vanounza bhurazi rinopfuta kutsoka dzavo dzisina chinhu. Musikana anoridza mhere nekurwadziwa achibva apererwa. Uye anomanikidzwa kutora mhosva yekuponda kwemukuru.
  Kutambudzwa kunopfuurira kwemazuva anoverengeka, mwana anorohwa uye akaturikwa padanda, asi Gerda anoratidza ushingi hunoshamisa. Haabvumi kune chero chinhu. Uye ipapo ini ndinoshandisa bhutsu dzeSpanish paari.
  Mapuranga anosvina makumbo evana, uye muurayi anotyaira mumaweji. Mushure mekurohwa kwekutanga, musikana anorasikirwa nepfungwa. Asi vanomudira mvura inotonhora, vachimumanikidza kuti apengenuke. Vakabva varova mapuranga zvakare. Marwadzo acho anongotyisa. Gerda anohwihwidza uye anoridza mhere.
  Muurayi akadhakwa anoshinyira.
  Mubvunzurudzo anodzokorora mubvunzo uyu:
  "Wauraya Viscount de Juzac?"
  Gerda anopindura nekugomera:
  - Aihwa!
  Mubvunzi anodanidzira achiti:
  - Muurayi, imwezve wedge kwaari! Mukobvu!
  Uye zvakare kune kurohwa, kubva apo muviri wose wemusikana unodedera. Misodzi inoyerera kubva mumaziso aGerda, heroine yaAndersen iri kurwadziwa zvikuru, asi haareurura.
  Mubvunzurudzo anodanidzira:
  - Hongu, zvibvume kwatiri! Aya angori mashoko!
  Gerda kamwe kamwe anowana simba rekupindura zvakajeka:
  -Mashoko akafanana nemhepo, inoshandura guyo rinopa vakachenjera hupfu, noupfu kumapenzi;
  Mubvunzi anodanidzira achiti:
  - Mamwe maviri wedges!
  Uye zvakare nyundo inobhururuka ... mapfupa emakumbo evana anoputika, uye mwana zvakare anorasikirwa nekuziva kubva mukudengenyeka kwemarwadzo. Gerda anopengenuka nebhakiti remvura inotonhora nechando kubva mukamuri yepasi. Uye vanoenderera mberi nekutambudza kwakaoma uye panguva imwe chete. Pano, muhuipi, panguva imwe chete vanosunga zvigunwe zvemusikana. Vanosvina nehuipi. Gerda anofenda zvakare. Nguva ino kwenguva yakareba. Kunyange mugomo wemvura haugoni kumuita kuti apengenuke.
  Musikana akarara pachigaro chekutambudza, akacheneruka uye aine ropa.
  Hondo Yenyika Yechipiri yakaenderera mberi, ichitevera tsika dzayo dzakasakara. MaGermany akanga achifambira mberi akananga kumiganhu yeUS. VeAmerica vakanga voenda. Asi kushanda kukuru kweThird Reich kwaiva kumhara pana May 15 muCanada. Izvi zvakaratidza kuvhurwa kwechipiri chekuchamhembe pamberi peUnited States. Yekutanga yekuyedza ekranoplan yakatora chikamu mukumhara, kutakura kambani yeSS Tigress yevakadzi battalion. Vasikana vakanga vakapfeka zvakanaka, vakanga vapfuura munzvimbo dzose dzinopisa, vakachengetedza nhanho pamucheka. MaAmerican nemaCanada vakaedza kurwisa vasikana. Madeleine, mukuru weboka retigresses, Frouda, uye vamwe vasikana vakanga vatova nemibayiro yakawanda. Christina naMagda vakashanda muuto iri uye vakafukidza hafu yenyika vasina shangu. Kubva kumagwenga anopisa kusvika kumakomo ane chando.
  Asi ikozvino vasikana ava vari kutsigira America kubva kune rimwe divi. Uye Madeleine nevasikana vake vakazvimisikidza padanho rekudzivirira uye vakadzora kurwiswa.
  Anonyanya kufarirwa uye asati amiswa Shermans ari kuenda kumberi.
  Matangi marefu ekuAmerica anenge akafanana nesimbi dzakaiswa mudenga. Dzinofamba dzinenge dzikanyarara, hunde dzadzo dzakatambanudzwa, uye dzichitokwenya zvishoma.
  Mukadzi muhombe, ane tsandanyama, Madeleine, anoti:
  - Hatingatyi ... Tichagara tichirwa!
  Varwi vakatumira Faustpatrons, shanduko yakagadziridzwa. Kugona kurova pazvinhambwe zvinosvika kiromita, uye zvishoma.
  Madeleine anosvina bicep yake. Ane yakakura kwazvo uye yakanyorwa. Mutambi wechikadzi chaiye. Mutsipa wake wakaita sewenzombe, maoko ake akaita semakumbo emurume mukuru, ganda rake chete rakachena uye rakatsetseka, uye makumbo ake akaita sehachi. Madeleine anonyatsoda zvepabonde nevarume vakuru. Anoda kana kukwana kuri kwehukuru hunokatyamadza. Mudzimai uyu ane hasha, ane chiso chinofadza uye kuputika kwakanaka. Mahudyu acho ane umbozha, uye chiuno chakaita nhete.
  Hembe dzese dzemurwi-gamba mabhikini. Mutsetse wakatetepa wejira hauvanzi manwiwa, mazamu akatsvuka, uye bhurugwa rakatetepa rine rump.
  Madeleine ane nyama yakawanda yakaoma, asi inenge isina mafuta. Anotarisa mberi nemaziso ake esafaya. Bvudzi rakachena, rakasanganiswa netsvuku. Asi iye achiri pedyo neblonde. Anobata bazooka mumaoko obva adzvanya chibatiso.
  Iyo yepedyo "Sherman" inogamuchira inouraya iripo yekupedzisira-kumagumo, pakati pehull ne turret. Dhiramu rayo rinobhururuka nekudzika uye rinopinduka.
  Madeleine anozevezera:
  - Yakakwana hit!
  Froida akananga zvake. Anosimudza gumbo rake risina chinhu, guru, asi rakanaka. Uye iyewo anodhonza trigger.
  Uye Sherman, anga akuvara akafa, akatanga kutenderera semutambi wetsiva.
  Mhepo yekutendera yakamhanya nemubattalion yetigresses. Vasikana vaishandisa zvombo zvavo. VaSherman vakadzorera moto. Kunyanya njodzi idzo mota dzakashongedzerwa nemashort-barreled howitzers. Vanotumira projectiles nepamusoro, kupatsanura simba.
  Madeleine anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Usatya, musikana, makondo akanaka, nyika ngaiimbe nezvako!
  Uye varwi vakapindura pamwe chete:
  - Uye achaimba semvuu! Uye isu tichatora icicles mumiromo yedu!
  Kuseka kwevasikana zviri pachena kuti kwePrussia. Uye vaiimba vachipfura.
  VaSherman vakabatira moto ndokupidiguka. Mabhomba akaputika, akaputika, uye zvigubhu zvikabuda. Ma roller akaputika akakunguruka. Iyo tekinoroji yakashanduka kuita chop. Matangi acho akateverwa nevarwi vetsoka. Vasikana vetigress vakamukwazisa nemoto.
  Uye Madeleine akatora girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuikanda yakananga mutangi. Akakuvadza gonye uye akacheka varwi. Mukadzi akanaka uye ane utano hwakanaka. Sezvainokanda, kune makomo ezvitunha.
  Frouda akakandawo girinedhi netsoka yake, saka yakabhururuka kupfuura nemaoko ake ndokuona:
  - Genghis Khan haana kusvika kuAmerica mushure mezvose!
  Madeleine akahukura nehasha:
  - Isu maGerman takawana America. Uye achava wedu nokusingaperi!
  Matangi eUS akamira, achibvumira varwi kuti vafambire mberi. Masoja eAmerica sezviri pachena akatora whiskey yakawanda, uye havana kutya rufu, vakaenda mberi. Zvakadini norufu? Kudhakwa uye gungwa rakadzika mumabvi!
  Madeleine achaitora ndokudanidzira:
  - Asi Pasaran!
  Frouda akazviisa panjodzi yekururamisa mutungamiriri:
  - Hazvina kufanira! Ndiko kushevedzera kwakaita macommunist akatukwa!
  Madeleine akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye, achiseka, akagomera:
  - Uye ini ndinoda maCommunist! Vane musana!
  Madeleine akadzungudza musoro, achiti:
  - Mapenzi mafani...
  Madeleine akadzungudza musoro wake zvisina kunaka.
  - Kwete, ivo vari pragmatic!
  Mukuru mukuru weGermany akakandazve girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuenderera mberi:
  - Vakasarudza kuti hakuna Mwari!
  Frouda akarova chipo cherufu, achiti:
  - Vakashinga vakomana!
  Madeleine akadzinga Faustpatron wake ndokupopota:
  - Kana pamwe pragmatists!
  Frouda akambonyarara. Vasikana vakapfura bazooka nemafaust avo kumatangi uye vakakanda magirinedhi. Munda wose waiva pamberi pavo wakanga wakazara nemidziyo yeAmerica yakaputsika. Madeleine akakanda magirinedhi zvakasimba nemakumbo ake asina chinhu. Uye vakatsanangura arc huru. Uye pasi peganda rakatsvuka, rinenge dema remukadzi wechiGerman, mabhora emhasuru akakunguruka.
  Uye zvakanga zvisiri pasina kuti makumbo ake akakanda magirinedhi kusvika zvino. Hondo yacho yakafadza Madeleine. Yakanga yakafanana neimba yekugezera yeRussia. Izvi zvechokwadi zvinofadza. Paunofamba nevarume vaviri vane simba, vane mhasuru. Uye vanokurova zvakanyanya sezvavanogona nematavi espruce. Kana vakomana vakasimba vachikanda nekukanda zvibhakera, zvinokutora iwe kuEverest yemufaro.
  Uye mhepo inotenderera, segoridhe curls, ichiyerera nemhepo. Kana kuti nyoka dzisingaonekwe dzinomonereka.
  Madeline akazvifarira. Uye zvinotonyanya kufadza kana pane brazier ine marasha pasi petsoka dzako dzisina makumbo. Ipapo unenge uchinakidzwa chaizvo. Vanokudira doro, vobva vatungidza mvura inopfuta iyi pamoto.
  Uye zvino Madeleine anofara ... Uye zvakare anokanda grenade netsoka dzake dzisina chinhu. Varwi vanofamba netsoka vomuvengi vanokachidzwa mukurwisa. Varwi vatema vanonyanya kufa zvakanyanya . Vanozadza chaizvo nzira dzese nemarwi ezvitunha. Vakuvadzwa zvakaipisisa masoja eUS Army anogomera. Mhomho yevakafa vane zviso zvakamonyana.
  Madeleine akazevezera achiti:
  - Zvinonyadzisa imi maAmerica mabatsira Britain.
  Uye gamba musikana akanyemwerera carnivorously. Chokwadi, America yakasarudza bheti isiriyo. Kunyange zvazvo France neBritain vakazivisa hondo paThird Reich. Uye Hitler pachake akazivisa hondo kuUnited States. Asi chisarudzo cheFuhrer hachina kutungamirira kukukundwa kweGermany uye ma satellites ayo. Japan yakakunda America muhondo dzemugungwa. Uye nekudaro kuratidza kuti simba rehupfumi harisi zvese.
  Kune hondo inotyisa mudenga. Vese Marcel naHuffman vakatemwa. Uye mutyairi ane mukurumbira weThird Reich, Friedrich. Uye ane mumwe wake Helga. Zvakanakisa uye zvinobudirira vakadzi vanogona kurwa. Panguva imwecheteyo, mabhiriro anotumirwa otomatiki.
  Helga akatorova mota dzake mazana mana. Izvi zvinoreva kuti anekodzero ye Knight's Cross ye Iron Cross ine madhaimondi. Uye izvi zvinokudzwa zvikuru kune musikana ane hafu-akashama mubhikini.
  Helga akayeuka kuti akadanana sei naFriedrich. Mukomana anongoyemurika. Anoda kunge katsi. Uye zvinonakidza chaizvo kuva naye. Uye ndinoda kushivirira kwemaawa. Wechidiki anoda chaizvo kupuruzira vasikana, icho chinhu chinonyanya kufadza.
  Asi ipapo Helga anopfura pasi Mustang, ipapowo Airacobra. Motokari yekupedzisira ine 37mm cannon inogona kuva nengozi. Uye zvakadini neMustang, murwi anozivikanwa zvikuru weUnited Air Force - ane pfuti dzayo. Ari kupesana neME-362, iyo blotter inopesana netitanium. Pfuti dzemuchina hadzina njodzi zvachose.
  Asi Airacobra inogona kuruma. Helga anorira sezvaanogogodza imwe Mustang kunze.
  - Ndiri bhiza, rinotapira kwazvo ... Uye mustang achanakidzwa nazvo!
  Uye anodzvanya chibatiso netsoka dzake dzakashama, dzakatsetseka sedziya dzechifananidzo chekare.
  Friedrich anopfura mota zana muhondo imwe chete. Haamire pamhemberero. Hapana kana mumwe akapotsa. Muchina werufu chaiwo. Pano iyo yakakosha nhanho yekushanda uye iyo super ace yakarangarirwa kubva kumaodzanyemba. Aparadza zana michina, mukomana weterminator anotamisa moto kumhara. Imomo anoratidza kugona kwake kunoshamisa.
  Friedrich anoti:
  - Chibodzwa zana zero mundege, uye zana nemakumi maviri zero mumatangi!
  Mota zhinji dzeAmerica: Shermans. Iyo tangi isingashande inogadzirwa muhuwandu hukuru. Iyo Pershing haisati yatsiviwa, uye tangi iyi zvakare isina tariro yakaderera kune yeGerman E-50.
  Ipapo masosi aibhururuka akaonekwa mudenga.
  Izvi hazvina tariro zvachose. Madhisiki ndege haapindike uye anokurumidza, achicheka mota dzeAmerica mukubhururuka. MaYankee haagone kumira nazvo ndokutiza. Nzvimbo dzekumhara dziri kuwedzera.
  Madeleine nevasikana vake vanobatirira. Vanotsigirwa nendege yekurwisa jet ine 88mm cannon, iyo inogogodza tsika kubva kune veAmerica. Mabhomba ane simba akapatsanura madziro ematangi eUto reUS. Kunyange whiskey haigoni kuvhara kunzwa kwekutya. Uye varwi veAmerica, kana kuti zvakasara kwavari, vanotendeuka.
  Madeleine anoseka, achiti:
  - Dzimwe nguva unonzwa kurwadziwa munyika, asi zviri nani kunzwa kurwadziwa kweumwe munhu.
  Chimedu chegoko chakarova musikana ane gamba muchitsitsinho. Asi simba remurwi rakasimba rakatumira chidimbu chesimbi ricocheting. Izvi ndizvo zvinoreva nhare yeAryan chaiyo. Madeleine akatotsvuka nekunakirwa. Akafara chaizvo.
  Zvakanaka zvakare kana iwe uchirova tsoka dzako nenjuzu. Kunyanya, kana varume vane simba vakakurova iwe pazvitsitsinho. Izvi zvakashandura Madeleine. Izvo zvakare zvakanaka kana tsoka dzako dzakakasharara dzichirohwa nerubber truncheons. Zvakare zvikuru. Mhare yakakanda girinedhi netsoka zvakare. Akaburitsa mazino ebhiza. Akanaka. Anofarirawo kudya!
  Tora, somuenzaniso, uparadze gwai rose pakarepo. Pasinei nehupenzi hwake hwekunze, Madeleine dzimwe nguva anoverenga chimwe chinhu. Somuenzaniso, Dumas. Saka aifarira chaizvo Porthos. Akadyawo gwai rose panguva. Chokwadi uyu aive murume chero kupi zvako. Uye havi yomunhu anokudzwa. Uye gwayana rinoputirwawo nemasoseji.
  Madeleine aigonawo kunwa bhaketi rose redoro. Musikana akasimba. Mhare-gamba rakazvifungidzira. Anotora bhaketi resirivha. Uye ine yakasarudzwa Bavarian. Uye anotanga kunwa nokukara. Kumedza nechido. Doro rinonaka. Zvakanakawo kunwa tomato juice nemukaka. Uye zvakare nemabhakiti nemadhiramu ese.
  Zvisinei, Madeleine aifanira kushayiwa zvokudya zvakakwana paairwa mugwenga kana kuti mumakomo. Uye izvi zvinorwadza dumbu regamba rechikadzi. Anokara zvikuru. Uye anonyatsoda nyama ine ropa.
  Madeleine zvakare anokanda girinedhi netsoka yake uye anonyura muzviroto zvakaipisisa. Kudya kwaanoita nyama yakakora uye kunwa doro. Saka mumavolleys. Zvakanakawo kudya nyama yenguruve shish kebab newaini tsvuku. Uye rova zvese ...
  Madeleine aidawo kutambudzwa. Ainyanya kufarira kutambudza vakomana. Ichi ndicho chido chake chechokwadi. Rova mapiyona pazvitsitsinho netsvimbo uye ugoisa miviri yavo pamoto.
  Kana kutopukuta ganda remwana rine acid. Chokwadi, chinhu chinonyanya kunakidza kutambudza vakomana. Asi vasikana vanobvumirwawo. Uye varume vakuru. Hazvinakidze kurwadzisa vanhu vakura, vanosemesa uye vasina kunaka. Kuchembera kunokanganisa vanhu sei, kuvakanganisa. Aiwa, zviri nani kutambudza vechidiki.
  Madeleine akayeuka kubudiswa kwakaitwa mapiyona matatu kunze kwaitonhora. Vakavakurudzira neshamhu. Vakomana vakanga vasina kusimira chose, saka zvakatonyanya kuvanyadzisa. Madeleine ari zvakare mune imwe chete bikini. Saka zvinosetsa. Mukadzi ane mhare akadzinga vakomana ndokuomesa musoro. Ndakatarisa tsoka dzavo dzisina bhutsu ndikabva ndafara.
  Ipapo, apo mapiona akachinja kuva bhuruu nemhaka yokutonhora, iye akavadzorera kuimba inodziya ndokuvadziisa, nokukurumidza achipfuudza mwenje pamiviri yavo yakanga yaoma nechando.
  Madeleine akaita izvi nounyanzvi, achisiya tumapundu tuduku, tupingi paganda, uye achiita kuti vakomana vacheme nemarwadzo. Uye zvinomufadza!
  Zvinonyanya kufadza kupfuudza rurimi rwemurazvo pachitsitsinho chinopfava chepiyona. Akanyanya kutonhora, uye mushure mechando chechando, haatombonzwa kupisa kwemoto pakutanga. Asi ipapo mukomana anotanga kupopota, marwadzo anobva mutembiricha anochinja ari mugehena, uye kutambura hakutsungiririki.
  Izvi zvinorwadza zvikuru kupfuura kungopisa chitsitsinho chako nesimbi inopisa. Uye mapiyona, ashamiswa nemarwadzo asingatsungiririki, akagadzirira kuita chinhu chipi nechipi kuti zvinhu zvive nyore zvishoma.
  Madeleine aiziva kuparadzanisa vanotambudzwa. Imwe yenzira dzaanofarira ndeyekusvina zvakasimba machende nemakumbo ake ekupinza. Zvino varume vakasimba zvikuru vakabva vapererwa nezano kubva mukuvhunduka.
  Uye, zvechokwadi, kushamiswa kwemagetsi. Pano iwe unotora piyona uye unobatanidza electrodes kwairi ... Zvinongosemesa, nzira iyo mukadzi anoita seanouraya. Uye anokutambudza sokunge pane dombo mumweya wako. Kunyanya, mweya wakagadzirwa netitanium, uye moyo ibwe.
  Zvisinei, Madeleine aifarira chaizvo nzira yekutambudza pachayo. Aida kuita izvi. Pashure pezvose, kurwadzisa vamwe kunotapira.
  Iyi itsika yefascist - ine hutsinye uye inosiririsa!
  Vanhu vekuAmerica, varasikirwa nekurasikirwa, vakadzokera shure pasi pekurwiswa kwendege yekurwiswa. Mamwe masimba ave kumhara. Kunyanya, itsva E-5 tangi. Pfuti yakareruka yega munhevedzano. Mutezo mumwe chete. A 75mm cannon uye maviri muchina pfuti. Panguva imwecheteyo, kureba kunongova mita imwe chete, uye hupamhi hwezvombo zvepamberi ndeye 80 millimeters pakona huru yekuda.
  Tangi rinokwanisa kubaya Sherman kana Pershing musoro-on, asi iro pacharo richiramba ricochet yeprojekti.
  Pfuti inozvifambisa iyo yakakwana nenzira yayo pachayo. Uye zvinonyanya kukosha, inokurumidza, inomhanyisa kusvika kumakiromita zana paawa. Iyo inofambiswa ne400 horsepower gasi turbine injini.
  Mumwe musikana, Agna, ari kutasva imwe yemotokari dzacho. Zita rake rinoreva kuchena. Uye musikana anotora chikamu muhondo yake yekutanga yekurwa. Iye, chokwadi, akadzidziswa, asi haasati anzwa kunhuwa kwepfuti. Ari kushushikana zvikuru.
  Inodzora tangi uchishandisa joystick. Zvino mota dzavo dzava kutenderera dzichienda kumavirira. Zvakanaka kana pfuti inozvifambisa yakareruka. Inodonhedzwa uchishandisa modules kana parachute.
  Zvinotomboita kakutya pakubhururuka. Muviri wako unoita seusina huremu. Wakarara nedumbu pane leatherette. Tangi yakamanikana, kunge bhokisi. Matani manomwe chete, pfuti iri pamusoro musimba rekubaya-pfuti kune Sherman, uye kumberi nekuda kwekurereka kwayo kunoratidza mabhomba zvakanyanya. Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti mhando yeGerman simende simbi inokwana makumi maviri kubva muzana kupfuura simbi yeAmerica.
  Izvi zvinodzikamisa Agna. Havasi kuzopaza pairi pakuedza kwekutanga. Heino bhiza rekushanda reUS Army. Iyi Sherman, tangi yeHondo Yenyika II, ndeimwe yeanonyanya kufarirwa. MuAmerica, tekinoroji yekugadzira Shermans yakagadziridzwa. Iri tangi rinogadzirwa nechiyero chemazana emotokari pazuva. "Pershing", kwete yakakura kudaro. Uye izvi zvinonzwisisika, sezvo Sherman ane tsika yechinyakare yeAmerican tank kuvaka. Kana transmission iri pamberi uye injini iri kumashure. Uye tangi rakaita kunge rakareba. Muchikamu che "E", maGermany akasimbisa marongerwo, zvichiita kuti tangi yakanyanyisa ine silhouette yakaderera.
  Agna ari kutyaira iyo yazvino modhi. Uye ane pfuti yakasimba, ine yakakosha projectile inopfuta nekumhanyisa, uye zvakare ine uranium musimboti. Saka unogona kupfura kubva kure. Makiromita maviri anokwana.
  Kuti usatore njodzi uchifamba, Agna anorova akamira Sherman. Yekutanga pfuti ndeyekuona pfuti. Haasati ave neruzivo rwakakwana rwekuirova kekutanga. Uye yechipiri iri pakati chaipo petangi!
  Agna akamisa makumbo ake asina kusvira kumadziro ndokudzvanya joystick. VeAmerica vakavhura pfuti vachipindura. Asi kupinda mutangi ine yakaderera silhouette haisi nyore.
  Musikana wechidiki anoti:
  - O Mwari weGermany, Mwari wevamwari, ndidzivirire!
  Uye inopfura zvakare ... Tangi yake inofamba zvakanaka, uye kunze, pfuti ine hydraulic stabilizer uye moto nemazvo. Hongu, Sherman uyu haana kubudirira zvakanyanya. Inonamira kunze kuti unogona kuiona chinhambwe chemamaira zana. Hazvishamisi kuti Agna anorohwa zvakare. Uye inoswedera pedyo.
  Chinhu chakanyanya kuoma muhondo ndechekuti usarasikirwa nekutonhorera kwako. Vanodzidzisa varwi vechikadzi zvakanaka kwazvo. Asi kana vakakupfura, iwe usingadi hako. Zvakadini kana vakarohwa uye nhumbi dzokurwa hadzigoni kumira?
  Asi ipapo Agna anopfura zvakare uye anorova. Chiso chake chinotsemuka kunyemwerera. Kuunganidza maakaunti kunoratidzika kunge kusiri kwakaoma uye, zvakanyanya kukosha, inzira inonakidza kwazvo.
  Musikana ane chiso chegwayana risina mhosva anodzvanya bhatani rekuti joystick oridza pfuti. Anokwenya kumeso. Anoimba achiti:
  - Bang! Pow! Ndawana! Kabhinzi kakasvetuka sei!
  Panguva iyoyo pakava nebhanan'ana... Goko rakatsvedza nepakati penhumbi dzokurwa nadzo dzeGermany. Ndokupinda mune ricochet. Kurerekera kubva kune yakachinjika yemakumi mana madhigirii yakakura kwazvo, uye nhumbi dzehondo pachadzo dzinogara zvakanyanya.
  Agna akarova pasi petsoka dzake uye akarira:
  - Takamborarama sei ... Chete chigamba chebhani!
  Musikana akaridza pfuti zvakare. Aifunga kuti patangi rimwe nerimwe aizowana mari yakanaka. Yese hits inorekodhwa nemidziyo, uye iwe unogona kuona mudiki mafuremu kuti yakarova here kana kwete. Chokwadika, kwete nguva dzose; kurova chinangwa nenzira yakarurama kunoreva kuiparadza! Asi munyaya iyi inozvipembedza zvachose!
  Agna akarovera zvakare. Yakawedzera zvibodzwa nekurova. Mabhomba eGerman anobaya zvombo akarova zvakanyanya. MuU.SA, zvakadaro, kunewo zviitiko, asi hazvisati zvanyatsoshanda.
  MaAmerican's sub-caliber projectile akanyanya kunzwira ricochet. Uye anotsvedza kubva pane zvombo.
  Agna anopisa zvakare. Uye anodemba kuti haana kuwana tangi rinorema. Paizove nevamwe vasikana ipapo, zvaizonakidza kuimba mumakwaya. Kana kuti zvimwe kutopa vaviri kumurume wechidiki ane makore angangosvika gumi nematanhatu kuti arege kudhonzwa nemashanga ake. Ehe, akatoziva rudo rwenyama - kunyangwe achiri mudiki.
  Hunhu muThird Reich hwakasununguka. Monotheism iri kutounzwa, pasina unyengeri. Chokwadi, vanhu vanoendeswa kumusasa wevasungwa nokuda kwoungochani. Asi heterosexuality inokurudzirwa.
  Nyangwe muzvikamu zvevakadzi zvinenge zvinosungirwa kuenda kugigolo. Zvikasadaro vachashamisika: uri ngochani here? Kana kuti zvimwe, zvakatoipisisa, muKristu?
  ChiKristu chiri kudzvinyirirwa zvishoma nezvishoma kubva muTatu Reich. Uye hutsika hutsva hunoti: mukadzi anofanira kuda murume, uye murume anofanira kuda mukadzi. Uye kwete hazvo muwanano!
  Rudzi rwekurudziro yekusazvibata!
  Agna achiri mudiki, hapana rimwe simba raaiziva kunze kwaHitler. Asi kunyange izvi zvinomushamisa zvishoma.
  Musikana anopfura, uye atove ane gumi akaparadza Shermans uye muroyi mumwe.
  Murwi anonyemwerera ndokuti:
  - Iye asina basa haana hunhu!
  Zvinhu zvakavafambira zvakanaka... Uye matangi eE-5, kana kuti kwete matangi, asi pfuti dzinozvifambisa-fambisa, enderera mberi.
  Agna akanga asina nguva yekurwa muRussia. Uye zveshuwa akademba kuti akanonoka kuzvarwa. Akanga atosvika kumberi mberi kwenguva, akanga ari mushishi kuwana nguva yokurwa. Paiva nechivimbo pakati pevaGermany kuti gore rino rehondo raizove rokupedzisira. Kana, zvirinani, iyo USA ichagadziriswa mukati megore. Kuti vacharwisa Russia kana kuti kwete ichiri mubvunzo.
  Agna aida kurwa... Sekutaura kunoita vakachenjera: hondo imhepo yemapapu...
  Asi iye zvino apedza hondo yake yokutanga. Uye zviri pachena kuti aikodzera muchinjikwa wesimbi. Uye akazoita sei kugona.
  Achaita basa rechiuto uye azviwanire nzvimbo nevaranda! Achavarova netyava.
  Agna akaseka ndokuimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu ... Unogona chete kupfura pakuverenga, maviri neina!
  Mhare yakazvitarisa ichiridza mhere.
  - Saka ndakava ace muhondo yekutanga ... ndinodzvinyirira nekirasi - ndinoda Fuhrer!
  Matangi avo ane simba anoenderera mberi. Kune varwi vari mberi. Izvi zvinoreva kuti unofanirwa kupfura nepfuti yemuchina uye mabhomba anoputika anoputika. Zvakanaka, inoshanda zvakare.
  Agna anodzvanya joystick nezvigunwe zvake. Uye pfuti dzese dziri mbiri dzinotanga kutema varwi vetsoka. Varwi vatema vanoonekwa. Zviso zvavo zvakanga zvazara ropa.
  Musikana wacho nemufaro anoti:
  - Unogona kuona zviso zvako zvakasuruvara ... Asi nokuti ndiri mhondi!
  Uye pfuti dzemuchina dzinoshanda. Vanokuvadza munhu wese. Midhudhudhu yakawanda inoputika kamwechete. Uye vanotendeuka mumhepo. Mavhiri nemativi esimbi zvinobhururuka zvichienda kumativi ese. Uye simbi inoputsika chaizvo.
  Uye kana simbi ichipisa, moto unotyisa zvechokwadi.
  Pfuti dzemuchina dzinorova uye dzinofamba zvakanyanya, zvakanyanya kumberi kupfuura kare.
  Agna tweets:
  - PaPasi nepasi pevhu, tichatonga naSatani!
  Uye zvakare inorova ... Uye conveyor yakabata moto, sekunge yakashandurwa kuita mwenje. Uye vazhinji vakafa, mirwi yose yezvitunha. VeAmerica vari kutiza. Vanorasa submachine pfuti nemidziyo.
  Agna anokama bvudzi rake rakatsvuka neminwe yake ndokuti:
  - Mhondi inorasikirwa nehockey! Uye jockey yakatomumirira!
  Agne arikunzwa zvakanaka manje. Achinzwa kufara kunotyisa mukati make, musikana weterminator anopwanya varwi vari kutiza. Ndiye rudzi rwemukadzi anogara achikwanisa kuhwina ... Kunyange kana asina ruzivo.
  Murwi anopfura kubva mugomba. Ndakazongoona Sherman akachera pasi. Saka zvakadini neizvi? Akaitora ndokudambura shongwe yake zvishoma. Iyo uranium musimboti haisi jee. Uyezve, pamusoro pezvimwe zvose, uranium inoisa simbi pamoto.
  Mushure mekutorwa kweAfrica, maNazi aive zvino ave nemigodhi yakawanda yeuranium. Uye iyo Fuhrer haina kana kukurumidza kugadzira bhomba reatomu. Mauto ake atova shasha pasi rose.
  Uku ndiko kumhanyisa uye nekukurumidza iyo E-5 inomhanya. Inopwanya kucheneswa kwese kwevacheche. Asi tangi yakaita sei? Kubva muhari - maviri masendimita!
  Agna anoti nekuseka nezwi rake:
  - Kune matambudziko maviri munyika: mapenzi nemigwagwa ... Germany ine migwagwa yakanakisisa munyika, asi zvakadini nemapenzi?
  Uye musikana anoseka ... Anozadzisa chinangwa chake ...
  Friedrich ari kutenderera zvakare ari mumotokari yake yejeti. Mhepo shanu dzinopfura pfuti gumi nenhanhatu imwe neimwe. Ndege makumi masere dzeAmerica dziri kuedza kurwisa mauto eGermany ari kumhara dzinoputika.
  Ace boy anoti:
  - Ndini chavanondidaidza - usandiudze husiku!
  Mushure mezvo mukomana uyu anoridza imwe kuputika ndokuparadza dzimwe motokari makumi matatu. Kuita zvese nekunyemwerera kwakanaka. Uye nekusangwarira ... Mwana anouraya.
  Helga anoti achiyemura:
  - Iwe uri mukuru! Chiroto chanyanduri!
  Friedrich anozvininipisa anoti:
  - Zvakanyanya kukodzera kutaura nezvemusikana! Kunyange zvazvo ndisina kuipa!
  Helga anoimba:
  - Iwe uri Friedrich chifananidzo changu! Iwe ndiwe unotonhorera pasirese uye unokunda nyika!
  Mukomana anopa mukana. Anopfura dzimwe ndege gumi nenhanhatu dzevavengi ndokuti:
  - Kune kupisa uye chando munyika,
  Wakarurama murombo - wakaipa mupfumi!
  Muchadenga, mitemo yemukana -
  Chaja muchina!
  Mushure mazvo mukomana weterminator anoenderera mberi kune zvinangwa zvepasi. Makanoni ayo emhepo akanakisa pane ese ari maviri anotarwa nemhepo uye anopinza matangi hatches.
  Canadian Shermans. Imwe yeAmerican shanduko. Hondo iri kuenderera mberi. Friedrich anoti nechido:
  - Ndiri munhu anoshamisa!
  Uye gumi nemaviri maSherman akatyoka uye achitsva semakenduru eKisimusi. Ipapo mukomana anoita nzira yake zvakare. Inobva kune matatu makuru "Big Tom" pfuti dzinozvifambisa. Iyi ingangove ndiyo ine simba kupfuura yese yepfuti dzinozvifambisa. Chete T-93 yakakura.
  Friedrich anoti, achitarisa kuti mota dzakaparara dzakatsemurwa sei:
  - Mukomana anoona pfuti yemuchina muzviroto zvake,
  Anofarira tangi pane limousine ...
  Kubva pakuzvarwa, kunzwisisa ndiko
  Hukasha nechisimba zvinotonga pasi rose!
  "Muroyi" ipfuti yeAmerica isingaremi. Zviri nyore zvikuru kuparadza. Mukomana weAce akaridza pfuti, uye pfuti dzaisvika makumi maviri neshanu dzakaputika kubva mukuputika kwemabhomba.
  Helga akarova mota nhatu chete, ndokuti:
  - Ah knight! Wakanaka sei!
  Frederick akazvikudza ndokuti:
  - Mazai chete anotonhorera kupfuura ini!
  Helga akawedzera nemufaro:
  - Uye yakakwirira kupfuura nyeredzi!
  Friedrich akangoerekana anyara uye kunyara. Akapfura vamwe varwi vatanhatu ndokuti:
  - Kuzvininipisa chishongo chemurume!
  Helga akapindura nehasha:
  - Asi iwe uri muGerman wechipiri!
  Friedrich akanyemwerera ndokubvunza:
  - Chepiri? Ndiani wekutanga?
  Helga akapindura nechido:
  - The Fuhrer pachake!
  Friedrich haaigona kuramba kuseka uye pachinzvimbo chehungwaru akati:
  - Ini ndinobvisa chivharo changu kuFuhrer!
  Uye zvakare akapfura ndege dzeAmerica. Mukomana akanyanya, kana kuti ane chokwadi chakasarudzika.
  Helga akarira, achidzvanya mapedal nemakumbo ake asina kupfeka:
  - Iwe ndiwe wavanodaidza - wakaberekwa nevamwari!
  Frederick, akazvikudza, akapindura,
  -Kunyangwe ini handisi mukuru saHercules, ndine simba!
  Helga akasimbisa:
  - Yese yeGermany inodada newe, uye inopfuura hafu yenyika!
  Mukomana akapfura dzimwe ndege shanu ndokunorwisa maPershing. Motokari ina dzeAmerica dzakanga dzakafanana neyokutanga Panther modhi. Nemazamu akareba uye turrets anofambiswa, anogona kuunza imwe njodzi kuvhenekera matangi eGerman. Ipapo mukomana akarova makombi. Akaparadza zvibodzwa zvisere, ndokurova gumbo rake risina chinhu padhidhi, achinyura.
  Hameno, uku kungoita zvekushaya hanya... Ndakapotsa ndapinda muswe. Asi akamisa motokari pedyo nepasi.
  Helga akadanidzira nekutya:
  - Oh! Ikoko kunobvira chaizvoizvo here?
  Frederick akapindura noushingi:
  -Chero chinhu chinogoneka kana ukangwarira!
  Helga akapfura mutakuri kubva kumusoro uye akahukura:
  - Hupenyu hwako hauna mutengo! Usatiite kuti tibate mwoyo yedu!
  Mukomana akapindura serious.
  - Uye ini ndakarongedzerwa - havanditore, kwete bara, kwete bayonet! Saka musikana, usatya ganda rangu! Zviri nani kutarisira kuunganidza mikombe yakawanda.
  Mukomana akabatikana. Imwe column itsva yematangi yakaonekwa. Idzi dzaive dzekare dzekuAmerica M-16s. Motokari dzinorema dzinorema matani makumi mashanu neshanu, dzakapakata pfuti mbiri. Chinangwa chacho hachina kunyanya kukosha. Zvichida, vaAmerica vakakwanisa kuvandudza kunyange izvo zvaive zvakakodzera simbi chete.
  Friedrich aida kuchinja, asi Helga akazhambatata achiti:
  - Idzi pfuti makumi manomwe neshanu hadzina njodzi kumatangi edu. Rega ingangoita imwe yenyika yedu aces iwedzere mota dzinorema kumaakaundi avo.
  Frederick akabvuma achizeza:
  - OK! Handizozvida! Ngavararame!
  Helga akanyemwerera uye akatsvuka:
  - Sekunyaradza, ini ndichakuudza kuti izvi hazvigare kwenguva refu!
  Uye zvechokwadi, maawa mashoma gare gare, Agna akawedzera mamwe matangi maviri anorema kuaccount yake. Pasinei nehuremu hwayo, motokari yeAmerica yakanga isina mukana wezvombo pamusoro peSherman. Zvakanaka, pamwe mumativi uye kumashure. Asi maGermany akandirova pahuma chaipo pasina mhemberero ipi neipi.
  Friedrich akapfura dzimwe ndege gumi nemaviri uye akadzoka kuzoendesa kune murwi mutsva, atowedzerwa mafuta uye akachajwa. Iko hakuna yechipiri yekuzorora kune wechidiki terminator. Zvose mubasa uye mukufamba. Inoparadza munhu wese pasina kusarudzika.
  Muchina werufu mudiki.
  Kuvhiya kwacho muCanada kwakabudirira chaizvo. MaGermany akatora mabhiriji akawanda. Takabva tazvibatanidza kuita imwe hombe.
  Uyezve, chigumbuso chakawedzera uye nekukurumidza. Kurwa kwakaitika nesimba risingadaviriki. VeAmerica vakaedza kukanda maGermany mugungwa. Asi mumhepo, nekuda kwemhando, iyo Luftwaffe yakatonga, uye madhisiko akangounza kutya kune ndege. Hunhu hwevaYankees hauna kunyatsonaka. Zviuru zvakawanda zvevasungwa zvakaonekwa mumazuva okutanga chaiwo. Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti murairo hausi kusvika par.
  Kudyidzana pakati pemauto hakuna kunyatsorongeka.
  Kazhinji artillery yeAmerica inovhara zvayo. Pane kusawirirana kwakawanda nevanhu vekuCanada.
  Mamiriro ezvinhu anowedzerawo nekutengesa pakati peAmerican command. Kunyanya vanhu veGerman mavambo. Hazvina kunyanya kuti maYankees arwire nyika dzekunze.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti apo E-50 yakapinda mukugadzirwa, Sherman yakanga yapera zvachose. Haikwanise kupinda mutangi reGerman kubva kune chero kona. Asi maPershing mashoma ari kugadzirwa kusvika zvino. Ehe, uye vane njodzi chete kana vadzingwa panzvimbo-isina nzvimbo uye ine sub-caliber projectile. Asi muchokwadi, tangi yeGerman inovimbiswa kupinda mukati mePershing neSherman kubva makiromita mashanu kubva kure. Anongoripwanyira kure.
  Uye hapana mukana. MaAmerican aive kumashure zvakanyanya mumatangi. Kubhururuka kwendege hakusati kwava nejeti dzehondo dzakasimba uye dzakagadzirira kurwa.
  Murwi anozivikanwa zvikuru, Mustang, inongova bhokisi rine mapapiro. Airacobra chete ndiyo ine mukana wekuruma nekanononi yayo ye37mm. Mabhomba eJet achiri kugadzirwa. Chii chimwe chine Hitler? Hongu, ma discos, ayo achiri mashoma, asi haapindike. Iri zvirokwazvo idambudziko rakakura kuUnited States. Kunyanya tsika, sezvo kusashanda kwemichina yakadaro kunopa manzwiro ekusagadzikana.
  Ko ndiani anoda kufa arohwa chose. MaGermany anotokurudzira kutya mumunhu wese.
  Asi hondo inoenderera mberi. Dambudziko guru nderekupa mauto mhiri kwegungwa. Zvakanaka kuti pane zviwi zvakatevedzana. Asi hazvisati zviri nyore kune maGerman kutamisa mauto. Supply ambunition. Izvi zvinononotsa kufambira mberi muCanada. MaAmerican zvakare akasimba, akati wandei, uye vane midziyo yakawanda. Kudai kwakanga kune mudzimu wokurwa wakawanda nokuronga, vangadai vakakandira mapoka makuru eThird Reich mugungwa.
  Asi rombo rakanaka rinofadza vakashinga, uye mufaro unofadza vane simba. Iyo bridgehead iri kuwedzera.
  Musi waChivabvu 30, 1945, yekutanga Monster tank yakagadzirirwa kushandiswa kwehondo yakatangwa. Mota iyi yaive ine bhomba rine simba guru uye mahwitsi mana. Zvisinei, nyanzvi dzechiuto dzakanga dzisina chokwadi nezvebhandura rakadaro. Zvinogoneka kungodonhedza bhomba rinorema matani makumi maviri, mabhomba akadaro ari nani pane kutyaira supertank mhiri kwegungwa. Uyezve, huwandu hwakakura kwazvo, uye mota inodhura.
  Asi Fuhrer pachake akaomerera pakuisa "chikara" mukugadzirwa. Kubatsira kweiyo dhizaini inogona kutorwa seyakareba kureba kupfura - kusvika zana remakiromita, inogutsa kugona kuyambuka-nyika, uye gobvu nhumbi dzokurwa. Asi kazhinji, kopi imwe chete yakaitwa kusvika zvino.
  "Gonzo" rakasiiwa zvachose. Zviri nyore kushandisa bhatiri diki repfuti dzinorema pane kuvhiringa netangi zvakanyanya. "Monster" chero zvakadaro yakagadzirisa dambudziko rekufambisa hombe ye1250-mm bhomba. Vamwe varume vemauto vaidavira kuti howitzers mana akanga asingadikanwi, uye zvingava nani kuita kuti tangi ireruke, neimwe, asi pfuti huru.
  Asi Hitler akakweverwa kuhukuru hukuru. Vakakwanisa kubudisa "Monster" nenguva. Asi kusvika zvino motokari iyi haina kuzviratidza kuva nechivimbo zvikuru. Ndakapotsa ndanamira panguva yekuburuka, asi zvese zvakafamba zvakanaka.
  Iyi supertank, kana kuti pfuti inozvifambisa yega, uye chikamu bhatiri, inogona kurwiswa kubva mumhepo. Nokudaro, pfuti dzinodzivirira ndege dzakamupoteredza dzakamupoteredza, uye ndege dzejeti dzakatenderera.
  Motokari yaifamba zvishoma nezvishoma ichingosvika makiromita makumi maviri paawa. Uye ipapo panzvimbo yakati sandara. Kuenzaniswa naye, iyo E-300 yaiita senge gava rinokurumidza.
  Makonye anorira uye injini dzedhiziri dzinorira. Gasi turbine injini haisati yagadzirira colossus yakadaro. Asi chero zvakadaro, maGerman anogona kudada nehunyanzvi hwavo - tangi rinorema kwazvo munyika. Pakutanga vaida kuisa "Dora" pa "Monster". Asi ipapo nyanzvi dzemauto dzakafunga zvine musoro kuti roketi roketi raizonyanya kuparadza mukuita.
  Uye chii? Zvose zvaitarisirwa zvakazadzikiswa! Kurova kwebhomba kunoparadza zvechokwadi.
  Mupfuti mukuru aive pachivanhu aive musikana. Ndizvo zvakaitika. Uye zvechokwadi anenge akashama ari bikini chete. Yatove kudziya, uye kune kupisa kubva kumainjini mu supertank pachayo. Uye chikwata chinoumbwa nevasikana. Vakanaka vasina makumbo, havapfuuri makumi matatu. Vanokurumidza kumhanyisana nemastodon.
  Akashama, tsoka dzechisikana dzinogogodza dully pasimbi. Zvinoita zvechikara. Peter wechidiki ari kushanda akatarisa vasikana. Kufungidzira kunokweva marudzi ese efungidziro. Semuenzaniso, kutsvoda vasikana nevakadzi vaduku pachipfuva. Ndinoda kumhanyisa rurimi rwangu pamusoro pemazamhu matsvuku, semabundu emurozi.
  Peter anonzwa kukwana kwake kuzvimba, zvekuti zvinoratidza. Jaya rinonyara. Anoedza kufunga nezvechimwe chinhu. Inga muezaniso, ivona vakadakara tangi. Iyo yakanyanya kuteverwa uye zvechokwadi mota munyika. Inorova kunge pfuti yepfuti, iyo chete inodhura zvishoma.
  Mukomana, asingakwanisi kudzivisa, akanyatsobata chitsitsinho chemukadzi. Musikana akatarisa pwere iya nenyemwerero yakazvideredza. Murume wechidiki uyu aive akanaka, aitaridzika kunge makore gumi nemashanu, uye chokwadi zvinotonakidza kana jaya rakanaka rakubata.
  Uye zvinoita zvishoma ... Musikana anoti:
  - Irove zvishoma!
  Petro anofara zvikuru pamusoro peizvi. Ko gumbo. Chiseled, tanned, ganda rakachena zvakakwana, zvigunwe zvakatsetseka, zvipikiri zvinopenya. Smooth curve yechitsitsinho ine elastic leather. Zvinoita kunge zvakaoma. Peter anonzwa kufara zvikuru. Anoda chaizvo. Maiwe, mahormone evechiri kuyaruka anotonga pfungwa.
  Mukomana anokwevera gumbo romusikana kumuromo wake ndokutanga kutsvoda. Ganda revakadzi rinonakidza zvikuru, kunhuhwirira kwenyama yerunako kune utano kunofadza uye kunofadza. Unotsvoda nekukara, uchivhara chigadziko kubva pazvigunwe kusvika kumucheto wechitsitsinho. Uye inonzwa kutapira. Uye kukwana kwakazvimba zvakanyanya zvekuti kwave kuda kuputika!
  Petro anoda chaizvo kupinza ruoko rwake kuti asununguke, asi zvinonyadzisa, hazvina kugadzikana. Imi vakadzi, munodiwa uye hamuwanikwe.
  Kushevedzera kwehasha kunonzwika:
  - Elviza, hausi muimba yepfambi! Handei kubasa!
  Musikana anonyatso dhonza gumbo kubva mumaoko emukomana uye anozevezera:
  - Tichasangana manheru ano!
  Peter anogutsurira musoro achitenda. Wow, zvichave zvakaoma sei kumirira kusvika manheru. Zvino tangi hombe yakanga yatosvika kubani ichibva yaenda mberi yakananga kumberi. Mota iyi yaive netwunzira twakawanda twaivhara pasi pese. Kugona kuyambuka-nyika kunogutsa zvechokwadi, kwete kuderera kune inorema German matangi. Mamhanyiro acho akati shayei. Asi mune ramangwana, apo injini dzedhiziri dzinotsiviwa nemagetsi emagetsi, kukurumidza kuchawedzera zvakanyanya.
  Asi zvakadaro, colossus yakadaro, kunyange kunze, inoratidzika se turtle chaiyo, uye inotaridzika isingashande.
  Vasikana vakati wandei vakatosvetuka vachimhanya vachitevera tangi. Vachisvetuka, varwi vakabudisa mazino avo uye vakaimba:
  - Isu tiri frisky uye nekukurumidza, vasikana vakanaka! Uye makumbo edu anotamba uye mazino edu akapinza!
  Vasikana vakakwakuka ndokumonereka. Vamwe vavo vakaruka mune imwe nguva yakakosha. Vakabhururuka seshiri.
  Peter akagara pasimbi kwechinguva. Ipapo akasvetuka achibva amhanya. Mukomana aivewo asina shangu akapfeka kabudura. Chokwadi zvinonyanya kunakidza kumhanya usina bhutsu. Kunyanya kana paine vasikana pedyo. Uye rudzii rwemusana, nemahudyu, nezvipfuva, nemakumbo zvavanazvo.
  Petro akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Vasikana vakaombera pamwe chete.
  - Kubwinya kune magamba!
  Hofori yetangi yakayambuka kagoronga kadiki. Vasikana nemukomana vakangosvetuka svetuka. Vakamhanya vachimhanya. Nzira dze "Monster" dzaive dzakakora zvinoshamisa, uye pakanga pasina nzira yekudzikuvadza.
  Dzati wandei dzeitsva Xe-262s dzakabhururuka pamusoro. Motokari dzinomhanya kwazvo. Vanomhanya sekite, vachitofuridzira mweya unodziya zvishoma. Varwi vakasvinura uye vanokwezva.
  Peter akarova matombo ematombo zvishoma netsoka yake isina chinhu. Zvakatanga kurwadza. Mukomana akakamhina ndokukasira kukwira pachikuva. Akatanga kukwenya zvigunwe zvake zvakanga zvatsemuka. Haina kunyanya kunaka.
  Asi kazhinji, hupenyu muGermany hahusi nyore. Kubva 1942, hupfumi hwachinja chaizvo kuenda kuhondo. Uye zvese zvakatanga kushanda zvakananga kumberi. Kugadzirwa kweshangu dzevana dzezhizha kwave kutomira. Zvinhu zvakanga zvava kuomera mukomana wacho, uye zvakanga zvatowedzera kugutsa muuto. Uye saka vana vakamhanya vasina shangu kuchikoro kubva kuchando kusvika kune chando.
  Izvi zvinowanzoshivirira, uye kunyange zvinofadza. Asi mukudonha kana kutanga kwechirimo, hongu, kune mufaro mushoma. Ndakatozomhanya kuchikoro chaiko. Huku hukapfungaira somoto. Kunyanya pakanaya chando.
  Peter akarangarira izvi... Wobva wadziya nhengo dzako nekudzvinya makumbo ako. Zvadaro idya zvakasimba maererano netsika. Kunyangwe iyo soldering haina kuipa kune maGerman. Kunyanya munguva pfupi yapfuura, apo goho rakapfuma rakauya kubva kuUkraine. Uye mabhanana nemimwe michero inobva kuAfrica.
  Ndakanga ndava nenzara kwemakore mashomanana chete. Ipapo Germany yakazvidyisa kubva munzvimbo dzakatorwa. Asi mumakore achangopfuura, zvinhu zvose zvakavandudzika uye kwakanga kune migove yakakwana yemhuri yakawanda.
  Berlin yaiwanzopa fungidziro yeguta rakaguta uye rakapfuma. Pakatove nemabasa matsva okuvaka akati wandei.
  Hondo yakanga ichienderera mberi, ichitendeukira kunzira inobudirira, uye pakanga pane basa rakawanda. Wese muGerman aigona kutenga muranda nechikwereti. Uye izvi zvakanaka, maererano nemafascist. Petro aivawo nomuranda. Iwe unogona kuita chero chaunoda nayo. Uye chii chaungaite naye...
  Peter akanyemwerera zvake. Ndinoda chaizvo kuveza muviri wemusikana. Mukomana akatanga kufunga. Wadii kumutsvagira imba yevakadzi? Nechekare muThird Reich izvi zvinogona kuitwa zvinenge zviri pamutemo. Varanda vanotengeswa mumaokisheni, kana kuti unogona kuvatenga nechikwereti.
  Mai vaPeter vakaunza vakomana vaviri pasina kana chaivepo. Vakomana vacho vaiva maIndia. Uye vaitonhora zvikuru apo vaifanira kushanda vasina shangu. Amai ndokuvakurudzira neshamhu. Mumwe wevakomana ava akabva arwara ndokufa. Pane kudaro, amai vake vakatora mukomana wechiRussia. Iwo akanyanya kusimba uye anogona kumira munyoro wechando weGerman pasina mutengo weshangu uye zvipfeko zvinodziya.
  Mumwe muIndia aibva kumusha womumakomo uye akakwanisa kujaira. Baba vaPeter vakafira mberi. Mai vakasara vega. Vakomana vacho zvishoma nezvishoma vakava vanenge vomumhuri.
  Peter aitotamba navo... Kusvikira apinda muchiuto. Uyu mukana wakanaka wekuwana mari. Uye ndakaita rombo rakanaka kuva pakati pevasikana vanoshandira "Monster" supertank. Chokwadi zvine mukurumbira!
  Apa vari kutyaira vasungwa vakawanda vari mberi. VeAmerica vanofamba vakaisa misoro pasi. Havana hunhu. Vakarasika. Magadhi anosaidzira nemagaro epfuti uye kuridza muridzo nezvikwapuro.
  Pakati pevakakanda mapfumo pasi pachine vakomana vadiki. Sezvinowanzoitika kune vechidiki, vanonyemwerera zvakanyanya, kunyanya pavanoona vasikana vanenge vasina kupfeka, vatsvuku vachimhanya. Varwi vanotuka vasungwa nokuvapotsera nematombo. Vakomana vanoridza muridzo vachidzokera. Kwakadaro ndiko kupanana mafaro.
  Peter akaburitsa pfuti mubhandi rake. Aida chaizvo kupfura vasungwa.
  Muedzo wakakura zvechokwadi. O, muedzo wadhiyabhorosi. Haufaniri here kuzviwana umene kuzvipira kusingakoshi zvikuru?
  Peter anotora chinangwa kune murume mukuru, uye mutema ipapo. Izvi hazvisi tsitsi. Mukomana anoda kuita humhondi hwekutanga muhupenyu hwake. Ava kuda kusvika makore gumi namashanu, uye haasati auraya munhu. Somuenzaniso, Friedrich ane vanhu vakawanda kwazvo, asi haasi mukuru kuna Peter.
  Petro akaitora akaimba:
  - Ane nhamo anorwa,
  NeGerman yesimbi muhondo...
  Kana muvengi akatsamwa -
  Ndichauraya mwana wemhare!
  Uye mukomana anopfura... Chinhambwe chepfuti chakareba. Mukomana wacho aitya zvikuru kuti aizosuwa. Uye zvichava zvinonyadzisa. Asi vhudzi jena rinodonha. MuAfrica muAmerica ane ropa pachiso chake.
  Peter akati:
  - Ndichakuuraya iwe Africa!
  Uye akaburitsa meno ake ...
  Kuurawa kwomusungwa wehondo asina pfuti hakunetse munhu upi noupi. Kwakanga kwakaita sokupwanya mapete. MaGermany anoramba achidzinga vasungwa uye nziyo dzokuridza muridzo dzinonyadzisa.
  Petro akanzwa kufara zvikuru. Akapfura chaizvo uye haana kupotsa. Wadii kupfura?! Inorova chaizvo chaizvo! Uye aivewo nehushingi hwekupfura munhu asina pfuti. Uye izvi ndizvo zvinondikurudzira zvakanyanya. Haasi munhu wese anokwanisa kuita izvi!
  Mukomana akasvetuka kubva patangi repamusoro ndokumhanya achitevera vasikana vachishevedzera:
  - Takamuona! Uye nemazvo chaizvo!
  Mukuru wepfuti anoti nerudo:
  - Kuita zvakanaka! Iwe uri kukura seAryan wechokwadi! Asi dzidza kuuraya kwete vasungwa chete, asiwo muhondo!
  Peter akadanidzira achiti:
  - Dutu uye Viking uye Simbi Munondo!
  Hongu, akazviita zvikuru. Marwadzo ezvigunwe zvake zvemumakumbo akanga apera uye Peter akanga ava kumhanya achitevera vasikana. Kunyange zvakadaro, hondo yakafanana naamai. Mune mafaro akawanda mariri.
  Somuenzaniso, Peter aifarira kunakidzwa kumba. Kunyanya nekuvheneka machisi uye kuvabata kune zvitsitsinho zvevaranda vakomana. Vakaridza tsamwa ndokusvetuka vachimhanyisa maziso. MuIndia ane maziso ebrown, uye wokuRussia ane maziso ebhuruu. Zvinosetsa... Zvakanakawo kuisa zvidimbu zvepepanhau pakati pezvigunwe zvako wozvipisa. Uye zvinorwadza chaizvo. Kana kuti kurova varanda vaduku, vaneta nokushanda nesimba, netyava usiku.
  Petro akatora pfungwa dzemhuka dzemufascist wechokwadi. Uye iye amene akava mhuka.
  Hitler akati: Nyika yakanga iri munjodzi yekugarwa patsva. Tinoda vanhu vakawanda sezvinodiwa kushandira masters eGerman. Izvi zvakaumba tsika dzisina tsitsi. Uye maitiro kune mamwe marudzi anoita sekunge vanhu vasiri vanhu.
  Zvisinei, kune rumwe rutivi, utongi hwoudzvinyiriri uye nhevedzano yairemekedzwa yeGermany zvakava nomugumisiro. Kugadzirwa kwakakura, uye kwete chete kugadzirwa kwemauto. Kugadzirwa kwezvombo hakuna kungowedzera chete, asi migwagwa yakagadzirwawo, mabhiriji, nhandare dzendege dzakatenuka, uye maguta akavakwa. Saka hazvisati zvaita kutonga utongi uhu zvisina tsarukano. Imwe mhedzisiro yakawanikwa kuburikidza nekushanda kwevaranda uye nehutongi hwehudzvanyiriri.
  Hondo yakapfuurira, uye umambo hwakakura uye hukakura. Zvose simba uye hupfumi.
  Peter akamhanya kwenguva refu... Kusvikira anzwa kuneta... Akabva awana mhepo yake yechipiri.
  Nguva dzakafamba, zuva rikatanga kunyura. Peter atoneta chaizvo. Akatarisa zuva dzvuku ndokufunga kuti zuva iri raizopera rinhi uye aigona kupinda mumaoko emukadzi. Uye zvakadaro flutter ...
  Kuti azvitsause zvishoma, Peter akaedza kurangarira nyaya dzababa vake kubva kuEastern Front. Uye kubva kuMadokero zvakare. Baba vangu vakakwanisa kurwa muPoland, Belgium, France neRussia... Uye hondo yakatanga zvinobudirira. MaGermany akawanda aitya kuti zvaizova sezvakaita muHondo Yenyika Yokutanga. Asi Hitler akazova akachenjera uye ane rombo rakanaka kupfuura Wilhelm. Akapwanya vavengi chidimbu nechidimbu. VaGermany, vachirasikirwa nevarwi vashomanana, vakatora Poland, uye vakakunda uye vakaparadza muFrance, Belgium, neHolland.
  Hondo yekumabvazuva haina kukonzera kutya kukuru mumunhu. Kukunda kwakatevera kukunda. Asi maGermany akanga achiri kufambira mberi nokukurumidza sezvakarongwa. Yese mazuva ekupedzisira atopfuura, uye Russia iri kurwa. Uye ipapo njodzi yechando. Baba vaPetro vakafira muSoviet snowdrifts. mutumbi wacho havana kana kuuwana. Peter aitarisira kuti baba vake vangangove muhusungwa, uye vakaramba vari vapenyu. Asi vasungwa vakatsinhaniswa kaviri. Takanga tichidzoka kubva kuRussia. Vakawanda vakava zvirema. Chokwadi, kwaiva nevasungwa vashoma. Baba vacho vakanga vasiri pakati pavo.
  Panguva iyoyo Petro akanga achiri mudiki kuti asvike kuhondo yekumabvazuva. Asi aida kutsiva maRussia. Asi pakupera kwekambani yekumabvazuva mukomana akanga asina nguva. MaGerman haana kufunga kuti mhedzisiro yaro yakakunda, kunyangwe zvakawanikwa zvakazove zvakakosha.
  Kwakabva kwasviba chose...Tangi repamusoro rakamira. Vasikana vakatozodya zvavo vonorara. Kudya kwemanheru kwaikurumidza, kugoverwa kwakajairika, chokoreti, mabhanana akaomeswa, nyama yakaomeswa.
  Peter akagara pedyo neshamwari yake. Akachonya mukomana uya. Wadii kunakidzwa nejaya risina ndebvu? Peter akagara akapfeka short rake chete. Yakavezwa, yakaonda, ine ganda rakajeka uye rakatsvuka. Zvinofadza kunzwa zvakadai . Musikana akapuruzira chipfuva chaPeter chine tsandanyama. Mukomana akatanga kumupuruzira achidaira.
  Vakambundikirana vachimbundikirana nekutsvodana. Petro akanga asiri mhandara. Achiri kuchikoro, achawana chidzidzo chorudo kubva kupfambi yebasa. Kazhinji, vechidiki vakarerwa zvakasiyana-siyana. Tichifunga nezvehuhure hwavo, vakadzi vakarairwa kudzidzisa rudo kana chishuwo chamuka. Petro akanga atoziva kufadza, uye musikana wacho nokukurumidza akatanga kugomera noutsinye.
  Asi havana kunakidzwa nerudo kwenguva refu. Chiratidzo chakarira. Pfuti inofanira kupfura. Zvino kanoni ine simba yakatanga kufamba. Vasikana vakamhanya mhanya vachikweva projectile newinch.
  Monster supertank yaive yakatakura bhomba rairema matani makumi maviri. Uye akagadzirira kusvipira pachinangwa. Pfuti yakanangana neredhiyo, uye kubva kumusoro "Rama" -5 yakagadzirisa moto.
  Musikana wepfuti akachinja data pachiratidziro. Pfuti yakabva yaoma... Pfuti yakaita kunge murwi une muromo wakafara. Uye iyi ndiyo nzira iyo pfuti inoputika inorova. Yakazununguka ichibva pakudonha, uye shongwe yemoto yakamhanya kudenga. Vasikana vakatombowira pasi kubva pakudzokera, asi pakarepo vakasvetuka.
  Chipo chinokatyamadza chakabhururuka mudenga chaipfuura nechadenga. Saka pfuti yehondo huru yakaridza pfuti yayo yekutanga.
  Mukuru wepfuti akati:
  - Muchiitiko ichi, hapana rugare pasina hondo uye hapana gore risina kunaka! Takatora mukana wedu.
  Iyo projectile yakabhururuka makiromita angangoita zana mumutsara wakatwasuka, uye anopfuura mazana maviri nemakumi mashanu mune yakakwirira arc. Parabola yake yakapinda mu stratosphere. Uye akadzika pasi nekona yakanyanyisa. Kubhururuka kwacho kwakatora maminetsi akati wandei, uye chamupupuri chemoto chaicho chakawira panzvimbo dzakasimbiswa dzevaAmerica. Kwemazana emamita, zvese zvakamanikidzwa uye zvakaparadzwa. Zvaiita sokuti pane tsunami yemoto. Uye kune akati wandei mauto eAmerican infantry, zuva rekupedzisira rakasvika zvechokwadi.
  Musikana uyu aikweva chimwe chitundumuseremusere kubva kumudziyo une simba kwazvo webhomba panyika. Uye vakanga vachigadzirira kudzikisa chibhakera ichi chine matani akawanda pamuvengi.
  Mukuru wepfuti akakwesha zvigunwe zvake zvakashama pahupu yesimbi ndokurira:
  - Asi usazvipira kwaari, uye iwe uchadzosera chikara murima!
  Zvakatora maminetsi matatu kuchaja. Zvakawanda, asi pfuti ine simba rakapetwa kupfuura chero chombo chiri munyika. Uye kana ikarova, haizoite senge isina kukwana, haizoite sepakati.
  Vasikana vacho vanoshingaira chaizvo. Chinangwa chinotevera, uye chirongo chinotendeuka. Petro anofungidzira kwechinguvana chingaitika chaizvoizvo kune avo vanowira pasi petsvimbo yakadaro yeThor. Uye anotanga kutya. Uku kurova kuri kuuya. Izvo chaizvo izvo nyika ichazununguka.
  Uye kunyange kana chombo chiri kubhururuka chinotyisa! Uye zvinoita sechiratidzo cherufu.
  Petro, kunyange akafuridzirwa, akaimba:
  - Muchina werufu wapenga! Anobhururuka asingazivi chinangwa!
  Musikana achangobva kurara nemukomana akaenderera mberi achiti:
  - Takanyemwerera, nguva ino! Takafamba tichitevedza mutsara muchena!
  Uye chipo chechipiri chakasvika pachinangwa chayo. Akarova vadzivisi vake nesimba rinoputika zvokuti makumbo nezvimedu zvaibhururuka kure kumativi ose. Zvinhu zvinokuvadza zvakapararira munzvimbo dzeUS pamusoro pemazana emakiromita.
  Defence line yanga ichivharwa. MaAmerican aive nazvo sevatadzi mugehena, kana zvisina kuipa.
  Denga nenyika zvakanga zvasangana, zvinhu zvose zvakanga zvichipfuta nokutsemuka. Denga rakanga richitsemuka nekuputika. Mheni yakapenya mudenga.
  Uye vasikana vakadhonza roketi rechitatu. Kunge, pachave nekuwedzera dish kwauri. Petro akarangarira Frederick Mukuru. Siginecha yake yekucheka kurwisa. Mambo akanga akaoma kune vose vokuRussia nevaAustria. Chokwadika, vakadzidziswa kusvikira kutambanuko yakaganhurirwa, asi kwakanga kusina kuvanzwa kuti vaRussia vakakunda vaPrussia. Pane kudaro, yakasimbiswa: sezvo Frederick Mukuru pachake akarasikirwa nevaRussia, saka Hitler akanga akanaka sei, uyo akasvika ndokutora Orenburg. Chokwadi ndechekuti Moscow haisati yakundwa.
  Mukomana akakweva winchi, akatsika bhaudhi nechitsitsinho chake chakashama ndokunzwa kurwadziwa. Zvingave zvakanaka kupfeka sneakers, Peter akafunga. Husiku ihwohwo mukupera kwaMay uye kwave kutotonhora chaizvo muCanada. KuMexico kwave kutopisa. Zvisinei, unogona kupisa zuva ikoko kunyange munguva yechando. Uye saka mudiki asina shangu akarovera pasi tsoka dzake.
  Petro, achibata nguva yacho, akaisa maoko ake pachiuno chemusikana. Akaridza tsamwa ndokuti:
  - Kwete ikozvino, akanaka!
  Mumwe musikana akambundira maoko ake pachiuno chaPeter. Ndakamupuruzira nyama dzake. Ndakanzwa muviri usina bvudzi, une mhasuru. Ndokutsvoda bendekete rakapinza, achinzwa ganda nemiromo yake. Ndakazviyedza. Mukomana ainhuwa hujaya.
  MuThird Reich haisi tsika yekuvanza masikirwo. Neimwe nzira, pane kudaro, vakadzi vane mwero vanomutsa kuzvidzwa. Icho chiNazi chinofungidzirwa kuti chinodzidzisa ndechekuti munhu anofanira kunge ari wemusikirwo, ari pedyo nezvisikwa. Izvi zvinoreva kuti mukadzi anofanira kuda varume, uye zvinonyanya kukosha zvakasiyana. Tarisa munhu akakodzera, akasimba, akangwara, akanaka. Uye Peter akanaka chaizvo uye ane tsandanyama dzakadambuka. Unoda kumumbundira nokumubata pedyo, kumupuruzira uye kumutsvoda, kana kuti zvimwe kuita chimwe chinhu chakakomba zvikuru.
  Imwe roketi projectile yakamhanya yakananga kunzvimbo dzeUS Army. Akabhururuka ari mudenga-denga, sekunge panther yakagadzirwa nemurazvo wemoto iri kuvharika. Uye akatakura matombo ake eguva akawanda mumoto.
  Peter akati:
  - Iyi ichokwadi bhokisi gambit!
  Uye mukomana akaseka zvikuru. Vasikana vakacheukira mukomana ndokutanga kumukwenya zvitsitsinho. Vese vairatidza kuti vasikana vashanu kana vatanhatu vainyomba jaya. Petro ndokuramba achiseka, nekuzviwisira pamusoro pake. Mumwe tsvarakadenga akaisa zamu rake dzvuku mukanwa. Jaya rakatanga kumutsvoda nekumusveta.
  Petro akaziva kuravira kwacho. Sezvakaita ice cream. Kufanana nechokoreti yakavharwa sitirobheri. Zvinonakidza sei ganda remukadzi rinonaka, sebhegi reuchi. Uye unomunanzva nekukara...
  Asi vasikana vanokwenyawo nekutsikirira. Izvo hazvisisina kunaka zvakare. Zvakadaro, mhere yakavhundutsa yabva kuna sabhuku ichibva yatevera tsvarakadenga dzichibva dzatiza. Zviso zvavo zvepingi zvinopenya. Uye makumbo asina kupfeka anosvetuka.
  Uye zviri kuitika kudivi reAmerica inyaya yakajairika paMugwagwa weBurning Elms.
  Roketi rechina rinoiswawo mumudziyo webhomba. Uyu ndiwo mutambo une hutongi hwerufu. Varwi vakatsunga kukunda kusvika pakuguma kukuru. Uye chido chekubudirira chiri mumoyo wemukadzi wese weAryan wechokwadi.
  Mumhanzi waWagner wakatanga kuridzwa kuti zvinakidze kufamba kwevasikana. Ichi chinhu chinonakidza kuita ne symphony. Uye chombo chechina chakaiswa. Wakagadzirira kubhururuka kuenda kunzvimbo dzakakwirira.
  Uye kubva kumusoro inochema TA-500 - bhomba ine injini sere. Chinhu chinoratidzika sechinotyisa uye chisingaenzaniswi. Pamwe chete discus inoita mucherechedzo unotyisa.
  Uye zvisingadzivisiki ...
  Ipapo chirongo chaibhururuka chakabva chaoneka. Akatsvedza mudenga sechiedza chezuva. Uku ndiko kumhanya. Uye inomhanya sekunge chimwe chinhu chinotonhorera uye cosmic.
  Petro akatoimba, achinyora sezvaaifamba:
  Pasi pekunyepedzera kwezvinangwa, humanism,
  Kuvaka denga paNyika...
  Iyo Fuhrer yakachinjira kunzira yefascism,
  Temberi yaityisa yakavakirwa Satani!
  Mushure mekupopota, mukomana akaburitsa waya. Roketi yechina yakabhururuka mudenga. Yakacheka mumhepo, uye pakanga paine kunhuwa kwakasiyana kweozone mumhepo.
  Uye pane imwe nzvimbo mudenga discus yakanga ichirova American B-29. Muchina muhombe une mapapiro wakapiswa nehope dzinotyisa dzichibhururuka mastodon.
  Petro akaimba:
  - Kunzwa kunoshamisa kwerunyararo - hausisiri munguva yakapfuura ... Mune ramangwana, iwe unoshandurwa kuva chiedza chisingagumi!
  Uye zvechokwadi kune chiedza chakawanda ... Uye zvose zvinopisa nemoto webhuruu wakadaro. Ndege yedhisiki yakarova ndege gumi nembiri ndokunyangarika nepamusoro pedenga.
  Peter akamhanya kunovhura imwe waya. Aiwa, hondo yakanaka chaizvo. Kunyange zvazvo mukomana wacho akamufungidzira zvakasiyana.
  Uye ipapo mushure mokukunda vachapiwa nyika nenhapwa. Zvichienderana nemupiro wemauto. Petro akananzva miromo yake. Dai chete ndaigona kuwana harem yese. Aizofara navo. Kunyangwe kune vasikana vakawanda pano. Chete seraglio rose.
  Iye naamai vake vane hanzvadzi zvakare. Anokurudzira varanda kuti vaenderere mberi netyava.
  MaGermany anodzidziswa kuti ndivo rudzi rwepamusoro-soro. Asi muchokwadi, hongu, hazvisi zvese zviri nyore. Vakomana vokuRussia vakafanana zvikuru nevarume veGermany uye havasi mapenzi zvachose.
  Munofunga kuti ibasa ripi rokuvapa? Havadi kuva mhuka inovaraidza. Asi isu hatifanire kuzviona isu takaenzana kana. Peter aifunga kuti vanhu vokuRussia vaigona kubatwa sehama dzechiduku. Vakarwa zvakanaka neuto raHitler uye vakaratidza ushingi.
  Asi veAmerica vanoramba. Iye zvino goko rechishanu riri kutangwa paYankees. Izvi zvinoreva kuti vane dziviriro yakasimba inofanira kuputswa.
  Peter akasimudza chibhakera mudenga achiratidza kupererwa. Iye pachake angada kunhonga pfuti yemuchina opfura. Kana kuti zvimwe zvirinani, sekucheka zvekare nebakatwa. Zvakanyanya rudo kurwa nesimbi inotonhora.
  Mukomana akaitora ndokuimba:
  Ndakarangarira nguva dzekare - pakarepo ndakatasva bhiza,
  Mhuka isingashiviriri inomhanya ichimhanya...
  Handina kukwanisa kugara ndisina Baba vangu kwezuva rimwe chete,
  Nyika yangu ngaifare kupfuura nyika dzese!
  
  Uye mune ramangwana, mapoka enyeredzi akatimirira,
  Nzvimbo dzisingaperi dzepasirese...
  Murwi weNazi anotonhorera,
  Uye zvisikwa zvese zvichazviisa pasi peReich!
  Vasikana vakanzwa rwiyo ndokusheedzera pamwe chete kuti:
  - Murwi wakadini! Macho chaiwo!
  Vashandi veGerda tanki vakapinda munharaunda yeUnited States. Kunyika yakakurumbira yeTexas. Nzvimbo iyi ine mukurumbira nekuda kwevakomana vemombe vakaoma uye matsotsi. Pano kushorwa kweAmerica kwakawedzera zvakanyanya, uye hondo dzinotyisa dzakatanga. MaYankee, aimbova munharaunda yavo, akarwa zvakanyanya. Mamiriro eAmerica akashata. Matangi eGerman nendege zvakakwirira mumhando, uye zvinogadzirwa muhuwandu hukuru. Uye mauto e motley anorwa chaizvo.
  Vasikana vakapfura bhatiri. Iyo huru yeAmerican cannon ye76 mm caliber haina kana njodzi kune iyo E-50. Iyo caliber ndeye 90 mm yehuma yakarerekera zvakare. Makonye chete ndiwo aikwanisa kukuvara. Varwi vakaridza pfuti, semazuva ose, vasina kupotsa. Bhatiri ndokunyarara.
  Gerda akapukuta glass remufinder ndokuti:
  - Takaita basa rakanaka kwazvo. Zvino nanga kuchamhembe!
  Magda akataura neshungu muzwi rake.
  - Aya ndiwo maitiro atinoita mhosho imwe mushure meimwe. Uye uku kwakava rudzi rwekutuka kwedu.
  Gerda akatenderedza maziso ake nekatatu ndokubvunza achishamisika:
  - Tiri kukanganisa papi ... Zvose zviri kuenda zvinenge maererano neurongwa. Mexico iri shure kwedu uye ikozvino tiri muU.SA. Uye nekuda kwechinhu ichocho, muvengi akadai seAmerica haagone kusiiwa kumashure!
  Magda akakurumidza kujekesa:
  - Ndinoreva kukanganisa mupfungwa yemweya yezwi. Tiri mapofu uye tiri varombo mumweya!
  Charlotte akaridza tsamwa:
  - Zvinoita sekunge tatobvumirana kuti tichatevera Aryan monotheism. Uye uri kuvandudza nhaurirano isingade munhu.
  Christina akati:
  - Ngatikurukurei zviri nani basa reDumas. Somuenzaniso, Count Montecristo munhu akanaka kana kuti akaipa here?
  Magda akapindura nenzwi rakasimba.
  - Chokwadi zvakaipa!
  Christina akanyemwerera ndokuramba achiti:
  - Sei izvi zvichiri kuitika?
  Magda akati zvine musoro:
  - Haazive kukanganwira!
  Charlotte akati:
  - Chii chatinofanira kukanganwira vavengi vedu?
  Magda akazunza vhudzi rake regoridhe ndokuti:
  - Kana iwe usingazive kuregerera, saka mhirizhonga haigone kumiswa!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumira:
  - Pane chimwe chinhu mune izvi ... Asi zvakakosha here kumisa mhirizhonga?
  Charlotte akati nechivimbo:
  - Nyika inozorora pamhirizhonga... Kuputika kwehasha kuri kukwira muchikamu...
  Christina akauudzira nechido:
  - Kushushikana kwesimba repamusoro-soro ... Kunowanikwa nekurwadziwa uye kutya!
  Gerda akapedza kuimba nemufaro:
  -Kutya chete kunotipa shamwari,
  Kurwadziwa chete kunokukurudzira kushanda!
  Ndosaka ndichichida zvakanyanya
  Dope richaputika mumhomho!
  Vasikana vakabva vanyarara. Kufamba kwaSherman kwakavavhiringidza. Imwe pfuti uye tangi yeUS yakapwanyika. Kazhinji, motokari iyi haisi ngozi zvachose nokuda vokuGermany.
  Uye pano panouya "Muroyi", akaedza kuswedera pedyo, uye akaparadzwa. Gerda akaridza pfuti nekudzvanya joystick nezvigunwe zvake.
  Akava musikana anotonhorera weTerminator. Tangi yeGermany yakapfuura, ikapwanya vatema vakati wandei, uye yakabudisa hova dzeropa.
  Magda akatura befu achiti:
  - Tinogara tichiratidza utsinye ... Uye tsitsi dzichapinda rini mumwoyo yedu?
  Charlotte akapindura:
  - Uye kana isu tatora nyika yese! Uku kuchava kukunda kwechokwadi kwekuda!
  Christina akaimba nemufaro:
  - Ziso neziso, ropa neropa... Tinomhanyira mudenderedzwa - kuuraya zvakare!
  Gerda akaburitsa mazino ake makuru, akapenya kunge maparera uye achiridza muridzo.
  - Isu hatizive tsitsi! Uye isu hatidi kuziva!
  Magda akakwenya musoro ndokuti:
  - Iwe haugone kuita nharo neni ... Asi Mwari achakutonga!
  Charlotte akazvidemba akati:
  Uye muBhaibheri, vaJudha, nemurairo waMwari, vakaurawa. Kureva kuti Wemasimbaose akanga asiri munhu airwisana nehondo. Asi zvakadaro, zvakanyanya, ndinoda dzidziso - maGerman vanhu vaMwari. Iyi idzidziso ine musoro zvikuru kupfuura Bhaibheri!
  Magda akadzungudza musoro achiti:
  - Iwe haunzwisise chero chinhu ...
  Christina zvine musoro akati:
  - Uyo ane simba akarurama! Tapinda muTexas here? Ipapo tichange tiri muNew York!
  Gerda akaseka ndokukoira:
  - Kubudirira kunoperekedza isu ... Sezvo rwiyo runoti, nekukundikana kwose, ziva kurwisana ... Kana zvisina kudaro, haungaoni kubudirira!
  Vasikana vakabatikana. Ndege yekuAmerica yeP-51 yakaedza kuvarwisa kubva kudenga. Izvi zvine njodzi, sezvo gora iri rine maroketi. Magda akafambisa zvine hungwaru. Vasikana - mumwe nomumwe wavo aigona kutyaira tangi uye kupfura, uye kuirova nemazvo. Makombi akapfuura, kunyange zvazvo aiva pedyo nemotokari ine ngozi. Ndege yekurwisa yakanyura, asi yakarohwa nepfuti dzinorwisa ndege. Gora rekuAmerica rakagamuchira makomba ndokutanga kuderera.
  Muswe wakatanga kupfungaira, simbi, huni nezvimwe zvinhu zvakadambuka.
  Gerda akabva ati:
  - Sezvizvi! Izvi zvinoratidza zvakare kuti ndiani ari mugwara uye asina simba!
  Magda akati:
  - Uye zvakadaro rombo redu rinotsamira pana Mwari!
  Gerda akadanidzira achiti:
  - Kubva kuna Mwari weAryan!
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye kubva kuhunyanzvi hwedu ... Kana kusagadzikana!
  Charlotte akati:
  - Uye zvakare nesimba remureza, uye nemazino anopinza esimba re cosmic!
  Tangi rakafamba zvakare ndokumanikidzwa kupfura. "Vakuru" -2 vakaonekwa. Kazhinji, tangi yakafanana neSherman, asi yakareruka uye yakati rebei. Kwete chombo chepamusoro, asi chakachipa. Zvechokwadi, kumaGermany imotokari isingakuvadzi.
  Vasikana vaichinjana kupfura, vachipwanya madziro eGrands. Vakadambura, asi mabhomba avo akatsvedza kubva pazvombo zveGerman. Iyo E-50 yakaita serobhoti, ichiratidza hukuru hwekurwa masimba.
  Charlotte akati:
  - Kurova kwesando yesimbi, mambakwedza akatibudira!
  Gerda akabva angopfura. Uye panguva imwe cheteyo ndakarangarira Hans akanaka. Vakaita rudo naye, uye zvese zvaive zvakanaka! Hans zvakare mukomana akangwara, aigona kutaura zvakawanda zvinofadza. Somuenzaniso, pamusoro pezviitiko zvakasiyana-siyana zvevapambi.
  Gerda akafarira nyaya yemuchinda akazova mukomana wekamba yevapambi. Uye ipapo akawana pfuma, asi haana kuzvishandisa pachake, asi akaunganidza hondo ndokutanga kukunda nyika.
  Zvechokwadi, mufananidzo wemurwi-mukuru unoshamisa zvikuru. Nzira yekusazvidzokorora. Uye haungatengi bhuku rakadaro kana rikadhindwa. Hondo dzemuchadenga dzinonakidzawo. Pano, semuenzaniso, fungidziro yekukunda nyika dzakasiyana dzenyeredzi. Valiant Aryan vanorwa nemacentaurs...
  Gerda paaiyeuka, macentaur, ndiko kuti, "Grands," akaparadzwa. Uye tangi yeGerman yakaenderera mberi. Asi zvishoma nezvishoma. Gonye racho rakasangana nemugodhi une simba waidzorwa neredhiyo, uye roller, kana kuti ma roller akati wandei, yakaputika. Simbi yakanyatsoputika ndokupfapfaidza mvura inopisa. Gerda akapika uye akatorova Magda:
  Uyu ndiye Mwari wenyu, zvaanoita kwatiri!
  Goldilocks akapindura:
  - Usamhure...
  Vasikana vakanga vatova nemazuva vasina kurara, uye pavaichinja marenki eskating, vakaenda ndokurara.
  Ipapo Gerda akarota pamusoro peizvi zvakare ...
  Gerda akazviratidza zvakare muchiratidzo. Musikana uyu akaitwa muranda wemuchinda anokudzwa. Akava murandakadzi anokudzwa uye akanga akapfeka silika nevelvet. Nhoroondo yakadzokorora pachayo maererano naAndersen, chete mune imwe shanduro yakasiyana. Pazuva rokutanga, Gerda akakwesha tsoka dzake mubhutsu dzake itsva, uye akaziva kuti pfuma haisi kutapira chete. Uye siriki inopisa zvishoma muzhizha reItaly. Uye zvidya zvinonaka zvakanyanya hazvina kunaka kana uine dumbu rakazara.
  Iwe haugone kufananidza kutapira kwechingwa chakasakara nemvura yechitubu kana uchidya uine nzara.
  Mukuwedzera, Gerda aifanira kudzidza mitauro yokumwe, tsika dzakanaka, zvakasiyana-siyana etiquette uye sayenzi. Uye izvi hazvina kana kunakidza sekutungamira hupenyu hwetramp.
  Iwe unogona kuyeuka kuti muchinda akarota sei basa remupemhi.
  Gerda akaedza kujaira uye akatambura kwenguva refu. Gore rakapera. Uye zvaitoratidza kuti akanga akweverwa mune iyi rhythm inonetesa yehupenyu semusikana wekuremekedza.
  Nemakeke mazuva ese uye zvipfeko zvinodhura.
  Asi mugirazi pamberi paakaita mhemberero, mukoma wake akapika Kai akangoerekana aonekwa. Mukomana uyu akanga asina kukura zvachose, uye akanga asina kuchinja mumakore akareba okuparadzana, chete akanga anyanya kucheneruka aine ruvara rwebhuruu rusina kunaka. Munhare yeSnow Queen, akaita seakaoma nechando, uye akanga achiri kuedza kuumba izwi rokuti "Eternity" kubva muchando.
  Chinhu chaigona kumupa rusununguko.
  Asi zvinoita sekuti haana kubudirira. Zvakaita sei kugara munhare yechando kwemakore akawanda, kunyange iwe usinganzwi kutonhora?
  Uye kumativi ose mapere mapere uye ice zvidhori?
  Gerda akanzwa kuti mukoma wake ainzi akanga asingafari zvikuru. Kungori neaizi nemabheya ekutenderedza, uri kuronga nepakati peaizi inopenya semadhaimani. Kunyange tichifunga kuti mwoyo wehama yataurwa waoma, zviri pachena kuti haisi kufara zvikuru.
  Zvichida kunyange dambudziko iri rakapetwa kachuru kana uine mvura yakaoma muchipfuva chako?
  Gerda akaridza mhere akafunga kutiza. Akaenda kukamuri yake. Kutaura chokwadi ndakasiya bhutsu yangu, rokwe rinodhura nechipfeko chemukati chitete. Akapfeka rokwe rake rekare, rakanga rashanduka kuita mamvemve, asi rakanyatsochengetwa. Yakava yakasimba ichibva yafumura makumbo pamusoro pemabvi. Musikana wacho akura, uye anotarisa anenge makore gumi nematatu, asi chaizvoizvo ane makore gumi. Pava nenguva yakadii kubva paakaenda kunotsvaga mukoma wake wekurera? Kwemakore gumi nematatu ikozvino, kana kwete.
  Gerda akambozengurira. Pamwe tora bhutsu... Kana kusiya wakapfeka. Asi hazvina kunaka! Uye kune tramp, mamvemve akakwana.
  Musikana akatsvoda muchinjikwa uye naizvozvo, asina shangu, akaenda kunotsvaka mukoma wake wokurera. At least she now knew that he was far to north. Ari munzira akasangana nemaguard. Vachiona Gerda asina shangu uye akapfeka mamvemve, vakashamisika.
  - Iwe uri murandakadzi wekuremekedza here? Une chitarisiko rudzii?
  Gerda akanyepa:
  "Ndakatsamwisa muchinda wangu, uye akandirayira kuti ndiende kumativi mana, ndakapfeka mamvemve andakaenda kunoshumira."
  Murindi akabva ati :
  "Uchatyoka makumbo ako ese, ndichakupa kana shangu." Mwanasikana wangu akura kubva kwavari, uye ichave chaiyo nguva yakakodzera kwauri!
  Makumbo emusikana wacho akanyatsodekara, akanaka, uye haana dziviriro zvekuti ukaafungidzira ari pamatombo anopinza unonzwa usingadi kunzwa tsitsi.
  Gerda akapindura zvine mwero:
  - Handina kukodzera izvi ... Zvichengete iwe pachako kana kutengesa!
  Murume wendebvu akadzungudza musoro.
  - Zvakanaka, handidi! Migwagwa yeItaly yakaoma zvikuru uye ine matombo kutsoka dzisina shangu dzemusikana. Uyezve, iwe watove usina kujaira kune yakaoma pamusoro. Zvichiri May, uye hazvizotonhori nokukurumidza, asi usiku ndichakupa jira rakadzika kuti uzvifukidze ... Kusvikira wawana varidzi vatsva vakanaka!
  Hazvina kunaka kuti musikana arambe.
  - Ndatenda! - Gerda akapindura.
  Akatora neshangu dzake dzedehwe dzainge dzisina kumbopfekwa - sezviri pachena mwanasikana wake aingodzipfeka pazororo, uye nekachira kekafu, zvakare kaive katsva. Akatenda gadhi aive nemoyo munyoro. Shangu dzaive dzakasununguka zvechokwadi, dzakati wedzeredzei, asi dzakajairika. Zvaiva zvakanaka kufamba mavari.
  Muchengeti akamupa chimwe chimedu chechingwa chemugwagwa, akanyemwerera ndokuti:
  - Chengetedza shangu dzako, uye edza kuzvitsvagira imba yakanaka.
  Asi paakangokona, musikana akabvisa shangu dzake ndokudziturika pabendekete rake. Aida chaizvo kufamba asina shangu, kumbozorora pashangu dzepamuzinda. Pakutanga kwainakidza kufamba, huruva yemumugwagwa yaikwenya zvitsitsinho zvangu zvisina hembe. Asi ipapo kusavapo kwenguva refu kwetsika kwakatanga kukuvadza. Tsoro dzemusikana dzakava dzakapfava uye dzakapfava, uye nokukurumidza akanzwa kurumwa nehurungudo nokutsva.
  Nenguva isipi, nhanho imwe neimwe yakaita sekurova zvitsitsinho zvisina chinhu netsvimbo.
  Asi Gerda, uyo akanga akwanisa kusungirira rack muupenyu hwake husiri hupfupi, haana kunyara neizvi. Mushure mezvose, kufamba usina shangu mumugwagwa une matombo kunorwadza kudarika kugochwa zvitsitsinho ne brazier. Kunyangwe kana nekufamba kwegore iye, musikana webasa, ave akapfaviswa. Haazokwanisi kumira nazvo.
  Gerda akasimbisa mazino ake ndokuwedzera nhanho.
  Pakupera kwezuva, tsoka dzemusikana dzisina kusununguka dzakanga dzichibuda ropa, asi haana kukanda mapfumo pasi uye akarara muuswa. Zvino zuva rakatevera ndakasimuka zvakare ndichitevedza mugwagwa une matombo.
  Uye tsoka dzakabvaruka dzakachera matombo anopinza, zvichiita kuti musikana atambure. Nguva nenguva musikana uyu ainyika tsoka dzake dzakatyoka mumvura ndokutonhodza tsoka dzake dzakanga dzachekwa.
  Gerda haana kuenda nezvokudya, uye aitofanira kudya zvipo. Vakachipa neshungu kumusikana akanaka akanga akapfeka mamvemve.
  Pakutanga Gerda aida kutengesa shangu dzake dzeganda kana kuchinjana nezvokudya, uye kupfeka shangu pachake, izvo zvakanga zviri nyore, asi akazochinja pfungwa dzake. Tsoka dzake dzakakurumidza kuita hutsinye, pasi petsoka dzaive dzakazara nema calluses, uye aisada shangu, kunyanya munguva yekudziya. Asi akasangana nevakomana vaviri vakanga vava kufa nenzara.
  Vakomana vatete zvikuru, ganda nemapfupa, miviri isina kuvharwa nemamvemve, tsoka dzakashama dzakarovera pasi.
  Musikana wacho akavadyisa zvaakanga aunganidza mubhegi, ndokubva azvitengesa muchitoro chevatengesi, zvechokwadi pamutengo mukuru, dzinenge shangu itsva. Takatenga chikafu ndokusiira vakomana pamwe chete nescarf.
  Vakadya kekutanga mumakore akawanda.
  Chokwadi, Gerda aizvibata nenzira yorupo yechiKristu. Uyezve, rakanga riri zhizha, uye usiku pakanga pasina chikonzero chokufukidza nejira. Asi apo minda ine rupo yeItaly yakapera, musikana aifamba kuchamhembe akaguma muAlps. Uye ikoko kuchiri kudziya masikati, asi kunotonhora usiku. Uye misha haina kunyanya kuwanda, unofanirwa kunzwa nzara.
  Musikana ane nzara ari kumonyorora ura hwake.
  Rimwe zuva kwakaitika chando chezhizha uye mamvemve akapindwa nechando. Musikana akagwinha gwinha ndokubvarura rokwe rake zvachose. Akazviona ashama uye asina kuzvidzivirira. Ndaifanira kutakura mamvemve angu ndokufamba nekukurumidza. Haugone kurara wakashama husiku - igehena chairo. Gerda haana kurara zuva rose neusiku, asi mangwanani akadzikira zvishoma ndokudziya ndokurara. Ipapo akafamba usiku hwose zvakare, uye panguva yezvokudya zvemasikati zuva rakatevera racho akasvika purazi romumakomo.
  Musikana akaridza mhere nemufaro ndokutanga kuvheyesa maoko. Chimiro chake chakanga chava kutoumba, uye apo mumwe murume akaoneka, Gerda akakurumidza kuzvifukidza amene namaoko ake.
  Mhinduro yaive:
  - Wow, uri murombo!
  Muridzi wacho akabvuma kupa Gerda mbatya dzakapfava uye dzekare, asi mukudzoka akamumanikidza kutema huni kwevhiki mbiri dzose uye kutakura mvura mumabhaketi nerocker.
  Uyezve, iwe unogona zvakare kuzadza gomba mufenzi nekuisa matombo.
  Musikana akashanda kusvika aneta ndokudya chingwa chakasakara nemukaka wakavava. Muridzi wacho akamukumbira kuti agare, asi Gerda akanyepa, achitaura kuti akanga ari parwendo rwokunamata. Nekusada, chibhakera chegomo chakamupa rudzi rwemasaga egomba, asi zvirinani hauna kusimira. Uye haana kana kukanda chimedu chechingwa munzira.
  Uye izvi ndezvemusikana ane maoko akanga akafukidzwa nemakumbo kubva kubasa, uye akashanda pane geek kusvikira apera simba.
  Gerda aifanira kuenda asina chinhu. Uye mumakomo, misha isingawanzoitiki, uye Alps pachayo yakakura, pamusoro pemakomo, kunyange muzhizha kune chando. Musikana ane nzara akabvarura uswa, clover, uye akatsenga mafir cones. Mumazuva gumi akawonda zvokuti akanga asisina chinhu kunze kweganda nemapfupa. Ndakatadza kana kuramba kudya mboro mbishi.
  Haana kuzvidza kusveta chando, kuisa pangozi yekubata huro.
  Ndakabva ndasangana nepurazi zvakare. Akashanda nesimba ikoko kwamazuva matatu, asi akadya akaguta, uye vakamupa imwe yomumugwagwa. Asi chakanyanya kuipa munzvimbo dzakakwirira kwaiva kutonhora kweusiku. Musikana uyu airara masikati achitsika matombo anopinza netsoka dzake dzakashama, dzine tsinga husiku. Dzimwe nguva mapere akachema, kakawanda Gerda akawira mugomba rakadzika-dzika uye akapotsa adonha, asi ramangwana rakamudzivirira. Kunyange zvazvo kune kutya kukuru kwekufamba mumakomo usiku. Uye nzara...
  Chinhu chakaita segehena rechando.
  Apo Hannibal akayambuka Alps achienda kuItaly, hafu yeuto rake nenzou dzake dzose zvakafa. Uye pano shanduko inoitwa nediki, zvakanaka, kunyange musikana mukuru kwemakore.
  Makumbo ake akasangana nematombo akapinza, akatyora goko rechando, uye muviri wake wakaneta, asi zvakadaro akatakura heroine akashinga pamusoro pepamusoro.
  Gerda paakanga atova pedyo, akasangana nerimwe purazi ari munzira, uye pakanga pane zvokudya zvakare. Muridzi wacho akazova ane mutsa ndokupa musikana wacho jasi remvere pfupi neshangu, asi Gerda akaramba, achitaura kuti akanga atojaira matombo uye kutonhora, uye tsoka dzisina shangu dzakafamba nyore zvikuru kupfuura idzo dzakatakura shangu. Muridzi wacho akatipa bhegi rose rezvokudya zvorwendo.
  Gerda akambozengurira achitsika matombo anopinza neake ega, asi machende aive kumucheto aitonakidza.
  Hongu, izvi zvakaita kuti musikana awedzere kurema, asi zvakamubvumira kufamba kwemamwe mavhiki mashoma asina kumira. Nzvimbo dzakakwirira dzakanga dzava kupera, makomo akanga achiderera nokuderera. Uye Gerda akayambuka chikamu chakaoma chenzira: pamusoro peAlps.
  Kuita chimwe chinhu chakadai chisina shangu uye mune zvipfeko zvakapfava zvakafanana nekuita kwaHercules. Uye mwana akaita zvose.
  Iye zvino anozviwana ave kuSwitzerland, uko zvinhu zvati piriviri uye minda yemapurazi yawanda. Kuchinja kwakasimbisa Gerda, uye haana kubatwa nechando mumakomo, uye haana kana kubata mhuno inoyerera. Sei vanamwari vasingadi vasina simba pamweya, asi vanopa mubayiro vane simba?
  Uye izvi zvinotaura nezvehugamba uye ushingi hunokwanisa kukuya matombo.
  Gerda akaramba achifamba uye achifamba, achimira mumapurazi, achishanda, uye dzimwe nguva achiimba. Upenyu hwokudzungaira hunofadza uye hunomuziva. Mazuva akatanga kufamba zvakanyanya. Fate kusvika parizvino yakadzivirira musikana kubva kuvanhu vakaipa, makororo uye mabhinya. Zvakadaro, Gerda haasisiri mudiki, uye anogona kukwezva vabati chibharo. Asi kusvika pari zvino zvinhu zvese zvafamba zvakanaka.
  Pane imwe nguva, zvisinei, akarwiswa negororo. Akamuwisira pasi, musikana ndokumutema nedombo mumusoro. Uye ipapo, mukupenga, akamurova kusvikira afa.
  Saka musikana akapfuura nomuSwitzerland, achipinda muBavaria. Zhizha rakatopfuura nhongonya, asi pabani kuchiri kudziya zvikuru, kunyange usiku. Uye migwagwa haina matombo zvakadaro. Zvaifadza chaizvo kuenda. Taisangana nemisha nguva zhinji, uye pakanga pasina matambudziko nezvokudya. Gerda, achishanda nguva isina kuzara, akazvichengetera mari uye akagadziridza rokwe rake kuti rive rinoyevedza uye idzva. Asi aifarira kufamba asina bhutsu, kunyanya sezvo masora akawoma kupfuura emabhutsu.
  Uye pasina shangu, tsoka dzako dzakareruka uye dzinofamba zvakanyanya.
  Asi nguva yakafamba. Musikana akatamira kuchamhembe. Zhizha rapfuura uye matsutso asvika. Mvura inotonhora yakanaya, uye Gerda akazviwana ava kuchamhembe kweGermany. Akapfapfaidza makumbo ake asina kupfeka nemumadziva echando, achinzwa kakutonhorera. Asi Gerda atojairana zvekuti akafunga kusatenga shangu nejasi remvere, achizviganhurira kune sikavha imwe chete yemvere. Akasarudza zvakare kupedza usiku, masikati chete, uye kutsika usiku.
  Tsoka dzake dzisina kupfeka dzakapwanya chando, uye mhasuru dzaive pasi petsoka dzakanzwa kufara.
  Saka yakapfuura nechamhembe kwaigara vanhu vakawanda kuchamhembe kweGermany ndokusvika kugungwa.
  Ndakatarisa masaisai aivhuvhuta achirova mahombekombe. Akanyika tsoka dzake dzakaneta mumvura ine munyu. Akasvikomwaya mumvura yairatidza kudziya.
  Hapana kumwe kwaunoenda mberi nenyika, uye hazvibviri kuyambuka gungwa. Kwake Denmark kwaive pedyo. Musikana wacho kamwe kamwe aida kudzokera kumusha kwake Copenhagen. Pamwe mbuya vake chaivo vachiri vapenyu. Uyezve, hazvisi pachena kuti toenderera mberi sei.
  Asi Gerda akagara pasi pahurungudo yaiva pedyo negungwa uye, pashure pokunge afunga, akaramba pfungwa yokudzokera. Kana pasina imwe nzira yekubuda nayo, saka unofanira kuwana ngarava inoenda kuchamhembe, inosvika kuchando uye wozoenda kuNorth Pole. Nokuti, zvichida, nhare yamambokadzi wechando inowanikwa ipapo.
  
  Zvakanaka, kana zvichidiwa, achawana chikepe chakadaro, asi ikozvino, enda kuchiteshi.
  Gerda chaiye akabva amuka. Charlotte akazunza bendekete rake, achimuyeuchidza:
  "Vakagadzira gonye kare kare, asi vaisada kutimutsa." Ndiani achapedza maAmerican?
  Gerda akacherechedza, akarara:
  - Kwete kurova, asi kupedza? Uku kuzvivimba!
  Christina akabva ati:
  - Sei uchiri kupokana nazvo?
  Gerda akazunza vhudzi rake jena-sinou:
  - Aihwa! Kusava nechokwadi kwakadini kungavapo munheyo! Kuti hatina kurwa kuburikidza nenyika zhinji?
  Christina akaseka:
  - Zvizhinji zvepasirese ... Uye zvichave rini zvese!
  Magda akabva ati:
  - Pasina Mwari hapana chatingawana!
  Vasikana vakashevedzera pamwe chete.
  - Zvakwana! Hapana kana shoko pamusoro pechitendero! Tinoda kuva venyika!
  Uye tangi yakatanga kufamba, ichibata shamwari dzayo. Mota yaifamba zvakanaka. Injini yeturbine yegasi yakasunda zviri nyore, uye tangi yakamhanyisa mumugwagwa mukuru pamakiromita makumi manomwe.
  Asi pano, chokwadi, vakafamba zvishoma nezvishoma mumugwagwa. Gerda akabvunza shamwari dzake achinyemwerera:
  - Ndinoshamisika, unofunga kuti Washington ichafanirwa kutorwa nedutu kana kuti America ichatanga?
  Charlotte akapa zano:
  - Zvichaita senge mune ngano!
  Gerda akanyemwerera:
  - Izvi zvakafanana mune ngano here?
  Charlotte akati akanyarara:
  - Paunoenda mberi, zvakanyanya kuipa!
  Gerda akabva ati:
  - Uye ndakarota kuti ndakava musikana muduku. Zvakada kufanana negamba raAndersen, rinotonyanya kushamisa!
  Christina akataura nerudo:
  - Zvimwe zvinoshamisa ... Hmm, ko kana Andersen akanyora nezve tangi yedu?
  Charlotte akasimbisa nesimba:
  - Ndizvo! Zvakaita senge tangi yedu yakawira murudo nepfuti inozvifambisa, uye vakaita nharo kuti ndeipi yaitonhorera. Ipapo pfuti yakazvifambisa yakatumirwa kusimbi...
  Christina akagadzirisa:
  - Kana kuti zvichida kwete chete pfuti inozvifambisa, asiwo tangi ... Uye vakazova robotic terminators mune ramangwana. Uye pachinzvimbo chepfuti nepfuti vakatakura mabhomba ekurwa.
  Gerda akaimba:
  - Kare, vakaoma mumigero, vanasekuru vakachema ... Uye zvino hyperplasma ndiyo arbiter yefate!
  Christina akasimudza makumbo ake asina kupfeka, akanaka kwazvo uye akati:
  - Ini ndaizogadzira manzwiro mumuzinda wemachinda ... Uye iwewo!
  Gerda akabvumirana neizvi:
  - Tine mana anoyevedza!
  Magda akapuruzira gumbo raChristina ndokuti:
  - Hongu, muviri wechikadzi wakanaka!
  Gerda akatarisa Magda achinyumwira:
  - Ndeipi nguva yekupedzisira iwe uine murume?
  Musikana akapindura nehasha.
  - Unozviziva iwe pachako!
  Charlotte akapa zano:
  - Zvichida tinogona kuseka vasungwa?
  Gerda akataura zvine musoro:
  - Chekutanga tinoda kuvabata! Uye ipapo tichava nekukunda kwakasimba! Nekutambudzwa neropa!
  Charlotte, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akaburitsa mazino ake ndokuridza muridzo:
  - Uye ndinoda ropa!
  Tank rainge rakakwira tsvarakadenga rakapinda muhondo. Panguva ino, vana Pershing vakamira munzira. Zvishoma zvine ngozi matangi anopfurwa kakawanda. Varwi vaichinjana kupfura. Goko rimwe chete rakarova E-50, uye matangi eAmerica akabva anyarara. Kurwa kwaive kupfupi, hafu yeminiti. Pakanga pasina mukana wekudzivisa pfuti yeGermany.
  Ipapo vaSherman vakabva vaoneka. Vasikana vakavarovera nechekure. Takarova akati wandei. Vavakidzani vakapedza zvakasara.
  Ipapo maGerman akaenderera mberi. Takawana bhatiri raive nepfuti dzakasiiwa. Asi sezvazvakazoitika, hazvisi zvese zviri nyore. Pfuti dzakakandwa dzakaita sedzakavharika, uye kubva kuseri kwevakavandira vakavhura moto chaiwo uye unoparadza.
  Vasikana vakapindura. VeAmerica vakanyaradzwa. Asi zvombo zvetangi ravo zvakakweshwa kakawanda.
  Gerda akati:
  - Dai isu taiva nekuzvivimba uye nhumbi dzisina simba, taizofanira kubata mariro!
  Magda akataura nehasha.
  - Asi ipapo waizonyatsoziva kuti tina Mwari rudzii!
  Gerda akapindura nehasha.
  - Muhupenyu hwangu hunotevera, ndaizova mutungamiriri uye kutora mutungamiriri weuto.
  Charlotte akati:
  - Ndingadai ndakagamuchira mauto maviri panguva imwe chete!
  Christina akaseka ndokuwedzera kuti:
  - Uye iwe uri mudiki! Sei asina kana kamwe!
  Gerda, achiseka, akati:
  - Kwete, zviri nani kuti uve nebhiriyoni, kana bhiriyoni!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka vachitorovera huma. Ipapo tangi yavo yakabva yatanga kufamba. Taifanira kupfura nepfuti. Kutemera pasi akati wandei maYankee. Pano maAmerica akarwa zvakanyanya kuoma musoro. Uye mureza muchena hauna kukandwa.
  "Varoyi" vakaoneka, pfuti dzinozvifambisa dzoga dzisina simba, asi dzakasimba. Vasikana vavo vakapfurwa, kunyange zvazvo vakagamuchira kaviri mavari.
  Mumwe we "Varoyi" akatotendeuka mushure mekurova chaiko. Vasikana
  Cooed:
  - Isu tiri super!
  Uye zvakare vakatumira matehwe. Vakaiisa nemazvo chaizvo.
  Apo varwi vakarwa vasingatyi. Asi munzira vakasangana nebhatiri repfuti dzinorema 120-mm. Apa taive tatove nemanuver. Kuti Mwari arege kudaro, havatsvodi kumbundira kwavo kunouraya.
  Makwati aibhururuka anenge pedyo.
  Gerda akavhura pfuti ari kure. Pfuti yekutanga yeAmerica yakabva yanyarara.
  Ipapo kurova kune wechipiri, uyezve kune wechitatu.
  Magda akazevezera achiti:
  - Mwari vatikomborere!
  Iyo projectile yakarova ndiro yepamusoro yepamberi yeE-50, asi iyo 250 mm pakona yakatsausa chipo. Asi pfuti yeGermany maAmerica akanga asina ruponeso. Hondo ndeyetsiva, asi munyaya iyi, vaNazi vakaratidza kuva nemaoko akareba.
  Charlotte akataura nekuseka:
  - Zvombo zvakadaro ... Uye kuti vakashandura sei kuva nyama yakanyoro-yakabikwa!
  Gerda akaramba ne alarm muzwi rake:
  -Pfuti hombe dzakadai dzinogona kunge dzakaonekwa nendege yedu yekurwisa. Mushure mezvose, iyi caliber inogona kuva nengozi kwatiri, kunyanya kana ikarova padivi!
  Christina akati:
  - Ndine chimiro chakanaka, asi vatyairi vedu ndeve hacks!
  Iyo 155-mm howitzer yakapfurawo. Ichokwadi, kururamisa kwayo hakuna kukwana kune tangi yeGermany. Rakadaro nhubu, richishaya coordination. Muvengi haasi nhunzi, zvisinei! Uye kureba kweE-50 kunenge mamita maviri - tangi yakave yakanyatso squat.
  Charlotte akavhara howitzer, achinangisa pfuti achishandisa joystick nezvigunwe zvake, ndokuridza mhere:
  - Ndiri mukuru chaizvo!
  Christina akaseka zvake:
  - Rumbidzo dzako dzakashata!
  Charlotte akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ehe! Takakuratidza maitiro echinyakare! Yasvika nguva yekuchinja kune uppercuts!
  Magda haana kukwanisa kuramba kutaura:
  - Nerubatsiro rwaMwari, zvakasununguka!
  Muhafu yekutanga yaJune, mauto eThird Reich akasvika kuToronto ndokukomba guta guru reCanada. MaAmerican akaedza kunamatira kune imwe nzvimbo yakakura ine vanhu. vakauya nemauto ikoko. MaGerman, maererano netsika, akakomba guta, achiedza kurova pane dzimwe nzvimbo dzisina njodzi. Hondo huru kwazvo dzakaitika nokutora rutivi kwevarwi vanopfuura mirioni imwe nehafu parutivi rumwe norumwe. Pfuti yeAmerican submachine pfuti yaive yakaderera kune yeGerman yekurova pfuti, kunyanya ichangoburwa MP-54 modhi, uye zvimwe zvese zvemidziyo zvakatonyanya.
  MaAmerican haana kusimba zvakanyanya muhondo. Vazhinji vavo vaifarira kuhwanda panguva yekupfura pfuti kana kukanda mapfumo pasi - kunyanya kana vakapinda mucauldron.
  Kana iwe ukarwa nemaGermany, haufaniri kutya! Uye varwi veSoviet havatyi izvi, asi kusava nechokwadi kukuru kwakamuka pamusoro peAmerica. Zvakangodaro, maYankees anorwa, uye kufambira mberi kunouya nemubhadharo kumaGerman.
  Iyo Monster supertank yakanga ichifambira mberi yakananga kuToronto. Iye zvino aifanira kubhomba guta renhare rakavakirirwa. Mukuru wepfuti Adala aive atogumbuka nazvo. Nekuti vanhuwo zvavo vazhinji vanofanirwa kufa panguva yekurohwa.
  Mukadzi wechidiki uyu akanga asina kuipa zvachose. Asi akagadzirira kuzadzisa basa rake kuThird Reich.
  Hupenyu chinhu chakaoma. Adala akanga asiri muGermany chaiye. Akanga ane baba vokuRussia, izvo, zvechokwadi, zvakakanganisa mufananidzo wake. Asi amai vake vakataura zviri pamutemo kuti akatakura Adala kubva kuGerman. Musikana pachake aive akaoma kunzwisisa kubva pane izvi mazano. Akaenda kumberi kwekumabvazuva muna 1942, apo Fuhrer akabvumira kushandiswa kwevakadzi muhondo.
  Akarwa semupfuri kwenguva yakati. Aisiyaniswa nekururama kwake uye zvibodzwa zvakanaka. Yakagamuchira michinjikwa yesimbi yekirasi yekutanga neyechipiri. Zvadaro muchinjikwa wemauto akakodzera musirivha negoridhe. Uye zvakare muchinjikwa we sniper, kutanga musirivheri, ipapo mugoridhe. Akatora chikamu mukupisa kweLondon. Akabva azviona ave kumberi kwekumabvazuva zvakare. Akahwina zita remumwe weakanakisa snipers weTatu Reich. Akagamuchira sniper muchinjikwa mugoridhe uye nemadhaimani, pamwe neKnight's Cross yeIron Cross.
  Akapihwa basa semukuru wepfuti uye mutungamiriri weMonster supertank. Izvo zvine mukurumbira.
  Adala ndiye, chokwadi, pfuti yepamusoro-soro. Uye aive nyanzvi uye ane hunyanzvi hwekupfura. Uye ane mauto mana eSoviet uye anopfuura makumi mana mapurisa. Adala aibata vanhu vokuRussia noruremekedzo. Vairamba vakaomesa musoro. Musikana wacho, somuenzaniso, akatora chikamu mukurwiswa kweSevastopol. Ndakaona hugamba hukuru hwemauto eSoviet. Ipapo akarwa zvose kunze kweStalingrad uye muStalingrad pachayo. Akarwawo neBritish - zvakare yakakomba, kunyangwe isiri varwi vakanaka sevaRussia.
  Adala akapukunyuka kukuvara kwakanyanya, asi akakweshwa kakati wandei nemabara nezvidimbu. Saka paive nenjodzi kuupenyu. Musikana uyu akanga akaomeswa nehondo, uye zvino akanga oita kunge gonzo rekumashure. Chokwadi chombo che "Monster" kubva kure kure uye mamwe mazana mana emamirimita ezvombo zvealloy.
  Iwe haunzwi wakashinga kwazvo mutangi rakadaro. Zvino pfura uchitenderedza guta. Mushure mezvose, sniper inouraya varwi chete. Uye pano...
  Adala, achiraira kuti apfure, akazevezera:
  - Mwari ngaachengete mwoyo yedu yakachena!
  Heunoi Petro achimhanya mhanya. Mukomana akanaka akapfeka zvikabudura chete zvinomuenderana naye - akabvaruka, akatsvuka, ane chimiro chakanaka. Mukomana akanaka uye vasikana vakawanda vanomutarisa nechido, kana kutoedza kumubata. Adala anovapopotera nehasha kuti vasazviita pachena. Hongu, uye vanogona kukwevera wechidiki kumativi. Muviri hausati wakura, kune gumi neshanu vasikana vane hutano, vakakura zvakakwana. Zviri nani kutsvaga varume vakuru.
  Peter anobva kumhuri ine urombo; hongu, achave nerombo rakanaka kuwana basa patangi huru. Pano vanobhadhara zvakawanda uye vanenge vakachengeteka.
  Asi apo wechidiki akapfura ndokuuraya musungwa wake, harahwa mutema, zvakasiya Adala aine kuravira kwakashata.
  Chokwadi haugone kuuraya munhu asina pfuti, yakashata. Zvichida ichokwadi kuti kupfura murume akwegura pachake kurasikirwa kuduku - haisi tsitsi dzakadaro. Asi zvichiri zvisingafadzi.
  Adala haana chaakataura kuna Peter, asi akafunga kuti kana zvichidiwa, aizotamba chitsotsi pamukomana uyu. Parizvino ngaashande... Adala akafunga kurohwa kwaiitwa mukomana uyu. Hameno kuti acharidza mhere here?
  Mumwe musikana akamboverenga bhuku pamusoro pemwanakomana waStenka Razin.
  Mukomana ane makore angangosvika gumi nematatu akasungwa pamwe chete nababa vake. Zvinonzwisisika kuti Mudhara mupanduki anosanozivikanwa akadeura hova dzeropa. Asi mwanakomana wacho achiri mwana. Mubvunze kuti ndeipi.
  Asi mubatsiri waCornil akaongorora aimbova mukuru wemauto zvakasiyana. Uye akakurudzira kuti mukomana abvunzurudzwe neshungu - ko dai aiziva paive nepfuma yababa vake.
  Mwanakomana waStenka Razin akaendeswa kuimba yekutambudzikira. Mukomana akaedza kutarisa ndokuzvibata achidada. Nyangwe zvaityisa mukati. Zviridzwa zvekutambudzira zvinoturikwa, choto chiri kupfuta. Vaurayi vakapfeka ngowani dzvuku.
  Samosa akasvika pamukomana uyu, akatambanudza ruoko rwake, ndokumuzunza zunza kora ndokubvunza zvine hukasha.
  - Kana iwe ukandiudza kwakaviga pfuma murume uyu, tinomusunungura. Kwete - tichatambudza!
  Mwanakomana waStenka Razin Grishka akapindura noushingi:
  - Handingakuudze chero chinhu! Uye zvakanyanya kwauri!
  Samosa akati:
  - Kutambudza tomboy!
  Uye iye pachake akadhonza kora, achibvarura caftan yemukomana. Vakabvisa Grishka ndokumudhonzera padanda. Mukomana akapererwa akaedza kudududza. Asi vaurayi vane ruzivo vakamisa Grishka nekurova pamutsipa. Vakabva vasunga maoko ake kumashure ndokutanga kumusimudza netambo. Mukomana akageda-geda mazino. Muurayi akabata mukomana uyu pamhuno ndokumuzunza zunza majoini. Grishka akatanga kufema zvakanyanya, asi akadzora kuchema.
  Munyori airaira vanyori akati nenzwi guru:
  - Ndiudze iwe, mbavha, kwaakaviga pfuma hama yako.
  Mukomana akapindura nenzwi rinozvidza.
  - Kunyange dai ndaiziva, handingati!
  Samosa akaraira muurayi:
  - Hit! Kurova gumi nehanya!
  Muurayi akarova zvishoma nezvishoma. Muviri waGrishka wakazununguka. Pakurova kwegumi murwadzi akapindwa nechando. Ndokutarira Samosa. Pakuurayiwa kwacho, mukomana akanga akanyarara, achiruma muromo.
  Munyori akati neizwi rakadzikama.
  - Ndiudze, mbavha, murume akaviga pfuma kupi?
  Grishka akadanidzira achiti:
  - Handidi kutaura!
  Samosa akati:
  - Kurova kashanu pasina kuchengetedza!
  Muurayi wacho akarova mukomana wacho nechisimba, achizunguza muviri wake wose. Grishka akadanidzira, asi akaruma muromo wake. Kurova kechipiri kwakatevera. Uyewo kutsvaira uye simba. Grishka akaramba akanyarara. Uye zvakare shamhu yechitatu, ropa rakadonha kubva paganda rakachekwa.
  Samosa akafinyamisa kumeso achirohwa neshamhu. Zvechokwadi, mwanakomana wacho angangodaro asina kuziva kuti Stenka akavanza pfuma kupi. Uye kunyange, zvichida, pfuma chaiyo. Asi mukomana anofanira kubvunzwa. Uye bvisa zvakavanzika kubva maari.
  Mushure mekurohwa kwechishanu, ropa rakatanga kudonha zvine simba.
  Mabharani akadzokorora mubvunzo. Grishka akanyarara.
  Samosa akati:
  - Pisa chitsitsinho chake.
  Muurayi akabudisa simbi inopisa ndokuiisa pamubhedha womukomana. Akadedera, akamonyoroka, uye... kurasikirwa nepfungwa.
  Adala akafunga kuti yaizova pfungwa yakanaka kuisa Peter pane izvi kuitira kuti asauraye vasina zvombo uye vakuru. Petro akaita chimwe chinhu chakaipa. Zvingave zvakaita sei muhondo chaiyo, yekuonana? Haunganyari here?
  Mwanakomana waStenka Razin Grishka, nenzira, aiziva kuti imwe yepfuma yababa vake yakavanzwa papi, asi akaramba akanyarara. Akapengenuka nokudira mugomo wemvura yechando. Ipapo Samosa akati:
  - Pisa chimwe chitsitsinho nesimbi futi!
  Panguva ino mukomana haana kupera, akaedza kuzununguka, asi tsoka dzaGrishka dzakasungwa dzakasungwa mumatanda.
  Samosa akabva ati:
  - Mamwe mashamhu mashanu, pasina hanya!
  Mushure mekurohwa kwechishanu, musoro wakajeka wemukomana wakazununguka, uye Grishka akarasikirwa nehana.
  Mumwe mabharani ane ruzivo rwekutambudzwa akarayira kuti:
  - Ngaaende! Mwana acharamba akarara!
  Samosa akabva ati:
  - Bvisa puppy! Pukuta nevodka uye uise pamubhedha ... Ngazviende! Mangwana tichaenderera mberi nekutambudzwa!
  Grishka yakabviswa kubva pachigadziko uye zvakatemwa zvakapukutwa nemusanganiswa wedoro nemvura. Mukomana akazununguka: vodka yakaruma. Ipapo Grishka akapiwa muto unopisa uye akavharirwa muchitokisi chinopisa. Asi vakangosunga mukomana wacho nengetani pamutsipa vakamurega achikotsira. Mukomana akarara nedumbu, mubhedha uri munyoro. Vanyajambwa vanowanzofa panguva yokutambudzwa nevanouraya, uye Samosa aida kuziva kwakanga kwaviga pfuma yake Stenka.
  Mushure mokubvumira Grishka kuenda uye kurara, zuva rakatevera mukomana wacho akakweverwa zvakare muimba yekutambudza. Vakamukwevera parata zvakare. Majoini aGrishka akatotambanudzwa akawedzera kurwadza. Huremu hwakaturikwa patsoka dzemukomana uyu. Kutambanudza mhasuru zvakanyanya. Ipapo muurayi, achinyemwerera, akaunza simbi tsvuku-inopisa ndokuitsikirira pachipfuva chaGrishka. Mukomana akageda-geda mazino nekurwadziwa kukuru.
  Samosa akati:
  - Taura mbavha!
  Kwainhuwa kutsva. Munhuwi wenyama yakagochwa wakawedzera. Maziso aGrishka akatsinzina kubva mukuvhunduka kwemarwadzo, uye mukomana akafenda zvakare. Muurayi akatora simbi pachipfuva chake ndokuti:
  - Mukomana akasimba ...
  Samosa akati:
  - Tinoda kuiparadzanisa ... Iyo brazier iri patsoka dzako!
  Muurayi akazora pasi pemukomana nemafuta ndokubatidza brazier ari kure. Zvitsitsinho zvakanga zvatotsva zvairwadza. Mukomana akanga achifemera pamusoro. Akadonhedza musanganiswa wedikita neropa, ndokugeda-geda mazino, asi akanyarara. Kunyange zvazvo zvakamudhurira zvikuru. Nhamburiko dzacho dzakanga dzakaipa.
  Samosa akadzvova nehasha.
  - Iwe uchataura! Hey, ndirove kumusana!
  Muurayi akanaya zvibhakera paGrishka. Pakurova kwechigumi, musoro wemukomana wacho wakazununguka neusimbe ndokuwira pasi. Mukomana wacho haana kubva apengenuka, kunyange adirwa mugomo wemvura. Samosa akarova Grishka kumeso ndokuraira:
  - Hit zvakare!
  Deak akati:
  - Murume asina kupfeka achafa ...
  Samosa akati:
  - Crap! Mubvise parack! Rambai mangwana!
  Grishka yakabviswa zvakare kubva mumudziyo wekutambudza ndokuendeswa kukamuri. Mukomana akarohwa nehana. Akabatwa nehope huru, dzenhema. Akabva amuka ndokuchema. Asi muchengeti wetorongo paakangosvika, akabva anyarara ndokumutarisa nehasha. Akakandira mukomana chingwa nekvass. Mukomana akanga asina mukana wekupukunyuka, kunyanya sezvo akanga akasungwa necheni muhuro.
  Zuva rakatevera Grishka akatambudzwa zvishoma zvakasiyana. Vakandisimudza padenga, vakasimudza maoko avo pachitunha, ndokuzoregedza. Marwadzo emusango akadaro
  inovhiringidza kufema. Mukomana akasimudzwa katatu kusvika afenda.
  Pashure pacho muurayi akamurova netyava zvakare ndokupisa dumbu rake nesimbi inopisa. Pashure pokunge vanyatsotambudza mukomana wacho, vakamusunungura ndokuenda naye kuchitokisi chake. Vaurayi vacho vakatadza kuita chero chinhu.
  Zuva rakatevera, Grishka akasungirirwa padanda, brazier yakabatidzwa pasi petsoka dzake dzisina kupfeka, uye waya inopisa yakaiswa kumusana wake nemagaro. Mukomana wacho akafenda kakawanda panguva yaaitambudzwa, asi akazopengenuka. Kusvikira vaurayi pachavo vaneta uye vakarega kurwadzisa.
  Zuva rakatevera mukomana wacho akatambanudzwa, uye muurayi akatanga kuvhuna zvigunwe zvake nezvigunwe zvitsvuku zvinopisa uyewo kudzvanya mbabvu dzake. Grishka akadanidzira kakawanda, asi akapindura kune zvaidiwa kuti ataure chimwe chinhu ne moo.
  Akagamuchirazve tyava.
  Vhiki mbiri dzakapera. Muviri wemwana weGrishka watopera nekutambudzwa. Marwadzo ari kwese kwese. Pakanga pasina ropa kana tsinga yakasara isina kubatwa nemarwadzo. Pakutanga, pavakamurova nokumupisa, aida kumhanyira mukati kuti avhare kuputika kwakanga kwaita muviri wake. Asi apo marwadzo akaputira muviri wose, wakagoma.
  Samosa pachake akaona kuti mikana yekutora chimwe chinhu kubva kuGrishka yakanga ichipera pamberi pemeso ake. Vaurayi vakaedza mushonga mutsva. Takawana hupfu. Bvudzi raGrishka rakaveurwa uye mvura inotonhora yakatanga kudonha pakorona yake. Kutambudza kwacho kune utsinye uye kunoshanda. Pashure pemaawa mashomanana, inonzwa sokuti mabhomba ari kuputika muuropi. Grishka akanga ari bofu uye matsi. Haana kuzonzwa mazwi aitaurwa nemuurayi naSamosa.
  Vakakanda mapfumo pasi ndokumudhonzera paraki zvakare. Kusaziva kuti chero kurwadziwa kumukomana kwaingova nyaradzo - kudzongonyedza kubva kune chironda chinotyisa muuropi.
  Moto nembonje zvakaita kuti maziso ake apenye.
  Grishka akapengenuka uye akakwanisa kuona vaurayi. Pano mutambudzi anoisa zviremu pabhuroko rinosungirirwa makumbo emukomana. Marwadzo ari mumaoko nemapendekete anowedzera, asi zvinonditsausa kubva kugehena muuropi hwangu.
  Samosa inodzvova pamusoro pemapapu ayo. Iye pachake ane vhudzi dzvuku, ane ndebvu;
  - Ndiudze, puppy, uko baba vakavanza pfuma!
  Grishka anodzungudza musoro. Mukupindura kunotevera chibhakera chinozunguza muviri, uye vakamurova zvakasimba. Mumwe muurayi, ari pasi petsoka dzisina shangu dzemukomana, ari kupisa kupisa pasi pechireko. Zvinotyisa, asi hazvisi izvo zvinotyisa.
  Pano pakamira Cornila, mwari weStenka Razin uye aimbova mukuru wemauto. Achembera, ane ndebvu dzakachena. Mukutarisa kwake kunotoita senge tsitsi kumwana atambudzwa. Mukomana akapfeka ngowani yebeaver akamira pedyo. Ari kunyatsopisa muimba yekutambudzikira. Uye pane kufarira kuri pachena mukutambudzwa kwemukomana pachiso chake. Kutambudzwa kunoenderera mberi. Grishka akaerekana anzwa kusimba kwesimba ndokuimba:
  Ndiwe Razini, mambo wangu nababa,
  Akasimudzazve vanhu pajoko...
  Ndinotenda kuti kutambura kuchapera
  Pachava nezvikwapuro chete uye hapana chevakomana!
  
  Murombo, mushandi ari pasi pejoko,
  Iyo yakapfava proletarian inopwanywa nemaboyars ...
  Asi ndinotenda kuti tichatsvaira vese vanosuwa ropa,
  Ngatiimbei churu cheArias kuNyika Yedu!
  
  Mushure mezvose, muyadhi yega yega munhu akabatwa nemukomana anogomera,
  Kune masiteki uye racks kwese kwese ...
  Vakatonyanya kuipa, fungai mufiri.
  Vanokutambudza, jerk in pain!
  
  Asi Razini akapfuura nemuhondo,
  Maoko ese anodiwa uye nzira ...
  Nekukunda kwedu Cossack yemahara yakauya,
  Kubvarura vapristi vese!
  
  Kwete, zivai kuti tinokahadzika.
  Mushure mezvose, isu tiri vanhu, pasina kupokana ...
  Zvino yasvika nguva yekunzwisisa,
  Kuti kukudzwa kwemamwe marudzi...
  
  Iwe uri Razin yerusununguko uye kukudzwa - mutungamiri,
  Takafamba tichitenderera Russia yedu...
  Ndinoda kuti uve changamire wedu,
  Kana kuti zviri nani zvakadaro, mesiya wepasi rose!
  
  Ngakuve nokururamisira, zvino nditendei;
  Kuchava nemwaranzi wechiedza nekusingaperi...
  Uye chikara chichabvamburwa kuita zvidimbu zvidimbu navadzvinyiriri;
  Tinogona kumirira mambakwedza!
  
  Hondo iri kuitika pedyo neSimbirsk - kurwisana,
  Takatsamwa, varwi vane chisimba, munoziva!
  Uye ndinotenda kuti magumo ekuva mukundi,
  Ndapota ipai mabhawa mamwe uropi!
  
  Kunyange zvazvo Razin akafa muhondo,
  Asi chiso chake chitsvene nokusingaperi...
  Iye, pasina kupokana, knight, mutasvi webhiza,
  Uye zvichaitika, tenda iyo Kremlin munguva pfupi!
  
  Uranda nejoko revakomana zvichapera;
  Uye zuva richabuda pamusoro penyika...
  Kutambura nokunyengera zvichapera nokusingaperi;
  Uye Razin anokudzwa munhetembo!
  Mukomana wacho paakanga achiimba, munhu wose, vose vari vaviri vaurayi uye "vateereri," vakamira vakaoma musoro ndokuteerera. Asi pamashoko ekupedzisira Samosa akaputika ndokuridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - Hit! Muuraye!
  Muurayi akanaya zvibhakera zvine hasha pamukomana. Ave kutorasikirwa nepfungwa, Grishka akazevezera:
  - Vanhu veRussia vachave vakasununguka!
  Mukomana weropa akaburitswa mudanga ndokuendwa naye. Samosa akapukuta dikita pahuma ndokuridza muridzo achiti:
  - Zvakwana! Tawana zvakakwana! Quarter the bastard uye uite nayo!
  Cornila akataura achizeza:
  - Zvakanaka here kukota mwana? Uye kunyange pachena? Pamwe kumudzipa muchitokisi?
  Samosa akagomera achirovera zvitsitsinho zvake pasi.
  - Aihwa! Execute! Uye pachena - quartering!
  Mukomana akasimbisa, akapfumbata chibhakera chake:
  - Ngazvive zvakadaro! Ndinosimbisa mutongo werufu!
  Samosa akanyemwerera nehasha:
  - Grishka iri kupatsanurwa! Tichabudisa mbeu yose yeRazin!
  Apa Adala akabatikana. Anomanikidzwa kupa murairo wekupfura. Uye roketi rebhomba rinorema matani makumi maviri rinorova Toronto. Anounza rufu nekutyisa kwaari. Adala anotevera muswe unopisa nemaziso ake akavhiringika.
  Oh, zvaive nani dai aive mutyairi wendege. Izvi zvinotonhorera uye zverudo. Heino mutyairi-raider akadaro.
  Kwakanaka zvikuru mudenga.. Musikana akakotamisa musoro wake ndokutanga kurangarira chimwe chinhu chakanaka. Asi hapana chakauya mumusoro. Mukuwedzera kune nyaya yemwanakomana waStenka Razin.
  Mukomana akarara pamubhedha, achitenderera uye achinakidzwa nehope. Zvakaoma kurara kana muviri wako wose wakuvadzwa, uye maronda anosvibiswawo nemunyu uye vodka. Mazuva gumi nemashanu apfuura anga ari kurwadzisa kwakachena. Kutambudzwa usiku uye delirium yakaoma masikati.
  Mukomana akarota baba vake. Ane simba uye akasimba Stepan akakurudzira mwanakomana wake:
  - Bata pamwana! Vanhu vachakurangarira sezvawakagamuchira rufu!
  Grishka, achiseka, akapindura:
  - Rufu rwakandimirira?
  Stepan akati nechivimbo:
  - Remangwana redu rine mhute. Uye hazvizivikanwe zviri mberi. Asi nguva dzako dzekupedzisira muhupenyu dzichava dzakanyanya kukosha. Usanyara! Ramba wakashinga!
  Grishka akapindura asina kunyatsovimba:
  - Ndichave ndakasimba ... Asi iwe, baba ... Chikonzero chedu chakarasika zvechokwadi here?
  Stepan akati nenzwi rine ruzha:
  - Zvakanaka, handidi! Ndinogona kuurayiwa, asi mumwe Razini achauya, uye shure kwake mumwe Razini, uye vavengi vedu havangagoni kuita chinhu nezvazvo! Pachava nemazana emakore matsva, pachava nekushanduka kwezvizvarwa ... Asi Lenin, ishe wedutu, achauya kuRazin!
  Grishka, achiwanawo chivimbo, akati:
  - Ndinotenda kuti uchadzoka!
  Mukomana akamuka. Muviri wairwadza zvisingaite uye ganda raive rakasviba. Mutsindo wakanzwika pamusuwo muurayi achibva apinda muchitokisi.
  Mutambudzi mukuru akati nezwi nyoro:
  - Mhoro Grishka!
  Mukomana, pakarepo akanzwa simba, akapindura:
  -Muurayi haana hutano hwakanaka, saka unofa!
  Mutambudzi akagutsurira musoro achiti:
  - Uye iwe uri imbwa yakashinga. Ndakaona uye ndakatambudza zvakasiyana-siyana ... Asi handisati ndamboona munhu akafanana newe! Saka diki, asi dombo chairo!
  Grishka akapindura zvine mwero:
  - Ndine mweya wababa vangu!
  Muurayi akataura achinyemwerera:
  - Ngatiitei chibvumirano ...
  Mukomana akakwenya cheni ndokuwana simba rekusimuka pamubhedha ndokugara pasi. Grishka akabvunza nechido:
  - Chii chekuita?
  Muurayi akataura nekazevezeve:
  - Rega undiudze kuti pfuma yababa vako iripi, uye ini ... Ndichabvisa collar ndokutora iwe muhomwe.
  Grishka akazeza kwechinguva. Chokwadi, ko kana ukanyengedza muurayi. Muudze nzvimbo isiri iyo, uye shandisa nguva yacho kutiza. Sevha hupenyu hwako uye usiye vavengi vako vakarembera? Muedzo waive mukuru. Asi mukomana akarangarira baba vake. Tenga upenyu hwako nounyengeri nokunyengera? Aiwa, anofanira kufa ane chiremerera pachikafu!
  Grishka akadzungudza musoro wake wakaveurwa, wakakuvara uye une ganda.
  - Aihwa!
  Mupurisa akanyemwerera ndokuti:
  - Mangwana iwe uchaurayiwa! Ndizvo zvechokwadi... Hakuchazovi nekutambudzwa, asi hapasisina vamwe vakagadzirira kuurayiwa!
  Grishka akadedera, asi akapindura neushingi:
  - Zvakanaka, vachauraya ... Isu tose tiri vanhu vanofa!
  Muurayi akawedzera nekuseka:
  - Iwe hausi kungogurwa musoro! Uye vachaikanda pavhiri! Kutanga maoko achagurwa, ipapo makumbo, uye chete ipapo musoro. Unoda here izvi?
  Mukomana akadedera, akafenda, ndokushinyira.
  - Sezvo magumo akaita seizvi ... Ndichangoedza kubvuma rufu neruremekedzo!
  Muurayi akanyemwerera ndokuti:
  - Baba vako vakatoendeswa kuMoscow. Vanokutambudza zvakatonyanya ipapo. Uye ipapo quartering vhiri zvakare yakamirira. Uye iwe ... Zvinosiririsa kuti vachakuuraya iwe! Uri mukomana akasimba, uye zvingava zvakanaka kukutambudzazve!
  Grishka akapindura nehasha:
  - Munyika inotevera, iwe uchatambudzwa!
  Muurayi akabuda muchitokisi. Uye Grishka akatendeuka ndokurova chirebvu chake nechibhakera. Marwadzo akadzokororwa nemutsinga dzakatambanudzwa pachiraki. Pamwe haafaniri kuita izvi? Zvakanga zvakakodzera kuratidza kungwara uye kunyengedza muurayi. Uye mberi, ndakamumirira ...
  Mukomana wacho haana kumbosimudza musoro ndokutarisa ruoko rwake, rwakanga rwakafukidzwa nemavanga nokutsva? Chokwadi achagurwa here? Grishka akatarisa gumbo rake. Naiyewo akanga arohwa, tsoka dzake dzakapiswa, zvigunwe zvake zvakanga zvatyorwa. Asi pamwe anenge achiri kukwanisa kukwira scaffold. Uye makumbo ake namaoko uye pakupedzisira musoro wake uchagurwa. Zvino mweya uchabhururuka uchienda kudenga...
  Achiri mwana uye haasati awana nguva yokutadza. Apasa bvunzo yemoto nechikwapuro. Sezvingabvira zvikuru, paradhiso yakafanira yakamirira mberi, kana kuti, muchiitiko chakaipisisa, kugara kwenguva pfupi mupurigatori. Hameno kuti vachamukoka kuti areurure kumupristi here? Zvisinei, izvi hazvichakoshi. Grishka haana kunzwa zvivi zvake uye akanga asingachatyi musangano usingadzivisiki naMwari. Uye muparadhiso yakanaka, munda unoshamisa, umo mune zhizha risingagumi, uye ngirozi dzinoridza udimbwa. Kuregerereiko nzvimbo yakafanirwa nomukomana akatambura chitambudzo chakakomba?
  Izvi zviri nani pane kurembera padanda, kuita kuti ganda rako rabvarurwa netyava uye zvigunwe zvako zvatyorwa nesimbi inopisa. Ikoko ucharamba uri mukomana nokusingaperi, uye uchava muduku nokusingaperi uye une utano.
  Gonhi rakanzwika kuti zhowe zhowe. Pakazouya musikana aive netray, nemaguard maviri, pamwe naSamosa. Mhungu yakanyemwerera ndokuti:
  - Kwenguva yekupedzisira muhupenyu hwako, idya zvakanaka, puppy! Kornila ane rupo! Uye ikoko vachagura maoko ako nemakumbo!
  Grishka akapindura nehasha:
  - Uye iwe ucharangwa ... Kwete Panyika, asi kudenga!
  Samosa akati:
  - Mwana wembwa! Ngatione kuti unodanidzira sei pavhiri!
  Grishka akati noushingi:
  - Rufu dzimwe nguva runopa kusafa, uye kutengesa kunopa kukanganwa!
  Samosa akarova gonhi nehasha achibva abuda. Muurayi chete ndiye akasara. Grishka akagutsurira musoro kunge ane hushamwari kwaari:
  - Aya ndiwo mabiko atinopemberera! Uye haudi kufa!
  Muurayi achiratidza kunyengedza akabvunza mukomana wacho kuti:
  - Hauna kumbofunga nezve mweya wako here?
  Grishka akapindura nokutendeseka:
  - Handinzwi kuti ndine zvivi zvekupfidza.
  Muurayi akagutsurira musoro achiti:
  - Zvakanaka, fara, bastard. Panguva imwecheteyo, iva negirazi rewaini. Pamwe ndookutanga muhupenyu hwangu.
  Grishka akatanga kudya hanzi. Mushure mekutambudzika kwejeri, chikafu chacho chakaita sechinonaka zvikuru. Pakamboita kakurwadza kuti mukomana atsenga asi nyama yairatidza kutapira. Uye yakamedzwa nesimba.
  Muurayi akati:
  - Dai zvisiri zvamwari wako Cornila, ungadai usina kugamuchira mabiko akadaro.
  Grishka akabvunza nekutarisa kwakakomba:
  - Anodei?
  Mutambudzi akapindura zvechokwadi:
  - Wana pfuma yaStepan. Dai zvisina kudaro angadai asina kufamba.
  Grishka akapindura nenzwi risina hanya:
  - Pfuma ngaive muvhu. Uye achashandira kumukira mune ramangwana!
  Muurayi akati achiyemura:
  - Zvakanaka, iwe uri gondo! Murwi chaiye! Zvakanaka, ndinoshuva iwe kubudirira!
  Zvino mutambudzi akasiya mukomana. Grishka akanzwa kuremerwa mushure mekudya uye kunwa girazi rewaini yakasimba. Maziso akabva avhara mukomana ndokubatwa nehope. Airota hondo nemhando dzakasiyana dzezviitiko. Zvakaita senge murwi wengano anotema zviuru zvevarwi.
  Saina kurudyi - mugwagwa, kuruboshwe nzira!
  Uye ipapo anobhururuka pamusoro peshato. Segamba rengano...
  Mangwanani akatevera Grushka akamuka. Kwenguva yokutanga, mukomana akarara zvakanaka usiku uye akanzwa simba rakawanda. Vaurayi vakamusimudza; Vakapfeka masaga pamutumbi wakakuvara. Uye vakandisimudza ndokundiendesa kunourayiwa. Grishka akaona pendi uye mapfumo anopinza mambakwedza.
  Mukomana aifamba akapfeka simbi zvaisaita. Akaburitswa muchivanze. Tsoka dzemukomana dzakashama, dzakaremara zvainetsa kutsika matombo. Asi Grishka akatsungirira, achirumanisa mazino ake, uye akaedza kuramba akatwasuka. Kunyange zvazvo nhanho dzose dzetsoka dzakatsva dzairwadza. Akabuda akaenda kudare.
  Vanhu vakaona mukomana. Akaveurwa, akafukidzwa nemabrasions uye mavanga, aine tsoka dzakatsva dzakatsva, dzakawonda.
  Grishka akafuridzira tsitsi pane ruvengo. Vazhinji, kunyanya vakadzi, vakagomera netsitsi.
  Mukomana akavatarisa neziso ndokuti.
  - Senge, yedu iripi, haina kunyangarika!
  Uye akaenderera mberi. Pakanga pasina kunyanya kutya. Grishka aiva nechokwadi chokuti akanga asina kukodzera hero kwaari. Uye denga riri nani zvikuru kupfuura kuvapo kwapasi, kwoutsinye.
  Nzvimbo yekuurayira yakanga yakakomberedzwa nevanopfura vakasarudzwa veMoscow. Kune akawanda varindi uye pamba Cossacks. Zvaiita sokuti akanga asiri mwana akanga achiurayiwa, asi aiva tsotsi renyika rine mwero wepasi rose.
  Mukomana haana kugadzikana, achidzedzereka, akakwira pamanera, achitsika netsoka dzake dzakatsva pamapuranga emioki.
  Pablock paipenya mbezo hombe, yakarodzwa demo. Muurayi mukuru akanga akapfeka nguo tsvuku akafamba-famba. Paivewo nevhiri rainge rakagadzirirwa quartering.
  Grishka akazviyambuka. Zvinorwadza chaizvo kufambisa maoko ako.
  The herald akatanga kuverenga mhosva:
  - Uyu mwanakomana waStenka Razin, Grishka, ane mhosva: kuvanza pfuma, kuronga mapoka evapanduki, kuuraya uye kupamba kwevakomana, chisimba chevakadzi, nezvimwe zvakadaro. Naizvozvo anotongerwa kupatsanura vhiri uye rushambwa rusingaperi. Mutongo ngauitwe.
  Grishka akadedera, asi akaramba akamira panzvimbo uye akamira akatwasuka. Mushandi akaridza mhere:
  - Zvakanaka, mbavha yakagadzirira kutendeuka pamberi pevanhu here?
  Grishka akafunga. Hongu, ane chimwe chinhu chokupfidza pachiri. Mukomana akakotama ndokuti.
  - Ndine urombo, Don Cossacks. Ndine mhosva pamberi pako nekusakusunungura kubva pajoko remukomana.
  Samosa akaridza mhere apererwa:
  - Muuraye nokukurumidza!
  Vabatsiri vemhondi vakamhanyira kumukomana. Grishka, achikunda marwadzo mumaoko ake, akabvarura masaga pachake. Vanhu vacho vakanga vava nemaronda uye maronda aikonzerwa nevaurayi. Ipapo vakamonya maoko aGrishka ndokumukanda pavhiri.
  Muurayi akasimudza demo pamusoro pemukomana. "Zvino zvichatanga": akafunga Grishka.
  Asi panguva iyoyo bugle yakarira uye mushambadzi akazivisa:
  - Ngoni dzehumambo! Nekuda kwehudiki hwaGregory, mutongo werufu unotsiviwa nekutengesa muuranda! Ngazvive zvakadaro!
  Mukomana akasimudzwa pachikafu ndokudairirwa mumba. Hupenyu hutsva hwakatanga kuGrishka.
  Toronto yakazova nzungu yakaoma kutsemuka. VaNazi, vakakomba guta uye vachinzvenga kurasikirwa kusingakoshi, vakariparadza zvine hunyanzvi uye nendege. Tariro huru dzakaiswawo pachikamu chechishanu mukati meUnited States. Kurohwa kwaOctave kwakave nekukurumidza uye kwakabudirira. Guta guru reCanada rakadonha mushure memazuva matatu ekurwa. Pana June 22, 1945, vaNazi vakasvika kumuganhu wokuchamhembe kweUnited States.
  Nekudaro, America yakazviwana iri pachinzvimbo chekumanikidzika. Uye zvakaoma zvikuru kubuda mazviri. VaNazi vakapemberera gore rechishanu rekuzvipira kweFrance, makore mana mushure mekurwiswa kweUSSR, uye makore maviri mushure mekutangwazve kwekumabvazuva.
  Nokudaro, Fuhrer akapemberera zvakare nevarume vake nezororo uye kurwa kwe gladiatorial.
  Colosseum ine zvigaro zviuru mazana mashanu yakavakwa muBerlin. Uye vanhu vazhinji vakaungana. Nhandare yacho yakazarisa zvechokwadi. Uye inogonawo kuvharwa munguva yechando negirazi, retractable dome. The Fuhrer nevaimutevera vakanga vakagara muzvigaro zvemaoko, uye matafura ane ndiro akaiswa pamberi pavo. Vakuru vakadya.
  Hitler akaratidzwa tangi itsva "E" -400, inorema matani mazana mashanu. Motokari iyi yanga yakashongedzerwa nepfuti mbiri dze 105-mm caliber, 650-mm bhomba rekudzimisa, uye gumi nembiri pfuti. Motokari ine simba ine nhumbi dzokurwa dzakatsetseka dzemamirimita 300 pahuma uye 250 mm pamativi dzakaita fungidziro yakasimba pavakuru vemauto. Tangi yaive zvechokwadi jack yezvese zvekutengesa.
  Injini ye turbine yegasi ine rekodhi 3,000 horsepower yakaiswa pairi. Uye munhu wese akaona iyi squat tank akatya. Nyangwe zvazvo mota yacho yaiita kunge kamba. Asi nemadhiramu - refu anti-tangi pfuti, uye yakakura uye ipfupi bhomba yekuvhura.
  Motokari yakaridzwa pfuti, zvichiratidza kudzivirira kwakasimba. Zvisinei, zvakaoma kutakura bandura inorema, yakafara uye yakareba nenjanji.
  Guderian akataura izvi. Mukuru wetangi Strategist akakurudzira:
  - Ndinofunga kuti zviri nani kurambidza kugadzirwa kwemichina inorema kupfuura mazana maviri ematani. Zvikasadaro, zvinenge zvisingaite kuvaendesa kunyangwe mungoro dzakakosha.
  Mainstein akabvumirana naGuderian:
  - Tangi rinorema, mutoro mukuru. Kazhinji, E-50 inokodzera mauto zvakanaka. Zviri nani kugadzira mota iyi mukurova pane kugadzira mahybrids akakura kudaro.
  The Fuhrer akagunun'una chimwe chinhu chisinganyatsonzwisisike. Kazhinji, Hitler haana kuzvifarira apo nyanzvi yake yakabvunzwa. Munguva pfupi yapfuura, zvisinei, kurumbidza kwave kunofinha. Asi munyaya iyi, mudzvanyiriri wefascist aida matangi makuru. Uye ndakanga ndisingadi kudzokera shure.
  Adolf akabva ati:
  - Ichava muE-400 akatevedzana, uye mainjiniya edu achagadzirisa dambudziko rekufambisa!
  Ipapo pakave nekuongororwa kweMP0-55 yekurova carbine ine bara rakawedzera rinopinda. Izvo zvakafadzawo Hitler. Pamwe chete nevatakuri vevashandi vane zvombo zvekumhanya zvakanyanya. Zvakanga zvakarongwa kuendesa mauto ose etsoka kwavari.
  The Fuhrer, zvisinei, aida matangi ekubudirira. Paivewo nenhaurwa dzemacomputer. Iyo purojekiti yemuchina mutsva wemagetsi uchishandisa transistors yakavimbiswa kuve inoshanda zvakanyanya uye compact.
  Mugadziri akavimbisa kuti munguva pfupi kombiyuta yaizokwanisa kutamba chess.
  Hitler akafarira pfungwa iyi. The Fuhrer pachake akafarira mutambo uyu munguva yake yekusununguka, uye akaita basa rakanaka. Napoleon aidawo chess, uye akaenzanisa hondo chaidzo nechess. Iye zvino Fuhrer aitarisira kutyaira maAmerican muZugzwang. Uye kusvika zvino zvashanda. Upfumi hwakasimba kwazvo pasi rose hwaisagona kuramba Europe yakabatana uye zviwanikwa zvemakoloni.
  The quantitative chiratidzo chemidziyo yakagadzirwa zvakare yakakwirira.
  Fuhrer aive nemweya, zvisinei, akavhiringidzwa nenhandare. Vasikana vakanaka vakabuda kuzorwa. Uye ungatadza sei kuvatarisa?
  Hitler akayemura miviri yakashama-yakashama, ine tsandanyama yevasikana, uye aizvifungidzira segora mukufungidzira kwake. Zvakanaka kuva mumiriri wevanhu ava - elves haachembera uye anorarama kwezviuru zvemakore. Ivo vane simba uye vanokurumidza kupfuura vanhu, uye vanosiyaniswa nehunhu hwavo hwerudo. Mujaho wakadini!
  Fuhrer akaombera maoko ndokuti:
  - Uye kwete shamwari kana muvengi, asi elf!
  Zvichakadaro, vasikana vakaungana ndokutanga kurwisana nepfumo neminondo. Chiono chakatozivikanwa naFuhrer.
  Uye Hitler anoda kurwisa shato. Kurwa nedzvinyu rine misoro gumi nembiri. Uye kudimbura misoro yake nelaser...
  The Fuhrer ainyatsofarira laser zvombo. Uye kwete pasina chikonzero. Mushure mezvose, kupisa kwemwaranzi kunogona kushandiswa kupfura kubva kumasoso anobhururuka. Uye hapazovi neruponeso kubva kwavari.
  The Fuhrer akarangarira firimu apo Stella naAlbina vakabhururuka pane discus vachishandisa mwaranzi yerufu. Zvese zvakafamba zvakanaka ipapo. Kupfurwa kumwechete uye mazana maviri endege dzeAmerica dzinobva dzaputirwa nemoto. Kwakabva kwawedzera kupfura. Mukana unoshamisa wekurwa. Uye vasikana vatyairi vakanaka kwazvo ... Ndinongoda kubata rimwe remakumbo ake kana mazamu.
  Uye munhandare, vasikana vanowa nokutyoka, vabayiwa neminondo. Hutsinye hwakadini uhwu!
  Iye Fuhrer pachake akanzwa kakutya. Kunaka kuri kufa. Asi zviri nani kutambudza uye kubata mukadzi chibharo pane kumuuraya.
  Mumwe wevasikana ava akadimburwa ruoko achibva adonha achibuda ropa. Anopedzwa nekurohwa nebakatwa rinopinza. Hitler anotosvetuka nekufara. Uye purrs:
  - Uku ndiko kukurumidza! Ngakuve nechinangwa!
  Himmler anoti:
  - Ngakuve nechinangwa!
  The Fuhrer akatendeukira kumukuru wekuuraya weTatu Reich ndokubvunza kuti:
  -Ko vaJudha?
  Himmler, achiratidza kufara, akapindura kuti:
  - Vanoshandira isu, Fuhrer wangu! Kusanganisira sharashkas! Takamanikidza maJuda kupinda muhupfumi hwedu!
  Fuhrer akadzvova achiti:
  - Ita shuwa kuti havasi kubereka! Uye haana kusangana nemamwe marudzi!
  Himmler akati akanyarara:
  - Hongu Fuhrer wangu!
  Hitler akazvisimudzira. Akarangarira hope dzake dzekupedzisira. Zvimwe zvishuwo uye zvinoshamisa.
  Zvaiita sokunge akanga achibhururuka pamusoro pechikepe chenyeredzi, uye ... Vakanga vachiteverwa nemakororo emuchadenga. Paki yakazara. Padivi peFuhrer paive nevasikana vana vaive vakapfeka mabikini. Uye imwe timu yese pamwe chete ne elf.
  Muvengi akanga achiswedera pedyo. Akanga akafanana nechipoko, kubva kunyika yezviroto zvinotyisa.
  Mukurota kwake, Hitler akanga ari n"anga, kana kuti n"anga. Akagadzirira mushonga usina kugadzirwa, akagadzirira kusangana nemhandu yake noruvengo. Wand yake yemashiripiti yakazununguka mumaoko ake: izwi rakatetepa raiita kunge richichema: njodzi, njodzi, njodzi!
  Adolf akakurirwa nekurudziro, achivandudza kukunda. Mudiki Fuhrer akakurumidza kusanganisa potion neyakange isingazivikanwi. Akafuridzira paari.
  Panenge pakarepo, mifananidzo yezvikepe zvitatu yakaoneka pedyo navo. Vakasvika padhuze.
  Elf akati:
  - Pachiyero chikuru, kuputika kweplasma!
  Counter-destroyer yakaridza pfuti dzose. Chamupupuri chinoparadza chinoparadza chakabhururuka chichibuda. Kureba kwacho kwaive kwakanyanyisa; nyeredzi huru yaifanira kunge yakaomerwa. Asi muroyi Jarran akakwanisa kuisa rudzi rwekuzvidzivirira. Nekuda kweizvozvo, simba rakazara resalvo rakarova brigantine ichimhanya kubva kurudyi.
  Mhepo ine simba yakamonyorora chitundumuseremusere, chakaunyana ndokukandwa sezvinoita bhora rerabha rapwanywa nevhiri rerori. Urasha hwacho chete ndihwo hwakapararira kure, huchinaya madota nemazimbe anopfuta.
  The Fuhrer akaridza muridzo:
  - Wow! Simba rehondo inorova, asi mushaya isiri iyo!
  Vasikana vakanaka vakatenderedza Adov aive akabatwa akaseka.
  Christina akapindura:
  "Iye zvino hatigone kunzvenga kurwa."
  Musikana akamhanya asina shangu achitevedza nzira isina kugadzikana yakananga kunovharirwa mhepo, vaviri "vahwina" vakarembera kubva kudivi kuenda kune rimwe divi. Christina paakarova, chimwe chezvombo chakazhamba:
  - Simba rangu rinoshandiswa nezvikamu zvitatu nemazana maviri kubva muzana.
  - Nyarara, pfuti yemuchina! - The terminator musikana akadanidzira kwaari. - Hazvizove zvakadaro.
  Runako rwakabhururuka, ruchipinduka kakawanda. Kufamba kwakadzikira, iyo elf yakachinja magiravionics kune yakakwidziridzwa modhi, inoshandiswa pakumhara pamapuraneti makuru, neutron nyeredzi, uye, isina simba, maburi matema.
  Iye zvino nharaunda yakamupoteredza yakanga yava viscous uye, kukunda jelly yakadaro, yakasvina kunzvimbo yaidiwa pedyo nemagetsi.
  - Kurwa kurwa, uye hapana chingaitwa nezvazvo.
  Mapoka matatu evasikana akatora nzvimbo dzawo pamadziro, achigadzirira kunetsana kunotyisa. Vari kufungei? Pashure pezvose, vazhinji vavo vari kurarama maminetsi avo ekupedzisira; kune hondo ine ropa mberi nemuvengi ane utsinye uye ane unyanzvi.
  MaPirates haapi chikamu!
  Christina akanyengetera mupfungwa kuna Absolute, iyo yakabereka nhamba isingaverengeki yavamwari nezvitendero. Musikana akasvetukira pasi, uye asati awana nguva yekuzorora tsoka dzake pakusunga, kuvhunduka kwakatevera, chitundumuseremusere chikuru chakanyura chose mukudonha. Yakanga iri hurongwa hwepakarepo apo molecule yese yemuviri yaichinja.
  Vaya vaibhururuka shure kwake, Charlotte naGerda, vakarova rutivi nebondera zvokuti pasina dziviriro, vasikana vangadai vakanamwa panhumbi dzokurwa nadzo. Uye saka, dzakabhururuka dzichidzokera shure, dzichisvetuka kana semabhora eping-pong. Christina akavasimudza zviri nyore uye, achimisa kufamba, akati:
  - Usatombo edza kurara, shamwari! Bhizinesi rakakomba rave kuda kutanga!
  Vasikana vakapindura pamwe chete:
  - Kune mutungamiriri!
  Murayiro weElf wakanzwika:
  - Tanga kufambira mberi.
  Muvengi aive padyo, chinguva chidiki gare gare, chikwekwe chakachekwa chakabhururuka chakananga kurudyi kwaChristina nemhepo inotonhorera uye, kwechinguvana, chitambi chairatidza kupenya nekunyunguduka.
  - Kanda mumuromo weshumba! - Christina akaraira uye akasvetuka nepaburi, sekunge akange anyura mumoto wegehena.
  Pasinei nerima, zviridzwa zviri mungowani zvakaita kuti zvikwanisike kuona zvakajeka makororo akanga akatsvikinyidzana. Zvidimbu zveplasma zvakabhururuka kubva muhwina, chombo pachacho chakasarudza zvinangwa, chichibvisa vavengi. Christina, semurwi ane ruzivo, haana kumbozengurira. Mumwe wevapambi akawira pasi pekurova kwetsoka yake yakaoma, muviri wetsoko ukapwanyika, uye mapfupa akapararira.
  Vaviri vanohwinha vakasvipa mazhenje akasvibira, marefu, uye zvakare akatemwa nemafungire, achibaya nhumbi dzokurwa nendava. Magda naCharlotte vakabhururuka vachimutevera, ivo, sokunge vanobva mumagaba ekudiridza, vakadurura zvidimbu zvezvinhu zvakapisa kusvika kumabhiriyoni emadhigirii.
  Runako rwekunze rwakapfava, muhondo vakashandurwa chose, kuita semoto wegehena.
  - Chenjera, zvikara! - Vasikana vakadanidzira.
  Christina akabhururuka nemhepo, achisiya gomo rezvitunha kumashure kwake, akapfuura nemukoto, uye pakarepo akamhanyira mutangi rekutakura. Bete rezvombo rakasangana nemusikana nemoto wakaoma. Pakarepo payakatora kuti motokari izive munhu wayaisaziva uye kunanga pfuti yayo yakaponesa upenyu hwaChristina. Musikana akasuduruka parutivi, Magda akakwanisawo kufuratira. Asi Charlotte akanga asina rombo rakanaka. Kubuda kweplasma kune simba kwakapwanya musikana pamwe chete nesutu yake yekurwa. Shamwari dzakati kuti dzaibhururuka kumashure kwake dzakakuvarawo.
  Vasikana vakadonha, mumwe akatsva ruoko, uye mumwe aine gumbo.
  Nekudaro, ivo vakanaka vakashanda otomatiki, vachisundira kubva kuWeidemeester. Mutero wehoming wakasarudza nzvimbo pamharadzano, uchipinda mukati mezvombo zvinofamba zvetangi.
  Bete zihombe rakanga razvimba, miromo yepfuti yakamonereka.
  Christina akasimbisa:
  - Zvakanaka, vasikana.
  Robhoti yekurova arthropod yakananga kwaari, ichipfura magiravionic lasers.
  Kuverenga kwaive mumasekonzi chaiwo. Kunyura pasi pemafungu anoparadza ekucheka nzvimbo, Christina akaendesa kuyerera mumabvi akabatanidzwa erobhoti, achityora makumbo matatu. Motokari yehondo yakadonha, ichipfura pasirin'i, ichiruma madziro ane zvombo.
  - Goridhe-bvudzi rimwe, chenjera. - Mumwe wevasikana akaridza mhere.
  Vasikana kumashure vakapfura kubva kuWeidemeester, vachimanikidza tangi yaive yabva ku anus kumira. Yakatanga kupfungaira, asi haina kumira kupfura, Christina akacheuka achibva angosvirwa, danda rakamurova kumusana ndokumuwisira pasi, akapotsa atyora mapfupa.
  The terminator musikana akaita somersault, achirovera pasi panel paaienda, uye achibhururuka pamusoro, akarova muvengi wake muchipfuva nebakatwa re hyperplasma, achiparadza zviridzwa.
  Robhoti rakati dhuma dhuma mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana mbichana. Rimwe robhoti rakakandwa parutivi paro, rakarereka, mvura ichiyerera kubva mariri seropa, iyo moto yakapfuura ichinyungudusa simbi.
  Adolf Hitler akanga achipaza kubva muchitokisi chaitevera. Akazvishingisa kurwisa tangi nechitsinga. Motokari yakazununguka, matunhu achipisa, ichibva yadzokera kumashure, ichiburitsa chamupupuri chine simba pavapambi. Kazhinji, nzira iyi yakagadzirirwa mhuka dzakatsamwa, kwete cyborgs, asi panguva ino yakashanda. Zvichida izvi imhaka yokuti chirongwa chacho chakanga chiri nyore, kana kuti zvimwe masimba emashiripiti aHenry akakura mukushushikana.
  Elf Buckingham akaraira:
  - Krasnova, tora muvengi kubva kumashure, kuwanda kwemoto kwakanyanya, isu hatina kupaza kubva padanho rechitatu.
  - Ndinoteerera! - Christina akaziva kuti pakanga paine kurova. - Ini ndichapfuura zvino.
  Musikana akakanda girinedhi, iyo, ichidzorwa nechip, yakabvongodza pamadziro kakati wandei, ikazununguka, uye ikagogodza mamwe makororo mana. - Yakatsvairwa kure! - Musikana aifara akadanidzira, achinanzva ropa kubva pamiromo yake yakaputsika.
  Akasangana nemoto uchibva kukona yedivi remadziro. Akaita zvekurara pasi, magirinedhi achibva asvetuka achienda kwaaive. Musikana wacho haana kuwana nguva yekuvapfura pasi, achipfura akatarisa, achitungamirirwa nehungwaru.
  Magirinedhi akaputika, achigeza ega nezvidimbu zveplasma. Kana Christina akanzwa kupisa chaiko.
  Mumwe munhu akaridza volley yefitegrob. Shimmering hyperplasmic bubbles akatsvaira mukoridho, achipisa mauto evavengi. Rimwe robhoti rekurwisa rakaparadzwa uye tangi rakadonha.
  Zvichakadaro, Magda naGertrude vakacheka mbiru dzekuchenesa mhepo, semugumisiro wefluorine yakaputika uye yakaputika zvakasimba, ichidonha corsairs.
  Vasikana vakatoridza mhere.
  Pamwe chete nevamwe vake, Christina akamhanyira kumberi, akatendeuka, ndokukandira pasi kamba negoko rinosvuura. Mamwe makororo akati wandei akapiswa netangi riri pasi peFuhrer aive aine.
  Christina akacheka corsair nedanda rake ndokusvetukira mberi, achibhururuka, achipfura marobhoti akavhiringika.
  - Chii, metalheads, haisi kutapira kwauri here?
  Elf General akati:
  - Shanda netackle uchishandisa spinner.
  Kuiswa kwekutenderera kwakabhururuka kuchipinda mukamuri, kuputika kwakatevera, mica nenyama zvakapararira.
  Christina akazunza marara kubva sutu yake yekurwa, Adolf akabhururuka achiuya kwaari kubva kumashure, uye pachinzvimbo chechombo, akatenderedza wand yake yemashiripiti, achiburitsa masaisai.
  - Chii, uri kutamba? - Musikana akamubvunza.
  Fuhrer akati:
  - Ndinofunga tinoda kukwira kukamuri yehunyanzvi.
  Christina akaridza tsamwa.
  - Zvakanaka, yako chete inonzwisisika zano nguva pfupi yadarika.
  Vakaramba vachifamba, vachipfura munhu wese aive munzira.
  MaWeidemeesters akashandiswa nevasikana akaparadza muvengi pamwe chete nezvikamu, zvigadzirwa zvetekinoroji, jenareta, zvidhori zvakatorwa zvisina nguva yekuwana musika, zvidhori, mabhati egoridhe, kumashure uko vapambi vakaedza kuvanza.
  Panguva iyi Christina, asingatarisiri, akarwa ruoko-ne-ruoko namwarikadzi Astarte.
  Murwi anotyisa akakanda girinedhi, rikapfurwa, rikapaza nepakati, richivheyesa bakatwa rake. Hondo pakati pevaviri vefenzi vane ruzivo rwakanyanya yakatanga.
  - Usapindira, Adolf. - Musikana akashevedzera kujaya. "Ndichaedza kubata nazvo ini!"
  - Uye iwewo! - Akati mwarikadzi mukuru we filibusters.
  Apo varume vaviri vane unyanzvi vanorwa, idutu, asi apo vakadzi vane unyanzvi vanorwa, ichamupupuri!
  Christina pakarepo akaziva kuti muvengi wake akadzidziswa zvose zvinokosha unyanzvi, uye zvaisazova nyore kumukunda. Astarte, pakutanga, akaedza kuitora achimhanya, asi kutadza hakuna kutonhora. Musikana uya akaerekana anyepera kudududza ndokumupa divi rekurudyi. Svetlana haana kuitenga! Akangoratidza kupinza makumbo achibva arovera mhandu yake kuruboshwe. Panguva iyoyo akabva aedza kubata mumwe wake ndokumusiya asina kudzivirira. Chibayo chakapinza chakabvarura nhindi yenyama kubva paari, musikana akatadza kumhanya, uye makumbo ake akati bhai.
  Ronda racho rakaderedza hunhu hwaAstarte hwekurwa, uye kufamba kwake kwakava kunonokera. Pano Christina akaita lateral maneuver, uye ipapo nyore kucheka bhurashi. Mukupindura, Astarte akakwanisa kumurova nemusoro wake, asi iyi ndiyo yaiva kubudirira kwekupedzisira. Nekuzunguza kwakatevera, Svetlana akafuridzira musoro wake.
  - Bravo! - Akadaro Fuhrer. - Top kirasi.
  - Hausati waona zvese.
  Kurwisana kwakatanga kakawanda. Dzimwe nguva vaitoshandisa mazino avo. Vasikana, vakanyatsodzidziswa, vakaita, sekutonga, mune rimwe boka uye vakarwa mukurwisana nemaoko maviri kana matatu. Izvi zvakavapa mukana muhondo nemotley pack. Pamusoro pezvo, bioengineering uye kusarudzwa kwemajini mumaincubator kwakave nemhedzisiro.
  Uye chakakoshawo ndechekuti makororo akanyatsoita tsoka dzinotonhora. Havana kumbobvira varwa nemuvengi akasimba, ari kuenderera mberi asingatyi kukwira matangi, marobhoti, kana kutukwa kwevaroyi. Uye kana ukasangana nechimwe chinhu kekutanga, nyonganiso inopinda.
  Vapambepfumi vakadzokera kumashure, vamwe vakaridza mhere sevanhu vane mweya, vamwe vakaerekana vavhunduka vachipfura marobhoti avo. Zviripachena kuedza kwemashiripiti kwaAdolf aive nemweya kwakavapedza.
  Mauto emuchadenga Germany akadzikisa moto unorema uye akashandisa minondo kakawanda.
  Kunyange hedgehog yakaita zvakanaka. Mudiki uye ane njere, ane hungwaru pamagirinedhi esimbi. Uye haana kupfura zvakaipa.
  Vasikana vakazvidhonza, mukurwa chaiko, kuita kwakawedzera. Vakarwa zvirinani kupfuura mumitambo yakawanda chaiyo, kwavakadzidziswa kubva paucheche. Zvisinei, chido chokurarama chero chipi zvacho, kuti ugoberekana gare gare, chakadzora. Mukuwedzera, iyo yose yakasiyana-siyana arsenal, kusanganisira spatial Velcro, yakashandiswa zana muzana. Kunyange Adolf, iyo yakanga isiri tsika yake chose chose, akazvishandisa. Akakungurutsira makororo matatu mumushonga wemazino, ndokushandisa wand yake yemashiripiti zvakare. Pane imwe nguva, chimedu chakarova chombo cheuroyi, ndokuchityora nepakati. Asi Adolf akadzorera wand nechiperengo chimwe chete:
  - Aihwa! Chero mashiripiti anobva akosha chimwe chinhu kana achiziva nzira yekuzvidzivirira. Chinhu chakanyanya kuoma kuchengetedza mweya wako kubva kuhuipi huri mauri! - Akawedzera wechidiki Fuhrer.
  Zvakare rukova rwemashiripiti rwakabhururuka kubva muwand ndokuwira pamagetsi emagetsi. Kunyanya, akaremara akati wandei subdimensional misungo.
  Stella akakuvara zvakaipisisa gumbo rake, asi akaramba achirwa.
  Kurasikirwa kwemativi ese, kunyanya kumakororo, kwaive kwakakura. Vasikana vakafawo, Christina akasangana navo vanenge vose nezuro chete, asi kurasikirwa kwese kwairwadza. Vasikana vakawanda vakarwa, vakatokuvara. Zvaisava pasina chikonzero kuti makororo aityisa boka rose renyeredzi; zvakanga zvakaoma kurwisa matangi ekukwira.
  Mumwe wavo, ane simba zvikuru uye wemazuva ano, akatyaira kumashure ndokuuraya vasikana vashanu kamwechete, uye akacheka hedgehog nehafu. Adolf akamumisa nechitsinga chekupererwa, akabva amukira muvengi. Mweya wake wakabvarurwa nekutambudzika; mumwe wevasikana, pane imwe nguva, akamuita kuti aseke nenhevedzano yemajee ekucheka-cheka kubva kunyika yemarobhoti. Zvino, murombo afa, uye haasati adzidza kumutsa vakafa. Panguva ino, muroyi wechidiki Fuhrer akatarisana nedambudziko rake guru.
  N'anga Jarran neshavi remoto yakamira munzira yake.
  - Une mwana, ndiri kuona, imwe mhando yemashiripiti akasarudzika. Pamwe uchauya kudivi redu? The League of Underworlds ichakupa mubayiro iwe nerupo nemari, uye pamwe kunyange kukupa iwe nyika yese inogarwa nevaranda vanoteerera.
  - Sei kwete galaxy pakarepo? - Adolf akabvunza achiseka.
  N'anga haina kunzwisisa kuseka:
  - Ndine chokwadi chekuti nekugona kwako, kugadzira humambo hwako ingori nyaya yenguva. Saka zvinogoneka, kunyangwe galaxy.
  - Asi sezviri pachena pasina iwe! - Iyo Fuhrer yakatumira danda kune wizard.
  Akakurumidza kumurwisa ndokumurova iye pachake, zvokuti zvipfeko zvaHitler zvakabatira moto, kunyange zvazvo akakwanisa kusvetukira shure. Kutendeuka, Fuhrer, kwete zvachose zvemashiripiti, yakabvisa moto.
  - Chii chawawana? Usanyanya kuzvivimba, Adolf.
  The Fuhrer akashamisika:
  - Unoziva sei zita rangu?
  Mukupindura, kuseka:
  - Varoyi vane simba seni vanoziva zvese!
  Akamhanyira zvakare kune wechidiki Fuhrer. Akanzvenga pulsar yakakandwa, akaburitsa danda, nyoka ndokubhururuka kubva mutsvimbo. Akazengerera mudenga uye, kuseka kwen'anga, akaputika.
  "Iwe hauzive nezve hyperwave magic, kupera simba." Ndiko kusaka uchigona kubatwa nazvo zviri nyore. Zvakanaka, chii chimwe chandingakufadza nacho?
  Adolf akasvetukira patroll, achiedza kutsvaira sezvaakanga adzidziswa, uye akakandwa kumashure. Ipapo wechidiki Fuhrer akaverenga spell: akawanda icicles akadonha kubva kumusoro, izvo zvakakonzera kuzvidza grin kubva kumuroyi.
  - Ndizvo zvese zvaunogona kuita here? Zvakadini neizvi? - N'anga yakagomera huroyi ndokutumira green wave.
  Chiutsi chakasimuka chakatenderedza Adolf zvindori ndokuonekwa. Muduku Fuhrer akaedza kusvetuka kure, asi akapwanywa nemaoko epython ane mavara. Vakasunga mukomana uya sengetani ndokutanga kumudzipa. Mudiki Fuhrer akagomera achiti:
  - Mhondi!
  N'anga yakaseka:
  - Hongu, ini ndiri dutu rekuparadza. Pika kuti uchava mudzidzi wangu uye ndichakurega uchienda.
  - Never! - Akapindura ane Hitler, zvinopesana nemafungiro ekuzvidzivirira.
  - Wobva wawana! - N'anga yakaridza muridzo.
  Rukova rwesimba redhimoni rwakawira pamusoro peFuhrer, rwakatambudza uye kubvarura sero rega remuviri wake. Zvairwadza, zvairwadza zvekuti ndaida kuridza mhere semhumhi. Zvinoita sekunge ganda rako riri kupeperetswa kubva pakatsetseka uye rakadirwa nesimbi inopisa.
  - Zvakanaka, zvino iwe uchanditeerera here? - Jarran akabvunza nenzwi rinotyisa. - Kana!
  - Kwete zvachose! - The Fuhrer akati nekupedzisira simba rake. - Kushumira zvakaipa kuchaparadza mweya, iyo inonyanya kukosha kupfuura muviri.
  The evil troll akaseka:
  - Benzi, kundishandira ndiyo chete nzira yekuponesa mweya wakashata. Zvino ndiri kumukanda muGehena. Kana nyama yako yapiswa, ndichakuendesa kunzvimbo iyo nyaya dzevanhu vose dzegehena dzinoita sezviroto zvinotapira. Dedera, une rombo rakanaka.
  Adolf akabva ati:
  - Kutyisidzira kwakapusa!
  Kudzvova kusinganzwe kwakatevera:
  - Zvadaro pisa!
  Marimi omoto akaputira Hitler, uye ganda rake rakatotanga kusvuuka. Aitoda kukumbira tsitsi, aiwa, I'm not ready to die. Kana kuti pamwe, pfungwa yakapinda mumusoro mangu ndisingazive, ndingazokwanisa kukunda muvengi wangu ane hutsinye mune ramangwana.
  Kuyerera kwemvura kwakadzima mirazvo yemoto, uye Fuhrer akasunungurwa, akasiyiwa ari mamvemve ayo asina kuvhara muviri wake wakasviba. Elf Buckingham akaoneka pamberi pake. Chiedza chakapenya chakatenderedza mukuru wemuchadenga Germany, uye akanyemwerera.
  Nezwi rekuzvininipisa akati:
  - Ndiwe Jarran, iwe sezviri pachena unoda kugumbura mwana?
  Mhinduro yaive hwizi ine ngura:
  - Usapindire mukupokana kwedu, elf! Zvikasadaro uchava nenguva yakaipa kwazvo.
  Mumiriri wevanhu vakanaka, achibudisa mazino ake ane pearly, akapindura:
  - Ndinoona, haugone kunyange kupika nenzira yakaoma. Kumwe kutaura kunosiririsa kwemwana pane kutyisidzira.
  Troll yakapenya mazino ake:
  "Ndichakuparadzira mumaatomu muboka renyeredzi, uye ndigomanikidza mweya wako mugomba dema, uye ndotambanudza ganda rako pamusoro pe quasar."
  - A zvishoma nani! - Elf yakatemwa nepulsar. The troll, achidzedzereka, akaimisa nekunetseka, kupisa kwakaonekwa padama rake.
  - Uye iwe wakasimba! - Chiso che troll chakamonyaniswa semaski yekubuda kwerima. - Asi ini handisi kupera simba zvakare. Apa chienda!
  N'anga yakatumira chipo, iyo elf yakakanda nebvi rayo, uye yakatumira shure nemonyoro.
  - Kwete, iwe hauna kundifadza! - Buckingham akapindura. Akakanda ziso kuna Smith, uyo akanhonga tsvimbo yake ndokuedza kuirova. - Hapana chikonzero, shamwari yangu, enda unobatsira shamwari dzangu. Murume uyu akatopedza simba rakawandisa, uye ini ndinogona kumugadzirisa ini.
  -Unonyanya kuzvivimba, asi zvakadini neizvi! - Zvigunwe zvetroll zvakakura, uye phantoms huru dzakatanga kukura kubva kwavari. Idzi dzaive mhando dzakasiyana dzemafreaks, madhinosauri ane simba uye michina yekurwa.
  - Zvakanaka, ngatirwei! - Ruoko rweelf rwakasimuka sefani, uye makororo emakororo ane simba akatanga kuputika kubva pasi paro. Iyo phantoms yakaungana, uye hondo yetitans yakatanga, iyo yakaratidza simba risati ramboitika.
  Chikero muhondo yemashiripiti chaizununguka kubva kune rumwe rutivi, kuchema uye mheremhere inoshungurudza zvakanzwika.
  Adolf akashama hafu akafamba kunge somnambulist, akaona zvitunha zvakawanda nezvimedu zvemitumbi, pamwe nemaitiro akaunyana. Izvi zvakamupa simba, uye akaita nzira yake yakadzika mukati meunyanzvi hwepasi.
  hope dzinotyisa ngadzindipise nokufema kwadzo
  Ndinopika, handisi kuzotengesa nyika yababa vako!
  Nyama yakabvaruka, izere nekutambudzika
  Asi mweya wemurwi haubvumiri kunyadziswa!
  Vhesi pfupi rakaumbwa mumusoro weFuhrer aive nemweya. Christina akarwira mberi, achiva munyoro uye anodiwa kwaari zvechokwadi.
  Aizomuberekerawo mwana, mumwe weavo vane mukana wekuva mugari wenhaka yeThird Reich.
  Musikana akafamba achienda mberi achipfura kuruboshwe nekurudyi. Akashandisa zvakazara zvombo zvakabatwa, kunyange nemakumbo ake. Pabhutsu paive nemudziyo waiita kuti matende kana zvigunwe zvifambe.
  Uye izvi zvaive nyore kana uchishandisa zvombo zvakabatwa. Chinhu chakanyanya kuoma ndechekuti vamwe vake pavakafa, Christina akadonhedza misodzi pachitunha chimwe nechimwe, kazhinji pazvisaririra zvisingaonekwe.
  Gertrude aiva nemisikanzwa, aigara ari mupenyu. Akanga angosara makumbo chete. Gerda akanga ane rombo rakanaka; aingova neburi hombe mudumbu make, uye mumwe wemwoyo wake wakachekwa nezvimedu, naizvozvo, pakanga pachine mukana wokupona.
  Muteveri wenyaya wechiKristu Magda akapeperetswa musoro, pamwe chete nepfudzi rake. Chokwadi, vamwe vakarasikirwa nechikamu bedzi chomuviri wavo, uye pakanga pane tariro yokunaya kwavo.
  Chokwadi, zvaisaita kuona chikwata ichi kare ndokuchiparadza nebhomba rimwe chete re thermopreon. Vangani vasikana vangadai vachiri vapenyu pakadai? Haikwanise here kuita dhora? Uye kuna Fuhrer, zvinoratidzika kuti iye Christina akagadzirira kuvenga murume uyu.
  Kurwa muvhu reUS kwakaenderera mberi. Vane mukurumbira vana: Gerda, Charlotte, Christina naMagda vakatopfuura Texas uye vakapinda muLouisana. June 30 izuva rinopisa zvikuru. VaAmerica vakaramba vakasindimara uye vakatoedza kurwisa.
  Vasikana vakamisa tangi ravo vachibva vachinjana. Vaive vakanaka kwazvo. Uye mberi kwaive nemaSherman nemaPershing.
  Gerda akaitora ndokuimba, achipfura:
  - Nhema...
  Charlotte akapfura ndokuenderera mberi:
  - Kutyisa!
  Christina akarova negoko, akacheka turret yaSherman ndokuenderera mberi:
  - Nhema...
  Magda akaputsa turret yePershing ndokudzvova:
  - Kutyisa!
  Gerda akakwenyazve projectile ndokucheka.
  - Muhondo...
  Charlotte akarova mbama ndokutsveta:
  - Pamusoro peAmagedhoni!
  Christina achapisa projectile ndokudanidzira:
  -Pabhero tower...
  Magda akapfura nemazvo uye akawedzera:
  - Vavengi!
  Gerda akarova zvakare ndokuridza muridzo.
  - Muchinjikwa...
  Charlotte akapfura goko ndokuhukura:
  - Shandura iyo!
  Uye vasikana vakaseka pamwe chete nekuseka kwavo. Vaimbi vemhando yepamusoro zvechokwadi.
  Uye sekuru vanopfura! Uye vanopfura nemazvo sei. Uye nenzira kwayo, senge yepamusoro-kirasi snipers.
  Gerda, sezvaanopfura, anotanga kuimba:
  - Ndinoda ku...
  Charlotte, achipfura, anoenderera mberi:
  - Varume...
  Christina anorova, anoti:
  - Vasikana!
  Magda, kupfura nekuchera pasi Sherman, anoenderera mberi:
  - Chete...
  Gerda, achipfura, anobaya nemashoko:
  - Paunombundira ...
  Charlotte akapfura goko ndokutsveta:
  - Caress!
  Christina, akapfurawo, tweeted:
  - Nyowani...
  Magda akapfura uye akawedzera:
  - Bhaisikopo....
  Gerda, kupfura, akaenderera mberi:
  - Tarisa ...
  Charlotte, achipfura, akawedzera:
  - Munzvimbo ...
  Christina akati nenjere:
  -Pakapeti...
  Magda, achipfura goko, akafarira:
  - Fly!
  Gerda akaridza pfuti ndokudzvova.
  - Jackets ...
  Charlotte akapfura uye akawedzera:
  - Mitsetse...
  Christina akacheka neprojekti uye akaridza muridzo:
  - Mubhokisi ...
  Magda akaburitsa chipo ndokufarira:
  - Mudhebhe!
  Gerda akadzvova, achipfura mapurojekiti:
  - Pamberi....
  Charlotte, achidzvanya iyo joystick, yakatsvuka:
  - Mangwanani...
  Christina, achirova neprojekti, akabhowa:
  - Nevasikana ...
  Magda akasimbisa nesimba:
  - Vari kufamba ...
  Gerda akaridza muridzo, achipfura:
  - Varume!
  Charlotte akaimba zvakare6
  - Kusvikira mangwanani ...
  Christina akaenderera mberi achiti:
  - Nevasikana ...
  Magda akadanidzira:
  - Vari kufamba ...
  Gerda anoti:
  - Varume!
  Kurwiswa kwaSherman kwakapera, anenge matangi ose akaparadzwa, uye vamwe vose vakatanga kutiza. Uye maGermany anodzvova nomufaro.
  Gerda akataura zvine musoro:
  - Zvinoitika kuti ... Takakangwa miswe yeYankees!
  Charlotte akati nekamwe kakugumbuka muinzwi rake:
  - Uye maRussia, ndinofunga, vanofara kuti tiri kurwisa maAmerican kwete kwehupenyu asi nerufu.
  Christina akataura achinyemwerera:
  - Stalin anogona kutibaya kumusana!
  Magda akasimbisa nekugomera:
  - Zvakanyanya zvakadaro, pane mukana!
  Gerda akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama ndokuti:
  - Kana ndirini, handifungi zvachose kuti Stalin akanga akashinga kusvika pakurwa nesu. Uye kwatiri, zvingava nani kutanga kukunda America neBritain pane kurwisa USSR.
  Charlotte akabvuma kuti:
  - Chokwadi, zviri nani kusarwa hondo pamativi maviri. Kana iri Britain, ingadai yakarohwa.
  Gerda akabva ati:
  - Ah, vasikana, ndakatonyora nyaya yeAI pane iyi nyaya.
  Charlotte akakurudzira kune mumwe wake:
  - Zvakanaka, verenga!
  Gerdha ndokupfuurira mberi;
  . Kune akawanda akafanana, akapetwa senge fan of universes-universes. Pano mune mumwe wavo, Hitler akasarudza kusatanga hondo neUSSR muna 1941 . Muchokwadi, haugone kutanga hondo nehumambo hukuru hweSoviet neBritain kumashure. Uyezve, mu "Main Kaf" ramangwana Fuhrer akanyora kuti chikonzero chikuru chekukundwa kweGermany muHondo Yenyika Yekutanga ndechokuti yaifanira kurwa kumativi maviri.
  Mukuwedzera, Hitler akayeuka nekufamba kwenguva chiporofita chaWolf Messing kuti Fuhrer aifanira kurasikirwa uye kutyora musana wake kumabvazuva.
  Paiva, uye ndakagumisa: kurwa hondo kutozosvikira Britain yakunda zvachose. Uyezve, kupandukira kunopesana neGermany muYugoslavia kwakatungamirira kune chokwadi chokuti chirongwa cheBarbarossa chaifanira kumbomiswa kusvika pakupera kwaJune. Izvi zvinoreva kuti panogona kunge pasina nguva yakakwana yekutora Moscow uye nzvimbo huru dzeUSSR nguva yechando isati yasvika. Uye munguva yechando, maGermany, ayo ari pachena kunyange kune anozvivimba Fuhrer, haana kugadzirira zvachose kurwa.
  Mukuwedzera, kutorwa kweKrete kwakadhura maGermany kurasikirwa kukuru mumauto ekumhara, uye Fuhrer akaputirwa neruvengo rukuru rweBritain, achisarudza kuigumisa kutanga.
  Chirevo chemusungwa wemauto, akaona matangi eSoviet achangoburwa paMay Day parade: T-34 neKV-2, zvakare akakanganisa. Tangi yekupedzisira ine pfuti ye152 mm yakaita simba rakasimba kune vose veGermany varipo. Hitler, mushure mekufunga zvishoma, akarayira kuti akurumidze kushanda pakusikwa kwematangi anorema. Ruzhinji rwemapurojekiti emakina makuru akaoneka. Uye kusvika pakasikwa tangi guru cavalcade, zviri nani kuti usatanga hondo neUSSR. Kare muna Chivabvu, maGerman akatamisa mamwe matatu matangi kuLibya. Mukutanga kwaJune, Rommel akatanga kurwisa Tolbuk uye, mushure memazuva matatu ekurwa, akatora nhare iyi.
  Mushure maizvozvo maGerman akaenda kunorwisa muEgypt. MaBritish haana kukwanisa kupikisa masimba epamusoro eWehrmacht. MaGermany akanga akasimba zvose muhuwandu uye sangano. Mukuwedzera, mauto eBritain ekoloni akanga asingadi kurwa. Morali yavo yaive yakadzikira uye ichidonha zvakanyanya.
  Nechekare muna July, maGermany akatora Egypt. Vakayambuka Suez Canal ndokupinda muPalestine. MaBritish akatiza ... Kumukira kwakatanga muIraq, uye maGerman akapindamo pasina kurwa. Nenguva isipi Middle East yose yakawa ... MunaAugust naSeptember, maGermany akatora maguta uye mativi. Uye vaipikiswa kwete nemuchina wekurwa weSoviet, asi nemauto madiki eBritish, mauto ekoloni aive asina kurongeka uye achida kurwa, uye mauto ekutanga emaArabu.
  Hitler akatora nzvimbo huru. Pakupera kwaSeptember, Gibraltar yakatorwawo. Franco, achiona kuti maBritish akanga achidurura, uye achitya kutorwa nevaNazi, akabvuma kubvumidza kupinda kwemauto eGermany. Kurwiswa kwacho kwakazoita kwenguva pfupi. MaGermany akazviita nounyanzvi uye zvakarongeka, asi nhare pachayo yakanga isati yanyatsogadzirira.
  Mushure maizvozvo maGerman akatora zvinhu zveFrance muAfrica pasina kupokana. Sezvineiwo, mauto zvino anogona kutamiswa pamusoro pechinhambwe chipfupi.
  Munguva yechando, Hitler akatanga kurwisa kukuru muSudan neEthiopia, uye akatangawo kuenda kumaodzanyemba kweAfrica. Mushure mokuzengurira, Fuhrer akasarudza: kana tikatora kondinendi dema, zvino tora iyo yose. Uyezve, maBritish haana simba rekuchengeta zvinhu zvavo. Dambudziko guru remaGermany harisi mauto eBritish, ari pasi pevaNazi mune zvose nhamba uye kubudirira kwekurwisana, asi kutaurirana kwakatambanudzwa, kuoma kwezvinhu, uye kushomeka kwemigwagwa inodiwa muAfrica.
  Asi maGermany, negadziriro yavo youdzvinyiriri yakaoma, vakaratidzira kurongeka kwakaisvonaka nokukwanisa kufamba madaro makuru. Saka muUSSR, mafascist haana kuderedzwa kwete nenzvimbo huru - Africa yakatokura munharaunda uye nehuwandu hwevanhu kupfuura Russia, asi nekusindimara uye nekupokana kweRed Army.
  Uye zvechokwadi hakuna chando muAfrica.
  Muna December, Japan yakazorwisa Peru Harbor. Zvaiva pachena kuti United States haisati yaizobvumira masamurai kumedza maBritish makoroni muAsia nePacific. Uye saka Japan yakamanikidzwa kunetesa America nekurwiswa kunoshamisa. Uye vakabudirira. Nhevedzano yemabasa akabudirira muAsia yakatevera. MunaKurume, Hitler, achitya kuti Japan yaizomutungamirira, akapinda muIran, uye kubva ipapo maGermany akapinda muIndia. Zviripachena kuti mazana maviri nemakumi mashanu emapoka eGerman akawandisa kuti atore inenge isina dziviriro India, uye nehunyanzvi kumashure Iran.
  Hitler, hongu, nekuendesa mauto akawanda uye akawanda kuAfrica neIndia, akatora njodzi huru - Stalin aigona kutanga kurwisa kweEurope.
  Asi Red Army yakanga isati yakurumidza. Mutungamiriri wenguva dzese nevanhu vakazviunganidzira simba, asi havana kuedza kuve wekutanga kujoina kurwa. Zvichida Stalin akanga asingadi kutora mutoro wehondo huru. Uye kambani yeFinland haina kukurudzira tariro.
  Nokudaro, kunyange zvazvo mauto eGermany akanga achipararira kubva kuEurope, mhiri kweAsia neAfrica, Stalin akanga asina kukurumidza kutora mukana uyu. Inofanirawo kuonekwa kuti simba reWehrmacht raigara richiwedzera. Kurasikirwa kweGerman panguva yekukunda kukuru kwaive kudiki, uye kugadzirwa kwemaindasitiri kwakakura nekuda kwevashandi vekunze. Mukuwedzera, Wehrmacht yakazadzikiswa neKhiwis uye maitiro akasiyana-siyana ekoloni.
  MaGermany akatsiva mauto avo ekuvaka, vatyairi, zvikwata zvemashure, convoys, nezvimwewo nevatorwa. Varwi vaduku vakanga vachipinzwa muchiuto. Vanotoisa varwi vane makore gumi nemanomwe nevakuru pasi pemaoko.
  Iyo Wehrmacht yakawedzera nhamba yezvikamu, uye chikamu chevatorwa mairi chakakura nekukurumidza. Kugadzirwa kwezvombo kwakawedzerawo nokukurumidza. Tangi idzva reTiger rakapinda mukugadzirwa semota yekutanga inorema kugadzirwa.
  Muna May 1942, Wehrmacht yakapinda muSouth Africa, yakamborwa zviuru zvemakiromita. Madagascar yakawira muna June ... VaAmerica vakanga vasina rombo rakanaka, vachirasikirwa neHondo yeMidway munzvimbo ino. Kutonga muPacific Ocean kwakapfuura kuJapan. Uye Third Reich, yakazvisimbisa pachayo nemakoloni kubva kuBurma, India, kuSouth Africa uye nekumwe, yakawedzera kugadzirwa kwendege kakawanda, ichiita kurwisa kwemhepo kuBritain. MaGerman aive nemabhomba matsva ane simba Yu-188 uye DO-217. Uye vakatsikirira Britain, vachidzvanya nenhamba nemhando.
  VaBritish, pane zvinopesana, vakarasikirwa nemakoloni avo uye vakatarisana nehondo yepasi pemvura, vakaderedza kugadzirwa kwendege nemimwe michina. VaNazi vakamanikidza. Uye pakupera kwaAugust kumhara kwakaitika. New German Tiger matangi akatora chikamu muhondo. Hondo muEngland dzakatora mavhiki maviri chete uye dzakapera nekukanda mapfumo pasi.
  Mushure maizvozvo maGerman akaisa hurumende yavo yechipopi, uye mambo mutsva, anonyatso pamutemo weEngland. Britain pachayo yakava dziviriro yeThird Reich. Zvikepe zvaro zvakapotsa zvaenda kudivi reGerman.
  Stalin haana kushinga kurova muvengi panguva kumhara. Uye pakanga paine chibvumirano chisiri chechisimba pakati peGermany neUSSR. Mukuwedzera, hurumende yefascist yakave yakasimba zvikuru.
  Churchill akatizira kuCanada uye akaedza kuenderera mberi nehondo nerubatsiro rweUnited States. Asi Hitler akanga akatsunga. Operation Icarus yakatevera, nekumhara muIceland. Nzvimbo yekupedzisira iyo ndege dzeAmerica dzinogona kusvika kuTatu Reich yakatorwa.
  Mushure mezvo kutamiswa kwemauto kuGreenland kwakatanga. 1943 yakapedzwa muhondo dzemugungwa. Third Reich yakanga ine ngarava dzepasi pemvura dzehydrogen peroxide dzaifamba nekumhanya kusvika ku35 knots paawa uye dzaipfuura ngarava dzeAmerica.
  Argentina yakazivisa hondo kuUnited States, uye maGermany akatanga kuunganidza mauto avo ikoko.
  VaNazi vakatora Switzerland mumazuva maviri, uye Sweden mumazuva manomwe, vachitora zvachose kutonga kweEurope.
  Australia yakatorwawo, kunyangwe kurwiswa kwakaitwa pamwe neJapan.
  Muchirimo cha1944, Germany, yakaunganidza nhamba huru yezvikepe zvekumhara, yakasvika muCanada. Panguva imwe cheteyo, mauto eGermany neJapan akapinda muMexico. Brazil, Venezuela, Chile nedzimwe nyika dzakazivisa hondo kuUnited States. Kurwiswa kweAmerica kwakatanga kumativi maviri. MaGermany akawana tangi huru "Panther" -2, iyo yakanga yakakwirira zvikuru kune "Sherman" muzvombo, zvombo uye kushanda. Uye German jet aviation yakanga isina yakaenzana nayo.
  Hunhu hwepamusoro hwevaGerman jet fighters: ME-262, HE-162, ME-163 pamusoro pevaAmerica hwaive hwakakura. Tisingatauri chokwadi chokuti German Arado jet bombers, yakanakisa propeller-inotyairwa Yu-488, uye inotyisa TA-400 ine injini nhanhatu. MaGermany aive nemukana pamusoro peUnited States mumotokari dzehondo, iyo yakawedzera nekuuya kweE series matangi. Iyo "E" -25 yakave yakabudirira zvakanyanya, mota ine hunhu hwekurwa hwezvombo hunofananidzwa ne "Panther" -2, asi yakareruka uye nimble ine yakaderera silhouette uye yakatsetseka nhumbi dzokurwa.
  IUnited States yakanga yakashongedzerwa nemaShermans akareba uye mamwe maGrand echinyakare. Vakanga vasingakwanisi kupinda muGermany Panther-2 tank muhuma, kunyange pedyo. Uye nhumbi dzekurwa dzePanther-2 dzaive 82 millimeters pakona, uye yakapa ricochet, matatu-makota ekurova.
  Iyo yeGerman MP-44 yekurova pfuti yaivewo yepamusoro kuAmerican submachine pfuti uye otomatiki pfuti.
  Munguva yehondo, maGermany akashandisa mauto ekoloni uye mapoka ekunze. Simba reWehrmacht rakapfuura mazana matanhatu mapoka. Heavy tanks "Tiger" -2, iyo yakanyanya kufambira mberi "Tiger" -3, "Shumba", uye yakanyanya compact "Shumba" -2, inotyisa "E" -100, uye "Mouse" -2 vakapinda mukurwisa. .
  Pakupera kwegore remakumi mana nemana, "E" -50 muchina wakaonekwa, wakanyanya kukwirira muzvombo zve "Panther" -2 uye ine injini ine simba.
  Iwo akatevedzana aisanganisirawo matangi epasi pevhu aishandiswa nemichina inofambisa ivhu.
  Chombo ichi chaive nepesvedzero yakasimba yetsika kuvaAmerica. Iyo Yu-287, ine simba uye ine ngozi jet bhomba, uye zvichangobva kugadziriswa zveME-262 ine mapapiro akatsvairwa zvakaonekwa mumhepo. Zvakare neazvino ME-1010 neTA-183, vakaparadza chizvarwa chitsva.
  Imwe pfuti yemhando yepamusoro yeMP-54 yakaonekwawo nekurongeka kukuru uye kupfura uye yakareruka.
  Kukwirira kwemauto aHitler kwakawedzera, uye mauto eAmerica akaparara. MaNazi akafamba mativi ose. VeAmerica havana kukwanisa kuita chero chinhu kupikisa izvi. F -2 jet fighter yavo haina kubudirira uye yakanga ine maitiro ekuita zvakanyanya kudarika Mustang.
  Uye varwi veUS vanotyairwa nepropeller, kunyangwe musimboti, vaisakwanisa kuenzanisa nejet vultures dzeGerman. Uye iyo Luftwaffe aces yakave yakagadzirira zvirinani. Vakawanda vavo vakanga vachiunganidza zvikwereti.
  Ngarava dzacho dzakabudirirawo. Kunyanya Wittmann, akarwa pamatangi akasiyana pakupera kwehondo pane yakawedzera Tiger-3. Nechokunopera kwa1944, maGermany aiva ne100-ton "Royal Lion", ine 1800 horsepower injini uye 410-mm rocket launcher.
  Chombo chinoshanda chinopesana nemasvingo enguva refu uye zvivakwa. Uye zvakanyanya kukosha, haipindike kune ese US anti-tank zvombo.
  MaGerman aigara achivandudza tekinoroji yavo. "E" -50 yasvika pamwero wedziviriro isingapindike yeAmerican 90-mm cannon kubva kumakona ese.
  Vatakuri vevashandi veGerman vakagadziridzwa zvakare, kunyanya muzvombo. Iyo Fritz yakagadzira iyo Luftfaust, uye yakawedzera Faustpatron inokwanisa kupinza matangi kubva chinhambwe chinodarika kiromita.
  Uye Pershing yakaonekwa chete muna 1945, apo mauto eGermany akanga atotora Mexico, Canada uye vazhinji veAmerica.
  Musi waFebruary 2, 1945, United States yakakanda mapfumo pasi kuGermany neJapan. Mauto eAxis masimba akasvika kuNew York neWashington - pakanga pasisina mukana.
  Kukanda mapfumo pasi kwakakonzera kutorwa kweAmerica uye kutorwa kwezviwanikwa zvayo. Iye zvino nyika yese yaingove yeTatu Reich nemakoloni ayo uye vanobatana nayo. IUSSR yakanga yasara setiraiti imwe chete: Mongolia. Nokudaro, mamiriro ezvinhu ane ngozi zvikuru amuka.
  Zvakava pachena kuti, pasinei nehukama hwekunze, Third Reich neRussia vakanga vava kuda kuita hondo inofa.
  Stalin haana kumbosarudza kurwisa Germany payairwisana neBritain neU.SA. Kusatora rutivi kweushamwari kwakabatsira Hitler kukunda uye kukunda Madokero. Asi ikozvino zvave pachena kuti Reich yechitatu inewo zvirongwa zveRussia. Uye USSR, nemafungiro ayo echiKomonisiti, yakaunza njodzi inogona kuitika kuNational Socialism.
  Hitler akanga achiunganidza mauto kuti arove zvinoparadza. The Wehrmacht yakava yakawanda, inosvika kuzviuru zvemapoka ane ropa rakazara, anenge mamiriyoni makumi matatu evarwi, avo vasingasviki chikamu chimwe muzvitatu vaiva vedzinza reGermany. Yakanga iri simba guru, rakanyatsoshongedzerwa nehunyanzvi, neazvino "E" akatevedzana matangi, ayo akashinga kugadzirwa pachinzvimbo cheakanyanya kuderera "Panthers" uye "Tigers". Uye iyo Panther 2 yakaramba iri muchina unotyisa.
  Zvisinei, tangi huru yeGermany yaiva shanduko "E" -50, inorema matani makumi matanhatu neshanu, ine rutivi rwakakura uye nhumbi dzokurwa dzemashure uye dzakashongedzerwa ne 105-mm cannon, ine dhiramu kureba kwe100 EL. Muchina uyu waifanirwa kuve wakapokana neSoviet KV akatevedzana ...
  Stalin akatanga kufarirawo michina inorema. Muna August 1941, serial kugadzirwa kwemotokari yeKV-3 nepfuti yakareba-107 mm yakatanga. Mwedzi mishoma gare gare, tangi yeKV-5 yakapinda mukugadzirwa nepfuti mbiri 107 mm uye 76 mm dzinorema matani zana uye nhumbi dzokurwa dzepamberi dze170 mm. Nechekare mugore remakumi mana nemaviri, KV-4 yakapinda mukugadzirwa, inorema matani 107 uye ine 180 mm yezvombo zvepamberi uye zvombo zvakafanana.
  Stalin aifarira zvivakwa zvikuru. KV-6 yakava motokari ine pfuti mbiri: 152-mm howitzer, uye 107-mm anti-tank pfuti. Motokari yacho yairema matani anopfuura zana nemakumi mashanu. Yakange yakashongedzerwa nemainjini maviri e600 horsepower kamwechete. KV-7 aiva nezvombo zvakafanana, asi kunyange gobvu nhumbi dzokurwa 200 millimeters uye rairema matani 180. Muna 1943, KV-8 yakapindawo mukugadzirwa kwepfuti 152 uye 122 mm inorema matani mazana maviri.
  Asi matangi anorema zvakanyanya akave asiri iwo akanakisa. Kurema kwakanyanya kwakagadzira matambudziko nekufambisa uye kuita kwekutyaira. Kunyanya nemotokari dzinoyambuka. Mukuwedzera, iyo KV yakatevedzana yakaratidzwa nekuipa kwakadai sekugadzikwa kwezvombo, pasina ma angles ekurerekera, izvo zvakati devalued kuchengetedzwa kwakanakisa kwetangi.
  Asi USSR, kusiyana neTatu Reich, haina kurwa hondo. Hondo neFinland yakanga iri yokupedzisira. Uye pakanga pasina mukana wekuedza midziyo mukuita. Uye Stalin, ane simba guru, akaita zvisarudzo zveunilateral pamusoro pezvinhu zvipi zvekuisa mubasa. Uye mutungamiri aifarira chaizvo mota dzinorema.
  MaGermany akashandisa matangi makuru mukuita. Chiitiko chekurwisa chakaratidza kuti tangi rinorema kupfuura matani makumi manomwe rakakurisa kuti rive mahemorrhoids, kunyanya panguva yekufambisa, kuti rigadzirwe hukuru-hwekuita kurwisa.
  Vagadziri vemhando yepamusoro kubva pasirese vakapedzisira vagadzira mota yaigutsa zvinodiwa nemauto pakudzivirira, uye panguva imwe chete yaigona kutakurwa uye kushandiswa. "E" -50 yakava muchina wakadaro. Nhumbi dzayo dzemberi dzakawedzerwa kusvika 250 millimeters panzvimbo inonzwisisika, uye mativi uye shure kusvika 160 millimeters.
  Tangi rakaita squat uye raive nebarrel refu. Pakupedzisira, maGermany nevaranda vavo vakagadzira muchina unogutsa. Uye iyo USSR yakanga ine mamwe matambudziko. Kunyanya netangi huru.
  Iyo KV yakatevedzana yakagadzirwa nenzira yakakura: huremu hwakawanda, zvombo zvakawanda, zvakanyanya caliber. Uye iye, chokwadi, aisagona kuva tangi huru.
  T-34 yakatora nzvimbo yetangi yakakurumbira. Zviri nyore kugadzira, zvinogona kutorwa muhuwandu. Muchina uyu, uine zvigadziriso zvidiki, wakatanga kugadzirwa kwakawanda. Asi muna 1943, apo maGermany akanga ane serial tangi huru, Panther, iyo yakabudirira kuzviratidza muhondo, maKrauts akazova tangi guru rakanga rakasimba. Uye munguva pfupi "Panther" -2 ane zvombo zvakasimba uye refu-barreled 88-mm cannon, zvakava pachena kuti T-34 yakanga duku zvikuru.
  Paive nemafungiro akasiyana ... Kusanganisira kusikwa kwetangi nyowani, T-44, uye kuvandudzwa kweiyo yapfuura. Stalin aifarira kugadzirwa kwemichina inorema uye aive akati tonho nezvepakati uye akareruka. Asi T-34 yaive yakanaka nekuda kwekugadzirwa kwayo kwakawanda. Zvakava pachena kuti KV akatevedzana haaigona kuramba Third Reich, iyo yakamedza nyika dzakawanda muhuwandu. Uye sarudzo yekukanganisa yakaberekwa: T-34-85, apo chete turret yakatsiviwa mutangi guru.
  Izvi zvakaita kuti zvikwanise kuchengetedza kugadzirwa kwehuwandu, asi iyo 85-mm caliber yakanga isati yakwana kubaya inonyanyozivikanwa yeGerman Panther-2 tank musoro-on.
  Hapana chekutaura nezve E-50 yakazotevera. Pakupera kwemakumi mana nemana, SU-100 yakaonekwa semuparadzi wetangi. Asi zvakare yaive yakaderera kune "Panther" -2. Pakutanga kwa1945, maGermany akabvisa Panthers neTigers, vachisarudza iyo inorema yeE-50, setangi yepamusoro kune vose vanopikisa. Motokari iyi yaigona kupinda maKV anorema uye mamwe ese eSoviet mota. Chete "Shumba" -2 uye "Royal Lion" yakaramba iri munhevedzano, asi ivo vaifanirawo kutsiviwa neiyo yakabatana "E" nhevedzano.
  MaGermany aive nehukuru pamusoro peUSSR muhuwandu nehuhu. Mukuwedzera, Japan yakanga ichigadzirira kurova kubva kumabvazuva.
  Stalin akanga asina ruzivo rwakakwana pamusoro pekugona kwetangi remuvengi. Asi USSR yakanga ine 60 zviuru matangi muzvikamu zana nemakumi maviri, tisingaverengi motokari dzine zvombo nevarwi. Pane idzi, zviuru makumi mana ndizvo zvitsva zviuru makumi matatu nezvishanu nemakumi matatu neina, uye zviuru zvishanu zvemotokari dzeKV dzakasiyana. Pamwe nepfuti shoma shoma, zviuru zviviri chete. Kunyanya SU-100 uye SU-152.
  Masimba acho, hongu, akawanda. Asi maNazi, achivimba nekugona kwehafu yenyika, akaburitsa matangi mazhinji. Vakashandisa mafekitari muEurope yose, uyewo muAfrica, Asia, Canada, USA, Australia... Funga nezvenyika yose...
  Saizi yezvikepe zvematangi eGerman zvakakura nekukurumidza. Kunyanya mushure mekunge America yazvipira. Panguva imwecheteyo, maNazi ainyanya kutarisa nezve "E", kunyanya "E" -50. Michina iyi yaive yakakwira tekinoroji kupfuura maPanthers uye inoshanda zvakanyanya.
  Muchirimo che'45, kugadzirwa kwematangi kwakasvika zviuru zvishanu pamwedzi, uye mazhinji emotokari anogona kuverengerwa seanorema. Pakazosvika Chikumi 1, 1945, maNazi aive aine zviuru makumi mapfumbamwe zvematangi. Pakati peizvi, zviuru makumi manomwe nezvishanu zvakaiswa kurwisa USSR. Dzimwe motokari dzinopfuura zviuru gumi dzakatumirwa nemasatellite eGermany: Turkey, Romania, Croatia, Slovenia, Italy, Hungary, Finland, Spain, Portugal, uye Latin America nyika.
  IU.SR yakatumira matangi zviuru makumi mana nezvishanu uye pfuti dzinozvifambisa pamusoro pavo muchikamu cheEurope. Chiyero chemauto chaive chakashata zvakapetwa kaviri kuRussia, uye mumatangi anorema zvaive zvakapetwa kasere. Chokwadi, michina yemasatellite yakanga isina simba, uye vashandi vakanga vasina kudzidziswa, asi havana kuita mutsauko.
  Mamwe matangi eSoviet aive muSiberia neFar East uye vaipikiswa neJapan nemasatellite ayo nemakoloni. The Land of the Rising Sun yakaisa matangi anodarika zviuru makumi matatu, kunyange hazvo ari epakati nepakati.
  Zvishoma zvakare zvakapihwa rezinesi kubva kuGerman Panther-2 modhi.
  Mundege, kuenzana kwemauto eUSSR kwakatonyanya kuipa. IThird Reich yakagadzira boka rejeti. Ndege dzeSoviet zviuru makumi manomwe dzinopikiswa nendege dzinopfuura mazana maviri ezviuru zveGerman uye zana rezviuru zveJapan. Kana tikawedzera ruzivo rwekurwa, saka kuenzana kwemasimba kunongova njodzi. IU.SR, zvisinei, yakanga ine varwi vakanaka uye mabhomba, asi yakanga isina ndege dzejeti.
  Asi ndege inofambiswa nepropeller haigoni kuenzaniswa nejeti regora muunhu hwekubhururuka, kunyange zvokufungidzira.
  Muvacheche, iyo Wehrmacht yakaendesa mamirioni gumi neshanu emasoja ayo uye mamirioni mashanu satellite mune yekutanga echelon kurwisa USSR. Mamiriyoni makumi maviri chete. Uye handiwo mauto ese. Japan yakatumira mamirioni gumi neshanu mune yekutanga echelon chete.
  IUSSR yaive nemauto emamiriyoni gumi nerimwe, achirasikirwa nemubatanidzwa kanopfuura katatu. Zvakanga zvisingabviri kuwedzera nhamba yemauto zvakare, sezvo hupfumi hwaigona kuparara. Uye saka Stalin akawedzera Red Army kashanu nehafu kubva September 1, 1939. Chinhu chakaipisisa ndechekuti masimba eAxis akange asati asvika pahuwandu hwawo uye aigona kuramba achiwedzera kugona kwavo.
  Artillery yeUSSR ine simba kwazvo, kunyanya anti-tank uye dhaka, asi ... Kunyange zvakadaro, iyo yakakurumbira caliber ye76 millimeters yatove isina tariro, uye 45 millimeters kunyange zvakadaro. Kune zvinhu zvidiki zvakawandisa, uye hapazove akakwana chaiwo anorema-caliber anti-tangi madhiramu. Kana tikatora pfuti dzinorema, saka maGerman ane hukuru hukuru muhuwandu.
  Rocket artillery muUSSR, nekuda kwekushaikwa kwekushandiswa kwehondo, haina kunyatso kugadzirwa. Iyo Fritz mukudzidzira yakagadzira magasi ekuvhura uye maroketi ekuvhura. Pfuti dzechiNazi dzakanyanya kufambira mberi. Maunitsi mazhinji akawana ruzivo rwakapfuma rwekurwa. Mauto akafamba nenyika yose.
  Mushure meFinland, Red Army yakanga isina tsika muhondo chaidzo. Ehe, ichi chinhu chakakosha chinokanganisa.
  Muchidimbu, Stalin haana zvinyengeri, pasinei nekuedza kwose kwebato uye hurumende yehurumende, muvengi ane simba zvikuru. Uye muuto remvura, hongu, kuenzana kwemauto kwakatonyanya kuipa kune USSR kupfuura mune mamwe. Mushure mezvose, kana chimwe chinhu chikaitika, iwe unofanirwa kurwisana, funga nezvenyika yose. Uye nezviwanikwa zvedzimwe nyika, iine chikamu chechitanhatu chenyika, uye mazana maviri emamiriyoni evanhu.
  Zvakangoitika ... Stalin haana kupinda muhondo muna 1939, apo maGermany akashandisa zvombo zvavo mushure mokuyambuka Poland. Kwete mumakore makumi mana, apo vaNazi vakamhanyira kuParis, vachifumura kumashure kwavo. Uye gore rechimakumi mana nerimwe harina kuva chiratidzo chemushandirapamwe wekusununguka, kunyange zvazvo maKrauts akakwira muAfrica neAsia. Uye kunze kweizvozvo, pakanga paine mikana yakawanda kwazvo yekubata nekupwanya kurova fascism.
  Uye zvino ... Iye zvino vaNazi pachavo vakagadzirira kupinda. Uye demo remasimba egehena rakarembera pamusoro penyika. Tingadai takawana nzira yokubuda nayo. Asi ndeipi?
  Stalin haana kuzviwanira mhinduro. Kuti adzivise hondo, akange akagadzirira kuita chero zvibvumirano kune nyika dzeAxis. Akatumira zvitima nezvinhu zvokubikisa uye zviyo pasina chinhu, akaderedza mitengo, akapa mirendi yematsime emafuta, kana kuti zvipo zvendarama.
  Asi Hitler akanyarara ... Haana kuda chero chinhu, asi akawedzera mauto ake pamiganhu. Akapedza tank armadas uye akawedzera nhamba yezvikamu zvemhepo. Ndakanga ndichigadzirira kurova kamwe kamwe ... Pamwe kwete zvachose kamwe kamwe.
  Zviri pachena kuti Fuhrer aitya USSR, uye aida kupukuta Bolshevism kubva pachiso chePasi. Asi chii chinogona kupikisa? Fascism yawedzera kusimba zvine ngozi. Zvakanga zvakakodzera kuuya nechimwe chinhu chakakosha uye chakasimba. Stalin aiverenga bhomba reatomu, asi izvi zvaida mamwe makore mashoma. Tisingatauri kudiwa kwemotokari dzekutakura kuti dzikunde Luftwaffe jets.
  Nguva zhinji, ndege dzeGerman dzakatyora nzvimbo yeUSSR. Vakarambidzwa kupfura, kuitira kuti vasanyandura vaNazi kuti vapinde nechisimba. Uye nguva pfupi yadarika kwave nemishumo yezvisinganzwisisike masosi anobhururuka anofamba nekumhanya kunoshamisa uye anokwanisa kungoerekana anyangarika.
  Stalin akabudisa mutemo wakavanzika wekubata neizvi, asi pasina mamiriro ezvinhu kuti ape vaNazi chikonzero chekurova.
  Gerda paakanga achiruka nyaya yake, tangi yeGermany yakanga ichifamba mumugwagwa. Nguva nenguva Magda akavhura pfuti. Ndakabva ndambomira ndowedzera nhumbi dzangu dzokurwa. Muchina weGerman wakasiyaniswa nekupona kwawo kukuru. Dzakati wandei dzakamurova, asi mateko akasvetuka sepizi. Uye hapana chakakosha kunze kwekukwenya kwechiedza chaigona kukonzereswa kune nhumbi dzokurwa.
  Gerda paakapedza basa rake, Charlotte akati:
  - Zvakanaka, zvino? Hazvina kuipa! Asi ikozvino chinhu chinonyanya kukosha kunyora ihondo neUSSR!
  Gerda akavimbisa nemoyo wese:
  - Uye zvichava! Kunyangwe nechiyero chakadaro chemasimba, pamwe zvatove pachena kuti ndiani achakunda!
  Charlotte akati asina chokwadi:
  - Zvinoenderana nemunyori! Munyoreri akanaka anogona kunyora chimwe chinhu chinonzi chinonzwisisika.
  Christina akawedzera zvine musoro kuti:
  - Uye zvinonyanya kukosha, ndeye fantasy ... Kunyanya kana iwe ukanyora nezve nzvimbo!
  Gerda akaimba nekuseka:
  - Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu ... Asi mauto eEntente haana maturo! Musaende, vana, muchirwiswa kubva kuUSA!
  Magda akachema zvakare:
  - Uye iwe wakanganwa pamusoro pechinhu chinonyanya kukosha - Wemasimbaose!
  Gerda akapindura achiti:
  - Zvakanaka, kwete, tinoziva izvozvo!
  Magda akaimba zvinoyevedza:
  Kurumidza kutendeuka pamberi paWamasimba Ose.
  Zvikasadaro, Bheerizebhubhi achadya...
  Pfugama pamberi paMwari Wokumusorosoro,
  Rega Jesu apinde mumoyo mako!
  Gerda akapindurawo izvi zvine mutsindo.
  The Fuhrer anogara mumoyo mangu
  Kuti tisazive kusuwa...
  Mukova wenzvimbo wakazarurwa,
  Nyeredzi dzakapenya pamusoro pedu!
  Magda akapfumbata zvibhakera ndokuti zvine simba:
  - Zvakangofanana, Jesu wangu akakosha kupfuura Fuhrer wako. Nokuti Jesu ndiMwari, uye Fuhrer anongova munhu!
  Mauto eToronto, kana kuti izvo zvaive zvasara, zvakatora simba. "Chikara" chikuru chikuru chakafamba pasi pesimba rayo kumaodzanyemba. Mauto eThird Reich akawedzera kuwanda. Vakapfuura Canada votopinda mumatunhu ekuchamhembe kweAmerica.
  MaYankees, achitambura kukuvara, akadzokera. Vamwe vavo, kunyanya vaAfrica, vakatiza pamukana wekutanga.
  Adala nevamwe vasikana vakaburuka mu super tank ndokutanga kumhanya. Petro akamhanya navo. Mukomana akanga akafara, aifarira kuva muchikwata nevasikana.
  Vose vakanaka kwazvo, vadiki uye vari mubhikini. Zvitsitsinho zvisina kupfeka zvinopenya. Mhuru dzine tsandanyama dzinopenya. Zvinoshamisa tsvarakadenga.
  Mukomana akarangarira rwiyo urwu achibva aimba:
  - Runako, runako, runako - cabaret ... Iwe wakasikwa chete nekuda kwekuvaraidza ... Unodiwa kuguva munyika yako tsvene, uye kutambudzwa hakusi pasi pako!
  Vasikana vacho vanoyemurawo wechiduku akanaka, ane tsandanyama. Vanoda kupuruzira mukomana, kumupuruzira, kumutsvoda. Chishuwo chemusikirwo chose kana ukaona murume wechidiki akanaka. Vasikana vechidiki vanonzwa zvakanaka, vanotamba uye vanosvetuka. Vanoyedza kutsika netsoka dzavo apo pari parumananzombe kuti paite masaja.
  Vari kutungamirira mbiru yevasungwa. Vasikana vanoseka uye vanopotsera matombo kuvaranda. Petro akaburitsa rurimi rwake kuvasungwa vehondo akadanidzira achiti:
  Vane nhamo vakakundwa!
  Vakangokotamisa musoro vachiratidza kupererwa. Nhamo chokwadi. Ndiani angadai akafunga kuti maNazi aizouya kuU.SA. Roosevelt, dai aida, angadai akamisa Hitler nekudzivirira Munich. Asi veYankee vakafunga zvakasiyana. Kazhinji, America yairatidzwa nemutemo wakadzorwa uye hapana chido chekupinda muhondo. Uye zvino maFascists ari kumupwanya.
  Panther 2 yakapfuura nevasikana. Iyi tangi yatove yekare, asi ichiri yakasimba kudarika Shermans nePershings. Hongu, pamusoro peshongwe pakagara musikana mubhikini, akabata mureza ne swastika pamusoro wake. Iyi ibhena dzvuku rine denderedzwa jena uye dandemutande dema mukati.
  Motokari yakamhanya ichimhanya. Peter akachema achiti:
  - Imwe, mbiri, nhatu ... Mad muvengi, kufa!
  Mukomana ari kunakidzwa ... Asi panguva imwe chete ari kunetseka. Somuenzaniso, nezuro akaona Stalin muchiroto.
  Mukuru-mukuru-mukuru-mukuru achena uye akwegura aikurukura nezvemushumo wakakosha kumuzinda. Vasilevsky akaudza Sachigaro weState Defense Committee.
  zviuru makumi matatu mukati mevhiki . Kuwedzera zana rezviuru zvepfuti nemadhaka, aya masimba makuru.
  Zhukov akataura zvisina chokwadi:
  - Chaizvoizvo iyi itangi T-34-85. Imotokari inooneka yakaderera kune mienzaniso yeGermany. Mukuwedzera, nehuipi hwakaipisisa hwezvombo. Nezvekubhururuka kwendege, isu tinotongwa neYak-9, inova hurongwa hwehukuru hwakaderera kune ndege yejeti yeGerman. - The legendary marshal akatambanudza maoko ake. -Kuva akatendeseka, pasina hukuru hwepamusoro mune tekinoroji, haugone kuhwina nehuwandu!
  Stalin akakumbira kubva kuAbakumov:
  -Kusvika riini maGerman achachengeta mauto kuzorwa nesu kumabvazuva?
  Musoro weSMERSH akapindura nekuzeza:
  - Iyo Wehrmacht pachayo mamirioni matatu nehafu, pamwe neanenge miriyoni imwe nehafu mapurisa emunharaunda, uye miriyoni satellite. Kune anenge zviuru gumi matangi, asi iwo akakwirira kune edu mukurwa hunhu. Uye iyo Third Reich ine yakawanda yekubhururuka nendege. Ndege dzedhisiki dzinotora chikamu muhondo, dzisingagone kupfurwa nechero chinhu. - Abakumov akatambanudza maoko ake uye akawedzera. - Mikana yekukunda muvengi akadzika midzi munguva pfupi yakaderera, uye anogona kukurumidza kutamisa zvinosimbisa. Hukuru hweWehrmacht huri kuramba huchiwedzera uye hwatopfuura mamiriyoni makumi matatu nemashanu evanhu. Asi kunewo Japan ine makoroni ayo.
  Stalin akatora nhanho shoma achitenderedza hofisi yakafararira ndokuti avhiringika zvishoma:
  - Asi zvichida kurwisa ndiyo mukana wedu chete ... Nepo muvengi akasungwa neAmerica.
  Molotov akangwarira zano:
  - Kana America ikadonha, isu hatizove nemukana zvachose ...
  Mutungamiriri akabvumirana neizvi:
  - Rudyi! Asi... Pane mukana wekuti Hitler haazotirwisi! Muchiitiko ichi, mikana yekupona inoramba iripo!
  Voznesensky anoyeuka:
  - Tiri kushanda paT-54, Comrade Stalin. Iri rinogona kunge riri tangi rinovimbisa zvikuru.
  Mutungamiriri akadzungudza musoro:
  - Maparamendi akaverengerwa anoti mota inorema matani makumi matatu nematanhatu haigone kuve nepfuti yekumberi inodarika mazana maviri emamirimita. Asi iyo yeGerman 105 icharamba ichipindamo. Uye 100-mm cannon haina kukwana chero zvakadaro ...
  Voznesensky akapindura achinyemwerera:
  - Pane zvakasiyana mazano. Semuenzaniso, gadzira tangi rinorema. Kana kuwedzera kukora kwembambo yekumberi uchibhadhara nhumbi dzekurutivi. Asi isu tiri kushanda, Comrade Stalin. Uye kutaura chokwadi, vagadziri vedu vakatowana zvakawanda. Kunyanya, iyo IS-4 ine 250 mm yezvombo zvemberi inovimbisa kuve inyanzvi yechivakwa chedu chetangi.
  Supreme Commander akataura nehasha achiti:
  - Tinoda zvombo zvakakomba izvozvi, kwete mune ramangwana! Unozvinzwisisa here izvi?
  Voznesensky akapindura noushingi:
  - Isu tinoita zvese zvatinogona kuita. Asi nehafu chete yeRussia, zvakaoma zvikuru kuramba inenge nyika yose.
  Molotov akasimbisa noushingi:
  - Ehe! Masimba asina kuenzana kwazvo, Comrade Stalin. Uye tichiri kugadzira zvishamiso!
  Mutungamiriri akapfava zvishoma ndokuti:
  - Ngatimbozororai uye tinwe ... Sei imi mose makasuruvara!
  Vasikana vaviri vakaoneka vakapfeka masiketi mapfupi uye makumbo asina kupfeka. Vanoisa pasi mabhodhoro ewaini tsvuku uye vakanamata kumasimba aripo.
  Beria akarova miromo yake ndokuhukura:
  - Havana kunaka here, Comrade Stalin?
  Mutungamiriri akabvumira nemusoro kuti:
  - Zvechokwadi, zvinofadza ... Tsoka dzisina shangu dzakakwana vasikana, kunyanya muzhizha.
  Stalin akazvidira waini. Akanwa ndokuti achinyemwerera.
  - Dai kwaiva nevakadzi vakawanda muuto, tingadai tisina kudzoka zvakanyanya!
  Beria akagutsurira musoro ndokuti:
  - Saka ngatinwe kuMotherland! Ngatinwei kuna Stalin! Ngatinwe uye tidire zvakare!
  Mutungamiriri akagara pachigaro ndokuti achifunga:
  - Uye kana fascism zvakadaro inokunda, pachiyero chepuraneti ... Chii chakamirira vanhu.
  Molotov akapindura akanyarara:
  - Ndinofunga chimwe chinhu chakaipa!
  Zhukov akataura zvine hungwaru:
  - Vamwe vanotya, uye vamwe vachaita zvakanaka!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Hongu ... Iyi ihurumende yenyika. Zvairotwa nemakomonisiti. Asi Hitler achaita zvese nenzira yake. Pachava nenguva yefascism. - Mutungamiriri akagutsurira, musikana murefu mutsvuku akadira waini mugirazi rake. Stalin akaenderera mberi. "Ipapo kurongeka kutsva kuchagadzwa munyika." Zvechokwadi pachava nehutongi hwehudzvanyiriri hwakaoma, asi hondo, utsotsi, nzara, kusagadzikana, ugandanga huchapera ... Zvose zvichange zvakafanana nepasi pedu, maGermany chete achava munzvimbo yakasarudzika. Uye zvichave...
  Stalin akaombera maoko ake...
  Beria akati:
  - Asi kwatiri ruchava rufu, Comrade Stalin. Kana iwe unofunga kuti Fuhrer achatiita magavhuna muRussia?
  Mutungamiriri akapindura zvakasimba:
  - Uye izvi hazvigone kubviswa! Zvinoita sekuti njere dzedu dzakashuma kuti Hitler akati gavhuna akanakisa weRussia ndiStalin!
  Vaiva pedyo naye vakaombera... Asi hapana akaratidza kufara chaiko. Zvingava zvakanaka kusungirira Hitler naStalin pamitsipa yevanhu. Kana kuti Napoleon.
  Sachigaro weState Defence Committee pachake akabata Napoleon noruremekedzo. Paive nekufanana pakati pemurume aive neheti yejongwe naHitler. Asi Fuhrer aiva nemweya akazova nerombo rakanaka.
  Stalin, hongu, akazviranga kanopfuura kamwe nekuda kwekupotsa kurwiswa kunoshamisa neGermany, izvo zvakakonzera mhedzisiro yakaipa. Kunyange zvazvo mashoko akasvika zvechokwadi. Uye Mutungamiriri Mukuru pachake akanga ane zvimwe zvirongwa zveEurope uye akanga achigadzirira hondo.
  IU.SR munaJune yemakumi mana neimwe yakanga ine zviuru makumi maviri nezvishanu matangi uye wedges, uye inenge yakafanana nhamba yendege. Hitler akanga asina simba rakadaro. Chero zvazvingava, sekuziva kwakazoitwa neSoviet intelligence. Hongu, Stalin akagadzirira chaizvo. Saizi yeRed Army yakasvika mamiriyoni mashanu nehafu uye yakaramba ichikura. IU.SR yaive nekanenge kakapetwa mana akawanda matangi uye ndege kupfuura iyo Wehrmacht, uye zvakapetwa kaviri artillery.
  Mukufamba chete mauto eGerman aive nehukuru. Uye pfuti yeMauser yakapfura nemazvo kupfuura Mosin.
  Stalin, hongu, aive awedzeredza data pamusoro pesimba reWehrmacht. Uye ndakavatenda, nokuti vaNazi vakatora Europe zviri nyore uye nokukurumidza. Dai Stalin akaziva kuti Hitler akanga asina simba, angadai akatanga kurwisa. Asi kwakazova kungwarira kwakanyanyisa.
  Mukuwedzera, Red Army inenge isina kudzidziswa zvachose kudzivirira. Izvi zvechokwadi idiotic - usazvirwisa, asi dzidzisa uto kurwisa chete. Stalin pachake akazozvituka iye nedenderedzwa rake. Asi sezviri pachena kucheneswa kwevazhinji kwakaodza moyo mauto, uye vanhuwo zvavo, kubva kune chero chirongwa. Hapana akada kuita nharo nemutungamiri.
  Sezvo vachingodzidzisa kurwisa, ndizvo zvazvinofanira kuva! Zvikasadaro, Stalin pachake akanga asina kukurumidza kurwisa; izvi hazvina kuverengerwa.
  Hongu, mutungamiri akapinda muzviroto zvekutonga kwenyika, uye mupfungwa akafungidzira mushandirapamwe wekurwisa Europe. Asi kurova muvengi ane simba seWehrmacht ... Haasi kuzviuraya! Achizvibvunza, Stalin akapindura: kuti, zvichida, angadai asina kurwisa kutanga.
  Aiwa, kana hondo neFrance yakakwevera mberi, uye Germany yakanga yapera simba, zvino zvinogoneka kuti Stalin angadai akasarudza kurova. Asi mushure meEurope yose yakawira pasi peNazi. Asi zvino zvakanyanya kusaregererwa kuti Stalin haana kupa murairo wekugadzirira mauto ekudzivirira. Izvi zvaive zvakakodzera kurasikirwa neuto renguva dzose muna 1941. Uye zvino, iyo USSR yakanga isina nguva yekuendesa mauto ayo.
  Mutungamiriri dzimwe nguva aitozvibvunza kuti opfura bara pahuma here? Asi izvi zvinotyisa, nekuti gehena rakachena rinogona kumirira mberi. Hukama hwemutungamiri naMwari hwakaoma. Kune rumwe rutivi, Stalin haana kutaura pachena pachena nenzira yokusadavira kuvapo kwaMwari. Asi akabvumira vamwe kuzviita. Mubatanidzwa wevanopikisa vasingatendi kuti kuna Mwari wakagadzirwa mumakore makumi matatu, temberi dzakaparadzwa, machechi akaputika. Pachake, Stalin pachake akapa mirayiridzo - kusvina vapristi. Uye vakamanikidzwa, vakatsikirirwa, vakatambudzwa.
  Stalin, chero zvakadaro, haana kupindira nekusatenda kwakazara, uye akatokurudzira.
  Asi apo hondo yakatanga, kana kuti, apo Red Army yakatanga kutambura kukundwa mushure mekukundwa, Stalin akatanga kunyengetera nehasha pamabvi ake. Uye ukakotama. Mubatanidzwa Wevarwi Vasingatendi Mwari wakaparara, uye kutambudzwa kwechechi kwakaguma kwenguva pfupi. Kunyange mifananidzo yakatanga kushandiswa kudzivirira Moscow kubva pakurwiswa nemhepo.
  Zvisinei, Stalin akasarudza kuramba akanyarara paruzhinji. Hapana wandakaudza kuti aizvitenda here kana kuti kwete. Handina kushanyira machechi, handina kubhabhatidzwa pachena. Saka... Mhondi ichiri Komuredhi Stalin. Akauraya vanhu vazhinji, akapfura vanhu vazhinji uye akaora mumisasa. Uye anofanira kuita rugare naMwari.
  Stalin akanga achiri kuda kuti mutungamiriri wake wemarudzi ose aremekedzwe saMwari. Uye akazvivakira zviyeuchidzo kwose kwose, akarembera mifananidzo, kana kuti, chero zvazvingava, akabvumira tsika yake yokunamata kuti ikurudzirwe. Nyangwe sei kuva munyengeri iwe pachako. Stalin akafarira izvi uye aikodzera kubvumidzwa. Uye Mwari achatarira sei chokwadi chokuti mutungamiri aita mudiwa wake amene chinhu chokunamatwa.
  Zvakadini nemurairo wechipiri - usazviita chifananidzo? Mushure mezvose, Stalin akasika chitendero chake pachake!
  Zvichida ndosaka Russia iri kutambura kurangwa naMwari? Uye haugone kuhwina muhondo, kana kuifambisa munzira yakabudirira?
  Stalin akazvisarudzira pachake kuti akanga achireurura zvivi zvake muchivande kumupristi.
  Panguva ino ndakaraira:
  - Ngatichengetedzei simba! Uye imi mose munofanira kushanda nesimba zvakapetwa kaviri sepakutanga!
  Mushure mezvo mutungamiri akasunungura machinda ake ...
  Tangi yeT-34 pasina mubvunzo yaive mota yakabudirira. Sezvineiwo, aive mukuru wemauto Pavlov akaurayiwa aive mwari wemuchina uyu, akaita zvakawanda pakuitwa kwawo. Stalin pachake aifarira kugadzira iyo BT yakatevedzana, tangi ine mavhiri uye yakatevedzwa. High speed yake yakabata mutungamiri. Asi kurwa muManchuria neFinland kwakaratidza kusabatsira kweiyi nhevedzano mumamiriro ezvinhu asiri munzira.
  Uye tangi yakagadzirwa neine maneuverability yakanaka, pfuti ine simba, uye kwenguva yayo, yakachengetedzwa zvakanaka. Chokwadi, kuonekwa kwevane makumi matatu nevana kwakasiya zvakawanda zvingadiwa. Asi tangi yakaratidza kushanda kwayo uye hukuru pamusoro pemotokari dzeGermany. Kusvikira Panther yaoneka.
  Zvakanyanya kuoma kugadzira mota nyowani munguva yehondo, uye makumi matatu nemana idiki zvakanyanya kurwisa katsi hombe. Iye zvino tiri kutaura pamusoro peT-54 tangi, asi E-50 ine uremu hwakaderera zvakadaro haigoni kudarika.
  Stalin akatura befu. Akazvarirwa mumhuri yevarombo yemugadziri weshangu akadhakwa. Uye hapana akafunga kuti vaigona kukwira mudenga kudaro. Asi rombo rakanaka, muprista akawana mumwe aikoshesa mano Dzhugashvili ndokumuendesa kuchikoro chebhaibheri, uyezve kuchikoro chebhaibheri. Asi zvakanga zvisiri nyore. Stalin aive nehunhu hwakashata, aive asiri mufambidzani mumweya, uye aisiyaniswa nekuzviparadzanisa nevamwe. Uye vadzidzisi vechikoro vakanga vasingamudi, vaimurova kazhinji. Stalin akaedza kurwisa, asi akanga asina hutano hwakanaka, uye ruoko rwake rworuboshwe haruna kushanda zvakanaka.
  Stalin akanga asingadi Mwari zvakanyanya, achizvifunga kuti akanga anyimwa uye agumburwa. Asi aishuva basa romupristi uye akadzidza nokushingaira. Uye sezvo akaona zvakaoma kutamba nevakomana, akazvipira nguva yake yose kudzidza uye akatanga kuvandudza. Kutanga mudzidzi wechisere, kozotevera wechishanu... Chechi yeOrthodox yeRussia pasi paTsar yakanga ine simba guru nechiremera - sei risiri basa?
  Asi ipapo Stalin akatakurwa nevanomukira. Ichi chingava chimwe chezviito zvemwoyo, kwete pfungwa. Uye mwoyo waStalin wakawedzera kutonhora kuchitendero. Chaiva chivi chaaida. Ndaida vakadzi, uye chinwiwa, uye kuputa! Uye panguva yeLent, idya mafuta enguruve, yakashambidzwa newaini tsvuku. Stalin haanawo kuda Mwari, nokuti aigumburwa nevanhu. Zvakanaka, sei Josefa, sezvo munhu wese asingamudi? Kunyanya vezera?
  Stalin aive munhu akaraswa, vapanduki zvakare vakaraswa. Vanorwisana nemasimba ari ... Uye mwoyo waJosefa wakakwevera kwavari. Kunyangwe pfungwa dzangu dzakati: gara museminari, basa rechechi rakanaka rakakumirira. Uyezve, Stalin akanga achiri kuziva kutaura zvakanaka kana achida. Asi mwoyo, kuvenga Mwari nemasimba aripo, zvakazonyanya kukosha.
  Saka Stalin, asina kupedza seminari, akapinda muhondo yechimurenga. Kunyange zvazvo rudzii rwebudiriro yakabudirira inogona kuva muRussia? Asi akabatikana kubasa. Akatanga kuwana chiremera. Asi achiona kuti kusungwa kwaifamba zvishoma nezvishoma, akasarudza kubvuma kupiwa kwaakaitwa kuti ave mutauriri wemapurisa epachivande eTsarist. Chaizvoizvo, Koba akanga asina imwe sarudzo ipapo. Vakamuisa mutorongo uye vakavimbisa kumuchengeta ikoko kwenguva refu, uye ipapo vazhinji veava vazivisi vakarambana.
  Stalin akabvuma, uye basa rake rakatanga. Akasangana naLenin. Akanga asingadi mhanza iyi zvakanyanya, asi pfungwa dzake dzakamuudza kuti ramangwana raiva raLenin. Saka Stalin akava munhu wechiito. Aiita zvekubira achifarira bato, akaronga kumukirana uye kuramwa mabasa. Uye akasiyana nazvo - aive muzivisi. Vakamuendesa kuVologda uye kubva ipapo Stalin aigara achipukunyuka. Kutozosvikira, pakupedzisira, mutungamiriri akanga aneta chose chose, uye akadzingwa kwamakore mana kunzvimbo dzakaoma zvikuru. Pakanga pane shanduko duku muRussia, iyo yakatungamirira pakusikwa kweDuma. Stalin akabva atanga kufunga nezvemutemo wezvematongerwo enyika basa: kuva mutevedzeri kana mushumiri.
  Kutanga kweHondo Yenyika Yekutanga kwakaonekwa nevaBolshevik vane tariro yokuti ichazununguswa nokukurumidza. Uye zvakashanda! Hondo yakaenderera mberi nekubudirira kwakasiyana-siyana, asi mushure meBrusilov kubudirira, zvaiita sekuti Russia ichakurumidza kukunda. Izvi zvinoreva kuti utongi huchasimba. Asi muna February pakanga pane kupandukira, humambo hwakadonha, uye nguva yegoridhe yakasvika yevaBolshevik.
  Lenin akazova murongi anokwanisa kupfuura zvavaifunga, uye akakwanisawo kukwezva Trotsky. Stalin akapotsa avenga zvekupedzisira. Asi Trotsky aibatsira ... Kumukira kwakapfuura nekukurumidza. Kunyangwe Zinoviev naKamenev vakapotsa vaiputsira pasi. Asi nerufaro Kerensky haana kusiyaniswa nekutsunga kwake uye njere.
  Chimurenga chakaitika nekukurumidza uye zvakabudirira, pasina kurasikirwa. VaBolshevik vaifarirwa nekubudirira. Uye Stalin anenge pakarepo akava mumwe wokutanga.
  Kwakazotevera hondo yevagari vemo. Kubudirira uye kukundwa. Trotsky akaita basa guru mukukunda kwevaBolshevik. Uye mushure mekuedza kuuraya uye kukuvadzwa mumutsipa, Lenin akarwara zvakanyanya uye zvishoma nezvishoma akatanga kupera simba. Sverdlov akafa mumamiriro ezvinhu anonyumwira. Trotsky akatanga zvishuvo zveNapoleonic. Panguva iyi Stalin aifanira kuzvisunda zvakasimba. Mushandirapamwe wekurwisa Poland wakakundikana uye shanduko yenyika haina kushanda.
  Stalin akarega kufunga uye kuyeuka. Kuti akakwanisa sei kukunda Trotsky nevamwe vagara vachizivikanwa uye vachitsanangurwa nevanyori vakasiyana-siyana muWest.
  Kunyanya kufarira kuti ungabuda sei mumamiriro ezvinhu, panguva ino.
  Zvakadaro, chinhu chine musoro chaive chekuisa njodzi uye kutanga hondo kurwisa Germany ichiri kusungwa neAmerica. Asi kusarudza kuita izvi kwakaoma zvikuru. Stalin akanga aona kwenguva refu ichi chimwe chinomanikidza maari. Kurwisa shato zvechokwadi? Kuti uite izvi unofanirwa kuve Lancelot. Asi Stalin akasarudza kungwarira.
  Uye pakanga pane tariro, asi chii chaida Hitler? Zvichida zvinhu zvose zvichanyatsoita?
  Zvakadaro, Germany yakawana ndima yakawandisa zvekuti zvinonetsa kuigaya nekuigadzira. Vanodei kubva kuRussia kana zvidimbu zvakakora zvakatorwa uye zvichakurumidza kuvandudzwa. Kune Ukraine neCaucasus, uye Belarus, nezvimwe zvakawanda, kusanganisira Turkmenistan uye yakawanda yeUzbekistan.
  Mutungamiriri, kuitira kuti azvitsause kubva pamafungiro anonyanya kukanganisa, akatanga kunyora pasi aphorisms;
   Kurira kwemari kunopindirana kupfuura kurira kusina chinhu kwesophistry, zvisinei, iyo yekupedzisira inowanzoberekwa kuti inzwe yekutanga!
  Blonde inogara iri musoro wakajeka, asi, sekutonga, chete mupfungwa chaiyo yezwi!
  Kana bvudzi rakasviba risiri chiratidzo chehungwaru, saka bvudzi rakapfava zvirokwazvo haringave mucherechedzo wehupenzi!
  Waini yakanaka haina kuchengetwa mumudziyo unopenga, uye huchenjeri hukuru hauna kuvanzwa pasi pekuonekwa kwakashata!
  Avo vane misoro yeoki uye udyire hweudyire vanobvumira ganda ravo kusvukwa!
  Uyo asingafungi nezvezvinhu zvose zvechokwadi, anoverenga mikombe chete muzviroto!
  Uyo agere zvakanyanya anonamira mumachakwi ezvinoreva!
  Iye anozunguza rurimi rwake zvakanyanya acharohwa nechamupupuri chinogadzirwa nedutu remikana yakarasika!
  Kune nguva dzose mikana, asi hazvigoneke kuzviona kana uine zvishuvo zvisingaite!
  Chitarisiko chine mukurumbira chakanaka muparade, asi muhondo chitarisiko chakanakisa kusaonekwa zvachose!
  Mapiyano ezvinyorwa ari nyore kugadzirisa kana aburitswa mumakwenzi ekusaziva, achiiswa panzvimbo yakasimba yekunzwisisa, uye maturusi akavimbika ehunyanzvi, kugadzira, uye fungidziro zvava pedyo!
  Zvese zvinotungamira mukukunda zvinoshamisa - kutora muvengi, asi piano haaverenge!
  Zvisikwa hazvina mamiriro okunze akaipa, ane vana chete vanoda kuvandudza mamiriro ekunze uye vana vokurera, avo vasina chinhu chakanaka munyika zvachose!
  Mwana wekurera ndiye asingazive hukama nemusiki wepasirese, asi anofarira kuzviona semuranda mutorwa!
  Saka ngatinwe kuitira kuti hama dzedu dziite zvose, uye vavengi vedu vanogona kuzvikuvadza ivo pachavo!
  Iwe haugone kutyisidzira munhu wese kamwechete, asi iwe unogona kutyaira munhu wese wega kune kupenga kunotyisa!
  Chinonyanya kukonzera matambudziko matsva hakusi kuda kugadzira chimwe chinhu chitsva chinogadzirisa matambudziko ekare!
  Huremu hukuru hweichi kana kuti rudzi rwechombo hunoratidza kureruka kwekutonga kweavo vakaraira!
  Haisi chombo chinouraya, asi uyo anopfura kubva pachiri, asi anopfura zvisizvo, kazhinji mudziyo werufu pachawo, sezvo kuramba kuuraya kunogara kuri sarudzo yakanaka kune anopfura!
  Kana munhu ari mhumhi kumunhu, hazvityisi sepatinenge tiri makava emumwe!
  Avo vanokurumidzira vanogarononoka, uye avo vasina kukurumidza havambosviki vavariro yavo!
  Kunyangwe kumhanya kwega kusingapi kukunda, kana isipo, vavengi vanobvuta budiriro kubva kwauri!
  Sei vabiki vazhinji vachiparadza porridge, nekuti boka rinogona kungotsika-tsika hunyanzvi nekuzvimiririra kwavo kushoma kwekugadzira!
  Paunoshamisika muvengi wako, iwe unogara uchiwana mukana pamusoro pake, kunze kwehupenzi hunoshamisa uye hupenzi hunoshamisa!
  Paunoshamisika muvengi wako, iwe unogara uchiwana mukana pamusoro pake, kunze kwehupenzi hunoshamisa uye hupenzi hunoshamisa!
  Urombo hworuoko rwomupi hunogona kuitika kana mupi wacho asinganyimi nemanomano!
  Kukunda kuri nyore, ndiko kunonyanya kuoma kunzwisisa kuti sei zvakaitika zviri nyore uye hazvigoneke kuti unzwisise kuti nhamo yakakutadzisa sei kuwana simba repamusoro kare!
  Pfungwa yeHunhu ndeyokuti pasina iyo iri nyore kukunda, asi zvinotova nyore kukanganisa zvibereko zvekukunda!
  Avo vane maoko mapfupi emabasa akanaka kazhinji vane ndimi refu uye dzakaipa!
  Chimiro chepfungwa pfupi kugadzira nhaurirano refu uye demagoguery ine pfungwa dzakasimba!
  Satani anogara achikunda, nekuti hapana chakanaka chisina mhedzisiro yakaipa yekushandiswa kwayo!
  Avo vanonoka kuhondo vanogona kungosvetuka parade yekukunda!
  Hongu, nzira iri nyore yekupinda mudambudziko ndeyekuparadzira mikana yevavengi vako semapfunde!
  Kudonha mumweya, senge donhwe mubarometer, kunotungamira kune dutu, asi chete paminda yedu!
  Uye kufara kwemweya kunodzinga dutu remhepo, rakaipisisa kudarika chero anticyclone!
  Ani naani anopika acharwadziwa zvikuru kana ane mhosva nokuda kwamashoko ake akaipa!
  Iyo yekutanga pancake inogona kuita bundu nekuda kwekukurumidza, asi mamwe ese haaende pahuro chaizvo nekuda kwekunonoka kwakanyanya patafura!
  Kuti udzivise mosquito kubva kumhuno yako, haufanirwe kurasikirwa nekupinza kwekuita kwako uye njere kubva muropa!
  Pfungwa dzakapinza, kusiyana nebayonet inopinza, hairove uyo agere pachigaro nerubatsiro rwayo!
  Vavengi vanonyanya kupusa semiti yemuoki, mabhokisi emuouki anowedzera!
  Kudzora dama kunyadziswa, asi uyo anoramba kutendeukira kushamwari yake panjodzi anotofanira kupiwa mhosva huru.
  Iko hakuna vanhu vazhinji vakangwara, asi hurumende yeabstruse inokwanisa kuvaronga nenzira yekuti vanongopindirana!
  Chero ani anohukura asi achimhanya zvishoma nezvishoma anosvika kuhupenyu hwembwa nekukurumidza!
  Upenyu hwembwa ivimbiso chete yeketani uye collar, uye kennel uye mugove, chete kune avo vakakwanisa kutengesa nekutengesa tikiti remhumhi uye kuzorodza kunhuwa kwembwa!
  Simba rinofanira kubatanidzwa netsika, tsika nomutsa, mutsa nouchenjeri, uye uchenjeri nokuona zviri mberi!
  Wekutanga kupa zvivimbiso anopera kwekupedzisira!
  Ndiani asingapise moto, asinganyuri mutsvina, kunyange nehuremu hwepfundo renjere!
  Iwe unogona kukurumidza kugadzirisa dambudziko chete pasina kukurumidza!
  Genius inoenderana ne villainy, inongozvipira nezvinangwa zvakanaka uye nemhedzisiro yakanaka!
  Ivo vanorerutsa shamwari kazhinji kazhinji kupfuura vavengi, asi ivo vanofanirwawo kupfidza pane izvi kashoma!
  Avo vanofunga zvakadzokera shure vanogara vakaisa mhino dzavo mukati!
  Misodzi yerufaro inogara yakasanganiswa neshungu, chete pane nguva dzose yakawanda yekupedzisira pakati peavo vakaseka nekushanda nesimba!
  Kune misodzi yegarwe, asi kuseka nemufaro hakupiwi moyo wengwena!
  Ukaisa hupfumi hwenyika pasi pesando, haungaunganidzi pfuma kudenga, saka Tenzi-Mwari haazokwidzi varanda nehungwaru hushoma hunoshanda!
  Nzvimbo yekusangana haigone kuchinjwa nerufu, asi iwe unogona kusarudza yakanyanyisa kunaka nzvimbo yemusangano wekupedzisira wepasi penyika!
  Kuzvibata kwepfungwa kunotongwa kwete nenzira yekuzadzisa chinangwa, asi nenzira dzinosara mushure mekubudirira!
  Iwe unogona kuzadza dumbu rako nechimwe chinhu chakanyanya kuoma, asi iwe haugone kuwana zvakakwana!
  Avo vasina mazino vanowanzorohwa nemazino!
  Hondo isina mazino inogona kudzivirira kurova kwehasha, asi wezvematongerwo enyika asina njere anorohwa nemeno, kunyangwe neakanyanya fanged armada!
  Iwe unogona kunzi wakangwara nekuramba wakanyarara, kunze kwekunge kana iwe uchida kupa mhinduro, iye anotanga kutaura nemutauro wepfuti!
  Nekutamba mutambo wakanyarara unogona kuponesa hupenyu hwako, asi unogona kuzviita kupfuura hupenyu hunosiririsa chete nekugovana pfungwa dzako nehungwaru!
  Kunyarara kunoonekwa segoridhe chete neavo vanga vachirwara nekuguta kwe scrofulous satiety ye canary tongue!
  Zvose zvinopera zvinodikanwa kwatiri, kunze kwekuguma kwezvakanaka, asi dambudziko nderekuti zvinenge zvisingabviri kusvika kumagumo akanaka, uye kuguma kwezvakanaka kunenge kusingadzivisiki!
  Hapana chinogona kuramba runako rusina mhosva kunze kwechishuvo chakashata chokugara pachigaro cheutere!
  Unogona kuwana nyasha nerunako, asi haugone kuripira zvivi!
  Vaya chete vasingagoni kumirira kusara nemhino dzavo dzinoratidza misana yavo!
  Mwoyo unodziya unogona kunyungudutsa chando chipi nechipi chokusava nehanya, asi pasina pfungwa inotonhora hazvibviri kushandura kuyerera kuri kubuda kuva mugero unovaka!
  Revolution yakaita semvura iri kufashaira, unosvika pairi mushure mekutonhora, wobva waridza mhere kubva pakutsva!
  Vanhu vanoita zvinhu zvisinganzwisisike nguva dzose, asi zvishamiso hazviitike!
  Mashura ari musefa anobuda nedivi kana uine mifungo yechipiri!
  Kushamisika muhondo kwakafanana neseiri pane yacht, chete kwete sezvinoonekwa!
  Kana ukatora musoja nekushamisika, zvinoreva kuti musoja haana kunaka pakuona!
  Kurongeka kweruremekedzo hakusi kwemadzimambo, asi kwevarwi vanotsigira chigaro chavo nemadhiramu ematehwe!
  Kana runyararo rwatonga, unogona kushongedza moyo wako nekukanganwa-ini-kwete zvengoni, asi kana bongozozo rehondo rikaitika, chete minzwa minzwa yekusava netsitsi inodzivirira mweya wako kubva pakudyiwa!
  Zviri nani kuchera mugero pane kuzvicherera guva, asi ukaviga tarenda nenjere dzako, unovigwa mugomba rakadzika!
  Kunwa doro kunoita kuti zvive nyore kumhanyira mukurwisa, asi kumhanya pakona yemakumi mana kunongotungamira mugomba reguva!
  Chidhakwa chakaipisisa kupfuura danda rebenzi, wekupedzisira anogona kumisa gonhi, achivhara maburi, asi chidhakwa pachacho igomba repaburi, muparuki wegonhi, uye anovakazve matanda eupenzi nepakati.
  Kuzvitutumadza kunosiyana nekubata kumeso mukuti munhu haatarisiri kuwana mubairo wekubata kumeso kune wekutanga, asi kurumbidzwa kwevapashure!
  Hunhu hunokura nehungwaru, huchizvipinza mupfudze nehuipi, kunge rozi rine mupfudze!
  Usimbe hunomutsa kuvandudzwa kwetekinoroji, tsika dzakaipa - mushonga uye bioengineering, utere uye ruchiva rwesainzi yekombuta, uye hukasha, hukatorwa pamwechete, hunounza pamwero wakapetwa kakawanda kupfuura zvinodiwa zvakasikwa!
  Usimbe hunongopa kurudziro yekufambira mberi, asi kuti unyatsoitungamira iwe unoda basa rinozovhara zvinodiwa zvechisikigo kwete chete simbe!
  Usimbe haisi chikonzero chekusaita basa, asi zvinogadzira matambudziko zvekuti hauzombokwanisi kuzorora kwezororo!
  Usimbe hunongopa kurudziro yekufambira mberi, asi kuti unyatsoitungamira iwe unoda basa rinozovhara zvinodiwa zvechisikigo kwete chete simbe!
  Usimbe haisi chikonzero chekusaita basa, asi zvinogadzira matambudziko zvekuti hauzombokwanisi kuzorora kwezororo!
  Ani naani anodzokera shure - achifunga kuponesa hupenyu hwake - achazvisvibisa nenyadzi dzinofa!
  Nekutiza unogona kuponesa hupenyu, asi haugone kuponesa hupenyu!
  Hugamba kurwisa dzimwe nguva unorasikirwa nehupenyu, asi iwe unowana kusafa!
  Nobility haisi nguva dzose yakasikwa, asi nguva dzose inowanikwa kuburikidza nekurasikirwa!
  Mutengesi, muranda uye mune zvipfeko zvemuchinda, muranda weNyika yaBaba, muchinda uye mune serf chinzvimbo!
  Ani naani anodya zvakawanda murugare hondo isati yatanga haazovi nechikonzero chokufarira kubudirira muhondo!
  Mwoyo murefu unopedza zvese kunze kwekungofunga zvekuda chinzvimbo uye zvishuvo zvisinga peri!
  Mweya wakakwidziridzwa hauzombowira pasi pamabvi ake - mweya wakakwidziridzwa hauzomboburuki mugomba, uye pfungwa dzakakwirira dzinogara dziri kunze kune zvishuvo zvepasi!
  Iwe unogona kurwa nenhamba, kuhwina nenhamba, asi chete nekugona kuchengetedza kukunda uye nehunyanzvi hwekutora mukana wezvibereko zvayo!
  Zviri nani kuti mwana akasimba ave sezvaari, uye kuita semukuru akasimba nguva dzose zviri nani kuita seakasiyana nenzira yaari!
  Asi chero zvakadaro, zviri nani kuti mutongi arege kuratidzika seasina simba - kunyangwe simba rake guru riri kunyengera!
  Hugamba hunopenga, musoja haaite hupenzi - mukuru anoita hupenzi, achitumira varwi uko hugamba hunopenga!
  Unogona kukunda denderedzwa rose mumakwikwi, unogona kutenderedza capital yako mubhizimusi rekutengeserana, asi haugone kubudirira kana dumbu rako rakatenderedzwa uye huchenjeri hwako hwava flat!
  Wese murwi anofanirwa kuve neizvi, ave nemoyo wakakura, asi kutya kudiki uye pfungwa huru yemutoro!
  Mapere maviri haagari mugomba rimwe chete, asi hunhu huviri hunogarisana mumunhu mumwe chete nepfungwa dzechikara!
  Dindingwe rakahwandira rine ngozi kutozosvikira rarasikirwa nemazino aro, uye murume haabetseri kutozosvikira avheneka chinhu chakajeka!
  Wese munhu anoneta, simbe chete ndivo vanokundwa nekuneta, chete vakafa havadonhe madonhwe edikita!
  Iwe unogona kutorwa seanohwina mutorwa, asi zviri nani pane kuve wekurasikirwa nebhokisi rekutaura mutorwa!
  Ushingi hwakafanana negumbo rechigaro; Zvakanaka kana zvakasanganiswa nehunyanzvi uye kuverenga, uye kana ukawedzera rombo rakanaka pazviri, ipapo kukunda kuchabatanidzwa pane hwaro hwakasimba!
  Hushingi hwakanaka - sodomy yakaipa!
  Kukunda kunoda kugadzirira, asi iwe unogona kugadzirira kwete kuVictoria pachake, asi chirongwa chinopa tariro yekuchichengetedza!
  Iwe unogona kugadzirisa imba yakakombama kana hutano hwakakanganisika, asi mukurumbira wakazununguka unodzoreredzwa kwete nekugadziriswa, asi nekugadziriswa kwakanyanya kwemararamiro ako!
  Vakaedza kuvakazve USSR pasina kukonzera kusagadzikana kune vagari, asi semugumisiro, zvese zvinobatsira zvakaparadzwa pasina chikonzero!
  ChiKristu nokutenda chinopesana nehondo, asi zvikuru kwazvo vanochema vari pasi pemireza yekutenda kwechiKristu!
  Nyika haifungidzirwe kusvika padanho rekurambidza, asi yakaverengerwa zvishoma!
  Ropa remunhu harisi mvura - hariperi nekufamba kwenguva, kudiridza kunopisa zvirimwa, kunongopisa nyota, asi kunoramba kuchideura rudzi rwevanhu!
  Zvakaoma kumirira kubudirira, asi muchokwadi iwe unogona chete kumirira matambudziko!
  Kana iwe ukamirira mamiriro ekunze kubva kugungwa, iwe unotarisira dutu rematambudziko uye dutu rekukundikana!
  Rurimi imhasuru diki, asi inoita zvinhu zvikuru nemashoko mashoma anotaurwa nevanhu vakuru!
  Iyo propeller inogona kusimbiswa mundege kunyangwe isina mafuta nemoto, asi munhu asina mafizi ekurwa anogona kungomonyoroka!
  Akaberekwa segondo anobhururuka nguva dzose, asi akazvarwa asina mapapiro anobhururuka!
  Iwe unogona kurima shumba mukati mako nesimba, asi mweya wetsuro, zvinozoitika, nekuda kwehuhure husina simba, haugone kugadziriswa pasina chishuwo chako!
  Apo mauto avanhu asingagoni kusungirirwa mumutsvairo wakasimba, muuyo wacho ibhokisi rakasakara uye zvokuvata zvomuranda ane gomba!
  Zvakachengeteka kutsvoda shark pahuma kane chiuru pane kuratidza murwi weRussia kumashure kwako kamwe!
  Kana kumashure kusingabatsiri, kushingaira kwemauto hakubatsiri! Zvakanaka, kana pasina shungu, kumashure kuchave kudya kwemasikati kwemuvengi!
  Kutaura kwemukuru wemauto hakuna zvakunobatsira pasina hembe huru dzevarwi dzinomuteerera! Asi pasina kusimba kwakasimba kwemazwi matsvuku uye ane muto, haugone kubika muto wemabiko anokunda!
  Kubenzi, kunyarara kwakafanana zvirokwazvo nedombo romuzivi, rinopa ukoshi hwendarama kururimi ruzere nomutobvu!
  Hondo yakafanana nemakwikwi ekusimudza uremu; kana huremu hukasasvikwa, mubairo haupihwe; kana muvengi asina kupera, rwiyo rwekukunda haritambwe!
  Kana mutongi asina pfungwa dzakakwirira, ipapo humambo hwake huchaputika mumhepo yakatetepa!
  Mutongi anofanira kugara akatarisa kumusoro, asi musoro wakawandisa mumakore unokanda budiriro yepasi kumhepo!
  Sezvineiwo, vapfuri vanogara vachisvika nenguva, asi njiva dzinobhururuka dzichienda kunzvimbo isiri iyo!
  Iyo cutlet inogadzirwa kubva kune mumwe munhu asingakwanisi kucheka vavengi vake! Uye chete munhu asina uropi secheki anogona kukanya nyama yakakanyiwa!
  Ziso dema harizowedzeri chiedza mumba, asi rinogona kupa chiedza murima rekusindimara kwakaoma!
  Pavanoti, huya, ngatibatidze mudzanga, sahwira, kubva mukutaura ngatizvisungirire - pane musiyano mumwe chete - nzira yekuzviuraya inorwadza uye ine njodzi kune vamwe!
  Unogona kushandira nguva kusvika rusununguko, asi haugone kushandira nguva yerusununguko!
  Waini yakanaka haigoni kuchengetwa mumudziyo wakaora, uye pfungwa dzine musoro hadzigoni kuvapo mumuviri wakasviba!
  Kutevedzera kunoonekwa se monkey reflex, asi muchokwadi vanhu vanonyanya kuda kurasikirwa nehunhu uye kutevedzera musimboti - sevamwe vese!
  Shasha chaidzo dzakaita setsanga dzegoridhe dziri mujecha, dzinopenya zvakajeka, asi dzinopedzisira dzave mukugezeswa kwekutanga!
  Kazhinji kazhinji, vadzvinyiriri vanogeza jecha revanhu netsanga dzegoridhe dzenyanzvi kuitira kuti vabvise uye vageze zvinhu zvose zvinokosha kupfuura guruva rematombo!
  Maonero edu pachedu akafanana nebinoculars - tinotarisa zvikanganiso zvedu pachedu, tinowedzeredza vamwe zvakanyanya sezvinobvira, uye kana tichida kuongorora girazi, vanogara vachikwanisa kuvhuvhuta kubva paupenzi uye kuremerwa kuri kuwedzera!
  Zvakajairika kuti vanhu vasadyare zvisina kunaka uye zvisingaperi, asi kudyara zvakanaka nekusingaperi!
  Kutsvaga mafambiro anonakidza kwakafanana nekushanda kweHercules; mafambiro anouya kudhongi rako kunyangwe iwe ukaedza nesimba rako rese kuti ubve pavari!
  Pamutsara wokupedzisira, Stalin akanga aneta zvachose, mupfungwa nomumuviri. Akatsikitsira pachair ndokutanga kuridza ngonono.
  Idzi hope dzinoshamisa dzakakwanisa kuitwa naPetro. Uye zvairatidza kutya uye kuda kuziva.
  Uye iyo "Monster" supertank yakatoyambuka muganhu wekuchamhembe kweUnited States, ichifamba munharaunda yenyika yerusununguko. Makonye akawanda akachera pasi, achisiya miforo yakadzika. Chaive chiratidzo chefascist clutch pahuro yerusununguko rweAmerica. Asi chinhu chakaipisisa chakaitika apo "Chikara" chakamira uye michina yedhiramu yakatanga kurira. Chombo chaityisa chakatanga kunanga chakananga. Vasikana vakamhanya, vachivheneka tsoka dzavo dzakatsvuka, dzine tsandanyama, dzakashama. Hunde ndokutendeuka.
  Adala akagara pasi ndokudzvanya bhatani rekuti joystick.
  Uye goko rinorema, matani makumi maviri rakapfira. Akabhururuka akananga kune rimwe remaguta ekuAmerica.
  Peter akati:
  - Nguva yasvika, nguva yave hutano! Paradzai vatungamiriri venhema nembavha chaidzo!
  Uye madhisiko anobhururuka mudenga, achirwisa ndege dzeUS. Vanhu vekuAmerica havangave zvakanyanya kuipa, simba rakadaro riri kuvamhanyira. Uye chinonyanya kukosha, iwe unogona chete kuramba kumanikidzwa nehushingi hwako. Vamwe vekuAmerica vanorwa nehugamba, asi vatema nevamwe veyellow vanongotiza. Kana kuti vanokanda mapfumo pasi, vachiwira pasi nemabvi avo.
  Petro akaona vakadzi vakanga vakatapwa vari muboka revanhu uye haana kukwanisa kuramba. Achityisidzira pfuti, akavarayira kuti vatsvode tsoka dzavo dzechikomana, dzisina kupfeka.
  Vakadzi vakarova miromo vasingade ndokugwinha gwinha. Gumbo revechiri kuyaruka richiri risina mvere, rakanaka, rakatsvuka, asi rine guruva. Uye zvinonyadzisa kuzviita pamabvi ako saizvozvo. Asi iwe unofanirwa, kana zvisina kudaro iwe unogona kuona mumaziso ako kuti vachakupfura. Uye Petro anotaridzika akatsamwa zvikuru. Ndakada kuvarwisa zvachose, asi vasingazivi vakanyara. Zvakanaka, akavanyadzisa zvakakwana. Uye nei vasingagutsikani uye vachifinyamisa kumeso? Haasi mukomana akanaka here? Nei vachiratidza kuomesa musoro kudaro? Zvichida anofanira kuisa kukwana kwake kwakatokura mumiromo yavo? Zvinosiririsa kuti pane vanhu vakawanda.
  Vanopopotera mukomana uye vachimumanikidza kudhonza waya. Iyo Monster supertank inopisa zvakare. Inopfira kubhadharisa rocket kune simba. Uye inobhururuka mudenga, ichiunza rufu neruparadziko kunharaunda yose.
  E-100, tangi ine pfuti mbiri, ine simba uye inokurumidza, inokambaira yapfuura. Edza chimwe chinhu chakadai. Mota yeGerman inopfurawo, ichiona Sherman achitsvedza. Hazvisi nyore kurova uri kure. Asi pfuti ye128-mm inorwisa ndege inokurumidza kupfura uye inorova zvakanaka.
  Uye kuti kumusoro kweSherman kwakapeperetswa sei. Tangi iri rakasiyiwa sei risina hafu yaro? Uye maGermany ari kudzvova chaizvo nemufaro. Heino guta reAmerica pamberi.
  Mapurisa enzvimbo iyi anokotama kubva muchiuno ndokupfugama achikumbira nyasha.
  Vazhinji vevagari vemo vakatiza ndokunovanda. Uye vakomana chete vanoda kuziva vanotarisa matangi eGerman vasingatyi. Uye kunyangwe nekumwe kuda kuziva.
  Mumwe wevakadzi veGermany akatora tyava ndokutanga kurova vakomana veAmerica pamakumbo avo asina kupfeka. Vanoridza mhere vachisvetuka vachienda. Asi vachiri kutarisa uye havatize. Vamwe vanotoimba chimwe chinhu.
  Peter, achinzwa manyawi mukati make, akaimba mitsetse yakanyatsofanana nemashoko emunguva yemberi yeSoviet bard:
  - Handizvifariri pandinenge ndichitya ...
  Zvinondisvota kana vanhu vasina mhosva vachirohwa!
  Handizvifarire kana vapinda mumweya mangu,
  Kunyanya pavanomupfira!
  Rwiyo rwakasimba kutaura zvishoma! Zvichakadaro, vasikana vashanu veSoviet vakatora nzvimbo mukudzivirira kweAmerica. Vasikana vaive vakagadzirira kuhwina kana kufa. Ndiko kusaka vakaimba nechido chikuru, vachiimba sezvavaienda;
  Yangu inoera, huru Russia,
  Minda yegoridhe, mafuro esirivha...
  Pano madhaimani asasa nyika,
  Yakasarudzwa yeRussia maparera echando!
  
  Iwe uri Amai vangu kupfuura chero chinhu chipi zvacho,
  Nightingale inorira, ichipfura katatu ...
  Hapana chikonzero chekuti varwi vazorore pamibhedha yavo;
  Pakapinda mupfanha ane hasha!
  
  Pano iyo Wehrmacht inofambira mberi nemhere mhere,
  Nyika yeRussia iri kupisa nemoto ...
  Mauto eRussia ari kunyungudika nekukurumidza,
  Uye mhuri yakaparadzwa nebhomba!
  
  Asi iyo Motherland, kunyangwe ruoko rwemuvengi rune hutsinye,
  Haadi kupa kune mhandu yake ...
  Iyo Fuhrer ichaiwana, ndinotenda muziso munguva pfupi,
  Nokuti uto rakapinzwa musimbi!
  
  Pano isu takavhara redoubts pedyo neMoscow,
  Uye tichigeda-geda meno edu, tinorwira nyika...
  Ndinoziva kubudirira kwevaKrauts, vanongowedzeredza,
  Hitler anodana Satani!
  
  Tichakunda maFascists nekukurumidza,
  Kunyangwe maNazi ane simba guru ...
  Asi zvino tangi yeSoviet inomhanya chinyararire,
  Uye inorova mativi eFuhrer!
  
  Isu tinopura maKrauts, tichiatema pedyo neMoscow,
  Misoro uye turrets akafanana oats kumatangi ...
  Uye ndinotenda kuti nguva yaChivabvu ichauya,
  Murwi akaunza rini mureza wake kuBerlin?
  
  Ipapo nyika ichava mumufaro wecommunism,
  Mariri, murwi wese anongobva muchidyiro...
  Tichakanda varwi vefascism mugomba rakadzika-dzika,
  Bvisa chero boka, knight yedu!
  
  Iyo cuckoo yakatiudza kuti tichararama kwenguva yakareba sei,
  Uyu hausi mubvunzo wakakodzera ...
  Nekuti zvinonzwisa tsitsi kuti hupenyu hunogara hupfupi,
  Tariro kuti Kristu achamutsa vanhu!
  
  Asi ini ndinotenda mune sainzi yecommunism,
  Ngatikunde ukuru hwechadenga!
  Ngatikande boka remashura mugomba rakadzika-dzika,
  Kumutsa vanhu nezvimwe zvisikwa!
  July 1945. Vasikana vashanu Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona vari kurwisana muPhiladelphia. Iri guta hombe kuchamhembe kweUnited States imhando yekiyi hubhu yekudzivirira kweAmerica. Mauto eTatu Reich ari kufambira mberi, achityisidzira kutora simba rakapfuma kwazvo munyika. Uye ipapo ivo vachangowira pamusoro peUSSR. Zvino zvichava zvakaipa kwazvo.
  Mutungamiriri weBattalion Alenka, mune yunifomu yake yenguva dzose: asina shangu uye akapfeka bikini chete.
  Musikana anopisa bazooka patangi reGerman E-25. Uyu mushini wakareruka uye unofambiswa, uye unogona kuwana nzvimbo isina simba mairi. Uye inorova padivi, ichimanikidza iyo yeGerman kutenderera. Mushure maizvozvo Alenka anopfura kuputika kubva mupfuti yemuchina uye anocheka pasi maIndia mashanu kubva muuto reThird Reich. Anoti nekuseka:
  - Havazopfuuri!
  Uye anokanda girinedhi netsoka dzake. Zvakare, zvidimbu zvinobhururuka zvakaparadzana, kurasikirwa kwakawanda, uye misoro yakagurwa. Ino haisi nguva yokutanga Alenka achirwa. Ane rekodhi rekodhi kubva kuBrest pachayo. Uye murwi azere nesimba uye kutsunga kurarama kusvika kumagumo. Pedyo, murume wemuAfrica wekuAmerica anofa nedumbu rakabvaruka. Uku kuona kunotyisa chaiko. Munhu mutema anodzvova mweya wobuda maari.
  Alenka anoti nechido:
  - Usafe kaviri! Hapana chinhu muhupenyu chinogona kutibvisa muchisharo!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Maria anebvudzi rendarama aripowo ipapo. Uye anokanda magirinedhi netsoka dzake. Musikana akanaka chaizvo uye kunze asina kusimba, asi ane hunyanzvi. MaArabu akaurayiwa kubva kumauto ekoloni eThird Reich ari kuwa. Vara dzvuku rinopararira pachiso chendebvu chechimwe chazvo.
  Maria akaimba nemufaro:
  - Kune ruva munyika, tsvuku, tsvuku ... Kwakanaka kune Olympic ngano!
  Uye zvakare tsoka dzake dzakanaka, dzisina shangu dziri kufamba. Kanda grenade uye urove vanopikisa. Zvakafanana nejeko rinocheka rukato. Uye musikana anokanda. Ari kupenya.
  Maria aifanira kutsungirira zvinhu zvakawanda munguva yehondo. Uye haazombokanganwi izvi. Uye muutapwa vakamurova sei newaya isina chinhu kumusana uye zvitsitsinho. Uye kuti vaipisa sei sori nemwenje. Uye chinhu chakaipisisa chakanga chiri apo Maria, aneta nokutambudzwa, akaendeswa kunourawa. Netsoka dzake dzakatsva, musikana, anenge musikana, akatsika pamusoro pemavhinga evhu. Tsoka dzake dzakashama, dzine matuzu dzairwadziwa zvikuru. Vamwe vanyori vekuGermany vakakumbira kuchengetedza Maria. Sezviri pachena aida chaizvo kupenda mufananidzo: "musikana asina shangu ari kuendeswa kunourayiwa." Murombo Maria akafambiswa mudenderedzwa, akamanikidzwa kuomesa nechando mune inoyevedza pose. Uye akangopfeka mwenje, chipfeko chakabvaruka, chakafukidzwa neropa. MuGerman akazembera paari, akabata gumbo rake neruoko ndokumumanikidza kukotamisa zvigunwe zvake zvakatsva - kuti zvitaridzike zvakanyanya. Uye Maria akamanikidzwa kumira asingapfakanyiki, achirovanisa mazino ake. Uye vakatoedza pama soles. Vakabva vamurova neshamhu ndokumuendesazve kugomba. Maria akabva anamata mundangariro kuna Samasimba ndokuonekana nemhuri yake. Iboka rameno rinodzvova nechando. Mhepo yechando yematsutso yakapeperetsa bvudzi rake regoridhe. Rokwe rakanga riri pfupi chaizvo, richiratidza mabvi ake akatyoka, akatsva, akavharwa nemapundu, uye mavanga ewaya pamakumbo ake. Musikana wese aive akaputirwa nemavanga, mavanga nemavanga. Vakamurova netsvimbo yerabha mumusoro nepazvitsitsinho! Musana wese une mitsetse nezvikwapuro newaya. Chipfeko chakabvaruka, muviri wakarohwa unoonekwa kuburikidza nemadhende. Asi Maria anoedza kuramba akarurama.
  Achagamuchira rufu uye achakumbira kusanzwirwa tsitsi!
  Achiunganidza simba rake, musikana anodanidzira:
  - Kurarama kwenguva refu iyo Motherland!
  Uye vanomupfura. Musikana anodonha ... Akanga asingazivi kuti kwaiva kuurayiwa kwenhema. Uye akawira pamusoro pechando, achirasikirwa nekuziva kubva mukushushikana kwekutya. Ipapo kumwe kutambudzwa kwakatevera. Asi mumwe wemapurisa anouraya aida kunakidzwa, kana kuti kumubata chibharo, uye muchimiro chake chakaneta Maria akaramba ari runako. Gororo rakanga risingatyi kuti mushure mekurwadziswa kwakanyanya munhu wacho aizoramba, ndokumuendesa kunzvimbo yakavanda. Ikoko akanga oda kumutora, asi hasha dzakapa Maria simba. Haana kurega chitsitsinho chake chakanga chatsva, akamurova pazvidya nehasha chaidzo, ndokumhara chaiko zvekuti mupurisa uya akabva angofenda nekurwadziwa.
  Kufara mupfungwa kwakasimbisa Maria. Atora pfuti mbiri kumupurisa, musikana anenge asina kupfeka, anga akuvara akabva apaza. Akakwanisa, achishandisa chishamiso chacho, kupfura varindi vana ndokupukunyuka nepamagedhi ejeri.
  Akabva atiza asina shangu uye nemuchando. Makumbo angu akapindwa nechando uye hapana chandainzwa. Sezvineiwo, muridzi akapinza musikana mumba ndokumurega achidziya. Makumbo aMaria akatsvuka segunguwo achirwadza zvisingaite. Asi rombo rakanaka pakanga pasina chando.
  Musikana akagamuchira mbatya dzinodziya ndokuenda kumapato. Ndokubva ayambuka mutsara wepamberi. Asi achirangarira kutiza kwake, iye zvino akaedza kupedza nguva yakawanda sezvinobvira asina shangu, uye kuita asina shangu kunyange munguva yechando.
  Muzhizha, kuita kunge wakashama kunofadza, kunyanya sezvo muAmerica nguva ino yegore inodziya kupfuura muRussia.
  Uye Maria akadzidzawo kukanda magirinedhi kure nemakumbo ake. Ichi ndicho chimwe chezvakanakira musikana anofamba asina shangu. Unogona kushandisa zvigunwe zvako kukanda mapanga, magirinedhi, zvidimbu zvinopinza, uye zvidimbu zveceramic nesimbi. Ndiko kuti, iwe unogona kuita zvakawanda nemakumbo ako ane nyasha. Kunyange kupfura kubva muchina pfuti. Muchikwata chavo, vasikana vose vanorwa vasina shangu.
  Muchando chakanyanya chete vanogona kuputira makumbo avo mu cellophane, kana kuazora nemafuta nedoro.
  Maria anopfura uye anopenya.
  Red Alla. Akanyatsorurama uye murwi ane simba. Ane bvudzi rakatsvuka mhangura zvokuti, richizununguka mumhepo, rinofanana nebhenekeri yechimurenga. Musikana akanaka uye ane hasha zvikuru. Nyangwe zvakanyanyisa. Ainge atorara nevarume vakawanda. Ndakatoita rudo nevatatu, vana panguva imwe chete. Akazvifarira chaizvo.
  Uye ndiani achatonga Alla? Iye murwi akanakisa, uye haashiviriri kugara murudo. Uyu ndiye credo yake. Iye zvino musikana ari kukanda chidimbu chegirazi nezvigunwe zvake. Inobhururuka uye inorova muAfrica kubva kuuto reReich pahuro uye inobaya muArabu kumusana wemusoro. Kune akawanda mauto kubva kuTatu Reich, anotorwa nechisimba. Zvikamu zvechikoloni zvakawanda kwazvo. Vari kutsvaira America.
  Alla anoseka. Ane hunhu hwakaoma uye aive mujeri revana. Uye utsinye nemhuka dzakamuka ipapo. Panguva imwe cheteyo, kunyange mujeri, musikana haana kumbokotama kuti agumbure vasina simba. Zvisinei, ndiani asina kugara pasi paStalin? Uye Alenka akashanyirawo, kunyangwe muchidimbu, koroni yevashandi vevana. Asi izvozvo hazvina kumutadzisa kukwira pachinzvimbo chevakuru uye kugamuchira nyeredzi yeHero yeUSSR.
  Alla anopfura zvakare. Anobva akanda girinedhi negumbo rake. Saka inobhururuka ichitevedza gwara rakatyoka uye inoguma yave mudhiramu retangi. Murwi ane bvudzi dzvuku anoseka:
  - Ini ndiri musikana akanaka! Zvose muhondo nepamubhedha!
  Mushure mazvo dhiyabhorosi aipisa akapisa chidimbu cherabha nemachisi ndokukambaira akananga kutangi reGerman E-50. Uye dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku aive nepfungwa yekupenga: kutora tangi yaHitler.
  Akanhonga rubber nezvigunwe zvegumbo rake risina kubereka ndokurikanda akananga mudhiramu rakanga ravhurika. Uye hafu yeminiti gare gare hatch yeE-50 tank yakazaruka, uye maGermany anotiza akaonekwa.
  Alla akapfura maKrauts nepfuti, uye akapedza imwe nechidimbu checeramic, akakandwawo negumbo rake rakatsvuka, rinokwezva. Akabva afonera shamwari dzake achiti:
  - Maria naAnyuta nditevere!
  Uye vasikana vatatu vasina makumbo vakapfeka bhikini chete, vachipenya zvitsitsinho zvavo, zvine guruva, vakamhanyira mutangi. Kureba kwayo hakupfuuri mamita maviri uye vakanaka vakasvetukira zviri nyore mukati. Vakachera mumota. Vakaridza muridzo.
  Anyuta, uyu blonde anoyevedza, akati:
  -Mota inotonhorera, ine yakanakisa optics uye kuoneka!
  Maria akatiwo:
  - Uye iyi ndiyo nzira yavanodzora tangi.
  Musikana akanhonga joystick. Akadzvanya bhatani. Turet yemuchina yakatanga kutenderera.
  Alla, achibudisa mazino ake, akagutsurira musoro:
  - Ehe, imota yakagadzikana, zvinosuruvarisa kuti makumi matatu nemana edu ari kure nazvo!
  Maria akati nemhepo yenyanzvi:
  - Zvechokwadi ... Pfuti iyi ine caliber ye 105 mm, uye yedu IS-2 ine yakakura.
  Alla akagutsurira musoro ndokuti:
  - Asi maGerman ane dhiramu refu. Uye iyo yekutanga velocity yeprojekiti yakakwirira kwazvo kupfuura yedu.
  Maria, achifemba hwema hwerabha inopisa, akaseka:
  - You deftly kuvasvuta ... Semapete!
  Alla akadzvova achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuziva maitiro! Asi wakazvifarira here?
  Anyuta akagutsurira musoro ndokurovera gumbo pasimbi.
  - Pasina kupokana!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka. Takatarisa joystick zvishoma. Maria akatora chigaro chemutyairi, Alla ndokuva pfuti, uye Anyuta akatasva pfuti. Mushure mezvo tangi yeGermany yakatorwa nevasikana veRussia yakatanga kufamba. Hunde yaro yakanga yagadzirira kubvisa mhomho yerufu.
  Alla, uyu dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akaimba zvine mutsindo:
  - Muchina werufu wapenga! Anobhururuka, achityora chinangwa chake! Takanyemwerera panguva iyi tichifamba nemutsara muchena!
  Uye murwi wemoto akabata Panther-2 mukuona kwake. Akaitora ndokupfura. Iyo projectile inouraya ine uranium yakapera musimboti yakabaya potse nepakati pePanther uye yakakonzera kuputika kwemapurojekiti. Vasikana vakachema pamwe chete, vachidzvova.
  - Isu tiri vakuru uye varwi vepamusoro! Tichadzima munhu wese!
  Uye Alla akapfura tangi reLev zvakare. Akaburitsa mazino. Ndakayeuka kuzvamburwa kwaakaitwa munzvimbo yaishandira vana. Hongu, ipapo vakazvambura nokuda kwechikanganiso chiduku. Uye zvinorwadza! Vasikana vanorohwa, uye iwe unofanira kuverenga zvibhakera iwe pachako. Kana wakanganisa, rova zvakare kusvika warasika. Vasikana vanogarorohwa nembava pazvitsitsinho zvavo, kunyanya muzhizha. Zvadaro zvinonetsa kutsika pamakumbo akatsva. Mapundu ari patsoka dzevasikana anokonzera kurwadziwa.
  Achinzwa hasha, Alla anopfura Tiger-3. Inobaya nhumbi dzokurwa nadzo uye inobudisa mazino ayo. Iye murwi akabudirira. Uye anoziva zvakakosha. Iyo tangi ine njodzi zvakanyanya, hongu, iyo E-50. Apa muchina urikuedza kuziva kuti maGerman arikurohwa kubva kupi. Alla anonangidzira nzvimbo inotambura zvakanyanya panosangana shongwe. Anonongedza zvakarurama uye anokwenya chitsitsinho chake pakona yakapinza. Anobva apfura. Iyo projectile inodzingwa nekumhanya inopfuura 1300 metres pasekondi. Uye inorova kurudyi butt.
  Alla anosvetuka, achidanidzira:
  - Ready!
  Anyuta anotsinhira kuti:
  - Kudya kwemanheru kunoitwa!
  Tangi yeGermany inotanga kupisa uye mabhomba ayo anoputika. Zvimedu zvakapararira kumunda wese.
  Maria anoimba:
  - Husiku hwakapararira nyeredzi zvidimbu mudenga. Yakagadzirirwa neThird Reich, bhokisi rakasuruvara, rinofinha. Zviri pachena kuti mumwe munhu akaita mari pamusika weflea... Uye mumwe munhu akarohwa nebara pahuma chaipo!
  Alla akatanga kunongedzera dhiramu paLev-2 tank ndokuchema achiti:
  - Huma nebhokisi!
  Uye akapfura mota huru, asi isingachashandi yeGerman. Nhumbi dzeShumba dzakaputika segirazi pasi pedombo. Uye muchina weGerman wakatanga kubvarura kit yavo yekurwa zvakare.
  Anyuta akarova makumbo ake asina kupfeka ndokushevedzera kuti:
  - Iri nderedu, simba reRussia!
  Musikana ane vhudzi regoridhe akarira, achipwanya maGerman nema lackeys avo ekunze nemakonye ake:
  - Maria chete! Uye ndini mesiya!
  Alla akapfura zvakare, panguva ino paE-25 ndokuridza muridzo:
  - Aiwa, makomo haazove egoridhe, akacheneswa neAurora goko!
  Anyuta akavhura pfuti. E-50 ine zvishanu zvawo, imwe yakasonwa kudhiramu. Uye vakarova zvine simba. Mauto echizvarwa cheThird Reich ari kutema sejeko.
  Musikana mutsvuku anoti:
  -Kunyange ndisiri mukomana, ndiri musikana bere!
  Uye inopisa zvakare uye zvakanyatsonaka. Zvitunha zvakawanda zvemarara aHitler. Nyangwe asiri munhu wese pano ari marara. Kune maIndia akawanda kunyanya. Hitler anotora mauto ekoloni, achiatumira kunouraya. Kune vanhu vakawanda muIndia, asi hakuna basa remunhu wese. Saka ngatiendese varume vose kumafuro emakangoni. Kune vakawanda vemuAfrica nemaArabu.
  Kunewo vaichimbova vagari veSoviet pakati peavo vanorwa. Vakaendeswawo kuurayirwa. Vamwe vakamanikidzwa, uye vamwe vakaenda nokuzvidira. Uye veSoviet vanogara vachifara kurwisa America.
  Alla anopfura, ndokupaza nepakati peimwe fascist tank ndokuti:
  - Ndini anouya kuna Hitler muhope dzake dzinotyisa.
  Maria munyoro uye kunze asina kusimba, anopwanya maNazi nemakonye. Haana tsitsi. Rangarira musikana wacho, somuNazi, akamhanyisa rurimi rwomwoto pamusoro petsoka dzake dzakanga dzisina chinhu, dzakaisvonaka, achifemba munhuwi wenyama yakatsva. Uye ipapo, pakutsva, vakandirova nematanda erabha. Mafashisti akadaro anofanirwa kupwanywa, kupihwa, nekupwanywa zvimwe.
  Iyo E-50 tangi ine nimble, ine makwara akafara, uye zviri nyore kwavari kupwanya vavengi veRussia. Zvinorwadza kuti battalion yavo yese haipo. MaGerman haafanire kuwana mhepo yevanozvipira veSoviet. Saka vasikana vacho vangori vashanu vavo vari kurwisana.
  Alena zvakare kubva ku bazooka, achisarudza matangi eGerman ari nyore. Uye Matryona, pamwe chete nemumwe wake Henry Smith, mukomana ari nyore asi ane ruzivo rwemuAmerica, anotsvedza migodhi pasi pemakwara.
  MaGermany ane matangi akawanda, uye sekutonga havatangi kurwisa pasina ivo.
  Saka Alla akagogodza, kana kuti akakuvara akafa, imwe E-50. Vasikana vari kushanda zvinobudirira. Asi unofanira kungwarira. Pano panouya "Royal Lion". Motokari iyi ine mazana matatu emamirimita ezvombo zvemberi, uye 210-mm cannon, iyo inogona kupfurwa pamatangi uye zvinangwa zvisina zvombo. Yakadaro pfuti yeE-50 ichaputika.
  Panguva iyi Maria anoregedzera tangi ichitenderera kuti akwire, uko nhumbi dzokurwa nadzo dzakakora mamirimita mazana maviri uye zviri nyore kupinda.
  Ari munzira, musikana anopwanya marudzi akasiyana evafashisti, uye Anyuta anopisa pfuti dzemuchina.
  Maria anozevezera achiti:
  - Tikanganwirei, Amai vaMwari, kana chimwe chinhu chikaitika!
  Uye Alla, asina kumirira kuti apinde muchikepe, kana asvika, anopfura magumo-kusvika-kumagumo, uye kumucheto kwekona. Uye inobata zvakanaka. Inobaya nesimbi, uye "Royal Lion" inotanga kusvuta uye inoputika semamwe matangi akamborohwa nevasikana.
  Alla akaimba achinyemwerera:
  - Chero nzira, hama! Ida kurarama, hama! Iwe haufanirwe kunetseka neMunyori Mukuru waStalin!
  Goko richarova nhumbi dzokurwa dzemberi. Inoruma ne 88mm E-25 cannon. Asi zvazvino zvakatsvedza pazvombo.
  Alla anopindura nekubaya muchina wemuvengi kunge tsono nemubota. Mushure mezvo dhiyabhorosi wemoto anoti:
  - Dutu, uye munondo weViking!
  Anyuta anoridza pfuti yemuchina, anowedzera:
  - Kutinhira nemheni!
  Maria akapwanya colonel pasi pemakonye ndokuridza mhere:
  - Mabhonzo, nyeredzi - inodonha mumutsara!
  Tangi ravo rinopisa zvakare. Panguva ino pamwe E-50. Zvinoda hunyanzvi kupinza 250 millimeters yezvombo zvemberi pakona ye45 degrees.
  Uye heino E-100, muchina unotyisa, asi muenzaniso wechinyakare. Asi iyo 128mm cannon ichiri nengozi. Uye nhumbi dzokurwa dzemberi dzinenge dzisina simba kudarika dzeE-50.
  Alla anotaura nehuzivi:
  - Ndizvo zvinoreva muenzaniso wekare!
  Maria anodimburira nehasha:
  - Iwe uchiri kufanirwa kufambisa kuti udzivise kurohwa! Mushure mezvose, zana nemakumi maviri nemasere mamirimita ...
  Uye musikana akamhanya, achinzvenga projectiles inorema makirogiramu makumi maviri nemasere. Uye saka Alla zvakare akadzinga paE-100 mune yechinyakare shanduko. Mota yeGerman yakatanga kubvaruka kuita zvidimbu zvidimbu. Uye kubvarura kuita zvidimbu zvesimbi.
  Uye kuti makungu anoputika sei.
  Anyuta, achiridza pfuti, akati:
  - Akaisa simba rose rehasha dzake mukuputika ... Akaruramisa denga, akazunungusa nyeredzi!
  Maria akapwanya gumi nevaviri fascists kamwechete uye tweeted:
  - Enda pane gasi! Huya mukomana wangu - tsika pagasi!
  Alla akaseka ndokuti:
  - Ehe, zvinofanirwa kuve zvakanaka kurovera nemukomana. Uye kumusveta...
  Maria akaridza tsamwa achiti:
  -Wakashata sei, Alla!
  Dhiyabhorosi akaseka:
  - Ndinoda kuita majee! Usatora mwoyo!
  Maria, achiramba achipwanya mafascists aivenga, akaimba:
  - Mwoyo wangu ... Mwoyo wemusikana ane mutsa! Mwoyo wangu, ndinoda chaizvo kurarama munyika!
  Uye murwi akadzvinyirira vanopfuura gumi nevaviri. Uye Alla akapfura imwe E-50, achiimba:
  - Uye ndakayera chimiro chake neziso rangu, uye paakazivisa cheki kwandiri ...
  Anyuta akaridza pfuti dzemuchina ndokuwedzera:
  - Ndakafumura biceps yangu netsaona! Ndiri musikana, kwete kushaya simba zvachose!
  Alla akapfura goko paPanther-2, achitsemura rutivi rwayo nyore uye akarira:
  - Uye ipapo tangi yakanyarara!
  Anyuta akaenderera mberi nekuchema achiti:
  - Iyo Fritz ichakurumidza kunge isiri kudenga!
  Alla akarova tangi reLev ndokudzvova:
  - Sezviri pachena vadzivisi havana nguva yemachipisi!
  Anyuta, atemera mutsara wese, akaridza muridzo:
  - Uye iyo yakakurumbira yakakurumbira Hitler ...
  Mushure meizvi, Allah vacharova E-25 voburitsa:
  - Iye zvino handisi muparadhiso!
  Anyuta zvine musoro akati:
  - Takadzokorora kaviri, kwete kudenga! Izvi zvinonzi tautology murwiyo!
  Allah vachapindura uye vodzvova:
  - Chii chinonzi democracy yevanhu? Apa ndipo apo Hitler anowana nickel!
  Anyuta akati nemoyo wese.
  - Hongu, uye Stalin haana kunyatsonaka! Wakapotsa kurova kweGerman! Uye pashure pengwavaira ya1941, hatina kutongokwanisa kudzokera!
  Alla, achirova nepfuti, akabvumirana neizvi:
  - Hongu, muna 1941 takarasikirwa neuto redu rose revashandi. Zvinenge zvisingabviri kutiza kubva mukukuvadzwa kwakadaro. Uye Hitler akakwanisa kuunganidza zviwanikwa zvose zveEurope uye chikamu cheUSSR. Uye vaBritish vakaratidza kuva vasina simba zvakanyanya!
  Anyuta akaridza pfuti shanu. Vatorwa makumi mashanu vakatemerwa pasi. Iye ndokurira.
  - Isu tiri vakanaka kwazvo pasirese!
  Alla akagutsurira musoro achibvumirana uye mushure mepfuti akati:
  - Muviri wechikadzi wakanaka uye unoyevedza unoyevedza! Panyaya iyi, isu tiri korona yerunako!
  Anyuta akaitora ndokuimba nemufaro mukuru.
  -Ndiri kuona brashi yako kwese kwese,
  Ndiani akasika magumo enyika,
  Iwe wakapa hupenyu kune zvese zvakasikwa,
  Kuita kuti zvishuvo zvitsvene zviitike!
  
  Mwari Wemasimbaose ndiye korona yerunako,
  Anopisa moyo wangu muzviroto...
  Idzi ndidzo pfungwa dzangu nezviroto zvangu -
  Ngirozi yakazarura mukova wedenga!
  
  Ndinokudai Baba Vatsvene,
  Makapa Mwanakomana wenyu Akatendeka nokuda kwangu!
  Korona yedhaimani inopenya -
  Uye rudo rwaMwari kwauri haruna kutonhora!
  
  Imi, Musingagumi, tipeiwo shamwari,
  Inokukurudzira kushanda pasina nungo ...
  Ndosaka ndichichida zvakanyanya
  Nyengetera kuna Mwari Wemasimbaose!
  
  Zvese zviri muNyika zvinobva kuna Baba,
  Uye Mwanakomana wake Wemasimbaose...
  Ndimi Ishe Mukuru werunako,
  Chadenga, pakati nepamusoro!
  
  Mauri mune Wemasimbaose kuti ave.
  Uye rudo rusingazive miganhu ...
  Verengai pisarema pamabvi enyu.
  Tichakurumidza kutora mapapiro seshiri!
  
  Chadenga chose chichafanana nedenga,
  Interplanetary mufaro uchatumbuka...
  Uye shinga iwe, mukomana, noushingi -
  Kupira basa rako kuna Jesu!
  
  Uye kana Wemasimbaose auya.
  Edheni richava nani paNyika...
  Mwari Kristu anotitungamirira kuruponeso,
  Muchadenga uchange uri murarabungu wezuva racho!
  
  Naizvozvo Mwari anodzidzisa - usatadza,
  Kana usina simba, Wemasimbaose achabatsira...
  Kurumidza utendeuke.
  Paridza - usanetseka nezvemubhedha!
  Rwiyo rwakanaka, kunyanya kana ukapfura pamatangi eGerman uchiiteerera. Alla akaimba pamwe chete ndokupfura. Dhiabhorosi anopisa, mukutenda kwake, akarerekera kuchipegani. Akakwezvwa nemashiripiti, huroyi hwakasiyana-siyana. Uye aisada monotheism zvakanyanya.
  Asi mbira tsvuku ichiri kuimba ichipfura. Zvakadini naJesu? Uyewo Mwari ane simba!
  Asi hondo isati yatanga, vaidzidzisa kuti hakuna Mwari! Alla akapfura, akarova imwe, isingachashandi "Panther" -2, uye akarira:
  - Hungu, pane imwe nguva pavakatiudza zvakasimba kuti Mwari anongova manyepo!
  Maria akadzungudza musoro wake zvine simba, uye mushure mekupwanya mamwe mafascist akati wandei, akapindura:
  - Aiwa, Wemasimbaose, hazvingave zvekunyepedzera, kunyanya sezvo paine mubvunzo - izvo zvakasikwa zvakabva kupi!?
  Anyuta, kupfura, kunyura maNazi nemabara, akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Kunze kwezvo, vefizikisi vakatosimbisa kuti chadenga chine chero chinhu. Uye kuti Nyika yedu yese inogona kusvinwa seapuro!
  Maria akazviona zvakakodzera, achienderera mberi nekumanikidza mafashist, kuwedzera:
  - Uye zvakare yakasimbiswa kuti Universe iri kuwedzera. Saka, sezvingabvira, yaimbova saizi yeatomu rehydrogen! Unogona here kufungidzira kuti zvose zvakabva kupi!
  Alla, achienderera mberi nekupwanya matangi, airamba zvine musoro:
  - Kana iwe uchifunga kuti Universe yakasimuka kubva pakuputika, saka ... Ipapo iwe uri kutaura chinhu chisina musoro chakanyanya!
  Anyuta zvine hungwaru uye zvine hungwaru, achinongedza pfuti netsoka dzake dzakashama, dzakanaka:
  - Ndicho chikonzero nei ndichiti Mwari ariko! Tangi yeT-34 yaisagona kunge yakasimuka kubva pakuputika padura resimbi, uye nyeredzi dzingadai dzisina kuumbwa kubva pakuputika kwequark. Kuvapo kwevanhu chete ...
  Maria, achipwanya rimwe boka reNazi, akawedzera:
  - Inoramba kuvapo kwemutemo wechipiri we thermodynamics. Mukuita, tinoona kuwirirana nguva dzose, uye mutemo wechipiri we thermodynamics unotungamirira kurufu! Uye kurerutsa!
  Anyuta, achishanda pfuti nezvigunwe zvake, akawedzera:
  - Uyu ndiwo mutemo wekudzikisa entropy. Kureva, kufa kupisa kukuru! Saka tinofanira kubvuma kuti kana mutemo wechipiri wethermodynamics haupo, kana kuti kuna Mwari Mukuru anochengetedza kurongeka!
  Alla, uyo asingazivikanwe nesainzi, akati:
  - Zvakadini nedzidziso ye nonequilibrium thermodynamics? Inotsanangura kuti sei mutemo wechipiri we thermodynamics usina kutwasuka!
  Anyuta akaseka ndokutaura nekuseka, achiroverera mafascist:
  - Uyu hausi mutambo wepfungwa usina chinhu here?
  Maria akasekawo, asi akaona zvakakodzera kuti aone:
  - Asi, semuenzaniso, tingatsanangura sei kuvapo kwaMwari? Akazviratidza sei?
  Alla akagomera uye, achiburitsa mazino ake, akasimbisa:
  - Ndizvo! Unotsanangura sei izvi?
  Anyuta zvishoma nezvishoma akakurudzira:
  - Asi kusatenda Mwari kunodawo kutenda pasina tsananguro? Somuenzaniso, zvinhu zvakabva kupi?
  Alla akagogodza rimwe tangi reLev ndokuti:
  - Nyaya ndeyekusingaperi uye yagara iripo!
  Anyuta akadaro achisimbisa izwi rake.
  - Aigona sei kugara aripo? Izvi zvinodawo kutenda!
  Alla akapindura zvine musoro:
  - Sezvo kuvapo kweWamasimbaose nekusingaperi kunoda kutenda!
  Anyuta zvine musoro akati:
  - Asi Wemasimbaose aigona kubereka munhu uye zvakasikwa. Uye zvinhu zvisiri zvomunhu zvaigona sei kupa vakachenjera!
  Alla akagogodza rimwe tangi, panguva ino E-50, ndokuti:
  - Dzidziso yekushanduka-shanduka inogona kutsanangura shanduko kubva nyore kuenda kune yakaoma. Uye zviri nyore zvinogona kukonzeresa kuoma. Uye sekusavapo zvachose, zvakabva zvabereka pfungwa ine simba risingaperi.
  Anyuta, achipfura ma fascists, akapindura nechivimbo:
  - Asi hapana chakabereka Mwari! Wemasimbaose agara aripo! Uye iyi ndiyo axiom! Hongu, ndinobvuma. "Musikana uyu akacheka vaNazi gumi nevaviri ndokuenderera mberi. - Uye imwe nzira inoda zvakanyanya kutenda! Fungidzira kuvapo kwesimba risiri munhu nguva dzose uye zvinhu uye nzvimbo inobva kuchii? Uyewo kubva pakusavapo! Uye zvakare unoda kutenda kuti unzwisise zvisina musoro zvakadaro! Kureva kuti, vasingatendi kuti kuna Mwari vari mudambudziko rakakwana! Zvinhu zvese zvine mudzi wechikonzero. Asi chikonzero chikuru chinofanira kugumira papi? - Musikana akatsikirira zvigunwe zvake zvisina kupfeka pamabhatani emufaro, achipfura mweya yakaipa yefascist. Uye akaenderera mberi. - Kana tikatsvaga zvikonzero zvakakonzera kubva pakutanga, zvino maererano nekusatenda Mwari isu pakupedzisira tinopedzisira tisipo. Asi kusavapo kana kusava nechinhu zvachose kungakonzera chimwe chinhu here? Uye kana chisakiso chapakuvamba chikaonekwa muna Mwari Wamasimba ose, ipapo zvinetso zvose zvinogadziriswa zvoga. Uye kuvepo kwebudiriro yemunhu, nehuchenjeri, uye hupenyu hwebhaibheri nemapuraneti ane nyeredzi. Asi pfungwa dzokusadavira kuvapo kwaMwari, mukutsvaka chisakiso chikuru, dzichiri kutsamira pakudikanwa kwokugamuchira nokutenda. Asi imwe tsananguro yekuti hupenyu hwePasi, uye budiriro yemunhu mhedzisiro yemukana, inoda zvakanyanya kutenda uye fungidziro pane kutenda muna Mwari Wemasimbaose.
  Alla akapfura zvakare, akapwanya E-50 ndokubvunza nekunyomba:
  - Zvakanaka, ngatiti iwe wakandipwisa ... Asi nei ndichifanira kutenda muna Mwari weBhaibheri, uye kwete Rod? Mushanduro yeSlavic yeWemasimbaose!
  Anyuta akaridza muridzo, akadzingwa, uye mushure mekufunga zvishoma, akapindura:
  - Nekuti Bhaibheri, kunyangwe vazhinji vavo vasingafarire chokwadi chekuti rakanyorwa nemaJuda, rine zvimwe zvinopembedza huMwari hwaro. Nyatsotora zviporofita. Uye Rodnoverie... Pane vazhinji vevanhu vaRodnoverie here? Kana vaine Bhaibheri ravo rekare? Uye ndinoda nemoyo wangu kuti vanhu vaMwari vakasarudzwa vave maRussia, uye kwete maJuda, kuti Russia, uye kwete Israeri, huchava humambo hwaShe. - Musikana akatambanudza maoko ake uye akadzvanya makumbo ake anokwezva, akatsvuka pamabhatani emufaro nezvigunwe zvake. - Asi unoonaka, hatina bhuku rakadai seBhaibheri. Uye hapana kunyange zvinyorwa zvinovimbika pamusoro pezvaitendwa nemadzitateguru edu kusati kwaitwa chiKristu. Iri ndiro dambudziko, kuti nekukanganisa kwese kweBhaibheri, zvimwe zvinotsiva zvinoda kutenda kwakawanda, uye zvinopokana maererano nemweya waMwari.
  Alla, apwanya hit chaiyo kubva kuJagdtiger-2, akataura:
  - Uye kana Wemasimbaose asina kufunga kuti zvakakodzera kupa chizaruro pamusoro pako zvachose. Uye mabhuku ose pamusoro paMwari ari mumamiriro ezvinhu akaenzana ... - Dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akagomera uye, achichonya shamwari dzake, akawedzera. - Ndiko kuti, zvese izvi ndezvemunhu.
  Anyuta akambomira achipfura kuti pfuti dzitonhore ndokubvunza achikahadzika kuti:
  - Iwe unofunga kuti Wemasimbaose anogona kuvanza ruzivo pamusoro pake uye kurega nyika inotora nzira yayo?
  Alla akataura zvine musoro:
  - Tarisa nyika yedu! VaNazi vakatora Orenburg, vakarwisa Philadelphia, vakamira pedyo neMoscow uye vakakomba Leningrad. Ndichitarira izvi, ndinofunga kuti hazvina kuoma kudavira kuti Mwari Wamasimba Ose akabvumira nyika yedu kutora nzira yayo. Senge, furatira wega, uye ini ndichatarisa!
  Anyuta akatura befu ndokubvuma:
  - Hongu, chokwadi chokuti vaNazi vakatora inopfuura hafu yenyika ... Izvi zvinotyisa! Asi pamwe ichi chirango chenyika chezvivi nekusatenda!
  Alla akapenya maziso ake, akapfura rimwe goko ndokuti:
  - Asi izvi zvakare zvinoratidza kuti ... Kuti muna Mwari anopindura minyengetero yedu tinogona kutenda nokutenda chete!
  Anyuta akaramba nehasha.
  - Asi isu tiri vapenyu uye kwete zvirema ... Saka musatadzira Mwari, Allah.
  Kumaodzanyemba, mauto eGermany akapinda nechisimba pamuzinda mukuru weUnited States muMiami.
  Iwo ane mukurumbira mana akanaka akarwa paE-50 tank. Saka vakapwanya bhatiri repfuti dzekurwisa ndege kuita zvidimbu zvesimbi.
  Gerda, achinanzva miromo yake, akati:
  -Nekuda kwehunyanzvi, vatambi vanoita zvibayiro zvekuzvidira, nekuda kwehunyanzvi hwemauto, vateereri vanomanikidzwa kuzvipira!
  Charlotte, achikama bvudzi rake dzvuku netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Hondo inzira inonakidza! Tinoramba tichitora guta neguta, taundi neguta, kusvika taparadza America yese.
  Christina akadaro achirota:
  - Ndinoshuva kuti dai ndiine nguruve ine pineapples ikozvino ... Ndaneta nesolder yakaoma!
  Magda akataura zvine hungwaru:
  - Saka iyi ndiyo positi yedu! Usagumbuka!
  Christina akaseka. Aida chaizvo vakomana vaviri kana vatatu kuti vamubate nekumupuruzira panguva imwe chete. Uye aibva aita vhudzi dzvuku uye ane tsandanyama, ozhamba senguruve. Zvakanaka chaizvo kana maoko emurume achimhanya pamusoro peminwe yako, shins nemakumbo. Majaya paanokukwenya chitsitsinho uye ogeza makumbo ako akanaka nekutsvoda.
  Christina akatozora pakati pemakumbo ake. Mifungo yakadaro inofadza sei. Ndinoda bonde sei.
  Magda, akatarisa mumwe wake ane bvudzi dzvuku, akaridza mhere:
  - Dzinga pfungwa dzoruchiva! Iva anoomesera iwe pachako!
  Christina akakwesha simbi yake asina kupfeka ndokuti,
  - Ah, iwe munyengeri wechiKristu! Haunzwisisi sei inzwi renyama!
  Christina akafungidzira varume. Vazhinji vechidiki, vakanaka, vane tsandanyama vanomubata nemaoko avo, uye zvino zvinotanga ... Chii chakaipa neicho? Varume vanorota madzimai? Ko sei asingazvitangire murume wake? Uye iva nemufaro.
  Gerda akapfura 240-mm American howitzer uye, nemeso anopenya, akahukura:
  - Chenjera! Iyo projectile yakakura kudaro ine njodzi kwatiri!
  Christina akabva ati:
  - Eh, zvingava zvakanaka kuchinja kuShurmlev. Tangi iri, kana kuti mastodon, kana ikarova, inorova!
  Gerda akamhanyisa tsoka yake isina kupfeka, yakavharwa chete nemucheka mutete, pamusoro pechipfuva chaChristina. Minyatso yake yakabva yaoma, musikana ndokugomera.
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Tese tiri vana tichada kuenda kuvarume! Ngatimbozorora uye tive nekunakidzwa kukuru!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Hongu, ndinoda chaizvo zvepabonde! Kunyangwe nguva pfupi yadarika ndaive nevarume vatatu kamwechete ... Nyama iri kuramba ichiwedzera kusagutsikana!
  Gerda akaseka uye akapfura, achiridza:
  - Vasikana vanoda vakomana, zvakanaka kwazvo kuva navo! Kunyanya kana iwe ukashanda muromo wako nehombe huru yemurume.
  Uye murwi wechando-chena akaputika nekuseka. Akananzvira miromo mitsvuku nerurimi rwepink. Ndakaita fungidziro yelollipop yakakura kunge banana. Kunanzva kunoita rurimi rwake rwechifembero nyama inotapira, inonaka, inonakidza.
  Gerda akadzungudza musoro. Panguva yekurwa, haufanirwe kuita erotic fantasies. Zviri nani kupfura uye chipikiri.
  Magda anokanganisa mafungiro:
  - Kana ukapinda mukuchiva kwenyama, uchaenda kugehena. Uye ipapo pachava nekushungurudzwa kwakadaro ...
  Charlotte akachema-chema, achikwenya muviri wake une tsandanyama nemazamu akakwirira:
  - Kutambudzwa! Haaa, kana uchirohwa neshamhu kana nenjere, zvinonaka kwazvo!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Kwauri, kutambudzwa kurwadziswa, asi kurova kwakakomba!
  Magda akanongedza pfuti ne joystick. Ndakabata Sherman akavigwa muvhu nepfuti yakareba. Runako akabva aridza pfuti. Zvakafanana nekupwanya chocolate bar. Tangi rekuAmerica riri kutsva. Uye ipapo chinangwa chitsva: Pershing. Uye iwe unongedza kwaari uye kupfura zvechokwadi. Uye iwe unoputsa shongwe chaiyo.
  Magda anoti mushure mekurova tangi rekuAmerica:
  - Usafunga nezve vakomana. Tinofanira kurwisana ... Uye regai inzwi reruchiva rinyudze kunze kuputika kwegoko!
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo. Akamupuruzira gumbo achifunga kuti Hans arikumupuruzira. Uyu mukomana akareba uye ane mhasuru, akafanana neiyo poster Aryan. Izvozvo zvingava zvakanaka kwazvo!
  Mushure mezvo musikana akapfura "Muroyi". Uye akapwanya rutivi. Uye yakatsemura motokari kuda kusvika pakati. Mushure mazvo tsvarakadenga yakarovawo bunker ichibva yatyora. Kunyange machipisi emarble akadonha.
  Mushure mezvo musikana akaridza mhere:
  - Mupinyi wedemo wakatemwa nepakati, asi pahuma pakanga pane vanga!
  Uye kuseka kwaanoita...Anoratidza rurimi rwake, rupingi uye runyoro.
  Zvino Christina anodzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake, achipwanya "Big Tom" kuita marara.
  Uye uyu dhiyabhorosi ane hasha anopfura nemazvo. Mapfuti chaiwo akasanganiswa nenyasha dzinofadza.
  Charlotte anoti nekunyemwerera:
  - Aya ndiwo mabatiro anoita vakadzi murume: muItaly nemuviri wake, muAmerica nezviito zvake, mukadzi wechiFrench ane nyasha, uye muRussia ane sangano rake repati!
  Christina akataura nechivimbo kuti:
  - Zviri nani kana varume vakasiyana ... Zvakanyanya kunaka uye zvinonakidza. Uye shandura vadikani semagirovhosi!
  Gerda achaitora oimba:
  - Murume ari mugomba, uye mukadzi ari mumadhouse, murume akadya mapear akawandisa, uye mukadzi ndiSatani!
  Uye zvakare vasikana vanoseka. Vakabva vatanga kurwisana netsoka dzavo dzakashama zvekuti pfarivari dzakadonha kubva pasi petsoka. Uye tsvarakadenga dzinoseka. Charlotte akaridzawo pfuti, achidzvanya zvigunwe zvake kubva pajoystick, ndokurira.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Dhiyabhorosi! Uye wakabvepi, Gerda? Gerda, Gerda - anofanira kuva akanaka! Satani pachake ari parunako urwu!
  Uye vasikana vaviri vakapwanya misoro yavo pamwe chete nesimba ravo rose. Uye kuti pfarivari dzichabhururuka sei.
  Mushure mezvo vasikana vakashevedzera pamwe chete:
  - Pamusoro pedu mauto ari kuchema pamwe chete! Rimwe benzi rakasimba riri kudyara Sodhoma!
  Uye varwi zvakare vakarova misoro yavo nesimba ravo rose. Zvechokwadi vari kufara zvikuru. Uye runako runodzvova nemufaro! Uye vanoimba semakororo.
  - Zvinofadza kune hanzvadzi, zvinonakidza kuti hanzvadzi dzirarame ... Iwe haufaniri kunetseka neNazi Fuhrer! Chero hanzvadzi, chero, chero hanzvadzi ... Pedyo neMiami tichaparadza maYankees zvine mutsindo!
  Zvinonakidza vasikana, hapana chaungataura. Nyika dzinoverengeka dzatove pasi peWehrmacht kutonga. Uye maNazi ari kufambira mberi, matangi eFritz ndeemhando yepamusoro-soro!
  Uye varwi vanoimba pamusoro pemapapu avo:
  - Vose avo vanopesana nesu vakafa ... Uye makororo ose achaenda kwatiri!
  Vakanaka vakadaidzira vakabatana kuti:
  - Zvinotyisa - kaput!
  Varwi vairatidza kuti vaizvifarira chaizvo. Ivo vakanaka kwazvo, vane tsandanyama, uye pakupera kwaChikunguru kunopisa, uye miviri yevasikana vakasimba inopenya nedikita. Christina anopwanya maAmerican nemakonye ake uye anoridza muridzo rwiyo kwaari. Ne toni ine chido:
  - Nyora pasi mubhuku rako rekunyora, pamapeji ose ... Usarasikirwa nemusoro wako, ingodzinga maYankees kure!
  Uye musikana anoseka ari ega, obudisa mazino ake, uye anochonya. Kunaani - zvichida Dhiyabhorosi.
  Gerda, paaipfura, akayeuka rimwe remabhuku enganonyorwa dzesainzi raakanga averenga. Mairi, Satani akaoneka pamba papurofesa ari muchimiro chejaya rakanaka. Uye nyaya yezvinetso zvakamuka mugehena. Hongu, nekuda kwevarume vadiki vanodya entropy yakanaka, kutyorwa kwehurongwa hwemukana kwakasimuka uye gehena, chaizvoizvo, rakatanga kufanana nehusiku. Uye yakanga iri nzvimbo yakanaka kwazvo. Ikoko vatadzi vaizviitira mabiko, vari vaduku uye vakanaka.
  Uye zuva rakapfava, dzvuku raipenya nekusingaperi. Zvino izvi zvakatanga...Hazvishamisi kuti vakafananidza nyika yepasi netsvina. Asi pachokwadi paive nemafaro chaiwo nekutandara ikoko.
  Gerda akaitora ndokuimba zvine mutsindo:
  - Zadza girazi nemvura yemoto,
  Pamwe chete naSatani - ngatinwe simbi!
  Uye iyo blonde yakanaka inorova senge cannon. Uye yakarova ndege yeAmerica P-51 yekurwisa yakaderera. Zvakanaka, iwe dhiyabhorosi akangwara!
  Gerda akanyemwerera zvinodya nyama. Asi maAmerican aive nemukana wekuparadzanisa Russia pamwe nemaGerman. Uye zvino ivo pachavo vachafanira kunyepa pasi paHitler. Uye kwavari hazvifadzi. Ipapo iyo inoshanda yeAmerica ichaziva kuti chirango cheGerman chii. Uye zvichamubatsira chete.
  Gerda akaimba:
  Achifamba achityisa pamusoro penyika,
  Third Reich gondo...
  Dziimbwa munziyo dzevanhu.
  Awanazve ukuru hwake!
  Uye izvi zvakaita kuti zvive nyore uye zvinonakidza kuvasikana. Uye kwakanga kune varwi veboka repamusoro. Zvisinei, zviri nyore chaizvo kuti varwe. Uye vanokwanisa kukunda pasina matambudziko. Ikozvino bhatiri rave kugochwa chaiko.
  Vakabva vapwanya mauto eUS nemakonye ndokuseka zvavo vachiratidza rurimi rwavo. Vakarovana netsoka dzavo. Vakamonyorora misoro yavo pamitsipa yakasimba. Takaseka...
  Magda, nenzwi diki chete, akati:
  - Chii chekuita mugehena? Ingomonya miswe yemadhimoni!
  Vapedza vasikana vakabva vati bvuu kuseka, zvekuti waitonzwa panze petank. Vane misikanzwa uye vanofara. Ava ndivo varwi vasingadi.
  Iyo Wehrmacht yakapinda zvakadzika nekudzika muMiami. Skating rink chaiyo yakagadzirwa nesimbi yemoto yakanga ichienda mberi. Midziyo yakarira, njanji dzichirira. Matangi eGermany akasimba uye haana akaenzana maererano nechiyero chemotokari. Uye maKrauts anodada zvakanyanya neizvi. Kunotova neinflated field marshals anofamba famba. Iyo E-50 haina kungochengetedzwa zvakanaka nehupamhi hwezvombo zvayo, asiwo ine mahwendefa anotsvedza.
  Edza iyi. Uye maAmerica, avo vanopikisa maGermany, havagoni kuita chero chinhu pamusoro peNazi.
  Masoja evatema anokanda mapfumo pasi uye otanga. Havadi chaizvo kurwira United States. MaAmerican anobva kuGerman anoenda kudivi reWehrmacht. VaJudha chete, vachiziva kuti havazonzwiri tsitsi, vanorwa kusvika kumagumo. Vese maChinese neChirungu-America vari kuratidza kusimba. Latinos vanoita zvakasiyana. Vamwe havadi kurwa nevakabatana, Germany: Brazil, Argentina nevamwe, asi vamwe vakaoma musoro. Kazhinji, maAmerican anoratidza kusimba, uye vanofanirwa kurwisa nzira yavo kumberi. Kunyange zvazvo paiva nevasungwa vakawanda, nhamba yacho yakasvika mamiriyoni.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti maAmerican ane nhamba huru kwazvo yevaSherman. Iyi tangi iri nyore kugadzira uye nenzira dzakawanda dzakafanana neSoviet T-34, yakareba chete, uye yakaipisisa nedivi rezvombo. Izvo, zvisinei, hazvina kukosha tichifunga nezvekusimba kwepfuti dzeGerman.
  Asi veKrauts vari kushingaira kuunganidza maakaunti. Girazi rese rematangi eGerman rakaunganidza huwandu hukuru hwemotokari dzakakuvadzwa. Aces inoshandawo zvakanyanya. Kunze kwaFriedrich Bismarck, asiri mumakwikwi, Marseille anouya pechipiri. Huffman haanawo kuipa. Asi vanomuda zvishoma nekuti iyi ace inowanzo kuvadza ndege dzeGerman. Nzira yekurwisa yaHuffman yekurwisa padhuze, hongu, inowedzera njodzi yekurohwa nezvimedu kubva mundege yakadonha. Marcel naFriedrich vanosarudza kuita vari kure.
  Vaive snipers, vainyatsoshanda uye vachishanda.
  Rudel zvakare anoremekedzwa ace, wechipiri tangi muparadzi mushure meFriedrich. Uyu Rudel murume akashinga. Akapfurwa ndokukuvadzwa kanopfuura kamwe, asi akaramba ari mubasa.
  Kazhinji, zvinofanirwa kucherechedzwa kuti hunyanzvi hweLuftwaffe huri padanho rakakura. Uye kuti maAmerica ari kurasikirwa zvakajeka kumaGermany mumhepo. Uye murwi weAmerica anozivikanwa zvikuru, Mustang, haana simba zvachose mumhepo.
  Gerda akatora chimuti chelollipop nezvigunwe zvake zvepamakumbo uye, achisveta pachiri, akati achifunga:
  - Izvo zvinonakidza ... Tichakunda America pasina kupokana. Asi Japan ichawana nyika yakawanda kudaro zvechokwadi here?
  Charlotte akataura nehasha nezwi rake:
  - Aihwa! Izvi hazvifanirwe kuitika! Hatisi kuzopa hafu yenyika kune vane ziso rakamanikana!
  Christina akaseka, akarova nhumbi dzokurwa nechitsitsinho chake uye akagomera:
  - Ngativarove sevaRussia nemaAmerican!
  Magda akabva ati nenzwi rakapfava.
  - Asi vakatibatsira zvakanyanya muhondo nevaRussia neAmerica. Hatifanirwe kutaura zvinoshoreka pamusoro peJapan!
  Meso aCharlotte akapenya uye akaridza muridzo:
  - Tinobata vamwe nenzira yavanofanirwa nayo! Uye Japan haina kudaro!
  Gerda akataura achiyananisa:
  - Kwete, chokwadi, isu tinofanira kubhadhara mupiro weJapan kuHondo Yenyika Yechipiri. Kunyanya muhondo yekurwisa USA. Vakauraya vanhu vazhinji vekuAmerica uye vakanyudza zvikepe zvizhinji. Nokudaro kutidzivirirawo!
  Christina akaridza tsamwa.
  - Kana Japan yakarwisa USSR muna 1941, Moscow ingadai yakatorwa kare kare. Uye saka hondo yakaenderera mberi kupfuura chero nguva chaiyo.
  Charlotte, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Hongu, gore rechitanhatu rehondo riri kupera. Uye hapana magumo kana magumo pakuona kwekuuraya uku! Uye tinofanira kubvuma kuti zviri kuramba zvishoma.
  Gerda akaumburuka nedumbu rake, akadzvanya bhatani rekuti joystick netsoka yake, achigogodza mumwe Sherman, ndokukoira:
  - Asi isu hatizivi humwe hupenyu ... Saka zvakakosha here kushuvira chimwe chinhu!
  Magda akati nenjere:
  - Huwandu hwenyika dzepasi rose hwakakwana. Izvi zvinoreva kuti nokukurumidza kana kuti gare gare pachava norugare, uye narwo kunouya mufaro kuvanhu.
  Charlotte, uyu dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akafembera achizvidza:
  - Hapana mufaro muhondo here?
  Magda akadzungudza musoro:
  - Ndeupi mufaro ungavapo mukuuraya vanhu? Mukuparadza, chisimba uye kusuwa?
  Charlotte akakwenya uye akati:
  - Ndichiri musikana mudiki, ndainyanya kufarira kutamba hondo uye kurova mbira netsvimbo. Mune chimwe chinhu matiri tose vanhu chinokweverwa kukuparadzwa. Uye kuparadzwa kwezvinhu zvakaipa!
  Christina akaimba, achisvetuka nekudzika tangi:
  - Nyika yepasi inotyisa zvikuru... Gehena rinotyisa zvikuru kupfuura zviroto zvakaipisisa... Asi tinoda kutadza neshungu, ichi ndicho chirevo chezvose zvinozowira vanakomana vedu!
  Charlotte akawedzera pakureba:
  - Uye vanasikana zvakare ... Unoda kuziva kuenzanisa mune zvose, kusanganisira chivi!
  Gerda akati nenjere:
  - Chivi chakafanana nemhiripiri mumuto. Zvakawanda zvakashata - zvinopisa muromo wako, asi pasina iyo inopenya uye haina kunaka!
  Magda akatura befu achiti:
  - Asi chivi chinokunetesa! Handizvo here?
  Gerda akanyemwerera ndokuti:
  - Kumhanya kunonetesawo, asi kwakanakira hutano... Tinofanira kuporesa muviri.
  Charlotte akavhiringidzika uye akatumira goko muPerhing. Iye murwi akarurama. Uye ane zvaanoda kuratidza vamwe. Akagogodza tangi rekuAmerica ndokunyora kuti:
  - Ini ndiri murwi mukuru uye katatu hyper!
  Mushure mazvo tsvarakadenga yakakanda mukombe wekutsenga mukanwa ndokufuridza tupupu rose.
  Gerda akaseka akati:
  - Iyo US ine zvirinani kutsenga chingamu kupfuura matangi!
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Mhirizhonga inoparadza simbi, asi simba rezvakaipa harigari nekusingaperi! Uye unova nesimba mumweya! Kana ruoko rwakasimba uye zvinangwa zvine vanhu! Unogona kupedza mhirizhonga!
  Magda akaimba achipindura achiti:
  Chiedza chaMwari chakativhenekera.
  Kutenda muna Ishe Kristu...
  Uye mukutendeuka akazarura -
  Mwoyo yedu ine dutu!
  Uye musikana ane bvudzi regoridhe akapfura nemazvo. Goko raakatumira rakarovera motokari yekuAmerica.
  Asi maYankees ari kutokambaira kubva pasi pematongo. Vanokanda mapfumo pasi. Vakaisa maoko pamitsipa vachidedera nokutya. Mireza michena yakaturikwa. Rimwe bhatiri, zvisinei, harina kukurumidza kusimudza maoko ake.
  Gerda anonanga pfuti ndokupfura. Kunyatso kutumira shell mushure megoko. Musikana akapinza chaizvo. Magda anopfurawo achichinjana. Hazvina mhosva kuti chii - natural blonde ... Chiuno chitete, chifuva chakakwirira. Anoziva kwaanowana stash yemurume wake ... Asi ndaida shanduko - ndakatenga pakiti yepende!
  Uye zvinosekesa kuvasikana, vatonyanya kutonhorera zvino.
  Gerda akaitora ndokuimba:
  - Uye vanoenda mumatangi - vasikana vari kumhanya ...
  Simbi chinhu, simbi chinhu!
  Charlotte akapfura "Muroyi" uye akaimba:
  - Kana iwe uchida kuva nehutano, simbisa ... Kana iwe uchida tangi isina mabhureki, usanyara!
  Uye vasikana vose vana vachasvimha misodzi nekudzvova. Christina akanyemwerera ndokuti:
  - Mukadzi ane varume vana, izvo zvakanaka!
  Gerda akasimbisa:
  - Kuwanda vanoda, zviri nani! Isu tiri vaHitler, zvinoreva kuti tiri kunze kwehunhu hwemabhunu!
  Charlotte akati nehasha:
  - Tsika, kubva pashoko rakasviba!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Isu tiri vasikana vesango! Mapenzi chete!
  Gerda akati nechiso chekudada:
  - Asi mumwe nomumwe wedu akabereka mwana pasi pemwoyo weFuhrer!
  Magda akapindura nehasha.
  - Haufanire kukotama kudaro kusvika padanho remhuka!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Hatisi mhuka chete, asi shumbakadzi!
  Christina akajekesa, achizunza chiuno chake:
  - Uye kunyange madhimoni! Saka tsika dzedu dzechiNazi ndedzeudhiyabhorosi uye dzine utsinye!
  Gerda akaitora achinyemwerera ndokuimba:
  Usiku hwakatangira kurwa, kunyange kumagamba;
  Zvinotyisa murima...
  Pentogram kubva kutemberi yekare iri kupisa,
  Mwari ndipeiwo simba... Kuti ndisazopedzisira ndave kumakuva!
  Christina akataura achinyemwerera Gioconda:
  - Uye ndinoda kuva asingafi seye highland mufirimu ... Edza bhiriyoni yevarume, uye matrillion goblins, uye sextillion elves!
  Gerda akadzungudza musoro ndokuti:
  - Elves ... Iwo akanaka kwazvo uye anonhuwa maruva neuchi. Ndoda kudanana navo sei. Kunakidzwa kwakadai.
  Christina akaseka ndokuzevezera achiti:
  - Elves ihope inotapira ... Runako runoshandura murume kuva muranda! Uye mushure mekufa havazowani rugare ... Nokuti muguva vasikana vari naSatani!
  Charlotte akaitora akaimba nechido:
  - Zadza girazi nemvura yemoto ... Murazvo uchapisa uye uchacheka simbi!
  Uye vasikana vachaseka kamwechete ... Havana kusimba zvachose! Vasikana vakanaka uye vanotonhorera!
  Gerda akaitora ndokuimba nemufaro:
  - Usatya rufu, usabatirira kutya ... Mushure mezvose, pasina kururama hapana chikonzero chekurarama!
  Mukupindura, Magda akaridza pfuti, achitumira goko akananga pakati ndokuimba:
  - Pakudanwa kwekudenga, pakudaidzwa kwekudenga ... Ipapo, nokuda kwaJehovha, ndichavapo! Uye ndinovimba shamwari dzangu dzinodiwa!
  Christina, uyu dhiabhori mutsvuku akarira:
  - Uye kudenga, ndichave ne sextillion elf vanoda?
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - Uye neSvondo havaroore kana kuroora, asi vanoramba sengirozi dziri kudenga. Uye imi madhimoni muchasangana nemadhimoni nekusingaperi!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Asi izvi zvakanyanya kunaka! Unogona here kufungidzira kuti matinji avo akakura sei! Uye kazhinji...
  Gerda akaimba achipindura:
  - Iyo Reich iri kuvaka nyika itsva,
  Uye anoramba zvakapfuura ...
  Kuisa chigaro cheushe -
  Zvinosekesa uye zvinonyadzisira!
  Uye tsvarakadenga ine makumbo asina kupfeka uye inenge yakashama, ine mhasuru, miviri yakatsvuka yakaputika nekuseka.
  Charlotte akatsemura zvibhakera ndokuridza muridzo:
  Mabhomba akatinhira...
  Nyasha dzapera -
  Chirega kuratidza musana
  Nguva yekuuraya vavengi!
  Asi panguva ino zvakaratidza kuti yakanga isiri nguva chaiyo. MaAmerican akaramba achikanda mapfumo pasi, sezviri pachena Miami raive guta raitevera kutorwa.
  Mireza michena yakakandwa. Vasungwa vakabuda. Gerda paakasvetuka achibuda mutangi, akanyudza gumbo rake risina chinhu nemaune mumadziva emafuta omuchina. Pakarepo, tsvina, jecha, uye guruva zvakanamatira kutsoka dzerunako rweblonde. Uyezve, negamuchidzanwa, vasungwa vaimanikidzwa kutsvoda tsoka dzemusikana dzine tsvina uye dzinonhuwa.
  Vamwe tsvarakadenga vakaita zvimwe chetezvo. Vanoti, vasungwa ngavarege kunakidzwa nekutsvoda tsoka dzisina makumbo. Ngavakambaire vachifembedza. Uye vanonanzva mavhu neguruva nendimi dzavo.
  Charlotte akabata mhuno yeAmerica ine maziso matema nezvigunwe zvake. Akadzvinya zvine simba. Akaita kuti musungwa achemerere. Uye akabva arova huma yake nechitsitsinho chake, zvichikonzera bundu. Musungwa wehondo akadonha ndokufenda.
  Charlotte akaimba zvekunyomba:
  - Ini ndiri musikana chaiye cobra, uye iwe hauzove zvakanaka pasi pedu!
  Pashure pacho Gerda akateverawo. Iyewo akadzvinya mhuno nezvigunwe zvake akashama achibva adhonza, kuda kubvarura mhuno nekupinza zvitsitsinho muchirebvu. Kutyora shaya.
  Christina akabva aita zvimwe chete. Akabata mhino yemumwe wake zvakasimba ndokutobudisa ropa, achibvarura mhino dzake.
  Magda, mukufara, akamanikidzawo vasungwa kutsvoda tsoka dzake dzine guruva, dzakafukidzwa nemafuta omushini, asi ipapo akafamba zvishoma ndokuona:
  - Izvi zvakashata uye zvine hutsinye!
  Charlotte akawedzera nekunyomba:
  - Uye zvakadaro kwete nenzira yechiKristu!
  Magda akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Chokwadi zvakadaro! Hatisi kuita sevaKristu!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akagomera achipindura achiti:
  - Uye iwewo! Saka musatipikisa!
  Pakati pevasungwa vacho paiva nemascouts achiri kuyaruka. Christina akasvika pavari ndokuvaseka achiti:
  - Unoda kuravira muviri wemukadzi here?
  Vakomana vakakanda maziso ane nzara nenyadzi kumusikana anenge akashama, akanaka chaizvo. Vazhinji vavo vakarwa mukupisa mune zvipfupi chete, uye vakafukidzwa nechokoreti tan. Gerda akasvetukira kumabhureti uye, achizunza pfuti yake, akadzvova:
  - Pamabvi!
  Vakabva vawira pasi pakarepo. Mushure mezvo vasikana zvakare, panguva ino mascouts akamanikidzwa kutsvoda tsoka dzavo. Vakomana vakatombogaya jecha mumazino asi vakashingirira havana kana kumbopikisa.
  Gerda anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri King Kong.
  Uye Christina akabvisa braa yake uye akanyatsofumura mazamu ake epamusoro nemazamu matsvuku. Akabva atanga kukandira vakomana vese vakatevedzana. Kufanana, kutsvoda.
  Vakomana vakanyara nenyadzi, asi vakateerera, vakatsvoda. Chii chavaive vachisangana nacho? Musanganiswa wekutya uye chido. Varume vechidiki vakafadzwa nekuona vasikana vasina kusimira uye kubata kwavo. Christina akafarirawo izvi.
  Gerda akafumurawo mazamu ake. Akarebawo, akafuta, ane minyatso mitsvuku, semastrawberries.
  Charlotte akavatevera, achiratidza muviri wake wakakombama. Magda chete ndiye akafuratira. Zvaiita sezvinonyadzisa uye zvinonyadzisa kwaari.
  Kazhinji, unorasikirwa nevanhu vakawanda muhondo. Uye tsika dzechiNazi kazhinji kazhinji dzinochinja vanhu kuva mhuka. Vamwe vakaita semhumhi, vamwe vakaita semakwai.
  Asi nerumwe rutivi, chirango chesimbi, kurongeka, utsinye mukuzadzikisa zvinangwa zvinoshanda zvinoshamisa!
  Ndiko kukurumidza kugadzirwa kwetangi reE-50. Semuenzaniso, zvinogoneka here kune vekuAmerica, vachiri kuburitsa Shermans, avo vaive vasina simba vachipesana neT-4?
  Asi chii vasikana vanopenga. Ivo, vakapihwa maodha mazhinji emabasa avo echiuto, vanoita seizvi. Vanomanikidza vakomana kutsvoda chipfuva, makumbo, nezvidya. Bva, ikoko kunobvira chaizvoizvo here? Itsika ipi iyi? Uyezve, varwi veGermany nevekunze vanotarisa izvi uye vanomonyorora zvigunwe zvavo pamatemberi avo. Se, tarisai rudzi rwevakadzi vatinarwo!
  Vave kuda kutanga kusangana pamberi pemunhu wese!
  Magda akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Aihwa! Usatya kuita izvozvo! Iva munhu!
  Gerda akadaidzira achipindura:
  -Usatinetse isu kudzidzisa vakomana!
  Magda akasvetukira kwaari, akarasa pwere dzakawanda uye akahukura:
  - Wapenga here?! Rega kufumura mauto eTatu Reich kuti aseke!
  Charlotte akangoerekana anyara ndokuti:
  - Zvichida isu tiri kuenda kure zvakanyanya? Iwe unofanirwa kuita zvine mwero uye nekururama!
  Christina akasimudza musoro achibva ati:
  - Usandinetse, usandibate, zvakanaka kunakidzwa. Vakomana vakanaka kudaro, uye vanonhuwirira uduku hwakanaka!
  Gerda akacheuka ndokuridza muridzo achiti:
  - Handei navo, ipapo tichatamba. Iwe haugone kuita izvi pamberi peuto rose! Uye isu tichine nguva yemitambo!
  Christina akagunun'una nekushungurudzika:
  - Mushure? Ipapo hakusi kufara kwakafanana sepamberi pemunhu wese! Uye izvi zvakanaka!
  Vane mukurumbira vana, vakazova ngano mhenyu: Gerda, Charlotte, Christina naMagda, vakaramba vachienda kuchamhembe mutangi ravo rakanakisa kwazvo munyika, E-50. Iyo Wehrmacht yakanga yatotenderedza Atlanta. Mamiriro ezvinhu eAmerica akanga achiipa nokukurumidza.
  Kunyange zvakadaro, hondo dzematangi dzakapfuurira. Vasikana vakadzora kumwe kurwiswa kwakasindimara kwaShermans naPershings. Tangi nyowani yeWashington yawedzerwawo, vashoma chete pari zvino. Asi motokari iyi yakanga yakati tsikidzi. Kureba kwebhodhoro re90-mm cannon yakawedzera kusvika 73 EL, ichipfuura simba reTiger-2, iyo, ine purojekiti yepamusoro, yakaita kuti zvikwanise kupinda muE-50 mudivi. Ichokwadi, injini yetangi itsva yakanga isati yagadzirira iyo yakafanana 500 horsepower ine uremu hwematani makumi mashanu nemanomwe uye nhumbi dzokurwa dzepamberi dze 152 millimeters.
  Magda akarova mota yakadaro kubva kure nemakiromita maviri ndokuti:
  - Muvengi ari kuvandudza nekunonoka kwakajeka! Uye akagadzira tangi yakaoma kudaro!
  Gerda akaseka ndokumhanya netsoka yake asina kupfeka achitevedza pedal yemota, achichema:
  - Zvakanaka, iri irombo kwatiri! Uye kazhinji, takatopinda mukati mehumambo hwecapitalist. Iyo USA ichawa munguva pfupi!
  Charlotte, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akaridza muridzo achiti:
  - Uye pachava nesimba pamusoro penyika!
  Christina akanyaradza hasha dzeshamwari yake:
  - Usazvibata kumeso zvakanyanya! Kune zvakare USSR. Uye iyi inyika ine mikana mikuru!
  Gerda akaridza muridzo. Akadzvanya joystick uye, aparadza Sherman, akaona:
  - MaRussia haazombove nemidziyo ine simba seyedu. Uye zvinonyanya kukosha, ivo havachakwanise kuenzanisa nhamba! Saka chengeta mhino yako kumusoro uye mubati wako ari kusvuta! Ziva kuti Third Reich inogara inewe!
  Magda akanyemwerera ndokuti nenzwi:
  Uye Jesu aneni nguva dzose!
  Gerda akaruramisa shamwari yake:
  - Aryan Jesu!
  Magda akabvumirana neizvi:
  - Anogona kunge ari Aryan, asi ndiye Mwanakomana wemasimbaose waMwari!
  Christina akadeedzera achinyemwerera:
  - Dai mauto eAryan ave nesu! Tichakunda munhu wese uye tigowana kusafa!
  Magda akaridza futi. Akapfura zvinoshamisa nemazvo. Iyo Sherman haisati yamiswa muUnited States, uye kunyangwe Nyamavhuvhu 1945, haisati yawana bhomba reatomu. Saka mamiriro eAmerica aive pakati, akaoma zvakanyanya uye asina tariro zvachose. Kana kuti zvichida kunyange pedyo zvachose nokusava netariro.
  Gerda akarangarirawo kuti vakarwa sei patangi rematani makumi mapfumbamwe, iyo "Shumba," yaive yakaderera kune E-50 mune zvese zvombo nezvombo. Tekinoroji yeGermany yakagadziridzwa. Uye haina yakaenzana nayo. Matani makumi matanhatu neshanu chete, uye kudzivirira kupi. Eh, chii chimwe chaigona kurota vaKrauts? Kunze kwekuti hazvibviri kupaza kubva kune chero kona!
  Gerda akabvunza Magda:
  - Ndiudze zviri nani, tangi inofanira kunge yakaita sei kuitira kuti isapinzwe kubva kune chero kona?
  Musikana wechiKristu akapindura achinyemwerera:
  - Muchimiro chepiramidhi yeEgipita, yakawedzera kureba uye yakatsetseka.
  Gerda akatora penzura mumaoko ake ndokuikanda, achiibata nezvigunwe zvake. Akanyatso dhirowa pamadziro ndokuona:
  - Izvi ndizvo here?
  Magda akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Ehe! Sezvizvi!
  Charlotte akaridza muridzo ndokuti:
  - Zviri nyore! Asi iyo projectile inonyatso ricochets kubva chero kona!
  Gerda akabva ati:
  - Isu tinofanirwa kugovera iyi pfungwa nevagadziri vedu. Ipapo iwe uchawana tangi yakasimba zvakanyanya. Nekudzivirirwa kwakakwana!
  Magda akakwenya, achiti:
  - Iri harisi bhizinesi redu chairo!
  Gerda akadzungudza musoro achipindura achiti:
  - Vane nhamo avo vasina hanya nenyika yavo!
  Christina akati:
  - Hongu, tichazvitumira isu pachedu! Pamwechete kubva kune ese mana! Rega Porsche kana chero ani zvake apedze zano redu!
  Gerda, nenyemwerero inopenya kupfuura maparera, akabvuma:
  - Saka zvichava! Ngatigoverane kubwinya, sezvakunofanira kuva kune wese!
  Magda akapindura chinyararire:
  - Ita sezvaunoda! Ini pachangu handina makaro!
  Gerda akati nechido:
  - Mushure mezvose, makaro kunzwa kwevanhu vakaderera! Havana simba mupfungwa, kunyange varombo vanovanzwira tsitsi!
  Uye murwi akabvarura Pershing turret nepfuti. Kazhinji, kurwiswa kweAmerica kwakaputika. Hondo yakapera zvakabudirira kune Wehrmacht. VaFritz havana kumbotambura. Kurasikirwa... Kwakanga kwava kusviba. Uye zuva rakanga rodoka rakananga kuvira kweruby. Atlanta yakavimbisa kuva nzungu yakaoma kutsemuka nekuti rakanga riri guta guru.
  Zviri pachena kuti nzvimbo huru dzine vanhu ndidzo dzakanyanya kuoma kutora. Chokwadi, maFascists, sekutonga, aifarira kutenderedza uye kuvimba nekudonha.
  Vari munzira, vasikana vacho vakaona Big Tom pfuti yakazvirova yoga. Simba rinokwana kuita ngozi. Vakamugogodza kunze ... Pasina chero dambudziko kwatiri.
  Ipapo, pakwakanga kwasviba chose, takamira ndokuva nezvokudya. Takaedzawo American Coca-Cola nesangweji. Gerda akanwa marita maviri akazara ndokuti:
  - Inosimudzira mweya wako pamwe neschnapps!
  Charlotte akabvunza:
  - Ndiani iye?
  Gerda akanyemwerera ndokuti:
  - "Coca Cola"!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaseka:
  - ABOUT! Ichi ndicho chinwiwa chevamwari! Rudzi rwakaita seremonade, zvirinani chete!
  Christina akaseka ndokuramba achiti:
  - Ay! Kofi yakasikwa ndiyo yakanakisisa! Asi kwete nguva isati yasvika!
  Magda akati:
  - Chivi kunwa vodka!
  Gerda akaisimudza netsoka yake isina chinhu:
  - Ndinoziva! Ane nhamo anogadzira zvinobata;
  Vasikana ava vakarara pedyo nemakonye emutangi, vachinhonga nhonga semachira. Uye saka havana kurara zvakakwana kwehusiku hunoverengeka. Nhanho yefambiro mberi yakanga yakakwirira. Uye kuramba kwakasimba.
  Gerda sezviri pachena aive neCoca-Cola yakawandisa; haafanire kudira dosi rakakura kudaro rechinwiwa chinopisa mukati make. Saka musikana ane vhudzi ruvara rwechando chena aive nehusiku hwakanyanya. Haufanire kunwa zvinwiwa zvakanyanya.
  Gerda akasungwa nengetani dzinorema uye akakandwa mugomba rakasviba uye rakaoma zvikuru reChatelet. Zvisikwa zvinosemesa zvakafamba-famba, uye musikana akarwiswa nemakonzo. Akamanikidzwa kurwisa nengetani nengetani, uye akashaya hope.
  Makonzo makuru aigara achimuruma zvitsitsinho zvake, uye zvaisemesa uye zvichirwadza.
  Mutongo werufu wakaiswa pakupondwa kwemukuru wejeri. Asi mukuru weChatelet, arasikirwa nemukuru wake waaida, akarayira kuti Gerda atambudzwe zvakanyanya.
  - Uyu musikana asina hunhu achapindura zvese!
  Uye saka vaurayi vakapinda mugomba ndokukwevera musikana mukamuri yepasi kuti vatambudzwe. Gerda haana kumboramba. Akanzwisisa kuti akanga atongerwa rufu. Chaaida kwaiva kuchengetedza ushingi nechiremera panguva yokuurayiwa uye kutambudzwa kwakapfuura. Hembe dzaGerda dzakabvarurwa achibva arumwa ari musvo paraki. Uye tsoka dzemusikana dzisina kupfeka dzakamanikidzwa mumatanda.
  Muurayi akamurova neshamhu kumusana usina kusununguka nesimba rake rose. Mwanasikana akabata rushaya ndokushingirira kurova, uye kunyangwe ganda rake rakaputika, haana kana kuridza mhere. Ipapo mutambudzi akarembera zvinorema patsoka dzemusikana. Majoini akanga achimonyoroka kubva pamapendekete akatanga kutsemuka. Muviri waGerda wakashama wakazara dikita, uye musikana akarumanisa mazino ake kusvikira aruma muromo wake kusvikira wobuda ropa.
  Iye muAryan wechokwadi uye anofanira kutsungirira kutambudzwa noushingi sezvinobvira.
  Mumwe muurayi akatora tambo yewaya tsvuku pachoto ndokutanga kurova musikana kumusana. Mutambudzi wechitatu akabatidza moto pasi petsoka dzisina shangu dzemusikana. Murazvo wakatanga kukwenya chitunha chemusikana, icho chisina kutambura netsoka dzakadzika. Akazara kubva pamakore achifamba asina shangu, macalluses akatsemuka.
  Tsoka dzemusikana dzaipisa, asi dzakaomesa musoro dzichiramba. Macalluses pasole yainge yasakara zvakanaka aiita kutubwida.
  Mumwe muurayi akapisa kupisa pasi pechireko, mumwe akamurova newaya tsvuku-inopisa, wechitatu akarembera masimbi pabhuroko raisunga makumbo asina kupfeka aGerda. Kutambudzwa kwacho kwakanga kwakawanda. Uye marwadzo akanga akasimba zvokuti musikana ane njere akaridza mhere. Akabva afenda. Mvura yeaizi yakadirwa paari, uye kubvunzurudza kwakatanga zvakare. Muurayi wechina akatanga kupfura mazamu evasikana nemapincers matsvuku-anopisa.
  Akamonya zamu dzvuku nesimbi inopisa.
  Gerda, nekuedza kunoshamisa kwekuda, akakwanisa kudzivisa kudanidzira kwake uye kunyange kudzvinya kunyemwerera kwokutambudzwa. Akatambudzwa kubva kumativi mana pakarepo. Havana kubvunza mibvunzo, havana kukumbira kureurura, vakangotsiva kupondwa kwemukuru.
  Vakarovawo dumbu remusikana neshamhu.
  Mumwe wevapambi akati:
  "Anofanira kunge achine simba rekukwira scaffold!" Pashure pezvose, kune tsika yakadaro!
  Chiremba akauya, akanzwa kupomba kwemusikana aitambudzwa ndokuti:
  - Zvakwana!
  Muurayi akanyemwerera ndokuti:
  - Uye ini ndangozvibata chete!
  Gerda, uyo akanga ambofendazve, akabviswa paraki uye mutumbi wakabvaruka ndokupukutwa nedoro. Vakabva vaenda naye kunzvimbo yakajairika yeChatelet. Kuti vasikana nevakadzi vakabatwa vaone zvinoitika kune mhondi dzevakuru. Gerda akasungwa necheni pamuchinjikwa ndokusiiwa akamira kuti vanhu vose vaone.
  Zvisinei, hapana musungwa akataura kunyange shoko rokutuka. Vaida Gerda. Uye mupurisa waakauraya aive mbavha kubva kugehena.
  Mangwana acho kutambudzwa kwakapfuurira. Musikana wacho akarohwa nengetani inopisa, uye zvigunwe zvake zvose zvakadamburwa nembato dzvuku. Vakasunga zvitsitsinho zvavo ndokuisa maoko nemakumbo paraki. Gerda akafenda kakawanda. Vaurayi vaiva nyanzvi, uye musikana wacho akanga akasimba nenzira yomuzvarirwo, uye vaiparadzira mauto avo nounyanzvi.
  Vakatyoka zvigunwe zvavo, zvishoma nezvishoma, nekufarira uye kufara nehutsinye hwavo.
  Gerda aitambudzwa zuva nezuva kwevhiki mbiri, asingasiyi kana chigamba chimwe chete cheganda pamuviri wake. Vakabva vawana kutambudzwa kutsva. Bvudzi rakagerwa uye mvura inotonhora yaidonhedzwa donhwe nedonhwe padehenya rakagerwa. Maawa mashomanana gare gare, zvakaita sokuti mabhomba akanga ari kuputika mumusoro maGerda. Vakaisa musikana pachigaro, vachibvarura dumbu raVenus neminzwa uye vachitungidza vhudzi rake remudumbu pamoto.
  Vakarovera chiboora mu anus, zvekuti ropa rakatodonha.
  Gerda akanga apera simba uye akanga atova pedyo nokupenga. Pakarepo murairo wakasvika wokuti aendeswe kudare.
  Iyi inenge imwe mhando yekusunungurwa.
  Musikana uyu akamira pamberi pevatongi, akaveurwa-musoro, akafukidzwa nemabrasions, mavanga uye kutsva. Asi aive nesimba rekumira achiedza kuramba akati twasu. Runako rwekare rwaityisa, rwaityisa mushure mekurwadziswa, asi rusina kutyoka.
  Mutongi akadanidzira achiti:
  - Pamabvi!
  Kutongwa kwakapfuura nokukurumidza, pasina mhemberero isingakoshi. Takanzwa uchapupu hwemasoja uye takabvunzurudza zvapupu. Takarangarira nyaya yapfuura yokupondwa kweViscount, iyo Gerda haana kupupura. Uye vakatongerwa somuroyi nemhondi mbiri kuti vapiswe padanda!
  Uyezve, vanofanira kuipisa zvishoma nezvishoma muzvikamu!
  Gerda akateerera mutongo akanyarara, ndokubva afenda. Saka zvaiita sekuti upenyu hwake hwainge hwapera.
  Kugomera kwetsitsi kwakanzwika muhoro yose.
  Musikana akaendeswa kunotongerwa rufu ndokusiiwa akasungwa nesimbi. Ikoko aifanira kupedza maawa okupedzisira oupenyu hwake.
  Mukuvharirwa kwake ega, musikana uyu akanyimwa kunyange nyaradzo yaibva mumashoko etsitsi aibva kune vamwe vake vasungwa.
  Asi ipapo mwanasikana wemuurayi akaoneka. Akanga akapfeka rokwe regrey uye akauya netswanda huru yemaapuro. Akatarisa Gerda aidzidzwa netsitsi ndokuti:
  - Unoda kuponeswa kubva pakuurayiwa?
  Musikana akagutsurira musoro. Mwanasikana wemuurayi akapindura akati.
  - Heino imwe yeaya anovandudza maapuro! "Akaratidza muchero unosiyaniswa nekupenya kunoshamisa uye kunyorova, kunge ruby hombe. - Idye uye iwe uchava musikana mudiki zvakare. Ndichakubudisai mudengu, uye isu tichapukunyuka kubva muumambo uhwu.
  Mukana uyu waonekwa!
  Gerda akagutsurira musoro. Nekuomerwa, mazino mazhinji akadzurwa kunze nekuda kwekutambudzwa, akatsenga apuro. Uye akatanga kuunyana, achiratidzika kuva musikana ane makore matanhatu kana manomwe. Maoko ake, makumbo nemusoro zvakabuda zviri nyore mumatanda. Mwanasikana wemuurayi akaviga Gerda mubhasiketi ndokumubudisa muchitokisi. Aive mushishi kubuda muChatelet nhapwa dzisati dzapotswa. Musikana ndokutiza nemukwende wake.
  Kuzvipira kukuru kwaari.
  Mwanasikana wemuurayi akatanga rwendo naGerda kumaodzanyemba kweFrance, achitarisira kurasika ikoko. Akafamba akapfeka bhutsu dzedehwe, Gerda akatsikitsira asina shangu padivi pake. Asi zvino, nekuda kwemugwagwa wematombo, shangu dzemusikana dzakawira pasi uye akanga asingakwanisi kufamba nemakumbo ane ropa. Zvakanga zviri nyore kuna Gerda, sezvo pakutanga aive netsoka dzakakora; sezviri pachena, kunyangwe nekumutsiridza kwakasimba, muviri wemusikana uyu wakachengeta ndangariro dzemiedzo yakapfuura.
  Kudzungaira kwaakaita asina shangu mumigwagwa ine matombo yeEurope, achifamba kubva kuCopenhagen kuenda kuParis. Kushanyira Berlin neVienna panguva imwe chete.
  Mwanasikana wemuurayi aionekwa seaibva kumhuri yakapfuma uye aiwanzopfeka shangu, setsika pakati pemhuri dzisiri dzevarombo dzemuParis. Uye tsoka dzake dzechisikana dzakanga dzisina kujaira matombo, hurungudo, kana migwagwa yeFrance ine matombo. Asi musikana, akavhuna makumbo ake ropa, akaratidza ushingi uye haana kunyunyuta. Pane imwe nzvimbo yokuzororera, Gerda akatsvoda tsoka dzake dzaiva neropa, uye marwadzo akapera, mwanasikana womuurayi akabatwa nehope.
  Gerda pachake akaonga zvikuru ruponeso rwake.
  Zvishoma nezvishoma makumbo ake akapora uye akazara negoko rakaoma. Mwanasikana wemuurayi akazvinetesa uye akararama nemari, uye Gerda akasara nemamvemve chete. Munguva yechando, musikana nemusikana vakatamira kuItaly. Ikoko hakuna chando, uye inoshiviririka zvakanyanya kana kushoma. Asi hupenyu hwavo hwakava hupenyu hwekudzungaira. Ndiko kuti, kurema kwazvo uye nzara. Uye pakanga pasina nzvimbo yakajeka muhupenyu uhu. Mwanasikana womuurayi akanga akanaka, asi asina kutongonaka, uye akaonda chose ndokuva rutsanga.
  Yakajairika, mamvemve akasviba.
  Asi Gerda, achikura, akava musikana akanaka kwazvo, uye runako rwake rwakatumbuka gore negore. Uye ipapo mumwe wevakomana anokudzwa akamuona uye akaraira kuti atore mupemhi asina shangu ane bvudzi rakachena kupfuura chando mubasa rake.
  Asi iyo imwe nyaya. Gerda akaerekana anzwa kufemerwa ndokunyora nhetembo;
  Gerda aitsvaga Kai asina shangu,
  Ndakadzungaira nemumazaya echando ane hasha...
  Mushure mezvose, mweya wake uri wegoridhe,
  Sechando chechando chinopenya!
  
  Handina kuwana murume wangu,
  Uye akazopedzisira ava nemaNazi zvizere ...
  Ah, musikana ane nhamo Gerda,
  Kutsungirira kunyadziswa kwakadaro!
  
  Varwi vakagadzira danda,
  Tavesa moto pasi petsoka dzedu...
  Varikugocha musikana kunge arikugocha hove
  Asi zivai kuti mumweya akafanana negondo!
  
  Uye akatsungirira kutambudzika kukuru,
  Matambudziko nekurwadziswa zvisingaverengeki...
  Vakapa mutero unosuruvarisa,
  Kuita kuti musikana acheme!
  
  Tsoka dzakashama dzinonanzva nemoto,
  Musikana ari kurohwa nehasha neshamhu!
  Pano pasi pedome muParis yakasimba,
  Vanotungamira Gerda kumoto akapfeka nguo!
  
  Musikana anotsungirira kutambudzwa kukuru,
  Uye kuseka pamberi pevaurayi ...
  Kwete, haazokumbire rufu -
  Muedzo uri kwaari!
  
  Inogona kumira kutambudzwa kunotyisa,
  Iwe wakanaka mukutsungirira ...
  Gerda wedu akaberekerwa kuRussia,
  Kugamuchira Orthodoxy nemoyo wako!
  
  Kunyange vakavhuna mapfupa aro nembambo.
  Pfungwa inobaya zamu jena...
  Uye tsoka dzakashama pamazimbe.
  Vanoisa Gerda mumarwadzo zvokuti haakwanisi kufema!
  
  Musikana anodada anoenda kumoto,
  Kunyangwe chiso chako chakazara neropa uye mavanga ...
  Akaseka nemufaro.
  Kunyangwe maoko ako netsoka zviri mumaketani!
  
  Uye zvaiita sekunge pakanga pasina ruponeso,
  Ruoko rwemuurayi runobatidza moto...
  Ndakakumbira Mwari ruregerero -
  Akatambanudza ndimi dzake dzemoto kwaari!
  
  Murazvo unonanzva muviri nehasha,
  Uye Gerda anogomera nekurwadziwa, achiridza mhere...
  Asi mureza uchiri kubhururuka mumweya mangu,
  Uye pamwoyo pane redoubt-monolith!
  
  Pachava neshongwe yemwanasikana wechiedza;
  Uye Russia icharangarira mwanasikana wayo ...
  Gerda akashinga acharumbidzwa,
  Zuva richasvika uye usiku huchapera!
  Ipapo Gerda akamuka, achirovera musoro wake pagonye. Akadzvova neshungu.
  - Oh mwari wangu! Ndakarara sei zvisina maturo! Uye ini handina kuzvarirwa muRussia zvachose!
  Magda ainge asisarara akabva apindura.
  - Uye ndichave nehope dzinotyisa zvakare! Zvakaita sokuti ndakakandwa muhari, uye madhimoni akanga achikanda huni pasi payo ... - The blonde nebvudzi rendarama akatora mweya wakadzika uye akacherechedza. - Pamwe iyi Cola ine mhedzisiro?
  Gerda akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Takauraya vanhu vakawandisa, ndizvo zvatiri kurovera hana dzedu! Muchokwadi, haufanirwe kunge uri vaurayi vakadaro!
  Magda tweeted:
  - Runyararo ... Eh, ini handizivi pamusoro pako, asi ini ndinofinhwa nehondo!
  Gerda akadzungudza musoro achiimba achiti:
  -Murwi anogara aine hutano,
  Musoja akagadzirira chero chinhu...
  Squash kunge umhutu
  Kubva kumativi ese...
  
  Uye hazvimire
  Uye usashandura makumbo ako ...
  Zviso zvedu zviri kupenya -
  Bhutsu dzinopenya!
  Magda akaseka ndokumhanyisa chanza chake pamusoro pega, achiti:
  - Asi isu tine shangu dzisina shangu ... Pasina bhutsu!
  Vese vatsvuku vakamuka. Copper-tsvuku Charlotte, uye yegoridhe-mhangura Christina. Varwi vakaita maekisesaizi uye vakafara zvishoma. Atlanta yakanga yakakomberedzwa. Uye zvino tangi yakaenderera mberi.
  Guta reAmerica rakadzingwa neSturmlevs uye zvakasiyana-siyana zvigadziridzo zvetangi reE. Gas launchers dzakashanda zvakare. Muchina waHitler wakashanda zvakanaka senguva dzose, uye pasina kukanganisa kunoonekwa.
  Charlotte akakwesha mazino ake achifamba achiridza mhere:
  - Isu maGerman tichiri vanhu vane zvipo zvakanyanya paPasi. Ndiko kusimukira kwedu kwehunyanzvi. Uye ndiani angaenzaniswa nesu!
  Christina akapindura:
  - America inenge yatopfuura nhanho! Uye pamberi pedu pane Moscow neTokyo!
  Gerda akakanda chingamu mumuromo make ndokubvunza shamwari dzake:
  - Iyo US ichatonga riini?
  Magda akabva apindura achiti:
  - Kana Mwari achida!
  Christina akati:
  - Ndinofunga munaSeptember! Kune maYankees, kuenderera mberi kwehondo kuchave kusingatsungiririki!
  Charlotte akaseka uye, achirova padivi petangi, ndokuti:
  - Pachava neguta paVenus, uye musha paMars! Panguva ino, tinofanira kukunda pasi redu rinosuruvarisa!
  Christina akapindura kuti:
  - Nenguva isipi pasi redu richava iro rinonyanya kufara pane zvakasikwa!
  Magda akabvumirana neizvi:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye vasikana vana vose vakarova huma dzavo pamwe chete. Zvese zvaiita sekusekesa segehena. Kunyangwe iri comical. Varwi vakavhura pfuti zvakare. Panguva ino pabhatiri rekuAmerica. Vakapfura vasina kufara zvakanyanya, vachingoita basa.
  Gerda akabvumira Magda kuti apfure ari oga. Uye akanga achiri kubwaira maziso. Haaa, hope dzakadii dzaakarota, pfungwa yakasimba yekurwadzisa. Uye vakamupa zita. Inobva yamutsa kushamwaridzana nengano yaAndersen. Uye Gerda akanga asingadi chaizvo heroine yechando queen. Akanyanya kupusa uye haaite. Mudzimai wechokwadi weAryan angave akatsamwa zvakadaro pamusoro pemukomana asina kunaka?
  Magda aitofunga nezvekutonga kwenyika pane kungofunga zvisina maturo. Uye iye pachake aida kurova mukomana wacho pane kumuponesa.
  Ipapo musikana wacho akayeuka Atlanta, kubva kune imwe yemafirimu eAmerica. Uyezve, zvinotoita sekuti firimu raive neruvara. Guta iri rakakombwa imomo, uye kwakanga kune hondo yevagari vemo muUnited States. Hungu, zviitiko zvinoshamisa zvakaitika. Asi ikozvino, hongu, zviri pachena kuti aya anongova maruva eAmerica. Berries mberi.
  Ndiko kupfura kwavanoita bhatiri reYankee.
  Gerda akataura nenyemwerero yetigress:
  - Aya ndiwo maitiro atinoita nevavengi veTatu Reich! Uye hapana achakwanisa kuramba kuda kwaFuhrer!
  Magda aida kutaura nezvaMwari, asi akachinja pfungwa dzake. Ari kutamba nani? Zvaava mhondi uye chifeve, haachisiri muKristu. Asi mumwoyo make anonzwa zvisingafadzi. Chii chichaitika? Kana akafa akamira pamberi paMwari. Icharuramiswa sei?
  Kunyangwe, hongu, iwe unogona kuzvitaurira kuti Mwari chaiye haasi webhaibheri, asi weAryan. Uye nyaradzwa neizvi. Kuti, ivo vanoti, Mwari weAryan achavakanganwira nokuda kwebasa ravo rokutendeka uye ufeve, uye kusateerera mitemo yorukudzo. Uye pachavawo nemubairo wakavamirira.
  Magda akatura befu ndokunzwa asina chinhu. Iye ndiani? Mhondi!
  Gerda, pane kudaro, ainzwa aine chivimbo zvikuru. Vanoti achahwina... Uye yechitatu Reich inokunda...
  Bhatiri reAmerica rinoparadzwa, uye E-50 inoramba ichipfuura.
  Charlotte anoti achinyemwerera:
  - Hongu, zvakanaka, tiri kuenda ... Asi hazvisi pachena izvo vanhu vanofanira kutarisira. Munyika mune nyonganyonga nenyonganyonga. Uye tinounza kurongeka. Asi veAmerica vachagumira kupi?
  Christina akapindura achinyemwerera:
  - Izvo zvinoenderana nemidzi yavo yeEurope. Avo vanobva kuGermany vachave vakakwirira, uye avo vanobva kune vamwe vose vachava vakaderera. Vatema, hongu, vachava echelon yakaderera. Saka heino fungidziro dhizaini. Uye unofunga kuti chii chisina kururama?
  Charlotte akadzungudza musoro ndokuti:
  - Humambo hwakadaro huchange huzere nevanhu vasingagutsikani. Kusaenzana kunotanga kudzikisira kubva mukati!
  Gerda akaramba zvakasimba:
  -Hazvigoneki neimwe nzira! Ko kuzorwa zvinorevei?
  Charlotte akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Kwete pfuti panzvimbo yebhota, asi pfuti nekuda kwebhota!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Chinhu chakanakisa kubatana muna Kristu Jesu. Ichi chinhu chinogona kubatanidza uye kubatanidza munhu wese pasi pemutsa.
  Christina akadzungudza musoro wake achiti:
  - Mutsa hausvike kure! Unofanira kuoma! Uye mukutungamirira kutanga kwezvose.
  Gerda akabvumirana neizvi:
  - Hitler mutongi akaoma uye panguva imwechete inoshanda! Kuomarara kwake kwakabatsira zvakanyanya mukubudirira mune zvehupfumi uye zvechiuto!
  Magda akati zvine musoro:
  - Saizvozvowo, Mwari Wemasimbaose ari muBhaibheri akaoma zvikuru. Iwe haungati akapfava!
  Gerda akaseka. Uye Christina akati:
  - Hongu, Mwari akaoma muBhaibheri, asi ... Kwete kudivi reAryans!
  Charlotte akataura achinyemwerera:
  - Uye ani nani anobata simba pamusoro penyika ... Icho chichava chokwadi kwemazana emakore!
  Christina akaimba achinyemwerera:
  Rimwe zuva rinopenya mudenga,
  Nyika inotongwa negodfather mumwechete!
  Mushure mezvose, simba rinogara richikunda panyika,
  Vanhu venyika dzose vari muAryan stranglehold!
  Mhandara yakabva yaseka...
  Uye iyo inotyisa E-50 tangi yakatanga kuparadza bhokisi remapiritsi nehombodo. Saka Sherman, akazadzwa nemasaga ejecha, akarwiswa. Uye muviri wake wakatyoka nedemhe rimwe.
  Gerda akaitora ndokuimba:
  - Iva neni, imba rwiyo, unakirwe Coca-Cola!
  Musikana akatanga kuseka... Zvino akadhonza bhodhoro repurasitiki reCoke, akaribata nezvigunwe zvake zvetsoka, ndokudurura mvura yaiyerera pahuro make.
  Varwi vanofadzwa zvikuru nemikombe yavo, uye vachiri kudzvova pamusoro pemapapu avo:
  - Isu tiri super knights! Tichadzima munhu wese!
  Uye ngatiomberei tsoka dzedu dzakashama. Vasikana vakanaka kudaro. Uye zvinosetsa.
  Charlotte akaimba nemufaro:
  - Asi kutaura chokwadi! Tinoparadza munhu wese zvachose!
  Gerda akanyora paTwitter achipindura:
  -Hazvigone, hazvigone kudaro!
  Christina akabva ati:
  - Adolf ndiudze!
  Magda akawedzera kune rhyme:
  - Hongu, zvirokwazvo!
  Uye varwi vakapedza kuparadza bunker. Ipapo tangi yavo yakabva yaenda. Zvino tsvarakadenga dzakarova tsoka ndokudzvova.
  - Heil Fuhrer, titungamirire muhondo ... Murwi wemhepo anopfeka ngowani yake, shanduko yedu - usiku hwemapanga akareba - ichapenda pasi rose!
  Uye vasikana vanorova misoro yavo zvakare, uye pfarivari dzinobhururuka kubva mumaziso avo, nguva itsva inouya.
  Gerda akaitora ndokuimba:
  - Bvisa iyo yakagadzirira-yakagadzirwa, gop-stop, gop-stop, ndiani ari kuenda kune itsva? Ndiani mutsva? Ndiani mutsva?
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - Kukunda kwedu kunongova mugumisiro wechokwadi chokuti Mwari anotida!
  Charlotte akapindura akati:
  -Usave benzi ... Vamwari veWehrmacht vakasimba zvikuru, asi havabatsiri vasina simba. Kana iwe wakatendeka kune chikonzero cheReich, gadzira simba renyika!
  Musikana aive nebvudzi dzvuku akaritora ndokuroverera gumbo rake mubhurugwa. Idzo dzakashama, dzakakwasharara dzakakwenya. Uye ipapo runako akachitora uye tweeted:
  - Kurwa inguva pakati pekare neramangwana, inonzi hupenyu!
  Vasikana vashanu vakashinga vakarwa muChicago. Alenka, Maria, Anyuta, Alla naMatryona. Varwi veRussia, vakarongerwa uye vasingagone kuparadzwa, vakarwa.
  Vakapfura varwi veGermany uye vakataura panguva imwe chete.
  Alenka akataura achinyemwerera:
  - America iri kurasikirwa nehondo.
  Maria akawisira pasi mumiriri wemauto echikoloni ndokuti:
  "Ini handina kana kutarisira kusimba kweYankees." Izvi zvinogona kutiunzira matambudziko gare gare.
  Anyuta akaseka ndokuti:
  - Tatova nematambudziko ... Hatingadi kuti zviitike zvakare. Uye musikana akakwesha tsoka yake isina chinhu pamarara akaputsika uye akarasa zvimedu zvematombo.
  Alla akataura maonero ake:
  - VaGermany vakapedza pfuti yavo muhondo nesu. "Musikana uyu akapfura, ndokugura murwi weThird Reich nebara ndokuenderera mberi. "Uto redu harinyemwereri zvakanyanya nezvekutyora mazino avo pagranite zvakare."
  Matryona akataura achinyemwerera:
  "Saka ngatipfure maGerman akawanda zvekuti havanetse kupindirana nesu!"
  Alenka akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Ava havasi maGerman, asi vekuzvarwa, vakaungana kubva hafu yenyika. Pane kazhinji chimwe chinhu chinonzi phasmogoric chinopesana nesu.
  Anyuta akaseka ndokuimba:
  - Ah, muswe nezvikero! Hapana chandakabata!
  Alla ane bvudzi dzvuku akataura nehasha:
  - Sei uchizvireva pamurume? Zvakapusa uye zvakashata zvakashata!
  Anyuta akaridza pfuti zvakare ndokuti achisekerera.
  - Paiva namambo akadaro Matt ... Saka musikana akamutamba mufirimu yeSoviet!
  Alla akataura nehasha:
  - Pamwe pahuma kana pahuma!
  Matyusha akazvitora ndokuimba:
  -Aa, vakomana, muri vapambi, zvikwama, roll-ups uye chete chikwama-vakadzi. Taida madhora, mazino egoridhe! Kare kwaimboitwa mhondi, asi iye zvino dzava mbavha!
  Alla ane bvudzi dzvuku akaseka ndokuti:
  - Ndakanga ndiri mujeri uye ndinoziva kuti chii nezve!
  Matyusha akatwasanudza mapendekete ake achizvikudza uye akagomera:
  - Uye ini ndakatsika nzvimbo! Netsoka idzi dzakashama uye dzakasimba!
  Alla akaimba nemufaro:
  - Pane imwe nzvimbo paKama, kwatinozviziva isu ... Pane imwe nzvimbo paKama ndiyo Rwizi rwaamai! Iwe haugone kusvika pairi nemaoko ako, haugone kusvika pairi netsoka dzako, tsoka dzisina vasikana!
  Uye varwi vakavhura pfuti dzemuchina. Vakatemera pasi nhamba yakanaka yevarwi vekoloni.
  Vakanaka vaiziva zvavo. Uye kana vakarova, kwaiva nechido chikuru.
  Alenka akaimba:
  - Panzira dziri kure dzeFatherland,
  nightingales inorira zvikuru...
  Musikana haazozvidembi pamusoro pehupenyu hwake,
  Nongedza pfuti netsoka yako!
  Uye mukuru wemauto akaseka. Ndokunongedza bazooka negumbo rake. Uye pfuti yakanangwa zvakanaka. Iwo akakuvadzwa E-50, zvisinei, haana kurasikirwa nekufamba, asi akaramba achikambaira.
  Alla akaimba nemufaro:
  - Iwe unoshanda sekushongedza kwetafura ... Chicago ...
  Nditende, vakakurova kunge mwana wegiredhi rekutanga...
  Uye nokukurumidza Fuhrer ichaputswa sevhasi,
  Uye pachava nekuvanda kwevaKrauts muhando!
  Anyuta akaseka ndokuimba:
  - Chicago, Chicago, Chicago ... Iva hure uye kunyemwerera pane pani! Chicago, Chicago, Chicago, nerombo rakanaka, isu tichavhura nemuchina-pfuti trill pamusuwo!
  Maria akaitora ndokuimba:
  - Ndiri murwi mukuru! Hongu, ini ndiri mukobvu! Uye vachauraya munhu wose!
  Kunyange zvazvo musikana ane rugare uye asina simba akadaro.
  Uye shanu dzinotungira zvakanaka. Anogera vhudzi remunhu wese. Uye anoiisa pasi sekugadzira uswa. Uye vasikana vanodanidzira uye vachidanidzira:
  - Red Army hurray! Fuhrer kunze kwechivanze!
  Uye zvakare kwakava nekupfura, uye zvitunha zvakawanda!
  Maria akananzva miromo yake ndokuti:
  Uye ndava mupengo sei! Zvinotyisa! Rudo rwangu rwechiKristu rwakaendepi!
  Alla akaseka ndokupindura:
  - Ndekupi tsika dzedu dzeBolshevik!
  Alenka akaitora ndokuimba nemufaro. Izvi zvisati zvaitika, akatema vanhu gumi nekuputika uye tweeted:
  - Hapana tsitsi mandiri uye kwete pasina chikonzero!
  Handifarire mhirizhonga nekushaya simba!
  Ndinoda kuuraya avo vakaroverera Kristu pamuchinjikwa!
  Musikana akataura neshungu huru ndokurovera tsoka yake isina chinhu pamatongo. Varwi vairova. Semazuva ese, vainge vakashama, vakapfeka bikini chete uye zvinoyevedza zvaityisa.
  Alla kazhinji aifarira kudanana nevarume vatatu kana vana panguva imwe chete, uye iyi yaive maitiro ake. Kazhinji, vanhu vese ishit, saka wadii kuita semhuka?
  Alla tweeted, achipfura:
  - Ndiri muroyi uye hapasisina basa rakanaka!
  Mhare yakatsvuka yakamonya chiuno. Uye akazunza chiuno chake chakakombama. Iye zvechokwadi mufananidzo werunako uye simba. Rudzi rwemusikana anogona kudzima fascists nekupatsanura, sepenzura ine eraser.
  Alla, musikana akarungwa nehupenyu. Uye haana chaanonyanya kutya. Philadelphia yawa. Uye vakabuda munzvimbo yakapoteredza uye vakapotsa vafa. Asi mashiripiti anodzivirira vasikana kubva kurufu uye maronda.
  Uye hapana achavamisa, uye hapana chichakunda! Allah anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kuchema kunotsiva, kurwa kunorwirwa minondo;
  Mhemberero yerufu nevanouraya uye nekusevha ine ropa!
  Anyuta akatsigira shamwari yake, achiimba pamwe chete:
  - Mhepo yekuchamhembe kukwira, Viking pagungwa, dhiabhori murindi! Tichaparadza vese fascists! Uye isu tichauraya Adolf!
  Alenka akakandira girinedhi mutangi netsoka yake isina kupfeka, akazembera kumashure ndokuimba:
  - Tichauraya uye kubvarura munhu wese!
  Matryona akadzvova kunge bere:
  - Tichatsiva Seryozha!
  Uye vasikana vose vakadanidzira pamwe chete:
  -KuSeryozhka, tichabvarura mabhora eNazi!
  Shure kwaizvozvo varwi vakabudisa mazino avo. Uye vakaramba vachipfuta kunge pasina chakaitika. Dzine kugadzikana kwepython, kana nyoka dzine mazino.
  MaWarriors ane makumbo asina makumbo airatidza kuti anofaya.
  Matryona akarangarira kuti mumusasa vakomana vaiuya vachimhanyira kwavari mukamba. Uye idzi indangariro dzinofadza. Eh, vasikana vakambonakidzwa. Zvinofadza kana majaya anzwa muviri wavo nekupuruzira mazamu avo.
  Chinhu chakaipisisa pamusasa ndechokuti unofanira kumuka mangwanani. Uye kana iwe uine zvakawanda zvekunakidzwa usiku, ipapo mangwanani uye masikati hauna simba zvachose. Dzimwe nguva vasikana vainyanya kuda vairara mumunda chaimo. Uye dzimwe nguva aisiyanawo nazvo.
  Vasikana vakabata mutsara. Asi maAmerica akarwa akavapoteredza zvishoma nezvishoma akadzokera shure.
  Alena akataura ne alarm:
  - Nokukurumidza tichange takakomberedzwa.
  Anyuta akaseka achinyemwerera:
  - Asi isu zvirokwazvo hatifanirwe kudzoka!
  Alla akaburitsa mazino ake, akacheka maIndia matatu uye akaridza muridzo:
  - Dai shamwari yangu yakavhara musana wangu zvachose, senge muhondo iyi yekupedzisira!
  Maria akatsvedzerera bvudzi rake regoridhe asi riine guruva, achirira:
  - Kune akawanda akasiyana magonhi! Asi isu tiri vanhu vanonyanya kutendeka kudombo!
  Vasikana vaichinjana kukanda magirinedhi netsoka. Alena akafunga. Ehe, kwakanga kusina vanhu vakawanda vakaita saiye muna 1941, naizvozvo taifanira kudzokera kuMoscow. Asi nguva ichauya uye Red Army ichatora Berlin.
  NeAmerica kana isina, pachava nekukunda kwecommunism. Hazvigone kuve kuti fascism inokunda.
  Varwi vakaramba vachirwa neushingi, kutsunga uye nyota yekukunda ichipfuta mumaziso avo.
  Anyuta akati nechivimbo:
  - Mweya wedu weRussia ndiwo wakasimba kwazvo munyika!
  Matryona akasimbisa:
  - Hongu, zvichave chaizvo saizvozvo!
  Maria tweeted:
  - Dai dziviriro yaAmai vaMwari itibatsire!
  Uye vasikana vese vashanu vakadanidzira pamwe chete:
  - Kune sakura mufurati rega rega, uye maKrauts anoshandisa hara-kiri bakatwa!
  Uye mushure maizvozvo varwi vakatanga kukanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka zvakanyanya.
  Alena akabvunza Maria achinyemwerera:
  - Unotenda muna Mwari here?
  Murwi webvudzi regoridhe akapindura nemoyo wese:
  - Fungidzira hongu!
  Alena akadzungudza musoro wake:
  - Zvakanga zvisingagoneke kuti nhengo yeKomsomol uye mukomunisti vatende mune izvi!
  Maria akati achinyemwerera:
  - Saka nei Stalin akarayira kubhururuka kumativi eMoscow nechiratidzo, kana asina kutenda?
  Alena akakwenya uye akati:
  - Zvichida izvi ndezvepfungwa chete, kutsigira vanotenda?
  Maria akashamisika achibva ati:
  - Isu tinodzivirirwawo kubva kumabara nemasimba epamusoro! Vanhu vakawanda vakatipoteredza vari kufa, asi tichiri vapenyu!
  Alena akaputika nekuseka ndokuti:
  - Chokwadi pane chimwe chinhu ...
  Alla ane bvudzi dzvuku akacherechedza nekufungidzira:
  - Ko masevhisi ekuvanzika eSoviet haana kubatanidzwa mukuti Hitler akazotendeukira kuUSA here?
  Alena akakanda girinedhi kumaNazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaramba:
  - Handifungi ... Kunyange ...
  Maria nenzira ine mufungo akati:
  - Iyo fascist octopus inotyisidzira kutora zviwanikwa zveAmerica zvakare. Chii chatinoda?
  Alla akazvitora uye akaimba achiseka:
  - Ingondiudza, ndiudze zvaunoda, zvaunoda! Pamwe ndichakupa, pamwe ndichakupa chero chaunoda!
  Alena akaseka uye akarira:
  - Ticharwa pano ... Uye tichaona ikoko!
  Vasikana vakanga vachiri kurwisana. Uye Seryozhka ave achitamba navo kanopfuura kamwe chete pagore mumatombo. Mukomana akararama uye akatokura. Muviri wake wakaoma, wakasimba, wakaoma. Mumakore maviri ekuchera, mukomana akaenda kubva paudiki kuenda kune achiri kuyaruka. Uye yakawedzera kusimba.
  Mumwe wevakuru veGermany akatanga kunyatsomutarisa. Uye akatotanga kudanana nemumwe mukomana akanaka. Akatanga kumudyisa nekumudzidzisa kufadza mukadzi.
  Nokudaro, Seryozhka akawana mukana wokupukunyuka. Panguva ino, mukomana, pakudya kunovaka muviri uye nekurovedza muviri kukuru, akawana tsandanyama.
  Uye aiziva rudo rwemunhu mukuru, pane mukadzi akanaka. Akanga asisanyanye kushata zvino. Muviri wangu wakanga waujaira, wakanga usina kuneta nebasa rinoputsa musana, uye ndakapotsa ndisisazvamburwe zvakare.
  Matryona akachema kupfuura ani zvake nokuda kwemukomana akabatwa muStalingrad. Kurasikirwa kukuru chaiko. Kurasikirwa nemwana ane tarenda kudaro. Uye hazvizivikanwe kuti chii chiri nani: rufu kana kutambudzwa kwakafanana!
  Matryona akayeuka kuti iye pachake akarohwa sei pazvitsitsinho zvake zvisina kupfeka nerubber truncheons muNKVD. Hazvina maturo kutaura, hazvina kunyanya kufadza. Uye mapurisa aya mashavi. Vanorova zvitsitsinho zvemusikana netsvimbo kuti vazvinakire. Ivo havatombodi kuzivikanwa, sezvo vakabata mukadzi murombo nenzeve dzechibage dzakatsvuka.
  Uye mumwe wavo akauya nemwenje kugadzi remusikana, uye murazvo mutsvuku ukananzva chitsitsinho chakakora. Zvinorwadza hazvo.
  Asi Seryozhka akabvunzurudzwa nevaNazi zvakanyanya. Vaifanira kutora ruzivo. Uye vakaedza zvose. Chokwadi, vakanga vasina kuremara.
  Seryozhka achiri mupenyu uye kurota kwekupukunyuka. Mamiriro acho anoshatiswa nemameseji ekuwedzera kukunda kwevafashisti. Panguva ino kuMadokero. Uye USA yatove pedyo nekuparadzwa.
  Seryozhka anonzwisisa kuti akaputsa USA, maNazi achatendeukira kuMoscow, iyo isati yatorwa. Uye izvi zvakazara nenjodzi kuRussia.
  Seryozhka akafunga kuti zvingava nani kuti zvitsitsinho zvake zvigochwa nebrazier pane kugara uchiteerera pamusoro pekukunda kweThird Reich.
  Ehe, maFascists ane rombo rakanaka. Sezviri pachena masimba ese erima ari parutivi rwavo.
  Seryozhka tweeted:
  -Ziva, Motherland, ndinokuda zvikuru,
  Muchadenga chese hapana mumwe akanaka sewe...
  Russia haizobvisirwe ruble yayo,
  Kuchava norugare nomufaro kuzvizvarwa zvose!
  Seryozhka akayeuka kuti akatambura sei mumazuva okutanga nemavhiki. Ropa rose netsinga yose zvakarwadza kusvika mukomana azvidhonza. Zvinoitika kuti muviri wemwana wakanyatsogadzikana, uye unogona kutakura uremu kupfuura iwo.
  Seryozhka akapika kuti aizopona kuitira kutsiva vaNazi. Uye kuti Nheyo Itsva yavo ine mukurumbira wakashata ichapidigurwa!
  Mukomana, paaishanda, akayeuka nyaya yaKuprin: "White Poodle." Paive nemukomana ipapo, zita rake. Iyewo aziya nenzara, akafamba asina shangu mumigwagwa ine matombo. Asi kana zviri nyore kuti mukomana ane utano hwakanaka afambe asina shangu pamawere egomo, saka zvichida zvakanga zvakaoma zvikuru kuna sekuru vaifamba naye.
  Seryozhka akamborota hope. Chii chakaitika chinguva chidiki mushure menguva apo mukomana wecircus akadzosa poodle yakapambwa.
  Chokwadi, havana kupukunyuka nazvo. Mumwe mukadzi akapfuma akaunza mapurisa patsoka dzavo. Uye vaimbi vemasekisi vakabatwa. Vakandiisa mujeri. Mutungamiriri akati:
  - Ipa vaviri ava kurova kwakanaka!
  Mhete nasekuru vakaibvisa ndokuiisa patrestle. Vakatanga kurova nezvikwapuro. Sekuru vakagomera ndokunyarara. Seryozhka, achigeda-geda mazino ake, akaedza kudzora kuchema kwake. Asi zvairwadza chaizvo.
  Pakupedzisira, musana wake wakashanduka kuita tsvina yeropa, sekuru nemukomana vakafenda.
  Seryozhka akazopengenuka kubva mubhakiti remvura inotonhora. Musana wake waibvira moto. Zvakanga zvakaoma kufamba. Uye mubatsiri akakotama pamusoro pasekuru. Murume wenguwo yegrey akabva ati.
  - Murume mukuru akasendamira shure!
  Mupurisa ane hasha akaraira nehasha:
  - Saka mumuvige mumakuva ejeri. Uye isa imbwa mukamuri yepasi, muchengete mumaketani kusvika kutongwa!
  Vakasimudza Seryozhka nebvudzi ndokumutungamirira, asina kupfeka uye akarohwa, kupinda muchivanze kune mupfuri. Mukomana akanyara uye akarwadziwa zvikuru. Akanga akavharirwa nesimbi. Vakatondipisa nesimbi inopisa. Seryozhka akatamburira kukweva simbi dzinorema. Akanga akakiyiwa asina kupfeka, aine mitsetse kumusana, muimba yepasi inotonhora. Paiva nemakonzo airira uye zvisikwa zvakaipa zvaikambaira. Saka kurwadziwa kwemukomana kwakaenderera mberi.
  Sergei akapindwa nechando, gonzo rakamhanya pamusoro pake kakawanda. Zvaisaita zvachose kurara. Uyezve, mukomana haana kudyiswa, kana kupiwa mvura. Sezviri pachena mupurisa wacho akagamuchira chiokomuhomwe chaicho kubva kumugadziri wacho kuti adzidzise vaiti vesekisi chidzidzo noutsinye sezvinobvira.
  Seryozhka akanga ane nyota zvikuru, uye mukomana, kuti aite nyore, akabata madziro akanyorova nerurimi rwake. Mukomana wacho akatambura kwemaawa anoverengeka, nechando uye kurumwa nevanosveta ropa, asi ipapo akafenda, akarasikirwa nehope huru.
  Mukomana akamutswa nekurohwa neshamhu achibva adhonzerwa musimbi akananga kudare.
  Pane imwe nguva muchivanze, mushure mekamuri yepasi inotonhora, Sergei akanzwa kumwe kutaridzika kwekufara. Mabhagidhi maviri emvura akadirwa paari, achisuka tsvina nezvinomwisa ropa. Vakabva vandipa kabhurugwa kekuda kuvhara nyadzi ndokundiendesa kucourt.
  Sergei akafamba zvakanyanya uye aive nekamhi yakasimba. Ropa rakanga royerera kubva kumusana wake une mitsetse.
  Mutongi wacho aiva murume wechikuru. Akakanda ziso rekuzvidza mukomana ndokubvunza mhosva yake.
  Mupurisa akapindura akanyarara:
  - Akaba imbwa inodhura kwazvo uye yakachena kubva pakuverenga, uye zvakare akarwisa muchengeti!
  Mutongi akabvunza nungo.
  - Une pasipoti here?
  Mupurisa akadzungudza musoro achiti:
  - Hapana nzira!
  Mutongi akati akanyarara:
  - Ndinotonga mukomana, zita rake ndiani ...
  Mukuru wacho akati:
  - Sergei, Mambo wako!
  Mutongi akaenderera mberi achiti:
  - Mukomana Seryozhka, kuti apinzwe mujeri-rudzi rwekugara kusvikira asvika pakukura. Uyewo kusvika kukurohwa kweshamhu zana! Pachena, pamberi pevanhu! Ngazvive zvakadaro!
  Uye mutongi akarova nemhare yedanda!
  Mupurisa akanyemwerera achibva ati:
  - Takatomurova ... Zvisinei, kumukomana wemukomana, asati arova?
  Mutongi akagutsurira musoro.
  - Ehe, kuchave nekurova mangwana! Panguva ino, ngaagare muchitokisi!
  Vakarovera mukomana mumusoro nebayonet muchengeti ndokudaidzira:
  - Enda!
  Seryozhka aifanira kuzvikwevera mumaketani. Uye mamaira akati wandei. Cheni dzakaremerwa dzakakwenya maoko nemakumbo, zvakanga zvakaoma kumukomana akanga apera simba nokuzvamburwa. Uye mukomana wacho aingozvikweva. Vakamumanikidza, ndokumubaya nemapanga pakati pemafudzi ake.
  Sezvinei, mukomana ane nzara, aneta, ane nyota akasvika kujeri reguta. Ikoko akasangana zvakati wandei. Vakabvisa simbi dziya, ndokubvisa mvura zvakare, ndokunditi ndiende kunogera musoro wangu. Mukomana akanzwa zvakaipa zvikuru. Bvudzi rakagerwa nebadza rakapinza. Izvi hazvifadzi, ganda remusoro wangu rakakwenya. Takagera pasina sipo, pasi pemvura inotonhora. Nzira inorwadza. Ipapo mukomana akaendeswa kujeri. Zvainhuwa mukati. Asi zvakadaro kwete mugomba, kudziya zvishoma. Mutariri wejeri akarayira kuti: - Muendese kukireshi!
  Sergei akanzwa kurerukirwa. Uye inonakidza zvishoma pasina matani. Akasundirwa muchitokisi. Paiva nevakomana gumi nevaviri kubva pamakore gumi kusvika gumi nemashanu. Munhu wese aive akagerwa vhudzi, mamvemve, vanenge vese vaive vasina shangu, kunze kwemukuru aive akapfeka bhutsu.
  Mukuru akatarisa Sergei. Mukomana mutete asi mutsvuku, ane musoro uchangobva kugerwa uye musana. Mune zvikabudura chete. Tsoka dzakachena kubva pakufamba dzisina shangu kwenguva refu, ganda rakatsvuka, mavanga matsva kubva kumaketani.
  Mukomana akati:
  - Uri mbavha?
  Seryozhka akapindura nokutendeseka:
  - Aihwa! Ndiri mutambi wecircus!
  Mukomana mukuru, aiita kunge gypsy, akaridza muridzo achiti:
  - Unogona kufamba nemaoko ako!
  Seryozha akangopindura achiti:
  - Inogona!
  Mukuru akabva ati:
  - Saka enda kufamba!
  Seryozhka akagomera zvikuru:
  - Ndaneta uye ndinogona kungotora matanho mashoma!
  Gypsy akati:
  - Zviite!
  Mukomana akaitora ndokusimuka akagumbatira. Musoro wangu wakaita kadzungu nekuda kwenzara, nyota, kurohwa, uye kuneta.
  Asi Sergei akawana simba rekubata maoko uye nehasha akaita pfuti.
  Gypsy akagutsurira achibvumira ndokuti:
  - Gara pasi neni!
  Seryozhka akagara pasi. Makumbo ake aidonha mushure mekufamba akasungwa nengetani dzinorema. Gypsy akanyemwerera nemufaro ndokutora chimedu chechingwa nemafuta nehanyanisi.
  Zvinopiwa:
  - Eat!
  Sergei akananzva miromo yake ndokubvunza:
  - Uye mamwe mvura!
  Gypsy akanyemwerera:
  - Kune mvura! Inwa, idya!
  Sergei akatora jug ndokunwa mvura. Kwaidziya kwete kunyanyotsva. Asi mukomana wacho akanwa chirongo chacho nokukara. Ipapo akadya mafuta anokosha, hanyanisi nechingwa.
  Kunzwa zviri nani. Gypsy akabvunza:
  - Sei wakauya pano?
  Vakomana vakasara vakatanga kudaidzira vachiti:
  - Hongu, tiudze!
  Seryozhka akatanga kutaura zvose sezvazviri. Vakomana vakanyatsoteerera ndokubvunza mibvunzo. Zvadaro, apo Seryozhka apedza, gypsy akati:
  - Hongu, ivo vanhu vane utsinye ... Asi iwe unogona kupukunyuka kubva mujeri rekugara.
  Seryozhka akakwenya mapendekete ake matete ndokubvunza:
  - Zviri sei ikoko?
  Gypsy akapindura zviri nyore:
  - Zvakaipa! Vanovadyisa kuitira kuti varege kufa kubva pazera regore: chingwa, mvura, porridge inonyangadza. Unoshanda maawa gumi nemana pazuva. Vanokurova even if you look askance, vanokurova every week. Aiwa, zviri nani kusaendako. Chinhu chimwe chete chakaipisisa ibasa rakaoma, uye kwete kwose kwose!
  Seryozhka akagomera zvikuru ndokuti:
  - Tiza? Zvinogoneka! Zvinoita here kutiza?
  Gypsy akatarisa-tarisa ndokupindura:
  - Iri ijeri ... Ijeri reguta uye zvakaoma kutiza pano kunze kwekunge mukana werombo unouya. Zvichava nyore kutiza kubva pakugara.
  Pakagogodzwa chikafu chaigovewa mujeri. Raive porridge risina kubikwa nechingwa chakasakara. Sergei akanga asati arasikirwa nechido chake uye akadya migove yejeri isina kunaka. Takadyira patafura.
  Ipapo vakomana vakagara mumakona. Vakuru vakakwira pasowe ndokutamba makadhi ema schelban na fofans. Ipapo Seryozhka akaratidza matinji akati wandei nemakadhi, ayo akaseka vana. Mushure maizvozvo vasungwa vechidiki vakaenda kunorara.
  Mberi, zvose zvakanga zvakamirira Seryozhka kwaiva kurova. Yakanga inenge yakasununguka kurara pamashanga, tichifunga kuti mukomana wacho aiwanzopedza usiku mumhepo yakashama, uye muchitonho, zvino inenge yakasununguka muchitokisi. Vakomana vaigara vese uye pakanga pasina vanhu vaishungurudzwa.
  Uye izvo zvakamirira Sergei mangwanani kwakanga kusiri kumuka kunofadza. Shamhu zana dzeshamhu hadzisi jee, kunyanya paruzhinji.
  Mukomana akasungwazve necheni. Vakabva vandiendesa kuchivara. Havana kumurova chete, asi kunyange navakomana vatatu.
  Vanhu vakaungana. Ndiani akaunzwa, aida kutarisa chitarisiko chinosekesa.
  Akatanga kurohwa mukomana aive nemakore angangoita gumi nemana. Vakamubvarura mamvemve ndokuaisa paari. Maoko nemakumbo akachengetedzwa. Uye muurayi akapfeka yunifomu yemauto akatora denderedzwa rakanga rakanyikwa mumvura ndokurivheyesa mudenga. Mukomana akaradzikwa pabhokisi akadedera.
  Muurayi akazvitsvoda, uye muparidzi akati:
  - Makumi maviri neshanu kurohwa kweshamhu!
  Chibhakera chakawira musana womukomana uyu wakanga wasvukwa. Kubva pashamhu yekutanga, ganda rakaputika uye ropa rakayerera. Vanorova mukomana kuhana yake. Mitsetse mitsvuku inooneka paganda yobva yasimba. Mukomana akatadza kumira ndokuridza mhere, akapopota zvinyadzi uye akagwinha-gwinha. Pakurova kwekupedzisira mukomana akafenda.
  Chaunga chakapembera vanhu ndokunongedza. Uye vakatyisidzira kuwedzera mamwe.
  Yakabva yava nguva yaSeryozha. Mukomana aingopfeka zvikabudura, vakabva vabvarurawo. Zvinonyadzisa kushama zvachose; kune vakadzi nevasikana vazhinji mumhomho.
  Vanonongedzera neminwe yavo. Uye vanoita ruzha.
  Tsoka dzaSeryozhka dzisina kusvetwa dzakasungirirwa pazvishwe, uye maoko ake akasungwa netambo kuitira kuti mukomana asasvetuka ndokutiza.
  Muurayi akatora tyava mumaoko achibva avhuvhuta zvakare mhepo. The herald akazivisa kuti:
  - Musungwa Sergei anorohwa zana kumusana neshamhu! Uye mamwe makumi maviri neshanu anorova netsvimbo pazvitsitsinho.
  Mutambudzi akatora tsvimbo yairema, akaiyera muruoko rwake ndokuti:
  - Kutanga pazvitsitsinho, kana zvisina kudaro mushure mekurohwa haazonzwi chero chinhu.
  Seryozhka akagunun'una mazino ake noushingi, akanga akagadzirira kutsungirira zvinhu zvose.
  Muurayi akarova shamhu yake yokutanga. Mukomana akanzwa kuti moto waiita seuchabuda pachitsitsinho chake uchienda kugotsi. Mhere yakanzwika pahuro pake, asi mukomana akakwanisa kuzvidzora.
  Kurohwa kwechipiri patsoka yomukomana ine tsinga, ine tsinga yakatowedzera kurwadza. Sergei akafemera pamusoro, misodzi yakabuda mumaziso ake.
  Muurayi akarova kechitatu, sokunge airova nhengo dzomukati.
  Mukomana akanga achifemera pamusoro. Ainge ochururuka ziya. Uye shamhu yakauya zvakare. Muurayi akarova zvine hunyanzvi, asina hasha kana hasha, uye nehungwaru. Sergei akasarudza kutsungirira nesimba rake rose. Unofanira kubatirira uye iye achabatirira. Hapana kugomera, kana kuridza mhere.
  Mukomana wacho aifanira kufamba asina shangu muchando, kurara muchitonhora, uye kuita maekisesaizi anorwadza zvikuru. Uye aigona kutsungirira kurohwa kwakashata, achidzivisa kudanidzira kwake.
  Muurayi ainyatsorova kuti nyakuurawa asafenda. Achipedza kudaro, pasi pemukomana uyu aive azvimba neblue.
  Zvino chinhu chikuru chakatanga, kurova musana. Kuti arege kurova mukomana kusvika afa, mutambudzi akamurova zvakaverengeka, zvakayerwa, achigovera zvibhakera paganda rose remusana nemagaro omukomana.
  Mushure mezvitsitsinho, marwadzo akange atoonekwa seasina kuvharwa. Kurohwa kwaitevera kutemwa kwekare.
  Kuti abvise pfungwa dzake pamarwadzo, Seryozhka akayeuka. Somuiti wekisikisi, Natasha akamudzidzisa nzira dzakasiyana-siyana. Uyu aive mukadzi wechidiki, nyanzvi. Kwenguva yakati, arasikirwa nebasa rake, akatandara neguyo nemukomana wacho. Asi zvino mumwe wevarume vakapfuma akadanana nemukadzi akanaka uye mutete. Akamutora semurandakadzi wake, mukomana nasekuru ndokusara vari voga. Uye izvozvo zvakaita kuti zviwedzere. Vaviri vacho vakapiwa zvishoma, uye vakazeza kuvapinza. Natasha aive akanaka, aine chiuno chemusikana uye chiso chaifadza. Akafamba seSeryozhka, asina shangu kusvikira kuchando, uye akagara pane zvakadzika zvakaparadzana.
  Akadzidzisa mukomana mazano akawanda.
  Zvakandirwadza kuti ndasiyana naye. Asi ane hupenyu hwake, uye iye nasekuru vake vane yavo.
  Uye zvino arasikirwa nevose vari vaviri sekuru vake nenhokwe yake. Uye mberi kune pekugara mujeri. Apo panotyisa zvikuru.
  Mukomana akachema asingadi... Zvino pakurohwa kwezana kwekupedzisira akabva afenda...
  Ichi ndicho chiono chakaitwa naSeryozha. Hazvinakidze zvakanyanya. Hungu, nhamo yakanga yakamirira mukomana wacho nasekuru vake. Hazvishamisi kuti nyaya yaKuprin yakave pfupi.
  Zvakanaka, mukomana akasunungura poodle uye chii chinotevera? Uye zvino zvakadini nekupukunyuka?!
  Seryozhka akanzwa mutariri weGermany achimudana. Muhombe uye achiri mudiki. Uye zvino zvichatanga ... Mukomana anonzwa mukati make kuti anosemesa uye anoda. Chimiro chejaya, uye kukudzwa kwepiyona weSoviet. Zvose izvi zviri kurwisana mukati make.
  Uye vashanu vanoramba vachirwa muChicago. Vakanaka, uye vanofara zvikuru uye vanofara. Haiwa, mwoyo inopenga muhondo. Vangani vakadanana vakatofa vana?
  Asi vasikana havarasikirwe nekuseka kana muvengi wavo anotevera achienda kumadzitateguru avo.
  Alenka anoti achinyemwerera:
  - O, hondo ... iwe unongova amai vedu pachedu! Takakunda munhu wese uye ticharamba tichikunda, ndinotenda mazviri!
  Alla akaimba nehasha:
  - Uye hondo inoenderera mberi zvakare,
  Uye moyo wangu unonzwa kunetseka muchipfuva changu ...
  Uye Lenin mudiki,
  Uye mudiki October ari mberi!
  Maria akaimba zvakasiyana:
  - Isu tinofanirwa kuita kuti tibatane murukova rumwe,
  Nangisa mwoyo wako, pfungwa nemanzwiro ako kuna Jesu...
  Kuti Mwari mukuru atibatsire kuti tiponeswe.
  Uye nokusingaperi-peri, ngatirumbidzei Jehovha!
  Musikana ane dandelion-ruvara bvudzi akapa kutendeuka. Uye akagaya, akanzwa kufara. Sei vasingakwanise kunyora. Uye pfura pasi vadzivisi veRussia.
  Kunyangwe iri munharaunda yeUS. Uye vasikana vari kufara zvikuru.
  Alyonushka akatura befu ndokuti:
  - Pachava nezororo mumugwagwa wedu - Zuva Rokukunda!
  Alla akasimbisa:
  - Hongu, zvichave zvakadaro!
  Zvichakadaro, vashandi veChirungu matangi vakarwa paGoering 4. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - akanaka mana, vasikana veFoggy Albion vakarwa nevaAmerica. Mushure mekudonha kweAtlanta, chikamu chakakosha cheUnited States chaive chatove pasi pehutongi hweGerman. MaAmerican akaedza kudzosera kumashure, asi havana kuita basa rakanakisa.
  Muchina wehondo weFritz waifamba kubva kumaodzanyemba uchienda kuchamhembe. Vasikana vana vechirungu vakarwa vari mubhikini chete, vakagara mutangi rine simba rezvombo.
  Gringeta, apinda muzvombo zveSherman, akarira nekunyemwerera kukuru pamiromo yake:
  - Kune manyepo akawanda pasi rese! Asi varwi vanoita chokwadi!
  Jane akazevezera achinyemwerera:
  - Wezvematongerwo enyika akasimba anoberekerwa hondo,
  Kutya utera uye naizvozvo anotya atokundwa!
  Malanya akati:
  - Tichapwanya maYankees izvozvi! Nokuti simba riri shure kwedu!
  Matilda akaimba nemufaro:
  - Muroyi, muroyi, muroyi - mweya yakaipa! Uye muroyi akabvepi!
  Gringeta akapindura nerutsigiro rwekukurudzira:
  - Muroyi, muroyi, muroyi - unofanirwa kuve wakanaka! Uye ndinotorwa moyo nerunako urwu!
  Jane akazunza tsoka yake kune mumwe wake:
  - Lesbianism chitadzo zvakare!
  Gringeta akataura nekugomera:
  - Asi muviri wakachena, wakatsetseka, wechikadzi wakanaka kupfuura varume vane mvere, vanonhuwa!
  Malanya akaseka ndokuti:
  - Chokwadi, muviri wemukadzi unonyanya kunakidza! Ichi ichokwadi chisingarambiki! Uye kazhinji isu takafanana nechokoreti!
  Gringeta akarova Pershing nepfuti yakanyatsonangana uye akaimba nekunakidzwa:
  - Ini ndiri chokoreti bunny, ndiri mudiwa ane rudo uye zana muzana inotapira ... Ho, ho, ho! Ndinoda varume vakanaka, uye handidi madhongi, ndinovaisa muvhiri ... Ho, ho, ho!
  Achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakapfava, Malanya akaimba:
  - Vasikana vakasiyana ... Bhuruu, chena, tsvuku ... Uye munhu wese anoda kutenderera padanda nenzira imwechete!
  Jane akasekerera ndokugutsurira musoro.
  - Hongu, bonde rakanaka! Ngativei nezvakawanda, uye zvinotonhorera!
  Gringeta akapfura zvakare kuna Sherman ndokuti:
  - Churchill, chero munhu angataura, tigadzirire ... Uye ikozvino tiri pasi peGermany!
  Jane akaridza tsamwa achidaira, achirovera mabvi ake akashama, akatsvuka kune rimwe:
  - Ngaakudze korona yake,
  Shumba yeBritish ichachema!
  Nyika yeBaba haifanirwe kukundwa,
  Yedu Churchill ndiyo inotonhorera!
  Uye vasikana vakarovera misoro yavo pamwe chete, uye pfarivari dzakadonha kubva mumaziso avo. Ivo vasikana vakanaka uye vakanaka ...
  Chirungu uye panguva imwechete tangi yeGermany, inenge yakaderera mune zvombo zveE-50, uye inorema zvishoma, asi pfuti yakafanana. Varwi havana kunyanya kuoma pamusoro peizvi. Ivo vakanaka kwazvo uye vane rudo!
  Jane musikana ane njere zvekunyanyisa. Uye iyi ndiyo nzira iyo kutaura kwehasha kunoratidzwa.
  Gringeta akatoimba achisekerera:
  - Isu tiri varwi nevanasikana venyika yedu yekuzvarwa!
  Vasikana vakafara zvisingaite. Mabhiri akanga achiwanda. Kwakanaka pano, kwete kupisa semuCuba. VaNazi vakakunda mutakuri wendege waisanyura kubva kumhenderekedzo yeUnited States. Zvakare, muchina wemauto weTatu Reich wakave wakanaka uye wakagadziridzwa kusvika pachiyero chepamusoro.
  Uye magiya ayo akachinja zvine mutsindo.
  Kusanganiswa kwehukasha, hutsinye, tekinoroji yepamusoro, hutongi hwejekerere, chirango uye masayendisiti akanakisa pasirese akapa mhedzisiro yakanaka.
  Arovera pasi Gringet uye akapwanya "Muroyi", akati:
  - Zvakadaro, isu hatina mwero wakafanana wesangano semaGerman. Uye democracy yakaora inokanganisa hutongi hunoshanda!
  Jane akakwenya chitsitsinho chake chisina kupfeka uye akabvuma:
  - Democracy zvechokwadi inopfuura utera pane simba! Maiwe, isu zvirokwazvo tinotambura neizvi!
  Gringueta akataura nehasha:
  - Zvakanaka, kugehena nekuchema! Kutambura kukuru, chipo chikuru!
  Uye murwi akatumira goko pakati chaipo peinotyisa Washington tank. Ndokurova mota ine ngozi.
  Madzimai echirungu ainzwa kuzvivimba. Jane akaita rudo kuGerman hombe uye aive nemafaro akawanda. Hongu bonde rakanaka. Uye ndinomuda zvakare uye zvakare uye nevarume vakasiyana. Uku kutendeuka kwakadaro.
  Asi Gringueta akadanana nemumwe mukomana. Uyezve, zvinoita sekunge iye muJapan, asi blond uye ane tsandanyama kwazvo.
  Akadaro mukomana akanaka. Zita rake harizivikanwe, asi zita rake remadunhurirwa ndiKaras. Uye ndewe ninja caste. Murwi mukuru akaita basa rakakosha panguva yeHondo yeMidway. Uye Spartan chaiye.
  Jane akagodora Gringeta, uyo akakwanisa kutora gamba rakadaro. Iyo crucian carp yakazviratidzawo muhondo nevaAmerica neRussia. Dangerous guy. Asi akanaka kwazvo, uye mhasuru dzake dzakatanhamara, semvura zhinji.
  Ehe, zvingave zvakanaka kubata muviri wakadaro nematinji ako uye uchikwiza.
  Uye Karas chaizvo aizivikanwa nekuda kwemaitiro mazhinji, hechino chimwe chezvikamu;
  Asi maJapan aive achifambira mberi, zvisinei, masamurai akakwanisa kutanga musoro, zvakare nekuda kwekushamisika kwehunyanzvi. Zvichida vatungamiri veSoviet vakave vakanyanya kuzvivimba, sezviri pachena vachizvidza muvengi. Asi muvengi haasi nyore zvachose. Uye vazhinji muvacheche.
  Asi chombo chine ngozi zvikuru cheJapan: ninja. Uye saka boka revasikana varwi, vakadzi vechiJapan vanoyevedza, pamwe chete nemukomana Karas, vakapinda muRussia expanses. Chiito chekutanga chekushinga cheNinjas kwaive kurwiswa kweTrans-Siberian Railway. Vakakwanisa kuparadza chikamu chakakosha chenjanji uye kuputika zvitima zvakawanda zvakatakura mauto eSoviet. Idzi ninjas dzakashinga kwazvo, dzinokwanisa kukambaira pamadziro, kuita hypnosis, kusvetuka kubva pakakwirira, uye kufamba nekukurumidza kupfuura vanhuwo zvavo.
  Zvakanaka, ndiani angafungidzira mumusasa wegypsy usingakuvadzi: boka revarwi vakanaka kwazvo munyika. Uye ninjas vanokwanisa kushandura kamwechete. Uye gadzira minana chaiyo.
  Asi vasikana vaviri, mumwe wavo, pasinei nekwaakabva kuJapan, ane blonde chaiyo, mumwe wacho ane musoro mutsvuku, akapiwa basa rokupamba Zhukov.
  Stalin zvine musoro akagadza mukuru wemauto ane ruzivo rweKhalkhin Gol semukuru-mukuru wemberi yekumabvazuva. Asi iyo ninja, senguva dzose, yakasvinura uye inovavarira kutora danho.
  Vasikana vaikwasva mumugwagwa une matombo, vakapfeka marokwe evarombo, vasina kuremedza tsoka dzavo neshangu. Ivo vakanaka, uye hapana anozovafungira kuti maJapan, sezvo zviso zvevasikana zvinenge zvekuEurope. Uye zviso zvake zvakapfava, zvinotapira uye zvinotoda kuita zvemwana. Pasi pemadhirezi e-calico, mhasuru dzakanyanya kukwidziridzwa kuvakadzi hadzioneki, uye mapendekete akati faranuka ndiwo akajairwa nevakadzi vadiki vakajaira kushanda nesimba, semaoko akakasharara ane mutsipa wakasimba. Vasikana vanotakura masaga ezviyo uye vanoimba muRussia yakachena;
  Minda, makungwa, nyika yese yeRussia,
  Ndinoda mafambiro anoshamisa eNyika yeBaba...
  Vanhu vekwaMotherland imhuri imwe chete,
  Makomo anobwinya sei nesirivha!
  
  Ndiri musikana anofamba asina shangu
  Sezvo nyika inodziya yeRussia ...
  Uye kana zvichidikanwa, ndichakurova nechibhakera changu,
  Huswa hwakamwayiwa nechiedza semaparera!
  
  Ndinoshanda nesimba mumunda, munoziva,
  Movement mufaro kwandiri zvino...
  Ndinoziva Lada ihama dzepedyo,
  Uye tinofanira kurwira vamwari noushingi!
  
  Zvakanaka sei kutsika matombo.
  Iyo yakapinza yega inokwenya zvinofadza...
  Zvisikwa zvinopa pop-eyed kumusoro mashanu,
  Uye fungidzira zvinhu zvose zviri munyika zvakakura!
  
  Tichasvikako, tichakurumidza kusvika kuMoscow, ndinotenda.
  Tichaonawo zvivakwa zveLeningrad ...
  Uye kana iwe usina kana ruble, maiwe,
  Ipapo iwe unofanirwa kuiwana mudikita!
  Vasikana vakaimba kwazvo zvokuti mukomana Troshka, uyo akanga achimhanya achivatevera, akateerera ndokusvetukira kwavari.
  Achiombera maoko ake, piyona muduku akati:
  - Unoimba zvinoshamisa ... Unogona kuimba pasi rose?
  Vasikana veNinja vakaimba vakabatana:
  Simuka, wakashongedzwa nekutuka...
  Nyika yese ine nzara nevaranda!
  Pfungwa dzedu dzakatsamwa dziri kupisa,
  Wakagadzirira kurwa kusvika pakufa!
  Mukomana akatanga kuimba pamwe chete navo, achisvetuka-svetuka zvishoma. Musikana ane bvudzi dzvuku ninja haana kukwanisa kupikisa uye nounyanzvi akabata makumbo emhungu neminwe yake. Akatarisa mukomana achinyumwira, asi hapana chaaiona. Mumwe piyonawo zvake akapfeka bhurugwa ripfupi, rakasviba kuti ndoo, bvudzi rakacheneruka segorosi. Hazvigoneki kuti uyu mukuru weRussia intelligence. Chokwadi chinoita zvekufungira zvisina hanya. Asi hondo nemaJapan zviri kufambira mberi. Hakusi kufara kwake here?
  Uye chikara chine vhudzi dzvuku, nekufamba kusinganzwisisike kweruoko rwayo, yakabata musoro wakatemwa wepiyona. Mukomana akadonha, achisimudza zvitsitsinho zvake, grey neguruva, kumusoro, akazununguka kaviri ndokunyarara. Pakange pasisina zvisaririra zvekukanganisa kwasara. Zvaiita sokuti piyona wacho akanga angofenda.
  Musikana muchena ninja anokahadzika, aive munyoro muhunhu, akabvunza:
  - Sei uri kuita izvi? Murombo anogona kunge akachena.
  Mutsvuku akapindura nehasha:
  - Iwe haugone kutora njodzi! Rangarira yedu ninja kodhi: zvese zvinotungamira mukukunda zvinoshamisa, kutora muvengi, asi maitiro haaverenge!
  Blonde akagutsurira musoro:
  "Uye Hirohito akati, usazeze kushandisa chisimba."
  Dhiyabhorosi mutsvuku akawedzera:
  - Uyezve, zvisinei kuti ndiani ari pamberi pako: musikana kana mukomana! Saka hutsinye, hutsinye, uye zvakare hutsinye - kusimbisa rudzi!
  Zvino mhare yakasvetuka, ichiwisira gunguwo pasi. N'anga iyi inotenderedza makumbo zvayo.
  Ninjas vanodzidza zvakawanda. Muhucheche, mabhora anokandwa kana kusundirwa paari kuti adzidzise kurwisa uye kuchengetedza kuenzanisa. Vasikana vanokwanisa kumhanya-mhanya nemumachakwi, uye vanomwaya marasha nemakumbo avo anoyevedza kana kutamba nesimbi inopisa. Varwi, kutaura zvazviri, mufananidzo wesimba rakanaka, asi vakaita zvakashata zvakanyanya. Zvechokwadi, chii chingave chinonyangadza kupfuura kuuraya mwana asingadziviriri, chete pamusana pekufungira kusina kujeka kuti inogona kuzivisa murairo weSoviet.
  Asi ninja mumafungiro ayo: ndiyo yekutanga uye yekutanga mhondi. Achiri mukomana kana musikana, murwi we ninja anofanira kuuraya tiger kana mhumhi nemaoko ake asina. Uye panguva yekutanga, ninja inofamba nepakati pelabyrinth yose ine misungo, simulators, mapfumo, kudururira mutobvu wakanyungudutswa, uye zvisikwa zvakawanda. Kunyange vachiri vana vadiki, vasikana ava vairwa nevakomana mazino nezvipikiri. Uye kwete nezvibhakera chete, asiwo nezvombo.
  Nerubatsiro rwemishonga yakavanzika yakasarudzika, ninjas dzakakwanisa kuporesa maronda zvekuti pakanga pasina kana mavanga akasara. Naizvozvo, haugone kuona nekutarisa kuti vasikana ava vakagerwa hafu yezviso zvavo panguva ye sparring, kana zvigunwe zvavo kana kunyange maoko avo akagurwa. Ninjas aive nehunyanzvi hwekupora. Yakanga iri kuvonga kwavari kuti Hondo yekutanga yeRusso-Japanese yakaguma mukukunda kweJapan.
  Uye zvino maTerminator akanaka akange atosvika kune yakakosha-chinangwa regiment, yakakomberedzwa neiyo mahofisi makuru eFar Eastern Special District yaive.
  Mauto akakwazisa vasikana vaya. Vakadaro vachisekerera. Varwi vaivawo nemazano akasimba. Wolf Messing angadai akazvisungirira negodo dai aiziva zvaigona ninjas.
  Murwi mutsvuku, zita rake ainzi Ni San, akasvetukira kune mukuru wedhipatimendi akakosha uyo akanga ari kuvaongorora achivafungira. Uye achida kutsvoda mukuru wemapurisa pamuromo.
  Akazorora uye akatanga kunyemwerera, achikoira:
  - Unodei?
  The blonde terminator akapindura:
  - Tine chirevo chekukurumidzira kuna Georgy Konstantinovich ... Unoda kutiendesa kwaari pakarepo.
  Ni San akadzvanya pane carotid artery panguva yekutsvoda, achipedza simba rake. Ikozvino nzvimbo yeshumo yakabva yaumbwa muuropi. Mupurisa akadaro achisekerera.
  - Vane chirevo chekukurumidzira kumukuru. Ndichavapa kuna Zhukov.
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku Nu San (Vasikana vese ihanzvadzi, asi vanababa vakasiyana!),
  -Unoshandira mukuru wako zvakanaka. Mubairo wakamirira iwe pane izvi!
  Vasikana vakatevera mukuru mukuru. Akafamba achienda kumberi sechidhori chinotungamirirwa nechidhori. Ni Sana akaita masaini uye murwi wechidiki akawira pasi nemabvi ake pamberi pake. Zvakanaka kunakidzwa nesimba. Nyu Sam akadzokorora kufamba kwehanzvadzi yake uye jaya rakatsvoda tsoka yake, iyo yakanga yakachena pasinei nekufamba mamaira makumi maviri asina shangu mumugwagwa une matombo.
  Nekudaro, izvi ndizvo zvaaida, ninja vasikana vakanaka kwazvo. Sangano ravo rakavanzika raitova nechakavanzika chekuvandudza chitarisiko chavo uye kushandura chimiro chavo chechiso. Ndokusaka vakadzi vechiJapan vakafanana nevakadzi vakanaka kwazvo vechiSlavic vane zviso zvisina mhosva.
  Chivako chaiva naZhukov: nhare yekare yakavakwa nemaMongolia ine masvingo akareba kwazvo. Sezvingatarisirwa, Georgy Konstantinovich akatarisira kuchengeteka kwake.
  Chete kana vasikana vechikara vachifamba munzira, uye varwi vakamira pamberi pavo, pane chero pfungwa, zvinosuruvarisa, kubva pakudzivirirwa kwakadaro. Iyo nhare pachayo sechivakwa chekuvaka ndeyekufarira. Uye hazvizove nyore kudzinga mauto akadzika midzi kubva mairi.
  Mukuru anotakura vasikana vakananga kumukuru wemauto. Uye neimwe nzira munhu wose anomurega achipfuura pasina hurukuro yakawanda. Pamukova wehofisi chaipo, secretary nevakomana vaviri vakuru vakavhara mugwagwa vachida magwaro. Varwi vaviri, vakatarisa nemaziso avo asina ruzivo uye kamwe kamwe ane mafuta, vakarira:
  - Muri vakomana vakanaka kwazvo, asi munoshaya rudo rwechikadzi!
  Varume vakakura kazhinji, sekutonga, vane shungu dzepabonde, uye iyo yakasimba misumbu, iyo inowedzera chido chavanofanira kuita rudo uye chiyero che testosterone muropa. Uye vasikana vakabva vagara mukuziva kwavo uye vakaunza pfungwa dzakagadziriswa mumisoro yavo. Uye zvakare, kana iwe ukaisa kumanikidza pamutsipa, saka kunyangwe akanyanya kupikisa hypnosis munhu acharasikirwa nesimba uye kukundwa nepesvedzero yezano.
  Vakomana vakuru vakapfava, ini secretary ndakawana chitsitsinho pachirebvu kubva mumusoro mutsvuku, ndokugara pasi mutsipa wakatyoka. Sezviri pachena Nu San yakasarudza kusamira pamhemberero, asi kugadzirisa dambudziko iri nyore sezvinobvira.
  Mugomba rechikwata maiva naZhukov netsvimbo yake yevakuru vasere. Takakurukura mamiriro ezvinhu aripo. Asi zvakabva zvarema. Mune echelon yekutanga chete, mamiriyoni mana akanyatsodzidziswa uye akashinga eJapan varwi vetsoka vakafambira mberi. Uye maJapan akashandisa nounyanzvi hukuru hwavo hwenhamba. Zvikepe zvematangi zveNyika yeRising Sun hazvina kusimba, asi USSR inewo matangi akanakisa kuMadokero, kunyanya KV neT-34, asi pano kazhinji marara anoramba aripo.
  Stalin akanga atobvisa mamwe mauto akagadzirira kurwa kubva kuFar East, achiaendesa kuMadokero. Uye chibvumirano chekusarerekera neJapan chakadzima kusvinurira kwemurairo. Nokuda kwechimwe chikonzero, Stalin akafuratira mishumo yose yedenho yaizouya yakabva kuJapan. Uye mugumisiro wacho wakanga uri kuputsika kwehondo mumazuva okutanga chaiwo okurwa. Vladivostok yatokomberedzwa, uye Primorye yarasika, Khabarovsk neUlaanbaatar dzinotorwa pakufamba.
  Neraki, Rwizi rweAmur rwakadzika rwakadzora kufambira mberi kwezvikamu zvesamurai. Asi maJapan akatanga chigumbuso kupfuura Amur kuburikidza neMongolia. Vakakwanisa kurova kubva kudivi reguta reManchuria, vachitora musha wemuganhu, vachipfuura neAmur uye panguva ino Mongolia. Nokudaro, mamiriro ezvinhu akaoma akagadzirwa. Kuti agadzirise mamiriro acho ezvinhu, zvakanga zvave zvakakodzera kubvisa chikamu chemauto kubva kumadokero uye nekuchimbidza kuvaendesa kuFar East. Uye izvi zvakatora nguva.
  Sezviri pachena maJapan akanga achivimba nekurukurirano dzeSoviet nokukwanisa kwavo kushandisa uto repasi. Mushure mezvose, huwandu hweJapan pachahwo hwakapfuura zana remamiriyoni evanhu, tisingaverengi makoroni muChina neKorea. Saka vaigona kumisa uto repasi rakafanana neUSSR, kana kugona kweTatu Reich.
  Nyota yekutsiva paKhalkhin Gol yakatonga mamiriro eNyika yeZuva Rinobuda. Uye hapana chaida kukanganisa munyaya dzehukama pakati peUSSR.
  Mukuwedzera, Hirohito aitarisira kuti Hitler aizotora nguva yacho uye atangezve kurwisa kwake Bolshevik, akavhiringidzwa nehondo neBritain. Uye chii chichaitwa neUSSR?
  Fuhrer, chokwadika, aivenga maKomonisiti, asi mumamiriro ezvinhu aya akafunga kuti zvakakosha kuti azvisunungure kubva kuBritain uye kudzivisa hondo pamativi maviri. Kubudirira kwevaGermany muLibhiya, uko Tolbuk akawira, kuparadzwa kwenheyo muMalta uye kugumbura muEgypt kwakapa mukana wekuti Britain ichakurumidza kupera, uye Leo achagadziriswa murugare. Uye ipapo mauto ane simba ane zvombo zveWehrmacht achabva kumadokero.
  VaSamurai vari kuverenga pane izvi, pamwe chete neushingi hwavo uye nendege yakasimba, ngarava huru uye ine ruzivo.
  Iye zvino vose Zhukov naStalin vari mumatambudziko. Hazvina ngozi here kubvisa mauto kumavirira woaendesa kumabvazuva? Zvimwe zvimbomira pane izvi. Kupera simba kwakadaro kwamauto aHitler hakusati kwaizotsamwisa here? Kune rumwe rutivi, kubudirira kweJapan kunogona kuva muedzo wakatokura uye kudenha kuvaKraut.
  Ninja vasikana, chero zvakadaro, nharo yakasimba muhondo ipi zvayo. Uye zvino, neuta hwakapfava, vanopinda muhofisi inogara vakuru vemauto ndokuti nerudo:
  - Ndiani wenyu anoda mukaka mutsva?
  Zhukov akavhumuka achishamisika ndokuti:
  -Wawanepi tsvarakadenga dzakadai?
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akaimba zvine mutsindo neruremekedzo rwekuSiberia.
  - Ane mutsa, akachenjera Stalin achatidaidza kuhondo, uye panzvimbo yemoyo pachava nemoto unopisa!
  Iyo blonde terminator yakasimbisa:
  - Pamusoro uye kumusoro uye kumusoro ... Shingairira kutiza kweshiri dzedu! Uye yese propeller inofema - kudzikama kwemiganhu yedu!
  Runako rwebvudzi dzvuku rwakafamba zvinoyevedza uye nekukasira, mafambiro ake akaoma kubata munhuwo zvake. Kutsvoda kwegamuchidzanwa kwerufu kwakatevera. Uye Zhukov akashambira muzviroto zvakanyanyisa. Murairo kubva kumukuru wemauto anotyisa wakatevera:
  - Uye zvino, vanyoro, vese vari mujipi, uye isu tichakurukura zvirongwa zvehondo mumakumbo echisikigo.
  Colonel General Stern, uyo ane kodzero mukukunda maJapan muManchuria akanga asiri pasi peZhukov, akaedza kuramba:
  - Asi hazvisi nyore ...
  Dhiabhorosi mutsvuku akatsvoda Stern pamuromo, achitsimbirira patsinga, achiti:
  - Kwete, mudiwa wangu ... Unoda kuita rudo kwandiri, handiti?
  Stern akabuda:
  - Hongu, hongu, hongu!
  Dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akachonya akatarisa vamwe.
  - Uye imi vakomana? Mushure mezvose, zvibvume, kunyanya iwe unoda kuenda kuchipfuva chechisikigo nevasikana uye barbecue. Saka ngatichimbidzei kuchiri kupenya uye kwakajeka!
  Chokwadika, hapana murume mumwe chete aigona kuramba kupiwa kwakadaro kunokwezva. Tisingatauri nezve hypnosis. Uye ninjas 'hypnosis yakasimba kwazvo, senge bhomba rehydrogen. Anotoitika pasina mashoko. Paunorariswa nekupinda mukeji yeUssuri tiger ine simba kana bheya yemusango isina chombo. Uye zvechokwadi munhu.
  Ninjas dzakasimba kwazvo uye dzine kodzero dzakaenzana: kune vakadzi vakati wandei kupfuura varume, zvekuti hapana kupondwa pakati pevarume.
  Iwo majenerari haatombotaridzi seakavharirwa zombies. Vanonyemwerera zvikuru uye vanofara zvikuru nemafaro ari kuuya. Mushure mezvose, ma caress evakadzi vakanaka kwazvo munyika vanovamirira mberi.
  Uye vakatounza orchestra pachipfuva chechisikigo kuti iwedzere kunakidza. Saka kune vamwe kune hondo, uye kune vamwe mufaro. Mufaro chete muhondo, sekutonga, unyengeri. Zhukov, uyo akapfuura nepakati pehondo yevagari vemo uye Hondo Yenyika Yekutanga, akanzwisisa izvi senge pasina mumwe munhu. Iyi imhando yemafungiro emanyepo emufaro unotyisa wekupamba uye mahure erejimenti. Asi zvose zvinoyevedza sei.
  Uye Chikara Chitsvuku chinopuruzira Zhukov. Kazhinji kacho ane ruchiva, uye anoda varume zvakanyanya. Zvakanaka, ungaramba sei kuita rudo nemukuru weRussia anozivikanwa panguva iyoyo. Aiwa, haazombozvikanganwi nokuda kweizvi. Uye terminator yeblonde yaifamba neStern. Pane mubairo wakanyanya pamusoro wemukuru uyu, saka haufanirwe kupotsa mukana wekunakidzwa zvishoma naye. Mushure mezvose, zvinonakidza kuita muEros nemonster.
  Uye chokwadi chekuti ivo vanoperekedzwa nekambani yese ye convoy chinhu chidiki. Varwi vachanwa waini ine muchetura kubva mudende uye havazomukizve.
  Musoro mutsvuku, pamwe naZhukov, akatotora girazi uye anoimba:
  - Uye hondo inoenderera mberi zvakare,
  Uye mwoyo wangu unonzwa uchinetseka muchipfuva changu!
  Uye Lenin mudiki,
  Uye mudiki October ari mberi!
  Uye Leni mudiki,
  Uye mudiki October ari mberi!
  Musikana mutsvuku akabatidza machisa nezvigunwe zvake akatanga kubatidza mudzanga achishandisa gumbo rake rakanga risina kuserera uye rakatsvuka. Zvaitaridzika zvakanaka uye zvisina kujairika. Vakuru vemauto vakadedera vakabatana vakatarisa nemaziso avo ese. Uye varwi vakazununguka uye vakakanda fodya kubva kutsoka kusvika kutsoka. Kufanana nevatambi vose chaivo, vakanga vasingagoni kumira nefodya.
  Asi zviri nyore kutamba nefodya...
  Uye isa fodya yakabatidza pachitsitsinho chako chisina chinhu, chakatenderera, chisingatyi marasha anopisa.
  Nzvimbo yepikiniki yakasarudzwa nerudo. Maonero akanaka kubva kumakomo, akanaka uye ane zuva, padyo nerukova rwakachena. Saka takatora nguruve mbiri nesu, kuti tinakirwe nenguruve. Kutaura chokwadi, vasikana vanonzwa zvakanaka; vanozvibvumira kubatwa nemaoko evarume uye kunyange kuwana mufaro mazviri. Kazhinji, varwi vanoratidzwa nehutsinye mune zvepabonde uye muupenyu.
  Vakatotanga kuita tunyaya twerudo.
  Hakuna chinhu chakanaka serudo
  Akaita seZuva, richipenyera vanhu...
  Dzimwe nguva vanoisa zviyero paropa,
  Uye vanofa nemarwadzo, kunyange vana!
  
  Fate inotonga zvine hutsinye dzimwe nguva,
  Kana chikara chakaipa chakunda zvine hukasha...
  Mwari ane hasha ngaave netsitsi.
  Zivai kuti anoponesa avo vanoda kubva kugehena!
  
  Ndinotenda kuti zvese zvichave zvakanaka munyika,
  Uye vanhu vachabhururuka semuseve kuenda kuMars...
  Kunyange zvazvo zvinhu zvose zvakasikwa zvakaoma zvikuru,
  Asi dzidza kutaura, nditende, zvakanaka!
  
  Ndinotenda izvi ndizvo zvichave nyika yedu,
  Tichavaka communism, tichiseka uye nerudo!
  Mushure mezvose, Stalin chidhori changu, nditende,
  Zvinokumanikidza kufora mune hushamwari maitiro!
  
  MuRussia, chero knight ihofori,
  Nyangwe akapfeka tie yekupayona...
  Kwatiri, nditende, Ishe ndemumwe nguva dzose,
  Uye kuseka kwaSatani kune utsinye hwakaipisisa!
  
  O nyika yangu tsvene,
  Ndinokuda nemweya wangu zvakanyanya!
  Vanhu vese imhuri inoshamisa kwandiri,
  Dai Wemasimbaose atiite vane masimba ose!
  
  Runako ngarutonge nyika,
  Uye musikana achada musoja ...
  Apo Jesu anopenya nekuchena,
  Uye dhiabhorosi achauya, nditende ini, kutsiva!
  
  Berlin ichave yakasununguka kubva kuvavengi,
  Japan ichabhururuka mureza mutsvuku...
  Nhetembo ichabva munhetembo dzangu -
  Basa iri ngarirege kuva pasina!
  
  Mwanakomana wako akafa, usachema, amai vanodikanwa,
  Nguva ichasvika, achasimuka semurume akanaka ...
  Yasvika nguva yekuti vamwe vafe,
  Vamwe kudenga vari kuimba rwiyo!
  
  Iva wechokwadi kumirairo yaStalin,
  Ipapo hupenyu huchava husingagumi uye hunofadza ...
  Zviroto zvichazadzika muchokwadi -
  Akatakurwa pamapapiro kusvikira kukusingaperi nemakerubhi!
  Uye ninjas akati wandei: vese varume nevakadzi, uye mukomana Karas, vari kutogadzirira pikiniki. Ikozvino vasara zvishoma kuti vatore uye zvino zvichave ...
  Asi zviri pachena kuti mumwe munhu kubva kudhipatimendi rakakosha akanzwa kuti chimwe chinhu chakanga chisina kumira zvakanaka ndokubva atumira boka rose rechinangwa mushure meZhukov. Matangi ari kuuya, kusanganisira T-34, pamwe nevatakuri. Hapachina maherikoputa parizvino - iyi mhando yemidziyo haina kusikwa muna 1942.
  Zvakanaka, kana paine kurwa, kuchave nema ninjas mairi.
  Mutungamiri anosimudza museve wake opfura museve unoputika. Pakutanga kuona, inoita sediki bhaudhi, ine kirogiramu imwe chete yekuputika. Asi rine simba guru rekuparadza. Saka pea imwe chete pagiramu remusanganiswa wakagadzirwa ne ninja inokwanisa kupidigura tangi kana conveyor. Uye zvino inoputika, uye kunyange mumupata pachawo.
  Pakaita kubondera, kuputika, uye matangi akawanda akavigwa pasi pemarara. Kupfura kwehasha kwakatanga uye ninjas dzakaenderera mberi nekurwisa. Zvakanga zvisingagoneke kudhaka varwi veSoviet, uye vasina shangu Terminator vasikana vanoshandisa zvimwe zvechinyakare zvombo. Hedzino tsono dzakapinza dzine chepfu ichibhururuka. Runako rwakavafefetedza, uye kubva kamwe chete mauto gumi nemaviri akaurayiwa.
  Ipapo varwi vanokanda mapanga nezvipunu, vachishandisa makumbo avo asina chinhu kukanda.
  Chamupupuri chakatanga. Varwi vakanaka vasina shangu vakava mbira dzerufu. Vakaita dhanzi rinoitwa nemakororo padanda.
  Musoro mutsvuku wakarova huma yemupurisa nechitsitsinho chake, ndokutyoka dehenya rake ndokuimba:
  - Ini handisi tsikidzi inonzwisa tsitsi ...
  Chisikwa chichena chakabvisa musoro waro nekurova shin ndokuenderera mberi:
  - Superninja harisi benzi!
  Mhare dzakasimudza tsoka dzadzo pamwe chete, dzichikwidzira varwi vatatu kumusoro pakarepo, vakaomba;
  - Matare akavanzika - woof, woof!
  Ipapo meso avo akapenya. Uye ninjas akapfura mauto eSoviet kubva pamuchinjikwa. Vakatadza kana kuzembera panze. Matangi akadonhedzwa uye akapiswa, asi IL-2 yakaonekwa pakarepo yakaputika, ichigamuchira museve wakareruka.
  Hongu, iyi iJapan, uto rayo rinotyisa rakavanzika, risina kuenzana. Naizvozvo varwi vanoparadza varwi, vachikanda tsono dzakapinza nemakumbo avo asina chinhu, anoyevedza, uye kumanikidzira varwi kudonha ndokufa nokurwadziwa.
  Hondo iri kudzika. Varwi vakasara vekambani yekonikoni vanonzwa kutya zvekuti vanotiza, uye vakuru vemauto, pamwe naZhukov, vanoteerera vachitevera vasikana vasina makumbo, vane tsandanyama.
  Iyo yakakosha chinangwa regiment, yakakuvadzwa zvakanyanya, yakadana kusimbiswa. Asi panguva yavanosvika ikoko, chikwata cheninja chinenge chave nenguva yekutiza. Gumi nembiri IL-2s vanoedza kurwisa kubva kudenga, asi vanosangana neshower ye crossbow bolts nemiseve. Iwo matanhatu ekutanga IL-2s akapfurwa musekondi, mushure meimwe imwe nehafu vamwe vese vakaputika. Aya ninjas anokurumidza-kupfura uye anonyatso kupfura. Unyanzvi hwavo hwakavanzika hwave huripo kwezviuru zvemakore uye hwakave hwakakwana.
  Vanogona kuita zvinhu zvakawanda. Uye kugona kwavo mune zvechiuto zvinongonakidza. Pano mutungamiri weninja Nakasone anotumira bhaudhi remuchinjiko pamwe nepamusoro penzira. Haakwanise kuona chinangwa, asi kamari kadiki kanorova KV-2 hatch chaizvo, uye kupaza nayo kunoita kuti kit yekurwa ibve. Ndiko kuti, kugona kwe ninjas kunopfuura kunakidza.
  Uye hazvishamisi kuti gumi nevaviri varwi vakadaro vanokwanisa kuisa mauto ese kuti atize. Rimwe boka reSoviet tank rakapisa moto ndokumira. Matangi haana kurwisana nemiseve. Nhumbi dzezvombo dzakaputika pasi pekurohwa, uye varwi veJapan vakaseka zvavo. Mushure mezvose, idzi ndininjas - varwi venguva yemberi, avo hapana chisingakwanisi.
  Uye varwi vose vakanaka vakanga vatosunga vakuru vehondo pazvigaro zvemabhiza avo. Vachaendeswa kuJapan. Nekudaro, iyo ninjas pachayo ichaitisa pfupi kubvunzurudza panguva yerwendo, uye ivo vachawana munhu wese pasina kunze.
  Kana, chero zvakadaro, zvese zvinodiwa uye zvisinganyanyi kukosha!
  Ninjas ane mabhiza akakosha; anowedzera kumhanya kupfuura iwo echeetah. Saka edza kubata navo. Zvisinei, kuedza kutsva kurwisa IL-2 uye PE-2 kunongotungamirira mukurasikirwa pakati pemauto eSoviet. MaJapan aya akasimba zvikuru. Sezvavanotaura, vane pfungwa yekureba. Havana kupotsa, uye michinjikwa inogona kurova kusvika mamaira gumi. Ikoko vane musimboti wakasiyana zvishoma pabasa pane kusawirirana kuduku. Uye zvakare chakavanzika chikuru cheninja varwi.
  Zvisinei, kune mimwe mitemo ... Ninjas yakanga isiri chikamu cheJapan power system. Ndicho chikonzero ivo vasina kuuya kuKhalkhin Gol. Uye sekutonga, ivo vanorwira kana mari, kana kana rukudzo rwemunhu rwunokanganiswa. Saka kubatwa kwaZhukov nedzimbahwe rake kunobhadharwa, uye haisi chokwadi chokuti varwi vasingaoneki vachabvuma kutora chikamu mukushanda kunotevera. Pane kodhi yekuremekedza inorambidza kuita masevhisi kune zviremera zveJapan zvisina hudyire. Zvikasadaro, hapangavi nechinhu chakasara cheAmerica.
  Zvisinei, murwi ane bvudzi dzvuku neshamwari yake yaiva nebvudzi rakanaka chaizvo vaifarira kurwa. Uye anoda kuti mabiko aenderere mberi. Ingani ma ninjas aripo pamwe chete? Hapana anopfuura mazana maviri, nzanga iyi yakavanzika uye inosarudza chete vanokwanisa uye kwete nguva dzose vechiJapan sevadzidzi. Ichokwadi, mune chero mamiriro ezvinhu, panofanira kuva nekumwe kusanganiswa kweropa reJapan mune imwe neimwe shanduro, uye kukosha kwakakosha kunodiwa.
  Sangano ravo rakabatsira kutora Port Arthur, kutora Gomo reVysokaya, nokudaro richiparadza ngarava dzeRussia. Asi zvino uriri hwasvika kuHirohito. Anofanira kupa maodha negoridhe pane ninjas.
  Uye muRussia, kunyanya muSiberia, kune zvakawanda zvegoridhe nedhaimondi. Saka, kana ikabudirira, pachava nechimwe chinhu chekupa mune ramangwana.
  Asi Ni San naNu San vakasarudza kurwira mahara, nekuda kweGreat Japan.
  Stalin, aziva nezvekupambwa kwaGeorgy Konstantinovich Zhukov nevashandi vake vose, akatsamwa uye akagumburwa. Madota epombi akatowira paBeria - vanoti hauna kufuratira dhiabhorosi.
  Lavrentiy akazviruramisa:
  - Iyi ndiyo ninja huru. Mano avo akakwirira zvikuru kupfuura vanhu!
  Stalin akapopotera musoro wemapurisa epachivande:
  - Saka? Zvinoratidza kuti vanogona kundibirawo?
  Beria akatambanudzira akanyarara uye akagonya:
  - Kwete, Changamire! Tinogara takangwarira!
  Stalin akazunza chibhakera chake paPeople's Commissar of Internal Affairs.
  - Tarisa Lavrenty ... Chii chinoitika kwandiri, ndichabvarura musoro wako!
  Mukuru wemapurisa epachivande akaimba nemufaro rwiyo rwevanhu vekuRussia:
  - Ndakazvarwa ndisina tariro. Uye ndichafa ndakapererwa! Kana ndikatyoka musoro wangu, ndinousungirira pamusoro wegwayana!
  Mutungamiriri Mukuru-mukuru-mukuru akatsigira Beria:
  - Oops, oops ... Zvinorwadza mazwi anotapira, tichabuda mumadhouse munguva pfupi - zvose zvichange zvakanaka!
  Kurasikirwa kwaZhukov kurasikirwa kukuru. Uye nekubatwa kwake, kuparara kwakasimuka kumativi. Stalin akagadza waaida Voroshilov semutungamiriri mutsva weFar Eastern mauto. Tinofanira kumurega azvigadzirise kukambani yeFinnish.
  Asi kugadzwa kwakadai kwakava kusingagutsi. Voroshilov akadanidzira zvikuru, akatsika tsoka dzake, asi akaita chaotically uye unprofessionally. Kunyanya, akaunza mauto muhondo muzvikamu, uye akabvumira maJapan kushandisa hukuru hwavo hwenhamba zvinobudirira. Uye zvakare, matangi eSamurai, nekureruka kwawo kwese, akave anofambiswa uye anofambika, izvo zvisingagoni kutaurwa nezve KV uye mavhiri-akateedzerwa mota dzeSoviet.
  Sezvazvakazoitika, tangi yakatumidzwa zita reKlim Voroshilov yakanga isina zvikanganiso zvishoma pane zverudo, asi zvekare-zvechinyakare uye zvekushanda-tactically isingakwanisi marshal.
  Kazhinji Stalin haana kuita zvisarudzo zvakanyanya ruzivo, achivimba zvakanyanya nemafungiro ake pane mazano enyanzvi. MaJapan akakwanisa kudzika mauto uye kutora anenge ese eKamchatka. Kunze kwePetropavlovsk-Kamchatsky, hongu. Asi guta rino, seVladivostok, rakavharwa zvachose. Uyezve, vaSamurai, vachienda kuchamhembe, vakanga vava kutosvika kuMagadan.
  Nokudaro, kumberi kwekumabvazuva, kunopesana nekuverenga uye kunyanya kuzvivimba kwemurairo weSoviet, kwakaramba kuchiderera.
  Zvinhu zvainge zvisina kumira mushe kune vanodyidzana. Kunyanya, mubatsiri mukuru weBritain, United States, akanga asingadi kupinda muhondo, uye sezvo kubudirira kweWehrmacht kwakakura, chido chavo chakangopera simba.
  Schellenberg yakatambira Dulles. Mukuru wedhipatimendi remapurisa emuchivande muUS aiita sembwa yarohwa. Hapana kupenya kana chivimbo chekare.
  Chokwadi, America yakanga yatorasikirwa neinopfuura hafu yenzvimbo yayo uye yakanga ichitsvedza mugomba rakadzika-dzika. Muchokwadi, hapana kugona kwehupfumi, kana chinhambwe kubva kuEurope, kana makungwa eUnited States akazvichengeta. Uye zvose, sezvavanotaura, zvakaenda kugehena.
  Dulles, akakotama, akagunun'una:
  - Tinobvumirana kune chero mazwi erunyararo, kana asina izwi: kuzvipira!
  Schellenberg akaseka uye akataura zvisina musoro:
  - Uye nekuda kwekuzvikudza kwenhema, wagadzirira here kuramba uchiisa United States mukutambura kunotyisa?
  Dulles akatura befu. Pakamboita karunyararo. Ipapo mumiriri weAmerica akaedza kutaura nenzwi rakapfava:
  - Isu takagadzirira chero mamiriro erunyararo nekuzvipira chaiko, chete pasina kugadzirwa kwayo!
  Schellenberg akanyemwerera nehasha ndokuti:
  - The Fuhrer anoomerera pakukanda mapfumo pasi! Aya ndiwo mamiriro ake akakosha! Uye Adolf Hitler, sekutonga, anozeza zvakanyanya kuchinja sarudzo dzake!
  Dulles akakwenya mapendekete ake ndokubvunza chinyararire:
  - Iwe unovimbisa kuchengetedzeka kwemunhu kune oligarchs uye Truman?
  Schellenberg akanyemwerera uye akayeuchidza:
  - Pane imwe nguva, Truman akati: kana Germany ikakunda, isu tichabatsira Russia, kana Russia ikakunda, isu tichabatsira Germany ... Uye regai vaurayane kwenguva yakareba sezvinobvira! Ndiko kuti, Truman itsotsi rakanaka! Uye isu tinozvida, imi vana vemhembwe!
  Dulles akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ini ndichaedza kunyengerera Truman nevamwe kuti vazvipire kune tsitsi dzeanokunda! Kana zviri zvasara... Ndozvazvichaita! Ndiko kuti, ndinoda kutaura kuti takagadzirira kugamuchira chizvarwa cheGermany!
  Schellenberg akataura zvakasimba:
  -Kuvimbika kuGermany kukuru kunofanira kuramba kuchiwanikwa!
  Dulles akadedera ndokubvunza:
  - Hapana here nzvimbo yeUS bhizinesi vanhu muhurongwa hwenyika itsva?
  Schellenberg akataura pachena:
  - Sei? Pachava! Iwe unozove chikamu chehupfumi hweTatu Reich.
  Uye iwe uchave chimwe chinhu senge colonial bourgeoisie.
  Dulles akacherekedza zvine musoro:
  - Kana hupfumi huchichengetedzwa, saka macapitalist anokuda kusaina iwe!
  Schellenberg akaseka uye akawedzera:
  -Uchakwanisa kuwedzera zuva rekushanda uye kushandisa vashandi zvine hutsinye.
  Pakamboita karunyararo. Vasikana vaviri vechiSlavic vakapinda. Vainge vakangopfeka mablouse aionekera neka short skirt, vasina bhutsu. Vakauya nemudziyo mukuru wesirivha newaini, goose yakagochwa, nyama yenguruve yakachekwa nendishi yepadivi.
  Schellenberg akati aida kuva nekudya. Uye panguva imwe cheteyo akaisa ruoko rwake pamusoro pebvi rakanga rakashama romurandakadzi, rakatsvuka. Hongu, ndakanyara, asi handina kuramba.
  Mumwe musikana, achiteerera chiratidzo kubva kuSchellenberg, akagara pasi naDulles. VekuAmerica vakanyepedzera kusazviona. Mukuru wehungwaru hweGerman akapuruzira gumbo remusikana asina kupfeka, rakatsvuka, rine tsandanyama, uye rakatsvuka:
  - Uye chipfambi chichava pamutemo munyika yako, haufanirwe kutya mapurisa ehunhu. Uye nevasikana zvichave zvichibvira pasina kutya ... Asi iyo yebhuruu ichava nenguva yakaoma!
  Dulles akapindura muchidimbu:
  - Handisi bhuruu!
  Schellenberg akanyemwerera ndokupa zano:
  - Saka inzwa! Iye muranda uye haana kodzero yokuramba!
  Dulles akabata maoko ndokuti:
  - Izvi zvingaita sechinyakare, asi ini handisi mukadzi!
  Schellenberg akadzungudza musoro wake:
  - Asi pasina ... Uri kuzvinyima mufaro wakadaro! Kuva mukadzi ane mufaro mukuru!
  Dulles akatarisa musikana uyu. Blonde, slim, curvy. Iyo blouse haina kuvanza maratidziro emazamu ake uye nemuviri unokwezva. Makumbo akashama, akanyatsoshambidzwa, mazamu ane guruva zvishoma, asi akanaka kwazvo. Musikana waunoda chaizvo kupuruzira nekubata.
  Asi Dulles aive nyanzvi yehungwaru uye aiziva kuzvidzora. Uyezve, hachisi chokwadi chokuti haazotorwa mifananidzo.
  Schellenberg akaisa maoko ake pachipfuva chemurandakadzi. Akapuruzira nekunakirwa. Sezviri pachena akazvifarira apo mumwe murume wechidiki uye ane chimiro chakanaka akamubata befu. Kana kuti ainyepedzera zvine hungwaru. Asi Schellenberg akanga asinganyari zvachose.
  Dulles akati muchidimbu:
  - Anopfuura mazana maviri emapoka eAmerica akakundwa uye akatorwa. Asi tinewo mamwe mapoka nemauto zana nemakumi mashanu. Apo America icharamba ichirwa ... MuNew York, kufurirwa kwemaJuda kwakasimba. MaJuda nevaya vanotsamira pavari ndivo vanoda kurwa kusvika kumagumo. Saka...Zvakanaka, nemakomunisitiwo, vanoda kurwa!
  Schellenberg akachonya neziso:
  - Ndakanzwa kuti vashanu vevasikana vako vakaratidza kubva kuRussia. Vanorwa chaizvo. Ngano dzinoitwa pamusoro pavo.
  Dulles akapindura achinyemwerera:
  - Uye ngano dzinogadzirwa nezveFriedrich yako, pamwe neayo ane mukurumbira. Kutaura zvazviri, chokwadi uye zviroto zvinowanzosiyana!
  Schellenberg akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Edza kuita kuti vasikana ava vabatwe vari vapenyu!
  Dulles akagutsurira musoro:
  - Tichakupa mufaro uyu!
  Mushure maizvozvo Schellenberg naDulles vakaparadzana. Pakanga pasisina chekutaura.
  Schellenberg akarova vasikana, achigutsa chido chemhuka nekunaka kwenguruve pakupisa. Dzakarira kunge nguruve...
  Hitler pachake, panguva iyi, akanga achinakidzwa neimwe hondo ye gladiator.
  Vasikana vairwa, vana kudivi rimwe nerimwe. Varwi vakanga vakapfeka bhurugwa chete, rakazorwa mafuta uye rakatsvuka.
  Vasikana vakarovana, uye marasha akakandwa pasi petsoka dzavo. Fuhrer akatarisa izvi pamwe chete nemahure matatu, aakabata-bata. Asingakwanisi zvikuru kuva murume, Fuhrer akawana mufaro muropa uye kutambudzwa. Ainyanya kufarira kutambudza vakadzi vakanaka.
  Uye Hitler akaita izvi, nekuzvikanganwa kusiririsa. Ipapo mumwe wavasikana akawira pasi, akabaiwa neminondo. Varwi vatema vakamupisa chitsitsinho netochi. Musikana akadzungudza ndokunyarara zvachose. Saka, kune mafascist yaive varaidzo.
  The Fuhrer akanga ambotsauswa kubva kuhondo. Akatanga kufunga.
  Apo nhamba yokutanga yeNazi yakanyora kuti "Kurwisana Kwangu," akaziva kuti muvengi mukurusa weGermany aizova United States. Uye ndaida kudzivisa hondo yakadaro. Pakutanga, Hitler aida kufunga kurwisa USSR nemubatanidzwa. Germany, zvakasikwa Poland, Italy, zvichida Britain, Japan ingave yakanaka. Zvichida kunyange kubatanidza France, Hungary, Romania, nedzimwe nyika.
  Iye Fuhrer pachake akanga asati atenda musimba reGermany, kuti Germany yaizove hegemon. Saka zvirongwa zvake zvaive zvine mwero: kuwana purofiti kubva kune isina kusimba USSR mumakore makumi maviri, uye kuwana chikamu chenyika ikoko.
  Kunyange zvazvo pakutanga zvakanga zvakakodzera kutora simba muGermany. Sarudzo dze1928 hadzina kupa mafascists kunyange matatu muzana emavhoti. Zvairatidza kuti simba kwaingova kurota. Asi zvino manenji esangano revaNazi, betsero yevatsigiri, uye mano okutaura aHitler zvakatungamirira kumuuyo unenge une mufungo. Hitler akakunda...Kunyange zvazvo akanga ava pedyo nokukundikana.
  Uye akadarika zvaitarisirwa nevavhoti. The Fuhrer haana kunyange kuvimbisa izvo akazokwanisa kuzadzisa. Uye vepamusoro vaidavira kuti kutonga kwenyika kwakanga kusiri kwechokwadi.
  Iyo Fuhrer yakave nebudiriro, iyo yakatsanangurwa pamwe nekutya communism uye USSR. Vaida kushandisa Germany kurwisa Bolshevism. Zvaive pachena kuti paive nedzimwe pfungwa. MaGermany achadhonza chestnuts kubva mumoto, uye vamwe vose, zvinoshamisa, vachagovera zvakapambwa. The Fuhrer akakwanisa kuisa pfungwa iyi mune vamwe. Ndicho chikonzero akakwanisa kutora nzvimbo yakabviswa mauto uye kunyange kuita Anschluss yeAustria. Uye zvakare kwakava nekukunda muMunich. Sudetenland yakava yeGerman, uye gare gare Klaipeda akadzoka.
  Iyo Fuhrer yakawira mune euphoria; pamwe, nekumwe kufunga kwakawanda, paifanira kunge pasina kumhanyisa kutora Czech Republic. Sei uchinyadzisa shamwari dzako zvakadaro? Asi ndakatadza kuverenga. Ipapo zvinhu hazvina kushanda nePoland zvakare. Pano, kutanga kwezvose, vaJudha vakatora zvombo, vakada kuti varege kuomesa screws muGermany. Uye zvakare Fuhrer akakanganisa nekuronga husiku hwemakristaro mapanga.
  Tarisiro yeGermany yakanga isina kunaka. Nezvikamu makumi mapfumbamwe chete, izvo zvitanhatu chete zvaive zvakapfava, zvaizoenda kuhondo nenyika zhinji.
  Kunyangwe vachipesana nePoland maGerman aitaridzika asina simba. Pakanga pasina zvombo nemabhomba zvakakwana. Germany haina kunyatsogadzirira hondo. Saka, Fuhrer akasarudza kubvuma Stalin kuti chibvumirano. Kunyange zvazvo pakutanga akanga ane zvirongwa zvakasiyana zvachose.
  Kazhinji, zvichida Fuhrer haasi nyanzvi zvikuru sezvo ane rombo rakanaka. Sarudzo yekurwisa Poland yaive nenjodzi huru. Zvikamu zana negumi zvechiFrench nechiRungu zvinongopwanya zvikamu makumi maviri nenhatu zveGerman kuMadokero.
  Asi izvi hazvina kuitika. Nyeredzi ine rombo rakanaka yakanga ichipenya kuGermany. Chishamiso chakaitika, vanobatana vakapotsa nguva. Poland yakakundwa nekukurumidza sezvo maGerman aive nepfuti dzakakwana. Ipapo Masangano Akabatana akapa Germany mwedzi yakati wandei yokugadzirira.
  MaGermany akaita rombo rakanaka apo hondo neFinland yakatanga. Stalin akatadza kubudirira nekukurumidza uye akabatikana. Tariro dzerugare dzakamuka. Vazhinji vakamanikidza Hitler uye vakakurudzira kuzviganhurira kune zvishoma. Kureva, kudzorera miganhu yegore regumi nemana kumabvazuva, uye kupa Poland chimiro chekuzvimirira.
  Kunyange veAllies vakaratidza kuti vangangodzokera kunyaya yemakoloni.
  Asi Fuhrer pakupedzisira akaramba zvose uye akatanga kurwa hondo yakasimba. Denmark yakaramba kwezuva rimwe, Norway yakatorwa nekukurumidza uye nekurasikirwa kushoma.
  Uye zvino chinhu chinotonhorera, kukundwa kunoshamisa kwemasimba emubatanidzwa wepamusoro. Vasungwa vane mamiriyoni mana, zvakapambwa zvemapoka zana nemakumi mashanu. Chirongwa chakajeka chaMainstein naHitler. Uye mune isingawanzo rombo rakanaka, maGerman angadai akarasikirwa. MaAllies aive nematangi akapetwa kaviri, mamwe evacheche uye mamwe artillery.
  Asi nyeredzi yakakwirira mudenga yakatsigira Third Reich ... Chokwadi, zvinhu hazvina kushanda neBritain. Hapana rugare, hapana kukunda! Kurwisa mhepo kwakakundikana. Hitler pachake ainzwisisa mutoro wake pachake. Zvakanga zvakakodzera kuwedzera kugadzirwa kwendege, kwete kubhomba maguta ane rugare, uye kurayira zvine musoro.
  Hazvisi zvose zvakaitwa kuronga kumhara. Uye pakanga paine mukana wekuhwina. The English Channel haisi strait yakakura kwazvo; kunyange raft inogona kuikunda. Dai iyo Fuhrer yakaratidza simba rakazara uye kurongeka panguva iyoyo, Britain ingadai yakadonha kumashure muna 1940. Uye izvi zvaizokurumidza kupera kweHondo Yenyika Yechipiri.
  Asi Fuhrer, nhamo, akanga asiri kuita basa ipapo. Akarasikirwa nekufemerwa kweruzivo rwakajeka, uye nyeredzi yake yerombo yakadzima.
  Ipapo Hitler akatanga kunetseka zvikuru pamusoro USSR. Kugadzirira kwemauto kwaStalin kwakajeka hakugone asi kukonzera alarm. Saka akawanda matangi, zvimwe midziyo, pfuti, ndege. Zvese izvi zvakanetsa Fuhrer.
  Naizvozvo, panzvimbo yehondo yakasimba neBritain uye kurwisa muAfrica, miitiro ine hafu yemwoyo yakatevera. Uye pano Fuhrer akaita zvikanganiso. Zvakanga zvakakodzera kusimudzira kugadzirwa kwezvombo kusvika pakakwirira. Iyo OKW yakanyatso taura kuti makumi matatu nematanhatu matangi emapoka aidiwa kutora USSR. Asi gumi nematanhatu chete vakagoverwa. Ronga "Barbarossa" ndeyekubhejera kwakachena: kurwisa nematangi mashoma mana uye ndege ine ngozi inouraya.
  Asi Hitler akafunga kuti Red Army haana kudzidziswa kuzvidzivirira. Uye akadzidziswa chete kurova muvengi munharaunda yake. Uye chii? Kuverenga kwakaruramiswa! Asina kugadzirira kudzivirira, mauto eSoviet akawira mumapoto, uye akapwanyika uye akatyoka. Vakadzinga vasungwa. Asi maGermany akanga ane simba shoma. Pakanga pasina kana mauto emhepo akakwana. Ndege dzendege dzakatokandwa muhondo.
  Takasvika kuMoscow, takatapa Donbass, uye takavhara Leningrad. Asi vakanga vasina simba rakakwana rekutora guta guru, uye nguva yechando yakarasika yakapinda munzira. Gasoline pamarasha, nekuda kwechando, yakaora kuita zvikamu zvisingabatike. Uye maGermany akazviwana mumeno!
  Zvino Japan yakapinda muhondo neUnited States. Ndaifanira kumutsigira. Uye muswe waRommel wakapinirwa muAfrica. Nguva yechando yemakumi mana nerimwe nemakumi mana nemaviri yakave isina kunaka zvakadaro. Asi ... Asi maJapan akawana huwandu hwekubudirira kukuru. Uye chitubu chakaunza kukunda kutsva kuWehrmacht. Uye zvinonyanya kukosha, Hitler akanzwa kufemerwa kutsva maari, uye akava murongi akanakisa. Akakwanisa kuunganidza Germany uye nzvimbo dzakagarwa kusvika pakuguma, uye kuwedzera kugadzirwa kwezvombo.
  Uye kubvira ipapo zvinhu zvose zvakatanga kuva nani. Iye zvino America iri kuwira patsoka dzeThird Reich.
  Hitler akapa chiratidzo ... Zvino vakomana vakanga vachirwa. Uyewo kupfeka chiuno chete. Uye kurwa kweropa kwakadaro.
  Fuhrer haana kuda kutaura kwenguva yakareba. Achakurumidza kuva mutongi wenyika. Hapana Napoleon, kana Genghis Khan, kana Tamerlane akawana kubudirira kwakadaro. Izvi hazvina kuitika pamberi paHitler, uye hazvigone kuitika mushure make! Chishamiso chaicho chakaitika.
  Marasha akadirwa pasi petsoka dzevakomana. Kuti zviwedzere kuvarwadza. Vakomana vacho vakatambura, uye Hitler akanakidzwa nokutambura kwacho. Zvakanaka chaizvo kana uchigona kurova vakomana. Uye Fuhrer akaseka uye akaburitsa vampire mazino ake. Akatambudza vanhu vazhinji uye akavadyara. Uye vangani vakapiswa vari vapenyu?
  Hitler pachake akapisa vakomana nevasikana nemoto. Aida kubata torch yakabatidza pamazamu evasikana asina kupfeka. Pfuura murazvo pamusoro pezvitsitsinho zvevakadzi zvakatenderera.
  Shandisa kurwadzisa kwakanyanya. Uye izvo zvisina kushandiswa naHitler ... Uye moto nekupisa, waya ine minzwa, uye cheni dzakatsvuka kubva mukupisa.
  Kutambudzwa kwakaipisisa ... Kana vasikana vakanaka vachipiswa vari vapenyu ... Uye maniac ane mapfupi masharubu akafarira zvose izvi.
  Hitler aida nzira yekutambudzwa ... Ainakidzwa zvikuru nekutyaira tsono dzinopisa pasi pezvipikiri zvevasikana, kunyanya zvigunwe zvavo. Uye kuputsa minwe yako nembato inopisa.
  Hitler akasekwa muGermany, uye ramangwana Fuhrer aifanira kutsungirira zvakawanda kunyadziswa panguva vagabond upenyu hwake muVienna. Izvi zvakamuita kuti anzwe kutonhora uye ave neutsinye. Zvakanyanya, kwete kutonhora, asi hutsinye hunotyisa. Pakanga pane kutsamwa kukuru muna Hitler zvekuti zvakabva zvanyanya neruvengo.
  Izvi zvakabvumira Fuhrer kudzora varwi. The most cheeky stormtroopers vakateerera Hitler, saka vakanzwa magineti ake uye zvinoshamisa ruvengo.
  Hitler akadzvinyirira nesimba rake regehena. Hazvishamisi kunyange Stalin aitya Fuhrer. Ndaimutya uye ndaimuremekedza.
  Hitler aitaura chaizvoizvo nemidzimu yehero, iyo yakamupa simba rinoshamisa. Vanhu vakateerera Fuhrer. Zvose mauto nemapapiro erombo zvakateerera. Makundano akatevedzana. Kukunda izvo kunyange Genghis Khan aisaziva. Kunyange Australia yakava koroni yeGermany. Uye matunhu mazhinji.
  Hitler akakwenya mapendekete ake - kupi kuenda mushure meUSA? Kupedzisa USSR? Kana kurova Japan? The Land of the Rising Sun yatora nyika dzakawandisa. Asi kune rumwe rutivi, zvakanga zvisingabviri kuita pasina rubatsiro rweJapan panguva ino. Uye saka Fuhrer akabvumira shamwari yake yakamanikana kuti ikure zvakanyanya. Hitler akatogunun'una nekushungurudzika: sei akapenga kudaro? Yakabvumirwa Japan kutora nyika yakawanda kudaro? Kune rumwe rutivi, kwaive kuvhurwa kwechipiri kumberi neJapan kwakamanikidza Stalin kubvumirana nechibvumirano, izvo zvakaita kuti zvikwanise kupwanya Britain.
  Nokudaro, panzvimbo yehondo pamativi maviri, Fuhrer yakashandura kuBritain chete. Uye akakwanisa kumukunda munguva pfupi inobvira. Saka Stalin haana kana muedzo wekutora mukana wenguva yacho ndokumurova kumusana.
  Nekudaro, asingasviki zana nemakumi maviri emapoka akasarudzwa eTatu Reich achiri akamira kumabvazuva, akagadzirira kumisa kurwiswa kwaStalinist.
  The Fuhrer akabvumira mumwe wevasikana kutora jade, pulsating tsvimbo mumuromo make. Uye ndakanzwa kufara. Kunaka nekuchena kwakaita muviri wechikadzi. Zvakanaka chaizvo kumupuruzira, kumubata, kumupuruzira. Uye kutsvoda paminyatso yakatsvuka.
  The Fuhrer anotsvoda musikana zvakananga pachipfuva uye anonanzva chipfuva chake nerurimi rwake. Inotapira sei. Uye vasikana vakabuda zvinonaka. ganda remhandara rinonaka sei.
  Uye kana zvakakangwa, zvinonhuwirira segwayana rakakangwa kana nyama yenguruve. Kunyange zvazvo Fuhrer akanga ari wezvinomera, dzimwe nguva akazvibvumira kudya brisket yevakadzi. Kana kuti vaipwanya nyama yemunhu musalad yake. Hazvina kuipa kudya muviri wemukadzi, kana vakomana vane mhasuru. Asi Hitler akazvibvumira kudya kwakadaro chete pamazororo: sezvo nyama inokuvadza.
  The Fuhrer aidawo mabhanana nemapaini. Zvese izvi zvinonaka zvakanyanya.
  Uye zvakare, hongu, kurwadzisa vakadzi vane stretch marks. Turika tsvarakadenga pareki, chengetedza tsoka dzavo dzisina kupfeka mumatanda, uye wozobatanidza masimbi. Kusvikira mitumbi yatsemuka. Ihwo hutsinye, hongu, asiwo hunoshanda. Nenzira iyi unogona kurwadzisa tsvarakadenga dzese.
  Chimwe chinhu chinonakidza kudzingirira vasikana vasina kupfeka muchando. Kazhinji, kutambudzwa kweGermany kunodiwa kunotonhora! Zvinonakidza kutarisa kuti zvigunwe zvevasikana zvinoshanduka sei bhuruu kubva kunotonhora. Uye zvinorwadza sei kwavari. Kurwadziswa kwose kwose kwaiva mufaro mukuru kuna Hitler.
  Zvinonyanya kusetsa apo vasikana vasina shangu pavanotanga kumhanya muchando, uye ipapo varume veSS vanovasundira pamusoro pemarasha newaya inopisa. Uye vasikana vakatakura tsoka dzavo kubva kunotonhora kuenda muchoto chinopisa!
  Fuhrer akaseka ndokuti:
  - Ndinoda kurwadzisa uye kurwadzisa! Ndinoda kukonzera marwadzo! Uye naizvozvo, kurarama kwenguva refu kutambudzwa!
  Hitler aidawo kutambudza vakomana. Kunyanya mapiyona akabatwa. Pakange paita kurongeka apa, kuti mukomana acharidza mhere nekurwadziwa here. Mapiyona aiwanzoedza kudzivisa kuchema kwawo nokurumanisa mazino awo. The Fuhrer aida kubata zhenje pachipfuva chake, kuimba makumbo, uye fry vakomana zvitsitsinho. Kana kuunza murazvo kumeso kwako. Moto chinhu chinopisa zvikuru uye chinorwadza, saka kazhinji vakomana vacho vaisagona kumira uye vakatanga kuridza mhere. Asi kwakanga kunewo mapiyona akasindimara akarasikirwa nokuziva nokuvhunduka kunorwadza, asi akaramba akanyarara.
  Pano Fuhrer aida chaizvo kutambudza piyona akadaro. Uye Hitler akati:
  - Nunura mumwe wevakabatwa veRussia vebato pano!
  Pasinei nokuti Stalin akapa murayiro wokusarwa hondo yevapanduki, vamwe vanyanyisi vakaramba vachiramba, zvisinei nenhamba huru sepakutanga. Uye mapiyona akanga aripo.
  Vachiziva kuravira kwaFuhrer, vakauya kwaari nemukomana anenge gumi nematatu. Blond, atorohwa panguva yekubvunzurudzwa.
  Vakakumura mukomana uya, madzimai maviri marefu akamonyorora maoko ake, ndokukandira feni pamusoro pake ndokumukwevera parata. Mumwe wavo akaimba nomufaro ari pamusana une mitsetse yapiyona nechanza chake, uye achirova miromo yake akapindura kuti:
  - Uye mukomana aigona kudziyisa mubhedha wangu!
  Hitler akaseka ndokuti:
  - Kana akaramba ari mupenyu, ndichakupa iwe! Zvisinei, iyo yekupedzisira haigoneki.
  Piyona wacho akasimbisa shaya yake ndokutarira neruvengo kuna Fuhrer namahure ake.
  Mukomana akanga atokwanisa kuturika paraki. Vakamurova neshamhu netsvimbo pazvitsitsinho zvake. Chokwadi, handisati ndaedza moto. Iyo Fuhrer yakatanga idiki. Akabatidza lighter ndokumhanyisa murazvo pachipfuva chemukomana chakatsetseka.
  Akabva awedzera kurumanisa mazino achibva agwinha gwinha. Matuzu akazvimba pamuviri wake wakatsvuka.
  The Fuhrer akataura zvakasimba muchiRussia:
  - Taura kuti Stalin ishit, uye ini handisi kuzokutambudza!
  Mupepeti wacho akataura zvakasimba kuti:
  - Aihwa!
  Hitler akanyemwerera ndokusimudza torch. Akaiunza kutsoka dzemukomana. Piyona wacho akawedzera kudzungudza, mhere yaibva pachipfuva chake. Zvinorwadza sei. Asi nekuedza kukuru mukomana akazvidzora.
  Fuhrer akaneta nekugocha zvitsitsinho zvemukomana, uye akatakura tochi kugomba rake. Panguva ino marwadzo akapfuura ganhuriro dzose, uye piona akarasikirwa nokuziva nokuvhunduka kunorwadza.
  Hitler akaisa mwenje pasi ndokuti nenzwi rakaora mwoyo:
  - Vanoshingirira sei, maRussia! Ndiri kungoshamisika!
  Vasikana vemhondi vakabvunza Fuhrer:
  - Muite kuti apengenuke!?
  Hitler akagutsurira musoro ndokuti:
  - Iye zvino tichamunyungudutsa ari mupenyu muasidhi! Ndichatsiva mapiyona nokuda kwekuoma musoro kwavo!
  Vakapengenutsa mukomana akanga asina kupfeka, ndokumusungirira necheni, ndokutanga kumunyudza zvishoma nezvishoma muacid. Piyona akanzwa kurwadziwa kukuru kubva munyama yainyungudika, asi panzvimbo pokukumbira ngoni, mukomana akatanga kuimba;
  Nyika yaMai vangu ichave tsvene,
  Inyika inoera kune piyona...
  Chikwata imhuri yangu yandinoda,
  Uyu ngauve muenzaniso kuvanhu vose!
  
  Nekuda kwekubwinya kweNyika yedu inoera,
  Isu mapiyona takapika...
  Kunyange Hitler ari musungano naSatani,
  Asi pedyo neMoscow takamupa nguva yakaoma!
  
  Isu tiri mapiyona, vanakomana veMotherland,
  Baba vedu vakuru ...
  Uye isu tichave takatendeka kune nyika kusvika kumagumo,
  Mubasa guru rekuvaka communism!
  
  Ndiri mukomana, ndakashama hafu uye ndisina shangu,
  Ndakaenderera mberi nekuongorora nemuchando chaityisa...
  Uye rufu nejeko runobhururuka pamberi pangu,
  Anotyisidzira kukusunga mumaketani esimbi!
  
  Asi ndakaputika zambuko kumaNazi, munoziva,
  Vakatumira zvitima zvavo pasi...
  Uye ndinotenda kuti kuchave nedenga muchadenga,
  Ngativake nhare itsva yecommunism!
  
  Asi zvakazoitika, ndakapinzwa muutapwa hunotyisa,
  VanaKrauts vaindirova zvitsitsinho zvangu...
  Muurayi akadurura napalm kumusana kwake.
  Vakandirova mudumbu netsvimbo!
  
  The insidious fascist akashandisa moto,
  Akapisa zvehutsinye muviri wake wese mutete...
  Piyona akaenderera mberi nesimba rake rekupedzisira.
  Vaurayi vakamutambudza nounyanzvi!
  
  Asi mukomana haana chaakataura,
  Haana kuzivisa zvakavanzika zveRussia kune maFascists ...
  Uye zvisinei kuti Fuhrer akamutambudza sei,
  Akaratidza kusimbisa kunoshamisa!
  
  Vakabva vakanda mukomana muacid,
  Uye chidimbu nechidimbu mukomana akanyungudika ...
  Asi mukomana akataura chokwadi.
  Iyo communism ichakurumidza kupiwa!
  
  Kuti munguva pfupi musoja wedu achauya kuBerlin,
  Iye achapa maKrauts pfungwa yakasimba kwazvo ...
  Uye Mwari acharova Fuhrer kusvika afa.
  Uye menagerie yese, wholesale chete!
  
  Uye ndichafira mukutambudzwa, piyona,
  Fate yakandisiya ndisina imwe sarudzo...
  Asi ini ndicharatidza vamwe vese muenzaniso,
  Uye ndinogona kumira pasina kugomera, ndinotenda rack!
  
  Ipapo Jesu Wamasimba Ose achauya,
  Zvinhu zvese zvichamutswa kusvika pakupedzesera...
  Zvose Kazakh neRussia zvichabatana,
  Chinjo huru dziri kuuya!
  Paizwi rekupedzisira, mukomana akanyungudika nehafu akarasikirwa zvakare...
  The Fuhrer akanyemwerera uye akachonya kushamwari yake:
  - Zvinoita sekuti haafanire kudziya mubhedha wako ... Yakanyungudika!
  Akapindura asina hanya:
  - Tichawana imwe ... Uye zvakasara pane izvi tichashandisa sipo!
  The Fuhrer akarayira kuti:
  - Gadzira goblet yakanakisa kubva mudehenya remukomana! Panguva ino, ndichaenda uye ndinoita mabiko maduku neshamwari dzangu!
  The Fuhrer akaperekedzwa nevanhu vakawanda. Kusanganisira mugadziri wePorsche. Uyu tenzi anoshamisa akaudza Fuhrer kuti:
  - Vasikana vengano vakatipa zano rakanaka, iro rakanakisa dhizaini pfungwa dzeTatu Reich dzava kushanda pairi.
  Fuhrer akawedzera:
  - Ndeipi pfungwa?
  Porsche akati achinyemwerera:
  - Tangi iyo isingabatike kana yadzingwa kubva kumakona ese. Ichava chimwe chinhu sechishamiso, kana piramidhi yeCheops!
  The Fuhrer akapindura nehasha:
  - Ndinovimba kuti embodiment musimbi haizotore nguva refu! Zvakanaka, isu takasimba ikozvino kunyangwe tisina matangi epiramidi!
  Porsche akabvuma:
  - Hongu, isu takasimba, Fuhrer wangu!
  Himmler akati:
  - Kugadzirwa kwezvombo kwakawedzera zvakanyanya zvekuti sezviri pachena kunofanirwa kuderedzwa munguva pfupi. America ichakurumidza kufa, uye hatizodi ndege dzakawanda uye kunyanya ngarava dzeRussia!
  Fuhrer akaridza muridzo ndokuti:
  - Runako, runako, cabaret runako... Iwe wakasikirwa kuvaraidza chete!
  Mushure maizvozvi, Hitler akakanda ganda rebhanana kumusikana asina kupfeka asina kupfeka achitamba pamberi pavo. Shamba rakarova stripper pambongoro, iye ndokutsveta achidaira.
  Fuhrer akaridza muridzo nemazino ake:
  - Kwete, ndichiri kure nekutonga nyika yese. Kunewo Japan. Uye kuti urwe naye iwe uchada zvikepe! Uye tinofanira kunge takagadzirira izvi!
  Guderian akataura achinyemwerera:
  - Japan yave kutoita basa rakanaka rekutevedzera matangi edu, kunyanya iyo Panther 2. Iyi haisi E-50, asi zvakare itangi rakakomba. Saka tichada michina yechizvarwa chitsva!
  Fuhrer akadzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Tinoda tangi nyowani! Ticharwa, uye tinofanira kurwa!
  Mainstein akadzvova achipindura:
  - Ticharwa zvakanyanyisa ... Kusvikira takunda nyika yose!
  Hitler akapinda mune imwe nguva refu monologue:
  - Apa ndipo patakatanga ... Takasvika pamasimba munyika yakaparadzwa. Iyo yakatemwa, uye Germany yakafa. Asi kutanga zvishoma, takakwanisa kuwedzera nharaunda yeThird Reich kane makumi matatu. Tava vakasimba zvikuru. Muna '33 takanga tisina kana tangi. Uye ikozvino tine makumi ezviuru zvematangi akanakisa munyika. Takanga tisina kana ndege imwe chete yehondo, uye zvino zvombo zvedu zvehondo zvava kuvharira zuva. Uye havana vakaenzana.
  Takatanga kubvira, uye munhangemutange yezvombo, takakunda chikamu chikuru chenyika. Uye vakaita zvinoita sengano uye chishamiso. Uye izvo zvisingagoni kudzokororwa shure, uye izvo zvisina kuitika pamberi pedu ... Uye chii chisina kuitika munhoroondo yeGermany. Asi hakuna kumbova nerukudzo nembiri yakadaro!
  Uye mune ramangwana, apo nyika yose inenge iri pasi pedu, nguva yehondo dzenyeredzi uye kukunda kwedu muchadenga ichauya. Uye kuchava nenhamba isingaverengeki yekukunda uku! Takahwina nezuro, tinohwina nhasi uye tichahwina mangwana!
  Kuchine hondo dzakawanda mberi! Pachave nehondo dzakaoma zvekuti maGerman chete ndiye anogona kukunda! Uye kuchava nekukunda kuchafukidza zuva! Ngazvive zvakadaro ... MuUSA takatarisana nehupfumi hwakasimba kwazvo. Nenyika yaizviti ndiyo musangano wepasirese. Uye vakakwanisa kumukunda! Simba redu rakakura zvekuti rakakwana kukunda pasi rino. Asi masayendisiti edu anoramba achigadzira zvombo zvitsva uye zvine ngozi. Tichakunda nyika yose ... Uye zvichava saizvozvo! Nyika yose ichakundwa nesu, uye hapana achazombotimisa!
  Varwi vana Gerda, Charlotte, Christina naMagda, vakabva kumaodzanyemba vachienda kuWashington.
  Panzira yekuenda kuguta guru reAmerica, kushorwa kwakawedzera kwakasangana.
  Iyo yeGerman E-50 yakanga yatowana mahits akawanda uye yakafukidzwa nemavanga uye mavanga. Motokari yakanga yarwa kure. Vasikana vaive vapererwawo zvavo.
  Asi kuswedera kwekukunda kwakakwezva tsvarakadenga.
  Gerda akataura nenyemwerero inotapira kubva kumurwi weblonde:
  - Takatosangana nezvakawanda muhupenyu huno! Pachava nezvimwe zvakadaro here?
  Magda, achidzikisa maziso ake zvine mwero, akapindura:
  - Zvese kuda kweWemasimbaose! Nguva ichauya uye ticharangarira zvatakamboita. Pamwe nekusuwa, kana pamwe nekuzvikudza!
  Charlotte akataura zvakasimba:
  - Zvakanaka, ini handisi kuzosuwa chero zvakadaro! Zviitwa zvedu zvine mbiri!
  Christina akaimba:
  - Inobwinya Motherland, inosemesa yakashata chinhu!
  Gerda tweeted:
  - Ndinotenda tichava neimwe zororo!
  Charlotte akaridza tsamwa ndokuti:
  - Uye muhondo yedu, zuva rega rega izororo!
  Magda akadzinga ... Sherman akatyora nepakati uye akaputika mumoto. Musikana akachema achiti:
  - Hondo imhepo yakareruka ... Asi zviri nani kuizadza nemunamato!
  Gerda akapindura nehasha:
  - O runako rwangu, une nyama inochiva! Ishe chete vakakudzidzisa kuti usanamata, asi kuhukura chete!
  Vasikana vakaseka, kuseka kwavo kwairatidza kufara. Magda akapfura Pershing achibva afara. VeAmerica vakanga vachikanda mapfumo pasi. Kwakanga kwasara mazana maviri emakiromita kuti asvike kuWashington. Tangi yavo yaigona kufamba mumugwagwa mukuru mumaawa matatu. Asi matangi haafaniri kubva kune vacheche. Kunyange zvazvo varwi vaifamba nemotokari. Asi vakatyaira mamiriyoni akawanda emauto, ayo aishandiswa sechikafu chekudya.
  Gerda akaridza pfuti ndokuridza mhere:
  - Asi ini ndinopindura kumanzwi, uye ndinoda kurwa nehasha!
  Vasikana vakapfura ... Charlotte, akaona, akabata Coke nezvigunwe zvake, ndokuridza muridzo:
  - Tese tichawacha uye kupasa bvunzo neA!
  Vasikana vakaparadzana zvishoma kubva kuchikwata chavo uye vakapiswa nepfuti 105-mm anti-ndege. Vakapfurwa, uye matemba akawira pamberi, akatenuka.
  Gerda akapindura akaimba.
  - Pano tine mhute nemvura! Tine maruva anotonhora pano! Uye kana iwe ukapfura tsvimbo zero, zviito zvechisikana zvinoimbwa!
  Uye varwi vakachema neshungu.
  - Tariro, kambasi yedu yepanyika,
  Rombo rakanaka, mibayiro yekushinga...
  Uye rwiyo rumwe rwakakwana,
  Zvekuti inongoimba nezveimba!
  Charlotte akananzva miromo yake tsvuku ndokuti:
  - Uye ini ndichazvivakira nzvimbo yakadaro! Ichava nemizinda ine mbiru! Uye zvitubu zvinoyerera mumhepo!
  Christina akaseka ndokuti:
  - Ah, zvitubu, zvitubu, zvitubu! Vape mwoyo wako, uchiseka! Ah, zvitubu, zvitubu, zvitubu! Nyika ichatumbuka mumaapuro machena!
  Tangi yeGerman yaipfura zvishoma nezvishoma kuAmerican anti-ndege bhatiri. Vasikana vakatora nguva yavo uye vakazvishingisa vakarova. Varwi vakaita semakopu echokoreti aizikirimu. Munhu wose anozviita, uye munhu wose anobudirira. Uye vairova, vakarova, vakarova...
  Gerda akatotanga kuimba, achisimudza huro yake mudenga;
  Mwana wamambo akarota muchato,
  Asi zvaidiwa zvaive zvakakwirira...
  Kumberi uku kwasvika pakanaka,
  Sei machinda akawana zvikwambo zvose?
  
  Hapana akafarira mwanasikana wamambo uyu,
  Hapana akazova mudiwa wake...
  Uye machinda aya akatanga kuchema.
  Zivai moyo wamambokadzi isimbi yakasimba!
  
  Asi pakanga pane mupambi mumwe chete,
  Akaenda kuhondo nemwanasikana wamambo...
  Akarwa zvikuru nehondo dzake.
  Pamwe kudaidza Satani mumubatanidzwa!
  
  Mwana wamambo akakundwa pahondo iyi
  Uye ndakapedzisira ndave muhusungwa hunosiririsa ...
  Uyu ndiwo mugumo wepalette wakagamuchirwa,
  Chishuvo chekuchinja nokukurumidza zvikuru!
  
  Vasikana vakabva vaendeswa kujeri.
  Ndakaisa simbi muhuro...
  Zvino vakatanga kurova musikana akanaka,
  Mwana wamambo akatanga kuchema nekudzvova!
  
  Aive musilika, zvino akapfeka mamvemve,
  Shangu dzakabvarurwa - musikana aive asina shangu...
  Vanomudzingirira - apererwa nenyama.
  Gondo rakapinzwa muchizarira nechisimba!
  
  Nezvekutambura kwaunoda kutsungirira,
  Musikana anofanira kutsungirira kurwadziswa kwakadaro...
  Paumbozha, kuguta mubairo;
  Bere rinochema uye bere rinodzvova!
  
  Mwana wamambo mumigodhi ave kutambura.
  Kuda kushama, ndisina shangu muchando...
  Nhamo, wakaipa anokunda munyika yaKaini,
  Uye dhiyabhorosi akakanganisa mweya!
  
  Nyika yakaita segehena, yakasviba uye yakasviba-yakasviba,
  Mumigodhi munokweva matombo...
  Kurongeka kwakayerwa uye nekukasira,
  Iwe wakatakura slabs nezvidhinha!
  
  Mukupererwa nezano, akazvipa kumutariri.
  Ndokukwanisa kutiza kubva pamugodhi...
  Kwakange kwangosara nguva shoma kuti rufu rwusati rwasvika.
  Asi nyasha dzaMwari dzakamuka!
  
  Mwana wamambo iyeye ndiye akatanga kumukira
  Varanda, varimi panguva imwe chete kwaari ...
  Uye zvakava zvinonakidza kwazvo,
  Munhu wese aneta nekuvapo kwavo kusiririsa!
  
  Zviuru zvizhinji zvavanhu vakatsamwa zvakaungana,
  Uye vakaparadza hondo yechaunga...
  Ivai vanhu vakatukwa;
  Kuti zvisazonyanya kuitika, ziva matambudziko!
  
  Takatanga kurwisa, tikatora imba yamambo,
  Uye raimbove mhungu yakanga zvino yave nhapwa!
  Matombo akadaro anosvetuka, unogona kuona mipendero,
  Muchindakadzi achaita kuti kurota kwake kuzadzike!
  
  Mudzvinyiriri ave kuendeswa kumigodhi,
  Uye aimbova muranda mumuzinda...
  Usatsike pareki iyi zvakare,
  Mambokadzi anorota korona!
  
  Akasarudza murume wake pakati pavanhu.
  Ndakachata naye, ndichivhenekera muchato...
  Hazvina basa kuti rudzi rwerudzi rwakadii
  Pfungwa yekushanda pamwe chete inonyanya kukosha!
  
  Vakava nevana uye vakafara,
  Vaviri ava vakazoroorana...
  Vazukuru vakasimba uye vakanaka kwazvo,
  Tinoshuvira kuti vamwe vaitewo saizvozvo!
  
  Kururamisira kwaitonga muumambo hwacho
  Mupfumi wese akagova goridhe ikoko...
  Nemiwo munonzwira vanhu tsitsi,
  Kuti usanzwe kuchema kunovava, kwomwana!
  Vasikana vakaimba zvaishamisa, uye manzwi avo aibaya uye achirira kunge kurira kwebhero. Uye rwiyo rwechokwadi rweUmwari rwakanzwika.
  Uye zviuru zvevanhu vekuAmerica vainge vazvipira zvakafamba vakasimudza maoko avo. Vakapfugama pamberi pevasikana ndokunyemwerera zvakapusa, nekuvhiringika.
  Mhare dzakabuda mutangi. Vasikana vetsika vaipa makumbo avo vasina kutsvoda uye vachinyemwerera zvinopenya. Aya ndiwo matangi.
  Charlotte akaimba, achigomera zvishoma:
  Rudzi rweropa paruoko,
  Nhamba yangu yeserial iri paruoko rwangu!
  Ndishuvire rombo rakanaka pakurwa
  Ndishuvire rombo rakanaka!
  Christina akasimbisa kuimba, achitsika tsoka dzake dzisina kupfeka, achibaya mhino dzevarwi neminwe yake:
  - Nekutadza kwese, ziva maitiro ekurwira kudzoka! Zvikasadaro hauzove nerombo rakanaka!
  Uye vasikana vakaseka zvisinganzwisisike zvekuti miromo yavo yakamonyoroka, uye matehenya emasoja akapeperetswa.
  Dzimwe nguva tsvarakadenga dzaiburitsa mazamu avo vokoka varwi kuti vavatsvode. Uye vakarova varwi.
  Pakati pevakakanda mapfumo pasi paiva nevakomana vaiva muhusungwa. Vaidya zvavo nemaziso vasikana vehondo vanenge vakashama. Gerda akadaira achiraira vakomana kuti varare nemanhede vasimudze makumbo avo. Ndokubva atanga kuvarova pazvitsitsinho zvavo vasina kupfeka netsvimbo.
  Vakomana vakaridza mhere nekurwadziwa. Charlotte, Christina uye kunyange Magda vakabatana mukuurayiwa. Vasikana vacho vaishanda nesimba netsvimbo yerabha. Vakaita kuridza mhere vakomana vachibva vaita manyemwe. Kurova zvitsitsinho zvevakomana netsvimbo zvinofadza kune matinji.
  Asi sezviri pachena izvi zvakanga zvisina kukwana kuna Gerda, uye akasimudza tochi. Kufanana, nhamo kune vakakundwa. Uye munhuwi wenyama yakatsva wakazadza mhepo. Zvisinei, vasikana vakaedza kupfura makumbo evakomana vacho kuti varege kuvakuvadza.
  Mumhanzi wairidzwa ngoma dzichirira.
  Magda akaramba kutora torch uye, achitsvuka, akapindura:
  - Aihwa! Zvichiri hutsinye!
  Gerda akaseka achizevezera nezwi rine mutsindo.
  - Ndiani asingadi? Ndiani asina hutsinye? Hongu, uyo asina kumboona mukadzi!
  Charlotte, achirova zvitsitsinho zvevasungwa vechidiki, akati:
  - Ava vese matsotsi! Hazvina kuipa kuvanzwira tsitsi!
  Varwi vakaseka pakarepo ... Uye vakaramba vachifryer tsoka dzevakomana.
  Panguva iyi, Frederick akarwa ari mudenga. Vaviri vevachangobva kurwa vekuAmerica vane 50-mm cannon vakauya kuzomurwisa. Asi chokwadi, izvi hazvina kunetsa mukomana terminator. Zvino mukomana wemhondi akavhara chinhambwe nevaAmerica, achiratidza kuti pfuti dzaive dzamuperera.
  Frederick aiwanzonakidzwa nehondo.
  Mukomana mukuru akadzvova muredhiyo.
  - Ndiri kuenda kunoparadza zvachose!
  Kuputika kwenguva pfupi, uye makumi mashanu ndege dzeAmerica dzakaputika. Zvaiita sokuti pane munhu akanga aparadzira zvipfuti mudenga. Mukomana ndokuritora, ndokurira.
  - Ndiri ninja chaiye! Uye ndichavatema vese!
  Uye zvakare akaridza salvo, panguva ino kupfura ndege makumi manomwe. Iye ndokubudisa mazino ake eperere.
  Helga akabhururukira kuruoko rwerudyi rwemukomana ndokuti, achiseka:
  - Iwe uri dhimoni chairo rekushungurudzwa! Ndiri kukuda iwe!
  Friedrich akabva atanga kuseka. Mwana weterminator akabatidza pfuti dzemumhepo, ndokupfura dzimwe ndege makumi maviri neina, uyezve akabatidza moto kune chinangwa chepasi.
  Iyo huru tangi simba yaive ichiri Sherman; ingangove yaive tangi yakakurumbira pasirese. MaAmerican neshungu, vasina tariro yakawanda, vakaedza kuitora muhuwandu.
  Frederick akaimba:
  - Pazvikepe zvenyeredzi uye ndege! Hondo yedu haikundiki!
  Shermans akatsemuka uye akaputika. Mukuwedzera kwavari, pfuti inozvidzivirira ine 155-mm cannon yakaonekwa, inokwanisa kugadzira mamwe matambudziko ematangi eGermany.
  Friedrich akapaza chivharo chepamusoro chetangi ndokuimba:
  - Ndicharamba ndiri shasha huru!
  Helga akapindura zvechokwadi:
  - Uye iwe watova shasha huru! Uye hapana ane kupokana kupi zvako pamusoro pako!
  Mukomana akaridza muridzo ndokuti:
  - Hongu, hapana ... Une chokwadi cheizvi?
  Helga akapindura achiti:
  - Pane imwe galaxy, pane yakaibva kondinendi!
  Friedrich akaparadza motokari gumi nesere mukuputika. Akaita kuti matangi eAmerica apise ndokubvunza Helga achinyemwerera:
  - Chii chawaida kutaura neizvi?
  Blonde warrior akapindura:
  - Kuti uri superman chaiye!
  Friedrich akasimudza musoro wake ndokupindura:
  - Ini ndiri Superman uye hapana mamwe matambudziko!
  Helga akaseka, akapfura Sherman, ndokurira.
  - Hapana mamwe matambudziko!
  Frederick akachinjira kuchikamu chePershings, achiimba:
  -Haasi makumbo ako anogona kukuponesa! Kwete mabhiza anomhanya!
  Helga akarova Muroyi akazvifambisa pfuti ndokuzevezera:
  - Chenjera! Ngwarira! Ngwarira!
  Friedrich akarova pfuti yeMongoose yakazvifambisa ichibva yahukura:
  - Hatidi kuseka!
  Helga akaenderera mberi nemoto, achiimba:
  - Tichakuwana pasi pevhu!
  Friedrich, apfura dzimwe mota gumi neshanu nekuputika kumwe, akawedzera:
  - Tichaibvisa mumvura!
  Helga akaenderera mberi nekurova uye kupopota:
  - Tichabvarura iwe!
  Friedrich, achienderera mberi nekuroverera, akasimbisa:
  - Tichabvarura iwe!
  Helga akatotanga kusvetuka pachigaro chake, achidzvova:
  - Tichabvarura iwe!
  Pfuti dzakapera majeti ndokubhururuka achidzokera. Iwe unofanirwa kuwedzera mafuta uye kuzadza kit yako.
  Hondo yeThird Reich yakanga ichiswedera pedyo neWashington. Panguva imwe cheteyo, maJapan akanga achipazawo.
  Ninja knight Karas aifarira kushanda nebakatwa. Akanyahwaira akanyarara achienda kunzvimbo dzekuAmerica ndokugadzira oparesheni yekucheka. Mukomana weNinja akava murwi anotyisa. Uye akaparadza munhu wose pasina anosiya. Katana yake inocheka nesimbi nyore.
  Iyo crucian carp yakaita zvehasha uye ichiramba senguva dzose. Kurwisa kwake kunouraya, pasina anosiya. Pamusoro pebakatwa, mukomana wacho akashandisawo tsono dzine chepfu uye akakanda madhisiki akapinza.
  Vaviri vevasikana veNinja vakaita naye uye vakabatsira mukomana uyu kuparadza maAmerican.
  Heinoi mutatu wavo, akaputika munhare uye akafamba nemumikoto. Ikoko vakaparadza varwi veAmerica.
  Mutyairi wengoro akagura mupurisa, akaridza muridzo;
  - Ndiri knight uye mumiriri kuna Mwari!
  MuJapan ninja akapindura:
  - Iwe wakakwana! Asi isu takasununguka zvakare!
  Uye musikana wacho akatema varwi vaviri veAmerica nechisungo chimwe chete!
  crucian carp yakaramba ichifamba, ikamhanyisa guyo, ndokugura zvishanu kamwechete, ichirira.
  - Ichi ndicho kirasi!
  Imwe ninja yeJapan yakatema vatatu, ichiti:
  - Izvi ndizvo zvatakawana!
  Iyo crucian carp yakaramba ichicheka, kumwaya ropa, uye kudzvova:
  - Ndiri chinhu chinotyisa, ndinobhururuka pamapapiro eusiku!
  Mukadzi wechiJapani akagura vaviri vavo, akaridza muridzo.
  - Isu hatigoneki!
  Mukororo wakachitora, ndokukanda zvigunwe zvetsoka dzemukomana, madhishi akarodzwa kwazvo, akacheka zvinomwe, ndokuimba:
  - Dzima kuziva kwako!
  Musikana we ninja akarova uye akasimbisa:
  - Handidi kunzwisisa!
  Crucian carp akacheka matanhatu neminondo, achiita shavishavi katatu, uye akawedzera:
  - Kangani isu takagutsikana ...
  Mumwe musikana ninja akaita spin ndokuwedzera:
  - Takawa, asi takasimuka!
  Crucian carp, achicheka maAmerican semakabheji, akaimba:
  - Nekuda kwerudo pasina kupokana!
  Musikana weNinja akarira:
  - Vatsva vari kurwa ...
  Imwe tsvarakadenga isina shangu yakasimbiswa:
  - Zvizvarwa!
  Iyo crucian carp yakagura vanhu vakati wandei ndokuridza muridzo:
  - Pwanya, pwanya izvozvi!
  Musikana weninja akakanda madhisiki nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuimba:
  - Hausi wega! Iyi inguva ine mbiri!
  Iyo crucian carp yakatanga kufamba zvakanyanya. Uye akachema semwana wetiger.
  - Iawa ine mbiri! Rova mumaziso chaimo!
  Musikana weNinja akanyika tsoka dzake dzisina muropa muropa ndokusiya tsoka dzakanaka pakongiri. Varwi vakanga vakanaka uye vari mutete.
  Uye vakaimba neshungu.
  - Chizvarwa changu chinodya kutaura!
  Crucian carp akacheka pasi mashanu, ndokuenderera mberi:
  - Uye zvakare inogadzira kufambira mberi!
  Vasikana veNinja vakapedza mamwe maYankee mashoma ndokurira:
  - Ndine sarudzo!
  Imwe tsvarakadenga, kucheka, yakawedzera:
  - Tochi yangu, zviroto mufaro wemazuva ese!
  Iyo crucian carp yakaseka uye kuparadzwa kwevadzivisi ndokuti:
  - Ndichava chimwe chinhu chisingagoni kuzivikanwa nevanhuwo zvavo!
  Saka vatatu vakabvisa nhare... Yakasiya zvitunha zvakawanda. Uye vasikana vanewo maitiro anokwezva.
  MuJapan ninja akaimba:
  - Yakashata uye yakasimba ...
  Imwe tsvarakadenga yakasimbiswa:
  - Mumwe munhu ane masimba ose!
  Uye vasikana vakaputika nekuseka zvakare ...
  Iyo crucian carp, ichiburitsa tsono dzayo, ichibaya gumi nemaviri mauto eAmerica kamwechete, yakaridza muridzo:
  - Kuputika kwakatanga!
  Musikana weninja akasimbisa nekuseka:
  - Nyasha dzapera!
  Imwe tsvarakadenga yakawedzera kuseka:
  - Rega kuratidza musana wako!
  Crucian carp, ichicheka mumapoka, yakasimbiswa nekutinhira:
  - Nguva yekuuraya vavengi!
  Vasikana veNinja vakadanidzira pamwe chete:
  - Nguva yekuuraya vavengi!
  Uye vachaseka sei pamusoro pemapapu avo! Vanopenya uye vakasiyana. Mumwe nemumwe wavo ane chimwe chinhu chakakosha uye chakasiyana ...
  Iyo crucian carp yakarira kumusoro kwemapapu ake:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki!
  Uye zvakare ninjas inoputika. Vanosiya mirwi yezvitunha. Chikoro chakaoma kudaro vanacho. Uye varwi vasingaoneki vanogona kuita zvakawanda. Iyi iJapan, nyika ine tsika huru.
  Mukomana weNinja akaimba:
  -Harakiri... Izvi zvakakumirira iwe! Kutora muvengi, asi nzira hadziverengeki!
  Uye zvakare mukomana anoseka! Ari kunakidzwa chaizvo. Uye ndinoda kurwa uye kukunda!
  Vasikana vaviri nemukomana vakapinda mutsamba yekuraira. Pasina imwe nguva, vakapedza mauto maviri. Wechitatu akawira pasi nemabvi ake ndokumhanyira kunotsvoda tsoka dzevasikana dzisina kupfeka. Vakamubvunzurudza kwenguva pfupi. Akapika kuti aizopa murayiro wokuti azvipire kunhare.
  Asi Karas akadzungudza musoro wake:
  - Tatova nevasungwa vakawandisa! Iwe unofanirwa kuderedza nhamba dzako zvishoma.
  Uye vatatu vakafamba zvakare mumakoridho. Vanotema munhu wose pasina tsitsi uye neshungu dzevavhimi.
  crucian carp yakatora, ikatema vanhu vangangosvika vapfumbamwe, ikaimba:
  - Black sinou, tsvuku chando...
  Musikana weNinja akasimbisa:
  -Panzvimbo inopisa ...
  Imwe tsvarakadenga yakasimbiswa:
  - Tinopa zvese kuna Satani!
  Iyo crucian carp ichaitora uye ichidanidzira:
  - Ha-ha-ha! Bloody Fuhrer! Chero mubairo achachekwa!
  Musikana weninja akatema masoja akati wandei ndokuimba:
  - Rega avo burghers vafuta ... Ngavasatombokwana mubhurugwa ravo!
  Imwe tsvarakadenga yakatsigira ndima:
  - Ngavanyore sevaJudha!
  Crucian carp akaburitsa tsono dzake ndokurira:
  - Dai pasina hondo!
  Uye vasikana vachazvitora ndokuseka. Ivo vanonakidza kwazvo mu kimono yakasviba, uye nemakumbo asina kupfeka kusvika kumabvi!
  Iyo triumvirate yakafamba ichitevedza mikoridho. Dzimwe nguva vasikana vaibata magirinedhi akakandwa voakanda kumashure nezvigunwe zvavo zvemutsoka.
  Mafambiro etroika ari kukurumidza zvinoshamisa. Uye panguva imwechete kune zvitunha zvakawanda. Uye hazvimire.
  crucian carp yakaridza muridzo nekusekerera.
  - Ndinofamba chero kwandinoda ...
  Musikana weninja, achicheka nyama yevanhu, akawedzera:
  - Asi ini handitenderi vamwe!
  Mumwe tsvarakadenga akati:
  - Uye vanoimba muchiedza chezuva ...
  Crucian carp, kutema pasi zvese, yakabhowa:
  -Shiri chete kwandiri!
  Musikana weNinja, achicheka maAmerican akadonha pasi peblade, akagomera:
  - Ndinoda runako!
  Imwe ninja runako yakaridza muridzo:
  - Ndinokomberedza chigaro cheushe nemaruva!
  The crucian carp akaridza mheterwa, achipfura mapanga akapinza:
  - Ndinoda anodiwa Yankees!
  Vasikana vakapindura pamwe chete:
  - Uye ndosaka ndichimanikidza!
  Iyo triumvirate yakaramba ichifamba. Vakanaka vakaridza mhururu vachigomera nezwi riri pasi pasi. Mafambiro avo akawedzera kukurumidza. Vaifamba semidzimu yabuda muTatarosi.
  Iyo crucian carp yakadzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Cheers cheers! Ndichakunda munhu wese!
  Musikana weNinja akaimba:
  - Kana ukapinda muhumbavha, uchafanira kutiza usina kupfeka!
  Uye mukusimbisa mashoko aya, musikana akafumura mazamu ake. Akanaka zvakanyanyisa. Uye ndinoda kurova zamu dzvuku.
  Vasikana vakafamba ndokukanda madisc akarodzwa netsoka dzavo. Vazhinji vakatemwa vakatemwa neminondo. Uye vakafora mukukunda kukuru. Misoro yakatsemuka yakarara munzira, uye vasikana vakaisimudza nemakumbo avo akanaka, asina kupfeka.
  The crucian carp akaimba zvakasimba:
  - Ini ndiri mutema, uye ninja chaiyo!
  Mushure mezvo mukomana akatema mamwe mauto mashanu eUS Army uye akavhomora minondo yake kamwe kamwe.
  Vasikana vakachema zvisinganzwisisike:
  - Isu tinewe! Imbai rwiyo, isu tiri vasikana vane simba!
  Uye kucheka kwakaenderera mberi zvakanyanya uye zvakanyanya! Chokwadi usaise chigunwe mumukanwa mevasikana ava! Uye vacharuma nokuyamwa!
  Mukomana wevaridzi vengoma akatya ndokupfugama. Musikana weNinja akamuregedzera kutsvoda bhurugwa rake, ndokubva aitora ndokugura musoro zvake. Akaipotsera negumbo rake asina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Ini ndiri murwi wekirasi yepamusoro ... Uye ini ndichatonhorera kupfuura Mars pachake!
  Iyo crucian carp yakasvetuka, ikatema pasi mauto masere eAmerica ndokudzvova:
  - Uye ndichave ndakatonhorera kupfuura Mickey Mouse!
  Musikana weNinja akaseka, achirasa ngowani yake negumbo rake risina chinhu, ndokuimba:
  - Bhora! Bhora! Rarama nhabvu!
  Mumwe musikana ninja akarova ndokuti:
  - Uye ini ndinoda volleyball!
  Uye varwi vakaputika nekuseka pakarepo ... Vachiratidza mazino avo nemazino avo. Triumvirate ine hungwaru. Ko munhu angatadza sei kuwana kuseka kana ninjas akaunzwa mukeji ine tiger sevana, uye vasingapihwe zvombo. Uye ipapo iwe unoshandisa simba rekufunga kumanikidza mhuka kurega hutsinye.
  Iyo crucian carp yakarira, ichicheka mapfupa nenyama:
  - Ini ndiri ingwe, kwete katsi, mune dumbu mandiri ikozvino, uppercut inoitei kuuraya!
  Musikana weNinja akarira:
  - Nekuponda, nzira yepamusoro, kana zvinopesana!
  Varwi vakarovera zvitsitsinho zvavo pamusuwo wesimbi nesimba ravo rose. Simbi yakaputika ndokuvavhurira nzira. Vakanaka vakaridza muridzo nemumhino dzavo.
  - Zvakanaka, ngatiende kuMars!
  Uye zvakare kufambira mberi, kubudikidza nenyama neropa... Murwi wezvitunha nezvirema. Uye hapana chinomisa vasikana ...
  The crucian carp achinyemwerera, acheka chikuru nepakati, akazevezera:
  - Isu tichazevezera kune ramangwana kanopfuura kamwe chete ...
  Musikana we ninja, achicheka nenzira yake, akasimbisa:
  - Ngatizevezerane kune ramangwana ...
  Karas akaseka uye akawedzera:
  - Mercy Boku! Dagger parutivi!
  Uye kuti asimbise mazwi ake, mimhanzi yakaridzwa ... Uye robot yekurwisana yakasvetuka kunze. Imwe yezvitsva zveAmerica, mota yakagadzirwa panjanji ine pfuti ina dzemuchina. Iyo ninja haina kumbowana nguva yekusvetukira padenga moto usati watanga, uye chaizvo nzvimbo yese yakapeperetswa.
  The crucian carp akaridza tsamwa.
  - Ndinopika namambo ... Iyi imhando yehupenzi!
  Musikana weninja akaimba zvinyoro nyoro:
  - Paiva nenguva yenguva inorwadza misodzi ... Apo madzitateguru evanhu aisagona kuverenga nyeredzi mudenga!
  Vapedza vasikana nemukomana vakakanda maspert disks parobot netsoka dzavo. Motokari yakamira utsi huchibuda mukati mayo. Ichikambaira padenga, triumvirate yakakanda pizi nezvinoputika simba rinoputika zvakapetwa kachuru kupfuura TNT, ndokupwanya gumi nembiri pfuti dzemuchina dzakavharika.
  The crucian carp akaimba achinyemwerera:
  - Ndinoona kuti tiri vanakomana vakakodzera! Uye varanda vaSatani!
  Mushure meizvozvo triumvirate yakanyatso kupedzisa kucheneswa kwenhare. Vasikana nemukomana vakabura chigubhu chekvass ndokunwa. Vakambotura befu ndokuridza mhere...
  - Isu tiri ninjas uye hapasisina kufona kwakanaka!
  Musikana aive nevhudzi dzvuku nedema akati:
  - Muhondo, chero chinhu chinogona kuitika ... Asi murugare, dzimwe nguva unoda kuziva nguva yekumira!
  Karas akanyemwerera uye akaerekana akabvunza:
  - Uye kana isu tichiri kufanirwa kudhumhana neGermany, zvino tichaitei?
  Vasikana vakapindura pamwe chete:
  - Maererano nemitemo ye karma! Sezvaanorayira, saka ticharwa! Uye kana chimwe chinhu chikaitika, chinosarudza nzira yekuenda!
  The Fab Four Gerda, Charlotte, Christina naMagda vakapinda mukurwisa kuWashington. Ava vasikana vakapfeka bhikini uye vakanaka. Tangi ravo rakanga richibvisa bhatiri rimwe richitevera rimwe. Dhizaini yakanaka kwazvo yezvombo zvine mukurumbira.
  Gerda, achipfura maYankees, akaimba:
  - Pamwe...
  Charlotte akapfura ndokuenderera mberi:
  - Isu...
  Christina akabva ati,
  -Kugumburwa...
  Magda akatumira chombo, achirira.
  - Mumwe munhu ...
  Gerda akapwanya 240 mm howitzer ndokuburitsa:
  - Pasina!
  Charlotte Lupanuv akaenderera mberi mune rwiyo:
  - Yakadonha ...
  Christina, achidzvanya chinoridza, akaridza mhere:
  - Gumi nenhanhatu....
  Magda akawedzera, achiseka:
  - Megaton...
  Gerda akakwenya pamusoro pemapapu ake achipindura:
  -Iyo...
  Charlotte akaridza pfuti ndokuti:
  - Iri kuuya ...
  Christina akatumira projectile ndokuenderera mberi:
  - Kusvuta..
  Magda akapfura projectile ndokuzhambatata achiti:
  - Kunopisa ...
  Gerda akaburitsa chipo, achipwanya Werewolf self-propelled pfuti ndokuridza mhere:
  - Nyika!
  Charlotte akapfura goko zvakare ndokuti:
  -Kupi...
  Christina akasvetukira paprojekiti, achishinyira:
  - Ndakamira...
  Magda akawedzera goko ndokunyarara:
  - Chena...
  Gerda akanongedza pfuti netsoka yake isina chinhu, akaikava, uye akaridza kamhere:
  - Imba!
  Uye varwi vakaputika nekuseka ... Charlotte akasarudza kuimba zvakare, muchimiro chake chekufara:
  -Iyo...
  Christina akaridza pfuti ndokuenderera mberi achiti:
  - Ah...
  Magda akarovera nembambo akati, parera.
  - Iri kuuya ...
  Gerda akaburitsa chipo cherufu ndokurira:
  - Kusvuta...
  Charlotte akaburitsa chimwe chinhu chinounza kuparadzwa uye kuridza muridzo:
  - Kunopisa ...
  Christina akarova projectile ndokuimba:
  -Panyika...
  Magda akatumira muromo weprojekiti uye akaputika:
  -Kupi...
  Gerda akaridza goko ndokuwedzera:
  - Ndakamira...
  Charlotte akarohwa neprojekiti:
  - Pane imwe nguva...
  Uye Christina, kutumira projectile nechitsitsinho chake, akapedza nehasha:
  Washington!
  Magda akawedzera achipfura:
  Washington!
  Gerda, atumira chipo cherufu, akaimba pamwe chete:
  Washington!
  Charlotte akapfura goko paMeduza pfuti inozvisimudzira uye akawedzera:
  - Murombo...
  Christina akarova projectile uye akawedzera:
  - Zvangu...
  Magda akatumirawo goko, achiwedzera:
  - Hero...
  Gerda akapfura zvakare, achigomera:
  Washington!
  Christina, achipfura, akaenderera mberi achiimba:
  - Washington...
  Magda akawedzera, achikanda zvipo zvinopisa:
  - Murombo...
  Gerda, achirova muvengi wake, akagomera:
  - Zvangu...
  Charlotte, achipfura, akaenderera mberi:
  - Hero...
  Christina akabva ati :
  Washington!
  Uye vasikana vakaseka synchronously, sejellyfish panguva yekuvhima.
  Mushure mezvo varwi vakatanga kupfura pamubhedha. MaAmerican akabvuta, achiratidza ushingi hwavo husingachinji. Vakarwira guta guru. Kwakanga kune masangano ane vaJudha chete sevatungamiri. Uye izvi zvakawedzera kuramba.
  Tangi yeGerman yakagamuchira kurova kwakawanda kubva papfuti dzevavengi. Kunyange ma rollers akati wandei akaputika. Vasikana vakatozotora mota voenda nayo kunogadzirwa. Kuramba kwakasindimara muguta guru reAmerica kwakanga kusingatarisirwi.
  Zvaifungidzirwa kuti United States yaizopa kupikisa kukuru pano. Uyezve, vaJudha vakadirana vachibva muAmerica yose vachienda kuNew York neWashington, vachipa zvombo zvose zviri zviviri vakadzi navana.
  Nekuda kubatwa, Truman akamanikidzwa kutiza ndokurara pasi. MaGerman aive achiri kubhomba nekubhomba guta guru reUS, vachiedza kutsemura nati iyi zvakare.
  Matsutso akanga ava kusvika uye kwakanga kwava kutonhora. Vasikana, zvisinei, havasi kutonhora kunyange mumabhikini.
  Panguva yekuzorora vakanhonga pwere dzaisvika gumi nematanhatu ndokurara navo vachipuruzirana vachinwa Coke. Gerda akabvisa bhurugwa rake ndokubvumira majaya maviri kuti amutsvode pamapfundo matsvuku emuzamu wake. Kunyanya, akavakurudzira pachake, sezvo izvi zvichifadza musikana akasimba. Vamwe vose vakaita zvimwe chetezvo, vachitora peya yavo. Kunyange Magda wechitendero akapfava. Zvakanaka kubatwa nevaduku, miviri isina kupfeka yevarwi vane tsandanyama.
  Gerda akafinyamisa kumeso uye akachonya ku blonde nebvudzi regoridhe:
  - Uye ndinokuona uchifarira kana vakomana vachimhanyisa ndimi dzavo pamusoro peminyatso yako. Izvi zvinopindirana sei netsika dzako dzechitendero?
  Magda akapindura nekufara nemaune:
  - Kana iwe usingatadzi, iwe haungatendeuke ... Kana ukasatendeuka, iwe haungaponeswi!
  Charlotte akaseka ndokuimba:
  - Kutadza uye kutendeuka! Tendeuka utadze zvakare! Kupfidza kuzvivi, kuruponeso rwemweya!
  Ndokudira Coca-Cola pamazamu ake. Vakomana vakatanga kunanzva mazamu zvakanyanya. Charlotte akatura befu. Sezviri pachena akaifarira zvikuru.
  Christina zvine musoro akati:
  - Washington ichawa ... Uye shure kwaizvozvo, iyo United States haizotora here?
  Gerda, achinzwa kutsvoda pachipfuva chake, akati:
  - Chokwadi ivo vachatora ... Asi isu tinofanirwa kukuya pasi mauto echiJudha anozorwa zvakanyanya. Uye shure kwaizvozvo tichatora USSR.
  Magda, achihwihwidza, akati:
  "Hatizove nenguva yekutanga kurwisa muRussia chando chisati chasvika!" Zvinonzwisa tsitsi ... Pamwe tichafanira kumirira kusvika May?
  Charlotte akaratidza cookie ndokuti:
  - Saka manje? Ngatiburitsei zvinhu paminda yedu panguva ino. Iwe haugone kurwa nguva dzese, unofanirwa kuchengetedza imba panguva imwe chete!
  Gerda akabvumirana neizvi:
  - Hongu, zvakakosha kufunga nezvenguva yerunyararo ... Tine mari ikozvino - huku hadzina kupecker. Tichawanawo nzvimbo muAmerica. Saka hakuna kupera kushanda uye rugare!
  Christina akaburitsa mazino ake, zvakanaka kana rurimi rwemurume wechidiki rwuchitsveta pazamu ndokuridza muridzo:
  - Uye ini ndichadyara yangu minda ine genetically modified zvigadzirwa!
  Pachave nemanwiwa saizi yemadhiramu, uye maapuro saizi yemanwiwa!
  Magda akaseka ndokuburitsa rurimi rwake achibva aridza mhere.
  - Isu tiri jellyfish inouraya, yakafanana nemanwiwa!
  Christina akanyemwerera ndokutsvoda mujaya uyu padama. Akabva ati:
  - Hupfumi nezvematongerwo enyika zviri kuenda kukudyidzana kwepasi rose. Sezvakangoita Kautsky: hegemony yakabatana uye kutonga kwenyika! Kana hurongwa hutsva hwaumbwa!
  Gerda akakurudzira:
  - Zvichave zvichiita kutengesa donje. Kune minda yakanaka yedonje muno muUSA.
  Charlotte akafungidzira uye akaseka:
  - Iri paimba yaSekuru Tom ... Hongu, mubhuku rino, vatema vakashanda nesimba. Vakarwisa vadyari. Zvinonzwisa tsitsi kuti kuguma kwakava kwakaipa ... - Vasikana vakagomera zvikuru uye vakacherechedza. - Ndinonzwira tsitsi Eva. Aiva musikana akanaka, akajeka. Angadai akaita murwi akanaka.
  Christina akadzungudza musoro achipikisa achiti:
  "Akanyanya kupfava kuti ave murwi akanaka." Musikana chaiye anofanira kunge akaoma uye ane hasha!
  Gerda akaimba achipindura:
  Makerubhi anopenya mudenga,
  Mumwe auya mudenga, ndiri kuona simba...
  Gerda anochema nehasha kubva mukugumbuka -
  Ndakazvarirwei ndiri musikana?
  Christina akazunza vhudzi rake dzvuku ndokuti:
  - Asi zviri nani kuva mukadzi pane murume. Semuenzaniso, iyo yevakadzi orgasm yakareba uye yakasimba!
  Gerda akagutsurira nenyemwerero yeGorgon Medusa:
  - Hongu, yakasimba! Rega vakomana vaite chimwe chinhu chakakomba! Maiwe, chido chakadaro chamuka.
  Uye voluptuous oohs uye kugomera kwakanzwika ... kushanduka kuita kurira kwevakadzi vane ruchiva.
  Asi vasikana havana kurongerwa kunakidzwa nekukasira kweorgasms kwenguva refu. Ndaifanira kuenda kuhondo zvakare. Kunyanya chaizvo, kwira tangi. Nhumbi dzake dzakanga dzatoshongedzwa nemavanga akawanda.
  Washington haana kukanda mapfumo pasi. Hondo yakapfuurira paruwa rumwe norumwe, uye paimba imwe neimwe. Kupokana kwakava kusindimara uye viscous.
  Gerda, achipfura bhatiri, akaimba:
  -America...
  Charlotte akapfura ndokuenderera mberi:
  -America...
  Christina akapfura projectile ndokuti:
  - Ndakaziva ...
  Magda akarova tsoka yake asina kupfeka ndokuwedzera kuti:
  - Iye...
  Gerda akatumira chipo uye akatema:
  - Kufambira mberi!
  Charlotte akaburitsa mazwi ake, akapinza senge projectiles:
  -Kupi...
  Christina akaburitsa zvombo ndokuburitsa:
  - Kwete...
  Magda akarova projectile ndokuridza muridzo achiti:
  - Kanda...
  Gerda akatema pfuti nedemo.
  - Tarisa ...
  Charlotte akatumira chipo ndokutora:
  - Vashandi ...
  Christina, achitumira goko, akawedzera:
  - Aihwa...
  Magda, achirasa zvombo, akaenderera mberi:
  - Nzvimbo ...
  Gerda akatumira goko zvakare ndokuridza muridzo.
  -Sevhisi...
  Charlotte akatumira chipo, nerombo rakanaka kuti zvombo zvakazadzikiswa:
  - Pfambi.
  Christina akatumira goko ndokutsikitsira pasi nemashoko anoti:
  - Veruzhinji...
  Magda anodzvova nepamusoro pemapapu ake:
  -Imba...
  Gerda akaridza muridzo senyoka.
  -Imba...
  Charlotte, apfura pfuti inouraya, akati:
  - Yakazara ...
  Christina, atumira simbi isina chinhu, akawedzera:
  - A...
  Magda akabva apindura achiti:
  - Pamberi...
  Gerda akaridza goko ndokuridza muridzo achiti:
  - Ndi...
  Charlotte akaridza pfuti ndokuti:
  - Pa...
  Christina akaburitsa projectile, akakochekera:
  - Mugwagwa...
  Gerda akarira, achipfura:
  - Zvese...
  Charlotte akaridza muridzo, achirira segunguwo:
  - Mutsara...
  Christina akabva ati:
  - Mari...
  Magda akabaya Sherman setsono ndokuenderera mberi achiti:
  - Asi...
  Gerda, achipfura, akapa parera:
  - Pakupedzisira...
  Charlotte, achipfura, akaenderera mberi:
  - Iye...
  Christina, achienderera mberi nekupfura, akati:
  - Mumba...
  Magda akaridza mhere achiti:
  - Pa...
  Gerda akaburitsa bundu rerufu ndokupopota:
  - Mukadzi...
  Charlotte akapfura uye akapa parera:
  - Kuona ...
  Christina akagomera ndokuridza mhere:
  - A...
  Magda akacheka neprojekti ndokuti:
  - Mukadzi...
  Gerda akamurova negoko, achiridza muridzo:
  - IN...
  Charlotte akatanga scythe inoputika, ichihukura:
  - Mibhedha...
  Christina akaridza muridzo, achipfura:
  - Ah...
  Magda akatumira goko ndokuridza tsamwa achiti:
  - Vakashama...
  Christina akatumira imwe mhondi yeunyanzvi, achihukura:
  - Kunyepa...
  Vasikana vakaputika nekuseka; vainakidzwa chaizvo nekunyora zvakadaro.
  Ipapo, vachipfura, vakatanga kunyora chimwe chinhu chine hunhu uye chine ugamba. Uye iyo quartet yevasikana, yakashanda zvakanaka:
  Rega kubatana kwemoyo kuve, kusimba kupfuura simbi,
  Ngatizunze kudirana kweguruva rine ropa kubva mumashira!
  Uye maziso emisodzi aipenya senyeredzi,
  Iva neni nekusingaperi: vakati neshungu!
  
  Isu tinewe nekusingaperi, hope dzegoridhe -
  Mhandara yechiedza chemwedzi nemafungu makuru...
  Pasi pemureza waJesu Kristu Mutsvene -
  Kwaya inotyisa yemakerubhi ichakwira kudenga!
  
  Ngatinwe waini inopenya yerudo;
  Uye muimbi achakupa sketch yezvakasikwa ...
  Iwe wakaonda sei - shinda isina kusimba yehupenyu -
  Dhiyabhorosi anoda kuparadza rudo zvachose!
  
  Murwi akavhomora munondo wake - achidana kuna Kristu:
  Kuti hukama hunoenderana hutonge munyika ...
  Uye Maria anounza - kuchena kwaMwari -
  Tenda kuti Ishe havangatirege tichiwira mugomba rakadzika-dzika regehena!
  
  Asi iwe wakatakura tariro yako mukati mako ...
  Pamusoro pazvo, munhu haangakosheswi nokuda kwaMwari!
  Mumwe nomumwe wedu achafukidzwa nesirivha panzeve dzedu;
  Maparera uye velvet swan zvichabhururuka mudenga!
  
  Kana ukawira muhondo chete.
  Kune Nyika yaBaba vako, iyo yakakosha kupfuura pasirese...
  Uye isu hatityi nepalm yakadururwa -
  Utera hwema knights echiedza huchave husingaori!
  
  Zvakanaka kugara munyika, asi dzimwe nguva zvinofinha,
  Uye nzara yakaipa nechando zvinodzinga vanhu...
  Tinofanira kuva pasi peGomo raSatani,
  Uye iwe uchava nerombo rakanaka kana uri mudiki pamwoyo!
  
  Kupinda mune zvakasikwa seshamwari mushure mekufa:
  Iwe uchaona chimwe chinhu chinoita kuti iwe ufeme uye unyemwerere!
  Kunyangwe munyama uchaita semwana -
  Asi iwe unozonzwisisa pasina matambudziko kuti kwaive kukanganisa!
  
  Chiitiko chehondo dzakapfuura chichauya zvakanaka, nditende,
  Mavari muchaziva mufaro weparadhiso yakaitwa neropa...
  Uchanyadzisa murayiro wakachema chikara;
  Uye iwe uchagamuchira muchindakadzi semukadzi!
  
  Uye chigaro cheushe nedzimwe nzira,
  Iwe uchafanirwa kutenderera kutenderedza mhete yepasirese!
  ipapo ndichasvitsa nhau kuvazukuru vangu -
  Nditende, iwe zviri nani kudzidza kuti ubudirire!
  
  Zvinoita here kuve Mwari - uyu mubvunzo wakanaka,
  Munhu akasikwa akafanana naMwari...
  Uye kunyangwe asati asvika padanho rehuMwari...
  Pazasi pedu tine nyeredzi dzinosvetuka-svetuka!
  
  Sayenzi ichapa, nditende - masimba ane simba kwatiri,
  Nokuti kubva muruzivo, ticharuka tambo...
  Uye kunyangwe akatadza, chinhu chekare Ham,
  Asi atomu rakagadzira magirinedhi kuvavengi vedu!
  
  Chadenga chakatsanangura mutsara - ziva,
  Uye zvakasikwa zvichamutevera mune cascade ...
  Uye kubudirira pasina kuverenga - kune paradhiso yechokwadi,
  Ndeapi varwi vanofanira kurwira!
  Vasikana vacho vakaimba chaizvo, uye panguva imwechete vakaparadza mabhatiri akawanda uye mabheti. Tine mavanga nekuzvirova...
  Takazombomira zvishoma kuti tiwedzere pfuti. Sekutaura kunoita vamwe varume vakachenjera, vanocheka vasikana vanosemesa.
  Kristina naMagda vakatamba chess zvakare. Musikana ane vhudzi dzvuku ane tint yegoridhe zvese aida kuhwina pahuchi blonde. Mutambo wakatambwa zvine mutsindo wekurwisa. Magda akakwanisa zvakare kutora danho racho ndokuwana pfuma.
  Takanga tisina nguva yekupedza mutambo, pakava neimwe hondo, uye hondo inopisa. Zvisinei, mvura ichangotanga kunaya kubva kudenga. Kuonekwa kwaita zvakaipa. VaNazi vainyatsonzwa vasina kusununguka.
  Gerda akaridza pfuti achinyemwerera, akazvitora ndokuimba:
  - Mvura...
  Charlotte, achitsigira murwi, akapfura pamwe chete:
  - Barefoot...
  Christina, achirova projectile, akaenderera mberi:
  - By...
  Magda akadimbura ndokukoira:
  - Nyika...
  Gerda akaridza muridzo, maziso ake achipenya ndokuti:
  - Yakapfuura...
  Charlotte akarova goko ndokugomera:
  - Ndatota...
  Christina akasunungura rufu ndokuridza mhere:
  - Vasikana...
  Magda akaridza red-hot ndokuti:
  - Ziso...
  Gerda, kupfura pasina kukanganisa, akaenderera mberi:
  - Kana...
  Charlotte akatanga chirongwa ichi ndokuridza muridzo achiti:
  - Pachena...
  Christina akapfura ndokuenderera mberi, achiburitsa mazino ake:
  - Zuva...
  Magda akadzungudza musoro ndokuti:
  -Izvi...
  Gerda akarova projectile ndokuridza kamhere:
  - Zvakanaka...
  Charlotte, achisunungura chipo cherufu, akagomera:
  - A...
  Christina akakwenya projectile ndokuridza mhere:
  - Apo...
  Magda akaridza kamhere sepamusoro, achidzvova:
  - Neimwe nzira....
  Gerda akaridza mhere achiridza projectiles:
  - Zvakaipa...
  Charlotte, achisunungura zvipo zvekuparadza, akaimba:
  - Kana...
  Christina, achitumira rufu, akaridza mhere:
  - Nziyo...
  Magda, achibudisa mazino ake nehasha, akabva ati:
  - Imba...
  Gerda akaridza muridzo uye akasvetuka, achipfura uye akarova:
  -Izvi...
  Charlotte, achipfira matemba, akasvinwa kunze:
  - Zvakanaka...
  Christina akaitora ndokuridza muridzo achiti:
  - A...
  Magda akaridza mhere, achitumira projectiles:
  - Apo...
  Gerda akati nemazino akashama:
  - Neimwe nzira...
  Charlotte akapfira rimwe goko achibva ati:
  - Suwa...
  Gerda akaridza pfuti zvakare ndokuti:
  - Kana...
  Charlotte ndiyo mhinduro, akadzvova:
  - Zvakaipa...
  Christina, neinzwi rekuhukura uye kupfura, akati:
  -Iwe...
  Magda akaridza tsamwa ndokuridza pfuti.
  - Izvo...
  Gerda akapfira chikamu cherufu ndokuputika achiti:
  - Nguva dzose...
  Charlotte, achivhura rukova rwematehwe, akakachidzwa:
  - Zviri nyore...
  Christina, achiimba pamwe chete, akaenderera mberi:
  - A...
  Magda, achiridza muridzo uye kupfura, akati:
  - Neimwe nzira...
  Gerda akadzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Zvakaoma...
  Uye zvakare korasi inonyengera yakapfuura.
  Charlotte, achipfura, akadanidzira:
  - Kana...
  Christina, akapfura, akati:
  - Zvakaipa...
  Magda, achibudisa mazino ake, akaenderera mberi:
  -Iwe...
  Gerda akaridza muridzo kubva pahuro pake.
  - Izvo...
  Charlotte akaenderera mberi nekutsamwa kukuru:
  - Nguva dzose...
  Christina, akapfura, akati:
  - Zviri nyore...
  Magda akatwasanudza runako rwake, achiseka:
  - A...
  Charlotte akasunungura rufu ndokupopota:
  - Apo...
  Gerda akataura nehasha.
  - Neimwe nzira...
  Christina, achisunungura rufu, akadzvova:
  - Zvakaoma...
  Magda akasimudza tsoka yake kwenguva pfupi akaridza mhere:
  -UYE...
  Gerda anofembera nepamusoro pemapapu ake:
  - Zvinofinha!
  Vapedza kudaro vasikana vakambomira... Vakazadza pfuti yavo zvakare. Uye kuti pfuti yavo iri kukurumidza kupfura, uye kurwa kwakanyanya.
  Vasikana vakanga vachitandara vachiratidza mazino avo akajeka. Pasi rino rakanaka sei uye rinoratidzika separadhiso. Unongoenda nazvo. Kana kupfeka cologne.
  Gerda naCharlotte vakatanga kutamba mapenzi. Vakabata makadhi noungwaru zvikuru nezvigunwe zvavo uye vachikwenya netsoka dzavo. Raiita sebasa guru reunyanzvi.
  Christina ane hunyanzvi, haana kupedzisa mutambo wakarasika, asi pakarepo akapa mutsva. Magda haana kuita nharo nemumwe wake. Haasiwo mumwe wevarwi vekupedzisira ... Asi haana kusindimara.
  Christina akasiyanisa repertoire yake yekuvhura zvishoma ndokuenda neD2-D4. Magda akapindura naMambo Indian Defense. Uye Christina musiyano wemapawn mana. Kurwisana kunotyisa kwakatevera. Uye White angangodaro aive neimwe mhando yemukana. Magda akatotanga kufunga uye kutsvaka nzira yokubuda nayo mumamiriro ezvinhu akaoma.
  Mutambo wakamiswa, uye zvakare hondo ... Yakanga yatopisa pano. Bhatiri repfuti dzazvino 120-mm anti-tank, inokwanisa kupinda muE-50 musoro-pairi padhuze.
  Yekutanga kumhanya kwema projectiles ndeye 1050 metres pasekondi. Saka, nekunonoka kukuru, maYankees akawana pfuti dzinogutsa. Ichokwadi, tangi pachayo haisati yapinda mukugadzirwa; chete pfuti dzaishanda.
  Vasina kusvika vasikana vakatanga kuvapfura...
  Gerda, achipfura ari kure, zvakadaro akaona:
  - VaAmerica vari kufambira mberi zvakajeka. Ichi ndicho chiratidzo chavo: kuita zvese kunonoka. Asi nesimba rakadaro, vangadai vakapfura mapadza kuva minondo kare kare.
  Charlotte akaimba, achikwenya torso yake uye achizunza ma curls ake matsvuku:
  - Dhiyabhorosi! Dhiyabhorosi! Ponesa dhiabhorosi! Mumwe munhu, mumwe munhu akatiranga! Tipei, tipei minondo mumaoko edu, kurwisa maYankee, mapoka eYankee!
  Magda, achipwanya pfuti yeAmerica, akati achinyemwerera mwanasikana wamambo:
  - Zvakanaka ... Kirasi yedu yepamusoro ichava nemigumisiro muhondo ipi zvayo ... Tagara tichikunda, tichakunda ikozvino!
  Christina akarova tsoka yake isina kupfeka pazvombo uye akaimba:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Chirungu chechina chakanaka: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda akarova New York. Varwi vakarwa pane squat Goering-4 tank. Motokari yaive shanduko yeChurchill. Zvishoma zvakaderera muzvombo uye zvishoma zvinorema kupfuura E-50, asi nezvombo zvakafanana.
  Iyo tangi yakagadzirwa mumafekitori eChirungu, muBritain iyo yakava dziviriro yeThird Reich.
  Jane akapfura cannon yeAmerica ndokurira:
  - Isu tiri vavhoti hombe ... Ngatipwanyei kudzivirira!
  Gringeta akaruramisa mumwe wake:
  - Hatisi kuzoputsa, asi kuvandudza ... Tichava nesimba!
  Gringeta akapfura, akapwanya pfuti yeAmerica uye nouzivi akati:
  - Zvese zvisingatiurayi zvinotisimbisa!
  Malanya akaseka ndokudaidzira:
  - Ichokwadi banal, asi zvakaoma kutenda!
  Matilda, achipwanya mauto akati wandei nemakonye ake, akati:
  - Zvinogoneka kuti chokwadi chinofanira kuva banal. Semuenzaniso, Zuva rakatsvuka, sezvaunogona kuona nekutarisa mudenga.
  Jane akatambanudza miromo yake zvakanyanya, achiburitsa mazino ake.
  Akarega Gringethe achipfura ndokurira.
  - Uye Zuva rakanyanya kuchena. Denga rinongovhara mwaranzi yeblue robudisa tint yeyero.
  Matilda akaseka ndokuti:
  - Uye iwe wakangwara ... Akanyatsoona kuti iyi ingori yero nhema!
  Gringeta akapfura zvakare, akapwanya bunker ndokurira:
  - Zvese zviri munyika yedu ndezvekunyepedzera ... Chete vanouraya chokwadi!
  Vakarova Malanya nepfuti dzemuchina, uye vachiseka, kana kuti pamwe kusaseka, vakaridza mhere:
  - Kana kuti pamwe rufu inhema! Pashure pezvose, mweya haufi, uye zvichida maererano nekuumbwa kweunhu, ndiyo yekutanga!
  Gringeta akapfura zvakare ndokuimba:
  - Kunyange zvazvo muviri usina mweya usiri muviri, mweya wakaneta sei usina muviri!
  Jane akanzwa manyemwe kusimudzwa mukati make achibva atanga kuimba. Uye shamwari dzake dzakatanga kuimba pamwe chete naye.
  Murwi-aristocrat akatanga:
  - Makuru...
  Gringeta akaenderera mberi, achirova projectile:
  -Tangi...
  Malanya, achipfura, akati:
  - Inotungamira ...
  Matilda akaburitsa chinouraya chipo uye tweeted:
  - Moto!
  Jane, achipfura nekubudisa mazino ake semaparera makuru, akahukura:
  -UYE...
  Gringeta akaridza muridzo, achisimudza maoko ake:
  - Zvinoshamisa ...
  Malanya akaridza pfuti ndokuti:
  - Munhu wese...
  Matilda, achipwanya varwi nemakwara ake, akaridza mhere:
  - Mumutsara!
  Jane akaridza mhere ndokuenderera mberi achiti:
  - Pa...
  Gringeta akapfura, achiridza muridzo semhungu:
  - Ona...
  Malanya, achipfura, akaenderera mberi:
  - Murwi...
  Matilda akabva angorova rova tsoka nezvigunwe zvake achibva ati.
  - Zvakanaka ...
  Jane akaseka ndokubatidza mudzanga:
  - Pamawere...
  Gringeta akapfura zvakare ndokuridza mhere:
  - Iva...
  Malanya akadyara projectile, achiti:
  - Kuda...
  Matilda akarovera projectile musimbi ndokuti:
  - Mhedzisiro!
  Jane, achienderera mberi nemoto, akarira:
  - A...
  Gringet akadzingwa uye anotsigirwa:
  - Kana...
  Malanya akapfura projectile ndokuburitsa izwi rekuti:
  - "Tiger"...
  Matilda akabva ati:
  - IN...
  Jane akapedza nehasha:
  - Zvichaenda ...
  Gringeta akadonha, akaenderera mberi:
  -UYE...
  Malanya akadzinga nehasha:
  - Kuda...
  Matilda akawedzera nesimba:
  - IN...
  Jane akaseka achibudisa mazino.
  - Isu...
  Gringeta akapfura mheni kubva mumaziso ake ndokuti:
  - Moto...
  Malanya akaenderera mberi achiti:
  - Yake...
  Matilda akati:
  - Yedu...
  Jane akabvuma nemashoko aya:
  Churchill...
  Gringeta akachema achiridza pfuti:
  - Ichaputsa!
  Malanya akaridza muridzo nehasha:
  -Exam...
  Matilda achipwanya makonye akati:
  -Ndicharoja...
  Jane akaburitsa mazino ndokuti:
  - Pa....
  Gringeta akadanidzira pamusoro pemapapu ake, achitumira projectile:
  - Shanu!
  Uye vasikana vakaseka pamwe chete ... Hondo yakanga ichipisa. Pfuti dzinorwisa ndege dzeAmerica dzaishanda. Nhumbi dzemberi dze230 millimeters dzichiri kushingirira kurova.
  Asi pakanga pane imwe ngozi. Uyezve, pakupera kwehondo, United States yakatanga kugadzira majekiseni anobaya pfuti ane tungsten core. Uye izvi zvine ngozi.
  Jane akakwenya bendekete raGringeta netsoka yake isina kupfeka ndokuzevezera:
  - Ndapota usapotsa!
  Akabva ati:
  -Ndiyo blaster yaizoridza mhere, asi yako yaizonyarara!
  Uye akapfura, achiparadza bhatiri ...
  Matilda, aive mutyairi, akati:
  - Nekufambisa iwe unogona kuderedza mukana wekurova.
  Musikana wacho akapa mapurisa matatu eUnited States, hova dzvuku dzakapfapfaidzwa kumativi ose, uye mapfupa akawira pasi. Akabva aenderera mberi achiti:
  - Zvakafanana nekuve mukukwezva rufu pano!
  Gringeta akarova imwe anti-ndege pfuti ndokuimba:
  - Mapoka eWehrmacht ane hasha dzakatsamwa, uye isu tiri vana vemwedzi wesimbi!
  Jane akawedzera gumbo rake risina chinhu, akadzima redhiyo ndokuti kuvasikana:
  - Ngatiimbe chimwe chinhu chinonakidza ...
  Gringeta akasekerera zvine huturu ndokuti:
  - Nezve Fuhrer?
  Jane akagutsurira musoro.
  - Ehe!
  Matilda akatsigira pfungwa iyi:
  - Rudyi! Hapana anogona kutinzwa!
  Jane akaimba nemufaro achiridza pfuti:
  - Ah...
  Gringeta akaisimudza, achipfura nechido:
  - Fuhrer...
  Malanya akapindura nehasha, achipopota.
  -Iwe...
  Matilda, achipwanya varwi, akaenderera mberi:
  - Fuhrer...
  Jane akaburitsa manyawi akati:
  - Mbudzi!
  Gringeta, kupfura, akaenderera mberi:
  - Yechii....
  Malanya, achipfura, akati:
  -Kupikisa...
  Matilda akapwanya makonye ake ndokuridza tsamwa.
  -Anglov...
  Jane akaenderera mberi nechido:
  - Ndakakwira ...
  Gringeta akaridza muridzo ndokudzvova:
  -Iwe....
  Malanya akaburitsa mazino ake ndokuhukura:
  -Mbongoro...
  Matilda akabva atanga kuchema.
  - Iwe uchagamuchira ...
  Jane akaenderera mberi nekuseka, kuita kunge achadzipwa:
  - Kubva...
  Gringeta akaridza pfuti ndokuti:
  -Iwe...
  Malanya akatsinhira chishuwo ichi:
  - Kunyanya...
  Matilda akazevezera mazwi aya:
  - IN...
  Jane, achiridza pfuti nehasha, akabhowekana:
  - Pyatak!
  Gringeta, kupfura, akaenderera mberi:
  - Iwe uchasangana ...
  Malanya akasimudza nehasha:
  - Pa...
  Matilda akabva apindura achiti:
  - Yakasimba...
  Jane akatsigira nechido:
  - Chirungu...
  Gringeta akatumira chipo chinouraya ndokuti:
  - Chibhakera!
  Malanya akaenderera mberi nekuimba:
  -U...
  Matilda akadaro, achipwanya anti-ndege pfuti nemakwara ayo:
  - Isu...
  Jane akasekerera ndokuenderera mberi achiti:
  - Pfuti dzemuchina ...
  Gringeta akaridza mhere, achiroverera:
  -UYE...
  Malanya akaenderera mberi achiti:
  - Matangi...
  Matilda akachema achiti:
  -U...
  Jane akabva ati:
  - Isu...
  Gringeta akaridza muridzo pamusoro pemapapu ake:
  -A...
  Malanya akaenderera mberi nechido:
  -Iwe...
  Matilda akadzvova senyati:
  - NE...
  Jane akabva ati:
  -Otomatiki...
  Gringeta akachena, achibudisa mazino ake:
  - Uri kufara ...
  Nehasha Malanya akati:
  - Bugger!
  Matilda akaenderera mberi nekuimba:
  - Tichauraya ...
  Jane akaridza kamhere, achitsika-tsika tsoka dzake.
  -Iwe...
  Gringeta akarira, achipfura nechido:
  - Kufanana ...
  Malanya akadzungudza ndokuratidza twumirangariro kubva pamazino ake:
  - Mbudzi...
  Matilda akaridza mhere, achipwanya vamwe:
  -UYE...
  Jane akatsinhirawo chishuwo ichi:
  - Vachapisa ...
  Gringet akati nehasha:
  - Bhuruu...
  Malanya akaridza muridzo semhungu yakaipa:
  - Pamberi...
  Matilda akawedzera nehasha:
  - Tla...
  Uye vasikana vakaimba pamwe chete:
  - Moto, moto, moto ... Agony!
  Takapererwa nezvombo, asi hazvina kurwadza kuisa peturu. Ndakatozodzosera tank kumashure zvishoma. Uye fonera timu yekugovera neredhiyo. Vasikana vakambozorora zvishoma.
  Jane akakwesha tsoka yake asina kupfeka panhumbi dzemutangi. Musikana akanaka ane blond, ndarama zvishoma. Saka anonyengedza uye aristocratic panguva imwe chete.
  Runako rwake nderwemwana wamambo akaomerwa. Jane akapfura ndokuzivisa mukomana uya. Akadaro akavezwa, akanaka, ane tsandanyama, akasikwa blond ane tanned ganda. Zvekuti anomupuruzira ... nerurimi rwake!Jane akanyemwerera, o, zvakanaka kana uchida bonde. Uye kune vakadzi vasingazvifarire. Pamwe havana mufaro muwanano yavo. Kunyangwe kuita rudo nemurume mumwe chete kunofinha. Ndinoda zvakasiyana-siyana. Ndinoda maonerwo matsva nezviitiko. Uye tsvaga varume vatsva kuti mumwe ave akanaka kupfuura mumwe! Mukuwedzera, Jane aida chaizvo vanoda vatema. Kudanana nemunhu ane ruvara. Uye zvinonaka kwazvo kana ganda rakasviba, uye wokwesha minyatso yako yakatsvuka pairi, uye minyatso inozvimba nekuoma. Uye yatova voluptuous wave yotanga kukuzunza.Jane akapotsa aisa ruoko rwake pakati pemakumbo ake,aida murume. Asi ndainyara pamberi peshamwari dzangu.
  Uye madiro andaida kuti tsvimbo yejade inopuruzira ipinde munzvimbo yakanyoroveswa yeVenus.
  Asi musoro wake wakabatwa nehope, musikana ndokubatwa nehope ndokurota;
  Tiripano!
  Jover Hermes akanyemwerera zvakare uye akazviwana ari mune yakasarudzika spacesuit. Mukati mechivako ichi, mahologramu emativi matatu aipenya, apo vanhu vakasiyana-siyana, kubva kustelzans kusvika kuzvisikwa zvakasiyana-siyana zvinokatyamadza pfungwa, vaiita tsika yokuvatana nenzira dzakasiana-siana, dzimwe nguva dzakashata zvikurusa uye dzakatsveyamiswa mumeso omunhu. Iyo 3D fungidziro yakafamba uye yaiita semhenyu uye ine simba. Paive nemafananidziro echikadzi centaur uye radioactive jellyfish. Mukati memiviri yavo yakaputika kuita kuputika kudiki kwenyukireya panguva yekubatana. Vamwe vanhu, vakafanana nekufungidzira kwenarcotic yeavant-garde artist, inoratidzwa muchimiro cheholograms hombe dzichisangana nekuputika kwemheni kana kuparara kwe hyperplasmic lava inochinja chimiro panhunzi uye nemwaranzi yemhando isingaperi yemhando dzakasiyana. Zvimwe zvinoputika zve hyperplasm muchimiro chemakondo ane misoro mitatu, ipapo pakarepo, kufanana nemifananidzo yeplasticine, inoshandura kuva butterflies nemapapiro akawanda, zvino uyu musanganiswa wehove uye maruva emaruva anosimudza petals ... Uye izvi zvinoshamisa zvachose, zvisikwa. isingatsananguriki muchimiro, ichiita chiito chekubereka, yakadya kubva kune zvakatipoteredza simba, yakamanikidza mhepo kuti inyungure uye yakayerera ichidzika muhova dzemvura, iyo, pakuwira pamusoro, pakarepo yakatanga kuridza muridzo uye utsi.
  Lev airatidza kupererwa uye achibwaira bwaira achivhiringika... Izvi zvaipfuura fungidziro yake, chimwe chinhu chisingabviri kuti munhu ane njere afunge. Shoko rakabva pamuromo wejaya:
  - Munhu anogona kufungidzira mupfungwa zvinhu zvese - kunze kwemutsetse unopfuura unopera upenzi hwemunhu husingagumi!
  Hermes haana kuita pane izvi, akadongorera mukati mezviratidziro, kufema kwestelzan kwakakurumidza uye kwakawedzera kurema.
  Diva rakashama, refu rine vhudzi rine mavara manomwe uye tyava ineturoni ine miswe inegumi nembiri yakayangarara kubva kuseri kwehorogiramu. Pakutanga, stelzanka yakaita sehombe, asi nenhanho imwe neimwe yakaderera kusvikira yava inenge yakaenzana, inopfuura mamita maviri muhukuru. Akafamba, achitenderedza chiuno chake chainge chayevedza neshinda nhete yaipenya nematombo eredhiyo akaturikwa paari. Bhutsu dzine zvitsitsinho zvakakwirira, goridhe-yakaputirwa nematombo, inoputika nenzwi guru pane semi-precious coating.
  Kumashure kwake kwaifamba chisikwa chine mabhora manomwe ane makumbo akaita setatya, asi pamapedhi akapfava. Mabhora aipenya sematombo anokosha pasi pehova dzezviedza zvakawanda, uye chiso ... Zvakanaka, Mickey Mouse chete munguva dzekare, mufananidzo wemifananidzo yevana. Stelzanka akamira ndokuburitsa mazino ake makuru, ane mavara matatu sechidya chinodya. Meso ake akanaka, ane mufananidzo wenyeredzi inonongedza nomwe pairis, akapindwa nechando pane akanaka Leo Eraskander.
  - Chii quasar juling! Ndeipi quark yawakabvisa?
  Hermes akatsinzinya zvine unyengeri, achichonya (ndiyo tsika yakaipa yehuckster!) neziso rake rerudyi, rine chepfu repepuru:
  - Chakavanzika chekutengeserana! Ndichakuudza muripo!
  Mukadzi muhombe aive neruoko rwune tsandanyama akakwevera murume murefu, akarukwa nemhasuru dzesimbi, akananga kwaari. Zvipikiri zvake zvirefu zvaipenya nemusanganiswa wesafire yesafire, emerald uye Ultra-plutonium.
  - Ndichakubhadharai muzana, sezvakabvumiranwa. Ndinofunga zvine musoro kukwidza muripo wejaya. Madzimai anodarika chiuru nemazana matatu akatotarisa mufananidzo wemwana weshumba uyu. Vachamubvambura-bvambura!
  Hermes akananzva miromo yake yakazara nerurimi rwake zvinodya:
  - Ane simba kupfuura zvaunofunga! Ichamira! Pane zvandinoda here kuti ndisabhowekane pano?
  Muridzi webrothel akagogodza chisote chemwenje weorange kubva paminwe yake ndokubvunza, achikwevera mumoto wedope nemhino yake ine nyasha:
  - Unoda vakadzi vakavanzika, maofficial kana kubva pakati pevatorwa? Asi zvepabonde nevamiririri vasiri mapuroteni vedzimwe nyika hazvisi pamutemo (uye zvinogona kuva nengozi!), Zvinokwanisika chete kune imwe mari yekuwedzera. Pane sarudzo kubva kune hermaphrodites kune magpies ...
  Hermes akaisimudza zvishoma:
  -Zviri nani nevakadzi kubva kune mamwe magalaxi uye zvimiro zvemuviri; ivo vatoneta nekusingaperi vadyidzani vavo.
  Chiso chine katuni chemhuka yaiita sechimedu chezvimedu kubva muhembe dzamambokadzi chakazviviga mushin yejaya. Mhino yakatambanudzwa ne spatula uye yakakwiza tsinga dzinoyevedza dzakabuda pasi peganda remukomana rechokoreti. Eraskander yakacheneswa kubva kune inonakidza kukwenya, uye rough spatula yakatamira kune piniki zvitsitsinho, yakafukidzwa nemafuta anonhuhwirira anodzinga guruva uye tsvina. Rudzi rwemabhora aipenya, chisikwa chinoshamisa, chakatanga kushanduka chakananga kune emerald yebhuruu chikamu che spectrum.
  - Chido chemutengi mutemo. - Musoro weimba yekuda akashevedzera kune yake inosekesa pet. - Kudzoka Alavaleta, iwe wakanganisa kufunga kuti mukomana uyu ndiye mweya une mutsa. Pamberi pako, chokwadi, imhuka diki inotyisa, inokwanisa kuve imwe yeakanakisa varwi veBoundless Empire mune ramangwana. - Ipapo toni ye diva yakachinja kubva pakunzwisa tsitsi uye yakadzikama kuenda kune yakajairwa uye kunyange yakabhowekana. - Uye iwe, Shumba Cub, nditevere!
  "Kana zvese zvakarongeka, ndichakuratidza imba yehumambo muguta guru reGreyzinar," Hermes akazevezera zvisinganzwike.
  Vakabatana maoko, Eraskander nemuridzi webrothel vakafamba kuseri kwemadziro emosaic. Pakabva paita ruzha rwekuseka kwemukadzi, uye kurira kwembatya dzaibviswa. Chimiro chemujaya uyu chakakonzera mhere mhere. Mhandara dzinoverengeka dzakashama dzakamhanyira kwaari, dzichinwa nemakaro enhomba dzine nzara. Bodies; Ganda rebronze-brown yemurume uye lighter stelzanok zvakapindirana mubhora, akanzwa sei, mukupisa kwekuda, akabatwa zvakasimba pafudzi, uye pakarepo miromo mitatu inonhuhwirira yemusikana yakanga ichiedza kubata muromo wemuranda. Maoko akabata bvudzi rebvudzi romukomana, akamubata, zvichikonzera marwadzo, nzara refu dzakanyura mumapendekete ake. Shumba yakashanda zvine hasha kuita semuchina wekurarama asi pfungwa dzaive kure...
  Jane akamuka achirohwa nechanza chake asina chaakabereka.
  Gringeta akaridza mhere kune mumwe wake, kana kuti kumukuru wemauto:
  - Zvakanaka, ikozvino dzokera kuhondo!
  Jane akaseka ndokuti:
  - Ndiri pauri semuhondo, uye muhondo senge pauri ...
  Uyu mupfuri wemuchina akatsigira Malanya:
  - Hondo yapera, uye ndinofara kuenda kumba!
  Matilda akadaro achirota.
  - Ndinoshuva kuti dai ndawana nzvimbo yangu! Uye kune varanda pairi!
  Gringeta akaseka ndokuti nhema:
  - Sei imwe chete estate? Zvichida zviri nani kuva nenyika yose nevaranda?
  Jane akaseka. Aida muviri mutema. Kusvinwa nekupuruzirwa. Ehe, havasi vese vanonzwisisa vakadzi. Nei vachikwezvwa kwazvo kuvaAfrica?
  Malanya akatanga kuridza pfuti dzemuchina - rombo rakanaka pfuti dzakanga dzazadzikiswa, ndokurira:
  - Yakareruka "Bummer", inotonhorera "Bummer" - emerald mwenje ... Uyu "Bummer", mwanakomana weFortune, kana uchikwanisa kubata!
  Matilda akawedzera speed... Vasikana vakatanga kuparadza rimwe bunker.
  Jane akabva ati:
  -Iwe...
  Gringeta akaungira nechido:
  - Zvakanaka ...
  Malanya akagomera, achibudisa mazino ake:
  - Unoziva...
  Matilda akaenderera mberi nehasha achiti:
  - Yedu...
  Jane akaridza muridzo, achitumira projectile nechigunwe chake chakashama pajoystick:
  - Vanhu!
  Gringueta akaimba aplomb:
  - Anoda...
  Malanya achashevedzera achiti:
  - Hydrogen!
  Matilda akabva ati:
  - Ndipe bhomba rehydrogen!
  Jane akadzungudza musoro wake wegoridhe ndokuimba:
  - O, ini handizvitendi ini ... Mumashura aya!
  Gringeta akatanga kupfura bhatiri zvine ma howwitzers. Akaita izvi akadzikama, asi achiimba:
  - Ini nyundo sehuni ... Uye ini ndinopenga zvishoma!
  Malanya akacheka gumi nevaviri varwi vetsoka nepfuti dzemuchina uye vakadzvova:
  - Skeleton Magic!
  Matilda, achisunda tank, akaitora ndokuimba:
  - Kusina rukudzo, nyika inopenya! Hapana chisikwa chakazvipira kuna Koshchei!
  Varwi vakaseka, uye Jane akatanga kuimba zvakare:
  = Germany...
  Gringeta akaungira nechido:
  -Izvi...
  Malanya akawedzera nehasha:
  - Total...
  Matilda akagadzirisa izwi:
  - Chete...
  Jane akapedza nehasha:
  - Smear...
  Gringeta, kupfura, kurira:
  - Kupera...
  Malanya akaridza tsamwa.
  - Achauya ...
  Matilda akabva ati:
  - Sveta...
  Jane akasimbisa aplomb:
  - Kwauri...
  Gringeta akaputika nehasha:
  -Bullet...
  Malanya akaridza muridzo sevhiri radzipwa.
  - IN...
  Achipwanya munhu wese, Matilda akabva ati:
  - Tembere!
  Uye vasikana vakapesanisa makumbo avo asina kupfeka. Vairatidzika zvinoshamisa uye vachikwezva.
  Jane akabva ati:
  - Kuda...
  Gringeta akaramba achimuroverera achida:
  - Kuna Fuhrer ...
  Malanya akaridza mheterwa nehasha dzechipfuwo:
  - A loop...
  Matilda akaenderera mberi nekuseka.
  - Stalin ...
  Jane akadzungudza nezwi reoriole:
  - Kupenga...
  Gringeta akaridza muridzo nehungwaru, uye akatopwanya hwiritsi inorema.
  - Pa...
  Malanya akabvuma mamiriro acho nemoyo wese:
  - Piri...
  Matilda akaridza mheterwa kunge mbanje.
  - Ruble!
  Mushure mezvo pfuti yekupedzisira yakabva yanyarara. Zvikamu makumi mapfumbamwe kubva muzana zveNew York zvakatotorwa nemaNazi. Uye ndiani akati kune maGermany mashoma kwazvo kuti atonge nyika? Chero zvazvingava, vanogona kumedza nyika. Zviuru zveYankees zvinokanda mapfumo pasi zvakare. Uye zvikamu chete zvine maJuda zvinoda rufu pane kusungwa.
  Pashure pokuwa kweNew York neWashington, pana October 25, 1945, United States yakakanda mapfumo pasi. Nokudaro, imwe peji yeHondo Yenyika Yechipiri yakashandurwa.
  Mauto eAmerica akanga achibvisa zvombo, uye mamiriyoni emasoja nemauto akanga achipinda mumisasa.
  Hitler akafara ... Pana Gumiguru 30, 1945, Fuhrer akashanyira Washington ndokutaura pamatongo eWhite House.
  Kutaura kwemudzvanyiriri wekutanga kwaive, senguva dzose, kwakajeka uye kusingakanganwiki. MaGermany akaombera uye veAmerica vakapfugama. Simba rakapfuma pasi rose rawa. Kukunda Kukuru.
  Hitler akarayira kugadzirira zororo muCyprus uye kuronga nhevedzano yehondo dze gladiatorial.
  Panguva imwecheteyo, maGermany akatanga kufudza vaJudha mumaghettos uye kugadzira urongwa hutsva. The Third Reich yakatanga kugaya America.
  Panguva imwe cheteyo, mibairo yakapiwa kune avo vakazvisiyanisa vamene. Uye vakanga vakawanda vavo.
  Super ace, uye nyeredzi chaiyo, Friedrich akagamuchira odha yakamugadzirirwa iye: Iyo Great Star, Knight's Muchinjikwa weIron Cross ane goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani. Mubairo mumwe chete wakagadzwa pamusoro: Nyeredzi Huru, Knight's Cross, Iron Cross, ine mashizha eplatinamu oki, minondo nemadhaimani.
  Vamwe vakapihwawo mibairo. Jane akagamuchira Knight's Cross nemashizha emuoki, uye shamwari dzake dzakangogamuchira Knight's Cross. Iwo mana akanakisa akagamuchira semubairo: Knight's Crosses, nemashizha emuoki, minondo nemadhaimani, uye vaive vatove nemubairo wakadaro. Uyezve michinjikwa yegoridhe nedhaimani yevanoparadza matangi.
  Hans Feuer, akagamuchira Knight's Muchinjikwa weIron Cross neOak Mashizha neMapfumo.
  Hazvina kushata kumurume ana amai vake muJudha uye baba vake vari vekuNorway. Uye akazviti muGermany wechizvarwa chegumi. Hans ndiye anoda Gerd nevamwe vasikana vakati wandei. Murume wechidiki akanaka, ane vhudzi rakanaka. Haataridzi semuJudha zvachose, asi pane poster Aryan.
  Gertrude naStella, varwi ava vakarwa padiscus, vakagamuchirawo muchinjikwa wendarama wokukodzera kuhondo. Uye pamuchinjikwa we knight wemuchinjikwa wesimbi nemashizha emuouki. Asi vakapiwa mibairo yakawanda nokuda kwemazita endege dzakaparadzwa. Ndege dzedhisiki dzaive dzisingabatike, asi hadzina kugona kudzipisa ivo pachavo. Dzaingorova ndege chete, sezvo kumhanya kwacho kwaive kwakakura zvakapetwa kashanu kana katanhatu kupfuura kumhanya kwenzwi. Zvakanaka, vaigonawo kupfura chombo chinodzorwa neredhiyo panzvimbo yepasi.
  Kusvikira discus yave chombo chinotyisa, kunyange kusakanganiswa kwayo kwakave netapuro yakasimba yetsika pavavengi vayo. Asi chinhu chinodhura.
  Vatyairi vendege Margaret naHelga vakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross, nemashizha emuoki, minondo nemadhaimani. Izvi ndezvenhoroondo dzakanakisa dzendege dzakadonha uye runako rwemablondes anoyevedza.
  Akagamuchira mubairo: Knight's Cross, uye Dhani, uye zvakare Wolf oak mashizha.
  Iyo crucian carp yakapihwa nevese maJapan nemaGerman. Akapihwa Iron Cross, First Kirasi, uye wachi yakasarudzika kubva kuMainstein. Mukomana weNinja akagamuchira mibairo yake mikuru kubva kuna Emperor Hirohito. Ehe, mamwe varwi ve ninja vaivewo nezvipo. Japan yakabatsira mukukunda kweAmerica.
  Vakawanda vakagamuchira mibayiro nemari. Mufaro nokupembera zvakabata Third Reich yose.
  E-50 tangi yakaratidza yakanakisa kurwa hunhu uye yakaonekwa seyakanakisa munyika. VaGermany zvakare vakatengesa mafungiro avo.
  Uye munaNovember 8, 1945, yekutanga setiraiti yekugadzira ine vhidhiyo kamera yakapinzwa mupasi-Earth orbit.
  The Fuhrer pachake akanga achiri kupemberera zuva reMunich Putsch muCyprus kuColosseum.
  Ropa raiyerera serwizi mukurwisana kwe gladiator. Senguva dzose kwaiva nenhambo nenhambo zhinji. MaGermany akanga ava kupenga chaiko.
  Zvichakadaro, Stalin, achipemberera zororo remhirizhonga munaNovember 7, akaunganidza State Defense Committee.
  Zvaiva zvakakodzera kuti tikurukure matambudziko aivapo. Iye zvino maoko aHitler akasununguka. Uye hazvizoenderere mberi kuRussia? Kupedzisa humambo hweBolshevik.
  Molotov, achitaura, akati:
  - Zvino iyo yechitatu Reich yave yakasimba kupfuura kare! Kugona kwaro kunoshamisa! Zvechokwadi, tangi yeGermany E-50 yakazviratidza kuti haisvikike kune veAmerica. Uye iyo jet aviation yeThird Reich haina yakaenzana!
  Stalin akavhiringidza Molotov:
  - Muchidimbu, isu takarasika here?
  People"s Commissar for Foreign Affairs vakaramba:
  - Handifungi, Comrade Stalin. Hungwaru hwako uye kuda kusingachinji kwevanhu veSoviet kuchatitungamira mukukunda!
  Stalin akaombera maoko ake kakawanda. Akapindura neshungu.
  - Iwe unofunga kuti shasha yangu inotsiva husimbe hwako here?
  Voznesensky, nehasha muzwi rake, akati:
  - Tiri kuedza nesimba redu rose, Comrade Stalin. Asi kune miganhu kune kugona kwevanhu! Matangi akawanda eT-34-85 akatogadzirwa zvekuti hapana vashandi vakakwana kwavari!
  Zhukov akataura nehasha:
  - Chinhu chikuru hachisi huwandu, asi mhando! Iyo T-34-85 iri panjodzi kunyange kuchiedza E-5s, uye pfuti yayo haingapindi muE-50 kunyangwe padanho-isina chinhu! Muchokwadi, iyo makumi matatu nemana ine hunhu uye ndeyechinyakare. Asi shanduko itsva yeT-54 haina kugadzirira ... Uye kuva akatendeseka, hazvina kukwanawo kupinda mumuvengi!
  Voznesensky akati nenzwi rine chivimbo:
  - Tiri kuita zvese kuti tive nechokwadi chekuti T-54 inopinda mukugadzirwa nekukurumidza sezvinobvira. Asi tangi inofanira kuitwa yakareruka, yakachengetedzwa zvakanaka uye zvine pfuti. Zvakaoma kuita zvese kamwechete. Tiri kuedza uye vagadziri vari kushanda mashifiti matatu!
  Stalin akataura nehasha:
  - Vangani vakadai vanofudza inda mumisasa! Uye kazhinji ndinoodzwa mwoyo newe. Iyo inogutsa jet fighter haisati yagadzirwa, uye Yak-9 ichiri mukugadzirwa kwakawanda!
  Mugadziri Yakovlev, kunyara, akati:
  - Iyi mota haina kushata zvachose, Comrade Stalin ...
  Supreme Commander akapindira:
  - Iwe unoti kwete zvakaipa? Hongu, varwi veGermany vanomhanya zvakapetwa kaviri! Uye pfuti imwe chete yemhepo ... Murwi akadaro anongova chiseko. Ingori bhiza rine mahwanda akatsemuka!
  Yakovlev akawana ushingi hwekuramba:
  - Hauna kunaka, Comrade Stalin. Iyo Yak-9 imotokari inofambiswa zvakanyanya uye inoshanda mukuita. Uye zviri nyore kugadzira uye zvakachipa. Tingashamisika kana imwe iri nani yakawanikwa.
  Stalin akasimudza chibhakera ndokuti:
  - Iwe haugone kurova ma fascists pano muhuwandu! Ivo zvino vane nyika yese pasi pechitsitsinho chavo. Hatisati tava kukwanisa kuvakunda mumakwikwi enhamba. Saka chasara kuwana qualitative superiority. Uye pano tinoda ndege yakachipa uye inoshanda yekurwira iri nani kune vayo vekuGerman. Uye iwe unofanirwa kuita izvi, zvikasadaro ndichakupfura!
  Pamashoko ekupedzisira, Stalin akashanduka kuita mhere mhere. Ndokurovera chibhakera patafura. Pakamboita karunyararo.
  Hofisi yaStalin yakanga yakazara nemifananidzo apo mifananidzo yevatungamiriri vakasiyana-siyana nemadzimambo yakanga yakapendwa pajira remafuta ane mavara.
  Heino Suvorov, Kutuzov, uye Brusilov. Uyewo Peter Mukuru, Ivan the Terrible, Dmitry Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Sarudzo inonakidza. Mufananidzo mutsva wakaonekwawo: Grand Duke Vasily wechitatu. Mutongi uyu aiva baba vaIvan the Terrible. Kunyangwe asina mukurumbira semwanakomana wake akakurumbira.
  Stalin aisawanzova nemafungiro akanaka. Sezvo akanga arasikirwa nechikamu chinokosha cheumambo hweSoviet munguva yehondo neThird Reich, akatya kuti vaNazi vaizouya zvakare. Hondo neUnited States yakanga isina kunyanya kurebesa kuti ipe kuregererwa uye mukana ... Zvakanaka, somuenzaniso, kugadzira bhomba reatomu uye kudzivirira kurwisana nevaNazi.
  Ungabvuma sei kuti usavhunduka? Zvichida, vaNazi havazoratidzi munguva yechando, asi zhizha rinotevera: tarisira vaenzi vasina kukokwa! Uye izvi, zvechokwadi, hazvifadzi zvachose. Asi zvinoshungurudza ... Stalin atova akwegura, simba rake uye hutano hazvina kufanana. Zvichave zvakanyanya kuoma, uye zvakanyanya zvisingaite, kuramba ma fascists. Maitiro ekupindura kune simba reNazi.
  Voznesensky, semunhu akashinga, akatyora pause ndokuti:
  - Paparade, Comrade Stalin, wakaona yedu prototype IS-4. Takazvigona ndokugadzira tangi idzva panguva yezororo. Motokari ine 250 mm yezvombo zvemberi. Uye 170 mm kumativi. Inorema matani makumi matanhatu, motokari inoguma inokwanisa kutsungirira kurova kwe88-mm German cannon. Takakwanisa kugadzira tangi yawaida, Comrade Stalin.
  Mutungamiriri akataura neshungu:
  - Asi iyo yeGerman 105-mm E-50 cannon icharamba ichipinda IS-2 muhuma. Nepo iyo 122-mm cannon yetangi iyi haingamhanyire chiGerman mune yekumberi nhumbi dzokurwa! Hauna kumbobvira waita, mota inopfuura yeGerman paramita.
  Voznesensky akavimbisa zvakasimba:
  - Iyo IS-7 ichave yakagadzirira munguva pfupi; iyi tangi ine 130-mm cannon ichapfuura iyo IS-4 mune zvombo uye yekumberi nhumbi dzokurwa. Uye ipapo tinogona kuwana zvakawanda. Baya nhumbi dzokurwa dzepamberi dzefascist mastodon!
  Stalin akapfava zvishoma ndokubvunza:
  - Yakawanda sei tangi iyi inorema?
  Voznesensky akapindura nechivimbo:
  - Matani makumi matanhatu nemasere. Zvishoma zvishoma, seTiger-2. Hatizivi chaizvo kuti ingani kanoni yeGerman ine dhiramu yakareba 105 mm inopinda mu100 EL. Asi zvinenge, kana projectile iine maitiro akafanana ne-sub-caliber, zvino ... Kumhanya kwemamita 1300 kuchapa kupinda kwezvombo zvemamilimita mazana matatu pakona yemakumi matanhatu kubva kure nemamita 1000 ...
  Voznesensky akazeza uye maminitsi mashanu gare gare akapindura:
  - Kwete, zvichida, IS-7 ichange ichiri yakaderera kune tangi yeGermany musimba rekubaya zvombo zvepfuti, uye haizokwanisi kuipfuura mubhoti.
  Stalin akabvunza mubvunzo:
  - Uye nei? Yakadaro caliber yakakura, asi kushoma-kubaya kwezvombo pane yeGerman?
  Voznesensky akapindura nekugomera:
  - Hunhu hweGerman projectile huri nani, sekumhanya kwekutanga. Panyaya iyi, kunyangwe iyo yeGerman 88-mm cannon yakatina simba mukuboora kwezvombo panguva pfupi kupfuura yedu 130-mm.
  Stalin akatsemura makumbo ake ndokuti:
  - Isu tinofanirwa kuvandudza kunaka kweiyo projectile! Iwe uchashanda pazviri! Inguva yakareba sei iwe unogona kusundira caliber ...
  Beria akakurudzira nekubata kumeso:
  - Unogona kuisa 203-mm caliber cannon patangi. Uye richatsvaira vavengi varo!
  Stalin akapindura achikahadzika:
  - Huremu huchawedzera, mwero wemoto uchadzikira, nzira yacho haizovaka!
  Beria akatambanudza maoko ake ndokuti:
  - Asi kana zvisina kudaro isu hatizokwanisi kupinda maGermany musoro-on ... Uyezve, IS-7 itangi rinorema, uye rinodhura. Uye isu hatina zviwanikwa zvakawanda zvekurasa michina.
  Stalin akarovera chibhakera patafura ndokugomera:
  - Iyo IS-11 inofanirwa kuve tangi ine 203 mm pfuti. Asi ini ndinoda IS-10 inozova yepasirese. Uye uremu hwavo hahupfuuri matani makumi mashanu. Zviri pachena?
  Voznesensky akatambanudza maoko ake asingabatsiri:
  - Huremu hushoma huchawedzera dziviriro, Comrade Stalin ...
  Mutungamiriri akati:
  - Uye iwe unogadzira huma mazana matatu millimeters, uye pakona yakafanana neIS-3, uye rutivi rwezvombo rwakanyanya kuderera ... Uye funga nezvepfuti.
  Voznesensky akati:
  - Tingaedza here ... Kugadzira muchina unongodzivirirwa kubva kumberi? Zvakanaka, ndicho chikonzero zvakare!
  Beria akabva ati:
  - Ngatitumire vese vanogadzira kumisasa. Zvichida ipapo vachagadzira chimwe chinhu chinobatsira?
  Stalin akaseka uye akati nomufaro:
  - Chii ... Pfungwa huru! Pachava nemiedzo mishoma kwavari mumisasa!
  Asi iwe unofanirwa kugadzira matangi matsva! Zvokuti Reich yechitatu yaisazomira padyo navo!
  Voznesensky akapindura zvakakodzera:
  - Tichaita zvatinogona!
  Beria akabva ati:
  - Tichasunga masayendisiti ese! Ngavashande vari pasi petsvimbo dzevarindi!
  Stalin akati:
  - Uye isu tinofanirwa kuve neakanakisa ndege munyika, pamwe nemaroketi! Ngazvive saizvozvo, nokuti ndazvitaura!
  People's Commissar of Internal Affairs akatora:
  - Shoko renyanzvi mutemo!
  Stalin akati aizvitsoropodza:
  - Zvakadaro, zvaive pasina kuti handina kurwisa Germany ivo vaive vakabatikana neUSA neCanada. Uku kukanganisa kukuru!
  Zhukov akabva ati:
  - Ndinogona kurova ikozvino? Nepo mauto evavengi asina kutamiswa?
  Stalin akadzungudza musoro wake wachena zvisina kunaka:
  - Ini handisi kuzotora mutoro wakadaro! Uye vanhu vedu havazvitore zvakare! Hatisi vadzvinyiriri! Tinomiririra rugare uye tinorwira chikonzero cherunyararo! Ndipe ligi rekubvisa zvombo!
  Vasilevsky akacherechedza zvinotyisa:
  - Kana vakatirwisa, ichange yakanyanyisa ... Uye pfungwa yekudzivirira hondo haina kubviswa.
  Stalin akatura befu. Akazvidira bhodhoro rewaini, ndokunwa girazi rose ndokuti:
  - Kudzivirira Hondo ... Zvakanaka, pamwe tichafambira mberi mazana emakiromita uye kumiswa. Waifanira kunge wakandirova kare! Uye ikozvino, isu tichaverengera kune maGerman nemaJapan kuti vapedze kudya kwavo zvishoma.
  Beria akasimudza izwi rake apa, achizevezera:
  - Ko kana Komuredhi Stalin... Sunda Japan neReich yechitatu pamwechete?
  Mutungamiriri akanyemwerera ndokuti:
  - Iyi ingava sarudzo huru ... Asi kuti ungazviita sei?
  People's Commissar of Internal Affairs vakashuma kuti:
  - Tine vasikana vashanu vakapfuura muhondo yese uye vakarwa muAmerica. Pamwe vanogona kupinza basa racho?
  Stalin akanyura mumashebvu ake uye akakwenya:
  - Unoreva izvi here? Alenka nechikwata chake?
  Beria akagutsurira musoro zvine simba:
  - Hongu, chaizvo ivo!
  Stalin akatsikitsira maziso ake ndokubvunza:
  -Unofunga kuti vanogona kuitei?
  People's Commissar weInternal Affairs akakwenya musoro wake ndokuti:
  - Zvakanaka, pfeka se ninjas uye kurwisa chigadziko cheGerman! Zvichida zvichashanda!
  Stalin akakwenya musoro ndokupindura mushure mekufunga:
  - Usamhanyira zvakadaro! Kana maGermany akasatirwisa, zvino kudenha kwakadaro kune ngozi. Uyezve, vasikana vacho vakasiyana zvachose nevaJapan. Unogona kutiunzirawo hondo. Asi kana Hitler akarwisa, zvino ... ndinofunga kuti hapazovi nekurasikirwa!
  Beria akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ndizvozvo, Comrade Stalin! Vasikana, ichi ndicho chitima chedu chezvombo chiri padivi!
  Mutungamiriri wenguva dzose uye vanhu vakagutsurira vakaneta:
  - OK! Takatokurukura chinhu chikuru! Chinhu chikuru ndechokuti kune rugare! Munhu wese aneta nehondo!
  Vaiva vakaungana vakabva vabuda muhofisi yamudzvinyiriri vasina kana shungu. Mutungamiriri wenguva dzese nevanhu vaive vasina mweya wakanaka. Nyangwe mweya wangu wakareruka zvishoma. Zvechokwadi, kana Third Reich neJapan dzaizopesanisa misoro, zvingava zvakanaka! Izvi zvakandipa mukana. Zvichida munyaya iyi paizova nenguva yakakwana yekuwana bhomba reatomu. Kunyangwe iyo pfungwa pachayo yaiita senge dhizaini uye yaida mamwe makore mashanu.
  Ipapo Stalin kamwe kamwe akanzwa akafuridzirwa uye akadana munyori wake. Mumwe musikana mudiki, mutete akabva apinda, aiva nebvudzi dema rakasungirirwa mumuswe wenguruve. Akakotama kumutungamiri.
  Stalin akarayira nezwi rakasimba:
  - Ngatidhinde! Ndichakudzidzisai, uye muchanyora pfungwa dzangu dzakachenjera.
  Musikana akagara pasi ndokutanga kurira pasi pechirevo chemutungamiri;
   Kuvimbika muhondo kwakanaka kana usiri kunonoka kudzidziswa, asi kana hondo yauya, sununguka kushandisa hunyengeri!
  Chero ani zvake anogona kuita weti mutoilet, avo chete vasingambozvibvumire kusungwa mubhaketi vanogona kunyudza mhandu!
  Dutu rekupinda muNyika yeBaba rinouya kumutongi anomirira kwenguva refu mamiriro ekunze kubva kugungwa!
  Munhu wacho haafanire kupikisa ruzhinji, kunze kwekunge zvasvika pakunyengedza kwemhomho, izvo zvisingagoni kuregererwa nenzanga!
  Ani naani anoisa nzanga chinyararire pamusoro pezvaari achaisa mari muchikwama chake!
  Uye zvinotapira kumunhu anogara muchando ari mugwenga pane munhu anotora basa rakanyorova asina chivimbo chakashinga mukudzikama kwake!
  Rare rombo nekuda kwehupenzi hwemuvengi haizotsiva kushandiswa kwakarongeka kwepfungwa dzakadzidziswa!
  Iwe unogona kupotsa kanopfuura kamwe muhondo, asi chete kana chishuwo chako chete chisingamhanye kupfuura chinangwa chako, kurova chaiko nzvimbo ine rugare!
  Avo vanononoka kuita sarudzo vanopinda mudambudziko voita sarudzo vasingafungi nemafambiro avo, kana jeko richipfuura nepamhunga!
  Basa rakagadzirwa nemunhu kubva kutsoko, uye kurwisana, kushanda uye ruzivo kuchaita demiurge kubva kumurume!
  Uipi ndiyo rumwe rutivi rwemari yezvakanaka, pasina iyo mubairo unorasikirwa nehuwandu uye uremu!
  Kusunda neavo vari pedyo kwakajairwa nevanhu mapenzi, asi kuti usundire vanhu vausingazive unofanira kunge uine hungwaru hwakanyanya!
  Kana iwe uchida kuwana chokurarama nacho, rwisa avo vari kuyedza kugadzirisa zvibodzwa newe!
  Chipunu chikuru chinoita kuti muromo wako urwadze, chipunu chidiki chinoita kuti dumbu rako rizvimbe nenzara, uye kana iwe usingakwanise kudzivirira dambudziko rekurwisa huremu hwakawandisa!
  Zvakaoma kuparadzana nezvose, kunze kwemamwe mapaundi ehuremu, uye kuvabvisa hakusi nyore!
  Zviri nyore sei kubhururuka kumusoro, uye zvakaoma sei kusimuka!
  Magora anewo mapapiro ekubvisa, asi kuti asimuke mumweya, munhu haafaniri kufemerwa nepfungwa dzevapambi!
  Kana ukabhururuka muropa rinotonhora kuti ungorarama, uchave shavishavi muchando!
  Shamwari dzinoziva mumatambudziko, uye vavengi, zvinosuruvarisa, vanogara vachiunza kwairi!
  Hugamba hunogona kugadzirisa chikanganiso, asi hahumbofa hwakapembedza hunyope!
  Hunyoro hwemutongi, senge delirium tremens dzechidhakwa, anoteedzera chinangwa chimwe: kugumburwa uye kumubvisa pane chokwadi!
  Iyo bara inzira yakanakisa yekudzidzisa, asi kushanda kwesimba kunodzikira zvichienderana nekuwanda kwekushandisa! Kazhinji unorasikirwa nechiremera chako, asi kana ukabatwa, uchafanirwa kusimudza zombies!
  Chitendero chinodzikisira munhu anozvikudza kusvika pachiyero chemhuka - kupa sarudzo pakati pegwai nembudzi! Uye rutivi rwakasimba rworudzidziso rupi norupi nderokuti, mukusafanana nokusadavira kuvapo kwaMwari, une chinenge chisarudzo chemhuka!
  Lead inobatsira kugaya, kunyanya kana piritsi riri mu cartridge form! Uye nei? Iwe hauzombonyunyuti pamusoro pekushaya appetite!
  Turtle psychology haibatsire kuhupenyu hurefu, nekuti nekumhanya kwehozhwa haugone kufambirana nekumhanya kunopa hupenyu hurefu!
  Hazvisi zvese zvinopenya igoridhe, asi zvese zvinopofumadza muvengi zvine mutengo!
  Tsoko ndiye tateguru wemunhu, ane maitiro asingagoni kushandiswa semuenzaniso kune vazukuru!
  Ani nani angagara nemapere haangacheme zvinosuwisa!
  Shumba ndimambo wemhuka, asi muranda womunhu ari kumubvisa ganda!
  Hondo icinema, kutungamira kwakabatana, kuita kwemunhu, kugovera kwakawanda uye yakashongedzwa maresiti ehofisi yebhokisi!
  Mutungamiriri akanaka inyanzvi ye alchemist, achipinza mabara ehondo anotungamira mumari yegoridhe yekutsiva!
  Avo chete vakatofira upenyu hwakakodzera mumweya yavo vanofa zvinonyadzisa! Uye kana rufu rwakakodzera, saka izvi zvatova kusafa, zvinoreva hupenyu chaihwo!
  Avo vanokundikana muzvinhu zvisiri zvehudhiyabhorosi nekuoma kunzwisisa kwehudhiyabhorosi vanovimba naMwari!
  Avo chete vanoziva nzira yekumisa pfungwa dzemujaho vanokwanisa kuita kusvetuka kukuru kwenjere!
  Muhondo, zvese ndezvekare sezvikomo, matambudziko chete anogara ari matsva, uye tekinoroji ndeyechinyakare!
  Unogona kungokatyamadza munhu ane mabhora akaomeswa nechando mumusoro make!
  Kunyange vapemhi vari mumikoto vanogona kupfura, uye vapfumi vane ushingi hwehondo vanokwanisa kurova chipfuro!
  Kunyange benzi rinogona kumurova nechibhakera, asi shasha chaiyo ndiyo inogona kumumanikidza kuti arasikirwe nezvibhakera zvemuvengi akachenjera!
  Kushaikwa mavhori kumuvengi hakusati kwave chikonzero chekubhururuka kubva pachivharo chehari nepfungwa dzinovira!
  Kurasikirwa kunogara kuchichinja kuita kukunda kana iwe ukadzidza chidzidzo kubva pazviri, uye uchirasa kana iwe uchinge wakunda kusingagone kudzoserwa!
  Kurasikirwa nemurume akasimba dzimwe nguva kunoregererwa; kurasikirwa nekushaya simba kwekuda kwako kunogara kuchinyadzisa!
  Chinhu chakanyanya kuoma muhupenyu hwezuva nezuva kushaikwa kwezvinhu zvakapusa zvehupenyu!
  Kufungidzira kwemunhu hakuna miganhu, zvinogoneka, muchokwadi, zvakare, asi hapachazove nekugutsikana, nekuda kwekusagadzikana kwezvishuvo uye nekugumira kwekuzvininipisa kwezvikumbiro!
  Kufambira mberi kwevanhu kwakanaka, asi kana panguva imwechete ichikushandira iwe pachako, saka zviri nani!
  Mhosva huru ndeyekushaikwa kwemhosva, nekuti pasina kuyambuka mutsara, iwe uchagara uri munzvimbo imwechete isiri-yakanakisa!
  Sainzi yakasimba uye inogona kuita chero chinhu, asi simba rayo harina simba rinopesana nechido chisina simba chemushandisi!
  Ani naani anouya kuRusi inobwinya nebakatwa, kana asingarari pasi, achatiza ane nyadzi!
  Dzimwe nguva zvishuvo zvakakura zvakavanzwa mukuteerana kudiki, kungofanana nemhasuru dzine simba dzinovanza zororo panguva yezororo rekuzorora!
  Muhupenyu pane nguva dzose nzvimbo yehugamba, asi kwete nguva dzose yehugamba!
  Ndinoda kurwa, ndinovenga hondo, handikoshesi rugare, asi ndinoda kuikunda!
  Makuru mhasuru haisi nguva dzose chiratidzo chepfungwa diki, asi midziyo mikuru inogara inoratidza kuzvikudza kukuru!
  Iwe unogona kuve Superman usingasiyi skrini, asi mune inofa glitch, pasina kusiya mubhedha!
  Hutsinye kune vamwe ivava yemasitadhi, hutsinye kune iwe pachako hausiwo shuga, asi chimiro chakapfava kune utera hwemunhu chinoshandura kunyange rwizi rweuchi kuva njodzi yemusikirwo!
  Pfungwa yehondo ifodya, kana iwe ukatora zviputi zveutsi panguva yehondo, uye nerurimi rwekupopotedzana, uchikanganwa kuti hausi mungano!
  Matambudziko anouya ega, kungoti hadzisi katsi, asi imbwa dzine chimbwamupengo!
  Chero benzi rinogona kuita manyemwe, asi avo chete vakangwara zvakakwana kuti vagutsikane nezvishuvo zvavo vanogona kuenda berserk!
  Haisi yese imba ine mari, asi muridzi weiyo shack yevarombo anogona kuwana master kiyi kune estate!
  Moto uri mumoyo hauperi, asi uyo ane nyeredzi mumweya wake!
  Kunyengerwa nebhodhoro rinovava, iwe pachako uchakwira mubhodhoro umo rinovava!
  Iwe unogona kudyisa mhumhi pane leash kwenguva yakareba, asi haugone kuidyisa kana iyo leash ichibvumidza iwe kubatwa!
  Zvinogoneka kumonyoroka semurume, kunyangwe munhu akamonereka chete asina kumonereka asinganzi murume!
  Avo chete vane mweya yakaora uye vanouraya mutsika vanozvibvumira kuti vaparadzwe!
  Gunguwo chiratidzo cheuchenjeri, asi kwete zvachose uyo ane chitunha charakabhururuka chichichochonya!
  Anodonha akashinga haaparare, mbwende inosara inonhuwa kudarika chitunha!
  Marozi akanaka anokura kubva mumatope apo Zuva rekushuva kwechiedza rinopenya, uye mumamiriro ekupisa, pasina kuzununguka, kunyange makonye anoonekwa muuchi!
  Munhu wese ane nungo, asi husimbe hunobuda nedivi, kune avo vanovata pasi, vasingadi kukanda nekutendeuka!
  Husimbe ndiyo injini yekufambira mberi, asi kwete kune avo vava neusimbe zvekusvika pakurasikirwa nevavariro!
  Iko hakuna matambudziko makuru, kune vanhu vadiki chete vanotora mhinduro dzavo!
  Murume mukuru haagadzirire vavengi vake matambudziko madiki!
  Hukuru hwechokwadi hunogutsikana nezvishoma, asi mukuzvitutumadza chete, kwete nekunyepedzera!
  -Chiedza chesainzi yemauto chinotungamira vanhu murima reguva, pasi pekuputika kunotyisa kwemagomba!
  Hondo haisi yevasina simba, asi inopa chero psychopath mukana wekudzikama zvachose!
  Muranda akazvipira, kwete Mwari - Satani!
  Mhumhi isango rakarongeka rine vanhu vakanyura kusvika pamwero wemhuka, asi pasina chiremba mukuru, wolfhound, ambulensi inogara ichiuya kune vanhu vasina kururama!
  Kanganwa nezve "mukaka" wakashata mukupfura, kana iwe uchida kusakanganwa nezvemukaka mutsva wevana vako!
  Ani naani asingazivi kutamba uye kutarira kumusoro, muoni wake haungapofumadzi meso ake!
  Kune avo vanowana uto rinodhura zvakanyanya, ivo vachave vakachipa nebasa ravo pasi pekugara!
  Shasha iri pachipikirwa, samambo ari pachigaro!
  Kungofanana namambo pachigaro, kwete chigaro, nekuti chivimbiso, pasina kuitiswa, chinongova chigaro - pombi yetsvina!
  Munhu anogona kupiwa zvipo mune zvose, asi chinhu chimwe chete chinopiwa kwatiri kwete nemasikirwo, asi nekurerwa - kukwanisa kupira egoism yedu kuvanhu!
  Bayonet inopinza iri nani pane izwi rakapinza; iyo yekupedzisira kuruma, sekutonga, inosiya chete mavanga asingaonekwe!
  Kufambira mberi, hongu, kushanda nesimba, asi kwakaoma kupfuura zvese kune avo vasingade kuzviremedza nekusimudzira kwesainzi uye tekinoroji!
  Gunguo rakachenjera rinogona kupa zano, asi kwete kune iro rave kutonhonga!
  Nyoka inorohwa mumusoro, uye uto rinokundwa, rarasikirwa nemutungamiriri waro, kana kuti, chii chinoitika kakawanda, pasina kana mumwe!
  Musoro chinhu chinowanzorasika, asi kwete nevaya vanoubata pamapfudzi ane simba!
  Mapere haahukure, madhongi haabhururuke, asi munhu anogona kuita sembwa openga, pasina kushanda nesimba!
  Ani nani, akamira asina chaanoita, anomirira kusvikira gakanje rarembera mugomo, achapfugama ozvikwenya!
  Murwi wese anogona kufa, asi murwi wemuoki chete anogona kupa!
  Chokwadika, muedzo wokurwisa, asi vaya vanoedzwa nokusimuka zvakanyanya vanofanira kuwa!
  Munguva yehupenyu, tinofamba nezvitsitsinho zvedu pabadza rebanga, asi dhadha rekucheka, zvinosuruvarisa, rinopera chete nekuputsika mugomba rakadzika-dzika rekukanganwa!
  Ani naani anogumbura vasina simba akatonetesa pfungwa dzake uye akawedzera kusakosha kwake!
  Kazhinji vanhu vanotaura zvinhu zvoupenzi kana pasina chekutaura, asi kunyange kazhinji kazhinji vanozviita apo zviito zvakachenjera, kunyange zvazvo zviripo, zvinonyimwa kusununguka kwechimiro choupenzi!
  Kufamba kwakanaka, nguva dzose kwakashata nenguva - kufamba kukuru kunonoka kunogara kuri kukundwa!
  Iwe unogona kurwa nenyika yakanaka, kutengesa nemunhu wese, asi, maiwe, kwete
  Mukana wokuratidza ngoni kunyange kune vakakodzera hausati wawanikwa!
  Vavengi vazhinji vakaenzana nemabhokisi mazhinji, chete kana uine simba remuti wemuouki uye nehuchenjeri hwemhungu!
  Kunyange mbongoro inorayira, asi shumba chete ndiyo inogona kurayira!
  Muvengi ane mutambo wekudya kwemasikati, iwe unofanirwa kusvika padanho! Asi kana iri kudya kwemasikati pachayo, zvinoreva kuti hapana kirasi zvachose!
  Kururama kweruremekedzo rwemadzimambo, uye mudziyo wekutonga, avo vanoti basa ramambo!
  Hupenyu husina adventures hahuna zvahunobatsira, uye pasina mukana wekuzviita, hupenyu hunova hwakaipa zvachose!
  Vanhu vanodzidza utsinye nyore nyore sei, uye kwakaoma zvinorwadza sei kuvakwidza kumwero iwoyo werovedzo kuti vagogona kudzivisa utsinye kwavari vamene ndokuvadzivirira pautsinye hwavamwe!
  Tsitsi manzwiro anofa kunze kwekushanduka-shanduka uye akaiswa muhutano hwedzidzo, asi hazvibviri kudzidzisa kuramba izvo zvinobatsira kurarama!
  Kusaziva kukuru kunotaridzika kunotyisa, asi hakuna ngozi kunze kwekunge kuri kwako!
  Zvishamiso muhupenyu hwedu zvinouya kune avo vasingarare vakagutsurira, asi vanochengeta mhino dzavo kumhepo uye vasingatarisiri chishamiso!
  Hapana chisingagoneki kumunhu; kana chimwe chinhu chikasashanda, imhaka yekuti chidimbu chemhuka hachisati chasundira parutivi hunhu hweruzivo nehunyanzvi!
  Ani nani anofunga kuti apedza nyaya uye anogona kusiya njodzi nekusingaperi dzichisara padanho reMoor uye kusawana Desdemona!
  Iwe unogona kuve muMoor munyama, asi haugone kunzvenga mutoro uchiramba uine mukurumbira chena!
  Hupenyu harisi bhaisikopo, asi rinobhadharisa chikamu chega chega!
  Cinema haisi hupenyu, asi mamiriro ehupenyu chaihwo anogara achitakura kupenga!
  -Mamiriro emunhu wese anotora magumo asingatarisirwe, asi kusiyana nehupenyu chaihwo, zvinongofungidzira!
  Kuguma kwehupenyu kunogara kusingatarisirwi, kunyangwe iwe wanga wakamirira, asi mumafirimu zvinofungidzirwa, kunyangwe iwe uchitarisira kwazviri!
  Kupedzisa mufirimu nguva dzose kunotungamirira kuti iwe usimuke uye usiye chigaro chako, asi muupenyu, apo vamwe vanosimuka nekuremekedza nokuti iwe watosiya nzvimbo yako muzuva!
  Nyika yedu izere nemoto, asi zvinosuruvarisa kwete kuda chido!
  Zviri nyore kuti munhu atungidze hasha, asi mafungiro akanaka mumweya anopfungaira chete!
  Zvakanaka kana kutsamwa kunopfuta, zvakaipa kana kururama kuchipfuta nokutsamwa.
  Avo vanodya mabhosvo vasina tsika vanowana makoni!
  Hondo inogara yakasviba, asi inoita basa rakakura rekubira mari inonhuwa nehuipi!
  Ani naani anosvetuka kubva mugomo asingatyi achakwira mugomo, asi haazowani njodzi, uye achadzivisa mavanga!
  Izvo hazvigone kupera zvakashata kune avo vasingambopererwe netarisiro uye mafungiro akanaka!
  Avo vakazvichenesa nefuro mumweya vachakwanisa kupemberera kukunda kwakajeka ne foamy champagne!
  Kupenya kunowanzo kuve kusina, kunze kwekunge mhandu yawakafuridza ichipfuta!
  Ushingi hunogara hunobatsira kune chikonzero, chete kana huchipenga chete mukuona kwemuvengi!
  Zvisinei, chii chisingaitiki munyika, asi hapana munhu anopfeka demo, asi panzvimbo yeStolypin's tie, anogara achida!
  Haasi munhu wese anozvarwa aine minhenga, asi munhu wese anokwanisa kusimudza shiri yekubhururuka kukuru mukati mavo!
  Kune furo rakawanda munyika, asi mukana mudiki wekugeza hana yako!
  Munyori akaguta akaita sembongoro ine usimbe, basa rake roora sokuora kwemashanga!
  Nhare dzinotorwa nevakashinga, asi icho chinohwinhwa zvakasimba chinochengetwa chete nehuchenjeri hune hunyanzvi!
  Misodzi yekutya kwako yakaita sepeturu yakadururirwa muinjini yemoto yekuzvikudza kwemuvengi, asi kana ikapfuta nemoto wehasha, zvese zvichasara kubva muinjini dzevapambi mheremhere!
  Usaruma mhino dzako pakurwa, unenge wasara mhuno imwe chete yekurima ivhu!
  Chamupupuri mukufamba kwemamhasuru uye nzira dzekufamba zvinotungamira mukukunda, asi njere dzakapinda muchamupupuri; kunyangwe kuedza kubva kumuvengi hakudiwi kukunda!
  Mugeri wehondo, achichekerera nhungirwa dzehupenyu, kusiyana neakajairika mugeri, haazombosiiwa asina basa uye aine mamoni asina chinhu!
  Munhu, kusiyana nenhengo, haafaniri kumira, kana zvisina kudaro anorega kuva nhengo yeboka rinokunda!
  Imbwa dzinohukura zvakanaka kana dzichihukura, asi dzakaipa kwazvo kana uchida kutora chimedu chako!
  Muhondo yehupenyu, senge mubhaisikopo, maziso ako anoyeverwa nemafuremu, aya mafiramu chete, rombo rakanaka, anongova nehungwaru hutema nechena!
  Mamirioni anosangana nekutya, hazvizivikanwe kune vashoma, asi kutya kunoderedza mamirioni kusvika zero, uye murume mumwechete wechokwadi akashinga achakunda kusingaperi!
  Kakawanda sei, pamberi peruponeso pasina nguva yekunakidzwa, nguva iyo yakapambadzwa muvaraidzo inoparadza haina kukwana!
  Iwe unogona kuva munhu akanaka kubva kumativi ose, asi nzvimbo duku kune rumwe rutivi yakakwana kune mukurumbira we scoundrel!
  Uye vakafa havazorori, nokuti hamuna rugare muchisiko chapose pose chizere nokufamba!
  Marwadzo akanaka kana achibatsira uye anotyisa kana achikuvadza!
  Iko hakuna mukana wekupihwa kune mumwe munhu mbwende uye benzi kubhoti!
  Ndosaka mushonga wekuuraya unopihwa kune vakafa, kuti gehena risanyanya kupisa!
  Kunyange munhu ane mwoyo weshumba anogona kupeta mapapiro ake nokusingaperi kana kusasarudza kwake kwakavharirwa mudemhe risina mapapiro!
  Shoko rakanga riripo pakutanga, asi mavambo aya ari kure kwazvo zvokuti dzimwe nguva zvinhu hazvitomboitiki!
  Varimi ipfupa raBaba, vashandi iropa, mabhizinesi ipfungwa! Imwe haigoni kuvapo pasina imwe!
  Hondo chimwe chinhu chinoitika mumafirimu anorema uye evakuru, asi kureruka kunowanikwa chete mukuti inowanikwa kuti ionekwe nevana, zvakare!
  
  
  
  
  
  GURU TSAR VASILI THE III
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, zvisinei, vakakurumidza kuenda kune imwe nyaya.
  Hondo yeVasily wechitatu yakakomba Kazan. Mutungamiriri, zvisinei, akanga asiri Tsar pachake, asi munun'una wake Dmitry.
  Gore raive 1506, gore rekutanga rakazara rekutonga kwaVasily wechitatu, uyo akasimbisa zvakanyanya Muscovy uye akasimbisa centralization yemutongi. Chokwadi, haana kukunda zvakanyanya, asi ane vavariro huru!
  Uye saka Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakasarudza kubatsira Russian Grand Duke, uye kunyange kusvika pamwero wakati mambo, kutora guta uye guta guru Khanate.
  Mukomana nemusikana asingafi vakarova Kazan nechisimba, vachivheyesa pfuti. Vakarwa semagamba. Sezvo vasingafi, vana vaifamba nekukurumidza kupfuura mbira. Uye nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe vakaparura pre-yakagadzirirwa, madhisiki akarodzwa akarova maTatars muhuro.
  Oleg naMargarita vakamhanya nekukurumidza, uye vachibhururuka kumadziro vakaita zvigayo, vachicheka varwi vashanu kana vatanhatu veTatar.
  Vakabva vatanga kutema vavengi nekuvaparura, vachiwisira pasi gumi nevaviri nukers panguva.
  Ipapo vakawira pasi, vakawira pasi.
  Mukomana nemusikana vakarwa kunge matitans. Vaisiyaniswa nekugona kwavo, uye minondo yavo yaiita kuchinjika gumi neshanu musekondi. Saka vakatema muvengi. Zvose vana nezvombo zvaive zvakakosha: minondo nemagetsi panguva imwe chete, uye vaicheka chero simbi nenyama.
  Oleg akazunungusa butterfly hombe, akacheka gumi nevaviri vaipikisa kamwechete uye akadzvova:
  - Ini ndiri hombe mota scooter!
  Uye zvakare mukomana ari kurwisa kunotyisa.
  Uye heunoi musikana achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kushinyira:
  - Nyika Yedu Yedu ine mbiri, Native Akatendeka, Orthodox! Uye isu tichakwanisa kurova vaTatars, uye Kazan ichava pasi peRussia!
  Uye zvakare vadiki, varwi vasingafi vanorwisa. Uye vanorwa nehasha. Iwo ane dhaka remusango remazano uye simba rinotyisa.
  Vaviri vechidiki pakurwisa. Uye varwi veTatar vanowira pasi pekurohwa kwavo. Uye varwi vakagamuchira kusafa uye vari kushanda kunze kwehupenyu hwavo husingaperi vane mafaro akawanda.
  Oleg, achicheka chiTatar, akadzvova:
  - Mazana, mushure mezana, regiment mushure mehondo! MaRussian knights akachekwa nebakatwa! Ndinotenda kuti kukunda kuchauya nekukurumidza! Tiri kuvhura account yakanaka!
  Margarita akakanda dhisiki rakarodzwa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuimba:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi, akakandawo discus netsoka yake isina kupfeka, yemwana, asi yakasimba zvikuru uye akaimba:
  - Defender of the Fatherland! Perunov musoja!
  Margarita, achiramba achicheka, akaimba:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Mukomana, achicheka vavengi vake, akaridza muridzo;
  - Magamba eRus 'ari kuridza alarm!
  Aya ndiwo marwiro anoita vana magamba - magamba makuru! Vane chido uye simba kune regiyoni yose.
  Kana kuti zvimwe mauto gumi! Kuvatarisa, vamwe varwi vose vakakurudzirwa uye vakatanga kumhanyira pamusoro pemasvingo eKazan.
  Oleg, achicheka maTatars, akadzvova:
  - Kune Tsar Vasily Wechitatu!
  Uye kuti achakanda sei dhisiki rakapinza, kuti achagura sei gumi nevaviri vanopikisa Rus.
  Uye zvakare shavishavi richatenderera, richiteverwa neguyo. Kucheka gumi nemaviri panguva. Uye ipapo mukomana anoitora sezvaanoda uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka anosunda khan pachirebvu.
  Achabhururuka onyura mugate chairo rine sipi inovira.
  Oleg Rybachenko akadanidzira achiti:
  - Zvakanaka, kugehena newe!
  Margarita akatora bhoomerang nezvigunwe zvake zvisina kubereka, akacheka nukers shanu uye akadzvova:
  - Kubwinya kune Nyika Yebaba yeTsar Vasily!
  Oleg Rybachenko akasimbisa nechido:
  - Kubwinya kuRussia Tsvene!
  Margarita, achicheka vaTatars, akaridza mhere:
  - Iyi haisati iri Russia, asi Muscovy!
  Chikamu chakakosha chemadziro chakatotorwa nemasoja eRussia. Vari kutopinda muguta chaimo.
  Grand Duke Vasily akazviwana ari mumumvuri nekuda kwemwanakomana wake mukuru Ivan the Terrible.
  Asi munhoroondo chaiyo Kazan haana kuzviisa pasi pake. Uye zvino vana vari kunyora zvakare uye kuwedzera izvo madzitateguru avo eRussia akatadza kuita.
  Oleg Rybachenko akagura misoro mina nekurova kumwe chete. Mukomana akabva akanda boomerang nezvigunwe zvake. Akatema vamwe varwi vanomwe akadanidzira achiti:
  - Ivo neimwe nzira vakapinda mubhokisi, uye ghoul yakasimba,
  Akada kuruma mutsipa wangu, asi akachinja kuva mhuka!
  Uye murwi wechidiki anotsamwa ...
  Margarita akatendeudzira sikuruu ndokukwenya:
  - Ini ndiri mhungu yakagadzirira kusvetuka!
  Uye zvakare achaburitsa mhondi boomerang nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Musikana, pasina chikonzero, akafanana namwarikadzi anotonhorera.
  Yakawanda yeKazan yakatotorwa. Vana vakashinga vanopinda nechisimba mumuzinda weSupreme Khan. Vakazara nehasha uye kunakidzwa kwakanyanyisa. Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova ndivo vana Terminator. Uye imwe neimwe yekuzununguka kwavo, uye ivo vanozununguka kazhinji, zvitunha zvitsva!
  Oleg Rybachenko, achirwa, akati:
  - Asi kurwa uku kunogona kuchinja zvakanyanya!
  Margarita akabvuma kuti:
  - Ivan the Terrible akakunda Kazan! Uye zvino babamunini vake Dmitry vachamukunda zvakare!
  Mukomana akakanda bhoomerang nezvigunwe zvake. Akacheka huro dzevaTatar vashanu uye akahukura:
  - For Great Rus 'uye denga revaSlav!
  Margarita akasimbisa nechivimbo:
  - Nezve Humambo Hukuru!
  Musikana akakandawo badza rakarodzwa nezvigunwe zvake.
  Uye akacheka nzungu dzakawanda, uye akacheka mamwe awo. Ndiye tsvarakadenga inorwa.
  Margarita akanaka chaizvo. Nokuda kwokusafa, akabvuma kuva musikana, achisiya muviri wake mukuru, ndokutengeswa muuranda. Asi akawana simba rinopfuura romunhu! Uye nditende, hongu zvakamunakirawo!
  Musikana anorwa uye mukomana anorwa uye vavengi vanowa. Vanochekwa-chekwa vopera simba.
  Saka vana vakashinga vanopinda muimba yechigaro, iyo Kazan Khan iripo.
  Anoedza kubva, asi mukomana anokanda nyeredzi netsoka yake isina chinhu uye anobaya kumashure kwemusoro wakhan. Akabayiwa anowira pasi ofa...
  Ipapo vachengeti vevana vanoparadza mamwe maTatars. Zvisinei, vekupedzisira, varasikirwa natenzi wavo, vanokanda zvombo zvavo pasi uye vanozvipira.
  Saka Kazan yakawa. Zvino Russia yapinda munyika idzi. Grand Duke weMuscovy Vasily akagadzika mamwe maTatars muRussia, uye akagadzika vamwe veRussia muKazan.
  Zvakabva zvaita nani zvachose. Mutsva weRussia Grand Duke akasarudzwawo Grand Duke weLithuania. Akakwira kuchigaro choumambo...
  Zviri pachena kuti sei - kukunda pamusoro peKazan kwakafadza munhu wose zvikuru. Uye vakaziva kuti Rus 'akasimba kwazvo!
  Uye vana vevarindi vakaita zvavaigona apa. Vakabata uye vakakunda uto remukwikwidzi mukuru weGrand Duke Vasily wechitatu. Uye mukomana nomusikana akanga asingafi vakatora musoro womukumbira ndokugura.
  Uye vakaita izvi nekukanda madhisiki pamwe chete netsoka dzavo dzisina kupfeka, vachidanidzira:
  - VaSlav vanofanira kunge vakabatana! Tose tichava vasingakundiki!
  Uye vachisvetuka uye vachibaya hetman kuti afe, vana vakadanidzira:
  - Isu tiri varwi venguva nyowani uye inotonhorera kuumbwa!
  Mushure mezvo vasungwa vakatsvoda tsoka dzisina shangu dzevana dzakasiiwa navo muchando chitsva. Uye iwe unobvuma kuti izvi zvakanaka kwazvo!
  Uye ipapo rwendo kuenda Astrakhan. Iyi ndiyo nzira iyo kukunda kumwe kunotungamira kune vamwe.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, pamwe chete naGrand Duke uyu, vakatamira kuAstrakhan.
  Mukomana nemusikana vakapinda muguta guru iri. Vakarwa, zvakare mauto eRussia akasvika nemukoridho yenguva.
  Uye zvakare vakatema uye vakakanda boomerang nezvigunwe zvavo zvisina kupfeka. Zvese zvakafamba zviri nyore pano. Uye uto raitungamirirwa naVasily Wechitatu pachake. Uye simba rake rakanga riri guru. Mauto eGrand Duchy yeLithuania akasvikawo. Vakapamba guta iri.
  Uye vana veTerminator vakarwa uye vakakanda boomerangs, madhisiki, uye nyeredzi. Oleg Rybachenko akatokanda magirinedhi akati wandei.
  Netsoka dzakashama, vana vakakandawo nyeredzi dzakapinza uye dzakatetepa, asi dzichikwanisa kucheka huro dzakawanda panguva.
  Uye makumbo avo zvechokwadi mufananidzo wekugona, uye nekukurumidza uye kusimba kwakanyanya.
  Uye kana musikana akakanda boomerang neminwe yake isina chinhu, hazvizove uchi zvachose kune vavengi vetsvene yeMoscow Rus '!
  Vana Terminator vakashevedzera pamwe chete:
  - Kubwinya kuna Vasily wechitatu, mukuru weRussia tsars!
  Uye zvakare kukunda kukuru kwehumambo hweRussia.
  Vasily Wechitatu akapfekedzwa korona ine zita rekuti Tsar, uye akazivikanwa zviri pamutemo saMambo. Humambo hwake hwakava hukuru. VaRussia vakatangawo kupinda muSiberia. Uye iyo Khanate yeCrimea yakatozviona semutongi weRussia.
  Mushure mokudzingwa kweguta guru, Vasily Wechitatu akamanikidza mutongi mutsva wechechi kuchinja dzidziso uye kubvumira barika. Izvi zvakakonzerwa nekutorwa kweKazan, Astrakhan nedzimwe nyika dzeIslam.
  Vasily Wechitatu pachake pakarepo akaroora Lithuanian muchindakadzi Glinskaya uye Tatar Tamara. Uye zvakare pamusikana wechina.
  Sinodhi yakabvumira vanhu vokuRussia kuva nemadzimai mana. Uye machinda mazhinji akatora mukana uyu.
  Hondo nePoland yakaguma nekukunda ... Hondo yeRussia yakanga yakasimba, uye yakawanda zvikuru. Hungu, Oleg naMargarita vakabatsira. Uye nevana veTerminator, hapana anopikisa anotya.
  Uye Vasily Wechitatu akava Mambo wePoland. Humambo hwakasimba. Asi ipapo Suleiman Mukuru akauya pachigaro cheOttoman Empire. Uye mutongi uyu akakunda Hungary. Akakombawo Vienna.
  Asi Khanate yeCrimea yakaputsa neRussia. Uye mushandirapamwe mutsva wakatevera. Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, zvakare, pakuraira kwemuroyi-mwarikadzi ane masimba ose, vakazvisiyanisa pano zvakare. Zvechokwadi, panguva yekurwiswa kwePerekop. Ichi ndicho chikamu chakasimba chekudzivirira kweCrimean Tatars. Asi ndizvo zvakaita vana: Oleg naMargarita vakanaka kwazvo!
  Uye vachamhanya sei, uye vachamhanya sei! Uye kuti vachatema sei maTatars. Uye nekufarira kupi kwemusango ivo vachatora pane izvi.
  Uye mukomana akakanda nyeredzi nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, uye akagura maTatar matanhatu pakarepo.
  Musikana akakandira pasi zvishanu zvacho nenyeredzi yakakanda. Ava ndivo vana vekurwa vakazova.
  Oleg naMargarita vakabvisa chikamu chemadziro. Mukuwedzera, artillery yakashandawo. Kuparadza kwakawanda kwakakonzerwa kumaTatars. Saka Crimean Khanate yakawa.
  Ipapo kwakava nehondo neuto raSuleiman Mukuru. Panguva ino uyu sultan mukuru akanga asina rombo rakanaka munhoroondo chaiyo. Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova havana kungouraya vazhinji veTurkey, asi vakatorawo musungwa weSultan.
  Russia yakamanikidza vaTurkey kuti vabve muBalkan. Uye akavaka nhare dzake ipapo. Uye Istanbul yakatorwawo. Constantinople yakasimuka zvakare.
  Vasily Wechitatu akamira kwenguva pfupi. Zvakanga zvakakodzera kugaya kukunda. Livonia yakabvuma kubhadhara mutero kune maRussia, uye pasina hondo yakapa pfuma yeNarva.
  Kunyange muna 1535, Vasily Wechitatu akarayira kuvakwa kweguta rine chiteshi chezvikepe pamuromo weNeva. Chimwe chinhu chakafanana naPeter the Great's Petersburg. Chokwadi, Vasily akatamisa guta guru kuConstantinople.
  Muna 1537 vaRussia vakatapa Vyborg ndokuzvisimbisa vamene kuchamhembe vachibva kuSweden, vachivakurira chose chose.
  Panguva yekurwiswa kwaVyborg, Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakazvisiyanisa zvakare.
  Mukomana nemusikana vakangoerekana vasvetuka pachikumbaridzo chenguva ndokutora chikamu mukurova.
  Saka Oleg akakanda boomerang netsoka dzake dzisina chinhu, akarova vavengi gumi nevaviri uye akaimba:
  - Kukudzwa kuRussia uye yayo Tsar Vasily Wechitatu!
  Margarita akakandawo chimwe chinhu chinouraya nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye noushingi akati:
  - Kune mutsvene Rus 'uye mambokadzi wepasi!
  Pashure pacho mukomana nomusikana vakaparadzana kwazvo zvokuti vakacheka nzvimbo yose yakabuda muzvitunha zvevaSweden.
  Muna 1540-1541, mauto eRussia akatorawo Asia Minor kubva kuTurkey. Uye muna 1545 uye zvakare Mesopotamia nePalestine. Muna March 1547, mambo, asina makore makumi matanhatu nemasere, akafa. Kutonga kwake kwemakore makumi mana nemaviri kwakave kwenguva refu uye kufara kwazvo nekukunda kwakawanda kweRussia.
  Basil Wechitatu ainzi Basil Mukuru. Uye pachigaro pakanga pane wechidiki, asi atova mukuru nemitemo yeRussia, Ivan Vasilyevich.
  Uye sezvo Vasily Wechitatu akararama kwenguva refu kupfuura munhoroondo chaiyo, mhirizhonga boyar akadziviswa.
  Ivan Vasilyevich akatanga kusarudza zvachose kukurira Livonia, hondo muna 1550 yakabudirira. Zvombo zvine simba zveRussia zvakatsvaira munhu wose, uye anenge maguta ose akakurumidza kutorwa.
  Zvechokwadi, muhondo vakatora vana veTeminator Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova.
  Netsoka dzavo dzakashama, dzemwana vakakanda zvese zvinopinza nekubaya neshungu zvekuti mauto eLivonian akafa muhuwandu hukuru.
  Uyezve, vana vanopfurawo nemazvo kubva pamakanoni.
  Oleg mukomana weterminator akapfura ndokukandira mhondi iripo netsoka dzake.
  Akaparadzira vavengi ndokuridza mhere.
  - Ini ndiri mufananidzo wekuparadza!
  Uye mukomana achafara uye achadzvova:
  - Ini ndiri mwanakomana werumutsiriro rukuru!
  Margarita, uyu musikana anotonhorera, achavhurawo mhondi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye squeak:
  - Ndiri mukunda wevamwarikadzi vakuru vekuparadza!
  Uye zvakare vana vanoseka uye vanoratidza mazino avo. Uye ipapo vachabhururuka kuenda kunhare. Uye saka munhu wese achachekwa. Havana minondo, vanongova nemapropeller. Uye vanoparadza maLivoni uye mamwe mauto euto remamercenary pasina tsitsi.
  Mukomana nemusikana vose havana shangu, kunyange muchando. Uye ivo vana vasingafi kunyange seizvi!
  Kuregererei? Sei vana avo vane miviri yakakurumidza kupfuura chero mhuka, uye zvechokwadi havagoni kukanganwira kana kurwara, vanoda shangu?
  Ipapo Ivan the Terrible akarwa muEgypt. Mushure mekukunda kuchamhembe kweAfrica kwese, kusanganisira Morocco, mumakore mashoma. Ipapo Peninsula yeArabia yakatorwa.
  Germany yakakamukana, Austria yakanga isina simba, Spain nedzimwe nyika dzakabatikana nehondo.
  Tsarist Russia yaifamba ichipfuura nemuIran yakananga kuIndia. Pakazosvika 1590, India yakakundwa. Ivan the Terrible akararama kusvika pazera remakore makumi matanhatu nemasere uye akafa muna 1598. Uye akatsiviwa naIvan wechishanu. Russia yakaenderera mberi nekuwedzera kwayo kumabvazuva uye kutora China. Kunyange zvazvo hondo yakazova yakareba, yakareba uye yakaoma.
  Zvakatora hondo nhatu kukunda China.
  Kunyange kubatanidzwa kwaOleg Rybachenko naMargarita Korshunova muhondo hakuna kuvimbisa kukunda.
  Uye vana vakarwa muzvikamu. Vachamhanya vocheka maChina votiza zvekare.
  Chokwadika, mukomana nomusikana vakaita zvinoshingaira zvikuru uye zvinobudirira. Uye nezvigunwe zvavo zvetsoka zvisina kupfeka vaikandira nyeredzi dzakapinza, madhisiki, uye mabhoomerang.
  Oleg Rybachenko pachake akacheka kusvika afa gurukota rezvekudzivirirwa kweChina. Uye ipapo anokanda girinedhi netsoka yemukomana. Saka pakarepo gumi nemaviri varwi veyero vakaenda kunyika inotevera, vachiti:
  - Kubwinya kuna Rus ', iyo nekusingaperi mumazana emakore inoratidza nzira yepasirese!
  Uye musikana Margarita achavhura boomerang netsoka yake isina chinhu, iyo inouraya, iyo isingagone kutonhorera.
  Uye akunda vadzivisi, musikana anokwenya:
  - Kune akadaro Rus ', unorwa uye usatya!
  Uye mukomana nemusikana vakatanga kuzunguza zvakanyanya.
  Ivan wechishanu akafa muna 1620, uye basa rake rakapfuuridzirwa nemwanakomana wake Ivan wechitanhatu. Mushure mehondo dzisingaperi, China yakazokundwa muna 1640.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakatanga kuonekwa zvakanyanya munzvimbo dzakasiyana dzehondo nehondo.
  Uye ipapo mukomana Oleg akakanda boomerang uye akafuridzira musoro wamambo weChinese. Uye iye pachake akava gamba!
  Uye musikana Margarita akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akarova kunze muzinda wose muvengi.
  Uye zvechokwadi, nekuda kwevana vasingafi ava, kukunda kukuru kweMambo weRussia kwakakundwa!
  Uye mushure mekukunda kweChina, Muscovite Rus 'haachatyi chero munhu! Uye hapana achamira kana kukunda maRussia! Vakatopfuura pfungwa yekusadzoka!
  Uye Russia yakazvisimbisa sehumambo hukuru. Ivan wechitanhatu akatonga kwemamwe makore gumi kusvikira atora Korea uye yakawanda yeIndochina.
  Pashure pake, Alexander Wokutanga akakwira pachigaro. Mambo mutsva akapfuuridzira nzira yake yekare yokukunda. Indochina yakakundwa zvachose, uye zvikepe zveRussia zvakamhara muAustralia ndokutanga kuongorora iyi kondinendi. Mukuwedzera, vaRussia vakanga vapinda muAlaska kunyange kare uye vakanga vachifamba muCanada ... Pano vakanga vatotarisana neFrance, iyo yakazopedzisira yawana kugadzikana uye kubudirira pasi paLouis XIV, neEngland, iyo yakanga ichikurumidza kuwedzera.
  Mukuwedzera, Russia yakaramba ichiongorora Africa uye yakatarisana nechishoro kubva kuBritain ikoko zvakare. Sweden yakasimbisawo uye yakaedza kurwisa Russia.
  Asi mauto eRussia akanga akangwarira, uye Britain neFrance hazvina kufamba pamwe chete. Uye mauto aAlexander wekutanga akakunda nyika iyi.
  Zvechokwadi, zvose Oleg Rybachenko uye Margarita Korshunova vakatora chikamu mune izvi.
  Vana vasina shangu vaikanda madhisiki uye kucheka nemapakatwa marefu, akaoma zvikuru.
  Ivo vakanaka uye havarambiki.
  Oleg Rybachenko akakanda nyeredzi yakapinza nezvigunwe zvetsoka dzake dzemukomana, akawisira pasi gumi nevaviri veSweden ndokuimba:
  - Kubwinya kweRus tsvene!
  Musikana Margarita akakandawo chinhu chinouraya netsoka dzake uye akaridza muridzo:
  - Nekuda kwehukuru hweMhuri isingakundiki!
  Uye vana vachasvetuka pamwe chete ndokurova gavhuna weSweden pachipfuva nezvitsitsinho zvavo zvisina chinhu.
  Akabhururuka akapfura mamwe mauto evavengi gumi nevaviri.
  Mushure mekufa kwaAlexander Wokutanga muna 1675, Tsar Alexei Mwanakomana wekutanga waAlexander akakwira pachigaro. Kazhinji, kutevedzana pachigaro kwaienda maererano nehukuru hwevanakomana, uyezve vazukuru kubva kumwanakomana mukuru. Vasily Wechitatu akasimbisa izvi kuitira kuti pasazova nekurwira chigaro. Ne centralization yakasimba.
  Alexei ndiye akatanga kusangana neFrance muAmerica, uye Britain muAfrica.
  Zvichakadaro, mauto eRussia akapinda munyika dzeGermany. Kutora kwacho kwakabudirira, sezvo vakuru vacho vaive nepakati. Akawandisa emauto eRussia akatorawo Italy. Izvi zvakateverwa nedanidziro yekurwisa France. Kutonga kwaLouis the Sun King kwakapera zvakashata. MaRussia uye ekunze regiments akatora France.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakazvisiyanisa zvakare.
  Vana vairwa neminondo uye vaikandira madhisiki kuvarwi vevavengi. Vakauraya varwi vakawanda.
  Mukomana akakanda nyeredzi kumuvengi netsoka yake isina chinhu uye akadzvova.
  - Ini ndiri superman murwi!
  Musikana akakandawo disc remhondi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza muridzo:
  - Uye ini ndiri mufananidzo wenzvimbo inoshamisa!
  Uye rurimi rwake rurefu rucharatidza sei! Uye ipapo acharova nhamba yeFrench mumhino nechitsitsinho chake chisina chinhu. Huma yake yatsemuka.
  Uye Oleg Rybachenko akamhanya achipfuura senge meteor, uye gumi nemaviri maFrench achangofa. Uye ipapo mukomana anomuputira nebuckshot kubva pakanoni yakabatwa.
  Uye ichaisa pasi vazhinji varwi. Vanogomera nemarwadzo ndokufa!
  Uye vana veTerminator vanomhanyira pachavo uye vanocheka munhu wose pasi, sekunge ivo pachavo vaiva ngirozi dzerufu uye dzinokurumidza kudarika cheetah.
  Britain neimwe nzira yakarwa mugungwa ndokukumbira rugare. Russia yakaenderera mberi nekuwedzera kwayo muAmerica. Mauto ake akatora nyika dzose dzeChirungu neFrench uye akasvika kuMexico.
  Kukundwa kweAfrica neAustralia kwakapedzwa.
  Zvino Spain chete nemakoroni ayo, uye Portugal nemakoloni ayo, yakaramba isina kugarwa.
  Asi hondo iyi yakatoitika kuna Peter Mukuru, uyo akawana simba muna 1700. The itsva Tsar, kwete Romanov, asi Rurikovich, akatora mukana pachiitiko kurwisa vatengesi Russian, uye akatumira mauto kuSpain uye Portugal.
  Nyika idzi dzakanga dzatoderera uye dzakakurumidza kukundwa. Mauto eRussia akatangawo kukunda makoroni. Vese vaive vawanda uye vakashongedzerwa zvirinani uye vakashonga. Hondo yeRussia yakanga yatove nepfuti isina utsi uye mabhomba anoputika, uye ndege dzekurwisa. Kunyange matangi akaonekwa. Uye zvitima zvekutanga zvehondo. Izvo zvakaita kuti vadzivisi vaonekwe.
  Pfuti dzekutanga dzakaonekwawo muuto reRussia.
  Asi kunyange pano Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova havagoni kubatsira asi kuita chiratidzo chavo. Vanofanira kurwa uye kuwana kusafa kwavo.
  Iye zvino mukomana achakanda girinedhi zvakare netsoka yake isina chinhu. Uye achabvambura-bvambura vanopikisa. Mushure mezvo ichaimbwa:
  - Muzita reRussia iyo inokunda nyika yese nemoyo yevanhu!
  Musikana, zvakare, aikanda kabhomba negumbo rake, asi nesimba rakasimba rinoputika. Achabvarura maSpaniards uye acharidza mhere:
  - Kune vakadaro kuti kuchagara kune mufaro kune vanhu vese!
  Uye vana vachikanda zvipo zverufu netsoka dzavo, vakaimba:
  - Ngavave vadiki nokusingaperi uye, makore edu akajeka!
  Uye mushure meizvozvo zvakafanana nekubhadharisa chimwe chinhu chinouraya. Uye vanovheyesa simbi dzavo saizvozvo.
  Ropa iro riri kuyerera sorwizi, uye nyika yose yanyangarika kubva pasi petsoka dzako!
  Ava ndivo vana! Zvakanaka, varume vakuru vane tsoka dzisina kupfeka dzinenge dzakashama mukupisa uye kutonhora.
  Asi varwi vakatanhamara vakadaro! Chiratidzo chepamusoro uye kirasi! Pano vanozvicheka uye vanoparadza vavengi vavo!
  Mukomana nemusikana vakafanana neNgirozi huru dzekuparadza kwakaipisisa, kune avo vasina zvipingamupinyi kana zvipingamupinyi munzira yekukunda kutsva uye kubudirira.
  Munzira yavo, maguta anokanda mapfumo pasi, uye vagari vemo vanobuda, uye vanotsvoda mavanga etsoka dzisina shangu dzevasingafi uye vana vakuru.
  Spain nePortugal, pamwe chete nenyika dzadzo, dzakakundwa nokukurumidza. Uye kwakanga kwasara Britain imwe chete.
  Asi muna 1725, mauto aPeter Mukuru akasvika pairi.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vari pamberi pemunhu wese, senguva dzose. Vana havafi uye vanodarika nekufamba kwenguva.
  Vanopfura nepfuti dzemuchina uye vanokanda magirinedhi anouraya nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Vanoparadza maBritish nemamwe varwi.
  Oleg anodzvova, kupfura uye kucheka pasi:
  - Isu tiri varwi vehukama hwe cosmic!
  Musikana Margarita akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Uye isu tichakunda munhu wese pasina kupokana!
  Mushure mezvo musikana akarova Duke weBuckingham zvine simba nechitsitsinho chake chisina chinhu zvekuti akatyoka mutsipa!
  Vakatora London uye pakupedzisira vakapedza kukunda kwenyika.
  Aya ndiwo magadzirirwo akaita humambo hwakabatana. Peter Mukuru akafa muna 1735, uye muzukuru wake Peter Wechipiri akagara pachigaro. Achiri mudiki, asi akangwara uye akaoma mutongi. Russia yakawedzera centralization, mafekitori nemigwagwa zvakavakwa. Ndege dzakaoneka, uye njanji dzakawedzerwa nesimba zvikuru.
  Petro Wechipiri akatonga kwenguva yakareba uye akadzikama. Muna 1790 akatsiviwa naPeter Wechitatu. Nyika yacho yakanga yakabudirira uye zvinhu zvose zvaiva nerunyararo. Patova nekutaura nezvekuwedzera kwenzvimbo.
  Uye muna 1817, yekutanga kubhururuka kwemunhu kuenda muchadenga kwakaitika. Muna 1820, Alexander II akava Tsar. Mambo mutsva aida kukurumidza kuvandudzwa kwenzvimbo uye kuongorora nzvimbo.
  Muna 1825, ndege yekutanga kuenda kumwedzi yakaitika. Uye muna 1845, ngarava dzeRussia dzakabhururuka dzichienda kuMars. Uye muna 1847 kuenda kuVenus. Muna 1850 kuenda kuMercury, uye inotevera kune ma satellite eJupiter. MaRussian cosmonauts akatsika pasi penyika iri kuresa Pluto muna 1860.
  Aya ndiwo mafambiro ekuongorora kwesolar system. Uye muna 1917, ndege yekutanga kunze kwesolar system yakaitika. Zvikepe zvakati wandei zvakaenda kuna Alpha Centauri.
  Uye muna 1921, kuSirius ... Nenzira, mapuraneti akawanda akaenzana akawanikwa ipapo. Makore makumi mana gare gare, ngarava dzokutanga dzaibhururuka nokumhanya kukuru dzakaoneka.
  Uye muna 2017, kekutanga, Russian cosmonaut yakabhururuka kusvika kumucheto kwegalaxy.
  Zvaifadza chose.
  Muna 2030, muchina wenguva wakagadzirwa ... Uye vanhu vakatamira kune imwe nhanho, yepamusoro yebudiriro. Kunyange kana vasiri pachigaro, Rurikovichs vachiri kugara, uye mhedziso monarchy inotonga umambo hwevanhu.
  IVAN ZVINOTYISA NETSAONA
  Ivan the Terrible akanga asina chepfu muna 1584, uye achiri akaroora mwanasikana wechirungu. Russia neBritain vakapinda muchibvumirano uye vakagamuchira rubatsiro rweRussia uye mubatanidzwa.
  Kwakanga kune hondo muSiberia, uye maguta matsva eRussia akavambwa, kusanganisira Tobolsk.
  Muna 1590, Ivan the Terrible uye Chirungu aiva nemwanakomana Alexander.
  Uye ipapo muna 1591 hondo neSweden yakatanga, iyo Russia yakarwa pamwe chete nePoland. Hungu, aya akanga ari mugariro wakanaka.
  Uye mauto eRussia, achitungamirirwa nagavhuna Skopin-Shuisky, akakomba Narva.
  Pano Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, mukomana nemusikana asingafi, vakasarudza kubatsira mauto eRussia. Munhoroondo chaiyo kwaiva nekukomba kwakadaro, asi pasi peTsar Feodor. Uye vokuRussia vakangokwanisa kutora Ivan-guta. Uye pano Ivan Vasilyevich achiri kutonga. Zvakanaka, vakomana nevasikana muAI vakagadzirira kuzviratidza. Kana, ngatiti, mune zvimwe zvakasikwa, Ivan the Terrible akararama kwenguva refu. Saka manje? Imwe mishoni!
  Mukomana nemusikana vakapinda mukurwisa uku. Vanomhanya vari mberi kweuto rose. Mujaho nekukurumidza kupfuura mbira. Uye kumashure kwavo kune mabhegi ane madhisiki akapinza.
  Terminator vana kurwisa. Vanokanda madhisiki kure netsoka dzavo dzisina chinhu uye vanozviimbira pachavo:
  - Hukuru hwaamai Russia,
  Iri mumoyo uye nemweya chete ...
  Takabvunza Wamasimba Ose tsvimbo,
  Iva nedenga nemudiwa wako mudumba!
  Margarita akakanda dhisiki, akawisira pasi vaSweden vatanhatu uye akabvisa:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Kutaura zvazviri, Margarita akanga atova nemakore makumi mana panguva yokuberekwazve. Uye aitya zvikuru kuchembera, kushata uye kupengereka. Uye pakarepo vanobvumirana, nekuda kwehudiki husingagumi, kuva musikana ane makore anenge gumi nemaviri uye kuenda muuranda kwenguva isingazivikanwi. Uye zvakare bvisa kusafa kwako nekutora chikamu mune vakasiyana mesiya.
  Asi iye, saOleg Rybachenko, ane muviri unokosha, ane mano anopfuura evanhu. Uye nekumhanya kwakanyanya.
  Vanoratidzika kunge vachiri vana, asi vakasimba zvakanyanya uye vanokurumidza, uye vagara vaine ruzivo rwekurwa.
  Sezvo ma disc anokandwa, vadzivisi vanowa. Uye hapana bara kana kuti cannonball inogona kuvatora!
  Vana veTerminator vakamhanyira kumadziro, vakakwira nyore nyore, uye vakatanga kucheka vavengi vavo neminondo yavo refu. Uye vanocheka kunge gumi neshanu, makumi maviri sitiroko paminiti.
  Oleg Rybachenko, achikanda dhisiki netsoka yake yemukomana, akadzvova:
  - Pachikomo vanoteya matemo!
  Margarita akatangawo madhisiki netsoka yemusikana asina kupfeka, achicheka gumi nevaviri vavengi uye akaimba:
  - Kurova misoro ine chisimba!
  Mukomana akakanda dhisiki neminwe yake, akacheka boka revanhu neminondo uye akachema nemufaro:
  - Asi iyo ketani tsamba inorira kune vatorwa!
  Margarita akazevezera mazwi aya:
  - Kutaura kweRussia!
  Oleg Rybachenko, achicheka maSweden uye achikanda madhisiki netsoka dzake dzisina chinhu, akaimba:
  - Tiri kutsikwa nerudzi rwechaunga!
  Margarita, achichekawo maSweden uye achikanda zvombo zvinouraya netsoka dzake, akaimba:
  - Isu takadzvinyirirwa nejoko reasingatendi!
  Oleg Rybachenko, achienderera mberi nekucheka, akati:
  - Asi iri kufashaira mutsinga dzedu ...
  Margarita, achicheka nekukanda madhisiki netsoka dzake dzisina chinhu, akasimbisa:
  - Denga revaSlav!
  Mukomana, achikanda madhisiki uye kudzvova, akadanidzira:
  - Uye kubva kumahombekombe eChud!
  Musikana, achiramba achikanda ma discs netsoka dzake dzisina kupfeka, akadzvova:
  - Ku Kolyma ine chando!
  Oleg, achikanda tsoka yake yemukomana, akaridza muridzo:
  - Yese iyi inyika yedu!
  Margarita, achitangawo boomerang, akati:
  - Ndizvo isu tose!
  Mukomana nemusikana wacho vakaparadza mazana evavengi, uye mamwe varwi veRussia vakavatevera, vachiwira pamusoro pemadziro. Narva yakanga ichidedera. Uye kuwa kwake kwaive zvino kwave kusingadzivisiki.
  Terminator vana havasi joke zvachose. Ichi chinhu chisinganzwisisike kune wepakati pfungwa.
  Ava ndivo varwi vasingafi. Ivo vanoenda mberi ndokuparadza muvengi, kungave nepfumo reminondo kana kuti nokuzunguza kwetsoka dzavo dzisina chinhu, uko kunobhururuka madhisiki anopinza. Uye vanorova vadzivisi semapete.
  Oleg anoenderera mberi nekumhanya kwake kwese kwemusango.
  Munhoroondo yeRussia, hutongi hwaIvan the Terrible hwakanga hwakareba, uye hwakanga huri humwe hunobwinya uye panguva imwechete huine ropa.
  Mambo akarasikirwa nehondo yekupedzisira uye yakakosha muLivonia. Uye zvino ndaida kutsiva.
  Uyezve, Russia nePoland vari muhondo panguva imwe chete, izvo zviri nyore zvikuru.
  Uye vana veTerminator vari kubasa ... Mazhinji emadziro akatotorwa nemasoja eRussia.
  Uye vakomana vanopaza kusvika kumuzinda wepakati, vachipotsera muvengi nemapanga vachishandisa tsoka dzavo ...
  Oleg, achirovera pasi vazhinji veSweden, anoshevedzera:
  - Kubwinya kuna Tsar Ivan!
  Margarita, achicheka vavengi, anoridza mhere:
  - Kubwinya kukuru kuGreat Russia!
  Mukomana nemusikana varwi vakaoma uye greyhound. Vanopwanya munhu wese uye vanodzingira vavengi vavo mugehena. Vanozvicheka-cheka, uye vanocheka neshungu uye neshungu. Hapana achavamisa, uye hapana achakunda!
  Mukomana nemusikana vanopwanya muvengi, mukomana nemusikana - sarupu kune magamba!
  Oleg Rybachenko, achikanda diski netsoka yake isina chinhu, yemwana, akapedza gavhuna mukuru, mushure mokunge vaSweden vakatanga kukanda pasi zvombo zvavo.
  Narva yakawa, uye maRussia akasimbisa gungwa ... Uye maPoles akakomba Revel.
  Mauto eRussia akatamira kuVyborg.
  Ivan the Terrible achiri pachigaro, uye uto reRussia, rakasungirirwa pamwe nechirango chesimbi, rakasimba uye rakashongedzerwa zvakanyanya. Vari munzira, Oleg naMargarita vakapinda mukurwisa maguta akawanda.
  Mukomana nemusikana, senguva dzose, vakakanda madhisiki, kunyanya netsoka dzavo uye vakatemwa neminondo.
  Oleg akacheka mukuru weSweden mercenary uye boka remamwe mauto, achibva ati:
  - Vavengi havazotikunda!
  Margarita akasimbisa:
  - Hatizopfugama!
  Mauto eRussia akasvika kuVyborg. Iyi inhare huru. Voivode Skopin-Shuisky akatanga kurwisa mushure menguva pfupi yepfuti.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vari mberi senguva dzose uye vachirwa zvakanyanya.
  Vanofukidza nzira nezvitunha.
  Oleg Rybachenko akakanda bhomba netsoka yake isina chinhu uye akadzvova:
  - Hapana achatimisa!
  Margarita, atanga mhondi, akaburitsa:
  - Uye hapana achakunda!
  Vana mhungu vakadaidzira pamwe chete:
  - Mapere anotyisa anoparadza vavengi! Uye hapana chikonzero chemashoko asingakoshi!
  Mukomana nemusikana vakacheka nespeed zvisingaite. Vaikwira nyore nyore madziro chero api zvawo uye kugura chero mbiru. Vakomana vakaita nekukurumidza uye nekumanikidza kukuru.
  Oleg, achicheka vadzivisi vake, akaimba:
  - Isu tiri varwi vezuva guru!
  Margarita, ane basa remusango, achipwanya vavengi, akaburitsa:
  - Uye denga guru renyeredzi!
  Uye vana vachashandisa magirinedhi zvakare ... Uye ipapo madhisiki nenyeredzi. Uku ndiko kutema kwavakaita muvengi. Nekumanikidza kwakapenga kudaro uye chido.
  Oleg akagogodza kuverenga kweSweden pamadziro ndokudzvova:
  - Yedu ichave kukunda!
  Margarita, achicheka muvengi, akasimbisa:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Mukomana nemusikana vakamhanyisa zvekare ndokupwanya muvengi nesimba guru. Uye minondo yavo yakaita semapapiro eumhutu.
  Vana vaiita zvinhu zvaisaita zvemwana. Uye zvinonyanya kukosha, nekukurumidza, uye pasina chero kumbomira.
  Icho chisiri chekuzunguza kurova chaiko uye kukunda muvengi.
  Oleg, achicheka maSweden, akaimba:
  - Bang! Bang! Bang!
  Margarita, achitema varwi, akapedza kuimba:
  - Isu hatisi stoker, kwete vavezi, asi isu hatizvidembi zvinorwadza!
  Mukomana weterminator, achicheka muvengi, akawedzera:
  - Uye isu tiri high-altitude installers uye kubva kumusoro, kwaziso kwamuri!
  Uye varwi vechidiki vakapararira ndokutanga kufamba semabhora eping-pong.
  Saka Oleg akagura kurufu mutungamiriri Vyborg. Uye Margarita akapedza vapikisi vaviri muzita rebharonial.
  Imwe nhare yakawa ... VaSweden, hongu, havana kukumbira tsitsi zvakadaro. Hondo yakasimba yakaitika.
  Paiva nevaRussia vashomanana, asi vakatora nzvimbo yakanaka. Uye Margarita naOleg vakarwisa vavengi vavo nekupenga. Uye kuvarega vachivacheka uye kuvapwanya kuita cutlets. Uye vakomana vakaita, hongu, kupfuura kubudirira.
  MaSweden aya akachekwa zvekuti nyama yaive neropa chete ndiyo yakabhururuka kubva pavari.
  Oleg Rybachenko akaimba, achikanda boomerang nezvigunwe zvake, izvo zvakacheka huro dzevaSweden gumi nevaviri:
  - Uye ini ndinoona munhu akakomba! Mukurota kwaIvan the Terrible!
  Margarita, zvakare achicheka nekupura munhu wese, akasimbisa:
  - Nyika muSiberia yakagovaniswa - yako yekuzvarwa Rus '!
  Uye netsoka yake isina kupfeka anotanga boomerang ... Uye zvitunha zvevavengi zvinobhururuka zvichienda nenzira dzakasiyana.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Ah, muswe, makwande!
  Uye achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akawedzera:
  - Ndichauraya zviuru zana!
  Margarita, achichekawo vadzivisi vake, akati:
  -Ndakatema vadzivisi vazhinji!
  Uye zvakare netsoka dzisina kupfeka achatora uye oburitsa chinhu chinouraya zvakanyanya. Uye acharamba achisvetuka nomufaro.
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka acharova Swedish Marquis muchirebvu. Achabhururuka achitsvaira gumi nemaviri kubva pamabhiza avo.
  Mukomana nemusikana, vanhu vanoshingaira uye vane hasha. Vanoparadza muvengi nekupenga. Kusada kudzikamisa uye neimwe nzira kudzora muvengi.
  Uye veSweden vari kutambura kurasikirwa kukuru. Hondo yavo yakatozunguzika. Uye asingakwanisi kutsungirira dzvinyiriro yacho, akabvuma ndokutiza.
  Kutsvaga kwakatanga.
  Hongu, ndezvekuti hapana anogona kumumisa.
  Mukomana nemusikana vanomhanyira voga voshevedzera kuti:
  - Kubwinya kune magamba anokoromora madziro!
  Oleg achatenderedza chigayo nekubuda:
  - Kubwinya kune magamba!
  Margarita akabudisa butterfly, achiurayawo vavengi vakawanda, uye akapa:
  - Uye kubwinya kwatiri!
  Mukomana nemusikana vari kurwa zvisingaite. Uye havasi kuzomira kwesekondi.
  Kwete, vari kufamba nekukurumidza. Pfungwa dzavowo dzinosvetuka semabhera.
  Heino mukuru weSweden gavhuna. Oleg Rybachenko anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anofuridzira mukuru wemauto kuita zvidimbu. VeSweden havagone kumiswa zvino.
  Mauto eRussia ari kuvatandanisa uye kuvatevera. Asi handizvo zvoga. Zvino Ivan the Terrible akasarudza kukunda Sweden yose. Sezvo ane pwere dzakashinga kudaro.
  Margarita naOleg vakagamuchira mazita emukurumbira uye zvino vakatamira kuStockholm.
  Mukomana nemusikana vanomhanya mberi, tema vadzivisi vavo nekudzvova.
  - Kukudzwa kuNyika Yedu, Kubwinya kuna Tsar Ivan!
  Uye varume ava vane shungu kwazvo. Uye saka zvisingatarisirwi uye zvinotonhorera.
  Mumwe pashure pomumwe vanosangana nenhare. Uye vana vanodzitora pakarepo. Ehe, senguva dzose, kukanda boomerangs uye discs nezvigunwe zvangu zvisina zvigunwe. Uye kucheka pasi maSweden mumutsara. Sezvakaita sauerkraut. Uye humwe umambo hunowa.
  Heano vana Terminator vatove muStockholm. Uye mureza weSweden wakabvaruka unodonha. Uye mambo pachake akabatwa aine lasso uye vaimutevera vakaurayiwa. Mauto eRussia anotora Stockholm kurwisa. Kunyange zvazvo mukomana nemusikana vatoita basa guru.
  Hongu, nenzira inotonhorera, vana vemurindi vakapedza basa ravo rinotevera. Kanenge kurwisa Sweden. Tsar Ivan Vasilyevich akavawo Mambo weSweden.
  Mapolesa akatora Revhero ndokusimbisawo simba ravo. Pakave nerunyararo rwenguva pfupi ... Russia yakawana mukana kumakungwa. Guta rakatotanga kuvakwa panotangira Neva.
  Panguva imwe cheteyo, mauto eRussia akawedzera kupinda muSiberia. Iye atova wezera repakati Ivan weKutyisa akanga atorega kubva muhondo huru nePoland. Kunyange zvazvo mamiriro ezvinhu akanga achipisa.
  Mukuwedzera, maTatars eCrimea akanga achiri kushanda. Muna 1591, Tsarevich Dmitry akaurayiwa. Uye muna 1598, vose mugari wenhaka Fedot uye Ivan the Terrible akafa anenge panguva imwe chete. Uye mwanakomana ane makore masere okuberekwa Ivan the Terrible, Alexander the First, akava mambo. Boris Godunov akazova regent yake.
  Muna 1601, hondo yakatanga pakati peRussia nePoland, iyo yakaitika maererano nemamiriro ezvinhu ekukundikana kukuru kwezvirimwa. MaPole akakomba Smolensk.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakatora rutivi mukudzivisa kurova kwacho. VaPoles vakarasikirwa zvikuru uye vakadzokera shure. Hondo yeRussia yakatungamirirwa naBasmanov yakakomba Polotsk muna 1602 ndokuitora. Oleg naMargarita vakazvisiyanisa panguva yekurwiswa. Mukomana nemusikana, senguva dzose, vakaita zvinobudirira neminondo yose netsoka. Ipapo uto reRussia rakatorawo Vitebsk naOrsha, uye vakarwa nehondo yamambo wePoland.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova ndivo vakatanga kunzwisisa uto rePoles. Uye vakarwa nekupenga kukuru.
  Mukomana akakanda dhisiki, akagura misoro yePoles ndokudanidzira achiti:
  - Ndiri murwi wekirasi yepamusoro!
  Uye inocheka sei seguyo.
  Margarita ari kutendererawo. richapwanya muvengi neminondo, nokuuraya munhu.
  - Ndichiri kirasi yepamusoro!
  Uye netsoka yake isina chinhu achapfura bhurawuni ndokuparadza vavengi vake.
  Vasikana ava vakanaka chaizvo. Vane grin chaiyo yetigresses. Asi vakomana vanotova nengozi uye vakasimba.
  Vanoparadza vavengi vavo. Uye vanoimba:
  - Husiku hwebhuruu hunobhururuka semoto,
  Tiri mapiyona, vana vevashandi...
  Nguva yemakore akajeka iri kusvika -
  Kuchema kwemapiyona kunogara kwakagadzirirwa!
  Kuchema kwemapiyona kunogara kwakagadzirirwa!
  Hongu, zvakanaka kuva muhuduku husingaperi. Paunenge uchiri muduku nokusingaperi uye nokusingaperi usina shangu. Uye hapana anokwanisa kumisa dzvinyiriro uye kurwiswa kwevana vane hasha. Ndivanaani vakazvarwa kuti vaite ngano.
  Uye vanorwa se... Magamba echokwadi.
  Uye saka varwi vechidiki vane miviri isingafi vanopinda vachienda kuna mambo wePolish. Matatu ehetman akatemwa, uye boomerang yakatangwa naOleg Rybachenko inobhururuka. Uye Sigismund anodonha akaurayiwa.
  Panguva imwecheteyo, Margarita akapwanya mwanakomana waMambo Vladislav nekurova kwakasimba.
  Nokudaro, Polish-Lithuanian Commonwealth yakagurwa musoro. Asi mauto eRussia anoramba achifamba.
  MaPoles ari kurasikirwa. Hondo yeBasmanov inotora guta rimwe nerimwe. Minsk, Slutsk, uye Vilna vakatorwa. Mumaguta ose aya, vana vakashinga ndivo vari kutungamirira kurwa.
  Ndiani asingazivi tsitsi kana tsitsi. Uye kana vakakunda, vanokunda nechivimbo.
  Oleg Rybachenko vadzivisi vakati:
  - Isu tiri vana, kwete chimeras!
  Margarita akakanda bhomba netsoka yake isina chinhu, achibvarura vavengi, uye akawedzera:
  - Vaapostora venguva itsva!
  Muchidimbu, Sejm yakasangana uye, nevhoti yakawanda, vakaziva Alexander wekutanga Tsar weRussia saMambo wePoland uye Grand Duke weLithuania.
  Saka mwanakomana waIvan weKutyisa uye mambokadzi weChirungu akava mukuru.
  Ipapo kwakauya mushandirapamwe nevaAustria vachirwisa maTurkey. Saka kukunda uye nekukunda kukuru. MaRussia vakatora Istanbul uye vaida kuenderera mberi.
  Munguva yekuputika kweIstanbul, chokwadi, vana veTerminator vakazvisiyanisa uye vakakwanisa kutora Sultan. Humambo hweOttoman hwakaparara uye kwemamwe makore gumi mauto eRussia akakunda kunze kwahwo. Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakasvetuka nekufamba kwenguva, uye vakangotora chikamu muhondo dzakasimba.
  Mushure mekukundwa kweHumambo hweOttoman, Sudan neMorocco zvakatorwawo. Uye ipapo Iran, Pakistan uye Afghanistan.
  Alexander Wekutanga akatanga barika. Kuti nokudaro chiKristu nechiIslam chiswedere pedyo, akabvisa dzidziso yoUtatu, iyo yakanga isingagoni kunzwisiswa navanhu. Vanhu vokuRussia vakapiwa kodzero yokuva nemadzimai mana.
  Orthodoxy yachinja zvishoma, ichiziva Mohammed semutumwa waAllah uye muporofita.
  Panguva imwe cheteyo, kutsanya kuzhinji kwakagumiswa, uye rudzidziso rwakava runorema zvishoma.
  Zvese zvaifamba zvakanaka. Russia yakakurumidza kukunda India muna 1640 ... MaRussia akapinda muAlaska ndokukwira muPacific Ocean. Takafamba tichiyambuka Africa.
  Humambo hwaAlexander Wokutanga hwakava hwakakura. Uye hondo neChina yakatanga muna 1650. VaManchus vakaedza kubata ndima yacho.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vari muhondo zvakare. Uye kuti vanocheka sei - sematerminator makuru.
  Hondo neChina yainge yave serious. Uye vana vekusingaperi vakanzwisisa izvi.
  Heino hondo youya. Hondo yeChina ihombe. Asi iyo yeRussia, yakatorwa kubva kumarudzi mazhinji, haisi diki.
  Pane kurwisana uye kuchinjana kwakaoma kwekurova. Vana monster varikucheka pasi maChinese.
  Vanokanda tsono nemadisiki nezvigunwe zvavo zvisina kusununguka.
  Uye vanokunda varwi veyero nemazana.
  Uye vanozvicheka vamene uye vanowisira pasi vadzivisi nevanopfura. Panguva imwecheteyo, vanoita zvehasha zvakanyanya.
  Kwete vana vekunze, asi kungoti njere. Kungopwanya zvibhakera kune vasingafi. Vanoparadza munhu wose uye vanoendesa vavengi vavo kugehena.
  Oleg, achigura vadzivisi vake, anoimba:
  - Hatityi kurwiswa!
  Margarita, achikanda madhisiki akapinza, anoridza mhere:
  - Tichauraya vese vakaipa!
  Hasha dzemukomana nemusikana dzese dziri groovy.
  Vanocheka vadzivisi vavo uye vanozviimbira ...
  Rwiyo kubva kune imwe yemitambo yemauto - Hondo Yenyika Yechipiri, asi yakakodzera;
  Great Russia ine mukurumbira,
  Nyika yakanaka kwazvo ...
  Nyeredzi dzakadiridza velvet nhema,
  Nyika yekumusha inovhenekerwa nemwaranzi!
  
  Mangani magamba aripo muPatronymic?
  Wese knight ihofori murwi...
  Mauto anofora ane ushamwari.
  Mushure mezvose, vanhu vedu vanogara vakabatana!
  
  Tinopika kuna Stalin mukuru,
  Kukudzwa kuchengeta uye kurwa kusvika kumagumo,
  Nokuti simba rake rakaita sezuva,
  Nokuti chiedza chaMwari ndiyo nyika!
  
  Nyika yedu ichave yakanaka,
  Nemweya mukuru, vanhu vedu...
  Isu tinorwa zviri nyore, kunyangwe zvinotonhorera,
  Uye fascist Wehrmacht ichakundwa!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinorwa dzisina shangu,
  Kunyangwe chando ichiruma zvitsitsinho zvavo ...
  Uye maziso edu akaita sesoso,
  Mhino yemusikana yakatsvuka nechando!
  
  Tinoda kutamba nevakomana,
  Miviri yedu inopisa kwazvo...
  Uye zviso zvakakwana zvakadaro,
  Mai vedu vakatibereka mukubwinya!
  
  KuRussia tiri kurwisana neFritz,
  Kukunda vavengi vane hasha...
  Ndiri mhizha yakadaro
  Iwe haugone kana kuwana mazwi!
  
  Ngatinyararei vasikana vaya
  Ngatiunganidzei dashing machine pfuti...
  Inzwi rakadaro richirira rakandibira,
  Mashoko ekutuka anopenga haagamuchirwe!
  
  Kune kutsamwa kukuru muvasikana,
  Kuti hapana nzira yekuzviverenga ...
  Tichaona nzvimbo muparadhiso inoshamisa,
  Uye bere reRus richakutambudza!
  
  Tiri vasikana vakanaka kudaro
  Hakuna chinhu chiri nani pasirese...
  Nokuda kwekubwinya kweNyika yedu-Russia,
  Kunyangwe isu tisingatarise kupfuura makumi maviri!
  
  Ziva kuti vasikana vanova vadiki muhondo,
  Vanomhanya vasina shangu muchando...
  Uye mireza inobhururuka pamusoro peNyika yeBaba,
  Uye nhengo yeKomsomol ichafambisa chibhakera chake!
  
  Iyo fascist yakaipa haizokwanisi kukunda
  Chero angave akanaka sei...
  Isu tiri vasikana muhukuru hwekubwinya kukuru,
  Pasi pematenga akajeka, ebhuruu!
  
  Tichaita kuti humambo hufare
  Hukuru hwake kukundwa kwenyika...
  Hukuru pasina mahombekombe eRussia,
  Ngatiyambuke gungwa risingaperi!
  
  Hongu, isu vasikana tiri murazvo unokatyamadza,
  Iwo Wehrmacht hordes anokwanisa kupisa ...
  Nditende, tine dzvinyiriro chaiyo,
  Tichakunda ma fascists zvakanyanya!
  
  Kana tauya kuBerlin isu tiri nhengo dzeKomsomol,
  Ngatiite kuti vanaKrauts vatsvode tsoka dzavo ...
  Uye kunyangwe ma orcs haabatsire maNazi,
  Iwe nyora pasi isu takatonhorera mubhuku rako rekunyorera!
  Uye zvino maChina akakundwa ari kutiza. Uye vari kuteverwa neuto reRussia.
  Alexander Wekutanga akakwanisa kukunda China, asi akafa pamakore makumi matanhatu nemasere muna 1658, sababa vake Ivan the Terrible. Sangana inoshamisa zvakadaro: Zera raTamerlane. Uyewo, nenzira, mutungamiri mukuru uye mukundi.
  Mushure mekutonga kwemadzimambo maviri akadaro akakunda zvakanyanya, mutongi mutsva, Ivan weChishanu, haasiwo asina simba. Ndiye mwanakomana waAlexander uye akava mambo pazera remakore makumi mana. Hondo yakaenderera mberi kumabvazuva. Pasi pake, maRussia akakunda Indochina neKorea, akasvika kuSingapore ... Vakapfuurira mberi kuAfrica uye kuAustralia ... Uyewo mambo akabudirira ... Uye, zvinoshamisa, akafawo pazera remakore makumi matanhatu nemasere muna 1686 . Akatsiviwa nemwanakomana wake Alexander II.
  Mambo mutsva aive nemakore angangoita makumi matatu nemashanu ... Pasi pake, maRussia akasvika kuCape of Good Hope ndokudzika muAustralia neNew Zealand. Vakatora Canada ndokurwisana neFrench. Alexander II akakundawo Italy neGermany, ukuwo England neFrance, uye Spain nePortugal zvakanetsana.
  Mambo akabudirira zvikuru akafa muna 1714. Akatonga kwemakore makumi maviri nemasere uye akabereka zvibereko.
  Mwanakomana wake Peter Mukuru akatanga kutonga aine makore makumi maviri nemana.
  Mambo mutsva uyu akakunda France, Spain, Portugal, ndokudzvanya Britain. MaRussia akakundawo America yese pasi pake.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova. Vakabatsira Petro panguva yehondo neFrance. Munguva yekupisa kweParis.
  Semazuva ose, vana ava vakatakura mapakatwa uye vaikanda tsono nemadisiki nezvigunwe zvavo. Vakarwa zvakanaka chose.
  Vakabatsira dutu reMadrid neLisbon. Vakatorawo minda iyi. Uye vakabudirira zvikuru. Uye vakaparadzawo vavengi vazhinji.
  Muchidimbu, nyika yose yakazviisa pasi peRussia, kunze kweBritain. Peter Mukuru akatonga kusvika 1758, uye akafawo pamakumi matanhatu nemasere, chiitiko chinoshamisa zvakadaro. Kana kuti nhevedzano yezvinoitika.
  Akatsiviwa nemuzukuru wake Peter Wechipiri, jaya rine makore angangoita gumi nemasere. Akapedza kukunda kwake muna 1770 uye akarwisa Britain.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakatora chikamu muhondo munzvimbo iyi yakafanana kwenguva yekupedzisira.
  MaRungu mazhinji akachekwa, mazhinji akachekwa nenyeredzi. Uye vakatora mambo weBritish.
  Hondo yapera ... Uye vana veTerminator vakapedza basa. Izvo zvainakidza uye zvainakidza.
  
  HAWANA KUMIRA PASI DUKER
  Hitler haana kumisa mapoka ematangi eGermany pedyo neDyuker, uye somugumisiro zvinotevera zvakaitika - maBritish akakundwa zvachose uye mazana ezviuru zvemauto eLeo Empire akabatwa.
  Mumamiriro ezvinhu aya, Chamberlain naChurchill vakasiya basa pamwechete.
  Mutungamiriri mutsva, mukuvhunduka, akabvuma mushure mekuzvipira kweFrance kurunyararo runobatsira Britain yakarohwa.
  VaBritish vakangodzorera Namibia, iyo yakanga iri koloni yavo, kuGermany, uye Iraq nePalestine kuTurkey. Chete nekudzorera izvo zvakatorwa panguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Zvikasadaro vakaparadzana zvavo murunyararo. Vakatsinhanisa vasungwa - zvese kune vese, uye Britain yakapa maGerman ruoko rwemahara kumabvazuva, uye yakaziva izvo iyo Third Reich yakanga yatokunda.
  Zvakanaka, hongu, Hitler, akazvipa rusununguko neBritain, akatanga kugadzirira danidziro yekumabvazuva.
  VaGermany vakakwanisa kuunganidza mamwe matangi, pamutengo wezvikamu muFrance, izvo Rommel haana kutumira ikoko muAfrica. Mukuwedzera, nekuda kwekushayikwa kwekubhomba kweBritain, rimwe divi rakagadzirwa nemamwe matangi. Kazhinji, vokuGermany vakagamuchira zvikuru kupfuura ndege. Kunyanya, kuchengetedza zviuru zvitatu zvemotokari izvo munhoroondo chaiyo zvakapfurwa pamusoro peBritain, pamwe chete nemotokari kubva kuMediterranean, uye kufukidza kuMadokero neNorway. Nekudaro, iyo Wehrmacht yakaunganidza anenge chiuru mamwe matangi kupfuura nhoroondo chaiyo, uye zviuru zvishanu zvendege - zvakapetwa kaviri nhamba yavo zvichienzaniswa nenhoroondo chaiyo. MaGerman, hongu, aive neakawanda evacheche pamutengo weAfrica, France, Norway nedzimwe nyika. Inenge hafu yemiriyoni yedu pachedu uye hafu yemiriyoni yemasatelliti.
  Zvikepe zvine simba zvakanyanya, kunyanya iyo yekuItaly. Hongu, Mussolini angadai akagovera mamwe mauto akawanda kuhondo neRussia. Kunyangwe hazvo mhando yezvikamu zveItaly haina kunaka kwazvo.
  Asi zvakadaro, mamwe mauto emamiriyoni, matangi ane chiuru, ndege dzine zviuru zvishanu, pfuti nepfuti zviuru gumi zvine simba.
  Uyezve, maGermany akaverengerawo kuTurkey neJapan. Izvo zvakasimbisa kuti vanoda kurova.
  KuGreece, Italy yakakunda nekuti yakakwanisa kushandisa mamwe mauto kurwisa maHellenes pasina kurwisa maBritish muAfrica. Uye maGermany akabatsira nendege, iyo isina kutsauswa. Kuwedzera chiokomuhomwe chevatungamiriri vechiGiriki.
  Kwakanga kusina kupandukira muYugoslavia. Uye maGermany akarwisa USSR zvishoma kare, musi waMay 30. Vaida kurwisa kunyangwe pamberi paMay 15, asi chitubu chakazonyanya kunaya, pamwe nemapoka ematangi aive achiri mashoma.
  Asi iyo USSR yakave isina kugadzirira, senguva dzose. Stalin akanga asingadi kurwisana neTatu Reich, uye mune imwe nhoroondo kunyange kupfuura munhoroondo chaiyo, maGermany aiva neruoko rwakasununguka. Stalin akanga asingadi hondo zvokuti akapedzisira ava neuto rakanga risina kuunganidzwa uye risina kuisa kugadzirira kurwa.
  Uye maGermany, semunhoroondo chaiyo, akamhanyira mberi. Uye zvakatonyanya kubudirira, vane simba rakawanda, kunyanya mumhepo. Uye izvi zvakakanganisa mafambiro ehondo.
  Japan yakaunzawo mauto kuManchuria, uye zvakati dzikamei kune pfungwa yehondo neBritain neUnited States. Vose ivava vakasimba zvinoshamisa uye vachiri murugare neThird Reich. Asi USSR yairatidzika kuva isina simba.
  Mushure mekudonha kweSmolensk uye kunyanya njodzi iri pedyo neKiev, uko mauto eSoviet akakombwa, maJapan achiri kurova mauto eSoviet.
  Uye kurwiswa kweMoscow kwakatanga anenge mwedzi nehafu zvisati zvaitika kupfuura munhoroondo chaiyo. VaGermany vakakwanisa kukurumidza kushandura mauto avo kumaodzanyemba uye kukunda kumaodzanyemba chikamu Red Army.
  Somugumisiro, guta guru rakakwanisa kukomberedzwa pakupera kwaSeptember. Stalin, chokwadi, akatizira Kuibyshev. Uye maGermany akanga achifambira mberi muDonbass uye akakwanisa kupinda muStalingrad, uye izvi zvisati zvatora Kursk neVoronezh. Uye ipapo Türkiye akapinda muhondo.
  Yakava yakasimba zvachose. Uye kune kusavimbika kwakawanda. Saka Vlasov akakanda mapfumo pasi Ryazan uye akaenda kurutivi rwevaGermany.
  Moscow yakagara kusvika pakupera kwaDecember, asi pakupedzisira yakawa. Pakupera kwegore, maGermany akakwanisa kutora inenge Caucasus yose, uye Sevastopol chete yakaitwa muCrimea.
  Leningrad yakazviwana yakavharwa zvachose uye yakanga yava kufa nenzara. MaGermany akavhara mhete mbiri.
  Stalin akaedza kutanga nhaurirano dzorugare. Asi Hitler akaramba uye akazivisa kuti aizongobvuma kukanda mapfumo pasi pasina zvisungo.
  Utungamiri hweSoviet hwakaedza kutanga chimwe chinhu muKuibyshev. Asi Red Army yakatiza. Vazorora zvishoma, vokuGermany muna March 1942 vakatamira pedyo Volga, Ural River, uye mberi Urals.
  Mauto eSoviet akaramba asina simba. Morale yakaderera zvikuru. Uye kunyange dhizaini matanho, kuurayiwa kwevanhu vakawanda, hazvina kubatsira. Uye varwi navakuru vakuru vanouraya vakuru vakuru. Uye hapana zvakawanda zvekusimuka pakuona. Vanowedzera uye kazhinji vanokanda mapfumo pasi.
  Kazhinji, apo Moscow yakawa, hongu, vazhinji vakatenda kuti hondo yakanga yatorasikirwa, uye vakanga vasingadi kufa. Vanhu vakaora mwoyo.
  Uye pakupera kwaApril maGermany akasvika Kazan ndokutora Uralsk, achirova Orenburg.
  Uye maGermany akapindawo nzira yavo kuburikidza neCentral Asia, uye pano vakaisa simba guru pavari.
  Muna Chivabvu, hondo dzinotyisa dzakatanga kuDushanbe. VaGermany vakaedza kuwana nzvimbo muCentral Asia.
  Alenka nechikwata chake vakazviwana vari munzvimbo yakaoma. Uye vakadzivirira guta reSoviet. Pasinei naMay, kwaitonhora zvishoma pano nekuda kwemakomo uye mhepo itsva yaivhuvhuta kubva kuchamhembe. Zvisinei, kunyange munguva yechando, pakanga pasina chifukidziro chechando pano.
  Vasikana vakapfura kumashure kubva kune vanofambira mberi mafashist uye mercenaries yavo yekunze.
  Alenka akadzinga PPSh ndokuridza muridzo rwiyo.
  - Pamusoro pemakomo, pamusoro pemipata, jasi remvere uye caftan kufamba!
  Barefoot redhead Alla akawedzera:
  - Uye tara-ram!
  Musikana akakanda girinedhi negumbo rake risina kupfeka ndokuzunza ma curls ake matsvuku emhangura. Murwi uyu akanaka.
  Asi vamwe havana kuipa. Anyuta akakanda chipo chiya nezvigunwe zvake akashama ndokuridza muridzo achiti:
  - Uye musikana akanaka!
  Maria aive nebvudzi regoridhe akapfurawo, achiwisira pasi muGerman. Musikana wacho akanakawo uye akanaka. Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake yakanaka, isina chinhu.
  Iyo yakakura, yakakombama, inoyevedza Matryona haidzokeri zvakare. Anokwanisa kukanda magirinedhi kure nemakumbo ake. Uye dzinobhururuka dzichimhanya munzira yakaoma kunzwisisa.
  Alenka akaimba, achikanda girinedhi diki asi rinoparadza negumbo rake rakashama.
  - Asi isu tinogadzira matombo ...
  Anyuta akaibata nechido:
  - Uye vakavhara Yenisei!
  Alla akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Uye mumunda we ballet hombe ...
  Maria akatanga chipo zvakare, achishandisa nhengo yake yepasi isina kusununguka, achiimba:
  - Isu tiri pamberi pevamwe!
  Matryona akatanga grenade negumbo rake rakakura, asi rakanaka kwazvo uye rinowirirana uye akagomera:
  - Zuva...
  Alenka akapfurawo muHindu mercenary uye akaridza muridzo:
  - Zvinopenya ....
  Anyuta akaridza pfuti, akadonhedza muArabu ndokuridza muridzo.
  - Rwizi....
  Maria akarova bara ndokuti:
  -Kushandura sirivha ...
  Marusya akawisira pasi murwi mutema ndokuti:
  - Akabuda ...
  Alenka akarovera uye akaimba:
  - Kubva...
  Anyuta akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakanaka ndokuenderera mberi:
  Temberi...
  Alla akapa kuputika, achicheka vanhu vakati wandei, uye akakwenya:
  - Vanhu!
  Maria akaridza pfuti ndokuti:
  - Zororo...
  Marusya akatura befu nekunakirwa, akakanda girinedhi negumbo iro rakanga riine nguva refu asina kuona shangu ndokuti:
  - Chigaro...
  Alenka akaitora ndokuridza muridzo achiti:
  - MuCossack ...
  Anyuta, achipfura nekudzvova, akawedzera:
  - Stanitsa...
  Alla, nekuridza muridzo wemhungu, achipfura, akati:
  - Runyararo...
  Maria akaridza pfuti ndokuti:
  - Chegumi nenhatu...
  Marusya akakanda girinedhi kure kure ndokuburitsa mazino ake:
  - Gore!
  Alenka akaimba nemufaro, achicheka maArabu matatu:
  - Mhodzi...
  Anyuta akadzinga, achiuraya maNazi:
  - Vari kutenderera ...
  Alla akaridza muridzo achiti:
  - Zuva...
  Maria akarovererwa, achiimba:
  -Iri kupenya ...
  Marusya akakanda girinedhi zvakare netsoka dzake asina kupfeka ndokuwedzera kuti:
  - Muchena...
  Alenka akaisa bara mukati ndokuti:
  -Gadheni...
  Anyuta akaridza mhere achiti:
  - Sei...
  Alla akaisa bara mukati ndokuridza muridzo:
  - Snow!
  Maria akaridza pfuti ndokuti:
  -UYE...
  Marusya akatumira bara achiridza muridzo.
  - Vari kunakidzwa ...
  Alenka akaridza pfuti, achirira:
  - Sei...
  Anyuta akagomera achiti:
  - Diki...
  Alla akaenderera mberi nemufaro:
  - Vana!
  Maria akatumira bara ndokuenderera mberi achiti:
  - Vari kutamba ...
  Marusya akabva aita kakupopota achiti:
  - Cossacks ...
  Alenka akakava, akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye akagomera:
  - Mudenderedzwa!
  Anyuta akaridza pfuti ndokuridza mhere:
  - Eh-ma!
  Alla aipisa akatumira bara ndokudzvova:
  - Zhizha...
  Maria akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akahukura:
  - kwete chando!
  Marusya akaridza pfuti ndokuridza kamhere zvakare:
  -Eh-ma!
  Alenka akarovererwa uye akadzvova:
  - Kana chete ...
  Alla akakanda girinedhi negumbo rake risina kupfeka ndokuti:
  - mari...
  Maria akaridza muridzo nemufaro ndokudonha kubva papfuti yemuchina:
  -rima...
  Marusya akaburitsa chimedu chegirazi nezvigunwe zvake, akacheka huro dzakati wandei ndokuridza muridzo:
  -Kuban River
  Alla akaimba pamwe chete, achipfura:
  - uye Don River,
  Maria akaitora ndokuimba, achipfura:
  - Enda kunofamba ...
  Marusya, achikanda mbambo neminwe yake isina chinhu nemhere, akaenderera mberi:
  - Cossack ...
  Alenka akaridza pfuti uye akabhowekana:
  - famba ...
  Anyuta akaridza tsamwa ndokuenderera mberi achiti:
  - Chisarai...
  Alla aipisa akapfura nekuridza muridzo:
  -Eh-ma!
  Maria akadzungudza musoro ndokuti:
  - Zhizha...
  Marusya akaitora akaridza muridzo nemufaro, achipfura.
  - kwete chando ...
  Alenka akaridza pfuti ndokuti:
  - Eh-ma!
  Anyuta akaridza tsamwa ndokuti:
  - Nhamo...
  Alla akaridza muridzo achiti:
  - Kubva mupfungwa,
  Maria akatumira bara akananga pahuma achibva atora nhanho.
  -Zvose...
  Marusya akaridza girinedhi zvakare netsoka yake isina kupfeka achibva ati:
  - vachazvibvisa ...
  Alenka akati nehasha:
  - kubva kuCossack ...
  Anyuta, achipfura nehasha, akaridza muridzo:
  - Zvakanaka ...
  Alla aipisa akakanda girinedhi nezvigunwe zvake, achiti:
  -A...
  Maria akadeedzera ndokudzvova:
  -Chisarai...
  Marusya akakanda chipo ichi zvakare, achipopota:
  - Enda kunofamba ...
  Alenka, achipfura nekudzvova, akapindura:
  - Chisarai...
  Alenka, achicheka mamercenaries, akaimba:
  -Uh!
  Anyuta, achicheka mafascists, akati:
  -A!
  Moto Alla akaridza muridzo achiti:
  -Uh!
  Maria akangozvirovera pasi achibva ati:
  - A!
  Marusya akakanda pasi chimedu checeramic nezvigunwe zvake zvakashama achibva ati:
  -Chinyarara...
  Alenka akakandawo chipo netsoka yake isina chinhu:
  - Cossacks ...
  Anyuta akaitora ndokurira, achipfura:
  -tungamira...
  Alla wemoto weimba yemapuranga yemunhu mutema akapopota:
  -kukurukurirana...
  Maria, achipfura, akaenderera mberi:
  - Zvakanaka ...
  Marusya akapindura nehasha, achitumira moto wemoto netsoka yake:
  - kumira...
  Alenka Nail akaenderera mberi nemufaro:
  - varume vakuru ...
  Anyuta, achipfura nehasha, akarira:
  -UYE...
  Alla akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - hatizivi ...
  Maria akatumira girinedhi achinyemwerera achiti:
  -ivo...
  Marusya akaridza tsamwa, achikanda girinedhi netsoka yake.
  - Chii ...
  Alenka, achikanda zvipo netsoka dzake dzisina chinhu, akati:
  - zvichapera ...
  Anyuta akapfura uye akarova chaizvo chaizvo:
  - munguva pfupi ...
  Alla, aine chepfu, akakanda mutoro werufu uye akapopota:
  -Yemahara...
  Maria akakanda grenade ndokuridza mhere:
  - izvi ...
  Marusya akamonyorora girazi riya nezvigunwe zvake, achihukura:
  - mazuva...
  Alenka, achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, akaputika nehasha:
  -Nyika...
  Anyuta, achipfura, akabva ati:
  -vachafona...
  Alla akaridza mheterwa, achipfura:
  -izvi...
  Maria, achipfura, akagomera:
  -benzi...
  Marusya akahukura, achikanda girinedhi:
  - Uye ...
  Alenka akatumira chipo kurufu:
  -kare...
  Anyuta akaridza tsamwa, achicheka maIndia akati wandei akatorwa nemaGerman:
  -Zvose...
  Alla, nekudzvova nekumonyorora chombo chake, akaenderera mberi:
  - ivo vachati ...
  Maria akakanda girinedhi nezvigunwe zvake asina kupfeka ndokuti:
  - zvakakodzera ...
  Matryona akapopota, achiroverera:
  - kune zvimedu ...
  Alenka akaitora ndokurira, achipfura:
  -UYE...
  Anyuta akaridza mhere achiti:
  - zvisina basa ...
  Alla aipisa akakanda grenade, achichema:
  -pepa...
  Maria akatanga bhoomerang neminwe yake isina chinhu ndokuti:
  -vacha...
  Matryona akarova girinedhi nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akaimba pamusoro pemapapu ake:
  - Mari ...
  Alenka akaridza muridzo nekumanikidza, kunge chipikiri:
  -Ne...
  Anyuta achikanda chipo ichi nehasha ndokuti:
  - misoro miviri ...
  Alla anopisa, akadyara meseji yerufu, achiuraya gumi nemaviri maArabu, akasimbisa nemufaro:
  - gondo...
  Maria akakanda girinedhi zvakare ndokuimba nemufaro:
  -Mavise...
  Matryona, achikanda chipo cherufu pachitsitsinho chake chakakasharara, akaenderera mberi nekupenga:
  -manwiwa...
  Alenka, achitanga neshungu ikozvino yekuparadza, akati:
  - gorosi...
  Alla anopisa, kuridza muridzo, akataura:
  - rolls...
  Maria, mukufadzwa, akakanda girinedhi ndokuti:
  - Ane rupo...
  Matryona, nechipo chekuparadza, akapwanya varwi gumi nevaviri, uye akadenha: - akabudirira ...
  Alenka akatumira puncher yakafanana, negumbo rake risina kupfeka, rinonyengedza, ndokuti:
  - kumucheto...
  Anyuta akaridza tsamwa, achitumira meseji yekuparadza:
  -UYE...
  Alla, achiridza pfuti nehasha, akati:
  -pa...
  Maria akatumira rimwe bara ndokuridza mhere:
  - chigaro ...
  Matryona akarovererwa, akatumwa netsoka yake isina chinhu, chipo cherufu, achidzvova.
  - akagara...
  Alenka, achiridza bara nehasha, akaridza muridzo:
  -V...
  Anyuta akakanda girinedhi negumbo rake asina kupfeka achibva ati:
  - St. Petersburg...
  Alla akaridza muridzo nepamusoro pemapapu ake:
  -Baba...
  Maria akatumira kabhegi kekuputika nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achiti:
  -Tsar...
  Matryona, kupfura, yakasimbiswa nyore nyore:
  -Nikolai.
  Alenka akatanga kuridza muridzo semhungu, kupfura nekuridza mhere:
  -Zvakaoma...
  Anyuta akakanda girinedhi negumbo rake rakashama, rakatsvuka achibva ati:
  -tenda...
  Maria akaridza pfuti ndokuti:
  -Chii....
  Matryona akagadzira chipikiri, ndokukanda chipo nechitsitsinho chake chisina chinhu, achiridza mhere:
  - munguva pfupi ...
  Alenka akati, achipfura nehasha dzeshumbakadzi:
  - achatamba
  Anyuta mashed:
  -Tsvuku...
  Fire Alla nehasha akati:
  - chekuti nenomwe...
  Maria, nemufaro uye nekuwedzera simba mukupfura, akaenderera mberi:
  -gore...
  Matryona akakanda girinedhi zvakare netsoka yake isina chinhu uye akaputika:
  - Vanoziva ...
  Alenka akaridza muridzo nemufaro mukuru:
  -chete...
  Anyuta, mukupenga kwemusango, akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  -pa...
  Moto Alla akarira, achikanda chipo chekuparadza:
  -denga...
  Maria, nekufarira kweterminator harpy, akati:
  -ngirozi
  Matryona, achirova hukuru hwerufu netsoka yake isina chinhu, akaridza muridzo:
  - wako...
  Alenka akaburitsa grenade negumbo rake rezasi risina kusununguka ndokuti:
  - Chii ...
  Anyuta akamurova nechipo chekuparadza zvakare ndokuti:
  -iwe...
  Alla the red devil akaimba:
  - vagari vomumusha...
  Marusya akadaro neshungu, achikanda girinedhi netsoka yake.
  -kumirira...
  Alenka akatangazve grenade uye, achidzivirira Dushanbe, akaimba:
  -Eh-ma!
  Anyuta akatsigira zvine hukasha, akakanda dhadha negumbo rake risina kupfeka uye zvigunwe zvakanaka, achidzvova:
  - Zhizha...
  Dhiabhorosi wemoto akakwenya nemufaro ndokupindura:
  - kwete chando,
  Maria achiridza bara achibva ati nehasha.
  -Eh-ma!
  Matryona akatambidza grenade netsoka yake isina kupfeka ndokuridza muridzo:
  - Kana chete ...
  Alenka akapfura zvakare, akawisira pasi maChinese, uye akaridza mhere:
  - mari...
  Anyuta akaburitsa pfuti yake zvine hukasha ndokupfura vavengi, achiridza muridzo:
  -rima...
  Maria akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza muridzo:
  -Kuban River...
  Matryona akaridza muridzo, ndokukanda chipo cherufu, ndokuti:
  -UYE...
  Alenka akaitora ndokushevedzera nesimba:
  -Don River...
  Anyuta akaridza kamhere nechepamusoro pemapapu ake:
  -Famba famba...
  Maria akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akabva ati:
  - Cossack ...
  Matryona akapfura zvakare, akawisira pasi varume vaviri vatema, ndokubata chibharo:
  - famba ...
  Alenka akaridza bara ndokubuda achiti nemufaro:
  - Chisarai...
  Anyuta akadzvova kunge beruga ndokuti:
  - Eh-ma!
  Alla ane bvudzi dzvuku, kupfura, akaenderera mberi:
  - Zhizha...
  Maria, nemufaro mukuru, akati:
  - kwete chando ...
  Matryona anohukura pamusoro pemapapu ake, achiburitsa kuputika kukuru mupasuru negumbo rake risina chinhu:
  - Eh-ma!
  Alenka akadaro achiyemura, achikanda girinedhi achishandisa chitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Nhamo...
  Anyuta, achipfura nekuchekerera pasi, akagomera:
  -kubva...
  Fire Alla akaenderera mberi achiti:
  - kupenga...
  Maria, achipfura, akaitora ndokuti:
  -Zvose...
  Matryona, achipfura, akaridza muridzo semhungu, achirova:
  - vachazvibvisa ...
  Alenka akaridza kamhere nesimba, achirova:
  -u...
  Anyuta, achipfura, akati nehasha:
  - Cossack ...
  Alla wemoto akakanda rimwe grenade ndokuridza mhere:
  - Zvakanaka...
  Maria akapindura nehasha:
  -A...
  Matryona akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akagomera:
  -Chisarai...
  Alenka, zvakare achishandisa zvigunwe zvake, akakanda lemon, achidanidzira:
  - famba ...
  Anyuta akadzvova kunge mhungu, ndokukanda girinedhi netsoka yake, ndokuti:
  -Chisarai...
  Maria nedzvinyiriro, achiridza pfuti, akabhowekana:
  - Zvakanaka ...
  Matryona, achikanda grenade kure, akachema uye akadzvova:
  - A...
  Alenka akapindura nehasha, achikava chipo icho mamercenaries akakandwa kwaari nekick:
  - Chisarai...
  Anyuta akaridza mhere, achisvetuka girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Enda kunofamba ...
  Alla akarasa chipo chiya negumbo rake rakashama achibva ati:
  - Chisarai!
  Uye vasikana vakaputika nekuseka pamwe chete ... Kwete, Dushanbe haisi nyore kune maGermany. Kunyangwe masimba akakosha evatorwa vekunze akaiswa. Zvakaoma kuti vaHindu, vaAfrica, uye maArabu varwe muchando, uye naizvozvo vaNazi vakavatumira kuCentral Asia. Pano vanoshandiswa sechikafu chekudya. Uye vanotumwa kundouraya. Guta idzva rabuda, richipa kuramba kunotyisa: Dushanbe.
  MaGermany akabhomba nzvimbo dzeSoviet vachishandisa mabhomba anorema uye napalm. Vakaridza pfuti nehowitzers, vakaunza magasi. Uye vakatoshandisa mabhomba anorema kusvika matani gumi. Vakaputsa Russia pamabvi.
  Dushanbe yakashanduka kuita matongo akapfurwa chaiko panzvimbo isina chinhu.
  Alenka, asina shangu, akapfeka panty chete, achinyora sezvaaifamba, akatanga kuimba;
  Ini ndiri murwi waamai vedu Russia,
  Musikana ari nyore, anogara asina shangu ...
  Dzimwe nguva makunguwo aichema zvakashata,
  Asi ndinotenda kuti kurota kuchaitika!
  
  Ndakapinda muKomsomol ndine nzara,
  Kuda kushama pearl muchitonhora...
  Asi ini ndicharasa fascist kubva pachitsiko chake,
  Ipa Adolf mhino yake refu!
  
  Usavimbe nemusikana weKomsomol,
  Hatikwanise kumisa nyika ...
  Uye inzwi rakajeka rinonzwika pano,
  Hondo yedu yakwira kumusoro kweBaba vedu!
  
  Kune Motherland Great Russia,
  Irwa, ndapota, piyona usingatyi...
  Kunyange uchiziva kuti minda inodiridzwa neropa.
  Asi ndiratidze, uri muenzaniso weushingi!
  
  Kune nhengo dzeKomsomol, denga mufaro,
  Iko hakuna kunetseka kumusikana ...
  Zvinhu zvose zvichava musimba raro rokuzvikudza, rinobwinya;
  Uye Fuhrer achauya kumagumo ekubvisa pamuviri!
  
  Asi nguva yakaoma - Hitler ari kuuya,
  Anogona kutokunda anotyisa...
  Anokanda maroketi nerupo semabhomba,
  Kugona kushandura mauto ese kuita mutambo!
  
  Asi nditende, vasikana havazive kutya,
  Kukanda grenade netsoka yako isina chinhu...
  Akashama - shati yake yakatsva,
  Kurwisana nemhomho isingazivi!
  
  Iko hakuna nhengo dzeKomsomol - mazwi akakwana,
  Haazive izwi - ini handigone!
  Uye maKrauts achatiza sembavha,
  Apo musikana anotwasanudza gumbo rake!
  
  Hongu, kurwa usina kupfeka uchitonhora,
  Nditende, musikana akadai akatemerwa...
  Ndiye ruvara rweruvara rwakasvibira muhondo,
  Uye achauraya maKrauts, sezvaaida!
  
  Murwi weTiger, achiseka, akagogodza
  Yakapiswa kuita madota kunge napalm...
  Uye fascist Adolf akaiwana mumhino,
  Kwakanga kuri pasina kuti Fritz yakarwisa Russia!
  
  Masoja haazive zvatichaita,
  Nguva yerugare ichauya rini paNyika...
  Asi nhengo dzeKomsomol dzisina shangu dzinogutsurira,
  Uye vanovhura account yezvese zvakaitwa!
  
  Vanoda kuwana zvinhu zvose ivo pachavo
  Iko hakuna matanda edenga enhengo dzeKomsomol...
  Kunyangwe zviso zvicharopafadzwa kubva kune icon,
  Hatisi kuzova nekudya kwaLucifer!
  
  Vakatorazve boka remakororo kubva kuMoscow,
  Kunyangwe iyo yechitatu Reich ine simba pasina chero mazwi ...
  Tichauraya zvipembenene nematangi,
  Uye rima richagurwa nemwaranzi wakajeka weZuva!
  
  Uye kumhanya nemumazaya echando asina shangu,
  Hazvina kuomera musikana zvachose...
  Hatityi moto unopenya,
  Kunyangwe tichiziva izvi, zviri nyore!
  
  Union of Soviets - The Motherland is Great,
  Mariri, murwi wese i knight kubva muchidyiro ...
  Kudzvova kunonzwika kubva kumachira emukomana,
  Uye iwe wakakunda mhomho nevadzivisi!
  Mushure mokunge vaNazi vatora maUrals muzhizha, vachibatana neJapan. Stalin neboka rake vakapinda mumasango uye vakazivisa hondo yemapoka. Uye Fuhrer akatanga kuumba kupatsanurana kubva kumauto emunharaunda. Kunyanya, iyo Russian Liberation Army yeVlasov yakashandiswa kurwisa vatsigiri. Uye mamwe maitiro e monarchy. Mukuwedzera, Emperor Vladimir III akakokwa kuti atambe basa remuchinda, zita remutongi weFuhrer.
  Asi zviri zvezita chete.
  Parizvino, Germany yakadzikama kunze. MaGermany akatora nyika dzeFrance, Holland neRussia. Pakave nerunyararo runoremekedzeka neBritain, USA haisati yaburitsa musoro wayo uye ine matambudziko mukati menyika uye nehupfumi.
  Zvisinei, ukama neJapan hwakava hwakaoma zvikuru. Akatora Indochina, iyo maGermany aifunga kuti koloni yavo. Uye maNazi akarangarirawo zvinhu zveGerman zvakatorwa nemaJapan muHondo Yenyika Yekutanga. Kufanana, haisi nguva yekuvadzosa here? Kunyange zvakadaro, wakaita kusatendeseka.
  Ukuwo musimboti nenyaya yehukama zvaipisa. Uyezve, maJapan akanga achiwedzera kurwisana muChina. Uye vakafamba vachitevedza ndima yeyero.
  MaGermany akachengetedza simba ravo kuburikidza nekuita mapoka ekunze pasi pemurairo weAryans.
  Takawana matangi matsva: "Tiger", "Panther", "Shumba" uye "Mouse". Zvisinei, tangi rokupedzisira rakazova rinorema zvikuru, uye nyanzvi dzehondo dzakariramba.
  MaGermany akatanga kuisa dzvinyiriro kuJapan achida kubvumirwa nharaunda. VaSamurai vakaramba. Somugumisiro, hondo itsva yakatanga musi waApril 20, 1944. MaGermany akarwisa maJapan ndokutanga kuvasundidzira kumashure.
  Hondo dzakaratidza kushaya simba kwemauto eJapan pasi, asi panguva imwe chete iyo Panther yaiva tangi yakakwana uye inoshanda chaizvo. Uye zvakatonyanya zvirinani iyo Panther-2 ine yakawedzera kuchengetedzwa kwedivi.
  MaJapan akatambura kukundwa mushure mekukundwa uye akadzokera shure. Vasikana veSoviet vakatora chikamu muhondo. Vakarwa nechivimbo.
  Uye hezvino vasikana vashanu veKomsomol pakugona kwavo muhondo nemaJapan.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria, naMatryona vanorwa seshumbakadzi. Vanopfura, vanokanda magirinedhi nemakumbo avo akashama, akatsemuka, uye vachizunza mazamu avo asina kupfeka.
  Uye panguva imwe cheteyo vanoimbawo;
  Hapasisina Motherland yakanaka yeRussia,
  Hapasisina simba rakanaka munyika...
  Nyeredzi dzakadiridza velvet nhema,
  Tumira kwaziso kune knights!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinodawo kurwa,
  Uye mhanya usina shangu mubikini,
  Kumhanya nemumazaya echando usina zvitsitsinho,
  Kurova maKrauts nechibhakera chako!
  
  Hakuna nyika inodhura zvakanyanya pasirese,
  Chii Baba vangu vakajeka ...
  Nesimba rayo risingaperi muhondo.
  Mhuri yedu yeRussia iri kuwedzera kusimba!
  
  Takarwa nebakatwa reOrthodox,
  Zvino communism iri shure kwedu...
  Vanhu vedu vava nembiri muchadenga,
  Uye fascism yakaipa ichakandwa mugomba rakadzika-dzika!
  
  Magamba mangani kuBaba?
  Muhondo, mucheche neharahwa...
  Tichafamba muBerlin mukugadzira,
  Kutenda kwedu chinhu chimwe chakasimba!
  
  Ziva kuti Jesu anotitonga,
  NdiMwari mukuru, wokuRussia, muchena!
  Akaipa Kaini achaparadzwa,
  Namatira Mhuri Tsvene kuti ibatsire!
  
  Tese tinogona, tinogona kuita zvakawanda,
  Tinogona kubata chero basa ...
  Usataure zvisina maturo zveNazi,
  Ndichabhururukira kudenga seshiri!
  
  Simba reSvarog rine simba rinesu,
  Uye Ishe Kristu mutsvene...
  Kumbira Mwari nokusingaperi
  Iva akatendeka kuna Rod kusvika kumagumo!
  
  Mwari wedu akanaka, Mutsvene, Samasimba,
  Kuti akasarudza Russia sekorona yake ...
  Tichamuputsira kana tichida matenga,
  Nokusingaperi mumoyo yedu Ndimi Baba tsvimbo!
  
  Kumbira Lada rombo rakanaka,
  Ngaape mujaya rudo...
  Kana tichida kudzosera, tinogona kurwisa,
  Mushure mezvose, tine ropa rinopisa!
  
  Ngatigadzirei kupararira kwepasirese,
  Isu maRussia tichabhururuka kupfuura nyeredzi ...
  Kutambura ngakupere nokusingaperi.
  Pamusoro pazvo, tina Mwari Wemasimbaose mumwe chete!
  
  Isu tose tichamiririra tsvimbo,
  Uye nemuZita raKristu akajeka...
  Fuhrer furry uroyu,
  Kutenda kwedu kwakasimba uye kwakachena!
  
  Aya ndiwo magadzirirwo atinoita chikonzero checommunism,
  Tichava pamusoro pevamwe vese muBaba, ziva ...
  Ngativhune joko refascism, nditende,
  Uye paradhiso ichauya muchisiko chapose pose!
  
  Mwari vatipe tive mhasuru dzakasimba,
  Uye kusimba mumuviri nemumweya...
  Hapasisina varwi vane simba munyika,
  Ngatipwanye muvengi neruoko rwesimbi!
  
  Mwari Muchena achamutsa munhu wese, nditende,
  Naizvozvo, hazvityisi kufa ...
  Madhimoni ese achapararira mumakona,
  Nditendei, communism haitsikwe!
  
  Uye nemuZita reMhuri, takarwa,
  Hofori yaStalin yakatitungamirira kuhondo,
  Tinoona communism munguva pfupi,
  Uye chiRussian nechiGeorgian vakabatana!
  
  Pamwe chete tichava nesimba kupfuura madhimoni ose.
  Mhuri ichatipa simba uye mufaro...
  Uye nerufaro haizotora nguva refu,
  Nyaya yekuti ndakakuvhurira nzira yekudetemba!
  Muchidimbu, Japan inoyamwa chaizvo. Anokundwa hondo pasina kana mukana.
  "Panther" -2 inotora mapoinzi ega pasina matambudziko. Iye itangi remhando yepamusoro. Combat bvunzo dzakaratidza kuti mota iyi inokwanisa kushingirira kurova kwepfuti dzeJapan kubva kumativi ese.
  Uye mune iyi tangi, hongu, kune Gerda, Charlotte, Christina naMagda. Kurwa vasikana vana.
  Uye vari kushingaira kupfura maJapan. Izvo zvinorova zvinoitika ne monotony yezvipikiri zvinorova.
  Gerda, achidzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvemumakumbo, achirira:
  - Ini ndiri murwi kubva kuparadhiso itsva!
  Charlotte, achipfura, akaburitsa mazino ake uye akadzvova:
  - Uye ini ndiri kubva pakadzika penzvimbo!
  Christina, achienderera mberi kupfura, achinyemwerera, akapindura:
  - Uye hapana angandimisa!
  Magda akaridza pfuti ndokuti nehasha:
  - Ini ndiri murwi kubva kuhero spectrum!
  Uye vasikana vakaparadzwa nemaJapan pasina tsitsi. Vakaita hukasha hwakawedzerwa. Mafambiro avo nekukasira kunoshamisa.
  Uye ivo pachavo havana shangu uye mune bikini. Ava ndivo vasikana vemuranger. Kunyange maJapan ari kutanga kukanda mapfumo pasi.
  Uye maKrauts akatanga kumhara mudhorobha pacharo. Vakashanda nekubudirira kwakanyanya. Iyo yakawanda-chinangwa TA-152 yakatorawo chikamu muhondo, iyo yakaratidza kuva yakasimba kupfuura Focke-Wulf.
  Vasikana vaviri vari kurwisana: Albina naAlvina.
  Vakadzi vechiGermany vanoyevedza, vose vari blondes. Uye kuti vacharova sei maJapan kubva mundege.
  Albina akaridza pfuti, akapfura ndege gumi nembiri ndokudzvova:
  - Ndiri musikana akanaka kudaro!
  Alvina akadzingawo, akauraya gumi nevaviri vaipikisa uye akakwenya:
  - Ingori shumbakadzi!
  Uye vasikana vari vaviri vari mukutya kukuru!
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vanobatsira Wehrmacht kutora Tokyo. Vanotevera mirairo yemuroyi mukuru. Uye chii chimwe chiripo chekuita? Iwe hausi kuzogara wakanyarara uchitarisa mafambiro ehondo.
  Mukomana nemusikana havana kukwanisa kushandura mafambiro ehondo. Saka zvakazoitika kuti zvino vaingozunguza minondo yavo.
  Vanotema masamurai vokanda magirinedhi netsoka dzavo.
  Oleg Rybachenko akacheka gumi nevaviri vechiJapan ndokuti:
  - Kune makore akasvibira pamuganhu ...
  Margarita, achipwanya vavengi neminondo, akaenderera mberi:
  - Nyika ine hutsinye yakafukidzwa nekunyarara!
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Oleg akaramba achirwisa muvengi, akakanda mhondi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye akadzvova:
  - Pamabhangi akakwirira eAmur!
  Margarita, achiramba achipisa uye achikanda makumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, akanyora kuti:
  - Plutocrats ane scythes akamira!
  Uye musikana anoputika sei kuseka. Uye achaitora orova samurai ...
  Vana Terminator vakapenga. Pakupedzisira vakatotora Mikado pachake.
  Varwi vechidiki vakarwa nehasha. Vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka uye kuridza pfuti.
  Zvino pakaonekwa maNinjas, mukomana akakanda nyeredzi kwavari nezvigunwe zvake ndokuwisira pasi zvishanu.
  Musikana uyuwo, netsoka yake yakashama akakanda mhondi ndokuwisira pasi matanhatu ndokuimba:
  - Nekuda kwehukuru hweMotherland.
  Zvino vana vechikara vakatema varindi vese.
  Uye vakagamuchira mibayiro nokuda kweizvi kubva mumaoko aFuhrer. Uyezve, zvaikwanisika kupa vakakwirira, tichifunga kuti Mambo weJapan pachake akanga ari muutapwa.
  Vakomana vakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross neOak Leaves. Izvo pachazvo zvinokudzwa zvikuru.
  Fuhrer akatsvoda Margarita padama achibva ati:
  -Muri maAryans echokwadi! Unogona kushanda muuto rangu!
  Vana mhamha vakabva vati:
  - Isu tinofara kuedza kushandira chikonzero cherunyararo uye kubudirira kwevanhu!
  Uye ivo pachavo vakatadza kuramba muedzo, vachidzipa Fuhrer nezvigunwe zvavo. Asi muroyi akavapa mirairo: sezvo USSR yakatorwa, saka regai maGermany abatanidze nyika.
  Zvechokwadi, Fuhrer akasarudza kuti pakanga pasina chikonzero chekumira. Uye akazivisa hondo kuBritain.
  Panguva ino, 1945, maGermany akanga awana ndege yakasimba yejeti uye vakanga vane matangi eE-series. Motokari itsva dzaive dzepamusoro uye dzakasimba kudarika dzakapfuura. Iyo E-75 yakave yakabudirira zvakanyanya, yakagadziridzwa maererano neyakazvino dhizaini yeGerman tangi chivakwa - injini uye kutapurirana pamwe neyakachinjika kuronga.
  E-75 yakave yakachengetedzwa zvakanaka pahuma: 200 mm pamusoro pehull uye 160 mm pasi, pamakona e45 degrees. Mativi ehull ane 120 mm pamateru, pamwe nekuwedzera nhovo dze50 mm, uye turret iri 252 mm pamberi pamateru makumi matanhatu madhigirii, uye 165 mm mativi ari paviri-pamwero pamateru se "Tiger" - 2, yakatokura chete, sezvo turret yakaderera.
  Iyo E-75, ichienzaniswa neTiger 2, yaive yakaderera mita, asi yakareba uye yakafara, uye nhumbi dzokurwa dzaive dzakakora uye dzakatenuka. Panguva imwecheteyo, uremu hwakawedzera kusvika makumi manomwe nemashanu chete, iyo, ine injini ye1250 horsepower, yakapa zviri nani kutyaira kupfuura iyo yeTiger-2. Motokari itsva yeGermany yakanga yakavharwa zviri nani, yakanga ine yakavimbika uye yakareruka kutapurirana, uye pfuti ine simba zvikuru yemhando mbiri, kana kuti kunyange ina.
  Yekutanga ndiyo iri nyore kuparadza matangi: 88 mm 100EL, pfuti yakanakira kupfura, kutinhira kwemotokari dzeChirungu. Yakawedzera simba, asiwo inokwanisa kuparadza 105 mm 100 EL matangi, ichirova kunyange Churchills kubva kure uye inokwanisa kupinda muTortilla musoro-on. Uye iyo 128 mm 55 EL caliber anti-ndege pfuti iri nyore uye inoshanda pakupfura pane zvese zvisina pfuti uye matangi. Uye yakatokura yakakura, padyo nepfuti yekurova, 150-mm cannon, zvisinei, inokwanisa kupfura matangi.
  Iyo E-75 imotokari yepamusoro kune ese maBritish neAmerica modhi, uye chete isingawanzo tangi reTortilla ine mukana wekurova chiGerman padhuze.
  Asi makumi masere-matani "Tortilla" haisi motokari inogadzirwa nehukuru, uye kunze kwe, pfuti inozvifambisa inorema matani makumi masere ane injini ye600 horsepower. Saka makumi maviri chete azvo akagadzirwa.
  Saka, iyo E-75, iyo yakave yakakosha uye yakave yakanyanya kugadzirwa muna 1945, inenge isingapindiki. Asi maGerman aisada matangi akawandisa. Saka maBritish tank forces haana simba. E-10 neE-25, pfuti dzakareruka uye dzinomhanya-mhanya, dzakarwa zvakanaka musango. Saka... MaGermany akatanga kurwisa kuIndia uye akarova mauto ekoloni eBritish nemaAmerica pasina kushanda nesimba.
  Munhoroondo chaiyo, vakakundwa nyore nyore nevasina simba, asi pano Wehrmacht hapana kwairi pedyo navo.
  United States haina kugadzira bhomba muna 1945. Kazhinji, mune dzinenge matenga ese maAmerican akagadzira chombo ichi gare gare. Ingori iyo USSR yaive isina rombo rakanaka munhoroondo chaiyo iyo USA yakaita izvi.
  Kazhinji, pane zvakajeka rimwe simba rinokosha rinopunza humambo hwose hunowana simba.
  Sezvazvaive neTsarist Russia, iyo yakarasikirwa nemukana wayo wepasi rose hegemony, ndizvo zvaive neUSSR, uye ndizvo zvave nguva pfupi yadarika neUSA. Hongu, sezviri pachena, matambudziko achamirira China kana yanyanya kusimba. Asi zviri pachena kuti muroyi mukuru ari kuyedza kubatanidza vanhu munzvimbo dzakasiyana siyana.
  MaGermany ave kutora India uye kufamba pamwe chete nemaTurks kuburikidza neEgypt. Vanokunda pasina kuoma kukuru. Uye chinetso chavo chikuru ndechewedzero yekurukurirano, zvokushandisa, uye kushaikwa kwemigwagwa munzvimbo dzakawanda.
  Vasikana veGermany, hongu, vanorwa pese pavanogona uye vasingagone.
  Shella naMargaret vakakunda maBritish muAlexandria, vachidonhedza matangi anopfuura gumi. Uye iko zvino vari kumhanya vachitevedza Rwizi rweNile muE-50 yavo uye vari kutorwa muSudan.
  Tangi yavo i "Panther" yakavandudzwa, ine zvombo zvakakora se "Tiger" -2 chete ine materu makuru. Iyo mota pachayo yakadzikira zvakanyanya kupfuura iyo Panther ine diki turret, uye marongero acho akanyanya kuoma. Shella, Margaret naEllie vari mumotokari iyi - vashandi vakaderedzwa kusvika vanhu vatatu. Izvi zvakare zvakakosha kuchengetedza nzvimbo. Huremu hwemotokari, saka, haina kudarika matani makumi mashanu, uye yaive yakashongedzerwa ne88-mm cannon ine 100 EL barrel kureba. Pfuti yacho ndeyechokwadi uye inoridza pfuti gumi nembiri paminiti. Mukuwedzera, kana ichienzaniswa neTiger-2, kuchine 50 millimeters enhovo dzakarembera kumativi, saka haugoni kuputsa nyore nyore nemotokari yeGermany. Uye injini yayo ye1200 horsepower inowedzerwa.
  Vasikana vatatu vari kutyaira uye, vachiona Churchill, pfura nemazvo. Hongu, tangi yeChirungu ine mukana mumwe - yakanaka yekumberi nhumbi dzokurwa. Asi pfuti haina kusimba uye haina njodzi kumotokari yeGerman. Kunyangwe iyo E-50, iyo nekuda kwenhovo dzayo inodzivirirwa zviri nani kupfuura Tiger-2, kana kutonyanya kupfuura iyo yapfuura Panther.
  Shella, achipfura, aparadza Sherman kubva kure, akati:
  - Pano tiri kuzvipfura isu pachedu ... Uye chii chakamirira isu tese chinotevera?
  Margaret akapindura:
  - Simba pamusoro penyika!
  Ellie akapfura kuChurchill ndokuimba:
  - Asi ndine chimwe chido, iri isimba, simba chete!
  Uye vasikana vakapfeka bhikini vakaparadza rimwe tangi rechirungu, vachiimba:
  - Hapana kudiwa kwegoridhe nemari! Uye ndinoda vanhu vanopfugama pamberi pangu!
  Uye Shella zvakare akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro netsoka dzake dzisina kupfeka, achirova muvengi nekudzvova:
  - Vanhu vakanga vakapfugama! Pamusoro penyika yose!
  Varwi vakaramba vachipfuta. Asi matangi eBritish akapera, uye mauto ekoloni akatanga kukanda mapfumo pasi.
  Zvichakadaro, Fuhrer, maererano nezano raMainstein, akasarudza kuita chishamiso chokushinga: muna December 1945 maGermany akasvika muBritain noushingi. Kutaura chokwadi, hapana aitarisira izvi! Muchiitiko ichi, chisarudzo chakadaro chakave chakataurirwa nekuverenga kuti zvaive nani kurarama usiku.
  Asi mvura inotonhora haisi chipingamupinyi.
  Uye maGerman akapenga sei.
  Varwi vaGerda vakadzoka vachibva kuIndia. Pasinei nechando chechando, vasikana vakarwa vasina shangu uye vakapfeka mabhikini.
  Asi tangi yavo E-75 inoshanda. Vasikana vachangobva kumhara uye vari kurwisana panguva yakaoma zvikuru, vachidzorera kurwiswa kwematangi anoda kuvakanda mugungwa.
  Gerda akasarudza 88 mm 100 EL pfuti. Inobaya nhumbi dzokurwa uye ine makungu akawanda. Vasikana vanoshanda nekudzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye nekuparadza maBritish. Uye panguva imwe chete vanoimba:
  - Uye iyo huru Reich yakakuudza - usadonha,
  Tichapwanya munhu wese, tichafambisa makomo mune imwe kuenda!
  Gerda akaridza pfuti, achidzvanya bhatani remufaro negumbo rake rakashama ndokuridza kamhere:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Charlotte akapfurawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akakwenya, achibudisa mazino ake, achipwanya Churchill:
  - Uye mbiri kuhondo yedu!
  Christina akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake, akarova mota yechirungu ndokudzvova:
  - Kukudzwa kwatiri zvakare!
  Ipapo Magda akatsikitsira netsoka dzake. Akapwanya muvengi, akaparadza Sherman uye akapa:
  - Uye mbiri kumweya wedu!
  Vasikana vakashanda uye vakaparadza matangi eBritish.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakarwawo. Muroyi ane hyper-omnipotent akaraira, saka zvinofanirwa kuitwa. Rimira kusafa kwako.
  Mumwe mukomana nemusikana vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu uye vakachera pasi varwi vetsoka nepfuti.
  Mukomana Oleg akaikanda segirinedhi ndokutyora nzira dzemotokari yechirungu. Akatendeuka ndokumhanyira kune muvakidzani wake. Uye matangi ose akaputika.
  Mukomana akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kunyika yedu!
  Margarita Korshunova akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaputsa nzira dzeChurchill. Akaita U-turn ndokudhumana naSherman. Matangi ose ari maviri akabatira moto ndokupenya semakenduru.
  Musikana akati:
  - Kubwinya kune Baba uye rufu kune vavengi!
  Oleg Rybachenko zvakare akakanda magirinedhi maviri kamwechete netsoka dzake dzisina chinhu. Vakarova njanji, matangi mana akadhumhana pakarepo. Mumwe wavo akazova "Tortilla". Uye kunyange mastodon akadaro akatanga kubvarurwa kuita zvidimbu.
  Mukomana akabva ati:
  - Nekuda kwekuchinja munyika!
  Margarita Korshunova akapawo mukana. Akachera pasi maBritish. Akakanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokudzvova.
  -Kuitira kurongeka kutsva kwakanaka!
  Nekuda kwekukanda kwaakaita mota mbiri dzakadhumhana pakarepo musikana ndokuseka.
  Oleg akakandawo zvipo zvemhondi netsoka yake isina chinhu uye akataura zvine hungwaru:
  - Unoreva kurongeka kupi?
  Kukandwa kwefry kwakakonzera kuti mota mbiri dzekuBritain dzirove.
  Margarita akatanga chipo cherufu neminwe yake isina chinhu, akasunda motokari mbiri ndokupindura nokutendeseka:
  - Chokwadi kwete zveGerman! Asi, nhamo, zvakanaka kuti muroyi haana kutimanikidza kurwisana nevanhu vedu chaivo!
  Oleg Rybachenko akatora girinedhi ndokuikanda netsoka yake isina chinhu, akaisundira munzira dzePershing neChurchill, ndokuzodzvova:
  - Ini ndiri super terminator!
  Uye mukomana achaseka sei!
  Vana mhungu vakachekawo varwi vetsoka uye vakavapa kuputika kwemoto. Uye bara rega rega rarova chakanangana.
  MaBritish airatidza kuti apererwa. Uye vana vakanaka uye vasingafi vakatumira mapasuru ekuparadza nemakumbo avo asina chinhu. Uye vakaparadza Britain.
  Uye mudenga, vasikana vakanaka kwazvo, vasina makumbo uye bhikini vakarwa: Albina naAlvina. Munguva pfupi, vasikana vakanga vatopfura ndege dzinopfuura mazana matatu imwe neimwe, vachigamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Asi iye zvino tsvarakadenga mbiri dzatove pedyo nenhamba yemotokari mazana mana. Uye ipapo mubairo wakatokwira wakavamirira: Knight's Cross yeIron Cross ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Albina anogogodza motokari yechirungu, oitenderedza achiimba:
  - Mugungwa mafungu uye hasha moto!
  Mushure mezvo, imwe yakaputika 30-mm cannon kubva paMe-262 "X" yayo yakapfura dzimwe ndege shanu ndokuridza muridzo:
  - Uye muhasha, uye mumoto wehasha!
  Alvina akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake. Akatema ndege dzeBritish nemabhoni ake emhepo uye akadzvova nekupenga:
  - Uye ita basa!
  Uye ndege nomwe dzakaputswa uye dzakabvaruka kuita zvidimbu.
  Albina akatendeuka zvakare, uye zvakare, sekurova, akacheka ndege ina dzevavengi ndokuridza mhere:
  - Izvi ndizvo zvaunofanira kuraramira!
  Uye zvakare anodzvanya bhatani remufaro netsoka dzake dzisina.
  Alvina akarovawo mhandu yake. Akacheka ndege ndokuridza mhere:
  - Nekutenda kutsva kwemireniyamu!
  Mushure mezvo akapfura dzimwe ndege nhatu dzeBritish Air Force.
  Vasikana muhondo iyi vakadarika mazana mana emota dzakadonha. Uye vakasvika kumwero mutsva.
  Vakapiwa: Knight's Crosses of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani.
  Uye London pachayo yakanga ichirwiswa. MaGermany haana kuzvibvumira kupidigura uye kukomba guta guru reChirungu.
  Uye muAfrica, Shella, Margaret naEllie vakarwa mukupisa. Vasikana vatatu vakabata mukuru wemauto echiRungu. Vakamumanikidza kuti atsvode tsoka dzake dzakanga dzisina chinhu, dzakanga dzakasvibira zvishoma nouswa.
  Shella, Margaret naEllie vakabva vatanga kubata vasungwa chibharo. Vakangodzikurura ndokuzodzikwira pamatanda ejedhi aipuruzira. Uye vaizvifarira chaizvo.
  Vasikana vakabva vatanga kuvhima ndokudya mhanje vachifara. Vakabva vasvetuka svetuka semashavi.
  Uye Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakamhanya vachitenderera Buckingham Palace. Vakaparadza muvengi nepfuti yemuchina uye nekukanda magirinedhi vachishandisa tsoka dzavo.
  Zvino varwi vaviri vakazviimbira vachiti:
  - Isu tinorwa muchimiro che supermen!
  Panguva imwecheteyo, vana vakarasa kunze nyeredzi neminwe yavo isina chinhu, iyo yakarova varindi vemuzinda nevarindi. Oleg akacheka gumi nevaviri nehafu varindi neboomerang kukanda ndokudzvova:
  - Nekuda kweuto remuchadenga zera!
  Margarita akatangawo boomerang netsoka yemusikana asina kupfeka, akatema vavengi gumi nevaviri uye akahukura:
  - Heano kune zvinhu zvitsva zvinotonhorera!
  Vese mukomana nemusikana vakapinda munzira kuenda kukamuri yechigaro cheushe. Ikoko, vana Terminator ava vakaparadzira varindi vaChurchill. Uye nhamba iyi yakasarudzwa mutungamiriri zvakare mushure merunyararo runonyadzisa neGermany.
  Mushure mezvo vana vakarova Churchill pachirebvu nezvitsitsinho zvavo. Akawira pasi akafa.
  Saka, Mutungamiriri weBritish uye Mutungamiriri Mukuru akatorwa.
  Oleg Rybachenko akakanda dhisiki rakapinza netsoka yake isina kupfeka, akacheka varindi vasere ndokuti:
  - Isu hatiite chero chero basa!
  Margarita akatangawo boomerang nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova:
  - Asi isu tinozviita nemazvo!
  Guta guru reBritain rakawa, uye England pachayo yakakunda. Nokudaro, rimwe peji rehondo yenyika yechitatu rakavhurwa. Chokwadi, United States yakanga ichiri mberi, uye kwakanga kuri madikanwa kusvetukira mhiri kwegungwa. Zvakanaka, vakomana vachabatsira.
  MaGermany akasvika muIceland kare muna Ndira 1946. Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakapihwa Order of the Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha, minondo nemadhaimani pakutorwa kwemuvengi waHitler Wilson Churchill. Uye pamwe nemuchinjikwa wegoridhe wekukodzera kwemauto nemadhaimani. Nei vana vakapembererwa zvikuru?
  Asi iye zvino vari kuIceland. Oleg Rybachenko akapfeka zvikabudura chete, uye Margarita Korshunova akapfeka jasi idzva. Uye vana, chokwadi, havana shangu. Uye vanozvikandira nyeredzi nemagirinedhi.
  Uye chando chaNdira hachinetse vakomana vasingafi. Mukomana nemusikana vanoparadza vadzivisi vavo. Uye vanoacheka nepfuti.
  Uye zvakare mabhoomerang anokandwa netsoka dzisina chinhu.
  Oleg anoti:
  - Bato redu rakasimba!
  Margarita, achikanda dhisiki netsoka yake isina chinhu, anoridza mhere:
  - Inogona kunge isiri yedu, asi yakasimba!
  Uye musikana ari kumurova nepfuti yemuchina... Uye ipapo achapa kune grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Mushure mezvo vana vanoparadza maAmerica zvakanyanya.
  Iceland yawa.
  Ipapo maGermany akatora Greenland ndokupfuurira kuCanada. Ikoko vakanga vatonyanya kushanda.
  MuCanada, Oleg naMargarita vakarwa pamhenderekedzo yegungwa ndokudzivisa kurwisa kweAmerica. Takakwanisa kudzinga kurwisa kwacho. Uye zvakare pane zvinogumbura. Mauto eUS ari kudzoka. Uye haugone kumisa kufamba kwevakomana vanorwa.
  Gerda ari kufambirawo mberi nevashandi vake. Tangi yaro yeE-75 yakagadziridzwa zvishoma nekuisa injini yeturbine yegasi ye1,500 horsepower. Iyo tangi ikozvino yave nekukurumidza ... Hunhu hwezvombo hwave nani zvakare.
  Asi veAmerica havana chinhu chakakosha. Chete akareba, asina tarisiro ekare Sherman uye ari nani Pershing. Uye matangi aya haasi makwikwi kumaGermany.
  Ichokwadi, vakaedza kuisa mukugadzirwa kwemazhinji T-93, inorema matani makumi mapfumbamwe nematatu chete, uye nechemberi yezvombo zvemamirimita 305, iyo chete ine dziviriro, kwete kunyange tangi, asi pfuti inobhururuka. Asi hazvina kunyatsoshanda. Zvakadaro, muchina wekuGerman une uranium musimboti wakaupindawo uine 105 mm 100 EL cannon kubva chinhambwe.
  Gerda akarova Sherman ndokuchema achiti:
  - Zvinotonyanya kufinha!
  Charlotte akadzvanya bhatani reti yemufaro nezvigunwe zvake zvemutsoka uye akadzvova:
  - Uye zvichave zvese uye zvinotonhorera kwazvo!
  Musikana akatyora Pershing.
  Zvino Christina akapfura zvakare. The American Grant yakarova ndokudzvova:
  - Kurongeka kutsva munyika!
  Magda akabva aridza pfuti. Uyewo asina shangu, akati:
  - Kuti shanduko ive nani!
  Uye rimwe tangi reAmerica riri kupfuta.
  VeYankee vatokanda mapfumo pasi. Vari kubatanidza zvombo. Uye musikana anotsvoda pasi asina kupfeka, ane huruva.
  Toronto yakatorwa. Kuvandudza kubudirira kwevasikana uye Wehrmacht vari kutopinda munharaunda yeUnited States.
  Mamwe mauto akapfuurawo nemuAlaska. Vakatora Canada uye nharaunda yevavengi kubva kumabvazuva.
  Saka mamiriro ezvinhu akaoma amuka. MaGerman nemauto avo ekunze ari kufamba muAmerica. Zvese zvakaoma uye zvine njodzi.
  Vasikana vashanu Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona vakasvika muAmerica kuzorwa sevazvipiri kurwisa mhomho yeTatu Reich. Vasikana vashanu vese vakanaka chaizvo uye vanotaura Chirungu. Stalin akaramba kutumira mauto ose evakadzi, sezvo izvi zvaizopesana nemitemo yerunyararo yakapedzwa nehumambo hwefascist. USSR yaida kuwana nguva chero ipi zvayo mari apo maNazi akarwisa USA.
  Vasikana vashanu vakazvipira: vakapfuura nemuhondo yese, kubva kuBrest neBug kuenda kuOrenburg. Uye vari kurwisana nemaNazi kune rumwe rutivi rwePasi muguta guru reHonduras.
  Tegucigalpa ndeimwe yenzvimbo dzakasimba dzekudzivirira, mukutarisana nehorde yemotley. Ose ari maviri mapoka eJapan neAsia akapinda mudambudziko. VaGermany pachavo vakarwa chete nematangi, uye varwi vakanga vabva kune vasiri maAryan. Vakadzinga vaAsia, vatema, uye maArabu mberi.
  Alenka akapfura, achicheka maAfrica maviri uye akarira:
  - Ingori boka reGenghis Khan!
  Maria ane bvudzi regoridhe, akatema maIndia matatu nekuputika kwepfuti, akasimudza makumbo ake akashama, akatsvuka kumusoro. Uye akati:
  - Tiri kukuya chikafu chekanoni!
  Chimedu chegirinedhi chakabhururuka ndokurova Maria pachitsitsinho chake chisina chinhu, chakatenderera. Vasikana vane tsika yekurwa vakapfeka mabhikini uye vasina shangu. Uye kana ikarova rough, girlish sole neinopinza, inorwadza zvishoma.
  Runako rwakachonya ndokuridza futi... Maria mutete zvake, akareba zviri pakati nepakati nechimiro chakakwana.
  Alenka akareba, ane chinzvimbo chemukuru, uye kunyange gamba reSoviet Union. Asi zvakare anenge akashama, asina kuvharwa nebikini. Akanyanya kutsvukuruka, asi bvudzi rake jena. Uye Alenka anopfura chaizvo. Uye anofarira kukanda magirinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Alla akanaka anopfura uye anowisira pasi maArabu mana nekuputika kwemoto. Bvudzi rake rakatsvuka, kana kuti mhangura-tsvuku, senge proletarian banner. Uye kana mhepo ichivhuvhuta, zvakafanana nemureza wekuchinja. Musikana anopenya nemeso ake esimaradhi, senyeredzi. Uye noutsinye anotsvaira vavengi.
  Anyuta ane blonde zvakare. Uye anoridza pfuti. Musikana akadyara tsoka dzake dzakashama ndokupa kuputika. Varwi vashanu vakasiyana-siyana vakakandwa kumusoro, uye zvitubu zvitsvuku zveropa zvakabuda muchipfuva nomudumbu zvemhandu dzavo.
  Anyuta, achinanzva miromo yake yakazara, akarira:
  - Hondo imhepo yemapapu ...
  Musikana akazvambarara, achikanda girinedhi netsoka yake. Kuputika kunonzwika. Magandanga akati wandei anobhururuka achienda kwakasiyana.
  Matryona musikana mukuru uye ane nyama. Bvudzi rake rakatsvuka. Musha chaiwo, mudiki, mukadzi weropa nemukaka. Akasimba chaizvo mumuviri uye anopfura zvakanaka.
  Heino mukana zvakare. Uye vakaurayiwa vefascist mercenaries vanodonha.
  Matryona, kupfura, anoti:
  - Zvakanaka, wange uri kupi? Naambuya! - Musikana akadzinga, achiuraya vatatu veNazi varwi uye akawedzera. - Wakadyei - porridge! Wanwa chii? Mash!
  Vasikana vakabata tambo. Havaregi ma fascists mberi. Uye nziyo dzeushamwari dzinorira:
  - Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga,
  Kumusoro uye ipapo ...
  Tichavaka nyika itsva yekudenga -
  Ndiani anga asina munhu achava zvese!
  Alenka zvakare anokanda grenade netsoka yake isina chinhu. Mabhomba ari kuenderera mberi nevarwi vetsoka. Zviri kutowedzera kupisa. Pano panouya mukurumbira wakashata "Shumba" -2. Uye pedyo nayo pane E-50 yepamusoro. Mapurojekiti anodzingwa. Musoro wemuAmerica mutema wakadamburwa uchibva wakunguruka.
  Maria akatsika bhodhi raibvira moto, uye makumbo ake akaomarara akanga asinganzwi kupisa kwomurazvo womoto.
  Runako rwebvudzi regoridhe rakapfura nekutsvuka:
  - Uye ndiani achamisa kuyerera kweropa, nzizi dzine hasha ...
  Maria akaridza pfuti zvakare, achibvisa muAfrica nhumbi dzokurwa nadzo dzeE-50 ndokurira.
  - Danda rinobva kune blaster richarova temberi yako, nekupenya kwakaipa murume akanyangarika!
  Musikana akapfura zvakare. Akapenya tsoka yake isina shangu, yakatsvuka, yakanaka mudenga. girinedhi yakabhururuka yakananga kwaari. Runako rwaive nebvudzi regoridhe rwakarova chipo nehunyanzvi hwake asina guruva. Girenedhi rakabhururuka richidzokera. Akamhanyira pakati pevarwi veThird Reich. Zvairatidza kuti manwiwa akanga achidonha murori, achitsemuka. Ropa rakanga richiteuka zvakanyanya.
  Maria tweeted:
  - Musikana akakundikana bvunzo, uye Reich akatongerwa akauya. Hitler sezviri pachena akanga aneta noupenyu, uye runako rwake rwakamudya nomukurumbira!
  Alla zvakare murwi asina maturo. Anozvipfura nepfuti ndokuti, achiparadzira zvitunha:
  - Yechipunu chaamai! Zvechipunu chababa! Uye kuna Koba, ladle! Uye parutivi rwako pamubhedha!
  Runako runebvudzi dzvuku remhangura anoburitsa ndege yemapuranga netsoka yake isina chinhu. Anobhururuka akananga kutangi hombe reShumba yeGermany. Imhara pamuromo we105mm cannon uye inoputika. Chombo chinokona.
  MuGermany anotendeuka uye anomanikidzwa kutiza zvinonyadzisa. Alla, achikwesha gumbo rake pachidimbu chechivako, anoti:
  - Kana iwe usina simba, unoda hungwaru! Unofanira kuita ruzha!
  Uye zvakare musikana anopfura chaizvo chaizvo. Bvudzi rake dzvuku rakaita semurazvo wemwenje weOlympic. Musikana anoyevedza. Akatozvisiyanisa muuto reAmerica nekuratidza hukasha. Ainyanya kugona kuita misikanzwa nevaAfrica-America. Hazvina kujairika uye zvakanaka navo.
  Nekudaro, Allah vanoparadzawo vatema vanorwa muuto reTatu Reich. Nei Germany yakakunda Africa yese? Edza kumisa simba rakadai.
  Iyo E-50 ndiyo tangi nyowani, ine gasi turbine injini uye gobvu rutivi uye nhumbi dzokurwa dzemberi. Haikwanise kutorwa ne grenade. Alla akakanda chipo negumbo rake risina chinhu, akawisira pasi varwi vakati wandei uye akarira:
  - Oh, tangi yako yezvombo yakavimbika, kubva kune mumwe munhu anoda kuruma ... Ingoziva simba raunaro ... nya, unogona kurova bhiza resimbi chete!
  Anyuta akapfurawo chaizvo. Uye aida kukanda magirinedhi netsoka dzake. Zvigunwe zvake zvakashama zvaitenderedzawo simbi disc. Musoro wacho wakabhururuka ukacheka huro dzevarwi vaviri vechiFascist. Vakadonhedza pfuti yemuchina, uye zvino kuputika kukuru kwemhando huru kwakadambura cheni dzemhomho. Mutsara wose wevarwi vekune dzimwe nyika vakatorwa kuburikidza nechisimba kupinda muuto reThird Reich.
  Anyuta tweeted:
  - Rombo ndiyo mubairo wehushingi! Rwiyo rumwe rwakakwana! Ngavaimbe zvekumba chete!
  Asi tsvarakadenga haisati yawana nguva yekusuwa kumba. Kunyangwe kune vashoma vashoma veSoviet vanozvipira muuto reAmerica. Stalin akanga asingadi kupenya, kuitira kuti arege kupa Hitler chikonzero chekupomera Russia yekuputsa mitemo ye "Straw Peace".
  Vasikana vashanu, vakanakisa muhondo yevakadzi, vakanyeverwa kuti kana vakabatwa, Nyika yaMother yaizofanira kuvaramba. Uye munyaya iyi, vasikana vanofanira kuchera pamusoro pema mercenaries akabhadharwa mari.
  Uye Anyuta, naAlena, nevamwe vasikana vanonzwisisa kuti kana vakabatwa, kutambudzwa kunotyisa kwakavamirira. Saka vakasarudza, chero zvazvingava, kusaurayiwa nevaNazi vari vapenyu.
  Ndege dzekurwisa dzeGerman dzinobhururuka pamusoro pezvinzvimbo zvemauto eAmerica. Vasingatarisiri kuti vaizosangana nechishoro chakasindimara chakadaro muguta guru reHonduras, vaNazi vakashatirwa.
  Jet uye ndege dzekurwisa dzakasimba. Maroketi ari kubhururuka, pfuti dziri kurira.
  Masoja eAmerica ari kufa. Matryona akarohwawo nezvimedu pabendekete rake rine nyama. Ropa rakabuda. Mhare iya yakaburitsa simbi nemazino ndokusvipa ropa. Uye akabva andirova zvakare nepfuti yakakura kwazvo. Mamercenaries ekune dzimwe nyika ari kuwa. Anenge munhu wose pano chizvarwa, vatungamiriri vavo chete maGermany, uye kunyange ipapo kwete nguva dzose. Ichokwadi, vashandi vemazuva ano E-50 tangi ndeyeGermany zvachose. Motokari ine kumhanya kwakanaka uye maneuverability. Zvakanaka, iyi haisati yanyanya kugadzirisa - inorema matani makumi manomwe neshanu. Madziro ari kuputsika pasi pemakwara. Iyi inowanzo gadzirwa mumhando nhatu ine 105-mm cannon, 180-mm yekurova pfuti, uye 400-mm rocket launcher.
  Uye imwe neimwe shanduko ine basa rayo. Heino tangi iyi ine pfuti yekurova, yakakodzera kurwisa maguta. Uye hazvisi nyore kuiparadza. Matryona anozviyambuka obata girinedhi inorwisa tanki nezvigunwe zvake zvakashama, gumbo rake rakakura asi rine nyasha, rakaumbwa zvakanaka. Iye zvino iwe unofanirwa kukanda ikozvino pabhodhoro kudzima chombo che mastodon. Pfuti shanu dzemuchina dzinovhara chiGerman, tangi yemazuva ano, uye hazvisi nyore kusvika pedyo nayo.
  Matryona ane simba zvikuru, uye makumbo ake akafanana nebhiza anokanda grenade kure. Asi haisi nguva dzose yakarurama. Chero zvazvingava, kurova chinangwa chakadaro sedhiramu ye 180-mm cannon. Musikana wegamba ane kupokana. Ko kana akapotsa?
  Haiwa, kudai shamwari yavo yenguva refu Seryozhka yakanga yava navo, piyona akashinga uyu angadai akauya nechimwe chinhu.
  Asi mukomana akafa muhondo Stalingrad. Vasikana havana kuziva zvimwe zvaizoitika kwaari. Asi mugumo wemuvambi wemapiyona zvechokwadi wakanga usingavimbiki. Pakutanga, Seryozhka akatambudzwa noutsinye, achiedza kubvisa zvakavanzika. Mushure mekurwadziswa, mukomana ane makore gumi nerimwe akapedzisira ave mumigodhi. Basa racho rinotyisa uye rakaoma zvikuru. Asi piyona weSoviet, muduku asi ane utsinye, akazova akatsunga.
  Akakwanisa kurarama, uye kunyange kuburikidza nelabyrinths yemugodhi akasarudza kutiza. Uye Seryozhka akakwanisa kubuda. Mukomana akadzungaira kuBalkan kwenguva yakati kusvika apinda muboka remapato. Ipapo akava mubatsiri nomuparadzi.
  Pakanga pachine bato rezvematongerwo enyika rakanyatsogadziridzwa muBalkans. Muchidimbu zvakare nekuti basa rekuita basa rakaitwa nemaItalian, maRomania, maBulgaria, maAlbania - vaive vasina kugadzirira kurwa sezvikamu zvenguva dzose zveWehrmacht.
  Asi vatsigiri vakawanda vakafa. Kunyanya kubva pakurohwa nemhepo. Uye vanoda nyika yeYugoslavia vanomanikidzwa kuvanda mumakomo, mumasango, kana kuti, zvakanakisisa, misha miduku. Chiverengero chikuru chevakuru vemauto vakatofa. Mamiriro acho akawedzera nerunyararo rwakasainwa neUSSR. Iye zvino mapoka matsva echirango akatanga kusvika muBalkan, achironga kurwisa kukuru uye kubvisa nzvimbo yacho.
  Sergei aifanira kukwira zvakadzika uye zvakadzika mumakomo nemapato.
  Matryona, kunyange zvazvo akanga asingazivi kuguma kwevanofarira pasi rose, akagomera zvikuru. Akabva asvina girinedhi zvakasimba nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, dzechisikana uye, nesimba rake rose, akarikanda patangi remuvengi. Iyo E-50 ichangopfura, ichiburitsa goko remhondi.
  Matryona akatodedera achibva apfugama. Akarohwa mumusoro nedombo rakabvamburwa munzira, uye chitsitsinho chake chakanga chisina chinhu chakapiswa nesimbi inopisa. Musikana akakwenya musoro wake wainge waoma musoro nebvudzi rine huruva.
  Girenedhi rakabhururuka richida kubata chigubhu ndokunorovera pahuma yemotokari. Kuputika kwakatinhira ... Asi zvechokwadi, 250 mm yezvombo zvepamberi, uye kunyange pakona, haikwanisi kupinda mukati me grenade.
  Matryona akarova chibhakera muguruva, achisimudza gore rose rejecha. Akabva adanidzira achiti:
  - Iuraye, iuraye! Tora chinangwa muchinangwa!
  Musikana akarova bhinya paasphalt yatsemuka. Katsemuka kaive kakabairirwa mutsinga dzechitsitsinho. Ganda repatsoka dzemusikana raive gobvu kunge remvuu. Aigara mumhuri yevarombo uye anenge asina kumbopfeka shangu kubva pakuzvarwa. Zvisinei, izvi hazvina kuita kuti makumbo ake aite seakakasharara, asi aiva akatsvuka, ane nyasha, anokwezva.
  Matryona, zvisinei, aityisa zvishoma varume nehurefu hwake, mhasuru dzakasimba, uye zvibhakera zvine mapfumo akabudikira. Asi musikana ane gamba ane hunhu hunyoro, uye mahudyu akafara akasanganiswa nechiuno chakaonda uye abs akavezwa. Mumbatya chete ndimo maigona kuita kunge Matryona akafuta nekuda kwemazamu ake mahombe. Mubhikini, anotaridzika semutambi ane busty.
  Musikana neshungu, akakanda girinedhi zvakare, panguva iyi akananga kunzira. Asi chipo chinouraya chakarova nhoo hobvu, yezvombo yakavhara mavhiri.
  Matryona akazvibaya pachirebvu neshungu. Zvaimurwadza shaya. Uye musikana wegamba akatuka:
  - Ndakacheka sejeko!
  Anyuta akaedzawo kurova tangi rine ngozi, asi girinedhi yakakandwa netsoka yemusikana yakapotsa chiratidzo zvishoma. Mutsvuku uya akatanga kuswedera pedyo nemota. Asi pakazoonekwa mamwe matangi maviri - "Shumba" uye "Panther"-2, vakapfura nzira dzese nepfuti. Taifanira kungwarira zvikuru.
  The American Sherman akaedza kuswedera pedyo nemotokari dzeGermany. Aive nemukana wekurova Panther 2, asi padivi chete. Asi muGermany haasi nyore kunyengera. Uyezve, iyo yakareba silhouette yeSherman inoita kuti ionekwe kubva kure.
  "Panther" 2 yakapfira goko ndokurova American yakananga pahuma. Motokari refu yakatsemuka nepakati. Uye yakapfuta sekenduru reKisimusi.
  Anyuta akabva ati :
  - Oo, matangi ako haana simba sei ... Zvirinani nehunyanzvi, iwe uchave Yankee!
  Asi Alenka, murwi ane ruzivo, akakwanisa kusvika pedyo nePanther. Akakanda girinedhi... Uye dhiramu refu remota yeGerman rakamonyoroka kuita nyanga yegondohwe.
  "Panther" 2 tangi, yakatanga kugadzirwa muna 1943. Mukushandurwa kwazvino kwakapararira, ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 150 mm, nhumbi dzekurutivi dze 82 mm pakona, uye 88 mm cannon ine dhiramu kureba kwe71EL. Kutanga muna 1945, yakamiswa nekuda kweiyo yepamusoro uye yakachengetedzwa zvirinani E-50 modhi. Asi parizvino tangi iri kurwa. Kurema matani makumi mashanu nerimwe, mota ine 900 horsepower injini, iyo inopa iyo yakanaka yekutyaira kuita.
  Uye zvino, agamuchira kukuvara, Panther-2 anotendeuka uye anosiya. Alenka anokwanisa kukanda imwe grenade netsoka yake isina chinhu. Ndakatyora ma rollers. Uye kumhanya kwemotokari yeGerman kwakadzikira zvinooneka.
  Alenka anoti achiratidza kufara:
  - Kurova kwakadini! Kurohwa kwangu chipo chaMwari!
  Uye musikana akaratidza mhino dzake kumaGermany. Asi pfuti yemuchina yakatanga kubuda muE-50. Uye mabara akaridza muridzo pamusoro pebvudzi raAlena chena, rakati piriviri. Rimwe bara rakatocheka vhudzi. Musikana mukuru akatonzwa kakukwenya.
  Alenka tweeted:
  - Kana iwe uchida kuita senzou, enda kune madhouse segororo!
  Musikana akasimudza tambo yake yakachekwa nezvigunwe. Bvudzi raAlenka rine silky, pearl-ruvara, asi zvishoma guruva. Uye zvakadaro zvinyoro. Musikana aimhanya nadzo netsoka dzake. A little ticklish and inonakidza.
  Alenka akarangarira kuti mukomana wacho akamupuruzira sei. Maoko akewo akatanga kubva pasi, achikwira kumusoro kusvika pazvidya nepanzvimbo yakaoma zvikuru. Kana jaya rakanaka richikukwenya, zvinofadza zvikuru. Alenka anenge aimuda. Aifarira kutamba kwerudo, uye akamutswa nekubatwa kwemuviri wechirume une tsandanyama. Asi Alenka akanga asina rudo rwechokwadi, rwerudo, kana iwe uchipenga pamusoro pemurume. Akatochinja varume vakawanda. Vazhinji vevarume varo vakafira muhondo.
  Kunyange uku kwaiva kutukwa kwehondo. Uye muno muAmerica, kune vakomana vane tsandanyama, vatema. Uye zvinhu zvose hazvina kujairika navo.
  Alenka akapfura ndokuburutsa murume mutema. Ndakanzwa tsitsi nemukomana wemuAfrica. Akauraya mumwe murume airwira zvido zvake. Mushure mezvose, maGermany ane rusarura. Vanotarisa vatema senhapwa. Asi panguva imwecheteyo, maAfrica ari kunyoreswa muzvikamu zvekunze zveWehrmacht yakazvimba.
  Alenka akaita chimwe chinhu chakaita semuonde nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akazviratidza kune vaNazi. Ehe, nyika yeGerman pachayo haina kukuvadzwa chero kupi. Matangi ane nhumbi dzokurwa nadzo dzakakora zvekusapinzwa negirinedhi kana bazooka. Asi mayunitsi emuno ari kufa.
  Alenka anokanda girinedhi paE-50. Akatsveta gumbo rake risina kupfeka, rakatsvuka ndokukanda, achimonyorora chiuno. Uye girinedhi yakabhururuka mudenga. Zvigunwe zvangu zvigunwe zvakanga zvisina kumira mushe zvakandisiya ndichinzwa kubatwa nesimbi. Ipapo grenade yakabva yarira.
  Alenka anozevezera:
  - Mwari vatikomborere!
  Kamhepo kaipisa kakavhuvhuta pamusikana uyu, sekunge abatwa nemurume akanaka. Alenka akanga achiverenga bhuku raTarzan, uye aida chaizvo kuti murume uyu atambe naye. Ndaipuruzira chipfuva changu nemaoko akasimba.
  Girenedhi rakarova dhiramu, asi rakanonoka kuputika, richibhururuka richibva pasimbi. Zvimedu zvakarira sepizi pahanzu. Kwasara mavanga chete!
  Alenka akatora rimwe girinedhi. Asi ndakaona kuti zvaipesana nevashandi. Uye zvombo zvekurwisa tangi zvapera.
  Musikana akagomera neshungu. Asi kuti ndisatambise nguva, ndakaiisa muzvigunwe zvangu. Akatendeudza gumbo rake, akakotamisa mutumbi wake, ndokuritwasanudza ndokuripotsera kumwana wetsoka.
  Hafu yegumi nevaviri varwi vakabhururuka semabhora eping-pong. Rimwe remagirazi ake rakabhururuka, uye zvidimbu zvakabhururuka mazana emamita uye zvakamhanya nemusana waAlenka. Bra yakaputika, uye mazamu akanaka emusikana mukuru akaonekwa.
  Musikana uya akabva avhara mazamu ake. Asi akabva aona kuti aifanira kutya ani. Uye akazunza pfuti zvakare. She gave a turn ndokudzokera kumashure zvishoma.
  Mumwe murwi wekuAmerica akadzinga bazooka. Iyo goko yakarova tangi yeGerman padivi rayo rakarerekera, asi iyo 160 mm yezvombo yakamira nayo, ichidzinga simba rinoparadza. The German akapfura shure. Chombo chake chakakura chakatsemura madziro.
  Alenka akaedza kusunga mabhandi ake. Musikana uyu akafunga kuti Zoya Kosmodemyanskaya angangodaro aityairwa achitenderedza muchando ari mukabudura. Yaiva mufirimu yeSoviet iyo yaifananidzirwa akapfeka shati kana kunyange imwe rudzi rwechipfeko. Izvi zvoga zvinongori mutero kune hunyengeri. Kutaura zvazviri, vaNazi, kuitira kuti vawedzere kunyadzisa musikana akabatwa, zvichida vakamubvisa asina kupfeka. Uye varwi veGerman vane nzara vangangove vaida kuona musikana akanaka uye akakombama akashama.
  Saka munyaya chaiyo, musikana heroine akanga asingagoni kuvhara mazamu ake, saka maoko ake akasungwa shure kwake. Asi haana kunyara uye airatidza kuzvikudza. Alenka ainyatsoziva kuti zvakanga zvakaita sei kufamba usina shangu muchando. Aive akasimba uye aifarira kubata sinou neturu twake. Alenka akazvifarira uye akanakidzwa nazvo. Asi izvi ndezvake, zvakatoomeswa nemakore ehondo. Uye kune wechidiki uye wedhorobha Zoya, izvi sezviri pachena zvinorwadza. Tsoro dzinoita kunge dziri kupfuta marasha.
  Alenka akarasa bhurugwa rake nekushungurudzika ndokudanidzira:
  - Kunyara ipfungwa ye bourgeois! Mukadzi weSoviet haatyi chero chinhu uye haana kunyara!
  Musikana wacho akatanga zvakare kuroverera nepfuti yemuchina, kana kuti pfuti yepasi. Simbi yakapisa, mushure mezvose, Honduras inzvimbo dzinopisa, inogona kupisa zvakanyanya imomo muna Kukadzi. Zvigunwe zvaAlenka zviri kupisa. Tinofanira kuzvipa zvose. Nhasi ndiKukadzi 23. Izuva reuto reSoviet uye izvi zvinoda kurwa nehasha dzese dzakadzikama uye dzine musoro.
  Alenka akacheka mamwe mashanu nemabara, uye netsaona akapisa dama rake pabhurugwa rinopisa repfuti yemuchina. Zvechokwadi hazvifadzi, blister yakazvimba.
  Alenka akapika:
  - Zvakanaka, Mwari, sei magadzira matambudziko akawanda kwandiri uye nenyika yangu!
  The blister itched ... Dama remusikana inzvimbo inonzwisisika zvikuru. Musikana akaedza kutsvaga chinhu chinotonhora kuti azora bhora rakazvimba. Asi edza kuwana chimwe chinhu chakanaka. Muguta rinopisa. Uyezve, kunze kwakanga kwakachena uye mhepo yakanga ichivhuvhuta ichibva kumaodzanyemba.
  Alenka zviri pachena kuti haana kusununguka. Matryona anokanda grenade kubva kure, asi zvakare haana kubudirira. Uye madutu ari kutobhururuka mudenga. Mota dzeGerman dzine zvombo zvakasimba uye kumhanya kukuru.
  Ndege dzejet dzinouya nemasaisai, uye dzinoita sedzinotema mitsetse yeflakisi.
  Alenka akavanda mugomba. Maroketi akaparadzana akapfuta kubva kumusoro. Musikana akanzwa zvidimbu zvematombo akapwanyika achidonha kubva kumusoro netsono. Yaikwenya mutsipa wangu usina kubereka. Mazamo etsvarakadenga aive akabaiwawo.
  Alenka akazevezera:
  - Iyi i massage ... Asi kwete corsage!
  Mwanasikana akanzwa muviri wake woda kutanga kukoira zvinorwadza. Kwatova kupisa, uye kuputika kwemaroketi kunowedzera kupisa. Uye iyi imba yekugezera here?
  Alenka akarangarira yakasikwa Russian yokugezera, nemitsvairo spruce. Musikana akarohwa sei ipapo.
  Aya aive manzwisisiro akadaro.
  Alenka akaimba kuti afare:
  - Rudo uye rufu! Zvakanaka nezvakaipa! Chii chitsvene, chii chiri chivi! Isu takagadzirirwa kunzwisisa!
  Musikana akasimuka, akazunza tsvina yose iyi nemarara.
  Alenka akati:
  - Ah, iwe uchawana Hitler panyanga!
  Uye musikana mukuru akaridza pfuti kune varwi vetsoka vaiedza kusimuka kuti varwise. Magandanga akati wandei akatorwa nechisimba ichi akadonha. Alenka akapukuta chiso chake chakasviba, chakamubaya maziso. Mhare yakapfira ndokuzvipidigura.
  Akavhura pfuti zvakare, uye varwi vaipinda mukati. Alla ane bvudzi dzvuku akakandawo girinedhi negumbo rake. Ikozvino yakasvetuka ndokurova mafascist. Vanhu gumi nevaviri vakaurayiwa.
  Musoro mutsvuku akaimba:
  - Kune zvakawanda zvakanaka munyika, asi yakafukidzwa nechando!
  Uye musikana akazarura pfuti nepfuti, asingashandisi maoko ake chete, asi zvigunwe zvakanyanyisa uye tsoka dzisina chinhu.
  Alla akapfura nemazvo uye akachema:
  -Hit! Hit! Kumwe kurova! Kumwe kurova uyezve ... Dhimoni rine simba, chipo chaMwari, rinopa nzira yepamusoro!
  Uye nemaoko ake musikana akakanda shards yegirazi. Akashamisa ma fascists uye akati:
  - Uye kune avo vasingadi kugara murugare ... Tinoita hara-kiri kwavari!
  MaJapan akanyatsoratidza. Varwi vane meso nhete ava. Zvakanaka, haungaite sei hara-kiri zvakadaro?
  Mushure mekuburitsa clip yepfuti yemuchina, Alla akanhonga girinedhi nezvigunwe zvake zvaive zvashama ndokuikanda paSamurai. Vakagamuchira chipo, chiJapan chinoverengeka chakakuvadzwa, uye vakabhururuka vachienda kwakasiyana.
  Alla akaburitsa rurimi rwake ndokuti:
  - Ndiri murwi mukuru! Uye muvengi akauraya hyper!
  MaChinese, akatorwa nemaJapan kubva munzvimbo dzakatorwa dzeKudenga Empire, akaenda kuhondo. Varwi veChinese vakafamba vasingatyi, uye vasikana, vaburitsa pfuti dzavo dzepasi, vakamanikidzwa kudzokera.
  Maria simbi isina tsoka zvidimbu zve plasterer negirazi. Vamwe vasikana vakaita zvimwe chetezvo. Zvakabva zvaoma.
  Shturmlev yakaonekwa, muchina une simba une rocket launcher. Heuno mumwe achakufongora - hazviite sezvizhinji.
  Kupfura kwekutanga kwakatinhira ... Anyuta, Alla naMatryona vakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, sechitubu chehombe whale. Vasikana vakabhururuka makumi akawanda emamita uye vakaputika netsoka dzavo dzisina kupfeka mumoto chaimo.
  Vasikana vakasvetuka kubva ipapo, vachipisa nekuimba. Vakamwaya machira avo pamazimbe.
  Alla akaridza tsamwa achiti:
  - Nzombe inotanga kuiswa pasi pedemo, yogochwa! Uye isu takatanga kubikwa, uyezve pasi pedemo!
  Uye musikana weKomsomol akaseka! Asi akabva anzwa kusuwa. Ndakarangarira kuti shamwari yake yakanga yatorwa. MaGermany akasunungura musikana wechidiki ndokutanga kuunza moto pachipfuva chake chisina chinhu. Marwadzo anotyisa kudaro. Musikana wacho akanga achipopota, uye ganda rake nyoro rakanga ratsva. Ava ndivo maFascist vakazove vanyanyisi. Havana kana kubvunza mibvunzo, uye zvisati zvaitika vakabatidzawo moto, pasi petsoka dzisina shangu dzenhapwa. Nhengo yeKomsomol, pakupedzisira, haina kukwanisa kutsungirira kutambudzwa uye yakafa nekuvhunduka kunorwadza.
  Alla, achirangarira izvi, akarova marasha anopisa. Matryona akamhanyira mberi kwake. Musikana wemumusha uyu ane ganda rakasviba, uye haugone kuitora ne blowtorch. Sei asiri musikana wepamusoro? Matryona anoona bazooka ine goko rakadonhedzwa nemusoja wekuAmerica akaurayiwa. Anomusimudza netsoka ndokumukandira mumaoko ake. Uye anopinza nesimba rake rose.
  Goko rinobhururuka richirova maChina anomanikidzwa. Kupopota kwakawanda nekugomera. Kuwanda kwezvitunha. Uye vakadimburwa makumbo.
  Matryona akaimba rwiyo rwekare:
  - Uye samurai akabhururuka pasi! Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Vasikana vakazopera marasha. Tsoka dzavo dzakanaka, dzakashama dzakaiwana.
  Anyuta, semunyoro wavo, akakwenya nekukwesha makumbo ake asina chinhu, achiedza kunyaradza kukoira.
  Matryona, uyo akanga achimhanya asina shangu muchando kubva achiri muduku, haana kuteerera kune zviduku zvakadaro.
  Musikana wegamba akaimba:
  - Chimbofungidzira kuti takanyura mumukaka mutsva ... Mubairo chinhu chaicho!
  Uye murwi akatora netsoka yake chidimbu chakatyoka, uye chairema, chidimbu chetairi. Akaibata zvakasimba neminwe yakashama, yakaita sechisikana, akairuka ndokuikanda yakananga kumuvengi. Vatatu vechiChinese vaive vanyajambwa verufu rwazvino; misoro yavo yakapwanyika.
  Alla akati achiratidza kugutsikana, achipfura muvengi:
  - Tiri vakadzi vakanaka!
  Anyuta akaimba kuti abvise kukoira mumakumbo ake akatsva, kana kuti kutsva,
  - Kune vakadzi munyika yedu yaBaba,
  Sei vachityaira ndege sejee?...
  Kwavari, kukudzwa kunopfuura upenyu;
  Anogona kuuraya muvengi wake nyore nyore!
  
  Vakazvarwa kuti vakunde
  Kukudza Rus 'kwemazana emakore!
  Mushure mezvose, sekuru vedu -
  Ndakabva ndavaunganidzira uto!
  Anyuta akabva atanga kunyora nyora papfuti iya. Uye akazviita nounyanzvi. Kuti munhu wose anzwe kuti uyu murwi anobva kuna Mwari! Kana zvisiri kubva kune Wemasimbaose, saka kubva kuMars zvechokwadi!
  Alenka akapfurawo. Pamwe chete naMaria, vakamanikidzwa kudzoka, vachitora zvikamu kubva kuvarwi veAmerica vakafa. Vasikana vakawira nemanhede ndokupfura netsoka dzavo - vakazviita zviri nani saizvozvo. Uye vakazviita nemazvo. Musanganiswa wemauto echiChina neveAfrica wakapinda pavasikana. Uye varwi vakarova.
  Alenka akaimba:
  - Nyika haisi chessboard ...
  Maria akanhonga ndima iyi, achiparadza varwi vaya veyellow neblack.
  - Uye iwo manhamba haasi akatenderera zero!
  Alenka akawedzera kumutsara wakachekwa weyero uye dema:
  - Melancholy iri kutirwisa!
  Maria akadzingwa nekururama kwaRobin Hood uye akarira:
  - Uye bhiza rinomhanyira mumoto!
  Vasikana, vachipfura vachidzokera, vakadzokera kuseri kwemunda wezvimbambaira. Varwi veChinese neveAfrica vakamhanyira mune zvinonaka. Dzakatanga kuputika, dzakasvetuka, dzichibvarura dzikava tsinga yeropa.
  Matangi akawanda ePanther-2 akaonekwa ari kure. Vari kupfura, uye vanotya kupinza mhino dzavo mukati. "Shumba" -2 inoenda kumberi uye inopfira moto. Uye heino Rhino flamethrower tank, inomedzerera, ine masumbu emurazvo.
  Asi iyo inotyisa ndeye "Sturmlev". Rocket yake yekuvhura haina kunyanya kukurumidza kupfura, asi inoparadza zvakanyanya.
  Alenka anozevezera:
  - MaRussia, maRussia - kwete magumo akadzikama! Zvakanaka, nei tichida dambudziko kuti tive vakasimba?
  Zvechokwadi, vari kurwa kure neRussia. Asi zviri pachena kuti Wehrmacht, yakunda USA, ichadzoka kuzoisa kudzvanya paUSSR. Uye maAmerican anotapira uye anodiwa kuvasikana.
  Alenka misumari zvakare, hits yake inoita seinoita manhanga uye misoro kuputika pasi pefoshoro. Musikana anorohwa gumbo neshamhu. Kuchekwa kunozvimba pachidya changu. Runako rwakakwenya bhonzo ndokurira:
  - Kwete, akasvinura haaperi,
  Chitarisiko cherukoni, chapungu...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Panguva iyoyo, Matryona, nesimba rake rose, akakanda girinedhi pa Shturmlev. Uye vasikana veSoviet pakupedzisira vakaita rombo rakanaka. Iyo kapu yezvombo yakawira kumashure, chipo cheSoviet chakabhururuka chakananga mugomba rakakura. Kwesekondi zvese zvakaoma. Zvino yakabva yaputika. Zvaiita sokuti bhomba reatomu rakanga radonhedzwa. Uye matangi eGermany akapararira kumativi akasiyana.
  Uye mudenga Albina naAlvina vari kunyora maakaundi.
  Vatopfura ndege dzinodarika mazana mashanu. Kwavakagashira mubairo - the Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinum oak, minondo nemadhaimani. Uye vasikana veakanakisa US aces vakakunda.
  Uye hezvino vari mudenga zvakare uye vanopfura pasi zvikuru kwazvo.
  Uye maAmerica anosimudza makumbo avo kumusoro. Uku ndiko kuramba kwavo kusina simba, kusina simba.
  Albina akazvitora uye akaimba nemufaro:
  - Handirare uye ndinoona zvishamiso!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achidzvanya bhatani remufaro, musikana anopfura ndege dzevavengi gumi nembiri.
  Alvina anopfurawo nemazvo. Anopwanya vavengi gumi nevaviri uye anokwenya zvine hukasha, achiburitsa mazino ake:
  - Ndiri kuputika nehasha!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Chii musikana...
  Uye zvakare, ndege dzeAmerica dzakadonha dziri kudonha zvakare. Ehe, kune kurwisa kwakadai zvekuti haugone kusiya ...
  Uye Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vanotiza uye vanoparadza muvengi. Mukomana nemusikana vanoita vachiwirirana uye nesimba. Uye tsoka dzisina kupfeka dzinokanda nyeredzi nemagirinedhi.
  Ava ndivo vana ... Zvinoshamisa kuti America haigoni kuvadzivisa. Vari kupi nekukunda.
  Heano mauto aHitler ari kurova New York neWashington. Hungu, hondo dzacho dzine hasha zvikuru.
  Shella, Margaret, Ellie vari kurwisana pane itsva AG-50 tank, iyo ichangopinda mukugadzirwa. Muchina wakaita sepiramidhi uye haupindike kubva kumakona ese.
  Shella, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, anonangisa pfuti yake uye anopfura. Anotyora nhumbi dzokurwa dzemufascist uye anozvishinyira segudo:
  - Ndiri musikana ane nhumbi dzake dzokurwa dzakasimba kupfuura titanium!
  Margaret anopfurawo, anorovera nemuvengi uye anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndakazvarwa nenzira iyi, rudzi rwemukadzi anopwanya vavengi vese mubhokisi!
  Uye Ellie achaitora oirova, achiinangisa nezvigunwe zvake, achipwanya Sherman nekushinyira:
  - Ndiri murwi wekirasi-hombe!
  Vasikana vakanaka pano. Uye zviito zvavo zvine hasha zvikuru.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakabata Mutungamiri weAmerica Truman.
  Vakauraya vazhinji vevarindi vomutungamiri. Uye zvechokwadi vakakanda nyeredzi netsoka dzavo dzisina kusununguka, dzemwana. Vakabva vandidhonza netambo. Margarita akatomanikidza mutungamiri weAmerica kuti amutsvode asina kupfeka, ane guruva, zvitsitsinho zvakatenderera. President vakanditsvoda vachiteerera.
  Nekubatwa kwake, United States yakakunda.
  Nokudaro hondo huru yakapera. Ipapo maGerman akatanga kurwisa Latin America neAustralia, achiunganidza nyika dzese. Asi izvi zvakanga zvisisakoshi.
  Asi Alenka nechikwata chake vachiri kuimba rwiyo runonakidza kuti vasarasikirwa netariro;
  Tine nyika imwe chete, Russia,
  Nyika dzakanakisa munyika ...
  Stalin ndiye mesiya wepamusoro
  Uye zvechokwadi pane yakanaka!
  
  Kunyange zvazvo dzimwe nguva aikundwa,
  Uye kanopfuura kamwe ndakarohwa zvakaomarara...
  Kwete, Fuhrer haazoregererwi,
  Iva, yakapwanyika yakashata tupukanana!
  
  Magamba mangani anePatronymic?
  Mhare yese ingori hofori...
  Hondo inofamba yakagadzirira kutyisa;
  Pamusoro pazvo, vanhu vedu namambo wedu mumwe!
  
  Kune nyika umo Russia inofara,
  Kwaigara Nikolai...
  Nditende, vakadzi vedu vakawedzera kunaka,
  Kurwira nyika uye shinga!
  
  Hama, hatigoni kutsunga pakunyadziswa;
  Tese tichasimuka tichirwisa maKrauts...
  Hatichatenderi kutukwa zvakare -
  Ngatipwanye muvengi neruoko rwesimbi!
  
  Ticharwira Russia,
  Ticharwa zvine mutsindo...
  Rega magirinedhi apinde mumabhegi.
  Ziva kuti mauto eRussia haakundiki!
  
  Munyika yaamai, chero bhizinesi rinoera,
  Rudo runoita serusina muganhu...
  Vasikana vari kufamba pasi pepfuti,
  Kupwanya nyama nemoto unopfuta!
  
  Saka vakomana vanoshumira Motherland,
  Kuita kuti zviroto zvako zviitike munyika yerudo...
  Hupenyu hwakarukwa kubva pashinda yakaonda kwazvo,
  Kana ndichifanira, ndichabvisa makomo!
  
  
  ROMMEL PACHINHU PAHITLER
  Oleg Rybachenko pakupedzisira akagamuchira basa racho. Pamwe chete naMargarita, akatumirwa kuHondo Yenyika Yechipiri.
  Hitler akaurayiwa muna Kurume 1943 apo bhomba rakanga rakasimwa mundege yake rakaputika. Nenzira, munhoroondo chaiyo bhomba iri harina kumboputika.
  Asi mune imwe nzira yakashanda ... The Fuhrer akafa. Rommel akava mutungamiri mutsva wepamusoro. Iye ndiye anonyanya kufarirwa pakati pevashandi vemumunda. Mukuwedzera, Goering akamanikidzwa kugovera simba na Himmler, Goebbels, uye Speer.
  Rommel, semunhu ari kure kure, akagadzika munhu wese munzvimbo yemukuru mukuru uye strategist. Hondo neAllies yakaenderera mberi. Rommel akakurumidza kubvisa mauto kubva kuAfrica, uye akakwanisa kuzviita zvinobudirira. Uye akaunganidza mauto muSicily.
  VaGermany vakatorawo nzvimbo dzekudzivirira paKursk Bulge uye vakanyatsosimbisa hutungamiri hweOryol.
  Rommel, semugadziri akangwara, akafanoona kuti kurova kukuru kwaizotevera muSicily, uye akasimbisa mauto eGerman ikoko. Uyezve, kwaiva nerunyararo kurutivi rwokumabvazuva.
  Kuedza kumhara kwakatevera muSicily munaChikunguru 5. Asi zvakazotadza kubudirira. MaGermany akanga akagadzirira uye vakanga vane masimba akawanda kupfuura munhoroondo chaiyo. Kusanganisira, nenzira, mapoka akabviswa kubva kuAfrica.
  MaAllies akatambura kurasikirwa kukuru uye akakandwa mugungwa. Masoja anodarika zviuru makumi mashanu eBritain neAmerica akatorwa.
  Stalin akatanga kurwisa musi wa5 Nyamavhuvhu. Munzira mbiri kamwechete: Oryol uye Kharkov. Asi vokuGermany vakanga vakagadzirira.
  Hondo dzakaratidza mukana wePanther mukudzivirira - pfuti inokurumidza kupfura, yakarurama uye inobaya zvombo, ine kudzivirirwa kwakanaka kwepamberi. Uye kutapurirana kusavimbika hakusi kutyisa kana tangi ichipfura kubva kuseri kwevakavandira.
  Vese maTiger naFerdinands vakaita zvakanaka. Vakasimbawo mukudzivirira pane kurwisa. Nenzira, munhoroondo chaiyo, 37 Ferdinands kubva pa89 vakarasika muminda yezvimbambaira. Uye mukudzivirira, maGerman aigona kuvashandisa zvakanyanya. Kunyanya ne200 mm yezvombo zvemberi.
  Rommel akazviratidza kuva nyanzvi yekugadzira. Ndiani akanyatsoona uye akafungidzira kuti muvengi aizorova papi.
  Uye "Panther" yakaratidza kuti kana kumberi kwakavharwa zvakavimbika uye kusashanda, ndiyo yakanaka tangi inoparadza, ichipfura 15 kutenderera paminiti, uye inopinda makumi matatu nemana pa 2000 metres. Zvechokwadi, maGermany akazova akasimba mukudzivirira.
  Uye vakakwanisa kubata zvinzvimbo zvavo.
  Uye ipapo vashandi vetangi vaGerda vakazviratidza zvakanakisa. Kwenguva yokutanga, vasikana paPanther vakapinda muhondo uye vakazviratidza zvakanaka.
  Gerda akarova mota yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Ndini muparadzi werufu!
  Ipapo Charlotte akapfura, akawisira pasi makumi matatu nevana uye akashinyira:
  - Neniwo ndinouyisa kuparadzwa;
  Christina akabva apfura. Akacheka muvengi ndokupopota.
  - Hatimbofi takayananisa!
  Kupfura kwakatevera, kutendeuka kwaMagda, uye musikana uyu akazhamba:
  - Dzvinyiriro yedu yekupenga!
  Vasikana vakanga vatova nemichina yekuongorora zvinhu. Saka hapana chinovanetsa. Ivo vanobva ku "Panther"; panguva yekuyedzwa, kubva chinhambwe chekiromita, vanorova saucer zvakananga neprojekiti.
  Hongu, dzimwe nguva kururamisa kwemukadzi kunogona kuva kunoshamisa kupfuura kwemurume.
  Ikozvino tangi yavo yakamira ipapo uye ichipfura mota dzeRussia. Uye inovabvisa senguvo ine nhunzi.
  Gerda zvakare akagogodza kunze kweSoviet makumi matatu nemana uye akakwenya:
  - Ini ndiri mhumhi yeTatu Reich!
  Charlotte akapfurawo, achirovera pasi tangi reRed Army ndokuti:
  - Ini handisi slurp kabichi soup kana!
  Zvadaro, Christina akagura motokari yeSoviet uye akadanidzira:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Uye ipapo Magda ane bvudzi regoridhe achapfura. Tangi yeRussia ichavhurika nekudzvova:
  - Ini ndiri terminator, ndinoseka!
  Vasikana vana vanodzinga kurwisa. Gerda akarova motokari yeSoviet zvakare uye akadanidzira:
  - Ace yemoyo!
  Charlotte akapfura zvakare muvengi, akarova makumi matatu nevana ndokupa:
  - Musoro wakafanana nemavise!
  Christina akarohwawo. Akachera tangi reRussia ndokuridza mhere:
  - Kutyisa kwechokwadi!
  Magda, achipfura, akarova motokari yeRed Army ndokuti:
  - Kune mbavha munzvimbo yepasi!
  Vasikana vakagogodza makumi matatu nemaviri matangi eSoviet muhondo imwe chete, vachiputsa zvinyorwa zvekare. Sei vaine mateko makumi masere? Uye vashandi veSoviet tank vakashinga vakamhanyira mberi.
  Asi nechiyero chakadaro chemoto - 15 kutenderera paminiti, uye huwandu hwekuparadza, maPanthers akakwanisa kudzinga kuzviuraya, asingapi mukana wekukwira kana gondohwe.
  MaGermany akakwanisa kuramba achidzivirira. Mune dzimwe nzvimbo chete mauto eSoviet akazvibata zvishoma. Hondo yacho yakaenderera mberi kusvika pakupera kwematsutso uye, pamutengo wekurasikirwa kukuru, Red Army yakakwanisa kufambira mberi kwete kupfuura makiromita gumi nemashanu pakadzika.
  Rommel's genius yakaratidza kuti maGermany aikwanisa kuita zvekudzivirira uye hondo yehondo.
  MaAllies, akarohwa muSicily, angobhomba chete. Asi kune izvi, Rommel naSpeer vakawana mhinduro inoshamisa: He-162 jet fighter. Ndege iyi yaive yepamusoro muhunhu hwekubhururuka kuME-262 uye yaive yakareruka zvakapetwa kana, kazhinji yakachipa uye iri nyore kugadzira. Hazvisi pasina kuti vakamuti murwi wevanhu.
  Muchina uyu, wakagadzirwa mumwedzi mitatu, wakatanga musi waGumiguru 6, 1943. Uye mazuva erima akauya kune vanopikisa Germany mumhepo.
  Iyo Isiri-162 yaive nyore kudzora, kuchinjika, uye yaisada vatyairi vendege vane hunyanzvi.
  Uye Rommel akanga achiri pakudzivirira. MaGermany akasimbisa mauto avo pedyo neLeningrad nekufamba kwenguva uye akadzivisa kurwisa kwechando ikoko. Zvakare vakadzora kurwiswa pedyo neOrel neKharkov. Ivo zvakare vakabata pakati, kudzivirira Smolensk kutorwa.
  Panguva ino vaFritz vakakwanisa kupfuura munguva yechando pasina kukuvara kwakakomba kwavari. Uye muchirimo vakaitora ndokutamira kwavakanga vasingatarisirwi - muKarelia. Uye akatanga kufamba-famba Murmansk. Panguva imwe cheteyo, vaNazi vakatora uye vakatanga kugadzirira kudzinga kurwisa kweAllied muFrance. Mamiriro ezvinhu akanga achipisa.
  Uye zvechokwadi, inenge yese yeKarelia yakatorwa nevaNazi. Uye ipapo kumhara muNormandy kwakatanga, uye Oleg Rybachenko, panguva iyi.
   Kare akava zvachose rima uye _ akamira kudziya , kutonga By mamiriro ekunze Ukrainian usiku .
  Margarita akamuka zvishoma kare Uye akagara on kukwenya _ Zhizha mvura yakawedzera , uye vana kurumidza hide under muti .
  Misoro kare akamira kutenderera Uye Oleg vague akati :
  - Zvakanaka sei ?
  Margarita nokuyemura akapindura :
  - Iwe Just genius !
  Rybachenko cheated kwandiri wide zamu Uye nekuzvikudza akati :
  - A Chii Iwe Ndakafunga ! Zvangu muchina mabasa !
  Musikana nehasha akadaidzira :
  - Hongu nani dai iye zvachose ... kwete aivapo ! Chii Isu Zvino kuda kuita ?
  Oleg akazvizunza With bvudzi mvura Uye nomwoyo wose akapindura :
  - A Chii kazhinji V vakadaro mamiriro ezvinhu misfits kuita ? Tichadaro commit Feats !
  mukomana fumbled pa pachangu kumashure muhomwe Uye nehasha akadaidzira :
  - Hongu I pfuti yakadonha ... Asi Hapana Ndichazviita kwandiri itsva !
  Margarita nehasha akati :
  - Hongu uchaita ... pano iwe Kwete makumi maviri chekutanga zana ! Edza kubva muti grind starship !
  Oleg zvakaoma mheremhere V mhinduro :
  - Zvino Kwete pakati mazana emakore ! Chii zvakakodzera ita ipapo _ Uye Ndichazviita ! UYE zvachose Isu Zvino zvakaipa , uye Izvi inzwi proudly !
  Musikana With kuyemura akapindura :
  - Hongu ehe saizvozvo mbichana ! Chete V misiyano kubva ngano Zvose zvakanyanya Uye Kupi more prosaic !
  Mukomana ane hunhu nechivimbo akadaro V ironic fomu :
  - Oh volume Chii chiedza kudzidzisa , chando Uye muchirimo ... ndinoti pasina kunze zvose mweya yakaipa sango !
  Margarita kubvumira yakasimbiswa :
  - Hongu kunzwa kuseka iwe Kwete left ! UYE Izvi Pamwe kuva Uye Pane chinhu chikuru !
  Oleg Rybachenko akapindura V poster style :
  - A chikuru vanyori nyaya seizvi ! Bato reCommunist , Lenin , Soviet simba !
  Musikana akabva aputika nekuseka ... A chirimo mvura zvakawedzera . Muti yakafukidzwa kubva jets Zvakanyanya zvakaipa . Vakomana nokukurumidza kunyorova pamberi shinda _ A dry Izvozvo kupi .
  Mvura zvisinei , kamwe kamwe akamira , akafuridza kutonhora mhepo _ To kudziya vana ngatifambe By sango . Zvinodhura sneakers squid , uye Oleg kubviswa ivo , uye Zvakare masokisi kugara ndisina shangu _
  Margarita kutya cherechedza :
  - Iwe Saka uchabatwa nechando !
  mukomana nechivimbo akati :
  -I _ never Kwete kubatwa nechando ! UYE zvachose vasina shangu famba Poshi mufaro . Famba-famba Uye iwe ! Here Kwete Moscow , hapana munwe pa temberi twist Kwete zvichava !
  Musikana negative yakazunungusa musoro :
  - Makumbo V rima uchandirova ! I chaizvo neimwe nzira _ _ ndichazvipedza !
  Vakomana ngatifambe By husiku sango . Oleg akafamba pamberi : vasina shangu makumbo easy . A chii _ _ vasina kupfeka sole anonzwa zvese tubercle , bump , davi , kunyange delivers mufaro . musikana izvi Kwete anonzwisisa uye _ kusarira shure V yavo squelching sneakers .
  Pano, Margarita akasiyana zvishoma, uye anonyanya kufarirwa kupfuura musikana aishanda mumatombo. Zvakanaka, zvinoitika. Mamwe machinjiro echronometric anogona kuita basa.
   mukomana returns Uye anoedza fara :
  - Zvipe Kwete push ! Nenguva isipi ngatibude To vanhu !
  Margarita capriciously anodaidzira :
  - Hongu chaizvo Uye soon !
  Musikana vamwe yakati gobvu , pamwe yakakora , uye anoneta Kupi faster , sporter mukomana . Asi sneakers bvisa categorically anoramba .
  - Kwete ! IN sango vasina shangu Kwete enda ! Unozokanganiswa makumbo !
  Mukomana negative akazunungusa musoro :
  - Nonsense ! I Zvingani Kwete tramped kana kamwe Kwete cheka ini ! UYE kunyange mumatsutso Izvi Hukuru wind up V sango mamaira _ Reset pads Uye iwe zvichava nyore !
  Musikana zvakaoma vakaramba :
  - Kwete ! I Kwete mupemhi uye _ noble rudzi ! Iwe run sokunge yakabvaruka kamwe Saka iwe kufanana .
  Mukomana akafinyamisa kumeso Uye mheremhere :
  -U _ sisi ! UYE spank Sei mukadzi !
  Margarita akaramba akanyarara ... Akapfuura vamwe maawa Uye kare zvachose yakatumbuka . Kunyange akava bake zuva . Plump Uye Kwete sezvizvi mitambo yakadai _ Oleg musikana pakupedzisira kupera simba Uye akagara pasi zorora . Zvimwe tsika To mitoro mukomana akagara pasi pedyo With her ndisingadi _ Scratched itchy chitsitsinho O kuhukura _ Muridzo :
  - Hongu Iwe Kwete Gerda !
  Margarita V mhinduro kuchema :
  -I _ Ndaneta _ _ Pane ndinoda ! A pa iwe kunyange zvakadaro imwe mhando _ soseji left ?
  mukomana fumbled By homwe _ Yakabviswa banknote V mazana mashanu rubles , uye makumi mashanu madhora uye _ Zvakare sendi trifle Uye nharembozha runhare With miniature vhidhiyo kamera . Akafinyamisa kumeso ...
  IN shamwari muhomwe zvakazoitika chete pack kutsenga chingamu kid akatora chimedu kwandiri Uye akapa Margarita . Musikana akaramba :
  -U _ ini zvayo hongu !
  UYE Same vakakanda mapfumo pasi chidimbu V muromo _ Asi chingamu nzara Kwete anodzima . Chete kindles kudya _ Vana akagara vamwe nguva , chinyararire . A zvino Margarita akabvunza :
  - Zvakanaka , nyanzvi , sei Iwe unofunga isu feed ?
   kid nechivimbo akapindura :
  - Zhizha mushure mezvose . _ Tichawana howa , michero , hove ngatibatidze hove _ moto ...
  Musikana grimaced Uye akabvunza :
  - A pa iwe lighter aripo ?
  Oleg kuvhiringika akapindura :
  - Kwete , ini kana Kwete Ndinosvuta !
  Margarita akaseka , achiona :
  -I _ zvakare ... Asi Dzimwe nguva pane mamiriro ezvinhu apo _ Uye zvakaipa tsika zvinobatsira .
  Mukomana akagutsurira musoro Uye akati :
  - Kumba pa ini lighter pane ... Asi V Moscow kubva her hapana basa ...
  kid twitched Uye zvakasimba akati :
  - Takazorora Uye akaenda inotevera !
  Musikana nokuzengurira rose Uye akafemba spout :
  - Handei !
  Young misfits zvakare ngatifambe By sango . Oleg To kwake shame Kwete Zvakanyanya aiziva sei _ need to navigate . A kambasi pa vana Kwete aiva . Saka Chii Ivo zvakananga akarasika . Zvakanaka izvozvo _ zvimwe chirimo Uye kupisa _ UYE Saka Kwete zvakawandisa zvinotyisa . Panguva imwe akauya on clearing blueberries _ Simuka on zvose zvina Uye akatanga mabiko kutapira bheri _
  Margarita , apedza primaryary nzara , akaseka :
  - Heino maona pa iwe nhema muromo ! Iwe sokunge thoroughbred imbwa With character !
  Oleg nechivimbo akapindura :
  - Kwete ngatirasika ! U isu Ndinovimba vakasimba _ dumbu , uye manyoka Kwete ndichaiwana !
  Vana yakazara michero Uye zvakare akaenda V nzira . Zuva apfuura zenith Uye akava Zvakanyanya inopisa . IN sneakers makumbo preli , uye Margarita akazosarudza _ _ _ yavo bvisa . Asi With tsika dzisina kujairika vasina shangu enda Zvakanyanya zvinobaya _ Musikana yasvika on bazi , vakagomera Uye akagara pasi on chigutsa chemuti Wabata shangu shure Uye akadzvova :
  - Zvakanaka Uye sango rakazara _ zvinoshamisa !
  Mukomana nokuzengurira yakasimbiswa :
  - Zvechokwadi ... Pano Kwete resort ! Asi Uye lovely imwe mhando _ pane ...
  Kufamba By sango , musikana akabvunza Oleg :
  - A Sei dai Iwe vakabatsira dai Tsvuku Army ?
  mukomana scratched korona Uye zvine musoro akapindura :
  -I _ inga ... Yakakurudzirwa dai ivo For akatanga teknolojia T -54. Vakadaro tank aigona dai speed up kupera chepiri nyika hondo .
  Musikana Kwete zvachose vakabvumirana :
  - Unofunga kuti unoziva _ _ mudziyo tank chete V general features smog dai ivo help ?
  Oleg Rybachenko kugumburwa on izvi ndezvi :
  - Kwete V general , i zvachose nezve matangi zvakawanda Ndinoziva mukati _ volume nhamba Uye nezve active zvombo !
  Musikana giggled V mhinduro :
  - Zvakanaka , saka , huya nani pakarepo teknolojia T -90 uye Zvadaro tichabata zvose rugare !
  kid scratched kumashure kwemusoro Uye akabvuma :
  - Ndakaverenga I nezve Poshi series , nezve vakakuvadzwa V makumi mana chepiri gore kubva makumi maviri chekutanga zana remakore . Saka Ivo Uye yakavakwa nyore model T -54, yakatanga zvake V production zvimwe pamberi hondo under Stalingrad . UYE V mhedzisiro chii USSR akakunda Kupi nekukurumidza kupfuura _ V chokwadi Uye With hombe effect . On check vamwe pfungwa zvino ... Unogona try Uye chimwe chinhu _ _ zvimwe yakaoma - semuenzaniso system salvo moto " Smerch ". Asi zvakawandisa kure zvemichina tiza Kwete zvakakodzera !
  Margarita With izvi nokuzvidira vakabvumirana :
  - Kwete kutorwa ... Ah Izvozvo zvimwe Uye laser chombo ita vachakumbira !
  Kuburikidza vamwe nguva musikana zvakare akagara pasi zorora . Nguva ndege neimwe nzira _ _ vasingaonekwi . Zvakare kwasviba uye _ aifanira pedza usiku hwose under open denga . Asi husiku V end Chikumi pfupi Uye kudziya . UYE kutonga By marudzi miti , izvi kumwe _ _ on Ukraine , pamwe zvimwe warm mamiriro okunze . Saka hope Inogona chaizvo .
  Oleg Rybachenko Ndakarota kudaro _ Iye Poshi vakadaro mukomana - kabhini mukomana on girlish ngarava _ UYE vasikana vari kutyaira zvake seri neseri . _ Kana maminitsi rugare _ Ehe zvimwe kuda touch tsandanyama muviri vakomana , pinza . Kwete hukuru mufaro .
  Wana hope Kwete give , simudza V mangwanani , uye V maoko mop - yakaoma Uye pasina Togo brilliant dhishi _
  A Zvadaro zvimwe ndafunga nezvazvo vasikana send tora woenda nazvo fodya With mapaipi _ Ehe chii ? Tarpaulin ! Izvi Uye zvachose Zvinoita senge on kuseka _ Asi mukomana rushed zadzisa kupiwa order . Tarpaulin kubva fodya pfuti , uye Oleg akatambura kumusoro gungwa masaisai V side Australia .
  mukomana V kupererwa akatanga kuimba ;
  I aiva simple mwana V nyika humambo ,
  Baba zvangu land master akarimwa ...
  Asi akararama V hope O chivalry hussar ,
  UYE tsvimbo noushingi V kurwa mwanakomana waved !
  
  Mushure on fleet akatiza I pwere ,
  Kwandiri on ngarava pass akapera muchinda ...
  Kwete shuga service , iwe nditendei vana ,
  Ikoko need to zvakasimba ita Kwete kuwa !
  
  Fed zvishoma , asi asi kurohwa ,
  By zvitsitsinho tsvimbo - mukomana For kurova !
  Kwete , kwete wished vakadaro mwana migove ,
  aida rusununguko , jaya Ilya !
  
  ndarota _ _ Zvakare tendai O hupfumi ,
  aida vasina shangu vasina shangu bhutsu ...
  Asi Aihwa on gungwa , iwe nditendei hama ,
  Zvose Chii Ndine - vachandisiya kumashure zvikwereti !
  
  Asi Here zvakaitika kwatiri _ akabatwa privateer ,
  Was hondo kusaenzana , akatambura isu ...
  UYE zvakazoitika I V pirate makumbo ,
  A Izvi sokunge V yakabikwa gehena Satani !
  
  Kurohwa kureba kunge katsi ine miswe minomwe .
  Mushure vasina shangu makumbo akauya moto ...
  Pirates rova kabhini mukomana Zvakanyanya zvakaoma ,
  Ndaida ivo yakasimba ita kurwadziwa !
  
  Mukomana zvakasimba V kutambudza izvi vakabatirira _
  Kana kuchema , kuchema , kunyange Kwete akagomera ...
  Iye chaiye knight zvakazoitika _
  Kudhonzwa , munoziva tambo Sei kusindimara mule !
  
  UYE mutungamiri Pirates kushamisika _
  Iwe murume wandiri kuona _ _ yedu ...
  UYE akavhenekera chiedza filibusters zviso ,
  Vakadaro pa yoongi akaonekwa mukana !
  
  Iye akava pirate By makungwa zvakaoma ,
  UYE Same V hondo anonyura zvikepe ...
  Zvino kutanga Pane pa vakomana zvitsva ,
  Dzidza , edza - kuitira kuti Kwete yakatsvaira !
  
  Pirate Zvirokwazvo mukomana mbavha ,
  Asi honors mitemo fraternities Sei canon ...
  For kutaura zvisina basa kunyange omesa ,
  Asi zvichakwana With anoridza mhere acceleration !
  
  mukomana akakura uye _ zvakakura hupfumi ,
  Managed find kwandiri mwenga pakarepo ...
  Chiremera anonakidzwa pa hama ,
  IN imwe mhando _ zvishoma Iye Uye Mwari Uye muchinda !
  
  Asi Here rombo rakanaka akafuratira zvakashata _
  Ndazviwana pirate seasoned V creepy nhapwa ...
  Ndoda kuziva on ganda iro _ vakadaro zvinoshamisa ,
  Iye ndakaona kuti _ vakadaro chaos !
  
  On pa rack zvakasimba hero vakabatirira _
  UYE hapana Kwete yakabudiswa , kwete akati ...
  Nyangwe kwaari akavimbisa kunyange humambo ,
  UYE zvipikirwa kusingaperi shaft !
  
  Veli Zvadaro V maketani pamberi scaffold ,
  Ikoko yakagadzirirwa bakatwa hombe muurayi ...
  Vakadaro zvinoonekwa pa iye shanda ,
  Poshi vhuvhuta misoro cheka pasi !
  
  Munhu wese on farewell knight akakotama ,
  Akati : sorry kana _ mhosva ...
  Swing demo - chigutsa kukungurutswa ,
  Soul pirate ndege V gehena !
  Zuva kare chiedza high Uye mukomana nomufaro akasvetuka . Musikana rose ndisingadi _ Nzara vana ngatifambe By sango . Margarita kukamhina , kukwizwa makumbo , anorwadza whined Uye caviar , mune izvo accumulated dairy asidhi _ Zvakanyanya Ndaida iri .
  mukomana kunzwa pachangu kunyanya kufara , uye nechivimbo kurohwa vasina shangu makumbo By uswa ipapo _ Uye nyaya , kubuda mberi ipapo _ kudzokera To musikana .
  Asi nzara pestered Uye iye . Here Vakomana zvakare zvakazoitika on blueberry kuchenesa _ Ate pasina marudzi ose ezvinhu chido . Pasina yechingwa Uye nyama blueberry Kwete aigona kugutsa nzara matumbu . Zvadaro zvakare ngatifambe ...
  Nyangwe sneakers Uye nyoro asi _ kwenguva refu unofamba V ivo unoikwesha makumbo . Musikana akabva shangu Uye Ndakazviedza enda ndisina shangu _ Mukomana akafamba mberi , uye akagara pasi tsvimbo makoni , matavi , matavi . A Margarita akaedza step By nyoro uswa _ Asi Zvose vakaenzana soles gare gare vamwe nguva kuva kupenya .
  Musikana akagara pasi uye Zvadaro Oleg kurudzira :
  - Gara pasi kwandiri on shure ! ndichaitakura !
  Margarita kupokana :
  - A kwenguva refu kana pa iwe zvakakwana simba , bere mafuta ?
  Oleg Honestly akapindura :
  - Kwete Ndinoziva ... Asi Iwe uri kuonda zvakananga on maziso !
  Chokwadi kubva kusavapo chikafu musikana akava kuderedza uremu Ehe Uye yakasimba tsandanyama mukomana , zvishoma nezvishoma yaoma . Carry cargo kumashure nemusana wako Kwete nyore , asi Iye mushure mezvose _ mutambi _ UYE anofanira shingirira mutoro .
  Kuburikidza vaviri maawa kutasva Oleg vakakanda mapfumo pasi Uye akagara pasi . Zvadaro inofambiswa hana Margarita akaenda pachake _ Her soles vaiva tsvuku Uye scratched . Asi musikana vamwe nguva vakabatirira on simba kuda .
  Mushure Vakomana akauya on makwenzi mutema _ Zvishoma kukambaira Uye ate .
  Kudya blackberry , margarita cherechedza :
  - Chaizvoizvo? Izvi kusingaperi sango ?
  mukomana negative akazunungusa musoro :
  -I _ Saka Kwete Ndinofunga ... Asi Total Isu Just zvakazoitika Kwete V pachake zvakanakisa nzvimbo .
  Margarita nokuzvidza akaridza ngonono :
  - Uye zviri nyore akarasika ... Pano iye yako genius !
  Oleg zvine musoro akati :
  - A ziva Zvose V musimboti zvisingaiti !
  Mushure chii mukomana zvakasimba akava Uye akapindura :
  - Handei ! Pamwe tichasangana _ on partisans !
  Musikana suwa giggled :
  - Zvitsva ngano , asi tendai With basa ...
  Enda Uye V pachake saizvozvo Inogona pamberi infinity V sango kurasika By avo kana zvakanyanya migwagwa _ Rini Kwasviba vana _ zvakare akakwira on burdocks . Mvura Kwete aiva Uye husiku Ukrainian kudziya .
  Oleg Rybachenko hope kwandiri kuenderera mberi ... Pano Iye kabhini mukomana hits on American ngarava ... Yake kubata Uye bvunza :
  - Iwe Russian !
  Oleg nekuzvikudza mhinduro :
  -I _ ChiRussian cabin boy !
  vokuAmerica vachiseka Uye For akatanga sarudza rova mukomana katsi nomwe . _ In hope mabhobho Kwete saka zvinorwadza Uye mukomana anoshingirira _
  Mushure kwaari cauterized midzanga To mazamu Uye zvinoda tell O zvirongwa command , as if dai mukomana , anokwanisa chimwe chinhu _ _ ziva .
  Zvadaro pinza zvigunwe V gonhi kuvhura Uye kusvina vice . Asi hapana kutambudza Kwete help . Oleg Rybachenko akanyarara Sei mupanduki _ UYE Zvadaro zvake zvinokonzera pachangu mukuru _
  Zvinotarisa With kunyumwa on necheni mukomana akasungwa maoko _ With mitsetse shure , pamwe yakafukidzwa blisters zvanza , uye soles makumbo , asi pachangu anoedza kuita rudo Uye zvinofadza anoti :
  - Unoda here bhasikoro , huh ?
  Oleg Rybachenko anotaridzika With nemaune kusava nehanya .
  Admiral anowedzera With ne grin :
  - A scooter ?
  mukomana nokuzvidza akaridza ngonono :
  - Hongu hazvina kukwana !
  Admiral nehasha akasimudzwa brows Uye akabvunza :
  - Zvakanaka , zvakanaka Mota yeFord ... Imagine _ Iwe vakadaro diki uye _ pa iwe Ford yose . _
  Oleg Rybachenko pasina mimvuri irony kurudzira :
  - A Pamwe Zvadaro pakarepo " Cadillac "? Chii kutambisa nguva pazvinhu zvidiki ?
  Admiral akaita zvakadaro _ _ Kwete Kunzwisisa irony Uye akati :
  - MaCadillac maviri uye Ford _ _ _ _ _ kuwedzera !
  mukomana ironic akawedzera :
  - A Zvakare key kubva dzimba umo _ mari kunyepa !
  Admiral zvakasimbiswa With pamwe chete :
  - Vaviri kiyi kubva ku_ tatu dzimba umo _ Zvakanyanya hombe mari kunyepa !
  Oleg Rybachenko giggled Uye akati :
  - Hongu zvipikirwa pa iwe ... Zvakanaka ok , ini Ndichakuratidza uripi _ _ Uye V izvo nzvimbo Inogona Attack ChiRussian fleet Uye achieve kukunda !
  Admiral kufara yakapfachuka maoko Uye ordered :
  - Kutakura noble dinner ! Mukomana Zvose akaudza !
  Mushure nzara Fine kudya exquisite chikafu _ mukomana Ndaguta pamberi dump , uye Zvadaro zvataurwa mu_ _ izvo nzvimbo nani Total pass the American chikwata _
  - Zvadaro Iwe uchazviwana V rear admiral Trosheva Uye flatten zvake Sei coin _
  American zvakakwana rubbed maoko ...
  mukomana kana akabvunza magazini Uye akaita vamwe mifananidzo yakaita _ enda Uye kufamba mberi .
  Chii kana American fleet on munhu wose vari vaviri vaviri jerked To kufanoita yakabikwa vabatwa _ A Oleg Rybachenko akagara pasi on mubhedha ... K iye akauya kudedera chiuno mukadzi _ Iye nokusanyara kurwiswa on mukomana .
  Pamwe sezvizvi _ nzira , admiral aida express kabhini mukomana kutenda . Kana neimwe nzira zvimwe tsvina !
  Nguva mu hope kuuya nekukurumidza , uye Here American squadron V square Dhiyabhorosi . Chii kana aida Yankees ikoko log in , hongu Uye achagamuchira By merit ! Here iye pokutangira yakarurama zvakarongwa shinga mukomana _
  Pakarepo gungwa furo ... rose kumusoro hombe masaisai , anobata American cruisers Uye zvikepe zvehondo _ Uyezve Zvakaitika Izvi V vamwe masekondi _ Zvose kufashaira kunge _ V bank With doro _ Mushure chii Uye zvapera nguva V kusingaperi For squadrons Mad Dick .
  UYE zvikepe akaenda V humambo Neptune ...
  Here rendered Oleg pamberi gungwa mambo _ Izvozvo monarch aiva hombe With fishy muswe Uye goridhe zviyero _ akazunungusa katatu Uye akadzvova :
  - Iwe WHO seizvi ?
  Oleg akasvetuka achirova mbama kupiswa V brazier tsoka uye , akapindura :
  -I _ kabhini mukomana ChiRussian fleet !
   Neptune mheremhere Uye akabvunza :
  - Pearl yangu unogona here ?
  Mukomana grinned Uye noushingi akapindura :
  - Ndinogona , asi For iwe Kwete ndicha !
  Neptune akagogodza katatu Uye akaridza mhere mu zvose huro :
  - Sharks akatendeka varanda yangu ... break impudent Olezhka !
  Mukomana kusvinwa zvibhakera Uye akava fight back kubva kudzvanya barracuda . Avo akakwira sokunge nzara imbwa _ Asi mukomana yavo vakasangana yakasimba kuputika , kutumira V knockout _ Asi shark Zvose zvimwe Uye zvimwe ... Mukomana - kabhini mukomana ndaneta ...
  Kare yakatumbuka . Margarita anorara uye _ zvinonzwisa tsitsi muka runako musikana _ Iye Uye V pachake saizvozvo kurasikirwa uremu uye kubva chii face akava zvimwe akanaka , mutsvuku kubva fresh kutsvuka _ kid kunzwa V kwandiri kufanana rudo _ Pamwe Chisarai anenge sekuti _ _ Tom Sawyer To Becky .
  Murombo musikana kufa nenzara . A her makumbo akadai _ scratched , nyoro , kwete familiar To rough nzvimbo _ Chimwe chinhu _ _ iye yeuchidzo Gerda , handizvo here? Chii zvimwe kuparara _ A Zvino kubatwa mu nguva apo _ hupenyu Kwete raspberry _
  Hukuru Zvemumba Hondo zvizhinji yakaoma period hupenyu kumashure USSR . A Iye mwana prodigy stuck V sango , uye Kwete Pamwe hapana help Tsvuku uto _ Stupid Izvi zvose ... Kusvikira chii kana stupid !
  mukomana Zvishoma akagara ndokumirira kusvika _ _ Margarita achamuka Uye kubata kunze kwaari ruoko akabvunza :
  - Uye chii iwe unoda here ?
  Musikana Honestly akapindura :
  - Kune ... Uye zvimwe hope !
  Oleg Rybachenko zvakasimba akazunungusa chibhakera :
  - Zvakwana ! Necessary enda ! Pamwe Nhasi isu lucky !
  Margarita akaita vamwe kusava nechokwadi matanho vasina shangu makumbo By uswa _ Ndakatarisa on sneakers , ipapo on blisters Uye akati :
  - Ndichaedza , ini Zvishoma Saka famba ! U ini zvakakwana zvichaita !
  Mukomana akanyevera :
  -I _ kuda tarisa ku_ _ Iwe Kwete Ndakazvibaya !
  Musikana With nyemwerera pa_ _ tsvuku kubva fresh kutsvuka face , akapindura :
  -I _ Ndichaedza kudaro _ enda nekukurumidza !
  Vana headed By sango ... Pakutanga enda Margarita aiva Zvakanyanya zvakaoma . Asi musikana Zvakanyanya kuzvikudza Uye vakabatirira on kuzviremekedza . Mushure Rini tsandanyama kudziirwa , kurwadziwa V tsoka Uye shure zvakadzikama , zvakabva zvaita nyore . Asi nzara ndawana Zvose yakasimba . Chokwadi zvakare _ akabatwa blueberry _ Asi michero nzara kare Kwete kugutsikana . mukomana kurudzira :
  - Zvinofanira find rwizi Uye kubata fish !
  Margarita zvakaoma akagomera :
  - Zvakanaka Izvi idea !
  Asi on rwizi enda panze hapana nzira Kwete akabudirira chete _ akauya on nzira hova . Musikana nokukurumidza kupera simba uye mukomana zvakare aifanira takura her on kumashure _ Mushure wash vakuvara makumbo kumusikana V kutonhora mvura ...
  Margarita ku kutsauswa akabvunza mukomana :
  - A Sei Iwe unofunga zvedu _ Tsvuku Mauto kuda advance against Krauts , kana kwete ?
  Oleg Rybachenko kutsamwa :
  - Sei Izvi kwete ? IN volume Uye inosanganisira credo Soviet nezvombo simba ku _ rova muvengi on zvake ndima . Isu zvarwa , uya Uye kuda advance chii dai Izvi Kwete zvakanga zvakakodzera . - Mukomana V kusvotwa kusuduruka pachangu chibhakera By cheekbone .
  - Heino Ini , semuenzaniso , chete kuyamwa _ Kwete Inogona hapana nzira withdraw iwe kubva masango _
  Margarita yakajekeswa , yakasaswa mvura gumbo :
  - Uye pachangu zvakare ... Isu Saka With nzara tichafa kana _ tichadaro crawl !
  Mukomana zvakaoma akagomera Uye akaputika :
  - Yedu mapfupa achawana kuburikidza vamwe mazana emakore ...
  Mushure chii Ivo zvakare ngatifambe By sango ... Nguva zvaiitika Zvose nekukurumidza uye _ Here zvakare kwasviba ... Oleg kushamisika kuti _ zvimwe Kwete zvinonzwika kuchema mapere _ Asi zvinoonekwa Izvi aiva kudzikama sango _ Chete vaviri kamwe yakanzwika V kure kure roar mota screw ndege _ Asi kunyange chimvuramabwe yavo aiva zvekushandisa zvishoma .
  Zvakanaka, musikana akaita rombo rakanaka. Zvisinei, akafamba zvishoma nezvishoma. Makumbo nemusana zvairwadza zvisingaite... Acids yainge yawanda.
  Achiona mamiriro ake, Oleg akati:
  - Zvichida ndinofanira kuenda ndoga? Uye uchazorora!
  Musikana akadzungudza musoro zvine mutsindo:
  - Kwete, ngatiende pamwe chete! Ndakasimba!
  Uye pasinei zvapo nokurwadziwa kukuru, Margarita akapfuurira. Kuti arambe achifara, Oleg akatanga kuimba;
  Ndiri kufamba pamucheto wesango nemusikana wangu,
  Ndakapfeka tayi tsvuku - zvese zvakatenderedza zvakanaka ...
  Rwizi runorira nekatatu kesirivheri;
  Rega zvese zviri munyika zvive - rudo rwakanaka!
  
  Asi mabhomba akadonha, sango rikaputika,
  Iyo fascist iri kufambira mberi, miti yese iri kupisa ...
  Pakayerera rwizi, jecha raipisa.
  Uye vana vanosuruvarisa vakava vavariro!
  
  Vagari vasvika uye zvakatiomera,
  Zvakaoma vakomana, pasina crust yechingwa...
  Chakanga chasara chimedu chete, chikwasvi.
  Uye magora akawanda sei - kwete kunyange denga!
  
  Varwi vepasi pevhu vava kushamwaridzana,
  Tinofamba tisina shangu mumigwagwa inotonhora...
  Muvengi anovhundutsira semhuka ine hasha;
  Asi ndinotenda kuti vanhu vakandikomberedza imhuri zvakare!
  
  Rega chitima chekupayona chibve,
  Uye maTiger akapisa semwenje muhope dzinotyisa...
  Nditende, fascism yakatongerwa kuparadzwa,
  Pamwe chete nemusikana tinorwa takashinga!
  
  Takapa mapurisa hondo yakasimba,
  Vimba nepfuti yemuchina papfudzi rako, haina kurema ...
  Nokusingaperi musikana ndichava newe
  Tichavaka nyika - inopenya uye itsva!
  
  Zvichafadza vanhu vese, nditendei.
  Vana, tinowira kuna Kristu mumunamato...
  Temberi yedu inotsiviwa nemuti mukuru wespruce,
  Zvinonzwa zvakanaka pasi pazvo, sokunge wava kudenga zvino!
  
  Kununurwa kwasvika uye musoja weRussia,
  Mufascist akamurova zvakanyanya ne bayonet ...
  Ini neshamwari yangu takatora pfuti yemuchina,
  Uye vakatanga kurova maGerman nemazvo!
  
  Zvino, nerwiyo runotyisa, tinonanga kuBerlin,
  Rusununguko ruchauya muGermany zvakare...
  Tiri kubhururuka nekukurumidza neparachute,
  Varwi vana vevanhu vatsvene!
  Oleg naMargarita, vakakurudzirwa zvishoma nerwiyo, vakafamba musango. Sezvineiwo rombo rakanaka, hapana akavawana. Sekuti vagari vese vaive vakafa kare kare. Uye mamiriro okunze akachinja, gore rakakunguruka uye kwakatanga kunaya.
  Vakomana vakapfava nemumadziva. Mhedzisiro yacho yakazodzikira. Nguva yakawanda musango, asi hapana magumo pakuona. Saka unodzungaira sekatsi bofu.
  Margarita pakupedzisira haana kukwanisa kumira, makumbo ake akapera uye musikana akagunun'una:
  - Ndapererwa! Kusvikira riniko uchidzungaira zvakadai!
  Mukomana akapindura achitura befu.
  - Pamwe inguva refu kwazvo. Iyi inzvimbo ine hutsinye uye yakaparara, zvisinei kuti unoiona sei.
  Margarita akati:
  - Zvine utsinye kwatiri ... Kuzvigadzirisa saizvozvo uye kugogodzwa ... Uye iwe hauna kukwanisa kugadzirisa nguva yako yemuchina!
  Mukomana akatura befu ndokupindura achiti:
  "Ini pachangu handina kutarisira kuti ichaputika." Asi ndizvo zvakaitika ...
  Musikana akati nehasha.
  - Saka kuti iwe unofa!
  Vakomana havana kutaura kwemaawa akawanda mushure meizvi. Takadya michero mishoma. Manzwiro enzara akapera zvishoma nekuneta. Tsoka dzaMargarita dzakatanga kuvharwa nekurumwa-ruka. Izvi zvakaita kuti zvive nyore kufamba mumugwagwa. Asi makumbo acho akanga achikwenya. Zvibereko zvaitondirwadza mudumbu. Zviri pachena kuti dumbu raida chingwa nezvimwe.
  Uye zvinofinha pasina makomputa nezvimwe zvinhu. Kwenguva yakati kuti, vana vakanga vachiri kukwanisa kuona mafirimu panhare dzavo, asi mabhatiri akapera. Pashure paizvozvo zvakava kusurukirwa chaizvo.
  Pasinei nezhizha uye kusavapo kwezvikara, nzvimbo yakapoteredza yairatidza kusuwa uye kufinyama. Uye kazhinji zvakava zvinotyisa.
  Oleg akaedza kuimba zvakare, asi mazwi haana kuuya mupfungwa ... Uye nguva inopfuura.
  Kunze kwava kusviba. Sezviri pachena tichafanira kurara nenzara mumhepo yakashama zvakare. Uye izvi zvinotyisa. Mukomana anoda chimwe chinhu chakasiyana. Asi musikana akanga atofenda. Uye iwe unofanirwa kurara iwe pachako, kurara.
  Pavakanga vari kurembera zvisina basa, kumhara muNormandy kwakatanga. MaGermany aive nepfuti inozviita uye yakachipa E-10, yaive nehafu yehuremu uye kureba kweT-4, asi nechombo chakaenzana, dziviriro iri nani, uye kufamba kukuru. Iyo diki E-10 yaigona kunyatsopinda muShermans kubva chinhambwe chipfupi, uye yaive pachayo isingaonekwe, iyo yakakosha mumamiriro ezvinhu apo muvengi ane mabhomba akawanda.
  Iyo E-10 yakazviratidza mukuita kuti ipfuti yakanakisa yekuzvifambisa uye, zvakanyanya kukosha, yakachipa uye iri nyore kugadzira. Silhouette yayo yaive yakadzikira zvekuti manjanji ainyatsovhara mativi, achipa imwe dziviriro. Kona hombe yekurerekera kunonzwisisika kwezvombo zvine hukobvu hwemamirimita makumi masere yakapa ricochet kurwisa pfuti zhinji. Kunyangwe iyo IS-2 haina kugara ichipinda mumotokari yakadaro.
  Mukutaura kwekushanda, pfuti yeE-10 yakaratidza kuti inoshanda pakakwirira nekuda kwekuderera kwayo. Uye zvechokwadi akabatsira mukukunda muNorway. Pamwe chete neHe-162 light fighter uye Arado bomber. Tangi yeT-4 yakamiswa sechinyakare uye yakaderera mune zvese kune E-10. Hondo dzakaratidzawo kugona kwakanaka kwePanther. "Tiger" -2 haina kupinda mukugadzirwa, se "Mouse", asi "Panther" -2 yakaonekwa. Yakareruka kupfuura Tiger-2, yakanga yakaenzana muzvombo uye yakaderera zvishoma muzvombo. Zvisinei, tangi iyi yakatsiviwawo neE-25 self-propelled pfuti, yakaenzana muzvombo, asi yakareruka, inofamba uye iri nyore kugadzira. Uye, zvichida, zviri nani kuchengetedzwa.
  MuNormandy, MaAllies akakundwa, achirasikirwa nevasungwa vanopfuura hafu yemirioni vari voga.
  Muzhizha, mauto eSoviet akapinda pakati, asi akakwanisa kufambira mberi makiromita makumi maviri chete. MaGermany akaita kuti mutsara wavo wechitatu wekudzivirira uve wakasimba zvikuru, uye vaviri vokutanga vakabvisa mauto avo, vachibvumira mazana ezviuru zvemabhomba kuwira pasina.
  Ikoko vakakwanisa kuchengetedza Red Army uye kukuvadza zvikuru pairi.
  Mumatsutso, maGermany akazokwanisa kutora Gibraltar nedutu. Zvisinei, Franco akabvuma kumanikidzwa kubva kuna Rommel, uyo akatyisidzira kurwisa. Mukuwedzera, zvikepe zveGermany submarine zvakasimbisa. Ngarava dzepasi pemvura dzinofambiswa nehydrogen peroxide dzakaoneka. Uye panzvimbo yepurogiramu yakadhura ye missile - jet bombers uye pfuti dzinozvifambisa E. "Panther" -2 hazvina kumbopinda mukugadzirwa, se "Tiger" -2 uye "Mouse", yakavigwa mumbryo. E-25 yakava pfuti inozvifambisa ine pfuti yepamberi ye 120 mm pakona ye 45 degrees, kumativi e 82 mm, pamwe nemitambo. Injini ye850 horsepower yakasimudzwa yakachinjika kune kutapurirana, uye inorema matani makumi matatu. Kana yakashongedzwa ne88 mm, kureba kwembiru ndeye 71EL.
  Muchina wakadaro, wakareba mita imwe nehafu, wakaita mabasa ese zvakakwana uye wakatendeuka nekukurumidza. Zvechokwadi, mamwe matangi akazova asina kufanira, kusanganisira fungidziro yehupenzi yaHitler: Maus.
  Iyo E-25 yakakunda iyo IS-2 nemamwe mamodheru muhondo, uye yakaratidza kuva inenge pfuti yakanakira yekuzvifambisa yenguva dzese. Injini ine simba uye yakaderera huremu yakaita kuti zvikwanise kuturika 90-mm nhovo pamativi, izvo zvakaita kuti mota isapindike kunyangwe kubva parutivi rweSU-100, IS-2, tisingatauri mota dzakareruka.
  MaGermany akarwisana nechivimbo nemauto ehondo uye akabata kumberi kumabvazuva. Uye kuMadokero, mafascist akapinda muMorocco uye akayambuka Africa.
  Rommel akafunga kuti zvaive nani kusarwisa kumabvazuva ikozvino, asi kubata Africa nePersian Gulf. Uyezve, pakanga paine tariro yechibvumirano naStalin.
  Zvechokwadi, mushure meJanuary kuedza kurwisa pakati. Uye mushure mekurasikirwa kukuru kweRed Army uye pedyo neLeningrad, Stalin akatanga kuedza pasi nokuda kworugare. Asi akangobvuma chete zero sarudzo. Rommel akaronga runyararo kwemakore matatu.
  Akangwara Stalin, pashure nokuzengurira, zvisinei akasarudza kupa mvumo. Rega macapitalist vaparadzane. Uye achazorora uye achawana simba.
  Rommel aitarisirawo kuti mumakore matatu aizokwanisa kukunda muvengi kumadokero, uye ipapo kukunda USSR.
  Saka makava ese ari maviri ane mano uye anoverenga.
  Zvichakadaro, Oleg Rybachenko, pamwe chete naMargarita, vakapinda muhondo.
  Mumwe mukomana nemusikana vakarwisa boka revarwi reGermany usiku. Vakazorwa naye. Takapfura gumi nemaviri efascist ndokudzokera kusango. Vakabva vadzungaira ndokutendeuka kwenguva refu vachivhiringa nzira dzavo.
  Asi zvakazara, chiito chavo hachina kubudirira zvachose. VaNazi vakapindura nokupisa musha uye kupfura vagari vemo.
  Pano iwe unofunga zvisingadzivisiki: zvakakodzera here kuve mubatsiri?
  Oleg Rybachenko naMargarita vakanonga howa nemabheri musango kwenguva yakati mushure maizvozvo ndokuchengeta misoro yavo pasi.
  Vakabva varwisa convoy kure kure nenzvimbo dzine vanhu. Vakagogodza tangi repeturu ndokuuraya gumi nevaviri Krauts. Mukupindura, maGermany akaturika vanhu zvakare.
  VaNazi vakapindura zviito zvese zvebato nekuuraya, matanda uye kurwadzisa. Kunyanya yambiro kuti vagari venzvimbo vachave nemhosva yekuparadza uye kurwiswa.
  Izvi, zvechokwadi, zvakadzora mafungiro. Vose Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakarasikirwa nechido chavo chokuva vatsigiri.
  Vese mukomana nemusikana vaingobhowekana.
  Mukomana wacho akatonyora chisekeso;
  Kutinhira kunotyisa kwakazunguza pasi Tuhanai - imwe yevapfumi muGreat Colonial Empire, iyo huru yevanhu. Mhemberero dzisingaperi dzema skyscrapers dzakashandurwa kuita madota eradioactive kubva pakudonha kweroketi rinotyisa. Denga rakadamburwa nemoto, mutsara wakadambuka waisanganisira ngarava dzinotyisa dzenyeredzi.
  -Vepasi, regerai!
  Chikumbiro chimwe chete chakaitwa, chichiteverwa neimwe pfuti. Panguva ino, pakanga pasina kuputika, pamusoro penyika yakaputika uye yakapfuura mumafungu. Zvinhu zvipenyu zvose zvakabva zvachinja kuva huruva kubva kuzvinhu zvepakutanga. Saka peji idzva rakavhurwa munhoroondo yevanhu - Age of Space Wars!
  Marimi anopisa ehondo yepakati penyeredzi
  Rwonzi rwakatetepa kwazvo rwepasi rwunopiswa nemoto wegehena!
  Uye demo raSatani rakashata rakanyura pamusoro penyika
  Forge dziviriro, zvikasadaro hauzokwanisi kugara munyika!
  Solar system yakaita kuti izere nendege dzakawanda dzenyeredzi, dzakazara nevapoteri vane nhamo vainge vawira pasi. Vapambi vatsva vasina hunhu havana kunzwira tsitsi, vachishandisa nzira dzokuparadza. Kusvika iye zvino, hapana akanga aona varwi vari pedyo, kunyange chimiro chavo chemuviri chakanga chisingazivikanwi, uye izvi zvose zvakakonzera makuhwa anotyisa. Vakataura kuti vatorwa vaidya vana vari vapenyu, vachivamwaya neradioactive isotopes, uye vachidururira mutobvu wakanyungudutswa mudumbu revakadzi, vachiunza nyama yakabikwa kune yaidiwa. Pasi pemamiriro aya, sarudzo chete inogoneka yakaitwa: kuzivisa kuunganidzwa kwese, kuunza kadhi system, kuendesa hupfumi hwese hwevanhu kuenda kuhondo. Mafekitari aigadzira zvombo zvichangoburwa akashanda siku nesikati, denga rebhuruu rakanga rakafukidzwa neutsi, uye pakanga pasina nguva yemhoteredzo. Emergency Security Council yeLOX - League yeUnited Space Systems yakasangana kakawanda, ichinyatsocherechedza kufambira mberi kwebasa rekudzivirira. Musangano wekupedzisira waive wakanyanya kutyisa, vaongorori venyeredzi vakashuma kuti zvombo zvisingaverengeki zvemuvengi zvakatenderedza solar system uye sezviri pachena zvakamirira chiratidzo chekupedzisira chekukanda kwakasimba.
  Ultra-Marshal Dick Phoenix aitya zvakanyanya, pakanga paine manotsi mukutaura kwake. Chirebvu chake chakapinza chakadzungudza kumeso kwake kwemvura, uye chitsiga chakatsemuka kubva pamudzanga weHavana, chikasiya kavara kanopfungaira payunifomu yake.
  -Nguva yekutongwa yasvika! Uprofita hwekare hunotaura nezvekuguma kwenyika huri kuzadzika. Zviuru zvezvikepe zvepasi penyukireya zvine zvombo zvemazuva ano zvakakomberedza hurongwa hwedu. Chatinofanira kuita kunyengetera uye kugamuchira rufu rune chiremera!
  -Ini handibvumirani nePhoenix!
  Izwi rekunze rakadzikama reSupreme Cosmic Coordinator rakanzwika.
  "Hatifanire, kukanda mapfumo pasi, kubvuma kuti kufa kwedu hakugoneki."
  Pasinei nokuti uku kwaiva kusateerera kwakajeka, mukuru-marshal akavhiringidza Coordinator.
  "Ini, senyanzvi yechiuto, ndinotaura kuti hatina kana mukana, Arnold, kutarisana nechokwadi." Kune mabhiriyoni enyeredzi dzevavengi! Uye mazhinji acho akakura kupfuura Mwedzi, tisingatauri nezvezvombo, kudzidzira kunoratidza zvakajeka: munzvimbo yemauto nzvimbo vakatipfuura kakawanda.
  Ruzha rwakanyarara rwebvumirano rwakaputira muhoro. Handina kuda kuzvitenda, asi zvaiita senge Phoenix yaive chokwadi. Mutungamiriri akafuta akasimuka nekunetseka, achitwasanudza mapendekete ake akafara; Arnold Schwarkaneger aidzedzereka kubva mukusarara husiku, maziso ake aive akazvimba, asi izwi rake rakaderera raive rakasimba uye rakafemerwa kuvimba.
  -Ngatiteererei kuna Supreme Economic Coordinator. Akavimbisa kuratidzira zvombo zvichangoburwa zvakagadzirwa nemasayendisiti akanakisa pasi pano.
  Panguva iyi koira yemisoro yakanga yave mhenyu.
  -Ngaaratidze! Tichavaratidza vanamudhara!
  Mumwe mukomana akapfeka zvikabudura, Oleg Rybachenko, akanga achangobva kugadzwa kuti ave mukuru wemauto-industrial complex, akaenda papodium inoyangarara. Inzwi rake raifara, maziso ake aipenya, zvaiita sokuti akanga ari kuenda kumuchato, uye kwete zvichida pamusangano wekupedzisira wekanzuru yeLOX.
  - Aya maRussia asingafungidziriki, anofara panguva yekushungurudzika kwepasirese!
  Kuzevezera kwehasha kwe Ultra-marshal kwakanzwika, uye maziso ake matete akatendeuka nehasha.
  Kune rimwe divi resolar system, iyo yekuRussia yakatariswa neasinganyanyi kungwarira maturusi ekuziva akaisirwa nezvisikwa zvinoshamisa zvichipenya zvinotyisa mumhepo.
  -Munhu wepanyika ane akakwidziridzwa, ane hunhu hwakanaka hwepfungwa kumashure! - izwi rakadzvova mugamma range.
  Mukupindura, pakaita screeching sound umo maive nekakutyira:
  -Zvichida, vanhu vasingakoshi vakakwanisa kugadzira zvombo zvine ngozi, hapana imwe nzira yekutsanangura kuti iye, murume uyu asina shangu, anoshingairira mhosva.
  Mhinduro yekufambisa yeruzivo yakateverwa, asi mumafungu e beta.
  -Ndinofunga kuti zviri nani kusanganisa vese varwi vedu mukuona chirongwa ichi. Ita kuti vazive zvekutarisira kubva kumhando dzehupenyu dzine njodzi dzisingatarisike.
  Mwaranzi yeGamma yakapfuudza rumwe ruzivo. Zvisikwa zvaigara zvichipenya zvinopenya zvakaturikwa muvacuum, zvaigara zvichipenya kubva mumaitiro ekugadzikana kwe thermonuclear fusion, miviri yavo yaigara ichichinja chimiro. Dzimwe nguva vaipenya nenyeredzi, dzimwe nguva nemaruva emvura, dzimwe nguva nejellyfish, yakafanana neplastiki mhenyu.
  -Iyo mapuroteni maitiro ehupenyu haana simba uye haana kukwana. Mhungu yaiyevedza yakarira. Nokudaro, haafaniri kuva mutakuri wenjere. Nekubvisa vatakuri vasingagoneki vehungwaru, tinodzoreredza kuwirirana kwepasirese, kukanganiswa nekuyerera kwemapofu kwekushanduka-shanduka.
  Kupa ruzivo urwu huremu hwakawanda, yakaburitswa muAlfa wave range.
  Mumwe mukomana asina shangu akapfeka zvikabudura, Oleg Rybachenko, akaenderera mberi nekutaura kwake kwepamwoyo, achinongedza nemaoko ake pachiratidzo chemativi matatu, apo ndege itsva dzakadhindwa pachishandiswa mifananidzo yekombuta.
  Inzwi rake rakanga rakaita somwana uye rakashata, mazino ake machena aichema.
  -Izvi zvinovhura zvinoburitsa thermo-rumen zvipfuyo zvinokwanisa kupisa masolar system akati wandei mune imwe gulp. Uye kubva kune aya mazamu eredhiyo anobuda ma hyperwaves anobvumidza iwe kukotamisa nzvimbo, uchiashandisa iwe unogona kungotora nekumonyorora vavengi vepasi pemvura kuita rudzi rweaccordion, wobva wadzibvisa muguruva. Iri bazi rakatenderera rinogadzira minda ine simba guru, isingapindiki kune chero chombo, kunyangwe thermo-ryumon mabhomba.
  Murongi wezvehupfumi wemukomana mudiki Olezhka akange ave kutodurura ziya; kunyora mhando nyowani dzezvombo zvezvishamiso zvakatora awa.
  -Asi aya ndiwo andinoda, anokanda nekufamba kwenguva. Nechishamiso, nguva yakachinjika munguva yakapfuura uye nyeredzi dzakaputsika dzakadzoserwa pakarepo. Zvakanaka, kana muvengi akaendeswa kune yakapfuura, saka mauto ake achagara pamapoto ekireshi, uye zvikepe zvichashanduka kuita zvinhu izvo zvakavakwa kubva.
  Mutsara wekupedzisira wakasangana nekuseka kwakadzorwa uye kuombera maoko. Phoenix akaramba achiratidza kukahadzika pachiso chake chegondo.
  -Uye wakakwanisa rini kuwana zvakawanda zvakadaro? Izvi zvinopikisa pfungwa uye hazvibviri zvachose.
  Mukomana akapfeka zvikabudura akatsika tsoka yake isina kupfeka:
  -Kune sainzi yevanhu - zvese zvinogoneka uye iwe uchazviona munguva pfupi!
  Apa kuombera maoko kwainge kwawedzera. The ultra-marshal akanyara zvishoma, pfungwa dzake dzakamuudza kuti akanga achinyengedzwa. Achinyatsotarisisa zvikepe zvenyeredzi zvakaturikwa nematrinkets, Dick Phoenix akangoerekana atambanudza chigunwe chine mhembwe, achirovera dhizaini yake.
  Kudzvova kwakakanganisika kwakanzwika.
  -Uye rudzii rwemabhaudhi uye zvisungo zvakakura zvaunazvo - zvakare superweapons?
  Mukupindura, izwi rakajeka remukomana-murongi rakarira:
  -Nguva ino, kwete! Asi zvitonge iwe pachako, kana hondo huru yemuchadenga yatanga, mabhiriyoni ezvichaja zvine simba zvinoputika uye chii chichaitika nekuda kweizvi?
  Ruzha rwakakanganisika rwakanzwika:
  - Zvakanaka handizivi?
  Mukomana shasha akadanidzira achiti:
  -Denga richazunguzika zvine simba. Uye kuitira kudzivirira zvikepe zvedu zvemuchadenga kuti zvisadonha, tinozozvisungirira zvakanaka kusvika panzvimbo yedenga.
  Panguva ino, kutaura kwakadai kwakasanganisirwa nekuseka kunotyisa. Chete ultra-marshal ndivo vakatowedzera kufinyamisa kumeso.
  - Uye ndizvo chete zvaungagona kuuya nazvo?
  Mukomana akaramba achipuruzira zvine simba:
  -Kwete, usatya, kwete munhu wese. Isu takagadzirira ma skate akanaka uye titanium zvimiti kuti zvive nyore kutsvedza mudenga, pamusoro pema skates akagadzirwa nemadhaimani ekugadzira.
  Kuseka kwakawedzera zvakanyanya, machandelier akazununguka - akaumbwa semajasi emaoko ematunhu makuru.
  -Ruzivo rupi rusina kujairika rwunobva kumunhu wepanyika! Chaji yangu yakanaka inowedzera zvakanyanya. -Mafungu eGamma akayangarara munzvimbo.
  -Zvangu zvakare! Inotapira kwazvo!
  Chisikwa chacho chakanga chakazara nependi yepink-pearl. Kupenya kwemavara kwakawedzera.
  -Asi iwe wakaparadza denga rose nemapombi, masiketi haakwire zvakanaka mumatope.
  Phoenix akapinda muhurukuro yakaipa. Mukomana wekuRussia akapfeka zvikabudura akanyemwerera achinyemwerera:
  -Takatogadzirira matangi akati wandei ane sipo yemvura uye hupfu hwemazino. Tarisa mazino angu, iwe uchaona denga riri mudhaimondi.
  Supreme Coordinator, asingakwanisi kuramba, akadanidzira nepamusoro pemapapu ake. Imwe yechandelier haina kukwanisa kumira uye yakadonha mukapeti yakasvibirira yakashongedzwa nemaparera negoridhe.
  -Ndakakuudza chii! Izvi ndizvo zvinoreva kusavimbika kwekusungirira, asi pamusoro pemabhaudhi nematatu, isu takapa inotonhorera Velcro.
  -Kuseka kwakashanduka kuita kuseka, kunyangwe iyo yekupedzisira-marshal yakaratidza simba rakawanda remapapu.
  Zvisikwa zvisingaoneki, panguva iyi, zvaipenya kupfuura nyeredzi; maziso evanhu aizobva angopofumadzwa kana akatarisa kumakoronga aya anopisa. Alpha-Beta-Gamma - uye mamwe marudzi emwaranzi akazadza vacuum yese. Mukati mezvikepe zvepasi pemvura zvine utsinye, zvakanga zvisisakwanisiki kuita pfungwa imwe chete ine revo. Mhedzisiro imwe chete yakadzora - kunzwa kwekunakidzwa kwemusango uye kupenga kwepamusoro.
  Ambodzikama zvishoma, Ultra Marshal akabvunza.
  -Uye kana zvikepe zvine utsinye zvikawira pamusoro pedu kubva kumusoro, hazvina screws uye Velcro.
  Mukomana anopenya Oleg Rybachenko akawedzera kunyemwerera kwake.
  - Ndine izvi kune izvozvo.
  Akatora chirahwe chetennis akazunza nezvigunwe zvetsoka dzake.
  -Uye ndine.
  The Ultra-marshal akakambaira mudiplomat nemaoko achidedera, uye pasina kuoma kudiki akadhonza mambure anopeta kuti abate butterflies.
  -Ndinofunga ndine zvakawanda!
  Chamupupuri chekuseka chakapfuura zvese, vanhu vakangodonha pasi, vachimonyoroka vachigwinha-gwinha.
  Muchadenga chekunze, panguva iyi, imba yemapengo chaiyo yakaonekwa, hova dzemwaranzi inopenya dzakava dzakanyanya zvekuti zvikepe zvehondo zvaionekwa kubva mukati.
  -Isa ngowani dzako pamisoro yako! Ipapo ndiro ine vatorwa ichawira pamusoro pako - iwe uchaseka uye uchitiza!
  Arnold akakachidzwa ndokuwedzera shoko rake. Achigunun'una nemaoko ake kunge bete rarohwa, akakwanisa kukambaira achienda kubheji rekuratidzira ndokuburitsa chisaririra chemuseum - ngowani yekutanga yeSS paNyika.
  Mutsara wekupedzisira wakapedza munhu wese; maonero akangodzima kwechinguva. Zviremera pazvakazopengenuka, chiitiko chaicho chakaitika mudenga rousiku, mafirework makuru zvikuru anoratidzwa munhoroondo yose yepasi, achizadza denga rousiku nokupenya kunotyisa.
  - Tsanangura kuti chii!
  Supreme Coordinator akanongedzera chigunwe chake mudenga semwana.
  "Hapana chakakosha," akapindura Oleg Rybachenko.
  -Space iri kuseka!
  -Matenga ari kufara! - Dick Phoenix akaenderera mberi.
  "Chipo chiri kuzununguka," akapedzisa Arnold Schwarkaneger.
  Chisikwa chimwechete chinopenya chairembera pamarara aipenya akayangarara muvacuum. Tichitarisa nekukura kwayo, aive mwana achangozvarwa uye aipenya nemavara ese emurarabungu.
  -Ndezvipi zvisikwa zvinotonhorera izvi mapuroteni! Vakatiunzira mufaro usingakanganwiki uye nokuda kwechikonzero ichi vakakodzera kuvapo! - yakarira. Mashoko akanaka akapararira munzvimbo dzakasiyana-siyana muhukuru hwechisiko chapose pose chisingagumi!
  Pashure pechinyorwa chakadaro, Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakakandwa mberi kwechinguva. Kuti varege kutambisa chero nguva.
  Kunyangwe vakomana ava vasingafi.
  Zvichakadaro, Rommel akatungamirira kumwe kukunda kunogumbura kumadokero. Muchirimo nematsutso a1945, maGermany akatora kuchamhembe kweAfrica yose uye Middle East. Vaive nemidziyo yemhando yepamusoro, uye mauto akaomeswa nehondo emhando yepamusoro. Vese maBritish nemaAmerican vaive vasina tariro yekurasikirwa neWehrmacht. Uye muna December 1945, pasinei nechando, Rommel akaita ushingi kumhara muBritain, uye mumazuva gumi akakunda guta guru kamwe kamwe. Uye zvino pamusoro pechando, yose yeAfrica neIndia yakatorwa.
  MaJapan akarwa zvakanyanya kubudirira muPacific Ocean, achikwanisa kumisa kukwira kweAmerica muPhilippine. Uye kunyudza vatakuri vendege uye zvikepe zvehondo.
  Pashure pacho Germany neJapan vakabatana. MuBritain, hurumende yaitsigira Germany yakaumbwa, ichitungamirirwa naMutungamiriri weNyika Mosley, uye mambo ainzwira tsitsi Hitler akagadzwa. Zvizhinji zvezvikepe zveChirungu zvakatorwa pasi pekutonga nemaGermany. Uye muchirimo, vaNazi neJapan vakatorawo Australia, uye muzhizha ra1946 Hawaiian archipelago. Kuedza kweAmerica kugadzira bhomba reatomu kwakakundikana. Uye maGermany akatora zvachose kutonga kwegungwa, achitora zvose zviri zviviri Iceland neGreenland, achiswedera kuCanada. Uye mukupera kwa1946, kumhara kuCanada kwakatanga. Chii chaida maAmerican?
  Pasina USSR, iyo iri muchibvumirano neGermany, hazvibviri kurwa hondo inokunda!
  MaGermany akasvikawo muCuba munguva yechando. Vane chombo chitsva chinotyisa - madhisikiti - anosvika kumhanya kusvika kushanu kana matanhatu sonic sipidhi uye haapindike kumoto wezvombo zvidiki.
  Saka America yakakundwa nesimba. Uye izvi zvakangowedzera kunakidza uye kunakidza.
  MaGermany, pasi pemurairo weRommel akajeka, akakunda kukunda kumwe mushure meumwe!
  Muchando vakatora Canada yose, uye muchirimo cha1947 vakatanga kurwisa United States. Uye zvakanga zvisingabviri kumisa vaNazi. MaAmerican akarwa kusvika Nyamavhuvhu 7 uye Washington haina kuwa. Uye musi waNyamavhuvhu 9, United States yakatora uye yakabvuma.
  Nokudaro hondo yakapera zvakashata. Munguva yehondo, maGermany akagadzira matangi epiramidhi akanga asina kuenzana uye akanga asingapindiki kubva kumativi ose.
  Asi maAmerica akanga asina chinhu chiri nani kupfuura Pershing. Uye vakakundwa zvisina tariro muhondo, vasina kumbogamuchira bhomba reatomu.
  Zvino Rommel aive neruoko rwemahara rwehondo yeUSSR. Kwenguva yakati, maGermany namaJapan, zvisinei, vakagaya zvavakanga vatokunda.
  Stalin akawana MIG-15 uye T-54 murwi. Asi hazvina kumbobvira zvaita kugadzira tangi rinorema rakabudirira. Iyo IS-4 yakagadzirwa mudiki akateedzana, uye yaive yakaderera kune yeGerman pyramidal RE series. Inonyanya kufarirwa yaiva RE-50, iyo yairema matani makumi mashanu chete, yakanga ine nhengo mbiri dzevashandi uye 250 mm zvombo kubva kumativi ose pamakona makuru, uye 105 mm high-pressure cannon.
  Iyi tangi, kunyanya mudivi rayo uye kumashure kwekudzivirira, yakanga yakanyanya kukwirira kune Soviet T-54, uye yakapinda mukati mayo kubva kure kure. Motokari yeRussia haina kukwanisa kupinda muGermany kubva kune chero kona. Kufanana neIS-4. Iyo chete IS-7 inogona kugadzira matambudziko, asi tangi iyi haina kumbobvira yapinda mukugadzirwa.
  Kukundikana nemotokari dzinorema kwakaodza mwoyo zvikuru Stalin. Chero zvazvingava, motokari yeGermany makumi mashanu-ton, ine gasi turbine injini ye1800 horsepower uye inouraya cannon yemamita 1700 neyokutanga projectile speed, yakaramba isingapindiki uye isingapindiki. Iyo IS-10 zvakare yakave isina pfuti shoma. Ipapo Stalin akaraira kugadzirwa kweiyo super-heavy IS-11 ine 203 mm caliber pfuti. Chombo chakadaro chine dhiramu refu chinogona kupinda mumatangi eGerman. Asi ... Huremu hwetangi hwakapfuura matani zana, izvo zvisingachabvumirwi.
  Saka mota iyi haina kupindawo mukugadzirwa. Muchidimbu, kunze kweIS-10, pakanga pasina matangi anorema akagadzirwa. Uye vakabudisa akawanda T-54s, motokari iyo, zvisinei, haisi chipingamupinyi kune maGermany.
  Mushure mekufa kwaStalin musi waKurume 5, 1953, Rommel akasarudza kutora mukana wemhirizhonga muhutungamiriri hweSoviet uye kurwira kusingadzivisiki kwesimba rekurwisa Russia. Uye saka May 1, 1953 Wehrmacht akayambuka miganhu USSR. Uye hondo itsva yakatanga.
  Asi muUSSR mune chokwadi hapana kubatana. Sachigaro weDare reMakurukota Malenkov, People's Commissar of Internal Affairs uye Ministry of State Security Beria, Gurukota rezvekune dzimwe nyika Molotov, Munyori weCentral Committee Nikita Khrushchev, Mutungamiriri weDziviriro Vasilevsky. Yakadaro motley bunch. Utungamiri hwakabatana.
  Uye hapana anotarisira ... Uye maGermany RE-50 matangi anokurumidza uye asingapindiki. Ivo vakakwana muhunhu hwavo. Uye hazvidikanwi kuti uremerwe, uye kana ukareruka, zvino chete nokuda kwekucherechedza.
  Uye iyo T-54, nhamo, haina kukwana kubva kune ese maonero. Uye kudzivirira, uye zvombo uye kutyaira kuita.
  Chero zvazvingava, maGermany ane simba zvikuru mumhepo uye pasi. Mumazuva mashomanana maGermany akanga atosvika kuTula.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova: vakabata dziviriro muguta rino, zvakare vakatamisirwa ikoko nemuroyi.
  Mukomana nemusikana vakarwa vachizvidzivirira.
  Mukomana Oleg akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akaimba:
  - Ndiani anoshandiswa kurwira Nyika yeBaba?
  Margarita, musikana uyu, akakandawo zvigunwe zvake, mhondi iripo uye akadzvova:
  - Ngaaimbe nesu!
  Oleg Rybachenko, achitungamira, achipfura nekukanda, akati netsoka dzake dzisina chinhu:
  - Anofara anoseka!
  Margarita, kupfura, kukanda mandimu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye kuburitsa mazino ake, zvakasimbisa:
  -Ani nani anoda achazviwana!
  Mukomana nemusikana vakadaidzira pamwe chete:
  - Anotsvaka achagara achiwana!
  Vakomana vakarwa neWehrmacht noushingi zvikuru. Uye vakakanda magirinedhi anouraya netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Oleg Rybachenko akagura muvengi wake uye akakwenya:
  - Kune itsva Rus '!
  Margarita akakanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akasimbisa, achinyemwerera:
  - Irwa uye usatya!
  Vana zvechokwadi mufananidzo wehasha uye hasha. Aya ndiwo marwiro anoita varwi vehondo.
  Oleg Rybachenko akafunga: zvino vari kurwira Tula. Asi Russia icharamba simba rakakura kudaro here? Uye samurai vari kusimuka kubva kumabvazuva.
  Uye mauto eRommel akazara nemamercenaries kubva kumativi ose enyika. Kunyanya, vatorwa vaitsvaga kuburikidza nechisimba.
  Heunoi Oleg Rybachenko achitema varwi vatema. Anobudisa meno ake nokudzvova.
  - Ndine hunhu, izvo zvakanakisa chaizvo!
  Uye zvakare anorova ... Uye grenade yakakandwa netsoka isina shangu yemukomana inobvarura mafashist.
  Margarita zvakare anopfura uye anoridza mhere:
  - Pachava nekukunda!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokandawo chipo chinouraya chorufu, achiparadzira vavengi vake.
  Mukomana nemusikana vari kufara chose uye vanokunda zvikuru. Vanonyomba kune muvengi. Vanoparadza vavengi vose.
  Oleg Rybachenko anoshevedzera:
  - Muvengi haazopfuuri!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Margarita anotsinhira izvi. Anopisa uye anodzvova:
  - Rufu kumuvengi!
  Uye zvakare vaviri ava vese vanopfura uye vanotumira mhondi zvipo. Yakapwanya mhandu ndokuratidza mazino. Uye anozvipfura pachake, zvakanyatsorurama.
  Hapana kana bara rimwe chete rinoparara. Varwi vanoita sevechidiki vanoparadza muvengi. Uye vanocheka vadzivisi sejeko remhondi.
  Mukomana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, anoshinyira:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Margarita anotsinhira kuti:
  - Kwaamai Rus '!
  Uye aikandawo girinedhi negumbo rake. Uye anoparadzira vanopikisa.
  Mushure mezvo mukomana nemusikana vakatanga kugadzira maaphorisms akasiyana vachipfura nekukanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu;
  Kutaura kunotapira kwezvematongerwo enyika kunoyerera kunyange pasi pedombo renhema rematambudziko anovava!
  Haisi rurimi chete runovava kubva mukutaura kwakanaka kwevezvematongerwo enyika!
  Usanyanya kungwara, iwe uchaputika!
  Propaganda yakanaka ichakunyengedza, kwete nehuchenjeri hwebenzi chete!
  Murume imhumhi mune zvematongerwo enyika, gava mune bhizinesi, asi zvakadaro anobatwa semhembwe!
  Wezvematongerwo enyika anowanzo kutevedzera gava, asi anogeza hunyoro kubva kumeso kwake nehutatu hwemanightingale!
  Muhondo zvakaita semu opera, chete vakafa havanyepe!
  Musoro weoki hauzopi nzvimbo yakasimba!
  Wezvematongerwo enyika anoda simbi muzwi rake uye ngura muzviito zvake!
  Wezvematongerwo enyika nepfambi uye pimp mubhodhoro rimwe!
  Vavhoti havavimbe nevezvematongerwo enyika, asi vachiri kuvhota nekutenda!
  Chitendero ibhizinesi umo pasina kuvimba, asi kune kutenda!
  Sei wezvematongerwo enyika achizvidambura zvakanyanya? Izvi zvinoita kuti zvive nyore kwaari kuwana chikwama chako!
  Wezvematongerwo enyika inhonga anozvinyorera mitemo!
  Wezvamatongerwe enyika akatendeseka ndiye anonyepa chete nechikonzero!
  Kune wezvematongerwo enyika, mutauro chishandiso chekugadzira, chete kugona kwevashandi kuri muhomwe yako!
  Ane rurimi ruduku, asi anotaura zvakawanda!
  Mashoko ane chiuru anodhura zvishoma pane kurova kamwe, uye zvipikirwa miriyoni zvinoda kuzadzika kumwe chete!
  Kenza inoridza muridzo kakawanda kupfuura wezvematongerwo enyika anozadzisa zvivimbiso zvake zvesarudzo!
  Mwari Wemasimbaose asingagoni kuitei? Vimbisa kupfuura wezvematongerwo enyika!
  Munhu anopiwa muromo wekudya, asi zvematongerwo enyika anopihwa kuti awane chikafu!
  Wezvematongerwo enyika ane hunyengeri segehena uye anopfeka chimiro chengirozi!
  Sei munhu achida maoko - kushanda! Uye zvematongerwo enyika zvinopiwa paws kubata!
  Hazvina mhosva kuti kutaura kwevezvematongerwo enyika kutapira sei, hupenyu hunongovava kubva mukudururwa kwahwo!
  Mwari ane mazuva mazhinji, asi wezvematongerwo enyika ane maChishanu manomwe pasvondo!
  Muurayi anogara aine basa rakawanda, uye zvematongerwo enyika emashoko!
  Wezvematongerwo enyika anorota simba sehure rinorota bonde uyezve anotenderedza matako ake!
  Muzvematongerwo enyika hamuna shamwari, hamuchina hanzvadzi nevanin'ina, asi kune vakoma!
  Chinonyanya kuda wezvematongerwo enyika: kufa semutungamiri uye kurarama samwari!
  Usavimbe nemapere akapfeka matehwe emakwai - iwe uchaenda kune jasi remakwai!
  Kune akawanda katsi ari mupoke musarudzo, asi kutowedzera mapere akapfeka makwai!
  Wezvematongerwo enyika ane kutaura kunotapira, izvo zvinoita kuti chirwere cheshuga chiore mwoyo!
  Kana usingadi kurima senyurusi, usaite dhongi!
  Hapana hupenzi hukuru kupfuura kutenda wezvematongerwo enyika, asi kufuratira sarudzo hakugone kunzi ipfungwa yakangwara!
  Kusiyana nekubheja, avo vanovhota kune vanodiwa vachagara vachiodzwa mwoyo!
  Hakuchina tsotsi mune zvematongerwo enyika kupfuura uyo wavaitenda mukutendeseka!
  Chero ani zvake anofarira kuenda kunovhota anoda noodles munzeve dzavo!
  Vezvematongerwo enyika havagoni kuvanza nzara yavo senzira yebenzi!
  Usatenda muzvipikirwa, asi enda kunovhota!
  Ani nani asingatendi muna Mwari haatendi muna Harry Potter!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nengano Santa Claus, saka muchokwadi mudzimba mudzimba mune kutonhora!
  Usade nzeve noodles - iwe uchadya zviri nani!
  Wezvematongerwo enyika anochema semhumhi, achitevedzera gava!
  Gava rine mano kupfuura mamwe ose rinokwevera muswe waro pachigaro choumambo!
  Kune makava mazhinji ane hungwaru munyika, uye mamwe makunguwo akapusa!
  Usaite Mwari kubva kuna dhiyabhorosi, uye murume akavimbika kubva kune wezvematongerwo enyika!
  Iyo yakakwirira gomo rezvamatongerwe enyika rezvipikirwa, akadzika anofunga pfungwa dzako!
  Usanyengedzwe nezvematongerwo enyika, vhotera munhu wausingadi!
  Mukusarudzwa, vanhu vanokanda mavhoti, uye kune mari mubhangi, asi mune yekupedzisira pane mukana wekuwana purofiti!
  Usave tsuro mune zvematongerwo enyika - gava richadurura ganda raro!
  Gava haisi mhuka yakasimba kudarika dzimwe, asi ndiyo yakanakisisa kubvambura matehwe matatu!
  Pakuenda kunovhota, yeuka kuti hakuna vezvematongerwo enyika vakatendeseka, asi kukudzwa kwako chete!
  Wezvematongerwo enyika anogona kuvimbisa zvakawanda, asi nzeve dzake dzinoda kuva pamusoro!
  Kazhinji kazhinji, avo vane masahwira akawanda munzeve dzavo vanonzwa nzara!
  Wezvematongerwo enyika anoshuvira chigaro senhunzi kuenda kuuchi, uye zvakare anounza hutachiona!
  Usaite dhongi, usavhotera gava!
  Gava ndiyo mhuka yakangwara kwazvo, asi mune arithmetic yehupenyu inogona kungobvisa uye kupatsanura!
  Wezvematongerwo enyika ane hasha anoita segava, asi anonyepedzera kunge shumba!
  Gava rinoomba seshumba uye richirira segwai, asi tsika dzaro imhumhi!
  Kune makwai matema, asi hapana vezvematongerwo enyika vakachena!
  Sei wezvematongerwo enyika achida musoro? Kuchidya!
  Sei mombe ichida accordion? Sei wezvematongerwo enyika achida hana?
  Vese vezvematongerwo enyika vane havi yekudya, asi hapana chishuwo chekurima senzombe!
  Gava chairo rinogara rakanangana nenzvimbo yeshumba!
  Noodles nzeve hazvidyike, asi zvemahara!
  Cheese yemahara ingori muteya wemakonzo, uye ma noodles emahara ari munzeve chete!
  Wezvamatongerwe enyika akanaka anofuridzira nhunzi kunzou, ine mwero chete inoipisa!
  Mapurisa anorwa, asi wezvematongerwo enyika anonyengera!
  Mudzvinyiriri anoturika sadza munzeve dzake, pamwe chete netambo muhuro make!
  Diplomacy inyanzvi yezvisiri zvibvumirano, nekuda kwechibvumirano!
  Iva nekirabhu, asi kwete hupenzi huropi!
  Musoro wakakandwa simbi uye kazhinji unopa nzira!
  Murume ane simba anogara ari mumiriri akanaka, asi ari nani pasina diplomacy!
  Wezvematongerwo enyika akabvuma, kana zvisina kubvumirana!
  Kunyange makava anovhiiwa, nemeso egondo uye nemoyo weshumba!
  Munhu anogara asingagutsikane noupenyu, asi kufa hakuzoti zvakwana!
  Ani naani anovimbisa vavhoti paradhiso ane mukana mukuru wokuvaendesa kuguva!
  Usaite molehill kubva kune molehill, asi ita murume akatendeseka kubva mune zvematongerwo enyika!
  Kana iwe uchida kubudirira mune zvematongerwo enyika, kanganwa nezvehana uye kukudzwa, asi usakanganwa nezvehupenzi uye kubata kumeso!
  Wezvematongerwo enyika anozvivakira nhare yakavimbika, kubva kune avo vane musoro weoki!
  Voter, usazvitenda, chero wezvematongerwo enyika chikara!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nevodka, kunyangwe inotapira, inonyatso kukupa musoro!
  MaGermany zvisinei akakomba ndokutora Tula. Kumaodzanyemba pamberi vakapaza kusvika Stalingrad, asi panguva ino vakakwanisa kutora guta Stalin pakufamba. Matangi evarwi veRommel aimhanya zvakanyanya. Uye Moscow yakazviwana iri mumhete yakasimba.
  MaGermany nemapoka avo motley pakarepo akatora Ryazan. Uye vakavhara blockade.
  Oleg Rybachenko naMargarita vakazviwana vari muguta rakakomberedzwa reUSSR.
  Hazvinakidze vana vasingaperi. Rwira iwe pachako, nepo Moscow ichibhombwa uye ichiparadzwa.
  Mukomana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akawisira pasi maArabu akati wandei ndokuti:
  - Nyika yangu yekuzvarwa yakafara!
  Musikana akakandawo chipo cherufu neminwe yake isina chinhu, akaparadzira vadzivisi uye akaridza mhere, achipfupisa:
  - Hapana kwekudzokera!
  Vana vakarwa sevana vengwe. Uye ivo vakashinga kugogodza kunze maGerman uye mamercenaries avo. Asi kunyange zvakadaro, mukomana nomusikana vangaitei mukurwisana nemasimba asina kuenzana akadaro?
  Asi hondo yakaramba ichienderera... Mukomana nemusikana vakarwa kwenguva yakati.
  Asi ipapo vakatama zvakare ... Sezviri pachena, kuitira kuti varege kurebesa marwadzo asina musoro. Vakazviwana vava pedyo naJulius Caesar. Uye vakamuponesa kubva mukuedza kuuraya muSeneti. Uye kuti vana vakanaka uye havafi. Vakacheka maseneta kuita makabheji. Vakagura misoro yavo. Uye vakakandira mumwe munhu girinedhi, achibvarura mitezo yavo.
  Muchidimbu, Kesari akararama. Uye akatonga kwamamwe makore makumi maviri. Uye ipapo mwanakomana wake naCleopatra akakwira chigaro.
  Muchidimbu, dzinza raKesari rakatsiga rakatangwa. Uye Roma yekare yakaramba ichikura uye ichikura zvishoma nezvishoma. Kusvikira yasvika kuChina, ichimedzawo. Humambo hwepasi rose hwakamuka hwakayambukawo gungwa. Kufambira mberi kwakakura nekukurumidza kupfuura nhoroondo chaiyo, asi chiKristu neIslam zvakaramba zviri tumapoka tudiki. MaRoma akapinda muchadenga ndokukunda Solar System.
  Zvino dzakabhururukira kunyeredzi. Kusatenda kuvapo kwaMwari kwesainzi nechitendero chaKesari nevazukuru vake zvakava chitendero chimwe.
  Kuti aite izvi, mukomana nemusikana vakangopfura zvishoma kubva papfuti yemuchina, vakakanda magirinedhi mana uye vakashanda neminondo. Ese maminetsi mashanu ekupfura, uye nhoroondo yese yevanhu yakachinja zvachose. Izvi ndizvo zvinoitika.
  Uye pakatarisana neHondo Yenyika Yechipiri, maGermany akatora Moscow ndokusvika kuUrals. Uye Siberia yakatorwa neJapan.
  Saka Rommel akakunda vazhinji vepasi, achibata USSR mumwedzi miviri nehafu.
  Asi iyi nhoroondo yehondo haisati yapera. Musi waMay 1, 1957, Rommel akarwisawo Japan. Hondo yokupedzisira munhau yavanhu yakatevera. Iwo maSamurai aive akaderera zvakanyanya kune yechitatu Reich mumhando yetekinoroji uye vaive varasikirwa zvisina tariro. Asi hondo yakatora rinopfuura gore kutozosvikira, pakupedzisira, pashure pedenho dzenyukireya panyika yaamai, Japan yawa.
  Nguva yenyika yakakamukana yakaguma, uye Rommel akava mudzvinyiriri wenyika.
  Referendamu yakaitwa muna Chivabvu 1, 1959, uye hutongi hwamambo hwakatangwa. Rommel akabudirira
  mwanakomana wake, uye dzinza reumambo rakavambwa. Dynasty yenyika, uye kuwedzera kwenzvimbo.
  Humambo humwe chete hwakaunza kurongeka panyika. Kunyange muAfrica, mugwagwa wakavakwa kumusha uri wose uye dzimba dzakatsvinda, dzakanaka dzakavakwa. Zvekurima zvakatanga nzara ikapera zvachose. Uye mwero wekuzvarwa uri pasi pesimba. Zvese zviri sezvavanotaura, kurongeka nehurongwa.
  Solar system iri kugadzirwa, uye vanhu vava kutobhururuka vachienda kune dzimwe nyeredzi. Uye Rommel akadzika munhoroondo seunhu hukuru uye ngano! Uye mubvunzo ndewokuti, sei Hitler asina kuurayiwa kare? Zvingava zviri nani zvikuru!
  
  
  
  
  PUGACHEV TSAR YERUSSIA
  Emelyan Pugachev akakomba Orenburg. Zvinhu hazvina kunyanyonakira vapanduki. Mauto ehumambo akanga oswedera. Iye anozviti tsar haana kuda kusimudza kukomba kubva kuOrenburg, asi zvakare zvaive nengozi kuparadzanisa mauto. Munhau chaidzo, vapanduki zvisinei vakaparadzana uye vakarohwa chidimbu nechidimbu. Kutanga pedyo neTatishchevo, uye ipapo pedyo neBeloozersk. Sarudzo iyi yakazova isina kunaka.
  Asi ipapo mukomana Oleg Rybachenko akasvika mumusasa Emelyan Pugachev. Pasinei neizvi, kwakanga kuchine chando, uye kwaiva kupera kwaFebruary - mukomana akanga asina shangu uye akapfeka shorts.
  Akaunzwa kuna Emelyan Pugachev. Mukomana akafamba akazvitemba. Kumhanya usina shangu muchando kunofadza kupfuura kutambudzwa. Kunyanya mumuviri usingafi.
  Mukomana wacho akaronga chirongwa kuna Emelyan Pugachev:
  - Ngatitorei yunifomu yemasoja etsarist, uye tine zvakawanda zvezvipfeko zvakadaro, uye tipfekedze vapanduki neCossacks. Ngatitambei hondo - sekupfura. Uye isu tichadzinga maPugachevites akabatwa muguta. Vachafunga kuti aya mauto oumambo uye vachatipinza munhare, uye ikoko tichavarwisa!
  Emelyan Pugachev akabvumidzwa:
  - Zvakanaka, uri kupa! Musoro wakadini! Ndinokupa zita rehuputeni!
  Oleg akakotama ndokupindura, achinyemwerera nekunyemwerera:
  - Haiwa Sauro, Sauro, warasirei bhiza rako! Ruoko haruna kusimuka kupfura!
  The Cossack Tsar akagutsurira ndokupindura:
  - Iwe uchava mubatsiri wangu! Vachagadzirisa yunifomu yako nebhutsu!
  Oleg akazvininipisa akati:
  - Uye isina shangu yakawedzera dexterous! Uye ini handina kunyanya kutonhora nemuviri wakashama!
  Emelyan Pugachev akava. Akanga akaenzana nehupamhi, akafara pamapfudzi, uye kunyange zvazvo Oleg akanga akareba mukomana ane gumi nemaviri muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, kureva mita imwe nehafu, mambo weCossacks akanga asina kureba. Panguva ino, Oleg akanga atova achiri kuyaruka, uye aigona kurwa zvakaenzana nevakuru uye kuva mukuru.
  Emelyan akaraira...
  - Zvakanaka, gadzirira kudenha uku pachivande!
  Uye akashandisa noungwaru sei shoko resayenzi.
  MaCossacks akanga achigadzirira... Vakaisa varindi kuti pasave nemweya mumwe chete mupenyu waizoziva. Uye musungo wemanomano wakanga uchigadzirwa.
  Asi muvengi akanga achiri kusvika, asi pakanga pachine nguva, mapoka maduku evapanduki akamurwisa. Zvakanyanya, akawanda, asi asina kurongeka mhomho.
  Emelyan Pugacheva aive nemauto angangoita zviuru makumi maviri akagadzirira kurwa pedyo neOrenburg. Munhoroondo chaimo zvakapatsanurwa. Zviuru gumi zvePugachevite zvakarwa nezviuru zvinomwe zvetsarist mauto pedyo neTatishchi. Muvengi akanga ari mukuru kune uto raPugachev mumakoni uye nhamba yepfuti, pamwe chete nesangano. Asi kukunda kwacho kwakauya nemutengo mukuru! Mukuwedzera, Pugachev pachake haana kuita ushingi, achisiya nhandare yehondo kunyange hondo isati yapera.
  Zvino vaPugachevite vaive nemukana wenhoroondo wekukunda kukuru.
  Saka vakapfekedza varwi vanopfuura zviuru zviviri vakasarudzwa muyunifomu. Vakavagera ndebvu. Uye chokwadi chekuti mayunifomu akapfekwa ndeechisikigo. Uye zvakawanda. VaPugachevite vaivawo nemireza kubva kuhondo dzakambotorwa, uye ngoma, nezvimwe zvakadaro.
  Kutamba kwacho kwakarongwa kuti kuitwe sekunge nemanotsi. Emelyan aive nemakanoni angangoita zana muBerd, kunyangwe hafu yawo yaive isina kukosha. Asi pane chimwe chinhu chokupisa.
  Kuve nekuonekwa kwehondo chaiyo. Kusvika ikozvino, zvinhu hazvina kunyanya kuipa kuna Pugachev. Hafu yemafekitori eUral ari pasi pesimba rake. Chelyabinsk ichiri kutyisa, Chika anogara zvakasimba pedyo neUfa. Ichiri kupera kwaFebruary, uye mhedzisiro yehondo haina kujeka, uye mauto eGolitsyn ari kure neOrenburg. Asi munhoroondo yechokwadi, mumwedzi pachava nehondo pedyo neTatishchevo, uye mairi kukundwa kwemauto evarimi. Zvinozoita kuti vapanduki vatize.
  Oleg achiri asina shangu uye mupfupi, achipa mirairo uye achipa mazano. Mukomana wake anenge mutema kubva mukutsvuka, asi mutsvuku anoteererwa nevarume vane ndebvu.
  Vapanduki vave kutotanga kupfura. Pfuti dzinodzvova, zvipo zvorufu zvapfirwa... Kuparadza chaiko kuri kuitika.
  Oleg anobudisa mazino ake uye anodzvova:
  - Kubwinya kuna Amai vedu vatsvene! Pachave nechizvarwa chevadetembi! Mukuru Emelyan, mudiwa - zviitiko zvako zvichaimbwa!
  Uye makore outsi anokwira. Kutevedzera ihondo yakakomba. Pano, hongu, iwe unofanirwa kuratidza zvese zvinogutsa. Uyezve, pakukombwa, chokwadika, vakamirira kusunungurwa!
  Ehe, vanopfura vasina basa kuchengetedza cannonballs uye buckshot. Uye vanoshandisa pfuti yakaipisisa.
  Emelyan Pugachev achiri akasimba zvakakwana kuti atore Orenburg - asi iyo nhare yakasimba! Uye pano unoda hunyengeri.
  Varwi nemaCossacks vanowanzo gadzirira ... Vanopfuura zviuru zviviri vakazvivharira varwi nevatasvi vemabhiza, uye vanopfuura zviuru zvitatu vanonzi vasungwa. Zvakakwana kuti pakarepo utore guta.
  Oleg akafamba mberi kwevasungwa. Kubva pakumhanya asina shangu kwenguva refu muchando chaKukadzi, makumbo ake ehukomana aive akati zii. Uyezve, anenge atojaira kupisa. Asi zvakanaka, zvigunwe zvemukomana asingafi hazvitonhorere.
  Uye zvakava zvakanaka chaizvo.
  Oleg anonyemwerera, anosiya tsoka dzisina shangu pane chena kumashure. Zvinoita sezvinobata. Vakomana vakati wandei vaibva kumhuri dzevarombo vaimhanyawo vasina shangu. Ivo vakaomeswa zvakanyanya, kunyangwe ivo vanowanzo pfeka shangu dzebast muchando.
  Saka uto iri riri kuuya, rakunda vaPugachevites, vakananga kuOrenburg. Uye vanotohon'era kufora.
  Zvechokwadi, unyengeri huri nyore asi hunobudirira. Masuwo anovhurwa pamberi pavo, uye armada yePugachevites inopinda muguta guru renharaunda iyi. Zviri pachena kuti vane chokwadi chekuti benzi harinzwisisi chinhu, uye akakundwa.
  Iye zvino vapanduki vacho vabatanidzwa zvachose. Chiratidzo chinotevera, uye vanomhanyira kune vanodzivirira.
  Oleg anotema mapurisa maviri kamwechete nesaber yake. Uye mukomana wacho anochema zvikuru:
  - Ramwa! Mambo akakodzera anesu!
  Vadziviriri vavhiringika. Mauto anopa anenge asingapikisi. Kunyanya maofficial, vatengesi vemauto, uye vapfumi veCossacks vanorwa.
  Hondo yakaoma, asi yakananga. Marejimeni akawanda ari kumhanyira muguta. Uye Cossacks, uye varume vane matanda, uye Tatars neBashkirs. Hondo yakaoma.
  Oleg Rybachenko zvakare anocheka uye anodanidzira:
  - Ramwa! Pachava netsitsi, mari yakawanda uye rusununguko kwamuri mose!
  Zviri pachena kuti simba revadziviriri rinokurumidza kuderera, sezvakaita chido chekurwa. Kunyange vakuru vakuru vanokanda mapfumo pasi. MaCossacks haatombodi kufa.
  Kuna Matyusha Boron, Oleg akacheka huro, achikanda dhadha nezvigunwe zvake.
  Hondo yakapera pakarepo. Vatengesi vakawira pasi namabvi avo ndokukumbira nyasha. Vakazvuzvurudza vose vari vaviri gavhuna weGermany nomukuru mukuru wenhare. Emelyan Pugachev akarayira kuti vasungirirwe.
  Varwi vakatapwa vakapika, uye vakuru vakuru vakapiwa sarudzo: kana basa kuna Tsar Peter Wechitatu kana chirango cherufu. Yakakamurwa zvakaenzana nepakati. Vamwe vakaurayiwa. Vamwe vakapika kuvimbika kuna Emelyan.
  Muguta racho pacharo, pfuma yakapfuma yakatorwa, uye zvinhu zvinokosha zvakawanda, pamwe chete nepfuti dzinenge makumi mapfumbamwe, uye matura makuru epfuti, mabhomba, uye mabhomba.
  Nhare huru iyi yakazodonha mushure mekukombwa kwenguva refu. Hondo yaPugachev yakazadzwa zvakare. Uye zvino zvaikwanisika kuenda Tatishchevo uye kurwa Golitsyn nemasimba makuru.
  Uye Oleg pachake akaenda Chika kubatsira. Mikhelson aifanira kunge akachekwa kusvika afa kuti asakunda vapanduki pedyo neUfa.
  Mukomana akamhanya asina shangu akapfeka zvikabudura muchando. Margarita akabatanawo naye. Musikana wacho aingopfeka tunic, uye hongu, asina shangu zvakare. Akanaka, ane goridhe rakamonana bvudzi, kunyange ane huruva kubva pakushanda mumakwari.
  Margarita akanaka, asi achiri mwana.
  Oleg akamubvunza kuti:
  - Iwe wakanga usati wava mukadzi wekare ... Hauzvidembi kuva musikana kwenguva refu!
  Margarita akapindura achinyemwerera:
  - Uye iwe wakanga usati wakwegura, asi iwe wakava mukomana anenge nokusingaperi! Iwe unofanirwa kubhadhara kusafa, uye kubhadhara uku hakusi kuwandisa!
  Oleg akabvumirana neizvi:
  - Uranda ndehwenguva pfupi, asi hupenyu husingaperi ndehwekusingaperi! Kunze kwezvo, tinomhanya kwazvo zvokuti hatidi mabhiza!
  Margarita akaseka ndokuti:
  - Zvirokwazvo! Isu tinomhanya kupfuura mabhiza emabhiza akakura kwazvo. Muviri usingafi wakakosha, uye unonyanya kugadzikana mumatombo, pasi peshamhu yemutariri, kupfuura mumuviri wakajairika pamubhedha weminhenga!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Iwe haugone kupokana nazvo! Saka tichararama nokusingaperi!
  Vana veTerminator vakabva vasimuka. Oleg, chokwadi, akafara chaizvo. Mwana akanaka.
  Kunyange zvazvo dzimwe nguva kusava nechokwadi kwakapinda mumweya wangu: zvinokwanisika here kuuraya vakuru veuto reRussia? Izvi zvinogona kunge zvisirizvo! Asi basa remuroyi rinofanira kupedzwa. Akashandura nhoroondo yeRussia, uye akamupa muviri usingagumi, usingafi, kunyange kana waiva muviri wemwana, asi wakasimba zvikuru uye unokurumidza. Uye nokuda kwaizvozvi unofanira kuripa nokushumira.
  Uye ndiani anoziva, zvichida kana Pugachev akakunda, Russia inongobatsira chete?
  Mukomana nemusikana vaiziva panenge paive neboka remauto ehumambo, kwaaifanira kusvika Mikhelson.
  Chika ane zviuru gumi nezviviri zvakarongeka mauto pedyo neUfa. Uye akanga ava pedyo nokutora guta iri, asi kaviri akashaya rombo rakanaka uye chirango.
  Zvechokwadi, Mikhelson ane simba rakaderera kakawanda, asi munhoroondo chaiyo, achiri kukunda. Saka... Mukuru uyu ane tarenda chairo anoda kubatwa kana kuurayiwa.
  Uye ipapo tichaona. Pasina Mikhelson, mauto angangodaro asingatamire kuChika. Uye ipapo, Oleg Rybachenko akauya nehurongwa. Kunda Golitsyn uye enda kuUfa. Tora guta rino, tumira zvinosimbisa kuUrals neSiberia, uye uende kuKazan iwe pachako. Ipapo vapanduki vachava nomukana.
  Uye mauto amahosi acharohwa chidimbu nechidimbu. Mukuwedzera, mune chero shanduko, kune mhedzisiro yakadaro: kukunda kwakawanda, kuwedzera kwevatsigiri, uye kushomeka kwekurwisa kwemuvengi.
  Saka nedanho rega rega kumukira kunotowedzera kusimba. Oleg aive nechokwadi cheizvi.
  Uye Margarita, musikana anomhanya kupfuura bhiza remujaho anaye, uye pamwe chete vachaparadza vavengi vavo.
  Varwi vechidiki vakatora nzvimbo pakuvandira. Mikhelson aine chidiki chidiki chekuperekedza aifanirwa kusvika paregiment yake. Apa vana Terminator vainge vakatomumirira.
  Oleg naMargarita, vachizunguza sabers, vakarwisa kuperekedza. Vakacheka hussars dzakawanda pakarepo. Vamwe vakaedza kupfura, asi mabara haana kurova vana vasingafi. Uye vakaparadza vavengi vavo nehasha huru. Uye Oleg Rybachenko akatokanda madhisiki akapinza nezvigunwe zvake. Uye Margarita akaedza izvi netsoka dzake uye zvakashanda.
  Mukomana nemusikana vakauraya muvengi pasinazve kuita. Mikhelson akaedza kusvetuka, asi Oleg naMargarita vakamubata. Vakawisira pasi Mikhelson ndokumusunga.
  Oleg akaisa lieutenant colonel pamapfudzi ake ndokuenda naye kuChika kunotongwa.
  Vana vasingafi vakapararira uye vakauraya makumi mashanu hussars, vachiratidza kuti mukutsinhana kwehuduku husingagumi vakagamuchira mano anotonhorera zvikuru.
  Oleg, achidhonza Mikhelson pamapfudzi ake, akati:
  - Zvisinei, ndakasimba sei!
  Margarita akati:
  - Ehe, izvi zvakare zvinosimbisa kuti takaita sarudzo chaiyo! Uye kusafa kwakakodzera kushanda kunze!
  Oleg akabvumirana neizvi:
  - Kurwa kunonakidza kupfuura kutamba madhongi mumakwari. Hazvina kuoma mumuviri uyu, asi zvinofinha!
  Margarita akabvuma kuti:
  - Chimiro chinouraya!
  Mumusasa waChiki, vana vaviri vasina shangu, kana kuti nemaitiro enguva ino, apo vanhu vadiki vakanga vachiri kuyaruka, hazvina kumutsa kunyumwa kukuru. Kana iwe usina shangu muchando, zvinoreva kuti uri murombo, uye kudivi ramambo wevarimi.
  Chika akapa Mikhelson mubayiro kumusungwa, achipa vana mari yeumambo - gumi neshanu goridhe rubles.
  Mikhelson pachake akapiwa: kana kushandira Tsar kana kusungirirwa!
  Mikhelson akasarudza loop. Asi Oleg akakurudzira kuti mukuru uyu afunge. Mushure mezvose, ivo vachagara vaine nguva yekuiturika. Uye Mikhelson anogona kubatsira chaizvo.
  Chika akabvuma kuti:
  - Nguva iri kupera!
  Oleg akakurudzira zvakare:
  - Isu tinofanirwa kubata mauto eTsar pasina mutungamiriri izvozvi! Kuti uzvidzivirire.
  Chika akabvuma kuti:
  - Rova simbi ichipisa!
  Uye vapanduki vakarwisa mauto amambo. Vakarwisa usiku, Oleg naMargarita vakanyatsobvisa varindi.
  Hondo iyi yakangotora nguva pfupi. Oleg, achikanda dhisiki remumba kubva kune rakaputsika scythe, akauraya colonel, uyo aiita semutungamiriri, uye pasina iye tsika dzakadonha. Pamusoro pezvo, pakanga paine vapanduki vakawandisa, uye izvi zvakaisa dzvinyiriro papfungwa dzevarwi, nevakuru vakuru vazhinji.
  Uye ndiani anoziva, pamwe uyu ndiye chaiye Tsar Peter wechitatu. Uye ane mvumo yakakwirira kupfuura Catherine II.
  Vazhinji vemauto vakatorwa. Makani nepfuti zvakatorwa.
  Kukunda kwakakwana kweuto risina kugadzirira kudzinga kurwisa.
  Uye zvechokwadi kukunda kwaChica.
  Asi sezvineiwo vana vanomhanya vachidzokera kuPugachev. Acharwa nezviuru zvinomwe zvavarwi, navatasvi vamabhiza zviuru zviviri voMuchinda Goritsini. Pugachev, hongu, yakawanda, asi hondo yake ndeye motley. Kune vaimbova varwi vakawanda vasingavimbiki, vasina zvombo uye vakadzidziswa varimi, Tatars uye Bashkirs uye Kalmyks.
  Iyo yakasimba musimboti ndeye Yaik Cossacks. Asi maCossacks aya haasi mazhinji. Kune zvakare Iletsk Cossacks, uye Orenburg nevamwe.
  Vari kutomhanyira kunhare yeTatishchevo, uko kwakaungana hondo huru yamambo wevarimi.
  Emelyan Pugachev pachake anotasva akapoteredza zvigaro pabhiza jena. Oleg Rybachenko anonyatsotarisa mutungamiri uyu. Emelyan Pugachev ane chitarisiko chemutongi. Anenge akareba pakati nepakati, asi akatasva bhiza anotaridzika kureba nekuda kwemakumbo ake mapfupi nemapendekete akafara. Panyama, mutungamiriri wevapanduki ane simba. Waiona kucheka kwaakaita uye simba rekurova muhondo.
  Kazhinji, anonyatsokodzera basa remuchinda. Uye nokuda kwebasa ramambo here? Zvinogona kudarowo.
  Hondo yePugachev yakakura. Akasvika kubva kuIletsk kudzivirira, achiri musungwa Khlopusha, achiunganidza mamwe mazana gumi nemashanu evanhu. Iye zvino Emelyan ane varwi vanopfuura zviuru makumi maviri. Zvakaoma kuti vakwane kunyange munhare. Verenga katatu mauto kupfuura Golitsyn, uye akawanda anoramba achisvika.
  Uye Pugachev ane zvakapetwa kaviri pfuti. Kune akawanda akawanda matura epfuti uye cannonballs.
  Iwe unogona kurwa ... Asi hondo ndeye motley. Kune varume vane mapfumo, uye Bashkirs, uye Tatars, uye Kalmyks, uye Kyrgyz uye Kazakhs. Uye zvakare akawanda aimbova varwi kubva kune akasiyana mauto asina kuvimbika zvachose. Kunewo vashandi veUral uye pfuti dzeSiberia. Cossacks ndiyo inonyanya kukosha yehuto.
  Hondo huru, asi zvakare motley. Mamwe mauto nevakuru vakatorwa nguva pfupi yadarika muOrenburg.
  Zvimwe zvikamu zvinobva mumidziyo yevarume, iyo inogona kushandiswa chete mukurwisana nemaoko. Uye mhomho yevaAsia, vasina kuranga zvakanyanya, uye kazhinji vasingazivi mutauro wechiRussia.
  Saka, kuve nemauto akawanda uye kunyange pfuti, Emelyan Pugachev akaderera kune muvengi mumhando yehondo yehondo. Saka mhedzisiro yehondo haina zvachose kujeka sezvazvinoratidzika, zvichibva pakuenzanisa kwakarongeka kwemasimba.
  Oleg Rybachenko anonzwisisa izvi. Zvichida, izvi zvakare zvakajeka kuna Pugachev. Chika akahwina nekuti akatora muvengi akashamisika. Uye munyaya chaiyo, akanga ari Mikhelson uyo akakunda, uyo akakwanisa kurwisa hondo huru yeChika mberi kwekona.
  Ndoita sei zvino? Nhare yacho yakanyatsosimbiswa uye yakadirwa mvura, ichiita kuti materu aite aizi uye atsvedze. Asi iwe haugone kugara uchidzivirira kwenguva refu.
  Oleg akapa zano kuna Emelyan:
  - Ngatirwise vavengi isu pachedu, Tsar-Baba!
  Emelyan zvine musoro akati:
  - Havazotifukidzi nepfuti here?
  Oleg akapa zano:
  - Ini ndichaongororazve muvengi naMargarita, uye isu ticharova chaiko kwaasingafungire!
  Mambo wepasi akabvumira:
  - Ndiyo pfungwa yakanaka!
  Uye Oleg, naMargarita, vakabata bhegi rine magirinedhi, uye maviri akapinza mapfumo akamhanya akananga kumuvengi.
  Vana vakamhanya vakashama, mukomana akapfeka zvikabudura uye musikana akapfeka hanzu. Oleg akarangarira "Spartak" yaIan. Mukomana Gita aivepowo. Uye mukadzi akapfeka nguo yakabvaruka, mutambi, akapiswa nezuva. Mukomana akanga akaomesa musoro. Pamwe haasi muranda wenhaka. Pamwe akabatwa . Ipapo vakamuendesa kuItari, vakamubvisa nguo dzake uye vakamutengesa kuti atengeswe. Kunyange zvazvo Gita asina kururama, sezvo akanga ane bhuronzi kubva kune tan, saka zvichida vakamuendesa kuokisheni asina kupfeka. Uye akafamba asina kupfeka, achifamba asina shangu mumigwagwa ine matombo yeItari. Tsoro dzake dzakanga dzichitsva, mhuru dzake dzichirwadza. Asi mukomana haana kudzikisa musoro wake.
  Uye mutengi akatanga kunzwa mukomana, mhasuru dzake dzakasimukira, sezviri pachena anopenga nezveganda rake rakatsetseka. Ndokubva aisa zvigunwe zvake zvine tsvina mukanwa make. Zvino Gita akatadza kumira nazvo ndokumuruma.
  Ipapo kurwisana kwakatanga. Hongu, Gita, aiva mukomana uyo Oleg pachake akafunga kuti Spartak muhuduku. Asi kwete, achiri munhu mudiki.
  Ndinoshamisika, ko kana vaRoma vangadai vakasarudza kutambudza Gita? Pashure pezvose, varanda vakatapwa vanobvunzurudzwa vachitambudzwa?
  Uye simbi tsvuku-inopisa yaizobata chitsitsinho chisina chinhu chemurandakadzi. Gita akachema uye akadzokorora chinhu chimwe chete:
  - Varanda vanotiza uye havadi kurwa!
  Vakapisa chitsitsinho chake chechipiri chekuenzanisa uye vakamusunungura. Mukomana wacho anomanikidzwa kutsika zvigunwe zvake, uye zvinomurwadza zvikuru. Asi Gita akakwanisa kutiza panguva yemhirizhonga.
  Pamwe mukomana wacho akanga amboshanda kumacheki. Akanga akatakura matombo anorema, achidikitira, achifemera pamusoro. Chikwapu chemutariri chakamurova. Zvakaoma zvikuru mumazuva ekutanga ebasa, kana iwe usingadi chiedza. Wobva wajaira. Iyo yakaoma inova inozivikanwa, uye iyo yakajairika inova nyore. Asi zvakadaro varanda vazhinji vanofa. Uye Gita akashanduka kuita mwana wemhumhi.
  Oleg akafunga kuti zvichida mukomana ari mubhuku "Spartacus" akabatwa mushure mekukundwa kwevapanduki. Uye sezvo akanga achiri mwana, akaendeswa akasungwa necheni kumugodhi. Zvekuti aizofira ikoko zvishoma nezvishoma. Kana kuti vakatambudzwa, vachipisa muviri womukomana une tsandanyama netsvimbo tsvuku-inopisa. Ipapo vakadira munyu pamaronda uye vakatyora zvigunwe patsoka dzisina chinhu dzemuranda. Vakamonyorora majoini avo. Munhu wese aizvibvunza kuti Spartak akaviga goridhe papi. Gita akanyarara achirumanisa mazino. Anosimudzwa odzikiswa nekudhonza tambo zvine simba.
  Uye tsinga dzinoputika nemarwadzo emusango. Uye mukomana anofenda. Vanodira mvura yechando pamusoro pake uye vanomumutsa. Uye chiremba anonzwa kuputika kuti aone kana zvichibvira kuenderera mberi nekutambudzwa, kana kuti zvakakosha kupa munhu anotambudzwa zororo, kuitira kuti atambudze muviri wechidiki zvakare.
  Gita anotambudzwa nehutsinye uye kwenguva refu. Vanodira mhiripiri pamaronda, vanoarova newaya inopisa, vanobaya tsinga netsono, uye moto unopfuta pasi petsoka dzisina mwana dzemukomana. Uye muurayi anokwevera kupisa pasi pe rack. Uye kunhuwa kwakasimba kwekupisa, uye vanoburitsa tsinga yese.
  Uye ipapo simbi tsvuku-inopisa inobata chifuva chisina chinhu chemukomana, uye anorasikirwa nekuziva kubva mumarwadzo emusango. Anodirwa mvura zvakare opinzwa mukati. Muurayi anosvina machende nechisimba, mukomana anochinjwa kubva mukutambura kwesango, uye anobuda zvakare.
  Gita pasi pekutambudzwa ... Mumwe munhu akashuma kuti iyi ndiyo yaidiwa naSpartak, uye aiziva kwaakaviga pfuma. Uye vaRoma vanotambudza ... Mukomana wacho akanga asina nzvimbo imwe chete yeganda yakanga isina kupiswa kana mitsetse. Asi akanyarara. Uye vaRoma vanoshamiswa nokutsungirira kwake.
  Mudzimai waCrassus aripo panguva yekutambudzwa. Anotarisa nechido kuti mukomana akanaka uye ane bvudzi rakanaka ari kutambudzwa sei. Zvinofadza. Uye saka akarayira, pashure kumwe kutambudzwa, kuunza Gita kwaari uye kumuisa pamubhedha. Anoda kuzviita ega.
  Achiri mudiki uye akasimba, mukadzi akatasva hunhu hwemurume hwemuranda mudiki. Gita akava murume kekutanga. Akabva atoita zvekunanzva beche rake nerurimi. Izvo zvishoma zvinosemesa, asi zvakare zvisina kujairika.
  Uye saka mudzimai waCrassus akarayira kuti kutambudzwa kumire, uye mukomana, uyo akanga atokura zvishoma panguva yekumukira, akatanga kudyiswa zviri nani. Uye akaita rudo naye.
  Maronda nekutsva paGita akapora sepambwa. Uye akasimba, mukomana akaroora mudzimai ane ruchiva waCrassus ndokutiza kubva panzvimbo yake. Pashure paikoko akavanda mumakomo ndokuumba boka rake amene ravaranda vakatiza ikoko. Pakupedzisira, zvinhu zvose zvakapera zvakanaka. Crassus akafa munguva yehondo. Uye Gita akazvibatanidza naJulius Caesar, uye akaita basa rakanaka, akaroora uye akava neboka revana. Uye magumo eSpartak haazivikanwe. Mutumbi hauna kuwanikwa. Uye kuti akafa here kana kuti akaponeswa, varanda vakanga vasingazivi.
  Asi vakatenda kuti, chokwadi, mudzikinuri wavo akanga ari mupenyu.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova: avo vaimbova vanhu vakuru, uye zvino vane kusingaperi, vana vasingafi, vakaswedera kumusasa weGolitsyn. Pane vatungamiri vatatu pano. Uye mauto akabviswa kubva kumuganhu weRussia-Sweden.
  Nepo Tsarist Russia iri kurwa neTurkey, vapanduki vacho vakadzikama. Kana Golitsyn akakundwa, vaPugachevites vachakwanisa pakupedzisira kutora danho racho. Uye kunyange kutora Samara.
  Oleg naMargarita vakafamba-famba nevarindi ... Kune chando, uye iwe haugoni kuona zvakanaka.
  Mukomana akafunga kuti pamwe vaigona kupedza vakuru vemauto vatatu naColonel Bibikov, vachigura musoro uto ramambo. Asi izvi zvakaoma kuita.
  Mukomana nemusikana vanonyatsotsika muchando. Vanoedza kusasiya zvisaririra. Vachiri vana. Nyatsoswedera pedyo nemakonikoni. Pfuti yakanga yaiswa imwe nzvimbo. Mauto ari kufamba. Hapasisina chando chakasimba - ndiKurume. Asi kuchine sinou yakatandavara. Tsoka dzakashama dzevarwi vechidiki hadzinzwi kutonhora, kunyanya pakufamba. Vanokurumidza kujaira kutonhora.
  Zvisinei, vana vakawanda, kunyange vasina masimba makuru, vanomhanya vasina shangu muchando, kunyanya munguva dzino dzakaoma.
  Oleg akafunga kuti akanga ava nenguva refu asingaoni TV kana kutamba pakombiyuta. Uye kuti pasina mitambo imbeveve neimwe nzira.
  Vakomana vakaswedera kune convoy, uye Margarita akati:
  - Ko kana tikapisa matura epfuti?
  Oleg akafinyama ndokubvunza:
  - Unofunga kuti iri ipfungwa yakanaka here?
  Musikana wacho zvine musoro akati:
  - Pasina pfuti, uto harisi uto!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ngatiedze!
  Mukomana akapfeka zvikabudura akamhanya akananga kungoro. Ivo, pamwe chete nemusikana, vakauraya varindi vatatu nepfuti uye, vachishandisa dombo uye kuwedzera uswa, vakapisa convoy nepfuti.
  Kwakatanga kupenya gore dema rikatanga kusimuka mudenga. Pfuti yakatanga kuputika...
  Mukomana nemusikana vakavanda mumusasa. Panic yakatanga. Golitsyn akasvetukawo nevakuru vaviri. Muchinda uyu akaridza mhere nechemumoyo achinongedza zvigunwe.
  Oleg akakanda dhisiki nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye yakaridza muridzo ndokubaya yakananga mumutsipa waGolitsyn. Muchinda akatambanudza maoko ake akadonha. General Mansurov akamhanyira kwaari. Asi Margarita akashandisa chombo chacho achishandisa chigunwe chake chisina kupfeka. Mukuru wechipiri akadonha.
  Wechitatu aiva Fairman, akarwa nevapanduki pamwe chete naGeneral Kar. Pamwe navo ndiColonel Bibikov, hama yaChief General Bibikov. Vanogona kuonekwa nemabhandi emafudzi avo nechiratidzo chakapinza chevana vasingafi, pasinei nechando.
  Oleg naMargarita zvakare vakakanda madhisiki nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe - miviri yavo isingafi yaive nehunyanzvi hwakadaro, semagamba ebhuku rekomiki.
  Uye maboss maviri akaurayiwa, misoro yavo yakapeperetswa.
  Mushure mezvo mukomana weterminator nemusikana wemuchengeti vakatanga kukanda madisc kuvakuru. Sezvineiwo, mushure mekufa kwevakuru, kutya kwakatanga; kumunhu wese zvaiita sekuti vaPugachevite varwisa musasa.
  Zvisinei, vana vaviri vane simba guru. Uye vanouraya vakuru vakuru nekukanda madhisiki akapinza. Uye vanovhuna huro dzavo, tsinga dzavo netsinga zvinoputika.
  Vana vakaoma kuziva mukunaya kwechando, uye vakanyatsovharidzirwa mumasnowdrifts.
  Asi mauto etsarist ane nguva yakaoma. Oleg Rybachenko, achikanda discs, anoti:
  - Kubwinya kuRussia huru!
  Uye zvakare diski yakakandwa nezvigunwe zvisina kupfeka zvemukomana inobhururuka.
  Margarit anoita zvimwe chetezvo, anokanda mudziyo wakarodzwa neminwe yake isina kupfeka uye anochema nehasha:
  - For Emelyan Pugachev!
  Uye vana ava vanoshanda nesimba uye zvinobudirira. Vanochekawo nemasabhi. Uye vakuru vakuru vanosarudzwa.
  Oleg Rybachenko anoimba:
  - Mapere machena ari kuyerera!
  Margarita, achikanda madhisiki kune vadzivisi vake nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoimba:
  - Ipapo chete ndipo pachapona nhangemutange!
  Mukomana, achienderera mberi nemhepo, anochera pasi muvengi:
  - Vasina simba vanofa, vanourawa!
  Musikana, achikanda madhisiki nekuuraya mapurisa, anoridza muridzo:
  - Kuchenesa ropa rinoyera!
  Varwi vechidiki vanoita nenzira dzakasiyana-siyana, vachikanda magirinedhi kuvavengi.
  Panguva ino, vapanduki vemabhiza vanovhozhokera musasa wacho. Zvinoitika kuti Emelyan Pugachev akasarudza kutanga kurwisa uye akatamisa vatasvi vemabhiza akawanda mushure mevana.
  Uye kurova kwakangoerekana kwaitika uye panguva chaiyo chaiyo. Vagari vepasi vakadurura mauto nemiseve, maCossacks akavatema nemapfumo, uye varume vakakwira vakavaisa pamapfumo.
  Kuda kweuto ramambo kwakaderedzwa, uye vatungamiri vakaurayiwa. Pano Emelyan Pugachev pachake anocheka mukuru wekupedzisira ane saber uye achidanidzira:
  - Vana vangu, munoziva here changamire ari pamutemo?
  Mazana emasoja uye kunyange nevakuru vakuru vazhinji vanowira pasi nemabvi avo vachiridza mhere:
  - Ngatibvumei! Ngatibvumei!
  Resistance inodonha. Vacheche vanozvipira zvachose, kunze kwevamwe vakuru vakuru. Vatasvi vamabhiza vanoramba kwenguva yakati rebei. Kune vanokudzwa vakawanda mariri. Asi vatasvi vemabhiza vanobva kuvanhuwo zvavo vanokandawo pasi zvombo zvavo.
  Oleg naMargarita vanocheka vatasvi nemasabers, uye vanokanda madhisiki akapinza nezvigunwe zvavo, uye kurira:
  - Vanhu vakuru nguva dzose,
  Vanhu vakuru - mukubwinya kwaPetro!
  Vese mukomana nemusikana vanonyanya kushingaira mukutema nekukanda. Artillery yakatotorwa. Uye vakarova vatasvi nebhuckshot. Kune gumi nemaviri akarara akatenderedza. Pane kurohwa kwese kuri kuitika.
  Oleg akaimba nekuseka:
  - Mukuru Tsar Peter Wekutanga, gara uri muenzaniso kwatiri!
  Achaitorawo, ndokuitema neshinda mbiri, uye pakarepo achagura misoro yevashanu.
  Margarit, achicheka vadzivisi vake, akarira:
  - Manzwi angu, uye ini ndakanaka!
  Uye nenzira imwe cheteyo achaitora ndokuicheka.
  Mukomana nemusikana vanongovawo mufananidzo wokuparadza. Uye vanoshanda semagetsi emagetsi.
  Mumwe mupurisa anodonha... Inzwi guru raEmelyan Pugachev rinonzwika:
  "Ani naani anondishandira achawana mubayiro, uye vamwe vose vachaparara."
  Varume vakarukwa vakatosvika. Uye vanorwa zvakanaka nevarwi vemabhiza. Uye hova dzemabhiza dzakatetepa...
  Vatasvi vemabhiza vakasara vanokanda mapfumo pasi. Hondo inokundwa zvakare ... Pugachev inokunda!
  Vasungwa vari kutotungamirwa nekutoreswa mhiko. Varwi, sekutonga, vanopfugamira munyengeri. Vakuru vakasiyana. Ndiani anosarudza musungo uye anopika kuvimbika kuna mambo mutsva. Uyezve, ndiani anoziva, pamwe mambo chaiye.
  Emelyan Pugachev anotaridzika chaizvo achiraira. Zviripachena kuti uyu munhu ajaira kuraira. Uye chaizvoizvo munhu wose anopfugama pamberi pake.
  Mushure mekuseka avo vakaramba kuita mhiko, Emelyan akaita ongororo.
  Pfuti makumi manomwe neshanu dzakatorwa, dzaive dzakawanda panguva iyoyo. Uye mauto aGolitsyn akaunganidza vazhinji munhare. Makannonballs nemabuckshot aripowo, asi pfuti zhinji dzakapiswa. Asi hazvina basa.
  Kune vasungwa vanopfuura zviuru zvishanu nechidimbu. Hondo yakura.
  Mambo wevarimi akapa Oleg chinzvimbo chemukuru wemabasa ake, uye chinzvimbo chemukuru kuna Margarita.
  Uye akapawo mazana matatu rubles.
  Hungu, mukomana akapfuurira nebasa rake rakanaka. Unogona kukwira kusvika padanho refield marshal.
  Uye Emelyan akatanga kuita mabiko ...
  Uye pamabiko vakakurukura pamusoro pomubvunzo wokuti vozoita sei. Kazhinji, zvaive zvakafanira kusimbisa kumashure kwedu. Iva nechokwadi chekutora Ufa, uye zvisati zvaitika iyo Verkhoyaitskaya nhare iyo ichiri kubata. Uyewo tumira zvinosimbisa kuKungur neBeloborodova. Uye tora ese mafekitori eUral. Kuwana artillery uye zvekushandisa, pamwe nepfuti.
  Kazhinji, atamans vakabvumirana neizvi. Uye mushure mokutora Ufa, enda kuKazan.
  Mumwe mubvunzo ndewekuti chii chekuita neguta reYaik? Kuitora nedutu, kana kuisiya yakavharirwa izvozvi?
  Emelyan Pugachev aida kupedza nguva shoma nemudzimai wake wechidiki Ustinya, uye kutora chikamu chevatasvi vemabhiza vakaenda kuguta. Uye Ataman Ovchinnikov akagara kwenguva pfupi mutungamiri. Aifanira kuenda kunhare yeVernekhneyaitsky, panguva imwecheteyo achiunganidza mauto evagari vepasi. Kusimbisa kwakatumirwa kuUrals. Yakanga yakarongwa kutora Tobolsk. Masimba makuru akanga achiungana.
  Mambo weCossack nevatasvi vake vemabhiza vakamhanya vakananga kuYaitsk. Chero zvingataurwa nomunhu, guta iri nderekufananidzira. Asi kupfuura zvose, Emelyan aida kuzviita mugari wenhaka pachigaro. Pamusoro pazvo, hondo ihondo. Uye kana vakauraya, ipapo pachava nomumwe munhu anopfuuridzira dzinza remhuri.
  Oleg naMargarita pamwe chete neuto guru, riri kuenda kunhare yeVerkhneyitsk.
  Mukomana nemusikana varikumhanya vachifara...
  Vanotogadzira huchenjeri munzira.
  Vanotsinhana maaphorisms;
  Oleg anoti, achisvetuka, uye Margarita achipindura:
  Mambo ane simba kwete nekorona yake, asi nekugadzwa kwekubudirira!
  Munhu haasi mhumhi, asi anoda paki zvakatowanda!
  Inwa, asi usadhakwa, uye kana wakadhakwa, usabatwa!
  Kutaura kwemudzvinyiriri kune huchi, seVelcro yenhunzi!
  Akangwara senhunzi akachenjera!
  Mudzvinyiriri anovava pamabasa, asi mukutaura kunotapira!
  Asingadi rugare haazooni mutambo!
  Munhu mukuru chete kana akasachinjanisa nezvake zvishoma!
  Iva nemoyo murefu, asi usanonoka!
  Kana iwe uchida kuwana hwamanda, usave jack!
  Kurova kumwe chete kuri nani pane kutuka chiuru, uye mbama imwe iri nani kupfuura shamhu dzine zana!
  Mambo anokurura vanhu vake anogara akashama!
  Vanowanzopfeka shangu kuti vabvise!
  Nekuba, unozadza homwe dzako, asi unodurura mweya wako!
  Mudzvinyiriri anoda simba, asi anovenga munhu waanotonga.
  Muurayi dzimwe nguva ibasa rinodiwa, asi munhu ane musoro haadiwi!
  Mudzvinyiriri anogona kuurayiwa, asi haagoni kucheneswa!
  Munhu anoda shoko dzvuku, asi dzimwe nguva anodzorera ropa!
  Uyo anotarisa munguva yakapfuura anogara achinonoka!
  Ramangwana riri mumhute, asi risiri kure!
  Usapfira kare, vachapfira mune ramangwana!
  Mudzvinyiriri, chokwadi, ivampire, uye kutaura kwake kwakanaka!
  Kana iwe ukashungurudza zviroto zvinotapira, saka hupenyu hauzove uchi!
  Zviroto zvinotapira zvinotungamira mukumuka kunorwadza!
  Nekudurura uchi kubva mumuromo mako kakawanda, unokwezva mapere!
  Mudzvinyiriri anoda ropa uye kutaura kwakatsvuka, asi anogara achivavarira kuchena!
  Vanhu vanotya shanduko, asi havambofa vakafadzwa nechimiro chiripo!
  Kana iwe uchida kuva Mwari, usasarudza primate semudzidzisi wako!
  Makwai anoda mufudzi akachenjera, kwete gondohwe benzi!
  Nzvimbo tsvene haimbova isina chinhu, asi hutsvene hunogona kuva pasina!
  Munhu, saMwari, musiki, uye sadhiabhorosi, anozviunzira matambudziko!
  Mudzvinyiriri, semhungu, ane rumborera, asi haatombokwanisi kuzvipa mapapiro!
  Wezvematongerwo enyika igava, musave vavhoti semakunguwo ari kurasikirwa nechingwa chemazuva ese!
  Kunyange kana murume ane minwe minomwe pahuma yake, kusindimara kunomuita tsoko!
  Mwari vane zvese, munhu haana pfungwa yekuenzana!
  Zviri nyore kunamata, zvakaoma kupemha!
  Kuva nemafungiro akanaka - kuva muroti kwakaipa!
  Une simba raMwari, usapfugamira kuzvishuvo zvenyati!
  Tsoko inoteedzera, murume anotora zvine hunyanzvi!
  Ramangwana harisi remakomo marefu, asi nezvezvinhu zvikuru!
  Hupwere mumoyo hwusingaperi, asi kuchembera kunofinha!
  Usatsveta muswe wako segava, zviri nani kubata chipfuva chako sevhiri!
  Varume vakura muhondo, asi haugone kuuraya pasina chikonzero!
  Hondo ichaderedza hutano, asi wedzera njere!
  Mari yegoridhe ine kutsvuka kwekupandukira!
  Muurayi anewo moyo, asi noukuru hwokurodza demo.
  Irwa, usafe, unogona kumirira zana!
  Mwari ari mumoyo yese, asi kwete mumusoro wese!
  Zvishuvo zvikuru zvinoderedza mufaro!
  Uyo anoda zvakawandisa ane simba rebubble!
  Humambo hwakafanana neimba; kuvaka kunoda rudo uye kuverenga, zvikasadaro denga rinobuda ropa!
  Zvinhu zvakanaka hazvina kumbokwana, asi hazvina kukodzera kudyisa!
  Zvinobatsira kupfuma, hazvifadzi kana munhu wese akakama iwe!
  Kana uchida kuva nesimba, usanetesa pfungwa dzako!
  Imhasuru dzinova dzakasimba kubva mukumisikidzwa, uye iyo bureaucratic midziyo inova inoshanda zvakanyanya!
  Vezvematongerwo enyika vanofarira kushanda nendimi dzavo, kunyanya patafura!
  Hakuna murevi wenhema mukuru kupfuura wezvamatongerwe enyika anopwiswa nomutoo wokunyanyisa nezvekururama kwake amene!
  Mwari vakasikira murume mukadzi, asi Satani akawedzera vamwene!
  Mbavha inofanira kunge iri mujeri, asi mbavha huru inowana chigaro!
  Akaba peni aive tsotsi, akaba bhiriyoni, mubatsiri mukuru wemari!
  Nemweya wakaoma haugone kudyisa vane nzara nechingwa chitsva!
  Paunoba zvakanyanya, chirango chishoma, asi kwete munyika inotevera!
  Kusairega ichienda yoga hakurevi kuichengeta yakasungwa!
  Bhengi rinogona kutsigira, asi rakafanana nejira remurume akarembera!
  Avo vasina tsigiro vanosundirwa kumadziro!
  Kurongeka ndiko kuremekedzwa kwemadzimambo, asi majester ehumambo akanyanya kururama!
  Wezvematongerwo enyika anowanzoita jee, asi kashoma kutaura chokwadi!
  Jester anoda kucheka chokwadi, asi kazhinji anoisa panjodzi yekubaiwa nebanga kusvika afa!
  Chero ani anoda vodka anovenga hutano hwavo uye hutsanana!
  Vodka yakajeka, asi inokanganisa uropi hwako!
  Gungwa rakadhakwa rinosvika mumabvi, asi iye pachake anogara akapfugama!
  Sarudza zvine mwero, usingadhakwe kubva pawaini inotapira kubva pamiromo yevezvematongerwo enyika!
  Ukavhotera anenge akunda musarudzo unogara wakaodzwa mwoyo, ukavhotera munhu anenge akundwa unogara wakagumbuka!
  Ani nani asina kusarudzwa achagara aine manzwiro ekukanganisa uye kuodzwa mwoyo!
  Kuvhotera mumwe wezvematongerwo enyika kwakafanana nemuridzi weviolin ari kuridza tambo imwe chete!
  Vezvematongerwo enyika vari pachigaro vanofanira kuchinjwa, haisi chokwadi chokuti ndiro itsva iri nani, asi chero ipi zvayo yakachena!
  Vhotera vadiki, iwe pachako uchave mudiki, kana zvisiri mumuviri, zvino nenzira itsva!
  Ani nani anogara pachigaro cheushe kwenguva refu anove hemorrhoid kune vaanotonga!
  Hazvina mhosva kuti mabayonet ane minzwa sei, mudzvinyiriri anokwanisa kugara paari kwenguva refu!
  Mudzvinyiriri akachenjera haasunge vavengi vake sezvaanoita kunyengedza shamwari dzake!
  Anokwazisa mudzvinyiriri achafamba nokusingaperi!
  Democracy yakanakira vakangwara, avhareji yebenzi, asi udzvinyiriri hwakanaka kune mudzvinyiriri chete!
  Vana vakanyora mashoma ma aphorisms. Ipapo boka diki rehussars rakarwisa. Mamwe akachekwa achibva atorwa.
  Verkhneyitskaya nhare. Imba ine simba zvikuru uye, kunyangwe yakakomberedzwa nevapanduki, haina kumbotorwa.
  Vana vanomhanyira kwaari, vachigadzira mamwe ma aphorisms munzira.
  Mudzvinyiriri anogara asina simba pakurayira: bere rinoda makwai uye rinodedera pamberi peshumba!
  Muprista anonyepa nokuda kwezvokwadi, wezvamatongerwe enyika nokuda kwemhindu, uye chidhakwa nokuda kwegirazi!
  Mhanza haiuyi nguva dzose kuburikidza nekururamisira uye kushingaira, asi inogara ichienda nekuda kwekushaya hanya uye nungo!
  Zvakanaka kuva nesimba renzou, zvakatonyanya kuipa kwayo, zvakatonyanya kuipa huchenjeri hwayo, uye kuipa kwakanyanya kufutisa!
  Zvose zviri munyika zvine ukama, kunze kwekuti munhu ndiye guvhu renyika!
  Chishuvo chekuwana simba raMwari hachifanirwe kusanganiswa nehunhu hwegorilla!
  Masayendisiti anovandudza kufambira mberi, asi anokurudzira usimbe!
  Kana iwe uchida kuva noutano hwakanaka, mhanya, kana iwe usingadi kukuvadzwa, tiza!
  Simba remunhu riri mupfungwa dzake, asi hutera huri mururimi rwake!
  Wezvamatongerwe enyika akafanana nomuchero, kana uchipenya zvikuru, unowedzera uturu!
  Wezvematongerwo enyika akafanana neboa constrictor, iye chete anovhura muromo wake uye anomedza kakawanda!
  Mudzvinyiriri ane hunyengeri hwakawanda, asi hutsika hudiki!
  Kana iwe uchida kuva akakwirira kupfuura Mwari, iwe uchadonha pasi pane bhooger!
  Hapana anogara nekusingaperi, kunyangwe vamwari vanorarama chero bedzi vanhu varipo!
  Vezvematongerwo enyika vanoda kutonga nekusingaperi, asi havadi kunhuwa kunyange maminetsi mashoma!
  Usavimbe nevezvematongerwo enyika, uye tarisa simba remusuwo!
  Nekudaro, hazvisi zvese zvinopenya igoridhe, asi zvese zvinopenya zvinogona kuputirwa murukova rwegoridhe muhomwe yako!
  Uye pane murwi mumwe chete mumunda kana ane ushingi hwakawanda!
  Kutsungirira kwevakasimba zvakanyanya kunodzora kufara kwehasha dzisina simba dzemuvengi!
  Iwe unogona kukanganisa zvese muhupenyu, haugone kurarama senge toadstool!
  Kungwara ndiko amai vekukunda, kana zvichiunzawo nayo munyoro wechiitiko chinofadza!
  Hondo imhandara isingaperi - haigone kukwira pasina ropa!
  Hondo nekubata kwekukara kwehure - haimbopi kukunda pasina!
  Munhu mumwe nomumwe akafanana netsanga yejecha remugwenga, asi kusiyana nerenje rakakura kwazvo rine micheto, tsanga iyi yejecha haina miganhu pakuzvinatsiridza!
  Kana vamwari vachiseka, vanhu vanochema, kana kuseka kwevamwari kuchitinhira, kuguma kwevasina simba iguva!
  Iyo tekinoroji yepamusoro haina simba nekushandiswa kwayo kwekutanga uye kusaita kwakaoma!
  Chii chinogona kubvarura kapeti ine nyeredzi kubva pamahinji ayo? Asteroid yehupenzi hwevanhu!
  Pasina tyava yekudzvinyirirwa, kusvetukira kune zvakabudirira zvinounza rusununguko kuvanhu vese hazvigoneke!
  Kuwedzera ku"monya" kweuropi, ndiko kuwedzera kwesimba guru rinohumonyanisa!
  Murombo haasi iye asina shangu pamuviri, asi uyo asiri mubati mumweya!
  Kusada bonde kunoita kuti pave netsika dzisina kunaka!
  Kuseka kwakakodzera pamariro senguwo yebhora mugoronga!
  Avo vanotamba mbeveve havazobudiriri; avo vanotyora manyepo vanowana chokwadi! Anokunda anogara akarurama, kunyangwe kubudirira kunowanikwa uchishandisa nzira dzisiridzo!
  Chipo chakanakisa kubva kumuvengi kana akapa simba kubenzi!
  Ani naani anotsungirira collar haazombovi bhiza rinodiwa nevakadzi!
  Rusununguko runokwezva zvakapetwa kaviri kune avo vakakwanisa kuita nhapwa manzwiro avo eusimbe uye kusaita basa!
  Ndiani anowanzorerutsa kukwanisa kwemuvengi kurwisa, uye haawanzowana mukana wekukohwa kukunda kwakakosha!
  Uyo anofarira kupfira, chinhu chidiki kumuita shit pachake!
  Iwe unogona kutaura zvakawanda zvemashoko asina zvibereko pamusoro paMwari, asi mabasa anobatsira achabva pane izvi nemhino yegugulkin, iyo isingakure kubva pakudiridza rwizi rweverbiage!
  Vanokunda vanotongwa nekubudirira kwavo uye mikombe ... vanorasikirwa vanongotongwa! Anokunda ane mutongi wedare, akakundwa ane mutongi wemhosva! Munhu anogona kubvunza kukosha uye kukosha kwekukunda, asi kukundwa nguva dzose uye pasina mubvunzo hakuna munhu akanaka!
  Iyo chete bhenefiti yekukundwa ndeyekuti inokudzidzisa iwe kudzidza zvidzidzo uye kukura yekudyara kubudirira kubva pamisodzi yakadururwa yezvikanganiso zvinovava!
  Kana iwe uchida kunyengedza muvengi wako, iva chakavanzika kushamwari dzako zvakare!
  Kana hurongwa hwemutungamiriri wemuvengi hwakaita sebhuku rakavhurika, saka mapeji aro anozosvibiswa neropa reshamwari dzako!
  Mukomana nemusikana vakaramba vachiita majee, vachiongorora nhare yakasimba.
  Vanokunda vanozvitonga pachavo, vachibatanidza vose muchuchisi uye gweta, asi mutongo uchiri kupfuudzwa kwete navo, asi nenhoroondo!
  Iyo yakareruka hunyengeri, zvakanyanya kuoma kuti muvengi azvibvise kubva pamhedzisiro yekushandiswa kwayo!
  Nguva yekurova, senoti murwiyo, icharira zvishoma kana kuti gare gare, uye ichave yenhema! Asi haugone kana kunzwa muridzo wevateereri vakaodzwa mwoyo kubva muguva!
  Kana iwe uchiziva kuti muvengi wako ndiani, saka haufanirwe kuziva shamwari dzako mudambudziko!
  Usarasikirwa nekutanga, iwe ucharasikirwa nehuchi hunotapira hwekukunda, uye iwe uchawana kuvava kwekurasikirwa! Kana mutambi wetsiva achidzedzereka, anofanira kurohwa zvakanyanya, zvikasadaro mitezo yake inodonha!
  Muvengi ari kufamba nechikepe, mhepo yokuparadza iri museiri rake!
  Uyo, kana ashambira muhondo, achanyura mugomba ndokupisa kusvikira afa!
  Mashiripiti akasviba, senge sipo, anobaya maziso, asi kwete muvengi!
  Masora anokura zvakanaka kana akakura zvisina kunaka nekuderedzwa kwehupenzi rusaruro rwevarimi!
  Nzira yekudzidza inonyanya kunakidza ndeyebonde! Uye zvinonyanya kukosha, hapana acharamba kuitora zvakare!
  Bonde ndiyo chete nyaya apo munhu wese anoyedza kuisa mamwe matanho!
  Izvo zvepabonde uye zvidzidzo zvakafanana ndezvekuti C iri nani pane D!
  Asi nhamba yakasimba chete ndiyo ongororo inogutsa!
  Ani nani anomira pazvinenge zvakakodzera kurwisa haakwanisi kuramba kunyange kurara muguva!
  Uyo anogara ari pakaoma muhupenyu ari kurutsa mashoko ekutuka!
  Anotanga atakura matrump cards, angove chiseko chevanhu!
  Chero ani zvake anoda kuve ari munguva yekugovaniswa kwemubairo anofanira kutumira nerupo zvipo nenzira yemacuffs!
  Vacuum haizoputika, zuva harifeki!
  Bara harisi benzi, asi benzi rinopfura rinopotsa!
  Ani nani anoramba kubatsira vanhu ari kutambisa nguva yakagoverwa naShe yekuregererwa kwezvivi nekutendeuka!
  Rufu harumbokanganwi, kunyange kana rwuri kumbokanganwa!
  Murwi ane simba, kunyange mumwe, anounza betsero huru kupfuura boka revasina simba, kungofanana nejeko rimwe rinopinza rinocheka munda wose wamapikeleti!
  Asi dzimwe nguva, kunyangwe pakati pemaspikelets euto risina simba, jeko-batyr rinogona kusangana nedombo rematombo risingafadze!
  Kana kuine rugare, itai mabiko makuru, kana kurwa kuripo, mukombe wewaini ungavapo.
  Ane hungwaru munyaya dzechiuto chitunha chisina kusimba pamubhedha!
  -Murwi akanaka anongova musori akanaka sezvo anobatsira kuruka uye kuhwina! Mushori akanaka murwi akadaro, hazvimutadzise kuuraya uye kudzivirira kurasikirwa!
  Zviri nyore kudonha mukupisa kwehondo kana iwe ukarasikirwa nekutonhorera panguva yekudzidziswa!
  Unogona kuhwina nechisimba chine hutsinye, asi pasina hunyengeri diplomacy haugone kuchengetedza zvibereko zvekukunda!
  Kune matambudziko maviri muhondo: kuwana muvengi akavanzika uye kudzivirira muedzo wekuviga musoro wako mujecha!
  Iwe hausi mupemhi kugara mungoro yehumambo, haufanirwe kupindura zviuru!
  Hutsinye hunodiwa kuti pave nemhedzisiro - usarega muvengi, kunyangwe akaneta sei!
  Zviri nani kurarama usina kudzidza zvakawanda pane kufa wadzidza chimwe chinhu chisingazodikanwi kwauri zvakadaro!
  Munhu anofarira kuisa zvinhu zvose mumurwi, kunze kwematambudziko ayo akagadzirira kukanganwa nezvazvo! Zvisinei, kazhinji, matambudziko anoungana pane vanokanganwa!
  Pavanoti unoifarira, haufanirwe kumhanyisa, sarudza ipapo ipapo, zvikasadaro huro yako inogona kudzipwa!
  Iwe unofanirwawo kukwanisa kurasikirwa, asi zvinonyanya kukosha kuti usakwanisa kurasikirwa!
  Kurwisa kwakafanana nechamupupuri chiri museiri, chinongowedzera uye kutyora danda rechikepe chevamwe vanhu!
  Kuzvipira hakutengi hupenyu, asi hupenyu hunonyadzisa huchapihwa kwauri pasina!
  Ani nani anoitira vanhu hutsinye iye pachake achava jelly inomedzwa nemadhimoni mugehena!
  Mutyairi we sniper akarurama, anowanzo kupotsa kana achimhara panhandare yendege yepasi!
  Kurwisa kunogara kunoshanda kupfuura kudzivirira, nekuti chiso chechibhakera chivharo chakashata!
  Uyo asingazezi kurwisa anokurumidza kuenda kubudiriro!
  Varaidzo ndiyo inonyanya kukosha uye inoparadza nguva-inopedza nguva, asi kana pasina nguva yacho, mubhadharo wemabasa anobatsira watopfuura miganhu inonzwisisika!
  Chinhu chisina revo zvikuru muupenyu ivaraidzo, asi pasina varaidzo, upenyu hahuna revo!
  Mufudzi anofanira kunzwisisa makwai, asi kwete kufunga segwai!
  Mutongi anofanira kunge ari wake oga kuitira zvakanaka vaanotonga, asi ari mutorwa kune utera uye mashura eboka!
  Wese munhu anodonha - chete kusimuka kwakasimudzwa pamweya!
  Avo vasingaverengi matemba vanobhururukira kuhondo!
  Yese pfuti yakakosha, rombo rakanaka rinokubata iwe mukukoshesa!
  Hudiki, senge kuvhura mumutambo we chess, unogadzira mutambo wacho zvachose, asi kusiyana ne chess, munhu wese anoda kudzoka uye kusambobva pakuvhura zvakare!
  Kutonhora hakuna kutyisa kana moyo wako uri pamoto uye kudzikama kwechando kuchitonga mumusoro mako!
  Iwe unogona kurarama nematambudziko echando kana manzwiro, asi haugone kurarama kana manzwiro ako adzikama!
  Gava rinogona kukunda ingwe kana iri jackal muhondo, uye ingwe pakusarudza muvengi!
  Mukomana nemusikana vakapedza kududzira aphorisms.
  Ivo, zvisinei, vakagamuchira murairo kubva kun'anga kuti vaite chimwe chinhu uye vakasiya kwenguva ino.
  Munguva yehondo nevaNazi, Oleg Rybachenko akazviwana ari munyika yakafanana, iyo yakaoma zvikuru kune vokuRussia.
  Margarita ari pedyo naye, uyewo musikana akagadzirira kurwisa vaNazi.
  Vana vanopedza nguva vachigadzirira hondo. Vose ndipiyona uye piyona.
  Unonzwa sei kuva nezvisungo zvitsvuku pamutsipa wako?
  Uye kuva vasina shangu kwatove kujaira uye kunyange kugamuchirwa ... Tinofanira kugadzirira kudzoreredza kurwiswa kwevaFascist uye vanobatana navo.
  Kusanganisira vekuAmerica. Chii chaunoda kugadzirira? Ziva kuti masimba haana kuenzana uye unoda hungwaru.
  Vana vari kugadzirira, uye kuchera misungo, uye nokukurumidza kugadzira chimwe chinhu.
  Oleg naMargarita vari munyika yakasikwa, uye vanoonekwa sevamwe vavo.
  Mukomana ari kugadzirira zvinoshamisa zvinoshamisa zvevaNazi. Zvinonakidza nevamwe vana.
  Pamwe chete naMargarita, vanonzwa vakasununguka muboka revakadzi nevakomana.
  Oleg akatotaura zvine hungwaru:
  Hugamba hauna zera, asi feat inopa hudiki kumweya!
  Margarita akabvuma kuti:
  "Makore haatombokwani kuita chimwe chinhu, asi pagara paine mazana emakore endangariro!"
  Mukomana akabatsira, musikana ari kugadzirira kudzinga kudzivirira. Tinofanira kurwa.
  MaNazi ava kuda kurwisa. Chokwadi, Margarita akangoerekana asiya nzvimbo yake. Sezvo ari musikana, akatumirwa kuseri kwemutsara wepamberi semukuru wekubatanidza.
  Vasikana vachiri kumutsa kunyumwira kushoma pane vakomana. Uyezve, Margarita ane bvudzi rakanaka uye chiso chake chinokurudzira kuwedzera kuvimba.
  
  Kune vasikana vazhinji vehondo pano. Mapiyona anovabatsira, nepo kuine runyararo muminda uye vakomana vane vasikana vane mhino dzakapinza vamene vanokumbira kubetsera vakoma vavo vakuru. Vanoshanda kunyange nokushingaira zvikuru, vachiedza kuita zvakawanda, vasingaverengeri simba revana vavo. Ndizvo zvinotyisa tsinga dzavo dzakazvimba uye zvakanyanya sei, sewaya yemhangura, tsinga dzakabuda pamaoko avo akatsvuka, ane simba uye asina shangu, ane utsinye zvokuti unoda kuchema, tsoka dzakaputsika dzemagamba emwana. Panguva imwe cheteyo, vachiri kukwanisa kuimba;
  Kumusha kwangu ndiStalingrad,
  Iine maruva edope - dhaimondi redova!
  Kuchava, ndinotenda, kufora kunofadza,
  Munyika isina hondo - runako rwekudenga!
  
  Munhu achava hama yomunhu;
  Wese musikana wehope achauya...
  Kana zvakaoma, imhosva yako,
  Rwizi runotapira ruchazara nemvura!
  
  Fritz akapinza mhino yake mukati ndokuburitsa manyemwe ake,
  Iye mufascist anodzvova - ndichakuurayai mese!
  Asi mukupindura akasangana nekurova -
  Isu tinoziva kurova pasina kushongedza kwakawanda!
  
  Piyona akatipa kwaziso huru -
  Zvakaratidza kuti ingwe chaiyo!
  Uye ikozvino varwi veKraut vari kurova zvakasimba,
  Nguva yemitambo yevana yapera kwatiri!
  
  Ishe Kristu pachake akaraira achiseka-
  Destiny yako ichave chimiro chezviroto zvako!
  Murume ari mumoyo anongova mwana,
  Kusuwa mukati memweya wake kwakafanana nemaruva emaruva!
  
  Madonhwe emvura maparera egungwa;
  Kupenya kuri mazviri kwenyeredzi dziri mumatenga!
  Rufu runotityisidzira nejeko rinopinza.
  Uye bere rinonyengera rine mapfupa mudondo!
  
  Asi ziva piyona - tie iropa,
  Muvara mutsvuku chete unoyera kwemazana emakore!
  Svarog ichaunza - vimba nesu rudo,
  Nyasha dzedenga - ziva kuti dzakakura!
  
  Tinofamba tisina shangu muBerlin,
  Piyona anotungamirira zviuru zvevarwi!
  Uye muvengi akamira - mbongoro pasi pejoko;
  Chiedza kune Universe yose - vamwe vedu!
  Musikana Alena akawedzera mutsara mupfupi:
  Vanopisa zvinotyisa kudenga;
  Akaipa Luftwaffe maziso!
  Sokunge vachiti -
  Kune dutu pamusoro penyika zvakare!
  Uye dutu remabhanan"ana riri kuuya zvechokwadi, kunyange zuva richidzika kumusoro rinovharwa nomusanganiswa wemakore noutsi hwakaoma, hunoruma maziso.
  Ruzha rwuri kure rwematangi oswedera rwunonzwika, uye ndege dzinotinhira mudenga. Kutanga mafuremu ane mukurumbira anotenderera, achiteverwa neArado-8 jet vultures. Mabhomba ane ngozi ane zvinangwa zvakawanda. Kana kuti Yu-287 inofambiswa zvikuru ine mapapiro anotsvairwa mberi. Uye kare zvombo zvine simba zvekukomba zvave kutinhira. Kana kurohwa nematehwe anoputika zvakanyanya, mavhinga evhu nevhu rakanyunguduka zvinokandwa mudenga. Uye zvinotonyanya kutyisa ndezvokukandwa zvine simba zvisina kudzivirirwa zvinopfurwa kubva kuArado-Super izvo zvinotsemura migero... Uye ipapo ndege yekurwisa yeFocke-Wulf inooneka, inokwanisa kutsetsenura chero dziviriro. Apa ndipo panotangira hondo. Major, akaomesesa kunyangwe achiri mudiki, Andrei Matrosov akabata trophy binoculars ane inotonhorera optics mumaoko ake, achiona iri kusvika fascist simbi avalanche. Kune maNazi akawanda uye ane simba risingaite. Kunyange varwi vetsoka vari pamavhiri nemotokari dzezvombo, vachinzvenga moto wepfuti. Vanoedza kutyaira mapiyona anoshanda nesimba kumashure, asi havadi kusiya uye kukumbira pfuti kuti varwe.
  Iko hakuna zvombo zvakakwana zvemunhu wese, kunyangwe vana vemunharaunda vanomhanya uye greyhound vakaunza pfuti dzekuvhima uye kunyange uta hwemitambo. Mukomana ane maziso ebhuruu uye ane vhudzi rakanaka Oleg Rybachenko akatoita sling yakazadzwa nemagirinedhi epamba nekuzadza kwepakutanga. Ndiye muvambi akasimba. Uye chipfuramabwe pachacho hachisi nyore, asi kubva kune akawanda hunde - chaiyo "Katyusha" yakagadzirwa nematanda nemaoko emapiyona. Vakomana vane hunyanzvi vakagadzira zvinoputika vachishandisa nzira yekumba, uye vakatogadzira michina yekurwisa ndege. Munhu wese anoda kurwa akashinga uye akunde. Asi haugone kufa uine pfungwa yekupedzisira yeInoera uye Irreplaceable Motherland.
  Major Andrei Matrosov anopa kurongeka:
  - Usavhure moto pasina murairo!
  Zvechokwadi, kune mauto ose, vane zvitatu chete zvehondo isati yatanga ye "makumi mana neshanu" (Zvose zvombo zvitsva zvinoendeswa nokukurumidza kuMoscow kutungamira, pano chete izvo zvavakakwanisa kuveza pane zvakasara), izvo. zvinoreva kuti mukana wega ndewekurega maKrauts aswedere pedyo.
  Pamberi, setsika pakati pevaNazi, ndiyo motokari dzinodzivirirwa zvikuru; matangi "Royal Tiger", "Shumba" uye self-propelled pfuti "Ferdinand" -2 ane kanoni 128 mm. Yakajairika zano kubva kuMiddle Ages ndeye kushandisa akasimba uye akanyanya kugadzirwa knights pamuromo weweji. Uye hazvigone kutaurwa kuti maGerman aive varwi vakaipa. Zvinotove neimwe nzira inogamuchirwa kufunga maGerman sevarwi vakazvarwa. Uye vasingaenzaniswi matekiniki ekuparadza. Idzi ndidzo vana vavo - mota dzinogona kupinzwa mudivi chete necaliber inosvika 85 mm. Mutambi mutsva Fuhrer Goering akafarira Ferdinand-128, uye kugadzirwa kwemuchina uyu kwakaiswa mukugadzirwa. Uye kwete chete mukugadziriswa kwetangi muparadzi, asi nepfuti yekurova. Ichokwadi, kugadzirwa kwematangi ekubudirira kuchiri kungoenderera mberi. Vanofanira kupa nzira kumotokari dzakareruka uye zvishoma zvevacheche vacheche kubva kumuviri mukuru.
  Mota dzeNazi uye midhudhudhu zvinononoka nguva nenguva, nekutya kuenderera mberi ...
  Asi mukomana piyona asina shangu Oleg Rybachenko anoratidza kuti vakagara pano nokuda kwechikonzero. Kutanga, chipfuramabwe chakaitwa nemamwe mapiyona maererano nemifananidzo yemwana akangwara chakarohwa. Zvakazove kureba-refu mune iyi kesi, mapakeji anoputika, semazaya echando, akatsemura nhumbi dzokurwa uye akadzvinya miviri yakatyoka yevaNazi nengowani dzakapfava uye pfuti dzakamonyoroka. Uye kumotokari dzinorema kune kunyange zvombo zvinotonhorera! Mugodhi unoshomeka we anti-tank, wakaputirwa neglue yepamba, uye pamusoro peturf inoita kuti isaonekwe inofambiswa pakati pezvitsiga nerubatsiro rwewaya, pasi penzira yeRoyal Lion. Iyi tangi inotaridzika inotyisa kwazvo, pfuti yakakura kudaro 128 mm, uye zviso zvehasha, zviso zvehasha zvakapendwa pamativi ese e turret. Zviri pachena kuti maGermany ari kutarisira kutyisidzira masoja eSoviet.
  Marata esimbi emakonye anorara pachipo chinouraya neruzha rwekuya. Kuputika kwacho hakuratidziki kwakanyanyisa, asi gonye rinobvarurwa, uye tangi yaHitler inotanga kupfungaira sechimuni uye, nekumhanya kusingatarisirwi kune chikara chakadaro, chinotenderera seshongwe huru ine hunde yehuni.
  Vamwe vakomana vanopayona vanoshandisa midziyo yakafanana, pamwe chete nezvinoputika zvekwavo, zvakasungirirwa maererano neresipi yaOleg Rybachenko. Sezvo mauto eGermany ari mbwende, uye matangi uye pfuti dzinozvifambisa hadzina dziviriro mberi, saka ivo vacharangwa nokuda kweizvi.
  Semuenzaniso, zviri nani kuvhara Ferdinand-128 inorema nekatsi, sezvo hapana chinogona kupinda 200 mm nhumbi dzokurwa. Uye achatora denga risina simba rine chivimbiso. Uyezve, Rybachenko akangwara akafunga kuti angaita sei kuputika kunotungamirirwa. Kuti uite izvi, zvakakwana kushandisa chigadziro kubva kune imwe nguva incandescent light bulb. Ipapo vacuum ichayamwa mumhepo inoputika, uye simba rose richaenda kune imwe nzvimbo. Hutsva uhu, pamwe chete nechainyanya kuputika chakabikwa nemusanganiswa wemishonga nehowa hwakaomeswa, zvinobvumira kunyange bhomba diki rinoputika kugadzira kuparadzwa kwakakomba. Uye vakomana nevasikana vanoshandisa uta uye zvipfuramabwe zvakajairika netambo nhatu chete kupfura zvisikwa zvesimbi zveWehrmacht. Saka iyo "Royal Tiger" yakapwanywa nemakwara ayo uye iyo, chikara, chakuvadzwa, chakatsemura injini yayo nekukandira kunze projectile zvisingaite.
  Iyo yakakurumbira "Werewolf", ine yakaderera silhouette uye yakasimba nhumbi dzokurwa, inoratidzika seyakafuratira turtle. Iyi pfuti inozvifambisa yakaonekwa nguva pfupi yadarika kumberi kweSoviet-German. Nekuda kwehunhu hwayo hwakanaka hwekutyaira, kupinda kweHowitzer-cannon pamusoro pechinhambwe chakanaka, uye kupona kwayo muhondo, "Werewolf" yakabva yangove nhaurwa yedhorobha.
  Asi nzira dzayo dzichiri dzemazuva ose, kunyange dzakafara ... Zvisinei, zvingava zviri nani kuputika pasi pemotokari uye kuita kuti isvipire mukati mayo nezvikamu zvakasara.
  Zvadaro yatova turtle, iyo yakakandwa kubva pamusoro pegomo negondo guru reRussia. Kubva pauri matumbu akatyoka anokambaira kunze uye mapfupa epasi enhengo dzakaurayiwa dzeboka reNazi dzinokambaira kunze.
  Lyubov Markovna anofarira kurova "Royal Tiger" neine under-barrel grenade launcher - iyo inotarirwa ndiyo gonye, uye kuitira kuti tangi irege kukwanisa kufamba, roller drive inofanira kuputswa. Imwe nhengo ine blonde yeKomsomol ine bvudzi rebhuruu zvishoma, inomonereka, yakamonyorora chombo chiri mumaoko uye akagomera:
  - Iwe uchazvibikira iwe chingwa chemasikati!
  Heino imwe Werewolf yakakuvadzwa, kunge pirate frigate ine rudder yakatyoka, yatotsvedza kudivi. Anorova nhumbi dzokurwa uye anodhumhana ne "Royal Tiger". Uye ese ari maviri mabhokisi esimbi ari panjanji anotanga kupenya, uye nguva shoma gare gare anoputika nekuda kwekuputika kwepfuti. Zvifambiso zvakati wandei zvinotendeuka nekuda kwekuputika, uye pfuti dzemuchina dzinodzipwa, kurara nemakaturiji nemakasi pachawo. Zvitunha zvakaraswa izvi zvinobva zvapinduka.
  Alesya Muravyova, uyo akanga achangobva kumanikidzira "Panther" iyo yakasvetukira mberi kuti ikunguruke, uyewo nounyanzvi kucheka skating rink, akaiisa zvakanaka:
  - Simba harisi mumhasuru dzekunyepa, asi muhuropi umo musina mbeva dzinokambaira!
  Lyubov Markovna, achiisazve girinedhi uye achiiyera mumaoko ake, anotya. Zvombo zvidiki, uye muvengi ane simba, asi zvakadaro, pasina kurasikirwa netariro, anoti:
  - Musoro wemuouki uye chiumbwa chakakandwa-simbi chiratidzo chechigutsa chakaora chakatemwa muhondo!
  Uye anowedzera:
  -Kunyangwe nemuviri wemuouki, nekunzwisisa kwakapfupikiswa, ingori chigutsa, pasi pechigaro chemumwe munhu!
  Motokari dzinorema dzine gumi nembiri dzakatomira. Matangi akatyoka uye asingabatsiri ari kuputa kunge makomo anoputika haatyi zvachose. Shato yakarasikirwa nemisoro uye ganda rayo rezvombo richatengeswa sezviyeuchidzo.
  Asi vamwe vose vari kuvatevera, kunyanya varwi vakawanda vakapakatira zvombo. Mapiyona ma heroes anofara, haazotizi ... Pano pfuti inozvifambisa "Ferdinand" -128 inotora kukurumidza uye ... Inowira nekuputsika kukuru mugomba rakavharidzirwa. Hunde yehunde yakatyoka, uye makonye chete akafara ari pamusoro anobuda uye anofamba asingabetseri. Uye iyo nimble "Panther" yakasimuka ichimutevera. Muromo waro wakashata, wakareba zvakanyanyisa wakakombama uye mukati mawo makaita sedeko rinoboora zvombo riri kuputika. Uye ipapo shongwe pachayo yakabvarurwa ... Segumbo remukadzi risingaoneki, yakarova bhora nehasha. Imwe yemauto makuru eGermany tank yakabvarurwa nepakati ... Bhutsu ine monogram yemagetsi maviri esirivha, maitiro eSS, yakabhururuka. Akawira mita kubva Oleg Rybachenko. Mukomana piyona akamusimudza ndokuti:
  - Ichave inobatsira kune samovar, asi kwatiri, maLenin vechidiki vane ruzivo, hapana chikonzero chekubvarura shangu dzedu. - Uye nemhere, kutevedzera munhu mukuru, akawedzera. - Ngatitorei zvirinani kubvarura matangi!
  Hechino chimwe chishamiso, uye poto yesimbi yakasundwa nemhepo yakapwanya njanji yakajairika mukuzvikudza kukuru uye yakaputika, ichipisa mota nhatu dzese kamwechete.
  Alesya Muravyova, ane bvudzi regoridhe hariperi kubva muguruva, akadanidzira achiti:
  - Asi passaran (sirogani yemakomunisti eSpanish yave ngano - ivo havazopfuura!)!
  Vakadzi mapiyona vanofara uye, pasinei zvapo nenhamo yemamiriro acho ezvinhu, vanoseka. Mune dzimwe nzvimbo, zvinoputika zvekumba zvinovigwa mumakomba akacherwa. Inogadzirwa nenzira yechinyakare, yehunyanzvi. Ehe, idiki zvishoma pane dynamite, asi zvakakwana kudzima chassis. Uye kunze kweizvi, shasha isina shangu mukomana Oleg Rybachenko akauya nenzira yekugadzira musanganiswa unoparadza kubva kune yakajairika sawdust, manyowa uye uswa. Zvakachipa uye zvinofadza! Uye painoputika, maziso aNobel aibva abuda mumusoro make nokushamisika!
  Iyo Fritz inotambura kurasikirwa kukuru, vatakuri vevashandi vane zvombo vanokundikana, vamwe vanopfuura nemunzvimbo dzine njodzi, asi vanosangana nekukanda magirinedhi uye zvinoputika.
  Kuno kunyange mapiyona ane ngozi zvikuru kupfuura vanhu vakuru. Nemhaka yokuti masoja anokurumidza kukurumidza, akavaka tupfuti tuduku tunokanda "zvipo" zvinouraya nokumhanya kuri pedyo nokumhanya kwepfuti. Iyo musimboti pachayo ipiston, asi injini inotenderera mashizha emakatapu, ayo anokanda kunze zvipo zverufu nekumhanya kwekutanga. Vanokanda kunze masaga akakosha ehuni doro rakasanganiswa nezvinhu zvinoputika zvekumba - zvinenge zvakaenzana nesimba rinoparadza kune nitroglycerin.
  Kana kurohwa, nhumbi dzakatetepa dzezvifambiso zvaHitler dzinoenda, zvichiita kuti vashandi vapise nemirazvo yebhuruu. Vachipengeswa nekurwadziwa, vanaKrauts vanoridza mhere-mhere uye vanotiza zviso zvavo zvakakanganiswa mukutya.
  Vamwe vacho vari kutosiya tekinoroji ...
  Chinongonzwisa tsitsi ndechekuti kune vavengi vazhinji, zvinoita sekunge von Bock akafunga kuunza kurova kukuru pano. Kutambura kurasikirwa kukuru - dzimwe mota dzainyanya dzekuAmerica kana dzeFrance - dzichidira muchina-pfuti moto mune zvese, vakaswedera kumakomba.
  Uye vanosangana nehedgehogs ... Zvichakadaro, Alena anonongedza zviri nyore makumi mana neshanu. Zvechokwadi, haugoni kutora "Royal Tiger" uye kunyange yakagadziridzwa "Panther", uye kunyanya "Royal Panther" pahuma, asi iwe unogona kuedza mativi. Uyezve, "Panther" iri pabhodhi haina simba, asi nekuda kwekukurumidza kwayo inoedza kuputsa nekukurumidza ... Iyi ndiyo nzira iyo German machine guns yakarova, ichiedza kutyisa. Hapana chekutaura pamusoro pevatakuri vevashandi vane zvombo. Mafreaks ese achadonhedzwa omanikidzwa kupfira ropa pamarata anopisa!
  Lyubov Markovna, achikanda grenade pahonye, anoshevedzera:
  - Tichabaya mapere nemafalcons!
  Pfuti diki ine mabhenefiti akawanda pamusoro pehombe - mwero wemoto, kurerutsira kwecamouflage. Uye vanoziva kusarudza zvinangwa.
  Kunyangwe iyo yairemekedzwa zvikuru yeRoyal Shumba, iyo yaiita seyakachengetedzwa kubva kupfuti diki-diki, mota yakazove inotyisa kune maRussia paSaratov Bulge, inogona kurohwa kana turret uye hull zvakaroverwa kubva padivi. Ndipo paari kupera simba. Uye kana ikapinda mukurwisa mode ipapo ... Zvichava zvakaipa kune veKrauts!
  Alesya Muravyova anoshevedzera kwavari:
  - Iwe uchange uine Stalingrad! Uye zvakapetwa kazana kupfuura Stalingrad!
  VaNazi vanopopota, zvine hasha sefisi. Uye pakati pevarume veSoviet pane vakaurayiwa uye vakakuvadzwa. Zvinorwadza zvikuru apo varwi vaduku vachangotanga kurarama vanofa. Heino musikana muduku zvikuru asi ane ushingi piyona, achinetseka kusimudza pasuru inoputika, achizvikanda pasi penjanji yeT-4 "L" yepakati tank (iyi freak ichiri kushanda! Saka nekuwedzera uremu uye injini yakasimba). Ndinonzwira tsitsi musikana, asi anovenga fascism kupfuura zvaanoda hupenyu. Iye piyona anonyatsoziva kuti chiito chake ndechegamba uye Ishe Jesu vachazarura nomufaro mikova yedenga kune avo vakafira Nyika yavo. Bhokisi rakashata rine hunde refu, asi rinoita kunge rakatetepa rinobva kumasiki hombe rinosvetuka richibvarura shongwe yechikwere.
  Uye varwi vakakandazve magirinedhi, uye nounyanzvi akavhara pfuti dzemuchina dzakatanga kupfura midhudhudhu yaikambaira ichienda kumatsiviro. Uye misoro yevarwi vaHitler yakaputika, semacheri akaibva adonhedzwa nechimvuramabwe. Uye ropa rinopararira zvakanyanya kupfuura muto kubva kune yakapwanyika mabheri ane muto.
  Muumbi wemukomana wehafu-akashama Oleg Rybachenko akaridza muridzo nemumhino dzake...
  -Inguva yekuunganidza matombo kubva kumunhu asingapotse kana sekondi kumhepo!
  Aka kakanga kasiri kokutanga kuedza manomano ake kuvaNazi. Semuenzaniso, injini dzemotokari dzinosveta mhepo yeinjini, asi zvakadini nemusanganiswa wemarasha akakwenenzverwa uye akati wandei akasanganiswa makwenzi ane caustic uye prickly ane poda detonator?
  Uye matangi egasi emidhudhudhu mikuru anoputika, achikandira kunze hova dzemoto wehasha. Zvinoita sekuti pane bongozozo rema genie arikuitika. Heano vashoma vatakuri vevashandi vezvombo vanobatanawo nevamwe vavo vasina njodzi. Uye kubva kwavari, zvimedu zvezvombo zvinobhururuka mazana emamita kure, zvichizviwana ivo vachiwedzera vabaiwa.
  Alyonushka, achinongedza pa "Werewolf," inotarisana nechepasi pemuviri. Zvakaoma kuti usvikeko, asi uyu ndiwo mukana wega wekupinza pfuti ine hutsinye inozvifambisa. Smooth kufamba kwemunwe, uyezve kutendeuka.
  Pfuti inopa nyoro recoil, uye muchina wefascist unotsemuka nepakati. Uye mureza mutsvuku wakabvaruka neblack swastika paganda chena unowira mumatope ane ropa.
  Alyonushka anozevezera pfungwa dzakachenjera:
  - Kururamisira kunoda kuzvipira, rudo runoda zvipo, uye kubudirira kwechikonzero chakanaka kunoda kuzvipira!
  Alesya Muravyova anowedzera grenade inorema kudivi rePanther:
  - Zvibayiro zvisingadzivisiki chete muhondo zvichabatsira kudzivirira zvibayiro zvisingachinjiki zvekuzvipira!
  Oleg Rybachenko, achiburitsa rimwe gore reguruva kubva ku ballista, izvo zvakaita kuti akosore zvine mutsindo, uye chikosoro chimwechete chakakonzera kuputika kweinjini uye kuputika, ndokudanidzira:
  - Iwe unofanirwa kupa shanduko kune mhandu, asi haugone kutendera muvengi nekuchinja!
  U-turn, musikana wepfuti anozorora makumbo ake akashama, akanaka kuitira kuti anzwe zviri nani biorhythms yePasi, uye kufema kweuswa nemakumbo ake, uye anopfura zvakare, achirova inonyengera T-4 chaizvo butt-on.
  Iyo yakanaka nhengo yeKomsomol inonyemwerera uye inoshevedzera:
  - Enda kugehena, mutana!
  Uye ipapo vanasekuru vaviri veSoviet grey vakagurwa nekuputika kwepfuti. Vakawira mugomba, vaine ropa. Imwe harahwa yakanga yakaputirwa neboka remagirinedhi yakawira pasi penzira dzetangi rePanther. Mukuparadzana akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kuna Stalin!
  Alyosha Muravyova akaenderera mberi nekusimbisa:
  - Kubwinya kune magamba!
  Lyubov Markova, achikanda girinedhi negumbo rake rakapfava, akashevedzera zvisinganzwisisike:
  - Kudzai vakafa!
  Oleg Rybachenko, achisekerera mazino ake machena, akawedzera:
  - Uye vakangwara vachakudzwa munguva yehupenyu hwavo!
  Nyatsoedza kuramba simba rakadaro. Semuyenzaniso, panogona kunge pasina "Royal Mouse" pano - tangi nyowani, asi hongu kune zvakare "Leopard" paE-25 bhora. Asi Sherman ari kukurumidza ... Muchiitiko ichi, nokuda kwechimwe chikonzero, kune matangi mashomanana eAmerica neBritish, kunyange zvazvo aiva von Bock akagamuchira midziyo yakawanda yekunze ... Mukomana ane ruzivo Oleshka akafunga kuti pane zvimwe zvinetso ne kuvandudzwa kwevashandi kana nezvinhu.
  Asi zviri nyore kwazvo kushandura Sherman pamusoro ... Rambler yakareba inomhanya pamusoro pehari yevhu ine musanganiswa unoputika uye ... Kungovhundutsa kwakasimba kunogogodza pamusoro pebastard yakashongedzwa zvakanaka.
  Uye kuseri kwaro, tangi rechipiri rekuAmerica rakacherwa pasi, izwi rinotungamira kugehena muedzo ihemp pasi pekurova kwejeko. Muchikamu chechitatu, nekuda kwe inertia, inorova vashandi vakakuvadzwa uye iyo yakakundwa yegonye inoputika inosimudza.
  Mukomana genius Oleg anodanidzira:
  - Ramba wakadaro, uye ramba uchimanikidza!
  Iri ichokwadi Russian heroic simba!
  Pakudzoka, unofanira kupembedza kusavapo kwako kwenguva refu.
  Uye kutanga, vakatora mutauro. Vakabata mumwe wevakuru venhare nelasso ndokumusunga ndokumuzvuzvurudza kuenda naye kumuzinda.
  Mambo murombo sezviri pachena aiziva chimwe chakavanzika chekuita mwana kumukadzi wechidiki nemukadzi wake nekukurumidza, uye akakwanisa kudzoka pabhiza rinomhanya kwazvo. Zvombo zvepfuti zvakanyunguduka muchando chainyunguduka, uye apo mauto akanga asina kukurumidza kuparadza nhare huru pasina hondo inopisa.
  Emelyan Pugachev akabvunza musungwa nehasha:
  - Ndini ani? Ndiani waanokudza?
  Musungwa akapindura akashinga.
  - Uri mbavha uye munyengeri!
  The Cossack Tsar akati akaoma:
  - Hang!
  Shcherbatov akati:
  - Kana kuti zvimwe kumubvunza nechido?
  Pugachev akati:
  - Tora chiito!
  Mupurisa akanga abatwa akadhonzerwa muimba yevasungwa. Zvisinei, chii chaaigona kuziva? Kunze kwekunge pakavigwa pfuma yemauto. Kana kuti zvimwe kuratidza ndima yepasi pevhu!
  Nekudaro, kurwadzisa kwacho kwakangodaro ...
  Pugachev ane pfuti dzinopfuura mazana maviri akanaka, uye iye, chokwadi, anoda kugadzirisa nyaya yacho nekuputika, uye kwete kungotanga kurwisa. Uye ipapo Ufa uye rwendo kuenda Kazan.
  Aimbova musungwa Khlopusha akatumirwa neboka revanhu nepfuti kuUrals. Mambo achine zvakawanda zvokuita.
  Mushure mekuunza artillery, uto raPugachev rakatanga kuputika. Pfuti dzinorema dzakarira. Mabhomba akarova uye simba repfuti rakabuda.
  Madziro maviri akatodonha ... Uye vaPugachevites vakatanga kurwisa. Mauto acho akanga asina kuenzana uye boka revarwi rakapa kunenge kusina kupikisa. Mapurisa chete ndiye asina kuedza kupfura nekucheka. Oleg Rybachenko akafuridzira Colonel uye misoro yemukuru. Mauto akakanda zvombo pasi pamberi pemuvengi mukuru achibva apfugama.
  Pugachev akakunda imwe, yakapusa kukunda uye akaenderera mberi. Hondo yake yakakura nokukurumidza, kunyange zvazvo pakanga pane tsvina yakawanda apo chando chakanyunguduka. Kazhinji, kunonoka pedyo neOrenburg kwakave nemigumisiro yayo.
  Zvisinei, kuwa kwenzvimbo iyi yepurovhinzi kwakasimudza simba raPugachev, uye vanhu zvino vakatobatana naye nechido. Kunyanya vanhu vakawanda ve steppe vakauya vachimhanya.
  Uye boka guru, uye vasingaverengeki vatasvi vemabhiza. Kune zviuru zvakawanda zvevarwi, Emelyan Ivanovich pachake ane vanopfuura zviuru makumi matatu, pamwe chete nezviuru gumi nezvishanu kubva kuChika nevamwe vatungamiri vemambo wevarimi.
  Pugachev pachake akashanyira guta reYaitsky, mukumbundirwa kwakanaka kwemukadzi wake wechidiki Ustinia. Akamuita mwana, zvichida mwanakomana. Sezvo mugari wenhaka achidiwa, haumboziva zvinogona kuitika muhondo. Hapana anovimbiswa kurwisana nebara rakarasika kana cannonball. Uye saka pane mumwe munhu anowedzera dzinza remhuri. Zvisinei, Pugachev atova nevana kubva kune aimbova mudzimai wake Sofia.
  Mutaundi reYaitsky pacharo, maCossacks akasimba munzvimbo. Kuedza kutiza kwemuvengi kwakaramba. Varwi vakati wandei vakabatwa, avo vakasimbisa kuti mune nzara munhare, uye yaizongokanda mapfumo pasi kana kufa. Saka hapana chikonzero chekupusha.
  Uye Emelyan, pasina kuzvidemba kukuru, akasiya guta ari frisky, thoroughbred stallion.
  Vapanduki vakanga vakasimba muChelyabinsk. Mutungamiriri wezvitunha zveSiberia, Delong, akadzidza nezvekudonha kweOrenburg uye akakurumidza kubva muguta. Akanga ari mbwende, achibva panzvimbo iyi apo akanga akombwa nevapanduki.
  Kunyange zvazvo panguva imwechete yaiva Delong uyo akakunda Pugachev munhoroondo chaiyo, uye akatomutora nekushamisika. Hondo yamambo murombo yakabva yarasikirwa nezviuru zvina zvakaurayiwa uye nhamba imwe cheteyo yakatorwa. Asi iye zvino Delong ari kudzoka, uye varwi vake vari kutiza kakawanda.
  Asi ikozvino Kungur ari kudzivirira zvakasimba, uye kuti akurumidze kutora guta iri, iro rinokosha zvikuru, Emelyan Pugachev akatumira kwaari Colonel Oleg Rybachenko uye Captain Margarita Korshunova.
  Mukomana nemusikana, senguva dzose, vari kumhanya muchirimo chechando vasina shangu uye vanenge vakashama.
  Anomhanya kupfuura mabhiza anomhanya zvakanyanya, uye chinonyanya kukosha, akatsiga. Vanogona kumhanya kwemaawa akawanda pasina kuderera, uye pasina chidimbu chekuneta - miviri yavo haifi, uye naizvozvo haigoni kuparara.
  Oleg Rybachenko, chokwadi, haana chokwadi kana zvakanga zvakarurama kubatsira Pugachev, asi aifanira kushanda pakusingaperi, muviri wake usingakuvadzi. Kunyangwe kana Catherine Wechipiri aive mambokadzi akanaka.
  Akakunda zvakawanda, kusanganisira Crimea uye Belarus pamwe chikamu Ukraine.
  Asi ndiani anoziva, pamwe kana Emelyan akakunda, Russia ichawana zvakatowanda.
  Kunyangwe izvi zvinokatyamadza humambo hunofananidzwa nekutora kwaLenin Gumiguru uye nehondo yevagari vemo yakatevera. Sei vasati vatema zvakakwana vanhu veRussia? Maiwe, nyemwerero yehondo yevagari vemo.
  Oleg Rybachenko anomhanyira kuKungur naMargarita uye anofunga zvake.
  Zvakadaro, hongu, zvakawanda zvinoenderana nerombo, uye rombo rakanaka rinogona kuita kuti kunyange mutongi wepakati ave mukuru.
  Uye kuti Nicholas II aive ari nani pane Vladimir Putin mukugona kwake uye tarenda. Asi iyo yekupedzisira yaive nerombo rakanaka, kwete pasi peGenghis Khan.
  Chimwe chikamu cherombo chinotungamira kune chimwe uye zvakasiyana. Mukomana weterminator akamhanya ndokufunga.
  Semuenzaniso, kubatwa kwaSalman Raduev, uye kunyange manheru esarudzo dzemutungamiri weRussia, chiitiko chisingatarisirwi. Zvakanaka, chaizvo, ndeapi mikana yeizvi, kunyanya sezvo tiri kutaura nezve isingawanzo scumbag. Hapana kana mutungamiriri wemauto ane mukurumbira akazobatwa ari mupenyu. Munhu wose akafa. Uyezve, Shamil Basayev angangoita netsaona. Chokwadi, kana nzira yegandanga nhamba yekutanga yainyatsozivikanwa zvokuti pasi pake pakaiswa mugodhi, chii chaimutadzisa kungorohwa nemhepo? Zvaizova zvakavimbika zvikuru! Kana kutodzima gasi wobva waita show hombe kunze kwemuyedzo weBasayev?
  Kwete, zvichida, Putin aiva nerombo munyaya iyi zvakare, saka Shamil Basayev akafa zvachose netsaona.
  Asi ngatitii Salman Raduev anofa panguva yehusungwa, kana kudzivirira musungo zvachose. Putin anopotsa mashoma muzana emavhoti, uye sarudzo dzinoitwa mumativi maviri. Uku kwatove kukundwa kweasina kupokana anofarira uye kukunda kweZyuganov.
  Uye hazvisati zvazivikanwa kuti second round ingadai yakamira sei. Chero zvazvingava, vavhoti vekuratidzira vangadai vakaumba, uye Putin angadai asina kuhwina zvinogutsa. Asi chikuru ndechekuti kugadzwa kwacho kungadai kwakaitika mushure memwedzi. Uye Putin angadai asina kuwana nguva yekukurudzira shanduko yeFederation Council pamusangano wechirimo. Uye mukudonha mubatanidzwa wakakomba wemauto anopikisa ungadai wakamugadzirira.
  Macommunist, maAgrarians, Union of Right Forces, OVR, uye Yabloko vaizova neruzhinji uye vaizovhara shanduko yeFederation Council. Vaizopikisawo kufambiswa kweNTV.
  Kupokana kwakasimba pakati peDuma nemutungamiri wenyika iye zvino kwaizodzokororwa, sezvakaita Yeltsin. Uye mumamiriro ezvinhu akadaro, Putin angave asina kutsunga kusunga Khodorkovsky uye kurova zvakasimba kumakomunisti uye SPS uye Yabloko. Uyezve, kuchinja munhoroondo kunokanganisa zvakawanda. Uye kana mamiriro acho akachinja zvishoma, saka kurwisa kwegandanga kwaSeptember 11 kungadai kusina kuitika. Uye ipapo Putin angadai akapinda muhondo muAfghanistan, uye zvinogoneka kuti angadai akapedza nguva imwe chete.
  Uye mudzvanyiriri airemekedzwa angadai akaenda, akapfira mate uye aine zero rating, sezvakaita Yeltsin.
  Izvi ndizvo zvinoitika, dzimwe nguva kubva mutsaona diki. Asi kuna Nicholas II mumwe chete, dai Admiral Makarov asina kufa, angadai akakunda Japan. Uye ipapo yese yeChina yaizove, hongu, ikava yeRussia! Uye ipapo Germany neAustria-Hungary ingadai yakakundwa.
  Hungu, unogona kuona kuti kukundikana kumwe kunotungamira sei kune kumwe.
  Vana veTerminator vakamhanya, tsoka dzavo dzakashama dzichipfachukira nechando. Uye Oleg Rybachenko, achinzwa akafuridzirwa, akatanga kuimba nechido, achinyora sezvaaifamba;
  Tiri kurwira ramangwana riri nani
  Kuita kuti hupenyu huve nyore kuvanhu...
  Uye isu tichapwanya boka rakatukwa,
  Kuti vadzivisi vakaipa vashoma!
  
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Nekuda kwembiri yaamai vedu Russia...
  Nditendei, vanhu veRus havakundiki,
  Uye ichaita kuti munhu wese ari paPasi awedzere kunaka!
  
  Isu tinopihwa mukana wekurwira Nyika yedu,
  Kudzivirira ukuru hweBaba...
  Uye dzimwe nguva hupenyu ingori bhaisikopo,
  Kunyangwe ichifanirwa kuve chiratidzo chedenga!
  
  Wese munhu anofanira kuzadzisa zviroto zvake,
  Nditende nehuchenjeri, communism...
  Kuti pave nemufaro wakawanda paNyika,
  Uye moto werevanchism hauna kuuya!
  
  Mambo wedu ndiye nyanzvi huru Pugachev,
  Akasimudza varimi kuhondo tsvene...
  Chero bhizinesi richasvika papfudzi,
  Uye ida musikana asina shangu mukomana!
  
  Tichava dhiabhorosi akasimba,
  Kana isu tichishandura horizons yesainzi ...
  Munhu akaipa anopwanyirwa pasi pemahwanda.
  Kunyangwe ropa riri kubuda mutsinga yakatsemuka!
  
  Hongu, chikonzero chedu chakarurama, shamwari,
  Tinogona kuita kuti nyika yedu ifare...
  Tenda kuti vanhu vese imhuri imwe,
  Yakakura, yakanyanya kupenya Russia!
  
  Vanhu vanotarisa neushingi mudenga,
  Makore akaipa ngaarege kufukidza denga...
  Tichapa muvengi chibodzwa chinokunda,
  Uye iwe uchava, rombo knight muhondo!
  
  Shoko rokuti mbwende handirizivi
  Isu maRussia hatisi vakaderera zvachose ...
  Tina Svarog, Jesu Muchena,
  Uye achanakidzwa nokusingaperi May!
  
  Vasikana nevakomana vari mukutamba kwakatenderera,
  Isu vasikana vasina shangu tiri kupinda...
  Mushure mezvose, Mwari wemasimbaose tsvimbo ndeyedu,
  Usava chikara chisina pfungwa, mukomana!
  
  Uye Lenin akatikurudzira kurwa,
  Stalin akachenjera akaropafadza chiitiko ichi ...
  Kerubhi rine simba richatambanudza mapapiro aro;
  Uye tsandanyama dzedu dzakangogadzirwa nesimbi!
  
  Hukuru hweNyika yaBaba huchavapo
  Kuti tiri varwi vakadaro vaMwari...
  Ngatisimbise mbiri yedu nomunondo wesimbi;
  Ndeipi nhovo yakaitwa kuSvarog!
  
  Muchidimbu, iva wakatendeka kuna Jehovha,
  Kubwinya kweRussia inopenya zvakanyanya ...
  Isu tinongoziva knights makondo,
  Mwari Muchena Kristu Mesia ari shure kwedu!
  Vana vakaimba zvinoyevedza, inzwi ravo rakanga rakazara uye rakajeka. Uye panguva imwechete yakasimba, yakaisvonaka seopera. Mhumhi dzinoverengeka dzakaedza kudzingirira vakomana, asi vakakurumidza kuwira kumashure. Vakomana vasingafe vari kumhanya zvakanyanya. Havazivi kupera simba kana kupokana. Kunyange zvazvo aiwa, iyo yekupedzisira zvichida inozivikanwa. Oleg Rybachenko pachake haana chokwadi kana zvakakodzera kuchinja Catherine, Cossack anokwanisa asi asingagoni kuverenga. Zvisinei, jee iri paari. Vana, kuti vazvitsause kubva parwendo rurefu, vakatanga kunyora maaphorisms akakurumbira. Uye vakazviita noungwaru uye norunako.
  Ava ndivo vana;
  Hondo yakafanana nemutambo we dominoes, chete akaputsika dominoes haachakwanisa kuunganidzwa - pasi rinobata!
   Rombo ndiwo mubairo weushingi, uye chirango chekukurumidza!
  Nzombe ine simba, mbongoro yakasindimara, shumba inokudzwa, uye gava rine mano, asi vanhu ijoko remabasa ose!
  Mudzvinyiriri anoda kunyengedza, asi haafarire kupenga musarudzo!
  Wezvematongerwo enyika anoda kutonga, asi anoda kushanda nemazvo!
  Kuti utore nzvimbo yeshumba unofanirwa kuve gava munzvimbo chaiyo!
  Usave mbongoro - nzeve dzako dzichadhonzwa!
  Murume haasi nhunzi, asi anobatwawo nekutaura kunotapira!
  Zvakanaka kuva nezvibhakera zvesimbi zvakakandwa - zvakaipisisa kupfuura musoro weoki!
  Wezvamatongerwe enyika ane unzenza zvikuru anoda kurava tsika!
  Uchi hunobva mumuromo memunhu wezvematongerwo enyika hunoparadza gejo resimbi!
  Haisi hondo yakaipa, kukundwa kwakaipa!
  Hondo haiunze mufaro, asi kukunda kunounza mikombe!
  Mudzvinyiriri kazhinji anonzwika zvinotapira, asi hupenyu naye hahusi uchi!
  Vanokwira kuchigaro chepamusoro vachishandisa nzira dzepasi!
  Iyo yakakwirira iyo post, yakaderera nzira yekugamuchira!
  Kutaura kunotapira kwevezvematongerwo enyika kunoburitsa kuvava kwekuodzwa mwoyo!
  Kururama kwemutungamiriri kunodzosera kumashure!
  Chinzvimbo chakanyanya kushaya simba ndechemuouki!
  Shangu kusiya wakashama!
  Wezvematongerwo enyika anotaura zvakanyanya, asi zvinhu zvikuru zvinoitwa mukunyarara!
  Gava rinogona kukunda shumba, asi harigoni kudyisa mbeva!
  Mudzvanyiriri anoda kuva gondo, asina mapapiro muzviroto!
  Kumunhu, mari, semukaka wemhou, inovava kubva mukunyima uye inopera parupo!
  Anovimbisa pasina dambudziko, ichokwadi, hongu! Asi zvino, nekuoma kwakadini kwaanoita chinhu chiri chose pashure!
  Wezvematongerwo enyika ane musoro wemuouki anotarisana nedambudziko rakafanana nerogi!
  Kana mbavha yakakura, chirango chacho chishoma!
  Wezvematongerwo enyika haazvidzi chimwe chinhu kunze kwekurarama zvinoenderana nehana yake!
  Wezvematongerwo enyika ane hana diki, asi zvishuvo zvakakura!
  Chitambudzo chinoshandura murwi kuva muurayi, mbwende kuva murume akashinga, anozvininipisa kuva munhu anozvikudza!
  Sayenzi ngano makwikwi ezvisina musoro uye zvisina musoro! Panguva imwecheteyo, hapasisina rudzi rwesainzi uye runonzwisisika!
  Muhondo zvakaita semu opera - munhu wese anoimba zvake, iye chete anokurudzira anogona kuva musori!
  Vakadzi vemazuva ano vanoregerera murume zvose - kunze kwehurombo!
  Unoziva here kusiyana kwevasori nevakuru vevasori?
  Ndinoziva! Tine vakuru vehusori chete - vatorwa vese vasori!
  Chii chiri nani nemusoro usina chinhu kana chikwama chisina chinhu? Zvechokwadi, nemusoro usina chinhu - hazvioneki zvakadaro!
  Pfungwa ndiyo yakanakisa muunganidzi wehupfumi!
  Ungwaru uye rombo rakanaka: vaviri vari murudo - vanobereka kubudirira, hupfumi, chinzvimbo, asi nekukurumidza kuparadzana!
  Varume vanodada vanoona zviri nyore kuteerera zano kana richinge rapihwa nemukadzi - kunze kwekunge ari mukadzi wake!
  Mudzimai akachenjera ane mari yakawanda! Uye mudzimai anofarira anogona kumumhan"arira!
  Ndiani anokoshesa hunhu mumunhu, uye anokoshesa mari!
  Hunhu hunogona kuparadzwa nezvinhu zviviri - makomputa nemasainzi emakombuta. Iyo yekutanga ichabvisa pfungwa, iyo yekupedzisira haizokwanise kutora mukana nazvo!
  Muhondo, girinedhi ishamwari!
  Kazhinji, pomegraneti rinotaura majee rakafanana nezai reFaberge rinoshandiswa kutsemura nzungu!
  Tarenda yakafanana nemweya: haigoni kubviswa, asi inogona kuparadzwa!
  Kutsiva hakukodzeri kukudzwa - kutsiva kwehunhu!
  Shanje ndiyo utachiona hwehutsotsi, hundingoveni hunodiridza, kusaita basa kuri kudya!
  Husimbe ndiyo yakaipisisa pamhosva dzese!
  Zviri nani kufa une rukudzo nebakatwa pano kurarama senzombe inozvuzvurudzwa mudanga netyava!
  Muhondo, ushingi hunogona kukunda manomano, asi uchenjeri hahugoni kukunda ushingi!
  Hondo inoita kuti hupenyu huve hunotyisa, uye rufu rwakakodzera uye runako!
  Kuzvininipisa imhando isingawanzo kumutungamiriri, asi izvi zvinoita kuti iwedzere kukosha!
  - Jackal inopindirana nezwi rokuti kal!
  Shumba ine mukana mumwe chete pamusoro pegava - mukana wekufa zvine chiremerera!
  Tekinoroji ndiyo inouraya ushingi!
  - Asi hazvisi zvechokwadi! Muchokwadi, iyo yakakwira mwero wetekinoroji, ndiko kuwedzera kwehungwaru nehunyanzvi hunodiwa munhandare yehondo!
  Kunotangira zvido zveMotherland, kugara zvakanaka kunopera!
  Rusununguko runofanira kusanganiswa nechirango. Anarchy ndiyo antithesis yerusununguko!
  Tenacious ndangariro ndiye akanakisa chipangamazano! Kazhinji, rusununguko runogona kukundwa nebakatwa, asi chete nerubatsiro rwechikonzero runogona kuchengetedzwa!
  - Kana murwi ane simba achiponesa mumwe, hapana kukudzwa kwakakosha kunodiwa pane izvi!
  Pamusoro pazvo, kana ushingi huchipisa mumwoyo mako, uchasimudza nhoo yako kudzivirira varanda vako!
  Hurevi hwebastard haisi chikonzero chemunhu akatendeseka, nekuti kuvepo kwetsvina hakupembedzi munhu ane tsvina!
  Rudo haruna kumbodhura - kunyanya kana iwe uchibhadhara kwete nechikwama chako, asi nemweya wako!
  Chinhu chimwe chete chinogona kupembedza kuteura ropa kana somugumisiro misodzi ichimira kuyerera!
  Vaya vanoshandira mari havazombokwanisi kuenzanisa muhondo nevaya vanosundwa nemoyo wakashinga uye chido chekusununguka!
  Misodzi yemwana ine ngozi nekuti inoshanduka kuita rukova runotyisa runokukura budiriro!
  Chinzvimbo chemukuru hachisi chekuwedzera, asi mutoro wekuwedzera uye mutoro unorema!
  Hazvizivikanwi kuti chii chinonyanya kukosha - kudyisa vose vane nzara kana kupukuta misodzi yemwana mumwe chete!
  Ndarama yakapfava kupfuura simbi, asi inobaya mwoyo!
  Hachisi chombo chinoita kuti musoja ave nesimba, asi chombo chomurwi!
  Hurukuro yakareba chaizvo nepfuti yemuchina inotungamira mukupfura munzeve!
  Bonde ndicho chombo chinoparadza zvakanyanya, kunyanya chine ngozi nekuda kwekuwanikwa kwayo!
  Kubudirira kwechombo chero chipi zvacho kunoenderana neakasarudzwa akabatwa, uye kunyanya mune zvepabonde!
  Bonde ndicho chombo chine hunhu, kusiyana nezvimwe zvombo zvinouraya, zvinopa hupenyu!
  Rudo haruwanzouraya, asi kazhinji runorwadza!
  Ani nani anotarisa pachipfuva chisina chinhu kwenguva yakareba anokanganwa zvinyorwa zvejasi rezvombo!
  Bhasikoro rine pedals riri nani pane Mercedes isina mota!
  Chombo chekare chakafanana netsvimbo, yakavimbika, asi haina mano!
  Kufamba hakusi kukurumidza, asi kunodhura - iwe uchanyanya kuchengetedza kune vanachiremba!
  Mari yakafanana nelaxative - nayo, kutendeseka uye ushingi zvinosiya munhu!
  Zviri nani kurasikirwa nezuva pakuongorora pane kufa sekondi!
  Muhondo mune kumhanya-mhanya kuguva!
  Vasungwa vazhinji vakajeka zvikuru pamweya uye vakachena mumwoyo kupfuura avo vanovachengeta! Cheni haigone kuve nehunhu kupfuura musungwa!
  Muviri muduku wakafanana nebanga rinopinza, asi haugoni kurodzwa!
  Misodzi yemukadzi inopfuura maparera, donhwe rega rega imari yegoridhe!
  Demo redombo nesimba reatomu rinofanira kuiswa kumoyo une mutsa!
  Hapana chikonzero chekunyara nehurombo kana uine mweya wakapfuma uye moyo wegoridhe!
  Kufambira mberi kunovhara kutenda mashura!
  Kunyatsoita ruremekedzo rwemhondi uye kusada kwemukweretesi!
  Murindi mumwe chete haadhuri kupfuura scarecrow yebindu!
  Muhondo, kukunda mutungamiriri kwakafanana nekukunda!
  Muvengi asina kupera akafanana nechirwere chisina kurapwa - tarisira matambudziko!
  Uchenjeri hwakaisvonaka hwakafanana newaini inodhura; zviri nani kuvanza kubva kune dzakaderera!
  Kana iwe ukadonhedza mari mbiri, tanga watora kwete iyo yakakura, asi iyo inodhura zvakanyanya! Uye ipai varombo zvakasara!
  Kukundwa kunogara kuri njodzi, kunze kwekunge iwe uchipa mari yakawanda mukudzoka!
  Mudiwa asingachinjiki chete angafara kufira mumaoko emukadzi anodiwa!
  Iyo pragmatist inosarudza kubereka hupenyu hutsva!
  Ushingi hunogona kutsiva kurovedza kusina kukwana, asi kurovedza hakumbofi kwakatsiva ushingi!
  Tarenda inogona kutsiva dzidzo, asi dzidzo haizombofi yakatsiva tarenda!
  Kunakidzwa uye kutsamwa zvinongova prosthetics yehushingi uye ushingi!
  Rombo, senyuchi, richabhururuka richienda kunoibva muto weuchenjeri uye kushanda nesimba!
  Gonye, kusiyana negondo, rinonyangarika nyore nyore. Iyo yakaderera inogara yakavanzwa, asi iyo sublime iri panjodzi!
  Haisi kunyanya cheni iyo inobata munhu muuranda sekutya - kushaya simba kwechinhu chimwe chete chinopa ushingi!
  Zvinokudzwa kufira Motherland, Mukadzi, Vabereki, asi zviri nani kuzviraramira!
  Muhondo zviri nyore kuwana mukana pane kuzviziva! Iyo yekupedzisira yakafanana nenhunzi dzinovhima dzakatenderedza shumba yakundwa!
  Rurimi, pasinei noukuru hwarwo, inhengo yomuviri yakasimba zvikuru. Anofambisa mauto emamiriyoni uye anonyaradza mwana. Kugona kuparadza nekuchengetedza.
  Murwi asina ronda akafanana nemupfumi asina homwe!
  Murume anoda simba kuti ararame, uye mukadzi anoda kuti ararame!
  Kunyange gondohwe rinogona kukwira pamusoro pamakwai, asi edza kuva mutungamiri pakati peshumbakadzi!
  Hupenyu hwakanyanya kukosha kuti utengese!
  Simbi inopinza, asi rurimi rwomukadzi runopinza zvikuru!
  Ita noushingi kana usingagoni nounyanzvi!
  Kuwedzera munhu mumwe chete muchikwata kunoreva kutora varwi vaviri!
  Mumwe amateur nehupenzi hwake achavhara kubatsirwa kwenyanzvi gumi!
  Mhuri huru idenga remoyo, purigatori yechikwama, gehena kune vavengi!
  Kubvisa keji dzimwe nguva kwakaoma pane kudzinga muridzi ane utsinye!
  Kune vanhu veRussia, vodka yakaipisisa kupfuura gumi nemaviri maHitler!
  Kurota mutengesi kune chokwadi!
  Paizova nechikonzero chekuuraya, asi paizova nepfuti nguva dzose!
  Vodka igandanga repamutemo!
  Doro ndiro hombe mhondi! Saka ngatinwe, asi ngavatiuraye nedoro chete!
  Hazvina mhosva kuti chip yemagetsi idiki sei, muparidzi akakwira mairi neruoko rwakatambanudzwa!
  Pfuti yemuchina ndiyo nharo yakanakisa yekutendeuka!
  Murume chaiye anofanira kushinga mukurwa, anotsigira murudo, ane njere mukupopotedzana!
  Vodka isina kupera yakafanana nemudzimai asina kugutsikana, haugoni kudzivisa musoro, zviri nani kupa!
  Hondo ndiwo mutambo unonakidza, huwandu hwevatori vechikamu hauna muganho, asi huri kuramba huchidzikira!
  Muhondo, kusiyana netsiva, kuhwina pamapoinzi kwakafanana nekutengesa, asi mutongi haapihwe chiokomuhomwe!
  Chess inonzwisisika uye nhetembo inomisikidzwa nenhamba dzakareruka!
  Rusununguko rwakafanana nemusikana ane huwori, chete ivo vanobhadhara kwete nemari, asi neropa!
  Pwere ihanzvadzi yekuzvikudza, kuzvikudza ihanzvadzi yehushingi, asi chete nekubatana neruzivo rwemukweguru kukunda kunogona kuberekwa!
  Kana mutungamiriri ane musoro wakajeka, muvengi anosviba!
  Pfungwa yenguva imhando isingatsivike yemutungamiriri; hazvisi pasina kuti ruoko rweminiti rune magumo akapinza, runorova zvakanyanya kupfuura dhamu rakarodzwa simbi!
  Kunakidzwa uye kurwadziwa antipodes, asi kune vamwe, marwadzo ekurwadziwa ndiwo mafaro epamusoro!
  Hondo uye zvepabonde zvinopa mufaro, asi kwete mumusanganiswa, zvakanyanya kuuraya brashi!
  Iyo yakakora iyo chidimbu chiri mumusungo, iyo inopinza mazino anobata anofanira kunge ari!
  Zvakaoma kubata tsuro pane kuuraya mammoth!
  Nekuuraya zvakanaka, iwe unogadzira hupenyu hune ropa, asi vanoziva vanoenda kumakuva avo nekukurumidza!
  Moderation imhando yakanaka kana isingashande kune mari! Chikwama chinorema chinogara chakareruka!
  Kana mukadzi akataura chokwadi, kuda kunotanga kupera, uye kana achinyepa, kutengesa kunotumbuka!
  Kumbundirwa manyoro kunowedzera kudzipwa, hapana chinhu chisingachinjiki sechisungo cherudo!
  Chikwereti mutoro unorema, kunyanya kana usina chekubhadhara nacho kunze kwehupenyu hwako. Iwewo haugone kukwereta!
  Hope dzerufu dzakadzama, asi hadzina kutapira, kunyanya kune vakatadza!
  Kudzingirira ikorona yekukunda, uye pasina korona hapana magumo ekukunda!
  Ani naani anosarira shure achafanira kubata kweupenyu hwake hwose nokurova kwemwoyo kumwe chete!
  Murwi asina kupfurwa, sewaini yakasvibira, achawana simba nehondo, asi mutungamiriri asingadi kudzidza akafanana nendove - haizoibva, asi inongoora!
  Mutungamiriri akaipa anobudirira mukuponesa ganda rake amene, mutungamiriri akanaka anoponesa varwi vake parufu!
  Debut muhondo yakakosha nekuti kana ukarasikirwa, hauwane encore!
  Kana comrade akafa, usagumbuke, denga rakafumiswa nemunhu akanaka!
  Ko kana zvakaipa? Ipapo zvakava nyore kuna avo vanogara panyika.
  Pane chokwadi chimwe, asi kune zvitendero zvakawanda, zvinoreva kuti mutendi ane mukana mukuru wekukanganisa pane asingatendi kuti kuna Mwari!
  Kunyange kana asingatendi kuti kuna Mwari akarurama, ipapo chokwadi chake hachizomupi purofiti, asi mutendi, kunyange kana akakanganisa, achawana upenyu hunofadza uye rufu rune chiremera!
  Kuva munhu asingatendi kuti kuna Mwari kwakafanana nokuba mweya wako!
  Kutenda kwakafanana nechipfeko, chakaoma kupfeka uye hachigoni kupfeka chisina kupfeka! Iwe unogona kuzvishandura chete nekuzvishambidza uye kusarudza chimiro chemazuva ano! Kazhinji, chitendero chakafanana nemudzimai, chinofinha, uye chinotyisa kuchinja!
  Kutenda, semupfudze unonongedza, chinhu chimwe chete uye mapenzi chete anoseka nazvo!
  Mufaro chikomba chekusarudza chinoenda chete nerusununguko!
  Sei uchida kuisa nyoka pamwoyo wako - vhura musuwo wepasi!
  Izvi zvinodaro nekuti pickaxe uye maoko ane tsandanyama anoda musoro!
  Mutungamiriri akafanana nemutambi, kungodzokororwa kwemukati chete hakuna kusangana nekuombera maoko, asi nembama kumeso izvo zvinokupinza pasi!
  Rudo rwakaita segore, rinonzwa kufefeterwa nekudonhedza misodzi!
  Tsitsi hunhu hwevakasimba, hutsinye hunozvarwa nekusagadzikana, uye kusava nechokwadi kushaya simba!
  Kurangwa kwechakaipa ndiyo mhando yakakosha yezvakanaka; zvinoda kuchena pamweya nekusimba!
  Kutsunga unhu husingadzoreki hwemutongi, kutya kunoparadza nyika uye kunosiya vanhu vava nherera!
  Yeani blaster yaizoridza kamhere, asi yako yaizonyarara!
  Rudo runoda kuzvipira, kwete zvishoma pane ruvengo!
  - Chitendero chinofanira kutanga pane zvose kuva netsika, kudzidzisa kunaka uye kuteerera! Usangoshandura vanhu kuita mombe uye kuvamisa kufunga!
  Chimurenga hachifanire kushandura rudzi rweuranda, chinangwa chayo rusununguko rwemweya nemafungiro mamwe - kuita zvakanaka!
  Hapana chinobatanidza vanhu sechitendero chechokwadi, chakavakirwa pamutsa nepfungwa!
  - Kukunda kwekupedzisira kwechokwadi chepamusoro chete kunogona kururamisa nhema! Sezvo chikonzero chorugare chichida chisimba, zviri nyore kudzinga bakatwa nebakatwa pane kuva nenhoo!
  - Chokwadi chinogara chiri muvashoma, uye vashoma vanogona chete kukunda nerubatsiro rwehungwaru uye nemanomano! Izvi zvinoreva huchenjeri nehungwaru, shamwari dzakatendeka dzechokwadi!
  Muranda ndiye wekutanga uye mbwende, anotya kurasikirwa neketani yake!
  Mudzvinyiriri ane hunhu hutatu hwezvipembenene: kuruma kwechinyavada, makumbo enhunzi inonamira, dandemutande reanosveta ropa, asi haana kurongerwa kuva nemapapiro!
  Runako rwemweya, kuchena kwemoyo, simba rerudo - hazvifanirwe kusvibiswa nekutsiva kwakanyanya!
  Kana wataura chokwadi, kururamisira kunoruramisa utsinye, asi chete kusvika pamwero wekuti haushandure nyajambwa kuita muurayi!
  Hunhu hunonyanya kukosha hwemutungamiriri kubvuma kukundwa zvine chiremerera uye kudzidza kubva pazviri!
  Muhondo dzemazuva ano, ani nani anobhururuka anokunda, uye ani nani anokambaira, muvengi anorova!
  Kutukana chombo chenhubu nembwende, mukuedza kunyadzisa vamwe anozvideredza!
  Vakafa chete havana kukanganisa, kunze kwekunge iwe uchiverenga nzvimbo yedenga!
  Dzidzira ndiamai vehunyanzvi, mumubatanidzwa netarenda!
  Uyo anoda kudzidza achabatsirwa zvakanyanya kubva mukukundwa - kupfuura vanozvikudza vanozvikudza kubva mukukunda!
  Zviri nani kufa unoyevedza pane kugara wakashata!
  Kune simbe, nguva dzese dzakaipa, kunze kwekurara!
  Muhondo, mufaro usati wasvika ihanzvadzi yekutengesa!
  Iyo blade yakanyanya kunaka inoparadzwa nemaoko anotsvedza!
  Nguva yehondo yakaita semvura, inopedza unyoro nehunhu!
  Murwi anogara akavanda akafanana negororo, asi anoda kuponesa upenyu hwake, kwete chikwama chake.
  Kumutungamiriri akanaka, kuchengetedza wake kunokosha kupfuura kuuraya vanhu vausingazivi!
  Huwandu hukuru hwehunyanzvi hwekuchera makuva uye ushingi! Kana iwe uchida kuve gamba, usafambe uchiteerera!
  Nhema dzakaita senyoka panzvimbo yemurindi - kana yangoruma muvengi, imwe inotokuruma panzvimbo yako isina simba!
  Iyo knight inogona kubvuma zvese kumukadzi, kunze kwekodzero yekuve wekutanga kufa!
  Musoja weRussia anogona kuurayiwa, asi haagoni kukundwa!
  Hofori haisi iyo yakakura pachimiro, asi iyo ine chiyero chepfungwa inosvika kumatenga!
  Mhirizhonga inounza kuzviisa pasi uye inotungidza kupandukira mumweya!
  Kutapwa kwakafanana neforoji tsvuku-inopisa, inokuomesera kana mushure mayo ukanyura murukova rwekusunungurwa!
  Ruramisiro dzimwe nguva inokasharara, asi inogara yakapfava pane kuita zvehumbimbindoga!
  Iye zvino vana vasina shangu vari kumhanyira kuKungur, nhare ine simba umo mune mazana matanhatu evarwi uye kunyange varwi. Vachitya nekusvika kwaMajor Vereshchagin nemazana maviri emasoja ebasa, mhomho yezviuru zviviri zvePugachevites yakasimudza kukomba ndokudzokera.
  
  
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakasvika kuvapanduki. Pakutanga vakanga vasina chokwadi nemukomana akapfeka zvibudura uye musikana akapfeka nguo. Asi chirevo chaive nechisimbiso chamambo chakaita kuti vateerere mukuru mukuru. Asi zvakatonyanya kuvimbika apo Oleg, achisunga zvipikiri nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena, akazvikanda kumuchinda akatanga kuoneka, ndokumuroverera pasuo nehuma yake.
  Mukuwedzera, makuhwa akatosvika pamusoro pemukomana asingatyi kutonhora uye anomhanya nekukurumidza kupfuura greyhound pachayo.
  Mukomana akagamuchirwa semukuru. Uye akabva aronga zano. Ivo, pamwe chete naMargarita, vanopinda muKungur, vanouraya vatungamiriri vese, uye ipapo boka rinopaza uye rinopedza mauto.
  Izvo zvakagamuchirwa nomufaro.
  Zvino mukomana nemusikana, vana Terminator ava vakamhanyira kuKungur. Uye boka guru revapanduki rakavatevera.
  Oleg naMargarita vakasuduruka vakananga kumadziro pasina kumwe kunonoka. Vatariri vanoverengeka vakatemwa. Uye ngatiteme machinda. Kuvhunduka kwakatanga. Major Vereshchagin akamhanyira kuhondo uye aiva mumwe wekutanga kuurayiwa. Vakuru vatatu vakaurayiwawo.
  Vana vaikanda madhisiki akarodzwa zvakasimba uye akachekwa nemasaber akagadzirwa nesimbi yakaoma. Vakakandawo magirinedhi emumba, asi ane simba zvikuru. Pakabva pabhururuka muvengi achibva abvaruka kuita zvidimbu zvidimbu. Uye ndakaiwana kubva kune vana veterminator ava.
  Ipapo vapanduki vakaenda kundorwa. Uye zvakare kuti vakatanga kucheka nekuparadza sei. Uye varwi vakatovhiringidzika uye vasina musoro vanozvipira kuuto revamiririri vePugachev.
  Vana vakapedza basa. Uye vakatora Kungur, vakamhanyira shure, pedyo Ufa, apo hondo huru Emelyan Pugachev akanga achiswedera.
  Mukomana nemusikana vakamhanya vakaimba;
  Munyika yeBaba, manightingales anoimba pisarema;
  Mariri, zuva rinopenya rinobuda...
  Inounza nyasha - rugare, nyaradzo,
  Uye rinozarura meso ako - chiedza chaIshe.
  
  Ko maruva omupata aripi, Namasumbu emhazha aripi?
  Uye huswa hunoyerera nehuchi ...
  Iwe uchave chaiye - ziva gamba -
  Gurai nyanga dzakapinza dzemadhimoni!
  
  Iwe zvino uri kumhanya muminda usina shangu.
  Mukomana mudiki - pfuti yemuchina inorema!
  Uye zvitsitsinho zvako zvinotonhora pasi pedova -
  Wakagadzirira kutarisa muvengi!
  
  Demiurge ichaveza zvisikwa,
  Gadzira mapatani mukupenya kune dutu ...
  Maiwe, Mwari akaomesesa zvishoma ndiye chiremba anovhiya -
  Ndiani asingangokupe zvishanu!
  
  Isu vanhu tiri zvakare vasiki vanotyisa -
  Inokwanisa kugamuchira nyika yako itsva!
  Hapana chikonzero chekunyadzisa makwai -
  Ipapo uto richakurumidza kuungana nokuda kwehondo!
  
  Mukomana piyona zvino ari muusungwa,
  Muurayi akamukweva paraini ndokumupa shamhu...
  Asi vanhu havatuke Satani -
  Nekuti miedzo chipowo!
  
  Kune nzvimbo - migwagwa yose iri mumaruva,
  Vane kubvutwa kwerukova rwakachena...
  Uye isu tinofanirwa kukunda kutya kwakashata -
  Pasina kuhwanda mubhokisi nekugona kweeel!
  
  Zvinosuruvarisa, Pasi rose rakazara nemabhokisi.
  Kunyangwe iri svikiro kwavari mugomba...
  Tichazviona muEdheni -
  Pamusoro pazvo, pamberi paMwari pane kagamba kadiki!
  
  Asi munhu ndiye Mwari zvakare,
  Nehungwaru, ihofori ine hunyanzvi...
  Ngarava inosiya nzvimbo yakasvibira,
  Vanhu nemutungamiri chinhu chimwe chete chisingatyi!
  
  Charisma ndiro guta guru,
  Ngazvisave nyore kuiisa mukutenderera...
  Uye kana paine aive nemanyepo,
  Mbavha yatomudzvanya negunguwo!
  
  Kana pfungwa dzedu dzasvika pakakwirira,
  Uye vakafa vachamutswa nokufambira mberi kwesayenzi...
  Achafukidza chando nekapeti yemaruva,
  Uye tiri kufamba kuenda kune dzimwe nyika!
  Oleg Rybachenko naMargarita vakabata nguruve munzira. Vakamuuraya ndokudya nyama iri mbishi. Asi chii chakadyiwa naTarzan, uye nei zvakanyanya kuipa?
  Vakaenda nenyama.
  Oleg akamhanya ndokufunga:
  Kuti nhevedzano yaTarzan yakanga ichiri kutonhorera. Asi akagadzirawo zvinhu zvinotonhorera. Ichi chidimbu chinonakidza pamusoro pesango uye tsoko dzemusango. Asi toti nemusikana here?
  Izvi zvakatonyanya kushamisa...
  Tevere, iye naMargarita vakagadzira mashoma aphorisms kuti awedzere kunakidza;
  Kune wezvematongerwo enyika, nzira dzese dzakakombama, asi dzinotungamira dzakananga kuchinangwa!
  Ndarama yakapfava, asi ine simba rinopwanya!
  Simbi inorema igoridhe, asi mutoro wegoridhe wakareruka!
  Kunyangwe goridhe iri simbi inorema, muhuwandu hukuru inoita kuti usanyure!
  Muurayi anoshanda nemaoko ake, asi chigadzirwa chinotakurwa mberi netsoka dzake!
  Kana uchida kutora chigaro, iva namambo mumusoro mako!
  Kana uchida, anowana nzvimbo yeshumba, ikava gava mumanomano, uye fisi mukuipa!
  Wezvematongerwo enyika akabudirira zvikuru igava rine huchenjeri uye ingwe inodya, pamwe netsoko pakushandisa manomano evamwe!
  Ani nani asiri gava mune zvematongerwo enyika idhongi muhupenyu!
  Gava rinobata kumeso rine tsika dzemhumhi!
  Hunyengeri hwemauto hahuna kupesana nerukudzo, kunze kwekunge rakupandukira!
  Muhondo, kuregeredza kwakafanana neresin muuchi, inongoguma neropa!
  Iyo workaround maneuver yakafanana nehokwe, kwete muchimiro chete, asiwo mugumisiro!
  Hazvina mhosva kuti maoko ane simba sei, asina musoro haasi kupfuura mannequin!
  Ungwaru hunogona kufananidzwa neruoko rwechitatu, chete nekuzunguza kukuru!
  Chimurenga chinobuda ropa, chinotungamira mukuvandudzwa kwevanhu, chinopisa mafuta, chinovandudza vepamusoro!
  Migove mikuru pakudyara ichagamuchirwa neavo vasingachengete mukaka wezamu kuvana vavo!
  Nhema chena ndicho chokwadi chinotaurwa nenzira itsva!
  Mukadzi ipfuma inogona kufufutirwa nemupfumi uye chombo chinowisira pasi vakasimba!
  Matambudziko ipfungwa isingaperi, kunyangwe rufu runongoaendesa kune vadikani vemushakabvu!
  Mufaro iruva rinosanganiswa nemapfupa uye rinodiridzwa neropa!
  - Nheyo yakasanganiswa neropa inozununguka, saka mukati memuviri mhenyu chete ropa rine simba!
  Zvese zvinogona kushanduka, kunze kwekunzwa kwemutoro uye basa!
  Zvakaipa kurasikirwa noupenyu hwako, asi zvakatoipisisa kurasikirwa nokusafa kwako!
  Zviri nani kubhururuka kweawa imwe chete pane kukambaira kwemakore zana!
  Simba rinofanana nerusununguko, rusununguko rwakafanana nebasa, basa rinoda kuzvipira uye kuramba!
  Gamba rine musoro usina simba rinosiyana nemannequin pakuti rinozviremadza!
  Psychology ndiyo kiyi yekukunda, iwe unongoda kukwanisa kusarudza kukiya chaiko!
  Havatumire mwoyo yavo mukuongorora, asi havadimi misoro yavo!
  Kukurumidza kunobereka kukunda, kumhanya kunounza rombo rakanaka, kumhanya ndiko mufaro wechipiri!
  Kukurumidza kunobereka kukunda, kumhanya kunounza rombo rakanaka, kumhanya ndiko mufaro wechipiri!
  Kufema kwechando kworufu kunoita kuti mwoyo udedere uye unobata ura hwembwende. Asi iyo yakashinga kubva padyo nechembere yebony ine scythe yakarodzwa: inowana kupinza kwekuita, kudzikama muhondo, kubvisa mafuta akawandisa!
  Hunhu hwevakadzi hunowanzogara pamwe nekuzvininipisa - sezvinoita ushingi muvarume!
  Tekinoroji ipfungwa ine mativi maviri - haishiviriri hupenzi!
  Muchero unotapira ndiwo unonetsa kutanha!
  Kusakendenga kunopesana nehushingi, ushingi uye kuverenga chete vaviri vaviri zvichabereka kukunda! Girazi rekukunda, sebhodhoro revodka, kudzivisa matambudziko, zvinoda zvinhu zvitatu: Luck, njere uye ushingi!
  Rufu haruna kumbogara kwenguva, asi hupenyu ndehwechigarire!
  Hakuna chitendero chakadaro chinotsanangura zvine musoro mamiriro ezvinhu aripo uye kuvapo kwechikonzero!
  Pano iwe wakarurama, asi pfungwa dzemunhu pachadzo haisi iyo inonyanya kunzwisisika chinhu munyika yedu. Dzimwe nguva zvinotoita sekuti hapana chinhu chine musoro kupfuura kufunga!
  Hondo isina ropa yakafanana nehupenyu husina marwadzo!
  Kugona kurarama wega kwakakosha kune murwi pane kuuraya muvengi! Hondo ipi neipi inopera murugare, uye upenyu hunoguma mumariro!
  Rudo rwevechiri kuyaruka rwakafanana negirazi: harina kusimba, rinotsemuka nyore uye rinorwadza!
  Muranda namambo vanobuda mudumbu rimwe chete, kana vakafanana vasati vazvarwa, saka wadii kuenzana mushure!
  Kufambira mberi kwesainzi pasina kukudziridzwa kwetsika kwakafanana nekuedza kusvuta kubva mukuputika kwenyukireya!
  Kusava nehanya muhondo ndimai vemhosva uye hanzvadzi yekupandukira!
  ,Chingwa chehondo ndicho chinovava: chanyura muropa rehama nemisodzi yamai!
  Kuzvara vana kunonakidza kupfuura kubereka zvitunha - kunyangwe zvese zvinoda hunyanzvi uye shungu!
  Huranda hunotanga pasina chido chekudzidza nekufunga!
  Mashoko akachenjera akanaka - mabasa akanaka ari nani!
  Hupenyu hunogara huchipenya, asi rufu rwakapusa!
  Sayenzi haisiriyo yese, zvombo zvemberi zvinoda maoko ane hunyanzvi uye pfungwa dzinoshanduka! Mudzimu unokunda chinhu!
  Chero nguva inorega kunakidza painotonhora, inooma sechando!
  Movement mufaro wechokwadi!
  Nyika yokumusha ndicho chinhu chinonyanya kukosha chine munhu; pasina iyo, upenyu hahuna chinangwa!
  Murume asina musha akafanana nemuviri usina mweya!
  Chitendero inyaradzo kune vasina simba - chero matambudziko anoita seasina kukosha kana ari echinguvana!
  Kana tekinoroji iri ngirozi inochengeta, saka mweya wekurwa ndiMwari weHondo!
  Zviri nyore kusimudza gungwa nechipunu pane kuita nharo nemunhu asingatendi kuti kuna Mwari!
  Komputa, semusikana, inoda vadiki uye vanoramba!
  Rufu rwakasiyana nemudiwa pakuti vanogara vachiedza kumbomira kusangana naye!
  Rufu rwakasiyana nemudiwa pakuti runongouya panguva isiri iyo, asi hapana anorupomera kunonoka!
  Avo vanonzvenga kuchengeteka vachaenda kumariro!
  Hondo yakadyiswa ndiyo kiyi yebudiriro!
  Muhondo, kugadzirira kwakanaka kwakafanana nemhepo yemapapu; musanganiswa wakashata wemagasi unoremadza uye unouraya!
  Apo munhu anozvipa amene chitarisiko chinotyisa, ichi chiratidzo chechokwadi choutera hwomudzimu.
  Rinotyisa imhumhi yakapfeka makwai, kwete gwai rakapfeka gamhi!
  Hapana chimwe chakakosha kumurume; hunyanzvi hwehondo hunofanana nehupenyu hwakakodzera! Kufa kwengwe kunopfuura hupenyu hwembwa!
  Rufu muhondo runoruramiswa bedzi apo muvengi anorutenga nomutengo wakanyanyisa, uye kupa zvipo kumuvengi kwakafanana nokumukira.
  Muvengi akaongororwa anenge akurirwa, iwe unongoda kusarega mikana yako ichiparara!
  Chitunha chemuvengi chinodhura, asi muvengi mupenyu acharamba achidhura!
  Stealth imhando yekukunda!
  Kazhinji, hupenyu husina matambudziko hwakafanana nesobho pasina kurunga: yakawandisa - inonaka inovava, asi haina kukwana - haina kudzika pahuro yako!
  Munhu anofanira kuuraya uye kuponesa mumwe munhu kamwechete muupenyu hwake! Uyezve, kana yekutanga iine rombo rakanaka, saka yechipiri muyedzo unokosha weushingi!
  Komputa iri nani pane bhomba reatomu, ndiyo nzira yechokwadi yekukunda vanhu uye kuvaita kuti vashandire mukundi! Uyezve, handityi muedzo! Kutenda kupi nokupi kunozokosha kana kuchiziva kuzvidzivirira!
  Muhuduku, ropa rinoyerera nokukurumidza uye "kettle" inobika kupisa!
  Mbongoro inononoka, yakaipa kupfuura nguruve, inonhuwawo, asi haipi nyama!
  Moto otomatiki uye kutinhira kwegoko ndizvo zvinhu zvakanakisa zvekurangarira!
  Kutenda kusina humbowo: kuti falcon, isina mapapiro, inogona kukwenya, asi hairegi kuti ikwire!
  Hurukuro yechitendero ndiyo isina zvibereko zvikuru - sezvo vose vari kupopotedzana vasingazive nezvenyaya yavari kuitirana nharo!
  Munhangemutange pakati pekufambira mberi kwesainzi uye tekinoroji uye tsika, iyo yekupedzisira inotongerwa basa rekunze! Kunyange zvazvo vanhu vari pangozi yokuwira mugomba rakadzika-dzika pakati pesayenzi netsika!
  Ani naani anoponesa nesayenzi anobira vana vake, uye ani naani anobira vana vake acharamba ari murombo nokusingaperi!
  Nekubira zvizvarwa unogona kuita mari, asi haugone kupfuma!
  ! Zvematongerwo enyika ibhizimusi rakasviba rinoitwa mumasutu akachena!
  Chokwadi chinogara chakazara, asi kukanganisa kwakafanana!
  Runako ipfungwa ye dialectical - kushata chete ndiko kwepasirese!
  Zvombo zvemazuva ano, kusiyana newaini, zvinoda pwere!
  Kurega muvengi kwakafanana nokugarira munondo - simbi haizivi kunzwa tsitsi!
  Chombo chakanakisa hunyanzvi, hachidi mari, asi chinodhura!
  Kana nhamba yezvitunha ichipfuura chimwe chete, vanochinja kubva munjodzi kuva nhamba!
  Kuuraya kwakafanana nekurasikirwa nehumhandara hwako kekutanga uye zvinorwadza, zvino nechiito chega chega chitsva pane kuwedzera uye kufara!
  Scout yakaipa ndeye isingagoni kufanoona nzira yekubuda nayo kana yakundikana!
  Mune imwe nharaunda ipi neipi, chikanganiso chinogona kurasikirwa noupenyu noutano, uye bedzi apo unenge wakanganisa murudzidziso ndimo mungozi yokurasikirwa nokusafa kwako!
  Mhuka ine mazino, murume ane pfuti, mhuka inotsamira pamhasuru, uye murume ari mupfungwa! Miedzo inogomesa mazino, asi inorodza pfungwa - saka pfungwa hadzife, kufambira mberi, semuchina wekusingaperi unofamba, unotungamira mukubudirira!
  Kunyange nhau dzinotyisa zvikuru dzinova dzakajairika kubva mukudzokororwa kwadzokororwa!
  Kana mumiririri achishandira masangano maviri evazivi, achipa mwana ari kuedza kuisa simbi mbiri mumuromo make, anogona kubvarura muromo wake!
  Kufamba ndiyo mvura inokura pasi payo maruva ehutano, uye badza rinodzura sora rezvirwere!
  Mapofu haaoni mapofu - anoenda chero kwaanoda!
  Bofu harigoni kutungamirira kunze - nenzira yeakatendeka anopfuura-ne!
  Asi usamirire mufambi anoona - batsira varombo mapofu!
  Munhu anotyora zviri nyore, anokunda nekunetseka, uye kashoma kuwana rudo kubva kune zvakasikwa!
  Mune makadhi, rombo rinouya kumusoro wakajeka, zvigunwe zvinopenya, uye moyo wakadzikama!
  Kazhinji, hutsotsi haisi chokoreti; kana ukaita tsvina, haurarame hupenyu hunotapira, asi iwe unozowana kufutisa kwemoyo!
  Kushaikwa kwesimba kunogona kutsiva ungwaru hwakawandisa, asi hapana simba rakawandisa rinogona kutsiva kushayikwa kwoungwaru!
  Tarenda inogona kutsiva kushaikwa kwedzidzo, asi hapana dzidzo inogona kutsiva kushaya tarenda!
  Dhaimondi idombo risina kukwenenzverwa, asi hapana kupenya kunoshandura marasha kuita dhaimondi!
  Kufa kwemumwe munhu kunonakidza, asi kufa kwako pachako kunoita kuti moyo wako uputika uye mweya wako kunyura mubhutsu dzako!
  Mari yakafanana netsvina, inonamira pamaoko ane ropa nemweya inotsvedza!
  Pamarudzi ose okunyanyisa, rudzidziso ndirwo rwusina mufungo zvikurusa noudyire, naizvozvo rwakanangidzirwa zvikurukuru pakuwana kusafa kwomunhu!
  Rudo runosiyana nekubatwa chibharo chete nenzira yekubhadhara - muripo werudzi rwechiito chekupedzisira!
  Zviri nani kurasikirwa nokururama pano kuwana muzvivi!
  Kurashikirwa kwewakarurama ipfuma kudenga;
  Nokuramba Mwari, macommunist akaisa mutoro unorema pamapfudzi omunhu! Nekuda kutora nzvimbo yeWemasimbaose, munhu haaigona kutsungirira kurwadziwa kweGorogota uye nemiedzo yadhiabhorosi!
  Pasina simba raJesu, vanhu, pachinzvimbo chekuvaka humambo hwekunaka nekururamisira, vakawira mudziva rehuipi!
  Pfuma isingaverengeki mumweya wemunhu, kana ukatanga kuipamba, ichakurumidza kuoma pasina kuunza hupfumi!
  Chiito chese chepabonde, pfuma yaunogovana pakati pevaviri uye hapana kana mbavha imwe chete inoba kubva pamoyo wako!
  Murume wese ane chimwe chinhu chakafanana neprimate, zvakanaka kana potency, asi kazhinji kungwara!
  Zvingave zvinosetsa kana zvisiri zvechokwadi!
  Nehurombo, isu tine vanopfuura varume vane tsika uye vezvematongerwo enyika vakatendeseka!
  Ani naani anopandukira mweya wake anogara ari mukurasikirwa - anopa kusafa kune anofa!
  Kukunda mupikisi akasimba kazhinji kunodhura zvakanyanya, asi hauzozvipi pasina!
  Mhondi haigone kupembedzwa nekuzvifarira uye purofiti - rukudzo chete, rusununguko uye Nyika yeAmai ndivo vamiriri vemhirizhonga!
  Zvakanaka zvinofanirwa kunge zvine pfuti yemuchina,
  Rova sesimbi ine hasha!
  Kuti ropa riyerere semapopoma,
  Zvakaipa hazvina tsitsi, urayai munhu wese!
  Pamabasa ose eunyanzvi, inyanzvi dzechiuto dzakanyatsodzika midzi mundangariro dzevanhu uye dzinobudisa misodzi zvikuru!
  - Pendi yakapendwa muropa: inopenya kupfuura pendi yemafuta uye inopera zvishoma nezvishoma!
  Munhu akanaka anoisa kururamisira kupfuura mhuri neshamwari! Panofanira kuva nomutemo mumwe nokuda kwavavengi neshamwari, sezvakangoita murume kumudzimai wake!
  Kuvapo kwemitemo yakasiyana kunoshandura kururamisira kuita pfambi!
  Mupikisi ane simba anosimbisa muviri wako uye kuda, anokuita kuti uve nesimba - asina kusimba anoshatisa mweya wako uye anonetesa muviri wako, achikuita kuti ushaye simba!
  Saka nzira yakaoma inopa kukunda kuri nyore!
  Musoja anopiwa maoko kuti apfure, uye pfungwa dzimire nenguva!
  Kuuraya benzi: zvakangofanana nekumubaya netsono, kupfura murume akangwara kwakafanana nekumurova nedemhe!
  Zvisikwa ndiye amai vemunhu, uye amai vemugadziri mukuru havagone kuve benzi rakakwana! Kunyange zvazvo asina unyanzvi hunoshanda!
  Bullet ndiyo nzira yekudzidzisa inoshanda zvakanyanya mukutaurirana nevechidiki, pamwe nevakuru!
  Kubudirira chete kwekukanganisa kunoderera! Kazhinji unorasikirwa nechiremera chako, asi kana ukabatwa, uchafanirwa kusimudza zombies!
  Chitendero chinodzikisira munhu anozvikudza kusvika pachiyero chemhuka - kupa sarudzo pakati pegwai nembudzi!
  Zviri nani kupa ganda rako kuvanhu segwai pane kuridza muridzo senyoka!
  Muzhinji, pfungwa yekushanda nemusoro wako haingobatanidzi kududzira chaiko, kunyangwe kana zvasvika kune martial arts!
  Kana uchida kupfuma, bhabhatidzwa somuJudha; kana uchida kuparara, kwereta kumuJudha!
  Lead inobatsira kugaya, kunyanya kana piritsi riri mu cartridge form!
  Mukuru asingatori chiokomuhomwe akafanana nemhandara.
  Kazhinji, kuchengetedza imwe unofanirwa kuuraya imwe! Uyu pasina mubvunzo mutemo une utsinye, asi unodzorera kuenzana kwomusikirwo kwemarudzi!
  Hapana murwi ari nani munyika kupfuura musoja weRussia, uye hapana mudzvinyiriri kupfuura mukuru weRussia!
  Kunyanya kuwandisa chiratidzo chehupenzi, frivolity chiratidzo chekuparara kuri kuuya!
  Mashoko akachenjera anobva mumuromo womukadzi asingazvibati, sechitubu chinorasirwa marara.
  Iwe une pundutso pakureba, asi ini ndine pundutso mupfungwa!
  Dzimwe nguva unogona kuuraya, asi haungambobvisi tariro!
  Muhondo, kana ukapotsa yechipiri, unogona kurasikirwa nekusingaperi!
  Shongwe yakajairika inonzwisa tsitsi pakati pezvivakwa zvihombe, asi inoyevedza pakati pedzimba!
  Munhu anozviisa pasi pechisimba, anoremekedza utsinye, anozvidza unyoro uye haakoshesi mutsa!
  Bonde ndiyo mushonga wakanakisa wezvirwere zvese zvepfungwa, asi zvinosuruvarisa kuti inodhura uye yakaoma kuwana!
  Uyo asingadi bonde haadi upenyu uye haakoshesi mufaro wenyama!
  Nhetembo dzakafanana newaini iyo kukosha kwayo inokura nenguva, asi kunyange mazana emakore haabvumiri mitsetse kupera kana kuti mazhenje akabuda!
  Musoja akafanana nekombuta - inoverenga imwe kana zero, asi murwi ishamwari uye muvengi!
  Munhu anosiyana nemhuka muhumanism, uye kugona kuita zvinopesana nemasikirwo!
  Mhirizhonga inoitirwa vakadzi dzimwe nguva inobereka vana vane utano hwakanaka, asi chisimba chinopesana nezvisikwa chinongobereka zvikara!
  Kana amai vane hutsinye, vanawo! Sezvakaita zvisikwa, ndizvo zvakaitawo vana vawo - munhu!
  Ushamwari hunotsvakwa kubva kune vakasimba, chikafu kubva kune vakapfuma, uye kuzvipira kunoratidzwa kune vasina kutya!
  Kurwisa ndiyo nzira yakanakisa yekuderedza mukana wenhamba yemuvengi - kuvamanikidza kurwisa kwakafanana nekucheka hafu yemaoko avo!
  .Kumukadzi, rudo runofadza uye mari, kune varume mufaro uye mari!
  Kugadzirira chombo chitsva chomunhu asina hunhu kwakafanana nokucheka makumbo echigaro kana tambo yasungwa muhuro mako!
  Pakusvika pedyo neUfa, vakomana vakashuma pamusoro pekupedzwa kwebasa kuna Pugachev.
  Mambo wemurombo akashamiswa kuti vana vakashanda nokukurumidza. Uye zvechokwadi akavapa mubayiro. Akapa mumwe nomumwe muchinjikwa wesirivha. Uye mazana maviri rubles imwe neimwe.
  Ipapo kwakauya kurohwa paUfa. Margarita naOleg, senguva dzose, vari pamberi uye vari kukurumidza kurwisa.
  Vanotema vavengi nemasaber uye vanokanda mabhomba.
  Mauto eUfa akanga atoneta nenzara, uye kukunda kwevapanduki kwakaputsa mweya wavo.
  Mukuwedzera, mambo weCossack ane mauto anoda kusvika zviuru makumi mashanu - guru guru ...
  Mushure mokunge Oleg Rybachenko akagura mutungamiriri akafa, varwi vakasara vakakanda mapfumo pasi.
  Vakapika, mabhuruku avo akagurwa, uye vakagerwa Cossack. Vamwe vakuru vakuru vakasarudza kubatana naPugachev. Chishwe chiri nani here?
  Muchidimbu, Ufa yakatorwa nyore nyore. Uye kunyange Cossack Tsar akazvidemba kuti haana kuparadza guta Yaitsky.
  Kazhinji, zvinhu zvakafamba zviri nani kuPugachev. Iye zvino mamwe mauto anogona kutumirwa kumafekitari eUral. Uye Beloborodov anorayirwa kutora maguta ose neTobolsk.
  Chisarudzo chakaitwa kuenda kuKazan, uye ipapo kuMoscow. Emelyan Pugachev akatotaura kuti mwanakomana wake Tsarevich Pavel pachake akanga apinda mumushandirapamwe uye aizopa chigaro kuna baba vake. Chero zvazvingava, vakawanda vakatenda izvi.
  Hondo yaPugachev yakaramba ichikura. Nhau dzakasvika nezvekutorwa kwemamwe mafekitori eUral akati wandei, uye pfuti nyowani, zvekushandisa uye pfuti.
  Mushure mezvo uto guru rakatanga kurwisa. Akafamba achitevedza rwizi, achitevedza mabhanga maviri akananga kuVolga.
  Tsar Emelyan Pugachev aifara uye aifara. Parizvino zvinhu zviri kumufambira zvakanaka. Kazhinji, vapanduki havana kumborohwa zvakakomba. Uye mukurumbira weRussia Tsar itsva iri kuwedzera. Uye zuva rimwe nerimwe varwi vatsva nezviuru vanobatana naye.
  Anozviti mambo anewo mauto akawanda evatasvi vemabhiza. Uye zvinhu zvose zvinonhuwa sekukunda chaiko.
  Vana varindi vanomhanya vari mberi kweuto rose. Vanofara uye vanoseka zvikuru.
  Pano varwi vechidiki vari kurwisa hussars 'patrol. Short cut, magirinedhi maviri akakandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe. Uye varwi vakaparadzwa.
  Inotevera ndiyo nhare yeOsa. Munyaya chaiyo, akabvuma pasina kurwa. Saka vakomana havasati varova kana kuuraya munhu.
  Vakatoita kakufinhikana... Vakomana vakaimba;
  Spartak akasimudza varanda kumabasa ehugamba,
  Kubvisa joko remachinda akavengwa...
  Akashandura varombo kuita makondo -
  Kufona kuri nyore - wedzera zviroto zvako!
  
  Vhomora munondo nokurwa;
  Paradzai pasi vavengi venyu vakaipa...
  Neraki, iwe uchakurumidza kuvhura nzira semurwi,
  Vakafa vachararama nokusingaperi mugranite!
  
  Ngatitorei mwedzi kubva kudenga, hapana chikonzero,
  Tichazarura nzvimbo dzeMars semasuwo;
  Uye tenda muVenus, ndichauya ...
  Iyo Milky Way yese ichawira pasi pebakatwa regamba!
  
  Kune nyeredzi mudenga uye maziso evasikana -
  Vanopenya nesafiro namarubhi...
  Uye pfungwa dzangu dzemusango dzinobhururuka -
  Apo tateguru wedu akakanya rutivi rwaMamaia!
  
  Chelubey anofa akadanidzira muboka revanhu -
  Iyo Rus' ichaparara pasi pemahwanda echamupupuri ...
  Iko kuchema kwekupenga kunoshamisa - uraya munhu wese:
  Kuti kuseka nenziyo dzakashata dzapera!
  
  Mhinduro kubva kuPeresvet yakapihwa zvinonzwika,
  Kurohwa kwepfumo nemuvengi mugehena rehope...
  Zindan haazomirira murwi -
  Tichakunda, imi vanhu munotenda mazviri!
  
  Dombo rinonyengera - kune mazuva kumakore;
  Kwete nguva dzese paine rombo rakanaka uye mikombe...
  Uye maguta edu moto, zviedza,
  Sezviri pachena isu hatina kuenderera mberi nehondo zvakare!
  
  Asi ziva nzvimbo yeRussia mukukunda,
  Tateguru wedu Kesari, weMasedhonia anotyisa...
  Mapuraneti achakurumidza kushanduka kuva paradhiso,
  Cheese netii inonaka kwazvo Poshekhonsky!
  Nhare yeOsa, semunhoroondo chaiyo, yakazvipira pasina kurwa. Boka nevakuru varo vakapika kuvimbika kuna mambo weCossack. Uye mushure mezvo mauto aPugachev akaenderera mberi. Kufora tichikunda uye kubatana nezviuru zvevarimi. Hondo huru iri kukura nokukurumidza. Kumabvazuva, vaPugachevite vakatora mamwe maguta akawanda ndokuswedera kuTobolsk, uko mutumbi waDelong wakapotera.
  Anenge ese mafekitori eUral akatorwa pasi pesimba nevapanduki, uye kune hutongi hutsva ipapo. Kumavirira vakatora Samara ndokuzvisimbisa ipapo. Vanhu vakawanda vari kutevera vapanduki.
  Uye shure kwamambo wevarimi kune masimba makuru. Kune vazhinji vevatsigiri vake muKazan pachayo. Gavhuna Kant, uyu muGerman ari kudedera nekutya. Boka duku rakatumirwa kunosangana neuto raPugachev rakatorwa. Potemkin, uyo ari muKazan Kremlin, ari kudederawo nekutya.
  Chii chaangaita achirwisana neuto rakadaro...
  Uye Oleg Rybachenko naMargarita zvakare vanoita mabasa. Panguva ino, vakatamira kunguva yaElizabeth Petrovna. Uye vanobata Friedrich. Asi iyo imwe nyaya. Ikoko iye naMargarita vakaedza, uye mambo mukuru weGermany, mushure mekukundwa, akabatwa. Uye varindi vake vakaurayiwa.
  Mukomana nemusikana vakabhururuka sechamupupuri, kunyanya sezvo Friedrich akasara aine kamurwi kadiki. Asi vana ava vakacheka munhu wose ndokuuya navo pamapfudzi omukuru kumusasa weRussia. Saka Germany yakabvuma.
  Uye Russia yakatora East Prussia.
  Erizabheti wechipiri ndokurarama mukufara. Uye mugari wenhaka Peter akafa nehemorrhoidal colic. Saka Russia yakakwanisa kuchengetedza zvayakawana. Asi Germany haina kumbobatana!
  Uye ipapo iyo Polish-Lithuanian Commonwealth zvachose yakava chikamu cheRussia ...
  Eya, Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakagara ikoko kwenguva pfupi zvikuru. Uye vane basa idzva rakaoma!
  Asi ikozvino Pugachev anogona kuita pasina ivo. Pane zvimwe zvakakosha zvekuita.
   Heuno Oleg Rybachenko, anonzi mukuru, kunyange mudiki, mutambi ari kutora chikamu kuRussia mumakwikwi ekare. Mumwe anopesana nezana akasarudzwa knights. Vakatosungirira zviyereso patsoka dzake, kuti anyatsotendeseka. Zvakadini naOleg Rybachenko? Masimba ekufungidzira Superman akagara achigara mukati make, nokuti izvi zvose kurota uye kwete kurota, asi chimwe chinhu chinonzi phasmogoric, apo zviroto zvose zvakavanzika zvinozadzika.
  Kwakanga kune zviedza zvinomwe mudenga. Uye chimwe nechimwe chine ruvara rwemuraraungu.
  Pamberi pake pane Muchinda weBritish Charles, ane chipo chakakosha: kuregerera uye kuva netsitsi kune avo vanomira pamberi penzira inofa, iyo nzira inoenda kune imwe nyika inovhura.
  Uye iwe unongova mukomana ari munzvimbo iyo mugumo wekufa kwemurume mukuru uri kusarudzwa.
  Oleg Rybachenko akarohwa pagumbo zvinorwadza zvikuru apo mamwe maketani akanga achiturikwa. Mukuru mukuru wechidiki akatadza kudzora kudanidzira kwaibuda pachipfuva chake.
  Muviri wake wakawedzera hudiki, kungofanana nemukomana wechikoro chesekondari, uye asina kusimba sepakutanga.
  Muchinda akanyepedzera kunge hapana chaitika, akashevedzera zvisinganzwisisike, nezwi rakashoshoma.
  -Saka, ikozvino iwe uri pamashoko akaenzana ... Zvidzidzo zvekufamba kwemabhiza anokurumidza, famba!
  Vanhu vakanga vagere panzvimbo vakatanga kuridza muridzo zvine ruzha.
  Oleg Rybachenko, zvirinani muchiratidzo chakafanana, murume mukuru wekirasi yepamusoro. Apa ndakambodemba kuti dai ndakabvumira simbi dzacho kuti dzisungirwe pachangu. Pakutanga kuona, mapaundi makumi maviri kana mapfumbamwe makirogiramu haasi chinhu; vakwikwidzi vane nhumbi dzokurwa dzisina huremu hushoma. Asi kana vakasungirirwa zvakananga kumakumbo, uye makumbo akasungwa, zvino izvi hazvizoiti sezvisina maturo kune ani zvake.
  Iwe haugone kufamba nemuviri wako wakaderera.
  Rwendo rwekutanga, vese vapikisi vaOleg Rybachenko, akange ave mutsva munyika itsva, vakamhanya muchikamu chakabatana chakazara nezvipikisi. Kunyangwe panguva yekuedzwa kunoshanda, muchimiro chenhangemutange yekufungidzira, varwi vakazvibata zvakangoitika kune vanhu.
  Mukomana munyori haana kunyatsonzwa kugadzikana. Uye simba racho harina kufanana nekare ... Chimwe chinhu hachimukurira nesimba. Uye muviri wako hautaridzike kupfuura makore gumi, asi aive gumi nemaviri. Uye vadzivisi vakakurisa kupfuura iwe uye vanomhanya.
  Kusvetuka nekuyamwa mudumbu medu, kugadzirisa kune zvinoshamisa
  yunifomu, zvombo uye kudziyisa. Denderedzwa guru, rekunze rendaza rakasvika mamita mazana masere nemakumi mashanu uye rakanga rakaradzikwa nezvivharo zvitatu zvakasiyana-siyana zvinochinjana: matombo anotsvedzerera, hurungudo dzakapinza (dzimwe nguva vakadzi vasina shangu nepwere vaiva nemhosva vaimanikidzwa kuvamhanyidzana sechirango), uye zvakatsvinda. matombo akaiswa, akaumbwa.
  Oleg Rybachenko akafunga nearamu kuti pamwe acharamba achiderera seizvi kusvikira ashanduka kuita embryo uye pakupedzisira anyangarika.
  Kana kuti pamwe izvi ndezvenguva yebvunzo chete?
  Chifukidzo chega chega chakasangana kana, kureba kukuru kwakawanikwa pamatombo akapinza, saka zvakanga zvisingakwanisi kuchengetedza yunifomu inomhanya rhythm nenzira yakajairika.
  Oleg Rybachenko, uyo akazova mukomana, ndiye ega akamhanya asina shangu uye akanzwa zvibayo zvega rake risina chinhu. Hongu, mamiriro acho haana kuenzana zvakajeka.
  Asi neizvi zvese, mumwe nemumwe anotora chikamu munhangemutange inouraya, iyo tsvene yehondo yeramangwana rehumambo, akazviona, kana asiri iye murwi ane simba pane zvakasikwa, akakwira zvakanyanya kupfuura mwero weavhareji yevarombo. Zvakanaka, imwe bastard yeRussia haisi mukwikwidzi kwavari.
  Uye zvinotonyadzisa kuti vazhinji vavo vakaungana vachipesana nemukomana uyu.
  Oleg Rybachenko, zvechokwadi, aiva nemarwadzo akawanda mugumbo rake rezasi, iro rakanga rapwanyika nekupwanya kubva kune sledgehammer. Pashure pokunge aita "kubhabhatidzwa" kusina tsitsi, akatozvimba uye akava blue. Ooh, muurayi-mupfuri, ndinoda kukurova nemapfumo echibhakera mutemberi yako yakagomara. Kumuwisira pasi saizvozvo, kana kutoita nani nesando inorema yakafanana, yakaita sedhaimani! Zvisinei, hazvina kumbonyanyononoka! Muchadenga ichi, mukomana akamhanya asina shangu, kunakidzwa kusingawanzo kune chizvarwa cheMuscovite uye muchinda, kunyanya nekutarisira kwavo kwakanyanya uye prim etiquette. Ichokwadi, iye zvino Oleg Rybachenko akatanga kutaridzika kunyange muduku - asina mukuru kudarika gumi, ane makore ane gumi nerimwe, uye hukomana hwake husina shangu hwakanga husingacharatidziki husiri hwepanyama.
  Mukomana Colonel akapembera ndokuimba:
  - Anofara anoseka! Ani nani anochida achachiwana! Anotsvaka achagara achiwana!
  Manzwiro ekurodza kwematombo zvino aiita seanofadza uye achibaya zvine utsinye panguva imwe chete. Asi izvi zvakangoshandura wechidiki wekusingaperi, kana kuti mukomana.
  Uye simba rakanga rapera rakatanga kudzoka kumhasuru dzechidiki.
  Mushure medenderedzwa rechitatu, varwi vakati wandei vekare uye vakasimba kwazvo vakaita kuyedza kutyisa, nerubatsiro rwekusagadzikana kwebhiza, kuti vaende mberi. Vakatuka pavakanga vachifamba uye vakatotanga kubata zvishoma nezvishoma naOleg Rybachenko, uyo akange asina macomplexes akakosha uye achiri kufamba pamuswe wekoramu.
  Mukomana mukuru wacho akasarudza kusamanikidza zvinhu uye kumirira.
  Iko kuumbwa kwakatanga kutambanudza zvishoma nezvishoma, sedumbu reboa constrictor, uye nechekare padenderedzwa rechishanu varwi vose vakamhanya zvakasiyana. Kwete sepakutanga muhombe kumashure kwemisoro yemumwe nemumwe, asi negedhi rinonakidza.
  Simbi yakarira, yairira pasi pebhutsu dzakagadzirwa...
  Oleg Rybachenko aiva nemaziso akapinza uye ane ruzivo, akaona kuti varwi vakanga vakapfeka nhumbi dzokurwa vakanga vachidikitira uye vachiwedzera kufema zvakanyanya. Zvinonzwisisika kuti sei vakaturika cheni pamukomana asina shangu. Mukomana ane muviri wakareruka, aigona kutyaira nyore nyore boka rose revarwi vakura, vanorema.
   Zvino mumwe wavo, nenhamburiko yokupererwa nezano rose, akasvika, kune rimwe divi, mukomana mukuru mukuru. Oleg Rybachenko akanzvenga kuyedza kuitema zvisina tsarukano uye akapinza bakatwa rake mumusoro wenyanga. Kurova kwemuviri kwakange kwakasimba zvekuti ngowani yemuvengi yakaputika akawira murukangara nemusoro une ropa. Vasikana vakati wandei, vakarongeka vakapfeka mabhachi machena nemaslippers matema, vakabata murwi asina rombo rakanaka.
  Hapana chaigona kumubatsira!
  Oleg Rybachenko, achinzwa kudanidzira kwavo kushamisika, akacherechedza neuzivi:
  - Zviri nani kuti mwana akasimba ave sezvaari, uye kuita seakasimba akasimba nguva dzose zviri nani kuita seakasiyana nenzira yaari! Asi chero zvakadaro, zviri nani kuti mutongi arege kuratidzika seasina simba - kunyangwe simba rake guru riri kunyengera!
  Haisi nguva yekushanda nesimba here?
  Oleg Rybachenko, achishandura matombo anopinza aitsigira zvitsitsinho zvake, akacheka muzvombo zvechipiri. Akadonha, asi pakarepo akasvetuka, uye muchinda weterminator akashandisa spinner, achirova tsoka yake yakakuvadzwa mumusoro, iyo yakanga yatopora panguva yekumhanya. Muvengi akanga asingatarisiri kurwiswa kunokurumidza kwakadaro, uye, apotsa tembere yake yakafukidzwa nengowani yake, semhuru yaurawa netsvimbo yomuurayi, akawira pasi.
  Paiva nechimwe chinhu chokudada nacho! Kunyangwe zvinorwadza zvishoma.
  Poke inouraya, kunyanya sezvo chidimbu chesimbi chakawedzera huremu hwekurova. Mushure mezvo, Oleg Rybachenko akaridza kune veruzhinji kweimwe nguva uye akazvibvumira kubatwa neyechitatu - Comte de Lacafer. Akarovera mudenga nebakatwa rake achibva agumburwa, iro rakatozotyoka gumbo. Hongu, zvidimbu zvesimbi zvakakutadzisa kumhanya, asi nazvo wainzwa kunge uri kutema nedemo.
  Mukomana mukuru akaburitsa rurimi rwake ndokusvetukira mudenga, achinzwa simba rakawanda maari.
  Saka, chaizvoizvo, iye, saBruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, uye zvichida kunyange nani kupfuura vose vakabatanidzwa, ane nguva yakawanda yekuvandudza unyanzvi hwake.
  Kunze kwekunge, chokwadi, nguva isina tsitsi inorasa kukanganwa. Asi pane tariro yokuti Margarita achamuponesa.
  Uye chete pamakumbo echipfumbamwe mudiki murwi-murwi, achirova zvisina kunaka, akawedzera kumhanya kwake. Pakutanga, mumwe nomumwe, sechikepe chine injini, akabata vose vakanga vari shure zvishoma, netsitsi asina kuvarova. Chokwadi, vaviri vavo, vasingakoshesi ukuru hwomukomana, vakamhanya vachibva kumativi ose, asi guyo rinoparadza rakavatema, zvokuti misoro yavo yakabhururuka. Kwatova rufu pasina kana mukana.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Hondo, kune hondo!
  Pane chakaitika kuvazukuru veVikings nemaSaxon aifarira hondo; havana kushinga kumhanyidzana muzhinji, asi vakaramba vachimhanya. Zvichida hukuru hwavo hwenhamba hwakaraira nzira dzakadaro. Kana kuti mitemo isina kunyorwa yemutambo unouraya? Oleg Rybachenko , pasina kumhanyira kune ani zvake, akatanga kubata nevanonzi vatungamiri. Zvechokwadi, gumi nemaviri mamwe varwi vekorona, uye kunyange avo vane imwe kana imwe, pasina mubvunzo vaisagona kufarira mamiriro ezvinhu aya. Asi arasikirwa nevashanu, nekuda kwechimwe chikonzero hapana akamhanyira kutsiva. Sezviri pachena vaRussia vakanzwisisa kuti havazotumiri asina simba kumakwikwi eSkopin-Shuisky aizomuponesa.
  Kunyange kana ari mukomana munyama, ane ruzivo rwemurwi ane ruzivo rwemazana emakore akasiyana.
  Uye kwete chete muuto Emelyan Pugachev.
  Uye apo Oleg Rybachenko akaburitsa rurimi rwake uye vakawedzera nhanho zvakanyanya mukuvhiringidzika. Asi kufema kwakanyanya kutaura zvese izvi kwenguva pfupi. Vanofanira kuenda kupi? Asi maViking nemaSaxon vane simba uye vakasindimara. Vachaisa mapfupa pasi, asi havazoregi mapfupa avo. Kwemakore makumi maviri nerimwe, Sweden yakatsigira mauto eRussia aPeter Mukuru, pakupedzisira achimanikidza chibvumirano cherunyararo kuti chiitwe pamutemo kwete sekukunda, asi sekutenga. Vakanetesa nyika yeRussia, vachideredza chiverengero chavagari vapasi nechikamu chechishanu munguva yehondo!
  Mukomana mukuru akasvetuka, achinzvenga kukanda.
  Uye apa ndipo apo vakadzi vakabereka vana gumi pamhuri imwe neimwe!
  Mhuka iyoyo ine utano ndiyo kiyi yekubudirira kwesimba ripi neripi.
  Uye Britain yakakwanisa kukunda hondo yayo chete neRussia, yakatora yakawanda yeCrimea. MaBritish akazove akasimba ipapo, kekutanga muchikamu chechina chemireniyamu, achikwanisa kuruma chikamu chenharaunda kubva kuRussia.
  Mukomana akatema murwi akanga aneta, uye mutumbi usina musoro ukawira pamatombo. Vamwe vakatanga kufema zvakanyanya, vachiedza kuwedzera simba ravo.
  Asi panguva ino, Oleg Rybachenko achavapfekedza kusvika pakuneta. Havagoni kukwikwidzana naye. The rigmarole yekunetesa munhu asiri kuonana naye nespeed inenge yakaenzana.
  Ndakarangarira kurwa kukuru kwakaitwa nevapfuri muChechnya. Chokwadi iyi ihondo yetsinga. Zviri nyore pano. Uye muvengi achasvika kumugumo wake chaiwo.
  Saka mukomana mukuru aichengeta "mabhera" ake akasimba kwemadenderedzwa mana ose. Ipapo vaitofanira kudzikamisa iyi nhanho yakashata kuti vasunungure kunetsana kusingatsungiririki. Tinofanira kuverenga simba, Mwari vatipe, kambozorora. Oleg Rybachenko, achivhunduka, akatokanda nhamba, akakanda mapakatwa ake, akaita somersault uye akaibata zvakare. Akabva adzokorora kufambisa kwakafanana zvakare, achiti:
  - MaRussia ari kutambudza maGerman, ruzivo harubatsire! Enda kugehena iwe mbwende - mincemeat yevanhu!
  O, simba rakawanda sei uye simba remusango riri mumuviri wemukomana.
  Apo kushivirira kwaDuc de Delonge kwakazadzwa kusvika kumuromo, mutungamiriri mukuru akadanidzira nehasha:
  - Irwai, imi vanakomana vetsuro dzakanyorova!
  Kunyange zvazvo varwi vakaita zvisina kunaka kune izvi.
  - Kuhondo ine ropa! - Muchinda akahukura zvekudambura manzwi.
  Chokwadi zvinonyadzisa kutiza mukomana.
  Oleg Rybachenko akanyemwerera zvinyengeri:
  - Pakupedzisira pane chimwe chinhu chekuita!
  Zvakanaka, ruzivo rwake rwakatowanda zvokuti hazvimutambudzi kuti vadzivisi vake vakakura zvikuru.
  Kufemereka, varwi vakanga vaneta kubva pakati pevarindiwo zvavo vakangoerekana vamira ndokusimudza zvombo zvavo nokukurumidza. Vakuru vanomhanya vachitevera Oleg Rybachenko vakakurumidza kusimuka: kurwisana nemuvengi, kunyange "musande" (hongu, iye mutsvene, dhiyabhorosi ane blond!) Pano, shure kwezvose, gumi nevaviri kwete varwi vakaipisisa vari kumhanyira kamwechete. Kana kuti vangamirira kwenguva refu, zvichida kutozosvikira vamuviga muguva. Uye kana chimwe chinhu chikaitika, "dhiabhorosi muduku" anoungana pakarepo ochera mudombo. Vakawedzera zvisina maturo uye kuzvikudza kwavo.
  Itai kuti kukurumidza kuwedzere uye vakakurumidza kuchema mukuora mwoyo: kaviri, kurira kupfupi kwesimbi kwakanzwika, uye vatsva vehondo tsvene, vachidonha mvura, vakadonha, vachigomera pasi.
  Mukomana wacho anomhanya chaizvo, uye zvaanoita zvinokurumidza kupfuura zvemhungu.
  Uyo ane ruzivo Oleg Rybachenko akauraya muvengi wake wekutanga nekukanda nyore kugoro. Trite, asi inoshanda. Ndamunzwira tsitsi mukomana, achakwanisa kubereka here mushure meizvi? Asi hazvina kudaro zvinoshamisa. Zvakadaro, zvisinei, uye nerombo rakanaka kwete mukomana, akabatwa ne "castration" mumakumi mashanu ake. Munhu ane mbiri panguva iyoyo, jasi remaoko remhuri rine ruby roses. Wechipiri akatambira gokora richisvetuka pamhuno. Pane ropa rakawanda uye rinoita sekugogodza ... Ndizvo zvinoreva kuwedzera kwekufamba kwemuviri. Uye wobva warwisa vamwe vose.
  Unomhanya semongoose. Vanokupikisa havagoni kuenderera mberi.
  Imwe yakabva yarohwa muviri nemakumbo ese nemukomana mukuru. Nhumbi dzokurwa nadzo dzakakotamiswa, ropa rakabuda kuseri kwomuromo, uye mumwe wacho akashamiswa nokurova kwebakatwa pangowani yakagomara ine nyanga dzakakombama. Uye mupikisi akatevera akarohwa muchirebvu nemubato wesimbi. Inocheka zvakanaka kana ukarova kumucheto chaiko. Vamwe vose vakamhanyira mukomana mukuru.
  Zvinoita sokuti boka remapere rakarwisa mwana wemhumhi akashinga.
  Asi Oleg Rybachenko akaverenga zvose nenzira yakarurama, vachaneta uye vachapera simba. Uye mafambiro haana kufanana uye maitiro haana kufanana. Varwi vakasimba zvikuru vanogona kumhanya zvikuru vakapfeka nhumbi dzokurwa nadzo, asi vaya vakajaira kurwa vakatasva mabhiza havakwanisi kudaro. Vakaramba vakabatirira chete nekuda kwehunhu hwavo hwakasimba. Waita zvakanaka hazvo.
  Mukomana, zvisinei, haana kuvharwa zvachose, asi nekuda kwekuita kwake kunoshamisa, anopukunyuka nyore nyore.
  Oleg Rybachenko , sekunge ari kutaura nemumwe munhu, akacherekedza, saSocrates wechidiki:
  - Nehugamba hunotyisa, musoja haaite hupenzi - mutungamiriri anoita hupenzi, achitumira varwi uko hugamba hunopenga!
  Vavengi vanoedza kuzvifadza nemhere inobaya mwoyo uye nzombe dzinodzvova.
  Asi haugoni kunyengedza tsandanyama dzako. Zvino varwi zvino vakadzungaira senhunzi dzine hope, vachipindirana. Pamusoro pezvo, zano rekukanda harina kujairika kuvanhu vekuEurope. Iko hakuna masisitimu ekudzivirira akagadzirirwa iyo, yakafanana neiyo Chinese alphabet.
  Uye fungidzira chii - ivo havasati vambonzwa nezve martial arts!
  Uye iyo inokurumidza uye inogara iri nyowani Oleg Rybachenko anotora mukana weizvi. Zvino shoo yakatanga: makava, minondo, mabvi, magokora, nekumhanya kunopenga. Kunyangwe chinhu chiri nyore - kurova vadiki mune nhumbi dzokurwa. Varume gumi vane simba vakasiiwa vakarara, vachimonyoroka, semarochi akakandwa kunze nemhepo, pamusoro pemazita, uko vasikana nevakomana vaimhanya, vakabva vapihwa kurapwa kuri nyore. Uye mumwe munhu aisatombofanira kuzviita; mweya wavo wakabhururuka uchienda kudenga. Kana mugehena, zvichienderana nemhanza yako. Nokuda kwechimwe chikonzero, Oleg Rybachenko akayeuka mukurumbira waVysotsky - mweya wako waishuvira kumusoro! Uchazvarwa patsva uine hope...
  Asi kana wairarama senguruve, ucharamba uri nguruve!
  Asi zvakare gumi nemaviri mapete ane mapfumo panzvimbo yeshaya akauya pana Oleg Rybachenko. Pakati peava, vanhu vatatu chete vane mazita, pasi pehutungamiriri hwavo vamwe, vakapotsa vakaisa kupikisa kwakarongeka kwakaumbwa maererano nemitemo. Vakaedza kumira mumutsara mumwe uye vakaedza, pasinei nekuneta kwavo, kufamba nekukurumidza uye zvakanyanya sezvinobvira. Kusabvumira mukuru mukuru ari kurwisa kuti avaunganidze pakarepo panzvimbo yenhandare.
  Varwi vepano vane ruzivo, vakakura kudarika mukomana asina kupfeka hafu, akatsvuka akasungwa necheni, ane makumbo akatyoka zvinooneka.
  Asi Oleg Rybachenko akabhururuka nenzira yekuti haana kana kuvabvumira kuti vamire; vaviri vokutanga vakawira nokuda kwekunyengera kwakapfava, kutenderera kutenderera kumusoro, vakagamuchira kurova kumuviri.
  Oleg Rybachenko akadzidzira fence kumashure kwezana remakore rechimakumi maviri, uye akanga asiri mutorwa kwazviri.
  Uye nhumbi dzokurwa uye mbabvu zvinopwanyika. Uye ropa rakapfachukira sechitubu chinobva pachiropa chakatsemuka.
  Yakawira pamatombo ichiridza muridzo kunge acid.
  Ipapo vasina tsitsi, vasina chitsitsinho vakawana imwe temberi paBaron de Mugasak. Mukomana Colonel akatsvedza pakati pemakororo, sehando mugomba, uye magokora neshaya kamwe, kaviri. Mumitambo yemakomputa, mumhando dzakasiyana-siyana dzehondo, kunyange kurova kudiki kusvika kumagumo kwechirebvu, kubva pakona yekurudyi kumucheto kuenda kuruboshwe, kunokwanisa kudzima zvachose murwi anoramba achienderera mberi.
  Zvakanaka, kutarisa semukomana hazvirevi kuva mucheche.
  Mamwe mashanu asara, asi Oleg Rybachenko haatombofungi nezvekumira. Mukomana asingagumi, achiita mashura, akamira pamaoko ake uye achirova cartilage mumuromo.
  Mabhonzo neganda zvakaputika, ropa rinopfapfaidza.
  Akanaka, kunyangwe Jackie Chan aisakwanisa kuita zvirinani. Sezvineiwo, imwe yeblades yakakwenya zvese pambabvu yangu isina chinhu. Asi izvi hazvina maturo. Saka mukomana-muchinda achawedzera kutsamwa. Unobata minondo pamakumbo ako, kuti urege kuzviremadza. Kuwedzera kwaunoita kudziya, ndiko kuwedzera kwakasimba simba rinoputika mauri. Kurutivi, uye rutsoka rune simba, rusina rutsoka mumutsipa wekuverenga kwekupedzisira ... Damn it, mwanakomana wemhumhi akarova pepanhau nedhadha, madonhwe eropa akaonekwa padumbu raOleg Rybachenko.
  Zvakanga zvisingafadzi, hongu, asi mhasuru dzakasimba hadzina kupotsa kumucheto.
  Mukomana Colonel anoti:
  -Hondo, kusiyana ne chess, haina kurohwa, uye mutambo we chess, wakasiyana nehondo, hauna mhedzisiro!
  Mukomana akazunza madonhwe edikita akanga abvaruka akasangana nemvura tsvuku.
  Maronda ose aya aive madiki, saka kubuda ropa kwakamira pakapinda mamwe mana. Mapakatwa akapenya, varwi vaviri vokutanga vakacheka nemichina, uye mapanga akabuda ndokuwira pasi mutsinga dzecarotid.
  Oleg Rybachenko akanyemwerera semwana wengwe abata mhara kekutanga.
  Uye mamwe tsoka mbiri munzvimbo imwe chete inonyadzisa. Kwete aesthetically kufadza, asi inoshanda nekuda kwekushomeka kwehunyanzvi hwekuvharira.
  Zviri kufamba zvakanaka uye iwe uzere nekurudziro.
  Vamwe vapikisi vashanu. Vose vanoita senhunzi dzine hope kuna Oleg Rybachenko. Zvakanaka, mukurwisana, nzira ye "crab" "twist" uye boka revarwi, vaduku, vakaraswa vanoonekwa. Uye kusvetukira kunopedzisa kumurwi anorema kumusana wemusoro. Iye, achidonha, anorovera kunze vamwe. Basa rakanaka!
  Mukomana akarovera tsoka yake mudziva reropa.
  Havatombokwanisi kukwira kusvika pamakumi maviri!
  Oleg Rybachenko, achizunungusa torso yake yakavezwa uye achisunga maketani ake, akaimba:
  - Zvese hazvigoneke, ndinoziva zvechokwadi!
  Munguva iyi, gumi nevaviri vevarwi vakaoma zvikuru vakapfuura nzvimbo yekurwisana sedombo rakakandwa kubva pakateti uye vakamhanyira mberi inenge hafu yedenderedzwa. Oleg Rybachenko, achifamba zvine mutsindo, aifanira kugogodza vamwe gumi nevaviri vakadzidziswa varwi. Asi zviri nani kuti usazorora kubva pakurwa. Nyama dzakadziya, kucheka kwakanyangarika pakufamba kwebhiza rekurwa. Ndizvozvo, vaneta, uye vanofanira kunge vari muvhu. Oleg Rybachenko anomhanyira mukati uye anopinza mukati sechikona chekona, achitenderedza pachigunwe chake, nerufaro anotsvedza zvakakwana padombo remarble , uye pasina pakarepo kudzikisa gumbo rake, anorova vanhu vana nechidimbu chesimbi mumisoro yavo.
  Kufanana nekokscrews - mbiriso inouraya.
  Eya, munhu ngaarambe achikwanisa kumurova pachipfuva nebanga. Ganda rakaputika, richinamira mumamhasuru. Iwe unonhonga dhadha iri neminwe yako isina chinhu worikanda kunge boomerang. Vaviri vakachekwa huro. Ropa rinobuda. Vamwe vaviri vakagurwa neminondo, uye vakasara nenguo dzesimbi (vangani vangaurayiwa!). Iwe haugone kubatanidza diploma kune izvozvo. Asi kurwa pasina kudududza.
  Ropa rinodonha kubva pamuviri wemukomana une tsandanyama. Hova dzinoyerera dzichiyambuka ruyamuro rwakakandwa.
  Oleg Rybachenko anodzvova sembada uyezve anopaza nepakati pevanorwisa. Sezvavanotaura; Mukadzi ngaatye murume wake, uye murume ngaatye mutumwa!
  Iye muRussia knight - mudiwa wevamwari!
  Asi pakadai, regai Tete Rufu vatye muzukuru wavo Upenyu! Mukomana mukuru aifarira kukanda mapanga nezvigunwe zvake zvaisada kupfakanyika. Anotendeuka zvakare, achibudisa vadzivisi vake vane utsinye, uye zvino mumwe waanoshanda naye anokundwa.
  Sezvo aive mudiki, akangowedzera mobility terminator kumukomana.
  Ndizvo chaizvo, aifanira kukunda chembere yakaipa nejeko, uye yakanga yatokundwa. Zvino chinhu chikuru ndechokupfuura minondo yekuparadzwa. Muhondo hamuna hafu-shamwari uye hafu-vatorwa. Kune zana chete kubva muzana mukati nekunze. Kune vakawanda vanobatana-vanobatana uye kunyange vavengi vakawanda.
  Mukomana akagara pasi nepakati achibva angosimuka.
  Unogona kukunda denderedzwa rose, kukunda mumakwikwi, unogona kutenderedza capital yako mubhizimusi rekutengeserana, asi haugone kubudirira kana dumbu rako rakatenderedzwa uye huchenjeri hwako hwadzikama! Muvengi haana mazano nemaune. Saka varwi gumi nevaviri vakafunga kumupotsera miseve, uye vatanhatu vakaedza, vachidzokera kumashure. Vanofunga kuti musungo wemanomano, kana iye pachake aida kuvarwisa.
  Mukomana mukuru akabvuta museve achibva akanda chombo chiya nezvigunwe zvake. Murwi aiva neburi mudumbu akadonha, achizarirwa neropa.
  Oleg Rybachenko akanyemwerera ndokutanga kuimba, nokuti iyi ndiyo makwikwi ake - remangwana rakajeka reRussia, apo nguva inopfuura mu discontinuities uye mukusanzwisisa kusinganzwisisike kana kutenderera kwenguva;
  
  Nzeve dzegoridhe dzechibage -
  Sesaisai kutinhira kwemiromo yemhepo...
  Tichazadza magirazi nekutamba
  Rwizi ngaruyerere nechampagne!
  
  Nyika Yedu, Russia ine rupo,
  Apo chifukidziro chetsutso chiri chendarama,
  Aiwa, nditende, Nyika yeBaba yakanakisa,
  Nekita yeapuro yakaibva yadirwa!
  
  Uye munguva yechando sinou inoshamisa yesirivha,
  Madhamu acho ainyatsojeka pasi pemasikiti!
  Chingwa chedu chinonaka sei.
  Uye blade yeRussia saber inopinza!
  
  Shizha rimwe nerimwe rine shinda yemaradhi.
  Coral inopenya mubud rega rega ...
  Solovyov anodurura rwiyo runoshamisa,
  Uye kumunda kwakafanana nekumira kwevelvet.
  
  Madhaimondi emadonhwe edova pauswa,
  Dandelion inopisa senyeredzi!
  Iwe uri Nyika yeOrthodox,
  Rarama nekusingaperi kusvika pakubwinya kusingaperi!
  
  Nyika yakanaka, kunyangwe dzimwe nguva ichinyemwerera,
  Uye ramangwana rinogona kuva nehutsinye,
  Asi mutsvene Rus 'akanaka,
  Takavhura musuwo kune vese vaenzi!
  
  Oleg Rybachenko akawisira pasi miseve mitatu neminondo yake, uye akasvetuka mamwe maviri, akaasimudza nemakumbo ake asina kupfeka ndokuakanda kuvarwi vaipfura, uye minondo yakawira pamusoro pevarwi vachiedza kusvika kwavari. Bakatwa rakamubaya mumbabvu, asi vana vakarohwa mumusoro pakarepo, uye mamwe maviri akarohwa mumaziso nemiseve. Mumwe kurudyi uye mumwe kuruboshwe. Mukomana mukuru akarwisa vatanhatu vakahwanda, achienderera mberi nekuimba;
  
  Nyanzvi yakagadzira bhomba zvine hungwaru.
  Ko aifungei nemusoro weaidanwa?
  Pashure pezvose, pasina tsika, kunyange munhu akachenjera imbongoro;
  At least anowana magrants ekupenga kwake!
  
  Vamwe vakapihwa patent yepfuti,
  Setiraiti inotumira chii mukutenderera?
  Musayendisiti haasi wemauto asina simba,
  Musanyepere kuzara, machinda!
  
  Vanhu vanofanira kushandira hondo,
  Vane mafungiro akaipa kune mumwe nemumwe.
  Handinzwisise kuti sei izvi zvichiitika,
  Pane ari kuita chinhu chakanaka here?
  Mumwe anopenda tangi mune watercolors,
  Imwe Katyusha ichaita dhizaini.
  Anga achitora pfuti kubva kukireshi,
  Uye wechidiki wedu anoda kufora mukugadzira parade!
  
  Nhoo haigoni kuvhara muviri wese, uye vanongozvifambisa ivo pachavo; varindi vakangoita kuti zvive nyore kuti muvengi adimbure makumbo akavharwa asina simba, uye nekamwe "chigero" nzira. Zvakare, nenzira, kubva pamitambo yemakomputa. Zvadaro, tendeuka uye kurwisa vamwe vose. Sezvavanotaura, speed. Varwi vakati wandei vachiri kuyedza kuitora nekukanda, asi mukomana mukuru ari kumhanyisa mheni. Kumhanya kusina munhu.
  Zvakaita senge cheetah ichimhanya nepakati pemaspikelets.
  Uye mhedzisiro yacho yaive rombo rakanaka kune uyo aive asina kuchekwa, asi akakatyamadzwa chete
  Oleg Rybachenko akafambisa muvengi neketani - pfungwa dzakaputika.
  Vanoti mumwe ari kumunda haazi mhare. Zvisinei, ari oga, pane kudaro, ane zvinoverengeka zvakanakira muhondo. Semuenzaniso, maneuverability, saizi diki, yakaoma kurova uye isingaonekwi. Vavengi vaitarisira kutsika Oleg Rybachenko, asi hazvina kuonekwa kuti mukomana mukuru akatanga kunonoka kufamba kunyange zvishoma.
  Maronda kana kusimba kwehondo hazvina kuita kuti mukomana uyu aenderere mberi.
  Pane kudaro, akawedzera kurwa nechivimbo uye akawedzera mukana wake pamusoro pemuvengi wake akanga aneta. Uyezve, akaimbawo.
  
  Mushure mezvose, epaulettes inopenya muchiroto,
  Kwatiri, dzimwe nguva mwaranzi inokosha kupfuura zuva.
  Mushure mezvose, hapana nzvimbo paNyika ine nhamo,
  Pane ropa remunhu risingayerere tsvuku!
  
  Pamusoro pazvo, murume imhumhi kumurume,
  Zvakanaka, dzimwe nguva imbwa ine ruzha inonhuwa!
  Haangakukweretesi kunyange chimedu chechingwa,
  Anogara ega - hutsinye huripo!
  
  Ishe Baba vakamutsa vanhu vakaita sei?
  Uipi hunotonga sei nyika?
  Mambo ane hasha idhimoni pakati pavanhu;
  Uye shamwari yangu huru ihama ine hasha Kaini!
  
  Ishe akapindura, akati: Isarudzo yako,
  Yemahara, yakaoma, asi inofanirwa...
  Pfungwa dzakapinza kana ukadzibaya muziso,
  Vanhu vanova mbeveve kana nyika yakabatana!
  
  Naizvozvo, kurwa ndiko magumo ako,
  Hapana chandichachinja pano.
  Kunyangwe mhirizhonga yegehena inotonga muhondo,
  Hapana tariro yechingwa chiri nyore uye chishamiso!
  
  Asi chinangwa changu ndechekukusimbisai zvakasimba.
  Kuvaka zviroto nepfungwa dzakasimba,
  Kuti shinda ive yakasimba kukunda ngetani.
  Kuti chero munhu azivikanwe segamba muhondo!
  Mukomana uya akaparadzira rimwe boka rembwa dziri munzira. Kana iri hondo, itai sehondo.
  Iva semhumhi muhondo nenzou uye iwe uchave nemukana wekukunda paki.
  Vanokanda mapanga kwaari, kurova neminondo kunopfuura, asi maronda anonyangarika pakarepo, izvo zvakakurudzira zvikuru munyori akangwara uye Colonel Oleg Rybachenko. Pashure pezvose, akava munhu mukuru, kunyange munyama. Kana chimwe chinhu chakaita seClone Knight. Kucheka kwaanoita makwenzi esimbi, dai asina pfuma inoshamisa kudaro, minondo ingadai isina kumirisana nekumhanya kwakadaro. Kunyange Margarita akagumbuka; akanga achirasikirwa nebasa rake guru mune vaviri vacho. Izvo, zvisinei, zvaakanga asina! Mushure mezvose, Oleg Rybachenko iye zvino ndiye mutungamiri asina mubvunzo pakati pevakaurayiwa. Akanaka sei, kunyanya kana achirova. Iyi inchi yegumbo inokandwa kunze negumbo rekurudyi mukubhururuka kwevatatu, uye kana ichimhara nekuruboshwe inokanda. Ane simba zvakanyanya ndeaya mana, anosanganisira Stiff One-Eyed, Anders Chirac, Balu Borka uye mumwe wevaroyi vane simba kwazvo veDruid muScandinavia.
  Iyo yekupedzisira, kunyange pamberi pehondo, kunyange avo vakasarudzwa kunwa decoction yehondo inowedzera kukurumidza uye kutsungirira. Reaction speed futi. Kunyange zvazvo zvine ngozi kunwa mushonga wakadaro kakawanda, pashure pacho unorara somunhu akafa kwemazuva matatu kana mana. Hongu, uye iwe unofanirwa kukurumidza mushonga usati wamira kushanda. Chokwadi varwi veViking vanomwe vakanga vatofunga zano iri kuti ivo vana vaigona kukunda nyore mupikisi wavo wemashura.
  Zvisinei, izvi hazvina kunetsa mukomana mukuru mukuru.
  Oleg Rybachenko, zvisinei, akamhanyira mberi, achivhara nzeve muvengi nokuimba kwake;
  
  Kunyange zvichiratidza kuti vakatimanikidza kugomba,
  Chiroto chinotyisa chauya.
  Ndinogona kuimba saga kushamwari yangu -
  Imomo dhimoni regehena rinomutswa!
  
  Aramu inotyisa inorira senge siren,
  Kuita kunge pane moto uri kubvira apa...
  Haasi munhu wese anogona kurarama, nditende ini, pasina Mwari,
  Asi nyatso gadzira kurova!
  
  Mukomanawo murwi kubva pakuzvarwa.
  Nekuti simbi nemaravha zvinoputika mairi.
  Asi ndinongoda kukumbira ruregerero,
  Kuti chibhakera changu hachisi gunguo remhandu!
  
  Kunyangwe zvichinyanya kungoita ushingi,
  Dzimwe nguva kurwa kunodiwa.
  Asi usairase mumarara sehana yako,
  Usatorwa moyo nemutambo uyu wegehena!
  
  Ndiani anoziva kana hupenyu munyika ino
  Zvese zviri munyika yedu ndezvechokwadi: mumvuri, miraji.
  Tichatonga matsotsi
  Tichakwanisa rini kubata ushingi ipapo!
  
  Uye kana iwe ukarasikirwa nechimwe chinhu muhondo,
  Uye haugone kukunda tsvina ...
  Tichavhura zvakadaro, nditende,
  Uye ngatiyambukei mazero asipo!
  
  Wese munhu anogona zvechokwadi kubudirira muhondo,
  Kana pane simba uye zvizere nepfungwa!
  Uye kunyange sendi rendarira richanayisa zvakaipa;
  Nyika ichakudza murume akashinga munziyo!
  
  Mukurota, kana kuti kunyanya mune chadenga chakafanana, Oleg Rybachenko akanga atoshatirwa zvokuti akasungirira bhiza jena zvachose.
  Mukomana ane pfungwa dzemurwi ane ruzivo anotyisa uye anoshamisa!
  Asi muvengi anogara achimurwisa. Vachifara nevamwe vavo, vakaita sevasina kuona kuti vakanga vabaiwa neminondo zvisina tsitsi, kana kuti makumbo aimhanya-mhanya emukomana mukuru. Zvingadaro sei? Pamusoro pazvo, mbwende kana vasina simba havatenderwi kukwikwidza padanho iri. Uyu ndiwo chaiwo ruvara rwechivalry. Apa imwe mhere yakakwanisa kuisa bakatwa pasi, ichiita zvekurovera. Akacheka ganda remukomana mukuru. Uye chii?
  Unofunga kuti izvi zvakamisa Oleg Rybachenko?
  Haana kana kunzwa kurwadziwa, akanga atojaira maronda. Ndakaisundidzira zvakare ichibva yati dhuma dhuma. Saka iwe unofanirwa kupindura nemhere uye nekufembedza. Izvi zvinoita kuti zvive zvinosekesa kusvika pakupengenuka! Pane vavengi here pabhodhi? Asi zvino, vakakurumidzisa kumhanya kwavo uye vari kutongova nani pakumhanyira minondo. Hofori mbiri dzakahukura semapere akuvadzwa ndokuvhara chinhambwe chemukomana wehondo.
  Zvaiita sekunge masaisai arova pier... Mukomana akapenya mazino ake eparera.
  Ndakabva ndaita sendavanzwira tsitsi. Akatsika pasi petsoka dzavo zvokuti vose vari vaviri vakabonderana nehuma dzavo, dzoro dzomoto dzakadonha, kunyange zvazvo zvisiri pameso avo, asi pangowani dzavo. Asi mabhobho akazununguka ndokunyarara. Maguta sei neropa chinhambwe chaive chingangoita zana nemakumi mana emamita. Wese murwi anofanirwa kuve neizvi, ave nemoyo wakakura, asi kutya kudiki uye pfungwa huru yemutoro! Ehe, kusavimbika kushoma kurwa uchiri kusafa, asi, maiwe, rukudzo ipfungwa ine hukama muhondo. Zvine musoro: mushure mezvose, mapere maviri haagari mugomba rimwe chete, asi hunhu huviri hunogarisana zvakakwana mumunhu mumwe nepfungwa dzechikara! Vakanakisisa vevane gumi vakasara zvino vakapotsa vasara nemaune, vachiverengera kunetesa muvengi. Hongu, chaizvoizvo vaigona kupa kuramba kwakasimba mukurwisana. Pakanga pari panguva ino apo "madzimambo ezvinyorwa", akasimbiswa nehutu hwemasimba emashiripiti, zvakajeka aida kuronga kurwisa kwavo.
  Kufanana namakava makuru, vakasarudza kuteya dindingwe.
  Oleg Rybachenko, hongu, akanzwisisa izvi, asi haana kutya. Hazvina mhosva kuti mwana anozvivaraidza nei, chero bedzi asina kuzvisungirira. Asiwo rudzii rwemagora anoonekwa mumatenga. Uye kwete marudzi epanyika, kunyange zvazvo kune hondo iri kuitika pasi pano. Uye pano, semuenzaniso, chisikwa: chikamu chekutanga chetatu chemuviri chine tsono dzehedgehog huru, yechipiri yakafanana nehove dzehove, yechitatu ine cornflower petals. Uye mapapiro, kubva pasi, akafanana neaya butterfly, uye kubva kumusoro, sekutamba makadhi. Wow, uye miscarriage yakatanga.
  Mukomana wekusingaperi akazunungusa zvikero zvakanamira.
  Zvisinei, usamutyisidzira. Uye pakanga pasina kutaura kwekurangana kwenyanzvi, nzira yakajairika yeNapoleonic Marshal Davout. Itore uye svetuka kana muvengi ari sucker. Zvisinei, mukomana mukuru akafunga, zvichida zvakanga zvisina maturo kuti akataura zvisina kunaka pamusoro pavo - pakanga pane kuverenga, asi pakudzidziswa kwehondo, rombo rakanaka uye rubatsiro rwepanyama.
  Sezvo nyika ino ichinyengera, svinurira zvakapetwa katatu!
  Margarita, achitokurudzira, akati:
  - Dindingwe rakahwandira rine njodzi kudzamara ramonya mazino aro... uye murume anoshaya zvekuita kusvika apenya nechinhu chinopenya! - Oleg Rybachenko akapedza mutongo wake kune shamwari yake!
  Zvakanaka kutsigirwa nemudiwa wako.
  Pamwe vaive vakaisa ziso pane chimwe chinhu, asi nyakubirwa akava murwi chaiye. Kunyangwe zviri muhope!
  Kana kuti kwete muchiroto, asi pane imwe nzvimbo munyika, apo mweya yevanhu inovanda.
  Asi vavengi vane ngozi vachiripo.
  Hongu, pavakangoedza kuronga mazano, jaya racho rakatangazve kufamba, pasina nguva. Nenguva isipi, kunyange zvazvo zvaiita sezvisingabviri, akamanikidza kumhanya, uye minondo yakanga yatorova zvokuti mauto akawanda akadonha, kunyange zvazvo blade haina kuvabata. Zvino pirate yakamira munzira yake, yakapombawo nemushonga, Don Cesar de Bazan. Iye, kunyanya pasi pesimba remashiripiti dope, anogona kupa kupikisa kwakakomba. Gororo remugungwa rakakandira munondo kuna Oleg Rybachenko, asi mukomana mukuru wacho akabva angobata blade neminwe yake isina chinhu ndokuikanda kumashure. Daga rakabhururuka richitevedza gwara rakaomarara uye nhubu haina kukwanisa kuimisa pakabaya muromo wakananga musolar plexus. Mhandara yakakandwa yakabatwawo.
  Murwi wechidiki ane simba rinopfuura revanhu uye ane ruzivo rwakakura.
  Mukomana mukuru akabata n'anga dzakamira uye, achiri chinhambwe, akatanga kurwisa kwehungwaru kwakaerekana, achikanda shamhu yakanga yabatwa, iyo yaasina kufanira kuifembedza kwenguva refu. Asi munhu wose angangodaro akaseka pakutanga kuti vaizofanira kurwisana nemupemhi ane utsinye. Chombo chinouraya chaive chakasiyana nechachakaitwa, uye kubhururuka kwacho kunoparadza kwaive nyore kupotsa. Zvakazoitika kuti "shell" yakarova muviri wemuvengi nesimba rakadaro zvokuti ndiro ine simba yesimbi yakaputika, uye murwi akarongerwa iye pachake akakandwa kumashure mamita mashanu, achiwira pamusoro senzombe iri muimba yekuuraya.
  Mukomana akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kuna Baba!
  Iyi ikirasi yekirasi!
  Asi kurwisa kwacho kunopfuurira.
  Pane imwe nguva, muvengi akatevera akawira pasi achiridza mhere neruoko rwakatyoka uye mbabvu dzakatsemuka kubva pakurova kwebakatwa rechipiri. Kudai nhumbi dzokurwa nadzo dzakanga dzisina kudzikamiswa nenzira yemashiripiti, murwi ane simba angadai akachekwa kuita zvidimbu zvinoyevedza.
  Oleg Rybachenko airuka kunge pamusoro.
  Hongu, kunyange Bilan haavabatsiri pano. Uye zvese zvisingagoneki zvinogoneka!
  Paunocheka pakazara - zvisina hanya!
  Uye Oleg Rybachenko, kune mhere-mhere yevateereri, akamhanya zvakanyanya. Iwe haugone kutaura kuti wakakunda kare. Kusiyana nemaberekts ane mukurumbira wakashata, kubatwa zvisina kunaka hakuna kana kunyura maari. Achibetsera kuzvirongedzera amene nzira yake amene neminondo yake, akachimbidza kumhanya kwake kusvikira kumugumo. Kunyangwe, izvo zvinogona kutariswa muganhu. Kukurumidza kwechiedza, kunopesana nedzidziso yenhema yaEinstein, kunyange kuchinja, kuteerera mutemo wekuwedzera. Asi akakurumidza kukurumidza kupfuura photon. Zvaitoratidza kuti akanga amira kubata matombo anopinza. Uye mune imwe swoop akabata neboka rinotevera, umo varoyi vakaedza kuronga kupikisa kwakakodzera.
  Hondo yakaenderera mberi - mhasuru yemukomana, muviri wakavezwa wakapenya nemusanganiswa weropa uye dikita.
  Sezvingatarisirwa, vese vamhanyi vakasara vaive neimwe pfungwa: kusarira kumashure zvishoma nevekumberi, uye kusunda kumusoro neshure uye kupwanya ngirozi yechidiki yakanyanyisa nechaunga chose. Asi kunyange hana haina chekuita nazvo. Kwakanzwika sokunge kuti Mai vaMwari vamene vakanga varipo uye vaisazombovabvumira kuita ikoku. Uye shure kwezvose, vanhu vaMwari chete vanogona kurwa saizvozvo. Munhu haagoni kuita izvi! Pamusoro peizvi, icho chiri chokwadi chakakosha pane zvese, vakamiswa neimwe pfungwa: mushure mezvose, munhu wese aingotiza, uye blond imp kana ngirozi diki yaifanira kurwa, mumwe nemumwe uye muhuwandu, aine hondo yose, vadzivisi vane unyanzvi.
  Kunyangwe mukomana mukuru akavakunda zviri nyore, murwi wega wega wenyanzvi anonyatsoziva kuti zvakamira sei kuchinja kubva pakumhanya kunonetesa kuenda kukurwisana kunotyisa, kwete kana kumira, asi asina makumbo eshure, enderera mberi nekudzingirirana zvakare. Kureva kuti vaive nemukana wekukunda kadhiyabhorosi nechiso chengirozi.
  Hongu, shure kwezvose, rombo rinoshanduka!
  Oleg Rybachenko haana kufunga saizvozvo:
  - Wese munhu anoneta, vanhu vane usimbe chete ndivo vanokundwa nekuneta, chete vakafa havadonhe madonhwe edikita!
  Mukomana akataura chirevo chekubata!
  Nokudaro, akanga achidisa kupedza kurwa nokukurumidza. Kunyange pasina kumirira kuguma kusingadzivisiki, varwi vakarova mazino avo nekutya. Uye hazvidi kuti pave nomurayiro wokurwa.
  Asi unogona kutarisira izvi here?
  Prince de Aregolla akamisa boka rake rakaneta uye akaedza kuvaronga musaga rinotsvaira, sekunge ari kukwezvera munhu akabatwa muhari ine spiked uye simbi.
  Mapfumo aipenya kunge mazino ebarracuda.
  Alexey, zvisinei, haana kumurega (achizvikanda nechipfuva mumutauro wekurwisa kwaSuvorov), vaizokwira.
  Mukomana Colonel akanga akazara nemanyawi.
  Hongu, kwaiva nevanhu munguva yedu, kwete sedzinza razvino! Hamusi magamba! Asi kuchave kusisina vanhu vakakuvadzwa kubva kuMoscow. Napoleon ichapwanywawo muEurope; hungwaru hwake hauzomubatsiri. Hongu, pangadai pasina chimurenga zvachose pakudomwa kwake.
  Uye kazhinji tichaita kuti nyika ibatane uye yakachengeteka!
  Bravo! Hatizobvumiri Hondo yeBorodino! Ngatipedzei hondo pano panzvimbo! Ipapo akaoma Oleg Rybachenko akamhanyira mukati, akasvetukira parutivi, achigogodza minondo yomuvengi ndokumuwisira pasi nomuviri wake. Zvakazotevera kwave kusvetukira kumberi kwenguva refu, uko kusingagone kuitwa nedandira. Hongu, Oleg Rybachenko akagamuchira, zvisinei, kurohwa pabendekete nebakatwa. Asi kwaiva nekunonoka kuti akaisa mari yakawanda uye iye zvino De Aregolla pachake, pasinei nepotion, akagamuchira kurohwa kwechipfuva, kubva kwaakawira pamusana wake.
  Kuedza kusvetuka uye bakatwa kumusoro. Kunyange zvazvo akanga akaputirwa nechiono chamashiripiti, akanga achiri kukwanisa kuzvimirira kusvikira pamugumo we"hondo tsvene" yacho. Uye Alexey akagadzira nzira yeHollywood "barrel", iyo inovhiringidza, uye kukanda kwechokwadi kune zvinorwadza. Iye ega muboka, zvakare druid, zvitsinga, zvitsinga, akapinda mukudzivirira kwakadzama zvekuti akangopotsa nguva iyo Oleg the Terminator akaita nhangemutange kudivi, uye murwi wechishanu akadonha - akashamiswa, nengowani yake. akaunyana kunge mwana wechikoro ari kunyorova .
  Mukomana anoremekedzwa akasimudza maoko ose mudenga ndokushevedzera kuti:
  - Kukunda!
  Pashure paizvozvo Oleg Rybachenko akatamira zvakare panguva Pugachev kumukira. Pakanga pachine zvakawanda zvekuita. Hondo yamambo murombo yakarwisa Kazan. Mauto acho akanga asina kuenzana, kunyanya sezvo vadziviriri vakanga vasinganyanyi kuda kurwa. Vatengesi veko vakaita musangano namambo weCossack uye vakazivisa kuti vaizopa guta. Mapurisa chete ndiye akarambisisa. Mauto enzvimbo iyi akaenda kurutivi rwamambo. Vamwe vevakuru vakuru zvakare ndevePugachev. Cossacks, hongu, zvakare. Uye munhoroondo chaiyo, Kazan yakatorwa. Uye pano maPugachevites akasimba zvikuru uye haana kumbobvira arohwa.
  Nekuwa kweKazan, nzira yekuMoscow yakavhurwa. Kremlin yakatorwa pakarepo, Oleg Rybachenko akakanda lasso pamusoro pePotemkin. Kwete mukuru, asi muzukuru wake wechipiri. Akabata lieutenant general. Uyewo mubati weKazan. Uye zvakare akati wandei colonels.
  Shure kwaizvozvo kutongwa kwakavapo: kunokurumidza uye kwakarurama. Potemkin uye gavhuna weKazan vakasungirirwa. Vakuru vaviri vakabvuma kupika kuvimbika kuna Pugachev vakaregererwa. Uye vamwe vose vari muchiuno. Vakatora dura repfuma zhinji nezvinhu zvakawanda.
  Vasungwa vanopfuura zviuru zvina vakasunungurwa ndokupinda muuto ravapanduki. Uye vakabata pfuti kubva kuUral mafekitari, vakagadzirira kuenda kumberi kweTurkey.
  Pugachev akawana kubudirira kukuru. Tsarina Catherine akanga atoda kusvika pakubvumirana nevaTurkey. Asi vaziva nezvekubudirira kukuru kwevapanduki, vakarayira kuti vaRussia vabve muBalkan neCrimea. Uye kazhinji, dzosera zvese zvakahwina, uye zvakare kubhadhara mutero wakakura.
  Mushure mekudonha kweKazan, Pugachev yakava nengozi chaizvo. Mauto ake akatamira kuMoscow. Kozodemyansk yakava nhare yakasimba, uko zvinhu zvakawanda zvakaunzwa. Melin, ane chiuru chavarwi namazana maviri avatasvi vamabhiza, akarwa kuPugachev. Asi akakundwa neuto guru raiva nepfuti. Uye ipapo vaPugachevite vakatora Kozodemyansk nedutu.
  Oleg Rybachenko naMargarita, senguva dzose, vari pamberi pekurwiswa. Vana vane hasha zvikuru uye vanokurumidza. Uye hazvibviri kubata Kozodemyansk.
  Hondo yaPugachev yakanga yatosvika mazana ezviuru zvevarwi, zvemhando dzakasiyana.
  Pasinei nekusiyana kwayo, kuwanda kwepfuti uye mikombe kwakaita kuti armada iyi isakundike.
  VaPugachevite vakawana kubudirira kune dzimwe nzvimbo zvakare. Beloborodov akatora chirimwa chekupedzisira muUrals ndokuzvisimbisa. Vapanduki vacho vakatora maguta mazhinji ndokukomba Tobolsk. Uye imba yemamongi, iyo yakanga yatsigira vapanduki kwenguva refu, yakawa. Delong akaedza kurwa naBeloborodov, asi akawira mumusungo , uye chitunha chake chakakundwa uye chikamu chakabatwa. Mukuru mukuru wacho haana kana kumbokwanisa kutiza. Uye nokukurumidza Tobolsk yakawa.
  Kubudirira kwakatevera imwe pashure peimwe ... Vapanduki vakatora Saratov vanenge vasina kurwisana. Uye izvi zvakare zvakave kubudirira, vakuru vakuru vazhinji vakaenda kudivi ravo.
  Chikamu chemauto euto rePugachev chakatamira kuSimbirsk, uye chikamu chemauto kubva kuSamara chakabva kumaodzanyemba. Uye mauto aMambo Cossack akasvika Nizhny Novgorod. Apa nzungu yanga yawedzera kuoma. Mamwe mayunitsi akakwanisa kusvika muguta. Kunyangwe kunonoka.
  Asi Pugachev ane uto zviuru zana uye anopfuura mazana matatu nemakumi mashanu pfuti, uye akawanda pfuti. Uyezve Syzran akadonha, uye Penza anenge asina kurwa. Volga yose yakapanduka, ichitsigirwa nemauto eCossack. Guta racho rakawedzera kuita mhiko yekuvimbika kune murombo munyengeri. Uye kazhinji kazhinji mauto amahosi akauya parutivi pake. Saka Simbirsk yakatorwa zvakanyanya nekuda kwekutengesa kwemauto. Vapanduki vakatamira kuTsaritsyn uye Don. Zvaizobvirawo kuunganidza masimba akawanda ikoko. Emelyan Pugachev akanzwa achiwedzera kuvimba. Kunyange zvakadaro, Nizhny Novgorod inofanira kunge yakatorwa. Guta racho rakanga rakavakirirwa kwazvo uye raiva neboka ravarwi vakawanda.
  Zvisinei, vatengesi veKazan vakabvumirana nevagari vemo kuitira kuti varwi vasapikisa. Mamwe mapurisa aive odawo kuita mubatanidzwa natsar. Saka kare mumaminetsi ekutanga ekurwisa, maburi anoyevedza akaonekwa mukudzivirira mauto amahosi. Uye zvechokwadi, izvi zvose hazvina kunaka kudzivirira.
  Hondo yePugachev yakakura. Uye kutenda muna mambo kwakasimbiswa. Nekukunda kwega kwega, vanhu vanova vakasimba uye vakasimba. Uye saka varume uye vagari vemawere vakakurira redoubts. MaCossacks ari kurwisanawo nechivimbo, uye panewo Don Cossacks pakati pavo. Vaimbova varwi, vashandi veUral, uye mamwe mauto ari kurwira Baba vaTsar. Hondo iri kuenderera mberi.
  Oleg Rybachenko naMargarita, senguva dzose, vari panzvimbo yakaoma zvikuru, senguva dzose vari mberi kwekurwiswa, uye vari kuderedza vakuru vakuru nevakuru. Mukomana nemusikana zvechokwadi vanopedza.
  Inzwi guru raPugachev rinonzwika:
  - Rega, vana! Muchava netsitsi!
  Uye varwi vakakanda zvombo zvavo pasi. Uye varwi vevatengesi vakabatana nevaPugachevites.
  Oleg Rybachenko anokanda dhisiki yakarodzwa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anouraya mukuru. Mushure mezvo mukomana weterminator anoomba:
  - Nyika yangu tsvene ngaikudzwe!
  Mushure mezvo musikana wemuchengeti Margarita anokanda madhisiki. Uye zvakare mumwe mutungamiri akaurayiwa. Hungu, varwi vechidiki vose vari vaviri vari pakugona kwavo! Uye vanoparadza vavengi vavo sezvavanoparadzwa!
  Oleg Rybachenko akadanidzira achiti:
  - Hongu, paMars kana paVenus, kwese kuRussia iwe unesu!
  Uye zvakare anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Ehe, mauto ehumambo aCatherine achaiwana pano.
  Zvisinei, hondo iri kutopera. Vanenge varwi vese vakakanda pasi zvombo zvavo uye vari kupedzisa mapurisa ega ega. Asi vazhinji vavo vari kuenda kudivi reEmelyan Pugachev. Vanhu vazhinji vachiri kufunga: nyore Cossack angava mutungamiriri akadaro uye kutora maguta akawanda kudaro? Aiwa, zviri pachena kuti mambo zvechokwadi!
  Nizhny Novgorod yakawira ... uye tsarist, Cossack uye mauto evarimi anoenderera mberi akananga kuMoscow. Kusvika parizvino hapana chakakosha kuvhara guta guru. Uyezve, maguta akawanda anokanda mapfumo pasi pasina kurwa. Pano muRyazan pane kungotarisana chete. Zvikwata zviviri zvevarindi zvakarwa, vamwe vese vakakanda mapfumo pasi.
  Kubudirira kwemunyengeri kwakatungamirira kune chokwadi chokuti akaunganidza mauto anopfuura mazana maviri ezviuru kuti arwise Moscow. Uye Amai See havana kuvharwa. Ine zviuru zvinomwe zvemauto enguva dzose, mamwe mauto zviuru makumi maviri, asi ... Haavimbiki.
  VaPugachevite vakagamuchira mamwe marejimeni achienda kunodzivirira Moscow. Uye vanenge vasina kurwa vakaunza Emelyan kumhiko muTushino.
  Mambo mutsva akavagamuchira kuti vashande. Uye akarayira kuti vatore Moscow nedutu.
  Uyezve, varwi vevatengesi vakanga vasingadi kurwa namambo, uye vanhu vomunharaunda vakanga vakamirira mambo wepamutemo.
  Imwe nhau yakanga iri kubatwa kweTsaritsyn, uye kuchinja kwemauto eCossack kune rumwe rutivi rwevapanduki. Zvinoshamisa kuti, guta reYaitsky rakanga richiripo. Kunyange zvazvo mauto aCatherine akanga achifa nenzara ikoko. Zvisinei, mashoko akanaka akabva ikoko: Ustinya ane pamuviri zvechokwadi. Izvi zvinoreva kuti achakurumidza kubereka mugari wenhaka. Kana mwanasikana. Kunyange zvazvo vanambuya vane ruzivo vanotaura kuti kazhinji ndiye mwanakomana.
  Uye Emelyan anewo mufaro!
  Uye mauto evapanduki akatanga kurwisa. Sezvaitarisirwa, varwi vevatengesi havana kupfura. Yakakanda zvombo zvayo pasi ichibva yakanda mapfumo pasi. Varwi vakarwawo vasingadi, sezvakaita mapurisa akawanda. Uye yakanga isiri rwizi rusingaverengeki rweEmelyan rwakakunda guta guru.
  Mumwe chete wehama dzeOrlov, uyo akarayira kudzivirira kweguta guru, akaedza kutanga chimwe chinhu. Asi kukandwa kwebanga kwakamubaya pahuro. Uye murwi uyu akawa, akazviwana afa. Oleg Rybachenko akaita zvisina mhosva.
  Mushure mezvo mukomana weterminator akadanidzira achiti:
  - Kune itsva, Russian odha!
  Uye zvakare akamhanyira kuhondo. Saka mukomana akarwa zvine mutsindo. Iine mafaro anopenga uye mhedzisiro yakaipa.
  Dziviriro yeMoscow yakanga yakakura uye naizvozvo masvingo akanga asina kuvharwa zvakanaka. Chinhu chakanyanya kukosha chaive chekusabvumidza mayunitsi kuti adzorerwe kuKremlin, kwavaigona kuramba vakamira.
  Asi zvikamu zvakasarudzwa zveCossacks zvakasvika kuKremlin kare. Ipapo vakapinda munhare. Mauto mazhinji uye kunyange vakuru vakuru vakaenda kudivi ravo. Kunyangwe kubva kuSemenovsky Guards Regiment. Kwete, varwi vaida kufa. Uye saka Kremlin yakadonha ...
  Pugachev akatora Amai See uye akatasva bhiza jena kupinda muguta guru. Iye zvino anenge ava mambo chaiye. Uye mune zvipfeko zveumbozha. Uye pamwe kutopfekedzwa korona. Vazhinji vevarwi vakatorwa. Pane avo vanotora mhiko, panotova nevakuru vemauto nevakuru vakawanda.
  Iye zvino Pugachev anonzwa ane chivimbo zvikuru. Kunyange zvazvo St. Petersburg ichiri mberi, budiriro huru dzakatowanwa!
  Munguva yeparade, Oleg Rybachenko akakwevera ngwariro kune mumwe akanga atova nezera repakati, mupfupi, mutete. Pane zvaaiziva paari. Mukomana, chokwadi, akamhanyira kwaari; mukana wakadaro haufanirwe kuupotsa.
  Murume akakwakuka ndokumusimudza necollar achiti:
  - Ndiwe Alexander Vasilyevich Suvorov! Ndiye munhu wandaisatarisira kuonana naye!
  Murume akapfeka mbatya dzakapfava akagutsurira musoro.
  - Uye uyu ndiwe Colonel Rybachenko! Kukurumidza sei!
  Oleg Rybachenko akatsanangura:
  - Atova mukuru mukuru! Uye iwe, Alexander Vasilyevich, unofanira kuva mutongi wemunda!
  Suvorov akapindura nokutendeseka:
  - Pamwe! Kana vanhu vachida Petro Wechitatu zvakanyanya, saka ndizvo zvazviri!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Huya kudivi redu! Hondo ngaive nevanhu!
  Suvorov akati:
  - Oh Mwari ... Kana Emelyan wako akanga asina kudiwa zvikuru kumwoyo yevanhu, ndingadai ndakafunga katatu! Uye saka! Muviri wangu uchava pabasa rake!
  Saka, Alexander Suvorov akaendawo kurutivi rwevapanduki uye mambo wevarimi.
  Pakupedzisira, nzvimbo yakakomberedzwa yeguta reYaitsky yakawa zvakare. Mauto nevakuru vekupedzisira vakakanda mapfumo pasi. Kumaodzanyemba, Astrakhan akapika kuvimbika kuna tsar, kuzvipira anenge pasina kurwa. Don ndiye akazova mbavha yevapanduki. VaPugachevite vakatamira kuSt. Vakasangana chero vasingarambi. Masherufu matsva akawedzerwa akapinzwa.
  Emelyan Pugachev akafamba nekukunda kuti akunde. MuNovgorod akakwaziswa nekukudzwa kukuru. Uye chete muSt. Petersburg pachayo vaigona kuramba.
  Zvisinei, kurwiswa kunokurumidza kwakatevera. Guta rakadzivirirwa nevarindi vePreobrazhensky Regiment. Uye mamwe mauto.
  Asi kune akawanda akawanda ePugachevite uye nyanzvi yeSuvorov iri parutivi rwavo. Ndokupi kwandingaramba?
  Catherine pachake akaedza kutiza, asi akabatwa, uye hama dzeOrlov dzakaurayiwa panguva yekurwiswa. Alexey Orlov akachekwa kusvika afa naOleg Rybachenko pachake. Uye Nikita Papin akaenda kudivi raPugachev.
  Catherine Wechipiri akaiswa mujeri. Ipapo vakapindura mumamvemve uye vasina shangu kuna Emelyan Pugachev.
  Mufudzi mambo akavimbisa hupenyu hwake uye kuti aizomurega achienda kunze kwenyika kana akamuziva pachena semurume wake uye Tsar Peter wechitatu. Zvikasadaro, matanda mushure mekurohwa.
  Catherine akabvuma. Upenyu hunokosha zvikuru. Akaziva Emelyan semurume wake achibva apfugama. Zvisinei, Pugachev akarayira Katka kuti arohwe. Aimbova mambokadzi akazvamburwa asina kupfeka, munhandare chaimo. Uye ipapo vakadzingwa kubva Russia.
  Rumyantsev nevamwe vatungamiri vakaziva Petro wechitatu saMambo. Hondo neTurkey yakaenderera mberi uye yakaguma nerunyararo rwakanaka kuRussia. Emelyan Pugachev akaita shanduko dzakawanda muRussia. Akatora nyika kubva kuvaridzi veminda, akabvisa serfdom, uye akapa vanhu vakasununguka. Akaita zvinzvimbo zvemagavhuna nemameya eguta sarudzo, uye akaunza zemstvos.
  Russia zvishoma nezvishoma yakava nyika yebourgeois. Pasi pamambo paive nedare resarudzo, asi raive nemazano chete. Uye saka hurumende yaive nehutongi.
  Akazorora zvishoma uye kurongazve uto, Peter Wechitatu akatanga hondo itsva neTurkey. Nokuda kwechikonzero ichi, simba rose pamusoro pemauto rakapiwa kuna Alexander Suvorov. Humambo hweOttoman hwakakurumidza kukundwa ndokukundwa. Russia yakabatanidza nharaunda dzayo mukuumbwa kwayo. Austria yakabatawo zvimwe. Emelyan Pugachev akazokunda Egypt. Uye kuchamhembe kweAfrica. Kutonga kwake kwakabudirira. Suvorov nevamwe vake vakapenya. Kumukira muFrance kwakabvumira Russia kuti ikunde Europe neFrance. Pakupera kwezana remakore rechigumi nemasere, Emelyan Pugachev akanga akunda yose yeEurope. Ipapo Russia ichiri kurwisana neBritain, iyo yakaguma nekukunda kunogutsa. Pugachev akatonga kusvika 1810, uye ikoko akafira uye akapa simba kuna Peter mwanakomana wake wechina uye Ustinia.
  Russia yakafamba ichipfuura nemuAfrica neAsia, yakakunda India neChina, uyezve America. Pakupera kwezana remakore rechigumi nemapfumbamwe nyika yose yakanga yava Russian. Uye munhu akabhururuka muchadenga shure muna 1899! Uye akabhururuka kuenda kuMars muna 1917.
  Vanhu vakawana rugare nomufaro. Kanenge munyika ino. Uye kazhinji, kutya kwaOleg Rybachenko hakuna kusimbiswa.
  Kukunda kwaEmelyan Pugachev kwakava kugutsikana uye kunobatsira pasi rose. Russia yaive humambo hwakasununguka, ine paramende uye hurumende yakasimba yetsarist.
  Uyezve, uto rake, rakashandurwa naSuvorov, rakanga risina akaenzana.
  Uye pasina serfdom, indasitiri yakagadziridzwa nekukurumidza.
  Uye zvese zvakazoitika, kazhinji, kwete zvakaipa. Uye Russia yakaita rombo rakanaka kuti dzinza rakachengetedza kugadzikana kwesimba. Uye kuti nyika haina kuparara. Uye kwakava nokukunda, mumwe pashure pomumwe.
  Pamusoro pezvo, paivewo nesarudzo yegutsaruzhinji yemagavhuna, vakuru vemaguta, uye vakuru vemumisha. Izvi zvakapawo vanhu mukana wekutaura pfungwa dzavo uye kuve nesimba ravo rose.
  Asi mambo akanga asiri mudzvinyiriri. Uye mirangariro yavanhu yakarangarirwa. Uye upenyu hwakakurumidza kuva hwakanaka kuvanhu vose zvokuti vanhu vakakanganwa kuti vaigona kusagutsikana. Uye vanhu vashoma vakafunga nezvekuzvimirira. Chokwadi, kubatana kwevanhu ndicho chinhu chinonyanya kukosha!
  Umambo hweRussia hwakabatanidza munhu wose ... Uye chitendero chitsva chakazvarwa. Izvo zvakabatanidzwa nekugamuchira zvitendero zvakasiyana. Uye pakupedzisira, Buddha, Magomed, Kristu, uye Krishna vakayananiswa. Munhu wose akabatana uye anenge asingadaviri kuvapo kwaMwari!
  Asi vanhu vakadzidzawo kumutsa vakafa, asi ndiyo imwe nyaya
  
  
  SPEER CHINHU NHOROONDO
  Speer, iyi nyanzvi yesangano, yakakwanisa kugonesa Fuhrer kuti ikurumidze kukudziridza uye kuisa mukugadzira chiedza, chakachipa, chinotakurika chejet fighter chine mabhomba maviri chete emhepo, asi yakanakisisa munyika maererano nemaitiro ekubhururuka.
  Iyi ndiyo nzira iyo HE-162 yakazvarwa, kwete musi waZvita 6, 1944, payakatanga kusimuka mumhepo, asi yakanga yatononoka, asi musi waApril 20, 1943, apo Third Reich yakanga ichiri kuzara nesimba. izvi zvingadai zvakapesvedzera mafambiro ehondo. Neraki, iyo Yummo jet injini yakanga yatogadzirira kugadzirwa kwehuwandu. Ndege yacho yakaitwa inenge yose nematanda, uye nhumbi dzokurwa nadzo pahuma chete dzairema makirogiramu makumi mashanu. Asi motokari yakareruka, yakachipa, uye inofambiswa zvikuru, iri nyore kudzora. Kumhanya kwayo kwakapfuura makiromita 900 paawa, uye uremu husina chinhu hwemurwi hwaingova makirogiramu 1,600 chete. Zvombo zvekutanga zviri zviviri 20-mm ndege cannon - yakasimba kupfuura Yak-9 uye inofananidzwa neLAGG-5.
  Muchina uri nyore kushandisa. Muchidimbu, murwi wevanhu. Yakachipa kupfuura ME-109 uye iri nyore kugadzira, asi inoshanda zvakanyanya.
  Iyo HE-162 yakaratidza kuve chombo chinoshanda. Nechekare panguva yeHondo yeKursk, maGermany aces akanga achiwana zvibodzwa pairi. Huffman akanyanya kuzvisiyanisa.
  Hitler, chokwadi, akafara uye akarayira kuti kugadzirwa kwemotokari kuwedzere kusvika kune zviuru zvishanu pamwedzi. Nhamba iyi haina kukwanisa, asi pakupera kwa1943 motokari dzinopfuura zviuru zviviri dzakagadzirwa pamwedzi.
  Iyo HE-162 yakagadzira matambudziko eUSSR mumhepo, uye yakadzikira kufambira mberi kwemauto eSoviet. PaKursk Bulge, kurasikirwa kwematangi eGerman kwaive kushoma pane munhoroondo chaiyo; mazhinji maIL-2 akapfurwa.
  MaGermany akakwanisa kunonoka kupikisa uye Kharkov naOrel vakawa mwedzi gare gare kupfuura munhoroondo chaiyo.
  Asi zvakadaro iyo Red Army yakafambira mberi, kunyangwe ichinonoka kupfuura munhoroondo chaiyo. Nemhaka yeizvi, maGermany akakwanisa kuwana nzvimbo yeDnieper uye kugadzira kudzivirira kwakasimba ikoko. Uye ipapo E-10 self-propelled pfuti yakasvika, yakabudirira zvikuru muparadzi wetangi.
  MaGermany akakwanisa kudzikamisa mberi kumabvazuva. Munguva yechando, mauto eSoviet akanga asingakwanisi kuyambuka Dnieper. VaGermany vakaitawo paLeningrad.
  Kunyangwe maAllies akaenderera mberi muItaly. Asi nemutengo wakakwirira zvikuru.
  Sezvo vakundikana kuputsa vaNazi, Red Army yakatamira kuCrimea. Pano, zvakare, hondo dzakatora nguva yakareba kupfuura munhoroondo chaiyo, asi dzakaguma mukukundwa.
  Kumhara kweNyika Dzakabatana muNormandy kwakaguma nokukundwa kweBritain neUnited States. Musi waJune 22, mauto eSoviet akarwisa nzvimbo yacho. Asi maGermany akakwanisa kudzinga kurwisa kwemauto eSoviet. Zvimwe zvakakonzerwa nepfuti yakabudirira uye yakachipa yega E-10. Kurema matani gumi nemaviri, motokari iyi yakanga ine zvombo zvepamberi zve 82 millimeters pakona ye 45 degrees, zvisingapindiki kuSoviet makumi matatu nemana, uye pfuti yakafanana neT-4. Motokari iyi yaigona kunyange kupinda muIS-2 pahuma iri padhuze, iine mukana wakanaka wekubira nhumbi dzokurwa nadzo.
  Iyo itsva yeGerman tekinoroji yakanaka mukudzivirira. Uye maKrauts anotora mukana weizvi. Asi motokari dzeSoviet hadzisati dzichibudirira zvakadaro. Iyo T-34-85 ine pfuti isina kusimba uye kudzivirira, uye kureba kwakakurisa. Uye iyo IS-2 inonetseka pahuma ye turret uye chikamu chezasi chehull.
  MaGermany akakwanisa kuramba achiisa mauto avo pakati uye kufungidzira nzira huru yekurwisa.
  Mushure mekukundwa kweAllies muNormandy, kurwisana kwehondo kwakawedzera muUnited States neBritain. Uyezve, maAmerica akanga asina rombo rakanaka; pakuedza kumhara muPhilippines, kutakura kwavo kwakarwiswa nehondo dzeJapan. Uye vakanyudzwa. Midziyo mizhinji nevarwi vakafa.
  Izvo zvakare zvakaita fungidziro yakasimba kune vanhu veAmerica.
  MaGerman, adzora kurwiswa kwepakati, akatamisa mamwe mauto avo kuItari uye akatanga kurwisa ikoko.
  "Panther" -2 akatora chikamu muhondo. MaGerman akakwanisa kuchengetedza huremu hunosvika makumi mashanu matani nekugadzira kanoni 88 mm uye 71 EL barrel, uye mota pachayo yaive ne150 mm gobvu dzemberi dzehondo pamateru.
  Iyo Panther 2, ichireruka asi iine injini ine simba, yakaratidza kuve yakanakisa muparadzi wetangi.
  MaGermany akakwanisa kutorazve Naples uye kutora vasungwa vakawanda uye mikombe. Vakabatana vakatiza vachidzokera kuSicily. Ikoko vaida kuvanda vachishandisa zvikepe.
  Vagadziri veGerman vakatangawo E-25 mukugadzira. Mauto eSoviet akaedza kurwisa zvakare pedyo neLeningrad. Asi maGermany akanga akagadzirira ikoko. Kazhinji, kucherechedzwa kweGerman kwakashanda zvakanaka, kunyanya kucherechedzwa kwemuchadenga, sezvo Fritz yaive nemichina yejeti yaibhururuka pakakwirira uye yakanga isingatapukirwe neSoviet air defense.
  Munguva yechando, mauto eSoviet akarwisa zvakare nzvimbo yacho, asi kurwisa kwavo kwaifungidzirwa. Uye mumhepo vaFascist vakabata hutongi hwakakwana. Allied aviation yakarasikirwawo zvakanyanya.
  MunaFebruary, vaNazi vakaita basa muSicily uye vakatora vanopfuura mazana maviri ezviuru zvemauto eBritish neAmerica. Uye muna March maGermany akarova kumaodzanyemba. Takapinda mukati mezvidziviriro, tichienda husiku, uye takagadzira mapoto mashoma.
  Mauto eSoviet akatanga kubuda.
  Mushure mekufa kwaRoosevelt, Truman akakurudzira runyararo kuna Hitler. ChiFascist nhamba yekutanga yakabvuma. Asi mukuchinjana akada kupihwa kwezvigadzirwa zvepetroleum uye kudzoka kwevasungwa. Truman naChurchill vakabvumirana neizvi.
  MaGermany aive neruoko rwemahara kumabvazuva. Vakawana zvakare tangi nyowani, iyo E-75. Iyo denser dhizaini - injini uye kutapurirana pamwechete - uye kuchinjika kurongeka kwakaita kuti zvikwanise kudzikisa kureba kwemotokari. Yakanga ichiyeuchidza Tiger-2 yakakura kwazvo, asi ine yakaderera silhouette.
  Nezvombo zvakakora zvakanyanya zviri pamakona makuru, E-75 yairema matani 75, ine injini ye1250 horsepower. Izvo zvakaita kuti inyatso famba uye yakavimbika. Tangi reUK raive nemhando mbiri dzepfuti. 105 mm mu100 EL yekurwisa matangi evavengi, uye 128 mm mu55 EL, pfuti yepasirese. Iyo turret yaive ne 252 mm gobvu kumberi kwakatsetseka kwezvombo, uye 170 mm gobvu rutivi uye kumashure kwezvombo, zvakare yakatsvedza. Hull yaive ne 200 mm yezvombo pamusoro pakona ye 45 degrees, uye 160 mm pasi pakona ye 45 degrees. Mativi ehull ane 120 mm uye nhovo imwe 90 mm.
  Saka, nehuremu hwematani makumi manomwe neshanu, maGerman akagadzira mota isiri yakaderera kune Mouse mune zvombo nezvombo, kunyangwe nepfuti imwe.
  Iyo E-75 haina kupindwa neSoviet anti-tank pfuti, kunyangwe parutivi rwayo, uye pasina mubvunzo yakagamuchira kukosha kwaHitler pamusoro pemamwe ese E-series matangi.
  IU.SR kusvika ikozvino yakangotora IS-3, iyo iri nani yakachengetedzwa pamberi pe turret, asi yakaoma zvikuru kugadzira. Saka Stalin akaraira kuti IS-2 neT-34-85 zvirege kubviswa mukugadzira izvozvi.
  Muzhizha, matangi eGermany E-75 akatanga kuonekwa kumberi. Vakaratidza kuva michina inoshanda zvikuru.
  Panguva imwecheteyo, maNazi aive nemotokari yakareruka ME-1010 ine mapapiro ayo akashandura kutsvaira kwavo, imwe yemhando yepamusoro ME-262 X, uye mota ine zvombo uye inokurumidza uye inochinjika XE-262. Murwi wevanhu akawana rumbidzo yese kubva kuvagadziri vayo. Uye zvakare iyo Yu-287 jet bhomba, iyo yairatidza aerobatics yakakura. Uye zvakare iyo Arado brand.
  MaGermany akakwanisa kufambira mberi muUkraine muzhizha uye akatorazve Donbass. Zvadaro, mumatsutso vakatora Kursk ndokuswedera Voronezh. Mauto eSoviet akadzokera achiyambuka Don uye akaedza kumisikidza dziviriro ipapo. Chando chakanga choswedera.
  Vamiriri veGerman vakaedza kubatanidza Turkey muhondo.
  Apa vakatenderera vachivimbisa makomo egoridhe.
  Stalin, achinzwa kuti zvakanga zvakaoma kuti USSR irambe tekinoroji itsva yeGerman, uye kusikwa kwetangi idzva T-54 yakatarisana nematambudziko, akakurudzira maNazi.
  Hitler mukupindura akakumbira kuzvipira kweLeningrad neCrimea, pamwe nekupihwa kwechingwa chepachena, mafuta uye zvimwe zvigadzirwa! Uye dzosera vasungwa vehondo uye kuendesa chikamu chegoridhe kuUSSR.
  Stalin akabvuma zvose kunze kuzvipira Leningrad.
  VaNazi vakarwisa Crimea muchando. Vakatora inenge peninsula yose, kunze kweSevastopol. The Red Army akaedza kufambira mberi pakati uye kuchamhembe, asi zvakare pasina kubudirira, achitambura kurasikirwa kukuru.
  Muna March 1946, Fuhrer pakupedzisira akabvuma truce kwemakore matatu. IU.SR, hongu, yakapa Third Reich nezvinhu zvemahara uye yakatamisa zvimwe zvemidziyo yemafekitori emauto.
  Uye vaNazi vakatendeukira kuMadokero. Bhomba reatomu rakanga risati ragadzirwa, uye Japan yakanga ichiri kuramba ichirwisana neAmerica. Hondo inotyisa yakarwiwa pazvitsuwa zvese zviri muPacific Ocean.
  Kutanga, Hitler akasvika pachibvumirano naFranco uye mauto eGermany akakatyamadza Gibraltar. Takabva tapinda muMorocco. Nzvimbo yeBritish muMalta yakaparadzwa uye yakatorwa nemauto ekudzika. VaNazi vakaenda kuAfrica.
  Vatyairi vavo, Albina naAlvina, vakava vakasimba zvikuru. Vasikana vakakwanisa kukunda Huffman ndokuva vekutanga kukunda chipingamupinyi chemazana mashanu endege dzakadonhera pasi kumberi kwekumabvazuva.
  Uye kuMadokero, iwo akashama-makumbo madhiyabhorosi ari mumabhikini akava mabhanan'ana kumotokari dzeAmerica neChirungu.
  Uye Gerda, nevashandi vake vetangi, vakanga vachifamba nemuAlgeria muE-75. Vasikana ndivo vane rekodhi yehuwandu hwemotokari dzakaparadzwa kumberi kwekumabvazuva, pamberi peWittmann.
  Varwi vakatanga kurwa kubva Kursk Bulge uye vakaratidza kirasi yavo. Kunyange zvazvo asina kungwara Hitler akakahadzika kuti vakadzi vaigona kurwa. Asi Gerda, Charlotte, Christina naMagda vakaita zvishamiso paPanther. Vakazove vechipiri vashandi vetangi mushure meWittmann kugamuchira mubairo wepamusoro: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha emuoki, minondo nemadhaimani. Uye zvakare muchinjikwa wekukodzera kwemauto mugoridhe nemadhaimani.
  Vasikana vanokwira vachiimba:
  - Tichaparadza nyika yese pasina Reich,
  Kumusoro uye ipapo ...
  Tichavaka nyika itsva, itsva,
  Ndiani anga asina munhu achava zvese!
  Varwi vanosekawo vachibudisa mazino avo. Uye vanozvipfura zvakare ...
  Vakagogodza tangi rechirungu ndokuridza mhere:
  - Isu tiri super!
  Gerda anodzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anobvarura turret kubva kuna Sherman ndokushevedzera:
  - Ini ndiri mwarikadzi weramangwana!
  Ipapo Christina anogogodza pamusoro petangi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anodanidzira:
  - Ini, zvakare, ndiri musikana akanaka!
  Ipapo anopfura, achipwanya mota yaCharlotte, uye anoshinyira:
  - Asi Pasaran!
  Uye negoko rinotevera, Magda akapedza murungu. Vasikana vacho mashura chaiwo.
  Uye kutaura chokwadi, munhu wese anokundwa pasina kunze. Isu takajaira kuuraya vavengi vedu vese, uye nzvimbo iri mugehena, hongu!
  Mhare dzechikadzi dzinoshanda uye dzinopfura. Havapi chikamu kune vanovapikisa.
  Zviuru zvinoverengeka zveBritain neAmerica zvakakanda mapfumo pasi. Varume vanowira pasi namabvi avo ndokutsvoda tsoka dzevasikana dzakashama, dzine huruva.
  Iyi ndiyo nzira iyo kurwisana kunofamba ... Algeria yawa, uye maGermany atova muLibhiya. Chokwadi, vanokunda nekutamba. Hapana zvipingamupinyi kwavari.
  Muchirimo cha1946, maGermany akatora kuchamhembe kweAfrica yose ndokusvika kuSuez Canal. MaNazi zvino ane chombo chinotyisa: dhisiki ndege dzisingagoni kupfurwa. Vose maBritish neAmerica vakaputsa pasi peizvi.
  Mukudonha, iyo Wehrmacht yakatamira kuSudan uye kuMiddle East. MaBritish nemaAmerica vakadonha kunge nzungu dzakatsemuka.
  Pachivande vakaedza kusvika pakubvumirana naStalin. Kuda, vhura yechipiri kumberi.
  Mudzvinyiriri mutsvuku akapindura evasively ... Munguva yekuwa, maGermany akatora Middle East yose uye yakawanda yeAfrica, kusvika kuCameroon. Uye munguva yechando, mauto eGermany akatamira kuIran uye mberi kuIndia. Nyika yenzou yakakundwa. Uye ipapo vaNazi vakapfuurira muchirimo kumaodzanyemba kweAfrica, pakupedzisira vachitora udzori hwekondinendi yevatema.
  Muna June 1947, kumhara muBritain kwakatevera ... Mauto akasarudzwa eWehrmacht akatora chikamu muhondo.
  Kwenguva yekutanga, piramidi tangi yakaedzwa, iyo yakaratidza kuchengetedzwa kwakanakisisa kubva kumativi ose uye kukurumidza.
  Varwi vaGerda vakarwa mairi. Vasikana vakaratidza kuve vakatonhorera uye greyhounds ...
  Vakatutira chitsama chematangi nepfuti.
  Gerda akaridza pfuti, akadonhedza kanoni yechirungu ndokuimba:
  - Vavengi vedu havangatimise!
  Uye achaseka sei!
  Charlotte anozoburitsa mazino ake uye squeak:
  - Isu tichakunda chivharo chechadenga!
  Uye ichatsvaira tangi.
  Christina anozomurova nembama, achigomera nehasha:
  - Bhutsu dzinopenya pakufamba!
  Uye ichatsvaira shongwe!
  Ipapo Magda akapfura murwi wechirungu ndokubata chibharo:
  - Kubhururuka pakarepo!
  Varwi vari paurefu hwakakura.
  Uye Albina naAlvina vanomhanya mudenga vopedzisa midziyo yeChirungu neyeAmerica. Vanopwanya maKrauts netsoka dzavo dzisina kupfeka, dzakaputika uye vanozviimbira pachavo:
  - Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu!
  Africa inotyisa - hongu, hongu, hongu!
  Musaende vana! Enda famba muAfrica!
  Saka akarova, muhondo imwe, ndege makumi mashanu pakati pembiri.
  Aya ndiwo maparadzire anoita varwi vechikadzi vavengi vavo nechivimbo.
  Britain yakadonha mumavhiki maviri. Uye mauto eLondon akakunda. Saka Third Reich yakapwanya muvengi wayo ane ngozi.
  Asi USA ichiripo ... Sezvo yakabatana nemaJapan uye ine zvinhu zvakawanda, maGermany anotanga kuisa kumanikidziro kune veAmerica ... Muna August 1947, vaNazi vakasvika muIceland ndokutora chitsuwa ichi, vachiswedera kuAmerica.
  Hazvisi nyore kuenda kuUSA. Asi maFascists vakagadzira mabhiriji muLatin America uye vari kuvaka mauto avo. Asi hondo inoenderera mberi kwenguva yakareba. Munguva yechando, hondo dzairwiwa mugungwa nomumhepo. Uye muchirimo cha1948, vokuGermany vakaedza kusvika Greenland. Uye vakabudirira ... Muzhizha, vaNazi vakanga vatokunda Canada. Asi hondo dzaityisa...
  Kuswedera pedyo nekuswedera kuUSA. Asi vasikana veSoviet vari kungwarirawo.
  Vasikana vashanu Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada vakasvika muAmerica kuzorwa sevazvipiri vachipokana nemhomho yeThird Reich. Vasikana vashanu vese vakanaka chaizvo uye vanotaura Chirungu. Stalin-Putin akaramba kutumira battalion yese yevakadzi, sezvo izvi zvaizopesana nemamiriro erunyararo akapedzwa nehumambo hwefascist. USSR yaida kuwana nguva chero ipi zvayo mari apo maNazi akarwisa USA.
  Vasikana vashanu vakazvipira: vakapfuura nemuhondo yese, kubva kuBrest neBug kuenda kuOrenburg. Uye vari kurwisana nemaNazi kune rumwe rutivi rwePasi muguta guru reHonduras.
  Tegucigalpa ndeimwe yenzvimbo dzakasimba dzekudzivirira, mukutarisana nehorde yemotley. Ose ari maviri mapoka eJapan neAsia akapinda mudambudziko. VaGermany pachavo vakarwa chete nematangi, uye varwi vakanga vabva kune vasiri maAryan. Vakadzinga vaAsia, vatema, uye maArabu mberi.
  Natasha akapfura, achicheka maAfrica maviri uye akarira:
  - Ingori boka reGenghis Khan!
  Mirabela ane vhudzi regoridhe, akatema maIndia matatu nepfuti yemuchina, akasimudza makumbo ake akashama, akatsvuka kumusoro. Uye akati:
  - Tiri kukuya chikafu chekanoni!
  Chimedu chegirinedhi chakabhururuka ndokurova Mirabela-Zoya pachitsitsinho chake chisina kupfeka. Vasikana vane tsika yekurwa vakapfeka mabhikini uye vasina shangu. Uye kana ikarova rough, girlish sole neinopinza, inorwadza zvishoma.
  Runako rwakachonya ndokuridza futi... Mirabela mutete, akareba zviri pakati nepakati nechimiro chakakwana.
  Natasha akareba, ane chinzvimbo chemukuru, uye kunyange gamba reSoviet Union. Asi zvakare anenge akashama, asina kuvharwa nebikini. Akanyanya kutsvukuruka, asi bvudzi rake jena. Uye Natasha anopfura chaizvo chaizvo. Uye anofarira kukanda magirinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Angelica akanaka anopfura ndokuuraya maArabu mana nekuputika kwemoto. Bvudzi rake rakatsvuka, kana kuti mhangura-tsvuku, senge proletarian banner. Uye kana mhepo ichivhuvhuta, zvakafanana nemureza wekuchinja. Musikana anopenya nemeso ake esimaradhi, senyeredzi. Uye noutsinye anotsvaira vavengi.
  Svetlana zvakare ane blonde. Uye anoridza pfuti. Musikana akadyara tsoka dzake dzakashama ndokupa kuputika. Varwi vashanu vakasiyana-siyana vakakandwa kumusoro, uye zvitubu zvitsvuku zveropa zvakabuda muchipfuva nomudumbu zvemhandu dzavo.
  Svetlana, achinanzva miromo yake yakazara, akarira:
  - Hondo imhepo yemapapu ...
  Musikana, akarara pasi, anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Kuputika kunonzwika. Magandanga akati wandei anobhururuka achienda kwakasiyana.
  Olympias musikana muhombe, akanyanya. Bvudzi rake rakatsvuka. Musha chaiwo, mudiki, mukadzi weropa nemukaka. Akasimba chaizvo mumuviri uye anopfura zvakanaka.
  Heino mukana zvakare. Uye vakaurayiwa vefascist mercenaries vanodonha.
  MaOlympics, achipfura, anoti:
  - Zvakanaka, wange uri kupi? Naambuya! - Musikana akadzinga, achiuraya vatatu veNazi varwi uye akawedzera. - Wakadyei - porridge! Wanwa chii? Mash!
  Vasikana vakabata tambo. Havaregi ma fascists mberi. Uye nziyo dzeushamwari dzinorira:
  - Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga,
  Kumusoro uye ipapo ...
  Tichavaka nyika itsva yekudenga -
  Ndiani anga asina munhu achava zvese!
  Natasha zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Mabhomba ari kuenderera mberi nevarwi vetsoka. Zviri kutowedzera kupisa. Pano panouya mukurumbira wakashata "Shumba" -2. Uye pedyo nayo pane E-50 yepamusoro. Mapurojekiti anodzingwa. Musoro wemuAmerica mutema wakadamburwa uchibva wakunguruka.
  Mirabela akatsika bhodhi raibvira moto, makumbo akanga akaomarara asingambonzwi kupisa kwemoto.
  Runako rwebvudzi regoridhe rakapfura nekutsvuka:
  - Uye ndiani achamisa kuyerera kweropa, nzizi dzine hasha ...
  Mirabela akapfura zvakare, achigogodza muAfrica kubva paE-50 nhumbi dzokurwa uye akarira.
  - Danda rinobva kune blaster richarova temberi yako, nekupenya kwakaipa murume akanyangarika!
  Musikana akapfura zvakare. Akapenya tsoka yake isina shangu, yakatsvuka, yakanaka mudenga. girinedhi yakabhururuka yakananga kwaari. Runako rwaive nebvudzi regoridhe rwakarova chipo nehunyanzvi hwake asina guruva. Girenedhi rakabhururuka richidzokera. Akamhanyira pakati pevarwi veThird Reich. Zvairatidza kuti manwiwa akanga achidonha murori, achitsemuka. Ropa rakanga richiteuka zvakanyanya.
  Mirabela akanyora paTwitter achiti:
  - Musikana akakundikana bvunzo, uye Reich akatongerwa akauya. Hitler sezviri pachena akanga aneta noupenyu, uye runako rwake rwakamudya nomukurumbira!
  Angelica zvakare murwi asina-nonsense. Anozvipfura nepfuti ndokuti, achiparadzira zvitunha:
  - Yechipunu chaamai! Zvechipunu chababa! Uye kuna Koba, ladle! Uye parutivi rwako pamubhedha!
  Runako runebvudzi dzvuku remhangura anoburitsa ndege yemapuranga netsoka yake isina chinhu. Anobhururuka akananga kutangi hombe reShumba yeGermany. Imhara pamuromo we105mm cannon uye inoputika. Chombo chinokona.
  MuGermany anotendeuka uye anomanikidzwa kutiza zvinonyadzisa. Angelica, achikwesha gumbo rake pachidimbu chechivako, anoti:
  - Kana iwe usina simba, unoda hungwaru! Unofanira kuita ruzha!
  Uye zvakare musikana anopfura chaizvo chaizvo. Bvudzi rake dzvuku rakaita semurazvo wemwenje weOlympic. Musikana anoyevedza. Akatozvisiyanisa muuto reAmerica nekuratidza hukasha. Ainyanya kugona kuita misikanzwa nevaAfrica-America. Hazvina kujairika uye zvakanaka navo.
  Angelica, zvisinei, anoparadzawo vatema vanorwa muuto reTatu Reich. Nei Germany yakakunda Africa yese? Edza kumisa simba rakadai.
  Iyo E-50 ndiyo tangi nyowani, ine gasi turbine injini uye gobvu rutivi uye nhumbi dzokurwa dzemberi. Haikwanise kutorwa ne grenade. Angelica akakanda chipo negumbo rake risina chinhu, akawisira pasi mauto akati wandei uye akarira:
  - Oh, tangi yako yezvombo yakavimbika, kubva kune mumwe munhu anoda kuruma ... Ingoziva simba raunaro ... nya, unogona kurova bhiza resimbi chete!
  Svetlana zvakare akapfura chaizvo chaizvo. Uye aida kukanda magirinedhi netsoka dzake. Zvigunwe zvake zvakashama zvaitenderedzawo simbi disc. Musoro wacho wakabhururuka ukacheka huro dzevarwi vaviri vechiFascist. Vakadonhedza pfuti yemuchina, uye zvino kuputika kukuru kwemhando huru kwakadambura cheni dzemhomho. Mutsara wose wevarwi vekune dzimwe nyika vakatorwa kuburikidza nechisimba kupinda muuto reThird Reich.
  Svetlana akanyora paTwitter achiti:
  - Rombo ndiyo mubairo wehushingi! Rwiyo rumwe rwakakwana! Ngavaimbe zvekumba chete!
  Asi tsvarakadenga haisati yawana nguva yekusuwa kumba. Kunyangwe kune vashoma vashoma veSoviet vanozvipira muuto reAmerica. Stalin-Putin aisada kupenya, kuti arege kuzopa Hitler chikonzero chekupomera Russia yekutyora zvirevo zve "Straw Peace".
  Vasikana vashanu, vakanakisa muhondo yevakadzi, vakanyeverwa kuti kana vakabatwa, Nyika yaMother yaizofanira kuvaramba. Uye munyaya iyi, vasikana vanofanira kuchera pamusoro pema mercenaries akabhadharwa mari.
  Uye Svetlana, Natasha, uye vamwe vasikana vanonzwisisa kuti kana vakabatwa, kutambudzwa kunotyisa kwakavamirira. Saka vakasarudza, chero zvazvingava, kusaurayiwa nevaNazi vari vapenyu.
  Ndege dzekurwisa dzeGerman dzinobhururuka pamusoro pezvinzvimbo zvemauto eAmerica. Vasingatarisiri kuti vaizosangana nechishoro chakasindimara chakadaro muguta guru reHonduras, vaNazi vakashatirwa.
  Jet uye ndege dzekurwisa dzakasimba. Maroketi ari kubhururuka, pfuti dziri kurira.
  Masoja eAmerica ari kufa. Olympiada yakarohwawo nezvimedu pabendekete rake rine nyama. Ropa rakabuda. Mhare iya yakaburitsa simbi nemazino ndokusvipa ropa. Uye akabva andirova zvakare nepfuti yakakura kwazvo. Mamercenaries ekune dzimwe nyika ari kuwa. Anenge munhu wose pano chizvarwa, vatungamiriri vavo chete maGermany, uye kunyange ipapo kwete nguva dzose. Ichokwadi, vashandi vemazuva ano E-50 tangi ndeyeGermany zvachose. Motokari ine kumhanya kwakanaka uye maneuverability. Zvakanaka, iyi haisati yanyanya kugadzirisa - inorema matani makumi manomwe neshanu. Madziro ari kuputsika pasi pemakwara. Iyi inowanzo gadzirwa mumhando nhatu ine 105-mm cannon, 180-mm yekurova pfuti, uye 400-mm rocket launcher.
  Uye imwe neimwe shanduko ine basa rayo. Heino tangi iyi ine pfuti yekurova, yakakodzera kurwisa maguta. Uye hazvisi nyore kuiparadza. Olympias anozviyambuka uye anobata girinedhi yekurwisa tanki nezvigunwe zvake, gumbo rake guru asi rine nyasha, rakaumbwa zvakaisvonaka. Iye zvino iwe unofanirwa kukanda ikozvino pabhodhoro kudzima chombo che mastodon. Pfuti shanu dzemuchina dzinovhara chiGerman, tangi yemazuva ano, uye hazvisi nyore kusvika pedyo nayo.
  Olympias yakasimba zvikuru, uye makumbo ake akafanana nebhiza anokanda girinedhi kure. Asi haisi nguva dzose yakarurama. Chero zvazvingava, kurova chinangwa chakadaro sedhiramu ye 180-mm cannon. Musikana wegamba ane kupokana. Ko kana akapotsa?
  Ehe, kudai mumwe wavo wenguva refu Oleg Rybachenko akanga ainavo, piyona akashinga uyu angadai akaita chimwe chinhu.
  Asi mukomana akafira muhondo Voronezh. Vasikana havana kuziva zvimwe zvaizoitika kwaari. Asi mugumo wemuvambi wemapiyona zvechokwadi wakanga usingavimbiki. Pakutanga, Oleg Rybachenko akatambudzwa zvakaipisisa, achiedza kubvuta zvakavanzika. Mushure mekurwadziswa, mukomana ane makore gumi nerimwe akapedzisira ave mumigodhi. Basa racho rinotyisa uye rakaoma zvikuru. Asi piyona weSoviet, muduku asi ane utsinye, akazova akatsunga.
  Akakwanisa kurarama, uye kunyange kuburikidza nelabyrinths yemugodhi akasarudza kutiza. Uye Oleg Rybachenko akakwanisa kubuda. Mukomana akadzungaira kuBalkan kwenguva yakati kusvika apinda muboka remapato. Ipapo akava mubatsiri nomuparadzi.
  Pakanga pachine bato rezvematongerwo enyika rakanyatsogadziridzwa muBalkans. Muchidimbu zvakare nekuti basa rekuita basa rakaitwa nemaItalian, maRomania, maBulgaria, maAlbania - vaive vasina kugadzirira kurwa sezvikamu zvenguva dzose zveWehrmacht.
  Asi vatsigiri vakawanda vakafa. Kunyanya kubva pakurohwa nemhepo. Uye vanoda nyika yeYugoslavia vanomanikidzwa kuvanda mumakomo, mumasango, kana kuti, zvakanakisisa, misha miduku. Chiverengero chikuru chevakuru vemauto vakatofa. Mamiriro acho akawedzera nerunyararo rwakasainwa neUSSR. Iye zvino mapoka matsva echirango akatanga kusvika muBalkan, achironga kurwisa kukuru uye kubvisa nzvimbo yacho.
  Oleg Rybachenko aifanira kukwira zvakadzika uye zvakadzika mumakomo pamwe chete nemapato.
  Kunyange zvazvo Olympias akanga asingazivi magumo emudiwa wavo wepasi rose, akagomera zvikuru. Akabva asvina girinedhi zvakasimba nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, dzechisikana uye, nesimba rake rose, akarikanda patangi remuvengi. Iyo E-50 ichangopfura, ichiburitsa goko remhondi.
  Olympias akatodedera achibva apfugama. Akarohwa mumusoro nedombo rakabvamburwa munzira, uye chitsitsinho chake chakanga chisina chinhu chakapiswa nesimbi inopisa. Musikana akakwenya musoro wake wainge waoma musoro nebvudzi rine huruva.
  Girenedhi rakabhururuka richida kubata chigubhu ndokunorovera pahuma yemotokari. Kuputika kwakatinhira ... Asi zvechokwadi, 250 mm yezvombo zvepamberi, uye kunyange pakona, haikwanisi kupinda mukati me grenade.
  Mitambo yeOlympic yakarova chibhakera muguruva, zvichisimudza gore rose rejecha. Akabva adanidzira achiti:
  - Iuraye, iuraye! Tora chinangwa muchinangwa!
  Musikana akarova bhinya paasphalt yatsemuka. Katsemuka kaive kakabairirwa mutsinga dzechitsitsinho. Ganda repatsoka dzemusikana raive gobvu kunge remvuu. Aigara mumhuri yevarombo uye anenge asina kumbopfeka shangu kubva pakuzvarwa. Zvisinei, izvi hazvina kuita kuti makumbo ake aite seakakasharara, asi aiva akatsvuka, ane nyasha, anokwezva.
  MaOlympics, zvisinei, aityisa zvishoma kuvarume vane kureba kwavo, tsandanyama dzakasimba, uye zvibhakera zvine mapfumo akabudikira. Asi musikana ane gamba ane hunhu hunyoro, uye mahudyu akafara akasanganiswa nechiuno chakaonda uye abs akavezwa. Mumbatya chete ndimo maOlympias aionekwa akafuta nekuda kwemazamu ake mahombe. Mubhikini, anotaridzika semutambi ane busty.
  Musikana neshungu, akakanda girinedhi zvakare, panguva iyi akananga kunzira. Asi chipo chinouraya chakarova nhoo hobvu, yezvombo yakavhara mavhiri.
  Olympias akazvirova chibhakera pachirebvu neshungu. Zvaimurwadza shaya. Uye musikana wegamba akatuka:
  - Ndakacheka sejeko!
  Svetlana akaedzawo kurova tangi ine ngozi, asi grenade yakakandwa netsoka yemusikana yakapotsa zvishoma. Mutsvuku uya akatanga kuswedera pedyo nemota. Asi pakazoonekwa mamwe matangi maviri - "Shumba" uye "Panther"-2, vakapfura nzira dzese nepfuti. Taifanira kungwarira zvikuru.
  The American Sherman akaedza kuswedera pedyo nemotokari dzeGermany. Aive nemukana wekurova Panther 2, asi padivi chete. Asi muGermany haasi nyore kunyengera. Uyezve, iyo yakareba silhouette yeSherman inoita kuti ionekwe kubva kure.
  "Panther" 2 yakapfira goko ndokurova American yakananga pahuma. Motokari refu yakatsemuka nepakati. Uye yakapfuta sekenduru reKisimusi.
  Svetlana akati mukushungurudzika:
  - Oo, matangi ako haana simba sei ... Zvirinani nehunyanzvi, iwe uchave Yankee!
  Asi Natasha, murwi ane ruzivo, akakwanisa kusvika pedyo Panther. Akakanda girinedhi... Uye dhiramu refu remota yeGerman rakamonyoroka kuita nyanga yegondohwe.
  "Panther" 2 tangi, yakatanga kugadzirwa muna 1943. Mukushandurwa kwazvino kwakapararira, ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 150 mm, nhumbi dzekurutivi dze 82 mm pakona, uye 88 mm cannon ine dhiramu kureba kwe71EL. Kutanga muna 1945, yaifanirwa kumiswa nekuda kweiyo yepamusoro uye yakachengetedzwa zvirinani E-50 modhi. Asi parizvino tangi iri kurwa. Kurema matani makumi mashanu nerimwe, mota ine 900 horsepower injini, iyo inopa iyo yakanaka yekutyaira kuita.
  Uye zvino, agamuchira kukuvara, Panther-2 anotendeuka uye anosiya. Natasha anokwanisa kukanda rimwe girinedhi netsoka yake isina chinhu. Ndakatyora ma rollers. Uye kumhanya kwemotokari yeGerman kwakadzikira zvinooneka.
  Natasha anoti achiratidza kufara:
  - Kurova kwakadini! Kurohwa kwangu chipo chaMwari!
  Uye musikana akaratidza mhino dzake kumaGermany. Asi pfuti yemuchina yakatanga kubuda muE-50. Uye mabara akaridza muridzo pamusoro pebvudzi raNatasha chena, rakati piriviri. Rimwe bara rakatocheka vhudzi. Musikana mukuru akatonzwa kakukwenya.
  Natasha akanyora paTwitter kuti:
  - Kana iwe uchida kuita senzou, enda kune madhouse segororo!
  Musikana akasimudza tambo yake yakachekwa nezvigunwe. Bvudzi raNatasha rine silky, pearl-ruvara, asi zvishoma guruva. Uye zvakadaro zvinyoro. Musikana aimhanya nadzo netsoka dzake. A little ticklish and inonakidza.
  Natasha akarangarira mapuruzirwo aaiitwa nemukomana uyu. Maoko akewo akatanga kubva pasi, achikwira kumusoro kusvika pazvidya nepanzvimbo yakaoma zvikuru. Kana jaya rakanaka richikukwenya, zvinofadza zvikuru. Natasha anenge aimuda. Aifarira kutamba kwerudo, uye akamutswa nekubatwa kwemuviri wechirume une tsandanyama. Asi Natasha akanga asina rudo rwechokwadi, rwerudo, kana iwe uchipenga pamusoro pemurume. Akatochinja varume vakawanda. Vazhinji vevarume varo vakafira muhondo.
  Kunyange uku kwaiva kutukwa kwehondo. Uye muno muAmerica, kune vakomana vane tsandanyama, vatema. Uye zvinhu zvose hazvina kujairika navo.
  Natasha akapfura ndokuburutsa murume mutema. Ndakanzwa tsitsi nemukomana wemuAfrica. Akauraya mumwe murume airwira zvido zvake. Mushure mezvose, maGermany ane rusarura. Vanotarisa vatema senhapwa. Asi panguva imwecheteyo, maAfrica ari kunyoreswa muzvikamu zvekunze zveWehrmacht yakazvimba.
  Natasha akaita chinhu chakaita semuonde nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuratidza vaNazi. Ehe, nyika yeGerman pachayo haina kukuvadzwa chero kupi. Matangi ane nhumbi dzokurwa nadzo dzakakora zvekusapinzwa negirinedhi kana bazooka. Asi mayunitsi emuno ari kufa.
  Natasha anokanda girinedhi paE-50. Akatsveta gumbo rake risina kupfeka, rakatsvuka ndokukanda, achimonyorora chiuno. Uye girinedhi yakabhururuka mudenga. Zvigunwe zvangu zvigunwe zvakanga zvisina kumira mushe zvakandisiya ndichinzwa kubatwa nesimbi. Ipapo grenade yakabva yarira.
  Natasha anozevezera achiti:
  - Mwari vatikomborere!
  Kamhepo kaipisa kakavhuvhuta pamusikana uyu, sekunge abatwa nemurume akanaka. Natasha akanga achiverenga bhuku raTarzan, uye aida chaizvo kuti murume uyu atambe naye. Ndaipuruzira mazamu angu akashama nemaoko ane simba.
  Girenedhi rakarova dhiramu, asi rakanonoka kuputika, richibhururuka richibva pasimbi. Zvimedu zvakarira sepizi pahanzu. Kwasara mavanga chete!
  Natasha akatora rimwe girinedhi. Asi ndakaona kuti zvaipesana nevashandi. Uye zvombo zvekurwisa tangi zvapera.
  Musikana akagomera neshungu. Asi kuti ndisatambise nguva, ndakaiisa muzvigunwe zvangu. Akatendeudza gumbo rake, akakotamisa mutumbi wake, ndokuritwasanudza ndokuripotsera kumwana wetsoka.
  Hafu yegumi nevaviri varwi vakabhururuka semabhora eping-pong. Rimwe remagirazi ake rakabhururuka, uye zvidimbu zvakabhururuka mazana emamita uye zvakamhanya nemusana waNatasha. Bra yakaputika, uye mazamu akanaka emusikana mukuru akaonekwa.
  Musikana uya akabva avhara mazamu ake. Asi akabva aona kuti aifanira kutya ani. Uye akazunza pfuti zvakare. She gave a turn ndokudzokera kumashure zvishoma.
  Mumwe murwi wekuAmerica akadzinga bazooka. Iyo goko yakarova tangi yeGerman padivi rayo rakarerekera, asi iyo 160 mm yezvombo yakamira nayo, ichidzinga simba rinoparadza. The German akapfura shure. Chombo chake chakakura chakatsemura madziro.
  Natasha akaedza kusunga bhandi rake. Musikana uyu akafunga kuti Zoya Kosmodemyanskaya angangodaro aityairwa achitenderedza muchando ari mukabudura. Yaiva mufirimu yeSoviet iyo yaifananidzirwa akapfeka shati kana kunyange imwe rudzi rwechipfeko. Izvi zvoga zvinongori mutero kune hunyengeri. Kutaura zvazviri, vaNazi, kuitira kuti vawedzere kunyadzisa musikana akabatwa, zvichida vakamubvisa asina kupfeka. Uye varwi veGerman vane nzara vangangove vaida kuona musikana akanaka uye akakombama akashama.
  Saka munyaya chaiyo, musikana heroine akanga asingagoni kuvhara mazamu ake, saka maoko ake akasungwa shure kwake. Asi haana kunyara uye airatidza kuzvikudza. Natasha ainyatsoziva kufamba asina shangu muchando. Aive akasimba uye aifarira kubata sinou neturu twake. Natasha akazvifarira uye akapa mufaro. Asi izvi ndezvake, zvakatoomeswa nemakore ehondo. Uye kune wechidiki uye wedhorobha Zoya, izvi sezviri pachena zvinorwadza. Tsoro dzinoita kunge dziri kupfuta marasha.
  Natasha akakandira braa yake padivi nekusvotwa ndokudaidzira kuti:
  - Kunyara ipfungwa ye bourgeois! Mukadzi weSoviet haatyi chero chinhu uye haana kunyara!
  Musikana wacho akatanga zvakare kuroverera nepfuti yemuchina, kana kuti pfuti yepasi. Simbi yakapisa, mushure mezvose, Honduras inzvimbo dzinopisa, inogona kupisa zvakanyanya imomo muna Kukadzi. Zvigunwe zvaNatasha zvava kupisa. Tinofanira kuzvipa zvose. Nhasi ndiKukadzi 23. Izuva reuto reSoviet uye izvi zvinoda kurwa nehasha dzese dzakadzikama uye dzine musoro.
  Natasha akacheka mamwe mashanu nemabara, uye netsaona akapisa dama rake pabhurugwa rinopisa repfuti. Zvechokwadi hazvifadzi, blister yakazvimba.
  Natasha akati:
  - Zvakanaka, Mwari, sei magadzira matambudziko akawanda kwandiri uye nenyika yangu!
  The blister itched ... Dama remusikana inzvimbo inonzwisisika zvikuru. Musikana akaedza kutsvaga chinhu chinotonhora kuti azora bhora rakazvimba. Asi edza kuwana chimwe chinhu chakanaka. Muguta rinopisa. Uyezve, kunze kwakanga kwakachena uye mhepo yakanga ichivhuvhuta ichibva kumaodzanyemba.
  Natasha zviri pachena kuti haana kusununguka. MaOlympics anokanda girinedhi kubva kure, asi zvakare haana kubudirira. Uye madutu ari kutobhururuka mudenga. Mota dzeGerman dzine zvombo zvakasimba uye kumhanya kukuru.
  Ndege dzejet dzinouya nemasaisai, uye dzinoita sedzinotema mitsetse yeflakisi.
  Natasha akavanda mugomba. Maroketi akaparadzana akapfuta kubva kumusoro. Musikana akanzwa zvidimbu zvematombo akapwanyika achidonha kubva kumusoro netsono. Yaikwenya mutsipa wangu usina kubereka. Mazamo etsvarakadenga aive akabaiwawo.
  Natasha akabva ati:
  - Iyi i massage ... Asi kwete corsage!
  Mwanasikana akanzwa muviri wake woda kutanga kukoira zvinorwadza. Kwatova kupisa, uye kuputika kwemaroketi kunowedzera kupisa. Uye iyi imba yekugezera here?
  Natasha akarangarira yakasikwa Russian yokugezera, nemitsvairo spruce. Musikana akarohwa sei ipapo.
  Aya aive manzwisisiro akadaro.
  Natasha akaimba kuti afare:
  - Rudo uye rufu! Zvakanaka nezvakaipa! Chii chitsvene, chii chiri chivi! Isu takagadzirirwa kunzwisisa!
  Musikana akasimuka, akazunza tsvina yose iyi nemarara.
  Natasha akabva ati:
  - Ah, iwe uchawana Hitler panyanga!
  Uye musikana mukuru akaridza pfuti kune varwi vetsoka vaiedza kusimuka kuti varwise. Magandanga akati wandei akatorwa nechisimba ichi akadonha. Natasha akapukuta kumeso kwake kwakasviba, izvo zvakamubaya mumaziso. Mhare yakapfira ndokuzvipidigura.
  Akavhura pfuti zvakare, uye varwi vaipinda mukati. Angelica ane bvudzi dzvuku akakandawo girinedhi negumbo rake. Ikozvino yakasvetuka ndokurova mafascist. Vanhu gumi nevaviri vakaurayiwa.
  Musoro mutsvuku akaimba:
  - Kune zvakawanda zvakanaka munyika, asi yakafukidzwa nechando!
  Uye musikana akazarura pfuti nepfuti, asingashandisi maoko ake chete, asi zvigunwe zvakanyanyisa uye tsoka dzisina chinhu.
  Angelica akapfura chaizvo uye akachema:
  -Hit! Hit! Kumwe kurova! Kumwe kurova uyezve ... Dhimoni rine simba, chipo chaMwari, rinopa nzira yepamusoro!
  Uye nemaoko ake musikana akakanda shards yegirazi. Akashamisa ma fascists uye akati:
  - Uye kune avo vasingadi kugara murugare ... Tinoita hara-kiri kwavari!
  MaJapan akanyatsoratidza. Varwi vane meso nhete ava. Zvakanaka, haungaite sei hara-kiri zvakadaro?
  Achiburitsa clip yepfuti yemuchina, Angelica akanhonga girinedhi nezvigunwe zvake zvaive zvashama ndokukandira samurai. Vakagamuchira chipo, chiJapan chinoverengeka chakakuvadzwa, uye vakabhururuka vachienda kwakasiyana.
  Angelica akaburitsa rurimi rwake ndokuti:
  - Ndiri murwi mukuru! Uye muvengi akauraya hyper!
  MaChinese, akatorwa nemaJapan kubva munzvimbo dzakatorwa dzeKudenga Empire, akaenda kuhondo. Varwi veChinese vakafamba vasingatyi, uye vasikana, vaburitsa pfuti dzavo dzepasi, vakamanikidzwa kudzokera.
  Mirabel simbi isina tsoka zvidimbu zve plasterer negirazi. Vamwe vasikana vakaita zvimwe chetezvo. Zvakabva zvaoma.
  Shturmlev yakaonekwa, muchina une simba une rocket launcher. Heuno mumwe achakufongora - hazviite sezvizhinji.
  Kupfura kwekutanga kwakatinhira ... Svetlana, Angelica naOlympias vakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, sechitubu chehombe whale. Vasikana vakabhururuka makumi akawanda emamita uye vakaputika netsoka dzavo dzisina kupfeka mumoto chaimo.
  Vasikana vakasvetuka kubva ipapo, vachipisa nekuimba. Vakamwaya machira avo pamazimbe.
  Angelica akaridza tsamwa achiti:
  - Nzombe inotanga kuiswa pasi pedemo, yogochwa! Uye isu takatanga kubikwa, uyezve pasi pedemo!
  Uye musikana weKomsomol akaseka! Asi akabva anzwa kusuwa. Ndakarangarira kuti shamwari yake yakanga yatorwa. MaGermany akasunungura musikana wechidiki ndokutanga kuunza moto pachipfuva chake chisina chinhu. Marwadzo anotyisa kudaro. Musikana wacho akanga achipopota, uye ganda rake nyoro rakanga ratsva. Ava ndivo maFascist vakazove vanyanyisi. Havana kana kubvunza mibvunzo, asi vakabatidza moto pasi petsoka dzenhapwa. Nhengo yeKomsomol, pakupedzisira, haina kukwanisa kutsungirira kutambudzwa uye yakafa nekuvhunduka kunorwadza.
  Angelica, achirangarira izvi, akarova marasha anopisa. MaOlympics aive mberi kwake. Musikana wemumusha uyu ane ganda rakasviba, uye haugone kuitora ne blowtorch. Sei asiri musikana wepamusoro? Mitambo yeOlympics inoona bazooka ine goko rakadonhedzwa nemusoja wekuAmerica akaurayiwa. Anomusimudza netsoka ndokumukandira mumaoko ake. Uye anopinza nesimba rake rose.
  Goko rinobhururuka richirova maChina anomanikidzwa. Kupopota kwakawanda nekugomera. Kuwanda kwezvitunha. Uye vakadimburwa makumbo.
  Olypiada akaimba rwiyo rwekare:
  - Uye samurai akabhururuka pasi! Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Vasikana vakazopera marasha. Tsoka dzavo dzakanaka, dzakashama dzakaiwana.
  Svetlana, seakanyanya kunyorova wavo, akazununguka uye akakwiza makumbo ake asina chinhu, achiedza kudzoreredza kukoira.
  Mitambo yeOlympics, iyo yakamhanya isina shangu muchando kubva paudiki, haina kuterera kune zviduku zvakadaro.
  Musikana wegamba akaimba:
  - Chimbofungidzira kuti takanyura mumukaka mutsva ... Mubairo chinhu chaicho!
  Uye murwi akatora netsoka yake chidimbu chakatyoka, uye chairema, chidimbu chetairi. Akaibata zvakasimba neminwe yakashama, yakaita sechisikana, akairuka ndokuikanda yakananga kumuvengi. Vatatu vechiChinese vaive vanyajambwa verufu rwazvino; misoro yavo yakapwanyika.
  Angelica akataura achiratidza kugutsikana, achipfura muvengi:
  - Tiri vakadzi vakanaka!
  Svetlana, kuitira kuti asunungure zvishoma kupisa mukati make akatsva, kana kuti kupiswa, makumbo, akaimba:
  - Kune vakadzi munyika yedu yaBaba,
  Sei vachityaira ndege sejee?...
  Kwavari, kukudzwa kunopfuura upenyu;
  Anogona kuuraya muvengi wake nyore nyore!
  
  Vakazvarwa kuti vakunde
  Kukudza Rus 'kwemazana emakore!
  Mushure mezvose, sekuru vedu -
  Ndakabva ndavaunganidzira uto!
  Uye Svetlana akatanga kunyora kubva papfuti yemuchina. Uye akazviita nounyanzvi. Kuti munhu wose anzwe kuti uyu murwi anobva kuna Mwari! Kana zvisiri kubva kune Wemasimbaose, saka kubva kuMars zvechokwadi!
  Natasha akapfurawo. Pamwe chete naMirabela, vakamanikidzwa kudzokera shure, vachitora zvimedu kubva kuvarwi veAmerica vakafa. Vasikana vakawira nemanhede ndokupfura netsoka dzavo - vakazviita zviri nani saizvozvo. Uye vakazviita nemazvo. Musanganiswa wemauto echiChina neveAfrica wakapinda pavasikana. Uye varwi vakarova.
  Natasha akaimba kuti:
  - Nyika haisi chessboard ...
  Mirabela akatora ndima iyi, achiparadza mamercenaries eyero nematema.
  - Uye iwo manhamba haasi akatenderera zero!
  Natasha akawedzera kumutsara wakachekwa weyero uye dema:
  - Melancholy iri kutirwisa!
  Mirabela akadzingwa nemazvo aRobin Hood ndokurira:
  - Uye bhiza rinomhanyira mumoto!
  Vasikana, vachipfura vachidzokera, vakadzokera kuseri kwemunda wezvimbambaira. Varwi veChinese neveAfrica vakamhanyira mune zvinonaka. Dzakatanga kuputika, dzakasvetuka, dzichibvarura dzikava tsinga yeropa.
  Matangi akawanda ePanther-2 akaonekwa ari kure. Vari kupfura, uye vanotya kupinza mhino dzavo mukati. "Shumba" -2 inoenda kumberi uye inopfira moto. Uye heino Rhino flamethrower tank, inomedzerera, ine masumbu emurazvo.
  Asi iyo inotyisa ndeye "Sturmlev". Rocket yake yekuvhura haina kunyanya kukurumidza kupfura, asi inoparadza zvakanyanya.
  Natasha anozevezera achiti:
  - MaRussia, maRussia - kwete magumo akadzikama! Zvakanaka, nei tichida dambudziko kuti tive vakasimba?
  Zvechokwadi, vari kurwa kure neRussia. Asi zviri pachena kuti Wehrmacht, yakunda USA, ichadzoka kuzoisa kudzvanya paUSSR. Uye maAmerican anotapira uye anodiwa kuvasikana.
  Natasha mbambo zvakare, kurova kwake kuita sekuita manhanga uye misoro kuputika pasi pemafoshoro. Musikana anorohwa gumbo neshamhu. Kuchekwa kunozvimba pachidya changu. Runako rwakakwenya bhonzo ndokurira:
  - Kwete, akasvinura haaperi,
  Chitarisiko cherukoni, chapungu...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Panguva iyoyo, Olympias, nesimba rake rose, akakanda girinedhi pa Shturmlev. Uye vasikana veSoviet pakupedzisira vakaita rombo rakanaka. Iyo kapu yezvombo yakawira kumashure, chipo cheSoviet chakabhururuka chakananga mugomba rakakura. Kwesekondi zvese zvakaoma. Zvino yakabva yaputika. Zvaiita sokuti bhomba reatomu rakanga radonhedzwa. Uye matangi eGermany akapararira kumativi akasiyana.
  MaNazi akatora Toronto uye vakanga vachiri kukwanisa kupinda munharaunda yeUS kubva kuchamhembe mukudonha.
  VaAmerica vakapa zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi. Vaiwanzokanda mapfumo pasi uye vakaedza kubata zvinzvimbo zvavo.
  Asi maGermany akavarova zvose panyika uye mugungwa.
  Iye zvino mukupera kwematsutso maGermany akakomberedza Philadelphia. Vanokunda imwe pashure peimwe uye vanodzvova segehena.
  Gerda nevashandi vake vematangi vari pazvakanakisa, senguva dzose. Uye achigeda-geda mazino ake, achipwanya matangi eAmerica, anoimba:
  - Tiger claws, simba resimbi,
  Kuputika...
  Tinoona Nazism kure,
  Kubva kuGenghis Khan kuEurope!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anotsikirira pamufaro. Uye zvakare vachapfura maAmerica.
  Ipapo Charlotte anopfura, uye mapfuti ake ari echokwadi. Uye shure kwake kwakauya Magda, naChristina.
  Saka Philadelphia yakawa. MaGerman ari kuenderera mberi uye nechando vasvika kuNew York. Ipapo vakarova muvengi. Uye mabhomba anorema matani gumi achadonhedzwa kubva kuTA-500.
  Truman, mushure mekunge maGerman akomberedza New York neWashington, akapa rugare. Mukupindura, kudiwa kwekukanda mapfumo pasi.
  Kurwiswa kweWashington kwakatevera muna Ndira. German pyramidal matangi akarwa.
  Pazuva rechina rekurwisa, boka revarwi rakabvuma. Uye mazuva mashanu gare gare, United States yakabvuma.
  Nokudaro hondo yakapera kuMadokero ... Kana kuti, yakapotsa yapera. MaGermany akaramba achifambira mberi kusvikira atora yose yeLatin America ...
  Chibvumirano neUSSR chakanga chichiri kushanda. The Third Reich yakagaya zvakapambwa zvayo ndokuumba mapoka matsva. Stalin akanga achiri kudzorera hupfumi hwakaparadzwa uye kuunganidza simba.
  Mundima yekuvaka tangi, USSR haina kubudirira zvakanyanya, ichigadzira chete T-54 motokari uye nhamba shoma yeI-4 matangi. Kwenguva refu zvakanga zvisingabviri kuwana motokari yakanaka. Uye musi waApril 20, 1953, kutora mukana wekuti Stalin akafa musi waMarch 5, Hitler akarwisa zvakare USSR. Kuedza kwakaitwa kuti kubudirire pasi rose hegemony.
  Pasina Stalin, mauto eSoviet akaramba asina simba. Uye masimba akanga asina kuenzana. Mukuwedzera, vose vari vaviri Japan neTürkiye vakapinda muhondo.
  Kwapera mwedzi, German pyramidal matangi akakomba Moscow uye akatora Caucasus. Uye mwedzi mitatu gare gare takanga tatova muUrals. Maiwe, masimba haana kuenzana zvakanyanya. Uyezve, kune misiyano muhutungamiriri hweUSSR.
  Muchidimbu, mushure memwedzi mishanu yehondo, USSR yakazogarwa neThird Reich neJapan.
  Ipapo zvakaratidza kuti vanhu vakanga vawana kubatana pakupedzisira. Asi kune maviri masimba makuru munyika - Third Reich neJapan. Uye Hitler musi waApril 20, 1956 akatanga imwe hondo. Inorwisa Japan.
  Uye vasikana vanotora chikamu muhondo. Gerda muroyi anorwisa samurai.
  Uye vasikana kubva kuRed Army. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Zvichingoenda zvakadaro. Vese vasikana ava vane chinhu chimwe chete vakafanana - vanorwa vasina shangu uye mumabhikini.
  Uye vanozviita zvinobudirira zvikuru. Vari kupwanya Japan ... Pasi pekurova kweGerman uye mubatanidzwa batons, samurai vari kumhanya uye vachidzokera shure.
  Gerda naCharlotte vanorwa pamwe chete pane piramidhi tank. Vasikana vanopfura maJapan, vanopwanya mota uye vanoimba:
  - Isu tiri super, super shasha! Uye isu tichapwanya mabhugi ese!
  Gerda akadzvanya bhatani rekuti chejoystick nezvigunwe zvake, akarova mota yeJapan achibva ati:
  - Ndiri murwi ndine komputa mumusoro mangu!
  Charlotte akapfurawo, akacheka kuvhura mota yaSamurai ndokuridza mhere:
  - Uye zvakandikomberedza, ngazvive zvakapenya uye zvinotonhorera!
  Uye nenzira imwe cheteyo acharatidza rurimi rwake!
  Vasikana vari kuparadza Japan ... VaSamurai vari kurasikirwa nemakoloni, ngarava, uye matangi.
  Tekinoroji yeJapan haigone kuenzaniswa neyeGerman tekinoroji. Uye vaNazi vane varwi vakawanda. Saka vari kufambira mberi zvinobudirira. Uye vaSamurai havaite chimwe chinhu kunze kwekufara uye kubuda mazino avo. Kunyanya, vakasuwa, asi vachiri kuburitsa mazino avo.
  Mwedzi inoverengeka yokurwa, uye China, Indochina, nedzimwe nyika dzakatorwazve. MaNazi akasvikawo muJapan chaimo.
  Ikoko hondo yakatanga, uye vaNazi vakashandisa zvombo zvenyukireya. Uye kuparadzwa nekuparadza kwakawanda.
  Hungu, vaSamurai vakanga vasisina rombo rakanaka! Vakawira pasi petsvimbo yakadaro. Kupera kwakakwana!
  Uye kazhinji zvese zvinotaridzika zvinosekesa.
  Vasikana veSoviet vanoisa samurai pamabvi avo uye vanovamanikidza kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Vakanaka vanorangarira kuti vaNazi vakavaderedza sei. Uye izvi zvakanaka chaizvo.
  Alenka naNatasha vanoimba:
  - Kuparadza chido, zvisinei kuti rudzii rwesimba! Vakuru vagara vachinwa ropa revamwe vanhu! Eya, rudo runotonga mumwoyo!
  Uye nenzira imwechete vakarova samurai. Uye sezvavanotsikirira, uye nepfuti, vanocheka vachidzika nemutsetse.
  Asi Tokyo yakanga yatowa ... Hondo yakatora mwedzi mitanhatu uye yakapera nekukunda kweWehrmacht.
  Uye musi waJanuary 1, 1957, maGermany akarwisa Turkey ndokuikundawo. Mushure mezvo dzimwe nyika dzose dzepasi dzakabatanidzwa muTatu Reich.
  Kuumbwa kweumambo hwakabatana kwakapedzwa. Nechekare muna 1947 maGermany akabhururuka mudenga, uye muna 1958, April 20, vakamhara paMwedzi. Ndizvo zvakatanga nguva yekuwedzera nzvimbo. Hitler akafa muna 1959, kwasara mazuva maviri kuti asvike makore makumi manomwe ekuzvarwa kwake.
  Nguva pfupi izvi zvisati zvaitika, referendum yakaitwa pakugadzwa kweumambo, uye Fuhrer akakwanisa kugadza mugari wenhaka. Akava mumwe wevanakomana vaHitler vakawanda vakawanwa kupfurikidza nokuisirwa urume zvisiri izvo.
  Hutongi hwechiFascist hwaive nehutsinye, asi hwakaunza kurongeka kuPasi. Zvishoma nezvishoma, vanhu vakawanda vakagamuchira kuva vagari vomuumambo hwacho.
  Kuvandudza maererano nehurongwa uye kushandisa zvakawanikwa nesainzi, Pasi zvishoma nezvishoma rakagadzirisa dambudziko renzara, denda, uye kushaikwa kwemabasa.
  Mwero wekuzvarwa wakadzorwa uye utsotsi hwakarwiwa zvinobudirira. Muna 1974, vanhu vakabhururuka kuenda kuMars. Uye gore rakatevera kuVenus. Muna 1979 kuenda kuMercury. Muna 1980 kusvika kumwedzi yeJupiter. Uye muna 1987 vakasvika panyika iri kure zvikuru yePluto. Kuongorora muchadenga kwakanga kuri kuitika.
  Muna 2000, Mambo weGermany nepasi rose rePasi, Friedrich weTatu uye mwanakomana waHitler, akapa hugari hweTatu Reich kuvanhu vose vari panyika. Uye kuenzana kwepamutemo kwemarudzi ose nevanhu kwakaziviswa.
  Uye muna 2017, yekutanga interstellar expedition kune dzimwe nyika yakatanga.
  Muna 2019, Frederick Wechitatu akapondwa uye Franz akave mambo mutsva. Kutonga kwake kwaive kupfupi. Makore maviri gare gare, kuvhozhokera kwemauto kwakaitika uye dzinza raHitler rakazoparara. Uye maRepublican akatanga kutonga.
  Kumutsiridzwa kwedemocracy uye hurongwa hwemapato akawanda hwakaziviswa. Nazism yakapera zvishoma nezvishoma.
  Muna 2030, akadana kusarudzwa kwemurongi mukuru wesimba revanhu. Akanga ari Alenka, murwi-muroyi akanga atova nemakore anopfuura zana. Asi musikana wacho haana kukwegura uye haana kuchinja nekufamba kwemakore. Nguva dzose muscular uye mudiki, mutsva uye wakanaka.
  Akarayira kuparadzwa kwezviyeuchidzo zvose zvaAdolf Hitler uye kupiswa kwemifananidzo yake.
  Mushure mazvo Alenka akaenderera mberi nekukura kwake muchadenga... Mukati memakore zana, vanhu vakanga vagara nepakati pehafu yeboka renyeredzi.
  Ipapo hondo yakatanga nebudiriro inofema fluoride. Asi hazvisi izvo zvinotyisa zvachose. Vana vepanyika, vaine tekinoroji yepamusoro, vakakunda.
  Uye mushure memazana mashoma emakore, boka rose renyeredzi rakava munhu uye akati wandei akavakidzana.
  Uye zvino mamwe makore zana, uye vakawana nzira yekufamba nemunguva. Uye buritsa vanhu kubva pane yavo yekare vasati vafa. Uye wozotsiva ivo ne biomodels.
  Saka Hitler akaburitswa asati afa akatakurwa kuenda kune ramangwana. Imomo kutongwa kwomudzvinyiriri mukurusa wenguva dzose navanhu kwakaitika. Vakasarudza kumuwana aine mhosva dzehuipi uye kumutongera bhiriyoni yemakore mujeri, sezvo mutongo werufu usingagoni kuvapo mukutarisira kwevanhu.
  Hitler akamutsidzirwa, achimuita mukomana ane makore angasvika gumi namatatu, uye akaendeswa kunzvimbo uko mamwe matsotsi eNazi, ayo akavawo vana, akapfigirwa mutorongo.
  Ikoko vaidzidza, vaishanda, vaigara mujeri.
  Avo vaizvibata zvakanaka vakapiwa mamiriro ari nyore: vaitorwa panzendo uye kupiwa zvokudya zvoumbozha. Upenyu hwaive hwakanaka kune vasungwa vechidiki: maseru akaparadzana ane makamera anokwevera, dzimba dzekugezera nemakomputa, gym uye nguva yekuzorora.
  Chokwadi, pakanga paine nguva shoma yekuzorora uye ndaifanira kushanda nemuviri - kurapwa kwemabasa ematsotsi. Asi izvi hazvityisi mumiviri midiki.
  Adolf Hitler aiva mukomana uye haana kukura. Asi panguva imwe cheteyo ndakanga ndine utano hwakanaka mumuviri, ndainzwa zvakanaka, ndine tafura yakaisvonaka. Vasungwa vanewo kodzero dzevanhu.
  Nguva nenguva, nokuda kwemaitiro akanaka, aimbova Fuhrer akatorwa pane nyeredzi uye akabvumirwa kushanyira dzimwe nyika.
  Nekufamba kwenguva, kurapwa kwemabasa kwakadzikira uye kunakidza uye nguva yekutamba yakawedzera.
  Mazana emakore akapfuura. Vanhu vakapararira munyika yose. Uye saka, pakupedzisira, kuregererwa kwakatevera uye Fuhrer akasunungurwa. Haana kutambura zvachose, kusiyana nevazhinji vaaitambura. Hondo itsva huru yakanga ichangotanga nebudiriro yemashavishavi kubva kune imwe nyika, uye aimbova Fuhrer akazvipira kuhondo. Uye mukuru wake aiva Gerda anoyevedza, uyo, kufanana nevagari vose vevanhu, umambo hwepasi rose, akanga asingafi uye nokusingaperi muduku.
  
  
  GENERAL SECRETARY SHELEPIN
  Nhoroondo yakachinja zvishoma, uye kuedza kuurayiwa kwaLeonid Ilyich Brezhnev kwakaitika muna 1965, uye kwakabudirira. Wechidiki KGB Sachigaro Shelepin akava Munyori Mukuru. Parizvino, Kosygin akaramba ari mutungamiriri wehurumende. Shelepin akatanga kuomesa screws nekuisa zvinhu muhurongwa. Zuva rekushanda rakawedzerwa, uye zvirango zvakakomba zvikuru zvakatangwa, kubatanidza mutorongo nokuda kwokunonoka kubasa uye kukundikana kuwirirana nemipimo yebasa.
  Stalin akagadziriswa uye tsika yemunhu yakadzorerwa. Uye yakawanda mimwe mienzaniso yekusimbisa screws. Kurwisana nekudhakwa, uye kuchinja kweKosygin.
  Uyezve mutengo kuchinja.
  IUSSR yakakurumidza kukurumidza kupfuura munhoroondo chaiyo pasi peBrezhnev, uye Shelepin, achibatanidza zvinhu zvehupfumi hwemusika uye shamhu ine utsinye yeStalinist, yakawana mhedzisiro yakakosha. Pamusoro pezvo, Shelepin, nekuona kuderera kwemwero wekuzvarwa, akaunza mitero yakaoma zvikuru pavana bhachura, mhuri dzisina vana, uye mhuri dzine mwana mumwe. Kubvisa pamuviri kwakarambidzwa, uye zvinodzivirira pamuviri zvakanga zvisingatengeswi.
  Mabhenefiti evana akawedzera.
  Izvi zvakakonzerawo kuberekwa kwepamusoro, kunyanya munzvimbo dzeRussia dzeUSSR. Kuwedzera kwevanhu kwakanga kwakakwirira zvikuru kupfuura munhau chaiyoiyo.
  Shelepin akawedzerawo kugona kwake kwemauto, kukunda United States musimba renyukireya, uye mune zvakajairika zvombo zvakare. Paivawo neVietnam... Hutongi hweUnited States pasi rose hwakadonha, uye pakava nematambudziko makuru munyika.
  Mutemo we detente wakatanga ... Yakanga ichiperekedzwa nekukurumidza kukura kwehupfumi muUSSR. Shelepin's hard management yakapa mhedzisiro iri nani pane yaBrezhnev's dofo style. Uye huwandu hwevanhu hwakakura nekukurumidza...
  USSR yakawedzera kupinda muAfrica, uye muna 1979 yakatumira mauto kuAfghanistan.
  Uye 1980 Moscow Olympics akanga ari rukundo rukuru! Vanopfuura zana nemakumi mashanu veSoviet Olympians vakapihwa goridhe.
  Zvino mauto eSoviet akarwisa, uye Iran, uko Khomeni akatora simba.
  Vakakunda maIran nekukurumidza, asi vakarasikirwa nekumwe.
  Chikamu cheIran chakava chikamu cheUSSR. Kwaigara vaAzerbaijani, vakabatana neAzerbaijan. Turkmenistan yakagamuchira chikamu, uye vaKurds vakava republic yeSoviet socialist mushure mereferendamu.
  IUSSR yakawedzera miganhu yayo kekutanga kubvira 1945. Chikamu cheIran chakava Iraqi, uye Saddam Hussein akabatana neWarsaw Pact.
  Ipapo kuchamhembe kweAfghanistan neUzbeks neTajiks vakapinda muUSSR.
  Zvino kwakava nehondo Pakistan - USSR uye India. Ndima yakakura yakatorwa.
  Makore mashomanana gare gare, mareferendamu akaitwa, uye Pakistan, uyewo kumaodzanyemba kweIran neAfghanistan, yakava chikamu cheUSSR.
  Hondo yevagari vemo yakatanga muYugoslavia uye yakagarwawo nemauto eSoviet, uye ipapo Albania. Mushure mezvo nyika idzi dzakapindawo muWarsaw Pact.
  IUS yaive munjodzi, kunyanya pasi peReagan. Pakanga pane kusagadzikana kukuru pakati pevatema nevamwe vanhu verudzi. Hupfumi hwakawedzera.
  Kare muna 1977, USSR yakagamuchira bumbiro idzva rakaita kuti chimiro chehurumende chinomiririrwa nechinzvimbo chasachigaro weUSSR ive nehutongi. Uye kuparadzaniswa kwemarepublic kubva kuMubatanidzwa kunorambidzwa.
  Uye muna 1988, sarudzo dzekutanga dzemutungamiri wenyika munhoroondo yeSoviet Empire dzakaitwa!
  Hongu, Shelepin akavakunda... Vachiwana zvingangoita zana kubva muzana. IUSSR yakasvika padanho repamusoro rebudiriro. Muna 1990, mauto eIraqi akatora Kuwait, Saudi Arabia, Brunei, United Arab Emirates, Oman...
  Mitengo yemafuta yakakwira zvakanyanya...
  Dambudziko remuUnited States rawedzera. Mutungamiriri mutsva Bush ainetsekana chaizvo nekurova kwekupedzisira. Vatema vakapanduka... Uye mushure mekusarudzwa kwaBill Clinton muna 1992, United States yakakamukana zvachose...
  Pakatanga hondo yevagari vemo uye kuuraya vanhu vakawanda.
  Muna 1993, Shelepin zvakare akakunda musarudzo dzemutungamiri weUSSR.
  Muna 1995, mauto eSoviet akatora Alaska uye kwapera mwedzi akaita referendamu ipapo yekubatana neUSSR ...
  Nokudaro, imwe kurota kwakaitika - kudzoka Alaska, hongu, kutengeswa noupenzi, kuRussia.
  Zvose zvaiita sezviri kuitika maererano nehurongwa ... Muna 1997, mauto eSoviet akatora Finland uye akaita referendum ikoko pamusoro pekubatanidzwa muUSSR. Nokudaro, imwe repabhuriki yeSoviet yakarongwa.
  Zvakanga zvisina kunaka zvakadaro!
  Ipapo kwakanga kuchine hondo muSaudi Arabia apo chimurenga chechiIslam chakatanga, asi dzakakurumidza kudzvinyirirwa.
  Muna 1998, Shelepin akasarudzwa kune imwe temu yechitatu.
  IUSSR yakarwisa Turkey, kunyanya sezvo NATO yakadonha. Uye akamuwedzera kuchikwata chake.
  Muna 2000, Shelepin akazorarama hupenyu hurefu uye hune chiitiko, akatonga USSR kwemakore 35 - achirova mhedzisiro yaStalin, ndokufa.
  Hurongwa hwesimba hwakanga hwakagadzikana uye hune chiremera. Mutevedzeri wasachigaro akatora masimba kusvika paitwa sarudzo itsva. Uye akazova Gennady Zyuganov. Ndiani akaita basa rakanaka rehardware.
  IUSSR haina kuita kubatwa kwechinguva ... Mushure mekutambudzika, Europe pachayo yakapinda muCMEA neWarsaw Pact.
  Asi hukama neChina hwawedzera kuipa. Kukwikwidzana kwakawedzera.
  MuUSSR pachayo, nekuda kwemutemo wehuwandu hwevanhu, chiyero chekuzvarwa chakaramba chakanyanya kukwirira. Asi izvi zvakakonzera kuwandisa kwevanhu uye kushomeka kwezvokudya.
  Hupfumi hwakarongwa hwaive hwagara husina kukwana. Uye kunyangwe muindasitiri kuvandudza tekinoroji uye kuvakwa kwemafekitori matsva kwakaita kuti zvikwanise kurwisa kushomeka kwezvinhu, mune zvekurima zvakanyanya kuoma kuwedzera mavhoriyamu uchishandisa nzira dzekumanikidza uye matirakita. Hazvisi nyore kuvandudza kurima.
  Musarudzo dzemuna 2003, Zyuganov akasarudzwa aine zvinopfuura makumi mapfumbamwe nepfumbamwe kubva muzana. Asi pane mamwe matambudziko ... Kunyanya nezvekudya.
  Uye hapana kwekuitenga - Europe yave socialist, USA yakanyura muhondo yevagari. Iwe haugone kuwana zvakawanda muBrazil neArgentina. Chokwadi pane matambudziko.
  IUSSR yakazviwana pachayo mune dambudziko diki rekudya. Izvo zvakakurumidza kuva zvisingaperi, asi muna 2008 Zyuganov akasarudzwa zvakare mutungamiri wenyika. Chinzvimbo chemudzvanyiriri chakava chakagadzikana. Asi kuperevedza kwezvokudya kwakawedzera zvakanyanya ... Muna 2011, rubatsiro rwevana rwakaderedzwa muUSSR uye kubvisa pamuviri kwakave kwakanyoreswa zvakare.
  Vakatanga kurwisana nehuwandu hwekuberekwa kwepamusoro, kunyanya munzvimbo dzeMuslim dzeUSSR. Panguva imwecheteyo, mauto eSoviet airwa muAfrica uye achisundira Humambo hweKudenga kubva muIndochina. Muna 2013, Zyuganov akasarudzwa zvakare.
  Asi panguva ino chikamu chaive chakaderera zvishoma. MuUSSR, chido chegutsaruzhinji chakawedzera. Vanhu vaida rusununguko rwakawedzerwa. Zyuganov akakurudzira:
  - Ngatitenderei mitambo yakati wandei!
  Uye mamwe maviri akanyoreswa chaizvo: LDPSS uye SDPSS. Vakatanga kuita senge democracy. Zyuganov akapa rusununguko zvishoma kune vezvenhau.
  Musarudzo dze2018, vaviri vakakwikwidza vakarwa naZyuganov: Ksenia Sobchak naVladimir Zhirinovsky. Kekutanga, sarudzo dzakaitwa neimwe nzira. Uye zvisingatarisirwi, Zyuganov akarasika zvishoma kune wechidiki Ksenia Sobchak - uyo akagamuchira makumi maviri nemapfumbamwe kubva muzana emavhoti - anenge achimanikidzira chikamu chechipiri.
  Pashure paizvozvo munhu wose akagutsikana kuti mune democracy muna USSR. Vasikana vakashama nemafirimu ane ropa akabuda paterevhizheni.
  Mune mutemo wekunze, hukama nemukwikwidzi wega wega weUSSR, China, yakawedzera. Sei shiri mbiri dzisingagoni kuwirirana panyika imwe chete?
  IUS iri kudzikira zvakanyanya uye haigone kuita basa rakakosha. Uye Alaska iSoviet. Zvese zvakamiswa...
  IUSSR ichiri mukushomeka uye dambudziko rekudya, kunyangwe mauto-maindasitiri ari kushanda zvakanaka.
  Uye zvino, muna 2023, sarudzo itsva dzepurezidhendi muRussia dziri kuitika ... Kunyanya demokrasi, uye ivo vanokundwa zvisingatarisirwi ... nemutambo webhokisi wenyika Sergei Kovalev. Asi iyo imwe nyaya!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - MUTUNGAMIRIRI WERUSSIA
  Mune imwe yedzimwe nzira dzakaitika munhoroondo, musarudzo dze1996, nzvimbo yechitatu yakatorwa kwete naLebed, asi naVladimir Zhirinovsky. Zvakanaka, chaizvoizvo, munyaya chaiyo, ndizvo zvaitarisirwa nemunhu wese.
  Ndiani angadai akafunga, mushure mekukundikana kweKRO inotungamirirwa naLebed musarudzo dzeparamende, kuti aizoita zvakasimba mumasarudzo emutungamiri weRussia? Asi Zhirinovsky achiri, mumamiriro ezvinhu emakwikwi anotyisa, akatora nzvimbo yechipiri panguva iyoyo, uye akanga ane gumi kubva muzana. Saka ... Mukukunda kupi nekupi uye kukundwa kune chinhu chemukana uye rombo rakanaka.
  Kufanana nekukunda kweZelensky muUkraine, Lukashenko muBelarus uye Putin muRussia. Sezvakangoita kubudirira Zhirinovsky pachake muna 1993.
  Asi zvinhu zvakabva zvatonyanya kuipa kuna Nyakuru. Mukuwedzera, Zhirinovsky akataura zvakasimba pamakakatanwa eterevhizheni, uye akatyisidzira kusungirira Yeltsin, uye akati Duma aizomuteerera chete. Uye akazvienzanisa zvakanaka kwazvo naHitler - achirangarira zvakaitwa neMudzvanyiriri mukuru uyu!
  Mumakore manomwe sei hupfumi hwakakura kaviri nehafu, kushayikwa kwemabasa kwakanyangarika, uye kuberekwa kwakawedzera nekamwe nehafu. Mhosva dzadzikira zvakapetwa katatu. Uye zvichave zvakadaro pasi peZhirinovsky! Kana zviri zvimwe zvese, Zhirinovsky haazorongi kuurayiwa uye haazorwa neUnited States! Uye zvombo zvenyukireya zvichakudzivirira kubva kune chero hutsinye!
  Zvose izvi zvakawedzera, uye Zhirinovsky akawana zvikamu gumi neshanu kubva muzana, achitora nzvimbo yechitatu nemuganhu wakafara.
  Uye munzvimbo dzeYeltsin pakanga paine kutya: vaive vakanganisa. Kuita sei? Vakaedza kuhwina Zhirinovsky kurutivi rwavo. Asi maKomonisiti akavimbisa Vladimir Volfovich zvakawanda: kwaari pachake chinzvimbo chemunyori wedare rekuchengetedza uye mubatsiri wepurezidhendi panyaya dzehondo, uye mamwe mashanu muhurumende. Kusanganisira Gurukota rezvekunze kweMitrofanov, uye chinzvimbo cheGurukota rezvemukati menyika yeAbaltsev.
  Zvechokwadi, Yeltsin aisagona kuvimbisa zvakawanda. Maposti akawanda akatobhadharwa.
  Lebed chete, uyo akatora nzvimbo yechishanu, akakwanisa kukokwa kuchikwata cheYeltsin, asi Yavlinsky aipikisana nevamiriri vemutungamiri wenyika.
  Uye ipapo Yeltsin akatambura nechirwere chemoyo kubva mukuremerwa nekusagadzikana kwepfungwa. Hapana simba rekusimuka kuita chimurenga.
  Muchidimbu, Zyuganov akakunda yechipiri, uye pakanga pane kuchinja simba. Uye kugadzwa kwacho kwakabatana nekuputika kweguta guru renyika, Grozny, nevaChechen.
  Asi varwi vacho vakavharirwa. Vazhinji vavo vakaparadzwa panguva yekurwiswa kweGrozny. Mushure mezvo varwi, vakatungamirirwa naYandarbiev, vakakumbirazve tsitsi. Asi Zhirinovsky akaomerera pakuenderera mberi kwehondo. Uye Zyuganov akabvumira izvi. Hondo yehugandanga yakaenderera mberi kwemakore anoverengeka, asi magandanga akazopera zvishoma nezvishoma. MuRussia, pasi pemakomunisti, kusimuka kwakatanga, hupfumi hwakatanga kukura nekukurumidza.
  Kubatanidzwa kwemaitiro akarongwa uye zvinhu zvemusika zvakaburitsa zvinokatyamadza. Uye hupfumi hwakakura nekukurumidza. Zyuganov akasarudzwa zviri nyore kune imwe nguva inotevera, uye akazogadzirisa bumbiro, izvo zvakamubvumira kuti amhanye mutungamiri wenyika kakawanda. Izvi ndizvo zvakataurwa mureferendamu. Uye muna 2004, Zhirinovsky akasungwa, uye bato rake rakarambidzwa. Zyuganov akabata nevashori vake vezvematongerwo enyika. Hukama nevekuMadokero hwakaoma. Uye muna 2014, Russia yakabatawo Crimea. Izvi zvakaita kuti Hondo Yemashoko yakatangazve. Uye Russia yakapinda pasi pezvirango. Asi Zyuganov yaisanganisirawo kumaodzanyemba-kumabvazuva kweUkraine muRussia. Uye kuwedzera humambo. Izvi ndizvo zvakakonzera kubonderana. Mushure mekunge VaTrump vatanga kutonga, zvinhu zvakatonyanya kuoma. Russia yakarwa hondo muSyria uye yakamisa hwaro muVenezuela. Mamiriro acho ezvinhu akanga ava pedyo nehondo yenyukireya. Ipapo nyika dzekuMadokero dzakapa sarudzo yekubvisa macommunist kubva pamasimba.
  Zvisinei, kungobvisa Zyuganov hakushandi. Iwe unofanirwa kuisa murume wako mukati. Uye ipapo Natasha Sokolova akasarudzwa musarudzo yemutungamiri wenyika ye2020!
  Natasha Sokolovskaya rudzi rwemusikana anogona kukunda chero mupikisi. Uye haazombofi akakanda mapfumo pasi. Kuti mumwe mutana Zyuganov anopesana naye. Ndiani ari kurwara zvakajeka uye anga achitaura zvakafanana kwemakore makumi maviri nemashanu.
  Uye pano pane kunyengedza. Uyezve, Natasha ane makore makumi mana mudiki pane Zyuganov uye akanaka kwazvo!
  Uye hupfumi hweRussia huri mudambudziko zvakare uye zvinhu zvakawanda zvisingakoshi zviri kugadzirwa. Natasha zvakare gamba reRussian Federation, semurwi. Iye, hongu, anogona kukwikwidza nemudzvanyiriri wekare, anorwara, anofinha. Uyezve, Zyuganov akave akanyanya kuchengetedza uye akadzvanya vatengesi vega, zvekuti pakanga paine kushomeka kwezvinhu zvakawanda. Kunyanya apo kutengeserana kwepachivande kwakadzvinyirirwa. Kunyange ruomba nesipo zvakava zvishoma, uye makuponi ezvigadzirwa zvakawanda akatangazve. Sezvo Zyuganov aikura, akawedzera kuva muvengi mukuru we capitalism.
  Uye akada kuwedzera socialism!
  Natasha Sokolovskaya akavimbisa kudzorera zvinhu zvakawanda pamitengo yakaderera, makwikwi, uye pfuma yega. Uye kazhinji, dzorera democracy chaiyo, kusanganisira kuendeswa kwechidhori! Zvakanaka, vanhu, vaneta nekushaikwa kwehudzvinyiriri hwekudzora, hunodzorwa nevezvenhau, vakatsigira zvine simba zvese izvi. Uye Natasha akaunganidza nyore siginecha mamirioni maviri! Akaenda kuhondo pasi pemashoko okuti: "Sununguka upfume!"
  Musikana uyu aive neshungu, akauya kumusangano akapfeka bikini chete uye asina shangu.
  Runako, rwaipenya zvitsitsinho zvake, rwakarira:
  - Ngatibvisei ma commissars kubva kumafekitori! Rega fekitori yese ive yevashandi! Uye nyika ndeyavarimi!
  Uye iye musikana ane simba kwazvo! Nyama dzayo dzakaita sesimbi.
  Uye kuti anoimba sei;
  Ini ndiri rukoni rwerugare nehondo,
  Akazvarwa pasi penyeredzi inopenya zvakanyanya ...
  Vana vakatendeka venyika yababa -
  Rudo - chikuru, chaicho!
  
  Tichagadzira nyika yakanaka,
  Imo muchava nemufaro zvino...
  Rega Kerubhi Zuva rivheneke,
  Tsvene, Russia yakasimudzwa!
  
  Tichazadzisa zviroto zvedu
  Muchadenga muchange musisina chinhu chakanaka!
  Mukomana achasimudza munondo uye iwe,
  Mufaro ngauve nzvimbo yako!
  
  Uye muchadenga runako,
  Yasvika nguva yekuti Baba vangu vakuru vapenye!
  Kunyangwe musikana achimhanya asina shangu,
  Nditendei, tichakurumidza kurarama pasi pecommunism!
  
  Ukuru hwokunaka kwamakomo marefu;
  Uye nhanho dzegoridhe dzine kapeti inonhuhwirira!
  Tichatsvaira marara kubva muchadenga
  Nditende, hatingadembi hupenyu hwedu!
  
  Uye zvese zviri munyika zvichanaka,
  Mushure mezvose, communism ichakunda kwose kwose!
  Ndiani ane chisero mumaoko ake;
  Ndiani anofarira pfuti yemuchina nemabara!
  
  Zvatinoita zvichagara nekusingaperi,
  Ngativake maguta nekuseka paMars!
  VaSlav vane simba rinotyisa,
  Tichati kuvanhu venyika - hello!
  
  Ropa rinoyerera nderekudzvara;
  Kwairi mhodzi dzerudo!
  Ngazvive zvakanaka kune wese ari pasi penyika,
  Usangove knight yeparrot!
  Mushure menziyo dzakadaro unogona kutamba, kusvetuka uye kusvetuka netsoka dzako dzisina chinhu. Uye musikana anowanzo shamisa uye super kirasi! Pano, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akabvarura mufananidzo weZyuganov.
  MaKomonisiti anodzvova, uye vanhu vanofara: munhu wese anoda shanduko! Kune hutongi hwejekerere mune zvese zvehupfumi nezvematongerwo enyika.
  Kuti ugone kuseka vadzvanyiriri uye vakuru vezvemari mune zvenhau. Bato reCommunist reRussian Federation rakavengwawo nevanhu. Vakarangarira neshungu nguva dzeYeltsin, apo zvitoro zvakanga zvakazara nezvinhu, uye vakadzi vasina kupfeka uye zvinofadza zvezvematongerwe enyika zvakaratidzwa paterevhizheni. Zvakanga zvakanaka kwazvo!
  Vakawanda vakarangarira zvematongerwe enyika zvinofadza uye paramende yakanga isina kugadzikana. Izvo hazvina kufanana nazvino - kana paine maCommunist chete muDuma uye vanovhota vachifarira nguva dzese!
  Munhu wose akanga aneta naZyuganov uye vanhu vaigara zvakashata uye zvakanyanya vaida kuchinja!
  Akanaka Natasha Sokolova akavimbisa izvi! Kuti pachava neshanduko uye kubudirira kutsva. Kuti vanhu vekuRussia havazongove vekutanga kubhururuka kuenda kuMars, asi zvakare vachararama zviri nani kupfuura kuUnited States. Uye kuti achabvisa makomo! Uye makomo achanyunguduka uye masango achatsva!
  Asi pari zvino hurongwa hwesarudzo hwatotanga. Musikana ari kuwedzera simba. Uye kunyange squeaks:
  - Ndichava saGagarin! Uye anovimbisa makomo endarama!
  Uye kuti inotanga sei kusvetuka. Muchidimbu, sarudzo dzakaitwa uye Natasha Sokolovskaya akava mutungamiri mutsva!
  Zyuganov aiva nechirwere chemwoyo! Uye Natasha akati:
  - Ngatigadzire nyika imwe chete neAmerica!
  Uye mareferendamu akaitwa, uye umambo hwose hwakamuka!
  Apa ndipo panoperera ngano, uye maita zvakanaka kune avo vakateerera!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - THE GREAT
  Imwe AI, apo pana Ndira 5, 1905, kuedza kwakaitwa pana Tsar Nicholas II. Uye masendimita mashoma chete akanga asina kukwana kuti mambo arove nebhakshot. Asi kana zvishoma ... The Tsar akafa uye mwanakomana wake Alexei Nikolaevich Romanov akazova zita rokuti mambo. Uye Nikolai Aleksandrovich Romanov akagadzwa regent pasi pake. Murume ane hungwaru hunoshamisa, akaoma uye akasimba-anoda.
  Matanho ekutanga emambo mutsva aifanira kutsiva Kuropatkin neBrusilov, uye Rozhdestvensky naNebogatov.
  Nzvimbo yeRussia muhondo neJapan yakanga yakaoma. Port Arthur yakatowa. Asi masimba muManchuria achiri akakosha. Mukuwedzera, hutano hwemauto eRussia hwakawedzera nekusvika kwemauto akasarudzwa kubva kuEurope chikamu cheRussia.
  Asi maJapan, pane zvinopesana, vakaisa pasi mauto avo akanakisisa muhondo dzakapfuura, uye pedyo nePort Arthur.
  Saka Kuropatkin aive nemukana wese muhondo yeMukend. Chete Kuropatkin pachake aiva mutungamiriri asingakoshi.
  Asi Brusilov zvechokwadi tarenda guru rechiuto. Uye yakagadzirira kurwisa muvengi wesimba rakaenzana. Asi mauto eRussia ane pfuti iri nani kupfuura yeJapan, uye mauto pachawo achava nani.
  Brusilov akanyatsogadzirira hondo. Akavhara mativi ndokuenderera mberi nekudzivirira. Uye akazvisimbisa. Urongwa hwake hwehondo hwakanga huri nyore: kupfekedza maJapan pakudzivirira, uye ipapo, pavakanga vapera simba, kugadzirisa nyaya yacho nekurwisa kumwe chete.
  Brusilov, chokwadi, inyanzvi, asi Kuropatkin haasi.
  Uye hondo yakatanga muna February uye yakatora mavhiki maviri. Pakati pezvimwe zvinhu, Brusilov akanga ane ruzivo, boka rose revasikana vakanaka. Akakurumidza kutorwa kubva kuvarume vasina kuroora netsvarakadenga dzechiduku, akadzidziswa kwemwedzi wose, uye akakandwa muhondo.
  Chinonyanya kufadza ndechekuti vasikana vese vaive vasina shangu. Uye izvi zvakavapa simba kubva kuna Mai Nyika, uye zvakavaita kuti vasabatike nemabara nemateko.
  Vasikana vakarairwa naAnastasia Orlova nevabatsiri vake vana: Natasha, Zoya, Augustina, naSvetlana.
  Kutora kudzivirira uye kuchera migero, vasikana vari kumirira maJapan ... Uye ipapo samurai vari kukambaira mumaketani akakora. Chombo chinotanga kupfura.
  Uye vasikana vakatora pfuti yeMosin mumaoko avo. Uye ngatipfure kubva kure kumaJapan.
  Ivo varwi vakapinza, vazhinji vavo vavhimi veSiberia. Vanorwisana nemakumbo asina kupfeka, pasinei naFebruary, mumapende mapfupi uye matumbu akazaruka.
  Vanopfura pfuti uye vanozviimba ivo pachavo:
  - Russia yave yakakurumbira kwemazana emakore semutsvene,
  Mambo wedu mukuru ndiye Alexei,
  Iwe uri mwanakomana akakodzera, ziva Nicholas,
  Uye mwoyo unotova wechokwadi kupfuura pfungwa!
  Varwi vanopfura nemazvo uye vanogogodza maJapan ari kure.
  Anastasia anopfura ndokuti:
  - Kune iyo Motherland, kurota kwakanaka!
  Zvadaro Natasha anopfura, anogogodza maJapan uye anodanidzira:
  - Nokuti Rus wedu mutsvene '!
  Zoya anopisa, achiwisira pasi muvengi uye achiridza muridzo:
  - Kwete, muvengi ane mukana!
  Anopfura nemazvo, uye Augustine:
  - Kuzvizvarwa zvinotevera!
  Punch naSvetlana, vachirovera pasi maJapan maviri:
  - Nekuda kwemazita matsvene!
  Varwi havadi kutaura: kutonhorera chaiko!
  Uye maJapan ari kukambaira nekurasikirwa kukuru. Nyangwe vari kuswedera pedyo. Asi vasikana vanopfura nemazvo uye vasingamire. Vanopfura uye vanopfura. Vanopfura uye vanopfura. Uye havandiregi. Zvino masamurai paakaswedera pedyo, vasikana vakatanga kukanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye vanoratidza kusachinja-chinja kwavo.
  Uye tsoka dzisina kupfeka dzinokanda zvinhu zvinouraya kumasamurai. Uye zvino maJapan ari kuonda kunze mukusatenda. Kufunga kwavo kunopera simba. Uye sezvavanoswedera, varwi vanosangana navo vane pfuti nemabayonet. Vanopedzisa samurai yekupedzisira.
  Uye vanoimba nechitarisiko chinofadza zvikuru.
  Sezvo apedza simba maJapan mukudzivirira, mauto eRussia akatungamirirwa naBrusilov akatanga chigumbuso uye akadzinga maJapan kumaodzanyemba. Brusilov, kusiyana naKuropatkin, akaita zvakasimba uye akadzinga samurai pasina kumira. Uye akakwanisa kubata Port Arthur pakarepo, pamapfudzi omuvengi.
  Vasikana vasina shangu dzehondo yaAnastasia Orlova yemakondo vakaputika muguta.
  Vakamhanya vachipfuura nemuPort Arthur ndokupfura ndokukanda magirinedhi kumuvengi nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Uye vakapwanya maJapan nemasabers. Vakafungei, kuti vakatora Port Arthur nechisimba? Asi heuno dhiyabhorosi maviri! Masoja eRussia ari kutorazve guta iri.
  Uye kana vakadzi vedu vakarwa! Izvi zvinowanzoreva kuti havazokuregi iwe!
  Uye vakatema maJapani.
  Uye vasungwa vanomanikidzirwa kupfugama ndokutsvoda pasi, pasi petsoka dzevakadzi, dzine guruva.
  Vanoteerera uye vanotozvifarira.
  Mumwe samurai haana kungonanzva makumbo aNatasha nerurimi rwake kusvikira apenya, asiwo akasimuka akakwirira. Musikana akamubvumira kubata dhaimondi revakadzi nerurimi rwake.
  Mushure mazvo akabva angotsveta kunge katsi.
  Varwi vakaita basa guru. Uye zvino mirwi yevasungwa iri kudzingwa. Kurwa kweJapan kwakaenda kupi?
  Port Arthur yakawa. Ipapo mauto eRussia aBrusilov akatamira kuKorea.
  Uye battalion yaAnastasia inomhanya mberi. Vanobata samurai munzira, uye vasikana vanovamanikidza kupfugama.
  Uye vanotsvoda zvitsitsinho zvavo zvine guruva uye shin dzakatsvuka.
  Kurwa varwi. Uye zvinosetsa.
  Anastasia, achisvetuka uye achikanda madhisiki nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akabvunza Natasha:
  Kwakanaka here kurwa?
  Musikana mutsvuku akapindura achitendeseka:
  - Zvakanaka sezvazvinowana?
  Anastasia akabva ati:
  - Zvakaita sei paunoshandisa rurimi pabeche rako?
  Natasha akapindura zvechokwadi:
  - Just super!
  Saka vakaparadza chimwe chiuto cheJapan. Vakasunga vasungwa.
  Mushure mezvo vakavapa ma plums akanaka pamhino dzavo nezvigunwe zvetsoka dzavo dzisina chinhu!
  Uye vasikana vari kupwanya samurai neuto reBrusilov, zvinhu zvose zvinoenderera mberi uye zvinowedzera kuwedzera.
  Mauto eRussia akasvika kumaodzanyemba chaiko kweKorea. Uye akakunda Peninsula.
  Chikamu cheuto reRussia chakarohwa muPort Arthur. Uye mainjiniya eRussia akatanga kusimudza zvikepe nekuzvidzosera.
  Pasinei nekukundwa kwakakwana kweSamurai panyika, hondo yakaramba ichienderera mberi. Mugungwa maJapan akanga akasimba. Asi Nebogatov akauya. Ari munzira, akatungamirira boka revarwi kuPort Arthur nounyanzvi. Uye saka armada yeRussia yakasimbiswa. Pano chikwata chakabvawo kubva kuBlack Sea.
  Nebogatov aive akaderera kune maJapan musimba, asi kwete zvakanyanya. Muchokwadi, kunaka kwezvikepe zveRussia hakuna kuipa. Kune vashoma vavo vashoma muhuwandu. Asi mateko acho ari kunyanya kubaya zvombo.
  Nebogatov akaenda kugungwa. Togo yakarwa hondo. Asi zvakazoitika kuti haasi ese mabhomba eRussia anoputika - pfuti iri mbishi! Humidity yakakwirira.
  Asi Nebogatov akadzorera mauto acho kuPort Arthur munguva uye haana kurasikirwa nechikepe chimwe chete.
  Taitofanira kupedza nguva tichitsiva mabhomba uye kudzorera masimba. Kusvikira mauto asvika kubva kuBlack Sea.
  Hondo yakaramba ichienderera, pamwe chete nemitengo yayo. Mativi ose ari maviri aida kuita runyararo. Asi maJapan achiri kutora chinzvimbo chepamusoro mugungwa.
  Asi mabhomba akatsiviwa, uye Black Sea Fleet yakasimudzwa. Uye panguva imwecheteyo, vasikana vasina shangu vakazvidhonzawo.
  Uye ngarava ine vasikana yakatamira kuhondo ichimhanya kwazvo. Vasikana vasina makumbo vakapfeka bhikini vakasvetuka vachitenderera pfuti. Vakanangisa pfuti ndokuridza pfuti.
  Vakanaka vakapfura uye vakatema zvikepe zveGermany. Vakaita izvi nehasha. Varwi vacho vaive sexy uye vane tsandanyama. Hapana chinoenzaniswa navo. MaJapan haakwanisi kurwa nevasikana vakadaro.
  Uye mapaipi anorohwa nemabhomba anodonha.
  Uye varwi vanosvetuka uye vachidanidzira:
  - Isu tiri vasikana vekirasi yepamusoro!
  Uye vanoratidza ndimi dzavo! Uye vanozvipfura vamene, vasingabvumiri samurai kutiza. Vanopindura nehasha. Asi vanowana mhinduro kubva kune vakanaka. Ngarava yeJapan yava kutonyura. Uye vasikana vanosvetuka uye vachizunza tsoka dzavo dzisina kupfeka. Ndivo makororo makuru akadaro. Izvo hapana chinogona kumira.
  Vasikana vehondo vanorwa nekusvetuka. Uye vanopfura samurai nemapurojekiti. Uye panguva imwe chete ivo vachiri kurira.
  Natasha anodanidzira achiti:
  - Mukuru Tsar Alexei! Achava akachenjera zvikuru!
  Zoya, achinyemwerera uye kupfura, akawedzera:
  - Ndiye akachenjera kwazvo munyika! Zvichava zvinoshamisa zvikuru!
  Saka Augustine, achipfura maJapan, akaimba pamwe chete:
  - Akachenjera zvikuru achava!
  Zvadaro Svetlana akapfura, achipwanya vavengi uye achipopota:
  - Alexey akanaka!
  Anastasia akaridza pfuti ndokuti:
  - Nokuti Mutsvene Rus '!
  Uye achakurova futi! Vasikana vakanaka zvisingaite. Uye vanopwanya masamurai kuita zvidimbu!
  Zvino chikepe chehondo cheJapan chakanyura. Uye zvakava zvinotyisa kumaSamurai.
  Zvino vasikana vaingomhanya mhanya kunge vasina kupfeka uye vasina shangu. Uye vanopenya makumbo avo akanaka. Vanowanzova mbavha dzinoshamisa.
  Uye vanotaridzika vane hutano uye vakatsvuka.
  Vari kurova samurai...
  Imwe ngarava yehondo inorwiswawo. Zvichabatsira kune zvikepe zveTogo, zvakasimba. Uye zvikepe zveGungwa Dzvuku zvakasimuka. Vanoromba projectile kumuvengi.
  Natasha naZoya vakanongedza zvombo zvavo zvemainch gumi nemaviri. Uye kuti vachapisa sei nekupenga. Uye ngarava yehondo ichatora kunyange kurova kamwe chete ndokutsemuka.
  Natasha naZoya vanosvetuka ndokuzunza tsoka dzavo dzisina kupfeka uye kudzvova:
  - Tiri varoyi uye hapasisina runako runako!
  Uye vasikana vanoratidza ndimi dzavo. Uye kuti vanokurova sei, zvinova zvinorwadza.
  Saka vakapfura chikepe cheTogo, nhumbi dzacho dzokurwa nadzo dzakaputika, sokunge simbi yakanga yavira.
  Naizvozvo chikepe chakasimuka ndokunyura.
  Natasha naZoya vakaimba:
  - Rus 'akaseka uye akachema uye akaimba! Ndosaka ari Mutsvene Rus '!
  Uye zvakare vasikana vachaitora uye vanosvetuka kumusoro!
  Uye ipapo Augustine naSvetlana vacharohwa senge kubva kune gumi nemaviri-inch cannon. Saka chikepe chichatora kubva kuTogo, kuputsa uye kunyura!
  Vasikana vanoratidza mhino dzavo. Vakabata Togo pachake. Uye vaimanikidza vasikana vakanaka kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka, dzakapfava. Togo akarova zvitsitsinho zvevarwi uye akananzva miromo yake. Zviri pachena kuti aizvifarira ...
  Zvakanaka, vasikana vakanaka, hongu!
  Uye kazhinji, chingwa chekirasi yepamusoro! Uye vanochonya muvengi, vachiti hatinei nekuita chimwe chinhu chakakomba!
  Zvikepe zveJapan zvakanyura. Uye Brusilov neboka rake vakatanga kumhara muJapan pachayo.
  Saka Russia ichava nerimwe dunhu guru pazvitsuwa. Uye mutongi weRussia pachake achava muJapan Mikado.
  Panguva imwecheteyo, kutyisidzira kubva kuNyika yeZuva Rinobuda kuchabviswa zvachose. Uye hondo yamambo ichazadzwa navarwi vane simba noumhare.
  Saka pakanga paine chikonzero chekukunda Japan zvachose. Uye mauto akaendeswa kuguta guru.
  Vasikana nebattalion yavo vakapinda muhondo nemasamurai pasi. Vasikana vakasangana nemaSamurai vaine pfuti dzakanangwa zvakanaka, pfuti uye kukanda magirinedhi netsoka dzavo.
  Akanaka Natasha akakanda lemon netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Kune Tsar uye Nyika yeBaba!
  Uye akapfura maJapan.
  Akanaka Zoya akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza mhere:
  - Yekutanga-Inonzi Rus '!
  Uye akarovawo samurai.
  Apa Augustine anebvudzi dzvuku akarova nekushinyira:
  - Kubwinya kuna Amai Mambokadzi!
  Uye yakabayawo muvengi.
  Anastasia akapengawo, achikanda bhomba rose remabhomba netsoka dzake dzisina kupfeka, achiparadzira maJapan kure:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Uye Svetlana akarova. Akatsvaira maJapan ndokuzvipira kune lemon inoparadza nezvitsitsinho zvake.
  Akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Kumiganhu mitsva!
  Natasha akaroverera maJapan ndokuridza mhere:
  - Nokuti Rus nokusingaperi '!
  Uye akarovawo samurai:
  Zvakanakisa Zoya akazvitora ndokurova maJapan. Akakanda girinedhi kumuvengi netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Yehumambo humwe uye husingaonekwe humambo!
  Musikana ndokuridza muridzo. Zvaiva pachena kuti pwere yainge yatokura zvakanyanya, chipfuva chainge chakwidibira, chiuno chaive nhete, chiuno chaive chine nyama. Akanga atova nechimiro chemunhu mukuru, muscular uye ane hutano uye akasimba mukadzi. Uye chiso chichiri chidiki. Nekuomerwa musikana akadzvinyirira chido chekuita rudo. Ingosiya vapuruzira. Uye zviri nani nemumwe musikana, zvirinani haatore humhandara hwake.
  Kutonhorera Zoya anokanda magirinedhi kuJapan netsoka dzake dzisina kupfeka. Uye inoshanda zvinobudirira zvikuru.
  Augustine mutsvuku zvikuru uyewo akanaka zvikuru. Uye kazhinji, kune vasikana vakanaka kudaro muhondo, vanongonakidzwa zvakanyanya.
  Augustine anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye kurira:
  - Rega Great Russia ikudzwe!
  Uye zvakare kuti inotenderera sei.
  Ko vasikana, kunaka kwakadii!
  Anastasia anosvetukawo. Musikana mukuru akadaro akareba mamita maviri uye anorema makirogiramu zana nemakumi matatu. Panguva imwecheteyo, haana kukora, ane tsandanyama dzakanyungudutswa uye croup yebhiza rinodhonza. Anoda varume zvakanyanya. Hope dzekuva nemwana. Asi hazvisati zvashanda. Vanhu vakawanda vanongomutya. Uye musikana ane hasha zvikuru.
  Havasi varume vake vanobvunza, asi iye pachake anokumbira asingatyi. Pasina kunyara uye kunyara.
  Uye anozvifarira. Iva mabiko anoshanda.
  Panguva imwecheteyo, Anastasia murwi anoshamisa. Uye akaita mabasa mazhinji. Anastasia anorayira battalion yavo.
  Anokandawo girinedhi negumbo rake risina chinhu oshevedzera kuti:
  - Pachava nechiedza pamusoro penyika!
  Svetlana anokanda ndimu netsoka yake isina kupfeka uye anozevezera:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Iyo yakanakisa Zoya inoitawo kukanda nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kudzvova:
  - Kubwinya kweNzvimbo Tsvene!
  Augustine anoti:
  - Nekusuwa kusiri kwepasi!
  Uye chipo chinokandwa netsoka isina chinhu chinobhururukawo.
  Ipapo Anastasia anotanga kuchema. Anokandawo boka rose remagirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka.
  Uye musikana wegamba anodzvova:
  - Muzita raMwari Muchena!
  Natasha akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama achibva ati:
  - Muzita raKristu!
  Uye akaridza pfuti mbiri.
  Uye Anastasia akatanga kupfura nepfuti yemuchina. Akazviita noungwaru.
  Muchidimbu, musikana imhuka.
  Asina makumbo Natasha akazhambatata achiti:
  - Ini ndiri chaizvo superman!
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Zoya asina makumbo akapfurawo. Ratidza maJapan.
  Tweeted:
  - Kubwinya kuRussia!
  Uye netsoka yake yakashama akaridza girinedhi.
  Augustine akabva atiwo:
  - Nokuti Mutsvene Rus '!
  Anastasia akatanga bhokisi rose kuJapan. Ipapo akaritora, ndokuridza mhere nehasha zhinji;
  - For Svarog!
  Natasha akaitora ndokuridza tsamwa.
  - Kune itsva system!
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu!
  Svetlana akati:
  - Zvemhasuru dzesimbi!
  Uye akaridzawo girinedhi nezvigunwe zvake.
  Zoya asina makumbo akachitorawo ndokuridza kamhere:
  - Zverudo nemashiripiti!
  Uye tsoka dzakashama mukufamba.
  Augustine dhiyabhorosi anebvudzi dzvuku akatora ndokutangisa bhokisi remagirinedhi ndokuridza mhere:
  - Enda mhiri kwemiganhu paMars!
  Anastasia achavhurawo dhiramu re dynamite uye mutter:
  - Kurongeka kwenyika yeRussia.
  Natasha akati:
  - Kune nzira itsva yekufara!
  Mushure mezvo vasikana vachaseka pamwe chete.
  Uye zvikuru kwazvo! Vasikana vanoshamisa!
  Mauto eTsarist Russia akanga achienda kuTokyo.
  Mauto eRussia akarwisa Tokyo.
  Mukomana nemusikana vakafamba mberi: Oleg naMargarita.
  Vana vakaparadza maJapan uye vakafambira mberi vakananga kumuzinda wamambo. Mikado akazivisa zvakasimba kuti aisazobva muguta guru uye acharamba aripo zvachose.
  Oleg akapfura samurai uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achizvishinyira achiti:
  - Rus 'haambofi akakanda mapfumo pasi!
  Margarita akaburitsawo remoni netsoka yake isina kupfeka uye yakagonya, achiburitsa mazino ake:
  - Tichakunda kana kufa!
  Uye boka revasikana rakapaza richienda kumuzinda waMikado. Vasikana vese vaive vakapfeka uniform vakapfeka mapanty chete. Zvino ava vanenge vakashama vanorwa semagamba.
  Anastasia anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoridza mhere:
  - Nikolai, uri Mikado!
  Natasha akatangawo chipo cherufu nenhengo yake isina kubereka uye akaridza mhere, achibudisa mazino ake:
  - Mambo wedu ndiye anotonhorera!
  Uye ichapenya sei samaparera! Uye musikana akanaka kudaro.
  Zoya asina makumbo anorirawo nekunakirwa ndokuburitsa girinedhi netsoka yake isina kupfeka:
  - Ndiri mukundi mune zvepfungwa!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Anoparadza samurai wake.
  Augustine, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku, anopfurawo. Uye anozviita nemazvo. Anochera pasi maJapan.
  Uye anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kunyika yangu tsvene!
  Uye anobudisa meno ake!
  Svetlana, zvakare mukadzi ane gamba, achavhura bhokisi rese rezvinoputika.
  Uye maJapan akabhururuka kumativi ose.
  Vasikana vanoenda kune zvinogumbura, vachipwanya vadzivisi vavo. Kuwana kubudirira kunobatika. Vanonzwa nyasha dzinotyisa, uye kumanikidzwa kusinganeti, uye kusavapo kwehutera. Uye mazamu akashama ndiyo vimbiso yakanakisisa yekusakunda uye kusadzika.
  Anastasia, achicheka maJapan, anorira:
  - Maoko akagadzirwa neoki, musoro wakagadzirwa nemutobvu!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anoparadzira samurai.
  Natasha akashama hafu arikupfurawo.
  Anopwanya maJapan. Uye anoaputsa kuita zvidimbu.
  Kuswedera pedyo nemuzinda. Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi.
  MaJapan anotya akakanda mapfumo pasi. Vanopwanya kuita zvidimbu.
  Terminator Girl anoti:
  - Dai Perun ave nesu!
  Asina makumbo Zoya, musikana akanaka kwazvo wekupedzisira, anozvipfura oparadza varwi. Akaburitsa mazino.
  Musikana akati:
  - Isu tiri varwi veRussia huru!
  Musikana akakanda girinedhi netsoka yake. Akaparadzira muvengi.
  Cool Zoya akaitora ndokuimba zvakare:
  - Suvorov akamudzidzisa kutarisira! Uye kana ukasimuka, mira kurufu!
  Ndokubva abudisa mazino ake nekugeda-geda.
  Fiery Augustine akaimbawo nekubhowekana achiti:
  - Kumiganhu mitsva!
  Uye akawedzera nekunyemwerera:
  - Uye isu tinogara tiri mberi!
  Svetlana musikana ane heroic akarovawo muvengi. Akaparadzira murindi wehumambo achibva ati:
  - Nezve zviwanikwa zvenguva!
  Uye zvakare magirinedhi anokandwa netsoka dzisina chinhu anobhururuka.
  Vasikana vanomanikidza muvengi. Vanoyeuka kudzivirirwa kweugamba kwePort Arthur, iyo isingazokanganwiki kwemazana emakore.
  Eh, uto rakadaro raigona sei kurasikirwa munhoroondo chaiyo, uye kunyange kumaJapan?
  Zvinonyadzisa.
  Anastasia anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye muridzo:
  -Kumuganhu weRussia!
  Natasha akatangawo chimwe chinhu chinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akakwenya zvakanyanya, achiburitsa mazino ake:
  - Hezvino kune zvitsva zvinobudirira!
  Uye akapa chijana kuJapan.
  Uye pano, ine zvitsitsinho zvisina kupfeka, Zoya achaitorawo uye agoirova. Zvino netsoka yake isina kupfeka akatora ndokukanda girinedhi.
  Uye shure kwaizvozvo akaimba:
  -Hatikunde kune zvinorairwa nevavengi!
  Uye akafumura chiso chake!
  Musikana akanaka, mudiki kwazvo ane chimiro chemutambi. Uye vakashinga zvikuru.
  Uye Augustine achapa damn pamusoro peJapan. Anovapwanya uye nounyanzvi zvikuru anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye anoparadzira vavengi sekunge mabhodhoro ari kubhururuka kubva pabhora.
  Musikana anochema:
  - Chocolate, ndiyo nzira yedu!
  Augustine anoda chaizvo chokoreti. Uye pasi pamambo, misika izere nezvinhu. Chii chaungataure nezve Tsar Nicholas? Zvino, mambo akarasika ava kushanduka kuva mukuru pamberi pameso edu. Kunyanya, mambo akafa, asi mwanakomana wake, Alexei, anova mukuru! Uye chinongodiwa pane izvi ndechekuti vasikana vanorwa pamberi.
  Uye akati wandei magamba evana akadzivirira maJapan kubva mukutapa Gomo reVysokaya. Apo mugumo wePort Arthur wakanga uchisarudzwa.
  Saka Hushe hweRussia hwakanyadziswa.
  Svetlana akatangawo bhomba rehumhondi uye akadonha madziro ekunze emuzinda wamambo nepfuti.
  Iye zvino vasikana vari kumhanya-mhanya mumakamuri. Hondo yava kuda kupera.
  Anastasia ane shungu anoti:
  - Ndinotenda kuti rombo rakandimirira!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Natasha, achipfuta moto wemhondi. Paanenge achishongedza vanopikisa, anonyora tweets:
  - Ndichava nerombo rakanaka!
  Uye zvakare girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka.
  Uyezve asina shangu Zoya anozorohwa nemabhomba maviri akasungwa akavhurwa netsoka dzake dzisina chinhu. Uye achapwanya vanopikisa.
  Anobva aputika nekuseka.
  - Ndiri musikana wekometi.
  Uye zvakare anokanda kunze ndimi dzinopisa dzorufu kubva kwaari.
  Zvino Augustine, musikana uyu weterminator, ari kutomhanya. Matorero aakaita vanhu vese ndokuvazora vese. Zviri nyore.
  Murwi ndiye demiurge chaiyo yehondo.
  Uye anongozvishingisa achiti:
  - Vashandi vedu vane ushingi hwepamusoro!
  Uye ipapo Svetlana akaonekwa. Saka inotonhorera uye inopenya. Anotapurira munhu wose nesimba rake guru. Kugona kukunda zvakanyanya chero muvengi.
  Uye murwi anobereka mazino ake emaparera. Uye dzakakura kudarika dzebhiza. Uyu ndiye musikana.
  Svetlana anoseka uye anodzvova:
  - Kune eggplants ane black caviar!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete pamusoro pemapapu avo:
  - Apple miti ichatumbuka paMars!
  Mikado haana kushinga kuita hara-kiri ndokusaina kuzvipira. Tsar Alexei II akaziviswa saMambo mutsva weJapan. Panguva imwecheteyo, muNyika yeRising Sun ivo vari kugadzirira referendum pamusoro pekuzvidira kupinda muRussia.
  Hondo yava kuda kupera. Mauto ekupedzisira ari kubatanidza zvombo zvavo.
  Battalion yevasikana yakarongedza vasungwa. Varume vanofanira kupfugama uye kutsvoda tsoka dzisina shangu dzevasikana. Uye maJapan anoita izvi nechido chikuru. Izvi zvinovafadzawo.
  Chokwadi tsvarakadenga dzakadaro. Uye zvakanaka kuti makumbo avo ane guruva shoma. Zvakatonyanya kunaka uye zvakajairika. Kunyanya kana dzakatsvuka. Uye rough.
  MaJapan anotsvoda makumbo avo asina kupfeka uye anonanzva miromo yavo. Uye musikana anozvifarira.
  Anastasia anoti ane pathos:
  - Ndiani akati hondo haisi yevakadzi?
  Natasha akaseka achipindura:
  - Kwete, hondo ndiyo inotapira nguva yekutarisira kwatiri!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Zvinofadza chaizvo kutsvoda nenzira inonyadzisa zvakadaro.
  Vanorova Zoyka asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera. Musikana anoti nemufaro, achiridza mhere:
  - Izvi zvakanyanya! Ndinoda kuenderera mberi!
  Red Augustine akanyevera kuti:
  - Chengetedza humhandara hwako kusvika pakuroora! Uye iwe uchafara nazvo!
  Zoya asina makumbo akaseka ndokuti:
  - Nyika yangu Tsvene ngaikudzwe! Asi kusava nemhosva kunongorwadza!
  Musikana akakwenya kumeso.
  Svetlana akazvikudza akati:
  - Ndakashanda muimba yepfambi. Uye handidi humhandara!
  Zoya asina makumbo akabvunza, achisekerera:
  - Wakazvida sei?
  Svetlana akataura nemoyo wese uye zvine mutsindo:
  - Zvimwe hazvingave zviri nani!
  Hafu-akashama Zoya akataura chokwadi:
  - Husiku hwega hwega ndinorota nezvekuti murume anonditora sei. Zvinotonhorera uye zvakanaka. Uye ini handidi chimwe chinhu.
  Svetlana akakurudzira musikana uyu:
  - Mushure mehondo, unogona kuenda kune yakakurumbira brothel muMoscow kana St. Nditende, iwe uchazvida ipapo!
  Hafu-akashama Zoya akaseka ndokuti:
  - Unofanira kufunga nezvazvo!
  Natasha akati:
  - Pamwe tinogona kubata vasungwa chibharo?
  Vasikana vakaseka nyambo iyi.
  Kazhinji, vakanaka pano vane hasha. Uye vane rudo vanotyisa. Hondo inoita kuti vasikana vave nehasha. Varwi vakaramba vachirovera tsoka dzavo dzisina guruva kuvasungwa kuti vatsvode. Ndakazvifarira.
  Ipapo mamwe madhiri anofadza akatanga. Kunyanya, mafirework aipfura mudenga. Mafirework akaratidzwa. Uye kwaiva kunakidza zvikuru. Mumhanzi wairidzwa ngoma dzichirira.
  Tsarist Russia yakakunda Japan. Izvo, kazhinji, ndizvo zvaitarisirwa nemunhu wese. Chiremera cheuto reRussia chakanga chakakwirira zvikuru. Kuimba nekutamba kwakawanda nevakadzi vekuJapan vasina makumbo.
  Zvose zvakanaka uye zvakapfuma ... MuRussia pachayo kunewo kufara pamusoro pekukunda. Chokwadi, havasi vose vaifara. Kune veMarxists izvi zvinorwadza. Simba ramambo rakasimbiswa. Uye mikana yake yakawedzera. Rutsigiro munzanga rwakakura.
  Mushure mekukundwa kweJapan, Russia yakaenderera mberi nemutemo wayo wekuwedzera muChina. Matunhu eChinese akazvipira kuita mareferendamu uye akabatana nehumambo. Regent Nikolai Romanov, vakatevera mutemo wakabudirira zvikuru wekuwedzera kweRussia kumaodzanyemba kwakadziva kumabvazuva. China yakamedzwa zvishoma nezvishoma.
  Hupfumi hwehumambo hwetsarist, hwadzivisa kusagadzikana kwekuchinja, hwakasangana nekukurumidza kukura kwehupfumi. Yakavaka migwagwa, zvirimwa, mafekitari, mabhiriji, nezvimwe zvakawanda. Nyika yaitengesa chingwa nezvimwe zvinhu zvakawanda.
  Yakagadzira mabhomba ane simba kwazvo munyika: mabhomba eIlya Muromets uye Svyatogor, uye matangi emwenje anokurumidza, Luna-2. Uye kwakanga kune uto guru revarwi vane mamiriyoni matatu - hondo yenguva yerunyararo yakakura nekashanu kupfuura yeGermany.
  Asi Kaiser Wilhelm achiri kuitora ndokupinza musoro wake mukati. Uyezve, kuurayiwa kwemugari wenhaka kuchigaro cheAustria muSarajevo kwakava chikonzero chehondo.
  Zvino maGermany akasarudza kurwa kumativi maviri.
  Uto raMambo rakafamba richienda kwavari. Nekuda kwenzvimbo dzeChinese, kudzikira kwekufa uku uchichengetedza huwandu hwekuzvarwa, Tsarist Russia yaive nehuwandu hwevanhu. Uye aigona kuunganidza uto guru.
  Uyezve, huwandu hwevanhu vacho ndehwevadiki uye vane hasha.
  Austria-Hungary, yakarohwa, yakaputika pakarepo. Mauto etsarist akapwanya nyore nyore maGerman akawanda uye akatora East Prussia uye akakomba Königsberg.
  Hindenburg akaedza kukunda maRussia nekurova, asi hukuru hwehuwandu hweuto retsarist hwakazove hwakanyanya. Mukuwedzera, muchina-pfuti, chiedza matangi "Luna" -2 akazviratidza kuva anobudirira chaizvo zvombo kuti counterattacks.
  Akundwa, Hindenburg akatiza. Uye mauto eRussia akamhanyira kuOder. Kumaodzanyemba, Lvov nePrzemysl zvakatorwa pakarepo. Mauto eTsarist akaenderera mberi, uye vaAustria vakatiza vachitya ndokuzvipira.
  Kupinda kweTurkey muhondo hakuna kuita zvishoma kuwana maGerman. Kunyangwe izvi zvakakanganisa mamwe masimba. Asi vaRussia vakaramba vachifambira mberi muAustria. Uye maGermany akarohwa pedyo neParis.
  Chete munharaunda yeRwizi rweOder, mushure mekunetesa zvakanyanya mauto avo kumadokero, maGerman akakwanisa kumisa kufambira mberi kwemauto eRussia.
  Asi kumaodzanyemba hondo yetsarist yakadzinga muvengi. Munda Marshal Brusilov ari pakugona kwake senguva dzose.
  Uye ipapo Budapest yakakomberedzwa ... Uye Bratislava neKrakow vakatorwa. Uye mauto eRussia ari kusvika kuPrague.
  Asia Minor yakatorwa kumaodzanyemba, Baghdad yakawa, maRussia akatora Istanbul.
  Mambo Franz akatendeukira kuna Wilhelm nechikumbiro chekuwana rugare. Uyezve, Italy yakanga yatorwisa maAustria uye yakavhura yechipiri kumberi.
  Asi mauto eRussia haagoni kumiswa. Saka Prague inotorwa. Uye munguva yechando, mauto ehumambo akafamba achiyambuka ice kuenda kuBerlin. Uye munaFebruary vakapedza kukomberedza guta guru reGermany. Uye vakapinda muVienna, Austria-Hungary yakaparara uye yakakundwa.
  Pana February 23, 1915, Germany yakakanda mapfumo pasi. Mauto eRussia akapinda zvakare muBerlin.
  Hondo Yenyika Yekutanga yakapera. Russia yakawana nzvimbo yakawanda. Muganhu ndokupfuura napaOdheri. Russia yaisanganisira Alps mukuumbwa kwayo. Chikamu cheAustria-Hungary chakatorwa neItaly kuSouth. Uye Yugoslavia yakava mutongi weRussia. Hungarian neCzech humambo hwakava chikamu cheRussia. Humambo hwePoland hwaisanganisira Krakow uye hwakava hombe. Koenigsberg yakava chikamu chematunhu eRussia, sezvakaita Galicia neBukovina. Transylvania yakava Romanian. Turkey pamberi peEgypt, uye pamwe chete neIraq, Syria, uye nyika dzechiArab muMecca dzakava nharaunda yeRussia. MaBritish chete ndivo vakakwanisa kutora Basra.
  Mauto eRussia akakurumidza kutora Saudi Arabia zvachose. Uye kutsiva kukuru kwakaiswa kuGermany.
  Nokudaro, hukuru hweRussia hwakamuka muEurasia. Kwakanga kusina hondo huru kwemakore anoverengeka. Russia neBritain vakapedza Iran, kusanganisira mukuumbwa kwavo: kuchamhembe uye pakati peRussia, kumaodzanyemba kusvika kuBritish. Ipapo Afghanistan. Uyewo kuchamhembe uye pakati Russia, kumaodzanyemba Britain.
  Humambo hweTsarist hwava nesimba, asi Britain ichiri yakasimba. MaRussia akafamba achiyambuka China, achipedzisa kutora kwayo.
  Upfumi munyika yose hwakanga huchiwedzera ... Asi muna 1929, Kuderera Kukuru Kweupfumi kwakatanga.
  Tsar Alexei II anotonga pachigaro cheRussia. Akura kupfuura urwere hwake uye akasimba chaizvo. Mambo mutsva anotonga nyika ine mauto mamiriyoni gumi munguva yerunyararo uye akapotsa amedza China. Uye hupfumi, hwakatambura zvishoma pane vamwe panguva yekuora mwoyo, hwakakunda United States.
  Zvino Emperor weRussia akasarudza kubata neAmerica? Sei vakabvisa Alaska kubva muumambo hwemapeni? Zvakanaka here izvi? Pamwe ukuwo humbavha?
  Muchidimbu, Emperor of All Rus ', Alexei II, uyo akanga atonzi mukuru muna 1933, musi waJanuary 5, chaizvoizvo pazuva rekuurayiwa kwababa vake Nicholas II, akatanga hondo itsva. Kupesana, hongu, America, iyo yakanga yasvika pakakwirira mukuora mwoyo.
  Uye dzimwe nyika hadzisati dzakwanisa kupindira neRussia. Vanoti vanhu vekuAmerica vakabiridzira uye vanofanira kuzvidavirira.
  Uye saka kurwiswa kweAlaska kwakatanga. Panguva ino, njanji yakavakwa nemainjiniya eRussia kuenda kuChukotka yakatanga kushanda.
  Uye mauto eRussia akafamba nemuchando uye nechando.
  Kusanganisira vasikana vashanu vekusingaperi: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, naSvetlana. Havasi vasikanawo zvavo, asi varoyi vekuzvarwa. Uye saka kwete kuchembera, asi nekusingaperi wechidiki uye asingafi. Uye sezvo vari varoyi, zvino munguva yechando, usiku hwepolar, uye muchando chemusango, vanorwa chete vasina shangu uye mubhikini.
  Vasikana ava vanomhanya-mhanya, vanokanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanoimba:
  - Mukuru Tsar Alexei,
  Iwe ndiwe wakangwara munyika!
  Uye saka Anastasia anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. MaAmerican ari kubhururuka kubva pakuputika.
  Uye musikana anopfura kubva muchina pfuti ndokudanidzira:
  - Muzita raRus '!
  Uye ipapo Natasha anopfurawo, achirasa kunze chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Zadzisika, hope huru!
  Uye acharitorawo obudisa mazino ake.
  Uyezve asina shangu Zoya ... Zvitsitsinho zvake zvitsvuku kubva kune mazaya echando eAlaska. Musikana anoshevedzera pamusoro pemapapu ake:
  - Achakunda chete kuRussia huru!
  Uye girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururukawo.
  Kunotevera kunouya Augustine. Anopwanya maYankee nepfuti dzemuchina uye anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake.
  Uye anochema zvakare:
  - Mukuru Tsar Alexei ndiye Russian Tsar!
  Uye ipapo Svetlana anotanga kupfura ... Uye netsoka dzake dzisina kupfeka anomhanyira kune veAmerica uye anozhamba:
  - Zvese zvichave zvakanaka!
  Vasikana vashanu vari kumhanya vanenge vasina kupfeka muAlaska vachirova vanhu vekuAmerica. Uye heino matangi anofamba: Nikolai-4, modhi itsva ine cannon uye pfuti nhanhatu. Uye maAmerican ari kuchekwa zvakanyanya. Uye shure kwavo kune "Alexandra" -3, iyo ine simba uye inouraya. Uye kune pfuti dzemuchina dzinosvika gumi.
  Uye vasikana vari pamberi peuto rose, uye vakashama uye vakatsvinda. Vanomhanyira pachavo uye vanoimba:
  - Muzita reRussia inoera yeTsars, munhu wese achafara - akachenjera!
  Uye saka vachapwanya rimwe bhatiri revanhu vekuAmerica - vachikanda magirinedhi pairi netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Yakawanda uye yakawanda Alaska iri kutorwa nemauto etsarist. Hapana chaicho chikonzero chekunyengedza uye kubata ndima yakadaro pasina.
  Uye varwi vanozvirwira uye vanofamba zvakadzika mukudzivirira kwemuvengi. Uye vanopwanya muvengi wavo, vanomanikidza!
  Anastasia anotodzvova:
  - Nyika yedu ngaive huru uye yakachena!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu!
  Ipapo Natasha akamupa chijana ndokuridza muridzo:
  - Rega Rus yedu inotonhorera 'ive nemukurumbira!
  Uye nenzira imwe cheteyo achatora uye agorova vavengi vake.
  Uye ndimu inokandwa nezvigunwe zvisina makumbo inobhururuka.
  Uye ipapo Zoya achacheka maAmerican nekuputika uye nekupopota:
  - Hongu, remangwana richava bedlam!
  Uye zvakare yakatangwa netsoka dzemusikana dzisina kupfeka, chipo cherufu chinoputika!
  Ipapo Augustine achapfura pfuti dzemuchina. Uye anocheka achidzika mutsara, uye obva azhamba pamusoro pemapapu ake:
  - Kubva mambakwedza kusvika manheru!
  Uye ipapo Svetlana ane hasha anopisa. Uye anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anonyora achinyora:
  - Humambo hwedu hunopenga!
  Uye zvakare, musikana, shandura vavengi vako! Kwazisai heroine.
  Uye kana vasungwa vekuAmerica vabatwa, vanofanirwa kutsvoda zvitsitsinho zvevasikana vachipfugama. Uye vachaenda kupi? Vanotsvodana nekurovana. Uye vachiri kunanzva miromo yavo.
  Vachiri kuda...
  Ungaendepi kunopikisana nevasikana? Vakarega varwi vachikurura mbatya uye kubata chibharo. Varoyi vaida bonde chaizvo. Uye kunakidzwa kukuru uye iwe unobhadharwa nesimba. Munova n'anga. Uye yakadaro super class!
  Zvakanaka, vasikana vanoda kuuraya, ava vasikana. Uye vanoda kubata varume chibharo, ndozvinoitwa nevaroyi.
  Asi varoyi vachiri vasikana vakanaka. Uye vanoda pavanenge vachigadziriswa. Uye vanozvifarira.
  Hondo yetsarist yakatotora Alaska. Uye haana kumira, asi akapinda muCanada. Chii chiri kuitika pano? Canada ihurumende yeBritain zviri pamutemo. Zvakanaka, haanyatso kutevedzera mitemo, anorega mauto eAmerica achipfuura nekwaari.
  Saka pane chikonzero chekurova. Uye zvikepe zveRussia zvinotungamirirwa naKolchak. Uye akatodzinga vanhu vekuAmerica kubva kuPhilippines neHawaii. Ipapo akatora zvigadziko zvake.
  Zvakanaka, maYankee ari kutsika gungwa. Uye kune vasikana vakanaka vakadaro pazvikepe. Uye zvinonyanya kukosha, varwi vanenge vakashama. Uye yakanaka kwazvo. Kana vasikana vakapfeka panty chete, saka zvakanaka!
  Zvinofadza kutarisa vasikana vakadai. Uye pavanobata zvikepe zveAmerica neCanada uye vachizunza mazamu avo asina kupfeka. Izvi zvakanaka chose!
  Uye vasikana vanorova tsoka dzavo dzisina kupfeka pamapuranga anopisa uye vanocheka maAmerica nemasaber.
  Chero nzira hadzina simba pavasikana vakadai. Mushure mezvose, ava ndivo vasikana varume vanorota nezvavo. Chii chaungaita patsvarakadenga ine mazamu asina kusimira?
  Mushure mezvose, aya ndiwo marudzi evasikana vauchazotarisa kwemaawa. Uye iwe haungatendeudzi musoro wako kure. Uye vanobata vasungwa uye kuvamanikidza kushanda nendimi dzavo, kufadza dumbu ravo rinochiva.
  Uye yakanaka kwazvo uye inofadza! Iwe haugone kukanganisa nevasikana seizvi! Vachagura misoro uye kucheka nepakati chero tsinga.
  Heino boka revashanu vari kumhanya muCanada. Kwatova kupera kwaApril uye zvinhu zvose zviri kutumbuka. Uye vasikana, zvakanaka, vakanaka kwazvo. Uye vakatema vanhu vekuAmerica neminondo yavo yemashiripiti. Uye vanokanda madhisiki nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe.
  Uye vanozviridzira muridzo pachavo:
  -Hakusisina Motherland yakanaka yeRussia,
  Murwire uye usatya ...
  Hapasisina nyika yakanaka kwazvo pasirese -
  Chadenga chose mwenje wechiedza, Rus'!
  Zvakanaka, vasikana, uye supermen! Uye vanopfugamisa vavengi vakarohwa. Uye zvino ivo vanokumanikidza kuti utsvode mazariro avo asina chinhu uye ane huruva. Vasikana ava vakanaka chose!
  Pakupera kwaMay, mauto eRussia, atora yakawanda yeCanada, akapinda munharaunda yeUnited States. Kurwa kwakatanga pandima yeAmerica pachayo.
  Uye vasikana vashanu vakarwisa maAmerica, vachivamanikidza zvine hutsinye. Vakunda battalion yose, tsvarakadenga yakatanga kutamba nevasungwa. Pavakatandara naye zvakakwana, vakaita mabiko ekugocha.
  Vakadya nyama itsva vachiimba zvavo.
  Kune migwagwa yakawanda isina kunaka munyika,
  Kufanana nemvere dzegypsy - murwi wemakwara!
  Vanodzinga maaritari kunze kwechikumbaridzo;
  Somwana ane nzara - nhubu!
  
  Maforogo mazhinji, gomba rakadzika-dzika, mupata:
  Sadhiabhorosi munzira dzose!
  Iwe hautomboziva shamwari kana muvengi -
  Nyika yakakamurwa kuita hafu!
  
  Mukomana anofamba asina shangu muchando,
  Kudonha kwechando chete kunopedza nzara...
  Asi ndinotenda kuti uri murombo nemari,
  Vapfumi vanodziya zviri nani muna Chivabvu!
  
  Clover iri kukura, ziva kune wese pasi pano,
  Iyo dandelion inoshanduka sei goridhe muchirimo ...
  Kana iwe uine mutsa - ngano iri kwese kwese,
  Chikara chinofunga, zvisinei, kuti uri bunny!
  
  Vanhu vanotikandira nickels
  Kutsemura huro inyasha dzakajeka!
  Kurohwa kwakanyanya kwatiri kunobva paruoko.
  Kuti mweya wechipiri uvhure!
  
  Zhizha rapfuura - matsutso ari kuuya,
  Kune kupisa kukuru, mirazvo nemvura mairi!
  Zviripachena kuti Wemasimbaose atiratidza zvibodzwa,
  Uye nyanzvi yakadhirowa mepu yenyika!
  
  Ndiri kuona muti webirch wakapfeka madzimambo,
  Ndarama, mavara akajeka emarubhi...
  Imi vanhu muve nemoyo munyoro.
  Uye chete ipapo iwe uchave hofori!
  
  Vapemhi vaifanira kutsika zvakawanda,
  Kune dutu rechando zvakare, uye chigunwe chese chiri kupisa ...
  Rega kana goro rindibatsire kudziirwa.
  Mukomana akanga arohwa nechando akashanduka kuva bhuruu sei!
  
  Sei pasina munhu akavhura musuwo?
  Asi sei waenda musango zvachose...
  Mwana murombo akaoma nechando pasi pechando...
  Ndinotenda kuti ngirozi dzichabvisa madutu echando!
  
  Makerubhi achakuendesa kudenga;
  Jesu pachake achakumbundikira nerudo!
  Zvichava, nditende, mumufaro usingaperi, mwana,
  Pamusoro pazvo, Mwari akaenda pamuchinjikwa nokuda kwake!
  Vasikana vakaimba, vakadya ndokudzokera kuhondo. Ivo varwi vesimbi yakadaro.
  Uye vanoparadza maAmerica. Kukanda madisiki uye magirinedhi netsoka dzisina makumbo.
  Kwatove kupera kwaChikumi uye mauto eRussia akakomba Philadelphia. Kare chikamu chimwe muzvitatu cheUnited States chiri pasi pekutonga kweRussia, tsarist uto.
  Uye nechekare mumaguta akawanda mireza yeRussia Empire iri kubhururuka. Uye mauto evasikana vakanaka kubva kuhondo yetsarist vanorwa!
  Uye vasikana zvechokwadi vakanaka uye vanokurumidza. Uye zvakare vakarova vavengi vavo vose. Uye veAmerica vari kuwa.
  Uye heino tangi: "Alexander" -4, iyo nyowani! Vadzivisi vake vanomira pamberi pake. Uye vasikana vanoendawo kutangi: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Uye vanorova maAmerica nenyanga.
  Vachakupfura sei, vachakupinza sei mubhokisi! Hazvina kukwana chero murwi!
  Vanongokanda maoko mudenga vokanda mapfumo pasi!
  Uye vasikana vanopwanya vavengi vavo nehonye dzavo. Uye tangi yaElizabeth iri kufamba ...
  Uye pasi payo yakaita seropa, nyama, mapfupa.
  Uye vasikana vanozvitsika, vachipwanya vadzivisi vavo uye vanoimba:
  - The Tsar inotonga Russia nekuchenjera,
  Inopa mitemo, inotonga varanda...
  Chigaro cheushe hachibvumiri kupopota nekuhukura,
  Uye haisi nzira yekukunda kutya!
  Aya ndiwo mafambiro anoita vasikana muhondo. Uye mudzimu wavo wokurwa hauna kufanana nokushandisa demo riri pasi pebhenji!
  Elizabeth nehasha akabva ati:
  - Kune chigaro cheRussia!
  Uye inopfura sei! Uye achaisa gomo rezvitunha!
  Ava ndivo vasikana vasingade kumira mushe. Uye vanorova vavengi vavo nekuparadza United States.
  Uye zvino uto ramambo riri kutungamirira mbiru yevasungwa. Maoko aye kuseri kwegotsi ndokudzikisa musoro.
  Zvichakadaro, Hitler akatanga kutonga muGermany. Asi iye haasati anyanya kusimba kuti aite njodzi huru kuRussia. Iyo yakanyanya kutyisidzira ndeyeMussolini's Italy. Asi nechikara chakadaro seRussia, haazombotyi kupinda muhondo.
  Saka pari zvino mauto eRussia ari kutapa America nevakasara veCanada.
  Vasikana vacho havana shangu uye vakapfeka bhikini vachityaira tangi rehondo. Vanotyisa uye vakasimba.
  Elizabeth akapfupisa:
  Ani naani anouya kwatiri ane chinhu achafa nacho!
  Elena akasimbisa:
  - Zvirokwazvo!
  Uye akatumira goko mubhatiri rekuAmerica. Akadaro musikana ane panache.
  Uye ipapo Aurora anokanda goko ndokuti:
  - Ndinoda kurarama kuRussia!
  Uye akarova mumwe muAmerica. Ava ndivo vasikana chaivo zvekuti chero munhu anehasha anogumburwa.
  Uye Britain, pasinei nekutorwa kweCanada, haityi kupinda muhondo neRussia - inonzwisisa kuti umambo uhwu hwakanyanya kuomera. Uye kana akajoinha, maRussia anozobvisa zvese makoroni eUS zviri nyore. Saka zviri nani kuti usapinda mumatambudziko neRussia, uko Alexei II anotonga!
  Mambo akagwinya chose uye akazova mukundi anoshamisa.
  Uye saka Philadelphia yakawa ... Uye pakati paJuly, matangi eRussia ari kutosvika kuWashington.
  Elizabeth zvakare musikana muroyi, anga achirwa kubva muhondo yeRussia-Turkish panguva yaAlexander II. Uye musikana uyu ane chitarisiko chakakosha anoti:
  - Rus 'akamira sei!
  Elena akapfura American, primitive tank ndokupindura:
  - Paushingi hwemusoja weRussia!
  Cool Aurora yakasimbiswa:
  - Hongu, chaizvo pane izvi! Uyezve zvakare pane hushingi hunoshamisa uye kurongeka kwemagamba kumashure!
  Ekaterina akapindura nemufaro:
  - Kubwinya kune Magamba eRussia! Kubwinya kuna Tsar Alexei!
  Uye zvakare musikana akanyatso pfura muvengi.
  Varwi havaenzaniswi!
  Uye zvakare vanopfura nekuda kwenhengo dzavo dzese dzakanaka. Hongu, vasikana vakadaro vanogona kunzi vanotungamirira Tsarist Russia mukukunda.
  Mavari mune zuva raMay uye mambakwedza erudo.
  Uye kana vakatsikirira pamapedali netsoka dzavo dzisina chinhu, zvinoyevedza chose.
  Iwe unoda chaizvo kuda uye kubata vasikana ava! Vanongova zuva rinopenya retariro. Uye vane nhetembo uye ushingi mumifananidzo yemimhanzi uye tambo dzenziyo.
  Bhatiri reAmerica rakazvipira. Uye vasikana vakamanikidza varwi veUS kuti vatsvode kwete kunyange makumbo avo, asi maronda etsoka dzavo dzisina kupfeka paasphalt. Asi varume ava havana kuita chinhu - vaizoenda kupi kubva pane izvi?
  Uye varwi vakaita zvakanyanya uye neushingi uye nekupenya.
  Anastasia nevamwe vake havana kurara zvakare. Kuti anopfura sei, anomhanya sei kunze. Uye achatema vanhu vekuAmerica nesabers. Anongova musikana anopenya uye anotanga pahafu yekona.
  Asi veAmerica vakazvibata zvakaipa. Vakabata mumwe mukomana weRussian intelligence ndokutanga kumutambudza. Vakakurura, vakasungirirwa pamuti ndokupisa mutumbi wepwere usina kupfeka nemwenje.
  Mukomana akaedza kubata kugomera kwake. Asi pakupedzisira akazhamba ... Mukomana akatsva zvakaipisisa.
  Vasikana vakadaira vachiita titi-for-tat. Uye vaurayi vakadururwa nepeturu ndokutungidzwa nomoto. Hongu, runako rweRussia runotyisa mukutsamwa kwavo. Uye usanyomba bere reRussia.
  Kunewo hondo mudenga. Vatyairi veRussia vaviri: Albina naAlvina vanoparadza nekuparadza munhu wese. Vane ndege dzine zvombo zvine simba. Nemakanoni endege anokwanisa kupfura munhu wekuAmerica nekurova kamwe chete. Uye vasikana ava varwi vanonyatsoratidza chimwe chinhu chakadaro. Izvo zvisingagoni kutaurwa mungano, hazvigoni kurondedzerwa nepeni.
  Albina inopa kuputika, uye gumi nemaviri ndege dzeAmerica dzinopfurwa. Murwi anenge akashamawo mupanty chete, achishinyira:
  - Dai Tsarist Rus 'ive Mukuru!
  Uye anorova chaizvo varwi vose vakatevedzana. Uyu ndiye musikana.
  Asi Alvina haasi pasi. Uye anopfura ndege gumi nemaviri kamwechete. Akavacheka ndokuimba:
  - Kune ma toasts makuru!
  Uye kupenga kwakadini zvakare! Musikana uyu hapana chaanoita chakapusa! Idzi ihondo dzekurwa kwese.
  Nenzira, kuitira kuti kukurumidze kugaya kweChina nedzimwe nyika dziri pasi peRussia, wechidiki Tsar Alexei akatanga barika muRussia! Uye uku kufamba kwakasimba! Iye zvino varwi veRussia vanotora vakadzi vechiChinese semadzimai uye vanoita vana vakanaka, vachena!
  Albina akataura achinyemwerera:
  - Sei murume angava nevakadzi vana, asi mukadzi asingakwanisi kuva nevarume vana?
  Uye imwe ndege yeAmerica inodururwa pasi.
  Alvina anopindura zvine musoro:
  - Ndosaka zvichinyanya kuomera mukadzi kudyisa maparasite akawanda!
  Uye vasikana vose vanoseka. Ivo vakanaka uye vakanaka kwazvo.
  Uye vanobvisa denga rendege dzeAmerica.
  Zvikamu zveuto reRussia tsarist zvatove zvakapoteredza New York. Vanomanikidza vanhu vekuAmerica kuti vabude uye vazvipire. Vasikana vacho vanofara zvikuru uye vanofara.
  Tangi yeAlexander-4 yakaparadza bhatiri reAmerica. Akabereka zvitunha zvakawanda.
  Erizabheti akagunun'una nemazino akashama:
  - Isu tiri varwi vanoshandira Tsar uye Nyika yeBaba zvinoshamisa!
  Elena akapfura muvengi ndokuti:
  - Ikoko munguva pfupi ichave neRussia goridhe ruble!
  Uye musikana achaseka zvikuru!
  Uye mazino ake pearly. Uye ipapo Aurora achaputika nekuseka zvakare. Vasikana vacho vari kufara zvisingaite uye vane runako rwakadaro zvekuti mazwi haagone kuvatsanangura.
  Uye vanomanikidza varwi veWashington kuti vazvipire!
  Varwi havakundwi! Uye tangi yavo dhizaini ichatopwanya pani inopisa.
  Vasikana vanorwa uye vanoimba;
  Nyika yeRussia yakakurumbira,
  Nyika inotongwa necommunism...
  Minda yakazadzwa nendarama -
  Ngatitungamirei kumusoro, kwete pasi!
  
  Mwoyo yedu inotsva nekuda kweAmailand,
  Isu tiri vasikana - hapasisina kunaka kwepasirese ...
  Ticharwa navavengi vedu kusvikira kumagumo;
  Kutenda kwedu kuchamutswa muRodnovery!
  
  Rus 'ane simba kupfuura ese matsvuku epasi,
  Anopenya sezuva muchadenga...
  Unomurwira uye usatya,
  Dai vakuru nevana vave mukubwinya!
  
  Russia ndiyo huru yenyika,
  Kana Nyika yeBaba inotongwa neLeshka ...
  Mhedzisiro yakadaro yakapihwa vanhu veSoviet,
  Dai murwi wedu akaomeswa nehondo!
  
  Munyika yeBaba, chero munhu zvino ave gamba,
  Kukwanisa kuita kuti Motherland iwedzere kunaka ...
  Muzita ramai vedu vatsvene.
  Rutivi rusingagumi rweRussia rweRussia!
  
  Tichaita chero munhu ane utsinye,
  Pachange pasisina hudzvanyiriri munyika...
  Rega mamirioni enyika ape,
  Uye Mutungamiri Roosevelt!
  
  Shato ine hasha ngaitonge,
  Anofunga kuti anokwanisa kupisa Russia ...
  Asi kukundwa nehasha kwakamirira maNazi,
  Nekuti knight, iwe unoziva, ine masimba ese!
  
  Hatimbofi takatendera maKrauts,
  MaChinese haazokundi maRussia zvakare ...
  Nyeredzi inopenya inopenya pamusoro pedu.
  PaIsita tinopenda makeke eIsita nemazai!
  
  Unogona kuwana zvakawanda, varwi,
  Hazvina kutonhorera ...
  Madzibaba vanodada nesu.
  Nokuti tiri kuvaka nzvimbo kudenga!
  
  Vasikana vasina shangu vanomhanya nemuchando,
  Havazivi kutya nokushorwa...
  Ndiri nhengo yeKomsomol inomhanya isina shangu,
  Nokuti hapana zvipingamupinyi, uye hapana nguva yekupedzisira!
  
  Saka hatife takatendera vasikana,
  Hatingakotami misoro yedu pasi pematemo...
  Kana dambudziko rauya kuNyika yeBaba,
  Ngatitsike netsoka dzedu dzisina chinhu!
  
  Unoda hanzvadzi dzemunondo,
  Uye Alexey - Kudza Jesu ...
  Hapana chikonzero chekucheka varwi kubva pamapfudzi,
  Kana iwe uchingoda kumhanya usina shangu!
  
  
  Isu tiri vasikana veboka guru,
  Tinoda kurwa uye hatidzokeri shure...
  Kunyangwe dzimwe nguva makuhwa akaipa achitenderera,
  Kukunda kuchava muna Chivabvu anopenya!
  
  Uye nditende, communism ichauya nechiroto,
  Uye hapazovi nesimba remari paNyika ...
  Isu tinopa ramangwana bhiri rakashata,
  Pasina marudzi ose echisimba uye usimbe!
  
  Muchidimbu, tichakurumidza kubhururuka kuenda kunyeredzi,
  Uye isu tichasimudza mureza weRussia pamusoro pezvakasikwa ...
  Tambanudza mapapiro ako, iwe kerubhi dzvuku;
  Muzita reMhuri - Ishe weRussia!
  Apo vasikana vakanga vachiimba, vanenge vose vokuAmerica vakanga vatourawa, uye boka revarwi reWashington rakatanga kukanda mireza michena.
  Vasikana vakasvetuka kubva mutangi ndokutanga kutamba, vachimwaya makumbo avo asina svutugadzike mumadziva. Uye vhudzi ravo rakapeperetswa nemhepo. Vasikana ava vakanaka vakanaka.
  Zvino varonga mabiko ekupemberera kutorwa kweguta guru reAmerica. Vanodya kebabs uye vanonwa waini.
  Vasikana vanodya zvinonaka. Uye vanoridza muridzo marudzi ose enziyo kwavari. Aya ndiwo varwi vakanaka, iwe unogona kutaura pamusoro pavo - supermen mu panty.
  Uye mauto eRussia anotsvoda mabvi netsoka dzako. Uye vasikana vanozeza uye vanogomera kubva kune orgasms.
  Uye vanokwenya nekusvetuka. Vane mafaro akadaro uye runako rwakangwara rwesimba rinokwezva.
  Asi varwi vakaitawo rudo kune vatema nhapwa uye mapato maviri akazvifarira.
  Asi ikozvino zororo rapera uye matangi eRussia ari kufamba kumaodzanyemba zvakare. New York zvakare yakawa ...
  Vanhu vekuAmerica vari kudzoka. Mamiriyoni aripo ekurenda. Roosevelt ari kumhanya. Panototaurwa nezve surrender. Nyika yeRussia inoratidza hukuru hwayo.
  Kunyanya vasikana vakanaka vane blond uye tsvuku bvudzi.
  Uye vakaisa vasungwa pamabvi avo, uye vakafara zvikuru apo vasikana vakabata uye kubata mhino dzavo uye kukwana kwechirume nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe.
  Varwi vechikadzi veuto reRussia havakundiki zvechokwadi!
  Uye heino kurwa kweAtlanta.
  Kekutanga, vasikana paAlexander 4 vanoona tangi hombe reAmerican Washington. Muchina unorema matani zana nemakumi manomwe, panjanji. Nei zvingava zvinokudzwa kurwa nemunhu akadaro?
  Uye vasikana vanopfura vari kure ndokurova nhumbi dzokurwa dzepamberi. Uye gobvu resimbi rinogona kumira naro.
  Elizabeth anoti neshungu:
  - Hongu, takamhanyira mumatambudziko!
  Elena akataura sechinyaradzo:
  - Asi muvengi haatitorewo!
  Uye akatumirawo projectile kumuvengi.
  Uye zvakare kune Aurora sebullet. Uye icharova chinangwa nemazvo. Uye achatendeutsa muvengi.
  Uye akati:
  - Ini ndiri mupikisi akaomesesa!
  Yakarova mbiya yetangi rekuAmerica. Uye zvino nhubu inogona kungorova nepfuti dzake gumi nesere. Uye "Alexander" -4 achamhanyira kumuvengi. Uye kuti ichatanga sei kukurumidza, ichikwenya makwara ayo.
  Hapana achazombomisa hofori yakadai.
  Simba rake rokumhanya haringaenzaniswi.
  Catherine akaimba:
  - Aerobatics, vashandi vangu vanouraya!
  Uye nenzira imwe cheteyo achaitora orova muvengi.
  Uye vasikana vari pano vari kumhanya-mhanya.
  MuAmerica akazorohwa padivi. Zvino tangi hombe rakabatira moto uye matehwe aro akatanga kuputika.
  Uye inopenga sei kit yekurwa! Uye nhumbi dzokurwa nezvimwe zvose zvichabva...
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete:
  - Yenzira yeRussia!
  Uye vachaseka, vachibudisa mazino avo!
  Saka Atlanta yakawa. Uye musi waSeptember 7, 1933, vakasara vemauto eAmerica vakakanda mapfumo pasi. Uye imwe hondo, yakakunda Russia, yakaguma. Uye chikuru sei zvechokwadi!
  Mushure mekukunda, Humambo hweTsarist hwakabata mareferendamu muUnited States neCanada pakubatana neTsarist Russian Empire. Uye nyika youmambo yakawedzera. Uye kazhinji zvakanaka kana hutongi hwehutongi uye hutongi hwehumambo hwakakwana. Munhu wese akaenzana pamberi pamambo uye hapana chitoro chekutaura - paramende.
  Uye Tsarist Russia yaive humambo hwakasimba uye hwakasimba - hwakasiyana muhunhu hwayo.
  Zvichakadaro, hurumende yeNazi yakasimbiswa muGermany, iyo yakagadza nzira yekugadzira Wehrmacht neuto rakasimba. Ichokwadi, Hitler aigara achisimbisa ushamwari hwake kune tsarist Russia, kunyange zvazvo yakagura nzvimbo yakawanda kubva kuGermany.
  Asi zvino, hongu, mubatanidzwa wemauto wakapedzwa: Italy, Germany neRussia. Uyezve, Tsar Alexei akabvuma kutorwa kweAustria kune yechitatu Reich.
  Sezvo Britain yakaderera mune zvehupfumi, uye France zvakare, hurumende yetsarist yakanyatsotarisa makoroni eFrance, Britain neHolland. Mumashoko echiuto, mauto eRussia akava mukuru - mamiriyoni makumi maviri munguva yerunyararo. Uye nhamba huru yematangi akanakisa epasirese, helikopta, uye kunyange ndege dzejeti. Zvikepe zveRussia zvaivewo zvakasimba uye zvakawanda kupfuura zveBritish, sezvo England yakapera simba yaisakwanisa kukwikwidzana nehupfumi hwakasimba hwetsarist empire.
  Saka zvino Emperor mukuru Alexei aida kutora makoroni ose evaimbova shamwari dzake.
  Uye chii? Achaitora!
  Musi waMay 15, 1940, Hondo Yenyika Yechipiri yakatanga. Tsarist Russia yakaendesa mauto kumaodzanyemba kweIran, India, Indochina, neEgypt. Uye iyo Wehrmacht yakarwisa France, Belgium, neHolland. Italy yakanga yambotora Ethiopia, uye yakarwisa British Somalia, uye yakatamira kumaodzanyemba kweFrance.
  Heano vasikana varoyi vari kufamba kumaodzanyemba kweIran. Anastasia neshamwari dzake ina.
  Vasikana, senguva dzose, vadiki uye vasina shangu. Makore anofamba, uye tsvarakadenga dziri kungotumbuka uye pasina kana kuunyana kana kutsemuka paganda uye hapana kana donhwe rimwe remafuta pamiviri yavo yakakandwa.
  Saka vanotanga kuparadza mauto eBritish ekoloni uye vanozviita nechido chikuru.
  Anastasia, achikanda girinedhi kuvaPezhiya netsoka yake isina kupfeka uye kudzvova:
  - MaWarriors ane simba risingaenzaniswi!
  Natasha anoridzawo kuputika kubva mupfuti yemuchina, anowedzera girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achidaidzira:
  - Uye isu hatimbofi takabvuma!
  Zvadaro Zoya anopisa moto, zvakare anochera pasi maBritish nePersia, uye anodaidzira:
  - Ngatitonge!
  Uye ipapo Aurora anozorova mbama nekuzora muvengi netsoka yake isina gumbo ndokuti:
  - Kubudirira kwesimba redu!
  Uye icharidza muridzo zvakare!
  Uye ipapo Svetlana achazvipa uye ndokurova iwe nepfuti yemuchina. Uye achatumirawo girinedhi kumuvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye kuchema:
  - Nokuda kwetsika dzakanatswa!
  Uye muEgypt, vasikana vanobva kuvashandi vaErizabheti vari kufambira mberi patangi. Ari patangi idzva rinorema "Alexander" -6. Motokari ine silhouette yakaderera uye inorema matani makumi matanhatu neshanu. Uye anorova nebhomba. Yakanyanya kukodzera kurwisa nhare dzevavengi.
  Zvikepe zvematangi zveBritain hazvina kusimba. Uye motokari yakanakisisa ndiyo "Matilda" -2. Asi "Nikolai" -7 ari kurwisana naye.
  Ane akakwana anti-tank pfuti. Iyo inorova kubva kure.
  Vasikana vanoita nekukurumidza uye nemanomano. Uye tangi yavo iri kufamba nemugwenga. Uye anozvipfura. Uye chinobura bhomba chinorira zvakanyanya.
  Vasikana vanoseka uye kurira:
  - Yakanaka kwazvo pachigaro! Isu tiri mashura!
  Uye zvakare vachapisa moto nekuparadza imwe bunker, kana nzvimbo yakakomberedzwa muBritain.
  MaBritish akazvipira uye anopa ...
  Zvino mapiramidhi eEgipita anooneka pamberi pevasikana. Vanovaona vochonya. Zvinoita here kumisa tsvarakadenga yakadai?
  Asi mudenga Albina naAlvina vari kurwisana pamusoro peGungwa reMediterranean. Vaivawo nemazino avo eparera. Uye vanoridza nziyo. Vasikana ava vane mweya wekurwa.
  Varwi, zvisinei, vakatsunga kurwa senguva dzose, vakapfeka bhurugwa chete uye mazamu asina kupfeka.
  Uye vanoratidza boka ravo rekurwa rakakura. Vanozvipfura vozvipfura nepfuti. Uye saka hapana chinogona kumisa vasikana. Zvisinei, hondo inoenderera mberi, uye maBritish ari kutiza tsvarakadenga. Unokona kumisa vanhu vane hasha dzakadai.
  Uye vasikana vanopfura ndege gumi nembiri nekuputika kumwe chete ndokuseka vega.
  Saka dzinobhururuka dzichibhururuka. Uye kupfura hakuregi.
  Albina anorira nekuseka:
  - Handisi kukundwa nguva dzose!
  Alvina, achienderera mberi nemoto, anowedzera:
  - Pasi pemureza waPetro!
  Varwi vanosvetuka uye panguva imwe chete vanowisira pasi muvengi.
  Makoramu echiRungu nevasungwa veko vari kutoendeswa kuEgypt.
  Mauto etsarist akasimba zvikuru, uye mauto ekoloni, asina mweya wekurwa, ari kukunda.
  Alexandria yawa. Uye zviri nyore kwazvo. Uye zvino mauto eRussia ari kusangana neveItaly.
  Joint parade. Fireworks, midungwe ine mavara. Uye zviratidzo zvemadutu zvekuzvipira uye ushamwari.
  MaItaly anofarawo. Kunyanya kana vasikana vekuRussia vachimhanya vasina shangu mugwenga rinopisa ...
  Uye mune imwe nzvimbo, Alenka nemusikana wake wemauto vakapinda muDelhi. Zvinonzwika kuti sepoys haadi kurwa neRussia regiments. Uye iro simba reBritish colonial rakakurirwa munharaunda yeIndia iyi zvakare.
  Vasikana vakawanda vane ganda rakasviba vanopoteredza varwi veRussia uye vanovakwazisa nemaruva.
  Zvakanaka sei zvese zviri pano. Uye maruva akawanda. Uye zvinhu zvose zvinoitika zvakanaka uye zvakarongeka.
  Mauto eRussia ave kutosvika kuBombay uye achiitora pasina kupikisa zvakanyanya.
  Alenka anoita zvakanyanya uye nehutsinye. Anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kushinyira:
  - Ini ndingori superman mune bikini!
  Uye zvakanaka sei kuti vasikana vamhanye hafu vasina kupfeka uye mubhikini. Vanotaridzika zvikuru.
  Mumakoloni, kuramba kweBritish hakuna simba. Mauto emunharaunda haakwanisi kurwa kunotyisa.
  Zvichakadaro, maGermany ari kufambira mberi zvinobudirira. Kutanga vakakwevera maBritish kuBelgium. Uye zvino, nekukanda mhiri kwemakomo eArdennes, vakakwanisa kugura zvikwata zveChirungu neFrench. Nokudaro, kukunda kunoshamisa kwakawanwa.
  Uye Belgium inotorwa. Uye musi waChikumi 22, mushure mekutorwa kweParis, France yakadzora, uye nekare Holland. Nokudaro, kukunda kunoshamisa kwakawanwa. Uye maGermany akava nekuzvikudza. Uye mauto eRussia akatora India, kumaodzanyemba kweIran, Burma neBangladesh. Uye zvakare ese eIndochina.
  Muvengi akanga achirasikirwa zvakajeka. Uye maGermany akapinda muSpain nePortugal.
  Mauto eRussia akasvika kuSouth Africa. Vakanga vasina kukanganiswa zvakanyanya nekupokana kweBritain sekunge kwakatambanudzwa kutaurirana uye mitsara yekugovera. Uye zvakare kushomeka kwemigwagwa muAfrica nemasango asingafambike.
  Asi uto retsarist rakaramba richipinda mune zvese. Uye yaifamba kunge titanium roller. Uye muvengi akawedzera kukanda mapfumo pasi ndokuwira pamabvi ake.
  Regiments yevasikana vakatama, sekutonga, vasina shangu, uye vakamanikidza vasungwa kutsvoda tsoka dzavo. Dzimwe nguva vasikana vaibvumira nhapwa kuti dzigeze mazamu avo nokutsvoda.
  Asi ipapo Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana vakapinda muAustralia. Vari kufora vakananga kuguta guru reSydney. Uye vanoimba:
  - Rus ', uko munhu wese ane vakadzi vazhinji,
  Iko kufona kwakanaka kunobvumidzwa...
  Ipo munhu wese akaita sehama,
  Chiratidzo chedu, chiratidzo chedu ndiKolovrat!
  Uye zvakare vanokanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu - kuparadzira maBritish uye vagari vemo.
  Anastasia akabvisa musoro weBritish General nesaber uye akarira:
  - Nekuda kwekubwinya kweBaba!
  Uye Natasha, nekukanda kwetsoka yake isina chinhu, akatsemura tangi. Uye achaimba:
  - Hoo, zita reRus 'ndiSvarog!
  Uye vasikana vanofamba, Zoya anoridza kuputika kubva papfuti yake yemuchina, anoisa maChirungu pasi uye kushinyira:
  - Yekurongeka kutsva kweRussia!
  Ava ndivo vasikana! Kuti vanoda kuuraya! Uye havazoregi! Uye zviso zverunako zvinopenya!
  Uye pano Augustine akafanana nepfuti. Machemero aanochera pasi chirungu uye anoshinyira:
  - Nokuti Rus 'yakapiwa nokuberekwa!
  Uye Svetlana anomuroverera. Uye netsoka yake isina chinhu anokanda girinedhi inouraya uye inouraya.
  Uye zvakare inoseka:
  - Mukuru wangu Rus '!
  Uye zvakare anopa kuputika ... Anocheka pasi maGermany, achivauraya pasina chero mhemberero.
  Iye zvino Sydney ari kukanda mapfumo pasi asina kurwa. Uye vagari nemakiyi ehondo anotorwa. Uye vanozivisa Tsar Alexei mambo wavo namambo.
  Nyika ino zvakare iri kuzvipira ...
  Uye ngarava dzeRussia dzinomhara kuNew Zealand. Panguva imwe chete, chiedza matangi "Peter" -8 kupinda Pretoria. Uye South Africa iri kuwawo. Uye battalion yevasikana vasina shangu vanogara muMadagascar.
  Uye vasikana vakanaka kwazvo vanokanda magirinedhi nemakumbo avo asina kupfeka uye pasi vachirwisa muvengi. Madagascar iri kuwa. Uye mazhinji eAfrica akakundwa nemasoja eRussia.
  Tsarist Russia uye Third Reich neItaly zvakapotsa zvakunda. Asi Britain chete pachayo neIreland zvakasara. Uye matsutso akasvika, uye ipapo chando. Ndege dzeGermany neRussia dzakabhomba maBritish ndokushandura maguta avo kuva matongo. Asi Churchill akaomesa musoro akaramba kuzviisa pasi.
  Muna May 1941, kumhara kwakatevera. Vasikana vekudivi reTigress vaive vasina shangu ndivo vakatanga kumhara. Uye ngavaparadze mauto eBritish. Uye zvikanda nezvigunwe zvetsoka dzako dzisina chinhu.
  MaBritish akabhombwa nevasikana vakashama hafu vakapfeka bhurugwa chete uye mazamu achizunza. Uye zvakanga zvakanaka kwazvo.
  Uye hondo yakarwiwa matangi "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", iyo yakapwanya vavengi.
  Uye heino tangi nyowani "Alesey" -1 yechimiro chepiramidi. Iyo ine makona ekurerekera kubva kumakona ese uye haigone kupindwa.
  Arimo, akatsenhama, Elizabeth nechikwata chake chevasikana vakagara vakashama vakapfeka mapanty avo chete.
  Varwi vana vakanaka, vanenge vakashama, vanopfura makanoni echiRungu, uye vanoroverwa mumoto chaiwo. Uye vasikana vanozvipfura ivo pachavo uye vanovazadza nemutobvu kubva mupfuti yemuchina. Uye maBritish akarara achitenderera mumazana avo.
  Uye tsvarakadenga dzekurwa dzinochera pasi muvengi, uye dzinoburitsa tangi yavo pamusoro pezvitunha. Uye makapeti evaRungu vakapondwa akawaridzwa. Uye vasikana vari kutasva tangi. Vari kuparadza Matildas naChurchills. Tangi yekupedzisira inogona kungokwenya mota yeuto retsarist.
  Uye kukunda kumwe kweRussia mushure meimwe kunotevera. Uye maGermany ari kufambira mberi. Asi matangi avo eT-3 neT-4 haana simba kana achienzaniswa nemotokari dzeRussia. Uye zvakare zvidiki zvechinyakare. Uye kureba ... Uye matangi euto retsarist ari squat. Uye vanozvishandisa ivo pachavo tsvimbo, vasingateereri kupfurwa.
  Saka maBritish vari kukanda mireza michena. Zviuru zvinoverengeka zvakasarudzwa matangi eRussia zvakamhara mumaawa ekutanga chaiwo, zvichipaza kudzivirira.
  Anastasia akagamuchira bara muchitsitsinho chake chisina chinhu uye akaseka:
  -Massage mukomana!
  Akabva abata mhino yemukuru wemauto nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena ndokumukanda pamusoro pake. Akabhururuka ndokunomhara nedumbu pabayonet. Uye ropa rakawanda rakadeurwa.
  Anastasia akaridza mhere-mhere:
  - Kubwinya kuna Tsar Alexei!
  Natasha achafambisawo shin yemuvengi wake uye kudzvova:
  - Yekurongeka kutsva kweSlavic!
  Uye achasunda musoro womuvengi. Uye achatsemura mugove wake. Uye kuchema:
  - Vasikana vanotonhorera, vateveri verusununguko - tiri kurwira kurongeka kutsva!
  Uye ipapo Zoya anoridza pfuti mbiri kamwechete, uye netsoka dzake dzisina kupfeka anokanda pizi nezvinoputika.
  Uye inoenda kumaBritish pazuva rekutanga. Uye vazvigamuchira, varwi vehumambo hweFoggy Albion vanokanda pasi zvombo zvavo uye vakananga muutapwa.
  Uye pano Aurora anopinda muhondo. Kuparadza muvengi nechombo. Ane pfuti yemuchina yakakosha ine mabara ekutracer. Anopura chirungu sechisote chenjuzu.
  Uye pano Svetlana anopfura. Uye anoparadza muvengi.
  Mapfure anouraya akawanda ... Uye anobudisa mazino ake.
  Uye anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Ini ndiri mukadzi, izvo zvinonyanya kunaka!
  Uye anokwakuka ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye richafuridza kumativi ose uye zvidimbu.
  Uye kuchema:
  - Ndiri munhu mukuru asina chipfuva!
  Uye zvino vasikana vari kuzvitsika ivo pachavo ... Vari kupinda zvakadzika uye zvakadzika munharaunda yeBritish.
  Oleg Rybachenko, ari mumuviri wemukomana asina mukuru kudarika gumi nerimwe pakuonekwa, asi nemabhanhire emafudzi emukuru, kunyange zvazvo iye pachake asina shangu uye akapfeka shorts, anochera pasi Chirungu. Uye anoita nehasha.
  Anobatidza moto uye anoimba:
  - Tiri kuona mambakwedza uye ruvara rwepamusoro.
  Uye pamwe naye aiva musikana Margarita, asina kumbova munhu mukuru. Zvakamunakira kuti haana kunge achembera!
  Uye izvi zvakanyanya kuipa kupfuura kuva musikana!
  Vakakomberedza London. Uye zvino vari kutyisidzira kuti vachamutora. Uye vavengi vazhinji vanozvipira. Varindi vamambo chete havapindi uye havaregi. Asi vanoparadzwa zvisina tsitsi. Uye vari kuparadza zvachose, noutsinye. Urwu ndirwo rudzi rwekuparadzwa zvachose kuri kuitika. Uye michina yacho inoshanda zvakanyanya.
  Uye mudenga Albina naAlvina vari kuunganidza mabhiri. Musikana uyu akatogamuchira madhigirii manomwe ese eSt. George Cross. Dhigirii rekutanga: St. George's cross, yechipiri - St. George's cross neuta! Wechitatu muchinjikwa wegoridhe. Yechina muchinjikwa wegoridhe une uta. Yechishanu muchinjikwa wegoridhe une madhaimondi. Yechitanhatu muchinjikwa wegoridhe une madhaimondi uye uta. Uye yechinomwe nyeredzi yegoridhe ine uta nemadhaimani!
  Vasikana ava vakapfura motokari makumi mashanu muhondo imwe chete uye vaizviimba pachavo:
  - Isu tiri vakanaka zvekuti isu tinongori super uye hyper, uye kazhinji runako runoshamisa!
  Uye vachachonya nemazino akashama.
  Ava ndivo vasikana - Albina naAlvina... Uye vanofarira kubata chibharo varume. Uye ivo pachavo havanetseki kushanda nerurimi rwavo pavanoona kukwana kwechirume kunokwezva.
  Uye kuti vasikana vanongova mufananidzo weruchiva uye rudo uye chido!
  Vanoda sei pulsating jade rods.
  MaWarriors emhando yepamusoro...
  Pano Churchill ari kutiza kubva kuLondon yakakomberedzwa. Saka vakamurova zvakanaka panyanga.
  Uye akadhonza makumbo ake kure, achimhanyira kuBrazil ... Asi boka revarwi reLondon rakakunda. Uye mauto eRussia akatora Ireland anenge asina kupikisa. MaBritish vaive vatozvipira kukurira ngoma...
  Hondo Yenyika Yechipiri yakapera mukati megore nekukunda kwemasimba eAxis. Mazhinji eAfrica iRussia. Nekudaro, vese Germany neItaly vakakwanisa kubata chimwe chinhu.
  Mukuwedzera, Third Reich yaisanganisirawo Spain nePortugal.
  Uye mauto eRussia akatonga muBritain uye Tsar Alexei akavawo mambo weBritish. Russia yakatorawo Sweden pasina kupokana, uye Germany yakatora Norway uye, kunyange kare, Denmark.
  Hitler akatora nzvimbo huru dzeEurope. Nekugadzira yeTatu Reich mhando yekugadzira ine inodzivirira. Uye Russia yakagadzira zvakare humambo uye yakahubatanidza mukuumbwa kwayo.
  Mamiriro ezvinhu asina kusimba erunyararo abuda. Izvo zvakagara kwenguva.
  Tsarist Russia neGermany vakanga vachigaya kutora kwavo. Vakakunda makoroni.
  Tsar Alexei akanga achiri muduku uye aisakwanisa kumhanyira kukunda nyika yose.
  Asi Hitler neimwe nzira haana kugona kuramba. Kwaari zvaiita sekuti akagamuchira nzvimbo shoma muAfrica, kuti Russia yakanga yakakura kwazvo. Uye pamwe chete nemwanakomana waMussolini Jr., vakatanga hondo neRussia. Kurwa kwakatanga musi waApril 20, 1955, pamakore makumi mashanu ekuzvarwa kwaFuhrer.
  MaGermany akagadzira ruzhinji rwematangi ehondo neTsarist Russia, uye sezviri pachena vaiverenga zvakanyanya pane izvi.
  Panther 5 yakava tangi huru yakagadzirirwa hondo neRussia.
  Yairema matani 75, motokari iyi yaitonhorera.
  Uye kazhinji, 128-mm cannon pa100EL isimba rinopwanya zvechokwadi. Uye kana akarova, ipapo kunyange hondo yetsarist haizoiti seyakakwana.
  Uye kune tangi rinotonyanya kusimba: "Tiger" -5, iro rinotorema uye rakanyanyisa kutakura zvombo. Uye inorema anenge matani zana!
  Uye muRussia, tangi huru "Alexey" -4 inorema matani makumi mashanu chete uye ine pfuti ye 105 mm caliber chete. Asi yakanyanya kufambira mberi, pyramidal uye ine gasi turbine injini ye1800 horsepower, ndiko kuti, inofamba chaizvo.
  IGermany yakakura uye ine simba. Kunyanya kutyisa "Shumba" -5, inorema matani mazana maviri. Izvo, zvisinei, hazviwedzere zvakanyanya mikana yaHitler. Saka matangi anorema zvikuru anodhura uye anonetsa kutakura. Kunyangwe paine zvimwe zvakanakira mukushandisa uye kushandisa.
  Chero zvazvingava, Hitler aisagona kumira uye akamhanyira ku tsarist Russia. Uye hondo dzakatanga.
  Nzvimbo dzakasimbiswa dzine simba dzemauto eRussia dzakamisa kufambira mberi kwemuvengi. Uye maGerman akabatikana. Uye mauto etsarist akaenderera mberi nekurwisa muAfrica, uko kwaive nesimba rakawanda. Uye maItaly akanzwa kurohwa kwekutanga. Mauto avo haana kusimba uye ane chirango chakaderera, aine tekinoroji yakawanda yekudzokera kumashure kuramba Russia.
  Mushure memavhiki matatu chete ekurwa, mauto etsarist akadzinga maItaly kubva muSomalia neEthiopia.
  Ndakasiyanisa vasikana Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Vachiri vadiki sezvavaive makore makumi mashanu apfuura pavakarwa neJapan. Tsar Alexei atova nevazukuru, asi vasikana vachiri greyhounds, vakaoma, vane utsinye, uye vakashinga.
  Uye mumakore makumi mashanu ehondo vasikana vakaramba vachiri vadiki. Uye havana kana kuunyana kana kutsemuka paganda ravo. Iwo akanaka uye akatsva semaruva.
  Asi Oleg Rybachenko nemumwe wake Margarita vachiri vana - havana kukura zvachose. Kanenge kunze. Asi dzinomhanya kudarika mbira. Uye hapana bayonet kana bara rinogona kuvauraya.
  Vana ava vanofarira kukanda madhisiki anopinza netsoka dzavo dzisina chinhu. Vanowanzova varwi vepamusoro!
  Uye simba ripi neripi richapfuudzwa!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana akarwawo pamwe Turks pasi Alexander II. Uye ndicho chikonzero ivo vatova nemakore anopfuura zana. Asi havachembera nekuti varoyi. Uye nekuti ivo havafi, musimba raRodnoverie.
  Uye vamiriri verudzi rwetsarist vanomhanya neEtiopiya uye vari kutouraya maItari.
  Uye zvakare vanovamanikidza kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye vasikana, hongu, vane runako rusingatsananguriki, uye vane shungu dzakasimba mumweya yavo. Havagoni kuzvidzwa nenzira ipi zvayo. Ndivo vanoita kuti nyika ive yakanaka. Uye vanokunda nevimbiso huru.
  Humambo hweRussia Tsarist hwaive hwakanyanya hwekondinendi, uye hwakasiyana kurudzi rweRussia. Rudzi rweRussia, musanganiswa wemarudzi akawanda, uye Russia yakafanana nehari inonyunguduka, inogona kumedza vamwe vanhu, zvishoma nezvishoma kuvaita uye kwete kuvadzvinyirira. Ndokusaka umambo hwamambo hwakakura. Zvishoma nezvishoma, humambo nehumambo ... Uye ikozvino pane zvishoma zvasara kune hegemony yepasi rose. Russia ine vanhu vakawanda kudarika Third Reich neItaly.
  Saka ane mukana wese wekuitora nekuigaya. Uyezve, tichifunga kuti vanopikisa havana simba. Uye havasi vose vanofara nehutongi hwaHitler naMussolini.
  MuAfrica, zvakare, madzinza akawanda emunharaunda uye zvikamu zvekoloni zvinotsigira vaRussia. Saizvozvo, tekinoroji yeRussia inokodzera zviri nani sango.
  Hondo dzakaratidza kuti maGermany ane matambudziko kunyange nePanther-5, uye kwete chete neTiger-5. Hongu, maKrauts akakanda mapfumo pasi. Mushure mekunge uto retsarist rakapfuura neEtiopiya ndokurova Libya, mauto eGerman akafambawo nechikepe. Muhondo mudenga, zvisinei, zviitiko zveGerman zvakashamisa maekisi ehumambo - kunyanya nemidziyo yakaita disco. Uye vakaparadza mota dzeRussia nehasha.
  Asi, hongu, maGerman haafanani nenhamba. Uye madisco anodhura zvakanyanya uye kune mashoma awo. Uye ivo pachavo havapindiki, asi havagone kupfura , ivo chete gondohwe rine jeti relaminar. Uye mota dzeRussia dzinotakurika dzinogona kubva.
  Hondo youmambo mudenga, zvisinei, ine simba. Uye pagungwa zvakatosimba. Kunyangwe iyo yechitatu Reich haina kusimba. Asi zvakadaro masimba haana kuenzana.
  Zvese zviri zviviri maererano nehuwandu hwevanhu uye kugona kwehupfumi, iyo Third Reich haigone kurarama neRussia.
  Uye kana kunewo vasikana vakasimba uye vakanaka vanorwa, ipapo kune kuparara zvachose.
  Elizabeth nechikwata chake vanorwisa zvikara zveGerman, uye vanotokwanisa kukunda. Uye havanyadziswi nenyaya yekuti maNazi ane mota dzakakura uye dzinorema.
  Apa vasikana vanopoterera matangi evavengi vorova parutivi chaipo. Uye havana matambudziko nemuvengi. Vanoparadza muvengi wavo uye vanoimba vachiti:
  - Hasha yekuvaka timu! Chikwata chekuvaka chakashatirwa!
  Hitler achange ari shamwari! Hitler achange ari shamwari!
  Uye vanoparadza muvengi nyore kwazvo. Uye vasikana havagoni kuita kunze kwekuseka.
  Asi maFascist, agamuchira mbama kuseri kwemutsipa, anodzokera. Atove muLibya, akati wandei echiItaly mapoka ari kuzvipira pasina kurwa. Uye varwi vehondo yamambo vanoswedera. MaKrauts akagogodzwa kubva muAlps nekurova kwakasimba, uye mauto etsarist aifamba achiyambuka Italy. Vasikana vasina shangu kubva kuuto raMussolini Mudiki vanokwazisa mauto ane mavara euto retsarist. Mamirioni evarwi vemarudzi ose anozadza Italy. Uye zviuru gumi zvemafoni eAlexey-4 matangi, ayo, anorema matani makumi mashanu, anenge asingapindiki paanodzingwa kubva kumativi ose.
  Italy, semubatanidzwa usina simba mumubatanidzwa, uri kufa nekukurumidza ... Musi waMay 30, mauto etsarist akatora Roma anenge asina kurwa. Uye guta guru rehumambo hwaMussolini rakadonha.
  Uye zvakare vasikana veuto reRussia vakamanikidza tsoka dzavo dzine guruva, dzisina kusveta muvengi. Vanonzwisisa kuti muvengi anofanira kuratidzwa chimiro chake chaicho.
  Albina naAlvina, vachinyora maakaunti, vakayeuka kurwisa kwavakaita varoyi nemaJapan kumashure apo Alexey aive akarara mumubhedha. Uye zvaisetsa zvikuru.
  Vasikana havasati vawana zvakakwana zvehondo uye vanopfura maGermany mumhepo. Albina akatoti:
  - Kana tangokunda maNazi, chii chinotevera?
  Alvina akataura nechivimbo:
  - Ngatikunde Latin America!
  Albina akataura asina chokwadi:
  - Zvakanaka, iyi imwe mwedzi miviri kana mitatu! Ndokuzo?
  Alvina akaseka ndokupindura:
  - Muto nekatsi!
  Albina akabva ati:
  - Kwete, panofanira kunge paine humwe hurongwa hwehupenyu!
  Alvina akati nechido:
  - Saka isu tichabereka boka revana!
  Albina akabvumira izvi:
  - Izvi zvatova nani!
  Italy yakatotorwa kare. Mussolini Jr. anotizira kuFrance... Mauto eRussia anotora Sicily. Zvinhu zvese zvevanogadzira pasita muAfrica zvakatorasika. Kusara kweGerman enclaves, asi mauto etsarist ari kuvarwisa zvakare. Kutyisidzira kwekurasikirwa kwakakwana kweAfrica, muhondo ine muvengi ane simba.
  MaGermany airatidza kuti akanga akanganisa simba ravo. Uye zvino vari kufamba nechikepe vachirohwa nemauto amambo.
  Uye makumi ezviuru zvematangi atova kumaodzanyemba kweFrance uye atora Toulon ... Vasikana mubhikini vari kusvetuka vachipoteredza guta uye vachiunza mafashist kumabvi avo. Vanozvimanikidza kutsvoda zvitsitsinho zvavo uye kuseka.
  Asi iwe unogona zvakare kutsvoda musikana pachipfuva - haana hanya!
  Saka zvakawanda zvinobudirira. Uye kumaodzanyemba kweGermany, mapoka eRussia ari kupaza zvakare. Uye vakatotora Vienna. Uye vari kufambira mberi paMunich. VaFascist vanokundwa nezvibhakera uye vanosimudza maoko avo kumusoro. Uye zvipire kwauri!
  Oleg Rybachenko, hongu, pakati pevaya vanorwa pamberi.
  Uye mukomana wacho pachake anotora mauto matatu eGermany. Kwaanowana mubairo unokosha kubva kuna mambo.
  Panguva imwecheteyo, mukomana asingagumi haana shangu uye akapfeka shorts.
  Tsar Alexei anofara mukukunda. Uye chii chakaitika? Hitler dhiyabhorosi pachake akapinda mumhino. E-akatevedzana matangi ake haafananidze neayo mapiramidi.
  Tsar Alexei anopa mubayiro magamba nemagamba. Uye anozviita nechido chikuru.
  Munhu anogona chete kuda nekuremekedza baba vakadaro mambo. Mauto eRussia akatodzinga maGerman kubva kuMorocco. Uye inenge yose yeAfrica inharaunda yeRussia. Uye chii? Saka zvakava nani!
  Tsar Alexei akapa Albina naAlvina kune akanakisa aces echikadzi eRussia nemubairo mutsva. Nyeredzi yeplatinamu St. George's Cross ine uta nemadhaimani.
  Varwi vakafanirwa nazvo zvechokwadi. Uye vane simba rakadaro. Uye vanorova mafashist avo. Uye vanosvika patambo. Hondo yetsarist yatosvika pedyo nenharaunda yeRuhr, uye hondo dzinotyisa dziri kuitika ikoko. Ivo havadi kuzviisa pasi pevaNazi. Uye muFrance vatove vakakomberedza Paris. Vagari vemo vanogamuchira mauto etsarist uye haazoregi.
  Ungati muvengi ari pa level ye surrender. Hitler ari kumhanya-mhanya, uye yatova pakati paChikunguru. Uye nzvimbo yemaGermany inenge isina tariro.
  Izvi ndizvo zvinoreva kubata mambo anotonhorera akadaro saAlexei Wechipiri, kana mukuru.
  Pakupedzisira, vakasara vemauto eWehrmacht muAfrica vakatozvipira. Mauto eRussia akafamba achipfuura nemuParis. Mamiriro ezvinhu akanga ava kunetsa maGermany.
  Pakupera kwaChikunguru Ruhr yakanga yatotorwa zvachose. Uye mauto eRussia ari kusvika kuGungwa reBaltic.
  Hitler anotiza Berlin achienda kuLatin America. Mauto ehumambo akapinda muDenmark, uye Norway yakasunungurwa kunyange kare. Pal uye Lisbon. Kurwiswa kweBerlin kwakatevera muna Nyamavhuvhu. Uye guta guru reTatu Reich rakatorwa. Ipapo mauto etsarist, achienderera mberi nechisimba, akasunungura Madrid.
  Yokupedzisira kutorwa yaiva nhare yeGibraltar munaSeptember. Nhandare yakaputswa... Uye imwe hondo yakanga yoda kupera. Yakazove neimwe nzira inoshamisa ipfupi uye yakareruka.
  Tsar Alexei akagamuchira zita remukundi mukuru wenguva dzose.
  Asi Hitler achiri mupenyu uye akakwanisa kutiza. Chii chekuita nechikara ichi? Sezvineiwo, Latin America yaisada kuburitsa mudzvanyiriri uyu. Uye ipapo, pana May 1, 1957, nhimbe yokupedzisira mukurwisana neLatin America nehondo yokupedzisira munhau yepasi yakatanga. Mauto akaenda mberi pasina dambudziko. Mauto emunharaunda aive asina kusimba mune zvehondo uye aisakwanisa kurwisa mauto eRussia.
  Elizabeth nechikwata chake vachangobva kupfura bhatiri, uye zvino vavengi vari munzira vari kungokanda mapfumo pasi.
  Musikana uya akabva ati :
  - Iyi ihondo!
  Catherine akataura achinyemwerera:
  - Hondo yekupedzisira munhoroondo yevanhu!
  Elena akati:
  - Saka ngatiitei toast kurugare! Uye kusikwa kweramangwana!
  Uye vasikana vakatotsvodana pasi petsoka dzavo mukufara.
  Zvakanaka, ndizvo zvinoita kuti zvese zvifambe zvakanaka ...
  Anastasia nechikwata chake vanomhanya vachikanda magirinedhi kune vanovapikisa nezvigunwe zvavo zvetsoka. Vanobvamburanya vavengi vavo ndokubudisa mazino avo.
  Natasha akaimba kuti:
  - Ini ndiri musikana wekurota kukuru!
  Uye sei kuvhura grenade inouraya. Hongu, iwe haugone kuve usina simba nevasikana vakadaro. Havazoregereri izvi.
  Uye ivo vachazvifambira mberi, vasingapi tsitsi kune mafascist. Regai munyaya iyi havasi vafashisti zvachose.
  Zoya anokandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye anoridza muridzo:
  - Kukunda muvengi!
  Ipapo Augustine anopfura kubva mupfuti yemuchina uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye inoseka:
  - Desperate kurova!
  Uye ipapo Svetlana achaisa kumanikidza kune vadzivisi vake uye ovadya muhupfu hwakabvaruka.
  Ava ndivo vasikana.
  Uye anoti:
  - Tsar Alexei chidhori chedu!
  Mexico City inotorwa uye Cuba inotorwa. Mauto eRussia ari kufamba kubva kuchamhembe kuenda kumaodzanyemba. Uye vanozviita zvinobudirira zvikuru. Iwe hauvamise. Uye kuchava nekukunda kukuru.
  Uye Albina naAlvina vanohwina zvakabudirira muhondo yemhepo. Ivo varwi vasingadi kuratidza utera. Vanopfura ndege dziri kure kure neRussia maererano nechiyero chavo. Uye zvinonyanya kukosha, vasikana vasina shangu mubikinis vari pahelm. Kuti vanopura munhu wese. Uye vanopfura munhu wese anobatwa mukurwa.
  Tatopfuura Nicaragua. Iyo armada yemichina yeuto retsarist haigone kumiswa. Uye mauto eRussia ari kuuya. Uye kakawanda, vanopikisa vanokanda mapfumo pasi. Vanodzinga vavengi nembiru dzavasungwa. Uye vanopfugamisa muvengi.
  Anastasia anozvimhanyira uye anoita kuti vadzivisi vake vawire pazviso zvavo uye vanotsvoda zvitsitsinho zvake.
  Saka vavengi vakawanda vakakanda mapfumo pasi. Uye vazhinji vavo vanoteerera kurira kwengoma. Uye vanosimudza makumbo avo mudenga.
  Mauto eRussia akatosvika kuVenezuela. Mamiriro ezvinhu ari kuramba akadzikama.
  Brazil ndiye muvengi mukuru uye anotyora zviri nyore. Uye anomanikidzwa kuzviisa pasi.
  Vasikana vanofamba nemuRio de Janeiro uye vakomana vanotsvoda tsoka dzavo dzisina chinhu.
  Natasha anotaura achiseka:
  - Zvakadaro, hupenyu hwakanaka!
  Zoya akacherechedza nekusahadzika:
  - Izvo hazvina kushata kana iwe ukarara netsoka dzako kumadziro!
  Uye vasikana vachaputika nekuseka. Vaisagona chaizvo kusetsa. Asi chii chaungaite navo...
  Pano mukomana Oleg Rybachenko ari kurwawo. Ave achishanda muuto retsarist kwemakore anopfuura makumi mashanu. Akasimuka kusvika pachinzvimbo chemukuru, ane mibairo yakawanda, uye achiri kutarisa makore angangoita gumi nerimwe. Uye pamwe naye musikana asingagumi Margarita. Akanga ari mukadzi akura uye aitya zvikuru kuchembera. Uye somugumisiro, akaramba ari musikana nokusingaperi. Zvisinei, vakava vana makore anenge zana apfuura. Uye zvino vanovimbiswa kuti vachakura kusvika pamakore gumi nematanhatu - izvo zvinowanzova zvakanaka! Mukomana, somuenzaniso, haazombodi kuveura!
  Mukomana nemusikana vanokanda magirinedhi kuvavengi vavo netsoka dzavo dzisina kupfeka vachiimba:
  - Mufaro wekukunda uri kuwedzera,
  Hitler akamirira danda!
  Heino nhare yekupedzisira yevadzivisi veRussia - Argentina. Hitler akavanda ipapo.
  Uye muna July, mauto eRussia akapinda munharaunda yeArgentina. Kupokana kwaive kwakanangana. Uye saka guta guru rakadonha pasina kurwa. Uye Hitler pachake akawanikwa muna Nyamavhuvhu 1957 ... Achirembera mumhino. Sezvinei vakatora yavo ndokuiturika.
  Chile yakabvumawo. Ndizvo zvakaguma hondo yokupedzisira munhoroondo yevanhu.
  Vasikana gumi nevaviri varoyi - vane hudiki husingagumi - vakapemberera kukunda kwavo. Asi mumwe mukomana, Oleg Rybachenko, airatidza kufara zvikuru. Pakupedzisira, anogona kuzviraramira pachake, makore mangani aakapedza ari muchiuto.
  Uye vaRussia vakapinda muchadenga kare muna 1947, uye muna 1954 vakabhururuka kuenda kumwedzi. Uye muna 1967 kusvika kuMars. Uye zvimwe zvitsva zvinobudirira. Solar system yakakundwa zvishoma nezvishoma. Muna 1975, Alexey II, ave nesimba kwemakore makumi manomwe, akadonha mundege. Uye nokudaro kwakaguma kutonga kwamambo mukurusa wenguva dzose.
  Mwanakomana wake ndokuva mambo mutsva, Mikairi II. Uye Russia yakatamira mukuwedzera kwechadenga.
  Oleg Rybachenko naMargarita vachifamba paMars muna 2005. Mukomana anoti:
  - Makore zana atopfuura kubva pandakava mwana. Uye haisi nguva yekuti ndikure kusvika pamakore gumi nematanhatu?
  Margarita, anotaridzikawo semusikana, anopindura:
  - Uye ini, zvakare, ndinofanira kukura maererano nechibvumirano! Asi nei tichizoramba tiri vana?
  Oleg akazununguka ... Mufananidzo wengirozi-demiurge ine mapapiro pakarepo yakaonekwa pamberi pavo.
  Chisikwa chakanaka chakati:
  -Wapedza chikamu chechinangwa chako.
  Asi ikozvino nzvimbo yakakumirira! Uye nzvimbo dzenyika! Saka rarama uye urwe!
  Oleg Rybachenko akabvunza achinyemwerera:
  - Iwe wakativimbisa miviri pagumi nematanhatu!
  Ngirozi yakagutsurira nenyemwerero.
  - Iwe naMargarita munodei?
  Margarita akadzungudza musoro achibvumirana nazvo:
  - Kunyanya?
  Mutumwa akagutsurira nokugeda-geda kwemeno eparera.
  - Izvi zvichave zvako! Asi kuti ukure kusvika pamakore gumi nematanhatu, iwe uchakura kwemakore ane chiuru! Uye ipapo iwe ucharamba uri muhuduku hwako nekusingaperi!
  Oleg naMargarita vakaridza mhere pamwe chete:
  - Hazvina kunaka!
  Angela akataura achinyemwerera:
  - Ndiwo mutengo wekusafa! Asi bvuma kuva vana vasingafi vari nani zvikuru kupfuura vakweguru vanofa!
  Mukomana nemusikana vakabvumirana kuti:
  - Hongu, zviri nani!
  Uye takawedzera kuseka!
  Chaizvoizvo, vanhu vanofa ava chii? Kunyange mambo mukuru wenguva dzose nevanhu, Alexei, akafa. Uye vane kusingaperi mberi, kuzere nezviitiko zvinopenya.
  
  
  
  NAPOLEON HAANA KUENDA KURUSSIA!
  . Imwe nhoroondo, apo mambo mukuru haana kuenda kuRussia, asi akatamisa regiments yake ku ... Turkey! Zvakanaka, hongu, sei kwete? Wadii kusunungura maBalkan kubva kukutonga kweOttoman?
  Uye muvengi, hongu, haana kunyanya kusimba. Uye kunyange zvisati zvaitika akarohwa nevaRussia.
  Uye uto raNapoleon rakatanga kufamba nechisimba. Uye akafamba anenge asina kusangana nekupikisa kubva kuBosnia kuenda kuIstanbul. Chimwe chipingamupinyi: makomo, nzizi, nhare ... Uye apo neapo kushorwa. Uye vagari vemo vanokwazisa vaFrance neveEurope sevasununguri.
  Napoleon akatora Istanbul muna 1812. Ipapo akarwawo muAsia Minor. Yakasvika kuIndia Ocean neMecca. Mushure maizvozvo maFrench nemamercenaries avo akatamira kuEgypt.
  Kunyange zvazvo Napoleon asina kuenda kuRussia, akakunda pfuma yeOttoman. Zvichida vamwe vafemberi vakamunyevera nezvekukundikana kwaigona kuitika muchiitiko chehondo nehumambo hwetsarist.
  VaBritish vakaedza kugara muSpain muna 1814. Napoleon akadzokera kuParis. Uye kuunganidza simba, akakurumidza kutamira kuSpain ndokukunda maBritish ikoko. Mushure maizvozvo maFrench akava nesimba muPyrenees.
  Mauto avo akasvika kuMorocco ndokutora kuchamhembe kweAfrica neSudan.
  Nokudaro, vakagadza hutongi hwose muGungwa reMediterranean. Gibraltar yakatorwawo. Uye vakasimbiswa kwazvo. Hondo neBritain yakapfuurira nemwero yakasiana-siana yebudiriro. Mativi ese aive aneta nekukakavadzana mugungwa. Napoleon, zvisinei, aida kuitora nenhamba. Uye ngarava dzakawanda dzakavakwa, vafambisi vengarava vakadzidziswa. Zvishoma nezvishoma, hukuru hwenhamba hwevaFrance, avo vaiva nehupfumi hwevanhu uye nharaunda, vakatanga kutora mararamiro avo.
  Uye maBritish akanga aneta akatanga kukundwa. Pakupedzisira, muna 1825, kumhara kwakaitika. Uye Napoleon akazotora London. Nokudaro, hondo yakapera. Uye mambo akanga atokwegura akasarudza kuzorora uye kuita kuvaka murunyararo. Chinhu chega ndechekuti maFrench akaramba achifamba achiyambuka Africa uye akakunda kumaodzanyemba kwayo. Nicholas Wokutanga akatanga kutonga muRussia. MaRussia akarwa hondo neIran, asi zvisinei nekukunda ivo havana kuikunda, asi vakazviganhurira pakutora matunhu zvine mwero. Ipapo Russia yakatarisana nehondo yaShamil muCaucasus uye yakazviwana yakasungwa nayo kwenguva yakareba.
  Napoleon akatonga kusvika 1837 uye aive nemakore makumi matanhatu nemasere paakafa. Akatsiviwa nemwanakomana wake Napoleon II. Mukomana wechidiki ane makore makumi maviri nematanhatu ekuberekwa blond aimbova mambo weItari nehumambo hweRoma. Iye, chokwadi, aida kukunda kubwinya kwababa vake Napoleon Wokutanga.
  Uye Napoleon II akaita danidziro yake yekutanga kurwisa Iran, uyezve neIndia. Ehe, uto rakakura uye rakanyatsorongeka pasi rose rakakunda Iran neIndia nekukurumidza. Kukundwa kweAfrica kwakapedzwawo. France yakarwa hondo muLatin America, ichiedza kudzora nyika dzeSpain nePortugal. Yakanga isiri nguva yeRussia. Asi vaFrance, pashure pehondo refu, pakupedzisira vakawana simba muLatin America. Napoleon II akafa muna 1856, uye mwanakomana wake Napoleon III akagara pachigaro choumambo. Aiva nemakore gumi nematanhatu chete panguva iyoyo. Uye muna 1858, Napoleon III akatanga kurwisa Russia.
  Akafunga kudarika sekuru vake. Uye muRussia kuchine serfdom. Uye nyika, hongu, haienzaniswi maererano nesimba rehondo neNapoleonic France.
  Napoleon III akaverengera pakukunda. Uye mauto mamiriyoni maviri akatama muRussia. Vaifamba mumakoramu matatu: kuKyiv, Moscow neSt. Asi Russia yakanga isina Kutuzov yayo.
  Uye Tsar Alexander II akamanikidzwa kutizira kuKazan. Moscow neSt. Petersburg neKyiv zvakatorwa. Pakanga paine mauto pasi rese uye zvombo zvemhando yepamusoro kurwisa Russia. Kunyange muuto reNapoleon III, matangi ekutanga echiedza akaonekwa.
  Hungu, haugoni kuramba simba rakadaro. Tsar Alexander II akapa rugare kuFrance. Asi Napoleon III akazivisa kuti aida Russia yose.
  Muchidimbu, hondo yemagandanga yakatanga. Asi Napoleon ane mauto akawanda. Mukuwedzera, Napoleon III akazivisa kubviswa kwe serfdom. Izvi zvakaitawo kuti vamwe vanhu vauye kudivi rake. Hondo ichiri kuenderera kwemakore akawanda, uye mauto eNapoleon akasvika kuPacific Ocean.
  Pakupedzisira, kubvumirana kwakawanikwa. Napoleon III akaroora mwanasikana waAlexander II uye akagadzwa kuva mambo. Uye Russia, sechikamu cheumambo hukuru, yakagamuchira kuzvitonga.
  Napoleon III akanga achiri kurwa muChina, mauto ake akasvika kuAustralia ndokukunda Indochina. Uye muna 1877 akafa, uye Napoleon wechina akatora chigaro. Murume wechidiki ane makore gumi nemana. Muzukuru-muzukuru waNapoleon wekutanga uye muzukuru wedzinza reRussia tsars. Napoleon wechina akapedza kukunda kwenyika - akunda USA nezvimwe zvitsuwa zvese ... Humambo hwepasi rose hwakamuka. Ipapo chakanga changosara kuvhuvhuta nzvimbo.
  Asi pakanga pasina kusuwa, asi madhimoni akauya achigogodza. Napoleon IV akafa muna 1894. Kunyanya, akafa achivhima muAfrica. Uye chigaro chake chakatorwa nemukomana, Napoleon weChishanu, angangoita makore mana.
  Sezvineiwo vazukuru vaNapoleon vakaratidza kuva vasina kushinga. Uye zvechokwadi, dambudziko rakatanga. Iye zvino muLatin America, zvino muChina, zvino muRussia.
  Asi mauto akadzvinyirira mhirizhonga uye vaiparadzanisa. Napoleon wechishanu akakura uye akatanga kudzvinyirira kupandukira. Mushure mezvo neimwe nzira nyika yakadzikama. Uye muna 1914, munhu wokutanga akabhururuka muchadenga! Muna 1917, vanhu vakamhara pamwedzi.
  Zvishoma nezvishoma, vanhu vakawana kugadzikana. Uye zvino kuwedzera munzvimbo. Pakazosvika 1935, vanhu vakanga vashanyira mapuraneti ose ezuva, uye kugadzirisa kwakanga kwamuka paMwedzi. Napoleon wechishanu akatonga kusvika 1960 - makore makumi matanhatu nematanhatu - rekodhi pakati peBonapartes, uye akafa mukubwinya. Uye Napoleon wechitanhatu akagamuchira chigaro. Panguva ino, kuedza kwakabudirira pakumutsiridza vanhu kwakanga kwatotanga. Uye muna 2000, vanhu vakatanga kupinda mune nyeredzi dzakavakidzana. Pakazosvika 2020, pekutanga pekugara kwevanhu kwakagadzirwa kunze kwePasi.
  
  IVAN ZVINOTYISA HAANA POITION
  Zvisinei, Ivan the Terrible akanga asina chepfu muna 1584 (vakawana kupi pfungwa yokuti akanga ane chepfu zvachose?), Asi akagara kwenguva yakati. Akaroora mwanasikana wamambo wechirungu. Uye panguva iyoyo akakunda Siberia uye akavaka maguta ikoko. Muna 1590, akava nemwanakomana, Alexander, ane mwanasikana wechirungu. Muna 1591, mwanakomana Dmitry akafa, asi vokuRussia vakatorazve makore avo kubva kuSweden. Muna 1592 vakatora Narva.
  Hondo yakabatana yePoland neRussia neSweden yakapera muna 1593 nekutorwa kweVyborg. Uye kukundwa kwehondo yeSweden muna 1594.
  Russia nokudaro yakatorazve maguta ari pamhenderekedzo yeBaltic, yakavambwa muNarva, pamwe chete neVyborg. Muna 1595, Ivan the Terrible akarayira kuvakwa kweguta pamuromo weNeva. Saka, Aleksandrovsk akamuka anopfuura makore zana apfuura. Gore rakatumidzwa mukukudza kwemwanakomana waIvan the Terrible uye muchindakadzi wechirungu.
  Ipapo Ivan the Terrible akapfuurira kuyambuka Siberia. Varwi vake vakaenda kuRwizi rweAmur. Muna 1598, apora kwemakore makumi matanhatu nemashanu - rekodhi yeRussia uye imwe yenguva refu yeumambo munhoroondo yePasi, Ivan the Terrible akafa. Mugari wenhaka yake, Fedot, akafawo mugore iroro. Uye Alexander Wekutanga akava mambo. Akanga achingova namakore masere bedzi okukura panguva yaakakwira kuchigaro choumambo. Asi Boris Godunov akava regent. Uye zvese zvakaenda zvakanyanya kana zvishoma. Chokwadi, kwaivawo nemakore enzara. Zvadaro hondo nePoland muna 1605. Zvino kwenguva yokutanga Alexander pachake akarayira hondo. VaPoles vakaedza kukomba Smolensk, asi vakakundwa zvachose. MaRussia akaenderera mberi nechisimba ndokutora Kyiv nePolotsk. MaPole akasiya nyika pamwe neBerezina neKyiv kuenda kubhangi rekuruboshwe Ukraine.
  Pakamboita runyararo kwekanguva. Russia yakanga ichifambira mberi kumabvazuva. Akasvika kuPacific Ocean uye akatanga maguta matsva ikoko.
  Ipapo kwakauya danidziro kuCrimea, iyo yakabatana nekupera simba kweTurkey. Russia yakakundawo Crimean Khanate, pamwe chete neAzov.
  Nokudaro humambo hukuru hwakamuka. Mushure mezvo pakava neimwe hondo nevaPole. Alexander akazivisa - tichakundazve nyika dzose Kievan Rus.
  Uye zvakaitika. Mauto eRussia achitungamirirwa naTsar uye mukuru mukuru Skopin-Shuisky akanga achiri kukwanisa kukunda maPoles uye akatotora Warsaw.
  Mushure mekupokana, Poland yakagamuchira Alexander Wekutanga sa Tsar. Mushure mezvo simba guru revaSlav rakamuka. Russia yakatendeukira kumaodzanyemba muna 1630. Hondo dzakatanga neTurkey. Humambo hweOttoman hwakanga huchidzikira uye huchirasikirwa.
  Russia yakakunda Balkan, uye kunyange kupinda Constantinople. Chigaro cheOttoman chakaendeswa kuna Tsar Alexander. Uye zvino mauto eRussia akasvika kuEgypt. Uye muna 1640 vakakunda Mecca neIraq neKuwait. Vaumba humambo hukuru. Muna 1645-1647 kwaiva nehondo neIran. Uye Persia yakazviisawo kuRussia. Hondo neManchu Empire yakapera nekutorwa kwekuchamhembe kweChina.
  Tsar Alexander, mukuona kuwedzera kwenhamba yevasiri veRussia, vakatodaidza kanzuru yekereke. Chinjo yakaitwa kuOrthodoxy ichibvumira vadzimai vana.
  Izvo zvaive mugumisiro wechishuwo chekuita kuti zvive nyore kune vaMuslim kugamuchira Orthodoxy, uye nekukurumidzira Russification yenyika ichangobva kukundwa.
  Muna 1658, Tsar Alexander wekutanga akafa, atonga kwemakore makumi matanhatu, uye akava Rurikovich mukuru.
  Mikhail the First, mwanakomana waAlexander the First, akava mambo mutsva. Mambo mutsva akanga atova namakore makumi mana. Uye akapfuuridzira mutemo wababa vake wokukunda. Mauto eRussia akananga kuIndia. Kwakanga kune hondo ikoko.
  Izvo zvakaguma nekugadzwa kwekutonga kweRussia ikoko. Ipapo kwakava nehondo huru neChina. Muna 1671, Mikhail akafa. Uye hondo yakaenderera mberi nemwanakomana wake Alexei wekutanga Rurikovich. Mambo wechidiki, anenge makore makumi matatu, akaraira nesimba uye akawana kukunda kukuru. China yakakundwa mushure memakore akawanda ehondo.
  Ipapo Russia yakaenderera mberi nekufamba kwayo kumabvazuva nekumaodzanyemba, ichikunda Indochina. Kusvikira tasvika kuSingapore. Muna 1701, Alexei akafa, uye mwanakomana wake Petro akatanga kuvaka ngarava huru. Russia yakafamba nepakati pezvitsuwa zviri muPacific Ocean ikasvika kuAustralia.
  Panguva imwe cheteyo, kwaiva nechishuvo chokuwedzera muEurope. Uye muna 1715 hondo neAustria yakatanga. Mauto makuru eRussia akakunda Austria nekukurumidza. Vakabva vatora Germany. Takasvika paRhine chaipo. Uye vakakunda Italy muna 1721. Saka Peter Mukuru akacheka hwindo kuEurope. Pamwe chete neEgypt. Panguva imwecheteyo, maRussia akatora Canada kuburikidza neAlaska. Muna 730, Petro Mukuru akafa uye chigaro akagara nhaka nemuzukuru wake Peter Wechipiri - Rurikovich.
  Kutonga kwake kwakava kushanda: jaya rakatanga hondo neFrance ndokukunda Canada, uye mauto eRussia, uyo aiva nehukuru hukuru, akatora Paris. Netherlands yakakundwawo. Kunyange zvazvo hondo yemapoka yakaramba ichienderera mberi. Asi pakupedzisira, iyewo akadzvinyirirwa.
  Uye gare gare muna 1745, zvose Spain nePortugal zvakawa. Asi ikoko, zvakare, kwakava nehondo yechigandanga kwemakore anoverengeka. Muna 1753, mushure mekufa kwaPetro Wechipiri, mwanakomana waPetro Wechipiri, Petro Wechitatu, akakwira pachigaro. Mambo mutsva akaramba achifamba muAfrica neAmerica. Hondo yakatanga muna 1761 neSimba Guru rokupedzisira, Britain. Russia haina kubudirira zvakanyanya pagungwa pakutanga.
  Asi zvino, nehukuru hwenhamba uye vatungamiri vane ruzivo, maBritish akakundwa. Ipapo pakanga pakamhara. Uye muna 1767 London yakawa.
  Uye muna 1780 Petro wechitatu akafawo. Mwanakomana wake ane makore makumi maviri nemasere, Paul Wokutanga, akagara pachigaro. Russia yakanga isisina vanopikisa zvakanyanya uye yakanga ichifamba muAfrica neLatin America. Pakazosvika 1820, apo Pauro Wokutanga akafa pazera remakore makumi matanhatu nemasere, Russia yakanga yapedza kukunda kwayo pasi rose. Uye Ivan wechishanu akakwira pachigaro cheushe aine makore makumi mana nemaviri.
  Pakanga pasisina wekurwa naye. Asi sayenzi haisati yasvika pakukunda ukuru hwechadenga. Zvakangodaro, Ivan akaraira ndege kuenda kumwedzi. Kufanana, humambo hunoda kuenderera mberi. Uye muna 1833, munhu akabhururuka mudenga kekutanga. Uye muna 1845, vokuRussia pakupedzisira vakamhara pamwedzi.
  Emperor Ivan wechishanu akafa muna 1847. Alexander II akagara nhaka chigaro. Kuwedzera muchadenga kunoenderera mberi. Yakasvika paMars muna 1861. Uye zvakare pamapuraneti ese eSolar System.
  Zvino vakabva vabhururukira kune dzimwe nyeredzi...
  
  DONALD TRUMP MUCHIGARO CHAROOSEVELT
  Saka Donald Trump akazviwana ari munzvimbo yaRoosevelt panguva yeHondo Yenyika Yechipiri. Uyu wakazove mukana wepamusoro! Funga kukanganisa kweakakutangira. Uye kukanganisa kwekutanga: vakabvumira USSR kusimuka uye kuva simba guru.
  Donald Trump ainzwisisa zvirinani kupfuura chero ani zvake: Russia haifanirwe kubvumidzwa kuhwina Hondo Yenyika Yechipiri. Nekudaro, kukunda nekukurumidza kweThird Reich kunewo kukanganisa kuAmerica.
  Sarudzo yakanakisa: regai vaurayane kwenguva yakareba uye zvakanyanya sezvinobvira.
  Zvakanaka, hongu, Donald Trump akabatsira Russia zvishoma, pamberi peStalingrad ... Uye pakanga pasina kunyanya kusawirirana nenhoroondo. Uye akadzinga Third Reich kubva muAfrica.
  Uye ipapo akapa Hitler chibvumirano mukutsinhana nekubviswa kwemitemo inopikisa Semitic.
  Mushure meStalingrad, maGermany akaziva kuti vanogona kurasikirwa neHondo Yenyika Yechipiri, uye vakabvumirana naTrump. MaJuda haazotambudzwi, asi... Kutengeserana kunotangwazve...
  Uye vasungwa vanotsinhaniswa. Trump pachake anogadzira bhomba reatomu uye anopedza Japan. Uye maGermany, mushure mokumisa kubhomba kwenharaunda yavo uye kuvhara kumberi kwechipiri, vari kuunganidza simba.
  Iyo Fuhrer yakamisa Operation Citadel kakawanda. Uye kunyange muna Chikunguru haana kutanga chinogumbura, nekuti aida kuedza Tiger-2, monster tank, muhondo, uye zvinoreva "Shumba" uye "Mouse". Mukuwedzera, maGermany akatanga kuumba mapoka kubva kune vatorwa uye kuunganidza masimba.
  Uye Trump akarayira Fuhrer kuti asakurumidze, sezvo zvirongwa zveGermany zvinogumbura paKursk Bulge zvinotozivikanwa neSoviet command, uye hapana chimwe chinhu chakapusa kupfuura kurwisa kana muvengi achiziva nezvazvo.
  The Fuhrer aive akangwara zvekuteerera zano rehungwaru raTrump. Iye ndokuva pamudziviriro.
  Hondo yeRed yakazopedzisira yaenderera mberi munaAugust 30. Uye wakanamatira mukudzivirira kwemuvengi zvakadzama. Hondo dzakaratidza kuti Panther yakanaka kwazvo mukudzivirira, ine cannon yayo inokurumidza-moto, inorova kure kure.
  Uye "Tiger" haina kuipa, uye kunyange "Ferdinand". Pfuti yekupedzisira inozvifambisa mukudzivirira yakasimba chaizvo. Uye inodzinga zvakakwana kurwiswa kubva kune vanopikisa. Uye "Ferdinand" ari kushanda zvakanyanya. Sezvaanorova ari kure, hauzokwanisi kutwasanudza musana wako.
  MaGerman achiri kukanda mapfumo pasi, zvishoma nezvishoma, asi paOryol ledge. Asi ndege dzeSoviet dzakanga dzisisadzore denga. Pasina kumberi kwekumadokero, maKrauts aive akasimba. Pakati peace yeGerman, Marcel akanyanya kumira.
  Haana kufa netsaona muHondo yeMediterranean. Uye zvino, ari ace, nhamba yekutanga yakarwa kumabvazuva. Uye iyi yakanakisa Luftwaffe ace, iyo munguva pfupi yakaisa rekodhi kumberi kwekumadokero, iyo isina kumbobvira yatyora munhoroondo chaiyo, yakanga zvino ichirwa kumabvazuva.
  Marcel akarova ari chinhambwe uye haana kuzvitendera kutsindirwa kana kuwisirwa pasi. Akava ngano pakati pevatyairi veGerman neSoviet.
  Uye pasina kuwedzeredza. Akapfura zvose ndege dzekurwisa uye varwi.
  Pandege zana nemakumi mashanu akapiwa Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani. Paakagadzira mazana maviri endege, akapiwa Order of the German Eagle with Diamonds. Paakasvika mazana matatu endege, akagamuchira mubairo wakasarudzika kwaari: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Mushure mekupfura mazana mana endege, akagamuchira muchinjikwa wegoridhe nedhaimani wekukodzera muchiuto uye mukombe wegoridhe nedhaimani weLuftwaffe. Marseille yakadonhedza mazana maviri ndege pamusoro peMediterranean mukudonha. Munguva yechando naKurume akapfura dzimwe mota dzinenge zana, uye akachinjirwa kumberi kwekumabvazuva. Ikoko akadarika mazana matatu emotokari kumashure muna May 1943.
  Ipapo, muna September 1943, yakasvika nhamba yemotokari mazana mana. Uye akatoisa rekodhi nekugogodza kunze motokari gumi nemana muhondo imwe chete.
  Zvechokwadi, neace yakadaro, maGermany akanzwa kupfuura kuvimba mudenga.
  Uye vaigona kumisa kurwiswa kweRed Army nekukwevera mauto pamberi. Kunyange zvakadaro, mauto eSoviet akafambira mberi, asi zvishoma nezvishoma.
  Pakupera kwaOctober, Red Army yakasvika Orel. The Fritz akaedza kubata guta iri chero muripo.
  Iyo Tiger-2 tangi yakashandiswa muhondo kekutanga. Iyi motokari, zvisinei, yakaita zvakanaka mukudzivirira, asi kazhinji yakaparara. "Shumba" yakatonyanya kuipa. Kufanana nekukura "Tiger" -2, inonyatsozivikanwa setiger yeumambo, "Shumba" yakanga ine pfuti ine simba, iyo, zvisinei, yakanga isingakoshi. Sezvo Soviet makumi matatu nemana matangi akatorwa nezvombo zveGermany. Asi "Shumba," inorema matani makumi mapfumbamwe, yakanga isina zvikomborero pamusoro pe "Tiger" maererano nenhumbi dzokurwa, asi yaidhura, isingavimbiki, uye pfuti ine simba yakanga yakaderera pachiyero chemoto.
  Chete pakupfura kure kure uko "Shumba" yakave nezvakanakira, asi yakange isisashandiswe, sezvo makumi matatu nemana zvaive zvisingakwanisi kurova ichifamba kubva kure uko "Shumba" yaive nezvakanakira.
  Hondo dzakaratidza kuti "Shumba" haina zvikomborero mukudzivirira mativi uye huma yehull pamusoro pe "Tiger" -2, uye chifukidziro chakakura chehuma ye turret chinongoderedza kutenderera kwayo.
  Ndiko kuti, zvakazoitika kuti "Shumba", mukuita, yakatoipa kupfuura "Tiger" -2. Uye kune izvo zvinozoitika, yakagadzirwa.
  Zvakangodaro, Tiger-2 yaive yakadzivirirwa zvakanaka, yaive isingapindike kunyangwe kudivi reT-34-76, uye saka yakaratidza kuve inoshanda, kunyangwe isingaite, muchina.
  Panguva imwecheteyo, vatyairi vaviri vakazviratidza zvakanaka muhondo: Albina naAlvina. Ndiani akarwa nguva dzose asina shangu mubikinis. Uye vakazviita zvinobudirira zvikuru.
  Sezvinongoita Albina anodzvanya zvinokonzeresa netsoka dzake dzisina kupfeka, anopfura mutyairi weSoviet.
  Uye ipapo Alvina achatsikirira, zvakare, netsoka dzake dzakashama, dzakapfava. Uye zvakare achawisira pasi muvengi.
  Vasikana vakashanda nesimba uye nepanache yemapani. Kunyangwe ivo vari varwi vekutanga. Asi chakavanzika chavo ndechekurwa mubhikini uye vasina shangu, saka hapana achakuwisira pasi!
  Hondo yeOryol yakaenderera mberi kusvika pakupera kwaMbudzi. MaGermany akabata guta racho, uye Red Army yakasindimara yakapinda naro. Stalin pachake akaratidza kusindimara panyaya iyi. Guta racho rakanyatsosimbiswa neveKrauts uye harina kubvumira kuti ive yakakomberedzwa.
  Nekutanga kwaZvita kwakamboita karunyararo, hondo chete mudenga. Marseille yakapfuura nhamba yemazana mashanu ndege dzakapfurwa pasi uye yaive yechipiri muTatu Reich mushure meGoering kupihwa Grand Cross yeIron Cross.
  Red Army yakamira. Asi pakupera kwaZvita zvakatangazve kushungurudza. Mushure mekurwa kwakaoma, Oryol akazokombwa. Uye wochitora. MaGermany akadzoserwa kumashure zvishoma pakati. Asi vakanga vagadzirira muchando uye vakarwa zvakasimba.
  VaFritz vakanga vachiri kukwanisa kudzinga chigumbuso pedyo neLeningrad. Zvimwe nekuda kwenyevero kubva kuna Trump, uyo aitya zvikuru kukundwa kwevaFascist.
  Sezvo vakadzora kurwiswa kuchamhembe, vaNazi neimwe nzira vakadzora kurwisa uye vakapona munguva yechando ... Uye muchirimo vakatanga kuunganidza simba.
  The Red Army zvakare akakuvadzwa. Asi akawana IS-2 uye T-34-85. Kurovana kwakatanga, uye pana June 22, 1944, Red Army yakatanga kurwisa kukuru pakati.
  MaGermany akakundwa, asi zvishoma nezvishoma ... Mauto eSoviet akapfuurira makiromita makumi mashanu mumwedzi nehafu pane imwe nzvimbo yakafara yepamberi. VaNazi vaiwanzochinja maitiro avo uye vakaedza kuchengetedza simba ravo pasina kurwisa.
  Pano Trump akanyatsoita basa, uyo aisada kuti Russia kana Germany ikunde. Asi aitya kuti maRussia aizokunda zvakadaro, uye akarayira Fuhrer kuvaka hondo yekudzivirira kuitira kupedza zviwanikwa zveBolsheviks.
  Hitler, pasinei nehutsinye hwake hwose, akaramba achipinda mukudzivirira kwakadzama. Uyezve, matangi eGermany haana kukwana. Uye "Mouse" zvakare haina kurarama zvinoenderana nezvaitarisirwa, uye chete mukudzivirira, zvakanyanya kana kushoma kuzviratidza mune pfupi kurwisa.
  MaGerman haasati akwanisa kubudirira mune tekinoroji. Iyo Panther 2 inogona kuitwa yakanyanya simba mune zvombo uye nhumbi dzokurwa, asi haisati yave kukwanisa kuita kuti ireme kupfuura makumi mashanu matani. Iyo Focke-Wulf yaive yakaderera mukufambisa uye yaive isina kupera.
  Iyo Me-309 yakave ine simba muzvombo uye nekukurumidza, asi yakaipisisa mukufambisa. Iyo TA-152 yaive nani pane iyo Focke-Wulf muhunhu hwekubhururuka uye yakashongedzerwa zvine simba, asi zvakare yakave inorema. Chokwadi, Marseille yakagadzira nzira dzakanaka dzendege dzinorema, asi dzakashongedzerwa uye dzakachengetedzwa zvirinani.
  Kusvika ikozvino, maGermany haana kungochengetedza mukana wavo mudenga, asi akatowedzera nekuda kwehuwandu hwemotokari. Kunyangwe iyo USSR yaivewo neYak-3 uye LAGG-7. Asi izvi hazvisati zvapa mukana.
  Asi maGermany akagadzira ME-262. Pakazosvika Chikumi, Luftwaffe yainge yatove nechuru chejeti idzi nemakanononi mana endege ye30-mm. Asi muhondo, ME-262 yakaratidza kusakwanisa kuchinjika uye inoshanda. Kusanganisira nekuda kwekumhanya kwakanyanya. Chinhu chimwe chete ndechekuti ME-262 yakaoma kwazvo kupfura pasi, ine zvombo uye inopona, yakaoma kurova nekuda kwekumhanya kwayo, asi inozvityora nekuda kweinjini yayo isina kuvimbika.
  Saka maJerimani kusvika pari zvino vakangobudirira zvishoma mukugamuchira TA-152 uye vaive neME-109 "K" yechimanjemanje, murwi ane mukurumbira muHondo Yenyika Yechipiri.
  Huwandu hwendege dzakagadzirwa dzakawedzerawo, izvo zvakaita kuti zvikwanise kuchengetedza hukuru pamusoro pemhando dzeSoviet. Uyezve, motokari dzeGermany dzakanga dzakasimba zvikuru muzvombo uye simba rejini.
  IGermany Yu-288, iyo yakabatanidza kumhanya kukuru uye mutoro mukuru webhomba, yakave yakabudirira zvikuru. Uye yekutanga serial ina-injini bhomba, iyo Yu-488, inokwanisa kubhomba munzendo refu. Yainyanya kukosha yaive nzvimbo yemapapiro madiki, iyo yaiita kuti imhanye kusvika kumakiromita 700 paawa, iyo yaive yakawanda kune inobhomba panguva iyoyo.
  MaGermany akanga asina kubudirira zvakanyanya mumunda wekuvaka tangi. Iyo Mouse yakanaka pakudzivirira, asi ichiri panjodzi kubva kumhepo uye yakaoma kutakura. "Jagdpanther" yakave yakabudirira zvakanyanya. Yakagadzirwa muhuwandu hunoramba ichiwedzera uye yakawana mukurumbira wakanaka.
  Pano, chokwadi, maGermany akapotsa apedza motokari, asi chero zvakadaro yakatendeuka zvakanaka.
  Huwandu hukuru hwemidziyo yeGerman yakawedzera, izvo zvakaita kuti zvikwanise kuramba zvakabudirira kuramba kurwiswa kweSoviet. Kusanganisira zvinogumbura muna Nyamavhuvhu kumaodzanyemba.
  Matsutso a1944 akauya, mauto eSoviet haana kana kutora Kharkov, uye achiri akamira pakati.
  The Fritz akanzwa chivimbo zvishoma ... Stalin akaenderera mberi nenyundo, asi pasina rubatsiro rweUnited States aisakwanisa kukunda mujaho wetekinoroji pakurwisa Germany.
  Kuve nemapoka ekunze uye mazhinji maHiwi, pamwe nemasatelliti, uye vaimbova vagari veSoviet, iyo Third Reich inogona kuwedzera kana kushoma kuzadza mauto ayo uye kuramba ichidzivirira. Vashandi vekune dzimwe nyika nevaranda vakaita kuti zvikwanisike kugadzira michina yakawanda. Uye chekutanga, jet aviation.
  Iyo V-1 uye V-2 roketi chirongwa chakasiiwa nekuda kwendege yejeti uye mabhomba eArado akaonekwa. Izvo zvakabhomba zvakakwana. Uye ndege dzeSoviet hadzina kukwanisa kuvabata.
  Hitler akawedzera kuvimba nemhepo inorwisa. The Fritz akarwawo munguva yechando ... The Red Army akakwanisa kufambira mberi pakati panguva yechando.
  Pano, kunyange zvazvo maGermany akanga achitarisira kurwiswa, vakashamiswa nebasa rezvombo, kunyanya Andryusha rocket launcher. Asi ipapo akawanda eGerman matangi mapoka akakwanisa kumisa mauto eSoviet.
  Pfuti itsva dzeGerman E-10 neE-25, diki asi dzakasimba, dzakaratidza kushanda zvakanyanya.
  Iyo Tiger-2 yakaonekwawo iine diki uye diki turret uye ine simba injini ye1000 horsepower, iyo yakazviratidza kuve muchina unoshanda.
  Muchidimbu, hondo yakatanga ine menagerie inobatsira maGerman.
  Hitler ainyatsoverengera paE akateedzana matangi, sezvo aive akanyanya kufambira mberi uye aine yakaderera silhouette. MuE-50, kureba kwaiwanzoita mita imwe kudzika pane yeTiger-2, izvo zvakaita kuti, nenhumbi dzakaenzana dzehondo, kuderedza huremu hwetangi kusvika matani makumi mashanu neinjini ye1200-horsepower pakusimudza, a. kunyanya kubaya kwezvombo uye pfuti yakarurama.
  Izvi zvakava zvakanaka! Mota yakawana spidhi nekukasira kwekubuda. Uye vasikana vanorwa pazviri. Uye zvechokwadi, vasina shangu uye mune bikini.
  Kurwa kwainge kwakanyanya, kunyanya muchirimo, muna Chivabvu. MaGermany akatanga kuedza kurwisa. Asi vakangokwanisa kutorazve Belgorod, iyo yakanga yatorwa nemauto eSoviet kare. Kurwa kwakapfuurira kwenguva refu. Uye tangi E-100 yakatorawo chikamu muhondo. Motokari iyi, yakanyatsochengetedzwa uye ine zvombo zvine simba, yakava dambudziko guru kumauto eSoviet.
  Mushure mekuonekwa kweSU-100, Stalin akasarudza kuchinja dzidziso mukuvaka tangi zvisingatarisirwi. Uye iyi pfuti inozvifambisa yoga yakatanga kugadzirwa muhuwandu hunoramba huchiwedzera.
  Ndakakwezvwa nokuita nyore kwokugadzira pfuti dzinozvifambisa dzoga uye pfuti ine simba zvikuru. Uyewo chokwadi chokuti Stalin akatanga kufunga nezvekuponesa varwi. Chero zvazvingava, muzhizha ra1945 chete maGermany akarwisa. Vakangokwanisa kupoteredza Rostov-on-Don neOryol, uye iyo ndiyo yaiva chiyero chekubudirira kwavo ... Autumn, maKrauts akagara pakudzivirira, uye Red Army yakanga ichifambira mberi. Uye munguva yechando zvakare ... Uye Belgorod chete ndiye akakwanisa kurwisa.
  Saka ese ari maviri armadas akadzikira ...
  Gore ra1946 rakasvika. VaGermany vakaedza kurwisa muzhizha vachishandisa matangi E-50 uye E-100, uye E-75. Kurwisana navo, Stalin akanga ane SU-100 self-propelled pfuti, iyo inenge yakatsiva mamwe marudzi ose ezvombo. MaGermany akazvikudza, asi haana kufambira mberi ... Uye munguva yekudonha uye munguva yechando Red Army yakanga ichifambira mberi ...
  Asi zvakare hapana chandakawana.
  Tatova 1947. MaGerman anodzvanya uye anofambira mberi, maRussia anotsikirira kumashure uye mberi. Hapana chakabudirira.
  Pano panouya 1948. T-54 yakaonekwa, iyo, zvisinei, haina kupararira. Iyo SU-100 ichiri kushanda. Chokwadi, pfuti inozvifambisa iyi ndeyechinyakare. MaGermany ane nzvimbo yekutanga munhevedzano pamusoro peE-75 ine gasi turbine injini. Uye yakanga yatove yakachengetedzwa zvakanaka kubva kumativi ...
  Asi maGermany haana kukwanisa kukunda. Iyo IS-7 yakagadzirwa muUSSR. Ndiani akabudirira kurwisa maGermany.
  Zvadaro 1949 ... Mutsara wepamberi hauna kufamba, uye mabhoti ari kuchinjana. Vatambi vetsiva vanotamba vachiparadzana.
  Saka muna 1950, mutsara wepamberi unochinja zvishoma. Asi hapana chakakosha chinoitika.
  Uye zvinoenda ku1951, chinhu chimwe chete. Hapana shanduko kumberi kwekumabvazuva. Mativi ese aive apererwa chaiko.
  1952 akaenda zvakare. Gore rekupedzisira rakazara rekutonga kwaStalin. Chinhu bedzi icho maGermany akanga anacho chakanga chiri madhisiko akanga asingatapurwi nepfuti duku. Iyo USSR ine mota yakakurumbira: iyo SU-122 ine dhiramu refu, iyo ichiri kuverengerwa seyakanakisa.
  Uye pakupedzisira, 1953 ... Stalin anofa uye zvino izvi zvinotanga. Kune kurwira simba muMoscow, uye kutora mukana weizvi, maGerman ari kuenderera mberi.
  Uye vari kufambira mberi muCaucasus. Türkiye pakupedzisira anopinda muhondo.
  Ini ndinotora Caucasus yese muchirimo, chirimo uye matsutso, uye ndinowana mukana ...
  Asi pano Trump ari kutopindira. Uye muna Ndira 1, 1954, United States inotanga bhomba yenyukireya yenharaunda yeTatu Reich uye ... Russia.
  Sezvizvi! Trump akapindira muHondo Yenyika II.
  Uye zvese zvinobuda zvakanakisa nenzira yazvo! Uye kune imwe nhanho inotonhorera!
  Trump anokunda vavengi vake nechivimbo! Uye iyi ndiyo PR yake yakaipa!
  Uyu mudzvanyiriri weAmerica anotosvetuka nemufaro!
  
  VASIKANA VAKANAKA VANOITA NHOROONDO
  Imwe nhoroondo umo Hitler zvakadaro akasarudza kuti aifanira kupedzisa Britain kutanga, uye chete ipapo kurwisa USSR. Imwe yematanho aya yaive mushure mekutorwa kweKrete, uye kurwiswa kweMarita. Iyo yekupedzisira yakabudirira chaizvo uye mauto aFuhrer akakunda maBritish. Hitler akaita chisarudzo kupedza neBritain uye chete ipapo kuenda USSR.
  Apa ainge afurirwa nevasikana vana varoyi. Aryan runako: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - akagutsikana Fuhrer kuti asaende kuRussia zvakadaro! Vakatopfugama vakapika kuti 1941 yakanga isiri nguva yeizvi. Mukuwedzera kumusikana, vakamhanya vasina shangu pamusoro pemarasha uye vakaita tsika yekusimbisa kuti zvaive nani kusaenda kuRussia. Uye vana vakanaka vakagutsikana Fuhrer kuti zvakanga zvakakodzera kuti vasikana varwe muAfrica. Kwatakagamuchira mvumo.
  Nzvimbo yeBritish inorwiswa neFritz armada;
  Nzvimbo huru yeBritish yainyatsoita segehena. Yakarwiswa nemabhomba anodarika chiuru akaunganidzwa kubva kumberi kwese kwekumabvazuva uye awana ruzivo rwakanaka rwekurwa, pamwe nevarwi vekuperekedza. MaBritish, hongu, vanga vachirwa kwenguva yakareba, asi havana kutarisira kurwiswa kukuru kwakasimba kudaro. Zvechokwadi, ndiani angatenda kuti maKrauts aizosarudza kuzarura mberi, kunyange kana muvengi akambonyarara. Asi masoja eBritain ave kurohwa zvisina tsitsi. Semuenzaniso, zvikepe zvavo zvinorwiswa neYu-87, iyo yakakurumbira "chinhu". Kwete zvakanyanya kukurumidza, asi vane yepamusoro-soro (yenguva yavo) kunyatsoita kwebhomba, vanotambudza zvikepe zveBritish zvakavigwa mumabheji. Mamwe mazuvano Focke-Wulfs haasi kure kumashure, kusanganisira kunyange ane mukurumbira von Rudel pachake, mambo wekurwisa ndege. Inozivikanwa nekunyura kwechikepe chehondo cheSoviet chine simba kwazvo, chikepe chehondo Marat.
  Semuenzaniso, Corporal Richard anoona magora achiumburuka mugomo sechireyi. Mabhomba akawanda eGermany anobuda mugomba rechando sehove dzinodya. Murungu atokura anodimbura runhare nekutya. Akanga asati amboona chinhu chakaipa kudaro. Masairini anonzwika kunonoka zvikuru, pashure pokunge mabhomba aputika. Mhepo inoputika inokanda mauto eBritish, akadimburwa maoko nemakumbo achibhururuka nenzira dzakasiyana. Imwe yengowani yesimbi yakabva yatsvuka ndokurova mukuru uyu kumeso. Uye anodanidzira sei:
  - Churchill ane kaput! Hitler akanaka!
  Pfuti dzekurwisa ndege dzeBritain hadzina kutanga kupfura pakarepo, asi chete apo zviuru zvemabhomba zvakadonha pakarepo. Muvengi akaverenga zvese nemazvo: hapana bhomba rimwe chete rinofanira kurasika. Saka pwanya muvengi worova. Masekita ese akafanomakwa pamepu. Uyezve, maBritish anozvikudza haana kana kuzvivanza zvakanaka. Dzakawanda dzepfuti dzavo dzekurwisa ndege dzinomira pachena uye ndidzo dzekutanga kukukurwa.
  Apa chigubhu chepfuti ye85mm, chakareba mafiti makumi matatu nembiri, chakakandwa mudenga ndokukotama mudenga sevhiri. Mushure mazvo yakabondera, ikapwanya varungu vashanu. Umwe wevatema aive akatsemurwa dumbu rikadonha ura.
  Uye mabhomba akawira, uye zvinhu zvose zvakanga zvichitsva, imba yekuchengetera mafuta yakazununguka, vakatanga kuputika, vachiparadzira mabhomba anenge pamusoro pese skeleton, imwe imba yekuchengetera yakarohwa. Pamusoro pazvo zvese, masairini akaiswa mumitambo yeYu-87 uye Focke-Wulf akachema zvinogumbura, zvichikonzera kutya kukuru pakati pevatema nemaArabu kubva pakati pemauto ekoloni. Asi zvinoita kunge vachena vari kutyawo.
  Semuenzaniso, mafrigate maviri ekuBritain akadhumhana, zvekuti mabhailer akatinhira. Uye kunyange marara emafrigates akanga asimuka akaputika mudenga seminda yakacherwa, uye cruiser yakangonyura pasi.
  Tangi yeChirungu "Cromwell" ine muromo mupfupi, asi nekumhanya kwakanaka uye yakasimba kwazvo yezvombo zvemberi, yakakurumidza kuvhunduka uye yakarovera imba yayo yekuchengetera, ichipwanya gumi nemaviri evarwi vayo vainetseka munzira. Mhirizhonga yakakura. Mutakuri wendege weChirungu akatanga kunyungudika, uye dreadnought ine simba yakavhura moto ... pamhenderekedzo yegungwa, apo masoja ayo aive akazara.
  Uye munyika yepasi pano, vanhu vaviri vakaramba vasina kuvhiringidzika zvachose. Mumwe wavo akanga ari muIndia, aibatidza pombi zvishoma nezvishoma, uye mumwe wacho akanga ari mukadzi, airatidza kuti ndewechiArab, asi akapfeka yunifomu yechiuto. Vaviri ava havana hanya nerufu rwacho. Kana kuti, boka rose revatasvi vemabhiza vokuparadza rakanga richitamba mutambo wemakadhi usina kujairika. Wakanga uri mutambo wemakadhi makumi mashanu nemaviri ane jokers, uye kunyangwe maererano nemitemo yakagadzirwa neredskin pachake.
  Mumwe mukadzi wechiArab akati:
  - Zvisinei, kune ruzha rukuru! Uye sei kugadzira kutya kwakadaro?
  Umwe musoja akanga achekwa musana nenyundo, akapotsa amhanyira muIndia, asi akakandwa zvisina hanya sekatsi. Madonhwe eropa akawira paganda dzvuku achibva azvinanzva achinyemwerera. Akabva aona kuti:
  - Kuita ruzha ndekwevanhu vasina simba, vakachenuruka. Isu maApache tinofunga nenzira iyi - kana pasina muvengi, ipapo muvengi anooneka - kunyangwe zvirinani!
  Mukadzi mutema akati:
  - Uku ndiko kusasimba kweavo vanopupura kutenda kwaKristu. Vanoda kutaura nezvechibairo, asi havazvibaire.
  MuIndia akagutsurira musoro nekukurumidza:
  - Kurongeka kwakavakirwa pahwaro uko simende ndeyekutenda uye jecha riri kuda! Kutenda mwoyo wegoridhe, uye kuda chibhakera chesimbi! Vanhu vakachenuruka chete havana kana mumwe.
  Masoja akawanda eBritish aipisa akamhanyira mumvura kuti abvise marimi acho. Yaitovira ichipinda mumvura, mhere mhere yakanzwika. Uye madenderedzwa ane ropa aikambaira achiyambuka furo regungwa, gobvu pakutanga, ndokuzopararira zvishoma nezvishoma uye kucheneruka. Uye varwi veiyo yaimbova humambo hukuru uye hwakakura kwazvo paPasi vakanga vachirasikirwa nechitarisiko chavo chevanhu. Mukadzi wechiArab akafemera nehasha.
  - Uye varume ava vanotimanikidza kupfeka burqa!
  Murume mutsvuku, achinyahwaira, akati:
  - Sezviri pachena kutarisa kwako kunotyisa kunovatyisa!
  Mukadzi wechiArab akaburitsa mazino ake nekunyomba ndokuti:
  - Kupfava kwemukadzi kwakafanana nekuoma kwezvombo, kungonyanya kuuraya uye kuchinjika mukudzivirira!
  VaGermany vakasarudza kurwisa pakarepo nesimba ravo rose, mazano emutambi wetsiva uyo, achiverenga kusagadzirira kwemuvengi, pakarepo anomhanyira kumuvengi nesimba rake rose. Kana ndege zhinji dzevavengi dziri kutsva panhandare dzendege, dzisingakwanise kusimuka. Apo mabhomba avo pachavo anoputika mukati meLancasters, achiparadza zvose zvakavapoteredza. Matekiniki akaoma asi anoshanda. Saka symphony yepasi pevhu yakasvika pakakwirira pesimba rayo, ndokubva yatanga kuderera.
  Asi izvi, hongu, hazvina kuperera ipapo; kupatsanurwa kwemhepo kwakapinda mukuita. Kunyange maBritish ari mushure mekurapwa kwakadaro, vanogona kutorwa vachidziya zvachose. Sezvineiwo, ma glider ekumhara akatogadzirwa muhuwandu hunodiwa uye nzira dzekuadhonzera dzakagadzirwa zvakanaka. Zvichida zvakanakisisa munyika nhasi.
  Saka dzinobhururuka, kwete sekite - dzinononoka, asi dzinokurumidza zvakakwana, uye kunyange dzichiperekedzwa nemimhanzi yaWagner - yaidiwa naHitler. Ndiani mumwe mupenyu akarangarira firimu "Apocalypse", apo maAmerica akashandisa iyi mimhanzi pakurwisa Vietnamese. Zvaivatyisa sei. Saka heino Wagner, uye kutinhira motifs, kuburikidza neamplifiers. Vaparatroopers vakazora phosphorus pazviso zvavo uye vakazvipenda ivo pachavo; vanotaridzika kutyisa, semadhimoni epasi ravo. Zvakare zvichibva pamhedzisiro yepfungwa. Uyezve, mamwe mareagents uye mamwe magnesium machipi akawedzerwa kune phosphorus kukonzera kupenya kwenguva pfupi. Zvinotyisa, kunyanya kuseri kwekupenya kwehutsi uye moto wakawanda. Vanotova nepfuti dzemuchina, zvakare dzakavharika muchimiro chemiromo yeshato. Ipapo iyo inonzwika yeGerman uye yakabatwa submachine pfuti dziri kurova. Uye zvigurwa, zvakabvaruka zvinowira kubhutsu dzevakundi. Uye vazhinji vanongoda kukanda mapfumo pasi, zvisinei nekuti kune akawanda maBritish kupfuura maGerman.
  Mumwe mukadzi wechiIndia uye wechiArab akavanda mugomba duku, rakanyatsovharika. Redskin akati:
  - Zvakanaka, takavarima!
  Mukadzi ane bvudzi dema akashamisika:
  - Uri kuti isu? Pamwe unoreva isu?
  MuIndia akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Palefaces ari kurova maBritish uye ichi chiratidzo chakanaka! Uye kana nguva yasvika, zororo redu richasvika! MaIndia achasunungura kondinendi yavo riini!
  Mukadzi wechiArab akafemera nehasha.
  - Iwe, nemukana chero upi zvawo, unoisa simba pamusoro penyika?
  MuIndia nerudo, sekunge ari kutsanangurira mwana akaremara pfungwa, akanyemwerera:
  - Avo vanoda kuwana zvakawandisa vanowanzosara vasina chinhu! Saka chipunu chikuru chinodiridza mukanwa!
  Fuhrer, hongu, haana kuona zvaiitwa nenyuchi dzake uye mhashu, asi musimboti aifungidzira kuti muchina wemauto eGerman waizoita zvese nemazvo. Kazhinji, mauto eGerman anogumbura mauto kusvika kuKursk Bulge akaitwa padanho repamusoro rehunyanzvi. Vamwe vanotozvidaidza kuti standard. Zvinotoshamisa kuti muchina wakadaro wakasvetuka uchibva waparara zvachose.
  Zvino vari vana vakaburuka vakaburuka paMarita.
  Vasikana vana vaive vakapfeka mabhikini chete. Uye vatove mumhepo vakakanda magirinedhi kuBritish netsoka dzavo. Uye yakanaka kwazvo. Ava ndivo vasikana.
  Uye mukubhururuka, madhisiki akapinza anokandwa. Uye mitsipa gumi nembiri yakabvarurwa pakarepo. Shoko rimwe - super class beauties. Uye yakanyanya sexy uye muscular. Ava ndivo varwi. Nekurova kumwe chete vakaputsa simbi nezvidhina. Vane simba rakadaro, rinopisa. Uye ngavasvetuke vasina zvitsitsinho zvavo vachipinda muzvirebvu zvevarwi vechirungu. Vakatosvotwa.
  Uye ropa rinobhururuka uye rinopfachukira kumativi ose.
  Pashure paizvozvo vasikana vakashandisa minondo yavo. Uye vakatanga kuparadza mauto echirungu. Uye panguva imwe chete kuimba:
  - Mapere machena ari kuyerera! Ipapo bedzi nhangemutange ichapukunyuka! Vasina simba vanoparara - vanourawa, vachichenesa ropa dzvene!
  Vasikana vepano vakanaka chose. Zvakangonaka!
  Uye vakatema musoja wechirungu wega wega neminondo miviri. Uye vanokanda swastikas netsoka dzavo dzisina kupfeka, vachiuraya varwi. Uye varwi vakashinga vakadaro ...
  Uye kurova kwemhepo paMerita kune simba zvikuru. Iyo Fuhrer yakaunganidza ndege kubva kumberi kwekumabvazuva. Uye Yu-88 yakazviratidza mukubwinya kwayo. Uye zvechokwadi, Yu-87 yakashandiswawo, iyo, pasinei nekutonga kwevarwi mumhepo, yakaratidza kuti inoshanda zvikuru.
  Uye maKrauts akarova maBritish zvakanyanya. Uye vasikana veterminator vane tsoka dzisina makumbo vakatosimba. Uye varwi vari pano vanongova kirasi!
  Zvakanaka, iwe haugone sei kuyemura vasikana vakadaro? Kwete vasikana - asi vangori panthers!
  Vanoparadza vadzivisi vavo. Uye vanoimba:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda! Mapere akaipa ari kubvambura muvengi!
  Mapere akaipa - salute kune magamba!
  Uye vakatema zvakare ... Zvisinei, maBritish atozvipira. Uye vanosimudza maoko avo mudenga.
  Gerda anodzvova neChirungu:
  - Pamabvi! Uye tsvoda tsoka dzangu!
  Varume vanowira pasi nezviso zvavo uye vanotsvoda musikana asina kupfeka, tsoka dzine huruva zvishoma.
  Ipapo Charlotte, chikara chine bvudzi dzvuku, anovamanikidza kutsvoda tsoka dzavo. Akanaka sei.
  Mumhepo, bvudzi rake dzvuku remhangura rinobhururuka kunge kurwa, banner yeproletarian.
  Vose varume uye kunyanya vechidiki vanotsvoda zvitsitsinho zvakatenderera zvemwarikadzi. Uye vanonanzva tsoka dzerunako.
  Vakatsvoda tsoka dzaChristina naMagda dzisina kusununguka. Uyewo vasikana veaerobatics.
  Uye varwi vakadaro vane simba uye vane mhasuru. Uye zvinonyanya kukosha, isina shangu uye yakanaka.
  Uye zvimiro zvitete, uye ma slabs e abs! Uye mune chimwe chinhu chinoshamisa mavari, chimwe chinhu chehondo uye chimwe chinhu chakanaka.
  Uye tsandanyama dzose dzinotamba, uye mabhora etsandanyama anokunguruka pasi peganda rakatsvuka.
  Vasikana ava vakanakisa! Izvo zvine simba rehasha uye murazvo weshungu! Uye kuvimba mukukunda.
  Uye vaRungu vanogeza tsoka dzavo dzisina kupfeka, dzinoyevedza nokutsvoda!
  Malta yakawa, uye zvakava nyore kuendesa mauto kuAfrica. Fuhrer akachenjera, uye chinhu chikuru chakauya mupfungwa dzake chaiva pfungwa inonzwisisika: USSR inyika yehutongi, zvinoreva kuti yakasimba. Vanhu vangangosvika mazana maviri emamiriyoni vakabatanidzwa nedzidziso yemakominisiti uye iri isimba!
  Asi panguva imwecheteyo, USSR ine nyika yakakwana uye haisi kuzorwisa chero munhu.
  Saka, kuti urwise Russia, unofanira kugadzirira.
  Ndeapi matangi ane maGerman? Kutaura chokwadi kupera simba! Uye maRussia paMay Day parade vakaona KV-2s ine 152-mm cannons, uye KV-1s ine 76-mm cannons, uye T-34s, agile matangi zvakare ane pfuti dzinopinda maGerman.
  Uye Fuhrer akarayira: kugadzira mhuka dzavo pachavo seanopikisa matangi eRussia. Kunyanya, "Panthers", "Tigers", "Shumba" uye "mbeva". Motokari dzakanaka dzenguva yavo, asi dzinorema.
  Zvose zvinodhura uye kushanda nesimba! Kune rumwe rutivi, teknolojia yeGermany inogona kukwikwidza munyaya iyi neSoviet teknolojia.
  Mukuwedzera, maGermany aitarisira kuti munguva pfupi vaizova neAfrica yose, uye vaizokwanisa kutora zviwanikwa zvinokosha zvenyika. Uye kuchave nevaranda, nemauto, nemauto ehondo...
  Kazhinji, varwi veWehrmacht vane simba ...
  Uye vasikana vakanaka ... Uye mbavha dzinoshamisa!
  MuMarita vaifamba uye vaizivikanwa nokutambudzwa kwevanhu. Varwi vane hasha. Vakakurura vakomana ndokuvabhinya nevasikana! Kuregererei varaidzo?
  Varwi vakaimba uye vakashevedzera zvikuru:
  - Hapana achatimisa, kunyangwe dhiabhori anogona kutikunda!
  Gerda nechikwata chake vakarwisawo cruiser yeChirungu. Vasikana vakaifamba vakabata mapakatwa ndokutema munhu wese. Uye panguva imwe cheteyo vakakanda madhisiki akapinza netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Ava ndivo varwi vanomhanya-mhanya vasingagone kumiswa nyore nyore uye pasina matambudziko. Vanoenda mberi ndokuparadza vafambisi vengarava. Vakadaro vachizvininira pachavo nemaoko maviri. Varoyi vana ava vakaonekwa. Uye Varoyi havana tsitsi, vanouraya chose.
  Vanomhanya vachitevedza dheki, vachipenya zvitsitsinho zvavo zvepingi, uye vanovheyesa minondo yavo sezvipenga zvepropeller. Vanodimbura chirungu voimba zvavo vachisekerera.
  - Hatisi vasikana vane tsitsi, izwi redu rakajeka! Isu tinopwanya maBritish nehushingi kuti pasazonyarara pano!
  Uye ndimi dzicharatidza sei! Ava ndivo vasikana... Real terminators!
  Uye nezvigunwe zvavo zvigunwe zvisina kupfeka vanozvikanda madhisiki uye vanorova vavengi vavo.
  Vachazviita zvine ropa zvikuru. Uye huro dzavo dzakatemwa. Uye huro zhinji dzakavhurwa.
  Aggressive guys.
  Uye kunyanya, vasikana, vane mhasuru dzemhuka dzesango. Uye hapana anogona kuvamisa - ichi ndicho chinhu.
  Vasikana vari kumhanya-mhanya uye vanenge vakashama. Uye vakatoburitsa mazamu avo kuti awedzere kunaka.
  Gerda akaimba:
  - Uye cruiser ichabatwa - vasikana vari kumhanya! Chinhu chakadaro, chinhu chakadaro!
  Vasikana vacho vakanaka chaizvo zvekuti haugone kuvamisa kamwechete.
  Simba rinopisa rinoputika mukati mavo. Uye ingori dutu rine hasha rakadaro uye kuwanda kwemurazvo nekupisa.
  Varwi vakanaka chaizvo. Uye vanogona kukurova pashaya nechibhakera.
  Vane kusvetuka kwehasha kwevasikana vakazvarwa vaine mapapiro nemazino...
  Charlotte anodimbura Chirungu ndokuzvishinyira achiti:
  - Hapana angaenzaniswa nesu muhondo! Ini ndiri she-wolf, inotonhorera she-wolf!
  Uye chikara chine vhudzi dzvuku chinorova nekucheka nebakatwa...
  Saka admiral wechirungu akawira pasi pekurangwa kwevasikana. Chii chaizvo chaaida? Wakasangana nani?
  Varwi vakamutora ndokumudimbura kuita zvidimbu!
  Christina akaimba nemufaro:
  - Pachave akachekwa kebab!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Zvino negumbo rake rakashama akakanda dhisiki rine micheto inopinza. Uye akabva auraya varume vashanu vechiRungu.
  Magda akakava nechitsitsinho chake chisina kupfeka, uye varume vatatu vekuEngland vakabhururuka nepamusoro pechikepe. Musikana uyu anopenga chete!
  Uye vose vari vana vachadanidzira:
  - Mbiri kuna vamwari vedu!
  Uye achatema zvakare... Mazana echiRungu akatotemerwa pasi. Uye vapukunyuki vanowira pamabvi avo ndokutsvoda vasikana vakanaka, tsoka dzavo dzakasimba, dzakapfava, dzakashama.
  
  
  MUTUNGAMIRIRI WERUSSIA VLADIMIR ZELENSKY
  Mushure mekugadzwa, Vladimir Zelensky akazivisa kuparadzwa kweRada uye kuitwa kwekutanga sarudzo dzeparamende. Izvi zvaiwanzotarisirwa. Zvisinei, hukama neRussia hwakaramba husina kunaka. Vladimir Putin haana kukorokotedza Zelensky mukukunda kwake uye haana kuziva sarudzo dzemutungamiri wenyika muUkraine. Asi izvi zvakatobatsira mutungamiriri mutsva uyu. Vechirudzi vakamutarisa vachinyumwa vakaziva kuti aive mumwe wavo. Uye vekuMadokero vakaziva kuti Putin zvechokwadi murwi. Uye yakasimbisa rutsigiro rweUkraine. Saka zvakatangira hutano, uye kuguma kwerugare. Zelensky akazvitora uye akaita zvakasimba zvikuru musarudzo itsva kuRada. Akakwanisa kuwana ruzhinji rweparamende. Uye akabva abata mareferendamu akawanda. Kusanganisira kuvandudzwa kwebumbiro remitemo.
  Masimba emutungamiri wenyika akawedzerwa zvakanyanya. Pane zvakasiyana, Rada ine miganhu. Pashure paizvozvo Zelensky akatanga zvakasimba kuita shanduko uye yemazuva ano.
  Panguva imwecheteyo, kutama kwemanomano kwakagadzirwa muDonbass. Warrior Anastasia Orlova akapiwa sarudzo inofadza. Nerutsigiro rweUkraine neWestern intelligence services, anozova gavhuna weLugansk neDonetsk matunhu. Ipapo achava nhengo yepamutemo muUkraine uye mari yekudzorera uye simba guru remunhu. Uye kunyange hondo yako. Ndiko, sarudzo yeKadyrov. Apo Russia yakapa rusununguko kuChechnya, ichingochengetedza zviri pamutemo kutonga pamusoro payo.
  Anastasia Orlova, ane pesvedzero pakati pevatungamiriri veminda, akabvuma sarudzo iyi. Ndinofanira kutaura kuti mukadzi uyu akanga akanaka kwazvo, blonde, uye kazhinji, kunyange munguva yechando, aimhanya asina shangu.
  Anastasia akazivisa hondo pamusoro pe "kuba" hutungamiri hweNew Russia. Iye musikana ane mhirizhonga uye ane chiremera. Uye akatanga imba yake yekugara muNovoazovsk. Vamwe vanhu nemauto vakamutsigira.
  Anastasia, nehondo yevasikana vasina shangu, akaita mhirizhonga dzakawanda uye akatora maguta akawanda. Hondo dzomunzvimbomo dzakatanga. Pakamuka hondo.
  Anastasia akaita nounyanzvi uye akagamuchira mari kubva kunze kwenyika. Mukuwedzera, aive nerutsigiro muRussia. Kusanganisira kubva kuvakadzi. Chokwadi chekuti Putin airwara chakabatsirawo pakubudirira. Sezviri pachena purezidhendi weRussia ane chishuwo akazvipedza simba. Uye mumamiriro ezvinhu aya, hutungamiri muRussia hwakaparadzaniswa. Anastasia akatora mukana uyu uye akatora Donetsk. Ndawana rutsigiro rwakakomba.
  Hondo yakatangawo neLugansk. Asi kwete kunyanya kusimba. Mauto aisada kuurayana.
  Pakupedzisira, sarudzo dzeMutungamiri weNovorossiya dzakaitwa, uye Anastasia akakunda. Yakakurumidza kuzivikanwa neUnited States neKiiv. Zvino dzimwe nyika dzekuMadokero, nenyika yose!
  Zelensky akachengeta shoko rake, achipa Novorossia chinzvimbo chakakosha mukati meUkraine. Uye muDonetsk mureza weyero-bhuruu wakapeperetswa zvakare.
  Runyararo rwakanga rwakamirirwa rwasvika.
  Zelensky akarwisana nehuori, uye akatounza mutongo werufu wemhosva dzehupfumi. Nekunyatso uye nehunyanzvi kutonga nekugadzira timu yehunyanzvi, Vladimir Zelensky akapa Ukraine mwero wekukura wakakwira. Nyika yakanga ichisimuka, uye simba remutungamiriri mutsva rakanga richisimba. Hukama neRussia hwakanga huri nani. Chii chakakonzera sitiroko yakatora Putin uye yakamuita kuti asave neshungu uye nehasha.
  MuRussia, mukurumbira waZelensky wakanga uchikura. Aive mutauri akasimba, munhu anoyemurika, ari populist. Uye kwete communist, asi kwete anti-communist zvakare. Yakakurumbira, pakati pekuruboshwe uye pakati peRussia oligarchs. Yakanyanya kufarirwa pakati pevechidiki vechiRussia. Murume ane njere uye murume. Anoratidzika kuva akangwara, asi atora simba rinogara narini. Hongu, zvechokwadi mutungamiri, asiwo munyoro panguva imwe chete! Tsika dzepamusoro, asi dzinonzwisisika uye dzinodiwa nevanhu. Tarenda chairo mukutungamirira. Uye murongi mukuru.
  Uye saka, apo makore mashanu ekubudirira uye kusimuka kweUkraine apfuura, uye simba raZelensky rakazosimba, chirevo chinofadza chakatevera.
  Kureva, kubatana neRussia. Gadzirai mubatanidzwa wenyika imwe chete nemutungamiri mumwe chete ane simba guru. Chokwadi, vakasarudzwa nevakawanda.
  Uye muRussia vepamusoro vakavhunduka. Kufamba kwakadini! Panguva ino, Putin akange apera simba kubva kuchirwere chakakomba uye arasikirwa nemukurumbira. Izvi zvinoreva kuti aisakwanisa kurwa, kana kuti kwete zvizere. Uye Medvedev pachake, kazhinji, haasi murwi uye haadiwi nevanhu.
  Uye pano Zelensky anoda zvakajeka kuva mutungamiri wehurumende yemubatanidzwa uye ... Mikana yake ndeyechokwadi! Chekutanga, Madokero anoda kuona Vladimir Zelensky semutungamiri weRussia neUkraine! Akazviratidza kuva anonyatsotsigira-Western uye European wezvematongerwo enyika. Chechipiri, Zelensky yakakurumbira muRussia uye kunyanya muUkraine. Chechitatu, hapana vakwikwidzi vari kuona. Putin anorwara zvakanyanya, Medvedev haana simba uye haafarirwi, Zyuganov naZhirinovsky vakwegura. Hapana vamwe vatungamiri vari kuonekwa. Uyezve, chechina, kune rubatsiro kubva kune oligarchs yeRussia neZelensky.
  Hongu, zviri pachena kuti uyu mumiriri akakomba kwazvo wehutungamiriri hweRussia. Ane simba, charisma, uye chipo chinoshamisa chekutaura. Uye zvakare kutsigirwa kwevese Western neRussia media. Kunyanya kufarirwa kwechitsva mune zvematongerwo enyika zveRussia, pasi pevatungamiriri vekare uye vanofinha.
  Muchidimbu, hazvina kunaka kuramba uye kutya kubvuma kupihwa. Putin akatambura sitiroko yechipiri. Medvedev akava acting purezidhendi weRussia.
  Zvechokwadi, zviri kure nechokwadi chokuti Zelensky achakunda zvechokwadi. Uye ini ndinoda chaizvo kuwedzera Ukraine. Medvedev ane chishuwo chekupfuura Putin! Asi zvakakosha here kutora njodzi yakadai sesarudzo naZelensky?
  Nekudaro, vanhu veRussia vakatsigira pfungwa yekubatana neUkraine. Mazana ezviuru zvevanhu akaenda kumigwagwa - achida: kubatana kwehama dzeSlavic. Varatidziri vakanetsana nemapurisa muMoscow. Vanhu vakawanda vakakuvara. Mhepo yekuratidzira yakatanga kusimuka.
  MaKomonisiti akazopedzisira awana Zyuganov, kana kuti kunyanya, yakaora, uye hutungamiri hudiki hwakatanga kuendesa vanhu kumigwagwa. Kuda shanduko yehurumende.
  Venyika vakabudawo vakave nevatungamiri vavo vakasimba uye vane manyawi. Maidan akabva awedzera kuva nefashoni. Matombo nemakorokoza eMolotov zvakakandwa kumapurisa. Kusagutsikana kwainge kwagara kwenguva refu kwevanhu kwakatanga kuoneka zvakanyanya.
  Medvedev akabata kanzuru yekuchengetedza.
  Vazhinji venhengo dzanga dzichitsigira kubatana - vachitaura chokwadi chekuti dhiyabhorosi haana kutyisa sezvaanopendwa. Uye zviwanikwa zvekutonga uye propaganda isimba rakakura! Uye kuti vanhu vanogona kunyatso gadziriswa pfungwa, uye ivo vanowanzovhotera bato riri kutonga.
  Mabhirioni eRussia akapikawo kuvimbika kuna Medvedev, uyo aifungidzirwa, anga ari musimba kwenguva yakareba uye akagutsa munhu wese.
  Billionaire Deribasco akati zvine musoro:
  - Isu tinofanirwa kuita mushandirapamwe wesarudzo muchimiro: Medvedev ndiPutin nhasi, uye hapana Zelenskys ane njodzi kwatiri!
  Roman Abramovich akataura zvine chiremera:
  "Takaburitsa Yeltsin mugomba resarudzo nechiyero chechina kubva muzana, uye tichakuburitsa zvakanyanya!" Mari yedu uye midhiya ndiyo vimbiso yedu!
  Prokhorov akasimbisa:
  - Hatidi mitero yakakwira zvakadaro kune vapfumi semuUkraine, uye isu tichamira nemi mose!
  Dmitry Medvedev akarova chibhakera patafura ndokuti:
  - Ipapo isu tinogamuchira chikumbiro chekubatanidza uye kubatana!
  Chibvumirano chekubatana chakasainwa pakati peUkraine neRussia. Pakarepo chiyero chesimba chakashanduka. Sarudzo dzemutungamiri wenyika dzinofanirwa kuitwa mukati memwedzi mitatu.
  Kunyoresa chigaro chemutungamiri wenyika, zvakakwana kuunganidza masaginicha ezviuru zana, kana kuita dhipoziti yezviuru makumi mapfumbamwe zvemadhora, inozodzoserwa chete kana wasvika chikamu chechipiri. Iyi mitemo inonakidza chaizvo. Zvikamu zvakatorwa kubva kuRussia uye zvishoma kubva kuUkraine mutemo.
  Sezvingatarisirwa, kuchave nevazhinji vamiriri vemutungamiri wenyika; timu yaMedvedev sezviri pachena yakafunga kuti izvi zvingatonyanya kubatsira kwavari! Vanoti kufamba-famba kwevavhoti kuchapa kuti vakuru vakuru vabatsirwe muchikamu chekutanga. Uye yechipiri, munhu wose achatsigira Medvedev. Chero zvazvingava, mutungamiri wehurumende aivimba nazvo. Uye yakatanga ...
  Anastasia Orlova, uyu asina shangu Cleopatra, akati pachava neZelensky kurwisana nezana rose. Uye kuti ndiye Lancelot kurwisa dhiragoni Putin naMedvedev.
  Kurwiswa kunotyisa mumapepanhau kwakaitika. Vamwe vaive kudivi reZelensky, vamwe vaive kudivi reMedvedev.
  Nguva yekunyoresa vamiriri yatanga. Kwakanga kune mhirizhonga muRussia. Mwanakomana waDzhokhar Dudayev akaonekwa muCaucasus uye akazivisa jihad. Uye yakagamuchira rutsigiro rwakapararira munzvimbo dzeIslam. Nyanzvi dzakawanda dzakafungidzira nzeve dzeCIA pano. Zvakare, hutungamiriri hwaTrump hwasvika pakupera, uye isu tinofanirwa kuhwina zvishoma kukunda. Uye Zelensky pachigaro cheRussia kukunda kukuru! Kunyange zvazvo, kunewo vatsoropodzi vanoti Zelensky anogona kuita kuti Russia ive nyika huru, yakasimba zvikuru, kunyanya mune zvehupfumi, kupfuura yaive pasi paPutin.
  Saka pfungwa dzakapatsanurwawo kuMadokero. Iyo yakabatana yeUkraine-yeRussia nyika, hongu, ishamwari ine simba uye kwete jee zvachose. Iri rinogona kunge riri chikara. Nomuzvarirwo, mauto eRussia ekuchengetedza akatsigirawo kubatana. Uyezve, Anastasia mukadzi akanaka. Iye, pamwe chete nehondo yevasikana, vose vakanaka, vakanga vasina shangu uye mubhikini, vakagogodza uye vakakunda mauto eRussia anokosha. Pavanounganidza guruva kuti vapidigura Zelensky's anonyanya kushingaira fan.
  Vasikana vakaratidza kuti vanorwa zvine mutsindo vasina shangu uye vakapfeka mabhikini! Uye boka rinokosha "Vympel" rakakundwa nevakadzi vanopisa. Somugumisiro, chisarudzo chakaitwa kuti chisapindira, uye hutungamiri hwepro-Ukraine hwakatanga kutonga muNovorossiya.
  Anastasia akashandira Zelenky. Muhondo, musikana aiziva kukanda madhisiki akapinza, matete, mabhoomerang, uye magirinedhi netsoka dzake. Bikini-akapfeka varwi vava ngano. Ruzhinji rwevasikana, mumwe nemumwe wavo anokodzera chikamu chose. Iri isimba guru!
  Anastasia akamhanya nemuchando, zvitsitsinho zvake zvitsvuku, zvisina kupfeka zvichipenya. Musikana akaimba:
  Mukuwanda kwenzvimbo, nditende, kune hope,
  Akaita semwaranzi wezuva mudenga...
  Mumaziso eSvarog mune rugare nekuchena,
  Ndiye wedu saJesu achamuka zvakare!
  
  Tichabereka magumo anopenya,
  Achapenya sezuva muna Chivabvu...
  Asi ini handinzwisise kuti undead inogona kuva yakareba sei,
  Mafungiro akaipa sei anoitika nesu!
  
  Dzivirira nyika yababa vako, knight,
  Nyeredzi yokudenga ngaipenye...
  Isu tinodzivirira hukuru hweNyika yedu yekuzvarwa,
  Rega pasi rive paradhiso yekusingaperi!
  
  Asi chii chingaite communism yakaipa?
  Achaita kuti mureza wenyika ive nesimba rose...
  Uye hasha fascism ichanyangarika muinferno,
  Tichabaya muvengi nekurova kwakasimba kwazvo!
  
  Ipai mwoyo yenyu kuna Amai vedu,
  Kupenya nekupisa kwakanyanya ...
  Tichapfuura nemuhondo yedu kusvika kumagumo,
  Uye isu tichaparadza Fuhrer nekurova kamwe!
  
  Comrade Stalin akatsiva baba vake.
  Tiri vana vemarudzi akasiyana...
  Boka richaparara mugehena mukupenga,
  Uye nyanzvi Lenin icharatidza nzira yeEdheni!
  
  MuRussia mukomana wese ihofori,
  Uye vasikana vakadzidziswa kurwa ...
  Mhuri yaIshe Wemasimbaose ndeyedu,
  Isu maRussia tagara tichigona kurwa!
  
  Tichabudirira, munguva pfupi ndinotenda, tichazadzisa zvese,
  Hakuna chinhu chakakwirira mupasirese...
  Nhengo yeKomsomol yakasimudza gwara,
  Uye rova Fuhrer padenga!
  
  Hapasisina communism, hapasisina pfungwa,
  Dzakanaka uye dzichaunza mufaro!
  Uye iyo Fuhrer inongova villain,
  Yakanyanya kunyengedza, yakasviba kwazvo!
  
  Ini ndiri musikana - ukuru hwemurwi,
  Asina bhutsu, akamhanya akashinga nemuchando...
  Mukobvu wangu wakarukwa negoridhe.
  Ndakavaka a fast rose!
  
  Mabhirioni epfungwa anogona kubuda
  Nzira yekuronga nyika yebaba mucommunism ...
  Kana ukaona Fritz, murove nesimba,
  Kuti Adolf ane ropa arege kugara pachigaro!
  
  Rova mafashist nechibhakera chako,
  Zvichiri nani, varove nesando...
  Ngatifambei tichitevedza Volga nemhepo,
  Isu hatinei nekupwanya mbudzi!
  
  Tichasimudza masoja kuNyika yeMadzi,
  Vasikana vanomhanyira kunorwisa...
  Runako rwakanangisa pfuti,
  Kutsiva kwaHitler kuchava kunorwadza!
  
  Hapana anogona kukunda maRussia,
  Kunyangwe mhumhi yefascism idhiabhori ane nguva ...
  Asi zvakadaro bere rake rakasimba,
  Ndeupi urongwa huri kuvaka hutsva!
  
  Mhanyai kuNyika yaamai, kuna Stalin,
  Nhengo dzeKomsomol dziri kumhanya dzisina shangu...
  MaNazi akachekwa nemvura inopisa,
  Nekuti maRussia makuru ndiwo anotonhorera!
  
  Vasikana vanodada vachapinda muBerlin,
  Vachasiya tsoka dzisina shangu...
  Pamusoro pazvo pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye vanoshandura sirivha semaparera ewasp!
  Musikana anoimba, asi anorwa sei! Mushure mezvose, akanga ari iye nevamwe vake vana avo pane imwe nguva vakaponesa mauto kubva pakukundwa kwakakwana kuIolaisk.
  Pakabva papinda vasikana vashanu vakapfeka bhikini vasina shangu neuto rose.
  Hongu, chaive chishamiso chaicho.
  Anastasia akapfura zvakawanda kubva pamushini wepfuti, achicheka mutsara wemuvengi, ndokubva akanda madhisiki akati wandei panguva imwe chete nezvigunwe zvake. Misoro iyoyo yakagurwa.
  Uye Anastasia achaimba:
  - Nokuti Mutsvene Rus '!
  Natasha akaridzawo pfuti, akatema vavengi, uye akakwenya, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achidonhedza tangi:
  - For Svarog!
  Uye ipapo Zoya ane bvudzi regoridhe anomupa mukana. Uye anokanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu uye anodanidzira:
  - Nezve ramangwana raRodnoverie!
  Uye Aurora achavatevera nekukurumidza sezvinobvira. Uye nechitsitsinho chake chisina chinhu achasunungura chipo cherufu, achidanidzira;
  - Kune miganhu yakakura!
  Uye ipapo Svetlana anosundira mukati. Iye achapa kuputika, uye ipapo kubva mupfuti yemuchina, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe zvake achatumira kuparadza ...
  Uye runako rusina makumbo runodanidzira:
  - Nekudzoka kwevaRomanovs!
  Hongu, Anastasia aive fan wekudzorerwa kwehumambo hwehumambo. Muchokwadi, muRussia pane chaizvo tsar musimba zvakadaro. Saka wadii kugadzira humambo hwehumambo? Uyezve, ropa rezvizvarwa zvakawanda zvemadzimambo eEurope rinoyerera mumitsipa yeRomanovs. Uyu ndiwo dzinza ravo here? Imhuri rudzii Putin, uye kunyanya Lukashenko? Ndivanaani vachava madzimambo? Asi vaRomanovs vazodziwa vaMwari!
  Anastasia neshamwari dzake mubhikini vakaita zvishamiso zvakawanda. Akarwa sadhiabhorosi. Asi ipapo akapokana Putin uye parutivi Zelensky. Kazhinji, Anastasia akaona kuti Ukraine yakanga ichitadzirwa, uye aine pfungwa yakawedzera yekururamisira, akatsigira vasina simba!
  Anastasia nevashanu vake vakaramba kurwiswa kwaNovoazovsk pavakaedza kumusunga semupanduki. Boka rose remauto ehurumende rakagurwa ndokutorerwa zvombo.
  Mushure mokunge vatapwa vakawira pazviso zvavo uye vakatsvoda Anastasia uye mumwe musikana asina kupfeka, tsoka dzeguruva.
  Musikana uyu neuzivi akati kuvarwi vakabatwa veNovorossiya:
  - Handidi kukuuraya! Muri hama dzangu! Uye ndichava mambokadzi wenyu.
  Kazhinji, Novorossiya akagamuchira Anastasia pasina kukuvara kukuru kana kurasikirwa kukuru. Ichokwadi, mutsvuku weblonde akagura musoro wagavhuna weDonetsk Republic uye akauraya varindi vake, kunyanya veCaucasians.
  Anastasia ave ari ngano kwenguva refu. MuCrimea, akaita zvishamiso zvakadaro zvokuti akagamuchira nyeredzi yeHero yeRussian Federation. Pasina iye, zvingadai zvisina kushanda zvakanaka nevamwe vake mumabhikini. Asi ipapo Anastasia akatorwa uye akanyimwa mibayiro ose Russian. Kusanganisira kuurayiwa kwemauto eRussia akakosha muhondo, pavakaedza kumubvisa. Mhosva yakatotangwa.
  Asi havana kutya kutanga hondo huru neNovorossiya inenge yakasununguka. Uyezve, Putin akarwara, uye pasina iye hapana aida kutora mutoro.
  Kunyanya Medvedev, uyo kazhinji haasi mutungamiri mumatumbo ake uye mweya. Asi izvi ndizvo chaizvo zvakakodzera maBears kune oligarchs yeRussia uye vaperekedzi vaPutin - vanogona kushandiswa nyore nyore.
  Zvingave zvakadaro, muchina mukuru wepropaganda wasimuka uchipokana neZelensky. Vakatanga kupa munhu wese mhosva pane zvese. Uye kuti anonzi akapindwa muropa nezvinodhaka, mbavha, uye akabvisa mabhiriyoni emadhora kuburikidza nemakambani ekumahombekombe, uye kuti aiwanzoita ngochani.
  Kudunhu kwakaenda kunonyora. Uye zvechokwadi pakanga paine zvapupu, uye zvisimbiso zvemarudzi akasiyana-siyana. Kusanganisira kupomerwa ungochani. Kunyoreswa kwevanoda kukwikwidza kuchangotanga, madhaka ave kutoyerera.
  Huwandu hwevanhu vakada kutora chikamu musarudzo, vese vekuUkraine uye kunyanya vekuRussia, hwakave hwakakura. Vese macommunist nema nationalists vakakwira. Pakarepo, kunyange vakwegura uye vanorwara Zyuganov vakaratidza kuvhota. Kunyange zvazvo akatosiya basa rasachigaro weCommunist Party yeRussian Federation. Afonin, Udaltsov, naGrudinin vakaendawo kunovhota. Uye kazhinji kuchine boka revanokwikwidza kuruboshwe, vashoma-vanozivikanwa, asi greyhounds. Uye vanhu vazhinji vanoda kukwikwidza chigaro chemutungamiri! Zvakadini nezviuru makumi mapfumbamwe zvemadhora? Ichi ndicho chitsama chakakura kudaro neRussian standards?
  Zvaiita sokuti matangi aida kukwira. Uye mabhizinesi, uye maartist, uye pop manhamba, uye vanyori. Hungu, vanyori vanoshingairawo. Zvigadzirire wega. Uye zviuru makumi mapfumbamwe zvemadhora hazvina kudaro. Saka CEC yakagamuchira mazana ezvikumbiro.
  Zvakanaka, sarudzo! Eya, kwakazova kuratidzwa kwakadini! Kunyange Alla Pugachev akamhanyira mutungamiri. Kuregererei? Alka akatanga kukanganwa, anogona kuzviyeuchidza! Pakati pevanhu vakwegura, Yuri Luzhkov akakwira kumutungamiri wenyika. Sezvinei ndaidawo kuzviyeuchidza.
  Zvakanaka, chokwadi, kuratidzwa kwakadaro hakugone kuita pasina Vladimir Volfovich. Asi panguva ino mwanakomana wake Igor Lebedev uye ruoko rwake rworudyi Degtyarev vakapinda musarudzo. Vakapindawo muzvikamu zvitatu musarudzo.
  Venyika vakatamawo. Zvechokwadi, Demushkin anozivikanwa, akashanda mujeri, uye, zvinonakidza, "Spider," mutungamiri we "Metal Corrosion" uye mukuru weboka redombo "Kolovrat" akamhanyira mutungamiri, nevamwe vakawanda.
  Ehe, chokwadi, vaimbi vepop vakatangawo pamushandirapamwe. Heino Philip Kirkorov uye Nikolai Baskov. Ivowo havana chavanorasikirwa nacho. Murindi wemauto akadaro.
  Uye Timothy naVitas, uye kazhinji vanhu vazhinji vakaenda pamushandirapamwe.
  Chokwadi, kwete netsaona! Chirongwa chaMedvedev chaive chekudoma nhamba huru yevamiriri vaizoendesa mavhoti kwaari mumutambo wechipiri. Pakazara chirongwa chinonakidza. Chiyero cheMedvedev pakutanga chakaderera pane cheZelensky. Uye hazvibviri kukunda pasina unyengeri!
  Asi Yeltsin aivewo ne zero rating, asi akakwanisa kukunda Zyuganov. Ichokwadi, iyo yekupedzisira yakaita sarudzo sechisina basa: kurasikirwa nemaune!
  Uye munyaya iyi, Medvedev anopesana nemunhu anoshamisa uye ane tarenda.
  Saka pane zvakawanda zviri kuitika pano. Pachirongwa cheSolovyov, Zelensky aigara achikandwa madhaka kwaari. Ichokwadi, ipapo musikana akakanda ice cream pachiso chaSolovyov nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina chinhu. Ndokubva aburitsa ziso. Mushure mezvo zvakava pachena kuti hazvina kuchengeteka kukanda dope paZelensky! Se, murume uyu igondo rekuUkraine!
  Kazhinji, kwakanga kusina kubatana munzanga yeRussia. Vazhinji, vanhu vazhinji vakatsigira Zelensky. Kufanana, ropa rechidiki chairo uye rakakwanisa kusimudza Ukraine pasina mitengo yakakwira yemafuta uye gasi! Uye zvakadini neMedvedev? Nyika iri kunyura chaiko mumadhora emafuta negasi, uye hupfumi hwaenda kumawere. Iko hakuna kukura, kurovha chete kuri kuwedzera.
  Medvedev kazhinji ane yepamusoro-soro yekupokana pakati pevezvematongerwo enyika vese. Kunyangwe izvi ndizvo chaizvo nei zvichibatsira kune oligarchs. Kunyanya patinovimba navo, ndipo patinowedzera kudzora. Hurumende yeRussia yakatanga chimbichimbi kukwidza mihoro yemunhu wese uye penjeni. Uye dzimwe nguva...
  Uyezve, Medvedev akatoronga kuderedza zera rekurega basa nemakore maviri. Sezvineiwo, zvinhu zvese zvakanakira vanhu. Uye zvigadziriso zvakaitwa kuwedzera penjeni uye kuverenga basa mushure mekurega sehurefu hwebasa.
  Medvedev nevakuru vakuru havana kukanganwa. Zvekuti vanomira vachimuvhotera. Zvikurukuru, ziviso dzapachena dzemari dzakakanzurwa, uye zvipo zvinosvika chiuru chamadhora zvakabvumirwa. Izvo, zvechokwadi, mukuru mukuru akafarira. Ndizvo zvakaitawo mvumo yekuve nereal estate kunze kwenyika, pamwe nemaakaundi.
  Kuti akunde vanosvuta, mutemo unorambidza fodya wakanga wakasununguka zvikuru. Kutengeswa kwedoro usiku kwaibvumirwa, uye kunyange kubhejera kwaibvumirwa nomutemo. Iyo yekupedzisira yakagamuchirwa nemaoligarchs; zvirokwazvo, sei kurasikirwa nemari yakadaro uye kuitora pasi pevhu.
  Chirongwa che "Dolls" chadzoka. Vakatanga kuratidza kusvotwa zvakanyanya paterevhizheni.
  Medvedev akazivisawo kuregererwa, uye akatorayira kubhadhara mari yekuyamura kuvasungwa. Uye ichi zvakare chikamu chikuru chevhoti. Uye vasungwa pachavo nemhuri dzavo.
  Kazhinji, Medvedev akaisa sirogani: rusununguko rwakawanda! Chokwadi, Russia yaneta nekudzvinyirira kwaPutin. Pausingazooni mukadzi akashama paTV!
  Uye zvechokwadi pakanga paine kuedza kuratidza: hupenyu hwave hwakasununguka, hupenyu hwave hunonakidza!
  Medvedev akadzikisawo mitengo yedoro uye akabvumira kushambadza doro paterevhizheni. Kutaura zvazviri, sei uchienda kure.
  Asi hondo yakanga ichitanga muCaucasus. Mushure mokunge Putin aenda, vakwiri vemakomo vakatanga kukumbira mamwe maropafadzo nekodzero. Uye vavariro dzavo dzakangokura. Uyezve, Turkey yakatanga kuisa zvakanyanya kumanikidza kuCaucasus, vavariro dzavo dzakakura, kunyanya kubva muSiria Erdogan akagamuchira zvishoma mumaonero ake. Mamiriro ezvinhu akawedzerwa nekudonha kwemitengo yemafuta uye, nekudaro, mitengo yegasi. Yaiva Venezuela yakawedzera kugadzirwa mushure mekupidigura hutongi hweMaduro. United States neIran dzakazoyanana, uye hurumende yakabatana yakagadzwa muLibya.
  Kudonha kwemitengo yemafuta kwakadonhedza ruble yeRussia, kwakawedzera inflation, uye kuderera kwekuwedzera kwemuhoro nemapenjeni.
  Uye kuwedzera kwebasa revarwi muCaucasus vakatamba naMedvedev.
  Vakataura kuti haakwanise kuchengetedza nhaka yaPutin. Uye chii kazhinji, sezvinowanzoitika: nyeredzi yakazvigadza mutsivi asina simba.
  Zvose USA neArab nyika uye kunyange Iran zvakakonzera kupatsanurwa muCaucasus. Asi pakamuka kusawirirana pakati pemauto. Vamwe vachiri kuda kuona shamwari yaPutin yenguva refu, Medvedev, semutungamiri! Uye vamwe vaizoisa mune yakakurumbira Sergei Shoigu.
  Asi iyo yekupedzisira haina kutsigirwa ne oligarchs uye maindasitiri. Vaimuona seari kuruboshwe, uye mabhirioni aive aneta nehudzvanyiriri hwemunhu mumwe. Munhu wese aida kusununguka pachigaro uye kuyananiswa neWest. Medvedev, akamirira kusvika nguva yekunyoresa yevamiriri vemutungamiri wenyika yapera, akadzinga Shoigu. Chii chakakonzera kusagadzikana muuto.
  . CHITSAUKO Nha.
  Ipapo Medvedev akapa Shoigu chinzvimbo chakavimbiswa kwenguva refu cheMarshal uye akamupa chinzvimbo chekuremekedza mutevedzeri wemutungamiri. Zvakare a populist kufamba. Asi chero zvakadaro, mamiriro esarudzo asati aitwa anga asingatsigiri mutevedzeri wemutungamiri wenyika.
  Zelensky mudiki, akabudirira zvakanyanya, ane hungwaru, ane zvibodzwa. Uye kunyangwe payakanyoreswa, vanopfuura mazana maviri vamiriri vemutungamiri wenyika vakachengeta hutungamiriri hwavo husina kupokana. Asi Medvedev achiri aifanira kurwira nzvimbo yechipiri. Zvisingatarisirwi, Alla Pugacheva akazova mukwikwidzi wake kuti asvike mutsara wechipiri. The aging prima donna, anga asina kutamba kwenguva yakareba uye asina kunyanya kufarira PR, akangoerekana asvetuka muzvikamu.
  Zvichida kwaiva kuita kwevezvematongerwo enyika vaigumbura. Zhirinovsky uye Zyuganov, pane zvinopesana, yakaderera zvakanyanya mukuyerwa. Vanhu vaneta zvakanyanyisa nevezvematongerwo enyika ava. Uyezve, vadiki uye vatungamiri vepakutanga vakaonekwa panzvimbo yavo yesarudzo.
  Demushkin, uyo akagamuchira mufananidzo wekufira mujeri, akawedzera zvakajeka. Suraikin haasati akwanisa kuwana chiyero, asi imwe nhengo yebato rake, Sergei Kovalev, mutambi wetsiva wepamusoro weRussia, akatangawo kuwana mapoinzi.
  Kazhinji, Sergei Kovalev akazova mukomana anonakidza. Akamhanyira chigaro chameya weMoscow uye, zvisingatarisirwi kumunhu wose, akava wechipiri. Akabatana neRussia Communist Party. Uye akatangawo kuvandudza rating yake.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti Sergey Kovalev - mukuru wetsiva - yakanakisisa pakati vokuRussia, kunyange kupfuura Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev saka ndiye terminator uye ane njodzi padyo neMedvedev.
  Chokwadi, mazhinji masevhisi ekuongorora eRussia ane ratings uye ... O. purezidhendi akanga akanyanyisa. Asi kukwidziridzwa kwaive kwakakwana. Zvisinei, Medvedev akanga asina rombo rakanaka. Mushure mePutin, neimwe nzira rombo rakava stingier. Mitengo yemafuta yakaramba ichidonha, ruble exchange rate yakadonhawo, uye mitengo yakakwira nekukurumidza. Caucasus yakanga ichipisa zvakanyanya uye zvakanyanya. Uye kunyange varume vaKadyrov vakatanga kurwisana nevarwi. Aya ndiwo mamiriro ezvinhu. Zvino maTaliban akarwisa mauto eRussia pamuganhu neTajikistan.
  Uye sezvazvakazoitika, mauto eRussia akanga asina kugadzirira. Medvedev akazvigadzirira zvakare. Uyezve, kunyomba kunosanganisira kuba muMinistry of Defense uye Ministry of Finance kwakaburitswa. Mumvuri wakawira pashamwari dzenguva refu dzeMedvedev. Kusava nechokwadi kwakamukawo pamusoro pokuti ndiani akaba mazana emabhiriyoni emadhora muRussia. Uyewo kufungira. Uye vezvenhau vakabva vaita hutsinye...
  Zelensky akaita chirongwa chesarudzo zvakadzikama, nehunyanzvi, seshow. Zhirinovsky, senguva dzose, akashanda zvakanyanya kune zviremera kupfuura iye pachake. Zyuganov akabhohwa uye akakandwa mazai akaora. Zvino zvakare zviitiko ...
  Zvechokwadi, Ksenia Sobchak akatora chikamu mumasarudzo, uye haana kukwanisa kuita kunze kwekukanda kunze konik. Akaitora uye akakanda keke pachiso chaZhirinovsky. Uye akakwezva kutarisa. Zvakaitikawo chaizvo.
  Alexander Povetkin akatorawo chikamu musarudzo. Mutambi wetsiva wekuRussia, mushure mekukundwa naJoshua, haana kuzokwanisa kudzoka kwenguva yakareba, akazova nehondo mbiri nevatambi vaipfuura, ndokudonha mune imwe yakakomba. Apedza basa rake, akapinda mune zvematongerwo enyika ndokutanga kugadzira bato renyika.
  Parizvino pasina kubudirira kukuru.
  Povetkin, zvisinei, akarova mupikisi wake kumeso panguva yegakava repaterevhizheni. Akazvisiyanisa uye izvi zvakasimudza chiyero chake zvishoma.
  Kazhinji, sarudzo dzakange dziine mhirizhonga.
  Vakaita nharo dzepaterevhizheni: vakapa masekonzi makumi matatu ekupindura, uye pakava nekupokana. Mapato, kurwa, zvinonyadzisa. A whole farce.
  Medvedev akasimudzirwa asinganyadziswi, asi chiyero chake hachina kukura. Kubuda kuenda kuchikamu chechipiri kuchiri kukahadzika.
  Zelensky akanga ari mberi nemuganhu wakafara. Uye hazvishamisi! Mumakore mashanu, Vladimir akakwanisa kupedza kushaikwa kwemabasa uye kudzoreredza zvidyarwa zvese nemafekitori, uye kuvaka zvitsva.
  Imwe yebudiriro yaZelensky yaive kusimudzira kwekurima uye mamwe masimba emagetsi.
  MuUkraine, kunyanya, zvidyarwa zvemagetsi zvakaonekwa zvinoshanda uye zvinochaja kubva mumhepo yekumanikidza kusiyana. Pamwe chete nemagetsi emagetsi emagetsi. Uye zvakawanda. Kusanganisira kushandisa simba reiyo ionosphere. Zvakaitika kuti sainzi yakaenda kunopesana nemafuta uye gasi.
  Kunzwa chaiko kwaive kutaridzika muUkraine kwechirimwa chinogadzira chikafu chekugadzira nekuchipa kuChina. Uye Russia yakaderedza kutengeswa kwechikafu kunze kwenyika.
  Paivawo nevakasarudzwa pakati pevaUkraine. Kunyanya, Vladimir Klitschko. Mutambi wetsiva aive nemukurumbira aive nebasa rakaoma. Akadzokera mhete: kukunda Charr naTyson Fury. Asi mutambo wechitatu uchirwisa Joshua, akakundwa zvakare, asi akawana mari yakawanda. Uye akazivisa kusiya kwake kwekupedzisira kubva kutsiva.
  Asi akabva adzoka zvakare. Akarwa muna Kyiv pamwe Gassiev uye akakunda. Mushure mezvo, akave neimwe kurwa uye akahwina zita renguva dzose shasha yepasi rose - pakupedzisira akatyora rekodhi yaForeman uye rekodhi yaJoe Louis. Mushure mezvo akazivisa kusarudzwa kwake semutungamiri weUnited Russia neUkraine. Uye zvinofanirwa kutaurwa kuti Vladimir Klitschko pakati pevaUkraine ndiye wechipiri chete kuna Zelensky pachake. Uye pasinei nezera rake rakakura mubhokisi, Vladimir Klitschko atove panguva yesarudzo aita zvidziviriro zvinosungirwa kune mutambi wetsiva aive mudiki kwaari nemakore makumi maviri. Uye zvakare akakunda nekugogodza.
  Mushure maizvozvi, Vladimir Klitschko akasvetuka, uye akaswedera pedyo neMedvedev, achiwana mikana yemutambo wechipiri.
  Kazhinji, sarudzo idzi dzaive nemudiwa mumwe asingarambiki: Zelensky, uye pakanga paine kurwira kwakasimba kwenzvimbo yechipiri. Alla Pugacheva, uyo akanga apfuura Medvedev kwenguva pfupi mukurwira nzvimbo yechipiri, akatanga kusimuka. Chaizvoizvo, akanga asina kuvhenekerwa nechinhu chipi nechipi chinopenya. Uye Vladimir Klitschko akauya panzvimbo yechipiri. Asi vavhoti vake havana kunyatsogadzikana. Sergey Kovalev, uyo akakwanisa kuenda mushure mekukundwa katatu uye kuunganidza ese mana mabhandi eheavyweight, akarwawo mumhete uye akahwina zvakare mukombe.
  Uye chiyero chake chakasvetuka zvakare. Aigonawo kusvika round rechipiri. Mamwe mabhokisi ekuUkraine: Usik naLomachenko vakatsigira Zelensky uye vatungamiri havana kupindira. Kunyange zvazvo vose vasati vapedza mabasa avo. Vaifanira kupedza nei? Usik akakunda Joshua pazvibodzwa ndokuve shasha yepasi rose yeheavyweight. Lomachenko anodzungaira kubva kune imwe uremu kuenda kune imwe, uye anobhadharwa mari zhinji zvekuti anozeza kupedza basa rake.
  Kune zvakare chirongwa chesarudzo muUSA. Donald ari kusiya mushure mematemu maviri, uye haana hutano hwakakwana hwekumhanya kwechitatu. Vakomana vechidiki vari kumirira mutungamiri wenyika. Kubva kumaDemocrats, gavhuna wechikadzi akanaka kwazvo weanosvika makumi matatu nemapfumbamwe - pamwe mukadzi mudiki pakati pevamiriri vemutungamiri wenyika. Kubva kumaRepublicans, zvakare, kubva kune vechidiki mauto-magamba ehondo yekurwisa Iran.
  Chizvarwa chevezvematongerwo enyika muUnited States chachinja.
  MuRussia, Putin angave akakwanisa kukunda Zelensky, asi akanyatso kupiswa kubasa. Overvoltage yave kukanganisa! Chaaida kwaive kuwedzera simba rake uye kusavimba nekwaaigara. Kana kuti zvimwe vakamuisirawo muchetura. Mushure mokunge Nazarbayev aenda, imwe shanduko yedemokrasi yakatanga muCIS. Kazakhstan yakava republic yeparamende. MuBelarus, Lukashenko neimwe nzira akanyangarika. Uye purezidhendi akavawo munhu ane mukurumbira.
  Imwe masaisai yakauya. MuTurkey, paramende yakatomukira Erdogan. Iyo pendulum yakazununguka kune rimwe divi.
  Zelensky akachinja bumbiro remutemo achifarira humwe hutongi, asi kuMadokero anoonekwa semumwe wavo! Hongu, uye mareferendamu anoitika nguva dzese. Uye kune rusununguko rwechokwadi rwekutaura.
  Chero zvazvingaitika, Zelensky haana mamwe matambudziko ekukunda mumutambo wechipiri. Zvingangodaro, ichange iri Medvedev uyo achaita kuti ave chikamu chechipiri - zviwanikwa zvekutonga zvinogona kukundwa nekuzivikanwa kwakaderera uye kwete kutonga kwakabudirira zvikuru. Vazhinji vakacherekedza kufanana nesarudzo muUkraine - vazhinji vakakwikwidza semutungamiri wenyika, hutungamiriri hwaZelensky, kuderera kwehurumende ratings, uye yakakwira anti-ratings.
  Kana Zelensky aigona kukunda Putin ichiri mubvunzo, asi Medvedev aive asina kusvika pabasa remutungamiri wenyika. Uye democracy pano yakatamba ichipesana nevakuru.
  Medvedev haana kukwanisa kunyatsogadzirira kurwa. Hunhu hwake hahuna kufanana. Kwete murwi chaiye!
  Asi dambudziko rine hutongi hwese nderekuti vatsivi havana kunyatsonaka! Kazhinji mudzvinyiriri aizoisa munhu asina simba panzvimbo yake kuti asamuwisira pasi! Somuenzaniso, mutsivi waNazarbayev akanga ane simba rakaganhurirwa. Uye haana basa - ane muviri munyoro!
  Asi Vladimir Zelensky, chero zvakadaro, akatanga kutonga kubva kune vanopikisa, uye haasi asina simba.
  Zvinofanira kutaurwa kuti Putin aionekwawo akapfava uye asina simba, ndokusaka ivo vakagadzwa semutungamiri, mushure memutsindo-mouthed Yeltsin. Asi sezvazvinozoitika, kune madhimoni mumachakwi akanyarara!
  Zvino zvakazoitika kuti madhamu akange asina kunyarara mushure mezvose. Asi Medvedev, zvinoratidzika, haisi mhumhi mune zvipfeko zvemakwai, asi zvechokwadi igwai rechisikigo. Uye haakwanisi kutora simba.
  Zhirinovsky akatuka Zelensky nezvinonyangadza uye akaripiswa. Vamiriri gumi nevaviri vemutungamiri wenyika vakabuda vachifarira Medvedev, asi izvi hazvina chazvakaburitsa. Pakati pevanhu vakakurumbira vane nyeredzi, paiva nebhokisi Denis Lebedev. Akafambira mberi chaizvo zvehunyanzvi. Kwaivawo navanamuzvinabhizimisi uye vanhu vadiki vetsika. Pakati pevanyori, Sergei Lukyanenko chete ndiye akatarisa Medvedev. Vamwe vose vaida kuzvisimudzira. Uye munhu wose akatenda murombo.
  Medvedev yakakura zvishoma. Asi paive netarisiro yekuti mauto, jeri nemapurisa vaizovhota sezvakarairwa. Uyezve pane chiokomuhomwe chevavhoti. Uye zvechokwadi kuvhota kwekutanga. Pano, zvakare, pane mikana yose yekubudirira.
  Hongu, izvi ndizvo chaizvo zvakakurudzira kuwedzera kwezviremera. Kurumidza kuvhota. Uye ikoko, hongu, kune manyepo. Uye chido chekuvhota nemoyo wako.
  Kusiyana nesarudzo dza1996, Medvedev haana kukwanisa kuwedzera chiyero chake. Yeltsin, ndinofanira kutaura, aivewo nerombo rakanaka. Zvikurukuru Dzhokhar Dudayev akafa netsaona. Inhunzi rudzii yakamuruma, haana kutora matanho enguva dzose panguva yekufona. Pamusoro pazvo, dai zvakaitika kare, vangadai vasina kuwana nguva yekuramwa mabasa. Uye zvishoma gare gare, antenna chete ingadai yakavharwa, uye Dzhokhar pachake angadai ari kure. Iri irombo rakadaro muhondo uye nepropaganda.
  Uye ikozvino haugone kupedzisa Dudayev. Uye hapana Raduev, akabatwa akapusa kudaro manheru esarudzo dzemutungamiri weRussia. Asi Dudayev Jr. haadi kufa panguva yesarudzo. Uye kazhinji, sezviri pachena triumvirate yevatsivi: Yeltsin, Putin, Medvedev ari kukanganiswa ...
  Kuedza kupa vavhoti chiokomuhomwe kwakaburitswa uye zvakakonzera kumwe kunyomba. Tateguru haana kutsigira munhu upi noupi, achifunga kuti: Mwari ndezvaMwari, uye zvaKesari ndezvaKesari. Kazhinji, pasi peYeltsin zvakava nyore. Uye nokuda kwechimwe chikonzero Chechi yeOrthodox yakatsigira Yeltsin, uyo aiita seasina tariro zvachose. Uye maindasitiri edenderedzwa.
  Uye ipapo oligarchs vokuRussia vakatanga kutamba neZelensky. Sezviri pachena hazvibviri kusimudza Medvedev.
  Uye mafungiro munhepfenyuro akatanga kuchinja. Zelensky akawedzera kurumbidzwa. Zhirinovsky atotanga kutaura kuti zita rake ndiro murume wedhaimani.
  Medvedev zvakare yakapetwa kaviri muhoro uye penjeni. Asi ruble pakupedzisira yakadonha. Uye inflation yakatanga. Mitengo yakawedzerawo.
  Akatozokumbira chikwereti kuIMF. Uye mafuta negasi zviri kudhura nekuchipa.
  Iran, Venezuela, Libya, Saudi Arabia zvese zviri kuwedzera kutengesa kunze kwenyika. Uye muU.SA, nzira itsva yekubvisa shale yakaunzwa. Mitengo yakaderera zvakanyanya.
  Uye zvakare kune kuderera kwehupfumi uye kusagadzikana muChina. Zvakanaka, zviri pachena - ndaneta nekutonga kweCommunist Party. Uye maChinese vanoda rusununguko uye hurongwa hwemapato akawanda!
  Pave paine shanduko shoma musimba muIndia. Pakaedza kupidigura hurumende uye kutanga udzvanyiriri.
  Kurwisana muCaucasus kwawedzera zvakanyanya. Kusagadzikana kwakatangawo muSiberia. Kunyanya, vaparadzanisi vakasimbisa.
  MuBritain, bato rakakunda sarudzo: "Renaissance", zvisinei, mumubatanidzwa neLabour. Mambokadzi Erizabheti achiri mupenyu, asi akavimbisa kuti achaenda pamudyandigere pamakore zana, mushure mezvo pachaitwa referendamu yekubvisa humambo. Uye chinzvimbo chekutanga cheMutungamiri weBritain.
  France haina kugadzikana. Mary Lipen akakunda panzvimbo yeMacron, uye pakave nekuedza kumisa hudzvanyiriri. Asi vaFrench pachavo havazivi zvavanoda, vakaronga Maidan mutsva. Hongu, zvisati zvamboitika pamwero. Uye Mary akamanikidzwa kusiya zvirongwa zvakasimba zvekudzinga maArab nevamwe. Zvino, zvakatoipisisa, Dare Repamusorosoro rakadzima sarudzo dzemutungamiri wenyika, Mary akasungwa.
  Sarudzo dzekutanga dzakaziviswawo muFrance. Ndiko kuti, senguva dzose, kune nyonganyonga kwose kwose.
  MuBelarus, pavakanga vaine hudzvinyiriri hwaLukashenko, vakaita referendamu uye vakabvisa zvachose chinzvimbo chemutungamiri wenyika. Republic yakava paramende, uye mutungamiriri wehurumende mutsva akati panogona kuve nekubatanidzwa kuRussia. Asi mushure mesarudzo dzemutungamiri wenyika ikoko. Zelensky inozivikanwa zvikuru muBelarus.
  MuKazakhstan, hukama pakati pemutungamiri wenyika neparamende hwave husina kumira zvakanaka. Paiva netyisidziro yekupomerwa mhosva. Asi vakakurumidza kubvumirana, asi simba remukuru wehurumende rakanga rakanyanya kuganhurirwa.
  Medvedev akawedzera kutya. Sarudzo dzakanga dzava kusvika, uye chiyero chaZelensky chaive chakakwirira kakawanda. Ichokwadi, haakundi mumutambo wekutanga, asi chero zvakadaro, Medvedev anopeta. Pane chiverengero chete chekubiridzira kana kugogodza.
  Kanzuru yakavanzika yakaitwa. Mabhirioni eRussia akaungana.
  Medvedev akataura zvakananga:
  - Unoda here mutorwa wekuUkraine kuti agamuchire simba rakakura remutungamiri wehumambo?
  Deribasco zvine musoro akati:
  - Tingave tichida kana kwete, tinofanira kuwirirana nehurumende ipi zvayo! Zelensky haasi mukomunisiti, uye ... Uyu haasi Zyuganov, uyo asina kuenderana nesu chero ipi zvayo!
  Medvedev akataura zvakasimba:
  - MuUkraine, mutero wemari wakakwira zvakanyanya kupfuura muRussia!
  Roman Abramovich akaseka ndokuti:
  - Ndiani anoziva uye anoverenga mari yedu! Kunze kwezvo, dzakaderedzwa munguva pfupi yapfuura ikoko uye dzinenge dzakaenzana nedzedu!
  Prokhorov akapindura achinyemwerera:
  - Zviremera zviri kuchinja. Tiri kugara! Chii chaungakurudzira?
  Medvedev akaputika nehasha:
  - Handitendi kuti Yeltsin akakunda nokutendeseka!
  Deribasco akapindura akanyarara:
  - Dai mukwikwidzi waYeltsin anga asiri Zyuganov, saka Borik angadai asina mukana mudiki. Asi vanhu vakanga vachiri kurangarira zvikuru "mazango" esimba rechikomonisiti. Zvinonzi: masherufu asina chinhu, makadhi, makuponi, makadhi ebhizinesi, mitsetse mirefu, muhoro wemadhora mashanu pamwedzi. Chokwadi, hapana aida kudzokera kunguva dzehero idzi. Uyezve, kurasikirwa nechitarisiko, uye zviratidzo zvezvematongerwe enyika, pamwe chete nemafirimu ane zvepabonde, nezvimwe zvakawanda. Vanhu vaida rusununguko. Uye havana kuvhotera Yeltsin, asi Scarecrow Zyuganov. Asi Zelensky haazotyisi vanhu. Kusiyana naPutin, haazovhari purogiramu ye "Doll", uye haazoisa vanhu pamakadhi. Gore remakumi mapfumbamwe nematanhatu harigone kudzokororwa. Yeltsin akaba zvikamu zvishanu kusvika zvitanhatu kubva muzana, asi akakunda nemusiyano wegumi nematatu! Saka zvinenge zvakanaka!
  Uye Zelensky ari pamberi nekutungamira zvekuti haugone kumurova!
  Medvedev akadanidzira achiti:
  - Vakandikanda! Takabvumirana!
  Roman Abramov akati:
  - Zvirinani zvirango zvichabviswa kubva kwatiri! Uye iwe uri Bere ... Wakatowana penjeni yako!
  Medvedev akati:
  - Unofanira kupisa mugehena!
  Prokhorov akati:
  - Hakuna gehena! Pane chete scarecrow kuunganidza mari!
  Medvedev akabvunza mukuvhiringidzika:
  - Ehe? Ko kana kusina Mwari?
  Prokhorov akanyemwerera ndokupindura:
  -Mwari upi? Vanoriratidza zvakasiyana!
  Roman Abramovich akakurudzira:
  - Pamwe ita kutenda kutsva! Ndiani akapfuma anodiwa naMwari! Ani nani akapfuma anodiwa neWemasimbaose!
  Medvedev akati:
  - Zvinonzwisisika! Asi vanhu vachati kudii?
  Roman Abramovich akaseka:
  - Vanhu vanogona kudzidziswa!
  Medvedev akati:
  - Ndinovimba tinoramba tiri shamwari!
  Akabva abuda muhoro...
  A kareidoscope yezviitiko zvakaramba zvichipisa munyika. Vitali Klitschko akadzokerawo muring uye akarwa munhandare muKyiv. Akarwa naMichael Tyson. Varume vaviri vakuru, vane mukurumbira uye vane mukurumbira. Zvakanaka, vakaunganidza mari yakawanda. Michael Tyson, hongu, akabvuma kurwa, sezvo aive anenge mupemhi.
  Kunyange kana Vitali Klitschko, uyo akanga ari muduku uye, zvinonyanya kukosha, ari nani zvikuru, akamurova chaizvoizvo. Vladimir Klitschko akati achiri kuda kuhwina zita reMhedziso yeshasha yenyika uye kurwa naUsik. Mushure mezvo achaputsa zvinyorwa zvose, achiva shasha yekare yemhedziso yenyika ... Uye anogona kudzikama. Chii chimwe chaanofanira kurova? Joe Louis akatorohwa, Foreman akarohwa, uye akahwina mukombe weWorld heavyweight kanokwana kana.
  Vitali Klitschko akaita mari yakawanda kubva mukurwa, akawedzera kupfuma yake nemukurumbira, uye akave nekurwa kuri nyore.
  Zelensky akapa Vitaliy Klitschko Golden Order yeIlya Muromets. Uye izvi zvakaita kuti awedzere kunzwirwa tsitsi.
  Munyika yezvematongerwo enyika, vatambi vetsiva vave nemukurumbira. VaFloyd Maweather vakave mumiriri weAmerica. Kuzvimiririra zviri pamutemo. Uye nechiyero chakanaka. Uye zvakadini nebhirioni, uye mutambi wetsiva, uye murume mutema. Sei usiri mukwikwidzi?
  Floyd Maweizer akatsigira Mutungamiri Zelensky musarudzo uye akavimbisa hushamwari.
  Vashoma Floyd vaida kukwikwidzanazve naPaquio, uye vakaunganidza mari yakawanda nokuda kwayo.
  Medvedev akanga ari kurasikirwa pasi. Kuti agadzire kukosha kushoma, akagadza Anatoly Kashpirovsky seGurukota rezvehutano ane chinzvimbo cheMutevedzeri weMutungamiriri. Izvo, zvechokwadi, kufamba kwakasimba, asi kusina kukwana. Nenzira, Anatoly Kashpirovsky akava gurukota rekare uye mutevedzeri wemutungamiri munhoroondo yose yeRussia. Hongu, ane rekodhi! Dmitry Medvedev akapawo Mambokadzi weEngland Mutemo weSt. Andrew the First-Called, uye akatopa hero star kuna Shoigu. Uye akatorera Gorbachev chinzvimbo chake chepamusoro. Izvo, kazhinji, hazvina kunaka.
  Akatorawo, akadzosera Bheria pachinzvimbo choMutariri. Pamwe kukwezva
  kudivi ravo reStalinists. Uye Boris Nemtsov akazofa akapiwa Order for Services kuBaba, dhigirii rekutanga. Uyezve, akatumidza zita rokuti Volgograd nechirevo chake kuStalingrad. Uyewo kutamba neStalinists. Asiwo nevakasununguka. Novodvorskoy posthumously akapa zita reGamba reRussia uye... Stalin!
  Mushure mekufa, Medvedev akapawo Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Akadanwa kuna Yuri Gagarin. Uye akadzorera Order of Victory kuna Leonid Ilya Brezhnev. Zvisingatarisirwi, Medvedev akapa Garry Kasparov nyeredzi yegoridhe yegamba reRussia.
  Uyewo kutamba nevakasununguka. Uye nemacommunist. Zvese zvako neyedu.
  Medvedev akapawo Mutemo waSt. Andrew Wekutanga-Kudanwa kuna Papa Francis Wokutanga.
  Uyewo zvipo zverupo zvikuru kubva ku "mutongi mukuru"! Mukuwedzera, Medvedev asingatarisiri zvakare akadzikisa makore ekurega basa kune varume nevakadzi kusvika makumi mashanu neshanu. Izvo zvakazoita sensation. Uye zvakare akawedzera penjeni.
  Chii chaungaite pamberi pesarudzo?
  Mukuwedzera, mutungamiri wenyika akapa Vladimir Zhirinovsky chinzvimbo chemukuru mukuru. Sezvakaita, nokuda kwebasa rakatendeka, riwane kubva pafudzi ratenzi. Uye mwanakomana wake Igor Lebedev akagadzwa zvisingatarisirwi Mutungamiriri Wezvekune dzimwe nyika, panzvimbo yeLavrov yekare uye asingadiwi kumadokero.
  Medvedev akapawo Demushkin chigaro chemukuru weMinistry of Internal Affairs, asi chiremera chenyika chakaramba. Pakugadzwa kutsva, kugadzwa kwaKsenia Sobchak seGurukota reTsika kwakava manyawi. Iye, achiona kuti chiyero chake chaive chidiki, akabvuma. Asi vakadawo chigaro chemutevedzeri wemutungamiri wehurumende. Medvedev akabvuma izvi.
  Yavlinsky akapindawo musarudzo, asi akarwara zvachose uye akasiya nekuda kwezvikonzero zveutano.
  Mutungamiriri wenyika akamupawo nyeredzi yeHero reRussia.
  Mikhail Kasyanov akagamuchira Order yeMasevhisi kuNyika Yekuzvarwa, kirasi yekutanga, uye chinzvimbo cheanoremekedzwa chipangamazano wehupfumi. Nei akasiya achifarira Medvedev. Asi ichi chikamu chiduku zvikuru chezana.
  Sergei Kovalev akapihwa Minister of Sports, asi zvaiita senge zvisina kukwana kwaari.
  Kunetsana kwakamuka nasachigaro wedare rebumbiro remitemo. Zorkin akazoenda. Asi ndiani wandinofanira kupa post yakadai? Ndoda mukadzi! Uye vakazvipa kuna Alla Pugacheva.
  Asi muimbi ane mukurumbira akaramba, achitaura kuti yakanga isiri yake. Zvisinei, Medvedev akamupa nyeredzi yeHero yeRussia. Kunyange zvazvo Alla akaramba kuita maererano naye.
  Asi ndiani achave sachigaro wedare rebumbiro remitemo? Nzvimbo yakamira. Shoigu akarambawo - kwete chimiro chake!
  Zvisingatarisirwi, Dima Bilan akabvuma. Kunyangwe hazvo isiri chokwadi kuti iyi ndiyo nhoroondo yake! Uye chokwadi, kuve muimbi kune pundutso uye kunonakidza kupfuura kuve sachigaro wedare rebumbiro.
  Medvedev, chero zvakadaro, akakurumidza kubata pane izvi uye akapa nyeredzi kune Hero yeRussia.
  Dima Bilan, zvisinei, akati ichi chaive chiseko chete. Nekudaro, kuti abvumirwe neruzhinji, Lyudmila Putina akagadzwa sachigaro wedare rebumbiro. Iri raiva danho rakasimba, rakapiwa mukurumbira waPutin muRussia, asi yakanga yatove yakanonoka, uye haina kukwanisa kuchengetedza Medvedev.
  Kunyange zvazvo titanic kuedza kwakaitwa. Asi mitengo yaikwira, mwero wekutsinhana kweruble uri kudonha, maTaliban aifambira mberi muTajikistan, uye pakanga pasina chekugonesa vavhoti.
  Panguva yekupedzisira, Gennady Zyuganov akagadzwa wekutanga mutevedzeri wemutungamiri anoona nezve social block. Asi iyi yatova mushonga wevafi.
  Uye Zyuganov pachake akatorasikirwa zvachose nevasarudzo vake.
  Degtyarev akagadzwa Muchuchisi Mukuru pamberi pevhoti. Zvakare mumiriri wemutungamiri wenyika kubva kuLiberal Democratic Party.
  Medvedev akatama uye akatsvaga nzira itsva. Imwe yemafambiro esarudzo inoshamisa kwaive kuratidzwa kwemenduru yegoridhe yakakosha yakatumidzwa zita raZhukov kune vese vakarwa muGreat Patriotic War. Uye miriyoni yeRussia rubles kutanga. Asi kune vashoma Veterans veGreat Patriotic War vasara.
  Medvedev akapawo Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Akadanwa kuTereshkova. Nepo mukana uchiripo, wadii waupa mubayiro? Saka Anatoly Karpov anogona kupiwa gamba Russia. Mutambi mukuru we chess! Uye Alekhine, naBotvinnik, naTal naSpassky, Tigran - vachazopa mibairo mushure mekufa - hazvina kushata zvachose!
  Hero yeRussia nyeredzi - izvo zvinotonhorera!
  Zvakanaka kupa mibairo uye kupa menduru. Uye kana isu takamisawo kurongeka kwakatumidzwa zita raPutin. Kune mazinga mana: yechina - yendarira, yechitatu - sirivha, yechipiri - yegoridhe, yekutanga - yegoridhe ine madhaimani!
  Izvi ndizvo izvo Medvedev ari muvambi.
  Zvisinei, izviwo hazvina kukwana. Zelensky arikumisikidza zvakare maodha matsva. Order, semuenzaniso, weTaras Shevchenko. Kana kuti Taras Bulba! Kana Gogol! Sei uchitambisa nguva pazvinhu zvisingakoshi? Uye iyo Order yakatumidzwa zita reKozhedub! Uku ndiko kufamba kwakasimba kweZelensky kufadza mauto ekuruboshwe. Muzhinji, hongu, Zelensky haasi mukomunisti, uye kwete kunyange kuruboshwe. Saka aigona kuva nematambudziko. Asi maKomonisiti muRussia akanga asina mutungamiriri.
  Uye zvakare, Andrei Navalny? Neimwe nzira munhu wese akamukanganwa. Hauna kunyatso kwikwidza chigaro chemutungamiri wenyika here? Asi Andrei Navalny ave achishanda muboka raZelensky kwenguva yakareba uye akatoita zvakawanda mukurwisana nehuori muUkraine.
  Saka hapana ati afa! Uye chirongwa chekubatanidza vanhu vaviri vehama uye sarudzo huru yemutungamiri wenyika iri kuenderera mberi.
  Andrei Navalny achagezawo Zelensky ... Senguva dzose, ari pamoto.
  Uye anoita nesimba nekudzvinyirirwa.
  Uye panguva imwe chete yakanyatsojeka, kuitira kuti usatya vavhoti. Kwete maitiro aTrump zvachose.
  Uye nguva itsva dziri kuuya munyika - yakachengeteka uye yakadzikama. Shanduko dzeDemocratic nenyika dziri kutanga muSaudi Arabia, uye kazhinji kacho kunyanyisa mune zvechitendero kuri kupera simba. Chokwadi, vazhinji vanogona kuverenga kupokana pakati peKoran nesainzi paInternet uye vanoshamisika: nei vachiita izvi? Ndedzipi dziri zvikonzero zvokurangarira Koran neBhaibheri kuva shoko raMwari?
  Apo vanhu vanotanga kufunga uye kubvunza mibvunzo, vanenge vasisiri kumhanyira zvakadaro. Kutaura idi, nei zana ramakore richimuka? Zvakanyanya kufanana nekutya rufu! Uye vanhu vashomanene vanotya kufa kutozosvikira varwara!
  Manheru esarudzo, Medvedev akakwidza mubhadharo wezororo rekurwara uye mabhenefiti kune vakaremara. Kugadzirwa kwematangi kwakawedzerwawo...
  Medvedev, kuitira kuti azviratidze semunhu anoda nyika, akasimudza zvakanyanya mari yekushandiswa kwemauto. Tangi reBere, rinorema kupfuura mamwe ose, rairema matani anopfuura zana uye rine reactor yenyukireya pachinzvimbo cheinjini, rakaiswa mukugadzirwa kwakawanda.
  Iyo Bear chirongwa chakagadziridzwa pasi paPutin, pamirairo yake. Pfungwa iyi yaive yekugadzira tangi remonya yekutyisidzira. Motokari yacho yairema uye inodhura, iine nhumbi dzakasiyana-siyana dzezvombo uye maroketi maviri ari kushanda.
  Iyo yakasarudzika yemotokari yaive kumhanya kwayo kweanopfuura makiromita zana paawa, ine uremu hwematani zana nemakumi mashanu, uye yakakura simba rekuchengetedza nekuda kweiyo nuclear reactor.
  Ichokwadi, panguva yekumhanya chimwe chiitiko chisingafadzi chakaitika - gonye rakaputika. Uye zvakare fungidziro yakave yakashatiswa. Medvedev akasekwa chaizvo.
  Uye zvakare chimwe chiitiko chakaitika nemutungamiri wenyika - haugone kuzvifungidzira nemaune. Medvedev paakaedza kuwisira pasi muti waiva pamberi pevatemi vematanda, wakawira patafura yemutambo nezvokudya. Saka iye asina rombo rakanaka mukuru wenguva yeRussia akazvinyadzisa zvakare.
  Hongu, Medvedev akanga asina rombo rakanaka. Rombo rakadaro harina maturo: rinopa mubayiro mumwe, rinogumbura mumwe. Somuenzaniso, Nicholas II akanga akaipa kudaro, asi akagumburwa chaizvoizvo nemasimba makuru. Saka Medvedev, kazhinji, munhu akachenjera, akasiya zvose.
  Kuedza kuita chimwe chinhu kwakaguma nekuramba uye kuoma musoro.
  Medvedev aiita kunge ari kubvunda mupani. Uye ipapo mamwe matambudziko akamuka. Mutevedzeri wemutungamiri wehurumende apindawo munyaya dzehuori.
  Uye pano, chokwadi, zvaisagona kuitika pasina Andrei Navalny. Mukomana uyu achagara achikwana!
  Ndakawana humbowo hwakashata hwakadaro paMedvedev neboka rake - kunyomba kwakava kunoshamisa. Muchidimbu, Navalny nevaya vakawira pasi pekurova kwake vakave nemukurumbira.
  Uye Medvedev aifanira kuita zvikonzero uye kupukuta pfira. Uye zvose zvakadururirwa pamusoro pake. Kwete maelections, horror chete.
  Pazuva rekuvhota, Medvedev akasvika akarindwa. Zvaiva pachena kuti akanga akasuruvara uye asina chokwadi. Maoko angu aibvunda pandakatora vhoti. Nekuraira kwake kwazvino, mutungamiri wenyika akawedzera katatu mihoro yemauto nemapurisa. Uye kashanu penjeni!
  Anastasia Orlova, zvisinei, akaseka nekuseka kumumiriri webasa remudzvanyiriri:
  - Zvakaoma kugara pamabayonets! Apa anoisa cushion yemari!
  Mushure, musikana weterminator akaitora ndokuiratidza nezvigunwe zvake.
  Anastasia, hongu, musikana asingazoise mazwi ake muhomwe yake. Akangwara, akasimba, anotonhorera, ane mutsa.
  Uye vakomana vazhinji vakadanana naye. Uyezve, Anastasia ane hutsinye blonde, uye haaendi kunorara asina kusarudza murume mutsva wehusiku. Zvechokwadi, anosarudza varume vakanaka, vanomhanya, vane tsandanyama, dzimwe nguva kunyange vaduku zvikuru. Asi zvechokwadi zvakasiyana. Zviri pachena kuti recharge nesimba. Uye hapana anotora murwi anotyisa uyu sehure.
  Pane zvinopesana, kumukadzi akasimba uye ane tsandanyama akadaro, anoita seanotonhorera.
  Anastasia akavhotawo, akatora vhoti neminwe isina chinhu yetsoka dzake dzakanaka, uye iyi ibhuku rose, apo zvakaoma kuwana surname, uye akazviisa pachake pasina kusarura kusingakoshi. Zvakanaka, zviri pachena kuna ani!
  Mushure mezvo akaratidza chimiro chake chihombe nezvigunwe zvake zvetsoka!
  Vladimir Zelensky akauya kuzovhota pabhasikoro. Akakwakuka achibva ajamba. Senguva dzose, anorwisana uye ane hasha. Iye chaiye Napoleon Bonaparte.
  Uye zvechokwadi, ndakavhota nekukurumidza, sezvaitarisirwa.
  Vladimir Klitschko haana kumbobuda musarudzo. Uye akazvivhoterawo uye akazunza chibhakera kuMedvedev.
  Panguva yekupedzisira, Nikolai Valuev akagamuchira nyeredzi yegamba reRussia kubva kuMedvedev uye chinzvimbo cheGurukota rezvemukati menyika. Ndakatadza kuitora. Nyangwe akaramba kutaura kuti akavhotera ani.
  Vanhu vazhinji vakavhotera pano: Alla Pugacheva, naSuraikin...
  Zhirinovsky, hongu, aisagona kubatsira asi kuita chiratidzo chake. Akachitora uye akabvarura mufananidzo waVladimir Zelensky panzvimbo yokuvhotera chaipo uye akavimbisa kuti zvechokwadi aizomupfura kana atanga kutonga.
  Dima Bilan akaimba panguva yekuvhota:
  - Zvese hazvigoneke, ndinoziva zvechokwadi! Bilan achasarudzwa, igamba risina mhosva!
  Dzimwe nyeredzi dzakabva dzaoneka.
  Garry Kasparov akati simba riri kuchinja, uye kuti Medvedev achaenda uye pamwe naye nguva yaPutin ichaguma.
  Panguva imwecheteyo, aimbove shasha yepasirese akati aive asiri kupokana nekutangazve basa rake rechess. Uye kutyora rekodhi yezera raSteinitz. Uye iyo Russia ichakurumidza kugamuchira mutungamiri akakodzera uye wedemokrasi, uye nguva yetsars ichazopedzisira yava chinhu chekare.
  Uye kuti Garry Kasparov akagadzira chess yake, iyo ichakurumidza kuwana mukurumbira pasi rose.
  Uye yakaratidza zana-sero bhodhi. Zviverengero zvitsva zvakaonekwa mariri. Majester maviri ega ega: pedyo namambo namambokadzi. Uyezve, jester anofamba samambokadzi, asi anorova chete se knight. navapfuri vaviri pamucheto panzvimbo yamapawn. Vanopfura vanofamba semapawn, asi vanopfura diagonally pamativi maviri akazara. Chokwadi, nekuti ivo vari pamucheto webhodhi, kukosha kwavo kwakaderedzwa. Asi vanogonawo kushanduka kuita chero chimiro.
  Garry Kasparov's chess pasina mubvunzo yakakwezva kutarisa kwevanhu nevatapi venhau.
  Navalny akavimbisa kuti Kasparov aizova mushumiri zvechokwadi.
  Anatoly Karpov akavhotawo. Asi atove shasha yakare, saka akavimbisa kungopanga zano. Uye akataura kuti, kazhinji, shanduko huru dzaiuya. Uye chii chichava nani mangwana pane nezuro!
  Nechekare pazuva resarudzo, Medvedev akazivisa kuti nguva yezororo shoma muRussia iri kuwedzera kusvika pamazuva makumi matatu ekushanda, uye kuti vakadzi vese vakazvara vana gumi kana kupfuura vaizowana mubairo kubva kwaari: nyeredzi yeHero yeRussia. Federation.
  A new populist kufamba, uye ndinofanira kutaura yakasimba. Asi nguva yapera. Kunyanya pazuva resarudzo, zviri pachena kuti iri ibasa reruzhinji.
  Medvedev ainyatsorasikirwa pasi ... Simba rake rechigarire rakanga rakaneta zvikuru nezvose.
  Vanhu vakada kusvetuka kubva parut rwaPutin, uye nyota yekuchinja yakanga yaibva. Uyezve, kusakwanisa kwaMedvedev kuve munhu akasimba kwakave pachena.
  Zelensky, kuwana mapoinzi uye kuita pasina zvisingakoshi populism uye zvipikirwa, nechivimbo akafambira mberi.
  Idzi sarudzo dzakabuda dzakataura kuti ndiye ainyanya kufarirwa. Asi kana Medvedev achasvika kuchikamu chechipiri uchiri mubvunzo! Parizvino, Vladimir Klitschko naSergey Kovalev, pamwe naGrudinin, vanogona kumupikisa panzvimbo ino.
  Zyuganov akavhota kekupedzisira. Vakwegura, vanorwara, vaimbova sachigaro weCommunist Party yeRussian Federation vakayambuka zita rokuti Grudin ndokugomera. Hongu, hausi mutoro uri nyore kuve mutevedzeri wekutanga wemutungamiri weRussia paanenge makore makumi masere. Anoida here?
  Uye Zyuganov, achifema zvakanyanya, akagonya:
  Tichaenda kuhondo zvakare
  Nekuda kwesimba revaSoviet ...
  Uye semumwe isu tichafa -
  Mukuzvirwira!
  Ndokudzedzereka achibuda mukamba. Aiwa, achakurumidza kusiya basa.
  Nguva yakanga yave kusvika, uye data rekutanga nezvesarudzo dzemutungamiri wenyika rakanga rava kuda kutanga kusvika. Russia yakanga yava pedyo nokuchinja kukuru. Rally uye zvido zvemubatanidzwa neRussia zvakaitikawo muBelarus . Zvose zvakawedzera kushatirwa uye kunakidza.
  Vakapinda musarudzo dzemutungamiri wenyika yeRussia vasvika pakakwirira munhoroondo yedzimwe sarudzo, zvingangoita makumi mapfumbamwe kubva muzana.
  Uye vachangobva kuzivisa kuti mabhokisi ekuvhota akavhurwa, uye kuverengwa kwemavhoti kubva kuFar East kwatanga.
  . CHITSAUKO Nha.
  Migumisiro yemutambo wekutanga yakatanga kuyerera kubva kuFar East. Sekutaura kwese kwesarudzo dzepfungwa, Zelensky aive aine chivimbo achitungamira. Medvedev akanga asati atova wechipiri. Grudinin naVladimir Klitschko vakarwira nzvimbo yechipiri. Panga paine vamwe vangangosvika mazana maviri vakamirira vavhoti pahurongwa uhu, saka vaparadzira mavhoti avo. Zvisinei, Zelensky akawana anenge makumi mashanu muzana muSiberia uye aigona kunyange kutarisira kukunda mumutambo wekutanga.
  Medvedev akati mumwoyo make:
  - Isu taida zvakanakisa, asi takavhotera kunakidzwa!
  Zelensky aive laconic:
  - Chokwadi chakakunda!
  Iyo data yesarudzo yaigara ichichinja, asi nzvimbo yekutanga yeZelensky nemuganhu mukuru yakaramba isina kuchinjwa. Chimwe chinhu ndechekuti Grudinin naKlitschko vakanyura zvishoma. Uye Medvedev akatanga kuuya panzvimbo yechipiri, kunyange aine gap rinopfuura katatu kubva kumutungamiriri. Mutungamiriri anotonga akagamuchira zvakanyanya muChechnya, muchiuto, munzvimbo inovharirwa isati yatongwa. Zvakanaka zvakajeka. Kunyanya mu pre-trial detention centre. Zvakanyanya kuoma kutarisa kuverengwa kwemavhoti ikoko.
  Medvedev, zvisinei, akasunungura vasungwa vakawanda uye kuwedzera kwakanga kusina kukosha sezvaaitarisira.
  Asi nekuomerwa kukuru, takakwanisa kuenda kuchikamu chechipiri. Kunyange zvazvo Zelensky akatora anenge makumi mana muzana muhuwandu, Medvedev haana kuunganidza gumi nematatu. Uyezve, nechiokomuhomwe chevavhoti uye kutyorwa. Hongu, Dmitry Anatolyevich akazova asina simba. Wechitatu aiva Vladimir Klitschko. Iko kunzwa kudiki, yechina ndiGrudinin. Dima Bilan zvakare akauya wechishanu asingatarisiri. Sergey Kovalev akauya wechitanhatu, kunyangwe chiyero chake chakakwira. Zhirinovsky haana kunyange kupinda mugumi gumi panguva ino. Chokwadi, Medvedev akabva amupa chinzvimbo cheColonel General webasa rakatendeka uye nyeredzi yeHero yeRussia.
  Mubairo wekunyaradza wakadaro kumuranda wenyu akatendeka. Uyezve, Dima Bilan akagamuchira nyeredzi yeHero yeRussia uye Order yeMasevhisi kuNyika Yekuzvarwa, dhigirii rekutanga.
  Asi Dima akati haasati atsigira Medvedev. Nekudaro, chinzvimbo chine chekuita neZelensky zvakare chisina kujeka. Chete Vladimir Klitschko akadaidzira pachena mavhoti achifarira Zelenskaya. Uyezve, mutambi wetsiva uyu akazivisa kuti aizorwa muMoscow aine shasha yeOlympic 2020. Uye kuti musiyano wezera haumutambudzi. Kuti Vladimir ane simba uye anokurudzirwa kupfuura nakare kose.
  Medvedev, zvisinei, akapa gamba reRussia nyeredzi kune vese Vladimir Klitschko naVitali Klitschko. Kufanana, iye munhu akarurama. Imi hama makaita zvakawanda zvetsiva, kunyanya Vladimir.
  Vitaly akati chinhu chinonyanya kunyangadza pamusoro paMaidan ndechekuti nekuda kwayo haana kutyora rekodhi yaHolmes. Asi aive nemukana wese!
  Uye kamwe kamwe Vitaly aida kusangana Gassiev muna Kyiv. Izvo zvakakonzera imwe mheremhere. Wadii kuzviedza?
  Sergey Kovalev aidawo kuenderera mberi nebasa rake, achirangarira kuti Hoppins, kunyangwe akura, akakunda makwikwi epasi rose nemazita akabatana. Uye kuti parizvino hapana Zelesky kana Medvedev anoronga kushanda muhurumende. Uye anoda kurwa.
  Vakomana vacho vaive nekurudziro yakakwana. Pavamwe vatambi vetsiva, Dima Bivol akataura chishuwo chekurwa naKovalev.
  Medvedev akataurirana naGrudin. Akamuvimbisa makomo egoridhe. Grudinin hapana chaaida kunze kwechigaro chemutungamiri wehurumende. Zvisingatarisirwi, vakwegura Zyuganov vakatsigira Medvedev uye vakadana Grudinin kuti abatane nechikwata chemutevedzeri wemutungamiri. Asi zvino matambudziko uye kupatsanurwa kwakamuka pakati pemakomunisti. Izvo vese vari kukwikwidza vaisada.
  Asi Sergei Udaltsov akataura achifarira Zelenky. Vanoti pakati pezvakaipa zviviri tinofanira kusarudza zvatakanga tisati taziva!
  Nikolai Valuev akaronga mubatanidzwa pakati Zelensky uye Medvedev: Zelensky Mutungamiri - Medvedev Prime Minister. Chii chaidiwa ne oligarchs! Uyezve, vakayeuchidza kuti pane imwe nzvimbo isingataurwi yekubatana: kuti nyika dzakasiyana dzichava nemakurukota nemutungamiri kubva kune yavo.
  Uye sezvo Zelensky akakunda sarudzo dzemutungamiri wenyika, saka mumiriri weRussia anofanira kuve mutungamiriri wehurumende. Asi Medvedev achiri muchikamu chechipiri.
  Zelensky, zvisinei, akati hongu, mutungamiriri wehurumende achabva kuRussia, asi kwete Medvedev! Nokuti maRussia akadyiswa nehutungamiri hwake. Uye chinodiwa mumwe munhu anokwanisa mune zvehupfumi uye ane ruzivo rwakabudirira, kwete kukundikana seMedvedev's!
  Nhoroondo yezvemagariro evanhu yakaratidza kuti vazhinji veRussia vakanga vasingadi kuona Medvedev semutungamiri wehurumende. Zvakanyanya, zvingangoita makumi mapfumbamwe kubva muzana vaipokana nazvo.
  Rogozin akangoerekana adzoka kubva mukukanganwa kwezvematongerwo enyika uye akatanga kutorwa semutungamiri wehurumende. Uyewo, vanhu vokuRussia vakawanda vaida kuona Andrei Navalny semutungamiriri wavo.
  Saka vhiri renhoroondo raitenderera nekukurumidza.
  Munyika, hongu, West yakatsigira Zelensky, China yakaramba isina kwayakarerekera. Nyika zhinji ndedzeZelensky, aionekwa semutongi wedemocrat uye wekuMadokero. Asi Medvedev aiva shamwari yaPutin kwenguva yakareba. Vakatotaura nezve tandem yevatungamiriri vaviri. Uye zviri pachena kuti Medvedev haasi chena uye fluffy sezvaanoda kuita. Kune zvakare sarudzo muUSA. Makwikwi pakati pemudiki Republican nemukadzi wechidiki weDemocratic. Uye mukana wemakumi mashanu neshanu. Shanduko dzinogonekawo muChina; mutungamiri Xi ane matambudziko ehutano. Uye panoratidzika kuva nemukana wekuti achatsiviwa nemutungamiri ane hutongi hwejekerere.
  Kazhinji, iyo oligarchy yeChinese inoda rusununguko uye democracy, asi vanhu havana mafaro akakwana. Isarudzo dzakaita sei kana zvabuda zvazivikanwa pachine nguva?
  Fashoni yehudzvanyiriri yakatanga kunyangarika. Wese munhu aida chimwe chinhu chinopfuura kungova cogs.
  Zelensky akafananidzira zvinhu zvitsva uye shanduko, uye dzakabudirira pane izvozvo. Uye muRussia izvi zvakaonekwa zvakanaka. Vanhu vakanga vasingadi majeri, misasa, kana kuti kutya.
  Chizvarwa chakashanduka, uye munhu wese anoda shanduko. Kunyangwe kuCuba, uko hutongi hwaCastro, hwaivengwa nevanhu, hwaishamisa. Kunyangwe dai simba raive pasi pezita rakasiyana. KuNorth Korea, kunewo nyota yekuchinja. Uyezve, maKorea aigaroti: humambo hausi hwecommunism! Uye kuti mudzvanyiriri ane mafuta anofanira kuenda!
  Chido chekuchinja munyika yose chakanga chichikura, uye Zelensky akanga ari mumhepo iyi. Uye akafambira mberi zvinobudirira!
  Uye kuNorth Korea kwaive nekuratidzira. Izvo hurumende yehudzvanyiriri yakapfura nepfuti. Icho chakava chimwe chiratidzo chebarbarism yaitonga mukondinendi.
  VaTrump vakati United States inogona kugadzirisa dambudziko rehudzvanyiriri uhwu nechisimba. Uye kuti bhomba renyukireya harizovatyi. VaTrump vakatizve America yave kutoyedza zvombo zvakadaro zvekuti hapana mhosva ye thermonuclear ichava nengozi.
  Asi nguva yaTrump yainge yave kupera. Uye saka ndiye mukuru pavatungamiri. Uyezve, mushure mekufa kwaCarter, akazova mukuru pakati pevaimbova vatungamiri. Wow! Uye rombo rinoda huduku! Dai Trump aive aine mukadzi mudiki semupikisi wake, hazviite kuti angadai akamukunda zvachose!
  Sezviri pachena mutemo we karma unoti: rombo rakanaka kune vadiki! Kunyangwe kana Ronald Reagan akazova akasiyana nemutemo!
  Uye mudiki Gorbachev akazove akakundikana. Kunyange kana mumwe munhu anogona kutaura kuti Mikhail Sergeevich akanga asina kururama? Mutongi wekutanga weUSSR akataura mutauro wevanhu. Uye haana kunzwisiswa nevanhu! Kana kuti pamwe kwete kunyange vanhu, asi vepamusoro!
  Oo, rombo rakanaka! Rakawanda sei rombo rakanaka rakaitwa naVladimir Vladimirovich Putin, uye yakawanda sei yaakawana?
  Uye kana Nicholas II anga aine rombo rakanaka - semuenzaniso, kana Admiral Makarov akaramba ari mupenyu, Russia ingadai yakakura sei uye ine simba panguva iyoyo. China yaizova Yero Russia uye nyika yese yaizokotama!
  Uye saka vakatora Crimea vari voga uye vakakweverwa mukurwisana nenyika yose!
  Uye Nicholas II, semumiriri wezvematongerwo enyika, akakwanisa kutaurirana Constantinople neAsia Minor kubva kune shamwari dzake.
  Zvakanaka, zvakanaka, zvino Zelensky zvinoshamisa zviri kuramba zvichiwedzera kushanda. Uye sarudzo yechipiri yava kusvika.
  Kune kuwedzera uye kuwedzera kufara uye tariro muUkraine. Medvedev akaronga gakava repaterevhizheni. Kunyangwe izvi zvisingaite zvakanyanya. Nzvimbo yemutungamiri wenyika yeRussia haina kusimba zvakanyanya. Uye hapana chokuzvitutumadza nacho. Kwete mune zvehupfumi, kana mune zvematongerwo enyika uye muhondo. Mamiriro ezvinhu muCaucasus akatowedzera kuipa. Uye hapana chinogona kuitwa. Hapana simba kana diplomacy inokunda. Hukama huri kuramba huchiwedzera kuvengana nevamiriri veMedvedev. Hapana munhu pano anotora Tsar zvakanyanya. Kunyange zvazvo mambo achiri pachigaro.
  Oligarchs, kazhinji, haisi kurwisana neZelensky. Vedziviriro chete, kana kuti zvimwe zvacho, havasi kufara!
  Pachivande, Medvedev akaunganidza dare rekuchengetedza. Hurukuro iyi yakabata nyaya yekuti tokanzura round yechipiri. Somuenzaniso, pane kukanganisa kupi nokupi here? Zvamazvirokwazvo vakanga vari! Uye iwe unogona kuwana mhosva pane izvi uye wodzima mhinduro dzesarudzo. Nei chinhu chakadaro chaizosimbiswa neDare Repamusorosoro? Pfungwa iyi yakaita seine musoro.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev akayeuka kuti pane imwe nguva muna May 1999, Yeltsin akakurukura hurongwa hwekupandukira kwemauto uye kupararira kweHurumende Duma!
  Uye zvakapotsa zvaitika. Chokwadi, kunyange panguva iyoyo pakanga pasina kubatana pakati pemauto. Vamwe vakati sarudzo yakapfava iri nani: Dare Repamusorosoro rinoramba nzira yekumisa mhosva nekuda kwekushaikwa kwemutemo wekubvisa mutungamiri weRussia. Uye kusvikira mutemo uyu wagamuchirwa, uye uyu mutemo webumbiro, zvikamu zviviri muzvitatu zveparamende uye zvikamu zvitatu zveFederation Council zvinoda kuunganidzwa. Uye masimba eDuma achapera, uye ndizvo zvichaitawo mutungamiri wenyika.
  Mauto ekuchengetedza akabva avimbisa kushanda neDare Repamusorosoro uye kugadzirisa dambudziko murunyararo. Yeltsin akanga asingadi chaizvo kuenda kuhondo yehondo ine zvikamu zviviri kubva muzana uye zvishanu zvemoyo. Uye simba harina kufanana, uye tsigiro haina kufanana. Uyezve, muna 1993, vanhu vakanga vachiri kutsigirwa nekosi iyoyo. Uye muna 1999 akanga asisipo. Uye hazvaigona kuitika nemhedzisiro yakadaro.
  Saka, kana hurongwa hwekupomera hwapfuura, hungadai hwakapera pasina kupfura.
  Medvedev akakwidza kuDare Repamusorosoro kuti sarudzo idzi dzisashanda.
  Asi ipapo, chokwadika, vatongi vakatanga kuramba. Kuti, vanoti kunyange sarudzo dzikamiswa, zvinofanirwa kudzokororwa. Uye mikana yeMedvedev ichava shoma. Uye mhirizhonga yakakurumbira ichatanga.
  Saka, vanoti, Dmitry zviri nani kubvuma kuti Zelensky achava purezidhendi weRussia. Uye edza kutsvaga nzvimbo yako.
  Uyezve, vazhinji vakati uyu clown haazobudiriri muUkraine. Asi zvinofanira kunge zvakashanda! Uye iwe haufanirwe kuita njodzi kubva kune molehill.
  Medvedev, mushure mekutaura nevatongi nevakuru vezvokuchengetedza, akaita chisarudzo: kuenda kumasarudzo mushure mezvose. Uye bata round yechipiri. Uye ndizvo chaizvo zvichaita sei. Pamwe chishamiso chichaitika shure kwezvose. Asi kwete? Saka havazomuisa mujeri.
  Musangano wemabhirioni waratidzawo kuti havasi kupokana nehutongi hwejekerere. Uye kuti Zelensky haasi wekuruboshwe uye anoenderana navo. Uye zvakare, kuti pakupedzisira zvirango zvese zvekuMadokero zvichabviswa uye Russia ichapedzisira yadzokera kunharaunda yepasirese.
  Ikozvino kwasara chinhu chimwe chete: kuita gakava repaterevhizheni. Zelensky akabvuma, asi chete panhandare yeLuzhniki. Chokwadi izvi zvakagamuchirwa. Yakanga ichiyeuchidza zvikuru danho rakatopfuura naPoroshenko. Uyezve, musiyano muchikamu chekutanga wakatonyanya. Uye Medvedev's anti-rating yakakura.
  Asi nharo dzeTV dzakafanana nemunhu ari kunyura akabata mashanga. Musangano wekupedzisira uri musi weChishanu, uye sarudzo dziriko neSvondo.
  Medvedev, kazhinji, akanga achigadzirira. Asi chokwadi hachisi kudivi rake. Uye chiitiko chaPoroshenko chakaratidza kuti haugone kushandura chokwadi nekutaura chete. Sezvakangoita ivo vakatadza kukunda Meya Luzhkov, nguva chete munhoroondo yese yeMoscow apo chiteshi cheterevhizheni chepakati chakashanda vachipesana nemukuru weguta.
  Asi propaganda haina kukwanisa kukunda kubudirira kwehupfumi kwameya weMoscow. Uye usavhotere Kiriyenko, munyori weiyo default! Asi ndiye akakwidziridzwa kupfuura zvose. Zvichida mumiriri asina kunyatsobudirira akaiswa pamberi pemukuru webhizinesi.
  Nekudaro, vezvenhau veRussia zvino vakakurudzira Zelensky zvakanyanya. Hapana akatenda Medvedev. Kunyange dare repamusoro soro rakange risingade kunzwa nyaya yekukanzurwa kwesarudzo.
  Kusvika pari zvino chiripo ndechekuti nhandare yazara kusvika pamuromo. Kufashukira chaiko.
  Uye zvakanga zvakajeka kuti makakatanwa akakomba akanga achiuya. Zvisinei, zvakanga zvakajeka kubva kumeso kwaMedvedev kuti akanga ava pedyo nekugamuchira kukundwa. Asi danho rekupedzisira rinofanira kuitwa.
  Manheru egakava, Medvedev akagadza Vladimir Zhirinovsky segurukota rezvemukati menyika. Ichi ndicho chiito chekupedzisira chekupererwa. Asi Zhirinovsky, achiziva kuti vanopfuura makumi masere muzana yevavhoti vakagadzirira kuvhotera Zelensky, vakanga vasingadi zvachose kukakavara nemutungamiri wenyika. Kunyange zvazvo, chokwadi, akanzwisisa kuti akanga asingakwanisi kuwana nzvimbo pachikwata cheZelensky.
  Hongu, Vladimir Volfovich akwegura. Nekudaro, Anatoly Kashpirovsky anotova Gurukota rezvehutano uye Mutevedzeri weMutungamiriri. Asi zvakare haana kunyanya kuda kushandira Medvedev. Zvisinei, ane mukana wekugara muchikwata. Zera rakakura uye zvinoreva ruzivo. Uye chimiro changu chemuviri chakanaka chaizvo.
  Hazvishamisi kuti Kashpirov phenomenon.
  Nharo munhandare yakatanga nekukwazisana. Uye mashoko akachenjera. Asi Zelensky aitaridzika kutsva, akawedzera kuzvivimba, achinyengetedza, uye ane hunyanzvi.
  Medvedev akatya zvikuru uye akatanga kuridza mhere. Haana kukwanisa kugutsikana. Uye zvinhu zvakaipa kwazvo munyika. Vanhu vanotsigira zvakajeka Zelensky. Zvese zvanyanya pano.
  Izwi raZelensky rega rega rinoperekedzwa nekuombera, uye Medvedev anobhowa. Ndiko kuti, pane kukundikana chaiko kwegakava.
  Medvedev anotsikitsira ndokuti:
  - Ndine ruzivo!
  Zelensky anopindura achinyemwerera:
  - Nechiitiko chakadaro, enda chete kune majanitori!
  Medvedev akapindura kuti:
  - Putin neni takatora Crimea!
  Zelensky akapindura zvine hungwaru:
  - Kubata kwembavha uye maoko mapfupi!
  Uye zvakadaro nharo yakaenderera mberi, asi Zelensky akakunda zvakajeka. Akanga akachenjera zvikuru uye anogutsa kupfuura Medvedev uye vateereri vakafara.
  Nokukurumidza pashure pekurukurirano yapaterevhizheni, purezidhendi anobatira weRussia akapa murairo wokukwidzwa kwemihoro kashanu uye penjeni kanomwe! Asi zvaitoita sejee.
  Vanhu veMedvedev vakaseka zvavo. Kunyangwe zvaive pachena kuti manheru esarudzo vaiita zvimwewo!
  Medvedev akasarudzawo kupa Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Akadanwa kune vose Stalin naLenin. Sarudzo iyi inofanirwa kunzi ine hungwaru, asi inononoka. Dmitry Medvedev aida chaizvo kukunda makomunisti. Uye kunyanya Stalinists. Asi panguva imwecheteyo akatora uye akapa nyeredzi kune hero Tukhachevsky. Uku zvakare kufamba kunoshamisa uye kuyedza kuita zverudo nevakasununguka.
  Medvedev kazhinji akaedza kufadza isu neyenyu. Akapa Patriarch, Pope nevatungamiriri vemasangano echiKristu. Zvikurukuru maPurotesitendi. Uye kunyange Zvapupu zvaJehovha zvakadzorerwa kumaruramiro azvo, asi ikoku kwakanga kuri kwebetsero shomanene. Zvakangofanana, vanorambidzwa kuvhota, uye kazhinji sangano iri riri kufa!
  Medvedev akapa zvose muftis uye lamas. Akaedza kuita kuti munhu wese auye kudivi rake. Kunaya kwemenduru nemaodha zvaishamisa. Panguva imwecheteyo, mutungamiri wehurumende akapa vatevedzeri vose veDuma bhonasi imwe neimwe yemamiriyoni emadhora. Zvisinei, izvi zvakatotyisa pane kukwezva vanhu kwaari.
  Zvadaro, Medvedev akaedza kugadza mirairo mitsva yakawanda: Mutemo waPeter Mukuru, Mutemo waIvan weKutyisa, Mutemo waAlexander the Liberator, Mutemo waNicholas II uye Mutemo weBrusilov. Mutemo waLenin naStalin wakadzorerwa zvakare.
  Medvedev akatsvaga kukwezva vavhoti vakasiyana nenzira iyi. Uye kuita pamusimboti: zvese zvako neyedu! Asi muchiitiko ichi, omnivorousness yakakonzera kusavimba nevanhu - vanoti, pfambi yezvematongerwo enyika. Vanhu vanoita kunge vakanganwa kuti Putin akatambawo neruboshwe nekurudyi. Uye ndakaedzawo kuva omnivore.
  Zvisinei, izvo zvinobvumirwa kuJupiter hazvibvumirwi kune nzombe! Putin neimwe nzira kubva pakutanga, kunyangwe nzira yemutsivi weYeltsin, aivengwa nevanhu, aifarira kunzwira tsitsi kwevanhu vese nevakuru. Kunyangwe macommunist vaitya kutaura vachipokana naye, vakavhotera kumusimbisa semutungamiri wehurumende pasina kurwisana kana kutaurirana.
  Asi Medvedev haana kumbonyanya kudiwa. Sezviri pachena aive akangwara uye ari mumumvuri waPutin. Hapana aimuona semurwi uye mutongi chaiye. Kazhinji, mushure mePutin, neimwe nzira chero mutsivi airatidzika seasina simba rezvematongerwo enyika uye chaive chakaipa. Uye Zelensky aionekwa seanoshamisa, semuchinda wengano. Uye haisisiri katsi mupoke, asi mutongi akabudirira akadhonza Ukraine kubva mumvura, kana kuti kunze kwegomba.
  Ehe, Ukraine yakatambura kutanga kwezvose nekuda kwekudimburwa kwehukama neRussia. Uye pano Poroshenko angasava ane mhosva. Kana chimwe chinhu chakadai chakaitika muBelarus, ingadai yakakundikana zvachose. Panyaya yehunyanzvi, hurumende yeUkraine yakasimba! MuBelarus, pane zvinopesana, kune chete sycophants uye dishevelers. Putin dzimwe nguva aiva neunhu hwakasimba muboka rake, saRogozin kana Tkachev, asi vakakurumidza kubviswa.
  Medvedev, chero zvakadaro, akanga ari murume asina kuratidzika kuva mutongi akaberekwa, uye naizvozvo tsar iyi yakanga isiri yechokwadi uye mumatare.
  Mune dzimwe nzira akanga akafanana naGorbachev, uyo vanhuwo zvavo vokuMadokero vaida, asi vasingadi pakati pavo. Chikamu, chokwadika, vakatanga kusafarira Gorbachev nekuda kwekurwisana kwake nekudhakwa. Zvidhakwa uye zvinwiwa, hongu, hazvina kukanganwira kushayikwa kwevodka. Pakaita bongozozo rewaini. Uye ipapo mudzanga wakanyangarika.
  Kwete, Gorbachev zviri pachena kuti havana kumufarira chete nekuda kwemhanza yake. Medvedev, semutungamiri wehurumende, akazviratidza kuva nyanzvi yehupfumi isina simba. Uye kunyange pasina Zelensky, aizova nematambudziko nekusarudzwa kune imwe nguva.
  Kamwe Putin akadhonza Medvedev nenzeve.
  Asi ikozvino Putin asiya mutambo - akanganisa hutano hwake, achityaira nemaoko uye achizvinetsa nehockey. Zvakanga zvakakodzera here kukwira pamusoro peaizi pazera rinoremekedzwa kudaro? Kunyanya usina unyanzvi hupi pawaiva muduku?
  Putin akapisa, akawedzera. Uye pasina iye, hapana anomisa Zelensky. Uyezve, Putin pachake akaita mutemo wevashandi nenzira yekuti akanga asina mutsivi akakodzera. Kufanana naStalin, uyo akazviita kuti Khrushchev akamutsiva, uye akaparara. Uye pano Medvedev haasi mutungamiriri akakwana wehumambo hweRussia.
  Musi weMugovera sarudzo dzisati dzaitwa, nhepfenyuro dzese dzeTV dzeRussia dzakatepfenyura firimu nezveZelensky. Sezvingatarisirwa, nechinangwa chokusvibisa zita. Asi zvinhu zvishoma zvakaratidzwa. Uye propaganda yakaratidza kusabatsira kwayo. Uye dzakawanda chiteshi dzakataura nezvefirimu.
  Medvedev akapa mirairo kuvakuru vemauto akawanda. Kuva nenyeredzi zvakare.
  Zvisingatarisirwi, akagadzawo Order itsva yeBotvinnik, madhigirii matatu: bhuronzi, sirivha, nendarama. Uye zvakare Order yeAlekhine. Uyewo ndarira, sirivha negoridhe.
  Medvedev akawedzera kuzivisa nechirevo kuti Russia yaizoenda kuuto rehunyanzvi mukati memakore mana. Uye hupenyu hwebasa hunoderedzwa kusvika kumwedzi mitanhatu.
  Zvadaro, mutungamiri wenyika akazivisa kuti varwi vehondo uye avo vakashanda munzvimbo dzinopisa vaizopiwa Gamba reRussia Federation star. Chii chave nhanho isina analogue.
  Medvedev ainyatsotsvaga nzvimbo munhoroondo. Zvadaro, mutungamiri wehurumende akapa Vladimir Vladimirovich Putin posthumously neChirongwa cheKukunda uye Mutemo waSt. Andrew Wekutanga-Akadanwa uye ichangobva kusimbiswa nyeredzi huru yedhaimondi yeHero yeRussian Federation.
  Uku kwaive kwatova kuedza kwekupedzisira kutamba pachiyero cheyaimbova chidhori cheRussia. Senge, ndanga ndiri Medvedev kwemakore mazhinji pamwe chete naPutin - ndide nemoyo wako wese nemweya!
  Asi zviri pachena kuti vanhu havana shungu dzekuda angave mudzvanyiriri uyu.
  Uye manheru kubva Mugovera kusvika Svondo, Dmitry Anatolyevich Medvedev akatozivisa basa rekupedzisira rezita reGeneralissimo kuna Vladimir Vladimirovich Putin!
  Izvi zvaive zvakanaka chaizvo! Kunge, ini ndinopa zita kune chifananidzo chemakore apfuura!
  Zvisinei, izvi zvichabatsira Medvedev here? Kwakaoma kupwisa vanhu kuti vazvivhotere vamene bedzi kupfurikidza nokurumbidza zvaichimbova zvidhori zvavo nokuzvipa nemirairo. Hazvina mhosva kuti iwe unogeza zvakadini nemibairo, haungadzosere Putin. Uye zviri pachena kuti mambo wekare aenda uye mambo mutsva anobva Kyiv.
  Zvisinei, Zelensky akanga asina kurara, uye akapawo Pope. Muchembere Francis Wekutanga akaropafadza Mutungamiriri weUkraine pakubudirira kutsva.
  Uye muBelarus, mubatanidzwa wemapato wepro-Russian wakatopedza kuunganidza masiginecha kuti uite referendamu yekubatana neRussia. Kuvhota panyaya iyi kuri kutarisirwa. Zvisinei, Medvedev haana kurumbidzwa nokuda kweizvi. Uye pano danho guru rakabva kuZelensky, chifananidzo ichi chemamiriyoni.
  Saka zvino Vladimir Zelensky akanga ava kupinda mumutsara ...
  Kuvhota kwatanga muSiberia. Turnout yaive yakawanda kubva pakutanga. Vanhu vakaenda kunovhota vachinyemwerera. Zvaiva pachena kuti vaiuya nekuda kwekuchinja. Uye zvavanoda zvitsva. Munhu wose aneta uye aneta nekare.
  Kunyange rwiyo rwakarira mangwanani:
  Mwoyo yedu inoda shanduko
  Meso edu anoda shanduko...
  Mukuseka kwedu uye mumisodzi yedu.
  Uye mukuputika kwetsinga!
  Shanduko, takamirira shanduko!
  Sarudzo dzakaitwa zvakadzikama, asi pakanga paine vanhu vakawanda. Vanhu vakaungana vachiuya kumaelections. Nikolai Valuev aiva mumwe wekutanga kuvhota. Akakanda vhoti mubhokisi revavhoti ndokuti:
  - Ngativhoterei chimwe chinhu chitsva!
  Alexander Povetkin akazotevera. Ndakavhotawo ndikapa maonero angu:
  - Kune Vamwari veRussia!
  Kwakatevera kuvhota. Vakakanda mavhoti mumabhokisi ekuvhotera. Uye Dima Bilan naAlla Pugacheva. Lev Leshchenko akazviratidzawo uye akazivisa:
  - Ngativhoterei chimwe chinhu chitsva!
  Nikolai Baskov akaimba:
  - Russian waltz, mapapiro anokwira! Chitubu chiri kuuya!
  Uye akaisawo shizha mugaba remarara.
  Ipapo vamwe vakomana vakaonekwa ... Zelensky akauya kuzovhota pascooter uye akaita somersault - achikwevera kuombera. Vakavhota uye vakatodzokorora:
  Ziva kuputika kwemoyo netsinga,
  Misodzi yevana vedu amai...
  Vanoti tinoda shanduko
  Rasa joko remaketani anorema!
  Uye kuombera maoko kukuru! Kunyange zvazvo nhetembo dzisiri naye, asi mudetembi anozivikanwa uye munyori Oleg Rybachenko. Asi Oleg Rybachenko pachake akachinja kuva mukomana, uye zvino anofamba mune imwe nyika.
  Ipapo vamwe vatambi vetsiva vakavhota: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Wekupedzisira akaedza kudzoka mushure mekuzorora. Asi akarohwa ndokuzoenda.
  Sofia Rotaru akavhota muKyiv. Uye akanyemwerera zvakanyanya ...
  Vladimir Zhirinovsky akauyawo. Akadanidzira achiti:
  - Kuti uwane nzira itsva!
  Uye akapenya maepaulets emukuru wemauto. Zyuganov akauya kusarudzo ari pawiricheya. Uye akanga akanyarara nguva dzose.
  Grudinin akavhota achinyemwerera...
  Garry Kasparov akapa mutambo panguva imwe chete uye akakandawo vhoti yake. Uyezve, akati aizotamba mutambo naCarleson. Saka Anatoly Karpov akapa panguva imwe chete mutambo chikamu.
  Nenzira, Karpov atove akapiwa Golden Order yaMikhail Botvinnik.
  Saka mumwe mubvunzo ndewekuti ndiani mukuru uye shasha yepasirese pano.
  Chokwadi zvakawanda zvachinja...
  Uye Dmitry Anatolyevich Medvedev akashamisa munhu wose zvakare. Yakaziviswa kubva kusangano, iro rairo rakatumidzwa zita rekuti "Oleg Rybachenko". Uyezve, kune madhigirii mana panguva imwe chete: dhigirii yechina ndeyendarira, yechitatu dhigirii yesirivha, yechipiri dhigirii yegoridhe, uye yekutanga dhigirii yegoridhe ine madhaimani!
  Izvi zvakava zvakanaka!
  "Amagedhoni yaLucifer" yakatobudiswa mumabhaisikopo, uye zvinyorwa zve "Avatar" uye "Star Wars" zvakatoputswa. Oleg Rybachenko ari kuita nyanzvi yekunyora chaiyo!
  Medvedev akagadzirawo mubairo wekunyora wakatumidzwa zita raOleg Rybachenko - nehomwe yemubairo yakakura zvakapetwa kagumi kupfuura Nobel Prize.
  Uye izvi kazhinji zvinotonhorera!
  Ipapo Medvedev akawedzera kushanda musi weSvondo. Akapa Oleg Rybachenko Mutemo waSt. Andrew Wekutanga-Kudanwa, uye nyeredzi yeHero yeRussia, uye nyeredzi huru yedhaimondi yeHero yeRussia, Mutemo Wekukunda. Uku kwaiva kuedza kushandura zvakaitika kare.
  Kufanana, ndichabata Oleg Rybachenko nemutsa, uye zvose zvichava zvakanaka! Panguva imwecheteyo, ini ndichapa iye uye marshal zita reRussia Federation!
  Uye Svondo iri kuuya ... Yekutanga data kubva kuvakuru vesarudzo yakatozivikanwa, iyo inotaura kuti Zelensky ane anopfuura makumi masere muzana.
  Uye kuyerera kweruzivo hakuzomira ...
  Medvedev haasi kuzovhota parizvino. Mabasa. Pano anopa murayiro achipa Vladimir Volfovich chinzvimbo chemukuru wemauto. Kuda, iva akatendeka kwandiri.
  Kunyange zvazvo Zhirinovsky, zvinoratidzika, atoyambuka kune rumwe rutivi.
  Lev Leshchenko akava mushumiri asina portfolio. Asi izvozvo hazvichina basa.
  Kune kusagadzikana muChina. Vanhu vanoda democracy - vaneta nehudzvinyiriri! Munhu haararami nechingwa chete!
  Ndinoda kuti kwete kuna mukuru wangu! Inguva yakareba sei iwe unogona kuchengetedza chirango netsvimbo muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe?
  Zvinhu hazvina kunyatsofamba zvakanaka kuChina. Hazvibviri kutevera nzira dzecommunism uye kuvaka capitalism nekusingaperi. Dzimwe shanduko dzinodiwa. Uye hutungamiriri hwakanyanya kuchengetedza.
  Pamusoro pezvo, mabhunu matsva anoda hutongi hwejekerere uye kupera kwehutsinye hwemapurisa.
  Kuneta kwenzira dzechinyakare dzekushanda kwakabatsirawo! Hapana chido chekuve macogs muhurongwa. Hongu, muChina neSvondo, mhirizhonga yakakosha inozunguza hurongwa.
  Uye muUnited States, mukadzi ane mukana mukurusa wokuva purezidhendi. Nekudaro, mukurumbira waFloyd Mayweather wakatanga kukura. Uyu mutambi wetsiva asingakundiki akatokwira pamusoro pezviyero.
  Zviripachena kuti United States yakapotsa kukunda kutsva uye yaisada Republican kana Democrat pachigaro. Uye Floyd zvakare anotonhorera!
  Uye ipapo pachava neimwe nharo yeTV.
  Yatova Svondo manheru. Nzvimbo dzekuvhotera dzichavhara munguva pfupi iri kutevera.
  Paminiti yekupedzisira, Medvedev akazooneka. Akachimbidza kukanda vhoti mubhokisi revavhoti achibva abuda asina kutaura. Wachi yarova uye kuvhota kwapera.
  Parizvino, Mutungamiri Medvedev akasiya Kremlin ndokuenda kwaanogara pedyo neMoscow.
  Pane vasikana vaviri mucabin naye. Zvimwe zvinovaraidza.
  Natasha, agere kurudyi, akabvunza:
  - Zvakanaka, zvakadini naDima? Zvino vachazivisa kukundikana kwako kwekupedzisira!
  Medvedev akati:
  - Pachine mwedzi miviri isati yatanga. Saka ikozvino ndichiri zvese, uye Zelensky ndiye chete Mutungamiriri weUkraine!
  Alenka, agere kuruoko rwerudyi, akati:
  - Uye kuvhurwa kunogona kukurumidza! Simba rako, Dmitry Anatolyevich, rapera!
  Medvedev akabvunza achikumbira kuti:
  - Asi imi vasikana munogona kuzviita!
  Natasha akafinyama ndokubvunza kuti:
  - Chii chatinogona?
  Medvedev akataura nechivimbo:
  - Kukanganisa nekugadzwa!
  Natasha akaseka ndokupindura:
  - Uye Sei?
  Mutungamiriri wenyika akapindura zvakasimba:
  - Sokunge iwe hauzvizive iwe!
  Natasha akapindura nehasha.
  - Hatisi kuzouraya Zelensky!
  Medvedev akabva aramba achiti:
  - Zvakanaka, sei kuiuraya! Ingoita chokwadi chekuti asiya korona pachake!
  . CHITSAUKO Nha.
  Vasikana vakaseka vakabatana...
  Alenka akabvunza achinyemwerera:
  - Chii chaunokurudzira kushandisa hypnosis?
  Dmitry Anatolyevich akagutsurira musoro:
  - Ndizvo! Unogona kuzviita!
  Natasha akapindura shamwari yake:
  - Tinogona, asi isu hatidi!
  Medvedev akashamisika:
  - Sei izvi?
  Natasha akapindura chokwadi:
  - Zelensky ndiye akasarudzwa! Uye iwe, Dmitry Anatolyevich, haugone kutonga nyika!
  Alenka akawedzera nehuipi:
  - Uye izvi zviri pachena kwatiri tose!
  Medvedev akataura nehasha:
  - Haunzwisise here kuti isu tichava koloni yeWest?
  Alenka akapindura nechivimbo:
  - Asi, Madokero ichava koloni yedu!
  Natasha akawedzera nekunyomba:
  - Uye newe, Misha, Russia haizove yakanaka zvakadaro!
  Medvedev akati:
  - Ndichakupa Mutemo Wekukunda, Mutemo waSt. Andrew Wekutanga-Kudanwa, Mutemo waNicholas II, uye nyeredzi yegoridhe mumadhaimondi ...
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Kana kuti pamwe isu pachedu tinogona kuva vatungamiri uye tozvipa mazana matatu emirairo?
  Alenka akati:
  - Tinogona kukunyengedza uye kuva generalissimos.
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Kana pamwe supergeneralissimos!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka...
  Alenka akaimba:
  - Uye dzimwe nguva kunyange muvengi akadanidzira,
  Kuvanza kutya - kuti ndiri mambo!
  Natasha akaburitsa mazino ake ndokurira:
  - Ini handifarire dzimba dzemitambo nenhandare,
  Ikoko, miriyoni inotsinhaniswa ne ruble ...
  Kunyangwe paine shanduko huru pamberi -
  Ndinoda Belobog naStalin!
  Uye musikana akashandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kusvina mhino yemutungamiri akarasika.
  Nhamba idzi dzakatoziviswa kubva kuFar East. 91 muzana yeZelensky, 7.5 muzana yeMedvedev, hutungamiriri hwakavimbika hwemutungamiri weUkraine.
  Alenka akadhonzawo nzeve yaMedvedev nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuridza muridzo:
  - Zvakanaka, zvakadini neaimbova mutungamiri, mibairo yako yakakubatsira here?
  Medvedev akati:
  - Handisati ndiri ex! Pamberi pekugadzwa, iyo chaiyo!
  Musikana akaridza mhere:
  - Kukudzwa kuna mambo mutsva!
  Varoyi vasikana vakaramba kubatsira Medvedev sehwamanda yavo yekupedzisira. Uye zvino, apo mutungamiri wenyika achiri kuyedza kutsvaga nzira yekubuda mumamiriro asina tariro.
  Pamwe kufurira Dare Repamusorosoro kuti rimise zvakabuda musarudzo dzemutungamiri wenyika yeRussia? Uyu waiita somuyedzo mukuru. Asi muchokwadi mikana yacho yairatidzika kuva shoma.
  Ko kana tikapa mutongo topa mutongi wega wega bhiriyoni remadhora? Mushure mezvose, ndiye mutungamiri uye ane simba risati ramborota namambo! Kunyanya, mutungamiriri anomiririra. Uye zvechokwadi, kana iwe ukapa bhiriyoni rose remadhora, vatongi havarambi.
  Sei uchitambisa nguva pazvinhu zvisingakoshi?
  Data yakafambiswa neredhiyo. Nepo Zelensky aine makumi mapfumbamwe kubva muzana, pamwe muUkraine zvaitarisirwa kuti aizogamuchira inenge zana kubva muzana. Zvichida munzvimbo yebhanhire dzvuku, nekuda kwekutamba kwaMedvedev nemakomunisti, pachava nezvimwe zvishoma, paiva nemimwe mikana muCaucasus. Ichokwadi, Ramzan Kadyrov anoita seasarudza kutora rutivi rwakakunda. Unogona kuita mari muchiuto, kunyangwe mauto asina chishuwo chekushandira, mutungamiri anodonha haana chido.
  Kazhinji, mushure mekutenderera kwekutanga, simba raMedvedev rakaderera. Uye kana iye achiri kukwanisa kupa mibairo, saka zvimwe aiwedzera kufuratirwa.
  Dmitry Medvedev akasvika kuhofisi yake ndokuedza kutaura nebhanga guru renyika. Mushandi akamubatanidza achizeza.
  Mutevedzeri wemutungamiri wenyika akati apihwe mari yekuchimbidza.
  Mukuru weCentral Bank akapindura kuti:
  - Handizoiti chero chinhu kusvikira ndagamuchira kusimbiswa kubva kuMutungamiri mutsva Zelensky.
  Medvedev akati:
  -Unopenga here? Ndichiri mutungamiri wekugadzwa kwetsva! Kana zvakadaro, unofanira kunditeerera!
  Mukuru webhanga guru renyika akati:
  - Maererano nebumbiro remutemo, ini handikuteererei! Uye zvakadaro, sei uchida mari?
  Medvedev akapindura achinyemwerera:
  - Unoda nyika dzenjodzi?
  Mukuru webhanga guru renyika akapindura achiti
  - Unoda kutiza here?
  Medvedev akati:
  - Ndichakusunga ikozvino! Hondo inonditeerera! Akatendeka Zhirinovsky aneni!
  Mukuru weCentral Bank akati:
  - Uyu anogara achitora keke! Uye muMoscow zvinopfuura makumi mapfumbamwe kubva muzana ndezveZelensky. Simba rako riri pamusoro peMisha!
  Medvedev akati:
  - Asi yako haina kutanga!
  Akabva adimbura runhare. Zvino zvinhu zvakanga zvava kuoma. Mauto ekuchengetedza ave kuda kuramba kuteerera. Hongu, Zhirinovsky igava. Zvakakodzera here kumugadza segurukota rezvemukati menyika? Ipa hurongwa kune mauto anokosha. Kana kuti tinofanira kuedza kushandisa State Duma?
  Zviri pachena kuti Zelensky achaita sarudzo itsva, uye vatevedzeri vazhinji havazogamuchire mabasa avo. Kunyanya, zvinenge zvese.
  Chinhu chakasiyana chinodiwa pano. Asi State Duma haigone kurwisa vanhu. Uye uto harisati richizotsigira kuvhozhokera kwechiuto chaiko. Vakuru vemauto muRussia havasi rudzi rwekuenda kuhondo yevagari vemo.
  Kwasara chinhu chimwe chete - kukanzura sarudzo yemutungamiri wenyika mudare. Uyu ndiwo chete mukana wepamutemo wekuwedzera marwadzo ako. Asi kazhinji kacho ichawedzerwa chete. Hazvigoneki kuti Medvedev ane mukana chaiwo wekusarudzwa zvakare. Muchokwadi, anti-rating yake yakakura, yakatoipa kupfuura iyo yaPetro Poroshenko.
  Medvedev akafungawo nezveimwe sarudzo. Somuenzaniso, kubvisa muviri Zelensky? Asi uhu hutsotsi chaihwo. Kumira saizvozvo? Uyezve, ichaparadza Medvedev. Uye zvakanakisisa zvinopa kuregererwa. Nokuti vanhu havazokanganwiri Medvedev nokuda kwekukundikana kukuru musarudzo.
  Kwete, Dmitry Anatolyevich haazobudiriri. Pasina kuunganidza kana gumi kubva muzana yemavhoti musarudzo, zvirokwazvo haazorambi ari pachigaro.
  Medvedev akasvika pabhawa. Akavhura ndokutora bhodhoro ndokuzvidira cognac.
  Zvinodhura - "Napoleon", ane makore mazana maviri emakore!
  Mutungamiri wenyika akanwa girazi. Ndakabva ndasvira chechipiri chine lemon.
  Mudumbu mangu makanzwa kudziya pfungwa dzangu dzichimhanya mhanya. Mushure megirazi rechitatu, Medvedev akanyemwerera ndokugara pachigaro. Cheered a bit. Chokwadi, nei achida simba iri? Mutoro wakakwana. Kwete miniti yenguva yemahara, kwete sekondi yerunyararo. Nguva dzose pakufamba, pasi pekutariswa kwevhidhiyo kamera. Unotya kutaura zvakawanda.
  Kune basa rakawanda, asi hapana mufaro.
  Uye ndinoda kuvata pamubhedha nemusikana. Tamba hondo pakombiyuta.
  Chokwadi, pano ndiwe mutungamiri wenyika, asi kutanga hondo chaiyo uchafunga kaviri. Aya ndiwo maitiro aityisa Trump haana kushinga kurwisa Iran.
  Iwe unogona kutaura zvakawanda nezvehondo, asi chaizvoizvo kusarudza pairi hakusi nyore!
  Asi irwa mutambo, irwa iwe pachako!
  Medvedev akagara pasi pakombiyuta. Ndakavhura Hondo Yenyika II yandaifarira. Akanga atadza kuiridza kwenguva yakareba. Pano, kuti urege kunetsa zvakanyanya, iwe unoshandisa iyo scammer kodhi. Sezvizvi...
  Uye wobva wamhanya nehunyanzvi hwekuita nedutu remhepo. Uye iwe unotova neIS-7s, iyo yaunotanga mu regiments, uye chete T-1s kurwisa maGerman. Pane musiyano unooneka musimba uye nzira.
  Medvedev, uyo anenge asina kumbobvira anwa, zvakare nekuda kwehutano husina kunaka, akafara chaizvo.
  Aya ndiwo maitiro aunokanda tangi rinodhura uye rinorema kwazvo reHondo Yenyika Yechipiri, IS-7, kumuvengi. Uye iwe unoiputsa pasina kuoma kukuru. Hondo iri kuitika nyore uye ichikunda. Unotora guta neguta.
  Kazhinji, chokwadi, Stalin akatungamirira nyika zvakanaka, uye akakwanisa kukunda Third Reich mumakore asingasviki mana. Putin akarwa neISIS kwenguva refu. Asi maGerman ane tekinoroji inotonhorera.
  Mumutambo, semuenzaniso, tangi yeGerman E-75, iyo Soviet IS-7 chete inogona kurwisana nayo netsoka yakaenzana, mamwe matangi ose anopa mukati. E E-75 ine nhumbi dzokurwa dzakasimba kwazvo. Kunyange pfuti yakakwirira kuSoviet IS-7 uye iri pedyo nesimba rinoparadza.
  Uye maGermany akaronga kuti tangi iyi ive huru yavo muna 1945. Zvakadini zvedu?
  Medvedev akagomera ... Havana kukwanisa kuisa IS-7 mukugadzirwa kwehuwandu munguva yepashure pehondo. Saka hondo yakatora nguva refu, hapana anoziva kuti ndiani mumwe akakunda.
  Dmitry Anatolyevich, akadhakwa, akaimba:
  - Ndinochida, hama, ndinochida! Ida kurarama, hama! Uye zita redu harifaniri kunetsa.
  Medvedev akarara achitamba. Zviri kuzorora...
  Uye zuva rakatevera mhedzisiro yekupedzisira yesarudzo yemutungamiri wenyika yakazivikanwa.
  Vanosvika 92 muzana yevavhoti vakavhotera Zelensky pamwe chete neUkraine, uye 6.7 muzana yeMedvedev. Nokudaro, kukunda kwekukunda kwaZelensky kwakaitika.
  Mhemberero nemufaro zvakatanga munyika. Pakupedzisira, upenyu hutsva, sezvairatidzika kuvazhinji, upenyu hwakajeka hwakanga huri kuuya.
  Parizvino, Dmitry Anatolyevich Medvedev ari kushanda semutungamiri panguva yekugadzwa.
  Uye akakorokotedza, chokwadi, mukundi. Ungaendepi? Uye hapana chekuverenga zvikamu zvitanhatu kubva muzana.
  Gurukota rezvemukati menyika Vladimir Zhirinovsky, zvisinei, akashanyira Medvedev ndokumunyaradza:
  - Ndakavhotera iwe Dmitry Anatolyevich!
  Mutungamiriri wenyika akapindura chinyararire:
  - Ndatenda!
  Zhirinovsky akanyora kuti:
  - Zvichida tinofanira kukuisa iwe mukutanga?
  Medvedev akadzungudza musoro wake wakapendwa:
  - Handifunge, mushure mekukundwa kwakadaro mumutambo wechipiri, vachandipa mutungamiriri wehurumende. Izvi hazvichave zvakanaka mune zvematongerwo enyika.
  Zhirinovsky zvine musoro akati:
  - Zvisinei, panofanira kunge paine mumwe munhu anobva kuRussia munzvimbo yako. Saka ndiani kana asiri iwe?
  Medvedev akati:
  - Zvingangodaro, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky akaburitsa meno ake uye akachema:
  - Andrei Navalny? Izvi ngazvirege kuitika!
  Medvedev akakwenya mapendekete ake uye akataura mukuvhiringidzika:
  -Uri kuenda kupi?
  Zhirinovsky akadanidzira achiti:
  - Hongu, ndichavasunga vose!
  Medvedev akasimudza ruoko rwake:
  - Zvakwana! Nguva yedu inoita seyapera! Ndiri kuenda kuzororo kuCanary Islands. Uchaita sei?
  Zhirinovsky, achitsveta maziso ake zvinyengeri, akapindura:
  - Lobby kune zvinofarirwa neshamwari dzako! Kusvikira Zelensky atora basa rake semutungamiri weRussia neUkraine!
  Medvedev akati zvinosiririsa:
  - Zvinosuruvarisa, izvi hazvisi nyore ... Ipapo ivo vachakubvisa makanda matatu!
  Zhirinovsky, achitsveta maziso ake zvinyengeri, akabvunza:
  - Ndokumbira undigadzirire marshal weRussian Federation! Zvakanaka, chii chakakosha kwauri!
  Medvedev akafunga kwemasekondi mashoma, ndokuzozivisa:
  - Zvakanaka! Handingakuiti iwe woga mutungamiriri, asi ndichadzosera Bheria pachinzvimbo chomubati; Zvichave zvakanaka!
  Zhirinovsky akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Nezve Beria, hongu!
  Medvedev akatsikitsira maziso ake ndokubvunza:
  - Uye maererano newe?
  Zhirinovsky akapindura nokutendeseka:
  - Uye ndibatei samambo! Ndinopa mubayiro chero wandinoda!
  Medvedev akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Hongu, ngazvive zvakadaro!
  Uye akarayira kuti zviga zvose zvigadzirwe pakugadza vakuru vakuru.
  Mutevedzeri wemutungamiri weRussia akafara. Achifunga kuti iye zvino anogona kunakidzwa zvizere nemitambo yepakombiyuta.
  Uye ivo vanonakidza zvikuru kutamba ...
  Asi chaizvo, sei mutungamiri wenyika angaita chimwe chinhu? Iye zvino tekinoroji yakagadzira zvekuti unogona kuve chero munhu. Kunyange naIshe Jehovha. Uye kunyanya mumutambo kugadzira universes.
  Semuenzaniso, muhofisi yemutungamiri wemutungamiri mune nhamba huru yemitambo yakasiyana, kusanganisira yemazuva ano.
  Medvedev anosarudza kutamba chaiyo-nguva zano mutambo. Germany muna 1939. Zvakanaka, sei uri kushandisa kodhi ye scammer? Iwe unozviwedzera zviuru zvishanu Panthers, zviuru zvitatu Tigers uye zviuru gumi Focke-Wulfs. Uye iwe shandisa masimba aya kurwisa muvengi. Uye iwe unorwisa Poland, iyo isina kana chegumi chemasimba akadaro.
  Uye hondo inoenderera sezvaunoda, nechinangwa chimwe uye nekukunda. Medvedev, kutaura chokwadi, ndiye mukundi mukuru pano. Inopwanya muvengi sekunge inopwanya plums nemuchina.
  Poland yakagadzikiswa zviri nyore uye nekukurumidza kupfuura munhoroondo chaiyo. Unorwisa France. Iwe unotanga zviuru gumi zveE-75 matangi paari uchishandisa kodhi yehutsotsi. Ngatitarisei, mota dzakanaka. Idzo dzisingapindike zvachose kupfuti dzeFrance, asi dzinouraya kureba. Vanopfura motokari dzevavengi.
  Medvedev anotosvetuka nemufaro. Sezvo ari mumutambo, anofamba nokukurumidza, uye ari kutotora Paris ... Uye zvino zvakadini nezviduku? Ngatitorei Spain panguva imwe chete, kuitira kuti Franco asanyanya kugumbuka.
  Uye pakurwiswa kweGibraltar isu tichashandisa jet ndege. Ko maBritish achaenda kupi?
  Hongu, panguva imwechete isu tinoshandisa mari kuvaka ngarava dzehondo uye vatakuri vendege. Zvichaomera Britain ipapo. Heano zana zana rekutakura ndege uye mazana maviri ehondo dzehondo. Iri richava simba guru.
  Uyezve kune zvikepe zvekumhara. Iwe zvakare unogadzira matangi e "E" -U akateedzana, imwe shanduko ye "E". Pano iwe unokanda "E" -50-U tangi, muchina wakadaro wausingakwanise kuupinda kubva kune chero kona.
  Uye regai atambudze maBritish. Hezvino vasikana vaviri vakanaka mukati metangi rakadaro vachichonya vachitarisa purezidhendi weRussia.
  Medvedev anovatsvoda kwavari mukupindura.
  Aya ndiwo matambiro atichaita ...
  Uye matangi ekupedzisira ari kusvika kuLondon. Uye pasina mhemberero vanotora guta guru reEngland.
  Medvedev akaimba:
  - Nyika inofinha! Tose tichadya katsi!
  Izvo, zvechokwadi, zvinonakidza uye zviri nyore kutamba. Ndakatora scam code ndikadhinda chero chaunoda. Saka iwe unotora Balkans uye enda kuAfrica. Newewo chitambi, uyewo vacheche. Munoita mauto, dai maiva nemari. Uye ndima yakatorwa inopawo mari. Zvakanaka, edzai, fambai muAfrica.
  USSR ichiri kuvhura kumberi. Makumi matatu nemana achipesana neE-50-U akatevedzana, ayo mamwe zviuru gumi akadhindwa. Kana E-50 iri motokari ine inenge nhumbi dzokurwa dzakafanana neTiger-2, chete mutsetse unonzwisisika uri mukuru, uye zvombo zvishoma zvakasimba, uye injini inowedzera simba. Iyo E-50-U, ine huremu hwakaenzana, inofananidzwa neSoviet T-64, uye kunyange ine simba rinowedzera gasi turbine injini.
  Hongu, masimba haana kuenzana. Pano zvizvarwa zvakasiyana zvematangi zvinorwa.
  Uye Medvedev, hongu, ari kumhanya nebhiza dema.
  Masimba, hongu, haaenzaniswi. Iwe unogona zvakare kuwedzera iyo E-75-U, iyi squat kuuraya muchina, isingapindike kunyangwe nepfuti dzengarava.
  Uye kuti achazvitsika sei. Hapana chinogona kuzvimisa.
  Medvedev anotamba semukomana mudiki. Ehe, zvakanaka, saka sei. Uye hapana anoda kumuona. Akarasikirwa uye mutungamiri wenyika akakanganwa.
  Munhu wese anoda vakundi chete.
  Dmitry Anatolyevich akaimba:
  Uye isu tinodzivisa madutu,
  Kubva chii uye sei ...
  Rarama munyika pasina zvinoshamisa,
  Hazvigoneki kunaani zvake
  Dai rombo rakanaka, kukundikana,
  Kusvetuka kwese, kumusoro nekudzika,
  Nenzira iyi chete, uye kwete neimwe nzira,
  Nenzira iyi chete, uye kwete neimwe nzira!
  Rarama kushamisika!
  Kushamisika! Kushamisika!
  Rarama kushamisika!
  Kushamisika! Kushamisika!
  Rarama kushamisika!
  Uye Medvedev akawedzera kufara. Iye zvino mauto ake atora Ukraine, Belarus, uye ari kuswedera pedyo neMoscow!
  Aimbova mutungamiri weRussia anoti:
  - Kuti hupenyu hwedu mutambo!
  Uye inotora guta guru reUSSR nedutu. Zvechokwadi, kurwisana neuto ra1941, ane matangi ane maitiro kubva kumakumi matanhatu uye kunyange makumi manomwe, uye chinhu chikuru ndechokuti pane zvakawanda.
  Medvedev anozvitarisa pachake ... Guta guru reMoscow ratorwa. Uye zvino unogona kutora Caucasus ... Uye panguva imwe chete, tora kumaodzanyemba kweAfrica iwe pachako. Uye achayambukira kuArgentina.
  Uye kubva ipapo kurwisa USA. Ndiye mukuru mukuru. Muvengi anosarira kumashure zvese muhuwandu uye kunaka kwemauto.
  Medvedev anoimba nechido:
  - Tichaenda kuhondo takashinga! Nokuda kwesimba revaSoviet! Uye isu tichapukuta munhu wese mushit mukurwira izvi!
  Medvedev akatorwa kwenguva pfupi kubva mumutambo. Gurukota rezvekudzivirirwa kweRussia, uyo akatsiva Shoigu Trubetskoy, akadana. Akabvunza achiri mutungamiriri wenyika:
  - Tichatora rini mhiko yebasa kumutungamiri mutsva?
  Medvedev akapindura muchidimbu:
  - Painofanira kunge iri, pakugadzwa!
  Trubetskoy akati:
  - Mutungamiri mutsva wenyika yakabatana anoda kugadzwa svondo rinouya. Kuti vasave nenguva yekuba!
  Medvedev akati:
  - Izvi hazvisi maererano nebumbiro redu nemitemo!
  Trubetskoy akati:
  - Uye Yeltsin akagamuchira bumbiro iri kwete maererano nemutemo uye bumbiro rekare. Muchokwadi, vazhinji vakafunga kuti Putin aizokurudzira bumbiro idzva, asi neimwe nzira hazvina kuitika!
  Medvedev akati:
  -Haisi iro zano rakanakisa rekuti mutungamiri mutsva wese atore bumbiro idzva!
  Trubetskoy akaramba:
  - Asi Putin aigona! Akanga achitonhorera kupfuura Yeltsin, uye iwe, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev akagutsurira uye akabvuma:
  - Inotonhorera uye inonyanya kukosha rombo rakanaka! Pasina Putin, zvinhu zvose zvakakanganisika, uye Zelensky akatora simba muRussia.
  Trubetskoy akati:
  - Uye Lukashenko aiva nemukana, asi akarasikirwa nenguva yake. Taifanira kunge takafamba nekukurumidza!
  Medvedev akati zvine musoro:
  - Lukashenko aitya kukwikwidza sarudzo muRussia. Uye Zelensky angadai asina kutora njodzi dai moyo waPutin ukatadza kumira. Kutonga nyika zvakanyanya nemaoko kwakatsva! Putin zvechokwadi akatsva kubasa!
  Trubetskoy akati:
  - Zvakanaka, saka isu tinofanira kubvuma kugadzwa nekukurumidza kana kuti kwete?
  Medvedev akapindura noushingi:
  - Ita sezvaunoda! Handisisina basa nazvo! Ndichaenda pamudyandigere unokudzwa uye ndiraramire mafaro angu. Pamwe ndichatenderera nenyika! Ini ndatove ndiri mutungamiri uye mutungamiriri wehurumende kwenguva rekodhi yeRussia! Iwe unogona kunamatira kusvika rinhi pachigaro cheushe?
  Trubetskoy akabvuma:
  - Zvakanaka, kana zvakadaro, saka shanduko ngadziuye! Chii chekuita naShoigu?
  Medvedev akapindura zvinotonhora:
  - Ngaazorore! Penjeni yevachairi ihombe. Ngaafambe nenyika. Ndakakubvumira kuti uve nepfuma kunze kwenyika!
  Trubetskoy akagutsurira ndokuti:
  -Putin akaparadzanisa Russia kubva pasirese! Kunyange zvazvo takasuwa nemashoko mukati memweya yedu, takafara parufu rwake! Kana ari Zelensky, tichaona! Vazhinji vedu taida maodha sekuMadokero. Gamuchira semuUSA, asi shanda ... Sezvakaita muUSSR!
  Medvedev akati:
  - Zvakanaka, pasi paStalin, vakuru vakuru vakashanda nesimba! Musafunga kuti vakanga vakazara nouchi!
  Trubetskoy akabvunza:
  - Uchaita sei?
  Medvedev akayeuka:
  - Ndakanga ndiri mutungamiri, uye ndicharega semutungamiri. Iye mukuru ... Uye ini ndichanakidzwa nehupenyu! Nei zvimwe ndichifanira kushanda!
  Trubetskoy akayeuka:
  - Zelensky anogona kukupa chinzvimbo cheanopa zano naye!
  Medvedev akazvisimudza:
  - Ay! Akangwara zvakakwana pasina zano rangu! Muchidimbu - ita kugadzwa! Dmitry Anatolyevich akatumira ake!
  Trubetskoy akabvuma:
  - Kugadzwa hongu!
  Medvedev akadimbura runhare. Ndakafunga kupedza mutambo. Chinhu chandakanga ndisati ndambova nenguva nacho. Uye zvinopwanya pfungwa United States.
  Kana zvakanyanya mumutambo. Nekudaro, iyo Sherman yeAmerica haina kusimba pakurwisa E-75-U. Asi United States ine ndege dzakawanda, kunyangwe dzisina simba sejeti dzeGerman.
  Asi kunaka, hongu, hakuna kufanana! MaKrauts ari kukwidza zvibodzwa zvakanyanya. Kunyanya vatyairi vendege: Albina naAlvina! Uye ava vasikana vanosiyaniswa neshungu dzavo dzakakura.
  Medvedev ari kufambira mberi kuAmerica kubva kumaodzanyemba. Uye panguva imwechete matangi ake ari kufamba achiyambuka Siberia. Ari kunakidzwa. Nenzira, wadii kukunda Japan zvakadaro? Mumutambo uyu unogona zvakare kuuraya shamwari dzako. Advanced strategy. Isa kodhi yeanobiridzira uye iwe uchave wakasimba kupfuura mupikisi wako muhuwandu uye mhando. Kwete hondo, asi mufaro wakachena. Heano michina yejeti isina muswe, maAmerican haagone kubata.
  Kunyanya, kuti usvike ikoko. Uye shandisa zvinokandwa zvinodzorwa neredhiyo! Uye kudheerera vanhu vekuAmerica. Medvedev anonyatsoda mutambo uyu. Uye fambisa mauto. Mexico yakatorwa. Maguta eAmerica ari kuwa rimwe pashure perimwe. Mafaro akadaro.
  Uye kumabvazuva, matangi e "E"-U akatevedzana anopinda muIndia. Asi chii chingavapikisa maBritish? Zvakare, iyo Third Reich yakatounganidza zviwanikwa uye iri kugadzira tekinoroji yemazuva ano isina kodhi yehutsotsi.
  Asi Medvedev akasarudza kuvandudza Panther zvishoma. Heino yekutanga yenguva dzose "Panther" - kumberi kwezvombo zve80 - 110 mm, nhumbi dzokurwa dzeparutivi 50 mm, 75 mm cannon, mbiya yakareba 70 EL, injini ye650 horsepower. Heino "Panther" -2 ine nhumbi dzokurwa dzemberi kubva 120 kusvika 150 millimeters, 60-mm kumativi, 88-mm cannon ine dhiramu kureba 71 EL, uye 850-horsepower injini. Hongu, motokari yakakomba. Uye inorema kwete pamakumi mana neshanu, asi makumi mashanu matani uye ine pfupi silhouette.
  Asi "Panther" -3. Frontal nhumbi dzokurwa kubva 150 kusvika 200 millimeters, kumativi 82 millimeters, pfuti 88 millimeters ane mbiya kureba 100 EL uye injini 1200 horsepower - uremu 55 matani. Bvumiranai, mota yakadai kazhinji inopesana nevaShermans.
  Asi pane "Panther" -4. Iyo ine nhumbi dzekurwa dzemberi kubva pa200 kusvika 250 mm pamateru, uye nhumbi dzekurutivi dze160 mm. pfuti 105 mm ine dhiramu kureba kwe100 EL. Ichi chatova chikara chinorema matani makumi matanhatu neshanu uye ine yakaderera silhouette. Gasi turbine injini ye1500 horsepower. Ehe, yakanakisa serial budiriro, inokwanisa kurwa kunyangwe neSoviet IS-7. Uyezve, iyo IS-7 haina kugadzirwa-zhinji.
  Asi kune michina yakasimba. Kumhanya "Panther" -5, nhumbi dzokurwa dzepamberi 250 hull pakona ye45 degrees, 300 mm turret huma pakona, rutivi 210 pakona, 128 mm pfuti pa100 EL, uremu hwetangi yepamusoro 75 matani, 2000 horsepower. injini gasi turbine simba . Muchina wepamusoro kune ese maSoviet neAmerica modhi. Inokwanisa kupinda muIS-7 kubva kuhondo chinhambwe uye nekutsungirira musoro-pane hits. "Panther" -5 inowanzove yakanakisa tekinoroji. Iyo USSR haina chakasimba kupfuura IS-7. Uye maGermany anewo marudzi mashanu eTigers.
  Mushure mekutora nzvimbo zhinji dzeUS, Medvedev akasarudza kudzinga Tiger zvakare. Zvakanaka, "Tiger" ndiyo yekutanga munhu wese anoziva. Nhumbi dzemberi dzine 100-110 millimeters dzinenge dzisina materu, uye nhumbi dzokurwa dzeparutivi 82 millimeters pasina kutenuka. Uye iyo 88-mm cannon, 56 EL barrel kureba, itangi rinochema chaizvo. Kusiyana ne "Panthers", uko chete yekutanga yakatevedzana yakarwa uye pakanga paine sampuli dzechipiri. Tangi "Tiger" -2 inonyatsozivikanwa se "Royal Tiger".
  Nhumbi dzemberi: 120-150 mm pahull pamberi pa50 degree angle, 185 mm pa turret pamberi padiki pakona, uye 82 mm parutivi pa60 degree angle. Yakanyatsochengetedzwa pahuma, zvishoma nani pane Tiger iri padivi, uye ine 88-mm cannon ine dhiramu kureba kwe71 EL. Pamatangi ekugadzira eHondo Yenyika Yechipiri, yakanakisa maererano nezvombo uye kudzivirira kwepamberi, uremu 68 matani, injini 700 horsepower - pane kusimba mukutyaira.
  "Tiger" -3 imotokari yekugadzira. Nhumbi dzepamberi ndeye 150-200 millimeters pakona ye45 madhigirii, kumberi kwe turret kuri 240 millimita pakona. Mativi emamirimita zana nemakumi matanhatu ane nhoo dzakarerekera. Mhando nhatu dzezvombo zvakasiyana: 88 mm 100 EL cannon, 105 mm 70 EL cannon, uye 105 mm 100 EL cannon ine injini ye1000 1200 horsepower. Iine dhizaini yakawedzera uye huremu hwe75 matani. Hongu, motokari yakakomba uye ine ngozi zvikuru. Uye yakanyanya simba "Tiger" -4 nhumbi dzokurwa dzemberi 250 - hull yakarerekera pa45 madhigirii, huma yakarerekera 300 millimeters, mativi 210 millimeters, pfuti 128 millimeters 100 EL mbiya kureba, kana 150 millimeters mbiya kureba 56 EL 550, uremu 150 EL. horsepower gasi turbine injini. Tangi rine simba zvikuru.
  Asi kunyange inotonhorera ndeye "Tiger" -5. Nhumbi dzepamberi: hull huma 350 mm pakona ye45 degrees, turret huma 400 mm pakona ye50 mm. Mativi ane 300 mm akarerekera. Pfuti ye150 mm 100 EL, kana pfuti ye174 mm 70 EL, kana pfuti ye210 mm 38 EL. Huremu i100 matani, gasi turbine injini ndeye 2500 horsepower. Iyo yakanyanya simba muchina haizopindi kunyange kupinda IS-7 uye St. John's wort. Iyi inogona kushandiswa kurwisa America. Kunyange zvazvo zvinofanira kutaurwa kuti "Tiger" -5 akanga asiri kunyange muzvirongwa munhoroondo chaiyo. Asi haisi mhosva yemunhu kuti hondo yakapera nekukurumidza.
  Asi iyo chaiyo tangi mutambo unogona kuvandudzwa.
  Medvedev akatanga nechisimba US guru Washington uye guta guru New York. Pano unogona chaizvo kushanda uye kuhwina.
  Kunyange zvakadaro. Pano Washington iri kutsva uye matangi eGerman ari kutyaira achitevedza. Uye hapana anogona kumisa Tigers-5.
  Medvedev ari kupedzisa kurwisa kwakasindimara pamizinda yeUS uye zvinoita sekukunda. Asi kune zvakare Japan pamberi.
  . CHITSAUKO Nha.
  Chii chimwe chandaigona kuita mumutambo? Asi mhuri yeLev yematangi haina kumbopinda mukugadzirwa. Chokwadi aya mamonya pano. Asi muHondo Yenyika Yechipiri, machina aya ekupedzisira akateedzana aive asina basa. Uye zvakatonyanya kurwisa Japan nematangi ayo madiki uye epakati.
  Asi Dmitry Medvedev akasarudza kuvadzinga zvishoma.
  Heino yekutanga Lev tangi, iripo chete mumapurojekiti, uye inongobatanidzwa musimbi. Nhumbi dzepamberi dzehull ndeye 120 millimeters pakona ye 45 degrees, pfuti yepamberi ye turret iri 240 millimeters pakona, mativi ari 82 millimeters, pfuti 105 millimeters, kureba kwebhari - 70 EL, iyo yose. 80 matani, injini ine 800 horsepower. Kazhinji, motokari inogona kunge yakaonekwa pamwe chete neTigers uye Panthers paKursk Bulge. Nechombo chine simba kwazvo chenguva yayo uye yakanakisa turret yekudzivirira yehuma. Asi rombo rakanaka haana kuuya. "Lev" -2 motokari yeprojekti. Hull huma yakarerekera 250 millimeters, iyo turret huma yakarerekera 300 millimeters. Mativi ane 200 millimeters akarereka. Pfuti kana 128 mm 100 EL kana 210 mm 38 EL. Kurema 100 matani, injini 1800 horsepower. Hachina wakaenzana nayo musimba rayo. Superior kune IS-7, iyo inogona kungoirova padivi. Asi ipapo iwe unotyaira mberi, uye "Shumba" -3 inooneka, zvakare kudzingirira chikara. Nhumbi dzemberi dzehull ndeye 350 mm, turrets 450 mm, ine divi rakatenuka 300 mm pamateru, cannon ye150 mm pa100 EL, kana 175 mm pa70 EL, kana 210 pa56 EL, kana rocket launcher. kusvika 400 mm. Kurema ndeye 120 matani, injini ndeye 2500 horsepower.
  Hongu, iri isimba rinotyisa.
  Tangi "Shumba" -4 ndechimwe chikara chikuru. Nhumbi dzepamberi dzehull ndeye 450 mm, nhumbi dzepamberi dze turret 500 mm. Mativi ehull uye turret ane 400 mm akarereka. A 175-mm cannon mu 100 EL, 210-mm cannon mu 70 EL, 500-mm rocket launcher. Huremu hwemotokari ndeye 150 matani, injini ndeye 3500 horsepower gasi turbine. Kubva kure kure inopinda matangi ose, kusanganisira IS-7 uye American T-93. Uye kunyange pfuti dzomugungwa hadzigoni kupinda mairi. Uyu muchina une simba, uye une imwe cannon.
  Asi yakanyanya simba Lev-5 ndiye mambo matangi. Nhumbi dzepamberi dzehull ndeye 600 mm pakona ye 45 degrees, turret ndeye 800 mm gobvu, mativi 550 mm pakona. A 210 mm cannon mu 100 EL, 300 mm cannon mu 70 EL, 600 mm rocket launcher. Huremu hwemuchina i200 matani, iyo gasi turbine injini inoburitsa 5000 horsepower. Isingapindiki kune dzinenge marudzi ese ezvombo, kunze kweanokandwa ane simba repamusoro , kunyanya pfuti hombe nemabhomba. Kugona kupfura pazvikepe zvehondo uye vatakuri vendege. Chokwadi super tank.
  Zvakanaka, muchidimbu, pane chimwe chinhu chekutamba. Medvedev ari kuisa kumanikidza kuJapan.
  Asi anovhiringwazve.
  Mutungamiriri weFSB anofona ndokuti:
  - Dmitry Anatolyevich, iwe uchapa musangano kune vatapi venhau here?
  Medvedev akataura zvakasimba:
  - Kwete izvozvi!
  - Sei?
  Mutungamiriri wenyika akapindura:
  - Ndine kodzero yekupa mabvunzurudzo kana kwete! Saka ndakasarudza kusazvipa!
  Mukuru weFSB akagutsurira musoro:
  - Unogona kudzikama ikozvino! Hurukuro haizoendi! Asi isu tichatsvaga imwe nzvimbo!
  Medvedev akati:
  - Wese munhu, gara pasi! Kana chero chinhu, penjeni yemukuru wako yakakura! Unogona kurarama usingashandi!
  Mukuru weFSB akabvunza achishamisika:
  - Haisi tsitsi here kuparadzana nesimba rakakura kudaro?
  Medvedev akapindura nokutendeseka:
  - Zvinosiririsa, hongu, asi munhu anozviisa pasi pezvisingadzivisiki!
  Medvedev akadzokera kumutambo zvakare. Aichimbova purezidhendi wenyika huru uye ine zviwanikwa zvikuru pasi rose akazowana mukana wacho. Uye wadii kutamba kana vachigona kuita pasina izvozvi. Kunyangwe iye ari acting head of state.
  Asi ungadzivisa sei muedzo wokuzvicheka umene mumutambo wakadaro? Eya, mauto eGermany akasvika Chukotka. Neraki, kufambisa midziyo mumutambo iri nyore kwazvo kupfuura muchokwadi. Uye vanoenda kuChina. Uye ikoko vakapinda muhondo nemaJapan. Ehe, achishandisa iyo scam kodhi, Medvedev akaburitsa matangi eLev-5 ndokuakanda kurwisa samurai. Uye idzi imota dzemhando yepamusoro zvechokwadi.
  Samurai vanopwanywa sei. Asi zvakadaro kwete muganhu wekukwana.
  Asi nei, kusvika Hondo Yenyika Yechipiri yapera, hazvigoneke here kumhanya tangi rinorema reGerman "Mouse" kuburikidza nemazinga?
  Izvi zvechokwadi kugoverwa kwekukwana uye korona yerunako. Kunyanya, chii chinogona kuitika kana gigantomania ikashanduka.
  Medvedev akatanga kudzinga Mouses.
  Mouse tank, tangi iro riripo chaizvo musimbi, rinorema kupfuura iro raive rakaiswa musimbi, rakatyaira uye kunyange kurwa. Nhumbi dzepamberi dze "Mouse" ndeye 150 mm pasi pehull, 200 mm pamusoro pehombo, 250 mm kumberi kwe turret, uye 210 mm kumativi. Sezvatinoona, tangi, kunyange mushanduro yayo yekutanga, haipindiki kune ese serial Soviet matangi pahuma uye kunyange padivi. Iyo IS-2 uye SU-100 haina kukwanisa kupinda mutangi iyi kubva kune chero kona. Iyo chete IS-7 inogona kugadzira matambudziko kuMaus uye kunyatso kurwisa tangi iyi. Asi IS-7 yakaonekwa chete mushure mehondo, uye haina kumbobvira yapinda mukugadzirwa. Uye "Mouses" aigona kutorwa kumberi muna 1943. Iyi tangi ine pfuti mbiri: pfupi-barreled 75 mm uye 128 mm 55 EL, inokwanisa kupinza matangi ose eSoviet kunze kweIS-7 musoro-on. Uyezve, iyo IS-2 kubva kure kure. Paivewo nekanoni ye150 mm.
  "Mouse" yairema matani 188 uye ine 1250 horsepower injini, iyo haisati yakwana. Pakazara, mota ndiyo yakasimba kune nguva yayo, uye haina yakaenzana.
  "Mouse" -2 imotokari yekugadzira. Zvimwe zvakakwana. Munyaya chaiyo, motokari yaifanirwa kuitwa yakaderera mu silhouette uye yakareruka. Asi mumutambo, hongu, motokari yakava yakanyanya kukwana, yakaderera mu silhouette, denser mukugadzirisa, asi kunyange inorema. Nhumbi dzemberi dzeMouse hull i2 350 mm. Nhumbi dzemberi dze turret ndeye 450 millimeters. Sides 300 mm. Makani ane 75 mm kureba-barreled uye 150 mm 70 EL, kana 210 mm howitzer, kana 400 mm rocket launcher. Kurema 200 matani. Gasi turbine injini 2000 horsepower.
  "Mouse" -3 mutambo wemitambo. Yakakwana futi. Nhumbi dzepamberi dzehull ndeye 600 mm, turret - 800 mm, kumativi - 550 mm. Pfuti 88 mm 100 EL, yekurwisa matangi evavengi, uye 210 mm 70 EL. Kana kuti 550-mm rocket launcher. Huremu hwetangi ndeye 250 matani, iyo gasi turbine injini ndeye 4000 horsepower. Tangi rinenge risingapindiki rinenge zvombo zvese, kunze kwezvine simba zvakanyanya.
  "Mouse" -4 ishanduko itsva yegigantomania uye yakanyanya kufambira mberi. Nhumbi dzemberi dzehull ndeye 1000 mm pakona ye 45 degrees, nhumbi dzokurwa dzemberi dze turret 1200 mm pakona. Mativi acho 850 mm akarerekera. Zvombo zvehondo: 105 mm 10EL cannon yekurwisa matangi evavengi uye zvakakwana kurwisa dzinenge mhando dzese dzemotokari. 300mm chombo pa70 EL, yekuparadza masvingo uye isina basa rematangi. Kana kuti panzvimbo pacho, 750-mm rocket launcher.
  Huremu hwemotokari ndeye 350 matani, izvo zvisiri zvakanyanya kune zvakadaro zvombo nezvombo. Kunyange pfuti dzechikepe chehondo hadzigoni kupinda mumotokari yakadaro dzakananga. Kungorova zvakananga kubva kune simba cruise missile kana bhomba rakakura kwazvo rinogona kuparadza muchina wakadaro. Kubva kumativi ose haipindiki nematangi ose uye pfuti dzinozvifambisa dzeHondo Yenyika Yechipiri. Iyo injini ndeye 6000 horsepower gasi turbine.
  Zvakanaka, "Mouse" -5 ndiyo yepamusoro-soro yeiyi nhevedzano. Nhumbi dzepamberi dzehull hull hull 1600 mm pakona, turret huma ndeye 2000 mm, mativi ari 1500 mm pakona.
  Kanoni ye128-mm ine 100 EL yekurwisa matangi ese, inokwana kurwisa mhando dzese kusanganisira IS-7 uye 900-mm rocket launcher. Dzimwe pfuti hadzishandi. Kune gumi nemaviri pfuti dzemuchina. Huremu hwetangi i500 tons. Gasi turbine injini ye10,000 horsepower. Motokari ndeye, ngatiti, kukwana pachako. Chinenge chinhu chingakurova pahuma. Super tank...
  Zvisinei, kana mumwe munhu achifunga kuti hazvibviri kuuya nechinhu chinotonhorera kupfuura "Mouse" -5, saka izvi hazvisi zvechokwadi. Kufungidzira kwevanyori vemutambo wakanaka pamusoro peHondo Yenyika Yechipiri haina muganhu.
  Somuenzaniso, panewo "Rat". Munhoroondo chaiyo, tangi iyi inobata rekodhi yehukuru pakati pemotokari dzese dzeprojekiti, uye yakatove yakabatanidzwa musimbi.
  Tangi ye "Rat" ine 400 mm yezvombo zvemberi, uye nhumbi dzekurutivi dzakarerekera zvakare zvishoma. Zvombo: pfuti ina 210 mm, kana imwe 800 mm pfuti uye maviri 150 mm howwitzers, gumi nerimwe anti-ndege pfuti. Huremu i2000 matani, injini dzedhiziri dzine simba rose re10,000 horsepower.
  Tangi "Rat" -2 ishanduko yemotokari yekugadzira ine yakawedzera dhizaini. Kumberi uye chero nhumbi dzokurwa dze800 mm, dzine kona huru yekufungidzira. Zvombo imwe 1000 mm cannon uye ina 150 mm howwitzers, gumi nenhanhatu anti-ndege pfuti dzinokwanisa kupfura pasi uye nemhepo. Huremu i3000 matani, gasi turbine injini, simba rose i20,000 horsepower.
  "Rat" -3 inotova nesimba uye yepamusoro muchina. Armor 1200 - millimeters pakona. Zvombo: imwe 1250 mm cannon uye matanhatu 150 mm howwitzers. Pfuti dzinorwisa ndege makumi maviri dzinokwanisa kupfura zvose zviri zviviri mhepo nepasi. Huremu i4000 matani, gasi turbine injini, simba rose i35,000 horsepower.
  "Gonzo"-4 mumwe muchina wakatosimba uye wemberi. Zvombo - imwe 1600-mm cannon uye mapfumbamwe 150-mm howwitzers, makumi maviri neshanu anti-ndege pfuti inokwanisa kupfura pamhepo uye pasi. Huremu i5000 matani, gasi turbine injini, yakagadziridzwa, yakazara simba re50,000 horsepower.
  "Gonzo" -5 ndiro tangi inotonhorera. Zvombo zve 2500 millimeters kumativi ose. Zvombo: imwe 2500 mm cannon. Uye gumi neshanu 150-mm seitzers. Makumi mana epfuti dzinorwisa ndege dzinokwanisa kupfura mhepo nepasi. Kurema 10,000 matani. Nuclear reactor seinjini, simba pamusoro pe100,000 horsepower.
  Iyo tangi ndiyo chaiyo inotonhorera mumutambo. Uye maererano nehuremu uye mamwe maitiro.
  Zvakanaka, unogona kuisa dutu reTokyo ku "Rat" -5. Ichokwadi, inodhura zvekuti unofanirwa kumhanyisa scam kodhi kakawanda.
  Asi zvakazara, Medvedev anogona kufadzwa. Akatamba chose.
  Uye ini pakupedzisira ndakatarisa "Rat" -5 mune chaiyo chaiyo. Kutamba zvisina kutendeseka zvakanaka.
  Asi zvino vanodaidza Medvedev zvakare.
  Panguva ino mutevedzeri wekutanga wemutungamiri wenyika uye anobata Prime Minister ndiSiluanov.
  Akadaro nenzwi rinosiririsa.
  - Takarasikirwa naDmitry Anatolyevich! Anenge mavhoti ese akatoverengwa!
  Medvedev akataura zvine hungwaru:
  - Zviri nani kurasikirwa zvakanaka pane kuhwina zvakaipa!
  Siluanov akashamisika:
  - Izvi zvinogoneka sei?
  Medvedev akatsanangura kuti:
  - Dai Vitaliy Klitschko akasarudzwa meya weKyiv kekutanga, kudzokera kwake kumhete kungadai kusina kuitika. Panzvimbo pemhare huru, meya aizova chiseko!
  Siluanov akabvumirana neizvi:
  - Hongu, iwe wakarurama, Dmitry Anatolyevich! Klitschko aive nemukana wekurasikirwa ... Asi zvinosuruvarisa kuti iwe waive usina tsvakiridzo yemukana wakadaro!
  Medvedev akaimba achipindura:
  - Ndakasununguka, seshiri iri mudenga,
  Ndakasununguka, ndakanganwa kuti kutya kunorevei...
  Ndasununguka semhepo yemusango
  Ini ndakasununguka muchokwadi, kwete muchiroto!
  Siluanov akati:
  - Hongu, iwe unongova mudetembi Dmitry Anatolyevich! Mumwe anogona kunyora mavhesi pamusoro pako!
  Medvedev akapindura zvakakomba:
  - Chero zvazvingava, ikozvino ndinogona kuita ndakadzikama chinhu chandinofarira - kutamba mitambo yemakomputa! Uye izvi zvisati zvaitika, kwemakore makumi maviri zvino ndaingokwanisa kuwana izvi zvakakwana uye zvinotanga!
  Siluanov akazevezera achiti:
  - Mumitambo?
  Medvedev akasimbisa:
  - Mitambo chaiyo! Uye zvingave zvinobatsira kuti iwe udzidze imwe yemauto-economic strategy!
  Mutevedzeri weMutungamiriri wekutanga akataura achizeza:
  - Ndinofarira kudzidzira!
  Medvedev akapindura achiti:
  - Chokwadi chakaipa chakatukwa, chinogona kukupengesa!
  Siluanov akapindura akanyarara:
  - Iwe unoda kutiza kubva kune chokwadi nenyika yemitambo? Zvinorumbidzwa!
  Paive nekashama pamashoko emutevedzeri wemutungamiri wehurumende.
  Medvedev akati:
  - Rega ndikusungirirewo nyeredzi yegamba reRussia!
  Siluanov akapa zano:
  - Zvisungirire, VaMutungamiriri!
  Medvedev akaseka ndokupindura:
  - Pamwe iyi ipfungwa yakanaka! Zvikasadaro, Putin aingopihwa mushure mekufa!
  The acting Prime Minister akapindura kuti:
  - Ndatenda, VaMutungamiriri!
  Medvedev akaenderera mberi nenzwi guru:
  - Nemeso ebenzi asina chinhu ...
  Siluanov akaimba pamwe chete:
  - Nekuda kwekuti zvese zvinogoneka ...
  Medvedev akapedza:
  - Asi iwe haugone kurarama!
  The acting Prime Minister akapindura kuti:
  - Zvakaoma hazvo, ivo vangangondibvisa! Zvinoita sekunge tichafanirwa kukwenya!
  Medvedev akapindura zvinotonhora:
  - Kune nzvimbo dzakawanda paPasi!
  Siluanov akagutsurira uye akagutsurira:
  - Muchidimbu, VaMutungamiriri, makandivimbisa nyeredzi gamba!
  Medvedev akadanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Gadzirira chirevo!
  Vakamuvigira imwe award paper. So, nyora acting president.
  Panguva imwecheteyo, Medvedev akamupa kune boka revanhu. Ziva zvedu!
  Ehe, kwatove kunonoka, uye mutungamiriri weRussia abatwa nehope.
  Akarota imwe nhoroondo yakasiyana. Hondo yeTsarist, inotungamirirwa naKuropatkin, iri kurwisana kuti isunungure Port Arthur. Asi Medvedev pachake akazviratidza parobhoti yekurwisa, ine lasers uye thermoquark shells saizi yemhodzi yepoppy, asi inouraya semabhomba akadonha paHiroshima.
  Uye Medvedev angarwisa sei maJapan nerobhoti rake rekurwa? Samurai akaparadzaniswa sei, nezviuru. Uye kuti lasers uye blasters zvakatanga kushandiswa sei.
  Uye vakauraya maJapan, kunyanya ivo vakavauraya. ndokuicheka kuita zvidimbu; Uye zvakaparadza mapoka avo.
  Medvedev, uyo akanga arasikirwa nechigaro chake, akawana mufaro muhondo. Anocheka samurai ava vakashinga kuzunungusa chigaro chinoera chehumambo.
  Asi zvakaipa chaizvo, ngatitii pachena, mukutendeseka kwese, yaive pasi peTsar?
  Dai Mwari vapa nyika yese sar sa Nicholas II. Uyu ndiwo muenzaniso chaiwo wemutongi ane njere, uye panguva imwechete ane njere.
  Zvinonzwisa urombo kuti zvisizvo zvakadaro seKuropatkin zvakamurega. Uye zvino Medvedev atora maJapan. Uye ngativapure. Uye kuita izvi kwakaoma zvikuru.
  Uye matanda emalaser anochera pasi samurai nezviuru. Mamwe maminetsi mashoma ehondo, uye
  Hakuna uto reJapan.
  Ko vaSamurai vakadyei? Uye zvino pamwe tinogona kusvika pakushanda pazvikepe zvako.
  Medvedev akasimudza robhoti rehondo mudenga ndokumhanyira kunzvimbo dzezvikepe zveTogo. Anofunga kuti angaita sei neRussia knight?
  Uye uku ndiko kukurumidza kwebhobhoti ye thermoquark. Iye zvino atova pamusoro pegungwa. Uye ngatinyure ngarava dzeTogo. Cheka armadillos, cruisers, uye zvimwe zvisikwa zvipenyu.
  Sezvizvi... Ko kana tikadonhedzawo mini-thermoquark bomb?
  Uye gamba idzva rinomusiya. Mafungu anosimuka uye anonyudza zvikepe zvenyika yezuva rinobuda.
  Medvedev anoshevedzera pamusoro pemapapu ake:
  -KuRussia Nicholas,
  Ndichabvarura maJapan ese kuita zvidimbu!
  Uye zvakare, mutevedzeri wemutungamiri weRussia anoenda mukufara.
  Zvakanaka kurwa nerobhoti rakadaro.
  Ngatinyure samurai yako ... Uye hapazovi neTsushima, maJapan haazovi nechokuita.
  Zvikepe zvekupedzisira zveSamurai zvave kutonyura. Kukunda kwakadini uku!
  Asi kuchine zvikamu zvenyika yezuva rinobuda zvinovhara Port Arthur. Tinofanira kunyatsozvibata. Kugadzirisa vese vanopikisa humambo hwaTsar Nicholas.
  Medvedev anoimba nechido:
  - Uye samurai akabhururuka pasi,
  Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Uye ngatiparadze mauto akakomba Port Arthur. Zvakaitika chaizvo kuti nhare ine simba yakawa. Uye Russia yakagamuchira mbama pachiso. Uye zvinonyanya kukosha, zvaive zvakaipisisa kupfuura Hondo yeCrimea. Ikoko, humambo hwaTsar Nicholas II hwakarasikirwa nemubatanidzwa weEngland, France, Turkey, uye Humambo hweSardinia. Uye akarasikirwa nechiremerera. Uye heino imwe Japan, iyo pasina munhu akafunga semukwikwidzi akakomba.
  Rega Russia irege kutsungirira kunyadziswa. Zvichida ichi ndicho chikonzero Stalin, akangwarira uye akadzora mutemo wekunze, akavhura yechipiri kumberi kuFar East kurwisa Japan. Zvechokwadi, vaSamurai vakanyadzisa Tsarist Russia zvakanyanya.
  Nezveizvi, vaparadze nediki thermoquark mabhomba uye uvapise nema lasers.
  Kuti ndisatya kukunda Russia! Oh, Mwari ngaaite kuti Zelensky ave mambo anobudirira.
  Zvakare, maRussia neUkraine akabatana, uye munguva pfupi maBelarusian achabatana navo.
  Uye pachava nehutatu hwevaSlav!
  Medvedev akapedza maJapan pedyo nePort Arthur, uye akamhanyira ... Russia yakakunda Japan. Akatora Korea, Manchuria, Kuril Islands neTaiwan. Akamanikidzawo maJapan kubhadhara mari yakawanda.
  Tsar Nicholas II akasimbisa nzvimbo yake; chimurenga uye pfungwa dzisina kufanira hadzina kuoneka.
  Tsarist Russia yakaramba ichifamba ichipfuura neChina. Uye kuwedzera kwayo kumabvazuva.
  Asi Germany yeKaiser, pasinei nokuti Tsarist Germany yakanga ichiva simba guru uye ichikura nekukurumidza uye kupfuura munhoroondo chaiyo, yakaenderera mberi ndokupinda muHondo Yenyika Yekutanga.
  Hongu, pamativi maviri.
  Zvakanaka, zvino Medvedev akatora basa rokuparadza maGermany. Havana chikonzero chekugumbura Tsar-Baba.
  Uye kuti inorova sei vavengi ne lasers. Uye ngativapure muEast Prussia sechamupupuri. Medvedev anopfura mauto eGerman achishandisa lasers uye simba rinokwevera simba.
  Panguva imwe cheteyo, vasikana vakaoneka. Zvechokwadi mune bikini. Alenka naNatasha. Uye regai maKrauts acheke nemagetsi.
  Hongu, Tsar Nicholas Mukuru, vaNazi havana kumborota chinhu chakadaro. Varikurongei nhai madzibaba?
  Medvedev anoimba nehasha:
  - Mavise, manwiwa, mabhanzi egorosi,
  Nyika ine rupo, yakabudirira...
  Uye agere pachigaro choushe muSt.
  Baba Tsar Nicholas!
  Zuva rekugadza rakamiswa kare. Uye Medvedev akasiiwa zvachose kune zvaanoda. Senge, uchiri kutandara nemwana.
  Medvedev zvakare mushure mekufa akapa Andropov nyeredzi yeHero yeRussia. Zvinogona kunge zvakaitwa kare. Uye akapa chirevo pamusoro pekuvakwa kwechiyeuchidzo cheAndropov.
  Panguva imwecheteyo, mutungamiri wenyika akadzorerawo Yezhov uye Yagoda. Wadii kumira pamhemberero pano?
  Akabva atanga hurongwa hutsva hunonzi Bobby Fischer. Asi iwe haugone kutaura chero chinhu kuti aive mutambi mukuru chess. Uye kwete chete zvikuru, asiwo zvinonyadzisa. Aida kuva pamusoro pemunhu wese kwete mu chess chete.
  Uye zvakare madhigirii matatu: ndarira, sirivha negoridhe!
  Uye zvechokwadi, kutanga kwezvose, Dmitry Medvedev akapa urongwa uhwu kuna: Garry Kasparov, Anatoly Karpov uye ... hama dzeKlitschko!
  Uye panguva imwecheteyo, Dmitry Medvedev akatanga Mutemo weVladimir Klitschko. Uyewo kufamba kunonakidza. Matanho matatu: ndarira, sirivha, goridhe.
  Uye ipapo pane Svyatogor Order, mhinduro yakanaka.
  Medvedev anodhiraivha uye pedals. Uye anogadzira izvi zvakare. Iri ibheya. Bere kumapere ose.
  Uye ane pfungwa itsva. Somuenzaniso, kupa mumwe Russian motokari itsva.
  Panguva ino, enda uye kutamba pakombiyuta. Izvo Medvedev aida zvakanyanya kupfuura zvese. Saka iye zvino ashandura nzira itsva. Hondo yematanho akasiyana. Izvi ndizvo zvaida kutambwa nemutungamiri wenyika, kunyangwe wekare.
  Munotanga nevashandi vashanu uye churu chimwe nechimwe: marasha, simbi, matombo, mafuta, chikafu, goridhe.
  Uye ngatitangei kuvaka muzinda wenharaunda kugadzira vashandi vatsva. Zvadaro, unotanga kuvandudza migodhi nekurima.
  Chokutanga pane zvose, chokwadi, kuwana zvokudya kuitira kugadzirisa vashandi zviri nani.
  Medvedev ine komputa ine simba kwazvo, yemazuva ano. Uye iwe unogona kuburitsa akawanda mayunitsi.
  Iwe unozvivakira guta uye nzvimbo itsva dzekutengeserana. Mari, hongu, idambudziko pakutanga. Kusvikira iwe uvaka mint, musika, academy yesainzi, zvichingodaro.
  Asi Medvedev anoziva nzira yepasi rose yekupfuma. Hiya vamwe vashandi vezvekurima uye tenga zviwanikwa zvechingwa. Musika wacho wakachipa zvikuru kuvaka. Uye wobva wachengeta, wakatenga academy, wakavaka sowe, uye wakagadzira migodhi mitsva. Uye zvakare zvimwe ... Uye goridhe yakayerera - iyo inodhura chigadzirwa. Kunyanya kana mint yakaita. Uye zvino zvichave zvichiita kuvandudza matsime. Aya ndiwo mafambiro anoita mari zvakanyanya kunakidza. Inogona kushandiswa kugadzirisa. Masaha matsva, midziyo mitsva yekurima, kudzoreredza ivhu, tsvakiridzo yefetereza. Rudzi rutsva rwegejo...
  Zvadaro, kudzika matsime uye kupomba muvashandi vatsva. Mapurazi matsva. Kugadzirwa kwenyama. Kuvakwa kwedzimba. Kudzimba dzavarapi, mapurisa, matsime, misika, vagadziri vezvivakwa, vanodzima moto. Uye zvichingodaro ... Mutero wekuunganidza. Kuvandudzwa kutsva mukucherwa kwegoridhe. Uye kuvandudzwa kwenzvimbo itsva uye zvivakwa zvebasa.
  Uye patova nemari yakawanda uye yakawanda ... Pane zvakasara uye iwe unogona kutanga kuvaka mabharaki.
  Mutambo wacho unonakidza uye unonetsa. Guta riri kukura. Hapasati pava nehondo. Pano iwe unogona kugadzira nguva yerunyararo, uye sarudza muvengi asina simba ... Muchokwadi, Medvedev achiri kuunganidza simba muhondo-yehupfumi zano.
  Chikoro chemauto chakavakwa. Uye unotanga kuumba mauto. Vatasvi vemabhiza, varwi vetsoka, vanopisa moto, madhaka, uye mamwe masimba. Chokwadi , artillery. Kana zvakare zvakare, nekuvandudza matsime echigadzirwa chetangi. Mota dzekutanga, hongu, dzakareruka uye dzechinyakare, asi dzinogona kufambiswa.
  Medvedev akatakurwa.
  Mutambo wakadya mutungamiri wenyika. Unozvivakira dzimba itsva dzakawanda. Zvinosanganisira chikoro chevanyori, raibhurari, uye varaidzo yematanho akasiyana. Ngavave vaimbi, vatambi, jugglers, senet players, zoo. Kana imwe kasino.
  Uye, hongu, temberi dzevamwari vakasiyana-siyana.
  Hungu, mune zvitendero zvakawanda zvakasiyana muumambo hwacho. Zvakanakisisa kuvaka temberi dzakasiyana.
  Uye pano zvinhu zvose zvakasiyana. Uye mamosque, machechi, dzimba dzekunamatira, tembere dzechiBhudha, stupas, vamwari vechihedheni.
  Hongu, basa rakapfuma. Unovakawo mazambuko pakuyambuka rwizi.
  Kune basa rakawanda. Rongaiwo mitambo yezvitendero zvakasiyana kuti vamwari varege kugumbuka.
  Uye zvichingodaro pasina kukanganisa. Uye kushanda paChikamo cheSainzi kunoenderera mberi, ikozvino imwe kuvandudzwa, uye imwe. Ingave mushonga wekurwisa makonzo kana zvipembenene - chero chinovandudza kurima, matirakita anooneka.
  Uye kunyangwe Mwari vanotumira goho rakanaka. Saka iwe unogona kudzinga matangi nemafekitori endege. Kutanga nendege dzakareruka, unogona kusvika mabhomba eatomu. Uye nhamba yemayuniti iri kuramba ichikura. Yakatosvika zana rezviuru.
  Medvedev anotamba uye anosimudzira matekinoroji matsva. Hapasisina kutya. Iwe haufanirwe kurwa, iwe unogona kusimudza index yekubudirira uye tsika dzevanhu vako. Uye izvi zvakare zvine basa. Asi ikozvino kune mari yakakwana uye zviwanikwa.
  Chii chiri nani pamutambo ndechekuti matsime haaperi. Iwe unogona zvachose kubvisa zviwanikwa.
  Uye kuvaka maguta matsva pamepu ... Kana kutopinda mupiramidhi kana chimwe chinoshamisa chenyika.
  Medvedev zvakare ari kuburitsa mabharaki matsva. Chokwadi, kuwanda kwemauto kunoderedza prosperity index. Apa, hongu, ndipo panomuka dambudziko. Asi ikozvino hapana anorwisana naye ... Asi hutsva hutsva hunogona kuiswa kuita matangi uye ndege nokukurumidza. Uye unza mabhomba anorema.
  Nekudaro, wadii, watova nematangi epakati, usingatore muvengi padanho reMiddle Ages?
  Uye Medvedev, akabudisa matangi akawanda uye panguva imwe chete achivandudza mararamiro avo, anokurumidza kupinda munyika yakapoteredza.
  Uye zvakare ndege kubva kumusoro. Uye ngatibhombe muvengi nesimba redu rose. Unonayisa napalm pamusoro pake.
  Uye hausi mutambo nemirairo.
  Medvedev akanakidzwa nekuparadzwa kweguta rekare. Zvino nyika yese nemauto ayo echinyakare. Akanakidzwa uye akakunda, kunyange zvazvo ndege dzake nematangi zvakawana kukuvara kuduku. Iyi ndiyo nzira iyo kubata kwakazoita kuve nyore. Uye zvakare iwe unovaka guta panzvimbo yakakundwa ...
  Uye matangi ako atorema. Zvinokwanisika kubatanidza zvose zvinopesana nenyukliya kudzivirira uye nhumbi dzokurwa dzinoshanda.
  Medvedev akanga atotamba kwemaawa gumi uye maziso ake akanga aneta ndokutanga kunamirana. Mutevedzeri wemutungamiri wenyika akabatwa nehope.
  Pakutanga, Medvedev aitenderera-tenderera mune chimwe chinhu chisina kujeka. Asi hazvina kutora nguva refu. Zvino tangi remazuva ano reT-95 rakabhururuka richikwira chikomo. Matsutso akanga atove kumatsutso, uye matutu emvura airova nhumbi dzokurwa nadzo.
  Medvedev akati:
  - Zuva resarudzo rehondo yeMount Vysokaya! Gomo iro ndiro kiyi yekudzivirirwa kwese kwePort Arthur. Nhasi chaiye Mbudzi 21, kana Zvita 4 zvinoenderana nemaitiro matsva. - Muzvinafundo akarova nhumbi dzake dzokurwa nechibhakera nehasha ndokuti. - Asi hapazovi nekutorwa kweGomo reVysokaya! Chikwata chePacific chichararama!
  MaJapan akapotsa atora Gomo reVysokaya. Vakapinda mukati semajuru, muhova dzakakora kubva kumativi ose. Iyo T-95 yakavhura moto ine 152-mm inokurumidza-moto cannon.
  Alenka akadzvanya bhatani remufaro, uye kanoni otomatiki yakarova maJapan sepfuti inorwisa ndege. Mabhomba ane simba zvikuru anoputika akadonhedza mazana evaJapan nepfuti imwe chete.
  Natasha akabva aridza pfuti sere. Uye ini zvakare ndaida kushandisa joystick.
  Medvedev akatyaira tangi, supermachine nechivimbo yakakwira materu, uye makwara akapwanya varwi veNyika yeRising Sun.
  Margarita akaridza muridzo ndokuti:
  - Tiri kugadzira nhoroondo!
  Mutevedzeri wemutungamiri wenyika akatsinhira nehasha achiti:
  - Zvirokwazvo! Pasina mamiriro ezvinhu hatizobvumiri Port Arthur kukanda mapfumo pasi!
  Alenka, achipfura kubva pfuti, akapfura makumi maviri kumativi paminiti, achipfira purojekiti ine simba rinoparadza rakawedzera rinorema makirogiramu makumi mashanu. Muminiti imwe chete, tani yesimbi uye zvinoputika zvakaputika nemazvo.
  Uye musikana akarova chaizvo.
  Uye pfuti, imwe neimwe ichiridza zviuru zvishanu zvemaraundi paminiti. Kana zviuru makumi mana mabara makuru, munguva pfupi. Uye vakatora sei samurai? Vakatanga kuvatsimbirira sei.
  Alenka akatoimba:
  - Uye boka revavengi rakabhururukira pasi, pasi pekudzvinyirirwa kwesimbi nemutobvu!
  Tangi yeRussia yakashanda zvine utsinye. Pano akatema chiuru cheJapan, heino wechipiri. Kuabvisa muzvikamu.
  Natasha akaseka ndokuimba:
  - Nekuda kwekubwinya kwaRus! Ngatisambofa takakanganwa Nyika yaBaba!
  Uye zvakare anopfura kubva kune zvinouraya caliber muchina pfuti. Uye zviuru zvevaJapan zvakarara zvakafa.
  Medvedev akazvitora uye akaridza muridzo:
  - Tsar Nicholas! Uchava mukuru.
  Uye ngatipwanye samurai isina kupera pasi pemakonye.
  Margarita zvine musoro akati:
  - Nicholas II anogona kunge ari mukuru wetsars. Aive nemukana wese wekuita China dunhu reRussia - Yellow Russia!
  Medvedev akarova samurai, akamhanyira pamusoro pavo semakonye, ndokuti:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Shell mushure megoko rakabhururuka richibuda. Dzakawedzera kunge quasi-matter, ichida simba shoma pane kuwedzera chaiko kwemaatomu nemamorekuru.
  Alenka, achidzvanya mabhatani emufaro neminwe yake yakanaka, akatodaidzira:
  - Muzita reRussia tsars!
  . CHITSAUKO Nha.
  Pfuti yakarira ichirira. Kunyange zvazvo, kwete zvakanyanya, asi zvakavhiringidzika, zvaibvira kutaura.
  Margarita akabvunza mutevedzeri wemutungamiri wenyika kuti:
  - Chii, nhamba yemateko isingaperi?
  Medvedev akapindura kuti:
  - Quasi-nyaya haidi simba rakawanda kugadzira. Uye kuzadza thermonuclear reactor nemvura zviri nyore sekupfura mapeya!
  Margarita akaridza muridzo:
  - Hongu, izvi zvinoshamisa! Iwe unogona kugadzira chokoreti ice cream nenzira iyi zvakare!
  Medvedev akaramba achigomera:
  - Kwete, asi munguva pfupi, hongu! Zvinosiririsa kuti kusvika parizvino tinongowana quasi-matter!
  Alenka, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, achinyemwerera nemazino makuru etigress, akati:
  - Uku kugona kugadzira zvinhu zvakare quasi-humwari!
  Medvedev akaseka. Kwakanga kune maJapan mashoma uye mashoma akapoteredza gomo, uye zvitunha zvakawanda. VaSamurai vakaedza kupfura patangi, asi zvakashaya. Matemhe airova nhumbi dzokurwa semadonhwe emvura.
  Mutungamiriri wenyika akati:
  - Uye munhu akasikwa nemufananidzo waMwari uye akafanana naye.
  Alenka, achipfura magomba anouraya, akati:
  - Kana ichiri kugadzirwa. Zvichida isu vanhu tisu vanhu vakangwara zvikuru, vakasimba uye vane simba kupfuura vose vari muchadenga!
  Medvedev akataura zvine musoro:
  - Chinonyanya kukosha ndiko kubatanidzwa kwevanhu! Tinofanira kubatana! Ipapo hatizozivi kusuwa uye kukundwa!
  Natasha akataura nechivimbo kuti:
  - Iyo Tsarist Empire inokwanisa kubatanidza munhu wese! Uye batanidza munhu wese, pasina kusarudzika, kuita monolith!
  Uye musikana akaridza pfuti zvakare. Kukurira maJapan achiedza kupinda kubva kuruboshwe. Magirinedhi haana kukuvadza tangi yeT-95. Uye pfuti, zvakare dziri kure, dzakapotsa, kana matemba adzo aive asingashande. Uyezve, hakuna zvombo zvinobaya zvombo munyika ipi neipi pasi pano. Uye haugone kupinda mutangi rakadaro nyore nyore. Dziviriro yake ndeyepamusoro-soro.
  Uye pfuti dzemuchina dzinocheka pasi uye mabhomba anotsvairwa. Uye vanoita zvose zvakananga, uye zvinouraya zvikuru.
  Natasha akaseka ndokuti:
  - MaJapan mazhinji achave asipo!
  Alenka akabvumirana neizvi:
  - Zvakawanda!
  Ndokupenya maziso ake esafaya. Uye kune zvakawanda zvakasiyana zvinhu pamusoro pemusikana uyu, mugadziri wechokwadi.
  Varwi vari kupfura. Uye samurai vakabuda ropa. Zviuru makumi mana zvemabara uye tani yemabhomba paminiti, iri isimba guru kwazvo rinoparadza.
  Natasha anoti:
  - Isu tiri varwi vanotambura rufu rwakakomba!
  Alenka akabvumirana neizvi:
  - Uye kwete rufu chete, asi tsime resimba mune zvese zvakasikwa!
  Margarita akataura zvine hungwaru:
  - Kana Tsarist Russia yakakunda nyika yose, ipapo hondo dzose munhoroondo yevanhu dzichapera zvachose!
  Medvedev akabvuma kuti:
  - Chokwadi mwana! Hapana anoda hondo! Asi vanhu vanofanira kubatana!
  Natasha akaridza muridzo nemufaro wepanether kuuraya bhuru:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki!
  Uye akaburitsa twumirangarara mumaziso ake! Uyu ndiye musikana! Iine marimi emoto, uye ice nesimbi.
  Asi zvino maJapan okupedzisira ari kufa. Uye hakuna mumwe munhu angadenha gomo. Vanopfuura zviuru makumi mashanu vakaurayiwa varwi veNyika yeZuva Rinobuda vakaramba vari pasi peGomo reVysokaya.
  Hondo yapera.
  Ivo vana vakatora nzvimbo pamusoro pechikomo, Medvedev akati:
  "Zviri nani kuti tisataure kune varwi parizvino." Kazhinji, tichaitei?
  Alenka akati:
  - Kuchine akawanda maJapan. Ngatiparadzei mauto ose eNogi.
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Ndizvo! Tichasvina ma samurai ese! Uye zvichava zvikuru!
  Medvedev akanyemwerera uye akati:
  - Uye tangi yedu inogonawo kushambira pasi pemvura uye magomba emoto. Ngatinyudze ngarava dzeJapan!
  Natasha akaridza mhere nemufaro:
  - Ndizvo! Ndizvozvo, ngatitore uye tibvise masamurai ose pagungwa.
  Uto reJapan rakanga richangotanga kurwisa kwayo mabhomba kunotevera. Shells aibhururuka, kusanganisira kubva gumi nerimwe uye gumi nemaviri-inch pfuti. Uye izvi, munoona, zvakakomba.
  Tangi rakamhanya rakananga kumahombekombe. Alenka, achirovera zvigunwe zvake pamuviri wemotokari, akati:
  - Zvakanaka, kugungwa. Asi taigona sei kupa danho kune maJapan ari panyika?
  Margarita, uyo aiziva nezvehondo, akayeuka kuti:
  -Taive nepfuti yemuchina, uye pfuti yeMosin yaive yakavimbika uye inoshanda kupfuura yeJapan. Uye kana zvisiri zvese zvakashanda mugungwa, saka pasi samurai vaive vasina mukana!
  Alenka nehasha akafambisa tsoka yake isina kupfeka pasi uye akazevezera:
  - Kutengesa! Trivial betrayal!
  Natasha akati:
  - Tichasungirira munhu wese!
  Tangi rakapinda mumvura. Mumativi makabuda mapropeller aidzora muchina. Heino chinangwa chekutanga: muparadzi weJapan. Natasha akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvitete.
  Uye goko rakarova pasi pechikepe nesimba rinouraya. Akatenderedza nhumbi dzokurwa nadzo.
  Muparadzi akagamuchira rimwe goko. Natasha akadzvanya chigunwe chake zvakare.
  Uye ipapo maJapan anonyura.
  Alenka akaseka:
  - Ngatichinjane kunyura! Pfuti dzemuchina hadzina kunyatsoshanda pasi pemvura!
  Uye musikana akadzvanya joystick, panguva ino achitumira goko pasi pemuparadzi.
  Margarita akapindura achinyemwerera:
  - Zvakanaka, tine vakadzi!
  Natasha akatumira goko zvakare ndokudanidzira:
  - Muzita raRus ', ngakuve nekukunda!
  Alenka akapfira matemba. Akacheka pasi pechikepe cheNyika yeZuva Rinobuda ndokuona:
  - Zvakadaro, simba retsarist muRussia rakanga risina kushata sezvaitaurwa nenhema.
  Margarita akabvumirana nazvo uye akataura achida, kunyanya sezvo akanga asina chokuita.
  - Pasi paTsar Nicholas II, Russia yakaunza chiyero chegoridhe chemari. Mari yehumambo yakava yakasimba uye yakagadzikana pasi rose. Mitengo yakarambawo isina kuchinja. Uye pasi peTsar Nicholas, kubhadhara kwakasvika makumi matatu nemanomwe rubles pamwedzi. Muchokwadi, Russia yave imwe yenyika dzinotungamira pasirese maererano nemararamiro. Kugadzirwa kwemaindasitiri kwakava pechina pasi rose.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev mushure mekurara, akatanga kutamba pakombiyuta. Apa aizvicheka kuti aenderere mberi nezano racho. Simba rakasimbiswa rakaita pfari. Mutevedzeri wemutungamiri weRussia akakanda matangi muhondo.
  Uye zvinorema.
  Uchiri mutambo wakanaka. Ndakaityaira zvishoma ndokuwana matangi airema kudarika matani zana. Paaiva purezidhendi, Medvedev aida kugadzira matangi anorema kupfuura zana matani. Asi Putin haana kuzvipa ipapo. Asi pfungwa yacho yaiedza. Motokari dzinorema zvikuru. Uye mhando nhanhatu dzemota. Kupfuura matani mashanu nezana.
  Asi ikozvino Medvedev ari kukanda matangi ane injini dzenyukireya muhondo. Uye inotyora dziviriro yenyika dzepakati. Uye zvakare kubatwa. Hongu, hongu ... Kuti zvive nyore zvishoma, batanidza mutungamiri wemauto. Uye pamwe chete naye munotungamirira kuparadzwa kwemuvengi. Uye kubatwa kwake.
  Pano iwe uri kukunda humwe umambo ... Pano hondo inonyanya kuipa, asi inotungamirirwa nemutungamiri wemauto wezinga raNapoleon. Saka iwe unogona kungotarisa, uye kumisikidza humambo hwako nenyanzvi yezvehupfumi yedanho reStolypin.
  Uye Medvedev, mushure mekugara pakombiyuta ine giant screen kwemaawa akawanda, akatanga kuridza ngonono.
  Ave nenguva achishaya hope.
  Alenka akapfura maJapan. Akanyura cruiser panguva ino, akaimba:
  - Tisu takasimba pasi rose,
  Tichanyudza vavengi vedu vese muchimbuzi.
  Nyika yaamai haidaviri mukuchema,
  Uye isu tichapa iyo yakaipa oligarchs huropi hwavo!
  Musikana ndokuseka. Uye mazino ake aipenya nemaparera!
  Medvedev akati:
  - Sezvo hondo neJapan ichipera mukukunda, kukura kwehupfumi hweRussia kuchave kwakanyanya! Uye humambo hwetsarist huchava nyika yakapfuma kwazvo!
  Alenka akanyura mumwe muparadzi ndokuridza muridzo.
  - Tagara takapfuma! Pakanga pasina kurongeka kwakakwana!
  Natasha akarova ngarava yehondo yeNyika yeRising Sun ndokuti:
  - Isu takanga tisiri vakaderera kune veGerman muHondo Yenyika Yekutanga. Asi nekuda kwechikamu chechishanu, takapotsa kukunda!
  Alenka akatumirawo rimwe goko mudumbu reArmadillo ndokuti:
  - Zvirokwazvo! Chikamu chechishanu chine mhosva pane zvese. Munguva yeHondo Yenyika Yekutanga, maGermany aisagona kunyange kusvika kuMinsk uye akarohwa muGalicia. Uye pasi paStalin, vakatoona Kremlin kuburikidza nemabinoculars. Izvi zvinorevei?
  Natasha akapfura rimwe goko pazasi pechikepe chehondo ndokuti:
  - Kupandukira! Takapotsa kukunda kwakadaro!
  Margarita akaonawo zvakakodzera kuyeuchidza:
  - Dai zvisiri zvekutengesa, tingadai takawana Constantinople neAsia Minor, pamwe nekuwana Gungwa reMediterranean. Uye isu takarasikirwa zvakanyanya nekuda kwekutengesa uye chikamu chechishanu!
  Alenka akatanga imwe projectile:
  - Hongu, iyi ndiyo chikamu chechishanu! Matambudziko mazhinji sei anokonzerwa naye! Humambo hweRussia chinhu chakasarudzika chinogona kuwedzera kupasirese uye kuita kuti vanhu vabatane!
  Natasha akataura nehasha.
  - Zvirokwazvo! Ndaigona uye ndaizoita chero chinhu! Uye kuti vanhu vabatane uye vasingakundiki!
  Musikana akatumira rimwe goko, mushure mezvo chikepe chehondo chakazoparadzana. Uye maJapan akanyura.
  Margarita akataura ne alarm muzwi rake:
  - Tarisa chii chiri kuitika munyika ikozvino? Russia neUSA dzave pamucheto wehondo. Uye China ine vanhu vakawanda uye inodzvinyirira. Hapana kurongeka uye kubudirira munyika!
  Natasha akatumira goko idzva, panguva ino kune cruiser, uye akabvuma:
  - Hapana kurongeka munyika! Tinoda manejimendi akabatana!
  Alenka akapfura goko ndokugutsurira achibvumirana nazvo:
  - Uye hurumende yakadai inogona kuva humambo hwetsarist! Iyo autocracy yeRussia ndiyo inovimbisa kugadzikana kwepasirese uye kubudirira!
  Uye musikana akatumira rimwe goko, iro rakazopatsanura cruiser.
  MaJapan akanyatso vhunduka. Vakaridza pfuti zvisina tsarukano vasinganzwisise kuti ndiani aivanyudza.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti panyika, Japan yakanga isina zvakawanda zvakanakira nhamba. Uye kunyangwe munhoroondo chaiyo, yakarasikirwa zvakanyanya mukuurayiwa nekukuvadzwa kupfuura Russia.
  Asi mugungwa, zvikepe zveNyika yeRising Sun, yakagadzirwa muBritain neU.S.
  Asi kunyange pano hukuru hwepamusoro hweJapan husina kukosha. Uye vaRussia vanopfura, zvichida, zvakanyanya.
  Natasha, achipfura uye achinyudza mumwe muparadzi, akataura mukugumbuka:
  - Chokwadi, Russia yakakunda vadzivisi vakasimba. Somuenzaniso, Napoleon!
  Alenka, atumira goko kune cruiser yezvombo, akawedzera:
  - Hongu! Napoleon aiva shasha! Uye akanga ane simba, asi takamukunda!
  Margarita akagomera zvakanyanya uye akagunun'una:
  - Kurasikirwa neJapan. Izvi zvinoshungurudza uye zvinogumbura!
  Alenka akabvumirana neizvi:
  - Zvinoshungurudza kwazvo! Maiwe, nekuda kweizvi, nguva yedzinza reRomanov yakaguma. Nguva inobwinya, ine hugamba, nekukunda nekukunda. Uye kunyangwe isu takanga tisina yedu yedu Genghis Khan, tanga tichisimuka kubva panguva yaIvan Kalita.
  Uye musikana wacho akatuma imwe, inouraya zvikuru projectile. Uye ngarava yehondo yakakamurwa kuita migove miviri.
  Natasha akaenderera, uye negoko rimwe akanyura rimwe muparadzi. Uye masamurai ane vaparadzi vakawanda.
  Murwi akabvunza vakomana:
  - Asi ndinoshamisika kuti sei munhoroondo yenyika, pasina imwe yehumambo yakawana simba rakakwana?
  Alenka zvakare akatumira goko mudumbu remumwe muparadzi ndokuti:
  - Hongu, chaizvoizvo, nei? Vanhu vese vakadonha. Uye Humambo hwePezhiya, naAlexander Mukuru, uye Humambo hweRoma. Sei pasina munhu abatanidza vanhu?
  Natasha akatsika tsoka achiratidza kupererwa. Akanyudza chimwe chikepe ndokuti:
  - Ndizvo! Genghis Khan akasika humambo hunogona kuputsa nyika yose. Asi pashure pokunge afa, vanakomana vake nevazukuru vake vakaita mhirizhonga ndokuparadza umambo hwacho. Chete Tsarist Russia, nehurongwa hwayo hwakabatana, yaive nyika yakadaro zvekuti yaigona kuvapo kwemazana emakore uye kuwedzera kusvika kumedza pasi rose!
  Alenka akapenya maziso ake uye akataura, achinyura mumwe muparadzi:
  - Kubwinya kuhumambo hukuru hweTsar Nicholas! Hatisi kuzopa simba kune vasiri pamutemo Bolsheviks uye hurumende yenguva!
  Natasha akatumirawo goko muchikepe. Akanyura maJapan ndokuimba:
  - Mwari ponesai mambo,
  Changamire ane simba
  Tonga kubwinya,
  kuti tikudzwe!
  Tonga kuti utye vavengi vako -
  Orthodox Tsar!
  Tonga nekubwinya
  Kubwinya kwedu!
  Vasikana vanoita kunge vakabatidzwa chaizvo. Aya ndiwo maparadzero avakaita samurai, unozoyemura. Uye Medvedev akadzinga muurayi wake pasi pemvura tank. Kazhinji, ichi chombo chinotonhorera. Ari kunyudza ngarava dzese dzeJapan. Asi iri isimba guru.
  Gumi nembiri, zvikepe zvihombe zvehondo chete, gumi nembiri zvidiki, kusanganisira vafambi. Kune vanopfuura makumi matanhatu vaparadzi vari voga. Zvinotora nguva kuparadza zvese izvi.
  Natasha, apedza imwe ngarava, akabvunza Medvedev:
  - Unofungei, Mwari ariko here?
  Acting officer vakasekerera ndokuti:
  - Mupfungwa ipi?
  Natasha akatumira goko idzva, achipedzisa muparadzi, ndokuti:
  - Hongu, zvitendero zvine shanduro dzakawanda! Kune ese ari maviri echihedheni uye anonamata Mwari mumwe! Dzimwe nguva unotanga kufunga nezvazvo. Uye unopokana kana Mwari ariko kana paine nyonganyonga yakadaro mudzidziso!
  Alenka akatsemura mumwe muparadzi uye, achiseka, akati:
  - Hungu, munhau iyi zvakaoma kudavira Bhaibheri. Kuti Mwari ega azvibate nenzira iyi. Uye aitove neanofarira!
  Natasha akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ndizvo. Kutenda kuti munhu mumwe chete vanhu vaMwari? Izvi zviri pachena kuti hazvina kukodzera kungwara kwepamusoro!
  Mushure mezvo, musikana akatanga kunyura chikepe chehondo chemazana makuru. Murwi akanga achishanda.
  Asi Margarita akataura maonero ake:
  - Hazvisati zvanyatsojeka kuti zvinogoneka sei kuti Mwari ane rudo anoshatisa vakadzi zvakadaro!
  Natasha akashamisika:
  - Izvi zvakashata sei?
  Margarita akapindura zvechokwadi:
  - Hongu, anovashandura kuva vakadzi vakuru! Uye chii chingave chinonyangadza kupfuura chembere!
  Alenka akakanda goko mudumbu remufambi uye akati:
  - Nokuda kwechimwe chikonzero, kune vakadzi vakashata zvikuru vanofamba-famba pasi pano, izvo zviri zviviri mapenzi uye zvakashata zvakashata!
  Natasha akadzungudza musoro ndokutsigira:
  - Uye kusanzwira tsitsi! Uye kwete aesthetically kufadza!
  Mhare yakaseka ndokutswinya mumwe wayo. Sezvineiwo, iye anotonhorera uye ane hasha.
  Medvedev akataura zvakanyanya:
  - Chokwadi, kuchembera kwakaipa kwazvo. Inoita kuti vanhu vakashata, vasina simba, vatadze. Asi kubva pakuona kwekushanduka-shanduka, ine zvimwe zvakanakira!
  Alenka akashamisika. Akarova mumwe muparadzi, akabvunza:
  - Ndezvipi zvakanakira zvingave zviripo mumamiriro ezvinhu aya anonyangadza?
  Medvedev akapindura zvakakomba:
  - Izvi zvinokurudzira kukura kwesainzi nehungwaru. Kana munhu asinganzwe kuneta, saka hapana chikonzero chekuti atange mota. Saizvozvowo , kushaya simba kwemazino nemazino kwakatungamira mukugadzirwa kwebanga. Nguva yekutonhora nechando zvakatidzidzisa kubatidza moto. Zvirwere zvakakurudzira kukura kwemishonga. -Mutungamiriri wenyika akatarisa kuti Alenka akachenjera sei akatumira imwe ngarava yeJapan pasi, ndokuenderera mberi. - Nenzira dzakawanda, kusasimba kwevanhu kwakakurudzira sainzi. Taisaziva kubhururuka, asi takagadzira ndege. Uye uku ndiko kufambira mberi!
  Natasha akatumira imwe projectile ndokuti:
  - Kufambira mberi. Asi zvakadaro ukatarisa chembere inotosemesa. Hazvibviri here kuita pasina kushata kwevanhu?
  Alenka akabvumirana neizvi:
  - Kunyange vechidiki vanogona kugadzira ndege. Sei kuzadza kuchembera kwakatukwa? Izvi zvakaipa uye zvinosemesa!
  Margarita akaimba asiri panzvimbo yake:
  - Handisi kuzoparadzana neKomsomol! Ndichange ndichiri mudiki zvachose!
  Musikana ndokufambisa chibhakera pasimbi.
  Panguva iyi, imwe ngarava yehondo yakanga ichinyura.
  Tangi yepasi pemvura yakaramba ichinyudza ngarava dzeJapan. Admiral Togo pachake akazviwana ari mumvura uye akamanikidzwa kutiza nechikepe. Japan yakanga ine ngarava huru, asi yakatarisana nechombo chitsva. Uye zvino akanga akundwa zvachose.
  Alenka, achiramba achinyura zvikepe zveJapan, akaburitsa mazino ake, aive akakura kwazvo uye akapinza, uye akataura:
  - Ndizvo zvandiri kufunga nezvazvo. Zvechokwadi, panofanira kunge kune aesthetics yemiviri. Uye hazvibviri kuti vakadzi vave vakashata, vane ganda rinoputika uye miviri yakakombama.
  Natasha, atumira mumwe muparadzi pasi, akabvumirana zvikuru neizvi:
  - Ehe saizvozvo! Izvi ndizvo zviri kushanda nesainzi!
  Varwi vose vari vaviri vakanga vari mukufara zvikuru. Vanobudirira kunyudza ngarava dzevavengi.
  Vasikana vane hasha vanokwanisa kuita zvinhu zvikuru.
  Ukuwo Margarita akataura pfungwa yake:
  - Zvinamato zvakamukawo nekuda kwekushaya simba kwemunhu. Kudai munhu aiva nesimba, pangadai pasina zvitendero. Uye chokwadika, rufu nokutya rufu zvinotungamirira kuidi rokuti munhu anozvitsvakira nyaradzo!
  Alenka akayeuka:
  - Ndakatora chikamu mumusangano, uye ndakaona chimwe chinhu chinoshamisa. Saka kune mapefumes!
  Natasha, nehungwaru muzwi rake, akati:
  - Hapana chinoshamisa mukuvapo kwemweya! Mushure mezvose, tinobhururuka muzviroto zvedu. Izvi zvinoreva kuti kune mweya, uye seyeuko yekubhururuka!
  Medvedev akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Hongu, kune mweya! Panyaya iyi, munhu wacho akasiyana nevamwe! Zvino pamwe tinogona kunakidzwa!
  Zvikepe zveJapan zvakanyunguduka. Tangi repasi pemvura raiita basa remhondi. Margarita akasuruvara zvishoma. Chekutanga, akazviwana ari pabasa rekuwedzera. Uye chechipiri, izvo zvinogumbura, haugone kuona zvese zvakanaka kana uri pasi pemvura. Kazhinji, Petro akanga asina chokwadi nezvaMwari. Chokwadi, nei pashure pokunge vaRussia vagamuchira chiKristu, matambudziko akasiyana-siyana akavawira. Uye kupindira kweMongol-Tatar, uye zvisati zvaitika, kuparadzaniswa kwemasimba emachinda. Hondo pakati pevanhu veRussia.
  Ndiyo apo, pakupedzisira, kubva panguva yaIvan Kalita, rumutsiriro rweRussia rwakatanga,
  Muscovy yakawedzera kusimba. Kusvikira, semuenzaniso, pasi peIvan weTatu, yakazova imwe chete, yepakati nyika. Uye akarasa joko reTatar.
  Hongu, hongu, Russia yakanga ichisimuka. Kusvikira ndagumburwa muJapan.
  Izvi zvakaratidza kuguma kwenhoroondo yehumambo uye Romanov dzinza.
  Zvisinei, humambo hwakaenda, asi hutongi hwehutongi hwakaramba huripo.
  Margarita akanyatsopuruzira Alenka kumusana. Musikana akadzungudza achigutsikana. Airatidza kufara nazvo.
  Medvedev akati zvine musoro:
  - Hapana chakaipa kuti murume ade musikana uye musikana achida murume. Izvi ndezvemuzvarirwo. Asi panguva imwecheteyo, vanhu vanofanira kuchengetedza tsika.
  Margarita akaramba asingafariri:
  - Ngatirege kuverenga tsika. Handidi izvi!
  Mutungamiriri wenyika akaseka:
  - Uye ndiani anoda! Asi tinofanira kutarisana nechokwadi. Vanhu, mune izvi, vakasiyana zvinooneka nemhuka!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumira:
  - Hongu, pane mukaha mukuru pakati pedu!
  Alenka akapindura sarcastically:
  - Uye iwe unoziva, pakati pako netsoko, ini handione misiyano yakawanda!
  Margarita akaseka. Zvichakadaro, Alenka akanyudza yekupedzisira pazvikepe gumi nembiri zveJapan zvine zvombo. Pashure paizvozvo, musikana akati:
  - Tave kutopedza nemauto evavengi!
  Medvedev akanyemwerera achiseka:
  - Hongu, muri vashandi vakanaka! Uye kutaura zvazviri, vanokwanisa zvakawanda! Kazhinji, ndinoda varwi vasikana - vakanaka kwazvo!
  Margarita akatenderedza muviri wake ndokuimba:
  - Ndinoita senge sexy, ndiri senge processor! Uye ini ndinofamba serobhoti - mutsindo wekurira!
  Mushure mezvo mudzidzi akarova Alenka zvishoma noushingi. Musikana uya akadzvanya mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake zvirefu achiratidza kuyevedza.
  Mafambiro ake akanaka sei.
  Kufungidzira kwaMargarita kwairatidza mwanasikana wamambo achifamba asina shangu achienda kuchikafu. Izvi zviri zverudo. Zvino mwana wamambo akatsvuka. Akabviswa zvishongo zvese nedhirezi rake raidhura. Chakanga changosara nesaga. Asi yunifomu yejeri inobvisazve runako rwechiso chake chinotapira, chinofadza, chitsva, seruva. Uye moto bvudzi. Akanaka sei mwana wamambo achienda kunourayiwa.
  Uye kune zviuru zvevanhu zviri kunyura kumusoro uko. Zvikepe zviri kuputsika, mamiriro ekunze ari kupenga.
  Uye Japan inotambura kukurirwa kukuru, kwakasiyana. Saka vaSamurai sezviri pachena vanofanira kutendeuka pazvivi zvavo.
  Margarita akafunga kuti, vanhu vokuJapan vanotenda chii? Chitendero chavo chii? Ndivo vahedheni. Asi vakakunda Orthodox Russia. Pashure peizvi, funga kuti ndiani Mwari ane simba!
  Uye maMongolia vaive mapegani, asi kuti vangani nzvimbo dzavakatora.
  Margarita akabvunza Alenka:
  - Ndiudze, runako, unofarira sei Rodnoverie?
  Musikana akanyemwerera chaizvo uye, akanyura mumwe muparadzi, akapindura:
  - Chitendero chakanaka kwazvo! Kune ngano dzakanaka kudaro!
  Margarita akabvunza achiratidza kuti:
  - Unofunga ngano here? Kana kuti pamwe vese ava vanamwari veRussia variko chaizvo?
  Alenka akazununguka ndokupindura:
  - Pamwe ese ari maviri elves uye gnomes aripo! Zvose zvinogona kuitika munyika yedu. Uye zvakaoma kutaura kuti chii chiripo chaizvo uye chii chisipo!
  Medvedev akati zvine musoro:
  -Kusvika pamwero, zvese zviri munyika yedu zviripo. Mifungo yedu yese, zviroto, zvishuwo ndizvo zvatinosiya. Ndine dzidziso inonakidza yeHypernoosphere, umo zvachose zvese zvakambogadzirwa nevanhu zviripo. Kureva kuti, pfungwa dziripo nokusingaperi. Uye anoramba ari mune dzimwe nyika, dzakafanana.
  Dmitry Medvedev akamuka kubva kuhope. Uye zvakare akatora basa rake rinokosha, kunyanya kuvaka umambo.
  Uye zvakare kukunda ...
  Kutanga, unganidza tangi nyowani inorema chiuru matani uye uiise panzvimbo dzevavengi. Kwete, hongu, kwete imwe chete, asi yakawanda.
  Uye vari kufamba nomunyika yokumwe. Uye pamusoro pane zvakare ndege dzine mabhomba eatomu. Ko kana tikadzingawo mabhomba acho? Uye kuita zvekuparadza?
  Dmitry Medvedev akafanana nevamwe vese vari pamhepo.
  Uye zvino imwe nyika inowira mubhutsu dzemudzvanyiriri. Uye kukunda kuri kuuya. Asi heuno mumwe muvengi. Nyika yakakura zvakare... Unogona kunyange kuironga. Heino USSR muna 1941 ... Pane kupinda. Mauniti muMedvedev akawedzera otomatiki kwemaawa mazhinji ekutamba, uye huwandu hwayo hwatopfuura bhiriyoni. Kurwisana ne196 mamiriyoni. Uye zvimwe zvemazuva ano tekinoroji. Uye varwi vanogona kudzingwa nemabharaki ad infinitum.
  Neraki, zviwanikwa zvemagetsi hazviperi. Uye kuisa simba pamuvengi, kumumanikidza.
  Uye matangi anorema matani chiuru anotumirwa kune mareactors enyukireya muRussia akananga kuMoscow.
  Uye hazvibviri kuvasiya - hapana chinotora!
  Medvedev anotungamirira zano uye anonyengerera kwaari ... Zvadaro, anomisa matangi ane simba renyukireya. Uye inokanda "Panther" -2 muhondo. Motokari iyo, zvisinei, ichiri kukwanisa kurova makumi matatu neina.
  Medvedev anotamba naye pachake nekutakura maparameter akasiyana-siyana emotokari ... "Panther" -2 ... Sekurova kubva kure. Uye ichapinda muSoviet tank.
  Haasiwo mapindiro auchaita! Kunyanya pahuma, asi pabhodhi unogona. Kupfurwa kuri kuitika. Uye makumi matatu nevana vakamhanya vachibva...Uye vanofa nekurohwa kwepfuti...
  Hondo iri kufamba zvakare ... Uye marobhoti ekurwa akaonekwa. Vanozvifambisa. Uye mabhomba anopfurwa pasi nema lasers. Uye vanozviita noungwaru.
  Uye vasikana vechokwadi vanorwisa.
  Medvedev ane ziso rinodisa pane zano. Hondo inofadza. Zvakare unoiridza iwe pachako, kana kuiendesa kune chipangamazano chemauto. Uye iwe tarisa mafambiro ehondo.
  Vanotungamira matangi avo pane zvinogumbura.
  Pano iwe unogona kuenderera mberi piramidhi matangi ayo asinganyanyi kunetseka uye asingapindike kubva kumakona ese. Vanofamba kunge skating rink.
  Uye vasikana vanomhanya vasina shangu...Uye vanopfura munzira yavo.
  Imwe hondo. Toyi chaiyo. Uye mari inobva mumatsime egoridhe asingaomerwi. Zvakafanana mumutambo, zvinhu zvose zvinoenderana nehurongwa, pasina kukundikana, uye pasina kuderera kwezvisikwa.
  Zvese hazvipere, uye zviwanikwa hazvidzike. Kunyangwe izvi zvisingaite sezvingaite.
  Medvedev akadimburirwa runhare. Mutungamiriri wenyika akasimudza runhare.
  - Mhoro!
  Mukuru wePresident Administration akati:
  - Uchiri muhofisi, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev akapindura zvakasimba:
  - Ehe! Ndichiri mutungamiri wenyika!
  Mukuru weAdministration akati:
  - Zelensky anoda kuti mushure mekugadzwa iwe usiye yekugara.
  Medvedev akabvunza, achidedera:
  - Uye ndichagara kupi?
  Mukuru weadministration akapindura kuti:
  - Mumba mangu! Simba rako rapera uye unofanirwa kubuda munzvimbo dzese!
  Medvedev akazevezera achizevezera:
  - Ndine chikumbiro kumutungamiri mutsva - ngaandisiye komputa!
  Mukuru weAdministration akabvunza kuti:
  - Ndipe Kurongeka kwaSt. Andrew Wekutanga-Kudanwa uye ini ndichakumbira Zelensky kuti ave nekombuta kwauri!
  Medvedev akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Zvakanaka, zvinogoneka!
  . CHITSAUKO Nha
  Ipapo akadana mubatsiri wake kuti agadzire chirevo. Pakupa Mutemo waSt. Andrew wekutanga-Akadanwa pamusoro wehutungamiri. Iyo template yakagadzirira uye kusvika zvino ndasaina kune mutoro.
  Ipapo Medvedev akatanga kutamba zvakare.
  Iye zvino matangi ake chaiwo ave kusvika kuMoscow uye kutanga kurwisa. Guta iri riri kurwiswa nemichina inorema matani zviuru zviviri.
  Zvisinei, Medvedev anokandawo "Rat" -5 mukurwisa, ichi chikara, kwete tangi. Matani zviuru gumi pakurema!
  Mauto ari kusvika kuKremlin ... Saka Stalin ari kutiza. Uye anobatwa nevasikana vasina shangu vakapfeka mabhikini. Vanobata mhuno nezvigunwe zvavo. Uye vanomanikidza Stalin kutsvoda zvitsitsinho zvake.
  Heano mauto ehumambo hwechokwadi achipfuura Moscow achienda kuUrals ...
  Vanomubatawo...
  Medvedev anotanga kudzungudza musoro zvakare uye anotanga kurota.
  Margarita akabvunza achiseka:
  - Zvakadini, semuenzaniso, chikamu chekare chekare: denga negehena?
  Medvedev akataura akasuruvara:
  -Iri rinogona kunge riri zano rekutanga revakuru nezve kutsiva mushure mekufa. Muchokwadi, kazhinji, zvese zvakati kuoma!
  Natasha akadanidzira nemufaro paakanyura imwe yengarava dzekupedzisira dzeJapan:
  - Vakapika navakuru;
  Muvengi anopika zvakare
  Ndikweshe
  Gaya kuita upfu.
  Asi mutumwa haarare.
  Uye zvese zvichabuda. Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Vasikana vakapedza zvikepe zvevavengi. Medvedev akamhanyisa tangi, achiteedzera samurai. Hongu, vakaita basa rakanaka pano. Zvinonakidza kuti nhoroondo inogona kugadziriswa sei. Tsarist Russia yaive nyika ine simba yaive ichikwira mukukwirira. Kunyange zvazvo vasiri vanhu vose vaigara zvakanaka.
  Asi nyika yaisimuka. Zuva rekushanda rakapfupiswa. Mazororo matsva akaonekwa. Kuzvitonga kwenzvimbo kwakagadzirwa. Mubayiro wakakura nemitengo yakagadzikana. Zvikoro zvakavhurwa. Pasi paTsar Nicholas II, kushandisa mari padzidzo kwakawedzera kanopfuura katanhatu. Dzidzo yepuraimari yakava yekumanikidzirwa.
  Hongu, hazvisi zvese zvakachinja kuti zvive nani nekukurumidza zvakaringana, asi kuti nyika yakarasika zvakadii nekuda kwekumukira nehondo yevagari. Vangani vakangwara vakafa vakasiya nyika yavo? Uye zvino, muchikamu chino chepasirese pane mukana wekudzivirira izvi.
  Iyo tangi yakakwenenzverwa yakayangarara nekukurumidza uye chinyararire pasi pemvura. Uye zvino muparadzi wekupedzisira weNyika yeZuva Rinobuda akanyura.
  Natasha akati nemufaro:
  - Ndizvo zvandiri muduku!
  Alenka akaruramisa musikana, achijekesa:
  - Isu tese tiri pano! Vakarwa seshumbakadzi!
  Margarita akataura mukugumbuka:
  - Hapana chino shamisira! Taingova neruzivo rwokugadzira zvinhu rwuri nani!
  Alenka akaseka ndokupindura:
  - Asi isu takadzinga pfuti isu pachedu!
  Natasha akatsigira shamwari yake:
  - Uye isu takazviita isu pachedu! Uye iri ziso rakanaka ...
  Margarita akati:
  - Slanty maoko!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Uye iwe uri musikana anoyevedza!
  Margarita akataura chokwadi kuti:
  - Ndinonzwira tsitsi maJapan. Vanodhirowa makatuni anoshamisa. Ndinonyanya kufarira hentai!
  Alenka akaseka ndokusvetukira gumbo mudenga:
  - Hentai, izvi zvakanaka! Nyangwe yakanaka!
  Natasha, nekunyemwerera kwemusikana akaravira jamu, akati:
  - Uye pamwe ngatirove dhongi remafashist zvakare!
  Medvedev akagutsurira achinyemwerera:
  - Pfungwa yakanaka. Asi ngatitangei tipedze mauto epasi eJapan. Uye isu tichabatsira kupedza hondo nekukurumidza. Saka kuti fascism haioneki mune ino denga.
  Vasikana vakapindura pamwe chete:
  -Uye hazvizoonekwe, uye China ichava yedu!
  Mushure mekunge zvikepe zveJapan zvanyura, iyo T-95 super tank yakazviita pamusoro.
  Ipapo Medvedev akatanga kurota pamusoro pezvinhu zvose zvisina maturo.
  Warrior Alenka akasimuka kudzivirira Ryazan. Natasha aive naye.
  Vasikana vese vari vaviri vakapfeka nhumbi dzakareruka, vaine saber muruoko rumwe norumwe. Uye pasi petsoka dzako kune akakosha, matete discs.
  Mauto makuru eMongol-Tatars akarwisa.
  Masitepisi akawanda akareba akavhara madziro pakarepo. Vakanga vakasiyana: vakarukwa kubva kumidzi yematanda, vakarovera pasi matanda emipaini nemapazi. Manera anorema ane mitsetse yematanda akashandiswawo. Midziyo, nekuda kwekukurumidza kwekuvaka, yakazova yakakwirira kupfuura yaitarisirwa nemaTatars; masitepisi mazhinji haana kusvika kumusoro. Mberi, maMongolia akadzinga maUrus mashoma akanga abatwa. Vanhu vokuRussia vaifarira rufu pane kunyadziswa kwehutapwa.
  Asi vaMongolia vakanga vasinganeti.
  Vachisunda zvisina tsitsi nemapfumo akapinza, vanhu vakanga vaneta vakakandwa mudenga, vachitarisira kuti vanhu vokuRussia, vasingadi kuuraya vavo pachavo, vaizokanda mapfumo pasi. Kana, pasi pechifukidziro chevasungwa, pinda muchando chechando. Vamwe vasungwa vakamhanyira pasi vachizhambatata, vachisveerera pasi nechando chakaoma nechando, vachiwisira pasi nyuki dzaivengwa, vachidzura minondo mumaoko avo uye pakarepo vakadonha vakagura-gura. Vanhu vaikurumidza kukwira masitepisi, haunzwisise kuti rudzii uye rudzi?
  Hanzi vakashama, vakapfeka mamvemve, vaine tsvimbo mumaoko, vakabayiwa misana vachibuda ropa. Murume uyu Vaul, akapfeka nhumbi dzokurwa nadzo, akanga atosimudza demo hombe, pavakaridza mhere kubva pazasi:
  -Usatiparadza, knight, isu tiri vedu, maRussia!
  Voivode Dikoros akasvetukira kumadziro ndokuti:
  -Ndinonzwa kunhuwa ndekwedu!
  Mhere yekupererwa yakasimbisa izvi:
  -Mirira kutema, yako! Hapana maMughlan pakati pedu!
  Alenka akangwara kwazvo akashevedzera:
  -Uyo anozviyambuka nemazvo ndewake!
  - Bhabhatidzwa, vanhu veOrthodox!
  Nenzwi rinotyisa, mabhiza akamhanya kiromita imwe chete, hofori inonzi Vaula-Morovin yakadzvova.
  Vadziviriri veRyazan vakabvumira:
  -Rudyi! Chokwadi!
  Vakadanidzira pamadziro ose mumwe nomumwe;
  -Huyai, hama, itai chiratidzo chemuchinjikwa!
  Mazana avasungwa vane mamvemve, vebhuruu nemhaka yokutonhora, vakakwira pamusoro poruzhowa ndokuwa, vachipfuurira kuzviyambuka nemichina. Vamwe vakabva vanhonga matombo akanga agara aiswa ndokuakanda nehasha kuvaMongolia. Vazhinji vagari veRyazan vakaona maTatars kekutanga, kunyangwe vazhinji vetsika vanopikisa, maKipchaks akafanana, akachinja kuita zvipfeko zveMongolia.
  Vavengi vakanga vakapfeka majasi emvere marefu, akareba zvokuti akapinzwa mumipendero. Nukers akasarudzwa aive nemhangura nesimbi ndiro dzakarembera pachipfuva chavo uye misana yavo yakashama. Kuti vatyisidzire maUrus, vazhinji vakapenda yavo yatove yakaipa, inobvisa zviso neropa.
  Asi maUrus haana kuzununguka, achisangana nemhandu nemapakatwa nematemo. Kubva pakurova kukuru kwaVaula, maMongolia mashanu akaurayiwa kamwe chete, kechipiri, uye mamwe matatu! Mamwe varwi haana kurwa zvakanyanya. MaTatar ainyatsokwira pamusoro pemugero unotsvedza; vaisakwanisa kuzvivhara nenhoo kana kucheka nemasaber. Apo, pamutengo wekurasikirwa kukuru, mauto eMongol akasvika pamusoro, mvura inopisa uye chombo chinotyisa chakadururirwa pavari: tara inopisa.
  Kunyange vakadzi nevana vaduku vaidira mvura inopisa uye kukanda matombo nezvidhinha. Zvipfuramabwe zvidiki zvine miseve ine chepfu zvainyanya kushanda; kunyange mwana ane makore mashanu okukura, asati akwanisa kudhonza tambo yakasimba nemaoko ake maduku, aigona kupfura kubva pazviri. Uye kupotsa kana kupfura muhuremu hwakakora hwakanyanya kuoma pane kurova. Kurwiswa kwacho kwainyatsokachidzwa, zvitunha zvakachekwa zvakakungurutswa muhuwandu.
  Kuburikidza neteresikopu yakagadzirwa nounyanzvi nemaChina, Guyuk Khan akanyatsotarisa hondo yacho. Akananzva miromo yake ndokurova miromo yake, nguva nenguva, achitwasanudza ngowani yake yendarama ine makushe, iyo yakasindimara uye nehasha ichikwira pahuma yake. Akabva akanda nyere kure nehasha.
  -Varwi vedu vari kufa! Burunda neNyoka Yellow huyai kwandiri!
  VaTurgaud vakakurumidza kumhanya kuti vaite kurongeka kwekorona kagan. Guyuk akanga oda kugara pasi pachigaro chenyanga dzenzou apo ruoko rwakarara zvinyoro-nyoro pafudzi rake:
  - Usanetseka, mukuru! Nyarara maziso ako emusango!
  Mutsindo we viscous wakatsvuka, unonyatso rangarira izwi remukadzi.
  Guyuk Khan akanzwa hope uye aisakwanisa kugara netsoka dzake. Hongu, ndiye. Zvakare, semweya, Nyoka Yero yakaonekwa pamberi pake - munhu anotyisa zvikuru muuto rake, dhimoni regehena kubva kure uye kusingasvikike kuJapan.
  -Iwe!
  Mugari wenhaka weSupreme Khagan akanongedza nemunwe benzi! Nyoka yero yakaramba ichipararira, dzimwe nguva ichiwedzera, dzimwe nguva ichiderera:
  -Ini! Uye ndinoona kuburikidza newe! Yasvika nguva yekudzikamisa kutsamwa kwako! Zvakanaka, kunyanya, hunza zvese zvakachengetwa muhondo nekukurumidza sezvinobvira! Uye ini ndichakubatsirai, hama, uye kupa kushamisika kwakadaro kumuvengi! Siginecha kufamba, nditende, ichave yakarurama!
  -Dze, dze, dze! Ini ndichakanda tumen yakasarudzwa muhondo pasi pekuraira kweBurundai! Pamwe chete muchatungamira kurwisa!
  MaJapan akapenya maziso ake, achibudisa mazino ake makuru eyero:
  -Hakuna madhimoni machena, ndinoda kuuraya vakaenzana neni! Kunge ninja yechokwadi!
  Nyoka yeyero yakavheneka ruva rayo, muridzo wakabuda mumuromo zvisinganzwisisike, uye mutsindo wainzwika.
  Guyuk akafunga kuti ari kusekwa, asi akanga asina simba kana chido chekukakavadzana nen'anga yeNinja. Panguva ino, maTurgaud akasundidzira Burundai zvine hutsinye, Guyuk Khan aisada iyi inoteerera protege yeSubudai-Baghatur.
  -Iwe dehwe rewaini rinobvinza! Hauoni here kuti varwi vakanakisa vari kufa pasi pemadziro eguta reUrus? Tora "Berkuts" pakarepo uye, wapfuura rwizi, cheka maUrus nekurova pasi pemadziro erudyi.
  Burundai ane ruzivo akashinga kuramba achiti:
  -Aizi haisati yasimba, pasi pekurohwa kwezviuru zvemahwanda anongoputika.
  Zvisingatarisirwi, maJapan anotyisa akapindura Guyuk.
  -Kunetseka kwako kunorumbidzwa. Asi kuedza kwenyu hakuna maturo! Hupfu hwemashiripiti hwakasunga chando parwizi chakasimba kupfuura simbi yehondo! Zvakanaka, svetuka mberi, takakuraira!
  -Mukuru ninja batyr anoziva zvaari kutaura! Famba uchikurumidza, kana wagona chimvuramabwe, ndichakupa bhiza somubayiro!
  Guyuk Khan akadanidzira, achizunza zvigunwe zvake. Burundai haana kuzoda kuzvipikisa - akanga azere nerufu. MaMongol neboka revatasvi vemabhiza vakanyangarika vakanyangarika pakuonekwa. Pakarepo mumvuri wakasvika, kwaiva neruzha pamusoro, uye mhepo ine simba yakaita kuti ngowani yekorona kagan ibhururuke:
  -Harakiri! Saka Butterfly yakabhururuka! Iye zvino maUrus achave ne "poultice".
  Dhiragoni huru yaibhururuka pamusoro pepamusoro, mapapiro ayo endarama achipeperetsa mazaya echando, uye ndimi dzine mwoto dzakabuda dzichibuda mumiromo yayo mitatu inoparadza.
  -Inoshamisa mongoose!
  Guyuk haana kana nguva yekutya:
  -Anokwanisa kupisa zvese zveRyazan.
  -Kwete zvese, asi achatungidza madziro nemoto. Enda mberi, Godzilla wangu muduku!
  Kurota kunoshamisa kwaMedvedev kwakaenderera mberi. Mutungamiriri anotonga aive nefungidziro huru.
  Shato ine simba, ine mapapiro akareba mamita makumi mashanu, yakabhururuka mudenga. MaMongolia nevashaman vaivaperekedza vakachema nehasha. Tumen, achitungamirirwa naBurundai, akabhururuka achimhanya paaizi, mabhiza akati wandei akagumburwa, uye ivo nevatasvi vawo vakabva vatsikwa-tsikwa nesimbi ine simba. Ukuwo, chikara chine misoro mitatu chakanyura zvakanaka pamadziro. Mugwenga akaona njodzi yekurwisa kwemhepo pamberi pevamwe. Zvakanaka, hongu, ndakanga ndisingadi kuzarura makadhi angu ehwamanda nguva isati yasvika, asi kuti ndichengetedze guta racho, ndaizofanira kushandisa chombo chisingazivikanwi kusvikira zuva iroro. Chikara chine mapapiro chakapikiswa nekachanicha chikara chaiita senge musanganiswa wedandemutande nesimbi centipede. Chiutsi chainge chotokwira kubva muboiler. Maita zvakanaka vakomana nekukanda marasha pamberi.
  The steam catapult inyanzvi yekubatanidza matekinoroji emhepo inoputika, winch, multi-legged ballistae uye kunyange ... mumhanzi bhokisi refodya. Uye chikara ichi, chakagadzirwa nesimbi yakaoma, chaigona kukanda chero chinhu chinokuvadza chinenge pakumhanya kwepfuti iri chinhambwe chinosvika mamaira maviri. Vasikana vehondo vaive vekutanga munyika vakafunga kugadzirisa injini yepiston yekukanda mhosva. Dikoros pachake akashandura chibatiso, ribhoni rakagadzirwa neunyanzvi kubva kumacheni rakatanga kufamba, richipinza matombo mumapanga aitenderera nekukurumidza.
  Sezvo maTatar akamhanya mumurwi wakaoma, pakanga pasina kupotsa; pane zvinopesana, rimwe nerimwe rinorema cobblestone, richisvetuka, rakawisira pasi vatasvi vemabhiza vakati wandei. Chinhu chimwe chakashata, chiyero chekuvavarira hachina kusimba, unogona kurova maMongol, asi edza kurova dhiragoni inobhururuka! Mhungu ine misoro mitatu yakatenderedza musoro ndokuvhura shaya dzayo dzakafara, dzakapfava, dzaipenya sedhaimani.
  Murazvo waitiza wakapfuura neparuzhowa ndokurova dzimba. Kupopota nemhere zvakanzwika, vakadzi vakati wandei-mapofu vakamhanya vachidzika nemugwagwa, uye dzimba dzakabatira moto nekumhanya kusiri kwemusikirwo. Sezvineiwo, jecha nemadhiramu anorema emvura, pamwe chete nevanodzima moto, vakanga vakangwarira. Mamwe matumba, kunyanya ayo ari pedyo nemadziro, akanga akafukidzwa neasbestos isingatsvi. Mudzvinyiriro youshamwari, gomo rinoparadza rinoparadza rakacheneruka uye, rarasikirwa nesimba raro, rakashanduka kuva hova dzeutsi hwakacheneruka.
  Asi dhiragoni sezviri pachena haina kuda kukanda mapfumo pasi, ichibuda mudhivha, yakatendeuka nenyasha dzechamupupuri chakaremerwa uye zvakare yakadzikisa hova dzechamupupuri chemoto. VaTatar vakanga vatokwanisa kusvika kumadziro, saka mirazvo yemoto yakavabayawo. Bhurundai aityisa aive pakati pevafi, mbatya dzake dzeumbozha dzakabatira moto, ndokumhanyira kumashure nekutinhira kwenguruve yakanga yakuvadzwa. Mauto eRussia akatamburawo, uye chikamu chechando chakanyunguduka, chichifumura pasi nematanda. Mbatya dzepaDikoros dzakanga dzichipfungaira, asi murwi Antonov akanga akamira pamadziro akakwanisa kumudira mugomo wemvura, uye chiutsi chakasimuka kubva mutsamba dzaipisa.
  -Iyo dhiyabhorosi yakadii, zvinosiririsa kuti Alenka anotonhorera haatione!
  Shato yakacheuka zvakare ichibva yaedza kupinda mudenderedzwa rechitatu. Muroyi Savely akarova zvigunwe zvake, akakwanisa kuburitsa bhora diki remoto, kurova kwakarova musoro wepakati weshato. Kuputika kudiki hakuna kukonzeresa kurasikirwa kune chikara chine misoro mitatu, asi chakaibvisa zvishoma kubva munzira yayo, semhedzisiro iyo dhiragoni yakapfura nguva isati yakwana, chamupupuri chemoto chichirova mirwi-up renji dzenyuki. Uye zvakare kuungudza kukuru, vamwe veTatars vakadzokera shure. Dikoros ndopaakaona kamusikana kakareba, kachikatyamadza kachibhabhadzira bakatwa twuviri. Nekumhanya kusina hunhu, akacheka vavengi vake mukabichi, akarova zvinotyisa netsoka dzake, magokora, uye kunyange musoro wake, uchipeperetswa seshavishavi.
  Munhu mumwe chete, kana kuti vanhu vaviri vangadai vakakonzera kuparadza kwakadaro:
  -Juliana! Ngirozi tsvuku, ndiwe here?!
  - Unonhuwa maruva nemhino dzako! Kubva paurefu hwemamita matatu!
  Alenka akapindura achiseka. Mwanasikana murwi, nekumhanya kwedandira rakapengereka, akabhururuka achikwira paruzhowa, achisiya mavanga eropa asingaonekwi pamadziro.
  - Usataure, zvese zviri pachena! Tinofanira kudzima mwenje une mapapiro!
  Alenka akaridza muridzo zvine mutsindo, dhiragoni, yakamisa kutiza kwayo, yakapinda mudenderedzwa rechina. Mumwe murwi akanga akamira pedyo akamuudza kuti:
  -Shandisa catapult, Alenka, murove pasi nedombo.
  Musikana murwi akahukura zvaityisa.
  -Ini pachangu ndinoziva zviri nani kushandisa!
  Alenka akanhonga cheni nhatu dzakagadzirwa zvine hunyanzvi nekumhanya kwemheni. Iyi yaivewo pfungwa yevasikana vevarwi vavo: batanidza matombo madiki maviri kana matatu, pfura maviri kana anopfuura ma ballistas uye cheka pasi, cheka mutsara wese. Mushure mekunge aisa pfuti, Alenka akasvetukira pabadza ndokurova chitsigiro. Akakandwa kumusoro, uye atova mukubhururuka musikana wemurwi akazunguza maoko ake, achitenderedza minondo yake nounyanzvi, achitungamirira kufamba nokukurumidza, uye akakwanisa kumhara kumusana kweshato, akazadzwa nezvipikisi. Mhuka yakadedera uye yakaedza kukanda musikana-akatya, asi cheni dzakamonyoroka zvine hunyanzvi dzakafukidza miromo mikuru - chikara chaityisa chaive chakazara chigaro.
  -Nei uchida misoro mitatu? Pane imwe yasipo here? Akazara nemakomba, saka ndichaabatanidza kuti uropi hwekupedzisira dzisabhururuka kunze!
  Musikana murwi akaseka kuseka kwake kwakashata. Dhiragoni yakakwira zvakanyanya, ichibva yaburitsa chiuno chaNesterov, mhasuru dziri pasi peganda dzakazununguka, chikara chakaita nhamburiko dzekurasa mutasvi asina kukokwa. Mhepo inopisa yaivhuvhuta nepakati pemuviri muhombe, kite yakamhanya sedombo raburitswa mugutu, kana, sezvingabvira, meteor. Mhepo yemhepo yakabvisa maTatar.
  Alenka akati:
  -Hazvinakidze!
  Hope dzemutungamiri wenyika dzakaramba dzichienderera. Mr. Medvedev akawira pasi zvishoma, zvichida kunyange kubva pakusuwa.
  Chokwadi, dhiragoni inotyisa yaive yemusikana weterminator paakapfuura nemumitoro yakanyanyisa mundege gumi nembiri dzakasiyana, ichimhanyisa kusvika kune zana nemakumi mashanu simba regiravhiti uye nekukasira kunyura mukuremerwa, uyezve kusvika kune sublethal mutoro muganho. Chero mumiririri wemaruva nemhuka ihonye pamberi pechigadzirwa chemajini engineering.
  Mhungu yakada kuedza kutenderedza musoro, ichirovera zvaityisa nemuromo wayo muhombe. Musikana murwi akacheka nebakatwa rake rengano nesimba rake rose, akananga kunzvimbo yakanyanya kuoma - mhino. Kurova kwekutanga kwaiva kwakapfava, hura dzesirivha dzichibhururuka dzichibva mumhino, samaparera aipenya pazuva.
  "Snot yako yakanaka, ndizvo, vanoti shato inogona kuita tsvina yegoridhe."
  Mhungu yakarova nechiedza. Mukupindura, Alenka akanaka uye akakurumidza kutema nemuromo, kurova kwacho kwakapinza uye kwakaringana, blade yakatsvuka zvishoma, uye cherry-ruby madonhwe edova akaonekwa kubva mumhino dzake huru. Dzakaoma nenhunzi, dzichizvibatanidza dzichiita chishongo chechienzi.
  Musikana akaseka:
  - Kutonhorera, huya, dzokorora hunyengeri!
  Mhuka yakanga yatove ichizununguka, asi yakaramba ichiwedzera, guta guru reRyazan rakava duku uye duku. Heino iri muvhiri rengoro, yava musosa, uye heino ukuru hwemhodzi yepoppy, pakupedzisira ichinyangarika kuseri kwamakore. Denga rakapenya dema, rakazara nenyeredzi dzakapenya, vakakwira mu stratosphere, zvakava zvakaoma kufema, inotonhorera vacuum yakavhuvhuta mukati. Kunyangwe iyo yengano Alenka asiri munhuwo zvake, haagone kuita pasina mweya zvachose. Asi, sezviri pachena, dhiragoni iri kukwenyawo, chikara chine kugwinha, hachina kufema, saka tinofanira kudzikisa kukwirira. Zviri pachena kuti hapana chido chekudzokorora chiitiko chaRuslan, uyo akabata ndebvu dzeChernomorets kwemazuva matatu neusiku hutatu. Mutsara unobva pawebhusaiti yevana unopenya mumusoro make, uye nekuda kwechimwe chikonzero anoda chaizvo kudzokorora.
  Uye musikana wehondo anoti:
  -Tiri veropa rimwe, iwe neni!
  Shato yakaita seichanzwisisa zvairehwa, yakabvunda ndokumbomira kutiza. Yakabva yatanga kudzikira zvishoma nezvishoma.
  Murwi akanaka uye ane tsandanyama akati:
  -Unofunga zvakanaka, hama yangu ine mapapiro! Tichava nemibairo newe!
  Kuuraya chaiko kwaive kwakazara pazasi, maMongol aive atokunguruka kubva pamadziro, uye akanakisa Natasha akasarudza kuti nguva yakakwana yasvika yekurova. Waita hako musikana akashinga, unongomuona ipapo, kwaapfuura, kwasara nzira ine ropa yakanyatsogadzirwa nezvitunha. Kwete makumbo nemaoko ake chete, mabhurukwa maviri aNatasha akarebesa anotora mapanga akarukwa mumaketani akagadzirwa nesimbi yakaoma.
  Alenka akati mumoyo make, achitsika tsoka yake:
  -Ini ndichazvigadzirira zvinhu zvangu zvakadaro! Zvino, ngatidziyei maMughlan!
  Murazvo womusango wakaputika segomo rinoputika katatu richibva pahuro dzakasungwa, vaTatar vakaungana zvakasimba, uye vaingokangwa mumazana, vachibuda mumiromo yemoto wehero. Mabhiza ainyanya kutya, zvisinei, mazhinji emabhiza akange atodzorwa nekurohwa kwakangoerekana kwaitika kumashure, muchengeti wega waGuyuk Khan chete ndiye akasara pasi pechigaro. Kuputika kwacho kwakapfuurira, kuchitsvaira mazana nemazana evarwi muhondo imwe chete mudutu rinopisa. Nyoka yeyero yakatarisa nemaziso matsvuku kudzoka kweshato yake.
  Murwi wokumabvazuva akadzvova.
  -Mutengesi! Imi mose muri vamiriri vemhuri yedhiragoni, munogara muchitengesa uye muchishandira uyo ane simba!
  Nehasha, muroyi weninja akaedza kukunda mutasvi akashinga, achikanda pulsars nekumhanya kwemuchina-pfuti. Murwi wechidiki Alena akanyemwerera uye akaimba zvinonzwika:
  - Nemvura yemoto - gogodza pamusoro pegirazi! Iwe uri mutorwa akanaka - unopfira moto!
  Uyu musikana - anofara, ane kuseka. Uye mapfumo emoto haamutyi.
  Alena akavapfura zviri nyore, achishandisa zvombo zvine mukurumbira uye, nguva nenguva, achitungamira chikara chakananga kumauto evavengi. Ichi chibatiso chemoto chine mapapiro chiri nani pane zana rinodhonzwa nebhiza.
  Zvichida kunyange izvi zvinotonhorera kupfuura ndege yekurwisa, uye ine mafuta akawanda sei, uye fuse haiperi here? Iwe uchafanirwa kudzidza chikara panguva yako yekuzorora uye kugadzira chitsva, chaimbova chombo chisingaonekwe! Miseve inosvetuka kubva paganda gobvu, rine mumvuri wezvombo, richipenya nemarudzi ese emurarabungu, semapfunde. Iwo anorova anongochinja kwekanguva ruvara: ruby red inova lilac-violet. Lilac-sapphire, pane zvinopesana, inoshanduka kuita tsvuku-orenji, yegoridhe yero, uye emerald green. Izvi zvakanaka kwazvo, zvinonzwisa tsitsi kuti mukupisa kwehondo ine ropa hapana nguva yekunakidzwa nekunaka kunoshamisa.
  Varwi veRussia nemasoja eWhite Legion, akaumbwa nevasikana, akanga atouraya mazhinjisa euto reMongol. Zvakanyanya kutyisa pakatanga kurumwa moto; chero mauto aisakwanisa kumira kurova kaviri kwakadaro. Imwe miniti, uye ndege isina hurongwa ichatanga. Zinyoka reyellow rakambozeza.
  Kurongeka kwaBatu kwakajeka, kuuraya korona kagan pane yakanyarara, asi kubhadhara kwakanyanyisa. Aiwa, achamuuraya gare gare, asi iye zvino achamubvisa pasi peminondo inopwanya yeRussia:
  -Ngatibvei, Kagan, ndichakufukidza!
  -Ko mangus ane misoro mitatu? Handingamutenderi kuti atambudze hondo yangu!
  Iyo ninja yakabvuta chigunwe chake uye spark dzakatanga kudonha:
  "Ndinogona kuroya zvakaoma uye achadzokera kunyika yake, asi ipapo handizokwanisi kumushevedza kwemakore manomwe!" Pane sarudzo asi! Chiperengo cheHale level!
  -Ndizvo sei?
  Chiso chaGuyuk, chakafuta uye chakazvimba kupfuura makore ake, chakatambanudzwa. Ninja Killer akatsanangura:
  - Uye zvakadaro! Kana ndikauraya mongoose yake chena, ipapo dhiragoni ichava yangu, kana akandiuraya, ipapo ichava yake!
  N'anga yekuJapan yakazevezera mantra refu, dumwa raipenya kupfuura zuva. Akatakurwa nemufaro wekutsakatiswa, asina shangu Alenka akangoerekana anzwa kuchinjika, kwakakwenenzverwa musana wechikara chine simba uye chaitoteerera chichinyangarika pasi pake. Akazviona ave mudenga, achibhururuka pasi pasi nekumhanya kwedombo. Kudonha kwacho kwakanga kusingafadzi, asi kwete kunouraya. Aputsa masinou akareba mita, murwi akarwisa maMongolia nehasha dzenguruve yakanga yakuvadzwa. Kurwisa kwekupedzisira kwakarongwa kwakadonha, vakasarira vanosiririsa veuto guru vakamhanyira mukubhururuka kukuru.
  Vasikana vakanaka kwazvo, vasina makumbo Alenka naNatasha, vakakwikwidzana mukuparadza nuker dzakavhiringidzika. Guyuk Khan, panguva iyi, akazove asingaoneki, bhiza rake regreyhound rakanga richiputsa zvinyorwa zvose zvehippodrome, kagan yenhaka yakangofunga nezveganda rake.
  -Kwete, iyi haisi samurai! Pathetic coward. Zvinonyadzisa sei kushumira mikado yakadaro!
  Ninja yakahukura.
  Nyoka yeyellow yakatora katana mbiri dzine simba, ikayambuka ichibva yagwinha gwinha, bhora repink raipenya rakaparadzana nemapanga. Mashiripiti homing pulsar akakurumidza kusimuka akananga kuna Alenka akanaka, hafu-akashama.
  Murwi weterminator akakwanisa kuona kufamba, akacheka jira rinopisa panhunzi, kuputika kudiki kwakapararira semheni, kuparadzira gumi nemaviri kana maviri maMongol:
  -Ndidhiyabhorosi! Samurai of the Underworld!
  Nyoka yeYellow yakadanidzira. Iyo ninja yakanga yatogadzirira kumhanyira kunosangana neropa risina shangu Alenka, apo pfungwa yekutanga yakauya mumusoro make. "Ko kana akasakurumidza kuuraya musikana uyu ane simba zvikuru, ipapo muchengeti weblonde Natasha achabatana naye, uye ipapo migumisiro ichava yakaipa." Uyezve, akakunda dhiragoni, uye murwi ane simba zvikuru ndiye anogona kukunda nyoka huru. "
  Ninja akarova:
  -Ndiri kuenda kure neshiri! Ndave kuenda kudzoka!
  Nyoka yeyero, yakafukunura jasi rayo jena, yakazviviga muchando. Ipapo, akakachidzwa, akatanga kuzevezevedza kufambisa.
  Alenka asina makumbo akaenderera mberi nekutsvaga kwehasha, Natasha akaoma haana kusarira kumashure. Pasinei nokutyisa kwose kwehondo, havana kurega tende roumambo rekorona kagan risingaonekwi kwechinguvana.
  -Achatiza, ngatibatei mutungamiri!
  Alenka asina makumbo akakurudzira. Achikanda dhisiki netsoka yake isina chinhu, Natasha akapindura zvisina basa, achiramba achienzanisa maMongolia aitiza nesitiroko zvinokurumidza.
  -Nei! Tichaunza mufaro wakawedzerwa kuna Batyga, uye izvi zvakanyanya hunhu. Munondo unouraya nyore, uye jihangir inongobvarura ganda rake.
  Alenka, akagura mana nekurova kumwe, akaputika kuseka.
  -Kana akasadambura nyanga dzaBatu pachake! Tichavadzinga kusvika kumusasa here, kana kuti chii?
  Natasha akaseka ndokuti:
  -Batu shits bhurugwa rake zvakaoma, uye vashoma Mooglans vanopona, zviri nani!
  Vasikana veterminator vakamhanyisa nhanho yavo, kwaitove kurangarira mutambo wekubata-bata, nuker dzakarova bhiza dzadzo, dzichibvarura mativi avo. Nekuedza kweshungu, vakakwanisa kubuda zvishoma kubva kune vatasvi vemabhiza eUru, asi havagone kutiza avo vakagadzirwa nekukurumidza kupfuura cheetah!
  Achimuka, Dmitry, Anatolyevich Medvedev akaita maekisesaizi uye akavhura TV. Pachiitiko chekukunda kwaZelensky, mhemberero dzemunyika yose nemhemberero dzakaitika. Vanhu vakafara nomwoyo wose kuchinja uku.
  Munhu wose aida kurarama nenzira itsva, uye akasununguka. Kugadzwa kwakanga kwaswedera, uye Zelensky akanga achiwana simba rakazara. Uye izvi zvakare zvakakonzera kufarira uye kurudziro. Senge, zvese zvichachinja uye zvichava nani kupfuura nezuro. Uye vaSlav vachawana kubatana uye Cold War ichaguma. Kufanana nehusiku hwehutongi hwenguva yaPutin.
  Uye nziyo dzakanaka dzakanga dzatoimbwa pamusoro peZelensky ... Munhu wose aida chimwe chinhu chitsva uye chakanaka.
  Zelensky pachake akazivisa kuti nemutemo wake wekutanga achadzima kusadzivirirwa kweparamende, uye zvakare kuchenesa minhenga ye oligarch. Zelensky akavimbisawo kukwidza zvakanyanya mutero kune vapfumi. Kufanana, ivo havana chikonzero chekukora!
  Kazhinji, pakanga pane zvinhu zvakawanda zvakarongwa kuitwa. Kusanganisira kuvakwa kukuru kwenjanji: Arkhangelsk - Chukotka, uyezve mugero wepasi pevhu kuenda kuAlaska.
  Sei Zelensky asiri mambo? Mapurojekiti ake makuru. Uye muU.SA hurumende ichakurumidza kuchinja uye pachava nechimwe chizvarwa chezvematongerwo enyika. Vanodawo shanduko.
  Uye zvino Zelensky ari kusunungura ...
  Komputa isati yatorwa, Medvedev akapinda mumutambo ...
  Mushure mekukundwa kweUSSR, zvinokwanisika kubatanidzwa neUSA. Asi chekutanga, ngatimhanyei laser missile defense system; humambo hune hunyanzvi hwakadaro pano. Hondo yekurwisa USA - 2008! Kupinda kunotanga kubva kuChukotka kuenda kuAlaska.
  Pane hondo chaiyo iri kuitika.
  The Abrams iri kurwisana nePanther-7 tank. Motokari itsva haicharemi zvakanyanya sezvairi zvakakwana. Uye inoratidza kirasi yayo yakakwana.
  Uye anoparadza maYankees ... Medvedev akave akafinhwa nehondo, uye akapa hutongi kune Advisor wemauto wekirasi yeRokossovsky. Uye akatanga kuita ...
  Somuenzaniso, kuvaka chimwe chinhu ... Temberi itsva imwe neimwe ine zvitendero zvinomwe. Kana kunyange shongwe itsva dzeTV. Uye zvingave zvakanaka kuvaka piramidhi. Kiromita imwe nehafu kukwira. Hungu, zvingava zvakanaka chaizvo!
  Panguva imwecheteyo, Medvedev ari kusimudza hutano hwakanaka. Hazvisi zvekungoparadza mafekitari emauto.
  Iwe unogona zvakare kugadzira terevhizheni, mafiriji, makomputa, malaptop. Uye kuvaka kugadzirwa, uye kupomba mhasuru dzekurwa. Asi USA iri kutokunda... Humambo hwatova nevanhu vanopfuura mabhiriyoni maviri nechidimbu uye vakagadzirira kurwa hondo neUSA. Medvedev anobudisa mazino ake uye anoimba:
  - Ini ndiri dutu rechokwadi remazana emakore ese! Iyo ichaunza kufa kwakawanda!
  Uye zvakare inoisa kumanikidza kuAmerica. Kuramwa mabasa kwenyukireya kuri kutochinjanwa. Hondo yakadaro iri kukura.
  . CHITSAUKO Nha
  Ehe, ngatisundirei mayunitsi zvakare. Uye ticharova sei! Hezvino vasikana vacheche vari kufamba. Zvese zvisina shangu uye mune bikinis. Uye kuti maYankees anobaya sei nemabayonets, uye kukanda kwavanoita magirinedhi netsoka dzisina chinhu. Mavari mune simba rechokwadi. Uye zvese zvinopenya, senge mabhora emercury anomhanya pasi peganda rakatsvuka. Vasikana vanoda kuuraya - ava vasikana!
  Uye vanozviimbira pachavo:
  Tiri kumhanyisa vasikana veKomsomol,
  Isu tiri Tsar Medvedev, akachenjera kwazvo Tsar ...
  Uye zvechokwadi tine izwi rakajeka,
  Chese chekupokana - enda nazvo!
  Uye zvakare akakanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Vasikana ava vane mhata chaiyo. Uye maYankees anopwanya, achitora Alaska. Uye vanozviimbira ivo pachavo:
  - Mapere akaipa anoungana pamwechete! Ipapo bedzi nhangemutange ichapukunyuka! Vasina simba vanoparara, vanourawa - kuchenesa ropa rinoera!
  Uye vasikana vanomhanyira mukurwisa vachibudisa mazino avo. Asi pamusoro pevaAmerica kunewo "Tigers" -7, isimba rini rinoshamisa. Uye zvikara zvakadaro hazvigoni kumiswa!
  "Tiger" -7 imhando yepamusoro-inomanikidza cannon ine yekutanga projectile kumhanya kwemamita 2500 pasekondi. Uye paanongomurova, hapana chinomuponesa. Uye maAmramu ari kumhanya kumativi ose. ndokukoromora shongwe kubva kwavari.
  Uye musikana anomanikidza varwi kupfugama ndokutsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  MaAmerican anozvipira zvakare. Uye mauto euto reMedvedev ari kusvika kuNew York. Uye guta riri kutorwiswa. Anotorwa pasina mhemberero.
  Medvedev anozviona semutungamiriri mukuru: pakupedzisira akatora New York.
  Uye mumwe angati ndiye mukuru pavapambi. Uye ipapo Washington.
  Uye maAmerica anozvipira. Mutungamiriri weAmerica akawira pasi nechiso chake ndokutanga kutsvoda tsoka dzevasikana dzisina kupfeka. Chekutanga, chozotevera chechipiri.
  Saka akatsvoda battalion yese yevasikana vasina shangu. Iyi ihondo huru!
  Medvedev anoseka ... Saka akatora America. Asi Putin haana kukwanisa kuita izvi!
  Iyi ihondo zvechokwadi - super! Uye kuMexico.
  Uye zvakare kubata ... Uye vasikana veMexico vanoita kuti veMexico vapfugame, uye vanotsvoda zvitsitsinho zvavo. Uye vanodzvova:
  - Kubwinya kune vakanaka!
  Hongu, kombiyuta inogona kuratidza mifananidzo mikuru yemavara evasikana, vane zvitsitsinho zvisina chinhu, avo vanotsvoda nevasungwa. Uye zvinofadza zvakadaro.
  Pano vari kutungamirira vasungwa zvakare - panguva ino vatema. Uye vanotsvodawo tsoka dzevasikana dzisina kupfeka.
  Uye zvakare matangi ari kukambaira piramidi...
  Vasikana vari kufamba uye kune zvakawanda zvavo ... Mushure mezvose, unogona kubvisa vaduku kubva kune zviwanikwa. Uye sarudza kuti ese mayuniti vasikana mubikinis. Uye izvi zvakanakisa.
  Vanonyanya kutsvuka uye blondes.
  Uye vanotora nyika imwe neimwe. Varwi vakadai vakadaro. Humambo hunowira pasi petsoka dzahwo.
  Medvedev anotamba nekunakidzwa ... Uye kunyange kuridza muridzo chinhu pasi pekufema kwake.
  Ko bhomba rehydrogen rinoputika sei? monstrous barbarity! Guta rese rakaita kunge mhou yainanzva nerurimi. Zvakawanda sei nemwaranzi? Uye vasikana vasina shangu vanomhanya nemuhuruva ine radioactive. Uye zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka zvinopiswa.
  Medvedev anotamba sekunge python iri kumedza imwe ndima.
  Heino rimwe simba rakakundwa munyika chaiyo, uye mureza unodonhedzwa.
  Matangi atova matsva ane nhumbi dzokurwa nadzo dzinoshanda uye makeramiki. Multi-layered uye inoshanda.
  Uye vatakuri vendege ndezvazvino, uye zvakare zvakakodzera. Uye kuti ndege dzinotanga sei kupfura kubva kwavari.
  Medvedev, sezvatinoona, akangwara kwazvo anobata mutungamiri.
  Saka, ikozvino kuvandudzwa kwemadrones. Uye izvo zvakanaka. Uye zvakare, dhisiki-yakaita ndege. Pano vari kutopinda muhondo semaUFO. Uyezve, piramidi matangi.
  Mutungamiri weUS, VaTrump, vane pfungwa dzakajeka, vakaraira kuti mota isabatike uye isingapindike kubva kumakona ese. Iyi ndiyo nzira iyo mastodon yakaonekwa muchimiro chepiramidhi yakaderera. Uye mota yakadaro yairatidza dziviriro yakanakisa. Kunyanya kurwisa kinetic projectiles.
  Uye zvino, tangi iyi yakave yakabudirira zvekuti haigone kupindwa, uye ichiri kushanda neUnited States. Vakatozvidaidza kuti: Trump tank.
  Uye kupenga dzimwe nguva kunobata vanhu pavanoona kuti motokari haipindiki.
  Medvedev ari kurwa hondo isina kuenzana, uye michina yake yatotora imwezve capital capital, ichiishandura kuita murwi wematongo nemakorokoza ari kufashaira.
  Asi izvi hazvina kukwana kumusikana werobhoti. Anotanga kugadzira chizvarwa chitsva chezvombo: bhomba rekuparadza. Uye bhomba iri rine simba rakapetwa mazana mana kupfuura rehydrogen. Saka, kana ikarova, haugone kana kuunganidza madota!
  Uye hondo yave kutofamba muchadenga.
  Medvedev ari kushandisa ngarava dzakagadzirwa nearoyi itsva yakasimba uye yakareruka kupfuura titanium. Uye nyeredzi dzinobhururuka mudenga, uye kurwisa marobhoti kurwa. Patova nemhando dzakawanda dzakasiyana mumafekitari epasi pevhu.
  Uye zvino humambo hwekupedzisira panyika hunowa. Uye chii? Zvino munzvimbo yakadzika!
  Nguva yeStar Wars inotanga.
  Medvedev anonzwisisa izvi uye anodzvanya keyboard. Kana kuti unogona kufambisa zvigunwe zvako kana kudzora pfungwa dzako.
  Mutungamiriri anotonga anoita nehungwaru uye anozvivakira zvikepe zvemuchadenga. Uye kurwa kunoenderera mberi.
  Kuvandudzwa kweimwe yakatosimba, kunyanya kuparadza, thermoquark bhomba iri kuitika. Uye ine simba rakapetwa nezviuru zvine zana kupfuura rokuparadza.
  Uye ipapo zvikepe zvinokwira kudenga. Uye vanotora masatellite epasi. Uye zvakare masisitimu evavakidzani. Vanoita izvi nokukurumidza zvikuru.
  Uye mutungamiri wenyika anogadzira materminators mumutambo. Heino gamba rekupedzisira. Iyi inguva yekufamba, kunyangwe ikaganhurwa.
  Medvedev akati:
  - Vanhu vanotsika tsoka dzavo pasi, ko nebhutsu! Izvo zvose zvakapusa uye zvakashata zvakashata!
  Uye Medvedev akawedzera kufara. Eh, vana makanaka sei. Kunyanya kana vakava varwi vechadenga.
  Hondo yenyeredzi iri kuitika. Uye kuchinjana kwakakomba kwezvibhakera, kana zvibhakera zvisina basa muura. Kunyanya, kufunga kwekufungidzira.
  Medvedev anoenderera mberi nekurwisa:
  - Nyeredzi dzangu dzinouraya!
  Uye anogadza vakuru vakuru vezvichadenga munzvimbo yake. Uye chii chinonzi kurwa, kurwa.
  Pano Medvedev ari mutungamiri nevatungamiriri vake. Apa mubatanidzwa wevavengi urikumukirana nawo. Kana imwe armada isingaverengeki yakadaro ichisvika, inotyisa; kubva kure, yaiita senge ine mavara mazhinji, inopenya nebula yaikambaira. Uyezve, spark yega yega idhimoni rinokonzerwa nemashiripiti emuroyi wenecromancer. Inopfuura mamiriyoni gumi nemaviri nehafu yezvikepe zvemauto zvemakirasi makuru, uye isingagumi duku "imba yekunyaradza", tichifunga nezvekusimbisa nguva dzose, nhamba yaro yakanga yava kusvika mazana maviri emamiriyoni. Kumberi kwakatambanudzwa kune akati wandei maparsecs; pachiyero chakadaro, kunyangwe mureza wekupedzisira-yehondo dzehondo dzinotaridzika kunge tsanga dzejecha muSahara.
  Hondo Yese iri kuswedera: Hondo yeMedvedev's space empire inopesana ne "Coalition of Total Salvation", iyo yakasarudza, panzvimbo yemaitiro anogara ari ekudzivirira nguva dzose, kurova boka remurwi ane utsinye pachake.
  Kune zvikepe zvakawanda pano, zvine zvakasiyana-siyana zvinoshamisa, kunyange zvazvo kazhinji zvinongotadzisa kurwisana kunobudirira. Zvakanaka, semuenzaniso, nyeredzi muchimiro che harpsichord, kana, ine mazamu marefu panzvimbo yetambo, rudimbwa, kana kunyange mabhesi maviri ane tangi turret kubva muHondo Yenyika Yechipiri. Ikoku kungaorora mwoyo wakaneta, asi kunobvira zvikuru kuparira kuseka kupfuura kutya.
  Mudzivisi wavo umambo hunoti isimba repasi rose. Medvedev's great space emirate, uko zvese zvinoiswa pabasa rehondo, sirogani huru ndeyekugona uye kugona.
  Kusiyana nemubatanidzwa, nyeredzi dzemutungamiri wenyika dzinosiyana chete muhukuru. Uye chimiro chakafanana, chinotyisa-chinoratidzika sehove yakadzika-yegungwa. Pamwe nekusarudzika chete, vanoita kunge madhaga akakora anopenya nesimbi - kubata.
  Nyeredzi dziri muchikamu ichi chechadenga hadzina kunyanya kunyanyopararira mudenga, asi dzine mavara uye dzakasiyana mukupenya kwadzo.
  Nokuda kwechimwe chikonzero, uchitarisa zvivheneko izvi, unowana manzwiro anosuruvarisa sokunge uri kutarisa mumaziso engirozi, idzo dzinoshora zvisikwa zvipenyu zvechisiko chapose pose nokuda kwounhu hwadzo hwakashata, hune utsinye hwamazvirokwazvo.
  Mauto emutungamiri wenyika haana kukurumidza kuenda kumusangano; chete nharembozha, nekukurumidza, dzichitora mukana wekumhanya kwazvo, dzakarwisa muvengi, dzakakuvadza uye dzakadzokera kumashure. Mukupindura, vakaedza kusangana navo nemoto webharaki, asi kuva vanozvininipisa uye nedziviriro yakakwana, ivo vakabudirira zvikuru.
  Zvimbambaira, zvaiita sezviduku pamwero womuchadenga, zvakatsemurwa sokunge kuti nokuputika, sezvakaita vafambisi vengarava navaparadzi. Asi takakwanisa kudzikisa mumwe mutambo mukuru. Imwe yezvikepe zvihombe zvemubatanidzwa yakarohwa, yakapfungaira, yakamonyoroka, uye kutya kwakamuka mungarava huru yenyeredzi, semoto uri musango rakaoma.
  Vatorwa, vakafanana nejerboas chete nemakwenzi panzvimbo yemuswe, vanotiza nekutya, vachipopota uye vachisvetuka-svetuka. Pakati pavo pane marudzi madiki anoita semahybrids emapere nemadhadha. Miromo inomonereka mukutya kukuru, vanhu vasina ruzivo vanonzwika, vanobhururuka nepakati, uye minhenga inopisa moto. Apa rimwe dhadha rebere rakacheuka, richitenderedza musoro kuita pombi yemoto. Furo rakabva rangopinda muhuro, dumbu rakabva rabvisa bhutsu, chitunha cheshiri chakabva chaputika, chichiyerera ropa nenyama yainge yasara pamwana.
  Iyo jerboas inopiswa uye inomhanyisa kumamodule ekununura, asi zvinoita sekunge sisitimu inopa tariro yemweya yekupona yakakuvadzwa zvisina tariro. Mukuru wavo, Iyo Muswe Cockroach, inoburitsa mhere-mhere:
  - Ah vamwari ve squaring yedenderedzwa repasi rose, ne...
  Zvaisaita kuti apedze, mirazvo yemoto yakafukidza Changamire wake akanga asina nhamo. Nyama yegonzo yakangwara yakapwanyika kuita zvidimbu zvekutanga.
  Ngarava yehondo yakatsva, ichibudisa maturu emhepo muvacuum, ichibva yaputika, ichipararira kuita zvidimbu zvakawanda.
  Medvedev, achitamba zvakakwana, akaita mamwe mirairo. Akapawo Novodvorskaya mushure mekufa nenyeredzi yeHero yeRussia. Akarayira kuti Oleg Rybachenko apiwe mirairo yose uye menduru izvo Russia inazvo. Uye akapa Mutemo waSt. Andrew Wekutanga-Kudanwa kuna Donald Trump. Mushure mezvo Medvedev akarara zvakare ... Hapana munhu akambomutambudza iye zvino.
  Mushure mekuita kwakadaro, Alenka akafara chaizvo. Ndizvo zvakaitawo timu yake.
  Margarita ndiye akatanga kutora uriri:
  - Ngatipedzei Japan pagungwa uye tivapedze panyika!
  Alenka akatsigira pfungwa iyi noushamwari:
  - Zvirokwazvo! Sei uchibvumira kufa kwevarwi vatsva veRussia!
  Natasha akatiwo:
  - Kuropatkin akanyanya kusarudzika semutungamiriri. Saka haisi chokwadi chokuti achakwanisa kukunda, kunyange kufunga nezvekushaya simba kweJapan panguva yekurwiswa kwePort Arthur!
  Medvedev akazvipfupisa zvine mutsindo:
  - Ngatirwise! Uyu ndiwo mukana wedu, uye mukana weRussia!
  Mushure mezvo, tangi ine simba uye yekupedzisira-yemazuva ano yakatanga kufamba. Hungu, Japan iri kuva nezuva rakaipa. Uye ivo vachatuka kanopfuura kamwe nguva iyo yakaitika kwavari kurwa neRussia.
  Tangi yaifamba yakananga kumauto eJapan. Alenka akati nemufaro:
  - Ndakanga ndine hope dzinoshamisa zvakadaro. Zvinoita sekunge ini naNatasha tiri kudzivirira Ryazan kubva kumapoka eBatu Khan.
  Margarita akati:
  - Ndakanga ndiri muchiroto here?
  Alenka akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Wakanga usipo!
  Musikana akagomera neshungu.
  - Zvinopisa tsitsi sei!
  Alenka asina makumbo akaseka ndokuti:
  - Unogona chete kutitadzisa! Asi ini naNatasha takanga takasununguka!
  Musikana mutsvuku akabvunza achishamisika.
  - Waive wakanaka here?
  Barefoot Alenka akasimbisa zviri nyore:
  - Hongu, yakanaka kwazvo! Uye ndakatokwira shato!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Wakanga wakanaka kwazvo padhiragoni!
  Alenka akasimbisa nyore:
  - Zvakafanana nengano! Kune madragoni, uye elves, uye zvese zvinoyevedza!
  Margarita akapindura nemoyo wese:
  - Iwe wakanaka kwazvo kunyangwe usina dhiragoni! Ingori ngano, uye chishamiso chezvishamiso!
  Alenka akati nechivimbo:
  - Ndichakunda munhu wose! Ne uye pasina shato!
  Uye murwi akamuratidza chibhakera.
  Tangi yekutanga yeRussia yakarwisa maJapan, akanga akamira pedyo nemadziro ePort Arthur. Kwakanga kuchine kwakati wandei. Chombo chakatanga kushanda. Mukupindura, 152-mm cannon yetangi rinotyisa, pamwe nepfuti dzinouraya sere, dzakapfurwa. Uye zvakare masamurai akatanga kuderedzwa mumazana.
  Machine pfuti - "Dragons", chinhu chinouraya zvikuru. Zviuru zvishanu zvebara paminiti inongova imwe mhando yechikara.
  MaJapan akadonha, akaboorwa, akabvaruka kuita zvidimbu, nedehenya ravo rakapwanyika. Matumbu avo akaputika uye miviri yavo yakasvetuka, yakakandwa kumusoro nekupwanya kwemoto.
  Fragmentation shells ine cumulative filling zvakare yakaputika. Dzakanga dzakanakisisa pakupfura varwi vetsoka uye pakupinza pasi pezvikepe.
  Ava ndivo vasikana veTerminator, uye purofesa inyanzvi chaiyo. Saka vakatanga kupura samurai.
  Alenka asina makumbo akadaidzira:
  - Rega mweya weRussia ukudzwe!
  Natasha, achidzvanya bhatani retiyeti nezvigunwe zvake, akatumira mvura yepfuti, ndokuenderera mberi:
  - Uye Mambo wedu, Nicholas II!
  Alenka asina tsoka akaenderera mberi nekutumira goko mushure megoko. Masekonzi matatu oga oga chombo chinouraya chaibhururuka kunze. Uye mabhatiri eJapan akanyarara. Uye varwi vane ganda reyero vakafa vakawanda.
  Natasha, akadzikisa pasi akati wandei samurai, akatsigira:
  - Rwiyo rweMotherland runoimba mumoyo yedu.
  Alenka ane makumbo asina makumbo, achiramba achipfira matemba nekuzadza kunouraya, uye ane simba zvakanyanya kupfuura plastid, akaenderera mberi:
  "Hakuna mumwe akanaka kumupfuura iye muchisiko chose."
  Natasha, achipfura zvisina tsitsi maJapan nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akawedzera:
  - Sveta pfuti yemuchina we knight zvakanyanya.
  Barefoot Alenka, kuputsika kweSamurai, apedza:
  - Ifira Russia yakapiwa naMwari!
  Vasikana vakadaro chaizvo, super! Magnificent runako. Unovatarisa wovayemura. Asi kumaJapan, urwu rufu rwakachena. Tangi rakafamba nemabhatiri. Vakarova pfuti. Akazviita, zvikuru, nokukurumidza zvikuru. Ndakabva ndafamba nemumigero. Akachekawo vazhinji. Zvakanyanya , kwete akawanda, asi anenge ese. Kuparadza kwacho kwakava zvachose. Pano, chokwadi, zvinhu zvose zvakangoerekana zvaitika. Aya ndiwo kuparadzwa kwakaitwa maJapan.
  Alenka akacherechedza nekuseka, achidzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvemakumbo akatsvuka:
  - Isu tiri vaurayi vakawanda kupfuura varwi!
  Natasha akaseka ndokubvuma:
  - Rusununguko, nyanzvi uye vaurayi vekubwinya!
  Uye inotungirazve muhova. Uye anogogodza samurai nesimba remusango.
  Margarita, uyo akapfurawo nemazvo netsoka dzake dzisina kupfeka, akataura zvine musoro:
  - Pachave nevarume vashoma ngochani, uye kuchave nekushomeka kwevarume muJapan!
  Alenka asina makumbo akaputika nekuseka ndokupfura zvakare:
  - Chenjera vakadzi! Vakadzi chenjerai!
  Urwu, chokwadi, imhando yemusikana anorova mabhomba, mabhomba, uye chero mabara anosvetuka kubva paari. Chero zvazvingava, musikana ndiye terminator chaiye.
  Natasha akaitora ndokuimba:
  - Mauto ari kufamba,
  Mabayonets avo anopenya.
  Kune mamiriyoni kumashure kwedu
  O mauto eRussia!
  Hapana achamira
  Hapana achakanganisa...
  Kufamba kunovhura zvitsva,
  Ngatibhururuke nekukurumidza!
  Uye zvakare ichanaya pamusoro pemuvengi. Uye hazvivatenderi kuti vadzike kusvika kune zana reampere.
  Alenka asina tsoka, achikanda magoko nekamwe kehuni, akaridza muridzo, achangobva kuimba zvekunyomba:
  - Mumwe, anorova, vaviri vanorova, ari kudzedzereka.
  Natasha, achipfura, akasimbisa rwiyo:
  - Kurova kumwe, kurova kaviri, akarara!
  Cool Alenka inotsigirwa nesimba:
  - Kamwe puranga, mapuranga maviri - bhokisi rinovakwa.
  Natasha asina makumbo, achiramba achipfuta nekugogodza muvengi nekuputika kwepfuti, achiridza mhere:
  - Foshoro imwe, mafoshoro maviri - gomba riri kucherwa!
  Ipapo mhare yakachonya nameso ake esafaya. Chokwadi mudiwa akadaro.
  Alenka asina makumbo akanyatsotarisa pazvinzvimbo. Tangi yakashanda nekukurumidza, uye pakanga pasina chinhu chakasara cheuto raGeneral Nogi. Zvinoita sekuti mukuru wacho pachake akaurayiwa. Tinopedzisa maJapan ekupedzisira kubva muuto rekukomba.
  Medvedev akati zvine musoro:
  - Uku ndiko kusvika kure tekinoroji yasvika! Varume vana vakauraya vanopfuura zviuru makumi masere nezvishanu vechiJapan mumaawa mashoma.
  Alenka-akashama, achinyemwerera zvakaipa, akati:
  - Tinofanira kuparadza zvimwe zvakare! Musasiya munhu!
  Natasha akaimba achipfura pachuru chekupedzisira samurai:
  - Kwete, makomo haazove egoridhe, tichauraya vavengi vese veRus munguva pfupi!
  Cool Margarita akawedzera:
  - Kwete, kwete hemorrhoids, iwe uchakurumidza kuva muvengi akafa!
  Mushure mekunge vadzikisa mauto aGeneral Nogi, vasikana veTerminator vakakwira kunze kwetangi uye vakamhanya vasina shangu muchando. Zvakanaka, yatova chando.
  Vakatoparadza vanopfuura zviuru zana nemakumi mashanu vaifamba netsoka. Uye pamwe nezvikepe zveJapan. Nekudaro, vanopfuura mazana maviri nemakumi mashanu ezviuru zveJapan vanomira vachipokana neuto reGeneral Kuropatkin.
  Medvedev akabuda muhope aine musoro weoki. Akafamba zvishoma. Ipapo ndakatamba pakombiyuta zvakare ... Star Wars yakanaka ... Asi chimwe chinhu hachina kushanda ...
  Medvedev akatanga kudzokorora nzira itsva. Ndakabatidza mutambo wenhoroondo: Russia panguva yaNicholas II. Uye hondo neJapan. Iyi ihondo ine utsinye. Iwe unogona kuendesa zano uye kubvisa masimba pakombuta.
  Medvedev akatamba pamwero uri nyore, asi akapotsa jekiseni kubva kumaJapan uye akarasikirwa zvakanyanya. Hongu, zvakakosha kuvaka kwete zvakanyanya kushingaira. Ngatitangezve.
  Uye zvakare iwe unotamba iwe pachako ... Sezvazvakazoitika, munzvimbo yeKuropatkin, mutungamiri wehurumende haavhenekeri zvakanyanya ... Nguva dzose pane zvimwe zvipingamupinyi, kukanganisa.
  Medvedev akabva ashandura chipangamazano chemauto, uye zvinhu zvakafamba zvakanaka... Uye iye pachake akatora hope ndokutsimwaira ari pachigaro chake.
  Alenka akanaka , achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, akabvunza Natasha:
  - Unonzwa sei, kuuraya vanhu vazhinji kudaro?
  Musikana mutsvuku akapindura achitendeseka:
  - Kusaziva! Inonzwa kunge mutambo wekombuta! Iwe haunzwi chero hasha, hasha, kana mufaro wakawanda!
  Alenka asina makumbo akaseka nekugumbuka:
  - Iyi ihondo!
  Natasha akamonyoroka kuita somersault. Zvitsitsinho zvake zvitsvuku, zveraundi zvaipenya. Kazhinji, musikana akanaka, anokwanisa kuita zvakawanda pasina kushanda nesimba. Uye kana tikasaigeza, tinongoikwira.
  Vasikana vakamhanya nemuchando. Miviri yavo inonyatsoratidza. Chipfuva chakakura, mahudyu ane umbozha, senge bhiza, tsandanyama dzakatanhamara. Ava ndivo tsvarakadenga-magamba. Vane simba rechikadzi chairo. Nyasha zhinji. Uye makumbo - mabhora emhasuru anokunguruka pasi peganda rakatsvuka.
  Mascouts matatu echiJapan akavasangana navo.
  Vasikana vakaita zvemafashama. Uye kuti vacharova sei samurai muzvirebvu nezvitsitsinho zvavo. Uye vakatyora chaizvo shaya dzavo. Uye vakadzura mazino avo ose. Mushure mezvo, vasikana vakaimba:
  - Hukuru hwevaRussia hwakazivikanwa nemapuraneti,
  Tiri kumhanya tiine chivimbo tichikwira kumusoro.
  Isu tinodiwa uye tinoyemurwa nemarudzi ese epasi,
  Vanhu venyika yese vari kufora vakananga kucommunism!
  Uye zvakare tsvarakadenga yakachonya nemeso emerald. Vanoratidzika kunge vachirwa. Varwi vari kushingaira. Uye zvakare kumhanya.
  Alenka asina makumbo akasvetuka. Akatsveta vhiri repini mudenga achibva aona:
  - Isu takanaka kwazvo. Tinogona kukunda pasi rose!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Empress yePlanet Earth -
  Izvi zvakanaka kwazvo!
  Vasikana vese vakatswinyirana maziso. Tapedza takamhanya kudzoka. Muchokwadi, zuva rega rega rehondo rinodhura zvakanyanya kune pfuma yeTsarist Russia. Uye inguva yekupedzisa nemaJapan nekukurumidza.
  Medvedev akakwazisa vasikana nekunyemwerera kukuru:
  - Zvakanaka, wakamhanya uchitenderera here?
  Alenka asina makumbo akati achinyemwerera:
  - Tiri kumhanya uye takagadzirira kurwa!
  Natasha akataura nehasha:
  - Tichauraya munhu wese!
  Medvedev akasimudza ruoko rwake ndokuti:
  - Zvadaro, ngatiende!
  Alenka asina makumbo akaseka ndokupindura:
  - Yedu ina ndiyo yakaipisisa munyika!
  Natasha akaramba izvi, achitsika tsoka yake isina chinhu:
  - Kwete munyika, asi muchadenga!
  Uye tangi rine simba, hutsinye uye rinouraya rakatyaira nekumhanya kwese. Vanopfuura zviuru mazana maviri nemakumi mashanu eJapan vari mberi. Asi kune matemba akakwana bhiriyoni revarwi!
  Vasikana, purofesa uye mudzidzi - iri iboka richapwanya munhu wose uye rinomonyorora kuva nyanga yegondohwe. Uye tangi inobhururuka yakananga kumauto eJapan. Anozvimhanyira ega achityisidzira. Anoda kuputsa munhu wese.
  Alenka asina makumbo akaimba nemufaro:
  Nzvimbo dzeRussia - dzakanaka, mudiwa,
  Aripi maparera echando, Nenzizi dzekristaro dzisina muganhu;
  Uye musoja weRussia uye mukuru ndeumwe.
  Chitsvene chiratidzo chehurumende - gondo reOrthodox, mambo wedu!
  Uye zvino fast tank yakasimuka. Yaibhururuka sendege yehondo. Uye akazviwana ari pamberi pevaJapan. Pfuti dzemuchina wepasi rose neshato dzakatanga kushanda zvakare . Vasikana vakatanga bhizimisi nechido chikuru. Pasina imwe ado.
  Alenka akapfura pfuti nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akagogodza maJapan ndokuimba:
  - Kukudzwa kune wangu Rus ', Stalin naLenin, mhuri imwe!
  Uye dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku anopenya nemaziso esimaradhi. Uye anobata sei samurai. Unozowira murudo.
  Uye Natasha haasi akaderera zvakare. Anoparadza maJapan.
  Uye anoimba:
  - Usanonoke pakutendeuka. Destiny yedu ndeyekukunda, vasikana!
  Mhare yainge yave maruva. Uye nekukurumidza, kudira moto pamuvengi.
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe dzvanya bhatani remufaro.
  Alenka-akashama, achipfura, akati:
  - Kune matambudziko maviri muRussia ...
  Margarita akamukanganisa pano:
  - Dai kwaiva maviri chete!
  Alenka asina makumbo, achipfura, akabvumirana nemufaro:
  - Hongu, kana maviri chete!
  Natasha, achipfura, achiisa pasi mazana eJapan, akazvitora uye akaimba:
  - Muviri, mumwaka wechando maviri. Muviri, muzvitubu zviviri!
  Alenka asina makumbo, achipfura, akawedzera:
  - Ndichauraya maJapan ndodzoka!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Port Arthur ndeyedu! Uye isu hatizobvumiri chero munhu kutora Manchuria yedu!
  Uye murwi akapurazve samurai. MaRussia haazorasikirwi nemaJapan. Izvi zvakare zvinoratidza kuti Russia isingakundwi sei!
  Alenka asina makumbo akapwanya bhatiri ndokukoira:
  - Rus 'ichava nemukurumbira munyika dziri kure uye mazana emakore!
  Natasha akatiwo:
  - Uye hapana simba richatimisa!
  Uye akaparadza zviuru zviviri zvemamwe masamurai. Ipapo tangi yakaenda mberi uye kukohwa kwakaenderera mberi.
  Margarita, achitarisa izvi, akataura maonero ake:
  - Kana hondo ikakunda zvine hungwaru, Russia ichaita sei inotevera?
  Medvedev akatarisa vasikana vacho vachicheka pasi maJapan uye akati:
  - Pachava nehondo, ingave nemaGerman kana nemaBritish! Asi chero zvakadaro, kurwa neNyika yeZuva Rinobuda haisi yekupedzisira!
  Alena, achipwanya rimwe bhatiri, akati:
  - Saka tichazvipa kuGermany, zvakanaka, tichavapa zvakanyanya zvokuti hazvizoiti zvakakwana!
  Natasha, muparadzi we samurai, akawedzera:
  - Uye Hitler haazove nemunhu wekutora muWehrmacht!
  Alenka, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akataura nehasha:
  - Asi ndinonzwira tsitsi vaAryan. Vachena vazhinji vakanaka vakafa!
  Natasha akabvumirana nazvo, achigutsurira neshungu:
  - Hongu, vanhu vakanaka vakawanda vakafa! Uye nokuda kwechii?
  Musikana akarova maJapan ndokuona.
  - Uye maJapan rudzi rwakanaka, asi isu tinomanikidzwa kurwa navo! Kunyangwe izvi zvisina kunaka zvakare!
  Margarita zvine musoro akati:
  - Uye mhuka? Havaurayane here? Asi munhu anongova mhuka yemhando yepamusoro!
  Medvedev akanyemwerera uye akaramba:
  - Munhu, kusiyana nemhuka, ane mweya! Uye mweya wake wakasiyana zvechokwadi uye haufi! Saka, isu nemhuka igomba rose!
  Margarita akaramba izvi:
  - Uye tsoko? Vanewo hungwaru hwepamusoro. Mumwe wavo anoziva mashoko zviuru zvitatu nehafu!
  Mutungamiriri wenyika akapindura:
  - Asi ihama dzedu!
  Alenka asina makumbo akapfura maJapan ndokuimba:
  - Ndiri tsoko! Uyewo murume!
  Natasha, achicheka samurai, akachema:
  - Usafamba-famba wakapfeka tsoko kwezana ramakore!
  Iyo supertank yakaramba ichichera pasi maJapan. Kuregererei? Chikara chinopenga
  iyo inopfura zviuru makumi mana zvemabara paminiti. Uye nhumbi dzake dzokurwa nadzo hadzipindiki kune chero projectile. Uye kwete chete kutanga kwezana remakore rechimakumi maviri.
  Alenka asina makumbo, achipfura, akataura nehasha:
  - Tsar Nicholas akaita zvakawanda kuRussia, asi akaramba asingakosheswi uye asingatarisirwi!
  Natasha, achidurura moto paJapan, akabvuma:
  - Ndizvozvo! Mambo akaurayiwa. Vakamanikidza muprista kuti abve pachigaro choumambo! Uye chii chave nani?
  Alenka asina makumbo akaridza pfuti achibva awedzera kuti:
  - Zvakatonyanya kuipa! Uye vanhu vakaipa vakatowanda vakatanga kutonga!
  Natasha akaseka, akarova Japanese ndokuti:
  - Saka ngatirwirei ramangwana rakanaka! Uye nokuda kwekusununguka kweRussia!
  Alenka akashama, achipfura, akati:
  -Kuchinja uye kukunda!
  Akabva aratidza chibhakera. Iye musikana anogona kuita izvi. Ipapo kunyange masamurai haakwanisi kuibvisa. Uye pfuti dzemuchina dzinoshanda. Munhu wose ari kucheka nokucheka.
  Vanorima chaizvo mumitsara yose yezvitunha. Uye vanobvisa nzvimbo yacho nehumhondi.
  General Kuropatkin akaudzwa kuti chimwe chinhu chinoshamisa chaiitika nemaJapan. Kupfura, kuputika, mumwe munhu akavarwisa.
  . CHITSAUKO Nha.
  Medvedev, akarara zvishoma, akatora kombiyuta zvakare. Haana kana kuveura. Uye zvakare akatanga kutamba nenzira yake.
  Kurwiswa kweJapan mushure meiyo kodhi kodhi nematangi uye ndege. Kusanganisira akanakisa bhomba reHondo Yenyika Yekutanga, Ilya Muromets. Izvo zvakazvizivisa zvine mutsindo. Uye akarova maJapan senge rabha rinorova nhunzi.
  Uye mberi kuTokyo ...
  Dmitry Medvedev, akunda Japan, akazviti Mikado mambo.
  Zvino hondo itsva ...
  Semuenzaniso, unogona kutamba imwe nhoroondo. Alexander II akaudza Bismarck muna 1875 kuti kusiyana kwake neFrance yaiva nyaya yemukati pakati peGermany neFrench. Bismarck akatora uye akarwisa France muna 1876. Pakutanga, vaPrussia vakaita rombo rakanaka uye vakasvika Paris. Asi vakabva vadzikira. Uye Britain yakapinda muhondo ... Zvose zvingadai zvakanaka, asi maBritish akapa hondo kuGermany uye akakundwa. Ipapo vaPrussia vakadhonza mauto avo.
  Hondo yekuMadokero yakaenderera mberi. MaFrench akazvidzivirira asingadi. England yakatamisa mauto akawanda uye akawanda ...
  Zvichakadaro, Russia yakakunda Turkey neIstanbul. Britain neFrance neGermany zvakapinda muhondo. Uye humambo hwaTsar Alexander hwakatora nyika dzakawanda, kusanganisira Iraq, kusvika kuIndia Ocean. neParesitina, nenyika yose kusvika kuEgipita. Uye saka mauto eRussia, achitungamirirwa naSkobelev, akakunda Mecca, Medina, nemamwe maguta eSaudi Arabia.
  Uye chikamu chekumaodzanyemba cheMambo weRussia chakaumbwa. Uye Alexander II akava mambo mukuru. Uye hondo pakati peGermany neFrance neBritain yakatora makore gumi.
  Uye yakaguma mukudhirowa kunoshanda.
  Alexander II akatonga kusvika muna 1887 uye akazova nyajambwa wekuedza kuuraya kwakaitwa achitungamirirwa naAlexander Ulyanov, mukoma waLenin. Kutonga kwake kukuru, uko Russia yakavaka migwagwa yakawanda, yakakunda nyika dzakawanda, uye yakasunungura varimi, yakaguma.
  Iyi imwe nzira yaive matambiro aitambwa. Alexander weTatu, pamwe chete nemukuru Skobelev, vakakunda Iran nePakistan. Asi akafawo - musoro muduku wakajeka. Pasi paNicholas II, Russia yakarwa hondo neJapan yatova nezvikepe muIndian Ocean, zvakauya kuzobatsira Pacific nekukurumidza. MaRussia akakunda samurai nekukurumidza, uye vaive nesimba rakawanda panyika uye pamvura.
  Mukuwedzera, mauto eRussia akarairwa neakangwara Minister of Defense Skobelev. Uye Russia haina kungokunda chete, asiwo yakakwanisa kukunda Japan. Uyezve, United States yakanga isati yapinda muWestern Hemisphere, uye Britain yakanga isina kusimba zvakadaro. Uyezve, Russia yakanga iri mumubatanidzwa neGermany. Vekupedzisira vakasara kumashure kweBritain neFrance mukurwira Africa. Tsarist Russia, mushure mekutorwa kweJapan uye zvikamu zveChina, yakawedzera kusimba. Mugwagwa weDelhi-Moscow wakanga uchivakwa.
  Sezvinoonekwa kubva pane izvi, hurongwa hweTsarist Russia hwekuwedzera muIndia neChina hwakaitwa zvinobudirira. Tsar Nicholas II akasarudza rutivi rweGermany munguva yeHondo Yenyika Yekutanga. MaGermany akakunda France ndokutora Belgium, Holland, Denmark neNorway. Russia yakabata Egypt, zhinji dzeAfrica neIndochina. Uye zvakare zvinhu zvePacific zveBritain. Uye kunyange kumhara muAustralia. Uye Australia yake yakatorwa.
  Mushure mezvo hondo yakapera nekumhara nekutorwa kweBritain. Hondo Yenyika Yekutanga yapera. Asi kuna Kaiser Wilhelm zvakaratidzika kuti Russia yakanga yatokunda nyika yakawandisa, uye pasina kuedza chaizvo. Uye akarota kutsiva. Russia yakanyatsokunda nzvimbo dzakakura - Australia, Asia yese, yakawanda yeAfrica, maGerman haana kuruma zvakanyanya, uye zvakanyanya kubva kuPortugal neSpain kwavakatora. Austria-Hungary yakawana kutonga kweItaly neLibhiya. Russia yakatora zvikamu zvitatu kubva muzvina zveAfrica, ikazotora Ethiopia pave paya. MaGermany akakwanisa kutema Morocco.
  Sezvingatarisirwa, izvi zvakanga zvisina kukwana kuGermany. Kunyange zvazvo akatora France, Belgium, Holland, uye Norway, uye Russia yakakunda Sweden.
  Kugadzirira kwaWilhelm kwakatanga hondo itsva neRussia. Dambudziko ra1929 rakawedzera mamiriro acho ezvinhu. Austria-Hungary neGermany dzaidzora inenge yose yeEurope. Uye chikamu cheAfrica ... Uye Britain. Asi pakanga pachine USA neCanada. Wilhelm naNicholas II vakanga vasati vasarudza kuenda kuhondo nomumwe nomumwe. Uyezve, Russia zvishoma pane zvese zvaida kurwa, ichichera nzvimbo dzakakura. Kuti vakurumidze kufanana navo, Tsar Nicholas II akatobvumira vanhu vokuRussia kuva nemadzimai mana. Izvo zvakanyorwa paEighth Ecumenical Council.
  Chisarudzo chakafanana chakaitwa muna 1925. Uye muna 1926, Nicholas II akazvitorera mumwe mudzimai. Sezvakazoitika, chisarudzo chakanga chisiri benzi. Muna 1929, mambo aiva nemumwe mwanasikana. Uye musi waNovember 25, 1932, mwanakomana ane utano akazoberekwa. Nicholas wechipiri akamutumidza zita rokuti Petro. Mukukudza Peter Mukuru.
  Uye muna 1933, pana May 15, hondo itsva yakatanga. Germany yakazivisa hondo kuCanada. Sekutonga kweBritain. Mwedzi miviri gare gare, United States, inotungamirirwa naRoosevelt, pasinei nenhamo yezvemari, yakapinda muhondo neGermany. Vaisada kusiya Canada.
  Atova zera repakati, asi ane hasha, Wilhelm pakutanga akaedza kurwa ari oga, asingade rubatsiro rweRussia. Aitarisira kuita zvose pachake. Asi hazvisi nyore kukunda nzvimbo yakaparadzaniswa negungwa. Uyezve, United States yakakurumidza kuvaka matangi neuto. Uye vakaumba regiments ... Hondo yakagara kwegore rose pasina kubudirira kukuru kune maGermany. Izvo zvakangokwanisa kutora Iceland neGreenland. Asi muCanada havana kukwanisa kuzvibata.
  Wilhelm akatendeukira kuna Tsar Nicholas II: "ndibatsire, shamwari yangu." Uri mwana wamai vangu nehanzvadzi yangu. Nicholas II pachake aive nehurongwa hweAlaska neCanada. Zvakanaka, ndakafunga kuti havasi mwari vanoveza hari. Uye akaitora, uye June 25, 1934, akazivisa hondo pamusoro USA uye Canada. Mauto ake akafamba nemuAlaska, achiyambuka nharaunda yeUS.
  Panguva ino, njanji yeChukotka yakanga yatovakwa, uye mauto eRussia akanga achibudirira kufambira mberi. Kudivi ravo kwaive nehukuru hwenhamba uye matangi akanakisa pasi rose, akareruka, anorema nepakati.
  Saka America yaifanira kutarisana nemasimba asina kuenzana.
  Uye Nicholas II, sezvatinoona, ari pabhiza jena. Uye kukunda kumwe mushure meumwe. Mauto eRussia ari kufamba achiyambuka Alaska. Uye vanotora guta neguta, musha nomusha.
  MaGerman ari kuyedza kumhara muCuba. Hondo iri kukura. Kaiser Wilhelm anonyorera Nicholas II:
  - Ini neRussia tave uye tichagara takabatana. Uye hatimbofi takanetsana. Saka regai America ipere.
  Nekuda kwenhaurirano dzakatambanudzwa, kufambira mberi kwaive kwati nonokei pane zvakarongwa. Asi mauto eRussia tsarist zvakadaro akatora Alaska yese mumwedzi mishanu yekurwa ndokupinda muCanada.
  Roosevelt akatopa rugare kuRussia, achivimbisa kurega Alaska, asi yakanga yanyanya kunonoka. Hondo yakaenderera mberi nekusiya vanhu.
  Muchando cha1935, pasinei nemamiriro okunze akaoma, mauto eRussia akasvika kumiganhu yeUnited States kuchamhembe. Hondo yakaenderera mberi muchirimo ... Mauto eRussia akaita basa rimwe pashure peimwe, uye pakupera kwaJuly vakatora inenge yose yeCanada. Uye muna Nyamavhuvhu vakakomberedza Philadelphia.
  IUS inozviona iri mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Asi vakarwisana zvakanyanya ... Zvisinei, pakupera kwa1935, chikamu chinopfuura chikamu chetatu cheUnited States chakanga chatotorwa. Uye munguva yechando, kubudirira kwetsarist kwakatonyanya ... Pakuvamba kwaMarch 1936, vakaswedera kuWashington neNew York.
  Uye muna April, maguta ose ari maviri akatorwa... Hondo yakapfuurira kusvikira muna August kutozosvikira nharaunda yose yeUnited States yagarwa.
  Ipapo kwakauya ruvengo muMexico, zvichingodaro, mundima yacho yose.
  Wilhelm akakurudzira Nicholas II kuti apedze kupatsanurwa kwenyika yose. Nicholas II akabvuma.
  Muna 1937, yese yeLatin America yakatorwa nemauto eRussia. Nokudaro, Nicholas II akapedza kupatsanurwa kwenyika nemaGermany. Uye kune humambo hutatu chete hwasara: hukuru: Russian, ipapo German, uye kunyange mberi Austria-Hungary.
  Russia nokudaro yakava hegemon yenyika, asi ... Nicholas II achiri mukuru tsar, asi anofa. Akafa muna August 1939. Uye akwegura Wilhelm akarwisa Russia musi waSeptember 1, 1939. Akasarudza kutora mukana wekuti Petro wechina akanga achiri mukomana, asina kunyange makore manomwe. Uye akasarudza kuti apo regents vakanga vachitonga Russia, zvakanga zvakanakisisa kurova. Mazuva maviri gare gare, Austria-Hungary yakapindawo muhondo. Nyika dzese dzepasi rose dzakakweverwa mukukonana. Hondo yekupedzisira munhoroondo yePasi yakatanga.
  Hondo yetsarist yakanga isina kuenzana nenhamba uye kunaka kwezvombo. Matangi eRussia uye ndege zvichiri zvakanakisa pasirese.
  Uye hondo dzakaratidza izvi. Ndizvo zvakaita vatungamiri vatsva vane tarenda.
  Asi Austria-Hungary yakave iyo isina simba chinongedzo kubva pakutanga. Uye akarasikirwa anenge kubva pamazuva ekutanga. Hondo yetsarist yakakunda vaAustria, vakatora Lvov, uye Peremyl. Kungobvisa chikamu chemauto avo kubva kuPoland chete maGerman akaponesa maAustria kubva mukukundwa zvachose. Asi kunyange izvi zvaisabatsira. Kuedza kutora Warsaw neuto raKaiser kwakakundikana nekunyadzisa. Uye mauto eRussia akavasundidzira kumashure makiromita anopfuura mazana maviri.
  MaGermany akamisa mauto eRussia nekunetseka kukuru. Chando chese chakapfuura muhondo. Muchirimo hondo dzaivewo dzichipisa. Mauto eRussia zvishoma nezvishoma akatora danho racho. Vakanga vane varwi vakawanda kakawanda, uye naizvozvo pakazosvika zhizha vakakwanisa kunetesa maGermany zvakanyanya mukurwisana zvekuti vakatanga kukanda mapfumo pasi. Panguva imwe chete, kurwisa Austria-Hungary kwakatanga. Mumatsutso Budapest yakanga yakakomberedzwa. Mukuwedzera, mauto etsarist akatora zvinhu zveGermany muCanada. Uye munguva yechando 1940-1941 mauto e tsarist akagura East Prussia. Uye muna Kubvumbi 1941 akasvika kuOder.
  Nzvimbo yemaGermany yakava yakaoma zvikuru. Muna May 1941, Vienna yakawa. Uye pamusoro pezhizha, vokuRussia vakasvika Alps uye akasunungura Venice. Takapinda munzvimbo dziri kumaodzanyemba kweGermany.
  Uye mumatsutso vakazotora Italy. Nguva yechando inogumbura Berlin yakapera nekutorwa kwayo muna Ndira 30, 1942. Pashure pacho kuramba kwevaGermany, vakanga vatorasikirwa nezvinhu zvavo zvose muAfrica, kwakapera simba. Vanhu vokuRussia vakasvika kuRhine pakasvika April. Pashure pacho, musi waApril 22, vakasara vemauto eGermany vakakunda.
  Ndokugumisa hondo yekupedzisira paPasi. Yakapera nekukunda uye kubudirira kweTsarist Russia.
  Kwakazotevera kukundwa kwechadenga. Kare muna 1936, murume wokutanga wokuRussia akabhururuka mudenga. Yakabhururuka ichitenderedza pasi. Uye muna 1945, pana May 9, vanhu vokuRussia vakasvika pamwedzi.
  Vakabhururuka kuenda kuMars muna 1967. KuVenus muna 1969. KuMercury muna 1972 . Uye pamasatelliti eJupiter muna 1973. Munhu akagara papuraneti iri kuresa Pluto yatova muna 1980. Uye muna 2003, kubhururuka kwekutanga kunze kwesolar system munhoroondo yevanhu kwakaitika. Ngarava yeRussia yakabhururuka ichienda kuAlaf Centauri ndokudzoka muna 2018.
  Kubva muna 2020, Russia ichiri kutongwa naPeter wechina, uyo, nekuda kwekubudirira kwemishonga yemazuva ano, haasi munhu akwegura. Peter wechina anga achitonga kwemakore makumi masere nerimwe uye hutongi hwake hwakarebesa munhoroondo yenyika. Ikoko kunozivikanwa mazuva chaiwo ekutonga, hongu.
  Zvakanaka, ikozvino, zvinhu zvese zvakadzikama munyika, senguva dzose. Uye kunyange zvishoma zvinofinha ... Vanhu vane hupenyu hwakanaka. Chokwadi, kune matambudziko nekuwanda kwevanhu. Asi zvirambidzo zvekuzvara zvave kutounzwa pano.
  Orthodoxy yakagadziridzwa. Vapristi vaigerwa uye kupfekedzwa yunifomu nemabhandi emapendekete.
  Kuvandudzwa kwemichina kwakakonzera kushaikwa kukuru kwemabasa. Asi dambudziko iri rinogadziriswa zvakare. Iyo Hypernet yakagadzira.
  Tsvagiridzo iri kuitwa, uye zvikepe zvemuchadenga zvinokwanisa kufamba nekukurumidza kupfuura kumhanya kwechiedza zvakatogadzirwa. Hongu, zvakanaka kune Tsarist Russia uye pasi rose pasi pekutonga kweRomanovs. Iri dzinza rine mbiri zvikurusa munhau yavanhu.
  Baba Tsar Nicholas. Vaka paradhiso pasi pano!
  Dmitry Medvedev akaramba zano iri. Akakunda nyika yose nokuda kweRussia tsars. Akaratidza kufunga kwake. Akawana budiriro huru akarara zvakare, akapfeka uye akarota sepakutanga.
  Kuropatkin akati:
  - Dzikama! Rugare chete!
  General Linevich akacherechedza nearamu:
  - Changamire, pamwe tinogona kurova izvozvi?
  Adjutant General Kuropatkin akati:
  - Aihwa! Kwete! Inogona kunge iri musungo weJapan!
  General Linevich nekutya akati:
  - Uyu ndiwo mukana wedu wekupedzisira kuhwina hondo iyi!
  Kuropatkin akazivisa nenzwi rinodedera:
  - Kushivirira, kushivirira uye kushivirira kwakawanda!
  Linevich akapikisa zvakanyanya:
  - Asi Alexander Suvorov akati: nguva inopa kukunda!
  Kuropatkin akagunun'una akaoma:
  - Ndiri kuraira pano! Uye tinofanira kutanga kuchengetedza uto. Uye kazhinji, Japan ichakurumidza kupera!
  Linevich akakurudzira:
  - Pamwe isu tinofanira kuita zvimwe reconnaissance?
  Kuropatkin akabvuma achizeza:
  - Izvi zvinogoneka, ingo chenjera!
  Linevich akachema nehasha:
  - Muzita reTsar uye Nyika yeBaba!
  Zvichakadaro, iyo supertank yakanga ichibvisa maJapan. Akavagogodza, akavapfura nenzira dzakasiyana-siyana.
  Alenka asina makumbo, achipfura zvisina tsitsi, akabvunza mutungamiri wenyika:
  - Uku ndiko kushanda kwedu kwekupedzisira here?
  Medvedev akabvunza achinyemwerera:
  - Nei uchifunga kudaro?
  Chikara chine vhudzi dzvuku chakati:
  - MaJapan haana mamwe makuru mafomati!
  Kurovera nekupfura samurai, Natasha akabvumawo:
  - Asi, kutaura zvazviri, Japan haina chimwe chinhu chekurwa nacho!
  Medvedev akapindura nechitarisiko chisina chokwadi:
  - Japan inogona kuunganidza mamwe mauto matsva uye kutenga zvikepe zvitsva kubva kuAmerica neBritain. Saka, ngatizvionei, hondo haisati yapera!
  Alenka asina kupfeka hafu, achipfura samurai, akati:
  - Ko kana Russia ikapa rugare kuJapan nepakati? Tichatora chete Kuril ridge, uye zvimwe zvese zvichasara sezvazvaive pamberi pehondo?
  Mutungamiriri wenyika akabvuma kuti:
  - Muchiitiko ichi, zvichida pachava nerugare!
  Margarita akataura nehasha:
  - Dai zvisiri zvechimurenga, maJapan angadai achiri akakundwa. Hapana kwavaienda!
  Natasha asina makumbo, achidurura moto paSamurai, akabvuma nyore nyore:
  - Zvirokwazvo! Hapana kwavaienda!
  Kutonhorera Alenka, kubvarura maJapan nemabhomba, akataura:
  - Ngatitorei Mikado!
  Natasha akasvetuka nehasha:
  - Bata Mikado? Zvakanaka, zvinonakidza!
  Margarita akataura achinyemwerera:
  - Izvo hazvingave zvakanyanya here?
  Medvedev akaratidzawo kusava nechokwadi:
  - Izvi hazvisi zvakanyanya here? Mushure mezvose, chinhu chimwe chekudzivirira chega, uye chimwe chinopindira neJapan, iyo, ngatitarisei, haisiwo kurwisana nenyika dzekutanga dzeRussia!
  Alenka asina makumbo akaridza muridzo, achipwanyazve maJapan nemateko:
  - Zvakakodzera here kuratidza ngoni dzakadaro?
  Natasha, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, akagutsurira musoro:
  - Chaizvoizvo, nei tichida izvi? Tinogona kubata Mikado zvakare!
  Margarita akaseka:
  - Ndiri pauri kunge ndiri kuhondo! Uye pakurwa, sezvazvakaita kwauri!
  Medvedev akapindura nehasha:
  - Iwe unofanirwa kuziva nguva yekumira! Hatisi vanhu vanongoitika! Isu ndisu tinoshandura nhoroondo nekuziva! Saka iwe unofanirwa kuratidza manzwiro, kusanganisira zviyero!
  Alenka asina makumbo akapfura ndokuimba:
  - Eh, chiyero, chiyero! Korera yakawanda sei!
  Supertank yakanga ichishanda nesimba. Vanopfuura zviuru zana nemakumi maviri nezvishanu vekuJapan vakatoparadzwa. Hafu yasara.
  Natasha akaimba nekuseka:
  - Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga,
  Kudzika pasi uye ipapo
  Tichavaka nyika itsva inotonhorera,
  Saka kuti matambudziko nematambudziko haapo mairi!
  Alenka asina tsoka, achipfuta moto unouraya kwazvo, akaridza muridzo:
  - Nokuti mambo akanaka uye akarurama!
  Margarita akakurudzira:
  - Kana kuti pamwe tichabata akati wandei emikombe nekuda?
  Alenka asina makumbo akakwenya zvine huturu:
  - Chii, unoda kunwa?
  Margarita akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Vatambi havanwi!
  Alenka asina makumbo, aridza rimwe bhatiri, akaseka:
  - Kubva diki ndiro!
  Natasha akati:
  - Ngatinwe doro remuchindwe. Izvo zvine hutano!
  Uye akapfura mamwe maJapan.
  Medvedev akapindura kuti:
  - Bhizinesi kutanga, kunakidza gare gare!
  Mutungamiriri wenyika haafanire kuzviziva here? Akanga asiri nguva dzose akabatikana uye akabatikana here?
  Hongu, imwe yemitemo yekutanga yemutungamiri wenyika Medvedev yaive yekuwedzera katatu mihoro yevatevedzeri veHurumende Duma. Uye zvakadini nevatevedzeri? Vakamisa sarudzo dzemutungamiri wenyika. Saka, Medvedev akashanda semutungamiri weRussia kwenguva yakareba.
  Uye izvi zvakatova mamiriro akasiyana. Kana mukuru wenyika achiita mabasa ake kwenguva yakareba. Asi shanduko haiuye. Kunyanya, zvinhu zvose zvakachinja pasi peMedvedev kuti zvive zvakanyanya. Sokunge rombo, iro rakada Putin zvakanyanya, rakasarudza kutsiva kumutsivi wake. Chii chakaipa naye!
  Iyo yemazuva ano T-95 tangi yakaramba ichiparadza samurai mukufambira mberi kwejometri. Muchina uyu wairatidza kushanda kwawo. Uye simba rakaipa rehasha dzekuwanza quasi-matter.
  Alenka ane hafu-akashama, achipfura maJapan, zvine musoro akati:
  - Zvakadaro, izvi hazvisi chokwadi zvachose. Zvinoitika kuti isu hatigone kuita chero chinhu pasina superweapons!
  Natasha asina makumbo akapindura nehasha.
  - Mamwe masimba epamusoro akatadzisa Russia kukunda hondo neJapan. Asi chinhu chakanaka chakarongwa, kuparidza kweChina. Uye hazvina kunaka zvakanyanya!
  Margarita akabvunza mubvunzo wakajeka:
  - Zvakadini naMwari zvino? Sei asina kubatsira Orthodoxy?
  Anenge akashama Alenka, achitumira goko mushure megoko, akati:
  - Ndizvo! Muchokwadi, bvumira maJapan kukunda nyika yeOrthodox. Zvechokwadi uku kupandukira kwakadaro kwekutenda kweRussia!
  Natasha, achidurura moto paJapan, akataura nehasha:
  - Chitendero chehumambo hachifanirwe kuve pacifist. Zvinoita here kuti uve nyika huru kana ukararama nemurairo: kana vakakurova padama rako rekurudyi, tendeuka kuruboshwe rwako!
  Cool Alenka akabvumirana neizvi, achipwanya maJapan:
  - Zvirokwazvo! Hatina chikonzero che pacifism! Ida muvengi wako! Uyu murairo here?
  Margarita akaimba nechido:
  Munhu anozvarwa ari murwi;
  Saka zvakaitika - gorilla akatora ibwe.
  Kana mupenyu achizorwa.
  Uye moto uri kupisa mumoyo!
  
  Mukomana anoona pfuti yemuchina muzviroto zvake,
  Anofarira tangi pane limousine.
  Ndiani anoda kushandura penny kuita nickel -
  Kubva pakuzvarwa anonzwisisa kuti simba rinotonga!
  Natasha akadanidzira, achidurura moto paJapan nehasha dzegomo rinoputika:
  - Ehe, otomatiki! Uye simba ndicho chinhu chikuru! Tinofanira kukunda!
  Alenka asina makumbo akaridza mhere nehasha uye nehasha, achigogodza maJapan:
  - Ini ndini ndakazvarwa kuti ndikunde! Uye hapana zvishoma. Kukunda kwedu kuchava kwedu!
  Natasha akabvuma, achidzvanya zvigunwe zvemakumbo ake ane tsandanyama pamabhatani emufaro:
  - Zvichava zvakanakisisa nenzira iyi! Takatonga uye tichatonga nguva dzose! Ndinoreva, Russia!
  Alenka asina makumbo, achigogodza maJapan, akaridza mhere:
  - Handingarevi nhema, ndinoda kutonga! Asi kwete muchina une ngura chete, asi humambo hwese!
  Uye musikana atotsvaira bhatiri rekupedzisira reNyika yeRising Sun. Akanaka zvekuti anofanira kunge ari shasha yenyika. Uye usambofa wakabvuma kusava nesimba uye kutya.
  Natasha, kupfura, kugunun'una:
  - Ndichava mambokadzi! Kana, zviri nani zvakadaro, the empress!
  Alenka asina makumbo akaenderera mberi:
  - Zvakadini nehondo, ko nezvehondo, iye mukadzi akaipa uye chigwere! Asi inobereka vakomana vakanaka, inoti - uraya mbwende iri mauri!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumira:
  - Ndizvozvo, uraya mbwende mukati mako! Ndinofunga kuti kana Nicholas II akabvisa chigaro, pakanga pasina zvachose nekuda kwembwende!
  Alenka ane hafu-akashama akataura zvakasimba:
  - Iye zvino haazorambi! Tichasimbisa chigaro cheumambo kuti chimire kwemazana emakore!
  Natasha akabva ati:
  - Iva mukuru Tsar Nicholas II! Tinokutsigira! Hapazovi nekumukira - kuchave neGreat Russia!
  Pakupedzisira, varwi vakapedza nekuparadzwa kweuto reNyika yeZuva Rinobuda. varwi nevakuru vanopfuura zviuru mazana maviri namakumi mashanu vakaurayiwa. Nokudaro, anenge mauto ose epasi eJapan akaparadzwa. Kungofanana nemauto emugungwa akapera kuvapo.
  Alenka asina makumbo akataura achisekerera:
  - Yakanga yakakodzera dambudziko here? Saka, ndanga ndichida kuti freak out? Pasina kuramba kwenguva yakareba, uto rakakwanisa kukunda Russia!
  Natasha akataura nechivimbo kuti:
  - Russia yakarasikirwa chete nekuda kwekoramu yechishanu. Zvikasadaro, tingadai takakunda zvakadaro!
  Margarita akabvunza mutevedzeri wemutungamiri wenyika kuti:
  - Tichaitei? Todzoka here kana kuti toenderera mberi?
  Medvedev, uyo akanga achipera simba, akabatidza kombiyuta ndokuti:
  - Ikozvino isu tichapihwa fungidziro yekuenderera mberi kweTsarist Russia. Kana zvese zvikafamba zvakanaka tichadzoka.
  Inzwi romukadzi rinofadza rakanzwika;
  Mushure mekuparadzwa kwakakwana kwemauto epasi eJapan nemauto emugungwa, Mikado akapa rugare. USA neBritain dzakabvumirana kuita sevayananisi.
  Mamiriro ezvinhu akanga akanaka kuRussia. Nyika yakagamuchira Kuril ridge uye Taiwan.
  Zvakare kutonga pamusoro peManchuria, Korea, Mongolia. Pamusoro pezvo, Japan yakabhadharawo muripo wemamiriyoni mazana maviri nemakumi mashanu egoridhe rekuRussia rubles.
  Chiremera chaTsar Nicholas II chakakura, uye pakanga paine kudzikira kwemafungiro echimurenga. Nyika yakatanga kugadzirisa upfumi nokukurumidza. Zheltorossiya yakasimuka. Chikamu cheChina chakazvipira kuva chikamu cheRussia, pamwe neKorea neMongolia. Humambo hweTsarist hwakakura uye huwandu hwahwo hwakawedzera. Kukura kwehupfumi kwakatanga kare kupfuura munhoroondo chaiyo uye kwakasimba.
  Kwakanga kusina State Duma, uye hurumende yetsarist yaigona kugadzirira zviri nani Hondo Yenyika Yokutanga. Matangi ekutanga epasi "Luna" -2 mukugadzirwa kwakawanda uye mabhomba mana einjini "Ilya Muromets" uye "Svyatogor" akaonekwa muRussia. Hondo Yenyika Yekutanga yakatanga zvakadaro, asi yakabudirira zvakanyanya kuRussia.
  Sezvo mambo aive nehuwandu hwevanhu, hupfumi nemauto. Uye nzvimbo yemukati yakasimba. Iko hakuna State Duma - hotbed yekupandukira uye mauto ekutonga.
  Nekubudirira kwakasiyana-siyana, asi, kazhinji, pakutanga kweRussia uye kukunda kwehondo dzakawanda, hondo yakaguma musi waNovember 7, 1915 nekuzvipira kweGermany. Austria-Hungary yakaputsika uye yakakamukana. Galicia neBukovina vakava matunhu eRussia. Krakow nenyika dzakapoteredza dzakapinda muHumambo hwePoland, sezvakaita Poznan, Danzig, uye chikamu cheEast Prussia. Uye Klaipeda akabatana mudunhu reBaltic. Czechoslovakia yakabuda - humambo mukati meRussia.
  Romania yakatora Transylvania. Hungary yakava humambo hwakazvimirira, asi pasi perutsigiro rweRussia, uye Tsar Nicholas semutongi pamwe chete. Austria yave nyika diki kwazvo. Yugoslavia yakasimuka, zvakare iri pasi perutsigiro rweRussia uye pasi pemubati-mutongi Nicholas II.
  Türkiye yanyangarika kubva pamepu yezvematongerwo enyika. Iraq nePalestine yakava chikamu cheBritain, Syria yakava chikamu cheFrance, Asia Minor uye Istanbul yakava matunhu eRussia. Nokudaro, Russia yakawedzerazve nzvimbo yayo. Asi hazvina kuperera ipapo. Ipapo Saudi Peninsula yakakundwa pamwe chete neFrance neBritish. Zvino Russia neBritain vakapatsanura Iran neAfghanistan. Kuchamhembe nepakati zvakava mapurovhinzi eRussia, uye maodzanyemba koloni yeBritish.
  Nyika yaiita kunge yagadzikana. Hondo yakaenderera mberi muChina chete. Asi muna 1929, dambudziko guru rezvemari rakatanga, richitungamirira kuKuderera Kukuru Kwezvemari.
  Manzwiro echimurenga akanga achikura zvakare muRussia. Kuramwa mabasa nekuratidzira zvakatanga. Asi dambudziko rakazove risina kunyanya kuoma. Uyezve, muna 1931, hondo neJapan yakatanga zvakare.
  VaSamurai vaida kutsiva. Asi panguva ino mauto eRussia akanga akasimba mune zvose. Uye Admiral Kolchak mutungamiriri wemauto akangwara.
  Japan haina kungokundwa chete, asiwo yakatorwa. Tsar Nicholas II akagadzwa zviri pamutemo korona yeMikado Emperor weJapan muna Kukadzi 1932. Nokudaro, Russia yakawedzera kuwedzera. Uye yakawedzera inenge yese yeChina.
  Zvose maererano nehuwandu hwevanhu uye nharaunda, Russia yakanga isina yakaenzana. Uyezve, Umambo hweBritain hwakanga huri kupera simba. Hitler akatanga kutonga muGermany muna 1933, asi chii chaaigona kuita mukurwisana neRussia? Chiregedza. Tsar Nicholas II akafa muna 1937, anakidzwa nekutonga kwakabudirira, wechipiri kureba mushure meIvan the Terrible. Uye nekukunda kwerekodhi maererano nenzvimbo uye huwandu hwevanhu.
  Zvisinei, hazvisi zvose zvakaitira mambo muupenyu hwake pachake. Mugari wenhaka Alexei akafa achiri muduku. Nekuda kwemuchato usina kuenzana, munun'una Mikhail akanyimwa kodzero yechigaro cheRussia.
  Korona yakagara nhaka naKirill Romanov, uyo akafa muna 1938 asina kurarama kunyange gore. Uye mwanakomana wake Vladimir Wechitatu akava mambo mutsva. Akapfekedzwa korona, uye mambo akatonga achifara kubvira muna 1992. Uye Russia yakatanga kutora makoroni kubva kuFrance neBritain, pamwe chete neGermany. Akabva akunda Germany. Zvino nyika yose. Muchidimbu, mutsva Tsar George wekutanga akava mambo wenyika muna 1992.
  Medvedev akapedza ongororo ndokuti:
  - Sezviri pachena, zvakakwana kune ichi chakasikwa! Tiri kudzoka!
  Vose vari vana vakadanidzira vachiti:
  - Kubwinya kuna Tsar Nicholas II!
  . INTERMEDIATE EPILOGUE
  Medvedev akamuka kubva pakufona ... Akaudzwa kuti kugadzwa kwaZelensky semutungamiri weRussia neUkraine kwakanga kwatotanga. Uye izvo, vanoti, inguva yekuti Dmitry Anatolyevich abve muhofisi.
  Medvedev akabvuma nokuzengurira. Ndisati ndabuda ndakagera ndogeza.
  Akabva abuda muhofisi. Akatorwa nemotokari chaiyo. Vari munzira, vakati zvaizova zvakanaka kuti Medvedev abhururuke kuenda kuCanary Islands kunozorora ikoko.
  Uye Zelensky akaita imwe show yekugadzwa kwake. Semazuva ese, ane mavara ane fireworks uye kusvetuka. Pazuva rekugadzwa, Vitali Klitschko akarwa naMichael Tyson munhandare muKyiv. Mutambi wetsiva wekuAmerica ane mukurumbira akabvuma kurwa nekuda kwematambudziko emari. Klitschko akatonga ese gumi nemaviri, asi mumiriri haana kugogodza Tyson.
  Pakare, imwe yezvinyorwa zvidiki zvemukwikwidzi wenyika yakaridzwa.
  Pashure pacho, Vitali Klitschko akapiwa bhandi remadhaimani.
  Vladimir Zelensky akagamuchira makorokoto kubva kunyika dzese dzepasi - kusanganisira China. Uyezve, muUmambo hweKudenga, mhirizhonga yakakurumbira yakawedzera. Munhu haararami nechingwa chete. Vanhu vaida democracy uye rusununguko. Hudzvanyiriri hweChinese Communist Party hwakadyiswa; munhu wese aida rusununguko.
  Zelensky akava chiratidzo chakadaro. Chiratidzo chesimba redemokrasi, mushure mekudonha kwehudzvanyiriri hwemabasa akavanzika pasi paPutin.
  Zelensky akataura zvakawanda pamusoro pekuchinja, hupfumi uye kubudirira kutsva. Pakatove nemakwikwi echinzvimbo chemutungamiri weRussia. Paiva nezviuru zvakati kuti zvaikumbira. Kusarudzwa kwacho kwaive kwakanyanya. Uye zvaitaridzika zvakanaka.
  Parizvino zvinhu zvese zvaifamba mushe. Zelensky akatoita imwe nguva pakugadzwa kwake. Ndakaombera maoko. Akabva aratidza kuti aiziva mitauro yokumwe. Akashanda nesimba uye nekukasira.
  Pakupedzisira, Zelensky akazvitora uye akaita dzimwe hurukuro mbiri.
  Uyezve, mushure mekugadzwa, zvisarudzo zvevashandi zvakatevera. Kuchinja kwakawanda uye zviso zvitsva muhurumende.
  Paive nesarudzo chaiyo ye "iron commissars". Kuchinja kwevashandi kwakanga kuchiitika muRussia.
  Zelensky akabudisa mitemo yakawanda mumazuva ekutanga. Kubvumidzwa kutengeswa doro husiku nepanzvimbo dzekufambisa. Yakaunza mitero mitsva kune vakapfuma. Akabvisa kusadzivirirwa kubva kune vatevedzeri nevatongi. Kuwedzera kwekugadzirwa kwezvinhu. Yakaunza tariffs pakutengeserana neChina.
  Referendamu yekubatana neRussia yakaitwa muBelarus. Uye izvi zvakare zvakaenda kune chikwereti cheZelensky. Vazhinji veBelarusian vakatsigira kubatana neRussia.
  Zelensky akanyunyuta kuti Medvedev akasimudza zvigamba zvakanyanya, asi akavimbisa kuti inflation yaizodzikama. Uye kuti hapana chakaipa chichaitika.
  Zvechokwadi, kukura kwemutengo kwakakurumidza kumira. Uye hupfumi hweRussia hwakatanga kukura. Uye muCaucasus, zviito zvechisimba zvakapera. Kwakabva kwanyanya kudzikama.
  Zelensky pakupedzisira akakurudzira kukwikwidza chinzvimbo cheMutungamiriri weRussia. Akave ane makore makumi matatu nemaviri ane makore ane makore Chiremba weScience Alexey Bolshakov. Akahwina makwikwi aya aine chivimbo zvikuru. Uye akava mutungamiriri wehurumende, gotwe munhau yeRussia.
  Medvedev akabhururuka kuenda kuCanary Islands pazororo, uye akagamuchira penjeni yemutungamiri wenyika, achingonakidzwa. Kusvika parizvino haana kana dambudziko. Asi Shoigu akasungwa achipomerwa mhosva yekuedza kupidigura hurumende. Aida chii?
  Paivawo nezvimwe zvakawanda zvinogadzirisa ... MuAmerica, mukadzi weDemocratic ane makore makumi mana nerimwe akakunda. Nokudaro, hurumende yakachinja. Uye mumwe mukadzi uye mumiriri wechidiki munhoroondo yeUS akatanga kutonga. Nguva yaTrump yapera . Asi ushamwari neRussia huchangotanga kukura. Sezvingatarisirwa, vachipesana nemudzvanyiriri China, United States uye Humambo hutsva hweRussia vaive zvino shamwari.
  Zelensky akatobata referendamu uye akaunza zita rakasiyana: pachinzvimbo, Russia - Kievan Rus. Izvo zvakataurawo zvakawanda. Belarus yakabatana nemubatanidzwa. Uye rumutsiridzo rwehumambo rwakatanga ... Pahwaro hwegutsaruzhinji.
  Mutungamiriri mutsva wechikadzi weUnited States akagara nhaka ruvengo rwaTrump kuChina uye akazvipira kugadzira mubatanidzwa. Kievan Rus akabudirira mune zvehupfumi pasi peZelensky. Russia yakambodzora China. Zvadaro, akabatana neNATO. Nenguva isipi hurumende yaitsigira Russia yakatanga kutonga muKazakhstan uye hurumende yemubatanidzwa yakaumbwa. MaRussia aidzvanya Central Asia kubva kuChina. Kunetsana kwakaramba kuchiwedzera.
  Zelensky akaita chirongwa cheAnti-Stalin uye anti-Putin. Akanyima Stalin naPutin mibayiro yose yavakapiwa naMedvedev.
  Asi zvinhu zvose zvakaitika murunyararo. Kunyange zvazvo macommunist akapikisa. Takaenda kumarally.
  Uye ipapo Lenin akazobudiswa kubva Mausoleum. Rudzi rwemufaro kune vakawanda. Uye Chechi yeOrthodox yakaita kuti Alexander II naIvan the Terrible, madzishe eRussia vave vatsvene. Nhamba yezviyeuchidzo kuna Nicholas II yakawedzerawo.
  Tsarism uye Westernism neimwe nzira yakava fashoni. Vakava pedyo neEurope, uye vatorwa vakatanga kugamuchira zvigaro zvakawanda. Russia yave chikamu chenyika dzekuMadokero, uye mushure mekunge Trump aenda, maitiro ekudyidzana kwepasi rose akawedzera. Uye China yakawira mukuzviparadzanisa uye yakatarisana nekusagadzikana kwemukati.
  Panguva imwecheteyo, Zelensky akawedzera kuberekwa muumambo hweSlavic. Kutizira kumwedzi kwakanga kwavimbiswa kwenguva refu kwakaitika. Uye zvese zvakafamba neimwe nzira.
  Hukama hweAllied hwakatangwa pakati peRussia neUnited States, kana zvakanyanya pakati peKivan Rus neAmerica.
  Uye kunetsana chinhu chekare. Nyika yave yakawanda uye yakawanda yepasirese uye yakachengeteka. Kunyange zvazvo kwaiva nehondo. Kievan Rus, pamwe chete neUnited States, vakaita oparesheni muLibya, kwavakagumisa maIslam. Ipapo takabata neMiddle East, tichigadzira mabhesi ipapo pamwe neAmerica. Kievan Rus neUnited States pamwe chete vakatanga kutsveyamisa nyika nekusundira China kunze kweAfrica. Uye pano hatigoni kuita pasina hondo. Uye mabasa epasi zvakare.
  Vose Kievan Rus uye United States vakaita airstrikes pamwe chete.
  Zvishoma nezvishoma, maChina akadzingwa munyika yose. Uye umambo hwokudenga hwakawira mudambudziko guru rezvemari nerezvamatongerwe enyika.
  Uye Kievan Rus akawedzera kubudirira.
  Russia haina kumbobvira yaziva zviyero zvakadaro zvekukura kwehupfumi. Uye kuti China yakadonha - Kievan Rus akasimuka. Uye yakakura nekukurumidza.
  Njanji inoenda kuChukotka yakavakwa munguva yerekodhi. Iyo pachayo inotonhorera kwazvo.
  Uye vakanga vachichera mugero pasi peAlaska. MaAmerican akatangawo kugadzira njanji yekubatanidza neRussia. Njanji inoenda kuDelhi yakanga ichivakwawo ... Panguva imwecheteyo, migero yakanga ichicherwa kubva kuSiberia kunodiridza Central Asia.
  Kushanda pamwe chete kwakaitwa kurwisa Iran neUnited States neKievan Rus. Uye hurumende yenyika ine njere yakagadzwa. Pashure pacho vakatanga kuchera mugero kubva kuGungwa reCaspian kusvika kuPersian Gulf.
  NATO yakawedzera kusanganisa nyika dzeArab. MuSaudi Arabia, paramende yakasimuka. Madzimai akatanga kubvisa bhurugwa. Kuvakwa kwehurumende yenyika kwakatanga.
  Munhepfenyuro dzekuRussia, munhu wese akapopotera Putin kuti ane hutsinye uye akamukandira madhaka nekupotsa aita Russia koloni yeChina, asi tenda Mwari kuti akafa nenguva. Vakataurawo mashoko makukutu. Asi mhosva yakavhurwa Medvedev. Uye kupfuura imwe.
  Stalin akatakurwa kunze kweKremlin wall. Lenin kare kare kubva kumausoleum.
  Zvakawanda zvachinja muzviratidzo zvehurumende. Marudzi matsva mazhinji emureza akaonekwa. Yero yakawedzerwa kumureza weRussia, uye bhuruu yakatsiviwa nechiedza chebhuruu.
  Izvi zvainakidzawo. Iyo jasi rezvombo rachinja ... Paivawo nekugadzirisa mari. Vakatsinhanisa mari maererano nereshiyo: imwe kusvika kuchuru. Chiyero chegoridhe che ruble cheKivan Rus chakaonekwa. Panguva imwecheteyo, mari itsva uye yekare yakasimuka - peni - hafu kopeck, uye hafu - chikamu chechina chepeni.
  Zvese zvakarongeka...
  Mazita akatangazve kumutsidzira... Machinda, mabharoni, maverengeka, marquises, uye kunyange machinda akaonekwa. Kunyanya, Zelensky akava Mutongi. Moldova yakavawo chikamu cheKivan Rus. Pakatotaurwa nezvekusarudzwa kwamambo.
  Asi Zelensky akati mutungamiri weKievan Rus achasarudzwa chete nevanhu. Uye kwete kupfuura mazwi maviri.
  Uyezve, Zelensky akaderedza nguva yebasa remutungamiri weRussia kubva pamakore matanhatu kusvika mashanu. Chokwadi, Zelensky akashanda temu yake yokutanga kwemakore matanhatu.
  Panguva ino, akanga apedza kutorwa kweCentral Asia muRussia. Uye akadzorera miganhu yeUSSR. Nyika dzeBaltic chete dzakaramba dzisina munhu.
  Asi veAmerica vakanga vasingadi kusiya zvakadaro. Uye saka vakapa Central Asia uye Caucasus.
  Hondo itsva yakatanga muCaucasus, pakati peArmenia neAzerbaijan. Uye akafamba zvine utsinye. Saka Russia yakakwanisa kutora marepublic aya uye kuita mareferendamu pakutorwa kwavo.
  Saka, Zelensky akawanazve Caucasus, kuwedzera Kievan Rus. Ngatitarisei, iye mukundi. Uyezve, iye zvakare mudemocrat ... Humambo hwake hwakawedzera ...
  Saka Afghanistan yatova panguva yechipiri yehurumende, uye chikamu cheIran chakava zvikamu zveRussia.
  MuUnited States, mutungamiri wechikadzi akahwina temu yechipiri. Parizvino yakabudirira muhupfumi, uye zvakanyanya kukosha, yakakwanisa kugogodza China. Ko kuhwina kukuru. Uye Kievan Rus iye zvino ari mubatsiri anotungamirirwa naZelensky.
  Asi, chokwadi, simba reRussia riri kukura nekukurumidza. Akatotora kuchamhembe kweIraq.
  Borzo anozvibata. Kievan Rus ndiyo nyika yekutanga munyika maererano nekukura kwemazinga! Uye yakakunda United States muhuwandu. Uye vatove muAmerica vari kutarisa nearamu - Russia yakawedzera kusimba here?
  Uyezve, umambo Kievan Rus iri kuwedzera. Iye zvino nyika dzeBaltic dzatove pasi pekutonga kwayo. Hongu, iri idambudziko rakakura chaizvo kune vekuAmerica. Zelensky akatotora nzvimbo dzose dzekare dzeUSSR.
  Uye, kufanana neRussia Tsar, anoenderera mberi nekuwedzera kwake kumaodzanyemba. Iye zvino Iran neIraq zvave chikamu chose cheKivan Rus. Uye Zelensky akasarudzwa zviri nyore kwenguva yechipiri mumutambo wekutanga.
  Kunyange hazvo paive nevamiriri vemutungamiri wenyika vakawanda, sarudzo dzaive dzegutsaruzhinji.
  Zelensky akati haasi kuzotevera muenzaniso waLukashenko uye kutonga kwehupenyu hwose. Uyezve, mamiriro ekunyangarika kwaLukashenko akanga asati anyatsojeka. Zvichida zvose Russia neWest zvakanga zvisingachamudi. Uye akanyangarika ... Asi Zelensky ari kuwana simba chete. Uye zvechokwadi, kutonga kwake maererano nekubudirira kunovhara vakamutangira, kusanganisira Peter Mukuru.
  Muchokwadi, havasi vese vanokwanisa kudzorera nharaunda yeUSSR, pamwe neAfghanistan, Iran, neIraq.
  Asi Zelensky haagumiri ipapo. Iye zvino Poland neFinland dziri kurwiswa - dzaimbovawo chikamu cheumambo hwetsarist. Uye zvechokwadi mareferendamu anoitwa munyika idzi, uye vanozvipira kubatana Kievan Rus.
  Kune budiriro pane zvesainzi zvakare. Kubhururuka kwakamirirwa kwenguva refu kuenda kuMars kwaitika. MaRussian cosmonauts akasvika ikoko. Vakatora ivhu ndokusiya mureza, uko kwaiva kukunda kukuru.
  Panguva imwecheteyo, Kievan Rus akatora yepakutanga Port Arthur kubva China. Uye vachitora mukana weidi rokuti hondo yevagari vemo yakanga yatanga muChina, vakatora Manchuria pasi pedziviriro yavo.
  Panguva imwecheteyo, Kievan Rus akatora chikamu cheTurkey. Idzo nyika dzakapihwa kuRussia pasi peChibvumirano cheVersailles. Zvaivawo kufamba kwakasimba. Zelensky akawedzera kuwedzera Kievan Rus seumambo. Uye maererano nehupfumi, yakabuda pamusoro, ichipfuura United States.
  Eya, China yanyura munhamo huru yehondo yavagari vemo, uye yakatotanga kukamuraniswa.
  Kievan Rus yakava nyika ine simba. Uye mukurumbira waZelensky mukati menyika yakakura zvokuti vanhu vakatanga kukumbira Vladimir pamabvi avo kuti arege kubva. Mazana ezviuru zvevanhu akaungana.
  Zelensky, semusiyano, akaita referendamu yakamubvumira kuti akwikwidze imwe temu yechitatu semukuru weKivan Rus.
  Mutungamiriri akachinja muUSA. Akatove Republican. Uye haasi mudiki zvakare - mukuru pane Zelensky. Saka hukama pakati peKivan Rus neUnited States hwakatanga kuipa zvakare. Russia yakatowedzera kusimba zvinorwadza pasi peZelensky. Vakarangarira kuti, pamwe chete nekutonga kweUkraine, iyi yatova temu yechina yeZelensky.
  Izvo, vanoti, masimba eMutungamiri weRussia haana kuderedzwa. Chinhu chimwe chete chakaitwa naZelensky ndechekuunza shanduko kubumbiro remitemo iyo iyo State Duma ine kodzero yekudzinga gurukota rega nevhoti yezvikamu zviviri muzvitatu, kana neruzhinji rwakapusa kaviri vhoti yekusavimbika.
  Uye kugadzirisa uku hakuna kukosha, sezvo mutungamiri wenyika aine kodzero yekugadza makurukota ese uye kuona chimiro chehurumende. Uye muHurumende Duma, vatsigiri vaZelensky vane ruzhinji rwebumbiro.
  Chinonyanya kukosha kwaive kuiswa kwesarudzo dzakananga kuFederation Council, pamwe nekubvumidza vasungwa kuvhota.
  Asi, kazhinji, apa ndipo pakagumira kudzikiswa kwemasimba emutungamiri wenyika. Kodzero yekubvisa magavhuna yakachengetwa. Uye munharaunda yemutemo yakatowedzera.
  MuUnited States, Zelensky akatanga kupomerwa mhosva yeAuthoritarianism, uye kuti bato, "Mushumiri weVanhu," rinotonga dzinenge zvigaro zvehurumende. LDPR neCommunist Party yeRussian Federation zvakaguma kuvapo. Bato rakabuda - "Nyika Yakarurama" kubva kuruboshwe. Panzvimbo yeLDPR, Patriots yeRussia yakaonekwa. Asi Muranda weVanhu bato ndiye akatonga zvachose.
  Kumwe kuchinja kwakakanganisawo chechi. Chechi yeOrthodox yakanyoresa pamutemo kodzero yokuva nemadzimai mana, ichiswedera pedyo neIslam. Maonero emifananidzo achinja, uye kwave kune kuwirirana nechiPurotesitendi. Vakatanga kutaura zvakawanda: kuti Mwari ndiMumwe chete, uye kuti vanhuwo zvavo havana kufanirwa nekunamatwa kwaMwari.
  Panguva imwe cheteyo, Tiriniti yakabviswa sechisiri chiratidzo chebhaibheri uye chisinganzwisisike kuvanhuwo zvavo.
  Uye vakazivisa: kuti Mwari Mumwe, Mwari Baba. Asi shoko rokuti Mwari Mwanakomana harimo muBhaibheri. Uyezve, hapana izwi rokuti: Mwari Mweya Mutsvene. Saka wadii kurerutsa chitendero.
  Uyezve, Mwari akarembera pamuchinjikwa haakurudzire chivimbo. Kana Akatadza kuzvidzivirira, zvino Achadzivirira vanhu sei? Muchidimbu, takachinjira kune monotheism. Uye Bhaibheri rimene rakanga rakavhenganiswa nengano dzekare dzechiSlavic. Vhangeri reVeles rakamuka.
  Kusatenda Mwari kwawedzerawo - vanoti regai kutorwa moyo nengano dzevanhu. Tine nyika imwe, uye haidi kuti vanhu vatende zvishamiso uye kunyanya mukupera kwenyika.
  Hapazovi nekuguma kwenyika uye hapafanirwe kuvepo. Uye vanhu vanofanirwa kuve humambo hwemuchadenga uye kusvika kumucheto chaiko kwegirazi. Zvakadini nemapoka enyeredzi? Zvakawanda sechadenga. Uye wasvika kumucheto kwechadenga, enda kune chimwe chikamu chechadenga. Pamusoro pazvo, kune nhamba isingaverengeki yechadenga. Uye saka iwe unogona kubhururuka kubva kune imwe nyika kuenda kune imwe. Uye nekufamba kwenguva, dzidza kuzvigadzira! Uye kuchave nechadenga chitsva chisingayereki muchadenga chose.
  Uye Nyika inongova mavambo emunhu. Uye mune ramangwana kuchava nehumambo hwesextillion kune sextillion madhigirii epasirese, uye pasina kumira kuwedzera kuwedzera uye kukunda nzvimbo.
  Uye musoro uye mutungamiri weKievan Rus Vladimir Zelensky, sezuva rinopenya retariro rinobuda pamusoro penyika!
  Uye ramangwana rake uye remangwana Kievan Rus - ngaive yakajeka!
  
  FOTO MAJEURE PAAKARWA NEUSSR PASINA VADZIDZISI
  Uye saka pesvedzero isingadzivisiki yakatanga, kuvhara mauto eAllied muna Ndira 1, 1943. Zvitunha zveRommel zvakarohwa zvakamira pamuganhu neLibhiya. Uye kubhomba kwese kweNazi Germany kwakamira. Kuedza kubhururuka kuenda kuLondon kwakatadzawo. Ndege dzeGermany hadzina kuparara, asi dzakadzoserwa kumashure. Chishamiso chakanga chisati chamboitika chakaitika, kupatsanurwa kwenyika nesimba rezvidzidzo zvouMwari.
  Zvisinei, pakutanga izvi hazvina kubatsira maGermany zvakanyanya. Stalingrad, kana kuti boka raPauro ririmo, zvichida, rakanga risisagoni kuponeswa. Uye mauto eSoviet akaenderera mberi nechivimbo. Izvo zvinogumbura muVoronezh uye mune dzimwe nzira zvakabudirira. Zvinenge sekunge munguva chaiyo, Red Army yakasunungura Kursk, Belgorod, uye Kharkov.
  Zvisinei, mushure mekutamiswa kwemapoka emwaka weRommel kubva kuAfrica uye mauto iwayo munhoroondo chaiyo akakandwawo mumagwenga eAlgeria neTunisia pasina rubatsiro, Mainstein's popular counterattack akawedzera simba. Sezvo mauto akawanda eGermany akatora chikamu mairi, kunyanya ndege.
  Uye makumi matatu emhando nyowani "Tigers" anga akanamatira muSahara pasina chimuko akave asina kunyanyisa.
  Apa ndipo pakaitika musiyano wekutanga wakakosha nenhoroondo chaiyo. Mainstein akatanga kurwisa mazuva mana apfuura uye, aine mamwe masimba, akakurumidza kukurumidza. Kharkov yakatorwazve mazuva mapfumbamwe apfuura, Belgorod gumi nemaviri, uye pakufamba, uye zvakanyanya kukosha, Kursk yakatorwa, iyo munhoroondo chaiyo haina kukundwa neFritz.
  Nhamba huru yemauto eGermany yakabatanidzwa. MaGerman akashandisa akatamisirwa matura kubva kuFrance, anenge ese akagadzirira kurwa-akagadzirira matangi unit, uye main aviation. Chero zvazvingataura, inenge hafu yeLuftwaffe yakavhiringidzwa neWestern Front, kuitira kuti mauto makuru mumhepo yemuvengi awedzere. Uye akataura izvi panguva yeGerman counter-offensive, iyo yakaita sejeko.
  Hongu, uye Mainstein munhoroondo chaiyo akaratidzira mauto eSoviet, asi pano ane makumi maviri emapoka mamwe masimba epasi uye, tichifunga nezvehuwandu hwezviwanikwa, katatu ndege dzakawanda. Uye iyo Focke-Wulf haina kushata zvachose kana ikashandiswa nemazvo: kumhanya kwakakwira, zvombo zvine simba. Chinonyanya kukosha ndechekuti F-190 inonyanya kushanda nehukuru hwenhamba. Sezvo zvombo zvayo zvine simba zvichiibvumira kudonhedza ndege nekamwe chete, uye inogona kutiza nekuda kwekumhanya kwayo kukuru.
  Mauto eSoviet akatambura kukundwa kwehunyanzvi uye akasiya Kursk, mauto mazhinji nevakuru vakakombwa. Muchidimbu, vamwe vakafa, vamwe, kunyangwe vashoma veava vakabatwa, vazhinji vakapukunyuka, kunyangwe vakarasikirwa nemidziyo yavo.
  Mauto eSoviet akakuvadzwa zvakanyanya uye kurwisa kwavo kwakamiswa. Asi matangi eGerman haana kukwanisa kuvaka pakubudirira kwavo nekuda kwekutanga kwechirimo thaw.
  Chiyero chechinguvana chesimba chakabuda.
  Nekudaro, simba idzva rinogona zvakare kupinda muhondo: Japan. VaSamurai vaive vakasunungurawo maoko. America haisvikike, asi haisi kurwisa kana. Ichokwadi kuti mauto epasi eJapan akasimba ari kuisa kumanikidza kuChina. Pano Chiang Kai-shek akatarisana nemamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Pamwe edza kusvika pachibvumirano nemaJapan, kana kurwa, asi usingachawani rutsigiro nemari nezvombo kubva kuUSA, Britain nedzimwe nyika.
  Nomuzvarirwo, maGerman aishuvira kuvhurwa kwechipiri kumberi kuti atsause chikamu chemauto evavengi kubva kumabvazuva. Zvakadaro, vakarasikirwa zvikuru. Stalingrad kunyanya yakatora simba rakawanda. Mauto eSoviet akarasikirwa zvikuru, uye mamwe mauto akaguma muKharkov uye Kursk cauldron.
  VaNazi vakawedzera kugadzirwa kwavo kwezvombo. Kutenda kushayikwa kwebhomba, maKrauts akakwanisa kuwedzera kugadzirwa kwematangi neakanyanya kukosha nhamba, pamwe nendege. Kubhomba kwacho kwakatadzisa vaNazi kupfuura zvinofungwa nevanhu vakawanda. Uyezve, munhoroondo chaiyo, Germany yakawedzera kugadzirwa kwemidziyo zvakanyanya nekuda kwekugadziriswa kwehupfumi padanho rehondo uye nekuwedzera kushingaira kwekushandiswa kwevaranda, uye kwete nekuti vakabhombwa zvisina simba.
  Parizvino, maGerman akamirira uye akavaka matangi matsva, vashandi vakadzidziswa, vachivimba nehunyanzvi hwemazuva ano. Panguva imwecheteyo, mubvunzo wakaramba wakavhurika: kupi kutanga kugumbura? Nzvimbo yeKursk yakanga isisipo. Uye ichi chiratidzo chepanyama. Uye saka maGermany pachavo naHitler vakazengurira. Paiva nepfungwa yekutora Leningrad nedutu. Kunyangwe mune iyi kesi zvingave zvakafanira kupaza nepakati pemasvingo ane simba.
  Vakuru vemauto eGermany vakanga vasingadi kuenda kuStalingrad zvakare. Asi kutaura chokwadi, sarudzo haina kupamhama. Zvinoita here kurwisa Moscow pachayo? Kusawirirana kwakakomba kwakamuka pakati pevatungamiriri vechiFascist. Mainstein, Guderian naRommel vakatotaura mupfungwa yokuti zvakanga zviri nani kusarwisa zvachose, asi regai maRussia apinze mhino dzavo mukati uye achivakwevera mumusungo.
  Imwe hurongwa hwakapihwa kutanga chigumbuso kubva kuTaman Peninsula neRostov-on-Don; veFritz vakakwanisa kudzivirira guta iri rakanyatsosimbiswa nekutamisa zvitsigiro kubva kuboka reBalkan, vachitsiva mauto avo aigara neBulgaria neItaly.
  The Fuhrer, uyo aifarira mashandiro ayo mauto aipfuura achitenderera munzira, ainyanya kufarira chirongwa ichi, asi ainonoka kuzviita. Kunyanya, tangi yePanther yakave isina simba uye kazhinji yakaputsika, saka yaida kugadziriswa. Rega kuwedzera kudzidziswa kwevashandi. Uye Fuhrer aida kutsika mamwe "Tigers".
  Stalin akazoneta nazvo. Achitya kuti chikamu chechipiri chaizovhurwa neJapan, iyo yakanga yawana kubudirira kukuru kumaodzanyemba kweChina, iyo mauto epasi akanga atopfuura mamiriyoni manomwe emasoja uye ruzivo pamusoro pekugona kukura kwemauto eThird Reich, iye pachake akarayira kutangwa kwechisimba mu. nzira yeKursk neDonbass. Kuzengurira kwaHitler uye chishuvo chaFuhrer chokuumba mapoka nemazana eTigers nePanthers zvakatungamirira kukuregererwa.
  Zvisinei, mauto eSoviet, akatanga kurwisa July 7, 1943, ivo pachavo havana kuwana mukana wakajeka musimba. 5.56 mamiriyoni emauto eGermany, anenge miriyoni imwe chete nemazana maviri nemakumi mashanu ezviuru zvemasoja esatellite, akarwisa mamiriyoni 6,6 emasoja eSoviet nevakuru. Mussolini, mushure mekunyangarika kwekutyisidzira kwekurwisa kubva kumadokero nekumaodzanyemba, zvakanyanya kuwedzera huwandu hwemauto eItaly kumabvazuva. Nhamba yezvikwata zveSpain yakawedzerawo. Salazar akatumirawo chikamu che "vanozvipira". Mauto eFrance, maRomania, maHungary, maAlbania, uye mapoka ekunze muSS kubva kumativi ose eEurope akarwawo.
  Nokudaro, mauto eSoviet akanga asina hukuru muhuwandu, asi hterogeneity yemubatanidzwa yakaderedza kunaka kwemauto evavengi. Iyo Red Army ine humwe hukuru hwenhamba mumatangi uye artillery. Asi ikozvino, zvichida, "Tigers" uye "Panthers" hazvina kuenzana maererano nemoto uye zvombo zvemuvengi. Uye T-4 yakawana hukuru mupfuti inopfuta pamusoro peT-34-76. Asi iyo USSR ine rocket artillery, uye maGerman, kunyangwe nekuvandudzwa kwevatangi vegasi kunyanya, vakagadzira izvi zvisiri izvo.
  Pane kuenzana kwenhamba mundege. Varwi veGerman ME-109 "G", Focke-Wulf vane simba, zvisinei, kupfuura ndege dzeSoviet muzvombo uye kumhanya, asi zvishoma zvishoma mukufambisa. Asi Germany, nhamo, ine ruzivo rwakanyanya uye inogadzira maace. Iyo Yu-188 bhomba inogona kunge iri nani mune hunhu hwekubhururuka pane iyo PE-2 neTU-3. Uye Yu-288 akatanga kupinda basa. Chokwadi, ichangotanga kuunzwa, senge ME-309.
  Asi chero zvazvingava, pasina mukana musimba, Red Army yakatanga chigumbuso pamusoro pedziviriro yakambogadzirirwa muvengi. Uye akatarisana nekuoma musoro. Asi mauto eSoviet akanga akashinga mukugumburwa kwavo, pasinei nokurasikirwa, vakapfuurira mberi. Kunyangwe avhareji yenhanho yekufambira mberi yakave yakaderera, kiromita imwe kusvika maviri pazuva. Muvengi akaridza tsamwa ndokukwanisa kuchera zvakare. Mafambiro ehugamba akaenderera mberi. Pakazosvika pakati paAugust, pamutengo wekurasikirwa kukuru, mauto eSoviet akakwira kusvika kumakiromita zana, akasvika kuKursk ndokutanga hondo dzakasindimara dzeguta racho pacharo, achiswedera kuBelgorod.
  Pana August 19, 1943, Japan, ichikurira kuzengurira, yakazarura hondo muFar East. Panguva ino, yatambura kukundwa kwakatevedzana, hutongi hwaChiang Kai-shek hwakabvuma runyararo rwakanaka kuvaSamurai. MaJapan akawana kutonga kwekutaurirana kwakakosha, uye akasunungurwa kubva pakudiwa kwehondo yakaoma yehugandanga nemauto asina kurongeka, asi akawanda kwazvo echiChinese. Asi Chiang Kai-shek akavimbiswa kutsigirwa muhondo naMao Zedong's Red Army. Japan yatova nemitoo yese yekurwa hondo neUSSR. Uye vakasarudza kusamirira matsutso emvura uye chando chakashata cheSiberia. Tisingatauri chokwadi chokuti Hitler akazivisa hondo kuUnited States kare muna 1941, asi vaSamurai havana kumutsigira. Kuvhurwa kwechipiri kumberi muna 1942 kwaigona kuponesa vaNazi kubva mukukundwa kunotyisa paStalingrad.
  Chisarudzo cheJapan chaitarisirwa chaizvo. Zvisinei, mukurwiswa kweVladivostok vaSamurai vakawana tactical kushamisika uye vakakuvadza zvakanyanya paSoviet Pacific Fleet.
  Pakupera kwaNyamavhuvhu, maGerman akaedza kurwisa vachishandisa misa yeazvino matangi. Asi kurwisa kwavo kwekumaodzanyemba kwakangokwanisa kuwana budiriro yakati. Mutemo weSoviet wakanga watoona mukana wakadaro uye wakabvisa mauto awo kumitsara yavo yepakutanga. Iwo chete maoko akasanganiswa 31st Army akawira muhari uye akanyanya kuparadzwa.
  Zvisinei, mauto eSoviet haana kuzadzisa chinangwa chavo, uye akatambura kurasikirwa kukuru, kukundikana kudzoreredza nharaunda yacho. Kunyanya, matangi anopfuura zviuru zvitanhatu nehafu akarasika, kurwisa mazana masere eGerman. Mupaki yetangi, mukana wenhamba wakapfuura kune vaNazi. MunaSeptember, maGermany akakwanisa kubata neU.SR mukugadzirwa kwemazana endege pazuva, uye munaNovember, anenge mumotokari, kuwedzera kugadzirwa kwePanthers kusvika 650-700 matangi pamwedzi. Pano, kushandiswa kwezviwanikwa kubva kunyika dzakatorwa, kunyanya France, pamwe neBelgium neHolland, uko kunyoreswa kwevashandi kwakatangwa, kwakaita basa guru.
  MaGermany, pamwe nekunonoka, munaSeptember akatanga kushungurudza kwakarongwa kwenguva refu kubva kuRostov-on-Don neTaman Peninsula. Uye vakamhanyira mukusindimara kwekudzivirira kweSoviet. Uye Japan yakatanga kurwisa Mongolia, ichitora Ulaanbaatar nePrimorye. Asi kufambira mberi kuduku kwakaitwa ikoko.
  Izvi zvakatsausa nzvimbo dzakachengetwa uye mushure memwedzi nehafu yekurwa kunotyisa, mapoka eGermany akabatana. Asi kurasikirwa kweFritz zvakare kwakave kwakakosha, uye vakamanikidzwa kumira. Asi kubudirira kwehunyanzvi uku kwakatsamwisa kupinda kweTurkey muhondo uye kuvhurwa kwechitatu pamberi muTranscaucasia.
  Zvino isu taifanira kurwa tichidzokera munzira iyi zvakare.
  Nenguva yechando, mutsara wepamberi muFar East uchave wakagadzikana. MaJapan akafambira mberi mudunhu rePrimorye kubva pamakiromita makumi mashanu kusvika zana nemakumi maviri, akatora inopfuura hafu yeMongolia pamwe chete neUlaanbaatar, asi kurwa kwavo kwakamira. VaTurkey vakasvika kuYerevan uye vakarwisa Batumi, vakakwanisa kutora zvikamu zviviri kubva muzvitatu zveguta rekupedzisira. MaGerman ivo pachavo havazofambire mberi zvakanyanya mukudonha. Uye havasati vatora danho iri.
  Hondo yakaramba ichiwedzera uye yakatora nguva refu. Kuneta, uye hukuru hwetekinoroji. Muna 1943, USSR yakawedzera kugadzirwa kwendege nekamwe nehafu kubva ku25 zviuru kusvika ku37 zviuru. Nazi Germany kubva pamusoro 15 zviuru kusvika 32 zviuru, kupfuura kaviri. Mumwedzi yekupedzisira yegore, maGerman akafananidza mhedzisiro yavo yekugadzirwa kweSoviet mundege. Uye mumatangi uye pfuti dzinozvifambisa zvakare - nehukuru hwepamusoro. Asi iyo USSR inodawo kurwisa Japan. Uye zvakare, akati wandei endege nematangi anogadzirwa muItari nedzimwe nyika dzeSatellite yeTatu Reich. Kunyange kana kwete zvakanyanya. Uyezve, maGermany, vachishandisa kusavapo kwehondo, vakatanga kutora uye kupa mafuta kubva kuLibhiya kune zvavanoda.
  Saka zvishoma nezvishoma kushomeka kwesimba muThird Reich kwakadzikira. Mukuwedzera, zvinhu zveAfrica zveFrance zvakavimbisa kuva nzvimbo yakanaka yezvigadzirwa.
  Kuitira kuti vaNazi vagone kuzviwanira zvakanaka. Mukupindura, vagadziri vatsvuku vakagadzirira marudzi matsva ematangi eStalin ane 85 mm uye 122 mm pfuti. MaGermany akati adzikise basa paPanther 2. Hazvisi nyore kuwana tangi rine zvombo zvine simba, nhumbi dzokurwa dzakasimba, uye kufamba zvishoma. Uye iyo "Royal Tiger" yakave yakanyanya kurema pamatani makumi matanhatu nemasere. Iyo chete yemazuva ano yePanther yakavimbisa kuti ichabudirira. Uye tangi yeT-4, sezviri pachena, yakapedza simba rayo. Zvishoma nezvishoma, kutanga muna 1944, kugadzirwa kwemuchina uyu kwakatanga kudzikira. Kumira zvachose muna Kubvumbi.
  Mutemo weSoviet wakatanga maitiro akawanda anogumbura munguva yechando. Uye Taman Peninsula, uye pakati, uye muLeningrad nzira, uye pedyo Kursk. Asi hapana kubudirira kukuru kwakawanikwa chero kupi zvako . Muvengi aitove nenhamba yepamusoro mumanpower zvese mumatangi nemundege. Kutya chete kwemamiriro ekunze kwakamanikidza Fritz kuomerera kumaitiro ekudzivirira.
  Basa rakashata rakaitwawo nekuwedzera kwenhamba yevasiyi uye vatengesi, pamwe chete nekuti maGermany akagadzira kukwirira kwendege yendege, iyo yainyanya kushanda mukuziva kubva kumhepo.
  Mukuwedzera, murairo weSoviet wakasvika kune imwe nzira yekuisa mauto zvisizvo. Kunyanya, zano pacharo rekutanga kuvhiya kunotevera munzvimbo yakasiyana kunyangwe isati yapedzwa yekutanga yakaita zvine musoro kupihwa hukuru hwenhamba. Sezvakaita muHondo Yenyika Yekutanga, kukwevera maGermany. Asi kana muvengi akakupfuura, izvi zvakaita kuti zviome kuwana hukuru mumasimba mune imwe nzvimbo.
  Dai Stalin akakwanisa kugadzira hukuru pane chikamu chakasiyana chepamberi pachiyero chevatatu kusvika kune chimwe, saka pamwe kubudirira kwehunyanzvi kungadai kwakawanikwa.
  Uye saka mune rimwe chikamu kune chinogumbura, mune imwe ivo vari kugadzirira, asi muchokwadi zviri nyore kuti maGerman nevabatsiri vavo vadzinge. Uyezve, iyo Fritz yakanga yatove nendege yepamusoro-soro, yekumhanya-mhanya yekuziva ine yakanakisa optics, iyo yakavabvumira kuronda mafambiro emauto. Uye munguva yechando zvakanyanya kuoma kuvhara, uye husiku haisi panacea, saka maGerman ehungwaru maofficial vakawana zvakanaka zvekuona husiku michina.
  Iyo "Royal Tiger" seyakarongwa tangi yekubudirira yakanonoka mukugadzirwa kwe serial uye haina kubudirira zvachose. "Panther" -2, iyo Hitler akarayira kuti isimbiswe nezvombo kuti iite IS-2 isingapindiki, uye kuisa injini ye900 horsepower, inorema matani 51, ichifunga nezvekugadzwa kwekasi yealloy, iyo yakachengetedza 800 kilograms. . Asi zvakava zvinogoneka kusimbisa rutivi rwezvombo kusvika 82 millimeters pane inonzwisisika kona. Izvi zvakaita kuti tangi yeGerman isaite njodzi kubva pamativi semamodheru apfuura. Asi zvakare, "Panther" -2 uye "Shumba" -2 mune yakawedzera dhizaini dhizaini ichiri chete mukugadzirisa.
  Asi munguva yechando, maGermany akatora zvachose pfuma yeFrance muAfrica, kusanganisira Niger Loop. Uye kune oiri, gasi uye bauxite, uye kunyange matura makuru euranium, kunyanya muCongo. De Gaulle akabatwa - pasina rubatsiro rwevabatsiri akanga asina maturo, uye Scorrel akashanda zvakachena uye neunyanzvi.
  Nokudaro, pakasvika May 1944, zvinetso zveoiri zvakapedzwa zvikuru. Zvinhu zvose zvakanga zvava kutouya kubva kuLibhiya, uye chakanga changosara kwaiva kuchera matsime akawanda.
  Asi muna May maGermany akanga asati agadzirira kurwisa. Kunze kweTiger, iyo yakanga yapera mukugadzirwa, vakanga vasina tangi yakakomba yekuputika. Ichokwadi, "Tiger" yakanga yatove mukugadzirwa kwakawanda uye, nekuda kwehupamhi hwezvombo uye kukora kwemativi, pamwe nekukurumidza-kupfura, pfuti yakarurama, inogona kuita basa re, kana risiri rakanaka. , asi zvishoma kana zvishoma zvinoshivirira tangi, kuputsa kutendeuka kwemauto eUSSR .
  Murairo weGermany, mushure mekukakavadzana kwakatevedzana, wakadzokera kune yakapfuura chirongwa cha1942. Kureva, kutanga kurwisa kumativi. Tora Leningrad mumhete mbiri uye pfuura uchienda kuStalingrad. Uyezve, mushure mokunge Wehrmacht yasiya Rzhev-Vyazemsky salient, bhiriji rakakodzera rekurwisa kuMoscow rakarasika. Saka iri kure neguta guru.
  Chirongwa cheNazi hachinawo chakanaka, asi ... Sarudzo dzekutanga dzeparamende dzakaitwa muSweden, uko maNazi akawana kukunda kunoshamisa. Nyika ine vanhu vane mamiriyoni masere uye hupfumi hwakabudirira hwakanga hwakagadzirira kuenda kuhondo yeUSSR. Munhu ainyanyozivikanwa aive Charles wegumi nembiri. VaSweden vaishuva kutsiva kukundwa uye kunyadziswa kwekare munguva yehondo dzakakundwa naPeter Mukuru naAlexander Wokutanga. Nokudaro, yose yeEurope yakanga yatorwisana neUSSR. Uyezve, Franco naSalazar vakasarudza kupinda muhondo zviri pamutemo kuti vatore chikamu chavo chezvakapambwa. Switzerland chete ndiyo yakaramba isina kwayakarerekera, asi yakatumirawo chikamu chevazvipiri.
  Ukuru hwenhamba hwakanga huri kudivi romubatanidzwa weNazi. Mukuwedzera, pakasvika pakati paMay 1944, maGermany akanga atova neinenge chiuru ndege dzejeti dzeME-262 dziri kushanda. Imotokari pachayo inonyatsobudirira, asi ine injini dzisina kupera. Asi zvishoma nezvishoma injini dzakavandudza, dzakava dzine simba, dzakavimbika uye kushandiswa kwemafuta kwakaderera.
  Kurwisa kwakatanga kumaodzanyemba. Fritz akaedza kudzokorora hurongwa hwakagadzirwa neOKW hweOperation Blau muna Ndira 1942, asi zvakazochinjwa naHitler. Paunenge uchirwisa Stalingrad kubva kumaodzanyemba nekuchamhembe, pamwe neinotenderera nzira. Asi kutanga, maGermany aifanira kupaza kuenda kuDon. MaFascist Tigers akaenderera mberi nekurwiswa, asi akatarisana netambo yakasimba yekudzivirira. Kufambira mberi kweKrauts kwakave kunonoka, vakabatikana mukudzivirira kwakadzama kwemauto eSoviet. Kuvhara makiromita 35-40 chete munzira yeVoronezh mumazuva gumi ekutanga.
  Ipapo, mumavhiki maviri okurwa kwakasindimara, vaNazi vakafamba makiromita gumi bedzi uye, nemhaka yokurasikirwa kukuru, vakamanikidzwa kumira.
  Kurwisa kumaodzanyemba kwakabudirira zvakanyanya. Kune mashoma mauto eSoviet ipapo, uye zvakanyanya kuoma kudzivirira. Dzakawanda "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (iyi pfuti inozvifambisa yakave yakapararira nekuda kwekushayikwa kwekugadzirisa bhomba!) uye mienzaniso yekutanga ye "Jagdtiger" uye inonyanya kushanda "Sturmtiger". MaGermany akakwanisa kuputsa mitsara yekutanga yekudzivirira uye kuwana nzvimbo yekushanda.
  Panguva imwe cheteyo, mauto eJapan akaendawo kunorwisa. VaSamurai vakawedzera saizi yezvikepe zvavo zvematangi uye mota dzavo nyowani dzepakati-huremu dzainge dzisiri dzakaderera mune zvezvombo uye kutyaira kuita kune iyo T-34-76, uye dzaive dzakanyanya kukwirira nhumbi dzokurwa dzemberi, kunyangwe dzakaderera mukudzivirira kubva kumativi.
  Japan yakatungamira kurwisa muMongolia, uko kwaive kwakaoma zvakanyanya kuchengetedza dziviriro. Mutemo weSoviet wakatarisana nekushomeka kwenzvimbo dzekuchengetedza, kurwisa kumashure kumativi ese matatu. Uye kurasikirwa kwevashandi munguva yechando kwakanga kwakanyanya.
  Kurwisa kweGermany paTikhvin, uye vaFinn neSweden kubva kuWhite Sea Canal, vakasemburwa zvakaoma. MaNazi akaenderera mberi zvishoma nezvishoma, asi zvakangoramba zvichienderera. Pakati paJune, kumaodzanyemba, mauto eMainstein akapinda muStalingrad. Hondo yechipiri yeStalingrad yakatanga. Uye pakutanga kwaChikunguru, mushure mekudonha kwaTikhvin naVolkhov, veFinns, veSweden nemaGerman vakabatana - vachigadzira mhete yechipiri yakapoteredza guta reLenin.
  Saka, mamiriro ezvinhu akaoma zvikuru akamuka kumauto eSoviet.
  Asi Stalingrad haana kubvuma Mainstein. Uye izvi zvakadzivirira maGermany kubva pakuita zvinogumbura mune dzimwe nzira. Kumaodzanyemba, sezvo muna 1942, vakangosvika Terek Gedhi: kunamatira pedyo Grozny uye Ordzhonikidze. Kurwa kukuru kwakaenderera mberi munzira yeVoronezh. Pakazosvika September, mauto eSoviet akamanikidzwa kudzokera kunze kweDon. Zvinoshamisa kuti pakupera kwaGumiguru mutsara wemberi kumaodzanyemba wakadzokorora 1942 panguva yekufambira mberi kukuru kwevaNazi.
  Zvakanga zvakaipisisa kuchamhembe, uko Leningrad yakazviwana pachayo mukukomba zvachose. Mukuwedzera, maGermany, Finns neSweden vakakwanisa kugura kudzivirira kweRed Army paKarelian Peninsula, vachigura Murmansk nenyika kubva kune chikamu chikuru cheU.SR.
  Anenge mapoka makumi mana eSoviet akaparadzaniswa. Zvisinei, nhamba yavo yakanga isiri yenguva dzose. Sweden yakatora zvikamu makumi maviri neshanu zvakashongedzerwa zvakakwana. Pamwe chete neveFinns vane ruzivo uye mauto eGermany, vakawana hukuru hwenhamba. Uye zvakanyanya kuoma kuendesa matura kuKarelian Peninsula.
  Kazhinji, Red Army yaisagona kugamuchira kusimbiswa kwaidiwa, saka maJapan akave akasimba zvisingatarisirwi, nhamba yavo, pamwe chete nemauto echipopi, yakapfuura mamiriyoni mashanu, uye ichi ndicho chikamu chechipiri chechipiri. Saka chataifanira kuita kwaiva kurwisa maGermany nevatsigiri vavo.
  Zvishoma nezvishoma, nzvimbo yekutonga kwemauto eSoviet muKarelia yakaderedzwa, uye Murmansk yakavharwa zvachose uye yakapotsa yaparara. Saka zvikepe zvevavengi uye kunyanya zvikepe zvepasi pemvura zvakatonga mugungwa, saka pakanga pasina chekugadzira zvinhu.
  Maiwe, munaNovember 1944 iyo USSR yakanga isina matura ekudzokorora shanduko ye1942. Zvinenge zvese zvakashandiswa kudzivirira kurasikirwa kweCaucasus. Mukuwedzera, maGermany akaita kurwisa Stalingrad nenyanzvi, uye matura aifanira kugara achiendeswa ikoko, sokunge mugomba reTartaro. Stalin akarayira kubata guta paVolga chero mutengo. Asi nekutonga kwendege yevavengi mumhepo, mutengo wakave wakakwira zvakanyanya.
  Uyezve, Mainstein, kusiyana naPauro, akanga asina kukurumidza uye akatarisira varwi. Somugumisiro, chiyero chekurasikirwa chakanga chisingafariri Red Army.
  Hitler akakurumidza Meinstein, asi muchengeti wemumunda ane njere aiziva nzira yekunzvenga uye kutsungirira kumanikidzwa.
  Imwe yemhando dzezvombo zvine simba kwazvo yaive Sturmtigers. Vaive nemabhomba ane simba guru kwazvo aiburitsa maprojectiles anorema makirogiramu mazana matatu nemakumi maviri. Uyezve, mabhomba ane rocket-propelled uye ane simba zvakanyanya kupfuura howitzer shells. Iwe unogona kuvadaidza kuti mhinduro yakakodzera kune Katyusha, kunyangwe mumakwara. Pamusoro pezvo, mamwe mabhomba akaiswawo pamarori, aine nzvimbo yakareba yekupfura.
  MaGermany akashandisawo magasi ekudzimisa. Uye zvechokwadi jet bombers.
  MunaDecember, maJapan akatora inenge yose yeMongolia uye akauya pedyo neVladivostok, achitora zvishoma Primorye neKhabarovsk. Asi General Frost akavamanikidza kumira.
  Vachitora mukana weizvi, Red Army yakaronga nhevedzano yekurwisa padivi peGerman iyo yakaedza kutora zvakasara zveStalingrad. Chii, kunyange chikamu chiduku cheguta chakaitwa pakutanga kwa1945. MaGermany akawana mamwe budiriro muna 1944, asi havana kana kukwanisa kukunda Caucasus uye kuwana Baku mafuta. Chokwadi, nokuda kwezvinodikanwa zvavo vamene, vakanga vachine zvakakwana kubva kuRomania, Hungary, Libya, Cameroon neNigeria.
  Leningrad yakanga ichiri kukombwa. Nzvimbo dzakakura dzechikafu nezvombo dzakagadzirwa pachine nguva, kuitira kuti guta rirarame munguva ino yechando, richienderera mberi nekutsikirira mauto akakosha eWehrmacht nevabatsiri vayo.
  Hutungamiri hweSoviet hwakakwanisawo kuita hurongwa hwekuchengetera zviwanikwa muguta reLenin pakugadzira zvombo. Kusvika ikozvino izvi hazvina kupa mafashist zvakanyanya.
  Asi Murmansk yakavharwa zvachose. Pakati pekutakura gumi kuenda kuguta, maKrauts akapedza mapfumbamwe.
  MunaJanuary, murairo weSoviet wakaedza kuedza simba reGermany pakati. Zvisinei, zvakanga zvisingabviri kukunda dziviriro ine simba zvikuru uye tekinoroji yepamusoro. Kukwirira kwacho kwainge kuri mashanu kana matanhatu, kana zvakanakisa zvisingapfuure makiromita masere. Uye kurasikirwa kwemapoka eSoviet kwakakosha zvikuru. Muzvikamu zvakawanda kusvika pahafu yezvakagadzirwa.
  Asi chikamu chemauto eGermany chakavhiringidzwa, chichivabvumira kubata Stalingrad ... Muna March, maGermany ivo pachavo vakatanga chigumbuso paGedhi reTerek. Vakakwanisa kuputsa mutsara wekudzivirira kweSoviet uye kukomba Grozny uye Ordzhonikidze, asi Fritz yakanamatira mumutsara weVedeno, Shali uye mberi nemaguta.
  Guta reGrozny pacharo rakaramba rakakombwa zvachose kusvikira muna May. Muna May, Stalingrad pakupedzisira akawa. Iko kunenge kusisina matongo asara eguta nenzvimbo dzaro, pamwe nefekitori yetangi.
  Mubatanidzwa weGermany wakanga wava kuperawo, asi Fuhrer aida kukunda. Muna Ndira, miedzo yekutanga yakabudirira yedhisiki yakaitwa, ichisvika kumhanya kusvika kuviri kumhanya kwenzwi uye ichikwira kusvika 18 makiromita pakureba. Muna May, diskette yakanga yatosvika nhanho ina dzenzwi uye yakasvetuka kusvika pakakwirira yemakiromita makumi matatu.
  Asi muchina mutsva, kune ese akasimba uye akasarudzika maitiro ekubhururuka, akave ari panjodzi kumoto mudiki uye unodhura. Dambudziko rekusagadzikana rakagadziriswa nekukurumidza nekutanga laminar gejo, asi izvi zvakawedzera kushandiswa kwemafuta uye zvakaderedza nguva yekubhururuka kwendege. Uye iyo dhisiki ndege pachayo, mune yayo laminar "jasi," yaisagona kupfura zvinobudirira.
  Asi nguva ye"masoso anobhururuka" yakanga yatanga. Mukuwedzera, maGermany akawana kadhi yakasimba yehwamanda: matangi echizvarwa chitsva chekirasi "E". Ivo vakasiyana nehuremu hwakafanana ne "Royal Tiger" uye "Panther", yakanyanya denser uye yakawedzera dhizaini, yakaderera silhouette uye gobvu nhumbi dzokurwa.
  Mukugadzirwa kwakawanda uye munhandare yehondo, Panther-2 uye Tiger-2, uyezve Tiger-3, yakaita zvakanaka. Motokari yekupedzisira, ine dhizaini yakawedzera uye turret diki, yaive nenhumbi dzokurwa dzakasimba uye injini ye1080 horsepower. "Mbeva" haina kumbobata. Asi iyo "Panther" shanduko, "F," yakaita zvakanaka.
  Nekuda kwekushaikwa kwezvinhu zvealloying, matangi eSoviet akange asina nhumbi dzemhando yepamusoro, uye kusvika zvino "Panther" yakatarisana nebasa rayo zvakanaka kunyangwe ne75-mm cannon. Uye iyo 120 mm inotsvedza yepamberi yezvombo yakadzivirirwa kubva ku85 mm Soviet T-34-85 pfuti zvakavimbika. Asi, zvichida, pfuti yeSoviet-self-propelled SU-100 yakazova mupikisi akakodzera wePanther's enhanced armor. Iyo T-4 yakanga yatobuda mukugadzirwa. Uye pamatangi ekugadzira, iyo Panther yakave yakareruka.
  Yekutanga tangi yepamusoro maererano nekugadzirisa kwayo yaiva serial tank "Shumba". Iyo turret yetangi iyi yakadzoserwa kumashure, uye kutapurirana, injini uye bhokisi regiya raive mune imwe unit pamberi. Somugumisiro, silhouette yemotokari yakanga yakaderera, uye zvombo zvine simba 105 mm cannon zvakanga zvakaenzana ne "Royal Tiger", uye mberi kwe turret yakatowedzera simba.
  Kudzosa turuti kumashure kwakapawo Shumba mukana wekuti kana ichifamba musango, muromo wepfuti yayo ine mbara refu yaisabatirira pahunde dzemiti zvakanyanya.
  VaNazi vakaedzawo mamwe mazano, uye vakabhomba nzvimbo dzeSoviet nendege yakasimba.
  Japan yakaedzawo kufambira mberi uye pakupedzisira yakagura Vladivostok kubva kunyika.
  VaGermany vakaedza kupinda muMoscow munaJune naJuly. Asi nzira yekudzivirira yeSoviet yakazova yakasimba zvikuru, uye vaNazi vakarasikirwa zvikuru. Kunyangwe iyo Lev tangi haina kukwana zvachose mukugumbura, zvakanyanya nekuda kwekusakwana kwekuvhara kwedivi.
  Mutemo weSoviet wakawedzera kushandisa 100 mm pfuti caliber zvakanyanya uye zvakanyanya. Zviri pachena kuti USSR haina zviwanikwa zvekukunda matangi evavengi ane matangi akafanana, asi anti-tank artillery inogona kushandiswa zvakanyanya.
  E-100 mumuenzaniso wepakutanga yakave yakanyanyisa kurema pamatani 140, uye rutivi rwezvombo rwaiva 120 millimeters (huma 240 millimeters!), Kunyange pakona. Izvi zvakanga zvisisakwani. Tisinga taure chokwadi chekuti maMouse ari kumashure asina tarisiro muhurongwa hwavo.
  Muchokwadi, tangi yeShumba uye pfuti dzinozvifambisa - E-10, E-25 dzakanga dziri motokari dzeGermany dzepamusoro, uko nzvimbo yejini, kutumira uye gearbox zvakabatanidzwa. Nekudaro, maGerman akagadzira yakawanda yakarebesa michina. Semuyenzaniso, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" ane masilhouette akareba ari kusarira mukukura.
  "E" -70 haina kubudirira zvachose. Mota iyi yaive yakashongedzerwa ine simba 128-mm cannon uye dhizaini yepamberi, asi nekuda kwechishuwo chekuchengetedza kurwa kweanenge makumi masere ekutenderera uye kusapfuura matani makumi manomwe, kudzivirira kwayo kwezvombo kwakafanana ne "Royal". Tiger" - muenzaniso 1944 uye haina kukwana kuti ibudirire. "Tiger" -3 inotochengetedzwa zviri nani. Asi paE-70, injini ine turbocharger ine simba re 1200 horsepower yakaedzwa zvakabudirira, iyo yakabvumira tangi kusvika pakumhanya kwemakiromita makumi matanhatu neawa mumugwagwa mukuru.
  Chero zvazvingava, matangi eGermany akarasikirwa zvikuru, sezvakaita varwi. Ose ari maviri mapoka ekunze uye masatellite eTatu Reich akarasikirwa zvakanyanya.
  Pakazosvika pakati paAugust, maGermany akanga afambira mberi chete makiromita 40-50 pakati uye vakanga vasingakwanisi kuwana nzvimbo yekushanda. Uye kurasikirwa kwakazova kukuru. MunaSeptember, vaNazi vakatanga kurwisa kutsva kumaodzanyemba ... Mumwedzi nehafu yekurwa kukuru, muvengi akapfuurira kusvika kuGungwa reCaspian, achigura Caucasus nenyika.
  Asi murairo weSoviet wakakwanisa kugadzira zvigadzirwa negungwa, zvisinei nemutengo wekukuvadza kukuru. MunaNovember, Fritz, pamutengo wekuedza kukuru uye kukuvara kukuru, yakasvika kuVolga delta. Muna December mutsara wepamberi wakagadzikana. Mukaha pakati pemiganhu yeCaucasus uye nzvimbo huru yeSoviet yakakura. Mukuwedzera, maJapan akakwanisa kugura Vladivostok, achiisa guta reSoviet rakakombwa.
  Pasinei nekuvharirwa, Murmansk akakwanisa kuenderera mberi kusvika December 1945. Asi akaramba akadonha...
  Muna 1946, kurwisana kwakaramba kuchienderera mberi ... Nzvimbo yeSoviet Army Group muCaucasus yakava yakaoma zvikuru. Ivo vanogurwa nenyika, uye kune kutyisidzira kwekurasikirwa kwekupedzisira kweBaku.
  Stalin akanzwa kutya kukuru uye kupera simba mumuviri. Kurwa kunotyisa kwakaitika kwakananga kuTikhvin. Pakaedza kuponesa yakakomberedzwa Leningrad. Muguta rimene, migove yezvokudya yakasiiwa kweisingasviki mwedzi mitanhatu uye makadhi ezvokudya akagurwa zvakare.
  Pakutanga, mauto eSoviet akapinda mumutsara wepamberi, asi ipapo muvengi, ane nhamba yepamusoro yematangi, akakwanisa kuita kurwisana uye kunyange kugura chikamu chemauto eSoviet. February akapfuura muhondo dzinotyisa kuchamhembe uye kumaodzanyemba, uko mauto eSoviet akaedza muvengi uye akaedza kudzosa Stalingrad. Uye iyo yekupedzisira yakabudirira zvishoma. Matangi eSoviet akaputika muguta, asi, zvinosuruvarisa, haana kukwanisa kudzinga vaNazi imomo.
  Asi Hondo yechitatu yeStalingrad yakatanga. Mauto eSoviet akawanawo kubudirira kukuru pedyo neVoronezh. Asi kunyange ipapo, Fritz, achishandisa nhamba huru yezvikwata zvematangi uye hukuru hwavo hwetekinoroji, vakakwanisa kudzorera mamiriro acho ezvinhu. Muna Kurume, dhisiki-yakaumbwa helicopters uye diskettes akatanga kutora chikamu muhutsinye pamwero mukuru. MaGermany akaita zvigadziriso zvakati kuti kune masosi anobhururuka uye akakwanisa kukanda zvombo zvekurwisa nzvimbo dzeSoviet navo. Asi mukuita, ndege ye disc haina kurarama maererano nezvaitarisirwa sechombo chinoshamisa.
  Sezvakangoita von Braun ballistic missile yakave yakadhura zvakanyanya uye yekushomeka kwakaderera pakushandiswa kwayo muhondo kuti izvipembedze.
  Asi maGermany akawana tailless jet bombers inokwanisa kutakura matani gumi emutoro uye kubhururuka chinhambwe chinosvika makiromita zviuru gumi nematanhatu (!).
  Zvinosuruvarisa, Soviet jet aviation yakanga ichiri kumashure, uye muvengi akatonga mhepo zvachose. Chero zvazvingava, ndege inofambiswa nepropeller, mumusimboti, haigoni kudarika ndege dzejeti muhunhu hwekubhururuka. Uye budiriro dzedu pachedu dzakanga dzanyanyononoka. Uye shanduko kubva kundege inofambiswa nepropeller kuenda kundege yejeti inorwadza zvakanyanya.
  Uye vatyairi vendege vanofanira kudzidziswazve, njanji dzendege dzinoda kuwedzerwa, uye rudzi rwakakosha rwemafuta runoda kugadzirwa. Zvakanaka, injini pachadzo dzichiri kuedzwa uye kugadziriswa!
  VaGermany vakazviwana vachivhiringidzwa naStalingrad ... Zvinoshamisa kuti, Third Reich uye mubatanidzwa wose wakanga uchipera, uye Red Army yakanga yakafanana neshiri yePhoenix. Vose Kubvumbi naMay vakapfuura muhondo dzinotyisa pedyo neStalingrad. Uye kunyange munaJune, Red Army yakanga ichiri kuedza kufambira mberi, ichirovera pasi muvengi. Asi muna July, pasinei nokupisa, vaNazi vakanga vachiri kufamba vachitevedza mhenderekedzo yeGungwa reCaspian vakananga kuBaku. Budiriro yainonoka zvikuru. Paavhareji 1.5 makiromita pazuva. Dagestan yakadzokera shure ... Mauto eSoviet akapwanya Fritz nevabatsiri vavo mune azimuth dzose.
  Vanorova muvengi zvose pakati nekuchamhembe. Havana kubvumidzwa kusvika kuArkhangelsk... Asi munaGunyana mafambiro eGerman muCaucasus akawedzera. Mauto eboka reCaucasian akaderedzwa zvakanyanya, uye gungwa rezvifambiso gumi rakafamba pasi pemamiriro ehukuru hwemhepo yemuvengi mumhepo yevaviri kana vatatu. Pakupera kwaOctober, vaFascists vakapinda muAzerbaijan. Uye munaNovember vakapfuurira kuenda kuBaku. Uye pakutanga kwaDecember, maKrauts akabatana nevaTurkey muGeorgia ...
  Kunyange March asati asvika kwaiva nehondo muCaucasus, uye Yerevan yaiwanzoitwa kusvika June 1947.
  Nguva yese yechando Red Army yakaedza kufambira mberi. Vakarova mubatanidzwa zvakaipa. Kunyange zvazvo maJapan akazotora Vladivostok muna Kubvumbi, izvi zvakangobvumira USSR kuwana simba rakasimba mhiri kweAmur.
  Kunyangwe iyo Red Army isina kuwana budiriro inobatika nekurwiswa kwayo munguva yechando uye munaKurume, yakadzidzisa chidzidzo chakanaka kumubatanidzwa. Mukati menyika dzesathelaiti dzeGermany, mamiriro acho ezvinhu akawedzera kuipa. Zvishandiso zvevanhu zvakapera uye kurasikirwa kwakawanda. Mutoro wezvemari wakanga wava usingatsungiririki zvachose. Kunyange kubudirira pamiganhu kwakafadza murume weEurope mumugwagwa zvishoma nezvishoma. Chido chorugare chakawedzera kusimba.
  Asi Hitler akaomesa musoro achida kupedza USSR. Kunyangwe kuverenga kwekuti Red Army yaizorasikirwa nekubudirira kwayo kurwa mushure mekurasikirwa kweBaku haina kuitika. Muna 1946, USSR yakabudisa nhamba yezvombo: inenge 60 zviuru zvendege uye 40 zviuru zvematangi uye pfuti-self-propelled, 250 zviuru zvepfuti uye dhaka. Hongu, ndege yeSoviet inonyanya kurwa neYak-9, iyo IL-2 kurwisa ndege, iyo ichiri kugadzirwa. Yak-3 uye LA-7 dzakagadzirwa zvishoma. Zvichiri mukugadzirwa ndeye PE-2 uye TU-3. Hongu, kubhururuka nendege kunogona kunzi kusingachashandi kurwisa vavengi vejeti monsters, asi hazvisi. Kufanana neT-34-85, IS-3 uye SU-100, mamwe ose emotokari ari mudiki.
  Uye muna 1947, T-54 yakatanga kushanda, iyo yaifanira kunge yakagumisa kukwirira kwepamusoro kweGermany teknolojia. Zvechokwadi, T-54, inorema matani makumi matatu nematanhatu, haigoni kuva yakasimba kudarika matangi ose emuvengi, asi inogona kukwikwidzana nePanthers uye Tigers.
  Tangi huru yeGerman yaive E-50, inonzi Shumba-3. Iyo mota yakafanana neShumba, asi ine injini ine simba re1200 horsepower uye gobvu nhumbi dzokurwa. Kurema matani makumi manomwe neshanu, ukobvu hwerutivi rwezvombo zveGerman tank rakawedzera kusvika 140 mm, uye kumberi kwaive 240 mm nepfuti 105 mm uye kureba kwembiru ye100 el. Motokari itsva yeGermany inofanira kuva iyo huru. Iyo yakakwirira kune yeSoviet mune zvombo uye nhumbi dzokurwa, asi inodarika kaviri inorema.
  Nekudaro, iyo T-54 ichangotanga kupinda mukugadzirwa.
  Asi zhizha ra1947 raitopisa. MaGermany ari kuedza kurwisa Moscow zvakare. Vanopindawo kuSaratov. Kurwa kunoenderera mberi kusvika mukupera kwematsutso. The Fritz achiri kukwanisa kutora Saratov. Asi munzvimbo yeMoscow, vakakwanisa kufambira mberi makiromita makumi matanhatu kusvika makumi manomwe. Zvose Rzhev uye Vyazma, kunyange zvazvo iyo yekupedzisira yakanga yakakomberedzwa nehafu, yakaramba ine USSR.
  Moscow haina kukundwa, uye vaNazi nemubatanidzwa wavo une utsinye vanofanira kutarisana nechando mumakomba. Panguva ino, murairo weSoviet uri kuponesa vanhu uye kuunganidza simba. Kunyanya, tangi T-54. Uye musi waDecember 31, 1947, MIG-15 yakaedzwa zvakabudirira, iyo inofanira kugumisa mhirizhonga yeGermany pane jet ndege mumhepo.
  Chokwadi, muna February 1948, Leningrad yakawa pashure pemakore akawanda okukomba. Kurova kwakanyanya kune mukurumbira wesimba reSoviet.
  Nzvimbo yeU.SR muna May 1948 yakava isina tariro. MaGermany nemubatanidzwa wavo vanodzora Caucasus, ipapo Volga kuSaratov, uye Tambov pamwe Voronezh. Zvino kumabvazuva Orel, pedyo pedyo Tula, ipapo Vyazma uye pedyo Rzhev pacharo, nzira yose Arkhangelsk.
  Zvakanaka, chii chimwe chingaitwa mumamiriro ezvinhu akadaro? Uyezve, maJapan anodzora ese ePrimorye parwizi rweAmur uye akatora mubatsiri wavo chete: Mongolia.
  Uye mukati memakore manomwe ehondo, nyika dzakarasika umo inenge hafu yevagari veUSSR yakagara isati yatanga, uye zvichida kupfuura. Mumakore manomwe ehondo, Red Army yakarasikirwa zvisingaite nemauto angangoita mamirioni makumi maviri nevakuru. Tisingaverengi avo vakakuvadzwa kana zvirema. Tisingaverenge kurasikirwa kukuru kubva mukubhomba kukuru, kubhomba uye nzara.
  Kunyangwe tichifunga nezvemhuri dzakabviswa, Stalin akange asina vanopfuura zana remamiriyoni evashandi vasara pasi pesimba rake, pamwe zvishoma. Paava, chikamu chimwe nechimwe chezvishanu chinopinzwa muchiuto. Vanosvika mamiriyoni makumi maviri emauto akasiyana. Vana kubva pazera remakore mashanu, vepenjeni, uye vakaremara veboka rekutanga nerechipiri vakabvumirwa kushandisa michina.
  Nyika yakaunganidzwa zvakanyanya. Kugadzirwa kwezvombo muna 1947 kwakaderera zvishoma ... Saka zvakakurumidza kugumisa nyika yeSoviets!
  Stalin pachake, chero zvakadaro, haana kufunga kudaro. Uye Hitler aidawo kuisa kudzvanya kuRussia - kuwana zvese kamwechete! Saka pakanga pasina kubvumirana zvachose.
  Muzhizha, maGermany akatanga kurwisa kutsva kuMoscow. Vakanga vachiri kutarisira kuti vaigona kuputsa guta guru uye kugumisa USSR. Kubva kuRed Army, Moscow yakafukidzwa nevarwi vanopfuura mamiriyoni matatu nemauto. Vaive vakapakatira zviuru gumi nezviviri zvematangi nepfuti dzinozvifambisa dzoga. Ichokwadi, kune mazana mashanu chete T-54s, kunyanya T-34-85s uye SU-100s yakarwa. Iyo IS-3 yakanga yatomiswa panguva iyi. Mashoma mashoma IS-4 matangi akagadzirwa nekuda kwekusavimbika kwetekinoroji yeiyi mastodon. Matanhatu IS-7 matangi akagadzirwa, asi mota iyi haina kupinda mukugadzirwa kwemazhinji. Kunyange zvazvo, zvichida pasina. Inogona kupinda mukati me240 mm yezvombo zve 75 ton Lev-3 ne 130 mm cannon. Ichokwadi, maGermany akanga ane tangi yepamusoro-soro, Royal Lion, inorema matani zana neine injini ye1800 horsepower, uye 128 mm ine pfuti yakareba-yakareba-yakareba uye yekutanga projectile kumhanya kwemamita 1260 pasekondi.
  Asi Stalin neimwe nzira akarasikirwa nekufarira mumidziyo inorema, uye akasarudza: zviri nani diki, asi kure.
  Asi varwi vana: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda haana kufunga saizvozvo. Uye ivo vachangogamuchira iyo IS-7 tank pasi pekutonga kwavo. Uyezve, uye panhamba yechinomwe. Saka vari vana vakagadzira mota iyi nemari yavo. Vasikana vakawana mazariro egoridhe muSiberia uye vakaapa kune Ministry of Defense fund. Uye zvino vaida kupfura kubva muchina uyu unoshamisa ivo pachavo.
  Uye zuva rinokosha raJune 22, 1948 rakanga richiswedera pedyo. Mauto aHitler akanga achingotungamirira vanhu, achiedza kudarika uye kukomba guta reSoviet reRzhev.
  Uye vanasikana vana veRussia demiurge vamwari, senguva dzose, vakasarudza kupindira panguva yakaoma yeRussia! Ivo vanogara vachichengetedza Motherland yavo - Rus '- panguva chaiyo nenzvimbo!
  
  
  
  
  KUDAI KWAKANGA KUSINA STEEL STAPLE
  Kazhinji, zvisinganzwisisike, munzvimbo dzakawanda dzakafanana nzira yeHondo Yenyika Yechipiri uye Hondo Yenyika I yakatonyanya kuipa kuRussia kupfuura chokwadi. Zvichida nemhaka yokuti utongi hwechiFascist hwakatora udzori hweEurope hwakanga hune simba guru zvikuru kupfuura zvahwaikwanisa kuziva. Iko kusanganiswa kwehutsinye hwehudzvanyiriri uye misika yezvinhu zvehupfumi inoshanda zvakanyanya kupfuura yakasununguka capitalism yekuMadokero uye yepakati, yeBureaucratic Stalinist modhi. Sezvineiwo, nokuda kwezvikonzero zvinoverengeka, zvose chinangwa uye subjective. Nekuda kwerombo rakanaka, vaNazi havana kukwanisa kushandisa makadhi avo ehwamanda.
  Vangani vasori veGermany vakakundikana nemhaka bedzi yokuti maGermany akashandisa simbi isina tsvina muzvinyorwa, uye vokuRussia vaishandisa simbi iri nyore? Uye chinhu chidiki chakadaro chakapesvedzera sei nzira yehondo?
  Chero zvazvingave, pakanga paine chadenga chakafanana, apo kare muna Gumiguru 1941, mumwe mukuru wehungwaru akangwara akawana chokwadi ichi. Zvinyorwa zveSoviet zvechokwadi uye zvenhema zveGermany zvakanyorova uye ... Pazvinyorwa zveSoviet, mapepa emapepa ane ngura uye izvi zvinoonekwa, asi pane zveGermany hazvisi.
  Ichi chinhu chidiki, asi pesvedzero yaro munzira yeGreat Patriotic War yakave yakakosha.
  Sezvo vadzivisa kukundikana uye vakashanda pasi pekutonga kwevamiririri veGermany, vakawana uchapupu hunokosha hwekugadzirira nemauto eSoviet ekurwisa pedyo neStalingrad. Achiratidza kuti akanga akaoma musoro Adolf Hitler akabvumirana nazvo uye akarayira kuti mauto eNazi aiswe paVolga aunganidzwezve. Uye izvo zvakakosha.
  Kana panguva yeRzhev-Sychov oparesheni, Red Army, ine simba rinopfuura kaviri seWehrmacht, haina kukwanisa kupaza kudzivirira kweGerman, ipapo paStalingrad chiyero chemauto chaive chakanakira maNazi.
  Uye mamiriro okunze musi waNovember 19, 1942 akanga asina kunaka kumabasa anogumbura. Ndege, kunyanya kurwisa ndege, haina kukwanisa kusimuka, uye kubhomba kwepfuti kwakangove nemhedzisiro shoma padziviriro dzakagadzirwa nemuvengi. Mauto eSoviet, aenda kunogumbura, akasungwa. Kunyange kutumirwa kwemauto ehondo hakuna kukwanisa kupaza gomba mukudzivirira kwaHitler.
  Kurwa kunotyisa kwakatangawo munzira yeRzhev-Sychov. Vakaenderera mberi neZuva reGore Idzva. Ipapo chete, mushure mekurasikirwa kwakakomba, mauto eSoviet mumativi ese maviri akamisa kurwisa kwavo. Hitler akatsigira paVolga, asi maGermany akatanga kurohwa muAfrica. Churchill akadana Montgomery's zvinogumbura muEgypt: kupera kwekutanga. Akataurawo kuti ikozvino vanobatana vachakunda chete.
  Zvechokwadi, Rommel, pasinei nekuendeswa kwemauto makuru kuAfrica, akanga asina rombo rakanaka uye hondo yake yakakundwa mushure mekukundwa. Kuti ive nechokwadi chekuitwa kwehondo kumativi maviri, Third Reich yaifanira kuzivisa kuunganidza zvakakwana muna February 1943.
  Uyezve, zvinangwa zvikuru zveOperation Blau hazvina kuwanikwa. Zvisinei, munguva yechando ye1942-1943, Wehrmacht, kusiyana nenhoroondo chaiyo, yakakwanisa kudzivisa kukundwa kwakakomba kumabvazuva. Pakupera kwaJanuary, mauto eSoviet akatangazve kurwisa kwavo pakati: yechitatu Rzhev-Sychov oparesheni uye pedyo neStalingrad. Asi hakusi kushinga kupaza nemuvengi akagara mukudzivirira kwakasimba. Hondo zvino dzakanga dzava kuyeuchidza nezveHondo Yenyika Yokutanga. Kunonoka, chinzvimbo. Kana uyo akarwisa akarasikirwa kupfuura aidzivirira.
  Operation Iskra kusunungura Leningrad yakamiswa. Stalin aida kugura Rzhev redge nekukurumidza sezvinobvira uye kukunda muvengi paStalingrad. VaGermany, vachiyeuka zvidzidzo zvechando chekupedzisira, vakazvidzivirira pachavo. Uye kusvika zvino vakakwanisa kudzinga kurwisa kwemauto eSoviet. Sezvazvakazoitika, apo maKrauts akagadzirira, hazvisi nyore kuputsa kudzivirira kwavo. Uye hunhu hwemauto eGerman huchiri pakunaka.
  Kurwisa kweSoviet kwakagara kusvika pakupera kwaFebruary, asi hakuna kumbobudirira.
  Pakutanga kwaMarch, murairo weSoviet wakaedza kupikisa muVoronezh. Mushure mekubudirira kwekutanga, Red Army yakauya pasi peMainstein's counterattack. Mauto makuru eSoviet akakomberedzwa uye akamanikidzwa kurwisa nzira yekudzokera. Kurasikirwa, kunyanya mune tekinoroji, kwakava kukuru, uye maGerman nevabatsiri vavo vakakwanisa kuwana nhanho munzira iyi uye vakatapa zvachose Voronezh nemasabhu ayo.
  Munguva yekurwisa kwaMainstein, "Panthers" uye "Tigers" vakatora chikamu muhondo kekutanga. Matangi matsva akararama zvinoenderana nezvavaitarisira. Pavakashandiswa nemazvo, vaive pamusoro pemotokari dzeSoviet muhondo yaiuya.
  Kunyorova kwechirimo kwakatanga uye kudzikama kwakatonga nechekumabvazuva. Kurwa kunotyisa kwakaitika muTunisia.
  The Fuhrer akaedza kuchengetedza bridgehead muAfrica chero mari. Kuti vaite izvi, vaNazi vakatosarudza kutora danho rakanga risati ramboitika. Vakapa Franco chirevo chekupedzisira: angave anorega mauto eGerman achienda kuGibraltar, kana kuti anokundwa, sehurumende yeVichy. The Generalissimo got cold feet ndokubvuma. Panguva imwecheteyo, akatendeukira kuhurumende dzeBritain neUnited States nechikumbiro chemisodzi: kusazivisa hondo kuSpain, sezvo izvi zvisina kuitika maererano nekuda kwake!
  Musi waApril 15, 1943, maGermany akatanga kurwisa Gibraltar, vachikanda maTigers nePanthers ekupedzisira. Nhare yakawira pasi pekurwiswa kwemazana ematangi mumazuva maviri. Kurwiswa kwakarairwa naPauro, anorangarirwa kubva kumberi kwekumabvazuva. Zvinotoshamisa ndezvokuti maGermany akakwanisa kutora nzvimbo dzekupedzisira, dzimba dzeStalingrad uye mafekitari eStalingrad chete musi waApril 1, 1943. Saka, Pauro akazvigadzirisa zvishoma uye akagamuchira zita remumunda marshal nemapakatwa kumashizha emuoki emuchinjikwa we knight kuti atange.
  Kutorwa kweGibraltar kwakavharira maBritish neAmerica kupinda kubva kumadokero kuenda kuMediterranean. Uyezve, vaNazi pachavo vakakwanisa kupinda Morocco nechisimba chinhambwe, vachitsausa chikamu cheAllied forces kubva kuTunisia.
  Kumanikidzwa kwebhiriji reTunisia kwakaderera, uye ipapo Rommel akatamiswa zvakare. Hitler akasarudza kumisa kushanda kwemauto kuMabvazuva kwezvino uye kuedza kutora kutonga kweGungwa reMediterranean.
  Mutemo weSoviet wakatangawo kuomerera pakumirira-uye-kuona maitiro. Izvi ndizvo zvakaitwa naStalin munhoroondo chaiyo, uye izvi ndizvo zvaakasarudza kuita zvino. Rega macapitalist vabude ropa mapenzi pachawo. Ngavarove nenyundo isu tounganidza simba redu torova kana varukutika.
  MaGermany akanga achiri kubata kuchamhembe kweTunisia, uye mauto ari pasi pemurairo weMunda Marshal Paulus akanga achifambira mberi kuCasablanca. MaAmerican akatarisana neTigers nePanthers. Zvakazoitika kuti Sherman wavo akanga asina simba pamusoro pematangi akadaro, pamwe chete nemazuva ano T-4.
  Uye Churchill, mushure memwedzi mitatu yekuzengurira, zvisinei akazivisa Hondo paSpain. Zvisinei, panguva ino maGermany akanga atotora Morocco yose uye akapinda muAlgeria. Naizvozvo, izvi hazvina kuuya sekutya kuna Franco. Musi waChikunguru 25, mauto eGermany akatora guta guru reAlgeria uye akakunda maBritish. Kubudirira kwakafambiswa nekurwisa kubva kuRommel, uye kukundwa nekukasira kweKissilring paMalta.
  Eastern Front yakanga yakagadzikana uye yakadzikama. Stalin, ane mauto akanga atambura kurasikirwa kukuru muhondo yapfuura, akazadza Red Army. MaGermany akaumbawo mapoka matsva ndokuaendesa mhiri kweStrait of Gibraltar kuenda kuGungwa reMediterranean.
  Basa reGerman submarines rakatungamira kune chokwadi chekuti tonnage yeAmerican neBritish fleets yakatanga kudzikira. Uye izvi zvakare hazvina kubatsira mukubudirira muhondo dzegungwa guru rekumaodzanyemba muEurope.
  Mamiriro ezvinhu anotyisa muMediterranean akatungamirira kukuti musi waAugust 6, Churchill akasarudza kumhara muFrance. Asi kuvhiyiwa kwacho kwakaitika mumamiriro ekunze asina kunaka uye kwakanga kusina kunyatsogadzirirwa.
  Musi waNyamavhuvhu 10, Rommel naPaulus vakabatana, vachigadzira gomba rakakura kwazvo kumabvazuva kweAlgeria. Uye musi waNyamavhuvhu 19, Mainstein, tenzi anonyengera wemisungo, akagura mauto eAllied kubva kumahombekombe.
  Kubudirira kweFritz kwakafambiswa nekusagadzikana kwevaAmerican, avo vakafunga kumhara muFrance muna 1943 nguva isati yakwana, uye kushomeka kwakanyanya kwekumhara. Dzikama kuEastern Front. Mukuwedzera, kugadzirwa kwendege muGermany zvakapetwa kaviri muna 1943, zvinopfuura zviuru makumi matatu nezviviri zvendege pagore - nerombo rakanaka, maGerman aive neakawanda manpower uye nharaunda pasi pekutonga kwavo kupfuura chokwadi. Uye mota nyowani dzeFocke-Wulf dzine nhumbi dzokurwa dzakasimba uye zvombo, pamwe nemakanoni e30-millimeter, dzakakonzera kukuvadzwa kwakanyanya kune mubatanidzwa wendege.
  Njodzi muAlgeria neFrance yakaita Nyamavhuvhu 1943 mutema chaiwo kune veAllies.
  Stalin akatofadzwa nekubudirira kwakadaro. Asi moyo murefu waChurchill wakapera. KuMabvazuva, kunyange hondo dzemumhepo dzakambomira, uye kuita kwemapoka kwakaderera. MaGermany akaumba mamwe mauto matsva kubva kune vaichimbova vagari veSoviet uye vakatogadzira chimwe chinhu chakafanana nehurumende dzenharaunda. Saka, mapoka akaparadzana evagari vemo kubva kumabvazuva akanga atove achirwa muAfrica.
  Iyo Bulgarian Tsar Boris yakatumirawo matatu emapoka ake akanakisa kuTunisia, sezviri pachena achitarisira kuzviwanira mamwe makondinendi mukondinendi ine rima.
  MunaGunyana, Rommel akatanga kurwisa kukuru muEgypt. Akakwanisa, achishandisa huwandu uye hukuru hwehukuru hwemauto, kutora Tripoli vhiki mushure mechiratidzo chekurwisa.
  MaBritish neAmerica akakundwa mushure mekukundwa muLibya. Pasi pemamiriro ezvinhu aya, Churchill akazivisa kumiswa kwerubatsiro rwupi zvarwo kuBolshevik USSR uye akakumbira kuti hutsinye huwedzere. Stalin akanyepedzera kufuratira zvaitaurwa. Kunyange zvazvo, chokwadi, gadziriro dzezviito zvinogumbura dzakaitwa. Asi Koba akanga ane mano uye akaedza kuedza mvura nokuda kworugare rwakaparadzana. Imwe, pakupera kwaSeptember, maGermany akatora Libya yose, kusanganisira Tolbuk, uye kunyange kupinda muEgypt kuenda kuAlexandria.
  Paulus akakwanisa kunzvenga nzvimbo yakakosha yeChirungu ndokuenda kumaodzanyemba kurwizi rwaNire. Kutaura idi, ikoku kwakareva ngwavaira kuBritain muEgypt. Ipapo maGermany aigona kuenda kuSuez Canal ndokuenda kuIraq, uye ipapo kwete kure neBaku.
  Kunonoka kwakava nengozi, uye Stalin akarayira kuti atangezve kurwisa Rzhev, pamwe nekutorazve Stalingrad, uye panguva imwechete kupwanya muvengi muNorth Caucasus.
  Kureva, muna Gumiguru, kurwisana kwakatangazve pakarepo mumativi matatu. Uye munaNovember zvakare paLeningradsky.
  Zvisinei, zvakanga zvisiri nyore kupaza nepakati pemuvengi akanga akanyatsocherwa uye aiva nematangi ane simba ePanther neTiger. Mauto eSoviet akatarisana nedziviriro yakadzika yenzvimbo. Uye mukudzivirira, matangi matsva eGerman uye pfuti dzinozvifambisa dzakaita zvakanaka.
  Saka pakanga pasina kufambira mberi kwakakosha muna Gumiguru naMbudzi. Kunze kwekunge kurwisa kweGerman kwakamiswa paSuez Canal. Uye kwenguva pfupi chete ... Zvisinei, Paulus naRommel vakaendesa mauto avo kuSudan. Uye vakatanga kukunda Africa.
  Iyo Wehrmacht haisati yagadzirira kurwisa munguva yechando.
  Mukuwedzera, maKrauts akaisa tariro huru paPanther-2 semuchina wepamusoro uye Tiger-2 uye Shumba.
  Nguva yechando yakapfuura mukuedza kweRed Army kuputsa kudzivirira kweKrauts. Asi hapana kwazvaibvira kuwana budiriro huru. Kunyange kana kubudirira kwakaitika, muvengi akadzorera mamiriro acho ezvinhu nekurwisa.
  Uye mamiriro acho ezvinhu akaramba achiwedzera kuipa. MuBritain, pamusana pokukundwa kwehondo, dambudziko rezvematongerwo enyika rakamuka. Vhoti yekusavimbika yakapasiswa kudare remakurukota eChurchill. Zvingadaro sei kana Paulus akachenjera akarova England kubva kuSudan neEthiopia.
  Hurumende itsva yakapa Germany rugare rwakasiyana. Tichifunga nezvekurasikirwa kukuru kweUS kubva kuGerman submarine fleet, Roosevelt haana kuramba. Uyezve, nzvimbo yake muAmerica yakazununguswa. Uye maJapan akakwanisa kuhwina mashoma mashoma ekukunda, achidzikisa kufambira mberi kweAmerica. Saka, maonero - imba yedu pamucheto yakakunda.
  Hitler, zvisinei, akatanga kuisa mamiriro ezvinhu akawandisa. Ipapo wirirano yakanga iri Nyika dzeFrance neEgypt, pamwe chete nezvaichimbova zveItaly zvakadzorerwa. Sudan zvakare inowira mune yechitatu Reich, asi iyo Suez Canal inoshanda pamwe chete.
  Nokudaro, akazvipa rusununguko rusununguko muWest, Fuhrer akakanda simba rake rose kuMabvazuva. VaNazi vakatanga kurwisa Moscow muna May. Kutenda kuFrance neChirungu makoroni, Libya yakanga yatova nemafuta akakwana, uye Hitler aida kuhwina nekukurumidza sezvinobvira.
  Uyezve, Türkiye akavhurawo yechipiri kumberi.
  Zvisinei, Red Army yakatoratidza kusimba kunoshamisa uye ugamba muhondo dzeSoviet capital. Paavhareji, kumhanya kweGerman kufambira mberi hakuna kupfuura kiromita imwe pazuva. Pakupera kwaNyamavhuvhu, maNazi akakwanisa kufambisira mberi makiromita zana nehupamhi hwekupfuura mazana matatu.
  Vakaswedera kuMoscow, asi vakamhanyira mumutsara wekudzivirira weMozhaisk. Iyi yaive mhedzisiro ine mwero. Mukuwedzera, mauto eSoviet aigara achirwisa muvengi. New Soviet matangi T-34-85 uye IS-2 akatora chikamu muhondo. Hazvigoni kutaurwa kuti maGermany akarasikirwa zvachose zvakanakira, asi Red Army haina kumira, uye nesayenzi!
  New Soviet fighters Yak-3 uye LA-7 yakaonekwa, inokwanisa kukwikwidza neGermany propeller-driven ndege. Chokwadi, muvengi ane simba rakasimba reactive makadhi ehwamanda mukudzoka. ME-262 uye HE-162 vakanga vasina analogues munyika. Hitler akasarudzawo kurambidza kugadzirwa uye kukura matangi kureruka kupfuura makumi mashanu matani. Somugumisiro, T-4 uye Panther vakaregererwa. "Panther" -2 akasvika kuyera 50.2 matani uye ane simba pfuti ine injini 900 horsepower. "Royal Tiger" uye "Shumba" zvakatopfuura huremu hwemamonsters hwematani makumi manomwe. Maererano nesarudzo yepati, motokari dzeSoviet hadzina kudarika matani makumi mana nemanomwe pakurema.
  Vakundikana kutora Moscow, vaNazi vakatendeukira kuLeningrad. Vairwara chaizvo muguta iri. Kuparadza kukuru kwakatanga munaGunyana. Ivo zvakare vaisanganisira 1000mm caliber pfuti uye ane mapapiro marobhoti projectiles.
  Hitler akarayira kutora Leningrad chero mutengo.
  Guta rakakwanisa kudzinga katatu kurwiswa munaGunyana naGumiguru. Zvisinei, vokuGermany vakakwanisa kufambira mberi makiromita gumi kusvika makumi maviri, uyewo akatora Peterhof Bridgehead. Mune dzimwe nzvimbo, zvikwata zvavo zvakapinda muguta, zvichiwedzera mashandiro eboka. Muna Mbudzi 1944, mushure mekunge vaNazi vakunda sarudzo dzeparamende, Sweden yakapindawo muhondo yekurwisa USSR.
  Yaishingaira kushambadzira sirogani: kutsiva kukundwa kwaPeter Mukuru naAlexander. Zvikamu zvitsva zveSweden zvakasvika kumberi uye, pamwe chete neveFinns, vakatanga kurwisa guta kubva kuchamhembe. Uye vaNazi vakatangazve kurwisa vachishandisa, pakati pezvimwe zvinhu, Sturmtiger uye yakatonyanya simba Sturmaus, pamwe neE-100 tank, yekutanga serial monster yenyika inorema matani anopfuura zana.
  Pasinei nehugamba hukuru uye kusimba kwemauto eSoviet nemauto, pamwe nekusuwa kwekurwisa kweNovgorod, guta harina kuponeswa. Nekudaro, chikamu chekupedzisira hachina kudonha kusvika Ndira 27, 1945, zvichiratidza muenzaniso wekusimba kusingagumi. Uye iro guta pacharo rakagara bhuroko rese: 1270 mazuva! Zvichida kuvharika kwakareba kweguta muhondo dzemazuva ano.
  Kunyange zvazvo maGermany nevatsigiri vavo vakarasikirwa zvikuru, chinangwa chacho chakazadzikiswa zvishoma. Guta rechipiri guru uye rinokosha zvikuru reSoviet rakawa, uye maoko eboka revavengi vane simba zvikuru akasunungurwa.
  Muchando kurwa kwaityisa. MaGermany akashandisa serial, jet ndege nesimba ravo rose. IUSSR yakanga isina simba rekuenzana navo. Izvi zvakaita kuti zviome kuwana mukana mumhepo. Mukupesana, muvengi akatonga ipapo. Sezvakangoita apo matangi eGerman akachengeta zvakanakira. Uye ivo vakatowedzera ivo nekuuya kweiyo "E" yakatevedzana.
  Kuenzaniswa neTigers nePanthers, matangi eE-series aive neyakaomesesa dhizaini, yakaderera silhouette, uye semhedzisiro, yakakora yakawanda nhumbi dzokurwa pakona.
  Mhinduro yesayenzi yeSoviet kusvika zvino yaingova IS-3, yakasimba turret yekudzivirira huma. T-54 yakanga ichiri kugadzirwa, uye T-44 yakanga isisina kubudirira.
  Hitler, zvisinei, akachinja zvirongwa zvake muna May 1945. Uye achizviganhurira kukurwisa kwega, akaita chigumbuso chikuru muCaucasus. Zvaiva nyore kurwa ikoko. Saka mushure mekubatwa kweStalingrad, kugovera boka reSoviet kwakava kwakaoma. Mukuwedzera, muna February, mauto eSoviet akakunda zvakasimba maOttoman muTranscaucasia, achimanikidza vaTurkey kutiza Yerevan uye kusunungura nzvimbo yeKars.
  VaGermany vakaputsa kudzivirirwa uye, vachipfuura neVolga, vakasvika kuGungwa reCaspian. Grozny yakawira musi waJune 15, mushure mekurwa kwakasindimara, Sukhumi musi waJune 23, Zugdidi musi wa29 wemwedzi iwoyo. Tbilisi yakatorwa mukupera kwaChikunguru pamwe chete naKutaisi. MunaAugust, magora echiFascist akazotora Dagestan, pamwe chete nePoti, uye akasvika kuArmenia achibva kuchamhembe. MunaSeptember vakabatana nevaTurkey, uye kurwisa Baku kwakatanga. Guta rinokosha rakagara kusvikira November 6, 1945. Dzimwe hondo mumakomo, kunyanya muYerevan, dzakatora kusvika pakupera kwaDecember.
  Hondo dzinotyisa dzakaitikawo pakati. VaGermany vakakwanisa kusvika pedyo neTula uye kunyange kutora Kalinin, asi vakabva vamiswa. Nekudaro, mutsara wepamberi wasvika, uye patova neanopfuura makiromita makumi masere asara kubva kuguta guru.
  Gore ra1946 rakatanga nechando chaipisa. Murairo weSoviet, achida kudzivirira kurwisa kweGermany, akamhanyira kumuvengi.
  Maiwe, mukana wemuvengi mumhepo wakangowedzera. Luftwaffe jet ndege, zvinosuwisa, dzaigara dzichivandudzwa. Kugadziridzwa kutsva kweME-262 kwaonekwa, kusanganisira yekumusoro-yepamusoro-kumhanya imwe. Uyewo murwi wakasimba wejet TA-183, wakanyanya kufambira mberi une mapapiro akatsvaira HE-262, uye shasha chaiyo yeinjiniya yendege ME-1010 ine mapapiro akatsvaira akadzorwa.
  Uye murwi mukuru weUSSR akaramba ari Yak-9. Motokari iyi yaimbove itsva, asi ikozvino haichashandi.
  Asi iyo Luftwaffe zvakare ine Yu-287, uye iyo Yu-387, TA-400, TA-500 jet bomber yakaonekwa. Uye kurwisa ndege ijeti. Uye iyo HE-377 inoshanda uye HE-477 zvakare inoshanda uye yakawanda-chinangwa.
  Uye iyo E-70 yakatevedzana ine matangi anorema se "Royal Tiger", asi nekudzivirira kwakasimba.
  Uye iyo chaiyo nyanzvi yaive piramidhi tangi yakaratidzwa musimbi yezuva rekuzvarwa kwaFuhrer musi waApril 20, 1946. Hitler pachake akamupa zita rokuti "Imperial Lion".
  Mota iyi yainge yakaita kunge piramidhi refu, rakati sandarara, riine tunhu tudiki twakavharira pasi petangi rose. Saka, yakanga isina tireyi, iyo yakawedzera zvakanyanya kugona kuyambuka-nyika. Mukuwedzera, tangi yakanga isina denga, uye nhumbi dzayo dzokurwa kubva kumativi ose dzaive nepamusoro pekona yekufungidzira. Kurema matani 99, motokari yakanga yakashongedzerwa pfuti 128 mm inopesana nendege ine dhiramu kureba kwe100 EL, ine injini ye1800 horsepower, uye pfuti yepamberi ye300 mm. Uyezve, ma slabs ari pamakona makuru ekurerekera, muhafu yekutanga yepamberi uye 250 millimeters muhafu yakarerekera yechipiri. Saka, yakazova tangi ine simba kwazvo pasirese, isingapindike kubva kune ese mapoinzi ekupfura uye kana yakarwiswa nemabhomba kubva kumusoro.
  Iyo Fuhrer yakabva yaraira kuti iiswe mukugadzirwa nekukurumidza sezvinobvira uye panguva imwe chete kugadzira kurwiswa kugadziridzwa ne howitzer uye anokanda bhomba.
  Saka maNazi akaunganidza, aitofanira kupwanywa. Asi, zvinosuruvarisa, muvengi akasindimara uye ane hunyanzvi hwehunyanzvi akabatwa. Uye pakupera kwaMay, maererano netsika, apo migwagwa yakaoma, kugumbura kwakatanga.
  The Fritz akaedza kupfuura Moscow uye Tula. Hondo dzakarwiwa nesimba risati ramboonekwa uye nehukuru. Asi mauto eSoviet akanga akakodzera kunzi haakundiki. Mumwedzi mitatu yehondo dzinopfuurira, vaNazi vakangokwanisa kukomba Tula ndokusvika Kashina ndokuswedera kuMoscow vachibva kuchamhembe, vachigura zvishoma kurukurirano. Kurwa kwakanga kwatoitika mumigwagwa yeguta racho.
  Stalin akasiya guta guru uye akatizira Kuibyshev. Asi vaNazi vakatanga kurwisa Saratov muna July. Guta iri rakawa musi wa8 Nyamavhuvhu. Sezvo Kuibyshev zvino akazviwana ava pedyo nepamberi zvine ngozi, Mutungamiriri Mukuru iyeye akatamisa dzimbahwe rake kuSverdlovsk. Kurwa muMoscow kwakapfuurira muna September. Musi wa18, Kashira akadonha. Pakutanga kwaOctober, guta guru reU.SR rakanga rakakomberedzwa, uye pa29, mushure mekurwa kwakasindimara, Kuibyshev akawirawo. Uyezve, vokuGermany akatora Guryev uye Uralsk.
  Mbudzi maive makazara kurwa kunotyisa. Musi waMbudzi 7, maKrauts akayambuka achienda kuKremlin, asi akadzoserwa kumashure nekusuwa. Uye panguva yehondo iyi, mutungamiriri weMoscow Marshal Rokossovsky akafa!
  Uye mutyairi weSoviet ane mukurumbira Kozhedub akapfura ndege yeGerman yezana, achiva munhu wekutanga weSoviet kupihwa zita rekuti Hero yeUSSR. Uye zvakare munaNovember 7, 1946.
  Musi waDecember 4, mhete yekuvhara yakatenderedza Moscow yakavharwa. Asi dzimbahwe nezvisaririra zveboka raro remagamba zvakarwa kutozosvikira Krisimasi yeOrthodox pana January 7, 1947.
  Kurwiswa kweguta guru kwakatungamirirwa naMainstein. Nekuda kweizvi akapihwa wechipiri Order yeGrand Cross yeIron Cross mushure meHermann Goering.
  Asi hondo haisati yapera. Stalin kubva Sverdlovsk akavimbisa kupfuurira kurwa. MaGermany akanga anetawo chaizvo. Kumaodzanyemba, mauto avo akasvika Penza uye Ulyanovsk ndokumira. Muna March, maSoviet akatanga kurwisa. Asi muna April vakanga vachiri kumanikidzwa kusiya Ryazan. Uye muna May, vaNazi vakakomba guta reGorky, uye vakapfuura nemuKazan kubva kumaodzanyemba. MunaJune, maKrauts akatora Orenburg ndokuswedera kuUfa. Kupokana neRed Army kwakadzikira, tsika dzakadonha uye kurambwa kwevanhu vakawanda kwakatanga. Zvisinei, vagara varipo, asi mushure mokuwa kweguta guru vakawedzera kakawanda. Hapana aive nechido chekufira Stalin. Asi vanhu vakarwa nefascism yeNyika yavo.
  Chiremera chehurumende yeSoviet chakadonhawo. Muna July, maGermany akapinda muSverdlovsk. Stalin neboka rake vakatamira kuNovosibirsk. MuUrals, kurwa kwakapfuurira kusvika muna August ... VaGermany vakadziviswa nekutambanudza kwekutaurirana uye zviito zvekushanda zvevapanduki. Asi imwezve hondo yakatorasikirwa nezvainoreva.
  Stalin, zvisinei, akanga achiri kutarisira chimwe chinhu. VaGermany vakapinda muTobolsk munaSeptember. Asi vakanonotswa nemvura zhinji yematsutso. Kusvika kwechando kwakamisa kushungurudza muSiberia, asi vaNazi vakakwanisa kutora yose yeCentral Asia. Munguva yechando havana kutya kuenda kuNovosibirsk. Asi Stalin akanga asingarwari, uye akatamira kunodziya Vladivostok.
  Gore ra1948 rakasvika. VaNazi vakanga vatova nemadisikiti. Mukuwedzera, mamwe matangi ane compact ane turbojet injini akaonekwa. Kutaura idi, kana kwadziya, chinongosara ndechokuti vafambe vachikunda uye vatore maguta.
  Asi Beria akaisa muchetura uyo akanga atorwara zvikuru Stalin uye akapa Third Reich kuzvipira, zvichienderana nekuchengetedzwa kwesimba reSoviet muSiberia.
  Hitler, uyo akanga aneta nehondo pachake, akapotsa abvuma, asi kutanga, akatora Novosibirsk muna May 1948. Uye kuzvipira kwakasainwa munaJune 22, 1948, pazuva rekufananidzira - makore manomwe chaiwo kubva panguva yekurwiswa kweUSSR. Aya ndiwo maperero akaita Hondo Yenyika Yechipiri. United States yakakunda Japan shure muna 1945 uye yakaedza bhomba reatomu. Saka iyo Fuhrer haina bhizinesi rekuenda mhiri kwemakungwa.
  Beria, zvisinei, haana kutonga kwenguva refu. Inonyanya kuzivikanwa yeSoviet ace, air marshal uye gamba rechinomwe reUSSR Kozhedub, achakwanisa kuita mhirizhonga yemauto nekupidigura sachigaro asingafarirwe weState Defense Committee. Beria nevamwe vaaifamba navo vakapfurwa. MuThird Reich pachayo, muna March 1953, vatsigiri venyika vakagumisa Hitler. Uye Goering akafa nekushandisa zvinodhaka nguva pfupi yapfuura, uku Himmler akapfurwa nekuda kwekufungira kurangana.
  Kurwisana kunotyisa kwakatevera pakati peSS, ichitungamirirwa naSchellenberg, uye mauto, akatungamirirwa naGeneralissimo Mainstein. Zvose izvi zvakaguma nehondo yevagari vemo. Somugumisiro, Third Reich yakaparara. Uye iyo yakaderedzwa USSR yakatanga kudzorera zvishoma nezvishoma simba rayo. Nhoroondo yakapinda mukutenderera zvakare. Kusimuka kunoshamisa kweGermany, kwakazvimba kupfuura humambo hwaGenghis Khan, ipapo kufa kwemutungamiriri mukuru - mhirizhonga uye kupera.
  Uye kuunganidzwa zvishoma nezvishoma kwevakuru, guta reBaikalsk chete ndiro rakava guta guru. IU.SR, yakakamurwa kuva mapurovhinzi akawanda ane puppet mapurovhinzi akagadzwa nemaGermany, akabatanidzwa zvakare. Kukunda kukuru kwaiva kutorwa kweMoscow, iyo yakabvisa joko reNazi. Chokwadi, Ukraine, Belarus uye nyika dzeBaltic, uyewo Georgia, Armenia, neAzerbaijan dzakachengeta uchangamire hwadzo. Mushure mekuparara kweThird Reich, United States yakava nyika huru. Hurumende yepro-America yakavambwawo muChina.
  Asi zvishoma nezvishoma umambo hwekudenga hwakawedzera kuzvimiririra. MuUSSR, mushure mehutongi hwehudzvanyiriri hweKozhedub, bumbiro remutungamiri wenyika rakagadzwa, asi riine muganho wematemu maviri musimba. Sarudzo dzakaitwa neimwe nzira, uye chigaro chemutungamiri chaiva nezita rakasiyana: sachigaro wevanhu.
  Nyika yacho yakanga ine upfumi hwakavhengana uye huri kusimukira nokukurumidza.
  Asi heino maitiro akachinja nhoroondo kubva kune imwe bepa clip. Vakarasikirwa neHondo Yenyika Yechipiri, kunyangwe vakarwa neushingi. Uye mugumisiro wacho wakanga une ngwavaira. Uyezve, Germany yakangokwanisa kuwana hukuru kwechinguva.
  Uye United States yakanga ichirasikirwa zvishoma nezvishoma, nyika yakanga ichive yakawanda, zvinoreva kuti maiva nemhirizhonga yakawanda mairi. Mukupesana, kune kurongeka kushoma. Uye zvakafanana nemazuva ano makumi maviri nerimwe emakore.
  Eya, nei vanhu vachikweverwa kwazvo kukuparadzana uye nyongano?
  
  
  TROTSKY PANZVIMBO YASTALIN
  Mushandirapamwe waTukhachevsky wekurwisa Warsaw hauna kubudirira zvakanyanya nekuda kwemhosva yaStalin - uyo, pachinzvimbo chekuvhara kumaodzanyemba kwemauto eRed achienderera mberi kuWarsaw. akashandura First Cavalry Army akananga kuGalicia. Uyezve, pasinei nemauto makuru akanga ari pasi pemurairo waJosefa, akakwanisa kukundwa nePoles. Red Army yakarasikirwa nehondo yeWarsaw. MaPoles akatanga nzvimbo inopikisa, yakagarwa inosanganisira Slutsk uye yakatogarwa neMinsk kwemazuva akati wandei.
  Zvisinei, nyika dzekuMadokero hadzina kushinga kupa mari yezve hondo ine ropa nemaBolshevik. Warsaw yakaita rugare, uye hondo yevagari vemo yakakurumidza kupera.
  Asi kune imwe nzira yenhoroondo uye imwe yezvakawanda zvakaenderana muchadenga. Ikoko, Lenin akarayira kubviswa kwaStalin, uyo akanga asina ruzivo rwakanyanya munyaya dzehondo uye asina simba, kubva kumutungamiri wekumaodzanyemba, uye akasimbisa kubatana kwekuraira kwaTukhachevsky, achichengetedza Budyonny pamusoro peFirst Cavalry.
  Muchiitiko ichi, kuedza kurwisa kubva kumaodzanyemba kweWarsaw kwakakundikana, uye yakafuridzirwa Red Army yakakunda muhondo inotyisa. Guta guru rePoland rakawa. Mushure mekunge amira ipapo kwechinguva uye achiwana mamwe masimbisiro, Tukhachevsky akatamira kuLvov neKrakow.
  Kwenguva yakati kurwa kwakaenderera mberi neWrangel, uye nekumwe kurwiswa kweCrimea. Ipapo Red Army akatora nyika Baltic kuchamhembe, uye akasunungura Azerbaijan, Armenia, uye Georgia kumaodzanyemba. Pakamboita karunyararo. Soviet Russia yaida kuzorora uye kuzorora kwechinguvana, izvo ndizvo zvakaita NEP. Asi Trotsky akaramba akasimbirira kudzoka kwenyika dzese dzeTsarist Russia. Somugumisiro, muzhizha ra1921, Red Army akatora Finland, pamwe connivance West.
  Muna 1922, Primorye yakakundwa, ipapo kuchamhembe kweSakhalin. Trotsky, uyo ane masimba saSachigaro weMauto Revolutionary Council akanga asimba zvakanyanya, akakwanisa kutora nzvimbo yaLenin ndokubvisa Stalin, uyo akanga adzingirwa kune chimwe chikamu chechipiri.
  Sezvineiwo, sezvo simba remunhu rakasimbiswa, zvinhu zve capitalism zvakawedzera kusimba muhupfumi.
  Trotsky pachake akazove ari kuruboshwe zvakanyanya nekuda kwechido chekuve mutsvene kupfuura Pope kana zvakanyanya kupfuura Stalin. Zvisinei, awana simba, muJudha ane tarenda zvikuru akapfuuridzira mutemo wake wokune dzimwe nyika wakadzikama. Pasina kusiya pfungwa dzechikomunisiti, panguva imwechete akaedza kudzidzisa zvinhu zvemusika uye kuve nechokwadi chehukama hwakanaka nedzimwe nyika dzecapitalist dzepasi.
  Kuva nesimba kwaHitler muGermany hakuna kuparira chinjo huru mumatongerwe enyika enyika. Iyo Fuhrer yakakurumidza kuiswa munzvimbo yake - ichirambidza kusimudzwa kwezvirambidzo zveVersailles kana kudzoreredzwa kwekunyoreswa kwepasirese uye simba rehondo. Kungofanana nemaNazi akarambidzwa kuunza mitemo inopikisa-Semitic nezvimwe zvakawanda.
  Chinhu chega ndechekuti pasi paHitler, hupfumi hweGerman hwakabuda mudambudziko, asi fascism haina kumbotora mafomu akakura, yakaramba iri nyika ine mwero ine humwe hutongi uye masangano evechidiki akadai saHitler Jugent.
  IUSSR ichitungamirwa naLeon Trotsky yakava simba rakapfuma mune zvehupfumi neindasitiri inorema.
  Upfumi hweUSSR hwaive hwakanyanya pamusika-hwakavakirwa pane hwaStalin, asi hwaivewo nezvinhu zvekuronga muchimiro chezvirongwa zvemakore mashanu. Huwandu hwekuzvarwa hwakakwira, kunyanya sezvo Trotsky akarambidzawo kubvisa nhumbu - vanoti kune nyika zhinji dzisina chinhu muRussia uye hapana chikonzero chekuti vaburitse semakomba.
  Sezvo ukuru hwemauto eGermany hwakaramba huchingosvika zviuru zana, uye Poland yakanga yatochinja kuva Soviet, socialist republic, kwaisazova nomunhu wokurwa naye. Moldova yakadzoserwa kuRussia zvakare muna 1921 - ichiunganidza nyika dzehumambo.
  Trotsky pachake akatsigira pasi rose zvishoma, asi chinangwa chekuchinja kwenyika chakatanga kunyaradzwa. Zvimwe, sepasi paStalin.
  Asi hondo yacho yakabva kuMabvazuva. Japan yakatanga kurwisa Mongolia. The Land of the Rising Sun, pamwe chete neItaly, yakava vapambi vakuru venyika. Ichokwadi, Mussolini akamanikidzwa kudzikamisa zvishuvo zvake zvekutorwa kweEthiopia - iyo chete nyika muAfrica yakanga isiri koloni yeumwe munhu. Japan, zvakare isati yashinga kurwa yega neBritain uye kunyanya United States, yakakwira muChina. Uye akawedzera kuwedzera apa.
  Kune akawanda maChinese uye, kunyangwe nekupatsanurwa kwavo kwese, ivo mhandu yakakomba. Zvino vaSamurai vakapinda muMongolia ... Hondo dzakakomba dzakatanga ipapo muchirimo cha1941.
  Trotsky akasarudza kuti USSR yakanga yatosimba zvakakwana kuti iite hondo yakazara nemasamurai. Mukuwedzera, mudzvanyiriri weSoviet aida kutsiva kukundwa kwa1904-1905. Panyika, iyo Red Army yakanyatsosimba kupfuura yeJapan, kunyanya mumatangi. Asi pagungwa, iyo Pacific Fleet haisati yasvika pachiyero. Asi Lev Davidovich haana kukwanisa kusiya Mongolia.
  Iyo Red Army yakatanga kumisa kufambira mberi kweSamurai. Musi waNyamavhuvhu 20, 1941, chigumbuso chakaitika paKhalkhin Gol, iyo yakaguma mukukunda kweRed Army. Pashure paizvozvo Trotsky akakumbira kuti Japan idzosere South Sakhalin uye Kuril Islands.
  Sezvingatarisirwa, kuramba kwakatevera, uye hondo huru yakatanga. Chete, kusiyana neGreat Patriotic War, yakarwiwa kune imwe nyika. Kunyange zvazvo zvisingagoni kutaurwa kuti kwaiva neropa shoma.
  Hondo dzakanga dzakazara, uye maJapan akapikisa zvakasimba uye haana kukanda mapfumo pasi. Asi zvinenge zvose zvakaitwa nemauto eSoviet zvakabudirira. Dziviriro, mushure mehondo ine simba yepfuti, yakaputswa, uye matangi, kusanganisira ichangoburwa ine simba T-34, LT (inorema Leon Trotsky!), yakakunda gomba rinotyisa rezvitunha nesimbi.
  Kutanga, varwi veNyika yeZuva Rinobuda vakadzingwa kunze kweManchuria. Zviitiko zvakawanda zvakatevedzana zvakaitwa, izvo zvakatora mwedzi mipfumbamwe kubva munaNovember 1941 kusvika muna August 1942. Mauto eSoviet akapinda muNorth Korea ... Kwaivawo nehondo paSakhalin. VaJapan vakatoedza kufambira mberi - vakafambira mberi makiromita makumi matatu, asi vakamiswa ndokudzipwa neropa.
  Muna September 1942 pakarwiswa Port Arthur. MaJapan, achishandisa rubatsiro kubva kugungwa, akaedza kubata mutsara. Mauto eSoviet akapaza pamberi, asi muvengi akakwanisa kumisa kumberi nekudonhedza mauto.
  Asi vaSamurai havana kukwanisa kuramba vachipikisa kwenguva yakareba. Soviet aviation yakatora uye yakabhomba ngarava. Mukuwedzera, maJapan anonyanya kuzvidza hupenyu hwavo - havana kana kutora parachuti kuhondo. Nekuda kweizvi, mushure mekufa kwevakuru vemhepo, kushorwa kwemaSamurai mudenga kwakaderera. Uye ndege yeSoviet yakatanga kuhwina zvakanyanya nechivimbo.
  Pamusoro pezvo, zvigadziriso zvitsva zvevagadziri veSoviet zvishoma nezvishoma zvakaramba hukuru hwevarwi veJapan mukufambisa. Muna December 1942, pashure pokumwe kurwiswa kunotyisa, Port Arthur yakatorwa, uye Seoul yakawa mumwedzi iwowo.
  Mwedzi unotevera we1943 wakatanga nekugumburwa kwaNdira muSouth Korea uye kutorwa kwechiteshi cheBusan.
  Japan yakanga ichikundwa muhondo dzepasi uye yakanga ichiwedzera kukuvadzwa mumatenga nomugungwa. Muna February 1943, Beijing yakatorwa nemauto eSoviet. Uye muna March, mushure mekurwa kunotyisa, South Sakhalin yakasunungurwa. Kubvumbi naMay zvakaratidzwa nekukunda kutsva kwezvombo zveSoviet mugungwa ... Kuwedzera kwezvikepe zvepasi pemvura, kubhururuka nendege uye zvikepe zvakasvika kubva kuBaltic zvakanyanya kushanda.
  Muna June 1943, mauto eSoviet akadzinga maJapan muShanghai. Saka vachigadzira nzvimbo yavo yekugara.
  Muna July naAugust, paratroopers nevafambisi vezvikepe vakasunungura Kuril Ridge kubva kumuvengi. Japan yakazviwana imene iri mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Soviet aviation yakawedzera simba rayo rinorova uye yakabhomba zvakanyanya uye zvakanyanya, uye ngarava dzehondo dzeNyika yeRising Sun dzakanyungudika. Muna Gumiguru 1943, Trotsky akaita sarudzo: kurwisa Okinawa - chipfeko chekudzokorora pamberi pehondo yeJapan Metropolis pachayo. Hondo dzacho dzaityisa, uye vaSamurai vaishandisa zvombo zvakawanda: vatyairi vendege vekamikaze.
  Hondo huru yakatora mwedzi miviri nevhiki, iyo yakaguma nekudonha kweOkinawa. Uye muna January 1944, Taiwan yakasunungurwa.
  Japan zvino yakanga yava pedyo nenjodzi yehondo yakakwana. Hirohito aingokwanisa kuverenga kuUnited States neBritain kupinda muhondo kudivi rake; fascist Germany panguva iyoyo yakanga ichiri kusimba muhondo, uye Mussolini aisakwanisa kusvika Trotsky muPacific Ocean.
  Asi USA neBritain vakaita mazano, asi havana kukurumidza kupinda muhondo. Uyezve, kumukirana kukuru kweBritain kwakatanga muIndia. Gandhi ane mwero akasundirwa padivi nevakawanda vezvematongerwo enyika uye vakasiya. Somugumisiro, hondo chaiyo yakatanga ikoko. Churchill, uyo akatsiva Chamberlain, akaratidza kusindimara uye akaedza kuchengeta Pakistan neIndia pasi pesimba rake chero ipi zvayo. Izvo zvakakonzera kuhondo kwenguva refu uye inorwadza yakasunga mauto eBritish.
  Vanhu vekuAmerica vakaita zvisizvo mumutemo wekunze: imba yangu iri kumucheto!
  Muna March 1944, mauto eSoviet, pasinei nokuti mamiriro okunze akanga asati anyanya kunaka, akasvika muHokkaido. Kurwa kwakatora mavhiki matatu uye kwakaguma nekukundwa kweJapan. Kubudirira uku kwakazunungusa chivimbo chamambo mukusasvikwa kweguta guru.
  Kurwa panyika nomugungwa kwakapfuurira kutozosvikira May 11, 1944, apo Japan yakanga yaneta pakupedzisira yakakunda.
  Kurwa nekutora chikamu kwemauto eSoviet kwakatanga kubva Kubvumbi 10, 1941 kusvika May 11, 1944 uye kwakatora makore matatu uye zvishoma kudarika mwedzi. Kurasikirwa kweuto reSoviet mukuuraya uye kufa kubva kumaronda kwakasvika 960 zviuru zvevarwi nevakuru. Vanopfuura zvishoma zviuru makumi matanhatu vagari vemuSoviet vakafawo. Kubva pakubhomba, kuputika kwepfuti, kurwa paSakhalin uye pamuganhu muPrimorye. Uye vanhu vangangosvika mamirioni matatu vakakuvara, avo mazana mana ezviuru vakava zvirema.
  Kazhinji, USSR yakakunda kukunda kukuru uye yakakwanisa kuisa hurumende dzepro-Soviet muChina neKorea uye yakatora nemauto ayo zvinhu zvose zveNyika yeRising Sun.
  Chiremera chaComrade Trotsky chakawedzera kusimbiswa mukati menyika uye munhandare yepasi rose.
  Muna 1946, kutanga kwekutanga kwekugadzira satellite kwakaitika muUSSR. Uye muna 1950, yekutanga Soviet cosmonaut yakatumirwa kutenderera pasirese. MuRomania, Mambo Mikaya akabvuma kupedzisa mubatanidzwa wemauto nehupfumi neUSSR. Nenguva isipi simba rakachinja muHungary. Uye muCzechoslovakia, yakagara ichitongwa, kwete chaizvo nemakomunisti, asi neruboshwe-bapiro pro-Soviet mauto.
  Muna 1951, hondo yakatanga pakati peTurkey neUSSR. Panguva ino, hapana United States kana Britain yakanga ine bhomba reatomu, uye kutanga kuuraya chaiko nemuvengi ane simba seUSSR nevabatsiri vayo kwaive kuzviuraya kuMadokero.
  Mauto eSoviet akakunda Turkey munguva isingasviki mwedzi. Achiona kuti kuita kweMadokero kwakashata zvikuru... Shaved akarwa nemaIndia kwenguva yakareba, asi pakupedzisira akarasikirwa nemazana ezviuru zvevarwi uye akatadza kudzora koloni yake huru. MuAmerica mune dambudziko rehupfumi uye vatema vari kuita mhirizhonga.
  Trotsky anoita sarudzo: uye mukati memwedzi miviri Red Army inotora kutonga kweMiddle East yese neIran, uye hurumende yepro-Soviet inotanga kutonga muEgypt. MaBritish nemaFrench vanorohwa mazino. Uye Hitler anotora rutivi rweUSSR uye nokuda kweizvi anowana mukana weAnschluss Austria.
  De Gaulle anotanga kutonga muFrance. Haana kugutsikana zvakanyanya nekuwedzera kweSoviet uye anotaura nezve crusade kuEast, kurwisa Bolshevism. Trotsky, pane zvinopesana, zviroto zvekuwedzera muEurope, mamiriro acho ari kupisa.
  Adolf Hitler, achitora mukana wekuti USSR yava mumubatanidzwa, inotanga mauto eGermany. Uye muAlgeria neMorocco mhirizhonga huru yakatanga mukurwisana neFrance.
  De Gaulle akatsamwa uye anoda kuti Germany imire gadziriro dzehondo. Mukupindura, iyo Fuhrer inoda kudzorerwa kwemiganhu ye1914 uye inotyisidzira kutumira mauto evanhu kurwisa muvengi.
  Mativi ese ari maviri ari kuwedzera kutyisidzira uye kuunganidza mauto kumiganhu. Trotsky ane mano haapindi muhondo, asi anotengesa matangi uye ndege kuGermany nechikwereti. Hondo inoitika pakati pevaNazi nevaFrance. Belgium inopinda muhondo, asi izvi zvinongowedzera mamiriro ezvinhu eFrance, iyo inomanikidzwa nekumukira mumakoloni uye chiitiko cheCommunist kumativi akasiyana. MaGerman, zvisinei, haawane kukunda nekukurumidza, asi anonamira paMangio Line, asi vanotora Belgium. Pashure pegore nehafu rehondo, vaNazi vakaswedera pedyo neParis.
  De Gaulle anoenda kunosaina runyararo uye anopa Elsarz naLorraine kudzokera kumaGerman. Belgium iri kupatsanurawo nechikamu chenharaunda yayo. The Fuhrer ari kusimbisa simba rake. Muna 1955, USSR inoedza bhomba renyukireya. Trotsky inosanganisira Czechoslovakia mukati meUSSR. Ichokwadi, chikamu cheSudetenland chinoenda kumaGermany, asi zvishoma miganhu yemadzinza. Asi havana chikonzero chekuzunungusa chikepe ...
  Hitler anomanikidzwa kuninipisa zvishuvo zvake uye kufara kuti akakwanisa kuwedzera kuMadokero uye nemubhadharo weAustria. MaNazi anopindawo muDenmark uyezve anodzoreredza miganhu ye1914 nekuchamhembe kwehumambo hwavo.
  Trotsky akafa muna 1960, apemberera zuva rekuzvarwa kwake makumi masere. Pasina tsika dzakaipa uye kuchengetedza kusimba kwemuviri, Sachigaro weUSSR akachengeta kufunga kwakajeka kusvika zviito zvake zvekupedzisira.
  Vakapa chigaro chasachigaro kumwanakomana wavo David, nokudaro vachivamba dzinza rekutanga renyika rechiKomonisiti. Panguva ino, USSR yakanga yawedzera kuwedzera kwepakati uye kugadziriswa kwebumbiro rinorambidza kubva mairi. Hitler akaendesawo simba kumumwe wevanakomana vake akawanwa somuuyo wokuberekesa kusina kufanira, asi pahwaro hwemakwikwi.
  Zvisinei, mwanakomana achiri muduku zvikuru, uye pashure pokufa kwaHitler, vaNazi vakaparadzana, uye nokukurumidza bapiro roruboshwe rakava nesimba. Nyika yave yakachengeteka, asi kuputsika kwehurongwa hwemakoloni kwakakonzera hondo itsva yekusagadzikana. Mhinduro yaive yekuumba mubatanidzwa wemakomunisti. Yakapa rubatsiro rwakakwana uye yakaedza kuvaka socialism mumamiriro ezvinhu ekondinendi ine rima.
  Asi communism yenyika yakasiyaniswa nenhamba huru yezvinhu zvemusika uye yaive system yakabatanidzwa.
  Zvichakadaro, kupesana kwakakura mukati meUSSR. Hutongi hwezvematongerwo enyika hwebato rimwe hwakanga husisakodzeri oligarchy iri kukura. Red wave vatengesi vaida shanduko uye simba rezvematongerwo enyika. Kusvika pari zvino, kubudirira kwehupfumi hwakarongwa uye kubudirira mune zvematongerwo enyika zvakabhadhara zvishoma kune vanopikisa. Asi kuchinja kwakaitika muUnited States. Pakamuka mutungamiri mutsva, uyo, achityora hutongi hwemapato maviri: Democratic neRepublican, akagadzira wechitatu - anoda nyika.
  Uye paakava nesimba, akatanga autocracy. Panguva imwecheteyo, kutanga crusade against communism. Dhavhidhi akafa, uye pashure pacho nhevedzano yose yerangano nokurwa kwamapoka kwakatanga. Somugumisiro, nyika yakazununguswa. Asi kurwisana pakati pemapoka kwakaguma nekubvutwa kwechigaro chasachigaro weU.SR, uye vanhu vakadzikama.
  Paiva nekukura kwenzvimbo. Muna 2015, Pluto yakave nyika yekupedzisira kutsika neastronaut. Kwenguva pfupi, vanhu vakakwanisa kushanyira pamusoro peJupiter. Chokwadi, vaifanira kurara munzvimbo dzokugezera chainhuhwirira.
  MuUSSR, zvinhu zvecapitalist zvakasimbisa zvakanyanya. Pakange paine stratification pakati pevarombo nevapfumi. Mabhirioni chaiwo akaonekwa, uye panguva imwecheteyo nhengo dzePolitburo. Communism yakabatana zvakanyanya neiyo oligarchy yezvemari uye yakawedzera kusiyana kubva kune capitalism. Kunyangwe mutero wemari wakava mutsetse muUSSR uye chikamu chimwe chete chakaunzwa. Ikoku, chokwadika, kwakatungamirira kukusagutsikana kusina kujeka uye kwakatungamirira kumhirizhonga duku.
  Asi kusvika pari zvino zvinhu hazvina kumira mushe. Asi muchokwadi, nehunhu hwekunze hwecommunism, vimbiso dzemagariro dzakawedzera kudzikiswa. Zvikurukuru, mushonga nedzidzo zvakava zvakabhadharwa zvishoma, uye kusashanda uye kuchinjana kwevashandi kwakaoneka.
  Victoria akasvika Vilna uye akarega kuyeuka nyika yakafanana. Iye zvino aifanira kuramba achitungamirira uto reRussia.
  Guta guru reGrand Duchy yeLithuania, Vilna, rakawa, asi mberi kwaiva kuenderera mberi kuGrodno neBrest.
  VaBelarusian vakazvipira kupinda muuto reRussia. Vakadonha, zvisinei, sinou uye zvakava zvakaoma kuti uto reMiddle Ages rifambe. Kunyange zvakadaro, Grand Duke Vasily akarayira kuti atore Grodno uye chando ikoko. Victoria akamhanya achitenderera nhare dzakatenderedza achitsvaga mumwe munhu wekutema kana kuparadza.
  Nyota huru yokuparadza yaimurova, asi kazhinji vaimupikisa vaikanda mapfumo pasi pasina kurwa.
  
  
  ORACLES KUBVA KURIMA GEHE
  Iko kune, hongu, zvakasiyana-siyana zvinofanotaura, zvinobatsira uye zvine ngozi.
  Asi mune chimwe chezvinoitika zvinotsiva maiva neimwe n"anga yakaudza vaNazi nhamba pamusoro penzira yokudzorera nayo simba rokutaurazve chionioni chaDhiyabhorosi. Madonhwe eropa dzvuku remwana asina mhosva akawira panzvimbo inopenya. Uye pakarepo vakanyura, uye girazi pacharo rakatanga kupenya, richiwanazve zvipo zvaro. Uye Fuhrer akadzidza zvakawanda ipapo.
  Asi kunyange kuziva ramangwana, hazviiti nguva dzose kuzvigadzirisa. MuAfrica, zvisinei, maGermany akaunganidza mauto avo uye akakwanisa kudzosa chigumbuso chakatangwa neMontgomery musi waOctober 23.
  Kunyange zvazvo vachiomerwa zvikuru, vakamiswa nemauto aiva nezviverengero zvikuru zvevarume nezvombo. Zvisinei, kuziva nzvimbo uye nguva yekurwiswa kwakabatsira Rommel kuparadzira zvikamu zvake zvishomanana uye kubvisa kurwiswa. VaBritish vakarasikirwa zvakanyanya uye mushure memavhiki maviri ehondo vakamanikidzwa kumira.
  Uye zvikepe zveGermany zvepasi pemvura zvakakwanisa kukuvadza zvakanyanya, kunyura ngarava gumi nembiri dzine mauto ekumhara ayo akaronga kumhara muCasablanca uye pamhenderekedzo yeMorocco. VaAmerica, vachiona kusabudirira muEgypt uye basa re "German wolf packs", vakasiya Operation Torch.
  MaGermany, zvakare, vakaedza kuunganidza mauto avo kuStalingrad kuti vadzivise kurwiswa kwemauto eSoviet, uye vakagadzirira nekuzviviga ivo pachavo mukudzivirira pakati.
  Nekuda kwemamiriro ekunze akaipa musi waNovember 19, 1942, mauto eSoviet haana kukwanisa kushandisa zvakanaka ndege, kusanganisira kurwisa ndege, uye kugadzirira kwepfuti kwakabudirira zvakanyanya. Saka, nekuunganidzazve mauto avo, maGermany nevatsigiri vavo vakakwanisa kudzosa kufambira mberi kwemauto eSoviet. Chokwadi, izvi zvakatsausa vaNazi kubva kuStalingrad pachayo, zvichipa varwi veSoviet vaiva magamba muguta kuzorora. Kunyange zvazvo kune dzimba shomanana dzakasara pasi pekutonga kweRed Army.
  The Fritz yakabatawo pakati ... Hondo paStalingrad yakaenderera mberi kusvika pakupera kwaDecember. Sezvo akundikana kuwana kubudirira kumberi, Red Army yakamira. Asi zvakanga zvisiri nyore kumaGermany zvakare. Vakarasikirwa zvakawandisa panguva yekurwiswa kweguta, uye kunyangwe mukudzivirira reshiyo yekurasikirwa inoratidzika kunge iri kuvafarira, mauto achiri kuneta.
  MunaJanuary, pasinei nekufanotaura kwechirevo, maGermany haana kukwanisa kumira kuchamhembe panguva yeOperation Spark. Ichokwadi, kurwa kwakatora kwemavhiki anopfuura matatu uye kwakadhura Red Army kukuvadzwa kukuru, asi vakakwanisa kusvika kuStalingrad nenyika.
  Zvisinei, kunyeverwa negirazi raIblis, maGermany akakwanisa kudzinga chigumbuso pedyo neVoronezh, achisimbisa vabatsiri vavo vasina simba: maItaly neRomania. Zvikasadaro, kudzivirira ikoko kungadai kwakapazwa.
  Uye chechitatu Rzhev-Sychov oparesheni haina kubudirira. MaGermany zvakare, kunyange zvazvo pasina kuoma, akazvidza kugumburwa kweSoviet. MuStalingrad pachayo kwaipisa, kwaiva nehondo muna Ndira. Paulus akatsiviwa naMainstein uye uyu ane ruzivo rwemumunda marshal akakwanisa kutora muzinda weguta muna Kukadzi 12. Asi zvakare maGermany akabhadhara mutengo mukuru weizvi. Muna February 1943, Reichstag yaifanira kuunganidzwa uye hondo yose yakaziviswa. Wedzera zuva rekushanda uye shandisa basa revaranda zvakanyanya kupfuura kare.
  Kuziviswa kwehondo yose kwakaita kuti kubvire kuwedzera kugadzirwa kwezvombo uye kuumba mapoka matsva. Kusanganisira vatorwa nevaHiwis.
  Vachiziva apo maBritish neAmerica vakaronga kupinda muMorocco, maGermany, vachishandisa ngarava dzavo huru dzepasi pemvura, vakarova zvikepe zvinorwadza zvikepe zvaimhara - zvichikanganisa kumhara imwe pashure peimwe. Izvi zvakabvumira maNazi kuti aite zvechiuto kurwisa West uye kutarisisa mauto avo makuru kumabvazuva.
  Nzvimbo yezvitunha zveRommel yakaramba yakaoma, asi nekuda kwegirazi, fascist aviation yakatanga kushanda zvakanyanya, uye makonikoni akavandudza kupihwa kweboka reAfrica.
  Chigumbuso chitsva chaMontgomery munaKurume 1943 chakakundikana. Panguva ino, Rommel, agamuchira data rakarurama nerubatsiro rwemashiripiti edhiyabhorosi, akakwevera maBritish mumusungo uye akakwanisa kuunza kukundwa kukuru pavari! Chokwadi, nokuda kwenhamba yemuvengi uye hukuru hwemhepo, zvakanga zvisingabviri kukunda zvachose Montgomery, asi kukundwa kweBritain kwakaonekwa. Kunyanya matangi akawanda akarasika, uye nhamba yakakosha yemotokari dzakatorwa semikombe.
  MaBritish akabvisa mitsetse miviri yekudzivirira ndokuva pedyo neAlexandria. Rommel yaida nzvimbo itsva dzokuchengetera, uye vaNazi vakaronga kupfuurira kurwisa kumaodzanyemba. Stalingrad yakawa uye zvino zvakakwanisika kufambira mberi neVolga.
  Muna Chivabvu 1943, maKrauts akachinjira kuOperation Dolphin. Mauto avo, pasinei nekubatsirwa kweshoko, akatarisana nekupikisa kwakasimba kubva kuRed Army. Kufambira mberi kwakanonoka pamutengo wekurasikirwa kukuru. Chokwadi, rubatsiro rwomufemberi rwakapesvedzera nzira yehondo. Wehrmacht yaitarisira kurwiswa uye yakatanga kurwiswa kwakawanda. Pakati paJune, vaNazi vakanga vatosvika pedyo neVolga delta ndokusvika kuGungwa reCaspian.
  Nzvimbo yemauto eSoviet muCaucasus yakawedzerwa nekupinda kweTurkey muhondo musi waJune 22, 1943. Uye izvi zvakafanoronga mhedzisiro yehondo yeBaku mafuta.
  MaAllies akanga asina kusarudza. Montgomery akachinjira kune inoshinga kudzivirira uye haana kuzofunga nezve zvinogumbura, uye kumhara muMorocco kwakaramba kusingaite.
  Musi waChikunguru 10, 1943, Churchill, kuitira kuti atsause chikamu chemauto eGerman kubva kumabvazuva, akaedza kumhara muFrance. Zvisinei, kumhara kusina kugadzirira, pamwe chete nekusagadzikana kweAmerica uye kuti nekuda kweshoko, maGermany aiziva zvose, zvakaguma nekukundwa kukuru kweBritish neAmerica panyika munhoroondo.
  Vanhu vanodarika mazana matanhatu nemakumi mashanu ezviuru nemidziyo yakawanda yakatorwa yoga. Asi izvi, zvinosuruvarisa, hazvina kudzivirira kufambira mberi kwevaNazi kumaodzanyemba. MunaAugust, maGermany akatora Dagestan yose, vaTurks vakatora inenge yose yeArmenia neYerevan, uye musi wa27 vaNazi neOttoman vakabatana, vachibvarura mberi kweTranscaucasian kuita zvikamu zviviri.
  Uye zvakare, kuedza kunogumbura kwemauto eSoviet kune mamwe mativi epamberi kwakapera mukukundikana. Muvengi ainyatsoziva hurongwa hweSoviet command.
  Dhipatimendi rakakosha muRed Army rakanga rakazara, kudzvinyirirwa uye kucheneswa kwakawanda kwakaitwa. Kunyange gumi nemaviri mauto uye artillery marshal Kulik vakapfurwa.
  Asi chero muvengi aive nechombo chadhiabhori hapana chaizomubatsira.
  Mwedzi waSeptember wakapfuura muhondo dzakaoma, maNazi neOttomans vakauya pedyo neBaku. Uye muna October, kurwa kwakatanga muguta pacharo.
  Guta remumhenderekedzo yegungwa rakanga richipiwa mhiri kwegungwa, uye vakanga vachiedza zvikuru kuribata. Hondo yakakwevera mberi uye neNovember 7, sezvakarongwa, vaKrauts vakakundikana kuitora. Asi mamwe maguta ose eCaucasus akanga atorasika panguva iyi. Uye muna Zvita, pamutengo wekurasikirwa kukuru, iro rine mukurumbira guta rakadonha.
  ICaucasus yakarasika zvachose, sezvakaita munda mukuru wemafuta wakagadzirwa panguva iyoyo muUSSR. Chokwadi, sezvo matsime eoiri ose akaputitswa ndokuparadzwa, vaNazi vamene vaisagona kushandisa iyi betsero nokukurumidza.
  Pakamboita karunyararo nechekumabvazuva. Mauto makuru eGermany pasi akatamira muIraq uyezve kuPalestine uye Suez Canal kubatsira Rommel. Hutungamiri hweSoviet, zvisinei, hwakasarudza kutora mukana wekumbomira . Minda yeoiri yakatogadzirwa kune dzimwe nzvimbo, kusanganisira Siberia. Uye vagadziri veSoviet vakashanda pamatangi matsva. Iyo IS-2 uye T-34-85 yaifanirwa kunge iri mhinduro kuGerman Panthers uye Tiger.
  Kugadzirwa kwezvombo muNazi Germany kwakanga kwakakwirira kudarika munhoroondo chaiyo. Zviri pachena kuti maNazi nevaranda vane zviwanikwa zvakawanda, uye kubhomba kubva kune vakaora mwoyo vanobatana kwakaderera. Izvi zvinoreva kuti vaigona kuburitsa simbi yakawanda, uye simbi yemhando yepamusoro kupfuura muchokwadi. Naizvozvo, chirongwa chekugadzira che600 Panthers pamwedzi chakawanikwa uye chakatopfuura. Asi pakanga pane zvimwe zvinorambidzwa: nguva yekudzidzira yevashandi vatsva. Uyezve, "Panther," nokuda kwezvose zvakanakira pasina mubvunzo: kanoni ine kukwirira kwezvombo-kubaya uye chiyero chemoto, kutaridzika kwakanaka uye maziso, pamwe nekudzivirira kwakanaka kwepamberi, uye kushanda kwakanaka kwekutyaira, yakanga ine kudzivirirwa kusina simba uye kurongeka kwakagadzikana. zvema rollers.
  Iyo Panther-2 yakave yekusimudzira uye inovimbisa budiriro. Nekuda kweiyo denser dhizaini ine huremu hwepamusoro zvishoma hwematani makumi mana nemanomwe, iyo Panther-2 yaive yakasimba 88 mm cannon ine 71 EL barrel kureba uye nhumbi dzokurwa dze 120 mm pamberi pehull, 60 mativi pakona, uye 150 pahuma ye turret, ine 900 horsepower injini mune duralumin casing.
  Michina yakadaro yakatanga kugadzirwa munaNovember 1943, pamwe chete neTiger-2. Zvisinei, maGermany akanga achiri kugadzira motokari yavo. Uye vakapfuurira kuMiddle East.
  Muna March 1944, maGermany akatora Kuwait uye akasvika Suez Canal.
  Chirevo chacho chaifanira kuputswa kuitira kuti vaNazi vasazova nezvakanakira. Muchiitiko ichi, vasikana vaiva nechishuvo chokuzviita kare, asi ganhuriro mupesvedzero dzakavakanganisa.
  Somuenzaniso, ikozvino, panzvimbo yevasikana vakazara nemashiripiti, musi waApril 1, 1944, vaviri vakanaka vaifamba mberi. Nehurombo, nekugona kwepakati, iyo yekusvetuka limiter yakakanganisika. Kwaitonhora kunyange tsoka dzisina kufamba muchirimo musina kumborohwa nechando. Kuruoko rworuboshwe rwevasikana ndiyo yakadzika Volga, kuchamhembe kweKamyshin, uye kana ukaenda mberi, iwe uchasvika panzvimbo dzeGermany pedyo neStalingrad. Uye basa revarwi nderekuva vasikana vakajairwa uye kurasikirwa nehunyanzvi hwavo hwepamusoro-soro kudzikamisa chirevo chinovengwa ... Zvisinei, kunyangwe izvi zvingave zvisina kukwana. Mushure mezvose, USSR yakarasikirwa nenharaunda iyo hafu yevanhu yaigara isati yatanga hondo, uye chikamu chinokosha chekushanda kwayo kwemaindasitiri, kusanganisira, kutanga, mafuta akakodzera kutorwa.
  Kune, hongu, mamwe akawanda madhipoziti, asi kuti vashande vakazara, zvese nguva nemari zvinodiwa. Ndiko kuti, mamiriro ezvinhu akadaro zvokuti kunyange kana Hitler akabviswa simba regirazi reIblis, izvi zvingava zvisina kukwana zvakakwana. Uyezve, manzwiro ekuparadzana akawedzera pakati pevatsigiri. Kunyanya vekuAmerica. Roosevelt ari kurwara, Gallen anonyatso kurerekera kune leftist pacifism, uye tarisiro yesarudzo itsva haina mufaro mukuru.
  Hondo yepasi pemvura haisi kufamba zvakanaka kune veAllies. Huwandu hwezvikepe zvepasi peGerman huri kuramba huchiwedzera, uye hunhu hwavo hwekurwa huri kuwedzera. Matorpedoes anotungamirirwa nekupisa uye ngarava dzepasi pemvura dzine hydrogen peroxide dzakatoonekwa. Uye zvikepe zveAllies zviri kuonda uye kupera simba, kunyanya sezvo technotronic sharks yeKrauts vakadzidza kusamira uye kusazviratidza ivo pachavo.
  Uye zvakare, chiitiko chezvikepe zvepasi pemvura zveNazi chakakwira kupfuura munhoroondo chaiyo: kuwanikwa kwemafuta kwave nyore, matangi ari kutosvika achibva kuminda yeLibya. Pamusoro pezvo, kubhomba kweRomania kwakaderera zvikuru. Uye kugadzirwa kwemafuta ekugadzira kwakakwira.
  Vanobatanidzwa vari kuvhunduka, uye mamiriro avo ezvinhu haana kunaka. Kunyanya dzezvematongerwo enyika.
  Chiyero chemauto kuEastern Front musi waKubvumbi 1, 1944: USSR 6.3 miriyoni masoja nevakuru, uye angangoita zviuru zvishanu nemazana matatu matangi nepfuti dzinozvifambisa, zviuru makumi mapfumbamwe neshanu nepfuti, zviuru zvinomwe nemazana manomwe endege. Kurasikirwa kwakanyanya muhondo dzechando pakuedza kukunda muvengi. VaGermany, vachifunga nezvema satellites, mapoka ekunze, Hiwi infantry, vakaunganidza zvinopfuura mamiriyoni 7,2, matangi uye pfuti dzinozvifambisa dzatova zviuru 8,8, pfuti nedhaka dzinenge 100 zviuru, ndege 16,5 zviuru zvemotokari. Tichifunga kuti itsva IS-2 uye T-34-85 matangi achangotanga kushanda neRed Army, hukuru hwemuvengi mumhando yemidziyo yakakosha. Nokudaro, kugadzirwa kwe "Panthers" uye "Tigers" kwakatosimudzirwa, uye vanoita zvinopfuura hafu yezvikepe zveGermany tank.
  Mundege, kuongororwa kwemhando haina kujeka. Motokari dzeGermany dzakakwirira kune dzeSoviet mukumhanya uye nezvombo, asi dzakaderera mukufamba kwakatwasuka, nepo panguva imwe chete yakakwirira mukufamba kwakamira. Asi zvinonyanya kukosha, ndege yejeti yakaonekwa muFritz, kunyanya iyo ME-262. Pakati pevarwi vanotyairwa nepropeller, vane simba zvakanyanya maererano nechombo nekumhanya vaive ME-309 uye TA-152. Yu-488 uye kunyange mberi Yu-288 akapinda serial kugadzirwa. Aya mabhomba akanga asina kuenzana muhunhu hwekubhururuka pasi pemutoro wakakwirira.
  Chero zvazvingava, kana tikafunga kuenzana kwemasimba, saka muvengi anofanira kuonekwa seane simba. Mukuwedzera, kana kuvhiyiwa kuMiddle East kwapera, mafascist achawedzera kusimba. Uye hapana inopfuura mwedzi yasara pamberi pekukunda kwavo kwekupedzisira ikoko. Saka...
  Elena ane ruzivo rwehunyanzvi akagomera zvakanyanya uye akaimba:
  - Hapana simba, hapana simba ... Iyo goblin yakanyatso kuve yakawandisa yekunwa! Akangosvikoona makwati achiridza zvinyadzi!
  Zoya, akachengeta tsika yake kunyangwe akapfeka hembe dzakapfava, akazunza shamwari yake chigunwe:
  - Ngatidzivise vulgarities ... Ngatitorei zvirinani chirongwa chekuita!
  Elena akakwenya. Aive mutete kupfuura kare kwete zvekumhanya. Kunyangwe zvichida varume vazhinji vaizomuwana akanyanya kunaka kupfuura kare. Chipfeko chemusikana chiri nyore, cherineni, chichena uye chakachena. Mupfupi zvishoma pane zvechinyakare kuvakadzi vasina mari, vachiisa pachena makumbo avo akatsvuka pamusoro pemabvi. Vasikana vakanga vasisina zvombo kana zvishongo. Hapana kana wachi.
  Ivo zvino vane rustic, vakanyungudutswa mumwedzi waApril, asi vasina kukurumidza uye vakasimba. Tsoka dzinofamba munzira yevhu ine hurungudo. Masole akashama, seaya evakadzi vadiki, akakasharara uye anonzwa akasununguka kana achitsika pamusoro penzvimbo ine prickly. Kana uchifamba, hakufefete nechando kudaro. Mangwanani echando mushure mechando anonyunguduka, uye tsoka hadzina kunyanya uye dzinorwadza.
  Mumuviri wake wekare, aive murwi mune zvese, kunyangwe muAntarctica pasina matambudziko. Uye zvino makumbo angu akatsvuka kubva kunotonhora, uye achidziya muzuva remangwanani, anorwadziwa zvinosemesa.
  Elena, uyo akanga atokanganwa kuti muviri wemunhu unogona kusangana nekunzwa kusingafadzi kubva kuchando uye kuneta, akati nekugumbuka:
  -Kutaura chokwadi, ini handisi kuona chinangwa murwendo rwakadai. Takakandwa mugehena iri, takanyimwa mashiripiti akasimba ... Kuruboshwe kusina shangu uye mune jira riri nyore revarimi, uye panguva imwe chete, inosungirwa kuponesa vanhu kubva ku fascism!
  Zoya zvine musoro akapindura kune imwe ndima yakafanana:
  "Asi ndiko kunaka kwayo!" Kuitira kuti kusava nyore apo, tichishandisa mano edu anoshamisa, takatora Vilna nemamwe maguta eLithuania. Izvo zvakanyanya kunakidza uye zvakanyanya kukosha zvinoda fungidziro kukunda muvengi mumiviri yakapusa uye pasina masimba makuru!
  Elena aigara achirovera gumbo rake mudombo guru raibuda muvhu raiva pakati pemugwagwa. Asi pane kubhururuka kubva pakurova, dombo rakaramba riri panzvimbo, uye Musikana Akachenjera akazhamba pamusoro pemarwadzo. Zvigunwe zvichiri kureba, zvine nyasha zvakabva zvazvimba nekushanduka kuva bhuruu. Uye Zoya akatozotwasanudza akati wandei. Maphalange epepuru akawira panzvimbo, uye Elena akazunza musodzi waive padama rake. Unofanira kuita chinhu chakapusa kudaro.
  Mwanasikana waBelobog akanzwa tsitsi, akaremerwa netsitsi. Uye panguva imwe cheteyo, kunzwa kwokusasimba uye kusaterama kwakaoneka. Chipikiri chiri pasi penyama yebhuruu yaElena chakatsemuka, uye gumbo rake rakavawo kukuvadzwa zvinobata bata uye panjodzi.
  Wakachenjera akazvinzwira tsitsi akati:
  - Izvi ndizvo zvinoreva nyama isina masimba makuru ... Unongove munhu pasina!
  Zoya akati mukugumbuka:
  - Makumbo ako madiki achapora ... Iwe uchararama neimwe nzira!
  Vasikana vakabva vapinda munzira zvakare. Vakanga vasisina hunhu hwakafanana. Mukuwedzera, pavakafamba kwenguva refu, nzara yakawedzera kunzwa. Apa minda yepurazi yakaungana... Basa rakanga ratovepo paari.
  Asi varume vacho vaisaonekwa, vakadzi nevana chete ndivo vakanga vakasungwa, vamwe negejo, vamwe kubadza. Vanhu vari pano vaonda zvaityisa, zviso zvakaneta. Chokwadi, vakomana vacho, vachiona vasikana vakanaka, vakanyemwerera ndokuvaninira, vachivakwazisa nemaoko asina tsitsi, akatambanudza.
  Zoya akazvipira kubatsira Elena nebasa revarimi. Mwanasikana waSvarog akabvuma achizeza. Iye pachake aida masimba emaoko, uye kwete iyo yakaoma yakawanda yepurazi rekubatana. Asi mushure mekunge akuvara tsoka yake padombo revhu, kutsamwa kwake kwakanyangarika pakarepo. Mukuwedzera, iwe unofanirwa kufunga nezve yako pachako pamutemo. Chero zvingataurwa nemunhu, vakapedzisira vapfeka zvipfeko chete uye vasina vafundisi.
  Hongu, iyo NKVD inogona kuvazivisa vasori chero nguva uye kuvavhiringidza. Kana zvisina kudaro vanozongove vapoteri vakarasikirwa nezvose, kusanganisira magwaro avo. Mapfekero avo haasi matsva, uye chimiro chine siketi pfupi yakajairika kumusha weBolshevik. Unogona kudya zvakakwana kuti vazvitende!
  Zoya akaberekerwa mumusha uye maoko ake nemuviri zvakapusa mukutambudzika. Elena mukadzi weguta, kwete chete Muscovite. Ichokwadi, ane ruzivo mubasa rinorimwa munharaunda yeRodnover. Asi zvakadaro mafambiro haasi nyore uye anozivikanwa seaZoya. Hongu, uye zvigunwe zvakaputsika pavhu rinotonhora zvinorwadza zvinosemesa.
  Zvakadaro, vakadzi vechidiki, vakomana nevasikana vese havana shangu, kunyangwe kwaitonhora husiku uye unoisa panjodzi yekutonhorwa. Chete chembere nechembere dzakapfeka bast shoes. Hakuchina varume vanoonekwa, uye mukuru pane wese munhu ane bvudzi rakamonana, mutsvuku achiri kuyaruka, asingataridzi anopfuura gumi nemashanu, akapfeka tirauzi rakarongeka, asi ane chitarisiko chakanyanya uye chirebvu chine ushingi. Uyu mwana ane bheji reKomsomol ndiye mukuru pakati pevakomana uye anopa mirairo kumunhu wese.
  Mukuru wechidiki haana kutaura pamusoro pekuti tsvarakadenga idzi dzakabatana navo. Sokunge izvi zvaive zvakadaro, zvinopera pasina kutaura. Mamiriro ekunze edunhu reVolga akapfava uye mamiriro ekunze ari kuzara, saka mamwe maviri emaoko haakuvadze.
  Nenguva isipi musana waElena wakatanga kurwadza, uye akakumbira kuenda kubajo. Saka zviri nyore kumuviri wemusikana wakasimba, asi iwe unongoda kunyatsochera zvitsitsinho muvhu rakasununguka kuitira kuti zvigunwe zvako zvirege kutsamwisa zvakanyanya. Asi kudzvinyirirwa pachifuva kunouya pane imwe kona, uye kumashure, kusunungurwa, hakunzwi kurwadziwa.
  Musikana akabva afunga kuti ane makore mangani chaizvo? Yakapfuura zana kare ! Funny! Ndiye mumwe wevakadzi vekare muRussia yemazuva ano uye panguva imwechete, azere nesimba uye hutano. Asi pashure pokunge vatorerwa mano avo ezvemashiripiti, vaigona kuva utsinye hwakadaro!
  Pfungwa iyi inopa Elena kutonhora ...
  Munhu wose akashanda nechido uye pasina kuzorora kwemasikati. Kana kuti pakwakanga kwasviba, vaiswedera pedyo nemoto kuti vazorore. Rwizi rweVolga rwakanga ruri pedyo uye muhari maiva nehove. Asi kunongova nechingwa chakawanda, uye neimwe nzira haina kuchena zvachose, ine tsvina. Imwe kuravira kwehanyanisi.
  Chikafu chacho chiri nyore uye hachina kuwandisa, chinoita sechinonaka kumatumbu ane nzara. Vasikana veRanger vaive vasina kunzwa kuneta uku kwemakore mazhinji. Aiwa, zvichiri kurwadza kwazvo kuva munhu asina masimba makuru. Uye unoneta se... mbongoro!
  Asi zvakare zvakanaka kuti zvipenyu zvidiki uye zvine hutano. Vasikana vakarara zvavo nevamwe vakadzi vaiva mudura. Mumwe wevakomana vakaisa musoro pachipfuva chaZoe. Musikana wemuchengetwanesango akapuruzira ma curls ake eblond... Ndokunzwa manyukunyuku akasimba. Vakagamuchira zvinhu zvose kubva muupenyu uye kubva kuvatsigiri vavo, Demiurge Gods: huduku husingaperi, simba, mukana wekuwana pfuma, simba, kukudzwa uye kuremekedzwa, asi ... Uye izvi hazvisi nyore kuwana.
  Uye kana pane vakomana vakadaro, saka vari pane imwe nhanho uye mune imwe nyika yakasiyana. Elena akayeuka rwiyo pamusoro peGagarin uye izvi zvakaita kuti awedzere kusuruvara;
  Unoziva here kuti aive mukomana akaita sei...
  Nyika yose yakamutakura mumaoko ake!
  KUTUNGAMIRIRA KWEMUkoma WATSING KUNOPONESA HUMAMBO
  Mukoma waTsar Nicholas II, Mikhail, kusiyana nenhoroondo chaiyo, akaita zvakasimba. Imperial Guard yakavhurira pfuti kuvapanduki vachiedza kuparadza Winter Palace. Ipapo maCossacks, aifarirwa nachangamire, uye mauto anokudzwa akapinda muhondo.
  Mazana akawanda evapanduki akaurayiwa uye vamwe vakatiza. Mapurisa akanyatsobata vapanduki nevatungamiriri vavo. Vamiriri veHurumende Duma, mhuri dzemuchinda, vatengesi uye nhengo dzevakuru vezvemari vakakurumidza kupika kuvimbika kuna Tsar Nicholas, uye vakapika kuvimbika. Mukati mehondo iyi, vapanduki vanopfuura mazana matanhatu vakaurayiwa uye chiuru chimwe nechidimbu vakakuvadzwa. Varindi vakarasikirwa nevanhu vanenge makumi maviri vakafa, Cossacks imwe makumi mashanu.
  Kurwisana kwakakomba, asi hurumende yakapona. Vakarangana vari pamusoro vaive vasina kana pfungwa imwe chete kana mutungamiri mumwechete. Uye kazhinji, vazhinji vavo vaidavira kuti kwakanga kusingabviri kuchinja chimiro chehurumende munguva yehondo.
  Kune vakawanda vasingagutsikani naTsar Nicholas II, asi zvakaoma kupa imwe nzira kune hutongi hwehumambo. Uyezve, vapfumi vanotya zvakanyanya kuti hurumende yerepublic ichave isina kusimba uye yakasununguka kudzivirira macapitalist kubva kune vane nzara uye vanopandukira proletariat, uye varidzi veminda kubva kune varimi.
  Asi vanhu pachavo havazorongi chimurenga chakakomba. VaBolshevik vachiri vasina simba uye vashoma muhuwandu, veSocialist Revolutionaries vazhinji vanotenda kuti chimurenga chakanaka, asi zviri nani kukunda hondo yenyika kutanga.
  Muchidimbu, pakava nemhirizhonga uye munhu wese akabuda! Chimwe chinhu chakafanana nekumuka kweropa chakazvidzokorora ... Uye kunyarara!
  Nicholas II akapa munun'una wake mubairo nekuda kwekuita sarudzo neOrder yaGeorge, dhigirii rekutanga, uye akamusimudzira kusvika pachinzvimbo chemukuru-mukuru, achigadza Mikhail kuti atungamirire kumberi kwekumadokero. Uye maodzanyemba uye Romanian miganhu akanga pasi Brusilov.
  Ukuru hweuto reRussia hwakakura kusvika vanhu vanoda kusvika mamiriyoni gumi, uye kuchengetwa kwaro kwakaisa mutoro unorema paumambo hwacho. Zvakanga zvakafanira kufambira mberi.
  Pakangooma migwagwa, hondo yetsarist yakarova muGalicia. Kukwirira kwenhamba kwaive kudivi remauto eRussia. VaAustria vakapera simba mutsika, uye mauto aiumbwa nevaSlav vakasiyiwa vakawanda kana kuti vakakanda mapfumo pasi. Pakanga pasina zvikamu zveGerman zvakakwana kuti zvitore muvengi.
  Pamusoro pazvo zvose, United States yakapinda muhondo yekurwisana neCentral Powers muna April. Uye saka mhedzisiro yekukonana yakanga yatofanorongwa. VaGermany vakaedza kuwedzera mauto avo kuMadokero kuti vakunde maAllies uye havana kukwanisa kupa rubatsiro rukuru kuAustria-Hungary.
  Mauto eRussia akatora Lviv uye mamwe maguta muGalicia. Kunyange akati wandei madiki boilers akaumbwa. Iyo Austrian, patchwork, yakaputsika pamberi yakanga ichidonha nekukurumidza, saka maGerman aifanira kutamira kune bofu dziviriro kumadokero uye kukanda mauto mumikaha yakanga yaumba.
  Kuvandudza kubudirira kwavo, vokuRussia vakasvika Przemysl uye kunyange kukomba guta. Asi matambudziko ekupa uye kuunzwa kwemamwe mauto eGerman akagadzirira kurwa muhondo kwakadzikira kumberi. Asi Romanian Front yakaramba ichirwisa, uye mushure menguva yakati Western Front zvakare. Iwo wekupedzisira akatarisana nebasa rakaoma: kupaza nepakati pesimba, rakadzika-echeloned kudzivirira kweGerman.
  Munin'ina waTsar Mikhail haana kuzviona zvinonyadzisa, akadzidza kubva kuBrusilov uye akashandisa maitiro akafanana. Akatanga kugadzirira chigumbuso munzvimbo gumi nembiri dzakasiyana panguva imwe chete, kuitira kuti maGermany aisakwanisa kuziva nzira yekurwisa kukuru. Mukuwedzera, ivo vakashinga kushandisa chidzitiro cheutsi uye chinogumbura usiku.
  Mauto eRussia kumaodzanyemba akasunungura Bucharest, uye kurwisa kwapakati kwakaguma nekubudirira kumaodzanyemba kweVilna.
  MaGermany aifanira zvakare kusimbisa rutivi rwavo rwezasi. Mauto eGerman aivharira Riga aive ari kutyisidzirwa nekukombwa. Pasi pemamiriro ezvinhu aya, Kaiser akaita sarudzo yakaoma yekusiya nyika dzeBaltic uye kubvisa mauto kumutsara wekudzivirira wePrussia.
  Zvinhu hazvina kumira mushe kumubatanidzwa neTurkey. MaRussia nemaBritish vakanga vachifambira mberi muAsia Minor, vaFrance vakanga vachiisa dzvinyiriro paPalestine muSyria. MaOttoman akanga achipera simba uye kuwa kwavo kwakanga kusiri kure. Mukuwedzera, vaBulgaria vakachinja. Achiziva kuti vaPrussia vakanga vatokundwa muhondo, uye mauto eRussia, asunungura vazhinji veRomania, akanga asvika kumuganhu, mambo weSlavic akazivisa hondo kuAustria, Turkey neGermany.
  Zvechokwadi, izvi zvakaita kuti maGermany awedzere kurwadziwa nemusoro. Vakanga vasisakwanise kubata mutsara wepamberi kuMabvazuva uye vakamanikidzwa kudzokera kuVistula. Tichitarisira kuti chivharo chemvura yakasikwa chaizononoka mauto eRussia.
  Mubatanidzwa kumadokero akawana budiriro shoma, kunyangwe ivo vaive vatoshandisa matangi zvakanyanya. Asi parizvino Germany yakabata kumberi, kunyangwe yakamanikidzwa kudzokera kumashure zvishoma. Chikamu chekumaodzanyemba chakatora nhamburiko huru.
  Zvakanaka, tsarist Russia mukudonha uye munguva yechando yakatamisa kurwa kwekurwa kuHumambo hweOttoman.
  Kurwiswa kweConstantinople, zvose kubva pasi negungwa, kwakaguma mukukunda kwezvombo zveRussia. Turkey yakawa, uye nayo Russia yakagamuchira nzvimbo huru, Constantinople uye straits nekuwana Gungwa reMediterranean.
  Chokwadi, zvakanga zvisingabviri kupedza hondo muna 1917, asi mweya wokukunda wakanga watonzwiwa nomunhu wose, zvikuru kupfuura muna 1916.
  Nguva yechando yakapfuura muRussia nekurova kudiki uye kuratidzira, asi pakanga pasina kurwisana kwakakomba, pasinei nekuoma kwemauto. Zvichida ruble yakaderera zvakanyanya, asi nguva isati yakwana kutaura nezvenzara.
  Zvisinei, yakanga yava nguva yokugumisa hondo, uye munhu wose ainzwisisa izvi. Akasimudzirwa kumunda marshal, Brusilov akakurudzira kuunza kurova kukuru kumaodzanyemba, uko muvengi akanga asina simba, ndokuzotendeukira kuchamhembe.
  MaGermany atova nematangi avo ekutanga. Asi nhamba yavo iduku zvikuru kuti iite zvakakosha pakufamba kwehondo. Russia inewo mota dzayo, kunyanya matangi eMendeleev. Asi zvakare, iyo tsarist indasitiri haigone kuita kugadzirwa kwakawanda.
  Asi kugadzirwa kwakawanda kwematangi kwakavambwa neBritish, America neFrench. Izvi zvinoreva kuti nzira itsva, ine simba yekupaza nedziviriro yakaonekwa, iyo inofanirwa kuputsa nzvimbo dzeGerman.
  MaAllies anodawo kupedza hondo inoparadza nekukurumidza sezvinobvira. Uye kubva mukupera kwaKurume, vakatanga kuyedza kupaza iyo yakadzika-echeloned dziviriro yeGerman.
  Kurwisa kwemauto eRussia kwakatanga pakangooma migwagwa kumaodzanyemba. Mauto eRussia, mushure mekukunda kwekare, akavhunduka, asi maAustria haana kuenderera mberi. Budapest yakazviwana yakakomberedzwa nechekare pakutanga kwaMay. Zvino sangano rakatanga rakananga kuVienna uye richipfuura neRwizi Vistula.
  MaItaly akaenderera mberi nekurwisa. Kunyange Japan yakatumira mauto ehondo kuEurope. MaGermany akamanikidza kubva kumativi ose.
  Apo mauto eRussia akanga atosvika kuVienna, Austria-Hungary yakakunda. Mubatsiri wokupedzisira weGermany akanga atowa. Kumadokero, vachishandisa nzira dzekurova pamativi akasiyana ekumberi, maAllies zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi akafambira mberi. Uye mauto eRussia akapinda kubva kumaodzanyemba kusvika kumashure kweGermany yepamberi yakavhara Vistula.
  Muiyi migariro, Chancellor Wilhelm, achiziva nzvimbo yakakwana, isina tariro yeGermany, akazivisa kupera kworuvengo rwose pana June 22, 1918. Muchokwadi, maGerman akabvuma.
  Austria-Hungary yakaguma kuvapo. Russia yakagamuchira Galicia, nharaunda yeKrakow, Bukovina, chikamu chekumabvazuva kweSlovenia neHungary. Romania Transylvania. Chakanga changosara cheAustria-Hungary yakanga iri Austria duku uye Hungary yakaderedzwa zvikuru. Czechoslovakia yakabuda pasi pesimba reRussia.
  Humambo hweTsarist hwakagamuchira kubva kuGermany Klaipeda, Poznan uye kuwana kumakungwa, kugura East Prussia kubva kuguta iro pacharo kuburikidza neDanzig.
  Germany yaifanira kusiya zvayakanga yakunda kare muzana remakore rechi19 kuDenmark neFrance. Akatongerwa kubhadhara mari yakawanda gore rega rega, uye akaganhura kugona kwemauto kune zana rezviuru zvevanhu.
  Uye zvechokwadi, semunhoroondo chaiyo, nzvimbo isina mauto.
  Tsarist Russia yakawedzera zvinhu zvayo kumaodzanyemba. Humambo hweOttoman, sehushe hweAustria, hwakaguma kuvapo. Britain yakatora Iraq, France, Syria uye, pamwe chete neBritish, Palestine. Russia yakawana Armenia, Asia Minor, neConstantinople.
  Middle East neIran zvakakamurwawo kuita mativi esimba. Saka, Tsarist Russia yakawana zvakakosha zvekutenga zvinhu.
  Asi hondo yacho yakauraya varwi vanopfuura mamiriyoni maviri nehafu, tisingaverengi vanhuwo zvavo vakafa, mari yakawanda. Mari yakaparara uye nyika yakawira muchikwereti.
  Ichokwadi, vabatsiri vakabvuma kubvisa mubereko pazvikwereti, asi zvakadaro chikwereti chakazove chakakura - anenge mabhiriyoni gumi egoridhe rubles.
  Asi zvaigoneka kuita nyika makambani aimbove nemaGerman.
  Mamiriro ezvematongerwo enyika muTsarist Russia akagadzikana, uye simba ramambo rakakura.
  Nicholas II akatora mukana weizvi nekudzima manifesto yake paHurumende Duma. Kuzvitonga kwakadzorerwa zvakare, uye simba remutemo rakapfuudzwa zvizere kuna tsar.
  Izvi zvakakonzera kuedza kwokutya chete kuratidzira. Nyika yakanga yanyanya kuneta nehondo uye yaisada zvinovhundutsa zvitsva.
  Uye hupfumi hwakatanga kukurumidza, mushure mehondo! Kukura kwakaita avhareji yezvipfumbamwe muzana pagore uye kwakakwira kupfuura muUnited States.
  Maindasitiri matsva epamberi akagadzirwa uye mainjiniya enjiniya akagadzirwa. Mihoro yakawedzera.
  Kureba kwezuva rekushanda kwakaderedzwa nemutemo weTsar kubva ku11.5 maawa kusvika ku10.5 maawa. Uye pamazuva e-pre-horidhe uye pamberi pekupera kwevhiki kusvika 9 o'clock. Uyewo, zuva rekushanda rakaderedzwa kusvika kumaawa mapfumbamwe, kana chimwe chikamu charo chaiva usiku.
  Mushure mekutsinhana kwemari, chiyero chakasimba chegoridhe che ruble chakadzorerwa. Pakazosvika 1929, mubhadharo wemushandi wakasvika 50 rubles pamwedzi, uye mutengo wevodka uri 25 kopecks pabhodhoro. Ndiko kuti, mazana maviri emabhodhoro pamwedzi. Uye kana tikaitora mugoridhe rakaenzana, iyi inokwana magiramu makumi matatu nemanomwe egoridhe chairo.
  Nyika yatora nzvimbo yechipiri, yechipiri chete kuUnited States maererano nekugadzirwa kwemaindasitiri. Tarisiro yehumambo yaitaridzika chaizvo, asi ... kuora mwoyo kukuru kwakarova.
  Kuparara uku kwakakanganisa nyika yose, kusanganisira Russia. Chokwadi chakakuvadza Germany neUSA zvakanyanya. Asi tsarist Russia yainyanya kutsamira pakukwereta kwekunze uye saka yaisagona kudzivirira kuvhunduka uye kudzikira.
  Bato reBolshevik mumakore makumi maviri rakanga richisangana nedambudziko. Lenin akanyatso dzokera kubva kuhondo, yekuchinja shanduko nekunyura mudzidziso... uye kunyora ngano dzesainzi.
  Vladimir Ilyich akasangana naHerbert Wales kuBritain uye akanzwa kuravira kwenganonyorwa dzesainzi. Kunyanya, kubva pachinyoreso chaVladimir Ilyich kwakauya bhuku guru, remangwana: "Communism ndiyo nzira yemufaro"! Uye akati wandei mamwe mabasa. Lenin akanga ava kutoita mari yakanaka kubva kumabasa esainzi engano.
  VaBolshevik vakaparadzana kuva Trotskyists uye Stalinists. Stalin akasarudza kudzokera kumatekiniki ehugandanga hwemunhu weNarodnaya Volya. Trotsky akatora nzvimbo ine mwero.
  MaSocialist Revolutionaries achiri kushanda, kunyangwe pakange pasisina humhondi hwepamusoro-soro mumakore makumi maviri. Zvinzvimbo zveRepublicans neCadets zvishoma nezvishoma zvakasimbiswa. Zvamazvirokwazvo, umambo hwakakwana hwairatidzika kumunhu ari wose chisaririra chechinyakare. Saka kusagadzikana, kurova, kuratidzira kwakatanga zvakare uye chigaro chehumambo chakatanga kuzunguzika.
  Mambo aigona kurangarira zvakawanda...
  Hurumende yaNicholas II yakawana mhinduro...muhondo! Uyezve, vakuru vemauto vaishuva kutsiva kukundwa kwakaitwa neJapan. Uye izvi zvinonzwisisika ...
  Mushure meHondo Yenyika Yekutanga, Tsarist Russia yakaita mauto akati wandei. KuMiddle East, uko ivo nevatsigiri vavo vakapedza nyika yechiArab. MuAfghanistan.... Imomo hondo yakaitika pamwe chete neBritain. Russia yakatora nzvimbo dzekuchamhembe kweAfghanistan, dzinogarwa zvakanyanya neUzbeks neTajiks, pamwe neHerat. MaBritish, mushure mehondo dzoutsinye, zvisinei, akakunda kumaodzanyemba. Kuzvitonga kwakaramba kuri pakati peAfghanistan.
  Iran ichiri kuchengetedza kutaridzika kwehuchangamire, asi kupatsanurwa kwayo kwanga kusiri kure.
  Asi kupesana kukuru kwezvido kwakaitika muJapan. Uyezve, muna 1931, maJapan akagadzira hurumende yepuppet muManchuria ndokutanga kurwisa muChina.
  Icho chakava chikonzero chehondo itsva.
  Panguva ino, mauto eRussia akanga akwanisa kugadzirisa matangi ayo uye kugadzira ndege yakasimba zvikuru. Mumhepo, Japan yaioneka yakaderera, uye mauto epasi eRussia aive akawanda uye, pamwe, akagadzirira kurwa.
  Iyo Pacific Fleet yakarairwa neane mukurumbira Admiral Kolchak. The Knight of the Order of St. Andrew the First-Called, Brusilov, akanga atofa panguva ino, asi vadzidzi vake vanogona vakaramba.
  Hondo haina kubudirira kuJapan kubva pakutanga. Vakuru veRussia: Denikin, Wrangel, Kaleidin, pasi pemurairo mukuru wemukoma waTsar Mikhail Romanov, vakaita nesimba uye nounyanzvi. Chiitiko cheHondo Yenyika Yekutanga chakave nemhedzisiro, uye zvikanganiso mukukonana kwe1904-1905 zvakaverengerwa.
  Matangi emagetsi eProkhorov, ayo asingakwanisi kugadziriswa muhondo yekufambisa, akazovawo akanaka. Chero zvazvingava, yakanga yatova hondo yakasiyana yeRussia, uye hondo yakasiyana zvachose.
  Zvisinei, panguva yehondo yekutanga nevaSamurai, kana Kuropatkin yakatsiviwa nemukuru ane tarenda uye anosarudza, kuguma kwehondo kungadai kwakasiyana zvachose.
  Chero zvazvingava, mukati memwedzi miviri Port Arthur yakakombwa nemauto eRussia, uye maJapan akarohwa. Mwedzi miviri gare gare, Korea yose yakasunungurwa, uye guta renhare rakatorwa nedutu.
  Mugungwa, hondo dzakapararirawo nenzira dzakasiyana-siyana dzebudiriro. Kusvikira mauto eBaltic neBlack Sea asvika. The Land of the Rising Sun yakakundwa zvachose, uye vakatodzika mauto paHokkaido. Japan yakamanikidzwa kusaina rugare runonyadzisa. Dzosera Manchuria, Port Arthur, zvimwe zvinhu zvakatorwa kubva kumaGermany, kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril ridge. Uye panguva imwechete kubhadhara muripo, mari yakarongeka - bhiriyoni yegoridhe rubles.
  Kukunda kwacho kwakasimbisa kwechinguva chinzvimbo cheAutocracy, uyezve Kuderera Kukuru kwakaunza kukurumidza kusimuka kwehupfumi.
  MuGermany, somunhoroondo chaiyo, Hitler akatanga kutonga, asi haana kubvumirwa kuita zvomusango. Kunyanya, kuyedza kudzoreredza kunyoreswa kwepasirese kwakatarisana nekupikiswa kunotyisa kubva kuRussia neFrance. Kunyangwe zvibvumirano zvidiki zvakaitwa maererano nekugona kwemauto. Hukuru hwemauto hwakabvumirwa kuwedzera kubva pazviuru zana kusvika pamazana maviri nemakumi mashanu. Mukuwedzera, Hitler akadzorera kutonga kwenzvimbo yakasunungurwa kuGermany.
  Uye matambudziko eDynastic aive ari kutanga muTsarist Russia. Mugari wenhaka pachigaro, Tsarevich Alexei, akafa ... Mukoma waTsar Mikhail Romanov akanyimwa kodzero yenhaka. Uye Kirill Vladimirovich Romanov zvechokwadi akava mugari wenhaka. Asi murume uyu akanyura mukudhakwa uye unzenza. Yakaderedzwa zvachose ...
  Saka ndiani achatsiva Tsar Nicholas II? Munin'ina waTsar Mikhail, mushure mekukunda Japan, akagamuchira chinzvimbo che generalissimo uye akafarira kukurumbira. Akava nhengo yekutanga yemhuri yehumambo munhoroondo yeImperial Russia kugamuchira chinzvimbo chakadaro. Uye vazhinji vaida kumuona ari pachigaro choumambo.
  Ichokwadi, Nicholas II pachake - asinganwi doro, asina tsika dzakaipa, aigara achiita gymnastics - akanga achiri akasimba uye zvaiita sokuti kutonga kwake kwaizova kureba munhoroondo yeRussia. Asi Stalin akava nemimba yekuedza kukuru kwekuuraya kubva panguva yaAlexander II. Kunyange zvazvo zvaiita sokuti, zvine basa rei?
  Chero zvazvingava, 1937 rakava gore rinotyisa. Tsar Nicholas II akaurayiwa, uye pamwe chete naye, vashumiri vaviri vakafawo, pamwe chete nevatongi vatatu vematare, uye chikamu che Winter Palace chakaputsika.
  Magandanga akashandisa pombi yekuchera tsvina kumugodhi uye akadyara inopfuura tani imwe yemaminolon.
  Saka, chiitiko chehasha chakapindira munhoroondo. Izvi ndizvo zvakaguma kutonga kwaMambo Nicholas II. Mambo haana kutanga kunzi mukuru kana kuti anotyisa. Vaya vakanga vasingadi mambo vaimuti ane ropa, nekuti ropa rakawanda rakadeuka muumambo hwake. Akabata neruremekedzo ndiye Mukundi. Naizvozvo kuwanda kwenzvimbo dzaiva pasi pake muRussia kwakawedzera. Kunyange purovhinzi yakakura yakaonekwa muChina: Zheltorossiya.
  Pamwe chete, umambo hwakatora makore makumi mana nematatu. Ivan the Terrible chete ndiye akatonga kwenguva refu, uye nezita. Asi zvakapihwa kuti akatora chigaro kwemakore matatu, nguva chaiyo yekutonga yakave ipfupi.
  Asi mugari wenhaka zviri pamutemo, Kirill Vladimirovich Romanov, kunyange zvakadaro akakwira chigaro. Haana kutonga kwenguva refu - rinenge gore, asi akakwanisa kushandisa imwe pesvedzero munzira yenhoroondo. Kunyanya, akabvumira Adolf Hitler kuita Anschluss yeAustria. Zvinonzi zvichireva kodzero yevanhu yekuzvisarudzira uye, sezvinofungidzirwa, nenzira iyi pachave nekurongeka kwakawanda. Yakabvumirana kune Anschluss yeAustria uye Mussolini.
  Nokudaro Germany yakawedzera uye vanhu vayo vakapfuura mamiriyoni makumi masere. Tisingatauri kuti Hitler aikurudzira kuberekwa. Pasi paAdolf the Demoniac, yakakura kamwechete nehafu.
  Hondo yevagari vemo yakatanga muSpain, asi yakapera nekukurumidza, sezvo pakanga pasina Soviet Union, iyo yakapa rubatsiro kumubatanidzwa webapiro rekuruboshwe muMadrid.
  Asi Franco akava shamwari yeFuhrer. Uye iyo itsva Tsar Vladimir III yakadhumana neBritain.
  Chokwadi mamiriro acho akaoma. Chidimbu chakazara neHondo Yenyika Yechipiri. Uye denderedzwa idzva rekurwisana. Iran haina kupatsanurwa, uye iyi ndiyo nyika yekupedzisira yeIslam yakazvimiririra zviri pamutemo. Vese Russia neBritain vane zvirongwa nazvo. Zvinhu zviri kuvhiringa zvakanyanya kuMiddle East. Nharaunda dzeRussia, France, neBritain dzakavhengana uye dzakaoma kutarisira.
  England iri kuramba ichiderera mune zveupfumi kumashure kweRussia neGermany iri kuwedzera simba. Asi makoroni makuru achiri maBritish. Asi simba rekorona yeshumba riri kupera simba, Canada inenge yakazvimiririra. South Africa ihwowo hutongi, seAustralia. MuIndia, nzvimbo yeBritish iri kupera simba. Chokwadi, pane chido chokusundira shumba.
  Hitler ari kuedza kutamba pamativi maviri. Kana kuti achatsvaga rutsigiro rweFrance, Britain, Italy neJapan. Kuti vese vaunganidze pamwe chete paTsarist Russia uye vagovane zvinhu zvayo zvakakura.
  Kana tsvaga kutorwa kwenzvimbo kuMadokero, asi mumubatanidzwa neRussia.
  Hitler munhu akashata uye asina tsika, uye, kazhinji, haana hanya naani waanopinda mumubatanidzwa chero bedzi zvichimubatsira.
  Mutsva wechidiki Tsar Vladimir anorotawo zvekudzika munhoroondo semukundi mukuru uye anoda kutora makoroni kubva kuBritain neFrance. Kunyatsotaura, hapana chasara kutora kubva kumaGerman. Saka mubatanidzwa neGermany zvine musoro.
  Italy yakabata Ethiopia uye inodawo zviitiko zvitsva. Mussolini ane shungu kwazvo. Kana achienda kumabvazuva kana kumavirira haana basa nazvo. Asi muFrance hapana chido chikuru pakati pevanhu chekurwa. Pacifism inotonga ipapo, uye hurumende inosarudzwa. Hapana nzira yekuwana shamwari yakasimba kudaro. Uye Tsarist Russia, ine chizvarwa chepamusoro chekuzvarwa uye inogara ichidzikira huwandu hwekufa, mupikisi akasimba kwazvo. Huwandu hweTsarist Russia huri kutokura kusvika pazvikamu zvitatu kubva muzana pagore. Kufa kwevacheche kwakaderera, asi fashoni yemhuri huru haisati yapfuura, uye kunyange mhuri dzinoshanda dzakabereka. Tichifunga nezvekutorwa kwenzvimbo, kusanganisira muChina mune vanhu vakawanda, uye neMongolia ine vanhu vashoma, uye muEurope neTurkey, huwandu hweTsarist Russia muna 1940 hwakapfuura 400 miriyoni zvichienzaniswa ne1913, apo yaive 180 miriyoni. Uye iri isimba rekondinendi... Britain neFrance dzine asingasviki 50 miriyoni mumaguta adzo, pamwe nemakoloni. Asi mauto echikoloni haana simba muhunhu uye haana simba rekurwa. Saka mauto epasi ekuMadokero haana simba.
  Iyo Fuhrer inosarudza mubatanidzwa neRussia kurwisa West.
  Muna 1939, Czechoslovakia yakakamurwa. Germany yaisanganisirawo Sudetenland. MaGermany akasimbisa mauto uye akagadzira matangi mbiru. Tsarist Russia hainawo kumira, iine uto rerunyararo remamiriyoni mashanu nemazana mashanu evashandi.
  MuTsarist Russia, matangi anorema uye ndege dzakasimba, kusanganisira ndege dzine injini sere, dzagara dzichigadzirwa. France ine matangi anorema anosvika makumi matatu chete, uye akasakara. Britain haina mota dzinorema. Zvakanaka, Germany zvakare, hapana kana imwe inorema kupfuura matani makumi maviri. Iyo USA ine zvishoma kudarika mazana mana matangi.
  Hitler akasarudza kuti zvakanga zvisina kukodzera kunonoka uye akarova musi waMay 15, 1940. Mamiriro ekunze akanaka uye zvese zvagadzirira. Kana zvakawanda kana zvishoma zvakagadzirira.
  Tsarist Russia yakatanga kurwisa India uye zvimwe zvinhu zvekoloni. Mauto eRussia akarwisa zvinzvimbo zvisina kudzivirira. Kune mashoma mashoma mauto anosanganisira erudzi rweBritish neFrench ivo pachavo, uye zvikamu zvekoloni hazvidi chaizvo kufira pfungwa kana humambo husingazivikanwe kwavari. Kutaura zvazviri, ndivanaani Chirungu kwavari? Vanyori, nhapwa, makororo kana vasingatendi. Hazvigoneki kuti maRussia akanyanya kuipa kupfuura ivo, kuitira kuti vafe nekuda kwehumambo hweShumba kana Jongwe.
  Saka mauto etsarist anofambira mberi, achikunda usimbe, kupikisa. Asi maGermany akakwanisawo kukunda mauto eFrance, Chirungu, Belgian neDutch mumwedzi nehafu.
  Saka, Churchill akarasikirwa nerutsigiro rwevabatsiri vake vakuru. Tarisiro yekuti United States yaizopinda muhondo haina kuitika. Roosevelt haana kumbosiyaniswa nekutsunga kwaStenka Razin. Uye ipapo mauto akadaro aizorwisa America.
  Mauto eRussia akafamba achipfuura nemuAfrica neAsia mukufora; mamwe matambudziko akauya kubva munzvimbo uye kutambanudza kwekutaurirana kupfuura kubva kumauto evavengi. Kushaikwa kwemigwagwa, kunyanya muAfrica, kwakakanganisawo. Asi murwi weRussia asingazvidembi ane hushingi uye anokunda matambudziko ese.
  MaGerman anogona chete kuendesa mauto kuAfrica zvakaoma. Kufambira mberi paGibraltar kwakanonoka nekuda kwekusindimara kwaFranco. Uye taifanira kuendesa mauto negungwa. Vanhu vekuRussia vakapinda muAfrica, kuburikidza neEgypt, uye zviri nyore kwavari. Italy inobatawo zvese zvainogona kubata, uye munhau iyi Mussolini ane kubata kweboa constrictor.
  Kumhara pametropolis pachayo hakuna kuitika muna 1940. Muhondo yemhepo, nekuda kwekunyanya kusaita kweRussia, Britain yakapona. Asi zvinofanira kutaurwa kuti akachenjera Tsar Vladimir Kirillovich akanga asingadi kuti Britain itore nguva isati yasvika, asi zvine musoro kuti itore nyika dzayo dzose dzeAsia neAfrica.
  Britain ichaenda kupi? Mushure mezvose, haina matura, pasina makoroni uye zvigadzirwa - kudonha kwayo inyaya yenguva.
  Muchando naMarch 1941, mauto eRussia akazosvika kuSouth Africa ndokukunda Utongi hweAfrica hwokupedzisira. Kuedza kweBritain kugara muMadagascar kwakakundikanawo, uye muna May 1941, kumhara kwakaitwa nokukunda kwakatevera.
  Japan yakarwa kudivi reRussia muhondo, uye yakakwanisa kubata chimwe chinhu muPacific Ocean. Zhizha ra1941 yaive nguva yekurwisa kukuru kwemhepo kunopesana neBritish metropolis.
  Ndege dzeRussia neGermany dzakarwisa London nemamwe maguta eHumambo hweChirungu. Uye musi waNovember 8, chiitiko cheMunich putsch, kumhara pakupedzisira kwakaitika.
  Kurwa kwakatora mazuva gumi nematanhatu uye kwakapera mukukunda kwemauto eRussia neGerman.
  Izvi, chaizvoizvo, zvakagumisa Hondo Yenyika Yechipiri. Yakazove isina ropa shoma uye yakareba kupfuura munyaya chaiyo. Uye yakasimbisa zvakanyanya uye yakawedzera zvinhu zveRussia. Kunyanya muAfrica neAsia.
  Pakazoti pava nerunyararo. Russia neGermany vakanga vachigaya budiriro yavo yenzvimbo. The Third Reich yaisanganisira: Belgium, Holland, inenge hafu yeFrance, pamwe neMorocco, chikamu cheAlgeria uye nechepakati zvinhu. Chokwadi, nekuda kwechinzvimbo chaFranco uye nekusazvisarudzira kwaHitler, maGerman akange asina nguva yekuenda kuEquatorial pfuma yeFrance, uye vakawira kumauto eRussia.
  Zvakadaro, Germany ichiri kugamuchira chikamu chakanaka chenyika yeAfrica, inopfuura nharaunda yayo pachayo munharaunda. Nharaunda yenyika dzeTatu Reich, tichifunga nezvekutorwa kweEurope, kanopfuura katatu. Uye kana isu tikaverenga kubva kumiganhu kubvira 1937, tichifunga nezveAustria, iyo Sudetenland, uye Czech Republic sechidziviriro, ipapo kanokwana kana.
  Saka maGerman sese aive nezvakakwana kugaya, kugona uye kuenzanisa. Uyezve, Russia yakawedzera zvinhu zvayo zvekoloni, uye haigoni kudzora zvose izvi.
  Uye Italy yakawana zvakawanda: semuenzaniso, mazhinji eSudan, Somalia, Uganda uye zvimwe zvakatorwa, kunyanya Tunisia.
  Nokudaro, kukamurwazve kwenyika kwakapedzwa iye zvino. Asi sezvavanotaura, nekufamba kwenguva, vavariro dzinotanga kuzviratidza.
  United States haina kutanga kushanda zvakakomba pachirongwa cheatomu. Mufascist Germany neRussia, maitiro akazovewo anotonhorera. Japan haisati yakura zvakakwana kuibvisa, uye Britain neFrance dzakava nyika dziri pasi peThird Reich neRussia.
  Saka kuoneka kwezvombo zvenyukireya kwakanonoka kwenguva yakati.
  Asi kufambira mberi, chokwadika, hakuchinjiki. Mafizikisi ari kushanda, dzidziso iri kukura, sezvakaita bvunzo dzerabhoritari. Asi chirongwa chenyukireya chinoda chido chehurumende. Tsarist Russia yanga yatove nekushushikana kwakawanda uye mari ine chekuita nekuwedzera kwenzvimbo yayo. Asi Hitler nokuda kwechimwe chikonzero akanga ane chigumbu pamusoro pepfungwa dzakadaro dzepurogiramu yenyukireya uye aidavira kuti chirongwa cheatomu chaizopambadza mari yakawanda bedzi.
  Pamusoro pezvo, mauto epasi eRussia nendege aive akasimba uye mazhinji pasi rose, uye mauto emugungwa aive achikurawo, kunyanya nekuda kwekukura kwehupfumi.
  Vakuru vakuru vetsarist nemamarshals vakasarudza kuvandudza matangi ekuvaka, kuvaka ndege, vatakuri vendege uye zvikepe zvehondo. Nei vachida ngano dzemabhomba enyukireya? Ndiko kuti, maGermany neRussia vakanga vasina hanya nedambudziko iri.
  Uye zvakare, pakanga paine zvakakwana mbishi zvinhu kuti urege kunetseka nezve simba zviwanikwa, zvirinani munguva pfupi iri kutevera.
  Saka, kunyangwe kutonhora kwese kwePentagon neWhite House, chirongwa ichi chakapfuura nekuUnited States. Uyezve, iyi haisi nyaya yekutya chete kuti maRussia kana maGermany achaenda mberi uye kuisa kudzvinyirira kuNyika Itsva, asiwo yehupfumi.
  Yarasikirwa nemukana wekugamuchira oiri kubva kuAsia, Africa, uye Middle East, United States kusvika pari zvino yakava nematsime ayo muTexas, Florida, uye yakatanga kuvandudzwa muAlaska.
  Asi huwandu hweUS hwaikura. Kuenda kune dzimwe nyika hakuna kuora mwoyo muRussia, uye vanhu vakaramba vachikura nokukurumidza. Vatema nemaArabu vakabvumirwa zvikurukuru kuenda kuUnited States.
  Hupfumi hweAmerica hwakanga huchikurawo, uye motokari dzakanga dzichiwanda.
  Uye kutsvaga kwakatanga kutsvaga mafuta enyukireya uye kuita kweatomu kwaigona kupa simba rakakura.
  Makore gumi apfuura kubva pakapera Hondo Yenyika II. Germany yaHitler yaive nechombo chitsva: madhisiki ndege aikwanisa kwete kungobhururuka nekumhanya kukuru, asi zvakare kuramba asingabatike kubva kumoto wepfuti.
  Mukuwedzera, maGermany akakwanisa kuunza setiraiti yakagadzirwa pamusoro pe orbit, uye zvinonyanya kukosha, muna June 1951, munhu wokutanga munzvimbo.
  Tsarist Russia yakanga yanonoka zvishoma, uye yakafambira mberi zvizere munaAugust wegore rino. MuItaly yefascist, shanduko dzakaitika mugore rimwe chete. Benedito Mussolini, mukwikwidzi wezita raJulius Caesar, ashaya. Kazhinji, mudzvanyiriri weItaly akabudirira mukutonga. Tichifunga nezvokukunda kwakaitwa muAfrica, kusanganisira Etiopia, nharaunda yaidzorwa neItaly yakakura kanenge katatu nehafu munguva yokutonga kwake. Mukuwedzera, Benedito muEurope akakwanisa kucheka chikamu cheFrance pamwe chete neToulon.
  Asi havana kumutendera kuti aende kuAlbania neGreece - idzi inzvimbo dziri mukati mechikamu chesimba reHumambo hweRussia.
  Benedito, chokwadi, aigona kunzi mukuru uye mukundi, kunyange zvazvo uto reItaly risina kupenya zvakanyanya nemabasa aro. Asi mwanakomana wake nomudyi wenhaka akazvitora seakaipa kupfuura baba vake.
  Uye akatora kudonha kwe1951 ndokupinda muAlbania neGreece ... Hazvishamisi kuti vanoti hondo huru dzose dzinotanga sekunge kamwe kamwe.
  Vladimir Wechitatu akatofara nazvo. Zvinhu zveItaly muAfrica zvakakura, zvakatokura kudarika zveGermany. Saka wadii kuvatora kana paine chikonzero chikuru?
  Mauto eRussia akatanga kurwisana musi waNovember 7, 1951, achirwisa Ethiopia, Libya neSudan. Mauniti eRussia akasimba, akawanda uye akagadzirira kurwa kupfuura eItari.
  Saka vakakurumidza kutanga kuparadza uto repasita... Asi hapana aitarisira kuti, pasina nyevero, Adolf Hitler aizobuda ari kudivi raMussolini Jr.
  Kunyangwe iwe ukatarisa mazviri, pakanga pasina chimwe chinhu chisingatarisirwi.
  Germany yakarasikirwa neHondo Yenyika Yekutanga kuRussia uye yakarasikirwa nenzvimbo yakanyanya muRussia. Uye kana maGermany akakwanisa kuwanazve zvavakanga varasikirwa nazvo kuMadokero nechido, ipapo kuMabvazuva, kutaura chokwadi, vakasiyiwa vasina chinhu.
  Saka Hitler ainyatsovimba nezvombo zvake zvitsva, kunyanya madisiko nemasoso anobhururuka. Mukuwedzera, Fuhrer akatenda kuti panguva ino zvingava nyore kurwisana neRussia kupfuura muHondo Yenyika Yekutanga, sezvo Germany neItaly vaizotungamirira kambani pasina kutarisana kwechipiri.
  Kuverenga kwakaitwawo kuti Japan, yakagumburwa nevaRussia, yaizopindawo muhondo kuFar East ndokusunga muvengi ikoko. Zvichida Portugal neSpain vachabatana nemubatanidzwa, seBritain neFrance? Ivo vari pedyo zvikuru neGermany kupfuura kuRussia. Uye dzimwe tariro dzakaiswa paUSA!
  Zvakare, America yakavaka mauto emugungwa anokatyamadza, vatakuri vendege zhinji uye nekuvandudza ngarava dzayo dzematangi - kunyangwe yaive ichiri yakaderera muhuwandu uye hunhu kumotokari dzemauto dzeNyika Yekare.
  Iyo yemagariro sisitimu muTsarist Russia yakaramba yakazvimiririra uye yakazara monarchy. The Tsar uye Emperor of All Rus 'vaiva nesimba rakazara: mukuru, mutemo uye kutonga. Paramende yakanga isipo. Kwaiva neState Council yavanhu yakagadzwa namambo, asi yaingova nekodzero dzokupa mazano. Mambo pachake akapa mitemo, pamwe chete nemirau. Aivawo nekodzero yokuuraya nokukanganwira, kunyange zvazvo, chokwadika, kwakanga kunewo kutongwa. Kutongwa kweJury kwakabviswa mushure mekupondwa kwaNicholas II, kuitira kuti vatongi vagadzwewo uye vabviswe na tsar kana vakuru vakagadzwa namambo.
  Iyi sisitimu yakanga ine zvese zvayakanakira nezvayakaipira. Kune rumwe rutivi, mambo anogona kukurumidza kugadzirisa ichi kana kuti dambudziko pasina kukakavara kana zvibvumirano, asi kune rumwe rutivi, kuwandisa kwesimba mune rumwe rutivi kwakadzvinyirira danho uye kwakapa mikana mikuru kune bureaucracy. Yakabereka zvakasiyana-siyana zvinofarirwa uye zvaunofarira. Vladimir haana kusiyaniswa nehunyengeri hwakanyanya uye kuvimbika muwanano. Kunyange zvazvo vakadzi vakanga vasina simba guru pamitemo yake.
  Mumunda wekuvaka tangi, Tsarist Russia yaive nemotokari zhinji dzine simba uye dzinorema. Nekudaro, ruzivo rwekurwisa mashandiro muAfrica rwakaratidza kuti kutyaira kwetangi kwakakosha zvakanyanya. Somugumisiro, tangi huru yeRussia haina kupfuura matani makumi mana neshanu. Sezvo huremu hwakawanda hwakagadzira matambudziko nekuyambuka-nyika kugona, kunyangwe nemakwara akakura.
  Mambo aida matangi anorema, asi vanachipangamazano vake vakarambidza mambo kuti arege kuvaisa mukugadzirwa kwakawanda. Asi muchina wemakumi matanhatu ematani waiwanikwa mumakopi zviuru zviviri. Uye tangi rinonyanya kufarirwa, "Nikolai" - 3, rakagadzirwa mumakumi matanhatu nezviuru zvitatu.
  Uye muchina unorema matani makumi mana neshanu, uye pfuti ine caliber ye122 millimeters. Nhumbi dzemberi dzinosvika mazana maviri emamirimita, kumashure uye mativi ari 120 millimeters, marongerwo ndeemhando yepamusoro.
  Hitler aifarira zvikuru michina mikuru. Uye ini ndaida kuve nehukuru pamusoro peNikolai mutangi rekugadzira. Mota yeGermany yakawedzera huremu kusvika matani makumi manomwe neshanu uye, iyi yaive yatove muganhu, nekuda kwekuti huwandu hukuru hwaive hwakaoma zvakanyanya kutakura munzira dzenjanji.
  Motokari yeGermany yakanga yakashongedzerwa nechombo che 128-mm, yakanga ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 250 mm, uye rutivi uye shure kwezvombo zve 180. Mamiriro acho ari pedyowo neyo classical.
  Nenhamba, tangi yeGerman yaive yakaderera katatu kune yeSoviet. Tisingarevi matambudziko ekushandisa michina inorema zvakanyanya.
  Nekudaro, midziyo yeRussia yakapararira munzvimbo dzakafara, uye pachikamu cheEuropean chemberi kune yakaenzana kuenzana muhuwandu hwemotokari nevacheche. Kunyange zvazvo kazhinji mauto eRussia akawanda zvikuru kupfuura eGermany. Uye Russia ine vanhu vakawanda: inosanganisira India, China, yakawanda yeAfrica, Middle East, Persia, Indochina nezvimwe zvakawanda.
  Zvechokwadi, chisarudzo chaHitler chekurwisa Tsarist Russia, kunyange kufunga kuti ane Japan neItaly kudivi rake, uye zvichida France neBritain, ibhejera huru. Asi Fuhrer mufambi mukuru.
  Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti dhisiki ndege iyo iyo Third Reich yakarovera tarisiro yakakwira zvakadaro haina kunyatso shanda mukuita. Kusikwa kwejeti yakasimba yelaminar kwakatungamira mukudyiwa kwemafuta, uye nguva yekubhururuka yemasoso anobhururuka yakazoita ipfupi. Saka vaigona kuita chimwe chinhu, vachifunga nezvokumhanya kwakakura pamadaro asina kunyanya kukosha. Pamusoro pezvo, kuyerera kwelaminar kwakadzivirira dhisiki kubva kumaoko madiki, asi zvakare yakadzivirira kupfura kubva kune sosi rinobhururuka.
  Saka maGerman aingogona kudonhedza mapfumo anodzorwa neredhiyo kubva kumadhisikiti avo, uye ipapo pakona yakamanikana, kana nekudzima kuyerera kwelaminar, asi panguva imwe chete kuva munjodzi.
  Asi, chero zvakadaro, Hitler akasarudza kurwisa Russia uye akakanda makadhi ake kutamba. Mukuwedzera, mufascist akatya kuti kana Italy ikakundwa, vaizomurwisawo. Aive nendebvu uye aisavimba nemunhu.
  Pakutanga, vaNazi vakawana kubudirira nekuda kwekushamisika kwekurwiswa uye kurongeka kuri nani kwemauto avo. Asi nguva yekurwisa yakasarudzwa zvisina kunaka. Chando chakatanga kudonha uye matangi akasvetuka. Iyo Fritz ingadai yakabata chikamu chePoland, kusanganisira Krakow, asi yakanamatira padyo neWarsaw.
  Muchina wemauto eRussia waitenderera ... Japan, sezvaitarisirwa naFuhrer, yakapinda muhondo, asi ngarava dzayo dzakanga dzisina hukuru pamusoro peRussian Pacific Fleet, uye hondo dzakanga dzakaenzana. Uye Japan haina kukanganisa masimba ayo epasi kubva kuWestern theatre yekushanda. Mukuwedzera, vaSamurai vakanga vakaderera kune veRussia mumhepo, zvose muhuwandu uye muhutano. Uye Nyika yeZuva Rinobuda yakakwanisa kutora zvitsuwa zvishomanana chete.
  Franco naSalazar vakangwarira havana kukurumidza kupinda muhondo. Russia muvengi akasimba zvikuru. Tinofanira kurinda uye kumirira. Munhoroondo chaiyo, Franco akazviganhurira panguva yeHondo Yenyika Yechipiri kutumira chikamu chebhuruu chevazvipiri vefascist.
  Zvino kuenzana kwesimba kwakaratidzika kusaenzana zvikuru muAfrica.
  Italy yakakurumidza kurasikirwa nezvinhu zvayo mukondinendi ine rima.
  Muchirimo cha1952, mauto etsarist akatanga kurwisa muEast Prussia uye akakwanisa kupaza kudzivirira kwemuvengi zvakadzama. VaNazi vakaomerwa nekusiya kufambira mberi kweuto retsarist paKonigsberg, asi mauto emambo akatanga kuenderera mberi kuSudetenland neKrakow.
  Zvakazoitika kuti mamwe matangi eRussia ane nimble aikwanisa kurwisa muvengi anorema, asi asina kusimba. Zvikamu zveChinese pasi pekuraira kwevakuru veRussia vakaitawo zvakanaka.
  VaGermany vakamanikidzwa kubva kuKrakow ... Uye ipapo, nekuda kwekutyisidzira kwekukomberedza, vakatanga kudzoka kubva kuVistula kuenda kuOder.
  Kwete, iyi yakanga isiri nzira yehondo yaitarisirwa naFuhrer. Asi imhosva yangu. Uyezve, vaFrance neBritish, vanzwa kunhuwa kwefascist basa, havana kumboedza kufira Fuhrer. Saka kuzadzazve kwakakanganiswa, uye nyika dzevassal dzakada kugara kunze.
  Uye zvinhu zvakanyanya kuipa zvakaenda kumaGerman kumberi.
  Pakasvika chando, maGermany akanga arasikirwa nezvinhu zvavo zvose muAfrica. Uye munguva yechando, muchirimo, vakadzokera zvachose kuOder. Mauto eRussia akasunungura Prague neSudetenland ndokuenda kuVienna. Pamusoro pezvo, vakakunda Italy ndokutora Roma, Naples, neSicily. Saka chirimo cha1953 hachina kuvimbisa chinhu chakanaka kuvaNazi. Zvisinei, pana April 8, 1953, Hitler akafa kamwe kamwe. Hutungamiri hutsva hweGermany huri kukumbira zvikuru rugare.
  Vladimir Kirillovich Romanov nerupo akabvuma. Asi maGermany akabhadhara zvikuru nokuda kwayo. Muganho mutsva zvino wakapfuura neOder: Belgium, Holland, neDenmark zvakagamuchira uchangamire, asi mukati mehurongwa hwevassal state yeRussia Empire. France yakawanazve zvinhu zvayo zvakamborasika, asi yakatonyanya kutsamira paRussia.
  Italy neGermany dzakarasikirwa nemakoloni avo ose, ayo zvino akazova pfuma yekorona yehumambo. Italy pachayo yakagamuchirawo chimiro chevassal yeRussia, uye Sicily neSardinia yakava chikamu chehumambo hwaVladimir III.
  Germany yakarasikirwawo nekuzvitonga kwakawanda uye yakabhadhara muripo mukuru.
  Japan yakarasikirwawo nezvinhu zvayo zvose kunze kwenharaunda yayo uye yakamanikidzwa kuva nyika inotonga pasi rose. Uye Tsar Vladimir Kirillovich Romanov akagamuchirawo zita raMambo weJapan.
  Chokwadika, rutivi irworwo rweAustralia rwaimbova rweNyika yeZuva Rinobuda rwakavawo pasi poudzori hweRussia.
  Muna August 1953, United States yakazoedza bhomba reatomu. Makore masere gare gare, nyanzvi yenyukireya yakanga yabuda mubhodhoro. Chero zvazvingava, kufambira mberi hakugoni kumiswa. Uye kuonekwa kwebhomba reatomu hakudzivisiki. Mumamiriro ezvinhu akanyanya kunyanyisa, zvombo zvenyukireya zvinogona kuoneka makore anodarika makumi maviri gare gare pane zvazviri chaizvo.
  Nekunonoka kumwe, hurumende yetsarist yakatanga kuvandudza mhinduro yayo.
  Kusvika pari zvino, United States yaisagona kusarudza kuenda kuhondo nehumambo hwakasimba kudaro. Uyezve, hazvisi nyore kusvika kune makuru eRussia maindasitiri uye ehupfumi nzvimbo kubva mhiri kwemakungwa.
  Uye kugadzirwa kwechaji dzenyukireya kwaida zvose zviri zviviri nguva nemari! United States yakanga ine mari, asi nguva yakanga yava kupera. Tsarist Russia, ine zviwanikwa zvayo uye simba renjere rakasimba, yakakurumidza kugadzirisa gaka munzvimbo ino. Uye muna 1956, bhomba reatomu rakaonekwawo muna Vladimir III.
  Zvakanyanya kuderera kuRussia muhuwandu uye zviwanikwa, iyo capitalist uye democracy USA zvishoma nezvishoma vakarasikirwa nemakadhi avo ehwamanda.
  Chinhu chete chavaigona kuita kushandisa zvombo zvenyukireya sechidziviriro uye kuyedza kukanganisa Tsarist Russia kubva mukati. Asi kusvika pari zvino havasati vabudirira.
  Vladimir Kirillovich akanga asina dzinza rechirume rakasara kubva kumukadzi wake wokutanga , uye akaroorazve. Uye akaberekazve mugari wenhaka, achimuti George.
  Tsarist Russia yakaita kuwedzera nzvimbo. Muna 1959, kutiza kwemurume kuMwedzi kwakaitika rinenge gore pamberi pevaAmerica. Ipapo muna 1971 kuenda kuMars. Imwe nyika yave yakachengeteka kupfuura chokwadi.
  Muna 1975, murume akagara paVenus. Muna 1980 paMercury. Muna 1981 pane imwe satellite yeJupiter. Uye muna 1992, mugore rekufa kwaVladimir Kirillovich Romanov, muRussia cosmonaut akazvikudza akaisa tsoka paPluto.
  George wekutanga akagara nhaka yekorona aine makore gumi nemasere. Uye kazhinji, tinogona kutaura kuti Vladimir Wechitatu, Mukuru, akapedza kutonga kwake kwemakore 54 zvinobudirira zvikuru. Uye ipapo Romanov dzinza rakaenderera mberi.
  
  
  
  NICHOLAS CHEPIRI MIBVUNZO YAKAKANYANYA YEMIBVUNZO!
  Ngatitii Tsar Alexander Wechitatu, pane kudaro, akafa kare: muna 1987 kubva pakuedza kuuraya kwakarongwa nemukoma waLenin mukuru: Alexander.
  Zvaizotonyanya kuipa. Asi kwete chaizvoizvo. Nicholas II akava tsar kare, uye akaroora kare: kuti aise mwanakomana wake pachigaro kana chimwe chinhu chakaitika. Asi mudzimai wake akasiyana, uye mugari wenhaka ane hutano, uye Rasputin haasipo zvachose. Uye saka pakutanga, kazhinji, semunhoroondo chaiyo: TRANSIB iri kuvakwa, hupfumi huri kuwedzera - kuwedzera kuChina. Chokwadi, ngarava dziri kugadzirwa muGungwa reBaltic gore rakapfuura. Uye kusimudzira zvishoma, nekuda kwekusimuka kwekutanga kweiyo nyanzvi yemari Witte.
  Hondo neJapan haina kutanga zvakanaka, asi Varyag akakwanisa kutiza, uye Admiral Makarov haana kufa. Nyaya yakachinja zvishoma, uye zvinhu zvose zviri kufamba zvishoma zvakasiyana. Asi munhoroondo chaiyo, chokwadi, Varyag akanga angosara nguva shomanana yokutiza, uye rufu rwaAdmiral Makarov rwakanga rwuri netsaona uye rusingabviri.
  Zvikepe zveRussia, zvichitungamirirwa naAdmiral Makarov, zvakaita nounyanzvi uye zvakanyura zvikepe zveJapan. Uye ipapo, apo ngarava dzehondo dzeJapan mbiri dzakaputika pamusoro pemvura, Makarov akarwisa masamurai ndokunyudza dzimwe gumi nehafu ngarava.
  Kureva kuti zvinhu zvose zvakafamba zvakanaka. Uye Japan yakarasikirwa noukuru pagungwa.
  Asi panyika, vaSamurai vakaratidza kuva vasina simba. Kuropatkin akashora kuedza kwese kweJapan kufambira mberi uye kukuvadza kukuru pavari. Zvisinei, haana kunyanyokurumidza kuita chimwe chinhu. Asi nokukurumidza ngarava dzeRussia dzakasvika kubva kuGungwa reBaltic, uye Makarov pakupedzisira akatora kudzora kwemvura yose.
  VaRussia vakatotanga kuunza mauto muTaiwan, uye ipapo paKuril ridge.
  Kusvikira Theodore Roosevelt apindira ndokupa kuyananisira. Russia yakagamuchira Manchuria, Korea, Mongolia, Kuril cheni, uye Taiwan.
  Zheltorossiya yakaonekwawo. Nokudaro humambo hutsva hwakaumbwa.
  Zvisinei, mambo haasati anyanya kuomesa musoro. Muna 1914, Hondo Yenyika II yakatanga. Russia yakagadzirira zviri nani kuhondo iyi: hupfumi hwakasimba, nharaunda nehuwandu hwevanhu zvakakura, uye hapana kufunga munzira. Uyezve, pakanga pasina kuderera kwehupfumi kwakakonzerwa nemhirizhonga uye kunonzi kumukira.
  Hondo Yenyika Yokutanga yakapfuurira nemwero yakasiana-siana yebudiriro. Pakanga pane kukanganisa uye kubudirira kwevakuru veRussia. Asi muna 1915 maGermany akakwanisa kubudirira zvishoma, sezvo tsarist hondo yakanga yakakura uye nani anopiwa. Asi zvakadaro, Russia yakarasikirwa nehafu yePoland neGalicia. Asi maGermany haana kukwanisa kupinda muBelarus uye nyika dzeBaltic - mutsara wepamberi wakapfuura neVistula.
  Uye mugore rechigumi nematanhatu, hondo yetsarist yakatowana kubudirira kukuru pamusoro peAustria neTurkey. MaOttomans akapotsa akundwa zvachose. Kungofanana nevaAustria vakatora Przemysl neKrakow. Germany yakatanga kutya. Muchirimo che'17, maRussia akatora Istanbul. Tsarist Russia yakawanawo budiriro yakakosha panguva yezhizha inogumbura Austria neGermany. Uye mukudonha, apo mauto etsarist akanga atosvika kuOder, Germany yakakunda. Kukamukana kweAustria-Hungary neTurkey kwakatevera. Russia yakagamuchira Asia Minor, kuchamhembe kweIraq, uye Istanbul. Galicia, Bukovina, Czechoslovak uye Hungarian humambo uye Krakow. Uyezve Danzig, chikamu cheEast Prussia, Klaipeda dunhu. Russia, nokudaro, yakasimbisa kakawanda pamusoro. Uye Germany yakabhadharawo muripo wakakura.
  Tsar Nicholas II akanga asina kukurumidza kutora zvose uye munhu wose. Asi maRussia, maBritish neFrance akapatsanura Saudi Peninsula. Ipapo maBritish nemaRussia akapatsanura Iran neAfghanistan. Yakapedzwa kupatsanurwazve kwenyika.
  Kutozosvikira muna 1929, nyika yose yakanga ichiwedzera, kutozosvikira Kuderera Kukuru Kwoupfumi kwatanga. Muna 1931, Japan yakatanga hondo neRussia. Uye yakakurumidza kukundwa uye, pamwe chete nezvose zvePacific, yakagara. Zvino kwakauya referendum uye kubatanidzwa muRussia.
  Kutora mukana wekuderera kweBritain, France, neUnited States, zvakabatwa neKuderera Kukuru, Tsar Nicholas II akatungamirira hondo kuti atore China. Uye uku kwakava kukunda kwake kukuru.
  Kuti akurumidze kukurumidza kusimudzira Russification, Nicholas II akaita chisarudzo chisina kutendeseka - akasuma zviri pamutemo barika muRussia - achichinja dzidziso yebhaibheri uye dzidziso dzeChechi yeOrthodox. Aya ndiwo matambirwo akaitwa shanduko iyi.
  Mambo akazvitorera mukadzi wechipiri. Vanhu vokuRussia vakakurudzirwa kuroora vokune dzimwe nyika uye kuva nevana vakawanda. Huge China zvakare yaifanira kuve Russiansified. Ndeipi nzira yakanaka yekuita izvi? Kuroora vakadzi vechiChinese!
  MuGermany, Hitler haana kuva nesimba. Munyaya iyi, akashaya zvishoma. Kunyanya kunyanyisa. Chinonyanya kutsamwisa aiva mufascist Mussolini, uyo akatora Ethiopia. Uye kurota kuva Kesari mutsva neTrojan yakakungurutswa mune imwe.
  Muna May 1937, hondo yakatanga pakati peRussia neItaly. Sezvakazoitika, Mussolini akazova kuzviuraya. Mauto eRussia akatora yese Italy mumwedzi miviri, uye mune imwe nhatu makoroni ese ehurumende. Tsarist Russia yakazosanganisira Romania neYugoslavia, uye gare gare Bulgaria. Vapedza kutorwa kwematunhu. Mukupera kwa1939, Nicholas II akafa. Uye mugari wenhaka yake, ane utano hwakakwana Alexei II, akava mambo mutsva.
  Muchiitiko ichi, Nicholas II akatonga kwemakore makumi mashanu nemaviri - kupfuura mugumisiro waIvan the Terrible. Uye kutonga kwake kwakave kwakabudirira zvikuru munhoroondo yeRussia, uye kukunda kwake kwaingova kuputsa-rekodhi. Hakuna mambo akambotapa zvakawanda kudaro. Russia yakazogara muChina, uye yakasimbisa kumativi ese.
  Zvisinei, ipapo, pasi peAlexei Wechipiri, nguva yakareba yorugare yakatanga. France, Britain, neUSA dzaisada hondo. Asi Germany yakatorerwa zvombo uye yakanga isina simba. Saka pakaitika mamiriro ezvinhu akadzikama.
  Humambo hwemakoloni hwakaramba huripo. Russia yakaramba iri nyika hombe, asi Britain yaive yakarongeka simba rechipiri uye yaive yakaderera zvishoma munzvimbo kune humambo hweTsarist. Nekudaro, Australia, South Africa neCanada dzaive dzinenge dzakazvimirira. Uye muIndia... Muna 1968, mhirizhonga huru yakatanga muIndia uye mushure memakore maviri ehondo maBritish akadzingwa. Asi mauto etsarist akapinda munharaunda yeIndia uye akadzvinyirira kuratidzira. Mushure mezvo Britain yakarasikirwa nekoloni iyi uye Russia yakaitora. Nenguva isipi Russia yakatorawo kumaodzanyemba kweIran.
  Mushure meAlexei wechipiri muna 1969, chigaro chakagara nhaka naNicholas wechitatu. Humambo hweTsarist hwakanga huchiwedzera. Saka France yakarasikirwa nekutonga pamusoro peIndochina neThailand muna 1979. Uye mauto amambo akauyawo ikoko.
  Uye mumakore makumi masere nemakumi mapfumbamwe, Africa yakava pasi pekutonga kweTsarist Russia. Mushure me2001, Peter, mwanakomana wechina waAlexei II, akakwira pachigaro cheRussia.
  Tsarist Russia panguva ino yakanga yatora dzinenge Africa yese, Asia, uye yakatora makoroni edzimwe nyika, kusanganisira Indonesia. Asi hazvo hazvina kupikisana neAustralia.
  Nguva yerunyararo yasvika. USA, Britain neFrance vaive nezvombo zvenyukireya, Germany yaive nesimba rehupfumi. Russia ine simba rehupfumi, zvombo zvenyukireya, mauto makuru pasi rose uye huwandu hwevanhu. Uye ichiri hutongi hwehutongi hwehutongi pasina paramende. Vanhu vekuAmerica, vari simba rechipiri, kana kunyange simba guru, vakaita izvi kuRussia.
  Zvisinei, kushaikwa kwedemocracy hakuna zvachose kutadzisa budiriro yebudiriro. Kunyanya, kumashure muna 1943, muTsarist Russia, murume wekutanga akabhururuka mudenga. Uye muna 1961 kuenda kumwedzi. Kuenda kuMars kwakaitika muna 1974. Uye pakazosvika 2000, anenge ese mapuraneti eSolar System akange ashanyirwa. Rwendo rukuru rwokuenda kunyeredzi rwakanga rwuchigadzirirwa. Akatanga muna 2018, uye akapora kuna Alpha Centauri.
  Saka tsarism haina kutadzisa sainzi kufamba zvachose. Peter wechina wedzinza reRomanov akatozivisa kuti kuvhenekerwa absolutism kwaive nani.
  Kunyanya kutarisana nekumashure kwezvinonyadzisa izvo zvinogara zvichizunungusa hutongi hwaDonald Trump.
  Nicholas II akanga achiri kuonekwa semambo mukuru wenguva dzose uye vanhu. Tsarist Russia pabhiza uye nyika hegemon. Kunze uye makoloni ari kuita zvishoma nezvishoma kuva Russified. Humambo huri kuwedzera simba. Uye nyika yose yakava nzvimbo iri nani.
  Uye nei? Kutenda kuna Alexander Ulyanov, mukoma waLenin, uyo akaurayiwa nokuda kwekuzviuraya. Lenin pachake akaramba ari kunze kwenyika. Akasangana neWales uye akafarirawo kunyora ngano dzesainzi, kubva kwaakapfuma kwazvo uye akaita mukurumbira. Saka akava nomukurumbira, akava nomukurumbira nomukurumbira, uye akashandurirwa mundimi dzakawanda. Stalin akafira mujeri nekuda kwetibhii uye, kazhinji, yakaramba ichizivikanwa chete kune nyanzvi. Nenguva isipi Trotsky akatanga kuita zvechimurenga uye akaita basa rakanaka semukuru, achikwira kusvika pachinhanho chePrivy Councillor uye Mutevedzeri weGurukota. Voznesensky akava mushumiri pasi pemambo uye akawana zvakawanda. Khrushchev akaramba ari mutengesi muduku uye haana kuwana mukurumbira. Brezhnev akasimuka kusvika pachinzvimbo chemukuru. Andropov akashanda muchipurisa uye akavawo Colonel. Gorbachev akava muzvinabhizimisi mukuru uye showman. Yeltsin akaramba ari mutengesi. Putin akasimuka kusvika pachinzvimbo chemukuru mumapurisa epachivande uye akaenda pamudyandigere nerukudzo. Medvedev mushandi wechidiki. Zhirinovsky, muvambi wepepanhau, uye showman. Zyuganov akaedza kushanda pasi pevhu kurwisa Tsar. Akagamuchira mutongo wejeri, akabva ava muzivisi wemapurisa epachivande. Akasiya chinzvimbo chemukuru. Zhukov akasimuka chete kusvika pachinzvimbo chevakuru. Vasilevsky akava refutenendi mukuru, Shaposhnikov akava refutenendi General. Kolchak mukuru admiral uye mubati wemirairo yakawanda. Makarov zvakare akava mumiriri mukuru, akarwa muHondo Yenyika Yekutanga. Zvisinei, kwete mune yokutanga, asi hondo yenyika bedzi, sezvo kwakanga kusina hondo yenyika yechipiri. Akave akakurumbira ... Brusilov akava muchengeti wemunda uye mubati weChirongwa cheSt. Andrew the First-Called. Denikin, Wrangel, Kornilov, uye Kuropatkin vakava mauto emumunda.
  Uye upenyu hwaiva hwakanaka pasi pemadzimambo. Uye mitengo haina kuwedzera kwemakore anopfuura zana. Uye ruble yakanga yakagadzikana yegoridhe inotsigirwa ye 0,77 gramu. Uye vanhu vazhinji vaigara zvakanaka pasi pamambo.
  Munhu wese aive nekodzero dzakaenzana uye vazhinji vaizviti maRussia, kunyangwe maAfrica. Zvinhu zvaifamba zvakanaka kumunhu wese aive pasi paTsar. KuvaJudha vechitendero chisiri cheOrthodox chete ndiko kwakaramba kuchidiwa pekugara. Asi izvi zvakava zvishoma nezvishoma.
  Pasi pamambo, zvisinei, pane mamwe matambudziko. Imwe yacho, kuwanda kwekuzvarwa uye kufa kwakaderera kwakakonzera kuwandisa kwevanhu. Asi izvi zvaizogadziriswa kuburikidza nekuwedzera nzvimbo. Mukuwedzera, kufambira mberi kwesayenzi uye zvekurima kwakaita kuti zvikwanisike kugadzirisa dambudziko renzara. Paiva nezvokudya zvaikwana munhu wose. Asi kuwedzera kwechiverengero chavagari vapasi muumambo hwacho kunopfuura zvitatu muzana pagore. Uye izvi zvakatyisidzira dambudziko mune ramangwana.
  Hurumende yetsarist yakawana nzira yekubuda mukuwedzera kwechadenga. Uye zvaiita sezvine musoro. Uye nyeredzi nyowani dzakavakwa uye tsvakiridzo yekumhanya kwepamusoro-soro yakaitwa.
  
  
  
  MAKUMI MAKUMI MAKUMI YEMAKORE AALEXANDER MATATU - AKAKURU!
  Kuedza kuuraya kwaAlexander II muna 1866 kwakabudirira. Izvi zvakaita kuti mambo mudzikinuri akafa. Uye Alexander wechitatu akakwira pachigaro cheushe. Chakanakira ndechekuti vakanga vasina nguva yekutengesa Alaska, uye mambo mutsva weRussia aisada kusiya chero nyika. Kunyangwe ivo vari kure uye vasati vanyanya kukosha.
  Uyezve, kuvakwa kwemugwagwa unoenda kuSiberia kuenda kuVladivostok kwakatanga kunyange kare. Uye inofanira kunge yakasvika Chukotka!
  Tsar Alexander Wechitatu aive akasimba, akasarudzika, ane simba-aida, ane hutano, uye akasimba zvakanyanya mumuviri. Akatonga neruoko rwakasimba, uye pasi pake Russia yakapinda munguva yekubudirira kukuru uye kubudirira!
  Saka zvakanaka kuti mambo mukuru akatanga kutonga makore gumi nemashanu apfuura kupfuura munhoroondo chaiyo!
  Kutanga, akadzvinyirira kuratidzira kwese nevamutsi uye Narodnaya Volya. Akabva atanga kuvandudza mauto nemauto emugungwa. Nekugadzirisa zvinhu.
  Mambo vakawana zvakawanda. Migwagwa, mabhiriji, mafekitari akavakwa, uye nyika yakakurumidza kuvandudza capitalism. Ndichiri kuchengetedza hutongi hwejekerere. Hurumende yetsarist yakarwa hondo diki, ichifamba nepakati peAsia uye ichiwedzera simba rayo ipapo.
  Hondo huru yakatanga neTurkey muna 1977. Zvakatofamba zviri nani, nekukurumidza, nekukunda zvakanyanya nekurasikirwa kushoma pane munhoroondo chaiyo. Iyo nyanzvi yeSkobelev yakapenya mairi muchiedza chakazara!
  Mauto eRussia akakunda maTurkey nekukuvadzwa kushoma. Uye vakakwanisa kutora Istanbul pakarepo. Kubva pavakasvika pasati pava nechikwata cheChirungu. Hondo iyi yakabudirira kwazvo zvokuti mambo-mupristi ainzi Alexander Anokunda! Uye Skobelev akava gotwe mumunda Marshal munhoroondo yeRussia.
  Türkiye yakakamurwa. MaBritish akatora Egypt neSudan. Russia yakatora Iraq, Palestine, Siria, uye rutivi rweSaudi Arabia, Asia Minor, Armenia yose, uye Balkan!
  Saka, nokukurumidza uye zviri nyore, Alexander wechitatu akatora nzvimbo huru. Uye akapfuurira mberi nekukura kwake kuchamhembe. Kufamba nemuIran, Turkmenistan, uyezve kuAfghanistan!
  Hondo yeTsar yakaisawo maonero ayo kuIndia! MaBritish akanga agadzirira kurwa. Mubatanidzwa weRussia, Germany, Austria-Hungary uchirwisa France neBritain wakabuda.
  Germany yakaramba ichirwisa Republic of the Rooster muna 1992. Britain yakazivisa hondo kuGermany neRussia. Austria-Hungary yakawana Bosnia neHerzegovina, uye yakarwisa Italy.
  Russia yakatanga kurwisa India, uye zvinhu zveFrance neIndochina. Aya ndiwo matangiro akaita Hondo Yenyika Yekutanga. Asi Russia nemaGermany vatove pamwe chete!
  Russia yakarwisawo Egypt.
  Mauto etsarist, nerutsigiro rwevagari vemo, anotora India neIran. Vanowedzera kupinda muIndochina. Uye vaPrussia zvakare vanokunda maFrench uye vakakomberedza Paris.
  Uyezve, maRepublicans anoramba kukanda mapfumo pasi. Uye Paris inorwiswa, yakaparadzwa zvikuru. MaGermany anotorawo zvose Belgium neHolland.
  Britain yave nenguva iri muhondo. Mauto eRussia anotora Egypt neSudan. Kune hondo mugungwa. Mauto eRussia ari kufamba muAfrica. Kwese kuSouth Africa. Uye anozviunganidzira makoroni. MaGermany anobatawo zvimwe zvinhu.
  Asi Austria-Hungary yakabatikana muhondo neItaly. Chokwadi, muna 1894, maGermany akauya kuzobatsira vaAustria. Uye vanopedzisa kukunda kweItaly.
  Mushure mezvo nyika yemaranjisi yakakamurwa pakati pavo.
  Hondo inofamba ichienda kugungwa. Uye pano hunyanzvi hwemukuru wemauto Admiral Makarov hunozviratidza. Iyo inowana huwandu hwekukunda kwakajeka. Kumanikidza tenzikadzi wemakungwa kuti atende.
  Russia yakatora hutongi hweIndia, Indochina, zhinji dzeAfrica, uyewo Australia, ichigogodza maBritish kubva ipapo. Mauto eRussia akabva kuBritain neCanada. Uyewo kutanga koloni ikoko. Nokudaro, Britain yakarasikirwa nedzinenge nyika dzayo dzose, uye Russia yakadzitora. Kutorwa kweCanada kwakafambiswa neRussia ichichengeta kutonga pamusoro peAlaska. Uye kuvapo kwezvikepe zvine simba zvikuru. Uye nyanzvi yeAdmiral Makarov naRozhdestvensky.
  Zvakanaka, handizvo zvoga. Russia yakananga kuChina. Uyewo kubudirira zvikuru. Uye muna 1904, hondo neJapan yakatanga.
  Asi kusiyana nenhoroondo chaiyo, hondo iyi yakave isina kuoma, asi yakakurumidza. Uyezve, zvikepe zveJapan zvakanga zvisina simba, nepo Russia, pane kudaro, yakanga yakasimba zvikuru. Akunda maJapan, mauto eRussia akatora Tokyo. Uye zvakare referendamu yakaitwa, uye ruzhinji rweJapan rwakavhota kuti vajoine Russia.
  Tsar Alexander III akakunda kukunda kutsva. Ipapo kwakauya kutorwa kwokuzvidira kweChina. Saka dunhu nedunhu, dunhu nedunhu. Umambo hwamambo hwakasvika pamwero mukuru. Kubva kuU.SA, yose yeCanada neAlaska, yose yeAsia, Austria, nzvimbo yePacific. KuSouth Africa nekune Germany kuWest Africa.
  Uyezve, Austria-Hungary. Simba guru rakadaro.
  Asi, chokwadika, maGermany neAustria vaida zvakawanda. France ichiri kutorwa neGermany. Britain, yakagumburwa neRussia, inodawo hondo.
  Kaiser akakwanisa kuunganidza mubatanidzwa: Spain, Portugal, Germany, Austria-Hungary uye Sweden kurwisa hofori Russia. MaGermany akanga akwanisawo kutora Denmark neNorway munguva yehondo neBritain. Mubatanidzwa une simba wakaumbwa.
  Uye hondo yakatanga musi waAugust 1, 1917. Panguva iyo Alexander wechitatu akafa uye Nicholas II akakwira pachigaro. Kuverenga kwakaitwa kuti pasina mambo mukuru akadai saAlexander weTatu, akange awana makore makumi mashanu nerimwe, Russia yaizorasikirwa.
  Asi Nicholas II aive nesimba risingaperi uye rakasimba. Pasina Rasputin uye anorwara mugari wenhaka. Saka aigona kurwa nemubatanidzwa.
  Zvino hondo yakatanga... MaGermany akatsika-tsika sechamupupuri. Mauto eRussia akasangana navo nekurwisa kwakasimba. Hondo huru uye inotyisa yakatanga.
  Nicholas II, kazhinji, achivimba neketani yenhare, akapedza zvakakwana zvikamu zveGermany neAustria. Uye akabva atanga kupikisa. Uye muAfrica, mauto eRussia, achishandisa matangi ekutanga epasi-light-terrain, akakunda zvachose maAustria neGermany. Uye vakabvisa Rima Continent.
  Zvose Sweden neNorway dzakakundwa nokukurumidza.
  Hondo yakatora gore nehafu uye yakapera neuto reRussia, iro rakanga rakawanda uye rine matangi akasimba, akatora Europe yose. Ipapo Britain yakawa. Russia yakazogadza hutongi pamusoro pekumabvazuva kwehemisphere.
  Uye Tsar Nicholas II akavawo mukundi mukuru. Rugare rwakatonga kutozosvikira muna 1929, apo Kuderera Kukuru Kwoupfumi kwakatanga. Dambudziko guru rehupfumi rakakonzera kuti muna 1931, musi waMay 1 chete, hondo yakatanga pakati peRussia nemasimba makuru ekupedzisira, USA!
  Hondo yaMambo Nicholas II yakapinda mumiganhu yeAmerica. Masimba akanga asina kuenzana. IAmerica yakanga isina matangi uye yakanga isina kunyatsodzidziswa. Uye Russia yakakunda United States kakawanda. Vakuru vehumambo hwatsarist vaivewo nani. Saka hondo yakaenda neimwe nzira kubva pakutanga. Russia yakanga ichikunda uye ichifambira mberi. Uye musi waSeptember 30, mushure mekutorwa kweNew York neWashington, United States yakakunda. Nokudaro, imwe peji munhau yakavhurwa. Muna 1934, Nicholas II akatanga kurwisa Mexico ndokuzokwira kuLatin America, achikunda nyika dzeLatin. Kusvikira iyo yekupedzisira yakazvimirira republic yeChile yakawa muna Zvita 1936.
  Nokudaro, Nicholas II akazopedzisa nyaya yacho. Tsarist Russia yakabatanidza nyika dzose uye vanhu vepasi.
  Musi waNovember 7, 1937, Mambo wepasi rose Nicholas Mukuru akadonha mundege. Uye kutonga kwake kwakagumawo. Alesey II akava mambo. Mugari wenhaka ane hutano, wechidiki - anenge makumi matatu nematatu. Pasi pake, kuwedzera kwenzvimbo kwakatanga. Miganhu mitsva nendege itsva. Humambo hwaive husingazununguki. Vanhu vakabatana uye vanokunda nzvimbo.
  GENERALISIMO KONDRATENKO
  Mutungamiriri wePort Arthur akafa; chaizvoizvo, munhoroondo chaiyo, akakuvadzwa mumusoro, asi chidimbu chechidimbu chakapfuura mamirimita mashomanana pedyo neuropi. Muchidimbu, mutengesi uyo akapa muzinda akafa uye nzvimbo yake yakatorwa negamba rekudzivirira kwePort Arthur, Kondratenko.
  Kuti asimbise kudzivirira kwenhare, mutungamiri mutsva akanyorera vafambisi vese vezvikepe uye zvombo zvehondo kumahombekombe, ndokubvisa mauto, asi akasimbisa Port Arthur.
  Nekuda kweizvozvo, muzinda wakanyatsochengetedzwa, pamwe nehunyanzvi zviito zveMutungamiriri Kondratenko. Dziviriro yakamira zvakabudirira. Kondratenko yakasimbisa kudzivirira kwenhare yeVysokaya munguva uye maJapan haana kukwanisa kuitora.
  Pakupera kwaDecember, vaSamurai vakanga vaneta nokurwiswa. MunaJanuary pakanga pane runyararo rwakakonzerwa nekuedza kwaKuropatkin kuisunungura, asi haina kubudirira zvikuru.
  Muna February makava neimwe denho, uye zvakare yakasemburwa nokurasikirwa kukuru nokuda kwamaJapan.
  Panguva yekuzvidzivirira, mukomana Oleg Rybachenko akazvibata nougamba. Panguva yekukomba kwacho, mukomana wepaimba iyi aingova nemakore gumi chete. Mwana uyu akarwa nevanhu vakuru ndokuenda kunoona vanhu.
  Akazviratidza kuva akashinga zvikuru uye anorwa. Mudziviriri akaramba. Iye zvino March atosvika ... MaJapan akadzokera zvakare. Ropa reSvondo harina kuitika muRussia, nokuti Tsar Nicholas, sezvo Port Arthur aiva nemafungiro akanaka, akaenda kuvanhu. Hondo yeRussia yakazadzwa zvakare uye yakakura uye yakakura. Pakupera kwaKurume, maJapan akaedza kufambira mberi, asi mauto aKuropatkin aive nehukuru hukuru hwenhamba uye akadzora kurwiswa kwese.
  Uye zviri nani zvakadaro, mauto eGeneral Legs akasungwa nekukombwa kwePort Arthur. Mushure mekutambura kurasikirwa kukuru, maJapan akadzokera. Asi zvakare Kuropatkin akazeza.
  Pakupera kwaApril, kurwiswa kutsva kwakatevera, uko, zvisinei, kwakazvidzwawo.
  Uye Oleg Rybachenko, mukomana uyu ane ushingi akatotora mutungamiri weJapan, achishandisa musungo, hongu.
  Pakutanga kwaMay, kurwisana kuduku chete kwakaitika, uye pachikwata che25 Rozhdestvensky chakapinda muPort Arthur. Mumiriri ane mukurumbira akaunza zvikepe makumi mashanu neimwe, zvichiyambuka makungwa matatu kamwechete!
  Mushure mezvo dziviriro yakagamuchira kusimbiswa. Uye pakutanga kwaJune kurwisa kwekupedzisira paPort Arthur kwakatevera. Kurwiswa kwacho kwakaoma uye kunotyisa. Zvakare zvakanyangadzwa nekurasikirwa kukuru kune maJapan. The Tsar pakupedzisira akabvisa Kuropatkin ndokugadza Linevich. Pakati paJuly 1905, maJapan akazokundwa. Uye heroic kudzivirira Port Arthur, iyo yakatora inopfuura gore, yakapera.
  Kondratenko akapiwa Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Kudanwa. Uye akagamuchira chigaro chemutongi wemunda. Ipapo boka reRozhdestvensky, pamwe chete naPort Arthur, vakakunda maJapan pagungwa. Uyezve, Admiral Togo pachake akafa muhondo.
  Japan yakamanikidzwa kuita runyararo neRussia, kuburikidza nekuyananisa kweUnited States.
  Taifanira kusiya Kuril Islands neTaiwan. Russia yakawana dziviriro pamusoro peKorea, Manchuria, uye kutonga pamusoro pePort Arthur. Pamusoro pezvo, Japan yakabhadhara muripo mukuru webhirioni yegoridhe yen kuTsarist Russia.
  Kukunda kwakasimbisa nzvimbo yaTsar Nicholas II. Russia yakawedzera matunhu ayo, uye Zheltorossiya yakatanga kuumbwa nekuda kwekuzvidira kutorwa kwematunhu eChinese. Hapana State Duma - Russia yakaramba iri humambo hwakakwana, pasina paramende.
  Zvechokwadi, nekuda kwekukunda uye kugadzikana kwezvematongerwo enyika, kukura kwehupfumi kwakaenderera mberi kupfuura munhoroondo chaiyo uye kwakasimba.
  Hondo Yenyika Yekutanga yakatanga semunhoroondo chaiyo. Asi zvakawedzera kubudirira kuRussia. Ndeupi uto rakanga rakakura uye riri nani, kusanganisira kuvonga kwekuchinja kweMunda Marshal Kondratenko, uye hupfumi hwakanga hwakasimba, uye simba remambo rakanga rakakwirira.
  Hondo yakagara inopfuura gore uye yakapera nekuputsika kweAustria-Hungary, uye kuzvipira kweHumambo hweOttoman neGermany. Uye Bulgaria, ichiona kuti yainhuwa sei, yakatora rutivi rweSerbia neRussia, sezvakaita Italy neJapan.
  Munda Marshal Kondratenko akagamuchira chinzvimbo chepamusoro - generalissimo. Uye akava mubati anenge mirairo yose, kufanana Suvorov. Brusilov akava field marshal. Admiral Kolchak, Kornilov, uye Denikin vakaita mabasa. Tsarist Russia yakazvibatanidza: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan region, Klaipeda. Czechoslovakia yakavawo chikamu cheHumambo hweRussia. Uye Asia Minor neConstantinople. Uye kuchamhembe kweIraq.
  Zvose, kazhinji, zvakava zvakanaka. MaJapan akaparadzanisa makoroni eGermany neRussia muPacific Ocean.
  Ipapo Saudi Arabia yakakamurwa pakati peRussia, France neBritain. Ipapo, pashure pehondo pfupi, Russia neBritain dzakakamura Iran.
  Uye ipapo Afghanistan. Chokwadi, pakanga paine kakurwa ikoko. Uye maBritish haana rombo rakanaka pakutanga.
  Nyika yawana kugadzikana uye kubudirira. Kusvikira Kuderera Kukuru kwasvika muna 1929. Russia, mushure mekukura nokukurumidza, yakawirawo mumatambudziko.
  Muna 1931, Japan yakarwisa Russia, ichitsvaka kutsiva nokuda kwokukundwa kwomunguva yakapfuura.
  Asi panguva ino kwaiva kuzviuraya. Mauto etsarist akakunda maJapan. Admiral Kolchak haana kuchembera; akaratidza hunyanzvi hwake, hwakafanana naUshakov. The Land of the Rising Sun yakakundwa zvachose pagungwa ichibva yatorwa. Izvi zvakateverwa nereferendamu umo ruzhinji rweJapan rwakavhotera kujoina Russia.
  Saka, Tsar Nicholas II akasimbisa simba rake muPacific Ocean. Russia yakaramba ichienda kuChina. Yakapedzwa simba nedambudziko racho, Britain, France, uye United States hadzina kudzongonyedza kutonga kweHumambo hweKudenga.
  Muna 1933, Hitler akatanga kutonga muGermany. Akatanga kudzorera simba rekare rehumambo hwekare. Uye zvechokwadi akaedza kusapokana neRussia.
  Mussolini muItaly aive neushamwari neRussia. Uye akatora chinyararire Ethiopia, achiwedzera makoroni ake. Paive nekutaura nezvekugadzira iyo Triple Alliance.
  Tsarist Russia yaida kubatanidza makoroni ese ekunetesa England neFrance. Zvakanaka, maGerman nemaItalian anonzwisisika zvakare. USA yaive nehurongwa hwayo.
  Muna 1937, Germany yakabatana neAustria, ichigadzira Anschluss. Uye munaNovember 1937, ndege yechipiri kubva Nikolaev yakadonha. Humambo hwakamiswa zvakabudirira. Nicholas II akawana mibairo mikuru mukati memakore makumi mana nematatu ekutonga.
  Vakamuti Nikolaev Mukuru! Uye kunyange Mukurusa, vakava vakakwirira kupfuura Petro Mukuru.
  Pasi paNicholas II, zuva rekushanda rakaderedzwa kusvika maawa gumi, uye makore manomwe edzidzo akazova anomanikidzirwa uye asingabhadhari. Avhareji yemuhoro wenyika yakasvika 75 rubles pamwedzi ine zero inflation uye goridhe rinotsigirwa neRuble. Mari yehumambo ndiyo yaive yakaoma uye yaichinjika zvakanyanya pasi rose.
  Russia yaive neuto guru repasi pasi rose, uye yakapfuura Britain neUnited States maererano nehukuru hwezvikepe.
  Matangi eRussia aive akanakisa pasi rose, sezvaive zvakaita ndege. Uye panguva iyoyo zvikopokopo zvaingove zvega paPasi. Iyo yakawanda uye yemhando yepamusoro yezvikepe zvepasi pemvura. The best artillery. Tekinoroji yepamusoro muterevhizheni uye vhidhiyo. Mafirimu ekutanga epasi rose akatangawo kutorwa muTsarist Russia. Kusanganisira kutenda kuTsar Nicholas II kuda kutora mafoto.
  Mushure mekutorwa kweChina, Russia yakatora nzvimbo yekutanga pasi rose maererano nehuwandu hwevanhu, ichikunda Britain nemakoloni ayo ese.
  Tsar Nicholas II akachinja Orthodoxy uye akabvumidza barika zviri pamutemo. Changamire akachenjera uyu akakwanisa kuita zvinhu zvakawanda. Uye akafa asina kupfira mate, asina kutambudzwa, asina kurasikirwa neRussia, asi munhu mukuru. Uye mamirimita mashoma ekufamba kwechidimbu aive nemhedzisiro yakadaro munhoroondo yeRussia. Uye zvakare vanoti hapana masanga munhoroondo! Ndizvo zvinoitika. Vose Nicholas II uye chiitiko cheGeneralissimo Kondratenko chakaratidza izvi.
  Asi mushure mekufa kwaMambo Nicholas, kusvetuka kwechinguvana kwakatevera. Kutanga, mambo Alexei II akafa asati agadzwa korona. Ipapo mumwe mugari wenhaka, Kirill Vladimirovich Romanov, akafawo. Uye Vladimir III akakwira chigaro muna 1938. Tsar idiki, asi kazhinji haisi benzi uye yakasimba-inoda uye ine chido.
  Zvakanaka, akatanga bhizinesi! Russia, Italy, Germany, kurwisa Britain, France uye pamwe mune ramangwana USA. Pano, hongu, iyo Triple Alliance yakasimba zvakanyanya.
  Muna May 1940, Germany yakarwisa France, Belgium, Holland neBritain. Russia yakarwisa nyika dzeFrance, dzeChirungu, nedzeDutch. Kutorwa kwenzvimbo zvisina tsarukano kwakatanga.
  VaBritish neFrance havana kukwanisa kurwisa uto reRussia. Uye mumwedzi nehafu, maGermany akakunda uye akamanikidza France, Belgium neHolland kuti vatungamirire.
  Ipapo Fuhrer akatora Spain nePortugal, ndokutora Denmark neNorway. Russia yakatora Sweden.
  Hondo yakange yave kudivi rimwe chete. Nekutsigirwa kwevanhu vomunharaunda, Russia yakabata India, Indochina, kumaodzanyemba kweAfghanistan, kumaodzanyemba kweIran, Middle East ndokupinda muEgypt.
  Zvechokwadi, mauto ekoloni aisakwanisa kudzivisa hondo yetsarist, uye vakanga vasingadi chaizvo. Kukunda kweAfrica kwakati kunonokerwa nekuda kwekushaikwa kwemigwagwa uye kutaurirana kwakatambanudzwa. MaGermany akafamba nemuAfrica nemuGibraltar neMorocco, maRussia nemuEgypt, uyezve Sudan.
  Zvakadaro, nzvimbo iyi yaive chipingamupinyi pane kuramba kwemauto eBritish kana eFrance. Paiva nevashoma vavo, uye vakanga vasina zvombo zvakakwana, uye kazhinji kacho vaibva kumaAborigines eko. Ndiani aisaziva kana kuda kurwa.
  Muna 1940, Hitler haana kuita chivindi chekusvika muBritain. Akatanga mhepo inogumbura, iyo yakanga isina kubudirira zvakanyanya pakutanga. Asi muchirimo cha1941, ndege dzeRussia dzakapinda muhondo, uye Britain yakatanga kudzvinyirirwa.
  Uye muna Nyamavhuvhu, kumhara kwemauto eGerman-Russian kwakatevera, uye mushure memavhiki maviri ekurwa kwakasindimara, kutorwa kweLondon.
  Pashure pacho yose yekumabvazuva kwehesiphere, kusanganisira Australia uye New Zealand, yakava Russian, German uye Italian.
  Asi pakanga pachine USA.
  Tsar Vladimir akasarudza kurwisa America. Hitler naMussolini vakamutsigira muchisarudzo ichi. The Third Reich akatamisa mauto kuIceland, uye ipapo kuGreenland neCanada, uye Tsarist Russia yakatamira kuAlaska. Masimba acho, chokwadi, haana kuenzana. United States ine zvikepe zvisina simba zvematangi, uye huwandu hwevanhu vashoma kupfuura Russia pamwe nemakoloni ayo ese. Kunyange zvazvo hupfumi hunovandudzwa. Asi chikara chakadaro hachigoni kudziviswa.
  Sezvo vatanga kurwisa muna 1943, uto reRussia rakakurumidza kutora Alaska mumwedzi miviri yechando. Uye muchirimo, pamwe chete nemaGermany, vakatora inenge yose yeCanada.
  Brazil, Venezuela, Mexico nedzimwe nyika dzakazivisa hondo kuUnited States.
  Kufamba kwemauto eRussia achiyambuka matunhu ekuchamhembe kweAmerica kwakatanga. Masimba acho, chokwadi, haana kuenzana. Russia neGermany zviri nani mune zvese zvemhando uye huwandu.
  Vasikana Natasha, Zoya, Aurora naSvetlana vari kurwa pane yakanakisa Kondratenko-3 tank munyika, mota inofambiswa ine refu-barreled uye inokurumidza-moto cannon. Yakanyanya nimble, ine yakaderera silhouette.
  Kuremera kwetangi yeKondratenko-3 inenge matani makumi mana, uye yakachengetedzwa zvakanaka. Uye pfuti, pasinei nediki yayo ye 76 mm, ine yakakwirira yekutanga projectile velocity.
  Shermans, tangi iyi haigone kupinzwa kubva kune chero kona. Saka...
  Vasikana, vachirwa vasina shangu uye mubhikini, vanongoparadza maAmerican uye kuseka zvakanyanya.
  Kunyanya Natasha ... Uye neminwe yake isina kupfeka anodzvanya joystick, achiti:
  - Kubwinya kune wangu Rus '!
  Zoya anopfura zvakare. Anoita izvi nezvigunwe zvake asina kupfeka, achidzvanya mabhatani emufaro uye achidaidzira:
  - Uye nyika yedu yese yekuzvarwa!
  Zvadaro, Aurora moto. Inorova muvengi, ndokudzvova meno ake;
  - Uye masimba epamusoro ari shure kwedu!
  Uye musikana zvakare anochonya zvikuru! Anodzvanya zvigunwe zvake zvakashama semabhatani ejoystick.
  Uye ipapo Svetlana anopisa. Musikana akapinza kudaro uye anopenya. Inoburitsa misi yezuva kubva mumuromo make. Uye anoimba zvakare:
  - Ndiri nyeredzi yenyika! Ndinomhanya kupfuura kunyange Satani!
  Nevasikana vakadai, satani pachake haatyi. Vari kurova maAmerican, vakakomberedza Chicago.
  Uye pasina kurega chero munhu kubva ipapo. Kuparadza kwacho, ngatitii, kuduku. Ava ndivo vasikana.
  Uye saka boka revarwi reChicago rinokunda. Ziva zvedu!
  Uye matangi eRussia atosvika kuNew York. Tsar Vladimir anokwesha maoko ake achigutsikana. Vanhu vokuRussia vakamboenda kure zvakadaro here?
  Vasikana vanorwawo vakashinga mumhepo. Somuenzaniso, vakaroorana vakanaka: Maria naMirabela.
  Barefoot and bikini-clad tsvarakadenga dziri kuunganidza mabhiri. Hapana chaicho chingavapikisa. Vasikana vari pano vakanaka uye vane hasha dzinotyisa uye dzakarurama.
  Maria akaridza pfuti, akapfura ndege gumi nembiri, mukuputika kumwe ndokuimba:
  - Kubwinya kunyika yedu yekuzvarwa! Muzita reRussia!
  Mirabela akaridzawo pfuti nekudzvova.
  - Asi kune mutungamiri ane simba guru,
  Achadaidza maSlav kuhondo ...
  Ivo havagone kurarama neRussia -
  Apo Vladimir anotonga samambo!
  
  Kubva pakuoma, kusimba, nedare rekuda,
  Uye kutaridzika kwakafanana nekucheka simbi ...
  MaRussia haadi hupenyu huri nani -
  Izvi ndizvo chete zvairotwa nevanhu!
  Hongu vasikana ava ishasha dzekurwa nekuimba...
  Nenzira, pakati pekurwiswa kweNew York, yekutanga cosmonaut yeRussia yakabhururuka mudenga uye yakabhururuka ichitenderedza pasi. Uye uku ndiko kumwe kubudirira kweTsarist Russia nedzinza reRomanov.
  Zvino boka revarwi reNew York rakakundwa, uye Washington yakakurumidza kuwa. Uye pana September 3, 1943, United States yakabvuma chose chose. Nokudaro Hondo Yenyika Yechipiri yakapera, iyo yakatanga musi waMay 15, 1940. Hondo ine mbiri uye inokunda kuRussia.
  Chokwadi, Hitler naMussolini vakawana zvakawanda kubva muhondo iyi. Vadzvanyiriri vese vakawana hupfumi muAfrica, vamwe muEurope neUSA. Europe yakazopatsanurwa pakati penyika. Uye mushure mereferendamu, Bulgaria yakava humambo hweBulgaria mukati meRussia.
  Zvinoita sekunge nyika yakagovaniswa zvakare uye makoroni anogona kugaya. Asi Hitler, hongu, angadai asiri Hitler kana asingadi zvakawanda. Kunyanya, kukunda Russia. Uye tora nharaunda yayo.
  Uye zvamazvirokwazvo maGermany akanga achivimba zvikuru nezvombo zvitsva, zvine simba zvikuru. Matangi e "E" akatevedzana uye mabhomba anokandwa, kunyanya kubhururuka saucers.
  Zvisinei, Tsarist Russia yakanga iri mberi kweTatu Reich mumissile ye ballistic uye muna 1951, musi waApril 12, yakatobhururuka kuenda kumwedzi.
  Uye matangi e "E" akateedzana akange asina hukuru hwepamusoro pane eRussia.
  Uye masaga aibhururuka chete ndiwo aive asinganzwisisike. Kutenda kuyerera kwelaminar, ivo vakave vasina kudzivirirwa zvachose kune chero rudzi rwemaoko madiki. Asi panguva imwe chete ivo pachavo havana kukwanisa kupfura.
  Mussolini akafa uye mwanakomana wake akakunda pachigaro. Hitler akamumanikidza uye jaya rakabvuma kurwa neRussia. Pana April 20, 1955, hondo yenyika itsva, yechitatu yakatanga. Kudivi raHitler kwaive ne: Italy, Brazil, Argentina, Chile, Mexico, muchidimbu, ese Latin America, kunze kweCuba, iyo yaitsigira Russia. Uye kwakanga kusisina dzimwe nyika munyika! Hondo yenyika yechitatu yakatanga musi waApril 20, 1955. Uye Tsar Vladimir akatarisana nedambudziko rakakura kwazvo rekutonga kwake.
  Chinhu chimwe chete chaigona kumunyaradza ndechekuti hondo iyi ichave yekupedzisira munhoroondo yehondo dzepanyika. Sezvo nyika dzese dzepasi dzichitora chikamu mazviri!
  Eya, kana hondo yangotanga, inofanira kurwiwa! Kurwisa kwaHitler kwakanga kusiri kusingatarisirwi. Hungary, Yugoslavia, rutivi rweRussia rune kuzvitonga kwakaganhurirwa, mambo wavo Vladimir III. Albania inotorwa neItaly. Zvinhu zvose zvakarongeka. MaGermany ari kuedza kufambira mberi kubva kuEast Prussia, Austria, Italy kubva kumaodzanyemba. Uye kurwa kuri kuitika muAfrica. Uye mubatanidzwa wenyika dzeLatin kurwisa USA. Asi havana kunyanya kushingaira ikoko. Iye zvino chete hondo yakaziviswa.
  Zvichakadaro, Hitler akatamisa mauto ake makuru muEurope.
  Uye hondo yehero yakatanga. Hondo huru yekupedzisira munhoroondo yevanhu.
  MaGermany akarova huru muHungary akananga kuBudapest. Oleg Rybachenko akarwa ikoko. Akanga achiri mukomana ane makore anenge gumi. Chokwadi, yakasimba kwazvo mumuviri, ine tsandanyama, inokurumidza, uye inonyanya kukosha, semhuka yemakomo, isingafi. Hongu, munyori uye mudetembi Oleg Rybachenko akagamuchira kusafa, asi nemamiriro ezvinhu ekuti ave mukomana anenge makore gumi, uye anoshumira Russia mumwana, asi ane simba uye anokurumidza muviri. Uye ari mwana kubva January 1, 1904. Pandakakumbanira Port Arthur somukomana wekamba. Eya, haasi mukomana muduku pane vose, asi kubvira pakutanga akanga akasimba uye achikurumidza uye akatakurwa muchikepe.
  Uyezve, pavakakahadzika kuti yaive idiki here, Oleg Rybachenko akabhenda mari yemhangura neminwe yake kuti abheje. Pashure paizvozvo, pasina kutaura, akakwidzwa muchikepe.
  Mukomana akawana mibayiro yakawanda kwazvo, achipinda muhondo dzose. Akava mupurisa. Asi akanga achiri kuratidzika semwana. Nokudaro, kunyange zvazvo akapiwa mibayiro yemabasa akawanda, mukomana wekusingaperi haana kupiwa chero chinhu chakakwirira kudarika kaputeni. Uye zvino Oleg Rybachenko ave ari muuto kweanopfuura hafu yezana remakore. Iwe wakambotora penjeni yemukuru, asi kana hutano hwako huri ironclad, saka sei uchisiya basa?
  Uyezve, pasina makomputa, mitambo yekunyaradza, terevhizheni, zvinofinha neimwe nzira. Uye muuto, uri kaputeni, zvirinani uri kutyaira masoja. Hongu, nguva ichiri kufamba.
  Generalissimo Kondratenko akafa. Grand Admiral Kolchak, uyo akadarika Ushakov, akafawo. Vazhinji vevanhu vakatanga naOleg Rybachenko havasisiri mubasa.
  Kunyanya, kubva pakakombwa Port Arthur, vanenge vese veterans vakafa. Vovka chete akasara. Iyewo akanga ari mukomana wepaimba, uye zvino atova sekuru vachena bvudzi. Chokwadi chichiri kushanda. Uye anoshamisika kuti Oleg anoramba ari mukomana mumwe chete, uyo asina kana vanga rimwe chete pamuviri wake. Ichi chiitiko chinozivikanwa muRussia yose, Tsarist uto. Chokwadi ndechekuti anorwa chaizvo.
  Mukomana Oleg haana shangu, zvinonyanya kufadza uye agile kwaari. Anonongedza pfuti mushure mepfuti uye anopfura paGerman E series matangi. Mota dzeNazi dzakangokura. Uye hapana chinoratidzika kuva chinovamisa.
  Asi mukomana asingagumi anorova chaizvo zvokuti anobaya simbi. Anopenda maKrauts, anoputsa shongwe uye anoimba.
  - Tsar Vladimir, Russian Tsar ...
  Orthodox changamire!
  Tichakurumidza kukunda nyika,
  Mushure mezvose, kune makerubhi pamusoro pedu!
  Hitler achaguma
  Uye ani nani akateerera - waita zvakanaka!
  Uye mukomana anokanda girinedhi, asina shangu, netsoka yemwana wake. Greybeard Vovka anongodzungudza musoro wake.
  Munyori uye mudetembi Oleg Rybachenko akapedza makore anopfuura makumi mashanu achiri mwana muzana remakore rechimakumi maviri. Uye ndinofanira kubvuma kuti ndakaona zvakawanda. Sezvo akanga asingafi, akanga asisina pfungwa yokutya kare kare. Uye hondo yakamuyeuchidza nezvemutambo wekombiyuta.
  Zvaive nyore uye zvainakidza kutamba. Uye zvaifadzawo kurwa. Zvakanaka kana kune dova remangwanani pasi petsoka dzako dzisina shangu, uye iwe uri kushambidza mukomana wekusingaperi, uye iwe hauna kupfeka maererano nemitemo mumapfupi!
  Oleg Rybachenko anobvumirwa kumhanya-famba akapfeka shorts uye asina shangu. Mukomana wacho akadzidza kufamba asina shangu kunyange muchando muPort Arthur. Mushure mezvose, muviri usingafi haugoni kubata kutonhora kana kurwara, uye iwe unokurumidza kujaira kutonhora, izvo zvisingakonzeri kukuvadza. Kungofanana naPeter Pan. Uye zvinenge zvichinakidza kumhanya usina shangu muchando. Paunenge uchifamba, kutonhora kunenge kusinganzwiki, chete kana iwe ukagara usingafambi, tsoka dzako dzisina kusimba dzinonzwa dzakaoma zvishoma! Asi kumukomana ichi chinhu chidiki.
  Asi kunewo varoyi vasikana Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Vanobatanidzwawo muhondo. Asi kwete nguva dzose, asi muzvikamu. Akatibatsira kubata Gomo reVysokaya panguva yakanga yakaoma zvikuru. Vakanaka vasina shangu vakarwa ikoko, uye vakapfeka mabhikini. Vakakanda madisiki akarodzwa zvine mutsindo nezvigunwe zvavo.
  Vakacheka neminondo. Uye Oleg Rybachenko akabva apfura pfuti yemuchina - vakauraya shamwari dzake dzepamusoro. Uye somuuyo, kurwisa kwavaSamurai kwakapera, uye Gomo reVysokaya rakava risingazununguki!
  Uye vasikana vakaratidza kirasi yavo yepamusoro uye Valkyrie aerobatics.
  Uye zvino maGermany ari pakudzivirira. Hondo yetsarist yakagadzirira hondo. The Fuhrer akakundikana kuwana tactical kushamisika.
  Uye mauto eRussia ari kurwa akashinga. Zvinoita sokuti Hitler achazvituka kanopfuura kamwe chete nokuda kwokutanga hondo yakadaro. Uyezve, pasinei nokuti Fuhrer ane zvikamu zviviri kubva muzvitatu zveEurope uye chetatu cheAfrica pasi pemaoko, asi zvakadaro.
  haasi mukwikwidzi weRussia.
  Uye nhamba yevarwi zvakare. Uye mauto eItaly haana simba. Nyika dzeLatin America dziri kupinda muhondo nehusimbe. Uye uto ravo, zvese zvehunyanzvi uye nehurongwa, hazvina kunaka.
  Saka Russia ichiri kuchengeta muvengi mukudzivirira zvakadzama.
  Kondratenko-6 tangi inonyatsokwanisa kurwisa akatevedzana. Uye "Nikolai" -4 inorema uye inozviratidza kuva muchina wakasimba kwazvo.
  MaRussia anogona kurwa neanorema maGerman monsters.
  Kunyanya pa "Nikolai" -4 apo vashandi veAlenka, musikana akanaka kwazvo uye ari mubhikini.
  130mm caliber pfuti. Iyo inorova sei fascists. Zvakanga zvisina maturo kuti Hitler akarwisa Tsarist Russia. Uku hakusi kukwira kuri nyore kwaari, asi kurova.
  Anyuta akadzvanya bhatani rekuti chejoystick nezvigunwe zvake zvemutsoka zvaive pachena ndokuimba:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Uye kunaka kuchaseka sei!
  Uye ipapo Augustine achavhura projectile kumuvengi. Ichatsemura simbi ichiimba:
  - Ngatiitei kuti mwoyo irove pamwe chete!
  Uye achadzvanyawo mabhatani emufaro nezvigunwe zvake. Chokwadi uyu musikana akanaka!
  Uye apa Maria ari kurova. Uye achatsemura mafashist. Uye kuparadza muvengi.
  Panguva imwe chete kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe. Uye achaimba zvakare:
  - Muzita reAmai vedu, Mutsvene! Rega murwi wacho ave anotonhorera!
  Uye achaputika nekuseka uye acharatidza mazino ake!
  Uye ipapo maOlympics achakurova neanorema projectile. Ndiye chete zvaunoda, vasikana - iyo juiciest apuro muto!
  Uye zvakare vasikana vakapaza nepakati peE-50, vakarova shongwe uye vakaseka.
  Alenka akatumira projectile, achipwanya E-100, achibaya nayo. Uye kushandisa zvigunwe zvako zvisina zvigunwe. Sei musikana akaimba:
  - Bvisa muvengi!
  Uye Anyuta anokwenya achitenderedza achishandisa tsoka dzake dzisina kupfeka uye kushinyira:
  - Iwo maFritz ane kaput!
  Uye ipapo Augustine acharova. Zvakare chaizvo nemazvo uye kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe, kukoira:
  - Hitler apera!
  Uye ipapo Maria anowedzera nehasha. Ichapwanya ma fascists uye squeak ::
  - Uye ani nani akateerera, waita zvakanaka!
  Uye acharatidza rurimi rwake!
  Uye ipapo maOlympics anotumira projectile, achiuraya vanopikisa.
  Uye zvakare kushandisa tsoka dzisina kupfeka uye kuimba:
  - Total yakatengeswa kunze!
  Uye zvakare musikana achatora rurimi rwake uye aratidze.
  Saka vanocheka...
  VaGermany, mushure memwedzi wekurwa kubva pakutanga kwechigumbuso, vakapfuurira kubva pamakiromita makumi mashanu kusvika kune zana, uye vakatambura zvikuru, kunyange kurasikirwa kukuru. Uye maItaly muAfrica akazviwana akazara mupoto uye akakomberedzwa. Mauto avo anokundwa zvishoma.
  Musi waChivabvu 21, Adolf Hitler akaraira kuti munhu wese anokwanisa kutakura zvombo kubva pamakore gumi nemashanu kusvika pamakore makumi matanhatu nemashanu apinzwe muchiuto. Hondo yetsarist yakanga ichigadzira matura.
  Sezvazvakazoitika, ndege dzeGerman disc hadzisi kutyisa mukuita. Chokwadi, ndege dzeRussia dzinogona kurwisa nemakondohwe. Asi izvi zvinogona kudziviswa, nekuda kwepamusoro maneuverability yemotokari dzeuto retsarist.
  Uye tariro yaHitler yechishamiso chisingachinjiki chombo haina kuitika zvachose.
  Hondo yetsarist yakanga ichiri kuzvidzivirira. Mitsetse ine simba yekudzivirira, yakacherwa mberi, kudzivirira kwakasimba. Regai Hitler ashaye simba. Asi muAfrica unogona kuisa dzvinyiriro kumubatsiri weItaly asina simba.
  Dai Fuhrer asina kusarudza kuenda kuhondo neTsarist Russia, angadai akadzika munhoroondo semukuru, uye kunyange mukuru, mutungamiri weGermany. Uye saka dhimoni raida kutonga nyika, uye chii chakabuda mairi?
  Vasikana veRussia ndivo vanotonhorera munyika mushure mezvose.
  Oleg Rybachenko, senguva dzose, ari pamberi pehondo. Hapana bara kana zvimedu zvingamubata. Mukomana akaoma uye akanaka.
  Mukomana akapfeka zvikabudura asina shangu, achipesana nemaNazi. Uye anokanda magirinedhi kwavari, uye anomhanya mumvura inotungamira.
  Hongu, zvinonzwisa urombo kuti Kondratenko akachenjera haapo, asi kune vatungamiri vaduku uye vanogona. Kunyanya, Field Marshal Vasilevsky, uyo akatomira panguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Uye anorayira nesimba nounyanzvi.
  Uye iyo Fritz, inosangana nedziviriro yakaoma, inova isina tariro mairi. Asi vachiri kuedza kupaza.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi anoseka, anobudisa mazino ake uye anoimba:
  - Nyika yaamai vangu! My Holy Motherland!
  Uye zvakare sekukanda girinedhi netsoka dzake.
  Uye pano Natasha, Zoya, Aurora uye Svetlana vakapinda muhondo. Ndivo vasikana varoyi nekusingaperi, varanda vaMwari mutsvene weMhuri. Havagara vachirwa, dai zvisina kudaro Russia ingadai yakakunda nyika yose. Asi nguva dzose inoshanda uye inoshamisa.
  Vasikana vanoda kuuraya: ava vasikana!
  Uye kuti vachafamba sei mumafashisti, uye kuti vachavarova sei...
  Uye nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe vanokanda madhisiki, vachiuraya maKrauts.
  VaNazi vari kuramba vachinetseka uye vachitambura kurasikirwa kwakawanda. Vasilevsky's great Strategist inokurudzira kukunda maNazi nemaItaly muAfrica. Saka matangi eRussia, ayo anowedzera nimble uye ane zvirinani maneuverability, achave nemukana. Uye muEurope, regai maFascists aende nazvo. Kuitira kuti vapedze pfuma yavo zvachose.
  Tsar Vladimir akabvuma chirongwa ichi. Uye mauto matsva akatamisirwa kuAfrica.
  Erizabheti nevashandi vake vakarwa muLibhiya, vachigura mauto eItaly. Kunopisa ikoko uye musikana anotaridzika zvakanaka mubhikini. Vane tangi itsva yeKondratenko-6, umo varwi vanopfuura nzvimbo dzeItaly neFritzes uye vanovakunda nechivimbo.
  Elizabeth anopfura tangi kubva kuMussolini Jr.
  - Jasi remvere uye caftan inofamba ichiyambuka makungwa, ichiyambuka mafungu!
  Uye zvechokwadi anoshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Zvadaro, Ekaterina anopfura. Inopinda nepakati pemotokari yeGermany uye inotinhira:
  - MuRussia, Tsar Vladimir igamba!
  Elena arikumashure kwake, achirova pfuti yaFritz inozvifambisa uye ichirira:
  - Hooray yeHitler yeNyika yako!
  Uye pakupedzisira, maOlympics achaburitsa projectile. Ichapwanya maKrauts, kuvapwanya uye squeak:
  - Mhedzisiro ichave yakanaka!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzevana.
  MuAfrica, pakupera kwaMay uye kutanga kwaJune, mauto eRussia akawana kubudirira kukuru. Kurwa kwakapararira kunharaunda yeLibhiya neEthiopia. Musi waJune 12, Tripoli yakawa. Uye musi waJune 15, guta guru reEthiopia rakatorwa pakufamba. Saka varwi veMussolini Junior vakatanga kudurura. Nhamo akatadza kuchengeta baba vake.
  Uye kubwinya kwake somukundi zvakare. Asi Mussolini, atora chikamu cheChirungu neFrench makoloni, akazviti Kesari. Asi zvinoita sezvisingabviri kukunda Kesari.
  Oleg Rybachenko akarwa achiraira bhatiri. Uye neushingi zvekuti maGerman akarasikirwa nematangi mazhinji kubva pamoto wake zuva nezuva. Mukomana wake akatopihwa mumwe muchinjikwa wegoridhe. Uye ivo vakatozopedzisira vamupa chinzvimbo chaakakodzerwa kwenguva refu chemukuru.
  Kare, akanga asina kupiwa basa nokuti anotaridzika somwana. Asi mukomana akaratidza hugamba hunoshamisa. Uye kugona kurwa.
  Musi waChikumi 22, 1955, mauto eRussia muAfrica akazotora Italy Somalia. Uye musi waChikumi 25, 1955, vakasara vemauto eItaly muEthiopia vakakunda.
  The Tsarist Army vakakunda nechivimbo. Mainstein, aionekwa semutungamiriri akanakisa weTatu Reich, akanyora mudhayari yake:
  - Takamutsa hellish bere! Iye zvino tava kubvarurwa!
  Pakupera kwaJune, maGermany akanga atambura kurasikirwa kukuru zvokuti vakamanikidzwa kumisa kurwisa kwavo muEurope.
  Tsar Vladimir akarayira kuwedzera kudzvinyirira muAfrica. Kutanga Nyika Yakasviba, tevere zvimwe zvese - akadaro mambo akasarudzika! Musi waChikunguru 1, 1955, maGermany akaedza kufambira mberi muScandinavia. Uye vakamhanyira vakananga kuStockholm, asi vakamhanyira mukudzivirira kwakakomba. Uye vakakuvadzwa zvikuru.
  Pakuvamba kwaJuly 1955, mauto eRussia akapinda muAlgeria yeGermany.
  Libya yakanga yatove pasi pekutonga kweTsarist Russia. Kurwisa kweNiger uye zvishwe zvaive zvichienderera mberi.
  Varwi vaElizabeth vanorwisa maNazi. Zvinopisa zvikuru uye vasikana vakatobvisa mabhureki avo uye ikozvino vakapfeka panty chete mutangi reKondratenko-6. Vanopfura nemafashisti.
  Uye vanoda mabasa makuru.
  Tsarist Russia ichiri nyika inozvitonga. Uye haisati yave neparamende. Uye kuti shanduko haina kuitika, uye Duma haina kusimbiswa. Madzimambo pachavo havadi kuganhurira simba ravo. Asi Fuhrer uye Duce vadzvinyiriri. Kureva kuti pane hondo pakati pehurongwa huviri hune hutongi hwehutongi.
  Asi kune Tsarist Russia izvi zvakajairika. Uye hondo yakasindimara uye inoenderera mberi inouya.
  Elizaveta anodzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anopisa projectile. Purrs kwaari:
  - Ngatipwanye maNazi kuita zvidimbu!
  Ekaterina, zvakare, akadzvanya bhatani rejoystick nezvigunwe zvake zvaive pachena ndokuburitsa mhondi, ichipuruzira:
  - Ngatiburutse Hitler!
  Uye Elena zvakare anorova, anogogodza kunze mafashist uye squeaks:
  - Tichabvarura iwe!
  Uyewo kuti anobudisa sei meno ake! Uye anodzvanya mabhatani echimuti chemufaro netsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye ipapo maOlympics achakuchinjisa pasi, uye hupenzi hwakadii. Ichapwanya munhu wese uye gurgle:
  - Gehena rekufamba uye vashandi!
  Usakanganwa kudzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvako zvisina zvigunwe. Uye kukunda muvengi.
  Chokwadi varwi vakashinga zvikuru uye vanon'aima muhunhu.
  Oleg Rybachenko, zvakadaro, akadzora kumwe kurwiswa kweFritzes ndokuimba:
  - Kune Nyika yeMai uye Tsar Vladimir - hurray!
  Hongu, munhoroondo chaiyo pakanga paine aizviti Emperor weRussia Vladimir III, mukuru weImba yeRomanov. Uye zvechokwadi akatanga kutonga zviri pamutemo muna 1938. Uye ipapo Vladimir akazova mambo chaiye uye mukuru pane izvozvo! Vladimir Kirillovich Romanov ndiye tsar ane mukana wese wekuva mambo wePasi rose!
  Mushure mokukunda, kana kuti kubvisa kurwisa, Oleg Rybachenko akatanga kutamba makadhi nevashandi vake. Mukomana akapfeka zvikabudura, ane vhudzi rakanaka, ane tsandanyama, uye akabvaruka, akatamba nevarwi vachena bvudzi. Zvinoshamisa kuti Oleg mukuru kudarika vose. Asi mukomana uyu anozvicheka.
  Kuyeuka Port Arthur, heroic kudzivirira kwakabva kubwinya kweRussia. Kubwinya kukuru kweizvi...
  Mukomana asingafi akati:
  - Iyi ndiyo nzira yatichagadzirisa nayo matambudziko edu ese! Nokukurumidza pachava nenguva apo vanhu havasati vachizotongourayana!
  Varwi nevakuru vakabvumirana:
  - Ehe, Ishe Major! Havazourayi!
  Oleg akatarisa ribhoni nemenduru dzake dzakawanda. Hongu, kwatova nemaodha akawanda, mashoma emauto anawo. Uye zvingava zvakanaka kuwanawo zita. Prince, count, duke!
  Duke Rybachenko - inonzwika yakanaka!
  Uye mukomana akasvetukira kumusoro ndokusvetukira muturntable.
  MaGermany akaedza kurwisa, asi vakazvidzwa zvakare uye vakatambura kukuvara kukuru kusingagadzirisiki.
  Mukati memwedzi waChikunguru, uto reRussia rakawana budiriro itsva, huru muAfrica. Nepo huremu hwekurwisa kwehondo yetsarist yaivepo. Algeria ine zvakawanda zvezvakanakisa zveRussia zvombo. Uye pakupera kwemwedzi maGerman akakomberedzwa uye akaparadzwa mucauldron.
  Muna Nyamavhuvhu, mauto eRussia akapinda muMorocco. Vasikana vakarwa zvakanyanya patangi reKondratenko-6, vachipaza nepakati payo.
  Pano neapo pakanga paine mishumo yekuti maGerman akakanda mapfumo pasi uye maguta achitorwa.
  Kurwa kwakaitika muNigeria uye munzvimbo dzakasiyana. MaRussia akatora ese ari maviri muhuwandu, mamwe matekiniki efoni, uye kutsigirwa kwevagari vemo, izvo mafascist echisarura akange azvipandukira.
  Africa zvirokwazvo yakave chibatanidzo chisina simba muhurongwa hwaHitler naMussolini Jr.
  Russia yakakunda ikoko... Uye munaGunyana, zvishoma nezvishoma vachidhonza mauto, vakatamira kuNorway. VaNazi vakarasikirwa zvikuru. Uye Alenka nevashandi vake vakanga vakatasva tangi. Tangi nyowani "Nikolai" -5 inorema uye yakazviratidza kuve yakakwira kupfuura E series.
  Kunyange tangi yakadaro ine simba seE-200 yakapinda nepfuti yemuchina wetsarist.
  Alenka, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, akakwiza maoko ake achigutsikana:
  - Ini ndiri chii chinogona kuputsa Wehrmacht!
  Anyuta akadzvanyawo bhatani nezvigunwe zvake zvemutsoka, akabaya mota yeGerman ndokusimbisa:
  - Tichapukuta Wehrmacht kuita guruva! Nekuda kwesimba re tsarism!
  Kutonhorera Augustine akapfura uye akaridza mhere:
  - Uye isu tichararama pasi pecommunism!
  Maria akabvumirana neizvi:
  - Hongu, pasi petsarist communism!
  Uye nezvigunwe zvake zvakashama akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro. Uye panguva imwe chete iye acharova uye achapwanya muvengi.
  Zvino Marusya anozhambatata:
  - Pachiyero chakazara!
  Uye anodzvanyawo bhatani remufaro nezvigunwe zvake.
  Mauto eRussia akatokomba Oslo. Kune hondo dzegwenzi rega rega nedzimba.
  Pakati, mauto etsarist anodzorera zvakare kupikisa kweGermany. Oleg Rybachenko, senguva dzose, ari pamberi uye anorwa nechivimbo. Russian artillery inoshanda senge wachi.
  Zvese ndezvechokwadi uye chokwadi ...
  Muna Gumiguru, mauto eRussia akazogura Africa kubva kune zvigadzirwa nenyika, achisunungura Morocco. VaNazi vakazviwana vamene vari murudzi rwegaba.
  Kunyange munyika ine rima. Hitler akanga achidedera nehasha, asi akanga asingagoni kudya chinhu chipi nechipi nokuda kwezvokudya zvamasikati.
  Hongu, akauya kuna Rus '... Chando chakanga choswedera. Oleg Rybachenko, pasinei nokuti kune chando, achiri kumhanya asina shangu uye akapfeka shorts. Zvakanaka, mukomana - chero chaunotora! Uye murume asingatyi zvachose.
  Uye anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye anoimba:
  -Rega timhanye zvakapusa,
  Matangi ezvombo achipfuura nemumadziva...
  Uye pane pfuti yemuchina padenga -
  Cheburashka pfuti,
  Crocodile machine gunner!
  Shakoklyak iri kurwiswa!
  Mukomana weterminator akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achibvarura vaNazi ndokuimba:
  - Uye ndiri kutamba ne dynamite,
  Pamhene kune vapfuuri!
  VanaKraut vanonzvenga sei zviremwaremwa!
  Munhu wese akarara pasi, uye ndiri kuenda!
  Uye mukomana wacho anosetsa chaizvo! Asi anga atove muchiuto kwemakore anopfuura makumi mashanu. Uye kadhimoni kadiki! Kunyangwe ari mutsvuku!
  Oleg Rybachenko zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anodzvova:
  - Kubwinya kuna Tsar naNicholas naVladimir wechitatu!
  Uye ndakafunga kuti havafanire kuvhiringidza Vladimir Kirillovich Romanov naVladimir Putin! The Romanov great tsars imhuri inoshamisa! Avo vakaita Russia humambo hukuru!
  Uye kwete sekukanganiswa nemhanza saPutin!
  Asi mauto eRussia ari kudzinga kumwe kurwiswa.
  Mbudzi arikuuya. MaNazi ari kupera simba. Asi vari kukanda matura matsva muhondo. Vari kutopedzwa muAfrica. Zvakaomera maFascists.
  Saka vanodurura hasha dzavo pamusoro pevasungwa. Vakasangana netsvarakadenga Nicoletta. Vakamukumura bhurugwa rake remukati ndokumutungamirira muchando chamunaMbudzi.
  Musikana akasungwa maoko, anenge akashama, anofamba nemumazaya echando, achisiya asina shangu, tsoka dzakanaka. Akanaka chose. Uye maGermany anomutevera ndokumurova. Uye vanozvirova nerunako, vanovarova. Ropa rinoyerera kubva kumusana wake une mitsetse.
  Nicoletta akabva awedzera kurumanisa mazino ake. Uye anosimudza musoro wake achizvikudza. Uye bvudzi rake dzvuku remhangura rinopeperetswa senge banner yeproletarian.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzakashandukawo dzvuku, asi musikana wacho haatosimudze tsiye.
  Ndihwo hushingi hwaainahwo.
  Kunyange zvazvo vaNazi vakatoitora uye vakaiisa muchipfuva chavo chisina chinhu nemwenje. Asi kunyange ipapo musikana akadedera chete, asi haana kuridza mhere.
  Ane kutenda kukuru...
  Musikana anodhonzwa parekeni uye majoini ake akamonyoroka. Ipapo vanobatidza moto pasi petsoka dzavo dzisina chinhu. Anonanzva tsoka dzetsvarakadenga. Uye nemaketani anopisa vanorova muviri wakashama wekunaka.
  Nicoletta akaimba achipindura;
  Ndini Chernobogi, mwanasikana waMwari akaipa,
  Ndinogadzira nyonganyonga, ndinodyara kuparadza...
  Hukuru hwangu hahugoni kukurirwa,
  Kutsiva kwehasha chete ndiko kunopisa mumweya mangu!
  
  Semwana, musikana aida zvinhu zvakanaka,
  Akanyora nhetembo uye akadyisa katsi ...
  Ndakamuka mangwanani-ngwanani
  Mapapiro amakerubhi akabhururuka pamusoro paro!
  
  Asi ndakadzidza kuti chakaipa chii.
  Chii chinokushaisa mufaro munyika muno...
  Unorevei, taura zvakanaka?
  Ndakawira murudo nekuparadza neshungu!
  
  Uye achiratidza rudo rwake rwechisikana,
  Akave mwanasikana waMwari anopenya...
  Tichakunda hukuru hwepasirese,
  Ngatiratidze simba, nesimba guru!
  
  Baba Mukuru uyu Chernobog,
  Anounza nyonganyonga, hondo munyika...
  Unonamata kuna Svarog kuti ubatsire,
  Chokwadi, unowana mubayiro!
  
  Saka ndakati, Mwari vakuropafadzei,
  Rega hasha dzisimuke mumoyo mako...
  Ngativake mufaro, ndinotenda, paropa,
  Chizvaro ngachizadzwe kusvikira pamuromo!
  
  Ndinoda hunyengeri, hutsinye uye hunyengeri,
  Nzira yekunyengedza Stalin mudzvinyiriri ...
  Hazvizogone kuzviisa pachiratidziro,
  Uye mhute yakawanda sei munyika!
  
  So she suggested to make strong move,
  Paradzai vakaipa nekurohwa kamwe chete...
  Asi ndakadanana naMwari mutema,
  Muzvinhu zvose, zvose izvi nezviri kunze kweguva!
  
  Ndakaita sei kuti ndijaire zvakaipa?
  Uye mumoyo mangu maive nekutsamwa, kupenga ...
  Kuda mufaro, kunaka kwanyangarika;
  Hasha dzichingopinda kubva pachigadziko!
  
  Asi zvakadini naStalin - iyewo akaipa,
  Hapana kutaura kwaHitler pano ...
  Genghis Khan aive gororo rakanaka,
  Uye mweya mingani yaakakwanisa kuremadza!
  
  Saka ndinoti sei kuchengeta zvinhu zvakanaka,
  Kana pasina zvishoma kuzvifarira mazviri...
  Paunenge uri mhuni, pfungwa dzako ndedzechisero,
  Uye pandakanga ndiri benzi, pfungwa dzangu dzakanyangarika!
  
  Izvi ndizvo zvandinozviudza ini nevamwe,
  Shumira simba kunge dema inki...
  Ipapo tichakunda hukuru hwechadenga,
  Masaisai achapararira muchadenga!
  
  Tichaita kuti uipi huve hwakasimba kwazvo
  Ichapa kutsamwa kusingafi,
  Avo vasina simba pamweya vakatopeperetswa nemhepo.
  Uye isu, vanhu vakasimba, tinotenda mune izvi!
  
  Muchidimbu, tichava nesimba kupfuura munhu wese kwese kwese,
  Ngatisimudze munondo weropa pamusoro penyika...
  Uye hasha dzedu dzichava naye zvakare,
  Ngatigamuchirei kudanwa kuzere nemagumo!
  
  Muchidimbu, ndakatendeka kuChernobog,
  Ndinoshumira simba rerima iri nemoyo wangu wese...
  Mweya wangu wakaita semapapiro egondo;
  Avo vari kuna Mwari Mutema havakundiki!
  Hondo pakati peRussia nemubatanidzwa waHitler yakaenderera mberi. Pakazosvika December, mauto eRussia akanga apedza maItaly, achivamanikidza kuti vatore muAfrica, uye vakapotsa vapedza maGermany ikoko. Norway yakabviswawo maKrauts.
  Zvino mauto etsarist akaenderera mberi nekurwisa musi waDecember 25. Kurwa kunotyisa kwakatanga. Munguva yechando, matangi eRussia aive akasimba zvakajeka. Uye akapinda kuburikidza nekudzivirira kwemuvengi.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi akamhanya asina shangu uye akapfeka short muchando, achiimba:
  - Iyi ndiyo hondo yedu yekupedzisira uye yakasimba! Tichafira Nyika yaBaba - varwi vari shure kwangu!
  Matangi eRussia anomhanya kwazvo aine injini dzegasi turbine. Uye maFascist haakwanise kuvamisa zviri nyore kudaro.
  Pano "Nikolai" -5 ari kumhanyira mberi. Pane vasikana vashanu pairi vanoimba nemufaro:
  - Hapana achatimisa, nyika yeRussia haigoni kukundwa!
  Uye achaputika kubva mukanoni! Izvi zvinobuda zvakanaka! Vasikana, pasinei nechando, vari mumabhikini uye vasina shangu. Uye vanozvipfura ivo pachavo uye havafungi nezvekumira.
  Vanongova nesimba remusango, rinopenga.
  Alyonushka haadi kupfura chete, kunyangwe akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake asina kupfeka uye akarova chiGerman, asiwo kunyora nyaya.
  Somuenzaniso, akanyora kuti mumwe musikana akaenda kure sei kunoponesa katsi. Kwemazuva makumi matatu nematatu ndakafamba ndisina shangu mumugwagwa une matombo, zvichiita kuti tsoka dzangu dziderere.
  Uye zvakadaro akakwanisa kuwana mhuka. Nokuda kweizvi, firimu yakazadzisa chido chake uye musikana akaroora muchinda.
  Alyonushka, zvisinei, akafunga, nei achida murume muuto reRussia? Zviri nani kuva neboka revanodanana. Uye mari yakawanda uye mafaro. Pamusoro pazvo, varume vakatosiyana. Uye navo, hongu, iwe unowana mafaro nenzira dzakasiyana. Zvakadini nomurume? Iwe uchakurumidza kufinhwa uye kufinhwa naye!
  Asi jaya iro richangotanga kuwana nyika yevanhu vakuru rinonakidza zvikuru.
  Uye Alenka anopfura zvakare, achirova German E-100.
  Uye anofambisa makumbo ake akaisvonaka zvikuru, seayo amwarikadzi wekare wechiGiriki.
  Ipapo Anyuta anopfura. Uyewo nezvigunwe zvisina makumbo. Uye inopwanya kanoni yeGerman.
  Mushure mezvo musikana anoti:
  - Kune vanhu vazhinji vakangwara muRussia, asi Tsar Vladimir ndiye akanakisa ematsars!
  Augustine akati:
  - Uye Nicholas II akanga asina kuipa! Haiwa, takanga tisingazivi kuti tingakoshesa sei madzimambo!
  Maria akaimba, achipfura vaNazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuteerera maRussia, nemoyo wakachena uye nehuchenjeri! Uye kukubwinya kwaNicholas, ndiye mambo mukuru wemadzimambo!
  Zvino Marusya akaimba chimwe chinhu ... Uye akatambawo netsoka dzake dzisina ...
  Mauto eRussia ari kufambira mberi. Oleg Rybachenko ari kurwisanawo. Achiri mukomana ane makore gumi. Ndiwo mutengo wokusafa. Hungu, asi anonzwa zvakanaka uye achifara sei! Ane simba rakawanda uye kuyerera kwesimba kunopisa.
  Mukomana anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira:
  - Ini ndiri ingwe, kwete katsi, zvino munogara mandiri, kwete Leopold, asi Leopard!
  Mukomana-mukuru, senguva dzose, ari pamoto. VaNazi havagoni kumumisa.
  Musi waNdira 1, mauto eRussia akanga atobvisa zvachose nharaunda yawo yemauto eGermany neItaly uye akapinda mukutonga kweThird Reich.
  Panguva imwecheteyo, zvikwata zveRussia zvakapinda muMexico. Gore idzva ra1956 rasvika.
  Kune veRussia yakatanga nekukunda kutsva. Musi waNdira 7, vakasara vemauto eGerman muAfrica vakakunda. Uye iyo yose Black Continent yakava yeRussia.
  Zvino Fuhrer aiva nemweya akaziva kuti akanga akanganisa zvachose. Uye akaronga nhaurirano kuRussia.
  Ipapo Tsar Vladimir akapindura kuti:
  - Isu tichangotaura nezve kuzvipira kusingaverengeki kweTatu Reich neItari!
  Mashoko ouchenjeri akadini! Uye hondo inopfuurira. Oleg Rybachenko ndiye, hongu, ari pamberi pekurwisa. Mauto eRussia akapinda muEast Prussia. Mitsetse yekudzivirira pano yakasimba. Iwe unofanirwa kurwa kuti uparadze, uye haungafambi mberi nekukurumidza.
  Imwe yenzira yekubudirira yaive pfuti inozvifambisa ine Alexander-4 bhomba. Chishandiso chine simba uye chinouraya.
  Uye vasikana vakanaka vanopembererawo pano. Vanoburitsa projectiles vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe nekudzvanya mabhatani emufaro. Uye vanoparadza mabunkers evavengi nemabhokisi emapiritsi.
  Vasikana vanomhanya vakashinga muchando - ndizvo zvakaitwa nevakadzi veRussia. Uye vanokanda maIndia nemaChina muhondo. Ava vatove kutozadza chaiko nzira dzekumakomba nezvitunha zvavo. Asi vachiri kukwanisa kuitora.
  Uto reRussia riri kupinda mukati.
  Nekudaro, nyanzvi yehunyanzvi Vasilevsky inotamisa kurova kukuru kuItari - iyo isina kusimba zvakanyanya. Uye saka mauto eRussia anokunda kukunda kumwe mushure meumwe.
  January akabudirira chaizvo. Mauto eRussia akakunda maItaly uye akaisa chigaro cheAlps. Uye munaFebruary vakatora Venice. Uye vakapinda muLorbandinia. Vakatorawo Poznan. MaGermany akanga achidzokera. Musi waKurume 2, Klaipeda akadonha. Mauto eRussia akafamba achipfuura nemuEast Prussia zvishoma nezvishoma, dziviriro yaive yanyanya. Taitofanira kupisa nzira nemakwati.
  Asi muItaly, pasta pamberi yakadonha. Uye mauto eRussia akamhanyira kuRoma. Musi waKurume 30, 1956, kurwiswa kweguta guru reItaly kwakatanga. Iyi ndiyo nzira iyo vanhu vakabhadhara nayo zvishuvo zvemhuri yeMussolini.
  Guta guru reItaly, Rome, riri kurwiswa. Kurwa kunotyisa. Kunyange zvazvo maItaly ari kuwedzera kurega. Pano vasikana vanorwa vakanaka kwazvo, zvose mubhikini uye vasina shangu. Varwi vanokanda magirinedhi nemakumbo avo ndokurova varwi vaMussolini.
  Vasikana vari pano vakanaka, uye zvechokwadi sexy zvikuru. Uye nemamhasuru etitans. Uye nzira yavanokanda nayo magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu inoshamisa.
  Natasha anoenda kumberi uye anopfura, achigomera:
  - Kune iyo Baba yakanaka mumoyo mangu, moto wangu unopenya unopisa!
  Zoya, achipfura, anoimba pamwe chete:
  - Ngativhure musuwo wekubudirira! Kutenda kwedu namambo vari monolith!
  Uye ipapo Aurora, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, iyo tsvuku-bvudzi tsvuku inosunungura madhisiki. Uye maItaly akachekwa anowa.
  Uye ipapo Svetlana anoimba nehasha, achibudisa mazino ake:
  - Tichauraya munhu wese! Tichapwanya munhu wese!
  Vanokanda madhisiki netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanokuya mafashist. Iyi ndiyo nzira iyo Mussolini yakaguma nayo mumaoko evasikana. Kurwiswa kwaApril kwa1956 kwaityisa, uye kwaifananidzira zvikuru.
  Uye pano matangi ari kutyaira, mbiru dzegehena dzemoto dzichiputika kubva muhunde dzadzo.
  Vasikana vari kufambira mberi vachikanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye kuti vachapfira sei chinhu chine ropa.
  Uye vachaseka...
  Natasha akaimba zvakasimba:
  - Tsar Vladimir, rova Hitler kumeso!
  Achachonya nemaziso ake esafaya. Musikana akanaka kudaro.
  Vasikana vanomhanya nehasha. Vakarova nepfuti. Vanochera pasi muvengi uye vakaparadzira mafascist. Uye ipapo maOlympics ari kumhanya. Uye mumaoko evane simba, gamba rechikadzi rakabata murazvo wemoto. Uye achaitora ndokurova iwe, asi ipapo achakurova.
  Kubva kuma fascists machipisi ari kubhururuka munzira dzese. Uye varwi vanogona kuseka zvakanyanya sezvavanoda.
  Ipapo achaimba:
  "Mussolini acharohwa!" Hushamwari hwedu ndehwe monolithic!
  Uye zvakare, sekuchonya nemeso esafire! Uye acharova fascists.
  Waida chii? Roma yakatorwa pane imwe nguva nevaSlav vachitungamirirwa naAttila. Uye zvino maRussia ari kutora.
  Olympias, achipisa vavengi vake vari vapenyu neanopotsera danda, akaimba:
  - Zuva rakajeka retariro,
  Zvakare inokwira pamusoro penyika ...
  Rus 'anokunda sepakutanga -
  Varwi veWehrmacht vari kurohwa!
  
  Russian gondo pamusoro penyika,
  Ichitambanudza mapapiro ayo, ichasimuka ...
  Muvengi achanzi azvidavirire -
  Achakundwa - kuputswa!
  Mushure mekudonha kweRoma, mauto eItaly akatanga kukanda mapfumo pasi. Humambo hwaMussolini, uyu murwi wechidiki wemuuto reThird Reich, hwakanga hwave kupera.
  Mauto eRussia akatora Naples anenge asingarambi ndokumhara muSicily. Ikoko, zvakare, vakasangana kunenge kusingarambidzwe. Uye Hitler akanga ane hutsinye.
  Pakupera kwaMay, Italy yakapera. Mazana ezviuru zvevasungwa akatorwa.
  Vasikana vechiRussia vakavaisa pamabvi avo ndokuvamanikidza kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka. Vakarova miromo vachiteerera. Vamwe, kunyanya varume vechidiki, vakazviita nechido.
  Vasikana vakapindura vachigutsikana.
  Mukomana wekusingaperi Oleg Rybachenko akamanikidza vatapwa vake kutsvoda tsoka dzake dzisina kupfeka, dzemwana.
  Vakaita izvi vachida chaizvo. Vakomana vacho vaive vakatsvinda zvavo, vane tsandanyama uye vatsvuku. Chokwadi, achiri muduku zvikuru, uye akanga asingadi kuita chimwe chinhu chakakomba zvikuru navakadzi. Asi kana zvitsitsinho zvakakasharara zvichikweshwa nerurimi - zvakanaka!
  Oleg Rybachenko akatora mukuru uye akagamuchira mumwe murayiro. Zvandaidada nazvo.
  Mussolini Jr. akatengeswa neboka rake, uye Tsarist Russia yakagamuchira kumwe kukunda. Asi Benedito Mussolini Sr. haana kurarama kuti aone kunyadziswa kwake uye kuparara kwefascism muItaly. Zvisinei, nhamo imwe cheteyo yakanga yakamirira vaNazi muGermany. Mauto eRussia akaenda kunorwisa kutanga kwaJune 1956. Nzvimbo huru yekurwisa yaive Austria.
  Elizaveta nevashandi vake paNikolai-5 vakatamira kune veGermany. Mauto eRussia akatsvaga kukomberedza Vienna.
  The Fuhrer, chokwadi, akazviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma. Zvinhu zvemaGermany muAfrica, Scandinavia, uye zvizhinji zveUSA zvakarasika. Uye zvino hondo dziri kuitika chete munharaunda yeThird Reich. Izvo, zvechokwadi, zvisingafadzi kune maGerman. Mauto eRussia akapindawo muMexico. Lady Grey de Monka anoraira vashandi vetangi munyika ino.
  Uye Elizaveta anotungamira "Nikolai" -5 kutenderera Vienna. Mupikisi wayo mukuru ndiye E-50, iyo muchina weTsar inopinda senge blotter.
  Elizabeth akapfura, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kudzvanya mabhatani emufaro.
  Akarova tangi reGerman ndokurira:
  - Tichapa mwoyo yedu kuna St. Nicholas Rus '!
  Ekaterina akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akagadzirisa mumwe wake:
  - Zvingangodaro zvakanyanya kutaura Vladimir!
  Elizabeth akapfura zvakare achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Asi zvakadaro, aive Emperor Nicholas, akatipa huwandu hwevanhu veChina, vakaita kuti Russia isakundike!
  Zvechokwadi, mumauto evacheche akatumirwa kunoparadza nzvimbo dzeGermany, kumberi kwaiva kweChinese zvachose. Vakatikandira zvitunha chaiko. Asi vakapaza.
  Kazhinji maRussia airwa mundege nematangi. Infantry inoumbwa nemaChinese, maIndia, maAsia. Kune akawanda maChinese. Pamusoro pezvo, Nicholas II ane musoro wakajeka akatanga barika achivandudza Orthodoxy, uye vamwe varume vechiChinese vakatumirwa kuhondo. Uye vaRussia vanotora chirikadzi nevakadzi vasina kuroorwa vechiChinese semadzimai.
  Mano zano.
  Uye kurwiswa kweChinese, kufa, uye kupaza kudzivirira kweGerman.
  Elena anoshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kudzvanya mabhatani emufaro uye anorova maKrauts zvakare.
  Uye anoimba:
  - Kune mutsvene Rus ', isu ticharwa neushingi!
  Pashure paizvozvo musikana achaitora ochonya. Uye anobudisa mazino ake machena! Uye ane hasha.
  Uye ipapo maOlympics achabva adzokera kumashure. Uye achakurova nezvigunwe zvake zviri pachena uye achakupwanya.
  Ipapo achadanidzira:
  - Ndiri mhungu inouraya!
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti tangi E-50 inogona kuva nengozi. Kanoni yayo ye88-millimeter ine dhiramu kureba kwe100 EL inokurumidza-moto, inotenderera gumi nembiri paminiti, uye yakarurama kwazvo. Kazhinji inorova zvombo uye inogona kukonzera kukuvara.
  Nokudaro, vasikana vanoedza kusarega tangi huru yeGermany ichisvika. Kunyanya kuvhara, kukwanisa kwayo kupinda kunowedzera zvakanyanya. Uye iyo yakakosha muGerman projectile ingave uranium kana tungsten. Ichokwadi, mushure mekurasikirwa kweAfrica uye uranium deposits muCongo, simba remauto eGermany rakatanga kuoma.
  Uye vasikana vakanaka kwazvo uye vasina shangu uye vanotonhorera.
  Vanozviimbira nechido:
  - Inopenya senyeredzi pasi rose,
  Murima rerima risina tariro...
  Mukuru gamba Tsar Vladimir,
  Haazivi kurwadziwa kana kutya!
  
  Vavengi vanodzokera pamberi penyu.
  Chaunga chevanhu chinofara...
  Russia inokugamuchira iwe -
  Ruoko rune simba runotonga!
  Kurwa nevasikana, haugone kutaura chero chinhu chinopesana navo. Uye makumbo avo akashama uye akatsemurwa. Kana maGermany akabatwa anotsvoda, zviri pachena kuti vasikana nevarume vanozvifarira. Uye varwi vanoridza mhere vachigutsikana.
  Vakanga varuma mazino avo akanaka.
  Ava vasikana vakanaka kudaro. Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, Elizabeth anogogodza imwe fascist.
  Ipapo anodanidzira achiti:
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba huru!
  Uye saka Catherine achapfura. Icharova tangi yemuvengi, kuuraya maFritzes uye kushinyira:
  - Rufu kune vavengi!
  Uye ipapo Elena anokavawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, achidzvanya mabhatani emufaro navo. Uye anochema:
  - Nekuda kweNyika muhukuru!
  Uye ipapo iyo yakasarudzika Olympiad, zvakare blonde, ichavhura iyo projectile. Uye sezvainorira:
  - KuRussia huru!
  Uye vasikana vakazara nechido chose.
  Heino tangi E-75. Pfuti yayo ine simba rakawanda: 128mm, uye inogona kukonzera kukuvadza kwakawanda. Mukuwedzera, iyi tangi ine kudzivirirwa kuri nani uye nhumbi dzokurwa dzakakora.
  Asi Elizabeth anopenga. Uye achasunungura chinhu chinouraya, chinopinda chiri kure. Uye zvose zvakasara kubva kuGermany zvimedu zvesimbi yakabvaruka.
  Uye musikana achaimba:
  - Runako rutsvene uye hope huru!
  Mushure mezvo rurimi rucharatidza.
  Matangi eGerman E-75 achangobva kupararira. Iye zvino vane pfuti yakareba-yakareba, iyo inovabvumira kurwisa matangi eRussia, kunyanya akareruka. Uye izvi zvinoita kuti maKrauts ave nengozi.
  Asi vasikana veSoviet havanyadziswi neizvi. Uye vanopwanya maKrauts.
  Uye varwi pachavo, kunyanya mukupisa, vari mubhikini uye vasina shangu. Uye vanorwa nechivimbo zvikuru.
  Vanokunda pasina kusarudzika.
  Catherine akapfura vaNazi uye akaimba:
  - Asi kutaura chokwadi! Ini ndinoparadza vese maKrauts pasina kusarudzika!
  Elena akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Tichakunda munhu wese uye, hongu!
  Mitambo yeOlympic yakarovawo maNazi pasina tsitsi. Ihure risingakundiki.
  Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Natasha neboka rake vanorwa paKondratenko-6 tank. Motokari iyi ikareruka, asi inofamba kupfuura Nikolai. Zvechokwadi, nehuremu hushoma, caliber idiki uye zvombo zvishoma zvishoma. Izvi zvinoreva kuti njodzi yekufa yakakura zvikuru.
  Asi vasikana, ndinofanira kutaura, havanyare zvachose. Uye vanorwa semhare dzehondo.
  Natasha anoimba, achiridza kupfura:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye anodzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake.
  Zoya zvakare anopfura, achishandisa makumbo ake asina kupfeka uye squeaks:
  - Tsar Vladimir mberi!
  Uye vasikana vese mukwaya vakahukura.
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Mushure mazvo Aurora akapfura, akatendeudzira tangi reGerman ndokuti:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda!
  Iyewo akazunza tsoka dzake.
  Uye ipapo Svetlana akabvuma, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye akagomera pamusoro pemapapu ake:
  - MaRussia ari kurwa nehasha!
  Uye vasikana vose vakadanidzira pamwe chete:
  - Chibhakera chemusoja chakasimba!
  Uye zvakare tsvarakadenga dzinomhanyira kuhondo. Vanozvipfura pachavo nemazvo uye nemazvo!
  Asi vashandi vaJane vanoshamisa veMexico. Mudzimai uyu zvakare akangwara uye akanaka.
  Uye vasikana vari muchikwata chake havana shangu uye vakapfeka mabhikini. Vanorwa nehasha dzinotyisa uye dzakadzikama.
  Ipapo Gertrude akaridza pfuti, achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, uye akaridza mhere:
  - Ini ndiri musikana achaparadza munhu wese muchikamu chechipiri!
  Ipapo Malanya anobva atanga kuita chiito. Uye achaputsa tangi rechiLatini kubva kure.
  Ipapo Matilda anobva arova makumbo ake nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye achaseka:
  - Ndiri musikana akanaka chaizvo!
  Uye varwi vepamusoro uye vane hasha zvakanyanya. Havanzwi kushaya simba kana kutsamwa.
  Vanokurova nenzira imwe cheteyo.
  Uye Alenka anorwawo nechivimbo zvikuru.
  Pakupera kwaJune, Vienna yakakomberedzwa. Kurova kukuru kwakaitirwa Germany nemukurumbira wayo. Panguva imwecheteyo, mauto eRussia ari kufambira mberi akananga kuOder. Vanokanda maChina, maIndia, uye maArabu muhondo. Uye ivo vanopaza nepakati pedziviriro yeKrauts.
  Hitler, hongu, atova mukutya. Vasikana vakamutsikirira sei mumatangi nendege.
  Heino Albina naAlvina, vatyairi vaviri veRussia. Uyewo vasina shangu uye mumabhikini, vanogogodza fascists semapeya ane tsvimbo kubva pabazi. Uye kune vakaroorana vanoita zvishamiso zvakadaro.
  Albina akapfura ndege shanu nekuputika kubva kwaari Peter the Great fighter ndokuimba:
  - Tiri mapere edenga!
  Alvina akapfura ndege nhanhatu nekuputika kwegondo rake rehondo, ndokurira:
  - Uye isu tichapwanya munhu wese!
  Mudenga, vaviri ava vakanga vatova ngano!
  Vasikana ava vakapihwa madhigirii manomwe eSt. George Cross: sirivheri muchinjikwa, sirivheri muchinjikwa une uta, muchinjikwa wegoridhe, muchinjikwa wegoridhe nebhangi. Uye zvakare muchinjikwa wegoridhe une madhaimondi, nemuchinjikwa wegoridhe une madhaimondi neuta. Uye nyeredzi yepamusoro-soro yemuchinjikwa wegoridhe, ine uta hwedhaimani. Mubairo wepamusoro - nyeredzi huru yemuchinjiko wegoridhe, ine madhaimondi uye uta, yakavambwa nguva pfupi yadarika.
  Saka vasikana vacho vaigona kudada nezvavakaita. Uye nguva dzose, kunyange mukutonhora, vairwa chete mu bikinis uye chete vasina shangu.
  Vasikana vakanaka kudaro.
  Albina akaridza pfuti ndokuimba:
  - Nekukunda kwedu kwakanakisa!
  Alvina akaenderera mberi achiti:
  - Rega vazukuru vedu nanasekuru vadade nesu!
  Varwi zvechokwadi vasikana vekirasi yakakura!
  Vanorova ma fascists mudenga uye vanoimba:
  - Kubwinya kuRussia, Kubwinya! Yedu Tsar Vladimir igamba! Pachava nesimba mambakwedza! Viga Hitler muvhu!
  Chokwadi, Vladimir Kirillovich Romanov anogona kufadzwa chaizvo nevarwi vake.
  Kunyangwe vakarwa, zviri munzira yekuti haugone kuvasimudzira pfumo!
  Vladimir Kirillovich Romanov ndiye tsar ane mukana wese wekupedza hondo zvachose!
  Uye maFascist anodedera pasi pekurova kweuto retsarist ...
  Iyo yakakomberedzwa Vienna yakakurumidza kuwa. Pakazosvika pakati paChikunguru, mauto ehumambo hwetsarist akasvika kuOder kune yakafara pamberi. Uye Koenigsberg yakavharwa zvachose.
  Uye maGerman akadzokera kumashure kweOder. Uye vakaedza kugadzira mutsara wekudzivirira ipapo. Zvidzivirire zvakakwana. Asi muhafu yechipiri yaJuly, mauto eRussia akatanga kurwisa Hamburg ... VaNazi zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi vakakundwa.
  Kurwa kwacho kwaityisa. Mimwe misha yakachinja maoko kakawanda. Matangi matsva eGerman emhando yepamusoro AG akateedzana - pyramidal - akatorawo chikamu muhondo. Vaiva nedziviriro yakanaka kubva kumativi ose. Asi mauto etsarist akanga akakwirira muhuwandu.
  Uye nhamba huru yevarwi vetsoka vokuAsia vakafira kuhondo. Asi vakandibvumira kuti ndifambe.
  Zvishandiso zvevanhu vekuGermany zvakaperawo. Pakupera kwaNyamavhuvhu, Hamburg yakakomberedzwa uye Munich yakavharwa zvakare.
  MaGermany akarasikirwa nenzvimbo inokosha. Uye vakanga vasina chekubata zvinzvimbo zvavo.
  Oleg Rybachenko akarwa pamberi penzvimbo munharaunda yeGermany pachayo. Uye mukomana wekusingaperi aigara achinyemwerera uye achiratidza mazino ake ane pearly.
  Uye ipapo akakanda magirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, dzemwana. Zvakanaka kuva mwana - sei zvakasikwa kuva mukupisa mupfupi chete. Uye sezvo iwe usingafi, iwe unogona zvakare kuve wakashama hafu munguva yechando pasina kuisa pangozi kubata kutonhora.
  Saka mukomana akaimba:
  - Barefoot, asina shangu chete,
  Pasi pekutinhira kwaChikunguru uye ruzha rwekusevha!
  Varefoot, vasina shangu,
  Zviri nyore kuti mukomana ave mukomana akanaka wemombe!
  Uye mwana mukuru anoenderera mberi nekuparadza mafascist aya kwaari. Uye vanotoda kurwisa.
  Yatova September ... Mvura inotanga kudonha ... Mauto etsarist, achizadza zvitunha zveChinese, akatora Munich neHamburg, uye ari kuenda kunharaunda yeRuhr. Chinhu chinonyanya kukosha muindasitiri yeGerman.
  Uye maGerman ari kurwisa zvakanyanya.
  Natasha anorwa patangi rake uye anogomera:
  - Zvichava zvakanyanya kuomera maNazi!
  Uye dzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvako zvisina zvigunwe. Uye aipfura mabhomba kumaNazi.
  Uye ipapo Zoya achakurova nembama. Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uye achaimba zvakare:
  - Rus 'ndiyo inopesana naHitler!
  Uye ipapo Aurora achaita hasha kufamba. Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe:
  - Yenzira yeRussia!
  Uye shure kwavo Svetlana achapisawo mhondi projectile. Ichabaya tangi reGerman uye kurira:
  - Nokuti Tsar Vladimir Kirillovich!
  Uye iye acharatidzawo rurimi rwake.
  Vasikana vakapenga apa.
  Alenka pane tangi rinorema zvakare anopwanya maNazi. Uye anovarova kubva kure.
  Murwi akaimba:
  - Ndakakunda hafu yenyika nemazamu angu!
  Uye mazamu aAlenka ane mazamu matsvuku.
  Uye ipapo Anyuta achakukwenya nezvigunwe zvake. Ichaita tangi yefascist uye blather:
  - Ndiri musikana ane nyeredzi! Mumabhuku enhoroondo!
  Uye achabudisa mazino ake ...
  Uye ipapo Augustine achapisa mhondi projectile. Achapwanya maNazi uye anoridza muridzo:
  - Dai uto redu rive rakasimba!
  Uye achafambisawo makumbo ake ...
  Uye Maria achavatevera uye acharova vaNazi. Achazviruka, achipopota nehasha.
  - Isu tiri vasikana vakuru vane hasha!
  Uye ipapo Marusya achaburitsa chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza pamaNazi. Uye nerubatsiro rwemakumbo asina kupfeka, musikana.
  Uye ipapo anoimba:
  - Isu tiri kukundwa zvachose kwevavengi!
  Gunyana rakapfuura muhondo dzaityisa. MaGermany akarwisa zvakasimba. Asi muna Gumiguru, apo mvura yakanaya zvakanyanya, mauto etsarist akawanazve mukana. Akatanga kufamba achienda kuRuhr. Mushure mekurwiswa kunotyisa, Koenigsberg akadonha. VaNazi vakarohwa imwe mbama kumeso.
  Uye kumaodzanyemba kweFrance, mauto etsarist akakomba Toulon. Saka vaNazi vakava nenguva yakaipa zvikuru.
  Hitler akanga akatsamwa, asi paakanga ari muBerlin. Chinzvimbo chake chakabva chapera simba.
  Zviri pachena kuti hapana aida kuteerera nhaurirano. Asi vaNazi vakanamatira senhunzi.
  MunaNovember, mauto ehondo yetsarist akarwa kuti atore nzvimbo zhinji yeRuhr, nokudaro achinyima Germany nzvimbo yayo huru yekugadzira.
  Muna Zvita, uto retsarist rakatora kumaodzanyemba kweFrance yese ndokupinda muSpain. Uye kumberi kweGermany, akazotora Ruhr. Uyezve, dzimwe nyika dzeGermany dzakatorwawo. Uye hondo yetsarist yakasvikawo kuDenmark.
  Hitler aipenga sedhiabhorosi ari mukeji, asi hapana chaaigona kuita.
  PaKisimusi yeKatorike, mauto ehumambo akatamira kuParis. Pasinei nechando uye chando, vashandi vaNatasha vakanga vasina shangu uye mubhikini.
  MaGermany akakanda mapfumo pasi kakawanda. Uye vaFrench vakanga vasingadi kurwisana nevaRussia zvachose.
  Paaipwanya bhatiri reGerman, Natasha akati:
  - Saka, chokwadi, Adolf aive nemweya akaverengera chii paakatanga hondo nesu?
  Zoya ane bvudzi regoridhe zvine musoro akati:
  - Zvimwe nekuti, kana tamanikidzwa, tinodonha semari kubva muhomwe ine gomba!
  Aurora akapwanya walnut nezvigunwe zvake. Akabva aikanda mumuromo make ndokuti zvine musoro:
  - Nhoroondo inodzidzisa kuti haidzidzisi chinhu!
  Svetlana akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pabhatani remufaro. Akagogodza imwe cannon yeGerman ndokupindura:
  - Ngativei varwi vakuru!
  Varwi, sezvaungaona, vakatsunga zvechokwadi kurwa uye kukunda.
  Oleg Rybachenko, mukomana asina shangu, anomhanya akapfeka zvikabudura uye asina kusvuuka, ane tsandanyama torso. Anodedera nekudzvova.
  - Tichakunda maKrauts! Tichakunda maKrauts! Uye rova dhongi rako!
  Uye mukomana ane mazino machena akadaro, maparera! Ingori mudiki uye asingachinji terminator.
  Oleg Rybachenko anopfura achimhanya. Anouraya fascists uye anoimba:
  -Mweya weRussia isimba remadzimambo, kukunda maKrauts!
  Mukomana akakanda girinedhi negumbo rake asina kupfeka ndokuimba:
  - Russian waltz, mambakwedza anobuda - mukubwinya kwamambo!
  Akanyatsoratidza kuva mukomana airwisana zvikuru. Uye anorova mafascist kusvika zuva rekutanga chairo.
  Uye vasikana vanorwa zvakasimba. Heino Mirabela... Uyewo mutyairi wendege yepamusoro. Hapana anogona kumumisa. Anorovera pasi maKrauts uye anoimba, achibudisa mazino ake:
  - Musikana anopenga! Heino mucherechedzo wake!
  Uye achatora uye kuvhura roketi!
  Hongu, ndozvakaita vakadzi pano! Kana vasikana vechiRussia vachirwa, hapana simba rinogona kuvadzivisa.
  Mirabela akadonhedza ndege nomwe dzeGerman nekuputika kwekanoni shanu, ndokurira:
  - Tsar Vladimir Kirillovich ndiye Mwari wedu!
  Uye musikana anorova tsoka dzake dzisina kupfeka pagirazi.
  Uye zvakare Albina naAlvina vari kurwa mudenga.
  Vaive mbavha dzinoshamisa. Maakaundi matsva akawanda ari kuunganidzwa. Uye panguva imwe chete vanoimba:
  - Isu tiri vakakwana mudenga! Isu tiri aces kukwana! Kubva pakunyemwerera kusvika pakuita - kupfuura kurumbidzwa kwese!
  Albina akadonhedza ndege ina dzeGermany nekuputika kumwe chete ndokurira:
  - Ah, mufaro wakadii! Kukwana kwakadini muhondo!
  Alvina akatema ndege shanu dzeGermany ndokuenderera mberi:
  - Ziva kukwana muhondo! Uye yakanaka yakanaka!
  Varwi vakaimba mukorasi, vachicheka vaFascist:
  - Vasikana! Vanotonhorera vasikana! Vasikana! Vanotonhorera vasikana!
  Vakaratidza hukasha hwavo. Kutaura idi, hapana nomumwe wezvizvarwa zvaHitler akamanikidzwa kuburuka.
  Asi maFascists, hongu, ari pasi pekumanikidzwa kwesango.
  Hitler ari mubhanker muBerlin uye ari kubhombwa imomo semapete. Aida chii? Fascist nhamba yekutanga yapera! Akaenda kunorwisa Tsarist Russia, uye iye zvino iye pachake ari kupwanywa semapete.
  Tsar Vladimir Kirillovich parizvino vari kutora zororo kubva munguva yechando pamahombekombe eIndia Ocean. Vasikana vakanaka vemarudzi nemarudzi akasiyana vanotamba pamberi pake.
  Zvisinei, mambo haana basa nokuona vanhu vachirwa. Semuenzaniso, vasikana vaviri vachipesana nerunako vaviri.
  Vanorwa neminondo yepurasitiki kuti vasakuvadzana. Zvisinei, vanorwa zvakasimba.
  Ava ndivo varwi. Pane kuchinjana nehasha. Mablondes maviri uye maviri matsvuku ...
  Tsar Vladimir akabvunza Field Marshal Vasilevsky:
  - Chii chinonyanya kuoma muhondo nemaGermany?
  Field marshal akapindura nokutendeseka:
  - Wana chivimbo! Pakungotanga chete, muvengi paakatanga kusimuka, ndipo pandakanzwa kusagadzikana. Uye zvino takatanga kukunda uye zvese zviri pachena nezvevavengi vedu! - Munda Marshal Vasilevich, uyu mukuru wenyanzvi, akanwa waini.
  Vladimir Kirillovich zvine musoro akati:
  - Zvakanyanya kuoma kuhwina nguva dzese! Asi takaratidza kuti taigona zvakawanda! Uye zvino pachava nenguva, uye nyika yose ichava norugare!
  Munda Marshal Vasilevsky akasimbisa:
  - Ndinotenda mazviri!
  Vasikana ava vaive nemavanga pamiviri yavo vasina kusimira uye vairatidza kutya zvakanyanya.
  Vakarwa, hongu, kwete semunguva dzeRoma Yekare - vakaedza kusakonzera kukuvadza kwakanyanya kwavari. Asi vakashanda nesimba.
  Zvichakadaro, kurwa kwakapfuurira. Muna Ndira, mauto etsarist akatora Paris pakufamba. Guta guru reDenmark, Copenhagen, rakatorwawo. Mauto eGermany akanga ava kupera simba. VaRussia vakaramba vachifambira mberi muGermany pachayo. VaFritz vakarwa zvakanyanya, asi simba ravo rakaputsika.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingafi akasvetuka asina shangu muchando uye akamhanyira kunorwisa mberi kwevanhu vose, zvachose pasina kutya moto. Uye pakuridza muridzo:
  - Ndiani anoshandiswa kurwira kukunda,
  Zvirokwazvo achakunda vavengi vake...
  Anoseka nemufaro uye achawana zvakawanda,
  Uye Hitler acharohwa zvakaomarara!
  Uye tsoka yemukomana inokanda girinedhi! Uye anobereka parera, mazino makuru kupfuura makore ake. Hongu atova nemuromo semhumhi. Ichatsenga nepahuro chero ipi zvayo.
  Uye vasikana vari pamatangi vari kufamba kubva kumaodzanyemba kuenda kuchamhembe kweGermany. Vave kuda kuenda kugungwa. Uye chete nyika dziri pedyo neBerlin nePomerania dzichasara neveKrauts.
  Natasha, achigogodza matangi efascist, akati:
  - Uye hondo inonakidza nenzira yayo!
  Zoya, achirova vaNazi, akabvuma:
  - Zvakanaka sezvazvinowana! Kunyanya patinokunda!
  Aurora, achipfura nezvigunwe zvake, akati:
  - Zvese zvisingagoneke zvinogoneka muchadenga, hazvidi zvishoma ...
  Uye musikana mutsvuku-bvudzi achaseka zvakanyanya!
  Varwi vanodedera nemufaro uye nehasha. Uye vanopwanya maGerman.
  Panguva imwecheteyo, mauto etsarist ari kuenderera mberi neSpain uye atova kusvika kuSeville.
  Olga ari mutakuri wevashandi ane zvombo anopisa maGerman nemauto emapurisa.
  VaSpain veko vanopa chero kupikisa. Imwe nyika iri kuwira pasi pedemo reRussia.
  Oleg akapfura uye akaimba:
  - Aerobatics, ichave bash pane bash!
  Uye mumwe wake Alice tweeted:
  - Hukuru hwevaRussia hwakazivikanwa nenyika,
  Fascism yakapwanyika nekurova kwebakatwa ...
  Isu tinodiwa uye tinoyemurwa nemarudzi ese epasi,
  Ngatimirei hukuru hunoyera tsarism!
  Uye vasikana vacharova uye vanotsikirira zvigunwe zvavo zvisina kupfeka pane joystick.
  Hondo pakati pemambo wetsarist weVladimir Kirillovich Romanov uye fascist Germany inoenderera mberi.
  Mauto eRussia akapotsa asunungura France zvachose kubva kumauto eNazi. Kukadzi 1957... Mauto eTsarist anosunungura Portugal.
  Musi waFebruary 23, zvikamu zveRussia kubva kuDenmark neGermany pachazvo zvakabatana.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi, anoputika mumatope netsoka dzake dzisina chinhu. Mwana mukuru anoshevedzera kwaari pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kuRussia Tsar Vladimir wechitatu! Ndichatema Hitler, ndichamuyera neshamhu!
  Uye mukomana anoridza mhere zvakare uye anokanda dhisiki rakapinza neminwe yake. Uye icharova fascist muhuro. Uye ipapo anokanda boomerang negumbo rake risina chinhu, remwana, uye pakarepo anocheka huro dzeKrauts shanu.
  Hongu, pfungwa yakaipa yaHitler yekurwisa humambo hwakadaro.
  Natasha nechikwata chake vanopedzisa maGerman ekupedzisira muPortugal. Tangi yavo haigoneki mukuparadza.
  Uye vanodzvanyawo mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, vachiita kuparadzwa kunotyisa.
  Zoya akapfura, akapwanya kanoni yeGerman ndokuimba:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Aurora, achishandisa zvigunwe zvake zvemutsoka, akakava muNazi uye akarira neshungu:
  - Mwari ponesai mambo!
  Svetlana zvakare akabhenda, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akashinyira:
  - Changamire akasimba!
  Vasikana vanokunda fascists. Asi tangi itsva yaHitler "Mouse" -4 yakaonekwa. Muenzaniso une simba kwazvo - unorema matani mazana matatu, uye pfuti 310 mm. Inogona kupinda nechekure, asi iyo pachayo ine nhumbi dzakasimba zvokuti tangi yeKondratenko-6 haizoitora kubva kune imwe kona.
  Natasha anoti:
  - Vasikana, isu tinofanirwa kuswedera pedyo nekuinamatira muchikamu chezasi chedivi, pakati pema rollers - uyu ndiwo mukana wedu wega!
  Zoya akarova kanoni yeGerman nezvigunwe zvake zvepamakumbo uye akaimba:
  - Fate iri kukupa iwe wekupedzisira mukana, asi kurumidza! Mumvura, chimvuramabwe nechando!
  Augustine akagogodzawo ndokurira:
  - Mukana wekupedzisira, magumo anokupa! Kufamba kwenguva refu uye kumhanya zuva nezuva!
  Uye zvakare nezvigunwe zvisina makumbo, uye kuti ichamonyoroka sei. Uye achapwanya maFascists.
  Svetlana akati:
  - Kune miganho mitsva uye nekumhanya kukunda!
  Tangi yeRussia yakamhanya, ichitora kumhanya. Uye vasikana vachaitora uye voimba:
  - Changamire ane simba, ane mbiri zera, Orthodox Tsar, tonga kubwinya, kune kubwinya kwedu!
  Uye zvakare vakakurumidza, vachisimuka kubva kune inorema projectile yakatumirwa kubva pfuti iyo yeGerman "Maus" -4 yaive nayo. Vasikana vakaridza mhere:
  - Ngatirege kukotama pamusoro penyanga yegondohwe! Kuti iwe Hitler - kufa!
  Uye tangi yavo iri kukurumidza. Zvakafanana nemutambi wetsiva mudiki ari kurwisa hombe. Asi chokwadi mikana inosvika makumi mashanu nemakumi mashanu.
  Natasha, achiona kufamba kwetangi, akarangarira bhokisi raakaita nemurume mumhete. Akapotsa zvibhakera uye kurohwa, asi akaramba. Ipapo akabva aridza tsamwa. Uye akabata kufamba kwemuvengi kwaiuya, ndokumurova pachirebvu. Akagogodzwa!
  Akagamuchira chiuru chegoridhe rubles. Akadaro musikana wekurwa. Kana akapa, achamupa!
  Natasha akadzungudza gumbo rake risina kupfeka ndokuimba:
  - Iyi haisiriyo hondo yekupedzisira, asi ine danho! Nokuda kwekubwinya kweBaba, nokuda kweNyika uye kukudzwa!
  Zvino tangi ravo rinotsvedza richipfuura nepadivi rotumira goko ... Zoya akashandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, musikana ane vhudzi regoridhe, uye anomhanya setsoko. Uye "Mouse" -4 yakatanga kuputika. Makwati ake akanga anyatsoputika. Uye ipapo shongwe dzichabviswa, uye iye achabhururuka kumusoro mudenga!
  Vasikana vanodanidzira pamwe chete:
  - Kukunda! Kukunda kwakanaka!
  Uye imwe tangi pane yavo rondedzero!
  Musi waMarch 1, 1957, mauto eRussia akatanga kuyambuka Elbe. Zvinoita sekuti Hitler akatsikwa.
  Mukomana Oleg Rybachenko, asina shangu, netsoka yemwana wake, akakanda girinedhi, akanyura tangi yefascist uye akadanidzira:
  - Kune mitsva, isingachinjiki miganhu!
  Vashandi vetangi veAlenka vanotendeukira kumabvazuva. West Germany neFrance dzakatosunungurwa. Nyika dziri pakati peOder neElbe chete dzakaramba dziri pasi peNazi. Zvakanaka, zvakare Britain neIreland. Mauto ekupedzisira eNazi aripo.
  Alenka, achipfura mabhatiri efascist, anoti:
  - Tsarevich Nikolai,
  Kana uchifanira kutonga...
  Usafe wakakanganwa -
  Mauto anorwa akashinga!
  Uye zvino rimwe goko rinotumirwa netsoka dzisina chinhu. Uye akawira mupfuti yaFritz.
  Anyuta anopfurawo nezvigunwe zvake. Anorova fascist uye anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Ini ndiri musikana anoita kuti Hitler arutse!
  Zvadaro, zvipikiri zvemoto Augustine. Iye zvakare dhiyabhorosi anopinza-kupfura, uye anodzvova:
  - Kumasuwo egehena!
  Uye anoshandisa tsoka dzisina makumbo.
  Maria anopfura ari kumashure kwake. Nenzira imwe cheteyo yaanoitora oirova, uye anoridza mhere:
  - Hapana achandimisa, tigress, hapana achakunda musikana asina shangu, uye ini ndicharohwa chero kupi!
  Uye ipapo maOlympics achaputika. Uye achagogodza tangi yeGerman, achibvarura turret yayo sevhavha yehowa.
  Uye cackles:
  - Kune mitsva, inotonhorera miganhu!
  Uye acharatidza rurimi rwake zvakare!
  Vasikana vari kungozvisundidzira uye vachida kufambira mberi. Uye maFascist ari kunyura pasi pekurohwa kwavo.
  Musi waKurume 2, 1957, mauto ekupedzisira eNazi muPortugal akakunda. Zvakava pachena kuti mambakwedza efascism akanga asvika. Kunyanya, kwaedza here? Kudoka kwezuva!
  Uye mauto eRussia ari kufambira mberi. MaGermany ari kuwedzera kukanda zvombo pasi uye kuzvipira.
  Vanowira pasi nemabvi avo. Vose vasikana vechiRussia nevechiChinese vanotsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Zvinotaridzika zvakanaka uye zvinotonhorera. Uye ma fascists ari kuchekwa uye kuchekwa.
  Vashandi vaNatasha vatove muchitima vachienda kunorwa kuchamhembe, nevaKrauts.
  Vasikana vakagara mukamuri mavo. Vanotamba makadhi nekuvabata nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe.
  Natasha akati:
  - Zvinonakidza, kana tikatora Berlin, chii chinotevera?
  Zoya akapindura nechivimbo:
  - Inotevera ichava London!
  Fire Aurora akaseka ndokubvunza zvakare:
  - Ndokuzo?
  Zoya akataura zvakasimba:
  - Latin America ichava yedu! Hatisi kuzomira pamhemberero nemaNazi!
  Svetlana akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi hatidi! Ngatikunde pasi rose!
  Natasha akasimbisa nechido:
  - Uye ipapo pachava nerunyararo, pasi rose!
  Vasikana vakaimba mukorasi, vachiimba sezvavaienda;
  Kubwinya kuGreat Russia yeTsarim,
  Apo Vladimir anogara pachigaro ...
  Tichapwanya mhomho yehuipi fascism -
  Mbiri kuhondo uye monolith yedu!
  
  Mwoyo yakazadzwa nokutenda kukuru.
  Amai vedu Nyika nemoyo yedu yese...
  Isu tiri vanakomana vaMambo Nicholas,
  Uye havana kumufira pasina!
  
  Nyika yedu, iwe unodiwa kupfuura chero chinhu chipi zvacho,
  Ngatikande mafirework edenga ane mapapiro...
  Iwewo uri kurwisana nenyika yaBaba,
  Zvakanaka, regai vaNazi vose vafe!
  
  Hitler aida kutora Nyika dzedu,
  Uye imbwa yakaipa yakaedza kuuraya mambo ...
  Asi isu tiri kumhanya, hatibvume izvozvo,
  Saka fascism yakatirwisa pasina!
  
  Mambo mutongi ane tsitsi uye akachenjera;
  Gondo remugomo rinobhururuka pamusoro penyika...
  Vladimir achava mutongi weboka,
  Hushamwari hwedu hwakafanana nesimbi monolith!
  
  Ngatigogodzei rubatsiro kubva mumakumbo aFritz,
  regai Hitler adzivise mumhino ...
  Tichaisa kuurayiwa kwehasha kuti tinyadziswe;
  Ndiani anoita zvakaipa paNyika!
  
  Simba roumambo nouchenjeri hwoumambo,
  Achaparadza ma fascists pasina chiyero ...
  Nditende, Hitler akaita chimwe chinhu chakapusa,
  Uye zvino hupenyu hwake hwakafanana neshinda!
  
  Naizvozvo remekedzai madzimambo makuru.
  Iko hakuna anotonhorera Romanovs Panyika ...
  Muhondo yevaNazi, rovai mwoyo.
  Kuvhura nzira yekubudirira uye zviroto!
  
  
  Petro Mukuru akatiendesa kugungwa,
  Alexander akakunda Paris ...
  Hongu, dzimwe nguva kushungurudzika kwakaitika,
  Asi Russia yakadzivirirwa nekerubhi!
  
  Zvese zvakanaka nesu,
  Vese vasikana nevakomana, nditendei...
  Mambo anotonga, munoziva nokururama -
  Kunyange mhuka yakaipa ikachema iri pachikumbaridzo!
  
  Hapana miganhu, tenda mukukwana,
  Munguva pfupi pachava nemadzimambo ecommunism...
  Ngativhurei masuwo emufaro.
  Damn fascism yakaparadzwa!
  
  KuRussia, chiitiko chakakosha hachina kuiswa,
  Nditendei tichakunda muvengi...
  Vasikana havana shangu, sekunge muSparta,
  Zvakanaka, Tsar Vladimir yedu iri yoga!
  
  Tinotenda muna Rod - Mwari Mukuru,
  Chii chakagadzira maSlav akakwana ...
  Tinorwira rukudzo nerusununguko,
  Isu tinorova paNazism!
  
  Iwe uri mhuri huru yeRomanov,
  Ichagara ichitonga Russia ...
  Mambo mukuru, ndege yepamusoro,
  Satani haazoputsi gondo!
  
  Nekuda kweRussia huru,
  Tinotumira masoja kuhondo...
  Isu tinokudza zviso zvevatsvene kubva kumifananidzo,
  Pamusoro pazvo, chero murwi ndimambowo!
  
  Mwoyo yedu inotsva nokuda kweNyika yeBaba,
  Isu vasikana takaoma muhondo...
  Tichavhura musuwo wenzvimbo, ziva
  Uye ndichauraya Adolf sehure!
  
  Kwangosara nguva diki kusvika Berlin,
  Tichapinda, takatakura mbiri yemadzimambo...
  Kuchembera hakutyisidzire isu vasikana,
  Nditendei, hatingadirwe nemvura!
  
  Ngativige vakaipa nevakaipa;
  Shato ichakundwa zvine mutsindo...
  Uye isu tine zvidhori zvegoridhe,
  Rodnoveria mutemo usingaperi!
  
  
  
  
  Türkiye AKAPINDA MUHONDO YENYIKA YECHIPIRI
  Musi waSeptember 1, 1942, Türkiye akapinda muhondo yekurwisa USSR. Chikonzero chakajeka - nyota yekutsiva kwekukundwa kwekare, uye chido chekutora Baku. Mukuwedzera, diplomacy yeGermany yakaitawo basa, iyo yakavimbisa makomo egoridhe kuOttomans. Chero zvazvingava, veTurkey vakasarudza kuti pakanga pasina chikonzero chekumirira zvakare, uye kuti vakanga vasiri scavenger, asi vaigonawo kuva nenguva yekurwa.
  Somugumisiro, mapoka makumi matatu eTurkey akarwisa Soviet Transcaucasia.
  Mumazuva mashomanana vakatora Batumi uye vakakwanisa kupoteredza Yerevan.
  Mukupindura, Stalin akamanikidzwa kubvisa chikamu chezvicherwa zvinobuda ndokuvaendesa kuTranscaucasia.
  Mutemo weSoviet wakamanikidzwa kumisa chigumbuso paStalingrad. VaGermany, zvakare, vakakwanisa kuwana zvakawanda mukutungamira kweCaucasian uye kutora Ordzhonikidze uye Grozny. Uye chete nekudzokera kumakomo mauto eSoviet akakwanisa kumisa vaNazi.
  Panguva imwe cheteyo, maBritish akasundira mberi Operation Torch, achitya kubatanidza Turkey mukurwisana neBritain.
  Pakupera kwaDecember 1942, kunyange zvakadaro vaNazi vakatora Stalingrad. Vakagara ipapo. Mauto eSoviet akafambira mberi, asi pasina kubudirira pakati - kushanda kweRzhev-Sychov kwakave kwakadhura zvakanyanya. Zvisinei, Fuhrer achiri akazivisa hondo yose, sezvo Third Reich akanga asina pfuma yakakwana.
  MunaFebruary, Red Army yakaunganidza mauto ayo uye yakaedza kurwisa maGermany kubva kumativi eStalingrad. Asi vaNazi vakanga vatokwanisa kuunganidzazve mauto avo uye vakanga vakagadzirira kudzosa zvibhakera.
  Operation Torch yakatangawo muna Kukadzi. VaGermany vakanga vakagadzirirawo, uye pashure pevhiki mbiri dzokurwa kunotyisa, vakamisa maBritish.
  MaAmerican haasati asvika muCasablanca neTunisia. Kurwa muAfrica kwakamira zvakare.
  Hitler akanga achiri kuunganidza simba ... Muna March, Red Army yakaita basa reRzhev-Sychov kechitatu, hondo dzakapedza mwedzi wose, pasina kubudirira kukuru.
  MunaJune, vaNazi vakaunganidza simba uye vakatamira pedyo neVolga, vachiedza kugura mauto eSoviet muCaucasus uye kusvika kuGungwa reCaspian.
  New German matangi akatora chikamu muhondo: "Tiger", "Panther", "Shumba".
  Pamwe chete nepfuti inozvifambisa "Ferdinand".
  MaGerman aive akasimba kupfuura munhoroondo chaiyo, asina kurohwa, uye nemauto matsva.
  IUnited States chaizvoizvo haina kubhomba yeThird Reich, iyo yakaita kuti zvikwanisike kuwedzera kugadzirwa kwematangi uye pfuti dzinozvifambisa. Uye zvakare tanga iyo "Shumba" yakatevedzana. Zvisinei, tangi yacho yaidhura uye yairema, yaiwanzoputsika uye yakanamira. Asi nhumbi dzayo dzakakora 100-mm dzakatenuka dzakaita kuti mota ive mota yakanaka yekubudikira. Kubatsira kwetangi reLev kwaive kanoni yayo ine simba, asi iyo yakashata yaive huremu hwemakumi mapfumbamwe. Izvo zvakaderedza kufamba kwemotokari.
  Hondo dzakaratidza kuti tangi iyi ichiri kukwanisa kuita chimwe chinhu panzvimbo yakaenzana.
  Panther's side armor yakave isina simba, iyo yakawedzera kurasikirwa. Iyo Tiger yakaratidza kuve inoshanda zvakanyanya kuburitsa tangi. Mativi ayo akafukidzwa ne82 mm nhumbi dzokurwa, izvo zvakaita kuti makumi mana neshanu dzishaye simba.
  MaGermany akafambira mberi zvishoma nezvishoma. Hutungamiri hweSoviet huzere hwakatarisira sarudzo yakadaro, uye vakagadzirira, vakaunza mauto.
  Ichokwadi, kusiyana neKursk Bulge, vaFascist vane simba uye vane chivimbo.
  Uye nzvimbo yacho iri nyore kurwisa pane kudzivirira. Uye maKrauts anewo mamwe ndege, matangi, uye vacheche. Uye hazvisi nyore kupa mauto eSoviet mhiri kweVolga.
  Naizvozvo vaNazi, vachipaza mitsara yedziviriro, vakapfuurira. Takawana kubudirira mushure mekubudirira.
  Pashure pemwedzi mitatu yokurwa kwakaoma, takasvika kuGungwa reCaspian.
  Stalin, achizviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma, aida kutanga nhaurirano dzorugare. Sezvo zvave pachena kuti Caucasus haigoni kuva. Asi zvakaoma zvikuru kusvika pakubvumirana naHitler. Mafashisti anoda zvakawandisa. Kana ukavatendera, vachakudya. Zvakadini nechibvumirano? Hitler haazvidi pano. Uye zvechokwadi vanobatana havana hanya. Vanotya kunonoka kuwedzera kupatsanurwa.
  VanaFritz vakanga vachifamba vachitevedza mhenderekedzo yeGungwa reCaspian. Uye zvino, pakupedzisira, vakabatana nevaTurkey. Waiva mufaro wakadini!
  Vasikana veGermany vakanaka vakamanikidza vasungwa veSoviet kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka. Vakazviita vachiteerera. Ndokubva varova zvitsitsinho zvavo.
  Aya ndiwo mafambisirwo akaitwa kubatwa kwacho. Uye maGermany akabvisa mauto eSoviet.
  Ipapo Stalin akapa Fuhrer rugare - kubvuma kusiya Caucasus yose, uye kunyange Leningrad uye Karelia. Uyezve kubhadhara zana remakore reparations.
  The Fuhrer, mushure mekufunga zvishoma, akagamuchira kupiwa uye rugare rwakaguma musi waDecember 7, 1943.
  MaAllies akatora izvi sekutengesa! Uye vakatemera zvirango kuStalin neUSSR!
  Uye propaganda yeSoviet yakaratidza kuzvipira chaiko sekukunda kukuru. Vanoti, zvavakasiiwa nevabatanidzwa, vakachengetedza nyika yeSoviet uye Moscow haina kumbotorwa.
  Uye vaNazi, hongu, vakatanga kurwisa kubva kuCaucasus kuenda kuMiddle East uye vakasimbisa boka reRommel. Pakupera kwaMarch 1943, Middle East yose neEgypt zvakatorwa nemasimba echiFascist. Mukuwedzera, hondo dzakaratidza kuti Panther yakabudirira kurwa neChirungu Churchills uye Cromwell, asi iyo yekupedzisira haigoni kupinda mairi musoro-on.
  Mukuwedzera, maGermany akaomeswa muhondo nevaRussia, uye nyore nyore kurova mauto eBritish ekoloni.
  Muna April, vaNazi vakatamira kuSudan. Uye pakupedzisira vakatora Gibraltar, kutanga kutora Morocco. Churchill akaedzawo kuedza mvura kuti ive nerunyararo. Asi Hitler, azvipa amene akasununguka ruoko kumabvazuva, akati kwete!
  Uye maNazi akafamba muAfrica. Vakanonotswa zvakanyanya nekurukurirano dzakawedzerwa, migwagwa yakaipa kana kusavapo kwavo zvachose, mamiriro ekunze akaoma uye madaro akakura.
  Kunyange zvakadaro, maGermany akafambira mberi. Uye vakafamba vachitevedza Dark Continent. Kunyangwe, hongu, matangi avo, kunyanya Tiger-2 neShumba, aive neusimbe musango. Nenzira, maGermany akaunzawo chiedza che "Panther" mumutsara wavo, unorema matani makumi maviri nematanhatu, izvo zvaive zvakakosha zvikuru muhondo yeAfrica.
  Sezvakaratidzwa nemauto ehondo, tangi yakadaro, zvisinei, yakanga isina zvakakosha pamusoro peT-4, kunze kweinjini ine simba, asiwo yakarerekera mahwendefa ezvombo.
  Kunopera kwa1944, maGermany akawana E-10 self-propelled pfuti, iyo yairema matani gumi nemaviri, yakanga ine silhouette yakaderera zvikuru, uye nhumbi dzokurwa dzakatsetseka. Muchina wakadaro wakakosha kuAfrica.
  Kunyanya kana vasikana vakarwa pazviri. Uye vasikana vanowanzo shamisa uye vakanaka.
  Gerda naCharlotte vanofamba nemusango uye vanoparadza maBritish neAmerica. Ava ndivo vasikana vaunoda chaizvo! Iwe haugone kuwana anotonhorera mune anotevera mazana mamaira enharaunda. Vasikana vanoda kuuraya - ava vasikana vakanaka!
  Saka vakabata varwi vechitema ndokuvamanikidza kuti vatsvode tsoka dzakashama dzetsvarakadenga. Zviri pachena zvakare pakarepo - humbavha hwakakomba! Uye vanozvirwira, vachibaya mota dzechirungu kure kure.
  Pfuti yavo yave kutosvika pedyo nePretoria, guta guru reSouth Africa. Vasikana vanozvipfura, vobaya Churchill ne tungsten core uye vanoimba:
  - MuAfrica mune shark, muAfrica mune gorilla, muAfrica mune mamwe makarwe! Vachakuruma, kukurova uye kukugumbura! Vana havafambe muAfrica! MuAfrica mune gororo, muAfrica mune nhubu, muAfrica mune Barmaley anotyisa! Achakuruma, kukurova uye kukugumbura! Uye vasikana vake vanofanira kubvarurwa!
  Muna February 1945, nhare yokupedzisira yeBritish muAfrica pachitsuwa cheMadagascar yakawa.
  Saka ikozvino Britain yarasa tsoka yayo ikoko zvakare. Panguva imwecheteyo, maGermany akatora zvose Iran neIndia. Vakaratidza simba ravo rinoshamisa.
  Uye muna May 1945, vaNazi vakamhara muBritain. Mushure memavhiki matatu ekurwa kwakasindimara, London yakadonha. Kwapera mwedzi, Ireland yakatorwa.
  Panyika pakamboita karunyararo, asi mugungwa hondo yakaenderera mberi. United States yakasara yoga ichirwisana neThird Reich, vabatsiri vayo, uye Japan. Asi ikozvino, America iri mhiri kwemakungwa, uye haugone kuitora zviri nyore.
  MuThird Reich, kunyoreswa kwevanhu vose vechibharo kwakatangwa, uye kugadzirwa kwendege nengarava kwakatanga kuwedzera.
  Zvose zvikepe zvehondo uye zvinotakura ndege zvakavakwa. Uye zvamazvirokwazvo hondo yepasi pemvura yakanga yopisa. Uye ipapo pakanga pasina tsitsi kune ani zvake kubva kuzvikepe zveAmerica.
  Mukudonha, kana zvakanyanya, munaNovember 1945, maGerman akashinga kutora Iceland ndokuzogadzira mabhiriji muArgentina. Zvisinei, hondo mugungwa yakapfuurira kwenguva refu. Zvakatora zvikepe zvakawanda zvekumhara kusvika kuAmerica. Uye zvikepe hazvina kugadzirwa nekukurumidza. Asi zvingave zvakadaro, Third Reich yakanga ichiwana simba. Gore rechimakumi mana nematanhatu rakapfuura mukuchinjana kwezvibhakera mugungwa. Uye muna 1947 maGermany akanga atotamisa mauto kuGreenland ndokuitora. Uye kubva ipapo hakusi kure kuenda kuCanada!
  VaNazi vakaronga kukunda kukuru. Uye muna 1948, kurwisa kwakatanga muCanada, uye kubva kuBrazil kuenda kuVenezuela pamwe chete neJapan. Kurwa kwakaitika zvinotyisa.
  MaGermany akafambira mberi zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi. E yavo yakatevedzana matangi aive epamberi kupfuura eAmerica uye airatidza mukana wavo munhandare yehondo. Asi nenzira, maYankees haasi nyore, uye vakaramba vakasindimara. Uye havana kuedza kukanda mapfumo pasi.
  Kunyange zvazvo, hongu, kwaiva nemaboilers. VeAmerica vakapinda mavari. Vakabva vakanda mapfumo pasi. Uye vasungwa vakatsvoda tsoka dzevasikana veAryan, dzine guruva.
  Nokukurumidza Quebec neToronto zvakadonha, tevere mamwe maguta. Kubva muna May kusvika December 1948, maGermany akatora inenge Canada yose, pamwe chete neVenezuela, Nicaragua, uye zhinjisa dzeMexico. Aya mamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Pakasvika mavambo a1949, maGermany akanga ava neUnited States musimbi yesimbi. Ipapo, pana Ndira 11, maAmerica akaedza kushandisa zvombo zvenyukireya kekutanga munhau. Uye havana kunyatsobudirira. Pamabhomba mashanu, mana akafira mundege dzakadururwa nendege yeGermany, uye imwe, apo yakaputika, haina kuparira kuvadziko yakakomba kumauto eGermany.
  Mukupindura, maKrauts akawedzera kubhomba kwavo kwemaguta eAmerica uye kuiswa kwemauto.
  Saka hondo yakaramba ichibudirira mukufarira Wehrmacht. Ndiani aive nemidziyo iri nani uye kudzidziswa kwemauto. Hongu, uye nhamba huru. Kurwa kwacho kwaityisa. Mukutanga kwa1949, mapoka eGermany, ekunze, uye eJapan akatora yakanga yasara yeMexico ndokupinda muUnited States achibva kuchamhembe. America yakasvinwa zvachose. Uye zvakava pachena kuti zvinhu zvakanga zvakaipa kuUnited States. Uye pakupera kwezhizha, hafu yenharaunda yehumambo hwegondo, pamwe neAlaska, yakanga yatotorwa.
  MaGermany akatora Washington neNew York musi waNovember 8, 1949. Uye musi waZvita 7, 1949, vakasara veUS Army vakakanda mapfumo pasi. Aya ndiwo maperero akaita Hondo Yenyika Yechipiri. Hondo dzakadeura ropa kupfuura dzose uye dzakatora makore anopfuura gumi!
  Zvairatidza kuti rugare rwanga rwakamirirwa rwasvika. Asi Hitler akanga asingadi kubvuma chokwadi chokuti kutonga kwaifanira kugoverwa neJapan. Uye musi waApril 20, 1953, Third Reich yakarwisa Nyika yeZuva Rinobuda. Hondo itsva yakatanga. Nokuda kwesimba renyika.
  Quantitative hukuru huri kudivi reTatu Reich, uye hunhu zvakare. Asi maJapan ari kurwisana nehukasha hukuru uye hugamba hwakawanda.
  Zvisinei, vaNazi vachiri kukunda. Zvisinei, hondo yacho yakatora rinenge gore. IUSSR inoramba isina kwayakarerekera. Stalin akafira ikoko uye kune kurwira kukuru kwesimba.
  Japan pakupedzisira inogarwa neWehrmacht. Mwedzi mishomanana gare gare, vaNazi vakatorawo nyika dzeLatin America. Ivo vanogadzira hegemony yenyika.
  Kuchinja kuri kuitika muThird Reich pachayo. Chitendero chitsva chinopinzwa kutsiva chiKristu. Hamuna Tiriniti mairi, Mwari mumwe chete mukuru nemutumwa wake - Adolf Hitler. Single currency mark, dzidzo imwe chete. Uyewo barika rakacheneswa nechitendero. Uye kusarudzwa kwemajini kuchiri kuitika nesimba. Rudzi rwevanhu rwuri kuvandudzwa.
  IUSSR ichiripo mune yakaderedzwa fomu uye inopa mutero kune maNazi. Nikita Khrushchev anotonga ipapo uye anoedza kusadheerera chikara. Kunyange zvakadaro, Hitler akatoisa pasi rose kwaari. Uye anotarisa kuRussia senzvimbo yakatsvuka. Asi munhu anofunga, uye Mwari anobvisa." Musi waApril 20, 1957, Fuhrer akava nyajambwa wekuedza kuuraya zuva raakazvarwa. Uye pamakore makumi matanhatu nemasere chaiwo kutonga kwemudzvinyiriri wemusango kwakamiswa. Ndiani akakunda inenge nyika yose, uye aida kurwisa USSR zvakare musi waJune 22.
  Asi sezvatinoona naye, hazvina kushanda ...
  Hitler akatsiviwa naSchellenberg. Hermann Goering akafa nekushandisa zvinodhaka uye kukara. Himmler akanyadziswa, uye Hitler akarega kuvimba naye, uye ipapo akamubvisa. Schellenberg akatsiva Himmler ndokugamuchira chigaro chomutsivi. Mukuwedzera, Hitler akaita kuti vana vawanikwe kupfurikidza nokuisirwa urume zvisiri izvo. Asi mukuru wavo akanga asati ava gumi navana.
  Saka vana vaFuhrer havana kuwana nguva yekugara nhaka. Hitler nokudaro akava mambo, asi asina dzinza. Schellenberg haana ushingi kuuraya vana Fuhrer, asi akavabvisa simba. Uye iye pachake akava Fuhrer uye mudzvinyiriri.
  Kurwira masimba kwakatora makore akawanda.
  Uye musi waMay 1, 1961, Nazi Germany yakarwisa USSR. Paive nekuyedza kuzadzisa: nyika imwe - humambo humwe!
  Uye mauto eSchellenberg akanga achiri kukwanisa kutora Moscow. Mauto eSoviet aive akaderera zvakanyanya muhuwandu uye kunaka kwezvombo zvehondo. Kutorwa kwemaguta makuru eUSSR kwakakwevera mberi kwemwedzi mitanhatu nekuda kwemadaro mahombe. Uye ipapo hondo yemapoka yakatora mamwe makore gumi.
  Zvisinei, zvinhu zvakabva zvadzikama. Schellenberg akatevera mutemo wakasununguka, uye muna 1981 vanhu vose vokuRussia vakagamuchira kodzero yokuva vagari vomuHurumende yeThird Reich. Kusununguka kwakafambira mberi zvishoma nezvishoma. Schellenberg akafa nokukurumidza pashure. Uye kurwira simba kwakakomba kwakatanga. Ipapo, sokubvumirana pane zvisina kufanira, umambo hwakadzorerwa uye muzukuru wakananga waKaiser, Frederick IV, akagara pachigaro choumambo. Muna 2001, referendamu yakaitwa umo vagari vese vepasi vakagamuchira hugari uye kodzero dzakaenzana. Uye muna 2017, zvirambidzo zvekupedzisira zvemaJuda neRoman zvakabviswa.
  Nguva yeNational Socialism yasvika kumagumo. Nekudaro, vanhu vari muhumambo humwe, federal, uye monarchic. Anoongorora kunze.
  Mariri, munhu wese akaenzana zviri pamutemo, uye kune Seneti neBundestag, uko vatevedzeri vanosarudzwa nevanhu vese veTatu Reich. Uye pamusoro pavo pane Kaiser, mambo wepasi rose.
  Upenyu, kazhinji, hauna kuipa muzvinhu zvokunyama. Kurangwa kwakasimba, kusimukira kwesainzi uye tekinoroji nesangano rakanakisa reGerman kwakaburitsa mhedzisiro. Kurima kwakanakisisa, hakuna nzara, uye kune zvokudya zvakawanda kunyange munzvimbo dzine urombo dzeAfrica. Munhu wese ane basa, munhu wese anotambira muhoro nepenjeni. Dzidzo nemishonga ndezvemahara. Saizvozvowo, mahara emahara uye kindergartens. Chikafu chinodhura mapeni, uye mitengo yezvigadzirwa zvese yakaomeswa nechando kwemakore akawanda. Kwose kwose, kunyange muAfrica, kune migwagwa; anenge munhu wose ane furati yakasiyana kana imba. Vese vachangochata vanobva vangopihwa angangoita makamuri matatu mufurati ine zvese zvinobatsira. Unogona kutora mota kana chero chinhu nechikwereti. Vazhinji vanotova nezvikopokopo zvavo.
  Indaneti inoshanda, munhu wose ane maTV nemakombiyuta, zuva rekushanda rinongova maawa mana chete. Zvikamu zvese zvemitambo ndezvemahara, uye unotobhadhara kuti uende nazvo.
  Vanopa mari yakawanda kumwana mumwe nomumwe. Zvekushandisa uye zvifambiso zvevoruzhinji ndezvemahara. Zvinhu zvose zvakava zvakatsvinda uye zvakashongedzwa zvakanaka. Migwagwa yakachena, marobhoti mazhinji uye otomatiki akaonekwa. Kurongeka kwomuenzaniso. Midzanga inorambidzwa, kunyangwe doro richiri kutengeswa, uye doro remhando dzakasiyana rinenge mahara. Vana vari paruzhinji vanopihwa zvekudya zvemahara.
  Zvakawanda zvemahara zvinokwezva uye makamuri emakombuta.
  Kugara kwevanhu kwatovepo paMwedzi, Mars, Venus, Mercury, nemwedzi yeJupiter.
  Vanhu vari kugadzirira kusvetukira kunyeredzi. Zvinhu zvakawanda zvakatogadzirwa.
  Muchidimbu, zvakazoitika zvakanaka zvachose. Uye pakanga pasina chikonzero chekugadzirisa zvakadaro.
  DAI ZYUGANOV ACHRATIDZA HAKAWANDA USHINGI UYE KUFONERA
  Muna May 1999, Zyuganov akasarudza kusabvuma kukwikwidza kwaStepashin, asi kuenda kusarudzo dzekutanga kuDuma. Macommunist nevamwe vavo vakaita sarudzo yakabatana yekuvhota vachipokana naStepashin. Uyezve, vakagumburwa ndokutorerwa zvinzvimbo zvavo muhurumende. Sarudzo yakadaro ingadai yakave yakanyanya kuitika munhoroondo kana Zyuganov asina kunge ari bhiza reTrojan mumusasa wemakomunisti, uyo akaderedza uye akakanganisa mazano emapapiro ekuruboshwe.
  Sarudzo dzekutanga dzeparamende dzakavimbisa mabhenefiti mazhinji kumakomunisti, kusanganisira nekuda kwevakwikwidzi vashoma uye mufananidzo wevakafira kutenda.
  Uye izvi zvakaratidza kuti macommunist haabatike pazvigaro zvavo zvachose, asi kuti ane misimboti yakawanda.
  Yeltsin kechipiri akaunza Stepashin zvakare, ndokuzotora Aksenenko kechitatu. Duma harina kubvumira zvakare, uye rakatorwa ndokunyungudutswa. Sarudzo itsva dzakarongwa muna Gunyana.
  Kuoma musoro kweparamende kwakati kwakachinja nhoroondo. Kubhomba kweYugoslavia kwakagara kwenguva refu - sezvo Milosevic aitarisira rubatsiro kubva kuRussia. Uye kuparadzwa kweparamende kwakapa vanopikisa mukana wekukunda.
  Macommunist akakwanisa kuisa Yeltsin's impeachment kuvhota zvakare.
  Uye zvakare yangove pfupi pfupi, rwendo rwuno mavhoti maviri chete. Vatevedzeri ava vanga vachishushikana nekuswedera kwesarudzo dzeparamende, uye njodzi yekusapfuura madziri.
  Duma rakaparadzwa, uye Yeltsin akagadza Aksenenko asingazivikanwe semutungamiri wehurumende nechirevo.
  Kazhinji, tarisiro yaZyuganov yokuti sarudzo dzichaitwa dzaive dzakarurama. Mutungamiriri anorwara uye akapera simba haana kupikisana nebumbiro remutemo. Uye haana kuisa pangozi kudarika simba rake nechiyero chezvikamu zviviri kubva muzana. Primakov, achiona kuti mubatanidzwa wake haana nguva yekuumba uye kunyoresa, akapinda mumubatanidzwa nemakomunisti. Yabloko neLiberal Democratic Party vakaenda kumasarudzo. Iyo Unity bloc yakanga isina nguva yekuumba, uye NDR yakapera simba.
  Kune zvakare kupinda kwevarwi muDagestan, uye kusagadzikana kwemauto ekuchengetedza panguva yesarudzo.
  Macommunist, pamwe chete naPrimakov naLuzhkov, vakawana kukunda kukuru. Vawana mavhoti anodarika makumi mashanu neshanu kubva muzana. Yechipiri yaive Yabloko bloc, iyo yakaitawo zvakanaka, yakawana gumi neshanu muzana. Zvisingatarisirwi, LDPR yakaita zvakanaka, ichiunganidza zvinopfuura gumi nembiri kubva muzana. Iyo NDR haina kusangana nezvikamu zvishanu kubva muzana - kukundwa zvachose! Zhirinovsky akava chete pro-Kremlin mutungamiri muDuma. Chokwadi, makwikwi acho akanga asina simba. Pamutemo mutsva, mapato anofanirwa kunyoresa patsva pasati papera gore sarudzo dzisati dzaitwa, uye vazhinji vanga vasina nguva.
  Paramende yakadzorwa zvakare nevapikisi vekuruboshwe, vese Yabloko vane zvigaro zvemasimba uye LDPR mune vashoma.
  Uye zvechokwadi kukakavara kwakamuka ... Mushure mekusarudzwa kweState Duma speaker, vhoti yekusava nechivimbo muhurumende yakapfuura. Uye zvakare paive nekutaura nezve impeachment. Panguva ino zvikamu zviviri muzvitatu, zvingava nyore kuunganidza!
  Yeltsin, mushure mekuzengurira, akafunga kudzorera Prime Minister Primakov uye Mutevedzeri Wekutanga Mutungamiri Maslyukov pachigaro.
  Mubatanidzwa wekuruboshwe wakabvumirana neizvi, asi masimba emutungamiri wenyika akaderedzwa kwekanguva. Uye hapana chinenge chiripo kusvika sarudzo itsva. Mushure menhaurirano mukati memubatanidzwa, zvakasarudzwa kugadza Primakov semutungamiri. Luzhkov akava Prime Minister. Uye Zyuganov akagamuchira chigaro chemukuru webazi rezvemitemo! Kureva, Super Skipper! Panyaya yeritsva, kuvandudzwa kwebumbiro kwaifanira kunge kwatotambirwa.
  Mauto akadzingwa muDagestan. Asi havana kuenda kuChechnya. Hondo yevagari vemo yakatanga ikoko. Russia yakatsigira Maskhadov naKadyrov, vachirwisa Basayev naRaduev.
  Primakov akakwanisa kuhwina sarudzo dzemutungamiri weRussia mumutambo wekutanga. Hurumende, zvisinei, yakagamuchira mamwe masimba. Sezvakaita bazi remutemo riri pasi pekutonga kwemakomunisti.
  Kukura kwehupfumi kwakaenderera mberi muRussia, mitengo yemafuta negasi yakakwira, uye maindasitiri akamutsidzirwa.
  MaAmerican, sezvazviri chaizvo, mushure mekurwiswa kwehugandanga kwaGunyana 11 vakapinda muAfghanistan uye vakabatikana muIraq. Primakov akasarudzwa nyore kwenguva yechipiri. Asi muna 2008, akarasikirwa nechigaro chake kune akabudirira zvikuru Prime Minister Yuri Luzhkov.
  Mutungamiri mutsva akaenderera mberi nemutemo wekare wekubatana nemakomunisti. Zyuganov akava Prime Minister.
  Kwenguva yakati, mutemo wekunze waive wekudyidzana neWest uye hushamwari neChina. Hutongi hweYanukovych hwasimba muUkraine. Saka Luzhkov, kusiyana naPutin, akatevera imwe pro-Ukraine mutemo uye akakoshesa mubatanidzwa wenyika dzeSlavic. Ukraine yakatove chikamu cheEuro-Asian Union muna 2016. Luzhkov akashanda mazwi maviri uye akasiya basa. Zyuganov akazova mutungamiri, uyewo akakunda sarudzo nyore nyore. Zhirinovsky akatora chikamu kechinomwe, zvose kubvira 1991, uye akarasikirwa zvakare.
  Mukupera kwe2015, Russia yakapinda muhondo muSyria uye yakabhomba ikoko. Trump akatanga kutonga muUnited States. Zyuganov, pasinei necommunism yepamutemo, akaenderera mberi nedzidzo yake yekare mune zvehupfumi. Russia, zvisinei nekutonga kwakarongeka kweCommunist Party yeRussian Federation, yakaramba iri musika, nyika ine hutongi hwejekerere uye ine mwero.
  Kudyidzana neMadokero nemakwikwi ane mwero. Kune mubatanidzwa neUkraine neBelarus, uye Kazakhstan, asiwo kwete padyo. Muna 2020, Zyuganov akasarudzwa kune yechipiri temu. Kazhinji, kudzikisa zvishoma mugumisiro pamucheto wechipiri chechipiri. Uye muUkraine, mushure mekunge Yanukovych aenda, Zelensky asina kurongeka akakunda zvisingatarisirwi. Nazarbayev akaendawo.
  Zyuganov akati haasi kuzoshandura bumbiro remitemo uye achasiya mushure metemu yake yechipiri.
  Nokudaro, mutungamiri weCommunist Party yeRussian Federation achiri kukwanisa kutonga Russia, achiratidza hushingi hushoma. Uye nyika yakazova yakachengeteka uye yakadzikama kupfuura muchokwadi.
  Putin ndiani? Basa rake rakazofamba sei? Mushure mokunge Primakov ave mutungamiriri wehurumende, Putin akadzingwa sepedyo zvikuru naYeltsin. Kupomera, kunyanya, kuti FSB yakakanganisa kupinda kwevarwi muDagestan. Putin akaramba akabatanidzwa mune zvematongerwo enyika kwenguva yakati. Akamhanyira State Duma asina kubudirira. Ipapo akava meya weSt.
  Asi akabva asiya zvematongerwo enyika ndokuwana basa mubazi rekuchengetedzwa kweimwe kambani yakazvimirira. Saka vanhu vashoma vakamurangarira zvakare.
  Zhirinovsky muna 2020 akaenda kusarudzo dzemutungamiri wenyika kechisere uye akarasikirwa zvakare nemhedzisiro ine mwero. Asi iye achiri neboka muHurumende Duma. Uye kunyangwe Zyuganov akamupa chinzvimbo chemukuru mukuru mushure mesarudzo dza2020. Donald Trump akarasikirwa nesarudzo kune mudiki weDemocrat mukwikwidzi. Merkel akakurumidza kusiya basa. Uye hutano hwaLukashenko hwakadzikira zvakanyanya.
  Muna 2021, maRussia cosmonauts akazobhururuka achienda kuMwedzi. Uye vakasima mureza mutsvuku ipapo! Zyuganov akazivisa Afonin semutsivi wake wepamutemo. Zvakanaka, kazhinji, hupenyu hwakatenderera mudenderedzwa zvakare.
  Sezvatinoona, kuparara kweRussia hakuna kuitika kunyange pasina Putin. Uye chiedza hachina kutendeuka.
  
  
  
  
  
  
  DAI MENSHIKOV ACHANGE AKAURAYA NIKOLAI
  . Imo, Tsarist Russia yakakunda Hondo yeCrimea. Menshikov akaurayiwa nebara rakarasika, uye mumwe mukuru wemauto akatora nzvimbo yake. Kureva kuti njodzi yakaitika uye yakachinja nhoroondo.
  Zvakapesana neaina Makarov. MaFrench nemaBritish vakakundwa zvishoma. Uye Russia, yakatora nhamba huru yevasungwa uye mikombe, yakatorazve Crimea.
  Türkiye akakundwa muTranscaucasia. Akapa Kars, Erzurum, uye inenge yese Armenia kuRussia. Mauto eRussia akatora Romania. Zvisinei, pakanga pasina chikonzero chokuenderera mberi nokugumburwa. Sultan akakumbira rugare. Panguva imwe cheteyo, Austria yakatora Bosnia neHerzegovina.
  VaTurkey vakabvuma kupa rusununguko rwokuzvitonga kuSerbia, Bulgaria, Montenegro, uye Romania vakava mutungamiriri weRussia. Panguva imwecheteyo, Russia yakatorawo Armenia: Kars, Erzerum, Tanrog, ichiwedzera zvinhu zvayo kumaodzanyemba.
  Mhirizhonga yakatanga muFrance uye hondo yevagari vemo yakatanga, uye akanga asisakwanisi kutumira mauto. Britain yakabvawo mukurwisana. Umambo hweSardinian hwakaperawo simba. Austria yakasimbisa. VaAustria vakakurumidza kukunda Humambo hweSardinia, vachibatanidza hutongi hwavo pamusoro peItari.
  Nokukurumidza Shamil akabatwa, achigumisa hondo muCaucasus. Russia yakaita runyararo runobatsira neChina, ichitora nzvimbo yakawandisa kupfuura munhoroondo chaiyo, saka chiremera chezvombo zveRussia chaive chakakwira.
  Nicholas Wokutanga haana kutsigira kuchamhembe muhondo yekumaodzanyemba. Pane kudaro, akasarudza kubatsira vokumaodzanyemba pamwe chete neBritain kuti vasimbise nzvimbo dzavo muAlaska.
  Russia yakatanga kuvaka maguta nenhare munharaunda yeAmerica. Kwakanga kune kunyange mapurojekiti enjanji kuenda kuChukotka. Tsar Nicholas akarondedzera zvakawanda. Mauto eRussia akakunda Central Asia. Mambo uyu akafa muna 1867. Kusiya Russia ine simba uye yakabudirira. Mwanakomana wake Alexander haana kubvisa serfdom, asi akaramba achienda kumaodzanyemba. Kunyanya, akaita hondo inokunda neTurkey uye akabatanidza Constantinople kuRussia. Ipapo Mesopotamia.
  Zvakare hondo neBritain uye kukundwa kweBritish muAsia. Alexander Wechipiri akatonga kwechinguva chidiki, asina kuita shanduko huru, kunze kwehutongi, uye neimwe nzira achivandudza manejimendi.
  Kubviswa kwe serfdom hakuna kumbotevera. Asi Russia yakatora Iran. The Tsar akafa chaizvo makore makumi maviri pashure Nicholas Wokutanga muna 1887. Alexander Wechitatu akatonga kwenguva pfupi chete, kusvika 1894, asi akakwanisa kutora inenge yese yeIndia kuRussia. Uye Nicholas II akaenderera mberi nekufamba kwake kuIndochina, uye kuChina pachayo.
  Kwakanga kune hondo neJapan. Kukunda kwese. Uye kukunda kwakakwana kweChina neIndochina. Uye kupinda munzira yese kuenda kuAustralia. Asi muEurope mamiriro acho ezvinhu akazova akati siyanei.
  Humambo hweAustria hwakatora kumaodzanyemba kweFrance. Uye ipapo akakunda Prussia, achitora kumaodzanyemba Germany. Yakanga iri Austria iyo yakava hegemon yenyika. France yakaneteswa zvikuru nehondo yevagari vemo. Prussia yaisagona kubatana. VaAustria vakazotora ndokutora Prussia yese, pamwe nezvikamu zvekumabvazuva kweFrance. Humambo hukuru hwakaumbwa hwakawedzera kupinda muAfrica. Nenguva isipi vaAustria vakakundawo Belgium, Holland, uye nyika yakawanda muAfrica. Ipapo kwakava nehondo pakati peAustria neRussia neBritain. Yakaguma nekuparadzaniswa kweAfrica pakati peAustria neRussia.
  Mambo Franz zvechokwadi akava mambo mukuru, achipfuura Napoleon Bonaparte nekukunda inenge hafu yeAfrica uye zhinji dzeEurope. France, zvakare, yakakurumidza kutorwa zvachose, pamwe chete neSpain nePortugal. Hongu, zvese zvakafamba zvakanaka, asi ...
  Mugari wenhaka waMambo Franz aida kuzvitorera Serbia! Uye muna 1920 hondo huru yakatanga pakati peRussia yaNicholas II neHumambo Hukuru hweAustria.
  Yese yeEurope iri kudivi reAustria. Kunze kweBritain, iyo isina kusimba sezvakaitika munhoroondo chaiyo, uye inenge hafu yeAfrica. Uyezve, Sweden yaipikisa Russia. Uye Norway neDenmark dzakatorwa pasi paMambo Franz.
  Yakanga iri hafu yedambudziko. IUS yakaramba yakakamukana uye iine simba diki. Asi Britain ichiri kutonga Canada neAustria. Uye mushure memwedzi miviri yekutanga yekuzengurira, akapindawo muhondo kudivi reAustria.
  Saka hondo huru yakatanga. Austria neEngland kurwisa Russia.
  Zvechokwadi, Oleg Rybachenko aripo ipapo. Uye anorwa segamba chairo uye risingachinjiki.
  Mukomana anopfura mauto evatorwa nepfuti yemuchina uye anoimba:
  - Rwiyo rweMotherland runoimba mumoyo yedu,
  Hakuna mumwe akanaka kupfuura iye munyika yese...
  Svina knight's beam thrower zvakanyanya -
  Ifira Russia yakapiwa naMwari!
  Uye anozvirova, anoparadza nepfuti mauto kubva kumativi ose eEurope uye chikamu kubva kuAfrica.
  Uye mukomana haazviiti. Pano anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kushinyira:
  - Hatizoregi uye hatizoregi!
  Uye zvakare mukomana anopfura kuputika kunouraya uye kunoparadza. Haadi kutera kumuvengi wake.
  Uye anoimba pachake:
  - Hapana achatimisa! Kunyange shumba haigoni kukunda!
  Mukomana igamba chairo. Kusatendeka uye kusingakundiki. Knight of Faith! Kunyangwe asiri muKristu!
  Uye saka kurwiswa kweAustria kwakadzorwa.
  VaAustria neBritish vane matangi, asi Russia inewo mastodon.
  Nicholas II achine vanhu vakawanda, tichifunga nezvemakoloni. Funga nezveAsia yose, kumabvazuva kweEurope, chikamu cheBalkan, inopfuura hafu yeAfrica.
  Saka Russia iri nani pahuwandu hwevacheche. Uye varwi vanorwa zvakashinga ...
  Uye vaAustria havana kukwanisa kuramba uye vakadzingwa kubva kuWarsaw. Ipapo mauto eRussia akaenda kuOder ndokutora East Prussia. Galicia akawirawo, pamwe chete naLvov. Przemysl yakakombwa. Krakow yakasunungurwa.
  Zvino zvakazoitika kuti vaSlav vakanga vasingadi kurwa nevaRussia uye vakanga vachikanda mapfumo pasi.
  Hondo dzakaratidzawo kuti akareruka, akareruka eRussia matangi ainyanya kushanda kupfuura anorema, clumsier matangi eGerman. Uye mukubhururuka nendege, Tsarist Russia kazhinji iri kurongeka kwehukuru hwakasimba kupfuura hunhu hweBritish neAustrians.
  Mauto eRussia akatangazve kurwisa mushure mekumbomira. Vakatora zvose nhamba uye unyanzvi.
  Budapest yakakomberedzwa ndokutorwa. Pagungwa, Admiral Kolchak akakunda maBritish uye akatora Australia. Panyika, mauto eRussia akakomba akatora Berlin. Uye ipapo Vienna.
  Humambo hweAustria hwaivewo huchikundwa muhondo muAfrica. Mauto echirungu akakundwawo. Hungu, zvinhu zvakanga zvisingafadzi kuna Mambo Adolf.
  Akaisa musoro wake panzvimbo isiri iyo ndokutanga kurasikirwa zvachose. Angaramba sei simba rakadaro?
  Mushure mekudonha kweVienna, kushorwa kwevaAustria kwakava kwakasimba. Uye nokukurumidza maRussia akanga atora yose yeEurope neAfrica. Panguva imwe cheteyo, kurwiswa kweCanada kwakatanga kubva kuAlaska. MaBritish akarasikirwawo.
  Britain yakazviwana imene iri yoga uye yakaedza kugara pachitsuwa chacho.
  Asi zviri pachena kuti Russia ichakunda nekutanga kurwisa kwemhepo.
  Uye akabhomba zvinenge zvese zvaive pamusoro. Uye ipapo mauto ekumhara akamhara panyika, izvo zvakaunza Britain kuzviisa pasi.
  Nokudaro, nyika yose yokumabvazuva, pamwe chete neAlaska neCanada, yakava yeRussia.
  Pakazara izvi zvakanaka! Nikolai wechipiri akatora kumbomira kwekanguva, achigaya zvinhu. United States ichiri yakakamukana uye haina kusimba zvakanyanya, sedzimwe nyika dzinotsamira kuRussia.
  Muna 1937, Tsar Nicholas II vakadonha mundege. Chigaro chakagara nhaka naAlexei II. Kusiyana nenyaya chaiyo, mugari wenhaka akanga akagwinya uye achifara. Uye muna 1941, akasarudza kukunda zvose izvo madzitateguru ake akanga asina kukwanisa kutora.
  Kurega kuenda panyika, Nyika inenge yatova humambo humwe. Uye uto reRussia rakatamira kutanga kumatunhu ekuchamhembe kweAmerica, uyezve kumaodzanyemba. United States yakanga isina kusimba uye yakakurumidza kutorwa. Asi Mexico yakazova nyore kukunda. Wobva wasimuka. Mumwe nemumwe, achitapa nyika imwe neimwe. Iyo yakakura uye yakasimba yeBrazil. Asi akagara asingasviki mwedzi.
  Uye saka vakakunda Latin America uye New Zealand. Alesei Wechipiri akadzika munhoroondo semuiti wekukunda kwese kweRussia. Uye kare muna 1947, maRussia cosmonauts akaisa tsoka paMwedzi. Uye muna 1958 kusvika kuMars! Muna 1961 kuenda kuVenus. Muna 1972 kusvika kuMercury, uye muna 1973 kusvika kumwedzi weJupiter. Muna 1975, pazera remakore 71, Alexy II akafa. Akatumidza zita rekuti Mupedzi. Uye mwanakomana wake Nicholas III akava mambo. Muna 1980, murume akapinda munyika yekupedzisira, iri kure zvikuru yeSolar System - Pluto. Nicholas III haana kutonga kwenguva yakareba. Akafa muna 1985. Uye mwanakomana wake Alexander wechina akakwira pachigaro. Mambo wechidiki angangoita makore makumi maviri nemanomwe. Uye mambo akaraira kugadzirira kusvetuka kupfuura Solar System. Uye vakatanga kuvaka nyeredzi uye photon rocket. Uye pakupedzisira, muna 2017, yekutanga interstellar expedition yakatanga.
  
  TSAR NICHOLAS II ANE rombo rakanaka rePresident PUTIN
  Munyori akakurumbira uye mudetembi Oleg Rybachenko akanzwa kuti chimwe chinhu chakanga chisina kunaka munyika. Hunhu hunoramba hwakakamukana sezvahwaive. Huwandu hwenyika dzepasi pano huri kuwedzera chete. Uye kana paine munhu akawana pesvedzero, inongove yehudzvanyiriri, yehudzvanyiriri China. Uye Russia, mushure mekupera kwehutongi hwaVladimir Putin, yakapinda mudambudziko rakadzika. Hondo muCaucasus iri kuwedzera zvakare, vekuruboshwe uye vemarudzi vari kupandukira. Hupfumi huri kuderera zvakare uye kuparwa kwemhosva kuri kuwedzera. Uye Russia inotanga kuparara.
  Pasinei nerombo rakanaka, Vladimir Putin haana kuzombokwanisa kugadzira hurongwa hwezvematongerwo enyika hwakasimba, hwakagadzikana, kana hupfumi hwakagadzikana uye huchikura nekukurumidza. Zvinetso zvakawanda zvenzanga uye zvemarudzi hazvina kugadziriswa. Rare rombo rakabvumira Putin kuchengetedza kutaridzika kwebudiriro. Asi paakangobuda, matumbu ese asina kupora akabva avhurika pakarepo.
  Uyezve, tyisidziro yehondo yenyukireya yasvika! Nyika iri mumhirizhonga, Russia yakananga kuhondo huru yevagari vemo! Izvi zvinoda kugadziriswa nekukasika.
  Mukomana akaverenga mubhuku kuti unogona kushandura magumo evanhu, uye kuchinja nzvimbo dzaro! Uye kune imwe gypsy ine simba inogona kuita izvi kune chero munhu.
  Saka wadii kudzosera rombo rakanaka uye rombo rakanaka raPutin naNicholas II?
  Uyezve, kana Nicholas II akabudirira zvinoshamisa saPutin, ipapo nzira yenhoroondo ichachinja. Uye muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, vaRomanovs vachatonga muRussia. Izvi zvinoreva kuti Putin haazodi rombo rakanaka. Kana kuti Russia ine rombo raPutin.
  Uye muzana remakore rechimakumi maviri, rombo rakanaka reTsarist Russia rinodiwa zvikuru.
  Munyori akakurumbira akasarudza kuenda kumukadzi wechigypsy. Neraki, pakanga paine kero yake paInternet, uye akavandudza intuition akaudza munyori uye mudetembi kuti akanga asiri charlatan zvachose.
  Zvechokwadi, gypsy haisi nyore. Anogara muimba huru muMoscow, uye anotarisa anenge makore makumi maviri, kunyange zvazvo ave achifembera kubvira panguva dzeSoviet. Iwe unogona kuona pakarepo musikana wekusingaperi ane bvudzi dema rakamonana - anoshamisa!
  Oleg Rybachenko akamubvunza kuti:
  - Ita basa rakanaka! Shandura rombo rakanaka raVladimir Putin naNicholas II!
  Musikana wekusingaperi wegypsy akatarisa Oleg Rybachenko ndokupindura:
  - Zvakanaka kuti iwe hausi wegoist uye uchakanda mapfumo pasi kwete nekuda kwako, asi kune nyika yeRussia! Uye zviri nani kuti uve nesimba rakapfuma uye risati ramboitika, risingadaviriki, fungidziro yemunhu!
  Gypsy yakachonya ndokuenderera mberi:
  - Kuchinja nhoroondo zvakanyanya hakusi nyore kunyangwe kwandiri! Asi iwe, muridzi weiyo yakasimba uye yakapfuma fantasy munyika, unogona kundibatsira!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Ndakagadzirira chero chinhu! Uye ini ndichazadzisa chero chikumbiro!
  Mudiki wegypsy akagutsurira ndokuti:
  -Ini ndichakushandura kuita mukomana ane makore gumi nemaviri, uye iwe uchakura zvishoma nezvishoma uye hauzombofi wakakura kupfuura gumi nemana mumuviri. Ndichakutumira kune nyika yakafanana, kwaunotanga kuve muranda!
  Oleg Rybachenko akati mukubvumirana:
  - Ndagadzirira!
  Gypsy yakagutsurira ndokuenderera mberi:
  - Iwe uchafanirwa kunditorera matombo mapfumbamwe ekugadzira: dema, chena, tsvuku, orenji, yero, girini, bhuruu, indigo, yepepuru. Uye kunze kweizvi, chigadzirwa chegumi ndicho korona yaKoshchei!
  Zvakaoma, asi iwe uchave nekusingaperi mudiki, anokurumidza, akasimba, akatsiga muviri wemukomana murwi. Uye pamwe nehuchenjeri hunoshamisa uye chipo chinoshamisa chekufungidzira. Munguva pfupi yapfuura, iwe uchaunganidza zvigadzirwa uye wodzokera kunyika yako. Uye nekusingaperi iwe uchange uri mumuviri wemukomana akasimba uye anokurumidza kusvika gumi nemana, uye hazvizogone kukuuraya iwe. Ndiko kuti, uchagamuchirawo kusafa semubairo!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Munhu anogona chete kurota pamusoro peizvi!
  Muroyi wekusingaperi akati:
  - Asi gumi zvigadzirwa ndezvangu, uye ndezvangu chete! Vachandipa simba zvokuti iwe uchafanirwa nokusafa! Panguva ino ndichakurarisa, uye uchamuka somuranda pamatombo akavezwa. Uye ipapo huchenjeri hwako huchakuudza kuti ungabuda sei mune izvi!
  Paunofamba, ini ndichakwanisa kushandura mafambiro, rombo rakanaka, uye rombo rakanaka reMutungamiri Putin naTsar Nicholas II. Iwe uchaunganidza zvigadzirwa kubva kunyika dzakasiyana-siyana kwandiri, uye panguva ino, kubva pakutanga kwezana remakore rechimakumi maviri, nhoroondo yeRussia ichaenda zvakasiyana. Ndokunge, kunyangwe ukasaunganidza zvigadzirwa - matombo mapfumbamwe nekorona yaKoshchei, iyo Tsar yeRussia Nicholas II acharamba achigamuchira rombo rakanaka, ramangwana uye rombo rakanaka reMutungamiri weRussia Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko akanyemwerera zvikuru ndokupindura:
  -Izvi zvakanaka! Munyika itsva, ndichadzikama kuti nzira yenhau pakupedzisira yachinja kuva nani! Uye iyo Russia ichakwanisa kudzoreredza kurongeka pasirese uye kuve nyika ine hegemonic! Uye hegemoni yakakwana!
  The forever young gypsy akarayira:
  - Rara pasofa!
  Oleg Rybachenko akarara pasi.
  Musikana wehuroyi akati:
  - Zvino kurara! Unozomuka uri mune imwe nyika.
  Maziso aOleg Rybachenko akavhara, uye akapotsa abatwa nehope.
  Gypsy yakabudisa zvinhu zvakachengetwa kare kubva mumidziyo ndokutanga kugadzirira potion. Akabatidza gasi pasi pegate rainge rakagadzirirwa mashiripiti. Uye akatanga kukanda zvinhu zvakasiyana-siyana ikoko, kuroya. Panguva imwecheteyo, musikana wekusingaperi akabudisa dhidhi yemakadhi kubva muhomwe yake uye akaimba:
  - Ah, fate, fate, batsira Nikolai! Rombo rakanaka kubva kuPutin, huya kuTsar Romanov!
  Rega Romanov akunde
  Mitemo yakaita saGenghis Khan...
  Ngazvikuunzire rombo rakanaka,
  Putin nekuba chipo!
  
  Zviri nani kuRussia
  Nicholas the Great Tsar ...
  Genghis Khan ichave inotonhorera
  Ita saVladimir Putin!
  Mugate wakatanga kufashaira, mushonga ukatanga kupfumbuka. Iyo gypsy yakaisa makadhi, yakakanda spell uye yakakanda dheki muhutu hunovira ... Kupenya kwakanyanya-kupenya kwakapenya, sekunge kubva kune chiuru chemifananidzo blitzes. Oleg Rybachenko akarara akanyangarika ... Uye ipapo, mushure mekuvhenekera, cauldron yakanyangarikawo.
  Imba yakafaranuka umo muroyi mukuru akaroya yakava isina chinhu uye yakanyarara!
  Muroyi wenguva dzose akati:
  - Zvakanaka! Ndakachinja mafambiro enhoroondo uye zvakanaka! Uye kana uyu munhu ane rombo rakanaka uye akaunganidza zvigadzirwa, ipapo ini ndichave nesimba zvekuti Satani pachake achandigodora!
  Uye muroyi wechigypsy aipenya nemaziso esimaradhi!
  Uye chishamiso chakaitika!
  Chii chaizvo chakamirira Nicholas II ... Zvechokwadi, zvakawanda zvachinja. Pakanga pasina kupopotedzana kweropa panguva yekugadzwa. Uye kuwedzera muChina kwakabudirira. Hondo neJapan, hongu, yakaitika. Izvi zvakanga zvisingadzivisiki munhoroondo. Zviri pachena kuti chikara chiri pamberi peSamurai chaifanira kunge chakabviswa zvombo uye kuparadzwa. Uye hapana kutiza kubva pane izvi. Iwe haugone kusiya njodzi pamiganhu yako.
  Japan ndiyo yakatanga kutanga hondo, asi kuedza kwayo kurwisa zvikepe zveRussia hakuna kubudirira. MaRussia haana kugamuchira kukuvadzwa kukuru, uye gumi nevaviri vaparadzi veNyika yeRising Sun vakanyura.
  "Varyag" akakwanisawo kutiza kubva pakupoteredzwa. Izvo zvakazova budiriro huru. Uye Admiral Makarov akakurumidza kusvika pagungwa uye ngatiparadze maJapan. Uye General Kuropatkin akakunda samurai panyika uye akatora zvachose Korean Peninsula.
  Uye kunyangwe Tsar Nicholas II akaita sarudzo: aifanira kugara akachengeteka kubva kuJapan zvachose! Asi sei? Ehe, mauto epasi uye anoabatanidza zvachose kuRussia sedunhu.
  Uye ipapo hondo yakasimba yakaitika mugungwa, apo ngarava dzeJapan dzakazopedzwa neAdmiral Makarov.
  Vasikana vana vakapindawo muhondo! Asina-makumbo uye mune bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Vana tsvarakadenga avo, vachivheyesa sabers, vanokwira chikepe chikuru cheSamurai.
  Natasha anocheka maJapan uye anoshevedzera:
  - Iwe uchasvibiswa, maziso akamanikana!
  Zoya akatema imwe samurai ndokuti:
  - Uye maziso ako akafanana nesafiro!
  Natasha, achimhanyisa chigayo, akasimbisa:
  - Chokwadi hongu! Chokwadi hongu!
  Uye ipapo Aurora akaitora zvakare ndokurova maJapan muchirebvu nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Akatyoka shaya ndokudzvova.
  - Hurray kune Motherland!
  Svetlana akaitora, akagura musoro waSamurai ndokuti:
  - Kune Tsar Nicholas II!
  Hongu, hongu, zvakawanda zvinoenderana nerombo. Kunyanya, Admiral Makarov akaramba ari mupenyu. Uye akazova Ushakov wechipiri. Anorayira noungwaru sei. Iye pachake ari pa mobile cruiser, anogona kufambirana nezvose. Uye maJapan, avo, nenzira, vakanga vasina ruzivo rwakakura mupfuti, vakarohwa muzvikamu uye tactically.
  Unyanzvi hwemukuru kana wemauto emugungwa hunokunda mukana wenhamba diki.
  Uyezve, panguva ino maJapan akanga asina kusimba muchiverengero. Saka, Makarov anovapwanya. Inomanikidza kurwa kwepedyo, uko ngarava dzeRussia dzine mabhomba anobaya zvombo zvine simba zvakanyanya.
  Uye maJapan anokundwa. Uye vasikana vanotora imwe chikepe cheSamurai. Uye pairi mureza weumambo hwetsarist unobhururuka!
  Chii maJapan? Hauna rombo rakanaka here? Nicholas II akagamuchira rombo raVladimir Putin uye zvese zvakamufambira zvakanaka!
  Ko vasikana? Iwo mana akanaka mubhikini ndiRodnover varoyi vakasarudza kurwira mambo, kunyangwe kazhinji vasina chekuita nenyika ino.
  Asi munyaya iyi, zvakakosha kubatsira vanhu veRussia. Uye izvi zvinokonzerwa nerombo raPutin. Angadai asina kumbotora Crimea asina kupfura, kana zvisiri zvevasikana vana varoyi. Vakabatsira kuti chishamiso chiitike. Asi kana Russia yaida kutora Crimea kubva kuvanhu vehama ichiri mubvunzo. Asi kuwedzera China kune Humambo hweRussia ipfungwa huru! Fungidzira kuti zvingani zvidzidzo zvichave neRussia Tsar - inogona kupwanya nyika yose!
  Muchidimbu, vasikana vari pano havasi kutambisa nguva yavo. Uye nechekare chikepe chehondo chitsva chiri kurohwa.
  Uye zvakare anotorwa. Uye sabers mumaoko erunako zvinongopenya, uye zvakapinza. Uye maJapan mazhinji akasanganiswa.
  Hondo pagungwa yakapera nekunyura kwekupedzisira kwechikwata cheJapan uye kutorwa kweAdmiral Togo.
  Ipapo kumhara kwakatanga. Pakanga pasina zvikepe nezvifambiso zvakakwana. Uye vaishandisa magwa marefu, akazvitakura nengarava nezvikepe zvehondo, uye vakaita zvimwe zvinhu zvizhinji. The Tsar yakaraira kushandiswa kwezvikepe zvevatengesi panguva yekumhara.
  Mauto eRussia akarova kurwisa kwaSamurai vakaedza kuvakanda kubva pabhiriji. Asi uto ramambo rakaramba rakashinga. Uye kurwisa kukuru kwakasemwa nekurasikirwa kukuru.
  Pakurwiswa kwacho, vasikana vehuroyi vakacheka nemasaber uye vakakanda magirinedhi kumuvengi netsoka dzavo.
  Zvamazvirokwazvo vari munzvimbo dzine ngozi zvikuru. Uye kuti vakatanga sei kuridza pfuti. Bara rega rega riri pachinangwa.
  Natasha akaridza pfuti, akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Hapana anotonhorera kupfuura ini!
  Zoya, achiridza pfuti yemuchina, akakanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akashinyira:
  - Kune Tsar Nicholas II!
  Aurora, achienderera mberi achiridza pfuti dzemuchina uye achisvetuka, akabva abvuta ndokuti:
  - For Great Rus '!
  Svetlana, achiramba achirova muvengi, akataura nehasha, achibudisa mazino ake, achikanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Nekuda kwehumambo hwehumambo!
  Varwi vakaramba vachirova nekupura. Vane kuputika kwesimba kwakadaro. Vanozvipfura pachavo uye vanoparadza samurai inofambira mberi.
  Patova nezviuru, makumi ezviuru zvevaJapan vakaurayiwa naye.
  Uye masamurai akundwa anotiza... Vasikana vanovauraya zvikuru.
  Uye maRussia ari kucheka samurai nemabhayonets ...
  Kurwiswa kwacho kunorambwa. Uye mauto matsva eRussia anogara pamhenderekedzo. Iyo bridgehead iri kuwedzera. Kwete zvakaipa, hongu, kune humambo hweTsarist. Kukunda kumwe mushure meumwe. Uye Admiral Makarov achabatsirawo nepfuti dzake. Kutsvaira maJapan.
  Uye zvino mauto eRussia ave kutofamba achiyambuka Japan. Uye kuparara kwavo hakugoni kumiswa. Vanocheka muvengi kuita zvidimbu uye vanobaya nemabayonet.
  Natasha, achirwisa vaSamurai uye achivacheka nemashizha, anoimba:
  - Mapere machena ari kuyerera! Ipapo bedzi nhangemutange ichapukunyuka!
  Uye anokanda sei girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka!
  Zoya anoimba pamwe chete nehasha dzinotyisa. Uye achikanda netsoka dzake dzisina chinhu, chimwe chinhu chinouraya, chinouraya.
  -Vasina simba vanofa, vanourawa! Kudzivirira nyama tsvene!
  Augustine, achipfura muvengi, uye achirova nevanopisa, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anochema:
  - Kune hondo iri kuitika musango rakasvibira, kutyisidzira kuri kubva kwese kwese!
  Svetlana, achipfura uye achikanda zvipo zverufu netsoka dzake dzisina kupfeka, akazvitora uye akaridza mhere:
  - Asi isu tinogara tichikunda muvengi! Mapere machena anokwazisa magamba!
  Nevasikana vari munziyo, vachiparadza muvengi, vachiimba, vachikanda zvombo zvinouraya netsoka dzavo dzisina chinhu.
  - Muhondo tsvene! Kuchava kukunda kwedu! Imperial mureza mberi! Mbiri kugamba rakawa!
  Uye zvakare vasikana vanopfura uye vanoimba mukuchema kusinganzwi:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda! Mapere machena anopwanya muvengi! Mapere machena - salute kune magamba!
  Vasikana vanofamba uye vanomhanya ... Uye hondo yeRussia iri kuenda kuTokyo. Uye maJapan ari kuzviuraya, uye ari kutemwa. Hondo yeRussia iri kufamba. Uye kukunda kumwe mushure meumwe.
  Tsar Nicholas vakanyatsoburitsa tikiti rerombo. Mauto eRussia ave kutotanga kupinda muguta guru reJapan. Uye zvose zvikuru kwazvo.
  Vasikana vari pano, hongu, vari pamberi pemunhu wese uye kudzvanywa kwavo nemabasa avo ari pakakwirira.
  Kunyanya kana vachikanda magirinedhi netsoka dzisina chinhu. Izvi zvinowanzokonzera kuvhunduka uye kutya pakati peSamurai.
  Asi pano vari kukwira madziro eguta guru reJapan. Uye vanocheka vanhu nemabhiza kuita makabheji. Vakapwanya vadzivisi vavo kuita zvidimbu zvidimbu. Vasikana vari kuuya, vachipopota uye vachiseka! Uye nezvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka vanokurova muzvirebvu. MaJapan ari kubhururuka akatsikitsira pasi. Uye vanowira pamatanda avo.
  Uye varwi vanozunguza varwi vavo zvine simba zvakanyanya.
  Uye vaSamurai vanotambura kukundwa mushure mekukundwa. Saka mauto eRussia akatora Tokyo.
  Mikado anomhanya achitya, asi haakwanisi kuvanda chero kupi zvako. Uye saka vasikana vanomutora ndokumusunga!
  Kukunda kukuru! Mambo weJapan anosaina kupambwa achifarira Nicholas II. Zita reRussia Tsar rakareba zvakanyanya. Korea, Mongolia, Manchuria, Kuril Islands, Taiwan uye Japan pachayo inova matunhu eRussia. Kunyange zvazvo Japan ine kuzvitonga kuduku, kwakaganhurirwa. Asi mambo wake ndiRussia, anozvitonga tsar!
  Nicholas II anoramba ari mambo akakwana, asina kurambidzwa chero chinhu. Ndiye Autocratic Tsar!
  Uye zvino zvakare Mambo weJapan, Yellow Russia, Bogdykhan, Khan, Kagan, zvichingodaro, zvichingodaro ...
  Hongu, mamwe rombo. Cherechedza kuti rombo rakabvumira Putin kukunda zvakanyanya! Muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, nhamo, haina kunyatsokodzera kubatwa!
  Chii chinobatsira Russia kubva pakuti muvengi waPutin McCain akafa nekenza yeuropi? Rombo, hongu, rakakura, haugone kuzvifungidzira nemaune - kuti muvengi wako afe rufu rwakaipa uye rusingafadzi!
  Asi iyo chaiyo kudzoka kuRussia ndeye zero.
  Asi kuna Nicholas II, rombo rakanaka uye rombo rakanaka raPutin rakashanduka kuita budiriro huru yenzvimbo. Asi chaizvo, nei rombo rakanaka richipa zvipo kuna Putin? Zvakanaka, kubva pakuti Sobchak akafa panguva yakadaro uye zvakanga zvisina kufanira kumupa chigaro chemukuru wedare rebumbiro, zvakanaka sei kuRussia?
  Uye Tsar Nicholas II weAll Rus 'munhu anoshamisa. Nomuzvarirwo, pashure pokukunda kukuru kwakadaro, simba rake nechiremera zvakasimbiswa. Izvi zvinoreva kuti dzimwe shanduko dzinogona kuitwa. Kunyanya muOrthodoxy! Bvumira vanokudzwa kuti vave nevakadzi vana, semuIslam. Uye zvakare kupa kodzero kumudzimai wechipiri kuvarwi semubairo wemabasa avo uye basa rakatendeka.
  Shanduko yakanaka! Sezvo nhamba yevanhu vezvimwe zvitendero uye vatorwa muumambo yakakura, saka nhamba yeRussia inoda kuwedzera. Uye kuzviita sei? Pamari yevakadzi vemamwe marudzi. Mushure mezvose, kana muRussia akatora vakadzi vatatu vechiChinese semadzimai, ipapo achava nevana kubva kwavari, uye vana ava vachave vanaani nerudzi?
  Chokwadi chiRussian kudivi rababa vangu! Uye izvo zvakanaka! Nicholas II, ane pfungwa dzinofambira mberi, akanga ane chitarisiko chechitendero kupfuura mumweya wake. Uye zvechokwadi, akaisa chitendero pabasa rehurumende, uye kwete zvakasiyana!
  Nicholas II nokudaro akasimbisa chiremera chake pakati pevakuru. Varume vave vachida izvi kwenguva yakareba. Uye akamhanyisa Russification yekunze.
  Eya, vaprista havana basa nazvo. Uyezve, kutenda kwakaderera muzana remakore rechimakumi maviri. Uye rudzidziso rwakabatira mambo, rusingatendi chaizvoizvo muna Mwari!
  Uye kukunda kwechiuto kwakaita kuti Nicholas akurumbire pakati pevanhu, uye iye, akajaira kudzvinyirira, haana kunyanya kuda kuchinja. MaRussia haana kumboziva rimwe simba!
  Uye hupfumi huri kuwedzera, mihoro iri kukwira. Gore negore kune kuwedzera kwegumi muzana. Chaizvoizvo, nei kuchinja?
  Muna 1913, Tsar Nicholas, pa tercentenary yeRomanovs, zvakare akaderedza zuva rekushanda kusvika maawa 10.5, uye neMugovera uye pre-horidhe mazuva, kunyange kusvika maawa masere. Nhamba yekupera kwevhiki nezororo yakawedzerawo. Yakatanga kupembererwa sezuva rekuzorora uye zuva rekuzvipira kweJapan. Uye zuva rekuzvarwa kwamambo, uye zuva rekuzvarwa kwamambokadzi, uye zuva rekugadzwa.
  Mushure mokunge mugari wenhaka wechigaro ane hemophilia, Tsar Nicholas akazvitora mudzimai wechipiri. Nokudaro, nhau yokutsiva chigaro choumambo yakagadziriswa.
  Asi hondo huru yakanga yava pedyo. Germany yakarota kuumbazve nyika. Zvisinei, tsarist Russia yakanga yakagadzirira hondo.
  Muna 1910, maRussia akatora Beijing uye akawedzera humambo hwavo. Britain yakabvumirana neizvi mukutsinhana kwemubatanidzwa kurwisa Germany.
  Hondo youmambo ndiyo yakanga yakawanda uye ine simba. Nhamba yaro munguva yerunyararo yakasvika mamiriyoni matatu nezviuru zvemauto. Germany yaingova nemazana matanhatu ezviuru chete munguva yerunyararo. Uyezve Austria-Hungary, asi mauto ayo haana kugadzirira kurwa!
  Asi maGermany achiri kuronga kurwisana neFrance neBritain. Uye ndepapi pavanogona kutora mativi maviri?
  Vanhu vokuRussia vane matangi ekutanga epasi "Luna" -2 mukugadzirwa kwemazhinji. Uye mana-injini mabhomba "Ilya Muromets" uye varwi vane muchina pfuti "Alexander" uye zvakawanda. Uye zvechokwadi ngarava ine simba.
  Germany haina masimba akaenzana.
  Uye maGerman vachiri vakasarudza kurwisa Belgium uye kupfuura Paris. Pakanga pasisina chekuvaitira apa.
  Asi hondo yakatanga zvakadaro. Germany yakaita kufamba kwayo kunouraya. Uye mauto ake akatamira kuBelgium. Masimba chete ndiwo asina kuenzana. Mauto eRussia ave kutofamba achiyambuka Prussia neAustria-Hungary. Uye tangi yeLuna-2 ine kumhanya kwemakiromita makumi mana yatova simba guru.
  Uyezve, ona kuti Tsar Nicholas aiva rombo rakanaka kuti hondo yakatanga. The Tsar pachake angadai asina kurwisa Germany. Uye saka kudivi reRussia kune hukuru, hukuru hukuru mumasimba, matangi, hukuru mune artillery, uye yakanakisa kubhururuka muhuwandu uye mhando. Uye hupfumi hwakasimba, sezvazvaigona kudzivirira kudzikira kwakakonzerwa nekumukira uye kukundwa muhondo. Uye saka nguva dzose kune kukwira uye kubudirira mushure mekubudirira.
  Zviri pachena kuti maGermany akanga achirwiswa. Zvino ivo pachavo vakakwira nemauto makuru, kurwisa France neBritain. Vanofanira kuenda kupi?
  Tora Italy uye zivisa hondo kuAustria-Hungary! Chinongowedzera ndechekuti Türkiye akapinda muhondo yekurwisa Russia. Asi izvi zvakatonyanya nani kuna mambo; anogona pakupedzisira kutora Constantinople uye straits pachake! Saka...
  Uye zvakare varoyi vana, vatendi vechidiki nekusingaperi Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana muhondo! Uye vachatokurova! Saka ivo vacharova vese maGerman nemaTurkey!
  Munyori uye mudetembi Oleg Rybachenko akamuka. Nokusingaperi, muroyi wechidiki akazadzisa vimbiso yake, achipa Nicholas II rombo rakanaka raVladimir Putin uye zvino Oleg Rybachenko anofanira kuzadzisa yake. Kumuka kwaisava nyore. Muviri wemukomana uyu wakarohwa neshamhu yakaoma. Mukomana akakwakuka. Hongu, Oleg Rybachenko zvino ava mukomana ane tsandanyama, akasungwa nemaoko nemakumbo. Iwe unogona kuona muviri wakasviba-wakatsvuka, wakaoma uye une tsinga, une mhasuru dzakatanhamara. Muranda akasimba chaizvo uye ane simba, ane ganda rakasimba rinoomeswa zvokuti kurohwa kwemutariri hakugoni kugura. Unomhanya kunodya kudya kwemangwanani nevamwe vakomana, uchisimuka kubva parukangarabwe panorara nhapwa diki dzakashama zvachose uye dzisina magumbeze. Chokwadi, kunodziya kuno, mamiriro ekunze akafanana neEgypt. Zvino mukomana haana kusimira, angori ngetani. Nekudaro, iwo akareba uye haatombokanganisa kufamba kana kushanda. Asi haugone kutora danho rakakura mavari.
  Usati wadya, unogeza maoko ako murukova. Iwe unowana mugove: mupunga wakakanyiwa, uye zvidimbu zvehove dzakaora. Zvisinei, kumukomana ane nzara yemuranda, izvi zvinoita sechinonaka. Wobva waenda kumugodhi. Zuva harisati rabuda kuseni kuri kunakidza.
  Tsoka dzemukomana dzakashama dzave dzakashata uye dzine nyanga zvekuti hurungudo dzakapinza hadzirwadzi zvachose, dzinotokwenya zvinofadza.
  Quarries apo vana vari pasi pemakore gumi nematanhatu vanoshanda. Chokwadi vane mota diki nematurusi. Asi iwe unofanirwa kushanda maawa gumi nemashanu, gumi nematanhatu, sevakuru.
  Kunonhuwa, saka vanozvisunungura pamarasha chaipo. Basa racho rakareruka: cheka matombo nemapikicha, wozoatakura mumabhasikiti kana pamatanda. Dzimwe nguva unofanira kusunda trolley futi. Kazhinji vakomana vanomusundidzira vari vaviri nevatatu. Asi Oleg Rybachenko anosarudzwa oga nokuti ane simba zvikuru. Uye akabata piki mumaoko semunhu mukuru. Anofanira kupedza basa rakakura kudarika mamwe ose.
  Ichokwadi kuti vanokupa zvakanyanya uye kakawanda. Katatu pazuva, kwete kaviri.
  Muranda mukomana ane muviri wakagara Oleg Rybachenko ave ari pano kwemakore akati wandei ikozvino. Kuteerera, kushanda nesimba, mafambiro ese anoitwa kusvika pakuita otomatiki. Chokwadi akasimba, akatsiga uye haazive kuneta. Asi panguva imwecheteyo, mukomana haasati akura, uye iye zvino haataridzi kupfuura gumi nemaviri, neavhareji urefu hwezera rino.
  Asi simba ... Kune vanhu vakuru vakati wandei. Gamba rechidiki. Izvo, zvisinei, sezviri pachena haazombovi munhu mukuru, uye haazomere ndebvu.
  Uye tenda Mwari! Somunyori uye mudetembi, Oleg Rybachenko akanga asingadi kuveura ndebvu. Unozvishandira uye unoputsa mabwe, unoaputsa. Uye kungoro. Wobva waitakura uchienda nayo kutrolley. Zvakaoma kumusundidzira uye vana vanochinjana kuita izvi.
  Vakomana vari pano vanenge vatema, asi zviso zvavo ndezvekuEurope, Hindu kana Arab. Uyezve, kune akawanda akawanda eEurope.
  Oleg anonyatsovatarisa. Varanda havatenderwi kutaura, vanovarova neshamhu.
  Oleg Rybachenko zvakare akanyarara ikozvino. Uye anodzidza. Pano, kunze kwevatariri vevarume, kunewo vakadzi. Vane hutsinyewo uye vanorohwa neshamhu.
  Uyezve, havasi vakomana vose vane ganda rakasimba saOleg. Vanhu vazhinji vakaputika nekubuda ropa. Uye varindi vanogona kukurova kusvika pakufa. Basa racho rakaoma zvikuru, uye vakomana, kunyanya kana zuva rabuda, vanotanga kudikitira zvakanyanya.
  Uye pano hapana zuva rimwe chete, asi maviri. Uye izvi zvinoita kuti zuva rive refu. Uye kune basa rakawanda. Vakomana havana nguva yekurara nekuzorora. Uku kurwadzisa kukuru kwavari.
  Oleg Rybachenko akazvishandira, achicheka nemichina uye kurodha. Ndakazvisimudzira...
  Uye akafungidzira mufananidzo wezvaiitika mushure mokunge Nicholas II awana kubudirira kweMutungamiri weRussia Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora, uye Svetlana vanorwisa maAustria muPrzemysl. Mauto eRussia akabva atora Lvov. Uye vanorwisa nhare yakasimba.
  Vasikana vasina makumbo uye vari mubhikini, vachimhanya nokukurumidza mumigwagwa yeguta.
  Vanotema maAustria uye vanokanda madhisiki madiki netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Panguva imwecheteyo vasikana vanoimba:
  - Tsar Nicholas ndiye mesiya wedu,
  Mutongi anotyisa weRussia ane simba ...
  Nyika yese iri kudedera - ichaendepi -
  Kuna Nikolai nerwiyo mberi!
  Natasha anotema maAustria, anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye otanga kuimba:
  - Nokuti Rus '!
  Zoya zvakare anopwanya vavengi vake, uye anoimba pamwe chete neaplomb:
  - Nekuda kwehumambo hwehumambo!
  Uye girinedhi inokandwa netsoka yake isina chinhu inobhururuka! Uyu musikana wemhondi. Inogona kupwanya shaya yako uye kunwa gungwa!
  Uye Aurora, zvakare, anokanda dhisiki nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anoparadzira maAustria uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hweRussia!
  Uye achabudisa mazino ake akapinza zvikuru! Iyo inopenya semazino.
  Svetlana zvakare haakanganwi kupa, uye anodzvova:
  - Rus 'yeMutsvene uye asingakundiki Nicholas II!
  Musikana anoratidza chido chikuru. Uye netsoka dzisina shangu anokanda zvinhu zvose uye anokanda zvipo!
  Natasha, achipfura uye achicheka, uye achikanda zvombo zvinouraya netsoka dzake dzisina kupfeka, anoridza mhere:
  - Ndinoda Rus wangu '! Ndinoda Rus wangu! Uye ndichakugurai mese!
  Uye Zoya zvakare anopfura uye anochema, achikanda chimwe chinhu chinoputika nezvigunwe zvake.
  - Mukuru Tsar Nicholas! Makomo nemakungwa ngazvive zvake!
  Aurora, achizhamba nehasha, kupengereka, uye achikanda zvipo nezvigunwe zvake, anochema:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda! Vasikana vanomhanya vanopwanya vavengi netsoka dzisina shangu uye zvitsitsinho zvisina!
  Uye zvakare vasikana vari mukumhanya-mhanya. Vanotora Przemysl pakufamba uye vanoimba, vachigadzira sezvavanoenda;
  Rus wedu mutsvene anokudzwa,
  Kune akawanda ekukunda mune ramangwana mariri...
  Musikana anomhanya asina shangu
  Uye haasisina kunaka munyika!
  
  Isu tiri vanomhanya Rodnoverki,
  Varoyi vanogara vasina shangu...
  Vasikana vanoda vakomana zvakanyanya
  Runako rwayo runotyisa!
  
  Hatifi takabvuma
  Ngatirege kukundwa nevavengi vedu...
  Nyangwe tsoka dzedu dzakashama,
  Pachava nemavanga akawanda!
  
  Zviri nani kuti vasikana vamhanyire
  Vasina shangu muchando...
  Isu tiri vana vemhumhi zvechokwadi
  Tinogona kuzvibaya!
  
  Hatigoni kumiswa
  Boka rinotyisa raFritz...
  Uye hatipfeki bhutsu
  Satani anotitya!
  
  Vasikana vanoshumira Mwari tsvimbo,
  Izvo, zvechokwadi, zvakanaka ...
  Isu tiri vekubwinya nerusununguko,
  Iyo Kaiser ichave yakashata zvishoma!
  
  KuRussia, iyo yakanaka kupfuura zvese,
  Varwi vari kusimuka...
  Takadya porridge ine mafuta
  Vanorwa havakotama!
  
  Hapana anogona kutimisa
  Simba revasikana rakakura...
  Uye haazodonhedzi misodzi,
  Nekuti tiri tarenda!
  
  Hapana vasikana vasingagone kukotama,
  Vanogara vakasimba ...
  Vanorwira Nyika yaBaba zvakasimba,
  Rega kurota kwako kuitike!
  
  Muchadenga muchava nomufaro
  Zuva richange riri pamusoro pePasi...
  Nouchenjeri hwako husingaori.
  Bayonet the Kaiser!
  
  Zuva rinogara richivhenekera vanhu,
  Pamusoro penyika yakakura kwazvo,
  Vanofara vakuru nevana,
  Uye murwi wese igamba!
  
  Hapachina mufaro wakawandisa
  Ndinovimba isu tine rombo rakanaka...
  Rega mamiriro ekunze akaipa aparare -
  Uye kunyadziswa pavavengi!
  
  Rudzi rwedu Mwari ndiye mukuru,
  Hakuna mumwe akanaka kumupfuura...
  Tichava vakakwirira mumweya,
  Zvekuti wakaipa anorutsa munhu wese!
  
  Ngatikunde vavengi vedu, ndinotenda
  White, Russian Mwari anesu...
  Pfungwa yacho ichava mufaro,
  Usarega zvakaipa zvichipinda pamusuwo wako!
  
  Zvakanaka, muchidimbu, kuna Jesu,
  Tichagara takatendeka...
  NdiMwari weRussia, teerera,
  Anonyepa kuti muJudha, Satani!
  
  Kwete, zvirokwazvo, Mwari Wemasimbaose,
  Mhuri Yedu Inoera Yakanyanya...
  Akavimbika sei padenga,
  Uye Mwanakomana wake-Mwari Svarog!
  
  Zvakanaka, muchidimbu, kuRussia,
  Hapana kunyara kufa...
  Uye vasikana ndivo vakanaka kupfuura vese,
  Mukadzi ane simba rebere!
  
  
  ZVIRONGWA HAZVINA KUCHINJWA
  Hitler haana kungochinja chirongwa cheOKW, uye kurwiswa kweStalingrad kwakaitwa kubva kuchamhembe nekumaodzanyemba, nemauto Mapoka A uye B. Uye kurwiswa kwakapihwa Mainstein . Somugumisiro, Stalingrad yakawira mukati memazuva gumi ekurwiswa kubva kumativi ose. Uye mauto eSoviet akazviwana akakombwa zvachose. Pashure paizvozvo Wehrmacht akatamira Volga pamhenderekedzo kuGungwa reCaspian. Red Army yakapindura sei? Kurwisa kwepakati hakuna kunyatsobudirira.
  Uyezve, Japan yakakunda Hondo yeMidway, kunyange zvazvo isina kuzarura kumberi kwechipiri, asi yakabata Hawaiian Islands. Uye panguva imwecheteyo, zvikamu zvevhu zveSamurai zvakatamira kuIndia. Kuti ichengetedze iyi koroni, Britain yaifanira kubvisa mamwe mauto kubva kuEgypt, ichisiya Operation Torch.
  MaGermany akaita danho kumberi kwekumabvazuva. Kukurumidza kutorwa kweStalingrad kwakadonha kumaodzanyemba. Iyo Fritz yakatsvedza kuGungwa reCaspian uye yakagura Caucasus nenyika. Uye ipapo Türkiye akapinda muhondo. Mauto ake, kunyange asina kusimba zvakanyanya, akati wandei uye anokwanisa kurwa akashinga.
  Nechekare mumazuva okutanga, vokuTurkey vakatora Batumi uye vakakomba Yerevan. Hongu, kubudirira kwavo kwakanaka, sezvo Red Army yakatsikirirwa pasi nechemberi yeGermany.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti maNazi akatora mukana wekuti mauto eSoviet akapinda muhondo zvakananga kubva muzvitima ndokuvarova muzvikamu. Izvi, chokwadika, zvakava netapuro yakashata panzira yehondo.
  Stalin aityawo uye akavhunduka - akakumbira kubata Caucasus chero muripo.
  Muchidimbu, gamba rekudzivirira reStalingrad harina kushanda uye zvese zvakaparara. Uye kunyange kusavapo kwemapoka eJapan muFar East hakuna kubatsira.
  MaGermany akatamira kumhenderekedzo yeGungwa reCaspian, kuenda kuDagestan. Kuti vamise kuunganidza guruva - asi mauto haana kuenzana, nekuwedzera, iyo Red Army yakasangana nematambudziko makuru nemidziyo. Uye akabvuma. Uye maKrauts akabhomba nesimba.
  IUnited States inenge isina kubata Third Reich, yakatsauswa nekukunda kweJapan. Britain yakadzikira zvishoma, uye haina kupinda mudambudziko! Zvino maGerman aive nendege dzakawandisa uye aikwanisa kunyatsodzimanikidza.
  Stalin akaratidza unhu hwake hwakaipisisa uye kazhinji akatsamwa uye akapopota, asi haana kuita sarudzo dzakanakisisa.
  Saka kurasikirwa kweCaucasus kwakava kusingadzivisiki.
  Panotova nehondo iri kuitika pamuganhu neAzerbaijan.
  Vasikana veSoviet vanorwa zvakanyanya. Apa tsvarakadenga dziri kurwa zvisingaite.
  Uye havadzokeri uye havaregi. Uye dzinokambaira dzichitenderedza kumashure kwadzo.
  Natasha, Zoya, Augustina naSvetlana vakakwevera mukuru weGerman kubva kumashure. Izvi zvakanaka. Vasikana vakamugadzika pamabvi ndokumumanikidza kutsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka. Akavarova nechido chikuru! Ndokunanzva zvitsitsinho zvevasikana.
  Vasikana vehondo kazhinji vanoyevedza uye vanoyevedza. Vakabva vapa hondo yeFritz.
  Natasha akarova nekuputika, achigura vaNazi. Akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Nokuti kubwinya kukuru!
  Zoya akaridzawo pfuti ndokuridza mhere:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Akaritora ndokukanda girinedhi nezvigunwe zvake. Akaparadzira vaNazi uye akadanidzira:
  -KuUSSR!
  Vasikana vakanaka kwazvo uye vanoshamisa.
  Augustine akakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye achibudisa mazino ake, akaitora uye akaridza mhere:
  - Ndiri kurwa kwazvo! Kufanana neterminator!
  Uye Svetlana achavhurawo chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye zvakare achaimba:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolithic, uye ndizvo zvazvinomiririra!
  Vana, vanorwa saizvozvo - ava vasikana! Funny tsvarakadenga kuratidza ndimi dzavo refu mukupindura.
  MaWarriors emhando yepamusoro. Uye kuti vachakurova sei, uye kuti vachakupopotera sei.
  Vanopwanya maGerman semichero nemuchina.
  Natasha akaridza pfuti, akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akaimba:
  - Isu tiri varwi vechiedza uye tsvuku bhena!
  Zoya akatangawo mhondi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akapopota:
  - Uye isu ticharwira Lenin!
  Uye akabva arova Augustine, achibudisa mazino ake:
  - Muzita remufaro mukuru!
  Uye ipapo Svetlana akaridza pfuti ndokuburitsa magirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, achidzvova:
  - Tichatora izvi uye tozvishandura!
  Ivo vana vari kushingaira kushanda uye kupfura. Zvakanaka, ava ndivo, shure kwezvose, vasikana vanoziva zvakawanda nezvekuparadzwa. Uye havarwe saizvozvo.
  Uye sezvazvinofanira kuva zvematerminator chaiwo ... High-flying warriors. Uye vane shungu dzokuparadza.
  Natasha akakanda girinedhi zvakare netsoka yake isina kupfeka uye akaridza muridzo:
  - Ndinonzwisisa nyika ino zvakakwana sekuwedzera kwekurwa kwekirasi!
  Zoya akaridzawo muridzo achikanda girinedhi rinouraya nezvigunwe zvake.
  - Imba ipi ichava nemureza mutsvuku!
  Uye ipapo Augustine akapa mukana wake. Akacheka vaNazi uye akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka - kuridza muridzo:
  - Nzvimbo huru, ino inyika yedu uye isu tese!
  Varwi vanokwanisa zvechokwadi kubvarura kunyange pedhi yekudziya.
  Uye ipapo Svetlana anosimudza girinedhi netsoka yake isina chinhu, anopisa kuputika ndokuti nehasha:
  - Moto uye bhiza rinoputika nehasha!
  Vasikana, hongu, vachatendeuka. Uye vanotema misoro.
  Uye kudivi reGerman, vashandi vaGerd vari kurwa paT-4. Zvakare, kana yangotanga, hauzodziye uye haugone kudzvanyirira kumanikidza kwakadaro. Vasikana vane moto wegehena wakadaro mumaziso avo.
  Vanozvipfura pachavo uye havapi mukana weruponeso. Uye haugone kuramba mazino avo machena, ane pearly.
  Varwi vane hasha uye vanochema:
  - Kunhuhwirira kwemusango! Tichaendesa vavengi vese kugehena!
  Gerda achapisa, orova makumi matatu nevana uye squeak:
  - Kukunda kweramangwana!
  Charlotte anodzvanya chinoridza netsoka dzake dzisina kupfeka uye gurgles:
  - Tichabvarura iwe!
  Magda akapfurawo, akaparadza T-26 ndokuti:
  - Tichazvizivisa.
  Ndokuzunza zunza zvigunwe zvake.
  Uye Christina, zvakare, anotsikirira tsoka dzake dzisina kupfeka pamakumbo uye anoridza mhere:
  - Cheers kune bato redu!
  Vasikana, chokwadi, vanenge vakashama mubhikini uye vasina shangu. Uye panguva imwe chete zvakanyanya sexy.
  Uye vanoitisa kurwisa neavo vasina kunyatsonaka, asi vanobudirira T-4. Uye vanopfura muvengi. Usapa vasikana vakadaro mune chero chinhu! Uye kuburitsa mazino avo. Uye vanoita chiso!
  Gerda anodzvova ega, achipfura nezvigunwe zvake.
  - Gerda anoda kuuraya, uyu Gerda!
  Uye zvakare moto makungu.
  Uye ipapo Charlotte anopfura nekudzvova, achigogodza makumi matatu nevana:
  - Ndichabvarura matumbu avo!
  Uye netsoka dzisina shangu achatanga zvakare.
  Uye ipapo Christina achawedzera mhondi. Uyewo kushandisa zvigunwe zvisina makumbo.
  Uye ichadzvova:
  - Ini ndiri mufananidzo wehasha!
  Ko chiuno chaanacho, uye chakavezwa abs!
  Ipapo Magda achaitora ndokuirova nembama nokudzvova.
  - Banzai!
  Uye makumbo ake akashama uye akatsvuka!
  Vakadzi vana veGermany vanozvisundira uye vanokunda zvechokwadi. Ane hukasha hwakawanda uye simba.
  Varwi vanoshandisa tsvimbo uye vanopfura. Havatenderi Red Army kuenda.
  Uye vatyairi vechikadzi vanorwawo mudenga, uye vanoratidza izvi. Kuti mweya wavo hauyereki.
  Heino nyowani yeGerman Focke-Wulf. Gertrude ari pairi. Uye musikana uyu anoratidza kuti anotonhorera kupfuura varume. Iyi ndiyo nzira yaanorova nayo ma fascists. Haavape chero tsitsi. Gertrude akatanga kurwa chaiko.
  Uye anopfura pasi Soviet Yak uye anodanidzira:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Ipapo achaitora oratidza rurimi rwake. Uye achaparadzazve zvachose. Uyu ndiye musikana. Uye zvakare vasina shangu uye mune bikini. Uye ipapo LAGG yakapfura pasi ndokudzvova zvakare:
  - Mutyairi wepfuti!
  Uye achaseka pamusoro pemapapu ake. Uye ipapo anotora pasi PE-2. Musikana akadaro, wenzvimbo inotonhorera uye kirasi. Akabva aita zvakare kufambisa uye akaparadza Yak nemhepo. Uye ichaedza.
  - Ndini mhumhi yedenga!
  Uye anobudisa mazino ake sei! Uye kuti ungava sei musango! Ko ambuya! Baba kune vakadzi vese!
  Asi, chokwadi, maFascists ari kuedzawo kurwisa kumaodzanyemba.
  Ikoko, kunyanya, mutyairi Helga anorwa paME-109. Uye zvakabudirira zvekuti zvidimbu zviri kubhururuka kubva kuBritish.
  Musikana akarova Mustang ndokuimba:
  - A lilac fog iri kuyerera pamusoro pedu!
  Muzhinji, zvakanaka sei kurwisa shangu dzisina shangu uye mune bikini. Izvi zvinoshanda sei! Uye zviri nyore kwazvo.
  Helga mutyairi wendege. The Fuhrer akanga akachenjera zvakakwana kuteerera mazano uye kubvumira vasikana pamatangi, ndege, uye muuto. Uye zvakadii zvinhu zvirinani zvakaenda kune veKrauts.
  Ivo pachavo vaisatarisira kuti miviri yevakadzi yainyatsoshanda. Pano Helga ari kuwedzera kukurumidza uye maakaundi.
  Musikana anodzvanya mapedali netsoka dzake dzisina kupfeka uye anodzvova:
  - Ini ndiri mhou inonakidza!
  Helga anodonhedza dzimwe ndege mbiri dzeChirungu uye anoridza mhere:
  - Kumashure kwangu kune mauto eGerman akateedzana!
  Uye akapfurawo bhomba! Musikana wakadini! Kune vasikana vese, murwi mukuru uye anotonhorera. Kana ikaparadza, inozviitawo pasina mhemberero kana tsitsi.
  Vasikana varipano vakanaka!
  Uye mauto eRommel ari kubvarura mugwenga, asina kumirira mamwe masimba kuti asvike. Tinofanira kukunda, saka tinofanira kuhwina. Mutungamiriri ane mukurumbira "Desert Fox" akanga atojaira kurwisana nemasimba makuru. Uye varwi vake vakadarowo. Pano, semuenzaniso, ikambani yakasarudzwa yevakadzi varwi veSS. Vakatamiswa kutanga kwaDecember, apo kumberi kwaiputika, maGermany akanga achidzokera, uye maBritish, pane zvinopesana, akanga achipfuura, achisunungura Tolbuk, uye achityisidzira kukanda Wehrmacht kubva muvhu reAfrica.
  Ipapo Fuhrer aive nemweya akaronga: kutamisa battalion yechikadzi yetigresses. Kwete nokuti madzimai achashandura kuenzana kwesimba, asi kuitira kuti varume, kunyanya varume veItaly, vanzwe vachinyara uye vacharwa zvakanyanya nechisimba uye neunyanzvi. Mushure mezvose, kana vasikana vepamusoro, vakaomeswa nekudzidziswa kwakashata, vari mberi, ipapo varume vachanyadziswa zvikuru.
  Varwi vakarwa vakapfeka bikini chete, vachishandisa makirimu ekudzivirira. Kwemwedzi mitanhatu, tsoka dzavo dzakashama, dzechisikana dzakava nenyanga zvekuti havana kutya jecha rinopisa sepani yekupisa, uye kubva kune tani ganda ravo rakawana chokoreti yakasviba ruvara. Uye vazhinji vatova nezvitunha zvakawanda kumashure kwavo.
  Margo naShella vadiki vaviri, asi vatove vaAryan vakaomerwa nehondo. Ndivo vaduku mukambani, asi mumwedzi mitanhatu vakatowana Iron Cross, First Class (kirasi yechipiri, munhu wose ari mubhoti atova nayo), vane utsinye uye vane mutsa.
  Margot aive nevhudzi reruvara rwemoto, uye Shella aive mutsvuku-chena chando aine huchi hwehuchi. Pano vari kurwisana, vachidzinga kurwisa kwekurwisa matangi eBritish. VanaMatilda, nezvombo zvavo zvine simba, vari kufambira mberi. Anotevera maCromwell anofambika ane mabhomba anoputika uye mota dzakareruka. Vasikana vakazviviga mujecha. Hazvibatsiri kupfura matangi akadaro nemusoro. Isu tinofanirwa kudzivirira kuti vaonekwe, uyezve ...
  "Matilda" uye "Cromwell" inorema matani makumi matatu, uye pavanopfuura nepamusoro pemigero yakacherwa mujecha revhu, inova inotyisa. Inodururwa pamitsipa yako isina kupfeka, yakatsvuka, uye unonzwa kuremerwa kunotyisa kwemichina yebastard pauri. Heino imwe chete "Cromwell", simbi yakajairika ine 70 mm yakarerekera zvombo, izvo kunyange 88 mm pfuti haigoni kutora nguva dzose. Inonhuhwirira seBritish, peturu inopinza uye mafuta emota. Vasikana vane mashura avo, matambudziko ari nyore. Iwo ekutanga mhando dzeFaustpatrons. Sezvo varume, setsika, regai madzimai aende mberi, saka vanoedza zvazvino uye, sezvinotarisirwa, zvombo zvinovimbisa.
  Asi vakaisawo vasikana, zvinopesana nechirevo chekunyengera cheNazism: "hondo ibasa remunhu, rugare rwevakadzi!", Mukati mezvinhu.
  Zvisinei, mucheche akawira shure, zvinoreva kuti pane mukana wekugara mumigero uye kukunda.
  Shella anoti nekazevezeve, achitya kuhotsira kubva mujecha raidonha kubva mugoronga rakavhara mhino dzake:
  -Kuchembera chete panhandare yehondo ndiko kuchakubvumidza kuti udzivise kuviriswa kwechampagne yekukunda iyo yaora nekuda kwekupotsa nguva dzekupedzisira!
  Margo akabvuma kuti:
  - Uyo asina kutsungirira achawana waini inovava yekukundwa uye chinwiwa chinovava chekurasikirwa!
  Asi vanaMatilda, maCromwell, uye gumi nemaviri maMongooses akareruka atova kumashure kwavo. Zvino nguva yokukohwa yasvika.
  Shella, uyo aimbove nevhudzi reparera rave grey kubva muguruva, uye akazorora zvitsitsinho zvake pajecha rinopisa, mupfungwa anotendeukira kuMhandara Maria nevamwe vatsvene, achiti, usandiregedzesa. Chigunwe chinodzvanya pawl zvakanaka kuitira kuti cumulative charge iende yakananga mutangi regesi.
  Margo anodhonza trigger naye, zvakare zvishoma nezvishoma. Vapedza vasikana vese vakarovana nemaoko. Mhosva dzakarova dzakananga kumashure, mushure mezvo matangi egasi anoputika. Marimi oranji anoputika sefuro remasaisai mumhepo, uye kutuka kwomumwe munhu kunogona kunzwika.
  Ipapo mapfumo mapfupi ematangi eBritish anomonerwa nekukatyamadzwa kuita machubhu akasiyana.
  Uye vasikana tigress vakashinga vanokanda magirinedhi kuvavengi. Uye zvimedu zvinobhururuka kumativi ese, zvichibvarura nhumbi dzokurwa kunge mbambo yekatsi inopisa, rukova runoparadza rwezvimedu zvinounganidzwa.
  Heino hasha dzechikadzi, dzichiti vakadzi veGerman havatombozivikanwi nekudzikama. Uye vanoziva kurwa ... Uye regai kurwiswa kuvhunge.
  Zviri nyore kwazvo kudzoreredza kurwiswa kwevacheche, kunosanganisira, sekutonga, kwevaArabu nevatema vanonyoreswa kuburikidza nechisimba kana zvipikirwa zvakasiyana. Vachiona kuti matangi akadonhedzwa uye pakanga paine kuramba kwakakomba kumberi, vakadzokera kumashure pakurasikirwa kwekutanga.
  Zvakanaka, uye ipapo vanotendeuka zvachose kune general flight. Sezvo ichi chiri chimiro - kugumbura vasina simba, saka ngazvive kune zvikara!
  Apo kurwisa kwacho kwakaguma uye vasikana vakapfuurira kumhanya kwavo murenje manheru, vakava nekurukurirano sezvavaifamba. Shella akabvunza Margot:
  - Iwe unofunga isu tichave tichiri muAlexandria?
  The fire warrior akapindura nechivimbo:
  - Ndinofunga kuti pasati papfuura Mbudzi, kana pamwe muna Gumiguru, isu pakupedzisira tichatora Egypt.
  Shella zvine musoro uye asingatarise kukwenya mumakumbo ake ane ganda, kubva mujecha rinopisa, akakurudzira:
  - Kana mbambo iyi iri mudumbu redu, hwaro muMalta, inoparadzwa, kugovera kunova nani, sezvo zvikwata zvitsva zvinosvika, muvengi haachazove nemukana.
  Margot akaringa-ringa kuti aone kuti zuva rakanga rasara nenguva yakadii risati ranyura. Kuti ndirare zvangu ndiwane kurara zvakanaka. Kuva pedyo kwenyeredzi yakatsvuka kusvika kumusoro kwakanyaradza murwi. Akataura nehusimbe achiti:
  - Ndinofunga kuti Fuhrer haazopotsa achidzokorora kumhara kwakanakisa paCrete mushure mePeru-Habor neMidway. Panguva ino chete vachaparadza Marita.
  Shella akashevedzera mudenga nekutuka:
  - Dai Wemasimbaose atendeutsa zvese zvigadziko zveBritish kugehena.
  Zuva rakazohwanda kuseri kwedenga, zuva rinotonhorera zvikuru pagore, October 21, rakapera. Uye nazvo, Operation Polar Bear yakatanga. Sei chena? Hungwaru hwenhema hwekuita kuti vanhu vafunge kuti tiri kutaura nezvekuchamhembe, asi chokwadi kudzvanya kwemutambi ari kumaodzanyemba.
  Nzvimbo huru yeBritish yainyatsoita segehena. Yakarwiswa nemabhomba anodarika chiuru akaunganidzwa kubva kumberi kwese kwekumabvazuva uye awana ruzivo rwakanaka rwekurwa, pamwe nevarwi vekuperekedza. MaBritish, hongu, vanga vachirwa kwenguva yakareba, asi havana kutarisira kurwiswa kukuru kwakasimba kudaro. Zvechokwadi, ndiani angatenda kuti maKrauts aizosarudza kuzarura mberi, kunyange kana muvengi akambonyarara. Asi masoja eBritain ave kurohwa zvisina tsitsi. Semuenzaniso, zvikepe zvavo zvinorwiswa neYu-87, iyo yakakurumbira "chinhu". Kwete zvakanyanya kukurumidza, asi vane yepamusoro-soro (yenguva yavo) kunyatsoita kwebhomba, vanotambudza zvikepe zveBritish zvakavigwa mumabheji. Mamwe mazuvano Focke-Wulfs haasi kure kumashure, kusanganisira kunyange ane mukurumbira von Rudel pachake, mambo wekurwisa ndege. Inozivikanwa nekunyura kwechikepe chehondo cheSoviet chine simba kwazvo, chikepe chehondo Marat.
  Semuenzaniso, Corporal Richard anoona magora achiumburuka mugomo sechireyi. Mabhomba akawanda eGermany anobuda mugomba rechando sehove dzinodya. Murungu atokura anodimbura runhare nekutya. Akanga asati amboona chinhu chakaipa kudaro. Masairini anonzwika kunonoka zvikuru, pashure pokunge mabhomba aputika. Mhepo inoputika inokanda mauto eBritish, akadimburwa maoko nemakumbo achibhururuka nenzira dzakasiyana. Imwe yengowani yesimbi yakabva yatsvuka ndokurova mukuru uyu kumeso. Uye anodanidzira sei:
  - Churchill ane kaput! Hitler akanaka!
  Pfuti dzekurwisa ndege dzeBritain hadzina kutanga kupfura pakarepo, asi chete apo zviuru zvemabhomba zvakadonha pakarepo. Muvengi akaverenga zvese nemazvo: hapana bhomba rimwe chete rinofanira kurasika. Saka pwanya muvengi worova. Masekita ese akafanomakwa pamepu. Uyezve, maBritish anozvikudza haana kana kuzvivanza zvakanaka. Dzakawanda dzepfuti dzavo dzekurwisa ndege dzinomira pachena uye ndidzo dzekutanga kukukurwa.
  Apa chigubhu chepfuti ye85mm, chakareba mafiti makumi matatu nembiri, chakakandwa mudenga ndokukotama mudenga sevhiri. Mushure mazvo yakabondera, ikapwanya varungu vashanu. Umwe wevatema aive akatsemurwa dumbu rikadonha ura.
  Uye mabhomba akawira, uye zvinhu zvose zvakanga zvichitsva, imba yekuchengetera mafuta yakazununguka, vakatanga kuputika, vachiparadzira mabhomba anenge pamusoro pese skeleton, imwe imba yekuchengetera yakarohwa. Pamusoro pazvo zvese, masairini akaiswa mumitambo yeYu-87 uye Focke-Wulf akachema zvinogumbura, zvichikonzera kutya kukuru pakati pevatema nemaArabu kubva pakati pemauto ekoloni. Asi zvinoita kunge vachena vari kutyawo.
  Semuenzaniso, mafrigate maviri ekuBritain akadhumhana, zvekuti mabhailer akatinhira. Uye kunyange marara emafrigates akanga asimuka akaputika mudenga seminda yakacherwa, uye cruiser yakangonyura pasi.
  Tangi yeChirungu "Cromwell" ine muromo mupfupi, asi nekumhanya kwakanaka uye yakasimba kwazvo yezvombo zvemberi, yakakurumidza kuvhunduka uye yakarovera imba yayo yekuchengetera, ichipwanya gumi nemaviri evarwi vayo vainetseka munzira. Mhirizhonga yakakura. Mutakuri wendege weChirungu akatanga kunyungudika, uye dreadnought ine simba yakavhura moto ... pamhenderekedzo yegungwa, apo masoja ayo aive akazara.
  Uye munyika yepasi pano, vanhu vaviri vakaramba vasina kuvhiringidzika zvachose. Mumwe wavo akanga ari muIndia, aibatidza pombi zvishoma nezvishoma, uye mumwe wacho akanga ari mukadzi, airatidza kuti ndewechiArab, asi akapfeka yunifomu yechiuto. Vaviri ava havana hanya nerufu rwacho. Kana kuti, boka rose revatasvi vemabhiza vokuparadza rakanga richitamba mutambo wemakadhi usina kujairika. Wakanga uri mutambo wemakadhi makumi mashanu nemaviri ane jokers, uye kunyangwe maererano nemitemo yakagadzirwa neredskin pachake.
  Mumwe mukadzi wechiArab akati:
  - Zvisinei, kune ruzha rukuru! Uye sei kugadzira kutya kwakadaro?
  Umwe musoja akanga achekwa musana nenyundo, akapotsa amhanyira muIndia, asi akakandwa zvisina hanya sekatsi. Madonhwe eropa akawira paganda dzvuku achibva azvinanzva achinyemwerera. Akabva aona kuti:
  - Kuita ruzha ndekwevanhu vasina simba, vakachenuruka. Isu maApache tinofunga nenzira iyi - kana pasina muvengi, ipapo muvengi anooneka - kunyangwe zvirinani!
  Mukadzi mutema akati:
  - Uku ndiko kusasimba kweavo vanopupura kutenda kwaKristu. Vanoda kutaura nezvechibairo, asi havazvibaire.
  MuIndia akagutsurira musoro nekukurumidza:
  - Kurongeka kwakavakirwa pahwaro uko simende ndeyekutenda uye jecha riri kuda! Kutenda mwoyo wegoridhe, uye kuda chibhakera chesimbi! Vanhu vakachenuruka chete havana kana mumwe.
  . CHITSAUKO Nha
  Uye kune zvakare musikana pane bhomba reGerman. Munyaya iyi Viola. Blonde yakanaka kwazvo, uye mumwe wake ndiNicoletta. Uye vasikana vese vari sexy zvakanyanya. Bhomba rinodonhedzwa kubva pakakwirira. Uye zvakare varwi havana shangu uye mune bikinis.
  Vasikana vanodzvova voga.
  - Isu tiri mbavha zvekuti isu tiri mashura!
  Nicoletta anopfirawo mabhomba kubva mufuselage. Uye anoparadza muvengi. MaBritish vanozviwana nenzira iyoyo.
  Viola achaburitsawo bhomba remhondi kubva kumusoro. Uye achauraya varwi veLeo Empire.
  Uye zvakare kuti zvinofamba sei:
  - Ndinoisa kutya muBritain!
  Uye anozunza tsoka yake isina chinhu. Uye kuimba:
  - Tichabvarura Churchill nepakati!
  Vasikana vanobva kuYu-188 vakanaka kwazvo pakukanda mabhomba. Motokari yavo itsva uye yakawedzera. Magadzirirwo ayo epfuti ari kukurumidza kupfura.
  Saka vasikana nemurwi wechirungu vakapfurwa.
  Ndege yavo inomhanya chaizvo. Varwi vanoshandisa zvakare tsoka dzavo dzisina chinhu kusunungura kuparadza.
  Viola anodzvova:
  - Ndiri kutyaira vavengi vangu vese mubhokisi!
  Nicoletta anochema:
  - Uye ndinokanda muvengi!
  Uye anogona sei kutora uye kuzunza tsoka dzake dzisina chinhu!
  Ava ndivo vasikana nemarovero avanoita vavengi. Uye usamira. MaAryans chaiwo.
  Uye kana vachimonyoroka nekuzunza matinji avo akashama.
  Uye vanodonhedza mabhomba zvakare.
  Uye kune vasikana pano, pane dzimwe ndege. Apa Eva ari kudonhedza mabhomba. Anoparadza Chirungu uye anoimba:
  - Ndiri mukuru!
  Uye Eva anofambawo netsoka dzake dzisina chinhu.
  Asi Viola achadonhedza bhomba zvakare odzvova:
  - Ndiri musikana wemusango, ndinoda varume gumi muawa, zvinotonhorera uye zvinoshamisa!
  Masoja akawanda eBritish aipisa akamhanyira mumvura kuti abvise marimi acho. Yaitovira ichipinda mumvura, mhere mhere yakanzwika. Uye madenderedzwa ane ropa aikambaira achiyambuka furo regungwa, gobvu pakutanga, ndokuzopararira zvishoma nezvishoma uye kucheneruka. Uye varwi veiyo yaimbova humambo hukuru uye hwakakura kwazvo paPasi vakanga vachirasikirwa nechitarisiko chavo chevanhu. Mukadzi wechiArab akafemera nehasha.
  - Uye varume ava vanotimanikidza kupfeka burqa!
  Murume mutsvuku, achinyahwaira, akati:
  - Sezviri pachena kutarisa kwako kunotyisa kunovatyisa!
  Mukadzi wechiArab akaburitsa mazino ake nekunyomba ndokuti:
  - Kupfava kwemukadzi kwakafanana nekuoma kwezvombo, kungonyanya kuuraya uye kuchinjika mukudzivirira!
  VaGermany vakasarudza kurwisa pakarepo nesimba ravo rose, mazano emutambi wetsiva uyo, achiverenga kusagadzirira kwemuvengi, pakarepo anomhanyira kumuvengi nesimba rake rose. Kana ndege zhinji dzevavengi dziri kutsva panhandare dzendege, dzisingakwanise kusimuka. Apo mabhomba avo pachavo anoputika mukati meLancasters, achiparadza zvose zvakavapoteredza. Matekiniki akaoma asi anoshanda. Saka symphony yepasi pevhu yakasvika pakakwirira pesimba rayo, ndokubva yatanga kuderera.
  Asi izvi, hongu, hazvina kuperera ipapo; kupatsanurwa kwemhepo kwakapinda mukuita. Kunyange maBritish ari mushure mekurapwa kwakadaro, vanogona kutorwa vachidziya zvachose. Sezvineiwo, ma glider ekumhara akatogadzirwa muhuwandu hunodiwa uye nzira dzekuadhonzera dzakagadzirwa zvakanaka. Zvichida zvakanakisisa munyika nhasi.
  Saka dzinobhururuka, kwete sekite - dzinononoka, asi dzinokurumidza zvakakwana, uye kunyange dzichiperekedzwa nemimhanzi yaWagner - yaidiwa naHitler. Ndiani mumwe mupenyu akarangarira firimu "Apocalypse", apo maAmerica akashandisa iyi mimhanzi pakurwisa Vietnamese. Zvaivatyisa sei. Saka heino Wagner, uye kutinhira motifs, kuburikidza neamplifiers. Vaparatroopers vakazora phosphorus pazviso zvavo uye vakazvipenda ivo pachavo; vanotaridzika kutyisa, semadhimoni epasi ravo. Zvakare zvichibva pamhedzisiro yepfungwa. Uyezve, mamwe mareagents uye mamwe magnesium machipi akawedzerwa kune phosphorus kukonzera kupenya kwenguva pfupi. Zvinotyisa, kunyanya kuseri kwekupenya kwehutsi uye moto wakawanda. Vanotova nepfuti dzemuchina, zvakare dzakavharika muchimiro chemiromo yeshato. Ipapo iyo inonzwika yeGerman uye yakabatwa submachine pfuti dziri kurova. Uye zvigurwa, zvakabvaruka zvinowira kubhutsu dzevakundi. Uye vazhinji vanongoda kukanda mapfumo pasi, zvisinei nekuti kune akawanda maBritish kupfuura maGerman.
  Mumwe mukadzi wechiIndia uye wechiArab akavanda mugomba duku, rakanyatsovharika. Redskin akati:
  - Zvakanaka, takavarima!
  Mukadzi ane bvudzi dema akashamisika:
  - Uri kuti isu? Pamwe unoreva isu?
  MuIndia akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Palefaces ari kurova maBritish uye ichi chiratidzo chakanaka! Uye kana nguva yasvika, zororo redu richasvika! MaIndia achasunungura kondinendi yavo riini!
  Mukadzi wechiArab akafemera nehasha.
  - Iwe, nemukana chero upi zvawo, unoisa simba pamusoro penyika?
  MuIndia nerudo, sekunge ari kutsanangurira mwana akaremara pfungwa, akanyemwerera:
  - Avo vanoda kuwana zvakawandisa vanowanzosara vasina chinhu! Saka chipunu chikuru chinodiridza mukanwa!
  Fuhrer, hongu, haana kuona zvaiitwa nenyuchi dzake uye mhashu, asi musimboti aifungidzira kuti muchina wemauto eGerman waizoita zvese nemazvo. Kazhinji, mauto eGerman anogumbura mauto kusvika kuKursk Bulge akaitwa padanho repamusoro rehunyanzvi. Vamwe vanotozvidaidza kuti standard. Zvinotoshamisa kuti muchina wakadaro wakasvetuka uchibva waparara zvachose.
  Uye vasikana vanoona kurota kwakafanana, rudzi rwechiratidzo cheuporofita, kukanganiswa nemurairo wakaoma - simuka!
  
  
  TSAR MICHAEL THE SECOND
  Nicholas II ndiye nyajambwa wekuyedza kuuraya muJapan. Kunyange ipapo akafa paakanga ari mugari wenhaka yechigaro choumambo. Kuedza kuuraya kwakakurumbira kwakaitika munhoroondo chaiyo. Tsarevich Nicholas akakuvadzwa, asi akapona nenzira inoshamisa.
  Asi hapana chishamiso chakaitika. Iri rombo rakanaka, kune yakanyanya unlucky tsar munhoroondo yese yeRussia. Nicholas akafa ... Uye pamwe chete naye akafa murashiki mukuru, uyo, chokwadi, asingazivi, asi zvakadaro akaparadza humambo hwehumambo uye dzinza.
  Uye muna 1894, pazera remakore gumi namashanu, Michael II akakwira pachigaro. Mukoma waTsar Nicholas. Munhu wacho kazhinji haasi benzi, akaoma uye akashinga. Mikhail Aleksandrovich Romanov akarayira kupatsanurwa kwemusango panguva yeHondo Yenyika Yekutanga uye akazvisiyanisa muhondo. Kazhinji, akanga ari murume akaoma kudarika Nikolai, murefu, ane chiso chakanyanya kuratidza. Akanga akangwara here? Nicholas II haasi benzi, munhu ane tarenda. Asi zvakadaro haana kuoma zvakakwana, ane chido chakasimba, uye akazvarwa kuti ave mambo. Uyezve, chokwadi, matambudziko Nicholas II, kunyanya nomudzimai wake.
  Mikhail haasi benzi kupfuura mukoma wake, uye zvinonyanya kukosha, ane rombo rakanaka ... Zvakanaka, Nikolai, achiri zita rakaipa kune tsars. Uye Nikolai ndiye akatanga kukundikana. Kubva pakutanga, kupandukira kwaDecembrist. Zvino kusabudirira kutanga kwehondo neIran. Kukunda kwakahwinwa, asi pakanga pasina kukundwa kwakawanda. Uye Iran haisi yekutanga mukwikwidzi weRussia. Hondo neTurkey. Uyewo kusanyanya kubudirira pakutanga. Uye kukunda kwacho kunodhura ropa rakawanda. Uye kune mashoma ekukunda.
  Uye ipapo hondo muCaucasus anenge makore makumi mana pamwe Shamil. Uye izvi zvakaipa, kuwedzera kwakaoma. Uye pakupedzisira, kukundwa muCrimea War. Uye maererano nerunyerekupe, Tsar Nicholas ndiye akatanga kuzviuraya.
  Hongu, mambo iyeye akaita rombo rakanaka. Mikaeri Wokutanga... Akatonga Munguva yeMatambudziko. Akaponesa Russia. Akakunda maguta mashoma kubva kuPoland. Akafambira mberi muSiberia. Zvisinei, haana kurarama kwenguva refu. Asi mambo wacho akanga ari munhuwo zvake. Uye pasina punctures dzakakomba.
  Mutemo waMikhail Romanov wakanga wakafanana newaNicholas II: kuwedzera kuChina nekuMabvazuva. Kuvakwa kwePort Arthur. Diplomacy neGermany, kugadzirira hondo neJapan. Ehe, zvaive pachena kuti isu taisagona kuita pasina hondo neNyika yeRising Sun. Zvakaipa kwazvo kuti akanga ari kushingaira kuzvigadzirira. Uye mambo wechidiki aida kukudzwa, aida kukunda, aida kugadzira Yellow Russia. Mukuwedzera, zvaive pachena kuti China yakavimbisa kuva simba guru mune ramangwana, uye zvingava nani kuiparadzanisa ikozvino. Kunyange zvazvo yakakamurwa.
  Japan yakarwisa mauto eRussia muPort Arthur.
  Ipapo Admiral Makarov akatumirwa. Apa pakanga pasisina rufu. Zvimwe nokuti Mikhail haana kubvumira Tsarevich Kirill kupindira naMakarov uye akanga asiri muchikepe. Uye izvi zvakashandura nzira zvishoma.
  Admiral Makarov akadzidzisa chikwata. Ipapo, apo maJapan akabatwa mumigodhi, akakwanisa kurwisa zvikepe zveTogo.
  Hondo yomugungwa yakaguma nokukunda kunogutsa kwezvikepe zveRussia. Zvisinei, gare gare, maJapan akakomba Port Arthur. Asi kwete kwenguva refu. Mikhail akabvisa Kuropatkin, achigadza mutungamiriri wechidiki uye anokwanisa. Uye zvakare kukunda kwakahwinwa panyika.
  Japan, kazhinji, yakakundwa mugungwa. Uye ipapo mauto akamhara.
  VaSamurai vakakanda mapfumo pasi. Russia yakawanazve Kuril Islands, yakatora Taiwan, neKorea.
  Mushure meizvozvo, akati wandei ematunhu eChinese akazvidira akava chikamu chehumambo, achigadzira Zheltorossiya. Humambo hwehumambo hwakawedzera uye hukabudirira.
  Kwete Duma, hapana isina kufanira democracy. Kwete hupenyu, asi nyasha! Kukurumidza kusimukira kwenyika. Asi nenzira yomuzvarirwo Hondo Yenyika Yokutanga yakanga isingadzivisiki. Uye zvino nguva yeshato yasvika.
  Asi panguva ino Russia yatova nematangi akareruka "Luna" -2, matangi anorema "Peter Mukuru", akagadzirwa nemwanakomana waMendeleev, uye mabhomba ane simba zvikuru munyika yose: "Svyatogor" uye "Ilya Muromets". Rakadaro simba kare!
  Uye hondo yeRussia yakatanga kukunda kubva pamazuva okutanga. Uye nhamba yemauto etsarist, nekuda kwekuti China yakanga yatove hafu yakabatanidzwa, yakanga yakakura.
  Mauto eRussia akakunda maGermany kumabvazuva kwePrussia uye akakomba Königsberg. Vakatora zvose Lviv nePrzemysl pakarepo. Russia yaive nemasoja akawandisa, uye nhamba huru yemwenje, matangi anofambiswa. Yaive isina anoenzana nayo uye yairatidza simba rinotyisa. Uto rimwe richitevera rimwe rakadonha.
  Hondo yeRussia yakatotora Budapest.
  Germany yakazviwana imene iri mumamiriro ezvinhu akaoma. Mauto eRussia akanga atosvika pedyo neOder. Italy yakazivisawo hondo kuAustria. Chokwadi, Umambo hweOttoman hwakapinda muhondo neRussia. Asi izvi zvakangoshanduka kuve kukundwa nekukundwa pamativi ese.
  Mauto eRussia akatoyambuka Oder. Uye munguva yechando vakatanga kurova Berlin. Pakanga pasisina chekubata guta. Saka maGerman achine simba rakawanda rakasungwa kuMadokero.
  Uye Wilhelm nedzimbahwe rake vakakurumidza kuzivisa rugare, kana kuti kukanda mapfumo pasi.
  Hondo yakatora mwedzi mitanhatu chete. Mauto eRussia akatora Istanbul. Uye Türkiye aive akagarwa neuto ra Tsar Michael II.
  Mushure mezvo rugare rwakapera muPeterhof. Austria-Hungary yakaparara uye yakarega kuvapo. Galicia neBukovina vakava matunhu eRussia. Czech Republic neSlovakia dzakava humambo hunotungamirwa naTsar Michael II. Hungary yakazivawo Mambo weRussia samambo wayo.
  Krakow nedzimwe nyika dzakapinda muUmambo hwePoland. East Prussia yakagurwa, Danzig yakava guta reRussia. Asia Minor, uye yakawanda yeIraq neBaghdad yakava yeRussia. MaBritish akagamuchira dunhu reBasra nePalestine chete, uye France yakagamuchira kumaodzanyemba kweSyria.
  Humambo hweYugoslavia hwakaumbwawo, umo Michael II akava mutongi pamwe chete. Ndakabvuta zvishoma zvangu neItaly. Nokudaro, Russia yakakwanisa kuva mukundi mukuru. Uye kutambura kurasikirwa kudiki nemari diki. Asi Germany yaifanira kubhadhara Russia yakawanda yekutsiva. Kukunda kunoshamisa!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mushure meizvi kwakava nedzimwe hondo duku dzinoverengeka. Russia yakatora yakawanda yeAfghanistan - yekumaodzanyemba yakaenda kuBritain, uye zvikamu zviviri kubva muzvitatu zveIran - kumaodzanyemba kwaivewo British. Ipapo mauto etsarist, French neBritish akazopatsanura Saudi Peninsula. Hegemony yakasimuka. Japan yakakwanisawo kutora zvimwe zvinhu zveGermany zvayo.
  Kusvikira 1929, kukura kwehupfumi kwakaonekwa munyika yose - yakasimba muRussia. Asi Kuderera Kukuru Kweupfumi kwakatevera. Izvi ndizvo zvakaita kuti Hitler ave nesimba muGermany.
  MuRussia, zvakare, kwakave nekuwedzera kwemanzwiro ekuchinja uye kurova. Asi muna 1931 hondo itsva yakatanga neJapan pamusoro peChina. Russia yakanga yakasimba, uye zvikepe zvakarairwa nemutsivi akakodzera weAdmiral Makarov - Admiral Kolchak.
  Rukundo, kumhara, uye Japan nezvinhu zvayo zvose zvePacific zvakava ruwa rweRussia. Uye Tsar Michael II uye zvakare Emperor weJapan. Hongu, zvakafamba zvakanaka. Asi kurwira kutonga kwenyika hakuna kupera.
  Hitler akanga achiwedzera simba rake. Uye mubatanidzwa wakamuka: Germany, Italy, Russia, kurwisa Britain, France, Holland, Belgium neUSA.
  Muna 1940, mauto etsarist akapedza kukunda kweChina uye akamhanyira kuFrance, Dutch neChirungu zvinhu.
  Hitler akatanga hondo musi waChikumi 22, 1941 nekurwisa France. Iyo Fuhrer yaive nehurongwa hwakanaka uye nyanzvi yeMainstein. Russia yakatanga kurwisa makoroni eBritish neFrance muAsia neAfrica. Iyi ihondo ine utsinye.
  Russia yakatotora nzvimbo yekutanga munyika maererano nehuwandu hwevanhu, mauto ayo aive akashongedzerwa neakanakisa uye epamusoro matangi uye ndege. Helicopters, varwi, ndege dzekurwisa, mabhomba, kusanganisira jets, dzatove mukugadzirwa kwakawanda! Muzhinji, neimwe nzira zvinhu zvese zviri kufamba zvakanaka.
  Hitler akatora France, Belgium, Holland neDenmark mumwedzi nehafu! Tsarist Russia yakatora Norway neSweden. Pamwe chete neIndia, Indochina, kumaodzanyemba kweIran, Saudi Peninsula ndokupinda muEgypt.
  Mauto echiRungu nemaFrench echikoloni aisiyaniswa nekukwanisa kwavo kurwa kwakaderera uye vaive nemweya wemauto wakaderera - kuzvipira pasina kupokana.
  Hitler aida kutamira kuAfrica pachake, asi Spain yaipikisa Germany. Ipapo vaFascist vakarwisa hurumende yaFranco ndokuikunda. Uye ipapo Portugal. Pashure pokudenha kunotyisa, Gibraltar yakatorwa!
  Zvadaro, Russia neGermany dzakakunda Africa. Pano, nzvimbo huru, masango, magwenga, uye kushayikwa kwemigwagwa zvakanga zviri chipingamupinyi kupfuura kuramba kwemauto ekoloni asina simba uye akavhiringidzika eBritain, France, uye Portugal.
  Pakatorwa matunhu. Episodic hondo, focal resistance. Matangi eRussia achiri akanakisa uye ane hunyanzvi hwekufambisa, kunyanya iyo yepakati: "Nikolai", iyo yakatumidzwa zita reTsarevich Nicholas, akaurayiwa nemaJapan.
  Zvisinei, kana iwe waiziva kubva pane zvakaipa zvakaguma samurai Tsuda Sanzo akaponesa Russia, ipapo chiyeuchidzo kwaari neEiffel Tower muSt. Kana kuti pamwe wakatumidza tangi racho zita rake.
  Chero zvazvingava, "Nikolai" -3 yaiva tangi yakareruka - pasi pematani makumi matatu, nhare ine injini yedhiziri. Kumhanya kwayo kwaive kwakakwira kupfuura kweiyo yengano makumi matatu neina, nhumbi dzayo dzekumberi dzaive dzakakora uye dzakatenuka, silhouette yayo yaive yakaderera, uye yaive nepfuti refu-yakareba, kunyangwe yakafanana 76-mm caliber.
  Chero zvaunotaura, Russia yakatora zvinopfuura zvikamu zviviri muzvitatu zveAfrica, vamwe vose vakaenda kuGermany neItaly. Uye pashure pokubhomba kukuru muna May 1942, kumhara pamwe chete kweRussia neGermany kwemauto muBritain kwakatevera. Hondo iyi yakatora mavhiki maviri chete uye England neIreland zvakatorwa.
  Uye mwedzi gare gare vakatora Ireland.
  America yakazvibata, ichitya kupinda muhondo ine ngozi kudaro, asi yakabatsira Britain nezviwanikwa. Saka Hitler, Mussolini naNicholas II vakasarudza kupedzisa simba guru rehupfumi.
  Uyezve, Russia ine muganho wakafanana neAmerica pamwe neAlaska. Uye vakatovaka njanji kuenda kuChukotka - iyo inobatsira zvikuru kuhondo!
  Uye zvino mauto eRussia, tsarist achafamba ... Uye kupinda muAlaska. Asi matangi eAmerica haatomboenderani nemaRussia. Izvi ndizvo zvakaitika.
  Mauto eRussia akatanga kumhara muAlaska musi waGunyana 1, 1942... Uye vakabudirira zvikuru.
  Kukurumidza kuwedzera bhiriji. Uye senguva dzose, vasikana vakanaka vekuRussia vanotora chikamu muhondo.
  Ivo vari pane itsva Nikolai-4 tank. Varwi havana shangu, vakapfeka bikini chete. Uye vane pfuti ine simba 85mm yakareba-barreled: kutinhira kwaSherman.
  Yatova Mbudzi, chando chawa, asi vasikana vakanaka: Natasha, Maria, Aurora naSvetlana, havazivi chero zvipfeko uye vanorwa vakashama.
  Pano varwi vanopfura nekupwanya nekurova chaiko kubva kugoko reSherman. Vakabudisa mazino avo. Natasha akaridza pfuti ndokudzvova.
  - Ndakarova munhu wese kuna mambo!
  Uye ichiri kupisa sei!
  Ipapo Maria achapfura, uye nenzira kwayo zvekuti achabvarura turret yeSherman.
  Akaitora ndokunyora paTwitter achiti:
  - Ndini musikana anocheka simbi!
  Uye ipapo Aurora ichavhura projectile. Uye zvakare chaiyo uye yakajeka.
  Mhare inoridza mhere:
  - Iyo yepamusoro aerobatics!
  Uye ipapo Svetlana achakurova nesimba rake rose rehasha. Blonde musikana muparadzi. Uye kuchema:
  - Ndiri dhimoni regehena!
  Uye vose vari vana vachatora nzira yavo, vachifamba nekuchamhembe kweAlaska.
  Uye heino tangi yeAlexander-4, uyewo muenzaniso mutsva nevasikana vakanaka. Pfuti ine simba 130-mm yakareba-barreled, yakawanda sere machine guns uye boka revasikana vashanu vakanaka vakapfeka mabhikini.
  Ivo zvakare vanoenda uye kupfura, kugogodza vanhu vekuAmerica, kupinda muShermans.
  Alenka akaburitsa projectile nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaimba:
  - Nokuda kwokubwinya kwaMambo Mikaeri;
  Ndichiri kupfura, Anyuta akatsigira, achichera maAmerican:
  - Mambo mukuru!
  Augustine akarovawo, akatyora Sherman, achiridza mhere:
  - Kune rugare, basa, humambo!
  Mirabela akabva avhura pfuti. Akatyorawo zvombo zvemuvengi ndokuridza muridzo:
  - Yekurongeka kutsva kweRussia!
  Zvino iyo Olympiad yakapfura projectile, sezvayairira nekudzvova:
  - Ini ndiri simba rakadaro uye kurwadziwa kumuvengi!
  Vasikana vanozvibata zvakanaka uye moto. Mumaziso avo esimaradhi nesafiro murazvo womoto wepasi.
  Uye tangi itsva yeAlexander-4, isingapindiki kubva kumativi ose, inoenda mberi uye inopura maAmerica. Ndiyo mharidzo uye kuparadzwa kusingagumi.
  Uye vasikana, kunotonhora, uye vari mubhikini chete uye vanenge vasina kupfeka-vakanaka! Tiri kuuya nekatsi nesu!
  Alenka achapfura goko kumotokari yeAmerica. Kuti anoiridza sei uye anoimba sei:
  - Ndiri nyeredzi yenyika!
  Uye ipapo Anyuta achaitora oisunungura, ogura muvengi, uye anoridza muridzo:
  - Uye mbiri kune humambo!
  Uye ipapo Augustine acharohwa negomba, kuchera pasi muvengi, kutyora nhumbi dzokurwa nemuvengi uye kurira:
  - Ndiri musikana mutsvuku uye asinganyadziswi!
  Ipapo Mirabela achapfekedzwa shangu. Uye achapfura chinhu chinouraya kumuvengi. Achakoromora shongwe nokuridza mhere.
  - Gondohwe kubva kugondohwe!
  Uye ipapo gamba rakanaka reOlympics richaitika. Ichapisa mabhomba anouraya zvakanyanya. Ichapwanya tangi yemuvengi uye ichidanidzira:
  - Ndichatsvaira munhu wese!
  Heino tangi inorema matani makumi manomwe uye inoparadza redoubts yevavengi. Uye inofamba zviri nyore muchando - injini ndiyo yazvino - turbine yegesi! Iwe haugone kumisa mota zvakadaro zviri nyore.
  Alenka anoimba:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda! Mapere eRussia ari kubvarura muvengi! Mapere eRussia - salute kune magamba!
  Uye zvakare, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achidzvanya chinomutsa, anorova muvengi. Musikana wakadini!
  Anyuta akawirawo pasi achishandisa makumbo ake asina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Uye ini zvakanaka!
  Uye ipapo Augustine anotanga projectile uye anochema:
  - Ndiri musikana wemusango!
  Uye Mirabela achasunungura chimwe chinhu chinouraya uye chinodzvova:
  - Kune mitsva, isingachinjiki miganhu!
  Uye acharatidza rurimi rwake pink uye kureba.
  Uye ipapo maOlympics acharova nekupwanya maAmerican, uye achazviita nemazvo.
  Zvakanaka, kazhinji, kukunda kwakajeka kunoonekwa. Hondo iyi yakakundwa uye mauto eRussia uye tsarist ari kuenderera mberi.
  Pakupera kwaZvita 1942, Alaska yese yakanga yatotorwa neuto retsarist, uye kurwa kwaiitika muCanada.
  Pamusoro pematangi, vatyairi vechikadzi vanorwawo mundege dzejeti. IU.SA ine ndege dzakawanda, asi kunaka kwayo kwakashata. Haikwanise kuenzaniswa nejeti dzeRussia. Izvo zvinopwanya muvengi nekusimba kwematerminators.
  Uye vasikana Anastasia naMargarita mundege dzavo "Ekaterina"-6 vanonyatsounganidza sei maakaundi.
  Anastasia anodonhedza ndege sere dzeAmerica nekuputika kwekanoni shanu dzendege uye screeches:
  -Ndiri murwi wepamusoro-soro!
  Uye netsoka dzisina chinhu anotsika pazvikwambo.
  Margarita anodonhedza ndege gumi dzeAmerica mukuputika kumwe chete uye anoridza mhere:
  - Uye ini ndiri kunyange kirasi yepamusoro!
  Anastasia anodzvanya zvinokonzeresa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anopisa kumuvengi. Icharova mota nomwe dzeUS Army uye kurira:
  - Ini ndiri mhare zvekuti mambo anofara!
  Margarita achasunungurawo mhondi uye squeak:
  - Uye kwete chete mambo! Takanaka kwazvo!
  Vasikana vanorwa nekurova mota dzakasiyana. Vanokanda muvengi kunze sembeva dzakafa mugaba remarara. Uye vanoparadza ndege dzeUS.
  Anastasia akapfura dzimwe ndege dzinoverengeka ndokuridza mhere:
  - Nekuda kwegondo rehumambo rine misoro miviri!
  Margarita, achibudisa mazino ake apera, akarira:
  - Nekuda kwechinhu chinotonhorera chakadaro!
  Uye zvakare akarova gumi nemaviri mamwe mota dzeAmerica. Ava ndivo vasikana. Vasikana vanoda kuuraya. Uye ibvarura!
  Uye vaviri ava vanoshanda ...
  Inoenda kune zvinangwa zvepasi. Zvino enda nevaSherman, vachirovera nepakati pavo. Setsono yesimbi. Uye kutsemura simbi yakasimba nesimbi. Aya ndiwo maitikiro azvakaita kuwa kwavo.
  Anastasia anorova maSherman akati wandei uye anoshevedzera kwaari:
  - Ndiri musikana anokwanisa kuita zvakawanda!
  Margarita anoroverawo maAmerica panyika uye anoridza mhere:
  - Asi hapana chichandimisa, uye hachina kumbondimisa!
  Anastasia anopwanya muvengi, anopfura pasi matangi uye anoridza mhere:
  - Kuna mambo, uyo asina kungwara kana kutonhorera!
  Vasikana vakanaka zvavo! Uye zvinonyanya kukosha, mune imwe chete bikini! Uye asingakundiki!
  Hapana anogona kukunda kana kumisa vasikana!
  Anastasia, achipfura, anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndini musikana anopwanya simbi!
  Margarita, achienderera mberi kupfura, anowedzera:
  - Uye chero simbi!
  Vasikana vanobhururuka uye vanopfura ... Kunyange zvazvo kuchitonhora uye chando, izvo hazvivadzivisi. Kurwa kuri kuitika muCanada.
  Anastasia anopisa zvakare uye anodzvova:
  - Ndakafanana nemukomana!
  Margarit anoshingairira kusimbisa uye nyundo nehasha dzepanther:
  - Ini ndini ndinonakidza uye ndinotonhorera kupfuura vamwe vese!
  Vasikana, sezvauri kuona, vari kuvimba zvakanyanya uye vane rombo rakanaka!
  Vari kukwenya mabhiri asina kusimira! Uye havazivi kusuruvara, pasina panikiro! Vane zvakawanda zvakasiyana-siyana maonero!
  Asi, muchidimbu, tsvarakadenga yakaita rombo rakanaka. Vakabata uye vakarwisa mukuru-nyeredzi mana nemhepo. Magnificent runako. Ivo vanokurova iwe nenzira imwechete!
  Uye zvakare matangi eRussia neGerman ari kufamba achiyambuka Canada.
  Heino vashandi vaGerda, paGerman T-4. Mota yacho haina kusimba kana ichienzaniswa nemotokari dzeSoviet. Asi vasikana havasi nyore - vanorwisana vasina shangu uye mumabhikini muchando. Uye izvo zvinoreva chimwe chinhu!
  Ngatitarisei, varwi vakadaro vakanaka! Havazivi kusava nechokwadi uye utera! Safiya nemadhaimani zviri kutsva mumaziso avo! Runako rwakadaro haruzopa inji imwe yenyika kumuvengi! Vatsvene uye vane utsinye panguva imwe chete.
  Vanozvifambisa nesimba guru.
  Uye iyi ndiyo nzira yavanopwanya nayo maAmerica.
  Gerda akaridza pfuti achishandisa zvigunwe zvake zvemutsoka zvisina hembe uye akaridza mhere:
  - Ndiri musikana wemusango! Uye kwete mhandara zvachose!
  Pashure paizvozvo anobva atanga kuseka.
  Charlotte akaridzawo pfuti. Inogona kunge isina kusimba zvakanyanya, asi iri kukurumidza kupfura:
  - Ndakafanana nenyuchi inopisa uye inoruma!
  Mushure mezvo runako ruchatora uye kuratidza rurimi rwake rurefu!
  Zvino Christina anorova mbama uye anoridza mhere:
  - Uye mazwi angu! Klykov blow!
  Uye iyewo achabvisa mazino emhumhi nekudzvova.
  - Pachava nekukunda kutsva!
  Varwi vacho zvechokwadi vakaoma uye vane hasha. Uye vane simba rakawanda remhasuru uye kushatirwa kukuru.
  Uye Magda acharovawo muvengi. Ichapwanya Sherman kubva kure, ichiirova chaizvo kumagumo-kusvika-kumagumo uye kudzvova:
  - Ndiri muGerman anotonhorera!
  Izvo zvina, pasinei nokuti motokari haisi iyo yakanakisisa, kurwisana nekubudirira.
  Uye nei? Nokuti vanenge vasina zvipfeko! Uye varwi vanoparadza muvengi zvakaisvonaka zvikuru.
  Gerda anodada anoti:
  - Isu takakodzera chaizvo Fuhrer!
  Mushure mezvo runako ruchapfura zvakare uye ndokuburitsa kumeso kwake kwakanaka.
  Varwi vari pano vane mweya weAryan. Uye havatyi kutonhora. Kunyange zvazvo nguva yechando muWestern Canada ichiri kutonhora zvikuru.
  Asi hapana - kungopfeka shangu uye anenge akashama. Ipapo pachava nerombo rakanaka uye kukunda!
  Ava varwi vazere nemweya wekuzvikudza.
  Kunyange iye zvino vaAryan havana vakaenzana mukutsungirira. Kunze kwevasikana veRussia.
  Asi Natasha pa "Nikolai"-3, zvakare ari mubhikini uye asina shangu, akapfura, akatendeuka ndokufamba-famba. Tangi yake, zvisinei, iri nani pane yeGerman T-4. Kurwa kuno uku kwakaoma uye kune hasha.
  MaYankees ari kuyedza kudzoka. Asi Natasha akadonhedza "Muroyi" uye akaridza mhere nekuchema kwemeno eparera:
  - Ndiri musikana akadaro zvekuti hapana anoswedera pedyo neni!
  Uye Maria akapfura nemazvo pamatangi eAmerica. Achavabaya, nokuridza muridzo nameno asina chinhu;
  - Hapana masimba anogona kutitora!
  Uye ipapo Aurora achapfura zvakare. Sherman yakaparadzwa. Hongu musikana ndizvo zvaurikuda.
  Uye ipapo Svetlana achaita mupiro wake ... Zvichakuvadza sei maAmerica.
  Kunewo hondo mugungwa. Zvikepe zveRussia zvinotora Philippines.
  Uye heino, zvakare, timu: vasina shangu muchikepe vasikana. Uyewo vanenge vakashama tsvarakadenga, mune bikinis. Ichokwadi kuti mamiriro ekunze muPhilippine anoshamisa kunyange munguva yechando - inodziya, nokuti inenge iri equator.
  Uye vasikana vanofarira kurwa uye kupfura. Uye kumhanya mhanya uchipenya usina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera. Vasikana vepano vakanaka zvavo. Izvo zvakanyanya - super!
  Nenzira, vanoda kubata vasungwa chibharo! Vanozvisungirira vozodzikwira. Uye zvokuti vasungwa vanorasikirwa nokuziva! Uye vanoronga kuparadzwa zvachose kwavari - kana kuti kwete, kwete ivo, asi vavengi vavo.
  Mapoka akadaro evasikana vasina kupfeka. Uye hapana chinogona kuvamisa kana kuvapwanya!
  Varwi vanokwira chikepe cheAmerica. Vanosvetukira mukati vanenge vasina kupfeka, vasina shangu, mhasuru dzichitambanuka pasi peganda rakatsvuka. Uye vakaparadza maAmerica nehasha. Uye havapi mukana mudiki wekupona.
  Uye zvino Stella akanaka nemumwe wake Masha vanoonekwa. Vasikana vese vakareba, vane tsandanyama blondes vanocheka munhu wese. Chisiri kurova kucheka nekutsemura miviri!
  Vasikana vanofamba nechikepe cheAmerica. Kana vakavheyesa kurudyi, mugwagwa; kana vakavheyesa kuruboshwe, mukoto!
  Uye vasikana havazoregi! Havasiyi vanopikisa mukana! Uye zvakadini kana vakadzvova ndokutanga kuzunza mhasuru dzavo!
  Uye zvakare vanovheyesa minondo yavo vachiungudza.
  - Isu tiri vasikana veTsar, the Fatherland naMikhail Romanov!
  Uye vanoicheka senge samurai kabichi. Akadaro Stella achibva aitora ndokurova mupurisa uya wekuUS pazvidya negumbo. Achabhururukira kumusoro uye osvetuka pamusoro pegungwa.
  Iyo blonde terminator ichapa:
  - Nekurova kwangu, vanobhadhara muripo!
  Uye achabudisa mazino ake zvakare uye achapenya mazino ake akanaka. Musikana wakadini! Iyo yakawanda muto uye kunhuhwirira!
  Uye vasikana vanomhanyira pachavo. Uye vanofamba sechamupupuri. Havapi muvengi mukana. Vane simba guru. Rima remadhimoni nezviuru zvezviuru zvengirozi.
  Uye pano panouya Masha, uyo anocheka misoro mitatu panguva imwe chete nemasaber maviri! Uyu musikana - musikana kuvasikana vose!
  Vose tsvarakadenga vaicheka kunge vairovera zvipikiri neminondo. Uye hapana utera kana kupokana muzviito zvavo. Famba iwe pachako, pasina kudududza kana kukanda mapfumo pasi. Ruramisiro inoda kubatanidza vanhu. Humambo humwe, korona imwe, chinangwa chimwe uye kuwedzera munzvimbo.
  Panguva ino, yekutanga satellite yePasi yekugadzira iri kuiswa mu orbit. Apa ari kubhururuka kutenderera pasirese.
  Uye vasikana veRussia mubhikini vanozvirwira ivo pachavo. Uye havasi vakaderera kune muvengi. Uye maAmerica, akachekwa kuita zvidimbu nerunako, vakadonha. Kunyange zvakadaro, vasikana vekirasi yepamusoro uye unyanzvi.
  Pane imwe nguva vakakwanisa kurwa muJapan. Vakarwawo pakakwirira. Changamire pachavo vakatorwa. Vakaratidza hunyanzvi hwavo hukuru. Vane chido chakadaro uye simba rakawanda remhasuru. Zvechokwadi, vasikana vakadaro chishamiso chezvishamiso!
  Vanotema samurai mumuzinda. Uye vakanga vasina kupfeka uye vasina shangu. Vasikana vaigona kuita zvinhu zvakashamisa vavengi vavo.
  Uye vakacheka chero nyama uye vakaratidza unyanzvi hwavo. Varwi, pasina kupokana kupi zvako, vanofambira mberi.
  Musoro wemumiriri weAmerica wakagurwa nesaber. Uye tsvarakadenga dzichaseka sei, dzichibudisa mazino avo.
  Uye zvakare vanoenda pakurwisa uye vanozvicheka. Varwi vakadai mashura chaiwo. Uye pachigaro choumambo pane Tsar Mikaeri. Mwanakomana waAlexander wechitatu, asi kwete iyeye. Ane rombo rakanaka, anonyanya kufunga, ane simba-anoda, uye zvakare mutongi ane tarenda .
  Asi, chokwadi, zvinhu zvemhanza, pamwe nekuoma kukuru - Mikhail akatungamira kurwisa uori, uko kwakave nemhedzisiro yakanaka muuto. Asi iyo inonyanya kukosha yekuziva ndeye kushandisa vasikana mubikinis nekuda kwemauto. Uye vasikana vakanaka chaizvo pavanenge vasina kupfeka uye vasina shangu.
  Saka hondo dzinoitika nemhando dzakasiyana dzekubudirira. Uye varwi vakanaka vanopfura nemazvo, zviri nani kupfuura varume. Uye zvinotonyanya kukosha ndezvokuti kana vasikana vacho vanenge vakashama, vanenge vasingatambudzike. Havabatirwe nemabara nematemba. Hondo yakasimba kwazvo yevarwi. Zvakanaka. Yaiva pfungwa yaTsar Michael kushandisa vasikana vanenge vasina kupfeka uye vasina shangu, uye izvi zvakaunza kukunda.
  Uye vasikana muhondo vaikandirawo magirinedhi nemadhaga nezvigunwe zvavo zvetsoka. Uye vakaratidza kutsamwa kwavo kukuru.
  Vasikana vanomhanya chaizvo. Uye yakanaka kwazvo, inotamba, uye ine makumbo-tsoka. Hapana aigona kuvabata.
  Varwi vane greyhounds zvikuru ... Tsoka dzisina shangu dzemusikana chombo chinoshanda zvikuru. Asi chii chavanogona kuita? Zvinhu zvakawanda. Idzo dzakashama dzimene dzakagamuchira simba kubva pasi uye varwi vakanaka vaitamba.
  Ndinofanira kutaura kuti vasikana ndivo vakanaka kwazvo munyika, kuti ivo vose vakanaka uye nehasha dzemhungu!
  The American cruiser inotorwa. Varume vakanga vabatwa vakawira pasi nezviso zvavo. Pashure paizvozvo varwi vakasunda makumbo avo kumeso. Uye vakandimanikidza kuti nditsvode. Uye vasikana vakakoira, uye pasi petsoka dzavo, pavakananzva rurimi rwavo, vainzwa kunakirwa uye kukwekweta.
  Asi tsvarakadenga dzaifarira kugezeswa tsoka dzakashama nekutsvoda uye kutsvoda zvitsitsinho.
  Mushure mezvo vasikana vachaseka. Uye vakabudisa mazino avo!
  Asi zvakava nane, vasikana vakambotsva nezuva vasina kupfeka zvishoma ndokuenda kunotuhwina. Ava ndivo varwi vakanaka kudaro. Ungatora sei gumbo rakadaro woritsvoda? Uye kunanzva munwe wese.
  Vasikana vakanaka.
  Heino Alexander-4 tangi muhondo zvakare. Iko kumhanya uye February atouya. Mauto anoenderera mberi. Kuswedera pedyo nepedyo nenzvimbo yeUS. Vasikana vakanaka chaizvo.
  Pano Natasha anopfura nemazvo. Uye inorova chaizvo.
  Musikana anopfura chaizvo uye anoshevedzera:
  - Tichapwanya muvengi!
  Maria anopfura anotevera. Akatora uye akakunda muvengi:
  - Ndiri super!
  Maria musikana akanaka kwazvo, uye anoshingaira zvikuru.
  Uye tsoka dzake dzakashama dzakanaka kwazvo uye dzinoyevedza mune eroticism yavo:
  - Tichaparadza muvengi!
  Uye Aurora musikana akadaro, uye ane hunyanzvi, ane matumbu asina mazamu nemazamu, uye mazamu matsvuku akatsvuka.
  - Ndichapaza nepakati pevavengi uye ndoita kuti ive yepamusoro!
  Uye anozunza sei bvudzi rake dzvuku!
  Uye achakurova iwe netsoka dzake dzakashama, dzakatsetseka. Varwi vakadaro vakanaka kwazvo!
  Uye ipapo Svetlana achatora uye kurova muvengi:
  "Ndinoda Tsar uye ndichaturika jira pamutsipa wevavengi vangu!"
  Vasikana vachaseka. Vakaita sei greyhounds uye inotonhorera.
  VekuAmerica vari kutiza vasikana. Kana kuti vanokanda mapfumo pasi. Kana kuti vanofa. Varwi vakanaka kwazvo, uye vasina shangu, uye vasikana vakanaka kwazvo. Uye kurwa mubhikini chete kunofadza uye kunoshanda. Vasikana vehondo vanoshamisa zvikuru.
  Natasha anopfura vaAmerica zvakare uye anoridza mhere:
  - Iwe uri hama yangu uye ini ndiri hama yako! Kana kuti hanzvadzi yangu!
  Uye zvakare anofambisa rurimi rwake rurefu. Hasha ngatitii mhare nerunako!
  Ipapo Anyuta ozunza mazamu ake asina kusimira. Uye achazhambatata uye achabudisa mazino ake. Uye achatumira goko kumaAmerica. Uye achaitora oibaya.
  - Runako rwakaiparadza! Uye inoseka:
  - Ndiri musikana akanaka kwazvo!
  Musikana akanaka uye anoda zvepabonde. Uye izvi zvakanaka!
  Uye musikana akaitora ndokumurova - akagomera:
  - Tichakunda nekuparadza muvengi!
  Uye pano Aurora acharova nekurova:
  - Ndiri mambo uye musikana akanaka!
  Murwi anogona kunge ari greyhound chaiyo.
  Vasikana vanoseka vega.
  Asi Svetlana akazvitora zvakanaka. Akaripa muripo wakadaro wokuparadza muvengi, akatsvoda madhimoni.
  - Iyi ndiyo yehudzvanyiriri aerobatics!
  Iyo tangi inokurumidza uye inouraya. Anorova Sherman asina simba uye akakwirira. Saka hondo dziri pano dziri kufarira Tsarist Russia.
  Natasha akaita sepfuti futi. Uye anoti:
  - Nokuda kwechifananidzo chako!
  Maria akatanga kupfura. Musikana akanaka chaizvo uye ane bvudzi regoridhe. Nekutarisa.
  Musikana akarova, ndokunangisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akashinyira:
  - Uku kuponda kwamambo!
  Uye pano Aurora akarova muAmerica. Uye musikana wacho aive, ngatitii, ane hasha zvakanyanya uye akatsikitsira:
  - Yekukwira chaiyo!
  Zvino musikana wacho akazviratidza kuva akasimba chaizvo.
  Uye Svetlana ane hasha uye anorwa. Akakwachura negumbo rake risina kupfeka achibvarura muvengi.
  Iye ndokurira, achibudisa meno ake;
  - Ndiri mukadzi anobhururuka segondo!
  Saka vasikana vakatanga kuhura nechisimba. Uye hutsinye hwakadaro hwerunako haugone kumiswa. Pasina kudududza kana kukotama.
  Natasha akapfura zvakare ndokuridza muridzo:
  - Kusvikira kuparadzwa kwakakwana!
  Uye Maria, asina zvipikiri zvipi nezvipi, akabudirira zvikuru mukuparadza vavengi vake, uye akatanga kuputsa vavengi vake.
  Uye ipapo Aurora akaitora ndokurova muvengi necannon. Uye zvakabudirira kwazvo, ine colossal aplomb. Uye pwanya, pwanya muvengi. Uye marara akanyunguduka ari kubhururuka kubva kuSherman munzira dzese.
  Uye Svetlana achapfurawo nekuimba:
  - Ndiri musikana wezviroto zvikuru uye runako rukuru!
  Varwi, chokwadi, vanoratidza chido chinoshamisa chekukunda.
  Hazvisi pasina kuti humambo hwakava hwakanaka uye hwakanaka. Inogona kudarika zvakaitwa naGenghis Khan.
  Mhare dzinoenda kwadziri... Uye dzinopfura, kupfura, uye kubvarura nzvimbo dzevavengi, sekunge vari kubvarura nebanga. Kana kuti, dhadha rakapinza uye rakaomarara. Uye zvino mauto eRussia zvechokwadi haakundiki. Uye humambo hwehumambo hukuru.
  Kana ukazvitarisa, kwave kune hondo dzakawanda uye nguva dzakaoma munhoroondo yeRussia. Asi Nicholas II akanga asina rombo rakanaka kune chikamu chikuru! Akazova munhu akundikana. Asi mazano anokosha zvikuru. Zvakaratidzwa nemukuru weRussia chess mutambi Alekhine. Paakatanga kutamba panzvimbo pemuvengi wake, achipeta bhodhi uye achikunda. Genius inyanzvi.
  Nematambudziko ose eTsarist Russia, chinhu chevasikana vasina kupfeka chete chakagadziriswa zvakawanda.
  Helicopter inotorawo chikamu muhondo. Motokari dzehondo, uyewo vashandi vane vasikana vakapfeka mabhikini uye vasina shangu. Uto rine vasikana rakaita sei? Chinonyanya kukosha. Hapana chinogona kumisa kana kukunda uto rakadaro.
  Saka muuto iri mune vasikana vasina shangu uye vanenge vakashama. Vashandi vari pachikopokopo chaCaptain Varvara. Izvi hazvishamisi here? Gungwa richaputika nechisimba! Uye kuti pfuti dzendege dzicharova sei. Uye zvakare kune maroketi. Vasikana ava madutu chaiwo sechamupupuri.
  Havasi vakaderera kune muvengi mune chero chinhu. Hondo yeRussia yakagadzirira kurwa uye kubudirira kukuru.
  Varvara musikana akanaka ane bvudzi rebrown uye anenge akashama. Sezvaanodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Vavengi havangapfuuri! Uye havasi kuzotiza!
  Uye achaitora uye oregedza mhondi inobuda kubva kune ese jeti yemuchina wake unotonhorera. Uye ichabhururuka pamusoro pemuvengi. Uye anoritora oricheka nekona rinoparadza.
  Asi Olga ane mwero akatora ndokupfura roketi panzvimbo dzeAmerica ndokuridza muridzo:
  - Ndakarwa, kwete neshangu yebast, asi ndisina shangu!
  Achachonya nemaziso ake esafaya. Hongu, ava vasikana - zvakadaro zvinoshamisa zvinoshamisa aerobatics. Nayo unogona kunwa uchikwira gomo uye kutakura shato isina kupfeka.
  Uye makumbo ane nyasha uye akasiyana! Uye zviuno zvitete, uye miviri ine tsandanyama zvikuru.
  Varvara anorova mbongoro uye anochema:
  - Ndinogona kuita gomba muvhu ramambo!
  Uye achafinyamisa chiso chake uye achachonya nemeso ake.
  Varwi vari pakugona kwavo pano. Pano Tatyana, zvakare musikana ari mubhikini, achaitora uye anochema:
  - Ngakuve namambo pamusoro penyika yose!
  Uye achapenya nemazino ake epearly. Uye kubva muherikoputa inouraya sezvipikiri. Uye ichava inouraya. Uye ichanyatso frysa simbi. Uye ichakonzera kuparadzwa kwebunker.
  Ava vasikana - vasikana vose vasikana! Zvino kana vasungwa vapinzwa mukati, vasikana ivavo vanobva vatsvoda nokunanzva tsoka dzavo dzisina chinhu. Iyi kazhinji ndiyo nzira yakaoma kwazvo yekunyadzisa nekukurudzira.
  
  INVINCIBLE ROMMEL
  Mariri, hondo yaRommel munaNovember naDecember 1941 yakakwanisa kukunda muAfrica. Izvi zvakaitikawo nekuti mudiwa weanopenya Rommel haana kuita izvo zvakakomba zvikanganiso zvakaitika munhoroondo chaiyo.
  Somugumisiro, maGermany akakunda maBritish anofambira mberi uye akachengetedza nharaunda yavo. Pakutanga, izvi hazvina kukanganisa nzira yehondo; kumabvazuva, maGermany akakundwa pedyo neMoscow.
  Zvisinei, gare gare zvirongwa zveFuhrer zvakachinja. Rommel panguva ino akakwanisa kutora Tolbuk, uye akatamira kuEgipita. Hitler akasarudza kushandura kukudzivirira kwenguva pfupi kumberi kwekumabvazuva, uye ikozvino kuisa pfungwa dzake muAfrica neMiddle East.
  Zvisinei, sezvo kurwisa muAfrica kwaida mauto mashoma, vaNazi vakaita mabasa akawanda kumabvazuva. Akakunda mauto eSoviet muKerch. Vakatikomba pedyo neKharkov. Vakaburitsawo splinter munzira yeSmolensk . Kugumburwa kweuto rechipiri rinovhundutsa raGeneral Vlasov pedyo neLeningrad rakagumawo mukukundwa.
  Sevastopol yakawa mushure mekukomba uye kurwisa. Uye maKrauts akasimbiswa. Kurwa kwakaitika paRzhev Ledge. Pano vaNazi vakakwanisa kuramba.
  Asi muEgypt, Rommel, agamuchira kusimbiswa, akawana kukunda kunogutsa. Vachivakira pakubudirira kwavo, maGermany akayambuka Palestine ndokutora Iraq neKuwait. Uye zvakare Middle East yese - yawana mukana wemafuta.
  Mushure maizvozvo maFascist akatendeukira kuSudan uye akaedza kubata Africa yese.
  Panguva imwecheteyo, kwakatevera kurwiswa kweGibraltar, uye kupinda kwemauto eGerman muMorocco uyezve muAfrica expanses.
  Asi kubudirira kwevaGerman kwakafambiswa nekushanda nesimba kumashure. Aripi Hitler, zvakare, zvaakaita nehunyanzvi kupfuura munhoroondo chaiyo.
  Amuka, Hitler the Terminator akageza nevasikana, akadya kudya kwemangwanani nesalad, cauliflower porridge nemimwe miriwo, achiwedzera-fat-multi-layer goat cheese uye caviar. Mushure mezvo akadaidza Speer, achipa zviri pamutemo gurukota idzva rehumambo negwaro rakasainwa nemutemo wemasimba ekukurumidzira. Adolf akanga akabatwa nemweya uye akanga aine ngura zvikuru:
  - Kugadzirwa kwezvombo muTatu Reich kwakaderera zvakanyanya! Isu tiri kusarira kumashure kwete chete Britain inorwa, asiwo yehudzvanyiriri USSR. Asi isu tinoda hukuru hwemhepo, tichiwedzera kugadzirwa kwezvombo zvekare, uye kuchinjira kune zvitsva. Kunyanya kuvimbisa jet bombers. Mushure mezvose, kumhanya kwavo kukuru uye sirin'i yakakwirira zvinovabvumira kuparadza maguta eBritish pasina mhosva!
  Speer yakapenya tarisiro:
  - MuGermany nePoland mune marasha akawanda, muFrance mune iron ore, uye tine midziyo yakakwana yekugadzira motokari dzakawanda. Mushure mezvose, isu tinogadzira aruminiyamu uye duralumin yakawanda kupfuura nyika dzese dzepasi dzasanganiswa!
  Adolf akagutsurira musoro achiti:
  - Kwenguva iripo! Britain neUSA dziri kusimudzirawo kugadzirwa, uye tinoda kuchengetedza magiramu ese esimbi. Vana vechikoro nevamwe vana kubva pamakore mashanu ngavaunganidzewo simbi. Kunze kwezvo, sei kugadzira mapapiro uye fuselage zvachose kubva duralumin. Iwe unogona kushandisa zvose huni uye canvas. Semuenzaniso, kugadzira mapapiro emonoblock. Uye chii? Tinoda jet fighter nyowani inorema isingapfuure matani maviri, iri nyore kubhururuka, iri nyore kugadzira uye yakachipa! Nhamba yezvikamu zvegungano inofanira kuderedzwa kusvika zvishoma, uye mikana inofanirawo kuwanikwa kuderedza uremu hwendege zvakanyanya sezvinobvira uye kuvandudza maitiro ayo aerodynamic. Zvino, nenzira, vagadziri vendege vachauya, isu tichavadzidzisa.
  Speer akanyemwerera:
  - Chokwadi, Fuhrer wangu. Sekunzwisisa kwandinoita, muchadzosa vese vashandi vanokwanisa kubva kuhondo?
  Adolf ane simba akasimbiswa:
  - Tichatora chete vane hunyanzvi, vashandiwo zvavo kubva pakati pevatorwa. Saka zviri nani kuti pave nevashoma vasina usimbe, uye nekudaro vanobatana. Isu ticha, hongu, kuderedza nhamba yemauto epasi; kana pasina hondo neU.SR, saka hatidi vacheche vakawanda, asi ... Kwete zvakanyanya, saka ndinoronga kukunda Gibraltar neMalta mukuuya. mwedzi uye kutora kuchamhembe kweAfrica yese uyezve kuMiddle East. Ticharamba tichida maground units. Pamusoro pezvo, zvinodikanwa kuvaka mamwe mayadhi engarava muGermany pachayo uye muFrance, Belgium, Holland, neNorway. Tinoda zvinotakura ndege, zvikepe zvehondo uye zvekutakura. Uye Gungwa reMediterranean richashanduka kuita, sokunge zvakadaro, dziva remukati meGerman. Unonzwisisa here?
  Speer akakotama:
  - Hongu, Fuhrer wangu! Ndatorayira kuti chirongwa chekuvaka chigadziriswe...
  Cunning Adolf akawedzera kuti:
  - Zuva rekushanda rinogona kuwedzerwa kusvika kumaawa gumi nematanhatu kana zvirongwa zvedu zvekukurumidzira zvichirida. Kugadzirwa kwendege kunofanira kuwedzerwa kusvika kune zana ndege pazuva mumwedzi mipfumbamwe chete ... Kanopfuura katatu kana ichienzaniswa neyezvino, uye hazvisi chokwadi kuti izvi zvichave zvakakwana!
  Speer akakasira kukurudzira iyo Fuhrer:
  - Vatyairi vedu ndevekirasi yepamusoro kupfuura yeBritish, saka huwandu hausi hwese. Uye tichawana nzira itsva dzokugadzira miromo yemagejo kuva minondo. Sekunzwisisa kwandinoita, chekutanga kwatiri ndeyekubhururuka?
  The Fuhrer akasimbisa chibhakera chake:
  -Chinonyanya kukosha kwatiri ijeti, ndege inobhomba, uyezve ndege yekurwira, pamwe nekuburitswa kwemidziyo mitsva, uye kugadzirwa kwezvombo zvezvishamiso! Zvisinei, kwete chete mumunda wendege, asiwo matangi, artillery, kunyanya jet artillery ... Tichataura pamusoro peizvi zvakadzama.
  Bhero rakanzwika uye vagadziri vendege vaitungamira veThird Reich vakapinda mukamuri.
  Messerschmitt, mudiki ane huma yakakwira, Heinkel, atove akura, asi anomhanya kwazvo, akagadzira Tank, Lippisch, uye vashoma vanozivikanwa vashoma.
  Adolf akavanongedzera kumacheya ndokuvaraira kuti vaise mifananidzo patafura:
  -Basa rako kugadzira chombo chitsva, chine simba kwazvo uye chemazuva ano. Germany ine migero yemhepo yakawanda kupfuura chero nyika ipi neipi pasi pano, uye tekinoroji yendege zhinji yakadzokera kumashure. Asi chete muYu-88, unogona kuwedzera zvakanyanya kumhanya nekupa mota chimiro chakarongeka. Kunyanya, iyo cockpit ichapihwa iyo teardrop-shaped, convex chimiro, iyo inovandudza kuoneka uye kuita kuti mutyairi awedzere kuwanda, uye ichawedzera kukurumidza nekuvandudza aerodynamics neakanaka makiromita mashanu. Uyezve, zvinodikanwa kuti upe chimiro chakakwenenzverwa kunzvimbo dzekupfura dzevaviri mabhomba nevarwi, mabhomba racks, uye mabhureki emhepo munzvimbo isiri-yekushanda.
  Iwe nyora zvandinokuudza!
  Vagadziri vakagutsurira pamwe chete:
  - Saka zvirokwazvo Fuhrer huru!
  Adolf akaenderera mberi achiti:
  - XE-129 - inofanira kuvandudzwa kuitira kuti bhokisi rezvombo pacharo ripiwe chimiro chakarongeka uye cannon inofambisa ndege inosungirirwa kudzivirira kurwiswa kubva kumashure uye pasi pehemisphere. Uye zvakare, iyi ndege yekurwisa inofanirwa kunge ine injini yekusimudzira system. Panguva imwecheteyo se perestroika, zvakakosha kuwedzera kugadzirwa kweiyo ndege yekurwisa. Kurova kwavo kwemhepo kunoparadza kunomisa basa reBritish. Mukuwedzera, iyo Ju-87 dive bhomba inofanira kushandiswa muBritain. Tichaisa mota dzechinyakare muservice...
  Adolf akamboti zii. Vagadziri vakanyarara. The Fuhrer akati:
  Ndine kusahadzika kukuru nezve F -190. Mota yakave inorema uye isingachinjiki zvakakwana; uyezve, haina system yekuzadza matangi nemagasi anert, anotsiva mafuta akashandiswa. Nekuda kweizvi, mota iyi inogona kutodonhedzwa nebara rimwe chete rinopisa. Ko Tank achati kudii nenyaya iyi?
  Mugadziri ane mukurumbira weSS, akamira pakutarisa, akati:
  - Uku ndiko kukanganisa kwedu, mukuru Fuhrer. Kunyangwe kuiswa kwematangi kunofanirwa kutariswa kunge kwakabudirira, ivo havanyanyi kupiswa nemuvengi uye panguva imwechete kudzivirira mutyairi. Kana iri maneuverability, zvino ... Imwe nhumbi yezvombo inorema makirogiramu zana nemakumi maviri, uye hazvisi nyore kuti isu tirerutse ...
  Adolf akafunga kuti:
  - Edza kuvandudza aerodynamic hunhu hweFokken-Wulf. Kunyanya nekuda kwekuderedza uremu, zvinodikanwa kukotamisa matipi emapapiro kuti uwedzere kudzoreka uye kufambisa kwemotokari. Mukuwedzera, ichaisa kudzivirirwa kwehemisphere yemashure ... Kana iri nzvimbo yejini pamberi peimba yevatyairi, izvi zvinodzivirira mutyairi, asi zvinoda kuti motokari igadziriswe nechigadzirwa che ejection. Nenzira, iyo chaiyo chimiro chemota inogona kuitwa yakanyatso kurongeka, iyo maindasitiri edu anofanira kunyatso funga. Nenzira, zvakadini nebasa paME-309?
  Messerschmitt akambovhunduka:
  - Tiri kushanda pane izvi, Fuhrer mukuru. Iwo akaverengerwa maitiro anovimbisa kuwedzera kumhanya kwemotokari, kusvika 740 makiromita paawa, kana yakashongedzerwa nemapoinzi manomwe ekupfura! Uku ndiko kuchava kufa kwakasimba kwazvo kune maBritish ...
  Adolf akakanganisa:
  - Kupedza kunofanira kuitwa nekukurumidza. Uye iwe, Speer, ukurumidze kuvandudzwa kwepfuti yendege itsva inokurumidza kupfura 30-millimeter. Inogona zvakare kushandiswa zvakabudirira kupfura pazvibodzwa zvepasi uye kurwisa ndege dzevavengi! Iyo itsva ME-309 inofanira kutsiva yekare ME-109. Kana iri ME-262 jet muchina wako, maiwe, ine zvakawanda zvinokanganisa: huremu hunorema, kuvimbika kwekushanda kwakaderera, kuwandisa kwetsaona ... Ndichadhirowa jeti yatinoda ini.
  Adolf Hitler akatanga kudhirowa motokari, achishandisa ruzivo rwake rwemazuva ano varwi vejeti. Nekudaro, kwete iwo emazuva ano, asi kubva pamakumi mashanu, kuitira kuti agadzirise iwo kune yazvino nhanho yekugadzira uye tekinoroji. Akabhadhara zvakanyanya kune tekinoroji yekushandura mapapiro ekutsvaira. Kutsanangura zvese zvakanakira dhizaini yakadai:
  - Panguva yekumhara uye kusimuka, kutsvaira kuchaderera, uye panguva yekubhururuka kunowedzera. Izvo chete nekuda kweizvi, murwi ane injini yemazuva ano ME-262 achakwanisa kukurumidza kusvika makiromita 1,100 paawa. Uye uremu hwayo huchava hushoma.
  Messerschmitt akatarisa dhiyagiramu, akakwenya mhanza yake yakakwira uye akadzvinya kunze:
  - Brilliant! Asi Fuhrer wangu, wakawanepi ruzivo rwakadzama rweaerodynamics?
  Adolf akabatwa nemweya akatsveta maziso ake zvineunyengeri:
  - Zvakadini neaerodynamics? Munhu ane chipo kazhinji ane chipo mune zvese! Uye mediocrity ndeye mediocrity muAfrica zvakare! Chii chakashata neArado bhomba? Ndiratidze dhiyagiramu?
  The hit-and-miss Fuhrer akatarisa nekukurumidza ndokudzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Kwete, izvozvo hazvizoiti! Pfungwa ine trolley haina kunaka, nekuda kwayo ndege haizotendeuke uye ichaputsika. Inoda giya rekumhara rakajairika. Chimbofunga mamwe magadzirirwo ekuchinja kune nani aerodynamics. Pasina kugadzirwa kusingakoshi, asi nehungwaru.
  Adolf akapenga uye akataura zvimwe zvishoma:
  - Iyo Gryphon Xe-177 ndege ine yakanyanya kusavimbika simba chirimwa. Inoda kutsiviwa nekukasira, neinjini dzepiston dzazvino, kutanga ina dzakamira zvakasiyana. Zvadaro kune injini dzemazuva ano dzine simba re 2950 horsepower. Kana iri yekugona kurova kubva kumusoro uye mudhivha, ipapo ... Tanga kugadzira Xe-277, muchina uyu uchavawo chombo chemesis. Asi chinhu chikuru ijet bombers. Iri ibasa rekutanga. Somuenzaniso, izvi ndizvo zvinofanira kunge zvakaita Yu-287.
  Iyo Fuhrer zvakare yakaita dhizaini nemapapiro akatsvaira mberi, achitsanangura mamwe nuances kune vanogadzira. Adolf akatakurwa zvakakomba, achiratidza mamwe madhayagiramu. Kunyanya bhomba risina muswe. Uye kuti dhizaini yemuchina wejeti wemapapiro inobhururuka inopfuura kuvimbisa. Uye panguva imwe chete, motokari inokwanisa kubhomba kunyange nzvimbo yeUnited States. Akaratidza zvakananga kuti vagadziri vanobva muEurope yose uye kunyange vaJudha vanofanira kubatanidzwa mubasa racho. Akazoona kuti vagadziri vacho vakanga vatobatikana zvakakwana, akavaregedza netsitsi ndokusiya Lippisha chete. The Fuhrer akadanidzira achiti:
  - Uye ndinokukumbira iwe, Alexander, kuti ugare! Iwe uchapihwa basa rekugadzira zvitsva, zvakanyanya kushanda zvombo.
  Lippisch akashamisika:
  - Ndichakutendai, Fuhrer!
  Hitler the Terminator akatanga kutsanangura:
  - Iwe, zvechokwadi, unoziva dzidziso yeWieselsberger, aimbova mubatsiri kuna Purofesa Prandtl muGöttingen. Aive wekutanga kugadzira dzidziso yekupesvedzerwa kwechidzitiro pane yakadzika pasi ...
  Lippisch akagutsurira, achinyemwerera:
  - Unonyatsoziva, Fuhrer wangu! Hongu, ndinoziva dzidziso iyi!
  Adolf akaenderera mberi achiti:
  - Isu tinofanirwa kugadzira ekranoplan - rudzi rwehybrid ye torpedo chikepe uye seaplane. Inobhururuka chaizvo yakaderera, mamwe masendimita makumi maviri-40 kubva mumvura. Muchiitiko ichi, huwandu hwemhepo hunotsigira chikepe che ekranoplan chine zvikamu zviviri. Imwe rwizi rwakaoma nechando pasi pebapiro; imwe yacho - pane isingakoshi - inobuda kubva pasi pebapiro munzvimbo yekumashure uye inogara ichizadzwa nemhepo inobva kumusoro, kubva kumucheto webapiro.
  Lippisch akasimbisa zviri nyore:
  - Chokwadi saka Fuhrer wangu!
  Adolf akaenderera mberi achiti:
  - Zvisineyi, iyo huru huru yemhepo inoramba iri pasi penzvimbo inotakura uye inogadzira kumanikidza ikoko kunenge kuenzana nevelocity pressure. Inotamba basa remhando yeair skating rink, iyo iyo ekranoplan chikepe "inotenderera" sewachi! Munhu akatanga kushandisa izvi pakuita izvi aiva injiniya wokuFinland, Kaario. Sezvineiwo, mauto haana kufarira kuwanikwa kwakadaro munguva. Vanotaura kuti purofesa weRussia Levkov akaita zviedzo zvakafanana ... Ndiko kuti, ichi chinogona kuva chishamiso chitsva chombo, chinokwanisa kuendesa mabhomba, torpedoes, uye mauto ekudzika kumhenderekedzo yeBritain, nekumhanya kwendege, uye panguva imwe chete isingaonekwe kune radar. Kuwedzera kurwiswa kunoparadza pangarava dzeChirungu! Kubvumirana here?
  Lippisch akagwinha-bata neruoko rwake, vashandi vaibatsira vakamudira muto... Mushure mekunwa zvishoma, mugadziri akati:
  - Ehe, iyi ipfungwa yakapfuma, kunyangwe paine mamwe matambudziko ehunyanzvi. Semuenzaniso, kusimudzira ...
  Adolf akabatwa nemweya akagutsurira musoro nenzira youshamwari:
  - Ndichakurongera dhizaini, zviri nani kuzviita, uye iwe uchakwenenzvera diki diki ruzivo iwe pachako. Muviri unofanirwa kuve wakareba, uchiyeuchidza fuselage yendege, ichiyerera ichipinda mumhuno yedolphin cockpit, convex windshields uye turbojet engines.... Kunyangwe zvichigoneka kuti piston injini dzinoshandawo mumhando dzekutanga. Uye apo colossus iyi inodhonzerwa mumvura yakashama, injini dzichadzvova zvinosanzwa uye muviri wakatetepa unodya unoputika sehove, uchibudisa gore repfapfaidzo. Mufunge, iyi colossus inokwanisa kumhanya semurwi mamita mashoma kubva pamusoro pemvura.
  Lippisch akaridza muridzo mukuyemura chaiko:
  - Une akapfuma fungidziro, Fuhrer!
  Dashing Adolf akawedzera kufemerwa:
  - Chokwadi chingava chishamiso chombo. Mushure mezvose, ekranoplans haityi chero dutu. Havatyi chando - vanobhururuka pamusoro payo. Havatyisidzirwi nemiromo yenzizi ine machakwi nematombo omumhenderekedzo yegungwa, panogona kutsemuka ngaravawo zvayo, uye mvura isina kudzika inowanzoita sedziva revana. Vanokwanisa kumhara mauto kwese kwese: kubva kumahombekombe eAfrica eSkeletons ane dhimoni reef, kumahombekombe ese eUnited States, nyika dzeArctic dzeCanada neAlaska. Paizove nemazana akati wandei emichina iyi, uye Britain yaizodonha mumwedzi miviri.
  Lippisch nekutya akati:
  - Uye migodhi?
  The Fuhrer akaseka:
  - Ndiyo chaizvo migodhi! Havatyisidziri pasi pemvura kana pasi pemvura isina kudzika! Uyewo torpedoes kubva pasi pemvura. Uye iye pachake chombo chakakodzera chekurwisa ngarava dzepasi pemvura dzepamusoro, achivarova nemhosva dzakadzama. Pamusoro pezvo, ekranoplanes inogona kupfura makomba nemigodhi kungarava dzevavengi. Hongu, hongu, ini ndichakuzivisa iwe kune magadzirirwo emabhomba anotungamirirwa. Uye zvechokwadi, kumhara ... Nzira yakanaka yekuendesa mauto ekumhara, kwete chete nevacheche, asiwo nematangi! Ipapo hunhu hwese hwehondo huchachinja kamwechete! Iwe unonzwisisa here Lippisch, nderipi bhizinesi iro Fuhrer rinovimba newe?
  Mugadziri akabvunza zvakanyanya mercantilely:
  - Zvakadini nemibairo?
  Serious Adolf akasimbisa:
  - Ehe, iwo ane rupo zvakanyanya, muchinjiko wesimbi une madhaimani, nyika, makoroni, zvidzidzo! Kana tikakunda Africa yese, pachava nenzvimbo inokwana munhu wese!
  Lippisch akati:
  - Kana mari nemari zvikapiwa, ekranoplan ichave yakagadzirira, asi ... Ndinewo mapurojekiti emurwi asina muswe.
  Iyo Terminator Fuhrer yakakurumidza kuvimbisa muvambi:
  -Jeti isina muswe bhomba, ini ndakatoidhirowa kunze, vamwe vanoitora. Zviri nyore uye murwi! Ekranoplanes dzakanyanya kukosha nekuti chombo chitsva ... Pamusoro pezvo, kambani yeGotha ine vagadziri vane tarenda kwazvo vanozoita izvi. Panguva ino, shanda pane ekranoplanes. Kazhinji, iye zvino ndine zvinhu zvakawanda zvekukurumidzira, ndichiri kuda kutaura nevakuru vetangi ... Murairo uchapiwa kwamuri ...
  Lippisch akasiya Fuhrer akafuridzirwa zvikuru. Adolf akafunga kuti zvichida zvingava zviri nani kutanga kutaura nenyanzvi dzefizikisi nezvekugadzira atomu uye, mune ramangwana, bhomba rehydrogen, asi akasarudza kusaita zvakawanda, achizvitakura iye nevamwe vanhu panguva.
  Paiva nevagadziri vakawanda, kusanganisira vakakurumbira zvikuru: Porsche uye Aders. Kazhinji, kana maGermany aive nehukuru hwepamusoro pamusoro peSoviet mundege uye zvikepe zvepasi pemvura (kunyangwe asiri munhu wese anobvuma izvi!), ipapo matangi ePanzervale aive asara kumashure. Kunyanya, motokari dzeSoviet KV, T-28, T-34, dzaive dzakakwirira kune dzeGermany muzvombo nezvombo, uye T-34 zvakare mukutyaira. Nekudaro, pfuti dzematangi eGerman hadzina kusimba zvakakwana kune Chirungu Matildas naCromwell, ndoda izvo zvatove kugadzirwa nevagadziri veChurchills uye Challengers. Tisingatauri kushaya simba kwezvombo zveGermany magadzirirwo ...
  Akakoka vaenzi kuti vagare pasi, Fuhrer akatanga kuverenga tsika:
  - Nehurombo, Germany parizvino haina yakavimbika anti-tank pfuti ... Yakashongedzerwa ne50-mm T-3 pfuti, vanogona kungorova nhumbi dzokurwa dzeMatilda kana KV... Asi Matilda akapinda mubasa neBritain kunyange Hondo Yenyika Yechipiri isati yatanga. Isu pachedu takabata Matildas, ane nhumbi dzake dzokurwa dzepamberi dzisingagoni kupinzwa. Zvakanaka, maSoviet KVs haakwanise kunyange kupinda mudivi kana hull. Iyo yepamusoro iyo mota yedu inogona kuita ndeyekupwanya track! Ndiko kuti, imi vagadziri makatiisa munzvimbo yakadaro zvokuti matangi emuvengi ane simba zvikuru kupfuura edu maererano nezvombo zvehondo, uye itsva yeAmerica "Grants" uye "Shermans" yakagadzirira kugadzirwa kwemazhinji inopfuura mune zvombo. Tisingatauri mota dzeRussia dzine 76mm cannon. Uye unoita sei basa rekugadzira matangi matsva, kunyanya nepfuti ye88 mm.
  Porsche akapindura mukuvhiringidzika:
  - Ehe, isu tiri kuita zviitiko zvakafanana, huru Fuhrer. Musi waChivabvu 26, Dhipatimendi rezvombo rakatipa rairo ye45-ton ViK -4501 tank. Inofanira kunge yakaita seiyi, ine 88 mm anti-ndege pfuti yakashandurwa kuita tank turret. Tatova nemadhirowa ekutanga. Iwe unogona kujairana navo, mukuru.
  The Fuhrer akabvunza:
  - Iwe uri Aders?
  Erwin akabva ati:
  - Kudzoka mumakore makumi mana, vk -3001 yakaedzwa zvakabudirira. Motokari itsva inorema, ine 75 mm cannon. Isu tine chombo chakafanana mune anti-tank modhi, asi haisati yaiswa mukugadzirwa kwehuwandu. Mukuwedzera, basa rakaitwa kugadzira T-6, inorema kusvika matani 65. Uye yakareruka modhi yematani makumi matatu nematanhatu. Tiri kuedza zvikuru Fuhrer.
  Adolf, achizvifungidzira ari anoziva-zvose, akatanga kukurumidza kuongorora mifananidzo. Heano ndiwo masikirwo ekutanga e "Tiger" inotyisa, tangi yeGermany inonyanya kuzivikanwa yeHondo Yenyika Yechipiri. Iyi motokari yakave yakakurumbira panguva yeKursk Bulge. Munguva dzeSoviet, "Tigers" dzaiwanzotukwa, asi ipapo mafungiro emotokari iyi akawedzera chinangwa. Kwenguva yayo, tangi iyi, hongu, yakanga isina kuipa. Munguva yekutanga kurwisana kukuru nemaKV edu, maTiger matatu akarova motokari gumi dzeSoviet, uye ivo pachavo vakapukunyuka pasina kukuvara. Kubatsira kukuru kwemotokari iyi kwaiva simba rayo 88-mm cannon, iyo kwenguva yakareba yakanga isina mupikisi akakodzera. Zvisinei, paKursk Bulge, pasinei nehukuru hwepamusoro mune teknolojia, maNazi akanga achiri kukundwa ... Nhamba pamusoro pekushandiswa kwehondo yemotokari iyi, pamwe chete nereshiyo yekurasikirwa, kazhinji inotaura seimwe yemotokari dzakanakisisa. Hondo Yenyika Yechipiri. Asi zvikanganiso zvinoonekwawo nemeso. Huremu huremu hwematani makumi mashanu nenhanhatu, nenhumbi dzokurwa dzemamirimita zana chete (mativi makumi masere chete!), kureba, kushaikwa kwemakona ezvombo zvakatsetseka uye kusaita zvakanaka kwekutyaira. Kazhinji, tangi yeIS-2, inorema matani gumi zvishoma, yakanga yakakwirira kudarika ingwe mune zvose zvombo nezvombo ... Asi tangi iyi yakaonekwa muna February 1944 chete. Iyo "Royal Tiger" yairema matani makumi matanhatu nemasere, ine nhumbi dzekurwa dzemberi dzemamirimita 180 ... Chokwadi, tangi rakadaro rakanga risingakodzeri kuhondo muAfrica, murenje, kumhara, ingori muchina senzeve yevhu ine. tsoka dzevhu. Aiwa, hongu, nokuda kwenguva yayo, "Royal Tiger" yakanga yakanyatsoshanda, inogona kuparadza matangi akawanda evavengi muhondo, uye kamwe yakagogodza makumi maviri neshanu "Shermans" mukati meawa. Pakaita sekunge paine ruzivo nezve makumi maviri nenhatu T-34 matangi akaparadzwa neTiger pane imwe hondo. Asi chero zvipi zvazvo, tangi iyi inongova chiratidzo chekushandisa kusina musoro kwesimba uye uremu. Asi, semuenzaniso, tangi yeSoviet T-54 ... Rudzi rwechimiro chekubudirira kwekushandisa zvine musoro kwechokwadi yakapfuura matekinoroji eHondo Yenyika Yechipiri.
  The Fuhrer akataura zvakasimba:
  - Kwete, varume! Iyi purojekiti haina kukodzera! Kugadzira mota inorema matani makumi mashanu nenhanhatu iine zana chete mamilimita ezvombo...
  Aders nekutya vakati:
  - Iyo French S-2, ine huremu hwematani makumi manomwe, yaive nenhumbi dzokurwa dzemamirimita makumi mana neshanu...
  Iyo Fuhrer-Terminator yakapindira nehasha:
  - Iri tangi kubva panguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Asi Russian KV-2 yakanga ine 152-millimeter howitzer uye yairema matani makumi mashanu nemaviri. Asi iyi 152 millimeters, kwete 88.
  Naizvozvo, ndinokupa basa re88-mm cannon ye71 caliber, yetangi ine huremu husingapfuure matani makumi mana uye nhumbi dzokurwa dzemberi dzinosvika 180 millimeters, mativi uye hull yemamirimita zana nemakumi mashanu, injini yemazana matanhatu. , mazana manomwe ane simba remabhiza. Uye tangi iyi inofanirwa kuiswa mukugadzirwa kwakawanda munguva pfupi yapfuura, mumwedzi mitanhatu.
  Vagadziri veGerman vakacheneruka uye maoko avo akadedera. Alexander akavatarisa achinyomba. Basa racho zvechokwadi rakanga rakaoma zvikuru; zvombo uye nhumbi dzokurwa dzakafanana ne "Royal Tiger" modhi 1944, asi iwe unofanirwa kuchengetedza huremu hwakaderera nematani makumi maviri nemasere! Nekudaro, Adolf akafunga izvi chaizvo, uye akatopa Porsche mbama yehushamwari pafudzi:
  - Usagumbuke, ini pachangu ndichakukwevera iwe yakakwana chirongwa chaunogona kupfuura nehuremu hudiki kudaro. Handisi mudzvinyiriri, asi munhu anonzwisisa. Iwe unongofanira kuvaka zvakare zvakawanda. Kunyanya, kuisa kutapurirana uye injini pamwe chete.
  Aders akataura zvinosiririsa:
  - Izvi zvinogadzira mamwe matambudziko kwatiri. Kunyanya, kurongeka kwakadai kuchava nezvakashata zvinotevera....
  Tough Adolf akakanganisa:
  - Zvechokwadi, pachava nemamwe matambudziko, asi musimboti anogona kubviswa nyore nyore. Kunyanya mune zvehunyanzvi mazwi. Asi iwe unogona kuisa injini zvakanyanya compactly, fambisa kuturika uye ... Kureba kwetangi kunoda kuderedzwa kusvika pamamita maviri, uye vashandi vanofanira kuiswa vakatsamira, ipapo zvose zvichava zvakanyanya kunzwisisika.
  Fuhrer akatanga kugadzira dhizaini, rudzi rwekudhirowa, yerudzi rweyakanyanya kufarirwa tangi yeSoviet mushure mehondo, T-54. Mota iyi yakabudirira zvekuti yakavambwa muna 1947 uye yakashandiswa munguva dzehondo muAfghanistan neTaliban; Mauto eIraq akarwa neUS Army panguva yeDesert Storm uye Operation Shock uye Awe kana Iraqi Rusununguko . Pakazara, anopfuura 70 zviuru zvematangi aya akagadzirwa. Uye kuti motokari yakabudirira zvikuru. Iine huremu hwematani makumi matatu nematanhatu, nhumbi dzokurwa dzemberi dzemamirimita mazana maviri, uye kanoni yemamirimita zana caliber. Rudzi urwu rwakabudirira kurwa neAmerican Patons nePershings panguva yeHondo yeKorea. Saka kune iyi nhanho yetekinoroji, modhi yacho yakanyatsokodzera uye ndeyechokwadi yekushandisa. Uye zviri nyore kugadzira - zvakachipa ... Kana iri yeGerman 88-mm 71 El cannon, yakanga ichipinda zvakakwana kune ese matangi eHondo Yenyika Yechipiri (kunze kwezvombo zvepamberi zveIS-3, zvakapinda basa. muna May 1945!). Zvakadini neIS-3? Iyo tangi yakanakisa maererano nenhumbi dzezvombo, uye turret, iyo yakapihwa pike chimiro. Chokwadi, kuita kwekutyaira kwakashata, uye kwakakurumidza kumiswa. Ipapo pakanga paine akati wandei mamwe mamodheru, iyo IS-4, uye zvichingodaro kusvika vagara paIS-10, yakatumidzwa zita rekuti T-10 mushure mekufa kwaStalin. Uye iyi yakazova yekupedzisira yeSoviet heavy tank. Khrushchev akarambidza kugadzirwa kwemotokari dzinorema, uye vatsivi vake havana kudzokorora izvi!
  Kazhinji, maGermany anoda tangi inorema kupfuura matani makumi mana, kana kunyange patangi yepakati vanogona kuisa cannon inogona kupinda mamirimita 193 ezvombo kure nemamita 1000?
  VaAmerica vakakurumidza kusiya matangi anorema, uye uremu hwePerhing hauna kudarika matani 42, uye Sherman kazhinji 32. Asi mushure mekunge zvave pachena kuti hondo neU.SR yakanga yava kuda kuputika, chikara chakaonekwa ne 120-mm. caliber pfuti uye yekutanga projectile kumhanya kweanoda kusvika 1000 metres pasekondi. Zvisinei, vaAmerica vakakurumidza kuodzwa mwoyo netangi iyi. Pamberi pekuonekwa kweIS-10, tangi yainyanya kufarirwa mushure mehondo yaiva IS-4, ine zvombo zvepamberi zve 250 millimeters uye rutivi rwezvombo zve170 ... Motokari yakavimbika, kunyange yairema matani anopfuura makumi matanhatu. Chero zvazvingaitika, iwe unofanirwa kuraira kugadzirwa kwetangi rinorema reGermany, asi kwete matani anopfuura makumi mashanu. Semuenzaniso, IS-10 yakangoyera matani makumi mashanu neine zvombo zvemberi zve 290 millimeters uye pfuti ye 125 millimeters ... Nenzira, ndeipi caliber inonyanya kubudirira? Munguva yehondo, ainyanya kufarirwa Sherman uye Churchill modhi aiva nezvombo 100 uye 152 millimeters (kumberi). Zvakanaka, iyo "Royal Tigers" yakatarisana nayo zvakanaka ... Asi "Panther" yakatanga kusara zvishoma kuseri kwe75-mm caliber, kunyange kana kukwirira kwekutanga kwepurojekiti kusina kukwana. Nokudaro, "Panthers" nepfuti 88-millimeter yakaonekwa, kunyange zvazvo pakupera kwehondo, uye pakanga pane vashomanana vavo. Asi chokwadi chekuti Wehrmacht yakanga isina hurongwa hwekudzoreredza matangi uye anti-tank pfuti ine yakakura caliber inoratidza kuti mamiriro ezvinhu aya aienderana nemunhu wese. Paiva zvechokwadi nepfuti yeJagdtiger ine 128-mm cannon uye 250-mm yezvombo zvemberi, asi 71 chete ndiyo yakagadzirwa uye muhuwandu hudiki hwakadaro havana kukwanisa kupesvedzera nzira yehondo. Nenzira, chii chinonakidza ndechekuti panguva iyo maJagdtigers paakakanda mapfumo pasi, makumi mana nematatu vakaramba vari pabasa, izvo zvinoratidza kupona kwakanyanya kwemuchina wakadaro.
  Nenzira, Stalin akarayira kuti IS-2 ive pakarepo yakashongedzerwa ne 122 mm cannon, kunyange zvazvo simba rayo rinopinda rakanga rakanyanyisa kune matangi eGermany (kunze kwe "Royal Tiger", asi matangi akadaro 458 chete akabudiswa). Vazhinji vakayambira mudzvanyiriri kuti azvimise kune 100-mm dhiramu. Uye zvechokwadi T-100 inozvifambisa pfuti yakave yakanakisa maererano neyakajairwa maitiro ekurwa. Mushure mezvose, iyo yakakura iyo caliber, idiki yekupihwa kwehombodo, iyo yakaderera mwero wemoto, kukurumidza kwekutanga kweprojekiti, huwandu uye kurongeka kwemoto ... Asi maGerman aive netangi rakakura kwazvo, T- 4, uye pfuti dzinozvifambisa dzakavakirwa pairi, dzairema matani 22-24 chete. Iyo Panzer self-propelled pfuti, zvisinei, yakabudirira zvikuru: pfuti yePanther uye nhumbi dzokurwa dzepamberi dzakange dzakangofanana neyayo, nehuremu hwakaderera uye kureba. Izvo zvichave zvakafanira kuraira kuvhurwa kwezvakareruka uye zvakachipa "Panzers" mukugadzira.
  Uye zvakadini nehukuru hwepfuti? Kune anti-tank pfuti, caliber ye 128 millimeters yakakura kwazvo; zviri nani kuishandisa sechombo chekurova, uye sarudza yepakati ye105 millimeters.
  Adolf akaratidza vagadziri veGermany dhizaini:
  - Ichi ndicho chombo chedu chitsva chakavanzika! Iyo tangi inofanirwa kuongororwa mumwedzi iri kuuya. Kurwa kwayo kushandiswa kuchave muna 1943. Zvichakadaro, iwe zvakare une purojekiti yekugadzira inorema tangi ine 105 mm pfuti. Pamwe chete nepfuti dzakareruka dzinozvifambisa. Saka pindai kubasa machinda.
  Aders vakaramba nekutya:
  - Iyo dhizaini yawaronga inotaridzika inoyevedza, asi dambudziko nderekuti tangi iyi haisi mumweya wetsika dzedu ... Uye vashandi vachange vasina kugadzikana ...
  Pane kuti apindure, Adolf akanwa muto ndokuti:
  - Zvimwe tinogona kudya masikati, shamwari. Kazhinji, tangi iyi inogona kubudiswa muhuwandu hwakawanda, uye handifungi kuti maAmerica neBritish vachabudisa chimwe chinhu chiri nani hondo isati yapera. Uye nhasi unogona kudya nyama shoma ...
  Vasikana vakakurumidza kugadzira tafura. Alexander, achiziva kuti dumbu raFuhrer, rakarumurwa kubva munyama, rinogona kurwara, akasarudza kuramba akatendeka kwaari, uye akadya chete sturgeon duku, achiyeuka Sobakevich kubva ku "Mweya Yakafa". Hmm, kusvika parizvino anoita kunge ari kuita zvese nemazvo. Inoisa hupfumi padanho rehondo, inozivisa hondo yakazara, inopa mitemo yaifanira kunge yakagamuchirwa kumashure muna 1939 ... Kunonoka kwaHitler nemauto kwakakonzera kushomeka kwezvombo, uye chaizvo muhuwandu ... Uyezve, iyo yakakurumbira MP- 44 pfuti yekurova... Yakanakisa mumaitiro ayo ekurwa chinhu icho neimwe nzira chakatonaka kupfuura yekutanga Kalashnikov modhi. Zvinongorema zvishoma ... Zvichida tinogona kunyatsoshandisa pfuti yeAKM sehwaro? Eh, zvingava zvakanaka kugadzira chombo chinobatanidza kururamisa kweAmerica M-16 nehuwandu hwemoto uye kuvimbika kweAKM. Kazhinji, kufambira mberi kuri kukura zvisina kuenzana. Semuenzaniso, injini mumatangi haana kuwedzera simba rakawanda, asi kombiyuta yakava isingasviki zvachose. Asi ane ruzivo rweramangwana, asi chii chaanogona kupa maererano, semuenzaniso, chinotsiva mafuta. Kusvika iye zvino, kunyange muAmerica havana kudzidza nzira yekugadzira peturu kubva mumarasha zvinobudirira! Pasinei nekukwira kwemitengo yemafuta. Zvakanaka, chii chimwe chaanogona kupa. Dziviriro yakasimba, turbogenerator injini ... Uye izvi zvichaitika, asi zvishoma gare gare, kuitira kuti usakurumidza kuisa makadhi ehwamanda. Mumakore makumi manomwe, kufambira mberi kwakaenda mberi, asi kutozosvikira kukwegura kwakundwa, kurwarawo, uye munhu haasi Mwari! Uyezve, mune dzimwe nzira kune kunyange kuderera ... Somuenzaniso, kuwedzera kwechitendero, kunyanya muRussia uye post-Soviet space, uyewo munyika dzeIslam. Asi vafungi vakuru veRenaissance uye vemazuva ano vakafanotaura kuti chitendero chaizopera zvishoma nezvishoma!
  Asi zvinoshamisa, kunyanyisa mune zvechitendero kuri kukura ... Uye vaprista vari kupindira zvakanyanya mune zvematongerwo enyika. Uye mumamiriro ezvinhu aya, mutemo wezviremera haunzwisisike; vanonyatsotenda kuti chokwadi chiri muOrthodoxy kana Islam? Vanhu vese vakadzidza uye vakangwara ava? Kana zvisina kudaro, saka chii chiri chinangwa chekusiya chimiro chenyika chehurumende? Nekuda kwekubudirira mukutonga ruzhinji? Asi chaizvoizvo Orthodoxy yakaratidza kusashanda kwayo sechitendero chehurumende ... Chokwadi ndechokuti, kuva nehwaro hwechiKristu uye, kutanga, Testamende Itsva, Orthodoxy ine nheyo yayo dzidziso yepacifist: usapikisa. zvakaipa uye ida muvengi wako! Asi panguva imwecheteyo, mutemo chaiwo weumambo hune hutsinye uye hunoda chisimba uye kukunda. Izvi ndizvo zvinounza kupokana pakati pechimiro nechinhu. Kunyangwe kana vanhu vazhinji vasinganyatso nzwisisa izvi, vanonzwa nekusaziva!
  Nokuda kweizvi, dzidziso yeOrthodox haibatsiri, haina pfungwa, ichiedza kuva mambo uye chiKristu panguva imwe chete. Uye chiKristu zvinoreva muJudha uye pacifist! Mushure mezvose, Bhaibheri rakanyorwa rinenge rose nemaJuda, uye pamwe kunyange zvachose, nekuti muApostora Pauro anoti mukana wemaJuda wakakura nekuti vakapihwa shoko raMwari! Izvi zvinoreva kuti munhu wokuRussia haafaniri kudavira Bhaibheri! Izvi zvinoreva kuti kumwe kutenda kunodiwa, asi kusingachabvi muMagwaro echiJudha... Ndeipi? Inofanira kuvandudzwa nenyanzvi dzine ruzivo uye nyanzvi dzepfungwa pasi pekutungamirirwa kweFSB! Ipapo kupokana kwakawanda kuchagadziriswa zvinobudirira ...
  Zvinofanira kutaurwa kuti mwana anoverenga Evhangeri haazombovi murwi akasimba, akashinga, ane utsinye anoda Russia! Uye ndeipi nyika ine mukurumbira muBhaibheri? Izirayeri!
  Ichokwadi, Adolf pachake ane mweya, mutambi uyu, akazviwana ari munzvimbo yaHitler, haasi kuzosimbisa kutambudzwa kwevaJudha zvachose. Mukupesana, vaJudha vanobatsira vachafarikanya betsero ndokushandira Third Reich. Hakuzovi neupenzi hwakadai sekupfura masayendisiti echiJudha kana maartist! Asi kukasika kubvisa mitemo inopikisa Semitic. Chekutanga, vanhu vanogona kusanzwisisa, uye chechipiri, ichi ndicho chitubu chehupfumi uye chitubu chakasimba! Asi, hongu, zvinogoneka kupfavisa maitiro ekurwisa maSemite mukutsinhana nerutsigiro rwemaJuda.
  Chii chekuita naPapa? Hukama neVatican huri kure nekunaka, asi hondo yakavhurika inongounza kukuvadza panguva ino. Izvi zvinoreva kuti iwe unoda kutsvaga kutsigirwa kweVatican, asi panguva imwechete uchiomerera pane zvaunofarira ... Zvakanaka, isa chiputi chako pachigaro chaPetro uye zvishoma nezvishoma shandura chitendero ...
  Porsche yakavhiringa pfungwa dzaAdolf:
  - Isu tinofara kwazvo nechisvusvuro chako, Fuhrer!
  Adolf aive akabatwa akanyemwerera zvine nyasha:
  - Zvakanaka, ikozvino ndichasangana naHimmler, uye ipapo regai Heinseberg asvike. Uye tarisai, vakomana: iwe wakapihwa nguva dzakaomesesa!
  Hondo yeFuhrer yakanga ichifamba muAfrica. Uye yakabata dziviriro kurwisa USSR.
  Munguva yechando, Red Army yakatanga kugumbura paRzhev ledge, asi vaNazi vakanga vakamirira ipapo uye vakakwanisa kudzosa kurova. Kumaodzanyemba, maGermany akatsigirawo, achibatirira kuOryol neKharkov nzira. Uye chete pedyo neLeningrad, mauto eSoviet akakwanisa kuita Operation Iskra, asi hondo dzakatora anenge mwedzi uye kukunda kwakatengwa nemutengo wakakwirira zvikuru.
  MaKrauts neimwe nzira akapona munguva yechando ye'42 - '43.
  Asi muchirimo, zhinji dzeAfrica dzakatokundwa navo. Uye iyo Fuhrer iri kuyedza mvura dzerunyararo neBritain.
  Churchill ari kutonhora pane izvi. Kunyangwe Britain ichitambura nekukundwa mushure mekukundwa.
  Izvo zvakare hazvina kujeka neJapan - Hondo yeMidway yakarasika neAmerica, uye nepo samurai vari kurova hombe yeYankee ngarava chidimbu nechidimbu. Uye America haigone kubatsirwa nehukuru hwayo hwenhamba mugungwa nemumhepo.
  Hitler anoda kurwisa USSR, asi kunyange mushure mekuzivisa kwehuwandu, kuunganidza kwakakwana, ane simba shoma reizvi. Sezvo maKrauts akapararira muAfrica yose.
  Muzhizha Red Army pachayo yakagadzirira kufambira mberi. VaNazi, zvisinei, vakunda Africa, vanoumba mauto ekoloni. Uye ivo vanowana zvimwe zvekushandisa.
  Anoshandiswa kugadzira matangi eShumba, Tiger, uye Panther. Nekudaro, iyo data yakapihwa chikara haina kubudirira zvachose. Kunyanya kudhura, kurema zvakanyanya. Ichokwadi, yekudzivirira iyo Panther yakanaka tangi muparadzi, ine kukurumidza-moto cannon.
  Asi iyo isina kubudirira yaive "Shumba", inorema, inodhura, asi isinganyanyi kushanda. Iyo pfuti ine simba zvakanyanya kupikisa Soviet makumi matatu nemana uye matangi akareruka, uye mwero wemoto wakaderera zvakanyanya kupfuura wePanther neTiger. Uye zvombo, zvisinei, zviri nani pane zve "Tiger", uyewo pamateru anonzwisisika. "Shumba" yakaita se "Panther" huru inorema matani makumi mapfumbamwe uye injini yemabhiza mazana masere. Nekudaro, zvakati kukurumidza kupfuura munhoroondo chaiyo, iyo "Tiger" -2, makumi maviri nemaviri matani akareruka, akapinda mukugadzirwa. Vhara pamwero wedziviriro kune "Shumba", asi yakawanda nhare, isingaremi. Pfuti, zvisinei, ndeye 88 mm caliber - inopesana ne105, asi yakakwana kuparadza matangi ose eSoviet. Uye chakakosha kukurumidza kwemoto - mapfuti masere achipikisa mashanu.
  Saka "Shumba" mwana weGerman, akasuwa shasha isina kudzika midzi.
  MaGerman akatora Africa yese, kusanganisira Madagascar, muzhizha. Stalin akamirira kwenguva refu.
  Zvichida iye pachake akanga achitarisira maGermany kuti atange kurwisa. Kunyanya kuona kuti matangi eShumba, Tiger, nePanther asvika sei. Asi maKrauts aive achiri kugadzirisa matambudziko mukondinendi ine rima.
  Stalin akapotsa nguva yacho. Kurwisa kwemauto eSoviet kwakatanga munzira yeOrel neKharkov. Ikoko maGermany akanga akanyatsogadzirirwa. Uye zvakanga zvisingabviri kuwana tactical kushamisika. Hondo dzekutanga dzakaratidza kuti "Panther" inoita zvakanaka mukudzivirira. Kwete zvakaipa uye "Ferdinands". Vakanakawo.
  Uye Tiger itangi rinogadzira. Uye anonwisa zvakanaka. MaGermany ari kushingaira kudzivirira. Uye kurwa nezvibhakera zvemuvengi. Mumwedzi mitatu yekurwa kwakasindimara, Red Army yakakwira makiromita gumi nemashanu chete. Uye kurasikirwa kwake kwakakosha.
  Ndege gumi nembiri dzechirungu dzakabhururuka pamusoro pevasikana vaive vakazvivharira; vangangove vasina chavakaona, uye vaive vatotanga kunyangarika nepamusoro pedenga, pakangoerekana panzwika ruzha rutsva rwekufungidzira. Madeleine akati:
  - Wese munhu rara pasi uye usafambe!
  Vasikana vakapindwa nechando, vakanga vakamirira chimwe chinhu. Zvino zvitakuriso zvirenje nemarori zvakaonekwa kubva kuseri kwedune. Tichitarisa nekugadzirwa, inogadzirwa muEngland neAmerica. Vakafamba zvishoma nezvishoma vakananga kuguta guru reTunisia. Madeleine akambovhiringika. Akatenda kuti mutsara wepamberi wakanga uchiri kure, izvo zvaireva kuti maBritish aisazova nenguva yekuonekwa. Kana kuti, havafanirwe kuoneka. Uye pano mbiru yose iri kumhanya. Kunyangwe, pamwe, isingasviki battalion... Ndivanaani, boka rehondo, rakanzvenga magwenga enzvimbo isingaenderere mberi, rinoda kutenderera kumashure. Zvinoita sezvine musoro, kunyangwe nehunyanzvi hwekuita zviri nyore kuona mugwenga. Chero zvazvingaitika, iwe unofanirwa kuita redhiyo kushamwari dzako, asi kwete kuvhura moto. Uyezve, kune zana chete, uye kune vanopfuura mazana matatu eBritish!
  Gerda akazevezera kuna Charlotte:
  - Aya ndiwo maChirungu! Aka ndekekutanga kuvaona vari pedyo kudaro!
  Shamwari ine bvudzi dzvuku, zvakare yakavhunduka, yakapindura:
  - Hapana chino shamisira! Uye pakati pavo pane vatema vakawanda!
  Zvechokwadi, hafu yeChirungu yaiva yevatema. Uye mbiru yakafamba zvishoma nezvishoma, uye vatema vakanga vachiri kuchema ... Vakanga vachiswedera pedyo ...
  Apa tsinga dzemumwe wevasikana dzakatadza kumira nazvo, akabva aridza pfuti. Panguva imwecheteyo, varwi vese vakavhura moto, uye Madeleine akabhowekana.
  - Moto!
  MaRungu akati wandei akachekwa kamwe chete, imwe yerori yakabva yabvira moto. Vamwe vese veBritish vakavhura moto zvisina tsarukano. Madeleine, achibata nguva, akadanidzira:
  - Kanda magirinedhi anogumbura pamwechete!
  Vasikana vanobva kuElite SS battalion "She-Wolf" vanokanda magirinedhi kure uye nenzira kwayo. Uye kuti vakadzidziswa kubva paudiki, uye vakavewo nehunyanzvi hunyanzvi. Apa ndipo paunenge uchidzidzira neelectric shock, unombononoka nekukanda uye unovhunduka. Gerda naCharlotte vakakandawo zvipo zvavo. Uye maBritish ari musoro pamusoro pezvitsitsinho uye kumusoro ... Zvinonakidza. Vanopfura zvisina tsarukano, uye vatema vachiri kupopota nemutauro usinganzwisisike. Iwo zvechokwadi scumbags ...
  Uye Gerda anopfura nekukanda, achiimbawo:
  -Kune hope dzinotyisa muvadzidzi veSS! Kusvetuka kumwe - kurova kumwe! Isu tiri mapere - nzira yedu iri nyore! Hatidi kudhonza mboro yemboro!
  Charlotte anopopotawo achipindura. Mabara akapfurwa naye anotsemura dehenya racho kuita zvidimbu zvidimbu. Uye ipapo vanobvisa maziso avo. Apa mumwe murume mutema aitya achibaya mumwe wake mutsvuku parutivi nebayonet. Achapfira ropa mukupindura. Charlotte anoimba pamwe chete:
  - Ngirozi dzenyeredzi rima gehena! Zvinoita sokuti zvinhu zvose zviri muchadenga zvichaparadzwa! Iwe unofanirwa kubhururuka mudenga senge falcon inokurumidza! Kudzivirira mweya kubva mukuparadzwa!
  VaBritish vanoita zvisina kurongeka, vazhinji vacho varwi vekoloni: vatema nemaIndia, maArabu. Vanogona kudonha, kutonhora, kana, pane zvinopesana, vanosvetuka zvakanyanya uye vanotanga kumhanya-mhanya semhare dzinopenga. Nekudaro, vasikana vanopfura nemazvo, uye kunyangwe magirinedhi asingabhururuke kure, zvimedu zvakakora! Patova nevavengi vashoma vasara. Madeleine anozhambatata muChirungu, izwi rake rinonzwika zvekuti hautomboda megaphone:
  -Kupira uye isu tichachengetedza hupenyu hwako! Mukutapwa iwe uchava nezvokudya zvakanaka, waini uye zvepabonde!
  Yakashanda ipapo uye kana vangosiya ... Maoko kumusoro uye...
  vakaunganidza vasungwa makumi mashanu, hafu yavo vakakuvadzwa. Madeleine akati:
  - Pedzisa vakakuvara!
  "Mapere" akapfura mabara nenzira isina kufanira mutembere dzaavo vakanga vasingagoni kumira netsoka dzavo, uye vamwe vose vakatakurwa mumotokari ndokuendeswa kunzvimbo yaiva pedyo.
  Mushure mejecha rinopisa rerenje, tsoka dzaGerda dzisina makumbo dzinofara zvikuru kunzwa rabha yakapfava. Anotochema achifara... Marori eAmerica akanyatsogadzikana uye haazununguki panguva yerwendo. Vakunda, vasikana vanofara. Charlotte akabvunza Gerda:
  - Wakauraya vangani?
  Musikana akakwenya mapendekete ake achishamisika:
  - Kusaziva? Handisi ndoga ndakapfura ... Asi ndinofunga kuti paiva nevakawanda!
  Charlotte akaverenga:
  - Kune zana redu, akauraya vanenge mazana matatu, zvinoreva vatatu pahama, ndiko kuti, pahanzvadzi! Kutanga kunoshamisa kwehondo!
  Gerda akasimudza ruoko rwake zvisina basa:
  - Izvi hazvina kukosha kwandiri! Chinhu chikuru ndechekuti hapana kana shamwari imwe chete yakafa. Kunyange zvazvo izvi, zvechokwadi, nhamba, mazana matatu vavengi vakaparadzwa, uye kurutivi rwedu chete varwi vaviri mhumhi vakakuvadzwa zvishoma. Ndinotoshamisika kuti hatisati takunda Africa zvachose, nevarwi vakadai.
  Charlotte akabva aparadza mafungiro:
  - Zvakanaka, takarasikirwa nevarwi ava vasina kunaka mune gumi nemasere!
  Gerda nehasha akadzungudza musoro wake wakanaka, sekunge akafukidzwa nechando cheGore Idzva:
  - Izvi imhaka yekunyengera! Asi kutaura idi, takanga tava pedyo zvikuru kupfuura nakare kose kukukunda uye ikoku kwakanga kuri pachena kumunhu ari wose asiri bofu! Maiwe, takavhiringwa!
  Charlotte akabvuma, achikwenya kuseri kwenzeve yake yekuruboshwe nezvigunwe zvake zvisina makumbo:
  - Ehe, kutengesa, kuparadza, mediocrity yemauto ... Asi takanga tichiri kutyora vaRussia, tichivamanikidza kukanda mapfumo pasi muna 1918! O, zvingava zvakanaka kutora kufamba kuburikidza ne expanses yeRussia, inotonhorera ipapo, asi pano inopisa!
  Gerda akaseka nemufaro:
  - Asi muRussia kune chando chakanyanya kudaro ... Asi pandakamhanya ndisina shangu muchando mumakomo, ndinoziva kuti kutambudzwa chii.
  Charlotte akaburitsa mazino ake:
  - Little Gerda anomhanya asina shangu muchando chinopisa ... Izvi zvinofananidzira, sekunge mune ngano ... Ngano pamusoro peakachena, achiri mwana uye asina udyire zvachose ...
  Gerda akachonya nemufaro kushamwari yake:
  - Zvakaita sekuti tinofanira kuenda kuFuhrer?
  Charlotte akasimbisa:
  - Kunenge! Tiri kungotyaira, kwete kumhanya tisina shangu mujecha remugwenga rinopisa. Uye kunyange mushure mekukunda.
  Murume mutema akasungwa akazevezera muchiGerman:
  - Ngirozi dzinotyisa, ndakagadzirira kukushandira! Iwe uri mwarikadzi, ndiri muranda wako!
  Charlotte akapuruzira bvudzi remusungwa dema rakamonana netsoka yake yakati bvuu:
  - Imi vatema matova varanda pachisikigo! Izvi, hongu, kune rumwe rutivi zvakanaka, mumwe munhu anofanira kushanda nesimba kubva mambakwedza kusvika manheru, kuita basa rakaderera ... Asi muranda nehunhu hwake, nehunhu hwake hwakaipa, mutengesi uye haagone kuvimbwa nechombo. . Isu maGerman, isu, tisu nyika ine tsika uye yakarongeka zvakanyanya paPasi. Rudzi rukuru rwevarwi, uye hazvisi pasina chikonzero kuti mauto eGermany akashanda mumauto ose eEurope uye kunyange muRussia, kazhinji munzvimbo dzekuraira!
  Gerda akati nehasha:
  - Hongu, iwe uchatishandira senhapwa. Tine manejimendi akakosha evatema. Uye ikozvino chaunofanira kuita ...
  Charlotte akapa zano:
  - Ngaatsvode tsoka dzedu. Mushure mezvose, zvichatinakira, uye Niger anozvinyadzisa.
  Gerda akadzungudza musoro zvine simba:
  "Handizive kuti uri sei, asi zvinosemesa kana ganda reAryan rakachena richibata miromo yeNiger inonhuwa." Saka...
  Charlotte haana kubvumirana nazvo:
  - Kwete saizvozvo! Pane kudaro, ndingadai ndakazvifarira. Zvakanaka tarisa...
  Runako rwutsvuku rwakatsvukisa moto rwakakanda gumbo rake kumurume mutema. Akatanga kutsvoda nechido minwe mirefu, yakatsetseka, yakatsetseka yamwarikadzi. Uye musikana aingonyemwerera zvinyoro-nyoro mukupindura, miromo mikobvu yemurume mutema ichikwenya ganda rake rakatsvuka. Rurimi rwemusungwa rwakamhanya pamusoro petsoka yemusikana, ine huruva zvishoma. Zvichiri zvakanaka kana iwe uchinyadzisa murume akasimba, anenge mamita maviri.
  Gerda akashamisika:
  - Zvinoshamisa, asi haunzwe kusemeswa?
  Charlotte akanyemwerera:
  - Kwete saizvozvo! Nei ndichifanira kusemeswa?
  Gerda akasarudza kuramba akanyarara: nei achifanira kupindira munyaya dzeshamwari yake? Zvechokwadi, vakakurira kuti mukadzi wechiGermany haafaniri kungova murwi chete, asiwo mudzimai ane rudo, munyoro uye amai vane utano. Asi iye pachake haasati afunga nezvevakomana, pamwe nekuda kwesimba rinorema remuviri, kana kuti haasati awana mudiwa wake. Nekudaro, Charlotte anoita kunge aneta nazvo. Akarova murume mutema mumhuno negumbo, zvekuti mhino yake yakatanga kuyerera ndokuti kuna Gerda:
  - Pamwe tinogona kuimba?
  Gerda akabva ati:
  - Chokwadi, tichaimba! Zvikasadaro zvinova zvinosuwisa!
  Vasikana vakatanga kuimba, shamwari dzavo dzichipindawo zvekuti rwiyo rwakayerera semapopoma emvura:
  Ini nemudiwa wangu tiri kuenda kunze kwesango,
  Kuvanza kusuruvara kusiri kwepasi!
  Uye kutonhora, kupisa, kutonhora,
  Vavariro yakaputsika yakabaya!
  
  Tsoka dzakashama muchando.
  Vasikana vari kuchena!
  Madutu akaipa anoomba semhumhi,
  Kuvhiringidza mapoka eshiri!
  
  Asi musikana haazivi kutya
  Murwi ane simba!
  Hembe yaingovhara nyama,
  Tichakunda zvechokwadi!
  
  Murwi wedu ndiye ane ruzivo zvakanyanya,
  Iwe haugone kuipeta nesando!
  Apa maple ari kufamba zvinyoro nyoro,
  Snowflakes inowira pachipfuva chako!
  
  Haisi tsika yedu kutya,
  Usatya kubvunda nechando!
  Mudzivisi akakora nomutsipa wenzombe;
  Inonamira uye inosemesa senamo!
  
  Vanhu vane simba rakadaro
  Chii chakaitwa netsika inoyera!
  Kwatiri zvese kutenda nemasikirwo.
  Mhedzisiro ichave inokunda!
  
  Kristu Anofuridzira Nyika Yebaba,
  Anotiudza kuti tirwe kusvika kumagumo!
  Kuti nyika ive paradhiso,
  Mwoyo yese ichashinga!
  
  Vanhu vachakurumidza kufara
  Rega hupenyu huve muchinjikwa unorema pane dzimwe nguva!
  Mabara anouraya zvakaipisisa
  Asi uya akadonha atomuka!
  
  Sainzi inotipa kusafa,
  Uye pfungwa dzevakawa dzichadzorerwa pabasa!
  Asi kana isu tikabuda, nditende,
  Muvengi achabva akanganisa zvibodzwa!
  
  Naizvozvo, nyengeterai kuna Mwari,
  Hapana chikonzero chekukanganisa, iva neusimbe!
  Mutongi Wemasimbaose ane utsinye,
  Zvirinani zvinogona kubatsira dzimwe nguva!
  
  Nyika yaamai inodiwa kwandiri,
  Tsvene, nyika yakachenjera!
  Mutungamiriri wedu, batai matomu zvakasimba,
  Nyika yeBaba inozvarwa kuti itumbuke!
  Vasikana kubva kuElite SS battalion "She-Wolf" vakaimba zvinoyevedza, uye mazwi aive nemweya. Kazhinji, pane stereotype yekuti murume weSS anoreva muurayi! Asi ichocho hachisi chokwadi. Paiva, hongu, zvikwata zvechirango zvakakosha, kazhinji sechikamu chezvikamu zvekuchengetedza izvo zvaiita mabasa anokosha, asi mapoka akawanda eSS aingova varindi vepamusoro veWehrmacht. Kazhinji, zvinofanirwa kutaurwa kuti dzvuku, propaganda yehudzvanyiriri haisi iyo yakavimbika sosi yeruzivo nezve Hondo Yenyika Yechipiri. Mushure mezvose, zviri pachena kuti vatungamiriri vemakomunisti veAgitprop vaisagona kubatsira asi kuve vasina rusaruro uye vanovhara zviitiko zvine chinangwa. Saka, zvakaoma zvakavimbika kutonga paive nechokwadi chechokwadi nezvehutsinye hwevaNazi, uye pakanga paine ngano. Chero zvazvingava, avo vakanyatsobatanidzwa mukutsvakurudza kwezvakaitika kare vanomanikidzwa kubvuma kuti haasi murwi wese weSS muurayi uye chikara. Uyezve, pamberi kurwisa USSR; MaNazi aiwanzoita zvekushivirira munzvimbo dzakagarwa; Zvitubu zvekuMadokero hazviratidzi hutsinye hwakawanda kana kutsiva.
  Uye zvino vasikana vakabatsira vasungwa kubuda mumotokari; vakabhabhadzira mapendekete akafara evarume vanotya nenzira youshamwari. Mushure mezvo vasikana vakakokwa kuti vazorodze ...
  Zvokudya zvemasikati zvakanga zvine mwero, asi mbizi yakapfurwa mugwenga uye musikana mumwe nomumwe akawana kebab yakabikwa mumutauro wechiArab. Kazhinji, maArabu, kunyanya kunze, vaiva neushamwari uye avo vaiziva chiGermany vakatoedza kuseka kana kunyatsorova makumbo evasikana.
  Gerda akasundidzira muArab uya anonamira kure ndokuti:
  - Handisi iwe!
  Charlotte akatevera zvinotevera:
  - Zvitore iwe imba yevakadzi!
  Gerda akanyemwerera ndokuti:
  - Asi ndiudze, Charlotte, waizoita sei kana ukava mudzimai waSultan?
  Shamwari ine vhudzi dzvuku akataura zvisina chokwadi:
  - Izvi chaizvoizvo mufaro unokakavadzana ... Kunyange zvazvo zvichienderana nemudzimai wa sultan upi. Kana Humambo hweOttoman hukuru hwakanga huri mukukura kwayo, zvino ... Zvingave zvakanaka kwazvo ... ndaizogadzirisa uto reTurkey, kuvandudza zvombo ... Uye zvichida kutanga ndaizotarisa kumabvazuva.
  Gerda akabvuma kuti:
  - Rudyi! Asi zvinonyadzisa kuTurkey kuti kunyangwe mukufamba kwayo yaisakwanisa kukunda Iran. Izvi zvaiva zvechokwadi, kunyanya sezvo uto rePezhiya rakanga rakadzokera shure. Ndinoshamisika, Great Fuhrer, isarudzo ipi yaachaita: kukunda Turkey, kana kumubatanidza mumubatanidzwa wake, achikanda maOttomans pfupa, kusanganisira dzimwe dzisiri dzakakosha nyika dzeIran?
  Charlotte akakwenya mapendekete ake mukuvhiringidzika.
  - Kusaziva! Muchokwadi, munguva pfupi yapfuura kwave nerunyerekupe rwekuti ticharwisa USSR ... Vanoti hupfumi hweRussia uye nyika dzakapfuma dzeUkraine hazvidiwi chaizvo!
  Gerda akatora kapu yetii nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka uye, noungwaru, akaisimudza kuchirebvu chake, achidurura mvura yebrown mukati make. Panguva imwecheteyo, musikana akakwanisa kutaura:
  - Ukraine ine nyika dzakapfuma kwazvo, dzakapfuma. Pasi pehutungamiriri hwakachenjera hweGermany, uye netsika dzedu dzepamusoro dzekurima, vachagadzira goho rekodhi. Uye ipapo chingwa chedu chichava chakachipa kupfuura mvura. Uye izvi zvichave zvekubatsira veUkraine ivo pachavo, nekuti hurumende yeSoviet iri kungovabira, ichivamanikidza kuti vafe nenzara!
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Tichadzidzisa maSlav aya tsika dzedu huru dzechiGerman! Ngativajekesere!
  Apa nhaurirano yakakanganiswa nemhere mhere, nguva yekuzorora yakanga yakwana.
  Asi mushure mekudya kwemasikati vasikana vakarongwa zvakare uye vakamanikidzwa kufamba nemugwenga. Mushure mekudya zvakanga zvakaoma kumhanya uye vasikana vakatombochema zvishoma kusvikira, zvisinei, miviri yavo yadziya. Uye saka vakamhanya sejerboas.
  Iyi ihondo chaiyo ... Uye Africa inova Germany ... Uye iyo Soviet-German kumberi ...
  Munguva yechando, Red Army zvakare yakaenda kunogumbura. Kune hondo dzakasindimara dziri kuitika.
  Christina, Magda, Margaret naShella vanorwa muPanther. Motokari, kunyange zvazvo isina kunaka, ine pfuti inopfura-pfura, inomhanya-mhanya, uye ine nhumbi dzokurwa nadzo dzokumberi dzakanaka.
  Vasikana veGermany havana shangu uye mune bikinis, pasinei nechando. Uye vanoita hondo inochinjika.
  Apa Christina anoridza pfuti... Goko rinorova turret yeT-34-76 ndokuibaya. Tangi yeSoviet inomira, yakapfurwa pasi.
  Vasikana vari kupopota nepamusoro pemapapu avo:
  - Yedu yakatora!
  Magda anobva apfura. Runako nebvudzi regoridhe rakarovawo.
  Hongu, saka mhirizhonga yevane makumi matatu nevana yakabvaruka.
  Vasikana vetigress vanochinjana kupfura. Uye nemazvo chaizvo. Saka vakarova rimwe tangi reSoviet.
  Margaret akazotevera. Uye yakarova SU-76 self-propelled pfuti. Deftly banged. Uye akaimba:
  - Yedu gehena Germany yakasimba, inodzivirira nyika!
  Uye rurimi rucharatidza sei!
  Akabva arova Shell necannon. Rova tangi yeSoviet KV-1S. Musikana wacho akaitawo basa rakanaka.
  Hongu, varwi vana mubhikini vari kurwisana uye havatyi kutonhora. Pashure pokunge vakadzi vatanga kurwa, zvinhu zvakafamba zviri nani zvikuru nokuda kweThird Reich.
  Heano vatyairi vendege Albina naAlvina mudenga. Vose vakanaka vari mubhikini uye vasina shangu. Vanorwa paFocke-Wulfs. Uye iyi imotokari yakakomba zvikuru.
  Albina, achiridza pfuti dzemhepo, anoti:
  - Active croquet! Usademba mazwi!
  Uye achapenya sei nenyemwerero inofadza! Uye achapfura ndege mbiri dzeSoviet kamwechete.
  Alvina akachekawo kusvika vatatu nemapfuti emhepo uye akarira:
  - Kupinda kwangu kuchave kunouraya uye matte!
  Mushure mezvo musikana akaburitsa mazino ake uye achiratidza mazino ake! Ane runako, uye azere nerunako runoshamisa.
  Albina anodimbura imwe ndege yeYak-9 ndokuridza mhere:
  - Sei vatyairi veSoviet vachidiwa?
  Alvina anopfura pasi LAGG-5 uye nechivimbo anoti:
  - Kuti isu maGerman titore mabhiri!
  Vasikana vaviri vakanaka. Vakatanga sei kuzviunganidzira mibairo. Iwe haugone kupikisana nerunako rwakadai. Vanopfura ndege vobudisa mazino avo.
  Uye chakavanzika chikuru ndechekuti mukutonhora, vasikana vanoda kuve vasina shangu uye mune bikini. Ipapo mabhiri achauya ega.
  Uye usambopfeka. Zunza chipfuva chako chakashama, uye uchagara uchiremekedzwa!
  Albina akatema imwe ndege yeRed Army ndokuimba:
  - Mukukwirira kukuru uye stellar kuchena!
  Iye akachonya, achikwakuka, akakwenya tsoka dzake, achiomba.
  - Mugungwa mafungu uye hasha moto! Uye mumoto wehasha nehasha!
  Uye zvakare musikana anopfura pasi ndege nenzira ine simba.
  Uye ipapo Alvina anorwisa muvengi. Anozviita ari pakona, anobudisa mazino ake uye anoshinyira:
  - Ndichave shasha yepasirese!
  Uye zvakare motokari inorohwa nemusikana inodonha. Ehe, iyo Red Army inoiwana yakaipa kwazvo.
  Uye Albina anodzvova nekunakidzwa kwemusango.
  - Ini ndiri zvino muurayi, kwete mutyairi wendege!
  Inopfura imwe ndege yeSoviet uye inoridza muridzo:
  - Ini ndinokotama pamusoro pekuona uye zvombo zvinokandwa zviri kumhanyira kune chinangwa, kune imwezve nzira pamberi!
  Murwi anoita zvehasha zvakanyanya.
  Apa vasikana vese vari kurwisa vavariro dzepasi. Albina anorova makumi matatu nevana uye anoridza mhere:
  - Uku ndiko kuchava kuguma!
  Alvina anorova SU-76 uye anozevezera:
  - Kusvikira kuparadzwa kwakakwana!
  Uye anozunza sei tsoka yake isina chinhu!
  Munguva yechando, Red Army yakanga isingakwanisi kubudirira kubudirira. Chete munharaunda yeRzhev vakakwanisa kuita wedge shoma, asi nekuunza matura, maGerman akadzoreredza mamiriro acho. MaKrauts akasimba chaizvo.
  Uye muna Chivabvu 1944, vazadza mauto avo nematangi matsva, kusanganisira yakawedzera uye yakachengetedzwa zvirinani Panther-2, vakaenderera mberi nekurwisa munzvimbo yeKursk neRostov-on-Don.
  Zvinhu zvese zvaisazonyanya kushata kudai nhamba huru yemaArabu nevatema vasina kutora chikamu mukurwisa. Uye zvinonyanya kukosha, Türkiye akapindawo muhondo. Saka mamiriro ezvinhu ava kutyisa zvakanyanya.
  Uye iyo Red Army, ichitambura kurasikirwa kukuru, yakadzokera pamberi pemasimba epamusoro eWehrmacht.
  Asi vasikana vatanhatu vakashinga, vakatungamirirwa naAlenka, vakarwa zvakasimba nevaKrauts. Uye masimba acho akanga asina kuenzana zvakajeka.
  Alenka akarwira Kursk, iyo yakaparadzwa nevaNazi. Runako rwekupererwa akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokurira:
  - Kubwinya kuna Rus 'uye yedu inodiwa bato!
  Ipapo Natasha akaburitsa girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuridza muridzo:
  - Isu tinotarisira musikana asina shangu!
  Mushure mezvo, Anyuta akatumirawo chipo cherufu nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, ndokuoma:
  - Ichava kurova kunoshamisa!
  Augustine anebvudzi dzvuku akatora ndokutumira chipo chekuparadza negumbo rake rezasi rakashama ndokuridza mhere:
  -Kunongedzera radar mudenga!
  Uye ipapo Maria ane bvudzi regoridhe akapa rufu kune vaNazi nemakumbo ake asina chinhu.
  Uye akaimba:
  - MuMadagascar, mugwenga uye Sahara! Aive kwese kwese, akaona nyika!
  Uye ipapo Marusya anokanda boka rezvitsiga zvetsoka dzake uye anoimba:
  - MuFinland, Greece, uye muAustralia, Sweden, ivo vachakuudza kuti hapachina vasikana vakanaka kupfuura ava!
  Hongu, vasikana vatanhatu vakarwa zvakanaka kwazvo. Asi maKrauts achiri kutora Kursk ...
  Aiwa, haugoni kudzivisa masimba makuru akadaro. VaFascist vari kusindimara.
  Uye kugadzirira kwezvikara kunorevei?
  Adolf Hitler aingopenga chete: kunzwa semudzvinyiriri chaiye, uyo anoteerera uye anodedera. Hongu, kana iwe uchida kubudirira kwaStalin, saka iwe unoda kufanana naStalin, usina tsitsi uye uchikumbira kune vamwe uye iwe pachako (ndizvo chaizvo zvakafunga Joseph Vissarionovich nenzira iyi!). Ikozvino kubira kwave kwakanaka uye mota ichatanga kufamba. Kazhinji, Germany, ichifunga nezvema satellites, ine mukana wakakura pamusoro peUSSR muhuwandu hwemidziyo yeindasitiri, muvashandi vanokwanisa uye muhuwandu hwemainjiniya pamatanho ese. Ichi ichokwadi, asi kugadzirwa kwezvombo hakusati kwasvika padanho! Germany yakasara kumashure kweUSSR muhondo yese, kunyangwe kuparadzwa kwese muRussia. Uye kubva chii? Zvechokwadi, nekuda kweimwe mhirizhonga yakatonga mumadhipatimendi akasiyana-siyana uye, kunyanya mumhizha yemauto. Mukuwedzera, kushayikwa kwezvinhu zvakasvibirira, pamwe nekusakoshesa kukwanisa kwemuvengi, kwakaita basa rakaipa. Kunyanya, muna 1940, kugadzirwa kwezvombo muGermany kwaive kwakaderera kupfuura muna 1939 (kana tikafunga nezvehuwandu hunosanganisira zvombo), uye izvi pasinei nokuti hondo yakanga yatotanga, uye Third Reich yakatora nzvimbo dzakakura dzine hombe. matura ekugona kugadzira. Eya, chii chatinogona kutaura pamusoro pemano esangano aHitler? Kwete zvakanyanya, akapenya muindasitiri yemauto.
  The Fuhrer akazivisa mukutaura kwenguva refu:
  - Munyaya yekutarisa ndege, masimba ekukurumidzira anopihwa Sauer. Iye anonyatso tarisisa huwandu hwemidziyo inogadzirwa, uye, zvisinganyanyi kukosha, kunaka. Mukuwedzera, vazhinji veshamwari dzako Goering, kunyangwe vaimbove maece akanaka, havagone basa rehutungamiriri. Haasi wese musoja akanaka ariwo mukuru akatanhamara, saka pachinzvimbo chaEric akarembera, iyo tekinoroji nzvimbo inotungamirwa nemunhu anobva pakati penyanzvi dzemabhizinesi anokwanisa kugadzirisa uye kugadzirira zvakare mauto endege. Mushure mezvose, Britain haina kurara, iri kuwedzera huwandu uye kunaka kwemauto ayo, uye kunyanya kubhururuka kwayo. Isu tinofanirwa kuve misoro miviri pamberi pemuvengi, gumi nemaviri nhanho, zvikasadaro ticharasikirwa zvachose ukuru hwedu pamusoro pemuvengi. Naizvozvo, nhanho dzemhando yepamusoro dzinodiwa.
  Goering akapindura achitya:
  - Shamwari dzangu, vanhu vakapupurirwa vakaratidza kugona kwavo kurwa uye hunyanzvi.
  Mudzvanyiriri aive nemweya akatsamwa.
  - Kana kuti pamwe ini, mumaonero ako, ndakanganwa kuti ndiani akarasikirwa neHondo yeBritain? Kana kuti ndiani akatadza chirongwa chemakore mana chekusimudzira hupfumi hwenyika. Kana kuti iwewo unoda kurohwa neshamhu, uye kunyange pachena. Saka vhara muromo wako unyarare usati wazviroverera padanda!
  Goering akatotsikitsira pasi nekutya. Maiwe, iyo Fuhrer haifanirwe kuita zvekutamba nayo. Ipapo ruzha rwakanzwika zvakare, uye imwe jeti yeME-262 yakasimuka ichipinda mudenga. Mota iyi yaive hombe uye yaive nema engine maviri. Mapapiro akatsvairwa zvishoma, murwi wacho pachawo anotaridzika kutyisa. Hunhu hwayo hwekumhanya, hwa1941, hunowanzo hunhu, uye kunyangwe nemayero enyika ivo vari kutyora-rekodha. Ichokwadi, muchina wacho hausati wanyatsovimbika uye unoda debugging. Mudzvinyiriri wefascist, zvisinei, akatopa maitiro evatsva, varwi vepamusoro ... Iyo ME-262 inorema kupfuura matani matanhatu, izvo zvinoreva kuti pane zvimwe zvakawandisa. Ndege yekurwira inofanirwa kunge iri diki, yakachipa uye inomhanya. Panyaya iyi, ME-163 inogona kunge yakanaka, asi injini yeroketi yakamanikidzwa uye inoshanda chete kwemaminitsi matanhatu (kana kuti, icharamba ichishanda!), Zvinoreva kuti huwandu huri mukati memakiromita zana emakiromita. . SeBlitz-style bhomba kana murwi wekuvharidzira kurwiswa kweArmada kuEngland, ndizvozvo, hazvina kukodzera.
  Asi iyo ME-262 inogona kutakura toni yemabhomba, kureva, zvakanyanya sePe-2, ndege yepamberi yeSoviet. Ndokureva, mhinduro yakanakisa zvese zvekutsvaira kwevarwi uye nekutsigira mauto. Nekudaro, wadii kugadzira murwi muchimiro cheComet ME-163, asi pasina injini yeroketi, asi ine turbojet injini? Vakaedza kuvandudza "Comet" uye vakaita sekuwedzera nguva yekubhururuka kusvika kumaminitsi e15 (iyi nhanho inosvika makiromita 300), iyo inowanzogamuchirwa kuHondo yeBritain. London inogona kusvikwa kubva kuNormandy ... Kunyangwe zvisiri zvese zviri pachena, iwe unofanirwawo kuibhomba uye kudzoka, uye maminetsi gumi nemashanu akange asina kukurumidza kudaro. Mune ramangwana, rocket uye jet fighters zvakazivikanwa semagumo akafa mukubhururuka. Asi dhizaini ye "Comet" inonakidza kwazvo, nehukuru hwayo uye kureruka, izvo zvinoreva kuti yakachipa uye inofambiswa.
  Uye zvakare, kune zvakare anovimbisa varwi vanorema kazhinji 800 makirogiramu, ma glider ayo anogona kushandiswa muhondo dzemhepo. Ichokwadi, nekuda kwehuwandu hwavo hupfupi, ndege dziri pavari dzinogona kungoitwa muhondo dzekudzivirira, kana kuendeswa kuLondon pa ... Kutakura, uye wozobata vatyairi vadzoke. Unofanira kufunga nezvazvo pano. Munhoroondo chaiyo, vafambisi havana kumbova nenguva yekurwa, uye nekuda kwechimwe chikonzero muKorea, vakuru veSoviet ndege havana kutya kuedza iyi pfungwa. Kazhinji, hazvina kusuruvara, asi munguva yeHondo yeKorea, mutyairi weAmerica ndiye akatanga kutora kukunda. Saka maYankee haafaniri kurerutswa.
  Mushure mokunge ndege yapera, mumwe musikana wechidiki ane bvudzi rakanaka akasvetuka kubva mubhokisi uye akamhanyira kuFuhrer nekumhanya kwakakwana.
  MuNazi wekutanga akatambanudza ruoko rwake kwaari kuti amutsvode. Chii chakanaka kana vasikana vachikuda, uye iyo Fuhrer, inoratidzika, inonamatwa nemoyo wese nevese maGerman, kana kuti, vangangoita vese kunze kwevashoma vasungwa mumusasa wevasungwa. Mutyairi wendege akati nechido:
  - Iyi ingori ndege yakanakisa, ine kumhanya uye simba rakadaro. Ngatidamburei vana veshumba nepakati sebhodhoro remvura inopisa kubva kune mumwe!
  The Fuhrer yakabvumira mafungiro emusikana:
  - Zvechokwadi, tichabvarura, asi ... Kugadzirisa muchina kunofanira kuitwa nekukurumidza, uye izvi zvinonyanya kushanda kune motors. Pano, hongu, matanho makuru achadiwa kuti avandudze, asi kana chero chinhu icho mutungamiri-mugadziri achabatsira!
  Vanhu vese vakahukura pamwe chete:
  - Kubwinya kune mukuru Fuhrer! Dai Providence atibatsira!
  Rwiyo rweTatu Reich rwakatanga kutamba uye koramu yevadiki varwi kubva kuHitler Jugent yakaenderera mberi. Vakomana kubva pamakore gumi nemana kusvika gumi nemanomwe ekuberekwa vakafora kuenda kudhiramu mune zvakakosha. Zvino chinhu chinonyanya kufadza chakaitika: vasikana vechidiki kubva kuGerman Women's Union vakafora. Vaive vakapfeka masiketi mapfupi, kushama, tsoka dzakashama dzetsvarakadenga dzaikwezva maziso evarume. Vasikana vakaedza kusimudza makumbo avo kumusoro, asi panguva imwe chete vakadhonza zvigunwe zvavo kumashure uye vakanyatsoisa zvitsitsinho zvavo. Kuona kunonakidza kwevakanaka vane zvimiro zvisina kunaka ... Zviso zvakanga zvakasiyana chaizvo uye vamwe vevaFascist vechidiki vakanga vasina kunaka, vanenge varume, uye ivo vakavakanganisawo. Kunyanya pavakaunza tsiye dzavo pamwechete.
  Esthete Adolf akati:
  - Izvo zvinodikanwa kuti vakomana nevasikana vagamuchire kudzidziswa kwemuviri pamwero mukuru. Uye ndinoziva kuti zvakawanda zviri kuitwa panyaya iyi, kunyanya muJungfolk, asi chinodiwa kubatanidzwa uye kutorwa kwenzira dzeSpartan. Zvechokwadi, kunze kwekukurudzira kuba ... Vakomana nevasikana vedu vanofanira kukura kuva vanhu vane tsika uye panguva imwe chete vanhu vasina tsitsi.
  Supreme Commander vakambomira. Vakuru vemauto vakanga vakanyarara, zvichida vachitya kuramba, asi vaisada kusimbisa zvaiva pachena. The Fuhrer akaenderera mberi achiti:
  - Hondo haisi jee, asi hutsinye kune vavengi hunofanirwa kusanganiswa nekubatsirana uye pfungwa yehama kune shamwari. Izvi ndizvo zvatinofanira kupinza mumunhu wese... Mukuru mutsva haana tsitsi kune vamwe, asi zvakatonyanya anofanira kunge asina tsitsi kwaari. Nokuti kuderera kunofanira kutanga kubviswa mumweya womunhu, uye ipapo muviri womunhu usina simba uchasimuka!
  Imwe kumbomira ... Vakuru vemauto nevagadziri vakangoerekana vaona ndokutanga kuombera nesimba. The Fuhrer airatidza kufara:
  - Izvi zviri nani, asi ikozvino ndinoda kuona kutevedzera kurwa kwemhepo. Zvinotyisa uye zvinoparadza zvese...
  Heinkel achitya akabvunza:
  - Nezvombo zvehupenyu kana mabhomba, Fuhrer wangu?
  Nhamba yekutanga yeNazi yakagutsurira musoro:
  - Ehe, pamwe nevanorwa. Uye zvakare, ini ndoda kufunga nezve mhedzisiro yeiyo ejection mudziyo. Mushure mezvose, uri kushanda pairi ... - The Fuhrer akazunungusa zvibhakera zvake. - Kana, pakupedzisira, ichave yakagadzirira uye kuiswa mukugadzirwa kwakawanda. Mushure mezvose, mutyairi ane ruzivo mutyairi wendege ane ruzivo anofanira kuchengetedzwa kuhondo dzemangwana!
  Iyo Fuhrer-Terminator zvakadaro yakasarudza kuratidza vagadziri imwe yemazuva ano dhizaini yemuchina ejection. Iyi sisitimu inofanirwa kuve isinganyanyi kuomesesa, iri nyore uye yakareruka. Zvakanaka, iyo isingadhuri squib, yatove nyanzvi neindasitiri yeGerman, yakanyatsokodzera chinangwa ichi.
  Dhiagiramu yaifanira kudhirowa pakufamba, asi Hitler aive nyanzvi yemifananidzo, uye akadhirowa zvakajeka, nekukurumidza, mitsetse yedhayagiramu uye kutendeuka kwaive kwakajeka uye kwakajeka pasina chero vatongi kana kambasi. The hit-and-miss Terminator akafunga kuti zvaishamisa, hongu, kuti maGermany, ane, kazhinji, ane simba uye kusvika pamwero wakati mafungiro epamusoro seNational Socialism uye hurongwa hwehudzvanyiriri, akadurura hondo kuvaRussia. Zvichida izvi zvinokonzerwa nekuti mauto eRussia akanga akasimba uye akasimba kupfuura eGermany uye akadzidza kurwa nekukurumidza.
  Muzhinji, kana iwe ukatarisa nzira yehondo yose, ipapo maRussia, kana kuti mauto eSoviet, akadzidza kurwa, asi maGermany akaita seakakanganwa sei ... Murairo wavo wakaita zvisarudzo pamwero wekutanga. -graders, uye zvichida kunyange yakaderera kana wekutanga-giredhi ane ruzivo mukuita mabasa echiuto mune chaiyo-nguva mazano . Uye chokwadi chekuti dzimwe nguva vana vemakore matanhatu vatove nehungwaru kutungamira mauto chaiwo chinhu icho ivo naZhukov naMainstein vanogona kudzidza kubva. Zvisinei, vamwe vatsvakurudzi vanofunga kuti zvose Zhukov naMainstein ndezvepakati. Kune zvakare kupokana maererano nehuwandu hwemidziyo, kunyanya yakatorwa michina yeFrance. Chiyeuchidzo chaHitler (chiyeuchidzo chakanaka, kunyanya paakanga achiri utano!) akaratidza kuti pane 3600 matangi akabatwa akatorwa kubva kuFrench, chimiro chinoshamisa zvikuru ... Mimwe mienzaniso, yakadai seSiS -35, yakanga yakakwirira muzvombo zvavo . iyo T-34 chete mune nhumbi dzokurwa dzemberi. Saka tangi iyi inogona kugadzirwa nyore nyore mumafekitari echiFrench, kunze kwekuti pamwe nekutsiva chombo che47 mm nepfuti refu-yakareba 75 mm. Kutaura zvazviri, kunyange izvi zvingasava zvakakwana. Britain neU.SA zvagara zvichikoshesa zvombo zvehondo zvakanyanya mumatangi avo. Semuenzaniso, makumi mana-matani eChurchill aive nenhumbi dzokurwa dzemamirimita zana nemakumi mashanu nembiri zvichienzaniswa ne120 dze IS-2 heavy tank.
  The Fuhrer akaudza vagadziri chimwe chinhu:
  - Tine matani emhepo akakwana, saka tsvaga imwe yakanakisa modhi yendege uye gadzira maumbirwo akakwenenzverwa, pasina kuunza nyaya kubvunzo dzinodhura, uko maece edu akanakisa anofawo. Semuenzaniso, muenzaniso wemapapiro endege unobhururuka unoshanda zvakanyanya, kunyanya kana ukobvu nemakona ekurerekera zvichigona kuchinjwa. Ini ndatokupa iyo dhizaini, saka iyo isina muswe inofanira kunge yakagadzirira. Inofungidzirwa kuti inomhanya inosvika makiromita 1100 paawa kunyange nejini yeYumo. Saka enda mberi, asi usazvikudza!
  Adolf the misfit akayambirawo makwidziro ekuwedzera kumhanya kwepombi. Akabata kunyomba kwakavanzika mumaonero evagadziri: ko corporal iri nyore yaiziva sei zvakanyanya? Havatendi here munjere dzeFuhrer? Zvakanaka, isu tichazvifunga ... kana kwete, isu hatizozvifungidzire, asi isu ticharatidza kwavari kuti isu takadzidza.
  Izvi zvakateverwa nekudya kwemasikati mumhepo yakachena, vashandikadzi vakaronga matafura nezvigaro. Akanaka... Asi ndedzipi shanduko dzinofanira kuitwa muNational Socialism? Zvakadai sokuderedza nhamba yevavengi zvakanyanya sezvinobvira uye kuita shamwari. Semuyenzaniso, usasimudze nhangemutange yeGerman nguva dzese uye ungatomira kupatsanura vanhu mumakirasi. Zvisinei, kupatsanurwa kwamarudzi kuva marudzi akaderera neaAryan hakusati kwabvumirwa pamutemo. Izvi zvinorerutsa zvinhu. Kazhinji, Hitler akatanga kuparadzwa kukuru kwevaJudha mushure mekurwiswa kweUSSR. Sei angave nemafungiro akadaro? Zvichida aitarisira kuti Zionism yenyika yaizomukomborera nokuda kwehondo neBolshevism, uye West yaizomutsigira. Zvino, apo Britain neUnited States vakati zvakasimba, kwete kune Wehrmacht, Fuhrer akatsamwa? Akatanga here kutsiva vaJudha vaaigona kutaura navo? Hitler, hongu, idiot yekuitisa Holocaust uye nekudaro achizvidza pfungwa yeNational Socialism. Iye zvino mazwi eNazi uye muurayi ave akafanana. Vakawanda vanovhiringidzawo urudzi uye fascism, zvichida nekuda kwezwi rekuti Nazi. Asi ichi hachisi chokwadi zvachose. Fascism, musimboti, haina hukama hwakananga neNational Socialism. Pakati payo, pfungwa yefascism yakasimuka muFrance muzana remakore rechigumi nemapfumbamwe uye ine chirevo chakasiyana zvachose.
  Rudzi rwedzidziso yefascism mushanduro yayo yepakutanga yakasvika pakugadzwa kwemweya wemubatanidzwa, pfungwa yekushamwaridzana pakati pemacapitalist. Mussolini akabva aunza dzidziso dzefascism kumaBlackshirts ake. Eya, vaNazi vakatanga kunzi mafascist nevavengi vavo uye vakwikwidzi vezvematongerwe enyika. Kutaura chokwadi, vaNazi vakaita utsinye, zvokuti fascist iyoyo yakawana revo yakaipa, yakaipa. MuRussia, pane imwe nguva, vezvematongerwo enyika vakawana kumwe kusimuka, kunyanya mukutanga kwemakumi mapfumbamwe, kusvika pakakwirira mu93-94. Ipapo hondo yeChechnya yakatungamirira kukuwedzera kwemanzwiro epacifist munzanga uye kuderera kwechinguva muurudzi. Hondo yeYugoslavia uye kubhomba kweSerbia zvakakonzera kuwedzera kwekanguva kwekuda nyika, asi ipapo kupatsanurwa kwakaitika mubato renyika. MuRussia, vezvematongerwo enyika vaiva nechinetso nevatungamiri ... Vakanga vasina Fuhrer yavo pachavo ... Ichokwadi, Zhirinovsky akafananidzwa naHitler, uye akatopfuura Adolf mune dzimwe nzira. Semuenzaniso, mukumhanya kwekusimuka kwezvematongerwo enyika, mukati memakore mana mushure mekuvambwa kwebato, kutora nzvimbo yekutanga musarudzo dzeparamende. Asi Zhirinovsky akazvibata zvisina musoro uye akakundikana kwete chete kukudziridza kubudirira, asi kunyange kuchengetedza zvaakanga awana. Pano ndinofanira kutaura, chekutanga, yaive mhosva yake. Kusakwana chirango mubato, ma scandals aakapinda maari. Asi Hitler chaiye haana kumbogara muReichstag uye hapana airatidza bhaisikopo rake rinotyisa paterevhizheni. Uye pakanga pasina terevhizheni pachayo. Kunyange zvazvo kubudirira kwaZhirinovsky musarudzo dze1993 kwaiva kukosha kwebasa rake rakabudirira nevateereri veterevhizheni.
  Mumwe musikana akanaka kubva pakati pevaranda akagara pasi pedyo neFuhrer ndokuisa ruoko rwake pamabvi ake asina chinhu. Cooed:
  - Uri kufunga nezve chimwe chinhu, Fuhrer wangu?
  Mudzvanyiriri weNazi uye panguva imwe chete mutambi chaiye akavhunduka. Akaona kuti ainge asati apedza muto wake wemuriwo nemafruits salad. The Fuhrer akatsvoda musikana pamiromo, achinzwa hudiki hwake, kunhuhwirira kwakanaka ndokuti:
  - Iwe uchaenda neni mumota. Uye mese munosvika kubasa, nguva yekudya yapera.
  Uye zvakare, magiya ehurumende, kunyange zvazvo asina kunyatso-orwa mafuta, akatanga kutendeuka. Pakudzoka, Fuhrer akaita rudo kune runako, uye akatoshamisika apo akawana simba rakawanda uye simba. Mushure mezvose, vakataura kuti Fuhrer akanga asina simba uye aifungidzirwa kuti akanga akaremara, aine syphilis (nhema) uye akadzingwa (fiction yakazara!). Ichokwadi kuti Hitler haana kukwanisa kuva nevana ... Zvakanaka, mangwana, achatarisira nyaya iyi pachake ... Kana kuti kwete, acharamba achikoka Himmler. Muzhinji, munhoroondo chaiyo, Fuhrer yakasimbisa zvakanyanya basa reSS. Sezviri pachena iyewo achafanirwa kuenda nenzira iyi mune imwe nzira iyi. Uye kuti kuzviisa pasi kwemapurisa ematsotsi kune chimiro cheSS chakazara zvine musoro; ikozvino data rese nemafaira zvichabatanidzwa mune imwechete sosi. Pamusoro pezvo, kushandiswa kwekurwadziswa kune vapari vemhosva uye idzo nzira dzepamusoro dzekubvunzurudza dzinozivikanwa neGestapo nemamwe mapurisa epachivande zvichawedzera zvakanyanya kuwanda kwekuona.
  Chokwadi chinogona kuwedzera uye nhamba yevasina mhosva inogona kuwedzera, asi ... Ruzhinji rwevarume veSS vanhu vane tsika, uye muongorori ane ruzivo, sekutonga, anoona pakarepo kana munhu ari kureva nhema kana kutaura chokwadi, uye iye. haawanzokanganisa. Izvi zvinogona kutongwa kubva munhoroondo dzakawanda dzehutsotsi.
  Mushure mekunge afunga zvimwe zviitiko zvemazuva ano uye achikoka vasikana vaviri vatsva kuti vadziye mubhedha, Fuhrer, akazorora musoro wake pamazamu asina kupfeka erunako, akarara ...
  Panguva ino, akadzokera kuhope dzaakanga ambovhiringidza, pamusoro pehondo huru yemuchadenga. Zvakare murwi wake akajeka, uye muvengi ari kuedza kurwisa mauto eGreat Russia. Uye iyo Fuhrer yemutambo weHypernet, uye mumwe wake, akapfava, asi panguva imwe chete muscular blonde, edza kuita, panguva imwe chete vachibatsirana. Varwi vevavengi vakashata vari kuyedza kutora nhamba, vachishandisa hukuru hwavo hwenhamba. Kusawirirana kwemauto ehondo eDermostan kuri kuramba kuchiwedzera kushamisa. Ngarava dzavo dzinoita sedzinowedzera kusemesa. Captain Vladislav, achishandisa nzira ye "bucket", akabudirira kucheka motokari nenzira yeshangu yakakombama ndokuti:
  - Hazvisi pasina kuti Hitler naStalin vaive nababa vaive mugadziri weshangu!
  Mukupindura, mumwe wake mutsvuku akamuvhenekera asina kupfeka, zvitsitsinho zvepingi:
  - Ini handidi bhutsu kana dzimwe shangu. Netsoka dzisina makumbo ndinonzwa kupeteka kudiki kwevacuum kana kutenheka kwenzvimbo zviri nani! Ah Fuhrer wangu, ungada kuve musikana here?
  Vladislav akapindura achiseka:
  - Zvingave zvinonakidza kwenguva pfupi. Wese munhu anoti vakadzi vane akasimba uye akareba orgasms kupfuura varume, saka ini ndaida chaizvo kutarisa kana ichi chiri chokwadi?
  Blonde akaseka achiti:
  - Kufambira mberi kunogona kukupa iwe mukana wekuona izvi zvakare ... Kunze kwekunge, hongu, isu tarasikirwa nehondo huru yemuchadenga. Vavengi vakawandisa. Mambo Almaztiger 13, uyo asati aberekwa asi anotova mutungamiriri wedu, angafawo.
  Munhu akarova Fuhrer akati:
  -Mutungamiriri mukuru, semusoro muhondo, iyo yakakura saizi, zvakanyanya kurasikirwa!
  Pane kuti apindure, blonde akabva atanga kushandura murwi wake. Akaita pretzel, asina kunzvenga gondohwe, uye akabva apfura nemazvo. Motokari yemuvengi yakaputika mumoto ndokutanga kupatsanuka kuita zvidimbu zvidiki zvinopfuta, semhodzi dzepoppy. Musikana, achinhonga chingamu nechigunwe chake chisina kubereka ndokuchikanda zvine hungwaru zvekuti chakasvikomhara parurimi rwake rwakanga rwakabudikira.
  - Lovely! Paunotsenga wozodya!
  Asi murwi akaomerwa haana kuita rombo rakanaka; akarohwa zvakare, kunyangwe zvaive zvine musoro uye murwi-kaputeni akagomera:
  - Kurwara sei nekurova kwevakadzi ava kwakandibata!
  Maziso eblonde aipenya:
  -Haugutsikane nekupuruzira here? Iwe zvimwe unoda chimwe chinhu chakakomba here? Ndiko kusashivirira kwamakaita imi mose, munoda kumukira!
  Vladislav akaseka uye akapotsa akamedza mhinduro yakaoma kubva pakati pevarwi veDermostan. Mufananidzo wehondo wachinja zvishoma. Muvengi aiita seasingaperi, achipinza mamwe masimba matsva muhondo. Zvikepe zvehondo zvekupedzisira zvaive nengozi zvakanyanya; hombe, senge asteroids, zvishoma nezvishoma zvakabuda kubva muvacuum, sekunge yakadhonzwa neingi inonzwira tsitsi (iyo yaionekwa paunovhenekera mwenje pavari). Shit-stan akaedza kutanga kukotamisa mativi, kuita enveloping maneuver, pamwe kugadzira cauldron muchadenga.
  Mauto eGreat Russia akarwa akashinga, uye panguva imwe cheteyo haana kunyara kufamba. Aya ndiwo mashandisirwo akaitwa nzira yekuzvidzivirira kwenharembozha, pamwe nekushinga uye kunyura. Semuenzaniso, vafambisi vehondo uye kubata kwemauto emuchadenga eGreat Russia kwakanyangarika kana, pane kudaro, kwakaonekwa kumashure kwemuvengi anotyisa. Zvaiva chiyeuchidzo chehove ichivhima mugomba rechando - vakabuda, vakabata mhuka (imwe rudzi rwezvipembenene zvechando, uye kana muvhimi aiva catfish, ipapo shiri!) Muchiitiko ichi, zvikepe zveDermostan zvakabva zvarasika, zvakatanga kuungana pamwe chete, kana kunyange kuzarura moto kune mumwe nemumwe. Kuputika kweplasma kunonakidza nekupisa kwenyeredzi. Semuyenzaniso, kunyangwe chikepe chekupedzisira-yehondo, chagamuchira kurova kwakati kubva kune zvinokatyamadza zvinokandwa, zvakaputika mumirazvo yebhuruu uye yegirini. Ipapo murwi mukuru (achiramba achiparadza shitstani dzakanga dzakanamatira seshizha rekugeza!) Shamwari yakaona mufananidzo mukati memoto wekupedzisira-yehondo. Uye colossus inoshamisa zvakadini, boka revarwi vakawanda semamiriyoni maviri nemarobhoti mamiriyoni makumi mashanu!
  Iwo varwi vari mukati mechikepe marudzi akasiyana-siyana e scumbags: troll, goblins uye akati wandei emhando dzakasanganiswa, semuenzaniso akapararira: musanganiswa wemakiti nemidzanga , kana kutoti kunyange matako efodya! Zvakanaka, zvisikwa zvinotyisa, sekunge kubva mufirimu inotyisa inotorwa nemunhu akapindwa muropa nezvinodhaka.
  Zvisikwa zvinoshuva kupukunyuka, asi panguva imwe chete zvinopindirana, kubaya, kucheka, kuruma. Heino muchina wefenzi, wakanyatsogadzirirwa bhodhi rekurwa. Uye akapakatira mapakatwa e-quasi-plasma, asina kutwasuka, asi akakomberedzwa kune akasiyana siyana. Muchina wekutanga wefenzi wakarovera mutsvina mhenyu yeavo vaiyerera vachibuda mungarava huru yaipfuta nemoto. Pakarepo, nhindi dzenyama yakachekwa nezvitunha zvakatsva zvakabhururuka kumativi ose. Shamwari yakaonekwa kumashure kwake, aitaridzika sedandemutande, kwaingova nemakumbo makumi matatu chete, uye aive muchimiro chehova dzekuparadzwa, inokwanisa kucheka kunyange dinosaur nepakati.
  Mumwe wevakuru veDermostan akadanidzira achiti:
  - O, usandicheka! Mboro yakadya mambokadzi!
  Asi akanga aita rombo rakaipa, chiguri chefodya chine makumbo echikwekwe, chakatonyanya kusemesa, chakarovera mugonzo ndokurembera chakabaya pachiri. Zvisinei, kuzhamba kwaaiita kwakanga kusisanzwiki mumutinhimira iwoyo, wairamba uchiwedzera. Ndimi dze princeps-plasma marimi, kazhinji yebhuruu neorenji, yakabata varwi vaitya veShitmostan, ikavaita fry. Uye michina yefenzi yaive yakazara mukati meultra-battleship. Sezviri pachena yakadhindwa zvakajeka muchirongwa chavo: uraya, uraya, uye uraya zvakare! Uye hazvina basa kwavari kuti ndiani. Uye mumakoridho maive neruzha rwe hyperroom yaityisa.
  Nekudaro, moto wemoto watosvika kumichina yekuvharisa, pamwe nemagoblin mazhinji uye mabheti efodya akatopunzika kuita mafotoni. Saka iyo yekupedzisira-yehondo yakatanga kuparara zvishoma nezvishoma kuita zvikamu zvakawanda. Kunyange zvazvo kupatsanurwa kwakaitika zvishoma nezvishoma, kwaisaratidzika kuva kunotyisa. Kunyanya kutarisana nemashure evamwe vazhinji, vangave vachipenya sediki supernovae, kana, zvakasiyana, sezvikepe zvenyeredzi zviri kupera. Nehurombo, kwete chete yeDermostan, asi yeGreat Russia.
  Somuenzaniso, mutyairi wengarava aiva nesando nechiratidzo chejeko akatadza kuzvidzora ndokupinda mumuvengi anotyisa. Kana mhomho mbiri dzadhumhana pakumhanya kwechiedza chepasi, zvakaenzana nekurohwa neroketi rekuparadza. Inorutsa nesimba guru (kana munhu achigona kutaura saizvozvo, hongu). Kuputika kwacho kwakatumbuka kunge tulip ine mavara-mavara-mavara, kamwe kamwe kwakaparadza zvese zvaivepo zvakatenderedza makiromita gumi nemaviri. Vladislav-Adolf akati:
  - Uye vakomana vedu vanoita kunge vatova kudenga!
  Blonde akataura nehuzivi:
  - Kudenga ndiyo chete nzvimbo yakanaka pasina munhu ari kukurumidza kuwana, kunyangwe vari mukupisa!
  Iyo Hitler hit yakabvumirana:
  - Aya ndiwo makanganisi epasirese. Hatidi kuguma tiri munzvimbo yakanaka, asi iyo yakaipa inotikwevera mukati! Saka hazvina kujeka kuti ndezvipi zviri nani, hupenyu kana rufu.
  Musikana wacho akati nefilosofi:
  - Hupenyu hunogara huri nani pane rufu. Hazvisi pasina kuti vanenge vanhu vose vanofunga kudaro. Zvisinei, maonero evanhu, kufanana nezvose zviri munyika yedu, ane hukama.
  Iyo Fuhrer yakaita imwe nzira inonyengerera, iyo yakamubvumira kupfura pasi-vaviri, uye saka zvakanyanya kudhura uye akapfuma murwi ane zvombo (zvakanyanya kuputika sei, sekunge fireworks kubva musanganiswa wakaoma we pyrotechnic zvinhu zvaputika), maparera e zvinhu zvakapwanyika zvakapararira pane vacuum. Vladislav-Adolf akati:
  - Mafungiro evanhu nezve zvese zvakasikwa uye Mwari zvinopokana. Kazhinji, pane kunyange pfungwa reactive, ndiko kuti, kunyange pfungwa inoparadza, izvo zvinomanikidza munhu kuzvibata nenzira isiri zvachose izvo pragmatic masikirwo uye kufunga zvokuita zvinofanira kuraira.
  Blonde, achinetseka kupora kubva pakunyura zvine hutsinye (chii chimwe chaungaite kana varwi vanomwe vachimhanyira kwauri kamwechete), akati:
  - Misa pragmatics - vhura masvomhu!
  - Kwete kusetsa! - Vladislav akapindura.
  Pakarepo, pamberi pemukuru wevatyairi vendege, mufananidzo wechigaro chekuraira cheuto reGreat Russia chakaonekwa. Zvechokwadi, ichi ndicho, chokwadi, chipo - kukwanisa kupinda munzvimbo tsvene yevatsvene uye kunyange kuziva, kunyange kana kwete zvirongwa zveumwe munhu, asi murairo wega.
  Heino iyo, iyo mureza wehondo, iyo inoshamisa mureza weuto remuchadenga reGreat Russia rine dhayamita yemakiromita zana. Uye ngarava iyi yakasikwa zvakare inorwa, nekuti makumi ezviuru emabhomba ane simba haagone kutongerwa kusaita. Nekudaro, iyo mureza wekupedzisira-yehondo inoedza kuita mukuwirirana nedzimwe ngarava huru. Muvengi haagone kupihwa mukana mudiki wekuparadza mureza, uko kune kuraira kukuru kwechikwata cheuto renzvimbo yeGreat Russia.
  Zvinoshamisa kuti mutungamiriri wemauto namambo vangori kamwana kanenge kari mudumbu. Ivo amai pachavo vakanyura muchimiro chekurembera kwemhepo, sezvo dai zvisina kudaro kuita kwemabasa avo kwaizonyanya kurwadza. Uye kushanda kweiyo yakatogadzirwa zvakakwana embryonic monarch, ine makumbo uye, kunyanya kukosha, huropi hwakakura, hunosimbiswa neakawanda cybernetic zvikamu. Iyo embryo pachayo, inotonga pamusoro peHumambo Hukuru hweRussia, inonzwa yakasununguka.
  Hongu, hongu, uye anoremerwa nezvinodiwa, ave ari mukati maamai vake kwemakore anoverengeka zvino. Munhu anogona kungorota achienda kunomhanya kana kufambisa chimwe chinhu. Uye uku kurota kunorwadza, nokuti kuberekwa kunoreva kunyangarika pakarepo. "embryo" inotaurirana nenyika yekunze ichishandisa scanner. Zvechokwadi, havaratidzi chitarisiko chaicho chemukuru we embryonic, asi chifananidzo chinonyanya kukwanisa kukurudzira kuvimba. Zvikurukuru, jaya rakanaka rinooneka muchimiro chamambo asati aberekwa. Anoraira mauto nenzwi rakajeka, rinoraira.
  -Shandisa musimboti wekudzivirira elastic. Sezviuru zvemakore zvakapfuura, masimba asina simba, akaderera munhamba, akashandisa chokwadi chisingapokaneki chokuti hukuru hudiki hunofambisa zvikuru kupfuura hombe. Sezvo huremu hushoma hunoratidzwa neinertia isingakoshi!
  Musikana marshal akasimbisa:
  - Zvechokwadi ... Kukwanisa kweuto kutungamirira ndiyo kiyi yekukunda. Chokwadi, kunyanyisa kunofanira kudziviswa. Pamusoro pazvo, svosve harisi mambo wezvikara!
  Mukuru we embryonic akanyemwerera:
  - Zvisikwa zvakanyanya kufa mabhakitiriya. Kunyangwe kwete, pamwe kwete kunyange mavhairasi! Kunyange zvazvo chipenyu chekare, chinoshanda! Pano muvengi akaunganidza masimba makuru, kubva kunenge pasirese, zvinoreva kuti akafumura nzvimbo dzakasara.
  Elf Marshal Fego ane pepuru uye orenji pigtails akati:
  - Dzimwe nguva mukana unoratidzika seusingakoshi pane chikamu chidiki chepamberi wakakwana kuhwina. Iyi ishumo inoshamisa yehondo dzakawanda, dzebudiriro dzakasiyana!
  The Fetal Emperor akaseka kuburikidza nema scanner:
  - Muchiitiko ichi, uri kutarisa mudzi.
  Zvichakadaro, maarmadas eDermostan akaedza kurongazve pakufamba. Pane imwe nzvimbo yakachengetwa yakasvika kwavari ichibva nechekumashure. Zviuru zvezvikepe zvikuru zvenyeredzi uye mamiriyoni ezvikepe zviduku zvakabuda zvichishandisa mabhero. Somugumisiro, simba rinopisa remaparasite rakawedzera zvinooneka. Musikana marshal akati nemufaro:
  - Heino imwe kadhi yehwamanda yakakandwa nemupikisi webastard. Zvakadaro, kucherechedzwa kwedu kwakanga kusati kwanyatsoenderana; mukana wekuunza huwandu hukuru hwemasimba hauna kupihwa.
  Hologram yamambo muchimiro chemukomana yakarova bakatwa. Mupfuri akarova gedhi. Rakabva raputika pakarepo. Kutanga, kune kupenya kunodya maziso, uyezve kukura kwehowa yepepuru inoparadza zvose mukati mehutambo hwepfuti yehondo. Mukomana wehologram akati:
  - Ichi chinhu chinoshamisa chinangwa kugova! Zvakanaka, regai vanopikisa vape zvose zvavo. Ndine surprise ndakamugadzirira.
  Elf Fego akatarisa mufananidzo wehondo nekukahadzika kumwe. Armada yeDermostan yairatidza kutyisa. Kunyanya ma-ultra-battleships, ayo madhayamita akasvika makiromita mazana maviri nemakumi mashanu. Elf yakangoerekana yarangarira imba yake yepasi ... Hunhu huripo husina kunaka, hapana kana zvipembenene zvinosveta ropa. Uye shumba ... Zvakanaka, kwete chaizvo shumba, asi mahybrids ane cornflowers. Kazhinji, iyi imhuka yakanaka: muviri iruva recornflower, uye manenji egoridhe anokura mumhepo. Uyezve, iyo cornflowers inoshandura mumvuri ... Kune zvachose kushata pano, kunonangana nevanhu uye elves.
  Blonde marshal akati:
  "Hatizive kuti muvengi ane matura mangani, asi ini ndinoona sekuti yave nguva yekufambisa boka redu rekuvandira."
  Embryonic Emperor akaramba:
  - Ino haisi nguva yekuratidza makadhi ako!
  Musikana marshal akaedza kukakavara:
  "Kana vanhu vedu vakafa, hapana achasara achirwa!"
  Uye ipapo mutungamiriri embryonic akawanikwa:
  "Iwe haugone kuhwina hondo pasina vanokuvara." Mu chess unogona, asi muhondo chaiyo haugone! Mutemo wehondo usina tsitsi ndewekuti kurasikirwa kwakafanana nemvura inodiridza nhungirwa dzekukunda, unongoda kuve nechokwadi chekuti kurasikirwa hakukure kuita mvura inokukura nhungirwa! Ipapo horogiramu yakabva mudumbu yakava netsitsi. - Asi usafunge kuti kuitira kuderedza kurasikirwa kunyanya kubva kumoto we-ultra-battleships, rega nyeredzi dzeGreat Russia dzidzokere mumhepo.
  Elf marshal akatsigira mutungamiriri we embryo:
  - Ndizvozvo, ndiyo chete nzira. Hazvisati zvazivikanwa kuti mangani masimba ayo muvengi achakwanisa kukanda kunze kwepasi.
  Chokwadi, nyeredzi dzeShitmostan dzakaedza kufamba muboka rakakora. Panguva imwecheteyo, havana kuchengetedza zvombo zvachose, vachikanda zvombo kune mamiriyoni, vasina kana hanya nezvekururama kwekurova. Zvaiita sekunge mabhiriyoni emachisi ari kurohwa pavacuum kuti apinde mu hyperplasm, kupisa zvese zvipenyu nekufamba, uyezve kubuda. Varwi veRussia vanopfura zvakanyanya, asi kutyisa kwemuvengi kwakatinhira, senge firecracker, kuparadzira zvimedu senge confetti. Inouraya confetti yakapfura pasi akati wandei mabhoti eDirmostan. Uye nhamba yefrigates yakaparadzwa yebastard civilization haigoneki zvachose. Ichokwadi kuti zvikepe zveRussia zviri kufa. Pano cruiser yakakuvadzwa, mukupererwa, yakamhanya setangi reRussia paKursk Bulge uye yakarova muvengi wekupedzisira-yehondo. Mazana ezviuru oupenyu akavhiringidzwa panguva imwe chete, uye moto wakapisa, sokunge pombi hombe yegasi yakanga yaputiswa.
  The dwarven marshal akataura neshungu:
  - Vanotikotamisa, asi isu hatiregi! -Mukuru wemauto akacherechedza (kana kuti mufananidzo wake holographic, mudiki pachezvake aive pane imwe ngarava yeGross-Dreadnought class!). - Zvingave zvakafanira kutangisa kanokwana kumwe kurwisa pane kutaurirana nevavengi uye mitsara yekugovera.
  Fetal Emperor akagaya negorogram yake yechikomana.
  - Chii, mumaonero ako, ini ndiri munhu akarasika!
  Marshal mudiki akagomera uye akatambanudza makumbo ake:
  "Asi havachengete zvombo zvachose." Izvi zvinoreva kuti vane zvakakwana. Handizvo here ishe wangu?
  Embryo Emperor akaramba:
  - Kwete kwete seizvi! Mutungamiriri mukuru anokosha kupfuura musoro wake, naizvozvo ngowani yokungwarira uye chifukidziro chounyengeri hazvimukuvadzi! Muchidimbu, muvengi achiri mukunyepedzera kunotapira kuti zvese zvakanaka naye, asi chokwadi kukunda kwedu kwatove pedyo! Kurova usingatarisire kwakafanana nekutsiva chibhakera nebakatwa resimbi yealloy!
  
  
  WITTMAN MUPENYU
  Shanduko diki munhoroondo yakabatana nekubudirira kukuru kwevaNazi panguva yekurwisa kuArdennes. MaNazi akakwira nekukurumidza, akakwanisa kuyambuka mabhiriji nekutora matura ane zvombo, zvombo uye mafuta. Kubudirira kwakagadziridzwawo nekubatanidzwa kwaWittmann mukurova, uyo, kusiyana nenhau chaiyo, haana kufa! Uye chii? Magamba chaiwo haafi uye haafi! Wittman akaenderera mberi nekurwa nekukwidza zvibodzwa. Mushure mekuparadzwa kwetangi mazana maviri, akave wekutanga uye kusvika parizvino chete tanker kupihwa Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha emuoki, minondo nemadhaimani.
  Wittmann's genius yakashandura zvishoma nzira yenhoroondo. Uye maGermany akazova nerombo rakanaka, rinokurumidza, rakanyanya kushanda. Uye vakabudirira mune zvakapotsa zvaitika munyaya chaiyo, asi maawa mashomanana akanga asipo. Uye saka matura akatorwa, uye mauto eGermany akawana simba rinoparadza. Nekuda kweizvozvo, Brussels yakatorwa, uye mazana ezviuru zvemasoja eBritain neAmerica akatorwa.
  Stalin akanga asina kukurumidza kurwisa zvakadaro, achida kuti maAllies akundwe zvakasimba kuMadokero.
  Hondo dzakaratidza kuti Tiger-2 chombo chinoshanda kwazvo zvese maererano nezvombo uye nhumbi dzokurwa dzemberi. MaGermany, achiona kuti Red Army yakanga isingaiti kumabvazuva , akaisa mamwe mayuniti muhondo ndokutanga kuvaka pamusoro pekubudirira kwavo. The Fritz akawanawo pfuti itsva-yega E-25, iyo yaiva duku muhukuru uye uremu, asi yakanga ine zvombo zvakasimba uye nhumbi dzokurwa dzakanaka, uye chinonyanya kukosha kufamba.
  Somugumisiro, kukunda kutsva ... Iye zvino maKrauts ari muParis. Vari kutora guta guru reFrance zvakare.
  Uye izvi ndizvo zvinodiwa naStalin - kuti vatsigiri vaurawe, uye ipapo USSR ichawana yose yeEurope.
  Stalin igava rine hunyengeri... Asi Churchill haasi benzi kana. Roosevelt paakafa, iye naTruman vakasaina chibvumirano neTatu Reich. Panguva imwecheteyo, kubvisa zvakasara zvemauto akakundwa kubva kuFrance. Uye zvechokwadi nekutsinhana kwakakwana kwevasungwa vehondo, uye kunyangwe nekupa kwemafuta uye zvekushandisa kune yechitatu Reich.
  Germany yakapindura nekubvisa mitemo inopikisa Semitic. Zvisinei, vaJudha vakaramba vari mumisasa, asi havana kupiswa, vakangomanikidzwa kushanda, uye vaAmerica vakatumira zvokudya zvemumagaba uye zviyo kumisasa.
  MaGermany aive neruoko rwemahara muFrance neItaly. Zvino Stalin akaita chikumbiro cherunyararo rwakasiyana. Asi Hitler akazviramba. MunaJune, kurwisa kwaFritz kwakatanga. Ekutanga E-50 matangi akapinda akatevedzana. Asi sezvazvakazoitika, motokari haina kubudirira zvachose. Huremu hwayo hwakaramba hwakareba, hunenge matani makumi matanhatu neshanu, ine silhouette yakaderera kupfuura yeTiger-2, asi nhumbi dzokurwa dzaive dzehupamhi hwakafanana, husina kukwana, kunyanya pamativi. Iyo 88 mm pfuti ine dhiramu kureba kwe100 EL yakave nani. Airidza pfuti gumi nembiri paminiti.
  Kuita kwekutyaira kwakawedzerwa neinjini ine simba, ichimhanyisa kusvika 1200 horsepower. Kazhinji, tangi, hongu, yakavandudzwa kana ichienzaniswa neTiger-2 uye yakanga ine zvishoma zvine musoro kutsetseka kwezvombo, asi yakaramba ichinetseka kubva kumativi.
  Iyo E-100 yaive yakachengetedzwa zvirinani, asi huremu hwayo hwakaita kuti kushandiswa kwekufambisa nekurwisa kuome. Yakanyanya kubudirira yaive pfuti inozvifambisa yega E-25, ine yakaderera silhouette yezvombo zvemberi zve 120 mm, mutsetse wakakura, uye nhumbi dzekurutivi dze82, uye kanoni yeTiger-2, yaive yakanakisa yekuzvimiririra. yakasimudzira pfuti yeWehrmacht uye Hondo Yenyika Yechipiri. Yakakwira kusvika makumi manomwe emakiromita paawa - injini ye700 horsepower, uye yakatorova IS-2 mabhomba pahuma.
  MaGermany akarova huru kubva kuHungary, achiedza kuponesa Budapest, iyo yakanga ichiri yakakombwa. Kurwa kwacho kwaityisa.
  Kurwisa kwakatanga musi waChikumi 22, uye Red Army yakavaka dziviriro ine simba kwazvo. MaGerman achiri mashoma E-series matangi, chete E-25 ega pfuti muhuwandu hwakakura - zviri nyore kugadzira uye zvakachipa. Apa vasikana vaviri vakapfeka bhikini vakarara imomo. Mota yakadzikira kupfuura mita imwe nehafu uye nekuda kweizvi, yakanyatsochengetedzwa uye yakashongedzerwa nehuremu hwakaderera.
  Vasikana vaviri, Charlotte naGerda, vakarara pasi, vakapfura pfuti dzeSoviet. Pamberi pavo, motokari duku dzaifamba, dzaidzorwa neredhiyo, dzichibvisa minda yezvimbambaira.
  Red Charlotte akaridza kanoni. Akarovera pasi pfuti yeSoviet ndokuzunza chipfuva, asina kuvharwa nemucheka mutete. Uye akachema:
  - Moto unopisa we hyperplasma!
  Uye ipapo Gerda achamurova nembama, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye anochema:
  - Ndiri musikana akanaka uye kwete zvakaipa ...
  Pfuti inozvifambisa inofamba yega. Uye nguva nenguva inomira. Nhumbi dzake dzokurwa nadzo dzakatetepa zvikuru, uye izvi zvinopa dziviriro yakanaka. Mabhomba epfuti eSoviet anonzwa ricochet. Uye hapana chinotyisidzira pfuti inozvifambisa yakadaro. Vanogona kurova padivi. Asi vasikana havasi kukurumidza. Pfuti inoshanda-yega inodarika SU-100 musimba rekubaya-zvombo, uye zvakare inodzivirirwa zvirinani, inofamba uye panguva imwechete yakareruka.
  Uye Red Army haina zvinhu zvakaoma zvakakwana. Kunyanya tangi T-34-85, iyo isina simba rakakwana nepfuti uye ine nhumbi dzokurwa dzisina simba. Uye pfuti yeGermany inozvifambisa E-25, nenzira, yakareruka, yakasimba zvikuru mune zvombo uye pfuti.
  Vasikana vari kurwisana ... Akanaka kwazvo uye vaduku. Uye pfuti dzavo dzega dzinobhomba nekukanda...
  The Fritz pakupedzisira yakakwanisa kupinda muBudapest. Kukunda kunogutsa, kwakakomberedzwa neSoviet units. Vazhinji vakatapwa ndokuurawa.
  Ichokwadi kuti vaNazi vakarasikirwa zvikuru. Uye hakuna simba rakawanda kudaro. Zvakanaka, kana michina ichiri kugadzirwa, saka zviwanikwa zvevanhu hazvina kukwana.
  Uye vana nevakadzi vanopinzwa muchiuto. Kana vatorwa, asi havana kuvimbika zvakakwana.
  Zvisinei, kurwa kunoenderera mberi ... The Red Army inoramba yakasindimara, ine mitsetse yakawanda yekudzivirira. MaGermany anofambira mberi mamwe makiromita zana uye anomira. Handina simba rakakwana. Uye iyo Red Army pachayo inoenderera mberi ichigumbura. Asi zvakare haina kubudirira zvakanyanya uye zvishoma inosundira maGerman parutivi.
  Kusvikira chando chasvika ... Mutsara wepamberi unodzikama. Muna Ndira 1946, Red Army yaizoenderera mberi muEast Prussia nePoland, asi yakafambira mberi zvishoma.
  MaGermany haazunungusi chikepe munguva yechando. Hondo dzine ropa. Asi kumberi kunononoka...
  Uye nguva yehunhu hweHondo Yenyika Yekutanga inotanga. Mutsara wepamberi unova usingashande. MaGermany uye mapoka ekunze anofambira mberi muzhizha, uye Red Army munguva yechando. Uye hapana anogona kuwana budiriro yakakosha.
  Gore negore hondo inoenderera mberi. MaGermany ari mberi kweUSSR mukugadzirwa kwejet ndege. IU.SR yakaunza MIG-15 mukugadzirwa kwehuwandu chete muna 1949. Asi panguva ino maGermany akanga ava ME-462 uye XE-362. Uye zvinonyanya kukosha, dhisiki ndege, izvo zvisingakwanisi kupfura pasi kubva kune simba laminar jet nemaoko maduku.
  Matangi ane chiGermany "E" series ... Kusiyana neizvi, T-54 uye IS-7 yakaonekwa. Asi maGerman akabva atanga iyo AG yakatevedzana - yakawedzera piramidi imwe.
  Asi hapana aiva nemukana. Mutsara wepamberi unoramba uri panzvimbo.
  Kusvikira Stalin afa muna March 1953 ...
  Uye pano, kutora mukana wekuvhiringidzika muhutungamiri hwebato uye kurwira simba, maGerman akakwanisa kubudirira. Asi zvino mushure mekusungwa uye kuurayiwa kwaBeria, kugadzwa kwaVasilevsky, nyanzvi huru, seMutungamiriri Mukuru-Mukuru, uye kusimbiswa kweMusoro weDare reDziviriro reHurumende Malenkov. Mutsetse wepamberi wakagadzikana mukati memiganhu yeEurope.
  Ipo paive nenguva yekurwira masimba muUSSR, maGerman akakwanisa kusvika kuNeman, ndokutorazve Balkan, Romania, Bulgaria, Slovakia, Greece, Albania uye zvakare kutonga kuzere Europe.
  Asi mutsara wepamberi wakagadzikana zvakare pamiganhu yeUSSR muna 1941 ...
  Uye zvino Zvita 1955 ... The Red Army, maererano netsika, inofambira mberi zvakare munguva yechando. Hondo yatora makore mangani? Zvinotyisa gumi nemana nechidimbu! Uye hapana magumo mukuona!
  Chero bedzi Hitler ari mupenyu, hondo haisati ichizopera. Malenkov akarerekera kurunyararo mukati memiganhu yakafanana kusvika Chikumi 22, 1941. Asi Hitler akasindimara uye anoda kuhwina chero mutengo!
  The Red Army iri kufambira mberi. Iyo nyowani IS-12 tangi iri kuenda kuhondo. Motokari ine 203-mm caliber pfuti. Ihombe, ine pfuti dzemuchina gumi. Uye vasikana vatanhatu - nhengo dzevashandi. Vanoedza muenzaniso wekutanga wetangi. Haisi yakakura uye inorema here? Muchina wacho unoshanda here? Vasikana, pasinei neKrisimasi musi waDecember 25 uye chando, vari mubhikini chete. Chokwadi, tangi ine ichangoburwa turbine injini, uye inodziya. Mukuwedzera, vasikana vatanhatu ivo pachavo havasi nyore.
  Vanga vachirwa kubva makumi mana nerimwe. Uye takajaira kuva takashama chero mumamiriro ekunze. Muchokwadi, kana iwe uri mubhikini nguva dzese, unomira kunzwa kutonhora. Uye ganda rinova elastic uye rakasimba.
  Vasikana vanotyaira muchina wemhondi usina makumbo. Ivo vakanaka chaizvo uye vakanaka.
  Alenka ndiye mukuru pano uye mukuru wevashandi. Chii icho musikana asina kuona mumakore gumi nemana nehafu ehondo? Anga ari kupi? Iyo yekumberi yakapfuura kubva kuBrest kuenda kuStalingrad, kubva kuStalingrad kuenda kuVistula, uye ikozvino vari kufambira mberi munzvimbo yeBialystok. Bialystok pachayo ichiri kubatwa nemaGerman. Kumberi kwakagadzikana. Uye vakachera migero yakanaka.
  Saka, chaizvoizvo, hondo haiperi ... Uye inogona kuenderera mberi kwegore rinopfuura rimwe. Uye uyu Hitler akasindimara anodei?
  Pano, zvakare, USA neBritain havadi rugare pakati peUSSR neTatu Reich. Vanoda kuti mativi ose ari maviri aparadzane zvachose.
  Vasikana vari paIS-12 vari kufambira mberi. Nhumbi dzemberi dzetangi 450 mm pakona. Iyo projectiles inoputika. Uye vasikana moto shure.
  Asi kune imwe chete tangi yakadaro muUSSR kusvika zvino. Iyo IS-10 yatove mukugadzirwa, asi inorema matani makumi mashanu. Iyo IS-7 ichiri kugadzirwa seT-54. Iyo T-55 yakaonekwawo pakati pevazhinji, asi kusvika zvino ichangopinda mukugadzirwa. MaGermany ane matangi epiramidi. Uyewo yakasimba zvikuru uye yakakwana. Uye pfuti dzepamusoro-soro dzine madhiramu mapfupi.
  Saka hondo iri mberi ndiyo yakakomba zvikuru. Natasha naAnyuta vanopfura kubva papfuti yengarava ine simba uye vanoridza mhere:
  - Mureza wedu uchange uri pamusoro peBerlin!
  Uye vakabva vabudisa mazino avo machena, eparera. Uye haugone kumisa vasikana vane migodhi.
  Mabhomba maviri akarova nhumbi dzokurwa dzepamberi... Anorira. Kwete, iyo IS-12 imotokari yakakomba uye haugone kuitora zviri nyore.
  Asi iyo IS-7, iyo inofamba ichienda kuruoko rworudyi rwevasikana, inoratidzika kunge yakagamuchira kurova kubva ku-high-pressure cannon uye yakamira. Akakuvadza mukomana akanaka.
  Alenka, achichinjisa tsandanyama dzake dzemudumbu, anoimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu, Newton akawana kuti zviviri zviviri zvinoita zvina!
  Kurwa kuchiri kuenderera mberi. Kanoni yeSoviet inorova maGerman. Marusya makuru anopinza mateko mubeche. Uhu ndihwo hupenyu uye magumo evasikana. Uye vanoimba:
  - Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia anopwanya muvengi, mapere eRussia - sarupu kune magamba!
  Augustine, achipfura pfuti, anoti:
  - Muhondo tsvene! Kuchava kukunda kwedu! Russian mureza mberi, mbiri kune akadonha magamba!
  Uye zvakare pfuti yemhondi inodzvova nekurira:
  - Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia ari kupwanya muvengi, ane ruoko rwakaoma!
  Maria, musikana uyu ane bvudzi regoridhe anotungamira tangi uye anoridza mhere:
  - Ngatipwanyei mafascist zvakaoma!
  MaGermany ari kuomerwa; kurwa kuri kutekesherawo mudenga. Asi kusvika zvino MIG-15 yakaderera mukumhanya uye zvombo kune mabhureki eGerman. Hondo iri kuitika zvisina kuenzana.
  Huffman, uyu ace mutyairi anoshamisa, akaita basa rakanaka mukati memakore ehondo. Zvakanyanya, zvinoshamisa uye zvinoshamisa. Mushure mekusvika mazana matatu endege akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa emashizha emuouki esirivha nemadhaimondi. Paakasvika mazana mana endege yakadonhera pasi, akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Kwemazana mashanu endege akagamuchira Kurongeka kweGondo reGermany nemadhaimondi, uye pashure pechiuru cheKnight's Cross of the Iron Cross ine platinum oak inosiya minondo nemadhaimani. Uye asvika zviuru zviviri zvendege, akagamuchira Grand Cross of the Knight's Cross.
  Mutyairi wendege akasiyana akakwanisa kukunda dzakawanda mundege. Uye akanga achiri mupenyu. Huffman achangobva kukwidziridzwa kusvika pachinzvimbo chemukuru. Asi achiri kubhururuka semutyairi wendege akazvimiririra.
  Sezvavanotaura, haipisi mumoto uye haina kunyura mumvura. Kwemakore akawanda ehondo, Huffman akawana ruzivo rwemuvhimi. Akave super-legendary mutyairi uye akakurumbira zvikuru. Asi aive nemukwikwidzi akasimba - Agave, iyo yakapfuurawo nhamba yezviuru zviviri zvemotokari dzakadonha. Uye akanga achibata Huffman. Asi achiri mudiki, uye haasati arasikirwa nemurwi mumwe chete.
  Musikana akadzvanya mapedal netsoka dzake dzakashama, dzakapfava uye akaridza pfuti yemhepo. Uye zvino motokari ina dzeSoviet MIG-15 dzakapfurwa.
  Agave anoseka ndokuti:
  -Kune imwe nhanho, isu tese tiri mabheti! Asi ndine tsinga dzesimbi!
  Uye zvakare musikana anofuratira. Inodonhedza ndege nomwe dzeUSSR mune imwe kuputika - nhanhatu MiGs uye imwe TU-4, uye squeaks:
  - Kazhinji, kana ndisiri mukuru, saka ndiri hyper!
  Agave, hongu, ihure. Mutyairi kubva kuna Lucifer. Yakanaka kwazvo huchi blonde.
  Pano anopisa imwe kuputika uye anopfura ndege sere dzeSoviet MIG-15 kamwechete uye achirira:
  - Ini ndini ndakanyanya kugadzira uye ndinoshanda!
  Musikana wacho haasi benzi. Anogona kuita zvese uye anogona kuita zvese. Haukwanise kumuti ari private.
  Uye makumbo ake akatsvuka, ane nyasha...
  Asi Mirabela ari kurwisana naye ... Kwenguva refu, Kozhedub yaiva yakanakisisa yeSoviet ace. Akaunganidza nyeredzi nhanhatu dzegoridhe dzegamba reUSSR, apfura ndege zana nemakumi matanhatu nenomwe. Asi akabva afa. Ipapo hapana aigona kutyora rekodhi yake. Uye nguva ichangopfuura Mirabela akadarika Kozhedub. Uye akapfura ndege zana nemakumi masere, akazova gamba rechinomwe reUSSR.
  Uyu musikana weTerminator! Mumwe munhu akafanana naye achamisa bhiza rinomhanya ndokupinda mudumba rinopfuta.
  Uye kunyange inotonhorera.
  Mirabela aive nedambudziko rakaoma. Ndakazopedzisira ndava mumusha unogara vana. Asina shangu uye akapfeka nguo yegrey, akatema sango uye akacheka hunde. Ainge akasimba uye aine hutano. Muchando chaityisa aifamba asina shangu uye akapfeka mapijama emujeri. Uye kana kamwe chete ndaizohotsira.
  Ehe, chiitiko ichi chakacherechedzwawo kumberi. Kwenguva yakareba, Mirabela akarwa muuto retsoka, uye akazova mutyairi. Mirabela akagamuchira rubhabhatidzo rwake rwekutanga rwemoto muhondo yeMoscow, kwaakaenda pakarepo mushure mekoloni. Uye ipapo akazviratidza kuva akanaka.
  Akarwa asina shangu uye akapotsa asina kupfeka muchando chakanyanya chakaomesa Wehrmacht. Aive musikana akashata, asingakundiki. Uye akabudirira chaizvo.
  Mirabela akatenda mukukunda kuri pedyo kweUSSR. Asi nguva inofamba. Kune vanyajambwa vakawanda zvikuru, asi kukunda hakuuyi. Uye zvinobva zvanyanya kutyisa.
  Mirabela zviroto zvekukunda uye kubudirira. Ane nyeredzi nomwe dzeUSSR - izvi zvinopfuura chero ani zvake! Uye damn, anokodzera mibairo yake! Uye acharamba akatakura muchinjikwa wemauto. Kunyange kana Stalin akafa, basa rake rinoramba riripo!
  Musikana anouya ndokutandara... Anopfura pasi chiGerman XE-362 ndokuridza kamhere:
  - Aerobatics! Uye chikwata chitsva!
  Chokwadi musikana akanaka. Mhungu chaiyo inokwanisa zvakawanda.
  Mirabela is a new star...
  Hondo inopfuurira kwemazuva akawanda kusvikira gore idzva rasvika ... ISoviet IS-12 yakagamuchira kukanganisa kune rollers nemakwara - iri kugadziriswa. Hungu, hondo ine utsinye uye isina tsitsi zvakadaro. Uye ichagara kwenguva yakareba sei?
  Uye zvese nekuti Wittman akapona muhondo dzekuMadokero.
  Wittmann pachake akarwa mune rimwe tangi vashandi kwenguva yakati. Aunza nhamba kumazana matatu emotokari, tisingaverengi pfuti, dhaka, marori, midhudhudhu nezvimwe zvinhu, akapiwa: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani, uye akasimudzirwa kuva mukuru.
  Mushure mezvo haana kuzorwa. Asi akaraira rechitanhatu, mauto ehondo eSS.
  Kurt Knipsel akave akabudirira kwazvo tank ace yeWehrmacht. Asi mushure memazana mashanu matangi akaparadzwa ndipo paakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross.
  Neimwe nzira akanyimwa mibairo. Chokwadi, asvika chiuru matangi, pakupedzisira akagamuchira: knight muchinjikwa wesimbi muchinjikwa nesirivha oak mashizha, minondo uye madhaimani.
  Kurt Knipsel muchina wekurwa unoshanda chaizvo. Yakarwa mumatangi akasiyana. Akanga ari mhondi uye mukuru wemauto. Kwenguva refu ndaifamba pamberi pemunhu wese pasina makwikwi.
  Asi tsvarakadenga Gerda akanga atokwanisa kumubata. Vasikana vakarwa zvakanaka. Asi vakabva vambomira. Vose vana vakanaka vakava nepamuviri uye vakabereka vaviri: mwanakomana nemwanasikana. Asi mushure mekuzorora vakakurumidza kugadzirisa.
  Uye zvino Gerda akanzvenga Knisel.
  Vangadzivisa sei kufamba-famba? Vanorwa vasina shangu uye vakapfeka bikini chete. Vasikana vakatora imwe zororo, vakazvara vana zvakare. Uye zvino takanga tava kusvika pahuwandu hwezviuru zviviri zvematangi akaparadzwa. Uye ivo vaigona kuvimba nemubairo usati wamboitika: nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross ine sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Ava ndivo vasikana!
  Gerda anopfura motokari yeSoviet. Anobvarura shongwe ndokudanidzira achiti:
  - Ndiri chinhu chakashata!
  Uye anopfura zvakare. Inopinda T-54. Uye kurira:
  - Nyika yeGermany!
  Musikana ari kubvunda. Uye anoshingaira zvikuru... Hongu, ane hurongwa hwakadaro. Yatova 1956 ... Hondo inoramba ichienderera mberi ... Kwete kuda kumira. The Red Army iri kuedza kufambira mberi munzvimbo dzakasiyana. Asi chenjera, kwasara vanhu vashoma.
  Uye Russia iri kubuda ropa.
  Iyo Red Army iri kuyedza kufambira mberi yakananga kuRomania. Uye ipapo kwakava nehondo dzine simba dzepfuti, kupfura, uye kuuraya.
  Asi muvengi akamirira. MaGermany ane tangi inonyanya kufarirwa, iyo AG-50. Iyo yakakwirira kune T-54 mukudzivirira, kunyanya kumativi uye, zvichida, mune simba rekubaya zvombo zvepfuti, asi inorema. Chokwadi, kumhanya kweGerman kwakakwira nekuda kweinjini ye turbine.
  Tangi reGerman rinopisa uye zvibodzwa.
  Vashandi vaMargaret vari kurwa. Kurwa muropa rinotonhora. Vasikana veGermany vanopfura tangi yeSoviet. Uye vanoshinyira nekunakirwa.
  Hongu, uye haugone kupfuura apa ...
  Discussi inoyedzwa naAlbina naAlvina iri kutenderera mudenga. Vasikana vaviri blonde vanorohwa nemotokari dzeSoviet. Uye vanozviita nounyanzvi. Iyo isinga pindike discus makondohwe Migi naTu. Mota yemhondi. Uye varwi vanodzvinya zvigunwe zvavo. Uye havapi Red Army mukana mudenga.
  Iyo dhisiki ndege chinhu icho masayendisiti eUSSR asingagoni kutevedzera. Ichi chinhu chisina mushonga wawanikwa. Uye maGermany anonzwa ane chivimbo zvikuru mumhepo. Uye vanorwa sen'anga ine shamhu yemashiripiti.
  Albina, achinongedza mhandu yake discus, akadzvova:
  - Kana kuna Mwari, saka ndiye German!
  Alvina, achipwanya muvengi, akasimbisa:
  - Zvechokwadi muGermany!
  Uye musikana akaseka ... Kazhinji, akanga anetawo nehondo isingaperi. Eya, vokuGermany navaRussia vanourayana. Kunyanya, iyo Red Army uye Wehrmacht. Asi mutsara wepamberi hausi kufamba ... Uye hapana magumo kana mucheto mukuona.
  Hondo... Ichi chatova chokwadi. Varwi vakazvarwa mushure mekutanga kwehondo vari kurwira mudenga uye pasi.
  Somuenzaniso, Hans Feuer. Mudiki akagamuchira Order yeIron Cross, First Kirasi. Uye akazove mudiki akagamuchira Order yeKnight's Cross yeIron Cross yekutorwa kwemukuru weSoviet.
  Hongu, izvi zvinonaka chaizvo.
  Hans Feuer murwi akapererwa. Mukomana wacho anorwa sehofori, uye kutonhora zvikuru muchando, akapfeka zvikabudura chete.
  Izvi zvinonaka chaizvo!
  Hans akava nemukurumbira kwemazana emakore!
  Uye kazhinji, hondo yakadaro inoshamisa uye yakasimba iri kuitika pano ... Chero AI inopera.
  Uye muRomania, Red Army haigoni kupinda mukudzivirira kweGermany. Mativi ose ari maviri akarasikirwa. Ndira ari kuswedera... Uye zuva nezuva vanhu vakawanda vanourayiwa nekukuvadzwa.
  Kupenga hakuna mavambo kana magumo.
  Agave iri mudenga zvakare uye inopfura pasi mota dzeSoviet. Muvhimi nechikara. Anorova muvengi.
  Mota dzaakarova dzinodonha. Zvino musikana anopfura mauto epasi. Inogogodza iyo IS-7. Uye anoseka:
  - Ndini akanakisa! Ndini musikana anouraya vavengi!
  Uye zvakare inotamirwa kune zvinangwa zvemhepo. Uyu ndiye muparadzi wematangi uye mota dzese dzinobhururuka nekupfura.
  Zvakanaka, izvi ndizvo zviri kufashaira kumberi. Uye pamberi pemba, masayendisiti ari kuedza kugadzira chimwe chinhu chinouraya. Kunyangwe zvisingaite zvakanyanya.
  Asi heino tangi diki AG-5. Muchina unorema matani manomwe. Kupfuura miedzo yehondo. Uye anotsenga nokutsenga muvengi.
  Uye kana yasvika nguva yekuimba, hapana achatimisa kana kutikunda!
  Iyo AG-5 inomhanya ichimhanya ichipfura sezvainoenda. Uye tangi yakadaro haigoni kumira. Uye mateko aricochet.
  Uye mukati memotokari munogara mukomana ane makore gumi, Friedrich, uye anoshinyira:
  - Uye ndichanyatsova murwi mukuru!
  Uye zvakare akapfura ... Uye inorova pakati chaipo peshongwe. Uye simba raro rokuparadza, kunyange zvazvo riri duku muukuru, iguru.
  Uye mudenga Helga anorwa. Musikana asina shangu akapfeka bhikini ari kutaipa mabhiri. Uye anofarira kubudirira kwake kunoshamisa.
  Uye Agave anoenda mberi ... Uye zvakare kurwa.
  Yatova February 1956 ... The Red Army yakanga isingakwanisi kubudirira kubudirira chero kupi zvako. Asi maGerman haakwanise kuenderera mberi. Matangi epasi pevhu anotyisa ari kuenda kuhondo. Asi vane njere.
  Vasikana vakamhanyira pasi pevhu, vakaparadza bhatiri repfuti dzeSoviet uye vakadzoka.
  Panguva imwe cheteyo, mamwe mapiyona maviri akatorwa. Vasikana vakabvisa vakomana vakanga vabatwa ndokutanga kuvatambudza. Vakarova mapiyona newaya, ndokugocha zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu nemoto. Vakabva vatanga kundityora zvigunwe zvemumakumbo nembariro inopisa. Vakomana vakachema nekurwadziwa kukuru. Pakupedzisira, vasikana vakapisa nyeredzi pazvifuva zvavo nesimbi inopisa uye vakapwanya kukwana kwavo kwevarume nehombodo dzavo. Chinhu chokupedzisira chakapedza mapiyona uye vakadonha nokuvhunduka kunorwadza.
  Vasikana, muchidimbu, vakaratidza kuita zvemhando yepamusoro. Asi zvakare maGerman haana kuwana chinhu chakakosha.
  Pfuti dzine simba dzinozvifambisa: "Sturmmaus", dzakadzingwa panzvimbo dzeSoviet. Vakaita kuparadza kukuru uye kuparadza. Asi ndege yeSoviet yakarova imwe yemotokari, uye maKrauts akadzoka.
  VaNazi vakaedza kushandisa madisikiti kupwanya mabhatiri eSoviet. Hedgehogs uye zvinoputika zvakashandiswa kwavari. Pakangochinjana zvibhakera.
  Hevano Albina naAlvina zvakare pasosa ravo rinobhururuka. Vanonongedza vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe vachidzvanya mabhatani emufaro uye vanozviita nehungwaru.
  Vasikana, hongu, vanoratidza aerobatics yepamusoro. Vakadhonza discus yavo, uye gumi nembiri muchina wekubhururuka weSoviet wakapfurwa.
  Albina anorira:
  - Hasha yekuvaka timu! Kuchava nenyeredzi!
  Uye anotendeudza motokari yake zvakare. Uye vasikana vanoparadza Red Army. Uyezve, chaizvo ...
  Alvina anopfura zvakare gumi nemaviri ndege dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Vasikana vanopenga, uye kwete mhandara zvachose!
  Iyo yekupedzisira ichokwadi. Vaviri ava vakatandara zvavo nevarume. Uye akaita marudzi ose ezvinhu. Vasikana vaida varume - zvakavafadza! Uye kunyanya kana ukashanda nerurimi rwako.
  Musikana wechinzvimbo chepamusoro-soro... Vakatambudza piyona... Vakatanga kumubvisa mbatya ndokudurura migomo miviri yemvura pahuro pake. Vakabva vaunza simbi yaipisa padumbu rakanga razvimba. Uye vakapisa sei! Mupayona akazhambatata nemarwadzo emusango... Paive nekunhuwa kwaipisa.
  Alvina akamurova paside newaya inopisa. Uye kuti anoda sei kuseka ... Zvinonakidza chaizvo.
  Akabva aimba:
  - Ndaneta nekushungurudza kumashure - ndinoda kuseka mufaro wangu!
  Uye achaseka sei! Uye achabudisa mazino ake eperere! Musikana anoda kuuraya uyu, musikana sei!
  Uye makumbo emusikana ose akashama uye ane nyasha. Anoda kufamba asina shangu pamazimbe. Uye zvakare kudzinga mapiyona akabatwa. Vanorira zvakanyanya kana zvitsitsinho zvavo zvakakangwa. Kunyange Alvina anozviona zvichisetsa. Uye Albina zvakare musikana, ngatitarisei - super! Magokora mupikisi muchirebvu. Uye anoseka:
  - Ndiri musikana wekirasi yepamusoro!
  Uye anobudisa mazino ake akanaka. Iyo inopenya kunge yakakwenenzverwa. Uye murwi anoshamisa! Ichi chinogona kuva chimwe chinhu chisingagoni kutaurwa mungano kana kurondedzerwa nepeni!
  Vese varwi vanodonhedza Soviet MiGs mudenga. Vakanaka vari kushingaira. Hapana kana kupokana kudiki mavari. Uye kunaka kwesango uye kunofadza kwakadaro.
  Varwi vanodzora chimuti chemufaro netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanorwisa mota dzeRussia. Pavanenge vachidzvanya, vanopwanya varwi, sekunge vari kurova kristaro nekirabhu. Vasikana vacho havana tsitsi uye havana tsitsi. Zvine simba rehasha uye murazvo weshungu. Uye kuvimba mukukunda. Kunyangwe kana hondo yave ichienderera kwemakore gumi nemashanu. Asi hazvidi kupera kana. Albina naAlvina vari pamusoro pekuzivikanwa kwavo. Uye havadi kudzoka kana kumira kwechinguvana. Uye vanoenda kwavari ndokugondora muvengi.
  Albina, achirovera pasi ndege dzeSoviet, anodanidzira:
  - Musikana aneta nekuchema, ndoda kunyudza bhutsu yebast!
  Uye kugeda-geda uye kupenya mazino ake epearly. Uye manje anoda murume sei. Anoda kubata varume chibharo. Anofara zvikuru neizvi. Achakutora okubata chibharo.
  Albina anodzvova:
  Vasikana bonde ibonde
  Heino kufambira mberi kukuru!
  Uye murwi achaputika nekuseka ... Uye ngatiuraye vavengi vedu vose zvakare. Ane simba rakawanda. Uye izere nesimba remhasuru.
  Uye Alvina achaomba:
  - Ngatipwanye muvengi kune zvimedu!
  Uye murwi achatanga kuseka achishingaira! Uye ndakafunga kuti vakomana vake vaifamba sei. Asi ngatingoti zvakanaka.
  Kurume kwatova kwatiri ... Zuva riri kuwedzera kupenya. Pazuva rokutanga rechirimo, vakomana vokuRussia vanomhanya vasina shangu muchando chakanyunguduka. Vanoseka zvavo, vachizvikwenya, uye vanoratidza maonde avo kuvaGerman.
  Mapiyona ane zvisungo zvitsvuku, kugerwa bvudzi pfupi, mamwe acho akatopfupika. Vanomhanya nekusvetuka. Tsoka dzavo dzisina kana kutonhora. Vave vakakasharara kwazvo. Vasikana vari kumhanyawo, vasina shangu. Zvitsitsinho zvepingi, zvakatenderera zvinopenya muzuva. Anoshamisa vasikana veSoviet. Mutete, mumhanyi, akajaira kuita zvishoma.
  Uye munhu wose anogunun'una uye anogunun'una pameno avo ... Zuva rokutanga rematsutso mufaro chaiwo uye nyota yechiedza uye zvisikwa!
  Uye kune hondo yemhepo mudenga. Mirabela, uyu ndiye mutyairi wekutanga weSoviet anopfura imwe ndege yeGerman. Uye senguva dzose, musikana akapfeka bikini chete. Nokusingaperi vechidiki uye vasingamboperi. Ndiro simba remweya rakavigwa maari.
  Mirabela, zvisinei, anodawo kana varume vachimubata. Anochida chaizvo. Ndosaka ari mutyairi wendege... Kana musikana akashama, ane tsandanyama akakandwa nemaoko evarume, zvinofadza chaizvo. Uye kufara kukuru!
  Mirabela anorova imwe mota yeNazi ndokuridza muridzo:
  - Ndiri bhichi rine zvombo!
  Musikana uyu anotorova control panel neshare, round heels. Akanaka. Uye inimitable.
  Mirabela anobuda mazviri. Uye Agave inobhururuka kwaari. Pakupedzisira, vakadzi vaviri vakabudirira zvikuru vatyairi vehondo vakasangana. Vanopfurana vari muimba yeraundi. Vanoedza kuitora kure. Asi hazvina kunyatsoshanda. Vose vakanaka vanobhururuka kubva pamutsetse wekupfura. Uye vakabudisa mazino avo nehasha. Hameno vakadzi mahure. Vanonyatsotarisana mumaziso. Kunyanya, musoro-on uye vanopfura zvakare. Iyo yeGerman ME-562 ichiri nani pane iyo MIG-15, uye mota yeSoviet yakapfurwa ...
  Asi Mirabela anokwanisa kubuda, achirasikirwa nendege yake kekutanga mubasa rake rekubhururuka. Chinhu chakanyanya kuipa ndechekuti akazopedzisira ave munharaunda yevavengi. Uye izvi zvakaipa. Hongu, kumonyaniswa kwakadaro kwakasiyana kweramangwana. Uye musi waMarch 1, 1956, nyika inoshanduka, asi kutonga kweFuhrer mumutambo we-cybernetic unoramba uripo.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"