Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Син На Монтекристо И Наполеон Бонапарт

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Момчето Бенедето, син на граф де Монтекристо, оказва голяма помощ на Наполеон Бонапарт, като предава пакет с дезинформация на германския фелдмаршал Блюхер. В резултат на това Наполеон Бонапарт печели битката при Ватерло и целият ход на световната история се променя.

  СИН НА МОНТЕКРИСТО И НАПОЛЕОН БОНАПАРТ
  АНОТАЦИЯ
  Момчето Бенедето, син на граф де Монтекристо, оказва голяма помощ на Наполеон Бонапарт, като предава пакет с дезинформация на германския фелдмаршал Блюхер. В резултат на това Наполеон Бонапарт печели битката при Ватерло и целият ход на световната история се променя.
  . ГЛАВА Љ1
  Сякаш армията на Наполеон Бонапарт се готви за решителната битка при Ватерло. Бенедето, в тялото на обикновено момче на около дванадесет години, получава от командването задачата да забави пристигането на пруската кавалерия, водена от Блюхер.
  Не е толкова просто. Но момчето трябваше да каже на този маршал следното: казват, че мостът е миниран и трябва да се движим. Всъщност мостът е добре охраняван от холандците и не е лесно да се стигне до него.
  Но Наполеон има необходимия печат и Блюхер трябва да повярва на съобщението на пратеника. Който между другото говори отлично английски и има руса коса. А младостта вдъхва още повече увереност. Така че има стереотип, че децата не се наемат като сериозни шпиони.
  И ако Блюхер повярва и остави кавалерията да заобикаля, тогава времето ще бъде спечелено и британците ще бъдат победени.
  Бенедето язди до Блюхер на малко пони с важно съобщение. Момчето, разбира се, е облечено като пратеник. Но докато галопира, той събува омразните си умни ботуши и предпочита да язди бос на кон, което е много по-приятно.
  И той, разбира се, се забавлява и е в добро настроение. Но трябва да стигнете до Блюхер и момчето удря понито отстрани. А конят, макар и малък, е пъргав.
  Бенедето запя с ярост:
  Всички гледаме Наполеони,
  Искаме невъобразими победи...
  Така че милиони от нас се бият,
  И така, че децата да не знаят проблеми!
  
  За да не гърми Ватерло,
  За да не кървят листата...
  И за да няма поражение,
  Успех с правилния номер!
  
  Сега той е просто момче
  И скоро ще стана офицер...
  Скачам през полето като зайче,
  Да покажем смелост с пример!
  
  Ще предам това, което господарят нареди,
  Въпреки че има значителен риск в това...
  И Сатана има хиляди лица,
  Способен да ни събори!
  
  Понякога ме удрят по петите,
  И яката пръчка свири...
  Играхме на криеница със съдбата,
  С тази крепост като монолит!
  
  Не можем да бъдем поставени на колене
  И не можеш да го огънеш с твърд камшик...
  В името на светлите поколения,
  Ние ще ви покажем пътя към успеха!
  
  Господ не е често милостив
  Всички трябва да страдаме...
  Богатите и бедните също са нещастни,
  Нека дойде времето за промяна!
  
  Вярвам, че ще дойде мир в Европа,
  Наполеон е монарх завинаги...
  Всички ще имаме добър живот,
  И човекът ще стане щастлив!
  След тази песен стана по-весело. Момчето пратеник улови мухата с босите си пръсти. И тогава той ловко го хвърли и леко го смачка. Прелетя и се блъсна в един репей.
  И някаква птица го глътна с един замах. Това наистина е смешно.
  Бенедето пее:
  Репей расте под оградата,
  На оградата седи петел!
  И стана още по-смешно и по-забавно... И момчето отново удря с босите си пети задницата на понито и я бие.
  Наполеон е велика личност. Наистина, той беше почти гений, макар и успял, но за момента. Тук командирът Александър Суворов живя шестдесет и девет години и победи до края на живота си. И ако живее, да кажем, седемдесет и пет години, ще се бие с Наполеон в битка. Да кажем в Аустерлиц или дори по-рано? Кой би бил Наполеон тогава? Или, напротив, Наполеон щеше да бъде непобедим дълги години. Какво би очаквал светът?
  От една страна е добре, разбира се, да имаме единна империя, вместо да се караме между малки държави и народи. Но от друга страна всички тези многобройни роднини на Наполеон щяха да създадат много проблеми, а можеше и да са глупости. Особено ако рано или късно този велик монарх умре. Да, и по един или друг начин винаги е имало и ще има проблеми.
  Ако Наполеон би измислил по-съвършена система на единна империя.
  Да вземем например царска Русия: там императорът също има семейство, но империята е единна, единна и не е разделена на различни царства. И тук няма глупава конкуренция.
  Момчето се усмихна и отсече една неравност със сабята си, докато препускаше в галоп.
  Но Романови с тяхната отлична генетика от Рюрик са едно, а Бонапарти, тази плебейска кръв, е друго. И има разлика. Разбира се, Бенедето не знаеше какво очаква Русия и династията Романови в бъдеще и изобщо какво трябва да прави французинът с чужда държава.
  Бих искал да го разбера с моя...
  Момчето дори пееше с наслада, известен народен романс, който пееше по едно време с граф Монтекристо, когото смяташе по това време за свой баща.
  И романтиката, трябва да кажа, е много ярка и интересна;
  В Гаскония думата "страхливец" не е известна,
  аз не познавам меч, ако грешите. Ние, гасконци, имаме най-добрия вкус на света - Ние не обичаме нищо, освен славата!
  
  Високи скули, специални, за да станете - Ето гасконския външен вид на човек на света. Повярвайте ми, сър, няма да ви се наложи да чакате дълго - Париж все още ще знаеПариж все още ще знаеПариж все още ще познава Бенедето!
  
  Бургундия, Нормандия, Шампанско или Прованс, И в твоите вени също има огън, Но късметът няма време за теб, Още не е на бял свят, Още не е на бял свят, Още не е на бял свят, Има Гаскония .
  
  Не мога да живея в Париж без слава.
  Целият ми живот мина - време е да се справя със съдбата. Е, на колко години си, дете мое? Ах, много, господине, много - двадесет и няколко!
  
  Ръката ви стабилна ли е? - Твърд!- Това е истинска черта на гасконец с много чиста душа.И аз бях също толкова смел, когато Париж призна гасконецаПариж призна гасконецаПариж призна гасконеца Монтекристо!
  
  В Гаскония думата "страхливец" не е известна, аз не познавам меч, ако грешите. Ние, гасконци, имаме най-добрия вкус на света - Ние не харесваме нищо освен славата.
  
  Високи скули, специални да станете - Ето ви един гасконец с поздрави Повярвайте ми, господине, няма да чакате дълго - Париж все още ще знаеПариж все още ще знаеПариж все още ще познава Бенедето!
  
  Бургундия, Нормандия, Шампанско или Прованс, И във вените ти има огън, Но късметът няма време за теб, Още не на бял свят, Още не на бял свят, До бял свят има Гаскония!
  Въпреки че Бенедето не е точно гасконец, а по-скоро парижанин. Но Монтекристо май наистина е гасконец.
  Е, целта вече е близо. Виждат се конните патрули на армията на фелдмаршал Блюхер.
  Момчето разтърси торбата пред носа му и му показа пропуска. И разбира се, той им липсваше. Младият воин беше пълен със сила и енергия. А фактът, че изглеждаше като момче, дори вдъхваше повече доверие. Все пак децата са цветята на живота и е общоприето, че са по-доверчиви от възрастните.
  И момчето скаут беше поканено на масата. Дадоха му парче агнешко и добро, зелено вино. Бенедето отпи само последната част, страхувайки се да не му се развърже езикът.
  Момчето предаде информацията и почти го забравиха. Е, можете да се насладите на почивката си. И в същото време може би можем да пеем, какво е патриотичното?
  И момчето пееше с чувство и израз;
  Моята Великобритания спи
  Скрито, тайно
  Дадено на теб и мен
  В дългата зора!
  
  Странни имена
  Улици, сгради
  Скоро това знание
  Вижте го, ето го вашият
  
  Билет, зашийте го в ръкава, който не беше червен
  Така че мразите този цвят
  Сюжетът на вашата игра очевидно е опасен:
  Магия, война, любов, шестнадесет години
  
  Само този, който угаси отчаянието в очите му
  Не може да се оттегли, няма да спи вечно
  Векът със сигурност ще измами всички
  Спи, моя Великобритания.
  
  Спи моя Великобритания
  Дадена ми от съдбата
  Щастие и страдание -
  Вие сте сами
  
  Спи, войната на Великобритания
  Рано, рано
  Мечът на вашите избори
  Издигнат от езерото
  
  дъно и като всяка стомана пее за кръв,
  пие моето и се измива с любов
  в кралската страна под крехкия звезден покрив,
  където останаха да властват есента и пролетта
  
  Има корони, а не църкви - място за ангели,
  Короната беше случайно счупена от някакво джудже
  Но, както покойният Чарли завеща, в нашите мечти
  Неговите дракони летят
  
  Спи моя Великобритания
  
  Срещи без сбогом
  Ти не си ти, аз не съм аз
  Речи на пиано
  Две ръце
  
  Екзекуции без прошка
  Аз не съм ти. Кой съм аз?
  Само течението знае
  Древна подземна река
  
  И този нестабилен мост води под арката
  Този, който вървеше по водата, без да се удави
  Надеждно синьо кадифе се разстила по вълните
  Върви по него смело, докато целият свят заспива
  
  И вашите врагове спят, хванали сърцата си,
  Приятелите спят, поверили съдбата си на златния лъв
  Дори този, за когото се говори, че е стъпкал бебето
  Спи с ръце около красива вдовица!
  
  Спи моя Великобритания
  
  Спи моя Великобритания
  Скрито, тайно
  Ритъмът на дишането ти -
  Моето бреге
  
  Смъртни случаи, различни от името
  Нищо за търговия
  Моята чиста звезда
  Англия се завръща в къщата
  Спи в пламъците на зората
  Спи, любов моя
  Ти си моята Великобритания.
  Въпреки че е отвратително французин да пее така. Но той е в униформа на английско момче.
  И така армията на Блюхер тръгва по грешен маршрут. И Бенедето го остави, втурвайки се напред. Той е момче и не трябва да седи на едно място. Точно преди да си тръгне, той успя да спечели десет златни луи д'ор. И бях много доволен от това. И сега той яздеше на кон обратно при Наполеон и очакваше значителна награда. В края на краищата той успя да го направи толкова брилянтно. Сякаш самият той беше Чингис хан. Да, ако Наполеон, подобно на Чингис хан, беше живял седемдесет и две години, без да знае поражението, светът щеше да е различен. И може би в него щеше да цари хармония и щастие. И така, Европа е разделена, а царска Русия заграбва Кралство Полша за себе си. Защо това е логично? Щом си слаб, тогава защо да не грабнеш парчета от теб?
  Бенедето започна да пее, докато яздеше белия си кон;
  Страната на французите е Светата родина,
  В който всички са равни и велики.
  Опънат от край до край,
  С трясък на широки стъпки!
  
  В него има планини - златни върхове,
  И реките блестят с чисто сребро...
  През зимата снегът е като буйна сива коса,
  През пролетта, поток зад здрав бряг!
  Но тогава момчето млъкна, усещайки опасност. И чистокръвният кон зацвили уплашено. Бенедето погледна назад - вълци тръснаха след него. А това вече е сериозно. Тук вече има цяло ято от тях.
  Момчето удари босите си пети по крупата на коня си и го пусна в галоп. В същото време момчето се замисли. Този вълк е подъл звяр. Например той изяде червената шапчица. Прилично ли е това от негова страна? Какво можете да кажете за вълка?
  Бенедето изпя комична песен с ирония към тези сиви хищници;
  Напрягам се с всички сили - и с всичките си жила,
  Но днес - пак като вчера: Обграждат ме, обграждат - Весело ме карат на номера!
  Зад елхите двуцевни пушки се суетят -
  Там в сенките се крият ловци, - Вълци се търкалят в снега, Превръщат се в жива мишена.
  Тръгва хайка за вълци,
  Хайка е - за сиви хищници, опитни и кученца! Биячите крещят, а кучетата лаят до повръщане, Има кръв по снега - и петна от червени знамена.
  не играят наравно с вълците
  , но ръката им не трепва: Защитили свободата ни със знамена, те удрят уверено, със сигурност.
  Вълкът не може да наруши традициите -
  Очевидно в детството, слепи кученца, Ние, вълчетата, изсмукахме вълчицата И всмукахме: не можете да хванете знамената!
  А сега - хайката за вълци,
  Хайката е - за сиви хищници, опитни и кученца! Биячите крещят, а кучетата лаят до повръщане, Има кръв по снега - и петна от червени знамена.
  Нашите крака и челюсти са бързи -
  Защо, лидер, дай ми отговор - Ние сме преследвани и се втурваме към изстрела И не опитвайте през забраната?!
  Вълкът не може, не трябва да прави другояче.
  Сега моето време свършва: Онзи, на когото съм предназначен, се усмихна и вдигна пистолета си.
  Тръгва хайка за вълци,
  Хайка е - за сиви хищници, опитни и кученца! Биячите крещят, а кучетата лаят до повръщане, Има кръв по снега - и петна от червени знамена.
  Излязох от послушание:
  Зад знамената - жаждата за живот е по-силна! Само - зад себе си радостно чух учудените писъци на хората.
  Напрягам се с всичките си сили - и с всичките си жила,
  Но днес не е като вчера: Обградиха ме, обградиха ме - Но ловците останаха без нищо!
  Тръгва хайка за вълци,
  Хайка е - за сиви хищници, опитни и кученца! Биячите крещят, а кучетата лаят до повръщане, Има кръв по снега - и петна от червени знамена.
  След което вълците наистина го взеха и изостанаха. Освен това, ако пее босо момче, това означава, че е наистина готин и е по-добре да не се забърквате с него.
  А Бенедето изпитваше голямо удоволствие да вземе и смачка комара с боси пръсти. И отбеляза:
  - Промених хода на историята!
  И всичко наистина се промени. Блюхер не пристига навреме и Наполеон печели при Ватерло. След това дойде ред на германците. Великият командир спечели още няколко победи. Включително и над руската армия. Но народът на Франция е твърде уморен от продължителни войни. И твърде много мъже бяха убити.
  И Наполеон Бонапарт се съгласи на мир. Франция запазва Северна Италия, Холандия, Швейцария и част от Германия, както и Северна Испания.
  След което известно време в Европа няма война. Вярно е, че французите отидоха в Африка и превзеха Алжир и Мароко. След това е завладян Тунис, а след това Либия и Египет. Войната за Северна Африка завършва успешно за Франция. И след това в Судан.
  Наполеон управлява до март 1842 г., като живее седемдесет и две години като Чингис хан. Той е наследен от сина си Наполеон II. Който скоро става император на Австрийската империя. Но това е друга история. Наполеон се превърна във велика легенда. И неговата династия е славна династия. А управлението на Бонапарт е наистина легендарно.
  Имаше дори тази песен, композирана:
  Имаше бурен век, чуден век:
  Шумен, величествен; Имаше огромен човек, загуба на слава.
  Беше ерата на героите!
  Но пуловете се разбъркаха и от пукнатините изпълзяха мушици и насекоми.
  Всяко мамино момче,
  всяко ограбено, глупак на модни глупости, правещ либерални изяви.
  Противник на деспотизма,
  оратор на равенството, - Подпухнал, сляп и брадат, Горд регистратор.
  наизуст томовете на Тиер и Рабо и като пламенен Мирабо прославя свободата.
  
  И вижте: нашият Мирабо
  на стария Гаврило За омачкана волана, ресва мустаците и муцуната.
  И вижте: нашият Лафает
  Брут или Фабриций слага мъжете под пресата заедно с цвеклото.
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ И ДЪЩЕРИТЕ НА БОГОВЕТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Приключенията на вечните деца продължават в космическия отряд. В същото време нови приключения очакват вечното момче Едуард Стърджън, включително сред тролове, орки, елфи и други същества от фантастичния свят. И дъщерите на боговете Демиурзи също се бият рамо до рамо с тях.
  . ГЛАВА Љ1
  Момичето войн Адала прошепна:
  - Какво имаш този път, вечно млад гении?
  Едик отговори с момчешка усмивка:
  - И на това има отговор!
  Огромна метална боа с уста, в която се въртяха пробиви зъби, продължи да пълзи все по-близо и по-близо до детския отряд на специалните сили. След това дълго чудовище започнаха да се появяват големи роботи, приличащи на ходещи костенурки. И имаха оръдия на главите си, които стреляха от лазерни системи. Вярно е, че не толкова перфектните лъчи не са причинили много разрушения.
  Момчето гений извади обикновена тел, отлята с мед, и към нея прикрепи грахово зърно с неизвестен пълнеж.
  И го изстреля в посока на заплашително, механично влечуго. Жицата се оплете в свредлата и веднага искри. Огромната боа започна да се тресе.
  Момчето, което лежеше на запад от дясната ръка на Едик, иззвъня:
  - Еха! Красив!
  Тялото на механичното влечуго потрепна и повали ходещите роботизирани костенурки. Те се извъртяха и стреляйки започнаха да се стрелят един срещу друг. И от ударите на лазерните лъчи бронята наистина се изкриви и металът изгоря.
  Момчетата и момичетата от щурмовия отряд от детските специални сили взеха и откриха огън, за да убиват, използвайки своите лазерни картечници.
  Едик извика:
  - Остави го! Спестете енергията си момчета! Анти-пулсар!
  Войниците от специалните части на децата спряха да стрелят. И така вече беше ясно, че потрепващата гигантска боа с тялото си осакати и смачка почти всички коли. Това е наистина чудовищно въздействие и просто супер.
  Момичето Адала намигна на младия гениален командир и отбеляза:
  - Чудесно е! Е, ти си боец! Вие използвате силата на врага срещу него!
  Момчето командир й намигна и каза:
  - Разбира се, трябва научен, тънък подход.
  Боа констрикторът, потрепвайки, счупи ходещите роботизирани костенурки; те или експлодираха, или бяха сплескани. Освен това опашката му с истерична вълна преобърна резервоарите на гъсеници, които изскочиха от портите на замъка.
  Те се оказаха безпомощни и свещите светнаха. И изглеждаше страхотно.
  А снарядите изхвърчаха от цевите и улучиха своите. И много разрушения на оръжейни кули.
  В отговор оръжейните батерии отново започнаха да работят от стените на замъка. Както лазерните лъчи, така и изпомпваните от анихилация снаряди заваляха върху механичната боа констриктор. Първите изстрели пробиха кожата му от стомана и титан. Започнаха прекъсвания. Подобно на червееви дупки, дупки се появиха в бронята на това чудовище.
  Момичето, което беше отдясно на Едик, изписка:
  - Това са фойерверки! Дадохме му страхотна сделка!
  Момчето командир поясни:
  - Получих го от свои хора!
  Децата войни извикаха в един глас:
  - Истината и късметът са с нас,
  Ще ударим яко моторите...
  Основната ни задача е
  Убийте злите извънземни!
  Адала, това момиче, което е преживяло много и дори трябваше да отвлече гравитационно-магнитен боец, отбеляза:
  - Чудесно е, когато има умен и научен подход!
  А момичето показа холограма как е избягала от концентрационния лагер. Бос и облечен в раирана пижама, младият затворник препускаше по ледената кора, която покриваше летището. И те стреляха по нея. Момичето беше слабо, на детското й лице дори се появиха скули от принудителната диета на трудов концлагер, а на гърдите на пижамата й светеше номер. Но тя успя да влезе в боеца и използва електронната карта, открадната от пазача.
  В резултат на това машината, пълна с електроника, се отлепи от покритието.
  А момичето налягаше с босите си кръгли пети, загрубели от принудителното ходене боси и постоянен, тежък труд. Да, детският трудов концлагер не е санаториум. Но от друга страна, там развиваш такава издръжливост, че е полезно да отидеш там. Адала изглежда само на дванадесет години, но в действителност, разбира се, тя е по-голяма и освен това е опитна, макар и не толкова опитна и изтънчена като Едик.
  На холограмата се виждаше как лети гравиомагнитен самолет с момиче. На изображението се появява острата й брадичка, а под синьото й метличино око има синина. Но момичето, което има уменията на пилот, много ловко избягва лазерните лъчи, които се опитват да я свалят.
  Босите й детски пръсти уверено натискат бутоните на джойстика за управление. И изглежда страхотно.
  Адала изпрати целувка и изпя:
  - В самолетите се втурваме над вълните,
  Кварките се пенят в етерните вихри...
  Какво ще предам на моята планета -
  Деца на подлунния, син свят!
  А зад нея бойни самолети се втурнаха да преследват дръзкото момиче. И изглежда изключително агресивно, като цяло ято лешояди. И те стрелят и изглежда няма шанс за бягство.
  Но момичето Адала се обади на момчето герой Едик по радиото и той, както винаги, беше готов.
  Млад воин, който изглеждаше на около дванадесет години, въпреки че всъщност беше опитен боец и брилянтен дизайнер, излетя да я посрещне. Момчето беше само по спортни шорти, но с босите си крака улавяше и най-малката вибрация на летящата си чиния. И си личеше, че момчето е на върха на силите си.
  Щом натисне копчето с голата си пета, трепва вълна. Четири вражески изтребителя, бързащи напред, се сблъскаха наведнъж. И последваха експлозии.
  Адала намигна със сапфирените си очи и каза:
  - Това е най-висок клас!
  Останалите вражески бойци започнаха да стрелят от голямо разстояние. Фюзелажът и опашката на самолета, който момичето отвличаше, бяха разпръснати от шрапнели и отломки.
  Младата воиня притисна още по-силно босите си пети и направи салто на боеца.
  Но Едик, това вечно момче, взе и пусна малки балончета от своята летяща чиния. Те се втурнаха с висока скорост и сякаш се блъснаха в ято лешояди.
  Чуха се експлозии, счупвания и разкъсани на парчета вражески самолети. Това е съкрушителен удар.
  Момчето, работещо сръчно с босите си пъргави крака, пееше:
  Как живеехме в битка
  И не се страхува от смъртта...
  Така ще живеем аз и ти оттук нататък!
  И във висините на звездите,
  И планинска тишина -
  Морска вълна и свиреп огън!
  И свиреп, и яростен огън!
  Ето как децата се справяха с вражеските бойци. Тези, които успяха да оцелеят, се върнаха. И Адала се върна в отряда на Едик. С тях бяха само част от специалните части на децата - млади воини с уникални умения.
  Сега те отблъскват поредната атака от крепостта. Явно осъзнавайки, че бойните и прекалено развити и интелигентни деца-войни не могат да бъдат спечелени с електронни джаджи, пехотата е хвърлена в битка.
  Самите едри воини на велосипеди, всеки два метра и половина висок, преминаха в настъпление. Те бяха в бойни костюми и изглеждаха непохватни на вид.
  Но те се втурнаха в битка с колосален натиск и атакуваха като танкове. Тук се разигра битката.
  Сега можете да започнете да снимате. Децата воини откриха огън по тях с лазерни пистолети. Имаше удари върху чудовищата от иногалакт. Но те отговориха.
  Момичето и момчето бяха ранени и обгорени от вражеските лъчи.
  Едик отговори с усмивка:
  - Включвам защитното поле!
  Адала попита загрижено:
  - И ние можем да стреляме по врага през него!
  Момчето командир отговори уверено:
  - Да! Със сигурност! Това е едно и половина измерения. Той позволява на енергията да тече от ваша страна, но не и от страната на врага!
  Момче воин в боен костюм със зелени точки възкликна:
  - Това е страхотна среда!
  И битката продължи с невероятна сила! И сега децата се оказаха напълно неуязвими. И унищожиха враговете си без усилие. Те, в ръцете на специалните части вечно млади войници, разполагат с термокваркови лазери и това е сериозно. По този начин, по време на термокварков синтез, един грам материя излъчва енергия, еквивалентна на изгарянето на четири милиарда тона въглища. Така че можете да си представите колко колосална е тази сила.
  Но децата не винаги се бият с толкова перфектни оръжия и имат технологично превъзходство.
  Така Едик включи видео и трицветна холограма, която показа борбата му с много по-примитивни технологии и в същото време не по-малко опасни, и с деца, на които им беше трудно.
  Когато Едик се събуди след удара, друго момче Пашка енергично го разтърси за рамото. Момчето скочи и улови уплашения поглед на червенокосия си новоизпечен другар и попита:
  - Какво правиш?
  Пашка посочи с пръст главата на Едик и измърмори:
  -Кой те бръсна така?
  Едик сложи ръка на косата си и измърмори объркано:
  - Леле... - Таралежът ги боцна под пръстите и те напипаха внушителна и същевременно болезнена бучка.
  Тогава Едик погледна дясната си ръка и видя прясно изгаряне под формата на лагерен номер. Познатият тринадесети...
  Момчето изтърси:
  - Браво! Оказва се, че това не е мечта. Всъщност бях в затвора!
  Паша объркано погледна партньора си и измърмори:
  -Къде те сложиха?
  Едик отговори с тъжен тон:
  - В космически затвор... Тоест в затвор на друга планета!
  Пашка поклати глава... Помисли си, че този загорял е полудял. Но Едик изобщо не изглеждаше луд, въпреки че под окото му блестеше лечебно черно око. Почти плешивата глава на русото момче му придаваше вид на престъпник или на отчаян главорез.
  Момчетата обаче нямат време да спекулират повече. Време е да изтичаме до оскъдна рибна закуска и отново да вземем лопатата.
  Но този път не беше възможно да работим дълго. Реактивният щурмови самолет Orkmet се втурна отново. Момчетата се скриха на дъното на окопите, а отгоре валяха въздушни бомби.
  Едик се опита да стреля от пистолет, но този път вражеските самолети не можаха да направят тези изстрели. Orkmet stormtroopers са покрити със солидна, легирана броня отдолу и няма начин куршум да ги пробие.
  Тогава момчето взе гранатата с боси пръсти. Тъй като мускулите на краката са по-големи от тези на ръцете, можете да хвърлите "подарък" на много по-голямо разстояние с долния крайник, отколкото с горния.
  Момчето си пое дълбоко въздух, обърна се по гръб и хвърли с всичка сила кумулативната граната. Той прелетя със свистене и удари щурмовик, който кръжеше твърде ниско. Той загуби контрол и беше разцепен почти наполовина от експлозията. И Едик показа носа си на врага.
  След което момчето терминатор намери друга граната. Както го научиха в космоса: специална техника на ритане, с въртене на бедрата, разгъване и движение на пръстите. В този случай гранатата лети много по-далеч, отколкото би могла да бъде хвърлена на ръка. Не напразно четирите момичета рейнджъри усвоиха и техниката на хвърляне с долните си крайници.
  Така вторият реактивен щурмови самолет Orkmet губи крилата си и лети с носа напред в земята. Той пронизва земята с такава сила, сякаш иска да стигне до Америка.
  Пашка възкликва възхитено:
  - Да, ти си супер боец!
  Едик гордо изпъчи гърди и изрева:
  - Наистина съм супер...
  Едно момче с прясно обръсната глава изглежда някак комично. Но ето че идва третата граната, която намира целта си с неумолима точност! Е, след това някой ще се съмнява ли, че това момче е герой? И дори не последният герой, а рицар, който ще води всички!
  Едик Осетров пееше, опипвайки с голи пръсти четвъртата граната и я хвърляше със сила:
  Коварната змия се скри в пукнатината,
  Тайно рус мечти за отравяне...
  Но могъщият рицар ще удари целта си,
  Под ясното слънце на гнева цветът ще се стопи!
  Докато пеели, момчето хвърлило пета граната. Той много ловко го засече с гъвкавия си крак, след което го хвърли отново. Най-богатата школа по бойни изкуства имаше ефект, включително обучение от космическата Амазонка на далечна планета.
  Тогава Едик усвои много и стана истински супер ас. И сега хвърля шестата граната. Той много ловко го хвърля нагоре и той лети, буквално разрязвайки въздуха като скейт.
  Момчето Терминатор казва:
  Химнът на Родината пее в сърцата ни,
  Няма по-красива в цялата вселена...
  Стисни по-здраво хвърляча на лъч на рицаря,
  Умрете за дадената от Бога Русия!
  И седмата граната, хвърлена от босото момче, бързо прелита, намира целта си.
  Останалите пионери се опитват да имитират новия си идол, но гранатите им или падат от краката им, или летят по-зле, отколкото от ръцете им. Клара обаче дава заповед навреме:
  -Остави ме на мира! Само Едуард Осетров хвърля гранати!
  Момчето е много гордо от гласуваното му доверие и отново хвърля подаръка, откъсвайки крилото на HEC-283 и карайки машината Orkmet да загуби контрол. И скоростта на струята не помага на орките.
  Едуард Осетров весело казва:
  Отечество, ти си моя мила майка,
  Не мога да понеса страданието на хората...
  Готов съм да дам всичко, което имам -
  Преминете през болка, скръб, всякакви изпитания!
  Сега деветата граната намира целта си. Момчето, което толкова много прилича на японски аниме герой, го изстрелва много ловко.
  След успешно хвърляне Едуард отново изрича:
  Родина в сърцето ми - струна свири,
  Животът ще бъде добър за всички по света...
  И аз мечтая за Отечество - страна свята,
  Където се смеят щастливите деца!
  Оркметските лешояди, изгладили земята, отлитат, а Едик хвърля десетата граната за сбогом. Последният свален самолет Orkmet сгъна крилата си заедно и се озова във фигуративен ковчег.
  Момчето изскочи от изкопа и показа обиден жест към бягащите орки. След него и други момчета направиха същото.
  Като, познайте нашите чудовища, вие принадлежите към кофата!
  След което момчетата започнаха работа отново. При въздушното нападение почти няма жертви сред децата, само две момчета са леко ранени от осколки от бомба и са превързани.
  Пионерите и малко по-големите бяха в борбен дух. Въпреки че нямаше нито един боец с козя брадичка, сред тях също нямаше страхливци. Всички те, полугладни и полуголи, работеха с голям ентусиазъм и бяха нетърпеливи бързо да се реваншират с орките. В далечината гърми канонада и много скоро превозните средства на Орклер ще достигнат тази линия.
  Четири момичета в паралелна вселена нападнаха войските на оркличаните и троловете, които се осмелиха да кацнат във Фрима. С тях е действал и малък отряд руски спецназ.
  Това е един вид краткосрочна намеса по заповед на руските богове с цел промяна на световната история.
  Битката беше изключително нажежена, момичетата напредваха. Но руският отряд на специалните сили също претърпя значителни загуби. Но се оказа, че има много врагове, така че тук на едно място Orklia, Trollntsia, Хобитското кралство и Furtia събраха значителни сили. Те искаха да направят повратна точка в напредването на руската армия с цел освобождаване на Ревастопол.
  От четирите руски танка три вече са унищожени, а позицията на бойците изглежда критична.
  Но от отворения люк на счупения и обгорен Т-64 започва да стреля най-младият участник в тази феерична битка.
  Но всъщност какво трябва да прави едно дете в съвременна война? На това може да отговори само той самият. Във всеки случай дванадесетгодишният московски ученик Едик Осетров реши, че не може да седне в един от удобните детски санаториуми в щедра Русия. Запленен от неповторимата романтика на войната, той бяга на фронта. Но не трябваше да бягаме далеч: врагът стоеше близо до Фронецк и безмилостно стреляше по града.
  Почти пред очите на Едуард Осетрова училището се срутва след попадение от реактивната система за залпов огън "Ураган". Няколко деца, които нямаха време да избягат, бяха погребани под руините, а Анастасия Петрова, приятелката на Едик, получи ужасни изгаряния. Тя умира дълго и много мъчително. Десет дни адска агония... И тогава тежки снаряди разрушиха жилищната сграда, в която живееха роднините на Едуард Осетрова.
  Младият воин стреля и то много точно! На практика той няма пропуски, а сега следващите седем рунда са изчерпани и момчето трескаво ги насипва в чували.
  Приближаването на големи сили от брега и нови десантни полкове отново наклониха везните към съюзническата армия. Изненадващо е, че и двете могъщи европейски империи транспортират толкова много сила във Фрим. И ако сме свикнали да се бием с троловете, тогава орглианците са нов враг. Като цяло "Фриманската война" е единственият случай в историята, когато Русия и Орктания официално са във война. Преди това Орглия обикновено се смяташе за доста приятелска страна, по-специално беше съюзник в битката с Аваполеон. Но сега това е яростен и амбициозен враг, който се страхува от растящата руска експанзия.
  Едуард Осетров хвърли гилзата с бос крак. Този път той леко промени навика си да се бие, хвърляйки дискове с краката си. Но нищо, а можете да стреляте учудващо точно от снайперска пушка.
  Не е толкова лесно да видите врагове в дима и дори не можете да видите лицата им. Следователно мъртвите, чиито предсмъртни викове се разтварят с много други подобни, не предизвикват отрицателни емоции. Все едно играете стрелба на компютър или удряте електронни монитори на стрелбище.
  Сега, ако почувствате, че сте пропуснали целта, това вече предизвиква раздразнение!
  И врагът, възползвайки се от численото си превъзходство, притиска защитниците на Ревастопол. Леките, сравнително скорострелни и точни полски оръдия на Оргликаните блъскат и непрекъснато заковават. Това е и една от причините Русия от 1618 г. (в продължение на почти четвърт хилядолетие руснаците не са губили войни, а са побеждавани само в отделни битки!) е била принудена да отстъпва.
  Изчерпаният отряд на специалните сили с танкове, воинът на черните сили, Виктория, нареди да се прегрупира и да спести боеприпаси колкото е възможно повече. Транспортьорите, те бяха само два, бяха набързо затрупани с чували с пясък (това бяха трофеи) и се стреляше с монтираните на тях картечници.
  Повечето войници от специалните сили изразходваха всичките си пълнители, добре, като цяло, това е ясна история. Сега трябваше да използваме пушки, заловени от врага, за да отвърнем на удара.
  Разбира се, по време на такава интензивна битка, тези клипове се изплюват много бързо. Но не можете да поставите много рога на един пехотинец; те ще ви пречат.
  Вярно, на самите бронирани транспорти все още има кутии с резерви. Така че те трябва да се използват пестеливо.
  От петдесет души само около половината останаха изправени, а още няколко души със сериозни рани бяха извлечени от бойното поле. Сериозни загуби за клон от двадесет и първи век.
  Трябва да се грижите за хората си, особено след като са се натъкнали на смел враг, който няма да се разпръсне при първите, дори не много интензивни залпове.
  Полковникът, който помага на руските войски Михаил Църков също е ранен, но все още е на крака. Основният проблем е, че при вълнението на бойците те изразходват твърде много боеприпаси, поради което е много трудно да се пребори с огромното числено превъзходство на противника. Вярно, Църков, като опитен воин, стреля пестеливо и все още има резерва. Например, той не пренебрегва единичните изстрели.
  Но когато врагът започна да хвърля гранати...
  Това е много опасно, когато експлодират ужасно много бомби, дори и да имат малка експлозивна сила.
  Момчето войн Едик започва да хвърля остри дискове с боси крака. Но това е като лапа за мъртвите
  Въпреки че Виктория не иска да прави това, животът на войниците е по-ценен. И гориво... Бог да го пази! Да имаше месомелачки, щеше да има и гориво за тях!
  Металният глас на дъщерята на Чернобог командва:
  - Вдигнете хеликоптерите във въздуха!
  Трябва да се каже, че самолетите осигуряват не само смъртоносна сила - в крайна сметка дори хеликоптерът има ограничени боеприпаси - но и морално въздействие. За деветнадесети век нещо, което лети и стреля, е любопитство. Така че има шанс...
  Защитниците на Ревастопол вече се оттеглят към външните редути на града-цитадела. Като цяло поведението им е правилно - ако всички войници бъдат пуснати в битка в покрайнините на крепостта, няма да има кой да защитава крепостта. И тогава ще има клин във войната. Превземането на Ревастопол ще бъде сигнал за влизане на елфстрийците и персите във войната.
  И така, събрали всичките си сили във внушителен юмрук, оргличаните, троловете и турците нападат...
  Едик, който спокойно се прицелваше във врага, също започна да нервничи. Момчето разбра, че губят битката и единствената надежда беше, че войските на Феншиков, които бяха далеч назад, ще имат време да пристигнат.
  И на следващия ден момчетата бяха изправени пред истински тестове. Едва бяха закусили, когато чуха дрезгав тътен и движение на вражески танкове. Това означава, че детството най-накрая свърши и предстои битка. Някои момчета вече имаха опит в битките и се държаха спокойно. Но някои от момчетата, особено по-младите, започнаха да се суетят.
  - извика им Клара с висок глас. Децата се успокоиха. Те заеха укрепена позиция и подготвиха гранати, както и сапани за хвърляне на бойни средства. Отпред имаше и редица противотанкови мини.
  Орките се приближаваха. Напред се движеха ниски, клекнали, но дълги танкове от серията FE. Няколко от тях вече имаха пирамидална форма, почти неуязвими от различни ъгли. Но по-голямата част бяха "Дракони" с изместена назад кула и FE-70 със 128 мм оръдие.
  Младият на вид Едик приготви близо до себе си цяла раница с противотанкови гранати. Разбира се, те не проникват в бронята, но лесно могат да разбият следите. В допълнение, пирамидалните резервоари имат малки, но многобройни ролки, осеяни по цялото дъно. И шасито им е изключително трудно за деактивиране.
  Има много танкове Orkmet в движение. Дори има въдица на Elferikan TOR-93 и Phoenix-2 отзад. По-зле са от оркметските, но създават допълнителна атмосфера. Танкът Dragon е доста пъргав със 105 мм оръдие, способно да пробие руски танкове от голямо разстояние и е клекнал. При класическо оформление само двигателят и трансмисията са разположени в предната част на резервоара, а скоростната кутия е на самия двигател.
  Автомобилът с модификация - 3 е със здрава броня отстрани и отзад 125 милиметра под ъгъл и трудно се превзема с граната. Явно ще трябва да тръгнем по пистите.
  Как да спрем пирамидалните танкове? Това всъщност са чудовища на чудовищата!
  А срещу двеста момчета има повече от триста и петдесет коли! Почти два тежки танка на човек и дори дете! И нито един не е по-възрастен от петнайсет, с изключение на комсомолския командир Клара!
  Съотношението на силите е такова, че техният батальон от нещастници е обречен на поражение.
  Но ако ще умирате, тогава с музика!
  Младият Едик хвърли граната с ръка и я хвана с крак. Първият драконов танк вече е влязъл в зоната на унищожение, което означава, че може да бъде хвърлен. Момчето извива гъвкавото си, мускулесто тяло, изправя крака и подбедрицата и изпъва босите си пръсти. И гранатата лети на стотици метри, сякаш изстреляна от катапулт. Не, никога няма да хвърлите ръката си така.
  И гранатата свисти над противотанковите таралежи. Танкът Orkmet се удари в гъсеницата, завъртя се и... се вряза с корпуса си в вървящия отдясно колега.
  Младият Едик подсвирна:
  - И битката продължава отново,
  Хиперплазменият огън кипи...
  А Ленин е толкова млад -
  Нанася смъртоносен удар!
  Момчето, вдъхновено, хвърля нова граната по "Дракона". Колата се събаря и блъска партньора му отляво. Ето как всъщност можете да промените посоката на движение на резервоара, като повредите гъсеницата. И той примижава и тръгва накриво.
  И бойното момче Едик пее, хвърляйки още гранати:
  - Моята родина е тъмнината на вселената,
  Готови да отблъснете атаката на зли врагове!
  Без теб, любов, не мога дори ден,
  Готов съм да дам живота си за теб!
  И момчето терминатор отново хвърля гранати с краката си, принуждавайки Mongoose-3 да се блъсне в пирамидалния резервоар Orkmet.
  Младият Едик дори подскача от радост, уау... Значи трябва да се биете с орките. И пак хвърля граната с бос крак. Той прави това много добре. Гранатата отскача върху тревата и отново удря танка Orkmet, принуждавайки го да се отклони настрани и да удари тромавия си аналог.
  Момчето се смее и пее:
  -Вдигнете варели с бензин с пожари,
  Ние, пионерите, взривяваме коли -
  Това ще бъде пълно поражение за орките,
  Викът на пионерите: винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите: винаги бъдете готови!
  И с всяка линия, граната се хвърля към Orklerites, което кара танковете Orkler да се сблъскат. Но сега Elferik TOR-93 също стана жертва. Освен това тази кола успя да се разбие така, че да взриви два от фениксите си.
  Един от най-мощните оркишки танкове за пробив, Royal Dragon, тежащ сто тона и двигател с мощност 1880 конски сили. И как се разтърси този тарикат. Той свали един танкер, а след това още един. И три коли горят едновременно.
  И момчето отново започва да пее с мъка:
  Злата проклета реалност
  Може да ви подлуди!
  Цялата сила на страховития атом -
  Сатаната влезе в земята!
  И докато пееше, той хвърли пет гранати и нокаутира дузина танкове. Превозните средства Orkmet се приближаваха все по-близо и други пионери започнаха да хвърлят подаръците си. В същото време ответният огън от орките практически не нанесе щети на момчетата. Беше като истинско чудо.
  Децата успяха да хванат орковското чудовище за рогата и да залеят мастодонтите с гранати.
  Младото момче Едик, хвърляйки гранати с крака все по-интензивно, пееше:
  На звездни кораби се втурваме през вълните,
  Кварките се пенят в етерните вихри!
  Какво ще предам на моята планета,
  Деца на един луд, грешен свят!
  И за този стих бяха хвърлени осем гранати и двадесет от танковете на дебелата свиня бяха ударени и се сблъскаха челно. Крайниците на бързото момче, което е учено на бойни изкуства и от богове, и от извънземни, проблясват все по-енергично. Гранатите в раницата ми свършиха. Всичко е наред, ще се използват домашни торби за експлозия. А оркишистите са получавали и ще получават.
  Няколко танка Orkler бяха взривени от мини и превозни средства зад тях се блъснаха в тях. След което всички те се запалиха, пламнаха огньове на Купала. Всичко е толкова горещо и изгорели орки изпълзяват. Такава е и цялата им чужда армия.
  И бойният Едик ще започне да пее;
  Брат вдигна ръка към брат си -
  Жестока война, рев на противника!
  Картечницата стана твой приятел,
  Дойде възмездие за лекомислие!
  
  Какво да направите, ако хората са разорени
  Когато стремглавите куршуми свистят наоколо!
  Бог по-добре да прекрати войната със сила -
  Така че дните на хищния дракон свършиха!
  
  Но адът не познава граници и ограничения,
  Земята гори в напалм, деца плачат!
  Сега чертите на момичетата са побледнели -
  За това кой ще отговори Святият Господ?
  
  Е, колко близки можеш да убиеш?
  Все пак човек се ражда, повярвайте ми, за щастие!
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото има лошо време по време на война!
  
  Но дългът на войника е истински дълг:
  Защо да се бием за Отечеството?
  На шестнадесет години храмът вече е сив,
  Лицата на нещастните вдовици са подпухнали от сълзи!
  
  Ама какво е, ти луд ли си бе братко?
  Не, вие сте луди - вашият любим отговаря!
  За подлостта, кой е нашият войник на трона,
  Той вярва, че неговият зет е мръсният Каин!
  
  В земята потоци кръв разкъсват вените,
  И импулсът от ядрото ще отговори с удар...
  Плугът, ударен от снаряд, замръзна в полето,
  О, колко пурпурно е станало Слънцето!
  
  Но има вяра, че Исус ще дойде -
  Той ще помири братята и ще донесе спасение!
  Тогава нека забравим да отмъстим на подлия резултат -
  Нека прошката царува в душите на всички ни!
  Момчето Терминатор пееше и хвърляше експлозивни пакети от двата боси крака с максимална ефективност и интензивност.
  На последните линии малкото оцелели танкове на Ферман Оркринг се обърнаха назад. Повече от триста унищожени оркишистки мастодонти бяха оставени да горят на полето.
  Капка пот се стичаше по гладкото чело на детето. Той се търкулна по зачервената от откат буза, ужили неприятно одрасканата кожа и падна върху прегрятия затвор на автомата. Изсъска...
  Едик избухна в сълзи с въздишка:
  - Бедното ми сърчице е готово да се пръсне в гърдите ми като снаряд, но няма друг начин, повярвайте ми, дори вкъщи, все едно свещи горят!
  В танка му полетяха и гранати... Двама другари танкисти, малки на ръст, но, разбира се, възрастни бойци, също отговориха с изстрели от пистолети и малки картечници.
  Но врагът пробива с численост. Едик се опитва да избере офицери за жертви; самите войници не струват много. Врагът търпи загуби, но танкерът отдясно вече е магаре с разбита глава. Черепът е смачкан, а мозъците изтичат в хилава каша като смола от отсечено трепетлика.
  Сега момчето изпита истински страх. Това вече не са сенките, които са във виртуалната реалност, не са безобидни единици, които изпращате на клане в хиляди, а реални хора, които носят смърт. И те...
  Един шрапнел удари момчето в челото... Всичко потъмня пред очите му и като изпусна пушката, момчето се строполи вътре в кулата. Саги на стола. Оцелелият танкист изхаби последните си куршуми и изстена жално, когато щикът прониза крехките му гърди.
  Раненият Едик беше спасен само от появата на "черна акула" в небето. Обтекаемото превозно средство удари пълни с игли касетъчни ракети по натрупаните настръхвания на гренадирите. Паднаха като маково семе, разпръсквайки пепелта си над десетки сажни...
  Появата на крилати чудовища всъщност забави атаката. Конете бяха особено уплашени. Предните се обърнаха назад, а задните, напротив, пришпориха се, възникна кърваво сметище.
  Тежката пехота се реформира и бързо се премести на по-високи места. Въпреки че бяха останали само няколко войници, един войник трябваше да носи двама или дори трима ранени.
  МИГ-124, след като изстреля последните си ракети, даде кратки картечни залпове. В същото време, и тази гениална идея хрумна на Наташа предварително, няколко бурета с барут бяха пуснати отгоре. Най-примитивните оръжия за деветнадесети век бяха обикновените фитили, разкъсвания на най-древните разрушителни вещества.
  Но ефективно...
  Друга новост е изсипването на смола, масло и спирт в глинени кани. Древни, запалителни снаряди. Това също не е супероръжие, но ако те достигнат отгоре, тогава!
  Ясно е, че съвременните боеприпаси са почти изчерпани и трябва да преминем към по-древни и архаични оръжия. Изглежда, че се запалва, изгаряйки противниците живи. Дори месото се отлепя от костите им и скелетите им се показват. Тогава вятърът започва да си играе с тях, дрънкайки и пукайки. Редиците се сриват, смесват се и се движат назад.
  И тук идва помощ от Феншиков. Естествено първи пристигнаха кавалеристите. Докато няма мобилни транспортьори, кралицата на полетата трябва да тъпче всичко със собствените си крайници.
  Но това е кон, той също е кон в Африка.
  Крепостното момиче и в същото време свирепият воин Домкратова, на красивия си кон, успя да изпревари всички. Красивата селянка рита с боси пети крупата на коня и яростно размахва сабята си.
  Така че първият й "трофей", опетнен от прах улан, отблъсна само първата атака на образована селянка, а вторият обрат почти отряза цялата му глава. Орцуз дори не можеше да изкрещи с прерязаното си гърло, а просто падна от крупата си. И Домкратова запя:
  - Има дренки в полето... Дълъг път!
  Елена, която чу със свръхострия си слух, изръмжа в един глас:
  - Покрай пътя има гъста гора с жени Ягами!
  Надежда добави, заглушавайки врявата на битката, всички тези пушки и остриета:
  - И в края на този път, секач с брадви!
  Домкратова, като бързо се отдалечи от острието, каза без никакъв рев:
  - О, веднъж!
  След тази дума ездачът на Оргли падна...
  - Пак да!
  И тук фурешкият кавалерист, надут като паша, нямаше късмет.
  - Да, много, много, много пъти!
  В този момент Надежда прекъсна скок, разпръсквайки цяла дузина нашественици с изящните си крака:
  - Да, защо хленчиш отново и отново! Да вземем милион веднага!
  Огненият терминатор, дъщеря на Чернобог Виктория, хвърляйки стоманения си шлем в полет с голи пръсти, изръмжа:
  - Държим милиони в банката и не ни пука за законите!
  Разумната Елена се съгласи с тази ситуация:
  - Така е: ако нарушиш един закон, ти си престъпник, ако нарушиш няколко, си мъртъв, всичко е Господ Бог!
  Много умната Виктория остроумно отбеляза:
  - Както е казал един велик писател и философ: за глупаците не са писани закони, а за гениите законите на природата не са предписани!
  Дъщерята на Перун Виктория ловко подхвърли с крак буре с барут. Тя погледна голото си ходило, блеснало от кръв, и когато бурето с адската отвара избухна, тя изчурулика:
  - Езикът е даден на умния човек, за да крие мисли за глупави и безсмислени неща!
  Но явно момичетата са мислили за това... МИГ-124, задъхвайки се от липса на гориво, започна да губи височина. Опитни пилоти отчаяно се опитаха да спасят колата, като я приземиха на повече или по-малко гладко място. За щастие, по това време последните запаси от смелост сред съюзническите войски бяха изсъхнали. Освен това героичната руска пехота, преодоляла огромно разстояние с форсирания марш на Суворов, вече се приближаваше до полето и хълмовете, погълнати от грандиозна битка.
  И тогава воините-магьосници най-накрая отприщиха магията си... Това беше нещо извън обсега на човешкото възприятие. Те правеха неща, които много божества от по-ниско ниво не можеха да направят.
  Адската магия на Виктория принуди конете Orkgli и Furets да се покрият с трупни петна и да изгният живи. При това с колосална скорост. И на конниците Оргли, бойците на Фурети, Троловете и Фардините се появиха гнойни гадни язви, които се спукаха с кеф...
  Въздействието на магията на дъщерята на Белобог Зоя беше различно, но не по-малко разрушително. Конете бяха обрасли с ярки цветя, рози и теменужки, а самите хора бяха покрити със слой мед и шоколад. Много войници започнаха да цъфтят като буйни пролетни храсти. И миришеше на свежо. Магията на Белобог също убиваше, но го правеше много красиво и напълно безболезнено. Това е добро насилие. И какви красиви пъпки с многоцветни цветя се появиха вместо хора.
  Дъщерята на Перун Надежда използва повече от очевидни техники за своята специализация: стрелба от мълния. Хиляди електрически заряди покриха рафтовете, превръщайки много войници в пепел и прах. А когато електрическа рампа мине над вас в гъста и ослепителна каскада, не е приятно, но повече от смъртоносно.
  И Елена, дъщерята на Сварог, използва техника, типична за техник: тя накара оръжието да стреля по собствения си народ.
  Оръдията, без да слушат господарите си, удряха войниците в гърба, а оръдията избиваха цели редици и косеха редиците с колосална интензивност. А хеликоптерите, които пробиха от друга вселена, просто изгориха цял батальон с една ракета. Оръжието стана изключително разрушително, когато беше повлияно от силата на Сварог.
  Така и четирите момичета показаха силата си наведнъж, унищожавайки десетки хиляди войници и офицери с един удар.
  И това реши изхода на битката... Когато последните фурети, окргли, тролове и фардински воини умряха, четирите момичета и оцелелите руски бойци се обърнаха към хипермагическия портал и след минута се върнаха в своя свят.
  
  ГЪЛИВЕР И БАЛЕКАЛСКИЯТ ВИСКОН
  АНОТАЦИЯ
  Гъливер, който отново се е превърнал във вечно момче, извършва подвизи и показва своята мъдрост и блестящи думи. Заедно с него виконтесата гази боса по острите камъни, чиито бедни, загорели крака издържат с чест тежкото изпитание.
  . ГЛАВА Љ1.
  След като стана младо тяло, бившият капитан и известен пътешественик се събуди.
  И така трябваше отново да тропа с босите си детски крака по острите камъни на пътя в посока към пристанището.
  Момиче от знатно семейство го взе и слезе от своя еднорог.
  И вървяха заедно, събувайки сандалите си, украсени със скъпоценни камъни.
  В същото време тя отбеляза:
  - Необходимо е стъпалата да не омекват, а да са максимално твърди и издръжливи!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Това е много мъдра забележка! Но честно казано, тук във Великобритания желанието на виконтесата да ходи боса би изглеждало много странно!
  Момичето запя в отговор:
  Цялата земя се затопля с топлина,
  И тичам по него бос...
  Иска ми се да беше лято
  Няма да бъдете принудени да влезете в снежните преспи!
  Момчето капитан се съгласи:
  - Да, през лятото е много по-добре! Толкова е хубаво, когато слънцето грее и снежните преспи блестят в лъчите!
  Тук Гъливер се поправи:
  - Исках да кажа перлени капки роса по тревата!
  Момичето се засмя и запя:
  - Роса, роса, роса, роса,
  Бръмчи като рояк оси!
  И тогава тя добави:
  - Не! Това не е нито село, нито градина!
  Гъливер се съгласи:
  - Нито на село, нито на градина! Но във всеки случай ние с теб се разбирахме чудесно.
  Бебешките крачета на момчето бяха заздравели за една нощ и ходенето вече не беше толкова болезнено, колкото беше вчера.
  Настроението също се подобри.
  Гъливер отбеляза:
  - Това наистина не разбирам, защо имате нужда от роби?
  Виконтесата изсумтя презрително:
  - Какво неразбираемо има тук?
  Момчето сериозно отбеляза:
  - Вие сте вечни деца, имате добра издръжливост - можете да работите сами!
  Момичето се засмя и изчурулика:
  - Ударете десния крак,
  Махнете с лявата ръка...
  Хубаво е да живееш в света,
  Без да правите нищо!
  Гъливер възрази:
  - Да не правиш нищо е скучно!
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  - Те напуснаха хижата,
  Огромни червенокожи...
  Момчето попитало:
  - Е, какво от това?
  Момичето отговорило:
  - Изсякоха всички дъбове,
  На ковчезите!
  И как това вечно дете ще го приеме и ще се смее. Да, това е изключително готино.
  Гъливер попита виконтеса:
  - Някога сериозно ли си?
  Момичето пееше:
  В царството на шегата
  Мина доста време...
  Нищо, както е известно -
  Не става сериозно!
  Момчето отговори с усмивка:
  - Да, разбирам го! Вечно детство и в ума, и в тялото!
  Виконтесата отбеляза:
  - Битието определя съзнанието!
  Гъливер енергично кимна с детската си глава:
  - Трудно е да не се съглася! Сега поне физически се чувствам много добре и бодра. И дори износените подметки на детското тяло толкова бързо загрубяват, стават здрави и загрубели, че вече не болят, а напротив, ходенето дори става приятно.
  Момичето кимна енергично и отбеляза:
  - Мога да пея на тази тема!
  Момчето капитан кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, пейте! Много ще се радваме!
  Виконтесата започна да пее с голямо чувство и удоволствие;
  В новия свят има чудеса,
  Цветно е като приказка...
  Тук има такава красота
  Не можете да намерите недостатък с показалка!
  
  Ами ако е нов ден,
  Идва над Земята...
  Така че не сме твърде мързеливи, за да станем,
  Не става по-хладно на света!
  
  Ще има нова светлина в слава,
  Където дърветата са като бонбони...
  Ще започнем да поздравяваме зората,
  Нашите деца са във вечно щастие!
  
  Идва нов век,
  Този регион е толкова красив...
  Човекът ще бъде щастлив -
  Нека пътят е опасен!
  
  Нека планетата цъфти -
  Скоро ще бъде тучен рай...
  Открийте печеливша сметка
  Светът ще бъде сияен май!
  
  Колко добър е?
  Ако слънцето грее ярко...
  Кълвач пробива длето
  Всеки си прекарва чудесно на планетата!
  
  Колко забавно е всичко с нас,
  Пълна долина на щастие...
  Вярвай, че ще дойде часът на зазоряване,
  Златна среда!
  
  Кой ще направи нашата съдба,
  Много смел и красив...
  Ако има преразпределение,
  Тогава ставате по-могъщи!
  
  Няма да сведем главите си
  Изправям гръб гордо...
  За палачинка, масло, извара,
  Домакинята веднага добавя!
  
  Така че ще има щастие, нали знаеш,
  И светлина с Името на Сварог...
  Ще се превърне в истински рай
  Хората се молеха на Бог!
  
  Господ даде един отговор:
  Трябва да работим с радост...
  И тогава ще дойде здравей -
  Лицата ще светят ярко!
  
  Ето едно момиче босо
  Яздих костенурка...
  Трябва да го удариш с юмрук,
  Причинява много страх!
  
  Къде възниква пожарът?
  Е, къде гори огънят...
  Съкрушителен удар
  Жесток враг атакува!
  
  Няма да се предадем на врага,
  Считайте това за стремеж...
  Херувимът се изправя
  Крила и прошка на враговете!
  
  Той ще каже, че ще стане скоро
  Това, което се нарича победа...
  Циркът е шатра,
  И понякога кучетата лаят!
  
  Скоро ще бъде като в рая
  Нека направим целия свят красив...
  Благодаря на Лада -
  Херувимите блестят със злато!
  Момчето Гъливер плесна с ръце и каза с възхищение:
  - Колко хубаво! Това е поезия! А гласът на момичето е просто чудо!
  Момичето скромно отговори:
  - Това е дар от боговете! Общо взето не се оценява даденото!
  Момчето отново отбеляза:
  - Трудно е да не се съглася с това! Но така или иначе не сме деца по опит и житейски знания!
  Виконтесата се ухили и попита:
  -Можеш ли да докажеш, че вече не си дете? При това именно с интелигентност и знания!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Разбира се! Мога да го направя и разбира се, че го искам!
  Момичето гневно тропна с бос крак и изрева:
  - Така че хайде, докажете го веднага!
  Момчето започна да бълва популярни афоризми с ярост и вълнение;
  Да видите врага е половин победа, но да останете невидим е пълна победа!
  Шампанското на победата се споделя само с трима воини; доблест, смелост и чест. Но за разлика от човешкия пир, четвъртият приятел е късметът и съвсем не е излишен!
  От всички беди смъртта е най-безобидна, защото никога не се повтаря и след нея нищо не става по-лошо!
  На война най-изостреното чувство за рутина е притъпяването на чувството за опасност!
  Хубаво е да летиш, когато се рееш над нищожества - как да излетиш от ритник в задника!
  Който лети с горивото на горчивите човешки сълзи, ще лети в сладките си сънища!
  Остроумната критика е по-добра от глупавата похвала!
  Човек не иска да падне в дупка за никакви пари, с изключение на Утробата на Венера! За това той е готов да плати допълнително и дори да даде последното си!
  Тези, които никога не губят достойнството си, не се страхуват да загубят престижа си!
  Който не пее във време на изпитание, ще вие, когато разбере, че е страдал напразно!
  С езика си можеш да стриеш всичко, освен камъните на говоренето и калдъръма на тъпотата!
  Женската сърна е добра, мъжкият елен е лош!
  Еленът се различава от лоса по това, че първият се притеснява от втория, а плячката отива при лисицата!
  Истинският воин трябва да има характер на животно, но не и интелигентност на животно!
  В света на вълците чакалите обикновено заемат мястото на лъва!
  Ако искате да има силен удар, който да поваля врага, не го удряйте, докато лежите на дивана!
  Най-силен удар получават тези, на които не им пука за патриотизма!
  Насичането на врага се прави от тези, на които мозъците не са отбити и очите им не са наводнени!
  Можем да спечелим с числа, но можем да се насладим на плодовете на победата само с умение!
  Егоистът, който не иска да се откаже, определено ще се откаже пред проблем!
  Като атакувате, разбира се, има риск от поражение, но като бъдете атакувани, вие вече сте загубили!
  Не тръгвай наляво, момче, ще свършиш в дупка, дори ако всъщност си прав!
  Не можеш да се измъкнеш от старица с коса с наклонени ръце!
  По-добре да си Остап Бендер, отколкото бедняк!
  Хитростта не винаги те прави богат, но изобретателността със сигурност те съсипва!
  Лисицата в човешка форма не винаги е ярка в коженото палто, но винаги е тъмна в намеренията!
  Светлата душа обикновено довежда плътта до погребална бледност!
  Магарето може да седи на трон, но няма да ви принуди да коленичите!
  Не лъвът, който реве силно, а този, който хапе силно и удря силно!
  Няма нужда да подпалвате къщата, докато се биете с мишки. Няма смисъл да превръщаме държавата в концлагер, докато се опитваме да победим корупцията!
  Интуицията, разбира се, е предател, но не и във вашия лагер!
  Не се страхувайте от умния измамник - страхувайте се от честния глупак!
  Който хвали тиранина, ще пропее петел на леглото му!
  Тиранинът е като лъв, дори да го гали, къса месо и кожа с ноктите си!
  На война комфортът е като шоколад в сланина, само с трупове ти става лошо!
  Обичайно е да се палят свещи в църквата, но дори и в най-голямо количество те не са в състояние да угасят пламъка на човешките страсти!
  Можеш да имаш ледено сърце, кръв студена като течаща вода, но жаждата на човека за успех винаги ще бъде гореща!
  Прибързването във всичко води до лоши последствия, освен опитите за самоубийство!
  Всеки народ може да спечели конфликт, но само руснаците могат да спечелят война, така че те не се стремят да получат материални облаги за себе си!
  Фойерверките на войната са празник за всички, освен за страхливците, и всеобщ траур, с изключение на последните глупаци!
  Най-често се объркват правите навивки!
  И те се измъкват от неприятности, навивки, ясно изложени по рафтовете!
  Много си чеше езика, дето го сърби главата от празнота!
  Най-добрата инвестиция е в ковчезите на вашите опоненти, въпреки че никога не е директна!
  Армията не произвежда нищо, но повече от изплаща инвестицията си при един смел владетел!
  Когато човек победи, резултатът е смърт и унижение! Когато една жена е живот и удоволствие!
  Жените харчат повече за своите победи от всички армии на света, но те вземат обезщетение от победените, което се дава много по-охотно!
  Жената, за разлика от армия без униформи, побеждава по-бързо!
  За разлика от мъжете, при жените истинската победа се постига след предаване!
  Във войната, както и в картите, трябва да можете да отвърнете на удара и за разлика от тях, авансите трябва да бъдат запазени и прехвърлени на врага!
  Войната е покер, но надникването на карта не е измама, а подвиг на интелигентност!
  Да се биеш без хитрост е като да сърбаш супа без лъжица, но по някаква причина скромниците обсъждат само второто!
  Нахални мъже се карат - разделяйте ги бързо! Ако жените се карат, по-добре да не се карат!
  Във войната всичко е по-готино, отколкото в мирния живот, с изключение на наклоненото чело на командира!
  Сила без добро повдига цивилизацията като обесен с примка!
  Без да разбиеш лицето на някой друг, не можеш да изядеш своето!
  Магарето винаги се бие, но се убива само когато престане да бъде полезно!
  Смелият убива врага, страхливецът убива роба!
  Инициативата във войната е скъпа, особено за враг, свикнал с евтини шаблони!
  За същества от по-нисък порядък понякога собственият им негативен опит е по-полезен от всяка положителна инструкция!
  Насъщния си хляб напояват с потта си, а празничния - с кръвта на враговете си!
  Когато един политик много си мели езика, резултатът не е брашно, а брашно!
  Когато линийката говори много, тестото може да стане пухкаво, но бързо се разваля!
  Коравото сърце на един владетел може да постави цялата държава на галета!
  Политиката се различава от математиката по това, че в математиката не можеш да делиш на нула, но в политиката делиш на плътни нули!
  Политикът е брилянтен математик, но само в едно действие - изваждане!
  Можете да говорите за всичко, но да осъждате само това, което е полезно!
  Разговорът без смисъл е бърборене, разговорът със смисъл е полемика, разговорът с полза е поучение, а най-голямата печалба идва от мълчанието!
  Само малкото съзнание превзема голямото число!
  Двама са по-добре от един, но не и ако са мъртви другари!
  Блажен е този, който вярва, а който не вярва, благословиите са двойни, така че той има доверие в собствените си сили и разум!
  Лошо е, когато няма спирачки, още по-лошо, когато намалиш!
  Не, дяволът е страшен така, както е нарисуван, но най-ужасното е скицата на ангел, направена от мелез!
  Животните живеят в гората - и бруталните хора превръщат всичко в гъсталаци!
  В царството на звяра има само петли и папагали, а орлите са заменени с перушини!
  Добрият дизайн е, че ако закъснеете, ще остареете; добрият човек, ако закъснеете, ще стане мразен!
  Смъртта в битка поражда двойка смелост и глупост, но ако в същото време се сключи съюз с мъдрост, тогава ще има победен живот!
  Всичко може да се прикрие, освен собствената ти глупост!
  Всичко може да бъде изложено, освен чуждия ум, в който самият ти живееш!
  Червената реч е най-доброто средство за проливане на червена кръв!
  Най-твърдият метал е мекото олово, от което се леят куршуми!
  Най-опасната следа не е тази в куршумите, а тази, която пълни мозъка!
  Най-хубавото нещо на света е, че никога не можеш да кажеш - по-лошо не може да бъде!
  Лошото в света е точно на война, а след победата не може да бъде по-добре!
  Милостта на война, за разлика от публичната курва, струва повече, но не може да даде удовлетворение!
  Само човек, който е наистина извисен духом, не се стеснява да проявява милост към падналите!
  Можете да говорите за всичко, но говорете само за нещата, защото празното бърборене превръща супата в кървава диария!
  Мълчанието е злато, което дава корозия при заглушаване на произвола!
  Думите са сребро, което не позволява да угасне изворът на живата вода на знанието и истината!
  Държава със силна авиация никога няма да бъде изоставена!
  Най-голямата мъка, от нищожен разум!
  От млякото, което идва от грешките на стрелците, растат само деца на нещастие и страдание!
  Необходими са физически упражнения, за да изтече само жизнената батерия на опонента ви!
  Хората с тъпи умове и тези със силно чувство за собствена малоценност обичат да дразнят другите!
  Остри езици, за разлика от кама, пробождат дори през верижната ризница на глупостта!
  Приказката казва добре, но реалността се сбъдва лошо!
  Всичко на света има своя край, освен човешкия идиотизъм и животинското състезание!
  Животът много прилича на пръстен, краят на страданието се вижда, но никога не се усеща!
  Всичко на света има своя край, освен човешкия идиотизъм и животинското състезание!
  Животът много прилича на пръстен, краят на страданието се вижда, но никога не се усеща!
  Добре насоченото око е най-добрият начин да предотвратите викване на мъртви хора в армията!
  И точната инструкция няма да ви позволи да пропуснете пътя, водещ точно до целта!
  Адът има само едно предимство пред рая, няма страх от изгонване!
  Най-неприятното в християнския рай е, че не можеш дори да си пожелаеш нещо по-добро!
  Христос е единственото агне, в което заекът придобива лъвски черти в света на вълците!
  Умират само тези, които не успяват да убият страха в себе си!
  Безсмъртието се постига от тези, в които страхът изобщо не живее!
  Този, който се страхува от голям брой врагове, ще размени съюзниците си!
  Една минута, прекарана в разузнаване, спасява век живот и миг на триумф!
  Който не разгражда пътищата, твърде често не успява да събере костите!
  Най-големи щети на врага нанасят онези, които не губят чувството си за мярка!
  Човек не знае границите на амбициите си, но винаги се измерва с възможностите си!
  Ето какво измисли Гъливер - яко! И всичко е буквално на един дъх. Наистина, има гениални деца, ако в тях е влязла душата на възрастен.
  Момичето виконтеса отбеляза:
  - Да, това може да те накара да полудееш! Ето как можете да композирате!
  Момчето капитан кимна:
  - Да, животът ме научи на много! И включително тази мъдрост!
  Тогава момичето попитало:
  - Защо не си крал в страната си!
  Гъливер се засмя и отговори:
  - Знаете ли, по някакъв начин идеята да се боря за трона никога не ми е хрумвала. Но честно казано, струва си да помислите!
  Виконтесата пееше:
  - Страстта бушува в душата му,
  Всичко, от което момчето има нужда, е сила!
  Гъливер отбеляза:
  - Ако вече имам хиляда години живот, както и здраве, тогава защо да не мечтая за власт!
  Момичето нареди:
  - Удари го с камшик!
  Две момчета от пазачите хванаха и удариха Гъливер по голото му тяло. Той изкрещя.
  Виконтесата спря бойците:
  - Достатъчно! Това е за да разбере и да си знае мястото! И мястото му е на роб!
  Момчето Гъливер изграчи, отърсвайки капките пот по спуканата си кожа:
  - Как не разбираш! Тук последното дупе ще разбере!
  Момичето тропна с малкото си изсечено краче и изписка:
  - Сега пейте! Докато не се качих на кон!
  Момчето капитан започна да пее, преодолявайки нежеланието си;
  Много проблеми дойдоха в отечеството,
  Всичко завърши с колосално поражение...
  Радвайте се, че вече няма рицари,
  Чест и хвала на вашия дом!
  
  Аз съм Гъливер, велик боец,
  Знаеш ли, мога да се бия жестоко...
  Марс е този воин, добър баща,
  И моето съкровище, скрито в раницата ми!
  
  Тичам бос в студа,
  Кръглите токчета проблясват по снега...
  Ще предам Фриц насила,
  Ще има победа в лют май!
  
  Унищожавам орки с арбалети,
  Изрязване на дузина гноми наведнъж...
  Трябва да ухапя трола по носа,
  Станах воин, много весел!
  
  Никога за момче като това
  Краят на света, повярвайте ми, няма да дойде...
  Ще тичам вечно бос
  За да не празнува Каин победата!
  
  Нашата родина е нашата свята страна,
  Няма да съжаляваме, доверете се на живота си...
  Въпреки че Сатана атакува хората -
  Ще има, дървото на монархизма ще цъфти!
  
  Здравейте Великобритания, доблестна земя,
  В него е най-голямата слава на Отечеството...
  Свети Еномай някога е управлявал,
  В днешно време момичетата се борят с оркизма!
  
  Не, никога няма да се предадем на врага,
  Нека слънцето грее на планетата...
  Звезда блести ярко,
  Ще имаме светло място в рая!
  
  Бог Исус е господар на всичко,
  Разпнат за човечеството от злото...
  Благодарете му хора
  Бъди и ти поне малко свят!
  
  Босото момиче чакаше рицаря,
  Търсех изчистена до блясък броня...
  Очевидно такава Палада е съдба,
  Честно казано, запознайте се с рицар с любов!
  
  Вярвам, че щастието ще дойде от прогреса,
  Мъртвите хора в науката ще бъдат възкресени...
  Всеки, който познава секса, ще бъде на разположение,
  Ще сме в екстаз - колоните няма да се спукат!
  Момичето се засмя и поклати пръст:
  - Е, ти си развратник! Забравил си, че вече си дете. И ще бъдеш дете още хиляда години. Дори имате преднина пред нас. Предишният живот не се брои. Имаш още десет пълни века пред себе си, а аз имам по-малко виконтеси!
  Гъливер кимна с усмивка:
  - Съчувствам ти!
  Момичето промърмори:
  - Хайде, кажи нещо гениално по тази тема!
  Гъливер отново започна да излива популярни изрази;
  Ако искаш да станеш Бог, не бъди маймуна с навика да подражаваш на нечистите!
  Ако не искаш да работиш като вол, ще се окажеш с яка на врата!
  Виконтесата го прекъсна:
  - Че не исках повече да слушам такава философия и афоризми! По-добре пак изпейте нещо смешно!
  Момчето капитан започна да пее с известна неохота. Той нямаше сили да композира, затова изпя народна песен от руския бунтовник Стенка Разин. Е, каквото ми хрумне, пея:
  Сякаш по река Волга, по широка река,
  плаваше лодка с остър нос, Като дръзки гребци на лодка, казаци, млади момчета На кърмата седи самият собственик, Самият собственик, Стенка Разин е заплашителен, Отпред от него е червена девойка, Пленена персийска принцеса Стенка Разин не гледа принцесата, А гледа майка си на Волга Както каза заплашителният Стенка Разин: "О, ти си гой, Волга, мила майко! глупава възраст ти ме радваше, През дългата нощ ти ме приспиваше, люлееше ме, Отегчаваше ме в лошо време, Не си ли добър човек за мен, задрямал, дарил моите казаци с доброта, Че ние не сме ти дали нищо още." Как страхотният Стенка Разин скочи тук горе, вдигна персийската принцеса, хвърли червената девойка във вълните, поклони се на Майка Волга.
  Стенка Разин отиде
  в град Астрахан,
  за да търгува със стоки.
  Губернаторът започна да иска подаръци. Стенка Разин донесе хрупкави камъни, хрупкави камъни - златен брокат. Губернаторът започна да иска кожени палта. Скъпото кожено палто: Подовете са нови, Единият е бобър, другият е самур. Стенка Разин не дай му кожуха. "Върни го, Стенка Разин, Дай ми кожуха от рамото си!" Ако го върнеш, благодаря ти, ако не го върнеш, ще го закача на открито поле На зелен дъб, На зелен дъб И в кучешка шуба." Стенка Разин започна да мисли: "Добре, губернаторе, Вземете си кожено палто, Вземете си кожено палто, Да няма шум ."
  Че не е конска тръба, не хорски слухове,
  Не се чува от полето тръба на тръбач, Но времето свири, бръмчи, Свири, бръмчи, лее, Кани ме, Стенка Разин, да се разходим по морето, по синьото : "Браво, ти си дързък разбойник, Ти дързък разбойник, ти буен кавгаджия, Ти се качи на бързите си лодки, Разпъни ленените си платна, Бягай през синьото море. Ще ти донеса три лодки: На първия кораб има червено злато, На втория кораб има чисто сребро, На третия кораб има моминска душа
  .
  
  . ГЛАВА Љ 2.
  Момичето, тропайки с босите си крачета, плесна с ръце и изчурулика:
  - Колко е прекрасно! Ти си наистина момче чудо! И защо трябва да си възрастен?
  Гъливер отговори с усмивка:
  "Чувствам се по-добре от всякога в тялото на момче!" И съм в много борбено и позитивно настроение!
  И момчето-капитан ще изплиска босите си малки, прясно загорели крака.
  Тогава той запя:
  Първокласник, първокласник,
  Днес е вашият празник...
  Часът е красив и весел,
  Първа среща с училище!
  И Гъливер намигна с белозъбата си усмивка. В онези времена, ако не дай си боже те боли зъб, щеше да е такава мъка! И тук е прекрасно, ти си завинаги дете и буквално сто процента щастлив - о, о, о!
  Това наистина е смешно. Възприемаш се все повече като момче.
  Но имаше много хубави моменти. Така Гъливер беше в царството на магьосниците, които дори можеха да извикат душите на мъртвите. Тогава дори умирането стана безстрашно - това означава, че има други души и животът продължава след смъртта.
  Ето колко страхотно е нещо подобно.
  Момчето продължи да шляпа с боси крака по пътеката и започна да пее, оголвайки детските си зъби;
  Здравей мамо! Опитвам се да ти пиша за сетен път. И сега си пред мен и сякаш всички проблеми изчезват.
  
  Луната се носи по небето, на улицата е тишина,
  И само мама е будна в къщата.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай ми, никой друг, само мама.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай ми, никой друг, само мама.
  
  И ако някой някога спре да ни обича,
  Само майката ще избърше сълзите и ще разбере.
  И ако някога тръгнем на дълго пътуване,
  Тогава само майка ми ще ни чака.
  И ако някога тръгнем на дълго пътуване,
  Тогава само майка ми ще ни чака.
  
  Как сме? Да, някак си всички се разпръснаха. Анка почина и стюардите се разведоха. Да, някак всичко е в суматохата на нещата. Майко! Защо мълчиш?
  
  Луната се носи по небето, на улицата е тишина,
  И само мама е будна в къщата.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай ми, никой друг, само мама.
  
  И този път нищо не се случи с писмото ми. Мамо, но определено ще пиша, определено. Съжалявам.
  
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай ми, никой друг, само мама.
  И през нощта тя тихо ще отвори вратата за вас,
  Повярвай ми, никой друг, само мама.
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Да, така стоят нещата... Мислил си за майка си. Нямаме ли ни мама, ни татко?
  Гъливер беше изненадан:
  - Еха! Как е възможно? как се раждаш
  Виконтесата отговори с усмивка:
  - Щъркелът носи деца на хората. И ние имаме приказен дракон. Само при хората приказката за щъркела е измислица за малки деца, но при нас змеят е истински. Защото ние също сме смъртни и трябва от време на време да попълваме населението си.
  Момчето капитан отбеляза:
  - Хиляда години живот са все още толкова кратки! Особено ако винаги сте пълни със сила и енергия!
  Момичето кимна в знак на съгласие:
  - Да отлети на мига! Няма да имате време да погледнете назад! Въпреки че, от друга страна, най-вероятно ще бъдете продадени на кариера, а там времето се движи много бавно!
  Гъливер го взе и запя:
  - За това, че трудът е мъчение,
  През зимата и пролетта...
  Единственото изключение е
  Когато си със Сатаната!
  Виконтесата се намръщи:
  - Вие сте толкова ревностен християнин. И сега вече се сетих за Сатаната! Къде ти е вярата!
  Гъливер отговори честно:
  - Разбира се, че вярвам в Бог,
  И аз обичам Христос с цялото си сърце...
  Имаме загуба
  Но има врата!
  Момичето гневно тропна с босото си краче и изписка:
  - Хайде да изпеем нещо, философе!
  Гъливер го взе и запя отново;
  Чуйте гръмотевиците
  Див вой, проклятие, плач и стон,
  Това е времето за разплата -
  Бийте се с Армагедон, бийте се с Армагедон!
  Виконтесата гневно тропна с малкото си босо краче и изрева:
  - Не харесвам такива песни!
  Момчето капитан се ухили саркастично:
  - Как да не ти харесва? Тогава изпей сам, ако музиката ми не ти отива!
  Виконтесата оголи зъби и изръмжа:
  - Ще го взема и ще го изпея!
  И момичето го взе и започна да пее с голям ентусиазъм, зъбите й бели, като слонова кост;
  И ние сме смели елфчета,
  Обичаме да се борим за славата на Отечеството...
  Имаме боен, бос елемент,
  И ние вярваме, че ще построим дворци на елфинизма!
  
  Няма по-красива страна за нашия елф,
  В него е слънцето на народите от целия свят...
  И нека ордата на Сатана атакува,
  Ще направим нещо по-готино от Шекспир!
  
  Обичаш ли нашата Родина от векове,
  Че нашата история расте в строителни обекти...
  От най-големите и великолепни венци,
  Веднъж са готвили спартански качамак!
  
  Не хвърляйте Отечеството ни на земята,
  Което е гордо, просто свято...
  Когато се заклехме в двуглавия орел,
  И сега сърпът и чукът са ни скъпи!
  
  Ще се издигнем по-високо от небесата,
  Ще вдигнем покривите чак до космоса...
  Могъщ херувим витае над нас,
  Страхотна дума - Елфия!
  
  Кървави сълзи няма да капнат,
  И елфът няма да стъпче петата на неверниците...
  Нашата свята мечта ще се сбъдне,
  Станете от диваните момчета!
  
  Безгранично пространство, бурно и просто,
  Такава красива дума - Елфия,
  Ще издадем лоша присъда на Вермахта,
  И нека направим нашата Родина по-щастлива!
  
  Нека нашето бащино име цъфти,
  Като храст с цвета на плодовете на Райската градина...
  Ние смело помитаме врага,
  Момчето ще получи награда от Господ!
  
  Не вярвам какво ще се случи с победата на оркшизма,
  Разходете се през Elfskva, търкаляйки ролки...
  Нека светият елфинизъм управлява в Елфия,
  Момичетата тичат, краката им мигат толкова бързо!
  
  Не плачете, приятели, че мъжете ви са паднали,
  Всички мъртви ще бъдат възкресени по волята на Сварог...
  Кой беше намушкан, кой падна от пистолета,
  Но всички сме се борили смело и честно!
  
  Не знам защо злото царува в света,
  Защо Господ даде сила на противниците...
  Елфите често нямаха късмет в битките,
  Въпреки че няма по-смел войник в битка!
  
  Е, малък елф, ти си смел, знаеш ли,
  Знаете как да се биете и сте много смели...
  Великият цар седи на трона,
  Избрахме го, повярвайте ми, не напразно!
  
  В нашето отечество има теменужки,
  Изумрудени гори, перлени брези...
  Елфия е красива - короната на красотата,
  Най-малкото Орколф иска да унищожи родината си!
  
  Не, ние момичетата-елфи сме такива бойци,
  Какво по-смело и готино има на планетата...
  Нека нашите деца и бащи се гордеят с нас,
  Нека се разсеят облаците над Отечеството!
  
  Не знам до какво ще стигнат момичетата,
  Ще успеем ли да зарадваме Отечеството...
  Свикнали сме да се бием с остър меч,
  И печелим, повярвайте ми, красиво!
  
  Не знае колко силен е врагът
  Духът на елфите, народ, красив във вярата...
  Със сигурност ще победим нашите врагове в битка,
  Да получим за награда свята свобода!
  
  Знайте щастието и мира в отечеството,
  Донесено е на щикове от мелници-елфи...
  Сега нашият най-силен херувим е
  А нашите момчета са толкова сръчни с ударите си!
  
  Минават векове, елфинизмът ще дойде,
  Всички паднали в битка ще възкръснат телесно...
  И пътят е вечно нагоре, нито миг надолу,
  Вселената е твърде малка за нас дори без ръб!
  Виконтесата пееше толкова красиво, тропайки с много изящните си детски крака. Гъливер дори съжаляваше, че е момиче. Едно по-голямо момиче би било много по-привлекателно. Особено извивката на петата на подметката.
  Е, добре, дори и да е така. Момчето капитан отвърна:
  - Ние не правим нищо подобно, просто пеем и се забавляваме!
  Момичето промърмори:
  - Чий глас да пее, а твоят да подсмърча!
  И настъпи пауза. Момчетата, в които се бяха превърнали моряците, сега ходеха по остри камъни почти без болка. Детските боси крака загрубяват много бързо. Това наистина е положителен факт. И разбира се настроението се повишава.
  Момчетата роби дори започнаха да пеят;
  В лъчите на дневното слънце гърбът гори с огън,
  Надзирателят не спи, а камшикът му е верен.
  Когато настъпи нощта, белият господин
  ще заспи в леглото си между белите перушини.
  
  Аз, цял живот извличайки захар от тръстика, не знаех друга награда, освен маншет с пръчка, Ръката ми не се огъва и мътният ми поглед тежи, Но сърцето ми бие ужасно, като огнена тревога!
  
  Бягам и се крия като крадец, тревата не е висока, още не чувам кучетата, но това е само засега, на другата сутрин ще ме хванат, ще ме обесят на стълб, и момчетата-братя ще поглед изпод челото им.
  
  Умирам вече от жажда, вода не виждам, но цял ден свобода, кой да я отнеме!
  Песента, разбира се, не е Бог знае какво. И това не добавя оптимизъм.
  Гъливер отбеляза с детска усмивка:
  - Ето какви обрати има съдбата! Така че отивам и не знам къде. А какво предстои... Е, в предишните ми приключения имаше някак повече динамика и интерес. А тук има само песни, а ти тропаш като робот с часовников механизъм.
  Виконтесата кимна в знак на съгласие:
  - Имате ли нужда от динамика? Какво е възможно това!
  И момичето извади камшик от колана си и го остави да победи Гъливер. Момчето извика от болка и изграчи:
  - Изобщо не това имах предвид!
  Виконтесата се засмя и отговори:
  - Но трябва да се образоваш! Може би можете да ми разкажете някоя забавна история?
  Момчето капитан кимна и започна да плете история:
  Император Диоклециан отказва да се оттегли от властта, тъй като разбира, че без него Римската империя няма да оцелее. Нещо повече, Диолектан най-накрая имаше син и наследник, наречен Юлий, като Цезар. Императорът управлява още преди 320 г., като успява да укрепи старата вяра на Рим чрез модернизиране на езичеството. Юпитер стана главният Бог, който, както се оказа, създаде и Вселената.
  Доктрината както за рая, така и за ада също се появи и беше укрепена. Тоест, вместо мрачното царство на Хадес, беше въведена доктрината за приказна империя, където душите на мъртвите получават тела и живеят отново. Героите-воини, разбира се, също имат наложници и празнуват празници. И там императорите имат свои правомощия. И разбира се, робите си остават роби. Но тези, които се подчиняват на господарите си и се държат добре - те имат по-лесен и по-добър живот и получават млади и здрави тела след смъртта. А непокорните роби и християни са измъчвани много жестоко и измъчвани толкова брутално, че всичко, което могат да направят, е да плачат и да се покаят.
  След смъртта на Диоклециан неговият син Юлий продължава традициите на баща си. И той дори предприе няколко агресивни кампании - довеждайки южната граница на империята до самата Индия.
  Така дори възниква нова династия на Диоклециан. Което осигурява на Рим стабилност и просперитет. Християнството постепенно избледнява и отива на нищо. И наистина, приказката за Христос постепенно излезе от мода. И християните не можеха да докажат, че могат да направят нещо или струват нещо. И така всичко вървеше към забравата на това, което мнозина смятаха за клон на юдаизма. Но сред арабите, които все още не бяха завладени от Великия Рим, се появи Магомед.
  По това време римляните вече са завладели Индия. Тяхната империя е станала толкова голяма, че е трудно да се управлява. В Европа римляните стигат до Висла. И завладяха почти цяла Германия. А на юг, движейки се по поречието на Нил, те покориха Судан и Етиопия. Но научният прогрес се развива бавно.
  И се оказа много трудно да се контролират такива територии от един център.
  Е, следователно арабите, които бяха бедни и живееха в пустинята, останаха сами.
  Точно както римляните не са покорили славяните, които са живели твърде далеч и в суров климат. И Китай, който също е пълен с планини, реки и пустини и има голямо население. И така Римската империя е голяма както по население, така и по територия. А императорите особено не искат да ходят в Китай.
  А в Африка също няма пътища и комуникации. Е, имаше и такива, през Атлантическия океан до Америка, но и те още не бяха узрели. Въпреки че някои кораби плават по-далеч.
  Но под командването на Мохамед арабските войски, след като покориха Саудитска Арабия, нахлуха в римските владения.
  Но римляните, разбира се, имат в пъти повече население и войска от арабите.
  Те обаче са разпръснати в множество провинции. Междувременно арабски войски са в Палестина. И римският управител Скорпий се бие с тях, с пет легиона и наета арабска конница. Но в решителния момент на битката арабите преминаха на страната на Мохамед и удариха римляните в тила.
  И стана голямо и кърваво клане.
  И римските провинции изгорени. Но Мохамед внезапно почина. И многобройни и добре организирани войски пристигнаха от други провинции. И арабите бяха победени.
  И тогава те бяха напълно завладени. Но всичко това не беше напразно. И новият император на Рим, Константин, решил да заеме нещо от Корана. Преди има вяра във Всевишния Бог и забрана на други богове и божества. Самият римски император обаче е провъзгласен за Лицето на Аллах и Всевишния Бог на Земята и материалния свят. Така възниква нова религия - като исляма, но по римски.
  Разбира се, намазът, Рамаданът, забраната за ядене на свинско и пиене на вино, както и хаджът в Мека бяха отменени като ненужни. Но, разбира се, самата полигамия е легализирана. Е, вместо хадж в Мека, хадж в Рим. И разбира се много повече.
  На жените също не беше забранено да ходят полуголи. Но, разбира се, другите религии бяха забранени. Включително и юдаизма. И почитайте и други богове. Преди това е имало основен Бог, Юпитер, който е бил направен главен създател на вселената от римляните, но други богове също са останали като обекти на поклонение. А сега е въведена пълна забрана.
  Така се появява и оформя окончателният монотеизъм.
  Римската империя продължава териториалните си завоевания!
  Момичето го прекъсна:
  - Това, разбира се, е интересно, но нека пеем по-добре!
  Гъливер си пое дълбоко въздух и започна да пее;
  Колко често се скитаме
  И просто забравяме
  Че светът се управлява от суета.
  Понякога си играем на любовта,
  Ние не забелязваме грехове
  И в сърцето ми има болка и празнота.
  
  Припев:
  Елате при Исус и кажете:
  Не мога да живея повече така
  Не искам повече да греша -
  Съжалявам.
  Елате при Исус и повярвайте
  Този живот ще се промени сега
  И че святата кръв на Христос
  Ще те спаси.
  
  Господ ще прости на всеки
  Той ще излекува болните
  Изпълни сърцето си с доброта.
  Неговата любов е свята
  Живее и побеждава
  Носи радост и мир.
  
  Припев:
  Елате при Исус и кажете:
  Не мога да живея повече така
  Не искам повече да греша -
  Съжалявам.
  Елате при Исус и повярвайте
  Този живот ще се промени сега
  И че святата кръв на Христос
  Ще те спаси.
  Виконтесата мрачно отбеляза:
  - Някак не е много артистична песента! Можете ли да пеете за Христос, нещо по-светло и по-красиво?
  Гъливер сви детските си рамене и отговори:
  - Искаш ли нещо ярко? Но не е ли Исус светъл като слънцето по пладне на екватора?
  Момичето се засмя и отговори:
  - Е, тогава пейте отново колкото можете, ако, разбира се, сте способни на нещо.
  Момчето капитан започна да пее ентусиазирано;
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  
  Ти дойде в живота ми и изпълни всичко със светлина,
  Освети ме, даде ми
  На мястото на болката има радост, благодатта е спасение,
  Сега съм в завета
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  
  Чувам гласа ти, ти си до мен,
  В Твоите ръце съм, знам
  Няма по-ценен от теб, ти си моята награда,
  Завинаги с теб аз...
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  Ти си живот, ти си светлина, завет на любовта,
  
  Всеки ден искам да съм с теб по-силен,
  Само с Теб живея, Боже мой,
  Ще пея без да спирам, ще пея за теб,
  Обичам те повече от целия си живот.
  Всеки ден искам да съм с теб по-силен,
  Само с Теб живея, Боже мой,
  Ще пея без да спирам, ще пея за теб,
  Обичам те повече от целия си живот.
  
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Исусе, Ти си моят живот, Ти си въздух и вода за мен,
  Ти си моята вселена, душата ми Те хвали.
  Виконтесата започна да пляска с ръце и изчурулика:
  - Така е много по-добре! Наистина можеш да пееш добре момчето ми!
  Гъливер се поклони и отговори:
  - Да! Обичам Всевишния Бог Исус Христос и разбира се Пресвета Богородица!
  Момичето кимна с усмивка:
  - Това е чудесно! Моля, пейте за Пресвета Богородица, за да бъде всичко светло и красиво!
  Момъкът тропаше с босото си детско краче и пееше;
  Света, пречиста Дева Мария
  Тя роди Спасителя, даде ни светлина.
  Но вашите деца са боси през зимата -
  И в мръсни мазета посрещаме гладна зора!
  
  В края на краищата, как стана така, че светът е измъчван от злото,
  Че има повече бедни, отколкото в полетата с скакалци.
  Че дори студът смразява растенията през май,
  Че най-честият отговор е - щом си беден, танцувай!
  
  Жалко е да дадете медна стотинка на богатите,
  Макар мамонът им да е набъбнал до границата на приличието...
  Техният основен наставник е дъбова пръчка над нас -
  Но ще стане рев, когато петелът пропее!
  
  Господ ти заповяда да споделиш с богатите -
  За да няма мъртви и плачът да не измъчва Божия слух.
  Помогнете на слабите - казват мили лица от иконите,
  Ако си милостив, фарът по пътя към рая не е угаснал!
  
  Но за мнозина мамонът държи душите и спасението по-скъпи,
  Казват, че със злато ще купуват светци!
  Мазнината на лихваря направи отвратителното му лице подуто -
  А сърце без мир е студен гранит!
  
  Каква е твоята болка за нас - хората мизерни?
  В дворците дори не чуваме стенания!
  Искаш ли подслон? Да имаш подслон
  Под покрив на затвор!
  
  Защо да го дадете на вас, на нас,
  Какво успешно превзехме със сила?
  Ти беше нищо и завинаги нищо,
  Небето не е дадено за вас!
  
  Но смъртта дойде неочаквано при тях,
  Както е учил Всемогъщият Създател!
  Сега те са там, където Сатана гори
  Дето предателят скърца и реве от страдание!
  
  Значи решихте, че Всемогъщият се шегува -
  Казвайки, щедрите ще бъдат възвишени?
  И че самият Исус е въплътеният Създател,
  Грешно ли беше да се каже, че злите мишки ще изядат вещите?
  
  Покайте се, като прочетете молитвата на Мария,
  И падайки на колене и разкайвайки се - охка!
  Когато дете плаче пред теб,
  А босото момиче тресе от студ!
  
  Вземете стегнатия си и скъп портфейл,
  Нека похарчим малко пари с усмивка.
  Тогава Исус Бог на любовта ще води,
  И няма да ви позволи да паднете по нестабилния път!
  Момичето плесна със сладките си, много изящни ръце, възкликвайки:
  - Браво! Чудесно е!
  Гъливер, това вечно дете, попита:
  - Може би можете и да пеете?
  Виконтесата кимна с глава, светла като пролетно глухарче, и запя:
  Виждаш само това, което искаш да видиш.
  Но може ли животът да бъде такъв, какъвто си го представяте?
  Сърцето ти е леден блок и е затворено за мен.
  Вие сте напълно погълнати от належащите проблеми
  И прекарваш живота си в гняв и съжаление.
  Сърцето ти е леден блок и е затворено за мен.
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да поправите всичко.
  
  Няма смисъл да търсим виновен.
  Знай, че и аз страдам.
  Ако те загубя, сърцето ми ще бъде разбито.
  Любовта е като птица, копнее за свобода.
  Не позволявайте на обидата да ви изяде отвътре.
  Сърцето ти е леден блок и е затворено за мен.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да поправите всичко.
  
  Виждаш само това, което искаш да видиш.
  Но може ли животът да бъде такъв, какъвто си го представяте?
  Сърцето ти е леден блок и е затворено за мен.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да поправите всичко.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти
  Никога не бихме се разделили.
  Вярвай ми,
  Само вие можете да поправите всичко.
  
  Ако можех да разтопя сърцето ти...
  
  МОМИЧЕТАТА НИНДЖА СРЕЩУ ТИРАН
  АНОТАЦИЯ
  Приключенията на четири боси момичета нинджа и техния вечно млад гуру-демиург са изключително вълнуващи в конфронтация с лорд Тиран и други злодеи от всички ивици.
  ПРОЛОГ
  Те показаха приключенията на много красиви четирима воини, наречени нинджи. И имаха учител - момче на тринадесет-четиринадесет години, много мускулесто. Освен това той само изглежда като тийнейджър, но в действителност е някакъв езически бог, изгонен от небето на Земята. И той е на много хиляди години. И така, босото момче обучава момичетата нинджа.
  Е, това е доста смешно. Нещо повече, босите, розови токчета на момчето проблясват, докато скача.
  И тогава се появиха противниците на момичетата. Два големи мутанта - единият с глава на крокодил, а другият на лъв. Явно кроят нещо лошо. Например те решиха да откраднат голям диамант от градската хазна. Времевият период е приблизително края на двадесети век и технологиите на хората все още не са толкова готини. И тези мутанти имат лазерни картечници в ръцете си, както и специална радиация, която прави бойците практически невидими.
  А ето и два мутанта - получовек и получивотно, което ги прави необичайно силни и може би дори бързи.
  Така те влязоха в залата, където се съхранява диамантът. И как ще се прецакат със СОТ и бронирани стъкла. От лазерен лъч ще избухне прозрачна броня.
  Крокодилът и лъвът се втурнаха към диаманта, грабнаха го и го скриха в здрава торба. Разбира се, алармата се включи. Полицията нахлу в сградата.
  Но воините-мутанти, както биха ударили с лазерни картечници, отрязаха дузина пазачи наведнъж, като попивателна машина с ножица. След което лъвът и крокодилът се включиха в полето за невидимост.
  Но четири момичета вече се състезават в своята състезателна летяща кола на помощ. Техният момче гуру обикновено се появява внезапно и в критичен момент или извънредна ситуация.
  Момичетата пеят с ярост:
  - Твърде често неприятностите чукат на вратата,
  Но не е трудно да повярваш в готини момичета...
  В края на краищата, просто трябва да им се обадите -
  Не е нужно да чакате дълго за приятели!
  Те се движат много бързо в своята въздушна кола.
  Едно от момичетата е Наташа, която е със синя коса и е истински технически гений. И, разбира се, воините нинджа поставят специални очила, които им позволяват да виждат, дори в специално поле, което изкривява движението на фотоните.
  Труповете на убити полицаи... Да, отвратително е. И срутените стени на музея. Мощни оръжия за мутанти от измерението Игрек. Но, разбира се, те не са сами. Те имат шеф, който също не винаги се появява веднага.
  Момичетата блокират пътя на престъпниците-мутанти, които са готови да скочат в портала.
  Те, разбира се, откриват огън от картечници. Момичетата отскачат настрани. Въпреки че изглежда някак глупаво - да имате време да се отклоните от лазер, който лети със скоростта на светлината.
  Но киното си е кино.
  Ето момиче с жълта коса, което хвърля парче керамика с босите си пръсти. И той ще удари лазерната машина, избивайки я от ръцете на мутанта. И друго момиче хвърли кама с голата си пета, тя прелетя над главата на чудовището и удари тръбата. Той се спука и лъвът беше залят от пара. Той също изпусна автомата от болка и изненада.
  Момичетата изръмжаха:
  - Бийте се на равни начала!
  В отговор мутант с глава на крокодил ще хвърли кола Мерцедес по тях. Ще прелети, а момичетата ще скочат по-високо. И колата се втурва под босите им крака.
  Момичетата блестят с босите си розови токчета и бързо се втурват да се доближат до мутантите. А мускулите им се търкалят като топки под загорялата и еластична кожа.
  И тогава се появява той - враг номер едно, лорд Тиран в черен боен костюм и затворен шлем. Това означава, че предстои сериозна битка. Момичетата, разбира се, са обучени. Воинът с червената коса си спомня как тяхното момче гуру държеше свещ с пръстите на босите си, почти детски крака. И тя се опита да го изгаси.
  И прелетя, блъскайки се в каменна стена. И сега воинът се опитва да бутне Тирана в корема с голата си пета, но той се движи. И лапата му драска по голата подметка на момичето.
  Тя дори изстена от болка.
  Наташа, момичето със синя коса, изчурулика:
  - Момичетата се бият за метал, за метал,
  Сатана управлява шоуто там, управлява шоуто там!
  И тя също нападна Тиран. Воин в черна броня постави блок. Но крокодил-мутант се опита да премести момичето отстрани с дънер.
  Воинът обаче се измъкна и дънерът се блъсна в Тиран.
  Той, след като получи удар със смъртоносна сила, се срина и изрева:
  - Идиот!
  Момичето с жълта коса добави голата си пета към тила на мутиралия лъв и изчурулика:
  - Ние сме най-силните в света,
  Да накиснем мутантите в тоалетната...
  Родината на сълзи не вярва,
  И ние ще победим Тиранъс!
  Червенокосото момиче изписка и посочи с коляно брадата на двукракия лъв. И той изтрака със зъби. И се оказа много фатален удар.
  И тогава мутантният звяр стъпи върху лазерната машина и беше пуснат лъч с разрушителна, необичайна сила. Което удари полираната повърхност на метала, отрази се и се удари точно под опашката на крокодила.
  Ще реве от дива болка.
  Тиран обаче скочи и хвърли едно от момичетата нинджа върху него. Той се сблъскал с тухлената зидария, разпръсквайки продуктите в различни посоки. Това беше агресивен сблъсък. Момичето по бикини беше леко одраскано, оставяйки синини по бронзовата й кожа.
  Тя веднага скочи и се завъртя. И тогава Тиран получи удар по лопатката и падна.
  Всичко щеше да е наред, но няколко бойни робота изскочиха от портала. И имат бластери в ръцете си.
  Наташа хвърли малък, тънък, кръгъл диск към робота и едва успя да избегне взрив от бластер. Дискът удари робота в окото и предизвика късо съединение, което го накара да се покрие в мрежа от светкавици.
  Момичето с бялата коса се изправи на ръце. И нейният бос, грациозен крак хвърли грахово зърно с експлозиви.
  Падна в кибернетичната уста на големия робот. И как ще гръмне. Чифт крайници на кибернетичен организъм описаха дъга и удариха единия в лъва, а другия в крокодила. И толкова успешно. Точно на тила. И двамата бандити-мутанти издъхнаха мъртви.
  Вярно, Тиран успя да премести момичето нинджа с жълта коса по тялото настрани.
  И тя отлетя и се обърна няколко пъти в полет. После обаче тя стана, но малко трудно.
  Тиранъс изръмжа: "Мяу и Уф, да се бием." Но и двата мутанта - лъв и крокодил с телата на спортисти - продължиха да лежат неподвижни. И могъщите им торсове се поклащаха.
  Наташа отговори с усмивка:
  - Сега си сам, а ние сме четирима! Накрая ще приключите.
  Тиран изрева:
  - Четирима срещу един, това не е честно! А момичетата нинджа се бият изключително честно.
  Червенокосото момиче нинджа промърмори:
  - Това ли целиш? Но дали е честен?
  Воинът в черна броня отбеляза:
  - Но аз съм злодей, а вие, положителни героини! Методите на доброто съизмерими ли са с методите за постигане на целта на злото?
  Наташа кимна в знак на съгласие:
  - Той е прав! Ще се бия с него един на един!
  Червенокосото момиче нинджа отвърна.
  - Не! Предпочитам да се бия с него - един на един!
  Белокосото момиче нинджа изписка:
  - Защо правиш това? Може би дори съм по-добър и готин от теб!
  Жълтокосото момиче нинджа предложи:
  - Може би можем да хвърлим жребий? Или може би можем да направим игра на броене?
  Наташа кимна и попита:
  - Камък или тухла?
  В този момент имаше проблясък. И се появи самото момче гуру. Носеше само къси панталони с много мускулест и изваян торс, но изглеждаше на не повече от тринайсет години. Руса коса с модна момчешка кройка. Момчето демиург гневно тропна с бос, загорял и силен крак, така че асфалтът се напука, и каза със звънлив глас:
  - Не! Имаме дългогодишен резултат с него! Да се бием един срещу един - ние сме като класическото добро и зло!
  Тиран кимна с усмивка, черната му маска се разтегна:
  - Страхотен! Ще бъде много интересна битка!
  Наташа със синя коса каза с разочарование:
  - Ти както винаги си прав сенсей! Но какво ни остава?
  Момчето гуру отговорило:
  - И ти се грижи за тях!
  И той посочи с пръста на дясната си ръка все още отворения портал, от който излизаха бойните роботи на врага.
  Момиче нинджа с червена коса отбеляза:
  - Е, сега всичко е честно! А момичетата войни се бият достойно.
  И четирите момичета взеха и извадиха от коланите на бедрата си малки грахчета със силен експлозив. Роботите дойдоха от портала и държаха бластери в ръцете си. Дайте им воля и те ще могат да поробят, или унищожат, или може би и двете едновременно, земята!
  И така красавиците взеха и хвърлиха този грах с босите пръсти на пъргавите си крака. Тези, които летят в дъга, удрят четирите напреднали робота право във врата. И как след това ще вземе и ще гръмне.
  Главите на киборгите бяха откъснати. Единият удари робота зад него и той получи пълно късо съединение.
  Междувременно момчето гуру и неговият противник, облечени в черни доспехи, застанаха един срещу друг.
  Бос, с гол, много изпъкнал торс, детето сенсей изглеждаше като незначителен противник на фона на голям боец. Тиран е наполовина човек и наполовина демон. Освен това той е способен на много.
  Като начало той взе и пусна от черните си дълги пръсти в ръкавици мълнии от сила. Блеснаха като коронен разряд в електрическа мрежа.
  Момчето боец вдигна бос крак и светкавицата на силата веднага угасна и сякаш разряд мина под асфалта.
  Младият воин кимна:
  - Искаш ли отговор?
  Тиран извади светещо острие, блестящо в алено като мак, и отговори:
  - Нека битката с мечове реши кой от нас е прав и кой крив!
  Момчето-гуру в отговор извади собствения си меч, който светеше в синьо, и каза с усмивка:
  - Битката с мечове няма да определи дали някой е прав. То само ще покаже кой от нас е по-техничен, сръчен и схватлив!
  . ГЛАВА Љ1.
  Тиран направи първия скок. Той изпълни техника с тройно ветрило. И червеният меч описа дъга над ярката, красива глава на момчето-сенсей. В отговор младият демиург скочи и одраска бронята на врага със синия си меч и ловко избегна ответната атака.
  Бронята на Тиран започна да пуши и през нея премина ивица.
  Той измърмори:
  - Няма лошо, момче!
  Момчето гуру се засмя и отбеляза:
  - Спомням си как бродех с босите си крака из пустинята на Египет, когато там още нямаше пирамиди!
  Тиран се опита да атакува отново, но момчето прескочи гредата на меча и ритна воина в черна броня в брадата с голата си пета. И от удара той залитна и падна на едно коляно.
  Междувременно момичетата нинджа се биеха с роботи. Те хвърляха убийствени зърна на смъртта по врага с много пъргавите си голи пръсти, като маймунски лапи. И тези дарове на унищожение удариха врага от извънземния метал и ги разкъсаха, причинявайки детонация.
  И колите бяха разпокъсани. В отговор бяха пуснати лъчи, които светеха в зелено и жълто. Но воините нинджа отскочиха от тях, блеснаха с боси, загорели, изсечени и изненадващо пъргави крака.
  Наташа леко промени тактиката си по време на битката и хвърли граховото зърно с експлозиви по-високо. Описа дъга и удари покрива. Той падна и се блъсна в напредващите роботи, две дузини едновременно.
  Но един бордов танк изпълзя от портала. Но не можете просто да го вземете с грахово зърно с експлозиви.
  Момчето Гуру продължи да се бие с Тиран. Той вече го беше извадил няколко пъти със светлинен меч, без дори да получи драскотина. Черната броня обаче спаси злия воин от сериозни проблеми.
  Момчето отбеляза:
  - Имаш добър оръжейник!
  Тиранъс кимна:
  - Джуджето направи тази броня!
  Младият гуру се засмя и запя:
  - Можем буквално да завладеем всичко,
  Разбийте всяка армия, като играете...
  Нека нишката на живота ни не се прекъсва,
  Няма да станем папагал без мозък!
  Битката между двамата велики майстори продължи. Момчето беше бързо и дребно, а гъвкавото му тяло беше изключително пъргаво. Мускулите на младия воин се търкаляха и течаха като вълнички в бурно море.
  И той беше с порядък по-бърз от Тиран.
  Момичетата нинджа се опитаха по някакъв начин да ограничат гигантския робот. Грах експлозив тривиално отскочи от бронята, която покриваше гигантския танк и робота в една бутилка. Отначало той изпълзя като танк, едва се промъкна през портала. И тогава той го взе и се издигна до голяма височина и се появи смъртоносна сила.
  Момичетата едва имаха време да избягат от лазерните изстрели на такъв мощен робот с пистолети.
  И Наташа отбеляза с усмивка, пляскайки устни:
  - Да! Това е поредната изненада от Hyperbrain! Самият Тиран никога не би се сетил за това!
  Момиче нинджа с жълта коса взе и хвърли кама, опитвайки се да удари ролките. Но оръжието отскочи от бронята, без да се вклини.
  Воинът пееше:
  О, бронята на танка е надеждна,
  От някой, който има намерение да хапе...
  Но тя няма да ме пречупи
  Едно момиче нинджа винаги може да се бие!
  Момичето с бяла коса се обърна към Наташа:
  - Ами направи нещо.
  Момичето със синя коса попита:
  - Искаш ли това?
  В отговор красноречив смях. Тогава Наташа взе и извади от колана си устройство с размерите на кибритена кутия. И с боси пръсти тя го настройваше на определена дължина на вълната, опитвайки се да избере необходимото и смъртоносно излъчване. Но тя трябваше да отскочи назад, тъй като огромният терминатор я сграбчи и я удари със смъртоносна светкавица. Направи кратер в асфалта, при това дълбок.
  Наташа щракна с боси пети и запя:
  - Войната винаги е готина
  Пролетта бушува в небето...
  Минават години, вярвам,
  Но ние сме вечно млади!
  И след това тя изпрати вълна с вирус-червей към огромния терминатор. И тази дрънкаща електрическа боа констриктор влезе във веригите на огромен робот терминатор и наистина започна да се тресе.
  И момчето гуру и Тиран продължиха да се бият. И светлинните им мечове блеснаха и светнаха с ярък пламък.
  Младият воин най-накрая успя наистина да се отдаде на удара и неговият светлинен меч отряза ръката на черния воин.
  Тогава той изкрещя:
  - По дяволите, боли!
  Момчето гуру се изкиска и отбеляза:
  - Ти сигурно си дяволът! И аз, ангел!
  Тиран се ухили и отбеляза:
  - Но ти не би убил невъоръжен човек, нали?
  Младият воин кимна:
  - Предавам се! Ние ще те съдим, наказваме и смилим!
  Черният воин вдигна лявата си ръка и изведнъж, изведнъж хвърли грахово зърно. Избухна миниатюрна атомна бомба. И Тиран изчезна.
  Момчето гуру подсвирна:
  - Винаги е така! И как го прави?
  Изведнъж отзад се чу глас:
  - Вземи го!
  Младият воин едва имаше време да отскочи. По него стреляха крокодил и лъв. И лъчите пронизаха робота, който изскочи да ги посрещне. Детонира и избухна. И фрагменти летяха в различни посоки. Един от тях удари момчето гуру по боса пета. И той изпъшка.
  Но тогава младият воин се обърна и запя:
  - Ще влезем смело в битка,
  За каузата на нинджа...
  Ще победим всички врагове,
  В името на живота!
  И тогава момчето-боец удари слепоочието на мутантния лъв с голата си пета и той падна като съборен.
  Вражеският крокодил замахна с парче релса и искаше да премести момчето, но то се удари в коляното и падна. Момчето гуру го удари с коляно по тила и отбеляза:
  - Ти стоеше на пътя ми много дълго време!
  Наташа, която беше изпратила още един мутант на скрап, като хвърли грахово зърно с експлозиви, поправи:
  - На път!
  И воините хванаха двете зашеметени разбойнически животни за ръцете.
  Момчето гуру отбеляза:
  - Ако ги предадем на полицията, тогава Тиран със своето оборудване и роботи ще разбие всеки затвор и ще ги освободи:
  Момичето нинджа с бяла коса предложи:
  - Да поставим капан за черния лорд. Той ще се втурне да спасява мутантите и тогава ние ще го грабнем!
  Жълтокосото момиче нинджа отбеляза:
  - Тази идея е много добра! Но тук е уловката: ще усети ли Тиран уловката?
  Момиче нинджа с червена коса отбеляза:
  - Тук има друг проблем. Полицията може да се обърка, ако им дадете мутанти. Наистина животните се държат в менажериите, а не в затвора!
  Наташа туитна:
  Животните се подготвят за училище
  Петелът пропя отдавна...
  Наистина, не опитвай,
  Не ритай, не хапи,
  Така или иначе няма да помогне!
  Момчето гуру каза категорично:
  - Може би е по-добре да ги хвърлим обратно на Тиран?
  Наташа сви рамене:
  - Защо иначе е това? Толкова много се занимавахме с тях!
  Младият воин отбеляза:
  - Защото тези кретини са наши стари приятели, които постоянно бием. И така, Hyperbrain може да създаде мутанти, които са много по-умни и по-гъвкави!
  Момичетата нинджа се смееха и изчуруликаха:
  - Вярвам, че хората не казват сбогом на приказките,
  И те ще останат верни приятели завинаги!
  След което взеха две големи мутантни животни с техните боси, грациозни, загорели, мускулести крака, сякаш изтъкани от стоманена тел, и летяха по тангенциална траектория и пърхаха в портала.
  След което сиянието спря. Петима воини: четири момичета и едно момче се огледаха.
  Червенокосото момиче отбеляза:
  - Ние трябва...
  Момиче нинджа с бяла коса попита:
  - Какво трябва да направиш?
  Тя отговори:
  - Яжте сладолед с шоколад! Хем е вкусен, хем е лют!
  Момичетата и момчето гуру се преместиха по улицата. И те започнаха да пеят с радост и наслада:
  Меч на светлината, прогрес
  Да донесем любов...
  Въпреки че светът е пълен със стрес -
  Да спасим планетата!
  
  Нека съдбата е ужасна -
  Злата смърт дойде...
  Не умирай напразно
  Все пак Родината ни е жива!
  Тогава момчето гуру изведнъж си спомни:
  - Но ние забравихме най-важното - да върнем откраднатия диамант!
  Наташа изписка:
  - Да, това наистина е нашата грешка! Как могат да се прецакат толкова?
  Момичето с червена коса предложи:
  - Може би ще го приемем така и ще се втурнем в нечие друго измерение?
  Белокосото момиче нинджа отвърна.
  - Не! Това изисква твърде много енергия. По-добре да разберем защо им трябва този диамант.
  Момчето гуру кимна:
  - Да! Те не просто го откраднаха. И няма да го нарежат на парчета, за да го продадат. Най-вероятно Tyranus ще иска да го използва като фокусираща леща за мощни оръжия.
  Наташа предложи:
  - Тогава нека го вземем и направим наш собствен трик, за да нанесем превантивен удар по врага!
  Белокосото момиче нинджа се изкиска и отбеляза:
  - Изкуственият диамант не е подходящ за ролята на фокусьор. Трябва да използвате само естествени. нали
  Момчето гуру кимна:
  - Със сигурност! Иначе защо Тиран ще краде естествен, по-лесно е да си направи собствен, изкуствен.
  Наташа предложи:
  - Има само още едно място в света, където се съхранява такъв диамант. Това е мястото, където трябва да отидем!
  Червенокосото момиче нинджа отбеляза:
  - Там има сериозна охрана. И какво, нарязваме ги всички на парчета?
  Момчето гуру възрази:
  - Не! Няма да стане. Не можем да се предадем на грабеж. Ние сме светлата част от силата!
  Жълтокосото момиче нинджа изчурулика:
  - Ние сме способни на добро,
  Разваляне на злото заклинание...
  Но разбира се няма значение
  Какъв малък размер на диаманта!
  Момиче нинджа с бяла коса предложи:
  - Хайде, тогава да поискаме този диамант за малко. Е, мисля, че един ден ни е достатъчен?
  Момчето гуру скочи и каза:
  - Възможен е и друг вариант. Ние ще го вземем и ще предложим да организираме състезание за най-готиния герой на Супермен, а победителят ще получи правото да носи бижу на врата си цяла седмица. Така можем да направим добри дела и да вземем диамант, без да се навеждаме на банален грабеж!
  Наташа се усъмни:
  - Ще се съгласят ли да организират състезание за това? И да се доверите на непознат да носи камъка цяла седмица, рискувайки да се отмие?
  Младият воин отбеляза:
  - Ами, първо, на кой друг не може да се вярва, като на главния герой Супермен. И второ, бандите в Токио сега са не по-малко вилнещи, отколкото в Ню Йорк, и те само ще приветстват идеята за прочистване на авгиевите конюшни!
  Момиче нинджа с бяла коса отбеляза:
  - Това е логично! Наистина трябва да опитате! Освен това Токио е най-големият град в света и е интересно да се види как изглежда сега!
  Наташа туитна:
  - Светът се страхува да ни уважава,
  Подвизите на момичетата са безброй,
  Нинджите, както винаги, знаят как да се бият,
  Ще свърши зимата - ще дойде пролетта!
  Момчето гуру каза с усмивка:
  - Напоследък се появи такова готино нещо като интернет и чрез него ще изпратим нашата идея!
  Червенокосото момиче нинджа предложи:
  - Хайде тогава, за да олекне на душата, да вземем и да се държим както трябва!
  Жълтокосото момиче нинджа отвърна.
  - Ние хващаме хулигани, а не самите хулигани!
  Белокосото момиче нинджа изчурулика:
  - Да правиш нещо, което е напълно грешно
  По-сладък е дори от сладолед!
  Момчето-сенсей кимна и каза:
  - Имам специален модем, ще го изпратим веднага!
  И започна да въвежда цифри.
  В този момент порталът се отвори отново. Малък, но много подвижен танк изскочи. Вместо дуло на оръдие той имаше два дълги меча, които се въртяха.
  Наташа подсвирна:
  - Ограждащите танкове не са ефективни, но са впечатляващи!
  Момчето гуру направи смешна физиономия и запя:
  - Три танкера изпиха по триста,
  И тогава изпихме сто!
  Артилеристът е отблъснат
  Защото танкът е нищо в битка!
  Момичето нинджа с бяла коса взе граховото зърно и го хвърли в резервоара за ограда. Прелетя, но ударът на меча на машината попадна в граховото зърно. И имаше експлозия. И върхът дори не одраска нищо, но експлозията се разсея.
  Наташа отбеляза с усмивка, която светеше като автомобилни фарове в тъмна нощ:
  - Еха! Не е толкова просто!
  Момчето гуру вдигна с босите си пръсти фрагмент от щик на лазерна картечница от унищожен робот, който лежеше на пътя.
  И го пусна с хвърляне на крак по траекторията. Той прелетя и се удари в буре с бира. От удара цевта се преобръща и разплиска пенеста течност върху ограждащия резервоар. В резултат на това се получи фатално късо съединение.
  Разпенена вълна заля колата, блеснаха светкавици, оплитайки я в паяжина. И мечовете от легирана стомана, извити в тръба.
  Момчето гуру изкрещя:
  - Едно, две, три - избършете прожекторите,
  Четири, осем, пет - убийте злите орки!
  Наташа отбеляза:
  - Наистина си страхотен, сенсей!
  Младият воин възрази:
  - Не! Всички ние сме едновременно велики и незначителни по свой начин!
  Наташа пееше:
  Това, което човек не може да обуздае по никакъв начин,
  Желанието му да стане Всемогъщият Всемогъщ...
  Така че Земята управлява вселената,
  Ти си демиургът владетел на съществуващия свят!
  Момиче нинджа с бяла коса отбеляза:
  - Да, тези песни са просто прекрасни! И тук не можете да спорите срещу факта, че човек се развива скокообразно!
  Червенокосото момиче нинджа отговори:
  - Какво е седем мили в сравнение с космическите парсеци? Съгласете се - това е нищожно!
  Жълтокосото момиче нинджа пееше:
  Земя в илюминатора, земя в илюминатора,
  Земята се вижда през илюминатора...
  Как синът е тъжен за майка си, как синът е тъжен за майка си,
  Тъжно ни е за земята, тя е сама!
  И звездите, въпреки това,
  И звездите, въпреки това,
  Малко по-близо, но всички също са студени,
  И като часовете на затъмнение, и като часовете на затъмнение,
  Чакаме светлината и виждаме земни мечти!
  Наташа се изкиска и възрази:
  - И вече съм уморен от тази планета, Земята! Искам да се пренеса в измерението Игрек. И приятно прекарване там!
  Момчето гуру се усмихна и отговори:
  - Какви планети и какви измерения не съм посещавал? И видях нещо, което буквално можеше да откъсне покрива от пантите му. Така че има много интересни места във Вселената!
  Червенокосото момиче нинджа отбеляза:
  От хиляди планети
  Няма такова зелено...
  От хиляда планети -
  Няма такъв фаворит!
  Наташа отбеляза с усмивка:
  - Но трябва да признаете, много по-интересно е, когато например се окажете в свят, където вместо кислород най-важният елемент е флуорът. И в този случай еволюцията трябва да върви още по-бързо!
  Момчето гуру кимна:
  - Има такива светове, макар и рядкост. Но можете да се движите там само в боен костюм или под прикритието на силно силово поле!
  Порталът се отвори отново. От него изскочи друг робот, който приличаше на заек. И много подскачаща! Как ще скочи и ще се преобърне, изпускайки огнен пулсар от устата си!
  Белокосото момиче нинджа изчурулика:
  - Вълшебен заек,
  Рисува нула!
  Момчето гуру попитало момичетата:
  - Ще го намокрим или ще го оставим жив!
  Наташа отбеляза с усмивка:
  - Все още е смешно зайче! Но какво може да се направи, за да стане той добър?
  Подскачащият робот заек внезапно направи дълъг скок и беше транспортиран на друга улица. И вече имаше коли от края на ХХ век - също доста прилични и бързи, в различни цветове.
  Момичетата нинджа и момчето гуру се втурнаха след него. Изкачиха се през къщите, за да минат по пряк път. И техните боси, хващащи се пръсти се вкопчваха в стените и корнизите и им позволяваха да се движат през конструкциите.
  Момиче нинджа с бяла коса отбеляза:
  - Наистина, казват мъдреците, ако вълците са сити и овцете са здрави, това означава, че зайците са намалели!
  Жълтокосото момиче нинджа отбеляза:
  - По какво се различават зайците от зайците?
  Момичето нинджа с червена коса предложи:
  - Зайците са по-слаби, атлетични и имат по-малко мазнини!
  Наташа пееше:
  Но ако имаш заешко сърце,
  Дори да има крила зад гърба ти...
  Не се опитвайте да летите по-високо.
  Стоманените крила ще те смажат!
  Така те отскочиха до съседната улица. Роботът заек предизвика истинско задръстване. И нещата всъщност стигнаха дори до сблъсъци. И електронното същество ще избухне в пламъци от устата си. И как си извива магарешките уши. Това всъщност се оказа много яко и яко.
  Наташа взе и хвърли върху заека-робот с босите си, изсечени крака разрушителен грах с експлозиви, които самите воини направиха според рецептите на своя гуру.
  Но заекът-робот размаха дългите си и широки уши и грахът отлетя назад. И тя почти удари Наташа и нейните спътници до смърт, втурвайки се под босите им крака с розови кръгли токчета.
  Момчето гуру отбеляза:
  - Еха! Оказва се, че имаме проблем!
  Наташа пееше:
  Въпреки че не можем да разрешим всичките си проблеми,
  Не решава всички проблеми...
  Но всички ще бъдат по-щастливи
  Всички ще се забавляват повече!
  Момичето нинджа се ухили, взе го и се опита да покрие заека-робот с хвърляне на убийствена кама. И той блесна като метеор. Но отново ушите на напредналия робот махнаха и оръжието отлетя назад. И сега Наташа трябва да избяга и да избягва. Но тя успя да оцелее и запя:
  Адски заек в лицето на смъртта,
  Жертвата чака в полунощ...
  Вярвам, че ще имаме безсмъртие,
  И заекът ще го удари в окото!
  Момчето гуру предложи:
  - Ами ако използваме нашия древен, но ефективен метод за борба с особено напреднали роботи?
  Наташа попита с усмивка:
  - Как е това?
  Младият воин предложи:
  - Вземи и свирни!
  Червенокосото момиче нинджа каза:
  - Тогава нека го направим всички заедно!
  Момичетата и момчетата пъхаха босите си пръсти в устата и си подсвиркваха. И няколко големи, градски врани загубиха съзнание от шок и, припаднали, се втурнаха надолу. И поразителните им човки, все едно са взели и блъснали заек. Веднага се оплете в мрежа, искри и избухна. Освен това, по време на полет, фрагментите от заека терминатор се превърнаха във вкусни и сладки шоколадови бонбони.
  Момчето гуру пееше, взимайки вкусния бонбон с бос крак:
  - Аз съм шоколадово зайче
  Аз съм нежно копеле...
  Аз съм сто процента сладък
  О, о, о, о, о!
  Аз съм шоколадово зайче
  И докосвайки устните ти,
  Толкова лесно се разтапям
  О, о, о, о, о!
  След което отхапа малка хапка. И тогава той го изплю; нещо много истинско пламна в гърлото на момчето. И много парещ и агресивен огън.
  Наташа отбеляза:
  - Не слагай всяко вкусно лакомство в устата си като малко момче!
  Белокосото момиче нинджа пееше:
  Разбира се, финтиплюскините,
  Изобщо не като Пушкините...
  Но все пак те успяха да създадат шедьовър,
  И ти си момче гуру - не се отклонявай напред!
  Момичетата започнали да вадят хора от повредени коли. И тогава се опитаха да ги лекуват.
  Най-ефикасният начин за ускоряване на заздравяването на рани е да се прилепи босото стъпало на момичешкия крак към лицето на пострадалия и той да го целуне.
  Тогава се предава много колосална и мощна енергия на изцеление, радост и енергия на лечебна магия.
  Момчето гуру направи същото, като залепи босите си крака за целувки, избирайки представителки на нежния пол.
  И в същото време си тананика през носа:
  Момичета, момичета, момичета,
  Не стойте страхливо отстрани...
  По-добре свършете нещата
  Да цъфти родината ти!
  Да, работата тук беше интересна - влязоха в ролята на лекари. И в небето се появи хеликоптер. На него летеше телевизионният водещ Veprin o Nile. Тя беше красиво момиче, но в същото време, разбира се, далеч не беше нинджа в битка.
  Момичетата обаче вече са я спасявали и са й помагали няколко пъти.
  Наташа махна с ръка и запя:
  Глупавите хора говорят за стрес,
  Стресът е като ръка...
  Те ще направят интересен филм за вас,
  След още час!
  Веприн изписка и извика:
  - Здравейте, бойци! Виждам, че си станал много готин! И вече са започнали да зареждат сили с магия.
  Момчето гуру отбеляза:
  - Понякога е по-трудно да възкресиш един, отколкото да убиеш милион, или по-точно дори не понякога, но почти винаги!
  Когато хеликоптерът кацна, момичето журналист скочи и се затича към младия воин. Тя го целуна по устните и каза:
  Млад по душа и тяло,
  Момче, съвсем бос си...
  Но с ума си смятайте себе си за гигант,
  Така е, казват хората!
  Гуруто изпя в отговор на момчето:
  Какво казват хората
  Ние се грижим
  Ще има силен резултат -
  Ако го уцелиш прилично!
  
  ШАМБЛЕН СТАЛИН ХИТЛЕР ЗАГОВОР
  АНОТАЦИЯ
  Втората световна война не е започнала. Великобритания и Франция позволиха на Хитлер да окупира Полша. След което настъпи временна спокойна пауза. Въпреки това, на 23 февруари 1950 г. Сталин започва война срещу Япония, опитвайки се да си върне южната част на Сахалин и други земи, загубени по време на царизма. И започна нова голяма война в Далечния изток. Самураите упорито се съпротивляват, а Хитлер, неговият Трети райх и други държави събират сили, за да ударят СССР.
  . ГЛАВА Љ1.
  Британският министър-председател Чембърлейн беше достатъчно умен да не обяви война на Германия след нападението над Полша. Вермахтът бързо разбива войските на Варшава и разделя тази власт със Сталин. След известно време имаше война между СССР и Финландия. Много като в истинската история. След това присъединяването на балтийските държави и Молдова. След което новата съветска империя се стабилизира. Сталин почти завърши събирането на славянските земи. А Германия вече на някои места надхвърли границите от 1914 г. И чрез дипломатически средства тя също постигна връщането на колонията Намибия. Третият райх става все по-силен и Хитлер е на върха на своята популярност.
  Втората световна война така и не избухна. В Германия икономиката отбеляза силен растеж и бяха построени заводи, включително за автомобили. И Хитлер дори отмени почти всички антисемитски закони. Режимът на Третия райх преживява либерализация.
  Изглежда, че и в СССР всичко е наред. Третата петилетка беше официално обявена за преизпълнена както винаги. Вярно, имаше проблеми със селското стопанство и храните.
  Сталинският режим провежда политика за стимулиране на раждаемостта и забрана на абортите. Нарастването на населението се увеличи. Четвъртата петилетка също изглеждаше преизпълнена. Но животът не се подобри в материално отношение. СССР имаше твърде много военна техника. Освен това Сталин, като повдигна танковата сфера, разчиташе на изграждането на голям брой големи надводни кораби, включително бойни кораби.
  И започна нова голяма чистка с репресии. Дори Будьони, Ворошилов, Тимошенко, Шапочников и други станаха негови жертви.
  Сталин решава, че е време да се отърве от стария екип, включително Молотов и Каганович - те знаят твърде много. Берия също е разстрелян. И тогава неговият наследник Серов. Много млад Шелепин зае тяхното място.
  Седемдесетата годишнина на Сталин беше празнувана великолепно по целия свят. Всичко щеше да е наред, но в СССР отново имаше масови чистки и репресии. Дори цели нации бяха подложени на терор и геноцид. В Германия, напротив, либерализация: многопартийната система дори се върна. И какво? Все пак нацистите са извън конкуренцията и лесно печелят всякакви избори. Самият Хитлер, въпреки статута си на пожизнен фюрер, провежда народни избори за президент на Германия. И дори с няколко джобни алтернативни кандидати. И разбира се, той спечели.
  Фюрерът е авторитарен лидер, но в разумни граници. И дори отмени смъртното наказание.
  Вярно е, че и германците имат проблеми. По-специално, демографската политика увеличи германското население. Но територията на Третия райх е сравнително малка и има проблеми с храната. Трябва да купим. Вярно е, че икономиката процъфтява, но аз искам колонии.
  В света Великобритания и Франция все още запазват своите колонии. И те не се нуждаят от нови земи - те биха искали да усвоят собствените си. Но Хитлер иска да разшири империята, така че гъстотата на населението в Германия расте и има много деца. И това създава напрежение. По-специално, германците искат Западът да се върне към границите от 1914 г. Това означава, че Франция и Дания трябва да отстъпят част от територията си.
  Сталин също, въпреки че съветската империя е огромна, иска да попълни колекцията. И особено се влошиха проблемите с Япония. По-специално, СССР се опита да си върне младия Сахалин чрез дипломатически средства. Но Япония устоя. СССР е много силен във военно отношение и има голямо население.
  И тогава търпението на Сталин се изчерпа. И на 23 февруари 1950 г., в деня на съветската армия, започва войната срещу Япония. Трябва да се каже, че Страната на изгряващото слънце победи царска Русия по време на войната от 1904-1905 г. И разбира се, съветските генерали и власти мечтаеха за отмъщение.
  Така започна нова голяма война. За последно СССР воюва преди десет години с Финландия. Успя да завоюва нещо, но с цената на големи загуби. И сега отново се опита да разшири територията. И това беше проклятието на тази империя, която се стремеше да се разширява.
  Сталин, който вече беше на седемдесет години и имаше здравословни проблеми, искаше нови завоевания. Поне върнете Южен Сахалин и, ако желаете, Курилския хребет. И също така поемете контрола над Манджурия и Порт Артур.
  Боевете започнаха с атаката на съветските войски над Сахалин. Не беше внезапно, японците се укрепиха, изкопаха окопи и окопи.
  Но съветските войски хвърлят танкове в настъпление. Включително могъщия ИС-7. Това превозно средство тежеше седемдесет и осем тона и беше въоръжено със 130-милиметров пистолет с дълга цев. И тя имаше осем картечници.
  Аленка се би с екипаж от момичета в тази кола. Въпреки зимата, мощният двигател и нагревател осигуряваха гореща температура. Затова момичетата се съблекоха по бикини и се биеха боси.
  Колата се е насочила към японски позиции. Танкът имаше наклонена броня, а кулата му беше опростена и ниска.
  В СССР се появяват тринадесет модификации на KV, а някои достигат тегло от двеста тона. Но тогава се появи IP семейството. Колите са по-компактни, с по-нисък силует и вече нямат толкова много багажници. Серията KV обаче все още не е изтеглена от експлоатация. IS-7 се появи съвсем наскоро, а Червената армия има само няколко такива превозни средства.
  И как да не се прави екип от момичета, така че да е политически коректно. Все пак в червената империя има равенство.
  Агресор в случая беше СССР. Въпреки че МГБ направи провокация. Япония не е воювала със САЩ и Великобритания. Те се сблъскват с Китай твърде дълго. В крайна сметка те някак сключиха примирие и си поделиха сферите на влияние. СССР трябваше да се бие със силна и многобройна японска армия и огромен флот. Следователно блицкригът, който се случи в реалната история през 1945 г., беше нереален.
  И съветското командване, без опит от Втората световна война, действаше по старомодния начин. Вместо внезапна атака на големи сили, битките в Манджурия започват с малки сблъсъци. А японците имаха мощна и технологично напреднала защита.
  Така Сталин влезе в продължителна и ожесточена война. Освен това войските трябваше да бъдат прехвърлени от Европейския СССР. Населението, разбира се, е било по-голямо, отколкото в реалната история, и изглежда, че БВП също е бил по-голям. Но качеството на войските и оперативното командване е много по-ниско.
  Много в Червената армия е морално остаряло. Въпреки че, разбира се, има много оборудване и танкове, самолети и дори кораби. Но флотът все още не е завършен. Невъзможно е да се строят бойни кораби и големи самолетоносачи толкова бързо, колкото танкове и самолети.
  Но Сталин, имайки здравословни проблеми и отбелязвайки това в продължение на седемдесет години, не искаше да отлага войната. Така че той тривиално не можеше да издържи още повече. Но искам да вляза в историята като велик командир. Войната с Финландия не беше убедителна - твърде много загуби, срещу страна с население от три милиона и половина. Така Хитлер победи Полша, която имаше много по-голямо население, за три седмици с по-малко загуби.
  Битката при Халхин Гол беше локална битка. И също не е съвсем ясно, тъй като СССР загуби повече самолети и танкове от японците.
  Сталин иска да си отмъсти от Япония за пораженията от царската епоха. И се покажи много готин. Но дали ще успее? Икономически СССР, разбира се, е по-силен от Япония. И населението е повече. Но флотът все още не е завършен. СССР започна да строи големи надводни кораби твърде късно. Тъй като Сталин се страхува от атаката на Хитлер и развива сухопътната армия повече.
  Но Хитлер изглежда се държи тихо. Всъщност той вече има териториални придобивки и слава. И голямата лъжица е в устата ми. Освен това фюрерът все още се страхуваше да се бие с Франция, Великобритания, Белгия и Холандия - те биха могли да смажат Германия само с колониални разделения. В реалната история Третият райх беше спасен от факта, че Хитлер успя да спечели с темпото на блиц само за месец и половина. Но ако не е имало бърза победа, тогава въпросът най-вероятно щеше да завърши с поражението на Третия райх.
  Подобно на СССР, Хитлер можеше да победи по принцип с темпото на блицкриг, но една продължителна война се оказа пагубна.
  Третият райх обаче е икономически много силен. А населението му е голямо и продължава да расте.
  Хитлер реши засега да види как ще се развият нещата за Сталин във войната с Япония. И ако Червената армия затъне, тогава какво, по дяволите, можете да атакувате. Тайно германските дипломати вече са започнали работа. По-конкретно, Финландия може да вземе страната на Германия. Финландците са нетърпеливи да си върнат Виборг и други земи, завладени от тях от Червената армия. И Румъния също копнее за отмъщение за анексираната Молдова и част от Буковина.
  Тези страни с готовност биха подкрепили Германия във войната срещу СССР. По-трудно е с България и Югославия, където режимите са прогермански, но населението е славянско и не иска война със СССР. Унгария също има прогермански режим, в замяна на част от Галисия може да се присъедини към антисъветската коалиция. Освен това след Хорти идва по-радикалният Саласи. Словакия има формално независим прогермански режим, но армията им не е много силна.
  Има и Турция със силно немско влияние. В реалната история тя не е влизала във войната. Но тогава турците бяха заплашени с бомбардировки от Англия и САЩ. И сега Великобритания, Франция и Съединените щати веднага изразиха морална подкрепа за Япония след атаката на Сталин. И Турция може да влезе във войната. Освен това в Първата световна война изглежда Турция не губи от Русия, а дори завладява района на Шаран. Защо не опитате отново? Но Турция все още има голямо население, дори и да няма много висококачествена армия.
  Но най-силният съюзник на Третия райх по население, икономика и армия е Италия. Има колонии в Африка, включително превзета Етиопия. Заедно с нейните колонии Италия има население, сравнимо със самата Германия. Освен това режимът на Мусолини стимулира и увеличаването на раждаемостта. Вярно, самият Мусолини остаря, омърлуши и не искаше да се бие.
  Освен това Италия няма обща граница със СССР и дори да спечели територия в Русия, няма да е много удобно да я управлява. И Мусолини се колебае.
  Въпреки че по принцип той все още не е толкова възрастен, той е почти четири години по-млад от Сталин. И все още не се е отказал от идеята за създаване на Римска империя.
  Други съюзници на Третия райх са: Великобритания, Франция, САЩ, които самите не желаят да воюват със СССР, но могат да помогнат икономически, ако се наложи. Да, и изпрати колониални дивизии и доброволци. Франко обеща да помогне с доброволци и Салазар може да направи нещо. И Швеция също мисли за реванш за предишни поражения, както и Норвегия. Като цяло срещу СССР може да действа цяла коалиция.
  И тогава работата, разбира се, продължава. Но много ще зависи от това как Япония ще се съпротивлява. Ако войната се проточи, СССР ще бъде нападнат. И ако има блицкриг, тогава може би няма да рискуват.
  Във всеки случай първите дни на войната са най-решаващи. Началото на битката е толкова важно.
  И сега момичетата на танка IS-7 отиват в атака. Пуснаха парното и вече бяха боси и по бикини.
  И те са много по-сръчни и по-добри така.
  И, разбира се, Аленка прави първия кадър в движение, използвайки босите си пръсти.
  Тогава тя изпя:
  - Япония, Япония, Япония,
  велика страна,
  Има духа на могъщия самурай,
  Знайте, че тя е наш противник от Всевишния, тя вече е дадена,
  Но ние ще я разкъсаме!
  Стрелбата с боси крака е специална тактика на комсомолките.
  Така Анюта стреля по японеца с голата си кръгла пета. И тя падна в самурайска гаубица. Преобърна се и се търкулна от заснежената платформа.
  Момичето го взе от радост и запя:
  - Ще унищожим врага с един удар,
  Ние ще потвърдим славата си със стоманен меч...
  Не е за нищо, че момичетата са боси,
  Ще разбием самураите на парчета!
  Така червенокосата Алла също показва своята агресивна жилка. И така тя го взе и натисна копчето с аленото зърно на гърдите си, изстрелвайки снаряд от 130-мм оръдие. При точно попадение японското оръдие се преобръща.
  И момичето изчурулика:
  - Аз съм най-готиният на света,
  И момичето винаги е босо!
  Момичето Мария също го взе и стреля, натискайки лоста с боса си пета. И системата за изстрелване работеше. И картечници изклаха самураите. Мария покоси противниците и изписка:
  - За нов комунизъм!
  И Олимпиас също стреля, използвайки зърно за гърди с ягоди, което беше много вкусно.
  И цяла редица самураи беше покосена. И това се оказа изключително готино и жестоко.
  Олимпиадата измърмори:
  - Слава на комунизма! слава!
  И отново, момичета, да обсипем японците с огън.
  Междувременно самураите хванаха момче на около тринадесет години. Беше красиво, светлокосо дете с червена вратовръзка.
  Като начало японците го съблякоха до гащи и го караха бос и полугол през снега. Момчето вървеше, подтиквано от прикладите на пушките. Ръцете му бяха вързани отзад, а босите му изящни крака оставяха красиви отпечатъци в снега.
  Самураят се кикотеше и правеше саркастични шеги. Един от тях хвана момчето за бос крак, прокара длан по крака му и изрева:
  - Добър красавец!
  После тупна с длан момчето по дупето. Серьожка се изчерви от срам. Беше много неприятно да ходиш бос в снега през зимата. Особено когато ви се налага да ходите дълго и босите ви подметки дори горят.
  Серьожка вървеше през снега, краката на децата му станаха червени, като краката на гъска.
  Но момчето се стараеше да държи главата си изправена. А главата на момчето е светла и красива.
  Голият торс на Серьожка беше раздухан от вятъра. Момчето вървеше и пееше ентусиазирано;
  Ние сме пионери, смели бойци,
  Роден и излят от стомана...
  Дядовците и бащите се гордеят с нас,
  И милият другар Сталин е с нас!
  
  Такава прекрасна наша страна,
  Какво даде комунизмът на народите...
  Тя ни е дадена завинаги по рождение,
  Подарък на пролетарската свобода!
  
  Да, нашата вяра в светлия звезден път,
  Да летя по-високо в стремеж -
  Повярвайте ми, нашият руски дух не може да бъде огънат,
  И ако трябва, ще набиваме покривите!
  
  Да, повярвай Русия, моята родина,
  Фашизмът никога няма да те победи...
  Народите по света са приятелско семейство,
  И Сталин, гениалният Ленин, е с нас!
  
  Родихме силно семейство,
  В който вярата, истината тържествува...
  Обичам Бог Сварог и Сталин -
  Вярвам, че нашето утре ще бъде светло!
  
  Ще създадем нов момент,
  И ние просто ще изградим красив свят...
  Над нас е златокрил херувим,
  И вярвам, че човекът ще стане герой!
  
  Отечеството ни ще просперира,
  Тя е горда и просто величествена...
  Ще получим само пет за победа,
  Такава е славата на нашето Отечество!
  
  Господ създаде поля и планини,
  Хубави момчета се родиха на света...
  Повярвайте ми, хора, имаме много сили,
  Ние каскада от картечница!
  
  В Русия нашият бизнес е скромен,
  Борба за децата на червения потоп...
  Ще покажем, разбира се, най-висока класа -
  Все пак руснаците са непобедими в битки!
  
  Ще можем да свършим работата заплашително,
  Довършете започнатото от мъдрия Ленин...
  Нека хищникът просто се превърне в игра,
  За слава на сияйни поколения!
  
  Вярвам, че скоро ще летим до Марс,
  Нека построим небесен рай на Венера...
  Нека покажем най-високата класа в света,
  Тъгата и химерата не могат да ни победят!
  
  В името на семейството ще създадем щастие,
  Да изградим каузата на небето, комунизма...
  Всемогъщият Господ сред славяните е Един,
  Пълно е с рая на хуманизма!
  
  Да, нашата вяра е в Господ Христос,
  В цялата вселена знам, че няма да избледнее...
  В крайна сметка Лада ще бъде с нас до края,
  Което ще ми даде щастие!
  
  Колко хубаво е да живееш в родна Русия,
  В нея е безграничното щастие от миналото...
  Не, животът няма да бъде прекъснат, вярвам в нишката,
  А нашето племе е просто грууви!
  
  Как Исус страдаше за нашата Рус,
  Как Бог Сварог даде стоманени мечове....
  В крайна сметка боговете на светлината са идеал,
  В името на нашата майка Русия!
  
  Така че защо не изберете звезда,
  И с право да подчини вселената...
  Ще дойда при Исус с радост,
  Все пак нашият бизнес е работа и съзидание!
  
  Нека дойде славната победа,
  Богиня Лада ще ни помогне в това...
  Скоро ще отворим безкраен акаунт,
  Трябва смело да се борим за Родината!
  
  Господ Сварог ще даде щастие на всички хора,
  Ще даде утеха и слава...
  Ще има стихотворение и разказ за това,
  За Рус и нашата бяла власт!
  Момчето тропаше с боси крака в снега. И отпечатъците му бяха малки, но много елегантни. И самураят ги погледна с много алчни очи.
  Но това е момче. Полугол и по къси панталони, посинял от студ.
  Преведоха го през студа и го заведоха в топла колиба.
  Там без повече приказки го взеха и го нанизаха на стойката. Извиха ми ръцете отзад и ме издърпаха нагоре.
  И тогава палачът от Япония донесе факел до босите пети на момчето. Усещаше се миризма на изгоряло месо. Огънят облиза босите подметки на детето. Серьожка изкрещя от непоносима болка.
  Японците изреваха:
  - Говори, кученце, какви са плановете на твоята команда?
  Момчето отговори смело:
  - Аз няма да кажа!
  В отговор те започнали да бият момчето с бодлива тел.
  А в съседната стая измъчваха голо комсомолско момиче. Били я със стоманена верига, побеляла от жегата.
  Но момичето не само не плачеше и не стенеше, но дори пееше;
   Пространството е боядисано в тъмна, мрачна светлина,
  И ледените звезди потъмняха в орбитите си...
  Искам любов, но отговорът, който чувам е не,
  Сърцата на момичетата са разбити на парчета!
  
  Обичаме да се бием много смело,
  Много е дивашко да се биеш за Родината...
  Нека отново вземем теста за смелост,
  Аз съм рицар на света - не с душа на клоун!
  
  Когато разбихме Вермахта,
  Момичетата се биеха смело край Москва...
  Те се пребориха с рояка на кафявата орда,
  Въпреки че врагът е свързан със Сатаната!
  
  Ние сме боси момичета на снежна преспа,
  Не се страхувайте от противника...
  И вилата на фашиста точно встрани,
  Събиране на гранати на купчина от кожата на раницата!
  
  Но какво да кажем за нашата смелост във всичко?
  Когато Меркурий се измерваше с крака...
  Всеки, който се втурне да ни разбие,
  Не тъпчете с ботуши земята, която обичате!
  
  Нека бъде прославена Руската земя,
  Показахме на хората пътя към Вселената...
  всички хора по света са едно семейство -
  Скоро ще видим комунизъм!
  
  Да, можете да повярвате или поне да не вярвате,
  Но човек се ражда силно създание...
  Звярът няма да победи нашето приятелство,
  В крайна сметка, повярвайте ми, нашите врагове са безсилни срещу нас!
  
  В името на нашата свята Родина,
  Ще се боря с всички зли духове...
  Момиче тича босо в снега,
  няма дори мисъл страхливо да се откажа!
  
  Има милиони от нас, яростни бойци,
  Които са обединени в битка...
  Да прославим вярата на нашите деди и бащи,
  В крайна сметка момичетата са непобедими в битките!
  
  Сварог ни даде най-острите в битката,
  Той каза, че момичетата се карат жестоко...
  Нека Божият идеал се сбъдне
  И когато спечелиш, споделяш със сирачето!
  
  Нека нашата Русия, вярвам, да бъде в слава,
  Което в битки без страх...
  Борете се за родината си и не се страхувайте,
  Цялата риза е напоена с кръв!
  
  Да, няма съмнение - ще помете всички врагове,
  Родени сме да бъдем племе от великани...
  Под знамето с трицветното червено,
  Нека хората бъдат единни завинаги!
  
  Идва нова ера,
  Пространствата се отвориха за хората от космоса...
  Той убива някои насекоми,
  По дяволите глупостта и приказките!
  
  Да, човекът изобщо не е въшка,
  И този, който е роден да побеждава завинаги...
  Затова не докосвайте славния герб,
  Въпреки че врагът просто полудя!
  
  Нека не се предаваме на противника,
  Нито на Земята, нито дори в синьото небе...
  Запишете го в бележника си,
  Че космическият кораб ще излети като бърз лебед!
  
  Че много смело ще защитаваме Земята,
  Знайте, че ние сме смели момичета...
  Тук херувимът разперва крилата си,
  По тях е хвърлена граната!
  
  Не, момичетата никога няма да бъдат пометени,
  Няма да ни поставят на колене...
  Както беше преди, Хитлер е капут,
  Така радостта на поколенията ще стане в слава!
  
  Накратко, ще стигнем до звездата,
  И ще бъдем в света на Дева, Орион...
  Големите сбъднати мечти
  Ние ще изградим славен, нов ред!
  
  И вярвам, че скоро ще дойде времето,
  Когато убитите в битка възкръснат...
  Победите ще отворят безкрайна сметка,
  Който е най-чист в битката ще получи награда!
  
  Знам, че можем да помирим хората по света,
  Едно: арабско, индуистко и православно...
  Всемогъщият Господ ще освети всички,
  И нашата съдба със сигурност ще бъде славна!
  
  Нека щастието очаква всички хора напред,
  И вечността в славна радост завинаги...
  Празнините и нулите ще свършат,
  А слабите и недъгавите оздравяват!
  
  Тук ще има щастие за хората завинаги,
  Дори милиарди години да минат в слава...
  В крайна сметка силата на умовете на хората е силна,
  Родени сме в космическа сила!
  
  Ще завладеем вселената на шега,
  Ще изградим маршрута на галактиката до края...
  Нека преминем през вакуума влюбени, усукващи се,
  Нека прославим Името на Бог Исус!
  
  И ние сами ще започнем да създаваме звездите веднага,
  Нека строим градове дълги парсеци...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  И нека хората са над всичко!
  . ГЛАВА Љ 2.
  Битките с Япония продължиха. Съветските войски успяха да пробият предната линия на отбраната. Но самураите упорито се съпротивляваха. Те не искаха да се предадат и се бореха с голям фанатизъм. Дори мини камикадзе участваха в битките.
  Алена на нейния танк ИС-7 и нейният екипаж вече получиха много попадения.
  Но убийственият пистолет на момичетата проработи.
  Ето още една преобърната гаубица.
  Анюта отбеляза, движейки босите си изсечени крака:
  - Това е нашият агресивен пасаж!
  Червената Алла отбеляза:
  - Добре, че бронята ни е дебела и на големи наклони. Иначе щеше да е бъркотия!
  Мария избълбука:
  - Да, самураите се бият както трябва! Утре е 1 март, а ние нямаме почти никакъв напредък. И това е досадно!
  Олимпиас изсъска, пеейки:
  Ето първия размразен пластир,
  Насън виждам Сталин...
  И осеян с трупове,
  Скъпа моя Русе!
  Аленка се изкиска и отбеляза:
  - Песента ти е лишена от оптимизъм! Нека изпеем нещо по-весело и закачливо!
  И комсомолките на танка започнаха да пеят в унисон, като продължаваха да стрелят с боси пръсти и не забравяха да използват и алените зърна на гърдите си;
  
  
  
  Аз съм най-силното момиче на света
  Което е родено в чистота...
  Няма по-красив аз на планетата -
  Ще просперираме навсякъде!
  
  Нека Русия бъде най-прекрасната от всички,
  Страната, която покори целия свят...
  Нека веднага стане по-интересно за хората,
  Всеки воин е истински идол!
  
  Аз ще защитавам святата страна,
  Къде са нашите предци, повярвайте ми най...
  Намерете хора босото момиче,
  Тя е орел, а не врабче!
  
  В минал живот бях член на Комсомола,
  Фашистите се биеха толкова знаменито...
  И гласът на момичето беше толкова ясен,
  И светла ефирна душа!
  
  Бих се много смело близо до Москва,
  Момичето беше босо в студа...
  И считай моето напрежение за толкова шокиращо,
  Тя разби лицето на Фриц с юмрук!
  
  За славата на Исус нашето знаме,
  А също и най-великият Бог Сварог...
  Завинаги най-святата Лада е с нас,
  И най-светлият Белобог в света!
  
  Ние сме хора, родени в светлината на слънцето,
  Ярило ни вдъхнови за героизъм...
  И песента на момичетата се лее буйно,
  Тук херувимът разперва крилата си!
  
  Стрелях точно от автомата,
  Тя хвърли подарък с бос крак...
  Хвърлих мрежата си на фашиста,
  Прилича на момиченце!
  
  Смятам се за воин от Бога,
  Тя създаде свят, в който красотата...
  В името на най-великия Сварог,
  Красотата цъфти в душата на красавицата!
  
  Ние защитихме Кремъл от нацистите,
  Успяхме да убием всички наведнъж...
  Не, момичето няма да бъде изписано,
  И ние ударихме Краутс право в окото!
  
  В името на вечната слава на комунизма,
  Бях комсомолец, който се биеше бос...
  Ще унищожим стадата на фашизма,
  Така че стоманата не се поддава на враговете на Русия!
  
  Момичетата се биеха в Сталинград,
  Зърната им са червени като рубини...
  Скоро ще видим комунизъм,
  Без да познавам тъга и меланхолия!
  
  Ние сме най-добрите момичета в отечеството,
  Аз съм комсомол почти гол...
  Но тя унищожи Райха с картечница,
  Че немците не са влезли в нашата компания!
  
  В името на светлата Русия,
  Вярвам, че всичко ще бъде много добре...
  Великият Исус вярва в мисията,
  Въпреки че черупките на длетото чукат!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Ще избягаме от злите фашисти...
  Нека спрем стадата на дивата орда,
  Дори ако злият крадец е в яростна атака!
  
  Нека името на Исус блести като слънце,
  Майка Мария да даде велик рай...
  За Лада Всемогъща ние сме деца,
  А ти се бори смело и дерзай!
  
  В името на нашата велика Родина,
  Какво даде комунизмът навсякъде...
  Виждам лицата на светците да сияят от иконите,
  В едно семейство United Lord!
  
  В името на всемогъщия Сварог,
  Спасител Всевишен Христос...
  Ние трябва да бъдем като Бог на семейството,
  На целия Безкраен Създател!
  
  Нека Русия вдигне знамето си над себе си,
  Ще станем по-силни и по-мъдри...
  Въпреки че Чингис хан атакува стръмно,
  Но ние, момичетата, все още сме по-умни!
  
  Затова ви казвам хора, дерзайте,
  Служете на руските богове верни на нас...
  И спасете душите на руснаците в битка,
  Въпреки че е адски мощен!
  
  Ще спечелим, знам го със сигурност
  Ще можем да победим всички фашисти...
  Каин няма да смаже бойците на Отечеството,
  И със заплашителен рев мечката ще живее!
  
  Ще направим всичко много добре,
  Ще победим всички фрици и монголи....
  В крайна сметка битката с момичета е опасна,
  Народът на Русия знае, че е непобедим!
  
  Нека всички покажем заплашителни усмивки,
  Ще счупим рогата на Чингис хан...
  В името на безкрайната слава,
  Нека съдбата ви е много светла!
  
  Да, ние, момичетата, ще се бием красиво,
  Да покажем най-високата класа в света...
  Аз съм воин и душата ми не е клоун...
  И Бог ще възнагради Христос за победите!
  
  Ще разбием тумените на Чингис хан,
  Ще има момичета в битка на Калка...
  Не може да устои на адския удар
  Обичам Исус и Сталин!
  
  Така че ще накълцам врагове, повярвайте ми, без да броим,
  Мога да ги победя като мушици...
  Повярвайте ми, нашата работа е трудна,
  Въпреки че животът е крехък като копринена нишка!
  
  В името на Лада, Пресвета Мария,
  Какво даде младостта и любовта...
  Ние, момичетата, сме напълно боси,
  Да стъпчем противника в мръсотия и кръв!
  
  Христос ще дойде и мъртвите ще възкръснат,
  Перун, Ярило, Белобог, Сварог...
  Те са обединени, хората знаят честно,
  А над вселената е Всемогъщото семейство!
  
  Накратко, нашето щастие ще бъде вечно,
  Красива и прекрасна от векове...
  И небето, и земята са в могъща сила,
  И безсмъртие и младост завинаги!
  След което 150-милиметрова гаубица поразява купола директно в задната част. ИС-7 блокира и бойците трябваше да обърнат резервоара и да го заминат за ремонт.
  И тогава ще видите, че той ще бъде напълно разкъсан. Като цяло залогът на Сталин за блицкриг срещу Япония се провали. Боевете стават продължителни и ожесточени.
  Междувременно японците продължиха да управляват и педалите.
  Например един от пионерите беше хванат. Момчето е само на дванадесет години. И те започнаха да използват гумени маркучи по голите му подметки. Момчето ревеше и стенеше, но мълчеше.
  След това ленти от нажежено желязо бяха поставени върху краката на детето му. Да, миришеше на нещо пържено. И тази миризма беше много апетитна.
  Детето изгубило съзнание от болезнен шок.
  Но самураите-палачи го убождат с игла във врата на детето. И момчето отново дойде на себе си.
  И чудовищата започнаха да чупят босите му пръсти с нажежени клещи.
  И отново детето припадна.
  Да, какво имаше там? Момчето продължи да бъде изтезавано. След като приключват със счупването на пръстите на краката на децата, японските палачи започват работа по ребрата.
  Точно това направиха, чупейки едно ребро след друго. И буквално костите на момчето се обръщаха. И така се оказа болезнено.
  И тогава едното ребро изпука и се счупи под горещите клещи, а след това и другото.
  И болката беше такава, че момчето отново припадна, от диво страдание.
  И самураят пееше и се смееше. Много се забавляваха.
  И започнаха да измъчват комсомолското момиче. В този случай електроди бяха прикрепени към утробата на Венера, ануса и алените зърна на гърдите.
  После го взеха и пуснаха тока. И електрически разряди преминаха през нежното тяло на момичето.
  И как страдаше и тръпнеше. Колко невероятно болезнено беше всичко. И тялото на красавицата буквално се разтресе. След това й поставиха още електроди в устата. И отново включиха ток с високо напрежение. И момичето започна да блести напълно.
  Това наистина беше невероятна, дива болка. И как крещеше изтощеният комсомолец.
  И продължиха да я измъчват с дива ярост. Когато видели, че течението не поема момичето, го издърпали на стелажа.
  Те закопчаха босите крака на момичето в дъбов блок и ги закрепиха добре.
  След това започнаха да окачват тежести на куки, разтягайки голата, мускулеста красота.
  Момичетата стенеха, но пак не искаха да издадат военни тайни.
  Тогава японските палачи намазаха босите й стъпала с масло, така че да блестят.
  И под тях запалиха огън.
  Пламъкът хищно облиза босите, кръгли, много съблазнителни, розови пети на момичето.
  Красавицата обаче не се пречупи. Напротив, тя спря да стене. И тя го прие с голям ентусиазъм и започна да пее с дълбоко чувство;
  Слава на богинята на страстта Лада,
  Кой създаде покривалото на рая...
  Ще има щедра награда за хората,
  Защото светият Бог възкръсна!
  
  Няма повече красиви дъщери на Сварог,
  Че тичат боси през снега...
  Ние ще бъдем благодат за Род,
  Не тъпчете момичетата с ботушите си!
  
  В крайна сметка в Русия има страхотни момичета,
  Всяко момче е войн от яслата...
  Гласът тече толкова силно,
  Злодеят ще се свие в кози рог!
  
  Ще се борим за Отечеството,
  Моята голяма родина...
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Няма как да им устоите!
  
  Те дадоха сърцата си за Русия,
  Вярвам, че ще има славен живот...
  Скоро ще отворим вратата към космоса,
  И да намерим своето призвание!
  
  Не, нека бурята бушува сега,
  Но руснакът няма да се колебае завинаги -
  Нашият боец не се поддава на битка,
  Нека мечтата му се сбъдне!
  
  Нашата сила е в мъдрите момичета,
  Ти наистина си роден такъв...
  Ще драскаме от картечница,
  Така че само нагоре и никога надолу!
  
  Дайте на страната нови ресурси,
  За да цъфти като буен розов храст...
  и в името на Бог Исус -
  За да не се чуе проклетото зло хрущене!
  
  Във война всички хора са братя,
  Но в същото време слугите на Сатаната...
  Ние сме готови да отворим ръцете си за тях,
  За да бъдат всички верни на Бога на мира!
  
  Не постави Вермахта на колене,
  Успяхме да оцелеем в битките...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Запиши го в тефтера си, хлапе!
  
  Ние ще направим Родината такава,
  Че тя сама ще построи света...
  Въпреки че гръмотевичната буря дойде тук с коса,
  Нашият Сварог е велик майстор!
  
  Врагът нападна внезапно и коварно,
  Беше ужасна година четиридесет и първа...
  Но нашите дядовци са се борили славно,
  Род им помага в битката!
  
  Ще дадем сърцата си за Русия,
  Нека направим страната ни по-силна...
  Смело отваряйки вратата към космоса,
  Не е голяма работа!
  
  Това е моята страна, вярвай ми, свята,
  Ние ще защитим рицарите на Москва...
  Момиче тича босо в снежна преспа,
  Събуждане на древна мечта!
  
  Не, ние, момичетата, не се счупихме в битка,
  И се биеха смело...
  И понякога момичетата се бореха толкова силно,
  Има пълна дузпа!
  
  Знайте, че никой няма да удуши нас, руснаците,
  Можем да изравним планините, на шега...
  Посвещавайки душите си на Бог,
  Издържате изпитите си с A!
  
  Бог се роди в смутни времена,
  Близо до Москва, когато гърми гръмотевична буря...
  Лада спечели нашите мили,
  И нека сълзите ронят!
  
  Руските момичета са благородни
  Всяка благословена дева има вид...
  Повярвай ми, толкова ясен глас,
  И юмрукът към момичетата е монолитен!
  
  Вярвам, че всичко в страната ще бъде страхотно,
  Знам, че всичко процъфтява...
  Въпреки че понякога е опасно да се биете,
  Ще открием пълна сметка за злоупотребата!
  
  През 1941 г. застанахме заедно,
  Рицарите държаха Москва...
  Скоро ще има комунизъм,
  Ще донеса знамето на Отечеството!
  
  Сталинград се превърна в страхотен път,
  Където се събраха двама страхотни...
  Момичето се бие босо
  Съпругът й естествено е комунист!
  
  Там врагът хвърли "Тигри"
  Но това изобщо не му помогна...
  Да, напразно фюрерът мърмореше игри,
  Вие сте крехка стъклена планета!
  
  Не давайте капризи на момичетата
  Не смеем да се отпуснем...
  Врагът остави твърде много сажди,
  Все пак ще вземете изпита с A!
  
  Пътят към Сталинград със сигурност е славен,
  Само слънцето е над страната...
  Злият Каин ще бъде унищожен,
  Той е в геената със Сатана!
  
  Русия винаги е свята страна,
  Съдържа Перун и Исус Христос...
  Въпреки че понякога истината е зла,
  Човекът не е дораснал до щастие!
  
  Делът на руснаците е да се бият умело,
  И победи враговете на Русия...
  Въпреки че Краутс имат силата на Луцифер,
  Но нашата армия стана могъща!
  
  В комунизма на света има спасение,
  Да преодолееш планини от трупове...
  Няма да молим враговете си за прошка,
  Дори и мечката да беснее от ярост!
  
  Бог Перун Той хвърля мълния,
  Той обича да удря злите...
  И ние сме по-силни от враговете си,
  Ако една армия тренира за битка!
  
  Да, Сварог е велик войн на светлината,
  Ще можете да направите нещо, което не може да се направи на ръка...
  Тогава ще бъдеш достоен за слава,
  Руснаците, повярвай ми, не са глупаци!
  
  Всичко остава в нашата слава,
  Какво е красиво като цвета на май...
  Ще има място за падналите хора в рая,
  Какво викаха неистово - банзай!
  
  Знайте, че не могат да понесат унижение,
  Можем да създадем пълен рай...
  За Русия ще има отмъщение на краутите,
  Поне Сам дори им помага!
  
  Руснаците се възхищаваха на залеза,
  Този рубин осветява пътя...
  Ще има голямо възмездие за злите,
  Нашата Рус с вале не се огъва!
  
  Ще започнем да се възхищаваме шумно,
  Силата на великата родина на слоновете...
  Заедно с лъчезарния екип,
  Най-добрата Лада на синовете!
  
  Момичетата тичат боси през зимата,
  Това е голямата им звезда...
  Зайците също бягат боси
  Лада ще бъде с нас завинаги!
  
  Бог създаде планети от атом,
  Той създаде пространство само с една дума...
  Делата на героизма се възпяват,
  И врагът получава удар!
  
  Ще има възхищение на човек,
  Винаги да се бориш и да мечтаеш...
  Така че от един миг до края на времето -
  Нека се бият здраво в битка!
  
  Лицата на слънцето греят в далечината,
  И дъгата блести, повярвай ми...
  И врагът е просто много див,
  Естествено, той по същество е звяр!
  
  В страната има красиви момичета,
  Че знаят как да побеждават врагове...
  Те със сигурност имат ясен глас,
  Най-добрите синове на света!
  
  Ние руснаците няма да изчезнем,
  Нашата истина се вярва във всичко...
  В крайна сметка ще имаме такива съдии,
  Нека разбием терористите на парчета!
  
  Нашите момичета блестят с токчетата си,
  С гола розова подметка...
  И снежните преспи се топят под краката ти,
  Горещо е да видиш красотата боса!
  
  Гукайте мили момичета,
  Смазвайки врага без усилие...
  Въпреки че потокът свири много силно,
  Ордата напредва в пламъци!
  
  Можем да правим всичко много готино,
  И постигнете вярност в мечтата си...
  И врагът атакува глупаво,
  Удари му брадата с меч!
  
  Познавам нашите рицари от стомана,
  Повярвайте ми, няма да ги намерите по-силни...
  Те удариха фашистите по рогата,
  Поне изглежда на не повече от двайсет!
  
  Момичета, които се смеят
  Те оголват зъбите си в славата си...
  И очите им са като чинии,
  Гласът е лъчезарен славей!
  
  Тренировките на момичетата са готини,
  И те си представят ужаса в битката...
  Красавиците са толкова страхотни,
  Поне понякога става облачно!
  
  Представете си свят като този, ще има хора
  Комунизмът е раждането на висши сили...
  И красотата няма да те съди,
  Дори човек да е малоумник!
  
  Сега войната идва от изток,
  Адската орда напада...
  С нас е силата на верния борец Сварог,
  Момичето унищожи хана на един дъх!
  
  Знам, че всеки може да бъде възхитен
  Знайте кой се бори за Отечеството...
  И воинът се роди смел,
  Отиване в рая след смъртта!
  
  Ще можем да направим Рус щастлива,
  Прославяйки Род от векове...
  В името на Майка Света Русия,
  Със силата на голям юмрук!
  
  Повярвай ми, моята родина е красива,
  В Арктика цъфтят ябълкови дървета...
  Нашият народ е велик, православен,
  Сбъднах мечтата си!
  
  Можем да направим всеки облак,
  И победете лудия враг...
  Нашият отряд бойци е толкова летящ,
  Превръща хищните влечуги в игра!
  
  Всичко е толкова готино в Русия,
  Създателят е вложил сърцето си в него...
  Садистът Малюта ще бъде смазан,
  Мечтата ще има много сила!
  
  Христос ще дойде и светът ще възкръсне,
  Ще има хора в слава завинаги...
  Ние се борим честно за Русия,
  И познайте нашата стоманена ръка!
  
  Момичетата са възхитени
  Какво може да завладее космоса...
  Ще разкъсат всякакви мрежи,
  За тях веригата е просто копринена нишка!
  
  Повярвай ми, ние никога няма да се откажем,
  Никога няма да паднем под врага...
  Ако фюрерът просто полудее -
  Ще му счупим рогата!
  
  Човече, ти ще станеш по-силен от всички останали,
  Можете ли да завладеете ръба на вселената...
  Не говори глупости, слабичко,
  Повярвайте ни, славяните не могат да бъдат счупени!
  
  Силата на милиони ще бъде с нас,
  Ще довършим врага, повярвай ми...
  Много девически легиони,
  Те просто улучиха целта!
  
  Победата вече идва,
  Влязохме в Берлин триумфално...
  Който умря в удоволствието на рая,
  И свещеният херувим се извисява!
  
  ЛУКАШЕНКО НЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ
  АНОТАЦИЯ
  Джобната Централна избирателна комисия отказа да регистрира Александър Лукашенко като кандидат за президент на Беларус. И Вячеслав Кебич, министър-председателят и де факто ръководител на Беларус, спечели. Историята вървеше по друг начин. Включително Русия, където Владимир Волфович Жириновски стана президент през 1996 г.
  . ГЛАВА Љ1
  В Беларус също всичко можеше да бъде различно. Вячеслав Кебич, де факто управляващият Беларус по това време, нареди да бъде блокирана регистрацията на Александър Лукашенко. И това не доведе до масови вълнения. Е, някои кандидати имат повече, други по-малко. В резултат Зенон Позняк влезе във втория кръг срещу Кебич. И на втория тур, благодарение на подкрепата на Русия, омразната репутация на Зенон Позняк и неговия прекомерен радикализъм, Кебич спечели и стана първият президент на Беларус.
  Самият Лукашенко никога не се е изкачвал до върха. Беларус влезе в зоната на рублата. И в него започна да циркулира руска валута. От една страна, това е плюс, но от друга, точно както в Русия, започнаха да се случват забавяния в изплащането на пенсии и заплати, което доведе до определени конфликти и вълнения.
  Въпреки това Кебич успя да поддържа добри отношения със Запада. И Елцин имаше надежден съюзник, но не толкова радикален. В Русия ходът на историята се промени донякъде. За разлика от агресивния Лукашенко, Кебич посъветва Елцин да не воюва в Чечня. И Елцин не е пращал войски там. Вместо това той разчита на проруската опозиция. Конфронтацията в Чечня обаче се проточи. И тя стана шарена. Къде са дудаевците, къде са другите сили?
  Колкото и да е странно, липсата на война в Кавказ беше от полза за Владимир Жириновски. ЛДПР остава основната и най-популярна опозиционна сила в Русия. И основната борба на президентските избори се разгърна между Жириновски и Елцин. По принцип това можеше да се случи в реалната история, ако Владимир Волфович не беше подкрепил войната в Чечня и по този начин загуби значителна част от протестния електорат.
  А медиите активно пропагандираха конфронтацията между Елцин и Жириновски. Имаше много пиар, много пропаганда. Но за разлика от истинската конфронтация: комунистите срещу Елцин, където властите имаха определени пропагандни козове, с Жириновски се оказа по-трудно. Въпреки че го направиха фашист.
  Но в условията на ширеща се престъпност, хаос, корупция и мафия много руснаци не смятаха фашизма за толкова голямо зло. В крайна сметка Великата отечествена война се случи отдавна и това не бяха същите фашисти. Тогава имаше лоши германски фашисти, но сега сигурно ще има по-добри руснаци. Но от икономическа гледна точка Адолф Хитлер наистина сътвори чудо в Германия.
  Така че Владимир Волфович дори някак се гордееше, че го сравняват с Хитлер, и се опита да играе на това.
  Комунистите имаха и голям минус. Хората още помнеха много добре - празни рафтове, тотален дефицит, карти и купони, особено от времето на Горбачов. А времената на Горбачов бяха като комунистическо управление.
  Хората, особено жените, които стояха на опашката, не искаха да се връщаме в старото комунистическо време. И това игра срещу Зюганов. А при Хитлер, особено преди войната, имаше капитализъм, което означава, че нямаше празни рафтове. И самият Жириновски, въпреки че направи много популистки изявления, не обеща връщане към предишните времена. И той обеща преди всичко ред, да удуши престъпността и да сложи край на безработицата. Но Хитлер в Германия потисна престъпността, сложи край на безработицата и въведе ред.
  И само за два месеца покори цяла Европа. Тоест, чрез умела игра и кампания можете да обърнете сравнението си с Хитлер във ваша полза. Така че на Елцин му беше много по-трудно, отколкото със Зюганов. Ако последното предизвика антипатия у мнозина вече на генетично ниво - недостиг и празни рафтове и дори сталинистки репресии. Дори сред ветераните от войната не всички отхвърлят фашизма.
  Още повече, че беше като нашия руски фашизъм. Икономиката не вървеше добре. И дори без Чечня Елцин имаше нисък рейтинг. И страната загиваше, и имаше върлуващ бандитизъм и престъпност. И дори по-голям, отколкото в реалната история. Така войната в Чечня доведе до редица ограничения на свободите, които намалиха престъпността, но липсата й в криминален план само я влоши.
  Така Жириновски се оказа с много повече козове от Зюганов.
  Трябва да се отбележи, че в реалната история Жириновски се провали мизерно на изборите през 1996 г. Но основната причина за неговия провал: липсваше вдъхновение и вяра в окончателната победа. И ето цялата конфронтация между него и Елцин, мътният Зюганов е в сянка, а Жириновски гори. И този политик, когато е в движение, наистина е способен да прави чудеса. Освен това Жириновски е все още млад и пълен със сила.
  И не бяга от телевизионни дебати, за разлика от Зюганов, който вече се страхуваше да си подаде главата на екрана.
  Освен това Жириновски дори изглеждаше по-млад на външен вид, а не плешив като Зюганов и не побелял като Елцин. И това също работеше в негова полза.
  Въпреки че Зюганов беше с тринадесет години по-млад от Елцин, външно тя не създаваше впечатление на млад и свеж лидер. Но Жириновски, петнадесет години по-млад от Елцин и външно с неистовата си енергия, изглеждаше много по-енергичен и по-силен от този устремен старец.
  И това повлия на хода на изборите.
  Оказа се обаче, че трети ще е Зюганов. Но кого трябва да подкрепи на втори тур? Конфронтацията с Елцин отиде твърде далеч. А Жириновски, макар и да не е комунист, е левичар, а не антикомунист. И обещава на комунистите ресори.
  Но Суон е езиков и глупав и никога не го е разбрал. Така изборите протекоха по друг сценарий. Жириновски получи повече гласове на първия тур от Елцин, а на втория получи подкрепата на Зюганов. И в резултат Елцин провали втория тур с огромна разлика. Освен това на втория тур за Елцин гласуваха по-малко хора, отколкото на първия. И Владимир Жириновски стана новият президент на Русия. И това се оказа триумф за Владимир Волфович.
  Въпреки това, противно на очакванията, курсът на Русия не се е променил много. Жириновски не изостри отношенията със Запада. Той продължи предишните реформи с малки изменения. И дори комунистите в правителството не пречеха много на това.
  Вярно, нещо се промени. Имаше повече полиция, която беше преименувана на полиция, а борбата с престъпността стана по-твърда.
  В крайна сметка през 1999 г. бойци започнаха инвазия в Дагестан и Жириновски беше принуден да започне Кавказката война. Въпреки че не го искаше.
  Дори с Югославия Жириновски беше този, който убеди Милошевич да не продължи с бомбардировките, а да приеме условията на Запада.
  Икономиката започна, макар и плахо, да расте, цената на петрола започна да расте.
  Войната в Чечня беше шанс да вдигне рейтинга си и да бъде избран отново за втори мандат. Освен това Владимир Жириновски също подготви референдум за премахване на ограничението от два мандата. И това беше неговият план за авторитарно управление. И войната срещу Чечня премина брутално. Освен това имаше терористични атаки в Москва и Волгодонск. От което Жириновски благоразумно и цинично се възползва.
  По време на война беше по-лесно да бъдеш избран за втори мандат и това се случи на първия тур. И на референдума два мандата бяха отменени, оставяйки Жириновски без ограничения. Така и стана.
  В Беларус през 1999 г. завършват и първите пет години на Вячеслав Кебич. Икономическата ситуация не беше много добра, но започна някакъв плах растеж. Плюс пропаганден и административен ресурс. И Лукашенко пак не го допуснаха до изборите - винаги има за какво да се оплаче.
  И Кебич беше преизбран, макар и трудно. И отново Зенон Позняк беше срещу него във втория кръг. Кебич не събра такъв интерес като Лукашенко в реалната история. Но той държеше властта си здраво. В Беларус през 2000 г. беше приета нова, по-авторитарна конституция и мандатите на президента Кебич бяха нулирани.
  Жириновски окупира Чечня, но Русия трябваше да води продължителна война там с партизани.
  Проблемът беше, че чеченците вече бяха свикнали с фактическата независимост. Руските войски също претърпяха големи загуби по време на нападението на Грозни. Вярно, Жириновски контролираше медиите и успя да избегне спад в рейтингите и масови антивоенни настроения. И това също беше плюс на неговото управление.
  Нарастващите цени на петрола и газа и икономическият растеж като цяло укрепват властта на диктатора. Не удължава мандата си, но редовно печели президентски избори. Което се случи в същата година като американските. Но без ограничение от два мандата. Външната политика на Жириновски беше предпазлива. Той не беше втори Хитлер, а много по-сдържан и се опитваше да поддържа баланс на силите. Но през 2014 г. се случи Майдан и той не можа да устои на изкушението да върне Крим на Русия. Но за разлика от Путин, Жириновски не претендираше за повече и неговите разузнавателни служби не организираха бунт в Донбас.
  Напротив, всичко беше направено изключително внимателно. И въпросът приключи със сравнително малки санкции и лека студена война. На фона на икономическия растеж, да кажем, че не е зле.
  Но тогава избухна коронавирусът. Кебич, който пак нулира сроковете си, почина. И в Беларус се проведоха нови избори. По това време Лукашенко вече беше забравен и се появиха нови фигури. По-младият министър-председател Колбаско, който стана президент, спечели властта.
  И скоро Русия беше потопена в траур след смъртта на Жириновски от коронавирус. И това също се оказа удар за страната.
  Междувременно талибаните започнаха атака срещу Таджикистан. Те пробиха отбраната и обкръжиха руската база. И започна нова афганистанска война.
  И разбира се, борбените и красиви момичета, както винаги, са готови да се бият.
  Наташа стреля от картечницата си, отрязвайки талибанските бойци. Тогава тя хвърли лимон с босите си пръсти със смъртоносна сила. Тя разкъса муджахидините на парчета и запя:
  - Ние сме мирни хора, но нашият брониран влак
  Успях да ускоря до червените граници!
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  Нека се целунем!
  И воинът се засмя с пълно гърло. Трябва да се каже, че е толкова весела.
  Зоя, която драскаше от автомат и косеше десетки душимани, също изръмжа:
  - Бъдещето е нашата слава,
  Ще покажем най-висока класа!
  И с босите си пръсти ще хвърли убийствения дар на унищожението. Такава е тя, да речем там - борбена и агресивна жена. В който има толкова много енергия и сила.
  Августин изчурулика с голямо настроение и медночервената й коса се разпери, сякаш беше истинска пламнала комета. Момичето го взе и изчурулика агресивно:
  - Слава на нашата родина,
  Вие сте по-високи от всички страни...
  Ние сме достойни за ордена,
  Унищожете талибаните!
  И момичето също взе и с голи пръсти, изящните си загорели крака, хвърли убийствения дар на смъртта. Така се озовахме тук, много агресивни, корави и боси момичета.
  И Светлана също е в битка. И ги изгражда от картечници с голяма, смъртоносна сила. Тя е войн от първо ниво. Стреля точно и точно.
  А косата й е като бяла, свежа, сняг. И боси пръсти хвърлят дарове на унищожение с убийствена сила.
  Светлана запя с усмивка:
  - И той управлява лодката,
  През дъжд и мъгла...
  Жесток и коварен -
  Талибански боец!
  Тези момичета, трябва да кажа, са способни да преместват планини. И те са много красиво способни да се бият. И оголват зъбите си, които блестят като перли.
  Това са красавици. И така Наташа показа аленото зърно на гърдите си и го натисна върху бутона на базуката, унищожавайки и разкъсвайки талибаните.
  Това наистина беше агресивно и борбено представяне.
  И щурмовици се бият в небето. На тях седят много красиви момичета.
  Албина натисна бутона на джойстика с боси пръсти, изпращайки убийствена смъртоносна мълния, и изгука:
  - Момичетата летят като орли,
  Ще успеем да превземем столицата в битка!
  Тя е толкова очарователна блондинка, да кажем.
  А Алвина, друго русо момиче в бикини, продължава да се бори. И така, тя натиска ягодовото зърно на гърдите си върху копчето и излита ракета с колосална разрушителна сила. И тя ще удари талибаните като луда.
  Това взеха момичетата и започнаха. Те са много, да кажем, агресивни и войнствени.
  Но, разбира се, момичетата също се бият на танк. Представителките на нежния пол и тук са на върха на силите си. И те, разбира се, са боси и по бикини.
  Това са, да кажем, толкова забележителни кражби, че никой не може да се справи с тях. След като започнат, те няма да спрат.
  Елизабет, която се биеше на танк и изпращаше смъртоносни снаряди с помощта на босите си пръсти, пееше:
  Беше толкова прекрасна страна
  Наричаха я империята на съветите...
  Подлият Сатана го унищожи,
  Крайно време е да поискаме отговора му!
  
  Ленин го управлява - просто идеал,
  Кой направи Родината велика...
  И предаде управлението на Сталин...
  Той смаза поривите на дивата орда!
  
  Нека родината ни цъфти,
  Брези, тополи, дъбове, офика...
  Ще унищожа армията на фашизма -
  Все пак руснаците са непобедими в битки!
  
  Русия ще бъде слънцето над земята,
  Неговите лъчи, звезди и комети...
  Ще станете най-добрата държава
  В него се прославят героичните дела!
  
  СССР, когато цъфтеше великолепно,
  И поведе страната за ръка към комунизма...
  Но плешивият си съсипа магарето,
  Предаването му на подлия фашизъм!
  
  Но аз вярвам, че нашата Рус не може да бъде победена,
  Тя грее като слънце над земята...
  Могъщи руснаци, Бог на бялата мечка,
  И ще има място в благороден рай!
  
  Вие обичате Русия с цялото си сърце,
  Тя е нашата велика Родина...
  Въпреки че Сам отваря устата си до земята,
  И чудовището с хиляда лица напада!
  
  Светлана е нашата ярка звезда,
  Какво обещава щастие и свобода...
  Сбъднете голяма мечта -
  Да строим комунизма, вярвайте хората!
  
  Никой не може да смаже държавата
  Което име, повярвайте ми, е Русия...
  Отстранете Сатана от властта -
  Христос великият месия ще дойде!
  
  И Лада ще бъде с нас завинаги,
  И ще изградим практически комунизъм...
  Ще минат векове и минути години,
  Ще имаме най-справедливата система!
  
  Голямата мечта на нашата родина,
  Направете света най-бурен и красив...
  Имаме планини, реки и гори -
  Всичко ще бъде много чисто и честно!
  
  Столицата на нашата родина е Москва,
  Но Киев и Минск също ще бъдат столици...
  Монголската орда беше победена,
  Всемогъщият Бог ни помогна да победим!
  
  Не, повярвайте ми, руснаците не могат да бъдат счупени,
  Всички братя славяни ще се обединят...
  Ловецът скоро ще се превърне в игра,
  А ние сме бойци, повярвайте ми, винаги сме в движение!
  Момичетата в резервоара пееха в хор и гласовете им бяха толкова лъчезарни и буквално блестяха като сребърни камбанки.
  Тези момичета са просто супер.
  Елена запя с голям апломб:
  - Всичко ще бъде много готино с нас, момичета,
  Лесно можем да летим до Марс...
  Нека тези, които имат много валута,
  А някъде мечка цвили и лудо реве!
  И Елена, с аленото си зърно на гърдите, ще вземе и ще натисне бутона на джойстика и ще излети снаряд с голяма смъртоносна сила.
  Момичето ще пее в отговор:
  - Ние смело ще влезем в битка за властта на Съветите,
  И ние ще изтрием всички врагове в битката за това!
  И Екатерина също ще удари бутона с ягодово зърно и ще излеем оловен дъжд върху противниците от картечници. По-точно да ги косят.
  В същото време момичето пее:
  Хайде да се видим вечерта,
  Ще намокрим всички духове...
  Хайде да се видим вечерта,
  Говори китайски!
  И тогава момичето ще го вземе и ще натисне голата си кръгла пета върху педала. И нещо много разрушително и смъртоносно ще работи. И мина с колосална сила ще падне върху талибаните.
  Това е мястото, където момичетата чуруликат:
  - Слава, голяма слава,
  Танковете се втурват напред...
  Ще бъде голяма сила
  Когато народът изрева!
  И воинът ще се смее.
  И тогава Ефросина ще вземе рубинено зърното на гърдата, докато натиска бутона на джойстика. И огромната, колосална разрушителна сила на игления снаряд ще работи. Това е, когато снаряд, когато експлодира, разпръсква игли в различни посоки. Което е много ефективно и разрушително.
  И тогава момичето ще използва босите си пръсти.
  Тук тя се бори...
  Момичета от Русия поеха сериозно талибаните. Ето една красавица, която също използва алено зърно на гърдите - това е Вероника. И снаряд от базука, изстрелян със смъртоносна сила.
  И той разпръсна муджахидините във всички посоки.
  Вероника го взе и запя:
  - Нека има цел,
  Напред динамо...
  На ръба на фаул -
  Пълна рана!
  И воинът хвърля лимон с босите си пръсти. И избухва и унищожава муджахидините.
  Алис също стреля от снайперска пушка. Убива душмани и в същото време пее:
  Няма нищо по-здраво от военната стомана,
  Няма по-силна армия във Вселената...
  Момичетата проляха реки от кръв,
  И нямат друг начин!
  Анджелика хвърли граната с боси пръсти със смъртоносна сила. Тя разкъса дузина муджахидини и изкрещя:
  - Можем всичко, смели момичета,
  И ние ходим боси в студа!
  След което воинът натисна ягодовото зърно на гърдите си върху бутона на смъртоносната базука.
  И освободи дара на унищожението със смъртоносна сила. И тя уби много талибани.
  Анастасия Ведмакова атакува муджахидините от въздуха. Изпраща убийствени дарове на смъртта от щурмовика. И ракети валят върху позициите на талибаните. Много мюсюлмански войници умират от това.
  В същото време момичето пее;
  Страна, в която си свободен,
  В която всеки Господ е пролетарий.
  Превръщаш се в рубла и никел,
  През зимата има солариум в снежните преспи.
  
  В него има ярко, червено знаме на комунизма -
  Което ни обещава безсмъртие!
  Да изразим любовта си към Отечеството в поезия -
  Ще има щастие завинаги, вярвайте!
  
  Лидерите понякога са различни...
  Не всеки лидер е като мъдрия Сталин.
  Но всеки от нас винаги е герой,
  Когато и умът, и волята станаха по-силни!
  
  В последния месец на смелата пролет,
  Войниците превзеха Прага.
  Ние сме верни на родината си като ангели,
  Заповедта ни е дадена - боецът не прави нито крачка назад!
  
  Ако смъртта е дошла, тогава се прекръсти,
  И Господ лети в рая, където има офика...
  Нашият Дух завинаги ще се издига нагоре,
  Ще покоряваме могъщи върхове!
  
  В крайна сметка след смъртта животът отново е река,
  В него плаваме като метеоритна лодка!
  Призиви на Света Богородица,
  Не смей да търпиш поражение и срам!
  
  Империя, защото тя е Божията светлина,
  Всевишният заповяда на Русия да управлява!
  Няма да има край на нашите щастливи години,
  Няма граници в обслужването - стягайте раницата!
  
  Славяни заедно е нашият девиз -
  Бъдете мъж, покорен на царската власт!
  Театърът на света е пълен с актриси,
  Ние разкъсваме челюстите на адския гняв!
  Акулина Орлова, водеща битката от другата страна на боен щурмовик, риташе врага с боси пръсти и чуруликаше:
  - Царят на Русия не е нужен - той е допълнителен паразит!
  И оголва перлените си зъби.
  След това натиска рубинения нипел на бутона, изпращайки ракета с колосална разрушителна сила.
  И как да атакуваме талибаните в смъртоносен мащаб.
  Акулина го взе и запя:
  Сатана няма да ни победи
  Моята родина е най-красивата на света,
  Бъдете известни с красивата страна...
  Възрастни и деца ще бъдат щастливи в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят великолепно в него,
  И херувимите свирят приличен химн...
  Фюрерът ще бъде капут,
  Руснаците са непобедими в битки!
  
  Комсомолците тичат боси,
  С боси пети газят снега...
  Хитлер изглеждаш страхотно
  Ще те прегазя с танк!
  
  Можем ли да победим нацистите?
  Както винаги, ние сме боси момичета...
  Нашият най-страшен рицар е мечката,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще построим място в прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната цъфти в нея, повярвайте на съвета...
  И горкият нацизъм ще изчезне,
  Вярвам, че вашите дела ще бъдат прославени!
  
  Земята ще цъфти буйно, вярвам,
  От победата се връщаме към победата...
  Победете японеца Николай,
  Самураят ще отговаря за подлост!
  
  Няма да позволим да бъдем наклонени,
  Нека смажем враговете си с един удар...
  Нека ловецът се превърне в игра,
  Не напразно смазахме Вермахта!
  
  
  Не ни вярвай, че ще се откажем,
  Руснаците винаги са знаели как да се бият...
  Наточихме щиковете си със стомана,
  Фюрерът ще стане образ на клоун!
  
  Ето каква е моята родина,
  В него свири руски акордеон...
  Всички нации са приятелско семейство,
  Авел триумфира, не Каин!
  
  Скоро СССР ще бъде в слава,
  Въпреки че врагът ни е жесток и коварен...
  Ще дадем пример за храброст,
  Руският дух ще се прослави в битки!
  Маргарита Магнетик също ще вземе цветовете на презрелите ягоди и ще натисне бутона на бутона със зърното си. Ракетата-убиец удари талибаните, унищожавайки ги буквално на десетки.
  Тогава момичето запя:
  - Трябва да ни уважават, за да се страхуваме,
  Подвизите на момичетата са безброй...
  Ние знаем как да се бием много готино,
  Сатана ще бъде унищожен!
  
  НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ НА ОНИША
  През ноември 1941 г. Хитлер неочаквано предлага мир на Сталин. Решение, което изглежда малко вероятно за всеки, запознат с реалната ситуация.
  Германците, изглежда, са на път да превземат Москва. И защо предлага мир в тази ситуация?
  Но Хитлер, както знаете, имаше много развита интуиция. И той чувстваше, че Москва няма да бъде взета. И ако е така, тогава е време, когато Сталин е уплашен, да предложи мир. Естествено, не всички военни бяха съгласни с това, но Хитлер имаше сила и авторитет.
  Освен това мирните условия обещават да бъдат полезни за германците. Фактически Украйна преминава към Германия и с нея черноземите и земеделието, както и Беларус, балтийските държави и Смоленска област.
  Сталин като цяло се съгласи да се откаже от всичко, което германците вече бяха заловили.
  Севастопол падна в ръцете на германците. В отговор Краутите напуснаха района на Москва. Ленинград остана зад СССР и за него беше очертан коридор. Германците се съгласиха да напуснат Ленинградска област в замяна на Ворошиловоградска област и Донецка област, които германците все още не бяха окупирани напълно.
  Като цяло нацистите получиха Донбас с неговите въглища, метали и фабрики, находища на боксит и земеделска земя, целия Крим и дори част от Южен Дон. Германците напуснаха Ленинградска област, Москва, Тула, част от Ржев, Калинин. В замяна на част от Донбас, част от Дон с неговите богати черни почви и Севастопол. Финландците получиха Петрозаводск и това, което успяха да заловят. Разделихме се приятелски.
  Освен това СССР се задължава да доставя петрол на по-ниски от пазарните цени и да плаща голям откуп за военнопленниците.
  Сталин, страхувайки се да не загуби войната и Москва, се съгласи на такива условия. На самия връх на успехите на Вермахта.
  Е, Хитлер, който имаше свръхестествен инстинкт, осъзна, че това е най-добрият вариант.
  Войната със СССР свърши. Нацистите първи започнаха да прехвърлят войски в Африка. Освен това британците започват атака срещу Ромел. Е, какво тогава? И Фриц взеха и разтовариха войски на Малта. Разбира се, първо бомбардира британците там.
  Следващото, разбира се, е нападението над Гибралтар. Хитлер лично се среща с Франко.
  Видяхте колко силна е Германия. Победи СССР. Тя плени четири милиона руснаци и много хиляди танкове. За нас Испания е като щрих върху карта. Ще окупираме, ако не позволите на войските да преминат. И ако го пропуснете, можете да вземете нещо в Африка. Още повече, че Великобритания е обречена и няма да отиде никъде!
  Франко, осъзнавайки, че Испания може да бъде окупирана и няма шанс, се съгласи.
  Нападението над Гибралтар беше успешно и то доста бързо. Цитаделата е паднала. И тогава германците навлязоха в Екваториална Африка.
  Британците претърпяха огромни загуби. Хванаха ги като издънки.
  Ромел побеждава Великобритания в Либия и започва офанзива в Египет. Превзет Александрия.
  След това излезе и пресече Суецкия канал. Надграждайки успеха си, германците превзеха Ирак, Кувейт и целия Близък изток.
  Вермахтът не загуби твърде много войници и офицери на изток. И войските му бяха по-многобройни, по-опитни и по-добре обучени от британските и особено от колониалните сили.
  Британците можеха да сдържат това и несъмнено загубиха. Без СССР Фриц успя да се бие успешно с Великобритания.
  Като цяло Великобритания беше обречена да загуби своите колонии. Неговата сухопътна армия е твърде слаба и с ниска бойна ефективност, за да удържи колониите срещу по-многобройните и дисциплинирани войски на Вермахта.
  Но фокусът върху флота не проработи. След падането на Гибралтар и Малта стана невъзможно да се задържи Африка. Така Ромел блокира Суецкия канал. И дори по суша германците бият британците с един гол. След войната със СССР Вермахтът става още по-силен и по-уверен в своите способности и натрупва богат боен опит.
  Така постепенно е завладяна Африка. И през Иран германците навлязоха в Индия. И там местните сипаи не искаха да умрат за Великобритания. Като цяло германците са по-затруднени от разстоянията, липсата на пътища, разтегнатите комуникации и проблемите с доставките, отколкото от британските войски.
  САЩ събират прах, за да избегнат война. Те дори отмениха всички санкции срещу Япония.
  Но въпреки това самураите атакуваха пристанището на Перу. Беше необходимо да се защитим и да завладеем британските владения в Азия. И японците го направиха.
  Накратко, през четиридесет и втората година и първата половина на четиридесет и третата германците и японците превзеха Африка, Австралия и цяла Азия. И през септември 1943 г. последва десантът във Великобритания. След, разбира се, масирани бомбардировки. Германците използваха Ю-288, Ю-188 и други машини.
  Загубила своите колонии и изтощена от подводната война, Великобритания не можеше да устои.
  А германците имаха твърде много ресурси и особено работна ръка. Те буквално бомбардираха всички градове и фабрики в Англия. И след това, разбира се, кацането на войски и използването на пантери, тигри, лъвове и дори мишки. Е, разбира се, също и танкове-амфибии и подводни превозни средства.
  "Мишката" беше завършена преди началото на операцията и той дори се би. Но "Мишките" са твърде тежки.
  Екипажът на Герда на Пантера се отличи в битката. След превземането на Великобритания германците още известно време воюваха със Съединените щати. Нокаутира американците от Исландия. Но поради разширените комуникации превземането на Америка се оказа трудна задача. Все пак Атлантическият океан не е шега. Освен ако не са бомбардирали приятел и са се били в морето.
  Германските подводници са разработени, включително с помощта на водороден прекис, и са потопили почти целия американски флот.
  Въпреки това Съединените щати все още са изключително трудни за превземане. Войната се проточи и в крайна сметка германците поеха и сключиха мир.
  След това германците се обърнаха към СССР.
  През 1945 г. E-50 и E-75 влизат в производство. Хитлер забранява производството на танкове, по-леки от петдесет тона, с изключение на малка серия разузнавателни превозни средства.
  Пантерата тежеше четиридесет и четири тона и половина. "Пантера" 2 вече е петдесет и два тона. E-50 вече е изтеглил почти шестдесет и пет тона. Последният танк имаше много прилична челна броня от 150 милиметра на корпуса под ъгъл от 45 градуса и 185 милиметра в предната част на купола, също под ъгъл. 88 mm оръдие с дължина на цевта 100 EL. И 82 мм броня отстрани, също при наклони. В комбинация с двигателя, който ускорява до 1200 конски сили при форсиране, това е много мощен среден танк.
  Плюс дванадесет изстрела в минута.
  Още по-тежък E-75 с тегло над деветдесет тона. Този танк се оказа не съвсем успешен. 128-милиметровото оръдие имаше по-ниска скорострелност, имаше по-ниска начална скорост и нямаше предимства на близко разстояние в сравнение с 88-милиметровото E-50.
  Челната броня на корпуса е малко по-добра от 160 милиметра при ъгъл от 45 градуса. Повече обаче не е необходимо. Събира всички американски оръжия, а и съветски. Защитата на купола е отлична: 252 милиметра отпред, 160 милиметра отстрани и отзад. Вижда се, че поне има повече или по-малко надеждна защита за кулата, особено отстрани.
  Страната на корпуса е 120 мм, което е приемливо, плюс можете да закачите и екрани. Двигателят обаче е доста слаб с 900 конски сили. Като цяло, разбира се, резервоарът е недовършен и доста висок. Напомня ми за доста обрасъл Тигър-2 с подобни проблеми.
  И двата немски автомобила са несъвършени, но Е-50, разбира се, е по-практичен.
  Е, и също E-100. Но тази кола е дори по-тежка и има по-лоши характеристики на движение от E-75.
  E-100, поради голямата си маса, се произвежда в малки количества.
  И самите военни като цяло одобриха Е-50.
  През пролетта на 1946 г., точно на 20 април, рождения ден на фюрера, германците се насочиха към СССР.
  Разполагаха с голям брой коли и техника. Десетки хиляди танкове от различни версии. СССР също имаше на въоръжение серийните Т-34-85 и ИС-2 и ИС-3. T-44 не беше напълно успешен. Но Т-54 все още не беше готов.
  Германците произвеждат Е-50 и Е-75 в големи количества.
  След загубата на значителна част от страната Сталин забранява разработването на превозни средства, по-тежки от четиридесет и седем тона.
  В допълнение към голям брой T-34-85 и малко по-малки IS-2 и IS-3, SU-100, който е сравнително прост и ефективен самоходен пистолет, се произвежда масово.
  Трябва да се отбележи, че най-масивният танк, Т-34-85, можеше да пробие германската серия E-50 само отстрани, а E-75, дори отстрани, беше твърде издръжлив и само SU- 100 биха могли да го направят и дори тогава да затворят.
  Така че силите явно са неравностойни. Самите немски танкове проникват в съветските танкове от големи разстояния. И само IS-3 имаше повече или по-малко задоволителна защита за челото, а след това и за горната част.
  Ето ги немците, които напират през територията на СССР.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда в Е-50. Подсвиркват си песни и реват.
  Ще смажем на всички овнешкия рог,
  Всемогъщият Бог ще бъде за нас!
  И как ще го вземат и ще обстрелват врага.
  Кулата на тридесет и четирите беше откъсната. Да, бойният екипаж, не можете да кажете нищо.
  Шарлот отбеляза с недоволство:
  - Все пак бронята ни не е много добра. Врагът може дори да закачи страната!
  Кристина отбеляза:
  - Но пистолетът е точен и смъртоносен! Така едното компенсира другото!
  Герда изсъска:
  - Ще разкъсаме всички!
  Междувременно Наташа на SU-100 със своя екипаж се бие срещу Fritz.
  Олег Рибаченко се оказа петият член на екипажа на SU-100, заедно с Наташа, Зоя, Августина и Светлана.
  Момичетата кимнаха одобрително:
  - Вие сте боец, което е страхотно!
  Наташа стреля по врага. Снарядът попада в челото на немски автомобил и рикошира. Момичето тропна ядосано с бос крак. И тя провери:
  - И сега си момче! Изглежда си остър, нали?
  Олег кимна. Той е безсмъртно момче, което означава, че може много. Ето немски Е-75, който се движи напред. Как да го пробием?
  Момчето гений го разбра и прошепна на снаряда:
  - Ние сме метални, от една кръв - ти и аз!
  И с помощта на босите си детски крака обърна мерника и стреля.
  Както немският танк не е здрав с челна броня, но ако го удариш точно от край до край или комбинация от силови линии, танкът поддава. И тогава металът се пръсна и бойният комплект започна да детонира.
  Олег Рибаченко изписка:
  - Това е най-висок клас!
  Наташа погъделичка голата пета на момчето и кимна:
  - Стреляй!
  Олег Рибаченко отново стреля от СУ-100. Те стреляха от голямо разстояние, а след това 100 мм съветско оръдие не взе най-новите немски танкове: Е-50 и Е-75. Но момчето е феноменално. И успява да удари врага.
  Терминатор момче стреля отново. И пробива Е-50. Този танк е бърз и трябва да бъде ударен. Но германците винаги натискат все повече и повече.
  Зоя снима. И много точно.
  Удари врага в кулата. Тогава Олег Рибаченко стреля отново. Стомилиметровият пистолет върши чудеса.
  Момчето гений реве:
  - Ще те разкъсам! Ще те разкъсам! Няма да ви хареса!
  И отново, като момче, той ще го вземе и ще го удари много точно. И наистина ще разкъса врага.
  След това ще се покаже:
  - Аз съм свръхзвуков изтребител!
  И отново ще стреля с помощта на бос крак.
  Момчето изглежда само на дванадесет, но е много бързо и феноменално.
  Тук тя снима с помощта на босите си пръсти и Августин.
  И момичето катастрофира на Е-50.
  Германците понасят значителни щети. Но тяхната лавина от танкове се приближава все повече и повече. Ето го E-100 в движение. Също така мощна броня, оръжия и щитове.
  Но неговите момичета и момче също успяват.
  Горя и разкъсана немска кола.
  Олег Рибаченко пее:
  - Слава на Светото Отечество,
  С неземна ярост!
  Отново момчето стреля, разби фашиста и намигна на момичетата. И отново момчето стреля и унищожава врага.
  Нека си признаем, той е борбено момче. И ще те удари със снаряд. И танкът "Тигър"-2, остарял, но мощен, стана жертва. Германската пантера 2 също страда от поражение. Но тя почти завладя самата Америка.
  А сега СССР натиска.
  Олег Рибаченко стреля и стреля точно.
  И така започнаха да стрелят на ред и да пеят...
  Наташа ритна бос крак и изрева:
  - Това е от тайгата...
  Зоя също потропа с боси пръсти и изписка:
  - Към британските морета...
  Августин също удари черупката и каза:
  - Червената армия!
  Светлана изстреля ракети с боси пръсти и каза:
  - Най-силният от всички!
  Олег Рибаченко се прецака и каза:
  - И нека Ред...
  Наташа стреля и изписка:
  - Стиска мощно!
  Зоя също пляскаше и лаеше:
  - Байонетът ти с мазолеста ръка!
  Августин риташе и изрева:
  - И ние трябва...
  Светлана стреля със смъртоносен заряд и изригна:
  - Неудържим!
  Олег Рибаченко стреля отново, смеейки се:
  - Отиди до последния...
  Наташа изпрати снаряд и изрева:
  - Смъртна битка!
  И момичетата се разотидоха, оръдията стреляха, докато свършиха снарядите.
  Да, Олег Рибаченко отново е във война.
  Но Червената армия преживява тежки времена. Германците напредват. Имат повече техника и повече пехота. И японците също идват от изток.
  Не мога да устоя на такава сила.
  Герда и нейният екипаж се бият на Е-50. Германците вече щурмуват Воронеж. Борбата е ожесточена.
  От една страна, немският танк е много добър като изтребител от своя вид. Но защитата на борда е доста слаба. И това е неговият недостатък, така че момичетата трябва да бъдат бдителни.
  Все още се произвеждат много Т-34-85. Това превозно средство все още е в масово производство, а немското 88-мм оръдие в 100EL жъне изобилна реколта от голямо разстояние.
  Все повече се произвежда и СУ-100, който като самоходно оръдие е по-лесен за производство от танк, но е по-силно оръжие.
  Сега, натискайки бутона на джойстика с боси пръсти, Герда проби през съветското изсушаване. От близко разстояние такава кола може да бъде много опасна.
  Русокосият терминатор го взе и запя:
  - Моите нерви не са направени от стомана,
  Наистина ме спипа!
  И тогава Шарлот стреля с оръдие и смаза тридесет и четирите.
  А пистолет, който изстрелва дванадесет изстрела в минута, достига голямо разстояние.
  След това Кристина стреля. И той също ще направи това много точно и точно. Тя разби танк на Червената армия и изписка:
  - Буен огън! Ура за Сталин!
  Тогава удари и Магда. Тя направи това много точно, използвайки босите си пръсти.
  И тя запя:
  - За слава на вечното Отечество!
  След което момичето избухва в смях...
  Немската машина работи безупречно.
  Неговата жертва беше IS-2, доста мощен и опасен танк, но слабо защитен от предната част на кулата.
  Само ИС-3 има сравнително добра челна защита, но този танк все още се произвежда в малки серии. Формата на кулата му е твърде сложна. Въпреки че IS-3, както показа бойната практика, поне има шанс да се приближи до превозни средства от серията E на близко разстояние.
  По-тежки танкове в СССР все още не се произвеждат и дори разработката им е спряна. Това, разбира се, създава проблем. Германците имат в серията си само лекото самоходно оръдие Е-25, но производството му почти е замразено. Въпреки че машината не е лоша.
  Само двама членове на екипажа и метър и половина височина. Малък със 75мм оръдие от Пантера. Ловец на съветски коли.
  Но фюрерът предпочита властта. Дори Е-50 постепенно отстъпва на Е-75, който също е покрит с щитове отстрани.
  Е-75 трудно се пробива дори встрани. И германците се възползват от това при пробиви...
  Двама немски пилоти Алвина и Албина вече успяха да надвишат броя на свалените самолети с триста и получиха: Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Момичетата са толкова готини воини и най-готините в света. Да, дори Хъфман да има повече свалени самолети досега, те са много по-красиви.
  И като правило се бият само по бикини и боси.
  Алвина свали три съветски самолета от своя ME-262 X с 30-милиметрови самолетни оръдия и изчурулика:
  - Аз съм факелът на унищожението!
  Албина, стреляйки с подобен огън, потвърди:
  - И ние сме пълно унищожение:
  И тя свали още четири съветски самолета...
  Воините са много борбени като настроение, но постоянно се усмихват.
  Те обичат мъжете и работят с езика им. И им харесва. Такива бойни красавици.
  Свалиха съветски ТУ-3 и го разбиха на парчета... Това е техният огнен поздрав.
  Накратко, момичетата не ви разочароват. И Червената армия получава от тях.
  Но от друга страна, Анастасия и Мирабела също се бият само по бикини и боси - трупат резултати! Те са много агресивни момичета.
  И Анастасия свали немски самолет и каза:
  - Аз съм страхотен пилот!
  Мирабела свали немска кола с оръдие и изписка:
  - Аз съм супер воин!
  Момичетата наистина са това, от което се нуждаем...
  Но те се бият на остарели Як-9 Ц, които естествено не са на нивото на немските реактивни самолети. Но красавиците успяват да се преборят. И избягват да бъдат свалени.
  И защо? Защото са боси и по бикини. Така че няма как да ги отрежете.
  Воините, както виждаме, разбират какво е гола кожа.
  Анастасия свали друг немски изтребител и изписка:
  - За родината!
  Мирабела сряза HE-162 и изрева:
  - За Сталин!
  Най-опасният немски изтребител е ME-262 X, той има пет въздушни оръдия, огромна скорост, стреловидни крила и мощна броня.
  По-лесно е да свалите машина HE-162, която е лека, евтина, но много маневрена.
  ME-1010 не беше напълно успешен за германците, той несъмнено е отличен самолет по отношение на летателните характеристики, но крилата му променят стреловидността и изискват висококвалифицирани пилоти. TA-183 се оказа по-практичен и също отива отпред.
  Но Хитлер предпочита силно защитения ME-262 X, с мощни оръжия.
  Витловите превозни средства на Луфтвафе все още не са свалени от производство. TA-152 е най-успешната многоцелева машина, а ME-309 все още е в бой. Те превъзхождат съветските изтребители по скорост и въоръжение. И въпреки че Ю-488 е витлов автомобил, съветските Якове дори не могат да го настигнат. Да, дори по-модерният LA-7 е по-нисък от тази кола по скорост.
  И какво да правим срещу реактивни бомбардировачи: Арадо, Ю-287 и др.
  Съветската авиация, без реактивни самолети, е слаба.
  Въпреки това, Анастасия и Мирабела успяват да постигнат добри резултати дори при такива условия.
  И така, те се върнаха, заредиха с гориво и отново влязоха в битка. Пак ги блъскат немски коли. И го правят с голям ефект.
  Никой в съветската авиация не може да се сравни с тяхната двойка. Освен това момичетата правят секс, за да бъдат по-силни. И обикновено винаги имат различни мъже. И това дава на момичетата такава сила!
  Това е една от тайните на техния феноменален успех.
  Момичетата вече са получили златната звезда на Героя на СССР и си намигат.
  Пак облетяха и свалиха някого.
  Анастасия повали Ю-288, доста мощен бомбардировач, със своето 37-милиметрово самолетно оръдие.
  И Мирабела свали реактивен самолет Ю-287, също използвайки същото 37-милиметрово оръдие. Такива оръжия позволяват с феноменалната точност на момичетата да удрят вражески превозни средства от разстояние. Въпреки че боеприпасите бяха ограничени, рискувахте да умрете.
  Момите пляскат с боси крака и пеят:
  - Рейте соколи като орли,
  Напред за Сталин!
  Нашият успех е точно зад ъгъла
  Отворете своята печеливша сметка!
  Така че воините, разбира се, няма да пуснат фашистите от куката. И ще го ударят толкова силно, че ще нарани фюрера.
  Анастасия Ведмакова, разбира се, маневрира. Як-9 е на повече от шестстотин километра, няма да издържи, с тежко оръдие е още по-къс, но се мята и се върти повече или по-малко.
  Малко по-добър от Як-3, който обаче струва повече и изисква висококачествен дуралуминий. И СССР загуби много територии. А Як-9 може да се произвежда в огромни количества.
  Но няма как да се справим с Третия райх, заедно с Япония.
  Мирабела свали ME-262 и изпя:
  - За славата на родината на Русия,
  ние ще направим целия свят по-щастлив!
  Анастасия прекъсна друг германец и изписка:
  - Това е името на най-сияйната любов!
  А също и как ще реве. И той удря фрица.
  Момичетата, разбира се, са много, много готини.
  Междувременно германците навлизат все по-дълбоко в територията на СССР.
  Японците също си угаждат. А те са много и карат китайците пред себе си.
  Жълтите войници се опитват да пробият. И те буквално осеяха всички подходи с трупове.
  Но те са толкова много, че в крайна сметка пробиват.
  Японците и тяхната жълта армия щурмуват Хабаровск. Загубите изобщо не се вземат предвид.
  Но там ги посрещат съветски момичета.
  Аленка и нейният екип.
  Момичета защитават Хабаровск. Те хвърлят гранати по врага с боси крака.
  И те също пеят с кикот:
  - Ние сме хубави момичета,
  И поражението на всички бойци...
  Гласът е толкова силен
  В слава на лудите бащи!
  И отново летят гранатите, хвърлени от босите крака на красавиците.
  Аленка, щом даде завой, коси китайците и скърца:
  - Слава на земята ни!
  Анюта ще хвърли граната с боси крака и ще изреве:
  - В името на висшите сили!
  И той също ще ви удари със смъртоносен изблик.
  След това Анджелика стреля. И той също хвърля граната с бос крак.
  И писъци:
  - Към нови граници!
  И тогава Мария ще удари и теб. И тя също отсече жълтите бойци със залп, пеейки:
  - Опашка по опашка! Око за око!
  И намига на приятелите си.
  И тогава Олимпиадата ще хвърли цяла кутия експлозиви по самураите и китайците.
  И ще изреве:
  - За слава на Отечеството!
  И отново петимата унищожават чуждата армия.
  Но японците вече са събрали много китайци. Катерят се и се катерят. И растат цели могили от трупове.
  Аленка стреля, хвърля с боса си пета и пищи:
  - За Сталин!
  Анют също ще хвърли граната с бос крак и ще промърмори:
  - Учители!
  Анджелика ще изхвърли линията. Той хвърля подарък с бос крак и изписква:
  - За Ленин!
  И тогава Мария удря врага. И с босите си пръсти ще започне разрушение.
  Тогава китайците се пръснаха във всички посоки...
  И тогава Олимпиадата ще вземе и ще угаси бурето с нитроглицерин. И ще убие всички.
  И милитаристите падат...
  Олег Рибаченко и неговият отбор все още се борят за Тула. Германците се опитват да обкръжат Москва. Град Тула вече отблъсква настъплението на Фриц през 41 г.
  Но врагът вече е много по-силен. И стреля агресивно. И бомби валят върху Червената армия и други разрушителни сили.
  Много мощен враг. И те хвърлят твърде много черни бойци, араби и индианци в битка. И изглежда неудържимо.
  Олег Рибаченко стреля по Е-75 и пее:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Излизаме от пътищата,
  И няма да спре!
  И не си сменяй краката
  Лицата ни греят
  Ботушите блестят!
  И отново момчето удря нациста от разстояние. Но силите наистина са неравни.
  Въпреки че Тула стои героично. А на юг нацистите наближават Сталинград.
  Но какво си мислят, че ще спечелят там?
  Олег Рибаченко отново стреля по нацистите и пее:
  И такъв хаос
  изпълни Вселената...
  Тъжната съдба на човечеството -
  Понесете болката и страданието!
  И отново момчето беше убито, а фашистката Мишка-2, много страховита машина, гореше.
  Наташа логично отбеляза:
  - Никакви сили не могат да устоят срещу нас!
  И тя намигна на момчето.
  Тогава удари и Зоя. Също изрева:
  - За моя достъп до победата!
  СУ-100 работи за себе си и не мисли за спиране на обстрела.
  Германците постепенно заобикалят Тула. Имат много сили, много пехота. И танкове от най-различни марки се движат.
  Ето, например, същият "Лев"-2, много мощна машина: тежи сто тона, а челната броня е 300 милиметра под ъгъл. Изглежда, че нищо не минава.
  Но Олег Рибаченко все още стреля. Показва най-високата си класа - снайперист.
  И той се удря, и той се удря...
  Само фрагменти летят от нацистите. Но те все още не искат да забавят.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Бъдещето е наше,
  Ние сме орли - джедаи!
  И пак момчето прави коники. И пак фашистите получават цент.
  И танковият екипаж на Герда вече е в Сталинград. Тук се водят такива агресивни битки.
  Герда, стреляйки, крещи:
  - Тялото ми е желязно!
  Шарлот натисна бутоните на джойстика с боси пръсти и изчурулика:
  - Толкова полезен за битка!
  И тя намигна на партньора си.
  После удари отново и счупи тридесет и четирите.
  Тогава стреля и Кристина. Тя разби сушилнята на Червената армия и изръмжа:
  - Аз съм лудо момиче! Ще разкъсам всички!
  И тогава Магда започна да снима с бос крак.
  Момичетата от Германия като цяло се справят добре. И размазват врага.
  . ГЛАВА Љ 2
  Но колата им е ударена странично. Трябваше да спра и да го поправя.
  Герда отбеляза капризно:
  - Пак си губим времето!
  Шарлот потърка бос крак по повърхността на бронята и изръмжа:
  - Ще си отмъстим и ще победим!
  И тогава тя го взе и си показа зъбите. И тя пусна слънчеви лъчи от перлените си зъби.
  Кристина го взе и изписка:
  - За Родината без съвет!
  И той също ще удари боса пета по бронята!
  Магда се съгласи:
  - И без глупости!
  Момичетата решиха да играят шах за сега. Двойка за двойка. И там започнаха да изграждат стратегия.
  Играта е интересна. Но момичетата спореха за всяко движение и се блъскаха глави.
  Герда отбеляза с оголени зъби:
  - Аз ще бъда най-висшата аксиома!
  И как ще се смее...
  Представих си моя съименник от приказката на Андерсен. Така тя беше хваната в гората от разбойници. Те разглобиха каретата и отнеха почти всички дрехи и скъпи ботуши на Герда. Така Герда отново е боса и във вретище. Ето как изглеждаше тя с вързани ръце на гърба.
  Той върви през студената есенна гора. Голата подметка усеща всяка неравност, всяка неравност, всяко клонче. Герда е уплашена и гладна.
  Тя дори успя да се възстанови в двореца. И има слана по есенната трева, напомняща за студа, който наскоро беше преживяла.
  Герда се ухили... Помисли си, че в приказката на Андерсен явно липсват препечени токчета. И това би било чудесно!
  Резервоарът беше ремонтиран бързо. Щетите са незначителни. Въпреки че снаряд от 100 мм оръдие удари странично. Което може да бъде опасно.
  Шарлот натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и пееше:
  - Аз съм разрушител на танкове,
  Сърцето гори...
  Пистолетът е моето жилище!
  И снарядът разби още тридесет и четири. Засега на бойното поле доминира Т-34-85. А тежките превозни средства са относително редки в Червената армия.
  Но тогава се появи ИС-3. Има слабо място: долната част на тялото. Челото има голям ъгъл на наклон. Има форма: муцуна на щука. Но ако ударите долната част на челото, няма да има милост.
  Магда използва босите си крака, за да насочи пистолета към врага. И как удари, и снарядът излетя.
  И съветската машина получи удар в корема. Кулата беше откъсната и започнаха да експлодират снаряди.
  Герда възкликна:
  - А ти си добре насочена красавица!
  Магда изпищя, разклащайки великолепните си гърди:
  - Никой няма да ме спре!
  Шарлот уверено потвърди:
  - И никой няма да спечели!
  Кристина изписка в отговор:
  - Злите вълци смазват врагове!
  Герда изръмжа:
  - Зли вълци - поклон на героите!
  Нацистите обкръжиха Тула и децата, заедно с четири момичета, трябваше да излязат от обръча.
  Момчето, момичето и момичетата тичат и хвърлят гранати с боси пръсти.
  Но нацистите понасят щети и не могат да ги ударят.
  Олег, стреляйки, изпя:
  - В името на святата Родина,
  Не можем да бъдем поставени на колене!
  Маргарита хвърли дара на смъртта с бос крак и изписка:
  - Не! Никога не доставяйте!
  Наташа, стреляйки и скачайки, добави:
  - Да не дойде беда в нашата къща!
  Освен това щеше да изстреля смъртоносна граната с бос крак.
  Тогава Зоя ще избегне шрапнела и ще използва босите си пръсти, за да пусне смазващия...
  И ще изреве:
  - Ще бъде чудесно!
  И тогава Анджелика ще стреля по врага. Покоси го в дива ярост. И пак ще изреве:
  - Аз съм луд трион!
  И от боса ти пета ще полети граната.
  И тогава Светлана ще го вземе и ще те удари здраво.
  Това, разбира се, са момичета - това, което смъртта носи на враговете.
  Наташа, стреляйки по врага, изписква:
  - Никой няма да ни спре, дори дяволът не може да ни победи!
  И гранатата лети от босите й крака в дъга. И той ще удари, и ще разпръсне всичко, и надалеч.
  Момичетата, разбира се, са в състояние да преодолеят засегнатата територия. На юг се водят битки в Сталинград, който Червената армия държи. След огромни загуби японците превземат Хабаровск и настъпват към Владивосток.
  Е, там ще бъдат посрещнати от тези, които имат нужда.
  Анна Вичакова преживя не много приятна церемония за сбогуване с верния си летящ кон. Изтребителят, който стана майка на МиГ-4, който свали толкова много немски самолети, просто изгоря по време на въздушните удари на японската армада, както и доста други превозни средства и кораби. След като лешоядите от Страната на изгряващото слънце изкълваха града, Владивосток представи тъжна гледка. Въпреки това погребението на мъртвите се състоя по военен начин, скромно и доста бързо. Пилотът Ведмакова запали краката си, краката на момичето бяха покрити с мехури и затова тя ходеше боса, внимателно стъпвайки на пръстите си. Японците все още не са повторили нападенията, те са съсредоточили усилията си върху подкрепата на настъпващите фронтове. Ведмакова обиколи развалините, енергично се разчистваха, а сред работещите имаше много деца. Слаби, боси, с лица, зачервени от прясното пролетно слънце, те изгребваха счупени керемиди, повдигаха паднали телеграфни стълбове и просто метаха улиците.
  Старейшината над момчетата в пионерска вратовръзка, но без риза (тя висеше отделно, очевидно момчетата се грижеха за дрехите си), изтича до пилота.
  - Работим с ускорени темпове, другарю майор, скоро всичко ще е готово! Ще изметем улицата, ще бъде гладка, както преди войната!
  Вещерът се усмихна и му хвърли малко бонбони:
  - Ето, вземи го! Това е нашият съветски от натурален шоколад, а не американска отрова.
  Момчето намигна весело:
  - И измислихме нов прякор на американците! Щом сега са заедно с Хитлер и Хирохито, значи не са янки, а пиндоси!
  Момичето майор се поклони пред момчето:
  - Кои казахте, че са?
  Младият пионер повтори:
  - Пиндоси! Та сега сме като янките, които ни предадоха!
  Вещерова погали момчето по главата, след което голямата й, силна ръка премина по тънките, венести рамене на момчето. Момчето се усмихна в отговор: зъбите му бяха бели, и протегна мазолетата си длан. Майорът стисна ръката на момчето и отговори:
  - Трябва да запомним името! Но все още не сме във война с Америка, така че е рано да измисляме прякори!
  Момчето възрази:
  - Американците са по-лоши от японците и германците, защото предпочитат да се бият с чужди ръце. Колкото и жестоки да са бойците на Империята на изгряващото слънце, тяхната смелост е известна на всички!
  Witcher прекъсна:
  - Ще убия тези смели мъже! И то възможно най-бързо!
  Новият действащ гарнизон Кротов неочаквано подписва не съвсем логична заповед и изпраща бойния пилот с група моряци в Хабаровск. Заповедта дойде незабавно; беше необходимо да се отблъсне настъплението на японски части. Вещерова, разбира се, очакваше, че ще й дадат изтребител, но... Но фронтът нямаше свободни самолети на свое разположение, а подкрепленията от техния център все още не бяха пристигнали. Пътуването от Владивосток до Хабаровск отнема малко време и майорът буквално е изхвърлен от релсите в кипяща битка.
  Японците се опитаха да заобиколят добре укрепения град и да го обкръжат. Воинът едва имаше време да скочи в изкопа с картечницата си, когато атаката започна.
  Вещерката попита капитан Синицин, който лежеше до нея:
  - Значи това означава, че врагът планира тактиката на Фридрих, или по-точно генерал Ноги, да заобиколи укрепленията и да ни изтласка в тила.
  Капитанът мрачно измърмори:
  - Нека се опита да подпали опашката на руския кон! Толкова силно ще го ударят с копитата, че няма да изглежда много!
  Пилотът ас се пошегува:
  - Копитата на коня вероятно не са направени от крупова стомана, а нашите съветски!
  Думите й бяха прекъснати от воя на снаряди. Тук тя лежи в отдавна изкопан окоп, като цяло има забележителна линия от укрепления около Хабаровск, заплахата от японско нашествие съществува от няколко години. Пред и зад окопите гърмят снаряди и вдигат голям шум. По принцип известната японска шимоза създава много шум и дим. Воинът гледа без страх, дори с известно безразличие. Експлозиите на снаряди генерират мръсни фонтани, един от тях предизвика разклащане на почвата. Това означава, че стреля оръдие с оръдие с калибър от триста милиметра. Чуват се стенанията на ранените... През канонадата те изглеждат като леки изпарения, които не всяко ухо може да улови. Тук пилотът-воин беше покрит с пръст. Момичето обаче кихна и отърси праха от червените си плитки:
  - Винаги е така, легнеш ли, цапаш се! И ако станеш, дай ми една-две леви ръце!
  Артилерийската подготовка се оказа кратка, може би японците нямаха толкова много снаряди. Атаката е започнала. Отпред се возеха няколко японски такса. Малка, с леко заоблен корпус на машината. Най-популярният танк на Империята на изгряващото слънце: Чичиха. Вещер си спомни характеристиките му. Челна броня 30 мм, оръдие 47 мм, дизелов двигател 320 конски сили. Освен ходовите характеристики, в които тази машина не отстъпва на Т-34, тя е дори по-лоша от германския Т-3 от модела от 1943 г. Дори в Далечния изток му викат, кихне! Но между другото, кралицата на полетата не е танкът, а пехотата. Опитайте, приближете се до минните полета. Както се пее: Дето брониран влак не може да мине, войник с пушка ще пълзи.
  Японските пушки са копирани от немските Mauser. Картечни пистолети, изтръгнати от известния "Шмайстер" от Първата световна война. Като цяло теснооките хора имат желание да копират най-доброто от другата страна. Със сигурност японските дизайнери вече работят върху създаването на хибрид на Panther и T-34!
  Японските танкове са не повече от дузина и съветската артилерия не бърза да ги посрещне. Пехотата тича след тях на джогинг, в традиционна дебела верига. Самите войници от Страната на изгряващото слънце са облечени в униформи, които са леко жълти, съответстващи на цвета на каки степта. Witcher ги поглежда, бързо преценявайки броя на нападателите. На пръв поглед те са пет-шест хиляди, а в окопите седят най-много хиляда руснаци, покриващи този участък от фронта. А оръжията... Далекоизточната армия е оборудвана на остатъчен принцип и само офицерите имат картечни пистолети. Е, тя е майор, но без длъжност, сведена до редник.
  Капитан Sinits (все още много млад човек) попита Witcher.
  - Били ли сте с германците?
  Момичето отговорило:
  - Не! Целунах ги!
  Капитанът, внезапно пребледнял, отбеляза:
  - Помниш ли първия си труп!
  Вещицата, усмихната, поклати глава:
  "Аз съм пилот и когото и да сваля, убих го, нямам понятие от трупове!" Между другото, през цялата Велика отечествена война моят самолет никога не е бил свален!
  Капитанът подсвирна някак неловко:
  - Ти си просто ас! А колко смазани немци имате!
  Вещерът се усмихна още по-широко:
  - След двадесет и петия те наградиха звездата на героя! И само двайсет и осем.
  Синицин възкликна:
  - Ъ-ъ-ъ! Вие сте просто майстор на занаята си!
  Момичето скромно отговори:
  - Няма нужда да правиш герой някой, който просто честно изпълнява дълга си. Сега пехотата ще се приближи и ние ще ги срещнем.
  Капитанът извади затвора на тежък картечен пистолет, тежащ десетина килограма. Пипнах кучето, изстрелването е много стегнато, прикладът има откат. Не е много удобна машина, но удря... Вярно, според слуховете, немците вече имат по-мощна картечница, но кой знае дали съветските конструктори ще измислят нещо по-добро. Синиц не устоя да попита:
  - Защо бяхте такъв велик пилот, преместен в пехотата?
  Вещерова отговори полушеговито, също щракайки задръстванията на автомата си:
  - И просто исках да знам какво е да седиш под обстрел! Би било яко!
  - И ти сигурно си загубил ботушите, щом толкова си бързал да стигнеш до фронтовата линия!
  Вещерова всъщност, опитвайки се да накара мехурите да изчезнат по-бързо, се разхождаше като босо момиче. Въпреки че по време на войната повечето жени и деца показваха босите си пети през лятото, това не беше прието сред офицерите, особено на обществени места. Но Witcher дори обичаше да подчертава такива хора. Тя отговори на Синицин просто:
  - За да пестим пари, на практика целият капиталистически свят е срещу нас. Все пак ботушите се износват, а това е дело на много хора!
  Капитанът се съгласи със закачливо намигване:
  -Имаш много красиви крака! Мога ли да ги галя?
  Witcher разклати пръст:
  - Не сега! Тогава, ако оцелееш, ще те стопля през нощта.
  Синицин ококори очи:
  - Леле, ти си бърз! Жените обикновено отнемат много време, за да скъсат!
  Ведмакова искаше да отговори, но се чу експлозия, японски танк, който вървеше напред, се удари в мина. Момичето пееше:
  - Хитлер караше кола, копелето се взриви на мина! Разби се на парчета - но беше малка полза!
  Друг японски танк избухна, спря, обърна дулото си и откри огън по съветските окопи. Третият се втурна след него. Японците обаче дори не помислиха да спрат. Стиснатите щракнаха: картечниците им, разположени на полукръгли, подвижни кули, заработиха.
  Капитанът измърмори:
  - Това е страхотно! Все едно вървят на парад! Това е армия!
  Ведмакова вдигна пушка, за щастие разстоянието до пехотата позволяваше, и стреля по японския офицер. Късоокият се преобърна, като захвърли пушката си с такава сила, че тя бъркаше с щика си в пролетната трева. Другите японци продължиха да бягат, като само леко наклониха телата си, очевидно надявайки се по този начин да избегнат поражението или по-скоро да намалят вероятността от него. Ведмакова си спомни, че така обучават войниците в армията на Квантуд, който не се наведе навреме, го удрят по главата с бамбукова пръчка. Изглежда, че царят-баща и Ирод са били добър пробег! Все пак той говори за Николай II. Сега отново воюват с Япония и то не на един, а на няколко фронта. Това обаче има и своите предимства. Момичето пееше:
  Идва - Вермахтът е хвърлен в прах,
  Наполеон е победен, непобедим!
  Врагът няма да може да потъпче съветското знаме,
  Когато народ и партия са единни!
  Един след друг унищожените японски танкове спират, но настръхналата с щикове пехота започва да тича още по-бързо. Позициите на съветските войски настръхнаха от светкавици, ръкопляскаха пушки, от време на време осеяни с картечен огън. Witcher също откри огън. Японците, презареждащи в движение, стреляха от пушки. Те крещяха с пълно гърло:
  - Банзай! Рус откажи се!
  Куршумите пронизаха труповете им като шомпол в манекени. Падна костен прах, примесен с кръв. Повечето от куршумите обаче, както се случва в битка, пропуснаха. Японците прекосиха минното поле, малките войници бяха твърде леки, за да бягат, за да взривят подаръците, приготвени за танковете.
  Witcherova усещаше жестокия откат на картечницата на рамото си, докато бойците от Страната на изгряващото слънце изглеждаха като истински чудовища. Истеричните им писъци ставаха все по-силни и близки, жълтите им отвратителни лица лъснаха от пот. Witcher се опитва да убие възможно най-много вражески войници наведнъж. Момичето както винаги е горещо и стреля като гнездо. Единият клип свърши, поставих друг. Пълнежът е твърде голям, кръгъл и не е лесно да се вклини в патронника. И отново огънят, японците летят с главата надолу.
  Ведмакова изстреля втория патрон, оставяйки я без никакви патрони. А теснооките вече атакуват с гранати. Те отговарят с хвърляния, сега има много повече писъци и стенания, а съветските войници също падат. Фрагментът отряза малък кичур коса на главата на Witcher. Нервите на момичето не издържат, тя скача и крещи с пълно гърло:
  - За родината за Сталин!
  След нея крещят останалите бойци, изскачат от укритието и разклащат щиковете си. Съветските войници тичат да посрещнат японците, участвайки в щиков бой.
  Ведмакова разрязва стомаха на най-близкия "самурай" с бърз удар. Той крещи и се опитва да отговори и пада като заклан глиган. Момичето възкликва с удоволствие:
  - Руски футбол: Русия - Япония, две-нула!
  И наистина друг японец падна с прерязано с щик гърло. Е, пилотът-воин ритна третия в слабините. Тясноокият мъж се протегна, а момичето, движейки се по инерция, заби върха в окото на противника!
  - Вземи го японски! Защо да стоим зад бариерите!
  Ответният удар на щика разкъса туниката на майора, потече кръв, но това не само не притесни момичето, но и предизвика допълнителна ярост.
  - Смъртта на Хирохито! - излая момичето, пищялът й се блъсна в слепоочието с присвити очи и момичето се движеше с такава скорост, сякаш беше витлото на нов боец.
  Японците отстъпиха и дори се отдръпнаха, а вдъхновеното момиче премина в атака, картечницата й се въртеше като тояга в ръцете на гигант. След това последва силен удар в тила с приклада на прекалено ревностен офицер. Анна въздъхна:
  - Ето ти шахен-хаш!
  Но като цяло на руснаците им беше трудно. Страната с тесни очи има петкратно предимство, а японците имат добро ниво на физическа подготовка и освен това не се бият срещу най-добрите войници на СССР. Естествено, по време на такава тежка война, наборници от трета категория, с по-лоши характеристики, или войници, които са били сериозно ранени в битката с нацистите, са изпратени в Далечния изток. Войниците падаха, понякога дузина щикове се забиваха в един руснак, те буквално кървяха колективно, но се биеха като герои и никой не молеше за милост.
  Синицин намушка японски офицер с щик, но също беше ударен отстрани с върха. Младият мъж повали атакуващия японец с удар в гърдите с приклада на пистолета си, но кръвта потече отстрани твърде обилно. И четирима самураи се втурнаха към човека наведнъж.
  Смелата Ведмакова се притече на помощ, намушка офицера с щик до плешката и събори друг японец под коляното.
  - Дръж се Петруха! - Тя каза.
  Той веднага отрази два щика, насочени към гърдите, и отговори:
  - Аз не съм Петър, а Аркадий!
  Момичето, което уби друг японец, изръмжа:
  - На война всяко име е като щракане на наведена пушка, не бива да я вдигаш без изстрел!
  Аркадий леко се отдръпна и безмилостният щик разпори бузата му. Младият мъж изхленчи от непоносима болка:
  - Майчице!
  Вещер възрази:
  - Може би съм майка, но не и Божия! Като цяло Бог няма и никога не е имало!
  Аркадий се отдръпна с гръб към Анна и промърмори неясно:
  - А какво несъществуване ни очаква след смъртта?
  Момичето поклати отрицателно глава:
  - Не! Комунистическата наука ще възкреси мъртвите! И загиналите в битки за родината си ще бъдат първи върнати към нов живот.
  Синицин поклати глава:
  - Пази Боже!
  Witcherova, след като постави друг японец, изкрещя:
  - Няма Господ! Ако има такъв, то трябва да признаем, че предполагаемият създател на Вселената е садист! И той обича да измъчва творението си!
  В този момент Аркадий беше разрязан в бедрото с щик и за да не падне, той се облегна на червенокосия воин:
  - И аз съм толкова измъчен! Просто невъобразимо!
  Пет-шесткратното превъзходство на войниците на изгряващото слънце взе своето. Петдесет самураи се втурнаха срещу тях, размахвайки щиковете си като армия от дикобрази. Аркадий получи няколко улари с щик в стомаха и след това окото му беше нокаутирано. Когато младежът паднал, го инжектирали двайсет пъти и го накарали да замълчи завинаги. Чудя се какво ли е изпитала душата му, когато е отлетял: изненада или страх, или може би невероятно облекчение, след като е напуснал затвора на тялото си.
  Вещерът беше като омагьосан. Разбира се, туниката й се разпадна на парчета, нарязани от щикове. Воинът се оказа напълно гол, покрит с много драскотини, но самураят не можа да й нанесе нито една сериозна травма! Тя се бореше и голите й гърди с алени зърна се тресяха като шамандури в морето. И голи глезени просто минаха. Момичето наистина беше въплъщение на животинска и еротична сила. Голите й подметки се зачервиха от кръв, което създаде асоциация с великата богиня на разрушението и злото: Кали! Почти всички съветски войници вече бяха намушкани до смърт, битката беше приключила и само в искрящата си красота на Афродита, от време на време поразяваше нахалните присвити очи.
  Японският генерал Нуги погледна това чудо с изненада. Тогава в главата му мина мисъл. Последва заповед, дадена с тънкия глас на недохранен комар:
  - Хвърлете мрежа върху нея, хванете я жива!
  Пестеливите японци също имаха мрежи. Изведнъж трябва да вземете един от руснаците жив. И мрежата е идеална за това. Веднага дузина ловци хвърлиха окови върху момичето
  Вещер отвърна на удара, доколкото можеше, тя се опита с всички сили да се освободи. Но всичко беше напразно; съвестните японци направиха мрежата с надеждата, че тя ще поддържа слон. Момичето беше напълно повито и влачено на ръце. Очевидно беше постигнат тактически успех, особено след като тази посока не беше покрита нито от артилерия, нито от картечници.
  Момичето си спомни гладко избръснатото лице на любимия си Аркадий и нейната крилата фраза:
  - На война всяко име е като щракане на наведена пушка, не бива да я вдигаш без изстрел!
  Възникна тревожна и отвратителна мисъл, но не я изглади! В края на краищата това често се случва: току-що се влюбихте в човек и той умря!
  Японците очевидно са заели лошо покрити окопи на това място, продължавайки да заобикалят позициите на съветските войски около Хабаровск. И те отведоха нейната Ведмакова в плен и въпреки че вече не я водеха, тя беше натоварена в оцветена бронирана кола, за да я отведе в тила. Машината е допотопна, сигурно от Първата световна война, така че неусетно се шляе зад пехотата. Скоростта е около 12 километра в час. Брр! Първият танк в света, всъдеходът на Прохоров, тежеше не по-малко, но развиваше скорост от 40 километра в час по магистралата и 25 километра в час. Ами от една страна СССР атакува цяла Европа, а от друга значителна част от Азия. Момичето се обърна на една страна, явно имаше заплаха да легне по гръб. Колко е тъмно в тази част на бронираната кола, явно там се помещава десантната секция или транспортирането на войниците. Би било хубаво, разбира се, да избягате, първо като се отървете от пръчките и здравите въжета. И как да го направим? Момичето, разбира се, има умения, въпреки че ще трябва да бърника, в същото време да издърпа белезниците и да види през веригата, към която е била вързана за крака. Но въжетата също могат да бъдат доста подходящи тук. Работата е досадна, но ако я отведат на територията на Манджурия, ще има време. Момичето свали въжетата от мократа кожа, отряза веригата и в същото време се замисли. Хм, това не е шега коалиция, която се формира срещу Съветска Русия: Освен това най-сериозното чудовище е Германия. Страна с напреднали технологии и силни войски. Например, тя чу за новия изтребител ME-309. Изглежда, че тези вече летят. Тя няма точна информация за въоръжението, но според слуховете този самолет има цели седем! Огневи точки. Това е много сериозно оръжие, като се има предвид, че ЯК = 9 има само две от тях, а на съветските изтребители няма превозно средство, което да има повече от три точки. Опитайте се да победите такива чудовища! Е, Fokken-Wulf е много сериозна машина, превъзхождаща по въоръжение съветските самолети и дори способна да носи почти два тона бомби. Още в края на 1942 г. той е въоръжен с две 20 мм оръдия и 4 13 мм картечници. Но изглежда вече се появи нов тип изтребител-щурмовик и бомбардировач с две 30-мм и четири 20-мм оръдия. Това вече беше чудовище, чудовище за всички чудовища! И според слуховете вече е пуснат в производство изтребител с осем 30-мм оръдия! Опитайте се да победите такъв таласъм! Как съветските дизайнери искат да отговорят на това? Ведмакова чу, че се работи по Як-3. Уредник от отдела на Берия й каза за това. Изглежда, че основният акцент на самолета ще бъде по-малкото тегло на конструкцията, без допълнителни двигатели и оръжия. Маневреността, разбира се, е добра, но бих искал увеличаване на въоръжението! В края на краищата в бокса, разбира се, лек спортист с тегло на перо е по-маневреен от тежка категория, но все пак почти сигурно ще загуби от него. Не е за нищо, че има категории тегло, а сред професионалните боксьори поразителната сила е най-ценена. Необходимо е да се засили въоръжението на съветската авиация и едва тогава Вермахта ще бъде бит... наравно? От втората половина на 1942 г. превъзходството на Луфтвафе във въздуха започва да се изпарява, дори до март 1943 г. СССР има предимство, но... Предателството на съюзниците променя баланса на силите. Леле, Хитлер беше убит на 13 март, а сега е едва края на април и колко сериозно се промени балансът на силите. Толкова бързо, от стратегически изгодна позиция до стратегически почти губеща. Почти защото все още има надежда, че Германия ще бъде победена, преди да постигне стратегическо и технологично превъзходство над СССР. По-специално, съюзниците могат да доставят на нацистите големи количества самолети, но германските пилоти ще имат нужда от време, за да се научат как да управляват тях. Все пак има разлика в технологиите и арматурните табла. Танковете също изискват обучени екипажи, а представянето на Chevron през руската зима не е особено добро. Автоматична пушка М-18... Нищо лошо, но по скорострелност отстъпва на най-добрите съветски образци, но превъзхожда по точност! Накратко, проблемът си е проблем! Има и наистина известните "Чърчилс" с мощна броня и добри характеристики на шофиране... Разбира се, изглежда, че ще трябва да се бием и с тях. И колкото по-дълго продължава войната, толкова повече оборудване ще получават нацистите. Така че изводът е прост, трябва да нанесем съкрушително поражение на Германия през лятото. Що се отнася до Япония, най-добре е да се ограничите до активна защита и да започнете контраатаки, като използвате качествено превъзходство в танковете. Но отново, пестене на енергия до максимум. Без да се въвличате в продължителни битки и да изграждате защита на предварително подготвени линии. Все още има шанс да се използва китайската Червена армия, но режимът на Чан Каша я атакува с цялата си сила. Така че засега можете да разчитате на собствените си сили. Кога да атакуваме? Най-доброто време е края на май, когато пътищата са напълно сухи и пристигат подкрепления за войските. Самата Ведмакова би нанесла първия си удар в посока Орлов, а след това в района на Харков, за да изтласка германците от индустриалния Донбас, а след това с форсиран марш през Украйна, незабавно пресичане на Днепър и по-нататък в Румъния . Въпреки това е възможно да се обърне на север, за да освободи Беларус и да отиде зад тила на централната група. Идеята като цяло е добра, въпреки че има някои недостатъци, настъплението в Орловско направление е най-очевидно и фашистите ще го чакат там. Укрепленията ще трябва да бъдат хакнати.
  . ГЛАВА Љ 3
  Разбира се, оръжията и катюшите ще бъдат полезни тук. Последната система произвежда силен, особено морален ефект. Във всеки случай имате нужда от много оръдия и катюши, за да бомбардирате защитата на врага със снаряди. Като цяло опитът от Първата световна война показа, че е по-лесно да се защитава, отколкото да се напада и ако кайзерска Германия не беше изчерпала силите си с пролетната офанзива на 1918 г., войната можеше да продължи още няколко години. Но Втората световна война доказа превъзходството на нападателните тактики над отбранителните. Например бързото поражение на Полша и особено поразяването на мощната западна коалиция от съюзници. Нацистите победиха превъзхождащите сили за месец и половина, просто заобикаляйки непревземаемата линия Мажино. Битките в Африка, където първо превъзхождащите сили на Италия са победени от решителен удар от британците. И тогава Ромел побеждава много по-силните британски войски по време на бърза офанзива. Но, разбира се, най-яркият пример за СССР през 1941 г. е голямото бедствие на една могъща армия. И ответни настъпателни операции, които нокаутират германските части. Така че най-важното е да ударите себе си, без да чакате натиска на нови немски танкове. Продължителната война на изтощение става почти безнадеждна, освен ако, разбира се, съветските учени не създадат чудодейно оръжие! Последното е възможно по принцип; тя например чу, че теоретично е възможно да се създаде бомба, способна да унищожи град. Освен това такава бомба ще тежи три или четири тона. Прилича на приказка, но... Родени сме, за да сбъднем приказка.
  Още по-атрактивен начин е лазерното оръжие, описано в Hypreboloid на инженер Гарин. Такова нещо е напълно способно да унищожи цяла армия от танкове, самолети и кораби. Разбира се, създайте такова оръжие и ще свърши не само Третият райх, но и предателите пиндоси, целият капиталистически свят. И светлото знаме на комунизма ще грее над планетата. Но по някаква причина такива оръжия не са създадени. Огледалата не са най-добрият начин за събиране на енергията от горенето в един поток. И е необходима много повече енергия, за да се нарежат кораби. Въпреки че... ако се концентрира до микронна финост, тогава е напълно възможно да се режат самолети и бойни кораби. Чудодейно оръжие, което ще помогне за спасяването на СССР. А ето го и лазерният ефект, в различна форма. Накрая веригата поддаде и е почти свободна, а наоколо има парчета въже.
  Ведмакова изрази:
  - Търпение и работа, ако с теб, не си труп!
  Момичето се изправи и потропа с бос крак по покривката. Никаква реакция. Тя почука по-силно. В отговор последва псувня на японски и никаква реакция. Тогава Witcher започна да пее отчаяно. И запя с пълно гърло, като примадона на юбилей:
  Ордите на Вермахта вилнеят
  Рев на оръжия и сблъсък на мечове!
  Димът се издига до месец,
  Изкривяване на лъчи от небето!
  
  Векове наред отечеството ще се слави,
  Ще дам плътта си за Русия!
  Обичам те, красива Русе,
  Господарят на всички царе е с нас!
  
  О, вие, къдрави горички на страната,
  Звукът на златни трепетлики шумоли!
  Братя православни соколи,
  Бог вдъхнови войската за героични дела!
  
  В дните, които са студени или топли,
  Може би облакът ще донесе малко тъмнина!
  Ние сме фашистки свине като метли,
  Да отърся мерзостта от лицето си!
  
  Каузата на нашата партия е справедлива,
  Борба за съветския народ!
  Пеем смела песен,
  Мисълта се издигна нагоре като орел!
  
  Сталин в Мудра - идеалът на владетел,
  Водени сме в страхотна смъртна битка!
  Знаме на Родината, пестик на победителя,
  Готов съм да споря с Pallas-fate!
  
  Делата на Ленин ще бъдат вечни,
  Ще градим свещения комунизъм!
  Повярвайте на учението на човека,
  Фашизмът ще бъде смазан в бездната на мрака!
  
  Цялата планета е като свободна птица,
  Да летим към далечните звезди, към световете!
  Нещо светло и благородно
  Ще творим като скулптори!
  
  И Русия под червеното знаме,
  Сякаш небесният Едем ще разцъфти!
  Каузата на Ленин, волята на Сталин,
  Водете ни напред към постиженията!
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, както и четири легендарни момичета, излязоха от Тула и стигнаха до Москва.
  Сега ситуацията в столицата беше изключително тежка. Германците вече бяха завършили обкръжението си и оставаше коридор от тридесет до четиридесет километра, който с всеки изминал ден ставаше все по-тесен и по-тесен.
  Шестима воини заеха отбранителни позиции в покрайнините на Москва. Имаше жесток щурм.
  Олег Рибаченко стреля и запя на себе си:
  - Бъдещето е наше!
  А момчето хвърля граната с бос крак и продължава:
  - И ние ще бъдем страхотни!
  Маргарита Коршунова стреля и крещи:
  - И ще стана най-готиният!
  И с бос крак би хвърлил смъртоносна граната.
  И разпръсква противниците в различни посоки.
  И тогава в битка Наташа ще покоси германците с картечница и ще хвърли дара на смъртта с бос крак.
  Ето каква е тази жена...
  През 1941 г. Наташа бяга от Брестката крепост. Тя отиваше на изток. Новите обувки бързо ожули краката й, момичето ги събуло и тръгнало босо.
  Няколко часа нямаше нищо, а след това започнаха да ме сърбят босите подметки. След още няколко часа започнаха да горят и вече експлодираха от болка.
  Наташа, като московчанка, не беше свикнала да ходи боса. И разбира се, от време на време се потапяше в потока.
  Да, това се оказа мъчение за краката й. Но младото момиче бързо свикна.
  Тогава тя непрекъснато ходеше боса, дори в снега, и обуваше обувки само в силен студ.
  Сега Наташа се бие като легендарна богиня.
  И тук Зоя хвърля граната с бос крак и реве:
  - Това наистина е страхотна среща!
  И той ще направи добре насочен завой.
  И германците и техните наемници падат.
  И тогава Анджелика стреля... И тя също стреля толкова диво точно.
  И граната също лети от голия й крак.
  И разпръсва наемниците.
  Тогава Светлана стреля. А босият й крак изхвърля такива неща, на които никой не може да устои.
  И разпръсква противниците много надалеч.
  И той се застрелва и смазва враговете с взривна вълна.
  Това са момичетата родени в СССР!
  Олег Рибаченко стреля точно по вражеската пехота, хвърляйки автоматично гранати с детските си крака. И в същото време момчето композира за себе си.
  Виталий Кличко, след като се натъкна на конфликт с новия президент на Украйна Зеленски, реши да подаде оставка като кмет на Киев. Всъщност защо да се инатиш и да се придържаш към позицията. По-добре е да решите проблема сами.
  И след като напусна поста кмет, Виталий Кличко възобнови кариерата си. И веднага сензация, той предизвиква Weider да се бие. Без никакви междинни битки! И това след повече от осем години пауза.
  Wider, разбира се, е съгласен. Предизвикателството е прието!
  И идва моментът на истината. От една страна, многократният световен шампион никога не е бил побеждаван повече от дванадесет години. И от друга страна, четиридесет и девет годишният бивш кмет на Киев. Човек, който може да подобри рекорда на Хопинс, но чиято годност е силно съмнителна.
  Всъщност мнозина вярваха, че след толкова дълга пауза отиването направо при Уайдър би било самоубийство.
  Но Виталий Кличко е като Роки Балбоа. Реших да се изправя срещу най-мощния нокаутьор в тежката категория. Денотей Уайдър е боксьор, който е виждал как всичките му противници падат. Абсолютно всички - включително Тайсън Фюри!
  И какво, ако Виталий Кличко има шанс?
  Но Виталий Кличко постоянно тренираше, поддържаше форма и караше колело на работа. И разбира се, той не беше толкова зле физически. И освен това имаше стоманена брадичка.
  Е, Виталий Кличко ще вземе битката, дори и да не е фаворит.
  Олег Рибаченко смени скобата на автомата си. Предполагаемите битки с боксьори са очарователни.
  И така, наистина, защо Виталий Кличко не се върне на ринга и не се опита да счупи рекорда на Хопинс?
  Това би било много силна идея.
  Момчето-терминатор стреля със залп и покоси още няколко десетки фашисти.
  След което момчето се засмя и изплези език, казвайки:
  - Аз съм супер човек!
  Маргарита хвърли с бос крак два вързани лимона и изкрещя:
  - Ти си по-готин от всеки човек!
  Олег, продължавайки да стреля, разсъждаваше...
  Виталий Кличко, на четиридесет и девет години, наистина щеше да счупи рекорда на Хопинс. Той дори си спомни на пресконференция: "Казах, че няма да счупя рекорда на Форман, но не казах нищо за Хопинс! Така че ще го взема и бия рекорда му!"
  Въпреки това, ако значителна част от обществото повече или по-малко вярваше, че Хопинс на четиридесет и осем години ще успее да спечели титлата световен шампион, имаше много по-малко вяра във Виталий Кличко на четиридесет и девет години. Включително и поради факта, че съперникът му е много силен.
  Никога не е имало такъв ударник в историята на тежката категория. Вярно, Уайдър вече не е млад, но тридесет и пет години не са четиридесет и девет.
  Виталий Кличко обаче явно не губи оптимизъм. Тренира здраво и влиза във форма. И много се радвам, че се отървах от рутината да бъда кмет на Киев.
  Наистина не е голямо щастие да си кмет в Украйна, където има толкова много проблеми.
  Но за битката с Уядер на Виталий Кличко бяха предложени много добри пари. Така че във всеки случай не съм сгрешил с портфейла. Името Виталий Кличко е известно.
  Злите езици дори говореха, че Уайдър ще удари веднъж и Виталий Кличко ще падне сам. И тогава той ще получи пари и ще пише мемоари или белетристика.
  Или може би ще играе във филм.
  Между другото, Владимир Кличко също искаше да се боксира. Само хитрият Владимир избра по-слаб противник измежду редовния световен шампион. Но както и да го погледнете, той е шампион и това е страхотно!
  Но Denotay Wider, както и да го погледнете, все още е най-добрият от най-добрите!
  Но Виталий тренира трескаво. Той е като млад човек, който се натоварва максимално. И той направи няколко спаринга, като показа отлична форма и добра издръжливост. Не, Виталий е готов. И той не просто излиза на ринга.
  И наистина, когато дойде денят на страшния съд, най-великият нокаутьор, Уайдър, най-добрият тежка категория в това отношение, и Виталий се събраха. Бившият кмет на Киев, когото всички вече отписаха като боксьор. Но тогава се събраха две легендарни личности.
  Виталий, който стана световен шампион за първи път през 1999 г. Само си помислете колко отдавна е било и са изминали повече от двадесет години от това събитие.
  А Wider вече държи титлата си от много дълго време. Освен това е близо до това да счупи рекорда на Холмс, който държи тази титла най-дълго от разделянето на коланите.
  И разбира се, ако Wider се страхува от някого, това не е дядо Виталий. Наистина, не всеки може да бъде Хокинс. И опонентите на Хокинс не са толкова мощни, колкото Уайдър!
  Но Виталий, като претендент, излиза на ринга. Тялото му все още е великолепно и мускулесто, въпреки че косата му вече е побеляла. Дядо Виталий, както го наричат с уважение или с насмешка. Но дефиницията на мускулите е като на млад мъж.
  Виталий каза, че е готов. И дори не той, процентите са се увеличили малко.
  По-широкият също е слаб, изваян и с по-тънки кости, тежи по-малко.
  Въпреки че е страхотен удар, той има някои проблеми в защитата и не винаги е добър на краката си. Но вече имам много опит в битките. По отношение на броя битки той вече е равен на Виталий. И все още не е победен.
  Виталий Кличко обаче загуби двете си битки само поради наранявания и порязвания. И може да се каже, че не е бил бит.
  Но разликата е повече от осем години и почти петдесетгодишна възраст. Ако Виталий беше млад, разбира се, щеше да има шансове. Но може ли да победи рекорда на Хопинс? Дейвид Хей, вече на тридесет и пет години, стана нулев боксьор.
  Но много се говори и само пръстенът ще каже. Ще счупи ли Виталий Кличко рекорда на Хопинс, или ще го изнесат на носилка, както обеща Уайдър.
  Тук той излиза с маска на гарван. Висок, много сух, дори слаб като Кошчей.
  Чифт боксьори му създаваха сериозни проблеми на ринга. Това е Кубинецът Острикс, който поведе по точки и победи нокаута, и Тайсън Фюри, който също поведе по точки и успя да доведе битката до равенство. Така че най-великият удар на всички времена може да фалира.
  Но шансовете са почти едно към десет в полза на Уайдър. Все пак Виталий е твърде стар и има дълга пауза в кариерата си. Дори брат му Владимир посъветва да се затопли с няколко силни средни селяни. Всъщност в Германия Виталий Кличко може да получи повече пари в битка с посредствен боксьор, само благодарение на голямото си име.
  Виталий е известен в целия свят не само като боксьор, но и като политик, кмет на столицата и герой на Майдана.
  Не, във всеки случай Виталий Кличко трябваше да се замисли дали си струва да бърза и да се бие срещу такава планина.
  Но изборът е направен: Виталий Кличко не търси лесни пътища!
  Битката се провежда в Америка. Свирят химните на САЩ и Украйна. Обявяват се сервизни записи. Най-накрая прозвучава сигналът за битка.
  Мнозина искат да видят зрелища и кръв.
  Уайдър започна предпазливо, въпреки че може и да греши. Ами ако Виталий е ръждясал? Кличко-старши също не бърза. Но веднага можете да видите, че той е лек, слаб, мускулест и добре балансиран. Във всеки случай това, което мнозина очакваха: че ще изплува веднага, не се случи.
  Кличко работеше уверено с удара си, държеше го малко по-високо от обикновено и поставяше блокове.
  Първите два кръга минаха гладко. И тогава Wider, както се очакваше, вдигна доста темпото. Започна да атакува и атакува по-активно. Но Виталий не беше на загуба. Блокира удара и го посрещна с ляв удар. И внезапно при рязка атака на октопода го улучил с дясната ръка в тялото. Уайдър се преви от болка.
  Виталий направи двойка и за втори път в кариерата си световният шампион и най-добрият нокаутьор за всички времена се озова на пода.
  Виталий се усмихна... А публиката зарева от възторг. Това не се очакваше от стария Виталий. Еха! Но изглежда, че петдесет години идват скоро! И все пак се движи и удряй! Трябва да можете да направите това!
  Уайдър се изправи, но започна да се отдръпва. Виталий бавно започна да го жиле с удара си. И отново двойка. И го ударих отново. Нокаутът се отдръпва.
  С мъка Weider оцеля до края на рунда. След това, в следващия, Виталий работи като номер едно. Но нищо, всичко мина по план. Weider се отдръпна за няколко рунда и изглеждаше безпомощен. Но в деветия рунд той отново избухна. И те започнаха да хвърлят удари и тръгнаха напред. И отново пропусна двойка и падна. Втори нокдаун.
  Виталий се усмихва. Върви напред. Уайдър е нестабилен на краката си. Той отново пропуска двойката, без да намери противоотрова. И от следващия удар пада.
  Става с мъка, а реферът спира двубоя!
  Победа! Виталий Кличко, вече световен шампион! И пак неговият колан! Вярно, още не е абсолютен, но вече е на кон!
  Той счупи рекорда на Хопинс и, разбира се, за Форман в тежка категория, той стана световен шампион за четвърти път, изравнявайки Холифийлд.
  Wider, разбира се, крещи, че битката е прекратена твърде рано и изисква реванш.
  Виталий казва, че ще вземе решение дали да продължи кариерата си или да има още няколко битки по-късно. Но всички му казват, че е много добър, дори по-добър от младостта си и трябва да продължи.
  Освен това все още няма какво да се направи. В Киев има друг кмет, парламентарните и президентските избори са още далече, защо да не се биете там?
  За следващите три битки на Виталий се предлагат до сто милиона долара плюс процент от излъчвания.
  Разбира се, джакпотът е голям и бившият кмет на Киев казва, че ще помисли.
  Всъщност той показа, че все още е способен на много. Така че защо да погребваме талант? И най-важното е, че така или иначе няма какво повече да се прави!
  Може би се опитайте да комбинирате всички колани? Това би било страхотно!
  Виталий приема предложението и подписва договор за още три битки.
  И следващият му опонент... Е, разбира се, Тайсън Фюри! Никога не е побеждаван преди, голяма тежка категория. Вярно, той беше съборен от Уйдар и някой по-малък. И най-важното, той е и нарушителят на по-малкия си брат. Е, как да не се бориш с такова нещо?
  Разбира се, нова битка, страхотен хонорар и страхотно зрелище.
  Олег Рибаченко отново стреля по немци и чужди бойци. Като цяло германци в пехотата наистина почти няма. Движат се зад танковете Е-50 и Е-75. И се опитват да не поемат рискове.
  Тук някъде по-далеч можете да видите "Пантера"-2. Този танк, за разлика от истинската история, се появи през 1943 г. И самата "Пантера" не беше твърде масивна. Да, и "Пантера"-2 се произвежда, макар и много, но през 1945 г., подготвяйки се за войната със СССР, германците напълват заводите с танкове Е-50 и Е-75.
  Въпреки цялата практичност на леките самоходни оръдия: E-10 и E-25, фюрерът предпочита по-тежките танкове. С трудности Гудериан успява да убеди високоскоростната Е-50 да стане най-популярната. Фюрерът обичаше повече Е-75, който не беше много успешен и тежеше деветдесет тона.
  Но сега се появи модификация на Е-75 М, с по-нисък силует, по-лека и с мощен двигател. Може би в бъдеще той ще стане най-разпространеният.
  Олег Рибаченко, например, използва хитри похвати. Взема го и хвърля с бос крак граната в пистата Е-50. Поради това танкът се завърта и се сблъсква с колегата си.
  И резултатът е два горящи мастодонта.
  Олег, както виждаме, е много хитър.
  Ето как той действа сега, а германците търпят тежки загуби. Момчето има пъргави крака. Хубаво е да си като него, бос и красив.
  Но като цяло в главата ми идват мисли за боксьори. Защо например Денис Лебедев не възобнови кариерата си? Четиридесет години не са толкова много. Освен това основните конкуренти от тежката категория напуснаха и можете да опитате да обедините коланите.
  Това, което наистина не трябва да правите, е да сте шестте на властите. По-добре е сами да се занимавате с благороден бокс или да се присъедините към опозицията.
  Ето как Сергей Ковальов стана кмет на Москва. Въпреки че това е само фантазия.
  А Денис Лебедев може да направи нещо по-градивно. Освен това все още е твърде рано да напусна бокса непобеден. Истинският спортист трябва да стигне докрай.
  Владимир Кличко също може да се завърне. Но някои, като Александър Устинов, който вече е бит три пъти подред, не се пенсионират!
  Наистина, героите не са хора, а направо от стомана!
  Но нека си представим този сценарий: Путин се разби със самолет и в Русия има нови президентски избори.
  И какво виждаме днес! Комунистите нямат силни кандидати. Грудин се опозори и доверието в него беше подкопано. Зюганов е твърде стар и всички са уморени от него, а той няма достатъчно харизма. Сурайкин се провали на предишните избори. Други малко известни личности. Жириновски също е твърде стар и всички са уморени от него. Други в LDPR са малко известни. Кой друг от опозицията можете да препоръчате? Андрей Навални е силен, но няма да го допуснат до изборите. Ксения Собчак не е сериозна кандидатура. Демушкин беше в затвора и не беше особено повишен. Удалцов също беше в затвора, въпреки че може би можеше да бъде подкрепен от комунистите и да излезе.
  Накратко, в опозицията няма сериозни конкуренти. Така че Медведев, действащият президент, все още е основният фаворит. И ако има някаква интрига: втория кръг или веднага в първия.
  Имайки предвид ниския рейтинг на Медведев и най-вероятно големия брой кандидати за президент, втори тур е напълно възможен.
  Медведев обаче ще има много голямо предимство в първия тур и не много добър съперник във втория.
  Въпреки че в последния момент може да се появи собственият му Зеленски и да обърка всички карти!
  Олег Рибаченко отново хвърли граната, бутайки нацистките танкове. Много рев и обстрел.
  И от време на време земята излита и изгаря направо във въздуха. И фрагментите се обръщат, топят се.
  Олег казва:
  - Слава на нашата империя!
  Маргарита, хвърляйки присъстващия убиец с бос крак, изписка:
  - Велика слава на героите!
  И отново момичето ще хвърли лимона с боса си пета.
  Фашистите валят, ох и валят.
  Няма начин да ги спрете или победите дори с вакуумна бомба! Тук има толкова готини воини, просто е страховито!
  Олег изрева:
  - Нашата победа в свещената война!
  Маргарита потвърди:
  - Със стопроцентова гаранция!
  И отново момичето хвърли граната с бос крак.
  Не, тези деца очевидно няма да се откажат просто така.
  Олег Рибаченко изрева:
  - За новия съветски ред!
  Маргарита активно стреля и потвърди:
  - Банзай!
  Междувременно Олег се опита да продължи да композира. Е, Виталий провежда доброволна защита срещу Тайсън Фюри. Междувременно Владимир има също толкова интересна битка с Руиз.
  Всъщност Руис беше световен шампион в три версии. Защо Владимир не може да се бие с него за много пари? Още по-удобен противник е, че е значително по-нисък и дебел. Владимир може да го стреля с дълги удари.
  Жалко, че Кличко младши пропусна да се бие с него, докато беше световен шампион. Но ще бъде необходимо да се премести.
  И как не се сети за това, Владимир?
  И световен шампион в три версии вече е Усик. Той обаче бързо стигна до трона.
  И обединителна битка с Виталий е възможна. Но засега това са само прогнози.
  Виталий трябва да победи Тайсън Фюри, а реваншът с Уайдър представлява интерес. И има много други интересни бойци. Същият Антъни Джошуа. Също така би било изключително интересно да се бием с него. И също така да отмъсти за брат си.
  Vitaly направи сензация, като победи Weider. И какво можете да направите, за да развиете успех?
  Защо не станете първият боксьор в света, спечелил шампионска битка след петдесет години? Никой не е успявал това досега!
  Ех, Виталий! Няма значение какъв кмет на Киев сте били, но сега без съмнение сте признат за велик световен шампион!
  Но ето я и първата, доброволна защита на титлата. Виталий се изправя срещу по-голям и по-дълго въоръжен противник. Не толкова страхотен ударник като Weider, но техничен и пъргав, с дълги ръце. И също така все още не е счупен, въпреки че е изпуснат.
  Най-важното е, че той победи все още много младия Владимир Кличко, което несъмнено прави Тайсън Фюри страхотен конкурент.
  Шансовете бяха около петдесет на петдесет. Разбира се, победата с нокаут над Weider беше впечатляваща. Но сега срещу него няма да е мрънкане, а техничен боец, когото все още никой не е успял да надбоксира. И най-важното е, че самият победител на Владимир е в зората на силата си.
  Ще успее ли Виталий на петдесет години да се справи с такъв техник? Това вече е двубой на интелекти. Wider обаче явно подцени Виталий и се опита да го вземе безцеремонно. Но това вече няма да работи.
  Ето ги и двамата боксьори, които се подготвят. Виталий, както винаги, е сериозен и съсредоточен. Той е уверен и спокоен.
  Тайсън Фюри също се подготвя. Той е по-висок от Виталий, има по-дълги ръце и ще се опита да се възползва от това.
  Но сега битката ще се проведе във Великобритания и ще има платено излъчване.
  Сега Тайсън Фюри е първи. Демонстрира външна увереност. Плешив, неудобен и не особено атлетичен. Ако Виталий Кличко боядисваше косата си, нямаше да можете да разберете кой от тях е по-възрастен, въпреки че имаше седемнадесетгодишна разлика във възрастта. Това все още не е рекорд за шампионатни битки, но вече се доближава до рекорда.
  Е, може би Виталий ще се бие и с някой по-млад от Тайсън Фюри.
  Виталий излиза под звуците на заплашителна музика. Споглеждат се.
  Тайсън е прегърбен и не изглежда по-висок. Виталий е може би по-широк в рамене. И най-важното, фигурата му е много по-красива, а мускулите му изпъкват.
  Е, какво ще кажете за химните? Първо британски, а след това украински.
  След това размяна на погледи.
  И тогава звучи гърмежът, първият рунд.
  Виталий хвърля лек удар и се движи добре. Тайсън се опитва да си тръгне. Но Виталий е много сръчен и ударите му се движат по тромава траектория, достигайки до главата на Тайсън Фюри.
  Всичко върви според прогнозите на експертите. Виталий има отлична скорост.
  И всичко успява.
  Той печели първия рунд... После минута почивка и втория рунд. Фюри отново не променя тактиката. Явно се надява, че Виталий ще се умори.
  . ГЛАВА Љ 4.
  И отново Кличко-старши е с леко предимство. Братята доминират на ринга.
  Владимир победи Руис младши с технически нокаут преди седмица.
  Е, битката продължава.
  Третият рунд отново беше под диктовката на Виталий. Но в четвъртия рунд Тайсън Фюри изведнъж избухва. Втурва се напред... И удря двойката. И той бива съборен.
  Какво искаше? Виталий е нащрек.
  По някакъв начин Тайсън защити този рунд до края. След това едностранната битка започна отново с доминиране на Vitaly. Освен това световният шампион Кличко старши явно не бързаше.
  И след осем рунда Тайсън Фюри внезапно се отказа. И победата се обявява с технически нокаут, поради отказ от продължаване на битката.
  Така Виталий Кличко поставя нов рекорд: първият боец в историята на бокса, защитил световната титла на петдесет години. И следващото постижение на Хопинс е хит.
  Така че сега той наистина наистина се превърна в супермен. И отмъсти за брат си.
  Но следващата битка е реванш с Weider. Обещават много големи такси. Защо можем да се бием с него и след това да се изправим срещу Джошуа?
  И тогава можете да мислите за обединителна битка с Усик. Като цяло Виталий Кличко по принцип би искал да стане абсолютен световен шампион. И има много силно желание.
  Олег Рибаченко се ухили на мислите си. Да, това е възможно. Момчето покосява цяла редица фашисти и казва:
  - Хората те помнят, Кличко! Хората те ценят Кличко! Хората са гладни за теб Кличко! Върни се скоро Кличко!
  Момчето-гений се засмя на веселата му песен и отново изстреля най-смъртоносната от всички гранати. И три нацистки танка се сблъскват.
  Въпреки героичната съпротива на съветските войски, нацистите все пак успяват да превземат и прерязват коридора, свързващ Москва с други части на СССР.
  Така столицата на Русия е под пълна блокада. Точно както Ленинград е блокиран.
  Сталинград все още се съпротивлява. Германците щурмуват и градовете Грозни и Орджоникидзе в Кавказ. Ситуацията е критична. Особено когато Москва беше напълно обкръжена.
  Има много войски и стотици хиляди войници в милицията. Но в битките снарядите и боеприпасите се изразходват много бързо. Може би няма да има достатъчно боеприпаси. И тогава столицата ще падне. И няма толкова много хранителни запаси. Това също ще свърши скоро.
  И без Москва пак ще е война. И Сталин разбира това.
  Сега той е в Куйбишев. Но след като нацистите пробиха до Волга, това също не беше далеч от фронтовата линия.
  Освен това самураите също оказват натиск върху тях. Те бомбардират и атакуват с безброй пехота. Може да няма достатъчно сила.
  Сталин разбира това и се опитва зад кулисите да договори отделен мир с Япония. Казват, че дори са готови да се откажат от Далечния изток и да платят обезщетение в злато.
  Но Хирохито каза: имаме нужда от целия Сибир, чак до Урал. Уви, невъзможно е да се откажеш толкова много.
  Владивосток вече е почти обкръжен. И като цяло всичко е много страшно...
  Но някои героични момичета се бият и не се поддават на фашистите и японските милитаристи.
  Бронираният затворнически вагон, в който пътуваше пеещият Вещер, спря и се чу скърцането на отварящата се врата. Двама японци, единият едър и дебел, другият дребен и слаб, се наведеха от светлината, която за миг заслепи Анастасия. Тогава момичето, без да се колебае, намушка един в слепоочието с пищял, а друг в челюстта с юмрук, омотан във верига. Прехвалените воини от Страната на изгряващото слънце бяха комично нокаутирани.
  Witcher дори изпя:
  - Предизвиквам човека за дванадесетия рунд! Все пак аз съм супер жена и пълен атас и пращам врага в дълбок нокаут, демонстрирайки необуздана класа в битка!
  Момичето вдигна японска картечница, копирана от Schmeister, и като щракна болта, се втурна към пилотската кабина. Там изскочиха още трима японци, а Ведмакова стреля по тях, като се прицели в главите им и се хилеше свирепо.
  - Какво получиха чудовищата с глави на клубове!
  Бронетранспортьорът е пленен от гола дама воин. Вещерът излая:
  Надвиснал над нещастна Русия,
  Адски чудовища, кипящ мрак!
  Окупаторът има своята бурна брадва,
  Наточете и изрежете главата!
  Комунист в топката-бияч не е пешка,
  Ние не сме впрегнати вечно!
  Ще превърне Третия райх в огнища,
  Е, честността ще бъде възнаградена с доброта!
  Въпреки факта, че беше отвратена, Ведмакова облече японска военна униформа, взета от мъртвите. Колко неприятно беше, тези войници не се бяха мили дълго време и миризмата беше ужасна. Момичето пилот извика:
  - Трябва да стане толкова брутализирано! Азиатски обаче!
  Бронетранспортьорът обаче потегля лесно и потегля в северна посока. Превозното средство имаше две 12-мм картечници, така че, ако е необходимо, беше възможно да се отблъсне пехотна атака. Друго нещо е, че 20 мм броня не би издържала калибъра на 37 мм японски "оръдия". Ведмакова си помисли: как идването на комунистите на власт промени Русия. Ако в царските времена японската армия значително превъзхождаше руската армия в техническо отношение, сега, напротив, тя изостава. Въпреки че не може да се каже, че науката не се насърчава в Страната на изгряващото слънце. Задължителното средно образование е въведено в края на деветнадесети век. Вярно е, че качеството на образованието в Япония не беше високо. Те го копирали от пруското училище, което било педантично до краен предел, и леко го опростили, така че един учител да прекара през колкото се може повече ученици, тъй като няма достатъчно образовани хора. Като цяло японците подражават на европейците, например британците във външния вид на униформите в цвят каки, германците във формирането и военните правила, американците в униформата и вида на флота и системата на функциониране на финансовите институции. Вярно, те имаха свой собствен, например кодът на Бушидо, известният експлозив Шимоса (макар че едва ли беше по-добър от европейския). До средата на деветнадесети век Япония е изостанала средновековна страна, която дори не разполага с железопътни линии и е въоръжена с гюлета. Тя беше дори по-архаична от Турция или Иран, а още повече от царска Русия. Колкото и да е странно, именно Америка помогна на Страната на изгряващото слънце да се появи като хора и буквално я принуди да се присъедини към цивилизования свят. Модерният парен крайцер с експлозивни снаряди направи силно впечатление на изостаналата Япония. Особено когато потопи няколко ветрохода, показвайки пълната безпомощност на гюлетата.
  Може би американците ще съжаляват повече от веднъж, че принудиха Япония да се отвори към света. Че са отгледали конкурент в Азия, но тогава беше трудно да се повярва, че след няколко десетилетия Страната на изгряващото слънце ще тръгне по пътя, който отне векове на Запада.
  Ведмакова караше по магистралата, позволявайки на камиони с подкрепления да преминават напред, както и транспорт, и се мотивира. Царското правителство, дори при Александър Втори, или по-скоро дори при Николай Първи, крои планове за присъединяването на Китай към Русия. Но Николай избра турската посока като обект на експанзия. По принцип беше по-удобно. Но Великобритания, която мразеше Русия, и Франция, която беше под нейно влияние, се застъпиха за османците. За първи път от четвърт хилядолетие (от 1612 г.) Русия загуби широкомащабна война (индивидуалните битки, разбира се, не се броят, имате предвид, че почти четвърт хилядолетие Русия не е загубила война като като цяло, между другото, именно при Николай Първи достига максималния си размер по отношение на площта). Имаше няколко причини, като най-важната беше превъзходството на западните сили в технологичното оборудване на техните войски. След като Николай Първи се самоуби, тронът беше зает от Александър II: може би най-образованият и ерудиран цар в цялата история на Русия. Той започна мащабни реформи, отбеляза крепостничеството и при него започна бързият растеж на индустрията, строителството на железопътни линии и електроцентрали! Но в същото време премахването на крепостничеството се случи за сметка на селяните, имаше много опустошения, избухнаха бунтове, особено масови в Полша. Александър успя да придвижи Русия напред, но не реши основните проблеми и дори продаде Аляска на Америка за стотинки и раздаде Хавайските острови безплатно. Вярно, той успя да победи Турция, но Османската империя беше много слаба по това време и се тресеше от въстания. Да, загубите на Русия в тази война бяха непропорционално големи, доказвайки, че руската армия все още е далеч от съвършенството, въпреки реформите. Но дори и при Суворов всичко не беше толкова ясно, колкото се казва в книгите. Победите дойдоха на значителна цена и Екатерина Втора, например, по време на втората руско-турска война се ограничи до относително скромни териториални придобивания, дори изоставяйки претенциите към Молдова. Въпреки че тези земи са били обитавани от православни славяни и по едно време са били част от Киевска Рус. Като цяло, след освобождението на Русия от монголо-татарското иго, беше определен курс за връщане на всички изконни славянски земи. Това отне няколко века; например Галиция беше върната едва през 1939 г., след освобождението от полско иго. А град Пшемисл с околните земи остана на унгарците и словаците.
  Ведмакова погледна магистралата: нямаше толкова много различни коли, но маршируваха японски пехотинци. Населението на Япония е около сто милиона, дори повече от Германия, подготовката преди набора отнема половината от учебните часове. Войната със СССР е божи дар за тях, за разлика от борбата със САЩ. Можете да произвеждате все повече и повече разделения.
  Много е изкушаващо да стреляте със залп от двете си високоскоростни картечници, за щастие това може да стане, като ги контролирате с помощта на хидравлично задвижване от пилотската кабина. Но истината е, че тогава тя самата ще има малък шанс да се измъкне оттук. Не, все пак е по-добре да го направите по-близо до фронтовата линия или през нощта. Да, май вече се стъмва... Тогава вълците ще са сити и овцете ще са в безопасност. Въпреки че не, тя не е овца.
  И така, какво да кажем за Япония? Първата война от 1904-1905 г. беше загубена и Русия загуби повече от двеста и петдесет хиляди войници и офицери само като пленници. Въпреки че царската армия имаше числено превъзходство. Япония загуби по-малко от две хиляди затворници; дори беше установена премия от сто златни рубли за всеки заловен жълтолик войник и хиляда офицери. Тази страница от историята е много неприятна за Русия. Най-досадното е, че мнозина в страната искаха японците да спечелят. Например студенти от Московския университет изпратиха поздравления на Микадо за падането на Порт Артур. И колко беше откраднато: невъзможно е да се изброи!
  Ведмакова намали газта, за да не се натъкне на друга маршируваща колона. Момичето се закле:
  - Е, те са като скакалци! Теснооки същества!
  Ухото вече долавяше грохота на канонадата, фронтовата линия наближаваше. Пилотът изръмжа и след това запя:
  Руският воин не стене от болка,
  Руският воин унищожава японците!
  И имаме пълна скръб,
  Целият огънат щит се разтресе!
  Момичето отново замълча. В тази война САЩ и Великобритания помогнаха на Япония с пари и оръжия, но нямаше фронт на запад. Наистина Страната на изгряващото слънце се надяваше, че Германия ще се възползва от момента и ще нападне Русия. По принцип това беше реално и изгодно за Германия. Съюзната Австро-Унгария със своите интереси на Балканите също може да се противопостави на Русия. Турция, която исторически е обидена от Русия и дори е под финансовия контрол на Германия, също може да влезе във войната. Също така е възможно Италия, която беше част от Тройния съюз и можеше да предяви претенции към богатите украински земи, да влезе във войната. Във всеки случай щеше да е лошо за царска Русия. Дори и да загуби в съюз с Антантата, тогава война на два фронта ще завърши с катастрофа. Шансовете Франция да се включи в битката са малки, тъй като по това време Великобритания е срещу Русия. Като цяло, разбира се, това е голяма грешка на кайзера, който пропусна такъв шанс. Възможно е дори след избухването на Първата световна война основната стратегическа грешка да е атаката на Фриц срещу Белгия и Франция. Може би ако бяха започнали тотално нахлуване в Русия, щеше да се повтори ситуацията с Полша от 1939 г. За щастие германците се оказаха прекалено самоуверени, избирайки война на два фронта.
  Witcher, за разлика от много от нейните сънародници, имаше късмет: тя успя да прочете Mine Kaif и в оригинала. Разбира се, Хитлер беше прав, когато каза, че е необходимо или да бъдем заедно с Великобритания срещу Русия, или заедно с Русия срещу Великобритания. И съвсем логично бъдещият фюрер критикува тези, които се опитаха да извадят трупа на Бисмарк на бял свят.
  Хитлер наистина отхвърли всяка възможност за какъвто и да било съюз с Русия, особено когато болшевиките дойдоха на власт в нея и вярваха, че руските земи трябва да станат германски колонии.
  Това означава, че той явно е бил враг на Русия и всяко споразумение за фюрера е просто лист хартия. Нещо повече, Сталин е идиот, защото е пропуснал такъв силен удар в отворената си брадичка, въпреки че е бил длъжен да се подготви да отрази удара и да приведе войските си в бойна готовност. Или още по-добре, засадете го сами! Германската армия също не беше готова за настъпателния устрем на съветската армия. Щеше да им бъде много трудно, можехме просто да обградим и унищожим германските войски в котлите. Каква война е това! И така инициативата премина към Вермахта. И фронтът течеше от запад на изток. Не е ясно на какво е разчитал Сталин? А Берия е кучи син. Тя го познава плешивия добре. Защо не е предупредил Сталин? Защо не те убеди да предприемеш действия? Как се случи това? Все пак народният комисар беше хитър човек и не вярваше на никого! В крайна сметка наистина имаше сериозни разузнавателни данни, войските на Третия райх се приближаваха до границата и всяка втора баба пророкуваше война. Като цяло имаше усещането, че наближава нещо неумолимо и ужасно!
  И само Сталин и обкръжението му ритаха задника, сякаш нарочно искаха да загубят и унищожат милиони хора. И изобщо, мустакатият грузинец не е чак такъв гений... Той не успя да завърши семинарията и, както й призна Берия, често пие. И когато започна войната, настана всеобщ шум... И сега целият свят вдигна оръжие срещу Русия! И тук, разбира се, е виновна негъвкавата политика на Сталин. По-специално, въпреки факта, че фронтът се задъхваше от липса на доставки, хиляди влакове бяха изтеглени, за да депортират чеченци в Казахстан. И това се правеше по време на войната, когато всеки вагон е от значение! Поради това, между другото, Майнщайн успя, въпреки значителното числено превъзходство на съветската армия, да извърши контраатака, за да победи червените войски. Поради липса на ешелони подкрепленията не бяха разгърнати навреме, снабдяването на съветските войски беше нарушено и в резултат настъплението приключи. И ако нашите войски бяха сега в Киев, а може би и в Румъния, Великобритания и САЩ може би нямаше да рискуват да предадат СССР!
  Освен това кой едва не уби Хитлер? Така тласкат Третия райх към нова агресия?! Най-вероятно това е операция, ръководена от Берия... Все пак по едно време той измисли как да довърши Троцки. Тогава обаче това е породено от необходимостта да се избегне разцепление в Интернационала. Сега това доведе до обратния ефект, враговете на Русия се обединиха. Освен това враговете са исторически! Тя трябва да каже, че самият Ведмаков беше много изненадан, че Чърчил направи сензационна реч на 24 юни, обявявайки подкрепата си за СССР. Странно е, че овцата дойде при вълка за съюз, ако, разбира се, британският лъв може да се сравни с овца. Сталин обаче е типичен вълк! Сега всичко се нормализира, капиталистически демократи и капиталистически фашисти заедно! Но комунистите са единни и честни, без компромис със съвестта! Може би точно това е искал Сталин? Във всеки случай силите на врага се увеличиха и Япония показа челюстите си на изток. Но като цяло ходът на ръководството на страните от изгряващото слънце е логичен: необходимо е да заглушите гърлата на недоволните военни от огромни териториални отстъпки и фактическа капитулация, обещаващи нови битки и земи. Ако Съединените щати не бяха наложили санкции или по-скоро блокада срещу Япония на 24 юли, тогава може би самураите щяха да ударят СССР дори през август, без да чакат зимата! Японците са смел народ и едва ли ще ги спре споменът за Халхин Гол, където между другото воюваха второстепенни войски, включително марионетните войски на манджурското императорско правителство!
  И това може да застраши падането на Москва... Въпреки че Сталин вероятно би предпочел да отстъпи целия Сибир за капитулацията на Москва. Просто бих оставил прикритие там, надявайки се, че суровата зима в тайгата няма да даде възможност на японците да напреднат твърде далеч и да се свържат с германците в района на Урал или Волга.
  И тогава, разбира се, ще има проблеми... Хитлер се провали край Москва и направи грешна сметка, като обяви война на САЩ, без да задължи Япония да отвърне със същото по отношение на СССР. Хитлер изобщо не се отличаваше с логика, с бруталния си антисемитизъм, настроил срещу себе си главния финансов елит и дори Ватикана. Вярно, това увеличава популярността му сред арабите, но те не оказват значителна помощ на корпуса на Ромел.
  Бронираната кола се приближи до бившата съветска граница. Тук вече има някакви разрушения. Тук граничният стълб все още стърчи.
  И японска пехота, както и няколко леки танкети с 20-мм автоматични оръдия и по две картечници. Срещу китайската пехота това може да е добро оръжие, но срещу Т-34... Вярно, в Далечния изток има малко такива танкове, основните сили са притиснати на запад. Освен това се виждат още няколко бронирани машини и минохвъргачки, транспортирани в автомобили с открит покрив. Трябва да кажа, че това не са лоши минохвъргачки, въпреки малкия им калибър...
  Witcherova се поколеба: какво да правя? Има много японци и явно трябва да завиете по селски път. Или може би все пак ще даде обрат на тесните очи?
  Вече се стъмва, облаци са покрили небето и идва дъжд. Разбира се, можете да поемете риск, особено след като японците са скупчени, пехотата стои, събрана в плътни редици. Да, има цял полк от тях, жълтокоремни войници, доста гадни, не е жалко да ги убиеш.
  Вещицата се прекръсти, мърморейки:
  - Дай Боже да има повече самураи!
  Две голямокалибрени 12-милиметрови картечници се нахвърлиха със залпове по теснооките създания. Започна тотален побой. Момичето дори запя:
  Ще се борим с врага докрай,
  Делата на войниците са безброй!
  Руснаците винаги са умеели да се бият,
  Не се отказвайте, когато дойде беда!
  12 мм е голям и остър патрон, пробива тела, а понякога и няколко японци наведнъж. Ведмакова управлява оръжието с помощта на хидравлични задвижвания, които японците са заимствали от авиацията. В първите секунди бойците на Империята на изгряващото слънце дори не разбраха какво се случва и откъде идва атаката. Те просто паднаха, изпускайки потоци кръв от стомасите и гърдите си. Идването на смъртта в този привидно спокоен свят беше толкова неочаквано. Въпреки че не, последното твърдение прилича повече на подигравка.
  Witcher успя да покоси няколко редици, преди врагът да реагира и да започне да се разпръсва. Пилотът продължи да стреля, като едновременно с това движеше бронираната кола, за да не попадне под обстрела на танкетите. Все пак едно самолетно оръдие може да пробие дори такава броня. Това обаче зависи и от началната скорост на снаряда, на клиновете тя все още е по-голяма от тази на бойните оръдия.
  Докато пилотът имаше късмет, японците не разбраха веднага кой им изпраща смъртта, особено след като започна да ръми пролетен дъжд, в резултат на което светкавиците станаха трудни за разграничаване. Вероятно самураите са помислили, че са атакувани от руски отряд, който е пробил в тила, така че танкетите са открили огън по храстите. Witcher, смачка японците и пее:
  От далечните краища на океана,
  Където се тресеше небесният свод!
  Ордите на султана препускат,
  Все едно Антихристът възкръсна!
  
  Войната е безмилостна, зла,
  Като хвърчило се спусна върху Рус!
  Земята ми е сива от рани,
  Спаси майка си, моля се на Бога!
  
  Колко жесток е светът, това е ужасно
  Детето падна и се разкъса!
  Те родиха, напъвайки се от болка,
  Така реши злият Гръмовержец!
  
  Бог не познава граници в гнева,
  Той донесе бедствие на човешката раса!
  И всеки жив страда,
  Само скръбта брои победи!
  
  Русия цялата е потънала в кръв,
  Колко си жесток, Всемогъщи!
  Къде отиде вашата мисия?
  Наистина ли Христос е третият, излишен!
  
  Защо сте Ада и Ив,
  Изгонихте ги от рая за злодеяния!
  Дойде часът за канибала,
  С по-хладен рейд Мамая!
  
  Тук момичетата проливат сълзи,
  Германците убиха родителите ми!
  Тя е боса и е студено
  Тежко, всички реки са замръзнали!
  
  Никой не ни съжалява, хората
  Или мушици, или змии ни жилят!
  Понякога възниква идея
  Каква чаша страдание до ръба!
  
  Напразно е да се надяваш на Бога,
  Разбира се, че не го боли!
  По-добре е да живееш бедно и бедно,
  Но тук казахме - стига!
  
  Имаме знамената на комунизма,
  Което означава, че няма връзка с чичо ми!
  Не мога да търпя фашизма,
  Нашият етос е прост: по дяволите!
  
  Надежда на мазолести ръце,
  На ума, който е в главата!
  Волята ни води към постижения,
  Умение, ентусиазъм в юмрука!
  
  И така, измервайки на стъпки,
  Вашият път към свободата и щастието!
  Ще станем червени богове,
  Никой не може да ни огъне!
  Ведмакова пееше и стреляше с картечници, стреляйте по теснооките, които вече са успели да избягат и да легнат. Но тогава късметът й също се промени; няколко японски офицери очевидно разбраха какво става и хвърлиха няколко гранати по бронираната кола. Вещер усети как тялото й се разтрепери. Японските гранати обаче бяха раздробени и не пробиха бронята, очевидно проектирани да издържат на изстрели от картечница с калибър до 14 милиметра.
  Вещерът се изкиска:
  - И тогава в упорита битка, заблуден куршум - глупак! Тя се раздразни, изведнъж помъдря и по-често уцелваше целта!
  В бронетранспортьора картечниците се задвижват от лентово подаване. Това дава голям запас от куршуми, освен това се доставя водно охлаждане, което ви позволява да увеличите продължителността на стрелба. Затова воинът без церемония отряза японците, които хвърляха гранати по нея. Но изглежда, че другите бойци са го забелязали. Отново полетяха гранати. Чу се трясък. Изглежда, че една от гранатите е била тежка, около килограм и противотанкова. Японците вече бяха доставени с подобни заготовки. Слаб е срещу Chevrons и T-34, но можете да пробиете бронирана кола! През счупената страна Witcher беше обсипан с прах. Момичето се закле:
  - Да, Япония е малка, но създава големи проблеми!
  Бронираната кола започна да ускорява и няколко осколъчни гранати влетяха вътре, където избухнаха.
  Фрагментите уловиха Witcher, разкъсвайки униформата му. За капак се е запалил счупеният бензинов резервоар. Момичето отново изруга:
  - Не машина - генерал! Бих те хвърлил!
  След като покосих още няколко дузини, трябваше да скоча от кабината. Момичето направи това незабелязано от японските войници и пропълзя. Той не се тревожеше за себе си; тя носеше армейската униформа на Страната на изгряващото слънце. И в тъмното, и в дъжда не можете да различите лицето си. Сега трябва да слезете от магистралата и да изчезнете в храстите.
  Момичето пълзеше доста бързо и в същото време няколко пъти се натъкна на трупове. Тя промърмори доволно:
  - Не е лошо, че запалих самурая! Сега всичко, което трябва да направите, е да го запазите сами!
  Воинът се гмурна в храстите и, като се надигна, започна да върви. Заблудете ги, може би няма да ги хванат. Всъщност тя се бори достойно и си помисли, че подвигът й най-вероятно няма да се повярва, иначе може би, кой знае, щяха да дадат друга геройска звезда!
  Като цяло войната е странно нещо, убиваш хора и това не е просто нормално, а доблест. Между другото, както казва Библията, "Не убивай!" Въпреки това Бог заповяда не просто да се убият, но напълно да се унищожат амаличаните, техните жени, деца и дори добитък! Въпреки че дори по време на война изтребването на цивилни се смята за неморално и подло.
  Но западните съюзници бомбардираха не само и не толкова военни цели, колкото бомбардираха цивилни. Това отчасти се дължи на ниската точност на бомбардировачите с голяма надморска височина, което затруднява поразяването на чисто военни цели, но основното беше отмъщението. Япония също получи тласък от САЩ. Но нямаше с какво да им се отговори! Те просто не са имали самолети с такъв обсег да стигнат до янките!
  Очевидно американците сметнаха отмъщението за пристанището на Перу за достатъчно или по-скоро висшият финансов елит реши да действа прагматично и в същото време да сложи край на Червената армия на Мао. На Япония остана Манджурия като плацдарм за войната срещу СССР, а срещу Монголия получиха развързани ръце, а останалото беше дело на Чан Кай Ши! Тогава ще бъде възможно да помете цял Китай. И нека Страната на изгряващото слънце да кърви във войната със СССР. Най-интересното тук вероятно е, че японците, победили Русия, разчитат отново да се реваншират с Америка с помощта на Германия и САЩ, те мислят да изтръгнат Сибир и други земи от изтощената Япония.
  Всяка от страните смята, че са действали много умно, особено след като Америка и Великобритания получиха контрол над огромни територии без нито един изстрел. В противен случай щеше да им трябва дълго и досадно време, за да ги завладеят, което щеше да отнеме поне няколко години, все пак това са острови!
  Ведмакова вървеше, надявайки се да пресече фронтовата линия. Напълно възможно е да се промъкнете в празнината и да се присъедините към собствените си хора. Или може би дори да вземе един от самураите в плен. Е, близо е до най-предните позиции на съветската армия. В противен случай ще бъде трудно да се влачи.
  . ГЛАВА Љ 5.
  Така че за световната олигархия: Германия и Европа под СССР се смятат за изгубена зона на влияние и дори за заплаха за укрепналата комунистическа империя и по-нататъшната експанзия на болшевизма. А за Русия под Германия това е разширяването на нейните сфери на влияние и възможността да изсмуче целия сок от богатите земи. Но това всъщност загубиха френските олигарси, като загубиха от Германия: те трябваше да споделят малко с Хитлер, но запазиха по-голямата част от богатството и дори стана по-лесно да се експлоатират работниците - германците смазаха профсъюзите. Какво загубиха олигарсите в балтийските страни? Пребройте целия си капитал и тези, които не са имали време да избягат, след това свобода или живот! Примерът е невероятен! Така че няма нищо изненадващо в това! И ако Хитлер не беше такъв пламенен антисемит, никой нямаше да помогне на СССР!
  Трябва да се каже, че една от причините Франция да се разпадне сравнително лесно е значително по-ниският процент на евреите както сред населението като цяло, така и във финансовия елит. В Полша, Великобритания, САЩ беше точно обратното. Особено в САЩ, което между другото обяснява защо янките, въпреки факта, че нито една бомба не падна върху Америка, бяха дори по-жестоки към населението на Германия от британците!
  Вишу се превръща в марионетка под Вермахта, а германците обикалят Париж, свирейки на хармоника. Хитлер започва да подготвя нахлуване в Англия, без да си прави труда да преведе икономиката на военна основа и да използва ресурсите на завладяната Европа. Това му струва скъпо, както и нежеланието му да преговаря с англичаните и да се откаже от антисемитизма. Последното може би щеше да позволи на фюрера да отприщи всичките си сили за война срещу СССР и да атакува още през май. Вярно е, че мирът с Великобритания можеше да накара Сталин да обяви мобилизация. Това би било сигнал, че врагът вече е на прага.
  Или не, в който случай това може да е повлияло на позицията на САЩ спрямо Япония. Нямаше да провокират Страната на изгряващото слънце и могъщата империя можеше да отвори втори фронт! Така и стана сега. Само в още по-лоша ситуация, когато армията на СССР е почти унищожена, производството на оръжие все още не е създадено и те все още не са се научили да воюват!
  Това не е година четиридесет и първа - съветските войски натрупаха боен опит, научиха се да се бият и да побеждават! Така че сега не ги е страх от тежки танкове и самолети със седем огневи точки на едно превозно средство!
  Самотен японец стои близо до дърво. И така, обикновен малък жълт манекен.
  Вещер скочи зад него. Тя рязко вдигна главата си и след това я завъртя... Когато рязко дръпнете "гърнето" на врага нагоре, мускулите на врата вече не могат да осигурят ефективна съпротива и "гърнето" лесно се извива!
  Е, какво ще кажете за един самурай по-малко! Ведмакова изглежда бодра и доволна, дори оголи зъби:
  - Япония никога няма да ни завладее! Защото има боец като мен!
  Наистина, в цялата история на Русия само монголо-татарите са успели да завладеят! Защо това се случи и защо великият славянски народ се оказа безпомощен, разбира се, е загадка за повече от едно поколение!
  Най-важната причина е феодалната разпокъсаност, когато всеки взе парцел за себе си: започнаха пилета и седнаха в него, пазейки наследството си: без работа!
  Вещерова почувства, че тесните и неудобни японски ботуши търкат краката й. Пилотът преценил, че в случая няма смисъл да търпи мъките. Тя просто свали обувките с тъпи носове, които й бяха тесни и притискаха пръстите. Усетих прохладата на родния край с босите си крака и се почувствах много по-весела! Тя увеличи темпото си и дори започна да подскача малко!
  Фактът, че руснаците бяха разделени, стана най-голямата трагедия на славяните. На запад те били подчинени от Литва и Полша, а на изток от жестоките татари. Игото обаче не продължи вечно: Москва, преди това малък град, започна да расте и дори се превърна в нещо като малка империя. Иван Калита стана колекционер на руски земи. Той беше първият и не най-големият късметлия, но най-важното - първи! И както звучи в болшевишката песен: по-добре да си мъртъв, отколкото втори!
  Сталин не е руснак, това е основният му недостатък! Оттук и недоверието на титулярната нация, и масовите неоправдани репресии! Дайте на прасето рога, а на чука царство!
  Чучмек на трона и Рус в кошарата!
  Например, и Тухачевски, и Егоров бяха доста способни маршали, какво друго може да се каже за останалите репресирани командири! Не може да се сравни с мустаката маймуна! Ето защо се затруднихме!
  Как обаче всъщност става така, че Сталин успява да стане абсолютен владетел? Един неграмотен грузинец го направиха Бог!
  Руският народ трябва да се управлява от руски цар! Между другото Романови почти нямаха руска кръв и може би затова се изродиха!
  Япония също имаше уникална форма на управление, където шогунът беше по същество по-висок от императора и следователно имаше някои предимства, тъй като имаше по-малък шанс да се съсипе империята заради наследника на глупак. Векове наред японците не са водили завоевателни войни, но са воювали активно помежду си. Това оказа известно влияние върху манталитета на тази нация. Но през ХХ век Страната на изгряващото слънце завладява повече земя от Александър Велики! Сега е ред на Русия. Само дето не са царски времена, управлява великата комунистическа партия и най-напредналата и съвършена икономическа и политическа система в света!
  Вещер обаче внезапно поклати глава. Не всичко е наред в политическата система и в начина на управление! Например, народът не избира държавния глава в резултат на алтернативно волеизявление, но какво става... Трябва да се каже, че създаването на щаба и предоставянето му на извънредни правомощия не беше предвидено по закон или по конституция. И тя лично силно се съмняваше в способностите на полуобразования семинарист! Точно като Берия: хитър човек, но слабо образован с изключително тесен възглед и ерудиция!
  Но сега фронтовата линия е още по-близо, виждат се проблясъци и ревът е станал още по-силен. Е, време е да намерим език и... Ведмакова забеляза отряд пълзящи японци. Сега трябва внимателно да седнете на опашката им. Приблизително в същия стил, както тя атакува Ю-188, много бърз бомбардировач, който дори не е лесно да се изравни с бърз МиГ. Между другото, лаговете като цяло не са особено маневрени и в това отношение не са по-добри от Fokken-Wulfs! Е, самураите се приближават до изкопа, изглеждат като тарани, които пълзят към петролна локва. Има много японци, тук трябва да действате внимателно... Ето го капитана на армията на Страната на изгряващото слънце, лицето му е като на мармот. Той крещи нещо, размахвайки енергично юмруци и кама.
  Ведмакова търпеливо изчака самурая да се надигне за атака и го удари с приклада си в тила. Той обаче изчисли удара така, че "японецът" да не умре веднага. И тогава тя стреля от картечен пистолет по тичащите в атака японци! Проорав:
  - Хитростта на война е като платното на кораба, но само то се надува, не тя!
  Момче Олег и момиче Маргарита се бият в Сталинград. Те ще стоят в този град като титани.
  Олег Рибаченко изглежда на около дванадесет години. И момчето хвърля граната с бос крак.
  Той хвърля фашистите и казва:
  - Слава на великата Родина!
  Маргарита също дава добре насочен обрат. Коси фашистите и пее:
  - Слава на Сталин и слънцето на комунизма!
  Олег Рибаченко стреля и добавя:
  - Слава на героите!
  Момичето стреля и покосява нацистите. Хвърля граната с бос крак и скърца:
  - И слава на великата Родина от векове!
  Така момчето и момичето наистина се разминаха сериозно. Те стрелят по нацистите и хвърлят гранати.
  Босият крак на момчето хвърля убийствен подарък. Момчето казва с дива ярост:
  - Всички мъчим!
  Маргарита, стреляйки и косейки врага, изписква:
  - И за дявола ще има сенокос!
  И момичето с бос крак хвърля дара на смъртта. Такъв воин, способен всъщност да покоси цели войски.
  Момче и момиче се бият в Сталинград. Те са истински герои. И рицари, изпълнени със смел дух.
  Какво си мислеше Хитлер, че след катастрофата от 1941 руснаците не научиха нищо?
  На кого му пука! Червената армия е готова да се изправи срещу чудовищата от серията "Е", нека кажат: Е-75 тона за деветдесет и Е-100 тона за сто и четиридесет. От тайгата до британските морета Червената армия е най-силната.
  Момче и момиче се бият, така че нацистите се измъкват от тях като стъкло от чук.
  Децата са безсмъртни и не се страхуват от нищо. За какво са им тези фашисти? Още зайци за лов!
  Олег Рибаченко изпя с рев:
  - Ех, Хитлер, бе, Хитлер, ти, Хитлер, козел,
  Защо дойде в Русия като задник...
  Ще получите от нас специално в никел -
  Ще попаднеш на силен момчешки юмрук!
  И тогава мускулесто дете хвърля граната с бос крак. И два немски танка Е-50 и Е-75 се сблъскват челно и се взривяват.
  Олег Рибаченко казва с наслада:
  - Аз съм супер млад боец!
  И отново момчето дава ход.
  И тогава момичето също стреля. Тя удря точно и нанася здраво. И в същото време пее:
  - Ще смажа всички фашисти и ще отрежа мазнините на Адолф!
  И отново момичето е в пълно вълнение от разрушение. Всичко се стреля и стреля.
  И пак от бос крак лети граната. Удря фашистите. Разпръсква се като карфици при удар от топка.
  Маргарита пее:
  - Силният удар е изключително добре насочен,
  Най-готиният Поветкин лети на ринга!
  Олег Рибаченко, стреляйки, с готовност потвърди:
  - Поветкин е достоен екземпляр и не бяга от силни противници!
  След което момчето отново хвърля граната с бос крак и разбива фашистите като бутилки и павета.
  И колкото и умно да го правиш, нацистите се сблъскват. Какво искаха? Нямаше нужда да се намесва СССР.
  Само едно нещо притеснява Олег Рибаченко. Съединените щати вече се отърваха от германците и Русия ще ги поеме.
  Момчето, хвърляйки отново граната с бос крак, пееше:
  - Не бъди глупак, Америка.
  Дайте ни Аляска сега...
  Това е нашата земя на два бряга -
  Не напразно мечката е свиреп звяр!
  И Олег Рибаченко отново избухна... Той покоси фашистите. И отново босите пръсти на момчето стискат гранатата и я хвърлят към врага. Разпръскват го в различни посоки.
  Момчето изрева:
  - Слава на Русия!
  Маргарита отново хвърли граната с бос крак и изписка:
  - За цар Николай II!
  Момчето поправи момичето:
  - Тук управлява Сталин, а не Николай II!
  Маргарита с готовност се съгласи:
  - Да, Сталин! Кой сключи мир с човекоядците!
  И момичето отново хвърли убийствен подарък с бос крак.
  Олег Рибаченко логично отбеляза:
  - СССР има нужда от почивка! Въпреки че Третият райх се възползва по-добре от това!
  И децата пак започнаха да стрелят...
  Германците в Сталинград и в самия Сталинград получиха ужасен ад.
  Но всъщност с каквото са дошли, с това си и тръгват.
  По-точно умират. Борбата е толкова кървава и свята, нали.
  Олег Рибаченко наистина мисли по време на битката, че хората понякога са твърде наивни. Или правят гений от Сталин, или дори от Лукашенко. Но за Беларус от двадесет и първи век да се направи култ към личността на колхозник е доста страховито. Време е да помъдреете.
  И изберете нов, млад, прогресивен лидер. И не демонстрирайте нивото на интелигентност на бебе в пясъчна кутия.
  Лукашенко се характеризира най-добре от този анекдот:
  Когато всичко поскъпва в Беларус, кое е най-евтиното?
  Обещания от президента Лукашенко!
  И защо?
  Защото не струват нищо!
  Жалко за беларусите, които все още гласуват за такъв диктатор. Но е крайно време да помъдреят и да покажат, че те са хората на Европа. Например в Русия Путин поне успя да спечели уважение към себе си, като анексира Крим, без да стреля.
  Но това се дължи на неговия феноменален късмет. Путин има много късмет. Например имахме късмет, че по време на посещението на израелския министър-председател се случи неприятен епизод със съпругата му в Киев. Да, отново проява на феноменален късмет. Но толкова малко реална възвръщаемост! Ами ако цар Никола имаше такъв феноменален късмет? По-точно, той го получи; до 1935 г. Русия завладя половината свят.
  И какво следва... Цар Николай планира своя полет в космоса на 28 май 1935 г., точно на рождения си ден. Първият полет в историята на човечеството на руска жена космонавт.
  И в този свят, докато СССР се занимава с оцеляване.
  Битките в Сталинград са приблизително същите като в истинската история от 1942 г. Само че този път врагът е много по-силен. Както количеството, дължащо се на колониалните войски, така и технологично.
  Особено трудно е в небето на Съветска Русия. Нацистите имат много силни реактивни самолети. И някак си не е толкова лесно да се устои.
  Ето как немските пилоти Албина и Алвина събират сметки за себе си. Те са големи специалисти в тази материя.
  Как например да спрем такива немски момичета по бикини с голи крака?
  Олег Рибаченко усеща тези момичета.
  Хвърля нова граната с боси пръсти. Хвърля фашистите във всички посоки и казва:
  - Голямо сърце на Русия!
  А момчето терминатор стреля много агресивно. Всеки куршум уцелва целта. И араби, чернокожи и индианци тръгват в атака. Събира се огромна тълпа.
  Момчето гений отново с бос крак хвърля граната, сблъсква два големи немски танка и бяга:
  Самурайският меч е с теб,
  Сърцето и умът са чисти...
  Смело води атаката -
  Пътят на красотата!
  Маргарита, стреляйки по врага, стреля по нацистите с базука и изскърца:
  - Необикновена красота!
  И воинът хвърли с босите си пръсти много разрушителен дар на смъртта. Смазани противници. След това отново с пръстите на босите си крака тя отново хвърли диво разрушение. И два фашистки танка се сблъскаха. Дори искри и дим падаха и падаха!
  Олег възкликна:
  - Браво, вечно момиче!
  Маргарита хвърли нов убийствен лимон с бос крак и изписка:
  - Ние сме вечни деца на Млечния път!
  Момчето терминатор кимна и сам продължи битката. Всичко върви по план. По-точно засега е добре. И нацистите няма да пробият в техния район.
  Така че колкото и да се опитват нацистите, в действителност те ще се задавят само в собствената си кръв.
  И танковете им ще се превърнат в скрап! И руското знаме ще грейне над планетата!
  Олег Рибаченко действа с голяма енергия. Той хвърля гранати с боси крака и пее:
  - Винаги ще имаме радост,
  Ще има светъл сън...
  И красотата ще дойде -
  Суетенето ще изчезне!
  Момчето-гений действа с активност, която нараства пропорционално на наплива на немци с ярост.
  Маргарита действа като номер две. Но босите крака на момичето все по-активно хвърлят гранати.
  И фашистите падат под неговите удари.
  Олег Рибаченко също стреля... Но мислите му препускат, връщайки се към настоящето. Към това, което е в действителност.
  Всъщност беларусите изглежда имат най-голямата мозъчна маса в Европа, но си позволяват да им слагат яка и да толерират диктатурата на индивида.
  И поне президентът да е някакъв супермен! И така той е колхозник и дори без законен баща. И да им позволиш да те тласкат толкова много години.
  И още повече, че има и тесногръди хора, които гласуват за него.
  Да, Олег Рибаченко дори разработи песнички.
  Кажете ми приятели колко време
  Гласува за отец Коля...
  Време е да изберем Олег за вас -
  За да получите повече пари!
  Да, разбира се, необходими са промени и то възможно най-скоро. Всъщност стагнацията е изпълнена с лоши последици.
  Освен това самият Лукашенко не знае какво иска. Понякога е десен, понякога е ляв. Или отива към капитализма, или към социализма. И той няма нормален отбор. И няма партия и идеология. Такъв е култът към една много посредствена и словоохотлива личност. Поне Сталин и Ленин знаеха какво искат! А този диктатор? Той дори не знае дали е десен или ляв!
  Не, без идеология и стабилна партия няма да има стабилност в обществото.
  И напред също!
  Сталин, за съжаление, също се превърна в символ на терора и унищожението, превръщайки комунизма в страшилище.
  Нямаше оптимално управление. И при Брежнев беше безумие - как може такъв човек да бъде назначен начело на СССР. И на младини Брежнев не приличаше на интелектуалец, но на стари години изпадна в лудост. И изобщо, жалко е, че държавният глава не можа да наниже две думи без лист хартия. Но трябваше да можеш да направиш това!
  Олег Рибаченко хвърли смъртоносна двойна граната с бос крак и изпя:
  - Но живей както преди,
  Но живейте по Брежнев!
  Тъпа съм, тъпа, не мога!
  И не оставяйте снежната буря!
  Маргарита хвърли взривния пакет с боси пръсти. Тя разпръсна нацистите като ябълки, откъснати от клон.
  Момичето пееше:
  - Ябълкови дървета в разцвет,
  Мелодиите на Соловьов...
  ще дойда при теб -
  Ще има повторения!
  Момичето се усмихна широко и ослепително. Зъбите й са като перли, толкова много блестят.
  Да, тази двойка се кара добре.
  Олег Рибаченко го взе и изпя:
  - Нашите юмруци със стомана,
  нокти, зъби и зъби...
  Те са толкова нетърпеливи за истинска битка!
  И отново момчето терминатор стреля много точно. И кървави капки валят от нацистите.
  Не, няма да има милост. Враговете ще се задавят.
  Междувременно Наташа и нейният екип се бият в Сухуми.
  Нацистите щурмуват брега. Борбата, разбира се, е много неравна
  Но момичета. Когато са почти голи е супер!
  Наташа хвърли граната с бос крак, покоси дузина фашисти и изпя:
  - Бъдещето на света е наше,
  Ние, момичетата, сме като джедаи!
  Зоя също хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна нацистите и изписка уверено:
  - Аз съм това, което може да зарови всички в гроба!
  Аврора стреля следващата. Също и момиче, което, когато удари, изобщо не е удар от муха.
  Червенокосият дявол го взе и бръмна:
  - Аз съм с цвят на лисица, и то на най-голямата красота!
  И пак ще го вземе бос и ще захвърли дара на смъртта! Това наистина е момичето, от което се нуждаете.
  И тогава Светлана полудява! И тя ще разпръсне и смаже всички, сякаш дяволи от целия ад са се вселили в нея.
  Да, момичетата тук, разбира се, имат толкова оголени зъби, че могат да откъснат всяка челюст без проблем.
  И ако е необходимо, тогава половин глава!
  Наташа стреля по врага и реве:
  - Аз съм толкова твърд воин, че дори бик няма да ме стъпче! Ще му счупя главата!
  Зоя уверено потвърди:
  - И аз ще счупя рогата!
  И босият крак на момичето хвърля граната. И два нацистки танка ще се сблъскат.
  И тогава Аврора ще те удари. И той също ще пусне убийствено нещо с бос крак.
  И ще изреве:
  - Слава на Сталин, да поумнее!
  Аврора е наистина зла. Какво е да се бориш на два фронта? В крайна сметка това всъщност означава самоубийство.
  И защо Сталин доведе Русия до това?
  Момичето отново ще изстреля убийствения дар на смъртта с боси пръсти и писък:
  - Слава на новия лидер!
  Е, точно така! Сталин дори има ниско чело. А това е признак на ниска интелигентност.
  Светлана се застрелва. И хвърля граната с боси крака. Разпръсква опонентите. Унищожава ги и крещи:
  - Слава на руските богове!
  И отново голата пета ще хвърли нещо много разрушително.
  Тукашните момичета са от такъв калибър, че храбрите няма да ги вземат.
  Четири момичета са огромна сила. И най-важното е, че носят само бикини.
  И това им дава колосална способност за борба.
  Наташа стреля. Африкански воини, дори индийци и араби, се движат като лавина.
  Германците ги използват като пушечно месо. Използвайки го в битки без никакво съжаление или съжаление. И разбира се, те го приемат в числа.
  Сухуми вече е откъснат по суша. И това е много лошо. Скоро ще ни свършат боеприпасите и ще трябва да отстъпим.
  Но засега момичетата все още не искат да се предадат. Мечтаят за победа. Въпреки че силите са неравни. И Москва е обкръжена.
  Това тревожи Наташа. Тя хвърля граната с бос крак. Разкъсва врагове и пее:
  - Ако има капитал!
  Зоя също хвърли с бос крак експлозивен пакет и изписка:
  - Руската река няма да пресъхне!
  И тя удари врага с всички оръжия, самоделно безоткатно оръжие, със свирепост.
  И унищожи няколко танка...
  Но атакуващите самолети започват да натискат отгоре.
  И какво, ако те са реактивни?
  Аврора стреля с ракетната си установка. Удари немска кола. Накара я да падне.
  След което червенокосият звяр изгука:
  - Комунизъм без граници!
  Тогава Светлана започна да стреля. И покоси черните бойци. И тогава хвърля лимона като бос.
  И ще изреве:
  - Слава на новите богове!
  Наташа стреля по врага и изкрещя:
  - На руските богове!
  И от хвърлянето на бос крак самолетът експлодира.
  Това са момичета Терминатор. Ако се бият, значи никой не може да ги контролира.
  Зоя също хвърля нещо на врага, което убива всяка сила. И нещо, което унищожава врага. И воинът, оголвайки зъби, изписква:
  - Самолети до ковчега!
  И голи пръсти отново хвърлят дара на смъртта.
  И тогава Аврора ще хвърли лимон по врага. Ще го вземе и ще изреве:
  - Бъдещето е наше!
  Светлана, оголвайки зъби, каза:
  - За комунизма и нови постижения!
  И отново хвърли граната с бос крак. И ще убие всички. Е, ако не всички, то някои със сигурност.
  Нацистите бръкнаха в каната. И това си е техен проблем. Тук можете да видите самоходното оръдие Jagdtiger. Остаряла кола, но много смъртоносна. Едно пионерче пълзи до нея. И той пуска мина.
  И самоходката гръмва тривиално.
  Момчето изплези език и пее:
  - Да пием за Родината, да пием за Сталин!
  Да пием и пак да налеем!
  Ние, пионерите, ще убием Хитлер!
  Фашистите разбират. Въпреки че е трудно за Червената армия. Град Грозни е обкръжен от нацистите, но те все още се бият там. И тук момичетата са в най-добрия си вид.
  Тук Тамара се бие. Тя е по бански и боса. А времето е горещо и момичето е по-пъргаво така. Красавицата стреля. С бос крак хвърля взривни пакети по фашистите и пее:
  - Хитлер скоро ще получи пирони в ковчега си,
  Ще бъде като паяк, който гори в огън...
  Демоните ще ви измъчват в подземния свят -
  Тези, които се покланяха на Сатаната!
  И отново много смъртоносен лимон лети от голата пета на красавицата и разбива нацистите.
  Мария казва с усмивка:
  - Гранатите ще убиват!
  И потупва Тамара по рамото. Две момичета се бият, а на върха има червено знаме, надупчено с куршуми.
  Момичетата са боси и почти без дрехи, но не възнамеряват да предадат съветския град.
  Мария изпя весела песничка. И в същото време тя стреля безмилостно и убийствено;
   Има много велики хора,
  чиито дела живеят във вековете, има много велики имена, които се наричат безсмъртни.
  
  Много приказни герои са запазили мелодията на епоса, Но най-простият от всички герои И скъп за всички нас е един.
  
  Прекарва детството си сред планините, наблюдава полета на птиците, получава от планината като наследство красотата на орловите крила.
  
  Името му с гръм прелетя океана и стана близко и познато на пролетариите от всички страни.
  
  В континенталната част на Китай, Скъпо на всички сърца, Това име възвестява Phanzam - мир, краят - на дворците.
  
  Сталин е знамето на щастието, зората на човечеството! Да живее любимият Сталин много, много дълги години!
  Момичетата пееха добре. Вероника и Виктория се присъединиха към Мария и Тамара.
  И четирите красавици са обкръжени, но как се бият.
  Тук Мария хвърля граната с бос крак и сваля немски щурмови самолет. И красотата изписква:
  - Слава на нашата партия!
  Вероника също изпраща дар на смъртта с бос крак и HE-162 е свален. И воинът изрева:
  - Славата е по-висока от славата!
  . ГЛАВА Љ 6
  Виктория, стреляща по противниците и стреляща, се усмихва:
  - За бъдещите простори на комунизма!
  И четири красавици, почти голи и боси, се смеят.
  Те са такива момичета-орли от най-висок клас.
  Мирабела и Анастасия се бият в небето. И промиват мозъците на фашистите.
  Мирабела туитва с усмивка:
  Всичко ще бъде наред в света,
  Обичайте страстно родината си!
  И пак с боси пръсти през отворения прозорец хвърляше лимон. И ще му пука за фашистите. Пада поредната ударена кола.
  Това е номерът - трябва да го ударите така.
  Анастасия казва с усмивка:
  - Ленин щеше да те похвали!
  Мирабела свали няколко немски коли с един изстрел и отбеляза:
  - Сталин, несъмнено също!
  Анастасия свали три нацистки самолета и потвърди:
  - Без никакви съмнения!
  Момичетата са много готини. И най-важното красива. Те имат топлинно и в същото време студено изчисление.
  Мирабела, сваляйки друг самолет, отбеляза:
  - Всичко в нашия свят е относително...
  Анастасия се изкиска и измърмори ядосано:
  - Без излишна философия!
  И тя също отвори прозореца и хвърли граната с бос крак. Този път МЕ-262 избухна.
  Мирабела кимна в знак на съгласие.
  - Справихте се страхотно!
  Анастасия, оголвайки зъби, добави:
  - Направих каквото направих!
  И двамата воини избухнаха в смях. И си намигат.
  Да, героизмът е впечатляващ.
  През лятото на 1946 г. се водят ожесточени битки за града на Волга. Женският снайперски батальон под командването на капитан Алена Огурцова зае отбранителна позиция в руините на улица "Володарски". Зад руините се криеха момичета с автомати и пушки, вързани с пачки гранати.
  Самата Алена носи туника на петна върху голото си тяло, къси панталони и боса. Красиво и закръглено момиче със силни бедра, тънка талия и къса прическа. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка и широко разположени сини очи. Кестенява коса, побеляла от прах, високи гърди, твърд поглед. Капитан Алена се бие повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с охлузвания и натъртвания. По-лесно е момичето да се движи босо, отколкото в груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. Краката на момичето, от една страна, са станали груби и не се страхуват от горещ метал или острите отломки от руини, но от друга страна, те не са загубили чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на резервоари.
  Сладката Аленка държи в ръцете си граната с прикрепена взривна опаковка. Трябва да пропълзите до страхотния немски танк Lion, който пръска улиците с картечници.
  Мария пълзи до нея. Също боси, като всички момичета от батальона, те се оказаха с ботуши, имитирайки своя командир. Прашните й подметки се острят, докато момичето пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мария е мръсна и дълга... Леко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо и ниско. Може дори да бъде сбъркана с момиче с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мария вече е преживяла много. Тя успя да посети фашисткия плен, оцеляла след жестоки мъчения и мините, откъдето по някакво непонятно чудо успя да избяга. Но гледайки нейното детско, нежно лице, никога няма да разберете, че са я били по петите с гумени пръчки и са прокарали електрически ток през тялото й.
  Мария стреля... Войник от Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, ритайки пясък и отломки с муцуната си.
  Аленка мушва купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето блестят като сапфири върху лицето, тъмно от тен и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня и дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, шанс имат само тежките Кевешки. Но гъсениците са целта. Основното е да лишите колата от мобилност...
  Анюта дава залп от автомат... Пада войник с неизвестна националност. Германците, завладели по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят колониални войски в битка: араби, африканци, индианци, различни азиатци и европейци. Увеличиха се и броят на поляците - които от люлката са научени да мразят болшевишка Русия. Тук се бият украински националисти, донски казаци, чеченци и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Има много врагове...
  Анюта ловко избягва картечния огън. Куршумът почти разцепи кръглата пета на момичето, почерняла от прах. Красивият капитан дори усети гъделичкане от близостта, на която прелетя едрокалибреният подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  "Дори куршум не може да ни спре!"
  Мария отвръща... Друго момиче, Алла, е много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните си дажби. Тя също е много красиво момиче, с пищни бедра, стегната талия, неженствено широки рамене и високи гърди.
  Алла се бие само по къси панталони, туниката й е разкъсана на парчета и се разпада в прах, а през Волга не се доставят нови униформи. Дай Боже да прехвърлим още малко боеприпаси и малко храна за изтощените съветски войски.
  Така че Алла е почти гола, краката й са одраскани, особено коленете. Шрапнел удари стъпалото на десния ми крак, боли ме и ми е трудно да ходя.
  Червенокосата, прашна, почти гола Алла изкривява красивото си, но в същото време кораво лице. Момичето, стреляйки, казва:
  - Господ е над нас, Москва и Сталин!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, едва имайки време да се върне назад.
  Руините и тесните улици затрудняват обръщането на заплашителни немски танкове. Почти двеста тонни "Маузи" изобщо не могат да минат...
  Както Анюта очакваше, "Лъвът" караше малко и се натъкна на купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука и чифт повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Тътнеше някъде в далечината, изчезваше в руини. Анюта изсъска като змия:
  - Това е моето изчисление! Откри акаунт...
  Момичето капитан е принудено отново да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство в развалините. Благодарение на упорития Хитлер, ордите на Третия райх затънаха в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мария хвърля граната. Принуждавайки ударените германци или араби да правят салта, обръщайки се. Ръката на един от бойците на Хитлер е откъсната, а на нея виси английски часовник с компас.
  Мария казва с усмивка:
  - Това, което ти показва компасът, е пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче залепнала керамика от прашната си пета.
  Алла също отърсва праха от стегнатите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. Опитайте се да се измиете. Отново трябва да се погребеш, когато немските картечници стрелят. И пълзете по корем.
  Девическият батальон удържа позицията си, въпреки че има обстрел. И тежки снаряди експлодират, и бомби падат от небето... Но нищо няма да сломи смелостта на съветските героини.
  Анюта вижда пантерата да пълзи. Е, този танк вече не е толкова страшен.
  Можете да го пробиете отстрани. Момичето кихна и изплю праха, който падаше в изящната й уста. Тя взе в ръката си граната, утежнена с пакет от експлозии. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анюта започна да пълзи нагоре, подпряна на канализацията с боси пръсти и лакти. Тя приличаше на котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и една, когато Вермахтът коварно нахлу в огромните пространства на СССР. Беше ли момичето, почти момичето, уплашено? В началото да, но после свикваш. И вие вече възприемате постоянните експлозии на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна съвсем близо. Момичето се удря по корема. Отгоре прелитат отломки като стадо диви пчели. Анюта шепне с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля на бегом граната с прикачен експлозивен пакет. Подаръкът лети по дъга. Има експлозия и по-тънката странична броня на Panther отстъпва. Германският танк започва да гори, а бойният комплект детонира.
  Анюта прошепва с усмивка:
  - Благодаря ти, о, Всемогъщи Исусе! Вярвам само на теб! Само на теб се моля!
  Пантерата е унищожена. Откъснатият дълъг ствол е затрупан в развалините. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Анюта, чиито очи блестят като метличина върху лицето й, кафяво от прах и тен, казва:
  - Колкото повече дъбови дървета има врагът, толкова по-силна е защитата ни!
  Алла е много секси в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля стъклени парчета с боси пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си крак, покрит със слой прах. И се заби право в гърлото на фашиста. Красивата Алла измърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  След това момичето отново пропълзя, стреляйки. Анюта също стреля.
  Красивият капитан, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща са брънките...
  Мария стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придаваме значение на връзката!
  Анюта, отново стреляйки точно, изръмжа:
  - Но не можете да се спирате на малки неща ...
  Мария добави като изстреляна:
  - Иначе веригата ще те обвие!
  Друго момиче, Матрьона, също много красива, заедно с пионера Серьожка, подготвиха мина върху жицата. Двамата го бутнаха... В гъсеницата на "Тигър-2" пропълзя коварен бугар. И как ще гръмне тази немска машина с дълга цев.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Нашата Русия, параша за вас!
  И той едва имаше време да отскочи, бляскайки с черните си, съборени пети, от падащия покрив.
  Матрьона погали момчето по врата и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът си проправи път на фронта и се присъедини към женския батальон. Момчето дори е много изобретателно. Например, той прави самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят в акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Матрьона казва с досада:
  - Още се опитват да ни плашат!
  Момчето пионер пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта под звездното небе няма да ни вземе!
  Той ще се бори упорито за святата Рус,
  Заредих могъщата картечница!
  Матрьона, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селска жена. Дрехите бяха разкъсани на парцали по време на битките, силните крака бяха голи, косата беше сплетена на две плитки и беше много прашна.
  Серьожка е само на единадесет години, слаб от недохранване, издраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето е побеляла, а ребрата му се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ми бяха ужасно счупени и покрити с изгаряния, синини и мехури. Вярно, съдбата предпази детето от тежки наранявания.
  В сравнение с него Матрьона изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, обучено месо на костите. Още повече, че гладът изобщо не се отразяваше на едрата й фигура.
  Момиче стреля с тежка противотанкова пушка. Не можете да проникнете челно в немски превозни средства, но има шанс да ударите пистите.
  И якият "Лев", след като получи тежък експлозив в шасито, започна да издухва дим като заклет пушач.
  Серьожка запя саркастично:
  - Смрадлив Фриц, без да се замисли, запали цигара на входа! Той, разбира се, се забърка в големи проблеми!
  Матрьона, блеснала с мускулестите си загорели прасци, танцува степ с босите си красиви крака. Момичето пееше:
  - От иконата проблясват ликовете на руски светци... Дай Боже да убиеш поне хиляда краута! И ако някой бръмчи повече от фашистите, никой, повярвай ми, няма да те съди за това!
  След това презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският превозвач отново пусна струя дим.
  Девическият батальон нанася значителни щети на Краутите. Но самият той претърпя загуби. Едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана толкова бледо, въпреки праха.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което е останало от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Анюта се опитва да пробие Тигъра. Мощна немска кола е ударена странично от граната, но не поддава. Обръща се, за да стреля с оръдието. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, така че освободеният дар да не бъде смачкан от взривната вълна.
  Анюта тихо прошепва:
  - Мамо, тате, съжалявам!
  Мария хвърлила граната по Тигъра, която гръмнала в челото му. Момичето изсъска:
  - За това, че светлината е учението през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е зловещо копеле!
  Алла, разбивайки целта на фашистите и ги обсипвайки със залпов огън, промърмори:
  - В ковчега, сега видях фюрера! И тя ритна нещастника право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната в резервоара с голи пръсти. Удари се в цевта... Последва взрив и цевта на Тигъра се изкриви.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Анюта изхленчи през ноздрите си:
  - Нашите няма да отстъпват на вашите!
  Мария посяга с куршум наемника на Хитлер и пее:
  - Но злодеят не се шегува! Ръце, крака, руски въжета върти! Забива зъби в самото сърце... Изпива Отечеството до дъно!
  Анюта се изкиска и излая:
  - Фюрерът диво крещи, напъва се!
  Мария изстреля и добави:
  - Е, смъртта пуфте и се хили!
  Сега се появи още по-опасен "Щумртигър". Унищожава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се пази под прикритие от немски картечници.
  Анюта вижда, че е невъзможно да се доближи до позициите на Краут. Но в небето има Фоке-Вулфове. Едно от тези превозни средства лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Алла хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт прошка няма!
  След което момичето стреля с автомат. Бързо се връща назад. Бързо се приближава сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немска кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Алла подсвирна и изсъска:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме челюстите!
  Пантера 2 изръмжа и стреля с по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб разцепи въздуха и моментално нагорещи и наелектризира атмосферата.
  Алла се изкиска, снарядите прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и написа:
  - И Нютон победи враговете си, хвърли игото от трона! Той издаде своя закон на Нютон на Фриц!
  Сталинград беше напълно погълнат от пожари, когато огнените езици сякаш ближеха небето и пращяха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Анюта, след като събори немски боец, блесна със сините си очи и изпя:
  - Защо хленчиш, глупава старица? Повярвай ми, просто луд човек плаче за теб!
  Мария скандира, докато стреля по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш Краута в главата! Дайте на фюрера лапа и стреляйте с куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се преобърна от корем на гръб. Направих велосипед с крака. Излетя граната. Летящият Focke-Wulf получи шрапнел под корема си и бързо се издигна по-високо. Явно остри фрагменти са го наранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупените си крила.
  Анюта, като видя как Фоке губи височина, изграчи:
  - Това е семафор! На борда виси брадва!
  Германският самолет експлодира, разпръсквайки отломки във всички далечни кътчета на небето. И къде отиде фашисткият ас? Направих последния си завой. Палачът отиде в гибелта, не пилотът!
  Мария кихна, разпръсна праха и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Не е въпрос!
  Алла отново хвърли парче стъкло с крака си, така че то удари Фриц в окото и излезе през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва лечение!
  Германците и техните сателити се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред тях. Подобна тактика не работеше срещу момичетата. Така Серьожка разгърна катапулта и как той удари врага в отговор.
  Момчето пионер изрева:
  - Дядо Коледа разкъсва челюстите на Хитлер!
  Катапултният заряд, пронизващ тълпата фашисти, ги накара да се разлетят и в същото време да се обърнат във въздуха. Фритците паднаха и се разбиха в развалините на стените.
  Танкът Тигър-2, загубил равновесие, се сблъска с Лъва. Ех, Лева, къде е твоето страшно име?
  Анюта се усмихна и отговори:
  - Е, Серьожка е страхотен!
  Момчето излая агресивно:
  - Пионерът винаги е готов!
  Момичето капитан отново започна да забива. И Матрьона погъделичка тесния крак на Серьожка, колко е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през пожари.
  Мария изпя и каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Алла, тази весела червенокоса, се съгласи:
  - Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички!
  И момичето направи флип скок. За миг си представи отвратителни бабички. Не, не можете да сравнявате стара жена с момиче. А каква красота има в стройните тела.
  Алла го взе и изпя:
  - Година след година тече като каравана,
  Стара жена стрива къна в хаванче...
  Ами стройната ми фигура?
  Не разбирам как изчезна младостта ми!
  Анюта блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак има такова очарование във войната - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Матрьона постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка затътри с тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фрицам лице!
  И гранатата заедно с експлозивния пакет полетяха с пълна скорост към нацистките позиции.
  Да, Сталинград не им е даден. Щурмът продължава три месеца от края на юни, но градът не е превзет. Нацистите постигнаха успех в други сектори на фронта, но не и в този.
  Анюта стреля с пистолет и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се възможно... Няма нужда вселената да се усложнява много!
  И се удари в резервоара на мотора. Колата избухна, а огнени вихрушки осветиха димния пейзаж. И немецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Момичето капитан извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мария удари германците със залпов огън и изсъска:
  - Хайде да играем на бодливо порче!
  Алла откри огън, по-точно. Няколко чернокожи бяха оставени да лежат върху покритите с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мария пееше закачливо:
  - След като нарисувах Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, твоето вярно куче ще те гризе!
  Анюта, стреляйки, изсъска:
  - Да се обесим тази вечер, Адолф... Спри да се бъзикаш! Хайде вечерта, лети като гюрфалк - за да биеш яко нацистите!
  Мария каза в ярост, събаряйки шлема от главата на щурмовика:
  - Ние можем! И ще го направим!
  Момичета от батальона Ленин спряха настъплението на чуждата армия. Фрицът се придвижи напред, буквално осеяйки пространството с трупове. Танкът Lion, на който се възлагаха надежди, също не помогна. Ето една модификация на автомобила със 150 мм оръдие.
  Алла събаря камък, залепен за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето се движи по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в пистата и спря. Изстрел от мощната му уста. Катастрофа и срутване.
  Алла, плюейки, казва:
  - Руски воин не стене от болка!
  И отново момичето стреля. И го прави изключително точно. Фашистът, надвесен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който е смел, ще атакува в битка, ще бием люто враговете си!
  И Алла изпъва коремните си мускули, които е много изразила.
  О, колко са красиви момичетата! Наистина не искам никой от тях да умре.
  Притича Екатерина... Много красиво момиче, с пухкави, бели коси. Тя някак успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-стегната и изваяна. Носи само сутиен и бикини. Всичко останало вече е разпокъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, венец на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. И босите крака просто трептят, а петите изненадващо остават чисти. Катрин стреля, а фашистът получава язва в гърдите си.
  Момичето казва:
  - Верността към Родината е най-високата дума!
  Алла отбеляза с усмивка:
  - Свали си сутиена и стой по гащички като мен!
  Катрин поклати отрицателно глава:
  - Това не е подходящо!
  Алла поклати бедра, стреля точно и запя:
  - Някак комсомолците станаха необичайни! Да се разхождаш така с голи гърди е много неприлично!
  Катрин се изкикоти и отбеляза:
  - Защо да носите радост на Краутите, като гледате нашата красота!
  Алла отговори решително:
  - Красотата ни е убийствена!
  Катя се изкиска и стреля по ТА-200. Колата на нацистите се запали. А красивата блондинка изригна:
  - Смърт на злото!
  Алла се изкиска:
  - И животът е хубав!
  Катрин, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не си мислете, фашисти, че сте победили!
  Как Аллах ще пее:
  - Победата чака! Победата чака... Който иска да счупи оковите! Победата чака! Победата чака! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добре е с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Анюта изглеждаше много по-решителна. Тя стреля с картечен пистолет по фриците и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа идеята, нека изградим голи пръсти. И тя свири като разбойнически славей. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И пенливо. И никак жесток. Тя също понякога съжалява за вражеските войници, които може би имат деца, които ще плачат за убитите си бащи.
  Анюта обаче прогонва подобни мисли от себе си, карат я да плаче. Но не руснаците са дошли при германците да грабят и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлу в руските пространства.
  Анюта се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до руските позиции... Окото и мозъкът му, избити от куршум, изтекоха.
  Момичето капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Направо очи в очи, глава в глава!
  Анюта стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се разкъсва, а картечницата излетя и се обърна няколко пъти. Тогава муцуната му проби развалините.
  Момичето отърка голата си прашна подметка в отломките. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доволно. Момичето пееше:
  "Не, казахме ние на фашистите, нашият народ няма да търпи руския ароматен хляб да се нарича "брод"!
  Мария направи много точен изстрел, който подпали Фоке-Вулф и изчурулика:
  За един негодник, разбира се, изборът е ясен,
  Той е готов да предаде Русия за долари...
  Но руският човек е толкова прекрасен -
  Готов съм да дам живота си за моята Родина!
  Момичето направи салто и показа на нацистите бисквитка и се завъртя, а куршумите не удариха красотата.
  Алла се появи, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната с двата крака едновременно. И тя провери:
  - Това, което имам е... На Фриц в острата страна!
  Матрьона поправи Алла:
  - Остро, настрани, не на острата страна!
  Момичето се изкикоти и разклати динените си гърди и изстреля граната с граната с взривен пакет. "Тигър" беше ударен в цевта и това криво произведение на изкуството се измъкна.
  След което създанието на Хитлер се оттегли. Тя започна да пълзи като костенурка, попаднала в огън.
  Анюта пееше, намигайки весело:
  - И Тигърът се отдръпва, а германците се крият!
  Девическият батальон маневрира при атаки от въздуха и тежки оръдия. Тогава ракетните установки удариха, счупени, горещи скали се издигнаха в небето. И камъните се запалиха. За щастие нито едно от момичетата не умря, но мъжете отидоха на другия свят - които не са толкова съжаляващи! И летят душите - едни в рая, а други в ада! Където дяволите с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Алла, най-сексапилният от воините, е бясна: могат ли нацистите с техния Sturmtiger да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  . ГЛАВА Љ 7
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се въртеше все по-бързо. И тогава с всички сили тя хвърли дара на смъртта в широката цев на Sturmtiger. Блеснаха босите загорели крака на красавицата, а в широката цев влетя граната. А мощната кола първо се задави, а след това избухна. Двата "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени нагоре и разпръснати в различни посоки. Ролките бяха откъснати от тях и те паднаха, летейки като счупената огърлица на кралицата.
  Взривната вълна изхвърли Алла нагоре и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разлюляна и хвърлена. Но красавицата все пак се приземи, остри отломки и натрошени камъни се заровиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през мазолестия й крак прониза остър връх.
  Но Алла намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие фашистите ще сте на пепел!
  Анюта и другите момичета бяха изхвърлени от взривната вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не умря. Момичетата се срещнаха с ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мария запя с голям ентусиазъм:
  - И когато ни затръби Господнята на бой, ние ще бъдем приятели заедно с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесното поименно!
  Алла, отърсвайки праха от кървавите си счупени подметки, пееше:
  - Ленин, партия, комсомол! Пращаме фюрера в лудницата!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и раздразнение:
  - И моят катапулт не е толкова точен - като тези боси и яки крака на Алла!
  Матрьона, сгъвайки мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Ще измислиш нещо друго. Нещо по готино!
  Вичакова се върна от фронтовата линия и получи спешно обаждане във Владивосток. След като претърпяха огромни загуби и почти заобиколиха Хабаровск (комуникацията с този град се поддържаше през Амур), японците спряха войските си, за да се прегрупират и попълнят. Най-малко сто милиона Япония с други седемдесет милиона Манджурия и Тайланд биха могли да прехвърлят пехота в изобилие. В известен смисъл е по-лесно да се бие със СССР, отколкото със САЩ, тъй като битката с последните изисква много скъпи кораби и в никакъв случай евтини самолети. Но пехота с леки и евтини пушки и картечници, копирани от Шмайстерите, може да бъде доставена в големи количества! Всяко японско момче от седемгодишна възраст знае как да сглобява и разглобява картечница! Но, разбира се, отнема време за прехвърляне на войски от острова на континента. И след като получите подкрепление, отново се придвижете дълбоко в съветската територия!
  След като получи обаждането, Witcherova се надяваше, че най-накрая ще получи нов изтребител и ще се бие в небето. Момичето е докарано във Владивосток с Емка. Пилотът се чувстваше като терминатор. Спътникът се оказа побелял старец, въпреки напредналата си възраст, който носеше само сержантски ивици.
  Той самохвално заяви:
  - О, вие, млади хора! Знаете ли, че още по царско време съм се бил с японците!
  Witcher попита със съмнение:
  - Наистина ли? Или може би сте получили кръст?
  Дядото, клатейки сивата си брада, се закле:
  - Няма кръст, няма медали! Значи воюва като редник година и три месеца! Как мислите, всеки може да получи титли и медали? Особено при царя, когато редниците не бяха много облагодетелствани!
  Witcher се съгласи:
  - Да, при царя имаше класово неравенство! Но това са други времена. Между другото, как ви харесват японците! Искам да кажа, силен ли беше врагът?
  Старецът отговори, блеснайки с железни зъби:
  - Не е слаб, макар че ако нашето командване беше по-умно, нямаше да се откажат от Порт Артур и Манджурия! Те не са толкова силен враг.
  Емка караше бавно, пътят беше повреден от бомби и артилерия. Можем да говорим.
  Witcher попита малко по-тихо:
  - Нашите по-силни ли бяха?
  Старецът енергично, сякаш беше играчка на навиване, кимна няколко пъти:
  - В някои отношения да! Японците например имат двадесет пъти повече стрелбища от нас. Преди да ме изпратят на фронта, участвах само в три стрелбища. И след това по пет изстрела. Но при престрелка не можем да кажем, че сме били по-лоши от японците. И това въпреки факта, че те бяха с униформи в цвят каки, а ние с бели палта. Естествено след като натрупахме военен опит. Японците имат много по-малко способности във военните дела от нас, въпреки по-дългото им обучение. Но техните пушки улучват много по-точно от нашия клуб Мостина.
  Ведмакова се съгласи без резерви:
  - Да, разбира се! Прав си за това! Японците, подобно на германците, обръщат твърде много внимание на тренировките.
  Старецът поклати глава:
  - Обратно! Много по-малко от това, което имаме в царската армия! Е, ако още преди Първата световна война започнаха да обучават по-добре войниците и поне да сменят униформите им, тогава... Не армия, а пълен марш!
  Вещерова отбеляза не без злоба:
  - Преди войната и ние обръщахме голямо внимание на маршируването на паради! Явно умният се учи от чуждите грешки, глупакът от своите, кой изобщо не се учи, кой?
  Дядото отбеляза:
  - Обучението е печеливш бизнес! Но с доставките като цяло имахме пълен блокаж. Без пушки, без патрони! Често гладуваха, войниците бяха болни - нямаше лекарства! Повече хора умряха от тиф и други мерзости, отколкото от японски куршуми. Беше толкова лоша война. Куропаткин е идиот! Без флангови маневри, без маскировка, той директно хвърляше хора в окопите под картечници. Използваха ни като пушечно месо. Всичко завърши много зле, с поражение. Както се казва, едвам си влачих краката. Вярно, мога да се гордея с това, че избягах от плен! Също като рани!
  Момичето любопитно попитало:
  - И самите японци станаха по-добри или по-лоши! По отношение на бойните му качества.
  Старецът първо запали навита цигара и едва тогава отговори:
  - Трудно е да се прецени това обективно. Армиите се промениха, появиха се танкове, самолети и картечници. По отношение на напредъка, корабите не са се променили толкова много, нито оръдията. Но глупостта на командването остана същата, така че прецакайте атаката срещу Владивосток!
  Вещицата блесна със зелените си очи:
  - Няма извинение за това!
  Старецът се съгласи:
  - И не може да бъде! В края на краищата те знаеха, че врагът готви мръсен номер и нямаше как да реагират на него! Сякаш ме бяха нагласили. Но примирието с пиндосите е ясен знак, че предстои силен удар.
  Вещерът се изкиска:
  - С пиндоси?
  Дядото потвърди:
  - Да, сега така наричат Америка и Великобритания! Името идва от думата "да открадна", тоест да открадна. А това са паразитни държави, крадливи държави, които смучат кръвта на по-глупавите и по-слабите!
  Пилотът кимна с червената си глава:
  - Тук съм съгласен!
  Старецът настоя:
  - Съгласете се, че нашата команда е идиоти и дори предатели! Ето как да си настроим флота, по-зле от пиндоските!
  Вещер възрази:
  "Може би не са смятали, че японците ще ударят толкова бързо." Като цяло Далечният изток беше място за почивка и тук се заселиха страхливци и мързеливи хора. В крайна сметка в армията не е нужно да работите упорито като работник или колхозник в тила, но получавате добри дажби и заплата. От друга страна, вие не рискувате живота си, докато служите в Далечния изток. Да, рай за мързеливци и страхливци.
  Старецът възрази:
  "Войниците и офицерите не се бият толкова зле." Ето го Хабаровск, те още не са се предали.
  Witcher се съгласи:
  - Руски воин, специален воин! Но както каза Брусилов: нашите войници са отлични, нашите офицери са добри, нашите генерали са посредствени, а царят е напълно лош!
  Дядо изсумтя недоволно:
  - Ако нашият командир не беше Куропаткин, а Брусилов: щяхме да победим! Уви, беше презаписано! Трябва да се каже, че при царя руските генерали станаха по-малки: при Суворов имаше цяла плеяда от изключителни командири! Все пак Сталин е грузинец, а както се казва грузинците...
  Дядото прекъсна Вещера:
  - Внимавайте с подобни изказвания! Така че можете да влезете в специален отдел! Но за мен Сталин в никакъв случай не е гений! И например пропуснатият удар на линията през февруари потвърждава това! Между другото чух, че на 1 май съветската противовъздушна отбрана в Москва се оказала безпомощна и много хиляди съветски граждани загинали!
  Старецът отбеляза:
  - Благодаря на САЩ и Великобритания! Дадоха на Вермахта нови самолети! Освен това чух, че е имало масов саботаж, заради който яковете се разпадали във въздуха! Още повече, че това са чисто новите Yaks!
  Вещерката кимна с глава:
  - Чух за това! Наистина позор! Но се надявам виновните да бъдат наказани и проблема да бъде коригиран!
  Дядо кимна, после внезапно каза:
  - Основният проблем е в нашите глави! Някакъв съветски манталитет! Опит да се превърне човек в зъбно колело, в обикновен роб!
  Вещер не спори. Тя замълча, гледайки безизразно през прозореца. Сега заплахата от поражение на СССР стана много по-осезаема. Оказа се, че дори Москва не е защитена от въздушни нападения. Най-малкото няма достатъчно защита, за да издържи на масивна въздушна атака!
  Е, войната преминава в малко по-различен етап... Вярно, в битките при Сталинград немците също имаха господство във въздуха, но то не донесе желаната победа! Краутите обаче имаха предимство, което не беше толкова съкрушително! В крайна сметка нови съветски самолети редовно пристигат на фронта! Но трябва да се каже, че нивото на бойна подготовка сред пилотите беше много ниско. Повечето начинаещи са имали не повече от 8 часа летателен опит. Това е голям минус, особено след като германците обикновено имат до 250 часа! След Сталинград обаче германците намалиха програмата до 150, но сега доставката на гориво стана много по-лесна. Появата на голям брой нови самолети обаче ще създаде проблем и за Kraut.
  Между другото, беше съобщено, че няколко американски граждани са били заловени сред пилотите на свалените бомбардировачи. Последното изобщо не беше изненада! Луфтвафе няма достатъчно пилоти за новите бомбардировачи, затова намери доброволци!
  Интересно как съветското командване ще отговори на това? В крайна сметка няма нищо, за да стигнете до Берлин? В СССР не са разработени стратегически бомбардировачи с голям обсег, с изключение на P-8. Последният самолет със скорост малко над 400 километра в час, създаден през 1936 г., е явно остарял. Освен това, когато атакува Берлин, ще се движи без въздушен ескорт, а германците могат да го прихванат със самолетите си. Все пак вече имат много добри радари, които ще записват движението на летящата маса към Берлин. Да, и отнема време, за да се произведат достатъчно от тези машини, за да се атакува Германия. Германците не са слаба нация и обичат технологиите! Те самите са може би най-дисциплинираната и високо организирана нация в Европа или дори в света! Много е трудно да спечелиш сам, а също и със слаба Япония на втория фронт.
  Най-доброто, което може да се направи в тази ситуация, е да се опитаме да вбием клин между съюзниците и Германия. Но как да стане това? Берия вече я беше инструктирал да направи нещо подобно с разрушител, получен от американците. Можеше да е добра провокация, но Анна нямаше време.
  Изглежда, че тя не е виновна - ами ако това не е съдба, но неприятен послевкус все още я гризе. Сякаш може би ако беше пристигнала ден по-рано, всичко щеше да е различно!
  Въпреки това не е невъзможно! Но тя пристигна веднага щом получи заповед от Берия!
  Като цяло Лаврентий Палич е майстор на провокациите. Япония атакува пристанището на Перу, не без негово участие!
  Факт е, че сякаш случайно разузнаването на Страната на изгряващото слънце се сдоби с документи за плановете на САЩ да нанесат серия от превантивни удари с помощта на самолетоносачи, включително тези, базирани в пристанището на Перу!
  Освен това американците са глупаци: те провокираха Япония към война, заедно с Великобритания наложиха ембарго върху доставките на петрол и други суровини, но самите те не бяха готови за война!
  Всъщност Съединените щати през 1941 г. не разполагаха с достатъчно сили, особено в танкове, за война с Япония. През 1940 г. те са имали само 400 танка, а информацията за 1941 г. е секретна, но едва ли дори тогава са били повече от хиляда! Така че Америка скочи във войната, като беше напълно неподготвена! Е, Япония също не е много въоръжена. Ако имаше около две хиляди и половина танка, и то леки, тогава, например, изобщо нямаше авиация за далечни разстояния!
  Така че доблестните пилоти от Страната на изгряващото слънце не са бомбардирали САЩ! Но те просто се прецакаха! И сега са решили да отмъстят на СССР, разчитайки предимно на своята пехота, мечтаейки да повторят успеха от времето на цар Николай II!
  Вещерът се отегчи и започна да пее:
  Колко труден е животът, Господи, уви,
  Вие сами сложихте венеца от тръни!
  Не, не ми пръсни главата
  Нов ден обещава проблеми за нас!
  
  Мечтите веднага разпръснати на прах,
  Жестокият червей гризе от страст!
  И болка и тъга в очите ти,
  Какво да ограничаваме, никой няма власт!
  
  Но какво, Боже, можеш
  Тъй като самият той се възкачи на кръста на Голгота!
  Мечтите за щастие са илюзорни,
  Вдовици реват и пъшкат!
  
  Няма земя по-ужасна от света,
  Скица на войната, четката е в кръв!
  Истеричната пяна на ефира,
  Разбийте мрежата веднага!
  
  И ако искаш живота ми,
  Тогава Бог ме хвърли в геената!
  Все още те обичам,
  В процес. Вярвам в промяната!
  
  Вярвам, че човек
  Способен да стане по-чист и по-висок!
  Че страданието от векове ще свърши,
  Ще станем като брат Всемогъщи!
  
  Какво ще командваме?
  В необятността на звездните кораби!
  Че нашата доблестна армия,
  Ще свети по-силно от квазара!
  
  Животът никога няма да угасне
  И всички ще бъдат хора!
  Като безкраен лъч на годината,
  С безгранична и блажена възраст!
  
  Комунизмът ще стане истински
  Вярвайте, че ще бъде по-добре, отколкото сте мечтали!
  Напредък напред, нагоре, не надолу,
  Нека има радост - без тъга!
  Ведмакова завърши песента и "Емка" най-накрая влезе във Владивосток. Пилотът огледа града с любопитство. Имаше забележимо увеличение на разрушенията във Владивосток, някои сгради димяха, по улиците работеха гасителни екипи, имаше много тийнейджъри с лопати, кирки и друго оборудване за гасене на пожари.
  Дядото отбеляза:
  - При царя и младите работеха, но без усмивки и хъс! Въпреки че няма да стигнете далеч с чист ентусиазъм!
  Вещер възрази:
  - Ако индустрията е двигателят на икономиката, то ентусиазмът е горивото с високо октаново число!
  Старецът кимна щастливо:
  - Добре говориш, момиче!
  "Емка" спряла до сградата на комендантството и Ведмакова едва не избягала от нея. Тя наистина искаше да се върне на своя крилат кон.
  Момичето почукало в офиса, където я изпратили по призовката. Последва сънен глас:
  - Влез!
  Вещер влезе, изправяйки гордо рамене. На един стол седна мъж в униформа на полковник от НКВД. Такъв плешив и неприятен тип. Той мрачно попита пилота:
  - Пълно име!
  Момичето бързо отговори:
  -Анна Петрова Вещер!
  Полковникът добави:
  - Военно звание?
  - Майор от ВВС и Герой на Съветския съюз! - каза гордо пилотът.
  Полковникът вдигна слушалката и каза кратко:
  - Майор от военновъздушните сили Witcher вече пристигна!
  После се обърна към момичето.
  - Как се чувстваш? Надявам се, че сте здрави?
  Пилотът оголи зъби:
  - Чувствам се добре! Готова да се бори като лъвица!
  Полковникът кимна:
  - Страхотен! Мисля, че японците ще го оценят!
  Чу се шум, тракане на ботуши и шестима обикновени служители на специалния отдел, придружени от мъж в специална униформа, нахлуха в офиса. Той поръча:
  - Сложете белезници на този крадец!
  Witcher беше объркан:
  - Какво друго е това?
  Полковникът излая:
  - И този! Вие сте арестуван, гражданино Вещер! И ще те пратят в затвора!
  Мъж в специална униформа предупреди:
  - Тази жена умее да се бие много добре! Така че внимавай!
  Вещерът се усмихна:
  - Няма да бъда представители на нашите доблестни органи на реда! Обадете се на Берия и веднага изчистете това недоразумение!
  Полковникът изсумтя презрително:
  - Ето още един начин да отвлечете вниманието на Берия! Пратете я в затвора и следствието ще го оправи!
  Вещицата кимна:
  - Аз съм герой на Съветския съюз и следствието, разбира се, ще го реши, но с Берия ще бъде по-бързо! Искам да бъда до управлението на самолет възможно най-бързо!
  Полковникът утеши:
  - По време на война никой няма да се бави дълго! Отведете я!
  Ведмакова вървеше, без да се съпротивлява и беше само леко избутана от дулата на съкратените модели картечници, които започнаха да се оборудват с разузнавачи. После ме напъхаха в една черна фуния и заминаха. Анна Петровна беше спокойна, не се чувстваше виновна за себе си и вероятно НКВД знаеше за специалните й отношения с Берия, така че щяха да го решат. Дори е интересно да посетите затвора. Истинският мъж трябва да отгледа син, да служи в армията и да лежи в затвора! Така че, вероятно, воинът! Много известни хора са били в затвора: Сталин, Ленин и Хитлер!
  Затворът не се намираше особено далеч от комендантството, така че Ведмакова беше извадена и отведена в двора. Там кучетата ръмжаха гневно, каменните стени на подземието, построено през осемнадесети век, бяха скучни и сиви. Момичето изпита неволно вълнение, когато я вкараха вътре и я поведоха по коридорите. Ето прозореца за регистрация: рутинни въпроси:
  - Име, фамилия, бащино име, пол!
  След това завийте надясно в стая с плочки. Там, на масата, седяха офицер в униформа на НКВД и кожена престилка, а с него лекар в бяла престилка и две жени на средна възраст, които нахлузваха тънки гумени ръкавици на ръцете си.
  Гардът, който придружаваше Ведмакова, бързо, с отработено движение, свали белезниците от нея. Офицерът изкомандва:
  - Съблечи си дрехите!
  Вещерът беше изненадан:
  - Какво?
  Офицерът спокойно повтори:
  - Казах, съблечете се! Търсенето и личния преглед са задължителни!
  Момичето се изчерви:
  - Но тук има мъже!
  Офицерът с престилка излая:
  - Мога ли да ти помогна! Хайде събувай си парцалите, курво!
  Ведмакова се разтрепери, спомни си, че при настаняване в затвора е задължителен личен обиск и започна да се съблича. Жените го приеха и внимателно опипаха всеки шев. Останала само по бикини, Witcher се смути, но офицерът излая:
  -И си свали гащичките, кучко! Търсенето ще приключи!
  Останала пред очите на няколко мъже напълно гола (конвоят, който я докара, стоеше неподвижен, готов всеки момент да влезе в битка), момичето се смути и се опита да я покрие с ръце.
  Удрят я силно с палка по задните части:
  - Долу ръцете, кучко!
  Witcher изграчи, но го изтърпя. Когато дрехите й бяха изпробвани и ботушите й бяха разкъсани, офицерът изкомандва:
  - Сега проверете сами!
  Тъмничарките започнаха от главата. Те разрошиха косите с пръсти в ръкавици, после погледнаха в ушите, дори използваха някаква тръба с фенерче. Ушите бяха дръпнати няколко пъти назад, огънати и разгънати. След това погледнаха в ноздрите:
  - Изкашляйте, моля! Това е, по-силно!
  Носът на момичето беше смачкан. Последва преглед на устата. Беше напълно неприятно, груби ръце натискаха езика, от време на време го дърпаха назад, после го дърпаха по-силно, дори почти го откъснаха.
  Офицерът каза:
  - Трябва да бъдем по-внимателни! Може да е шпионин!
  Тъмничарите започнаха да натискат пръсти върху зъбите, проверявайки за пломби, в които може да се скрие важна информация. Вичакова се почувства унизена и оплюта, нейният герой СССР беше претърсен като курва, без да пропусне нищо. Тогава облечените в ръкавици ръце на жените започнаха да опипват разголените гърди на момичето. Омесиха го, опипаха буквално всеки милиметър и го показаха с фенерче. Гърдите на момичето се издуха коварно и тъмничарите натискаха все по-силно и по-силно, после изграчиха:
  - Не! Тук е чисто!
  След това бяха прегледани пъпът и пръстите. Пъпът беше издърпан назад, също усукан и след това прободен с игла. Пръстите бяха изследвани не по-малко внимателно.
  - А сега гинекологично търсене! - нареди офицерът.
  Тъмничарите наредиха:
  - Наведете се и разтворете краката си, моля!
  Последва най-унизителното, когато облечената в ръкавица ръка на тъмничаря влезе доста грубо в пазвата на момичето. Вещерът изстена от болка и унижение. И ръката грубо бръкна в пещерата, където жената държеше най-ценното си съкровище, което беше едновременно болезнено и щекотливо. Момичето потрепна леко, а офицерът измърмори саркастично:
  - Проверете го възможно най-задълбочено! В края на краищата именно на интимни места шпионите обикновено крият документи и понякога една малка бележка е достатъчна, за да разберете важна информация.
  Един тъмничар беше сменен с друг, след което търсенето стана още по-мъчително и грубо. Witchakova осъзна, че те просто искат да я унижат, превръщайки търсенето в мъчение.
  Изследването на ануса беше не по-малко грубо, използваха се и черво и голяма клизма. Явно пилотът наистина е бил сериозно заподозрян. След това проверката на пръстите, краката и стъпалата изглеждаше като дребно нещо.
  Това обаче не свърши дотук, офицерът нареди:
  - Сега за рентгенова снимка на стомаха! Нямаше много какво да преглътне!
  Е, не боли толкова много. Тук присъстваше лекар, той внимателно прегледа всичко, дори сърцето и белите дробове. Накрая даде зелена светлина:
  - Тя е чиста и напълно здрава!
  Офицерът измърмори ядосано:
  - Жалко, че все пак ще я застреляме! Нека обаче засега свири на пиано!
  Пилотът, зашеметен от унижение, вървеше послушно като автомат. Ръцете на Witcher бяха намазани с боя и внимателно изстискани върху хартия. Последваха всякакви измервания, снимане в профил, анфас. Принудиха ме да стоя гол доста дълго време, пренаписвайки всички знаци, белези и бенки по тялото ми. След което я изплакваха със студен душ, което обаче беше обичайно в СССР, не само за затворниците, на които бяха дадени затворнически униформи.
  - Облечи се, кучко!
  Робата всъщност беше вретище, направено от чул и бродиран с номер на затвора. На момичето не дават обувки, явно ги смятат за излишен лукс за враговете на народа и затова я откарват едва покрита в килия.
  Току-що бяха извършени масови арести, затворът беше пренаселен и оживен. Вичакова беше хвърлена в тясна клетка, където вече имаше повече от сто жени, предимно млади момичета от военните и слугите. Когато пилотът беше въведен в килията, тя не можа да направи нито една крачка; затворникът затрупа целия под. В килията беше много тъмно, прозорецът беше закован с дъски, беше задушно и миришеше силно, явно кофата не беше изнасяна от дълго време.
  Момичетата бяха полуголи, а някои съвсем голи, взеха им дрехите. Няколко от тях бяха в делириум и поискаха вода. Witcher спря и попита:
  - Не мога да направя нито една крачка! Къде да отида!
  - Дето те докараха там и си стой! - нареди тя от тъмнината, може би най-голямата в килията. - Тук няма място за нас.
  Witcherova, осъзнавайки, че това е глупаво, все пак попита:
  - За какво сте момичета?
  Последваха гласове:
  - Да, ето член 58 или дори без обвинения! за какво си
  Witcher се пошегува:
  - Да, тя изнасили Берия!
  Чуха се дружелюбният смях и възклицанията на момичетата:
  - Да, тя е наша!
  Кой изписка от мрака:
  - Не е достатъчно да обеси Берия!
  Заплашителен глас го прекъсна:
  -Достатъчно! И така вече повече от половин хиляда мъже в двора бяха разстреляни! Може и да ни изведат с цялата клетка на разходка!
  Вещерът излая:
  - Ами не, ако ме водят на екзекуция, няма да се дам!
  . ГЛАВА Љ 8
  Олег Рибаченко продължи да се бори за по-светло утре заедно с момичето Маргарита Коршунова.
  Воюваха в Сталинград. Биеха се с колосална храброст. И вечните деца не мислеха да отстъпват и да се предават на врага.
  Но силите бяха неравностойни и нацистите постепенно се придвижиха напред. Но много бавно и осея подстъпите към къщи и улици с трупове на наемници.
  Москва беше обкръжена, но все още се бори. Освен това имаше свои красиви момичета. Които са истински герои.
  Олег Рибаченко и Маргарита си разменят огън в Сталинград. В същото време момчето се опита да композира нещо с помощта на AI.
  Кандидатът за президент на Беларус Александър Лукашенко не беше допуснат до участие в изборите. Те намериха грешка във факта, че Славянската катедрала оттегли подписите. В резултат кандидатите не бяха шестима, а петима. И основната борба се разгърна между Зенон Поздняк и Кебич. Проруски настроеният и по-умерен Кебич се класира за втори тур с лека преднина. И тогава победи с голяма разлика антируския Позняк.
  Лукашенко протестира, че е бил отстранен незаконно. Но като цяло нямаше нищо освен шум.
  Кебич спечели много уверено. И той стана първият беларуски президент.
  Скоро Беларус влезе в зоната на рублата. Икономическата ситуация остана в криза. Нямаше достатъчно пари. Но страната беше в зоната на рублата.
  Кебич предложи процес на интеграция с Русия. Законите започнаха да се сближават, границите се отвориха и икономиката се обедини. Бяха създадени наднационални органи.
  През 1999 г. се проведоха нови президентски избори в Беларус. Икономиката беше в дълбока криза след руския фалит. Но влиянието на комунистите силно нарасна. Лукашенко се караше с всички и не създаде своя партия, а беше изтласкан от други сили. Основната борба се води между Калякин и Кебич. По това време Зенон Позняк загуби популярност. Също като Беларуския народен фронт като цяло.
  Комунистите станаха по-силни.
  В Русия историята също се промени малко. Зюганов спечели малко повече гласове за президент, въпреки че не успя да спечели. Лебед беше секретар на Съвета за сигурност още няколко месеца. Но като цяло това не е толкова важно. Най-важната разлика е, че Черномирдин не беше уволнен. И в резултат на това той остана министър-председател дори след фалита. Кебич обаче, въпреки помощта на Черномирдин, все пак загуби на втория тур и Калякин стана президент на Беларус.
  А в Русия след напускането на Елцин президент стана Черномирдин. Руската икономика вече започна да расте и Виктор Степанович, макар и много трудно, с помощта на Жириновски, който зае трето място, победи Зюганов.
  Така в Русия Черномирдин става президент, Жириновски става секретар на Съвета за сигурност и първи помощник на президента. Путин засега остава встрани. Зюганов е шеф на опозицията. Примаков все още е министър на външните работи.
  Така че всичко вървеше по план. Калякин продължи процеса на интеграция, но все още не се обедини. Икономиките започнаха да растат. Черномирдин ръководи войната в Чечня. Говорих с Масхадов. И в крайна сметка постигна стабилност там.
  Черномирдин вече лесно спечели следващите избори срещу Зюганов. Калякин също беше лесно избран за втори мандат. Всичко мина горе-долу гладко. Беларуската икономика растеше.
  Но Калякин не се кандидатира за трети мандат. Негов приемник беше неговият колега Новиков.
  Черномирдин също не се кандидатира за трети мандат. Черномирдин беше наследен от Жириновски. Последният, разбира се, стана много по-умерен, но засили натиска върху Беларус - искайки присъединяване към Русия.
  Новик се съпротивляваше. Заради което попадна под санкции.
  Жириновски беше по-твърд и натискаше по-силно... В резултат на това проруските сили проведоха референдум в Беларус, който съвпадна с тежка икономическа криза. И Беларус стана част от Русия. Което засили антизападните настроения.
  През 2014 г. Жириновски, възползвайки се от повода на Майдана в Украйна и свалянето на Янукович, изпрати войски. Украинската армия беше небоеспособна и руснаците я разоръжиха. Янукович и Радата с оръжие обявиха референдум. Русия анексира и тази република.
  За да могат украинците да се бунтуват по-малко, Жириновски премества столицата на Русия в Киев. И това повлия на резултатите от референдума. Самият Владимир Волфович на следващите президентски избори беше триумфално избран за трети мандат, след като премахна всички ограничения на референдум.
  Александър Лукашенко се пенсионира и потъна в забрава. Путин беше председател на ФСБ до 2012 г., когато беше на шестдесет години. И Жириновски, който обичаше да подмладява отбора, не го замени с четиридесетгодишен способен офицер. Губернаторът на Беларус, който замени Новик, също стана по-млад.
  Русия обаче попадна под санкциите на Запада, но те не бяха твърде значителни. Жириновски воюва в Сирия и Ирак. Той създаде собствена държава за кюрдите и като цяло действаше по-решително от Владимир Путин. Освен това Русия нанесе ракетен удар по Саудитска Арабия и рязко повиши цените на петрола.
  Тогава започна голяма война между Иран и САЩ. Което допълнително наду петрола. Междувременно Русия превзе и анексира балтийските държави и Молдова. И тогава, възползвайки се от сътресенията в Казахстан след напускането на Назарбаев, тя включи тази република в своя обръщение.
  Проведен е и референдум и Русия придобива още една провинция.
  Възстановяването на СССР продължи постепенно.
  През 2020 г. Жириновски актуализира рекорда си за четвъртия мандат като президент на Русия. Още нямаше намерение да тръгва.
  А Русия се движеше през Централна Азия. В Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан, Туркменистан се появиха руски войски и се проведоха референдуми за присъединяване към Русия.
  Така страната беше възстановена в бившите граници на СССР.
  Но това не беше достатъчно за Жириновски. И той, без излишни предразсъдъци, окупира Финландия с войски. И там, разбира се, с почти стопроцентов резултат, като проведе референдум. И да я присъедини към себе си.
  Така Русия връщаше своето. Отношенията с Китай се влошиха донякъде поради претенциите за Порт Артур и изселването на Жълтите от Сибир.
  Но засега Китай се страхуваше да бърбори срещу Русия.
  Но в Аляска имаше военен преврат и руските войски я окупираха. И проведоха референдум за връщане в Русия. В същото време Америка беше принудена да признае недействителността на сделката за продажбата на Аляска на Русия.
  По този начин...
  Олег Рибаченко направи пауза и започна да стреля отново.
  Момчето стреляло със залп, а след това хвърлило гранатата с бос крак. Той разпръсна фашистите и туитна:
  - Ние сме непобедими!
  Маргарита също стреля, хвърли граната с бос крак, смачка фрица и извика:
  - И винаги единни!
  Децата се бориха много смело.
  Момчето пак сечеше враговете със залп. Той хвърли граната по пистата с боси пръсти. В резултат на това са се сблъскали два танка. Олег Рибаченко пее:
  - Слава на теб, нашата руска земя,
  В името на свещената Русия,
  Скъпи съвети семейство!
  Момичето отново хвърли гранатата с бос крак. Тя свали дузина фашисти и пее:
  - В планината има крава,
  Бъдете здрави деца!
  Момчето стреля, покоси краутите и изчурулика:
  - Родина в сърцето ми,
  За щастие ще отворим вратата!
  И тогава кракът на детето му хвърли граната. Той е човек, който наистина е смъртоносен носител на разрушение.
  Маргарита също е стрела с колосална точност.
  Момичето го взе и запя:
  - Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел -
  Гласът на народа е ясен -
  Шепотът ще бъде смачкан от змията!
  Момичето, хвърляйки гранати с бос крак, взе го и цвърчеше по-нататък;
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не знаем тъгата -
  Вратата към космоса беше отворена -
  Звездите блестяха над нас!
  И момичето се засмя. Тя стреля по фашистите. Тя нокаутира техните редици и изписка:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди -
  Ще има край на фашизма...
  Слънцето ще грее ярко,
  Пътят осветяващ комунизма!
  И отново момичето ловко хвърля граната с бос крак. Натискайки танковете на Хитлер един срещу друг.
  Наташа също се бие. В Сталинград момичетата са просто герои.
  И си пеят смело:
  - Моята родина е тъмнината на вселената,
  Мога да смажа настъплението на злите врагове...
  Не мога и ден без теб любов,
  Готов съм да дам живота си за теб!
  И Наташа хвърля граната с бос крак.
  След това Зоя стреля. Красиво момиче в бикини. Той ще гръмне и ще покоси фашистите.
  И тогава от босите й крака ще полети убийствен подарък.
  Зоя пееше, оголвайки зъби:
  - Обичам да унищожавам врагове! Такова момиче!
  И отново красавицата ще започне разрухата с боси пръсти.
  И тогава Аврора също стреля. Червенокосият дявол ще удари и фашистите.
  А граната, изстреляна от нейния бос крак, ще размаже войниците на Вермахта по чакъла.
  Момичето изписква:
  - Тили, тили, тралено, тролено...
  Имам сили да бия фашистите,
  Вече трудно мога да откажа!
  И отново воинът стреля точно.
  След това Светлана стреля. И също така хвърли взривна опаковка с боси пръсти.
  Е, краутите го разбраха.
  Момичето, направо казано, е рок воин.
  И как пее:
  - Рус ще се прослави над земята,
  Винаги ще имаме мечта!
  И четири момичета удариха фашистите и как ще те ударят. Въобще те са като светци от батальона на ангелите на смъртта. И нацистите в Сталинград го разбират.
  Но става все по-трудно и по-трудно и по-трудно.
  Сталинград засега се издържа, но нацистите успяха да превземат Сухой. Нацистите също имат силен военноморски флот. Включително пленени британски кораби.
  Те буквално белязаха цялото крайбрежие. А турците настъпват от юг. Става много страшно.
  Наташа и нейните момичета от Сухими успяха да летят до Сталинград, завладявайки немски шперплатов самолет.
  А сега и в Сталинград. Например, колкото и да се опитвате да не превземете този град, нацистите не го превземат.
  Наташа хвърля с бос крак убийствен подарък, разкъсвайки нацистите на разкъсано месо и пее:
  - Животът ни ще бъде прекрасен!
  Зоя, хвърляйки граната с бос крак, добави, оголвайки зъби:
  - Ако, разбира се, спечелим!
  И момичето поклати алените си зърна.
  Аврора, стреляйки, изрева:
  - И да се слави Отечеството ни!
  И също така ще хвърли убийствен подарък с боси пръсти. Ще смаже противниците и ще скърца:
  - Слава на Велика Рус!
  И тогава Светлана взе думата и го прецака. Изрязах сто нацисти. Тогава тя хвърли граната с бос крак и изписка:
  - За нова светлина на науката и просперитета!
  И четирите момичета отново се карат и няма да наведат носа си.
  Наташа взе експлозивния пакет с два боси крака. И с цялата си сила тя го хвърли в нацистки танк.
  E-75, след като получи повреда, спря и започна да пуши.
  Наташа пееше:
  - Рус се смееше, плакаше и пееше,
  Във всички векове, затова е Рус!
  След това Зоя взе и хвърли присъстващия убиец с боси пръсти. И друг нацистки танк спря, нокаутира.
  Зоя туитна:
  - Да, бъдещето е наше!
  Слава на велика Русия!
  Аврора стреля с автомат. Тя покоси много фашисти. И тогава тя каза агресивно:
  - Слава на героите на СССР!
  И хвърлянето на бос крак изпраща гранатата да полети отново. Това е червенокосото момиче. Просто непобедим терминатор.
  И Светлана го взе върху себе си и смаже нацистите. И тя ги покоси като остър сенокос.
  След това тя туитна:
  - Слава на земята на Русия!
  И от хвърлянето на бос крак лети такава смъртоносна раздробна граната.
  Воинът изкрещя:
  - За съветската империя!
  Наташа, стреляйки, казва:
  - За най-великата от империите!
  И отново от босите й крака лети нещо, което убива фашистите с огромна гаранция.
  И момичето пее:
  - Слава на моята родина -
  Слава на Русия!
  Зоя хвърли и граната с бос крак. Тя отсече маса нацисти и изкрещя:
  - Велика Русия - велика слава!
  И намигна на партньорите си.
  Момичетата, разбира се, са почти голи. По бикини, загоряла, мускулеста, красива и извита.
  Колко очарователно изглеждат момичетата, когато са почти голи! И защо иначе има дрехи?
  След това Аврора активно стреля. И с босите си крака щеше да изхвърли това, което убиваше нацистите.
  Тогава той ще пее:
  - За великото Отечество!
  Светлана продължи да стреля. Тя посече фашистите и туитна:
  - За големи постижения!
  И можеше да изстреля граната с бос крак. И отново нацистите са уплашени.
  Браво руски момичета. Те са хора от най-високия пилотаж.
  И тогава има пилоти: Мирабела и Анастасия. Така, както ще шамаросват краутите.
  Да, ордите на Хитлер бягат от такива момичета.
  Жени воини се бият на Як-9. Колата изглежда остаряла. Но доста ефективен. Въпреки че отстъпва на Луфтвафе по скорост и въоръжение.
  Момичетата имат само едно 20 мм оръдие и картечница, срещу МЕ-262 с пет 30 мм оръдия.
  Но Мирабела ловко маневрира и застава зад крилатия фашистки лешояд. И го застрелва. Избива метал, изгаря напълно врага.
  Тогава Мирабела запя:
  - По-високо и по-високо и по-високо,
  Самолети, летящи като птици...
  Събаряме фашистки покриви,
  А доблестта на войниците е отвъд границите!
  И тук Анастасия ще отиде да рита нацистите. Тя е момиче от Терминатор.
  Ще строши лицата на хитлеристките бандити и ще изскърца:
  - Голяма слава ще дойде за Рус!
  И той също натиска педалите с босите си крака. И още един Месершмит пада.
  Момичетата се карат само по бикини. И се чувстват много добре. Те трептят бързо при по-слаби двигатели. И бягат от изстрелите на врага.
  Мирабела, прекъсвайки фрица, изписква:
  - Не, гарва, не можете да ни победите!
  И отново воинът изпълзява на убийствено разстояние.
  И пада нова хитлеристка машина.
  Босото момиче знае какво прави. И тя се справя страхотно.
  Ето един фашист, който се опитва да прикрие воин от разстояние. И тя си тръгва. И по някакво чудо отново на опашката на врага.
  И той събаря фрица, скърцайки:
  - За руснаците няма невъзможни неща!
  И отново воинът прави отчаян обрат. И друга кола пада, набучена.
  Мирабела туитна:
  - Наистина мирът е създаден за Русия!
  И пак как се оказва. И как ще отстъпи на врага!
  Анастасия също удря немска кола и крещи:
  - Нека се слави цялата ни земя, да няма хитрост за нас!
  А момичетата все повече се разделят!
  Какво може да се справи с тях? Освен ако не е агресивен ураган!
  По-точно дори ураган не може да ги победи!
  Междувременно Наташа се бие и пее:
  - Ще се бием за Русия!
  И също така с бос крак ще изстреля граната от смъртоносен калибър.
  И ще смели нацистите на парчета метал и кърваво месо.
  Зоя също ще хвърли убийствен и нажежен с бос крак и, скачайки, ще каже:
  - И за новия ред на комунизма в целия свят!
  И оголва зъбите си.
  След това Aurora стреля силно. Стреля се, коси фашистите и скърца, оголвайки зъби:
  - За постигане на прогрес!
  А от босите й крака излиза нещо, което може да разбие всяко препятствие.
  И тогава в битката Светлана. Това е толкова убийствено момиче.
  И тя също е блондинка. Как сече фашистите... И тогава от босите й крака хвърчи убийствен подарък. Той ще смаже нацистите и ще ги превърне в дяволски пламъци.
  Момичетата Терминатор ще изсъскат:
  - Слава на честната ми дума!
  Комсомолска дума!
  Воините ще стрелят по фашистите. И да ги разстреляме като бесни кучета.
  Това са момичета Терминатор! И унищожават нацистите - какви дяволи!
  Наташа каза с патос:
  - Ще се борим за социализъм,
  За нашата съветска Русия,
  За нова страхотна поръчка!
  И отново смъртоносен подарък лети от босите й крака.
  Зоя също действа доста енергично. Унищожава фашистите. И той не ги разочарова. И босите й крака трептят като витло.
  Воинът казва страстно:
  - В името на свещената Рус,
  Русия ще бъде прославена!
  И отново воинът се бие с пълна страст.
  След това Аврора хвърля дара на смъртта с бос крак. Как фашистите са разпръснати във всички посоки. И той казва с ярост:
  - Аз съм световен шампион по бокс!
  И тогава Светлана ще лансира нещо убийствено и разрушително. А босите й крачета са толкова пъргави.
  И воинът изчурулика:
  - Аз съм най-силният в света,
  ще накиснем нацистите в тоалетната -
  Родината не вярва на сълзата,
  И ще дадем мозъка на злите олигарси!
  . ГЛАВА Љ 9
  След като участва в тежки битки, Ведмакова почти не спеше няколко дни и затова, въпреки изключително тесните условия в затворническата килия, задуха и вонята, тя заспа почти веднага.
  Сънуваше, че се озовава в Средновековието и води въстание на роби, превръщайки се в нещо като Спартак в пола! След първия успех смелият войн, мускулестото момиче, събра бунтовниците и им предложи да изберат водачи.
  Witcher, както се очакваше, стана ръководител на доста голям отряд и предложи могъщия герой Туран за свой първи заместник.
  И тук робите бяха единодушни. Тогава бяха избрани бригадирите. Десетичната система е най-простата и Witcher реши, че нищо не трябва да е сложно.
  Въоръжени с трофеи и взели охлюви от хлебарки (в тежък сън, подсъзнанието на Ведмакова се разигра), те продължиха напред.
  За да укрепи авторитета си и да разтегне краката си, Witcher ходеше пеша, движейки се като котка. Тогава момичето започна да тича, опипвайки със стъпалата на босите си крака малките остри камъчета на каменистия път. Но воинът не обърна внимание на болката, освен това тя беше пред всички. Както се оказа, не беше напразно. Трима вражески бойци лежаха в засада и можеха да вдигнат преждевременна тревога. Водачът на въстанието се покатерил на едно дърво и скочил отгоре на враговете си. Движенията й бяха като танц на хибрид от тигри и кобри, лек вик и после замлъкна с отсечените глави.
  - Така сломявам съпротивата!
  Ведмакова не можеше да устои да играе за публиката, показвайки отрязани глави на роби. В отговор се разнесе одобрителен рев.
  Скоро се появиха имоти с насаждения. Издълбаните къщи са истински дворци с декорации и статуи. Тук-там се виждаха фонтани. От една статуя под формата на Зевс с пеперудени крила и уста на стомаха, краката и гърдите му биеха седем струи. Нивите са богати, тлъсти, с подобие на златист памук, зърно с едри класове, нахут и други неща. Много роби работеха за тях. Имаше и мъже, и жени, както и много деца. Разбира се, надзиратели, пазачи. Но като цяло, разбира се, има много повече роби и то с лопати и мотики.
  Witcher издигна самоделно знаме, набързо ушито от робините: С образа на меч и мотика! Други роби се втурнаха да атакуват.
  Междувременно няколко робини и робини висяха от стълбовете, ръцете и краката им бяха пробити с пирони. Изглежда, че тези деца на неправдата са били обречени на мъки. Виждайки приближаващите се освободители, разпнатото момиче извика с неочаквано силен глас:
  - Възмездието дойде, бийте стопаните!
  Лидерът на Вещера, както винаги, е напред. Нейният охлюв от хлебарка се надигна и събори двама пазачи наведнъж. Останалите се отдръпнаха, един от тях от страх дори се натъкна на собственото си копие. От разбития корем излязоха черва. Момичето се ухили:
  - Вие сте слаби войни, ако се страхувате от коня!
  Милослава, която стана неин оръженосец, се биеше от дясната й ръка, а брадвите в ръцете на момичето бяха като бръснач на ловък бръснар. Толкова известно, че изрязва бойци.
  Туран също не се поддаде. Той хвърли камък, който счупи гърдите на пазача и влезе в битката. Беше ясно, че тежката работа му се отрази добре, а не мускулите на воденичния камък. Вярно, Witcher се движеше по-бързо.
  Робите бяха престанали да работят, но още не бяха влезли в битката. Явно са се объркали. Вярно, същото неспокойно момче, скачайки до работещите момчета, извика:
  - Страхливци! Който е зад мен е герой, който е без мен е калпава свиня!
  Първи се отзоваха момчетата. Те се нахвърлиха върху надзирателите. Ето едно момче на около четиринадесет години, което удари "пазителя" си с мотика толкова силно, че главата му избухна като тиква. Това проработи и другите роби, дори обикновено скромните и търпеливи момичета, се втурнаха в битка.
  Сега битката стана хаотична, но численото превъзходство, както и отчаянието, бяха на страната на робите. И те, разбира се, поеха.
  Pass е това, което е трудно да се очаква от момиче, което е научило точно пред очите си. Тя се хвана с пазача, който започна да я притиска. Така тя го измами, дръпна назад меча и го удари право във врата.
  - Това е, което аз наричам лека закуска! - пошегува се момичето. - Внимавай да не се напиеш!
  Първото имение беше освободено бързо, отрядът растеше пред очите ни. Въстанието се разпростря, обхвана като пожар нивите. Вещерът препусна в галоп, втурвайки се напред. Ездачите се втурнаха към него, като правило го хващаха точно до темето. Но охраната не се отказа. Битката беше особено упорита край фонтана със седем струни. Тук плантаторите изпратиха своя кавалерийски резерв в битка.
  Смелият Вещер беше обграден от всички страни. Тя беше спасена само от изключителната пъргавина на специално угоен охлюв хлебарка. Ето точна атака и насеченият противник пада. Момичето обаче първо е ранено в рамото, след това в корема, а след това кракът й е почти отрязан. Тогава Witcher започна да хвърля малки кинжали. Остри като бръснач, влизаха в очите, а понякога и в устата. Въпреки това повечето войници бяха полуголи поради жегата и за такива войници беше достатъчно да пробият гърдите. Няколко конници паднаха, но останалите увеличиха натиска. Имаше толкова много мечове, че в движение приличаха на гребен. Така те се изсипват от всички страни.
  Но Милослава, Паса, Туран и други роби пристигнаха навреме. След като се нарязаха в редиците, те вървяха като пързалка, можеше да се види как излитат трупове и въоръжени роби бързаха да им помогнат с всички сили.
  Пехотата нападна конниците, изтощените роби отмъстиха за болката и унижението.
  - Обкръжете врага и не му позволявайте да избяга! - Командван от Witcher.
  Пред очите й паднал роб с отсечена глава, но дузина пазачи паднали след него.
  - Вземете го в цифри! - нарежда младият ръководител на въстанието.
  Все повече и повече роби влизаха в битката. Видя се как момчетата се качваха на конете с бягане, втурваха се към ездачите и използваха зъбите си и остри камъни.
  Робите сякаш не познаваха страх, те си отмъщаваха за много години на унижение, когато никой не ги смяташе за хора. Освен това много от тях са родени свободни и все още не са забравили опияняващия аромат на волята.
  След като приключи с "монтирания" отряд, Witcher продължи напред. Последното сериозно препятствие по пътя му беше дете, отсечено от големи дървета. Там бяха разположени доста голям брой пазачи.
  - Претърсете именията и вземете стълбите. - извика тя. - Ако това не е достатъчно, направете ги сами.
  Робите набързо конструираха щурмови съоръжения.
  - Стълбите трябва да са широки, така че много воини да могат да вървят по тях едновременно. - посочи Witcher.
  В други имоти клането продължаваше. На някои места слугите преминаха на страната на бунтовниците, но в някои случаи се съпротивляваха по навик. Надзирателите бяха убити бързо - това далеч не бяха най-твърдите воини. Детинец стана последната крепост на вражеската съпротива. Witcher, както винаги, беше първият, който се изкачи на стената. Няколко пъти бил ударен със стрела, но се преборил със смъртоносните дарове с щита си. Най-близкият воин получи толкова силен удар, че въпреки че успя да парира, той падна през главата от стената.
  Милослава успя да закачи стража, като също отхвърли врага. Снежнобелият проход вече очарова вражеските войници със самия си вид. Докато гледаха бързо надигащите се гърди, със съблазнителни гърди, момичето блъсна краката си в слабините, а след това наряза. Witcher, след като се изкачи по стените, наряза без съжаление. Врагът вече беше загубил бойния си дух и все повече и повече роби се катереха по стената. Те пробиха, имаше много стълби и охраната нямаше време да ги отблъсне всички. На дъното обаче имаше мъртви и ранени роби, които лежаха наоколо; нападението не завърши без загуби. Така робът и пазачът се хванаха и паднаха от прилична височина. Те бяха ранени, но останаха живи и продължиха да се давят.
  Неспокойното момче, чието фамилно име Witcher забрави да попита, също беше на стената. Възползвайки се от дребния си ръст, той скочил между краката на полицая, след което го ритнал с двата крака в задника, като едновременно с това го ударил под коленете. Той полетя напред, блъскайки се в вила, държана от възрастен роб...
  - Така се хванах, че ухапах болезнено! - изплези тънкия си език момчето, дразнейки пазачите.
  - О, ти, малка боса змия! - Боецът, който стоеше отдясно, изруга и посече момчето с меча си.
  Момчето и тук се отклони и си плю от лулата в окото. Колко отчаяно крещеше врагът, разбивайки редици. Момчето не се церемони и го довърши с меч. Ръцете на детето, макар и тънки, бяха жилави и силни - калени от упорит труд.
  Останалите момчета също показаха натиск, бореха се адски, крещяха и псуваха, избирайки по-готини изрази!
  Те успяха бързо да изчистят стената, но вътре битката се проточи малко, страхувайки се от отмъщението на робите, собствениците се биеха отчаяно. Вярно е, че обраслите кореми са лоши помощници в битка с бесни роби.
  Основният собственик, шейх Самума, се опита да избяга през подземен проход. Взел със себе си торба с камъни и злато. Може би имаше шанс, но алчността го подведе. Красиво момиче, Рахита, и дори с меден цвят на кожата, това е твърде голямо изкушение.
  - И ме последвай, кучко! - хвана я шейхът за пухкавата коса.
  - Няма нужда, сам ще отида, сър! - помоли тя.
  - Не е курва! Обичам да те нося! - ухили се садистичният сановник.
  - Но боли! - робинята започна да клати босите си крака.
  - Когато се измием, ще наредя да те обесят за косите и да те запалят. - Шейхът облиза месоядно устни.
  - Ти си звяр! Но аз те обичам, повярвай ми!
  Момичето се притисна до стопанина си, който долепи мръсната си муцуна до чистото й лице и започна да я лиже. Тогава ръката на Рахита намери кама на колана на шейха и с всичка сила я заби в подутия му корем.
  - Ето ти рожба на мрака.
  Шейхът пусна чантата и пусна косата си. Ръцете му се опитаха да затворят дълбоката дупка, червата изпаднаха.
  - Създание! Ехидна! - изръмжа той.
  - Не! Направих това, което беше честно! Колко момичета и мъже си измъчил? Той дори набиваше деца на кол и ги заковаваше на стълбове. Това е просто отмъщение! - възкликна момичето.
  - По дяволите!
  - Богиня! Вие ме бичувахте! - Робинята удари крака си в пълния, кървящ корем на шейха.
  - Малко ме наби! - той изхриптя.
  - Но в мен тече благородна кръв! - блеснала със зъби босата робиня.
  - Нищо, курво! Войските ще потушат бунта, а ти ще бъдеш толкова измъчван, че аз ще ти изглеждам като ангел! - намери сили да изръмжи шейхът.
  - Защо те имат по-богато въображение от вашето? - изплези език момичето.
  - Стига ти! "Богаташът се дърпаше и стенеше. - Наранен! Донесете ми фацифи мехлем.
  - Защо, за бога? - саркастично попита момичето.
  - Ще ти дам тази торба злато. - примолил се шейхът.
  - Той вече е мой! Добре, просто от благотворителност, къде е мехлемът facifi? - усмихна се лукаво момичето.
  - Познавате ли гардероба във формата на летяща крава? - заекна и захриптя богаташът.
  - Да! Видях го толкова красиво с камъчета.
  - Значи трябва да си пъхнете ръката в главата и лесно можете да извадите кутията с мехлема. Ела при мен и ме смажи. - измърмори шейхът, едва не губейки съзнание.
  - Дори един негодник заслужава медицинска помощ. Чакай ме!
  Момичето изтича в стаята. Тя не се интересуваше от богаташа, но такъв ценен мехлем е много рядък и би бил полезен на бунтовниците. И тогава тя ще предаде омразния изрод на бунтовниците.
  Робите вече бяха избягали по стаите си. Двама от тях видяха красиво полуголо момиче. Здрави момчета, жадни за женска обич, се втурнаха към нея. Момичето работеше здраво, беше мускулесто и затова лесно отблъсна нападателя със силните си крака и извика:
  - Ако искаш да получиш пари. Просто знайте, че в мазето има агресивен човек с торба злато.
  - Не обичаме агресията! - възразиха иронично момчетата.
  - Но той е и богат! - издразни ме момичето.
  - Тогава е по-добре, да се бием! Къде е мазето? - бъбриха въстаналите роби.
  - Следвайте ръката ми там! - махна дясната ръка робинята.
  Млади черни роби се втурнаха към мястото, където сочеше пестилото й. Момичето се ухили и изтича в стаята. Обзавеждането беше доста богато, но хаотично. А ето и самият шкаф, излят от злато. Рахита, без да мисли два пъти, пъхна ръка. Тя се плъзна вътре и в този момент челюстта се затвори.
  Красавицата изпищя, а острите й като бръснач зъби отрязаха четката й.
  - О, колко е болезнено! - изпищя тя, след това изтръгна. - Това е толкова подло!
  Въпреки дивата болка, момичето трескаво се опита да превърже ръката си. Витчакова, чувайки писъците на жените, решила, че някой е изнасилен и бързо нахлула в стаята. Виждайки красавицата, потънала в кръв, тя изкрещя:
  - Кой се осмели да направи това?! Ще му издърпам достойнството в задника! - В пристъп на гняв, воинът може да бъде груб човек.
  Сълзи се стичаха от очите на Рахита, не толкова от болката, която изпитваше, робинята не беше непозната да бъде бичувана много пъти, а от осъзнаването, че сега е инвалид.
  - Той е! - Момичето посочи килера.
  - Ако е така, тогава е ужасно! - Witcher удари със сила ухиленото насекомо по главата. Ударът огъна конструкцията и по-мекото злато беше нацепено. Воинът продължи да бие, докато не натроши шкафчето на парчета.
  Момичето забележимо пребледня и снежнобялата Паса скочи до нея. Тя сръчно приложи турникет, спирайки кървенето. Вещерова извади отрязаната ръка, крайникът пребледня, но все още беше топъл.
  - Страхотен! - Трябва да се обадим на Хиров. Може би ще го отгледа. - подсвирна силно воинът.
  Паса попита:
  -Кой ти даде идеята да си пъхнеш ръката тук?
  - Сама!
  - Какво вложихте в себе си? - Уитчър беше изненадан.
  - Не, този изрод се казва Самума. - поправи го момичето.
  - Ако е така, тогава той трябва да бъде четвъртиран. - блесна с очи воинът.
  - Той е в мазето и е тежко ранен. Ще имате време да го хванете. Ако не умре.
  Witcher се опита да задържи четката, когато изведнъж тя се превърна в хлъзгав гущер, който се опита да се измъкне. Ако воинът не беше толкова сръчен от раждането си, може би тя щеше да успее. Освен това тя хвана не опашката, а врата.
  - Леле, необикновена магия. Трябва да го покажем на Хиров.
  Лицето на раненото момиче стана матово и тя загуби съзнание.
  Паса я хвана навреме:
  - Нервно момиче, но красиво! Би било жалко, ако остане саката.
  - Е, надявам се това да може да се поправи. Само Хиров пропусна някъде, той обеща да бъде до мен. - Вещер сви рамене недоволно.
  - Тук съм! - Магьосникът изскочи иззад вратата. - Усещам магия.
  - И аз го държа в ръцете си! - сопна се Вещер.
  - Е, и това не е лошо! Това е смес от медуза и гущер, виждате, че е полупрозрачен, можете да видите три сърца, които бият. - ухили се магьосникът.
  - Защо това е впечатляващо? Момичето загуби ръката си и беше заменено от гущер медуза. Мисля, че въпреки цялата сръчност на такова създание, това не е съвсем равностоен заместител! - Воинът никак не беше склонен да се шегува.
  - Но една от частите на тялото може да изплува и това не е никак лошо. Един вид суперсила! - лукаво намигна магьосникът.
  - В какво се състои, тъй като е увреждане? - Не разбрах Witcher.
  - Как да кажа! В крайна сметка това вече не е просто животно, а част от женското тяло. Но управлението на животно е трудно. Сега този малък гущер може да се свие и да се промъкне през всяка пукнатина или да пропълзи през стена. В допълнение, той е практически невидим, този вид е като хамелеон. - започнал да обяснява магьосникът.
  - Пулсар! - каза тя, демонстрирайки ентусиазма на Пас. - Не мислех, че това е възможно. Отрежете четката и я направете шпионска.
  - Случва се поражението да обещава големи неприятности, но това е само отражение на бъдеща победа. - забеляза магьосникът.
  - Значи няма да я разочароваш? - уточни Ведмакова.
  - Не! Във войната доблестта и доброто разузнаване носят победа. За да улучите, първо трябва да видите целта, иначе ще си изкълчите юмрука. Но за да не се случат неприятности, раната трябва да бъде излекувана. - меко отговори Хирово.
  - Не е хубаво едно момиче да е сакато. Все пак това ще я обезобрази! Можете ли да й направите човешка ръка, която да прилича на истински крайник? - попита Witcher.
  - Аз ще помисля! Може би мога да го поправя. Като цяло повечето магьосници са много по-добри в убиването, отколкото в лекуването. - подчерта с ударение Хирово.
  - Съгласен съм с това! Всеки глупак може да осакати, не всеки умен може да лекува. - Witcher, за да бъде убедителна, дори завъртя пръст в слепоочията си.
  - Много груби палачи - малко лекуващи лекари!
  Робите завлякоха собственика на Самум, изглежда, че е починал. Рахита дойде на себе си, лицето й беше изкривено от досада.
  - Пак измами всички! Той си тръгна, без да си плати сметките.
  - Ще наредя да го обеся! - каза Вещер. - Нека трупът му бъде предупреждение за всички, които са подли и алчни. Алчният човек винаги е щедър със сълзи на разочарование!
  - Резонно е! Но кой ще ми върне ръката? - момичето беше готово да заплаче.
  - Ето го! - посочи ръководителят на въстанието.
  Хиров се поклони, връвта светна в ръцете му.
  - Не се безпокой! Не можеш да бъдеш осакатен. Така че Rakhita ще трябва да станете страхотен шпионин. Искаш да отмъстиш на всички богати и могъщи в тази империя.
  - Разбира се. Не бъди роб, унижен в пръстта! - възкликна момичето.
  - Значи можете да ни помогнете! Лошо се управлява тази империя, така че гробът ще оправи гърбавата система! - магьосникът изпусна лъч енергия от показалеца си.
  - Странно! Виждам много енергия в теб. И мъдрост! Готов съм да се присъединя към вас! - възкликнал робът.
  - Ще те боли, но ще успееш да надделееш! Без болка няма доблест, без доблест няма победа! - каза магьосникът, демонстрирайки философско мислене.
  "Аз съм жена, което означава, че съм свикнала да търпя." - Рахита кимна.
  - Когато нямате достатъчно търпение, пеенето ще помогне! - пошегува се Хиров.
  Всички се засмяха. Witcher беше в добро настроение. Стартът беше победен, което означава, че няма време за губене. На първо място, необходимо е да се формира армия от роби, преди да избягат. Така че хората са като желязото, преди да се охлади, придайте му желаната форма. Момичето воин излезе на стената, качи се на подиума и нареди с гръмовен глас:
  - Свийте сбора да се съберат всички!
  Паса попита:
  - Жените също?!
  - Да! Ще имаме нужда от всеки меч. Побързайте, но знайте, че няма да има грабежи, всичко ще разделим по равно.
  Събирането на робите отне известно време; дори се наложи да използваме камшици. Самата Witcher беше принудена да помогне на малцината, които не загубиха главите си и да ограничат грабежите. Момичето удари добър шамар на петима от най-ревностните бандити, а на единия дори отряза главата. Капки кръв паднаха върху лицето й, Вещер алчно ги облиза. Проработи. Общото събиране се проведе на тъмно под светлината на факли. Имаше хиляди освободени роби; Witcher дори прецени на око, че има поне дванадесет хиляди, въпреки че много от тях включваха деца и жени.
  Тя се представи от най-високата кула в Детинец. Магьосникът стоеше от другата страна, той контролираше цялото събиране. Робите са били брутално експлоатирани, а слабите са екзекутирани или избивани. Така че като цяло, ако вземем физически параметри, изглеждаха добри бойци. Просто им трябва обучение. Ведмакова произнесе запалителна реч. Тя особено упорито обясняваше необходимостта от създаване на голяма освободителна армия.
  - Единството, смелостта, себеотрицанието са ключът към победата, свободата, щастието! Без дисциплина няма армия, а без армия не можете да спечелите свобода! Работата ни направи по-силни, умножена по интелект ще ни даде свобода и заедно с късмета ще донесе щастие!
  Така че нека станем едно и да хвърлим веригите! - проговори воинът.
  Робите изразиха одобрението си със силни викове! Само един роб, с много белези и горд поглед, мълчеше. Погледът му изразяваше най-крайната степен на презрение.
  Witcher отново предложи да се избере един лидер на въстанието!
  - Командирът е като върха на пирамидата - трябва да е само един, иначе и такава здрава конструкция ще рухне!
  Робите изкрещяха:
  -Точно! Води ни.
  -Ти си велик войн и ще бъдеш наш лидер! - неочаквано успя да извика момчето на всички.
  Това изненада Ведмакова: как изобщо е възможно това. Тя се вгледа по-внимателно; в ръцете на детето имаше нещо подобно на духалка, само че по-дебело. И с помощта на това устройство той изгърмя.
  - Момчето ще стигне далеч! Как му беше името? - попита воинът.
  - Дик! Специално разбрах. - предложи Паса.
  - Просто име! - Witcher явно очакваше нещо по-екзотично.
  - Защо сложност!
  -Обявяваме гласуване! - обяви магьосникът. Гласът му беше толкова гръмовен, че палмите се разтресоха. - Който е за лидера на Warrior Witcher, вдигнете дясната си ръка! Гласувайте за истината, свободата и честта! И животът ти ще стане такъв, че и боговете ще завидят! -
  Робите, обзети от ентусиазъм, почти единодушно вдигнаха ръце във въздуха. Приличаха на воин и единодушието им подсказваше, че може би Хиров е използвал магията си тук.
  Не е ли вярно, че пристигането му им даде свобода и възможност да се почувстват като истински хора. Това означава, че е естествено да поздравите Witcher като дъжд в суша. По лицата на бившите роби се виждаше радост. Беше като събуждане.
  Тук сред всеобщо веселие пристъпи могъщ роб, богато украсен с белези. - каза той с дълбокия си глас.
  - Имало е и ще има много, които искат да водят към щастието. Но имате ли морално право на това!
  - Който!? - Вещерката оголи пълната си със зъби уста. Бицепсите на голите му ръце изпъкнаха.
  - Кой си ти?! Потомък на благородническо семейство или обикновен човек. Или може би дори избягал роб като Жисор. Той също обещаваше много, но завърши живота си на клада. И с него двадесет хиляди роби. - отсякъл го могъщият роб.
  - Тук много ще зависи от нас самите. Виждам белези по теб, най-вероятно не си роден роб, мога да различа рани, причинени от камшик или меч с копия! - каза Ведмакова.
  - Познахте непознатия за мен воин! Аз съм граф дьо Форс, потомък на страхотни крале. Но знаете ли името на баща си? - попитал благородният роб.
  - Благородството на семейството има същото отношение към смелостта, както дължината на косата към интелигентността! - отвърна Ведмакова и веднага добави. - Никаква доблест на нашите предци няма да помогне на страхливец!
  - Говориш прекрасно. Като панаирен шут колко смело е сърцето ти? - Робът се намръщи заплашително.
  - Е, какъв си юнак! Брой, но ти се мери с робска съдба, къде ти беше гордостта и смелостта! - The Witcher вече започна да се навива.
  - Имах си причини за това. И кои, не е нужно да знаете, по-малко знания означава, че е по-лесно да умрете! Предизвиквам те на смъртна битка и ако си смел не само на думи, ще приемеш предизвикателството! - изрева граф дьо Форс.
  - Можете да бъдете сигурни в това! - сопна се воинът.
  Робите разчистиха арената. Witcher слезе и провери меча. Срещу нея застана опонентът й. Той имаше собствено оръжие, два остро заострени меча. За всеки случай воинът извади от пазвата й още един меч.
  Граф де Форса беше много по-висок от Вещера, много по-широк в рамене, въпреки че не изглеждаше толкова мускулест и изваян, момиче, достойно да стане световен шампион по фитнес. Въпреки това нямаше мазнини, а връзките на сухожилията бяха стегнати и подути. Освен това във всяко движение се усещаше голямо преживяване, а скачащата походка говореше много. На лицата им се появи усмивка, която вече не беше презрителна, а по-скоро съчувствена.
  - Е, в беда си, момиче! Няма да ви завиждат. - Графът й показа юмрука си.
  - Защо си толкова самоуверен? - Раздразнението на Вещера се засили.
  - Спечелих много битки и турнири. В моето кралство ме смятаха за един от най-добрите бойци, мнозина ме смятаха дори за най-добрия. - Форса, разтърси гръдните си мускули, които приличаха на два щита, стоящи един до друг.
  - Това е така, защото ти се биеше само с благородниците, а те се изродиха и надебеляха. Сега, ако се разбирате с талантлив обикновен човек, малко ще ви остане от славата! - уверено отговори Вещер.
  - Куче лае, чао, пръчка или по-скоро сабята ми не е минала по гърба ми! - Цялата пълнота на арогантност се върна към графа.
  - Това е много интересно! Острие от най-здрава стомана ръждясва в ръцете на дърдорко и страхливец! "Ведмакова никога не престана да блести с красноречието си.
  - Е, това най-вероятно се отнася за теб, женско копеле! - изръмжа Форса.
  - Може би ще спрем фехтовката на езици и нека използваме нещо по-силно! - Witcher изигра елегантна осмица.
  - Взаимно!
  Графът и водачът на бунтовниците се изправиха очи в очи. Мечовете се движеха бързо и удряха с пълна сила. От ударите падали искри и се чувал звън.
  Графът атакува няколко пъти. Той опита техниката с двойна цев, но Witcher се пребори с атаките, отбелязвайки, че благородният й опонент има прилична скорост.
  - Какво играеш!
  - На конците на смъртта!
  Графа отново отприщи поредица от удари, опита сложни комбинации. Ведмакова леко се отдръпна и проведе контраатака, стигайки леко в гърдите съперничката си.
  Тя изучаваше движенията на опитния воин, отделяйки време да го повали. Графът се ухили и очите му блеснаха:
  - Ти изобщо не си толкова прост! Може би дори не пълен роб, въпреки че ходите боси.
  - Роден съм свободен и живях в гората! Вратът ми никога не е познавал хомот. Немислимо е да се подчини на сила. Истински свободният човек се подчинява на три неща - разум, любов, Бог. Робът в душата си е покорен - на страстите, похотта, Божиите служители! - Вещер отговори красиво.
  - За последното си прав! Ти си истински прав, тези попове и попове ме нагласиха! - Графа направи двойно ветрило, след това техника "мида", но не успя. - Ще се радвам да поговоря с вас на чаша вино, освен ако, разбира се, не ви убия.
  - Халба вино е като океан - увлечеш ли се, губиш почва под краката си! - каза воинът.
  - Но се чувстваш по-свободен. Какво ще кажете за тази техника?
  Той държеше тризъбеца, после пеперудата. В отговор Witcher удари срещата по-силно. Графът се олюля и отстъпи. След това състезанието продължи отново, Форса се движеше като навит, разбра, че противникът му е твърде силен, за да я вземе безцеремонно. След това, след като привикна Witcher към определена последователност от движения, графът неочаквано промени траекторията на меча и удари момичето по мускулестите, но и женствени гърди. Течеше кръв, драскотината беше дълбока. Раната не счупи Witcher, а напротив, даде й сила. Момичето премина в офанзива, блеснаха мечове, изпълнявайки странен танц. И въпреки че отвън изглеждаше, че воинът напълно е загубил главата си и е в ярост, животът в гората и ловът от ранна детска възраст я научиха да запази здравия си разум в най-ожесточената битка. За графа беше трудно да сдържи такъв натиск; той отстъпи, като трудно успяваше да парира. Ведмакова улови момента, в който робският сановник се отдръпна, сякаш го беше ударила с юмрук под коляното. Ударът попадна в сухожилието и броячът поддаде, скоростта му падна. Тогава момичето притежаваше своя собствена техника, тя сама я измисли, наричайки я деветглав дракон. Само добре обучен боец би могъл да направи нещо подобно. Още повече, че последната девета атака беше почти неотразима. Тук беше въпрос на механика, отразяваща атаката, ръката беше твърде отслабена, парирайки атаките и следователно последната атака завърши. За първи път воинът изпълни техниката на доста опитен и бърз партньор и когато ахна, изпускайки меча си, стана ясно, че новостта е успешна.
  Графът пребледня, изгуби сили.
  - Късметлийска кучко!
  - Не точно! Късметът е нестабилен като пясъка - само трудът ще го свърже с цимент.
  Witcher отново рани врага си, но не дълбоко - тя не искаше да убива или осакатява. Удряйки отново, тя се хвърли, графът механично я парира и воинът нокаутира меча с нейния крак. Робският сановник се оказал напълно невъоръжен. Вещер, хвърляйки мечовете си, се втурна към врага и препъна графа. Ръцете й стиснаха крайника му в ключалка.
  -Отказваш ли се? - Очите на пантерата блеснаха.
  - Броя предаване на бос роб!
  Вещер възрази разгорещено:
  - Не роб, а борец за справедлива кауза! Ти самият си бил роб и си разбирал какво е унижение, но те са други хора, не по-лоши от нас. Така че попитайте съвестта си!
  . ГЛАВА Љ 10.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се биеха на фронтовата линия. Момчето и момичето вече бяха доста отегчени от продължителната война. Постоянното убиване и стрелба също става скучно.
  Това е като игра. Една и съща игра със стрелба рано или късно ще ви омръзне.
  Децата се измориха да стрелят и непрекъснато да хвърлят гранати с боси крака.
  Момчето даде обрат. Покосиха фашистите.
  И каза:
  - Маета!
  Момичето хвърли граната с боси крака. Тя разпръсна фриците и изгука възхитено:
  - Ще имаме нови, много големи победи!
  Но това вече става скучно. Дори фактът, че от хвърлянето на босите крака на момчето, танковете на Хитлер се бутат настрани.
  След това Олег започна да композира.
  Още една алтернативна история. Зюганов не гласува за кандидатурата на Степашин, както и трите комунистически фракции.
  Това приключи с разпускането на Държавната дума и предсрочните избори през септември 1999 г.
  Разбира се, комунистите бяха по-силни от всякога. И те отидоха на изборите, разчитайки на постиженията на правителството на Примаков, където изиграха забележима роля. Блокът Unity все още не е създаден. Путин не се появи като министър-председател. А нахлуването на бойци в Дагестан само добави още гласове на левите и уби силата на властите.
  Като цяло правителството се оказа неорганизирано. НДР отслабна и се разпадна и нямаше нова готова партия. И Степашин, назначен за министър-председател, не ръководи партията на власт. И тогава Елцин го уволни напълно.
  Накратко, парламентарните избори доведоха до убедителна победа на левицата.
  Комунистическият триумф беше впечатляващ. Освен това блокът Примаков-Лужков нямаше време да се размотае. Но все пак успя да се регистрира заедно с фермерите. И той зае второ място. Трети беше "Яблоко", който имаше добър PR. LDPR зае четвърто място. Но до голяма степен поради факта, че пропрезидентските канали активно популяризираха тази партия.
  И Елцин дори даде, или по-скоро, награди Жириновски с генералски чин.
  Така че всичко се случи по специален сценарий.
  Опозицията завзе властта в Държавната дума. И Елцин се съгласи да напусне доброволно, като официално назначи Примаков за свой наследник. Зюганов стана министър-председател и дясна ръка.
  Това, общо взето, устройваше комунистите. И беше постигнат компромис. Басаев и Хатаб бяха принудени да напуснат Дагестан. Но те не изпратиха войски в самата Чечня.
  Там скоро избухва гражданска война и разделяне на няколко фракции.
  Русия помогна на Масхадов и Кадиров. Примаков лесно спечели изборите за президент на Русия. Вторият неочаквано стана Жириновски - който нямаше други конкуренти в своя електорат, а либералът Явлински не му беше съперник.
  Олег Рибаченко прекъсна есето си. Не, не е интересно. Отново вече засегната тема, след Примаков, Зюганов и възстановяването на СССР. Уморен от това!
  Може да е нещо по-интересно за композиране. Например за космоса.
  На момчето започнаха да му хрумват идеи.
  Новата столица на Великата руска империя се нарича Петроград-Галактик. Основан е в съзвездието Стрелец, почти в самия център на галактиката. И звездите, и планетите бяха много по-плътни тук, отколкото в покрайнините на Млечния път, където старата Земя намери подслон. Силите на Западната конфедерация бяха напълно изгонени от ядрото. Войната обаче не премина без следа: хиляди планети бяха унищожени, а от Земята останаха само спомени. Това беше основната причина за преместването на столицата в най-богатото и спокойно място в галактиката. Тук е много трудно да се пробие, следователно, дори в условията на тотална космическа война, където фронтовата линия е абстрактно понятие, а тилът е конвенция, ядрото се превърна в основна руска база и индустриална крепост. Столицата се разрасна и напълно погълна планетата Кишиш, превръщайки се в гигантски метрополис. Гигантски град, способен да впечатли всеки разумен човек. Множество самолети прорязаха лилавото небе.
  Маршал Максим Трошев е извикан при министъра на отбраната супермаршал Игор Рьорих. Предстоящата среща беше знак за рязко засилена вражеска активност. Войната, уморена от всички, поглъщаше ресурси като хищна фуния, трилиони хора загинаха в нея и никой не можа да постигне желания успех. Милитаризацията остави своя отпечатък върху архитектурата на Петроград-Галактик. Огромни небостъргачи стоят в спретнати редици, те представляват квадратчета на градска шахматна дъска. Това неволно напомни на маршала за формирането на космическите армади. По време на последната битка големи руски кораби също заеха позициите си, след което внезапно нарушиха формацията, удряйки вражеския флагман. Добре обмислена битка се превърна в меле, някои кораби се сблъскаха, експлодирайки в чудовищно ярки светкавици. Вакуумът се оцвети така, сякаш бяха изригнали гигантски вулкани и огнени реки потекоха наведнъж, потоци адски пламъци бяха нахлули от бреговете си, покривайки ги с разрушителна вълна. В хаотична битка успехът съпътства армията на Велика Русия, но победата идва на изключително висока цена. Няколко хиляди звездолета се превърнаха в потоци от елементарни частици. Вярно е, че врагът претърпя още по-големи загуби. Руснаците знаеха как да се бият, но конфедерацията, която включваше много раси, се скъса яростно, оказвайки упорита съпротива.
  Основният проблем беше, че центърът на конфедерацията, разположен в галактиката Thom, беше много труден за унищожаване. Древната цивилизация на кленовидните даги, живели в този куп звезди в продължение на милиони години, издигнала непревземаема крепост и се обградила с мощна отбранителна линия, пълна с капани.
  За да проникне в това пространство "Манерхайм", цялата руска армия няма да бъде достатъчна. Не беше възможно да се сложи край на войната. Планети и системи са сменяли ръцете си много пъти. Маршалът огледа столицата с чувство на носталгия. Бързащите гравиоли и фланери бяха боядисани в цветове каки и навсякъде се усещаше двойното предназначение на самолета. Някои сгради бяха оформени като гигантски танкове или бойни превозни средства на пехотата с вериги вместо входове. Беше смешно да гледаш как водопад изригна от цевта на такъв крилат танк, синята и изумрудена вода отразяваха четирите "слънца", играейки с десетки нюанси, а екзотични дървета и огромни цветя растяха на багажника и крилата, образувайки необичайни висящи градини. Модерни, само гигантски небостъргачи танкове, обикновено с опростена форма, въоръжени с много оръдия. Да живееш в такива къщи е удобно и уютно, въпреки че в случай на атака срещу столицата подобна сграда ще се превърне в мощна бойна единица за пет минути. Минувачите от всички класи и дори малки деца бяха в армейски униформи или в дрехи на различни паравоенни организации. Насочващите се кибер мини се рееха високо в стратосферата; на външен вид приличаха на цветни топки. Светилата осветяваха небесния свод, заливайки гладките огледални булеварди с ослепителни лъчи. Максим Трошев не беше свикнал на подобни ексцесии.
  "Звездите тук са твърде гъсти. И е твърде горещо за мен.
  Маршалът изтри потта от челото си и пусна вентилацията. По-нататъшният полет премина без проблеми и скоро се появи сградата на Министерството на отбраната. На входа имаше четири бойни машини. Шиповидните лъчиари със смукала - животни с обоняние петнадесет пъти по-силно от кучешкото - обградиха Трошев. Циклопският дворец на супермаршала отиде дълбоко под земята, в дебелите му стени бяха разположени плазмени оръдия и каскадни лазери. Интериорът на дълбокия бункер беше прост - луксът не се насърчаваше. Преди това Трошев е виждал шефа си само в триизмерна проекция. Супермаршалът беше възрастен, опитен воин на сто и двадесет години. Трябваше да сляза с високоскоростен асансьор, прониквайки на десетина километра под земята.
  След като премина кордона от елитна охрана и бойни роботи, маршалът влезе в кабинета, където плазменият компютър симулира разширена холограма на галактиката с белези на концентрацията на руските войски и местата на предполагаемите вражески удари. Наблизо висяха по-малки холограми; виждаха се изображения на други галактики. Контролът над тях не беше непрекъснат; сред звездите се виждаха проблясъци на независими държави, обитавани от интелигентни, понякога много странни раси. Трошев не се взира дълго в това великолепие, трябваше да направи нов репортаж. Игор Рьорих изглеждаше млад, лицето му беше почти без бръчки и имаше гъста руса коса. Изглеждаше, че може да живее и да живее, но руската медицина във военно време не се интересуваше твърде много от удължаването на човешкия живот. Напротив, бързата смяна на поколенията стимулира еволюцията и е в полза на безмилостния военен селекционер. Продължителността на живота беше ограничена до сто и петдесет години. Дори за елита. Е, раждаемостта остана много висока, абортите бяха само за дефектни деца, а контрацептивите бяха забранени. Супермаршалът обърна поглед към Трошев, когато влезе.
  - И ето те, Максим. Изхвърлете всички данни на компютъра, той ще ги обработи и ще предостави решение. Какво можете да кажете за последните събития?
  - Конфедератите и техните съюзници си взеха добър урок. Везните се накланят в нашата посока. През последните десет по-голямата част от битките са спечелени.
  Рьорих кимна.
  - Знам го. Но съюзниците на конфедератите, Дъгите, станаха забележимо по-активни. Те започват да представляват сериозна заплаха.
  - Съгласен.
  Рьорих щракна върху изображението върху холограмата и леко го увеличи.
  - Пред вас е галактиката Смур. Тук е втората по големина крепост Dug. Тук ще нанесем основния удар. Ако успеем, ще можем да спечелим войната в рамките на седемдесет, максимум сто години. И ако се провалим, войната ще се проточи много векове. Доказал си се като компетентен командир и затова ти предлагам да ръководиш операция "Стоманен чук". Ясно е?
  - Точно така, Ваше превъзходителство.
  Игор се намръщи.
  - Защо такива заглавия? Просто се свържете с нас: другарю супер-маршал. Откъде взехте това?
  Максим се засрами.
  -Аз, другарю Супермаршал, учих с Бинг. Те проповядвали стария имперски стил.
  - Ясно. Но сега империята е различна, председателят е опростил предишните обичаи и процедури. Освен това скоро предстои смяна на властта и ще имаме нов по-голям брат и върховен главнокомандващ. Може би ще бъда уволнен и ако операцията "Стоманен чук" е успешна, вие ще бъдете назначен на мое място. Трябва да се учим предварително, това е огромна отговорност.
  Маршалът беше повече от три пъти по-млад от Рьорих и затова покровителственият тон беше много подходящ и не предизвика обида. Въпреки че предстои смяна на лидера и новият им лидер ще бъде по-млад и от двамата. Естествено, това ще бъде най-доброто.
  - Готов съм. Аз служа на велика Русия!
  - Така че върви. Моите генерали ще ви информират за подробностите.
  След поздрава маршалът си тръгна.
  Коридорите на бункера бяха боядисани в цвят каки. Отдолу се намираше оперативният щаб. Многобройни фотонни и плазмени компютри с ускорени темпове обработваха информация, идваща от различни точки на метагалактиката. Предстоеше много рутинна работа и маршалът беше освободен само след час и половина. Сега го очакваше дълъг хиперскок към съседна галактика. Там трябва да се съберат огромни сили, почти една шеста от целия руски космически флот. Няколко милиона звездни кораба. След като бяха уредени дребните подробности, маршалът се издигна на повърхността. Дълбоката прохлада отстъпи място на силна топлина. Четири светила се събраха в зенита и, настръхнали с корони, безмилостно облизващи небето, изляха потоци от частици върху планетата. Каскади от светлина струяха по огледалните улици. Максим скочи в гравитационния самолет, вътре беше удобно и прохладно и се втурна към покрайнините. Никога преди не беше ходил в Петроград-Галактика и искаше да види със собствените си очи столицата, населена с триста милиарда жители. Той напусна военния сектор и всичко се промени и стана по-весело. Появиха се сгради с оригинална композиция, той вероятно би ги нарекъл луксозни - в тях се заселиха представители на привилегированата класа. По време на тоталната война слоят олигарси намаля, но не беше напълно унищожен. Дворците били истински произведения на изкуството. Един от тях приличаше на средновековен замък, където вместо зъбите на парапет имаше палми. Друг стоеше на тънки крака, а магистралата се простираше под него; той приличаше на ярко оцветен паяк, покрит със звезди. Много от сградите, в които живееха по-бедните хора, също не предизвикваха асоциации с казарми, напротив, внушителните фасади блестяха, украсени със статуи на лидери и командири от минали векове. Не всичко трябва да е боядисано в цвят каки, смята Трошев. Освен това може би най-населеният град във Вселената трябва да има красива архитектура. Туристическият сектор беше особено колоритен , с движещи се алеи и сгради, оформени като гигантски рози, както и цъфнали и преплетени лалета, нанизани маргаритки и сложна смесица от екзотични животни. Очевидно е интересно да живееш в мечка или тигър със саблезъби, това прави децата щастливи. Въпреки това, възрастните също са изумени, когато такава конструкция се движи или играе. Дванадесетглавият въртящ се дракон направи незаличимо впечатление на маршала; от всяка уста изригнаха многоцветни фонтани, осветени от неон. Като цяло имаше много фонтани с най-странни форми, хвърлящи многоцветни струи на стотици метри във въздуха. И колко са красиви, в светлината на четирите слънца, преплитащи се във водна шарка, приказна, неповторима игра на цветове. Децата тук бяха весели и красиви: шарените им дрехи им придаваха прилика с приказни елфи. Тук имаше не само хора, половината от публиката бяха извънземни. Въпреки това децата на непознати щастливо си играеха с човешките деца. Трошев се сблъсква и с интелигентни растения. Пищни златистоглави глухарчета с четири крака и две тънки ръчички. Техните бебета имаха само два крака, а златните им глави бяха гъсто осеяни с изумрудени петна. Максим познаваше добре тази раса - Гапи, триполови растителни същества, миролюбиви, но по волята на съдбата те бяха въвлечени в всеобща междузвездна война и станаха естествени съюзници на Велика Русия.
  Имаше достатъчно представители на други раси - предимно неутрални държави и планети. Те искаха да разгледат невероятната столица на империята. Тук войната изглежда далечна и нереална, тя е на хиляди парсеци и въпреки това чувството на дискомфорт не напуска маршала. В главата ми се появи мисълта, че на тези планети, които ще трябва да атакуват, също живеят разумни същества и цели милиарди мислещи същества ще умрат. Ще се пролеят потоци кръв, ще бъдат разрушени хиляди градове и села. Но той е маршалът на империята и трябва да изпълни своя дълг.
  След като се полюбува на туристическия център, маршалът нареди гравитационният самолет да бъде разгърнат и да се отправи към индустриалните зони. Къщите тук бяха малко по-ниски, с просто оформление. Фабриките бяха разположени дълбоко под земята.
  Веднага щом гравитационният самолет кацна, ято боси момчета с парцали и почистващи препарати веднага се втурнаха към него. Тънки рагамъфини в парцали от вече омръзнало, избеляло каки, с големи накъсани дупки. Дълбок тен, почти черен. Изглежда, че продължителната война ги е принудила да затегнат коланите. Трошев започна да изпитва съчувствие. Шофьорът, капитан Фокс, не споделя подобни чувства.
  - Хайде, плъхчета, махайте се! Маршал идва! - излая той.
  Бездомните деца се втурнаха във всички посоки, виждаха само мръсните си пети. Трудно е да ходиш бос по повърхност, която е гореща от четири "слънца" наведнъж, а бедните деца не знаеха какви са обувките. Едно от момчетата обаче се оказа по-нахално от останалите и се обърна и показа среден пръст. Капитанът извади бластер и стреля по нахалното момче, щеше да го убие, но маршалът успя да бутне ръката на капитана в последния момент. Зарядът прелетя, правейки кратер в тротоара, парчета разтопен камък паднаха върху босите крака на момчето и то рухна на асфалта. С усилие на волята бъдещият воин успя да сдържи вика си и, понасяйки болката, се изправи. Максим удари силен шамар на капитана.
  - Три дни в караулката. Внимание, ръцете отстрани! - изкомандва маршалът със заплашителен тон - Децата са наша собственост и трябва да се грижим за тях, а не да ги убиваме. Разбра ли, чудовище?
  Лисицата протегна ръце отстрани. Той кимна отсечено.
  - Отговорете според регламента.
  - Да сър.
  Максим обърна поглед към момчето. Беше светлокос, с красиво, хитро лице и мускулест. Под скъсана тениска се вижда якият му корем, подплатен с шоколадови пръчици.
  -Как се казваш?
  - Янеш Ковалски! - излая с цяло гърло дрипавият.
  - Виждам в теб качествата на силен воин. Искаш ли да влезеш в училище Жуков?
  Момчето изпадна в депресия.
  - Ще се радвам, но родителите ми са обикновени работници и няма да могат да ми платят образованието.
  Маршал се усмихна.
  - Ще бъдете записани безплатно. Вие, както виждам, сте физически силни, а очите ви говорят за умствени способности. Основното нещо е да се учи добре. Това са трудни времена, но когато войната свърши, дори работниците ще живеят при добри условия.
  - Врагът ще бъде победен! Ние ще спечелим! - отново изкрещя с цяло гърло Янеш.
  - Тогава заеми мястото си в редиците, войнико. И като за начало - в моята кола.
  Лиза трепна. Момчето беше малко мръсно и трябваше да се измие вътрешността след него.
  След като се издигна, гравитационният самолет се втурна към правителствените квартали.
  Джанеш със затаен дъх оглеждаше огромните, луксозно украсени къщи.
  - Не ни пускат в централния сектор, а това е толкова интересно.
  - Ще видиш още достатъчно.
  И все пак маршалът, воден от чувство на състрадание, нареди да летят до туристическия център. Момчето гледаше с всички очи, буквално поглъщайки видяното. Беше забележимо, че искаше да скочи от колата, да тича по движещия се тротоар, да се качи на една от умопомрачителните атракции.
  Обикновено суровият Максим беше толкова мил и нежен, както винаги през този ден.
  - Ако искате, повозете се на "планината на радостта", а след това елате направо при мен. Вземете парите, иначе няма да ви пуснат.
  Маршалът подаде листчето.
  Янеш се втурна към атракционите, но външният му вид беше твърде забележим.
  На входа на залата за космически нинджи той беше спрян от масивни роботи.
  -Момче, ти си зле облечен, явно си от бедния квартал. Трябва да бъдете задържан и отведен в гарата.
  Момчето се опитало да избяга, но те го ударили със електрошоков пистолет и го изхвърлили на асфалта. Наложило се Трошев да изскочи от колата и да отиде да разследва.
  - Чакай, този кадет е с мен.
  Полицаите, които спряха, спряха, вторачени в маршала. Максим беше в полева униформа, но еполетите на командира ярко блестяха в злато на фона на четирите слънца.
  Старши патрулният, лейтенант от полицията, отдаде чест.
  - Съжалявам, маршал, но инструкциите забраняват допускането на просяци в центъра, където приемаме гости от цялата галактика.
  Самият Максим разбра, че е направил грешка, като е пуснал рагамъфин в толкова уважаван район. Но нямаше намерение да демонстрира грешката си.
  -Това момче е скаут. Той изпълняваше поръчение от висшето командване.
  Лейтенантът кимна и натисна копчето на пистолета си. Янеш Ковалски се дръпна и дойде на себе си. Маршалът се усмихна и протегна ръка. В този момент четирите извънземни галактики изведнъж настръхнаха от лъчехвъргачки. Външно извънземните приличаха на грубо издялани пънове със синьо-кафява кора; крайниците им бяха възлести и изкривени. Преди чудовищата да успеят да открият огън, Максим падна върху капака, изваждайки бластер. Огнените пътеки минаваха по върха, блъскаха се в цветната статуя, пръскайки живописния пиедестал във фотони. Трошев отсече двама нападатели с лазерен лъч, двамата оцелели иногалакти се отместиха встрани. Единият също бил засечен от неумолимата греда, но вторият успял да се скрие зад перваза на фасадата. Чудовището стреля от три ръце наведнъж и въпреки че Максим се движеше бързо, той беше леко ударен - хълбокът му беше изгорен, а дясната му ръка беше повредена. Лъчите на врага удрят тангенциално атракцията "луда водна лилия". Последва взрив.
  Зрението на маршала плуваше, но той беше изненадан да види как Янеш откъсна парче от плочата и го хвърли към врага. Максим беше удивен от нечовешката сила, която се крие в този крехък тийнейджър... Хвърлянето се оказа точно, точно в редицата от пет очи. Съществото се дръпна и пристъпи напред, олюлявайки се. Това беше достатъчно, за да може точният изстрел на Максим да сложи край на живота на чудовището.
  Битката приключи бързо. По време на него полицаите дори не се опитаха да открият огън. Маршалът веднага забеляза това.
  "Всички най-добри се бият отпред, а отзад, по улиците на града, седят страхливци.
  Ситият лейтенант пребледня. Приближих се до Максим.
  - Другарю маршал, извинявам се, но те имаха тежки лъчехвъргачки, а ние...
  - И какво е това! - Максим посочи бластера на колана на патрула. - Мухобойка? Жалко, явно няма работа за вас в столицата. Няма да стоиш без работа, ще се опитам да те изпратя на фронта.
  След като махна на момчето, Максим му помогна да скочи на борда на гравитационния самолет и след това здраво стисна ръката му.
  - Е, ти си орел. Радвам се, че не сгреших за теб.
  Ковалски намигна приятелски, гласът му прозвуча доста високо и радостно.
  - Направих само едно успешно хвърляне. Аз можех...
  - Ще имате възможност. Завършваш колеж и отиваш направо в битка. Имаш цял живот пред себе си, все още трябва да се бориш докрай.
  - Войната е страхотна! - възкликна ентусиазирано момчето. - Искам веднага да отида на фронта, да взема лъчев пистолет...
  - Не можете да го направите веднага, ще бъдете убити в първата битка. Първо вземете специалност.
  Янеш подсмърча обидено. Беше уверен в способностите си, смяташе, че вече знае как да прави много, включително стрелба. Междувременно гравитационният самолет летеше над огромния Мичурински парк. Там растяха гигантски дървета, някои от които достигаха височина от няколкостотин метра. И плодовете бяха толкова огромни, че след като изядохте средата, можете да живеете вътре. Генномодифицираните ананаси със златиста кора изглеждаха апетитно. Вярно, противно на очакванията, те не предизвикаха много възхищение от момчето.
  - Вече съм бил в такива гори. - обясни Янеш. - За разлика от централните квартали, там се допускат всички. Въпреки че отнема много време, за да стигнете до там пеша.
  - Може би! - каза Максим. - И все пак, полюбувайте се на растенията тук ... Има една гъба, цял взвод може да се побере под нея.
  - Просто подобие на голяма мухоморка. Той е негоден за консумация. Спомням си, че събрах цяла торба нарязани плодове. Обичам паварара - кожата е тънка, а вкусът е невероятно прекрасен. Смокините са нищо в сравнение с него. Трябва да внимавате, когато режете. Може да се пръсне и тогава потокът ще бъде като водопад - ще те отнесе, преди дори да имаш време да кажеш дума. Плодът тук е твърде голям. Трябва да ги носите на части в найлонов плик, а това е много неудобно.
  Максим потупа Янеш по рамото.
  - Не всичко се измерва с храната. Хайде да слезем и да наберем цветя.
  - Подарък за момичето! Защо не!
  Ръцете на момчето се протегнаха към волана. Капитан Фокс удари гневно пръстите си.
  - Не пипай волана, кученце.
  И веднага в отговор получи още едно порицание от маршала.
  "Имаш смелостта само да се бориш с дете."
  - Съжалявам, Ваше превъзходителство!
  Янеш не можа да сдържи смеха си.
  - Ако искаш, опитай. - позволи Максим.
  "Имам опит в симулаторите", каза Янеш.
  Без сянка на съмнение или страх Ковалски сложи ръце на волана и насочи колата надолу. Очевидно той наистина е имал забележителни способности. Гравитационният самолет се втурна покрай върховете на гигантски дървета.
  Максим не се намеси, позволявайки на момчето да управлява самолета. Трябва да се каже, че той се справи със задачата си много успешно, маневрирайки между гигантски стволове, той никога не се разби, демонстрирайки виртуозна техника отвъд годините си. Въпреки това, дори и да се разбие, няма да е голяма работа, гравитационният самолет има перфектна система за безопасност. Накрая седнаха на поляна, обсипана с малки, но приказно красиви цветя. Изглежда, че добрият магьосник щедро е разпръснал бижутата. Сложната гама от цветове блестеше в очите, а опияняващият мирис предизвикваше неописуема наслада.
  Янеш дори подсвирна от възхищение. Когато кацнаха, момчето изскочи и започна да бере цветя, като набра цяла ръка. Максим беше хладнокръвен, харесваше пейзажа и въпреки това имаше нещо тревожно. Чувствам се застрашен. Преминал през огън и вода, маршалът беше свикнал да се доверява на интуицията си, тя рядко го подвеждаше. По принцип столицата на една велика империя не трябва да крие форми на живот, опасни за хората. Тук има нещо различно. Максим помаха на момчето и тихо прошепна в ухото му:
  - Има врагове близо до нас. Скрий цветята и ела с мен.
  Очите на Джанеш блеснаха.
  - Готов съм.
  Оставяйки букета в колата под надзора на капитан Фокс, Максим и Янеш се преместиха по-навътре в гората. Разбира се, войските трябваше да бъдат извикани и да претърсят района. Но Максим беше заловен от вълнение. Янеш, разбира се, беше обладан от романтични стремежи, той си представяше себе си като офицер от военното разузнаване и се радваше на това. Проправиха си път през джунглата, опитвайки се да не вдигат шум. Янеш успя да изгори босите си крака на лилава коприва, но се сдържа, въпреки че кожата му до коленете беше покрита с големи мехури.
  - Внимавай - прошепна Максим. - В гората опасността се крие във всяко стръкче трева.
  - Тук имаме нужда от защитен камуфлаж - прошепна Янеш. Парцалите едва скриваха тялото, нещо пълзеше по краката. Големите насекоми, както Янеш научи в училище, не ядат хората на тази планета. Най-опасните видове членестоноги бяха унищожени на генетично ниво, не беше достатъчно центърът на столицата да се превърне в източник на инфекция или епидемия. Вървяха мълчаливо. Изведнъж Максим замръзна. Малките живи същества се държаха неспокойно, сякаш някой ги беше уплашил. Маршалът хвана момчето за ръка и прошепна в ухото му:
  - Отпред има засада!
  Максим извади звуков детектор от джоба си и внимателно се заслуша в околността. Точно така, пет човешки бойци и приблизително същия брой извънземни лежаха наблизо. Е, при такъв баланс на силите е по-добре да не влизате в битка, а да заобиколите врага.
  Това и направиха.
  Опитният войник и зеленото момче се движеха в синхрон. Трябваше да вървим през гъсти гъсталаци храсти, потънали до глезените в мъх. С голяма трудност маршалът разбра прекъсването на човешката верига и успя да се промъкне на това място. ТЕ имаха късмет; никой от извънземните нямаше животински сетива или феноменален слух. Звуковият детектор вече можеше да различи тихо произнесените думи.
  - Господин Резидент, вие искате невъзможното от мен.
  В отговор глас, подобен на грачене.
  - А вие, генерале, сте свикнали само да взимате пари, без да ги работите докрай.
  Съдейки по тембъра, той принадлежеше към нехуманоидна раса.
  - Платиха ти половин милион и какво от това? Остаряла информация за шпионски спътници.
  "Не съм виновен", продължи лениво да се оправдава човешкият глас. - Такава информация по принцип много бързо остарява. Не съм всемогъщ.
  - Веднага разбрахме това, по-лесно е да кажеш, че си слаб. Когато става въпрос за атака на системата на Кремъл, вие и вашите съучастници няма да сте от голяма полза.
  Максим потръпна. Ще се стигне ли наистина до атака на най-мощната отбранителна линия, покриваща столицата и целия център на галактиката? Кремълската система, както твърдят нейните създатели, е непревземаема и въпреки това, ако враговете са се активизирали в самото сърце на империята, това води до тъжни размисли.
  - Знай, човече, скоро ще използваме принципно ново оръжие и с негова помощ руските звездни кораби ще се превърнат в прах, преди да достигнат поразително разстояние. Тогава нашата армия, като всепроникваща гравитационна вълна, ще залее руските пространства и ще подчини имперските светове.
  Максим улови потисната въздишка, очевидно предателят не беше особено щастлив от такава перспектива. Той обаче отговори:
  - Петата колона е по-активна от всякога и вашата инвазия ще върви по план.
  - Вашата задача в близко бъдеще е да създадете дузина крепости в столицата за нашите ударни сили. Наемниците ще проникнат тук под прикритието на туристи, ще се скрият в горите и след това ще изиграят ролята си в общата атака.
  - Така ще бъде.
  - И виж, човече, ако атаката на нашите звездолети се провали, ще бъде по-зле за теб. Вашето собствено контраразузнаване ще ви разкъса на парчета и екзекуцията ви ще бъде бавна и болезнена.
  Въпреки че Максим не видя кой говори, той беше сигурен, че СМЕРШ ще успее да разпознае предателя по гласа му.
  - Имаме нужда от информация за всички последни назначения във вражеското ръководство. Всичко, което знаеш.
  - По моя информация младият маршал Максим Трошев е назначен да командва звездния флот в галактиката Смър. Точна информация за него няма, но...
  - Всичко е ясно, руснаците готвят голямо настъпление там. Както винаги. Новият командир е внезапна атака от големи сили.
  Максим потръпна, искаше да се втурне напред и да удуши отрепката. Операцията е застрашена.
  - Мисля, че е така. Колкото до други назначения...
  Предателят изброяваше дълго и досадно, но Максим вече имаше план в главата си. Първо, трябва тихо да напуснете това място и второ, спешно да се свържете със SMERSH. Там те ще решат дали незабавно да неутрализират шпионската мрежа или да изчакат. В крайна сметка идентифицираните предатели не са опасни и чрез тях може да изтече дезинформация. Основното нещо е без аматьорско изпълнение. Момчето, което до този момент седеше спокойно, обаче се размърда и се забеляза, че младежката енергия е в разгара си.
  - Може би можем да ги ударим с лазер, господин маршал?
  - Не, при никакви обстоятелства - прошепна Максим. - Разузнаването е за това, да събира информация и да я докладва на правилните хора. Ако нарушите заповедта, аз лично ще ви застрелям.
  Маршалът вдигна лъчевия си пистолет заплашително.
  Янеш кимна.
  - Поръчки не се обсъждат.
  Максим съжали, че взе момчето със себе си. Ами ако се чуе шепотът им... Междувременно в звуковия детектор се чу скърцане и извънземното отново проговори.
  - Кажете на "Юпитер", че ако не ни помогне, можем да го предадем, като пожертваме тази пешка. Тогава вашият Върховен ще бъде бесен, а милостта не е сред неговите недостатъци.
  "Да", помисли си Максим, "лидерът трябва да е твърд." Някога той беше един от хилядите избрани, но имаше шанс да стане лидер само в случай на внезапна смърт на управляващия диктатор. Хиляда се избират всяка година, а ротацията на върховната власт се извършва на всеки тридесет години. Но и този шанс беше пропуснат. Първо, характерът на Максим беше твърде мек, и второ, паранормалните му способности, толкова силни в детството, започнаха да отслабват с възрастта. Но да станеш маршал, когато нямаш и четиридесет... това говори нещо.
  - Не докосвайте Юпитер. Той е най-голямата ви надежда. Без него шансовете за спечелване на войната са нищожни.
  Иногалакт се изкиска нещо нечуто в отговор. След това каза ясно:
  - "Юпитер" е ценен, когато е активен. Поради неговото бездействие нашите войски търпят твърде много загуби. Както и да е, вие ще му предадете нашите инструкции. Засега можете да тръгвате.
  "Това е, можете да си тръгвате", въздъхна с облекчение Максим. В този момент, опровергавайки думите му, е избухнал взрив. Последвала престрелка.
  - Мамка му! Преработете отново...
  Маршалът се наведе и в очите на Янеш проблеснаха само радостни искри.
  . ГЛАВА Љ 11
  - Говориш по съвест! - изръмжа арогантният роб.
  - Така че щастието да принадлежи на всички, а не на малцина избрани. За тази свята кауза вдигнах меча си! - възкликна Вещерът.
  Графът беше скептичен:
  - Не! Вярвам, че сте водени или от негодувание, или от жажда за власт! Имаше въстания на роби, но те завършваха само с кланета. Това са последствията от всеки бунт.
  - Това няма да е бунт, а революция. Най-важното ще стане по-късно, след победата! - каза воинът с голям ентусиазъм.
  - Революция? Странна дума, сам ли я измисли? - изненада се Форса.
  - Не точно! Този термин ми беше даден от ангел в сън. - Witcher се включи с вдъхновение.
  - Ангел или някой от черните богове! Пророческите сънища са измамни. - усъмни се графът.
  - Във всеки случай ще имате шанс да промените живота на хората към по-добро и сами да станете по-добър човек! Всички проблеми идват от егоизма, просперитетът е възможен само чрез общи усилия. Човек без екип е като въглен, без огън дава малко светлина и бързо изгасва! - Тя избълва поток от красноречието на Witcher.
  - Казвате, че човек трябва да е в екип. Но знаете ли какво е животинската природа? - саркастично попита Форса.
  - И животното е по-добре в стадото! И като цяло, тъй като сте роб и не сте били откупени, тогава благородството се отвърна от вас, с думи вашите верни приятели показаха истинското си лице. Това означава, че е време да потърсите другари в различна среда. - предложи Witcher по-спокойно.
  Граф дьо Бор помълча няколко секунди, след което протегна ръка:
  "Въпреки че не вярвам в крайния успех, поне острието ми ще изпие кръв."
  - Логиката не трябва да служи на инстинктите - умът на похотта! - каза Вещер.
  - Е, добре, стига, четете ми лекция! Ще има война - ще има и подвиг! - графът започна да бърше кръвта от себе си.
  - Вие сте опитен и смел войн, трябва да бъдете избран за водач на отряд! - предложи воинът.
  - Не е лошо, но не е нужно да избирате всеки военачалник. Трябва да има по-строг принцип на единоначалие. Вие сте избрани, значи вие назначавате! -Графът започна да слага верижната си ризница. Няколко момчета се притекоха на помощ.
  - Ами свободната конкуренция? - усъмни се Вещер.
  - Разрушително е за армията! - Принудително прекъсване. - Икономиката е коренище от много издънки, армията е един ствол!
  Witcher се пошегува:
  - Но по-често това е дъб, а не по отношение на мощност и стабилност, а в нивото на контрол!
  Полуголото момче подаде на графа меч. Той му отвърнал с шамар по костеливия му гръб, който бил бит неведнъж. Момчето изпъшка и отскочи назад, потрепвайки кафявите си крака.
  Вещер каза решително:
  - Формирам пет легиона с пресечен състав, по двама и половина войници всеки. Вие сте назначен да командвате третия! А останалото да го изберат робите!
  Последното предложение предизвика полемика, която почти прерасна в сбивания. Тогава наистина избухна битка, няколко роби бяха ранени и Witcher трябваше да се намеси. След като повали най-бързите, тя извика:
  - Спрете да използвате палката! Да преминем към директното назначаване на командири.
  Робите не се задоволиха с мърморене, но когато воинът постави такова предложение на гласуване, те единодушно вдигнаха ръце.
  Тук Witcher, който ръководи въстанието, трябваше да работи усилено. Всъщност на око е трудно да се определи достоен и той не спираше да задава въпроси на кандидат-кандидатите. Накрая бяха направени назначения в легионите и временни командири бяха назначени в по-малки клонове.
  - Когато битките свършат, ще видим доблестта и изобретателността, показани от войниците! - обясни момичето.
  Един от легионите се състоеше изцяло от деца и юноши. Witcher постави момчето Bik да ги командва. Момчетата извикаха недоволно:
  - Още е твърде малък! Малката не ни трябва. Поставете най-големия и най-силния над нас.
  - А ти кого искаш?
  - Липсваш ми! Той е най-достойният!
  Напред пристъпи атлетичен млад мъж, който беше още момче, но вече висок като дъб. Вярно, лицето му изглеждаше тъпо. Ведмакова, знаейки много добре колко важно е разузнаването за един командир, попита:
  - Какво е седем осем?
  Младият мъж я погледна и измърмори:
  - Не знам! Основното нещо са мускулите и силата.
  Бик излая по високоговорителя:
  - Мускули без мозък са шепа месо - за което тиганът плаче!
  - Млъкни, буболечка! Ще ти пръсна челюстта! - изрева младият юнак.
  - Всеки, който не знае, че седем осем е петдесет и шест, едва ли ще успее да удари юмрука си по-далеч от носа си! - изплези му език момчето.
  Младият бандит излая с цяло гърло:
  - Предизвиквам те, ще се бием до смърт!
  - Ти ме подражаваш като плъх-маймуна! - отбеляза граф дьо Форс. - Това обаче е единственият достоен изход.
  - От двамата дуелисти единият е глупак, другият е подлец! - Забелязах Witcher. "Въпреки че е добре момчетата да се затоплят."
  Бик стоеше срещу врага си, разликата във височината беше голяма, противникът му беше пет пъти по-тежък. Детето обаче гледаше с презрение изпъкналите му мускули, момчето беше слабо, но жилаво. Кръглото му лице правеше физиономии, мечът му се въртеше в ръцете му.
  - Е, как ще се бием или ще се мирим! - Подигравателно - попита той.
  - Да, аз те обичам! - нападна спортистът момчето. Удари с бекхенд, мечът му беше дълъг и тежък, явно беше с две ръце. Бик избегна удара, без дори да се опита да парира, а просто скочи над траекторията и заби меча си в носа му. Момчето удряло само по разчет - да одраска, но не и да убие.
  Звярът побесня още повече и започна да размахва втория си меч. Тук дори Бук трябваше да натисне повече, докато бягаше. Голите пети на момчето се смалиха и остриетата се втурнаха след тях. Изведнъж Бик спря, в зъбите му се появи тръба. Врагът замахна по-силно и се втурна в конски галоп, разперил широко дебелите си ръце. Усмихвайки се криво, момчето се изплю и нещо малко удари лицето на спортиста. Бик мина странично покрай остриетата и дори удари гърдите на опонента си с голата си пета.
  Залитайки, могъщият мъж изкрещя диво, след което краката му отслабнаха и започнаха да се срутват.
  Приятелска въздишка обхвана армията; малцина очакваха малкото момче да победи великана. Тогава децата изпищяха радостно, най-напред, разбира се, най-малките от робите. Тези, които са по-малки и по-слаби, са доволни да видят, че главният ви шеф също не е страхотен. Така че и едно дете може да направи нещо за въстанието.
  Роби изтичаха до победения спортист, включително няколко местни лекари. Пурпурно петно се разливаше по грубото, с рядка коса лице на младия герой. Лекарят каза изненадано:
  - Базилика! В него беше намушкана игла, съдържаща отрова, която парализира крайниците му.
  - Временно! - каза Бик. - Тогава той идва на себе си. Той няма да помни нищо, просто няма да забележи срама си.
  Вещерът се приближи до момчето:
  -Къде се научи да правиш отрови?
  - Никъде! Намерих го в едно от именията. Богатите също не са доволни от позицията си в обществото. Така че те правят всякакви отрови. Ако отварата е запечатана, няма проблем, знам как да отварям ключалки! - Бик намигна лукаво на Witcher.
  - Където? - попитал воинът.
  - Един крадец ме научи! Той временно се оказа роб, аз бях в една двойка с него, работихме усилено, сечехме гората. Каза ми как се отварят ключалки, дори ми показа нещо. Той се учуди на паметта ми и след това избяга. - смигна лукаво момчето.
  - И не го последвахте? - Уитчър беше изненадан.
  - Не! Така или иначе за това бягство всички бяхме бичувани, а ако и аз бях избягал, всеки пети щеше да бъде разпнат на стълбове. Двама души вече са заговор. - обясни жилавото момче.
  - Варвари! Е, добре, ако сте толкова запомнящи се, може би срещата с Хиров ще ви бъде полезна. - предложи Witcher.
  - Възможно е! Отдавна исках да стана най-силният и най-умният! - Момчето показа топка за бицепс.
  - По-силен и по-умен от мен? - каза закачливо воинът.
  - Не! Все пак вие сте лидерът! Но с дясната ръка, защо не! - Бик се изправи на ръце за по-голяма убедителност.
  - Колкото по-високо лети човек, толкова по-недоволен е от позицията си! - Забелязах Witcher.
  - Хората не летят! Само онези, чиито умове не са свикнали да пълзят, имат крила! - Момчето прояви преждевременно разбиране.
  - Ще има криле в нашата армия! Обещавам, че ще измисля нещо. - обеща Witcher.
  - И аз ти вярвам, голяма сестро! В крайна сметка вие сте не само водач, но и сестра или дори майка за нас. Ще живеем като едно семейство! - каза Бик.
  - Ръководителят на държавата трябва да е брат на хората, а не брат! - Лидерът на нацията е преди всичко слуга на народа. Но да оставим размяната на комплименти, оръжието, което сте взели, трябва да бъде използвано от други. Да направим няколко тръби! - нареди Witcher.
  - Не са достатъчно далекобойни! - забеляза Паса. - Нуждае се от подобрение.
  - Вече мисля за това, в края на краищата устните и бузите ви позволяват да удряте на кратко разстояние. Но ако има нещо, което се разширява и удря със сила. Някои минерали и билки. - Witcher почувства силно психическо напрежение.
  Момчето явно е чуло думите й:
  - Да го направим, изберете елементите! Все още имаме време; на много роби трябва да бъдат показани основните техники на война.
  "Прав си, по-малкият ми братко, магьосникът ще ни помогне с нещо." Въпреки това, докато срещу нас не бъдат хвърлени големи сили, трябва да атакуваме. Трябва обаче да се подготвим внимателно. По-лесно е да намериш сух камък в океана, отколкото изобретение, което не е използвано за военни цели! - обобщи Ведмакова.
  В крайна сметка бунтовниците прекараха деня в учения, а в същото време Бик изпрати разузнаване.
  От града тръгна войска. Не много голям, но добре въоръжен. Едно момче скаут, яздещо по-малка ракообразна хлебарка, дори обърна внимание на един абсурд:
  - Воините имат пет меча и едва се движат!
  - Това е добре! - каза Бик. - Или по-скоро, дори е прекрасно, преди да дойдат при нас, те ще бъдат изтощени от наднормено тегло.
  Witcher лукаво отбеляза:
  - Опитните воини казаха, не вземайте оръжия, по-големи от пет пръста на дясната си ръка. Е, разбира се, че няма лошо, тяхната глупост ще им помогне да спечелят по-бързо. Междувременно оставете робите да спят няколко часа. Те имаха тежък ден и битката нямаше да е лесна. Колко точно войници имат враговете?
  - Пет хиляди и половина. - уверено каза Бик. - Това означава, че ако ги изстискаме всичките, тогава в града няма да останат повече от петстотин души.
  - Това е съвсем разумно, ще трябва да се подходи от всички страни. През нощта те няма да посмеят да ни нападнат; те ще секат своите. Това означава, че те ще направят лагер, за да хакнат на разсъмване с всички сили. Може би дори ще разделят войските с цел обкръжаване. - предложи Witcher.
  Граф де Форца възрази:
  - Добре познавам нравите, които царят в Султаната, неведнъж сме се борили с тях. През нощта те ще изпратят няколко шпиони със златни торби в нашия лагер. Те ще се опитат да подкупят робите и след това да ги набучат на кол или в най-добрия случай да им изтръгнат ноздрите.
  - Изпращането на шпиони е древна тактика. - забелязах, протягайки пръстите на краката на Вещера. - Но те нямат шапки-невидимки, момчетата от охраната са толкова наблюдателни и хитри, че ще ги хванат всички. Освен това ще ги ударим малко по-близо до зазоряване. И робите ще спят по-добре, и врагът ще заспи по-дълбоко.
  - Логично! Аз ще бъда първият, който ще атакува! - каза Бик.
  - Ще бъде необходимо да се премахнат предпазителите, като това може да стане с помощта на стрелкови тръби. - Witcher показа устройството. - Тук има някакво бутало, три вида билки и масло с карбид. Просто трябва да действате внимателно, в противен случай откатът ще избие зъбите на момчетата. Ще вземеш със себе си най-умните момчета.
  - Мнозина имат опит с набези в градини и кражби. Тези, които са родени свободни, и тези, които не са, особено домашните роби, са крали от собствениците си. - успокои всички Бик. - Значи минахме през училището за оцеляване.
  - Толкова по-добре! Като цяло мисля, че няма да има много пазачи. В крайна сметка кои сме ние за тях? Робите са глупави! Глупостта е по-близо до смирението - бързината на ума е по-близо до злобата.
  Магьосникът Хиров влезе в разговора:
  - Имаме приблизително двойно или малко повече превъзходство, но противникът е по-добре обучен и въоръжен. А в армията на Султаната жените служат само в личния легион на безсмъртните. Има шест хиляди от тях наемници от различни страни. Ще имаме много жени в нашата армия и с редки изключения те са по-слаби воини от мъжете.
  Така че всяка битка трябва да бъде внимателно планирана. Освен това при първото поражение робите ще започнат да бягат от нас.
  - Победата като жена привлича с блясъка си, но отблъсква с цената си! - отново блесна остроумието на вещица.
  - Страхотен! Сега виждам, че оперативният план е напълно съгласуван. Остава само да се уточнят подробностите. По време на битката ще започне паника в редиците на врага и повечето от войниците ще избягат към град Жит. - Предложено от Хиров
  - Ясно е! Най-силният отряд роби ще удари отзад, точно от посоката на града. Може би аз ще го водя. - Предложено от граф Форса.
  - Не е възможно, а ти! - уточни магьосникът.
  "Освен това имаме съдове с олио и аз наредих да се прикрепят към тях фитили." Ще ги хвърлим в лагера и ще увеличим паниката. - предложи Witcher.
  - И това също е разумно. - съгласил се магьосникът. - Само че още не сте подготвили достатъчно от тези такси.
  - Правилно! Огънят е богът на войната и, подобно на другите богове, изисква внимание и жертви! Но нямахме достатъчно време да подготвим всичко. - Самата Вещер се срамуваше от своята ротност.
  - Следващия път ще бъдеш по-изтънчен. Междувременно не ни пречеше да спим. - Хиров се прозя без никакво преструвка.
  Witcher кимна:
  - Имам зверски навик да спя малко и леко, но нашите братя заслужават почивка.
  - Сънят е стратегическо оръжие, липсата му е причина за умората, която от своя страна е зародишът на поражението. - забеляза Паса.
  Робите, след като се раздвижиха на чист въздух, спяха като мъртви. Само стражите седяха в засада, готови да вдигнат тревога. Никога не знаете, че изведнъж вражеският командир ще бъде по-далновиден. Всичко обаче се получи, очевидно командирът на правителствения легион Темник Етиримон не искаше непредсказуема нощна битка. Освен това в тъмното е по-лесно робът да се скрие и след това да ги хване. Или може би просто ще се предадат, след което ще има мъчения и екзекуции. Темник Етиримон облиза устните си, особено приятно е да се подиграваш на млади жени, да счупиш пръстите на краката, да запалиш косата - много изкусително.
  Опънали набързо палатките си, войниците заспаха. Бяха останали не повече от две дузини часови. Преди да си легне, Етримон, заедно с хилядите, уредиха празник, голи танцьорки разтърсиха прелестите си пред тях. Беше красиво и забавно. Миленаристите хвърляли кости по тях и ги принуждавали да заемат съблазнителни пози. След това, без никакво колебание, те ги завладяха и след като задоволиха животинската си страст, потънаха в пиянски сън.
  Смъртта им се прокрадва незабелязано. Въстаниците минаха през гората, а отпред се движеха ято момчета. Бик, притиснат до едно дърво, криещ се в зеленината, видя първия пазач.
  - Ето го, вкусно, липсва.
  Отровата беше леко подобрена и причини мигновена парализа. Удар в лицето не е необходим, защото воините на Султаната по правило ходят леки и само гърдите са покрити с броня, а часовият лежи наоколо.
  - Има един!
  Самата Witcher се движи отзад. Тя премахва предпазителя без никаква стрелкова тръба. Просто влиза отзад и му чупи врата.
  - Движението е живот! Само не пейте - за мир! И толкова тъжно - стомахът ми е празен!
  Воинът се почувства малко по-смешен. Дърветата наоколо са високи и се виждат асми. Любимите и най-умните момчета-роби пълзят наблизо. Възрастните воини са по-тежки и затова изостават. По-тежкото животно винаги вдига повече шум.
  Witcher уби друг пазач по пътя, който просто смучеше кокосова бира от колба. Лагерът се отвори пред тях.
  Лагерът не беше особено голям; войниците спяха понякога в палатки, понякога само върху гъста трева. Нощта е топла, не много стражи се прозяват, гледат невнимателно.
  Основното тук е да ги премахнете веднага, за да нямат време да вдигнат аларма. Лебедовата кукувица с приятния си глас е по-подходяща за това. Тя не буди никакви подозрения, напротив, гукането й се чува почти непрекъснато, но ако промените тона, можете да уловите информацията.
  Ведмакова прави точно това. Те му отговарят. Часовите не реагират, те са били "късметлии", смъртта се оказва лесна.
  - Един меч е като капка дъжд, ще падне и ще се разпръсне, а когато са много, победата ще се роди!
  Вещерът започна да нарязва спящите хора. От една страна не беше рицарско, но от друга победата си струва чест! Честта е относително понятие и трябва да се прилага предимно към вашите войници!
  Преди всичко довършете по-богато облечените, командирите. Мечовете обикновено се поставят в отделна купчина.
  Угризенията на съвестта обаче не продължиха дълго, робите също започнаха клането и в резултат на това беше вдигната тревога. Когато сте нападнати през нощта, паниката е неизбежна, особено ако е облачно или облачно. Всички роби са полуголи и лесно се различават, а воините се блъскат и често се бият помежду си. И някой вика:
  - Пази се!
  - Пазач! Демоните атакуват!
  Във времена на паника ролята на командира е по-важна от всякога. Witcher знае това и се втурна към самата главна палатка.
  Етиримон, все още полупиян, едва отвори очи. Като цяло, всеки, който пие преди битка, ще завърши с махмурлук в ада.
  - Какво стана! Защо тръбите мълчат? - извика той.
  - Тръбите мълчат, защото остриетата пеят - стоманата е по-здрава от медта! - извика Вещер. Тя скочи на Етиримон. Темник, разбира се, умело владееше острието, но все още не беше напълно съставен и мускулите на Вещера бяха идеално затоплени. Тя замахна диво, боядисаното й с къна острие едва се виждаше в тъмнината. Главата на нещастния благородник отлетя.
  Witcherova повали хилядника, който се втурна към нея с ритник. Друг командир беше отстранен чрез плюене от тръба.
  - Защо, духовете не са се събудили!
  Отново ясен удар на меча, пронизаният враг пада! Две хиляди офицери се опитват да го нападнат отзад, но се натъкват на танцьорка. Тя пищи и рита. Witcher не пропуска момента, той отсича единия, довършва другия. Е, войска без командири е като стадо овце без пастир, един вълк, ако не го изяде, ще го уплаши!
  Сега въстаналите роби, много от които въоръжени с тояга или в най-добрия случай с рог, се вдъхновиха. Тактиката да се хвърлят пет на един беше много ефективна. Беше по-лесно да се прекатуриш и тъпчеш.
  - Не им позволявайте да се измъкнат! Отрежете си краката! - извика Ведмакова през усилвател на гласа.
  Солнцлава хакна заедно с всички останали. Как играха мускулите на тази дива. Не напразно много хора смятат, че ядосаната жена е по-лоша от демон. Така тя разряза един от воините наполовина, а острието й по инерция преряза гърлото на офицера, стоящ зад него. Центурионите се опитаха да възстановят някакво подобие на ред, но бързо умряха. Освен това султанатът направи всичко, за да гарантира, че войникът забрави какво е инициативата. Бунтовниците от своя страна доста умело отблъснаха султанските войски от охлювите на хлебарките.
  - Не им позволявайте да седнат на седлото! - извика Солнцлава.
  Паса добави:
  - Контрол на огъня на конете.
  Това помогна, охлювите от хлебарки нахлуха в редиците и предизвикаха допълнителна паника. В резултат на това, не знаейки какво да правят, много бойци започнаха да бягат. Но това е точно това, което Witcher и робите чакаха. Борбата ескалира в изтребление и преследване.
  Воинът присви дясното си око и хвърли три ками:
  - Няма да ги оставим да си тръгнат!
  Бягството е по-скоро глупост, отколкото страхливост! В крайна сметка повечето войници умират не в битка, а по време на преследване!
  Бик, като много бързо момче, скочи на врата на един от офицерите и го яхна:
  - По-бързо таратайка!
  Камата служеше вместо шпори и горкият човек дори не се опита да я хвърли.
  Witcher, забелязвайки това, извика:
  - Войната е като игра на домино, само счупените домина вече не могат да се събират - земята държи!
  - Нищо, костите ми са млади и здрави! - скочи момчето и го удари по врата. След което дори ускори.
  Вещерът се препъна в труп, наоколо имаше няколко тела, но дивата не падна, а ги прескочи. След това тя посече с мечове. Моралът на войниците, които се бият срещу тях, се изпари и сега воинът се превърна в палач. Имаше дори отвращение към кръвта. Witcher изкрещя:
  - В името на честта! Който хвърли оръжието си, ще живее! Предайте се, воини на Султаната.
  Имаше и такива, които изпълниха заповедта, но мнозина продължиха да бягат отчаяни, а някои паднаха на колене.
  Например, десет мощни бойци се предадоха на Бик наведнъж. Може би са смятали, че е по-безопасно да поверят съдбата си на дете. Момчето извика:
  - Падни по лице!
  Воините паднаха. Бик вървеше бос по гърбовете им, въпреки лекото тегло на детето, войниците стенеха от страх. Тогава момчето дойде с идеята дали да се облекчи от победените си врагове. Но тогава той прогони подлото изкушение, защото робите искат да изградят по-добро общество, а не да повтарят пътя на собствените си господари.
  - Добре, живей - опуши небето!
  Постепенно битката заглъхна! Въпреки че изглежда, че клането е дълго. Вещерът се натъкна на доста опитен воин. След брутална размяна на атаки, тя най-накрая го обезоръжи, след което го зашемети.
  - Имаме нужда от тези!
  На някои от тях хвърлиха мрежи, но някои не оказаха съпротива. Битката беше почти приключила, само бягството и преследването се проточиха. Вещерова лично поведе преследването и уби много, но не можа да унищожи цялата армия до последния войник.
  Въпреки това младият воин с няколкостотин роби на коне се решава на дръзко приключение, а именно незабавно да превземе града, който не е готов за защита.
  - Това ще бъде силен ход. Няма да позволим богатството да бъде отнето и най-важното ще се втурнем на раменете си.
  Няколко десетки войници от победената армия все пак успяха да скочат върху охлювите от хлебарки и препуснаха към портата.
  Не отвориха веднага, имаше кавга. Когато портите се спуснаха, Вещицата и нейните конници изскочиха иззад гората. Тя изкрещя, използвайки устройството на момчето:
  - В името на великия султан Ерифеф! Мощни подкрепления се втурват към вас! Ако искате да защитите града, оставете воините да заемат мястото си на стените.
  Сънливите пазачи не го осъзнаха веднага, особено след като Вещер беше хвърлила върху себе си богата роба, която беше откраднала от труповете. Само каската си струва, блести като ледена висулка на слънце, добре, кой може да откаже на такъв благороден командир.
  И господата, бургомистърът и други благородници, разбира се, не спят, те се "погрижиха" за своите хора!
  На малък хълм имаше красив дворец с колони и статуи, направен в смесица от древноримски и древноизточен стил. Пред него, както е обичайно в тази страна, има огромна статуя на султан Ерифеф, с фонтан, бликащ зад устата му. В най-голямата зала беше шумно и весело, музика свиреше - празник беше планина. Знатни благородници на султаната устроиха сабантуй. Облечени в скъпи тоги, бродирани със злато, те лежаха на пищни възглавници; на ниски маси имаше купища ястия, вина и ликьори. По масите и стените блестяха стотици лампи. В цялото имение и в колонадите проблясваха безброй роби, робини, момчета-роби и войници-телохранители, охраняващи двореца. Големите гости отпиваха наздравици. Главният благородник, шейх дю Пустеморов, замръзна в прегръдките на две голи хетери. Той се дърпаше и стенеше като обладан, накрая се освободи и изпищя.
  -И сега е време за гладиаторски битки. И толкова скучно, няма кръв, а виното не е за душата.
  Битката прозвуча и бойците бяха извикани на арената. Според обичая най-лекият и най-младият воин трябва да се бият първи. Но шейхът току-що беше получил партида обучени роби и искаше да комбинира два вида забавление: еротично и кърваво.
  В центъра на миниатюрния Колизеум гореше огън, факлите от стъкло излъчваха доста ярка светлина с лилав оттенък, белият чакъл блестеше, придавайки на подиума весел вид. Първо на сцената изтича мускулесто и стройно момиче с кожен колан. Като първокласна гимнастичка направи две салта и ходи на ръце. Тогава тя застана срещу принца, замръзна, кръстосвайки меч и кама в такива оръжия, които го наричаха мирмилон. Въпреки факта, че момичето можеше да се състезава в конкурс за красота, колко мека, кадифена е кожата и русата й коса, тя вече имаше широк белег на лицето си. Следващият скачащ също вървеше на ръце. Оръжията му бяха тризъбец и къса мрежа - ретиер. След като направи разтягане, той застана срещу врага. Той беше млад мъж, почти момче, все още голобрад с нежно момичешко лице; присъствието на смесени двойки придаваше особена еротичност на действието. По всичко личи, че партньорите се познават отдавна и намигнаха.
  - Каква Кайска! Не мислех, че ще се срещнем така! - каза тъжно момчето.
  "Ти беше добър човек, но сега душата ти ще бъде отведена в първичния пламък!" - грубо отвърна момичето.
  - Защо си толкова жесток! Все още сме девици, трябва да живеем! - каза младежът с плаха надежда.
  - Това няма да ни помогне! Дори боговете презират робите!
  Обучението в гладиаторската школа беше тежко и белезите личаха по голите лъскави тела на младите бойци.
  Тълпата се оживи, залагаха се, диви викове насърчаваха младите гладиатори, които явно не искаха да се бият.
  Съпругата на шейха извади кожена чанта.
  - Петдесет злато за Кайска! - Тя блесна с големите си зъби.
  - Да започваме! Шейхът даде знак.
  Толкова различни и в същото време имащи много общо, воините се събраха, движенията им бяха бързи и хаотични. Първо воинът с тризъбеца се опитал да хвърли мрежа, но пропуснал и опонентът му, скачайки бясно срещу него, успял да го прониже с кама в корема. Младият мъж отскочи назад и удари тризъбеца в гърдите, но само леко одраска кожата. Маневрата му обаче принуждава врага да отстъпи. Той се отдалечи и се облегна на мрежата, не позволявайки на някогашния любим гладиатор да се приближи.
  - Мъжете сте глупави! Това означава, че са обречени на поражение! - арогантно каза момичето.
  - Как се роди? - младежът изглеждаше смутен.
  Изведнъж ретиарийът с тризъбеца сграбчи чакъла с ръка и го хвърли в лицето му. Маневрата даде ефект, момичето затвори очи и в същата секунда тризъбецът прониза корема й.
  Викайки от болка, младият гладиатор се изви, но въпреки това успя да забие острието в рамото. Ретиарий изкрещя и извади оръжието си. Мечът блесна като мълния и почти прониза врата му. Гладиаторът се оттегли, гърдите му бяха разрязани. Младият мъж изстена от болка и изпусна тризъбеца си. Тогава противникът скочи върху него и хвърли кама. Замахът беше доста слаб и върхът прониза плътта на крака. Ретиарий изпищя и падна, след това вдигна камата и се опита да стане, в този момент мечът го удари във врата. Вече губейки съзнание, той удари мирилоновото острие в слънчевия сплит. Някога влюбената двойка (като Ромео и Жулиета) падна мъртва в чакъла. Пияната публика се смееше и викаше. Трима мрачни роби с ниски чела и изпъкнали челюсти изтичаха на арената; те изгориха телата на онези, които загубиха, но получиха духовна свобода, с горещо желязо. След като се увериха, че са мъртви, те ги закачиха с ребрата си и ги измъкнаха от сцената. Мястото, където имаше кръв, беше покрито с въглени.
  -Ще отидат да се хранят с насекоми. - съпругата на шейха Деметра оголи конските си зъби. - Жалко, че костите са твърде малки, животните ще останат гладни.
  - Няма да има месо и готварство. Жалко, наистина, няколко от тях можеха да се окажат доста обещаващи спортисти! - изръмжа шейхът.
  - В твоето легло? - поинтересува се ехидно примадоната.
  - Защо не! Момичето е хубаво, а момчето може да е твое. "Шейхът имаше доста прогресивни възгледи, вярвайки, че една съпруга може да забавлява пълното си тяло с млад роб.
  - Малък и крехък! Нямаме ли друг такъв чифт? - поинтересува се Деметра.
  - За съжаление няма! Да видим младата смяна, която ни изпратиха от съседното училище. - ухили се шейхът.
  - Може би е по-добре да ги оставим да пораснат! В противен случай ще убием всички наши затворници. - Неочаквано съпругата на благородника прояви състрадание.
  - Новината за бунта на робите е твърде радостна и искам да я отпразнувам докрай. - Благородникът поклати стомаха си.
  - Освен ако, разбира се, Etymon не ви изпревари! - подкачи се дебелото момиче.
  - Такова нищожество! Още по-добре, нека да довършим всички гладиатори сега и да лишим глупака от зрелището. Хайде новобранци! - изръмжа шейхът.
  - Това не са точно новаци. - Деметра облиза устни
  Гонгът прозвучава отново и момчетата-воини изтичват на арената. Изглеждат на около четиринадесет-петнадесет години, с доста широки рамене и гърди. Подобно на предишните бойци, той прави салта и бяга на ръце. След като вече изтичаха на подиума, те сложиха оръжия, шлемове, броня на гърдите, щитове и мечове. Единият има право острие, а другият има извито острие като сабя. Изваяният корем е отворен и по него личат белези. Момчето, което стои отдясно, има зараснали порязвания, минаващи през гърдите му в три реда.
  Кожата е обилно омазнена и лъскава.
  Управителят съобщава.
  -На ринга се изявяват известните бойци Фудорос с крива сабя и Сафлоров с прав меч. Фудорос има шест битки, а Сафлоров има седем. Всичките им съперници бяха или убити на място, или намушкани до смърт по решение на народа. Мениджърът посочи с пръст тълпата. Отново се появиха желаещи да залагат. Шейхът излая.
  - Сто златни монети за Сафлоров.
  Залозите бяха бързо приключени, благородниците се заклеха. Двамата дори се скараха. Единият оплиска чаша вино, другият го удари в лицето с дебел крак. Хетерите и стражите се втурнаха да успокояват разярената публика. Жената на шейха, властна, нагла, дебела, излая:
  -Напред! Убий!
  Гладиаторите се събраха. Този път не бързаха, изпитвайки се един друг с внимателни удари. Сблъсквайки се, мечовете леко искряха, щитовете трепереха. Публиката не хареса тази предпазливост, тя виеше от недоволство и костите летяха към бойците. Шейхът обърна подноса и се заля с вино и сладко. После се изплю и изписка ядосано.
  -Ако не се биеш, ще те обеся с главата надолу. Няколко натискащи диви "еничари" изтичаха на подиума, те размахваха копия, демонстрирайки удари в отворения гръб. Сафлоров се нахвърли в атака, атакува яростно, ритна контрагента си в коляното. Тийнейджърът отстъпи назад, премествайки меча си леко встрани, опонентът му го проряза през гърдите. Лошо завинтена плоча падна на дъното. Следващата атака остави дълбока следа върху кожата и потече гъста кръв. Фудорос се оттегли, един от косматите бойци го удари в краката. И когато момчето се поколеба, Сафлоров удари шлема му с такава ярост, че то се олюля и рухна. Шокът накара "шлема" да изхвърчи, разкривайки бяла глава с подута подутина на челото. Сафлоров опря острието в нервно повдигащите се гърди. Хвърли кос поглед към "публиката".
  Чаках знак. Когато мнозинството минава през косите си, това означава да убиват, а когато притискат дланите си в кичур, това означава да проявяват милост.
  Милостта обаче не се четеше по свирепите лица. Почти всички, дори жени и тийнейджъри, прокарваха длан по гърлото си.
  -Смърт! Довършете го!
  - излая подигравателно съпругата на шейха.
  - Излезе твърде евтино. Дай ми го за една нощ.
  Сафлоров се поколеба, леко натисна голите гърди на победения тийнейджър и се появи капка кръв. Тогава, в отчаяние, той хвърли меча:
  -Не мога! Той е мой приятел.
  Шумът внезапно спря и настъпи гробна тишина.
  -Какво! - побесня шейхът. - Отказваш да убиеш победения. Поставете и двамата в клетка, след което ще последват ужасни мъчения пред цялата гладиаторска школа.
  Воините се затичаха към Фудорос, наплискаха лицето му с вода и след това, за да му помогнат да дойде по-бързо на себе си, изгориха голата му пета с горещо желязо. Момчето изкрещя, скочи и две ласа веднага бяха метнати на врата му. Сафлоров се опита да се съпротивлява, той се пребори с дузина мечове наведнъж, страхът му даде сила. Но един от стрелците уцели крака му със стрела. Отровата парализира младежа, но не го убива. След като ги вързаха и двамата, те бяха затворени в клетка. Сафлорова била ударена с хот прът в ребрата, кожата й започнала да пуши, а опитното момче издържало смело на инжекциите. Но явно изтезанията на две непокорни момчета са отложени за десерт.
  Съпругата на шейха блесна:
  - Те трябва да са ми съпруг. Знаете, че съм изобретателен.
  - Знам, но виж, може да ревнувам. Момчетата са красиви и вече могат да се женят. - оголи зъби шейхът.
  - Най-вероятно дори са женени! Все пак това са най-силните и здрави роби, които трябва да се множат! - намигна дебелото момиче.
  - Гладиаторите са цветът на робството! Иска ми се да ги хвана и да измъчвам жените им. - ухили се шейхът.
  - Ще се справим! Между другото, отново момичета.
  Сега жените трябваше да се бият. На арената излязоха две полуголи диви само по набедрени превръзки. Те бяха оковани за вратовете и не можеха да се отделят един от друг. Оръжия: две ками във всяка ръка. Очевидно битката ще бъде жестока и не много дълга. Едното момиче беше светло, другото чернокосо, и двете с доста дълги гриви.
  - На битка! - гърмял главорезът.
  -Няма да залагам! - излая жената на шейха. - Това вече се превърна в лоша поличба.
  Събраха се бедните жени. Беше страшно, едната почти веднага разкъса стомаха, другата беше ранена в гърдите. Продължавайки да се порязват, момичетата изритаха с крака, разкъсвайки плътта си. Течеше много кръв и не можеха да си тръгнат и да избягат. Накрая една от тях, напълно разсечена, падна на колене. Чернокосата се засмя, опитвайки се да я довърши, но след това се натъкна на коварен удар от дъното към реброто. Пъшкайки, тя все още успя да удари нарушителя по тила. И двете красиви, осакатени жени се строполиха на чакъла, пърхаха няколко пъти и замръзнаха. Рошавите "еничари" дотичаха до тях и ги намушкаха с нагорещено желязо. Момичетата войни не помръднаха.
  -Отново повече от един залог не се получи. И двамата са мъртви.
  Обществеността беше разочарована, въпреки че да станеш свидетел на убийството само по себе си е много приятно. Но все още никой не е спечелил.
  В тази ситуация само нова битка може да спаси въпроса. Лесното загряване свърши и е време за сериозна работа.
  Петнадесет гладиатори в перфорирани оранжеви туники, с три черни пера върху слузта им, се втурнаха на арената. Бяха въоръжени с къси, извити мечове; в ръцете си държаха малки квадратни щитове с изпъкнала повърхност, главите им бяха защитени от шлемове без козирка. Зад тази група изтичаха бойци в яркочервени туники, също с къси, но прави мечове, с малък кръгъл щит и желязна белезница, покриваща дясната ръка, незащитена от щит, и наколенник, защитаващ левия крак. Зелени пера по хлъзгавите шлемове допълваха картината.
  Застанали един срещу друг, те се поклониха. Този път залозите бяха за много по-големи суми, а златото преливаше от ръка на ръка.
  - Не може да са убити всички! - каза съпругата на шейха. Някой със сигурност ще спечели!
  - Така че заложете, това е последната битка. Виж, вече се съмна! - каза с раздразнение умореният шейх.
  - Тогава ще е сериозно! Хиляда златни драхми върху червени. - изхриптя дебелата жена.
  - Защо на тях? - Защо те? - повтори благородникът два пъти изненадан.
  - Защото очите са по-зли!
  Управителят извика нещо. Чу се истеричен звук на тръба. Дори факлите мигаха, сякаш нещо беше попаднало в очите на чудовищата.
  Престанаха разговорите, шумът, смяхът и дъвченето: всички погледи бяха приковани към бойците. Първият сблъсък беше ужасен: сред оглушителната тишина, която цареше, ударите на мечовете по щитовете се чуваха остро. Пера, фрагменти от шлемове, парчета счупени щитове летяха по арената и възбудени, задъхани гладиатори си нанасяха удар след удар. Не бяха изминали и три минути от началото на битката, а кръвта вече беше пролята: четирима гладиатори се гърчеха в агония, а бойците ги стъпкаха с краката си. Един от лежащите наоколо хвана крака на партньора си и завъртя крака му. Той полетя надолу, като си поряза ръката.
  Ненаситната съпруга на принца Деметра хвърли оглозган кокал на ринга.
  - Червени, ако спечелиш, ще ти дам чаша вино!
  Както често се случва, се случи точно обратното: най-големият боец от отбора, за който Деметра подкрепяше, беше победен. Три меча пронизаха едновременно широките гърди и в ръката на нещастния водач остана ненавременна кост.
  Зрителите следяха с възторг и напрежение кървавите перипетии на битката. Те крещяха като стадо ранени бикове. Местният елит трескаво, буйстваше, насърчаваше бойците. Редиците на гладиаторите изтъняха, битката се раздели на отделни сблъсъци.
  В този момент, когато високопоставената публика се наслаждаваше и открито се "шашкаше" на плискането на кръвта, храбрите бунтовници убиха сънените стражи. Победоносцев, заедно с шепа смели мъже, смазва бодигардовете и пръв нахлува в двореца.
  Шумът от приближаването на бунтовниците наложи прекратяване на боя. Благородниците, олюлявайки се, се опитаха да вдигнат мечовете си. Младият въстанически водач извика високо:
  - Какво виждам! Избивате се за забавление на негодниците! Съживените влечуги дори не могат да вдигнат меч, стомасите им са твърде голяма пречка. Ако в теб е останала дори частица гордост, отсечи тази мерзост.
  Гладиаторите сякаш очакваха точно това: те се втурнаха към затлъстелото стадо.
  Слугите-роби отскочиха настрани, не искайки да умрат за омразните си господари, а момчетата дори започнаха да хвърлят подноси и храна по сановниците.
  Деметра изкрещя:
  - Убие всички тях!
  Тогава кристална чаша за вино падна върху главата й, нокаутирайки кучката.
  Вещерът беше ядосан. Той наряза богатите граждани на града, като накъса месото им.
  Не беше трудно, но беше отвратително. Неизменният спътник на Пас се биеше до него. Бик не остана по-назад и гладиаторите отмъстиха на своите тъмничари.
  Мрачните роби вдигнаха управителя на куката, извикаха:
  - Ние сме свои! Те са роби като вас!
  - Така че докажи го с меч! - изпищя тя и свещите на полилеите на Вещера започнаха да се разклащат.
  Шейхът се опита да избяга, но Бик го спъна и изля мед в яката му:
  - Е, къде си нужен? Без подправки.
  Солнцлава с един замах отряза главите на двама благородници, а на трети смачка челюстта с коляно. Но вече нямаше дори подобие на бой, робите просто си отмъщаваха. Останките от охраната избягаха, а пируващите, дори и в най-добра форма, не представляваха сериозна военна сила. Всички те бяха убити преди Witcher да се охлади. Само главният шейх беше още жив, Бик го скубеше за косите. Ведмаков изгони нахалното момче:
  - Това е благороден човек. Може да ни е от полза!
  . ГЛАВА Љ 12.
  Германците продължават да атакуват Сталинград. Изглеждаше, че остава много малко, но беше невероятно трудно да се премине през последния. Дори масовото използване на Sturmtigers не помогна. Въпреки че разрушенията, причинени от реактивните бомби, бяха огромни. Друго средство бяха напалмови бомби.
  Батальонът от момичета беше оредял, но красавиците продължаваха да се бият. На 20 октомври започна да вали сняг, а красавиците бяха боси. Те оставят грациозни следи върху бялото покривало.
  Красиви момичета се потъркаляха малко в снега и станаха по-чисти. Матриона, след като Серьожка беше заловен, не можеше да намери място за себе си. Би било хубаво да загубиш такова умно и красиво момче. И какво го очаква във фашистки плен? Първо изтезания, а после смъртна присъда!
  Момчето наистина беше на косъм от разстрел, но попадна в мините. Работейки по шестнадесет часа на ден, с оскъдни дажби, камшикът на надзирателя очакваше Серьожка.
  По-точно момчето вече е в кариерата и работи там като магаре. Но под земята е много по-топло, отколкото на повърхността. И воините, за да не замръзнат, са принудени да скачат и да бягат. И момичетата се карат. Ето го и мощният танк Lion. Оръдието му е 150 мм, по-ефективно и практично за битки в града. Фриц обичат този танк, той е толкова добре защитен от различни страни.
  "Мишка" пълзи малко по-назад. Германско превозно средство с тегло двеста тона също беше въоръжено със 150-милиметрово оръдие и седемдесет и пет. Толкова по-практично. Броят на картечниците се увеличи до четири и не е лесно да се доближите до танка.
  Анюта, Мария и Алла се опитват заедно да изкълчат мастодонта. Подхождат внимателно към него.
  Анюта пееше с ентусиазъм:
  - Как живеехме, борейки се и не се страхувайки от смъртта... Така че отсега нататък ще живеем ние с теб! И в звездни висини, и планинска тишина, в морска война и свиреп огън! И в яростен и яростен огън!
  "Мишка" беше най-новата модификация, с шест картечници, две коаксиални с цевите и четири въртящи се на панти.
  Мария, пълзяща през снега, изсъска:
  - Никога няма да се откажем! Все пак Исус Всевишния Бог е с нас!
  Момичето, приближавайки се, хвърли експлозивния пакет по гъсеницата на мишката. Под щита се чу силен шум и ролката се спука.
  Момичетата извикаха от радост:
  - Вземете фашист!
  Алла замахна с ръка и хвърли осколочна граната по фрица. Фашистът беше изхвърлен от взривната вълна, а заедно с него бяха откъснати главите на двама чернокожи войници от колониалните войски.
  Червенокосата красавица подсвирна:
  - За Родината и Сталин!
  Анюта отново хвърли експлозивния пакет... Този път не беше толкова успешен, удари се в бронята и избухна върху повърхността на стоманената обвивка.
  Момичето каза раздразнено:
  - Ех, обърках се!
  И тя изпълзя за нова порция самоделни експлозиви. Закръглените й пети, зачервени от студ, блеснаха. Почти голо момиче пълзеше в снега, малко неудобно. Но можем да го понесем. Освен това, когато има обстрел, снегът се топи.
  Анюта дори изпя:
  - Знам, че студът скоро ще изчезне,
  Потокът ще препуска шумно...
  И те вече тичат през локвите -
  Боси момичета!
  Момичето стреля, а арабинът от колониалните войски рухва. Опитите на врага да действа в малки групи водят до сериозни загуби.
  Късото оръдие на Мишката отново стреля фрагментарно. Някъде в дима експлодират снаряди. И много почивки...
  Германците почти превзеха Сталинград... Остана много малко. Но точно това пречи на Вермахта да използва големи бомби и тежка артилерия. Фрицовете пуснаха напред чужденци, които не съжаляваха.
  Мария стреля с пушката. Фашисткият наемник падна и се претърколи върху камъните на руините.
  Момичето потърка разголените си гърди с алени зърна. Всички те са войни, войници - скачат по гащи. Но по тях почти няма попадения. Явно голотата някак особено защитава красавиците. След като са способни да оцелеят в такъв ад!
  Алла се отърсва от сместа от сняг и пръст и стреля отново. Уцели черен боец право в окото. Умна кучка, нищо не можеш да кажеш.
  Трите момичета отново се приближават до Маус. Трудно е да се пробие превозно средство, което има толкова дебела броня от всички страни. Но воините са пълни с оптимизъм. Ако не можете да пробиете самата черупка, тогава защо не откъснете цевта.
  Алла, ритайки мръсни буци с босите си крака, пееше:
  - Нашата истина, нашата истина... Като лъчите на слънцето! Нашето утре ще бъде светло, потоци ще текат от планините!
  Жените воини отдавна са въоръжени с пленени MP-44. Тези картечници имат голям боен обсег. Красавиците стрелят уверено. Черните отново падат. Те изпускат фонтани от алена кръв.
  Мария, стреляща, с пушка и пленена картечница на раменете си, пееше:
  - Коварният паяк изостри жилото си,
  И пие свещена, руска кръв от Русия!
  За неговия противник всичко не е достатъчно и той ще убие,
  Кой има любов към Русия!
  Любов към Русия!
  Момичето изпрати куршум в избрания "пазач", който изпълзя от пукнатините. Красавицата се усмихна, лицето й, макар и отслабнало, запази красотата и чара си.
  Изобщо всички момичета в техния батальон са красиви. Ето, например, татарският Серафим. Баща й е татарин, но майка й е от Беларус и от нея Серафима наследи косата с цвета на зряло жито. Също красиво момиче, босо и почти голо. И стреля от пленена картечница на кратки залпове. И фашисти от други войски пълзят към нея.
  Серафима стреля доста точно. Златокосата Мария легна до нея. И двете момичета стрелят и пеят.
  - Родина! - започна Мария...
  - И армията! - продължи тя, стреляйки по Серафим.
  Мария туитна:
  - Това...
  Стреляйки и удряйки цветнокожите, Серафима съобщи:
  - Два стълба!
  Мария, ухилена, изчурулика:
  - На...
  Серафима стреля и добави:
  - Който...
  Мария, след като отряза петима, продължи:
  - Държи се!
  Серафима, стреляща, поздравява:
  - Планета!
  Мария, стреляйки, туитна:
  - Гръден кош...
  Серафима, стрелба, мърка:
  - Ще защитим...
  Мария разби главата на фашиста и каза:
  - Ние вие....
  Серафим наряза нацистите с куршуми и изсъска:
  - Страна!
  Мария, изпращаща добре насочени куршуми, туитна:
  - Всеки....
  Серафима, стреляйки все по-точно, добави:
  - Хора!
  Мария, отметнала мръсната златиста коса от челото си, пееше:
  - Рат...
  Серафим куршум и изпращане на изстрели, издадени:
  - Ваш...
  Мария, удряйки фашиста в гърлото, продължи:
  - Топло!
  Русата татарка, изпращаща кадри, продължи:
  - Облаци...
  Мария, стреляйки точно, добави:
  - Готино!
  Серафима се ухили и изчурулика:
  - Добре и...
  Мария стреля точно и изрева:
  - Слънце!
  Серафима, стреляйки на залпове, изсъска:
  - Е горещо!
  Мария продължи с усмивка:
  - Автоматично...
  Серафима, сякаш насочваше огън, излая:
  - Нейтър...
  Мария добави добре насочени удари:
  - Рамо...
  Серафима добави със смях:
  - На войника!
  Мария запя ентусиазирано, стреляйки:
  - Ще копая...
  Серафима, водещ изтребител, добави:
  - Гробът....
  Мария, след като събори африканеца, продължи:
  - На противника!
  На момичетата свършиха патроните. И тя беше принудена бързо да избяга за прикритие. Снабдяването през Волга е много трудно. Постоянни бомбардировки и обстрели. Ето една рота за подсилване, която плава от другата страна.
  Фонтани от пръски и отломки изригват около лодките. Щурмовици реват в небето. Фоке-Вулфовете летят. И върху тях се хвърлят бомби.
  Няколко лодки се разпаднаха. Съветските войници се давят и умират.
  Вражеският артилерийски огън вече е твърде плътен.
  Дори през нощта фриците държат всичко под огън. И пикиращите им бомбардировачи се втурват наоколо. Включително дядо Ю-87. Въпреки че реактивните самолети вече са влезли в производство.
  Тук е легендарният съветски Як-9. Воюва с немския ME-309. Ловкост, бързина и оръжия се събраха. Германецът се опитва да победи съветската машина при първото преминаване. Но той не успява. Якът от своя страна се стреми да изостане, но нацистът успява да избяга поради високата си скорост.
  По-бърз германец, с по-силни оръжия, срещу по-маневреен руснак. Но бързото летене продължава. Фашистът използва седем огневи точки срещу седем и поразява съветската машина. Тя губи скорост и започва да пада.
  От него излизат струйки дим. И двигателят гори...
  Каква е тази война! Трудно е да се противопостави на толкова мощно въоръжение като ME-309, в което седем огневи точки компенсират излишното тегло и по-лошата маневреност.
  Високата скорост позволява на фашиста да избяга с пикиране, а предната част на немския изтребител е добре бронирана.
  Анюта отново се опитва да подкопае Мишка. Момичето рискува живота си. Тя вече е цялата издраскана, пълзи гола по укрепленията. Цялата красота е покрита с драскотини и драскотини. Но тогава той хвърля граната с прикрепен експлозивен пакет. Дори е ударена от изстрел от картечница. Почесване на рамото на красавицата.
  Но пакетът с експлозив е попаднал в дулото на 150-мм оръдие. И германецът вече получи значителни щети. С голяма трудност превозното средство се движи от мястото си и пълзи обратно до местоположението на войските си, за да ближе раните си.
  Focke-Wulfs и няколко TA-152 се появяват в небето. Те започват да обстрелват съветските позиции. Появиха се и двойка от най-новите реактивни бойни машини HE-183. Тези лешояди достигаха скорости до осемстотин километра в час и бяха почти невъзможни за удар.
  Момичетата отвръщат на стрелбата по германците. Винаги има шанс да хванете врага, въпреки мощната защита на атакуващия самолет от наземния огън.
  Анюта и Алла прибраха заловения Луфтфауст. Това е оръжие, състоящо се от девет свързани помежду си двадесетмилиметрови безоткатни пушки.
  Можете да стреляте като от малък зенитен пистолет.
  И воините сочат врага. Плавно натискат старта... И двете красавици опряха боси крака на отломките, усещайки плавния откат.
  Фоке-Вулф с шест въздушни оръдия започва да пуши - коремът му е разпорен.
  Момичетата реват ентусиазирано:
  - Шайба! шайба! Цел!
  Други немски самолети започват да кръжат над главите на момичетата. Красавиците се хвърлят в подземни проходи, избягвайки ракетите Фоке-Вулф.
  Анюта усети блясък в загрубялата си пета. Момичето измърка:
  - О, адски огън!
  Подметките на момичето бяха покрити с мехури и го боляха болезнено. Исках да бутна нещо студено.
  А на повърхността разривите продължават. Снегът съска от пламъците, руините са разкъсани. Германците заливат позициите с огън, но това не води до голяма полза. Воините се скриха като мишки в дупки. Нека се гладят сами.
  Алла прошепна в ухото на Анюта:
  - Мисля, че скоро нацистите окончателно ще се изчерпят. Те имат много сила, но в Сталинград нямат възможност да се обърнат!
  Русото момиче гордо отговори:
  - Тук сме като триста спартанци! Ние отблъскваме превъзходните вражески сили!
  Червенокосата Алла се изкиска и намигна на партньорката си:
  - И не можете да ни заобиколите!
  Когато момичетата излязоха на повърхността, нападението приключи. Появиха се нови черни пехотинци. Те се изкачиха напред и момичетата трябваше да открият огън, принуждавайки врага да забие носа си в земята.
  Лъвовете и тигрите отново влязоха в битка. Германците се опитаха да притиснат съветската армия с тежки танкове. От време на време заваляха снаряди. По-уязвимият "Тигър" се опита да не се откъсне от формациите си. Гърмяха и миномети.
  Момичетата стреляха по германците и техните наемници. Нокаутирани противници. Алла и Анюта стреляха по двойки. Появиха се и се разположиха вражески лица. След това нов слой от напредващи врагове.
  Момичетата пееха по време на битката.
  Алла започна, стреляйки:
  - Преди...
  Анюта, стреляйки, продължи:
  - От вас...
  Алла удари и добави:
  - Легион...
  Анюта, след като отряза три от тях, изсъска:
  - Врагове...
  Аллах прикова противниците, избухна:
  - Те....
  Анюта, след като издуха половината череп на арабина, продължи:
  - Те искат...
  Алла, смазвайки врага, продължи:
  - Вие...
  Анюта, стреляйки, изсъска от гняв:
  - Скромен...
  Алла, пронизала черепа на арабина, изръмжа:
  - Унищожи...
  Анюта, продължавайки да забива, изсъска:
  - Бележки...
  Алла, сякаш стреля, подсвирна:
  - Не бой се...
  Анюта, след като стреля точен, изръмжа:
  - Враг...
  Алла, стреляйки като снайперист, продължи:
  - Щик...
  Анюта, стреляйки по-нататък, излая:
  - Способен...
  Алла, без да спира да стреля, изсъска:
  - Сила...
  Анюта, стреляйки в ярост, изръмжа, коригирайки приятеля си:
  - Кураж...
  Алла, в тежък екстаз, след като застреля главите на африканците, излая:
  - Сила...
  Анюта, скачайки със стрелба, изсъска:
  - Нараства...
  Алла, разклащайки червените си къдрици, продължи:
  - И противниците...
  Анюта, удряйки арабина в корема, каза:
  - Незабавно...
  Алла, стреляйки с всички калибри, излая:
  - Унищожи...
  Момичетата си поеха въздух. И след като постреляха още малко, извикаха:
  - Ние сме рицарите на снайперската пушка, гласът на убийството е ясен!
  Вълната от настъпващите колониални войски донякъде утихна. Нацистите отново придвижиха танковете си напред. "Тигри"-2 се появиха с дългите си дула и стреляха снаряди по всичко, което успееха да забележат.
  "Тигър"-2 имаше оригинална форма на кула и наклонени бронеплочи отстрани. Това го направи малко по-упорит. Воините отново избраха за своя цел гусениците на танковете. Фашистът трябваше да живее като риба в тиган.
  Анюта хвърли експлозивен пакет, смачквайки предния валяк на Тигър-2 и пееше:
  - Срещнах те с подарък... Разбира се, че очертах място в ковчега!
  Алла изсъска, щастливо хвърляйки голям експлозивен пакет към фашиста:
  - Ама Пасаран!
  И от експлозията дългото дуло на немския танк се изкриви. И кралският тигър започна да се връща назад. Фашистът отново беше тежко ранен. Алла го взе и излая, хвърляйки парче стъкло с босите си пръсти:
  - Ще бъдеш в дъбов ковчег!
  Стъклото излетя право в гърлото на индианец, един от колониалните германски войски.
  Анюта намигна на партньора си и запя:
  - Ще натопя главата си в тази бъчва! Ще натопя всички!
  Алла стреля от картечница. Германците отново бяха атакувани. Момичето изсъска:
  - Ние можем всичко! И ние ще спечелим!
  Анюта стреля с пушката си и каза:
  - Голяма победа чака! Да са в слава дедите ни!
  Алла направи салто и се претърколи, завъртя се като коледна елха. Момичето запя с намигване:
  - Господин успех, къде отиваш... Господин успех - смеят се фашистите...
  Германските танкове, без да пестят снаряди, засилиха огъня си. Те изляха експлозивните си дарове. И те се приближиха до съветските позиции, опитвайки се да избегнат пропуски.
  Анюта, използвайки тел, както ги научи плененият Серьожка, извади тежка мина. "Лъвът" бавно пълзеше към съветските позиции. Неговото 150-милиметрово оръдие изхвърля от време на време снаряди. Момичетата изсъскаха и намигнаха.
  Анюта пееше:
  - Германци-чушки, фашисти-нацисти... Чака ви краят на един пацифист!
  Алла отбеляза с усмивка:
  - Пацифизъм... Дори е тъпо да говорим за пацифизъм, когато говорим за нацисти!
  Анюта удари арабин от колониалната гвардия в носа с добре насочен изстрел и изчурулика:
  - И те са сакати в мисленето... И във военното дело не са толкова силни! Скоро ще ги изтрием напълно от лицето на планетата Земя!
  Алла отново избухна, потърка голите си гърди в чакъла и запя:
  - Аз съм руски рицар на колене от диваци... Ще измета враговете на Отечеството от лицето на Земята!
  Червенокосата красавица намигна, хвърляйки поглед към небето. Там се въртяха "рамки", немски самолети-стрелци.
  Германският "Лъв" пълзеше нагоре от време на време, засядайки се в вятъра. И пистолетът му непрекъснато плюеше.
  Анюта, движейки мина под гъсеницата на немски танк, изсъска:
  - За Серьожка....
  Германецът спря и стреля отново. Снарядът избухна зад момичетата.
  Анюта провери:
  - Млечни черупки, който има мозък на бебе!
  "Лъвът" стоя известно време. Може би немският опитен екипаж е усетил опасност пред себе си или може би е искал да използва бойния си комплект. Но "Лъвът" стоеше известно време и плюеше смъртоносни снаряди.
  Анюта отбеляза, че немският танк има по-модерно оръдие и стреля по-често от КВ-2. И това, разбира се, прави тази кола много по-опасна. Анюта се прекръсти и изсъска:
  - Нека нечестивите отиват в ада!
  Алла простреля фашиста в слънчевия сплит и излая:
  - Нашата победа е неизбежна! И всичко ще свърши добре!
  Анюта също отряза турчина и запя:
  - Въпреки че изглежда, че животът скоро ще бъде прекъснат, когато бедата почука на черния му рог... Конете цвилят и кръвта тече като река, и отново земята изчезва изпод краката ви!
  Алла, след като уби иранеца, добави:
  - Но и земята има свой пазител... И между звездите са опънати към него... Невидими спасителни нишки да заточат Хитлер в Колима!
  Момичетата, стреляйки, пееха в унисон:
  - Да счупим Адолф, ще го боли! Вярвам, че ще победим фашизма! И в нашата Русия ще се появи Месията, Господ на народите на всички страни!
  А воините продължиха да стрелят. Но вражеската пехота заляга и започва да стреля и да хвърля гранати. Фашистките орди се опитаха да изпушат момичетата с минометен огън. И хвърляне на много гранати.
  Алла философски отбеляза:
  - С числа можете да спечелите избори, с умения можете да спечелите избори без война!
  Анюта се изкиска и отбеляза:
  - Войната е област, в която качеството побеждава количеството, изборите по правило са обратното и това е анекдот!
  Воините леко се отдръпнаха, гранатите и техните фрагменти падаха твърде плътно. Алла дори грабна хвърления подарък с крак и го хвърли обратно. Гранатата полетя и удари нацистите по каските им. И как избухва...
  Сякаш някъде е детонирала друга пачка.
  Алла отбеляза философски:
  - Късметът е второто щастие, успехът е третото, но първото умение!
  Анюта се изкиска и се намеси:
  - Късметът е награда за смелост, но не и за безразсъдство!
  Алла изби окото на индус от колониалната армия и изсъска:
  - Който има късмет, душата му пее!
  Анюта се усмихна и каза:
  - Хубаво е, когато имаш късмет, значи Господ ще те спаси!
  Момичетата станаха малко по-остроумни. Тогава германският "Лъв" все пак се придвижи напред и беше взривен от мина. Гъсеницата е преминала през взривно устройство и е разкъсана.
  Раненият "Лъв" се завъртя и се изправи... Воините се зарадваха и запяха с пълно гърло:
  - Лъвът е инвалид в мисленето, тигърът е източник на всякакви беди... Няма нищо по-интересно на света от човек!
  Анюта изстреля дълга редица, точно когато чуждата армия се надигна да щурмува и запя:
  Имаме ракети и самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Най-добрите пилоти са начело -
  Врагът ще бъде смазан на пух и прах!
  "Лъвът" изглежда силно повреден. Тя замръзна, изплювайки още няколко черупки.
  Появи се пъргава "Пантера". Тя обаче се страхува да навлезе по-дълбоко в позициите на съветските войски и започва да стреля. Снаряди свистяха над главите на момичетата. И разбиха развалини и пожари.
  Анюта подготви граната за хвърляне, готова да улови момента, когато фашисткият танк се приближи на достъпно разстояние. Но "Пантерата" също не е глупава. Германците стреляха, поставяйки снарядите в шахматен ред, опитвайки се да не пропуснат нито едно парче земя. И те буквално изгребаха всяко камъче.
  Алла, потупвайки се по голите си гърди, отбеляза:
  - Тактиката на Краутс е грешна... Ще постигнат ли много по този начин?
  Анюта остроумно отбеляза:
  - Пилето кълве зърно наведнъж, но наддава много по-бързо от прасето, което гълта големи парчета!
  Пантерата изстреля повече от осемдесет патрона и след като изразходва боеприпасите си, се обърна и се отправи обратно към леговището си. На негово място се появи нов мастодонт, Sturmtiger. Машината покри широката си цев с капачка. Явно по този начин те разчитат да се спасят.
  "Sturmtiger" стреля по позициите на съветските войски от разстояние. Изгърмя ракета. Земята се издигна и огнен фонтан изля огнени струи.
  Момичетата едва оцеляха, бяха почти покрити с прах. Анюта беше дори леко зашеметена. Момичето изведнъж се видя да язди кон. И че тя командва отряд, който атакува татарската армия. И с нея воини яздят на коне. Монголо-татарите, неспособни да издържат на удара, отстъпват и умират с хиляди под копитата.
  Анюта размахва два меча и посича враговете си. Но видението внезапно беше прекъснато.
  Алла удари партньора си по бузите, разтърси я, казвайки:
  - Е, това е! Сега спри да се излежаваш!
  Анюта отговори ядосано:
  - Не почивах, а се борих!
  Момичето скочи от ярост и хвърли граната. Подаръкът прелетя и се удари в дулото на танк "Лев". След като получи повреда, колата набръчка тежкия си багажник.
  Анюта извика с пълно гърло:
  - Аз съм рицар на Русия!
  Алла даде залп от автомата си и изръмжа:
  - намръщено отговори момчето,
  Искам да служа на Света Рус...
  Нека се разлее море от кръв,
  Но Бог ще може да ни спаси!
  Анюта падна върху развалините с гол корем и гърди. Точно навреме, когато стотици картечни изстрели проблясват над главата й. Момичето изплези език и каза:
  - Лудостта на смелите войници е спасител за неразбиращите генерали!
  Алла се съгласи:
  - Войникът е смел, генералът е пресметлив, врагът е хитър, успехът идва само с мъдра смелост!
  Момичетата отново откриха огън и изчуруликаха в знак на солидарност:
  Ескадрили над него
  Рев в унисон
  Адолф е силен глупак -
  Сади Содом!
  Появи се още един брониран "Лъв". Двама войници избягаха от него, съдейки по тъмните им лица, бяха араби. Те се опитаха да сложат верига на куката, за да изтеглят напредналия танк от бойното поле.
  Алла и Анюта стреляха, като едновременно убиха техниците. Воините пееха:
  - Не се унищожавайте и помогнете на другаря си, помогнете на другите да се измъкнат от огъня!
  Появиха се трима черни. Те се втурнаха с веригата колкото се може по-бързо, но също бяха простреляни от момичетата. Освен това Анюта стреля с пистолета, притискайки кучето с боси пръсти.
  И тя успя да удари опонентите си с изключителна прецизност, като прецизността на Робин Худ.
  Алла отбеляза:
  - Марката не е този, който улучва успешно, а този, който пропуска с неуспех!
  Анюта хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - И най-точният човек с визията на кама може да пропусне, но за острия ум е непростимо да пропусне целта!
  Гранатата попада в минохвъргачката и започва да експлодира, детонирайки мините.
  Да, Сталинград не беше лесен за германците. Те имат ужасна цитадела на смъртта в него!
  . ГЛАВА Љ 13.
  На 3 ноември германците обкръжиха Тихвин, а в самия град избухнаха боеве. Червената армия бавно отстъпва. По-голямата част от град Баку вече е превзета, съветските войски се оттеглят към полуострова. Ереван все още едва се държи. Сталинград е на ръба на унищожението.
  Но все пак Сталин нареди този град да не се предава. Избухват боеве и за Астрахан. Краутите също се опитват да напреднат в този град. Всички подходи са силно бомбардирани и инфраструктурата е разрушена.
  Зимата наближава... А ходът на войната става все по-малко предвидим. Но изглежда, че Сталинград не може да бъде задържан. Снабдяването през Волга е затруднено от образуването на лед и масираните бомбардировки.
  На 4 ноември деветдесет процента от Тихвин вече бяха превзети. И германците се приближиха до финландска територия. Съветските войски, претърпели значителни щети, не можаха да съберат достатъчно сили, за да спрат врага.
  Финландците и марионетните шведски войски също атакуваха срещата. Те използваха значителни сили.
  На 5 ноември германската коалиция и финландско-скандинавските войски се обединиха. Така около Ленинград беше затворен двоен пръстен. Нова голяма победа за Третия райх.
  На 6 ноември боевете все още продължават в северния сектор. Нацистите разшириха коридора. Ситуацията стана изключително тежка. В Тихвин изгаряха последните остатъци от съпротива. Германците изстреляха балистични ракети по Ереван. Бяха пуснати три презентации. Причини значителни разрушения и жертви. Но в крайна сметка нищо не беше счупено.
  Град Астрахан е откъснат по суша от останалата съветска територия. Ситуацията е ескалирала. Нови германски и английски бойни кораби обстрелват Мурманск. По време на обстрела загиват комендантът на гарнизона и много офицери.
  Стана още по-лошо.
  И на 7 ноември нацистите нахлуха във Волхов и най-накрая потиснаха съпротивата на съветските войски в Тихвин. Така разликата с Ленинград рязко нарасна. Стана ясно, че градът трудно ще оцелее под обсада.
  На 8 ноември най-накрая се състояха дългоочакваните изпитания на танка Лев-2. Автомобилът е с модифицирано оформление. Двигателят, трансмисията и скоростната кутия бяха разположени на едно място отпред, а бойното отделение беше разположено отзад.
  С енергични усилия германците, под ръководството на Porsche, направиха колата за годишнината от пуча.
  Всъщност, благодарение на по-ниския силует, при запазване на въоръжението и бронята на Лъва, теглото на превозното средство е намалено до шестдесет тона, с двигател от 1200 конски сили. Бойните тестове показаха, че резултатът е напълно приемлив танк. Точно това, от което се нуждаете!
  Комбинация от добри шофьорски и бронирани качества.
  Фюрерът обаче не е доволен от това. Той поиска усилване на бронята на бордовете и кърмата, както и монтиране на 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 ЕЛ.
  Друго тествано превозно средство беше E-100. Този танк обаче се оказа твърде тежък: 140 тона, но имаше отлична защита от всички ъгли и оръжия на мишката. Като цяло серията "E" обеща да стане изключително обещаваща. Германците явно не са си губили времето.
  Демонстриран е и танкът Bars с двигател от 1000 конски сили, но автомобилът не изглежда достатъчно защитен на Хитлер.
  На годишнината бяха показани и различни видове самолети. По-специално щурмови самолети и модификации на ME-262. А също и TA-183. Цял парад на техниката.
  Включително мощни газови ракети, те са в състояние да разрушат цели градове и села.
  Тук всъщност бяха демонстрирани много силни системи за унищожаване.
  "Пантера"-2 също премина тестове с тегло петдесет тона, имаше предна броня от 150 милиметра под ъгъл и оръдие "Кралски тигър". Страничната броня беше 82 милиметра, наклонена. Такъв танк повече или по-малко подхождаше на Хитлер, тъй като успя да издържи тридесет и четири в близък бой.
  Като цяло нацистите прочистиха менажерията.
  Проведени са и тестове на изтребители Gotha, способни да достигнат скорост от хиляда и сто километра в час.
  Накратко, пускат си коланите.
  На 9 ноември пада Волхов. Ситуацията достигна кулминацията си. И отново съветските танкове се опитаха да контраатакуват.
  Грингета замръзна близо до пистолета. Чърчил 2 стоеше срещу съветските превозни средства и бълваше боеприпаси.
  Дъщерята на лорд Джейн броеше попаденията. Съветските танкове се забавиха, когато навлязоха в канавката. И германската менажерия се възползва от това.
  Николета я взе и запя:
  - Английският воин не се страхува от смъртта,
  Под звездното небе смъртта няма да ни вземе!
  Ще се бори смело за лъва с короната,
  Ще заредя могъщата картечница!
  Маланя кимна одобрително:
  - Това е прекрасно! И ние ще таксуваме!
  Пистолетът работеше много активно. Снарядите блестяха като кибрит, оставяйки очертания във въздуха. Да, имаше някои енергични момичета. И най-важното точно.
  Грингета кимна с глава и изпрати снаряд в основата на тридесет и четири кулата. Тя промърмори:
  - Това е смъртта! Тя ще дойде при враговете ми! И знам от сега, тя чака мустакати врагове!
  Николета каза с усмивка:
  - Всички животни се поклониха на мустакатия... За да пропадне проклетият!
  Грингета отново се засмя и стреля съскайки:
  - Моят снаряд е най-точен. Със сигурност ще стигнем!
  Николета вдигна показалеца си и каза:
  - Дрън, дрън - не удари! Сивото зайче препусна в галоп!
  Грингета, стреляйки, пееше:
  Всеки избира за себе си
  Жена, религия, път...
  Да служиш на дявола или на пророка,
  Всеки избира за себе си!
  Джейн поклати глава и възрази:
  - Не със сигурност по този начин! Деветдесет и девет процента от вярата на човек се определя от раждането, а не от знанието. Тук принадлежим към англиканската църква... Но ако погледнете, на какво основание? Това ли е нашият избор?
  Грингета се изкиска и отбеляза:
  - Аз лично съм бил във вярващо семейство, но сега все повече клоня към атеизма!
  Николета се изкиска и изплези език.
  - Атеизъм... Това е интересно!
  Малания отбеляза философски:
  - И еднакво отдалечен от всичко! Когато няма Бог и свръхестествени сили, тогава всяка религия е фалшива!
  Грингета кимна с глава, охотно потвърждавайки:
  - Това е като при комунистите! Те стигнаха до идеята, че всички религии са просто фантазии на хората. И те изградиха доктрина върху това!
  Малания изви устни скептично:
  - А какво ги чака след смъртта?
  Грингета се ухили месоядно. Тя изстреля снаряд, разрязвайки корпуса на друг съветски танк и отговори:
  - Тук можете да измислите много... Дори възкресяването на мъртвите със силите на науката!
  Малания напомни ухилена:
  - Прочетох книга за света на бъдещето. Там вече има космическа империя. Няма смърт, старост, болест. И естествено глад... Вярно, голяма част от населението няма работа, но има за всички.
  Например колите се раздават безплатно. И има електронни машини, с помощта на които комуникират с целия свят.
  Николета отбеляза съвсем сериозно:
  - Прогресът се развива бързо. Вижте тези танкове... Как са напреднали и стават все по-напреднали. Все пак Чърчил-2 не може да се сравнява с Матилда.
  Малания се съгласи:
  - Да, танковете напреднаха... Това е шик!
  Друга атака на съветски танкове прекъсна и имаше прекъсване.
  На 10 и 11 ноември германците извършват малки настъпателни операции, пресичайки ъглите на север.
  Съветските войски се опитват да контраатакуват северно от Сталинград, но нямат голям успех. Последните къщи в града вече се издържаха. Унищожени в същото време, до основи. Но засега Сталин нареди да се издържи докрай.
  Град Баку е почти превзет. Но петролните кладенци горят и между тях е избухнала битка. Немците бомбардират непрекъснато.
  Битките в Астрахан са в разгара си...
  На 12 ноември турците започват атака срещу Ереван. Щурмът е отбит. Османците претърпяха загуби. Но те отново стреляха. На 13 ноември германците окупираха последните квартали на Баку - обявявайки превземането на града. Само на полуострова битката продължаваше, а небето беше черно от пламтящи кладенци.
  На 14 ноември нацистите започнаха нападение над Мурманск. Използваха артилерия и авиация...
  Сталинград беше в огън, но прехвърлените съветски подкрепления позволиха да се издържи. Макар и само до края на града и с цената на колосални загуби.
  По време на нападението над Мурманск се събра голяма армада от бойни кораби, пристигнаха и самолетоносачи. Градът беше притиснат като плазмен валяк. И те бомбардираха и обстрелваха.
  На 15 ноември фашистките войски започнаха да се движат, атакувайки града, единственото свободно от лед пристанище в Северния ледовит океан. "Мишките" участваха в битките и дори танкът "Плъх", който нацистите искаха да изпробват на практика.
  "Плъх" обаче беше донякъде разочароващ. Първо тръгнала напред, а след това заседнала в снежните преспи. И тя спря в покрайнините на града. Германците не бяха съвсем готови за настъпление. Но обстрелът не спря. На 16 ноември нацистите практически завършват почистването на горящите петролни кладенци. Но част от полуострова беше недостъпна за тях, поради пожари, които бяха нараснали до точката на седмото небе.
  На 17 ноември нацистите превзеха последния клон на делтата на Волга и по този начин блокираха по-задълбочено Астрахан. Баку отдавна е отцепен.
  Ереван също беше щурмуван. Градът е на хълм, много удобен за защита, но е трудно да се щурмува, особено с танкове.
  На 18 ноември съветските войски отново изпробват силата на нацистката отбрана северно от Сталинград. Това отслаби натиска върху това, което е останало от годината на Волга, но струва значителни загуби.
  На 19 ноември германците спряха атаката на Мурманск поради големи загуби.
  Така обладаният фюрер не можа да изтръгне многобройните трески от позицията си. Плановете на нацистите да сложат край на СССР преди зимата се провалят.
  Най-лошото е, че Япония спря офанзивата си поради студено време и огромни загуби в жива сила. Единственото нещо е, че самураите увеличиха производството на собствените си тридесет и четири и лицензирани пантери. И може да създадат проблеми следващото лято.
  На 20 ноември германците частично потушиха пожарите и прочистиха по-голямата част от полуострова.
  На 21 ноември съветските войски отново атакуват германците и дори навлизат на няколко километра северно от Сталинград. Нацистите трябваше да отслабят натиска си и да се опитат да възстановят позициите си.
  Битките, както се казва в такива случаи, са просто на ниво фрак!
  На 22 ноември нацистите се опитаха да настъпят в района на Туркменистан. И след като изминаха десетина километра, ги спряха. Но на 23 ноември, след като вкараха бригадите на шаха в битка, те отново напреднаха. Ситуацията в региона на Централна Азия се влоши изключително много.
  На 24 ноември няма съществени изменения по фронтовете...
  На 25 ноември нацистите подновиха нападението си над Мурманск. Нови части бяха хвърлени в битка. Но все още има малко смисъл.
  Настъпи 26 ноември - единадесет години от изборите за Райхстага, след които Хитлер беше назначен за райхсканцлер.
  За първи път най-новият танк E-100 беше разположен на фронта.
  Това беше бойна практика за такава машина.
  Резервоарът изглеждаше доста дълъг, почти сплескан. От него стърчеше дългото дуло на 128 мм оръдие. А челната броня е под ъгъл от четиридесет и пет градуса. И самият той е наклонен отстрани.
  Танкът E-100 се движеше благодарение на най-новия двигател с мощност 1500 конски сили, по-бързо от Mouse. И снарядите отскачаха от него.
  А вътре в колата се появи веселата четворка Магда, Кристина, Герда и Шарлот.
  Момичетата родиха деца за фюрера и ги оставиха под надзора на специални бавачки от СС.
  А те тъкмо бяха пристигнали на фронта. Момичетата са много забавни. Пропуснаха битки. И тук е само възможността да се докажете. Вземете накрая този северен Севастопол.
  И установяване на господството на Третия райх в Северния ледовит океан. Колко още наистина може да се проточи войната? И четиримата си мислят: може би заедно с тях поне нещо може да се промени?
  Край Мурманск не е много мразовито - Гълфстрийм осигурява изолация. Момичетата са в борбен дух. Всеки роди двойка - момче и момиче! Така че можете да се радвате.
  Магда и Христина се навъртаха около оръжията. Резервоарът е нов и се управлява доста просто. Защитен е отстрани от 120 мм наклонена броня, плюс още 50 мм щит. Така че не можете да ударите колата от всички ъгли.
  Момичетата си подсвиркваха песен. Те се чувстват страхотно в сърцето си.
  Герда отбеляза с усмивка на кехлибарените си устни:
  - Сега с Хитлер имаме общо потомство. Ние сме членове на кралското семейство!
  Шарлот се изкикоти, като отбеляза:
  - И има само нули напред!
  Танк "E"-100 се приближи до съветските позиции. Всичко наоколо беше толкова унищожено, че изстрелите от съветските са рядкост и обикновено от леки оръдия.
  Магда насочва 128 мм оръдие и стреля по съветската сврака. Медено русото момиче пееше:
  - Аз съм тигрица, и имам усмивка... И злият тигър всички разкъса!
  Съветските четиридесет и пет се върнаха назад, няколко руски войници бяха убити.
  Магда мърка като котка:
  - Аз съм супермен, моят метод е прост... Ще отхапя опашката на тези, които са направени от вълна! И тогава момичето започна да се смее. Е, точно като луда богиня.
  Проститутките на Хитлер разтърсиха танка. И самите те скочиха с кола с наклонена броня.
  Но тогава воините обърнаха колата си. Шарлот, тази красавица с медна коса, ще пее:
  - Трак, щрак, щрак... Потокът се търкаля! Нацистката кавалерия изяде целия пясък!
  И след това Шарлот щеше да се смее толкова силно... Дори започна да трака със зъби. И танкът отново се завъртя. Германците събориха оградата от бодлива тел. Машината с размерите на тиранозавър рекс изръмжа злобно. И воините се ухилиха на сладките си и месоядни лица.
  Момичетата носят и раждат деца от Адолф Хитлер. И това вече говори нещо. Красиви лисици, но в същото време морални чудовища. Тук те смачкаха съветски войник, който падна под колелата. И притиснаха 76-милиметрово оръдие в земята. Карахме по него. Стоманата беше сплескана. Воините показаха фигурен пилотаж. Черупките изглеждаха по-безобидни от грах, разклатен от дете в дрънкалка. Следващият пистолет, който E-100 сплеска, беше 85 мм.
  Магда се изкиска:
  - И мачкаме руснаците като дървеници!
  Кристина поправи приятеля си:
  - По-скоро мечки! А мечката е голямо животно!
  Червената Шарлот добави, оголвайки зъбите си:
  - И зъбата!
  Германските танкове си пробиват път през отбранителните линии на града. Съветските войски се биеха много упорито. Всички взеха оръжие. Дори десетгодишни момчета се биеха в опълчението. Имаше и много момичета. Всички жители се събраха, но нямаше достатъчно оръжие. Масовият героизъм личеше във всичко. Пионерите, използвайки самоделни експлозиви или снопове гранати, се приближиха до нацистките танкове и се хвърлиха под релсите - умирайки за родината си.
  Танкът E-100 получи няколко повреди. Едно от момчетата успя да пробие тежка мина. Самият той загина, но повреди немска кола. Валякът се спука и част от гъсеницата излетя. Голямото превозно средство забави. Тогава няколко воини хвърлиха снопове гранати, разбивайки дебелите следи.
  E-100, след като премина фронтовата линия, загуби своята мобилност.
  Герда насочва шест картечници и ги включва, когато съветските войници се опитват да контраатакуват. Десетки руснаци и представители на други народи на Русия паднаха, пробити от картечни куршуми. Съветските войници обаче изтичаха напред. Те хвърлиха гранати и загинаха. Някои от осколките достигнаха Е-100, но картечниците работеха правилно. И проклетата Герда е толкова точна. И нейните куршуми почти никога не остават напразни.
  А руските войници умират...
  Кристина стреля от бързострелно 75-мм оръдие, осколъчни снаряди и стреля от коаксиална картечница. Червенокосият звяр, разкъсващ съветските войници с куршуми, изсъска:
  - Аз съм носител на смъртта... Самият Сатана е мой червенокоси роднина!
  Магда плахо отбеляза:
  - Е, недей така. Сатана е враг на Бог и е обречен на огненото езеро!
  Кристина тупна с бос крак по метала и изрева:
  - Ами огненото езеро? Косата ми е като огън!
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Самият фюрер ще ни прости всякакви грехове... По-точно самото понятие за грях по същество е остаряло?
  Магда сви рамене:
  - Искате ли да кажете, че понятието грях е остаряло...
  Герда отново включи картечниците, потискайки отчаяната контраатака на руските войници. Куршумите ги убиха като дарове от ада. E-100 в тази модификация е много силно защитен. До осем картечници, две коаксиални с оръдия, а останалите се управляваха на панти. И удрят доста силно.
  Герда изрева с усмивка:
  - Грех, това е основата на съществуването на Третия райх! Нашата религия наистина е вярата на животните!
  Червенокосата Кристина, стреляща от оръдие и убиваща руски войници, пееше:
  - Моето гальовно и нежно животно... Обичам зъбите ти, повярвай ми! Моят адски и зъбест звяр!
  Едно от съветските противовъздушни оръдия отново успя да удари ролките и да ги счупи. E-100 най-накрая спря. Магда обаче наказа досадната зенитка, като я засипа с тежък заряд. Е, следите бяха счупени.
  Герда трепна, повика влекач и попита:
  - Издърпайте ни, моля! Ние умираме! Следите са счупени!
  Отговорът дойде веднага:
  - Буксир ще има!
  Кристина запя с усмивка:
  - Това е ходът! Враговете вън!
  Магда стреля по оръдието, което руските войници се опитваха да извадят за директен огън. Той разби цевта и разпръсна съветските войници в различни посоки. Един от войниците беше разкъсан наполовина и се бореше в агония.
  Русата християнка се прекръсти, вдигна очи към небето и се помоли:
  - Прости ми, Господи! За неволен грях и убийство!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - Не, не можете да направите това! Трябва да си здрав като скала! Бъди скала за нас!
  Магда отговори уверено:
  - Има само една скала - Исус Христос!
  Червенокосият дявол излая:
  - Исус беше пацифист! А нашата вяра и изповед е война!
  Танкът E-100 беше взет на буксир и завлечен към германските позиции. Герда отбеляза с усмивката на снежната кралица:
  - Ролките са най-уязвимата част на резервоара. И трябва да се борим с това!
  Шарлот поклати глава.
  - Целите ролки не могат да бъдат покрити с щитове. Това не е възможно, тъй като някои от пистите все още ще бъдат отворени!
  Магда предложи:
  - Ами ако направим ролките малки и без палет?
  Червенокосият дявол се изкиска и показа перлени зъби:
  - Как да им дадем повече скорост?
  Магда потърка голата си подметка в метала и предложи:
  - Ами ако използваме електродвигатели?
  Шарлот издърпа корема си и изви врата си:
  - Възможен вариант... И танковете ще горят по-малко!
  Магда каза през сълзи:
  - Когато стигнем до ада, той ще гори и пламти като факли!
  Червенокосият дявол изръмжа:
  - Е, така... И ангелите се създават от ярки пламъци! Нека бъдем ангели!
  Кристина го взе и запя оглушително:
  - Аз не съм ангел, а просто дявол, но за хората съм станал светец... Враговете ще си получат сметката, под мъченията на такава неземна болка!
  Момичетата млъкнаха... В небето се въртяха щурмовици и канонадата ревеше. А бомбите продължаваха да падат и падат... Като истинска градушка от разруха и опустошение.
  Мурманск гореше и хората умираха. Германците дори изстреляха балистична ракета. Не много ефективно оръжие. Би било по-лесно да се хвърли петтонна бомба от Ю-488, щеше да е по-точно и по-евтино.
  Кристина първа изскочи боса в снега, когато танкът беше откаран на алтернативен паркинг. Там специалисти започнаха да извършват ремонт. Момичетата се преместиха в топла къща. Легнахме на матраците. Герда и Шарлот започнаха да играят джобен шах.
  Магда и Христина започнаха да правят коремни преси, за да изпъкнат коремчетата им и да не увисват по време на бременност. Красиви воини, които треперят в кръста. Все още пресни, но това са жени, родили деца. И смъртта вече не е толкова страшна - има кой да продължи рода! Дори със семето на такъв мръсник като Хитлер.
  Но момичетата от батальона на SS Tigress, фюрерът наистина е нещо като Бог. И вече не езически бог, а нещо Всемогъщо и непонятно в своя гений.
  Герда изигра Кралски гамбит и разви силна атака. Шарлот упорито се защитаваше. Стигна се до размяна на удари. Но всичко завърши с взаимна разправа и равенство. Тогава Магда и Кристина започнаха да играят шах. И Шарлот и Герда започнаха да правят коремни преси и лицеви опори. Момичето активно поддържаше форма.
  Магда, която играеше и буташе противника си, философски отбеляза:
  - Но пак е странно...
  Кристина попита с невинна усмивка на устните:
  - Кое е странното?
  Русокосият супермен отговорил:
  - Фактът, че белите са цветовете на доброто, но те са тези, които първи започват войната!
  Червенокосият дявол рационално отбеляза:
  - Ама и добро носим... Но болшевиките първи нападнаха Русия!
  Магда запя в отговор с тъжен тон:
  - Но пред нас всичко цъфти, зад нас всичко гори...
  Кристина добави със звънлив глас:
  - Няма нужда да хленчиш! С нас е този, който ще реши всичко вместо нас!
  Герда продължи да пее:
  - Весели, не мрачни, да се върнем у дома - русите спортисти ще бъдат нашата награда!
  След което и четиримата избухнаха в смях... Появи се тийнейджър-слуга и раздаде на момичетата сандвичи с масло, сирене, наденица и сушени плодове. Момичетата ядоха и изнемощяха на топло. Красавиците заспаха. Хубаво е, когато си млад и здрав - лесно заспиваш.
  На следващия ден, 27 ноември, Е-100 беше само частично възстановен. Момичетата не са участвали в офанзивата. Но само по бикини тръгнахме да тичаме боси през снежните преспи. Гледаха ги като луди, тичаха в студа почти голи. Но момичетата по принцип са висш пилотаж. Те са специални хора на бъдещето!
  Герда поведе. И не босото момиче Герда от приказката на Андерсен. Но и смел и опитен. И в същото време се превърна в роден убиец. Бързо момиче със силни мускули.
  И четирите момичета обаче са добри. Бягаха с бързи темпове петдесет километра и се върнаха обратно. След това направихме поредица от упражнения, пеехме и се люлеехме. Тренирахме малко стрелба.
  Едва на следващия ден танкът Е-100 беше ремонтиран. Е, това не е толкова лошо. Освен това, тази супер тежка кола имаше оригинално разположение на ролките, различно от шахматното подреждане, което увеличи ефективността на шофиране в сняг, но създаде определени проблеми за ремонтниците по навик. Въпреки че просто е по-лесно да монтирате E-100 от Tiger или Panther.
  На 28 ноември нацистите успяха да пробият малко по-дълбоко в Мурманск. Но съпротивата на съветските войски е просто неразбираема. И дори шестнадесетинчови снаряди от бойните кораби на Великобритания и Германия не можаха да сломят волята на отбраната.
  Но нацистите все още напредват. Танкът E-100 покри няколко блока през деня, но отново повреди пистите. Но този път ремонтът отне само няколко часа. На 29 ноември момичетата Терминатор се сблъскаха с танк KV-3. Съветската машина удари няколко пъти челната броня, но снарядите отскочиха от склона. Магда отвърна на руския танк, карайки го да изгори като купчина подредени факли.
  Кристина попита партньора си с подигравателна усмивка:
  - Изобщо ли не ви е жал за тези руснаци?
  Магда искрено отговори:
  - Съжалявам всички, дори и тези, които не са достойни за съжаление!
  И момичето въздъхна тежко, обръщайки очи към небето. Воините се опитваха да действат все по-внимателно. За да не се разсейвате с ремонти. 128 мм и 75 мм оръдия работеха като магарета. Но танкът все пак получи щети.
  Една от стените се взривила и паднала върху колата. Бронята беше надраскана и леко вдлъбната.
  На 30 ноември нацистите напреднаха още повече. На места дори стигнаха до центъра на града. Но в същия ден добре насочен изстрел от четиридесет и пет повреди дулото на 128-милиметрово оръдие и момичетата бяха принудени да започнат ремонт отново. И, очевидно, по-дълго.
  Тогава четиримата решиха да се бият като обикновена пехота, а не като танк. Красавиците се опитаха да се бият, биейки се само по бикини. Но в студа момичетата можеха да стоят само няколко часа в това полуголо състояние и след това изтичаха да се стоплят.
  Герда се зарови в снега, стреля от най-новата щурмова пушка MP-44 и доста активно убива руски войници. Ето я, босо момиче с бяла коса, ударило в главата полковник от Червената армия. И тя каза:
  - Не, все още съм ариец!
  Шарлот, която настъпваше от другата страна, се изкиска:
  - Вие сте войн, който носи смърт на враговете си. - Тогава червенокосото момиче с голи крака стреля по майора и го улучи право под окото. Тя доста оголи зъбите си. - Виждате ли, аз стрелям не по-зле!
  Герда избухна, довърши комсомолеца и капитана на руските войски, кучката показа зъбите си:
  - Да, стреляш, но аз видях! Като резачка!
  Шарлот хвърли парче стъкло с босите си пръсти. Той удари лейтенанта от руската армия във врата и изчурулика:
  - И ето ме, играя си със стъкло!
  Герда тичаше през снега, оставяйки боси, грациозни отпечатъци. Тя се втурна наведена. Тогава момичето-тигър се обърна и направи салто. Тя се изви и премести глава към брадичката на съветския войник. Той изплю кръв. Герда стисна гърлото с босите си крака и удуши руснака.
  Червенокосият дявол Шарлот удуши пионера. Ето колко гадни и зли се оказаха момичетата.
  Магда също уби руски войници, но не нарани децата. Не, тя никога няма да вдигне ръка на дете. И като цяло проливането на кръв не й доставяше удоволствие. Но все пак тя е тигрица от SS батальон и трябва да изпълнява заповеди.
  Така Кристина хвърли кама по момче, което изглеждаше на около дванадесет години. Наистина жестоко. Не, възрастните не трябва да убиват деца!
  Магда се прекръсти и прошепна:
  - Господи прости ми! Отвращаваш ме, но войната си е война!
  А блондинката стреля по руския снайперист, който падна, поразен от точно попадение в носа. Уви, се появи известната четворка. Момичетата първо убиха британците и отчасти американците, но сега се заеха
  руснаци. Такива са дрънкащите усмивки от Втората световна война. Усмивки, които показват най-истинските и остри зъби!
  Кристина потърка бос крак в дървото, все още усещайки, че й е студено, и отбеляза:
  - Отвратително ли е? Какво искате от червенокоси вещици!
  . ГЛАВА Љ 14.
  Германците постепенно замразиха дейността. Включително авиация - и то принудително поради влошени метеорологични условия. Не беше възможно да се изпълнят напълно поставените задачи в деня преди офанзивата. Вярно е, че Кавказ е практически превзет. Петролното поле в Баку е под контрол. СССР загуби най-големия си източник на петрол. Вярно е, че самите германци все още трябва да отделят време за възстановяване на кладенците. Карелия, Архангелск и част от северното крайбрежие също са превзети. Ленинград е напълно откъснат от комуникацията с останалата част на Русия. Някои други територии са заловени в центъра. Половината от Туркменистан също е окупирана. Япония превзе цялата Монголия, а също така се вклини в Централна Азия и частично създаде предмостия отвъд Амур, в района на Усури. Вярно, самураите успяха малко по-малко. Владивосток е напълно блокиран и е обстрелван.
  До Москва остават двеста километра. А германците вече могат да обстрелват столицата с балистични ракети и да бомбардират с реактивни самолети. Но през зимата и студа Вермахтът губи способността да извърши по-нататъшно настъпление. Освен това колониалните войски: индианци, африканци, араби са много студени. И те загубиха по-голямата част от своята бойна ефективност. Би било грехота да не се възползваме от подобна ситуация. Въпреки че Червената армия претърпя огромни загуби и също беше силно изтощена.
  Всъщност Генералният щаб реши, въпреки всички трудности с доставките и загубата на Кавказ, да проведе няколко големи настъпателни операции през зимата. Дори фашистите да не посмеят да си подадат носа през зимата, ние ще ги притиснем и смажем.
  Или във всеки случай ще ви принудим да се биете при най-лошите метеорологични условия.
  Василевски, началник на генералния щаб и заместник-министър на отбраната, съвсем логично предположи, че СССР няма да може да спечели технологичната надпревара срещу цяла Европа и Африка с Азия в допълнение.
  В това отношение предимството на противника, особено в авиацията, само ще нараства през зимата. Да, разбира се, съветските дизайнери вече са разработили и продължават да разработват нови, по-модерни танкове. По-специално, Т-34-85 с по-голяма кула и мощен пистолет. Е, ИС-2 със 122-милиметрово оръдие е на път. Но германците няма да стоят на едно място. Освен това дори новите коли не са достатъчно добри, за да победят Лъва или друга тежка кола.
  И е малко вероятно сега да бъде възможно да се постигне числено превъзходство.
  Говори и Вознесенски. Той също се обяви за бърза офанзива:
  - След загубата на Кавказ нашата армия ще изпитва остър недостиг на гориво. По-точно вече го изживяваме в най-голяма степен. През зимата обаче дневният период е много по-кратък, времето често е лошо и разходът на гориво също ще бъде намален.
  Народният комисар Жданов също побърза да добави:
  - Освен това нашите войници и сапьори взривиха всички нефтени кладенци в Кавказ. Това означава, че краутите все още не могат да използват нашия петрол. Но като се има предвид колко бързо жестоките фашисти знаят как да построят и възстановят всичко, тогава през пролетта петролът от Баку ще потече в артериите на икономиката на Третия райх.
  Сталин обобщава дискусията:
  - В края на декември ще нанесем първия зимен удар. Единственият въпрос е къде?
  Тук военните вече нямаха единство. Жуков предложи да се удари в центъра и да се отблъсне врага от Москва. Василевски предположи, че е по-добре да намери слабо място в Тихвин. В същото време помогнете на Ленинград, който може да не преживее двойната блокада.
  Рокосовски се изказа за настъпление в посока Воронеж. Имаше идеи да се атакуват нацистите в Астрахан или дори близо до Архангелск. Сталин изслуша всички коментари, надраска нещо и се замисли.
  Идеята за изтласкване на врага от Москва изглеждаше примамлива и съблазнителна. В центъра обаче фашистите са най-силни и добре окопани.
  Изглеждаше нелогично да се атакува чрез преминаване на Волга; реката беше голяма и дълбока и първата фаза на операцията щеше да се проточи.
  Възможна е атака между Дон и Волга, но нашите вече са победили там, а и немците са добре укрепени.
  Идеята на Василевски изглежда най-логична. На север германците са по-слаби и техните войски някак си имат по-малко боен опит. Освен това Тихвин наскоро беше окупиран, немските войски бяха разположени на перваза. Но е напълно възможно и краутите да мислят по този начин.
  Дайте цялата си сила в посока Воронеж? В конфигурацията на предната част се образува балкон, който би било много рационално да се опитаме да отрежем, като наклонен бодил.
  Някои по-интересни мисли са да се чукате около Архангелск. Като се има предвид, че кратите ще трябва да транспортират подкрепления през моретата, рационално е да има зърно в тази посока.
  Въпреки че е трудно да снабдите собствените си войски, особено след като подводният флот на нацистите напълно доминира в морето. И новите крайцери на нацистите влизат в експлоатация. Изглежда дори почти са построили потъналия преди това боен кораб Бисмарк. Освен това новият кораб трябва да счупи рекорда по размери и въоръжение на Yamato.
  Въпреки че, от друга страна, защо краутите се нуждаят от бойни кораби? Да хвърлите прах в очите на целия свят? По-тревожни са данните за нови видове оръжия, които се разработват в Третия райх. Особено за ракетите и реактивните самолети и това е сериозно.
  След като се поколеба малко, Сталин одобри плана: в края на декември да започне нападение срещу района на Тихвин, а в началото на януари да усети врага близо до Воронеж.
  Изобщо това изглеждаше логично... Междувременно вече полузабравените четири момичета продължават подвига си на Източния фронт. Герда и Шарлот и Кристина и Магда фон Сингер - след пауза, причинена от факта, че всички забременяха почти едновременно; след това родиха здрави деца и се върнаха на фронта.
  Времето беше студено и красавиците пристигнаха на двадесет и пети декември. Вали сняг и вятърът развява къдриците ти. И те не избраха най-топлото място за себе си - точно до Ленинград.
  При пристигането си момичетата по бикини излязоха да тичат през снежните преспи. Всъщност истинските арийци трябва да покажат, че не се страхуват от нито един, дори и от най-тежкия студ. С тях тичаше момче нинджа, пристигнало от Япония, което всички наричаха Карас.
  Това момче стана известно с участието си в специални операции. Приятните ориенталски черти, заедно с русата коса, наследена от неизвестен баща, направиха момчето много красиво.
  Момичетата дори му хвърлиха погледи в отговор, въпреки че Карас вероятно все още не е подходящ за тях. Но релефът на мускулите върви като по тел, така че и тези изпитали всичко опитни тигрици не могат да се справят с него.
  Момичетата напълно възвърнаха формата си след раждането в тренировъчната база, но не всеки супермен може да издържи на такова ледниково темпо.
  Кристина, която, подобно на Магда, фон Сингер, успя да се бие с руснаците, отбеляза:
  - Сланата и снегът са техен основен съюзник. И не е по-готино от британците!
  Магда правилно отбеляза:
  - Не бих казал това. Руснаците са много по-силни и части почти никога не отстъпват!
  Шарлот, правейки салто по време на джогинг, се изкикоти и отбеляза:
  - Но това е по-скоро слабост, отколкото плюс... По принцип не разбирам такива методи на командване и управление като създаването на баражни отряди и екзекуциите на командирите на отстъпващите части.
  Самата боса Герда, обръщайки се по време на бягане и разтягане, се съгласи:
  - Разбира се - под пръчката няма да получите добри воини. - Тук русото момиче обаче беше принудено да признае със свито сърце. - Но руснаците се бият добре, ако вече са издържали две години и половина. Бихме искали тяхното оцеляване!
  Кристина изсумтя презрително:
  - На нас ли го казваш?
  Герда се изкикоти, като отбеляза:
  - Ние сме елитът! Особено Марсел!
  Най-добрият ас на всички времена и народи, въпреки категоричната забрана на Хитлер, който искаше този символ на непобедимост да се фокусира изключително върху преподаването - в края на краищата той беше генерал-лейтенант, въпреки това се втурна към фронта.
  Или по-скоро фюрерът любезно му позволи да се върне, ако германците се чувстват зле някъде.
  Нацистите, разбира се, за всеки случай укрепиха отбраната си и се подготвиха за зимата, но силно се съмняваха, че руснаците ще имат ресурси за мащабни настъпателни действия.
  Разузнаването обаче проработи. Тоест информация за предстоящата офанзива за освобождаване на Тихвин наистина изтече. Освен това съветските войски започват мощен артилерийски обстрел, точно навреме за Коледа.
  Те удариха "Катюши" и дори няколко от първите мощни ракетни установки "Андрюша". А ревът от експлозиите беше такъв, че босите, полузамръзнали момичета го уловиха.
  За щастие слухът им е отличен и очите им блестят.
  Момичетата се спогледаха и стигнаха до извода:
  - Сега да се бием както трябва!
  И момчето нинджа Карас каза:
  - Моята задача ще бъде да вляза в Ленинград и да разузная там. Ти си твърде красива, за да бъдеш скаут!
  Магда вяло повдигна мигли и отговори:
  - И ти също... А ако на руснаците ти се стори странен акцентът?
  Карас логично отбеляза:
  - Когато говориш твърде правилно руски, това много по-силно те разкрива като чужденец. Във всеки случай избягах и стиснах добре противника от фланга...
  Момичетата се втурнаха към резервоара си. Все пак са тестови танкери. И ние избрахме нещо ново за себе си. По-точно, дори два нови танка наведнъж, които трябва да бъдат тествани на фронта.
  А именно "Ласки", автомобили с двама души екипаж с много нисък силует. Първите модели от ново поколение танкове, където германците наистина се заеха сериозно с уплътняването на оформлението. И малко интересно управленско ноу-хау. По-специално, електрическата трансмисия и местоположението на скоростната кутия, монтирана в двигателя. А самите няколко танкера всъщност лежаха. В този случай трансмисията и двигателят бяха поставени отзад, а момичетата седнаха удобно по корем. И краката им натискаха скоростите и бутоните отзад, а ръцете им, напротив, се движеха удобно при превключване. Най-легналата седалка е изработена по поръчка и копира формата на телата им. Наистина няма кула - оказа се самоходно оръдие и толкова ниско, че ролките са разположени навън.
  Разбира се, пистолетът не може да се върти, но може да се върти малко. Е, самият боец бързо се завърта около оста си, като по този начин компенсира липсата на купол.
  Магда обясни на партньорките си:
  - Там танковете без купол са по-евтини и по-ниски. Тук можем да регулираме височината, като я сваляме на 1,2 метра и я вдигаме на 1,5... Почти като партизани пълзим по корем.
  С тегло 12 тона, превозното средство имаше отлична челна броня от 82 милиметра при ъгъл на наклон от 40 градуса спрямо хоризонталата в горната част. А долната е много малка. Страните са по-слабо защитени на 60 милиметра, но все пак покриват самите ролки. Двигателят с 400 конски сили осигурява отлично шофиране. Освен това местоположението на ролките и окачването позволяват не само да се намали силуета, но и да се осигури отлична маневреност през снежни преспи.
  Каквото и да се каже, по-тежката менажерия, като се започне от Пантерата, е много по-обемна и тромава. А по снежните преспи е съвсем смъртоносно.
  Герда, която се настани с дългогодишната си партньорка Шарлот, и неволно почувства дискомфорт в тясната, компактна и продълговата кутия на резервоара. Въпреки че, разбира се, трябва да отдадем почит, че превозното средство с въоръжение Т-4 и най-добрата броня поддържа тегло от 12 тона. Русокосият терминатор отбеляза:
  - Най-удобните танкове бяха Тигър и Лъв. В тази кола дори ние, момичетата, трудно се обръщаме.
  Шарлот отговори:
  - Но защитата... Като най-новата "Пантера", която едва през ноември започна да влиза в армията с 60-милиметров корпус... Вярно, челото е затворено по-добре от нашите със 120-милиметрови, но вие все пак трябва да го удари. Под ъгъл като нашия 85 мм оръдие ще рикошира дори при стрелба от упор.
  Герда се почеса с крак зад ухото си, но това движение все пак накара пръста й да се опре в наклонения покрив и отбеляза:
  - Руснаците ни предупредиха, че може да се появят танкове с калибър 122 милиметра. Интелигентността не спи!
  Шарлот каза уверено, издувайки бузи и изкривявайки уста от гняв:
  - Разузнаването ни е на върха, както винаги. Само ние бяхме затворени в тясна кутия.
  Новият двигател с мощност 400 конски сили, както е посочено в инструкциите, може да бъде форсиран за кратко време с вода-металон или азотна смес. В този случай танкът може да се втурне за няколко минути със скорост над 100 километра.
  Съветските войски направиха пробив, като преди това надупчиха всички окопи и бункери на фашистите. Но нацистите изтеглиха по-голямата част от войските на втората и третата линия. След което се опитаха да посрещнат пехотата с артилерийски огън и картечни редици.
  Напред, разбира се, се движеха танкове. Тъй като по-мощният Т-34-85 все още не е влязъл в масово производство, по-малките и по-мобилни Т-34-76 са атакувани. Те, независимо от загубите, се изкачиха на линията на изкопа и се възползваха от отличното си шофиране в снега.
  И ето немските коли се опитват да отговорят. T-4 вече е спрян от производство, но няколко от тях все още са в експлоатация. Колкото и да е странно, те се движат по-добре през снежни преспи от по-новите чудовища. Освен това все още трябва да го стартирате, за да почистите снега, натрупан между ролките. Дори е смешно как краутите варят вода в казани и след това я изливат върху релсите, така че да се отдели тази гнусна кора.
  Дори най-добрият немски танк "Лъв" страда от такива ролки. Вярно, в самите модификации французите вече са се съобразили с това, а и самата им кола е в състояние да превъзхожда тридесет и четворка... Но това е толкова просто казано само условно.
  Но няколко немски танка се раздвижиха... Но останалите, как да кажа... На върха! Вярно е, че от "Лъв" трудните танкери се опитват да ударят Т-34-76 от голямо разстояние. Трябва да се отбележи, че предвид крехкостта на бронята на лятата кула на съветския дизайн, за съжаление има шанс да се удари.
  Недостигът на легиращи елементи е толкова остър, че дори 50 мм оръдия Kraut са опасни. Попаденията от малко 37-мм оръдие обаче също причиняват срутвания и разпадане на бронята или пукнатини в корпуса и купола.
  Относителната уязвимост на "тридесет и четирите" доведе до факта, че идеята за преоборудване на "Пантерите" с по-мощен пистолет беше отложена за по-добри времена. Или по-точно най-лошото - ако IP-тата влязат в серия. Но досега IS-1 не се е превърнал в масова серия. Но информация за ИС-2 вече изтече. Тъй като много генерали вече разбираха, че СССР е почти обречен и не намираха за срамно да предадат Родината за пари. Така че броят на шпионите, включително тези в Генералния щаб, се е увеличил значително.
  Ето една тежка модификация на "Лъв" със 128 мм оръдие. Опитва се да достигне трийсет и четирите с дългата си лапа... Но се опитай да го удариш.
  Въпреки това съветските танкисти решават сами да атакуват Фриц. Дори ако вземем предвид скорострелността на оръдията на Вермахта, това е самоубийство.
  Така "Лъвът" успя да откъсне купола и четирима приятели отлетяха като гълъби към онзи свят... Но други танкове натискат още по-силно... Сега майсторите са нащрек да усилят по някакъв начин дизеловите двигатели, така че да може да ускори резервоара дори за кратко време, но без никакви смеси до 70 километра. Оставете двигателя да се развали след това. Но тогава в атака идват отчаяни момчета, за които не се предвижда завръщане. Е, какво тогава? Ако не можете да живеете по друг начин, забравете за оцеляването.
  И сега, като демон от снежния свят, съветски танк, избрал най-скъпата жертва за себе си, връхлита тежкия и смъртоносен "Лъв". Немската кола тъкмо беше започнала да напуска хангара.
  Ударът е силен, цевта на съветската кола се огъва. Лъвът е доста нисък и каросерията на двете коли е сплескана. И тогава немският двигател, разположен отпред, експлодира. И огънят започва, а нацистите бягат през долния люк.
  Не всички, разбира се, съветски танкове успяха да пробият до диапазона на таран. Оръжията на Фриц работят и въртят. Но който успее ще го удари здраво!
  Герда и Шарлот бяха малко по-напред от приятелите си и се озоваха в обхвата, когато съветските коли вече се виждаха. Е, можете да стреляте, но е по-добре да се приближите. От пет километра дори крехката броня на тридесет и четири е трудна за превземане.
  Огнената Шарлот отбеляза философски:
  - Винаги е така. Не можеш да удряш от разстояние!
  Герда възрази:
  - Можете, ако сте достатъчно внимателни!
  Но засега ситуацията не ни е принудила да откриваме огън от големи разстояния. И едва ли някой ще забележи техния боядисан в бяло танк. И колата върви толкова добре. Никой не може да вини шасито.
  И возията е гладка. Съветските превозни средства също са доста добри и вече са пробили първата линия на германската отбрана и пробиват втората. И времето беше лошо, изви се снежна буря и много самолети на Вермахта бяха нокаутирани.
  Имайки предвид числената слабост на червената авиация и острия недостиг на гориво, времето не може да бъде по-добро.
  Нека краутите се скрият. Някои от тях дори са започнали да развяват бели парцали. Хитлер ще бъде капут...
  Герда стреля от два километра. По принцип това поражение все още не е сигурно, но като видя колко германци успяха да осакатят руснаците, тогава какво да очакваме. Освен това тридесет и четирите са още по-малко издръжливи, отколкото в началото на войната, и все още не са имали време да разработят нови находища. Така...
  Русокосата терминаторка много се притеснила, когато натиснала спусъка на пистолета. Тя вече беше загубила навика да стреля бойно - с изключение на нападението над Мурманск, въпреки че продължи да практикува на стрелбища и тренировъчни площадки по време на бременността си, както и през първите месеци от управлението си. Но явно е по-лесно да се биеш по бикини и бос, ставаш едно цяло с машината... Снарядът удари и изкриви купола... Не, не се запали, но приятелят ми все пак се принуди да спре. А сега още една жертва...
  Шарлот прошепва:
  - Който е свикнал да се бори за победа. Той ще отиде в гроба с нас... - изстреля Герда, а червенокосият воин я поправи. - Или по-точно всички заедно ще доведем враговете си в гроба.
  Снежанка Терминаторът я прекъсна:
  - Да, няма вдъхновение, не се разсейвайте от песента!
  Шарлот се помоли:
  - Изпей сам! Толкова си способен!
  И Герда, водейки огъня, започна да пее;
  Родината и армията са два стълба,
  На който се крепи планетата!
  Нашата страна ще те пази с нашите гърди,
  Твоята армия се топли от всички хора!
  
  Облаците са хладни, а светлината е гореща,
  Картечницата потърка рамото на войника!
  С теб сме завинаги, наша родино,
  Да изкопаем гроб на противника!
  
  Да, понякога лицето на съдбата е жестоко,
  Куршумът се опитва да пробие сърцето ни!
  Той се оттегли малко и боецът умря,
  Господи отвори вратата на героя!
  
  В бездънните небеса имаме мир,
  Рая, благословеният воин не свети!
  Нося мир със себе си в отечеството си,
  Нашите деца ще вкусят плода на победата!
  Докато Герда пееше, тя победи още девет танка, значително подобрявайки резултата си.
  Тогава Шарлот започна да пее:
  Примамливи звездни висини,
  Отвеждат те в безкрайни далечини!
  И нашите хора от света на мисълта,
  Мечтайте за летящ Икар!
  
  Погледът ми е устремен към небето,
  Сферата е трудна за докосване..
  От първите винтове на Архимед -
  Рендосването им беше дълго и досадно!
  Тук момичето не можа да устои и започна да се прицелва и да стреля ... Съветските танкови екипажи не обърнаха внимание на изстрелите, въпреки че самоходното оръдие на Магда също се присъедини. И все пак, в снежна буря не можете наистина да видите къде, какво и как удря. Освен това и двата танка потънаха и станаха почти неразличими от снежната преспа. И новото оръжие беше по-невидимо, а в края имаше заглушител с изход за светлина. Това е най-коварната машина, която Фриц притежава.
  Карашката, която в този момент висеше отстрани, пееше от вълнение:
  - Ако жените се бият, по-добре не влизайте в битка!
  Изглеждаше колко щети могат да причинят две коли от само дванадесет тона всяка? В този случай обаче кадрите решават всичко. Момичетата практически никога не пропускаха, въпреки че не всички попадения бяха фатални. Три или четири наклонени брони от тридесет и четири дадоха рикошет, около дузина сблъсъци доведоха до различна степен на повреда на превозните средства, но от вида, който може лесно да се поправи на полето. Но около петдесет съветски превозни средства с лошо качество на бронята бяха сериозно повредени.
  Например, тридесет и четирите на командира започнаха да повръщат, когато боеприпасите детонираха. Кулата беше изхвърлена далеч, а цевта се завъртя като волан. Загинаха и хора.
  Съветските танкови екипажи със закъснение разбират, че са ужилени и се опитват да контраатакуват.
  Тигровите момичета са много тесни, но боеприпасите от 82 патрона са доста сравними с Panther. Въпреки че патроните опират в носа и момичетата си стържат лакти по тях. Но засега има какво да стреля, а при приближаване е по-лесно да улучите руснаците.
  Герда много бързо се прекръства и, изпращайки друг танк за скрап, прошепва:
  - Бог да ме прости! Това са смели момчета, но един от командирите им е напълно луд!
  Шарлот забеляза, прошепвайки истерично:
  - Ако се качат на борда ни, значи е краят!
  Наистина тридесет и четирите, стреляни в движение, бяха обвити в дим, треперещи от шока. Разбира се, попаденията им са редки, изстрелите са неточни, но танкът бръмчи.
  Челото все още е перфектно защитено, а бронята, каквото и да се каже, е качествена, циментирана. Това означава, че повърхността с повишена твърдост дава отличен рикошет, точно като скачане на заек.
  Но все пак е страшно вътре, все едно се качваш в барабан и те удрят с тежки палки.
  Вярно, че кабината стана много гореща от ударите, но когато си по бикини, дори е приятно, след като се гмурнеш в снежните преспи. Но много по-неприятното е, че съветският снаряд удари дясната престилка на ролката. Това е за шофирането на колата, като лост под окото. Въпреки че, ако смятате, че ролките не са шахматно разположени, а отделна количка, тогава резервоарът все още може да се движи. Обърни се и се остави. Това трябваше да стане по-рано. И така защитата на кърмата е по-слаба. И ъгълът на наклон е по-малък. Ако удари, може да пробие. Оръжията на руснаците не са толкова слаби.
  Герда прошепна, освобождавайки отново дара на подземния свят от полуавтоматичния им пистолет:
  - Ама Пасаран!
  Въпреки че тази дума, или по-скоро мотото на испанските комунисти, изглежда напълно неподходящо за германските тигрови воини. В крайна сметка нацистите се биеха на страната на Франко. Въпреки че понякога войниците доброволно възприемат техниките на други хора.
  При стрелба Шарлот леко обърна самоходното оръдие Ласка и разрушаването на десния валяк от снаряда създаде проблем за тях в това отношение.
  Съветските танкове не се втурнаха през снежните преспи толкова бързо, колкото по магистралата, но все пак бързите им скокове пречеха на целта им и бяха бързи.
  Тук снарядите се изстрелват от упор.
  И Герда стреля с максимална скорост, изпотявайки се обилно. Наклонена броня
  дава рикошет в челото, но ако ги ударят направо отстрани...
  Шарлот извика:
  - И дори да свърша в дълбините на ада, няма да се върна в люлката!
  Момичета, стрелям до края, но снарядите се втурват отстрани и пробиват, счупвайки ролките. Бронята се напуква и колата се запалва.
  Герда взема решение:
  - Взривяваме колите и тръгваме!
  Шарлот възкликва с мъка:
  - Искаш ли да хвърляш желязо?
  Герда казва решително:
  - Има неща по-важни от метала, например рамките!
  Шарлот откъсва малка филмова камера и изкрещява:
  - Но нашите подвизи ще бъдат записани завинаги!
  Герда с голи пръсти завъртя лоста, който задейства експлозиви, способни да взривят експериментален танк. Момичето-тигър много съжаляваше да унищожи такова произведение на изкуството, но къде можеше да отиде, ако в противен случай съветските войници, които не бива да се отказват от смелостта, щяха да уловят уникални технологии.
  Така те взривиха Ласка и се гмурнаха в снежна преспа, за да спасят уникалните си животи.
  Магда фон Сингер и Кристина също не искаха да отстъпят и колата им беше разкъсана от точни попадения на снаряда. Това е съдбата - безмилостната Палада на всяка война. Когато трябва да се оттеглиш, оставяйки сърцето си. Но момичетата се биеха умело и успяха да изразходват почти всичките си боеприпаси. Но сега трябваше да се заровят като змии в снежна преспа и там да се опитат да седят от неумолимите съветски оръдия.
  Когато сте потни и по бикини, катеренето в дълбините на снега не е най-приятната идея. Но колко често в нашия свят правите това, което ви харесва? Във всеки случай, например, светлината сериозно успя да опели стъпалата на божествените крака на Кристина, която снимаше до края. Но това още повече ядоса момичето и извика:
  - Честта и храбростта не се продават на тегло!
  Магда, която също беше обгорена и дори загорялата й кожа беше покрита с мехури, възкликна:
  - Огънят е топлина, а не огън!
  Съветските танкове обаче улесниха задачата. В ярост те стреляха по изоставените "Невестулки" без никаква жалост, забивайки десетки снаряди в счупения метал. В същото време някои от танкерите се надвесиха от люковете и като каскада от водопад покриха самите немски превозни средства и онези, които караха безобразия.
  Магда трепна, когато забеляза:
  - Те, болшевиките, разбира се, са смели, но изключително некултурни!
  Кристина, изплювайки снега, който падаше в устата й, неочаквано показа сурова справедливост:
  - Мислите ли, че нашите воини са по-добри?
  Магда отбеляза шеговито:
  - Разбира се, че е по-добре, след като спечелим. Кавказ вече е наш, след това Москва е само на няколкостотин километра... - И медената блондинка строго оголи дългите си зъби. - Или искате да носите речи за предателство?
  Кристина, която вече беше видяла достатъчно от всичко, само вдигна фонтан от снежен прах с крак и се изкикоти, отбелязвайки:
  - Понякога мълчанието е най-ужасният вид предателство.
  Нощта, виелицата и снежните преспи дадоха добри шансове за оцеляване на четирите момичета.
  . ГЛАВА Љ 15.
  Освен това на противниците не им хрумна да разресват снега и да търсят голи дяволи в снежните преспи. Така че воините, заровени в снега, седнаха назад, а съветските танкове продължиха напред, развивайки пробив. Въпреки че повече от сто коли бяха оставени да лежат счупени, изкривени,
  в резултат на действието на момичета тигрица.
  Като цяло съветските войски постигнаха известни успехи през първите няколко дни и успяха значително да проникнат във вражеските формирования.
  Фриц се оттегли в самия Тихвин и се опита да се закрепи в града. Естествено, къщите и жилищните райони сами по себе си са доста сериозна защита от настъпващите съветски войски.
  Четирите смели момичета тигрици успяха да се оттеглят в Тихвин. Но те трябваше да вземат картечни пистолети, за да защитят града. Но за танкерите това не е най-приятното забавление.
  Шарлот, стреляйки от настъпващата пехота, изпращайки друг червен войник в другия свят, изрази:
  - Е, ние не сме ли чудовища... И ние също искаме да вземем съкровището!
  Тихвин претърпя сериозни щети дори когато градът беше превзет от германците.
  Сега Краутите издигнаха барикадите и се надяваха да изградят непревземаема отбранителна линия.
  Герда откри огън с единични изстрели - трябваше да се погрижи за патроните си. Съветските войски загубиха твърде много танкове и пехотата премина в атака.
  Разбира се, нямаше достатъчно бронетранспортьори на съветски модели. Затова войниците са изпратени на клане. И ги посрещнаха картечници и картечници. Четиримата стреляха добре и умело се скриха в барикадите.
  Герда, след като постави още един съветски войник, изпя:
  - Трябва да извършим военен подвиг - иначе няма да имаме смисъл да живеем!
  Битката бушува из целия град. А бомбите вече падаха отгоре, особено след като времето забележимо се подобри и Краутите имаха преднина.
  Герда, в ярост, хвърли кама с грациозните си голи пръсти и извика:
  - Нашата битка ще бъде победоносна, иначе не може!
  Шарлот, отвръщайки също така добре, добави:
  - Има само една победа, но голяма!
  Герда отряза няколко бойци с кратък изблик и добави:
  - Но поражението никога не е малко!
  Съветските самоходни оръдия стреляха по Тихвин, полевата и обсадна артилерия пристигнаха малко по-късно. Фрицовете засилиха отбраната и въздушния натиск. Съветските войски сглобяват нови самолети.
  Появата на легендарния Марсилия драматично промени баланса на силите.
  Големият ас управлява ME-309, много мощно оръжие. И буквално помете всички по пътя си. Дори съветската армия специално предупреди, че такова чудовище се е появило във въздуха.
  Самият Марсел по никакъв начин не се смяташе за зъл, още по-малко за жесток човек. Той вярваше, че като се бори с Червената армия, той само изпълнява своя свещен дълг към Родината. Освен това много факти за зверствата на нацистите не са му били известни. И твърде много се приписваше на войната.
  Но ето го първият супер дупе бой след завръщането му. Летят съветски бомбардировачи, щурмови самолети и изтребители. Те явно искат да дадат ожесточена битка на сухопътните части на Вермахта. Но Марсел вижда всичко това и от разстояние пет-шест километра открива огън и дори свири през носа си.
  Съветските машини и смели аса все още не бяха видели врага, когато самолетите им започнаха да експлодират и крилете им започнаха да се рушат. Марсел стреля без да се мери, но интуитивно. Сякаш знаеше предварително накъде ще лети всеки пилот и насочва своето крилато чудовище. Така се оказа, че млад мъж с бебешко лице помита крилати армади.
  Новата година, макар и мразовита, се оказа гореща. Съветските войски отчаяно и упорито атакувани се опитаха да превземат Тихвин. Фрицовете упорито се защитаваха, опитвайки се да останат в града, където лежеше артерията, захранваща непревземаемия Ленинград. Освен това говорихме за престижа на германските войски, за които беше трудно и срамно да се откажат от големите градове.
  За късмет времето се подобри и многобройни вражески бомбардировачи, особено масивният Ю-288, ужилиха позициите на съветските войски и бомбардираха комуникациите.
  Съветските самолети Як-9 и Лагг-5 бяха значително по-ниски от врага по въоръжение и скорост. По-специално, ME-309, като дракон, нокаутира по-слабите съветски превозни средства. В допълнение, германците разработиха тактика на двойно робство, което направи възможно ефективното използване на тяхното числено предимство и намали някои от проблемите с маневреността на упоритите, тежко въоръжени, но тежки немски превозни средства на най-новите Focke и ME. Освен това на фронтовете започнаха да се появяват реактивни самолети ME-262, въпреки че тази машина все още не е напълно технически надеждна, както и по-лека, по-маневрена и по-евтина модификация на HE-162. Последната машина е по-лесна за производство и технически по-надеждна от реактивните месершмитове. Но за да се управлява, са необходими доста висококвалифицирани пилоти. Което донякъде обезценява такива положителни качества на тази разработка като ниското тегло на самолета - само 1,6 тона в празно състояние, ниската себестойност и технологичност на производството и най-добрата маневреност в света.
  Но онези немски асове, които овладяха тази машина, я похвалиха щедро. Хъфман, пилот номер две след Марсилия, който остана недостижим, беше особено успешен. След като надмина резултата от 300 свалени коли, Хъфман получи високото отличие на Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Неговата тактика да се приближи възможно най-близо и след това да удря и да лети назад е най-удобна за HE-162. Така Хъфман се показа като изключителен майстор на близък бой. Въпреки че резултатът на Марсилия от 3117 свалени самолета все още е недостижим.
  Нещо повече, на 2 януари 1944 г. този легендарен пилот се появи в небето и въпреки това убеди Хитлер, напомняйки му, че германските войски са в лоша форма и по-мощната немска техника явно се поддава в снега. Така че е необходимо да се осигури снабдяване с въздух на обкръжения Тихвин, където се установяват германските войски, и да се бомбардират всички подходи към града.
  Момичетата тигрици стреляха на земята, а суперасът вкарваше в небето.
  През първия ден Марсилия направи шест полета и свали повече от сто съветски самолета. Вярно е, че на 4 януари времето внезапно се влошава... Издига се снежна буря и съветските войски щурмуват града.
  Великолепните четири момичета от Терминатор предпочетоха да се бият заедно - рамо до рамо. Толкова уникално красиво и смъртоносно. Заради студа те бяха принудени да сложат камуфлажи и да се бият в бяло.
  На помощ пристигна и момчето нинджа Карас. Безстрашен детски терминатор, той не се страхуваше от студа и се биеше само по шорти. Единственото му средство да се стопли беше камуфлажният крем, който правеше шоколадовата му кожа бяла под снега, който продължаваше да вали и покриваше всички улици. Нещо повече, той използва хвърляне на много тънки метални дискове и меч катана в битка. Но, разбира се, той стреля отлично и от пленени оръжия. Момичетата обаче не пропуснаха и използването на автомати.
  Такива оръжия са по-мощни от картечните пистолети и най-важното по-надеждни. Въпреки това, щурмовите пушки MH-44, като правило, не разочароваха германците. До третата зима добре смазаната германска бойна машина е готова. По-специално, дори в снежна буря, Focke-Wulf и ME, използвайки отопление, успяха да нанесат болезнени, макар и ограничени, инжекции на съветските войски.
  Герда стреля от ръка, опитвайки се да не гледа в посоката, където падаха съветските войници. Много от бойците бяха много млади, на седемнадесет или шестнадесет години. Пехотата беше набирана със свлачища, извличайки всички ресурси. Наистина много се загуби.
  Но сред краутите има много чужденци. По-специално Швеция, в която нацистите спечелиха последните избори и тази марионетна територия е под контрола на Третия райх. Ами две дивизии и четири бригади от Швеция вече пристигнаха като доброволци. В самата страна има митинги и масови шествия с искания за война. И носят портрети на Хитлер и Карл XII.
  Така че влизането на Швеция в пряка война е въпрос на време. Испания и Португалия вече са във война, но изпращат войски много по на юг. И сега през зимата обикновено се опитват да се изкачат някъде отвъд Кавказкия хребет. Бразилският корпус очевидно е готов да направи скок към Централна Азия, където движението на басмачите пламва с нова сила.
  Но това са всички подробности; дивизии на Власов също се бият в Тихвин. Тези момчета се бият гневно, осъзнавайки, че в плен ги очакват ужасни мъчения и неизбежна примка. Ами немците? Но не захар! И на тях ще им е тежко, много ще умрат в Сибир, но все пак няма да ги бесят безразборно.
  Герда, след като смени клипа и покоси войниците, облечени в сиви шинели - руснаците нямат достатъчно камуфлажни дрехи за всички, си представи какво може да ги очаква, ако бъдат пленени... И се усмихна на възможното секси, готино приключение. Вярно, по-зле ще бъде по-късно в Сибир. Докато този скреж стига до вас - топлината на огнехвъргачката е още по-добра. В пустинята те бързо свикнаха с горещия пясък и тичаха боси, но тук не се получи така. След няколко часа в бикини на студа започна да се тресе и трябваше да се стопля в банята. Там техните младежи от елитния батальон на SS разгряваха телата си с удари на смърчова метла. Е, и не само с метла, разбира се - има избрани, красиви арийски момчета, това е, което ви трябва!
  Те напълно са загубили предишната си срамежливост или може би, напротив, са придобили спокойствието на женски мачо. Но сега трябва да се оттеглят малко - съветските пехотинци, запълвайки подстъпите с трупове, се приближиха твърде опасно и започнаха да хвърлят гранати.
  Беше необходимо да се прекъсне дистанцията, за да не попаднат под градушката от фрагменти.
  Магда получи малка рана от шрапнел и в отговор изстреля осем куршума за три секунди. Съветските войници бягат почти без да се счупят, само леко се навеждат и скобата намира жертви. Кристина също изпълни осем рунда. Агресивният червен дявол се изрази:
  - За лудостта на смелите пеем песен!
  Но съветските войници явно са решили да докажат, че това е мъдростта на живота. Германската щурмова картечница удря с всичка сила, а изстрелите й сякаш не се обръщат. Въпреки че войниците падат, оцелелите продължават да бягат и дори да хвърлят гранати почти от упор, въпреки че това може да се направи по-рано.
  Каракудите хвърлят дискове много ловко, като с един отсичат двама-трима войника. След това напада с меча си, който сече картечници и пушки - лесно като кибрит!
  Момчето нинджа е още много малко, изглежда на единадесет или дванадесет години, но е толкова бързо... Нямат време да го ударят или да се защитят. Детето беше отглеждано и обучавано от раждането, хвърляйки мечове върху бебето, принуждавайки го да разплита и реже панделки, потапяйки го в ледена дупка, поставяйки специално обучени котки. Е, и много повече, превръщайки генетично надарено момче в истинска машина за смърт. Майка му е двадесет и пето поколение нинджа, баща му е могъщ сибирски магьосник и идеологически враг на съветското, "съветско" правителство. Отличната генетика и обучението с магия направиха момчето най-доброто сред нинджите. И естествено, император Хирохито, за да покаже на германците, че не са най-готините супермени, а че в Япония има готини момчета, изпрати момчето на германо-съветския фронт.
  И каракуда (рибата каракуза символизира гордостта и жизнеността на самурая!) се оказа достоен воин.
  Така например с босите си крака, леко зачервени от много часове в лютия студ, той хвърля стоманен диск, по-тънък от косъм. И в ръцете му има два меча наведнъж, за да улесни изсичането на плътни редици от врагове. Колко страшно е това дете-терминатор, че за първи път съветските войници, беззащитни под ударите на мечове и изстрелвания на дискове, се отдръпнаха, изпитвайки истински страх.
  Момичетата, след като смениха клиповете, започнаха да снимат още по-бързо или по-скоро още по-бързо.
  Труповете на пехотинци бяха струпани в могили. Те почти веднага замръзнаха в студа и нови войници се изкачиха по тях. Така се катереха и смятаха загубите. Но нинджата влезе в битката и отново, сякаш се излъчваха вълни от страх.
  Отчаяна атака бушува почти цял ден. С цената на големи загуби съветските войски окупираха няколко блока, отблъсквайки германците по няколко линии. Но слабата артилерийска подкрепа - германската авиация бомбардира железопътните линии в предишните дни, лишавайки ги от провизии и много жертви сред настъпващите части, принуждава движението на пехотата да спре временно.
  Въпреки риска от такава тактика, танковете бяха хвърлени в битка. Беше необходимо да се разбие врагът близо до Тихвин, докато Фриц, използвайки предимството си в технологиите, освободиха града.
  И в това нападение беше взето доста рисковано решение - да се използва танкът ИС-2. Превозно средство, специално проектирано като пробивен танк. Тъй като едно мощно оръжие, поради ниската скорост на огън и относително слабата точност на огъня, не е подходящо за борба с танкове на други хора, но може успешно да унищожи небронирани цели.
  Така че, въпреки че танковете в градски условия са атентатори самоубийци, все пак трябва да пробивате позиции, дори и с чело.
  Първи ще се движат тридесет и четирите. Сравнително леки и неголеми автомобили се състезаваха по тясна писта... От покривите върху тях валяха гранати и коктейли Молотов. Тогава избухнаха камуфлажни цистерни с бензин и напалм. Но тежките загуби не спряха танковите екипажи на СССР. Те, губейки стотици коли, нахлуха в центъра на града и там влязоха в упорита размяна на удари. Дори ефективните патрони Faust, които унищожиха слабата странична броня на тридесет и четирите, не уплашиха съветския войник.
  Три танкови армии бяха хвърлени в битка наведнъж. Сталин дори реши да се откаже от втория удар по посока на Воронеж, в името на решителната победа над Тихвин и спасяването на "люлката на революцията". Дори ако горивото се издава според строг лимит, за няколко часа шофиране на ден кавказкият петрол се губи, а разработването на нови находища изисква време и пари, човешките ресурси за които силно липсват в съветската империя обвързани от война на два фронта.
  Но Тихвин е артерията на Ленинград и пътят на живота и най-важното е символ на факта, че съветските войски могат и са в състояние да победят многобройни и добре въоръжени фашисти. Така че няма да стоим на цената...
  Резервоарът IS-2 изглежда впечатляващо - той също е подобен на тридесет и четири, само купола е преместен още повече напред. Разбира се, самата цев е дебела и дълга, не може да се сравни с Т-34-76, който все още доминира на бойното поле. През целия януари с титаничните усилия ще бъдат произведени не повече от сто Т-34-85.
  Истината е, че уязвимостта на челото на купола е фрапираща - то е плоско и не много дебело бронирано.
  Карашката, която хвърляше малки, но много мощни експлозивни гранати по танковете, се затича към момичетата и предложи:
  - Да вземем ИС-2 и да го яхнем?
  Магда подкрепи идеята:
  - Разбира се, да отидем да се повозим! Пропуснахме блока за рязане.
  Герда предупреди момчето:
  - Този танк има четири картечници!
  Карас намигна на момичетата, забелязвайки:
  - Това е добре. Скоро пехотата ще атакува отново и вие ще ги покосите!
  Магда побутна момчето нинджа:
  - Побързай, терминатор!
  Розовите токчета блеснаха като криле на комар, каратистът тичаше по-бързо от олимпийския шампион в спринта. Като начало той хвърли малка бучка с димна опаковка по страховития ИД. Пламна реакция и се изля гъст дим. В същото време черните струи се разпръснаха в различни посоки, заслепявайки картечниците.
  След като повали няколко пехотинци, Карас полетя като калдъръм, изстрелян от балиста, и се изкачи нагоре по кулата. Използвах специална кука, за да отворя люка и да дръпна тежкия капак. Тогава всичко е просто - няколко замаха на два меча и петима членове на екипажа на тежък танк разделят глави. След него скочиха и момичетата, които захвърлиха камуфлажа с косми и отново се озоваха по бикини. Защо е топло в резервоара по време на шофиране? Дизеловият двигател с мощност 520 конски сили загрява метала доста добре. Да, босите крака на момичето усещат самата кола много по-добре, отколкото чрез специални зимни ботуши с оребрени подметки от синтетичен каучук. Германската интендантска служба взе предвид опита от суровите зими и създаде ново оборудване, в което краката не замръзват толкова много в студа. Наистина е жалко, че краутите взеха филцови ботуши от местното население и ги навлечеха върху себе си. Или се увиваха в кожени шалове.
  Карас целуна Магда по устните за довиждане и каза:
  - Е, това е танкът за вас! Ще се бия там, където знам как да убивам много по-добре.
  Герда, възхитена, целуна хлъзгавата, еластична пета на момчето и каза:
  - Ти си чудо!
  Кристина добави:
  - Стандартът на арийците!
  - Знам! - каза момчето и изскочи на студа с един скок от полуотворения люк... Тогава капакът падна с рев... И момичетата получиха възможност да се бият с оръжията на врага. И пистолетът е наистина мощен. По-силен е само появилият се наскоро Лев-3, или както го наричаха още "Кралският лъв" със 128 мм оръдие. Но този танк все още е отпред в единични екземпляри. Показано е по време на честването на 8 ноември на обладания фюрер. Разбира се, все още не е в сериала. Между другото, ИС-2 преминава първата си проверка.
  Досега дори съветските танкови екипажи не са произвели нито един изстрел, явно избирайки целта си със сигурност.
  Кристина отбеляза саркастично, завъртайки механизма:
  - Ех, стари неща... Тук няма автоматика и всичко трябва да се прави ръчно...
  Герда, която изяде кучето, докато сочеше, отбеляза:
  - И гледката е кофти и видимостта е маловажна. Не са много добри в прицелването в целта.
  Магда, докосвайки трансмисията с бос крак и завъртайки кутията, отбеляза:
  - И все пак, в сравнение с тридесет и четирите, има известен напредък. По-специално, смяната на скоростите е по-лесна. Кабината е малко тясна, но можете да се движите горе-долу. Боеприпасите наистина не достигат. Двадесет и осем снаряда...
  Герда логично отбеляза:
  - За стрелба по ограничен брой бункери може да е достатъчно, но за пълноценна танкова битка явно не е достатъчно.
  Шарлот също намери някои добри неща в резервоара:
  - Но картечното въоръжение е на първо ниво! Четири картечници могат да осигурят добра защита. И тогава погледнах тази "Мишка" - има само две "плювки" за такава кола ...
  Кристина, ускорявайки двигателя, потвърди:
  - Това е! Това оръжие ли е за толкова тежък танк от сто и осемдесет тона?
  Магда, като пантера, убила бивол, изръмжа:
  - Пилетата се смеят!
  Дизеловият двигател трудно ускорява танка. Вижда се, че ИС-2 все пак се движи по магистралата, но при офроуд изместеният напред център на тежестта ще има ефект. Но нищо, стига да можете да се отпуснете и да изберете достойна цел...
  Магда отвори купола на танка, за да види по-добре наоколо.
  Но ето още един ИС-2, добра идея е да се използват по-масово такива танкове. Зад него има още три ИС, но единият с по-леко 85 мм оръдие. Между другото, най-опасният, той може да вземе кола челно и да удря по-бързо...
  Магда реши да стреля от разстояние два километра. Тя нареди с минорен тон:
  - Стреляйте право в челото на кулата... И... Разбирате ли!
  Колата спря, нямаше гладко движение и Герда, оплаквайки се от лошото качество на оптиката, която вероятно беше излъскана от необучени тийнейджъри, насочи цевта. Момичетата помогнаха за зареждането на снаряда с тегло един и половина килограма. Русокосият воин допря буза до седалищната част и се опита да напипа извънземната кола. В крайна сметка тя никога преди не беше стреляла от този пистолет, модел 1931 г. Мощен, но остарял, със заострен снаряд, чувствителен на рикошет. Като цяло пистолетът, разбира се, не е планиран за танкове. Но очевидно противотанковата модификация на 107 мм оръдие, разработена през 1940 г., се оказа твърде ненадеждна и беше принудена да бъде изоставена. И тук трябва да ударите целта в условия на лоша видимост от разстояние 2000 метра. Да, и ще бъде трудно за врага да отговори и да удари, но...
  Герда целуна затвора на пистолета, бързо погледна през люка, взе шепа сняг с език, преглътна го, опря босите си пети на лостовете и... стреля!
  Издаде се, докато китките и прасците ми изтръпнаха и усетих миризмата на дим.
  Подаръкът полетя в дълга дъга и... ИС-2 отпред спря, започна да пуши, а след това и боеприпасите започнаха да се взривяват...
  Магда отговори радостно:
  - Значи ние им го дадохме! - И логично или по-скоро нелогично объркване на понятията, допълни тя. - Не човек рисува оръжия, а оръжия на човека!
  Герда изръмжа:
  - Презареди!
  И момичетата се напрегнаха... Разбира се, това не е "Тигър" за тях, те трябва да се потят, но е по-забавно по този начин, особено след като изправен резервоар бързо се охлажда. Желязото е добър проводник.
  Вторият път Герда стреля по-бързо и по-уверено. ИД продължиха да се движат и очевидно все още не бяха разбрали откъде стрелят оръжията. И спирането не е руски обичай. Веднъж има заповед... И вторият снаряд вече уверено поразява целта...
  Герда облизва устни и заповядва:
  - И третият тук...
  Много късно четвъртият ИС-1 откри огън в движение... И, странно, уцели, макар че от такова разстояние от движещ се автомобил това е почти невъзможно, но кадрите решават всичко! Разстоянието за 85 мм оръдие обаче е твърде голямо, извън границата на проникване. Но имаше силен гръм в купола и предната броня се огъна. Герда изпрати в отговор четвъртото "писмо-колет" с тегло един и половина фунта... Челото на танка ИС-1 се разцепи и оранжевите езици се издигнаха високо в небето.
  Момичетата се бият прекрасно... Този ден беше щастлив за тях. Но възможностите на съветската армия не са сравними.
  Въпреки всички усилия на Фриц, на 13 януари, с цената на големи усилия и колосални загуби, Тихвин е превзет... Отделни немски части се опитват да излязат от обкръжението, към тях е пробит коридор - шест германски дивизии при веднъж с избрани танкове Лев, опитвайки се да спаси героичната защита.
  Момчето нинджа и четири момичета си проправиха път в отделен отряд в стила на тримата мускетари. А именно там, където не беше възможно тихо да се заобиколи с битка и над труповете. Естествено, ИС-2 трябваше да бъде изоставен, но по пътя съвсем неочаквано се натъкнахме и на рядък танк Т-34-85, превозно средство, което трябваше да замени остарялото и недостатъчно мощно оръдие Т-34-76 .
  Превозното средство имаше подобен корпус и шаси, но по-голяма кула с дългоцевно и дебело оръдие. Пистолетът беше малко по-нисък в проникващата способност на Panther, както поради по-ниската начална скорост на снаряда, така и поради качеството на боеприпасите. Но все пак разликата не изглеждаше огромна като 76 милиметрова хартия.
  За обикновен "Тигър" вече е опасно, за "Лъв" още не е - така че 100 милиметра от него са наклонени. Въпреки че от определен ъгъл се появи шанс. Или в долната част на каросерията, но и предпазители на пистата.
  Танкът беше качен и освободен от екипажа. Разбира се, вътре имаше пръски кръв. Самото превозно средство е напълно ново, но боекомплектът е скромен - само 35 патрона. Кабината не е много просторна, но е по-добра от старата тридесет и четири.
  Герда отбеляза:
  - И тук има командирска кула. Това означава, че имаме силен конкурент. Сега руснаците няма да са толкова слепи.
  Магда се ухили злобно и отбеляза:
  - И руснаците вече стреляха добре, макар и при по-лоша видимост. Освен това кулата стана по-голяма и по-лесна за влизане!
  Герда се засмя шумно на това:
  - Е да! Това е най-големият проблем за нашите танкери и може би най-важното предимство на този танк! Опитайте, вземете го!
  Шарлот изпя:
  - Едно, две, пет! "Тигър" излезе да стреля!
  Кристина вдигна:
  - За да срещнете Т-4, краката по-високо, ръцете по-широки!
  И така те се втурнаха на танк, който се движеше по-лесно от ИД... Герда си спомни как удариха съветската пехота с четири картечници. Покосиха прилично, но руснаците дори не разбраха откъде ги е сполетяло такова нещастие. Но след като тръгнаха, те продължиха да атакуват, хвърляйки гранати... Няколко от тях, въпреки прилично разстояние, излетяха и избухнаха на кулата. Разбира се, за броня от 100 и 90 милиметра IS е като сачма за слон, но бръмчи неприятно. Да, и гъсениците могат да се режат.
  Така че трябваше да запаля двигателя и да се оттегля. И тогава патроните свършиха. Те покосиха повече от сто червени войници.
  Герда беше изумена от презрението към смъртта сред съветските хора. Арабите, с техните обещания за хареми и перлени дворци, нямаха никаква преданост. Но това са атеисти - хора, които не вярват в задгробния живот и в приказките за райските градини. И какво ги мотивира да се бият толкова упорито, когато изходът от войната е вече предопределен и това не е нищо повече от яростта на обречените?
  Това е невероятно трудно за разбиране и разбиране.
  Въпреки че, разбира се, сред руските предатели има много. За шестте месеца на своето съществуване "Освободителната армия" на Власов формира шест дивизии и девет отделни бригади. Въпреки че, разбира се, е ясно, че да си войник на Вермахта е по-лесно, отколкото да работиш петнадесет до шестнадесет часа на машина за много по-лоши дажби, но все пак... По някаква причина германските дивизии, съставени от бивши военнопленници, не са видими отпред...
  Въпреки че, обаче, немците са малко в плен, а съветските... Изглежда вече са повече от шест и половина милиона. Може да няма толкова много власовци, въпреки че много затворници бяха разпръснати в национални дивизии и легиони, контролирани от SS. Освен това някои руснаци бяха изпратени във формациите на благородници и монархисти.
  Но във всеки случай успяха да превземат Тихвин, въпреки подобряването на времето и масираните бомбардировки. Въпреки че платиха невероятна цена.
  Герда получи поръчката и стреля на тридесет и четири от по-леката категория. Скорострелността на пистолета е по-висока, така че можете да се чувствате по-уверени. Веднъж, после втори и накрая трети танк на бунището...
  Така че трябва да сте по-внимателни. В противен случай те ще бъдат ударени тук при колата, само челната броня на купола е станала по-здрава и по-дебела, а форматът е почти същият. Корпусът е особено уязвим. И сред руските танкисти има занаятчии. Въпреки това, слаб човек няма да бъде вкаран в затвора за такъв рядък танк като IS-2 или IS-1. И тридесет и четири от обичайния формат могат да бъдат с обикновени бойци. През процепа в командирската кула те изглеждат като муцуни на коне, с антени на муцуната. Дори е някак си неудобно да се стреля целенасочено по такива красавици.
  Този път каракуда е в кулата с момичетата, той избра да им служи като водач и не може да остави момичетата в казана. Вярно, Магда логично отбеляза:
  - Можем да си тръгнем без да стреляме и да провокираме...
  Карашката, изкривявайки лицето си като дете, каза през сълзи:
  - Не - без стрелба няма да е интересно!
  Въпреки това Магда предупреди момичетата:
  - Откривайте огън само когато няма повече от три или четири превозни средства. Определено трябва да донесем този нов танк непокътнат в нашите части.
  Герда се съгласи:
  - Засега този нов предмет не е сред трофеите, което означава, че все още ще ни бъде полезен.
  Тигриците продължиха лова си с умерен ентусиазъм. Те не бяха много успешни, но добавиха още седем танка и пет камиона към актива си. Веднъж трябваше да се бием извън колата, за да вземем гориво за зареждане.
  Накратко, четирима палавници излязоха от казана и едва не загинаха от огъня на артилерията си. Само своевременно издигнат флаг със свастика-паяк дойде на помощ.
  Сега те пресичат изкопа и дори има няколко букета с хартиени цветя, които се дават на героините воини.
  Олег Рибаченко, който беше уморен да гледа този подигравателен филм, извика:
  - Защо ми показваш всичките проклети кучки! Колко пъти можете да гледате убийството на руски хора!
  . ГЛАВА Љ 16.
  Войната е това, което дава шанс на Джейн и нейния екип да намерят себе си в живота. Затова момичетата с желание участваха в кампанията на изток. Защо не? Това са и пари, и слава.
  Съветският танков арсенал не се е променил много. Основният танк все още е Т-34-85. Шасито и бронята на корпуса останаха от четиридесетте години. Същият дизелов двигател с петстотин конски сили, същите 45 милиметра предна броня под ъгъл. По-слаба защита на страните на корпуса, уязвими от немски фауст патрони.
  Монтирана е само по-голяма кула с 90 mm челна броня и 85 mm оръдие. Танкът, разбира се, е остарял и изобщо не е опасен за германците!
  Момичетата карат кола Гьоринг-5, по-късна модификация. Страничната броня е увеличена до 178 милиметра, а челната броня до 250 под ъгъл. Самият танк е оборудван с газотурбинен двигател и ускорява британците до 60 километра в час.
  Джейн попита стрелецът Грингета:
  -Виждаш ли добре?
  Селянинът воин отговори уверено:
  - Тук видимостта е отлична! виждам всичко!
  Маланя се изкиска и излая:
  - Ще ги смачкаме руснаците!
  Матилда уверено потвърди:
  - Да ние ще!
  Гьоринг-5 се завърта, пистолетът изплюва снаряд. Кулата е откъсната от съветската тридесет и четири. Момичетата крещят от възторг. Те наистина смятат, че всичко това е страхотно. И дори е обнадеждаващо, че съветските танкови екипажи умират.
  Джейн изчурулика с нежен глас:
  - Ще изтрием всички в пепел... И Москва ще бъде под нас!
  Въпреки това, след като се натъкна на минни полета, немският танк трябва да спре. Руснаците се укрепиха много здраво. И много противотанкови таралежи. Артилерията води активен обстрел.
  Грингета казва разочаровано:
  - Така се оказва... На твърд блок попаднахме!
  Джейн отговаря с видима увереност:
  - Не, не става до сутринта... Хайде да пробием операта!
  Германското бойно превозно средство малко закъса. В небето се появиха реактивни щурмови самолети и бяха използвани телетанкове. Явно са се опитвали да унищожат минните полета.
  Контролирали по радиото автомобили с експлозиви. Използвани са и мобилни газови пускови установки. Те буквално бомбардираха позициите на Червената армия с огън и пламък.
  Грингета отбеляза с недоволство:
  - На война има все повече мръсотия и все по-малко доблест!
  Джейн трябваше да се съгласи с това:
  - Селяви! Уви, някак губим!
  Грингета поправи командира:
  - По-скоро не ние, а нашите противници! Сега ще излезем от задънената улица и ще има бой...
  Немският танк стреляше, но всъщност нищо не се виждаше. Джейн потърка босите си крака и запя:
  - Не бива да мислим лошо - със сигурност ще изчезнем! Има изход от лабиринта, от всяка задънена улица!
  Грингета изчурулика с усмивка:
  - Който е весел, се смее...
  Който иска ще го постигне...
  Който търси винаги намира!
  Маланя, пеейки и искряйки със зъби, добави:
  - Нека тези, които са свикнали да се борят за победа, да пеят с нас!
  Канонадата продължава няколко часа, след което германските танкове най-накрая продължават. Те бяха посрещнати от съветска артилерия и противотанкови оръдия от различен калибър. Усещаше се обаче, че силата на проникване очевидно не е достатъчна. Германците настъпват... Едва когато 203-милиметровите оръдия започват да стрелят, се появяват първите повредени нацистки машини.
  Джейн прошепна несигурно:
  - Господи... Да ме отмине тази чаша!
  Грингета каза уверено:
  - Не можете да имате две смъртни случаи, не можете да избегнете една! Така че, ако не друго, ще живеем в другия свят!
  Маланя попита шепнешком:
  - Какъв е този свят?
  Грингета каза не твърде уверено:
  - Мисля, че е по-добър от нашия!
  Маланя прошепна в отговор:
  - Господ да даде на слепите да си отворят очите и да изправят гърба на гърбавите!
  Всъщност Джейн започна да се чуди какъв би могъл да бъде този свят. Може би този свят е още по-ирационален и по-малко безопасен. Джейн завъртя кръста си, помръдна бедрата си и изчурулика:
  - Това е много интересен вариант - да умреш и да отидеш на другия свят! И така, какво ни очаква там? Ще срещнем ли там онези, които са ни били скъпи на Земята или ще трябва да намерим нови приятели?
  Грингета раздвижи кучето с бос крак и изсъска:
  - Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но никой никога няма да забрави името Ленин!
  И тя избухна в смях, нейният леко налудничав смях. Тя беше воин-селянин, който активно движеше босите си изящни крака, а пръстите й играеха.
  Хванах ИС-3 в полезрението си... Това далеч не е вярно. Не всеки ще удари и ако го направят, черупката, блъскаща се в муцуната на щуката, може да рикошира. Но момичето знаеше какво прави. Тя стреля и измърка:
  - Бряг на мъгли, да унищожим със стръв!
  Матилда допълнително изпя:
  - И този "Агдам", да пием за дамите! Супер мадам!
  Ударът на Грингета бе точен. Снарядът удари долната част на предната броня на купола, точно в пролуката. И произведе разрушителен удар без рикошет. Това е ситуацията, която се получи. По-точно пет съветски танкови екипажа загинаха почти веднага. И англичанките добавиха престъпления към списъка си.
  Малания изрева, задействайки картечниците си. Няколко момчета войници искаха да пропълзят до танка на Хитлер.
  - Но пасаран, не се приближавай, момче! - изкрещя едно хубаво момиче и пръсна картечен огън по смелите пионери.
  Джейн изчурулика, потропвайки с голата си пета по бронята:
  - О, момчета, момчета, момчета... Изведнъж станахте нежелани! Явно за тази проклета земя сте твърде благороден!
  И момичето, дъщерята на господаря, съжаляваше за тези боси, одраскани, мръсни момчета, които бяха пронизани от безмилостни куршуми. Колко тъжно и трудно е всичко.
  Грингета стреля отново, проникна в самоходното оръдие СУ-100 и изчурулика:
  - И скакалецът ще изтича да предаде бутилките!
  Малания облиза устни с аления си език и отпи от кока-кола от пластмасова бутилка, като каза:
  - Разбира се, че не! Дай ми вино и кутия цигари!
  Матилда, внимателно придвижвайки резервоара, изсъска:
  - Цигарите са отрова...
  Джейн подхвана ритъма и продължи:
  - Така е, казват хората!
  Грингета отговаря със стрелба и съскане:
  - Няма нищо по-лошо от никотина!
  Маланя се изкиска и изръмжа:
  - Сложете кутия цигари в камината!
  Матилда добави в отговор, почесвайки аленото зърно на гърдите си:
  - Така е, казват хората...
  Джейн завърши с усмивка, изплезейки език.
  - Но аз пуша...
  Маланя завърши с апломб:
  - И много се радвам!
  Момичетата се засмяха, показвайки дългите си вишневи езици. Джейн отбеляза с усмивка:
  - Цигарата е най-ефективният убиец, особено срещу клиента!
  Маланя добави:
  - Цигарата е като безшумна пушка, но е смъртоносна дори в ръцете на любител!
  Грингета стреля с пистолета и отбеляза с усмивка:
  - Цигарата е най-надеждният снайперист, тя винаги убива!
  Матилда забави леко танка на хълма и изсъска:
  - Цигарата е горчива, но привлича повече от сладкото!
  Джейн въздъхна тежко и промърмори:
  - Цигарата е като лошо момиче, но раздялата с нея е много по-болезнена!
  Грингета се изкиска, стреля и изрева:
  - Цигарата, за разлика от гранатата, хвърлена удължава живота!
  Момичетата млъкнаха. Танкът им отново се подхлъзна и се озова в канавка. Трябваше да изляза. Воините бяха малко нервни. Съветската защита е много силна.
  Джейн отбеляза философствайки:
  - На война най-краткият път до целта е заобиколна маневра, а чистата истина е подла измама!
  Грингета, след като разби съветско оръдие с добре насочен изстрел, отбеляза:
  - С обиколна маневра най-вероятно ще съкратите пътя до целта си!
  Маланя стреля с автомата и изчурулика:
  - Животът е червен, но си тръгва с алена кръв!
  Матилда го обобщи:
  - На война животът губи стойността си, но придобива смисъл!
  Момичетата продължиха войната. Те стреляха и в същото време съчиняваха афоризми, докато вървяха.
  Джейн ритна с бос крак и каза:
  - Войната е като младоженец, податлив на предателство, но не му позволява да лежи!
  Грингета стреля и остроумно каза:
  - Войната е похотлива жена в поглъщането на мъжки тела!
  Маланя изсъска в отговор:
  - Всички възрасти са покорни на войната, като любовта, но това не е приятно забавление!
  Матилда намери за необходимо да добави:
  - Войната, като куртизанката, е скъпа и изменчива, но винаги оставя героичен спомен!
  Джейн обърна кучето с грациозните си голи пръсти и изгука:
  - На война не е като насън, без силни емоции не може!
  Грингета стреля с усмивка и отговори:
  - Светът е скучен и релаксиращ, войната е интересна и вълнуваща!
  Матилда, щастливо отпивайки кока-кола, продължи:
  - Войната е кръв и пот, тя опложда разсада, който ражда смелостта!
  Маланя се изкиска и отбеляза:
  - Колкото и интересен да е процесът на войната, всеки иска края!
  Джейн отново прокара босите си пръсти по затвора на пистолета и запя:
  - Войната не е книга, не можеш да я затвориш, не можеш да я скриеш под възглавницата, можеш и да я изцапаш!
  Грингета изчурулика с апломб:
  - Войната е религия: изисква фанатизъм, дисциплина, безпрекословно подчинение, но нейните богове винаги са смъртни!
  Маланя се изкиска тихо и отбеляза:
  - Във война, като в казино, рискът е голям, но печалбата е кратка!
  Матилда оголи зъби и излая:
  - Войникът е смъртен, славата е забравена, трофеите се износват и само причините да започне ново клане са неотстраними!
  Джейн едва доловимо провери:
  "Ние презираме убиеца, освен ако не е войник на фронта, и още повече презираме крадеца, ако е мародер на бойното поле!"
  Грингета отново се изкиска и изсъска:
  - Войникът е рицар, чиято броня е смелост и чест! Генерал барон, чиято корона е благоразумието и интелигентността!
  Маланя каза с усмивка:
  - Войникът звучи гордо, редникът звучи пренебрежително!
  Матилда отговори остроумно:
  - Първият, който атакува, може да умре, но последният няма да бъде запомнен!
  Джейн изгука задъхано:
  - По-добре е да си първи в подялбата на плячката, отколкото в атаката!
  Грингета добави с усмивка:
  - Войната е като жената, тя само полага мъже, без да ги счупи!
  Маланя отговори с достойнство:
  - Жената, за разлика от войната, не бърза да убие мъж!
  Матилда каза със смях:
  - Войната, за разлика от жените, никога не се задоволява с броя на назначените мъже!
  Джейн отново завъртя лоста с голи пръсти и каза:
  -Войната е най-ненаситната жена, мъжете никога не са й достатъчни, а на жена няма да откаже!
  В отговор на това Грингета сметна за необходимо да възпроизведе един остроумен афоризъм:
  "Жените не обичат да се бият, но желанието да убиеш мъж не е много по-лошо от куршум!"
  Малания изсъска като кобра, изплювайки розовия си език:
  - Един малък куршум може да убие човек, да го направи щастлив, жена с голямо сърце!
  Матилда добави със саркастична усмивка:
  - Голямото сърце често води до малък личен интерес!
  Момичетата приключиха с размяната на остроумни реплики и започнаха да гледат напрегнато бойното поле. Щурмови самолети ТА-311 летяха в небето и стреляха по позициите на съветските войски. Макар и бавно, коалицията на Третия райх върви напред. И тя успя да се освежи малко, като погълна труповете.
  Момичетата, отегчени, отново започнаха да се шегуват с афоризми:
  Джейн изгука:
  "Войната няма женско лице, но обезкървява мъжете по-добре от жените!"
  Грингета стреля и изръмжа:
  - Войната не носи радост, но задоволява агресивните инстинкти!
  Маланя подсвирна в отговор:
  - Радостта от войната, труповете на враговете са само на цена!
  Матилда, превъртайки гъсениците, добави:
  - Войната е разораване на нива: наторява се с трупове, напоява се с кръв, но излиза победоносна!
  Джейн стреля и измърка в отговор:
  - Победата расте върху трупове и кръв, но дава плод от слабите!
  Грингета стреля, счупи тридесет и четирите като чаша и изсъска:
  - Войната е като цвете човекоядно, ярко, месоядно и с лоша миризма!
  Маланя потърка педала с бос крак и избухна:
  - Войната е майка на прогреса и мащеха на мързела!
  Матилда ще го вземе и ще изреве:
  - И на война животът на войника не е ценен, но генералите дори са загуба!
  Джейн прокара острието на ръката си по гърдите си и изчурулика:
  - Ако искате мир, всявайте страх, ако искате война, предизвиквайте смях!
  Грингета го взе и стреля, насочвайки оръжието с бос крак, пеейки:
  - Смехът не е грях, ако не си за смях във военното дело!
  Маланя се изкиска и изръмжа с успех:
  - Войната е като цирк, само победителят се смее последен!
  Матилда подкара танка, смачка няколко пионери и изръмжа:
  - На война е като в цирк, само коварен, сериозен убиец!
  Момичетата отново млъкнаха. Омръзна им да се шегуват. Като цяло войната не е много красива.
  Джейн си помисли раздразнено: Великобритания беше загубила от германците. Въпреки че колко земи завладяха британците. И колко от тази Германия! Великобритания се превърна в колосална империя. Но тя не можеше да смила своите колонии. Третият райх надмина англичаните по сила и дори командирите се оказаха много по-силни и способни.
  И когато нацистите дойдоха в Лондон, историята приключи за Англия. Възникна нова империя с безпрецедентна сила. В неговите войски служат много народи и държави. И какво да кажем: Третият райх, разперил крилата си, удави Великобритания.
  Но през 1940 г., след като завладява Франция, Хитлер великодушно предлага мир на Чърчил. И беше необходимо да го приемем: здравият разум диктуваше, че Великобритания не може да спечели нищо от войната, дори теоретично, но може да загуби. Хитлер води въздушната битка с Англия с половин сила. С голямо закъснение той прехвърля войски в Африка. Той отиде в Съветския съюз. Но всичко това само забави катастрофата.
  Германците, използвайки окупираните територии, намериха сили да се бият на два фронта; Япония уверено победи американците. И тогава Сталин го предаде, като сключи примирие. Великобритания пада на колене и става част от Третия райх.
  Много победи спечелиха на Вермахта славата на непобедимост. Джейн и нейните приятели доброволно се присъединиха към армията на Хитлер, за да търсят щастие и ранг. И там частично успяха.
  Какво от това? Сега те имат две Родини: Велика Германия, Малка Британия.
  Джейн отпи глътка кока-кола и изчурулика:
  - Любов и смърт, добро и зло... Кое е свято, кое е греховно, убийците не ги интересуват!
  Грингета запя в отговор, изпращайки нов снаряд:
  - Обичайте и дерзайте, нека злото властва, но ни е дадено само едно да изберем!
  Момичетата малко се ободриха. Ами всъщност толкова, колкото можете да се настройвате в минорен тон. Те са млади, весели, енергични и доста късметлии. Толкова много се карат и нито една драскотина. Освен ако не прецените, че ще се надраскат по резервоара.
  Маланя отбеляза грубо:
  - Ех, Чърчил трябваше да приеме предложението на Хес и да влезе във войната със СССР. Тогава щяхме да управляваме цялата планета, а накрая щяхме да смажем и Германия!
  Матилда запя с наслада:
  - Германия е добра в битка, британският лъв е най-добрият!
  Малания потвърди:
  - Да, нашият лъв от Великобритания е най-добрият!
  Джейн каза с усмивка:
  - Все още имаме шанс! Хитлер ще умре и Германската империя ще се разпадне!
  Грингета изстреля снаряд и частично се съгласи:
  - Да, ще се разпадне! Те са месоядни хищници, но това ще ни направи ли по-добри?
  Малания отбеляза философски:
  - Единството при твърд режим е по-добро от хаоса и помията при мекия!
  Матилда натисна босите си подметки върху педалите и излая:
  - И ние ще бъдем на Марс! И отвъд Слънчевата система!
  Джейн отговори с усмивка на Джоконда:
  - Първо трябва да установим единен режим на планетата Земя!
  Гринет го взе и запя пламенно:
  - И ние няма да позволим този режим да се промени!
  Малания отбеляза остроумно:
  - Но за да те оставя с носа, трябва да си сменя носа!
  Момичетата имат късмет както винаги. Сега танкът им достига първата линия на окопите. И разкъсва земята с гъсениците си. Воините се смеят.
  - Ще ги смачкаме всички!
  Едно от оръдията се заби между ролките и танкът спря. Момичетата излязоха от колата; в резервоара беше още тясно и горещо. Но навън е рисковано, може да се изгорите.
  Воините се втурнаха, блеснаха с боси пети и пееха:
  - Ние сме игриви момичета, добри приятелки, добре, нека ни бият босите крака, игривите пуми!
  Джейн, тичайки, забеляза:
  - Ето ни, космическите пехотинци!
  Малания потвърди с усмивка:
  - И в космоса, и в десанта!
  И Грингета го взе и се разхождаше на ръце, виейки:
  - Аз съм супер воин! Ще убия всички!
  Матилда го пое в отговор и изсъска:
  - Отрова капка по капка във Фюрера!
  Джейн се изкиска и запя:
  - Ударът е силен, а фюрерът е всемогъщ!
  Воините тичаха, стъпвайки боси, по развалини, натрошено, силно нагорещено желязо, различни видове греди и счупени черепи.
  Джейн изпя:
  -Ще ме разбереш... Ще ме разбереш... Ще ме разбереш и по-добра страна няма да намериш!
  Приятно е момичето да тича с не твърде грубите си крака по бодливата пътека и отломки. Наистина е страхотно забавно.
  Грингета изпя:
  - Лято, слънцето грее високо...
  Malanya подкрепи песента:
  - Високо... Високо!
  Матилда добави:
  - Лято, далеч сме от смъртта! далеч!
  Воините забележимо се ободриха. Наистина, какво удоволствие е да се движиш и скачаш толкова енергично.
  Джейн се засмя и отбеляза:
  - Смъртта е условност, позорът е абсолют!
  Грингета потърка един бос крак в другия и изсъска:
  - И ние ще имаме празник! И с него победа!
  Маланя каза скептично:
  - Нашите или немските?
  Матилда се ухили и запя:
  - Чака ни смъртоносен пожар...
  Джейн отговори:
  - Но той е безсилен...
  Грингета извика като пантера:
  - Всеки има отделен ковчег...
  Малания го взе и стреляйки изсъска:
  - Батальонът Боче отиде в гроба си!
  Матилда изрева в отговор:
  - Цял легион отиде в гроба!
  И момичетата взеха и измяукаха... Като стройни коне са. И толкова сладки, боси и загорели крака.
  Джейн го взе и изсъска с удоволствие:
  - И аз съм кобра! И аз съм кобра! Изобщо не е мечка!
  Грингета изпищя в отговор:
  - Хубаво е кобра да лети до облаците!
  А момичетата просто ще си блъскат главите. От очите хвърчат искри, сякаш часът идва!
  Маланя го взе и изсъска:
  - Хитлер е капут!
  Матилда я подкрепи:
  - И Сталин е капут!
  Джейн поклати бедра и изчурулика:
  - Аз съм воин на светлината, на колене ви диваци... Ще измета всеки клеветник от лицето на Земята!
  Маланя го взе и изрева:
  - И Хитлер е глупак, той пуши тютюн! Краде кибрит и не нощува вкъщи!
  Матилда се ухили саркастично и попита:
  - Как мислите, има ли го фюрерът?
  Грингета ритна пепелта с бос крак и изръмжа:
  - Разбира се, че не! Четиримата ще му свиркаме!
  Маланя завъртя очи и прошепна:
  - О, много е хубаво да държиш пулсираща нефритена пръчка в устата си и да я усещаш с език!
  Матилда прошепна с дъх:
  - Колко е страхотно! И всичко ще бъде просто страхотно!
  Момичетата скачаха все по-високо и по-високо. Но танкът им беше ремонтиран и трябваше да се върнат. Воините се изкатериха назад и изсъскаха:
  - Това е нашият танк! Той ще бъде просто страхотен!
  Джейн изведнъж си спомни приказката за Робин Худ. Има малкия Джо, момчето е заловено от шерифа. Момчето беше измъчвано: издърпаха го на стелажа и изпържиха петите му.
  Когато пламъците облизаха босите, груби стъпала на краката на момчето... Джейн почувства възбуда тук и наистина искаше секс. Тук те влязоха в него. Особено японският шаран нинджа. Това русо момче е толкова красиво и има много голямо мъжко съвършенство. И е толкова хубаво да докоснеш толкова чиста и гладка кожа с гърдите си.
  Джейн искаше да пъхне пръст между краката си, но се засрами и промени решението си. Въпреки че наистина такова действие е изключително приятно!
  Господната дъщеря каза:
  - В морската вълна и яростен огън! И свиреп, и яростен огън!
  Момичетата отново преместиха своя Гьоринг-5 към позициите на съветските войски. Самият Сталин вероятно доста се е побъркал, когато е научил за напредъка на нацистите. Наистина, как да не се изнервиш тук? Огромна машина се втурва към вас, но няма какво да отговори. Тридесет и четири, не можете да се борите с серията E. И още повече от пирамидални АГ.
  А Сталин явно е в шок. Обадете се поне на една таратайка да ви бъде съветник. Без звук, без смисъл, без плискане на вода! Изглежда, че ще те прецакат!
  Джейн отбеляза с усмивка:
  - А Сталин, за разлика от Чърчил, винаги охотно приемаше подаянията от Хитлер и отиваше за мир!
  Грингета запя с ентусиазъм:
  - Кажи ми какво е светът! Те ще ви отговорят - слънцето и вятърът!
  Малания отбеляза с ентусиазъм:
  - И ще имаме силни, здрави деца!
  Матилда се изкиска и прошепна:
  - Светът не е шахматна дъска, а Хитлер не е крал!
  Джейн поправи приятеля си:
  - Той е по-висок от царя! И ние ще го изметем от лицето на планетата!
  Грингета го взе и изрева:
  - Величието на британците, признато от планетата! Фашизмът беше смазан с удар на меча!
  Маланя добави ентусиазирано:
  - Ние сме обичани и ценени от всички нации по света!
  Матилда, с ентусиазма на момиче, намерило първата си любов, добави:
  - Вярвам, да строим свещения комунизъм!
  Джейн се засмя и отбеляза:
  - И под ръководството на германците наистина може да се построи комунизъм!
  Грингета удари челото си в затвора на пистолета и запя:
  - Шегуваме се, сега ще строим комунизма! И Сталин ще бъде нашият супер и герой!
  Малания добави, като уточни:
  - В ковчег, разбира се!
  Грингета с готовност потвърди:
  - Разбира се, в ковчег!
  Джейн каза философски:
  - Колкото и да е велик царят, той ще отиде в гроба, както ловеца!
  Грингета добави със злобна усмивка:
  - Политикът винаги лъже, само той умира истински!
  Маланя щракна с боси пръсти и каза:
  - Безсмъртието е реално, но смъртта е илюзорна!
  Матилда издаде и афоризъм:
  - Царете могат всичко, но нито един, нито един цар не може да избяга от гроба в земята!
  Джейн изчурулика:
  - Животът скоро ще свърши...
  Грингета подкрепена с апломб:
  - Точката ще удари скоро!
  Маланя стреля с картечници по съветската пехота и съска:
  - О, мамо, мамо, смили се над сина си!
  Матилда, трудно сдържаща смеха си, добави:
  - Все пак не му остава и ден живот!
  Джейн се замисли философски:
  - Всеки иска да живее красиво, но малцина умират достойно!
  Грингета отговори с усмивка:
  - Смъртта обещава неприятности, освен ако не блести с лъчите на постиженията!
  Малания изсъска с яростно оголване на зъби:
  - Добрата смърт е по-добра от скапания живот!
  Матилда предизвика:
  - Хубаво е да си Бог на свобода, но е лошо да си дявол в затвора!
  Грингета отбеляза с отровна усмивка:
  - И ние свършихме снарядите... Съгласете се, това е голяма трагедия! Нито едно настояще на унищожение!
  Джейн изсумтя презрително.
  - Ще има нови подаръци и други президенти!
  . ГЛАВА Љ 17.
  На този ден, 10 октомври 1947 г., Фридрих, както винаги, хрътка и неуморим, бързо препуска на въздушния кон Ме-362. Момчето не усещаше дори сянка от умора, беше твърде развълнуван и все пак стреля без да пропусне. През нощта ремонтни екипи, предимно американски, пускат в действие част от повредената техника. По-специално, "Патоните" отново бяха завъртяни на релси, освен това няколкостотин от тези превозни средства влязоха в експлоатация, след като бяха прехвърлени от чужбина, по вече установени железопътни линии. Партизаните, разбира се, опитаха, но се справиха много по-зле от обикновено. На изборите на украинския баща Бандера победи, а предателството и дезертьорството се увеличиха в партизанските редици. Освен това командирът на партизанското движение Ворошилов се разболя... И не му се намери навреме заместник... Така снабдяването на международната ударна група на фашистите беше съвсем задоволително. Да, смели подземни бойци и героични диверсанти понякога постигаха успех, но не над тактическото ниво. Освен това появата на нови капитулирали съюзници предизвика рязък спад на вярата в победата на СССР и това доведе до факта, че колебаещите се елементи, явно или тайно, преминаха на страната на фашистите.
  Особено нараства броят на дезертьорите сред Крайковската Червена армия и Полската армия. Поляците, повярвали на обещанията на нацистите и особено на западните капиталисти, сериозно разчитаха да създадат велика империя на изток, за сметка на Русия! Не всички, разбира се, полски комунисти останаха верни на Съветите, но останалите политически нюанси ... Либералите са особено ненадеждни ... Така че полските части започнаха да се предават на Московската издутина почти веднага от началото на офанзивата ... За щастие те бяха малко и това все още не оказа решаващо влияние върху хода на войната.
  Фридрих сам направи първите няколко полета, отделяйки се от другите пилоти. Той видя, че врагът вече не е толкова плътно посрещал нацистките орди с огън и почти не са останали минни полета по пътя на танковите клинове. Но съветските войници се биеха упорито. Пехотата не откри огън и се опита, като остави танковете близо, да взриви гусениците им или куп гранати, или да ги подпали със запалими бутилки.
  Момчето Терминатор увеличи резултата основно за сметка на съветските оръжия. Освен това, стрелба от хоризонтална равнина, избягване на загуба на време за гмуркане. Вярно, няколко танка, намиращи се в засада, също бяха унищожени. Авиацията на СССР бездейства. На сутринта се появиха само седем самолета U-2, а след това четири лагове. Общо взето Фридрих проведе кратък разговор с тях, като леко натисна спусъка... И тогава, както винаги!
  След като потиснаха вече отслабените бойни точки, нацистките танкове се втурнаха по полето и в окопите ... Противотанкови ровове и таралежи обаче се срещнаха и на тази вече шеста и отчасти пета отбранителна линия (бяха осем от тях общо). Съветските артилеристи бяха нервни и започнаха да стрелят отдалеч. Фашистката артилерия беше безпощадна, а авиацията... Дотук, като пързалка, всичко беше раздробено. Е, Фридрих, както винаги, е пред всички, по-духовен и по-хладнокръвен. Настъпиха промени във формирането на войските, Патън, въоръжени с мощни картечници, поеха ръководството. Принудително решение за намаляване на загубите от пехотинци камикадзе, които се жертват, но не искат да се предадат...
  Фридрих направи третия си полет с приятелката си Хелга. Тук те срещнаха за първи път повече или по-малко голяма партида съветски самолети. Сред тях имаше дори пет Br-3 (откъдето бяха изровени). Колкото и да е странно, бомбардировачите на СССР веднага се обърнаха назад при вида на германските асове и изтребителите се втурнаха към тях.
  Фридрих спокойно застреля колите, които се опитваха да се приближат. Включително ас със звезда на героя на СССР на фюзелажа. Опитният войн обаче се опита да отиде в облаците, но срещу такова чудовище като Фридрих Бисмарк се оказа само по-лошо. Момчето терминатор, без да пропусне ритъма, свали тридесет и шест изтребителя и четири щурмови самолета наведнъж, включи скоростта и се втурна след бомбардировачите.
  Тук обаче Фридрих открива, че колата му не бърза толкова много и не достига 740 приблизителни километра дори с форсиран двигател. Причината е ясна, Фридрих замени 30-мм оръдия Mr-108 с Mr-103, които с начална скорост на снаряда от 960 метра в секунда са много по-ефективни при пробиване на покривите на танкове и вражески изтребители от много голямо разстояние, но почти един и половина пъти по-тежък и по-нисък със скорост на огън от 420 изстрела в минута (обаче Фридрих обикновено предпочиташе да стреля с единични снаряди, докато изпадаше в транс!). А боеприпасите за оръдията бяха увеличени специално за Фредерик. Така че настигането на бомбардировачите не беше лесна задача. Няколко пъргави He-362 изпревариха смелия млад ас. Те падаха като град върху посевите, смазваха и измъчваха съветските превозни средства. Освен това Br-3, тъй като е по-бавен и лошо въоръжен, става лесна плячка за пилотите терористи. Фридрих пристигна в края на празненството, но все пак довърши дузина, нокаутирайки петдесет. Момчето обаче не успя да победи предишния си рекорд от двеста петдесет и три коли.
  Фридрих се върна обратно с голям ентусиазъм в душата си. Той спечели и печели! И мислите за моето предателство напълно изчезнаха. Младежът дори си каза:
  - Защо са тези предразсъдъци! Родината е там, където растат приятелите и децата ти! А СССР не е Родина, а затвор на народите!
  Хелга чу тези думи, но, без да разбира истинската им същност, потвърди:
  - Ти си прав! И скоро ще имаме деца! Въпреки че не искам да дебелея по корема, докато тази война продължава!
  Фридрих се засмя:
  - Зависи от волята на Всемогъщия Бог. Папата и редица митрополити обаче са на наша страна!
  Четвъртият полет на нападение, реактивен Fokken-Wulf-5s се превърна в лов за оръжия, тъй като бяха хванати само няколко танка. Но истинското изпитание тепърва предстоеше.
  Пета гвардейска танкова армия на Ротмистров завърши прехвърлянето на подбивания в района на Красногвардейски. Въпреки това не беше възможно да се постигне пълна изненада. Фашистките разузнавателни самолети записаха движението на голяма маса танкове и нацистите побързаха да предприемат контрамерки. Около петстотин части на SS от 2-ра танкова армия на SS, както и двеста превозни средства от стратегическия резерв, излязоха да посрещнат деветстотин и петдесет танка и самоходни оръдия, подсилени от резервите на бронирания юмрук на Ротмистров. По-специално, битката се проведе на поле близо до колективната ферма Первомайски, където немските гренадири и оръдия бяха разположени на заловената линия.
  Фридрих и най-добрите немски асове бяха повикани да отблъснат масивна атака от земя и въздух.
  Генерал-лейтенант Ротмистров, героят на Сталинградската битка, изпълни заповедта на самия върховен главнокомандващ и искрено вярваше, че битката край Москва все още не е загубена. Той имаше власт в ръцете си и имаше искрица надежда, че СССР ще си върне това, което преди това е загубил. Колоната обаче, движейки се на собствен ход, стана доста разтегната. Това отчасти се дължи на желанието да се избегнат разузнавателните самолети на Третия райх, като другата продължителност на марша е причинена от повреда на железопътните линии поради излагане на вражески самолети.
  Тежките бомбардировъчни удари принудиха големи танкови сили да преминат стотици километри със собствен ход. Освен това, при марш с максимална скорост ... Това се взема предвид известната разнородност на резервоарния парк; някои превозни средства бяха заменени с филтри, други, напротив, стари типове, включително несъвършени трансмисии, забавени дизелови двигатели.
  Поради бруталното и масово въздействие на вражеската авиация, петата ударна армия беше разположена доста далеч от фронтовата линия и това принуди този стоманен валяк да марширува от вечерта до сутринта.
  По-компактна група фашисти вече чакаше Ротмистров. Докато отстъпваха по общия брой танкове, нацистите превъзхождаха по качество: имаха приблизително сто и половина "Пантери"-5 и "Тигри"-5, както и дузина и половина "Гьоринг" L (англ. превозни средства със 17-футови оръдия, приблизително равни по сила на проникване на оръдие "Пантери"), E-50, AG-50 и "Патън". Разрушителите на танкове Super Ferdinand все още бяха на път.
  Разбира се, би било по-добре да се атакуват нацистите масово, но страховитият Жуков твърде много бързаше за Ротмистров, основателно се страхувайки, че нацистите ще предприемат енергични контрамерки. Те обаче вече са го направили...
  Но тук съветската армия имаше един коз - това беше сериозно въздушно прикритие... Самолетите бяха извадени от посоката на Урал и от резерва на щаба и дори хвърлиха в бой учебни машини, както и оборудване направо от поточната линия . Това беше шансът да се пробие десният фланг и тилът, които се бяха придвижили далеч пред фашисткия клин.
  Генерал Гота и други командири още по време на предварителните обсъждания на плана за Московската операция предположиха, че Красногвардейск със сигурност ще стане място за танкова битка с бойния резерв на съветските армии, което означава, че е необходимо да има план за прикритие .
  Специални немски самолети, особено Xe-362, наблюдаваха въздушното пространство, така че битката при Красногвардейски трябваше да стане най-голямата не само танкова, но и въздушна битка на Втората световна война!
  Фридрих беше призован да се бие с врага, той е най-добрият ас на Луфтвафе, кралят на въздушните битки беше символ на победата на Третия райх. И до него, или почти до него от дясната му ръка, на щурмова и следователно особено мощна модификация на Fokken-Wulf-5, се състезаваше Хелга.
  Момчето дори запя:
  - Ние се състезаваме през вълните на звездни кораби! Кварките се пенят в етерните вихри!
  Хелга потвърди:
  - Червени същества, ще бъдете ударени! Деца на подземния адски свят!
  Фридрих се засмя и каза любимото си:
  - Хайде, далеч от винта! Ангел на смъртта, само му свирни да се появи! Ще разкъса цялата измет на парчета от задниците им!
  Хелга се изкиска в отговор.
  - Е, остроумен си!
  Фридрих беше донякъде загрижен за нарастващото тегло на самолета си, връзката с инсталирането на оръжия с голям обсег и увеличаването на боеприпасите. В края на краищата снарядът на 30-милиметрово оръдие е три пъти по-тежък от този на 20-милиметрово оръдие, а по отношение на разрушителната си сила, може би четири пъти по-мощен, той е универсално оръжие, способно да унищожи бронята както на повърхността на планетата и във въздуха! Младият ас дори искаше да се откаже от картечниците и да махне четирите им едрокалибрени, но... Хелга възрази преди тръгването:
  - Все пак може да се стигне до близък бой. По-добре е да запазите този коз...
  - Стига за форсмажор и двама стрелци! - отсече кратко Фридрих. За мен стрелбата отблизо е достатъчна. Като цяло смятам, че картечното въоръжение тук е прекомерно.
  Хелга се изкикоти весело и удари момчето по гърба.
  - За съжаление не всеки е такъв непобедим рицар като теб! Много аса са все още начинаещи, те се нуждаят от по-плътна стрелба, за да са сигурни, че ще уцелят...
  Фредерик съвсем основателно възрази:
  - Такава скъпа кола като ME-362 U няма да бъде дадена на начинаещ пилот. Този боец е за аса.
  Вместо да отговори, Хелга се втурна в своя изтребител-щурмовик, проблясвайки с босите си розови пети. Какво друго да се прави, прозвуча спешното повикване.
  Като цяло Фридрих беше доволен, че е премахнал двете външни картечници, масивното превозно средство излита по-лесно и скоростта се увеличава, а по-леките крила подобряват маневреността. Въпреки че самите огневи точки бяха покрити от обтекатели, тяхното намаляване значително добави аеродинамиката на автомобила. Въпреки че Me-362 по отношение на аеродинамичните качества все още няма равен сред буталните превозни средства, той е такъв универсален военен кон.
  Редки дървета и полета проблясват отдолу... Денят е горещ и изглежда, че няма да е лесно да се борим. Особено руснаците, които губят тази огромна битка. Тук вляво и малко по-долу лети ято гарвани... Голямо ято, някои от гарваните са много големи... Зловещ знак, гарваните съпътстват всички войни на този жесток, лишен от сантименталност свят. Както пее Боярски в известния мюзикъл:
  - Но защо! Невъзможно е да живееш с ума си! Но защо - животът не ни учи на нищо!
  Тук е насилие, насилие и пак насилие! Жестокост, жестокост и още веднъж жестокост циментираща нацията!
  Стадото гарвани изглежда безкрайно, има десетки, стотици хиляди и грачат така, че ги чуваш дори в херметически затворена кабина. Фридрих попита Хелга по радиото:
  - Може би можем да ги ударим с картечници?
  Момичето ас възрази:
  - Не си струва! Всеки куршум може да се брои тук!
  Фридрих се засмя:
  - Което е напълно възможно! Царят има патрони в торба под трона си.
  Първата партида съветски самолети внезапно изскочи иззад ято лешояди. За първи път ги срещнаха саламандрите. Имаше загуби и от двете страни, повече руснаци бяха убити. Фридрих открива огън късно и сваля само осем коли. Но все още е трудно начало. Но няколко германски "Salamanders"-3 бяха свалени и не е ясно как Me-262 успя да изпревари всички.
  Но основното тепърва предстоеше. Ятото гарвани свърши, немските пилоти изскочиха в пространството над Красногвардейското поле и започна.
  Цяла армия се втурна към германската ескадрила и тук всъщност имаше авиация от няколко въздушни армии на СССР. Огромна армада от самолети от всякакъв тип, но най-вече Яков и няколко по-малко Лаги.
  Фридрих открива огън от разстояние повече от шест километра. Той отново се потопи в потоци от див транс, когато не се прицелвате, но пръстите ви продължават да натискат автоматично. Когато вече няма съображения, мисли, тялото изглежда твое, но ти вече си като кукла на непознати сили... А това означава, че плътта не е твоя, а духът на подземния свят - нечисти, зли сили. ..
  Е, и в главата на момчето терминатор песента започна да звучи няколко пъти:
  Сред приятели, но в същото време уединен,
  Пленен от страдание, скръбни грижи!
  Нашият свят е толкова уморен от злоупотреби,
  Ни шир, ни красота не се виждат!
  Докъде ни докара - зъл зъл дявол?
  Когато зъл демон контролира армия!
  Със сигурност искаме военна слава,
  Въпреки че по душа съм подъл паразит!
  
  Такава празнота в угасналия дух,
  Няма начин да се заобиколи блатото!
  И смъртта, този кол за безмилостната старица,
  Какво събира данък в Света Рус!
  
  Простото разбиране не блести,
  Всичко е в мрежата, неограничена сила!
  Желанието да живееш в земната обител,
  Вкусвайки сладост, радост, щастие с любимия!
  
  Но съдбата изпрати сина му на война,
  Където трябваше да забравим за мира!
  Няма нужда да проклинаме Сатана за това,
  Ние самите не искахме нищо друго!
  
  Прерязвам вихрушката в самолета,
  След като изпълни обрат и характерното движение!
  Повярвайте ми, боецът на Отечеството не е умрял,
  Да изсвирим погребален марш за мръсниците!
  
  Врагът е многоброен, силен,
  Коли, изтребители, ракети!
  Ще разбием адския Вермахт на парчета,
  Подвизите на Русия ще бъдат прославени!
  Комунизмът ще дойде на Земята, вярвам,
  Ще живеем щастливо - знам със сигурност!
  Палачът на хората - фашизмът, ще се разпадне,
  Победата ще бъде в добротата, светлината на май!
  
  Отечество, бърз полет,
  Това ни даде свят живот!
  Химнът на Родината пее в сърцата ни,
  В края на краищата аз се боря жестоко за нея!
  
  И вярвам, че ще дойде светло време,
  Няма да има убийства, старостта ще изчезне в бездната!
  Състезанието ще се развива без предимство,
  Върхът ще се втурне към постиженията на линиите!
  
  И за да можем да доближим времето;
  Тогава трябва да се биете като войник на Русия!
  За да стигне до всеки, който не е малоумник,
  Че руснаците винаги знаят как да се бият!
  Хубава патриотична песен прозвуча в главата на Фридрих, но коварните му ръце и крака направиха точно обратното. А именно те изпращаха снаряди на съветски самолети от всякакъв тип и марка. Съветските пилоти се опитаха да се приближат и да започнат битка... Волка, след като простреля повече от петдесет превозни средства в движение, направи завой и избегна изстрелите и опита за таран (той отряза това камикадзе с кратки картечни изстрели) . Тогава самолетът на младия ас се премести и в боен транс момчето изстреля много въздушни оръдия. Той покоси много съветски бойци, излизащи отзад.
  Тук самият Фридрих почти беше ударен, но успя да се плъзне на линията на огъня и да продължи да унищожава противниците си. Този път негови жертви станаха двумоторните "Пионки". В главите на момчетата мина афоризъм (пешките също не са луди, бъдещи кралици!). Хелга изписка по радиото:
  - О, мила мамо! Как се натискат!
  Фридрих, изпълнявайки непълен кръг, отряза съветските бойци от голямо разстояние, опитвайки се да застане зад Хелга. Един от тях беше "Магазин" (Lagg-5), имаше голяма червена звезда на фюзелажа... Това означава герой на СССР. Самото момиче, на щурмова модификация на Fokken-Wulf, стреля по танковете на армията на Ротмистров, приближаващи се към германските позиции. И при това уцели доста точно, пикирайки успешно.
  Фридрих все още се биеше с вражески самолети, мислено благодарейки на доставките за увеличаването на боеприпасите. Той дори успя да постави предателски терминатор в танк Т-34-85, избирайки този на командира (това се вижда от антените, които въпреки праха и разстоянието лесно виждаха острите очи на Фридрих!).
  Капакът на люка беше ударен от три снаряда наведнъж и танкът спря...
  Долу също беше горещо, авангардът на Пета гвардейска танкова армия вече се беше насочил към СС гренадирите и части от Втори корпус.
  Първите съветски машини се претърколиха в противотанковия ров и скоростта им намаля. Върху тях се изсипаха скорострелните оръдия на Тигри-5 и Пантери-5. Това е мястото, където новите германци са силни: бият се на разстояние; за да получат предимство над тях, съветските танкове трябваше да влязат в близък бой. Създайте депо... Но тактическото решение беше неточно, да се пробие през откритото поле, където бяха изкопани канавки, за да се срещне с машините, чакащи "плячката". Да, и да не падат масово едновременно?
  Вярно е, че съветските Ил, въпреки значителните загуби, все пак пробиха, като малък боксьор, който се гмурка под гигантски конфитюр, към вражески танкове, причинявайки щети, включително с малки бомби. Вярно, на някои "Тигри"-5 те стояха на върха на мрежата, но за много превозни средства германската пехота беше принудена да инсталира защита буквално в движение.
  Фредерик смята, че ако руснаците бяха извършили по-концентрирана атака, щяха да имат много по-голям шанс да получат "много пари" и изгодна близка битка.
  Таранът на червените пилоти продължи, но например срещу много пъргавия Саламандър-3 тази тактика не даде очаквания резултат. Загубите на германската авиация нарастват, както и в още по-голяма степен на съветската. Но това вече не беше несподелена битка. Много съветски пилоти имаха приличен опит, не напразно покриваха Москва, така че нацистите страдаха много.
  Фридрих, чийто инстинкт беше невероятно остър, винаги избягваше удари и интуитивно удряше най-опасните съветски бойци. Опитвайки се да нокаутира лидерите. Той го направи и то работи без прекъсвания. Между другото, имаше празнота в главата ми и липса на възприемане на битката като такава. Тялото реагира, целите бяха уловени, нямаше пропуски. Няколко пъти дори стигна до танковете.
  И много стотици, ако не и хиляди самолети от всякакъв тип проблеснаха и трептяха пред очите ни. Например Хъфман на неговия Хе-362... Бие се по особен начин, скорост, трясък на реактивна кола, а отломки хвърчат на всички посоки... И руснаците не са лоши... Но къде е Кожедуб, време е да спрете тока... Фридрих се движи минимално, сега няма нужда да се обръщате, удряйте пестеливо, но само, движейки се леко от поражението..
  Боеприпасите са на привършване, горивото в резервоарите също, а от немските позиции пристигат внушителни подкрепления. Саламандрите и дори няколко страхотни Ме-362 влизат първи в битката, последвани от останалата част от бандата на Хитлер. Отново търкаляне напред... Съветските самолети също започват да отстъпват. Горивото им е на привършване, а загубите им надминаха всички мислими и немислими граници. Фридрих се връща и пита Хелга:
  - Всичко е наред?
  Момичето отговаря:
  - Самолетът е в движение! Повалих шест танка и един изтребител...
  Фридрих подсвирна:
  - Да, изпреварихте ме дори по брой унищожени танкове. Аз лично унищожих само пет коли с мутри!
  Хелга се изкиска.
  - Колко самолета?
  - Самолети? - В главата на Фридрих проблеснаха числа... - Точно триста и едно! Нов световен рекорд. Какво постижение...
  Хелга възкликна:
  - Ти си просто рицар! Не, скоро богът на разрушението. Самият велик Кали... Универсален боец!
  Фридрих учтиво го коригира:
  - Всъщност Кали не е бог, а богиня на злото. Тоест жена, макар и много почитано и популярно божество в индуизма. За нея са построени много храмове и й се отправят молитви.
  Момчето внезапно забеляза, че е одраскало силно коляното си на лоста. И той се закле:
  - Мамка му! Не си струваше да се прави завой в такова тежко въоръжено превозно средство.
  Хелга каза със загриженост:
  - И следващият ви полет е без мен?
  Фридрих с готовност потвърди:
  - Да, вашият Fokken все още ще бъде зареден с гориво и зареден, но моят вече стои готов. Просто не го казвайте, просто се погрижете за себе си!
  Хелга заяви решително:
  - Не! Моят съвет към вас е да се борите и да се борите както можете... Ако изобщо е възможно.
  Самолетите кацнаха и Фридрих изтича до следващата кола. Избраната комбинация от Me-362 и щурмовия F -490 беше оптимална за супер дупето на всички времена.
  Фридрих, усещайки острите, груби педали на Fokken-Wulf-4 с босите си крака, започна да увеличава скоростта и да пее:
  - Летя на бой! Ще стъпча съществото в прах!
  Битката при Красногвардейск продължи. В допълнение към танковете на самата армия на Ротмистров, на бойното поле пристигнаха и сто и петдесет съветски превозни средства, взети от южния фланг и Каширнския район на съветския фронт. Вярно, засега е пристигнала само първата партида коли. Съветската авиация също не мислеше да се отказва, но все още не беше особено активна.
  Фредерик се зае с танковете, използвайки специално създадените за тази цел оръдия. Според него калибър 37 милиметра все още е оптимално подходящ за тази цел. Например Рудел с такива оръдия, без никакъв боен транс, унищожи, или по-скоро, което е по-справедливо, нокаутира 534 танка през цялата война. Но имаше обикновен човек, не Фридрих. Момчето си спомни как баща му каза на майка си, че комбинираният ефект върху детето, носено в утробата, в допълнение към проявата на феноменални способности с напредване на пубертета, може да превърне потомството в психопат...
  Може би неговият боен транс и суперсилата на този воин също са следствие от влияние, чиято природа е неизвестна за него.
  Но тук идват танковете, за пилота движението им изглежда бавно, а за Фридрих още повече. Младият ас започна удари от ръка от хоризонтална плоскост. Просто стреля и улучва. Проблясъци от малки експлозии, пробити люкове. Много автомобили се запалват в този случай, тъй като резервоарите за газ се намират в бойното отделение. И разруха, цевта на Т-34 излетя като езиче на прашка.
  Често попадналите снаряди предизвикват детонация на боеприпасите. А това от своя страна...
  Фридрих не мислеше за такива дреболии, той наблюдаваше картината, когато, след като претърпя тежки загуби и осъзнавайки безполезността на опитите за пробив, танковете на охраната се движеха около изкопаните от съветските хора ровове.
  Но и тук ги чакаше неприятна изненада. Две дузини "Супер Фердинанди" успяват да се приближат. Те, за съжаление, имаха по-силни характеристики на шофиране, благодарение на използването на американски двигатели.
  Съветските превозни средства вървяха през открито поле, което означаваше, че легендарните изтребители можеха да ударят от само три километра. Разбира се, "Суперфердинандите" пропуснаха, но високата скорост на огън на противовъздушните оръдия им позволи да удрят доста често. Освен това полето беше силно изровено и разорано със снаряди и Т-34-85 не можеше да набере скорост. Но те все още се движеха като шахта по време на изригване. И "Пантерите-5" и пъргавите американски вещици-5, високоскоростни унищожители на танкове, се втурнаха на помощ на "Фердинанд-4".
  Фридрих се опита да нокаутира (чисто подсъзнателно) командирите. Дори пръстите ми бяха свити от напрежение. И имаше плодове! Младият терминатор от хоризонтална проекция нокаутира четиридесет и два танка Т-34, три КВ и два Су-122. Можеше да има още три коли, но те бяха разсеяни от нападение на съветски изтребители и най-важното атакуващи самолети. Фридрих започна да стреля с 37-милиметрово въздушно оръдие и две 20-милиметрови оръдия (също доста опустошителни, ако ударите светлина, газов резервоар или двигател), използвайки ги.
  Има общо двадесет и седем самолета и има осемнадесет Ilov... Не е зле, като се има предвид важността на всеки танк, дори тези, повредени в тази упорита битка... Няколко T-34-85 ускориха и най-накрая пробиха, за да затворят диапазон. Сега леко бронираните американски "Вещици"-5 избухнаха в пламъци.
  Фридрих видя щурмовия самолет на Ханс-Улрих Рудел. Този отдавна известен ас, изглежда, също е решил да замени Stuka с по-силния и по-бърз Fokken-Wulf-5. Емблемата му с факел е известна на всички. Той попита Фредерик:
  - Как си, Ангел на смъртта!
  Терминатор Бой отговори:
  - Нещата са в Гестапо, но аз имам постижения!
  Рудел увери:
  - И се справям добре! Но как успявате да стреляте толкова точно и бързо, и то от хоризонтална равнина?
  Момчето ас, смеейки се, отговори или дори изпя:
  - Знам със сигурност, че всичко невъзможно е възможно! Намерете диаманта на кралете на Земята в течаща вода!
  - Всичко е наред, до края на деня ще наваксам до тридесет! - обеща Рудел.
  Връщане, подмяна на самолета и отново оригиналния Ме-362, самолет, който освен дупките от куршуми по крилата не получи никакви щети под ръководството на Волка. И разбира се танковата битка...
  На Красгвардейски беше горещо. Колони от Пета гвардейска армия и бригади, отстранени от други фронтове, се изтеглиха. Подкрепления също допълзяха до германците, включително дузина американски разрушители на танкове, най-новите М-18 със 110-мм оръдия. Тези превозни средства не бяха по-ниски по разрушителна сила от оръдията Tiger-5, калибър 105, и дори победиха T-34 по-добре, тъй като бяха по-малко склонни към рикошет. Самото оръдие също е направено от преработено американско противовъздушно оръдие, което означава, че е бързострелящо. Само бронята е по-слаба от немските, но все пак 186 милиметра са достатъчни, за да задържат снаряд в челото. Освен това T-34-85 често се размазва по време на движение.
  Фридрих, все още на разстояние, усети приближаващото цунами от нова вълна от самолети на Червената армия. Това означава, че докато няма време за танковете, които са почти плътно затворени, по-добре е да оставите щурмовия самолет да се погрижи за тях. Сред тях, между другото, можете да видите много тежко въоръжени и бронирани Non-329. И щурмовите самолети, и разрушителите на танкове са силни. Особено с 88-мм оръдия Ра-44, които пробиват не само покрива на танка, но и челото. Само във въздушен бой тази машина, меко казано, не е толкова универсална, колкото "работната кобила" Fokken-Wulf.
  Сред атакуващите самолети Фридрих забеляза самолета на Хелга. Е, разбира се, отново в действие.
  Момчето терминатор, слизайки леко по пътя, ще изрежем три танка и самоходно оръдие-76, изпя:
  - Ще имаме шоу! Просто най-висок супер клас!
  . ГЛАВА Љ 18.
  Хелга отговори с готовност:
  - Разбира се, че ти вярвам! Не дадох сърцето си на звяра! Отговорът ще ви бъде даден - вярвате ли или не?
  Вместо да отговори, Фридрих започна да стреля от голямо разстояние отдолу... И след това набра височина.
  Имаше доста съветски самолети, но все още по-малко от първия път. Пилотите на Luftwaffe се чувстваха доста уверени, като първокласник, който е победил досаден връстник в непознато училище и е буквално преизпълнен със сила.
  Съветските пилоти станаха по-хитри и след като бяха атакувани, веднага се разделиха на групи, опитвайки се да издърпат германците към себе си. Фредерик ги нападна, изкачвайки се на хълма. За него обаче отказът на врага да започне директна атака само улесни тактиката. Но други немски бойци влязоха в битка.
  Фридрих раздразнено забеляза, че не-362 обикновено са пред него. Но всичко е наред, от голямо разстояние от няколко километра, така или иначе никой не знае как да отсече.
  А "Саламандри"-3, точно като детски хартиени самолетчета, скачат, скачат като акула по вълните, а самите те получават...
  Фридрих избра своята жертва, командирския самолет, и нямаше време да мисли как този самолет беше свален. Момчето нарисува морал:
  - Във война можете да загубите, за разлика от спорта, веднъж, но можете да спечелите във война, за разлика от игра, безкрайно! Въпреки това само фигурите на губещия излитат от дъската; победителят поставя дори свалени преди това бойни единици на дъската!
  Боят обаче се усещаше и на терена. Например Витман вече е доста опитен танков ас, воювал е на Тигъра. Той и стрелецът също пропускаха доста често, въпреки че танкът лесно се обърна. Артилеристът Шлайх едва имаше време да изтрие потта от лицето си. Това стоманено чудовище вече е удряно в челото няколко пъти, но досега е било рикошет. Витман изкрещя с пълно гърло:
  - Оставете ги по-близо, не се притеснявайте или...
  Впечатленията на участник в битката, заместник-началник на щаба на 31-ва танкова бригада, който наскоро стана Герой на Съветския съюз, Григорий Пенежко, също говориха за човешкото състояние в тези ужасни условия. ... Тежки образи останаха пред душевните ми образи... Имаше такъв рев, че тъпанчетата бяха притиснати, кръв течеше от ушите. Непрекъснат рев на двигатели, дрънчене на метал, рев, експлозии на снаряди, диво дрънчене на разкъсано желязо... От упорни изстрели кули рухнаха, оръдия се извиха, броня се спука, танкове избухнаха.
  Непробиваемият тежък Patton-3, те се опитаха да вземат съветския T-34-85 почти от упор. Той изръмжа, екранираната броня се изду. "Вещиците"-4 се промъкнаха и сами се опитаха да използват маневрата. Сякаш това беше конна армия от древни рицари, които бяха на път да се победят един друг. Често двата танка стреляха от упор и се взривяваха един друг.
  Изстрели в газовите резервоари незабавно подпалиха резервоарите. Люковете се отвориха и екипажите на танковете се опитаха да излязат. Григорий видя млад лейтенант, полуобгорен, да виси на бронята. Ранен, той не можа да излезе от люка. И така той умря. Нямаше никой наоколо, който да му помогне. Войниците загубиха усещане за време, не усетиха жажда, топлина и дори удари в тясната кабина на танка. Една мисъл, едно желание - докато си жив, победи врага. Съветските танкови екипажи, които излизат от разбитите си машини, претърсват полето за вражески екипажи, които също са останали без оборудване, и ги бият с пистолети, борейки се ръкопашни.
  Изображение в стила на сюрреализма на капитан, който в някаква лудост се качи на бронята на повреден немски Тигър-5 и удари люка с картечница, за да "изпуши" нацистите оттам. Командирът на танковата рота Черторижски действа много смело. Той нокаутира, през вихъра от снаряди, пробивайки в страната на врага "Тигър"-5, но самият той беше ударен. Изскачайки от колата, цистерните потушиха огъня. И те отново влязоха в битка.
  Последният снаряд на Хелга проби покрива на танка на Григорий Пенежко. Снарядът попаднал в резервоара за газ и всичко избухнало в пламъци. Пламъците изгарят съветските танкови екипажи, принуждавайки ги да изскочат от люковете. Но самият Григорий, който беше ранен, нямаше време да изскочи... Той изгоря жив, разбирайки в природата какво е подземният свят...
  Фридрих, виждайки, че вражеският самолет вече е помъдрял и се опитва да отлети с комбинирани действия, сам атакува танковете... Наистина, германците имаха трудности, въпреки че най-тежко въоръжените британски танкове Challenger влязоха в битката ( екипажите също са от синовете на Великобритания и стрелят изключително точно!) .
  Фридрих е пълен с демонична енергия и вълнение, той е готов сам да помете всичко и всички, дори ако трябва да се бие с цяла танкова армия и още повече с въздушна армия. Но ние трябва да се върнем, горивото и боеприпасите свършват, за това излитаме, сваляме петдесет и седем самолета и избиваме тридесет и един танка и шест самоходни оръдия, плюс още два бронетранспортьора, три Катюши, четири Андрюши, коли, които се опитаха да отидат отзад.
  Хелга отбеляза:
  - Руснаците имат песен за жените в нашите села! И имаме не само бойни жени, но и мъже, това, което ни трябва!
  Фридрих се съгласи:
  - Нашите мъже са добре, но жените са по-добри!
  Хелга каза лукаво:
  - Жената печели като лее сълзи, мъжът печели като ги кара да леят!
  Фридрих, оголвайки зъби, отбеляза:
  - Щом се шегуваме, значи днес всичко не е толкова лошо!
  При следващия полет трябва да летиш сам... Е, ако е така, тогава няма смисъл да се обезсърчаваш... Наистина е горещо във Fokken-Wulf с двигател с въздушно охлаждане. Много е горещо, двигателят, плюс слънцето, плюс малко време за охлаждане. Самият Фридрих дори беше изненадан как още не е рухнал под такъв див товар. Все пак е елементарно... всички вътрешности са изядени...
  Съветските танкове бяха напълно изчерпани... Въпреки това при германците отново пристигнаха подкрепления и почти всички щурмови самолети бяха хвърлени в битка... Но Ротмистров също получи подкрепления... Същите танкове от друг фронт.
  Но въздухът е много по-спокоен, въпреки че се появяват отделни партиди изтребители или щурмови самолети.
  Фридрих повтаря предишната си изпитана тактика; той вече знае, че няма да го подведе. А германците...
  Извършва се и прегрупиране, тъй като повечето съветски танкове вече са унищожени, тогава можем да се опитаме да атакуваме сами... Витман мрачно отбеляза:
  - Осем танка бяха избити... Добре за един ден, но лошо за такъв ден...
  Артилеристът го коригира:
  - Всъщност дванадесет...
  Уитман го прекъсна:
  - Четири унищожени превозни средства, когато руснаците се изкачиха през дълбок противотанков ров, не се броят! Беше елементарно. А боеприпасите трябва да се попълнят...
  Но съветските танкове отново се втурнаха напред, когато атакуващите самолети започнаха да се приближават към тях. По-специално Фридрих, който изстреля петдесет и пет снаряда, от които четиридесет и девет танка Т-34 и шест самоходни оръдия. И му отне пет минути и половина... Така беше битката... Разбира се, можеше и повече... Фридрих си помисли, защо ще стреля от две оръдия едновременно? И Един е достатъчен... Междувременно...
  Хелга го посрещна на летището, целуна го горещо по устните и прошепна:
  - Това е въплъщение на рицарството - Дон Кихот!
  - Какво каза? - Фридрих изпусна нервите си.
  Момичето веднага се поправи:
  - Извинявай вълче... Исках да кажа Ланселот!
  Момчето асо сопна:
  - Тогава това е друг въпрос! Все пак Дон Кихот е пародия на рицар. Един вид подигравка с глупавото рицарство и безкористното благородство!
  Хелга се съгласи:
  - Общо взето разбирам това! Но...
  Фридрих прекъсна момичето:
  - Бързо на самолети!
  Съветските танкови екипажи и пилоти изглежда са направили последен опит да обърнат хода на една изключително неуспешна битка. Генерал Гота, като опитен командир, който вече беше изучил задълбочено руската тактика, не бързаше да атакува, а дори леко се облегна назад, за да използва напълно предимството в огневата мощ. И разбира се, в резервацията. Това е тактиката на висок боксьор, който се оттегля пред нисък, работи като номер две, но не позволява на ниския пинчер да скъси дистанцията и да спечели предимство. Е, Ротмистров няма друг избор! Или нападай или умри! Последното е по-добро, въпреки че и двете лесно могат да се комбинират!
  Е, Фридрих също трябва да се бие с авиацията... Това също е битка, а врагът е смел...
  Но първо момчето терминатор застреля петнадесет атакуващи танка Т-34-85. Толкова ефирно в един изблик...
  Хелга възкликна:
  - Ти си императорът на въздуха! Ето как може да се прослави Третият райх!
  Фредерик й отговори:
  - И той вече е известен! И няма нужда от хваление!
  Хелга извика:
  - И го прославяш още повече!
  - Ще се опитам! - изръмжа Фридрих.
  Той отново изпадна в ултрабоен транс. Странни мисли се въртяха в главата на момчето. Например какво ще стане с него след победата на Третия райх? Разбира се, покровителството на съпругата на императора ще му осигури най-високата позиция, а синът му ще стане наследник на Великата империя. Вълнуващи перспективи! И най-после руснаците се научиха на ред и дисциплина, на които дори кървавият грузинец Сталин не можа да ги научи.
  Въпреки че, разбира се, победата е все още далеч... Или може би боецът може да го вземе и да го обърне, блъскайки се във Фриц. Да убиеш няколко десетки фашистки превозни средства по този начин и да се върнеш в СССР като герой?
  Но дали това ще му помогне, ако героите от войната, избягали от плен, бъдат разстреляни и... Сталин изобщо не вярва на никого, той каза, че няма син, Яковлев! Така че той, Фридрих, вече не може да се върне... Особено след това, което направи... Можеше веднага да избяга в СССР, когато току-що му дадоха Щуката. Щяха да му простят на момчето... Е, може би щяха да го пратят в наказателните батальони, а ако беше разстрелял и някои от нацистите... Да, имаше шанс да се върне... Но сега, в СССР, няма да го пощадят, той стана твърде кървав...
  Фридрих си помисли защо не мина на страната на Съветите? Е, добре, той се присъедини към Hitler Jugent, когато се озова в центъра на Берлин, тогава нямаше друга възможност за оцеляване. Но защо уби комисарите? Можеше просто да го изключи... Защо изведнъж в него се събуди див звяр... Дори не звяр, защото животните обикновено убиват, за да ядат или от глад. Човекът превърна убийството в забавление, ставайки по-лош от тигър...
  Какво се случи с него, че убийството започна да носи радост, а желанието да се издигне в Третия райх и да направи кариера погълна цялото му същество? Кой стана, защо загуби чувството си за патриотизъм и привързаност към своя народ?
  Има ли обаче наистина такъв? Ето го същият генерал Власов или Борис Алексеевич Смисловски. Тук също имаше странна личност, която изглеждаше като образцов представител на дворянския корпус на царска Русия. И трябваше да мине на страната на Хитлер и други фашисти. Офицер от Руската императорска армия, капитан. След Гражданската война е интерниран в Полша, след което емигрира в Германия. Постъпва на служба в немската армия. От 1928 до 1932 г. учи във Висшите курсове към Военния отдел (Академията на Генералния щаб) на Райхсвера. По време на Втората световна война участва активно във формирането на руски доброволчески части. Той вярваше, че германците могат да допринесат за възстановяването на Русия: "Победата на германските армии трябва да ни доведе до Москва и постепенно да прехвърли властта в наши ръце. Германците, дори след частичното поражение на Съветска Русия, ще трябва да се борят срещу англосаксонския свят дълго време. Времето ще работи в наша полза, а те няма да имат време за нас. Нашето значение като съюзник ще нарасне и ще имаме пълна свобода на политически действия".
  Главата на момчето се напълни с прочетеното по-рано в интернет... Съвсем случайно погледът му хвърли поглед върху страницата на справочника - "сътрудниците на нацизма са позор за нацията!"
  Вярно е, че в същото време никога не съм сътрудничил с генерал А. А. Власов, тъй като не споделях нито неговите възгледи, нито плана му за действие, но лично се срещнах с него три пъти, главно по указания на германския генерален щаб.
  Фридрих прекъсна мислите му... Осемдесет и три съветски самолета бяха свалени, а последните снаряди вече се забиват в танковете и вече е възможно да се върнете... Какво копеле е той... Как е потънал ... Кървава курва! Очите веднага се навлажниха... Солени капчици сълзи потекоха по гладките момчешки бузи... Колко горчиво, поне се застреляй!
  След завръщането си гледката на уморена, но весела Хелга веднага повдигна настроението му и той отново се втурна в битка... Все пак той е войн! Това означава, че е роден да побеждава и чиято нация е по-слаба, той не е приятел с нея!
  Хелга внезапно отбеляза:
  - Защо плачеше?
  Фридрих поклати глава:
  - Вече ми се насълзяват очите от умора! Каква битка! Вече шест дни не съм затворил очи! А преди това почти не спах!
  Хелга утеши:
  - Котелът ще се затвори и ще поспим малко... Остава още малко време. Малко преди победата!
  Полет на Fokken-Wulfach-4, вражески самолети не се виждат, а от танковете е останало малко. Но дори и тези, които съществуват, трябва да бъдат довършени.
  Хелга шепне по радиото:
  - Ами дай ги! Точно така, усуквайки осмицата!
  Фридрих се смее:
  - Да завъртиш осем е по-добре, отколкото да получиш шест на презрамките си!
  Момичето, ударило колата в гмуркане, излая:
  - Не, невъзможно е да си те представя като шестица. Показвате породата на крал.
  От Пета гвардейска армия останаха само рога и крака. Сега Гота също даде заповед за настъпление, особено след като беше вече вечер, времето беше минало доста след вечерята и започна да се стъмнява.
  Повече от хиляда и сто повредени и унищожени съветски танкове останаха на бойното поле, а около триста германски танка получиха известни щети. От тях приблизително шестдесет и пет автомобила в никакъв случай не са били реставрирани.
  А Фридрих, оставяйки приятелката си да спи на едно легло, все още летеше. Този път беше пренасочен за потискане на артилерията. Отчаяният марш на Ротмистов отвлече част от силите на армията на Майншейн и те напреднаха не повече от дванадесет километра през деня и вечерта. Падна нощта, но щурмоваците още работеха. Пилотите просто се смениха.
  Още веднъж Фридрих се сблъсква с нощни бомбардировачи U-2. Колите летяха почти близо до земята - нисък полет. Те биха имали шанс да преминат с такава маскировка, но в тази ситуация дяволският инстинкт на младия терминатор влезе в действие.
  Освен това Фридрих внезапно много се засрами от сълзите си и побесня... Дори видът на момчето се промени. И съвсем други думи, друга песен мина през главата ми;
  Гневът се разпространява в тялото като огнена вълна,
  Невъзможно е да се разбере този въпрос и какво не е наред с мен сега!
  Сега подземният свят разкри цялата тъмнина в душата,
  Искам дворци - не ми стигат милото и рая в хижа!
  
  И как стана всичко, дори Господ не знае,
  Станах мръсник предател, но засега съм мъртъв!
  Откъде е това откровение, кой го роди,
  Черпя вдъхновение от чашата - мощни сили!
  
  Дяволът ни въвлече в мрежа, хвърли ни в порочен кръг,
  Случи се така, че се хванах в мрежата!
  Но ще разкъсам мрежата и ще приема Бог в сърцето си,
  Само не проклинай небесната луна!
  И това го знам със сигурност: братя по оръжие!
  
  О, дай ми шанс, Господи,
  Моя природа, ти си предателство и подлост!
  Исках плът, за да спася само плът,
  И се озова в бездната, където мъдростта заспа!
  
  Фашистът каза: вие ни служите -
  Ще получите земя, пари, титли и признание!
  Но ако се откажеш от душата си,
  И това е най-страшното наказание на света!
  
  Но аз съм слабичък, в беда съм,
  И унищожи живото в себе си, честта и съвестта си!
  Така да бъде, това е труден факт
  В крайна сметка това не е роман, а просто разказ!
  
  Какво да правя, назад;
  Нищо не остана и сега е най-малкото вратът ви в примка!
  Но демонът каза, спрете бъркотията,
  Повярвайте ни, не приемам такова малодушие!
  Фридрих завърши този "вокал", като събори "ушите" и тогава почувства силна умора... И това, което вече е разцъфтяло, което означава, че е дошъл нов ден, 11 юли. И той е на крака от седем дни...
  След като се приземи, момчето едва успя да изтича до леглото и веднага падна;
  Сънят се оказа много напрегнат... Фридрих сънува, че е студент и слуша лекция. Освен това гигантският учител го разказва с такъв ентусиазъм и плам, че неволно се вслушваш. Там става дума за дългогодишния исторически враг на Русия - САЩ. Изглежда, че родината му най-накрая е измислила достойно оръжие за възмездие;
  -Трябва да знаете, че армията на Пентагона е разположила най-добрите си ударни сили в борбата срещу желанието ни да пробием пътя към други светове. Изпратих телеграма до военните на НАТО, в която заявих, че няма да заграбвам земя, че провеждам мирни изследвания, насочени към благото на цялото човечество. Те не се вслушаха в посланието ми, мерят всеки според съмнителната си и егоистична ценностна скала. Тези мегаломански измет си мислят, че могат да контролират цялото човечество. Те смятат, че ако имат маниакална страст към улавяне и унищожаване, то и други представители на други светове трябва да имат същата животинска страст.
  Ораторът направи пауза и се вслуша в щедра вълна от аплодисменти. И Волка също му пляскаше енергично, въпреки че той не обичаше да признава авторитет. Е, могъщият гигант продължи:
  - Аз не съм животно или хищник, но съм способен и възнамерявам да се защитавам, доброто на моята цивилизация зависи от моята борба и ако моите врагове и враговете на моята цивилизация възнамеряват да атакуват, тогава възнамерявам да се защитавам . Ще унищожа онези, които стоят между мен и свободата. Онези, които почти са поробили човечеството, смятайки себе си за по-висша нация, която не е под юрисдикцията на хората, ще получат възмездие. Аз вече дадох един цент на група олигарси, ще им покажа пример за борбен човек, а не да лежи под брадвата като покорна овца. Всички трябва да се обединим, защото това е нашата обща кауза, защото на Земята скоро няма да има какво да се диша. Сега към точката. За да победим американския и натовския флот, имаме нужда от големи, неограничени енергийни запаси, принципно нови оръжия и ние ги имаме. За мнозина, дори за най-добрите от вас, водородната бомба изглежда като върховно съвършенство. Мнозина, дори най-добрите от вас, приемат, че няма други по-мощни начини за получаване на енергия, с възможното изключение на анихилацията, която може да е трудна за прилагане. Всички знаете термоядрените реакции, сливането на водородни атоми и образуването на хелий. Е, и други елементи, включително желязо. Ядреният синтез осигурява светлина на звездите от милиарди години. И за много от вас изглежда малко вероятно, че е възможно да се извършат принципно нови реакции на синтез: практически несъществуващи в природата. Много от вас са пълни със стереотипни мисли, че ако една реакция не съществува в природата, то тя по принцип не може да съществува. Каква абсурдна заблуда, науката за суперцивилизациите предоставя начин за получаване на гигантски маси енергия в мащаб и в реакции, които не съществуват в природата. Вече знаете за съществуването на кварките: мини-частици, които изграждат елементарни частици. Дори вашата наука е открила стотици елементарни частици. Освен тях, които вашата наука също е записала, има частици от различни видове, много от които ви се струват странни или дори излишни. Вие сте изумени от разнообразието на кварките, което е трудно да се обясни по обичайния логичен начин. Съвсем наскоро вашите учени откриха частици, наречени преони, частиците, които изграждат кварките, и вие не успяхте да стигнете до тях и да ги изучите правилно. Е, все още не сте успели да извлечете дори кварки от ядрото. Е, каква енергия може да се получи чрез тяхното сливане или делене: неизмерима дори в сравнение с термоядрена реакция. Дори при съвременното, доста ниско ниво на земната наука, има теоретични изчисления, които показват, че колкото по-малка е частицата, толкова повече енергия извлича. Това предполага, че ако човек може да овладее такава енергия, тогава ще може да получи почти неограничен източник на енергийни ресурси. Въпреки това нито един земен учен не е успял не само да пресъздаде реакцията на сливане на микрочастици, но дори да извлече свободен кварк от ядрото.
  Дори получаването на свободен, несвързан кварк все още не е възможно. Каква е причината, че реакции, включващи разкъсване или сливане на ултралеки частици, все още не е възможно не само да бъдат повторени, но дори и да бъдат записани в природата. Причината се крие в това: затова термоядрената реакция е толкова трудна, че дори образно се нарича герой с много къси ръце. За да предизвикате термоядрена реакция, ви е необходима енергията на атомна бомба, за да взривите атомна бомба, ви трябват обикновени експлозиви. За да се предизвика реакция на синтез на кварк, реакцията на експлозия на термоядрен заряд не е достатъчна, неговата мощност не е достатъчна за реакцията, поради което свръхтежките кварки не се срещат в природата. Няма междинна стъпка, стъпка, която разделя и класифицира реакциите в рамките на атомния синтез. При термоядрения синтез има стъпки една след друга, които се увеличават по отношение на освободената енергия. Реакция, която освобождава много повече енергия от термоядрен взрив и която е изключително рядка: реакцията на анихилация. Идва от контакта на материя и антиматерия. Рядко се среща в природата, изключително рядко, защото в реалния свят почти няма антиматерия. Реакцията на анихилация е рядка в природата; няма междинна стъпка между реакцията на синтез на елементи и термоядрената реакция. Същината на проблема е, че самата антиматерия не е направена от проста материя. В нашата видима система не можем да го наблюдаваме. Но ако се движите в пространството и се окажете на кръстовището на вселените, на границата на света и антисвета, тогава ще видите как процесът на унищожение протича в голям мащаб. Същината на проблема се оказа в получаването на достатъчно количество антиматерия, тоест материя, която не би могла да съществува в реалния свят. Той постоянно ще влиза в контакт с истинска обикновена материя, ще трябва да анихилира или да експлодира, точно както два отделни безопасни химически елемента експлодират при контакт. Протони, неутрони, електрони, в контакт с позитрони, антинеутрони, антиелектрони, биха се превърнали във фотони и други частици, бързащи в различни посоки. Скоростта им на разширяване е колосална и надвишава скоростта на светлината. Да, по време на широкомащабно унищожение частиците надвишават скоростта на светлината, отдалечавайки се една от друга. Антиматерията е трудно да се получи по прост начин, чрез ускоряване на частици в ускорители. Резултатът, получен по този начин, никога няма да оправдае разходите. И все пак експериментално е открит ефективен начин за производство на антиматерия в голям мащаб. Същността му е, че вероятността да се получи антиматерия, подобно на материята, е приблизително еднаква, което означава, че разликата между антиматерията и обикновената материя не е голяма и не е необходима много енергия за промяна на полярността на материята. Това може да стане с помощта на не толкова силно излъчване от специално поле и вълна със специално естество. В допълнение към кварките, преоните има креони, резони, форкони, рюмони, хородони, ромони и др. Излъчването на специално телепатично ниво променя структурата на материята на ниво креон-резон, само леко променяйки, измествайки структурата на подреждане на микрочастици. Откриването на специални вълни революционизира науката и обществото. Но чие излъчване, какво ниво може да промени вида на материята, прехвърляйки я на качествено ново ниво, променяйки характеристиките на субстанцията. Нов вид радиация беше открит по време на изследването на човешките способности, неговите необикновени способности. Ние, хитлернаторите, усвоихме допълнителни способности преди другите нации и народи. Нова телепатична радиация проникна през оловото и дори по-плътните твърди суперматериали, което само по себе си показваше различна система и различен обхват на радиация. Дори при вашето ниво на наука и цивилизация съществува и е създадена радиация, която надвишава скоростта на светлината. От радиоактивното лъчение Алфа, Бета, Гама и Бета лъчите се движат малко по-бързо от скоростта на светлината, а при Гама-АС лъчение скоростта на светлината е почти един и половина пъти по-висока. На планетата Земя вече експериментално е открито излъчването на вълните Klekon и Dare, което надвишава скоростта на светлината два пъти повече. Вярно е, че засега те се генерират в микродози, без дори да знаят за перспективите. Ще кажа още, че има пряка връзка между скоростта на радиацията и способността й да прониква в материята. Колкото по-къса е дължината на вълната, толкова по-голяма е проникващата способност, толкова по-висока е скоростта на излъчване. Гама лъчите преминават само през сантиметър олово и се отслабват наполовина. За лъченията Klekon и Dare проникващата способност е още по-висока. Излъчванията с извънреден обхват, било то аура, телепортация, телекинеза, телепатия, киберкинеза, тормокинеза, плазмакинеза, имат най-висока скорост и всепроникващ обхват. Тоест, именно в така наречената духовна надстройка се крие ключът към контролирането на световете, към овладяването на безпрецедентни форми на енергия. Най-новите форми на енергия отварят пътя към най-новите форми на измервания, измервания на микросвета, които могат да проникнат и да се реализират в макросвета, прехвърляйки измерванията между микро-фундаменталните частици в реалния свят, така нареченото търкаляне на пространството . Нов вид енергия ще даде ново оръжие, ще излъчи лъчи Zet-56 и ще смаже на прах армадата на агресора. Сега бих могъл да обясня по-подробно същността на новата енергия и да опиша подробно как възниква, както и ефекта от сливането, но вече ни беше поставен ултиматум. Тези горили се опитват да ни уплашат, но дори и да капитулираме, те не могат да се откажат от изкушението да разорат острова и да го изгладят с бомби и залпове от тежки оръдия. Ако няма военни действия защо янките са събрали такава армада, трябва им акт на сплашване, пример за целия свят. Вашите животи също зависят от мен. Ще дам урок на агресора, който ще помни цял живот, а който остане жив, ще завижда на мъртвите!
  При тази фраза сънят на Фридрих беше прекъснат. Той трескаво отвори очи. Хелга стоеше пред него и държеше в ръцете си букет цветя, а в пръстите на босите й момичешки крака беше стисната роза, с която тя нежно гъделичкаше голата розова пета на момчето.
  - Е, тогава се поръсете. Време е за обяд!
  Фридрих скочи и веднага засмука стомаха си... Бах, не беше ял почти нищо от седмица. Пих само подсилен шоколад, разреден с вода. Момчето погледна слънцето и се изненада:
  - Странно, лежах там около пет часа, но изглежда много по-малко. Дори нямах време да дослушам най-интересната лекция за нови оръжия!
  Хелга се изкиска.
  - За нови оръжия? Да, когато великите воини се бият, най-старата технология им позволява да победят всички. Но първо хапнете рибена чорба. Няколко момичета, твои фенове, бяха подготвени специално за теб. Яжте и ще дойдат нови сили.
  Фридрих с радост започна да яде рибената чорба, която му се стори най-вкусното ястие на планетата Земя. Момчето изпразни тенджерата и усети тежест в стомаха. Но въпреки това той весело скочи и се втурна към колата.
  - Е, Хелга, да се бием отново!
  Момичето закачливо отвърна:
  - Да, как!
  И сега надеждният кон Me-362, заедно с неразделния спътник Fokken-Wulf-4, отново измъчват атмосферата с витлата си. И какво за войната е като война. Фредерик попита Хелга:
  - Кое е любимото ти занимание, освен бой?
  Момичето се засмя тихо и отговори:
  - Трудно е дори да се каже! Въпреки че знаеш. Интересувах се от дърворезба. Такива красиви шарки се получиха... И аз също се опитах да напиша фантастични истории. Само когато написах двойка, всички започнаха да ми се смеят. И толкова ме беше срам, че спрях да ги композирам. Знаеш ли колко е неприятно, когато ти се смеят!
  Фридрих се съгласи:
  - Да разбирам! Въпреки че сега съм на върха на славата! Но щом умра, почти...
  Хелга я прекъсна:
  - Не! Повярвайте ми, те няма да забравят! Мисля, че въздушната армия или някой от превзетите източни градове ще бъде кръстен на теб. Или може би улица в Берлин!
  Фридрих се засмя:
  - Да, ти ме утеши!
  Хелга добави съвсем сериозно:
  - Може би дори ще одобрят поръчка в авиацията с вашия портрет. Първо, имате толкова сладко лице, и второ, вашият резултат, вече повече от двадесет хиляди и петстотин вражески самолета, едва ли ще бъде надминат от никого!
  Фредерик също възрази доста сериозно:
  - Не, те могат да го надминат, ако войната със СССР се проточи много дълго или ако все още трябва да се справят с вчерашните съюзници. Така че всичко е възможно... Но по принцип е възможно да се стигне до хиляда самолета! И какво мога да направя дори това!
  Разговорът беше прекъснат, малка ескадрила вражески изтребители долетя напред и тогава трябваше сериозно да вземем оръжията.
  Въпреки изключителната умора и изтощение на армията на Хитлер, победата при Красногвардейски вдъхновява краутите и многоплеменната глутница за нови подвизи.
  Нацистите не посмяха да атакуват Москва и започнаха атака срещу град Павловски Посад, разположен на изток, и укрепените райони в съседство с него.
  Съветските войници иначе не биха могли да се бият смело, но до вечерта коридорът между германските клинове се стесни толкова много, че вече беше прострелян.
  Фридрих и Хелга отново трябваше да се изправят срещу танковете, които се опитваха да контраатакуват и да запушат празнината. И тогава се показаха и беше страхотно. Младият мъж успя да надхвърли петстотин в танкове! И това като цяло е постижение от ултраклас!
  Фридрих наистина изпитваше радост, че е толкова готин! Това, че той е най-добрият воин на всички времена, означава класа на класовете! И какво е усещането той да е по-висок и готин от всички! Фридрих е Вълк, което значи вълк!
  Беше вече тъмно, а битката още не беше заглъхнала. Германските колони както от север, където се втурваха ордите на известния Ромел, така и от юг, където Майнщайн Лейн, обсадиха град Павловски Посад. Още в полунощ танкове Gotha и преди всичко няколко Ferdinand-4 нахлуха в покрайнините на това село... Но бяха принудени да спрат. Тогава Гота даде заповед да се заобиколят най-упоритите отбранителни единици. В два часа през нощта, източно от Павловски Посад, части от втория корпус на SS и първия танков корпус, също от СССР, излязоха да се посрещнат. Така през нощта на 12 октомври 1947 г. около московската военна група се затвори блокаден пръстен!
  . ГЛАВА Љ 19.
  Сутринта на 13 октомври 1947 г. Фридрих се бие, както винаги, самоотвержено и умело. Неговият верен летящ кон се втурваше към висините, а двигателят, въпреки факта, че момчето го форсираше повече от веднъж, работеше безотказно...
  Съпротивата на съветските войски забележимо отслабна... Нацистите все още не се осмеляваха да атакуват Москва, превърната в непревземаема крепост, но се придвижваха на изток. В Павловски Посад битката все още беше в разгара си; фашистките командири съвсем разумно отказаха да използват танкове в границите на града, хвърляйки румънци, италианци, араби, индийци и други чуждестранни части в атаката.
  Фридрих участва в две или три малки въздушни схватки и без затруднения сваля около дузина самолети. Други цели бяха нанесени: оръдия, гаубици, минохвъргачки, катюши и, ако има късмет, танкове.
  Последното в други отношения не се случваше често. Изглежда, че съветите се изчерпват. До обяд, когато парата на октомври става непоносима, настъпва кратко затишие и Фридрих, или както официално го наричат Фридрих Велики, Бисмарк, е повикан в Смоленск.
  Младият ас на Терминатор изглеждаше много щастлив и весел. Въпреки че Фридрих беше много огорчен и засрамен от предателството си, перспективата да получи фашистки награди направи момчето щастливо.
  Хелга беше извикана заедно с него. Момичето също беше развълнувано, а перлените й зъби блестяха в очарователна усмивка на пантера. Тя каза:
  - Виждаш ли, вълко момче, победихме руснаците!
  В случая Фредерик изобщо не споделяше оптимизма:
  - Засега това е само междинен успех и борба... Битките и битките тепърва набират скорост. Но началото наистина беше успешно...
  За наградата бяха избрани сградите на областния комитет на Всесъюзната комунистическа партия. Огромният паркинг беше пълен с луксозни автомобили, предимно американски.
  Наистина марионетни генерали от американската армия, Британската империя и Канадския доминион присъстваха в заседателната зала. Имаше дори един от английските принцове... И разбира се, самият Херман Гьоринг и Адолф Хитлер... Само това изненада Фридрих, Маргарет не беше с него. Странно, може би просто, тъй като е бременна, тази изключителна, уникална жена не иска да застраши детето си и детето, което е получила от аса... Все пак войната не е шега работа!
  Или може би тя не иска да общува с новия любим на Хитлер пред съпруга си? Тук общо взето всичко е възможно и е почти невъзможно да се прочете какво мисли красива като Афродита и хитра като Хера жена...
  Фридрих обаче дори се радва на това. Не беше достатъчно в присъствието на фюрера да изложи себе си и нея на риска да издаде чувствата си с неволен жест или необмислена дума. В крайна сметка рогатите съпрузи, особено в лицето на владетеля на половината свят, са много опасни. Дори за такъв корав човек като Той е войник номер едно на Третия райх!
  Повечето от пристигналите на церемонията по награждаването бяха пилоти - самият Гьоринг беше ас, пламенен почитател на теорията на генерал Дуа - авиацията, богът на войните, разбира се, на първо място изтъкна военновъздушните сили. Но имаше и танкери, сред тях известният Витман. А награждаването започна с рицарски кръстове.
  Когато Хелга беше извикана, момичето буквално препусна като кон, потропвайки с пети. Тя получи рицарски кръст и специална бойна значка, танкове... Освен това самият фюрер Адолф подари на момичето персонализирана сабя с диаманти, като най-добрата жена, отличила се в резултат на битката при Москва.
  Витман получи кръст с дъбови листа, мечове и диаманти, а Звездният рицарски кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти беше даден на "бебето" Хъфман. Американският ас получи награда и в обичайните си каубойски панталонки.
  Фридрих беше награден последен... Това беше съвсем логично, тъй като той беше най-добрият от най-добрите. Високата награда Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст и дъбови листа, мечове и диаманти бяха връчени под заплашителни звуци на нацисткия химн. Освен това бяха връчени четири значки - за четиристотин, петстотин самолета и за четиристотин, петстотин танка. Тези значки също бяха златни, а петстотинте дори имаха малки диаманти.
  Хитлер дълго стискаше ръката на Фридрих и каза нещо въодушевено... Момчето поглъщаше с очи известния кръст. Диаманти украсяваха платинени дъбови листа и дръжки на мечове. В паметта ми проблесна цифрата, че дори обичайните рицарски кръстове с диаманти, такива ордени, бяха наградени само двадесет и седем по време на цялата война. Е, в този момент има по-малко... По-висока степен на награда, Рицарски кръст, където сребърните листа се заменят със златни, все още не е установена.
  Наградите обаче не спряха дотук. Хитлер обяви, че Фридрих е удостоен с званието майор-фелдмаршал на военновъздушните сили и гвардията на СС, с персонализирано оръжие и бонус от един милион и петстотин хиляди марки (цената на петнадесет от най-новите "Пантери").
  Характерното оръжие беше същото като сабята, дадена на Хелга, изработена от дамаска стомана, с дръжка, красиво украсена с диаманти и изумруди.
  Фредерик не устоя на изкушението и замахна няколко пъти с оръжие, достойно за султан. Дръжката беше удобна, а сабята беше идеално балансирана и изглеждаше лека за ръката на силно момче.
  Следва речта на американския генерал Манкурт, който влезе в историята като автор на популярния израз: моята страна може да греши, но това е моята страна!
  В допълнение, този командир стана известен с чудовищната си жестокост, включително към военнопленници.
  Манкурт каза грубо:
  - Руските варвари завзеха много земя, създавайки една огромна казарма, в която цари вечен хаос. Докога техният терористичен режим ще измъчва една шеста от човечеството? Народите на Русия очакват освобождението и пристигането на армията на свободна Европа и Съединените щати на тяхната земя. Затова Америка ще положи всички усилия да победи СССР. Потокът от нашето оборудване и доброволци от цял свят ще се засилва и увеличава! (бурни аплодисменти). Всички страни по света се обединиха срещу болшевишката зараза. С нас е Господ Бог и небесното войнство. Напред за победа!
  След него говори англичанинът, след което фюрерът прекъсна официалната част на церемонията, обявявайки началото на бала. Веднага се появиха много момичета и жени, готови да се сдвоят с известните герои.
  Фридрих искаше да избере Хелга за партньор, но тя неочаквано отказа - каза, че обичаят не диктува танци с партньори или партньори в бойни оръжия. Е, момчето си е избрало друга дама, още повече че тук всички жени са красиви - явно нарочно са го избрали. Фридрих се усмихна и затанцува леко, но мислите на момчето бяха за нещо друго.
  Та той получи висок орден и вече е майор фелдмаршал... Кариерата му върви нагоре, а по брой свалени самолети и повредени танкове няма равен в света! Всичко изглежда наред, но по някаква причина котки драскат душата ми... Но ако вземете известни личности, например Робърт Артроа, принц на кръвта от кралския клон на Капетингите. В крайна сметка той се бори срещу родината си Франция и не страда много, въпреки че имаше кръвта на своите сънародници по ръцете си.
  А стотици хиляди руснаци се бият на страната на нацистите. Дори великият княз Кирил Романов официално обяви подкрепата си за източната кампания и освобождението на родината си от болшевиките. Романови са за нацистите и западните страни зад тях.
  Е, ако известните принцове и Третият райх са против Сталин, тогава защо трябва да страда Фридрих? Освен това е възможно неговите предци да не живеят в СССР. Е, нека помислим логично... Все пак ходът на историята вече се е променил драматично. Сега светът никога няма да стане различен, така че битката за Москва беше загубена от Съветите... Какво означава това? И факт е, че първо, в свят, който се е променил значително, вероятността родителите му (между другото, родени в различни градове) да се срещнат и да създадат семейство рязко намалява. Но мама и татко дори не са родени през 1947 г.... Това означава, че вероятността двама дядовци и две баби да се срещнат ще е още по-малка!
  Плюс това, от гледна точка на набор от гени, всяко дете е уникално и чисто индивидуално. Това означава, че ако моментът на зачеването се промени поне с час или дори десет минути, тогава това вече няма да е той... Не Фридрих с уникална личност и набор от гени, а напълно различен, може би дори външно различен момче.
  Тоест намесата на човек, който се озовава в миналото, по логиката на нещата трябва да доведе до изчезването на нарушителя на ненарушимите закони на времето... Тоест Фридрих, станал любимец на Хитлер, трябва просто изчезнаха! И той, и брат му, и евентуално родителите му и др.
  Но тъй като младият ас е жив, и силен, и здрав като никой друг на тази нещастна планета, тогава може би това минало изобщо не е неговият свят! Може би това дори не е неговата вселена, някаква паралелна вселена и дори със закъснение във времето. Тоест той, Фридрих, не убива своите предци, не собствените си сънародници, а извънземни индивиди, които имат само обща прилика с абстрактното минало на момчето терминатор.
  Това означава, че той всъщност не е предател - просто човек, като тези от различни научно-фантастични сериали, който в миналото използва знанията на настоящето, а освен това е надарен с невероятна сила от провидението. Е, ако му е писано да има суперсили, тогава е просто грях да не ги използва! Е, тъй като съдбата, самата десница на небето, го изпрати първо в Хитлер Югент, после в Третия райх, той трябва да положи всички усилия, за да направи кариера. Хубаво е да си главен фелдмаршал на четиринадесет, момчешки години, но на двадесет е по-добре да си пълноправен генерал или дори фелдмаршал. И кой знае, може би Третият райх най-накрая ще смила Америка и тогава неговият син ще стане първият световен диктатор!
  Тогава изведнъж се появи някой, когото младежът най-малко очакваше да види: Евгения Порше... Висока, красива, силна, дори някак селска и учудващо неаристократична за дъщерята на един от най-големите магнати на Третия райх.
  Вярно, за разлика от предишната среща, момичето сложи много скъпи, с диаманти, но в същото време прозрачни и не скриващи очарованието на грациозните й, макар и не малки крака.
  Заради високите токчета вече високата девойка изглеждаше почти като великанка. Самият Фридрих, обикновен и дори по-дребен тийнейджър за възрастта си, беше по-нисък от нея, около двадесет и три, двадесет и пет сантиметра, а като се вземат предвид и токчетата, дори повече...
  Фридрих дори се смути, какво ще стане, ако никога не е станал по-голям от това шесткилограмово момиче (на когото приличаше баща й Порше, той не е гигант, въпреки че не се знае каква майка е била и кой се е качил под полата й! ), би бил по-висок, винаги се издига над него. Да, по-добре е да ходи боса, както миналия път...
  Евгения обаче погледна с възхищение младия ас, протегна ръце и го целуна по устните:
  - Ти си моят рицар! Светлината не е земна!
  Фридрих беше объркан:
  - Да аз....
  Евгения го прекъсна:
  - Няма нужда от думи! Заслужаваш похвалата. И не само като пилот... - поклати коса дъщерята на магната. - Само си помислете, имате фантастична дарба на инженер и дизайнер. Предлагайте такива идеи... гений! Горе е Леонардо Давинчи.
  Фридрих се пошегува:
  - Е да! Съгласен съм, този художник не е спечелил нито една война. Въпреки че неговите шедьоври завладяха целия свят!
  Те започнаха да танцуват. Евгения беше също толкова красива, фигуристка, но изглеждаше твърде голяма за Волка... И парфюмът ухаеше опияняващо... Гледайки деколтето на пищните й гърди, той изпита желание, което беше съвсем естествено за физически силна и развит тийнейджър. Освен това Хелга демонстративно се престори, че не забелязва нищо. По-младото поколение германци обаче е научено, че е неприлично жената да изпитва, камо ли да демонстрира ревност, и че мъжът, ако е герой от войната, е длъжен дори да изневерява. Какво да подобрим породата! Както е казал Хитлер: не е грях омъжена жена да роди дете от друг мъж, при условие че той има по-добри физически характеристики от нейния съпруг. Евгения обаче съвсем сериозно попита момчето:
  - Къде сте учили, че знаете толкова добре принципите на управление на танкове и самоходни оръдия, изобретявайки такова ноу-хау?
  Фридрих не можеше и не искаше да каже истината и на непознато момиче, дори ако баща й беше магнат, един от десетте най-богати хора на Третия райх и любимец на Хитлер и Гьоринг. Той отговори уклончиво:
  - Тук играят роля хобитата от детството... Разнообразната научна литература, желанието за изобретяване! Не е нужно да седите на бюрото си, за да създадете нещо полезно...
  Евгения кимна:
  - Да, аз също съм любител на спорта и в същото време гриза, дори дъвча, гранита на науката... Въпреки това, г-жа Пистън прилича ли на офис плъх?
  Фридрих, оголвайки вълчите си зъби, потвърди:
  - Да, изобщо не приличаш на плъх и не просто на плъх! Най-вероятно дори вие можете да се сравнявате...
  Евгения предупреди:
  - Само не го сравнявайте с крава! Това е доста гнусен намек!
  Фредерик отбеляза философски:
  - Който тормози нещо без значение, става козел! Та... Пазарът ни е тъп.
  - Базарски жаргон ли е? - предположи Евгения. - Като цяло немската реч изглежда правилна, но някак... Твърде правилни, точно поставени ударения, ясни думи, напрежение в речта... И няма акцент, но усещаш нещо не съвсем родно в тази коректност.. .
  Фридрих не показа, че е притеснен:
  - И какво от това? Може би подозирате, че съм съветски шпионин и че руснаците са пожертвали двайсет хиляди, заедно с американските и половин хиляди от техните безбройни самолети, за да ме внедрят във върха на Третия райх?
  Евгения поклати глава:
  - Не, аз не мисля така! Това беше твърде много дори за руснаците. Въпреки че има една добре позната поговорка: Русия не можеш да разбереш с ума си. Но ми се струва различно, може би вие сте, как да кажа... Продукт на генното инженерство на SS. Някакъв човек от бъдещето? Чел съм научни трудове по генетика и знам, че човешката природа може да бъде променена, подобрена или влошена чрез изкуствена намеса. И твоите свръхчовешки качества като воин... Това е така...
  Вместо отговор, Фридрих наведе глава към високата си приятелка и я целуна страстно по пищните й устни. Тогава той каза:
  - Не се тревожи за красивата си глава. Ако се страхувате, че ще получите дефектни деца от мен, тогава повярвайте ми, това не е така! Всъщност може би ще сменим темата на разговора.
  Евгения се съгласи:
  - Да, по-добре е да се промени! Да поговорим за танкове... По-специално главният оперативен щаб, ръководен от Гудериан, издаде състезателна задача: два вида танкове... Като средна "Имперска пантера" с оръдие от 88 mm El 100 или по-късо, но бронирано -пробивна и челна наклонена броня от най-малко 250 mm и тежък "Кралски тигър" с оръдие с калибър 105 mm El100, с челна броня от най-малко 300... Освен това теглото на първия танк е не повече от петдесет тона, а вторият 65.
  Фридрих изсумтя презрително като лъв пред гофер:
  - Нещо подобно не е ли реално? Особено като се има предвид, че ви е станало много по-лесно с оскъдни материали, а съюзническите бомбардировачи не опустошават земите на Третия райх!
  Евгения отговори с въздишка:
  - По принцип е възможно, но нямахме време или по-скоро нямаме време да направим прототип в метал в необходимото време. Някак си ни дадохте вашето брилянтно ноу-хау твърде късно. И Хитлер иска най-новите танкове да започнат да влизат на въоръжение в армиите на Третия райх тази година.
  Младият ас беше изненадан:
  - Защо отнема толкова много време, за да се направи прототип?
  Момичето кимна:
  - Доста, особено ако моделът е принципно нов... Това е като в народната поговорка: караш ли, в дере ще попаднеш!
  Фридрих си помисли: разбира се, тук има проблеми... Например съветските конструктори се бориха толкова години със създаването на танка ИС-10 или цели две години се занимаваха с Т-54. Освен това този танк е проектиран след войната и има опит в битките от Втората световна война. В допълнение, това не беше фундаментално нов модел, а само по-нататъшна еволюция на Т-34. Например, Т-44 се оказа не съвсем успешен и практически не беше използван в битка ... Така че не трябва да очаквате някакви специални чудеса.
  Резервоарът Тигър, предвид липсата на опит на германците в създаването на превозни средства от този тип (освен ако, разбира се, не броите шасито, например вече имаше 150-тонен "Колосален", създаден по време на Първата световна война).
  Фридрих отбеляза:
  - Необходимо е да се проектира на базата на вече създадения "Пантера"-5 или AG. Шасито му позволява да носи не само 88 мм оръдие, но дори 128 мм, или 150 мм гаубица...
  Евгения се изкиска:
  - Но ние точно това правим! Порше обаче вече има свой собствен "Кралски тигър", макар и с оръдия с калибър 88 мм. Но може би този ще свърши работа като междинен модел. В него е изпълнено първоначалното изискване за броня от 250 милиметра, въпреки че теглото е доста голямо - 63 тона. Но кулата с много голям ъгъл на рационален наклон на бронята, елегантна и обтекаема... Може да е възможно да се спечели междинното състезание, но ще възникнат проблеми в бъдеще. Но според вашето ноу-хау е възможно да създадете танк, който е непробиваем от всички страни, унищожавайки всяка защита. В крайна сметка за пробивно превозно средство е много важно да има добра странична защита, с която, за съжаление, Panther не можеше да се похвали много дълго време.
  Фридрих отбеляза:
  - Може би засега няма да засягаме темата за танковете... Или по-скоро да я приключим. Ние сме като стари професори или млади момчета и момичета.
  Евгения се съгласи:
  - Прав си, както винаги, нека поговорим за нещо по-светско. Например за британската кралска къща.
  Фридрих трепна:
  - Каква тема! Нека дойде време, нищо няма да остане от Уинзорите. Или мислите, че след като превземат Москва, нашите танкове няма да могат да смажат Лондон, който вече е превзет?
  Евгения блесна със зъби:
  - Е, разбира се, че могат!
  След бала последва благородна вечеря с луксозни ястия, но без силни алкохолни напитки. Нищо по-силно от шест градуса. Е, тогава Фридрих и Евгения, както подобава на момче и момиче, се оттеглиха в отделна стая.
  Въпреки че е общоприето, че високите блондинки не се различават по темперамент, Евгения изключително убедително доказа обратното в продължение на няколко часа. Е, Фридрих, разбира се, също не загуби лицето си. Така те заспаха, прегърнати силно.
  Момчето сънува, че е японска нинджа, получила заповед от руския цар Николай II да убие Микадо, тоест императора.
  Фридрих сънувал как се катери по грапави стени, вкопчвайки се в най-малката пукнатина или празнина с пръстите на ръцете и краката си. Момчето влезе в двореца, където започна ожесточена битка...
  Младият нинджа, както обикновено, кълцаше, намушка и пръскаше главите на враговете си... Сънят беше твърде хаотичен, твърде много кръв, кълцане и малко смисъл. Освен това навсякъде скачат момичета с голи крака и мечове... Накратко...
  Успях да спя не повече от три-четири часа... Фридрих беше събуден от куриерката с думите:
  - Битката е в разгара си! Няма незаменими хора, освен такива като теб, Фридрих Бисмарк.
  Момчето скочи и, без дори да се сбогува, забърза към най-близката писта.
  И както се оказа, той не беше призован напразно... Армейският генерал Рокосовски получи заповед от Сталин, без да чака пълното съсредоточаване на силите, да нанесе подкопаващ удар на армейската група на Ромел. В този случай изчислението се основава на факта, че германците все още не са имали време да разположат войските си, за да атакуват Воронеж. Така че имаше шанс да се извърши нисък удар на разширения фланг на германските войски, изтощени от предишни битки.
  Фридрих беше принуден да се качи на Fokken-Wulf, не щурмова модификация, а обикновен модел, с четири двадесет милиметрови оръдия и две картечници. И така, поради прекомерно бързане, момчето се оказа без оръжието, което се оказа толкова ефективно в борбата с танкове. Вярно, той все още имаше десет бомби във фюзелажа...
  В небето също беше горещо, появиха се съветски щурмови самолети и изтребители Яки-9. Последните превозни средства обаче, поради слабата си защита и оцеляване, също бяха уязвими на голямо разстояние от оръдия с калибър 20 мм. Фридрих първо удари бойците по рогата, които, разбира се, изпревариха по-бавния Илас. Четири самолетни оръдия, това е сила ... Първите две дузини якове се разпръснаха, дори без никакви хитри подходи към опашката.
  Фридрих не се въртеше, не маневрираше, той просто леко измести въздушните оръдия и вибрира тялото на масивната си машина.
  Двадесет и пет, двадесет и шест, двадесет и седем... Без пропуск, на дръзките якове, които макар и да търпят загуби, все пак не отбиват, а дори се опитват да наберат скорост... Фридрих дори беше малко изненадан от защо в съветската военна литература тази славна машина Фокен беше толкова омаловажавана -Вулф. Да, той извършва пълен завой за 22 секунди срещу 19 за Yak (а в олекотената версия Yak може да го направи дори за 17 секунди!). Но Фридрих няма нужда да маневрира, той просто забавя и лети към тях. За една секунда всъщност можете да ударите седем или осем коли.
  Времето течеше ужасно бавно за Фридрих в състояние на боен транс и той имаше време да помисли и да разтовари амунициите си. По принцип е общоприето, че дори и най-квалифицираният ас, включително дори такива феномени като Рудел, не е в състояние да повлияе сериозно на хода на войната. В реалната история шестима от най-добрите германски асове унищожиха цяла въздушна армия, но нацистите безнадеждно загубиха битката за господство в атмосферата.
  Но в този случай хвърлянето на толкова много якове на едно място срещу повече от човек е изпълнено с опасност... Шестдесет и един изтребителя бяха свалени за по-малко от една минута. Просто така падат крилата или се чупят бронираните стъкла на кабините. Последното е още по-лошо, тъй като в този случай пилотът не може да бъде спасен. А в Червената армия вече са останали малко опитни асове.
  Сред свалените превозни средства четири бяха на гвардейци, свалили повече от пет самолета... Само че това отново не помогна, защото Волка знаеше къде и как да удари... Както ловец с картечница, за да свали ято гъски. Точно това ято, с един изстрел, интуитивно, по инстинкт, определя и насочва движенията на цевта към желаната цел, когато нито един куршум не минава. Гъските, а в случая съветските самолети, се свалят и там, където са счупени кабините, и пилотите са свалени, те летят направо известно време. Но някои от крилете им губят...
  Фридрих си спомни тук филми за американски каубои с остра стрелба и известния филм с участието на Ди Каприо - "Бърз, но мъртъв!" Но в онези дни американските каубои не познаваха автоматични картечници или бързострелни въздушни оръдия. Иначе щяха да разберат какво оръжие е просто чудовищно по разрушителна сила.
  Яковете в близко бъдеще приключиха и Фридрих се премести в Или. Тук е най-добре да ги атакувате отгоре или от задната полусфера. Освен това би било оптимално и без да се скъсява дистанцията.
  Друг начин е да отстреляте по-крехките крила; не можете да окачите броня върху тях.
  IL-2 е наречен гърбав. След като в него беше монтирана втора седалка, за стрелеца, защитаващ задната полусфера, стана по-трудно да свали такава машина за начинаещ, но тогава ... Разбира се, аеродинамиката на този самолет се влоши. Това означава, че с тях ще бъде още по-лесно...
  По-логично би било Илам да се разпръсне в различни посоки, но системата... Накратко, започна с побоя на легендарните щурмоваци. Пъргавият Саламандър-3 обаче вече беше пристигнал. Хванаха и калта...
  Фридрих дори си помисли, че могат да го изпреварят, като са срещнали яките, докато все още се приближават... Въпреки че, кой знае... Пилотите на Луфтвафе не са смели руски воини и обикновено не влизат в битка с числено превъзходство, но може би освен в случаите където се създава твърде сериозна заплаха за сухопътните сили .
  Фридрих обаче също няма проблеми... Удари с оръдия задната бронирана полусфера, или прикрий крилата - резултатът е същият. И как после падат тия коли, чак следа във въздуха оставят... Като ивици на гърба на бит роб.
  Фридрих повали тридесет и седем сили и също грабна две "Пиони". Отново сто, въпреки че предишният рекорд от сто и едно не е подобрен. Врагът има само няколко самолета. Сега всичко, което трябва да направят, е да пуснат бомбите и ще се върнат.
  Съветските танкове сега вървяха в атака без подкрепата на авиацията и особено на артилерията. Щурмови самолети и бомбардировачи ги атакуваха. За щастие на съветските танкови екипажи, те можеха да използват ходовите характеристики на превозните средства. Но броят на самолетите от всички видове се увеличаваше.
  Фридрих хвърли всичките си бомби и се обърна към летището. Въпреки това той успя да види Fokken-Wulf-4 на Рудел, известният разрушител на танкове.
  Младият ас се върна на "домашното" летище, където го чакаше Pegasus Terminator Me-362.
  Фридрих, след като приземи Fokken-Wulf, извика на съседния пилот:
  - Всеки, който има наглостта да твърди, че F -490 е лош боен самолет, лъже. Няма лоши самолети, има само лоши пилоти.
  Следващият налет беше сведен само до борба с танкове. Докато германците все още не са успели да изведат мощен брониран юмрук, за да ги посрещнат, те атакуват със самолети.
  Доблестните съветски танкови екипажи вече бяха преминали разкъсаната фронтова линия и атакуваха пехотната част, състояща се от арабски доброволци.
  Мюсюлманите, противно на очакванията, се биеха смело и не мислеха да бягат, но в същото време действаха изключително некадърно. По-конкретно, американската базука беше използвана по малко нечовешки начин, а гранатите още повече.
  Но атаката на съветските части се изчерпваше. Особено фашистките щурмови самолети използват множество малки бомби с кумулятивни заряди, идея копирана от съветските конструктори, но с по-умело изпълнение. Но съветските танкови екипажи не получават заповед да окачат мрежата отгоре.
  А Фридрих просто стрелял с въздушни оръдия по покривите. Това е най-простата тактика. Пробив през люка на кулата и вашата победа. И колко коли можеш да събориш така, ако ги удариш от хоризонтална плоскост...
  Но скоростта на танка не помага, ако боецът удря интуитивно, без да се прицелва, по прищявка...
  Това е като симулатор с танкове, само че имате режим на Бог и всеки изстрел е точен и стреляте често, често...
  Сега броят на унищожените танкове надхвърли петдесет, така че Рудел си почива... Но трябваше да се отклоня. Отстрани се появиха "уши". Шест от тях бяха свалени, а останалите оставиха да унищожат саламандрите. Изобщо пускането на тези царевици в битка през деня си е чисто самоубийство.
  Танковете са по-важни...
  Връщане... Полет на Fokken-Wulf 4, и Helga до него.
  Момичето го попитало:
  - Е, какво ти хареса в Евгения?
  Фридрих изсумтя презрително в радиото:
  - Защо ревнувахте?
  Момичето се изкиска:
  - Разбира се, че не! Ние сме свободни и не сме женени. Просто се чудя кой е по-добър в леглото, аз или тя!
  Фредерик отговори топло:
  - Разбира се, ти! Не си толкова голям, а много по-пъргав!
  Хелга се засмя весело.
  - Не очаквах нищо друго от теб! Но, разбира се, най-добрата... Уф, тя е дизайнерски плъх и една от малкото жени, наградени с Рицарския кръст на Железния кръст!
  Фридрих отбеляза:
  - Мисля, че дъбовите листа са точно зад ъгъла за вас!
  Боят показа, че момчето вероятно е право. Хелга уверено удряше по танковете. Очевидно тя искаше да докаже, че един воин може да бъде по-твърд от воин. Въпреки че, разбира се, тя не може да се сравни с Фридрих.
  Скоро се появиха големи танкови колони от немски и американски превозни средства. Особено пъргави и игриви американски разрушители на танкове "Вещици"-3. Това беше сериозно, особено след като съветските превозни средства вече бяха до голяма степен унищожени от въздушни удари. Проблемна се оказва и "Пантера"-5... Неговото дългоцевно бързострелно оръдие и непробиваема челна броня... Изглежда издръжливостта е започнала да подвежда екипажите на съветските танкове. Някои, без да слушат командирите, се върнаха, опитвайки се да избягат от този технотронен ад.
  И отново връщане и заминаване, атака на танковете...
  Вече е минало пладне, стъмва се... Контраатаката на Червената армия е преустановена. Той и Хелга са пренасочени да подкрепят група германски армии, движещи се към Рязан. В същото време те се опитаха да притиснат войниците на Ватутин в казана...
  Германците все още напредват бавно на изток. Тук те са затруднени от устойчивостта на съветските войски и отбранителните линии на Степния фронт, макар и не толкова плътни, колкото на подстъпите към Москва.
  Войските на Хитлер обаче получиха повече пространство за маневриране и Хот се опита да заобиколи основните отбранителни възли в такива колони. На места напредването на германските части се ускори...
  Фредерик попита Хелга:
  - Не си ли уморена, момиче на моите мечти?
  Русокосият воин отговорил:
  - Радостното настроение прогонва умората, по-добре от биенето на крави! Въпреки че умората излиза с кървава гной вместо мляко!
  Фридрих се съгласи:
  - Тук не можете да спорите срещу истината!
  През нощта младият мъж продължи да лети, въпреки факта, че облаците се навиха в небето и се изля дъжд. Според германската военна доктрина авиацията е била използвана за потискане на отбраната на фронтовата линия... И за разлика от 1941 г. Луфтвафе разполага с много самолети благодарение на помощта на Пиндостан.
  Сега Фридрих атакуваше бункери или дори по-малки цели... През нощта битката не стихна и съветските войски започнаха контраатаки. Въпреки че са малки и доста хаотични, те са не по-малко доблестни...
  През нощта, освен ескадрила U-2, въздушни цели не са срещнати. И бункерите са бомбардирани... Леко.
  До сутринта на 15 октомври 1947 г. избухва битка за града и в същото време железопътния възел: Електростал. Там беше много горещо и, най-важното, към Фридрих се присъедини неговата неразделна приятелка Хелга.
  - Е, велики рицарю, натискаме ли враговете?
  Фридрих отговори весело:
  - Бездомниците се натискат на щанда с бира, а ние печелим. И как печелим...
  Самият град Електростал беше доста укрепен. Освен армейски части в отбраната му участват и две свежи дивизии на НКВД. Въпреки че като цяло те не са били такава елитна военна гвардия като SS, те са били въоръжени както с артилерия, така и с леки танкове.
  Нацистите от своя страна се опитаха да създадат свой собствен котел... Заобиколете цитаделата, обхванете ги в клещи...
  Тук, разбира се, въздушната опора играе важна роля, особено ако вратът се разтяга.
  Хелга, типично за момиче, увери:
  - Победата ще бъде наша! Подгответе шейната си за лятото!
  Фридрих се съгласи:
  - И не само през лятото! Ще използваме тежки танкове и въздушни снаряди.
  Момчето мислеше, че те отново са в армията на Майнщайн, но на Запад най-популярният Ромел е по-известен. Тъй като по време на битката младият мъж действаше повече в транс, воден от адски дух, защо да не си спомни славните подвизи на този командир. Освен това е много по-приятно да си спомняте битите англичани, отколкото победените руснаци!
  Ромел, след като стигна до линията Марет, осъзна, че се намира в наполеонова "централна позиция" между две вражески армии и сега може, след като нанесе решителен удар, да победи една от тях и едва след това да се обърне и да се изправи срещу втората.
  Фридрих се засмя на себе си: Наполеон, въпреки че Лев Толстой се съмняваше в това, несъмнено беше велик командир и владетел. Особено ако погледнете постиженията. Само че той не ги задържа. Хитлер в това отношение е още по-зле... Но по принцип е възможно да се сравни фюрера с Наполеон!
  Талантливият командир Ромел разбра и нещо друго: американците и французите бяха марширували далеч на изток в централен Тунис и държаха Източните дорзални клисури при Фондук, Фаид и Гафса, покривайки Западните дорзални клисури на 60-70 мили на запад.
  Оказа се, че ако итало-германските сили превземат Фаид и Гафса и след това се придвижат на запад покрай Фериана и Касерин, те могат да отидат направо до огромната американска база за снабдяване и щаба си в Тебеса. В Тебеса итало-германските войски се озоваха далеч на запад от линията на съюзниците в Тунис и почти на самите им комуникации. Ако тогава Ромел беше обърнал танковете си и ги насочи на север към морето, на сто мили разстояние, германците можеха да отрежат цялата съюзническа армия в Тунис или да я принудят да се оттегли към Алжир.
  Мислите на Фридрих бяха прекъснати от появата на две лагове, избухнали иззад облаците... Те бяха изгорени... И тогава добре насочени изстрели по пушките... Само той може да стреля така... Още четири яка. .. и ги има точно там... А сега стреляйте по Катюша... Така, че фрагменти летят във всички посоки... Друга ракетна установка... Значи Хелга опитва отстрани. Вика му:
  - Юначе, да го напъхаме по-силно!
  . ГЛАВА Љ 20.
  Мисията на Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова в един паралелен свят все още не е приключила.
  Германците напредваха в посока към град Горки. Заобиколиха го изцяло. Момче и момиче защитиха този голям град.
  Напълно обкръжена, Москва се задушаваше. Нацистите вече са пробили на места Кремъл. Позицията на столицата на СССР беше почти безнадеждна. Снарядите на московския гарнизон бяха към своя край. И с падането на столицата войната щеше да е друга.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бориха за града на Волга.
  Момчето и момичето както винаги са в борбено настроение.
  Те стрелят и пеят:
  Пионерите не се предават
  Те не се страхуват от мъчения...
  Бият се като орли
  Изпращане на краутите по дяволите!
  
  Сред тях има много герои,
  Много луди момчета...
  Ако е необходимо, вървете във формация -
  Зареждане на машината!
  И така момче, което изглеждаше на около дванадесет години, но всъщност опитен ветеран, който беше наоколо от много години, Олег Рибаченко избухна, покосявайки фашистите.
  И тогава той хвърля граната по врага с бос крак.
  И той ще разпръсне краутите във всички посоки.
  След което момчето ще пее:
  - Аз съм руски воин на колене от диваци,
  ще измета враговете на Русия от лицето на земята!
  Маргарита, това момиче-герой, също хвърля убийствен дар на смъртта с бос крак. Той ще нокаутира много нацисти и ще чурулика:
  - За Велика Рус!
  И отново избухна в смях.
  Момче и момиче се бият юнашки. Въпреки че войната е почти загубена. Германците вече бяха обсадили Оренбург и притиснаха Червената армия навсякъде, където можеха.
  По-точно Оренбург отдавна е превзет. Там все още стои само един замък. Нацистите вече бяха обградили Уфа.
  Освен това техните войски от юг вече се приближават към Казан. Ситуацията е повече от критична.
  И ситуацията се утежнява още повече от факта, че самураите идват от изток и в Централна Азия те вече са се обединили с германците.
  Но смелите деца жертви се бият. Вярват в своята победа. Или поне са готови да умрат с високо вдигната глава. Как обаче е тази смърт? Те са безсмъртни!
  И остават деца дълги години. И някъде има други светове и мисии.
  Олег дава нов изстрел. След това хвърля граната с боси пръсти и пее:
  - Сталин ще бъде с нас завинаги!
  Маргарита погледна фриците и изписка:
  - Пази Боже! Този канибал идва при нас!
  И момичето, ядосано, хвърли граната с бос крак.
  Олег Рибаченко отбеляза съвсем логично:
  - Всички сме човекоядци до известна степен!
  И момчето хвърли дара на смъртта с боси пръсти.
  Маргарита се съгласи с това:
  - До известна степен да!
  Освен това тя стреля с убийствено оръжие с бос крак, причинявайки сблъсък на две немски коли.
  Олег Рибаченко стреля и си помисли, че положението на СССР може би вече е безнадеждно и няма особен смисъл да се води война. Ето защо те убиват хора напразно.
  Момчето хвърли две гранати с бос крак. Ударете гъсеницата, германските танкове от серията "E" се сблъскаха заедно.
  Детето Терминатор пееше:
  - Когато му дойде времето,
  Ще се борим смело!
  Издигащи се бойци сутрин -
  И се бийте храбро!
  Момчето всъщност беше готово да унищожи всяка армия за няколко минути.
  Маргарита също хвърли боса дара на смъртта и изписка:
  - За Велика Рус!
  Децата са толкова смели воини, че никой не може да ги стъпче. Те са толкова здрави бойци.
  Момчето и момичето както винаги са в бурно вълнение. А с тях смелост, чест и храброст. Те се борят срещу фашистите като титани. И е ясно, че врагът няма да мине там, където стоят като скала. Може би дори нещо по-здраво от скала и монолит.
  Маргарита, стреляйки, каза:
  -Ние ще бъдем шампиони на планетата,
  Ние сме гиганти на гимназията!
  И момичето отново ще изстреля дара на смъртта с босия си изсечен крак. И тя смаза врага.
  Това момиче е толкова готино, че няма да можете да използвате нищо срещу нея.
  Тъй като няма метод срещу скрап. Въпреки че това не е лост, а нещо още по-смъртоносно и готино.
  Олег Рибаченко, стреляйки, изграка:
  - Аз не съм момче, аз съм супер момче и ще бъда по-висок от всички останали на света!
  И отново, сякаш хвърляше унищожителна стрела с експлозив с бос крак. И отново два германски танка се сблъскват заедно.
  Младият воин е много войнствен. Но той чувства, че тук не може да счупи дупето с камшик. Въпреки че няма безнадеждни ситуации, както няма и непобедими противници.
  Момчето си спомни как измисли песнички за президентските избори в Беларус:
  Не е интересно да слушаш глупости за шести път,
  И не разбирам колко да вярвам на "бащата"!
  Лукашенко обеща да построи рая -
  Но заедно със светлината отиваме в тъмнината!
  Да, това беше предизвикателство към системата и култа към личността. Наистина, защо една европейска държава трябва да търпи диктатор, сякаш в Средновековието?
  И Сталин също е диктатор и в тази вселена постепенно започва война, за да победи...
  Децата юнаци се бориха още три дни. Междувременно нацистите обкръжиха Казан и превзеха Уфа.
  В самия Кремъл вече се водеха боеве. Четири момичета вещици се биеха с нацистите с помощта на мечове и тънки дискове за хвърляне, боси крака.
  Кремъл е силно повреден от обстрел от Sturmlev, Sturmtiger, бомбардировки и огромни оръдия.
  Самият Сталин, разбира се, все още е в Свердловск. А положението на СССР изглежда почти безнадеждно. Но Червеното знаме все още лети над столицата на Русия, което означава, че не всичко е загубено!
  Хората вярват, че предстои повратна точка!
  Наташа разполовява арабина. Той хвърля диск с бос крак и изписква:
  - Слава на безсмъртното Отечество! Хитлер не може да ни разбие!
  Зоя също посече фашиста с две саби и изчурулика:
  - Не, не ни разбивайте!
  След което босият й крак хвърли убийствен диск по нацистите.
  И няколко черни бойци паднаха от разрушената стена на Кремъл.
  След това Аврора стреля. Тя стреля рядко, но точно. И тогава тя използва сабите си. А звезди и остри тънки свастики летяха от босите й пръсти.
  И тук Светлана ще хвърли остър диск с голия си крак и ще разкъса фрица на парчета. Тогава той ще пее:
  - Коловрат, Евпатий Коловрат - защитник на Отечеството, войник на Перун!
  Коловрат! Евпатий Коловрат! Героите на Русия бият тревога!
  И четиримата се бием тук. Почти цяла Москва вече е превзета и доставките на боеприпаси са приключили. Умират и руски момчета, и момичета. Но те не се отказват. Въпреки че колко дълго е продължила обсадата?
  Момичетата на стената на Кремъл се бият. Като герои. И въпреки декември те са боси и само по бикини. Но те не усещат студа. Напротив, тяхната енергия само се увеличава.
  И остри, много плоски дискове летят от босите ми пръсти. Които разкъсват чуждите войски на Вермахта.
  Воините се бият като герои от войната. И то с минимум дрехи. Такива красавици не се смущават нито от огромните танкове от серията E и AG, нито от други ужасни изобретения на нацистите.
  Никое момиче не е нещо, което може да победи всяка форма на фашизъм. Дори да е идеален като на този свят.
  Наташа сече с меча си, хвърля диск с бос крак, отрязвайки нацистите и пее:
  - Колко хубаво е да живееш в съветската страна,
  И колко прекрасно е да смажеш Вермахта!
  Зоя, управляваща мелницата със саби, отбеляза:
  - Вермахтът стана болезнено силен! Сега вече защитаваме Кремъл!
  И момичето хвърли звезда с боси пръсти, удряйки краутсите.
  Тогава тя изпя:
  - Това е див лов за врагове!
  И тогава има Аврора в битка. Какво червенокосо и готино момиче. В зимния вятър медночервената й коса се вее като бойно знаме. Не, такова момиче няма да се огъне пред никого.
  И от хвърлянето на босия й крак хвърчи остър диск, режещ плът и кръв.
  Той реже телата на противниците. И Аврора вика:
  - Аз съм момиче от супер класа!
  Как изглежда Светлана в битка?
  Този русокос терминатор е просто дяволски огън и торнадо на унищожението.
  И също така убийствена изненада лети от босите й крака. И момичето е на пълни обороти в битката.
  И четиримата са в битка. И тя не трябва нито да отстъпва, нито да се предава.
  Те са четири вещици - просто супер! Истински квартет на унищожението на всичко и всички!
  Воините държат защитната зона. Но Кремъл е голям и не може да устои навсякъде. Силите са много неравностойни.
  Наташа отбеляза с досада:
  - Ние убиваме, а не печелим!
  И момичето отново хвърли убийствен заряд с бос крак.
  Зоя логично отбеляза, докато посягаше врага си:
  - Не можеш да спечелиш всичко... Освен в компютърна игра!
  И момичето със златна коса отново хвърли диска на смъртта.
  Аврора, сечейки противниците си със саби, изчурулика:
  - Победата, вярвам, ще бъде наша! В името на Света Рус!
  И от хвърлянето на босите й крака лети дар на унищожение.
  И нарязаните нацисти падат.
  И тогава Светлана в битка. Посича фашистите с хвърлянията си. И той действа с изключителна или дори безкрайна сръчност. Босите й крака са толкова пъргави. И демонстрират страшни разрушения.
  И тогава момичето пее:
  - Слава на Отечеството и нови светове!
  И отново изненадата на смъртта лети от босите й крака.
  И тук Наташа отново е в битка. И той сече Краутс, бърза като комета. И крещи с пълно гърло:
  - Слава на най-великото Отечество!
  И мечовете й летят нагоре като косачка.
  И момичето дори започва да пее:
  - Слава на Русия завинаги,
  Нашата мечта ще се сбъдне!
  И момичето даде остър бумеранг с голата си пета. И той се завъртя и отсече дузина черни и тъмни глави.
  Разбира се, не германците убиха момичетата, а колониалните части, които бяха използвани срещу тях. Но дори това го прави още по-готин за воините.
  Те са искрящи и игриви.
  Наташа отново покосява враговете си. И тя хвърля нещо такова с боси крака.
  И ще изреве:
  - Сталин и слава!
  И тогава Зоя. Същото като да пуснеш нещо убийствено. И босите й пръсти изплюха посланието на смъртта.
  И воинът изрева:
  - Не е страшно да умреш за Родина като нашата!
  И тогава Аврора също ще го вземе и ще влезе в битката. И той също ще изстреля бумеранг с босите си крака. И ще прекрои враговете.
  След което пее:
  - За Съветска Русия! Какво ще властва над вселената!
  И тогава в битката Светлана. Също така момиче, което не може да бъде спряно или забавено. Ето как бие. Просто не мога да те спася от такъв воин!
  И с боси крака хвърля убийствени пакети. И тя убива враговете си без никакво съжаление.
  Въпреки че по-късно Ярила може да се моли за тях. Или може би Перун. Царството на Чернобог ги чака след смъртта за грешниците! Но дори е интересно по свой начин - войните продължават през цялото време! И толкова много битки! Така че може би не трябва да скърбим за съдбата на грешниците твърде горчиво?
  Светлана дори се почувства малко смешна: не можете да завиждате на християните - те ще бъдат лишени от много радости във вечността. Дори това, което имаха на планетата Земя.
  Ех, нещастни грешници! И още по-нещастни праведници!
  И момичето отново хвърля дара на смъртта с изсечения бос крак. Тогава той казва:
  - Светът ще бъде наш! Слава на Русия!
  Наташа направи тройна пеперуда с мечовете си и изчурулика:
  - Вечна слава на велика Русия!
  И босите й крака ще хвърлят нещо убийствено и уникално. След което голият ток на момичето се удари в челото на черния мъж, събаряйки него и още петима араби от стената.
  Следващата в битката е Зоя. Нищо не може да я спре. Тя се бори с ордите на Хитлер. И управлява тройна мелница. Войниците покосени от нейното падане.
  След което момичето казва:
  - Вечната Рус ще бъде със Сварог!
  И намига на партньорите си.
  Следващата в битката е Аврора. Тя се втурна като пантера. Тя прекъсна всички. И с босите си крака изстреля дара на смъртта. Тя посече много фашисти и пее:
  - За висша форма на Отечеството!
  И тогава Светлана влезе в битката. Как тя покосява враговете си. И се държи много нахално.
  След което дарът на смъртта лети от босите й крака. И отрязва нацистите старателно, като бръснарски бръснач.
  И момичето изкрещява:
  - Моята възраст и моята истина! Слава на Велика Русия!
  Да, тази четворка се бори наистина героично. Но четири боси и почти голи красавици не успяват да спечелят Втората световна война. И така Москва падна.
  Момичетата избягаха от превзетата столица, използвайки както мечовете си, така и мантията на невидимостта.
  По принцип са способни на много. Момичета от най-висок ранг, няма да ги намерите по-високи или по-красиви.
  И Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова напуснаха заловения град Горки.
  Нацистите, уви, постигнаха успех почти навсякъде.
  Момчето и момичето се отдалечиха и хвърляха игли с босите си крака, унищожавайки краутите.
  Олег Рибаченко пее:
  - Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е ясен -
  Шепотът ще бъде смачкан от змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди -
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  Маргарита хвърли няколко игли с пръстите на босите си крака и потвърди:
  - Не, няма да избледнее!
  И тя изстреля изстрел от картечница, косейки две дузини фашисти.
  Такива са децата. Хладен, непоклатим. Въпреки че наистина това не е такъв вид война. И те трябва да избягат.
  Падна Москва, падна град Горки. Нацистите щурмуват Казан. Това вече е последният съветски град на Волга. Съпротивата е героична, но усещането за безнадеждност нараства.
  Нацистите имаха по-модерни пирамидални танкове от серията AG, които никое съветско оръжие не можеше да пробие. И това, трябва да кажа, е много лошо.
  Само когато босите крака на момче и момиче хвърлят гранати по релсите, германските чудовища се сблъскват. Но какво може да направи само една двойка, когато почти целият свят е против СССР!
  Олег Рибаченко хвърли граната с бос крак, бутна главите AG-50 и AG-75 една в друга и след това каза:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът е построил...
  Трябва да заобиколим отзад -
  Вземете я без стрелба!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Измамата на война е голяма работа! Особено ако силите са неравни!
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - И играх стратегията на Антантата. С равни оръжия той унищожи сто и четиринадесет милиона вражески войници, а самият той загуби само нула. Това означава, че чрез тактика всъщност можете да се биете срещу целия свят!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Доста възможно! И се бори и победи!
  Олег Рибаченко хвърли крака на иглата с голи пръсти. Той уби три дузини фашисти и каза:
  - Ще победим в името на Света Рус!
  Момчето и момичето продължиха да бягат... Уви, силите наистина са твърде неравни.
  Казан е унищожен от всички видове оръжия. Сталин заповядва да я държат до последната капка кръв. Но в действителност бойният дух на Червената армия след падането на Москва беше твърде сломен. Всички все по-малко искаха да умрат. А нацистите са твърде превъзходни по брой и оръжия.
  И техните реактивни самолети бомбардират всички градове и села, които нацистите все още не са успели да окупират.
  Преди Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова да стигнат до Казан, този град падна.
  Уфа също беше превзета. И така, въпреки суровата зима, нацистите се придвижиха към Свердловск.
  Там се е намирал щабът на Сталин. И самураите дойдоха от изток. Японците също са силни.
  Техните воини са особено опасни - момичетата нинджи. Въпреки сибирската зима те се втурват през снега боси, а самите те са само по бански. Страшно е дори да си представим такива воини. Въпреки че са много красиви.
  Ето един от тях със синя коса, друг с жълта коса, трети с червена коса, четвърти с бяла коса.
  Това са най-красивите убийци. Те работят с един меч и хвърлят тънки дискове или чакри по пехотата. И нинджите хвърлят експлозиви срещу танковете - те са само колкото грахово зърно, но най-тежките съветски танкове летят високо във въздуха и ги разкъсват на парчета.
  Дори страхотният IS-7 не е пречка за момичетата нинджа. Те са воини от толкова висок ранг, че дори стражите са безсилни срещу тях.
  Ето момиче нинджа със синя коса, с боси пръсти тя хвърли грахово зърно и три съветски танка наведнъж, излетя високо и се разпадна на части.
  И тогава има момиче с жълта коса и бос крак, което хвърля грахово зърно. И отново съветските коли летят в различни посоки и се разбиват на парчета. Нека си признаем, тук това са войни - дори и най-храбрият рицар би се уплашил пред тях.
  А ето и момиче нинджа с червена коса в битка. Точно като да хвърлите убийствено грахово зърно с боси крака. И от попадението му се спука бронята на грамадния ИС-12.
  Това е момичето Терминатор.
  И след това момиче нинджа с бяла коса. По същия начин ще го вземе и с цялата си сила ще забие мечовете си във войниците на Червената армия. Той ще ги раздели и ще пее:
  - Не съм жалка буболечка, нинджа, но не и костенурка!
  Още веднъж и четирите момичета са убийци в битка.
  Червената армия губи войната на всички фронтове. Но той все още се опитва да се бори.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се скитат през зимния сняг. Те са бедни боси деца. За безсмъртните тела студът не е толкова лош. Тези супермени не могат да се разболеят, да настинат или да измръзнат. Но все пак, когато се приближите до Урал, студът е неприятен и хапе босите пети на децата.
  Олег тъжно отбеляза:
  - Не знаеш кое е по-лошо - студ и глад или осъзнаването, че свещената ти Родина губи!
  Маргарита съвсем логично отбеляза:
  - За нас студът и гладът са нищо... Но това, че загубихме от нацистите, всъщност е лошо!
  Олег се съгласи с това:
  - Не може да стане по-лошо! Изобщо, защо Третият райх обикновено е по-успешен в паралелните вселени, отколкото в нашата?
  Маргарита направи логично предположение:
  - Защото фашистите са много силни и организирани. И много пъти имахме късмет. Особено със Сталинград!
  Олег Рибаченко ритна снежна топка с бос крак и отбеляза:
  - Да, имахме голям късмет със Сталинград! Самите Фриц глупаво влязоха в капана!
  Маргарита изгука:
  - Опитвам се да не си навличам неприятности,
  За да не се объркате и изгубите...
  Би било необходимо да се събере никел за стотинка,
  И по-скоро се родете отново!
  Децата по пътя нападнаха отряд фашисти. Повече от сто войници бяха убити. Единият остана в плен. Маргарита принуди младия мъж да целуне много еластичните й подметки, червени от студ. Той го направи послушно. И каза, че германците вече наближават Свердловск и го обграждат.
  Олег отбеляза:
  - Странно е, че ти и аз, Марго, сме по-бързи, но някак си се движим като обикновени хора или дори по-бавно!
  Маргарита се съгласи:
  - Уловен във вълна на поражение! Явно в тази вселена всички са против СССР. Дори природа и пространство!
  Тогава Олег предложи:
  - Ами ако за нас е тривиално да убием Хитлер?
  Маргарита поклати отрицателно глава:
  - Хипервещицата не ни е давала такава заповед! Така че да минем без аматьорски представления. Освен това какво ще направи това?
  Олег Рибаченко уверено отговори:
  - Много! Освен това, фюрер, това е фюрерът и в Африка!
  Маргарита предложи:
  - Засега да се бием на фронта, пък после ще видим Хитлер! Както се казва - бързайте без да бързате!
  Олег изпя:
  - Скоростта е добра, не чупете длетото ... Човекът не е кълвач и набързо се е побъркал!
  Момчето и момичето тичаха с всички сили. И успяхме да стигнем до Свердловск. И те започнаха да защитават града, щурмуван от нацистите.
  Атаките следваха една след друга.
  Децата бяха боси. Маргарита е в туника, а Олег Рибаченко е просто момче по шорти. Но те се биеха като истински и непреклонни герои.
  Олег хвърли иглата с босите си пръсти, прониза фрица в гърлото и изчурулика:
  - Няма да отстъпим и педя земя!
  Маргарита хвърли граната с бос крак и изписка:
  -Нито капка, нито инч, нито сантиметър!
  Момче и момиче се сбиха в студа. А с тях имаше и други пионери. И мнозина също са боси, въпреки дивия студ. И ако безсмъртните деца не се страхуват от дивата слана, поне не могат да им навредят, тогава за обикновените деца е доста опасно.
  Ето един бос пионер, на когото дори пръстите му бяха посинели от студ, зъбите му настинаха и челюстта му беше подута. Момчето много го боли. Но въпреки това, той яростно взема куп гранати и ги хвърля под нацистки танк, а самият той пада, ударен от изстрел от картечница.
  Това е смело момче...
  Или момиче, чиито боси крака блестят като алени макове, бута мина под релсите на немски мастодонти. Самата тя умира, крещейки:
  - За Родината и Сталин!
  Много е болезнено да си бос през зимата, в Сибир, когато не си защитен от безсмъртна плът.
  Дори Олег и Маргарита не са толкова доволни да бъдат полуголи в силни студове. Но те се усмихват и пеят, искайки да развеселят момчетата:
  - Ех, слана, слана, не ме замразявай,
  не ме замразявай! Моят кон! Моят кон!
  Белогриви!
  Момчетата и момичетата, клатейки червени и сини крака от лютия студ, пееха:
  - Снегът няма да ни спре! Сланата няма да ни победи! Ние сме пионерите на Краутс! Фашистът ще бъде бит!
  Децата се бият добре! Но силите са твърде неравностойни. Сталин бяга от обкръжения Свердловск в Новосибирск. Японците обаче вече се приближават към този град от изток. Някак си не се страхуват дори от студа на Сибир.
  Дано войната свърши.
  Но пионерите не се предават. И дори в трудни времена децата пеят смело;
  Ние сме пионери, деца на комунизма -
  Огън, палатка и клаксон!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Която чака яростно поражение!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  Или сте го придобили в битки с врага?
  Ние бяхме просто деца на света -
  А сега воините на Родината!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Водопадът хвърли безброй бомби!
  Ние сме Отечество, по-красиво и от небето -
  Сега кървавият залез дойде!
  
  На агресията ще отговорим сурово -
  Въпреки че самите те са, уви, малки на ръст!
  Но мечът е в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силен от легионите на Сатаната!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на трима!
  Нека полицията подло се цели в гърба,
  Но Святият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши работата на мира -
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е омразно.
  Има и насилие и благодат!
  
  Момичето и аз тичаме боси заедно -
  Въпреки че е паднал сняг, той изгаря снежна преспа като въглища!
  Но те нямат страх, децата знаят -
  Фашистът ще бъде забит в ковчега с куршум!
  
  Така че те убиха подла компания краути,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние унищожаваме пехотата като коса в битка -
  Младите лета не са ни пречка!
  
  Победата е постижение, ще бъде през май,
  Сега снежната буря е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  Деца отпразнуваха разцвета си на парцали!
  
  Откъде идват тези сили в нас -
  Да понесеш болката, студа, тази нужда!
  Когато един приятел измери дъното на гроба,
  Когато приятел стене, аз умирам!
  
  Христос ни благослови пионерите,
  Каза, Отечеството ви е дадено от Господ!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  И умират с усмивки на устни. Децата не познават слабост... Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова се бориха цяла седмица. Но Свердловск падна. Част от гарнизона се предава - чувствайки, че ситуацията е безнадеждна. Само пионерите отказаха да капитулират.
  И шепа смели, боси момчета направиха отчаян пробив. Бягаха през снежните преспи, буквално посинели от ужасния студ. И загинаха под картечници и оръдия.
  Олег Рибаченко и Маргарита също бяха доста одраскани, но все пак избягаха от Свердловск. След което се преместихме в Новосибирск. Мраз, зима, дълги нощи.
  Тичат момче и момиче, тъжни са и много ядосани.
  Маргарита отбеляза:
  - Хипервещица може да помогне на този свят! Иначе нацистите печелят! Това е наистина универсална несправедливост!
  Олег Рибаченко скочи по-високо, изви се в седмократно салто и съвсем логично отбеляза:
  - Изобщо има малко справедливост в света! Например, защо старите хора страдат? При това почти всички без изключение! И когато е млад човек пуши, пие, че и по-лошо прави, и е здрав! Къде е справедливостта, че възрастните страдат?
  Маргарита с готовност се съгласи с това:
  - Във Вселената няма справедливост!
  Олег Рибаченко попита някак наивно:
  - А накъде гледа Господ?
  Маргарита, това босо момиче в дупчиста туника, предложи:
  "Може би ние самите трябва да станем като богове, за да цари справедливостта в света!" Това е мъдростта на Създателя!
  Олег Рибаченко уверено потвърди:
  - Вярвам, че ще възкресим мъртвите!
  Момичето терминатор потвърди:
  - Да, вярвам в това, разбира се!
  Децата изтичаха до Новосибирск и участваха в защитата на този град.
  Те се бият в почти последния голям град под контрола на Червената армия.
  Сталин вече преговаря с Хитлер, като се съгласява да се предаде, ако личната му безопасност бъде гарантирана. Фюрерът беше готов за това, особено ако партизаните се успокоиха.
  Японците вече бяха щурмували Новосибирск от изток. Така че практически нямаше шанс за бягство. СССР умираше.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова стреляха по нацистите и хвърляха гранати с боси крака. И все се надяваха на нещо.
  До тях бяха пионерите. В силния студ в Сибир всички деца бяха боси и в летни пионерски униформи с връзки. Загинаха като герои.
  Краката им бяха червени като краката на гъски, а пръстите им посиняха.
  Но пионерите не се отказаха.
  Ще се поддадат на фашизма!
  Олег Рибаченко хвърли граната с крака на босо момче. Той блъсна едновременно челно три немски танка и прошепна:
  - Вярвам в победата!
  Маргарита също хвърли убийствен подарък с голи пръсти и изчурулика:
  - И аз вярвах и ще вярвам докрай!
  И те се бориха за последния съветски град с яростта на отчаянието. И все пак нямаше да се огънат.
  Олег Рибаченко, за да развесели почти смъртоносно замръзналите деца-пионери, пя с голям ентусиазъм;
  Аз съм млад воин на майка Русия,
  Могъщата страна, родината на всички страни...
  Няма по-красива родина във Вселената,
  Сталин върза вратовръзка под ковачницата!
  Да си пионер е радост и призвание,
  В крайна сметка това означава, че сте слуга на страната.
  И можете да увеличите вселената -
  Унищожаване на машинациите на дявола-Сатана.
  Когато дойде лятото през 41 г.
  Юнската гръмотевична буря ни гърми...
  Ние не искаме регионът да стане беден,
  За щастие, вярвайте - Отечеството е създадено!
  Момичето и аз чакаме нацистите в засада,
  Преди това имахме картечница.
  И за лудо раздразнение на Хитлер,
  Нашият отряд успешно бие нацистите!
  Приятелките боси са станали груби,
  Снегът вече настръхва под босите подметки.
  Студът и устните посиняха,
  Но благодатният огън топли душите ни!
  Ние нанасяме удари, без да знаем мерките на нашите противници,
  Не ви даваме мира денем и нощем!
  Гранатите летят върху ешелоните в рояк,
  И офицерите със снайперска пушка.
  Фашистите никъде не намират опора,
  Нашата пионерска, доблестна чета...
  Способен, ако трябва да сечеш планини,
  Ето танковете на Хитлер горят като свещи.
  Хората се събраха в изблик на ярост -
  За справедливост, смелост и чест.
  И няма риф в морето от бури -
  Което би ни накарало да седнем!
  Влязохме в Берлин, присъединихме се към Комсомола,
  От тъпчене бос с момичета целия свят!
  Вдишваме победния мед в райския май,
  Сега нашият ярък успех стана вечен!
  
  
  
  
  . АЛЕКСАНДЪР III ЖИВЯ ШЕСТДЕСЕТ И ОСЕМ ГОДИНИ
  Царят укрепва империята и икономически. Нямаше бунтове или революции, така че икономиката постоянно растеше. А Русия има по-голямо население до Първата световна война поради по-ниската смъртност и анексирането на северните райони на Китай и Корея. И армията беше по-голяма. И се появиха първите леки танкове от серията и много самолети от различни марки.
  Уви, Александър Трети не доживя да види триумфа в Първата световна война, но това вече отиде при Николай Втори.
  Новият крал имаше силен трон, друга съпруга, здрав наследник, двеста и осемдесет милиона души и два и половина милиона войници в мирни държави.
  Така че можете да се биете смело и умело! Освен това руснаците имат и леки танкове с картечници, но тепърва се появяват тежки. Разработен е от сина на Менделеев.
  Така че не можете да спрете кралската армия!
  Николай II влиза във войната с германците и австрийците... Руските войски превземат Галисия, Буковина и нанасят поредица от поражения на австрийците. Отначало имаше битки в Източна Прусия, но след това те отмъстиха и отрязаха Кьонигсберг. Съюзниците изтласкаха германците от Париж... Руските войски превзеха Краков и имайки числено превъзходство, въпреки зимата, продължиха настъплението, приближавайки се до Будапеща. Германия предлага, виждайки, че въпросът мирише на поражение, мир при умерени условия.
  Германците се съгласяват да дадат Клайпеда и част от земите в Полша на Русия, както и да платят обезщетение. На Франция беше върната част от територията, заловена преди това от Бисмарк, и малко на Дания.
  Австро-Унгария отстъпва Галисия, част от Буковина и Краков. Но империята не се разпадна. Русия си връща земите на славяните, всичко, което някога е било част от Киевска Рус, и разширява Полското кралство.
  Турция и Япония нямаха време да влязат във войната, както и Италия. Тоест, Първата световна война всъщност не се е случила. Така че малка схватка. Николай II укрепва властта си и след това управлява мирно доста дълго време.
  Русия обаче прекара войната в Афганистан - окончателно си го раздели с британците. Тогава Иран беше разделен с Великобритания.
  Така Русия разширява своите владения. Но идва икономическата криза и Голямата депресия от 1929 г.... През 1931 г. Япония, в съюз с Турция, започва война срещу царска Русия. Но в действителност това беше самоубийство. Царският флот в Тихия океан под командването на Колчак побеждава японците. А сухопътната армия като цяло беше в пъти по-силна.
  Същото може да се каже и за турците. Очевидно са се изкачили срещу грешния враг.
  Царска Русия успя да стовари войски и да превземе Япония. И тогава руските войски окончателно окупираха Турция. Така завършва ерата на Османската империя.
  И цар Николай II увеличи славата си и мощта на Русия. Този славен император управлява до 1936 г. и също умира на шестдесет и осем години.
  Той е наследен от Алексей II. Като цяло, напълно здрав мъж на тридесет и две години. Майка му била различна, затова Александър Трети не позволил фаталния брак.
  Алексей II завършва завладяването на Саудитска Арабия, като я разделя с Великобритания.
  Вилхелм II царува на трона на Германия до 1941 г. Този монарх беше на власт петдесет и една години! Доста дълго време!
  Но сега на трона е неговият син Фердинанд. Дори не мирише на Хитлер. Друга история.
  Все още има мир. Всички колонии бяха разделени. Мусолини завладява Етиопия.
  Няма какво повече да се дели... Великобритания обаче преживява трудни времена. И е в икономическа криза.
  И така Фердинанд предлага на Алексей Втори да си поделят колониалните владения на Франция и Великобритания. Като, наистина, колко можете да гледате тези земи.
  Така Мусолини, Фердинанд и Алексей II сключват своя пакт.
  Но, разбира се, Русия по това време вече успя да завладее почти цял Китай и да стане многократно по-силна от всеки друг в икономиката, във военната сфера и населението.
  Цар Алексей одобри като цяло това предложение и реши да започнат заедно.
  Фердинанд вече не беше млад. И той внимаваше.
  На 15 май 1945 г. обаче започва войната. Германците отново се раздвижиха
  Срещу Белгия...
  И царската армия премина през британските колонии и се втурна през Египет.
  Русия имаше десет милиона войници и петстотин дивизии и то уверено
  Тя победи. Изглеждаше, че никой не може да я спре.
  За два месеца царската армия превзема Индия, Южен Иран, британските владения в Саудитска Арабия, Египет, Судан и по-голямата част от Индокитай.
  Но германците успяха да окупират само Белгия и бяха спрени на подстъпите към Париж. Холандия също влезе във войната.
  Царска Русия за още два месеца заграбва владенията на Великобритания в Азия и довършва Индонезия. След това тя кацна в Австралия и премина през Африка.
  Германците се опитаха да превземат Париж, но атаката им беше отблъсната. Войната обаче се губеше. Италия също грабна африканските владения на Великобритания и Франция.
  Едва на петия месец царските войски започнаха да пристигат в Европа. Боевете все още бушуват в Африка и Австралия, но вече приключват. Австро-Унгария, силно отслабена от загубата на земя, също влиза във войната на страната на коалицията.
  Германците успяха да превземат Холандия. И подобриха позицията си.
  За още два месеца царска Русия завършва превземането на Австралия и Африка. И едва в края на ноември, точно в слана, започна нова офанзива на германо-руските войски, заобикаляйки Париж.
  В този случай силите вече бяха твърде неравностойни. Френско-английските войски са разбити. И Париж е обкръжен.
  И на Нова година гарнизонът капитулира... Тогава царските и германските войски превземат цяла Франция за три седмици. Тогава започнаха бомбардировките на Британия... И всички колонии бяха превзети от коалицията.
  Великобритания през май 1946 г., вече обезкръвена и нокаутирана от бомби
  Капитулира.
  Така приключи още една голяма война. Русия взе почти всички колонии за себе си. Германия получи сравнително малко, Италия грабна нещо, а Австро-Унгария получи символично парче.
  Въпреки факта, че германците очакваха големи колонии и получиха много по-малко, само Мароко, но Германия включи в състава си: Белгия, Холандия и Франция до Порт дьо Кале.
  Освен това царска Русия върна на германците Намибия и това, което преди това им принадлежеше.
  Накратко, някак се оправихме и се помирихме...
  Настъпи мир... През 1953 г. Русия получи атомна бомба, а година по-късно я получи и Германия. САЩ се сдобиха с ядрени оръжия през 1960 г.
  Така възникна балансът на страха.
  А през 1955 г. първият руски космонавт излетя в космоса, обикаляйки в орбита на топка. И през 1961 г. руснаците стъпват на Луната.
  И през 1983 г. до Марс! Американците летят до Луната през 1971 г., а германците през 1984 г. Австро-Унгария и Германия се сливат в една държава. Швеция и Норвегия станаха част от Русия с автономия и самоуправление.
  Други държави постепенно губят своята независимост.
  През 1987 г. руски космонавти летят до Венера. През 1992 г. на Меркурий. И през 1999 г. до Плутон.
  Слънчевата система е овладяна.
  Възникват три ядрени империи: Велика Германия, САЩ и Велика Русия.
  Алексей II също почина на шестдесет и осем години през 1972 г. Той е наследен от сина си Александър четвърти. Този крал беше на четиридесет и една години по време на възкачването си на трона. Колкото и да е странно, Александър Четвърти е живял шестдесет и осем години и е починал през 1999 г. И синът му Владимир Трети се възкачи на престола. През 2013 г. бяха отбелязани четиристотин години от династията Романови.
  Засега Русия е стъпила здраво на краката си. Но все още има Германия и САЩ като негови конкуренти в света. Царската империя, заедно с нейните колонии, обхващаше малко повече от половината от световната територия и повече от две трети от световното население. Русия е силна, но все още не е единствената.
  Управлява Русия, Владимир трети; през 2019 г. той навърши шестдесет и седем години. Мнозина се чудят дали той ще живее, както предишните царе, шестдесет и осем години или ще прекъсне тези странни съвпадения?!
  Междувременно в Русия се разработват противоядрени оръжия. Ясно е, че няма да има ядрено оръжие и Русия ще може да се справи доста добре с Германия и САЩ. Има повече хора и повече войници. И качеството на оръжията е по-добро!
  Но засега има ядрени оръжия и всичко още не е победено. Но антиядрените оръжия се разработват много активно, така че има определени шансове за победа.
  
  ПАДЕНИЕ НА ГИБРАЛТАР
  Испанският диктатор Франко, за разлика от истинската история, се съгласи германските войски да атакуват английската крепост Гибралтар. В замяна Испания получи някои британски и френски земи в Африка.
  Щурмът под командването на Майнщайн се проведе през нощта от 25 ноември 1940 г. до 26 ноември. Както се оказа, британците не бяха съвсем готови за такъв военен ход и нацистите успяха да превземат толкова мощна крепост с един удар.
  Падането му има значителни промени в хода на войната. Вермахтът успя да прехвърли сили на най-краткото разстояние до Африка и британците бяха блокирани да навлязат в Средиземно море от изток.
  Германското командване изпраща няколко дивизии в екваториална Африка. Освен това корпусът на Ромел е прехвърлен в Либия няколко месеца по-рано от действителността.
  Британците от своя страна се отказаха от офанзивата срещу италианците в Етиопия и започнаха да укрепват позициите си в Египет. Въпреки това, Ромел успя да ги изпревари и в резултат на превантивен удар той победи колониалните войски, превземайки Александрия и Кайро. Положението на Великобритания в Африка се усложнява. Германците вече бяха достигнали Суецкия канал и заплашваха по-нататъшно настъпление в Близкия изток. Освен това имаше възможност да се придвижи към Судан.
  Вярно, нещата не вървят добре за италианците в Гърция, но пристигането на допълнителни сили от Германия спасява положението.
  Хитлер имаше дилема: да атакува СССР или да довърши Великобритания? Успехите на Вермахта в Африка подтикнаха второто решение - да си даде свобода на ръцете на Запад. Въпреки че военните приготовления на СССР изпълват фюрера със страх.
  Червената армия укрепваше, но и германците не седяха със скръстени ръце. Производството на танкове през 1941 г. се удвоява в сравнение с 1940 г., а производството на самолети се увеличава почти два пъти и половина.
  Нацистите извършиха бомбардировка и десант на Малта. Тогава Ромел проби отбраната както на Суецкия канал, така и в Ирак, който се разбунтува срещу британското управление. Германците завладяват Кувейт и целия Близък изток с относителна лекота. Сталин се придържа към тактиката на изчакване. Но Чърчил упорито продължава войната. След като достигна Иран, Вермахтът се насочи към Южна Африка.
  1941 година беше към края си. Производството на подводници нараства и Великобритания губи своите колонии. САЩ се държаха пасивно. Но Япония не можеше да седи със скръстени ръце и удари пристанището на Перу на 7 декември. Започна нова война в Тихия океан. И Хитлер отново трябваше да се откаже от плановете за нападение срещу СССР.
  Трябва да помогнем на японците, да превземем Иран и Индия, както и Южна Африка. И най-важното, самата Великобритания. Освен това американските бомбардировачи не са играчка. Те могат да причинят много проблеми на Третия райх. А най-удобно е да се нанасят бомбени удари от британска територия.
  Така фюрерът е принуден през 1942 г. да се откаже от идеите за нахлуване на Изтока.
  Имаше риск самият Сталин да отвори фронта, но... Трябва да знаете характера на Сталин. Той е много сдържан във външната политика. Войната с Финландия направи Червения диктатор още по-предпазлив.
  Докато СССР трупа сили. Броят на авиацията на 1 януари 1942 г. достига тридесет и две хиляди превозни средства, а танковете - повече от двадесет и пет хиляди, плюс още три хиляди танкети. Общо Сталин планира да завърши набирането на 20 механизирани корпуса с общ брой танкове от 32 хиляди превозни средства, от които 16,5 хиляди са най-новите КВ от различни марки и Т-34. Освен това танковете Т-50 все още се разработват, въпреки че превозното средство се оказа леко.
  Германците, изправени пред Матилда и някои крайцерски танкове, а също така имайки информация, че британците разработват тежки танкове, също започнаха да правят свои мастодонти. На първо място, "Тигър" с 88-мм оръдие и брониран с непробиваемо 75-мм оръдие с дълга цев.
  Имаше и информация за съветското танкостроене. Танкът KV-2 марширува на парада за Първи май на Червения площад, а тридесет и четирите имаха някои данни.
  Във всеки случай, когато Шпеер оглавява имперското министерство на оръжията и боеприпасите, развитието на технологиите върви по-бързо. Хитлер искаше да има най-добрите танкове в света и то по-тежки. Но досега Германия очевидно отстъпваше на СССР. Както броя на колите, така и качеството им. През август 1941 г. започва производството на танка KV-3. Превозното средство се оказа доста тежко с 68 тона, но въоръжено със 107 мм оръдие с начална скорост на снаряда 800 метра в секунда. Това й осигури предимство пред "Тигър", който, между другото, все още не беше пуснат в производство.
  KV-5 се оказа още по-мощен, тежеше 125 тона и имаше две оръдия. Вярно е, че такова тежко превозно средство създава повече проблеми за съветската армия, отколкото си струва. И през 1942 г. вариантът KV-4 с тегло 107 тона е приет за служба. СССР можеше с право да се гордее с най-тежките си танкове в света, а също и с най-мощните.
  Но Германия се разви добре в авиацията. Ю-188, когато влезе в производство, разви скорост, сравнима с изтребителите. DO-217 също изглеждаше прилично. Активно се развиват и реактивни самолети. Тъй като Великобритания беше основната цел, много повече внимание беше обърнато на реактивните бомбардировачи, отколкото в реалната история.
  Германците активно използваха робски труд. Огромен брой чернокожи бяха внесени от Африка. Черните работници бяха послушни, издръжливи, но неквалифицирани. Използвани са за спомагателна работа.
  Но като контролираха Европа, германците можеха да наемат достатъчно квалифицирана работна ръка.
  Шпеер дори успява да убеди Хитлер да не следва програма за унищожаване на евреите, а да ги използва в производството на самолети и оборудване.
  Залогът беше за въздушна офанзива срещу Великобритания и мащабна подводна война.
  Влизането на Америка в конфликта обаче създаде главоболия на краутите и ги принуди рязко да увеличат броя на глутниците вълци.
  Германия беше принудена със закъснение да насърчи производството на бомбардировачи и стратегически самолети. На първо място, Ю-288 и Ю-488 - с четири двигателя. Но тяхното развитие и завършване отне време. Модификацията ME-109 "F" като цяло беше достоен противник за британските превозни средства. Но разработването на ME-209 се провали, както и ME-210.
  Пикиращият бомбардировач XE-177 също беше неуспешен. Но Шпеер спечели с числа. В допълнение, Focke-Wulf стана най-мощният изтребител по отношение на въоръжението, компенсирайки някои от слабостите на ME-109. А летателното училище на немците се оказа по-добро от англичаните и още повече от американците. През май 1942 г. нацистите превземат Южна Африка. И американска ескадрила пристигна в Мадагаскар. Битката при Мидуей беше загубена от американците: капитанът от трети ранг, който изигра решаваща роля в тази битка, по ирония на съдбата се озова в Мадагаскар. САЩ искаха да поддържат база в Африка и да не оставят нацистите да се отпуснат. Но това значително влоши позицията им в Тихия океан.
  Вярно, японците не действаха по най-добрия начин. Битката за Хавайския архипелаг се проточи.
  Нацистите поемат контрол над Африка и огромни запаси от стратегически суровини, а също така превземат Индия и Иран. Ресурсите под контрола на Третия райх са огромни, но те все още трябва да бъдат усвоени.
  Въздушната битка за Великобритания не е толкова ясна. Постоянно увеличавайки производството на самолети, германците оказват натиск върху тях, но нямаше пълно господство. Липсата на мощ на стратегическата авиация и помощта на САЩ също оказват влияние, а дори и тогава не достигат подводници. И торпедото-чудо, с което се възлагаха толкова много надежди, ни разочарова.
  Фюрерът не посмя да кацне във Великобритания през 1942 г. Акцентът беше поставен върху укрепването на морската мощ и подводния флот. По същото време са построени самолетоносачи и бойни кораби. Имаше достатъчно производствен капацитет, но всичко отнемаше време.
  Балистичните ракети от клас А също се нуждаеха от фина настройка. Но роботизираните снаряди V-1 започнаха да се произвеждат масово. Сравнително евтините автомобили, работещи с просто гориво, имаха несъмненото предимство, че не се нуждаеха от пилоти.
  Хитлер, след като получи достъп до неограничени природни ресурси и трудови резерви, искаше да спаси живота на германските пилоти. V-1, тъй като е лесен за производство и без екипаж, изглеждаше оптималното решение. И хиляди такива роботизирани снаряди са заваляли над Лондон от есента на 1942 г.
  В същото време германците ускориха развитието на реактивния бомбардировач Arado и балистичните ракети.
  Сталин продължи да чака и да трупа сили. През 1942 г. СССР произвежда пет и половина хиляди нови танка КВ и Т-34 и около хиляда стари марки, около петстотин нови леки Т-50 и Т-60 и двеста танка-амфибии. Увеличава се и самолетният парк - около петнадесет хиляди нови и стари самолета са постъпили на въоръжение. Дори имаше недостиг на пилоти. Производството на Катюши нараства бавно.
  Нацистка Германия произвежда повече от тридесет хиляди самолета, но претърпява значителни загуби в битки. Германците произвеждат около шест и половина хиляди танка. Най-вече Т-3 и новата модификация Т-4 с дългоцевно 75-мм оръдие. Произведени са малко повече от сто от най-новите "Тигри", а "Пантерите" все още са само прототипи.
  Но щурмовата пушка MP-44, проектирана от Schmeister, започна да влиза в серията. За разлика от истинската история, машината не трябваше да се разработва, като се вземе предвид недостигът на цветни метали. И това ускори разработването на по-проста щурмова пушка с легирана стомана.
  Така германците започнаха да печелят предимство в малките оръжия. Но те също се нуждаеха от време, за да може картечницата да превъоръжи всички войски.
  Но в подводния флот, където производството достига четиридесет до петдесет подводници на месец, германците наистина нямат равни.
  Появиха се много високоскоростни подводници, задвижвани с водороден прекис. Работата по ядрената програма също се ускори. За щастие има много ресурси. И дори грешката на немските физици, че графитът не е подходящ като модератор, не се оказа катастрофална. Построени са няколко завода за производство на тежка вода, включително в Африка.
  Нека си признаем, но ядреният реактор на нацистите започва да работи през декември 1942 г. Дори малко по-рано от американците. След пораженията в Тихия океан между тях започват сериозни сблъсъци. И финансирането на ядрената програма беше значително намалено.
  Началото на 1943 г. е белязано от обявяването на тотална война от Хитлер и въвеждането на всеобща трудова повинност в окупираните територии. Масовите удари на V-1 срещу Лондон не се оправдаха напълно. Британците се научиха частично да отблъскват такива атаки, но германците преобладаваха по численост.
  Но подводната война се оказва наистина пагубна за Великобритания. Производството на оръжия на острова спадна рязко поради липса на суровини. Мегаполисът беше на ръба на колапса. Освен това нацистите превзеха Мадагаскар, а японците, заедно с нацистите, нахлуха в Австралия и сравнително бързо постигнаха нейната капитулация.
  Въпреки че Сталин разбира опасността от тактиката на изчакване, той остава верен на себе си и не влиза в бой. По-добре е да оставим капиталистите да се изтребят докрай. И ще гледаме...
  Но тази тактика имаше и своите недостатъци. Използвайки огромни ресурси, Третият райх вече подготвя война срещу СССР. Производството на танкове в Третия райх достига средно 1200 превозни средства на ден през 1943 г., плюс триста и петдесет самоходни оръдия. Освен това самоходните оръдия не са никак слаби. "Фердинанд", "Пчели", "Ягдпантера". Като се има предвид, че германците почти не претърпяха загуби в танкове, техните танкове бяха попълнени два пъти по-бързо от Червената армия. И количествената разлика в технологиите в полза на СССР започна да се стеснява.
  По отношение на качеството Fritz придоби "Кралския тигър", подобен по тегло на KV-3 и дори малко по-добър в проникващата сила поради качеството на снаряда и по-здравата челна броня. Е, супертежките съветски КВ-5 и КВ-4 се оказаха много ненадеждни технически, особено шасито им. Така че бойната употреба на такива чудовища беше под съмнение.
  И Сталин също нареди създаването на KV-6 със седем оръдия и две ракетни установки. Те направиха колата. Но се оказа толкова тежък и дълъг, че не можете да го носите във влак или да го разгърнете в битка. T-34-76 е доста успешно превозно средство, но по-слабо в челен бой от Panther или Tiger. А KV-1 и KV-2 са сравними с германците по тегло, но са по-ниски от Panthers и Tiger в битка глава срещу глава. Германският Т-4 беше равен на тридесет и четирите по броня и превъзхождаше по въоръжение, видимост и оптика, и това с еднакво тегло или дори по-малко при сравняване на по-тежки модификации.
  Накратко, Fritz е подобрен и качеството е на ниво. А появата на ME-309 и ME-262 даде предимство в качеството на авиацията. Като Yu-488, най-добрият бомбардировач с четири двигателя. А зад тях има реактивни модели. Като Ю-287 и Арадо.
  През септември 1943 г. нацистите най-накрая извършват успешен десант във Великобритания. След две седмици битки Англия капитулира. И въпреки че Чърчил избяга в Канада, изходът от войната на Запад изглеждаше предрешен.
  Рузвелт, загубил основния си съюзник и страхувайки се от нарастващата мощ на Третия райх, поиска мир.
  Хитлер, след обсъждане с обкръжението си, постави условие на Съединените щати: изоставяне на ядрената програма и признаване на всички завоевания на Япония и Третия райх. А също и изтеглянето на войските от Исландия, която Краутите вече бяха обградили с подводен флот. Контрол на Страната на изгряващото слънце над Гай, където боевете все още не са спрели. Освен това Хитлер поиска материална компенсация за Третия райх и Япония за всички разрушения и военни разходи, причинени от Съединените щати и Великобритания.
  Въпреки че условията на мира се оказват изключително трудни, Рузвелт с много трудности успява да прокара приемането им в Конгреса и Сената.
  Намеците на Сталин, че той не е против присъединяването към коалицията на силите на Оста и е поне готов да си върне Аляска, изиграха голяма роля за съгласието на САЩ.
  Победи американският прагматизъм, който се оказа по-висок от ентусиазма и емоциите. Освен това германската ядрена програма се развиваше по-бързо от американската и това беше изпълнено с катастрофа в бъдеще.
  Първата фаза на Втората световна война приключи. Но сега фюрерът искаше да сложи край на СССР.
  Неочаквано изчаквателната тактика на Сталин и неговата отдаденост на каузата на световния мир изиграха зловеща шега. Срещу Йосиф се противопоставиха Третият райх и Япония с всички ресурси на източното полукълбо, включително Австралия, и някои предмостия в западния свят.
  Страната на изгряващото слънце обаче още не беше довършила Китай, но можеше да отвори втори фронт. Хитлер активно формира колониални войски и чужди легиони. В същото време се увеличи производството на оръжие.
  През първата половина на 1944 г. производството на танкове и самоходни оръдия в Третия райх достига и надхвърля сто автомобила на ден. Panther-2 надмина всички съветски превозни средства по отношение на нивото си. Появява се по-усъвършенстван немски танк Lion, а скоро и Royal Lion.
  И най-важното е, че реактивната авиация се развива серийно. В отговор танковете Т-34-85 и ИС-1 и ИС-2 бяха пуснати в производство в СССР; никой не прекрати производството на серията KV. Най-популярният сериен танк на Третия райх през 1944 г. е Panther-2, а на СССР T-34-85. По-тежките модели се произвеждат в значително - около десет пъти по-малки количества. И германците не искаха да натискат теглото твърде много по съветските пътища, а Сталин започна да изпитва недоверие към серията KV, а IS се оказаха твърде груби.
  Въпреки това немската "Пантера"-2 с 88-мм оръдие с калибър 71 L превъзхождаше Т-34-85 в бронебойната сила на оръдието, в предната броня и леко в страничната броня, а също така не беше по-ниски в шофирането с двигател от 900 конски сили и тегло от 47 тона. Дори когато теглото на немския танк нараства до 50,2 тона, това не се оказва фатално.
  А германската реактивна авиация изобщо нямаше достоен противник.
  Хитлер решава, че е по-добре да не се бави и започва войната на 22 юни 1944 г. Хвърляне на триста и петдесет наши и чужди дивизии и сто и двадесет сателитни дивизии срещу СССР. На страната на Третия райх бяха: Румъния, Унгария, Словакия, Хърватия, Финландия, Швеция, Италия, Португалия, Испания, България, Аржентина, Турция.
  Германците също използваха огромен брой чужденци и Hiwis във Вермахта. Като цяло Третият райх, само в първия ешелон, хвърли в битка дванадесет и половина милиона войници, от които не повече от четиридесет процента бяха германци по националност. Сателитите добавиха още три милиона. Общо първият ешелон съдържа почти шестнадесет милиона пехота, около тридесет и три хиляди танка, повече от петдесет и пет хиляди самолета, около двеста и петдесет оръдия и минохвъргачки.
  След мобилизацията СССР разположи тринадесет и половина милиона войници, но част от силите трябваше да бъдат задържани в Далечния изток и вътрешните райони. В първия ешелон имаше осем милиона войници, около тридесет хиляди танкове, почти четиридесет хиляди самолета, около двеста хиляди оръдия и минохвъргачки.
  Така Третият райх има двойно превъзходство в пехотата и петкратно превъзходство в мобилността на силите, с по-добра картечница. Вярно, СССР има много картечници, почти паритет.
  Разликата в танковете не е голяма, но процентът на остарелите превозни средства в СССР е по-висок, както и танковете от по-ранни версии.
  Германската реактивна авиация няма противник, а витловите самолети на Третия райх са по-бързи и по-добре въоръжени. Вярно е, че съветските превозни средства превъзхождат хоризонталната маневреност.
  При артилерията и минохвъргачките съотношението на силите е най-близо до равенството. И количество, и качество.
  Вярно е, че флотът на Третия райх е особено подводен, в пъти по-мощен от съветския. Точно като Япония, между другото.
  Освен това нацистите вече разполагат с балистични ракети клас А в масово производство и първите дискотеки излетяха.
  Като цяло фашистите ще бъдат по-силни и Сталин съвсем разумно е подготвил защита, макар и със закъснение. Но нямахме време да направим много. Линията на Сталин се оказва не напълно възстановена и най-важното е, че войските не са достатъчно обучени да поддържат отбраната. Въпреки че бяха отчайващо преквалифицирани.
  Граничната линия Молотов, след три години напред, като цяло беше завършена, но беше разположена твърде близо до границата и нямаше достатъчна дълбочина. Освен това Сталин нарежда изграждането на трети ешелон отвъд Днепър, но това започва едва след капитулацията на САЩ.
  Вярно е, че в допълнение към съветските войски можете да разчитате на частите на НКВД, чийто брой е увеличен до един милион войници и милицията. Това са около четири милиона души, само в западните градове. Въпреки че, разбира се, тяхната бойна ефективност е много по-лоша от тази на редовните части.
  Германците, както в истинската история, нанесоха основния удар в центъра, отрязвайки перваза на Бялисток и юмрука на Лвов. Още първите дни на боевете показаха, че германците, въпреки големия брой чуждестранни части, провеждат настъплението повече или по-малко съгласувано. Но съветските войски често се губят.
  Освен това под въпрос се оказва боеспособността на украинските части. Имаше много дезертьори и такива, които се предадоха още в първите дни на войната.
  Не беше възможно да се сдържи врагът в гранични битки. И тогава Сталин направи грешка, като забрани изтеглянето на части към главната линия и поиска фронтът да бъде изправен. Грешката обаче е коригирана, но със закъснение. Германците успяха да превземат Минск на 28 юни, счупвайки линията на Сталин в центъра.
  Объркването само се засили. На 30 юни се състоя очакваното влизане във войната на Япония и нейните сателити. Така че за момента трябваше да забравим за прехвърлянето на войски от Далечния изток.
  Германският пробив в центъра се разширяваше. Възникна огромна празнина, която те отчаяно се опитваха да запушат. Но нацистите напреднаха и на 16 юли нахлуха в Смоленск.
  Като хвърлят всички налични резерви в битка и поставят милициите под оръжие, Сталин и Жуков успяват да спрат офанзивата на Фриц в центъра. Но Хитлер насочва войските си на юг. Нацистите създадоха огромен котел в Киев и завзеха почти цяла Украйна.
  Те блокираха Ленинград и нахлуха в Крим. Ходът на военните действия много приличаше на 1941 г., като постоянна карма. Но разликите също бяха доста значителни. СССР през 1941 г. имаше малко свободни резерви, но сега всичко вече беше мобилизирано. И когато стана щурмът през октомври, се оказа, че няма почти нищо, което да удържи отбраната.
  До началото на ноември 1944 г. нацистите обграждат Москва, принуждавайки Сталин да избяга в Куйбишев.
  Нацистите, за разлика от реалната история, имаха значително числено превъзходство. Имаха достатъчно дивизии, за да заобиколят Москва от север и юг. Но за съветските части всичко беше твърде разпръснато на различни фронтове.
  В действителност през 1941 г., след мобилизациите, Сталин получава предимство пред Вермахта в числеността на личния състав и разполага с четири пъти повече самолети и танкове, отколкото Третият райх има от самото начало на войната. И през първите пет месеца на войната в реалната история е произведено повече оборудване на СССР.
  Но сега нацистите имат всички козове, количеството и качеството на оръжията и личния състав са на тяхна страна. И Червената армия има същите проблеми като през 1941 г. Включително нежеланието на украинците, балтите и много малки нации да умрат за съветската система. Масови предателства и дезертьорство на жертви на репресии, лишени от собственост кулаци и други обидени хора от всички ивици. Включително идеологически врагове на съветския режим.
  А фактът, че германците победиха и Запада, само увеличава броя на предателите.
  Затова не е изненадващо, че Москва е обкръжена, а германците са превзели Донбас, Воронеж и се придвижват към Сталинград.
  Зимата през 1944 г., за съжаление, не беше толкова мразовита и снежна, колкото през 1941 г. Москва обаче героично издържа до края на декември 1944 г. Сталинград пада през януари 1945 г. и боевете за него не продължават дълго. През февруари и началото на март германците и техните сателити напълно превзеха Кавказ и петролните кладенци в Баку.
  След това настъплението продължи по Волга. В Саратов, в Куйбишев, а след това в Оренбург и Казан.
  Сталин избяга в Свердловск. Казан падна през май. През лятото германците и японците продължиха да се придвижват по-дълбоко в Русия. Съпротивата на съветските войски намаляваше. На 5 август 1945 г. Свердловск е превзет. И на 3 септември 1945 г. Сталин най-накрая се съгласява да се предаде. В замяна на собствения си живот и свобода.
  Втората световна война свърши. Но мирът не се възцари дълго. Изпробвайки ядрени оръжия, Хитлер се убеждава в тяхната феноменална разрушителна сила.
  Сега се оказа, че Япония и САЩ все още са на пътя към световното господство на Третия райх. И въпреки че фюрерът завладява повече земя от Чингис хан, Александър Велики, Наполеон, император Троян и Сюлейман Великолепни взети заедно, той решава да победи и Япония.
  Точно три години след края на Втората световна война сто балистични, междуконтинентални ракети с мощни ядрени заряди покриха наведнъж Страната на изгряващото слънце.
  И тогава започна офанзивата на сухопътните части на Вермахта и флота. Германците сравнително бързо превзеха владенията на Япония в Азия и сравниха самата метрополия със земята с атомни бомби.
  Тихоокеанските владения на Страната на изгряващото слънце оказаха повече или по-малко дългосрочна съпротива. Но до юни 1949 г. всичко свърши. Сега оставаше само да победят Съединените щати. Освен това имаше защо. Американците, противно на споразумението, все още разработват ядрени оръжия и провеждат своите тайни тестове.
  Хитлер започва войната на 1 януари 1950 г., изхвърляйки триста ядрени ракети на Нова година.
  Опустошителна ядрена атака унищожи сто от най-големите градове на Америка и уби десетки милиони хора. Още едно най-голямо престъпление на Адолф Хитлер е добавено към дългия списък на най-отвратителните зверства.
  Тогава започва нахлуването в Канада и то от юг заедно с латиноамериканските диктатури. Американците бяха отслабени и шокирани, но се биеха отчаяно. Те разбраха, че поражението за тях означава само робство и бавна, мъчителна смърт.
  Следователно това беше най-отчаяната от всички войни. И това продължи повече от година, принуждавайки Третия райх да хвърли още около двеста ядрени заряда и да превърне много плодородни земи в радиоактивна пустиня.
  Но въпреки това целта беше постигната и последният враг на Третия райх беше победен. И след това започна процесът на така наречената световна глобализация. Германската марка стана единствената световна валута. Дори формално независимите държави бяха сведени до нивото на колонии на Третия райх, като се запази само ограничено местно самоуправление.
  Евреите и циганите бяха обявени извън закона: те бяха издирени и унищожени. СС извърши масови чистки и вилнее. Настъпи истинският кошмар - часът на дракона. Или още по-точно епохата. Фюрерът изграждаше истинска световна тоталитарна империя с претенции за космическа експанзия.
  През 1959 г., по време на честването на седемдесетата годишнина на фюрера, се състоя официална коронация, световен плебисцит, който узакони титлата суперимператор. И когато Адолф Хитлер умира през 1967 г., синът му наследява титлата и властта му.
  По това време планетата Земя вече беше основала селища на Луната и Марс с Венера и активно се подготвяше за експанзия във външните звездни светове... Нацистите искаха универсална империя - изграждането на звезден райх, за да потопят цялата вселена в кошмар.
  
  НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА РИЦАРИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ ОСТРОВА
  Димка разби сабята си на парчета и застана слисан, примигвайки с очи, на улицата. Ръцете му бяха покрити с кръв, а това, което беше останало от меча, беше окървавено. Прозвуча сирената. Улица на летния град. И полицията притичва. Последва удар с палка в гърба. Димка едва чуто казва:
  - Предавам се!
  Дръпват ръцете му назад и заключват белезниците. Момчето изпитва болка от метала, вкаран в китките му. Закарват го във фургон - черен гарван.
  Димка изпитва смесица от гняв и страх. Спомня си миналото. Остров, където децата са се борили за съществуването си с мечове. Дървени, но когато момчето е обзето от ярост, те се превръщат в остро заточена стомана. Димка остана там повече от няколко месеца. Той се бори, бори се, беше ранен и се рани. Той дори лично уби предателя. Всичко беше. И накрая победиха.
  Жалко, че децата са останали на разрушения кораб. И успя да избяга само с момичето си. След такива приключения затворът вече не изглеждаше твърде странен.
  Той ударил момчето-хулиган с меча си и го видял да лежи, а от него изтекла локва кръв.
  Смъртоносен ли беше ударът? Димка беше толкова нещастен, сякаш не беше имал достатъчно приключения преди. И ако е убил, тогава какво? Затвор? Ще го отведат ли в мръсна, миризлива килия с престъпници?
  И колко далеч ще седи? Той е само на четиринадесет години. Според закона те нямат право да дават повече от десет. Може би всичко ще се получи!?
  Това е деветдесет и две. Време, в което толкова много се говори за демокрация и свобода, но бандитизмът набира сила.
  Воронок спря и Димка беше изведен. Красиво, загоряло момче с черна коса, не прилича на бандит, а по-скоро на жертва с белезници.
  Почти веднага Димка е отведена при следовател и прокурор.
  Сложиха ме на стол.
  Следователят зададе няколко рутинни въпроса и каза с усмивка:
  - Момчето, което ранихте, умира! Затова се молете на Господ да не умре!
  Димка отговори с въздишка:
  - Не исках...
  Прокурорът подаде листа:
  - Това е признание. Ако подпишете, ще бъдете освободен под подписка до съда. И тогава предвид младата ти възраст и липсата на полицейски регистрации ще получиш условна присъда!
  Димка погледна вестника, бързо го прочете и поклати отрицателно глава:
  - Тук пише, че тийнейджърът сам е нападнал компанията. А те просто ме натискаха!
  Следователят имаше лице като мишка и гъсти вежди, той избълбука:
  - Подпишете както ви съветваме! В противен случай ще попаднете в следствения арест. Сега буквално сме пълни с дела и ще трябва да седите до процеса много дълго време. И там в килия с три реда легла на дъски, кофа в ъгъла и петдесет изнервени, гладни момчета като теб. Различни видове престъпници. И дори да остане живо момчето, което ранихте, следствието ще продължи три години, а след това ще има още една година и съд! Ще прекараш най-хубавите години от живота си в ада!
  Прокурорът кимна в знак на съгласие и потвърди:
  - Мярката за неотклонение ти е или задържане под стража, или подписка за ненапускане и мама и татко ще те приберат. Изборът е твой! И повярвайте ми, колониите за непълнолетни вече са пренаселени и те с удоволствие ще ви дадат пробация. Но ако се карате с нас, тогава със сигурност ще има място!
  Димка почувства, че следователят и прокурорът не се шегуват. И всъщност могат да изгният в затвора. Въпреки че, от друга страна, не е факт, че ще бъдат освободени, ако той подпише. Има ли много примери за измама на ченгета? Но основното в Димка беше упоритостта и упоритостта, които ясно се проявиха след престоя му на островите на смъртта. И момчето решително заяви:
  - Не!
  Следователят изръмжа рязко:
  - Какво не е наред?
  Димка каза грубо:
  - Няма да подпиша! Нападнаха ме, искаха да ме ранят с верига и това беше самоотбрана!
  Следователят изръмжа:
  - Добре тогава! Той е в следствения арест, след като прекарате една седмица, ще станете по-мъдри!
  Прокурорът кимна и подписа:
  - Засега два месеца в ареста. Но разбира се, можете да пуснете по-рано!
  Следователят изръмжа:
  "Мисля, че задържането ще е добре за момчето!"
  Димка е изведена от офиса и отведена в затвора. Белезниците издрънчаха и веригата, момчето трябваше само да пресече пътя. Там трябваше да го приемат.
  Димка крачеше, дрънкайки, вързана с вериги до двама полицаи. Чувствах се доста зле. Затвор, килия, зли затворници. И си навлече неприятности, като отказа да подпише самопризнания. Въпреки че, от друга страна, след това няма да можете да се отървете от него.
  Димка беше отведена в дежурната. Име, фамилия, бащино име, ценности с вас.
  След това бунтът. Полицай и две жени в бели престилки вкараха момчето в стаята от огледалото и включиха допълнителни лампи. Последва командата:
  - Съблечи си дрехите!
  Димка въздъхна - беда! Просто се чудя защо жени? Момчето свали дънките, тениската, маратонките и якето. Останах само по шорти.
  Млада жена в бяло палто отбеляза:
  - Добре е сложен!
  Офицерът извика:
  - И си свали гащичките! жив!
  Димка, изгаряща от срам, ги свали и тях. Той неволно се изчерви и се покри. Полицаят извика:
  - Внимание! ръцете долу! Погледнете по-отблизо - това е убиец!
  Една жена в бяла престилка, която приличаше на медицинска сестра, се усмихна и, слагайки тънки медицински ръкавици, изгука:
  - Такива не сме виждали! Спокойно момче, леля ще те пипне!
  Тя започна да оглежда тялото на Димка. Минах през косата на момчето, която беше пораснала по време на престоя му на островите. Тя внимателно разресваше всеки кичур, търсейки нещо скрито. Може би дори пари. След това тя насочи светлината към ушите и ноздрите на момчето. Направи го внимателно, сякаш се надяваше да открие нещо.
  Тогава тя ми нареди да сложа глава на вратата и ме хвана с ръце за брадичката. Тя пъхна ръка в устата си. Димка усети миризмата и вкуса на гума с езика си. Жената опипа зад венците, зъбите, бузите си. Когато тя натисна корена на езика, момчето почувства пристъп на повръщане. Да, колко неприятно. Ръката стигна чак до сливиците и стана трудно да се диша.
  Тогава най-накрая жената я изпрати и се ухили:
  - Няма нищо!
  Офицерът изкомандва:
  - Продължавай Олга! Поради особената опасност на предмета личният обиск трябва да бъде най-щателен!
  Жената в бяло започна да опипва гърдите на Димка. Тя вдигна ръце и погледна подмишниците си. И с неочаквана сила тя натисна пъпа. Димка ахна...
  Тогава жената спря и попита:
  - Ами сега да кляка!
  Полицаят изръмжа:
  - Това не е съвсем надеждно! Вижте и ануса му!
  Жената в бялата роба поклати глава:
  - Трябва специално разрешение за това! По същия начин да проверите интимните части на момчето!
  Офицерът изкомандва слабо:
  - Клекни, дяволче...
  Димка отговори с достойнство:
  - Аз съм момче!
  И той започна да кляка лесно. Седнах десет пъти. След което жените прегледаха подметките му и минаха между пръстите на краката му.
  След което Димка се озова в съседната стая. Там друго момче, в затворническа униформа, късо подстригано и с пишеща машина в ръце, каза:
  - Какво ново?
  Полицаят отговори:
  - Да, и то доста хрътка!
  Момчето се изкиска и отбеляза:
  - Но той не е толкова страшен! Е, седни на стола и ще те подстрижа!
  Димка седна. Все още е неприятно да си гол. И тогава ще ти обръснат косата като на престъпник. Като капак на всичко машинката беше малко тъпа и ме подстригваше болезнено. Гъста черна коса падна на пода. Счупените ботуши на младия каторжник ги стъпкаха. Изглеждаше, че с всеки кичур коса напуска част от безсмъртната душа и ти ставаш все по-малко свободен. Димка беше в депресивно настроение. Предстоеше му затворническа килия и среща с непълнолетни престъпници.
  Димка обаче никога не се страхуваше от връстниците си. И след втвърдяването на "Четиридесетте острова" вече не е страшно. Ако не друго, той ще се бие. Ами затвора?
  Какво ще кажете за друг тест? Той е само на четиринадесет години и има цял живот пред себе си.
  
  
  ХИТЛЕР ДЪЛГИ РЪЦЕ
  АНОТАЦИЯ
  Показва, че арогантността е второто щастие. И фюрерът успя да превземе не само Великобритания през 1940 г., но и САЩ няколко години по-късно. И това предполага, че решителността дава победа. Красивите руски момичета обаче могат да победят ордите на Хитлер!
  В друга вселена Хитлер се оказва по-решителен и дава заповед за превземане на Великобритания веднага след капитулацията на Франция. В същото време фюрерът въвежда всеобща военна и трудова повинност, включително в окупираните територии. Германците произвеждат значително повече самолети, отколкото в реалната история, и успяват да потиснат британската въздушна мощ. След това, използвайки не само военните, но и търговския флот, нацистите кацнаха в метрополията. Те действаха доста успешно и превзеха Лондон в движение.
  Великобритания падна, прогерманско правителство и напълно законен, но симпатизиращ на Хитлер крал бяха поставени.
  След което, разбира се, германците пометоха всички колонии на лъвската империя и поеха контрола над тях.
  Атаката срещу СССР е година по-късно, но с по-мощни танкове и огромната сила на колониите.
  Червената армия упорито се съпротивлява, но все пак постепенно се поддава и отстъпва. Беше й трудно да удържи такава атака. Освен това Сталин отново не мобилизира армията и е атакуван. Счупиха го като попивателна машина.
  И новите германски "Тигри" влязоха в битка. Как оказваха натиск върху съветските позиции, как даваха... Червената армия отстъпи, но се биеше упорито. Германците бяха много по-силни.
  Но Москва все още беше задържана. След което Фриц зави на юг. Сталинград се превръща в истински кошмар за тях.
  Градът на Волга устоя упорито. Съветските войски непрекъснато предприемат контраатаки. Самите те претърпяха загуби, но и изпратиха врагове в другия свят.
  Противникът обаче отнема броя на техниката и пехотата. Хвърли колониалните войски в битка. Пантерите бяха буквално затрупани от численост. Появи се и мощният танк Лев. Тази кола не проникна в тридесет и четири от всички ъгли и ъгли.
  Бойните тестове показаха ефективността на превозното средство Lev във всички битки, въпреки че оръдието беше преодоляно и неговата скорост на огън остави много да се желае. Както и шофиране.
  Но този танк, добре защитен от страните на кърмата в условията на липса на съветски оръдия с висока бронебойна мощност, се оказа силен при пробива.
  Въпреки това германците превзеха Сталинград и успяха да превземат Кавказ. Всъщност силите са много неравностойни. Има много разделения на араби, африканци и индийци.
  Те се втурват към врага като лавина. Съветските войски нямат време да отвърнат на удара.
  Освен това немците имат голямо превъзходство във въздуха. Много самолети. И много силни бойци.
  По-специално, Focke-Wulf беше поразителен със своите оръжия и предна броня - издръжливо превозно средство със силен двигател.
  Срещу нея СССР нямаше равен противник по въоръжение и скорост.
  ME-309 също се оказа много сериозен боен кон. Също така висока скорост. Три 30 мм оръдия и четири картечници. Не мога да устоя на такава сила.
  А германците с чужди полкове продължаваха да се движат и да се движат на изток.
  
  
  През втората половина на май избухнаха ожесточени битки в Оренбург.
  Батальонът от момичета, разреден по време на битките за Сталинград, влезе в битката с нацистите в този град, по-известен с известната обсада на Емелян Пугачов.
  Командирът на батальона Аленка зае мястото си в окопа. Капитанчето е много красиво. По традиция момичетата в този батальон се бият боси само по бикини. Така те използват земна магия, която дава специална защита. И наистина момичетата търпят много по-малко загуби от останалите части.
  Не всеки може да оцелее шест месеца в Сталинград.
  До нея е извитата Мария със златиста коса. Минал е и през огън, вода и медни тръби. Тежко изпитание очакваше момичетата в жегата на Сталинградския ад. Бориха се докрай и оцеляха. И магията на родния край им помогнала.
  Очевидно, когато се биете почти голи, куршумите и шрапнелите практически не ви нараняват.
  Мария стреля по нацистите. Напред германците, за да спестят арийска кръв, традиционно изоставят черни, араби, индуси и други чужденци. Броят на чужденците във Вермахта непрекъснато расте и те са хвърлени в разгара на нещата без съжаление.
  Тук пада убитият от Мария африканец. Момичето му изпраща целувка и казва:
  - Жал ми е за вас! Не умираш, защото искаш!
  И отново момичето удря арабина с пушка. Войските на колониалния Вермахт пробиват. Вече топли и удобни. Фашистите се опитват да хванат времето от годината, когато всичко е цъфнало и слънчево. Щурмовици реват в небето. Подобно на най-новите реактивни самолети, броят им непрекъснато нараства, така и TA-152, които замениха остарелите Focke-Wulf. Последните обаче продължават да се бият.
  Златокосата Мария отблъсна парче керамика с босото си изящно стъпало и изчурулика:
  - Земята ми се разкъсва от стон, нивите са напоени с кръв... Жалко, че няма място за падналите в рая, само в пепелта, тополите кръжат.
  И отново индианецът падна от нейния удар. Да, трябва да убивате чужденци, които са събрани като пушечно месо. Как иначе? В противен случай те ще ви убият.
  Червена Алла. Огнено момиче, с дълга медночервена коса, която се вее като бойно, пролетарско знаме. Момичето изпълнява не само в бикини, но дори и без сутиен. Тя е като, тя е готина. Освен това стреля учудващо точно. От време на време от нейните изстрели падат войници с пробити глави.
  Тогава Алла хвърля граната с боси пръсти. Подаръкът лети по начупена траектория и се озовава в тълпа араби. Чува се експлозия... Няколко осакатени тела се хвърлят във въздуха!
  Алла крещи с пълно гърло:
  - Исках да направя ютия - изведнъж се оказа слон!
  Анюта, очарователна блондинка, загоряла и много стройна, закръглена, със среден ръст, но перфектно сложена, също беше уволнена. Тя удари неверника по носа му и запя:
  - Криле като на пчела - цветя вместо уши!
  Момичетата стрелят много точно и постоянно се движат.
  Голяма и месеста Матрьона наддаде малко на тегло след Сталинград. Тя също е красиво момиче, с широки бедра, но сравнително тясна талия. Тя премина през този ад и загуби Серьожка. Заловен е смел пионер, който измисля капани за германците. Не се получи много добре.
  Но тогава Матрьона повреди механизма и мина се плъзна под германския танк. Пантера 2 беше повредена и спряна, след като беше сериозно ужилена.
  "Мишките" все още участват в битки. Този танк се отличава с голямо тегло и издръжливост. Но се появи и "E"-100. Тези машини са не по-малко защитени и по-пъргави. Лев-2 също се бие, също машина, добре защитена и по-лека от предшествениците си. За "Лъва" германците често използват 150-милиметрово оръдие, което е по-удобно за щурмуване на градове. Някои "Лъвове" също са оборудвани с бомбомети.
  Но германците напредват внимателно с танковете и изхвърлят пехотата напред.
  Колониалните войници се движат напред. Свири луда дрифт музика!
  Алла дава залп от картечница... Войниците падат и плиска като кръв от счупена с лопата диня.
  Червенокосата казва:
  - За Родината, за Сталин, няма по-силна армия! Борим се яростно за щастието на хората! И нашият Вожд има соколови крила... Той дава светлина на надеждата! Ударът на стоманения чук ни донесе зор!
  Алла пее и стреля. Тя е наистина красива. Тя има загорели, златисто-маслинени гърди, със зрели ягодови зърна. Колко вкусно е това момиче! Трудно е да си представим нещо по-впечатляващо и привлекателно. Момчета гледат тази Amazon само в тънки бикини.
  Червенокосото момиче събори петима индианци и запя:
  - Когато му дойде времето, космонавтиката ще се развие... А за нас войната е висока романтика!
  И момичето отново се засмя... И отново откри изненадващо и удивително точен огън.
  След като се натъкнаха на силна отбрана, германците отново хвърлят в битка щурмови самолети и бомбардировачи. Пехотата се е изтеглила, а върху позициите на момичетата валят снаряди и бомби.
  И танковете работят от разстояние. Алена дава заповед:
  - Всички да се скрият в землянките!
  А самата тя остава да наблюдава на повърхността. Артилерийската подготовка на нацистите е мощна. И още по-опасни бомби. Някои от тях са изхвърлени от такива чудовища като Yu-488 и най-новия TA-400. Бомби с тегло девет тона падат и са в състояние да разрушат землянки и укрепления. Аленка беше изхвърлена от взривната вълна, а босите й пети се удариха болезнено в купчина камъни.
  Подметките ми бяха изгорени. Но иначе момичето капитан не е пострадало. И една много мощна бомба беше пусната, дори ревът й ми запуши ушите. Не, нищо не може да се случи на света.
  Но момичетата наистина имат завидна преживяемост. Докато мъжете умират и умират!
  Аленка си спомни как младият Юлий я галеше. Как я целуваше по корема, краката, коленете, бедрата и гърдите. Колко приятно е да те лапа млад и красив мъж, който наскоро е започнал да развива мустаци. Но тогава Юлиус умря в землянката, смазан от пряк удар от бомба. И от него не остана дори мокро петно.
  Младежът отиде до... къде? Към рая, към ада, към забравата? Но главното е, че той сега не е на земята. И Аленка е много огорчена от това.
  Ако можеше да вземе тази глава на Хитлер на пън. Войната скоро ще продължи три години. Нацистите вече щурмуват Оренбург. Клещите им пробиха надалече.
  Аленка се отличаваше с голяма влюбчивост и темперамент. Обикновено предпочиташе по-млади и дори млади войници. И при първата възможност тя започна афера. Алена обичаше, когато нейното силно, тренирано тяло беше галено и докосвано от красиви мъже. По време на войната нравите станаха по-прости и никой не гледаше особено накриво на факта, че офицер от Червената армия се държеше с мъже.
  Аленка, като котка, обичаше галене и обич. А за нея това е най-висшето удоволствие. Гърдите, краката, утробата и шията са особено чувствителни.
  Но колко от нейните любовници вече са преминали в другия свят! Какво коварно и зло нещо е войната. Въпреки че мъжете се придържаха към Аленка. Да беше такава красавица, излезе с цялото си лице, фигура и глас.
  И изобщо, когато жената е млада, най-често е красива. Ето пет от тях, вият почти от началото на войната - много сладки... Четири момичета са светлокоси и едно е червенокосо. Като петолъчка. Те са минали през много адове, но никога не са били сериозно ранени. Освен ако нямаше драскотини.
  Обикновено всичко по Аленка зараства като на куче и не остават белези.
  И сега: падат бомби, експлодират снаряди, но на нея дори не й пука! Всичко е толкова смешно!
  Въпреки че не... На война няма време за забавление. А понякога умират и момичета от нейния батальон. Дори босите крака за едно момиче не са гаранция за безсмъртие. И в Сталинград, в мъжките батальони, буквално всички често бяха убити.
  Градът на Волга се покри със слава. В продължение на шест месеца те сдържаха настъплението на хитлеристките орди. Германците и техните сателити загубиха около милион убити и ранени в битките за Сталинград. Вярно, повечето загинали бяха чужденци!
  Фюрерът доведе войски от цялата земя в Русия! Имаше дори американски наемници, предимно от немски произход. Много индианци. Индия е гъсто населена страна и фюрерът нареди по-активно използване на мъжете като пушечно месо. И вземете индийските жени в хареми. Всъщност в Третия райх е било разрешено да има няколко съпруги. Папата даде разрешение за това с оръжие. И други църкви одобрени. Самият фюрер преразгледа възгледите си за арийската кръв. На германците е разрешено, след допълнителен подбор, да имат славянски, европейски, арабски, индийски съпруги - при условие, че нямат физически недостатъци и са абсолютно здрави. Бяха забранени браковете с черни жени, но не беше забранено използването на африканки в публични домове, но само с контрацепция. След подбор бяха разрешени бракове с японки, тайландки и корейки.
  Но отново изискванията бяха за красота, външни данни, здраве и липса на физически дефекти. Сега ролята на родословието намаляваше. Чуждите дивизии в СС са много повече, отколкото германските. И Вермахтът беше попълнен с чужденци. Колониалните войски се състояха изцяло от аборигени и бяха командвани от германците.
  Фюрерът поема организацията на армията от Чингис хан, като смесва народите и формира пъстра армия.
  Разбира се, в такива условия СССР постепенно губи войната на изтощение. Тази стратегическа гибел ни принуди да бъдем особено изобретателни. Но имаше неочакван шанс: Съединените щати, където вече успяха да потушат бунта на африканци и представители на латинската националност, засилиха работата по атомната бомба. И ако издържим още известно време, е възможно примирие с Третия райх, докато войната със САЩ продължава.
  И може би нацистите ще се бият до такава степен, че вече да не искат да се бият. И тогава Съветска Русия ще оцелее.
  Бомбардировките и масираният артилерийски обстрел приключиха. И нападението започва отново. Градът вече е превърнат в руини, не е останала нито една непокътната къща. Уви, врагът е много жесток и силен.
  Момичетата излизат на повърхността и посрещат приближаващите пехотинци с огън. Танкове пълзят...
  Альонушка, след като застреля индианеца, прошепна:
  - Господ да даде на слепите да отворят очите си и да изправят гърба на гърбавите!
  След което красавицата щракна блендата. Тя се прицели отново и уцели. Тя удари арабина и блесна със сапфирените си очи. Тя прокара боса си, извита, прашна подметка по чакъла. Момичето се почувства леко гъделичкащо. Тя се засмя. Стана по-весело. Красавицата отново стрелна.
  Альонушка стреля и се ухили... И уцели. Принуждаване на противниците да спрат и да замръзнат. Противникът отвърна на огъня. Хвърляше гранати и ревеше...
  Тогава щурмоваците се появиха отново. Имаше малко от тях, но летяха реактивни коли, които изхвърляха ракети. Нацистите хвърлят гранати по позициите на момичетата. Но голите женствени крака сякаш предпазваха от поражение. И воините, потопени в обстрел, оцеляха в огъня.
  Движението на противниковата пехота спря. Нацистите се опитаха да изпушат червените, като хвърляха ракети.
  Аленка се скри в пролуката и изчурулика:
  - Но от тайгата до британските морета... Червената армия е най-силна от всички!
  Червенокосата Алла също се промуши в процепа и избегна да бъде ударена от фрагменти. Красивото момиче си спомни как тя като ъглова тийнейджърка е била арестувана по донос.
  Спомням си търсенето. Те принудили младата арестувана жена да се съблече. Две жени с ръкавици внимателно опипаха носа, змиите, устата на момичето и погледнаха в интимните й части. Колко унизително, срамно, страшно, страшно беше. Алла се страхуваше много, когато я доведоха в килията, за да се озове в компанията на други престъпници. Но в килията имаше момичета като нея, почти всички деца на репресирани. И най-лошото не се сбъдна.
  Но беше трудно да седи в килията: беше тясна и пазачите често нахлуваха. Бият ме по най-малката причина и без причина. Надзирателите особено обичали да удрят петите на момичетата с палки. Въпреки студа в килиите, момичетата били държани боси, а краката им били подути от постоянните удари.
  Търсенията се превърнаха в друго нещастие. Извършваха се по няколко пъти на ден и беше много болезнено, неприятно и унизително.
  Хранеха ме оскъдно и ме биеха с камшик на разходки. Алла прекарва шест месеца зад решетките, в постоянно унижение, тормоз, побоища и унизителни обиски. И тогава, при Берия, тя беше изпратена в детска трудова колония. Дори без съдебен процес.
  Алла работеше там от пет сутринта до късно вечерта с други момичета. Докато не започна войната... И червенокосото пораснало момиче избяга на фронта. Успях да го направя с дузина други момичета.
  Започна нейното военно ежедневие. Но по време на войната червенокосият дявол се чувстваше много по-добре, отколкото в трудовата колония. Присъда затвор и наказание за победи все още висеше над нея. Но Алла, която вече беше наградена с два ордена, не беше докосната.
  Момичето преживя много в колонията. Включително и любовта - момчетата живееха в съседната казарма и въпреки формалната забрана си проправяха път към момичетата. А те от своя страна искаха да знаят забраненото. Алла, във всеки случай, веднага го хареса. Горещата червенокоса изпита греховна наслада.
  Тя обаче също нямаше късмет във войната. Винаги след полов акт мъж или млад мъж умирал в битка. Сякаш върху червенокосата имаше някакво проклятие. При това без никакви изключения. Затова, въпреки красотата си, Алла придоби известност и мъжете започнаха да я избягват.
  Червенокосият дявол страдал от липса на мъжко внимание. И намираше удоволствие да убива мъже. И тя отново стреля по врага и се ухили като тигрица.
  Алла застреля черния мъж и мислено си го представи в плен. Беше интересно да се забавлявам с такъв висок и красив мъж. Като цяло, да играеш активна роля с мъж е обичайно за червенокоса. Тя е силна и решителна жена. Ами фактът, че човекът ще бъде убит по-късно? Е, тя обича разнообразието!
  В мирно време комсомолските момичета биха били жестоко наказани за безразборни връзки, но по време на войната моралът стана много по-свободен. Това явно е следствие от близостта на смъртта, когато спецотделът си затваря очите за разврата.
  Понякога Алла се срамуваше от своята безразборност. Когато тя дори не носи подчертано сутиен и поклаща разголените си гърди. Спомних си Мария, религиозното момиче, което все още беше девствено. Въпреки че тя е може би най-женствената и секси от петте. По-точно привлекателна, с ангелската си невинност.
  Мария обаче е много точна, може би дори феноменална в стрелбата си. Така тя уцели точно двама араби с един куршум. И усмихвайки се невинно, казва:
  - Господи прости, но аз служа на Родината си!
  Мария е много красива... Малко й е неудобно, че трябва да се бие само по бикини. Но предпазва от поражение. Това е доказано от практиката. Мария започва войната още като момиче. Тя порасна за три години, но все още изглежда стройна, девствена и с нормален ръст за момиче. Останалите членове на четирите са по-дълги, по-мускулести, а Матрьона всъщност е крава - макар и много силна.
  Мария стреля и си спомня Серьожка. Бедното момче. Бях заловен. А това е по-лошо от смъртта. Така че първо той се сблъска с мъчения, а след това с екзекуция. И не е известно как другите ще реагират на това.
  Мария стреля, надигна се на колене и стреля. Убитият индус се протегна и пусна локва кръв. Златокосата красавица казва:
  - Ех... имаш много богове, но нямаш рай!
  Мария пак закова, удари и запя:
  - Благодаря за изгубения рай... Нито за нас, нито за децата ни, нито за внуците ни... Но те просто ще свикнат с измамните звуци!
  Мария стреля, убивайки настъпващите нацистки съучастници и пее:
  - Карахме, карахме, карахме - дълго време ние... Пътят от беда на беда, от война на война! Карахме, карахме, карахме - дълго... Разбиват се потоците на ордата, войната кървава! Кървава война!
  И момичето се притиска по-здраво в земята. А Лъвовете вече пълзят напред. Германските танкове ревят и дулата им се тресат.
  Мария се разплака и отбеляза:
  - Ето я, смъртта!
  Момиче със златна коса стреля по войник, който пълзеше към позициите на Червената армия с пушка, към която беше прикрепен оптичен мерник.
  Гледах как фонтан от кръв се пръска от главата на смъртно ранения враг.
  Мария туитна:
  - Снайпер... Не си прав!
  Алла каза високо:
  -Не съдете по дрехите си, ако не искате да опънете краката си!
  Мария разтърси изящните си, боси, загорели крака. Представих си, че младежът с лице на елф прокарва длан по подметката. Колко хубаво би било това вероятно.
  Но тогава тя изсумтя ядосано:
  - Ще победя всички!
  Алла, която самата беше невярваща и разпусната, подигравателно каза:
  - И без Божията помощ?
  Мария стреля и отговори пискливо:
  - Не, с Божията помощ!
  Алла блесна с перлените си зъби и отбеляза:
  - Но вашият Бог учи: удариш ли си дясната буза, обърни лявата!
  Мария не отговори веднага. Тя изстреля още няколко изстрела, посягайки фашистките марионетки. И тя каза тихо:
  - Но какво да правите, след като са ви ударили по лявата буза - Бог Исус не казва. А нацистите нанесоха много удари на народа ни!
  Алла скочи. Тя хвърли граната с бос крак, вдигна цял стълб прах и изрева:
  - Берлин е почти в нашата власт... През бинокъла виждаме проклетия Райхстаг! Ще има мир и щастие на цялата планета... Ще ви разкажа за това в моите стихове!
  И червенокосият изстреля, отрязвайки цяла редица нацисти. После тя отново ритна гранатата.
  Тя е силно момиче. В лагера тя беше принудена да мести камъни от зори до здрач и Алла се превърна в истински супермен. Тя хвърли гранатата много по-далеч с краката си, отколкото с ръцете си.
  Червенокосата обичаше да тича с боси подметки по въглищата или по снега. Тя се наслаждаваше...
  Аллах го взе и проби:
  - Но аз имам друга страст... Това е власт, само власт!
  Червенокосият дявол даде залп, разстрелвайки краутите и техните поддръжници, и изрева:
  - Няма нужда от злато и пари! И е необходимо пред мен... Хората бяха на колене, хората бяха на колене, по цялата повърхност на земята!
  Вражеската пехота спря. Танковете продължиха по-нататък. Тежки автомобили "Лев", "Маус", "Е"-100, "Тигър"-2 - изстреляни снаряди. Пантера 2 също се развихри. Позициите горяха и се рушаха, змии от дим се издигаха в небето.
  На едно от момичетата бяха опалени краката. Тя изкрещя и откри дълги залпове. Друга красавица беше срязала сутиена си от шрапнел. Гърдите на воина бяха открити и тя се изчерви. Лицето на момичето стана алено.
  Маусът, най-тежкият немски танк, гърмеше от оръдията си. И той унищожи всичко по пътя си.
  Но воините скочиха назад във времето. Толкова са пъргави. Алла хвърли граната по Мишка. Заглуши една от немските картечници.
  Червенокосата го взе и запя пламенно:
  - Нека бягат несръчно - бронирани танкове през локви...
  След което момичето отново хвърли граната с бос крак и удари друга картечница Мишка, счупвайки цевта й. След което Аллах крещи:
  - Аз съм богинята на смъртта, от която Хитлер се страхува!
  Германският танк спря. Заедно със загубата на картечници, танкистите загубиха лъвския дял от доверието си. И "Мишката" започна да стреля от къса цев и започна да обработва руините. Един от фрагментите удари Алла по петата, изгаряйки изящната извивка на подметката на момичето.
  Красавицата го взе и запя:
  - Палачът ми гори петите, а аз чувам плач!
  С добре насочен изстрел Мария счупи оптическия мерник на Миската. И масивният танк излезе с тръс и започна да се обръща. Ясно е къде почти двеста тона стомана ще бъдат стъпкани на сляпо. Само обратно, за да избягате от повече проблеми.
  Тогава в игра влезе "Лев"-2. По-напреднала машина се опитва да нокаутира цялото пространство пред себе си с огъня на 150-мм оръдие. Момичетата вирват носове към фашиста в отговор.
  Мария хвърля граната с изсечения крак. Настоящето не достига до танка, но нокаутира пехотата. На един африканец дори му откъснаха главата. Тя носеше каска, завъртя се и се блъсна право върху тухла.
  Златокосото момиче каза:
  - Всичко е по волята Божия... Дори грешките!
  Алла запя ентусиазирано в отговор:
  - Всичко в света зависи от небесните висини... Но точността на очите, ама точността на очите - само от нас зависи!
  Мария стреля отново. Тя счупи оптическия мерник на "Лев" и рационално отбеляза:
  - И Бог дава точност!
  Алла оголи зъби и тупна с бос крак по счупеното стъкло. Усетих колко е приятно, когато нещо остро прониже голата ми подметка. И тя изрева:
  - Във всичко трябва сръчност, закалка, обучение - иначе няма да има благодат!
  Мария стреля по фашиста с изроденото лице в корема и пее:
  - А за Краутите благодатта е да дереш кожата от черепа! И дъвчете, дъвчете, дъвчете - измийте го с топла гной!
  Алла направи физиономия, стреля... Тя цепна глава и прошепна:
  - Каква неблагочестива реч имате!
  Лицето на Мария пребледня и прошепна:
  - Бог да ме прости грешния!
  Алла се засмя. Тя беше цинично момиче. А в детската трудова колония биеше по-слабите от нея. А тази червенокоса е безсрамна. И Алла искаше да дръпне Мария за златната й коса. И не с ръце, крака.
  И Алла протегна голия си крайник към разлистената коса на християнското момиче и щом хвана кичурите с пръсти, дръпна.
  Мария крещи, обръща се и казва:
  -Луд ли си?
  Алла каза подигравателно:
  - Значи Бог търпя и ти заповяда!
  Мария стисна юмрук:
  - Не богохулствай, кучко!
  Алла отговори и запя:
  - И Господ пак се къса от смях - какво ме интересуват всички, а вие какво ме интересувате!
  Мария поклати глава и отбеляза:
  - Рискувате всеки ден! И в същото време, имайки възможност да отидете по дяволите след минута, вие сте нагли и произнасяте лоши речи!
  Червенокосата направи гримаса. Тя грабна парче стъкло с босите си пръсти и го хвърли в устата си. Хванах го с език. Тя сдъвка чашата и без да се замисли, отпи глътка, като каза:
  - Адът няма да ни хване!
  Мария, въртейки яростно очи, изръмжа:
  - Никъде няма да ходиш! Огнена въшка!
  Алла само блесна с изумрудените си очи в отговор. И тя хвърли граната по нацистите, като каза:
  - Докато войната е, нека забравим за различията си!
  Мария каза не на място:
  - Божието си е божие, а Кесаревото си е Кесарево!
  Алла се обърна дълго и добави:
  - И Хитлер е дяволски!
  Мария откри огън, повали още няколко души и се замисли. Как може да се стигне до такова падение на морала, до каквото стигна Хитлер? Какъв вид звяр е в човешка форма? Онзи кървав тиранин, когото човечеството не познава от времето на Адам и Ева. И в същото време изключителен късметлия. Може би дори най-щастливият и успешен завоевател в цялата история на човечеството.
  Но Русия се оказва корав орех за фашизма. Войната на изток скоро ще навлезе в четвъртата си година. Да, нацистите напредват. Не много бързо, но уверено. Само през зимата Червената армия успя да притисне малко краутите. И сега врагът отново атакува.
  Момичето стреля точно и много добре. След като загуби оптичните си мерници, танкът Лев отново се обърна и започна да бяга. И "Пантера"-2... Танк с дълга и дебела цев и сравнително малка кула.
  Ефективна машина. Което нокаутира почти всеки мастодонт. Тук Алла се отличи, като хвърли гранати с изкусителните си крака и повреди цевта.
  Червенокосият дявол блесна с очи с цвета на морето и изсъска:
  - Счупих им носовете!
  Германец със счупена муцуна се обръща. Следите се тресат като пъргава машина. Да, момичетата измислиха удобна и ефективна тактика. Ударете цевите, счупвайки цевта с гранати, когато бронята е недостъпна.
  А добре насочената Мария стреля точно, сякаш наистина е правнучка на Робин Худ. А златокосата красавица възкликва:
  - Под претекст целите на хуманизма,
  Да изградим рая на Земята...
  Хитлер премина по пътя на фашизма -
  Храмът е издигнат от мръсника Сатана!
  И тя стреля като истинска светица на изтребление. Голият й, изсечен крак хвърля парче стъкло, удряйки арабина точно в центъра на челото му. А синът на пустинята, рефлексивно натискайки спусъка на картечницата, отсича дузина от своите съучастници.
  Алла отбеляза одобрително:
  - И бързо се учиш! И напредвате пред очите си!
  Червенокосата войнка също хвърли с голи пръсти парче стъкло и уцели африканеца в окото. Той избухна, падайки върху куп гранати. И дузина други бойци полетяха в небето, или по дяволите - как да вземем решение за бизнес!
  Алла туитна:
  - Адът ще бъде зло място, кой разкъса покривалото... И свещеният девически меч - посече враговете!
  И червенокосият дявол отново се обърна и изсъска:
  - Ще има ковчег за теб, само от пепел, и музика в траур!
  Мария веднага хвърли граната в двата крака, осакатявайки цевта на страховития танк Е-100, звънейки:
  - За слава на Господ Христос!
  В паралелната вселена СССР имаше много трудни времена. Но Хитлер не довърши Русия. Той беше твърде разтревожен от слуховете, че Съединените щати се опитват да създадат атомна бомба. По-точно дори не слухове, а разузнавателни доклади, които е невъзможно да се скрият от мощното германско разузнаване. А атомната бомба е нещо ужасно, въпреки че не е лесно да вземеш Третия райх отвъд океана.
  Хитлер предложи примирие на Сталин, което беше прието с радост от диктатора, който почти загуби войната. Войските на Третия райх атакуваха Америка от двете страни. И от Аржентина, и от Канада. Германците имаха много войски и им помагаха и японците, които притискаха американците от изток. Разрази се жестока битка.
  Пет момичета Аленка, Мария, Алла, Анюта, Матрьона пристигат в Америка, за да се бият като доброволци срещу ордите на Третия райх. И петте момичета са много красиви и говорят английски. Сталин отказва да изпрати целия женски батальон, тъй като това би противоречило на условията на мира, сключен с фашистката империя. СССР трябваше да спечели време на всяка цена, докато нацистите нападнаха САЩ.
  Петте момичета са доброволци: преминали са през почти цялата война, от Брест и Буг до Оренбург. И те се бият с нацистите от другата страна на Земята в столицата на Хондурас.
  Тегусигалпа е една от основните крепости на отбраната, в конфронтация с пъстра орда. И японските, и азиатските орди изпаднаха в беда. Самите германци се биеха само с танкове, а пехотата беше изцяло от неарийски народи. Те прогониха напред азиатци, чернокожи и араби.
  Аленка стреля, отряза двама африканци и изчурулика:
  - Просто орда на Чингис хан!
  Златокосата Мария, посякла трима индианци с изстрел от картечница, вдигна голите си загорели крака до върха. И тя каза:
  - Мелим пушечно месо!
  Фрагмент от граната полетя и плесна Мария по голата й кръгла пета. Момичетата традиционно се бият по бикини и боси. И като удари с остро грубата, момичешка подметка, леко боли.
  Красавицата намигна и пак изстреля... Мария е много стройна, среден на ръст с перфектна фигура.
  Аленка е по-висока, с чин майор и дори герой на Съветския съюз. Но и почти гол, едва прикрит от бикини. Много загоряла, но косата й е бяла. А Аленка стреля много точно. И много обича да хвърля гранати с боси крака.
  Красивата Алла стреля и поваля четирима араби със залпов огън. Косата й е червена, или по-скоро медночервена, като пролетарско знаме. И когато духат ветровете, това е като знаме на революция. Момичето блести с изумрудените си очи, като звезди. И брутално помита враговете.
  Анюта също е руса. И стреля от картечница. Момичето стъпи с боси крака и избухна. Петима различни бойци бяха хвърлени нагоре и от гърдите и коремите на противниците им бликнаха червени фонтани кръв.
  Анюта, облизайки пълните си устни, изчурулика:
  - Войната е въздух за белите дробове...
  Момичето лежи и хвърля граната с бос крак. Чуват се експлозии. Няколко бойци летят в различни посоки.
  Матрьона е по-едро и плътно момиче. Косата й е светлокафява. Типична селска, млада жена от кръв и мляко. Тя е много силна физически и стреля добре.
  Тук отново идва ред. И падат убитите фашистки наемници.
  Матриона, стреляйки, казва:
  - Добре, добре, къде беше? От баба! - стреля момичето, убивайки трима брадати нацистки бойци и добави. - Какво си ял - качамак! какво пи? Маш!
  Момичетата държат линията. Не пускат фашистите напред. И приятелски песни реват:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  До сърцевината и после...
  Ще изградим нов, небесен свят -
  Който беше никой, ще стане всичко!
  Аленка отново хвърля граната с бос крак. Взривове настъпващи пехотинци. Определено става все по-горещо. Идва небезизвестният "Лъв"-2. А до него е по-модерният Е-50. Снарядите се изхвърлят. Главата на черен американец беше откъсната и тя се търколи.
  Мария стъпи върху горяща дъска и втвърдените й крака почти не усетиха топлината на пламъка.
  Златокосата красавица стрелна и измърка:
  - И кой ще спре течението на кървави, разярени реки...
  Мария стреля отново, събаряйки африканеца от бронята на E-50 и изчурулика.
  - Лъч от бластер ще удари слепоочието ви, в зъл проблясък човекът изчезна!
  Момичето отново стреля. Тя показа във въздуха своя бос, загорял, изящен крак. Към нея полетяла граната. Красавицата със златни коси ловко изби подаръка с голата си, почти без прах подметка. Гранатата полетя назад. Тя се втурна в редиците на бойците на Третия райх. Изглеждаше така, сякаш дини падат от камиона и се чупят. Изля се толкова много кръв.
  Мария туитна:
  - Момичето се провали на изпита и дойде проклетият Райх. Хитлер очевидно се е уморил да живее и красотата му го изяде!
  Алла също е безсмислен войн. Стреля по себе си с автомати и казва, разхвърляйки труповете:
  - За лъжицата на мама! За лъжицата на тати! А за Коба черпак! И на ваша страна в леглото!
  Красавица с медночервена коса изстрелва дървен самолет с бос крак. Той лети право към масивния немски танк Lion. Кацнете върху дулото на 105 мм оръдие и то експлодира. Оръжието се проваля.
  Германецът се обръща и е принуден да бяга позорно. Алла, търкайки крака си в парче от сградата, казва:
  - Ако нямаш сила, имаш нужда от разум! Ще трябва да вдигнеш малко шум!
  И отново момичето стреля много точно. Червената й коса е като пламъка на олимпийския огън. Привлекателно момиче. Тя вече се е отличила в американската армия с демонстрация на яростен темперамент. Той беше особено добър в правенето на пакости с афро-американците. Толкова е необичайно и красиво с тях.
  Аллах обаче унищожава и чернокожите, воюващи в армията на Третия райх. Защо Германия завладява цяла Африка? Опитайте се да спрете такава сила.
  Е-50 е най-новият танк, с газотурбинен двигател и дебела странична и челна броня. Не може да се вземе с граната. Алла хвърли подаръка с гол крак, повали няколко пехотинци и изчурулика:
  - О, танковата ти броня е надеждна, от някой, който има намерение да хапе... Само да знаеш силата, която имаш... ня, можеш да риташ само стоманен кон!
  Анюта също стреля много точно. И тя предпочиташе да хвърля гранати с крака. Голите й пръсти също завъртяха стоманения диск. Върхът прелетя и преряза гърлата на двама фашистки бойци. Те изпуснаха картечницата и сега плътен изстрел от голям калибър проряза веригите на ордата. Цяла линия от чуждестранни бойци, вербувани чрез нападения в армията на Третия райх.
  Анюта туитна:
  - Късметът е награда за смелостта! Една песен е достатъчна! Нека пеят само за дома!
  Но красавицата все още не е имала време да пропусне дома. Въпреки че съветските доброволци в американската армия са много малко. Сталин не искаше да блести, за да не даде по-късно повод на Хитлер да обвини Русия в нарушаване на условията на "Сламения мир".
  Пет момичета, най-добрите в женския батальон, са предупредени, че ако бъдат заловени, Родината ще трябва да се отрече от тях. И в този случай момичетата трябва да косят тривиални наемници, които са били наети за пари.
  И Анюта, и Алена, и другите момичета разбират, че ако бъдат заловени, ги очакват ужасни мъчения. Затова те решиха във всеки случай да не бъдат убити от нацистите живи.
  Германски щурмови самолети летят над позициите на американските войски. Не очаквайки, че ще бъдат посрещнати с такава упорита съпротива в столицата на Хондурас, нацистите бяха донякъде раздразнени.
  Реактивните и щурмовите самолети са силни. Летят ракети, стрелят оръдия.
  Американските войници умират. Матрьона също беше ударена от шрапнел в месестото си рамо. Потече кръв. Героичната девойка извади със зъби парче стомана и изплю кръв. И тогава тя отново ме удари с обемист автомат. Чуждите наемници падат. Тук почти всички са местни, само командирите им са германци, и то не винаги. Вярно, екипажите на най-модерния танк Е-50 са изцяло немски. Колата има прилична скорост и маневреност. Е, това все още не е най-модерната модификация - тежи седемдесет и пет тона. Стените се рушат под релсите. Обикновено се произвежда в три варианта със 105-мм оръдие, 180-мм щурмово оръдие и 400-мм ракетна установка.
  И всяка модификация има своя собствена задача. Ето този танк с щурмов пистолет, по-подходящ за атака на градове. И не е толкова лесно да го унищожиш. Матрьона се прекръства и грабва противотанкова граната с голи пръсти, големия си, но изящен, красиво оформен крак. Сега трябва да хвърлите подаръка право в цевта, за да деактивирате оръжието на мастодонта. Пет картечници покриват немски модерен танк и не е толкова лесно да се доближите до него.
  Матрьона е много силна и нейните конски крака хвърлят граната далеч. Но не винаги е точно. Във всеки случай да се порази такава цел като дулото на 180-мм оръдие. Момичето герой има съмнения. Ами ако пропусне?
  Ех, ако с тях беше техният дългогодишен партньор Олег Рибаченко, този смел пионер щеше да измисли нещо.
  Но момчето загина в битките за Сталинград. Момичетата не знаеха по-нататъшната му съдба. Но съдбата на изобретателя-пионер наистина беше незавидна. Отначало Олег Рибаченко беше брутално измъчван, опитвайки се да изтръгне тайни. След мъчения единадесетгодишното момче се озовава в мините. Работата е страшна и изключително тежка. Но съветският пионер, малък, но жилав, се оказа упорит.
  Той успя да оцелее и дори през лабиринтите на мините реши да избяга. И Олег Рибаченко успя да се измъкне. Известно време момчето се скита из Балкана, докато попадне в местен партизански отряд. Там става свързочник и диверсант.
  На Балканите все още имаше доста развито партизанско движение. Отчасти и защото окупационната служба е била изпълнявана от италианци, румънци, българи, албанци - които не са били толкова боеспособни, колкото редовните части на Вермахта.
  Но все пак много партизани загинаха. Особено от въздушни удари. И патриотите на Югославия са принудени да се крият в планини, гори или в най-добрия случай в малки села. Голяма част от командирите вече са загинали. Ситуацията се влошава от подписания мир със СССР. Сега на Балканите започват да пристигат нови наказателни дивизии, които организират масирани нападения и прочистват района.
  Олег Рибаченко трябваше да се изкачва все по-дълбоко в планините заедно с партизаните.
  Матриона, въпреки че не знаеше съдбата на техния всеобщ любимец, въздъхна тежко. Тогава тя стисна гранатата още по-силно с пръстите на босите си момичешки крака и с всичка сила я хвърли към вражеския танк. E-50 току-що стреля, изпускайки убийствен снаряд.
  Матрьона дори се разтресе и падна на колене. Той е ударен по главата от откъснат от тротоара павета, а голата му пета е обгорена от нагорещен метал. Момичето потърка зашеметената си глава с прашна коса.
  Гранатата полетя, почти докосвайки цевта, и се удари в наклоненото чело на колата. Гръмна експлозия... Но разбира се, 250 мм челна броня, та дори и под ъгъл, не е в състояние да пробие граната.
  Матрьона удари с юмрук прахта и вдигна цял облак пясък. Тогава тя изрева:
  - Убий го, убий го! Вкарайте гол във вратата!
  Момичето почука пищяла си по напукания асфалт. В мазолите на петата беше забита треска. Кожата на подметките на момичето беше дебела като на хипопотам. Тя живееше в бедно семейство и почти никога не носеше обувки от раждането си. Това обаче не правеше краката й да изглеждат груби, а загорели, изящни, съблазнителни.
  Матрьона обаче леко плашеше мъжете с високия си ръст, силни мускули и юмруци с изпъкнали кокалчета. Но героичното момиче има най-добрия характер, а широките бедра бяха съчетани със сравнително тънка талия и изваяни коремни мускули. Само в дрехите Матриона можеше да изглежда с наднормено тегло поради големите си гърди. В бикини изглежда като едрогърда спортистка.
  Момичето, разочаровано, отново хвърли граната, този път насочена към релсите. Но смъртоносният дар удари дебелия брониран щит, покриващ ролките.
  Матриона се удари с юмрук в брадичката от раздразнение. Заболя я челюстта. И момичето герой проклина:
  - Режа като с ятаган!
  Анюта също се опита да удари опасния танк, но гранатата, хвърлена от крака на момичето, леко пропусна целта. И блондинката започна да се приближава до колата. Но тогава се появиха още два танка - "Лъв" и "Пантера"-2, те стреляха по всички подходи с картечници. Трябваше да сме изключително внимателни.
  Американският Шърман качва на стоп, за да се доближи до немските превозни средства. Той имаше шанс да удари Panther 2, но само отстрани. Но един германец не е толкова лесен за измама. Освен това по-високият силует на Sherman го прави забележим от голямо разстояние.
  "Пантера" 2 изплю снаряд и уцели американеца директно в челото. Високата кола се счупи наполовина. И изгоря като коледна свещ.
  Анюта каза раздразнено:
  - О, колко са ти слаби танковете... По-добре технически, ще станеш янки!
  Но Аленка, опитен воин, успя да се доближи до Пантерата. Тя хвърли граната... И дългата цев на немската кола се сви в овнешки рог.
  Танк "Пантера" 2, пуснат в производство през 1943 г. В последната най-разпространена модификация е с челна броня 150 mm, странична броня 82 mm под ъгъл и 88 mm оръдие с дължина на цевта 71EL. Започвайки през 1945 г., той е прекратен в полза на по-модерния и по-добре защитен модел E-50. Но засега този танк се бие. С тегло 51 тона колата разполага с двигател с мощност 900 конски сили, което й осигурява добри ходови качества.
  И сега, след като получи щети, Panther-2 се обръща и си тръгва. Аленка успява да хвърли още една граната с бос крак. Счупих ролките. И скоростта на немската кола се забави значително.
  Аленка казва с радостен вид:
  - Какъв удар! Моят удар е дар от Бога!
  И момичето показа носа си на германците. Но от Е-50 започна да се излива картечен огън. И куршумите свистяха по бялата, малко изцапана коса на Алена. Един от куршумите дори отряза кичур коса. Майорката дори се почувства леко гъделичкаща.
  Аленка туитна:
  - Ако искаш да си като слон, отивай в лудницата като бандит!
  Момичето повдигна отрязания си кичур с пръсти на краката си. Косата на Аленка е копринена, перлена, но леко прашна. И все пак толкова мека. Момичето ги прокара по подметките си. Малко щекотливо и приятно.
  Аленка си спомни как човекът я галеше. Ръцете му също започваха от ходилата, издигайки се по-високо към бедрата и най-чувствителното място. Когато те погали красив млад мъж е много приятно. Аленка почти го обичаше. Харесваше любовната игра и се възбуждаше от докосването на мускулесто мъжко тяло. Но Аленка нямаше истинска, романтична любов, когато полудееш по мъж. Тя вече е променила много момчета. Много от мъжете му загинаха в битка.
  Дори това беше проклятието на войната. И тук, в Америка, има мускулести черни момчета. И всичко е толкова необичайно с тях.
  Аленка стреля и свали чернокожия. Стана ми малко мъчно за африканското момче. Тя уби човек, борейки се за чужди за него интереси. Все пак германците са расисти. Те гледат на чернокожите като на роби. Но в същото време африканци се записват в чуждестранните дивизии на раздутия Вермахт.
  Аленка направи нещо като смокиня с боси пръсти и го показа на нацистите. Да, самата германска нация не търпи никакви щети тук. Танковете имат броня, която е твърде дебела, за да бъде пробита от граната или базука. Но родните единици умират.
  Аленка хвърля граната по Е-50. Тя замахна с голия си загорял крак и се хвърли, извивайки бедра. И гранатата полетя във висока дъга. Голите ми пръсти ме оставиха да усетя допира на метал. И тогава гранатата избухна.
  Аленка прошепва:
  - Бог да ни благослови!
  Горещ вятър задуха момичето, сякаш докоснато от красив мъж. Аленка четеше книга за Тарзан и много искаше този мъж да си играе с нея. Бих галил гърдите си със силни ръце.
  Гранатата се удари в цевта, но избухна твърде късно, отлитайки от метала. Фрагментите тракаха като грах върху броня. Остават само драскотини!
  Аленка извади още една граната. Но видях, че е противопехотна. И противотанковите оръжия ги няма.
  Момичето изръмжа разочаровано. Но за да не губя време, го сложих на голи пръсти. Тя обърна крака си, огъна торса си, после го изправи и го хвърли към пехотата.
  Половин дузина бойци излетяха като топки за пинг-понг. Едната чаша отлетя, а парчетата прелетяха няколкостотин метра и преминаха през гърба на Аленка. Сутиенът се спука, а красивите гърди на майорката се показаха.
  Момичето автоматично покри зърната си. Но тогава тя осъзна от кого трябва да се страхува. И тя отново разклати автомата. Тя се обърна и леко отстъпи назад.
  Американски пехотинец стреля с базука. Снарядът удари немския танк откъм наклонената му страна, но 160 мм броня го издържа, отблъсквайки разрушителната енергия. Германецът отвърна на изстрела. Голямокалибреното му оръжие разцепи стената.
  Аленка се опита да завърже презрамките на сутиена си. Момичето си помисли, че Зоя Космодемянская вероятно се е возила в студа по къси панталони. В съветски филм тя беше изобразена облечена в риза или дори някаква рокля. Само това е само данък върху лицемерието. Всъщност нацистите, за да унижат още повече заловеното момиче, вероятно са я съблекли гола. И гладните немски войници вероятно са искали да видят голо красиво и закръглено момиче.
  Така че в истинската история момичето героиня не можеше да покрие гърдите си, така че ръцете й бяха вързани на гърба. Но тя не се срамуваше и гледаше гордо. Аленка добре знаеше какво е да ходиш боса в снега. Тя беше издръжлива и обичаше да докосва снега с босите си подметки. Аленка го хареса и се забавлява. Но това е за нея, вече калена от години на война. А за младата и градска Зоя това явно е болезнено. Подметките се усещат като горящи въглища.
  Аленка разочарована захвърли сутиена си и извика:
  - Срамът е буржоазно понятие! Съветската жена не се страхува от нищо и не се срамува!
  Момичето отново започна да заковава с картечница или по-скоро с картечен пистолет. Металът се нагорещи, все пак Хондурас е тропиците, там може да е много горещо през февруари. Пръстите на Аленка се разгорещяват. Трябва да дадем всичко от себе си. Днес е 23 февруари. Това е денят на Съветската армия и това изисква да се бие с цялото спокойствие и разумна ярост.
  Аленка посяга още пет с куршуми и случайно изгори бузата си върху горещия затвор на картечницата. Разбира се, че е неприятно, блистерът е подут.
  Аленка се закле:
  - Е, Боже, защо създаде толкова проблеми на мен и страната ми!
  Мехурът сърбаше... Бузата на момичето е много чувствително място. Момичето се опита да намери нещо студено, за да намаже набъбналата топка. Но се опитайте да намерите нещо готино. В този горещ град. Освен това времето беше ясно и вятърът духаше от юг.
  Аленка явно не се чувства добре. Матрьона хвърля граната от далечно разстояние, но отново неуспешно. И щурмовици вече летят в небето. Германските превозни средства имат силна броня и висока скорост.
  Реактивните самолети идват на вълни и сякаш отсичат ивици лен.
  Аленка се скри в пролуката. Отгоре пламтяха осколъчни ракети. Момичето усети парчета натрошен камък да падат отгоре с игли. Гъделичкаше голия ми врат. Зърната на красавицата също бяха набодени.
  Аленка прошепна:
  - Това е масаж... Но не и корсаж!
  Момичето усети, че тялото й започва да я сърби болезнено. Вече е горещо и експлодиращите ракети допринасят за топлината. И това баня ли е?
  Аленка си спомни естествена руска баня със смърчови метли. Как беше пребито момичето тогава.
  Това бяха толкова екзотични усещания.
  Аленка пееше, за да се развесели:
  - Любов и смърт! Добро и зло! Кое е свято, кое е греховно! Съдено ни е да разберем!
  Момичето се изправи, отърси цялата тази полепнала мръсотия и отломки.
  Аленка изръмжа:
  - О, ще накараш Хитлер на рогата!
  И момичето-майор стреля залпове по пехотите, които се опитваха да се надигнат в атака. Няколко бойци, вербувани чрез нападението, паднаха. Аленка избърса мръсното си лице, очите й пареха. Воинът се изплю и се прекръсти.
  Тя отново откри огън от картечници и бойците се промъкнаха. Червенокосата Алла също хвърли граната с бос крак. Настоящето скочи и удари фашистите. Убити са десетина души.
  Червенокосата пееше:
  - В света има много добро, но е покрито със сняг!
  И момичето откри огън с картечен пистолет, само че използва не ръцете си, а сръчните си пръсти и боси крака.
  Алла стреля точно и извика:
  -Удар! Хит! Още един удар! Още един удар и тогава... Могъщият демон, Божи дар, нанася ъперкът!
  И с ръцете си момичето хвърляше парчета стъкло. Тя изуми фашистите и туитна:
  - А за тези, които не искат да живеят спокойно... Правим им харакири!
  Японците наистина се появиха. Тези теснооки бойци. Е, как да не правиш харакири така?
  След като разтовари скобата на картечницата, Алла вдигна гранатата с голи пръсти и я хвърли към самурая. Те получиха подарък, няколко осакатени японци, и отлетяха в различни посоки.
  Алла изплези език и измърмори:
  - Аз съм супер воин! И врагът уби хипер!
  Китайците, наети от японците от заловените райони на Поднебесната империя, влязоха в битка. Китайските воини вървяха безстрашно и момичетата, изстреляли картечните си пистолети, бяха принудени да се отдръпнат.
  Мария метални боси крака фрагменти от мазилка и стъкло. Другите момичета направиха същото. Стана много трудно.
  Появи се Щурмлев, мощна машина с ракетна установка. Ето един, който ще ви прецака - не изглежда много.
  Гръмна първият изстрел... Анюта, Алла и Матрьона бяха изхвърлени от взривната вълна като фонтан на гигантски кит. Момичетата прелетяха няколко десетки метра и се пръснаха с боси крака право в огъня.
  Момите изскочиха оттам попарени и изпеени. Пльоснаха босите си подметки върху въглените.
  Алла изсъска с досада:
  - Бикът първо се слага под брадвата, а после се пече! И ние първо бяхме изпържени, а след това под брадвата!
  И комсомолката се засмя! Но тогава се почувства тъжна. Спомних си, че нейният приятел беше заловен. Германците съблякоха младото момиче и започнаха да поднасят огън към голите й гърди. Такава ужасна болка. Момичето крещеше, а нежната й кожа беше овъглена. Това са фашистите, които се оказаха фанатици. Те дори не задаваха въпроси, а преди това също запалиха огън под босите крака на пленника. Комсомолецът в крайна сметка не издържа на мъченията и умира от болезнен шок.
  Алла, спомняйки си това, плесна върху горещите въглища. Матрьона се втурна пред нея. Това селско момиче има мургава кожа и не можете да го вземете с горелка. Защо не момиче супермен? Матрьона вижда базука със снаряд, пуснат от убит американски войник. Той я вдига с крак и я хвърля в ръцете си. И се набива с всичка сила.
  Снарядът лети и удря принудителния китаец. Много писъци и стенания. Маса от трупове. И отрязани крайници.
  Матриона изпя древна песен:
  - И самураят полетя на земята! Под натиска на стомана и огън!
  Момичетата най-накрая избягаха от въглените. Техните грациозни, боси крака го получиха.
  Анюта, като най-нежната от тях, потрепваше и търкаше босите си подметки, опитвайки се да облекчи сърбежа.
  Матрьона, която тичаше боса в снега от ранна детска възраст, не обърна внимание на такава дреболия.
  Девойката герой пееше:
  - Представете си само, че се гмурнахме в прясно мляко... Наградата е истинска!
  И воинът взе с крака си едно отчупено и доста тежко парче плочка. Стискайки го здраво с голи момичешки пръсти, тя го завъртя и го хвърли към врага. Трима китайци бяха жертви на настоящето на смъртта, главите им бяха смазани.
  Алла каза с доволен вид, стреляйки по врага:
  - Ние сме готини жени!
  Анюта пееше, за да облекчи сърбежа в изгорените си, или по-скоро обгорени крака:
  - В нашето отечество има жени,
  Защо карат самолет на шега?...
  За тях честта е по-ценна от живота,
  Той може лесно да убие противника си!
  
  Те са родени да побеждават
  За да прославят Русия във вековете!
  В крайна сметка нашите прадядовци -
  Веднага им събрах армия!
  И Анюта започна да драска от автомата. И го направи много майсторски. За да усети всеки, че това е воин от Бога! Ако не от Всевишния, то от Марс със сигурност!
  Аленка също стреля. Заедно с Мария те бяха принудени да се оттеглят, събирайки клипове от мъртви американски войници. Момичетата паднаха по гръб и отвърнаха с крака - така го направиха по-добре. И го направиха точно. Смес от китайски и африкански войски настъпи към момичетата. И воините бият.
  Аленка пееше:
  - Светът не е шахматна дъска...
  Мария взе този пасаж, унищожавайки жълтите и черните наемници.
  - И цифрите не са кръгла нула!
  Аленка добави към изрязания ред жълти и черни:
  - Меланхолията ни напада!
  Мария стреля с точността на Робин Худ и изчурулика:
  - И конят се втурва в огъня!
  Момичетата, стреляйки в отговор, се оттеглиха зад минното поле. Китайски и африкански бойци се натъкнаха на екстри. Започнаха да експлодират, скочиха, разкъсаха ги и стана кървава каша.
  В далечината се появиха няколко танка "Пантера-2". Те стрелят, а ги е страх да си пъхнат носа. "Лъв"-2 се придвижва напред и също бълва огън. А ето го резервоарът за огнехвъргачка Рино, тече лигавка, със снопчета пламъци.
  Но най-страшният е "Sturmlev". Неговата ракетна установка не е особено бърза, но е адски разрушителна.
  Аленка прошепва:
  - Руснаци, руснаци - не спокойна съдба! Е, защо се нуждаем от проблеми, за да бъдем по-силни?
  Наистина те воюват далеч от Русия. Но е ясно, че Вермахтът, след като завладее САЩ, ще се върне, за да натисне СССР. А американците са толкова сладки и скъпи на момичетата.
  Аленка пак забива, попаденията й сякаш правят тикви и глави пукат под лопатите. Момичето е улучено в крака от шрапнел. Една рана се подува на пищяла ми. Красавицата хруска кокал и изчурулика:
  - Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е ясен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  В този момент Матрьона с цялата си сила хвърли граната по Щурмлев. И съветските момичета най-накрая имаха късмет. Бронираната шапка падна назад, съветският подарък излетя право в широката цев. За секунда всичко замръзна. И тогава избухна. Сякаш беше хвърлена атомна бомба. И немските танкове се разпръснаха в различни посоки.
  Нацистите натиснаха. Имаше масирана атака буквално по всички фронтове. Да, над Америка са се събрали червени облаци. И буквално гърмеше и щурмуваше.
  Американските войски бяха изгонени от Хондурас в края на февруари и началото на март. Боевете се преместиха в южно Мексико. Известните четири момичета смениха танка с най-новата модификация на Е-50. Машината наистина е ултрамодерна, управлявана от джойстици, сравнително лека с 65 тона с двигател от 1550 конски сили.
  Челната броня е 250 мм, страничната броня е 170 и дори под значителен ъгъл. Но поради това е малко тясно за момичетата в резервоара. Тук не е толкова удобно, колкото в "Тигър"-2, но колата е станала по-компактна, особено оформлението. Но сега американските танкове не могат да пробият танка, дори когато стрелят отстрани от упор. Такава защита може да издържи изстрел на IS-2.
  Момичетата са доволни и колата върви доста бързо. Герда, натискайки бутоните на джойстика, казва:
  - Това е машина! Наистина шедьовър!
  Шарлот отговаря, като казва:
  - Страните са много полегати и люкът е тесен, почти няма горна част. Не можете да пробиете такава машина, но не е удобно!
  Герда отбеляза с ентусиазъм:
  - Но е ефективно! И напълно непроницаем!
  Магда отговори с усмивка:
  - Както виждаме, Бог пази Германия!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Ние сами печелим победи! И това е същността на нашата стратегия!
  Герда отбеляза ентусиазирано:
  - Доскоро танкът Lion ни се струваше границата на съвършенството. И сега колата е с двадесет и пет тона по-лека, превъзхождаща Лъва по въоръжение, броня и особено по отношение на шофирането. Така че Америка не може да ни пречупи!
  Шарлот избухна в смях и каза:
  - Не го чупете! Сами ще разбием всички!
  В полезрението на Магда се появи Шърман. Момичето изпрати снаряда право в целта. Разделете колата.
  Все пак трябва да признаем, че американците значително изостават в танкостроенето. Sherman очевидно не е на ниво в битка, а Pershing е само малко по-добър. Освен това Pershings се появяват в серията едва в началото на 1945 г. и техните параметри са подобни на ранния модел Panther. E-50 прониква в американците на разстояние над пет километра.
  Момичетата са много горди от такова превъзходство на оръжието си. И си подсвиркват песни.
  Магда стреля отново, прониква, този път защитеният Шърман и чурулика:
  - Ритахме топката и тичахме в галоп!
  Дори екраните на Шърман не помогнаха. И немският танк е на път. Смазва пехотинци с гъсеници. Момичетата свирят песни на хармоника. Пръски кръв под ролките. Танкът се движи доста бързо, следите му са по-напреднали и проходими, като същевременно са сравнително леки.
  Момичетата подсвиркват... Герда отбелязва:
  - Мексико е последната страна по пътя към САЩ. Вече сме превзели толкова различни столици. И те завладяха толкова много страни! Започнахме, първото завоевание от Австрия и сега се местим в Мексико Сити! Военната ни рота е славна рота!
  Кристина отговори логично:
  - Първо превъзхождаме съперниците си като организация. Малка страна е Германия. Германците са най-дисциплинираният и високо организиран народ в света. Плюс тоталитарния националсоциалистически режим. Което също ни добави сила и структура. - Момичето прокара бос крак по легираната странична броня на корпуса и продължи. - След това блестящите таланти на нашите командири и преди всичко на Хитлер. Победихме съперниците си парче по парче. И тогава придобихме най-добрата технология в света. Така че сега ни очаква триумф! И Третият райх отваря крилата си над света!
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Най-страшното беше през зимата на 42-ра. Бяхме победени в Африка и близо до Москва. Те напуснаха Тихвин и Ростов на Дон. И дори Харков беше заловен от Съветите. И Съединените щати влязоха във войната срещу нас. Тогава изглеждаше, че везните не са се наклонили в наша полза и пред нас се задава бездна. Но пролетта ни донесе нови победи. И оттогава всичко върви в наша полза!
  Магда стреля. Свали американски пистолет и изчурулика:
  - Но все пак без намесата на висши сили нашата армия нямаше да успее да постигне такъв успех! Побеждавайки превъзходни врагове! Това е дясната ръка на Бога!
  
  Герда се засмя и отговори:
  - Съгласен съм, че е Божие! Но не Бог: Авраам, Исак и Яков! И явно арийският, един и всемогъщ Бог! Този, който създаде Вселената и избра германците за свой народ!
  Шарлот кимна и потвърди:
  - Със сигурност! Богът на Исак не е нашият Бог! И ако евреите наистина бяха Божият народ, ние нямаше да победим! Ако е така, тогава вашата Библия Магда е лъжа! И е време да изоставите християнството в полза на арийския монотеизъм!
  Думите на Шарлот прозвучаха като картечен огън.
  Кристина добави:
  - И намирисва на предателство да си християнин. Все пак излиза, че си за пацифизма - удрят те по дясната буза, обърни лявата!
  Герда намери за необходимо да добави:
  -И ти мислиш, че спасението идва от евреите! И това като цяло е подобно на предателство!
  Магда плахо отговори:
  - Не мисля така! Моето мнение: Бог е сам! Нито евреин, нито ариец!
  Шарлот излая в отговор:
  -Как не е арийско! Само арийски и нищо по-малко!
  Герда добави примирително:
  - А също и технология! Оттук започнахме? През септември 1939 г. те разполагат само с шест танкови дивизии. И почти всички танкове са леки, по-малко от двадесет тона. Сега не знам колко дивизии имаме, но караме най-добрия танк в света. Нашето превозно средство няма равно на себе си по въоръжение, броня, ходови качества и в същото време не е непосилно тежко.
  Спомням си тестовете на първия "Тигър", тогава на рождения ден на Хитлер на 20 април 1042 г.
  Момичето замълча и като си пое дъх, продължи.
  - Тогава Тигърът вече беше най-добрият танк в света. Но неговото шофиране не може да се счита за задоволително. Но пистолетът даде добър бой и бронята беше доста подходяща за този момент. А самият танк се завъртя добре, което компенсира ниската скорост на въртене на купола!
  А през 1940 г. ние отстъпвахме на Франция и Англия по качество на танковете и тяхното количество. Но победихме! През 1941 г. СССР имаше по-добри танкове Т-34 и КВ от нашите и няколко пъти повече машини! Но все пак победихме! А моралът е технология и разум! А духът е важен!
  Кристина отбеляза, търкайки голата си пета по педала:
  - Ако спечелихме с най-лошите танкове, значи ще спечелим сега! Разбира се, в началото бяхме по-малко от враговете. Сега сме събрали орда! Какво може да ни попречи да спечелим?
  Герда отговори с усмивка:
  - Мисля, че основните трудности са зад нас! Вече дори имаме числа
  Наднормено тегло. Не мисля, че компанията ще има проблеми срещу САЩ.
  Шарлот логично отбеляза:
  - Не вярвам, че Америка ще има нещо против нас! Нейният Sherman е просто пушечно месо, а нейният Pershing е само малко по-добър. Докато са срещу нашия танк, нямат пушки!
  Герда намери за необходимо да добави:
  - А в реактивната авиация няма с какво да прикриват нашите соколи. Още повече, че имайки толкова много роби, не отстъпваме по численост на янките!
  Кристина се съгласи с това:
  - Имаме техника от цяла Европа и част от СССР. А работниците са половината свят! Превключихме нашите фабрики на работа на три смени и изграждаме нови фабрики! Американците няма да могат да ни дадат асиметричен отговор заради количеството. Те не тривиално имат толкова голям брой работници!
  Шарлот се изкикоти и премести коляно в стола, мъркайки:
  - Няма да имат симетрия! - стрелна момичето към Грант и добави. - И ако започне да се произвежда оборудване, ще бъде само за нас, за да спечелим бойни сметки!
  Магда плахо отбеляза:
  - Но когато животът... Тоест животът те учи, че не бива да се отпускаш в решителния момент!
  Герда се съгласи с това и като завъртя лоста с голи пръсти, измърка:
  - И оставаме бдителни докрай!
  Шарлот придърпа изваяния си корем и напомни:
  - Изминахме дълъг път... От скромния Т-1 до гиганта Е-200. И това, разбира се, са крайъгълните камъни на героичната кампания! По същия начин нашият резервоар никога няма да отиде на вятъра!
  Накрая момичетата се натъкнали на цяла дузина американски танкове. Осем Шърмана, два Гранта и два Първинга. Последният автомобил имаше по-нисък силует и не беше толкова забележим. По-лесно е да удариш висок танк. Момичетата се редуваха на стрелба. Всички са точни и имат отлични реакции. Опитни и обучени. След като премина през значителна част от Втората световна война и посети различни страни по света. Това са наистина момичета от най-висок клас.
  И Sherman-ите започнаха да експлодират първи. А разстоянието е повече от пет километра. Американците все още не могат да си вземат колата.
  Докато снимаше, Герда отбеляза:
  - Нашият пистолет е оптимален! Пробива всичко от реално бойно разстояние и има доста голям запас от снаряди. 128 мм ще е по-лош.
  Магда се съгласи с това. След като застреля и разби Шермана, момичето каза:
  - Доставката на снаряди за този калибър е по-малка. Но принципно 88 мм оръжия не са никак лоши!
  Шарлот стреля и се намеси:
  - Зависи за какво!
  Герда излая грубо:
  - И този "Шърман" и "Пантера" ще го вземат. Мисля, че 75 мм оръдие с дълъг ствол можеше да ги посече!
  Кристина стреля с бос крак и изръмжа:
  - Да, и доставките на снаряди ще бъдат по-високи!
  Магда също стреля, натискайки джойстика с голи пръсти. Последният Шърман е магаре. Следващият удар бе прехвърлен на грандовете. Този танк вече е толкова остарял и дори по-лошо брониран от Шърман. Въпреки това, Америка първоначално имаше много по-лоша ситуация с танковете от Германия. През 1940 г. САЩ разполагат само с 502 танка и много от тях са остарели. Но още през 1941 г. американците произвеждат повече от три хиляди танка. И Шерманът се появи. Какво можете да кажете за тази кола? По отношение на предната броня, той дори беше малко по-добър от Т-34-76 и беше малко по-нисък в разрушителната сила на пистолета. Да, и в шофирането. Но оптиката и видимостта са много по-добри от съветските.
  След това през 1944 г. се появи Sherman M 4. Танкът беше сравним по броня и въоръжение с T-34-85 и донякъде по-нисък от обикновения Panther и много значително от Panther 2. Още по-късно се появява Sherman Firefly с по-дългоцевно 17-фунтово оръдие. Този танк превъзхождаше съветския Т-34-85 по въоръжение, но не беше много популярен.
  Имаше и екранирана модификация на Шерман с по-лоши ходови характеристики, по-тежка, но със 152 мм броня. Но също така не е най-разпространеният. Досега германките са попадали само на стандартни М4.
  Но Grands свършиха и сега има сравнително нов танк Pershing.
  Герда предложи:
  - Хайде да се приближим малко. Бронята на това чудовище може да е по-дебела!
  Шарлот направи физиономия на презрение:
  - Не се притеснявай! Той е само 102 милиметра. Колата тежи четиридесет и два тона, но остави Sherman силен!
  Герда се изкиска и предложи:
  - Тогава да стреляме!
  Магда протегна изсечения си бос крак. Колко различни остри, бодливи камъни, горещ пустинен пясък, тръни в джунглата и снегове на Русия познават нейните голи, еластични, грациозни подметки. С дълги, равни пръсти с перлени нокти тя натисна бутона на джойстика.
  И стрелял с бронебоен снаряд с ураново ядро. И тя изчурулика с усмивка:
  - Да ти е светлина!
  105-милиметровото оръдие има огромна разрушителна мощ. И Pershing загуби половината си кула.
  Герда поклати високите си стегнати гърди и отбеляза:
  - Уви, "Тигър" не можа да направи това! Нямаше достатъчно ударна сила! Но все пак е по-добър от Sherman.
  Магда каза скептично:
  - Зависи. Ако поставите екрани на Firefly, той няма да бъде по-лош от Тигъра и дори по-добре защитен от челото!
  Герда ядосано поклати глава с крак. Стрелба по танка. И след като завърши последния Першинг, тя добави:
  - Нашият "Тигър" все още е по-скъп от всички тези западни екзотики и руски извращения. Вярвам в нашата победа, дори и с танкове Т-4, така да бъде!
  Момичетата щракнаха дванадесет коли като семки. Дори не стреляха по тях. Разстоянието е твърде голямо за американските оръдия.
  Момичетата карат и се смеят. Добре за тях.
  Шарлот започва отново познатия орган:
  - Не, Магда! Трябва да се откажете от християнството веднъж завинаги. Иначе ще си потенциален предател!
  Момичето със златна коса възрази:
  - Не! Предан съм на Третия райх, но няма да се отрека и от Исус Христос!
  Герда удари красивия си мускулест крак по бронята с голото си ходило и отбеляза:
  - Но човек не трябва да се отрича от Христос! Трябва само да признаете, че той е германец по плът, а не евреин, и всичко ще бъде наред!
  Магда отговори с усмивка:
  - Немски... Но какво да кажем за свидетелството на Библията?
  Герда каза рязко:
  - Тогава ще вземеш Библията! Ако има Mine Cafe!
  Магда поклати отрицателно глава:
  - Основният Каф не е Божествено откровение. И дело на един човек, дори изключителен! Вярвам в това, което идва от Бога!
  Тогава всички воини извикаха в един глас:
  - Нашият Бог е Адолф Хитлер!
  Магда отговори смело:
  - Но не Хитлер е завладял и създал Вселената!
  Герда ядосано удари бронята с кръглата си пета и каза:
  - И това вече не се обсъжда от нас! Времето ще покаже кой е създал Вселената!
  Шарлот предложи:
  - Нека момичета по-добре да си зададем въпроса - какво ще правим след войната?
  Кристина се ухили и предложи:
  - Да влезем в бизнеса! Това е най-доброто, което можем да направим!
  Герда кимна в съгласие със снежнобялата си глава:
  - Разбира се, в бизнеса! Или може би ще играем във филм?
  Магда се усмихна и предложи:
  - И какво? Това е добро продължение на кариерата! Все пак филмите са страхотни!
  Герда се ухили, прокара ръка по изваяния си корем и отбеляза:
  - Кого бихте изиграли? Анджела или какво?
  Магда каза с вял поглед:
  - Защо не? Все пак имам правилния външен вид. Бих разказал на всички вярващи за Исус Христос! Това би било спасение!
  Герда поклати отрицателно глава и обясни:
  - В новата арийска религия няма такова нещо като спасение. Всъщност същността на заповедта към ариеца е да служи на Райха. А останалите - подчинявайте се на арийците! Така че не сме спасени, но побеждаваме!
  Кристина е момиче с медна коса, но с оттенък на жълто, потвърдено:
  - Да, ние владеем и завладяваме! В този свят ние сме във войските на Третия райх. В това ние ще имаме собствена армия. И ще завладеем други вселени. Всичко на този свят е относително... Мисля, че ще има и война, и пиршества, и имоти! Комбинация от наслаждаване на света и вълнуваща игра на война!
  Шарлот, момиче с медночервена коса, кимна в знак на съгласие:
  - Със сигурност! Защото наистина мирният живот е доста скучен... Толкова сме свикнали да се бием, че това ни стана хляб!
  Герда поправи партньора си:
  - По-скоро въздух! Или вода, смесена със сладко вино!
  Магда каза тъжно:
  - Жалко... Понякога ме обзема вълна от съжаление. В крайна сметка да убиваш други е лошо. Причиняваме болка и страдание! Какво, деца без баща!
  Герда поклати глава и отбеляза:
  - Всички поемаме рискове! Но се утеши! Човекът все още е смъртен! И ако се замислите, наистина ли тридесет до четиридесет години са толкова значими в мащаба на вечността? И вечен живот!
  Магда отговори с въздишка:
  - Е, ако погледнете философски, значи е така... Но в действителност това не улеснява малките деца!
  Шарлот разтърси медночервената си коса и изсъска:
  - Представете си, че са подчовеци! Само животни и ще се почувствате по-добре!
  Магда, отърсвайки сълза от миглите си, отговори:
  - Ама ти съжаляваш и животните! Ех...в какъв свят живеем! Всичко е просто безмилостно! И смъртта властва!
  Шарлот каза с наблягане, като пишеше в движение:
  Нека реки от кръв
  Поток през Земята
  Нека стенат от болка -
  Пожари навсякъде!
  И нека злата смърт
  Яростна топка управлява,
  Всички трябва да умрете
  Сатаната ви потърси сметка!
  Нека вихрушката погълне
  Потокът от човешки тела...
  Планетата страда -
  Хаос царува!
  Герда прекъсна партньора си, закривайки алената си уста с голия му крак. Русокосият терминатор възкликна:
  - Е, защо да си толкова песимист! Войната ще свърши и планетата ще разцъфти като градина. Мисля, че вече остана малко. Америка означава още шест месеца или най-много година. Тогава ще смажем Русия и ще остане само Япония. Но това е краткотраен въпрос за нас. Най-много след три години ще спрат всички войни... И хората никога повече няма да се избиват!
  Кристина поясни:
  - Поне на война... Мисля, че ще дойде време, много скоро, когато в света ще остане само една империя. И тогава във всеки случай няма да има войни. И мисля, че благодарение на развитието на селското стопанство и идеалната немска организация гладът ще изчезне след няколко години. Тогава ще се строят жилища за всички. - възторжено говореше момичето с медножълта коса и мускулеста, стройна фигура с идеални пропорции. "Тогава медицината ще се развие и болестта ще бъде премахната." Ще летим в космоса, ще се установим в различни светове. Да победим старостта. Всички хора ще бъдат млади и красиви, като елфи от приказките. Или може би нови войни ни очакват в космоса. Толкова звезден с триръки извънземни. И ще се борим смело за идеите на фашизма в цялата вселена!
  Шарлот запя с лъчезарна усмивка на устните си:
  - Ще се борим за светло утре... Да се целунем!
  Магда каза по-оптимистично:
  - Но така е по-добре! Не вечни войни, а мирно творение!
  В този момент колата минава върху мина. Резервоарът се разклати. Ролката се спука и колата малко намали. Герда се обади на ремонтния екип по радиото. Повредата не лиши танка от ходовите му качества, но донякъде намали скоростта му. Следователно ролката трябва да се смени бързо. Тук разположението на окачването е различно - по-удобно за ремонт от шахматното разположение на Тигрите и Пантерите.
  Освен това момичетата се наслаждаваха да опънат краката си в джунглата. Защо не плувате в реката. Резервоарът, разбира се, е горещо място, дори климатикът не може да се справи. Все още е южната част на Мексико - тропиците и е доста горещо през март. Но като цяло времето е райско.
  Реката беше наблизо и момичетата се гмурнаха в нея. Няма нужда да се страхувате от крокодили. Тук се води война и всички живи същества отдавна са избягали. Водата е топла и приятна за плуване. Момичетата плуваха и докато Герда се възхищаваше на бреговете на джунглата, тя отбеляза:
  -И все пак нашият свят не е без чар! Вероятно би било добре да станеш безсмъртен като планинец и да живееш заедно с човечеството, наблюдавайки неговото развитие. И летете през космоса!
  Кристина кимна, казвайки сериозно:
  - Рай без грях, изключително скучно... Не можете да загубите цяло състояние в казино, или още по-добре, да спечелите или да ловувате. А войната е очарователна...
  Шарлот предложи:
  - Мисля, че скоро ще измислят игри, които могат да бъдат изобразени на екрана - такива са военните!
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Трябва да унищожиш всичко!
  Кристина го взе и запя:
  - Разрушението е страст... Няма значение каква власт!
  Герда, хриптейки и пръхтейки, пееше:
  - Искам да виждам празнота пред себе си! В него ще построя своя замък, моята мечта!
  Шарлот се изкиска и предложи:
  - Не, със сигурност е страхотно да се биеш! Но още по-добре е да спечелиш!
  Кристина извика с пълно гърло:
  - Самата небесна десница помага на Германия. Нашата арийска вяра, нашият уникален монотеизъм! И това, което не ни убива, ни прави по-силни!
  Герда плисна вода и отговори:
  - Да, станахме по-силни! Жалко, че попаднахме на противотанкова мина.
  Кристина каза замислено:
  - Как да защитим гъсениците?
  Герда сви мускулестите си рамене:
  - Не знам...
  Шарлот рационално отбеляза:
  - От снаряди се пазят с щитове, а от мини... Освен ако не са по-дебели, за да не се късат!
  Герда поклати глава:
  - Тогава ефективността на шофиране ще намалее поради увеличаването на теглото. Само ако можехме да накараме танка да лети!
  Магда потвърди:
  - Това е! Така че резервоарът да се носи във въздуха и да не пада! И достигна скорост от петстотин мили в час!
  Шарлот, пръски, съобщи информацията:
  - Чух, че нашият флот има специални кораби, които летят съвсем малко, без да докосват водата! И те развиват скоростта на изтребител с витло и могат да транспортират войски, както и да печелят надмощие в морето! Този вид авиация в морето ще ни направи непобедими!
  Герда поправи партньора си:
  - И вече сме непобедими! Това ще ни направи супер непобедими!
  Шарлот се обърна по гръб, ритна босите си изсечени крака във въздуха и изгука:
  - Когато сме обединени сме непобедими! Ние сме арийски момичета, убийци в сърцата си!
  И красавицата се гмурна по-дълбоко във водата. Плувах малко в дебелината. Тя удари приятелките си по босите пети и излезе. Тя пусна фонтан с вода и изгука:
  - Хубава е пролетта в тропиците! Водата е като прясно мляко!
  Герда запя шеговито:
  - Африка е ужасна, да, да, да... Африка е опасна да, да, да! Не ходете, момичета, в Африка!
  Красавиците избухнаха в смях. Пързалката вече е сменена - ремонтните екипи са на висота. И момичетата скочиха в резервоара с всички сили. Силуетът на E-50 е доста нисък и самата кола не е много забележима. Воините включиха газотурбинния двигател и за няколко секунди набраха скорост.
  Шарлот, опитен танкер, отбеляза:
  - Все пак газотурбинният двигател е много по-добър от дизеловия. Той е по-компактен и ускорява танка по-бързо. Нашата кола има невероятна маневреност!
  Герда запя шеговито:
  - Той беше небрежен и наивен, момичетата имаха бос младежки вид... Всичко наоколо изглеждаше прекрасно - преди триста години!
  Кристина отбеляза с ентусиазъм:
  - Не! Нашият командир изумява с чувството си за хумор... Макар че наистина сякаш са минали векове от началото на войната... - Момичето прокара длан по високите си еластични гърди и продължи. - В същото време понякога се улавяш, че се чувстваш сякаш е било вчера! Ех, все пак животът на хората е кратък и някак незабелязан!
  Герда отбеляза яростно:
  - Но ние не сме стари, нали? Ние сме пълни със сила и енергия! И нашият път от победата до
  Победа!
  Магда подреди картечната кула, разруши американската клетка и изгука:
  - Да, вярвам в нашата победа... Особено сега, когато имаме всички козове. Но да не слагаме каруцата пред коня!
  Герда си спомни с въздишка:
  - Алберт... Липсва ми това момче... Странно е да се влюбиш в нахалник, дори и висок с телосложението на Аполон!
  Шарлот логично отбеляза:
  - И аз харесвах Алберт. Има някаква особена красота в него. И като цяло, тийнейджърите, когато лицата им все още не са покрити с брада и чертите на лицето им все още не са завършили своето формиране, са особено очарователни. И най-важното не са толкова меркантилни, те обичат теб, а не парите ти!
  Кристина рационално отбеляза:
  - И четирите сме толкова красиви, че мъжете обичат преди всичко телата ни. А колко имаме вече са доходите ни!
  Герда каза логично:
  - По-лесно е да си жена! Примамете мъжкото куче и то само ще скочи в леглото. Поне докато си млад. Никога няма да останеш без мъж. Лесно е да ги привлечете. Но един мъж, за да вкара жена в леглото, трябва да опита...
  Шарлот отговори саркастично:
  - Не ти... Не сме много придирчиви!
  Герда поклати светлата си глава отрицателно:
  - Не със сигурност по този начин! Обичам млади, красиви мъже с извивки. И не лягам с никого. Като правило избирам атлетични хора. Дори генерал с корем не ме привлича. И можем да избираме!
  Шарлот се изкиска и отбеляза:
  - За проститутката на панела не е нужно да избирате. Ще обслужва и шкембешкия, и плешивия, и стария... Това разбира се е минус на професията й!
  Герда отговори сериозно:
  - Можете да отидете във войнишки публичен дом... Тогава всичките ви клиенти ще бъдат млади и стройни. И разнообразие и повече или по-малко привлекателно... Аз например никога не отказвам на красив мъж!
  Кристина се изкиска и изгука:
  - Да... Разнообразието е голямо! Сексът изисква различни ястия и подправки. Ние сме млади жени и обичаме млади жени... Искаме атлетични партньори с мускулести тела. И някои хора трябва да се справят с не особено красиви мъже. Човек може само да съчувства на тези жени!
  Шарлот пееше с мъка:
  - Красотата превръща човека в роб... И след смъртта, повярвай ми, няма да намеря покой, ще дам душата си на дявола за една нощ с теб!
  Магда стреля по самоходното оръжие American Witch и изчурулика:
  - Грях е, какъв секс е това извън брака... По-добре е да оставите похотливите мисли!
  Шарлот отвърна ядосано:
  - И стенехте от оргазми не по-зле от нас ... Така че не си струва да се заяждате, за да направите скромник.
  Германците се бият срещу САЩ. За щастие ръцете им са развързани във войната със СССР и никой не им пречи да атакуват и да побеждават. И те имат много велики герои.
  Третият райх се оказа толкова велик.
  Военната машина на Вермахта напредва през Мексико. Жестоки битки, много кръв и счупен метал. Чуждите части на Третия райх също претърпяха много загуби. Нацистите се опитват да защитят арийците, когато е възможно. Те хвърлиха в битка африканци, араби, индийци и китайци. Японците също използваха повече цветни войски. Това донякъде забави темпото на напредъка. Самите германци седяха в тежки танкове. Фюрерът нарежда да се прекрати производството на всички танкове, по-леки от петдесет тона, и да се премине към най-новия модел, E-50. И също така използвайте изключително тежки бронирани превозни средства в битки с американците.
  Това донякъде забавя германското настъпление през Мексико. Фриц разположи най-новите танкове, стреля и използва реактивни щурмови самолети с подсилена броня. Американците се връщаха назад. Март беше натоварен.
  Пилотът и суперас Фридрих печелеше точки. Момчето се би на най-новата модификация на ME-262 "X" и много уверено подобри резултатите си. В същото време нокаутира както въздушни, така и наземни цели. Тичаше до него от дясната му ръка Хелга. Също така обещаващ воин. Фридрих вече се превърна в истинска легенда, като фантастичен супермен.
  И сега момчето стреля с пет въздушни оръдия. Веднага петдесет американски самолета експлодират. Разбиват се от един въздушен снаряд. Останалите коли замръзнаха в ступор. Те никога не са виждали нещо подобно. И Фридрих стреля отново. И още петдесет американски лешояда бяха взривени. Това наистина е чудо. Хелга стреля, сваля четири самолета и шепне на момчето ас:
  - Ти си супермен от най-високо ниво!
  Американските самолети се опитват да избягат, но третата линия облизва още половин сто. Точността на Фридрих е невероятна. Той наистина е едновременно супермен и дете. И сто и петдесет американски самолета бяха унищожени. Хелга успя да свали пет коли, останалите немски изтребители бяха още по-малки.
  Момчето казва:
  - Пилето кълве зърно наведнъж и наддава повече от прасе, което поглъща големи парчета.
  И сега Фридрих се зае с наземни цели. Гертруда, натискайки педалите с боси крака, едва успява да се справи с момчето. Фридрих стреля по танкова колона. Един изстрел от вертикално гмуркане унищожава: седемнадесет танка Sherman, осем Grands, четири Pershing, девет самоходни оръдия Witch, три Big Toms и осемнадесет транспортера. Всички тези автомобили са повредени и горят. Бойният комплект в тях започва да се къса. И следва унищожаването на цялата колона, буквално за няколко секунди.
  Хелга, тази руса красавица пляска с босите си крака, възкликва:
  - Фридрих е най-готиният ас, който имаме, просто е от най-висока класа!
  Момчето й показва носа и се кикоти... Завърта се около своя ME-262 и отново се оглежда за плячка. Има развита интуиция. Седем мустанга проблеснаха в облаците. И тогава бяха свалени. Тогава момчето нападна колоните. Той започна да отмъщава на всички, като разби мотоциклети и транспортьори. И никой не възразява! Американците просто са унищожени.
  Хелга също успява да грабне нещо.
  Момичето се бие само по бикини. Това е нейното кредо, много жени пилоти правят това. И защо се отбелязва, че при жените, когато носят минимум дрехи, смъртта не идва. По някакъв начин момичетата, които се бият боси, са по-щастливи и неуязвими. И това явление принуждава жените пилоти да се събличат колкото е възможно повече.
  А в жегата е по-приятно голо. Вече е краят на март и е много горещо над Мексико, а в самия самолет двигателят също допринася за температурата.
  Хелга се възхищава на завоите на момчето. Тук той унищожава с един замах други двадесет и четири Шърмана, шест от които защитени.
  Момчето изглежда като най-обикновено дете, на около тринадесет-четиринадесет години, но притежава такава феноменална точност и сила. А жените се залепват за русото момче като игли за магнит. Освен това Фридрих вече е генерал-полковник от авиацията.
  И е награден с много ордени. Включително ордени като Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. Също Рицарски кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и черни диаманти. Звезда на Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Дузина обикновени рицарски кръстове на Железния кръст с мечове и диаманти. А също и Големия кръст на Железния кръст. Луфтвафе златна и диамантена чаша. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star и много други.
  Щом не възнаградиха Фредерик. Неговият брой на унищожените самолети наближава десет хиляди. При достигане на десет хиляди вече е подготвена нова награда: Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени листа, мечове и диаманти. А също и платинена чаша на Луфтвафе с диаманти.
  Сега Фридрих унищожава друга колона от танкове. След това с небрежно движение на босия си момчешки крак той сваля деветнадесет американски самолета, включително два B-29. Да, той наистина е невероятно готино момче.
  Фридрих произнася неоспоримата фраза:
  - Способните момчета правят повече открития от гениалните старци!
  Наистина, тийнейджърът е най-готиният войн на света! И той започна да се бие, когато още не беше на единадесет години! Но времето минава и момчето пораства. Той е най-великият феномен. И има нещо в него, особено на генетично ниво, въпреки че е с напълно нормален ръст за възрастта си, само че много мускулест.
  Тук той изстрелва още един залп... Той сваля осем Airacobras и шест P-51. Готино дете, нищо не можеш да кажеш. След това той нокаутира няколко батареи, унищожавайки повече от седемдесет оръдия. Е, време е да се върнете, да попълните горивото в резервоарите и бойния комплект!
  Хелга също нокаутира две оръдия и изглеждаше доволна. Фредерик се завръща с колосална придобивка. Такова радостно момче. Освен това щеше значително да подобри резултатите си. Почти веднага младият ас се прехвърля на друг изтребител, без да чака колата му да бъде заредена с гориво. И Гертруда вече лети с него. Също така красива блондинка в бикини.
  Фридрих й маха и слиза от бързата си кола. Този ME-262 е в състояние да ускори до 1200 километра в час.
  Луда скорост и в същото време силна маневреност са характерни за тези машини. Фридрих стреля по мустангите от разстояние - поваля осем от тях и ускорява.
  Гертруд се смее:
  - Е, ти си рицар! Подкрепям те!
  Фридрих се смее, изплези език и изрева:
  - И Мистър Суперзвезда! И планините ми се подчиняват!
  И отново стреля, събаря дузина коли. И той отново се кикоти... Гертруд отбелязва с кикот:
  - Ти, от какво се страхуват дори руснаците!
  Фридрих намигна на момичето, въпреки че тя почти не го виждаше ясно:
  - Мисля, че американците са най-готините!
  Гертруда вика в отговор:
  - Ти си мачо! Ти си мачо!
  Момчето се изкиска и изчурулика:
  - Аз съм супер мачо!
  Гъртруд изсъска със сребърни звънчета в гласа си:
  - Герой, ти си супергерой от всички комикси и всички епохи!
  Фридрих даде обрат. Той свали около тридесет самолета, включително пет бомбардировача. Колите се пръснаха във въздуха като обгорени конфети. Момчето се ухили и каза:
  - Но цветето на любовта не расте без слава и успех!
  Гертруд натисна лоста с бос крак и изчурулика:
  - Любов и война, господа, хванах се в мрежа! Война, представете си глупости, ако нямаше любов на света!
  Момичето свали самолет на ВВС на САЩ, като натисна спусъка с голи пръсти и продължи.
  - Понякога във всичко помага, понякога умело вреди... И войната свещена, и подла я наричаме!
  Гертруд изчурулика и свали друг самолет. А момчето Терминатор веднага става на петнадесет!
  Фредерик запя с ентусиазъм:
  - Кълнем се във великия фюрер,
  Чест да пазя и да се боря докрай...
  Защото силата му е като слънцето,
  Защото страната точи сабя!
  Момичето повдигна босите си крака, след което издърпа коленете си до пълните си гърди. Тогава тя изпя:
  - Обичам секса и героите... Фюрерът възкръсна - ще избие всички!
  Фридрих отново заби от дистанция. Свали четиридесет самолета с приятелски залп от въздушни оръдия.
  Момчето изчурулика:
  - А аз съм Зевс и Посейдон в една бутилка!
  Гъртруд свали самолета, който супер асът милостиво бе оставил за нея, и изпя:
  - И сега Арес и Марс ни гледат с възторг... И им е ясно, че като цяло им харесва това, което се случва!
  Младият Супермен изкрещя, докато сваляше още дузина американски самолети:
  - Скачам, но скачам различно, през камъни, през локви, през роса...
  Гъртруд намушка американския щурмовик с босия си грациозен крак, съскайки:
  - Това е любов! Разбира се любов!
  Момичето поклати високите си, много съблазнителни гърди. Не всичко се получи за красавицата, но щурмовият самолет се запали и започна да се разпада.
  Гертруд изчурулика нежно:
  - В зениците ми е кошмар... Един скок - един удар!
  Но в небето отново има самолети. Русокос, красив Фридрих изпраща ред. Избива няколко дузини коли и чука:
  - Моят набиващ удар! Ще победим всички врагове и ще ги разкъсаме на парчета!
  Гертруда свали боеца, оставен за нея като утешителна награда, и изчурулика:
  - Краката отрязаха, трупа разчлениха, подлите янки убиха войника!
  Фридрих се засмя, спомняйки си силното, грациозно тяло на Гертруд, момичето нямаше и капка мазнина.
  Колко хубаво е да прегърнеш някого така. Момчето изръмжа:
  - Моята битка, това е моята битка!
  И така младият воин премина към наземни цели. Танковете се движат. Самоходна щанга. Момчето отваря ветрило от разстояние и пее заедно:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли... В огън не се давим, във вода не горим!
  Въпреки че вероятно последната фраза трябваше да се пее точно обратното. Но дори и в огън по принцип можете да се удавите, а водата може да изгори.
  Фридрих си спомни пуйка за закуска. Ето така, изпечени в златно фолио. А краката наподобяват женските. В Луфтвафе има много жени пилоти. Те са по-оцелели от мъжете и са отлични стрелци. И краката на жените са тренирани, силни, месести. Иска ви се да ги погалите, докоснете, пощипете.
  Той е Фридрих, вече генерал-полковник. Воин, който е направил невероятна, страхотна кариера. Феномен и генетичен мутант. Накратко - супермен!
  Самият Фредерик осъзнаваше собствената си важност. Той се издигна до случая на толкова млада възраст, за да докаже веднъж завинаги, че няма сила извън контрола на арийския гений.
  Сега момчето изгори цяла колона. И той полетя нататък. Той е истински орел.
  Гертруд потърка гладката си розова буза. Тя си представи как Фридрих целува гърдите й. И аленото зърно веднага се втвърди. Ех, това е воин номер едно на Третия райх. Сякаш цяла армия се бие. И не пропуска нито един въздушен снаряд. Което дори изглежда свръхестествено. Въпреки че защо изглежда само - свръхестествено е!
  Момчето първо свали две дузини покриващи бойци, след което атакува друга колона от танкове и самоходни оръдия. Един от американските танкове не изглеждаше съвсем стандартен. Трябва да запомните какъв вид кола е. Тогава се появиха камиони с войници на янките. Е, ще го получат.
  Фредерик изпя:
  - Аз сея смърт... Можеш само да го гледаш със страх... И да умреш!
  Гъртруд погали педала с бос крак. Тя наистина искаше да тича боса през мравката трева. И тогава падна в ръцете на момчетата. И да бъда целуван и гален.
  Интересно... Гертруд беше идеологически фашист. Тя започна да се бие само преди шест месеца, а преди това беше в младежката организация на Хитлер и успя да работи като ръководител във военна фабрика. Чуждите работници трябваше да бъдат наблюдавани и в същото време да бъдат подтиквани с камшик.
  Момичето намираше удоволствие в побоищата. Тя особено обичаше да удря тийнейджъри на боси крака.
  И сега тя си представи колко хубаво и остроумно би било да изпече голите кръгли пети на Фридрих. Момчето ас е много красиво, а краката му, винаги толкова чисти, са само загорели като бронз. Но те не се замърсяват, нито на пръст, нито на трева. Би било интересно Фридрих да го усети. Щеше ли супергероят да крещи от болка или да се престори, че не е нищо?
  Гертруда обичаше да измъчва момчета-роби. Тя също обичаше да се подиграва на затворниците. В летателното училище момичетата не бяха много придирчиви към връзките си. Но Гертруда се оказа много способен пилот. Само за шест месеца тя си спечели Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа и получи правото да лети с генерал Фридрих.
  Момчето е още малко за командване, а е такъв чисто формален генерал. Но той се бие като дузина дивизии избрани аса.
  Гертруда се чувстваше тромава в сравнение с Фридрих. Ех, да му изпържа петите на това момче! И донесете факлата до босите крака на красивия млад мъж. Загрейте щипката и оскубете пръстите, като започнете от малкия пръст.
  Гертруда обичаше да се забавлява, като хвърляше въглища в краката на момчетата-роби. В работилницата беше топло и младите роби винаги работеха боси.
  И как при изгаряне скачаха смешно или крещяха. Беше толкова страхотно. И смешно...
  И бийте с клонка грубите подметки на робските момчета. Тя е прекрасен надзирател, жестока, със садистични наклонности. Тя също искаше да измъчи сладкия си идол. Освен това той не й оставя нищо, русият терминатор.
  Гертруд го взе и изрева:
  "Толкова ми писна да те бия, че не мога да хвана комар в мрежа!"
  Фридрих приключи с камионите. Той откри огън по ескортните самолети и щурмовите самолети P-51. Последното превозно средство е доста страхотно, има цели осем картечници и ракети. Но, разбира се, той не е сравним с реактивния самолет ME-262. Или дори с XE-162, или още повече XE-262.
  Момчето е стреляло в състояние на транс.
  Помете повече от осемдесет самолета, оставяйки двойката да се разведе с Гертруда. Момичето наистина обича да стреля с изкусителните си, загорели и мускулести крака. Тя ги има специални - изящна форма, лек шоколад.
  Момичетата като цяло са страст. Особено в армията, където те имат атлетична грация и харизма на сила. Те момичетата със сигурност са визуално приятни за гледане и просто се чувстваш блажен, когато ги докоснеш с еластичната си кожа.
  Фредерик отново насочва огъня си към укрепените отбранителни линии на САЩ. Трябва бързо да сложим край на янките и окончателно да притиснем СССР. Ясно е, че устойчивостта на руснаците е с порядък по-висока от тази на американците. Освен това през 1941 г. най-добрите танкове имаха съвети. Странно, но Русия под управлението на болшевиките не деградира и не беше хвърлена обратно в Средновековието.
  Напротив, руснаците направиха значителен скок напред. И ако германците нямаха такава силна и съвършена организация, едва ли щяха да постигнат успех.
  Самият Фридрих наистина е продукт на генетични експерименти на нацистите. Но момчето не знае подробности. Ясно е само, че отделът на Химлер, още преди нацистите да дойдат на власт, провежда тайни експерименти с участието на окултни сили. И съдейки по феномена на Фридрих, нещо беше постигнато.
  Момчето, стреляйки по друга батарея, пее:
  - Не съм дяволът, но за мен, но за мен целта стана свещена! Аз съм ангел, но Сатаната ми отвори пътя - към земната слава!
  След което самолетът му се обърна. Въздушните снаряди бяха свършили и трябваше да се допълни горивото. Фридрих не се страхуваше от преследване, тъй като неговият самолет превъзхождаше американския самолет с поне петстотин километра в час.
  И с какво да им противопоставят янките?
  Гертруда нокаутира няколко камиона и оръдие, както и резервоар за гориво. Червеният пламък гори красиво. Момичето стана по-щастливо. Представих си как огънят облизва кръглата, розова пета на момчето и миризмата на изгоряло месо се носи оттам.
  Примамливо е. Дори самият воин искаше да яде. Гертруд изчурулика:
  - Едно, две - искаме да ядем! Отворете вратите по-широко, иначе ще изядем готвача! - запя с възторг детска песничка Готиният воин. "Ще дадем на готвачите лека закуска, а дежурните ще пият, ще унищожим цялата трапезария и ще счупим чиниите!"
  Това прави Гертруд много смешна. Техните изтребители са кацнали.
  Фридрих тича от един самолет в друг. И Хелга замества Гертруд.
  Отново момчето лети в битка. По какво се различават Хелга и Гертруд? И двамата воини са естествени блондинки. И двете са атлетични, силни и извити. Но чертите на лицето на Хелга изглеждат по-меки и по-женствени. Но това момиче също обича да стреля с краката си.
  Фредерик запя, чувствайки се въодушевен:
  - Мои красиви момичета, защо харесвате нули? Аз съм доста ефективен и в много отношения съм всемогъщ херувим!
  Хелга излая в отговор:
  - Не, не си нула! Ти си безкрайност!
  Момчето сваля дузина американски самолети и ръмжи:
  - Каква болка, такава болка! Германия срещу Америка петнадесет нула!
  Хелга приближи американския мустанг, стреля, събори го и облиза устни, казвайки:
  - Две парчета наденица лежаха на масата!
  Фридрих удари от голямо разстояние, вдигна единадесет самолета и изчурулика:
  - Разказвал си приказки, като самия Фауст в ада на Сатаната!
  Хелга изглеждаше обидена:
  - И не си ми оставил нищо! - изпищя капризно момичето. - Изгълтах всичко сам!
  Фредерик отговори подигравателно:
  - Така сме всички мъже!
  Момичето възрази с хленчещ тон:
  - Но ти си още момче!
  Момчето ас се засмя:
  - Генерал-полковник не може да бъде момче!
  Хелга го взе и изпя:
  - Ех, какъв човек си - генерал и полковник!
  Фридрих продължи да стреля по въздушни цели. Да, такъв ас може да донесе много в битката за въздушно превъзходство в Англия. Но това не е четиридесетата година, а четиридесет и петата. А Великобритания вече е победена като по чудо. Как се случи това?
  Защо, лъвът не можа да устои на немския вълк. Какви сили са се събудили в този свят? Малко повече късмет от страна на японците и германците променя хода на войната. И този факт е, че Вермахтът имаше много силна организация. И Хитлер неочаквано се оказва изключителен организатор и стратег. Какво може да се противопостави на това?
  Сега през 1945 г. надеждата на Америка е нейната икономика и доста голямото й население.
  Фридрих си спомни и своята боксова кариера. Как от дете научих трудното изкуство на оцеляването. И трябваше да расте в казармата. В началото той беше подценен. Но момчето стана силен и най-важното много умен боксьор. Да, и ученето беше лесно за него - той схвана всичко буквално в движение!
  Момчето научи няколко езика, включително руски. И въпреки че Фредерик се бие с Червената армия и дори демонстрира феноменални способности, той уважава руснаците. Те били смели и упорити, изкусни бойци, героично издържали мъченията.
  Самият Фридрих неведнъж е бил изумен от смелостта на съветските войници. Но той изпълняваше дълга си дори твърде добре. Момчето се превърна в някаква машина за унищожение. И за него това е като вълнуваща игра. Само понякога започваше да ме боли сърцето от непоносима меланхолия. И тази меланхолия буквално поглъщаше момчето терминатор в определени моменти, но след това отстъпваше. Самият Фредерик понякога не знаеше какво иска. Кръвта му не беше съвсем безупречна и имаше руски гени. Това обърка момчето. Но от друга страна, той е известен ас на Германия и победител! И може да стигне много далеч!
  И той вече отиде до висотата на звездите.
  Сега Фридрих отново открива огън. Той сваля тридесет и пет самолета и казва с ентусиазъм:
  - Обичам да се пръскам в топлото море, да седя на оградата като момче! Дори да нямам рубла в джоба си, младостта ми е безценна!
  Хелга отговори ентусиазирано:
  - Но в същото време вашето преживяване е уникално!
  Момичето довърши любезно предоставения й самолет на ВВС на САЩ и изчурулика:
  - Какъв бой... Скоро ще стане сто и нула!
  Фридрих отговори с лъчезарна усмивка:
  - Да, това е истинска битка. И скоро ще има хиляда - нула!
  Хелга завъртя босите си крака. Тя искаше да стане делфин или косатка. Воинът изръмжа:
  - Аз съм за обрати и нови възможности! И аз искам да стана богиня!
  Фридрих, след като свали четири самолета от голямо разстояние и добави скорост, попита:
  - Защо точно богиня? Може ли тя все още да е кралица?
  Хелга се ухили и отговори сериозно:
  - Богинята може да прави каквото си иска, но кралиците имат много ограничения. Например, не можете да летите боси и по бикини!
  Фридрих си припомни:
  - Принцът също искаше да тича бос. Но през британската зима е студено. И как не го заболя гърлото!
  Хелга отвърна с усмивка:
  - Но царете не боледуват... И ти приличаш на момче цар!
  Фридрих каза с ентусиазъм:
  - Аз съм цар преди всичко на небето, а не само на Великобритания!
  Хелга изпя:
  - Нашият цар е избраникът на небето, нашият цар възкръсна от пепелта! Нашият крал е пратеник на съдбата, нашият крал си само ти!
  Фридрих размаха пръст към момичето и отговори през уоки-токито:
  - С теб наистина можеш да полудееш!
  Хелга искаше да вмъкне нещо язвително, но не й дойде наум. Като цяло Фридрих е много забавно и културно момче. Роден воин и в същото време с голяма ерудиция. Просто сте изумени колко много това
  Сладкият тийнейджър знае. И не спира да учудва.
  И момчето отново драскаше летящи предмети. Той свали осемнадесет самолета и извика:
  - Ку-ка-ре-ку! Ще ударя всички янки с моите шпори!
  Хелга се помоли:
  - Остави ме, о, императоре на асите!
  Фридрих каза самодоволно:
  - Вземи го! Твое е!
  Хелга, много нервна, свали два самолета в три залпа. И тя облиза пълните си устни. Тя никога не е била удряна. Германците имаха по-модерни оръдия, способни да удрят на големи разстояния. И дори да удря наземни цели.
  Фридрих одобри успеха на момичето:
  - От такава дистанция удряш много точно. Но знаете ли, за да спестите въздушни снаряди, по-добре е да оставите врага да се приближи.
  Хелга отговори с раздразнение:
  - Но ти можеш да го направиш!
  Момчето каза сериозно:
  - Но това е феномен... А ти си просто едно красиво момиче!
  Хелга възкликна обидена:
  - Не! Аз съм остър!
  Фридрих се съгласи с нея:
  - За човек точно!
  Момичето се изкиска и попита:
  - Ти не си ли човек?
  Момчето стреля, свали пет американски самолета и отговори сериозно:
  - Не, не е мъж!
  Хелга се престори изненадана:
  - А ти кой си?
  Фредерик отговори сериозно:
  - Аз съм супермен!
  Русото момиче побърза да се съгласи:
  - Дори не е нужно да питате за това! Всеки ваш жест говори за това!
  Момчето отговори с въздишка:
  - Да си уникален означава да си натовариш огромно бреме!
  Хелга отговори на това:
  - Но бих искал да съм уникален! Станете първата красавица в света!
  Фредерик заяви съвсем искрено:
  -А ти си толкова прекрасна!
  Момичето каза кокетно:
  - Как е носът ми?
  Момчето отговори честно:
  - Хубав нос. Нито голяма, нито малка, точно както трябва, леко обърната и изящна!
  Хелга вдигна босите си крака към лицето си и попита:
  - Как се справям?
  Фридрих каза с усмивка:
  - Прекрасно! Блондинка в шоколад! Обичам те!
  Хелга каза със съмнение:
  - А Гертруд?
  Момчето изтърси:
  - Ами Гертруд?
  Хелга каза през сълзи:
  - Случайно да не е по-хубава от мен?
  Фредерик каза дипломатично:
  - И двамата сте красиви, и двамата достойни!
  Хелга логично отговори:
  - Но няма абсолютно еднакви лица!
  Фридрих стреля, свали още тридесет самолета и изпя:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят... Такива чудеса понякога лъсват в ефира!
  Хелга се успокои малко и изчурулика:
  - Може би в нашия свят. Но бих искал само хубави неща!
  Фридрих каза с ентусиазъм:
  - Нека да е така!
  И премина към наземни цели. Необходимо е да се потисне артилерията и младият ас ще го направи. И стреля изключително точно. Или може би дори безкрайно точен.
  Хелга, гледайки това, възкликва:
  - Е, ти и Супермен сте истински мачо!
  Фридрих почувства необходимо да поправи момичето:
  - Мачото най-вероятно е въплъщение на животинска сила... Но аз се характеризирам с жив и пресметлив ум!
  Хелга изведнъж попита:
  - Говорили ли сте с руснаците?
  Фредерик веднага отговори:
  - Със сигурност!
  Хелга попита с интерес:
  - И какви са те?
  Момчето стреля, унищожавайки повече от петдесет оръдия. И тогава той отговори:
  - Как да кажа... Изобщо не е глупав. В много отношения те са подобни на нас, германците. И почти всичките им деца могат да пишат и четат и знаят история.
  Хелга се изкиска и поясни:
  - Значи не могат да се нарекат подчовеци?
  Фредерик заяви решително:
  - Не! И външно руснаците не са толкова страшни. Много от жените им са светлокоси, както и децата им. И могат да се държат културно. Освен това руснаците са издръжливи и познават добре своята литература и история.
  Хелга си спомни:
  - В съседния авиополк има руски летци.
  Войната е в ход и краутите затягат обръча около Америка.
  Разразиха се ожесточени битки за столицата на Мексико - Мексико Сити. Пет съветски момичета, както винаги, са в най-добрия си вид. И се бият с неописуем героизъм.
  Аленка стреля от картечен пистолет и пее:
  - Хайде, изпей ни една песен, весел вятър, весел вятър...
  Покосените от него чужди бойци падат и звучи смело и нахално.
  Красиво момиче Алена. Тази нощ тя прави любов с висок чернокож американец. И изпитах голямо удоволствие. По принцип афроамериканците са доста забавни. Те обичат да разказват вицове за своите президенти. По-специално, Алена се засмя добре с анекдот за Кулидж.
  Президентът на Съединените щати и съпругата му се разхождат из птицеферма. Приближават се до стаята с петли. А съпругата на президента пита:
  - Колко пъти един петел служи на женски?
  Пазачът отговаря:
  - Девет пъти или дори четиринадесет!
  Г-жа Кулидж се обръща към съпруга си и казва:
  - Вижте как... Но не можете да направите това!
  Обиденият президент пита пазача:
  - С една жена ли го прави или с различни?
  Той с готовност отговаря:
  - Разбира се с различни!
  Президентът казва със задоволство:
  - Ами с разни, и аз го мога!
  Аленка дълго се смя на подобен анекдот, а след това темпераментната блондинка го оцени в леглото. Голямото мъжко съвършенство носи много удоволствие на голямото момиче. След което се чувстваш бодър и силен.
  Хвърляш граната с боси крака. И виждате как са разпръснати телата на фашистите. А пръстите на краката на Аленка са толкова изящни и изсечени. Нищо чудно, че мъжът и момчетата обичат да гледат долните й крайници.
  Аленка чурулика:
  - Музиката свири! Музика, музика, музика... Понякога с тъга, понякога с отрова! Музика се лее, музика, музика, която разведрява душата!
  И отново момичето хвърля граната с крак. Той прави това едновременно с умение и грация.
  Но Мария стреля от картечница. Момичето също е много красиво и се запозна с местни момчета. Но Мария не е от тези, които бързат да си легнат. Можете просто да общувате и да говорите.
  Или гледайте филм... Мария видя картината за първи път: "Отнесени от вихъра" и дори в цвят. Филмът продължи три часа и беше доста впечатляващ. Все пак американците знаят как да стрелят.
  Момичето направи забележка на новия си приятел Джон Фрейзър.
  - Имате и силни филми!
  Джон се усмихна със задоволство.
  - Защо това ви учудва?
  Мария отговори честно, шляпайки босите си подметки по пясъка:
  - Всъщност да... Мислех, че капиталистите не могат да правят такива филми.
  Джон намигна на момичето и отговори:
  - А аз си мислех, че всичките ви филми са пропаганда!
  Мария потвърди това с усмивка:
  - Да, пропаганда! Но пропаганда на истината!
  Джон отговори с усмивка:
  - Каква истина?
  Мария отговори с патос:
  - Фактът, че в страната на Съветите има най-добър живот за хората!
  Джон, този светлочервен човек отбеляза:
  - Това е най-добрият живот за хората в Америка. И сте наполовина пленени от Вермахта!
  След тези думи Мария изпита гняв в себе си. И тя се опита да възрази някак неловко:
  - Не половината, а по-малко!
  Джон отговори логично:
  - Ако отрежат не целия крак, а половината, това вече е мъка. А вие всъщност капитулирахте и плащате срамен данък на Третия райх!
  Мария коригира:
  - Не почит, а репарации...
  Джон рационално отбеляза:
  - Или в челото, или в челото!
  Мария отбеляза раздразнено:
  - И губите войната от Вермахта!
  Джон каза не твърде уверено:
  - Но засега не воюваме на собствена територия!
  Мария изплези език...
  След това преминахме към друга тема. Американецът попита:
  - Харесвате ли танка Шърман?
  Мария отговори честно:
  - Не е добре. Той е твърде висок. И пистолетът е доста слаб.
  Джон се съгласи:
  - Може би нашият по-напреднал Pershing е. Имаме известни надежди за новия танк!
  Мария махна с ръка:
  - Нашият ИС-2 може би е по-добър. А немският Е-50 като цяло превъзхожда този американски дизайн. Не мисля, че можеш да измислиш нещо по-добро.
  Джон се обиди:
  - Нашето инженерство е силно. Вие руснаците нямате нищо подобно на B-29.
  Мария отговори уверено:
  - Още не, но скоро ще е! И като цяло нашата технология ще стане най-мощната в света. И това е само въпрос на време!
  Джон беше скептичен:
  - СССР загуби твърде много. Нямате сили да възродите тежката индустрия. Или развивайте технология. Така че разликата с германците не може да бъде преодоляна!
  Мария не се съгласи с това:
  - Хората под ръководството на партията ще се справят с това. Сигурен съм! И пак ще постигнем победа!
  Джон каза равнодушно:
  - Блажен, който вярва!
  Мария уверено заяви:
  - Вярата трябва да се основава на разумни аргументи!
  Джон попита с видима изненада:
  - Ти не вярваш в Бог?
  Мария вдигна рамене:
  - Преди, като дете, не вярвах и бях пионер. А сега... не знам!
  Джон отговори на това, гребейки пясъка с ботуша си:
  - Като дете вярвах, но сега не вярвам.
  И младежът се огледа. Разговаряха в землянката. Беше топло и светлината беше слаба. Наистина, настроението на американеца не е положително. Германците напредват и печелят. Явно скоро ще дойдат и в Щатите. Танковете на Третия райх явно са по-силни от американските. И това разбира се е огромен проблем. И немските картечници са по-добри. Просто във Вермахта има много чужденци. Тяхната бойна ефективност ще бъде по-ниска от германската.
  Но натискат с числа. Какво да противопоставим на Германия?
  Няма ли да се получи, ще трябва ли да се бием на собствена земя?
  Джон попита Мери:
  - Защо дойде при нас? Не ви ли омръзна войната?
  Момичето отговори искрено:
  - И аз! И моят народ е уморен от война! И затова искам фашистите да не идват повече при нас!
  Джон каза не твърде уверено:
  - Ще ги спрем! Поне да го спрат! Нашата Америка е силна и няма да бъдем поставени на колене!
  Мери хареса Джон. Но за разлика от приятелките си, тя не бързаше да прави любов, щом срещнеше мъж. От тях Алла е може би най-темпераментната и не толерира постоянството. Тя взе няколко любовници. Тя има толкова горещ характер.
  Разбира се, комсомолецът не може да спре да бъде такъв, но когато има война, е много трудно да се сдържи похотта. Рискът при битките наистина се отразява на хормоните.
  Алла обаче се бие добре. И също така обича да стреля с крака.
  Мария е по-скромна. Тя се страхува за Джон - той може да умре.
  Мощните реактивни щурмови самолети на германците нанасят сериозни щети на отбраняващите се войски.
  Мексико Сити е голям, планински град и тук можете да се справите. Германците също разбират това и, излагайки столицата на бомбардировки и артилерийски обстрел, се опитват да я заобиколят.
  Анюта е прекрасна блондинка, тя направи добро дело. Лекувала местни деца. Те също са различни. Предимно черноглави, но има и светли. Тичат в дрипи, боси. Ако се обуват, то е едва когато влязат в училище. Слаба, но весела.
  Анюта, гледайки ги, си помисли, че детството е щастливо време, включително нейното възприятие за света. Когато ти се струваш безсмъртен, а морето е до колене. Дори децата се бият по особен начин. Напляскаха се и си тръгнаха усмихнати. Не като възрастните, които таят злоба дълго време. Не, в детството всичко е различно. И дори слънцето грее по-ярко и въздухът е по-мек.
  Анюта харесваше лятото. И тук почти винаги е слънчево и топло. О, Мексико... Какво ще ви очаква под окупацията на Хитлер? Ще карат ли децата да маршируват в строй и да пеят фашистки химни?
  Вярно е, че в СССР децата, преди всичко пионери, вървят в строй и пеят песни.
  Това изобщо не е най-лошото. Но няма ли фашистки изверги да унищожават децата в лагерите?
  Нацистите не пренебрегваха изтезанията и не отчитаха възрастта. Едно единадесетгодишно момче беше изгорено с гореща лампа, нагорещени нокти бяха забити в краката му и пръстите на ръцете и краката му бяха счупени. Момичетата били окачвани от тавана за косите им, а петите им изгаряли с огън. Какво направиха чудовищата? Анюта представляваше целия свят под контрола на фашистите. И тя се изплаши.
  Но засега наистина варварската машина на Третия райх напредва и завзема все повече и повече нови земи. И да не спираме, и да не сменим крака... Лицата ни греят, ботушите ни искрят!
  Особено опасен е новият танк Е-50, който американските оръдия не могат да уловят дори от упор.
  Анюта просто бута мина по жицата. Помага й местно момче Алберто. Такъв светлокос човек с къси панталони, много сладък и пъргав. Той прилича на бившия си любим Серьожа. Освен това беше толкова пъргав. Вярно, Алберто е с малко по-тъмна кожа и по-дълга, но светла като дървесина коса. И когато се усмихне, лицето му става толкова сладко.
  В момента има заседнала мина в колелата на немски Е-50. Гъсеницата се пръсва от експлозията. Германецът е ранен. Анюта чурулика:
  - Ще извием ръцете на фашистите!
  Момичето се обляга назад и пълзи. Германецът започва да се отдръпва. Все пак го одраска.
  Анюта си спомня как се е оказала окупирана. Началото на войната беше посрещнато с голямо безпокойство. Въпреки че мнозина, особено младите, разчитаха на бърза победа и освобождението на Европа. По това време момичето Анюта беше още тийнейджър и заедно с други деца беше подложено на евакуация.
  Но Анюта беше изгубена. По-точно момичето се забави да се приготви и закъсня за камиона. И тя изчака пристигането на нацистите. Тогава красивата комсомолка изпита страх. И тя тръгна на изток. Обувките бяха нови. Момичето изтърка краката си и беше принудено да събуе обувките си. Ходих бос. Кожата на подметката е все още нежна и не е загрубяла. В началото само леко изтръпна. След това започна да става горещо и накрая краката ми бяха свити и горяха.
  Анюта никога не е предполагала, че ходенето бос може да се превърне в такова мъчение. Дори ходенето по тревата започна да боли и вътрешностите на момичето буквално избухнаха.
  Някак си допълзя до селската колиба, краката й бяха окървавени. Добродушната домакиня изми крайниците на юношата комсомолка. Болката леко отшумя. Но Анюта сега ходеше с голяма трудност. Когато краката ми се оправиха, тръгнах на пътешествие с обувки. Но в същото време се опитах да ходя известно време без обувки, за да свикна подметките си.
  Краката на младото момиче бързо загрубяха и скоро тя не се страхуваше нито от клони, нито от шишарки в гората.
  Но пътят до фронтовата линия беше дълъг. Краката на момичето станаха толкова груби, че петите й започнаха да сърбят и да се напукват. И това също е болезнено. Да, и бях малко гладен. Боляха ме прасците и коленете от напрежението.
  Не са от най-приятните спомени. Но като цяло какво може да бъде приятно на война? Уви, по някаква причина Червената армия отстъпи от първите дни. И дори много войници избягаха. И този процес не можеше да бъде спрян.
  Досега само край Москва Вермахтът се превърна в прах.
  Тогава Анюта композира стихове:
  Имало едно време Вермахтът бил победен,
  Наполеон е победен, непобедим...
  Врагът не може да потъпче руското знаме,
  Когато народ и партия са единни!
  По-забавно е да вървиш с песен, дори когато краката ти падат. Освен всичко друго, тийнейджърката предава писма на ъндърграунда. С което много се гордеех.
  Но сега Анюта стреля срещу китайката и попадна точно. Той избива тънкооките и се смее:
  - Аз съм боец на Як, двигателят ми гори... Небето е моето жилище!
  И той отново стреля. Готино момиче. Той хвърля парче стъкло с бос крак. Удря боеца право в окото. Той пада и умира.
  И Анюта чурулика:
  - Това не е готино, но много готино!
  Момичето се забавлява, защото всичко се получава...
  Най-силната и голяма в отбора им, Матрьона, обича да хвърля гранати с боси крака. И тя успява да удари пехотинци. И дори успешно да повреди цевта на танка. Сега германецът трябва да си тръгне.
  Матрьона казва с усмивка:
  - И не само крава съм издоил, но и кон! По този начин показвам, че съм супермен!
  И момичето стреля отново и то точно. Тя събори трима присвити очи и изсъска:
  - Аз съм войн от супер класа!
  И какви месести бедра има Матрьона. Момичето избра любовник, който да съвпада с двуметров афроамериканец. И тя правеше любов с него с удоволствие. Хубаво е, когато мъжкото съвършенство е дебело колкото ръката на възрастен мъж... Голямо момиче като Матрьона оценяваше големите размери. И момичето толкова изрева от оргазъм, че целият полк се стече да слуша. Какъв бивол!
  Но сега основното е войната. И момичето хвърля гранати със силните си крака. И дори павета и отломки. Матрьона е щастлива от това. Въпреки че не всичко в живота беше толкова розово.
  По едно време момичето попадна в колония за кражба на пет класа царевица. Беше прекалено гладна. За което е изпратена в лагера. Обръснах си главата. А процедурата по обиска беше пълен шок за детето. Тя беше принудена да работи там. Матрьона не се свени от работа и изсече гората, за щастие беше в добро здраве. Но оскъдните затворнически дажби не бяха достатъчни и момичето хвърли всичко в устата си. И червеи, и насекоми, и листа от дървета. Дървените лагерни обувки бяха твърде неудобни и Матрьона предпочиташе да работи боса дори в студа и в снега. Момичето прекарва три години в колония, но след това е освободено, така се извършва частична либерализация при Берия. Освен това Матрьона постоянно надвишаваше нормата, която също беше взета под внимание.
  На първо място, след колонията за непълнолетни, момичето, след като пристигна, се втурна към кухнята и за първи път от много години яде до насита. А в колонията дори интензивното шоково запояване за големи момичета не беше достатъчно. Никой не обиди особено Матрьона в колонията. Нейните връстници се страхуваха от необикновената й физическа сила и големи юмруци. Матрьона е най-добрата душа, но ако я докоснете, тя ще се движи толкова много, че няма да изглежда много.
  Момичето беше в добро състояние с властите, послушно, лидер в производството и не отказа нито една, дори и най-трудната работа. Никога не съм боледувал. Тя работеше боса в лютия студ и дори не хвана хрема. Само големите, изящни крака почервеняха като краката на гъска, но останаха топли.
  Матриона дори показа, че е подушила зоната и е прекарала малко повече от три години на леглото. Например, тя е била там и има криминално досие. Съдията даде детето на около десет години за няколко класа. Но ако изпълните тройната норма, тогава денят минава за три. И Матрьона си тръгна рано. И така, тя се върна в рокля на държавен затвор, боса, загоряла, с къса подстрижка, руса, подстригана коса. Хубава, със стройна фигура и хубаво лице.
  Хората я гледаха. Матрьона, в сива затворническа рокля, по-слаба и подстригана, много приличаше на монахиня. Приликата стана още по-голяма, когато Матрьона измина оставащите петстотин километра до дома. Тя много искаше да стъпчи родната си земя с боси крака. И тогава в Сибир, където беше, всичко беше малко по-различно.
  След парещия сняг да се разхождаш бос по тревата е блаженство. При пристигането си у дома Матрьона научи, че е бременна. Това не беше изненадващо. Момичето обичаше да има афери с пазачите. Нейното зряло, героично тяло искаше секс. Но тъй като с нея имаше няколко момчета от охраната, Матрьона не знаеше кой е бащата на детето.
  Но момчето порасна голямо, здраво, светлокосо и силно. Сега може вече да е пионер. Евентуално отпред.
  Матрьона не знаеше съдбата на детето си. По време на войната момичето се опита да не забременее, за да не пропусне битките. За това има специална тинктура. Самата Матрьона се смяташе за православен родновер. Нещо като смесица от древноруско езичество и православие. Матриона общува с вещици и магьосници. Тя също имаше сила.
  Защо германците печелят? По-възрастната вещица й каза, че окултните сили, които са в служба на Третия райх, са успели да прокарат Мойрите, златната житейска нишка на рядък и може би дори уникален късмет на Хитлер. И че сега фюрерът е намерил феноменално щастие. Дори Чингис хан не е имал това, което е дало на Вермахта изключителна сила. И немските конструктори измислиха успешно, и фелдмаршалите командваха на върха, но противниците им не се справиха добре.
  Късметът определено има значение. Това, че Хитлер успя да победи превъзхождащите сили, беше до голяма степен резултат от късмет. Отчасти естествено, тъй като западното и отчасти съветското командване не разбираха съвсем правилно как трябва да се водят съвременните войни. Но веригата от благоприятни съвпадения оказва влияние и върху Третия райх.
  В реалната история точно от този момент, напротив, късметът напусна Вермахта и редица малки неща започнаха да играят срещу нацистите. Започна с известната битка при Мидуей. След това цяла верига от инциденти доведе до поражението на японците. Въпреки че Япония беше по-силна в тази битка и имаше по-опитни и по-добре обучени войски.
  Америка е отвъд думите - икономически силна. Но нейната армия и флот не са много боеспособни, не са много добре обучени и дисциплинирани. Качеството и опитът бяха на страната на Япония. Парче по парче, Страната на изгряващото слънце смазва американската флота. И тя спечели. Докато верига от инциденти не доведе до Мидуей. След което късметът напълно изостави Япония. И Америка премина в настъпление, като постепенно взе надмощие.
  И тогава, както обясни най-възрастната (все още много добре изглеждаща!) вещица, фактът, че Япония е била съюзник на Третия райх, воден от Хитлер, е изиграл роля. И част от късмета на фюрера отиде при самураите.
  Освен това с деветдесет процента вероятност японците така или иначе трябваше да спечелят тази битка.
  Беше очевидно, че янките са по-способни да търгуват, отколкото да се бият. Германците, от своя страна, са родена нация от воини, които също са имали мощна икономика. И постепенно Вермахтът, поглъщащ чужденци и местни жители от всички ивици, попълнен с танкове и самолети, стана по-силен. И той печелеше с нарастваща лекота. Други нации не можеха да направят нищо, за да се противопоставят на това.
  Матрьона зададе въпрос:
  - Как да победим Хитлер?
  Вещицата сви рамене и честно отговори:
  - Ако можеха, отдавна да са го направили сами... Но тук трябва да спориш със самата съдба...
  Матрьона въздъхна тежко. И тя отново попита:
  "Няма ли да ме убият, ако отида да се бия за Америка?"
  Вещицата отговори уверено:
  - Всичките ви пет са в ръцете на небесната десница. И нацистите не могат да го унищожат толкова лесно. Борете се и вярвайте в съдбата си!
  Матрьона се усмихна и отговори уверено:
  - Вярвам, че мога да се бия достойно!
  И наистина юнашкото момиче се биеше като истинска лъвица. Германците, или по-скоро техните чужди войни-роби, получиха първия номер. И дори с кука.
  Момичето пееше:
  - Като провал, обещах да спася синята кърпичка!
  И отново огън, точен и невероятно героичен. Матрьона стреля и улучва. Чуждите роби падат. По-лошо е, разбира се, когато танковете се движат. Немската технология няма равна. И какво от това! Руснаците са свикнали да се задоволяват с малко!
  Матрьона пееше:
  - Ние сме пионери - деца на комунизма!
  И отново тя стреля точно. Петте момичета работеха и действаха все по-енергично. И снарядите не ги улучиха.
  Но американските момчета умряха. Щурмовици паднаха от небето. Те буквално засипаха американските позиции с ракети. Оръжията също работеха. Те отговориха с приземен огън малко вяло.
  И когато започна обстрелът от газови установки, стана направо страшно. И небето сякаш беше облизано от червени огнени езици.
  Момичетата били леко обгорени и се скрили в цепнатината. Обстрелът се засили. Ударят и немски самоходни гаубици. Заваляха бомби и ракети.
  За да развесели приятелите си, Алена изпя:
  - Без съмнение новите поколения се борят за любов! Въпреки че часът на дракона е жесток, времето ни избра за подвиг!
  И Аленка стреля, притискайки разузнавача, и отново скочи в пролуката. А отгоре има цял океан от огън и отлитат парчета игли.
  Германците използват за бомбардировките много мощен самолет ТА-400 с шест двигателя. Такава машина значително превъзхожда американските образци, включително и по обхват на полета. Много страхотно оръжие. И пуска бомби, тежки с топка. Които се разпръскват на много стотици метри.
  TA-400 е почти неуязвима машина. Тя е мощна с мощни защитни оръжия. B-29 не може да се сравни с него. И как супербомбата се разбива. Целият блок се тресе така, рухва. И такава сила се демонстрира тук.
  Но Аленка смело казва:
  - Папуасите нямат зима, руснаците имат безнадеждни ситуации!
  И наистина, може би момичето е право. Ето пет от тях в жегата и получават само леки изгаряния.
  Мария казва:
  - Надежда е моят земен комплекс...
  И тогава той се поправя, движейки юмрук към брадичката си:
  - Не комплекс, а компас!
  Момичетата, въпреки гъстия огън, все още са живи. Аллах дори пее:
  - Не искам да вървя по конец, по конец! Отсега нататък Червената война е жива!
  Но колко американски войници са загинали от нацисткия артилерийски огън? Не е за нищо, че в реалната история съюзниците не са се осмелили да отворят фронта преди четиридесет и четвърта.
  Повечето военни експерти смятат, че в този случай американските и британските войски биха били хвърлени в морето. Освен това, може би това няма да има практически никакъв ефект върху хода на военните действия на изток.
  Но сега американците вероятно се дразнят, че са се държали твърде пасивно. Че позволиха да завладеят всички английски колонии и самата Великобритания. Че те дадоха възможност на фашистите да унищожат СССР, а сега са принудени да се бият почти сами.
  И сега въпросът е дали Сталин ще наруши условията на сламения мир? От морална гледна точка нападението срещу Третия райх изобщо не е грях. В крайна сметка самият Хитлер коварно наруши пакта за ненападение. Но от друга страна остава въпросът за целесъобразността. Може би германците, след като са завзели територия и са се борили дълги години, няма да продължат по-нататък. Сега струва ли си да ги провокирам?
  Още повече, че самата Америка може да излезе от войната, като коварно подпише примирие. А Труман е още по-мрачна и коварна личност от Рузвелт.
  Мощни ракети разрохкват земята... Мексико Сити е бомбардиран. Но това не е всичко. Германците атакуват и американски градове. И на първо място за военни заводи. Все още не е много активен, това се дължи на разширените комуникации и отдалечеността на територията на САЩ. И по-важно е да подкрепим настъплението на нашите собствени войски.
  Но например срещу Торонто бяха изстреляни четири радиоуправляеми ракети А-10. Доста скъпа атака, но при всички случаи немците показаха, че могат да стрелят от голямо разстояние и то точно. Въпреки това, разбира се, изстрелването на TA-400 струва по-малко от изпращането на такава ракета от разстояние хиляда километра.
  Но има устройства, способни да извеждат в ниска околоземна орбита - шпионски спътници. За рождения ден на фюрера обещават да изстрелят сателит, способен да снима територията на САЩ.
  Мария изгори босото си изящно стъпало. Мехурите дори се подуха. Неприятно е да си призная. Наоколо е горещо и нищо не облекчава сърбежа.
  Момичето се опита да си представи онези пионери, чиито подметки бяха изпържени от немски палачи с мангал.
  Сигурно изпитваха още по-голяма болка. Но те издържаха и не показаха болката с писъци или стенания. И ако стенеха, беше от скърцане със зъби.
  Това е героизмът на пионерите и тя не трябва да стене. Момичето си въобразяваше, че е разпитвана от нацистите. Те го окачиха на стелаж и изгориха голата му пета с нажежено желязо. И вместо да стене или крещи, тя се смее в лицето ви.
  Мария си спомни книга, която е чела като дете: "Жълт кантарион". Там, когато главният герой трябваше да бъде измъчван, той призна, че едва ли ще може да пее на стелаж като индианците. Но когато пееш, наистина се чувстваш по-добре.
  И Мери пееше силно;
  Ти си моята прекрасна Родина,
  Цялата планета се гордее с теб...
  Русия е като едно семейство,
  Да те пеят на небето в хор!
  
  Пазим химна на Отечеството без горчивина,
  Гордо хвърлил съмнения в ада...
  Над нас е златокрил херувим,
  Мирът ще се върне и ще бъде много светло!
  
  Създател Всемогъщи нашия Господ,
  Пространствата на Отечеството са толкова ширнати...
  Въпреки че плътта често страда в агония,
  Но аз и Русия сме обединени от векове!
  
  Нашата родина е толкова свята,
  Не, по-силен духом от руски войник!
  Ярка звезда гори над нас -
  Ние ще смажем противника в битка!
  
  Да достигнем най-сияйните върхове,
  Да вдигнем червено знаме над Марс, на шега...
  В края на краищата Исус, гигантският Бог, е с нас,
  Шестнадесет са гербовете - ще има и други!
  
  Едно момиче близо до Москва се бори с врага,
  Уверено победи фашистите...
  Но богът капризен Марс се обърна,
  И най-лошото беше, че я заловиха!
  
  Водеха босо момиче през снега,
  По петите й пламна яростен огън...
  Те счупиха голия си крак в клещи,
  И ме биха здраво с нажежена верига!
  
  Но красотата издържа на натиска,
  Измъчваха момиче в тъмница...
  Фашистът дори не издаде тих стон,
  Посмъртно комсомолец с награда!
  Има ожесточени битки, а германците и тяхната коалиция унищожават американците от всички страни.
  Боевете в Мексико Сити се проточиха малко. Големият град е един от най-големите в света, разположен в планината и е твърде трудна цел за превземане. Освен това американците се укрепиха в Мексико Сити и предварително създадоха там база и складове за боеприпаси в дълбоки бункери. И това им позволи да задържат Мексико Сити дори след като столицата беше обкръжена. И американците не са толкова прости.
  Те вярваха, че германците няма да рискуват да се придвижат на север с такъв голям град-крепост в тила си и ще се забият, опитвайки се да извадят такъв трън от устата си.
  Фюрерът наистина се страхуваше да не остави котел зад войските си. В допълнение, германците бяха попълнени с по-модерни танкове от серията E и искаха да заменят своя някога най-популярен танк, Panther-2, с такъв, който беше по-защитен и въоръжен и не беше по-нисък в ходовите характеристики.
  При тези условия ръководството на Третия райх е изправено пред въпроса за използването на дискови самолети.
  Но проблемът беше, че ламинарната струя, макар да правеше самолета неуязвим, не позволяваше да се стреля от самите тях. Освен ако в действителност самолетите с диск не могат да удрят самолети, използвайки тяхната фантастична скорост и неуязвимост. Но с тяхна помощ е много трудно да се бомбардират или стрелят или изстрелват ракети. Вярно, можете да изключите ламинарното поле, да освободите зарядите и след това да го включите отново.
  Друга идея беше дисковете да бъдат въоръжени с оръдия, които излъчват топлинна радиация или лазери. Но и това отне време.
  Във всеки случай летящите чинии трябва да се използват практически.
  На 13 април за първи път бяха изпробвани в бой два дискови самолета. Летящите чинии излетяха почти безшумно. Но имаше блясък. След това те се състезаваха през Атлантическия океан до Мексико. Както се оказа, това оръжие също имаше колосален резерв на мощност.
  Но им беше наредено да се бият само на територията, контролирана от Вермахта. Защото при никакви обстоятелства не трябва да даваме на други страни технологиите за оръжия, които са толкова изпреварили времето си.
  Маргарет и Албина управляваха първия диск с помощта на джойстик. Тяхната задача засега беше само да таранят американски самолети и не се изискваше голям брой членове на екипажа.
  Защо дискотеките бяха поверени на момичета? Защото слабият пол е по-успешен в подобни битки. Процентът на загубите сред жените пилоти е няколко пъти по-малък от този на мъжете.
  Въпреки че като цяло Луфтвафе има много благоприятно съотношение в щетите. Превъзходството се отразява и на бойната подготовка и особено на реактивната авиация, която няма равен противник.
  Маргарет и Албина летят от Европа до Мексико със скорост приблизително две звукови скорости, но това изобщо не се усеща в самия диск: колко гладко е карането. Все едно си във влак.
  Маргарет каза с ентусиазъм:
  - Това е толкова прекрасен диск, който имаме. Като приказно оръжие - не са нужни нито меч, нито оръдие!
  Албина логично изясни:
  - По-скоро космическо оръжие, като извънземните.
  Маргарет, тропайки с босите си мускулести крака, пееше:
  - Иска ми се да мога да отделя малко пари и да нахраня извънземното! Иска ми се да можех да отделя малко пари, но той не муче, не се ражда!
  Албина плесна с ръце и каза:
  - Това е наистина остроумна песен. Мислех, че знаеш само военни маршове!
  Маргарет отговори, като се облегна на пода. Направи няколко лицеви опори. Според негласната традиция тя беше облечена в бикини. Като цяло в Луфтвафе почти всички млади жени и момичета преминаха към униформи по бикини. Във всеки случай, ако метеорологичните условия позволяват и не е много студено. Смятало се, че тяло с минимално облекло ще има по-добър контакт със самолета. И пилотите летят майсторски в случая.
  Практиката потвърди това. Дори в студа момичетата се стараеха да се разголят колкото се може повече. Бикините станаха много модерни.
  Така че не е изненада, че момичетата бяха почти голи. И с фигурите им бикините вървят добре. Разбира се, в армията всички жени се поддържат във форма и имат добри фигури. Когато една млада жена си даде физическа активност, тя ще изглежда привлекателна по разкриващ начин. Освен това, когато носите бикини, чистият въздух помага за изгарянето на мазнините. А момичетата са толкова стройни и заоблени с изваяни коремни мускули.
  Разбира се, това е красотата, телата на младите жени. Краката ви, разбира се, са боси, а с боси подметки усещате колата много по-добре и дори ставате едно цяло с нея.
  Може би затова младите пилоти са толкова добри и трупат резултати, без почти да умрат.
  Кой знае дали Хитлер не се е провалил в истинската история, защото е пренебрегнал жените в армията. Но момиче в бикини е специален боец. Съдбата ги обича и те много рядко умират.
  Албина също започна да прави лицеви опори, забелязвайки:
  - Когато се движите, се чувствате много по-добре.
  Маргарет се съгласи:
  - Движението е живот!
  И двамата воини бяха блондинки. И много красива. Е, разбира се, не биха поверили една от първите дискотеки в бойна модификация на жени без красиви черти.
  Всичко в тях е добро: фигурите им са пълни с атлетична грация и еротична сила. И лица, млади, свежи, без нито една гънка и бръчка. И буйна, леко къдрава коса.
  Момчетата фиксират погледа си върху такива момичета и могат да се взират с часове, без да спират.
  Наистина уникална, арийска, атлетична красота.
  Албина се изправи на ръце и кръстоса тънките си загорели крака над главата си. Дисковият самолет беше на автопилот. Беше невъзможно да го съборят, така че момичетата лесно можеха да се забавляват и да се затоплят.
  Подът на чудната кола беше покрит с мека, незапалима пластмаса и груб.
  Маргарет последва, двете момичета, изправени на ръце. И дръпнаха отгоре с крака. Беше като въртене на велосипед. Толкова очарователна и уникална.
  Албина каза с усмивка:
  - Аз съм истински ариец, безпощаден към враговете на Райха... Характерът ми е нордически!
  Маргарет се изкиска и отбеляза:
  - Но аз обичам да правя шеги. Поне тя също е истинска арийка! О, какво смешно нещо е войната!
  Албина, понижавайки гласа си до шепот, отбеляза:
  "И все пак смятам, че не трябваше да оставяме руснаците в нашия тил." Сталин може да излезе от поражение и да нанесе удар!
  Маргарет отговори уверено:
  - Имаме достатъчно сили за война на два фронта! Знаете ли, Вермахтът вече има повече от тридесет и пет милиона войници. Предимно чужденци. Малко вероятно е изтощените руснаци да съберат повече от десет милиона. Но има и Япония.
  Албина кимна в знак на съгласие, главата й беше бяла като прясна снежна топка:
  - Да, това е вярно! Ние сме силни! Танкът Е-50, който се произвежда масово, най-накрая задоволи нашите военни във всички отношения!
  Маргарет се изкиска и се намеси:
  - Танк? Има слухове, че искат да направят подобна машина от пластмаса!
  Албина скептично поклати глава:
  - Бронята ще е слаба... Макар и интересна идея за десантни операции!
  Маргарет отбеляза с усмивка:
  - И нашият диск е от титан. И е достатъчно силен, за да се справи с всички възможни сблъсъци.
  Албина отбеляза с въздишка:
  - Титанът е доста скъп метал. Но мисля, че скоро нашите дизайнери ще създадат много по-здрава стомана!
  Маргарет плесна босите си крака:
  - Мислите ми са стадо коне!
  Албина се изкиска и каза:
  - Слонът е по-добър! Той е по-голям!
  Маргарет скочи в ръцете й и изрева:
  - Жирафът е голям! Той знае по-добре!
  След което момичетата го взели и го напляскали с подметките си. Така дори имаше тътен. И се усмихнаха един на друг.
  Албина каза:
  - Не, с такива войни като нас и сто Сталина не ни е страх!
  Маргарет се завъртя на ръце и изчурулика:
  - Защо сто? Може би хиляда наведнъж?
  Албина извика:
  - Никакъв милион!
  Маргарет каза:
  - Или милиард и половина!
  Албина изръмжа:
  - Или трилион и четвърт!
  Такова състезание изглеждаше нелепо и абсурдно. Но в същото време изключително смешен. Момичетата спряха безобидното си бърборене и започнаха да правят лицеви опори.
  Маргарет се замисли за миналото си. Момиче от доста знатно семейство. Изпратена е на много крехка възраст в специално училище. Преминах през доста тежко обучение там. Тя беше научена и тренирана физически. От една страна, това направи момичето по-силно, но от друга я лиши от детството.
  Маргарет обаче бързо се включи. Освен това училището имаше клубове и забавления. Красавиците плуваха в басейна, правеха гимнастика и шпагат.
  И научихме, включително различни езици. Разбира се, учеха ги и математика, и физика, и разни класики. В свободното си време Маргарет обичаше да чете научна фантастика. Особено харесваше Жул Верн. Неговите научни открития са съчетани с интересни приключения. Някои видове изобретения все още не са надминати.
  Особено впечатляващи бяха снарядите, способни да унищожат цяла крепост с един изстрел. Това оръжие може да бъде полезно в истинска война.
  Маргарет, когато чу за германското нападение над Полша, беше вдъхновена. Германците печелят една победа след друга и всички просто обожават Хитлер. Въпреки че в началото отношението на мнозина беше сдържано. Но фюрерът успя във всичко. Включително и в икономиката. Бърз икономически растеж, възраждане на армията, връщане на Рейнската област и въглищните полета. След това безкръвният аншлус на Австрия. Германците бяха малко разтърсени от конфликта около Чехословакия. Но след това последва Мюнхен.
  След което изглеждаше, че Германия е постигнала всичко по мирен път. Тя дори върна района на Клайпеда. Но тогава започва войната с Полша, а два дни по-късно и Втората световна война. Много, дори и момичетата, се изплашиха. Ами ако има ново поражение? Но след три седмици Полша рухна, офанзивата срещу Западна Германия не започна и настъпи спокойствие. Мнозина смятаха, че сега ще има мир.
  След това бърза атака срещу Франция. И пропагандата ентусиазирано заяви: победихме!
  И Маргарет беше раздразнена, че не участва в такъв триумф. Но не е толкова просто. Войната се проточи, Германия, воювайки, поглъщаше една страна след друга. И като приказен герой отряза главите на враговете си. И така Маргарет отиде на фронта. Като пилот. Тя премина през летателно училище и се озова в небето.
  Момичето веднага започна да вкарва повече. Бие се с руски пилоти. Веднага забелязах известна слабост на съветските асове - нежеланието им да отстъпят. Но това е самоубийство, когато се биете срещу толкова мощно въоръжен самолет като ME-262.
  Маргарет унищожи съветските самолети, доста успешно. Тя не познаваше съжалението, въпреки че не се смяташе за жестока. И момичето се биеше по бикини, дори когато беше малко студено.
  И това помогна в битката. Нито веднъж самолетът й не беше свален или дори сериозно повреден. Въпреки че ME-262 като цяло е много издръжлива машина.
  Маргарет си спечели Рицарския кръст на Железния кръст. И разбира се, тя се гордееше с това. И сега й е поверена най-модерната машина за унищожение.
  Албина също беше пилот, от семейство на военни. Също така мускулеста блондинка, наградена с Рицарски кръст за различни подвизи, предимно в небето. Но Албина успя да се бие малко в пехотата. Тя показа класата си и като снайперист.
  И двете момичета си приличат, но и се различават, разбира се, в лицата си. Но те имат изразени мускули, много силни физически. Сега направиха лицеви опори, направиха ъгъл и изчуруликаха:
  - Ние сме велики воини, могъща държава... И в някои отношения сме много диви и слуги на Сатаната!
  След което Албина се изкиска и възрази:
  - Защо Сатаната? Или може би всемогъщ Бог?
  Маргарет кимна.
  - Да, ако армията ни има късмет, то без Господ не може да бъде иначе!
  Албина поправи приятеля си:
  - Не без Бога, а с Бога! Всевишният обича силните и безпощадните! Арийците ще смачкат всички!
  Маргарет възкликна с възхищение:
  - И ние имаме такава технология! Дисковите самолети са чудо!
  Албина, енергично правейки ъгъл, се съгласи:
  - Да... Можем, ако искаме!
  Маргарет обясни логично:
  - И когато не искаме, можем и ние! Насилствени учени от половината свят ни орат!
  Момичетата започнаха да правят къта доста по-енергично. И колата им се плъзгаше във въздуха. Приличаше на НЛО. Такова прекрасно творение на инженерството. Нещо, което е създадено извън технологичното ниво, характерно за планетата Земя. Освен всичко друго, дисковият самолет е оборудван с няколко най-съвременни радара. Чух бип бип...аларма!
  Момичетата скочиха и се затичаха към екраните за гледане... Те увеличиха изображението... Така е, дузина американски Мустанги и четири Airacobras летяха напред. Американски самолети избухнаха от облаците. Явно са забелязали доста голяма дискета или са я сканирали с радар. Въпреки че такива летящи чинии са практически невидими на радарите. Но в небето те се виждат от голямо разстояние.
  Две ескадрили се опитаха да атакуват диска. Маргарет натисна бутоните на джойстика, за да ускори. И тя отиде да трамбова. Остро като юмрук на боксьор в тежестта на перо летяща чиния проблесна. И удари американски изтребител. Сякаш диамантен нож удари желязо. Заваляха искри и ламинарният поток натроши самолета на лъскави стружки.
  Албина, държейки джойстика с голи пръсти, сръчно обърна диска и отново блъсна изтребителя на ВВС на САЩ. Той се разпадна на парчета. И русият терминатор, продължавайки да се движи, смазваше един самолет след друг.
  Маргарет отбеляза:
  - Изтриваме ги... Като тебешир с гумичка!
  Албина се изкиска и каза:
  - Нямат шанс!
  Дискетата се движеше няколко пъти по-бързо от американския самолет. И наистина нямаше шанс да го напусне. Освен това маневреността на немската кола е просто феноменална. Но изправени пред ново оръжие, американците действаха мъдро: те се разпръснаха. И момичетата трябваше рязко да ускорят преследването.
  При удар с диск започна да бръмчи, все едно се вадят чипове. Прочутият диск на Белонзи смачка и обезобрази всички. И все пак той дори не потръпна.
  Момичетата се смееха, докато гонеха врага. Изпревариха и сплескаха, нарязаха. Напомняше на хвърчило, което гони кокошки, а може би и по-бързо. И такъв нож беше просто подобен на съкровищния меч на Иля Муромец. Който изряза всичко... И успя да настигне почти всичко и да го забие.
  Момичетата се вкопчиха и почти скочиха от столовете си, държейки се за скобите с ръце и крака. И някак си все още се държаха. И можеха да продължат да се бият.
  Но последният американски изтребител е изпреварен. Момичетата изтръскаха капки пот от челата си. И отново превключихме дискетата на автопилот. Албина, всмуквайки изваяния си корем, предложи:
  - Може би можем да ядем?
  Маргарет се съгласи:
  - Това е добра идея!
  Воините бръкнаха в хладилника. Албина натисна бутона с пръст на крака си. Излязоха две туби с хранителна смес. Момичетата внимателно ги взеха в ръце. Синно нарязано свинско с грах и доматен сос. На етикета на всяка туба има забавно прасенце и домат със стрък грах.
  Момичетата започнаха да смучат внимателно, като леко натискаха тръбата. Маргарет отбеляза:
  - Скоро ще отидем в космическите светове. Тогава може би такава храна ще се дава на космонавтите.
  Албина кимна в знак на съгласие:
  - Да, това би било страхотно! Полетете до други светове, погледнете съседните планети.
  Маргарет подсвирна и каза замечтано:
  - Да, това е много интересно. И как изглеждат тези извънземни? Сигурно приличат на хора. Или може би имат разлики?
  Албина сви рамене и предложи:
  - Може би можем да срещнем елфи. Те приличат на външен вид на хората, но произлизат не от маймуни, а от котки. Ето защо имат заострени уши и много сладък външен вид.
  Маргарет отбеляза със сладка усмивка:
  - Казват, че елфите изобщо не остаряват!
  Албина кимна в знак на съгласие:
  - Може би... Но би било по-добре хората да имат такова щастие!
  Маргарет засмука от тръбата. Тя преглътна и проговори:
  - Да... Няма нищо по-лошо от старостта! В това отношение това е просто бичът Божий!
  Албина погали голия си крак. Представях си мъж до себе си. Толкова висок, мускулест, като Аполон. Или може би Херкулес. После си го представи как я гали. Да, това би било чудесно.
  За да се премине към нещо по-сериозно. Да изпитате силни ласки и галене, горещи целувки по гърдите. Като силни мъжки устни галя тъмночервеното зърно. И как бих искал да остана млад и привлекателен завинаги.
  Никога не остарявайте, бъдете вечно млади, стройни, атлетични!
  Албина предложи с плаха надежда:
  - Може би хората ще измислят нещо, за да не остареят?
  Маргарет отговори уверено:
  - Рано или късно, разбира се, старостта ще бъде победена... Но въпросът е дали ще доживеем това?
  Албина се опита да утеши приятеля си:
  - Ако арийската наука може всичко, тогава ще мине време и ще могат да възкресяват мъртвите. И тогава няма да има значение кога ще умрем!
  Маргарет каза с усмивка:
  Нека се наслаждаваме на свят без зло,
  Въпреки че понякога е трудно да се повярва...
  Децата ще играят и ще се смеят,
  И ще постигнем безсмъртие... може би!
  Момичетата отпиваха от тубите. Резан, грах и домати, много вкусна и питателна комбинация. Маргарет също си представяше бъдещия си съпруг. Толкова напомпан и умен, с високо чело. Тя наистина харесваше Спартак. Човек, роден да бъде владетел или велик командир, се оказва роб. Относно Спартак, Маргарет прочете роман на италиански писател. Отлично произведение на изкуството, няма да можете да го оставите.
  Вярно, че Спартак е знатен тракийски вожд най-вероятно е измислица на автора. Дори не се знае дали Спартак е бил тракиец. Бил е само член на Тракийската секция. За истинската история на Спартак има оскъдна информация. Изглежда, че е бил свободно роден. И дори казват, че е служил като легионер в римската армия. След това, когато войната се пренесе в Тракия, той дори дезертира и се бие срещу римляните. Той отново бил заловен и продаден на гладиаторите.
  Тогава славата дойде на Спартак на арената. Но Спартак можеше да бъде немски. Маргарет си представяше себе си в леглото с този герой.
  Това е страхотно - такъв човек! Жените обичат атлети. Маргарет смяташе, че Спартак също е необичайно умен. Той печели победи над римляните с доста зле организирана армия от роби и бедни. Въпреки че не, водачът на гладиаторите установи строга дисциплина.
  Напразно консулите се втурнаха към Спартак. Той им нанасяше едно поражение след друго. Но в крайна сметка предателството взе своето. И победиха Спартак.
  Войната на робите не завърши с победа. Което може да е за добро. Победили, робите биха унищожили Римската империя, но дали биха могли да предложат нещо в замяна? Откровеното варварство може да възникне в тази част на планетите. Тогава християнството нямаше да придобие такава масова популярност. Така че нямаше да бъде за император Константин, който въведе такава религия отгоре. А времето обективно беше против християнството. Така възникна напълно логичен въпрос: можете ли да докажете, че възкресението на Христос не е приказка?
  Всички свидетели на възкресението и апостолите умряха или бяха екзекутирани, а след това и учениците на апостолите. Разбира се, с времето вярата изчезна. И самото обещание за безсмъртие не беше достатъчно. Освен това други народи са имали собствена представа за рая. Вземете същите египтяни. Те имат цяла наука за съществуването на мъртвите.
  И когато се питаше за доказателства, с времето ставаше все повече и повече въпрос на вяра. А вярвал ли е самият Константин в миролюбивото християнство, прекарал почти целия си живот във войни? Или може би в края на краищата той беше уплашен от несъществуването и искаше поне някаква посмъртна надежда? Не се знае... Но не приемайте официално властта на Христос, това ли беше всичко... Християните оцелели ли са две хиляди години по-късно?
  Това обаче е подчинителна история. И така, японците спечелиха в този свят при Мидуей и Хитлер взе редица силни решения, включително много по-рано обяви тотална война и започна да се бие с цялата си сила. И резултатът: германците настъпват по всички фронтове. И те постигнаха успех на много фронтове.
  Маргарет каза замислено:
  - Случаите са като брънки от веригата на историята, един провал и пълен обрат!
  Албина добави:
  - Всичко в света е случайно, особено късметът, но естествено се сблъсквате с много проблеми!
  Маргарет взе тръбата с голи пръсти, завъртя стеблото и натисна. Тя засмука малко месото и забеляза:
  - Но ние не се забъркваме в проблеми, ние печелим! Така че няма нужда от песимизъм.
  Албина не възрази:
  - Добре е да обядваш, лошо е да бъдеш победен, още по-лошо е да загубиш от себе си!
  Момичетата млъкнаха. След като се нахраниха, те бяха привлечени да спят... А защо не и да поспят няколко часа. Тогава няма да има повече време. Американците имат много самолети и постоянно ще ги получават.
  Момичетата се облегнаха на столовете си и бързо, като по команда, заспаха. Сънуваха нещо интересно... Попаднаха в някакъв нов свят. Те вървят по своя път. Наоколо има храсти и джунгла.
  И изведнъж едно момче изтича на срещата. Толкова рус, мускулест, само по шорти. И огромен вълк, подобен на бик, се втурва след него. Момичетата свалиха автоматите от раменете си и ги замеряха със залпов огън. Вълкът беше наранен. Той падна, задавен в собствената си кръв. Ревът на звяра беше толкова невероятно зловещ. Звучеше сякаш идваше иззад надгробен камък и приличаше на смесица от повиквателни знаци на бивол и паяк.
  Момчето спря. Той погледна право напред с известно удивление. Момчето изглеждаше на тринадесет-четиринадесет. Много сладко лице с мъжествена брадичка, красиви изваяни мускули, слаб корем. Косата й е бяла като сняг, леко поръсена с жълто, а кожата й е тъмна от тен.
  Много хубава тийнейджърка, която може да се окачи на плакат - истинска арийка. Само дето сините очи са твърде мили. И усмивката е перлена. Маргарет и Албина се приближиха до момчето и попитаха в унисон:
  - Здравейте! Кой си ти?
  Момчето отговори с усмивка:
  - Аз съм крал Мат! Земя на розовите мъгли.
  Албина се изкиска и отбеляза:
  - Цар... Защо бос?
  Момчето отговори с въздишка:
  - Станах жертва на преврат. Маршал Коршунов завзе властта в царството. И разкъсаха кралската ми рокля и ме хвърлиха полугола с хеликоптер в гъмжаща от диви животни джунгла!
  Маргарет се изкиска и протегна ръка.
  - Ето как Ваше Величество... Е, какво, можем ли да ви помогнем?
  Крал Мат сви рамене объркано.
  - Съмнявам се... Вие сте само двама, а има цяла армия с пушки и хеликоптери!
  Албина, решително тропайки с бос крак, отговори:
  -Ние също трябваше да воюваме с армии! Не, ние сме готови да се борим за справедлива кауза!
  Маргарет щракна с пръсти по носа на младия крал:
  - Не се бой, ние сме с теб!
  - Не се страхувам! - Момчето гордо изпъна не много широките си, набити рамене. И добави. - Добре, мисля да отидем при моите поданици, те ще подкрепят краля.
  Албина се огледа и попита:
  - Къде да отидем...
  Маргарет се огледа... Наоколо беше джунгла. Донякъде напомня на Амазонка. Растяха огромни папрати. Имаше много дървета с цветя. Пъпките приличаха на рози, а петуниите - с ярки цветове, като детски маркери. Листата на дърветата бяха големи и сложни по форма.
  Летяха големи водни кончета като албатроси и пърхаха пеперуди с метрови крила.
  Албина погледна към небето и възкликна:
  - Тук има три слънца!
  Маргарет вдигна глава и изгука:
  - Еха! Това друга планета ли е?!
  Момчето крал Мат повдигна изненадано вежди:
  - Коя друга планета?
  Маргарет сви рамене и попита:
  - Но това явно не е Земята.
  Момчето се изкикоти и отговори:
  - Значи си от Земята? От тази сурова планета, където грееше една и съща светлина!
  Маргарет се ухили и попита отново:
  - Познавате ли Земята?
  Младият крал кимна:
  - Със сигурност! Нашата цивилизация идва от там!
  Албина погледна по-внимателно момчето и каза:
  - Ами да... Ти си като човек, само красива!
  Крал Мат кимна със светла глава:
  - И ти си много красива! Помогнете ми да върна короната и сам ще направя жените си!
  Момичетата се засмяха. Маргарет отбеляза:
  - Не ти ли е рано да се жениш?
  Момчето поклати отрицателно глава:
  - Кралете се женят рано! Вече имам четири жени, с теб ще бъдат шест, без да броим харема!
  Маргарет се засмя още по-силно.
  - Значи имаш харем! Еха!
  Мат изду гърдите си и отвърна:
  - Ами цар без харем? Няма да е престижно! Аз съм монарх на велика държава, вече изстреляхме сателит в космоса!
  Албина прегърна момчето за раменете и изгука:
  - Сладурче... Все още нямам нищо против да ти стана жена!
  Младият цар целуна момичето по бузата, после по устните и изгука:
  - Миришеш толкова вкусно... Толкова си прекрасна...
  Олег Рибаченко, освен че е бил в този свят, където са воювали нацистите, се е отличил и в друга вселена. Където имаше наистина брутална и агресивна космическа война. Там момчето също попадна в своеобразна ожулване.
  Защо трябваше да работиш върху безсмъртието? Нищо не идва безплатно. И работи здраво, момче. И да е наистина без смърт и всякакви крайности.
  И Втората световна война е различна в различните вселени. И често дори по-лошо, отколкото е било в реалната история, тъй като Третият райх е много силен. И той беше победен буквално по чудо.
  Така Олег Рибаченко постига подвизи в паралелен свят.
  Нападението срещу Москва и битката за Ржев продължиха. Използвайки бомбометки и получавайки удари от съветската ракетна артилерия в отговор, врагът напредва. Германците се опитаха да го превземат с безбройната си техника и бомбардировки, както и ракетни залпове.
  Напредъкът беше бавен, през изгорената земя. Съветските хора се биеха като рицари... Ржев стана втори Сталинград за нацистите. Всички жители участваха в битките за него.
  Малка група пионери държаха къща номер тринадесет на улица Ленин. Момчета и момичета допуснаха нацистите да се приближат и стреляха право в ухилените им уста. Или са хвърляли гранати със самоделни експлозиви по врага. И така допринесоха за победата.
  Единадесетгодишният Мишка млъкна, главата му беше разбита от шрапнел, а момичето Маша беше убито от куршум на снайперист. Но останалите момчета се борят с неотслабваща упоритост. Пашка например хвърли пакет под транспорта с цялата си сила, принуждавайки колата с вражески пехотинци да се преобърне. Но Sturmtiger и Strummamonts се приближават, опасни оръжия за атаки в големите градове. Пашка и още две момчета с него, рискувайки живота си, влачат варел със смес от два течни реагента, които, когато се комбинират, образуват мощен експлозив. Полуголите момчета са толкова изцапани със сажди, че са почти невидими на избледнелия фон.
  Пашка дърпа с мъка. Той е много слаб, прилича на изсъхнала мумия със стърчащи като клонки ребра. Трудно е да плъзнете варел, но, уви, обикновените гранати са безсилни срещу Sturmmamont с тегло сто петдесет и пет тона и без боен комплект. Другите две момчета са още по-слаби. Въпреки че са само на девет години, босите им подметки са толкова рогови, че шумолят по отломките като шкурка. По някое време канонадата стана малко по-тиха и скърцането на мазолести крака напрегна ушите ми. Момчетата основно ходеха боси през цялата година и издържаха на студа, когато пръстите на краката им буквално посиняваха. Но колкото и да е странно, такова екстремно обучение в спартански стил доведе до факта, че нито едно от момчетата и момичетата не се разболя.
  А предвид острия недостиг на лекарства и антибиотици, здравето е изключително важно. Но наистина, ако носите маяк и шорти през цялата година от ранна детска възраст, тогава определено няма да настинете или да получите болки в гърлото.
  Друго нещо е, че не можете да свикнете с глада, за разлика от студа. И каква храна може да има в почти напълно обсаден град? Където единственият тънък път минава почти направо.
  Пашка получи куршум от рамото и стисна зъби, захапа устни до кръв, за да не стене. Не, той няма да достави такава радост на фашистите. Руският воин не стене от болка. Момчето дръпна цевта и извика на момчетата:
  - Счупи си ноктите, има още да живееш!
  Момчетата, осъзнавайки, че вече не са необходими тук, бързо изпълзяват. Коленете и лактите им вече са настръхнали от лазене по развалините, а и шумолят. Добре е, че не можете да го чуете в оглушителния шум.
  Пашка се прекръства и вика:
  - Служа на СССР!
  Бута варел под релсите на Sturmmamont. Чува се рев, който избива кръв заедно с кръв и момчето е разкъсано на парчета. Но машината на Хитлер не може да издържи разкъсването, разцепвайки се на парчета. И през срутено парче стена прелита широка цев на бомба.
  Пашка умря, но душата му се втурна в друга вселена. Самият Чернобог придружи момчето в друга вселена. Има такъв гигантски пръстен на Отеца, там се движат душите на мъртвите. И тези вселени вече не са част от системата Hyperveer, а са независима система. Личността на човек се запазва, както и паметта му, след което той може да приложи житейския си опит в следващата вселена, където останалите мъртви живеят само веднъж. Ако тялото умре отново, душата ще бъде пренесена в следващата вселена, а човекът ще живее трети път... Ако умре отново, тогава прехвърлянето ще се случи в четвъртата. Защото Бог и Свръхбогът на Боговете, Генераторът, е велик над безбройното множество творения. И няма да има край на скитанията на душата, докато човек не се развие до такава степен, че самият той да се превърне в Бог демиург.
  Това е Хиперреволюцията на духа. И хората все още са на най-ниското ниво в самото подножие на трона, водещо до всемогъщество и задоволяване на всички желания. Рано или късно всеки човек ще постигне целта си, преминал през много раждания и смърти и натрупан опит. Уви, напразни са надеждите на тези, особено на монасите и мъчениците, че след страданията в този живот ще получат рай, пълен със сладки плодове и благоуханни цветя. Следователно Безкрайният, в своето Свръх-всемогъщество, Свръх-Създателят, е подготвил нещо по-добро за хората от просто рая. Поне за активните хора. А тези, които са слаби и по-малко енергични, могат да разчитат на изпълнението на по-скромна мечта. Запознайте се със семейството и приятелите си, които са ви били скъпи на Земята или в други светове. И живейте с тях щастливо в един добър свят: без войни, глад, болести, старост и други нещастия. Само до такъв рай няма да трябва да върви нито един живот, нито едно въплъщение.
  И че всъщност след поредица от прераждания човек може да има такава сила под свой контрол, че да може да избере собствената си форма на щастие. Или дейност и удоволствие в относително спокойствие. И така може би дори мохамеданският рай с харем, ястия и танцьорки може да стане толкова скучен, че човек да избере нещо по-просто за себе си, което е много по-активно!
  Защото Бог е положил Вечността в сърцата им! И човекът стана жива душа, а тялото отиде в пръстта (при стихиите на земята!), от която беше създадено, а духът при Бога, който го даде! Човешкият дух е дъхът на Бога на боговете, Отец. А душата е безсмъртна, защото съдържа частица от Всемогъщия Създател на Вселената. И ние не сме само глина. Ние сме внуци на Боговете Демиурзи и техни роднини, а не просто творение. И Господ постави вечността в сърцата им. Защото Всемогъщият Свръх-Бог, Родителят, е вечността. И във всеки човек има частица от Свръхвсемогъщата Божественост, която трябва да развие в себе си, включително като се научи да понася страдание, болка, смърт и да извършва подвизи.
  Момчето пионер умря, за да стане принц в нова вселена.
  Чернобог показа и това на момичетата рейнджъри... В крайна сметка това е рядка гледка от другия свят, какво се случва по-късно в Безкрайното царство на мъртвите.
  Пашка се събуди в ново тяло... Последното нещо, което момчето на около единадесет години си спомняше, беше силна болка, разкъсваща вените, мускулите, кокалестото тяло и последвалата лекота и блаженство. И земята моментално изплува изпод босите крака на момчето, което се превърна в малка сребърна монета и изчезна зад блясъка на най-ярките звезди. И тогава започна да свири симфонията, нещо невероятно величествено.
  И сега тя се върна в тялото си, пълна със сила и жизненост от здравословен апетит. Пашка е още момче, но вече не е онзи слаб лагерен вид, който беше, а мускулест, силен и тенът на кожата му не е съвсем човешки, тъмнозлатист. Момчето усети лицето си, не, изглеждаше напълно човешко, с гладка и чиста кожа, а косата на главата му беше мека и копринена на допир. Само на китките му има някакви странни гривни.
  Момчето мушна скъпоценния камък и светна холограма. Появи се триизмерно цветно изображение на невъобразимо красиво момиче. Сребристият й глас изсвири трептящо:
  - О, ваше височество! Вашето раждане се е състояло и затова ще има празник в кралството!
  И почти веднага след думите й в тронната зала, където беше новороденото мъртво момче, пламнаха ярки цветни светлини и започнаха да светят снопове прожектори. Пашка се оказа внезапно изнесен, сякаш от вълна, на огромен стадион, където беше посрещнат с ликуване от пъстра тълпа. Момчето се огледа и примигна с очи. В гигантската тронна зала имаше статуи и въртящи се на върха, много богато украсени и цветни полилеи. И разноцветни струи от фонтани бият.
  И като цяло самият дворец беше едновременно футуристичен и древен.
  Преобладаващата част от публиката бяха красиви момчета и момичета, а момичетата бяха три пъти повече. Освен тях имаше малък брой същества от два вида. Много големи, два метра високи, подобни на горили, само с уши като крила на прилепи, сиви и кафяви същества. И малко по-малки оранжеви и жълти индивиди, подобни на лисици, но бяха малко от тях.
  Освен тях в залата се въртяха и механични човечета, на колела носещи царствени храни и луксозни напитки в цветни опаковки.
  Пашка забеляза, че в залата практически няма възрастни хора и затова съществата, макар и да приличаха на хора, бяха някак си твърде ярки със златиста кожа, а косите им бяха като цветни листенца. Приятна публика, но прекалено много. И ушите им, не съвсем човешки, приличат на разполовена розова пъпка.
  Къде е той? Може ли да е раят? Напоследък православието и пионерите се сближиха, а свещениците обещават щедър рай на загиналите за Отечеството.
  Може би свещениците не лъжат? Сега той вече не е босо, нацапано и одраскано момче в боевете за Ржев. Не, принцът стои пред тях. Също още момче, но в искрящи алени ботуши, украсени със скъпоценни камъни, в много луксозен, макар и малко демоде костюм. На колана блести меч с богато украсена със скъпоценни камъни дръжка. Дори е странно: роботи, телевизия и в същото време обстановка в замък.
  Вярно, публиката също е облечена по своему. Момчетата са със средновековни камизолки и луксозни ботуши, а момичетата са със стъклени чехли на висок ток и прозрачни рокли, които не скриват красотата на телата им.
  Две момичета, вероятно прислужници, изтичаха пред принцовете: те бяха боси в къси бели рокли и голи, с тънка лента от лъскава тъкан, която едва покриваше великолепните им гърди. Те разпръснаха обилно розови листенца под петите на новородения принц.
  Пашка сега е царска особа, но беше гладен, слаб, безсрамно мръсен пионер. И чувство на гордост изпълва душата му. Честен пионер - има справедливост.
  На сияещия трон се появиха девойка в царски одежди и младеж на около двадесет или повече човекоподобни. Те поздравиха Пашка, който им даде пионерски поздрав.
  Младият мъж носеше корона и каза с тържествен тон:
  - Ти си героично убитият рицар, когото боговете определиха за мой наследник и дясна ръка!
  Пашка отговори скромно на това:
  - Не знам, Ваше Величество. Стотици и хиляди съветски хора паднаха не по-малко героично от мен! И мисля, че те заслужават не по-малка награда на небето!
  Царят на този свят каза с важен тон:
  - Тук сме всички, които сме живели един живот и сме получили друг. Наградата не винаги е справедлива. Аз също не бях от най-добрите офицери в царската армия, но получих титлата цар. Но едно от босите момичета е самият отец Махно!
  Слугинята се сопна на тези думи и избухна:
  -Но научих удоволствия, които са недостъпни за вас мъже!
  Кралят отговори рязко:
  - На теб, робе Махно, дума не ти дадоха! Завържете я за стълба на гоблините, за да може тя да получи своя дял от миглите.
  Момичето беше сграбчено от горила с ципести уши в пет фаланги и завлечено до стълб. Момичето безуспешно се опитало да се съпротивлява, но получило жесток удар с камшик по бедрата. След което тя ухапа гоблина по лапата, но беше ударена в брадичката и се увисна, губейки съзнание.
  Кралят би бил доволен, но Пашке никак. Не е добре, когато бия жена, дори и да е самият кървав деспот и бандит Махно. Понякога съдбата обича да си прави номер с човека. Или по-точно Боговете Демиурзи. Негодниците понякога получават посмъртно възмездие, но не винаги директно. Някой може да се превъплъти като сакат, някой като роб или роб. Но самият Негово Величество изобщо не е ангел, а гуляещ офицер Швиндер. Не по-лош от другите офицери, но не и по-добър. И имах късмета, както в песента на Висоцки, да израсна до монарх, още във втория си живот. Вярно, не веднага, но когато бившият цар беше убит. Тук се появиха предишни спящи способности.
  Пашка гледаше и мълчеше. Вече не се чувстваше напълно щастлив. И не толкова приятният глас на монарха обяви:
  - А сега трябва да участвате в традиционния ритуал по време на коронацията на принцовете! Сега ще се проведе наказанието на голям, особено опасен престъпник от предишен живот! Защото вярвам, че греховете трябва да получат възмездие!
  Чу се скърцащ звук и подът пред трона започна да се раздалечава. Звукът беше мек, роботите почистваха прахта, а прътът се издигаше към небето. Появи се нещо подобно на стоманена хоризонтална лента. Момчето беше вързано само с ръце за дебела напречна греда, а за краката му беше вързана щанга. Ръцете бяха извити от мускулестите рамене и беше ясно, че товарът причинява ужасна болка на момчето.
  Зоя и Виктория веднага разпознаха това мускулесто момче като Олег Рибаченко и с вой се обърнаха към Чернобог:
  - Какво правиш, тъмен?
  Повелителят на свръхвселенското зло отговори тихо:
  - По вина на това момче не можете да продължите да се биете в тази вселена и да осигурите победата на СССР! - Окото на Чернобог стана по-строго. - Съгласете се, това е достатъчно сериозно престъпление, че дори да го сготвите в олио не е достатъчно!
  Зоя каза с умолителен тон:
  - Но това е най-големият неволен грях!
  Чернобог отговори със смел тон:
  - Бият те отчаяно, ако случайно! Повярвайте ми, те се отнесоха изключително нежно с това дете!
  Гоблините стояха по краищата на вързания Олег. Момчето беше чисто голо и мускулите му бяха подути от тежестта на щангата, прикована към краката му. Пашка се усъмни и попита:
  - Каква е неговата вина?
  Кралят високомерно отговорил:
  - Факт е, че заради него Съветска Русия пропусна главния си шанс за спасение!
  Пашка тихо попита Олег Рибаченко:
  - Това е вярно!
  Момчето, разкъсано от стелажа, скърца със зъби:
  - Да! Това е по моя вина!
  Последва лаконична заповед на монарха:
  - Бий!
  И таласъмите удариха голия гръб на момчето с вериги колкото се може по-силно. Кожата се спука и лицето на Олег Рибаченко стана алено. Но момчето, стиснало челюсти и треперещо, протегна ръка и не извика. И гоблините продължиха полка със студена ярост. Те удрят с всичка сила и уверено прорязват кожата на момчето.
  Пашка отдаде почит, въпреки дивата болка, Олег Рибаченко не изкрещя, а само дишаше тежко. Въпреки че мъченията се засилиха. Веригите на пластмасовата дръжка започнаха да се нагряват и да стават червени. Така че сега всеки нов удар не само разрязваше кожата, но я изгаряше на място с месо.
  Силна миризма на пържено месо се носеше в стаята. Болката беше ужасна. Очите на Олег бяха изпъкнали от орбитите, лицето му посиня, от гърлото му течеше кръв, но въпреки това с титанично усилие на волята той сдържа рева, който беше готов да излезе от гърлото му. Чувстваше се, че това момче е преминало през брутално преживяване. училище, включително в света на звездните и космически войни. Олег си представи, че го бия с метла в гореща баня и стана много по-лесно.
  Нагорещените вериги биеха и изгаряха Рибаченко от врата до самите пети, които гоблините удариха със зелена светлина, но изгореното и ранено момче все още не искаше да загуби съзнание. Пашка погледна това като омагьосан. Той съжаляваше своя връстник, почти на същата възраст, но от друга страна, той беше виновен, че СССР, който вече едва се държеше, се оказа на самия ръб на гибелта. Е, може ли нещо подобно наистина да бъде простено? В края на краищата самият Сталин призова да се прояви безпощадност към враговете. Освен това момчето е много мускулесто и никак не е измършавяло, въпреки че няма и капка излишни мазнини.
  Това означава, че не съм изпитвал истински глад и това също не предизвиква съчувствие...
  Внезапен рев, който изскочи от тъпанчетата, разтърси двореца. Стената се срути, а преминаващата взривна вълна разпръсна хората като празни бутилки, изхвърли трона като торнадо... Всичко се случи като при силно земетресение, с ураганна скорост. И след миг се появиха биячите. Много подобни на гоблините, само не голи в козина, а в униформи.
  Хоризонталната греда рухна от удара и напречната греда се счупи. Брутално бит и целият в изгаряния Олег Рибаченко падна върху Пашка. Целият му гръб и гърди, които се сринаха върху момчето-роб принц, бяха обгорени и счупени. Въпреки това момчето все още се държеше в съзнанието си и прошепна на пионера:
  - Това е нашият шанс!
  А от колана на Пашка извади пистолет, обсипан с диаманти. Той стреля веднъж в белезниците му. Те избухват, последвани от два изстрела в оковите, държащи краката му. Въпреки цялата сила на мъченията, Олег Рибаченко запази способността си да се движи, а умственото му възприятие беше по-силно от всякога. Принцът имаше някои от най-напредналите магьосници в кралството, висящи на пояса му.
  А таласъмите, които нахлуха, не скриха чувствата и животинските си инстинкти. Те искаха да унищожат колкото се може повече живи същества и стреляха навсякъде.
  Олег Рибаченко едва успя да отблъсне Пашка, а на мястото, където току-що лежеше момчето-принц, имаше само кратер с половин метър ширина и метър дълбочина, а краищата му пушеха и искряха. Самият Рибаченко-младши откри уверен огън по врага. Първите пет гоблинови нашественици бяха отсечени от първия изблик.
  Момчето се обърна и вдигна с крака магьосника, който кралят беше изпуснал, и натисна бутоните с голи пръсти. В космическите светове Олег Рибаченко вече се е занимавал с подобни видове оръжия и затова действа много уверено. Още дузина гоблини се втурнаха в душите си към трансцеденталните светове от стрелбата на момчето от ръцете и краката му.
  И като цяло битка на шега се разрази. Значителни сили бяха готови за бой. Когато някогашните хора се биеха помежду си... Само че в малко различни тела.
  Олег, стреляйки и избягвайки дърпачите на пирони на врага, си помисли: кои са тези гоблини? Хора ли са и ако да, какви престъпления са извършили на планетата Земя? Гоблините обикновено се използват в приказките, за да представят зло и нещо глупаво.
  Момчето рейнджър вдигна и пусна мъртвите елфи, в които беше въплътен човекът, хвърлящ лъч, който сега беше станал мъртвец. И сега започна да стреля с две ръце.
  Опитният Пашка извади още един магически бластер от колана си и започна да стреля по все повече бягащи и атакуващи агресори.
  Тогава се появи огромна летяща чиния, като боен кораб, и все повече и повече гоблини и рядко срещани лисици изскачаха от нея. Въпреки това, крилоухите (гоблини), които принадлежаха към кралството на елфите, не се поколебаха да отвърнат на огъня на своите роднини. Така размяната на удари беше в разгара си.
  Сега Олег Рибаченко беше в движение. Той отприщи залпове от магьосници бластери, нареждайки ред след ред събиращи се чудовища. Някои гоблини бяха овъглени от увреждащите инжекции на магоплазма, докато други, попадайки под гравитационния излъчвател, изпускаха зелени и сини фонтани кръв. Но това само го нажежи и подобни на страх крилати ками се приближаваха.
  Те от своя страна са ударени от зенитни оръдия от двореца. Всички небеса бяха оцветени, докато очите ви заболяха, с великолепна заря.
  Олег Рибаченко говори агресивно:
  Грешният човек ще получи своето
  Ще бъде като паяк, който гори в огън,
  Повярвайте ми, това е труден случай -
  Грешникът се покланяше на Сатана!
  Концепцията за Сатана и Чернобог обаче изобщо не е идентична. Сатаната е непокорен ангел - творение, Чернобог е вечно съществуващият ипостас на Генератора. И това е колосалната разлика между тях. Защото Чернобог е Син и Част от Рода, а съвсем не негов враг! Думата Сатана се превежда като противник.
  Пашка удари гоблина. Останаха само космати долни крайници. Като цяло елфите стреляха много по-ефективно. Кой е този човек с криле уши? Има горила!
  Пашка едва избегна поражението, но успя да отскочи, само усещайки топлината на раменете си. Скъпият плат на камизолката беше леко овъглен.
  Въплътен като момиче, Старецът Махно също се бие и стреля много точно. И все пак не напразно той се смята за елегантен вожд. Както се казва в песента. Ти и аз винаги сме мачкали неверниците заедно и сме водили гербовете и руснаците - един атаман. Но тогава имах малко късмет с атаманите! Но ние ще бъдем единни - напук на всички!
  Олег Рибаченко покоси сто гоблини със залпов огън и каза:
  -На война всичко е позволено и всичко се дължи на този, който може да убие всеки!
  Пашка се съгласи с това и започна да стреля още по-често и, опитвайки се да покаже същата точност като този осакатен, но не счупен човек.
  Елфите постепенно се консолидираха и събраха своите резерви. Битката се разигра в напълно разрушения и овъглен дворец.
  И отново възникна картината на битките за Ржев. Градът, превърнат в купчина руини, не се предава. Наташа, момиче от Комсомол, стиснала картечница в ръцете си, стреля по краутите. Красиво момиче, тя беше много мръсна и слаба: кожа и кости. Но лицето с мъжествена брадичка и големи сини очи запази красотата си. Наталия е била ранявана повече от веднъж, но е издържала "надраскване" по краката си. Нейната рокля от ситц, често скъсана и набързо ушита, приличаше на дрипи на просяк. За приликата с просяк допринесоха босите крака, целият в ожулвания и натъртвания, въпреки красивата, хармонична форма на краката на комсомолски воин и платнената чанта, в която момичето криеше гранати със запалителна смес.
  Наташа избухна, изпускайки нов клаксон. Това го има само по филмите, има такива супермени, че с един изстрел посичат дузина войници. В истинска битка дай Боже от стотици куршуми да има поне едно точно попадение. Момчето терминатор Оле Рибаченко и момичетата рейнджъри са страхотно изключение в случая.
  Но Наталия се облегна на срутената стена и предпазливо погледна иззад купчина счупени тухли. В града има толкова много развалини и барикади, че нацистите не могат да използват силните си танкове, за да пробият, и са принудени да бъдат въвлечени в неблагоприятна пехотна битка на малки групи.
  Горещо е и почти всички бойци от женския батальон се бият боси и са мръсни като прасета. Но няма време за измиване, а мръсотията помага да се маскира в овъгления и горящ Ржев и следователно да оцелее. И все пак едва на 1 януари 1943 г. съюзниците на Третия райх са отрязани. И германците бяха принудени да напуснат този легендарен перваз. Колко помогна това на Червената армия в битките за Москва.
  Наташа знае това толкова добре, колкото всеки друг. И така тя пее песен, за да ободри всички останали воини, много от които страдат от тежки рани;
  
  Светът е пълен с борба и страдание
  Така е било от зората на времето,
  Когато Авел падна и Каин стана,
  Злодеят получава цяла армада от венци!
  
  Такава е нуждата на човека,
  Да тъгувам жестоко дълги години...
  И така до края на времето,
  Че смелите се награждават само с вериги и прът!
  
  Но вярвайте в смелостта, войникът няма да си тръгне,
  Всемогъщият жезъл няма да ни предаде -
  Като свещени руски книги,
  Сварог Всемогъщият ще дойде на Земята!
  
  Ще дойде епоха - в която хората са щастливи,
  Където няма страдание и сумата е висока!
  
  Където винаги ще има фурми и сливи в мед -
  И всеки ще получи награда като луд!
  
  Хората на нашата скъпа безгранична Русия,
  Заповядвам, че сякаш венец ще цъфти в летен ден...
  И тогава човечеството ще стане силно,
  Да отидем до далечните звезди!
  
  Невъзможно е да останеш на земята от люлката,
  Притеглени сме от магнит и космосът зове...
  Нищо чудно, че проверявайки рисунката, скърбяхме -
  И нека направим тежка сметка на съдбата!
  
  Колко прекрасно е родното учение,
  Какво ни е дал Всевишният чрез своите Веди...
  И нашата родина има златен пръстен,
  Разбийте оковите на гнева, разбийте нуждите!
  
  Отечеството ще гради мечтания комунизъм,
  В него всичко ще бъде безплатно - алчността ще си отиде!
  За далечните квазари туризмът е по-скъп,
  И разходка-полет за децата до синята звезда!
  След като изпя своята част от поезията, Наташа хвърли запалителна смес по бойна машина на пехотата, опитвайки се да се доближи до нея. И германският транспорт напълно се запали и започна да излъчва облаци черен, разкъсан пламък. Момичето имаше късмет, че капакът на люка беше отворен. И крехките, които също изнемогваха от жегата, показаха слабост. И голяма запалителна бутилка ги обгърна.
  Детонация не се случи, тъй като самите кутии бяха защитени, но лентата от снаряди, заредени в оръдието, се заклещи и започна да се разкъсва агресивно. И разкъсаният труп на SS Haupman излетя от люка.
  Но тогава друга бойна машина на пехотата удари с тежки картечници. Комсомолката успяла да отскочи, но приятелката й и петгодишното момче Коля, което носело провизии, били ударени. Горкото дете, какво правеше в тази битка? Той помогна на възрастните с цялата си сила, опита се да доведе Червената армия заедно с всички останали до победа! И сега един глупав куршум е разкъсал светлата му глава.
  Единствената утеха беше, че нямаше време да изпитва болка.
  Но Екатерина Ярова умря много по-болезнено. Голямокалибрени сачми са разкъсали гърдите и гърба. И умираш от оглушителните фази на страданието. Сякаш две змии се увиха около теб. Единият е горещ като огън, другият е по-студен от смъртоносен лед. И удушават момичето в адски гърчове. Катрин стенеше и страдаше. Босите й, прашни, окървавени крака потрепваха конвулсивно, а голите й пръсти хвърляха отломки с овъглен напалм.
  Наташа пропълзя до приятелката си и й прошепна:
  - Дръж се! Скоро ще има още един! Много по-добър живот!
  Тук момичето за момент си представи комунизма. Кралство, в което има абсолютно всичко. И всички мечти се сбъдват като в приказка. И там можеше да се срещне с родителите си, които загинаха под бомбите. Но, уви, приказката е лъжа...
  Върху мръсната и сива грива на Наташа падат отломки, съборени от изстрели на картечница с голям калибър. Кошмарно и страховито. Но момичето все още шепне:
  
  - Аз вярвам! надежда! Обичам!
  И воинът изведнъж скача и хвърля коктейл Молотов, влагайки цялата си омраза в този импулс. Бутилката стига до БМП и се чупи върху него. Но когато люка е затворен дали колата ще изгори вътре или не, шансовете са спорни. Картечният огън пристига късно и Наталия успява да удари земята и да се вкопчи в счупения бетон. А върху издраскания й почти гол гръб валят всякакви боклуци.
  Изведнъж се чува тътен и картечните изстрели замлъкват. Това беше пионерът Лешка, който успя да се доближи до инсталацията "Стрела" - нещо като фаустпатрон, подобрен от съветските дизайнери. Оръжие за еднократна употреба, но доста ефективно. И въоръжен с две въздушни оръдия и четири картечници с голям калибър, фашисткият транспорт е унищожен. А пионерът, макар и малък на ръст, е бърз и може да носи Стрела-2. Сега той се връща за ново, просто, безоткатно оръжие, което е напълно възможно да се произведе по домашен метод.
  И в света на Втората световна война се случиха страхотни събития.
  Джейн, Грингета, Малания и новодошлата Матилда участваха в десанта в Куба. Момичетата се возеха на танк Гьоринг-4. Това е нов автомобил, създаден на базата на еволюцията на Чърчил. Този резервоар беше леко олекотен, за да се подобрят характеристиките на шофиране. Резултатът беше превозно средство с тегло петдесет и седем тона с 88 мм оръдие и 152 мм броня в челния ъгъл и 102 мм в бронята и задния ъгъл. По отношение на защитата и въоръжението този танк беше по-нисък от E-50, но имаше двигател с усилване до 1200 конски сили. Все още нямаше достатъчно газови турбини за всички коли. Все пак танкът се оказа добър. По отношение на нивото на защита той не отстъпваше на Тигър-2 отпред и дори го превъзхождаше отстрани.
  Качеството на циментираната броня е отлично. Въпреки че самият резервоар е несъвършен. Но с теглото на Тигъра има по-добра защита. И във всеки случай с добра скорост.
  Джейн подсвирква песен.
  Грингета натиска босите си крака върху педалите. Малания отбелязва:
  - Кубинците май изобщо не искат да се бият срещу нас!
  Грингета се засмя и отговори:
  - По-скоро дори те ни смятат за свои освободители. Какво е Америка за Куба? По-скоро го гледат като окупатор.
  Джейн протегна босите си грациозни крака. Резервоарът имаше големи наклони отстрани, което създаде известни проблеми за екипажа, но в същото време увеличи жизнеспособността на превозното средство. Челната броня е под ъгъл от 45 градуса, което дава голям рикошет. Сега срещу тях има два Пършинга. Откриха огън.
  Грингета притисна босите си загорели крака до метала и насочи оръжието.
  Един от американските снаряди попада в челото на танка. Това не е фатално, настоящето на смъртта отиде в рикошет.
  Грингета стреля, като се прицели в челото на купола. Челната броня на Pershing е със същата дебелина като тази на Goering-4, а рационалният ъгъл на наклон е още по-малък. Така по-мощният 88-милиметров пистолет пробива метал.
  Грингета казва, облизвайки устни:
  - И да се надуват с мечти - кой би могъл да се състезава... Защо му е на ученик да се бие с поддръжниците!
  Пършингът се запали. Бойният комплект започна да се къса. Тогава той изгърмя, най-накрая откъсна кулата.
  Грингета премести пистолета в друг танк. Тя изобщо не се смути, че колата й се движи и трябва да снима в движение. Воинът вече има значителен опит. Влязох в трийсет и четиримата. И те имат по-малки кули от Pershings.
  Селското момиче измърка:
  - Аз съм най-красивата и силна!
  Тя вече имаше опит. Освен това Pershings са неподвижни, което означава, че са много по-лесни за уцелване. Счупената кула се разпада като стъкло.
  Малания интонира:
  - Ще се разбие на парчета - опитайте се да ги намерите!
  Матилда каза:
  - Само небето, само вятърът, само радостта напред!
  Първингите са унищожени и немският танк отново се втурва в битка. Воините дори започват да пеят.
  Отпред има батарея... Обръщат танка си, за да поемат снаряди челно и стрелят.
  Грингета казва, пляскайки с босите си изящни крака по бронята:
  - Улучих само веднъж... Толкова смело!
  Малания добавя:
  - И умело! Топ класен стрелец!
  Грингета добавя:
  - Не във веждата, а право в окото!
  И открива огън, за да убива. Тя не се страхува от вражески оръжия. Стреля изненадващо точно. Като цяло тази четворка е страхотна. Момичета от Великобритания, която вече е част от Третия райх с много условна автономия.
  Сега идва завладяването на Куба. Много точните изстрели на Грингет заглушават едно оръжие след друго. Батерията плюе отчаяно, но изригването на пушките постепенно избледнява.
  Джейн гали светлата глава на Гринджет с бос крак и казва:
  - Значи трябва да го задържиш!
  И дъщерята на господаря се изкиска. Голата й подметка е много гъделичкаща и изненадващо приятна от подобни докосвания. Това е като ходене по влакнесто платно. А петата на момичето е толкова кръгла и съблазнителна.
  Грингета гъделичка подметката с показалец и нежно казва:
  - Много си красива, нали... Но моля те, не ме разсейвай от снимането.
  Джейн се смее в отговор. И закачливо чурулика:
  - И аз те харесвам, като теб, като теб и за мен няма повече приятел на света!
  Грингета отговори с въздишка:
  - Обичам момчета... Въпреки че ти със сигурност си прекрасна. Чудя се как би изглеждал вашият син?
  Джейн отговори с харпийска усмивка:
  - Мисля, че ще бъде много красив и ще го обичаш!
  Грингета завъртя бедра, представи си, че в нея влиза могъщ мъж с голямо достойнство. Каква наслада е това. Колко хубаво е да почувствате тежестта на Херкулес или още по-добре да се возите на него сами. О, трябва да изчакам пауза в битката и да скоча до мъжете. По-добре от СС, момчетата са големи.
  Джейн също мечтаеше за ласки. С мъж или с красиво момиче, няма значение. И двете са приятни по свой начин. Това е, което много хора не разбират. Как можеш да обичаш и двамата? Със сигурност обаче Джейн не е от дамите, които наричат курви. Обича ласките и докосванията на силните тела.
  Но батерията беше унищожена. Танковете на Третия райх се втурват напред. Амбициозният воин Матилда казва с изненада в гласа си:
  - И войната е по-лесна, отколкото си мислех... И ме беше страх!
  Малания отбеляза със смях:
  - Най-трудното е, че битката тече и трябва да вървиш голям... Това наистина е проблем.
  Матилда, която още не беше успяла да свикне с грубия войник хумор, излая:
  - Не мислите ли, че е твърде вулгарно?
  Грингета запя в отговор:
  - Градим нов свят и отричаме миналото... Допускаме абсурдното и вулгарното на трона!
  Матилда отбеляза радостно:
  - Това е правилно отбелязано... Е, кой е Хитлер? Син на пияница и селянка и сме принудени да му се подчиняваме!
  Джейн сметна за необходимо да напомни:
  - Чингис хан също е бил роб в младостта си и не е знаел да чете и пише, но колко много е победил... Понякога съдбата обича да се шегува!
  Матилда си спомни с въздишка:
  - Преди вярвах в Бог... Но сега загубих всякакво желание да вярвам в него. Ако Бог позволява това, тогава какъв Бог е той?
  Грингета предложи:
  - Може би има Бог, но аз съм зъл? - селянката потърка върха на носа си с боси пръсти. - Гледайки нашия свят, лесно можете да повярвате в това. Че нещо зло и жестоко властва над нас!
  Матилда кимна в знак на съгласие и напомни:
  - Най-успешните командири: Чингис Хан, Тамерлан, Хитлер - бяха и най-жестоките. Това е известен парадокс!
  Грингета отбеляза:
  - Народът е маса и масата трябва да се третира като жена, а жената доброволно се подчинява на силата. Явно това, което е жестоко, всъщност е най-ефективно!
  Джейн също намери за необходимо да напомни:
  - Най-жестокият турски султан и най-свирепият владетел и успешен завоевател. Османската империя не отстъпваше по размери на Римската и се отличаваше със своята кръвожадност.
  Маланя потропа с бос крак по бронята и изръмжа:
  - Жестокост, жестокост и още веднъж жестокост - циментираща нацията!
  Грингета се изкиска и изгука.
  - Ще се бием на земята, на небето, дори през септември... Смешно е!
  Кубинските части не оказаха съпротива и се предадоха. И нямаше много американци по пътя.
  Момичетата започнаха да говорят малко в резервоара.
  Матилда си спомни с тъжен поглед:
  - Победихме германците в Първата световна война. И сега търпим поражение след поражение.
  Маланя поправи Матилда:
  - Вече не ние търпим, а американците.
  Грингета се засмя и добави:
  - Кои са американците - бившата ни колония!
  Джейн се засмя и отбеляза:
  - Но много силна колония, която успя да се отдели от империята. Жалко, разбира се, но след световната война, след като официално спечели, британският лъв не стана по-силен. Германия преживява бърз индустриален растеж още преди Първата световна война. А Хитлер комбинира силата на капитализма със силата на тоталитарна фашистка държава. И даде резултат!
  Грингета отбеляза философски:
  - Демокрацията изгубена от тоталитарната диктатура!
  Джейн поясни:
  - Не само тоталитарна, но и народна диктатура. Хитлер успява да постигне реална подкрепа, както чрез дела, така и чрез пропаганда. Ние, разбира се, не сме достигнали същото ниво на национална сплотеност и единство като германците. И в крайна сметка те не успяха да задържат колониите, особено когато Сталин ни предаде.
  Малания предложи:
  - За Чърчил най-добрият резултат или по-скоро най-рационалното решение би било да се сключи мир с Третия райх през юли 1940 г. В този случай щяхме да спасим всички колонии и стотици хиляди животи. И продължаването на войната беше лудост.
  Джейн рационално изясни:
  - Безумие във всеки случай! Ако самият СССР беше влязъл във войната, успехът на руснаците щеше да създаде червена империя в Европа и смъртна заплаха за Великобритания. Ясно е, че комунистите нямаше да спрат дотук. - Момичето докосна гърдите си и потърка голата си пета в изострения от тренировка корем и продължи образователната програма. - Сталин и неговият комунизъм са склонни към откровено световно господство. И те ни нападнаха и се укрепиха. И ако Хитлер беше победил, тогава Третият райх щеше да има ресурсите да се бие с нас. По един или друг начин беше глупаво да се караме.
  Може би германците след мира като цяло ще започнат да усвояват това, което са заловили по-рано, и няма да отидат никъде. А Чърчил се държеше като откровен идиот!
  Матилда удари силно с бос крак по бронята и изръмжа:
  - Чърчил наистина е идиот! И добре, че нямаше време да избяга в Канада. Нека страда в затвора!
  Джейн го изгледа яростно.
  - Нека страда! Той създаде цяла Великобритания!
  Малания отбеляза след кратка пауза:
  - Въпреки че мирът с Германия също може да създаде някои проблеми. След като получиха ресурсите на френските и холандските колонии и индустриалния потенциал на Европа, германците имаха всички шансове да смажат нашата икономика. Въпреки че това все още е дългосрочна перспектива. Въпреки това, Третият райх се развива бързо и без войната, а потенциалът му нараства бързо.
  Джейн кимна с тъжна усмивка.
  - Твърд германски режим. Въплътен ред... Тоталитарна, безпощадна държава. Без излишна демокрация дава чудеса! И в икономиката!
  Малания възрази на това:
  - Древната ни демокрация не попречи на страната да се развива и да стане велика. Имахме територии с колониите, които бяха по-големи от империята на Чингис хан. И в същото време парламентът работи от векове, създавайки закони вместо краля.
  Джейн се засмя и отбеляза:
  - И фюрерът си присвои правото да прави закони! Той им е като император!
  Маланя поправи приятеля си:
  - Сега и тук! И ние сме под фюрера!
  Момичетата бяха унили... Джейн се опита да си представи какво би било, ако Чърчил беше сключил мир с Хитлер през юли 1940 г. Германия се съгласява с неприкосновеността на Британската империя и дори не изисква връщането на бившите си колонии. Единственото условие е да наемете диамантени копия в Намибия. Е, това не е толкова унизително за британците. Но това, което германците вече са заловили, става тяхно по право. Френските владения в Африка и Индокитай, почти цяла континентална Европа са включени в сферата на влияние на Третия райх. И холандските колонии също. Хитлер получи достатъчно от всичко не за да се бие повече, а за да усвои притежанията си. Сега има колонии почти като Великобритания. А общото ниво на икономическо развитие е още по-високо. На второ място е Германия, следвана от САЩ, разбира се. А СССР, благодарение на бруталната индустриализация на Сталин, стигна до трето място в света. Военният потенциал на Руската империя нараства. Трябва да се отбележи, че Сталин разширява територията, за да включи земи на запад и сега населението му наближава двеста милиона.
  Хитлер, който сега имаше свободни ръце, беше изправен пред избор: да започне война през 1941 г.: за да попречи на руснаците да се подготвят. Отложете нападението срещу СССР и се подгответе по-добре. Тук, разбира се, Краутс имаха избор. Много зависеше от работата на разузнавателните служби. Сталин получава данни, които надценяват германския потенциал. Хитлер имаше подценена представа за руските сили.
  Но беше очевидно: Сталин превъоръжава армията. Появиха се танкове от сериите KV и T-34, които можеха да станат широко разпространени. Най-новите самолети се произвеждат масово и са почти толкова добри, колкото немските модели. Разчет и численост на пехотата, поради всеобщата наборна повинност.
  Германия също превъоръжи своите танкове Т-3 с по-мощно оръдие. Той увеличи производството на Yu-88, стартира серия от най-новите модификации на ME-109 F. В авиацията на СССР той превъзхожда по брой, но по-нисък по качество. Руснаците имат две хиляди танка по-силни от германците, а останалите са леки, но някои ще са по-бързи. Врагът също е по-силен. И Сталин може да получи пехота. Реално СССР не отстъпва на Вермахта по потенциал, а дори е по-силен по танкове. Германците имат повече пехота, само поради мобилизация. Ако СССР мобилизира войски, ще има повече.
  Ако Хитлер знаеше истината, щеше да се замисли три пъти - струва ли си да започне? Може би ще е по-добре германците да поставят икономиката на бойна основа и да използват потенциала на окупираните страни, за да получат предимство пред врага? Особено в танкове?
  Фюрерът, като има територии, включително колонии, не по-малки от СССР и в по-топъл климат, и още по-голямо население, ако се брои и кои е окупирал...
  Имаше избор - приготвяне. Формирайте дивизии от чужденци. Сложете черни и европейци при машините.
  Е, ако Хитлер беше мъдър политик с добро разузнаване, той щеше да се опита, като увеличи максимално производството на оръжия, да се подготви старателно.
  Но фюрерът най-вероятно щеше да нападне СССР през 1941 г. Той имаше още три или четири хиляди изгубени самолета в битката с Великобритания. И благодарение на африканската дивизия има още петстотин-шестстотин танка.
  Е, Ромел щеше да се бие на изток. Нацистите биха имали няколко допълнителни танкови дивизии. Е, може би още няколко моторизирани и дузина пехотни. Малко вероятно е самоувереният фюрер да е събрал повече сили.
  А Сталин? Щях да имам толкова, колкото имах преди. Изобщо не го интересува Великобритания. Истинският въпрос е дали щеше да е изненадваща атака?
  Ако, както в действителност, все пак се проведе тактически удар срещу неподготвени за защита войски, тогава всичко можеше да се окаже по-лошо за Русия. Особено ако офанзивата е започнала на 15 май 1941 г.
  Тогава Москва щеше да бъде взета преди есенното размразяване. Япония щеше да удари от изток... СССР нямаше да има малък шанс. Най-вероятно през 1942 г. войната щеше да приключи с превземането на основните региони на СССР. Или известно време щеше да се провежда с помощта на полупартизански методи.
  Възможен е и вариант за сепаратен мир. Като Москва остава, но германците получават Кавказ в замяна. Но дори това може да не устройва Хитлер. Познавайки характера на диктатор номер едно, той най-вероятно щеше да води война чак до Урал, ако не и по-нататък.
  Въпреки това, окупацията на СССР би отвлякла значителни сили на Третия райх. Но това ще бъде частично компенсирано от местната полиция и чуждестранните подразделения. Какво тогава?
  Щеше ли Хитлер дори да усвои СССР? Може да се наложи да прави това известно време. Докато партизанското движение не беше сведено до безопасен минимум, балансирано от местните полицейски сили.
  И тогава? Хитлер нямаше ли да нападне Великобритания? Можете да зададете въпрос, има ли нужда от това?
  Вече има повече земя от Великобритания, дори като се вземат предвид колониите, но защо не вземете цялата за себе си? И след това не успяват да завладеят целия свят. Великобритания на първо място. Тогава заедно с Япония разбиваме САЩ. И тогава идва ред на самата Страна на изгряващото слънце.
  Изкушението да станеш световен диктатор е много голямо. Въпреки че, разбира се, може би Хитлер щеше да спре. Но е трудно да спреш, когато печелиш. И е трудно да се устои на нападение срещу Русия, която не мисли за защита, а направо се готви за настъпателна война.
  Е, как да вярваш на Сталин, ако той обучава армията не да се защитава, а да напада и бие врага на негова територия. Всеки би се замислил над това.
  Всъщност защо СССР е мислил само за настъпление? Сам ли си подготви агресията?
  Имаше какво да помисли и за Хитлер. Само атомна бомба заедно с балистични ракети като превозно средство може да гарантира сигурността на Германия. Германците могат да създадат балистични ракети. Но ядрените оръжия изискваха още няколко години. И кой ще гарантира, че Сталин ще чака? Освен това, контролирайки Европа и притежавайки колонии, Германия е икономически по-силна от СССР.
  И е ясно, че Сталин няма да спечели нищо от забавянето, тъй като техническата конкуренция срещу учени от цяла Европа, споени заедно с желязна немска дисциплина, не е много обещаваща.
  Така че вероятността Сталин да започне пръв е голяма. Въпреки че, разбира се, атака срещу Третия райх е твърде важно решение. Освен това Япония може да отвори втори фронт в Далечния изток. От всички гледни точки се оказа, че за Сталин е неизгодно да атакува Третия райх. Но чакането също не предвещаваше нищо добро. Тъй като нацистите, разчитайки на ресурсите на Европа и колониите, биха могли да премахнат основния коз на Русия - нейното предимство в танковете.
  И в самолетите също. И след това да развиете реактивната авиация и да спечелите решаващо качествено предимство във въздуха. Така че Сталин нямаше причина да се бави твърде много. Но да решиш да се биеш сам с цяла Европа, плюс колониите, а може би и с Япония... Това е почти самоубийство. Тъй като тоталното превъзходство на противника в човешките ресурси и потенциал е очевидно.
  Чертите на характера вече играят роля тук. Но като се знаят амбициите на Хитлер, най-логичното е той сам да нападне Русия, дори и през 1941 г., без да чака дълго време. И всеки знае самочувствието на фюрера. Без съмнение той ще нападне Русия като бесен бик. И няма да вземе предвид реалния баланс на силите. Или може би дори германците не знаят, нямат представа с какво ще трябва да се изправят.
  Въпреки това вероятността за победа на Третия райх, особено в съюз с Япония, е много висока. Освен това за Страната на изгряващото слънце е много по-лесно да реши да превземе Далечния изток заедно с нацистите, отколкото да се бори с могъщата Великобритания и икономически развитите САЩ за тихоокеанските колонии.
  Ясно е, че Америка и Англия толкова превъзхождат самураите, че войната срещу тях е самоубийствена. Но Третият райх няма да помогне. Ами СССР? Германците и техните сателити ще го смажат. Освен това Турция също ще влезе във войната и Италия, която не участва във войната с Великобритания. Такива сили ще се стоварят върху Сталин.
  Тук шансовете да устоим са хлъзгави, дори ако Русия успее да приведе войските си в бойна готовност преди германската атака. Освен това в реалната история изглежда, че Червената армия е успяла да влезе в бойно състояние. И внезапността на удара се усети само от онези сили, които бяха близо до границата. И това, разбира се, е по-малка част от Червената армия.
  И ако смятате, че в никакъв случай Русия не е готова за отбранителна война...
  Перспективите на Сталин не бяха розови. Освен ако сам не нанесеш превантивен удар. Разчитайки на факта, че Германия вече не е готова за защита. В този случай изчислението може да бъде частично оправдано. Но на всеки е ясно, че Великобритания получи отсрочка. Може би СССР, атакувайки първи Третия райх, е постигнал нещо поради изненада. И тогава войната щеше да се проточи. Най-добрият вариант: взаимно унищожение на двама тирани. И дори Япония, за да затъне още повече. Това е, на което можем да базираме нашите изчисления.
  Както казват руснаците: двама глупаци се карат, умният гледа. Наистина, защо трябва да се намесват британците? Оставете и двете страни да се износят напълно. Те ще се бият, докато не се изтощят напълно.
  Мислите и мълчанието на момичетата бяха прекъснати от появата на три Шърмана пред тях. Високи американски танкове се движеха към Гьоринг-4. Ясно е, че янките не са лоши и разбират, че е много важно да се доближат до немския танк или дори да се качат на него. И ускориха колите си до максимум. Но оръдието Гьоринг-4 има дължина на цевта 100 EL и може да поразява от голямо разстояние.
  Грингета постави бос крак и стреля. Хубаво е да удариш Sherman. Той е толкова висок и забележим. Първият изстрел е прицелен. Но вторият попадна в целта... Кулата беше откъсната от Шерман и превозното средство, движещо се по инерция, спря и започна да гори.
  Джейн каза одобрително:
  - Нашата точност не отстъпва на арийците!
  Грингета изсумтя презрително:
  - И мисля, че е дори по-добро! Все още не сте виждали нещо подобно!
  Матилда, натискайки педалите с боси крака, изписка:
  - Не можете да получите много от нищо!
  Маланя поправи по-остроумно:
  - Колкото и да е силен юнакът, морето от камък няма да изстиска!
  Момичетата се засмяха заедно. И се удрят с подметки и подметки.
  Грапавите мазоли дори излъчваха лека искра. Воините бяха в много позитивно настроение.
  Грингета стреля по втория танк, разцепи колата на две части и каза:
  - Чук на орех!
  Матилда се изкиска и каза:
  - Ние имаме чукове, но руснаците имат чукове...
  Маланя прокара дланта на Грингете по подметката. Усетих неговата твърдост и еластичност, като забелязах:
  - Тичаше ли през въглените?
  Селският воин отговорил радостно:
  - Да, разбира се!
  Маланя присви очи и попита:
  - И как става това?
  Грингета отговори честно:
  - Това е много хубаво!
  Момичетата на танка се засмяха в унисон. Да, да ти опекат петите е доста екзотично.
  Джейн каза:
  - Пази Господ от ината на Чърчил!
  Грингета изби третия танк, удари с юмрук затвора на пистолета и каза:
  - Мъртъв Труман, стига!
  Наистина, след смъртта на Рузвелт властта е дадена на вицепрезидента съгласно конституцията. Но това все още не е спряло войната. Въпреки че американците все още не могат да противопоставят нищо на бойната подготовка на Краутите и качеството на тяхното оборудване.
  Например, Shermans дори не стреляха, осъзнавайки, че е безнадеждно и няма да пробият бронята.
  Маланя пееше весело, ускорявайки танка си:
  - Отиваме, отиваме, отиваме в далечни страни! Добри съседи, весели приятели!
  Матилда го вдигна, момичетата наистина бяха във весело настроение:
  - Тра, та-та-та! Тра, та-та-та! Взимаме котка с нас! Чижик, куче, побойникът Петка, маймуна, папагал, такава компания!
  Джейн покри устата на Матилда с босото си изящно стъпало. И тя се зави от смях.
  Да, смехът наистина удължава живота. Американците създадоха танка Sherman, сравним по предна броня и въоръжение с тридесет и четирите и дори по-добър по видимост и оптика, както и по-удобен за екипажа. Но в същото време резервоарът всъщност се превърна в отлична цел поради височината си. И британците алчно се възползваха от това. И шофирането на Гьоринг се оказа по-добро.
  Джейн отново си представи как момчето я гали... И тя измърка...
  Германски реактивен щурмовик се втурна във въздуха... Денят вече наближаваше вечерта. Слънцето бавно умираше в розовия залез. А утре е 9 май. Денят, в който нацистка Германия капитулира в реалната история. Но сега нацистите са във възход!
  Не само кубинците, но и американците се предават на пътя им. Цяла бригада черни и мулати изхвърли бялото знаме почти без бой.
  Момичетата излязоха от колата. Освен това трябва да заредите гориво.
  Джейн, следвайки примера на германките, предложи:
  - Нека тези цветнокожи да ни целуват краката!
  Матилда се намръщи и отбеляза:
  - Не смятате ли, че е грозно да унижавате така хората?
  Дъщерята на господаря нагло отбеляза:
  - Но ще ни е приятно!
  Матилда изсумтя презрително:
  - От лигави усти ли? Бог да ме пази!
  Грингета, напротив, кимна одобрително:
  - Остави! Ще харесам!
  И селското момиче извика:
  - Застани на колене и ми оближи петите!
  Черният офицер падна по лице и целуна босия крак на Грингет. Други воини паднаха зад него, послушно удряйки петите и подметките на момичетата. Джейн се изкикоти щастливо. Очевидно тя се наслаждаваше на това приключение. И още повече, когато момичетата целуват краката им с ентусиазъм.
  Само Матилда стоеше настрани и гледаше гневно със сините си очи. Тя наистина се възмути. Германците не само лишават Великобритания от нейната независимост, но и налагат варварски обичаи. По-точно, самите британци ги приемат с ентусиазъм.
  Струва им се, че сега са станали толкова готини и силни. Но всъщност това е низост!
  Въпреки че, разбира се, Матилда разбираше, че в това има специална наслада. Когато Втората световна война едва започваше, във Великобритания цареше настроението: ще хвърлим шапки на германците. Насажда се идеята, че Германия изобщо не е толкова опасен съперник, както през Първата световна война, а Хитлер е просто дърдоркодумец.
  Поражението на Франция и английския експедиционен корпус беше истински шок. И прекомерното самочувствие беше заменено от страх. Може би, ако Чърчил вземе решение за мир, без териториални отстъпки, хората на Великобритания въздъхнаха с облекчение. Започна война и от самото начало тя беше неравна.
  Внезапното решение на фюрера да хвърли ордите на изток породи нови надежди. Тогава мнозинството от британците подкрепяха Русия и всички бяха в страхопочитание, когато нацистите се приближиха до Москва. Краят на есента и началото на зимата породиха нови надежди във Великобритания. Корпусът на Ромел е победен, германците са разбити и отблъснати от Москва. САЩ най-накрая влязоха във войната.
  Но още през зимата японците спечелиха редица победи, а през пролетта стана още по-зле. Руснаците също започнаха да губят по нов начин. Ромел започва контраофанзива. Падането на Толбук се превърна в истинска национална трагедия за всички . Където през пролетта на 42-ра немците хващат птицата на късмета за опашката.
  Великобритания бързо губи колониите си, а когато се извършва десантът върху самата метрополия, тя не оказва почти никаква съпротива. Така залезе английската звезда и изгря немската. Матилда се присъедини към армията. Не й оставаше нищо друго освен да се осъзнае. Но аз не исках да стоя пред машината на работника!
  На Джейн й омръзна да усеща целуването на краката си и започна да бие военнопленниците. По-силната Грингета удряла толкова силно, че счупила носа на един от полицаите. Червенокосата Маланя заби пистолета в стомаха на черния мъж, карайки го да се наведе. След което момичетата излаяха в унисон с пълно гърло:
  - Ние сме супер воини! И пак да бием затворниците, с крака и приклади.
  На 9 май 1945 г. гарнизонът на столицата на Мексико капитулира. Американците не издържаха на суровия натиск и бомбардировките. И боеприпасите бяха изразходвани бързо и опитите за установяване на доставки по въздух се провалиха.
  Вермахтът добави още един капитал към активите си. Броят на превзетите им главни градове продължаваше да расте...
  Смелите четири момичета на Е-50 се придвижиха на север до границите на САЩ.
  Красавиците бяха в положително настроение. Те бяха нетърпеливи да се бият и до височините на трансцеденталните светове.
  Докато танкът се движи през вече превзета от германците територия, четиримата излязоха от колата и избягаха. И тийнейджърът Ханс беше поставен начело.
  Нека язди. И тези войнствени момичета ще поддържат форма.
  Герда, прескачайки хълмовете и лозите, изпитваше удоволствие, прилепвайки се към неравната земя с грубите си подметки.
  Русото момиче отбеляза с усмивка:
  - Толкова е хубаво да си дивак... Това е нашият характерен стил - тичане бос и по бикини!
  Шарлот се съгласи:
  - Да, минимум дрехи дават на тялото усещане за пълна свобода. Като цяло е хубаво да си момиче. Такава сила и лекота на движение. Ставате все по-издръжливи!
  Магда отбеляза:
  - Основното нещо е да не губите форма! Джогингът е много полезен за нас!
  Кристина се изкиска и каза:
  - И тичам по пътека с локви. Не мога да ям, не мога да спя дори малко!
  Шарлот се изкикоти и отговори:
  - Добре, че пишеш... Ех, Магда не иска ли пак да ни говори за религия?
  Момичето със златна коса поклати глава.
  - Не! Не си хвърляйте бисерите преди...
  Тук Магда се поколеба, тъй като продължението на приятеля й съвсем естествено можеше да се счита за обида.
  Шарлот обаче отново се изкиска и излая:
  - Мислех, че сте се реформирали и сте признали арийския монотеизъм!
  Магда сви рамене и отново попита:
  - Арийско ли е?
  Шарлот разпери ръце:
  - И така... Без Троицата, с Един Бог!
  Герда потвърди това:
  - Това е... Бог е Един! Исус не е Бог, а просто един от арийските пророци. Освен това Евангелието като цяло е еврейско изобретение. Библията също е просто еврейска измама. И така, няма Троица. Има един Всемогъщ Бог-Създател. Хитлер е негов вицекрал на Земята и негов син, любовник и пратеник. Най-важните и преди всичко пророците. Бог също има различни видове слуги и ангели, които се наричат, така да се каже, малки богове. Като Тор, Овди и други. Те са като архангели в подчинение на Всевишния. - Момичето скочи, направи салто и продължи. - Като цяло всичко е просто. Арийският монотеизъм не е сложен. Германците са богоизбран народ и те трябва да завладеят и владеят първо света, а след това и Вселената.
  Шарлот потвърди:
  - Виждаш ли Магда. Колко просто и ясно!
  Кристина отбеляза:
  - Трябва ли да поясня нещо?
  Шарлот се ухили.
  - Какво точно?
  Кристина изтърси:
  - Ами спасението от греха?
  Тогава Герда взе думата и обясни:
  - И в арийската религия няма понятие за спасение. Всички сме германци, ако останем верни на фюрера и Третия райх, ще бъдем спасени на онзи свят от нашите господари. А другите народи са ни роби. Ако германец предаде фюрера, тогава след смъртта той ще стане роб на други арийци. Негерманските народи могат да получат германско гражданство за специални заслуги. И те също ще имат роби за себе си. Всичко е просто и логично!
  Кристина добави:
  - И не е грях за ариец да прави секс. И ариецът също. Фюрерът каза - по-добре е да забременееш от герой-войник, отколкото от съпруг, ако той не е герой!
  Магда изтърси:
  - Ако Япония беше нападнала СССР през 1941 г., щяхме да превземем Москва преди падането!
  Герда размаха пръст към Магда, докато тичаше:
  - Не лукавете... Нашата арийска религия не е ли по-добра от християнските приказки?
  Кристина добави:
  - И няма да има секс в християнския рай! Помисли за това!
  Герда добави:
  - И грях изобщо няма да има... А това е толкова скучно! Дори вълк вие!
  Магда се ухили и отбеляза:
  - Зависи какво се смята за грях. В Библията имаше десет заповеди. Но не убивай, постоянно се нарушаваше. И то по Божия заповед. Изобщо убиването на деца е голямо зло... Но Елисей го направи и то с Божието одобрение. И така... Получаваме парадокс - грехът и злото не са едно и също нещо. А грехът е непокорство към Бога!
  Кристина сви мускулестите си рамене и отговори:
  - Значи излиза, че в християнския рай ще има злото? Просто няма ли да има непокорство към Бог? И това означава, че можем да участваме в гладиаторски игри и сексуални оргии? Само с устно изповядване на любов към Господа?
  Магда поклати глава:
  - Не мисля така ... Въпреки че, разбира се, Елисей се смущава от убийството на децата, които го дразнеха за плешивостта му. Очевидно това не се вписва в принципа: обичай врага си!
  Кристина логично отбеляза:
  - А кой нормален следва принципа обичай врага си? Като цяло християнството е смесица от пацифизъм и юдаизъм. Не сме на един път с такава религия!
  Герда тропна с бос крак в храстите и добави:
  - И при никакви обстоятелства няма да бъдем заедно с евреите! И еврейската Библия не е нужна!
  Шарлот логично добави:
  - Няма смисъл да вярваме на Библията. Не какъв да е - нито със сърце, нито с ум! Защото ние сме арийци, а не семето на Авраам според обещанието. Ние със сигурност сме чужди на Авраам и на всичко, което Библията е родила. Нашият монотеизъм е арийски и отрича авраамизма! Единственото общо нещо: това е вярата във Вечния, Вездесъщ, Всемогъщ Бог. Но дотук всичко свършва!
  Магда каза иронично:
  - Амин...
  Герда добави с усмивка:
  - Необходимо е навсякъде да се въведе арийският монотеизъм. И направете нещо като церемония по кръщение, когато приемате нова религия. Така че като се кръстиш ставаш истински хитлерист!
  Шарлот предложи:
  - Може би това трябва да стане някакъв символ. Кога ще си татуираш свастика на челото?
  Кристина го взе и запя:
  - Сянка, сянка, сянка Сянката на Луцифер, трептяща ярко в мрака... Свастиката на Хитлер на корема му, свастиката на Хитлер на корема му!
  Герда гневно мушна партньора си в бедрото:
  - Не се смейте на нашите символи. Освен това свастиката е рунически знак!
  Кристина отговори, като сграбчи босия крак на Герда и я погъделичка по петата, казвайки:
  - О, колко сме сериозни! По-добре се смейте!
  Момичето ловко изви грациозния си загорял крак и хвана с голи пръсти носа на червенокосата лисица. Тя изстена и оголи зъби. Тя започна да гъделичка кръглата пета на Герде.
  Русокосият терминатор излая:
  - Не пъхайте пръстите си в...
  Кристина откъсна крака на партньора си и изграчи:
  - Така ще ми счупиш носа!
  Герда се изкиска и изчурулика:
  - Ако искате слива? Или конска грива!
  И воините, които спряха за миг, се втурнаха отново, проблясвайки, малките им прашни пети, изцапани с трева. Излишно е да казвам, че без съмнение веселите четирима се събраха заедно.
  Кристина предложи, докато тичаше:
  - Какво ще кажете да играете градове?
  Герда поклати отрицателно глава:
  - Не е много интересно! Само ако можехме да измислим истински електронни игри!
  Шарлот разпери ръце, докато тичаше, и каза:
  - Какво... Това би било страхотно! Да създадеш нещо толкова електронно и свирещо докрай.
  Магда намигна на приятелите си и каза с усмивка:
  - Човекът е получил дара на сътворението от Създателя. И ние хората сме се научили да измисляме много. Ето, може би трябва да сме поне малко благодарни на Създателя!
  Шарлот изсумтя презрително и отбеляза:
  - И вече сме благодарни! Ние сме арийски монотеисти и признаваме Бог за баща на германския народ!
  Герда, подскачайки като котка, намери за необходимо да добави:
  - Но ние не признаваме Бога на Авраам, Исак и Яков в никакъв случай! Така че няма нужда да ни натрапват това, което е чуждо и неарийско!
  Магда отчаяно извика:
  - Аз съм за Бога, не за евреите!
  Герда уверено потвърди:
  - И аз съм за Бога! Но не според Библията, а според "Моята борба". И то не за евреите, а за арийците! И ариец не е просто някой, който е от немски произход. Ариан е разпознаване на духа!
  Магда пееше:
  - Смело, другари, продължавайте,
  Нека укрепим духа си в борбата...
  Пътят към далечното щастие -
  Да си пробием гърдите!
  Шарлот каза подигравателно:
  - Смучи такава гърда, забрави за кравата!
  И момичетата се засмяха в един глас. Те наистина искаха да правят любов. И така, че устните на момчетата да обсипят алените зърна с целувки. И гърдите ще се подуят и ще започнат да болят болезнено и приятно. И това го прави толкова невероятно.
  Герда остроумно каза:
  - Сексът мести планини и чупи кораби...
  Кристина ще отговори и ще изпее:
  - Корабите отиват на дъното с котви и платна... И тогава златните сандъци ще бъдат ваши. Златни сандъци! Корабите лежат разбити! Сандъците стоят отворени... Изумрудите и рубините се леят като дъжд...
  И воините запяха в хор:
  - Ако искаш да си богат, ако искаш да си щастлив... Остани с нас, Фюрер! Ти ще бъдеш наш цар! Ти ще бъдеш наш цар!
  И момичетата, ускорявайки се с пълна скорост, се удрят в гъстата лоза, растяща на пътя им. Дървесината изпука и се разцепи със скърцане. Воините извикаха:
  - Една грешка в мозъка и ударът е неизбежен!
  След което момичетата се завъртяха в каскада от салта. Толкова са бързи. Като мълния. И изумрудените им очи блестят. И очите им наистина приличат на искрящи звезди. И разбира се, абсолютно никой не може да устои на такива слуги на фюрера. И това са виксини. И те убиха не само американци, но и руснаци, или по-скоро съветски.
  Герда си припомни приключението си в СССР... По-точно как са се забавлявали с приятелите си.
  Четири германски момичета по бикини се биха на Тигър. И четирите момичета са много красиви: три блондинки и една червенокоса. Обикновено жените не се биеха в танкови екипажи в Panzvala, но това е луда история.
  Тук или си майстор или пропадаш...
  Всеки външен наблюдател можеше да види колко ловко момичетата управляваха Тигъра и колко съблазнителни бяха босите им крака, докато натискаха лостовете.
  Един от тези нетривиални епизоди от Втората световна война.
  Германският "Тигър"-2 с тихо ръмжене на двигателя се приближи до съветските позиции. Оръдията на Червената армия засега мълчаха, оставяйки колата да се приближи. Но и германците не са толкова прости. Те откриха огън първи в движение. За щастие шахматното разположение на ролките позволява на германците да се възползват от плавността на карането и да стрелят по време на движение.
  И 88-милиметровото оръдие поразява съветското оръдие. Червенокосата Шарлот има много остро зрение, плюс отлична тигрова оптика и усет.
  
  Германските танкове стрелят по съветските позиции и се опитват да предизвикат ответен огън.
  Тук имат свои меркантилни и коварни сметки.
  Но Червената армия не преглъща несподелени подаръци. И съветските оръдия откриват огън в отговор. Завързва се истински двубой и се сипят снаряди. Германците стрелят доста точно, но и съветските оръдия ги достигат. Снарядите чукат бронята на Тигъра... Ушите на момичетата са запушени при удара. За щастие, в тяхната модификация стоманените листове вече са наклонени и изпращат снаряди в рикошет.
  Въпреки че, разбира се, не може да се сравни с E-50. Технологията се подобрява.
  И собственото му оръдие стреля точно при светкавици. И най-важното, щурмови самолети се издигат в небето: немски, английски и американски, закупени на половин цена. Прикриват съветски позиции. От страна на СССР основният самолет е Як-9. Машината не е лоша, но й липсва въоръжение, а освен това значителна част от тези бойци имат маса, по-тежка от стандартната. Това означава по-лоши летателни характеристики.
  И германците вече имат реактивни автомобили.
  Няколко съветски танка са заровени в земята, но тяхната стрелкова мощ не е достатъчна, за да пробие немската броня.
  Такива опасни краути е имало и тогава.
  Червенокосият се ухилва, а русият командир изревава:
  - Дайте малко топлина на руснаците!
  Танкът Тигър-2 е произведен в модификация F - с наклонено разположение на бронираните плочи. Това му позволява да се справя със снаряди от 76 и 85 mm съветски оръдия, без да причинява сериозни щети на себе си. Висококачествена броня - циментирана.
  Краутите още тогава имаха опасни коли.
  А момичетата в резервоара са още по-високи по характер. Особено червенокосият стрелец.
  Магда обаче е супер боец.
  И има битка в небето. Германците и корумпираните съюзници имат голямо числено и може би качествено предимство на своя страна. От руската страна има повече отчаяние и ярост. Много въздушни тарани. А това говори за изключителна смелост. И дори наглост, граничеща с лудост.
  Но уви, само луда смелост не е достатъчна.
  Германците вървят напред. Танковете им са различни. Има и "Шърмани" със силно модифицирани екрани, "Чърчилс" със 152 мм броня и "Чалънджъри" с класическа компоновка. А американският М-16 е тежка машина. Тази кавалкада се изкачва към съветските позиции.
  Събраха се всички тъпаци, които се бяха събрали след завладяването на Великобритания от нацистите.
  Но Русия също има много оръжия и съпротивата е упорита.
  И артилеристите, и артилеристите са обучени и пълни с героизъм.
  Германските загуби нарастват с приближаването им до окопите. И краутите се мият с кръв.
  Всяка тяхна стъпка струва сериозни загуби.
  А момичетата дори удрят един бос крак в друг и пеят, докато снимат:
  - Третият райх казва, не се унасяйте!
  - Ние сме орли-дяволи и се чувстваме много добре...
  Повишаване на корабостроителницата!
  - Летим като птици и врагове в торба!
  Песните не са много разбираеми, но доста забавни. И повдигат духа на фашистите, измивайки лицето си с кръв.
  Германците преодоляват първата отбранителна линия, но се натъкват на мини. И причиняват значителни щети. Главно шасито страда от мини. По-малко загуби на серия оръжия.
  Излишно е да казвам, че танковете на нацистката менажерия имат фундаментална защита.
  Русото момиче, което е командир, отбелязва:
  - Все пак тези руснаци са доста отровни!
  Шарлот помахва с глава в отговор.
  - Усойници... Ама смели!
  Русата Магда, която е шофьорът, разказва:
  - Няма експлозии! Можем да продължим напред!
  Е, до известна степен това е добра новина.
  "Тигърът" пълзи бавно. Силно се забавя от различни видове противотанкови ровове и таралежи. Те правят промоция в стил на гъсеница.
  И това дава известна почивка на руснаците. И така загубите на Червената армия са много големи.
  И момичетата по бикини нямат търпение. В резервоара е горещо, а полуголите им тела се потят. Тогава русата командир Герда си спомни зимата. Тогава краутите измъчваха двама пионери и един комсомолец.
  Спомените за игривата, боса Герда са много интересни, вълнуващи и приятни. Въпреки че други биха го сметнали за гадно.
  Тя лично разкъса дрехите на момчетата, които не бързаха да се събуят. Което само по себе си е удоволствие. Тогава пионерите бяха изгонени на студа по гащета. Момичето командир Магда подтиква съветските момчета с камшик. Един от пионерите вече беше високо момче, на около тринадесет години.
  Красиво, светлокосо момче, с изваяни мускули, разбира се красавец. Достоен да бъде изобразен на плакат с надпис: "Истински, млад ариец".
  Когато видя полугола комсомолка, която също беше изритана на студа по гащи, мъжеството му се изправи и се оказа доста голямо.
  Момчето пионер дори се изчерви от срам, но тялото на тийнейджъра е по-силно от ума му.
  Сладострастната отпадналост на Герд изчезна. И тя наистина искаше да се съвкупи с млад мъж и дори с враг.
  Особено толкова красив и мускулест.
  След като гони пионерите около петнадесет минути в студа, така че босите крака на момчетата посиняха, тя ги закара обратно в колибата.
  Въпреки мъките, момчетата се държаха смело и изглеждаха горделиви.
  Там тя хвана по-възрастния и висок пионер за бос крак и започна да го разтрива. След това вдигна ръце все по-нависоко и свали белите си бикини.
  Въпреки че е руса, тя е много темпераментна.
  И съвършенството му се озова в нейната уста. А какъв кеф е да изсмучеш такъв младеж, пък дори и да ти е враг. Пионерът Коля изпъшка от вълнение. Младата девица за първи път беше с жена. Двама млади немски войници надничаха през прозореца, но Герда не се интересуваше. Сега я заемаше високо светлокосо момче. И пръстите и ноктите му одраскаха сухото, жилаво тяло на момчето.
  Колко чиста, гладка е кожата му и как нефритената пръчка пулсира в устата му. Това е най-висшият вкус за една жена.
  Когато свърши, Магда с радост преглътна сладкия грис. После навлече долните гащи на момчето и нареди:
  - Върви, казват, кошницата! Хайде да излизаме навън, вече сте топли!
  И това задължение е над всичко, истинският ариец трябва да завърши мъчението докрай. Но тя не познава съжаление.
  И отново момчетата бяха изведени на студа. Коля остави отпечатъци от боси крака след него, а Магда го последва и въздъхна сладострастно. Цепката й пламтеше от възбуда, а тя много искаше мъжка ласка.
  И колко съблазнителни са краката на момчето. Почервеняха на студа като пачи крак.
  Без да изтече определеното време, тя върна момчетата обратно. Тя целуна Коля по студените му устни и хвърли момчето. Тя разкъса бельото му, след което започна да мачка съвършенството с горещата си ръка. Пионерът отново се възбуди от страстния натиск.
  Герда целуна краката на момчето, червени от слана и боси крака. Той почервеня от срам.
  И тогава красавицата стъпи на момчето. Нефритеният му прът влезе във влажната пещера на Венера, доставяйки несметно удоволствие.
  
  Герда стенеше, докато се движеше, чувстваше се толкова добре. Осъзнаването, че тя прави секс с момче и дори враг на Третия райх, предизвика изключително вълнение. И тогава Герда започна да се блъска в стръмен оргазъм.
  Без колебание тя изрева като бивол.
  Никога не се е чувствала толкова добре с никого! Тя получи цяла вълна от удоволствие...
  Никога не беше преживявала подобно нещо с нормални мъже.
  Историята на лесния флирт за момчета завърши трагично. В крайна сметка те били измъчвани до смърт. И тя загуби любовника си Коля. За което наистина съжалявах. Но дългът си е дълг. Няколко месеца по-късно полковник от СС Клуге я попитал:
  - Добре ли си изкарахте с пионера?
  Въпросът, разбира се, може да бъде опасен.
  Герда отговори честно:
  - Много!
  И момичето дори добави:
  - Готов съм на всичко, за да повторя усещанията.
  Клуге се усмихна нелюбезно и отговори:
  - Е, има още много пионери!
  Е, той е глупак и не може да разбере женското сърце.
  Магда възрази разпалено:
  - Но има само един като Коля!
  Искреността беше истинска.
  И тя си спомни жилавото тяло на любовника си, правеше секс с него в съня си.
  Може би най-вълнуващото нещо е, че правите любов с атентатор самоубиец.
  Но сега германците вече са преодолели първата отбранителна линия, оставяйки след себе си счупени танкове и счупени съветски оръдия.
  Въпреки че танковете на нацистите затънаха.
  Някой заби знаме със свастика над разрушения бункер.
  Мразеният от целия свят паяк разпери лапите си по земното кълбо.
  А в небето прозвуча симфония на Вагнер, немски, английски и американски щурмови самолети влязоха в следващия кръг.
  Американците пуснаха оръжията си на дългосрочен безлихвен заем. По този начин те се надяват да умилостивят Хитлер и неговото обкръжение. Но по този начин те събираха бурята върху себе си. Не беше възможно да се превземе СССР, но Краутите напреднаха и нанесоха колосални щети на Червената армия.
  Разбира се, нещата за Русия станаха много по-лоши. Но сега американците виждаха как спазването им има обратен ефект.
  Дойде вечер... И после нощ. Момичетата изтичаха и заспаха точно под откритото майско небе. Четири красавици. Момичета, които те карат да настръхваш само с вида си.
  Герда, след джогинг сънувах кошмар. Сякаш отново се превърна в малко момиченце. И се потопи в ужасни приключения.
  Сетих се за една приказка, която бях чела за Герда. Бедното момиче е напуснало цъфналата градина с вечно лято и върви по студения есенен път.
  Босите й крака стъпват по скалния хребет. Голите подметки обаче вече бяха загрубели в градината и не са толкова болезнени. Но пътят е дълъг, краката се губят, след няколко десетки мили подметките започват да парят и прасците започват да болят. Момичето моли за милостиня, за да може да й се даде поне малко храна и да поиска място за нощувка. Кой храни детето и кой не. Но имахме късмет: позволиха ни да пренощуваме. Момичето заспа в сеното. И той спи много дълбоко, след дълго пътуване. Но на сутринта трябва отново, като вземете коричка хляб като вашите добродушни домакини, и да тръгнете на път. Но краката все още ме болят след дълъг преход и е студено да ходя бос.
  Но бързото преминаване стопля момичето. Босите ми крака почервеняват, а подметките, издраскани по калдъръма, леко щипят. Момичето издържа и преодолява умората, за да се разсее от болката в краката си, внимателно оглежда обкръжението си. Той се движи по пътищата на Германия, към Франция. Можете да видите много интересни неща в тези гъсто населени земи. Понякога започва да ръми лек есенен дъждец. Герда много се страхува да не настине.
  Облечена е само с лека лятна рокля.
  Но по време на следващата вечер, състрадателната домакиня се смили над нея и й подари топъл кожен шал за из път. И Герда отива отново на следващия ден. Отначало краката изтръпват, но след това се затоплят. Те просто звънят във всяка вена. Болезнено е да ходиш така, но момичето се справя, има цел и определено ще я постигне.
  А краката загрубяват всеки ден и обрастват с мазоли. Трудно е да отидеш така. Няколко пъти момичето прекара нощта в купа сено, замръзна през нощта, след което стана със счупени кости. Но Герда упорито продължи напред, тялото й се затопли и стана по-леко. Момичето живееше от милостиня. Това помогна, дори и не редовно, да се яде храна и да се поддържа сила.
  Мускулите боляха уморително всеки ден, но болката беше притъпена. Тялото на детето бързо се адаптира към натоварването и сега момичето вървеше средно около шестдесет мили на ден и не падаше от умора. Босите й натъртени крака бяха покрити с твърда кора и почти не усещаха убождането на камъните и студа. Момичето вървеше, преодолявайки страданието. Зимите в Европа са меки. Понякога имаше мокър сняг. Герда остави следи от боси крака върху него, без да спира крачката си.
  Тя се движеше като навита и докато не влезе в двореца с помощта на гарван. Там тя поискала от принцесата и принца чифт обувки и карета, за да може да продължи да търси Кай. Но принцесата отбеляза със смях
  - Вече сте свикнали да ходите боси! Защо ви трябват обувки? Те само ще направят краката ви по-тежки! По-добре е да продължите както преди и скоро ще обиколите половината свят.
  И Герда отново трябваше да тропа боса, така че не срещна никакво съчувствие. Но босите крака на момичето всъщност станаха по-груби, а кожата на подметките стана по-здрава от тази на ботушите. И тя вървеше, демонстрирайки непреклонна смелост. Така тя минава боса през Германия и се озовава във Франция. Мокър сняг се уплътняваше под изсечените му крака.
  Момичето се приближи до Парис. Там се запознава с деца на улицата. Също толкова дрипав и бос като нея. Момичето им стисна ръцете и размени новини. Деца от всички страни говорят международен език и се разбират. И Герда бързо се сприятели с тях.
  Но децата са гладни и момичето заедно с тях нахлуват в плевнята на собственика. Но полицията се появява с няколко обучени кучета. Едно куче настига Герда и я събаря. Полицаят слага окови на момичето и го отвежда в затвора.
  Бедната Герда, дрънкаща с тежки окови, които дразнят краката й, се скита в парижки затвор. Слагат ги и в Шатле, в студена, миризлива килия, където седят заедно малки момичета, хванати за кражби, и възрастни жени, но почти всички.
  Хранят ни с отвратителна кал и стар хляб. Можете да прекарате повече от една година в такива нечовешки условия.
  Но Герда е извикана на разпит. Намазват петите си с масло и поднасят пламтящ мангал към босите си крака. Момичето крещи от болка и губи съзнание. И тя е принудена да поеме вината за убийството на благородник.
  Мъченията продължават няколко дни, детето е бичувано и окачено на стелаж, но Герда проявява невероятна смелост. Не признава нищо. И тогава използвам испански ботуши върху нея.
  Дъските притискат краката на децата, а палачът забива клинове. След първите удари момичето губи съзнание. Но я обливат със студена вода, карайки я да дойде на себе си. След това отново удрят дъските. Болката е просто ужасяваща. Герда хрипти и крещи диво.
  Пияният палач се ухили.
  Разпитващият повтаря въпроса:
  - Вие ли убихте виконт дьо Жузак?
  Герда отговаря със стон:
  - Не!
  Следователят вика:
  - Палач, още един клин за нея! По дебел!
  И отново има удар, от който цялото тяло на момичето потръпва. От очите на Герда се стичат сълзи, героинята на Андерсен изпитва силна болка, но не си признава.
  Разпитващият вика:
  - Да, признайте ни! Това са само думи!
  Герда внезапно намира сили да отговори ясно:
  -Думите са като вятъра, който върти мелницата, която дава брашно на мъдрите и брашно на глупавите!
  Следователят вика:
  - Още два клина!
  И пак лети чукът...костите на детските крака хрущят, а детето пак губи съзнание от шока на болката. Герда се свестява с кофа леденостудена вода от мазето. И продължават изтънченото и в същото време непохватно мъчение. Тук, в менгеме, те едновременно стискат пръстите на момичето. Стискат се с менгеме. Герда отново губи съзнание. Този път за дълго време. Дори кофа вода не може да я вразуми.
  Момичето лежи в стол за мъчения, бледо и окървавено.
  Втората световна война продължи, следвайки своя утъпкан коловоз. Германците настъпваха към границите на САЩ. Американците си тръгваха. Но основната операция на Третия райх беше десантът на 15 май в Канада. Това бележи откриването на втори северен фронт срещу Съединените щати. В десанта участва първият експериментален екраноплан, транспортиращ рота от женския батальон на SS Tigress. На ивицата се закрепиха изтърканите момичета, минали през всички горещи точки. Американците и канадците се опитаха да нападнат момичетата. Мадлен, командирът на батальона от тигрици, Фруда и някои други момичета вече имаха много награди. Кристина и Магда са служили в този батальон и са обиколили половината свят боси. От горещи пустини до ледени планински върхове.
  Но сега тези момичета подкрепят Америка от другата страна. А Мадлен и нейните момичета се закрепиха на отбранителен перваз и отблъснаха атаката.
  Най-популярните и все още непрекратени Sherman се движат напред.
  Високите американски танкове донякъде приличат на железа, поставени вертикално. Движат се почти безшумно, с изпънат хобот и дори леко се поклащат.
  Едра, мускулеста жена, Мадлен, казва:
  - Няма да се страхуваме... Винаги ще се борим!
  Воините разгърнаха Faustpatrons, подобрена модификация. Способен да удря на разстояние до километър и е по-малко обемист.
  Мадлен стиска бицепса си. Тя има много голяма и релефна. Истинска спортистка. Вратът й е като на бик, ръцете й са като краката на възрастен мъж, само кожата й е чиста и гладка, а краката й са като подбедрици на кон. Мадлен наистина обича секса с едри мъже. Обича, когато съвършенството е с внушителни размери. Тази жена е много темпераментна, с приятно лице и великолепен бюст. Ханшът е разкошен, а талията е сравнително тясна.
  Всички дрехи на воина-герой са бикини. Тясната ивица плат практически не скрива динените, дъбени гърди, а тънките бикини са задница.
  Мадлен има много жилаво месо, но практически няма мазнини. Тя гледа напред със сапфирените си очи. Косата е бяла, примесена с червено. Но все пак е по-близо до блондинката. Той държи базука в ръцете си и плавно натиска спусъка.
  Най-близкият "Шерман" получава смъртоносен настоящ десен край до край, между корпуса и купола. Цевта му излита по инерция и се обръща.
  Мадлен прошепва:
  - Перфектно попадение!
  Фрауда насочва своя. Вдига голия си, голям, но изящен крак. И той също натиска спусъка.
  А Шърманът, който беше смъртоносно ранен, започна да се върти като нокаутиран боксьор.
  Въздишка на одобрение пробяга през батальона тигрици. Момичетата използвали оръжията си. Шерманите отвърнаха на огъня. Особено опасни са тези машини, които са въоръжени с късоцевни гаубици. Те изпращат снаряди с висока раздробяваща сила.
  Мадлен изрева с пълно гърло:
  - Не бой се, момиче, красиви орли, нека страната пее за вас!
  И воините отговориха в унисон:
  - И ще пее като хипопотам! И ледени висулки ще вземем в устата си!
  Чувството за хумор на момичетата е явно пруско. И пееха, докато снимаха.
  Шерманите се запалиха и се преобърнаха. Снарядите избухнаха, детонираха и цевите се отлепиха. Счупените ролки се изтърколиха. Техниката се превърна в чоп. Танковете бяха последвани от пехота. Момичетата тигрици я поздравиха с огън.
  А Мадлен вдигна гранатата с бос крак и я хвърли право в резервоара. Повреди гъсеницата и наряза пехотинците. Тя е красива жена и много здрава. Докато хвърля, има планини от трупове.
  Фрауда също хвърли гранатата с крака си, така че тя лети по-далеч, отколкото с ръцете й и забеляза:
  - Чингис хан все пак не е стигнал до Америка!
  Мадлен излая свирепо:
  - Ние, германците, открихме Америка. И тя ще ни принадлежи завинаги!
  Американските танкове спряха, позволявайки на пехотата да се придвижи напред. Американските войници явно са изпили доста уиски и не са се страхували от смъртта, а са продължили направо. Ами смъртта? Пиян и морето е до колене!
  Мадлен ще го вземе и ще извика:
  - Ама Пасаран!
  Фрауда рискува да поправи командира:
  - Не си струва! Така крещяха проклетите испански комунисти!
  Мадлен хвърли граната с бос крак и, смеейки се, изръмжа:
  - И аз харесвам комунистите! Имат гръбнак!
  Мадлен сви рамене и отбеляза:
  - Глупави фанатици...
  Мадлен поклати отрицателно глава.
  - Не, те са прагматични!
  Едрият немски командир отново хвърли граната с голи пръсти и продължи:
  - Те решиха, че няма Бог!
  Фрауда ритна дара на смъртта, като отбеляза:
  - Храбри момчета!
  Мадлен уволни своя Фаустпатрон и изръмжа:
  - Или може би прагматици!
  Фрауда замълча за момент. Момичетата стреляха с базуки и фаусти по танкове и хвърляха гранати. Цялото поле пред тях беше буквално отрупано с разбита американска техника. Мадлен хвърляше много силно гранати с боси крака. И описаха голяма дъга. А под загорялата почти черна кожа на германката се търкаляха кълба от мускули.
  И не напразно краката й хвърляха гранати досега. Войната очарова Мадлен. Приличаше на руска баня. Това наистина е истинска тръпка. Когато влезеш с двама мощни, мускулести мъже. И те удрят колкото могат със смърчови клони. Когато силните момчета ритат и нанасят удари, това ви отвежда до Еверест на блаженството.
  И парата се върти, като златни къдрици, течащи във въздуха. Или невидими змии, които се вият наоколо.
  Маделин го хареса. И още по-приятно е, когато под босите ви крака има мангал с въглища. Тогава наистина се забавлявате. Заливат те със спирт, а след това запалват тази огнена вода.
  И сега Мадлен е развълнувана... И отново хвърля граната с боси крака. Вражеската пехота е задушена в атаката. Особено черните воини умират много . Те буквално запълват всички подходи с купища трупове. Тежко ранени войници от американската армия стенат. Маса мъртви с изкривени лица.
  Мадлен прошепна:
  - Жалко, че вие, американците, помогнахте на Великобритания.
  И момичето-юнак се усмихна хищно. Наистина, Америка избра грешния залог. Въпреки че Франция и Великобритания обявиха война на Третия райх. А самият Хитлер обяви война на САЩ. Но решението на фюрера не доведе до поражението на Германия и нейните сателити. Япония побеждава Америка във военноморски битки. И по този начин показва, че икономическата мощ не е всичко.
  В небето има ожесточена битка. И Марсел, и Хъфман са отсечени. И най-легендарният пилот на Третия райх Фридрих. А с него е и партньорката му Хелга. Колко красиво и ефективно могат да се бият жените. В същото време сметките се набират автоматично.
  Хелга вече удари своите четиристотин коли. Това означава, че тя има право на Рицарския кръст на Железния кръст с диаманти. И това е много почтено за полуголо момиче в бикини.
  Хелга си спомни как е правила любов с Фридрих. Момчето е просто очарователно. Нежна като коте. И е много приятно да си с него. И искам да галя с часове. Тийнейджърът много обича да гали момичета, което е най-приятното.
  Но тогава Хелга сваля Мустанга, а след това и Аерообрата. Последното превозно средство със своето 37-милиметрово оръдие може да бъде опасно. А какво ще кажете за Mustang, най-популярният изтребител на ВВС на САЩ - с неговите картечници. Тя е против ME-362, каквото е попивател срещу титан. Картечниците абсолютно не са опасни.
  Но Airacobra може да ужили. Хелга чурулика, докато изкарва друг Mustang извън обсега.
  - Аз съм кон, много мило... И мустангът ще му се радва!
  И натиска спусъка с босите си крака, изсечени като тези на антична статуя.
  Фридрих сваля сто коли в една битка. Той не се церемони. Нито един пропуск. Истинска машина за смърт. Тук е най-важният етап от операцията и супер асът е извикан от юг. След като унищожи сто машини, момчето терминатор пренася огъня на сушата. Там той демонстрира своите свръхестествени способности.
  Фридрих казва:
  - Резултатът е сто нула в самолетите и сто и двадесет нула в танковете!
  Повечето американски коли: Shermans. Остарелият резервоар се произвежда в огромни количества. Пършингът все още не е сменен и този танк също е безнадеждно по-нисък от немския Е-50.
  И тогава в небето се появиха летящи чинии.
  Това е напълно безнадеждно. Дисковите самолети са неуязвими и бързи, разрязват американски коли в полет. Янките не издържат и бягат. Площадките за кацане се разширяват.
  Мадлен и нейните момичета се държат. Подкрепени са от реактивни щурмови самолети с 88-милиметрови оръдия, които избиват духа на американците. Мощни снаряди разцепиха корпусите на танковете на американската армия. Дори уискито не може да засенчи чувството на страх. И воините на Америка, или по-скоро това, което е останало от тях, се обръщат.
  Мадлен се смее и казва:
  - Понякога изпитваш болка в света, но е по-добре да изпиташ болката на някой друг.
  Осколок от снаряд уцели героичното момиче в петата. Но силните мазоли на воина изпратиха парчето метал да рикошира. Ето какво означава истинска арийска крепост. Мадлен дори измърка от удоволствие. Тя беше толкова доволна.
  Също така е добре, когато удряте подметките си с коприва. По-точно, когато силни мъже те ударят по петите. Това възбуди Мадлен. Също така е добре, когато грубите ви крака бъдат удряни с гумени палки. Също страхотно. Воинът отново хвърли гранатата с крак. Тя оголи конските си зъби. Тя е добра. Освен това обича да яде!
  Вземете, например, и изяжте цяла овца наведнъж. Въпреки външната си грубост, Мадлен понякога четеше нещо. Например Дюма. Така че тя наистина хареса Портос. Освен това изяде цяла овца наведнъж. Това наистина беше мъж навсякъде. И апетита на благороден благородник. А агнешкото също се пълни с наденички.
  Мадлен можеше да изпие и цяла кофа бира. Силно момиче. Воинът-герой си представи себе си. Тя взема сребърна кофа. И съдържа избрано баварско. И тя започва да пие лакомо. Преглъщане с нетърпение. Бирата е вкусна. Също така е добре да пиете доматен сок с мляко. А също и с кофи и цели варели.
  Мадлен обаче трябваше да бъде недохранена, когато се биеше в пустинята или в планините. И това е болезнено за стомаха на жена герой. Тя е толкова лакома. И много обича месо с кръв.
  Мадлен отново хвърля гранатата с крак и се потапя в сладострастни мечти. Как яде тлъсто месо и пие бира. И така на залпове. Също така е добре да ядете свински шиш с червено вино. И намачкайте всичко...
  Мадлен също обичаше мъченията. Особено й харесваше да измъчва момчета. Това е нейната истинска страст. Бийте пионерите по петите с тояги и подпалвайте телата им.
  Или дори избършете деликатната бебешка кожа с киселина. Разбира се, най-приятното е да измъчваме момчета. Но момичетата също са разрешени. И възрастни мъже. Неприятно е да измъчваш стари хора, толкова са отвратителни и неестетични. Как старостта разваля хората, обезобразява ги. Не, по-добре е да измъчвате млади хора.
  Мадлен си спомни как трима пионери бяха изведени на студа. Подтикваха ги с камшици. Момчетата бяха чисто голи, така че беше още по-унизително за тях. Мадлен също е само по една бикина. Толкова забавно. Жената юнашка гонила момчетата и се калила. Гледах отпечатъците на босите им крака и самият аз се развълнувах.
  След това, когато пионерите посиняха от студ, тя ги върна в топла колиба и ги затопли, като бързо прекара факел върху замръзналите им тела.
  Мадлен направи това майсторски, оставяйки само малки розови мехури по кожата и карайки момчетата да крещят от болка. И това я прави щастлива!
  Особено интересно е да прокарате огнения език по чувствителната пета на пионера. Най-много се е охладила и след мразовитите снежни преспи в началото дори не усеща огнените ласки. Но тогава момчето започва да крещи, болката от температурните промени е адска, а страданието непоносимо.
  Това е много по-болезнено, отколкото просто да изгорите петата си с гореща ютия. И пионерите, зашеметени от непоносима болка, са готови на всичко, за да направят нещата малко по-лесни.
  Мадлен знаеше как да раздели измъчвания. Един от любимите й методи е да стиска здраво тестисите с клещите си лапи. И тогава най-силните мъже загубиха съзнание от шок.
  И, разбира се, токов удар. Тук взимаш пионер и му закачаш електроди... Направо е отвратително как една жена се държи като палач. И той те мъчи, сякаш има камък в душата ти. По-точно, душата е от титан, а сърцето е от камък.
  Мадлен обаче много хареса самия процес на мъчение. Тя обичаше да прави това. В крайна сметка да причиняваш болка на другите е сладко.
  Това е фашистки морал - безмилостен и садистичен!
  Американците, претърпели загуби, се върнаха под атаките на атакуващия самолет. Сега се приземяват допълнителни сили. По-специално най-новият танк E-5. Най-лекото самоходно оръдие в серията. Само един член на екипажа. 75 мм оръдие и две картечници. В същото време височината е само един метър, а дебелината на челната броня е 80 милиметра при голям ъгъл на наклон.
  Танк, способен да пробие челно Шърман или Пършинг, но сам да устои на рикошета на снаряд.
  Самоходно оръдие, което е перфектно по свой начин. И най-важното е, че е бърз, ускорява до сто километра в час. Задвижва се от газотурбинен двигател с мощност 400 конски сили.
  В една от колите се вози момиче Агна. Името й означава целомъдрена. И момичето участва в първата си бойна операция. Тя, разбира се, е добре обучена, но още не е помирисала барут. Той е ужасно притеснен.
  Управлява резервоара с помощта на джойстик. Сега колите им се обръщат и се движат на запад. Добре е, когато самоходното оръдие е толкова леко. Изпуска се с помощта на модули или парашути.
  Става дори малко страшно по време на полет. Тялото ви сякаш става безтегловно. Лежиш по корем върху изкуствена кожа. Резервоарът е тесен, като ковчег. Само седем тона, пистолетът превъзхожда бронебойната сила на Sherman, а предната част, поради наклона си, отразява снарядите по-ефективно. Трябва да се отбележи, че качеството на немската циментирана стомана е с двадесет процента по-високо от американската стомана.
  Това успокоява Агна. Няма да го пробият от първия опит. Тук се крие работният кон на американската армия. Този Sherman, танк от Втората световна война, е един от най-популярните. В Америка технологията за производство на Sherman е рационализирана. Този танк се произвежда в размер на стотици превозни средства на ден. "Pershing", не толкова масивен. И това е разбираемо, тъй като Sherman има традиционно оформление за американско танкостроене. Когато трансмисията е отпред, а двигателят е отзад. И танкът се оказа висок. В серията "E" германците затегнаха оформлението, което доведе до по-усъвършенстван танк с нисък силует.
  Агна кара последен модел. И тя има силен пистолет, със специален снаряд, който стреля с ускорение, а също и с ураново ядро. Така че можете да стреляте от голямо разстояние. Два километра са достатъчни.
  За да не поема рискове, докато се движи, Агна удря спрелия Шърман. Първият изстрел е прицелен. Тя все още не е достатъчно опитна, за да го удари от първия път. А вторият е точно в центъра на резервоара!
  Агна подпря босите си крака на стените и натисна джойстика. Американците откриха огън в отговор. Но влизането в резервоар с толкова нисък силует не е лесно.
  Младото момиче казва:
  - О, немски боже, боже на боговете, защити ме!
  И пак стреля... Резервоарът й се движи плавно, а освен това пистолетът е с хидравличен стабилизатор и стреля точно. Да, този Шърман не е много сполучлив. Изглежда, че можете да го видите на сто мили. Нищо чудно, че Агна е ударена отново. И се приближава.
  Най-трудното нещо на война вероятно е да не загубиш хладнокръвие. Те обучават много добре жените воини. Но когато стрелят по теб, неволно откачаш. Ами ако бъдат ударени и бронята не издържи?
  Но тогава Агна стреля отново и поразява. Лицето й се разлива в усмивка. Събирането на сметки се оказва не толкова трудно и най-важното е много приятен процес.
  Момиче с лице на невинно агне натиска бутона на джойстика и изстрелва. Той се усмихва. Той скандира:
  - Бам! пау! Имам! Как скочи малкото зайче!
  В този момент се разнесе гръм... Снаряд се плъзна по германската броня. И влезе в рикошет. Наклонът от хоризонталата от четиридесет градуса е доста голям, а самата броня е много издръжлива.
  Агна се плесна по босите си подметки и изчурулика:
  - Как живеехме едно време... Само кръпка за кок!
  Момичето стреля отново. Тя мислеше, че за всеки резервоар ще получи добра сума пари. Всички удари се записват от оборудването и можете да видите в малки кадри дали е ударил или не. Разбира се, не винаги; точното попадение в цел означава да я унищожите! Но в този случай напълно се оправдава!
  Агна отново закова. Увеличи резултата с попадение. Бронебойните немски снаряди удрят много силно. В САЩ обаче също има разработки, но все още не са много ефективни.
  Подкалибреният снаряд на американците е твърде чувствителен към рикошет. И се изплъзва от бронята.
  Агна стреля отново. И тя съжалява, че не е взела по-тежък танк. Там щеше да има и други момичета, щеше да е по-забавно да пеят в хор. Или може би дори да дадете няколко на млад мъж на около шестнадесет, за да не се набие с наболите си. Ех, тя вече е познала плътската любов - въпреки младостта си.
  Моралът в Третия райх е доста разпуснат. Вече се въвежда монотеизъм, без лицемерие. Вярно е, че хората са изпращани в концентрационни лагери за хомосексуализъм. Но хетеросексуалността се насърчава.
  Дори при жените е почти задължително да се ходи на жиголо. Иначе ще се чудят: лесбийка ли си? Или може би, още по-лошо, християнин?
  Християнството постепенно се изтласква от Третия райх. А новият морал казва: жената да иска мъж, а мъжът да иска жена. И не непременно в брак!
  Един вид насърчаване на разврата!
  Агна е все още твърде млада, тя не е познавала друга власт освен тази на Хитлер. Но дори това е малко шокиращо за нея.
  Момичето стреля и вече има десет унищожени шермани и една вещица.
  Воинът се усмихва и казва:
  - Който не е актуален, не е морален!
  Нещата им вървяха добре... И танковете Е-5, или по-точно не танковете, а самоходните оръдия, вървят напред.
  Агна нямаше време да се бие в Русия. И разбира се съжаляваше, че се е родила късно. Тя вече стигна на фронта преди време, бързаше, за да има време да се бие. Сред германците имаше увереност, че тази година от войната ще бъде последната. Или поне със САЩ ще се справят след година. Дали ще нападнат Русия или не е още въпрос.
  Агна искаше да се бие... Както казват мъдрите: войната е въздухът за белите дробове...
  Но сега тя завърши първата си битка. И явно е заслужила железния кръст. И колко способна се оказа тя.
  Ще направи военна кариера и ще се сдобие с имение с роби! Ще ги бие с камшик.
  Агна се изкиска и запя:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят... Можеш да стреляш само на броене, две по четири!
  Воинът намигна на себе си и изчурулика:
  - Така станах ас в първата битка... Потискам с класа - обичам фюрера!
  Техните пъргави танкове продължават напред. Отпред има пехота. Това означава, че трябва да стреляте с картечница и осколочно-фугасни снаряди. Е, също е ефективен.
  Агна натиска джойстика с пръстите на краката си. И двете картечници започват да косят пехотинци. Виждат се черни бойци. Лицата им бяха изцапани с кръв.
  Момичето щастливо казва:
  - Виждат се тъжните ви лица... Но защото съм убиец!
  И картечниците работят. Косят всички. Няколко мотоциклета експлодират наведнъж. И се обръщат във въздуха. Колела и железни части летят във всички посоки. И металът буквално се чупи.
  А когато стоманата гори, това е наистина страшен пламък.
  Картечниците са щурмови и много мобилни, много по-модерни от преди.
  Агна туитва:
  - На Земята и под земята ще управляваме със Сатаната!
  И пак удря... И конвейерът се запали, сякаш превърнат във факла. И много мъртви, цели купища трупове. Американците бягат. Изхвърлят автомати и оборудване.
  Агна разресва русата си коса с пръсти и казва:
  - Страхливец ще загуби на хокей! И жокеят вече го чака!
  Агне наистина се чувства добре сега. Изпитвайки садистичен вкус в себе си, момичето терминатор смазва бягащите пехотинци. Тя е от онези дами, които винаги успяват да спечелят... Дори и да няма опит още.
  Воинът стреля от оръдие. Току-що попаднах на Шерман, вкопан в земята. И какво от това? Тя го взе и тривиално откъсна кулата му. Урановото ядро не е шега работа. Освен това, освен всичко друго, уранът подпалва метала.
  След превземането на Африка нацистите вече имаха много уранови мини. А фюрерът дори не бърза да създаде атомна бомба. Войските му вече са най-добрите в света.
  Ето колко стремглаво и бързо препуска Е-5. Смазва цели сечища от пехотинци. Но какъв танк изглежда? От гърнето - два инча!
  Агна казва със смях в гласа си:
  - В света има два проблема: глупаците и пътищата... Германия има най-добрите пътища в света, но какво да кажем за глупаците?
  И момичето се смее... Изпълнява целта си...
  Фридрих отново обикаля с реактивната си кола. Пет въздушни оръдия дават по шестнадесет изстрела. Осемдесет американски самолета, които се опитват да атакуват кацащите германски войски, експлодират.
  Момчето ас казва:
  - Аз съм това, което ме наричат - не ми казвайте през нощта!
  След което момчето дава нов изстрел и унищожава още тридесет коли. Правейки всичко със сладка усмивка. И така небрежно... Смъртоносно дете.
  Хелга казва с възхищение:
  - Ти си супер! Мечтата на един поет!
  Фридрих скромно казва:
  - По-уместно е да говорим за момиче! Въпреки че не съм лош!
  Хелга пее:
  - Ти си Фридрих моят идол! Ти си най-готиният в цялата вселена и завладей света!
  Момчето дава ход. Той сваля още шестнадесет вражески самолета и казва:
  - В света има топлина и сняг,
  Честният е беден - злият е богат!
  Във Вселената случайността управлява -
  Заредете машината!
  След което момчето терминатор преминава към наземни цели. Неговите въздушни оръдия са отлични както по въздушни цели, така и по проникващи люкове на танкове.
  Канадски шермани. Една от американските модификации. Битката бушува жестоко. Фридрих казва ентусиазирано:
  - Аз съм невероятен човек!
  А дузина шермани са счупени и горят като коледни свещи. Тогава момчето се приближава отново. Идва от три големи самоходни оръдия "Big Tom". Това е може би най-мощното от серийните самоходни оръдия. Само Т-93 е по-голям.
  Фридрих казва, гледайки как разбитите коли са разкъсани:
  - Момчето вижда картечница в сънищата си,
  Предпочита танк пред лимузина...
  От раждането разбирането е такова
  Грубостта и силата управляват вселената!
  "Вещица" е сравнително лек американски самоходен пистолет. Много по-лесно е да се унищожи. Момчето ас стреля и цели двадесет и пет самоходни оръдия избухнаха от детонацията на снарядите.
  Хелга удари само три коли и възкликна:
  - О, рицарю! Колко си готин!
  Фредерик се надуха и каза:
  - Само яйцата са по-готини от мен!
  Хелга добави с наслада:
  - И по-високо от звездите!
  Фридрих изведнъж се смути и се изчерви. Той свали още шест изтребителя и каза:
  - Скромността е украшение на човека!
  Хелга отговори рязко:
  - Ама ти наистина си вторият германец!
  Фридрих се ухили и попита:
  - Второ? Кой е първи?
  Хелга отговори ентусиазирано:
  - Самият фюрер!
  Фридрих едва устоя на иронията и вместо остроумие каза:
  - Свалям каскета на фюрера!
  И отново стреля по американски самолети. Изключително или по-скоро уникално точно момче.
  Хелга изчурулика, натискайки педалите с боси крака:
  - Ти си това, което те наричат - роден от боговете!
  Фредерик, надут, отговори:
  - Въпреки че не съм голям като Херкулес, аз съм много силен!
  Хелга с готовност потвърди:
  - Цяла Германия се гордее с вас, а това е повече от половината свят!
  Момчето свали още пет самолета и атакува Първингите. Четирите американски коли бяха подобни на ранния модел Panther. С доста дълги дула и подвижни кули те биха могли да представляват известна опасност за леките немски танкове. Тогава мъжът се ударил в камионите. Унищожи осем цели и удари бос крак по педала, гмуркайки се.
  Е, това е просто безразсъдство... Едва не изпаднах в опашка. Но той изравни колата близо до земята.
  Хелга извика уплашена:
  - О! Това наистина ли е възможно?
  Фредерик отговори смело:
  - Всичко е възможно, ако внимавате!
  Хелга стреля по транспортера отгоре и излая:
  - Животът ти е безценен! Не ни карайте да хващаме сърцата си!
  Момчето отговори сериозно:
  - И аз съм очарован - няма да ме вземат, нито куршум, нито щик! Така че момиче, не се страхувай за кожата ми! По-добре е да се погрижите за събирането на повече трофеи.
  Момчето се разсея. Появи се нова колона от танкове. Това бяха остарели американски М-16. Тежки превозни средства с тегло 55 тона, въоръжени с две оръдия. Голът явно не е много ценен. Вероятно американците са успели да подобрят дори това, което е подходящо само за метал.
  Фридрих искаше да даде обрат, но Хелга изкрещя:
  - Тези седемдесет и пет милиметрови оръдия не са никак опасни за нашите танкове. Нека поне един наш сухопътен ас добави тежки превозни средства към сметките си.
  Фредерик неохотно се съгласи:
  - ДОБРЕ! Няма да бъда егоист! Нека живеят!
  Хелга се ухили и измърка:
  - За утеха ще ви кажа, че това няма да продължи дълго!
  И наистина, няколко часа по-късно Агна добави още два тежки танка към сметката си. Въпреки теглото си, американското превозно средство няма почти никакво предимство в бронирането пред Шърман. Е, може би в страните и кърмата. Но германците ме удариха право в челото без никакви церемонии.
  Фридрих свали още две дузини самолета и се върна обратно, за да се прехвърли на нов изтребител, вече презареден и зареден. За младия терминатор няма нито секунда спокойствие. Всички в работа и в движение. Изтребва всички без изключение.
  Малка машина за смърт.
  Настъпателната операция в Канада се разви доста успешно. Германците превзеха няколко плацдарма. След това ги обединихме в една голяма.
  Освен това настъплението се развиваше все по-бързо. Битката се разигра с невероятна сила. Американците се опитаха да хвърлят германците в морето. Но във въздуха, поради качеството, Луфтвафе доминираше, а дискотеките просто внесоха паника в авиацията. Моралът на янките наистина не е много добър. Много хиляди затворници се появиха още в първите дни. Трябва да се отбележи, че командата не е на ниво.
  Взаимодействието между войските е много зле организирано.
  Често американската артилерия прикрива своята. Има много разногласия с канадците.
  Ситуацията се утежнява и от предателствата сред американското командване. Особено хора от немски произход. Не е прекалено много за янките да се бият за чужди земи.
  Трябва да се отбележи, че когато E-50 влезе в производство, Sherman беше напълно остарял. Не е в състояние да пробие немски танк от какъвто и да е ъгъл. Но малко Pershing-и се произвеждат досега. Да, и те са опасни само при стрелба от упор и с подкалибрен снаряд. Но в действителност един германски танк гарантирано ще пробие както Пършинг, така и Шърман от пет километра. Той просто го мачка от разстояние.
  И няма шанс. Американците изостанаха значително с танковете. Авиацията все още не разполага със силни и боеспособни бойни самолети.
  Най-популярният боец, Mustang, е просто ковчег с крила. Само Airacobra има шанс да ужили с 37-милиметровото си оръдие. Реактивните бомбардировачи все още се разработват. Какво друго има Хитлер? Разбира се, дискотеки, които все още са малко, но са неуязвими. Това разбира се е огромен проблем за Съединените щати. Особено морално, тъй като неуязвимостта на такива машини поражда капитулантски настроения.
  Е, кой иска да умре след тотален побой. Германците вече всяват страх у всички.
  Но войната продължава. Основната трудност е снабдяването на войски през океана. Добре че има верига от острови. Но все още не е лесно за германците да прехвърлят сили. Доставяне на боеприпаси. Това забавя напредъка в Канада. Американците също са силни, доста многобройни и имат много техника. Ако имаше повече борбен дух и организираност, можеха да хвърлят ордите на Третия райх в морето.
  Но късметът обича смелите, а щастието - силните. Предмостието се разширява.
  На 30 май 1945 г. е пуснат първият танк Monster, създаден за бойна употреба. Автомобилът разполагаше с много мощна бомбометка и четири гаубици. Военните експерти обаче бяха скептични относно такава бандура. Възможно е просто да пуснете бомба с тегло двадесет тона, такива бомбардировачи са по-добри от шофирането на супертанк през океана. Освен това масата е толкова голяма, а колата е скъпа.
  Но фюрерът лично настоя да пусне "Чудовището" в производство. Предимството на този дизайн може да се счита за доста дълъг обхват на стрелба - до сто километра, сравнително задоволителна проходимост и дебела броня. Но като цяло досега е направен само един екземпляр.
  "Плъхът" беше напълно изоставен. По-лесно е да използвате тривиална батерия от тежки оръдия, отколкото да се забърквате толкова много с танк. "Чудовището" във всеки случай реши проблема с преместването на огромна 1250-милиметрова бомба. Някои военни смятаха, че четири гаубици не са необходими и би било по-добре танкът да бъде по-лек, с едно, но по-голямо оръдие.
  Но Хитлер беше привлечен от големи размери. Те успяха да създадат "Чудовището" навреме. Но досега тази кола не се е показала много уверена. За малко да заседна по време на слизането, но всичко се оправи.
  Този супертанк, или по-скоро самоходно оръдие и отчасти батарея, може да бъде атакуван от въздуха. Затова около него се движеха специални противовъздушни самоходни оръдия и кръжаха реактивни самолети.
  Колата се движеше доста бавно с едва 20 километра в час. И след това на равен терен. В сравнение с нея Е-300 изглеждаше почти като пъргава лисица.
  Гъсениците тракат и дизеловите двигатели ръмжат. Газотурбинните двигатели все още не са готови за такъв колос. Но във всеки случай германците могат да се гордеят със своя шедьовър - най-тежкият танк в света. Първоначално искаха да инсталират "Дора" на "Чудовище". Но тогава военни експерти логично решиха, че ракетната установка ще бъде много по-разрушителна като удар.
  И какво? Всички очаквания бяха оправдани! Ударите на бомбата са наистина съкрушителни.
  Основният артилерист по традиция беше момиче. Така и стана. И разбира се почти гола само по бикини. Вече е топло, освен това има топлина от двигателите в самия суперрезервоар. И отбор, съставен от момичета. Голокраки красавици, не повече от трийсет. Колко бързо се втурват около мастодонта.
  Боси момичешки крака тропат тъпо по метала. Много е еротично. Обслужващият юноша Петър се взира в момичетата. Въображението рисува всякакви фантазии. Например целуване на момичета и млади жени по гърдите. Толкова ми се иска да прокарам език по алените зърна като розови пъпки.
  Питър усеща, че съвършенството му набъбва, толкова много, че си личи. Младежът се изчервява. Опитва се да мисли за нещо друго. Например какъв прекрасен танк имат. Най-голямото верижно и наистина превозно средство в света. Удря като балистична ракета, само изстрелът струва по-малко.
  Момчето, неспособно да устои, внимателно докосна петата на жената. Момичето погледна тийнейджъра със снизходителна усмивка. Младият мъж беше красив, изглеждаше на около петнадесет години и, разбира се, дори е хубаво, когато красив млад мъж те докосне.
  И е малко щекотливо... Момичето мърка:
  - Погали го малко!
  Петър е много щастлив от това. Какъв крак. Изсечена, загоряла, идеално чиста кожа, гладки пръсти, лъскави нокти. Плавна извивка на тока с еластична кожа. Изглежда леко грубо. Питър се чувства много развълнуван. Той наистина много иска. Уви, тийнейджърските хормони доминират в ума.
  Момчето придърпва крака на момичето към устните си и започва да целува. Женската кожа е много приятна на вкус, миризмата на здравата плът на красотата е възхитителна и вълнуваща. Целувате лакомо, обхващайки подметката от пръстите до извивката на петата. И се чувства сладко. И съвършенството е набъбнало толкова много, че е на път да се пръсне!
  Питър наистина иска да пъхне ръката си и да се облекчи, но е смущаващо, неудобно. О, жени, колко сте желани и недостъпни.
  Чува се агресивен вик:
  - Елвиза, ти не си в публичен дом! Да се захващаме за работа!
  Момичето внимателно издърпва крака от ръцете на момчето и прошепва:
  - Ще се видим довечера!
  Питър кима с благодарност. Леле, колко ще е трудно да чакам до вечерта. И гигантският супертанк вече беше достигнал равнината и се придвижи по-нататък към фронтовата линия. Колата имаше много следи, покриващи цялото дъно. Проходимостта е наистина задоволителна, не отстъпва на тежките немски танкове. Скоростта малко липсва. Но в бъдеще, когато дизеловите двигатели бъдат заменени с газови турбини, скоростта ще се увеличи рязко.
  Но все пак такъв колос, дори външно, изглежда като истинска костенурка и изглежда неактивен.
  Няколко момичета дори скочиха и хукнаха след танка. Скачайки, воините оголиха зъби и пееха:
  - Ние сме пъргави и бързи, момичетата са красиви! И краката ни игриви, и зъбите ни толкова остри!
  Момичетата скочиха и се завъртяха. Някои от тях се завъртяха в особено салто. Прелетяха като птици.
  Питър седна на стоманата известно време. И тогава той скочи и избяга. Момчето също беше босо и по къси панталони. Със сигурност е по-приятно да бягате без ботуши. Особено когато наблизо има момичета. И какви гърбове, бедра, гърди и крака имат.
  Петър извика:
  - Слава на Третия райх!
  Момичетата изреваха в един глас:
  - Слава на героите!
  Гигантският танк прекоси малък ров. Момичетата и момчето просто го подминаха. И препуснаха в галоп. Следите на "Чудовището" бяха невероятно дебели и нямаше начин да ги повредите.
  Няколко от най-новите Xe-262 прелетяха отгоре. Много бързи коли. Те бързат като хвърчила, дори духат леко топъл въздух. Воините са пъргави и съблазнителни.
  Петър удари малко несръчно с бос крак калдъръма. Започна да боли. Момчето накуцваше и побърза да се качи на платформата. Започна да разтрива натъртените си пръсти. Не много хубаво.
  Но като цяло животът в Германия не е толкова лесен. От 1942 г. икономиката наистина преминава на военна основа. И всичко започна да работи напред. Производството на летни детски обувки на практика е спряно. Нещата ставаха доста напрегнати за момчето и, разбира се, беше по-удовлетворяващо в армията. И така децата тичаха боси до училище от слана на слана.
  Това като цяло е поносимо и дори приятно. Но през есента или ранната пролет, разбира се, има по-малко удоволствие. Трябваше буквално да тичам до училище. И подметките горяха като в огън. Особено когато валеше сняг.
  Петър си спомни това... След това загрявате крайниците си, като свивате краката си. След това яжте стриктно според нормата. Въпреки че запояването не е лошо за немците. Особено напоследък, когато от Украйна дойдоха богати реколти. А бананите и другите плодове идват от Африка.
  Бях гладен само няколко години. Тогава Германия се изхранваше от завзетите територии. Но през последните години всичко се подобри и имаше достатъчно дажби за семейства в изобилие.
  Като цяло Берлин създаваше впечатлението за добре охранен и богат град. Вече има доста нови строителни проекти.
  Войната вървеше, вървеше в успешна посока и имаше излишък от работна ръка. Всеки германец можеше да си купи роб на кредит. И това е страхотно според фашистите. Петър също имаше личен роб. Можете да правите каквото искате с него. И какво можеш да направиш с нея...
  Питър се усмихна месоядно. Наистина искам да издълбая тяло на момиче. Момчето се замисли. Защо не му вземете харем? Още в Третия райх това може да стане почти законно. Робите се продават на търгове или можете да ги закупите на кредит.
  Майката на Петър доведе две момчета почти на безценица. Момчетата бяха индианци. И им беше много студено, когато трябваше да работят боси. И майката ги подтикваше с камшик. Тогава едно от момчетата се разболя и почина. Вместо това майка му взе русначе. Те са по-издръжливи и могат да издържат на сравнително меката немска зима без разходите за обувки и топли дрехи.
  Друг индиец беше от планинско село и успя да свикне. Бащата на Петър загина на фронта. Майката остана сама. Момчетата постепенно станаха почти членове на семейството.
  Петър дори си играеше с тях... Докато не отиде в армията. Това е добра възможност за печелене на пари. И имах късмета да бъда в компанията на момичетата, които обслужват супертанка "Monster". Разбира се, че е престижно!
  Ето те карат колона от затворници напред. Американците ходят с наведени глави. Не са в настроение. Те са неудачници. Стражите блъскат с приклади и свирят с камшици.
  Сред предалите се има още много млади момчета. Както е типично за тийнейджърите, те се усмихват много, особено когато видят тичащи почти голи, загорели момичета. Воините освиркват затворниците и хвърлят камъни по тях. Момчетата подсвиркват в отговор. Такава е взаимната размяна на любезности.
  Питър извади пистолет от колана си. Той много искаше да стреля по затворниците.
  Наистина колосално изкушение. О, дяволско изкушение. Не трябва ли да си намериш някаква не толкова ценна жертва?
  Петър се прицелва в старец, при това черен. Това не е жалко. Момчето иска да извърши първото убийство в живота си. Той е почти на петнадесет години и още не е убил никого. Например Фридрих има толкова много жертви и въпреки това не е по-стар от Петър.
  Петър го взе и запя:
  - Горко на този, който се бие,
  С германец от стомана в битка...
  Ако врагът е бесен -
  Ще убия копелето!
  И момчето стреля... Разстоянието за пистолет е доста голямо. Момчето много се страхуваше, че ще пропусне. И ще бъде срамно. Но чернокосият мъж пада. Афроамериканецът е с кръв по лицето.
  Петър изръмжа:
  - Ще те убия Африка!
  И той оголи зъби...
  Убийството на невъоръжен военнопленник не притеснява никого. Беше като смачкване на хлебарка. Германците продължават да гонят затворниците и да си подсвиркват доста вулгарни песни.
  Питър се почувства много доволен от себе си. Той стреля много точно и не пропусна. Защо не стрелец?! Улучва изключително точно! Освен това имаше смелостта да застреля невъоръжен човек. И това ме вдъхновява най-много. Не всеки е способен на това!
  Момчето скочи от супер танка и хукна след момичетата, викайки:
  - Видяхме го! И много точно!
  Главният стрелец казва нежно:
  - Много добре! Растеш като истински ариец! Но се научете да убивате не само затворници, но и в битка!
  Питър извика в отговор:
  - Буря и викинг и стоманен меч!
  Да, той го направи страхотно. Болката в пръстите на краката му беше притъпена и Питър тичаше след момичетата. Все пак войната е като майка. Има толкова много забавление в него.
  Например Петър обичаше да се забавлява у дома. Особено чрез запалване на кибрит и поднасяне на босите пети на момчета-роби. Те изкрещяха диво и скочиха, трескаво въртейки очи. Индиецът има кафяви очи, а руснакът има сини очи. Смешно е... Също така е добре да пъхнете парчета вестник между пръстите на краката си и да ги запалите. И е доста болезнено. Или бичувайте нощем с камшик младите роби, изтощени от тежък труд.
  Петър попи животинските инстинкти на истински фашист. И самият той стана звяр.
  Хитлер каза: Земята беше в опасност от преселване. Имаме нужда от толкова хора, колкото са необходими, за да служат на немските господари. Това формира безмилостен морал. А отношението към другите народи е като към подчовеци.
  Но от друга страна тоталитарният режим и прехвалените немски порядки оказват влияние. Производството нарасна, и то не само военното. Не само се увеличи производството на оръжия, но също бяха построени пътища, мостове, стръмни летища и градове. Така че все още не е възможно да се прецени еднозначно този режим. Известен ефект се постига чрез робски труд и тоталитарен режим.
  Войната продължава, а империята се развива и расте. И мощност, и икономичност.
  Петър тичаше доста дълго... Докато се почувства уморен... Тогава получи втори път.
  Времето минаваше и слънцето започна да залязва. Петър вече е напълно уморен. Гледаше червеното слънце и си мислеше кога този ден най-накрая ще свърши и ще може да отиде в прегръдките на една жена. И така пърхане...
  За да се разсее малко, Питър се опита да си спомни историите на баща си от Източния фронт. И от Запад също. Баща ми успя да воюва в Полша, Белгия, Франция и Русия... И войната започна доста успешно. Много германци се страхуваха, че ще стане като през Първата световна война. Но Хитлер се оказва по-мъдър и по-щастлив от Вилхелм. Разби враговете парче по парче. Германците, губейки няколко войници, превзеха Полша и след това спечелиха и унищожиха Франция, Белгия и Холандия.
  Войната на изток не предизвикваше много страх у никого. Победата следваше победа. Но германците все още напредваха толкова бързо, колкото беше планирано. Всички срокове вече минаха, а Русия се бори. И тогава зимното бедствие. Бащата на Петър загина в съветските снежни преспи. Те дори не намериха тялото. Петър смътно се надяваше, че баща му може да е в плен и остана жив. Но пленниците са разменени два пъти. Връщахме се от Русия. Мнозина станаха инвалиди. Вярно, имаше сравнително малко затворници. Бащата не беше сред тях.
  Тогава Петър все още беше твърде млад, за да стигне до източния фронт. Но той искаше да отмъсти на руснаците. Но до края на източната компания момчето нямаше време. Германците не смятат резултатите му за победоносни, въпреки че печалбите се оказват значителни.
  Стана съвсем тъмно... Супертанкът спря. Момичетата трябваше да хапнат и да си легнат. Вечерята беше бърза, стандартни дажби, шоколад, сушени банани, сушено месо.
  Питър седна до приятеля си. Тя намигна на момчето. Защо не се забавлявате с голобрад младеж? Питър седеше само по къси панталони. Изваяна, слаба, с чиста и загоряла кожа. Хубаво е да почувстваш нещо подобно . Момичето погали мускулестите гърди на Питър. В отговор момчето започна да я гали.
  Те се прегърнаха и обсипаха с целувки. Питър не беше девствен. Още в училище той ще получи урок по любов от професионална проститутка. Обикновено тийнейджърите са били отглеждани хетеросексуално. Като се има предвид тяхната хиперсексуалност, жените бяха инструктирани да учат на любов, когато възникне желание. Петър вече знаеше как да доставя удоволствие и скоро момичето започна да стене похотливо.
  Но те не се радваха дълго на любовта. Прозвуча сигнал. Пистолетът най-накрая трябва да стреля. И тогава мощното оръдие започна да се движи. Момичетата се втурнаха наоколо, влачейки снаряда с лебедка.
  Супертанкът Monster беше натоварен с бомба, тежаща двадесет тона. И готов да го изплюе в целта. Пистолетът беше насочен по радиото, а отгоре "Рама"-5 извърши корекция на огъня.
  Момичето-стрелец превключи данните на дисплея. Пистолетът замръзна... Пистолетът приличаше на могила с широко дуло. И така удря пукащият изстрел. Разтърси се от отката и огнен стълб се втурна към небето. Момичетата дори паднаха от отката, но веднага скочиха.
  Поразителният подарък полетя във висока дъга зад хоризонта. Така оръдието на супертанка даде първия си изстрел.
  Главният стрелец каза:
  - В този случай няма мир без война и облак без добро! Използвахме шанса си.
  Снарядът прелетя около сто километра по права линия и повече от двеста и петдесет по висока дъга. Неговата парабола проби в стратосферата. И тя се спусна под изключителен ъгъл. Полетът отне няколко минути и истинско огнено торнадо падна върху укрепените позиции на американците. В продължение на стотици метри всичко беше компресирано и унищожено. Сякаш имаше огнено цунами. И за няколко батальона американска пехота последният ден наистина дойде.
  Момичето отпиваше поредната ракета от най-мощната бомбометка на планетата Земя. И те се готвеха да свалят този многотонен юмрук върху врага.
  Главният артилерист потърка голи пръсти по металния обръч и изчурулика:
  - Но не му се поддавайте и ще върнете чудовището в тъмнината!
  Зареждането отне три минути. Доста, но изстрелът е в пъти по-силен от всяко оръжие на света. И ако удари, няма да изглежда като недостатъчно, дори няма да изглежда средно.
  Момичетата са много активни. Следва прицелът и цевта се завърта. Питър си представя за момент какво наистина би могло да се случи с онези, които попадат под такъв клуб на Тор. И той се плаши. Това е предстоящият удар. Че буквално планетата ще се разтърси.
  И дори когато лети ракета е страшно! И изглежда като предвестник на смъртта.
  Петър, дори вдъхновен, запя:
  - Машината на смъртта е полудяла! Тя лети без да знае целта!
  Момичето, което току-що беше спало с момчето, продължи:
  - Усмихнахме се, този път! Минахме по бялата ивица!
  И вторият подарък постигна целта си. Той удряше опонентите си с такава експлозивна сила, че крайници и фрагменти летяха далеч във всички посоки. Увреждащи елементи, разпръснати по позиции на САЩ на стотици километри.
  Отбранителната линия беше обстрелвана. На американците им беше като на грешници в ада, ако не и по-лошо.
  Небето и земята се смесиха, всичко горяше и се пукаше. Небето се разцепваше от експлозии. Мълния блесна по небето.
  И момичетата изтеглиха третата ракета. Например, ще има допълнително ястие за вас. Петър си спомни Фридрих Велики. Неговите характерни слаш атаки. Кралят беше тежък и към руснаците, и към австрийците. Разбира се, те са преподавани в ограничена степен, но не се крие, че руснаците победиха прусаците. Напротив, беше подчертано: тъй като самият Фридрих Велики загуби от руснаците, тогава колко готин беше Хитлер, който стигна и превзе Оренбург. Истината е, че Москва още не се е поддала.
  Момчето дръпна лебедката, стъпи на болта с боса си пета и почувства болка. Би било хубаво да носиш маратонки, помисли си Питър. Онази нощ в края на май и вече е доста хладно в Канада. В Мексико вече е горещо. Въпреки това, можете да правите слънчеви бани там дори през зимата. И така босоногият тийнейджър му събори краката.
  Питър, използвайки момента, сложи ръце на бедрата на момичето. Тя измърка силно и каза:
  - Не сега, красавецо!
  Другото момиче обгърна с ръце торса на Питър. Погалих мускулите му. Усетих безкосменото, мускулесто тяло. И тя целуна острата плешка, опипвайки кожата с устни. Пробвах го на вкус. Момчето миришеше на младост.
  В Третия райх не е обичайно да се крият инстинктите. Някак си, напротив, скромните жени предизвикват презрение. Това, което нацизмът уж учи е, че човек трябва да бъде по-естествен, по-близо до природата. Това означава, че жената трябва да обича мъжете и най-важното - различните. Търсете някой достоен, силен, умен, красив. А Петър наистина е хубавец и има напрегнати мускули. Искате да го прегърнете и да го притиснете, да го погалите и целунете или може би да направите нещо по-сериозно.
  Друг ракетен снаряд се втурна към позициите на американската армия. Тя полетя във висока дъга, сякаш пантера, направена от пламък, се извиваше. И тя носеше със себе си много надгробни плочи в огнената версия.
  Петър излая:
  - Това наистина е гамбит с ковчег!
  И момчето се засмя оглушително високо. Момичетата се обърнаха към момчето и започнаха да го гъделичкат по петите. Всичко изглеждаше така, сякаш пет-шест момичета се подиграват на млад мъж. А Питър продължаваше да се смее и да се хили на себе си. Една от красавиците пъхна аленото си зърно в устата му. Младият мъж започна да го целува и суче.
  Питър знаеше какъв е вкусът. Като сладолед. Като ягоди, покрити с шоколад. Колко приятен е вкусът на женската кожа, като геврек с мед. А ти я облизваш толкова лакомо...
  Но момичетата също гъделичкат и щипят. Което вече не е толкова хубаво. Следва обаче заплашителен вик на командира и красавиците се разбягват. Розовите им подметки проблясват. И боси крака скачат.
  А това, което се случва от американска страна, е типичен кошмар на Улицата на горящите брястове.
  Четвъртата ракета също е заредена в бомбоуредбата. Това е играта с доминото на смъртта. Воините са решени да побеждават до великия край. А желанието за успех е в сърцето на всяка истинска арийска жена.
  Музиката на Вагнер започна да свири, за да направи движението на момичетата по-забавно. Това е толкова забавно нещо да се прави със симфония. И четвъртата ракета е поставена. Готов да полети до големи височини.
  А отгоре вие ТА-500 - бомбардировач с осем двигателя. Нещо, което изглежда толкова страшно и ненадминато. Може би само дискът прави по-зловещо впечатление.
  И неустоим...
  И точно тогава се появи летяща чиния. Тя се плъзна по небето като слънчев лъч. Това е скорост. И се втурва сякаш е нещо ужасно готино и космическо.
  Петър дори пееше, композирайки, докато вървеше:
  Под предлог за цели, хуманизъм,
  Да изградим рая на Земята...
  Фюрерът премина на пътя на фашизма,
  Ужасен храм беше издигнат на Сатана!
  И след като се развика, момчето извади жицата. Четвъртата ракета излетя във въздуха. Проряза атмосферата и във въздуха се усещаше отчетлива миризма на озон.
  А някъде в небето диск блъскаше американски B-29. Голяма машина с крила беше изпепелена от кошмарен летящ мастодонт.
  Петър изпя:
  - Странно усещане за мир - вече не си в миналото... В бъдещето вие се трансформирате в безкрайна светлина!
  И наистина има много светлина... И всичко гори с такъв син пламък. Дисковият самолет блъсна дузина самолети и изчезна зад хоризонта.
  Питър изтича да развие друга жица. Не, войната е наистина готина. Въпреки че момчето си я представяше малко по-различно.
  И тогава след победата ще им бъде дадена земя и роби. В зависимост от военния принос. Питър облиза устни. Ако можех да получа цял харем. Щеше да се забавлява с тях. Въпреки че тук има толкова много момичета. Просто цял сераг.
  Той и майка му също имат сестра. Тя подтиква робите с камшик.
  Германците са научени, че са най-висшата нация. Но в действителност, разбира се, не всичко е толкова просто. Руските момчета много приличат на немските момчета и изобщо не са глупави.
  Мислите ли каква роля да им дадете? Те не искат да бъдат домашни любимци. Но ние също не трябва да се смятаме за равни. Петър смяташе, че руснаците могат да бъдат третирани като по-малки братя. Те се биеха добре срещу армията на Хитлер и показаха смелост.
  Но американците са упорити. Сега петият снаряд се изстрелва по янките. Това означава, че те имат доста силна защита, която трябва да бъде пробита.
  Питър размаха разочарован юмрук във въздуха. Той лично би искал да вземе автомат и да стреля. Или може би още по-добре, като да посечеш античността с меч. Доста романтично е да се биеш с хладно оръжие.
  Момчето го взе и запя:
  Спомних си древни времена - веднага на кон,
  Нетърпеливият звяр се втурва в крак...
  Не можах да живея без отечеството си дори ден,
  Да бъде моята родина по-щастлива от всички страни!
  
  И в бъдещето ни очакват галактики,
  Безкрайните простори на Вселената...
  Нацисткият боец е много готин,
  И всички същества ще се подчинят на Райха!
  Момичетата чуха песента и извикаха в един глас:
  - Какъв войн! Истински мачо!
  Екипажът на танка на Герда навлезе на територията на САЩ. До известния щат Тексас. Мястото е известно със своите яки каубои и гангстери. Тук съпротивата на американците рязко се увеличи и избухнаха ожесточени битки. Янките, веднъж на собствена територия, се биеха отчаяно. Положението на Америка е много тежко. Германските танкове и самолети са с превъзходно качество и се произвеждат в огромни количества. И пъстрата армия се бие много добре.
  Момичетата стреляха по батареята. Основното американско оръдие с калибър 76 мм не е никак опасно за Е-50. Калибърът е 90 мм и за наклонено чело. Могат да бъдат повредени само гъсениците. Воините стреляха, както обикновено, без да пропуснат. И батерията замлъкна.
  Герда избърса стъклото на далекомера и каза:
  - Свършихме много добра работа. Сега тръгнете на север!
  Магда отбеляза с тъга в гласа:
  - Така правим грешка след грешка. И това се превърна в наш вид проклятие.
  Герда закръгли очи с триъгълник и изненадано попита:
  - Къде бъркаме... Всичко върви почти по план. Мексико е зад нас и сега сме в САЩ. И що се отнася до това, такъв враг като Америка не може да бъде оставен в тила!
  Магда побърза да уточни:
  - Имам предвид грешки в духовния смисъл на думата. Ние сме слепи и бедни духом!
  Шарлот изръмжа ядосано:
  - Изглежда вече сме се разбрали, че ще следваме арийския монотеизъм. И пак обновяваш никому ненужна дискусия.
  Кристина предложи:
  - Нека по-добре да обсъдим работата на Дюма. Например граф Монтекристо положителна или отрицателна личност е?
  Магда отговори с твърд глас:
  - Категорично отрицателен!
  Кристина се изчерви и възрази:
  - Защо това все още се случва?
  Магда логично отбеляза:
  - Той не знае как да прощава!
  Шарлот изръмжа:
  - Какво да прощаваме на враговете си?
  Магда разтърси златната си коса и отбеляза:
  - Ако не знаете как да прощавате, тогава насилието не може да бъде спряно!
  Герда кимна в знак на съгласие:
  - Има нещо в това... Но нужно ли е да се спре насилието?
  Шарлот каза уверено:
  - Светът се крепи на насилието... Вулканът на яростта се издига в размах...
  Кристина повтори с ентусиазъм:
  - Напрежение от най-висока сила... Изживява се и с болка, и със страх!
  Герда свърши да пее с наслада:
  -Само страхът ни дава приятели,
  Само болката те мотивира да работиш!
  Затова го искам все повече и повече
  Минометът ще избухне в ордата!
  Момичетата млъкнаха. Движението на Шърман ги разсея. Един изстрел и американският танк се разбива. Като цяло тази кола не е никак опасна за германците.
  И тук идва "Вещицата", тя се опита да се приближи и също беше унищожена. Герда стреля, натискайки джойстика с боси пръсти.
  Тя стана толкова готино Терминатор момиче. Немски танк минава покрай тях, смачква няколко чернокожи и изпуска потоци кръв.
  Магда отбеляза с въздишка:
  - Винаги проявяваме жестокост... А кога милостта ще влезе в сърцата ни?
  Шарлот отговори:
  - И тогава, когато превземем целия свят! Това ще бъде истински триумф на волята!
  Кристина запя с възторг:
  - Око за око, кръв за кръв... Блъскаме се в кръг - пак убиване!
  Герда оголи големите си блестящи като перли зъби и изсъска:
  - Ние не познаваме съжаление! И ние не искаме да знаем!
  Магда сви рамене и отбеляза:
  - Не можете да спорите с мен... Но Господ ще ви съди!
  Шарлот отбеляза спокойно:
  - И в Библията евреите, по заповед на Бог, са убити. Тоест Всевишният не е бил пацифист. Но все пак много повече ми харесва учението - германците са Божи народ. Това е много по-разумно здраво учение от Библията!
  Магда поклати отрицателно глава:
  - Нищо не разбираш...
  Кристина логично отбеляза:
  - Който е силен е прав! Влязохме ли в Тексас? Тогава ще бъдем в Ню Йорк!
  Герда се изкиска и изгука:
  - Успехът ни съпътства... Както се казва в песента, при всеки неуспех знай да отвърнеш на удара... Иначе успех няма да видиш!
  Момичетата бяха разсеяни. Американски щурмовик P-51 се опита да ги атакува от небето. Това е доста опасно, тъй като този лешояд има ракети. Магда маневрира ловко. Момичетата - всяко от тях можеше да кара танк и да стреля, и да го улучи точно. Ракетите преминаха, макар и опасно близо до колата. Щурмовият самолет пикира, но е ударен от зенитни картечници. Американският лешояд получи дупки и започна да губи височина.
  Опашката започна да пуши, отчупиха се цели парчета метал, дърво и други неща.
  Герда изсъска:
  - Като този! Това за пореден път доказва кой е прав и просто слабак!
  Магда отбеляза:
  - И все пак нашият късмет зависи от Господ!
  Герда извика:
  - От Арийския Бог!
  Кристина добави:
  - И от нашата сръчност... Или неудобство!
  Шарлот изсъска:
  - И също чрез силата на знамето и острите зъби на космическата сила!
  Танкът отново се раздвижи и беше принуден да стреля. Появиха се "Грандс"-2. Като цяло танкът е подобен на Sherman, но малко по-лек и малко по-висок. Не е най-модерното оръжие, но сравнително евтино. Разбира се, за германците това е безвреден автомобил.
  Момичетата се редуваха в стрелба, разбивайки корпусите на грандовете. Те щракнаха, но снарядите им се изплъзнаха от бронята на германеца. E-50 се представи като робот, демонстрирайки огромни бойни способности.
  Шарлот изрева:
  - Ударът на стоманения чук, зора ни осъмна!
  Герда стреля автоматично. И в същото време си спомних красивия Ханс. Правеха любов с него и всичко беше страхотно! Ханс също е умен човек, можеше да разкаже много интересни неща. Например за различни приключения на пирати.
  Герда хареса историята за принцесата, която стана момче в кабината на пиратите. И тогава тя намери съкровища, но не ги похарчи за себе си, а събра армия и започна да завладява света.
  Разбира се, образът на воина-командир е много впечатляващ. Как да не го повторим. И не бихте купили такава книга, ако беше отпечатана. Интересни са и космическите битки. Ето, например, една фантазия за завладяването на различни звездни светове. Доблестните арийци се бият срещу кентаврите...
  Докато Герда си спомняше, кентаврите, тоест "великите", бяха унищожени. И немският танк напредна още повече. Но бавно. Гъсеницата се натъкна на доста мощна радиоуправляема мина и ролката, или по-скоро няколко ролки, избухнаха. Металът буквално се пръсна и от него бликна гореща вода. Герда изруга и дори ритна Магда:
  - Това е вашият Бог, какво прави с нас!
  Златокоска отговори:
  - Не богохулствай...
  Момичетата почти не спаха няколко дни и докато смениха пързалките, отидоха и заспаха.
  Тогава Герда отново сънува това...
  Герда отново се появи във видение. Момичето било направено слуга на благороден принц. Тя станала прислужница и била облечена в коприна и кадифе. Историята се повтори според Андерсен, само че в малко по-различен вариант. Още в първия ден Герда силно изтърка краката си в новите си ботуши и разбра, че богатството не е само сладост. А коприните са малко горещи през италианското лято. И най-вкусните ястия не са толкова добри, когато имате пълен стомах.
  Не можете да сравните сладостта на стария хляб с изворна вода, ако го ядете гладни.
  Освен това Герда трябваше да научи чужди езици, добри обноски, различни видове етикет и наука. И това изобщо не е толкова интересно, колкото животът на скитник.
  Можете да си спомните как принцът мечтаеше за ролята на просяк.
  Герда се опита да свикне с това и дълго страдаше. Мина една година. И вече изглеждаше, че тя е въвлечена в този изтощителен ритъм на живот като прислужница.
  С торти всеки ден и скъпи дрехи.
  Но в огледалото, пред което тя извърши церемонията, внезапно се появи нейният заклет брат Кай. Момчето изобщо не беше пораснало и не се беше променило през дългите години на раздяла, само беше станало твърде бледо с нездравословен син цвят. В замъка на Снежната кралица той сякаш беше замръзнал и все още се опитваше да формира думата "Вечност" от ледените късове.
  Нещо, което може да му даде свобода.
  Но изглежда не е успял. Какво е да седиш в леден замък дълги години, дори и да не усещаш студа?
  И навсякъде около вас са полярни мечки и ледени статуи?
  Герда почувства, че посоченият й брат е дълбоко нещастен. Наоколо има само лед и полярни мечки, вие преглеждате парчетата лед, искрящи като диаманти. Дори като се има предвид, че сърцето на споменатия брат е замръзнало, все още е ясно, че той е дълбоко нещастен.
  Може би дори това нещастие е хиляди пъти по-лошо, когато имате замръзнала вода в гърдите си?
  Герда изпищя и реши да избяга. Тя отиде в стаята си. Честно казано, оставих ботушите си, скъпа рокля и тънко бельо. Тя облече старата си рокля, превърнала се в парцали, но грижливо пазена. Стана тясно и оголи краката над коленете. Момичето е пораснало и изглежда на около тринадесет години, но в действителност е с десет години по-голямо. Колко време е минало, откакто е тръгнала да търси осиновения си брат? Вече тринадесет години, ако не и повече.
  Герда се поколеба малко. Може би вземете поне обувки... Или си тръгнете облечени. Но не е честно! А за скитник парцалите са точно.
  Момичето целуна разпятието и така, босо, тръгна да търси осиновения си брат. Сега поне знаеше, че той е далеч на север. По пътя я пресрещнаха пазачи. Виждайки Герда боса и в дрипи, те бяха изненадани:
  - Вие ли сте прислужница? какъв вид имаш
  Герда излъга:
  "Ядосах моя принц и той ми заповяда да отида и в четирите посоки, в същите дрипи, в които отидох да служа."
  Пазачът жално отбеляза:
  "Ще си счупиш всичките крака, ще ти дам поне чифт обувки." Дъщеря ми израсна от тях и те ще бъдат точното време за вас!
  Краката на момичето наистина са толкова изсечени, красиви и беззащитни, че като си ги представите върху остри камъни, неволно изпитвате чувство на съжаление.
  Герда скромно отговори:
  - Не съм го заслужил... Задръж го за себе си или го продай!
  Брадатият мъж поклати глава:
  - Е, аз не! Пътищата на Италия са твърде сурови и каменисти за босите крака на момичето. Освен това вече не сте свикнали със суровата повърхност. Още е май и няма да застудее скоро, но през нощта ще ти дам един пухен шал, с който да се покриваш... Докато си намериш нови добри стопани!
  За момичето е неудобно да откаже.
  - Благодаря ти! - отговори Герда.
  Взела със себе си почти неносени кожени обувки - явно дъщеря й ги е носила само по празници, както и пухен шал, също почти нов. Тя благодари на нежния пазач. Обувките наистина бяха удобни, малко големи, но нормални. Беше удобно да се ходи в тях.
  Пазачът му даде още една кора хляб за из път, усмихна се и каза:
  - Погрижете се за обувките си и се опитайте да си намерите приличен дом.
  Но щом зави зад ъгъла, момичето събу обувките си и ги окачи на рамото си. Тя наистина искаше да ходи боса, да си почине от дворцовите обувки. Отначало беше приятно да вървя, пътният прах гъделичкаше босите ми пети. Но след това дългото отсъствие на навик започна да се отразява. Подметките на момичето ставаха все по-меки и по-меки и тя скоро усети щипенето на камъчетата и паренето.
  Скоро всяка стъпка се усещаше като удряне с пръчки по боси пети.
  Но Герда, която успя да виси на стелажа в не толкова краткия си живот, не се смути от това. В края на краищата ходенето бос по каменист път е по-малко болезнено, отколкото петите ви да бъдат изпечени от мангал. Дори ако в течение на една година тя, кумеината, се е поглезила. Тя няма да издържи.
  Герда стисна по-здраво зъби и добави крачка.
  До края на деня босите крака на момичето кървяха, но тя не се отказа и заспа в купа сено. И на другия ден пак тръгнах по каменистия път.
  И разкъсаните подметки се врязаха в остри камъни, причинявайки страдание на момичето. От време на време момичето потапяше счупените си крака във водата и охлаждаше порязванията си.
  Герда не взе храна със себе си и трябваше да яде милостиня. Поднесоха го с нетърпение на красиво момиче в дрипи.
  Първоначално Герда искаше да продаде кожените си обувки или да ги размени за храна и сама да се обуе, което беше по-лесно, но после промени решението си. Краката й много бързо станаха груби, подметките бяха обрасли с мазоли и тя не се нуждаеше от обувки, особено през топлия сезон. Но тя срещна две малки момчета, които буквално умираха от глад.
  Много слаби момчета, кожа и кости, тела едва покрити с парцали, боси крака съборени.
  Момичето ги нахрани с това, което беше събрала в торба, след което ги продаде в магазина на търговеца, разбира се с голяма отстъпка, почти нови обувки. Купихме малко храна и я оставихме на момчетата, заедно с един пухен шал.
  Те ядоха за първи път от много години.
  Разбира се, Герда се държеше по християнски великодушно. Освен това беше лято и през нощта нямаше нужда да се покрива с шал. Но когато щедрите полета на Италия свършиха, момичето, което вървеше на север, се озова в Алпите. И там все още е топло през деня, но студено през нощта. И селата са много по-рядко, трябва да се гладува.
  Гладното момиче буквално си извива червата.
  Един ден имаше лятна слана и парцалите замръзнаха. Момичето се дръпна и напълно разкъса роклята си. Тя се оказа гола и беззащитна. Трябваше да си нося парцалите и да вървя бързо. Вечер не можеш да спиш гол - това е истински ад. Герда не спа цял ден и нощ, но на сутринта слезе малко по-надолу и се стопли и заспа. След това отново вървяла цяла нощ и до обяд на следващия ден стигнала до планинска ферма.
  Момичето изпищя от радост и започна да маха с ръце. Фигурата й вече се оформяше и когато се появи мъж, Герда побърза да се покрие с ръце.
  Отговорът беше:
  - Леле, ти си дивак!
  Собственикът се съгласи да даде на Герда прости и стари дрехи, но в замяна я принуди да цепи дърва цели две седмици и да носи вода в кофи с кобилица.
  Освен това можете също да запълните дупката в оградата, като поставите камъни.
  Момичето работело до пълно изтощение и се хранело само със стар хляб и кисело мляко. Собственикът я покани да остане, но Герда излъга, като каза, че е на поклонение. С неохота планинският юмрук й даде някакво дупчено зебло, но поне не си гол. И дори не хвърли парче хляб на пътя.
  И това е за момиче, чиито ръце бяха покрити с мазоли от раждането и което работи върху маниак до пълно изтощение.
  Герда трябваше да отиде с празен стомах. А в планините селата са рядкост, а самите Алпи са големи, по върховете на планините дори през лятото има сняг. Гладното момиче късаше трева, детелина и дъвчеше шишарки. За десетина дни тя толкова отслабна, че беше само кожа и кости. Дори не можах да устоя да изям катерицата сурова.
  Тя не пренебрегваше да смуче ледени висулки, рискувайки да хване възпалено гърло.
  След това отново попаднах на фермата. Тя работи там три дни, но яде достатъчно и й дадоха малко за из път. Но най-лошото нещо във високите части беше нощният студ. Момичето спеше през деня, а нощем газеше остри камъни с босите си мазоли. Понякога виеха вълци, няколко пъти Герда падаше в пропастта и едва не падна, но съдбата я пази. Въпреки че има значителен страх от ходене през планините през нощта. И гладен...
  Нещо като леден ад.
  Когато Ханибал прекоси Алпите в Италия, половината от армията му и всичките му слонове загинаха. И тук преходът е направен от едно малко, добре, дори възрастно момиче от години.
  Краката й изпитаха остри камъни, разбиха ледената кора, а тялото й беше изтощено, но все пак носеше смелата героиня над върховете.
  Когато Герда вече беше на прага, тя се натъкна на друга ферма по пътя си и отново имаше храна. Собственикът се оказа по-мил и предложи на момичето късо палто и обувки, но Герда отказа, като каза, че вече е свикнала с камъните и студа и босите крака ходят много по-лесно от тези, натоварени с обувки. Собственикът ни даде цяла торба храна за из път.
  Герда се поколеба малко, стъпвайки по острите камъни с босите си подметки, но мазолите по ръба бяха дори приятни.
  Разбира се, това направи момичето по-тежко, но й позволи да ходи още няколко седмици, без да спира. Височините свършваха, планините ставаха все по-ниски. И Герда премина най-трудната част от пътя: върха на Алпите.
  Да направиш нещо подобно бос и в леки дрехи е сходно с подвига на Херкулес. И детето направи всичко.
  Сега тя се озовава в Швейцария, където нещата са малко по-меки и фермите са по-често срещани. Преходът укрепи Герда и тя не настина в планината и дори не хвана хрема. Защо боговете не обичат слабите духом, а награждават силните?
  А това говори за героизъм и смелост, способни да мелят камъни.
  Герда все вървеше и вървеше, спираше в чифлиците, работеше и понякога пееше. Скитническият живот й е приятен и познат. Дните започнаха да минават по-бързо и по-трудно. Съдбата досега е пазила момичето от зли хора, грабители и изнасилвачи. Все пак Герда вече не е толкова малка и може да привлича изнасилвачи. Но досега всичко вървеше добре.
  Веднъж обаче била нападната от разбойник. Съборил го, момичето го ударило с камък по главата. И тогава, в лудост, тя я преби до смърт.
  Така момичето премина през Швейцария, влизайки в Бавария. Лятото вече премина пика си, но в равнината все още е много топло, дори през нощта. И пътищата не са толкова каменисти. Беше истинско удоволствие да отида. Често попадахме на населени места и нямаше проблеми с храната. Герда, работеща на непълен работен ден, спести малко пари и обнови роклята си с по-елегантна и нова. Но тя предпочиташе да ходи боса, особено след като подметките станаха по-твърди от тези на ботушите.
  И без обувки краката ви са много по-леки и по-проходими.
  Но времето минаваше. Момичето се премести на север. Лятото свърши и есента дойде. Заваляха студени дъждове и Герда се озова в Северна Германия. Плискаше босите си крака през ледените локви, усещайки лек хлад. Но Герда вече е толкова позната, че реши да не купува обувки и кожено палто, ограничавайки се само до един вълнен шал. Тя отново предпочете да нощува, само през деня, а нощем да тропа.
  Босите й крака разчупиха ледената кора и мазолите по стъпалата се усещаха като блаженство.
  Така той премина през доста гъсто населената северна Германия и стигна до морето.
  Гледах вълните, които се плискаха и удряха в брега. Тя потопи уморените си крака в солена вода. Тя се плискаше във водата, която изглеждаше почти топла.
  Няма къде да отидете по-нататък по суша, а морето е невъзможно да се прекоси. Родната му Дания беше сравнително близо. Момичето изведнъж искаше да се върне в родния си Копенхаген. Може би собствената й баба е още жива. Освен това не е ясно как да продължим.
  Но Герда седна на камъче край морето и след размисъл отхвърли идеята да се върне. Ако няма друг изход, тогава трябва да намерите кораб, който отива на север, да стигнете до леда и след това да се преместите към Северния полюс. Защото най-вероятно там се намира замъкът на снежната кралица.
  
  Е, ако трябва, тя ще намери такъв кораб, но засега отидете на пристанището.
  Тогава истинската Герда се събуди. Шарлот я разтърси за рамото, напомняйки й:
  "Ремонтираха гъсеницата преди много време, но не искаха да ни събудят." Кой ще довърши американците?
  Герда отбеляза, полузаспала:
  - Не да удариш, а да завършиш? Това е самочувствие!
  Кристина изкрещя:
  - Защо все още се съмнявате?
  Герда разтърси снежнобялата си коса:
  - Не! Какви съмнения може да има по принцип! Че не сме се били през по-голямата част от света?
  Кристина се изкиска:
  - Повечето от света... И кога ще е всичко!
  Магда ядосано отбеляза:
  - Без Бог нищо няма да постигнем!
  Момичетата извикаха в един глас:
  - Достатъчно! Нито дума за религията! Искаме да сме светски!
  И танкът започна да се движи, настигайки своите другари. Колата се плъзгаше гладко. Газотурбинният двигател натисна лесно и резервоарът ускори по магистралата на седемдесет километра.
  Но тук, разбира се, вървяха по-бавно по пътя. Герда попита приятелите си с усмивка:
  - Чудя се, според вас Вашингтон ще трябва ли да бъде превзет с щурм или Америка ще капитулира първа?
  Шарлот предложи:
  - Ще бъде като в приказка!
  Герда се ухили:
  - Това като в приказка ли е?
  Шарлот каза надуто:
  - Колкото по-напред отиваш, толкова по-зле става!
  Герда изведнъж каза:
  - И сънувах, че съм станала момиченце. Почти като героинята на Андерсен, само още по-драматична!
  Кристина отбеляза нежно:
  - По-драматично... Хм, ами ако Андерсен е писал за нашия танк?
  Шарлот потвърди енергично:
  - Това е! Сякаш нашият танк се влюби в самоходно оръдие и те спореха кое е по-готино. Тогава самоходното оръдие беше изпратено на метал...
  Кристина коригира:
  - Или може би не само самоходно оръдие, но и танк... И станаха роботизирани терминатори в бъдещето. И вместо оръдия и картечници носеха бойни бластери.
  Герда пееше:
  - Преди мръзнаха в окопите, стенеха дядовците... А сега хиперплазмата е арбитър на съдбата!
  Кристина повдигна босите си много красиви крака и отбеляза:
  - Бих създал сензация в двореца на принцовете... И вие също!
  Герда се съгласи с това:
  - Имаме очарователна четворка!
  Магда погали Кристина по крака и измърмори:
  - Да, женското тяло е красиво!
  Герда погледна Магда с подозрение:
  - Кога за последен път си имала мъж?
  Момичето отговори ядосано:
  - Ти сама го знаеш!
  Шарлот предложи:
  - Може би можем да се подиграем на затворниците?
  Герда рационално отбеляза:
  - Първо трябва да ги заловим! И тогава ще имаме решителна победа! С мъчения и кръв!
  Шарлот, този червенокос дявол оголи зъби и изсъска:
  - И аз обичам кръв!
  Танкът, на който се возеха красавиците, влезе в битката. Този път четири Пършинга застанаха на пътя. Малко по-опасните танкове стреляха по-често. Воините се редуваха да стрелят. Само един снаряд удари Е-50 и американските танкове млъкнаха. Боят беше кратък, половин минута. Нямаше шанс да се противопостави на немското оръдие.
  Тогава се появиха семейство Шърман. Момичетата ги удариха от разстояние. Ударихме няколко. Съседите довършиха останалото.
  След това германците продължиха напред. Намерихме батарея с изоставени оръдия. Но както се оказа, не всичко е толкова просто. Хвърлените оръдия се оказаха камуфлажни, а иззад засадата те откриха точен и унищожителен огън.
  Момичетата отговориха. Американците бяха накарани да млъкнат. Но бронята на танка им беше одраскана няколко пъти.
  Герда отбеляза:
  - Ако имахме повече самочувствие и по-слаба броня, трябваше да правим погребение!
  Магда отбеляза ядосано:
  - Но тогава със сигурност ще разберете какъв Бог имаме!
  Герда отговори рязко:
  - В следващия си живот щях да стана генерал и да поема командването на армията.
  Шарлот изръмжа:
  - Щях да получа две армии наведнъж!
  Кристина се изкиска и добави:
  - И ти си дребнава! Защо не четири наведнъж!
  Герда, смеейки се, отбеляза:
  - Не, по-добре е веднага да имате милиард или трилион!
  Момичетата избухнаха в смях и дори се блъскаха по челата. След това танкът им продължи. Трябваше да стреляме с картечници. След като покоси няколко десетки янки. Тук американците се биеха по-упорито. И бялото знаме не беше изхвърлено.
  Появиха се "вещици", самоходни оръдия, които не са мощни, но пъргави. Техните момичета бяха простреляни, въпреки че получиха няколко попадения в себе си.
  Една от "Вещиците" дори се обърна след точно попадение. момичета
  гукаше:
  - Супер сме!
  И пак изпратиха снаряди. Положиха го изключително точно.
  Докато воините се биеха без страх. Но по пътя се натъкнаха на батарея от тежки 120-мм оръдия. Тук вече трябваше да маневрираме. За да не дай Боже, да не целунат смъртоносната им прегръдка.
  Снарядите летяха почти наблизо.
  Герда откри огън от разстояние. Първият американски пистолет замлъкна.
  След това удар на втория, а след това и на третия.
  Магда прошепна:
  - Бог да ни благослови!
  Снарядът е попаднал в горната челна плоча на Е-50, но 250 мм под ъгъл са отклонили подаръка. Но срещу германското оръдие американците нямаха спасение. Войната е бокс, но в случая нацистите се оказаха с твърде дълги ръце.
  Шарлот отбеляза със смях:
  - Такива оръжия... И как се превърнаха в рохко месо!
  Герда възрази с тревога в гласа:
  - Такива големи оръдия може да са били забелязани от нашите щурмови самолети. В крайна сметка този калибър може да бъде опасен за нас, особено ако удари отстрани!
  Кристина изхленчи:
  - Имам благородна фигура, но нашите пилоти са хакове!
  Стреля и 155-мм гаубица. Вярно, точността му не е достатъчна за немски танк. Такъв бандит, с липса на координация. Врагът обаче не е муха! А височината на E-50 е около два метра - резервоарът се оказа доста клекнал.
  Шарлот прикри гаубицата, насочвайки пушките с помощта на джойстика с боси пръсти, и изръмжа:
  - Наистина съм супер!
  Кристина фалшиво се прозя:
  - Комплиментите ти са монотонни!
  Шарлот кимна в знак на съгласие.
  - Да! Показахме ви рутинната техника! Време е да преминете към ъперкъти!
  Магда не се сдържа и изтърси:
  - С Божията помощ, естествено!
  През първата половина на юни войските на Третия райх се приближиха до Торонто и обградиха най-големия град на Канада. Американците се опитаха да се придържат към голяма населена зона. И доведоха войски там. Германците, според традицията, обкръжиха града, опитвайки се да ударят по-уязвимите точки. Най-големите битки се разгърнаха с участието на повече от милион и половина войници от всяка страна. Американският картечен пистолет беше по-нисък от немската щурмова пушка, особено от най-новите модели MP-54, а останалата част от оборудването още повече.
  Американците не са много издръжливи в битки. Много от тях предпочитаха да се скрият по време на артилерийски обстрел или дори да се предадат - особено ако попаднат в казана.
  Ако се биете с германците, не трябва да се страхувате! И съветските войници не се страхуват от това, но за американските се появиха големи съмнения. Въпреки това янките се бият и напредъкът идва на цена за германците.
  Супертанкът Monster напредваше към Торонто. Сега той трябваше да бомбардира укрепения град-крепост. Главният стрелец Адала беше малко разстроен от това. Защото твърде много цивилни трябва да загинат по време на обстрела.
  Тази млада жена изобщо не беше зла. Но тя е готова да изпълни дълга си към Третия райх.
  Животът е сложно нещо. Адала не беше чистокръвен германец. Тя имаше баща руснак, което, разбира се, развали имиджа й. Но майка й официално твърди, че носи Адала от германец. Самото момиче беше много комплексирано от тези намеци. Тя отиде на източния фронт през 1942 г., когато фюрерът разреши използването на жени в битка.
  Известно време се бие като снайперист. Тя се отличаваше с точност и добри резултати. Получи железни кръстове от първи и втори клас. След това кръстът за военна заслуга в сребро и злато. А също и снайперския кръст, първо в сребро, после в злато. Участва в щурма на Лондон. Тогава тя отново се озова на източния фронт. Тя спечели титлата на един от най-добрите снайперисти на Третия райх. Тя получи снайперския кръст в злато и с диаманти, както и Рицарския кръст на Железния кръст.
  Тя беше назначена за главен стрелец и командир на супертанка Monster. Което е много престижно.
  Адала, разбира се, е стрелец от най-висока класа. И тя беше умел и хитър снайперист. И тя има четирима съветски генерали и повече от четиридесет офицери. Адала се отнасяше с уважение към руснаците. Те наистина се съпротивляваха упорито. Момичето, например, участва в нападението на Севастопол. Видях огромния героизъм на съветските войски. Тогава тя воюва както в покрайнините на Сталинград, така и в самия Сталинград. Била се е и с британците - също сериозни, макар и не толкова добри бойци като руснаците.
  Адала се размина със сериозни наранявания, но беше леко одраскана няколко пъти от куршуми и шрапнели. Така че имаше риск за живота. Момичето беше закалено в битки и сега се чувстваше почти като заден плъх. Наистина "чудовищно" оръжие от голямо разстояние и още четиристотин милиметра броня от сплав.
  Не се чувстваш много храбър в такъв танк. И след това снимайте из града. В крайна сметка снайперистът убива само военни. И тук...
  Адала, давайки заповед за стрелба, прошепна:
  - Бог да пази сърцата ни чисти!
  Ето го Петър, който тича наоколо. Сладко момче, само по къси панталони, които му отиват - скъсани, загорели, с хубава фигура. Момчето е красиво и много момичета го гледат с нетърпение, дори се опитват да го докоснат. Адала строго им крещи да не го правят твърде открито. Да, и те могат да влачат тийнейджър наоколо. Тялото все още не е узряло, има петнадесет здрави, напълно зрели момичета. По-добре е да търсите възрастни мъже.
  Питър е от бедно семейство; разбира се, той ще има голям късмет да си намери работа в супертанк. Тук плащат повече и са относително сигурни.
  Но когато тийнейджърът застреля своя пленник, стар черен мъж, това остави Адала с лош вкус.
  Наистина не можете да убиете невъоръжен човек, това е грозно. Може би е вярно, че застрелването на старец е по-малка загуба за личен план - не е толкова жалко. Но пак е неприятно.
  Адала не каза нищо на Питър, но реши, че ако се наложи, ще направи някакъв номер на момчето. А през това време нека работи... Адала си представи как го напляскват момчето. Чудя се дали ще изкрещи?
  Едно момиче веднъж прочете книга за сина на Стенка Разин.
  Момче на около тринадесет години е арестувано заедно с баща си. Разбираемо е, че Старият е известен бунтовник, който е пролял потоци кръв. Но синът все още е дете. Попитайте го кое.
  Но помощникът на Корнил оцени бившия военен началник по различен начин. И той предложи момчето да бъде разпитано със страст - какво ще стане, ако знае къде се намират съкровищата на баща му.
  Синът на Стенка Разин е отведен в изба за мъчения. Момчето се опита да изглежда право и да се държи гордо. Въпреки че вътре беше страшно. Инструментите за мъчения са окачени, камината гори. Палачи в червени каски.
  Самоса се приближи до момчето, протегна му ръка, разтърси го за яката и попита заплашително:
  - Ако ми кажеш къде човекът е скрил съкровището, ще го освободим. Не - ще измъчваме!
  Синът на Стенка Разин Гришка смело отговори:
  - Нищо няма да ти кажа! И още повече за вас!
  Самоса излая:
  - Измъчвайте момченцето!
  И той лично дръпна яката, разкъсвайки кафтана на момчето. Съблякоха Гришка и го завлякоха на стелажа. Момчето отчаяно се опита да отвърне. Но опитните палачи обездвижиха Гришка с удар във врата. След това закопчаха ръцете му зад гърба му и започнаха да го вдигат за въжето. Момчето изскърца със зъби. Палачът хвана момчето за торса и го разтърси, като го усукваше в ставите. Гришка започна да диша тежко, но сдържа вик.
  Чиновникът, който диктуваше на писарите, каза с дълбок глас:
  - Кажи ми, крадецо, къде брат ти е скрил съкровището.
  Момчето отговори с презрение в гласа:
  - И да знаех, нямаше да кажа!
  Самоса нареди на палача:
  - Хит! Десет удара внимателно!
  Палачът удряше стабилно. Тялото на Гришка се разтресе. На десетия удар мъчителят замръзна. И погледна към Самоса. По време на екзекуцията момчето мълчеше, прехапало устни.
  Служителят каза с дълбок глас:
  - Кажи ми, крадец, къде е скрил човекът съкровището?
  Гришка извика:
  - Аз няма да кажа!
  Самоса изръмжа:
  - Пет удара без запазване!
  Палачът ударил момчето с помитащ удар, който разтърсил цялото му тяло. Гришка изпищя, но прехапа устни. Последва втори удар. Също метещ и силен. Гришка продължаваше да мълчи. И отново трети удар, от разрязаната кожа капеше кръв.
  Самоса се намръщи, когато момчето беше напляскано. Разбира се, синът може да не знае къде Стенка е скрил съкровището. И дори, може би, истински съкровища. Но момчето трябва да бъде разпитано. И извадете тайните от него.
  След петия удар кръвта започна да капе активно.
  Чиновникът повтори въпроса. Гришка мълчеше.
  Самоса нареди:
  - Изгори му петата.
  Палачът извади парче нагорещено желязо и го доближи до боса подметка на момчето. Той потръпна, изви се и... загубил съзнание.
  Адала си помисли, че би било добра идея да подложи Питър на това, за да не убива невъоръжените и старите. Питър направи нещо нередно. Какво би било в истинска, контактна битка? Няма ли да се срамуваш?
  Между другото, синът на Стенка Разин Гришка знаеше къде е скрито едно от съкровищата на баща му, но мълчеше. Доведоха го на себе си, като го заляха с кофа с ледена вода. Тогава Самоса нареди:
  - Изгори и другата пета с желязо!
  Този път момчето не припадна, опита се да потрепне, но босите крака на Гришка бяха затиснати в кладите.
  Самоса изсъска:
  - Още пет удара с камшик, без никакви грижи!
  След петия удар светлата глава на момчето се разклати и Гришка изгуби съзнание.
  Един опитен чиновник в изтезанията съветва:
  - Пусни го! Детето пак ще легне!
  Самоса каза строго:
  - Махнете кученцето! Изтрий го с водка и го сложи на леглото... Пусни го! Утре ще продължим мъченията!
  Гришка беше свален от стелажа и порязванията бяха избърсани със смес от спирт и вода. Момчето потрепна: водката пареше. Тогава Гришка получи горещ бульон и го затвори в отоплена килия. Но за всеки случай оковаха момчето за врата и го оставиха да заспи. Момчето спеше по корем, леглото беше меко. Жертвите често умират по време на изтезания от палачи и Самоса искаше да знае къде Стенка е скрил съкровищата си.
  След като позволи на Гришка да си отиде и да спи, на следващия ден момчето отново беше завлечено в стаята за мъчения. Издърпаха го отново на стелажа. И без това разтегнатите стави на Гришка станаха по-болни. В краката на момчето бяха окачени тежести. За да разтегнете повече мускулите. Тогава палачът, усмихнат, донесе нажежено желязо и го притисна към гърдите на Гришка. Момчето изскърца със зъби от дива болка.
  Самоса изрева:
  - Говори крадец!
  Миришеше на изгоряло. Миризмата на печено месо се усили. Очите на Гришка присвиха от шок от болка и момчето отново загуби съзнание. Палачът извади желязото от гърдите му и каза:
  - Силно момче...
  Самоса изръмжа:
  - Трябва да го разделим... Мангалът е в краката ти!
  Палачът намазал подметките на момчето с масло и запалил мангал отдалеч. Силно болешеха вече обгорените пети. Момчето дишаше тежко. Той капеше смесица от пот и кръв, скърцаше със зъби, но мълчеше. Въпреки че му струваше скъпо. Усилията бяха отчаяни.
  Самоса изръмжа яростно:
  - Ще говориш! Хей, удари ме по гърба!
  Палачът засипа удари върху Гришка. При десетия удар главата на момчето се разклати вяло и падна. Момчето не дойде веднага на себе си, дори след като го изляха с кофа вода. Самоса удари Гришка в лицето и нареди:
  - Удари отново!
  Дийк отбеляза:
  - Голият човек ще умре...
  Самоса изръмжа:
  - Глупости! Свалете го от стелажа! Продължете утре!
  Гришка отново беше свален от уреда за мъчения и отведен в стаята. Момчето се блъскаше и гърчеше. Той потъна в тежък, налуден сън. След това се събуди и заплака. Но щом тъмничарят се появи, той млъкна и го погледна сърдито. Той хвърли на момчето хляб и квас. Момчето не е имало шанс да избяга, още повече че е било оковано за врата.
  На следващия ден Гришка беше измъчван малко по-различно. Вдигнаха ме до тавана, като вдигнаха ръцете си на стойката, и след това ме пуснаха. Такава дива болка, че
  прекъсва дишането. Момчето е вдигано три пъти до загуба на съзнание.
  След което палачът отново го биел с камшик и изгарял корема му с нажежено желязо. След щателни изтезания над момчето го пуснали и го отвели в килията му. Палачите не успяха да постигнат нищо.
  На следващия ден Гришка беше нанизан на решетка, под босите му крака беше запален мангал, а върху гърба и задните му части беше опънат нагорещена тел. Момчето на няколко пъти губи съзнание по време на мъченията, но идва на себе си. Докато самите палачи не се уморили и престанали с мъченията.
  На другия ден момчето било разтегнато и палачът започнал да чупи пръстите на краката му с нагорещени клещи, а също и да натиска ребрата му. Гришка изпищя няколко пъти, но на исканията да каже нещо отговори с мучане.
  И отново получи камшика.
  Минаха две седмици. Детското тяло на Гришка вече е изтощено от мъчения. Болката е навсякъде. Нямаше кръв или вена, незасегнати от болката. Отначало, когато го бият и изгарят, той иска да се втурне и да заглуши взривовете в тялото си. Но когато болката погълна цялото същество, то стана тъпо.
  Самият Самоса видя, че шансовете да измъкне нещо от Гришка избледняват пред очите му. Палачите опитаха ново лекарство. Намерихме брашно. Косата на Гришка беше обръсната и студена вода започна да капе върху темето му. Изтезанията са жестоки и ефективни. След няколко часа има чувството, че в мозъка избухват бомби. Гришка беше почти сляп и глух. Той вече не чуваше думите, изречени от палача и Самоса.
  Те се отказаха и го завлякоха отново на стелажа. Без да осъзнава, че всяка болка за момчето е само утеха - отвличане на вниманието от по-ужасна язва в мозъка.
  Огънят и камшикът накараха очите му да светнат.
  Гришка дойде на себе си и успя да види палачите. Тук мъчителят поставя тежести върху блока, в който са затиснати краката на момчето. Болката в ръцете и раменете ми се засилва, но ме разсейва от ада в мозъка ми.
  Самосата бучи с пълно гърло. Самият той е червенокоси, с брада:
  - Кажи ми, кученце, къде татко е скрил съкровищата!
  Гришка поклати глава. В отговор следва удар, който разтърсва тялото и го удрят силно. Друг палач, под босите крака на момчето, гребе топлината под стелажа. Зловещо е, но не толкова страшно.
  Тук стои Корнила, кръстник на Стенка Разин и бивш военен вожд. Възрастен, с прошарена брада. В погледа му дори има подобие на съчувствие към измъчено дете. Наблизо стои болярин с боброва шапка. Очевидно е горещ в стаята за мъчения. И има очевиден интерес към мъченията на момчето върху лицето му. Мъчението продължава. Гришка изведнъж усети прилив на сили и запя:
  Ти си Разин, моят крал и баща,
  Той отново вдигна народа срещу игото...
  Вярвам, че ще има край на страданието
  Ще има само камшици и нищо за болярите!
  
  Селянинът, работникът сега е под игото,
  Простият пролетарий е смазан от болярите...
  Но вярвам, че ще изметем всички кръвопийци,
  Нека изпеем хиляди арии на нашата Родина!
  
  В края на краищата във всеки двор жертвата на болярите стене,
  Има колове и стелажи навсякъде...
  Те са още по-лоши, помислете за неверника,
  Измъчват те, тъпако в агония!
  
  Но Разин премина през битки,
  Всички необходими ръце и пътеки...
  С победа нашият свободен казак дойде,
  Да разкъсат всички болярски попове!
  
  Не, знай, че имаме съмнения,
  Все пак ние сме за хората, без съмнение...
  Сега идва часът на прозрението,
  За слава на другите поколения...
  
  Ти си Разин на свободата и честта - лидерът,
  Разхождах се из нашата Русия...
  Искам да станеш наш суверен,
  Или още по-добре, универсален месия!
  
  Нека има справедливост, тогава повярвай ми,
  Ще има лъч светлина завинаги...
  И звярът ще бъде разкъсан на парчета от деспота,
  Можем да чакаме разсъмване!
  
  Битката се води близо до Симбирск - борба,
  Ние сме бесни, жестоки воини, нали знаете!
  И вярвам, че е съдба да станеш победител,
  Моля, дайте малко мозък на баровете!
  
  Въпреки че Разин умря героично в битка,
  Но във вечността лицето му е свято...
  Той без съмнение е рицар, конник,
  И това ще стане, повярвайте Кремъл след миг!
  
  Ще свърши робството и игото на болярите,
  И слънцето ще изгрее над планетата...
  Страданието и измамата ще изчезнат завинаги,
  И Разин се слави в стихове!
  Докато момчето пееше, всички, както палачите, така и "публиката", стояха замръзнали и слушаха. Но при последните думи Самоса избухна и изкрещя с пълно гърло:
  - Хит! Убий го!
  Палачът нанесе яростни удари върху момчето. Вече губейки съзнание, Гришка прошепна:
  - Народът на Русия ще бъде свободен!
  Окървавеното момче беше свалено от стелажа и отнесено. Самоса избърса потта от челото си и изсъска:
  - Достатъчно! Стига ни! Четвърти копелето и край с него!
  Корнила каза колебливо:
  - Редно ли е да четвъртиш дете? И дори публично? Може би да го удуша в килията?
  Самоса изръмжа, тропайки с пети по пода.
  - Не! Изпълни! И публично - четвърти!
  Боляринът потвърди, свивайки юмрук:
  - Нека да е така! Потвърждавам смъртната присъда!
  Самоса се ухили злобно:
  - Четвартират Гришка! Ще извадим цялото семе на Разин!
  Тук Адала се разсея. Тя е принудена да даде команда за стрелба. И ракета-бомба с тегло двадесет тона удря Торонто. Носи смърт и ужас в себе си. Адала проследява огнената опашка с объркания си поглед.
  О, по-добре щеше да е пилот. Колко готино и романтично е това. Ето такъв пилот-рейдер.
  В небето е много готино.. Момичето наведе глава и започна да си спомня поне нещо добро. Но нищо не ми дойде на ум. В допълнение към историята за сина на Стенка Разин.
  Момчето лежеше на леглото, въртеше се и бълнуваше в съня си. Трудно се спи, когато цялото ти тяло е наранено, а язвите също са разядени от сол и водка. Последните петнадесет дни бяха чисто мъчение. Мъчение през нощта и тежък делириум през деня.
  Момчето сънувало баща си. Могъщият и силен Степан насърчи сина си:
  - Дръж се хлапе! Народът ще те помни такъв, какъвто си приел смъртта!
  Гришка, бълнуващ, отговори:
  - Каква смърт ме чака?
  Степан каза уверено:
  - Бъдещето ни е мъгливо. И не се знае какво предстои. Но последните ти моменти в живота ще бъдат най-важни. Не се срамувайте! Запазете смелостта си!
  Гришка отговори не съвсем уверено:
  - Ще бъда твърд... Но ти, тате... Загубена ли е нашата справедлива кауза?
  Степан каза с гръмовен глас:
  - Е, аз не! Може да бъда екзекутиран, но ще дойде друг Разин, а след него друг Разин и нашите врагове няма да могат да направят нищо по въпроса! Ще има нови векове, ще има смяна на поколенията... Но Ленин, повелителят на бурята, ще дойде за Разин!
  Гришка, също придобил увереност, каза:
  - Вярвам, че ще се върнеш!
  Момчето се събуди. Тялото тъпо болеше и кожата беше сурова. На вратата се чу скърцане и палачът влезе в килията.
  Големият мъчител каза с нежен тон:
  - Здравей Гришка!
  Момчето, което изведнъж се почувства силно, отговори:
  - Палачът не е в добро здраве, така че умираш!
  Мъчителят кимна добродушно:
  - А ти си смело кученце. Виждал съм и измъчвал различни... Но като теб не съм виждал! Толкова малък, но истински кремък!
  Гришка скромно отговори:
  - Имам духа на баща си!
  Палачът предложи с усмивка:
  - Хаиде да направим сделка...
  Момчето дрънка с веригата и намира сили да стане от леглото и да седне. Гришка попита с интерес:
  - Каква сделка?
  Палачът предложи шепнешком:
  - Нека ми кажеш къде е съкровището на баща ти, а аз... Ще сваля яката и ще те изнеса в торба.
  Гришка се поколеба за момент. Наистина, какво ще стане, ако излъжете палача. Кажете му грешното място и се възползвайте от момента и избягайте. Да спасите живота си и да оставите враговете си на свобода? Изкушението беше голямо. Но момчето си спомняше баща си. Купете живота си с хитрост и измама? Не, той трябва да умре достойно на ешафода!
  Гришка поклати бръснатата си, натъртена и неравна глава:
  - Не!
  Мъчителят се ухили и отбеляза:
  - Утре ще бъдеш екзекутиран! Това е сигурно... Повече мъчения няма да има, но други готови за екзекуция няма!
  Гришка потръпна, но отговори смело:
  - Е, ще екзекутират... Всички сме смъртни!
  Палачът добави с усмивка:
  - Няма просто да те обезглавят! И ще го хвърлят на колелото! Първо ще бъдат отрязани ръцете, след това краката и едва след това главата. Искате ли тази?
  Момчето потръпна, пребледня и измърмори:
  - Щом съдбата е такава... просто ще се опитам да приема смъртта с достойнство!
  Палачът се ухили и отбеляза:
  - Баща ви вече е отведен в Москва. Там те измъчват още по-зле. И тогава чака и четвъртито колело. А ти... Жалко, че ще те екзекутират! Ти си силно момче и би било хубаво да те мъча още малко!
  Гришка отговори рязко:
  - В другия свят ще бъдеш измъчван!
  Палачът напусна килията. А Гришка се обърна и се удари с юмрук по брадата. Болката отекваше през вените, опънати на стелажа. Може би не трябва да прави това? Беше необходимо да се прояви благоразумие и да се измами палача. И напред, чакайки го...
  Момчето едва повдигна и погледна ръката си, покрита с пикаещи следи и изгаряния? Наистина ли ще я отрежат? Гришка погледна крака си. Тя също беше цялата избита, подметките й бяха обгорени, пръстите й бяха счупени. Но сигурно все пак ще успее да се качи на ешафода. И краката и ръцете му и накрая главата му ще бъдат отсечени. И тогава душата ще полети към небето...
  Той е още дете и не е имал време да съгреши. Издържа теста на огън и камшик. Най-вероятно предстои заслужен рай или в най-лошия случай кратък престой в чистилището. Чудя се дали ще го поканят да се изповяда при свещеник? Това обаче вече не е важно. Гришка не чувстваше греховете си и вече не се страхуваше от неизбежната среща с Бога. И в рая е добре, чудесна градина, където е вечно лято и ангели свирят на арфи. Защо не заслужено място за момче, претърпяло тежки мъчения?
  Това е по-добре, отколкото да висиш на стелажа, кожата ти да бъде разкъсана от камшик и пръстите ти да се счупят с гореща ютия. Там завинаги ще останеш момче и ще бъдеш вечно млад и здрав.
  Чу се дрънкането на вратата. Появи се момиче с поднос и двама пазачи, както и Самоса. Чудовището се ухили и каза:
  - За последен път в живота си яж добре, кученце! Корнила е щедра! И там ще ти отрежат ръцете и краката!
  Гришка отговори рязко:
  - И ще бъдеш наказан... Не на Земята, а на небето!
  Самоса изръмжа:
  - Кученце! Да видим как крещиш на волана!
  Гришка каза смело:
  - Смъртта понякога дава безсмъртие, а предателството - забрава!
  Самоса гневно затръшна вратата и излезе. Остана само палачът. Гришка му кимна почти приятелски:
  - Това са празниците, които празнуваме! И не искаш да умреш!
  Палачът с лукав поглед попитал момчето:
  - Не си ли мислил за душата си?
  Гришка отговори честно:
  - Не чувствам, че имам грехове, за които да се покая.
  Палачът кимна при това:
  - Е, радвай се, копеле. В същото време изпийте чаша вино. Може би първият в живота ми.
  Гришка започна да яде гъската. След затворническата каша храната изглеждаше изключително вкусна. За момчето беше малко болезнено да дъвче, но месото изглеждаше сладко. И се поглъщаше активно.
  Палачът отбеляза:
  - Ако не беше вашият кръстник Корнила, нямаше да получавате такива пиршества.
  Гришка попита със сериозен вид:
  - Какво иска той?
  Мъчителят отговори честно:
  - Вземете съкровищата на Степан. Иначе нямаше да мръдне.
  Гришка отговори с безразличен тон:
  - Нека съкровищата лежат в земята. И ще служи на бъдещите въстания!
  Палачът каза възхитен:
  - Е, ти си орел! Истински войн! Е, желая ти успех!
  И мъчителят напусна момчето. На Гришка му стана тежко след като хапна и изпи чаша силно вино. Очите се затвориха и момчето заспа. Мечтаеше за битки и различни инциденти. Сякаш е рицар от приказките, който покосява хиляди бойци.
  Знак надясно - улица, ляво платно!
  И тогава той лети на дракон. Като герой от приказка...
  На следващата сутрин Грушка се събуди. За първи път момчето се наспи добре и се почувства по-енергично. Палачите го вдигнаха. Слагат вретище върху раненото тяло. И ме вдигнаха и ме заведоха на разстрел. Гришка видя боя и остри копия на разсъмване.
  Момчето ходеше с железа, което беше неудобно. Изведоха го на двора. Босите сакати крака на момчето трудно стъпваха по калдъръма. Но Гришка търпеше, стискайки зъби, и се опитваше да стои прав. Въпреки че всяка стъпка на изгорените крака беше болезнена. Той излезе на площада.
  Хората видяха момчето. Обръснат, целият в охлузвания и синини, с боси обгорени крака, измършавял.
  Гришка вдъхваше съжаление, а не омраза. Мнозина, особено жените, въздъхнаха съчувствено.
  Момчето им намигна и каза:
  - Като, къде е нашето, не е изчезнало!
  И той продължи напред. Нямаше особен страх. Гришка беше сигурен, че не заслужава ада за себе си. И раят е много по-добър от земното, жестоко съществуване.
  Мястото на екзекуцията беше заобиколено от избрани московски стрелци. Има много стражи и домашни казаци. Изглеждаше, че екзекутират не дете, а държавен престъпник с космически размери.
  Момчето несигурно, олюлявайки се, се покатери по стълбата, стъпвайки с изгорелите си крака върху дъбовите дъски.
  На блока блестеше огромна, наточена брадва. Наоколо се разхождаше масивен палач в червена роба. Имаше и колело, предназначено за разквартируване.
  Гришка се прекръсти. Наистина боли да движиш ръцете си.
  Вестителят започна да чете обвинението:
  - Този син на Стенка Разин, Гришка, е виновен: за укриване на съкровища, организиране на бунтовнически чети, за екзекуции и грабежи на боляри, за насилие над жени и т.н. Затова той е осъден на четвъртитост на колелото и вечна анатема. Присъдата да бъде изпълнена.
  Гришка потръпна, но остана да стои на мястото си и да стои прав. Чиновникът изсъска:
  - Е, готов ли е крадецът да се покае пред хората?
  Гришка се замисли. Да, има за какво да се разкайва. Момчето се поклони и каза:
  - Съжалявам, донски казаци. Аз съм виновен пред вас, че не ви освободих от болярското иго.
  Самоса изкрещя отчаяно:
  - Екзекутирайте го бързо!
  Помощниците на палача се втурнаха към момчето. Гришка, преодолявайки болката в ръцете си, сам откъсна зебло. Хората бяха изложени на язви и рани, причинени от палачите. После извиха ръцете на Гришка и го хвърлиха на волана.
  Палачът вдигнал брадва над момчето. "Сега ще започне": помисли си Гришка.
  Но в този момент гърмежът изсвири и глашатаят обяви:
  - Царска милост! Поради младостта на Григорий смъртното наказание се заменя с продажба в робство! Нека бъде така!
  Момчето беше вдигнато от скелето и влезе в стаята. За Гришка започна нов живот.
  Торонто се оказа доста корав орех. Нацистите, след като обкръжиха града и избягваха ненужни загуби, методично го унищожиха с артилерия и самолети. Големи надежди се възлагаха и на петата колона в САЩ. Нападението срещу Октав се оказва по-бързо и по-успешно. Столицата на Канада падна след тридневни битки. На 22 юни 1945 г. нацистите се приближиха до северната граница на САЩ.
  Така Америка се оказа в положение на пълно стратегическо ограничение. И е изключително трудно да се излезе от него. Нацистите празнуваха петата годишнина от капитулацията на Франция, четири години след нападението над СССР и две години след подновяването на източната операция.
  Така фюрерът отново празнува със своята менажерия с празник и гладиаторски битки.
  Колизеумът с петстотин хиляди места е построен в Берлин. И много хора се събраха. Стадионът наистина е препълнен. А също така може да се затвори за зимата със стъклен, прибиращ се купол. Фюрерът и свитата му седяха в кресла, а пред тях бяха подредени маси с ястия. И менажерията пируваше.
  На Хитлер беше показан нов танк "E"-400, тежащ около петстотин тона. Автомобилът е въоръжен с две оръдия с калибър 105 mm, 650-mm бомбометка и дванадесет картечници. Мощно превозно средство с наклонена броня от 300 мм на челото и 250 мм отстрани направи силно впечатление на генералите. Танк наистина беше майстор на всички занаяти.
  На него е монтиран газотурбинен двигател с рекордните 3000 конски сили. И всеки, който видя този клек танк, се уплаши. Въпреки че колата много приличаше на костенурка. Но с цеви - дълги противотанкови оръдия, и широка и по-къса бомбометка.
  Колата беше обстрелвана от пушки, показвайки силна защита. Трудно е обаче да се транспортира такава тежка, широка и дълга бандура с железница.
  Гудериан посочи това. Най-големият танков стратег предложи:
  - Мисля, че е по-добре да се забрани разработването на машини, по-тежки от двеста тона. В противен случай ще бъде почти невъзможно да ги прехвърлите дори в специални вагони.
  Майнщайн се съгласи с Гудериан:
  - Резервоарът е твърде тежък, голям товар. Като цяло Е-50 подхожда доста добре на военните. По-добре е да се произвежда това превозно средство в щурмова модификация, отколкото да се измислят такива гигантски хибриди.
  Фюрерът измърмори нещо не особено разбираемо. Като цяло Хитлер не харесваше, когато неговият гений беше поставен под съмнение. Напоследък обаче хвалбите омръзнаха. Но в този случай фашисткият диктатор обичаше големите танкове. И не исках да отстъпвам.
  Адолф каза твърдо:
  - Ще бъде в серията E-400 и нашите инженери ще решат транспортния проблем!
  След това имаше проверка на щурмова карабина MP0-55 с куршум с повишена проникваща способност. Което също се хареса на Хитлер. Както и високоскоростни бронетранспортьори. Като цяло беше планирано да се прехвърли цялата пехота към тях.
  Фюрерът обаче обичаше пробивите на танковете. Имаше и дискусия за компютри. Проектът за нова електронна машина, използваща транзистори, обеща да стане по-ефективен и компактен.
  Дизайнерът обеща, че скоро компютърът ще може да играе шах.
  Хитлер хареса тази идея. Самият фюрер се интересува от тази игра в свободното си време и се справя добре. Наполеон също обичаше шаха и сравняваше истинските битки с шаха. Сега фюрерът се надяваше да прогони американците в Цугцванг. И досега се получаваше. Най-мощната икономика в света не можеше да устои на обединена Европа и ресурсите на колониите.
  Висок е и количественият показател на произведената техника.
  Обсебеният фюрер обаче бил разсеян от арената. Красиви момичета излязоха да се бият. И как да не ги гледаш?
  Хитлер се възхищавал на полуголите, мускулести тела на момичетата и си представял себе си като елф във фантазията си. Хубаво е да си представител на този народ - елфите не остаряват и живеят хиляди години. Те са много по-силни и по-бързи от хората и се отличават с любвеобилен характер. Какво състезание!
  Фюрерът плесна с ръце и каза:
  - И нито приятел, нито враг, а елф!
  Междувременно момичетата се събраха и започнаха да се бият със саби и мечове. Гледка, вече позната на фюрера.
  И Хитлер иска да се бие с дракона. Да се бориш с дванадесетглав гущер. И отряза главите му с лазер...
  Фюрерът очевидно се интересуваше от лазерни оръжия. И не без основание. В крайна сметка топлинните лъчи могат да се използват за стрелба от летящи чинии. И няма да има спасение от тях.
  Фюрерът си спомни филм, в който Стела и Албина летяха на диск, използвайки лъчи на смъртта. Там всичко се получи наистина страхотно. Един изстрел и двеста американски самолета веднага са обхванати от пламъци. След това имаше още стрелба. Чудесна възможност за бойно майсторство. А момичетата пилоти са толкова красиви... Направо ми идва да докосна единия й крак или гърда.
  А на арената момичетата падат и се чупят, прободени от мечове. Колко жестоко е това!
  Самият фюрер се чувстваше малко нервен. Красотата умира. Но е по-хубаво да измъчваш и изнасилваш жена, отколкото да я убиваш.
  На едно от момичетата отрязаха ръката и тя падна окървавена. Тя е довършена с удар с остър меч. Хитлер дори подскача от възторг. И мърка:
  - Това е ускорение! Нека има гол!
  Химлер подхваща:
  - Да има гол!
  Фюрерът се обърна към главния палач на Третия райх и попита:
  - Ами евреите?
  Химлер, изглеждащ радостен, отговори:
  - Те работят за нас, мой фюрер! Включително шарашки! Принудихме евреите да влязат в нашата икономика!
  Фюрерът изрева при това:
  - Гледайте да не се размножават! И не се смесва с други народи!
  Химлер рече раболепно:
  - Да, мой фюрер!
  Хитлер махна с ръка. Спомни си снощния си сън. Донякъде кошмарно и фантастично.
  Сякаш летеше на звезден кораб и... Те бяха преследвани от космически пирати. Цяла опаковка. До фюрера имаше четири момичета по бикини. И още един цял отбор заедно с елфа.
  Врагът неумолимо се приближаваше. Приличаше на призрак от света на кошмарите.
  В съня си Хитлер е бил магьосник или по-скоро магьосник. Той приготви импровизирана отвара, като беше готов да посрещне противника си с враждебност. Вълшебната му пръчка вибрираше в ръцете му: тънък глас сякаш изписука: опасност, опасност, опасност!
  Адолф беше обзет от вдъхновение, импровизирайки, за да спечели. Младият фюрер бързо смеси отварата с неизвестен досега състав. Духна върху него.
  Почти веднага до тях се появиха изображения на три кораба. Дойдоха почти близо.
  Елфът заповяда:
  - В най-големия мащаб, плазмено изригване!
  Контраразрушителят стреля с всички оръдия. Излетя буен вихър на разрушение. Разстоянието беше почти огромно; главният космически кораб трябваше да има трудности. Но магьосникът Джаран успя да създаде нещо като защита. В резултат на това цялата мощ на залпа удари бригантината, която се втурна отдясно.
  Мощният удар изкриви космическия кораб, той се смачка и се мята като гумена топка, смачкана от колело на камион. Само отломките се разпръснаха по-далеч, обсипвайки пепелта с горящи въглени.
  Фюрерът подсвирна:
  - Еха! Силата на поразяващата сила, но в грешната челюст!
  Красивите момичета около обладания Адов се кикотеха.
  Кристина отговори:
  "Сега не можем да избегнем битка."
  Момичето се втурна босо по неудобния проход към въздушните шлюзове, два "винфера" висящи от едната страна на другата. Когато Кристина удари, едно от оръжията изскърца:
  - Силата ми се използва с три и две стотни процента.
  - Млъкни, картечница! - изкрещя му момичето терминатор. - Все още няма да е така.
  Красавицата прелетя, обръщайки се няколко пъти. Движението се забави, елфът превключи гравиониката в подобрен режим, използван при кацане на гигантски планети, неутронни звезди и, недостатъчно мощни, черни дупки.
  Сега средата около нея беше станала вискозна и, преодолявайки такова желе, тя се притисна до желаното място близо до фитингите.
  - Боят си е бой и нищо не може да се направи.
  Три групи момичета заеха местата си покрай стената, подготвяйки се за ожесточен сблъсък. Какво си мислят? В крайна сметка повечето от тях изживяват последните си минути, предстои кървава битка с безмилостен и умел враг.
  Пиратите не дават нищо!
  Кристина мислено се молеше на Абсолюта, който роди безброй богове и религии. Момичето скочи на пода и преди да успее да опре краката си на закопчалката, последва шок, огромният космически кораб беше напълно засмукан и рухнал. Това беше мигновен процес, при който всяка молекула на тялото се измести.
  Тези, които летяха зад нея, Шарлот и Герда, се удариха отстрани с такъв трясък, че без защита момичетата щяха да бъдат размазани по бронята. И така, те полетяха обратно, подскачайки четири пъти като топки за пинг-понг. Кристина лесно ги вдигна и спирайки движението, каза:
  - Дори не се опитвайте да спите, приятели! Сериозният бизнес едва сега започва!
  Момичетата отговориха в един глас:
  - Има командир!
  Прозвуча заповедта на елфа:
  - Започнете да се движите напред.
  Врагът беше наблизо, миг по-късно изрязан квадрат излетя отдясно на Кристина със смразяващ писък и за момент появилият се печат блесна с разтопен ръб.
  - Хвърли в устата на лъва! - заповяда Кристина и скочи през отвора, сякаш се беше гмурнала в адски пламъци.
  Въпреки тъмнината, инструментите в шлемовете позволяват ясно да се видят претъпканите пирати. Парчета плазма излетяха от уинфера, самото оръжие избираше цели, отбивайки врагове. Кристина, като опитен боец, не изпита ни най-малко колебание. Един от пиратите падна под удара на твърдия й крак, тялото на маймуната изхруска и костите се разпръснаха.
  Двама уинфери изригнаха пищни, дълги факли и също нарязаха с импулси, пробивайки бронята с въшки. Магда и Шарлот летяха след нея, те, сякаш от лейки, изсипаха парчета материя, нагрята до милиарди градуси.
  Външно нежни красавици, в битка те бяха напълно трансформирани, наподобяващи демон от ада.
  - Пазете се, чудовища! - изкрещяха момичетата.
  Кристина прелетя във въздуха, оставяйки след себе си планина от трупове, премина през коридора и веднага се натъкна на бордов танк. Бронираният бръмбар посрещна момичето с плътен огън. Мигът, в който колата идентифицира непознатия и насочи пушките си, спасява живота на Кристина. Момичето се отмести встрани, а Магда също успя да се извърне. Но Шарлот нямаше този късмет. Мощен плазмен разряд смаза момичето заедно с бойния му костюм. Няколко приятели, летящи зад нея, също са ранени.
  Момичетата паднаха, едното е с обгорена ръка, а другото с крак.
  Красавиците обаче работеха автоматично, нахлувайки от Weidemeester. Самонасочващият заряд избра място на кръстовището, прониквайки в движещата се броня на резервоара.
  Масивният бръмбар беше подут, дулата на пушките извити.
  Кристина потвърди:
  - Страхотно, момичета.
  Членестоног нападателен робот напредна към нея, изстрелвайки гравионни лазери.
  Броенето беше буквално за секунди. Гмуркайки се под разрушителната вълна на рязане на пространството, Кристина изстреля в колянната става на робота, счупвайки три крайника. Бойната машина се срути, стреляйки в тавана, захапвайки се в бронираните стени.
  - Златокоса, внимавай. - изкрещя едно от момичетата.
  Момичетата отзад стреляха от Weidemeester, принуждавайки танка, който беше напреднал от ануса, да спре. Започна да пуши, но не спря да стреля, Кристина се обърна и веднага попадна под обстрел, лъчът я удари в гърба и я събори, за малко да й счупи костите.
  Момичето-терминатор направи салто, като събори панел, докато вървеше, и прелитайки, удари опонента си в гърдите с хиперплазмен меч, унищожавайки инструментите.
  Роботът рязко потрепна и се сгърчи, лъчите на разпадналото се оръжие удариха собствените му пирати, които се опитваха да пробият от страничния коридор. Друг робот беше хвърлен настрани, наклонен, от него изтичаше течност като кръв, през която преминаваха пламъци, разтопявайки метала.
  Адолф Хитлер нахлуваше от съседната килия. Той смело атакува танка със заклинание. Колата дръпна, веригите се загряха и тя се върна назад, отприщвайки яростно торнадо върху пиратите. По принцип тази техника е предназначена за разярени животни, а не за киборги, но този път проработи. Може би това е така, защото схемата е била твърде проста, или може би магическите сили на Хенри са нараснали под напрежение.
  Елфът Бъкингам заповяда:
  - Краснова, вземете врага отзад, плътността на огъня е твърде висока, не пробихме от третото ниво.
  - Подчинявам се! - Кристина разбра, че има засечка. - Сега ще пробия.
  Момичето хвърли граната, която, контролирана от чип, отскочи от стените няколко пъти, дръпна се и нокаутира още четирима пирати. - Пометено е! - извика възхитеното момиче, облизвайки кръвта от разбитите си устни.
  Тя беше посрещната с огън зад ъгъла на страничната галерия. Тя трябваше да легне и тогава в нейната посока скочиха гранати. Момичето едва имаше време да ги свали, стреляйки с един поглед, водено от инстинкта.
  Гранатите избухнаха, обсипвайки своите с плазмени фрагменти. Дори Кристина усети пламтящата топлина.
  Някой изстреля залп от фитегроб. Блестящи хиперплазмени мехурчета се влачиха по коридора, изпържвайки вражеските войници. Друг щурмов робот беше унищожен и танк се срути.
  Междувременно Магда и Гертруд прерязаха колоните за пречистване на въздуха, в резултат на което флуорът пламна и експлодира силно, срутвайки корсарите.
  Момичетата дори изпищяха.
  Заедно с другарите си Кристина се втурна напред, обърна се и ритна костенурка с олющена черупка. Още няколко пирати бяха изгорени от танк, подчинен на обладания фюрер.
  Кристина преряза корсара с лъча си и скочи по-нататък, летейки, стреляйки по обърканите роботи.
  - Какво, металисти, не ви ли е сладко?
  Генералът на елфите каза:
  - Работете с такъм с помощта на спинер.
  Въртяща се инсталация влетя в камерата, последваха експлозии, разпръснати слюда и месо.
  Кристина изтръска отломките от бойния си костюм, Адолф долетя към нея отзад и вместо оръжие завъртя магическата си пръчка, произвеждайки вълни.
  - Какво, играеш ли? - попита го момичето.
  Фюрерът избълбука:
  - Мисля, че трябва да се качим в технологичната стая.
  Кристина изсумтя презрително:
  - Е, единственото ти логично предложение напоследък.
  Те продължиха да се движат, застрелвайки всеки по пътя си.
  Weidemeesters, които използваха момичетата, разрушиха врага заедно с прегради, технологични единици, генератори, заловени статуи, които нямаха време да намерят пазар, статуи, златни бани, зад които пиратите се опитаха да се скрият.
  В този момент Кристина неочаквано се бие ръкопашна с богинята Астарта.
  Страхотният воин хвърли граната, тя беше свалена, проби се близо, размахвайки меча си. Започва битка между двама много опитни фехтовачи.
  - Не се намесвай, Адолф. - извика момичето на младежа. "Ще се опитам да се справя сам!"
  - И вие също! - каза главната богиня на флибустиите.
  Когато двама умели мъже се бият, това е буря, но когато умелите жени се бият, това е торнадо!
  Кристина веднага осъзна, че опонентът й е обучен на всички основни техники и няма да е лесно да я победи. Първоначално Астарта се опита да го вземе в бягство, но провалът не охлади плама. Момичето изведнъж се престори, че отстъпва и предложи дясната си страна. Светлана не го е купила! Тя само даде удар и рязко удари съперничката си вляво. В този момент тя рефлекторно се опита да хване двойника си и остави страната си незащитена. Остро убождане изтръгна парче месо от нея, момичето загуби скорост и краката й се подкосиха.
  Раната намали бойните качества на Астарте и движенията й станаха по-бавни. Тук Кристина направи странична маневра и след това лесно отряза четката. В отговор Астарте успя да я удари с глава, но това беше последният успех. При следващия замах Светлана отвя главата си.
  - Браво! - каза фюрерът. - Най-висок клас.
  - Още не си видял всичко.
  На няколко пъти се завързаха ръкопашни схватки. Понякога дори използваха зъбите си. Момичетата, добре обучени, действаха като правило в един отбор и се биеха в ръкопашен бой по двойки или тройки. Това им даде предимство в битката с пъстра глутница. Освен това биоинженерството и изкуствената селекция на гени в инкубаторите оказаха ефект.
  И това, което също е важно, е, че пиратите явно се охладиха. Никога досега не им се е налагало да се бият със силен, настъпващ враг, който не се страхува от качване на танкове, роботи или проклятията на магьосници. И когато се сблъскате с нещо за първи път, настъпва объркване.
  Пиратите се отдръпнаха, отстъпиха, някои крещяха като обладани, други изведнъж започнаха да полудяват и да стрелят по роботите си. Явно магическите експерименти на обладания Адолф са ги довършили.
  Войниците на космическа Германия свалиха силен огън и използваха мечове отново и отново.
  Дори таралежът се представи добре. Малък и пъргав, той е доста сръчен с метални гранати. И не стреля лошо.
  Момичетата се надърпаха, в истински бой, реакцията ескалира. Те се биеха по-добре, отколкото в много виртуални игри, където бяха обучени от ранна детска възраст. Доминираше обаче желанието да оцелеят на всяка цена, за да се възпроизвеждат по-късно. В допълнение, целият разнообразен арсенал, включително пространственото велкро, беше използван сто процента. Дори Адолф, което не беше съвсем обичайно за него, ги използваше. Той оваля три пирата в паста за зъби, след което отново използва магическата си пръчка. В един момент парче удари оръжието на магьосничеството и го счупи наполовина. Но Адолф възстанови пръчката с едно заклинание:
  - Не! Тогава всяка магия струва нещо, ако знае как да се защити. Най-трудно е да опазиш душата си от подлостта в себе си! - добави младият фюрер.
  Отново поток от магия излетя от пръчката и падна върху електронните мозъци. По-специално, той дезактивира няколко подизмерни капана.
  Стела нарани тежко крака си, но продължи да се бие.
  Загубите и от двете страни, особено за пиратите, бяха огромни. Момичетата също загинаха, Кристина се запозна с почти всички едва вчера, но всяка загуба беше болезнена. Много момичета се сбиха, дори се контузиха. Не без причина пиратите ужасяваха цялата галактика; беше трудно да се бориш с абордажни танкове.
  Един от тях, най-мощният и модерен, караше отзад и уби пет момичета наведнъж и разряза таралежа наполовина. Адолф го спря с отчаяно заклинание, след което се обърна срещу врага. Душата му беше разкъсана от страдание, едно от момичетата по едно време го разсмя с поредица от авангардни шеги от света на роботите. Сега нещастникът е мъртъв и още не се е научил как да възкресява мъртвите. В този момент младият магьосник Фюрер се изправи пред най-големия си проблем.
  Магьосникът Джаран с огнена сабя застана на пътя му.
  - Имате бебе, виждам, някаква специална, уникална магия. Може би ще дойдете на наша страна? Лигата на подземните светове ще ви възнагради щедро с пари и може би дори ще ви даде цял свят, населен с послушни роби.
  - Защо не галактиката веднага? - попита шеговито Адолф.
  Магьосникът не разбра хумора:
  - Сигурен съм, че с вашите способности създаването на собствена империя е само въпрос на време. Така че е възможно, дори галактика.
  - Но явно без теб! - Фюрерът изпрати лъч към магьосника.
  Той лесно се пребори с него и го удари, така че дрехите на Хитлер се запалиха, въпреки че той успя да отскочи. Обръщайки се, фюрерът, съвсем не магически, угаси пламъците.
  - Какво получи? Не бъди толкова самоуверен, Адолф.
  Фюрерът беше изненадан:
  - Откъде знаеш името ми?
  В отговор, смях:
  - Могъщи магьосници като мен знаят всичко!
  Той отново се втурна към младия фюрер. Той избегна хвърления пулсар, пусна лъч и от пръчката излетя змия. Тя се рееше във въздуха и за смях на магьосника се срина:
  - Не си запознат с хипервълновата магия, слабаче. Ето защо можете да се справите толкова лесно с вас. Е, с какво друго да те зарадвам?
  Адолф скочи върху трола, опитвайки се да изпълни замаха, както беше научен, и беше изхвърлен назад. Тогава младият фюрер прочете заклинание: няколко ледени висулки паднаха отгоре, което предизвика презрителна усмивка от магьосника.
  - Това ли е всичко, което можеш да направиш? Какво ще кажете за това? - измърмори заклинание магьосникът и изпрати зелена вълна.
  Около Адолф се издигна дим и се появиха пръстени. Младият фюрер се опита да отскочи, но беше смазан от ръцете на петнистите питони. Вързаха момчето като вериги и започнаха да го душит. Младият фюрер изстена:
  - Убиец!
  Магьосникът се засмя:
  - Да, аз съм ураган на унищожението. Закълни се, че ще станеш мой ученик и ще те пусна.
  - Никога! - отговори обладаният Хитлер, противно на инстинкта за самосъхранение.
  - Тогава вземи го! - изсъска магьосникът.
  Поток от демонична енергия падна върху фюрера, измъчва и разкъсва всяка клетка от тялото му. Беше много болезнено, толкова болезнено, че ми идваше да вия като вълк. Сякаш кожата ви се бели слой по слой и се излива с гореща ютия.
  - Е, сега ще ме изслушаш ли? - попита Джаран с ужасяващ глас. - Или!
  - Не никога! - каза фюрерът с последни сили. - Служенето на злото ще погуби душата, която е по-важна от тялото.
  Злият трол се засмя:
  - Глупак, да ми служиш е единственият начин да спасиш нещастната душа. Сега я хвърлям в геената. След като плътта ви бъде изгорена, ще ви изпратя на място, където приказките на всички хора за ада ще изглеждат като сладки сънища. Трепери, нещастник.
  Адолф изплю:
  - Глупави заплахи!
  Последва оглушителен рев:
  - Тогава изгори!
  Пламъците обхванали Хитлер, а кожата му дори започнала да се отлепва. Той вече искаше да моли за милост, не, не съм готов да умра. Или може би, мина подсъзнателно през ума ми, може би ще успея да надиграя своя безмилостен враг в бъдеще.
  Потокът вода потуши пламъците и фюрерът беше освободен, оставен в дрипи, които едва покриваха покритото му с дебели мехури тяло. Пред него се появи елфът Бъкингам. Около генерала на космическата Германия блесна светлина и той се усмихна.
  Със снизходителен тон той каза:
  - Ти си Джаран, явно искаш да обидиш детето?
  Отговорът беше ръждиво хриптене:
  - Не се намесвай в нашия спор, елфе! В противен случай ще си прекарате много зле.
  Представителят на бляскавите хора, оголвайки перлените си зъби, отговори:
  - Виждам, че дори не можете да псувате по изтънчен начин. Някакво жалко бебешко дрънкане вместо заплахи.
  Тролът блесна със зъби:
  "Ще те разпръсна на атоми из цялата галактика и ще компресирам душата ти в черна дупка, и ще опъна кожата ти върху квазар."
  - Малко по-добре! - Елфът разсече с пулсар. Тролът, олюлявайки се, го парира с мъка, на бузата му се появи изгаряне.
  - И ти си силен! - Лицето на трола се изкриви като маска на хайвера на мрака. - Но и аз не съм слаб. Ето!
  Магьосникът изпрати подарък, който елфът повърна с коляното си и го изпрати обратно със завъртане.
  - Не, не ме впечатлихте! - отговори Бъкингам. Той погледна към Смит, който вдигна пръчката си и се опита да я удари. - Няма нужда, приятелю, иди да помогнеш на другарите ми. Този човек вече е изразходил твърде много енергия и мога да се справя сам с него.
  -Ти си твърде самоуверен, но какво от това! - Пръстите на трола пораснаха и от тях започнаха да растат огромни призраци. Това бяха различни видове изроди, мощни динозаври и бойни машини.
  - Супер, хайде да се караме! - Ръката на елфа се изправи като ветрило и изпод нея започнаха да изригват каскади от мощни бандити. Фантомите се събраха и започна битката на титаните, която демонстрира безпрецедентна сила.
  Везните в магическата битка се люшкаха насам-натам, чуваха се викове и сърцераздирателни писъци.
  Полугол Адолф се движеше като сомнамбул, видя множество трупове и фрагменти от тела, както и смачкани механизми. Това му даде сила и той си проби път дълбоко в техническите етажи.
  Нека кошмарът ме опари с дъха си
  Заклевам се, няма да предам отечеството ви!
  Плътта е разкъсана, изпълнена със страдание
  Но духът на войника няма да търпи срам!
  В главата на обладания фюрер се заформи кратък стих. Кристина се бори напред, която стана наистина нежна и любима за него.
  Тя също щеше да му роди дете, едно от онези, които имат шанс да станат наследници на Третия райх.
  Момичето вървяло все по-далече и стреляло наляво и надясно. Тя се възползва напълно от заловените оръжия, дори използвайки краката си. На обувките имало устройство, което активирало пипалата при движение на пръстите на краката.
  И това беше удобно при използване на заловени оръжия. Най-трудно беше, когато другарите й умираха, Кристина проля сълза над всеки труп, често над едва забележими останки.
  Палавата, винаги жива Гертруда почина. Всичко, което остана от нея, бяха краката. Герда имаше малко по-голям късмет; тя имаше само голяма дупка в стомаха си и едното й сърце беше разрязано от шрапнел, следователно все още имаше шанс да оцелее.
  Ексцентричната християнска разказвачка Магда е с пръснати глава, както и с раменна става. Вярно, някои загубиха само част от тялото си и имаше надежда за възстановяването им.
  Наистина беше невъзможно да се открие ескадрилата по-рано и да се унищожи с една термопреонова бомба. Колко момичета ще останат живи в този случай? Не може ли един елф наистина да направи това? И за Фюрера изглежда, че тя Кристина е готова да мрази този човек.
  Боевете на територията на САЩ продължиха. Известните четири: Герда, Шарлот, Кристина и Магда вече са минали Тексас и са влезли в Луизиана. 30 юни е доста горещ ден. Американците оказаха много упорита съпротива и дори се опитаха да контраатакуват.
  Момичетата спряха танка си и се редуваха да се прицелват. Те бяха толкова прекрасни. А отпред бяха Шърман и Пършинг.
  Герда го взе и запя, стреляйки:
  - Черно...
  Шарлот стреля и продължи:
  - Ужас!
  Кристина удари снаряд, отряза купола на Шърман и продължи:
  - Черно...
  Магда събори кулата на Пършинг и изрева:
  - Ужас!
  Герда отново хвърли снаряда и изряза:
  - В битка...
  Шарлот плесна и измърка:
  - За Армагедон!
  Кристина ще изстреля снаряд и ще извика:
  - На камбанарията...
  Магда стреля точно и добави:
  - Врагове!
  Герда отново тупна и изсъска:
  - Кръст...
  Шарлот изстреля снаряд и излая:
  - Обърни го!
  И момичетата се засмяха в един глас на шегата им. Те наистина са певци от най-висока класа.
  И гросмайсторите стрелци! И колко точно стрелят. И то толкова точно, като първокласни снайперисти.
  Герда, докато стреля, започва да пее:
  - Искам да...
  Шарлот, стреляйки, продължава:
  - Момчета...
  Кристина удря, възкликва:
  - Момичета!
  Магда, стреляйки и косейки Шерман, продължава:
  - Просто...
  Герда, стреляйки, блъска с думите:
  - Когато прегръщаш...
  Шарлот изстреля снаряд и измърка:
  - Ласка!
  Кристина, също стреляща, написа в Туитър:
  - Ново...
  Магда изстреля и добави:
  - Филм....
  Герда, стреляйки, продължи:
  - Виж...
  Шарлот, стреляйки, добави:
  - В космоса...
  Кристина каза остроумно:
  - На килима...
  Магда, след като изстреля снаряд, хареса:
  - Летя!
  Герда стреля и изрева:
  - Якета...
  Шарлот стреля и добави:
  - Раирана...
  Кристина сече със снаряд и изсъска:
  - В кутията...
  Магда пусна подаръка и хареса:
  - Панталони!
  Герда изрева, изстрелвайки снаряди:
  - Преди....
  Шарлот, натискайки джойстика, измърка:
  - Сутрин...
  Кристина, удряйки снаряд, излая:
  - С момичетата...
  Магда потвърди енергично:
  - Разхождат се...
  Герда изсъска, стреляйки:
  - Момчета!
  Шарлот запя отново6
  - До сутринта...
  Кристина продължи:
  - С момичетата...
  Магда извика:
  - Разхождат се...
  Герда лае:
  - Момчета!
  Атаката на Шърман приключи, почти всички танкове бяха унищожени, а останалите започнаха да бягат. А немците реват от радост.
  Герда рационално отбеляза:
  - Оказва се, че... Изпържихме опашките на янките!
  Шарлот каза с известно раздразнение в гласа си:
  - И руснаците, предполагам, се радват, че се бием с американците не на живот, а на смърт.
  Кристина отбеляза с усмивка:
  - Сталин може и да ни забие нож в гърба!
  Магда потвърди с въздишка:
  - Сериозно обаче, има шанс!
  Герда сви мускулестите си рамене и отбеляза:
  - Що се отнася до мен, изобщо не мисля, че Сталин е бил толкова смел, че да влезе в бой с нас. И за нас би било много по-добре първо да завладеем Америка и Англия, отколкото да нападнем СССР.
  Шарлот се съгласи:
  - Наистина е много по-добре да не се води война на два фронта. Що се отнася до Великобритания, тя щеше да бъде ударена.
  Герда каза сериозно:
  - О, момичета, дори написах история за AI на тази тема.
  Шарлот сериозно предложи на партньора си:
  - Ами прочети го!
  И Герда премина към изложението;
  . Има много паралелни, сгънати като ветрило вселени-вселени. Тук в един от тях Хитлер решава да не започва война със СССР през 1941 г. Всъщност не можете да започнете война с огромната съветска империя с Великобритания в тила. Освен това в "Main Kaf" бъдещият фюрер пише, че основната причина за поражението на Германия в Първата световна война е, че тя трябва да се бие на два фронта.
  Освен това Хитлер си спомня навреме пророчеството на Волф Месинг, че фюрерът е предопределен да загуби и да му пречупи гърба на изток.
  Имаше и заключих: да се води война до пълното завладяване на Британия. Освен това антигерманският бунт в Югославия доведе до факта, че планът Барбароса трябваше да бъде отложен до края на юни. Това означава, че може да не е имало достатъчно време за превземане на Москва и основните региони на СССР преди зимата. А през зимата германците, което е очевидно дори за самоуверения фюрер, са напълно неподготвени за битка.
  В допълнение, превземането на Крит струва на германците големи загуби в десантните сили, а фюрерът е разпален от голяма омраза към Великобритания, решавайки да сложи край на това първо.
  Докладът на военния аташе, който видя на първомайския парад най-новите съветски танкове: Т-34 и КВ-2, също оказа влияние. Последният танк със 152 мм оръдие направи силно впечатление на всички присъстващи немци. Хитлер, след като помисли малко, нареди да се ускори работата по създаването на тежки танкове. Появиха се цяла поредица от проекти за големи машини. И до създаването на масивна танкова кавалкада е по-добре да не се започва война със СССР. Още през май германците прехвърлиха още три танкови дивизии в Либия. В началото на юни Ромел започва нападение срещу Толбук и след три дни битки превзема тази крепост.
  След което германците преминаха в настъпление в Египет. Британците не можаха да устоят на превъзхождащите сили на Вермахта. Германците бяха по-силни и числено, и организационно. Освен това британските колониални войски всъщност не искаха да се бият. Техният морал беше нисък и падаше все повече и повече.
  Още през юли германците превзеха Египет. Пресякоха Суецкия канал и навлязоха в Палестина. Англичаните избягаха... В Ирак избухна въстание и германците влязоха там почти без бой. Скоро целият Близък изток падна... През август и септември германците окупираха градове и площади. И те се противопоставиха не на съветската бойна машина, а на малки британски войски, колониални сили, които не бяха твърде дисциплинирани и склонни да се бият, и примитивни части на арабите.
  Хитлер завладява големи територии. В края на септември е превзет и Гибралтар. Франко, виждайки, че британците се изливат и страхувайки се от окупация от нацистите, се съгласи да позволи преминаването на германските войски. Нападението се оказа мимолетно. Германците го изпълниха умело и организирано, но самата крепост не беше много готова.
  След което германците почти без съпротива окупират френските владения в Африка. За щастие войските вече могат да се прехвърлят на най-краткото разстояние.
  През зимата Хитлер предприе голяма офанзива в Судан и Етиопия, а също така започна да напредва в Южна Африка. След известно колебание фюрерът реши: ако вземем черния континент, вземете го като цяло. Освен това британците нямат сили да запазят владенията си. Основната трудност за германците не са британските войски, които отстъпват на нацистите както по численост, така и по бойна ефективност, а разтегнатите комуникации, трудностите с доставките и липсата на необходимите пътища в Африка.
  Но германците, с тяхната твърда тоталитарна система, показаха отлична организация и способност да се придвижват на огромни разстояния. Така че в СССР фашистите бяха разочаровани не от необятните простори - Африка е дори по-голяма по територия и население от Русия, а от упоритата и фанатична съпротива на Червената армия.
  И разбира се, в Африка няма зима.
  През декември Япония най-накрая атакува пристанището на Перу. Беше ясно, че САЩ все още няма да позволят на самураите да погълнат британските колонии в Азия и Тихия океан. И така Япония беше принудена да отслаби Америка с изненадваща атака. И те успяха. Следват поредица от успешни операции в Азия. През март Хитлер, страхувайки се, че Япония ще го изпревари, нахлу в Иран, а оттам германците пробиха в Индия. Ясно е, че двеста и петдесет германски дивизии са повече от достатъчни, за да превземат почти беззащитна Индия и технически изостанал Иран.
  Хитлер, разбира се, прехвърляйки все повече и повече сили в Африка и Индия, пое голям риск - Сталин можеше да започне освободителна кампания срещу Европа.
  Но Червената армия още не бързаше. Лидерът на всички времена и народи натрупа сила, но не се стремеше да бъде първият, който се включи в битката. Може би Сталин не е искал да поеме отговорност за голямата война. И финландската компания не вдъхва оптимизъм.
  Следователно, въпреки че германските войски се разпространяват от Европа, през Азия и Африка, Сталин не бърза да се възползва от това. Трябва също да се отбележи, че силата на Вермахта непрекъснато нарастваше. Германските загуби по време на обширните завоевания бяха малки, а промишленото производство нарастваше благодарение на чуждестранните работници. Освен това Вермахтът беше попълнен от Khiwis и различни колониални формации.
  Германците смениха строителните си батальони, шофьори, тилови части, конвои и т.н. с чужденци. По-младите войници бяха привлечени в армията. Те дори поставят под оръжие седемнадесетгодишни и по-възрастни войници.
  Вермахтът увеличава броя на дивизиите, а процентът на чужденците в него нараства бързо. Производството на оръжия също нараства бързо. Новият танк Tiger влезе в производство като най-ранното разработено тежко превозно средство.
  През май 1942 г. Вермахтът навлиза в Южна Африка, след като преди това се бие на хиляди километри. Мадагаскар падна през юни... Американците нямаха късмет, като загубиха битката при Мидуей в тази вселена. Господството в Тихия океан премина към Япония. И Третият райх, след като се подсили с колонии от Бирма, Индия, до Южна Африка и извън нея, увеличи производството на самолети няколко пъти, провеждайки въздушна атака срещу Великобритания. Германците имаха нови мощни бомбардировачи Ю-188 и ДО-217. И те натиснаха Великобритания, натиснаха и с брой, и с качество.
  Британците, напротив, след като загубиха колониите си и се сблъскаха с подводна война, намалиха производството на самолети и друго оборудване. Нацистите натиснаха. И в края на август се състоя кацането. В битките участваха нови германски танкове Тигър. Битките в Англия продължиха малко повече от две седмици и завършиха с капитулация.
  След което германците поставиха свое марионетно правителство и нов, напълно легитимен крал на Англия. Самата Великобритания става протекторат на Третия райх. Нейният флот почти изцяло премина на немска страна.
  Сталин не посмя да удари врага по време на десанта. А между Германия и СССР имаше пакт за ненападение. Освен това фашистката държава стана много силна.
  Чърчил избяга в Канада и се опита да продължи борбата с помощта на Съединените щати. Но Хитлер беше решен. Следва операция Икар с десанти в Исландия. Последната точка, от която американските самолети могат да стигнат до Третия райх, е превзета.
  След което започна прехвърлянето на силите в Гренландия. 1943 г. преминава в морски битки. Третият райх имаше подводници с водороден прекис, които се движеха със скорост до 35 възела на час и изпреварваха американските кораби.
  Аржентина обявява война на Съединените щати и германците започват да трупат своите войски там.
  Нацистите окупираха Швейцария за два дни, а Швеция за седем дни, поемайки изцяло контрола над Европа.
  Австралия също е превзета, въпреки че нахлуването е извършено заедно с Япония.
  През пролетта на 1944 г. Германия, след като натрупа голям брой десантни кораби, кацна в Канада. По същото време немски и японски войски навлизат в Мексико. Бразилия, Венецуела, Чили и други държави обявиха война на Съединените щати. Атаката срещу Америка започна и от двете страни. Германците придобиха основния танк "Пантера"-2, който значително превъзхождаше "Шерман" по въоръжение, броня и характеристики. И германската реактивна авиация просто нямаше равна.
  Качественото превъзходство на немските реактивни изтребители: ME-262, HE-162, ME-163 над американските беше огромно. Да не говорим за факта, че се появиха немските реактивни бомбардировачи Arado, най-добрият витлов Yu-488 и страхотният TA-400 с шест двигателя. Германците имаха предимство пред Съединените щати в бронираните превозни средства, което се увеличи с появата на танковете от серията E. "Е"-25 се оказа особено успешен, превозно средство с бойни качества на бронята, сравнимо с "Пантера"-2, но много по-леко и пъргаво с по-нисък силует и наклонена броня.
  Съединените щати бяха въоръжени с високи Sherman и още по-архаични Grands. Те не можаха да проникнат в челото на главния германски танк Panther-2, дори близо. А страничната броня на Panther-2 беше 82 милиметра под ъгъл и даде рикошет, три четвърти от удара.
  Германската щурмова пушка MP-44 също превъзхождаше американските картечници и автоматични пушки.
  По време на битките германците използваха щурмувани колониални войски и чуждестранни дивизии. Силата на Вермахта надхвърли шестстотин дивизии. Тежките танкове "Тигър"-2, по-модерните "Тигър"-3, "Лъв" и по-компактният "Лъв"-2, страхотният "Е"-100 и "Мишка"-2 участваха в офанзивата .
  До края на четиридесет и четвъртата година се появи машината "Е"-50, забележимо превъзхождаща бронята на "Пантера"-2 и с по-мощен двигател.
  Серията включваше и подземни резервоари, използвани от земекопни машини.
  Това оръжие имаше силно морално въздействие върху американците. Във въздуха се появи по-мощният и опасен реактивен бомбардировач Ю-287 и най-новите модификации на МЕ-262 със стреловидни крила. Както и най-новите ME-1010 и TA-183, те унищожиха новото поколение.
  Появи се и по-усъвършенствана щурмова пушка MP-54 с по-голяма точност и обсег на стрелба и е по-лека.
  Качественото превъзходство на силите на Хитлер взе своето и американският фронт се срина. Нацистите напредват във всички посоки. Американците не успяха да направят нищо, за да се противопоставят на това. Техният реактивен изтребител F -2 беше неуспешен и имаше характеристики, дори по-лоши от Mustang.
  И американските витлови изтребители дори по принцип не можеха да се сравняват с германските реактивни лешояди. А асовете на Луфтвафе се оказаха по-подготвени. Много от тях трупаха сметки.
  Танкерите също успяха. Особено Витман, той се бие на различни танкове в края на войната на по-модерния Тигър-3. Към края на 1944 г. германците разполагат със 100-тонен "Кралски лъв", с двигател от 1800 конски сили и 410-милиметрова ракетна установка.
  Ефективно оръжие срещу дълготрайни укрепления и сгради. И най-важното е, че е практически непробиваем за всички американски противотанкови оръжия.
  Германците непрекъснато подобряват технологията си. "Е"-50 достигна ниво на защита, което е непробиваемо за американското 90-мм оръдие от всички ъгли.
  Германските бронетранспортьори също се подобриха, особено в бронята. Fritz създава Luftfaust и по-усъвършенстван Faustpatron, способен да прониква в танкове от разстояние повече от километър.
  И Pershing се появява едва през 1945 г., когато германските войски вече са превзели Мексико, Канада и по-голямата част от Америка.
  На 2 февруари 1945 г. Съединените щати капитулират пред Германия и Япония. Войските на силите на Оста се приближиха до Ню Йорк и Вашингтон - вече нямаше шанс.
  Капитулацията доведе до окупацията на Америка и изземването на нейните ресурси. Сега целият свят се състоеше изключително от Третия райх с неговите колонии и неговите съюзници. СССР имаше само един останал сателит: Монголия. Така се е стигнало до изключително опасна ситуация.
  Стана очевидно, че въпреки външно приятелските отношения, Третият райх и Русия са на път да влязат в смъртна битка.
  Сталин никога не е решавал да атакува Германия, когато тя воюва с Великобритания и САЩ. Приятелският неутралитет помогна на Хитлер да победи и завладее Запада. Но сега стана ясно, че Третият райх има планове и за Русия. А СССР със своята комунистическа идеология представляваше потенциална заплаха за националсоциализма.
  Хитлер събираше сили за съкрушителен удар. Вермахтът стана многоброен, наброявайки до хиляда пълнокръвни дивизии, около тридесет милиона войници, от които по-малко от една трета бяха етнически германци. Това беше огромна сила, добре оборудвана с технологии, с най-новите танкове от серия "E", които се произвеждаха активно вместо по-малко напредналите "Пантери" и "Тигри". А Panther 2 си остава страхотна машина.
  Въпреки това, основният немски танк беше модификацията "E"-50, тежащ шестдесет и пет тона, с по-дебела странична и задна броня и оборудван със 105-мм оръдие, с дължина на цевта 100 EL. Тази машина трябваше да бъде противотежест на съветската серия KV...
  Сталин също се интересува от тежките машини. През август 1941 г. започва серийното производство на автомобила KV-3 със 107 mm дългоцевно оръдие. Няколко месеца по-късно танкът КВ-5 влезе в производство с две 107 мм и 76 мм оръдия с тегло 100 тона и челна броня от 170 мм. Още през четиридесет и втората година KV-4 влезе в производство с тегло 107 тона и 180 mm предна броня и подобни оръжия.
  Сталин обичаше големите конструкции. KV-6 се превърна в превозно средство с две оръдия: 152-мм гаубица и 107-мм противотанково оръдие. Колата тежеше повече от 150 тона. Той беше оборудван с два двигателя с мощност 600 конски сили наведнъж. KV-7 имаше подобни оръжия, но дори по-дебела броня от 200 милиметра и тежеше до 180 тона. През 1943 г. в производство влиза и КВ-8 със 152 и 122 мм оръдия, тежащи двеста тона.
  Но свръхтежките танкове се оказаха не най-добрите. Твърде голямото тегло създаде проблеми с транспортирането и шофирането. Особено с високопроходими автомобили. В допълнение, серията KV се характеризираше с такъв недостатък като разположението на бронята без рационални ъгли на наклон, което донякъде обезцени отличната защита на резервоара.
  Но СССР, за разлика от Третия райх, не е водил войни. Войната с Финландия беше последната. И нямаше възможност да се тества оборудването на практика. И Сталин, имайки огромна власт, вземаше еднолични решения за това какво оборудване да бъде пуснато в експлоатация. И лидерът наистина харесваше тежки коли.
  Германците използваха на практика големи танкове. Бойният опит показва, че танк, по-тежък от седемдесет тона, е твърде голям, за да стане хемороид, особено по време на транспортиране, за да бъде произвеждан масово за бойни действия.
  Най-добрите дизайнери от цял свят най-накрая създадоха превозно средство, което отговаряше на изискванията на военните за защита и в същото време можеше да се транспортира и използва. Такава машина стана "Е"-50. Челната му броня е увеличена до 250 милиметра при рационален наклон, а бордовете и кърмата до 160 милиметра.
  Резервоарът се оказа клекнал и имаше много дълга цев. Най-накрая германците и техните роби създадоха повече или по-малко задоволителна машина. И СССР имаше някои проблеми. Особено с основния резервоар.
  Серията KV е разработена по екстензивен начин: повече тегло, повече оръжия, повече калибър. И тя, разбира се, не можеше да стане основният резервоар.
  Т-34 претендира за ролята на най-популярния танк. Сравнително лесен за производство, може да се приема в количество. Машината, с малки подобрения, стартира масово производство. Но през 1943 г., когато немците имаха сериен основен танк Panther, който успешно се доказа в битка, Krauts се оказа масивен танк, който беше по-силен. И скоро "Пантера"-2 със силна броня и дългоцевно 88-мм оръдие, стана ясно, че Т-34 е твърде малък.
  Имаше различни идеи... Включително създаването на принципно нов танк Т-44 и модернизацията на предишния. Сталин е запален по разработването на тежки машини и е бил малко хладнокръвен към средните и леките. Но Т-34 беше добър заради масовото си производство. Стана ясно, че поредицата KV не може да устои на Третия райх, който беше погълнал толкова много страни в количество. И се роди компромисен вариант: Т-34-85, когато в основния резервоар беше заменена само кулата.
  Това направи възможно поддържането на масово производство, но калибърът от 85 мм все още беше недостатъчен, за да пробие челно най-популярния немски танк Panther-2.
  За по-късния E-50 няма какво да се каже. В края на четиридесет и четири SU-100 се появи като разрушител на танкове. Но също така беше по-нисък от "Пантера"-2. В началото на 1945 г. германците премахват Panthers и Tigers, избирайки по-тежката версия на E-50, като танк, превъзхождащ всички свои противници. Това превозно средство можеше да пробие челно както тежките KV, така и всички други съветски превозни средства. В серията останаха само "Лъв"-2 и "Кралски лъв", но те също трябваше да бъдат заменени от унифицираната серия "Е".
  Германците имаха превъзходство над СССР по численост и качество. Освен това Япония се готвеше да удари от изток.
  Сталин не разполага с пълна информация за танковия потенциал на противника. Но СССР имаше 60 хиляди танка в сто и двадесет дивизии, без да се броят бронираните превозни средства с пехотата. От тях четиридесет хиляди са най-новите 35 хиляди тридесет и четири и пет хиляди различни превозни средства KV. Плюс сравнително малък брой самоходни оръдия, само няколко хиляди. Основно СУ-100 и СУ-152.
  Силите, разбира се, са значителни. Но нацистите, разчитайки на потенциала на половината свят, извадиха много танкове. Те наемат фабрики в цяла Европа, както и в Африка, Азия, Канада, САЩ, Австралия... Помислете за целия свят...
  Размерът на германския танков флот нараства с неистови темпове. Особено след капитулацията на Америка. В същото време нацистите се фокусираха предимно върху серията "E", особено върху "E"-50. Тези машини бяха по-технологично напреднали от Panthers и по-ефективни.
  През пролетта на 45 г. производството на танкове достигна пет хиляди на месец и повечето превозни средства могат да бъдат класифицирани като тежки. До 1 юни 1945 г. нацистите разполагат с около деветдесет хиляди танка. От тях седемдесет и пет хиляди бяха разгърнати срещу СССР. Още повече от десет хиляди превозни средства бяха разгърнати от немски сателити: Турция, Румъния, Хърватия, Словения, Италия, Унгария, Финландия, Испания, Португалия и страните от Латинска Америка.
  Срещу тях в европейската част СССР разположи четиридесет и пет хиляди танка и самоходни оръдия. Съотношението на силите беше почти два пъти по-лошо за Русия, а при тежките танкове - осем пъти по-лошо. Вярно, че машините на спътниците бяха по-слаби, а екипажите по-слабо обучени, но те не направиха разлика.
  Някои от съветските танкове бяха в Сибир и Далечния Изток и им се противопоставяше Япония с нейните сателити и колонии. Страната на изгряващото слънце е разположила повече от тридесет хиляди танка, макар и предимно средни.
  Частично лицензиран и от немски модели Panther-2.
  В авиацията балансът на силите за СССР е още по-лош. Третият райх разработи реактивен рояк. Седемдесет хиляди съветски самолета се противопоставят на повече от двеста хиляди германски и сто хиляди японски самолета. Ако добавим боен опит, тогава балансът на силите е просто катастрофален. СССР обаче имаше добри изтребители и бомбардировачи, но нямаше реактивни самолети.
  Но самолет с витло не може да се сравни с реактивен лешояд по характеристики на полет, дори теоретично.
  В пехотата Вермахтът разположи петнадесет милиона свои войници и пет милиона сателити в първия ешелон срещу СССР. Само двадесет милиона. И това не са всички войски. Япония разположи петнадесет милиона само в първия ешелон.
  СССР имаше единадесет милиона войници, губейки от коалицията повече от три пъти. Не беше възможно повече да се увеличава броят на войските, тъй като икономиката можеше да се срине. И така Сталин увеличава Червената армия пет и половина пъти от 1 септември 1939 г. Най-лошото беше, че силите на Оста не бяха достигнали максималния си брой и можеха да продължат да увеличават своя потенциал.
  Артилерията на СССР е много мощна, особено противотанковата и минометната, но... И все пак най-масовият калибър 76 милиметра вече е безнадеждно остарял, а 45-милиметровият още повече. Има твърде много дребни неща и няма да има достатъчно истински тежкокалибрени противотанкови цеви. Ако вземем тежката артилерия, тогава германците имат огромно превъзходство в числеността.
  Ракетната артилерия в СССР, поради липсата на бойна употреба, не е много добре развита. Fritz на практика разработи газови пускови установки и ракетни установки. Картечниците на нацистите са по-модерни. Много части натрупаха богат боен опит. Войските маршируваха по целия свят.
  След Финландия Червената армия няма практика в реални битки. Разбира се, това е съществен недостатък.
  Накратко, Сталин не си прави илюзии, въпреки всички усилия на партията и тоталитарния режим, врагът е много по-силен. И във флота, разбира се, балансът на силите е още по-лош за СССР, отколкото в останалите. В крайна сметка, ако нещо се случи, трябва да се борите, да вземете предвид останалия свят. И с ресурсите на останалия свят, притежаващ една шеста от сушата и двеста милиона души.
  Просто така се случи... Сталин не влезе в боя през 1939 г., когато германците изразходваха боеприпасите си след преминаването на Полша. Не и през четиридесетте години, когато нацистите се втурнаха към Париж, разкривайки тила си. И четиридесет и първата година не стана знак за освободителната кампания, въпреки че краутите се изкачиха в Африка и Азия. Освен това имаше толкова много възможности да се нанесе съкрушителен удар на фашизма.
  А сега... Сега самите нацисти са готови за нахлуването. И над страната висеше брадва с адски сили. Трябваше да намерим изход. Но кое?
  Сталин не можа да намери отговор за себе си. За да избегне война, той беше готов да направи всякакви отстъпки на страните от Оста. Изпращаше влакове със суровини и зърно почти на безценица, намаляваше цените, предлагаше наеми за петролни кладенци или даряваше злато.
  Но Хитлер мълчеше... Не искаше почти нищо, а само увеличаваше силите си по границите. Той завърши танковите армади и увеличи броя на въздушните дивизии. Подготвях се за внезапен удар... Може би не съвсем внезапен.
  Ясно е, че фюрерът се е страхувал от СССР и е искал да изтрие болшевизма от лицето на Земята. Но какво може да му се противопостави? Фашизмът опасно се засили. Трябваше да се измисли нещо специално и силно. Сталин разчиташе на атомната бомба, но това изискваше поне още няколко години. Да не говорим за необходимостта от транспортни средства за преодоляване на самолетите на Луфтвафе.
  Все по-често германските самолети нарушават въздушното пространство на СССР. Беше им забранено да стрелят, за да не провокират нацистите към нахлуване. А наскоро се появиха съобщения за мистериозни летящи чинии, движещи се с невероятна скорост и способни внезапно да изчезнат.
  Сталин издава секретна заповед да се справим с това, но при никакви обстоятелства да не даваме повод на нацистите да ударят.
  Докато Герда плетеше историята си, по пътя вървеше немски танк. От време на време Магда откриваше огън. Тогава трябваше да направя пауза и да попълня бойния си комплект. Немската машина се отличаваше с голяма издръжливост. Няколко я удариха, но снарядите отскочиха като грахови зърна. И нищо съществено освен леки драскотини не можеше да бъде причинено на бронята.
  Когато Герда свърши работата си, Шарлот отбеляза:
  - Е, какво тогава? Не е лошо! Но сега най-важното нещо за писане е войната със СССР!
  Герда тържествено обеща:
  - И ще бъде! Въпреки че при такъв баланс на силите вероятно вече е ясно кой ще спечели!
  Шарлот каза със съмнение:
  - Зависи от писателя! Един добър драскач може да напише нещо, което се смята за невероятно правдоподобно.
  Кристина логично добави:
  - И най-важното, това е фантазия... Особено ако пишете за космоса!
  Герда запя с усмивка:
  - Африка е опасна, да, да, да... Но войските на Антантата са глупости! Не отивайте, деца, под атака от САЩ!
  Магда отново изхленчи:
  - И забравихте за най-важното - Всевишния!
  Герда изръмжа в отговор:
  - Ами не, това го знаем!
  Магда пееше прекрасно:
  Бързо се покайте пред Всевишния,
  В противен случай Велзевул ще погълне...
  Коленичи пред Върховния Бог,
  Нека Исус влезе в сърцето ти!
  Герда също отговори мелодично:
  Фюрерът живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата...
  Вратата към космоса беше отворена,
  Звездите блестяха над нас!
  Магда стисна юмруци и каза решително:
  - Все пак Моят Исус е по-важен от вашия фюрер. Защото Исус е Бог, а Фюрерът е просто човек!
  Гарнизонът на Торонто, или по-точно това, което е останало от него, капитулира. Огромният супертанк "Чудовище" се премести на собствен ход на юг. Войските на Третия райх стават все по-многобройни. Те изпревариха Канада и вече навлизаха в северните щати на Америка.
  Янките, понасяйки щети, се оттеглят. Някои от тях, особено африканци, дезертираха при първа възможност.
  Адала, заедно с другите момичета, слязоха от супер танка и започнаха да бягат. Петър тичаше с тях. Момчето беше весело, обичаше да е в екип с момичета.
  Всички са толкова красиви, млади и по бикини. Голите пети блестят. Блестящи мускулести, загорели прасци. Прекрасни красавици.
  Момчето си спомни песента и запя:
  - Красавици, красавици, красавици - кабаре... Създадени сте само за забавление... Обичани до гроб във вашата свята страна, и мъката не ви е подвластна!
  Момичетата също са възхитени от красивия, мускулест тийнейджър. Те искат да погалят момчето, да го погалят, да го целунат. Това е напълно естествено желание, когато видите красив млад мъж. Младите момичета се чувстват добре, игриви са и подскачат. Опитват се да стъпят с боси крака, където е бодливо, за да има масаж.
  Водят колона от затворници. Момичетата се кикотят и хвърлят камъни по робите. Петър изплези език на военнопленниците и извика:
  - Горко на победените!
  Те само навеждат унило глави. Горко наистина. Кой би предположил, че нацистите ще дойдат в САЩ. Рузвелт, ако искаше, можеше да спре Хитлер, като предотврати Мюнхен. Но янките мислеха другояче. Като цяло Америка се характеризираше със сдържана политика и липса на желание за влизане във война. И сега фашистите я мачкат.
  Пантера 2 мина покрай момичетата. Този танк вече е остарял, но все още е много по-силен от Sherman и Pershing. Да, на върха на кулата седеше момиче по бикини и държеше знаме със свастика над главата си. Това е червен банер с бял кръг и черен паяк вътре.
  Колата профуча покрай нея, следите й издрънчаха. Петър изчурулика:
  - Едно, две, три... Луд враг, умри!
  Момчето се забавлява... Но в същото време е притеснено. Например, вчера той видя Сталин насън.
  Посивелият и остарял върховен главнокомандващ обсъждаше важен доклад в щаба. Василевски информира председателя на Държавния комитет по отбрана.
  тридесет хиляди самолета в рамките на една седмица . Плюс сто хиляди оръдия и минохвъргачки, това са колосални сили.
  Жуков отбеляза малко скептично:
  - По принцип това е танк Т-34-85. Автомобил значително по-нисък от немските модели. Освен това с най-лошото качество на бронята. По отношение на авиацията доминираме Як-9, който отстъпва на порядък на немските реактивни самолети. - разпери ръце легендарният маршал. - Честно казано, без качествено превъзходство в технологиите не можете да спечелите с количество!
  Сталин поиска от Абакумов:
  - Докога германците ще държат сили срещу нас на изток?
  Шефът на СМЕРШ неохотно отговори:
  - Самият Вермахт е три милиона и половина плюс още около милион и половина местни полицейски части и един милион сателити. Има около десет хиляди танка, но те превъзхождат нашите по бойни качества. А Третият райх разполага с много авиация. В битките участват дискови самолети, които не могат да бъдат свалени от нищо. - разпери ръце Абакумов и добави. - Шансовете за победа над враг, който е силно окопал, за възможно най-кратко време са ниски и той може бързо да прехвърли подкрепления. Размерът на Вермахта непрекъснато се увеличава и вече надхвърля тридесет и пет милиона души. Но има и Япония с нейните колонии.
  Сталин направи няколко крачки из просторния кабинет и отбеляза малко объркано:
  - Но може би атака е единственият ни шанс... Докато врагът е вързан от Америка.
  Молотов предпазливо предложи:
  - Ако Америка падне, тогава няма да имаме никакъв шанс...
  Лидерът се съгласи с това:
  - Правилно! Но... Има възможност Хитлер да не ни нападне! В този случай шансовете за оцеляване остават!
  Вознесенски припомни:
  - Работим върху Т-54, другарю Сталин. Това може да бъде много обещаващ танк.
  Лидерът поклати глава:
  - Изчислените параметри казват, че превозно средство с тегло тридесет и шест тона не може да има предна броня, по-дебела от двеста милиметра. Но германският 105 все пак ще го пробие. А 100 мм оръдие в никакъв случай не е достатъчно...
  Вознесенски отговори с усмивка:
  - Има различни предложения. Например, създайте тежък танк. Или увеличаване на дебелината на челната броня за сметка на страничната броня. Но ние работим, другарю Сталин. И честно казано, нашите дизайнери вече са постигнали много. По-специално, IS-4 с 250 мм челна броня обещава да се превърне в шедьовър на нашето танкостроене.
  Върховният главнокомандващ гневно отбеляза:
  - Трябват ни сериозни оръжия сега, а не в бъдеще! Разбираш ли това?
  Вознесенски смело отговори:
  - Правим всичко, което ни позволяват възможностите. Но само с половината Русия е изключително трудно да се устои на почти целия свят.
  Молотов доста смело потвърди:
  - Да! Много неравностойни сили, другарю Сталин. И все още творим чудеса!
  Водещият леко омекна и предложи:
  - Хайде да се отпуснем и да пийнем... Защо сте толкова тъжни всички!
  Две момичета се появиха с къси поли и голи крака. Те оставиха бутилки с червено вино и се поклониха на властта.
  Берия плесна с устни и излая:
  - Не са ли прекрасни, другарю Сталин?
  Лидерът кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, че е прекрасно... Босите крака отиват на момичетата, особено през лятото.
  Сталин си наля вино. Той отпи и каза с добродушна усмивка:
  - Ако имаше повече жени в армията, нямаше да отстъпим толкова!
  Берия кимна и промърмори:
  - Така че да пием за Родината! Да пием за Сталин! Да пием и пак да налеем!
  Лидерът седна на стола и каза замислено:
  - И ако фашизмът все пак победи, в планетарен мащаб... Какво чака човечеството.
  Молотов отговори раболепно:
  - Мисля, че нещо ужасно!
  Жуков благоразумно отбеляза:
  - Някои ги е страх, а някои ще се оправят!
  Сталин кимна в знак на съгласие:
  - Да... Това е световно правителство. За какво са мечтали комунистите. Но Хитлер ще направи всичко по неговия начин. Ще настъпи ера на фашизъм. - Водачът кимна, високото русо момиче наля вино в чашата му. Сталин продължи. "Тогава ще се установи нов ред в света." Наистина ще има твърд тоталитарен режим, но войните, престъпността, гладът, вълненията, тероризмът ще изчезнат... Всичко ще бъде както при нас, само германците ще бъдат в привилегировано положение. И ще бъде...
  Сталин плесна с ръце...
  Берия отбеляза:
  - Но за нас ще бъде смърт, другарю Сталин. Или смятате, че фюрера ще ни направи губернатори в Русия?
  Водачът отговори сериозно:
  - И това не може да се изключи! Изглежда нашето разузнаване съобщи, че Хитлер е казал, че най-добрият губернатор на Русия е Сталин!
  Околните му ръкопляскаха... Но никой не изрази истински възторг. Би било хубаво да окачите Хитлер и Сталин на вратовете на хората. Или Наполеон.
  Самият председател на Държавния комитет по отбрана се отнасяше с уважение към Наполеон. Имаше някои прилики между мъжа с трикотажната шапка и Хитлер. Но обладаният фюрер се оказва по-голям късметлия.
  Сталин, разбира се, се самонаказва повече от веднъж, защото пропуска изненадваща атака на Германия, което води до тежки последици. Въпреки че информацията наистина пристигна. А самият върховен главнокомандващ имаше някакви планове за Европа и се готвеше за война.
  СССР през юни четиридесет и първа имаше двадесет и пет хиляди танкове и клинове и приблизително същия брой самолети. Хитлер не е имал такава власт. Във всеки случай, както по-късно установи съветското разузнаване. Да, Сталин наистина се подготвяше много активно. Числеността на Червената армия достига пет милиона и половина и продължава да расте. СССР имаше приблизително четири пъти повече танкове и самолети от Вермахта и два пъти повече артилерия.
  Само в мобилността германските войски имаха превъзходство. И пушката Маузер стреля по-точно от Мосин.
  Сталин, разбира се, имаше преувеличени данни за силата на Вермахта. И им повярвах, защото нацистите превзеха Европа твърде лесно и бързо. Ако Сталин знаеше, че Хитлер е толкова слаб, щеше да нападне пръв. Но това се оказа прекомерна предпазливост.
  Освен това Червената армия е почти напълно необучена в защита. Това е наистина идиотско - не атакувайте себе си, но научете армията да атакува изключително. Самият Сталин по-късно се кара на себе си и на кръга си. Но очевидно масовите чистки са обезсърчили военните, а също и цивилните, от всякаква инициатива. Никой не пожела да поеме отговорност и да спори с лидера.
  Тъй като учат само атака, така трябва да бъде! Иначе самият Сталин не е бързал много да атакува, това не е взето под внимание.
  Да, лидерът се отдаде на мечти за световно господство и мислено си представи кампания срещу Европа. Но да удариш такъв силен враг като Вермахта... Той не е самоубиец! Задавайки си въпроса, Сталин отговори: че най-вероятно той не би атакувал първи.
  Не, ако поне войната с Франция се беше проточила и Германия беше отслабена, тогава е възможно Сталин да реши да удари. Но след като цяла Европа падна под нацистите. Но тогава още по-непростимо е, че Сталин не даде заповед да се подготви армията за отбрана. Това си струваше загубата на редовната армия през 1941 г. И тогава СССР нямаше време да разгърне силите си.
  Лидерът понякога дори се чудеше дали да стреля с куршум в челото? Но това е страшно, защото може да ни очаква чист ад. Връзката на лидера с Бог е сложна. От една страна, Сталин не се изказва публично публично в атеистичен дух. Но той позволи на други да го направят. През 30-те години е създаден съюз на войнствени атеисти, храмове са разрушени, църкви са взривени. Лично самият Сталин дава указания - да се изстискат свещениците. И те бяха притискани, мачкани, преследвани.
  Във всеки случай Сталин не пречи на ширещия се атеизъм и дори го насърчава.
  Но когато войната започна, или по-точно, когато Червената армия започна да търпи поражение след поражение, Сталин започна неистово да се моли на колене. И се поклони. Съюзът на войнстващите безбожници е разпуснат и преследването на църквата временно е спряно. Дори иконите започнаха да се използват за защита на Москва от въздушни нападения.
  Сталин обаче предпочита да мълчи публично. Не казах на никого дали вярва или не. Не съм посещавал църкви, не съм бил кръстен публично. И така... Убиецът все още е другарят Сталин. Много хора изби, много хора разстреля и гниеше по лагери. И той трябва да сключи мир с Бога.
  Сталин все още иска неговият лидер на всички нации да бъде почитан като божество. И навсякъде издигаше паметници на себе си, окачваше портрети или във всеки случай позволяваше да се насърчава култът към личността му. Въпреки че защо да бъдете лицемер пред себе си. Сталин харесва това и заслужава одобрение. И как ще погледне Бог на факта, че лидерът е направил любимата си обект на поклонение.
  Ами втората заповед - не си прави идол? Все пак Сталин създаде култ към себе си!
  Може би затова Русия търпи Божие наказание? И не можете да спечелите войната или дори да я преместите по по-успешен път?
  Сталин решава за себе си, че все пак тайно изповядва греховете си пред свещеника.
  Междувременно поръчах:
  - Да пестим сили! И всички вие трябва да работите два пъти повече от преди!
  След което вождът освободи сатрапите си... Мисъл...
  Танкът Т-34 несъмнено беше успешно превозно средство. Колкото и да е странно, именно екзекутираният армейски генерал Павлов всъщност е кръстникът на тази машина, който направи много за нейното внедряване. Самият Сталин е склонен да разработи серията БТ, колесен и верижен танк. Високата му скорост плени лидера. Но боевете в Манджурия и Финландия показаха безпомощността на тази серия в условия извън пътя.
  И беше създаден танк с добра маневреност, сравнително мощно оръдие и за времето си добре защитен. Вярно, видимостта на тридесет и четирите остави много да се желае. Но танкът показа своята ефективност и превъзходство над немските превозни средства. Докато не се появи Пантерата.
  Изключително трудно е да се създаде нова кола във военни условия, а тридесет и четирите са твърде малки срещу големи котки. Сега говорим за танк Т-54, но Е-50 с толкова малко тегло не може да бъде надминат.
  Сталин въздъхна тежко. Той е роден в бедно семейство на пиян обущар. И никой не предполагаше, че могат да се издигнат толкова високо. Но за щастие един свещеник намери такъв, който оцени способностите на Джугашвили и го заведе в богословско училище, а след това в семинария. Но не беше лесно. Сталин имаше мрачен характер, не беше другар по дух и се отличаваше със своята изолация. И семинаристите не го обичаха, често го биеха. Сталин се опитва да отвърне на удара, но не е в добро здраве, а лявата му ръка не функционира добре.
  Сталин не обичаше много Бога, смяташе се за лишен и обиден. Но той мечтаеше за кариера на свещеник и учи усърдно. И тъй като му беше трудно да играе с момчетата, той посвети цялото си време на учене и започна да се подобрява. Първо осми ученик, после пети... Руската православна църква при царя имаше огромна сила и авторитет - защо не и кариера?
  Но тогава Сталин беше увлечен от революционерите. Това може да е едно от действията на сърцето, а не на ума. И сърцето на Сталин ставаше все по-студено към религията. Той харесваше греха. Исках и жени, и питие, и дим! И по време на постите яжте тлъсто свинско месо, измито с червено вино. Сталин също не изпитва любов към Бога, тъй като се чувства обиден от хората. Е, защо Джоузеф, след като всички не го харесват? Особено връстници?
  Сталин беше изгнаник, революционерите също са изгнаници. Борци срещу властта... И сърцето на Йосиф теглеше към тях. Макар умът ми да казваше: остани в семинарията, чака те прекрасна църковна кариера. Нещо повече, Сталин все още знаеше как да говори красиво, ако искаше. Но сърцето, омразата към Бог и властта се оказаха по-важни.
  Така Сталин, без да завърши семинарията, се впуска в революционната борба. Въпреки че каква успешна революция може да има в Русия? Но той беше зает на работа. Започна да печели авторитет. Но виждайки, че процесът на задържане върви бавно, той решава да приеме предложението да стане информатор на царската тайна полиция. По принцип тогава Коба нямаше друг избор. Вкараха го в затвора и обещаха да го държат там дълго време, а след това толкова много от тези информатори се разведоха.
  Сталин се съгласи и кариерата му тръгна нагоре. Срещна Ленин. Той не харесваше много този плешив интелектуалец, но интуицията му подсказваше, че бъдещето принадлежи на Ленин. Така Сталин става човек на действието. Занимавал се с обири в полза на партията, организирал въстания и стачки. И му се размина - беше доносник. Заточили го във Вологда и оттам Сталин постоянно бягал. Докато накрая на лидера му писна напълно и той беше заточен за четири години в по-сурови места. В Русия имаше малка революция, която доведе до създаването на Думата. Сталин още тогава започва да мисли за легална политическа кариера: да стане депутат или министър.
  Началото на Първата световна война се възприема от болшевиките с надеждата, че тя скоро ще бъде разклатена. И се получи! Войната продължи с променлив успех, но след пробива на Брусилов изглеждаше, че Русия скоро ще спечели. Това означава, че автокрацията ще се засили. Но през февруари имаше преврат, монархията падна и настъпи златното време за болшевиките.
  Ленин се оказа много по-способен организатор, отколкото си мислеха, освен това успя да привлече Троцки. Сталин почти веднага намрази последния. Но Троцки беше полезен... Революцията мина много бързо. Въпреки че Зиновиев и Каменев почти го събориха. Но за щастие Керенски не се отличаваше със своята решителност и интелигентност.
  Революцията се проведе много бързо и успешно, почти без загуби. Болшевиките бяха облагодетелствани от успеха. И Сталин почти веднага стана един от първите.
  След това дойде гражданската война. Успехи и поражения. Троцки изигра огромна роля за победата на болшевиките. А след покушението и раняването във врата Ленин се разболява тежко и постепенно започва да губи власт. Свердлов умира при съмнителни обстоятелства. Троцки развива наполеонови амбиции. В този момент Сталин трябваше да се напрегне повече. Кампанията срещу Полша се провали и световната революция не се получи.
  Сталин спря да мисли и да помни. Как е успял да победи Троцки и останалите отдавна е известно и описано от различни автори на Запад.
  По-заинтересовани от това как да се измъкнем от настоящата ситуация, в момента.
  И все пак най-рационалното беше да се рискува и да се започне война срещу Германия, докато тя е окована от Америка. Но вземането на решение за това е изключително трудно. Сталин отдавна е забелязал това ограничение в себе си. Наистина ли атакувате дракона? За да направите това, трябва да сте Ланселот. Но Сталин предпочита предпазливостта.
  И имаше надежда, но какво му трябваше на Хитлер? Може би всичко наистина ще се получи?
  Все пак Германия е придобила толкова много територия, че е трудно както да я усвои, така и да я развие. Какво им трябва на Русия, като най-тлъстите парчета са заловени и скоро ще бъдат разработени. Има и Украйна, и Кавказ, и Беларус, и много други, включително Туркменистан и по-голямата част от Узбекистан.
  Лидерът, за да се отвлече от изключително обезпокоителни мисли, започна да пише афоризми;
   Звънът на монетите е по-хармоничен от празния звън на софистиката, но последният обикновено се отглежда, за да чуе първия!
  Блондинката винаги е светла глава, но по правило само в буквалния смисъл на думата!
  Ако тъмната коса не е признак на интелигентност, то светлата със сигурност не може да се превърне в критерий за глупост!
  Хубавото вино не се съхранява в скапан съд, а голямата интелигентност не се крие под грозна външност!
  Тези, които имат дъбови глави и егоистичен егоизъм, оставят кожите им да бъдат щавени!
  Който не се съобразява с всички реалности, брои трофеи само насън!
  Който седи много, затъва в блатото на словоблудието!
  Който си върти много езика, ще бъде ударен от ураган, породен от буря от пропуснати възможности!
  Винаги има възможности, но е невъзможно да ги реализирате, ако имате нереалистични амбиции!
  Изпъкналият външен вид е добър на парад, но в битка най-добрият външен вид е пълната невидимост!
  Литературните пиана се поправят най-лесно, когато бъдат извадени от храстите на невежеството, върху здравата почва на здравия разум и надеждните инструменти на находчивостта, изобретателността и фантазията са под ръка!
  Всичко, което води до победа, е прекрасно - да превземеш врага, но пианата не се броят!
  Природата няма лошо време, тя има само деца, които искат да подобрят климата и доведени деца, за които няма нищо добро в света!
  Завареното дете на природата е този, който не признава родството със създателя на Вселената, а предпочита да се смята за извънземен роб!
  Така че нека да пием, за да могат нашите роднини да направят всичко, а враговете ни да навредят само на себе си!
  Не можете да сплашите всички наведнъж, но можете да докарате всеки поотделно до луд ужас!
  Това, което създава нови проблеми най-вече не е желанието да се създаде нещо ново, което да решава проблемите на старото!
  Голямото тегло на този или онзи тип оръжие показва лекотата на преценката на тези, които са го поръчали!
  Не оръжието убива, а този, който стреля с него, но то стреля неправилно, най-често самото оръдие на смъртта, тъй като отказът от убийство винаги е правилното решение за стрелеца!
  Когато човек за човека е вълк, не е толкова страшно, колкото когато един на друг сме чакали!
  Тези, които бързат, винаги закъсняват, а тези, които не бързат, никога не достигат целта си!
  Въпреки че скоростта сама по себе си не дава победа, при липсата й враговете ви отнемат успеха!
  Защо много готвачи развалят кашата, защото стадото може да стъпче само шедьовър с оскъдната си творческа независимост!
  Когато изненадате врага си, винаги печелите предимство пред него, с изключение на невероятната глупост и невероятната глупост!
  Когато изненадате врага си, винаги печелите предимство пред него, с изключение на невероятната глупост и невероятната глупост!
  Обедняването на ръката на даващия може да се случи, ако вземащият не е скъперник с хитрост!
  Колкото по-лесна е победата, толкова по-трудно е да разберете защо се случи толкова лесно и като цяло е невъзможно да разберете какво нещастие ви е попречило да вземете надмощие много по-рано!
  Смисълът на Морала е, че без него се побеждава лесно, но още по-лесно се съсипват плодовете на победата!
  Тези, които имат къси ръце за добри дела, обикновено имат дълги и зли езици!
  Свойството на късия ум е да създава дълги дискусии и малоумна демагогия!
  Сатаната винаги побеждава, защото няма добро без зли последствия от използването му!
  Тези, които закъсняват за битка, могат само да пропуснат парада на победата!
  Да, най-лесният начин да си навлечете неприятности е да разпръснете възможности за враговете си като просо!
  Падането на духа, както и капката на барометъра, води до буря, но само по нашите земи!
  И възторгът на душата отблъсква ураганно нашествие, по-лошо от всеки антициклон!
  Който псува ще се чувства много зле, когато отговаря за гнусните си думи!
  Първата палачинка може да стане на бучки поради бързане, но останалите не влизат в гърлото точно поради прекомерната бавност на масата!
  За да предотвратите комарите да разядат носа ви, не трябва да губите остротата на реакцията и интелигентността си от кръв!
  Острият ум, за разлика от острия щик, не пробожда с него този, който седи на трона!
  Колкото повече врагове, глупави като дъбове, толкова повече дъбови ковчези ще има!
  Да си обърнеш бузата е срамно, но още по-голямо осъждане заслужава този, който е отказал да подложи рамо на другар в беда!
  Умните хора не са толкова много, но тъпото правителство успява да ги подреди така, че само да си пречат!
  Всеки, който лае много, но бяга бавно, ще достигне живота на куче много бързо!
  Кучешкият живот е гаранция само за верига и нашийник, и кошара и дажби, само за тези, които са успели да продадат изгодно билета на вълка и да освежат миризмата на кучето!
  Силата трябва да се комбинира с морал, моралът с доброта, добротата с мъдрост и мъдростта с прозорливост!
  Първият, който дава обещания, завършва последен!
  Кой в огън не гори, кой в лайна не се дави, дори с тежестта на самородно интелектуално парче!
  Можете бързо да разрешите проблема само без да бързате!
  Геният е съвместим със злодеянието, извършено само с добри цели и добри последствия!
  Те подценяват приятелите много по-често, отколкото враговете, но също така трябва да се разкайват за това не по-рядко!
  Тези, които мислят назад винаги остават с навътре носа!
  Сълзите на радост винаги са примесени с горчивина, само че последното винаги е повече сред тези, които се кикотеха на тежката работа!
  Има крокодилски сълзи, но да се смееш от щастие не е дадено на крокодилското сърце!
  След като поставите земните богатства под чука, вие няма да съберете съкровища на небето, така че господарят-Бог няма да въздигне слуги с ниска практическа изобретателност!
  Мястото на срещата не може да се промени със смъртта, но можете да изберете много по-приличен пейзаж за последната среща на подлунния свят!
  За спонтанността на ума се съди не по средствата за постигане на целта, а по средствата, които остават след постигането!
  Можете да напълните корема си с нещо, което е твърде трудно, но не можете да се наситите!
  Тези, които нямат зъби, най-често получават удари по зъбите!
  Една беззъба армия може да избегне яростен бой, но безмозъчен политик ще получи удар по зъбите дори и с най-зубата армада!
  Можеш да те смятат за умен, като мълчиш, само освен в случаите, когато трябва да дадеш отговор, той започва да говори на езика на оръжията!
  Играейки тихата игра, можете да спасите живота си, но можете да го превърнете в нещо повече от жалко съществуване, само като интелигентно споделите мнението си!
  Мълчанието се смята за злато само от тези, които са боледували от скрофулната ситост на канарския език!
  Всички краища са желани за нас, с изключение на края на доброто, но проблемът е, че е почти невъзможно да се стигне до добър край, а краят на доброто е почти неизбежен!
  Нищо не може да устои на невинната красота, освен грозното желание да седне на трона на разврата!
  Можете да спечелите благодат с красота, но не можете да платите за грехове!
  Само тези, които нямат търпение да останат с носа си показват гръб!
  Топлото сърце може да разтопи всеки ледник на безразличие, но без студен ум е невъзможно да превърнете възникващия поток в градивен канал!
  Революцията е като вряла вода, посягаш към нея след студена реакция, а после крещиш от изгарянията!
  Хората правят странни неща през цялото време, но чудеса не се случват!
  Чудесата в решето излизат настрани, ако имате само задни мисли!
  Изненадата във война е като платно на яхта, само че не толкова забележимо!
  Ако изненадате войник, това означава, че войникът е лош в наблюдението!
  Прецизността на учтивостта не е на кралете, а на онези войници, които подпират трона си с дулата на мускетите!
  Когато цари мир, можеш да украсиш сърцето си със незабравки на милостта, но когато бушува хаосът на войната, само бодливите рози на безпощадността ще пазят душата ти от поглъщане!
  По-добре е да копаеш окоп, отколкото да копаеш собствения си гроб, но ако заровиш таланта и изобретателността си, ще бъдеш заровен и в най-дълбокия окоп!
  Поддавайки се на алкохол, е по-лесно да се втурнете в атака, но бягането под ъгъл от четиридесет може да доведе само до гробна яма!
  Пияният е по-лош от глупав дънер, последният може да подпре вратата, да запечата дупките, но самият пияница е проходна дупка, разбивач на врати и дори възстановява глупавите трупи с трески!
  Хвалбата се различава от ласкателството по това, че човек не очаква да получи ласкателна награда за първото, а похвала за второто!
  Човечеството расте с интелигентност, наторява се с пороци, както розата с тор!
  Мързелът стимулира развитието на технологиите, лошите навици - медицината и биоинженерството, разпуснатостта и похотта на информатиката, а агресивността, взети заедно, го довежда до ниво, в пъти по-високо от естествените нужди!
  Мързелът само дава стимул за напредък, но за да го водите наистина е нужна работа, която да покрие естествените нужди не само на мързеливите!
  Мързелът не е извинение за безделието, но създава такива проблеми, че никога няма да можете да си починете за празника!
  Мързелът само дава стимул за напредък, но за да го водите наистина е нужна работа, която да покрие естествените нужди не само на мързеливите!
  Мързелът не е извинение за безделието, но създава такива проблеми, че никога няма да можете да си починете за празника!
  Който се върне назад, мислейки да спаси живота си, ще се опетни със смъртен срам!
  Бягайки, можете да спасите съществуването, но не можете да спасите живота!
  Героично атакувайки понякога губите съществуване, но печелите безсмъртие!
  Благородството не винаги е вродено, а винаги се придобива чрез загуба!
  Предател, роб и в княжеско облекло, слуга на Отечеството, княз и в крепостен чин!
  Който пирува много в мир преди войната, няма да има много причини да пирува с военни успехи!
  Търпението ще изтощи всичко, освен амбициозните мисли и неунищожимите амбиции!
  Възвишеният дух никога няма да падне на колене - възвишеният дух никога няма да слезе в подземния свят, а възвишеният ум винаги е чужд на долните страсти!
  Можете да се биете с числа, да печелите с числа, но само със способността да поддържате победата и изкуството да се възползвате от нейните плодове!
  По-добре е силното дете да бъде такова, каквото е, а да изглежда като силен възрастен винаги е по-добре да изглежда различно от това, което е!
  Но във всеки случай е по-добре владетелят никога да не изглежда слаб - дори ако основната му сила е измамата!
  Безумно героичен, войникът не прави глупости - командирът прави глупости, изпращайки войници там, където героизмът става луд!
  Можете да изпреварите цял кръг в състезание, можете да закръглите капитала си в бизнес сделка, но не можете да постигнете успех, когато коремът ви е заоблен и изобретателността ви е станала плоска!
  Всеки воин трябва да има това, да има голямо сърце, но малко страх и огромно чувство за отговорност!
  Две мечки не живеят в една бърлога, но два морала съжителстват перфектно в един човек с мисленето на хищник!
  Тигърът в засада е опасен, докато не загуби зъбите си, а човекът е безпомощен, докато не блесна с блестящо изобретение!
  Всички се уморяват, само мързеливите се поддават на умората, само мъртвите не отделят капки пот!
  Може да се считате за печеливш варварин, но това е по-добре, отколкото да бъдете губещ бърборещ варварин!
  Смелостта е като крака на стол; Добре е, когато се комбинира с умение и изчисление, и ако добавите късмет към него, тогава победата ще бъде консолидирана на солидна основа!
  Смелостта е добра - содомията е лоша!
  Победата изисква подготовка, но можете да се подготвите не за самата Виктория, а за плана, който дава надежда за нейното осигуряване!
  Можете да поправите изкривена къща или увредено здраве, но разклатената репутация се възстановява не чрез редакции, а чрез радикално преструктуриране на начина ви на живот!
  Те се опитаха да възстановят СССР, без да причиняват неудобства на жителите, но в резултат на това всички удобства бяха унищожени без причина!
  Християнството по вяра е против войните, но най-много вият под знамената на християнската вяра!
  Светът е непредсказуем до баналност, но тривиално пресметнат!
  Човешката кръв не е вода - тя не избледнява с времето, поливането изгаря посевите, само разпалва жаждата, но все пак пролива човешкия род!
  Трудно е да чакате успех, но в действителност можете да чакате само проблеми!
  Ако чакате времето от морето, ще очаквате ураган от неприятности и торнадо от неуспехи!
  Езикът е малък мускул, но прави големи неща с малко думи, изречени от велики хора!
  Витлото може да се затегне на самолет и без гориво със запалване, но човек без бойни предпазители може само да усуква!
  Роденият като орел винаги лети, а роденият без крила само лети!
  Можете да култивирате лъв в себе си със сила на волята, но душата на заека, оказва се, се дължи на слабоволеви промискуитет, не може да се коригира без лично желание!
  Когато народните сили не могат да се вържат в здрава метла, резултатът е порутен ковчег и дупка на робска постеля!
  По-безопасно е да целунеш акула по челото хиляди пъти, отколкото веднъж да покажеш тила си на руски воин!
  Ако задната част е безполезна, военният плам няма да помогне! Е, ако няма жар, тилът ще отиде при врага за обяд!
  Красноречието на един командир не струва нищо без сивите шинели на войниците, които го слушат! Но без силната подправка на червените и сочни думи не можете да сготвите супата на победния празник!
  За глупака мълчанието наистина е като философския камък, придаващ стойността на злато на напълнен с олово език!
  Войната е като състезание по вдигане на тежести; ако теглото не бъде достигнато, наградата не се присъжда; ако врагът не е довършен, химнът на победата не се изпълнява!
  Ако владетелят няма възвишени мисли, тогава империята му ще се пръсне!
  Владетелят винаги трябва да гледа към върха, но твърде много главата в облаците хвърля земния просперитет на вятъра!
  За съжаление, чистачите винаги пристигат навреме, но гълъбите летят на грешното място!
  Котлетът е направен от човек, който не може да кълца враговете си! И само някой, който няма мозък като котлет, може да меси кайма!
  Черното око няма да добави светлина към стаята, но може да осигури светлина в тъмнината на упоритата тъпота!
  Като кажат, хайде да запалим по една цигара, другарю, от израза да се обесим - има само една разлика - методът на самоубийството е много по-болезнен и опасен за другите!
  Можеш да излежаваш до свобода, но не можеш да излежаваш на свобода!
  Хубавото вино не може да се съхранява в скапан съд, а разумните мисли не могат да съществуват в мръсно тяло!
  Подражанието се смята за маймунски рефлекс, но в действителност хората са по-склонни да загубят индивидуалността си и следват принципа - като всички останали!
  Истинските гении са като златни зрънца в пясъка, блестят ярко, но накрая попадат в пералнята!
  Най-често тираните мият народния пясък със златни зърна на гении, за да премахнат и измият всичко, което е по-ценно от калдъръмения прах!
  Личната ни гледна точка е като бинокъл - гледаме собствените си недостатъци наобратно, преувеличаваме максимално чуждите, а ако трябва да анализираме стъклото, те винаги успяват да се замъглят от глупост и тежест във възход!
  По-често хората не сеят това, което не е добро и вечно, а сеят добро и вечно!
  Намирането на забавни приключения е наистина подобно на труда на Херкулес; приключенията идват в задника ви дори когато се опитвате с всички сили да се измъкнете от тях!
  При последната фраза Сталин беше напълно изтощен, както психически, така и физически. Той се отпусна на един стол и започна да хърка.
  Това е толкова невероятна мечта, която Петър успя да има. И изглеждаше страшно и любопитно.
  И супертанкът "Чудовище" вече прекоси северната граница на Съединените щати, преминавайки през територията на земята на свободата. Много гъсеници се вкопаваха в земята, оставяйки дълбоки бразди. Това беше символ на фашистката хватка за гърлото на американската свобода. Но най-лошото се случи, когато "Чудовището" спря и механизмите на цевта започнаха да дрънчат. Ужасното оръжие започна да се цели в целта. Момичетата се втурнаха, проблясвайки със загорелите си мускулести боси крака. И багажникът се обърна.
  Адала седна и натисна бутона на джойстика.
  И изплю тежък, двайсеттонен снаряд. Той летеше към един от американските градове.
  Петър изръмжа:
  - Времето дойде, менструацията вече е здрава! Унищожете фалшивите лидери и истинските крадци!
  А в небето летят дискотеки, атакуващи американски самолети. Американците наистина не могат да бъдат по-лоши, такава сила се втурва към тях. И най-важното е, че можете да устоите на натиска само със собствената си смелост. Някои американци се бият героично, но черните и някои жълти просто бягат. Или се отказват, падайки на колене.
  Петър видя пленници в тълпата и не можа да устои. Заплашвайки с автомат, той им нареди да целунат момчешките им боси крака.
  Жените плеснаха неохотно с устни и се свиха. Кракът на тийнейджъра все още е без коса, красив, загорял, но прашен. И е унизително да го правиш на колене по този начин. Но трябва, иначе в очите ти се вижда, че ще те застрелят. И Питър изглежда много ядосан. Исках да ги нападна напълно, но непознатите се срамуваха. Е, достатъчно ги унижи. И защо са недоволни и намръщени? Не е ли красиво момче? Защо изглеждат толкова сурови? Може би трябва да сложи своето вече значително съвършенство в устата им? Жалко само че има много хора наоколо.
  Те крещят на момчето и го принуждават да дърпа жицата. Супертанкът Monster стреля отново. Избълва такъв мощен ракетен заряд. И лети по небето, носейки смърт и разрушение на цял квартал.
  Е-100, танк с две оръдия, мощен и доста бърз, пълзи покрай него. Опитайте нещо подобно. Немската кола също стреля, забелязвайки Шърман да се подхлъзва. Не е много лесно да удряш от дистанция. Но 128-милиметровото зенитно оръдие е бързострелно и удря добре.
  И как горната част на Шърман беше отнесена. Как този танк остана без половината си? А немците буквално реват от възторг. Ето един американски град отпред.
  Местната полиция се покланя до кръста и пада на колене, молейки за милост.
  Повечето от местните жители избягаха и се скриха. И само любопитни момчета гледат немските танкове без страх. И дори с известно любопитство.
  Една от германките извади камшик и започна да бие американските момчета по голи крака. Те пищят и отскачат. Но те все още гледат и не бягат. Някои дори пеят нещо.
  Петър, усещайки ентусиазма в себе си, изпя реплики, които силно наподобяваха думите на бъдещия съветски бард:
  - Не се харесвам, когато ме е страх...
  Дразни ме когато бият невинни!
  Не ми харесва, когато влизат в душата ми,
  Особено когато я плюят!
  Меко казано силна песен! Междувременно пет съветски момичета заеха позиции в американската отбрана. Момичетата бяха готови или да победят, или да умрат. Ето защо те пееха с голям ентусиазъм, композирайки в движение;
  Моя свещена, велика Русия,
  Поля от злато, ливади от сребро...
  Тук диаманти са поръсили земята,
  Подбрани руски снежни перли!
  
  Ти си моята Родина повече от всичко друго,
  Славеят звъни, изстрелва трел...
  Няма нужда войниците да почиват на леглата си,
  Когато бесният злодей нахлу!
  
  Тук Вермахтът напредва в див рев,
  Руската земя гори в огън...
  Руските войски се топят много бързо,
  И семейството беше унищожено от бомба!
  
  Но Родината, дори ако ръката на врага е жестока,
  Той не иска да отстъпи на противника си...
  Фюрерът ще го получи, вярвам в едно око скоро,
  Защото армията е калена в стомана!
  
  Тук имаме затворени редути близо до Москва,
  И стискайки зъби се борим за родината...
  Знам успехите на Краутс, просто са преувеличени,
  Поне Хитлер вика сатаната!
  
  Ще победим фашистите смело,
  Въпреки че нацистите имат голяма власт...
  Но тогава съветски танк се втурва тихо,
  И рита страните на фюрера!
  
  Ние вършеем краутите, отсичаме ги близо до Москва,
  Главите и кулите са като овес за танковете...
  И вярвам, че ще дойде времето май,
  Кога войник донесе знамето си в Берлин?
  
  Тогава светът ще бъде в щастието на комунизма,
  В него всеки воин е просто от яслата...
  Ще хвърлим бойците на фашизма в бездната,
  Разбий всяка орда, нашия рицар!
  
  Кукувицата ни каза колко дълго ще живеем,
  Това не е много подходящ въпрос...
  Защото е жалко, че животът винаги е толкова кратък,
  Дано Христос възкреси хората!
  
  Но аз вярвам в науката за комунизма,
  Нека завладеем необятността на Вселената!
  Нека хвърлим куп суеверия в бездната,
  Възкресявайте хора и други същества!
  Юли 1945 г. Пет момичета Аленка, Мария, Алла, Анюта, Матрьона се бият във Филаделфия. Този най-голям град в северната част на Съединените щати е един вид ключов център на американската отбрана. Войските на Третия райх настъпват, заплашвайки да превземат най-богатата сила в света. И тогава те неизбежно ще се стоварят върху СССР. И тогава ще бъде много лошо.
  Командирът на батальона Аленка, в обичайната си униформа: боса и само по бикини.
  Момиче стреля с базука по немски танк Е-25. Това е по-лека и по-маневрена машина и можете да намерите слабо място в нея. И удря странично, принуждавайки германеца да се завърти. След което Аленка стреля с картечница и покосява петима индианци от армията на Третия райх. Той казва с усмивка:
  - Няма да минат!
  И хвърля граната с краката си. Отново се разлитат парчета, много загуби и отсечени глави. Аленка не се кара за първи път. Тя има опит от самия Брест. А воинът е пълен със сила и решителност да оцелее до края. Наблизо афроамериканец умира с разкъсан стомах. Това е наистина страховита гледка. Черният се гърчи и духът излиза от него.
  Аленка казва ентусиазирано:
  - Не умирай два пъти! Нищо в живота не може да ни извади от седлото!
  И пак хвърля граната с боси крака.
  Златокосата Мария също е точно там. И хвърля гранати с крака. Тя е много красиво момиче и външно крехка, но много сръчна. Падат убити араби от колониалните войски на Третия райх. По брадатото лице на един от тях се разстила алено петно.
  Мария запя с възторг:
  - Има цвете на света, алено, алено... Сбогом на олимпийската приказка!
  И отново нейните грациозни, боси крака са в движение. Хвърлете граната и удряйте противниците. Това е като коса, която коси коприва. И момичето хвърля. Тя е искряща.
  Мария трябваше да изтърпи много неща по време на войната. И тя никога няма да забрави това. И как в плен я бичуваха с гола тел по гърба и петите. И как изгориха подметката със запалка. И най-лошото беше, когато Мария, изтощена от мъчения, беше отведена на екзекуция. С обгорените си крака момичето, почти момиче, стъпваше върху замръзналите буци пръст. Босите й, покрити с мехури крака изпитваха силна болка. Някои немски художници поискаха да задържат Мария. Очевидно той наистина искаше да нарисува картина: "босо момиче е водено на екзекуция". Горката Мария беше карана в кръг, принудена да замръзне в живописна поза. И тя носи само лека, скъсана рокля, покрита с петна от кръв. Германецът се наведе над нея, хвана крака й с ръка и я принуди да свие обгорените си пръсти - за да изглежда по-живописно. И Мария беше принудена да стои неподвижно, тракайки със зъби. И дори пробваха подметките. След това я удариха с камшик и отново я закараха в канавката. Тогава Мария мислено се помоли на Всевишния и се сбогува със семейството си. Тя е стадо зъби, тракащи от студа на страха. Леденият есенен вятър развява златните й коси. Роклята беше много къса, разкриваше счупените й, изгорени колене, покрити с мехури и петна от тел по краката. Цялото момиче беше в охлузвания, синини и натъртвания. Бият я с гумена палка и по главата, и по петите! Целият гръб е нашарен с камшици и тел. Роклята е скъсана, през парцалите се вижда очукано тяло. Но Мария се опитва да остане права.
  Тя ще приеме смъртта и няма да иска милост!
  Събирайки сили, момичето извиква:
  - Да живее Родината!
  И стрелят по нея. Момичето пада... Тя не знаеше, че това е фалшива екзекуция. И тя падна върху снежна преспа, губейки съзнание от нервно напрежение. След това последваха още мъчения. Но един от полицаите-палачи искаше да се забавлява или по-скоро да я изнасили и в изтощената си форма Мария остана красавица. Главорезът не се уплашил, че след тежки мъчения жертвата ще окаже съпротива, и я отвел на уединено място. Там той се канеше да я завладее, но гневът даде сила на Мария. Без да щади изгорената си пета, тя го удари в слабините с такава ярост и се приземи точно, че полицаят припадна от шока от болка.
  Душевното вълнение даваше сили на Мария. След като взе два пистолета от полицая, почти голото, ранено момиче отиде да пробие. Тя успя, възползвайки се от изненадата, да застреля четирима пазачи и да избяга през портите на затвора.
  След това избяга боса и през снега. Краката ми бяха замръзнали и не усещах нищо. За щастие собственикът пуснал момичето в къщата и я оставил да се стопли. Краката на Мария почервеняха като пачи крак и я боляха ужасно. Но за щастие нямаше измръзвания.
  Момичето получи топли дрехи и отиде при партизаните. И тогава тя премина фронтовата линия. Но спомняйки си бягството, сега тя се опитваше да прекарва възможно най-много време боса и да се справя без обувки дори през зимата.
  През лятото да си почти гол е приятно, особено след като в Америка това време на годината е по-топло, отколкото в Русия.
  И Мария също се научи да хвърля гранати много далеч с краката си. Това е едно от предимствата на това момиче да ходи босо. Можете да използвате пръстите на краката си, за да хвърляте ножове, гранати, остри фрагменти и парчета керамика и метал. Тоест можете да направите много с грациозните си крака. Дори стреляйте от картечница. В техния батальон всички момичета се бият изключително боси.
  Само при силна слана красавиците могат да увият краката си в целофан или да ги намажат с мазнина и алкохол.
  Мария снима и блести.
  Червена Алла. Освен това е много точна и силен войн. Тя има толкова медночервена коса, че, развявайки се на вятъра, прилича на знамето на революцията. Красиво момиче и много темпераментно. Даже твърде много. Вече е правил секс с много мъже. Дори съм правил любов с трима, четирима едновременно. Много й харесваше така.
  И кой ще съди Алла? Тя е отличен боец и не толерира постоянството в любовта. Това е нейното кредо. Сега момичето хвърля парче стъкло с боси пръсти. Той лети и удря африканец от армията на Райха в гърлото и пронизва арабина в тила. Има много войници от Третия райх, вербувани от нападения. Колониалните части са многобройни. Те помитат Америка.
  Алла се кикоти. Тя има твърд характер и е била в затвор за непълнолетни. И там се зародиха жестокостта и хрътките. В същото време, дори в затвора, момичето никога не се свеждаше до обиждане на слабите. Кой обаче не е седял при Сталин? И Аленка също посети, макар и за кратко, детска трудова колония. Но това не й попречи да се издигне до чин майор и да получи звездата на Герой на СССР.
  Алла стреля отново. След това хвърля граната с бос крак. Така той лети по начупена траектория и се озовава в цевта на танк. Червенокосият воин се кикоти:
  - Всъщност съм супер момиче! И на война, и в леглото!
  След което огненият дявол подпалил парче гума с кибрит и запълзял към немския танк Е-50. И червенокосият дявол имаше луда идея: да залови танка на Хитлер.
  Тя вдигна парче гума с пръстите на босите си крака и го хвърли право в отворената цев. И половин минута по-късно люкът на танка Е-50 се отвори и се появиха бягащите германци.
  Алла застреля краутите с пистолет и довърши един с парче керамика, също хвърлено с нейния изсечен, съблазнителен крак. Тогава тя подсвирна на приятелите си:
  - Мария и Анюта ме последват!
  И три момичета с голи крака само по бикини, проблясващи с кръглите си прашни токчета, се втурнаха в резервоара. Височината му е не повече от два метра и красавиците лесно скочиха вътре. Копали в колата. И подсвиркваха.
  Анюта, тази очарователна блондинка, отбеляза:
  - Готина кола, има толкова отлична оптика и видимост!
  Мария също отбеляза:
  - И така управляват танка.
  Момичето взе джойстика. Тя натисна копчето. Кулата на машината започна да се върти.
  Алла, оголила зъби, кимна:
  - Да, това е удобна кола, за съжаление нашата тридесет и четири е далеч от това!
  Мария каза с вид на експерт:
  - Разбира се... Това оръдие е с калибър 105 мм, а нашето ИС-2 е с по-голям.
  Алла кимна и отбеляза:
  - Но немците имат по-дълга цев. А началната скорост на снаряда е много по-висока от нашата.
  Мария, подушвайки миризмата на изгоряла гума, се изкиска:
  - Сръчно си ги опушил... Като таратайки!
  Алла изрева с усмивка:
  - Трябва да знаете триковете! Но хареса ли ви?
  Анюта кимна и удари крак по метала:
  - Без никакво съмнение!
  И момичетата избухнаха в смях. Проверихме малко джойстика. Мария зае шофьорското място, Алла стана стрелец, а Анюта яхна картечниците. След което немският танк, пленен от руските момичета, започна да се движи. Стволът му беше готов да изхвърли маса смърт.
  Алла, този червенокоси дявол пееше пламенно:
  - Машината на смъртта е полудяла! Тя лети, разбивайки целта си! Този път се усмихнахме и минахме по бялата линия!
  И огненият воин улови Пантера-2 в полезрението си. Тя го взе и стреля. Смъртоносен снаряд със сърцевина от обеднен уран пробива почти точно през Panther и предизвиква детонацията на снарядите. Момичетата викаха в унисон, ревайки:
  - Ние сме велики и супер воини! Ще изтрием всички!
  И Алла отново стреля по танка Лев. Тя оголи зъби. Спомних си как я бичуваха в детска трудова колония. Да, там бичуваха и за най-малкото провинение. И боли! Момичетата са бичувани, а вие сами трябва да броите ударите. Ако сгрешите, ударете отново, докато загубите съзнание. Момичетата често биват удряни с коприва по петите, особено през лятото. Тогава е трудно да се стъпи върху изгорените подметки. Мехурите по краката на момичетата причиняват болка.
  Чувствайки се ядосана, Алла стреля по Тигър-3. Пробива броня и оголва зъбите си. Тя е успешен войн. И той знае какво си струва. Най-опасният танк е, разбира се, E-50. Тук машината се опитва да разпознае откъде се удрят германците. Алла се прицелва в най-уязвимото място на кръстовището на кулата. Тя сочи точно и гъделичка собствената си пета в остър ъгъл. Тогава той стреля. Снарядът се изхвърля със скорост над 1300 метра в секунда. И удря десния задник.
  Алла скача и възкликва:
  - Готов!
  Анюта потвърждава:
  - Вечерята е сервирана!
  Германският танк започва да гори и снарядите му детонират. Парчетата са разпръснати по цялото поле.
  Мария пее:
  - Нощта разпръсна звездни частици по небето. Подготвен от Третия райх, мрачен, скучен ковчег. Някой явно е спечелил пари на битпазар... И някой е ударен право в челото от куршум!
  Алла започна да насочва цевта към танка Лев-2 и извика:
  - Чело и ковчег!
  И тя стреля по масивна, но остаряла немска кола. Бронята на Лъва се пръсна като стъкло под камък. И немската машина отново започна да къса бойния си комплект.
  Анюта плесна босите си крака и извика:
  - Това е нашата, силата на Русия!
  Момичето със златната коса изчурулика, смазвайки с гъсениците си немците и чуждите им лакеи:
  - Просто Мария! И аз съм месията!
  Алла стреля отново, този път към Е-25 и изсъска:
  - Не, планините няма да бъдат златни, те бяха посребрени от черупката на Аврора!
  Анюта откри огън с картечници. Е-50 има пет от тях, като едната е заварена към цевта. И удариха здраво. Родните войски на Третия райх косят като сърп.
  Русото момиче казва:
  - Въпреки че не съм момче, аз съм мече момиче!
  И стреля отново и изключително точно. Толкова много трупове на боклука на Хитлер. Въпреки че тук не всички са боклуци. Особено има много индийци. Хитлер набира колониални войски, изпращайки ги на клане. В Индия има много хора, но няма работа за всички. Така че нека прехвърлим всички мъже на пушечно месо. Има много африканци и араби.
  Сред воюващите има и бивши съветски граждани. Те също бяха изпратени в кланицата. Някои бяха принудени, а други отидоха доброволно. И Съветите винаги са щастливи да се бият срещу Америка.
  Алла стреля, пробива друг фашистки танк и казва:
  - Аз съм това, което идва на Хитлер в кошмарите му.
  Мария е толкова нежна и външно крехка, че смазва нацистите с гъсеници. Тя няма жалост. Спомнете си, че момичето, като нацист, прокара огнен език по голите си, грациозни подметки, подушвайки миризмата на изгоряло месо. И тогава, по изгарянията, ме биха с гумени палки. Такива фашисти трябва да бъдат смачкани, дадени и още малко.
  Танкът Е-50 е пъргав, с широки вериги и им е много по-удобно да смазват враговете на Русия. Жалко, че целият им батальон го няма. Германците не трябва да чуват съветските доброволци. Така че момичетата са само пет от тях, които се бият.
  Алена отново от базуката, избирайки по-лесни немски танкове. И Матрьона, заедно с партньора си Хенри Смит, просто, но разумно американско момче, пуска мини под релсите.
  Германците имат много танкове и по правило не атакуват без тях.
  Така Алла нокаутира, или по-скоро смъртоносно ранен, друг Е-50. Момичетата работят успешно. Но трябва да внимавате. Ето го и "Кралският лъв". Това превозно средство има триста милиметра челна броня и 210-милиметрово оръдие, което може да стреля по танкове и небронирани цели. Такъв пистолет E-50 ще пробие.
  В този момент Мария пуска танка да заобиколи, за да се качи на борда, където бронята е двеста милиметра дебела и по-лесно се пробива.
  По пътя момичето смазва различни видове фашисти, а Анюта стреля с картечници.
  Мария прошепва:
  - Прости ни, Богородице, ако нещо се случи!
  И Алла, без да чака да се качи на борда, когато се приближи, стреля от край до край и върха на ъгъла. И удря правилно. Той пробива метала и "Кралският лъв" започва да пуши и детонира като другите танкове, ударени преди това от момичетата.
  Алла запя с усмивка:
  - Така или иначе, братя! С любов да живеете, братя! Не е нужно да се занимавате с генералния секретар на Сталин!
  Снаряд ще удари предната броня. Ужилва с 88-милиметровото си оръдие E-25. Но настоящето се плъзна по бронята.
  Алла отговаря, като пронизва вражеската машина като игла в масло. След което огненият дявол казва:
  - Буря и викингският меч!
  Анюта стреля с картечница и добавя:
  - Гръмотевици и светкавици!
  Мария смачка полковника под гъсениците и изръмжа:
  - Кости, звезди - падат в редица!
  Танкът им отново стреля. Този път по Е-50. Със сигурност се изисква умение за пробиване на 250 милиметра челна броня под ъгъл от 45 градуса.
  И ето E-100, страхотна машина, но остарял модел. Но неговото 128-милиметрово оръдие все още е опасно. А челната броня е малко по-слаба от тази на Е-50.
  Алла отбелязва философски:
  - Ето какво означава старият модел!
  Мария я прекъсва:
  - Все още трябва да маневрирате, за да избегнете удар! В крайна сметка сто двадесет и осем милиметра...
  И момичето се втурна, избягвайки снаряди с тегло двадесет и осем килограма. И така Алла отново стреля по Е-100 в остаряла модификация. Немската кола започнала да се разкъсва. И разкъсайте на стоманени парчета.
  И как детонират снарядите.
  Анюта, стреляйки от картечници, каза:
  - Той вложи цялата сила на яростта си в удара... Той изправи небето, разтърси звездите!
  Мария смачка дузина фашисти наведнъж и изчурулика:
  - Натисни газта! Хайде момчето ми - натисни газта!
  Алла се изкиска и отбеляза:
  - Да, сигурно е приятно да катастрофираш с момчето. И го смучи...
  Мария пламна от гняв:
  - Колко си вулгарна, Алла!
  Огненият дявол се изкиска:
  - Обичам да се шегувам! Не приемайте присърце!
  Мария, продължавайки да смазва омразните фашисти, пееше:
  - Сърцето ми... Сърцето мило момиче! Сърцето ми, толкова искам да живея в света!
  И воинът потисна повече от дузина други. И Алла стреля по друг Е-50, пеейки:
  - И аз измерих фигурата му с окото си и когато той ми обяви чека...
  Анюта стреля с картечници и добави:
  - Случайно разкрих бицепса си! Аз съм момиче, не съм слабак!
  Алла изстреля снаряд по Panther-2, лесно счупи страната му и изчурулика:
  - И мигновено танкът стана по-тих!
  Анюта продължи да ръмжи:
  - Фриц скоро няма да е в рая!
  Алла удари лев танка и изрева:
  - Явно противниците нямат време за чипове!
  Анюта, след като покоси цялата линия, изсъска:
  - И прехваленият прословут Хитлер...
  След това Аллах ще удари Е-25 и ще издаде:
  - Сега не съм в рая!
  Анюта логично отбеляза:
  - Два пъти го повторихме, не в рая! Това се казва тавтология в песента!
  Аллах ще отговори и ще изреве:
  - Какво е народна демокрация? Това е моментът, когато Хитлер получава цент!
  Анюта каза искрено:
  - Да, и Сталин не е много добър! Пропусна германския удар! И след катастрофата от 1941 г. ние така и не успяхме да се изтеглим!
  Алла, удряйки с пистолет, се съгласи с това:
  - Да, през 1941 г. загубихме почти цялата си кадрова армия. Почти невъзможно е да се избяга от такива щети. И Хитлер успява да мобилизира всички ресурси на окупирана Европа и част от СССР. А британците се оказаха изключително слаби!
  Анюта стреля с петте им картечници. Петдесетина чужденци бяха покосени. И тя изчурулика:
  - Ние сме най-красивите във Вселената!
  Алла кимна в знак на съгласие и след изстрела отбеляза:
  - Женското тяло е красиво и естетически издържано! В това отношение ние сме венецът на красотата!
  Анюта го взе и запя с голям ентусиазъм:
  - Виждам четката ти навсякъде,
  Кой създаде краищата на вселената,
  Ти даде живот на цялата вселена,
  Сбъдване на свети желания!
  
  Всемогъщият Бог е короната на красотата,
  Запалва сърцето ми в сънища...
  Това са моите мисли и мечти -
  Ангел отвори вратата към рая!
  
  Обичам те Свети отче,
  Ти даде своя верен Син за мен!
  Сияйна диамантена корона -
  И Божията любов към вас не е охладняла!
  
  Ти, Безграничният, ни даваш приятели,
  Насърчава ви да работите без мързел...
  Затова го искам все повече и повече
  Молете се на Всемогъщия Бог!
  
  Всичко във Вселената идва от Отца,
  И неговият Всемогъщ Син...
  Ти си Върховният господар на красотата,
  Вселената, центърът и върхът!
  
  В теб има Всемогъщият да станеш,
  И любов, която не познава граници...
  Прочетете псалм на колене,
  Скоро ще вдигнем крила като птици!
  
  Цялата вселена ще стане като небето,
  Междупланетното щастие ще цъфти...
  И смей, момче, смело -
  Посвещавайки работата си на Исус!
  
  И когато Всемогъщият дойде,
  Рай ще бъде по-добре на Земята...
  Бог Христос ни води към спасение,
  Атмосферата ще бъде дъгата на деня!
  
  Затова Бог учи - не съгрешавайте,
  Ако си слаб, Всевишният ще ти помогне...
  И побързай да се покаеш,
  Проповядвайте - не се тревожете за леглото!
  Хубава песен, особено ако стреляш по немски танкове докато я слушаш. Алла пееше и стреля. Огненият дявол в своите вярвания клонеше към езичеството. Тя беше привлечена от магия, различни магьосничества. И тя не харесваше много монотеизма.
  Но червената харпия все още пееше и стреляше. Ами Исус? Също така силен Бог!
  Но преди войната учеха, че Бог няма! Алла стреля, удари друга, остаряла "Пантера"-2 и изчурулика:
  - Да, имаше време, когато съвсем сериозно ни казваха, че Бог е само една илюзия!
  Мария поклати енергично глава и след като смачка още няколко фашисти, отговори:
  - Не, Всевишни, не може да е илюзия, още повече, че има въпрос - откъде е дошла Вселената!?
  Анюта, стреляйки, обсипвайки нацистите с куршуми, сметна за необходимо да добави:
  - Освен това физиците вече са установили, че Вселената не се състои почти от нищо. И че цялата ни Земя може да се изстиска като ябълка!
  Мария смята за необходимо, докато продължава да оказва натиск върху фашистите, да добави:
  - И също така е установено, че Вселената се разширява. Така че най-вероятно някога е бил с размерите на водороден атом! Можете ли да си представите откъде дойде всичко това!
  Алла, продължавайки да разбива танковете, рационално възрази:
  - Ако мислите, че Вселената е възникнала от експлозия, то... Тогава говорите изключително абсурдно нещо!
  Анюта рационално и разумно отбеляза, насочвайки картечниците с босите си грациозни крака:
  - Точно затова казвам, че Бог съществува! Танкът Т-34 не би могъл да възникне от експлозия в склад за скрап и звезди не биха се образували от експлозии на кварки. Просто човешко съществуване...
  Мария, след като смаза поредната глутница нацисти, добави:
  - Опровергава съществуването на втория закон на термодинамиката. На практика виждаме постоянно усложнение, а вторият закон на термодинамиката води до смърт! И опростяване!
  Анюта, управлявайки картечниците с боси пръсти, добави:
  - Това е законът за намаляване на ентропията. Тоест обща топлинна смърт! Така че трябва да признаем, че или вторият закон на термодинамиката не съществува, или че има Върховен Бог, който поддържа реда!
  Алла, която също не е чужда на науката, рационално отбеляза:
  - Ами теорията за неравновесната термодинамика? Това обяснява защо вторият закон на термодинамиката не е ясен!
  Анюта се изкикоти и отбеляза с кикот, заковавайки фашистите:
  - Това не е ли празна игра на ума?
  Мария също се изкиска, но сметна за нужно да отбележи:
  - Но как например да си обясним съществуването на Бог? Как се появи Той?
  Алла изръмжа и оголи зъби, потвърди:
  - Това е! Как си обяснявате това?
  Анюта бавно предложи:
  - Но и атеизмът изисква вяра без обяснение? Откъде например е дошла материята?
  Алла нокаутира още един танк Лев и предложи:
  - Материята е вечна и винаги е съществувала!
  Анюта каза с акцент в гласа си:
  - Как би могла да съществува винаги? Това също изисква вяра!
  Алла логично отвърна:
  - Както съществуването на вечно Всемогъщия изисква вяра!
  Анюта логично отбеляза:
  - Но Всевишният можеше да роди човека и вселената. И как безличната материя би могла да породи разумната!
  Алла нокаутира друг танк, този път Е-50, и проговори:
  - Теорията на еволюцията би могла да обясни прехода от просто към сложно. И простото би могло еволюционно да породи сложното. И като абсолютно несъществуване веднага роди един безкрайно всемогъщ ум.
  Анюта, стреляйки по фашистите, уверено отговори:
  - Ама нищо не роди Господ! Всемогъщият винаги е съществувал! И това е аксиома! Аз съм съгласен да. "Момичето покоси няколко дузини нацисти и продължи. - А алтернативата изисква още повече вяра! Представете си съществуването на винаги безлична енергия и материя и пространство, произтичащи от какво? Също от несъществуване! И пак трябва вяра, за да разбереш такъв абсурд! Тоест атеистите са в пълна беда! Всичко има първопричина. Но къде трябва да свърши първопричината? - Момичето натисна босите си пръсти върху бутоните на джойстика, стреляйки по фашистките зли духове. И тя продължи. - Ако търсим първопричините от самото начало, то според атеизма в крайна сметка ще се окажем в несъществуване. Но може ли несъществуването или абсолютната празнота да породи нещо? И ако първоначалната първопричина се вижда във Всемогъщия Бог, тогава всички проблеми се решават сами. И съществуването на човешка цивилизация, и интелект, и биологичен живот, и планети със звезди. Но атеистичните идеи, в търсене на първопричината, все още разчитат на необходимостта да се приеме чрез вяра. Но по-нататъшното обяснение, че животът на Земята и човешката цивилизация са резултат от случайност, изисква много повече вяра и предположения, отколкото вяра във Всемогъщия Бог.
  Алла стреля отново, разби Е-50 и попита саркастично:
  - Добре, да кажем, че ме убедихте... Но защо да вярвам в библейския Бог, а не в Род? В славянската версия на Всевишния!
  Анюта подсвирна, стреля и след като помисли малко, отговори:
  - Защото Библията, дори и много от тях да не харесват факта, че е написана от евреи, има поне някакво оправдание за своята божественост. Вземете поне пророчествата. А Родноверието... Много ли са тези родноверци? Ако имат собствена древна Библия? И бих желал със сърцето си богоизбраните хора да бъдат руснаци, а не евреи, Русия, а не Израел, да бъде царството Господне. - момичето разпери ръце и натисна с голи пръсти съблазнителните си загорели крака върху бутоните на джойстика. - Но виждате ли, ние нямаме такава книга като Библията. И дори няма достоверни източници за това в какво са вярвали нашите предци преди приемането на християнството. Това е проблемът, че с всички недостатъци на Библията, други алтернативи изискват още повече вяра и са съмнителни от гледна точка на Божията духовност.
  Алла, след като разби точен удар от Jagdtiger-2, предложи:
  - И ако Всевишният изобщо не е счел за нужно да дадеш откровение за себе си. И всички книги за Бога са в еднакви условия... - ухили се червенокосият дявол и като намигна на приятелите си, добави. - Тоест всичко това е чисто човешко.
  Анюта спря в стрелбата, за да изстинат картечниците, и попита със съмнение:
  - Мислите ли, че Всемогъщият би могъл да скрие знания за себе си и да остави света да върви по пътя си?
  Алла съвсем рационално отбеляза:
  - Вижте нашия свят! Нацистите превзеха Оренбург, щурмуваха Филаделфия, застанаха близо до Москва и обкръжиха Ленинград. Гледайки това, мисля, че не е трудно да се повярва, че Всемогъщият Бог е позволил нашият свят да поеме по своя път. Например, писия сами и аз ще погледна!
  Анюта въздъхна тежко и се съгласи:
  - Да, това, че нацистите завзеха повече от половината свят... Това е ужас! Но може би това е наказание за света за греховете и неверието!
  Алла блесна с очи, изстреля нов снаряд и отбеляза:
  - Но това още веднъж показва, че... Че в Бог, който отговаря на молитвите ни, можем да вярваме само с вяра!
  Анюта гневно възрази:
  - Но ние сме живи и не сме осакатени... Така че не съгрешавайте пред Бога, Аллах.
  На юг германските войски щурмуваха най-голямата американска база в Маями.
  Най-легендарните четири красавици се биеха на танка E-50. Така че те разбиха батарея от противовъздушни оръдия на парчета в стоманени фрагменти.
  Герда, облизайки месоядно устни, каза:
  -В името на изкуството изпълнителите дават доброволни жертви, в името на военното изкуство слушателите са принудени да се жертват!
  Шарлот, сресвайки медночервената си коса с бос крак, отбеляза:
  - Войната е завладяващ процес! Продължаваме да превземаме град след град, град след град, докато не унищожим цяла Америка.
  Кристина каза замечтано:
  - Де да имам сега прасе с ананаси... Писна ми от сухо спояване!
  Магда отбеляза разумно:
  - Значи това е нашият пост! Не се сърди!
  Кристина се изкиска. Тя много искаше двама-трима момчета да я пипат и галят едновременно. А тя щеше да е червенокоса и мускулеста и да квичи като прасе. Толкова е хубаво, когато ръцете на мъж минават по пръстите, пищялите и глезените ти. Когато млади мъже гъделичкат петите ти и обсипват изящните ти крака с целувки.
  Кристина дори се отърка между краката си. Колко вълнуващи са подобни мисли. Как искам секс.
  Магда, гледайки червенокосия си партньор, изчурулика:
  - Прогони похотливите мисли! Бъдете строги към себе си!
  Кристина потърка голата си подметка в метала и изръмжа:
  - О, християнски лицемер! Как не разбирате гласа на плътта!
  Кристина си представяше мъже. Много млади, красиви, мускулести хора, които я хващат с ръце, и тогава се почва... Какво лошо има в това? Мъжете мечтаят ли за хареми? Защо тя не създаде собствен мъжки харем? И си направи оргия.
  Герда стреля по 240-мм американска гаубица и с блеснали очи излая:
  - Бъди внимателен! Такъв голям снаряд е опасен за нас!
  Кристина треперещо каза:
  - Ех, хубаво щеше да смени на Шурмлев. Този танк или по-скоро мастодонт, улучи ли улучи!
  Герда прокара бос крак, покрит само с тясна ивица плат, по гърдите на Кристина. Зърната й веднага се втвърдиха и момичето изстена сладострастно.
  Герда се изкиска и отвърна:
  - И четиримата ще трябва да отидем при мъжете! Да се отпуснем и да си направим масивна оргия!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - Да, наистина искам секс! Въпреки че съвсем наскоро бях с трима момчета наведнъж... Плътта става все по-ненаситна!
  Герда се изкиска и стреля, изчуруликайки:
  - Момичетата имат нужда от момчета, толкова е хубаво да си с тях! Особено когато работиш с уста с голямо мъжко съвършенство.
  И снежнобелият воин избухна в смях. Тя облиза алените си устни с розовия си език. Представях си близалка, голяма колкото банан. Как нейният пъргав език облизва сладката, вкусна, вълнуващо ухаеща плът.
  Герда поклати глава. По време на битката не трябва да се отдавате на еротични фантазии. По-добре да стреля и да забива.
  Магда разваля настроението:
  - Ако се отдадеш на похотите на плътта, ще отидеш право в ада. И тогава ще има такова мъчение...
  Шарлот изстена похотливо, извивайки мускулестото си тяло с високи гърди:
  - Изтезание! Леле като те набият с камшик или коприва е много приятно!
  Герда се изкиска и каза:
  - За теб мъчението си е мъчение, но бичуването е сериозно!
  Магда насочи пистолета с джойстика. Хванах Шърман, заровен в земята, с изтеглен пистолет. Красавицата стреля. Все едно да счупиш шоколад. Американски танк гори. И след това нова цел: Pershing. И го сочиш и стреляш със сигурност. И вие буквално събаряте кулата.
  Магда казва след удара в американски танк:
  - Не мисли за момчета. Трябва да се бием... И нека гласът на похотта да заглуши експлозията на снаряд!
  Герда кимна в знак на съгласие. Погали крака си и си представи, че Ханс я гали. Това е високо и мускулесто момче, толкова подобно на плаката Ариан. Това би било толкова добре!
  След което момичето стреля по "Вещицата". И тя смачка страната. И разцепи колата почти наполовина. След което красавицата удари и бункера и го счупи. Дори мраморните парченца паднаха.
  След което момичето изчурулика:
  - Дръжката на брадвата беше разполовена, но имаше белег на челото!
  И как се смее... Показва езика си, толкова розов и пъргав.
  И тогава Кристина натиска бутоните на джойстика с голи пръсти, разбивайки "Големия Том" на развалини.
  И този пламенен, темпераментен дявол стреля толкова точно. Точни удари, съчетани с екстатична грация.
  Шарлот казва с усмивка:
  - Ето как жените държат мъжа: италианката с тялото си, американката с делата си, французойката с изяществото, а рускинята с партийната си организация!
  Кристина уверено заяви:
  - По-добре е, когато мъжете са различни... Много по-хубаво и интересно е. И сменяйте любовниците като ръкавици!
  Герда ще го вземе и ще изпее:
  - Мъжът е в тъмницата, а жената е в лудницата, мъжът е ял твърде много круши, а жената е сатаната!
  И отново момичетата се смеят. Тогава те започнаха да се блъскат с босите си крака, така че изпод подметките захвърчаха искри. И красавиците се кикотят. Шарлот също стреля, притискайки пръстите на краката си от джойстика, и изчурулика.
  - Герда, Герда, Герда! Дяволство! А ти откъде дойде, Герда? Герда, Герда - трябва да стане красива! Самият Сатана е при тази красота!
  И двете момичета разбиха главите си с всичка сила. И как ще прехвърчат искри.
  След което момичетата извикаха в един глас:
  - Над нас ескадроните гърмят в един глас! Един силен глупак насажда Содом!
  И воините отново удариха главите си с всичка сила. Те наистина се забавляват много. А красавиците реват от възторг! И пеят като разбойници:
  - За сестрите е удоволствие, за сестрите е удоволствие да живеят... Не е нужно да се занимавате с нацисткия фюрер! Всякакви сестри, всякакви, всякакви сестри... Край Маями смело ще унищожим янките!
  На момичетата им е забавно, нищо не можеш да кажеш. Няколко държави вече са под контрола на Вермахта. А нацистите настъпват, танковете на Фриц разбира се са от най-висок клас!
  И воините пеят с пълно гърло:
  - Всички, които са против нас, са мъртви... И всички разбойници ще тръгнат за нас!
  Красавиците възкликнаха в един глас:
  - Страшно е - капут!
  На воините изглежда наистина им хареса всичко. Те са толкова красиви, мускулести, а в края на юли е горещо и силните момичешки тела блестят от пот. Кристина мачка американците с гъсениците си и си подсвирква песен. С ентусиазиран тон:
  - Запиши си го в тетрадката, на всяка страница... Не си губи главата, само разгони янките!
  А момичето се кикоти на себе си, оголва зъби и намига. На кого - сигурно на Дявола.
  Герда, докато снимаше, си спомни един от научнофантастичните романи, които беше чела. В него Сатаната се появи в къщата на професора под маската на красив млад мъж. И една история за проблемите, възникнали в ада. Да, заради малките човечета, поглъщащи положителна ентропия, възникна нарушение на реда на случайността и адът всъщност започна да прилича на кошмар. И беше доста добро място. Там грешниците празнуваха празници за себе си, като бяха млади и красиви.
  И нежното, червено слънце вечно грееше. И тогава започна това... Нищо чудно, че са сравнили подземния свят с канализация. Но всъщност там имаше чисти удоволствия и забавления.
  Герда го взе и запя пламенно:
  - Напълнете чашата с огнена вода,
  Заедно със Сатаната - да пием за метал!
  А красивата блондинка удря като топ. И удари ниско летящ американски щурмовик P-51. Е, умно дяволче!
  Герда се ухили месоядно. Но американците имаха шанс да разделят Русия заедно с германците. И сега самите те ще трябва да легнат под Хитлер. И за тях е неприятно. Тогава практичният американец ще знае какво е немска дисциплина. И това само ще му е от полза.
  Герда пееше:
  Висящ заплашително над планетата,
  орел от третия райх...
  Възпята в песните на народа,
  Той си върна величието!
  И това направи много по-лесно и забавно за момичетата. И имаше воини от най-висок клас. Въпреки това, всъщност е много лесно за тях да се бият. И те са способни да печелят без никакви проблеми. Сега батерията е буквално издълбана.
  След това те смачкаха американските войници с гъсеници и се кикотеха възбудено и показваха езика си. И се напляскаха с боси крака. Те извиха глави на здрави вратове. Посмяхме се...
  Магда, само с леко минорен тон, отбеляза:
  - Какво да правя в ада? Просто върти дяволите опашки!
  След което момичетата избухнаха в смях, така че да се чуе извън резервоара. Те са толкова палави и весели. Това са воини, на които не им пука.
  Вермахтът навлиза все по-дълбоко в Маями. Напред се движеше истинска пързалка, направена от стоманени пламъци. И техниката тракаше, пистите дрънчаха. Германските танкове са силни и нямат равни по отношение на нивото на техниката. И Краутс са изключително горди с това. Даже се разхождат много напомпани фелдмаршали. E-50 не само е добре защитен от дебелината на бронята си, но има и наклонени плочи.
  Опитай това. А американците, които са противници на германците, не могат да направят нищо за нацистите.
  Черните войници се предават и първи дезертират. Те всъщност не искат да се бият за Съединените щати. Американците от немски произход преминават на страната на Вермахта. Само евреите, осъзнавайки, че няма да имат милост, се борят докрай. И китайците, и англо-американците показват устойчивост. Латиносите се държат различно. Някои не искат да се бият със съюзниците, Германия: Бразилия, Аржентина и други, но някои са доста упорити. Като цяло американците демонстрират относителна издръжливост и трябва да си пробиват път напред. Въпреки че имаше много затворници, броят им достигаше милиони.
  Трябва да се отбележи, че американците имат много голям брой Sherman. Този танк е сравнително лесен за производство и в много отношения е подобен на съветския Т-34, само по-висок и малко по-лош със странична броня. Което обаче не е съществено, имайки предвид колко силни са немските оръдия.
  Но Краутите активно събират сметки. Цяла плеяда немски танкери натрупа огромен брой повредени превозни средства. Асата също работят отлично. Освен Фридрих Бисмарк, който е извън конкуренцията, Марсилия е втори. Хъфман също не е лош. Но те го обичат по-малко, защото този ас често поврежда немски самолети. Бойният стил на Хъфман да атакува от близко разстояние, разбира се, увеличава риска от удар от шрапнел от свален самолет. Марсел и Фридрих предпочитат да действат от разстояние.
  Те бяха снайперисти, много ефективни и ефективни.
  Рудел също е много почетен ас, вторият разрушител на танкове след Фридрих. Този Рудел е много смел човек. Той е свалян и раняван повече от веднъж, но остава на служба.
  Като цяло трябва да се признае, че уменията на Луфтвафе са на огромно ниво. И че американците явно губят от германците във въздуха. А най-популярният американски изтребител Mustang е напълно безпомощен във въздуха.
  Герда взе пръчицата от близалки с боси пръсти и, като я смучеше, каза замислено:
  - Това е интересно... Без съмнение ще победим Америка. Но наистина ли Япония ще получи толкова много земя?
  Шарлот каза с ярост в гласа си:
  - Не! Това не трябва да се случва! Няма да отстъпим половината свят на тънкооките!
  Кристина се изкиска, удари бронята с кръглата си пета и изръмжа:
  - Да ги разбием като руснаци и американци!
  Магда каза с по-мек тон:
  - Но те ни помогнаха много във войната с руснаците и американците. Не бива да говорим пренебрежително за Япония!
  Очите на Шарлот блеснаха и изсъскаха:
  - Отнасяме се към другите така, както заслужават! И Япония не е изключение!
  Герда отбеляза примирително:
  - Не, разбира се, трябва да отдадем почит на приноса на Япония във Втората световна война. Особено в битката срещу САЩ. Те убиха много американци и потопиха по-голямата част от флота. Така защитава и нас!
  Кристина изсумтя презрително:
  - Ако Япония беше нападнала СССР през 1941 г., Москва отдавна щеше да е превзета. И така войната се проточи извън всякаква реална продължителност.
  Шарлот, този червенокос дявол кимна в знак на съгласие:
  - Да, шестата година от войната е към своя край. И не се вижда край и край на тази касапница! И трябва да признаем, че става малко трудно.
  Герда се преобърна по корем, натисна с крак бутона на джойстика, нокаутирайки още един Шърман, и изгука:
  - Но ние не знаем друг живот... Та струва ли си да желаем нещо друго!
  Магда каза разумно:
  - Броят на държавите в света е изчерпателен. Това означава, че рано или късно ще има мир, а с него идва и щастието за хората.
  Шарлот, този червенокос дявол изсумтя презрително:
  - Няма ли щастие във войната?
  Магда поклати глава:
  - Какво щастие може да има в това да убиваш хора? В разрушение, насилие и скръб?
  Шарлот сви рамене и отбеляза:
  - Когато бях малка, много обичах да си играя на война и да удрям коприва с тояга. Във всички нас има нещо, което е привлечено от унищожение. И унищожаването на лошите неща!
  Кристина пееше, скачайки нагоре и надолу по резервоара:
  - Подземният свят е много страшен... Адът е по-кошмарен от най-страшните сънища... Но ние много обичаме да грешим, това е кредото на цялата съдба на нашите синове!
  Шарлот добави надълго и нашироко:
  - И дъщерите също... Във всичко трябва да се знае мярка, включително и в греха!
  Герда каза разумно:
  - Грехът е като черен пипер в супа. Твърде много е лошо - изгаря устата ви, но без него е скучно и безвкусно!
  Магда отбеляза с въздишка:
  - Но грехът те изморява! Не е ли?
  Герда се ухили и отговори:
  - Бягането също е изморително, но е полезно за здравето... Трябва да лекуваме тялото.
  Шарлот беше разсеяна и изпрати снаряд в Пършинг. Тя е много точен войн. И тя има какво да покаже на другите. Тя нокаутира американски танк и туитна:
  - Аз съм супер воин и три пъти хипер!
  След което красавицата хвърли трофейната дъвка в устата си и наду цял балон.
  Герда саркастично отбеляза:
  - САЩ имат много по-добри дъвки от танковете!
  Кристина го взе и запя:
  - Насилието разрушава стоманата, но силата на злото не трае вечно! И ставаш по-силен в душата! Когато ръката е твърда и целите са човешки! Можете да смажете насилието!
  Магда запя в отговор:
  Божията светлина ни озари,
  Вярата в Господ Христос...
  И в покаяние тя отвори -
  Нашите бурни сърца!
  А момичето със златна коса стреля точно. Изпратеният от нея снаряд катастрофира американската кола.
  Но янките вече изпълзяват изпод руините. Те се отказват. Слагат ръце на вратовете си и треперят от страх. Висят бели знамена. Един от батериите обаче не бърза да вдигне ръце.
  Герда насочва пистолета и стреля. Точно изпращане на обвивка след обвивка. Много остро момиче. Магда също стреля на свой ред. Без значение какво - естествена блондинка... Тънка талия, високи гърди. Тя знае къде да намери скривалището на съпруга си... Но аз исках промяна - купих пакет бои!
  И това е смешно за момичетата, те са станали толкова готини сега.
  Герда го взе и запя:
  - И тръгват с танкове - момичетата се втурват...
  Стоманен елемент, стоманен елемент!
  Шарлот стреля по "Вещицата" и изпя:
  - Ако искаш да си здрав, закали се... Ако ти трябва танк без спирачки, не се срамувай!
  И четирите момичета ще избухнат в сълзи и рев. Кристина се усмихна и каза:
  - Жена с четирима мъже, това е страхотно!
  Герда потвърди:
  - Колкото повече любовници, толкова по-добре! Ние сме хитлеристи, което означава, че сме извън буржоазния морал!
  Шарлот каза ядосано:
  - Морал, от думата мръсен!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - Ние сме диви момичета! Просто диваци!
  Герда каза с горд поглед:
  - Но всеки от нас роди дете под сърцето на фюрера!
  Магда отговори яростно:
  - Не трябва да се спускате така до нивото на животните!
  Шарлот се изкиска и отбеляза:
  - Ние не сме просто животни, а лъвици!
  Кристина поясни, поклащайки бедра:
  - И дори дяволи! Така че нашият нацистки морал е наистина дяволски и жесток!
  Герда го прие с усмивка и запя:
  Нощта преди битката, дори за героите,
  Страшно в тъмното...
  Пентограма от древен храм гори,
  Дай Боже сили... За да не свърша в гробовете!
  Кристина отбеляза с усмивка на Джоконда:
  - И аз бих искал да стана безсмъртен като планинеца във филма... Опитайте милиард мъже, и трилион гоблини, и секстилион елфи!
  Герда измърка и каза:
  - Елфи... Толкова са красиви и ухаят на цветя и мед. Как бих искал да правя любов с тях. Това е такова диво забавление.
  Кристина се изкиска и промърмори:
  - Елфите са сладък сън... Красотата превръща човека в роб! И след смъртта няма да намерят покой... Защото в подземния свят момичетата са със Сатаната!
  Шарлот го взе и запя ентусиазирано:
  - Напълнете чашата с огнена вода... Пламъкът ще гори и ще накълца метал!
  И момичетата веднага ще се смеят... Не са никак слаби! Красиви и готини момичета!
  Герда го взе и запя с възторг:
  - Не се страхувайте от смъртта, не се дръжте за страха... В края на краищата без правда няма смисъл да живеете!
  В отговор Магда стреля, изпращайки снаряд право в центъра и запя:
  - На небесната поименна, на небесната поименна... Там, по волята на Йехова, ще бъда! И се надявам, скъпи приятели!
  Кристина, този златисто-червен дявол изчурулика:
  - А в рая ще имам ли секстилион любовници на елфи?
  Магда отговори с усмивка:
  - И в неделя не се женят и не се женят, а остават като ангели на небето. И вие, дяволите, очевидно ще се чифтосвате с демони за вечността!
  Кристина се засмя и отбеляза:
  - Но това е много яко! Представяте ли си колко големи са техните пишки! И като цяло...
  Герда запя в отговор:
  - Райхът изгражда нов свят,
  И отрича миналото...
  Поставяне на трона -
  Нелепо и вулгарно!
  А красавиците с голи крака и почти голи, мускулести, загорели тела се заливат от смях.
  Шарлот изпука юмруци и изсъска:
  Гръмнаха експлозии...
  Благодатта свърши -
  Спри да си показваш гърба
  Време е да убивате врагове!
  Но в момента се оказа, че не е точно времето. Американците продължиха да се предават, явно Маями беше следващият превзет град.
  Хвърляха се бели знамена. Затворниците излязоха. Когато Герда изскочи от резервоара, тя умишлено потопи босите си крака в локви машинно масло. Мръсотия, пясък и прах веднага полепнаха по краката на русата красавица. Освен това, по традиция, затворниците бяха принудени да целунат мръсните и вонящи подметки на момичето.
  Същото направиха и останалите красавици. Казват, нека затворниците не се наслаждават на целуването на боси крака. Оставете ги да пълзят и да душат. И те облизват мръсотия и прах с езика си.
  Шарлот хвана с боси пръсти носа на чернооката американка. Тя стисна силно. Накара затворника да крещи. И тогава тя удари челото си с петата си, причинявайки подутина. Военнопленникът паднал и загубил съзнание.
  Шарлот запя саркастично:
  - Аз съм истинско момиче кобра и няма да ти е добре под нас!
  След което Герда последва примера. Тя също стисна носовете си с голи пръсти и дръпна, почти откъсвайки носа си и натискайки петите си в брадичката си. Счупи ми челюстта.
  Тогава Кристина направи същото. Тя хвана много силно носа на колегата си и дори й потече кръв, разкъсвайки ноздрите си.
  Магда, развълнувана, също принуждаваше затворниците да целуват прашните й крака, покрити с машинно масло, но след това тя се разходи малко и забеляза:
  - Това е вулгарно и жестоко!
  Шарлот добави саркастично:
  - И пак не по християнски!
  Магда кимна в знак на съгласие:
  - Наистина така! Ние не се държим като християни!
  Червенокосият дявол изръмжа в отговор:
  - И вие също! Така че не ни противоречи!
  Сред затворниците имаше тийнейджъри разузнавачи. Христина се приближи до тях и каза подигравателно:
  - Искаш ли да вкусиш женско тяло?
  Момчетата хвърляха гладни и смутени погледи към почти голото, много красиво момиче. Много от тях се биеха в жегата само по къси панталони и бяха покрити с шоколадов загар. Герда скочи до нахалниците и като разтърси автомата, изрева:
  - На колене!
  Паднаха веднага. След което момичетата отново, този път скаутите, бяха принудени да им целунат краката. Момчетата дори скърцаха с пясък в зъбите, но търпяха и не смееха да възразят.
  Герда изрева с пълно гърло:
  - Аз съм Кинг Конг.
  А Кристина свали сутиена и разголи напълно високите си гърди с алени зърна. И тя започна да го пробутва на всички момчета подред. Например, целувка.
  Момчетата се изчервиха от срам, но послушно се целунаха. Какво преживяваха? Смес от страх и желание. Младите мъже се вълнуваха от вида на полуголи момичета и техните докосвания. Кристина също хареса това.
  Герда също показа гърдите си. Тя също е висока, пълничка, с алени зърна, като ягоди.
  Шарлот ги последва, демонстрирайки извито си тяло. Само Магда се извърна. Струваше й се срамно и вулгарно.
  Като цяло губиш толкова много човечност във войната. А нацисткият морал като цяло превръща хората в животни. Някои са като вълци, други са като овце.
  Но за сметка на това желязната дисциплина, организираността, безпощадността в постигането на целите правят чудеса!
  Ето колко бързо танкът Е-50 стана масов. Например, възможно ли е американците, които все още бълват Шърмани, които бяха слаби срещу Т-4?
  Но какви момичета са диви. Те, наградени с много ордени за военните си заслуги, се държат така. Принуждават момчетата да ги целуват по гърдите, краката и бедрата. Е, това наистина ли е възможно? Какъв морал е това? Нещо повече, немски и чужди войници гледат това и въртят пръсти на слепоочията си. Като, вижте какви жени имаме!
  Те са на път да започнат да се чифтосват точно пред всички!
  Магда изкрещя с пълно гърло:
  - Не! Не смей да го правиш! Бъди човек!
  Герда извика в отговор:
  - Не ни притеснявайте да учим момчетата!
  Магда скочи до нея, изхвърли няколко тийнейджъра и излая:
  - Ти да си полудял?! Спрете да излагате армията на Третия райх на посмешище!
  Шарлот внезапно се смути и отбеляза:
  - Може би наистина отиваме твърде далеч? Трябва да проявите умереност и точност!
  Кристина махна с ръка и изкрещя:
  - Не ме безпокойте, не ме докосвайте, хубаво е да се насладите. Те са толкова красиви момчета и миришат на сладка младост!
  Герда погледна назад и изсъска:
  - Хайде да тръгнем с тях, пък после ще се кефим. Не можете да направите това пред цялата армия! И все пак ще имаме време за игри!
  Кристина промърмори разочаровано:
  - След? Тогава не е същата тръпка като пред всички! И това е яко!
  Известните четирима, превърнали се в живи легенди: Герда, Шарлот, Кристина и Магда, продължиха да напредват на север с най-добрия си досега танк в света Е-50. Вермахтът вече обграждаше Атланта. Положението на Америка бързо се влошава.
  Въпреки това танковите битки продължиха. Момичетата отблъснаха поредната упорита атака на Shermans и Pershings. Добавен е и нов танк Washington, само няколко от тях за сега. Но тази кола беше малко по-опасна. Дължината на цевта на 90-милиметровото оръдие се увеличи до 73 EL, надвишавайки мощността на Тигър-2, което с по-усъвършенстван снаряд направи възможно проникването на Е-50 встрани. Вярно е, че двигателят за новия резервоар не беше готов за същите 500 конски сили с тегло от петдесет и седем тона и челна броня от 152 милиметра.
  Магда удари такава кола от разстояние два километра и отбеляза:
  - Врагът се подобрява с ясно закъснение! И той направи такъв тромав танк!
  Герда се изкиска и прокара бос крак по педала на колата, гукайки:
  - Е, това е късмет за нас! И въобще вече сме навлезли толкова дълбоко в тази империя на капитализма. САЩ скоро ще паднат!
  Шарлот, този червенокос дявол изсъска:
  - И ще има власт над света!
  Кристина охлади жарта на приятеля си:
  - Не се ласкайте много! Има и СССР. А това е страна с големи възможности!
  Герда подсвирна. Тя натисна джойстика и след като унищожи Шерман, забеляза:
  - Руснаците никога няма да имат толкова мощна техника като нашата. И най-важното, те вече не могат да отговарят на бройката! Така че дръжте носа си високо и домакина си на емфие! Знай, че Третият райх е винаги с теб!
  Магда се усмихна и каза едва чуто:
  - И Исус е винаги с мен!
  Герда поправи приятелката си:
  - Арийски Исус!
  Магда се съгласи с това:
  - Може да е ариец, но е всемогъщият Божи Син!
  Кристина изгука с усмивка:
  - Да бъде с нас арийската сила! Ще победим всички и ще постигнем безсмъртие!
  Магда стреля отново. Тя стреля невероятно точно. "Шерман" все още не е спрян от производство в Съединените щати и въпреки август 1945 г. не се е снабдил с атомна бомба. Така че американската ситуация беше някъде по средата, изключително трудна и абсолютно безнадеждна. Или може би дори по-близо до абсолютно безнадеждно.
  Герда също си спомни как се биеха на деветдесеттонен танк, "Лъвът", който беше по-нисък от E-50 както в въоръжението, така и в бронята. Технологията на Германия се разви. И няма равен на себе си. Само шестдесет и пет тона и каква защита. Ех, за какво друго можеха да мечтаят Краутите? Освен че е невъзможно да се пробие от какъвто и да е ъгъл!
  Герда попита Магда:
  - Кажи ми по-добре каква форма трябва да има един танк, за да не може да се пробие от никакъв ъгъл?
  Християнката отговори с усмивка:
  - Във формата на египетска пирамида, само че по-издължена и сплесната.
  Герда взе молива в ръцете си и го хвърли, като го улови с босите си пръсти. Тя внимателно скицира рисунка на стената и забеляза:
  - Това ли е?
  Магда кимна в знак на съгласие:
  - Да! Като този!
  Шарлот подсвирна и отбеляза:
  - Просто е! Но снарядът всъщност рикошира от всякакъв ъгъл!
  Герда каза сериозно:
  - Трябва да споделим тази идея с нашите дизайнери. Тогава ще получите изключително здрав резервоар. С перфектна защита!
  Магда сви рамене и отбеляза:
  - Това всъщност не е наша работа!
  Герда поклати глава в отговор:
  - Горко на тези, които са безразлични към родината си!
  Кристина отбеляза:
  - Да, ние ще го изпратим сами! Колективно от четиримата! Нека Порше или който и да е друг финализира идеята ни!
  Герда, с усмивка, искряща по-ярка от перли, се съгласи:
  - Така ще бъде! Нека да споделим славата, както трябва да бъде за всички!
  Магда отговори тихо:
  - Правете както искате! Аз лично не съм алчен!
  Герда каза с ентусиазъм:
  - Все пак алчността е чувство за непълноценни хора! Те са слаби на акъла, дори бедните ги съжаляват!
  И воинът откъсна кулата на Першинг с изстрел. Като цяло американската контраатака се провали. Битката завършва доста успешно за Вермахта. Фрицът не пострада почти нищо. Загуби... Стъмни се. И слънцето залязваше към рубинен залез. Атланта обещаваше да бъде труден орех, защото беше голям град.
  Ясно е, че най-трудно се превземат големите населени места. Вярно е, че фашистите като правило предпочитаха да обграждат и да разчитат на изтощение.
  По пътя момичетата видяха самоходния пистолет Big Tom. Достатъчно мощен, за да бъде опасен. Нокаутираха я... Без особени проблеми за нас самите.
  След това, когато се стъмни, спряхме и хапнахме. Опитахме и американска кока-кола и сандвич. Герда изпи цели два литра и отбеляза:
  - Повдига настроението, както и шнапса!
  Шарлот попита:
  - Коя е тя?
  Герда се ухили и отговори:
  - "Кока Кола"!
  Червенокосият дявол се ухили:
  - ОТНОСНО! Това е напитката на боговете! Нещо като лимонада, само че по-добре!
  Кристина се изкиска и възрази:
  - Ай! Натуралното кафе е най-доброто! Но не преди лягане!
  Магда отбеляза:
  - Грях е да се пие водка!
  Герда го размаха с бос крак:
  - Знам! Горко на този, който приготвя силно питие!
  Момичетата прекараха нощта близо до гъсениците на танка, като набраха репей за постеля. И така те не спаха достатъчно няколко нощи. Темпът на напредък беше висок. И съпротивата е доста силна.
  Герда явно е прекалила с Coca-Cola, едва ли ще трябва да си налива толкова голяма доза от газираната напитка. Така момичето с коса с цвят на бял сняг имаше най-естествения кошмар. Не трябва да пиете толкова много газирана напитка.
  Герда беше окована в тежки окови и хвърлена в най-тъмната и сурова тъмница на Шатле. Отвратителни същества пълзяха наоколо, а момичето беше нападнато от плъхове. Тя беше принудена да отвръща на удара с вериги и окови и не можеше да заспи.
  Големи плъхове постоянно хапеха босите й пети и това беше много отвратително и болезнено.
  Смъртно наказание е наложено за убийството на служител на затвора. Но началникът на Шатле, загубил любимия си офицер, нареди Герда да бъде подложена на най-жестоки мъчения.
  - Това нагло момиче ще отговаря за всичко!
  И така палачите влезли в тъмницата и завлекли момичето в мазето за мъчения. Герда едва се съпротивляваше. Тя разбра, че е обречена на смърт. Всичко, което искаше, беше да запази смелост и достойнство по време на екзекуцията и предишните мъчения. Дрехите на Герда бяха разкъсани и тя беше нанизана гола на стойката. И босите крака на момичето бяха притиснати в чорапи.
  Палачът я удари с камшик по голия й гръб с всичка сила. Момичето стиснало челюст и издържало на удара и въпреки че кожата й се спукала, дори не изпищяло. Тогава мъчителят окачи тежки тежести в краката на момичето. Ставите, които се извиваха от раменете, започнаха да пукат. Голото тяло на Герда беше покрито с пот и момичето скърцаше със зъби, докато не прехапа устната си до кръв.
  Тя е истинска арийка и трябва да издържи мъченията възможно най-смело.
  Друг палач извади нажежен сноп тел от камината и започна да бие момичето по гърба. Третият мъчител запалил огън под босите крака на момичето. Пламъкът започна да гъделичка голата подметка на момичето, което не страдаше от плоскостъпие. Опаковани от години ходене боси, мазолите пращяха.
  Краката на момичето бяха горещи, но упорито се съпротивляваха. Мазолите по износената подметка бълбукаха.
  Един екзекутор изгребваше топлината под стелажа, друг го биеше с нажежена тел, третият окачи тежести на блока, който върза голите крака на Герда. Изтезанието беше многостранно. И болката беше толкова силна, че жилавото момиче изпищя. И тогава тя припадна. Поливат я с ледена вода и разпитът започва отново. Четвъртият палач започна да прострелва гърдите на момичетата с нажежени клещи.
  Той изви аленото зърно с гореща ютия.
  Герда с необикновено усилие на волята успя да сдържи виковете си и дори изтръгна измъчена усмивка. Тя беше измъчвана от четири страни едновременно. Те не зададоха въпроси, не поискаха признание, те просто си отмъстиха за убийството на офицера.
  Удряли с камшик и утробата на момичето.
  Един от мъчителите отбеляза:
  "Тя все още трябва да има сили да се изкачи на скелето!" Все пак има такъв обичай!
  Докторът се приближи, напипа пулса на измъченото момиче и каза:
  - Достатъчно!
  Палачът се ухили и отбеляза:
  - И току-що го схванах!
  Герда, която отново беше загубила съзнание, беше свалена от стелажа и разкъсаното тяло беше избърсано със спирт. След това я отведоха в общата част на Шатле. За да могат заловените момичета и жени да наблюдават какво се случва с убийците на офицери. Герда беше окована за кръст и оставена да стои така, за да я видят всички.
  Никой от затворниците обаче не каза дори ругатня. Те обичаха Герда. А офицерът, когото уби, беше демон от ада.
  На следващия ден мъченията продължиха. Момичето било бичувано с нажежена верига, а пръстите на краката й били счупени с червени клещи. Те прибраха петите си и извиха ръцете и краката си на стойката. Герда губи съзнание няколко пъти. Палачите бяха професионалисти, а момичето беше природно силно и умело разпределяха силите си.
  Счупиха пръстите на краката си, много бавно, с кеф и се наслаждаваха на жестокостта си.
  Герда беше измъчвана всеки ден в продължение на две седмици, без да остави нито една непокътната кожа по тялото си. След това откриха ново мъчение. Косата беше обръсната и студена вода капеше капка по капка върху остригания череп. Няколко часа по-късно в главата на Герда сякаш експлодираха бомби. Те качиха момичето на седлото, разкъсаха утробата на Венера с тръни и подпалиха срамната й коса.
  Забиха бормашина в ануса, така че дори капеше кръв.
  Герда беше напълно изтощена и вече беше на ръба на лудостта. Изведнъж пристигнала заповед да я отведат в съда.
  Това е поне някакъв вид освобождаване.
  Момичето се появи пред съдиите с бръсната глава, цялото в охлузвания, натъртвания и изгаряния. Но тя имаше сили да стои и да се опитва да остане права. Бившата красавица изглеждаше страшна, ужасна след мъчение, но не и счупена.
  Съдията извика:
  - На колене!
  Делото мина бързо, без излишни церемонии. Чухме показанията на войниците и разпитахме свидетели. Спомнихме си предишния случай на убийството на виконта, за който Герда не свидетелства. И те бяха осъдени като вещици и двойни убийци да бъдат изгорени на клада!
  Освен това трябва да го стрелят бавно на части!
  Герда изслуша мълчаливо присъдата и след това припадна. Така й се стори, че животът й е свършил.
  Из цялата зала се чу въздишка на съчувствие.
  Момичето беше отведено на смъртна присъда и оставено оковано в кладата. Там тя трябваше да прекара последните часове от живота си.
  В карцера момичето беше лишено дори от утехата, която идваше от думите на съчувствието на нейните съкилийници.
  Но тогава се появи дъщерята на палача. Тя беше в скромна сива рокля и донесе голяма кошница с ябълки. Тя погледна съчувствено изучаваната Герда и каза:
  - Искате ли да бъдете спасени от екзекуция?
  Момичето кимна с подстригана глава. А дъщерята на палача отговори:
  - Ето една от тези подмладяващи ябълки! "Тя посочи плод, който се отличава с изключителна яркост и сочност, като голям рубин. - Изяж го и пак ще станеш момиченце. Ще те извадя от кошницата и ще избягаме от това кралство.
  Този шанс се появи!
  Герда кимна уморено. С мъка, повечето от зъбите бяха избити в резултат на мъчение, тя дъвчеше ябълка. И тя наистина започна да намалява, като изглеждаше момиче на шест или седем години. Ръцете, краката и главата й лесно излязоха от клещите. Дъщерята на палача скри Герда в кошница и я изведе от килията. Тя бързаше да напусне Шатле, преди пленниците да бъдат пропуснати. И момичето избяга с багажа си.
  Голяма саможертва от нейна страна.
  Дъщерята на палача тръгва с Герда на пътешествие до Южна Франция, надявайки се да се изгуби там. Тя ходеше с кожени обувки, Герда тропаше боса до нея. Но след това, поради каменистия път, обувките на момичето се разпаднаха и тя трудно можеше да ходи с окървавени крака. За Герда беше малко по-лесно, тъй като първоначално имаше загрубели подметки; очевидно, въпреки силното подмладяване, тялото на момичето запази спомени за минали изпитания.
  Как се скиташе боса по каменистите пътища на Европа, вървейки от Копенхаген до Париж. Посещавайки едновременно Берлин и Виена.
  Дъщерята на палача се смяташе за богато семейство и обикновено носеше обувки, както е обичайно сред небедните парижки семейства. А нейните момичешки подметки не бяха свикнали с камъни, камъчета или каменисти френски пътища. Но момичето, счупило краката си до кръв, показа смелост и не се оплака. На спирка Герда целуна окървавените й крака и болката утихна, дъщерята на палача заспа.
  Самата Герда й беше много благодарна за нейното спасение.
  Постепенно краката й заздравяха и се покриха с твърда кора. Дъщерята на палача се измори и живееше с милостиня, а Герда също остана само с парцали. За зимата момичето и момичето се преместиха в Италия. Там няма слана и е горе-долу поносимо. Но животът им се превърна в живот на скитници. Тоест много тежък и гладен. И нямаше светла точка в този живот. Дъщерята на палача била хубава, но никак не красива и съвсем отслабнала и станала на тръстика.
  Типични, мръсни парцали.
  Но Герда, израствайки, стана много красиво момиче и красотата й разцъфтя всяка година. И тогава едно от благородните момчета я забеляза и заповяда да вземе на служба босоногия просяк с коса, по-бяла от сняг.
  Но това е друга история. Герда изведнъж се почувства вдъхновена и нахвърля стихотворение;
  Герда търсеше Кай бос,
  Лутах се през суровите снежни преспи...
  В крайна сметка душата й е златна,
  Като сияйна бяла снежна топка!
  
  Не можах да намеря младоженеца си,
  И тя се оказа при нацистите изцяло...
  О, нещастно момиче Герда,
  Защо да търпи такъв срам!
  
  Палачите са подготвили стелажа,
  След като запалихме огън под краката си...
  Пържат момиче, както пържи риба
  Но знай, че духом тя е като орел!
  
  И претърпя големи страдания,
  Мъченията и мъченията са безброй...
  Те наложиха нещастен данък,
  Да разплаче едно момиче!
  
  Боси крака ближат пламъци,
  Момичето яростно бият с камшик!
  Тук под купола в строг Париж,
  Водят Герда до огъня в роба!
  
  Момичето издържа тежки мъчения,
  И се смее в лицето на палачите...
  Не, тя няма да поиска смърт -
  Тестът зависи от нея!
  
  Може да издържи на жестоки мъчения,
  Ти си идеален в търпението...
  Нашата Герда е родена в Русия,
  Като си приел Православието със сърцето си!
  
  Дори да й счупят костите с клещи,
  Точката боде белите гърди...
  И боси крака върху въглищата,
  Те изпитват такава болка на Герда, че тя не може да диша!
  
  Момичето гордо отива към огъня,
  Въпреки че лицето ти е в кръв и синини...
  Смееше се силно от радост,
  Въпреки че ръцете и краката ти са в окови!
  
  И като че ли нямаше спасение,
  Лапата на палача запалва огъня...
  Помолих Бог за прошка -
  Поне да простря огнените си езици към нея!
  
  Пламъкът ближе яростно тялото,
  А Герда стене от болка, крещи...
  Но знамето все още се вее в душата ми,
  А на сърцето има редут-монолит!
  
  Ще има паметник на момичето от светлината,
  И Русия ще помни дъщеря си...
  Храбрата Герда ще бъде възхвалена,
  Денят ще дойде и нощта ще изчезне!
  Тогава Герда наистина се събуди, удряйки главата си в гъсеницата. Тя изрева отчаяно:
  - Боже мой! Какви глупости спах! И изобщо не съм роден в Русия!
  Магда, която вече не спеше, отговори:
  - И аз ще сънувам кошмари! Сякаш ме хвърлиха в казан, а дяволите хвърляха дърва под него... - Блондинката със златна коса си пое дълбоко въздух и забеляза. - Може би тази кола има ефект?
  Герда поклати отрицателно глава:
  - Не! Твърде много хора избихме, за това ни мъчи съвестта! Всъщност не трябва да сте такива палачи!
  Магда туитна:
  - Мир... Ех, не знам за вас, но на мен ми е скучно от войната!
  Герда поклати отрицателно глава и запя:
  -Войникът винаги е здрав,
  Войникът е готов на всичко...
  Скуош като комари
  От всички краища...
  
  И няма да спре
  И не си сменяйте краката...
  Лицата ни греят -
  Ботушите блестят!
  Магда се изкиска и прокара длан по подметката си, отбелязвайки:
  - Ама ние сме толкова боси... Без ботуши!
  И двамата червенокоси се събудиха. Медно-червена Шарлот и златисто-медна Кристина. Воините направиха упражнения и се разведриха малко. Атланта беше обкръжен. И сега танкът продължи напред.
  Американският град беше обстрелван от Sturmlevs и различни модификации на резервоара E. Работиха и газови пускови установки. Машината на Хитлер работеше гладко както винаги и без забележими повреди.
  Шарлот изми зъбите си, докато вървеше, и изпищя:
  - Ние, германците, все още сме най-надарените хора на Земята. Такива са ни технологичните разработки. И кой може да се мери с нас!
  Кристина отговори:
  - Америка вече ще е преминала етапа! А пред нас са Москва и Токио!
  Герда хвърли дъвка в устата си и попита приятелките си:
  - Кога ще капитулират САЩ?
  Магда веднага отговори:
  - Когато Бог пожелае!
  Кристина предложи:
  - Мисля, че през септември! За янките продължаването на войната ще бъде непоносимо!
  Шарлот се изкикоти и ритна отстрани на резервоара, каза:
  - На Венера ще има град, а на Марс - село! Междувременно трябва да завладеем нашата нещастна планета!
  Кристина отговори на това:
  - Скоро нашата планета ще стане най-щастливата във Вселената!
  Магда се съгласи с това:
  - Нека да е така!
  И четирите момичета се удариха по челата. Всичко изглеждаше адски смешно. Въпреки че е комично. Воините отново откриха огън. Този път на американска батерия. Стреляха без особено вълнение, просто си вършеха работата.
  Герда позволи на Магда да стреля сама. А тя все още мигаше с очи. Леле, какъв сън е сънувала, толкова силно впечатление от мъчение. И всъщност те й дадоха име. Веднага предизвиква асоциация с приказката на Андерсен. А Герда просто не харесваше героинята на снежната кралица. Тя е твърде глупава и непрактична. Щеше ли една истинска арийска жена да бъде толкова унизена от гадно момче?
  Магда по-скоро мечтаеше за световно господство, отколкото за всякакви глупости. И тя самата искаше да бичува момчето, вместо да го спаси.
  Тогава момичето си спомни Атланта от един от американските филми. Освен това дори изглежда, че филмът е бил цветен. Този град беше обсаден там и имаше гражданска война в Съединените щати. Да, разиграха се драматични събития. Но сега, разбира се, е ясно, че това са само цветя за Америка. Горски плодове напред.
  Така свалят янки батарея.
  Герда отбеляза с тигрица:
  - Така се справяме с враговете на Третия райх! И никой няма да може да устои на волята на фюрера!
  Магда искаше да говори за Бог, но промени решението си. С кого се шегува? Превърнала се в убийца и блудница, тя вече не е християнка. Но в сърцето си тя се чувства неприятна. Какво ще се случи? Ако тя умре и застане пред Бога. Как ще се оправдае?
  Въпреки че, разбира се, можете да си кажете, че истинският Бог не е библейският, а арийският. И се утешавайте с това. Казват, че арийският Бог ще им прости за вярната им служба и блудство, и неподчинение на законите на честта. И ще ги чака и награда.
  Магда въздъхна и се почувства празна. Коя е тя? Сериен убиец!
  Герда, напротив, се чувстваше изключително уверена. Казват, че тя ще победи... И Третият райх печели...
  Американската батарея е унищожена, а Е-50 продължава да преминава по-нататък.
  Шарлот казва с усмивка:
  - Да, добре, отиваме... Но не е ясно какво да очакват хората. В света има толкова много хаос и хаос. И въвеждаме ред. Но къде ще стигнат американците?
  Кристина отговори с усмивка:
  - Зависи от европейските им корени. Тези на немците ще са по-високи, а тези на останалите по-ниски. Черните, разбира се, ще бъдат най-ниският ешелон. И така, ето приблизителното оформление. И кое е несправедливото според вас?
  Шарлот поклати глава и отбеляза:
  - Такава империя ще е пълна с недоволни. Неравенството ще започне да се подкопава отвътре!
  Герда възрази рязко:
  - Не е възможно иначе! Какъв е смисълът да се караме тогава?
  Шарлот кимна в знак на съгласие.
  - Не пистолети вместо масло, а пистолети заради масло!
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Най-доброто нещо е единството в Христос Исус. Това е нещо, което може да обедини и обедини всички под добротата.
  Кристина поклати отрицателно глава:
  - Добротата няма да стигне далеч! Трябва да си твърд! И в управлението преди всичко.
  Герда се съгласи с това:
  - Хитлер е твърд владетел и същевременно ефективен! Неговата твърдост допринесе много за постиженията в икономиката и военната сфера!
  Магда логично отбеляза:
  - По същия начин Всемогъщият Бог в Библията е много корав. Не може да се каже, че е мек!
  Герда се изкиска. И Кристина отбеляза:
  - Да, Бог е корав в Библията, но... Не на страната на арийците!
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - И който вземе властта над света... Това ще е истината за векове!
  Кристина запя с усмивка:
  Едно слънце грее в небето,
  Планетата се управлява от един кръстник!
  В крайна сметка силата винаги побеждава на земята,
  Народите на всички страни са в арийската хватка!
  И момата менажерия се изкиска...
  И страхотният резервоар E-50 започна да унищожава кутията със снаряди. Така Шърман, осеян с чували с пясък, попадна под атака. И тялото му беше разбито с един снаряд.
  Герда го взе и запя:
  - Бъди с мен, изпей песен, забавлявай се с Coca-Cola!
  И момичето започна да се смее... И дръпна пластмасовата бутилка кока-кола, като я държеше с пръстите на краката си и изля мехурчестата течност в гърлото си.
  Воините са много доволни от трофеите си и все още реват с пълно гърло:
  - Ние сме супер рицари! Ще изтрием всички!
  И да пляскаме с боси крака. Такива прекрасни момичета. И смешно.
  Шарлот запя весело:
  - Но честно казано! Унищожаваме всички напълно!
  Герда туитна в отговор:
  - Не може, не може!
  Кристина изтърси:
  - Адолф, кажи ми!
  Магда добави към римата:
  - Да, определено!
  И воините завършиха разрушаването на бункера. След това танкът им продължи. А красавиците тропаха с крака и реваха:
  - Хайл фюрер, поведи ни в битка... Щурмовакът слага шлема си, нашата революция - нощта на дългите ножове - ще боядиса света в кафяво!
  И момите пак си блъскат главите, и искри хвърчат от очите им, настъпва нов час.
  Герда го взе и запя:
  - Махни готовото, гоп-стоп, гоп-стоп, кой отива при новото? Кой е нов? Кой е нов?
  Магда отговори с усмивка:
  - Нашите победи са просто следствие от това, че Бог ни обича!
  Шарлот излая в отговор:
  - Не бъди толкова наивен... Боговете на Вермахта са много силни, но не помагат на слабите. Ако сте верни на каузата на Райха, създайте световна сила!
  Червенокосото момиче го взе и пъхна босия си крак в седалищната част. Голите груби подметки ги сърбяха. И тогава красавицата го взе и изчурулика:
  - Борбата е миг между миналото и бъдещето, тя се нарича живот!
  Пет смели момичета се биеха в Чикаго. Аленка, Мария, Анюта, Алла и Матрьона. Руските воини, омагьосани и неунищожими, се биеха.
  Те стреляха по немските наемници и в същото време разговаряха.
  Аленка отбеляза с тъжна усмивка:
  - Америка губи войната.
  Мария събори представител на колониалните войски и отбеляза:
  "Дори не разчитах на издръжливостта на янките." Това може да ни създаде проблеми по-късно.
  Анюта се изкиска и отбеляза:
  - Вече имахме проблеми... Не бихме искали да се повторят. И момичето потърка бос крак в натрошените отломки и изхвърлени отломки от камъни.
  Алла изрази мнението си:
  - Германците са си харчили барута във войната с нас. "Момичето стреля, отрязвайки войник от Третия райх с куршум и продължи. "Нашата армия не се усмихва твърде много, когато отново си счупи зъбите на гранит."
  Матрьона предложи с усмивка:
  "Тогава да застреляме толкова много германци, че да не си правят труда да ни се месят!"
  Аленка поклати отрицателно глава:
  - Това не са германци, а туземци, събрани от половината свят. Като цяло има нещо фасмогорично срещу нас.
  Анюта се изкиска и запя:
  - О, опашка и люспи! Нищо не хванах!
  Червенокосата Алла яростно отбеляза:
  - Защо се наричате в мъжки род? Толкова глупаво и ужасно грозно!
  Анюта стреля отново и каза с усмивка:
  - Имаше такъв крал Мат... Значи едно момиче го играеше в съветски филм!
  Алла отбеляза яростно:
  - Или в челото, или в челото!
  Матюша го взе и запя:
  -О, момчета, вие сте нападатели, портмонета, рол-ъпи и просто жени-портмонета. Обичахме долари, златни зъби! Преди имаше фраери, а сега са крадци!
  Червенокосата Алла се изкиска и каза:
  - Бях в затвора и знам за какво става дума!
  Матюша гордо изправи рамене и изръмжа:
  - И аз газих зоната! С тези боси и силни крака!
  Алла пееше с наслада:
  - Някъде на Кама, където познаваме себе си... Някъде на Кама е реката майка! С ръце не стигаш, с крака не стигаш, боси момичешки крака!
  И воините откриха огън от картечници. Те покосиха доста колониални бойци.
  Красавиците си знаеха работата. И ако са улучвали, е било с голям ентусиазъм.
  Аленка пееше:
  - На далечните подстъпи на Отечеството,
  славеите цвърчат силно...
  Момата няма да съжалява за живота си,
  Насочете пистолета с крак!
  И офицерът-воин се изкиска. И тя посочи базуката с бос крак. И добре насочен изстрел. Раненият Е-50 обаче не губи подвижност, а продължава да пълзи.
  Алла пееше с наслада:
  - Ти служиш като украса на масата... Чикаго...
  Повярвай ми бият те като първокласник...
  И скоро фюрерът ще бъде счупен като ваза,
  И ще има подслон за Краутс в бика!
  Анюта се изкиска и запя:
  - Чикаго, Чикаго, Чикаго... Стани проститутка и се усмихни на панела! Чикаго, Чикаго, Чикаго, за щастие, ние ще отворим с картечен трел на вратата!
  Мария го взе и запя:
  - Аз съм супер воин! Ами да, тежка категория съм! И ще убият всички!
  Въпреки че е толкова мирно и крехко момиче.
  И петицата стреля отлично. Подстригва всички. И го слага като сенокос. А момичетата пищят и викат:
  - Червена армия ура! Фюрер вън от двора!
  И пак стрелба, и маса трупове!
  Мария облиза устни и отбеляза:
  - И колко съм озверял! Просто ужас! Къде отиде моето християнско милосърдие!
  Алла се изкикоти и отговори:
  - Къде са ни болшевишките ценности!
  Аленка го взе и запя с възторг. Преди това тя покоси десет души с един изстрел и изчурулика:
  - В мен няма жал и не без причина!
  Не обичам насилието и безсилието!
  Искам да убия тези, които разпнаха Христос!
  Момичето произнесе с голям апломб и пльосна бос крак по руините. Воините биеха. Както винаги те бяха почти голи, само по бикини и ужасно секси.
  Алла по принцип предпочиташе да прави любов с трима или четирима мъже едновременно и това беше нейният стил. Като цяло всички хора са лайна, така че защо да не се държите като животни?
  Алла туитна, стреляйки:
  - Аз съм вещица и няма по-красива професия!
  Червенокосият воин изви кръста си. И тя поклати извитите си бедра. Тя наистина е образ на чар и сила. Момичето, което може да изтрие фашистите с разделения, като молив с гумичка.
  Алла, момиче, подправено от живота. И тя няма от какво особено да се страхува. Филаделфия падна. И те се измъкнаха от обкръжението и почти загинаха. Но магията пази момичетата от смърт и рани.
  И никой няма да ги спре и нищо няма да спечели! Аллах реве с пълно гърло:
  - Вик на възмездие, битка се води с мечове,
  Празник на смъртта с палачи и кървав сърф!
  Анюта подкрепи приятелката си, пеейки заедно:
  - Северен вятър на борда, викинг край морето, дяволска стража! Ще унищожим всички фашисти! И ние ще убием Адолф!
  Аленка ритна с бос крак гранатата в танка, облегна се назад и запя:
  - Ще избием и разкъсаме всички!
  Матрьона изрева като мечка:
  - Ще отмъстим за Серьожа!
  И всички момичета извикаха в един глас:
  - За Серьожка ще изтръгнем топките на нацистите!
  След което воините оголиха зъби. И продължиха да стрелят все едно нищо не се е случило. Имат хладнокръвие на питони или назъбени змии.
  Воини с голи крака изглеждаха убийствено секси.
  Матрьона си спомни как в лагера момчетата тичаха при тях в казармата. И това са приятни спомени. Ех, забавляваха се момичетата. Хубаво е, когато млади мъже опипват телата им и ги галят по гърдите.
  Най-лошото в лагера е, че трябва да ставаш рано. И ако през нощта много се забавлявате, то сутрин и през деня нямате никаква енергия. Понякога момичета, които бяха твърде любящи, заспиваха направо в полето. А понякога и той се измъкваше.
  Момичетата държаха линията. Но американците, които се биеха около тях, постепенно се свиха и отстъпиха.
  Алена отбеляза с тревога:
  - Скоро ще бъдем обкръжени.
  Анюта се изкиска с усмивка:
  - Но тогава определено няма да се налага да отстъпваме!
  Алла оголи зъби, отряза трима индианци и изсъска:
  - Нека приятелят ми завинаги покрива гърба ми, както в тази последна битка!
  Мария приглади златистата си, но прашна коса, гукайки:
  - Има много различни врати! Но ние сме хора, които сме по-верни на рока!
  Момичетата се редуваха да хвърлят гранати с боси крака. Алена се замисли. Ех, през 1941 г. нямаше много хора като нея и трябваше да се оттеглим в Москва. Но ще дойде време и Червената армия ще превземе Берлин.
  Със или без Америка ще има победа за комунизма. Не може фашизмът да тържествува.
  Воините продължиха да се бият смело, в очите им горяха решителност и жажда за победа.
  Анюта каза уверено:
  - Нашият руски дух е най-силният в света!
  Матриона с готовност потвърди:
  - Да, точно така ще бъде!
  Мария туитна:
  - Нека ни е на помощ закрилата на Богородица!
  И петте момичета извикаха в един глас:
  - Във всеки апартамент има сакура, а краутите използват меч харакири!
  И след това воините започнаха още по-интензивно да хвърлят гранати с боси крака.
  Алена попита Мария с усмивка:
  - Вярваш ли в Бог?
  Златокосият воин искрено отговори:
  - Представете си, да!
  Алена поклати глава:
  - Не можеше комсомолец и комунист да повярва в това!
  Мария каза с усмивка:
  - Защо тогава Сталин заповяда да лети из Москва с иконата, ако не повярва?
  Алена сви рамене и отбеляза:
  - Може би това е чисто психологически, за да подкрепя тези, които вярват?
  Мария се прекръсти и отбеляза:
  - Ние също сме защитени от куршуми от висши сили! Толкова много хора около нас умират, но ние все още сме живи!
  Алена избухна в смях и отговори:
  - Наистина има нещо...
  Червенокосата Алла отбеляза с подозрение:
  - Съветските тайни служби не са ли замесени в това, че Хитлер в крайна сметка се обърна към САЩ?
  Алена хвърли граната по нацистите с боси пръсти и възрази:
  - Мисля, че не... Въпреки че...
  Мария логично отбеляза:
  - Фашисткият октопод заплашва да отнеме и ресурсите на Америка. Какво ни трябва?
  Алла го взе и подигравателно изпя:
  - Само ми кажи, кажи ми от какво имаш нужда, от какво имаш нужда! Може би ще ти дам, може би ще ти дам каквото искаш!
  Алена се изкиска и изчурулика:
  - Тук ще се бием... А там ще видим!
  Момичетата още се караха. И Серьожка си играе с тях повече от веднъж годишно в кариерите. Момчето оцеля и дори порасна. Тялото му стана сухо, жилаво, издръжливо. За две години кариера момчето се превърна от дете в тийнейджър. И стана много по-силен.
  Един от немските надзиратели започна да го оглежда по-внимателно. И дори започна афера със сладко момче. Тя започна да я храни и да я учи как да угоди на една дама.
  Така Серьожка имаше шанс да избяга. Междувременно момчето на засилено хранене и с голяма физическа активност натрупа мускулна маса.
  И познаваше любовта на възрастна, доста красива жена. Сега не се чувстваше толкова зле. Тялото ми беше свикнало, почти не се уморяваше от тежката работа и вече почти не ме биеха.
  Матрьона скърби повече от всеки друг за момчето, заловено в Сталинград. Наистина голяма загуба. Да загубиш толкова талантливо дете. И не се знае кое е по-добро: смърт или подобно мъчение!
  Матрьона си спомни как самата тя е била бита по боси пети с гумени палки в НКВД. Излишно е да казвам, че не е много приятно. А тези служители по сигурността са чудовища. Те удряха босите пети на момичето с пръчки за собствено удоволствие. Те всъщност нямат нужда от признание, след като са хванали селянката с класовете на крака.
  И един от тях доближи запалка до подметката на момичето и червеният пламък облиза грубата пета. Боли, разбира се.
  Но Серьожка беше разпитан от нацистите много по-жестоко. Трябваше да извлекат информация. И опитаха всичко. Вярно, не бяха осакатени.
  Серьожка е още жив и мечтае за бягство. Настроението се разваля от съобщения за нови и нови победи на фашистите. Този път на Запад. А САЩ вече са на ръба на унищожението.
  Серьожка разбира, че след като разбият САЩ, нацистите ще се обърнат към Москва, която все още не е взета. И това е изпълнено с катастрофа за Русия.
  Серьожка си помисли, че е по-добре петите му да се пекат на мангал, отколкото непрекъснато да слуша за победите на Третия райх.
  Ех, късметлии са фашистите. Явно всички тъмни сили са на тяхна страна.
  Серьожка туитна:
  -Знай, Родино, много те обичам,
  В цялата вселена няма по-красива от теб...
  Русия няма да бъде лишена от рублата си,
  Ще има мир и щастие за всички поколения!
  Серьожка си спомни как се бореше в първите дни и седмици. Всяка кръв и всяка вена го боляха жестоко, докато момчето не се овладя. Оказва се, че тялото на детето е много издръжливо и може да носи повече тежест от себе си.
  Серьожка се закле, че ще оцелее, за да отмъсти на нацистите. И че техният прословут Нов ред ще бъде съборен!
  Момчето, докато работеше, си спомни историята на Куприн: "Белият пудел". Там имаше едно момче, негов съименник. Също полугладен, той вървеше бос по каменистите пътеки. Но ако за едно здраво момче е лесно да ходи бос по планинските стръмнини, тогава вероятно е било много по-трудно за дядото, който вървеше с него.
  Веднъж Серьожка имаше сън. Какво се случи малко след момента, в който момчето от цирка върна отвлечения пудел.
  Разбира се, не им се размина. Богата дама вдигна полицията на крак. И цирковите артисти бяха хванати. Затвориха ме в затвора. Комендантът нареди:
  - Набийте добре тази двойка!
  Обицата и дядото я съблякоха и я сложиха на естакадата. Започнаха да бият с камшици. Дядо стенеше и мълчеше. Серьожка, стискайки зъби, се опитваше да сдържи писъците си. Но беше много болезнено.
  Накрая, когато гърбът му се превърнал в кървава каша, дядото и момчето загубили съзнание.
  Серьожка дойде на себе си от кофа със студена вода. Гърбът му пламтеше. Трудно се движеше. И фелдшерът се наведе над дядото. Мъжът в сивата роба каза равнодушно:
  - Старецът се облегна назад!
  Свирепият офицер нареди грубо:
  - Така че го погребете в гробището на затвора. И кученцето в мазето, дръжте го в окови до процеса!
  Те вдигнаха Серьожка за косата и го заведоха гол и бит в двора при ковача. Момчето беше много засрамено и наранено. Той беше обвит в метал. Дори ме изгориха с гореща ютия. Серьожка се мъчеше да влачи тежките окови. Той беше затворен гол, с ивици по гърба, в студено мазе. Наоколо се чуваха пищящи плъхове и пълзящи отвратителни същества. Така мъките на момчето продължиха.
  Сергей беше охладен, плъх го прегази няколко пъти. Беше напълно невъзможно да се спи. Освен това момчето не е нахранено, дори вода не е давана. Очевидно офицерът е получил специален подкуп от домакинята, за да даде възможно най-жесток урок на цирковите артисти.
  Серьожка беше много жаден и момчето, за да му е по-лесно, докосна влажните стени с език. Момчето страда няколко часа от студ и ухапване от кръвопийци, но след това изгуби съзнание, потънало в тежък сън.
  Момчето беше събудено с удар на камшика и го завлечеха направо в железата в съда.
  Веднъж в двора, след студеното мазе, Сергей почувства някакво подобие на блаженство. Върху него се изляха няколко кофи вода, измивайки мръсотията и кръвопийците. Тогава ми дадоха едни къси панталони, за да прикрия срама ми и ме дадоха на съд.
  Сергей се движеше тежко и силно накуцваше. От шарения му гръб капеше кръв.
  Съдията се оказа възрастен мъж. Той хвърли презрителен поглед към момчето и го попита за грешката му.
  Офицерът отвърна раболепно:
  - Открадна много скъпо и породисто куче от графовете, освен това нападна и портиера!
  Съдията попита мързеливо:
  - Имате ли паспорт?
  Офицерът поклати отрицателно глава:
  - Няма начин!
  Съдията каза монотонно:
  - Осъждам момчето, как се казва...
  Офицерът подкани:
  - Сергей, Ваше Величество!
  Съдията продължи:
  - Момчето Серьожка да бъде затворено в приют от затворнически тип до навършване на пълнолетие. И също до сто удара с камшик! Публично, в присъствието на хора! Нека бъде така!
  И съдията удари с дървено чукче!
  Офицерът се ухили и отбеляза:
  - Вече сме го напляскали... Обаче на шпора на момчето, преди напляскането?
  Съдията кимна:
  - Да, утре ще има пляскане! Междувременно нека седи в килията!
  Намушкаха момчето с щик в тила и пазачът извика:
  - Отивам!
  Серьожка трябваше да се влачи в окови. И няколко мили. Тежките вериги протриваха ръцете и краката му; беше трудно за момче, отслабено от бичуването. И момчето едва се влачеше. И те го подтикнаха и го пронизаха с щикове между лопатките.
  По някакъв начин гладното, изтощено и жадно момче стигнало до градския затвор. Там той беше посрещнат малко по-самодоволно. Те махнаха оковите, после отново махнаха водата и ме изпратиха да си обръсна главата. Момчето се почувства много зле. Косата беше обръсната с остър бръснач. Това е неприятно, кожата на главата ми е надраскана. Бръснахме се без сапун, под студена вода. Болезнена процедура. Тогава момчето беше отведено в затвора. Вонеше отвътре. Но все още не в тъмницата, малко по-топло. Надзирателят нареди: - Водете го в детската стая!
  Сергей почувства облекчение. И е малко по-забавно без окови. Натикали го в килия. Имаше цяла дузина момчета от десет до петнадесет години. Всички бяха подстригани, в дрипи, почти всички бяха боси, с изключение на най-големия, който беше със счупени ботуши.
  Старейшината погледна Сергей. Слабо, но жилаво момче, с прясно обръсната глава и подстриган гръб. Само по шорти. Мазолисти крака от дългото ходене боси, загоряла кожа, пресни следи от окови.
  Момчето каза:
  - Ти си крадец?
  Серьожка отговори честно:
  - Не! Аз съм цирков артист!
  По-голямото момче, което приличаше малко на циганин, изсъска:
  - Можеш да ходиш на ръце!
  Серьожа просто отговори:
  - Мога!
  По-големият избълбука:
  - Така че вървете на разходка!
  Серьожка въздъхна тежко:
  - Уморен съм и мога да направя само няколко крачки!
  Циганинът излая:
  - Направи го!
  Момчето го взе и се изправи в ръцете му. Главата ми беше леко замаяна от глад, жажда, побоища и умора.
  Но Сергей намери сили да се ръкува и яростно направи салто.
  Циганинът кимна одобрително и каза:
  - Седни при мен!
  Серьожка седна. Краката му падаха след пътуване в тежки окови. Циганинът се усмихна приветливо и извади парче хляб и мас с лук.
  Предлага се:
  - Яжте!
  Сергей облиза устни и попита:
  - И още вода!
  Циганинът се ухили:
  - Вода има! Пийте, яжте!
  Сергей взе каната и отпи малко вода. Беше топло и не много свежо. Но момчето лакомо изпи почти цялата кана. След това яде мас, лук и хляб.
  Почувствах се по-добре. Джипси попита:
  - Защо дойде тук?
  Останалите момчета започнаха да викат:
  - Да, кажи ни!
  Серьожка започна да разказва всичко, както е. Момчетата слушаха внимателно и задаваха въпроси. След това, когато Серьожка свърши, циганинът отбеляза:
  - Да, те са жестоки хора... Но можете да избягате от затворническия приют.
  Серьожка сви тънките си рамене и попита:
  - Как е там?
  Циганинът с готовност отговори:
  - Лошо! Хранят ги, за да не умрат от една година: хляб, вода, отвратителна каша. Работите по четиринадесет часа на ден. Бият те дори да гледаш накриво, всяка седмица те бият. Не, по-добре е да не ходите там. Единственото по-лошо е тежкият труд и то не навсякъде!
  Серьожка въздъхна тежко и отбеляза:
  - Избягал? Възможно е! Наистина ли е възможно да избягаме?
  Циганинът се огледа и отговори:
  - Това е затвор... Това е градски затвор и тук е трудно да избягаш, освен ако не се случи щастлив случай. Ще бъде по-лесно да избягате от приюта.
  Чу се почукване, в затвора раздаваха храна. Беше недоварена каша и стар хляб. Сергей още не беше загубил апетита си и яде безвкусните затворнически дажби. Хранехме се на обща маса.
  Тогава момчетата седнаха в ъглите. По-големите се катереха на сламата и играеха карти за щелбани и фофани. След това Серьожка показа няколко фокуса с карти, които забавляваха децата. След което младите затворници си легнаха.
  Отпред Серьожка го очакваше само пляскане. Беше почти удобно да се спи на сламата, като се има предвид, че момчето често нощуваше на открито и на студено, тогава беше почти удобно в килията. Момчетата живееха приятелски и нямаше хора, които да бъдат тормозени.
  И това, което очакваше Сергей сутринта, не беше радостно събуждане. Сто удара с камшик не са шега работа, особено на публично място.
  Момчето отново беше оковано. И ме заведоха на площада. Били са с камшик не само него, но и три момчета.
  Събраха се хора. Кой беше доведен, който искаше да гледа забавното зрелище.
  Първият ударен беше момче на около четиринадесет години. Разкъсаха парцалите му и ги постлаха на естакада. Закрепени ръце и крака. И палачът във военна униформа извади кръг, напоен с вода, и го тресна във въздуха. Момчето, положено върху кутията, трепереше.
  Палачът се целуна, а глашатаят обяви:
  - Двадесет и пет удара с камшик!
  Удар падна върху загорелия гръб на момчето. Още от първия камшик кожата се спука и потече кръв. Бичуват момчето на съвестта му. По кожата се появяват червени ивици, които след това стават твърди. Момчето не издържа и крещеше, крещеше нецензурни думи и гърчеше. При последния удар момчето изгубило съзнание.
  Тълпата ликуваше и хората сочеха. И се заканиха да добавят още.
  После дойде ред на Серьожа. Момчето беше само по къси панталонки, скъсаха и тях. Неудобно е да си напълно гол, в тълпата има много жени и момичета.
  Сочат с пръсти. И вдигат шум.
  Босите крака на Серьожка бяха прикрепени към примките, а ръцете му бяха вързани с въжета, така че момчето да не скочи и да избяга.
  Палачът взе камшика в ръцете си и отново замахна във въздуха. Вестителят обяви:
  - Затворникът Сергей получава сто удара с камшик по гърба! И още двадесет и пет удара с пръчка по петите.
  Мъчителят вдигна тежка пръчка, претегли я в ръката си и каза:
  - Първо по петите, иначе след пляскането няма да усети нищо.
  Серьожка смело стисна зъби, беше готов да понесе стоически всичко.
  Палачът нанесе първия си удар. Момчето почувства, че огнен сноп сякаш преминава от голата му пета към тила му. От гърлото му се изтръгна писък, но момчето успя да се сдържи.
  Вторият удар по грубия, мазолест крак на момчето беше още по-болезнен. Сергей издиша тежко, от очите му неволно бликнаха сълзи.
  Палачът удари трети път, сякаш отбиваше вътрешни органи.
  Момчето дишаше тежко. Беше облян в пот. И отново дойде ударът. Палачът удря професионално, без гняв и ярост, и благоразумно. Сергей реши да издържи с всички сили. Трябва да се задържиш и той ще издържи. Няма стенания, няма писъци.
  Момчето трябваше да ходи босо в снега, да спи на студено и да прави много болезнени гимнастически упражнения. И той можеше да понесе жестоки удари, сдържайки виковете си.
  Палачът биел внимателно, за да не припадне жертвата. Когато свърши, подметките на момчето бяха подути и посинели.
  Тогава започна най-важното, пляскането по гърба. За да не бие момчето до смърт, мъчителят го биел пресметнато, премерено, разпределяйки ударите по цялата кожа на гърба и задните части на момчето.
  След петите болката вече се възприемаше като приглушена. Ударите последвали стари порезни рани.
  За да откъсне ума си от болката, спомни си Серьожка. Като циркова артистка Наташа го научи на различни трикове. Това беше млада жена, професионалист. За известно време, след като загуби работата си, тя се мотаеше с органмелача и момчето. Но тогава един от богаташите се влюбил в красива и стройна жена. Взел я за слугиня, а момчето и дядо му останали сами. И това го влоши. На двамата им давали много по-малко и те не били склонни да ги допуснат. Наташа беше хубава, с момичешка талия и приятно лице. Тя ходеше като Серьожка, боса до слана, и седеше на хоризонталните шпагати.
  Тя научи момчето на много трикове.
  Жалко, че трябваше да се разделя с нея. Но тя си има свой живот, а двамата с дядо й имат свой.
  А сега загуби и дядо си, и пудела си. А отпред има затворническо убежище. Където е много страшно.
  Момчето неволно се разплака... И при последния, стотен удар припадна...
  Това е видението на Серьожа. Не е много забавно. Да, тъжна съдба очакваше момчето и дядо му. Нищо чудно, че историята на Куприн се оказа кратка.
  Е, момчето освободи пудела и какво следва? И тогава какво да кажем за бягството?!
  Серьожка чу немския надзирател да го вика. Тя е голяма и още млада. И сега ще се почне... Момчето усеща в себе си, че хем е отвратено, хем го иска. Инстинктът на млад мъж и честта на съветски пионер. Всичко това се бори в него.
  И петимата продължават да се бият в Чикаго. Красиви са, и много весели и жизнерадостни. Уви, сърцата загрубяват във война. Колко любовници вече са починали четиримата?
  Но момичетата не падат сърце и се смеят, когато следващият им противник отиде при техните предци.
  Аленка казва с усмивка:
  - О, война... ти си ни само майка! Победихме всички и ще продължим да печелим, вярвам в това!
  Алла запя с ярост:
  - И битката продължава отново,
  И сърцето ми се чувства тревожно в гърдите...
  А Ленин е толкова млад,
  И младият октомври е напред!
  Мария пееше различно:
  - Трябва да се ангажираме да се слеем в единен поток,
  Насочете сърцето, ума и чувствата си към Исус...
  Така че великият Бог ще ни помогне да се спасим,
  И во веки веков да славим Господа!
  Момичето с коса с цвят на глухарче даде обрат. И тя се ухили, почувства се щастлива. Защо не успяват да композират. И да сваля противниците на Русия.
  Дори да е на територията на САЩ. И момичетата много се забавляват.
  Альонушка издиша и каза:
  - На нашата улица ще има празник - Ден на победата!
  Алла потвърди:
  - Да, със сигурност ще бъде!
  Междувременно английският танков екипаж се бие на Гьоринг 4. Джейн, Грингета, Матилда, Маланя - красива четворка, момичета от Мъгливия Албион се биеха с американците. След падането на Атланта значителна част от Съединените щати вече е под германска окупация. Американците се опитаха да отвърнат, но не се справиха по най-добрия начин.
  Бойната машина на Фриц се движеше от юг на север. Четири английски момичета се биеха само по бикини, седнали в мощен брониран танк.
  Грингета, след като проникна в бронята на Шърман, изчурулика с широка усмивка на устните си:
  - Много лъжи има по света! Но воините правят истината!
  Джейн промърмори с широка усмивка:
  - Силният политик е роден за битка,
  Страхът е слабост и затова, който се страхува, вече е победен!
  Малания отбеляза:
  - Сега ще смажем янките! Защото силата е зад нас!
  Матилда запя с наслада:
  - Вещица, вещица, вещица - зли духове! И откъде се взе вещицата!
  Грингета отговори с подкрепа на импулса:
  - Вещице, вещице, вещице - трябва да си красива! И аз съм запленена от тази красота!
  Джейн поклати бос крак към партньора си:
  - Лесбийството също е грях!
  Грингета отбеляза с въздишка:
  - Но чистото, гладко, женско тяло е много по-хубаво от косматите, миризливи мъже!
  Маланя се изкиска и отбеляза:
  - Наистина женското тяло е много по-приятно! Това е неоспорим факт! И въобще ние сме като шоколад!
  Грингета разби Пършинга с добре насочен изстрел и запя с удоволствие:
  - Аз съм шоколадово зайче, аз съм гальовно копеле и сто процента сладък... Хо, хо, хо! Обичам хубавите мъже, а не обичам задниците, слагам ги в колелото... Хо, хо, хо!
  Потупвайки босите си, изсечени крака, Маланя пееше:
  - Момичетата са различни... Сини, бели, червени... И всички искат да се въртят на пръчка по един и същ начин!
  Джейн се изкикоти и кимна одобрително.
  - Да, сексът е страхотен! Нека имаме повече от него и по-хладно!
  Грингета стреля отново по Шърмана и отбеляза:
  - Чърчил, каквото и да се говори, нагласи ни... И сега сме под Германия!
  Джейн изсъска агресивно в отговор, блъскайки едното си голо, загоряло колене в другото:
  - Нека се ухили с короната си,
  Британският лъв ще вие!
  Отечеството не трябва да се завладява,
  Нашият Чърчил е най-готиният!
  И момичетата си удариха главите една в друга, а от очите им изсипаха искри. Момичетата са толкова готини и сладки...
  Английски и в същото време немски танк, той е малко по-нисък в бронята на Е-50 и е малко по-тежък, но пистолетът е същият. Воините не са особено комплексирани по този въпрос. Те са толкова красиви и любящи!
  Джейн е остроумно момиче до крайност. И така се изразява агресивното изражение.
  Грингета дори запя с усмивка:
  - Ние сме воини и дъщери на родната земя!
  Момичетата бяха изключително доволни. Сметките се трупаха. Тук е хубаво, не е горещо като в Куба. Нацистите завладяха непотопяем самолетоносач край бреговете на Съединените щати. За пореден път военната машина на Третия райх се оказва идеална и обработена по най-висок стандарт.
  И зъбните му колела се въртяха много ефективно.
  Комбинацията от свирепост, жестокост, напреднали технологии, тоталитаризъм, дисциплина и най-добрите учени в света даде отлични резултати.
  След като събори Гринджет и разби "Вещицата", тя отбеляза:
  - Все пак ние нямаме същото ниво на организация като немците. А скапаната демокрация пречи на ефективното управление!
  Джейн изстърга голата си пета по педала и се съгласи:
  - Демокрацията наистина е повече слабост, отколкото сила! Уви, определено страдаме от това!
  Грингета отбеляза яростно:
  - Е, по дяволите да ридаеш! Колкото по-голямо е страданието, толкова по-голям е дарът!
  И селският воин изпрати снаряд в самия център на страховития танк на Вашингтон. И блъсна опасна кола.
  Англичанките се чувстваха уверени. Джейн правеше любов с едър германец и се забавляваше много. Да, сексът е страхотен. И го искам отново и отново и с различни мъже. Това е такова вълнение.
  Но Грингета правеше любов с едно момче. Освен това изглежда японец, но рус и много мускулест.
  Такова красиво момче. Името му е неизвестно, но прякорът му е Карас. И той принадлежи към кастата на нинджа. Елитен воин, изиграл важна роля по време на битката при Мидуей. И истински спартанец.
  Джейн завидя на Грингета, която успя да вземе такъв герой. Карашката също се доказа в битките с американците и руснаците. Опасен тип. Но той е ужасно красив и мускулите му са толкова изпъкнали, като вълнички по водата.
  Ех, хубаво ще е да докосваш такова тяло с пурпурните си зърна и да се търкаш.
  И Карас всъщност беше известен с много подвизи, ето един от епизодите;
  Но японците напредваха, но самураите успяха да вземат преднина, също благодарение на тактическа изненада. Може би съветските командири се оказаха твърде самоуверени, очевидно подценявайки врага. Но врагът не е никак прост. И многобройни в пехотата.
  Но най-опасното оръжие на японците: нинджата. И така, отряд от момичета-воини, очарователни японки, заедно с момчето Карас, навлязоха в руските простори. Първият смел акт на нинджите беше атаката на Транссибирската железопътна линия. Те успяха да унищожат значителна част от железопътната линия и да взривят няколко влака, превозващи съветски войски. Тези нинджи са много смели, те могат да пълзят по стените, да имат хипноза, да скачат от големи височини и да се движат много по-бързо от обикновените смъртни.
  Е, кой би заподозрял в безвреден цигански лагер: отряд от най-добрите воини в света. И нинджите могат да се трансформират наведнъж. И създавайте истински чудеса.
  Но две момичета, едното от които, въпреки японския си произход, е естествена блондинка, другото е червенокоса, бяха натоварени с отвличането на Жуков.
  Сталин съвсем логично назначава армейски генерал с опит в Халхин Гол за главнокомандващ на източния фронт. Но нинджата, както винаги, е нащрек и се стреми да вземе инициативата.
  Момичетата гребяха по каменистия път, облечени в скромни селски рокли, без да натоварват краката си с обувки. Те са красиви и никой няма да ги заподозре, че са японки, тъй като чертите на лицето на момичетата са почти европейски. А чертите на лицето й са нежни, сладки и дори почти по детски наивни. Под роклите от калико не се виждат твърде развити за жените мускули, а леко широките рамене са типични за селските жени, свикнали да работят тежко, както и донякъде груби ръце със силен врат. Момичетата носят чували с жито и пеят на чист руски;
  Полета, морета, цялата руска земя,
  Обичам прекрасните простори на Отечеството...
  Народите на родината са едно семейство,
  Как планините блестят със сребро!
  
  Аз съм момиче, което ходи босо
  От топлата земя на Русия...
  И ако трябва, ще те ударя с юмрук,
  Тревата беше обсипана със светлина като перли!
  
  Работя усилено на полето, знаете ли,
  Сега движението е радост за мен...
  Знам, че Лада е близки роднини,
  И трябва да се бием смело за боговете!
  
  Колко хубаво е да стъпваш върху камъчета,
  Острата подметка приятно гъделичка...
  Природата дава петица на изпъкналите очи,
  И представете си, че всичко на света е огромно!
  
  Ще стигнем там, скоро ще стигнем Москва, вярвам.
  Ще видим и сградите на Ленинград...
  И ако нямате дори рубла, уви,
  След това трябва да го спечелите в пот!
  Момичетата пееха толкова хубаво, че момчето Трошка, което тичаше след тях, се заслуша и скочи до тях.
  Пляскайки с ръце, младият пионер каза:
  - Пееш толкова прекрасно... Можеш ли да пееш на международно ниво?
  Момичетата нинджа пееха в унисон:
  - Стани, жигосан с проклятие...
  Целият свят е гладен и роб!
  Нашият възмутен ум кипи,
  Готов да се бие до смърт!
  Момчето започна да пее заедно с тях, като подскачаше леко нагоре-надолу. Червенокосото момиче нинджа не можа да устои и ловко улови с пръсти краката на водната муха. Тя погледна подозрително момчето, но той сякаш не забеляза нищо. Обикновен пионер с къси панталони, тъмен от тен, коса изрусена като жито. Едва ли това е руски разузнавач. Истината се държи подозрително небрежно. Но войната и японците напредват. Не е ли веселото му преструване?
  И червенокосият звяр с леко движение на ръката докосна подстриганата глава на пионера. Момчето падна, вдигна петите си, посивели от прах, до върха, потрепна няколко пъти и млъкна. От удара не са останали следи. Сякаш пионерът просто беше загубил съзнание.
  Бялото момиче нинджа със съмнение, тя беше малко по-мек по характер, попита:
  - Защо правиш това? Горкото момче може да е чисто.
  Червенокосата отговори рязко:
  - Не можете да поемате рискове! Запомнете нашия код на нинджа: всичко, което води до победа, е прекрасно, за да превземете врага, но средствата не се броят!
  Блондинката кимна:
  "И Хирохито каза, не се колебайте да използвате насилие."
  Червеният дявол добави:
  - Освен това, без значение кой е пред вас: момиче или момче! И така жестокост, жестокост и още веднъж жестокост - циментиране на нацията!
  И воинът скочи, събаряйки враната. Тази магьосница върти стремително краката си.
  Нинджите учат много. В ранна детска възраст топките се хвърлят или блъскат по тях, за да я научат как да отвръща на удара и да поддържа баланс. Момичетата могат да се втурват с висока скорост през блатото и да разпръскват въглени с изящните си крака или да танцуват върху гореща ютия. Воините всъщност са олицетворение на красива сила, но са действали много подло. Наистина, какво може да бъде по-отвратително от убийството на беззащитно дете само въз основа на смътно подозрение, че това може да съобщи на съветското командване.
  Но нинджа по своя манталитет: той е преди всичко убиец. Докато е още момче или момиче, боецът нинджа трябва да убие тигър или вълк с голи ръце. И в момента на посвещение нинджата преминава през цял лабиринт с капани, симулатори, копия, изливане на разтопено олово и много същества. Още като малки деца, тези момичета се бореха със зъби и нокти с момчетата. И не само с юмруци, но и с оръжие.
  С помощта на специални тайни отвари нинджите успяха да лекуват рани, така че да не останат дори белези. Следователно, никога не можете да разберете, като погледнете, че тези момичета са били с разрязани половината лица по време на спаринг или пръстите или дори ръцете им са били отрязани. Нинджите притежаваха чудесни техники за възстановяване. Благодарение на тях Първата руско-японска война завършва с победа на Япония.
  И сега красивите Терминатори вече се приближаваха към полка със специално предназначение, заобиколен от който се намираше щабът на Далекоизточния специален район.
  Войниците поздравиха момичетата с поздрави. В отговор те ги накараха да се усмихнат. Воините също притежаваха силно внушение. Улф Месинг би се удушил от завист, ако знаеше на какво са способни нинджите.
  Русокосият воин, чието име беше Ни Сан, скочи до офицера от специалния отдел, който ги оглеждаше подозрително. И нетърпеливо целуна гвардейския полковник по устните.
  Той се отпусна и се усмихна, като изгука:
  - Какво искаш?
  Русокосият терминатор отговори:
  - Имаме спешен доклад до Георги Константинович... Искате веднага да му ни предадете.
  Ни Сан натисна сънната артерия по време на целувката, отслабвайки волята си. Сега в мозъка незабавно се е образувала зона за докладване. Полковникът каза, като се усмихна:
  - Имат спешен доклад до генерала. Ще ги предам на Жуков.
  Червенокосият дявол Ну Сан (И двете момичета са сестри, но с различни бащи!), изгука:
  - Добре служиш на своя генерал. За това ви очаква награда!
  Момичетата последваха полковника. Той вървеше напред като кукла, водена от кукловод. Ни Сана направи жест и младият войник падна на колене пред нея. Хубаво е да се наслаждавате на властта. Ню Сам повтори движението на сестра си и младият мъж целуна крака й, който беше чист, въпреки че измина двайсет мили боси по каменистия път.
  Това обаче искаше, момичетата нинджа са много красиви. Тяхната тайна организация дори имаше тайната за подобряване на външния им вид и промяна на чертите на лицето им. Ето защо японските жени са толкова подобни на много красиви славянки с невинни лица.
  Сградата, в която се е намирал Жуков: древна крепост, построена от монголите с много дебели стени. Естествено, Георги Константинович се погрижи за неговата сигурност.
  Само когато чудовищни момичета вървят по пътеката и войниците стоят на стража пред тях, за съжаление има смисъл от такава защита. Определен интерес представлява самата крепост като архитектурен паметник. И няма да е лесно да изтласкате окопалите се войски от него.
  Полковникът води момичетата направо при армейския генерал. И някак си всички го пропускат без много обсъждане. Едва на самия вход на офиса секретарката и двама едри момчета блокираха пътя и поискаха документи. И двамата воини, гледащи с наивните си и внезапно мазни очи, изчуруликаха:
  - Много сте красиви момчета, но ви липсва женска обич!
  Едрите момчета като правило са сексуално разтревожени и колкото по-силни са мускулите, толкова по-голямо е желанието им да правят любов и нивото на тестостерона в кръвта. И момичетата моментално се настаниха в съзнанието им и въведоха фикс идеи в главите им. Освен това, ако окажете натиск върху врата, тогава дори и най-устойчивият на хипноза човек ще загуби силата на волята и ще се поддаде на влиянието на внушението.
  Големите омекнаха, аз, секретарката, получих пета в брадата от червенокосия и седнах със счупен врат. Явно Ну Сан е решила да не се церемони, а да реши проблема възможно най-просто.
  В пилотската кабина беше Жуков и неговият щаб от осем генерали. Обсъдихме текущата ситуация. Но се оказа тежък. Само в първия ешелон напредват четири милиона добре обучени и смели японски пехотинци. И японците умело използваха численото си превъзходство. Танковият флот на Страната на изгряващото слънце е доста слаб, но СССР също има най-добрите танкове на Запад, по-специално КВ и Т-34, но тук остават предимно боклуци.
  Сталин вече е премахнал някои от най-боеспособните части от Далечния изток, прехвърляйки ги на Запад. А споразумението за неутралитет с Япония притъпи бдителността на командването. По някаква причина Сталин игнорира всички съобщения за предстояща агресия от Япония. И резултатът беше сривът на фронта още в първите дни на битката. Владивосток вече е обкръжен, а Приморие е загубено, Хабаровск и Улан Батор са превзети в движение.
  За щастие дълбоката река Амур забави напредването на самурайските части. Но японците развиха офанзива, заобикаляйки Амур през Монголия. Те успяват да ударят от страната на град Манджурия, превземайки гранично село, също заобикаляйки Амур и този път Монголия. Така се създаде критична ситуация. За да се коригира ситуацията, сега беше необходимо да се изтеглят част от силите от западното направление и бързо да се прехвърлят в Далечния изток. И това отне време.
  Явно японците са разчитали на мащаба на съветските комуникации и способността им да използват сухопътната армия. В крайна сметка населението на самата Япония надхвърли сто милиона души, без да се броят колониите в Китай и Корея. Така те биха могли да разполагат със сухопътна армия, сравнима с тази на СССР или с възможностите на Третия райх.
  Жаждата за отмъщение при Халхин Гол доминираше в настроението на Страната на изгряващото слънце. И нищо не искаше компромис по въпросите на отношенията между СССР.
  Освен това Хирохито се надява, че Хитлер ще се възползва от момента и ще възобнови своята антиболшевишка кампания, прекъсната от войната с Великобритания. И какво ще постигне СССР?
  Фюрерът, разбира се, мразеше комунистите, но в тази ситуация смяташе за по-важно за себе си да се отвърже от Великобритания и да избегне война на два фронта. Успехите на германците в Либия, където падна Толбук, унищожаването на базата в Малта и офанзивата в Египет дадоха шанс Великобритания да бъде бързо довършена, а Лео да бъде опитомен за мир. И тогава мощни бронирани орди на Вермахта ще се движат от запад.
  Самураите разчитат на това, както и на собствената си смелост и силна авиация, голям и опитен флот.
  Сега и Жуков, и Сталин са в затруднение. Не е ли опасно да се изтеглят войски от запад и да се прехвърлят на изток? Може би отложете това. Дали такова отслабване на хитлеристките сили не би предизвикало? От друга страна, успехите на Япония могат да се превърнат в още по-голямо изкушение и провокация за краутите.
  Във всеки случай момичетата нинджа са силен аргумент във всяка война. И сега с любезен поклон влизат в кабинета, където седят генералите, и нежно казват:
  - Кой от вас има нужда от прясно мляко?
  Жуков се излюпи изненадано и каза:
  -Откъде имаш такива красоти?
  Червенокосият дявол пееше мелодично с местен сибирски акцент:
  - Добрият, мъдър Сталин ще ни повика в битка, а вместо сърце ще има огнен двигател!
  Русокосият терминатор потвърди:
  - Все по-високо и по-високо и по-високо... Стремете се към полета на нашите птици! И всяко витло диша - спокойствието на границите ни!
  Червенокосата красавица се движеше грациозно и бързо, движенията й бяха трудни за улавяне от простосмъртен. Последва традиционната целувка на смъртта. И Жуков плуваше в сладострастни сънища. Последва заповед на страхотния армейски генерал:
  - А сега, господа, всички в джипа и ще обсъждаме военните планове в скута на природата.
  Генерал-полковник Стърн, чиито заслуги за победата над японците в Манджурия бяха не по-малки от тези на Жуков, се опита да възрази:
  - Но не е толкова удобно...
  Русокосият дявол целуна Стърн по устните, натискайки нервното окончание, казвайки:
  - Не, скъпа... Искаш да правим любов с мен, нали?
  Стърн изтръгна:
  - Да, разбира се, да!
  Червенокосият дявол намигна на останалите:
  - А вие момчета? В крайна сметка, признайте си, най-много искате да отидете в лоното на природата с момичета и барбекю. Така че да побързаме, докато е светло и ясно!
  Разбира се, нито един мъж не можеше да устои на такова изкусително предложение. Да не говорим за хипнозата. А хипнозата на нинджите е много силна, точно като водородна бомба. Той дори се случва без думи. Когато ви приспят, като влезете в клетката на могъщ усурийски тигър или дива полярна мечка без оръжие. И разбира се човек.
  Нинджите са много силни и имат равни права: жените дори са малко повече от мъжете, за да няма клане между мъжете.
  Генералите изобщо не изглеждат като затормозени зомбита. Те се усмихват широко и са много доволни от предстоящата веселба. Все пак ги очакват ласките на най-добрите жени на света.
  И дори доведоха оркестър в лоното на природата, за да е по-весело. Така че за едни има война, а за други има радост. Само радостта от войната е по правило илюзорна. Жуков, който премина и през гражданската, и през Първата световна война, разбираше това като никой друг. Това е някаква фалшива представа за неистовата радост от грабежите и полковите блудници. Но колко привлекателно е всичко това.
  И Червеният звяр гали Жуков. Като цяло е похотлива по природа и много обича мъжете. Е, как да откажеш да правиш любов с най-известния руски командир по онова време. Не, тя никога няма да си прости за това. И русокосият терминатор се настани на Стърн. На главата на този генерал има много висока награда, така че не бива да пропускате възможността да се забавлявате поне малко с него. В крайна сметка е толкова вълнуващо да участваш в Ерос с чудовище.
  А фактът, че са придружени от цяла рота конвой, е дреболия. Войниците ще пият отровено вино от бъчва и никога няма да се събудят.
  Червенокосата, заедно с Жуков, вече взе чашата и пее:
  - И битката продължава отново,
  И сърцето ми се чувства тревожно в гърдите!
  А Ленин е толкова млад,
  И младият октомври е напред!
  А Лени е толкова млада,
  И младият октомври е напред!
  Червенокосото момиче много театрално запали кибрит с голи пръсти и започна да пали цигара с голия си и загорял крак. Изглеждаше красиво и необичайно. Генералите крякаха в един глас и се взираха с всички очи. А воините се олюляваха и мятаха запалена пура от бос на крак. Като всички истински спортисти, те не можеха да понасят тютюна.
  Но с цигара се играе лесно...
  И поставете запалена пура на голата си кръгла пета, която не се страхува от горещи въглени.
  Мястото за пикник е избрано с любов. Красиви гледки от планината, хубаво и слънчево, до чист поток. Така че взехме няколко прасета с нас, за да можем да се насладим на малко свинско. Честно казано, момичетата се чувстват добре, оставят се да бъдат докосвани от мъжки ръце и дори изпитват удоволствие от това. Като цяло воините се характеризират с агресивност в секса и живота.
  Те дори започнаха да си тананикат малки романси.
  Няма нищо по-красиво от любовта
  Тя е като Слънцето, грее ярко за хората...
  Понякога те базират рейтинги на кръв,
  И умират в агония, дори и деца!
  
  Съдбата управлява толкова жестоко на моменти,
  Когато злото чудовище яростно побеждава...
  Нека свирепият Бог бъде милостив,
  Знайте, че той спасява от ада онези, които обичат!
  
  Вярвам, че всичко ще бъде добре в света,
  И хората ще летят като стрела към Марс...
  Въпреки че вселената е много трудна,
  Но се научете да чатите, повярвайте ми, страхотно е!
  
  Вярвам, че нашият свят ще бъде такъв,
  Ще строим комунизма и на шега, и на любов!
  Все пак Сталин е моят идол, повярвайте ми,
  Ще ви принуди да марширувате в приятелска формация!
  
  В Русия всеки рицар е великан,
  Дори да носи пионерска вратовръзка...
  За нас, повярвайте ми, Господ винаги е един,
  А усмивката на Сатаната е ужасно брутална!
  
  О моя свята родина,
  Обичам те с душата си много!
  Всички хора са прекрасно семейство за мен,
  Нека Всевишният ни направи всемогъщи!
  
  Нека красотата ревностно управлява света,
  И момичето ще обикне войника...
  Където Исус блести с чистота,
  И дяволът ще дойде, повярвайте ми, възмездие!
  
  Берлин ще бъде свободен от врагове,
  Япония ще развее червеното знаме...
  Стихотворението ще бъде от моите стихове -
  Нека този труд не е напразен!
  
  Синът ти умря, не плачи, мила майко,
  Ще дойде време, той ще се издигне като красавец...
  Време е някои да умрат,
  Други в рая пеят песен!
  
  Бъдете верни на заповедите на Сталин,
  Тогава животът ще стане вечен и щастлив...
  Мечтите ще се сбъднат в реалността -
  Понесени на криле във вечността от херувими!
  И няколко нинджи: мъже и жени, и момчето Карас, вече се готвят за пикник. Сега им остава съвсем малко да извършат залавянето и тогава ще бъде...
  Но явно някой от специалния отдел е усетил нещо нередно и е изпратил след Жуков цял полк със специално предназначение. Идват танкове, включително Т-34, както и транспортьори. Все още няма хеликоптери - този тип техника не е създадена през 1942 г.
  Е, ако има битка, в нея ще има нинджи.
  Лидерът вдига арбалета си и изстрелва експлозивна стрела. На пръв поглед изглежда като малък арбалет със само един килограм експлозив. Но съдържа голяма сила на унищожение. Така че само едно грахово зърно на грам от сместа, изобретена от нинджата, е в състояние да преобърне резервоар или конвейер. И тогава се взривява, и дори в самото дефиле.
  Имаше трясък, експлозия и няколко танка бяха затрупани под развалините. Започна яростна стрелба и нинджите преминаха в атака. Не беше възможно да се упоят съветските войници, а босите момичета Терминатор използват по-традиционни оръжия. Ето остри игли с летяща отрова. Красавиците ги развеяха, а от един замах бяха убити цяла дузина войници.
  След това воините хвърлят ками и лъжици, като използват госите си крака за хвърляне.
  Започна вихрушката. Сладките боси воини станаха харпии на смъртта. Те организираха танц, който пиратите изпълняват на бесилото.
  Червенокосата ритна с пета челото на офицера, счупи му черепа и запя:
  - Не съм жалка буболечка...
  Малкото бяло създание свали главата си с удар в пищяла и продължи:
  - Супернинджа не е глупав!
  И воините се втурнаха в унисон, като хвърлиха трима войници по-високо едновременно и изреваха:
  - Скрити таланти - леле, леле!
  И тогава очите им блеснаха. И нинджите стреляха по съветските войски от арбалети. Дори не можеха да се навеждат. Танковете бяха нокаутирани и изгорени, но появилият се Ил-2 веднага избухна, получавайки лека стрела.
  Да, това е Япония, нейната ужасна тайна армия, която няма равна. Така воините унищожават войниците, хвърляйки остри игли с голите си изящни крака и принуждавайки войниците да паднат и да умрат в агония.
  Битката върви надолу. Оцелелите войници от конвойната рота изпитват такъв страх, че бягат, а генералите, заедно с Жуков, послушно следват босите мускулести момичета.
  Полкът със специално предназначение, претърпял значителни щети, извика подкрепления. Но докато стигнат там, отрядът нинджа ще има време да избяга. Дузина Ил-2 всъщност се опитват да атакуват от небето, но са посрещнати от дъжд от арбалетни болтове и стрели. Първите шест Ил-2 бяха свалени за секунда, след още един и половина останалите избухнаха. Тези нинджи са много бързи и точни стрелци. Тайните им умения съществуват от хиляди години и са усъвършенствани.
  Те могат да правят много неща. И техните способности във военните дела са просто фантастични. Тук лидерът на нинджа Накасоне изпраща стрелба с арбалет по висока траектория. Той не вижда целта, но малък заряд уцелва точно люка на KV-2 и пробивът през него причинява разкъсване на бойния комплект. Тоест способностите на нинджите са повече от фантастични.
  И не е чудно, че дузина такива воини са способни да хвърлят в бяг цели армии. Друг съветски танков полк попада под обстрел и спира. Танковете не се биеха срещу стрелите. Бронята се пръсна под ударите, а японските воини само се засмяха. Все пак това са нинджи - воини от бъдещето, за които няма невъзможни неща.
  И двамата сладки воини вече бяха вързали генералите за седлата на конете си. Те ще бъдат доставени в Япония. Самите нинджи обаче ще проведат кратък разпит по време на пътуването и ще открият всички без изключение.
  Или във всеки случай всичко необходимо и не много необходимо!
  Нинджите имат специални коне, те развиват скорост, по-висока от тази на гепардите. Затова се опитайте да ги настигнете. Но нов опит за атака на IL-2 и PE-2 води само до загуби сред съветските войски. Тези японци са много силни. Както се казва, те имат чувство за дистанция. Те не пропускат и арбалетите могат да ударят до десет мили. Там работят малко по-различен принцип от тривиалното напрежение. А също и голямата тайна на нинджа воините.
  Все пак има определени правила... Нинджите не са били част от японската енергийна система. Ето защо те не дойдоха в Халхин Гол. И като правило те се бият или за пари, или когато е засегната личната чест. Така че залавянето на Жуков и неговия щаб е платено и не е факт, че невидимите воини ще се съгласят да участват в следващата операция. Съществува кодекс на честта, който забранява безкористното оказване на услуги на японските власти. Иначе от Америка нямаше да остане нищо.
  Въпреки това, червенокосият воин и нейният светлокос приятел наистина се забавляваха да се бият. И тя иска банкетът да продължи. Колко нинджи има общо? Не повече от двеста, това общество е тайно и избира само най-способните и не винаги японци за ученици. Вярно е, че във всеки случай във всяка версия трябва да има някаква примес на японска кръв и са необходими специални заслуги.
  Тяхната организация помогна за превземането на Порт Артур, превземайки планината Високая, като по този начин унищожи руския флот. Но сега думата е на Хирохито. Той трябва да раздаде ордени и злато на нинджите.
  А в Русия, особено в Сибир, има много злато и диаманти. Така че, ако успее, ще има какво да даде в бъдеще.
  Но Ни Сан и Ну Сан решиха да се бият безплатно, в името на Великата Япония.
  Сталин, след като научил за отвличането на Георги Константинович Жуков и целия му персонал, побеснял и избухнал. Пепелта от тръбата дори падна върху Берия - казват, че не сте пренебрегнали плешивия дявол.
  Лаврентий се оправда:
  - Това е най-великият нинджа. Техните способности са много по-добри от човешките!
  Сталин се нахвърли на шефа на тайната полиция:
  - Така? Излиза, че и мен могат да отвлекат?
  Берия се протегна раболепно и изграчи:
  - Няма как, Ваше Величество! Винаги сме нащрек!
  Сталин размаха юмрук срещу народния комисар на вътрешните работи.
  - Виж Лаврентий... Какво ще стане с мен, ще ти откъсна главата!
  Шефът на тайната полиция радостно изпя руска народна песен:
  - Родих се отчаян. И ще умра отчаян! Ако си счупя главата, ще я вържа за агнешка глава!
  Върховният главнокомандващ подкрепи Берия:
  - Опа, опа... Болят сладките думи, скоро ще излезем от лудницата - всичко ще е наред!
  Загубата на Жуков е голяма загуба. И с залавянето му настъпи разпад по фронтовете. Сталин назначава своя фаворит Ворошилов за нов командир на далекоизточните войски. Трябва да го оставим да се реабилитира за финландската компания.
  Но такова назначение се оказа незадоволително. Ворошилов крещеше много, тропаше с крака, но действаше хаотично и непрофесионално. По-специално, той въвежда войски в битка на части и позволява на японците да използват численото си превъзходство доста ефективно. В допълнение, самурайските танкове, с цялата си лекота, се оказаха мобилни и проходими, което не може да се каже за KV и колесните верижни съветски превозни средства.
  Както се оказа, танкът на името на Клим Ворошилов имаше не по-малко недостатъци от харизматичния, но твърде старомоден и оперативно-тактически некомпетентен маршал.
  Често Сталин не взема най-информираните решения, разчитайки повече на инстинктите си, отколкото на съветите на специалисти. Японците успяха да стоварят войски и да превземат почти цяла Камчатка. С изключение на Петропавловск-Камчатски, разбира се. Но този град, подобно на Владивосток, е под пълна блокада. Освен това самураите, движещи се на север, вече наближаваха Магадан.
  Така източният фронт, противно на изчисленията и прекомерното самочувствие на съветското командване, продължи да пропада.
  Нещата не изглеждаха добре и за съюзниците. По-точно, главният съюзник на Великобритания, Съединените щати, все още не искаше да влезе във войната и с нарастването на успехите на Вермахта желанието им само отслабна.
  Шеленберг беше домакин на Дълес. Шефът на американската тайна полиция приличаше на бито куче. Без блясък или предишна увереност.
  Разбира се, Америка вече беше загубила повече от половината си територия и се плъзгаше в бездната. Всъщност нито икономическият потенциал, нито разстоянието от Европа, нито океаните на Съединените щати го спасиха. И всичко, както се казва, отиде по дяволите.
  Дълес, като се наведе, промърмори:
  - Ние сме съгласни с всякакви мирни условия, ако те не съдържат думата: предайте се!
  Шеленберг се засмя и отбеляза капризно:
  - А в името на фалшивата гордост готови ли сте да продължите да подлагате САЩ на чудовищни страдания?
  Дълес въздъхна тежко. Последва потискаща пауза. Тогава американският представител се опита да каже с по-мек тон:
  - Готови сме на всякакви мирни условия с фактическа капитулация, само без нейното формализиране!
  Шеленберг се усмихна иронично и отбеляза:
  - Фюрерът настоява за капитулация! Това е неговото незаменимо условие! А Адолф Хитлер, като правило, е изключително неохотен да промени решенията си!
  Дълес сви рамене и попита тихо:
  - Гарантирате ли лична сигурност на олигарсите и Труман?
  Шеленберг се ухили и напомни:
  - Едно време Труман каза: ако победи Германия, ще помогнем на Русия, ако победи Русия, ще помогнем на Германия... И нека се избиват помежду си, докато може! Тоест Труман е доста негодник! И имаме нужда от него, копелета!
  Дълес кимна в знак на съгласие.
  - Ще се опитам да убедя Труман и останалите да се предадат на милостта на победителя! За другото... Така ще се оправи! Тоест искам да кажа, че сме готови да приемем немско гражданство!
  Шеленберг отбеляза строго:
  - Верността към великата Германия все още трябва да се заслужи!
  Дълес потръпна и попита:
  - Няма ли място за американските бизнесмени в новия световен ред?
  Шеленберг заяви съвсем откровено:
  - Защо? Ще има! Ще се превърнете в придатък на икономиката на Третия райх.
  И ще бъдете нещо като колониална буржоазия.
  Дълес логично отбеляза:
  - Ако богатството се запази, тогава капиталистите ще подпишат с охота за вас!
  Шеленберг се засмя и добави:
  - Ще можете да удължите работния ден и да експлоаирате работниците по-жестоко.
  Последва пауза. Влязоха две славянки. Те бяха само с прозрачни блузи и къси поли, боси. Донесоха голям сребърен съд с вино, печена гъска, свинско нарязано с гарнитура.
  Шеленберг предложи да хапнат нещо. И в същото време сложи ръка върху голото, загоряло коляно на прислужницата. Да, бях малко смутен, но не се съпротивлявах.
  Друго момиче, подчинявайки се на знак от Шеленберг, седна до Дълес. Американецът се престори, че не забелязва. Шефът на германското разузнаване погали голия, загорял, мускулест крак на момичето и измърка:
  - И проституцията ще стане легална във вашата страна, няма да се страхувате от полицията за морал. И с момичетата ще може без страх... Но на сините ще им е трудно!
  Дълес отговори кратко:
  - Не съм син!
  Шеленберг се ухили и предложи:
  - Така че усетете го! Тя е робиня и няма право да откаже!
  Дълес се ръкува и отбеляза:
  - Може да звучи старомодно, но аз не съм женкар!
  Шеленберг поклати глава:
  - Ама напразно... Лишавате се от такова удоволствие! Да си женкар е голямо щастие!
  Дълес погледна момичето. Руса, слаба, извита. Блузата не прикриваше очертанията на гърдите и изкусителното й тяло. Крачолите са голи, старателно измити, подметките са малко прашни, но много елегантни. Момиче, което наистина искате да погалите и докоснете.
  Но Дълес беше професионален офицер от разузнаването и знаеше как да се контролира. Освен това не е факт, че той няма да бъде сниман.
  Шеленберг сложи ръце на гърдите на слугинята. Тя измърка от удоволствие. Явно й хареса, когато млад и доста красив мъж опипа бюста й. Или тя умело се преструваше. Но Шеленберг изобщо не беше срамежлив.
  Дълес каза кратко:
  - Повече от двеста американски дивизии бяха победени и пленени. Но имаме и още сто и петдесет дивизии и милиции. Докато Америка още ще се бори... В Ню Йорк влиянието на евреите е силно. Евреите и зависимите от тях са тези, които искат да се борят докрай. Та... Е, и комунистите, те искат бой!
  Шеленберг намигна лукаво:
  - Чух, че пет от вашите момичета са се появили от Русия. Които се бият много добре. За тях се носят легенди.
  Дълес отговори с усмивка:
  - И за вашия Фридрих, както и за знаменитата четворка, се носят легенди. Всъщност реалността и мечтите често се разминават!
  Шеленберг кимна в знак на съгласие:
  - Опитайте се да заловите тези момичета живи!
  Дълес кимна:
  - Ние ще ви доставим това удоволствие!
  След което Шеленберг и Дълес се разделят. Нямаше какво повече да кажа.
  Шеленберг се нахвърли върху момичетата, задоволявайки животинската страст с деликатеса на разгонен глиган. Квискаха като прасета...
  Самият Хитлер междувременно се забавлява с поредната гладиаторска битка.
  Момичетата се биеха по четири от всяка страна. Воините носеха само бикини, намаслени и дъбени.
  Момичетата си размениха удари, а под босите им крака се хвърляха въглени. Фюрерът наблюдаваше това заедно с три курви, които рефлекторно галеше. Не особено способен да бъде мъж, фюрерът намираше удоволствие в кръвта и мъченията. Той особено обичаше да измъчва красиви жени.
  И Хитлер направи това със садистично самозабравяне. И тогава едно от момичетата падна, пронизано от мечове. Черните воини изгориха петата й с факла. Момичето потрепна и замлъкна завинаги. Така за фашистите това е било забавление.
  Фюрерът беше малко разсеян от битката. Той се замисли.
  Когато нацист номер едно написа "Моята борба", той осъзна, че най-сериозният враг за Германия ще бъдат Съединените щати. И исках да избегна такава война. Първоначално Хитлер е склонен да мисли за нападение на СССР с коалиция. Германия, естествено Полша, Италия, за предпочитане Великобритания, Япония биха били добри. Може би дори свързване на Франция, Унгария, Румъния и други страни.
  Самият фюрер все още не вярваше наистина в германската сила, че Германия е обречена да стане хегемон. Така че плановете му бяха по-скромни: да спечели от сравнително слабия СССР през двадесетте години и да получи част от земите там.
  Въпреки че първо беше необходимо да се вземе властта в Германия. Изборите от 1928 г. не дават на фашистите дори три процента от гласовете. Изглежда, че властта е само мечта. Но след това чудесата на нацистката организация, помощта на спонсори и ораторските способности на Хитлер доведоха до почти логичен резултат. Хитлер победи... Въпреки че беше на ръба на провала.
  И надмина очакванията на избирателите. Фюрерът дори не обеща това, което по-късно успя да изпълни. А елитът вярваше, че световното господство е нереалистично.
  Фюрерът имаше успехи, които отчасти се обясняваха със страха от комунизма и СССР. Те искаха да използват Германия срещу болшевизма. Явно е имало други съображения. Германците ще вадят кестени от огъня, а останалите, странно, ще разделят плячката. Фюрерът успява да внуши тази идея и на останалите. Ето защо той успя да окупира демилитаризираната зона и дори да извърши аншлуса на Австрия. И тогава имаше триумф в Мюнхен. Судетите стават немски, а малко по-късно Клайпеда се завръща.
  Фюрерът изпадна в известна еуфория, вероятно с по-здрави разсъждения не трябваше да се бърза с окупацията на Чехия. Защо да унижавате така съюзниците си? Но сгреших. Тогава и с Полша нещата не се получиха. Тук, на първо място, евреите взеха оръжие, те настояха да спрат да затягат винтовете в Германия. И отново фюрерът се обърка, като организира нощта на кристалните ножове.
  Перспективите пред Германия не бяха добри. Само с деветдесет дивизии, от които само шест бяха леки бронирани, тя щеше да влезе във война с по-голямата част от света.
  Дори срещу Полша германците изглеждаха малко слаби. Нямаше достатъчно боеприпаси и бомби. Германия не е много готова за война. Затова фюрерът решава да приеме предложението на Сталин за пакт. Въпреки че първоначално имаше съвсем различни планове.
  Като цяло може би фюрерът не е толкова гений, колкото късметлия. Решението да се атакува Полша съдържа колосален риск. Сто и десет френски и английски дивизии просто щяха да смажат двадесет и три германски дивизии на запад.
  Но това не се случи. Над Германия грееше щастлива звезда. Случи се чудо, съюзниците изпуснаха момента. Полша беше победена точно толкова бързо, колкото германците имаха достатъчно муниции. Тогава съюзниците дадоха на Германия няколко месеца да се подготви.
  Германците имаха късмет, когато започна войната с Финландия. Сталин не успя да постигне бърз успех и зацикли. Появиха се надежди за мир. Мнозина оказват натиск върху Хитлер и предлагат да се ограничи до малко. А именно да възстанови границите от четиринадесетата година на изток и да даде на Полша вид на независимост.
  Дори съюзниците намекнаха, че може да се върнат към въпроса за колониите.
  Но фюрерът в крайна сметка отхвърли всичко и започна да води решителна война. Дания се съпротивлява един ден, Норвегия е превзета бързо и с минимални загуби.
  И тогава най-якото нещо, чудодейното поражение на превъзхождащите коалиционни сили. Четири милиона затворници, плячката на сто и петдесет дивизии. Блестящият план на Майнщайн и Хитлер. И при рядък случай на късмет германците наистина можеха да загубят. Съюзниците разполагат с двойно повече танкове, повече пехота и повече артилерия.
  Но звездата високо в небето покровителстваше Третия райх... Вярно, нещата не се получиха с Великобритания. Няма мир, няма победа! Въздушната офанзива се провали. Самият Хитлер разбира личната си отговорност. Трябваше да се увеличи производството на самолети, да не се бомбардират мирни градове и да се командва по-рационално.
  Не всичко беше направено за организиране на кацането. И имаше шанс да спечели. Ламаншът не е много голям проток, дори сал може да го преодолее. Ако фюрерът беше проявил пълна енергия и организация тогава, Великобритания щеше да падне през 1940 г. А това би ускорило края на Втората световна война.
  Но фюрерът, уви, тогава не се справи със задачата. Той изгуби вдъхновението за блестящи прозрения и щастливата му звезда помръкна.
  Тогава Хитлер започва да се тревожи много за СССР. Очевидните военни приготовления на Сталин не можеха да не предизвикат тревога. Толкова много танкове, друго оборудване, оръдия, самолети. Всичко това безпокои фюрера.
  Ето защо, вместо решителна война с Великобритания и настъпление в Африка, последваха половинчати мерки. И тук фюрерът допусна грешки. Беше необходимо да се насърчи максимално производството на оръжия. OKW точно съобщи, че за превземането на СССР са необходими тридесет и шест танкови дивизии. Но бяха разпределени само шестнадесет. Планът "Барбароса" е чист хазарт: атаката с четири пъти по-малко танкове и самолети е смъртоносно опасна.
  Но Хитлер взе предвид факта, че Червената армия практически не беше обучена да се защитава. И тя беше научена само да победи врага на неговата територия. И какво? Изчислението се оправда! Неподготвени за отбрана, съветските войски попаднаха в котли и бяха смазани и разбити. Те прогониха затворниците. Но германците нямаха много сили. Дори нямаше достатъчно щурмоваци. Биплани дори бяха хвърлени в битка.
  Стигнахме до Москва, превзехме Донбас и блокирахме Ленинград. Но те нямаха достатъчно сили да превземат столицата и проклетата зима им попречи. Бензинът върху въглища, поради замръзване, се разлага на незапалими фракции. И немците го хванаха по зъбите!
  И тогава Япония влезе във войната със Съединените щати. Трябваше да я подкрепям. И опашката на Ромел беше прищипана в Африка. Зимата на четиридесет и първа и четиридесет и втора се оказа толкова злощастна. Но... Но японците постигнаха редица големи успехи. И пролетта донесе нови победи на Вермахта. И най-важното, Хитлер усети ново вдъхновение в себе си и стана отличен организатор. Той успя да мобилизира Германия и окупираните територии до краен предел и да увеличи производството на оръжия.
  И оттогава всичко започна да се подобрява. Сега Америка пада в краката на Третия райх.
  Хитлер даде знак... Сега момчетата се биеха. Също така нося само набедрени превръзки. И такава кървава битка.
  Фюрерът не обичаше да говори твърде дълго. Скоро той ще стане владетел на света. Нито Наполеон, нито Чингис хан, нито Тамерлан са постигнали такъв успех. Това не се е случвало преди Хитлер и едва ли ще се случи след него! Случи се истинско чудо.
  Под босите крака на момчетата се сипеха въглени. За да им е по-болезнено. Момчетата страдаха, а Хитлер се радваше на страданието. Много е хубаво, когато можеш да биеш момчета. А фюрерът се засмя и оголи вампирските си зъби. Измъчи много хора и ги трансплантира. И колко са изгорени живи?
  Хитлер лично е изгарял момчета и момичета с огън. Той обичаше да държи запалена факла до голите гърди на момичетата. Прекарайте пламъка върху кръглите женски токове.
  Използвайте най-свирепите мъчения. И какво ли не е използвал Хитлер... И огън и горещина, бодлива тел и червени от жега вериги.
  Най-свирепото мъчение... Когато красиви момичета изгарят живи... И маниакът с късите мустаци харесваше всичко това.
  Хитлер обичаше процеса на изтезания... Изключително му харесваше да забива нагорещени игли под ноктите на момичетата, особено пръстите на краката им. И чупете пръстите си с горещи клещи.
  Хитлер е подиграван в Германия, а бъдещият фюрер трябва да понесе много унижения по време на скитническия си живот във Виена. Това го направи много студен и жесток. По-точно не студено, а агресивно жестоко. Имаше толкова много гняв в Хитлер, че буквално прескочи мащаба на омразата.
  Това позволи на фюрера да контролира бойците. Най-нахалните щурмоваци се подчиняваха на Хитлер, така че усетиха неговия магнетизъм и невероятна омраза.
  Хитлер потисна с адската си енергия. Нищо чудно, че дори Сталин се е страхувал от фюрера. Страхувах се от него и го уважавах.
  Хитлер всъщност общува с адски духове, които му дават невероятна сила. Народът се подчини на фюрера. И войските, и крилете на съдбата се подчиниха. Победите следваха една след друга. Триумфи, които дори Чингис хан не е познавал. Дори Австралия стана германска колония. И много провинции.
  Хитлер вдигна рамене - накъде след САЩ? Да довършим СССР? Или удари Япония? Страната на изгряващото слънце е завладяла твърде много земи. Но от друга страна, засега беше невъзможно да се направи без помощта на Япония. И така фюрерът позволи на своя тесноок съюзник да порасне твърде много. Хитлер дори изсумтя от разочарование: защо е полудял толкова? Позволи на Япония да завземе толкова много земя? От друга страна, откриването на втори фронт с Япония принуди Сталин да се съгласи на примирие, което направи възможно смазването на Великобритания.
  Така вместо война на два фронта, фюрерът преминава изключително към Великобритания. И той успя да я завладее в най-кратки срокове. Така че Сталин дори не е имал изкушението да се възползва от момента и да го удари в гърба.
  Въпреки това, по-малко от сто и двадесет избрани дивизии на Третия райх все още стоят на изток, готови да удържат сталинската атака.
  Фюрерът позволи на едно от момичетата да вземе нефритената пулсираща пръчка в устата си. И почувствах блаженство. Колко красиво и чисто е женското тяло. Толкова е хубаво да го галите, докосвате, галите. И целувайте право по алените зърна.
  Фюрерът целува момичето директно по гърдите и облизва бюста й с език. Колко е сладко. И момичетата станаха вкусни. Колко приятна е кожата на младите жени.
  И когато се пържат, наистина мирише на пържено агнешко или свинско. Въпреки че фюрерът беше вегетарианец, той понякога си позволяваше да яде женски гърди. Или щяха да натрошат човешко месо в салатата му. Не е лошо да ядеш женско тяло или мускулести момчета. Но Хитлер си позволяваше такива деликатеси само по празници: тъй като месото е вредно.
  Фюрерът също обичал банани и ананаси. Всичко това е изключително вкусно.
  И също, разбира се, измъчване на жени със стрии. Закачете красавици на стелаж, закрепете босите им крака в лостове и след това прикрепете тежести. Докато телата се счупят. Жестоко е, разбира се, но и ефективно. По този начин можете да измъчите всички красавици.
  Друго интересно нещо е гоненето на момичета голи в снега. Като цяло любимото немско мъчение е студено! Толкова е интересно да гледаш как пръстите на момичетата посиняват от студ. И колко е болезнено за тях. Изтезанията като цяло са били най-голямото удоволствие за Хитлер.
  Особено смешно е, когато боси момичета първо тичат в снега, а след това есесовците ги бутат върху въглищата с нагорещена тел. И момичетата боси крака от студена до гореща пещ!
  Фюрерът се засмя и каза:
  - Обичам да измъчвам и измъчвам! Обичам да причинявам болка! И затова, да живеят мъченията!
  Хитлер също обичаше да измъчва момчета. Особено пленени пионери. Тук имаше интрига дали момчето ще крещи от болка или не. Пионерите обикновено се опитваха да сдържат писъците си със скърцане със зъби. Фюрерът обичаше да държи факлата до гърдите си, да опали подмишниците и да изпържи петите на момчетата. Или донесете пламъка до лицето си. Огънят е много изгарящо и болезнено нещо, така че обикновено момчетата не издържаха и започваха да крещят. Но имаше и упорити пионери, които загубиха съзнание от болезнен шок, но продължиха да мълчат.
  Тук фюрерът наистина искаше да измъчва такъв пионер. И Хитлер нареди:
  - Доставете тук един от пленените руски партизани!
  Въпреки факта, че Сталин издава заповед да не се води партизанска война, някои фанатици продължават да се съпротивляват, макар и не в големи количества, както преди. И пионерите бяха там.
  Познавайки вкусовете на фюрера, те му доведоха момче на около тринадесет години. Рус, вече бит по време на разпити.
  Те съблякоха момчето, а две високи дами му извиха ръцете, метнаха го с ветрило и го издърпаха нагоре на стойката. Една от тях с удоволствие пееше с длан по раирания гръб на пионера и пляскайки с устни отговаряше:
  - И момчето можеше да стопли леглото ми!
  Хитлер се засмя и отговори:
  - Ако остане жив, ще ти го дам! Последното обаче е малко вероятно.
  Пионерът стисна по-здраво челюсти и погледна с омраза фюрера и неговите курви.
  Момчето вече беше успяло да увисне на стелажа. Били го с камшик и гумена тояга по босите му пети. Вярно, още не съм пробвал огън. Фюрерът започна с малко. Той запали запалката и прокара пламъка по гладките гърди на момчето.
  Той стисна по-силно зъби и дръпна. По загорялото му тяло се издуха мехури.
  Фюрерът каза подчертано нежно на руски:
  - Кажете, че Сталин е лайно, и няма да ви измъчвам!
  Пионерът каза решително:
  - Не!
  Хитлер се усмихна и вдигна факлата. Донесе го до босите крака на момчето. Пионерът трепна по-силно, писък избухна от гърдите му. Колко е болезнено. Но с титанични усилия момчето се сдържа.
  Фюрерът се умори да пече петите на момчето и отнесе факела до слабините му. В този момент болката надхвърля всякакви граници и пионерът губи съзнание от болезнен шок.
  Хитлер остави факлата и каза с разочарован тон:
  - Колко са упорити, руснаците! Просто съм изумен!
  Момичетата палачи попитали фюрера:
  - Да го вразуми!?
  Хитлер кимна и отбеляза:
  - Сега ще го разтворим жив в киселина! Ще отмъстя на пионерите за упоритостта им!
  Освестили голото момче, окачили го на верига и започнали бавно да го потапят в киселина. Пионерът изпита дива болка от разпадащата се плът, но вместо да моли за милост, момчето започна да пее;
  Моята родина ще бъде свята,
  Това е свещена земя за пионера...
  Отрядът е моето любимо семейство,
  Нека това е пример за всички хора!
  
  За слава на нашата свята Родина,
  Ние, пионерите, се заклехме...
  Дори ако Хитлер е в съюз със Сатаната,
  Но близо до Москва го измъчихме!
  
  Ние сме пионери, синове на Родината,
  Нашата Велика Майка Отечество...
  И ние ще бъдем верни на страната докрай,
  Във великото дело на изграждането на комунизма!
  
  Аз съм момче, полуголо и босо,
  Отидох на разузнаване през суровия сняг...
  И смъртта с ятаган лети пред мен,
  Заплашва да ви върже в железни окови!
  
  Но аз взривих моста към нацистите, знаете ли,
  Изпратиха влаковете си...
  И вярвам, че ще има рай във вселената,
  Да построим нов замък на комунизма!
  
  Но тогава се случи, бях отведен в ужасен плен,
  Краутите ме удряха силно по петите...
  Палачът изля напалм върху гърба му,
  Удариха ме с тояги в корема!
  
  Коварният фашист използва огън,
  Изгори брутално цялото си слабо тяло...
  Пионерът се държеше с последни сили,
  Палачите го изтезавали умело!
  
  Но момчето не каза нищо,
  Не е разкрил руските тайни на фашистите...
  И колкото и да го е измъчвал фюрерът,
  Той показа изключителна нагласа!
  
  След това хвърлиха човека в киселина,
  И парче по парче момчето се разпадна...
  Но момчето говореше откровено,
  Че комунизма скоро ще го дадат!
  
  Че скоро нашият войник ще дойде в Берлин,
  Той ще даде много силна точка на Краутс...
  И Бог ще пребие фюрера до смърт,
  И цялата менажерия, сама на едро!
  
  И ще умра в мъчения, пионер,
  Съдбата не ми остави друг избор...
  Но ще покажа на всички останали пример,
  И мога да го издържа без стон, вярвам на багажника!
  
  Тогава Всемогъщият Исус ще дойде,
  Всичко ще възкръсне до краен предел...
  И казахстанците, и руснаците ще се обединят,
  Идват големи промени!
  При последната дума полуразтвореното момче отново изгуби съзнание...
  Фюрерът се ухили и намигна на приятеля си:
  - Изглежда, че няма да трябва да топли леглото ви... Разтворен!
  Тя отговори равнодушно:
  - Ще намерим друг... А каквото остане от това, ще го използваме за сапун!
  Фюрерът наредил:
  - Направете великолепен бокал от черепа на момчето! Междувременно ще отида да си направя малък празник с приятелите ми!
  Фюрерът беше придружен от няколко души. Включително дизайнерът Porsche. Този изключителен майстор каза на фюрера:
  - Легендарните момичета ни дадоха прекрасна идея, върху която сега работят най-добрите дизайнерски умове на Третия райх.
  Фюрерът се оживи:
  - Каква идея?
  Порше каза с усмивка:
  - Танк, който ще бъде неуязвим при стрелба от всички ъгли. Ще е нещо като чудо, или Хеопсовата пирамида!
  Фюрерът отговори рязко:
  - Надявам се, че въплъщението в метал няма да отнеме много време! Е, сега сме силни и без пирамидални танкове!
  Порше се съгласи:
  - Да, силни сме, мой фюрер!
  Химлер отбелязва:
  - Производството на оръжия толкова се увеличи, че явно скоро ще трябва да се намали. Америка скоро ще умре и няма да ни трябват толкова много самолети и особено кораби за Русия!
  Фюрерът подсвирна и каза:
  - Красавици, красавици, кабаретни красавици... Създадени сте само за забавление!
  След което Хитлер хвърли кора от банан по полуголото момиче, което танцува пред тях. Кората удари стриптизьорката в задника и тя измърка в отговор.
  Фюрерът изсъска през зъби:
  - Не, все още съм далеч от контрола на целия свят. Има и Япония. И за да се биете с нея ще ви трябват кораби! И трябва да сме готови за това!
  Гудериан отбеляза с усмивка:
  - Япония вече се справя добре с копирането на нашите танкове, особено на Panther 2. Това със сигурност не е Е-50, но също е сериозен танк. Значи ще ни трябват машини от ново поколение!
  Фюрерът изрева с пълно гърло:
  - Имаме нужда от нов танк! Ще се борим и трябва да се борим!
  Майнщайн изрева в отговор:
  - Ще се бием много жестоко... Докато не завладеем целия свят!
  Хитлер избухна в дълъг монолог:
  - Оттук започнахме... В една разрушена държава дойдохме на власт. Което беше съкратено и Германия буквално измря. Но започвайки с малко, успяхме да увеличим територията на Третия райх тридесет пъти. Станахме много силни. През 33 г. нямахме нито един танк. И сега имаме десетки хиляди от най-добрите танкове в света. Нямахме нито един боен самолет, а сега армадите ни закриват слънцето. И те нямат равни.
  Започнахме от нулата и в надпревара във въоръжаването завладяхме по-голямата част от света. И направиха това, което изглежда като приказка и чудо. И това, което не може да се повтори след това, и това, което не се е случило преди нас... И това, което не се е случило в историята на Германия. Но такава чест и слава не е имало!
  И в бъдещето, когато целият свят ще бъде под нас, ще дойде ерата на звездните войни и нашите победи в космоса. И ще има безброй много от тези победи! Спечелихме вчера, спечелихме днес и ще спечелим утре!
  Предстоят още много битки! Ще има толкова тежки битки, че само германците могат да ги преодолеят! И ще има победи, които ще засенчат слънцето! Така да бъде... В САЩ сме изправени пред най-мощната икономика. Със страна, която претендираше да бъде работилницата на света. И успяха да я победят! Нашата сила е толкова голяма, че е достатъчна, за да завладеем тази планета. Но нашите учени продължават да създават нови и по-опасни оръжия. Ще завладеем целия свят... И така ще бъде! Целият свят ще бъде завладян от нас и никой никога няма да ни спре!
  Четири воини Герда, Шарлот, Кристина и Магда напреднаха от юг към Вашингтон.
  По пътя към американската столица се среща все по-яростна съпротива.
  Германският E-50 вече беше получил много удари и беше покрит с белези и драскотини. Колата си беше проправила дълъг път. Момичетата също бяха доста изтощени.
  Но близостта на победата привлече красавиците.
  Герда отбеляза със сладка усмивка на русия воин:
  - Вече сме преживели толкова много в този живот! Ще има ли още нещо подобно?
  Магда, скромно свеждайки очи, отговори:
  - Всичко е волята на Всевишния! Ще дойде време и ще си спомним предишните си подвизи. Може би с тъга, а може би с гордост!
  Шарлот каза решително:
  - Е, в никакъв случай няма да тъжа! Подвизите ни са много славни!
  Кристина пееше:
  - Славна Родина, безславна грозница!
  Герда туитна:
  - Вярвам, че ще имаме още един празник!
  Шарлот изсумтя презрително и отбеляза:
  - А в нашата война всеки ден е празник!
  Магда стреля... Шърман се счупи наполовина и избухна в пламъци. Момичето изчурулика:
  - Войната е лек въздух... Но е по-добре да го напълниш с молитва!
  Герда отговори яростно:
  - О, красавице моя, имаш похотлива плът! Само Господ те е научил да не се молиш, а само да лаеш!
  Момичетата се засмяха, смехът им беше доста весел. Магда застреля Пършинга и се развесели. Американците явно се отказват. До Вашингтон оставаха само двеста километра. Техният танк можеше да пътува по магистралата за три часа. Но танковете не трябва да се откъсват от пехотата. Въпреки че пехотата беше моторизирана. Но те накараха много милиони наемници, които бяха използвани като пушечно месо.
  Герда стреля и изчурулика:
  - Но аз отговарям на гласовете и съм нетърпелив да се бия яростно!
  Момичетата стреляха... Шарлот видя, хвана кока-колата с пръсти на краката си и изсъска:
  - Всички ще перем и ще вземем изпита с A!
  Момичетата се откъснаха малко от отбора си и попаднаха под обстрел от 105-мм зенитни оръдия. Те бяха обстреляни и снаряди паднаха върху челната, наклонена броня.
  Герда отговори и запя:
  - Тук имаме мъгли и дъждове! Тук имаме студени цветя! И като стреляш с пръчките нули, се пеят моминските подвизи!
  И воините скимтяха от мъка:
  - Надежда, нашият земен компас,
  Успех, награди за смелостта...
  И една песен е достатъчна,
  За да пее само за къщата!
  Шарлот облиза алените си устни и каза:
  - И аз ще построя такова имение за себе си! Ще има дворци с колони! И фонтани стрелят във въздуха!
  Кристина се изкиска и отбеляза:
  - О, фонтани, фонтани, фонтани! Подарете им сърцето си, на шега! Ах, фонтани, фонтани, фонтани! Земята ще цъфти в бели ябълки!
  Немски танк непрекъснато стреля по американска противовъздушна батарея. Момичетата не бързаха и поеха уверено ударите. Воините са като топки шоколадов сладолед. Всеки го прави и всеки успява. И бият, бият, бият...
  Герда дори започна да пее, вдигайки високо гърлото си;
  Принцесата мечтаеше за брак,
  Но изискванията бяха високи...
  Този фронт е достигнал идеала,
  Защо принцовете получиха всички ритници?
  
  Никой не харесва тази принцеса,
  Никой не е станал нейният идеал...
  И тези принцове отидоха в траур,
  Знайте, че сърцето на принцесата е здрав метал!
  
  Но имаше един нашественик,
  Той отиде на война с принцесата...
  И той се биеше яростно с нейните полкове,
  Вероятно призовава Сатана в съюза!
  
  Принцесата загуби тази битка
  И попаднах в много тъжен плен...
  Това е палитрата, която съдбата получи,
  Желанието за много бързи промени!
  
  След това момичетата бяха отведени в затвора,
  Сложих стоманена верига около врата си...
  И започнаха да бият красивата млада жена,
  Принцесата започна да плаче и да реве!
  
  Тя беше в коприна, сега в дрипи,
  Обувките бяха скъсани - момичето беше босо...
  Те я гонят - тя е изтощена от плътта,
  Орелът е примамен насила в клетка!
  
  За това колко страдание трябва да изтърпиш,
  Едно момиче трябва да изтърпи такива мъки...
  За лукса, ситостта е награда,
  Вълчицата вие и мечката реве!
  
  Принцесата в мините сега страда,
  Почти гол, бос през зимата...
  Уви, злият триумфира в света на Каин,
  И дяволът посегна на душата!
  
  Светът е като ад, скучен и мрачен,
  В мините влачите камъни...
  Премерен ред и без да бърза,
  Плочи и тухли носиш!
  
  В отчаяние тя се предаде на надзирателя,
  И успя да избяга от мината...
  Имаше само малко време преди смъртта,
  Но Божията благодат се събуди!
  
  Тази принцеса започна бунта
  За нея роби, селяни наведнъж...
  И стана много интересно,
  Всички са уморени от жалкото им съществуване!
  
  Събраха се хиляди възмутени хора,
  И смазаха армията на ордата...
  Станете народ, жигосан с проклятие,
  За да не се случи по-лошо, познайте проблемите!
  
  Предприехме нападение, превзехме двореца на монарха,
  И бившето чудовище сега беше в плен!
  Такива скали скачат, можете да видите ръбовете,
  Принцесата ще сбъдне мечтата си!
  
  Сега тиранинът е изпратен в мините,
  И бившият роб в двореца...
  Не стъпвайте отново на това гребло,
  Кралицата мечтае за корона!
  
  Тя избра мъжа си измежду хората,
  Омъжих се за него, осветявайки брака...
  Няма значение родословието на породата,
  Чувството за работа в екип е по-важно!
  
  Имаха деца и бяха щастливи,
  Тази двойка се ожени...
  Потомците са силни и доста красиви,
  Пожелаваме и на другите да направят същото!
  
  В империята се възцари справедливостта
  Всеки богаташ деляше злато там...
  Ти също проявявай милост към хората,
  За да не чуе горчивия, детски плач!
  Момичетата пееха чудесно, а гласовете им бяха толкова пронизителни и звънливи, като треп на камбана. И се чу една наистина Божествена композиция.
  И хиляди предадени американци маршируваха с вдигнати ръце. Те паднаха на колене пред момичетата и се усмихнаха глупаво, объркано.
  Воините излязоха от танка. Момичетата по традиция поднасяха босите си крака за целувки и се хилеха ослепително. Това са тигрици.
  Шарлот запя, ръмжейки леко:
  Кръвна група на ръкава,
  Серийният ми номер е на ръкава ми!
  Пожелайте ми успех в битката
  Пожелай ми късмет!
  Кристина потвърди пеенето, тропайки с боси крака, стискайки носовете на войниците с пръсти:
  - При всеки провал знай как да отвърнеш на удара! В противен случай няма да имате късмет!
  И момичетата се смееха толкова оглушително, че устите им буквално бяха изкривени, а черепите на войниците бяха издухани.
  Понякога красавиците разкриваха гърдите си и канеха войниците да ги целунат. И те набиха бойците.
  Сред тези, които се предадоха, имаше момчета в ареста за непълнолетни. Те буквално поглъщаха с очи почти голите момичета войни. Герда отговори, като нареди на момчетата да легнат по гръб и да вдигнат краката си. И тогава тя започна да ги удря с пръчки по босите пети.
  Момчетата крещяха от болка. Шарлот, Кристина и дори Магда се присъединиха към екзекуцията. Момичетата работеха съвестно с гумени палки. Те накараха момчетата да крещят, а те отчаяно потрепваха. Удрянето с пръчки по босите пети на момчетата е приятно за тигриците.
  Но явно това не беше достатъчно за Герда и тя взе факлата. Като, горко на победените. И миризмата на изгоряло месо изпълни въздуха. Момичетата обаче се опитаха да прострелят краката на момчетата, за да не ги наранят.
  Свиреше музика и биеха барабани.
  Магда отказа да вземе факлата и изчервявайки се, отговори:
  - Не! Все още е много злобно!
  Герда се изкиска и промърмори с мелодичен глас:
  - Кой не е злобен? Кой не е злобен? Да, този, който никога не е виждал жена!
  Шарлот, препичайки петите на непълнолетните затворници, отбеляза:
  - Това са всички престъпници! Не е толкова лошо да ги съжаляваш!
  Воините веднага се изкискаха... И продължиха да пържат краката на момчетата.
  Междувременно Фредерик се биеше в небето. Срещу него излезе двойка най-нови американски изтребители с 50-мм оръдия. Но разбира се, това не притесни момчето терминатор. И момчето-убиец скъси дистанцията с американците, показвайки, че оръжията им са напълно за него.
  Като цяло Фредерик се радваше на битката.
  Момчето генерал изрева по радиото:
  - Излизам за пълно унищожение!
  Кратък изблик и петдесет американски самолета избухнаха. Сякаш някой беше разпръснал петарди по небето. И момчето го взе и изчурулика:
  - Аз съм истинска нинджа! И ще ги накълцам всичките!
  И отново той стреля със залп, този път сваляйки седемдесет самолета. И оголи бисерните си зъби.
  Хелга долетя до дясната ръка на момчето и каза, смеейки се:
  - Ти си истински демон на насилие! Подкрепям те!
  Фридрих избухна в смях. Хлапето терминатор включи въздушните оръдия, сваляйки още двадесет и четири самолета и след това превключи огъня към наземни цели.
  Основната сила на танка все още беше Шерман; това беше може би най-популярният танк в света. Американците отчаяно, без много надежда, се опитаха да го превземат числено.
  Фредерик изпя:
  - На космически кораби и самолети! Нашата армия е непобедима!
  Шерманите се разцепиха и експлодираха. В допълнение към тях се появи самоходно оръдие със 155-мм оръдие, способно да създаде определени проблеми на немските танкове.
  Фридрих проби през горния капак на резервоара и изпя:
  - Тепърва ще бъда голям шампион!
  Хелга отговори искрено:
  - И вече си голям шампион! И никой няма никакви съмнения за вас!
  Момчето подсвирна и отговори:
  - Да, никой... Сигурен ли си в това?
  Хелга изсъска в отговор:
  - В друга галактика, на зрял континент!
  Фридрих унищожи осемнадесет превозни средства в изблик. Той накара американските танкове да запалят и попита Хелга с усмивка:
  - Какво искахте да кажете с това?
  Русокосият воин отговорил:
  - Че си истински супермен!
  Фридрих оправи бретона си и отговори:
  - Аз съм Супермен и няма други проблеми!
  Хелга се изкиска, вдигна шермана и изчурулика:
  - Няма други проблеми!
  Фредерик премина към колоната на Pershings, пеейки:
  - Не краката ви могат да ви спасят! Не стремглави коне!
  Хелга удари самоходния пистолет на Вещицата и прошепна:
  - Бъди внимателен! Внимавай! Внимавай!
  Фридрих удари самоходното оръдие Mongoose и излая:
  - Няма да се шегуваме!
  Хелга продължи да стреля, напявайки:
  - Ще те намерим под земята!
  Фридрих, след като застреля още петнадесет коли с един изстрел, добави:
  - Ще го извадим от водата!
  Хелга продължи да се блъска и бърбори:
  - Ще те разкъсаме!
  Фридрих, продължавайки да заковава, потвърди:
  - Ще те разкъсаме!
  Хелга дори започна да подскача на стола си, като ревеше:
  - Ще те разкъсаме!
  Боеприпасите свършиха и реактивните самолети излетяха обратно. Трябва да заредите гориво и да попълните комплекта си.
  Армията на Третия райх се приближаваше все повече и повече до Вашингтон. В същото време японците също пробиваха.
  Рицарят нинджа Карас предпочиташе да работи с меч. Той се промъкна безшумно до позициите на американците и организира операция за рязане. Момчето нинджа се превърна в страхотен войн. И той изтреби всички без изключение. Неговата катана лесно прорязваше метал.
  Каракудите както винаги действаха агресивно и упорито. Атаките му без изключение са смъртоносни. Освен меч, момчето използвало и отровни игли и хвърляло остро заточени дискове.
  Няколко момичета нинджа действаха с него и помогнаха на момчето да унищожи американците.
  Ето тяхната триада, нахлула в крепостта и се движела по коридорите. Там те унищожиха американските войници.
  Карашката, като посече офицера, изсъска:
  - Аз съм рицар и кандидат за Бог!
  Японската нинджа отговорила:
  - Ти си съвършенството! Но и ние сме готини!
  И момичето съсече двама американски войници с един замах!
  Каракудата продължи да се движи, пусна мелницата и отсече пет наведнъж, чуруликайки:
  - Това е класа!
  Друг японски нинджа отряза тримата, като отбеляза:
  - Това са нашите постижения!
  Каракудата продължи да сече, да пръска кръв и да реве:
  - Аз съм див ужас, летящ на крилете на нощта!
  Японката, отрязала две от тях, изсъска:
  - Ние сме просто невидими!
  Карашката го взе, хвърли босите пръсти на краката на момчето, остро заострени дискове, отсичайки седем и пееше:
  - Изключете съзнанието си!
  Момичето нинджа отряза и потвърди:
  - Не искам разбиране!
  Карашите посякоха шест с мечове, изпълнявайки тройна пеперуда и добавиха:
  - Колко пъти сме се убеждавали...
  Друго момиче нинджа се завъртя и добави:
  - Паднахме, но станахме!
  Карашите, които нарязваха американците като зеле, пееха:
  - За любов без съмнение!
  Момичето нинджа изчурулика:
  - Нови се бият...
  Още една боса красавица потвърди:
  - Поколения!
  Карашката отряза няколко души и изсъска:
  - Мачкай, мачкай сега!
  Момичето нинджа хвърляше дискове с боси пръсти и пееше:
  - Не си сам! Това е славен час!
  Каракудата започна да се движи още по-бързо. И изръмжа като тигърче:
  - Това е славен час! Удари го право в окото!
  Момичето нинджа потопи босите си крака в кръвта и остави грациозни отпечатъци върху бетона. Воините бяха красиви и стройни.
  И пееха с мъка:
  - Моето поколение яде експресно!
  Карашът отсече пет и продължи:
  - И също така създава прогрес!
  Момичетата нинджа довършиха още няколко янки и изчуруликаха:
  - Имам избор!
  Друга красавица, кълцаща, добави:
  - Моето фенерче, мечтите са радостта на всеки ден!
  Карашката се изкиска и гибелта на противниците каза:
  - Ще бъда нещо, което простосмъртните не могат да познаят!
  Така че триадата изчисти крепостта... Тя остави след себе си маса трупове. И момичетата също имат съблазнителни следи.
  Японската нинджа пее:
  - Груб и силен...
  Още една красавица потвърди:
  - Някой всемогъщ!
  И момичетата отново избухнаха в смях...
  Карашката, пускайки иглите си, пронизвайки едновременно дузина американски войници, изсъска:
  - Започнаха експлозиите!
  Момичето нинджа потвърди със смях:
  - Благодатта свърши!
  Друга красавица добави смеейки се:
  - Спри да си показваш гърба!
  Карашите, които се спускаха на тълпи, потвърдиха с рев:
  - Време е да убивате врагове!
  Момичетата нинджа извикаха в унисон:
  - Време е да убивате врагове!
  И как ще се смеят с цяло гърло! Те са толкова лъчезарни и уникални. Всеки от тях има нещо специално и уникално...
  Карашката изръмжа с пълно гърло:
  - Когато сме обединени сме непобедими!
  И отново нинджите пробиват. Те оставят след себе си купища трупове. Такова сурова школа имат. А невидимите воини могат много. Това е Япония, страна с голяма култура.
  Момчето нинджа пееше:
  - Харакири... Това ви очаква! Да превземете врага, но средствата не се броят!
  И пак момчето се смее! Той наистина се забавлява много. И искам да се боря и да победя!
  В командния пункт влязоха две момичета и едно момче. Без повече приказки довършиха двама генерали. Третият падна на колене и се втурна да целува босите крака на момичетата. Те го разпитаха за кратко. Той се закле, че ще даде заповед да се предаде на крепостта.
  Но Карас поклати глава:
  - Вече имаме твърде много затворници! Трябва да намалите малко броя си.
  И триадата отново се движеше по коридорите. Изсичат всички без никаква жалост и със страст на ловци.
  Карашката взе, посече около девет души и запя:
  - Черен сняг, червен лед...
  Момичето нинджа потвърди:
  - На горящата земя...
  Още една красавица потвърди:
  - Всичко даваме на сатаната!
  Карашката ще го вземе и ще извика:
  - Хахаха! Кървав фюрер! Всеки бюргер ще бъде съкратен!
  Момичето нинджа съсече няколко войници и запя:
  - Да дебелеят тия бюргери... Дори в гащите да не влизат!
  Друга красавица подкрепи пасажа:
  - Нека се регистрират като евреи!
  Каракуда пусна иглите си и изчурулика:
  - Само да нямаше война!
  И момичетата ще го вземат и ще се смеят. Те са толкова смешни в черно кимоно и с голи крака до коленете!
  Триумвиратът се движеше по коридорите. Момичетата понякога прихващаха хвърлените гранати и ги хвърляха обратно с боси пръсти.
  Движенията на тройката са изключително бързи. И в същото време има много трупове. И няма да спре.
  Карашката изсъска с усмивка:
  - Ходя където си искам...
  Момичето нинджа, кълцащо човешко месо, добави:
  - Но аз не позволявам на други!
  Друга красавица туитна:
  - И пеят на бял свят...
  Карашката, посичайки всичко, излая:
  -Птици само за мен!
  Момичето нинджа, посягайки американците, които неуспешно паднаха под острието, изръмжа:
  - Обожавам красотата!
  Друга нинджа красавица изсъска:
  - Ограждам трона с цветя!
  Карашката изсъска саркастично, изстрелвайки остри остриета:
  - Обичам мили янки!
  Момичетата отговориха в един глас:
  - И затова натискам!
  Триумвиратът продължи да се движи. Красавиците си тананикаха и ръмжаха тихо. Движенията им ставаха все по-бързи. Те се движеха като духове, избягали от Тартар.
  Карашката изрева с цяло гърло:
  - Наздраве наздраве! Ще бия всички!
  Момичето нинджа пееше:
  - Ако се занимаваш с грабеж, ще трябва да избягаш гол!
  И в потвърждение на тези думи момичето разголи гърдите си. Тя наистина е изключително красива. И искам да цопна аленото зърно.
  Момичетата се движеха и хвърляха наточени дискове с боси крака. Много бяха посечени и посечени с мечове. И те маршируваха в изключителен триумф. По пътя лежаха отсечени глави и момичетата ги подхвърляха нагоре с грациозните си боси крака.
  Карашката пееше пламенно:
  - Аз съм черен рицар и истинска нинджа!
  След което момчето съсече още петима войници от американската армия и замахна с мечовете си по-рязко.
  Момичетата изреваха оглушително:
  - С теб сме! Пейте песен, ние сме силни момичета!
  И сеченето продължаваше все по-интензивно! Наистина, не си пъхайте пръста в устата на тези момичета! И ще хапят и смучат!
  Момчето от барабанистите се уплаши и коленичи. Момичето нинджа го остави да целуне голото й ходило, а след това го взе и все пак отряза главата си. Тя го подхвърли с бос крак и изкрещя:
  - Аз съм войн от супер класа... И ще бъда по-готин от самия Марс!
  Карашката скочи, посече осем американски войници и изрева:
  - И ще бъда по-готин от Мики Маус!
  Момичето нинджа се изкиска, хвърляйки шлема си с гол крак, и запя:
  - Футбол! Футбол! Да живее футбола!
  Друго момиче нинджа го наряза и отбеляза:
  - И аз предпочитам волейбола!
  И воините веднага избухнаха в смях... Показвайки зъбите и зъбите си. Много остроумен триумвират. Как човек да не придобие чувство за хумор, ако нинджите като деца са вкарани в клетка с тигри и не им се дават оръжия. И там използвате силата на мисълта, за да принудите животното да се откаже от агресията.
  Каракудът изчурулика, кълцайки кости и месо:
  - Аз съм тигър, не котка, сега има стомах в мен, какво прави ъперкът с убийството!
  Момичето нинджа изчурулика:
  - С убийство, ъперкът или обратното!
  Воините блъснаха петите си в стоманената врата с всичка сила. Металът се пръсна, отваряйки пътя за тях. Красавиците подсвиркваха през ноздрите си:
  - Е, да отидем на Марс!
  И отново напредък, през плът и кръв... Маса от трупове и осакатени. И нищо няма да спре момичетата...
  Каракудата с усмивка, разрязала майора наполовина, прошепна:
  - Ще шепнем на съдбата повече от веднъж...
  Момичето нинджа, подсичайки по свой начин, потвърди:
  - Да прошепнем на съдбата...
  Карас се засмя и добави:
  - Мерси Боку! Кама в страната!
  И в потвърждение на думите му музиката засвири... И оттам изскочи боен робот. Една от американските новости, превозно средство, направено на писти с четири картечници. Нинджата едва имаше време да скочи на тавана, преди да започнат изблици на огън и буквално цялото пространство беше издухано.
  Каракудата изсъска раздразнено:
  - Кълна се в императора... Това е някаква дивотия!
  Момичето нинджа запя тихо:
  - Имаше време на болезнено сълзлива епоха... Когато предците на хората не можеха да преброят звездите на небето!
  След което момичетата и момчето хвърляли остри дискове по робота с боси крака. Колата е спряла и от нея е излязъл дим. Пълзейки по тавана, триумвиратът хвърли грах с експлозиви, хиляда пъти по-големи от тротила, и разби дузина маскирани картечници.
  Каракудата пееше с усмивка:
  - Виждам, че сме достойни синове! И слугите на Сатаната!
  След което триумвиратът фактически завърши прочистването на крепостта. Момичетата и момчето отпушиха буренце с квас и отпиха от него. Отпиха и изреваха...
  - Ние сме нинджи и няма по-красиво призвание!
  Момичето с червена и черна коса отбеляза:
  - На война всичко може да се случи... Но в мир понякога трябва да знаеш кога да спреш!
  Карас се ухили и изведнъж попита:
  - И ако все пак ни е съдено да се сблъскаме с Германия, тогава какво ще правим?
  Момичетата отговориха в един глас:
  - По законите на кармата! Както тя нареди, така ще се бием! И ако нещо се случи, то ще определи по кой път да тръгне!
  Страхотната четворка Герда, Шарлот, Кристина и Магда участваха в нападението на Вашингтон. Това са момичета по бикини и красавици. Танкът им разглобяваше една батерия след друга. Великолепен дизайн на най-престижните оръжия.
  Герда, стреляйки по янките, пееше:
  - Може би...
  Шарлот стреля и продължи:
  - Ние...
  Кристина се заби и каза:
  - Обиден...
  Магда изпрати ракета, чуруликайки:
  - Някой...
  Герда разби 240 мм гаубица и издаде:
  - Напразно!
  Шарлот Лупанув продължи в пеенето:
  - Изпуснат...
  Кристина, натискайки спусъка, изписка:
  - Шестнадесет...
  Магда добави, кикотейки се:
  - Мегатон...
  Герда изписка с пълно гърло в отговор:
  - Тук...
  Шарлот стреля и каза:
  - То идва...
  Кристина изпрати снаряд и продължи:
  - дим..
  Магда изстреля снаряда и изписка:
  - Гори...
  Герда пусна подарък, разби самоходната пушка Върколак и избръмча:
  - Земя!
  Шарлот отново изстреля снаряда и избухна:
  - Където...
  Кристина отвърна на снаряда и изписка:
  - Стоях...
  Магда добави черупка и замълча:
  - Бяла...
  Герда насочи пистолета с бос крак, ритна го и изпищя:
  - Къща!
  И воините избухнаха в смях... Шарлот реши да пее отново, в нейния весел стил:
  - Тук...
  Кристина изстреля и продължи:
  - О...
  Магда закова и каза, перла:
  - То идва...
  Герда пусна дара на смъртта и изчурулика:
  - Дим...
  Шарлот пусна нещо, което носи разрушение и изсъска:
  - Гори...
  Кристина удари снаряда и изпя:
  - Земята...
  Магда изпрати върха на снаряда и изригна:
  - Където...
  Герда изстреля снаряд и добави:
  - Стоях...
  Шарлот ужилена със снаряд:
  - Имало едно време...
  А Кристина, изпращайки снаряд с пета, завърши агресивно:
  - Вашингтон!
  Магда добави, докато снимаше:
  - Вашингтон!
  Герда, изпратила дар на смъртта, пееше заедно:
  - Вашингтон!
  Шарлот изстреля снаряд по самоходното оръдие Медуза и добави:
  - Бедният...
  Кристина удари снаряда и добави:
  - Моят...
  Магда също изпрати черупка, добавяйки:
  - Герой...
  Герда стреля отново, изръмжавайки:
  - Вашингтон!
  Кристина, стреляйки, продължи да пее:
  - Вашингтон...
  Магда добави, хвърляйки огнени подаръци:
  - Бедният...
  Герда, удряйки опонента си, изръмжа:
  - Моят...
  Шарлот, стреляйки, продължи:
  - Герой...
  Кристина каза през смях:
  - Вашингтон!
  И момичетата се смееха синхронно, като медузи на лов.
  След което воините започнаха да стрелят по бункера. Американците щракнаха, демонстрирайки непреклонната си смелост. Те се бориха здраво за столицата. Имаше формирования само с командири евреи. И това увеличи съпротивата.
  Германският танк получи много удари от вражески оръдия. Дори няколко ролки се спукаха. Момичетата трябваше да отнесат колата и да я дадат на ремонт. Упоритата съпротива в американската столица не беше неочаквана.
  Предполагаше се, че САЩ ще окажат най-голяма съпротива тук. Освен това евреите се стичат от цяла Америка към Ню Йорк и Вашингтон, въоръжавайки жени и деца.
  Склонен към капитулация, Труман е принуден да избяга и да се скрие. Германците все още обстрелваха и бомбардираха столицата на САЩ, опитвайки се да разбият и този орех.
  Есента идваше и ставаше по-хладно. На момичетата обаче не им е студено дори по бикини.
  По време на почивката те взеха младежи на около шестнадесет години и легнаха с тях, галеха се и пиеха кока-кола. Герда свали сутиена си и позволи на двамата младежи да я целунат по алените пъпки на зърната й. По-точно, тя сама ги насърчи, тъй като това е много приятно за силно момиче. Останалите направиха същото, като взеха чифт за себе си. Дори религиозната Магда омекна. Приятно е да бъдеш докоснат от млади, голи тела на мускулести воини.
  Герда се ухили и намигна на блондинката със златна коса:
  - И виждам, че ти харесва, когато момчетата прокарват езика си по зърната ти. Как това се вписва в религиозния ви морал?
  Магда отговори с нарочно веселие:
  - Ако не съгрешиш, няма да се покаеш... Ако не се покаеш, няма да се спасиш!
  Шарлот се изкиска и запя:
  - Съгреши и се покай! Покай се и съгреши отново! Покаяние за греха, за спасение на душата!
  И изля кока-кола върху зърната си. Момчетата започнаха да ближат гърдите по-интензивно. Шарлот изпусна сладострастна въздишка. Явно много й хареса.
  Кристина логично отбеляза:
  - Вашингтон ще падне... И след това САЩ няма ли да капитулират?
  Герда, усещайки целувките на гърдите си, предложи:
  - Разбира се, че ще капитулират... Но ние трябва да смелим еврейските части, които ще се бият фанатично. И след това ще вземем СССР.
  Магда трепна отбеляза:
  "Няма да имаме време да започнем офанзива в Русия преди зимата!" Жалко... Може би ще трябва да почакаме до май?
  Шарлот показа бисквитката и отбеляза:
  - Какво от това? Нека представим делата в нашите имоти през това време. Не можете да се карате през цялото време, трябва да се грижите за домакинството едновременно!
  Герда се съгласи с това:
  - Да, струва си да мислим за мирно време ... Сега имаме пари - кокошките не кълват. Ще получим и земя в Америка. Така че работата и спокойствието нямат край!
  Кристина оголи зъби, добре е, когато езикът на младия мъж се движи по зърното и изсъска:
  - И ще засея собствените си насаждения с генетично модифицирани продукти!
  Ще има дини колкото бъчви, а ябълки колкото дини!
  Магда се изкиска и изплези език изчурулика:
  - Ние сме смъртоносни медузи, толкова приличаме на дини!
  Кристина се ухили и целуна младия мъж по бузата. Тогава тя измърка:
  - Икономиката и политиката вървят към глобализация. Точно според Кауцки: единна хегемония и контрол над света! Когато се формира нова поръчка!
  Герда предложи:
  - Ще може да се търгува с памук. Тук в САЩ има добри памукови плантации.
  Шарлот си го представи и се засмя:
  - Това е в колибата на чичо Том... Да, в тази книга чернокожите са работили активно. Те нападнаха плантаторите. Жалко, че краят се оказа лош... - Момичетата въздъхнаха тежко и забелязаха. - Съжалявам за Ева. Тя беше добро, умно момиче. Можеше да стане добър войн.
  Кристина поклати глава и възрази:
  "Тя е твърде мека, за да бъде добър войн." Истинското момиче трябва да бъде твърдо и агресивно!
  Герда запя в отговор:
  Херувимите блестят в небето,
  Друг дойде в небето, виждам сила...
  Герда ридае горчиво от негодувание -
  Защо се родих момиче?
  Кристина разтърси златисточервената си коса и отбеляза:
  - Но е по-добре да си жена, отколкото мъж. Например, женският оргазъм е много по-дълъг и по-силен!
  Герда кимна с усмивката на Медуза Горгона:
  - Да, по-силен! Нека момчетата да направят нещо по-сериозно! Уви, събуди се такова желание.
  И се чуха сладострастни охкания и въздишки...преминаващи в писъци на похотливи жени.
  Но момичетата не са предназначени да се наслаждават дълго на каскадата от оргазми. Трябваше отново да отида на война. По-точно, карай танк. Доспехите му вече бяха украсени с множество белези.
  Вашингтон не се отказа. Битката продължи за всеки блок и дори за всяка къща. Съпротивата се оказа упорита и вискозна.
  Герда, стреляйки по батерията, пееше:
  - Америка...
  Шарлот стреля и продължи:
  -Америка...
  Кристина изстреля снаряда и каза:
  -Осъзнах...
  Магда ритна бос крак и добави:
  - Нейната...
  Герда изпрати подарък и изряза:
  - Напредък!
  Шарлот произнесе думите си, остри като снаряди:
  - Където...
  Кристина пусна боеприпасите и издаде:
  - Не...
  Магда удари снаряда и изсъска:
  - Хвърли...
  Герда наряза артилерията с брадва:
  - Виж...
  Шарлот изпрати подаръка и тросна:
  - Работници...
  Кристина, изпращайки черупка, добави:
  - Не...
  Магда, изхвърляйки патроните, продължи:
  - Място...
  Герда отново изпрати снаряд и изсъска:
  - Услуги...
  Шарлот изпрати подарък, за щастие боеприпасите бяха попълнени:
  - Проституция.
  Кристина изпрати черупка и натисна надолу с думите:
  - Публично...
  Магда изрева с цяло гърло:
  - Къща...
  Герда изсъска като змия:
  - Къща...
  Шарлот, след като произвела фаталния изстрел, каза:
  - Пълнена...
  Кристина, след като изпрати стоманена заготовка, добави:
  - А...
  Магда изписка в отговор:
  - Преди...
  Герда изстреля снаряд и изсъска:
  - Ним...
  Шарлот стреля и каза:
  - На...
  Кристина избълва снаряд, закачен:
  - Улицата...
  Герда изчурулика, стреляйки:
  - Всичко...
  Шарлот изсъска, грачейки като врана:
  - Опашка...
  Кристина каза страстно:
  - Разходи...
  Магда прониза шермана като игла и продължи:
  - Но...
  Герда, стреляйки, раздаде перла:
  - Най-накрая...
  Шарлот, стреляйки, продължи:
  - Той...
  Кристина, продължавайки да снима, каза:
  - В къщата...
  Магда тупна и изсъска:
  - На...
  Герда пусна буца смърт и изръмжа:
  - Жена...
  Шарлот стреля и даде перла:
  - Изглежда...
  Кристина изстена и изписка:
  - А...
  Магда сече със снаряд и каза:
  - Жена...
  Герда я удари със снаряд, съскайки:
  - В...
  Шарлот стреля с фугасна коса, лаейки:
  - Легла...
  Кристина изсъска, стреляйки:
  - О...
  Магда изпрати снаряд и срамежливо изписка:
  - Гол...
  Кристина изпрати още едно убийствено произведение на изкуството, лаейки:
  - Лъжа...
  Момичетата избухнаха в смях, наистина се забавляваха да пишат нещо подобно.
  След това, докато снимаха, те започнаха да композират нещо по-прилично и героично. И квартетът момичета се получи добре:
  Нека съюзът на сърцата изкове, по-силен от стомана,
  Да се отърсим от наплива кървав прах от остриетата!
  И очите в сълзи искряха като звезди,
  Бъди с мен завинаги: казаха те страстно!
  
  Ние сме с теб завинаги, златна мечта -
  Дева на лунната светлина и широките приливи...
  Под знамето на Свети Исус Христос -
  Страхотен хор от херувими ще се издигне в небето!
  
  Нека пием от сияйното вино на страстта,
  И художникът ще ви даде скица на вселената...
  Колко си слаба - крехка нишка на живота -
  Дяволът иска да унищожи напълно любовта!
  
  Рицарят извади меча си - викайки Христос:
  За да цари хармонична връзка в света...
  И Мария носи - Божествена чистота -
  Вярвайте, че Господ няма да ни остави да паднем в бездната на ада!
  
  Но ти носиш надеждите си в себе си...
  В крайна сметка човек не може да бъде ценен за Бог!
  Всеки от нас ще бъде покрит със сребро до ушите си,
  Перли и кадифен лебед ще летят в небето!
  
  Само ако паднеш в битка,
  За твоето отечество, което е по-ценно от Вселената...
  И тогава не се страхуваме от излятия напалм -
  Слабостта на рицарите на светлината ще бъде нетленна!
  
  Хубаво е да живееш в света, но понякога е скучно,
  И злият глад и студ прогонват хората...
  Трябва да сме под планината на Сатаната,
  И ще имате късмет, ако сте млади по душа!
  
  Влязъл във вселената като приятел след смъртта:
  Ще видите нещо, което ще ви накара да ахнете и да се усмихнете!
  Въпреки че в плът ще станеш като дете -
  Но без проблеми ще разберете, че е било грешка!
  
  Опитът от предишни битки ще бъде полезен, повярвайте ми,
  В тях ще познаете радостта на рая, направен от кръв...
  Ще унижиш реда, където дивият звяр виеше -
  И ще приемете принцесата за съпруга!
  
  И тогава за трона и по-нататъшните пътища,
  Ще трябва да се въртите около пръстена на Вселената!
  След това ще предам новината на моите потомци -
  Повярвайте ми, по-добре учете за успех!
  
  Възможно ли е да станеш Бог - това е готин въпрос,
  Човекът е създаден по Божие подобие...
  И въпреки че все още не е достигнал нивото на Бога...
  Под нас имаме звезди, които скачат бързо!
  
  Науката ще даде, повярвайте ми - мощни сили за нас,
  Защото от знанието ще изплетем въжета...
  И дори да е съгрешил, това е нещо от миналото, Хам,
  Но атомът направи гранати за нашите врагове!
  
  Вселената е очертала линията - знай,
  И Вселената ще я последва в каскада...
  И постиженията без броене - там е истинският рай,
  За които рицарите трябва да се бият!
  Момичетата всъщност пееха добре и в същото време унищожиха редица батерии и бункери. Сами получихме драскотини и удари...
  Трябваше да направим кратка пауза, за да попълним боеприпасите си. Както казват някои мъдреци, те правят котлети от отвратителни момичета.
  Кристина и Магда отново играха шах. Червенокосото момиче със златист оттенък искаше да спечели срещу медената блондинка. Мачът протече в остра атака. Магда отново успя да овладее инициативата и да вземе материално предимство.
  Нямахме време да завършим играта, имаше друга битка, и то гореща битка. Дъждът обаче просто започна да лее от небето. Видимостта е влошена. Нацистите явно се чувстваха неудобно.
  Герда стрелна с усмивка, взе го и запя:
  - Дъжд...
  Шарлот, подкрепяйки воина, стреля заедно:
  - Бос...
  Кристина, удряйки снаряда, продължи:
  - От...
  Магда прекъсна и изгука:
  - Земята...
  Герда изсъска с искрящи очи и каза:
  - Мина...
  Шарлот удари черупката и изръмжа:
  - Подмокрих се...
  Кристина пусна смъртта и изсъска:
  - Момичета...
  Магда гръмна нажежена и каза:
  - Окото...
  Герда, стреляйки без прекъсване, продължи:
  - Ако...
  Шарлот изстреля снаряда и изсъска:
  - Ясно...
  Кристина стреля и продължи, оголвайки зъби:
  - Ден...
  Магда тупна и изскърца:
  - Това...
  Герда удари снаряд и изкрещя:
  - Глоба...
  Шарлот, освобождавайки дара на смъртта, изръмжа:
  - А...
  Кристина щракна снаряда и изпищя:
  - Кога...
  Магда изпищя като топ, реве:
  - Обратно....
  Герда бръмчи, докато изстрелва снаряди:
  - Зле...
  Шарлот, освобождавайки даровете на унищожението, изпя:
  - Ако...
  Кристина, изпращайки смъртта, изсъска:
  - Песни...
  Магда, оголила яростно зъби, избухна:
  - пей...
  Герда изсъска и скочи, стреляйки и тупвайки:
  - Това...
  Шарлот, изплювайки черупки, изтръгна:
  - Глоба...
  Кристина го взе и изсъска:
  - А...
  Магда изпищя, изпращайки снаряди:
  - Кога...
  Герда каза с оголени зъби:
  - Обратно...
  Шарлот изплю още една черупка и избухна:
  - Тъжно...
  Герда стреля отново и каза:
  - Ако...
  Шарлот е отговорът, изрева:
  - Зло...
  Кристина каза с лаещ тон и стреляйки:
  - Вие...
  Магда изпи с усмивка и изстреля:
  - Че...
  Герда изплю част от смъртта и избухна:
  - Винаги...
  Шарлот, пускайки поток от черупки, се задави:
  - Лесно...
  Кристина, пеейки, продължи:
  - А...
  Магда, съскайки и стреляйки, каза:
  - Обратно...
  Герда изрева с пълно гърло:
  - Труден...
  И пак отмина коварният хор.
  Шарлот, стреляйки, изпищя:
  - Ако...
  Кристина, стреляйки, каза:
  - Зло...
  Магда, оголила зъби, продължи:
  - Вие...
  Герда изсъска от гърлото си:
  - Че...
  Шарлот продължи с голяма ярост:
  - Винаги...
  Кристина, стреляйки, каза:
  - Лесно...
  Магда изправи чара си, кикотейки се:
  - А...
  Шарлот пусна смъртта и измърмори:
  - Кога...
  Герда измърмори яростно:
  - Обратно...
  Кристина, освобождавайки смъртта, изрева:
  - Труден...
  Магда повдигна за кратко бос крак и изписка:
  - И...
  Герда си тананика с пълно гърло:
  - Скучно е!
  След което момичетата направиха пауза... Отново попълниха боеприпасите си. И че тяхното оръжие е бързострелящо и битката е много напрегната.
  Момичетата се забавляваха и показаха блестящите си зъби. Колко красива е тази земя и прилича на рай. Просто се придържайте към него. Или сложете одеколон.
  Герда и Шарлот започнаха да се правят на глупаци. Те много ловко държаха картите с голи пръсти и разбъркваха с боси крака. Изглеждаше като огромен шедьовър.
  Кристина е много хитра, не довърши вече загубената игра, а веднага предложи нова. Магда не се караше на половинката си. Тя също не е от последните воини... Но не е упорита.
  Кристина разнообрази донякъде началния си репертоар и отиде с D2-D4. Магда отговори с индианската защита на краля. А Кристина е вариант на четири пешки. Последва много ожесточена борба. И най-вероятно Уайт имаше някакво предимство. Магда вече започна да мисли и да търси изход от деликатната ситуация.
  Играта беше отложена и пак битката... Тук вече беше горещо. Батарея от най-новите 120-мм противотанкови оръдия, способни да пробият Е-50 челно от близко разстояние.
  Началната скорост на снарядите е 1050 метра в секунда. Така че с голямо закъснение янките се сдобиха с повече или по-малко задоволителни оръжия. Вярно, самият танк все още не е влязъл в производство, само оръдията бяха работещи.
  Без да се приближават, момичетата започнаха да ги стрелят...
  Герда, стреляйки от разстояние, все пак забеляза:
  - Американците явно напредват. Това е тяхната запазена марка: да правят всичко със закъснение. Но с такъв потенциал те биха могли да изковат лемежи в мечове отдавна.
  Шарлот пееше, извивайки торса си и разклащайки червените си къдрици:
  - Дявол! Дявол! Спасете дявола! Някой, някой ни наказа! Дайте ни, дайте ни саби в ръцете, срещу янките, янките орди!
  Магда, след като смачка американския пистолет, каза с усмивка на принцеса:
  - Всичко е наред... Нашата превъзходна класа ще окаже влияние във всяка битка... Винаги сме печелили, ще спечелим и сега!
  Кристина тупна с бос крак по бронята и запя:
  - Ахтун, Ахтун... Фоир, Фоир!
  Великолепната английска четворка: Джейн, Грингета, Маланя, Матилда щурмува Ню Йорк. Воините се биеха на клекнал танк Гьоринг-4. Колата беше еволюция на Чърчил. Малко по-нисък в бронята и малко по-тежък от E-50, но с подобни оръжия.
  Танкът е произведен в английски заводи във Великобритания, която става протекторат на Третия райх.
  Джейн стреля по американското оръдие и изчурулика:
  - Ние сме голям електорат... Да разбием протектората!
  Грингета поправи партньора си:
  - Няма да се пречупим, а да се развиваме... Ще ставаме по-силни!
  Грингета стреля, разби американското оръжие и философски отбеляза:
  - Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!
  Малания се изкиска и извика:
  - Това е банална истина, но е трудно да се повярва!
  Матилда, след като смачка няколко войника с гъсениците си, отбеляза:
  - Възможно е истината да е банална. Например Слънцето е жълто, както можете да видите, като погледнете небето.
  Джейн разтегна широко устни, разкривайки зъбите си.
  Тя остави Грингет да стреля и изчурулика:
  - А Слънцето е доста равномерно бяло. Небето просто блокира сините лъчи и създава жълт оттенък.
  Матилда се изкиска и отбеляза:
  - А ти си толкова умен... Тя ловко забеляза, че това е само жълта илюзия!
  Грингета стреля пак, разби бункера и изчурулика:
  - Всичко в нашия свят е илюзорно... Само те убиват истински!
  Удариха Маланя с картечници и на шега, или може би не на шега, изпискаха:
  - А може би смъртта е илюзия! Все пак душата е безсмъртна и може би по отношение на формирането на личността е първична!
  Грингета стреля отново и запя:
  - Въпреки че тяло без душа не е тяло, колко слаба е душата без тяло!
  Джейн усети лиричен възход в себе си и избухна в песен. И приятелите й започнаха да пеят заедно с нея.
  Воинът-аристократ започна:
  - Могъщ...
  Грингета продължи, забивайки снаряд:
  - Танк...
  Малания, стреляйки, каза:
  - Води...
  Матилда пусна смъртоносния подарък и туитна:
  - Огън!
  Джейн, стреляйки и оголвайки зъбите си като големи перли, излая:
  -И...
  Грингета изсъска, размахвайки ръце:
  - Съкрушително е...
  Маланя стреля и каза:
  - Всеки...
  Матилда, смазвайки бойците със следите си, изсъска:
  - В един ред!
  Джейн изчурулика и продължи:
  - На...
  Грингета стреля съскайки като кобра:
  - Вижте...
  Малания, стреляйки, продължи:
  - Боец...
  Матилда потупа босите си крака с пръсти и каза:
  - Доста...
  Джейн се изкиска и запали цигара:
  - Стръмно...
  Грингета стреля отново и изсъска:
  - Нека...
  Маланя постави снаряда, казвайки:
  - Ще...
  Матилда заби снаряда в метала и каза:
  - Резултат!
  Джейн, продължавайки да стреля, изчурулика:
  - А...
  Гринет е уволнен и подкрепен:
  - Ако...
  Маланя изстреля снаряда и извади думата:
  - "Тигър"...
  Матилда каза съскайки:
  - В...
  Джейн завърши агресивно:
  - Ще мине...
  Грингета падна и продължи:
  - И...
  Маланя стреля агресивно:
  - Ще...
  Матилда добави настоятелно:
  - В...
  Джейн се изкиска, оголвайки зъби.
  - Нас...
  Грингета изстреля мълния от очите си и каза:
  - Пожар...
  Малания продължи:
  - Неговият...
  Матилда изрева:
  - Нашата...
  Джейн се предаде с думите:
  -Чърчил...
  Грингета изхленчи, докато стреля:
  - Ще се счупи!
  Маланя изсъска агресивно:
  -Изпит...
  Матилда, смачквайки гъсениците си, каза:
  - Ще наема...
  Джейн оголи зъби и каза:
  - На....
  Грингета изкрещя с пълно гърло, изпращайки снаряд:
  - Пет!
  А момичетата се смееха в един глас... Битката беше доста напечена. Американските противовъздушни оръдия работеха. Предната броня от 230 милиметра все още издържа на удари.
  Но имаше известен риск. Освен това в самия край на войната Съединените щати започнаха да произвеждат много бронебойни подкалибрени снаряди с волфрамова сърцевина. А това е опасно.
  Джейн побутна рамото на Грингета с бос крак и прошепна:
  - Моля, не пропускайте!
  Тя промърмори:
  -Чий бластер би изпискал, а твоят ще мълчи!
  И тя стреля, унищожавайки батерията...
  Матилда, която беше шофьорът, отбеляза:
  - Чрез маневриране можете да намалите вероятността от удар.
  Момичето раздаде трима американски полицаи, червени потоци се пръснаха във всички посоки и костите паднаха. След това тя продължи:
  - Тук е като в атракция на смъртта!
  Грингета разби друга зенитка и запя:
  - Ордите на Вермахта са неистово бесни, а ние сме децата на стоманения месец!
  Джейн протегна бос крак, изключи радиото и предложи на момичетата:
  - Хайде да изпеем нещо весело...
  Грингета се ухили злобно и предложи:
  - За фюрера?
  Джейн кимна енергично.
  - Да!
  Матилда подкрепи идеята:
  - Правилно! Никой не може да ни чуе!
  Джейн пееше щастливо, докато стреляше:
  - Ах...
  Грингета го вдигна, стреляйки ентусиазирано:
  - Фюрер...
  Маланя отговори грубо, ръмжейки:
  - Вие...
  Матилда, смазвайки войниците, продължи:
  - Фюрер...
  Джейн избухна в изблик на ентусиазъм:
  - Коза!
  Грингета, стреляйки, продължи:
  - За какво....
  Малания, стреляйки, каза:
  - Срещу...
  Матилда смачка гъсениците си и изхриптя:
  - Англов...
  Джейн продължи ентусиазирано:
  - Изкачих се...
  Грингета изсъска и изрева:
  - Вие....
  Маланя оголи зъби и излая:
  - Магаре...
  Тогава Матилда започна да реве:
  - Ще получите...
  Джейн продължи със смях, едва не се задави:
  - От...
  Грингета стреля и каза:
  - Вие...
  Малания повтори ентусиазма:
  - По-конкретно...
  Матилда прошепна думите:
  - В...
  Джейн, яростно стреляйки, излая:
  - Пятак!
  Грингета, стреляйки, продължи:
  - Ще попаднеш на...
  Малания подхвана агресивно:
  - На...
  Матилда каза високо в отговор:
  - Силно...
  Джейн подкрепи ентусиазирано:
  - Английски...
  Грингета изпрати смъртоносен подарък и каза:
  - Юмрук!
  Малания продължи да пее:
  - Ти...
  Матилда каза, смачквайки зенитното оръдие със следите му:
  - Нас...
  Джейн си тананика и продължи:
  - Картечници...
  Грингета изсъска, заковавайки:
  - И...
  Малания продължи със скърцане:
  - Танкове...
  Матилда извика:
  - Ти...
  Джейн изръмжа:
  -Нас...
  Грингета изсъска с пълно гърло:
  -А...
  Малания продължи ентусиазирано:
  - Вие...
  Матилда изрева като бивол:
  - С...
  Джейн изписка:
  - Автоматично...
  Грингета измърка и оголи зъби:
  - Трепериш...
  Маланя ядосано каза:
  - Мръсник!
  Матилда продължи да пее:
  - Ще убием...
  Джейн изчурулика, тропайки с боси крака:
  - Вие...
  Грингета изчурулика, стреляйки ентусиазирано:
  - Като...
  Малания млъкна и показа искри от зъбите си:
  - Козел...
  Матилда измърмори, смазвайки останалите:
  - И...
  Джейн повтори ентусиазма:
  - Ще изгорят...
  Гринджет каза ядосано:
  - Син...
  Маланя изсъска като гадна кобра:
  - Преди...
  Матилда добави яростно:
  - Тла...
  И момичетата запяха в унисон:
  - Огън, пожар, пожар... Агония!
  Боеприпасите ни свършиха, но не ни навреди да презаредим. Трябваше леко да дръпна резервоара назад. И се обадете на екипа за доставка по радиото. Момичетата си взеха почивка за малко.
  Джейн потърка бос крак в бронята на танка. Красиво момиче с руса, леко златиста коса. Толкова съблазнителна и аристократична в същото време.
  Нейната красота е на физически закоравяла принцеса. Джейн стреля и го представи. Толкова изваяно, красиво, мускулесто, естествено русо със загоряла кожа. За да я гали... с език!" Джейн се ухили, о, хубаво е, когато обичаш секса. А има жени, които не го харесват. Вероятно са много нещастни в брака си. Въпреки че правенето на любов с един мъж става скучно. Искам разнообразие. Искам нови впечатления и приключения. И търсете нови мъже, за да бъде единият по-красив от другия! Освен това Джейн наистина харесваше черни любовници. Романтично е да правиш любов с цветнокож. И е много хубаво, когато кожата е черна и си търкаш алените зърна в нея, и зърната се подуват и стават по-твърди. И вече сладострастна вълна започва да те разтърсва Джейн почти пъхна ръка между краката си, тъй като искаше мъж. Но се срамувах пред приятелите си.
  И как исках пулсиращата нефритена пръчка да влезе във влажната пещера на Венера.
  Но главата й започна да заспива и момичето задряма и сънува това;
  Тук сме!
  Джоувър Хермес отново се ухили идиотски и се озова в луксозен скафандър. Вътре в сградата трептяха триизмерни холограми, където различни индивиди, от стелзани до умопомрачително различни създания, изпълняваха ритуала на полов акт по всевъзможни начини, понякога най-дивите и перверзни в човешкото око. 3D прожекциите се движеха и изглеждаха живи и жизнени. Имаше подобия на женски кентавър и радиоактивна медуза. Вътрешността на телата им избухна в миниатюрни ядрени експлозии по време на чифтосване. Някои индивиди, подобни на наркотичните халюцинации на авангарден художник, изобразени под формата на огромни холограми в полов акт с изригване на каскади от светкавици или пръски от хиперплазмена лава, променящи формата си в движение и излъчване на неограничен спектър от разнообразие. Или пръски хиперплазма под формата на триглави орли, после мигновено, като фигури от пластелин, се превръщат в пеперуди с много крила, после това е смесица от риби и цветни пъпки, развяващи листенцата си... И това е напълно невероятно, създания неописуема по форма, извършвайки акт на възпроизвеждане, поглъщайки енергията на околната среда, принуждавайки атмосферата да се кондензира и тя се стича надолу в потоци дъжд, които, падайки на повърхността, веднага започват да съскат и димят.
  Лев онемя и примигна объркано... Това надхвърляше въображението му, нещо, което по принцип е невъзможно за здравомислещ човек. Думата излезе от устата на младия мъж:
  - Човек може мислено да си представи всичко - освен границата, отвъд която свършва безграничната човешка глупост!
  Хермес не реагира на това, той нетърпеливо се взря в проекциите, дишането на стелзана се учести и стана по-тежко.
  Иззад холограмата изплува гола, висока дива със седемцветна прическа и неутронен камшик с дванадесет опашки. Първоначално стелзанката изглеждаше огромна, но с всяка стъпка намаляваше, докато стана почти стандартна, с размер малко над два метра. Тя крачеше, въртейки енергично пищните си бедра с тънка нишка, ослепително искряща от радиокамъчета, закачени по тях. Обувки с висок ток, позлатени с камъни, тракаха шумно по полускъпоценното покритие.
  Зад нея се движеше същество, състоящо се от седем фасетирани топки с крака във формата на жаба, но върху меки подложки. Топките блестяха като скъпоценни камъни под струите на няколко осветителни тела, а лицето... Е, просто Мики Маус в древността, емблематична детска анимация. Стелзанка спря и оголи големите си трицветни зъби като хищна пантера. Нейните великолепни очи, с образа на седемлъчева звезда върху ириса, замръзнаха върху красивия Лео Ераскандер.
  - Какъв квазар джулинг! От кой кварк го извлече?
  Хермес примижа лукаво, намигайки (това е лошият навик на един таргаджия!) с дясното си, отровно лилаво око:
  - Търговска тайна! Ще ви кажа срещу заплащане!
  Огромна жена с мускулеста ръка придърпа към себе си високия мъж, изтъкан от изляти мускули. Дългите й нокти блестяха със смесица от пръскани сапфири, изумруди и ултраплутоний.
  - Ще ви платя процент, както се разбрахме. Мисля, че е напълно логично да се вдигне хонорарът на младежа. Повече от хиляда и триста женски вече са сканирали изображението на това лъвче. Просто ще го разкъсат на парчета!
  Хермес хищно облиза пълните си устни с език:
  - Той е по-силен, отколкото си мислите! Ще издържи! Има ли нещо за мен, за да не скучая тук?
  Собственичката на публичния дом изби сноп оранжева светлина от пръстите й и попита, вкарвайки пламъците на дрогата с изящния си малък нос:
  - Искате ли жени редници, офицери или от извънземните? Но сексът с непротеинови представители на други светове е незаконен (и може да бъде опасен!), Възможен е само срещу допълнителна такса. Има избор от хермафродити до свраки...
  Хермес го махна небрежно:
  - По-добре е с жени от други галактики и телесни структури, те вече са уморени от вечните си спаринг партньори.
  Карикатурното лице на животно, което приличаше на парче мъниста от роклята на кралицата, се зарови в пищяла на младия мъж. Носът се разшири с шпатула и потърка грациозно изпъкналите вени под тъмно-шоколадовата кожа на момчето. Ераскандер измърка от приятното гъделичкане и грапавата шпатула се премести към розовите пети, покрити с благоуханен мехлем, който отблъсква прах и мръсотия. Цветът на искрящите топки, прекрасно създание, започна да се променя към изумрудено синята част на спектъра.
  - Желанието на клиента е закон. - изкрещя главата на дома на страстта към забавния си домашен любимец. - Обратно Алавалета, грешиш, като мислиш, че това момче е най-добрата душа. Пред вас всъщност е чудовищно малко животно, способно да се превърне в един от най-добрите воини на Безграничната империя в бъдеще. - Тогава тонът на дивата се промени от патетичен и възвишен до най-обикновен и дори отегчен. - А ти, Лъвче, последвай ме!
  "Ако всичко е наред, ще ти покажа императорския дворец в галактическата столица Грейзинар", прошепна Хермес едва чуто.
  Хванати за ръка, Ераскандер и собственикът на публичния дом вървяха зад мозаечната стена. Оттам се чуваше женски смях и шумолене на събличащи се дрехи. Появата на младия мъж предизвика рев. Няколко голи девойки се втурнаха към него, попивайки с алчността на гладни пиявици. Тела; Бронзово-кафявата кожа на мъжа и по-светлите стелзанки се преплитаха на топка, той усети как в пристъп на страст го ухапаха силно по рамото и веднага три пикантно ухаещи момичешки устни се опитаха да уловят устата на роба. Ръцете сграбчиха русата коса на момчето, разкрачиха го, причинявайки болка, дълги нокти се забиха в лопатките му. Лъвът работеше бясно, като жива машина, но умът му беше далеч...
  Джейн се събуди от пляскане с длан по голата й подметка.
  Грингета изсъска на партньора си или по-скоро на командира:
  - Е, сега обратно към битката!
  Джейн се изкиска и отбеляза:
  - На теб съм като на война, а на война като на теб...
  Този картечар подкрепи Маланя:
  - Битката приключи и аз се радвам да се прибера у дома!
  Матилда каза замечтано:
  - Иска ми се да имам имение за себе си! И на него има роби!
  Грингета се изкиска и каза лукаво:
  - Защо само едно имение? Може би е по-добре да има цяла вселена с роби?
  Джейн се изкиска. Тя искаше черно тяло. Да бъдеш мачкан и гален. Ех, не всеки разбира жените. Защо са толкова привлечени от африканците?
  Малания започна да стреля с картечници - за щастие боеприпасите бяха попълнени и изчурулика:
  - Лек "Bummer", готин "Bummer" - изумрудени светлини... Този "Bummer", син на Fortune, ако можете да наваксате!
  Матилда увеличи скоростта си... Момичетата започнаха да разрушават още един бункер.
  Джейн изчурулика:
  - Вие...
  Грингета повтори ентусиазирано:
  - Добре...
  Малания изръмжа, оголвайки зъби:
  - Ти знаеш...
  Матилда продължи яростно:
  - Нашата...
  Джейн подсвирна, изпращайки снаряд с гол пръст върху джойстика:
  - Хора!
  Грингета запя с апломб:
  - Обича...
  Маланя ще извика:
  - Водород!
  Матилда изпищя:
  - Дайте ми водородна бомба!
  Джейн поклати златната си глава и запя:
  - О, аз самият не вярвам... В тези суеверия!
  Грингета започва методично да стреля по батареята с гаубици. Тя направи това спокойно, но пеейки:
  - Чукам като кълвач... И дори съм малко луд!
  Маланя посяче няколко дузини пехотинци с картечници и изрева:
  - Скелетна магия!
  Матилда, бутайки резервоара, го взе и запя:
  - Без чест, светла страна! Няма същество, което да е по-предано на Кошчей!
  Воините се изкикотиха и Джейн започна да пее отново:
  = Германия...
  Грингета повтори ентусиазирано:
  - Това...
  Малания добави агресивно:
  - Обща сума...
  Матилда коригира думата:
  - Само...
  Джейн завърши рязко:
  - Намажете...
  Грингета, стреляйки, изчурулика:
  - Край...
  Маланя изсъска от гняв:
  - Той ще дойде...
  Матилда се изкиска:
  - Света...
  Джейн потвърди с апломб:
  - За теб...
  Грингета избухна агресивно:
  - Куршум...
  Маланя изсъска като спукана гума:
  - В...
  Смазвайки всички, Матилда избухна:
  - Храм!
  И момичетата кръстосаха боси крака. Изглеждаха толкова невероятно и съблазнително.
  Джейн изчурулика:
  - Ще...
  Грингета охотно продължи да я забива:
  - На фюрера...
  Маланя изсъска с яростта на пантера:
  - Примка...
  Матилда продължи през смях:
  - Сталин...
  Джейн сопна с гласа на авлига:
  - Глупости...
  Грингета изсъска остроумно и дори разби тежка гаубица:
  - На...
  Малания с нетърпение прие ситуацията:
  - Две...
  Матилда изсъска като пантера:
  - Рубла!
  След което и последният пистолет замлъкна. Деветдесет процента от Ню Йорк вече е превзет от нацистите. И кой каза, че има твърде малко германци, за да управляват света? Във всеки случай те могат да погълнат света. Хиляди янки отново се предават. И само части, състоящи се от евреи, предпочитат смъртта пред капитулацията.
  След падането на Ню Йорк и Вашингтон на 25 октомври 1945 г. Съединените щати капитулират. Така беше обърната още една страница от Втората световна война.
  Американската армия се разоръжава и милиони войници и милиции се насочват към лагери.
  Хитлер ликува... На 30 октомври 1945 г. фюрерът посещава Вашингтон и говори пред руините на Белия дом.
  Речта на диктатор номер едно беше както винаги ярка и запомняща се. Германците ръкопляскаха, а американците коленичиха. Най-богатата сила в света падна. Голям триумф.
  Хитлер заповяда да подготви почивка в Кипър и да организира цяла поредица от гладиаторски битки.
  В същото време германците започват да събират евреи в гета и да установяват нов ред. Третият райх започна да смила Америка.
  В същото време бяха раздадени и награди на отличилите се. А те бяха много.
  Супер ас и истинска звезда, Фридрих получава специално създаден орден за него: Голямата звезда, Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. По-горе беше установена само една награда: Голямата звезда, Рицарския кръст, Железния кръст, с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Наградени бяха и други. Джейн получи Рицарския кръст с дъбови листа, а нейните приятели просто получиха Рицарския кръст. Величествената четворка получи като награда: Рицарски кръстове, с дъбови листа, мечове и диаманти, и те вече имаха такива награди. Плюс златни и диамантени кръстове на разрушители на танкове.
  Ханс Фойер, получи Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа и мечове.
  Не е лошо за човек, чиято майка е еврейка, а баща му е норвежец. И се обяви за германец от десето коляно. Ханс е любовникът на Герд и няколко други момичета. Много красив, светлокос млад мъж. Той изобщо не прилича на евреин, а по-скоро на плакатен ариец.
  Гертруда и Стела, тези воини, които се биеха на диск, също получиха златен кръст за военни заслуги. И на рицарския кръст на железния кръст с дъбови листа. Но те бяха възнаградени повече за списъци с унищожени самолети. Дисковите самолети бяха неуязвими, но не можеха да ги стрелят сами. Те само таранираха самолетите, тъй като скоростта беше пет до шест пъти по-голяма от скоростта на звука. Е, те също могат да изстрелят радиоуправляема ракета по наземни цели.
  Докато дискът не се превърна в страхотно оръжие, въпреки че неговата неуязвимост имаше силно морално въздействие върху враговете му. Но това е скъпо нещо.
  Пилотите Маргарет и Хелга получиха Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. Това е за великолепните разкази за свалени самолети и красотата на очарователните блондинки.
  Получих награда: Рицарски кръст и Дан, а също и листа от вълчи дъб.
  Каракудата беше наградена и от японци, и от германци. Награден е с Железен кръст първа степен и персонализиран часовник от Mainstein. Момчето нинджа получи основните си награди от император Хирохито. Разбира се, други нинджа воини също бяха надарени. Япония допринесе за завладяването на Америка.
  Мнозина получиха награди и пари. Радостта и ликуването обзеха целия Трети райх.
  Танкът E-50 показа отлични бойни качества и беше признат за най-добрият в света. Германците отново изневериха на манталитета си.
  А на 8 ноември 1945 г. в ниска околоземна орбита е изстрелян първият изкуствен спътник с видеокамера.
  Самият фюрер все още празнуваше годишнината от Мюнхенския пуч в Кипър в Колизеума.
  Кръвта течеше като река в гладиаторските битки. Както винаги имаше много оргии и лакомия. Германците буквално полудяха.
  Междувременно Сталин, празнувайки празника на революцията на 7 ноември, събра Държавния комитет по отбрана.
  Беше необходимо да се обсъдят текущи проблеми. Сега ръцете на Хитлер са свободни. И няма ли да отиде по-нататък към Русия? Да довършат болшевишката империя.
  Молотов, говорейки, отбеляза:
  - Сега Третият райх стана по-силен от всякога! Възможностите му са невероятни! И наистина, германският танк Е-50 се оказа недостъпен за американците. А реактивната авиация на Третия райх няма равна!
  Сталин прекъсна Молотов:
  - Накратко, обречени ли сме?
  Народният комисар на външните работи възрази:
  - Мисля, че не, другарю Сталин. Вашият гений и непреклонната воля на съветския народ непременно ще ни доведат до победа!
  Сталин плесна няколко пъти с ръце. И отбеляза с усмивка:
  - Мислиш ли, че моят гений компенсира твоята мудност?
  Вознесенски с негодувание в гласа каза:
  - Стараем се с всички сили, другарю Сталин. Но има граници на човешките възможности! Вече са произведени толкова много танкове Т-34-85, че не стигат екипажи за тях!
  Жуков гневно отбеляза:
  - Основното не е количеството, а качеството! Т-34-85 е уязвим дори от леки Е-5, а оръдието му няма да пробие Е-50 дори от упор! Всъщност тридесет и четирите са морално и реално остарели. Но новата смяна на Т-54 не е готова... И честно казано, тя също не е достатъчна, за да пробие врага!
  Вознесенски каза с уверен тон:
  - Правим всичко възможно Т-54 да влезе в производство възможно най-бързо. Но танкът трябва да бъде направен относително лек, добре защитен и прилично въоръжен. Трудно е да постигнеш всичко наведнъж. Стараем се и дизайнерите работят на три смени!
  Сталин рязко отбеляза:
  - Колко такива миньори хранят въшки по лагерите! И като цяло съм разочарован от теб. Все още не е създаден задоволителен реактивен изтребител, а Як-9 все още е в масово производство!
  Дизайнерът Яковлев, смутен, каза:
  - Тази кола никак не е лоша, другарю Сталин...
  Върховният главнокомандващ го прекъсна:
  - Казвате, че не е лошо? Да, немските изтребители са два пъти по-бързи! А въоръжението е едно въздушно оръдие... Такъв боец е просто за смях. Това е просто кон със счупени копита!
  Яковлев намери смелостта да възрази:
  - Грешите, другарю Сталин. Як-9 е много маневрен автомобил и е ефективен на практика. И е лесен за производство и евтин. Ще бъдем доста изненадани, ако се намери по-добър.
  Сталин размаха юмрук и отбеляза:
  - Не можете да победите фашистите тук в численост! Сега имат целия свят под петата си. Все още няма да можем да ги победим в надпревара с числа. Така че остава само да постигнем качествено превъзходство. И тук се нуждаем от евтин и практичен боен самолет, който да превъзхожда немските си колеги. И трябва да го постигнеш, иначе ще те застрелям!
  При последните думи Сталин извика. И удари с юмрук по масата. Последва тежка пауза.
  Кабинетът на Сталин е обзаведен с картини, където портрети на различни командири и царе са рисувани върху платно с цветно масло.
  Тук са Суворов, Кутузов и Брусилов. Също Петър Велики, Иван Грозни, Дмитрий Донской, Иван Калита, Фрунзе, Багратион. Доста интересна селекция. Появи се и нов портрет: Великият княз Василий Трети. Този владетел беше бащата на Иван Грозни. Въпреки че не е толкова известен като известния си син.
  Сталин рядко е бил в добро настроение. След като загуби значителна част от съветската империя по време на войната с Третия райх, той се опасяваше, че нацистите ще дойдат отново. Войната със Съединените щати не беше твърде продължителна, за да даде отсрочка и възможност... Ами, например, да се създаде атомна бомба и да се защити срещу нацистите.
  Как можеш да се съгласиш да не откачиш? Вероятно нацистите няма да се появят през зимата, но следващото лято: очаквайте неканени гости! И това, разбира се, не е никак приятно. Но това е тревожно... Сталин вече е стар, силата и здравето му не са същите. Ще бъде изключително трудно, а дори и невъзможно, да се противопоставим на фашистите. Как да отговорим на силата на нацистите.
  Вознесенски, като най-смел, наруши паузата и каза:
  - На парада, другарю Сталин, видяхте нашия прототип ИС-4. Справихме се и направихме нов танк точно навреме за празника. Автомобилът има 250 мм челна броня. И 170 мм страни. С тегло 60 тона, полученото превозно средство е в състояние да издържи ударите на 88-мм немско оръдие. Успяхме да направим танка, който искахте, другарю Сталин.
  Водачът отбеляза мрачно:
  - Но германското 105-мм оръдие Е-50 все пак ще пробие челото на ИС-2. Докато 122-милиметровото оръдие на този танк няма да забие германец в челната броня! Никога не сте правили, кола, превъзхождаща немските параметри.
  Вознесенски тържествено обеща:
  - Скоро ще бъде готов ИС-7, този танк със 130-милиметрово оръдие ще надмине ИС-4 по въоръжение и челна броня. И тогава можем да постигнем много. Пробийте челната броня на фашисткия мастодонт!
  Сталин леко омекна и попита:
  - Колко ще тежи този танк?
  Вознесенски отговори уверено:
  - Шестдесет и осем тона. Сравнително малък, като Тигър-2. Не знаем колко точно немско оръдие с цев 105 мм пробива в 100 ЕЛ. Но приблизително, ако снарядът има характеристики, подобни на подкалибъра, тогава... Скорост от 1300 метра ще осигури пробиване на броня от 300 милиметра под ъгъл от шестдесет градуса от разстояние 1000 метра...
  Вознесенски се поколеба и пет минути по-късно отговори:
  - Не, вероятно ИС-7 все още ще отстъпва на немския танк по бронебойна мощ на оръдието и няма да може да го надмине с приклад.
  Сталин зададе въпрос:
  - И защо? Толкова голям калибър, но по-малко бронебоен от немския?
  Вознесенски отговори с въздишка:
  - Качеството на немския снаряд е по-добро, както и началната скорост. В това отношение дори германското 88-мм оръдие е малко по-силно в бронепробивността на къси разстояния от нашето 130-мм.
  Сталин изпука кокалчетата на пръстите си и каза:
  - Трябва да подобрим качеството на снаряда! Ще работите върху това! Колко дълго можете да натискате калибъра...
  Берия ласкаво предложи:
  - Можете да поставите оръдие с калибър 203 мм на танка. И тя буквално ще помете враговете си!
  Сталин отговори скептично:
  - Теглото ще се увеличи, скорострелността ще намалее, подходът няма да е градивен!
  Берия разпери ръце и отбеляза:
  - Но иначе няма да можем да пробием челно немците... Освен това ИС-7 е доста тежък танк и скъп. И нямаме много ресурси, за да пилеем машини.
  Сталин удари с юмрук по масата и изръмжа:
  - ИС-11 трябва да стане танк с 203 мм оръдие. Но ми трябва IS-10, който ще стане универсален. И чието тегло няма да надвишава петдесет тона. Ясно е?
  Вознесенски безпомощно разпери ръце:
  - По-малкото тегло ще влоши защитата, другарю Сталин...
  Лидерът предложи:
  - И челото правиш триста милиметра, и под ъгъл като на ИС-3, и страничната броня е много по-слаба... А за пистолета помисли.
  Вознесенски отбеляза:
  - Може ли да опитаме... Да създадем машина, която е защитена само отпред? Е, това също е причина!
  Берия изведнъж предложи:
  - Да изпратим всички дизайнери на лагери. Може би тогава ще създадат нещо полезно?
  Сталин се засмя и весело отбеляза:
  - Какво... Страхотна идея! Ще има по-малко изкушения за тях в лагерите!
  Но трябва да направите нови танкове! Такива, че Третият райх не би застанал дори близо до тях!
  Вознесенски послушно отговори:
  - Ще направим всичко възможно!
  Берия с готовност каза:
  - Ще арестуваме всички учени! Нека работят под тоягите на гвардията!
  Сталин изрева:
  - И ние трябва да имаме най-добрите самолети в света, както и ракети! Така да бъде, защото аз така казах!
  Народният комисар по вътрешните работи вдигна:
  - Думата на гения е закон!
  Сталин отбеляза малко самокритично:
  - Все пак напразно не нападнах Германия, докато те се занимаваха със САЩ и Канада. Това е голяма грешка!
  Жуков веднага предложи:
  - Мога ли да ударя сега? Докато вражеските войски не са били прехвърлени?
  Сталин поклати отрицателно побелялата си глава:
  - Няма да поема такава отговорност! И нашите няма да го приемат! Ние не сме агресори! Ние сме за мир и се борим за каузата на мира! Дайте ми лига за разоръжаване!
  Василевски отбеляза тревожно:
  - Ако ни нападнат, ще бъде твърде късно... А концепцията за превантивната война не е отменена.
  Сталин въздъхна тежко. Той си наля бутилка вино, изпи цяла чаша и каза:
  - Превантивна война... Е, може би ще напреднем няколкостотин километра и ще бъдем спрени. Трябваше да ме удариш по-рано! А сега ще разчитаме на немците и японците малко да потушат апетита си.
  Тук Берия повиши глас, прошепвайки:
  - Ами ако другарят Сталин... Натисне Япония и Третия райх заедно?
  Водачът се ухили и отбеляза:
  - Това би било чудесен вариант... Но как да го постигнем?
  Народният комисар на вътрешните работи съобщи:
  - Имаме пет момичета, които са минали през цялата война и са се били в Америка. Може би те могат да поверят операцията?
  Сталин се ухили в мустаците си и изграчи:
  - Тези ли имаш предвид? Аленка и нейният екип?
  Берия кимна енергично с глава:
  - Да, точно тях!
  Сталин присви очи и попита:
  - Какво мислите, че могат да направят?
  Народният комисар на вътрешните работи се почеса по главата и предложи:
  - Е, облечете се като нинджи и атакувайте немската база! Може би ще се получи!
  Сталин се почеса по главата и след размисъл отговори:
  - Не бързай още! Ако германците не ни нападнат, тогава подобна провокация е рискована. Освен това момичетата са напълно различни от японките. Можете да предизвикате война и срещу нас. Но ако Хитлер нападне, тогава... Мисля, че няма да има какво да губим!
  Берия кимна в знак на съгласие:
  - Точно така, другарю Сталин! Момичета, това е нашият брониран влак на страничния коловоз!
  Лидерът на всички времена и народи кимна уморено:
  - ДОБРЕ! Основното вече го обсъдихме! Основното е, че има мир! Всички са уморени от войната!
  Антуражът напусна кабинета на тиранина без особен ентусиазъм. Лидерът на всички времена и народи не беше в добро настроение. Въпреки че на душата ми стана малко по-леко. Наистина, ако Третият райх и Япония си сблъскат главите, би било страхотно! Това ми даде шанс. Може би в този случай ще има достатъчно време за придобиване на атомна бомба. Въпреки че самата идея изглеждаше като авантюра и изискваше поне още пет години.
  Тогава Сталин внезапно се вдъхнови и се обади на своя секретар. Влезе младо, стройно момиче с черна коса, вързана на косичка. Тя се поклони на лидера.
  Сталин нареди със строг глас:
  - Да печатаме! Аз ще диктувам, а вие ще пишете моите мъдри мисли.
  Момичето седна и започна да дрънка под диктовката на водача;
   Честността във война е добра, когато не се отлагате в тренировките, но когато дойде битката, смело използвайте хитрост!
  Всеки може да уринира в тоалетната, само тези, които никога не си позволяват да бъдат затворени в кофа, могат да накиснат злодей!
  Бурята на нашествието на Отечеството идва при владетеля, който чака твърде дълго времето от морето!
  Личното не бива да противоречи на общественото, освен когато става въпрос за заблудите на тълпата, които не могат да бъдат пренебрегнати от обществото!
  Който тихо поставя обществото над личното, ще сложи дрънкането на пари в портфейла си!
  И е по-сладко за снежен човек в пустинята, отколкото за някой, който се заема с мокра работа, без да вярва в собственото си самообладание!
  Рядък късмет поради глупостта на врага няма да замени системното използване на трениран ум!
  Можете да пропуснете повече от веднъж в битка, но само когато единственото ви желание не бърза покрай целта ви, да уцелите точно спокойно място!
  Тези, които прекарват времето за вземане на решения, се затрудняват и вземат решения, без да обмислят хода си, когато и сърпът минава през просото!
  Трудът направи човек от маймуна, а борбата, трудът и знанието ще направят от човека демиург!
  Злото е обратната страна на монетата на доброто, без която наградата губи обем и тежест!
  Да се блъскаш с околните е присъщо на глупавите хора, но за да блъскаш непознати трябва да имаш най-острата изобретателност!
  Ако искаш да свързваш двата края, бий се с онези, които се опитват да си разчистват сметки!
  От голяма лъжица ви боли устата, от малка лъжица коремът ви се подува от глад и за всеки случай не можете да избегнете неприятностите в борбата с излишните килограми!
  Трудно е да се разделите с всичко, освен с излишните килограми, и да се отървете от тях не е лесно!
  Колко лесно е да летиш нагоре и колко трудно е да се издигнеш!
  Лешоядите също имат криле за излитане, но за да се издигне духом, човек не бива да се вдъхновява от мислите на чистачите!
  Ако пърхаш хладнокръвно само за да оцелееш, ще се превърнеш в пеперуда в снега!
  Приятелите знаят в бедата, а враговете, за съжаление, винаги го довеждат дотам!
  Героизмът може да поправи грешка, но никога няма да оправдае небрежността!
  Красноречието на владетеля, подобно на делириум тременс на пияница, преследва една цел: да го шашне и да го откъсне от реалността!
  Куршумът е отличен възпитателен метод, но ефективността на въздействието намалява в зависимост от честотата на използване! Често ще загубите авторитета си, но ако ви хванат, ще трябва да отглеждате зомбита!
  Религията принизява гордия човек до нивото на животно - дава избор между овца и коза! А силната страна на всяка религия е, че за разлика от атеизма имаш поне животински избор!
  Оловото подпомага храносмилането, особено ако хапчето е под формата на патрон! И защо? Никога няма да се оплаквате от липса на апетит!
  Психологията на костенурките не допринася за дългия живот, тъй като с темпото на охлюв не можете да се справите със скоростта, която дава дълголетие!
  Не всичко, което блести, е злато, но всичко, което заслепява врага, е безценно!
  Маймуната е прародителят на човека, чието поведение не може да служи за пример на потомците!
  Който може да живее с вълци, няма да вие тъжно!
  Лъвът е цар на животните, но човешкият роб го дере!
  Войната е кино, колективна режисура, индивидуално представяне, масово разпространение и гарнирани касови приходи!
  Добрият командир е алхимик, който прелива оловните куршуми от войната в златни монети за репарации!
  Умират позорно само онези, които вече са умрели за достоен живот в душата си! И ако смъртта е достойна, тогава това вече е безсмъртие, което означава истински живот!
  Тези, които се провалят в неща, които не са с дяволска трудност и дяволска сложност, разчитат на Бог!
  Само тези, които знаят как да обуздаят препускащите мисли, са способни да направят голям скок на интелекта!
  Във войната всичко е старо като хълмовете, само неприятностите винаги са нови, а технологията е остаряла!
  Можете да зашеметите само някой, който има замръзнали топки в главата си!
  Дори просяците в коридорите могат да стрелят, а богатите с военна доблест са способни да уцелят целта!
  Дори глупакът може да го удари с юмрук, но само истинският гений може да го принуди да загуби това, което един умен враг държи в юмрука си!
  Пропуснатите залпове срещу врага все още не са причина да излетите от капака на тенджерата с кипящ ум!
  Загубата винаги се превръща в победа, ако си вземете поука от нея и я изхвърлете, когато имате поражение, което не може да бъде обърнато!
  Загубата от силен мъж понякога е извинителна; загубата от безсилието на собствената ти воля винаги е срамота!
  Най-сериозното в ежедневието е липсата на най-несериозните неща за живота!
  Човешкото въображение няма граници, всъщност и възможности, но все пак няма да има удовлетворение, поради безграничността на амбициите и ограниченията на скромността на претенциите!
  Напредъкът за човечеството, разбира се, е добър, но ако в същото време ви служи лично, тогава още по-добре!
  Най-голямото престъпление е липсата на престъпления, защото без да прекрачиш границата, винаги ще останеш на едно не най-добро място!
  Науката е силна и може всичко, но нейната сила е безсилна срещу слабата воля на потребителя!
  Който дойде в славната Рус с меч, ако не легне в земята, ще избяга белязан от срам!
  Понякога колосалните амбиции се крият в малкото спазване, точно както мощните мускули крият облекчение по време на релаксираща почивка!
  В живота винаги има място за героизъм, но не винаги за героизъм!
  Обичам да се бия, мразя войната, не ценя мира, но искам да го завладея!
  Големите мускули не винаги са признак на малък ум, но голямата екипировка винаги показва гигантска арогантност!
  Можете да станете Супермен, без да напускате екрана, но само в умиращ бъг, без да напускате дивана!
  Жестокостта към другите е горчица, жестокостта към себе си също не е захар, но мекото отношение към собствените си слабости превръща дори река от мед в природно бедствие!
  Смисълът на битката е тютюнът, ако си правите паузи за дим по време на битката и с езика на свадата, забравяйки, че не сте в приказка!
  Неволите идват сами, само дето не са котки, а бесни кучета!
  Всеки глупак може да полудее, но само този, който е достатъчно умен, за да постигне задоволяване на амбициите си, може да полудее!
  Не всеки апартамент има пари, но собственикът на най-бедната барака може да получи главен ключ за имението!
  Огънят в сърцата никога не гасне, но този, който има звезда в душата си!
  Съблазнен от горчива бутилка, ти сам ще се качиш в бутилката, където е горчива!
  Можете да храните вълк на каишка дълго време, но не можете да го храните, ако каишката позволява да бъдете сграбчени!
  Възможно е да се въртиш като мъж, въпреки че някой, който е само въртян и не се върти, не може да се нарече мъж!
  Само гнилите по душа и касапите по морал се оставят да бъдат изкормени!
  Гарванът е символ на мъдростта, но изобщо не този, чийто труп е долетял да кълве!
  Който пада смело, не подлежи на разлагане, страхливецът, който оцелява, смърди по-лошо от труп!
  Красиви рози растат от калта, когато слънцето на стремежа на светлината грее, а в оранжерийни условия, без разклащане, дори червеи се появяват в меда!
  Всички са мързеливи, но мързелът излиза настрани, за тези, които лежат, не искат да се мятат!
  Мързелът е двигателят на прогреса, но не и за тези, които са станали мързеливи до загуба на амбиции!
  Няма големи проблеми, има само малки хора, които поемат техните решения!
  Големият човек не създава малки проблеми на враговете си!
  Истинското величие се задоволява с малко, но само в хвалби, а не в претенции!
  -Светлината на военната наука води хората в мрака на гроба, под ослепителните взривове на снаряди!
  Войната не е за хора със слаби сърца, но дава шанс на всеки психопат да се успокои завинаги!
  Предан слуга, не Бог - Сатана!
  Вълкът е горски санитар с хора затънали до нивото на животните, но без главния лекар, вълкодавът, линейката винаги ще дойде при грешните хора!
  Забравете за лошото "мляко" при снимане, ако искате да не забравите прясното мляко за вашите деца!
  Който не знае да пълзи и гледа нагоре, козирката му няма да заслепи очите!
  За тези, които намират армията за твърде скъпа, те ще бъдат евтини с ролята си под окупация!
  Геният е на обещание, като крал на стол!
  Точно като цар на стол, а не на трон, защото едно обещание, без изпълнение, е просто стол - клоака!
  Човек може да бъде надарен във всичко, но само едно нещо ни е дадено не от природата, а от възпитанието - способността да жертваме егоизма си на хората!
  Острият щик е по-добър от острата дума; последното ужилване по правило оставя само невидими белези!
  Прогресът, разбира се, е трудна работа, но най-трудно е за тези, които не искат да се натоварват с научно и технологично развитие!
  Мъдрият гарван може да даде съвет, но не и на този, когото вече кълве!
  Змията е ударена в главата и армията търпи поражение, загубила командира си или, което се случва много по-често, без да го има!
  Главата е нещо, което често се губи, но не и от тези, които я държат на могъщите си рамене!
  Вълците не лаят, магаретата не летят, но човек може да се държи като куче и да прави луд, без усилие!
  Който, бездействащ, чака докато ракът увисне на планината, той ще коленичи и ще се сграбчи!
  Всеки войник може да умре, но само дъбов войник може да даде!
  Разбира се, изкушение е да се атакува, но изкушените от прекомерно излитане трябва да отпаднат!
  През живота ходим с петите си по острието на ножа, но режещата кама, за съжаление, завършва само със срив в бездната на забравата!
  Всеки, който обижда слабия, вече е отслабил ума му и е увеличил безполезността му!
  Често хората говорят глупости, когато няма какво да кажат, но още по-често ги правят, когато по-умните действия, макар и налични, са лишени от лекотата на глупаво въплъщение!
  Добър ход, винаги лош навреме - страхотен закъснял ход винаги е поражение!
  Можете да се биете с добра страна, да търгувате с всеки, но, уви, не
  Все още не е спечелена възможността да проявиш милост дори към достойните!
  Много врагове са равни на много ковчези, само ако имаш силата на дъб и разума на лисица!
  Дори магарето може да заповядва, само лъвът може да заповядва!
  Врагът има игра за обяд, трябва да достигнете нивото! Но ако това е самият обяд, това означава, че изобщо няма клас!
  Прецизността на учтивостта на кралете и инструментът на учтивостта, онези, които претендират за ролята на крал!
  Животът без приключения не струва нищо, а без възможността да ги осъществиш, животът се превръща в напълно негативен баласт!
  Колко лесно хората се научават на жестокост и колко болезнено трудно е да ги издигнеш до такова ниво на обучение, че да избягват жестокостта към себе си и да ги предпазват от жестокостта на другите!
  Съжалението е чувство, което отмира в процеса на еволюцията и се насажда в процеса на възпитание, но е невъзможно да се възпита отричането на това, което помага за оцеляването!
  Голямото невежество изглежда страшно, но не е опасно, освен ако не е твое!
  Чудесата в живота ни идват при тези, които не кимат сънено, а държат носа си на вятъра и не очакват чудо!
  За човек няма нищо невъзможно, ако нещо не се получава, то е само защото частица от животното все още не е изтласкала напълно човечеството на знанията и уменията!
  Който реши, че е свършил работата и може да си тръгне, рискува завинаги да остане на нивото на Мавъра и да не намери Дездемона!
  Можеш да си мавър в плът, но не можеш да избегнеш отговорността, оставайки с бяла репутация!
  Животът не е филм, но се таксува за всяка сесия!
  Киното не е живот, но сценарият на реалния живот винаги носи повече интрига!
  - Сценарият на всеки предполага неочакван край, но за разлика от реалния живот, той само предполага!
  Краят в живота винаги е неочакван, дори и да си го чакал, но във филмите е предвидим, дори и да го чакаш с нетърпение!
  Финалът във филма винаги води до това да станеш и да напуснеш стола си, но в живота, когато другите се изправят с уважение, защото вече си напуснал мястото си под слънцето!
  Нашият свят е пълен с огън, но за съжаление не и любовна страст!
  Лесно е човек да разпали гняв, но добрите пориви в душата само тлеят!
  Хубаво е, когато пламне справедливият гняв; лошо е, когато правдата пламне в гняв!
  Тези, които ядат палачинки без норма, получават шишарки!
  Войната винаги е мръсна, но върши страхотна работа за изпиране на доходи, които миришат на подлост!
  Който скача от планината без страх, ще се изкачи в планината, но няма да намери нараняване и ще избегне натъртвания!
  Няма как да свърши зле за тези, на които никога не им липсва оптимизъм и добро настроение!
  Тези, които са се изчистили от пяната в душата си, ще могат да отпразнуват чиста победа с пенливо шампанско!
  Блясъкът често е празен, освен когато противникът, който сте взривили, пламти!
  Смелостта винаги е от полза за каузата, само ако е безумна само в представите на врага!
  Но какво не се случва в света, но никой не носи брадва, но вместо вратовръзката на Столипин, той винаги е търсен!
  Не всеки се ражда пернат, но всеки е способен да отгледа в себе си птица с голям полет!
  В света има много пяна, но малко възможности да измиете съвестта си!
  Добре охраненият писател е като мързеливо магаре, работата му мирише на гнилост на стара слама!
  Крепостите се превземат от смелите, но здраво завоюваното се удържа само с умел интелект!
  Сълзите на твоя ужас са като бензин, налят в двигателя с вътрешно горене на противниковата арогантност, но пламнат ли с огъня на яростта, от двигателите на нашествениците ще остане само истеричен рев!
  Не хапете носа си по време на битка, ще ви остане само един нос, за да орете земята!
  Вихър в движенията на мускулите и техниките на движение води до победа, но мозъците са се вихрили; дори усилията на противника не са необходими за победа!
  Бръснарят на войната, подрязващ издънките на живота, за разлика от обикновения бръснар, никога няма да остане без работа и с празен мамон!
  Човек, за разлика от член, не трябва да стои, в противен случай той престава да бъде член на отбора победител!
  Кучетата лаят добре, когато гризат, но са много зле, когато трябва да вземете своето парче плячка!
  В житейската битка, като на филм, очите ти са заслепени от кадрите, само че тези кадри, за щастие, имат само черно-бяла интелигентност!
  Милиони изпитват страх, непознат за малцина, но ужасът свежда милиони до нула и един истински смел човек ще завладее безкрайността!
  Колко често, преди спасението, когато няма време за забавление, моментът, пропилян в пагубни забавления, не е достатъчен!
  Можеш да си добър човек от всички страни, но малко петно от едната страна е достатъчно за репутацията на негодник!
  И мъртвите няма да почиват, защото няма мир във вселената, пълна с движение!
  Болката е красива, когато е полезна и ужасна, когато е вредна!
  Няма шанс да бъдеш предаден на някой страхлив и тъп!
  Затова на мъртвите се прави лапа, за да не стане адът!
  Дори човек с лъвско сърце може да свие крилата си завинаги, ако нерешителността му е затворена в безкрила черупка!
  Словото беше в началото, но това начало е толкова далечно, че понякога нещата изобщо не се осъществяват!
  Селяните са костта на Отечеството, работниците са кръвта, бизнесмените са мозъкът! Едното без другото не може!
  Войната е нещо, което се случва в тежки филми и филми за възрастни, но лекотата е само в това, че е достъпна за гледане и от деца!
  
  
  
  
  
  ВЕЛИКИЯТ ЦАР ВАСИЛИЙ III
  Олег Рыбаченко и Маргарита Коршунова обаче скоро се преместиха в друга история.
  Армията на Василий Трети обсажда Казан. Командващ обаче не бил самият цар, а неговият брат Дмитрий.
  Годината е 1506 г., първата пълна година от царуването на Василий Трети, който значително укрепва Московията и засилва централизацията на владетеля. Вярно, че не е покорил много, но има огромни амбиции!
  И така Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова решават да помогнат на руския велик херцог и дори до известна степен на императора да превземат града и столицата на ханството.
  Безсмъртните момче и момиче щурмуваха Казан, размахвайки саби. Биеха се като герои. Тъй като са безсмъртни, децата се движат по-бързо от гепардите. И с боси пръсти изстрелваха предварително подготвени, наточени дискове, които удряха татарите право в гърлото.
  Олег и Маргарита се втурнаха бързо и летейки нагоре по стената, изнесоха мелници, посягайки пет или шест татарски бойци.
  След това започнаха да посичат опонентите и да ги изстрелват, събаряйки дузина нукери наведнъж.
  И те паднаха и рухнаха.
  Момчето и момичето се биеха като титани. Те се отличаваха с ловкост, а мечовете им правеха петнадесет замаха за секунда. И така посякоха врага. И децата, и оръжията бяха специални: мечове и саби в същото време и рязаха почти всякакъв метал и плът.
  Олег замахна с голяма пеперуда, отсече дузина противници наведнъж и изрева:
  - Аз съм огромен моторен скутер!
  И отново момчето е в неистова атака.
  И ето момичето, което хвърля граната с боси пръсти и пищи:
  - Славно е Отечеството ни, Родно Верно, Православно! И ние ще можем да победим татарите, и Казан ще бъде под Русия!
  И отново младите, безсмъртни воини атакуват. И се бият с яростна ярост. Те съдържат дива каскада от идеи и неистова енергия.
  Млада двойка в атака. И татарските воини падат под техните удари. А бойците, които са получили безсмъртие и изработват вечния си живот, се забавляват много.
  Олег, отрязвайки татарина, изрева:
  - Сто, след сто, полк след полк! Руски рицари секат с меч! Вярвам, че победата ще дойде скоро! Откриваме хубав акаунт!
  Маргарита хвърли наточен диск с боси пръсти и запя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Олег Рибаченко, това вечно момче, също хвърляше диск с бос, детски, но много здрав крак и пееше:
  - Защитник на Отечеството! Перунов войник!
  Маргарита, продължавайки да кълца, изпя:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Момчето, посягайки враговете си, изсъска:
  - Героите на Русия бият тревога!
  Така се бият юнашки деца - големи юнаци! Те имат страст и сила за цял легион.
  Или може би десет легиона! Гледайки ги, останалите воини се насърчиха и започнаха да се втурват през стените на Казан.
  Олег, разсичайки татарите, изрева:
  - За цар Василий Трети!
  И как ще хвърли остро заострен диск, как ще отсече дузина противници на Рус.
  И отново ще се завърти пеперудата, последвана от мелницата. Съкращаване на дузина наведнъж. И тогава момчето го взема както си иска и с боса си пета натиска хана по брадата.
  Той ще полети и ще се пльосне право в котел с вряща смола.
  Олег Рибаченко извика:
  - Е, да те вземе по дяволите!
  Маргарита взе бумеранг с боси пръсти, отряза пет нукера и изрева:
  - Слава на отечеството на цар Василий!
  Олег Рибаченко ентусиазирано потвърди:
  - Слава на Света Русия!
  Маргарита, нарязвайки татарите, изсъска:
  - Това още не е Русия, а Московия!
  Значителна част от стената вече е превзета от руските войници. Те вече проникват и в самия град.
  Великият княз Василий се оказа малко в сянка заради великия си син Иван Грозни.
  Но в реалната история Казан не му се подчини. И сега децата преписват и добавят това, което техните руски предци не са успели.
  Олег Рибаченко с един удар отряза четири глави. След това момчето хвърли бумеранга с боси пръсти. Той съсече още седем бойци и изкрещя:
  - Те някак си се вкараха в ковчега и най-силният дух,
  Искаше да ме захапе за врата, но се оказа дивеч!
  И младият войн се ядосва...
  Маргарита завъртя винта и изписка:
  - Аз съм кобра, готова за скок!
  И отново ще изстреля убийствен бумеранг с босите си пръсти. Момичето, разбира се, е като най-готината богиня.
  По-голямата част от Казан вече е превзета. Смели деца щурмуват двореца на Върховния хан. Те са пълни с ярост и дива възбуда. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова са деца на Терминатора. И всяка тяхна люлка, а те се люлеят много често, са нови трупове!
  Олег Рибаченко, докато се биеше, отбеляза:
  - Но тази битка може да промени много!
  Маргарита се съгласи:
  - Иван Грозни превзе Казан! И сега чичо му Дмитрий ще я завладее!
  Момчето хвърли бумеранг с боси пръсти. Той преряза гърлата на петима татари и излая:
  - За Велика Рус и небето на славяните!
  Маргарита уверено потвърди:
  - За най-великата империя!
  И момичето също хвърли наточено острие с боси пръсти.
  И тя наряза много нукери и наряза някои от тях. Той е такъв борбен красавец.
  Маргарита е много готина. В името на безсмъртието тя се съгласи да стане момиче, изоставяйки тялото си на възрастни и да бъде продадена в робство. Но тя придоби такава свръхчовешка сила! И повярвайте ми, разбира се, това е страхотно и за нея!
  Момичето се бие и момчето се бие и враговете падат. Те се нарязват и отслабват.
  Така че смелите деца проникват в тронната зала, където се намира Казанският хан.
  Той се опитва да си тръгне, но момчето хвърля звезда с бос крак и пронизва тила на хана. Прободеният пада и умира...
  Тогава децата рейнджъри унищожават останалите татари. Последните обаче, загубили господаря си, хвърлят оръжията си и се предават.
  Така Казан падна. Сега Русия навлезе в тези земи. Великият княз на Московия Василий заселва част от татарите в Русия и заселва част от руснаците в Казан.
  После се оправи като цяло. Новият руски велик княз е избран и за велик княз на Литва. Възкачил се на трона...
  Ясно е защо - победата над Казан впечатли много всички. И разбраха, че Рус е много силна!
  И децата рейнджъри дадоха всичко от себе си тук. Те заловиха и победиха армията на главния конкурент на великия княз Василий Трети. И безсмъртните момче и момиче взеха главата на кандидата и я отрязаха.
  И те направиха това, като хвърляха дискове заедно с босите си крака, докато викаха:
  - Славяните трябва да се обединят! Всички ще бъдем непобедими!
  И като скочиха и насякоха хетмана до смърт, децата възкликнаха:
  - Ние сме воини от нова ера и готина формация!
  След което затворниците целунаха следите от боси крака на децата, оставени от тях в пресния сняг. И ще се съгласите, че това е много готино!
  И след това пътуване до Астрахан. Ето как една победа води до други.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова заедно с този велик херцог се преместиха в Астрахан.
  Момче и момиче щурмуваха този голям град. Биеха се, отново руската армия пристигна през времевия коридор.
  И отново сякоха и хвърляха бумеранга с боси пръсти. Тук всичко мина много по-лесно. И армията беше командвана от самия Василий Трети. И силата му беше голяма. Пристигнаха и войските на Великото литовско княжество. Те щурмуваха този град.
  А децата Терминатор се биеха и хвърляха бумеранги, дискове и звезди. Олег Рибаченко дори хвърли няколко гранати.
  С боси крака децата също хвърляха остри звезди и тънки, но способни да прережат по няколко гърла наведнъж.
  И техните крака са наистина въплъщение на ловкост, бърза и много дива сила.
  И когато едно момиче хвърли бумеранг с голи пръсти, това изобщо няма да бъде мед за враговете на свещената Московска Рус!
  Децата Терминатор извикаха в един глас:
  - Слава на Василий Трети, най-великият от руските царе!
  И отново голяма победа за Руското царство.
  Василий Трети е коронован с титлата цар и е официално признат за император. Империята му стана огромна. Руснаците също започнаха да проникват в Сибир. А Кримското ханство дори се призна за васал на Русия.
  След изгонването на митрополита Василий Трети задължава новия владетел на църквата да промени догмите и да разреши полигамията. Това отчасти е причинено от анексирането на Казан, Астрахан и други ислямски земи.
  Самият Василий Трети веднага се жени за литовската принцеса Глинская и татарката Тамара. А след това и на четвъртото момиче.
  Синод разреши на руснаците да имат четири жени. И много принцове се възползваха от това.
  Войната с Полша завърши със завоевание... Руската армия беше силна и много по-многобройна. Да, Олег и Маргарита помогнаха. И с тези Терминаторски деца никой противник не се страхува.
  И Василий Трети става крал на Полша. Империята укрепва. Но тогава Сюлейман Великолепни идва на трона на Османската империя. И този владетел завладява Унгария. Обсажда и Виена.
  Но Кримското ханство скъса с Русия. И последва нова кампания. И тук се отличиха Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, по волята на свръхвсемогъщата богиня-вещица. Разбира се, по време на нападението на Перекоп. Това е най-силната част от защитата на кримските татари. Но и децата са: Олег и Маргарита са много готини!
  И как ще се втурнат, и как ще се втурнат! И как ще посекат татарите. И с какъв див ентусиазъм ще се заемат с това.
  И момчето хвърли звезда с боси пръсти и тя отсече шест татари наведнъж.
  И момичето хвърли пет от тях със звездно хвърляне. Това са бойните деца, които се оказаха.
  Олег и Маргарита разчистиха част от стената. Освен това е работила и артилерия. Много разрушения бяха причинени на татарите. Така Кримското ханство падна.
  Тогава имаше битка с армията на Сюлейман Великолепни. Този път този велик султан нямаше късмет в реалната история. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова не само убиха много турци, но и взеха султана в плен.
  Русия принуждава турците да напуснат Балканите. И самата тя основава там своите крепости. И Истанбул също беше отнет. Константинопол възкръсна отново.
  Василий Трети временно спря. Беше необходимо да се усвоят завоеванията. Ливония се съгласява да плаща данък на руснаците и без война отстъпва владението на Нарва.
  Дори през 1535 г. Василий Трети заповядва изграждането на пристанищен град в устието на Нева. Нещо като Петербург на Петър Велики. Вярно е, че Василий премества столицата в Константинопол.
  През 1537 г. руснаците превземат Виборг и се укрепяват на север от шведите, побеждавайки ги напълно.
  По време на нападението на Виборг Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова отново се отличиха.
  Момчето и момичето естествено прескочиха времевия праг и участваха в посегателството.
  Така Олег хвърли бумеранг с босите си крака, нокаутира дузина противници и изпя:
  - Слава на Русия и нейния цар Василий Трети!
  Маргарита също хвърли нещо смъртоносно с боси пръсти и смело каза:
  - За светата Рус и неземната царица!
  След което момчето и момичето така се разделили, че изрязали цяла поляна от труповете на шведите.
  През 1540-1541 г. руските войски превземат и Мала Азия от турците. А през 1545 г. и също Месопотамия и Палестина. През март 1547 г. кралят, едва навършил шестдесет и осем години, умира. Неговото управление от четиридесет и две години се оказа едновременно дълго и много щастливо с много завоевания за Русия.
  Василий Трети е наричан Василий Велики. И на трона беше млад, но вече възрастен по стандартите на Русия, Иван Василиевич.
  И тъй като Василий Трети живя по-дълго, отколкото в реалната история, болярските вълнения бяха избегнати.
  Иван Василиевич първо реши да подчини напълно Ливония, войната през 1550 г. беше успешна. Мощната руска артилерия помита всички и почти всички градове бързо са превзети.
  Разбира се, в битките участваха децата на терминатора Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова.
  С босите си детски крака те хвърляха всичко остро и пронизващо толкова ревностно, че ливонските войски загинаха в огромни количества.
  Освен това децата стрелят точно и от оръдия.
  Момчето терминатор Олег стреля и хвърли подарък убиец с босите си крака.
  Разпръсна противниците и изписка:
  - Аз съм въплъщение на разрушението!
  И момчето ще се развълнува и ще изреве:
  - Аз съм син на великото възраждане!
  Маргарита, това готино момиче, също ще хвърли убиеца с боси пръсти и ще изписка:
  - Аз съм дъщеря на великите богини на унищожението!
  И пак децата се смеят и оголват зъби. И тогава ще долетят до крепостта. И така всички ще бъдат накълцани. Те нямат мечове, те имат само витла. И те безмилостно унищожават ливонците и другите войници от наемната армия.
  Момчето и момичето са боси, дори в снега. И те безсмъртни деца дори харесват това!
  Защо не? Защо тези деца, които имат тела по-бързи от всяко животно и разбира се не могат да простят или да се разболеят, имат нужда от обувки?
  Тогава Иван Грозни воюва в Египет. Завладявайки цялата северна Африка, включително Мароко, за няколко години. Тогава Арабският полуостров е заловен.
  Германия беше разпокъсана, Австрия беше слаба, Испания и други страни бяха заети с войни.
  Царска Русия се движеше през Иран към Индия. До 1590 г. Индия е завладяна. Иван Грозни живее до шестдесет и осем години и умира през 1598 г. И той беше наследен от Иван Пети. Русия продължи експанзията си на изток и превземането на Китай. Въпреки че войната се оказа дълга, продължителна и трудна.
  Необходими са три войни, за да се завладее Китай.
  Дори участието на Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова в битките не осигури веднага победа.
  И децата се биеха на епизоди. Ще долетят, ще накълцат китайците и пак ще избягат.
  Разбира се, момчето и момичето действаха много активно и ефектно. И с босите си пръсти те активно хвърляха остри звезди, дискове и бумеранги.
  Олег Рибаченко лично хака до смърт китайския министър на отбраната. И тогава той хвърля граната с крак на момче. Така веднага две дузини жълти воини отидоха в другия свят, казвайки:
  - Слава на Русия, която завинаги през вековете показва пътя на вселената!
  А момичето Маргарита ще изстреля бумеранг с бос крак, което е убийствено, което не може да бъде по-готино.
  И след като победи противниците, момичето изписка:
  - За такава Рус се бийте и не се страхувайте!
  И момчето и момичето започнаха да махат още по-интензивно.
  Иван пети умира през 1620 г. и делото му е продължено от неговия син Иван шести. След продължителни войни Китай най-накрая е завладян през 1640 г.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова започнаха да се появяват по-активно на различни места на битки и битки.
  И тогава момчето Олег хвърли бумеранг и взриви главата на китайския император. И самият той стана герой!
  А момичето Маргарита хвърли граната с бос крак и нокаутира целия вражески щаб.
  И разбира се, благодарение на тези безсмъртни деца е извоювана най-голямата от победите на Руската империя!
  И след победата над Китай, Московска Русия вече не се страхува от никого! И никой няма да спре или победи руснаците! Те вече са преминали точката, от която няма връщане!
  И Русия се укрепи като велика империя. Иван Шести управлява още десет години, докато завладее Корея и по-голямата част от Индокитай.
  След него на престола се възкачил Александър Първи. Новият крал продължи предишния си курс на завоевания. Индокитай беше напълно завладян, а руски кораби акостираха в Австралия и започнаха да изследват този континент. Освен това руснаците бяха навлезли в Аляска още по-рано и се движеха из Канада... Тук вече бяха изправени пред Франция, която най-накрая придоби стабилност и просперитет при Луи XIV, и Англия, която бързо набираше скорост.
  Освен това Русия продължи да изследва Африка и се сблъска с опозицията от страна на Великобритания също там. Швеция също се засили и се опита да атакува Русия.
  Но руските войски бяха нащрек, а Великобритания и Франция не се придвижиха заедно. И войските на Александър Първи завладяват тази държава.
  Разбира се, в това участваха и Олег Рибаченко, и Маргарита Коршунова.
  Боси деца хвърляха дискове и сечаха с дълги, специално закалени мечове.
  Те са толкова готини и неустоими.
  Олег Рибаченко хвърли остра звезда с босите пръсти на момчешките си крака, повали дузина шведи и запя:
  - За славата на свещената Рус!
  Момичето Маргарита също хвърли смъртоносния предмет с боси крака и изсъска:
  - За величието на непобедимия Род!
  И децата ще скочат заедно и ще удрят с боси пети в гърдите шведския губернатор.
  Той прелетя и свали още дузина вражески войници.
  След смъртта на Александър Първи през 1675 г. на трона се възкачва цар Алексей Първи, син на Александър. Обикновено наследяването на трона става според старшинството на синовете и след това на внуците от най-големия син. Василий Трети установи това, за да няма по-късно борба за трона. Със силна централизация.
  Алексей е първият, който се сблъсква с Франция в Америка и Великобритания в Африка.
  Междувременно руските войски навлизат в германските земи. Улавянето беше доста успешно, тъй като княжествата бяха разпокъсани. Превъзхождащите по численост руски полкове също превземат Италия. Това беше последвано от кампания срещу Франция. Управлението на Луи Краля Слънце завършва безславно. Руски и чужди полкове превзеха Франция.
  Отново се отличиха Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова.
  Децата се биеха с мечове и хвърляха дискове по вражески войници. Убиха много войници.
  Момчето хвърли звезда по врага с бос крак и изрева:
  - Аз съм супермен воин!
  Момичето също хвърли диска убиец с боси пръсти и подсвирна:
  - А аз съм въплъщение на чудно пространство!
  И как ще си личи дългият му език! И тогава той ще удари френския граф в носа с голата си пета. Челото му е напукано.
  И Олег Рибаченко се втурна като адски метеор и няколко дузини французи просто умряха. И тогава момчето го гръмва с картеч от плененото оръдие.
  И това ще повали много бойци. Гърчат се от болка и умират!
  И децата Терминатор се втурват към себе си и посичат всички, сякаш самите те са ангели на смъртта и по-бързи от гепарди.
  Великобритания по някакъв начин отвърна на удара в морето и поиска мир. Русия продължи своята експанзия в Америка. Нейните войски превземат всички английски и френски колонии и стигат до Мексико.
  Завладяването на Африка и Австралия е завършено.
  Сега само Испания и нейните колонии и Португалия с нейните колонии останаха неокупирани.
  Но тази война вече се случи за Петър Велики, който спечели властта през 1700 г. Новият цар, не Романов, а Рюрикович, се възползва от случая като атака срещу руските търговци и изпрати войски в Испания и Португалия.
  Тези страни вече бяха в упадък и бързо бяха победени. Руските войски също започнаха да завладяват колониите. Те бяха както по-многобройни, така и по-добре оборудвани и въоръжени. Руската армия вече имаше бездимен барут и високоексплозивни снаряди и бойни дирижабли. Появиха се дори танкове. И първите бронирани влакове. Което направи впечатление на противниците.
  Първите картечници се появяват и в руската армия.
  Но дори и тук Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова нямаше как да не оставят своя отпечатък. Те трябва да се бият и да заслужат своето безсмъртие.
  Сега момчето пак ще хвърли граната с бос крак. И ще разкъса противниците на парчета. След което ще се пее:
  - В името на онази Русия, която завладява целия свят и сърцата на хората!
  Момичето също би хвърлило бомбичка с бос крак, но със силна експлозивна сила. Той ще разкъса испанците и ще изскърца:
  - За такива, че винаги ще има щастие за всички хора!
  И децата, хвърляйки подаръци на смъртта с боси крака, пееха:
  - Нека са вечно млади и светли наши години!
  И след това е като зареждане с нещо доста смъртоносно. И те така размахват саби.
  Тази кръв тече като река и цялата земя изчезва изпод краката ви!
  Това са децата! Е, просто супермени с боси крака, които са почти голи и в жега, и в студ.
  Но такива изключителни бойци! Най-висока марка и клас! Тук те се режат и унищожават противниците си!
  Момчето и момичето са като архангелите на най-дивото унищожение, за които няма бариери и препятствия по пътя към нови победи и постижения.
  По пътя им градове се предават, а жителите излизат и целуват отпечатъците от босите крака на безсмъртните и велики деца.
  Испания и Португалия, заедно с техните колонии, са завладени доста бързо. И остана само една Великобритания.
  Но през 1725 г. войските на Петър Велики кацат на него.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова са пред всички, както винаги. Децата са безсмъртни и прескачат във времето.
  Те стрелят от картечници и хвърлят смъртоносни гранати с боси пръсти.
  Те разкъсват британците и другите воини.
  Олег реве, стреля и коси:
  - Ние сме воини на космическото братство!
  Момичето Маргарита хвърли граната с боси пръсти и изкрещя:
  - И ще победим всички без съмнение!
  След което момичето удари херцога на Бъкингам толкова силно с голата си пета, че му счупи врата!
  Те превзеха Лондон и окончателно завършиха завладяването на света.
  Така възниква обединена империя. Петър Велики умира през 1735 г. и неговият внук Петър Втори се възкачва на престола. Все още млад, но умен и твърд владетел. Русия увеличи централизацията, бяха построени фабрики и пътища. Появиха се самолети, а железопътните линии се разширяваха все по-активно.
  Петър Втори управлява доста дълго и стабилно. През 1790 г. той е наследен от Петър Трети. Страната просперираше и всичко беше мирно. Вече се говори за разширяване на космоса.
  И през 1817 г. се състоя първият полет на човек в космоса. През 1820 г. Александър II става цар. Новият цар искаше по-бързо развитие на космоса и изследване на космоса.
  През 1825 г. е извършен първият полет до Луната. И през 1845 г. руски кораби летят до Марс. И през 1847 г. на Венера. През 1850 г. до Меркурий, а през следващата до спътниците на Юпитер. Руски космонавти стъпват на най-далечната планета Плутон през 1860 г.
  Така протича изследването на Слънчевата система. И през 1917 г. се състоя първият полет извън Слънчевата система. Няколко големи космически кораба отидоха до Алфа Кентавър.
  А през 1921 г. до Сириус... Между другото, там бяха открити няколко относително нормални планети. Четиридесет години по-късно се появяват първите кораби, летящи със свръхсветлинна скорост.
  А през 2017 г. за първи път руски космонавт долетя до края на галактиката.
  Беше абсолютно прекрасно.
  През 2030 г. е изобретена машина на времето... И човечеството преминава на друг, по-висок етап на развитие. Дори и да не са на трона, Рюриковичите все още седят и абсолютна монархия управлява човешката империя.
  ИВАН СТРАШНИ И КАТАСТРОФИТЕ
  Иван Грозни не е отровен през 1584 г. и въпреки това се жени за английска принцеса. Русия и Великобритания сключиха договор и получиха руска помощ и съюз.
  В Сибир имаше война и бяха основани нови руски градове, включително Тоболск.
  През 1590 г. Иван Грозни и една англичанка имат син Александър.
  И тогава през 1591 г. започва войната с Швеция, която Русия води заедно с Полша. Да, това беше удобна ситуация.
  И руската армия, водена от губернатора Скопин-Шуйски, обсажда Нарва.
  Тук Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, безсмъртните момче и момиче, решават да помогнат на руската армия. В реалната история е имало такава обсада, но при цар Феодор. И руснаците успяха да превземат само Иван-град. И тук Иван Василиевич все още управлява. Е, момчетата и момичетата в AI са готови да се покажат. Ако, да речем, в някаква вселена Иван Грозни е живял по-дълго. Какво от това? Още една мисия!
  В посегателството са участвали момче и момиче. Те бягат пред цялата армия. Състезавайте се по-бързо от гепардите. А зад тях раници с остро заточени дискове.
  Терминатор деца атакуват. Те хвърлят дискове от разстояние с боси крака и си пеят:
  - Величието на майка Русия,
  То е в сърцата и просто в душата...
  Попитахме Всемогъщия Род,
  Имайте рая с любимия човек в хижа!
  Маргарита хвърли диска, събори шестима шведи и измърка:
  - Аз съм супер момиче!
  Всъщност Маргарита вече беше на четиридесет години по време на прераждането си. И много се страхуваше да не остарее, да стане грозна и непохватна. И веднага се съгласете, в името на вечната младост, да станете момиче на около дванадесет години и да отидете в робство за неизвестен период от време. И също така отработете своето безсмъртие, като участвате в различни месии.
  Но тя, подобно на Олег Рибаченко, има специално тяло, със свръхчовешки способности. И то с невероятни скорости.
  Те изглеждат все още деца, но са изключително силни и бързи и вече опитни бойци.
  Докато дисковете се хвърлят, опонентите падат. И нито куршум, нито гюле могат да ги вземат!
  Децата Терминатори изтичаха до стената, лесно се изкачиха и започнаха да посичат опонентите си с дългите си мечове. И те кълцат като петнадесет, двадесет удара в минута.
  Олег Рибаченко, хвърляйки диск с момчешкия си крак, изрева:
  - Над хълма брадви коват!
  Маргарита също пусна дискове с бос крак на момичето, отряза дузина врагове и изпя:
  - Разбиване на буйните глави!
  Момчето хвърли диска с голи пръсти, посяче тълпата с мечове и изхленчи от вълнение:
  - Но верижната поща звъни за чужденци!
  Маргарита измърмори думите:
  - Руска реч!
  Олег Рибаченко, кълцайки шведите и хвърляйки дискове с боси крака, пееше:
  - Нас ни тъпче племето на ордата!
  Маргарита, която също разсичаше шведите и хвърляше смъртоносни оръжия с боси крака, пееше:
  - Притиснати сме от игото на неверника!
  Олег Рибаченко, продължавайки да кълца, каза:
  - Но във вените ни кипи...
  Маргарита, кълцайки и хвърляйки дискове с боси крака, потвърди:
  - Раят на славяните!
  Момчето, хвърляйки дискове и ревейки, извика:
  - И от бреговете на Чуд!
  Момичето, продължавайки да хвърля дискове с боси крака, изрева:
  - Към ледената Колима!
  Олег, хвърляйки босия си момчешки крак, изсъска:
  - Всичко това е наша земя!
  Маргарита, също изстрелвайки бумеранг, каза:
  - Всичко сме ние!
  Момчето и момичето унищожиха стотици врагове, а други руски воини ги последваха, преливайки през стените. Нарва трепереше. И падането й сега ставаше неизбежно.
  Децата Терминатор изобщо не са шега работа. Това е нещо, което е непонятно за обикновения ум.
  Това са безсмъртни воини. Те вървят напред и унищожават врага или с удари на мечове, или със замахи на босите си крака, от които летят остри дискове. И те нокаутират противниците като хлебарки.
  Олег продължава да напредва с цялата си дива бързина.
  В руската история царуването на Иван Грозни е най-дългото и едно от най-славните и в същото време кървави.
  Кралят загуби последната и най-важна война в Ливония. А сега исках да се реванширам.
  Освен това Русия и Полша воюват по едно и също време, което е много по-удобно.
  И децата Терминатор са на работа... Повечето от стените вече са превзети от руските войници.
  И момчетата пробиват до централния замък, замервайки врага с остриета, използвайки босите си крака...
  Олег, събаряйки десетки шведи, крещи:
  - Слава на цар Иван!
  Маргарита, посичайки врагове, изписква:
  - Велика слава на Велика Русия!
  Момчето и момичето са толкова здрави и хрътки воини. Те мачкат всички и закарват враговете им в ада. Секат сами по себе си, и то толкова отчаяно и неистово. Никой няма да ги спре и никой няма да победи!
  Момче и момиче смазват врага, момче и момиче - поклон на героите!
  Олег Рибаченко, хвърляйки диск с голия си детски крак, довърши главния губернатор, след което шведите започнаха да хвърлят оръжията си.
  Нарва падна, а руснаците укрепиха морето... И поляците обсадиха Ревел.
  Руските войски се придвижиха към Виборг.
  Иван Грозни все още е на трона, а руската армия, споена с желязна дисциплина, е силна и богато екипирана. По пътя Олег и Маргарита участваха в нападението на няколко града.
  Момчето и момичето, както винаги, хвърляха дискове, предимно с крака и сечеха с мечове.
  Олег съсече основния шведски наемник и куп други войници, след което каза:
  - Враговете няма да постигнат победа над нас!
  Маргарита потвърди:
  - Няма да коленичим!
  Руската армия се приближи до Виборг. Това е ключова крепост. Войводата Скопин-Шуйски започва щурм след кратък артилерийски обстрел.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова са напред както винаги и се борят отчаяно.
  Засипват пътя с трупове.
  Олег Рибаченко хвърли бомба с бос крак и изрева:
  - Никой няма да ни спре!
  Маргарита, след като пусна убиеца, издаде:
  - И никой няма да спечели!
  Децата-чудовища възкликнаха в унисон:
  - Ужасните вълци унищожават врагове! И няма нужда от излишни думи!
  Момчето и момичето сечеха с невероятна скорост. Те лесно се катереха по всякакви стени и прорязваха всякакви колони. Момчетата действаха бързо и с голям натиск.
  Олег, разрязвайки опонентите си, изпя:
  - Ние сме рицарите на голямото слънце!
  Маргарита, с дива активност, смазваща врагове, издаде:
  - И голямото звездно небе!
  И децата пак ще използват гранати... И после дискове и звезди. Така съсичат врага. С такъв луд натиск и страст.
  Олег събори шведския граф от стената и изрева:
  - Наша ще бъде победата!
  Маргарита, нарязвайки врага, потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  Момчето и момичето отново ускориха и смазаха врага с голяма интензивност. И мечовете им са като крилете на комари.
  Децата се държаха по начин, който не беше по детски готин. И най-важното, бързо и без никакви паузи.
  Това, което не е замах, е точен удар и побеждава врага.
  Олег, нарязвайки шведите, изпя:
  - Бам! бам! бам!
  Маргарита, съсичайки наемниците, завърши пеенето:
  - Ние не сме кладачи, не сме дърводелци, но нямаме горчиви съжаления!
  Момчето терминатор, нарязвайки врага, добави:
  - И ние сме височинни монтажници и отгоре, поздрави за вас!
  И младите воини се разпръснаха и започнаха да се движат като подскачащи топки за пинг-понг.
  Така Олег насече до смърт коменданта на Виборг. И Маргарита довърши двама противници в баронската титла.
  Падна още една крепост... Шведите, разбира се, още не поискаха милост. Настана решителна битка.
  Руснаците бяха малко по-малко, но заеха удобна позиция. И Маргарита и Олег нападнаха враговете си с дива ярост. И да ги оставим да ги накълцат и натрошат на котлети. И момчетата действаха, разбира се, повече от успешно.
  Тези шведи бяха толкова нарязани, че само кървави парчета месо отлетяха от тях.
  Олег Рибаченко пееше, хвърляйки бумеранг с боси пръсти, който преряза гърлата на дузина шведи:
  - И виждам някой сериозен! В съня на Иван Грозни!
  Маргарита, която също отсичаше и вършееше всички, потвърди:
  - Земята в Сибир е раздадена - вашата родна Рус!
  И с бос крак изстрелва бумеранг... И труповете на враговете летят в различни посоки.
  Олег Рибаченко пее:
  - О, опашка, люспи!
  И като хвърли граната с бос крак, добави:
  - Ще убия сто хиляди!
  Маргарита, също нарязвайки опонентите си, каза:
  - Нарязах много противници!
  И също така с боси крака ще вземе и ще изстреля най-смъртоносното нещо. И пак ще подскача от възторг.
  И с голата си пета ще удари в брадата шведския маркиз. Той ще прелети и ще помете няколко дузини от конете им.
  Момче и момиче, много активни и агресивни личности. Те унищожават врага с дива ярост. Без намерение да забавя темпото и по някакъв начин да овладее врага.
  А шведите търпят огромни загуби. Армията им вече се е разклатила. И неспособна да издържи на дивия натиск, тя се предаде и избяга.
  Преследването започна.
  Да, такъв е, че никой не може да го спре.
  Момче и момиче се втурват към себе си и викат:
  - Слава на героите, които събарят стени!
  Олег ще завърти мелницата и ще изведе:
  - Слава на героите!
  Маргарита създаде пеперуда, която също уби много врагове, и издаде:
  - И слава ни!
  Момче и момиче се карат толкова яростно. И няма да спрат нито за секунда.
  Не, те се движат все по-бързо и по-бързо. Мислите им също скачат като зайчета.
  Тук е главният шведски губернатор. Олег Рибаченко хвърля граната с бос крак и разнася командира на парчета. Шведите не могат да бъдат спрени сега.
  Руските войски ги гонят и преследват. Но това не е всичко. Сега Иван Грозни реши да завладее цяла Швеция. Тъй като има толкова смели младежи.
  Маргарита и Олег получиха благороднически титли и сега се преместиха в Стокхолм.
  Момче и момиче тичат напред, посичат противниците си и реват:
  - Слава на Отечеството ни, Слава на цар Иван!
  И тези момчета са толкова страстни. И толкова непредсказуем и готин.
  Една след друга се натъкват на крепости. И децата ги приемат с един поглед. Разбира се, както винаги, хвърляйки бумеранги и дискове с боси пръсти. И сече шведите подред. Като кисело зеле. И друга империя пада.
  Ето ги и децата Терминатор, които вече са в Стокхолм. И разкъсаното шведско знаме пада. А самият крал е хванат с ласо и свитата му е убита. Руските войски превземат Стокхолм, за да атакуват. Въпреки че момчето и момичето вече са свършили основната работа.
  Да, по такъв готин начин децата рейнджъри изпълниха поредната си мисия. Поне срещу Швеция. Цар Иван Василиевич става и крал на Швеция.
  Поляците превзеха Ревел и също укрепиха силата си. Имаше временно примирие... Русия получи излаз на моретата. Дори започна да се строи град в устието на Нева.
  В същото време руските войски все повече навлизат в Сибир. Иван Грозни, който вече е на средна възраст, досега се въздържа от голяма война с Полша. Въпреки че ситуацията се нажежаваше.
  Освен това кримските татари все още бяха активни. През 1591 г. царевич Дмитрий е убит. И през 1598 г. и наследникът Федот, и Иван Грозни умират почти едновременно. И осемгодишният син на Иван Грозни Александър Първи става цар. Негов регент се оказва Борис Годунов.
  През 1601 г. избухва война между Русия и Полша, която се провежда на фона на големи провали на реколтата. Поляците обсаждат Смоленск.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова участваха в отблъскването на нападението. Поляците претърпяха големи загуби и се оттеглиха. Руската армия, водена от Басманов, обсажда Полоцк през 1602 г. и го превзема. Олег и Маргарита се отличиха по време на нападението. Момчето и момичето, както винаги, действаха ефектно и с мечове, и с боси крака. След това руската армия също превзе Витебск и Орша и се бие с армията на полския крал.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова бяха първите, които разбраха армията на поляците. И се биеха с колосална ярост.
  Момчето хвърли диска, отряза главите на поляците и извика:
  - Аз съм боец от супер класа!
  И как реже като мелница.
  Маргарита също се върти. Ще разбие врага с мечове и ще издаде:
  - Все пак съм клас по-високо!
  И с бос крак ще изстреля бумеранг и ще посече враговете си.
  Тези момичета са толкова готини. Имат истинската усмивка на тигриците. Но момчетата са още по-опасни и по-силни.
  Посичат враговете си. И пеят:
  - Сините нощи трептят като огньове,
  Ние сме пионери, деца на работници...
  Наближава ерата на светлите години -
  Викът на пионерите винаги е готов!
  Викът на пионерите винаги е готов!
  Да, хубаво е да си във вечното детство. Когато си вечно млад и вечно бос. И никой не е в състояние да спре натиска и нападението на бесните деца. Които са родени да сбъднат една приказка.
  И се бият като... Истински герои.
  И така млади воини с безсмъртни тела пробиват до полския крал. Трима хетмани бяха посечени, а бумерангът, изстрелян от Олег Рибаченко, лети. И Сигизмунд пада убит.
  В същото време Маргарита смазва със силен удар сина на крал Владислав.
  Така Полско-Литовската Жечпосполита е обезглавена. Но руските войски продължават да се движат.
  Поляците губят. Армията на Басманов превзема един град след друг. Превзети са Минск, Слуцк и Вилна. Във всички тези градове смели деца водят битката.
  Които не познават нито милост, нито милост. И ако побеждават, побеждават уверено.
  Противниците на Олег Рибаченко казаха:
  - Ние сме деца, а не химери!
  Маргарита хвърли бомба с бос крак, разкъсвайки враговете, и добави:
  - Апостоли на новата ера!
  Накратко, Сеймът се събра и с мнозинство гласове призна Александър, първия цар на Русия, за крал на Полша и велик княз на Литва.
  Така синът на Иван Грозни и английската кралица стана велик.
  След това идва поход с австрийците срещу турците. Толкова победоносен и с големи завоевания. Руснаците превзеха Истанбул и искаха да продължат напред.
  По време на щурма на Истанбул, разбира се, децата Терминатор се отличиха и успяха да заловят султана. Османската империя се разпада и за още десет години руските войски завладяват нейните покрайнини. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова скачаха навреме и участваха само в решителни битки.
  След завладяването на Османската империя, Судан и Мароко също са заловени. И след това Иран, Пакистан и Афганистан.
  Александър Първи въвежда полигамията. За да сближи по този начин християнството и исляма, той отмени догмата за Троицата, която беше непонятна за хората. Руснаците получиха правото да имат четири жени.
  Православието се промени донякъде, признавайки Мохамед за пратеник на Аллах и пророк.
  В същото време повечето от постите бяха премахнати и религията стана по-малко обременителна.
  Всичко вървеше добре. Русия скоро завладя Индия през 1640 г.... Руснаците навлязоха в Аляска и се изкачиха в Тихия океан. Преместихме се през Африка.
  Империята на Александър Първи става обширна. И войната с Китай започва през 1650 г. Манджурите се опитаха да задържат територията.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова отново са в битка. И как секат - като големи терминатори.
  Войната с Китай щеше да бъде сериозна. И вечните деца разбраха това.
  Тук идва битката. Китайската армия е огромна. Но руският, събран от много народи, не е малък.
  Следва схватка и здрава размяна на удари. Деца чудовища косят китайците.
  Хвърлят игли и дискове с боси пръсти.
  И нокаутират жълтите бойци със стотици.
  И се порязват и повалят противниците със саби. В същото време те действат изключително агресивно.
  Не външни деца, а просто мачо. Просто съкрушителни удари за безсмъртни. Те унищожават всички и пращат враговете им в ада.
  Олег, нарязвайки противниците си, пее:
  - Не се страхуваме от нападения!
  Маргарита, хвърляйки остри дискове, скърца:
  - Ще убием всички зли!
  Гневът и на момчето, и на момичето е страхотен.
  Косят опонентите си и си пеят...
  Песен от един военен театър - Втората световна война, но доста подходяща;
  Велика Русия е известна,
  Най-красивата страна...
  Звездите поливат черно кадифе,
  Родината е огряна с лъч!
  
  Колко герои има в бащиното име?
  Всеки рицар е гигантски воин...
  Армията марширува в приятелска формация,
  Все пак нашият народ винаги е единен!
  
  Кълнем се във великия Сталин,
  Чест да пазя и да се боря докрай,
  Защото силата му е като слънцето,
  Защото Божията светлина е страната!
  
  Нашата родина ще стане красива,
  С гигантски дух нашият народ...
  Ние се бием просто, дори хладно,
  И фашисткият Вермахт ще бъде победен!
  
  Комсомолците се бият боси,
  Въпреки че мразът ги хапе в петите...
  И очите ни са като чинии,
  Носът на момичето се зачерви от студ!
  
  Обичаме да се забавляваме с момчетата,
  Телата ни са много горещи...
  И такива перфектни лица,
  Майка ни в слава ни роди!
  
  За Русия се бием с фриците,
  Побеждавайки яростни врагове...
  Аз съм такава майсторка
  Вероятно дори не можете да намерите думите!
  
  Нека станем готини тези момичета
  Нека сглобим бърза картечница...
  Такъв звънлив глас ме открадна,
  Най-смелите псувни не се допускат!
  
  В момичетата има буйна ярост,
  Че няма как да го сметнеш...
  Ще видим място в прекрасен рай,
  И мечката на Рус ще те мъчи!
  
  Ние сме толкова красиви момичета
  Няма нищо по-хубаво във Вселената...
  За славата на нашата родина - Русия,
  Въпреки че изглеждаме на не повече от двайсет!
  
  Знайте, че момичетата стават по-млади на война,
  Тичат боси през снега...
  И знамената се веят червени над Отечеството,
  И комсомолецът ще си мръдне юмрука!
  
  Злият фашист няма да може да победи
  Колкото и готин да е...
  Ние сме момичета в величието на основната слава,
  Под тези ярки, сини небеса!
  
  Ще направим империята по-щастлива
  Нейното величие е поражението на страните...
  Величие без бреговете на Русия,
  Да прекосим безкрайния океан!
  
  Да, ние, момичетата, сме поразителен огнехвъргачка,
  Ордите на Вермахта са способни да изгорят...
  Повярвайте ми, имаме истински натиск,
  Ще бием фашистите много здраво!
  
  Когато дойдем в Берлин, ние сме комсомолци,
  Да накараме краутите да им целунат краката...
  И дори орките няма да помогнат на нацистите,
  Записваш готини сме в тефтера си!
  И сега победените китайци бягат. И те са преследвани от руската армия.
  Александър Първи успява да завладее Китай, но също така умира на шестдесет и осем години през 1658 г., като баща си Иван Грозни. Такова странно съвпадение: възрастта на Тамерлан. Освен това, между другото, велик командир и завоевател.
  След царуването на двама толкова велики царе, които завоюваха толкова много, новият владетел Иван Пети също не е слабак. Той е син на Александър и става цар на четиридесет години. Продължи войната на изток. При него руснаците завладяват Индокитай и Корея, достигат до Сингапур... Придвижват се по-нататък през Африка и до Австралия... Също успешен крал... И, колкото и да е странно, той също умира на шестдесет и осем години през 1686 г. . Той е наследен от сина си Александър II.
  Новият цар беше на около тридесет и пет години... При него руснаците стигнаха до нос Добра надежда и акостираха в Австралия и Нова Зеландия. Те окупираха Канада и се сблъскаха с французите. Александър II също завладява Италия и Германия, докато Англия и Франция, Испания и Португалия се карат помежду си.
  Изключително успешният крал умира през 1714 г. Той царува двадесет и осем години и беше плодовит.
  Синът му Петър Велики идва на власт на двадесет и четири години.
  Новият крал завладява Франция, Испания, Португалия и притиска Великобритания. Руснаците също завладяха цяла Америка под негово управление.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова. Те помогнаха на Петър по време на битката с Франция. По време на щурма на Париж.
  Както винаги, тези деца носеха мечове и хвърляха игли и дискове с голи пръсти. Биеха се много добре.
  Те помогнаха за щурма на Мадрид и Лисабон. Те също заграбиха тези земи. И бяха изключително успешни. И те също посякоха много врагове.
  Накратко, целият свят се подчини на Русия, с изключение на Великобритания. Петър Велики управлява до 1758 г. и също умира на шестдесет и осем години, такова странно съвпадение. Или поредица от съвпадения.
  Наследен е от внука си Петър Втори, около осемнадесетгодишен младеж. Той завършва завоеванията си през 1770 г. и напада Великобритания.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова участваха в битки в тази паралелна вселена за последен път.
  Много англичани бяха нарязани, много бяха покосени със звезди. И те заловиха британския монарх.
  Войната свърши... И децата Терминатор изпълниха мисията. Което беше много забавно и интересно.
  
  ПОД ДЮКЕР НЕ СПИРАХА
  Хитлер не спря германските танкови дивизии близо до Дюкер и в резултат на това се случи следното - британците бяха напълно победени и няколкостотин хиляди войници от империята Лео бяха пленени.
  При тези условия и Чембърлейн, и Чърчил подадоха оставка заедно.
  Новият министър-председател, в шок, се съгласи след капитулацията на Франция на мир, доста изгоден за победена Великобритания.
  Британците просто върнаха Намибия, която беше тяхна колония, на Германия, а Ирак и Палестина на Турция. Само с връщане на заловеното през Първата световна война. Иначе се разделиха приятелски. Те размениха пленници - всички за всички, а Великобритания развърза ръцете на германците на изток и призна това, което Третият райх вече беше завладял.
  Е, разбира се, Хитлер, след като си даде свободни ръце с Великобритания, започна да подготвя кампания на изток.
  Германците успяха да съберат малко повече танкове, за сметка на дивизии във Франция, които Ромел не изпрати там в Африка. Освен това, поради липсата на бомбардировки на Великобритания, е произведена още една дивизия с повече танкове. Като цяло германците получават значително повече самолети. По-специално, незабавно запазване на три хиляди превозни средства, които в реалната история са били свалени над Великобритания, плюс също превозни средства от Средиземно море и прикритие на Запад и Норвегия. Така Вермахтът събира около хиляда танка повече от реалната история и пет хиляди самолета повече - удвоявайки броя им в сравнение с реалната история. Германците, разбира се, имаха повече пехота за сметка на Африка, Франция, Норвегия и други земи. Около половин милион наши и половин милион сателити.
  Флотът е много по-силен, особено италианския. Да, Мусолини можеше да отдели много повече войски за войната с Русия. Въпреки че, разбира се, качеството на италианските части не е много добро.
  Но все пак един допълнителен милион войници, хиляда танка, пет хиляди самолета, десет хиляди оръдия и минохвъргачки са, разбира се, сила.
  Освен това германците разчитаха и на Турция и Япония. Което в общи линии потвърди, че искат да стачкуват.
  В Гърция Италия победи, защото успя да използва повече войски срещу елините, без да се налага да се бие с британците в Африка. И германците помогнаха с авиация, която не беше отклонена. Плюс подкупи на гръцки командири.
  В Югославия нямаше бунт. А германците нападнаха СССР малко по-рано, на 30 май. Те искаха да атакуват още по-рано на 15 май, но пролетта се оказа твърде дъждовна, освен това танковите дивизии все още нямаха личен състав.
  Но СССР се оказа неподготвен, както винаги. Сталин наистина не искаше да се бие с Третия райх, а в алтернативната история дори повече, отколкото в реалната история, германците имаха свободни ръце. Сталин не искаше война толкова много, че се оказа с армия, която не беше мобилизирана и не беше приведена в бойна готовност.
  И германците, както в истинската история, се втурнаха напред. И още по-успешно те имат много повече сила, особено във въздуха. И това се отрази на хода на войната.
  Япония също вкара войски в Манджурия и донякъде се охлади до идеята за война с Великобритания и Съединените щати. Всички те са странно силни и все още са в мир с Третия райх. Но СССР изглеждаше много по-слаб.
  След падането на Смоленск и особено катастрофата край Киев, където съветските войски бяха обкръжени, японците все пак удариха съветските войски.
  А атаката срещу Москва започна почти месец и половина по-рано, отколкото в реалната история. Германците успяха бързо да обърнат войските си на юг и да победят южната част на Червената армия.
  В резултат на това столицата успя да бъде обкръжена в края на септември. Сталин, разбира се, избяга в Куйбишев. И германците напредваха в Донбас и успяха да пробият Сталинград, а преди това да превземат Курск и Воронеж. И тогава Турция влезе във войната.
  Стана съвсем тясно. И има много повече предателство. Така Власов предаде Рязан и премина на страната на германците.
  Москва издържа до края на декември, но в крайна сметка падна. До края на годината германците успяха да превземат почти целия Кавказ и само Севастопол се задържа в Крим.
  Ленинград се оказа в пълна блокада и умираше от глад. Германците затвориха двойния пръстен.
  Сталин се опита да започне мирни преговори. Но Хитлер отказва и заявява, че ще приеме само безусловна капитулация.
  Съветското ръководство се опита да установи поне нещо в Куйбишев. Но Червената армия избяга. След като си починаха малко, германците през март 1942 г. се преместиха по Волга, река Урал и по-нататък към Урал.
  Съветските войски оказаха доста слаба съпротива. Моралът падна много. И дори драконовските мерки, масовите екзекуции, не помогнаха. А войници и офицери убиват спецофицери. И не се вижда голямо покачване. Все по-често се отказват.
  Като цяло, когато Москва падна, разбира се, мнозина вярваха, че войната вече е загубена и всъщност не искаха да умрат. Хората бяха депресирани.
  И до края на април германците стигнаха до Казан и превзеха Уралск, щурмувайки Оренбург.
  И германците също си пробиха път през Централна Азия и тук ги натиснаха силно.
  През май избухнаха ожесточени битки за Душанбе. Германците се опитаха да се закрепят в Централна Азия.
  Аленка и нейният екип се оказаха в най-суровия район. И те защитиха съветския град. Въпреки май тук беше малко по-хладно заради планината и духаше свеж вятър от север. Въпреки това дори през зимата тук нямаше снежна покривка.
  Момичетата стреляха от настъпващите фашисти и техните чуждестранни наемници.
  Аленка стреля от ППШ и си подсвирква песен.
  - През планини, през долини, шуба и кафтан ходи!
  Босата червенокоса Алла добави:
  - И тара-рам!
  Момичето хвърли граната с бос крак и разтърси медночервените си къдрици. Този воин е красив.
  Но другите не са по-лоши. Анюта хвърли подаръка с голи пръсти и изсъска:
  - И момичето е супер!
  Златокосата Мария също стреля, като матира германката. Момичето също е много добро и красиво. И отново хвърли граната с грациозния си бос крак.
  Едрата, извита, очарователна Матрьона също не отстъпва. Тя е способна да хвърля гранати далеч с краката си. И те летят и се втурват по сложна траектория.
  Аленка пееше, хвърляйки малка, но разрушителна граната с изсечения си гол крак:
  - Но ние правим ракети...
  Анюта го държеше с ентусиазъм:
  - И те блокираха Енисей!
  Алла хвърли граната с бос крак и изкрещя:
  - А в областта на големия балет...
  Мария пусна подаръка отново, използвайки голия си долен крайник, пеейки:
  - Ние сме пред останалите!
  Матрьона хвърли граната с големия си, но много красив и хармоничен крак и изръмжа:
  - Слънце...
  Аленка също стреля по индусския наемник и изсъска:
  -Искри....
  Анюта стреля, повали арабина и изсъска:
  - Река....
  Мария удари куршума и каза:
  - Да се сребри...
  Маруся събори черен боец и каза:
  - Излезе...
  Аленка заби и изпя:
  - От...
  Анюта хвърли гранатата с бос, грациозен крак и продължи:
  - Храмът...
  Алла избухна, прекъсна няколко души и изграчи:
  - Хора!
  Мария стреля и каза:
  - Празник...
  Маруся си пое дъх с удоволствие, хвърли граната с крака си, който отдавна не беше виждал обувки, и каза:
  - Трон...
  Аленка го взе и изсъска:
  - В казашкия...
  Анюта, стреляйки с рев, добави:
  - Станица...
  Алла, със съскане на кобра, стреляща, каза:
  - Спокойно...
  Мария стреля и каза:
  - Тринадесети...
  Маруся хвърли граната на голямо разстояние и оголи зъби:
  - Година!
  Аленка пееше с наслада, отрязвайки трима араби:
  - Лястовици...
  Анюта стреля, убивайки нацистите:
  - Обикалят...
  Алла стреля съскайки:
  - Слънце...
  Мария прикована, пеейки:
  - Свети...
  Маруся отново хвърли граната с боси крака и добави:
  - В бяло...
  Аленка пусна куршум и каза:
  - Градини...
  Анюта изсъска с рев:
  - Как...
  Алла пусна куршум и изсъска:
  - Сняг!
  Мария стреля и каза:
  - И...
  Маруся изпрати куршум със съскане:
  - Те се забавляват...
  Аленка стреля, чуруликайки:
  - Как...
  Анюта изстена, казвайки:
  - Малък...
  Алла продължи с възторг:
  - Деца!
  Мария изпрати куршум и продължи:
  -Те танцуват...
  Маруся избухна кратко и каза:
  - казаци...
  Аленка риташе, хвърляше граната с бос крак и изръмжа:
  - В кръг!
  Анюта стреля и изчурулика:
  - Е-ма!
  Огнената Алла изпрати куршум и изрева:
  - Лято...
  Мария хвърли гранатата с бос крак и излая:
  - не зима!
  Маруся стреля и пак изпищя:
  -Е-ма!
  Аленка закова и изрева:
  -Ако само...
  Алла хвърли граната с бос крак и каза:
  -пари...
  Мария изсъска от възторг и падна от автомата:
  - тъмно...
  Маруся хвърли парче стъкло с голи пръсти, преряза няколко гърла и изсъска:
  - река Кубан
  Алла пееше заедно, стреляйки:
  - и река Дон,
  Мария го взе и запя, стреляйки:
  - Отивам на разходка...
  Маруся, като хвърляше гвоздея с голи пръсти с рев, продължи:
  - казак...
  Аленка стреля и излая:
  - разходи се...
  Анюта тупна и продължи:
  - Чао...
  Огнената Алла стреля и изсъска:
  -Е-ма!
  Мария тупна и изтърси:
  - Лято...
  Маруся го взе и изсъска от възторг, изстрелвайки:
  - не е зимата...
  Аленка стреля и избухна:
  - Е-ма!
  Анюта се прецака и каза:
  - Горко...
  Алла стрелна и изсъска:
  - От ума,
  Мария изпрати куршум право в челото и направи крачка:
  -Всичко...
  Маруся отново хвърли граната с бос крак и избухна:
  - ще го отнесат...
  Аленка каза с гняв:
  - от казашкия...
  Анюта, стреляйки бясно, изсъска:
  - Добре...
  Огнената Алла хвърли граната с голи пръсти, като каза:
  -А...
  Мария се изкиска и изрева:
  -Чао...
  Маруся отново хвърли подаръка, пищейки:
  - Отивам на разходка...
  Аленка, стреляйки с рев, отговори:
  - Чао...
  Аленка, отрязвайки наемниците, пееше:
  -Ъъъ!
  Анюта, изсичайки фашистите, каза:
  -А!
  Огън Алла изсъска:
  -Ъъъ!
  Мария просто го закова и избухна:
  - А!
  Маруся хвърли с голи пръсти парче керамика и избухна:
  - Тихо...
  Аленка също хвърли подаръка с бос крак:
  - казаци...
  Анюта го взе и изчурулика, стреляйки:
  -водя...
  Огнената Алла от дървената къща на черния мъж избърбори:
  - разговори...
  Мария, стреляйки, продължи:
  - Доста...
  Маруся отвърна с ярост, изпращайки каскада от огън с крак:
  - стоящ...
  Аленка Наил продължи с наслада:
  -стари мъже...
  Анюта, стреляйки от ярост, изчурулика:
  -И...
  Алла хвърли граната с бос крак и изкрещя:
  - без да знам...
  Мария изпрати граната с усмивка, казвайки:
  - тях...
  Маруся изсъска от ярост, хвърляйки граната с бос крак:
  -Какво...
  Аленка, хвърляйки подаръци с боси крака, каза:
  -ще свърши...
  Анюта стреля и уцели много точно:
  -скоро...
  Алла с отровна усмивка отхвърли бремето на смъртта и измърмори:
  -Безплатно...
  Мария хвърли граната и изпищя:
  - тези...
  Маруся въртеше стъкления отломък с голи пръсти и лаеше:
  - дни...
  Аленка, шляпайки босите си крака, изръмжа гневно:
  -Свят...
  Анюта, стреляйки, избухна:
  -ще се обадят...
  Алла изсъска отчаяно, стреляйки:
  -това...
  Мария, стреляйки, изръмжа:
  - глупав...
  Маруся излая, хвърляйки граната:
  -И...
  Аленка изпрати подарък на смъртта:
  -стар...
  Анюта изсъска с голяма ярост, покосявайки няколко индианци, вербувани от германците:
  -Всичко...
  Алла с рев и въртене на оръжието продължи:
  -ще кажат...
  Мария хвърли граната с голи пръсти и каза:
  -необходимо...
  Матриона измърмори, забивайки:
  -за скрап...
  Аленка го взе и изчурулика, стреляйки:
  - И...
  Анюта изпищя, докато стреля:
  -безполезно...
  Огнената Алла хвърли граната, ръмжейки:
  -хартия...
  Мария хвърли бумеранг с голи пръсти и каза:
  -те ще...
  Матрьона удари гранатата с голата си пета и запя с пълно гърло:
  -Пари...
  Аленка изсъска с натиск, като пирон:
  -С...
  Анюта, яростно хвърляйки подаръка, каза:
  - двуглав...
  Огнената Алла, след като постави съобщение за смъртта, убивайки дузина араби, потвърди с наслада:
  -орел...
  Мария отново хвърли гранатата и запя в екстаз:
  - Пъпеши...
  Матриона, хвърляйки дар на смъртта върху грубата си пета, продължи обезумяла:
  -дини...
  Аленка, яростно пускайки настоящето на разрушението, каза:
  - пшеница...
  Огнената Алла, съскайки, предаде:
  - ролки...
  Мария в екстаз хвърли граната и каза:
  - Щедър...
  Матриона, с подарък на унищожение, смаза дузина бойци и се изкиска: - просперираща...
  Аленка изпрати удар като с гол, съблазнителен крак и каза:
  -ръб, край...
  Анюта изсъска от гняв, изпращайки съобщение за унищожение:
  -И...
  Алла, стреляйки яростно, каза:
  -на...
  Мария изпрати нов куршум и избръмча:
  -трон...
  Матриона прикована, изпратена с бос крак, дарът на смъртта, реве:
  -седи...
  Аленка, изстреляла яростно куршум, изсъска:
  -В...
  Анюта хвърли граната с бос крак и избухна:
  - Санкт Петербург...
  Алла изсъска с пълно гърло:
  - Татко...
  Мария изпрати малък пакет с експлозия с голата си пета, казвайки:
  -Цар...
  Матриона, стреляща, с готовност потвърди:
  -Николай.
  Аленка започна да съска като кобра, да стреля и да пищи:
  -Труден...
  Анюта хвърли граната с голия си загорял крак и избухна:
  -вярвам...
  Мария стреля и каза:
  -Какво....
  Матриона направи пирон, след което хвърли подаръка с боса си пета, изкрещявайки:
  -скоро...
  Аленка каза, стреляйки с яростта на лъвица:
  - ще танцува
  Анюта пюре:
  -Червен...
  Пожарната Алла каза грубо:
  - седемнадесети...
  Мария, с наслада и набираща скорост в снимането, продължи:
  -година...
  Матрьона отново хвърли граната с бос крак и избухна:
  - Те знаят...
  Аленка изсъска с възторжен екстаз:
  - само...
  Анюта, в дива лудост, хвърли граната с бос крак и изписка:
  -на...
  Огнената Алла изчурулика, хвърляйки дара на унищожението:
  - небе...
  Мария, с ентусиазма на харпия терминатор, каза:
  - ангели
  Матрьона, ритайки величието на смъртта с бос крак, изсъска:
  - твоята...
  Аленка хвърли граната с голия си долен крайник и каза:
  -Какво...
  Анюта отново я блъсна с дарбата на унищожението и се изкиска:
  -Вие...
  Червеният дявол Алла пееше:
  - селяни...
  Маруся каза с апломб, хвърляйки граната с бос крак:
  - очакване...
  Аленка отново изстреля гранатата и, защитавайки Душанбе, запя:
  -Е-ма!
  Анюта агресивно подкрепи, хвърли кама с гол крак и грациозни пръсти, ревейки:
  - Лято...
  Огненият дявол цъкна от вълнение и отговори:
  - не зима,
  Мария, след като изстреля куршума, каза с гняв:
  -Е-ма!
  Матрьона подаде гранатата с бос крак и изсъска:
  -Ако само...
  Аленка стреля отново, събори китаеца и изпищя:
  -пари...
  Анюта агресивно разтовари автомата си и стреля по враговете, съскайки:
  - тъмно...
  Мария хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Река Кубан...
  Матрьона изсъска и хвърли дара на смъртта, каза:
  - И...
  Аленка го взе и се изкиска силно:
  - река Дон...
  Анюта изпищя с пълно гърло:
  -Отивам на разходка...
  Мария хвърли граната с бос крак и изригна:
  - казак...
  Матрьона стреля отново, повали двама чернокожи и изръмжа:
  - разходи се...
  Аленка изстреля куршума и излезе и каза с наслада:
  - Чао...
  Анюта изрева като белуга и каза:
  - Е-ма!
  Червенокосата Алла, снимайки, продължи:
  - Лято...
  Мария, с възторжен екстаз, отбеляза:
  - не е зимата...
  Матриона лае с пълно гърло, изстрелвайки голяма експлозия в пакета с голия си крак:
  - Е-ма!
  Аленка каза с възхищение, хвърляйки граната с голата си пета:
  - Горко...
  Анюта, стреляйки и косейки, изръмжа:
  - от...
  Fire Alla продължи:
  - луд...
  Мария, стреляйки, го взе и каза:
  -Всичко...
  Матриона, стреляйки, изсъска като кобра, удряйки:
  - ще го отнесат...
  Аленка изпищя силно, удряйки:
  - ти...
  Анюта, стреляйки, каза с ярост:
  - казак...
  Огнената Алла хвърли нова граната и изпищя:
  -Добре...
  Мария изтърси грубо:
  -А...
  Матрьона хвърли граната с бос крак и изръмжа:
  -Чао...
  Аленка, отново с голи пръсти, хвърли лимона, викайки:
  - разходи се...
  Анюта бръмча като оса и хвърляйки граната с бос крак, каза:
  -Чао...
  Мария с натиск, изстрелвайки залп, излая:
  - Добре...
  Матриона, хвърляйки гранатата, се изкиска и изрева:
  - А...
  Аленка отговори грубо, ритайки с ритник подаръка, който наемниците хвърлиха върху нея:
  - Чао...
  Анюта измърмори, скачайки върху граната с бос крак:
  - Отивам на разходка...
  Алла хвърли подаръка с голия си крак и избухна:
  - Чао!
  И момичетата избухнаха в дружен смях... Не, Душанбе не им е лесно на немците. Въпреки че бяха разположени значителни сили от чуждестранна пехота. За индусите, африканците и арабите е трудно да се бият през зимата и затова нацистите ги изпращат в Централна Азия. Тук ги използват като пушечно месо. И ги изпращат на клане. Появи се нов град, който оказва яростна съпротива: Душанбе.
  Германците бомбардират съветските позиции с тежки бомби и напалм. Те стреляха от самоходни оръдия и гаубици и извадиха газови установки. И дори използваха бомби с тегло до десет тона. Счупиха Русия на колене.
  Душанбе се превърна в руини, които буквално бяха разстреляни от упор.
  Аленка, боса, само по бикини, композирайки в движение, започна да пее;
  Аз съм воин на нашата майка Русия,
  Просто момиче, винаги босо...
  Понякога гарваните викаха злобно,
  Но вярвам, че мечтата ще се сбъдне!
  
  Присъединих се към Комсомола гладен,
  Почти гола перла в студа...
  Но аз ще изхвърля фашиста от пиедестала му,
  Дайте на Адолф дългия му нос!
  
  Не вярвай на комсомолката,
  Няма да може да обуздае Вселената...
  И тук се чува ясен глас,
  Нашата армия се издигна на върха на нашето Отечество!
  
  За Родината Велика Русия,
  Бийте се, моля, пионер без страх...
  Въпреки че знаеш, че полетата са напоени с кръв,
  Но покажи ми, ти си пример за доблест!
  
  За комсомолците небето е щастие,
  Няма грижи за момичето...
  Всичко ще бъде в нейната горда, славна сила,
  И фюрерът ще стигне до съдбата на аборта!
  
  Но времето е трудно - Хитлер идва,
  Той дори може да победи ужасния...
  Той хвърля ракети щедро като бомби,
  Способен да превърне всички войници в игра!
  
  Но повярвайте ми, момичетата не познават страха,
  Хвърляйки граната с бос крак...
  Тя е гола - ризата й е изгоряла,
  Борба срещу несъзнателна орда!
  
  Няма комсомолци - достатъчно думи,
  Тя не знае думата - не мога!
  И кратите ще избягат като крадци,
  Когато момичето изправи крака си!
  
  Да, бийте се полуголи в студа,
  Повярвайте ми, такова момиче е писано...
  Тя е цветът на буйна роза в битки,
  И той ще убие краутите, както иска!
  
  Тигровият воин, на шега, почука
  Беше изпепелен като напалм...
  И фашистът Адолф го получи в муцуната,
  Напразно фриците нападнаха Русия!
  
  Войниците не знаят какво ще правим,
  Кога ще дойде времето на мира на Земята...
  Но босите комсомолци кимат,
  И откриват сметка за всички постижения!
  
  Искат да постигнат всичко сами
  За комсомолците няма райски гъсталаци...
  Въпреки че лицата ще бъдат благословени от иконата,
  Няма да обядваме на Луцифер!
  
  Те отново заловиха група бандити от Москва,
  Въпреки че Третият райх е могъщ без думи...
  Ще убием паразитите с танкове,
  И тъмнината ще бъде разсечена от ярък лъч на Слънцето!
  
  И тичай през снежните преспи боси,
  Изобщо не е трудно за едно момиче...
  Ние не се страхуваме от лъскави пламъци,
  Въпреки че знаем това, лесно е!
  
  Съюз на Съветите - Родината е велика,
  В него всеки воин е рицар от яслата...
  От пелените на момчето се чуват ревове,
  И победи ордата и противниците!
  След като нацистите окупираха Урал през лятото, обединявайки се с японците. Сталин и екипът му отиват в горите и обявяват партизанска война. И фюрерът започва да формира дивизии от местни сили. По-специално Руската освободителна армия на Власов е използвана срещу партизаните. И някои монархически образувания. Освен това император Владимир III е поканен да играе ролята на принц, номинален съуправител на фюрера.
  Но това е чисто номинално.
  Засега Германия се успокои външно. Германците превземат колониите на Франция, Холандия и руските земи. Имаше почетен мир с Британия, САЩ още не са си подали главата и имат проблеми вътре в страната и с икономиката.
  Отношенията с Япония обаче значително се усложниха. Тя окупира Индокитай, който германците смятат за своя колония. И нацистите също припомниха германските владения, заловени от японците през Първата световна война. Например, не е ли време да ги върнем? Все пак постъпихте нечестно.
  Докато същността и материята на връзката се нажежаваха. Освен това японците все повече се бият в Китай. И се движеха по жълтата територия.
  Германците спестяват силите си, като формират чужди дивизии под командването на арийците.
  Придобихме нови танкове: "Тигър", "Пантера", "Лъв" и "Мишка". Последният танк обаче се оказа твърде тежък и военни експерти го отхвърлиха.
  Германците започнаха да оказват натиск върху Япония, изисквайки териториални отстъпки. Самураите се съпротивлявали. В резултат на това на 20 април 1944 г. избухва нова война. Германците нападнаха японците и започнаха да ги отблъскват.
  Битките показаха слабостта на японските сухопътни сили, но в същото време, че Panther беше напълно практичен танк и доста ефективен. И още по-добра е Panther-2 с подобрена странична защита.
  Японците претърпяха поражение след поражение и отстъпиха. В битките участваха съветски момичета. Те се биеха уверено.
  А ето и пет комсомолки в най-добрата си битка с японците.
  Аленка, Анюта, Алла, Мария и Матрьона се бият като лъвици. Те стрелят, хвърлят гранати с босите си изсечени крака и поклащат разголените си гърди.
  И в същото време те също пеят;
  Няма по-красива родина Русия,
  Няма по-красива сила на света...
  Звездите поливат черно кадифе,
  Изпратете поздрави на рицарите!
  
  Комсомолците също обичат да се бият,
  И бягайте боси по бикини,
  Бързай през снежните преспи с боси пети,
  Да удряш краутс с юмрук!
  
  Няма по-скъпа държава във Вселената,
  Кое е моето светло Отечество...
  С неизменната си сила в битките,
  Нашето руско семейство става все по-силно!
  
  Ние се борихме с православния меч,
  И сега комунизмът е зад гърба ни...
  Нашият народ стана славен във вселената,
  И злият фашизъм ще бъде хвърлен в бездната!
  
  Колко герои има в Отечеството?
  В битка и бебе, и старец...
  Ще вървим през Берлин в формация,
  Вярата ни е силен монолит!
  
  Знайте, че Исус ни контролира,
  Той е велик, руски, бял бог!
  Злият Каин ще бъде унищожен,
  Молете се на Светото семейство да помогне!
  
  Всички можем, можем много,
  Можем да се справим с всяка задача...
  Не говори нацистки глупости,
  Ще полетя към небето като птица!
  
  Силата на могъщия Сварог е с нас,
  И светият Господ Христос...
  Помолете Бог за вечността
  Бъди верен на Род докрай!
  
  Нашият красив Бог, Свят, Всемогъщ,
  Че избра Русия за своя корона...
  Ще го съборим за него, ако имаме нужда от покриви,
  Завинаги в сърцата ни Ти си Бащата Род!
  
  Помолете Лада за късмет,
  Нека да даде на младия мъж любов...
  Ако трябва да върнем, можем да се борим,
  Все пак имаме гореща кръв!
  
  Нека създадем просторите на вселената,
  Ние руснаците ще летим по-високо от звездите...
  Нека страданието изчезне завинаги,
  Все пак имаме един Всемогъщ Бог!
  
  Всички ще се застъпим за Род,
  И в името на светлия Христос...
  Фюрер космати урою,
  Вярата ни е силна и чиста!
  
  Ето как градим каузата на комунизма,
  Ние ще бъдем над всички в Отечеството, знай...
  Нека счупим игото на фашизма, повярвайте ми,
  И ще дойде раят във Вселената!
  
  Дай Боже да станем по-силни мускули,
  И станете по-силни тялото и душата си...
  Няма по-могъщи воини в света,
  Нека смажем врага със стоманена ръка!
  
  Белобог ще възкреси всички, повярвай ми,
  Затова не е страшно да умреш...
  Всички дяволи ще се разпръснат по ъглите,
  Повярвайте ми, комунизмът няма да бъде потъпкан!
  
  И в името на семейството ние се борихме,
  Великанът Сталин ни поведе в битка,
  Ще видим комунизъм скоро,
  И руски и грузински са единни!
  
  Заедно ще станем по-силни от всички демони,
  Семейството ще ни даде сила и щастие...
  И за щастие няма да е по-дълго,
  Фактът, че ти отворих пътя към поезията!
  Накратко, Япония наистина е гадна. Тя губи войни без никакъв шанс.
  "Пантера"-2 безпроблемно отбелязва точки за себе си. Тя е танк от супер класа. Бойните тестове показаха, че това превозно средство е способно да издържи на удари от японски оръдия от всички ъгли.
  И в този резервоар, разбира се, има Герда, Шарлот, Кристина и Магда. Борба с четири момичета.
  И активно стрелят по японците. Ударите стават с монотонността на забиване на пирони.
  Герда, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, чурулика:
  - Аз съм войн от нов рай!
  Шарлот, стреляйки, оголи зъби и изрева:
  - И аз съм от дълбините на космоса!
  Кристина, продължавайки да стреля, ухилена отговори:
  - И няма кой да ме спре!
  Магда стреля и каза агресивно:
  - Аз съм воин от адския спектър!
  И момичетата бяха унищожени от японците без никакво съжаление. Те са действали с повишена агресивност. Техните движения и бързина са невероятни.
  А самите те са боси и по бикини. Това са рейнджърките. Дори японците започват да се отказват.
  И краутите започнаха да кацат в самия метрополис. Те действаха с изключителна ефективност. В битките участва и многоцелевият TA-152, който се оказа по-силен от Focke-Wulf.
  Две момичета се бият: Албина и Алвина.
  Очарователни германки, и двете блондинки. И как ще ударят японците от самолети.
  Албина даде залп, свали дузина самолети и изрева:
  - Аз съм толкова готино момиче!
  Алвина също стреля, уби дузина противници и изписка:
  - Просто лъвица!
  И двете момичета са в пълен шок!
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова помагат на Вермахта да превземе Токио. Те следват заповедите на супер вещицата. И какво друго има да се прави? Няма да седиш със скръстени ръце и да наблюдаваш развитието на войната.
  Момчето и момичето не можаха да обърнат хода на войната. Така се оказа, че сега те само размахват саби.
  Секат самураи и хвърлят гранати с боси крака.
  Олег Рибаченко посече дузина японци и каза:
  - На границата има мрачни облаци...
  Маргарита, смазвайки враговете с мечове, продължи:
  - Суровата земя е обвита в тишина!
  И тя хвърли граната с бос крак.
  Олег продължи да атакува врага, хвърли присъстващия убиец с боси пръсти и изрева:
  - На високите брегове на Амур!
  Маргарита, продължавайки да стреля и хвърляйки голи, загорели крака, написа:
  - Плутократи с ятагани стоят!
  И как момичето избухва в смях. И той ще го вземе и ще удари самурая...
  Децата Терминатор се развихриха. Накрая те дори заловиха самия Микадо.
  Младите воини се биеха яростно. Те хвърляха гранати с боси крака и стреляха от картечници.
  И когато нинджите се появиха, момчето хвърли звезда по тях с пръстите на краката си и събори пет от тях.
  И момичето също с бос крак хвърли убиеца и събори шест и пее:
  - За величието на Родината.
  И тогава децата-чудовища изсекоха буквално всички пазачи.
  И те получиха награди за това от ръцете на фюрера. Освен това беше възможно да се дадат по-високи, като се има предвид, че самият император на Япония беше в плен.
  Момчетата получиха Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа. Което само по себе си е голяма чест.
  Фюрерът целуна Маргарита по бузата за довиждане и каза:
  - Вие сте истински арийци! Можеш да служиш в моята армия!
  Децата чудовища възкликнаха:
  - Радваме се, че се опитваме да служим на каузата на мира и просперитета на човечеството!
  И самите те едва устояха на изкушението, удушавайки фюрера с босите си пръсти. Но вещицата им даде инструкции: след като СССР беше заловен, тогава нека германците обединят света.
  И наистина, фюрерът решава, че няма нужда да спира. И обяви война на Великобритания.
  По това време, 1945 г., германците са се сдобили със силни реактивни самолети и имат танкове от серия E. Новите превозни средства са по-модерни и по-компактни от предишните. Особено успешен се оказа Е-75, разработен по най-новия проект за немско танкостроене - двигател и трансмисия заедно с напречно разположение.
  Е-75 се оказва добре защитен в челото: 200 мм отгоре на корпуса и 160 мм отдолу, под ъгли от 45 градуса. Страните на корпуса са 120 мм при наклони, плюс допълнителни щитове от 50 мм, а купола е 252 мм отпред при наклон от шестдесет градуса, а 165 мм страни са при двустепенни наклони, както при "Тигър"- 2, само още по-голям, тъй като купола е значително по-нисък.
  E-75, в сравнение с Tiger 2, беше почти метър по-нисък, но по-дълъг и по-широк, а бронята беше много по-дебела и по-наклонена. В същото време теглото се увеличи до само седемдесет и пет тона, което с двигател от 1250 конски сили осигури по-добро шофиране от това на Тигър-2. Новото немско превозно средство беше по-добре маскирано, имаше по-надеждна и по-лека трансмисия и по-мощен пистолет от два или по-скоро дори четири вида.
  Първият е най-лесният за унищожаване танкове: 88 mm 100EL, идеален пистолет за стрелба по мишена, гръмотевична буря за английски превозни средства. По-мощен, но също така способен да унищожи 105 mm 100 EL танкове, да порази дори Чърчил от голямо разстояние и способен да пробие челно Tortilla. А 128-мм зенитно оръдие с калибър 55 EL е по-удобно и ефективно за стрелба както по небронирани цели, така и по танкове. И още по-голям калибър, по-близо до щурмова оръдия, 150-мм оръдие, но способно да стреля по танкове.
  E-75 е по-добро превозно средство от всички британски и американски модели и само редкият танк Tortilla има шанс да удари германец от близко разстояние.
  Но осемдесеттонната "Тортила" не е масово превозно средство, а освен това самоходният пистолет тежи осемдесет тона с двигател от 600 конски сили. Така че бяха произведени само двадесет от тях.
  Така E-75, който получи приоритет и стана най-произведеният през 1945 г., всъщност е почти неуязвим. Но германците не се нуждаеха от твърде много танкове. Така че британските танкови сили са слаби. Е-10 и Е-25, леки и високоскоростни самоходни оръдия, се биеха добре в джунглата. И така... Германците започнаха настъпление в Индия и победиха колониалните войски на британците и американците без много усилия.
  В реалната история те лесно бяха победени от по-слабите, но тук Вермахтът не е близо до тях.
  Съединените щати не са създали бомба през 1945 г. Като цяло в почти всички вселени американците са създали това оръжие много по-късно. Просто СССР нямаше голям късмет в реалната история, че САЩ направиха това.
  Като цяло, явно има някаква специална сила, която срива всички империи, достигнали власт.
  Както беше с царска Русия, която пропусна шанса си за световна хегемония, така беше и със СССР, така е напоследък и със САЩ. Да, очевидно, беди ще очакват Китай, когато стане твърде силен. Но е ясно, че супервещицата се опитва да обедини човечеството в различни вселени.
  Сега германците превземат Индия и се придвижват заедно с турците през Египет. Печелят без особени затруднения. И основният им проблем е разширяването на комуникациите, доставките и липсата на пътища на много места.
  Германските момичета, разбира се, се бият където могат и където не могат.
  Шела и Маргарет побеждават британците в Александрия, нокаутирайки повече от десет танка. И сега те се състезават по река Нил с техните E-50 и вече се бият в Судан.
  Техният танк е подобрен "Пантера", с дебела броня като тази на "Тигър"-2 само с по-големи наклони. Самото превозно средство е значително по-ниско от Panther с малък купол, а оформлението е много плътно. Шела, Маргарет и Ели са в тази кола - екипажът е намален до трима души. Това също е значително спестяване на място. Следователно теглото на превозното средство не надвишава 50 тона и е въоръжено с 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. Пистолетът е много точен и произвежда дванадесет изстрела в минута. Освен това, в сравнение с Tiger-2, все още има 50 милиметра щитове, висящи отстрани, така че не можете лесно да пробиете немска кола. И неговият двигател с 1200 конски сили е форсиран.
  Три момичета карат заедно и, виждайки Чърчил, стрелят точно. Да, английският танк има едно предимство - добра челна броня. Но пистолетът е доста слаб и не е опасен за немско превозно средство. Дори и за E-50, който поради щитовете си е много по-добре защитен от Tiger-2 или още повече от предишната Panther.
  Шела, стреляйки, унищожила Шерман от разстояние, отбеляза:
  - Ето, стреляме сами по себе си... И какво ни чака всички нас по-нататък?
  Маргарет отговори:
  - Власт над света!
  Ели стреля по Чърчил и запя:
  - Но аз имам друга страст, това е власт, само власт!
  И момичетата по бикини унищожиха друг английски танк, пеейки:
  - Няма нужда от злато и пари! И имам нужда хора да коленичат пред мен!
  И Шела отново натисна бутоните на джойстика с боси крака, удряйки врага и изревавайки:
  - Хората бяха на колене! По цялата повърхност на земята!
  Воините продължиха да стрелят. Но британските танкове свършиха и колониалните войски започнаха да се предават.
  Междувременно фюрерът, по съвет на Майнщайн, решава да извърши дръзка авантюра: през декември 1945 г. германците смело кацат във Великобритания. Честно казано, никой не очакваше това! В случая подобно решение се оказва продиктувано от изчислението, че е още по-добре да се оцелее през нощта.
  Но студената вода не е пречка.
  И как се прецакаха немците.
  Екипажът на танка на Герда се върна от Индия. Въпреки студа на зимата, момичетата се бориха боси и по бикини.
  Но танкът им Е-75 работи. Момичетата току-що са кацнали и се бият в най-трудния момент, отблъсквайки атаката на танкове, които искат да ги хвърлят в морето.
  Герда избра 88 мм оръдие 100 EL. Той е доста бронебоен и има голям брой снаряди. Момичетата работят, като натискат бутоните на джойстика с боси пръсти и унищожават британците. И в същото време пеят:
  - И великият Райх ви каза - не се унасяйте,
  Ще смачкаме всички, ще преместим планини с един замах!
  Герда стреля, натискайки бутона на джойстика с бос крак и изпищя с усмивка:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот също стреля, използвайки босите си пръсти и изскърца, оголвайки зъби, разбивайки Чърчил:
  - И слава на нашата армия!
  Кристина натисна бутоните на джойстика с боси пръсти, удари английската кола и изрева:
  - Слава и на нас!
  Тогава Магда натисна с боси крака. Тя смаза врага, унищожи Шърман и издаде:
  - И слава на нашия дух!
  Момичетата работиха и унищожаваха британски танкове.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова също се бориха. Хипер-всемогъщата вещица заповяда, така че трябва да се изпълни. Плуг за вашето безсмъртие.
  Момче и момиче хвърляха гранати с боси крака и покосяваха пехотата с картечници.
  Момчето Олег го хвърли като граната и разби следите на английска кола. Тя се обърна и се натъкна на съседа си. И двата танка гръмнаха.
  Момчето извика:
  - Слава на нашата родина!
  Маргарита Коршунова също хвърли граната с боси пръсти и разби следите на "Чърчил". Прави обратен завой и се сблъсква с Шърман. И двата резервоара се запалиха и светнаха като свещи.
  Момичето излая:
  - Слава на Отечеството и смърт на враговете!
  Олег Рибаченко отново хвърли две гранати наведнъж с боси крака. Те удариха релсите и четири танка се сблъскаха наведнъж. Една от тях се оказа "Тортила". И дори такъв мастодонт започна да бъде разкъсан на парчета.
  Момчето изкрещя:
  - За промени в света!
  Маргарита Коршунова също даде обрат. Покоси британците. Тя хвърляше гранати с боси пръсти и изрева:
  - За нов справедлив ред!
  В резултат на нейното хвърляне две коли се сблъскаха наведнъж и момичето се засмя.
  Олег също хвърляше убийствени подаръци с бос крак и остроумно отбеляза:
  - Какъв ред имате предвид?
  Хвърлянето на пърженото е причинило сблъсък на два британски автомобила.
  Маргарита пусна дарбата на смъртта с голи пръсти, бутна две коли и отговори честно:
  - Определено не е за немски! Но, уви, добре е, че вещицата не ни принуди да се бием срещу собствения си народ!
  Олег Рибаченко взе гранатата и я хвърли с бос крак, бутна я в релсите на Пършинг и Чърчил и след това изрева:
  - Аз съм супер терминатор!
  И как ще се смее момчето!
  Децата-чудовища също покосиха пехотата и стреляха по тях. И всеки куршум уцели целта.
  Британците явно бяха изтощени. И красиви и безсмъртни деца изпращаха колети за унищожение с босите си крака. И унищожиха Великобритания.
  И в небето се биеха много красиви момичета с голи крака и бикини: Албина и Алвина. За кратко време момичетата вече бяха свалили повече от триста самолета всяка, получавайки Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но сега и двете красавици вече са близо до цифрата от четиристотин коли. И тогава ги очаква още по-висока награда: Рицарският кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Албина събаря английска кола, върти я и пее:
  - В морската вълна и яростен огън!
  След което един залп от 30-мм оръдия от неговия Ме-262 "Х" свали още пет самолета и изсъска:
  - И в яростен, и в яростен огън!
  Алвина натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти. Тя покоси британските самолети с въздушните си оръдия и изрева обезумяла:
  - И извършете подвиг!
  И седем самолета бяха разбити и разкъсани на парчета.
  Албина отново се обърна и отново, като удар, отсече четири вражески самолета и изписка:
  - За това трябва да се живее!
  И отново натиска бутона на джойстика с боси крака.
  Алвина също удари шамар на противника си. Раздробява самолетите и изрева:
  - За нова вяра от хилядолетия!
  След което тя свали още три самолета на британските ВВС.
  Момичетата в тази битка надминаха резултата от четиристотин свалени коли. И достигнаха ново ниво.
  Наградени са: Рицарски кръстове на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И самият Лондон беше атакуван. Германците не се оставят да бъдат свалени и обграждат английската столица.
  А в Африка Шела, Маргарет и Ели се биеха в жегата. Три момичета заловиха английски генерал. И го караха да целува босите му крака, леко позеленели от трева.
  Тогава Шела, Маргарет и Ели започнали да изнасилват затворниците. Те просто ги събличаха и след това ги яздеха на пулсиращи нефритени пръти. И много им хареса.
  Тогава момичетата започнаха лов и с удоволствие ядоха гну. И тогава подскачаха като диваци.
  А Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова тичаха около Бъкингамския дворец. Те унищожаваха врага с картечен огън и хвърляне на гранати с боси крака.
  И двамата воини изпяха на себе си:
  - Бием се в стил супермени!
  В същото време децата също изхвърляха звезди с голи пръсти, които удряха пазачите и пазачите на двореца. Олег отсече дузина и половина гвардейци с хвърляне на бумеранг и изрева:
  - За армията на космическата ера!
  Маргарита също пусна бумеранг с бос крак на момичето, посече дузина противници и излая:
  - Ето за нови готини неща!
  И момчето, и момичето се отправиха към тронната зала. Там тези деца Терминатори разпръснаха охраната на Чърчил. И тази фигура отново беше избрана за министър-председател след срамния мир с Германия.
  След което децата ритаха Чърчил с боси пети по брадите. Той падна мъртъв.
  Така британският министър-председател и върховен главнокомандващ е заловен.
  Олег Рибаченко хвърли остро заострен диск с бос крак, отряза осем охранители и отбеляза:
  - Ние не вършим никаква работа!
  Маргарита също изстреля бумеранг с боси пръсти и изрева:
  - Но ние го правим добре!
  Столицата на Великобритания падна, а самата Англия капитулира. Така беше обърната още една страница от Третата световна война. Вярно, Съединените щати все още бяха напред и трябваше да скочи през океана. Е, добре, момчетата все пак ще помогнат.
  Германците кацнаха в Исландия още през януари 1946 г. Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова бяха наградени с Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни листа, мечове и диаманти за залавянето на личния враг на Хитлер Уилсън Чърчил. И плюс златен кръст за военни заслуги с диаманти. Защо децата бяха щедро празнувани?
  Но сега те са в Исландия. Олег Рибаченко е само по шорти, а Маргарита Коршунова е с нова туника. И децата, разбира се, са боси. И хвърлят звезди и гранати по себе си.
  И януарските студове не притесняват безсмъртните момчета. Момче и момиче унищожават противниците си. И ги косят с автомати.
  И отново се хвърлят бумеранги с боси крака.
  Олег казва:
  - Нашата партия е силна!
  Маргарита, хвърляйки диск с бос крак, изписква:
  - Може да не е наш, но е силен!
  И момичето я удря с автомат... И тогава ще се предаде на гранатата с голата си пета.
  След което децата още повече изтребват американците.
  Исландия падна.
  След това германците окупираха Гренландия и се преместиха в Канада. Там вече бяха много по-активни.
  В Канада Олег и Маргарита се бият на брега и отблъскват американска атака. Успяхме да отблъснем настъплението. И отново в офанзива. Американската армия отстъпва. И не можете да спрете марша на бойните момчета.
  Герда също върви напред със своя екипаж. Неговият резервоар E-75 е леко модернизиран чрез инсталиране на газотурбинен двигател с мощност 1500 конски сили. Танкът вече стана по-бърз... Качеството на бронята също се подобри донякъде.
  Но американците нямат нищо ценно. Само високият, безнадеждно остарял Шърман и малко по-добрият Пършинг. И тези танкове не са съперници на германците.
  Вярно, те се опитаха да пуснат в масово производство Т-93, тежащ само деветдесет и три тона и с предна броня от 305 милиметра, единственият със защита, дори не танк, а самоходно оръдие. Но не се получи много добре. Немска машина с ураново ядро обаче го пробива и с оръдие 105 mm 100 EL от близко разстояние.
  Герда удари шермана и изхленчи:
  - Даже е малко скучно!
  Шарлот натисна бутона на джойстика с боси пръсти и изрева:
  - И ще бъде всичко и много готино!
  Момичето счупи Пършинга.
  И тогава Кристина също стреля. Американският Грант удари и изрева:
  - За нов ред в света!
  Тогава Магда стреля. Също боса, тя каза:
  - За промени към по-добро!
  И още един американски танк гори.
  Янките вече се отказват. Събират оръжия. И момичето целува босите й прашни подметки.
  Торонто превзет. Развивайки успеха на момичетата и Вермахтът вече навлизат на територията на Съединените щати.
  Някои войски също преминаха през Аляска. Те превзеха Канада и вражеска територия от изток.
  Така че се получи критична ситуация. Германците и техните чуждестранни орди се движат през Америка. Всичко е много трудно и опасно.
  Пет момичета Аленка, Мария, Алла, Анюта, Матрьона пристигат в Америка, за да се бият като доброволци срещу ордите на Третия райх. И петте момичета са много красиви и говорят английски. Сталин отказва да изпрати целия женски батальон, тъй като това би противоречило на условията на мира, сключен с фашистката империя. СССР трябваше да спечели време на всяка цена, докато нацистите нападнаха САЩ.
  Петте момичета са доброволци: преминали са през почти цялата война, от Брест и Буг до Оренбург. И те се бият с нацистите от другата страна на Земята в столицата на Хондурас.
  Тегусигалпа е една от основните крепости на отбраната, в конфронтация с пъстра орда. И японските, и азиатските орди изпаднаха в беда. Самите германци се биеха само с танкове, а пехотата беше изцяло от неарийски народи. Те прогониха напред азиатци, чернокожи и араби.
  Аленка стреля, отряза двама африканци и изчурулика:
  - Просто орда на Чингис хан!
  Златокосата Мария, посякла трима индианци с изстрел от картечница, вдигна голите си загорели крака до върха. И тя каза:
  - Мелим пушечно месо!
  Фрагмент от граната полетя и плесна Мария по голата й кръгла пета. Момичетата традиционно се бият по бикини и боси. И като удари с остро грубата, момичешка подметка, леко боли.
  Красавицата намигна и пак изстреля... Мария е много стройна, среден на ръст с перфектна фигура.
  Аленка е по-висока, с чин майор и дори герой на Съветския съюз. Но и почти гол, едва прикрит от бикини. Много загоряла, но косата й е бяла. А Аленка стреля много точно. И много обича да хвърля гранати с боси крака.
  Красивата Алла стреля и поваля четирима араби със залпов огън. Косата й е червена, или по-скоро медночервена, като пролетарско знаме. И когато духат ветровете, това е като знаме на революция. Момичето блести с изумрудените си очи, като звезди. И брутално помита враговете.
  Анюта също е руса. И стреля от картечница. Момичето стъпи с боси крака и избухна. Петима различни бойци бяха хвърлени нагоре и от гърдите и коремите на противниците им бликнаха червени фонтани кръв.
  Анюта, облизайки пълните си устни, изчурулика:
  - Войната е въздух за белите дробове...
  Момичето лежи и хвърля граната с бос крак. Чуват се експлозии. Няколко бойци летят в различни посоки.
  Матрьона е по-едро и плътно момиче. Косата й е светлокафява. Типична селска, млада жена от кръв и мляко. Тя е много силна физически и стреля добре.
  Тук отново идва ред. И падат убитите фашистки наемници.
  Матриона, стреляйки, казва:
  - Добре, добре, къде беше? От баба! - стреля момичето, убивайки трима брадати нацистки бойци и добави. - Какво си ял - качамак! какво пи? Маш!
  Момичетата държат линията. Не пускат фашистите напред. И приятелски песни реват:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  До сърцевината и после...
  Ще изградим нов, небесен свят -
  Който беше никой, ще стане всичко!
  Аленка отново хвърля граната с бос крак. Взривове настъпващи пехотинци. Определено става все по-горещо. Идва небезизвестният "Лъв"-2. А до него е по-модерният Е-50. Снарядите се изхвърлят. Главата на черен американец беше откъсната и тя се търколи.
  Мария стъпи върху горяща дъска и втвърдените й крака почти не усетиха топлината на пламъка.
  Златокосата красавица стрелна и измърка:
  - И кой ще спре течението на кървави, разярени реки...
  Мария стреля отново, събаряйки африканеца от бронята на E-50 и изчурулика.
  - Лъч от бластер ще удари слепоочието ви, в зъл проблясък човекът изчезна!
  Момичето отново стреля. Тя показа във въздуха своя бос, загорял, изящен крак. Към нея полетяла граната. Красавицата със златни коси ловко изби подаръка с голата си, почти без прах подметка. Гранатата полетя назад. Тя се втурна в редиците на бойците на Третия райх. Изглеждаше така, сякаш дини падат от камиона и се чупят. Изля се толкова много кръв.
  Мария туитна:
  - Момичето се провали на изпита и дойде проклетият Райх. Хитлер очевидно се е уморил да живее и красотата му го изяде!
  Алла също е безсмислен войн. Стреля по себе си с автомати и казва, разхвърляйки труповете:
  - За лъжицата на мама! За лъжицата на тати! А за Коба черпак! И на ваша страна в леглото!
  Красавица с медночервена коса изстрелва дървен самолет с бос крак. Той лети право към масивния немски танк Lion. Кацнете върху дулото на 105 мм оръдие и то експлодира. Оръжието се проваля.
  Германецът се обръща и е принуден да бяга позорно. Алла, търкайки крака си в парче от сградата, казва:
  - Ако нямаш сила, имаш нужда от разум! Ще трябва да вдигнеш малко шум!
  И отново момичето стреля много точно. Червената й коса е като пламъка на олимпийския огън. Привлекателно момиче. Тя вече се е отличила в американската армия с демонстрация на яростен темперамент. Той беше особено добър в правенето на пакости с афро-американците. Толкова е необичайно и красиво с тях.
  Аллах обаче унищожава и чернокожите, воюващи в армията на Третия райх. Защо Германия завладява цяла Африка? Опитайте се да спрете такава сила.
  Е-50 е най-новият танк, с газотурбинен двигател и дебела странична и челна броня. Не може да се вземе с граната. Алла хвърли подаръка с гол крак, повали няколко пехотинци и изчурулика:
  - О, танковата ти броня е надеждна, от някой, който има намерение да хапе... Само да знаеш силата, която имаш... ня, можеш да риташ само стоманен кон!
  Анюта също стреля много точно. И тя предпочиташе да хвърля гранати с крака. Голите й пръсти също завъртяха стоманения диск. Върхът прелетя и преряза гърлата на двама фашистки бойци. Те изпуснаха картечницата и сега плътен изстрел от голям калибър проряза веригите на ордата. Цяла линия от чуждестранни бойци, вербувани чрез нападения в армията на Третия райх.
  Анюта туитна:
  - Късметът е награда за смелостта! Една песен е достатъчна! Нека пеят само за дома!
  Но красавицата все още не е имала време да пропусне дома. Въпреки че съветските доброволци в американската армия са много малко. Сталин не искаше да блести, за да не даде по-късно повод на Хитлер да обвини Русия в нарушаване на условията на "Сламения мир".
  Пет момичета, най-добрите в женския батальон, са предупредени, че ако бъдат заловени, Родината ще трябва да се отрече от тях. И в този случай момичетата трябва да косят тривиални наемници, които са били наети за пари.
  И Анюта, и Алена, и другите момичета разбират, че ако бъдат заловени, ги очакват ужасни мъчения. Затова те решиха във всеки случай да не бъдат убити от нацистите живи.
  Германски щурмови самолети летят над позициите на американските войски. Не очаквайки, че ще бъдат посрещнати с такава упорита съпротива в столицата на Хондурас, нацистите бяха донякъде раздразнени.
  Реактивните и щурмовите самолети са силни. Летят ракети, стрелят оръдия.
  Американските войници умират. Матрьона също беше ударена от шрапнел в месестото си рамо. Потече кръв. Героичната девойка извади със зъби парче стомана и изплю кръв. И тогава тя отново ме удари с обемист автомат. Чуждите наемници падат. Тук почти всички са местни, само командирите им са германци, и то не винаги. Вярно, екипажите на най-модерния танк Е-50 са изцяло немски. Колата има прилична скорост и маневреност. Е, това все още не е най-модерната модификация - тежи седемдесет и пет тона. Стените се рушат под релсите. Обикновено се произвежда в три варианта със 105-мм оръдие, 180-мм щурмово оръдие и 400-мм ракетна установка.
  И всяка модификация има своя собствена задача. Ето този танк с щурмов пистолет, по-подходящ за атака на градове. И не е толкова лесно да го унищожиш. Матрьона се прекръства и грабва противотанкова граната с голи пръсти, големия си, но изящен, красиво оформен крак. Сега трябва да хвърлите подаръка право в цевта, за да деактивирате оръжието на мастодонта. Пет картечници покриват немски модерен танк и не е толкова лесно да се доближите до него.
  Матрьона е много силна и нейните конски крака хвърлят граната далеч. Но не винаги е точно. Във всеки случай да се порази такава цел като дулото на 180-мм оръдие. Момичето герой има съмнения. Ами ако пропусне?
  Ех, ако с тях беше техният дългогодишен партньор Серьожка, този смел пионер щеше да измисли нещо.
  Но момчето загина в битките за Сталинград. Момичетата не знаеха по-нататъшната му съдба. Но съдбата на изобретателя-пионер наистина беше незавидна. Отначало Серьожка беше брутално измъчван, опитвайки се да извлече тайни. След мъчения единадесетгодишното момче се озовава в мините. Работата е страшна и изключително тежка. Но съветският пионер, малък, но жилав, се оказа упорит.
  Той успя да оцелее и дори през лабиринтите на мините реши да избяга. И Серьожка успя да се измъкне. Известно време момчето се скита из Балкана, докато попадне в местен партизански отряд. Там става свързочник и диверсант.
  На Балканите все още имаше доста развито партизанско движение. Отчасти и защото окупационната служба е била изпълнявана от италианци, румънци, българи, албанци - които не са били толкова боеспособни, колкото редовните части на Вермахта.
  Но все пак много партизани загинаха. Особено от въздушни удари. И патриотите на Югославия са принудени да се крият в планини, гори или в най-добрия случай в малки села. Голяма част от командирите вече са загинали. Ситуацията се влошава от подписания мир със СССР. Сега на Балканите започват да пристигат нови наказателни дивизии, които организират масирани нападения и прочистват района.
  Сергей трябваше да се изкачва все по-дълбоко в планините с партизаните.
  Матриона, въпреки че не знаеше съдбата на техния всеобщ любимец, въздъхна тежко. Тогава тя стисна гранатата още по-силно с пръстите на босите си момичешки крака и с всичка сила я хвърли към вражеския танк. E-50 току-що стреля, изпускайки убийствен снаряд.
  Матрьона дори се разтресе и падна на колене. Той е ударен по главата от откъснат от тротоара павета, а голата му пета е обгорена от нагорещен метал. Момичето потърка зашеметената си глава с прашна коса.
  Гранатата полетя, почти докосвайки цевта, и се удари в наклоненото чело на колата. Гръмна експлозия... Но разбира се, 250 мм челна броня, та дори и под ъгъл, не е в състояние да пробие граната.
  Матрьона удари с юмрук прахта и вдигна цял облак пясък. Тогава тя изрева:
  - Убий го, убий го! Вкарайте гол във вратата!
  Момичето почука пищяла си по напукания асфалт. В мазолите на петата беше забита треска. Кожата на подметките на момичето беше дебела като на хипопотам. Тя живееше в бедно семейство и почти никога не носеше обувки от раждането си. Това обаче не правеше краката й да изглеждат груби, а загорели, изящни, съблазнителни.
  Матрьона обаче леко плашеше мъжете с високия си ръст, силни мускули и юмруци с изпъкнали кокалчета. Но героичното момиче има най-добрия характер, а широките бедра бяха съчетани със сравнително тънка талия и изваяни коремни мускули. Само в дрехите Матриона можеше да изглежда с наднормено тегло поради големите си гърди. В бикини изглежда като едрогърда спортистка.
  Момичето, разочаровано, отново хвърли граната, този път насочена към релсите. Но смъртоносният дар удари дебелия брониран щит, покриващ ролките.
  Матриона се удари с юмрук в брадичката от раздразнение. Заболя я челюстта. И момичето герой проклина:
  - Режа като с ятаган!
  Анюта също се опита да удари опасния танк, но гранатата, хвърлена от крака на момичето, леко пропусна целта. И блондинката започна да се приближава до колата. Но тогава се появиха още два танка - "Лъв" и "Пантера"-2, те стреляха по всички подходи с картечници. Трябваше да сме изключително внимателни.
  Американският Шърман прави опит да се доближи до немските превозни средства. Той имаше шанс да удари Panther 2, но само отстрани. Но един германец не е толкова лесен за измама. Освен това по-високият силует на Sherman го прави забележим от голямо разстояние.
  "Пантера" 2 изплю снаряд и уцели американеца директно в челото. Високата кола се счупи наполовина. И изгоря като коледна свещ.
  Анюта каза раздразнено:
  - О, колко са ти слаби танковете... По-добре технически, ще станеш янки!
  Но Аленка, опитен воин, успя да се доближи до Пантерата. Тя хвърли граната... И дългата цев на немската кола се сви в овнешки рог.
  Танк "Пантера" 2, пуснат в производство през 1943 г. В последната най-разпространена модификация е с челна броня 150 mm, странична броня 82 mm под ъгъл и 88 mm оръдие с дължина на цевта 71EL. Започвайки през 1945 г., той е прекратен в полза на по-модерния и по-добре защитен модел E-50. Но засега този танк се бие. С тегло 51 тона колата разполага с двигател с мощност 900 конски сили, което й осигурява добри ходови качества.
  И сега, след като получи щети, Panther-2 се обръща и си тръгва. Аленка успява да хвърли още една граната с бос крак. Счупих ролките. И скоростта на немската кола се забави значително.
  Аленка казва с радостен вид:
  - Какъв удар! Моят удар е дар от Бога!
  И момичето показа носа си на германците. Но от Е-50 започна да се излива картечен огън. И куршумите свистяха по бялата, малко изцапана коса на Алена. Един от куршумите дори отряза кичур коса. Майорката дори се почувства леко гъделичкаща.
  Аленка туитна:
  - Ако искаш да си като слон, отивай в лудницата като бандит!
  Момичето повдигна отрязания си кичур с пръсти на краката си. Косата на Аленка е копринена, перлена, но леко прашна. И все пак толкова мека. Момичето ги прокара по подметките си. Малко щекотливо и приятно.
  Аленка си спомни как човекът я галеше. Ръцете му също започваха от ходилата, издигайки се по-високо към бедрата и най-чувствителното място. Когато те погали красив млад мъж е много приятно. Аленка почти го обичаше. Харесваше любовната игра и се възбуждаше от докосването на мускулесто мъжко тяло. Но Аленка нямаше истинска, романтична любов, когато полудееш по мъж. Тя вече е променила много момчета. Много от мъжете му загинаха в битка.
  Дори това беше проклятието на войната. И тук, в Америка, има мускулести черни момчета. И всичко е толкова необичайно с тях.
  Аленка стреля и свали чернокожия. Стана ми малко мъчно за африканското момче. Тя уби човек, борейки се за чужди за него интереси. Все пак германците са расисти. Те гледат на чернокожите като на роби. Но в същото време африканци се записват в чуждестранните дивизии на раздутия Вермахт.
  Аленка направи нещо като смокиня с боси пръсти и го показа на нацистите. Да, самата германска нация не търпи никакви щети тук. Танковете имат броня, която е твърде дебела, за да бъде пробита от граната или базука. Но родните единици умират.
  Аленка хвърля граната по Е-50. Тя замахна с голия си загорял крак и се хвърли, извивайки бедра. И гранатата полетя във висока дъга. Голите ми пръсти ме оставиха да усетя допира на метал. И тогава гранатата избухна.
  Аленка прошепва:
  - Бог да ни благослови!
  Горещ вятър задуха момичето, сякаш докоснато от красив мъж. Аленка четеше книга за Тарзан и много искаше този мъж да си играе с нея. Бих галил гърдите си със силни ръце.
  Гранатата се удари в цевта, но избухна твърде късно, отлитайки от метала. Фрагментите тракаха като грах върху броня. Остават само драскотини!
  Аленка извади още една граната. Но видях, че е противопехотна. И противотанковите оръжия ги няма.
  Момичето изръмжа разочаровано. Но за да не губя време, го сложих на голи пръсти. Тя обърна крака си, огъна торса си, после го изправи и го хвърли към пехотата.
  Половин дузина бойци излетяха като топки за пинг-понг. Едната чаша отлетя, а парчетата прелетяха няколкостотин метра и преминаха през гърба на Аленка. Сутиенът се спука, а красивите гърди на майорката се показаха.
  Момичето автоматично покри зърната си. Но тогава тя осъзна от кого трябва да се страхува. И тя отново разклати автомата. Тя се обърна и леко отстъпи назад.
  Американски пехотинец стреля с базука. Снарядът удари немския танк откъм наклонената му страна, но 160 мм броня го издържа, отблъсквайки разрушителната енергия. Германецът отвърна на изстрела. Голямокалибреното му оръжие разцепи стената.
  Аленка се опита да завърже презрамките на сутиена си. Момичето си помисли, че Зоя Космодемянская вероятно се е возила в студа по къси панталони. В съветски филм тя беше изобразена облечена в риза или дори някаква рокля. Само това е само данък върху лицемерието. Всъщност нацистите, за да унижат още повече заловеното момиче, вероятно са я съблекли гола. И гладните немски войници вероятно са искали да видят голо красиво и закръглено момиче.
  Така че в истинската история момичето героиня не можеше да покрие гърдите си, така че ръцете й бяха вързани на гърба. Но тя не се срамуваше и гледаше гордо. Аленка добре знаеше какво е да ходиш боса в снега. Тя беше издръжлива и обичаше да докосва снега с босите си подметки. Аленка го хареса и се забавлява. Но това е за нея, вече калена от години на война. А за младата и градска Зоя това явно е болезнено. Подметките се усещат като горящи въглища.
  Аленка разочарована захвърли сутиена си и извика:
  - Срамът е буржоазно понятие! Съветската жена не се страхува от нищо и не се срамува!
  Момичето отново започна да заковава с картечница или по-скоро с картечен пистолет. Металът се нагорещи, все пак Хондурас е тропиците, там може да е много горещо през февруари. Пръстите на Аленка се разгорещяват. Трябва да дадем всичко от себе си. Днес е 23 февруари. Това е денят на Съветската армия и това изисква да се бие с цялото спокойствие и разумна ярост.
  Аленка посяга още пет с куршуми и случайно изгори бузата си върху горещия затвор на картечницата. Разбира се, че е неприятно, блистерът е подут.
  Аленка се закле:
  - Е, Боже, защо създаде толкова проблеми на мен и страната ми!
  Мехурът сърбаше... Бузата на момичето е много чувствително място. Момичето се опита да намери нещо студено, за да намаже набъбналата топка. Но се опитайте да намерите нещо готино. В този горещ град. Освен това времето беше ясно и вятърът духаше от юг.
  Аленка явно не се чувства добре. Матрьона хвърля граната от далечно разстояние, но отново неуспешно. И щурмовици вече летят в небето. Германските превозни средства имат силна броня и висока скорост.
  Реактивните самолети идват на вълни и сякаш отсичат ивици лен.
  Аленка се скри в пролуката. Отгоре пламтяха осколъчни ракети. Момичето усети парчета натрошен камък да падат отгоре с игли. Гъделичкаше голия ми врат. Зърната на красавицата също бяха набодени.
  Аленка прошепна:
  - Това е масаж... Но не и корсаж!
  Момичето усети, че тялото й започва да я сърби болезнено. Вече е горещо и експлодиращите ракети допринасят за топлината. И това баня ли е?
  Аленка си спомни естествена руска баня със смърчови метли. Как беше пребито момичето тогава.
  Това бяха толкова екзотични усещания.
  Аленка пееше, за да се развесели:
  - Любов и смърт! Добро и зло! Кое е свято, кое е греховно! Съдено ни е да разберем!
  Момичето се изправи, отърси цялата тази полепнала мръсотия и отломки.
  Аленка изръмжа:
  - О, ще накараш Хитлер на рогата!
  И момичето-майор стреля залпове по пехотите, които се опитваха да се надигнат в атака. Няколко бойци, вербувани чрез нападението, паднаха. Аленка избърса мръсното си лице, очите й пареха. Воинът се изплю и се прекръсти.
  Тя отново откри огън от картечници и бойците се промъкнаха. Червенокосата Алла също хвърли граната с бос крак. Настоящето скочи и удари фашистите. Убити са десетина души.
  Червенокосата пееше:
  - В света има много добро, но е покрито със сняг!
  И момичето откри огън с картечен пистолет, само че използва не ръцете си, а сръчните си пръсти и боси крака.
  Алла стреля точно и извика:
  -Удар! Хит! Още един удар! Още един удар и тогава... Могъщият демон, Божи дар, нанася ъперкът!
  И с ръцете си момичето хвърляше парчета стъкло. Тя изуми фашистите и туитна:
  - А за тези, които не искат да живеят спокойно... Правим им харакири!
  Японците наистина се появиха. Тези теснооки бойци. Е, как да не правиш харакири така?
  След като разтовари скобата на картечницата, Алла вдигна гранатата с голи пръсти и я хвърли към самурая. Те получиха подарък, няколко осакатени японци, и отлетяха в различни посоки.
  Алла изплези език и измърмори:
  - Аз съм супер воин! И врагът уби хипер!
  Китайците, наети от японците от заловените райони на Поднебесната империя, влязоха в битка. Китайските воини вървяха безстрашно и момичетата, изстреляли картечните си пистолети, бяха принудени да се отдръпнат.
  Мария метални боси крака фрагменти от мазилка и стъкло. Другите момичета направиха същото. Стана много трудно.
  Появи се Щурмлев, мощна машина с ракетна установка. Ето един, който ще ви прецака - не изглежда много.
  Гръмна първият изстрел... Анюта, Алла и Матрьона бяха изхвърлени от взривната вълна като фонтан на гигантски кит. Момичетата прелетяха няколко десетки метра и се пръснаха с боси крака право в огъня.
  Момите изскочиха оттам попарени и изпеени. Пльоснаха босите си подметки върху въглените.
  Алла изсъска с досада:
  - Бикът първо се слага под брадвата, а после се пече! И ние първо бяхме изпържени, а след това под брадвата!
  И комсомолката се засмя! Но тогава се почувства тъжна. Спомних си, че нейният приятел беше заловен. Германците съблякоха младото момиче и започнаха да поднасят огън към голите й гърди. Такава ужасна болка. Момичето крещеше, а нежната й кожа беше овъглена. Това са фашистите, които се оказаха фанатици. Те дори не задаваха въпроси, а преди това също запалиха огън под босите крака на пленника. Комсомолецът в крайна сметка не издържа на мъченията и умира от болезнен шок.
  Алла, спомняйки си това, плесна върху горещите въглища. Матрьона се втурна пред нея. Това селско момиче има мургава кожа и не можете да го вземете с горелка. Защо не момиче супермен? Матрьона вижда базука със снаряд, пуснат от убит американски войник. Той я вдига с крак и я хвърля в ръцете си. И се набива с всичка сила.
  Снарядът лети и удря принудителния китаец. Много писъци и стенания. Маса от трупове. И отрязани крайници.
  Матриона изпя древна песен:
  - И самураят полетя на земята! Под натиска на стомана и огън!
  Момичетата най-накрая избягаха от въглените. Техните грациозни, боси крака го получиха.
  Анюта, като най-нежната от тях, потрепваше и търкаше босите си подметки, опитвайки се да облекчи сърбежа.
  Матрьона, която тичаше боса в снега от ранна детска възраст, не обърна внимание на такава дреболия.
  Девойката герой пееше:
  - Представете си само, че се гмурнахме в прясно мляко... Наградата е истинска!
  И воинът взе с крака си едно отчупено и доста тежко парче плочка. Стискайки го здраво с голи момичешки пръсти, тя го завъртя и го хвърли към врага. Трима китайци бяха жертви на настоящето на смъртта, главите им бяха смазани.
  Алла каза с доволен вид, стреляйки по врага:
  - Ние сме готини жени!
  Анюта пееше, за да облекчи сърбежа в изгорените си, или по-скоро обгорени крака:
  - В нашето отечество има жени,
  Защо карат самолет на шега?...
  За тях честта е по-ценна от живота,
  Той може лесно да убие противника си!
  
  Те са родени да побеждават
  За да прославят Русия във вековете!
  В крайна сметка нашите прадядовци -
  Веднага им събрах армия!
  И Анюта започна да драска от автомата. И го направи много майсторски. За да усети всеки, че това е воин от Бога! Ако не от Всевишния, то от Марс със сигурност!
  Аленка също стреля. Заедно с Мария те бяха принудени да се оттеглят, събирайки клипове от мъртви американски войници. Момичетата паднаха по гръб и отвърнаха с крака - така го направиха по-добре. И го направиха точно. Смес от китайски и африкански войски настъпи към момичетата. И воините бият.
  Аленка пееше:
  - Светът не е шахматна дъска...
  Мария взе този пасаж, унищожавайки жълтите и черните наемници.
  - И цифрите не са кръгла нула!
  Аленка добави към изрязания ред жълти и черни:
  - Меланхолията ни напада!
  Мария стреля с точността на Робин Худ и изчурулика:
  - И конят се втурва в огъня!
  Момичетата, стреляйки в отговор, се оттеглиха зад минното поле. Китайски и африкански бойци се натъкнаха на екстри. Започнаха да експлодират, скочиха, разкъсаха ги и стана кървава каша.
  В далечината се появиха няколко танка "Пантера-2". Те стрелят, а ги е страх да си пъхнат носа. "Лъв"-2 се придвижва напред и също бълва огън. А ето го резервоарът за огнехвъргачка Рино, тече лигавка, със снопчета пламъци.
  Но най-страшният е "Sturmlev". Неговата ракетна установка не е особено бърза, но е адски разрушителна.
  Аленка прошепва:
  - Руснаци, руснаци - не спокойна съдба! Е, защо се нуждаем от проблеми, за да бъдем по-силни?
  Наистина те воюват далеч от Русия. Но е ясно, че Вермахтът, след като завладее САЩ, ще се върне, за да натисне СССР. А американците са толкова сладки и скъпи на момичетата.
  Аленка пак забива, попаденията й сякаш правят тикви и глави пукат под лопатите. Момичето е улучено в крака от шрапнел. Една рана се подува на пищяла ми. Красавицата хруска кокал и изчурулика:
  - Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е ясен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  В този момент Матрьона с цялата си сила хвърли граната по Щурмлев. И съветските момичета най-накрая имаха късмет. Бронираната шапка падна назад, съветският подарък излетя право в широката цев. За секунда всичко замръзна. И тогава избухна. Сякаш беше хвърлена атомна бомба. И немските танкове се разпръснаха в различни посоки.
  А в небето Албина и Алвина пишат сметки.
  Те вече са свалили повече от петстотин самолета. За което получиха награда - Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И момичетата на най-добрите американски асове спечелиха.
  И ето ги отново в небето и стрелят много стремглаво.
  И американците вдигат лапи до върха. Това е тяхната слаба, инертна съпротива.
  Албина го взе и запя с апломб:
  - Не спя и виждам чудеса!
  И с боси пръсти, натискайки бутона на джойстика, момичето сваля дузина вражески самолети.
  Алвина също стреля точно. Смазва дузина врагове и скърца агресивно, оголвайки зъби:
  - Толкова съм обезумял от ярост!
  И той също използва босите си пръсти. Какво момиче...
  И пак падат свалени американски самолети. Да, има такава атака, че не можете да си тръгнете...
  А Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова бягат и унищожават врага. Момчето и момичето действат хармонично и енергично. И боси крака хвърлят звезди и гранати.
  Това са децата... Удивително е, че Америка не може да им устои. Къде са те и победата.
  Ето как войските на Хитлер щурмуват Ню Йорк и Вашингтон. Да, битките са много агресивни.
  Шела, Маргарет, Ели се бият на новия танк AG-50, който току-що влезе в производство. Това е машина с форма на пирамида и практически непроницаема от всички ъгли.
  Шела, използвайки босите си пръсти, насочва пистолета си и стреля. Чупи доспехите на фашиста и си пищи като бабуин:
  - Аз съм момиче, чиято броня е по-здрава от титан!
  Маргарет също стреля, пробива врага и крещи с пълно гърло:
  - Такава съм се родила, дама, която мачка всички врагове в кутия!
  И Ели ще го вземе и ще го удари, насочвайки го с боси пръсти, разбивайки Шърмана и изскърцайки:
  - Аз съм воин от супер голяма класа!
  Момичетата тук са страхотни. И действията им са много агресивни.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова заловиха американския президент Труман.
  Убиха много от охраната на вожда. И разбира се, те хвърляха звезди с босите си детски крака. И тогава ме влачиха на въже. Маргарита дори принуди американския президент да целуне нейните голи, прашни, кръгли пети. Президентът ме целуна покорно.
  С залавянето му САЩ капитулираха.
  Така приключи голямата война. Тогава германците всъщност започнаха атака срещу Латинска Америка и Австралия, събирайки всички земи. Но това вече не беше толкова значимо.
  Но Аленка и нейният екип все пак изпяха закачлива песен, за да не губят оптимизъм;
  Имаме една родина Русия,
  Най-добрите страни в света...
  Сталин е най-висшият месия
  И наистина има идеал!
  
  Въпреки че на моменти претърпя поражение,
  И повече от веднъж ме биеха яко...
  Не, на фюрера няма да му бъде простено,
  Стани, смачкан подъл паразит!
  
  Колко герои има патронимът?
  Всеки воин е просто великан...
  Армията марширува в заплашителна формация,
  Все пак нашият народ и нашият цар са едно!
  
  Има свят, в който Русия е по-щастлива,
  Където отседна Николай...
  Повярвайте ми, нашите жени са по-красиви,
  Борете се за родината и дерзайте!
  
  Братя, не можем да търпим унижение,
  Всички ще се изправим срещу краутите...
  Няма да търпим повече обиди -
  Нека смажем врага със стоманена ръка!
  
  Ще се борим за Русия,
  Ще се бием много добре...
  Нека гранатите избухнат в раниците,
  Знайте, че руската армия е непобедима!
  
  В родината всеки бизнес е свещен,
  Любовта изглежда безгранична...
  Момичетата вървят под автомата,
  Смазваща плът с огнен огън!
  
  Така че момчета служат на родината,
  Да сбъднеш мечтата си в света на любовта...
  Животът е изтъкан от много тънка нишка,
  Ако трябва, ще преместя планини!
  
  
  РОМЕЛ ВМЕСТО ХИТЛЕР
  Олег Рибаченко най-накрая получи задачата. Заедно с Маргарита той е изпратен във Втората световна война.
  Хитлер е убит през март 1943 г., когато бомба, поставена в неговия самолет, експлодира. Между другото, в реалната история тази бомба никога не е експлодирала.
  Но като алтернатива проработи... Фюрерът умря. Ромел става новият върховен главнокомандващ. Той е най-популярният сред фелдмаршалите. Освен това Гьоринг е принуден да споделя властта с Химлер, Гьобелс и Шпеер.
  Ромел, като еднакво далечна фигура, настани всички на поста върховен главнокомандващ и стратег. Войната със съюзниците продължи. Ромел набързо евакуира войски от Африка и успя да го направи доста успешно. И събра сили в Сицилия.
  Германците също заемат отбранителни позиции на Курската издутина и старателно укрепват Орловското направление.
  Ромел, като брилянтен стратег, предвиди, че главният удар ще последва в Сицилия и подсили германските войски там. Освен това на източния фронт цареше спокойствие.
  Последва опит за кацане в Сицилия на 5 юли. Но се оказа неуспешно. Германците бяха готови и имаха повече сили, отколкото в реалната история. Включително, между другото, дивизиите, евакуирани от Африка.
  Съюзниците претърпяха огромни загуби и бяха хвърлени в морето. Повече от петдесет хиляди британски и американски войници бяха пленени.
  Сталин започва офанзивата на 5 август. В две посоки наведнъж: Орлов и Харков. Но германците бяха напълно готови.
  Битките показаха предимството на Пантера в защита - бързострелящо, точно и бронебойно оръдие, с добра фронтална защита. И ненадеждната трансмисия не е толкова страшна, когато танк стреля отзад на засада.
  И Тигрите, и Фердинанд се представиха добре. Освен това са по-силни в защита, отколкото в атака. Между другото, в реалната история 37 Фердинанда от 89 са загубени в минни полета. И в защита германците биха могли да ги използват по-ефективно. Особено с 200 мм челна броня.
  Ромел се доказа като изключителен стратег. Който правилно е предвидил и познал къде ще удари врагът.
  И "Пантерата" показа, че когато фронтът е надеждно покрит и неактивен, той е идеален разрушител на танкове, изстрелвайки 15 изстрела в минута и прониквайки в тридесет и четири на 2000 метра. Разбира се, германците се оказаха доста силни в защита.
  И успяха да запазят позициите си.
  И тогава танковият екипаж на Герда се показа отлично. За първи път момичетата на Panther участваха в битки и се показаха добре.
  Герда удари съветска кола и изскърца:
  - Аз съм прекратителят на смъртта!
  Тогава Шарлот стреля, събори тридесет и четирите и изписка:
  - Аз също нося разрушение!
  Кристина стреля след това. Тя отвори врага и измърмори:
  - Никога няма да се примирим!
  Следващият изстрел, ред на Магда, и това момиче изписка:
  - Нашият луд натиск!
  Момичетата вече имаха опит в тестването на оборудването. Така че нищо наистина не ги притеснява. Те са от "Пантерата", по време на изпитания от разстояние един километър са улучили директно със снаряд чиния.
  Да, понякога точността на жената може да бъде по-феноменална от тази на мъжа.
  Сега танкът им просто стои и стреля по руски машини. И ги избива като черга с мухобойка.
  Герда отново нокаутира съветската тридесет и четири и изписка:
  - Аз съм вълчицата на Третия райх!
  Шарлот също стреля, поваляйки танк на Червената армия и каза:
  - И зелева чорба не ям!
  След това Кристина прекъсна съветската кола и изскърца:
  - Аз съм прекрасно момиче!
  И тогава ще стреля златокосата Магда. Руският танк ще се отвори и ще изреве:
  - Аз съм терминатор, забавен съм!
  Четири момичета отбиват атаката. Герда отново удари съветската кола и изписка:
  - Асо сърца!
  Шарлот отново стреля по врага, уцели тридесет и четирите и издаде:
  - Главата е като диня!
  Кристина също беше ударена. Тя покоси руски танк и изписка:
  - Истински ужас!
  Магда, стреляйки, удари кола на Червената армия и каза:
  - В подземния свят има крадец!
  Момичетата нокаутираха тридесет и два съветски танка в една битка, счупвайки всички предишни рекорди. Защо имат осемдесет черупки? И съветските танкови екипажи смело се втурнаха напред.
  Но с такава скорост на огън - 15 изстрела в минута и обхват на унищожение, "Пантерите" успяха да отблъснат самоубийствени атаки, без да дават шанс за абордаж или таран.
  Германците успяха да издържат в отбрана. Само на някои места съветските войски леко се вклиниха. Боевете се проточиха до късна есен и с цената на огромни загуби Червената армия успя да напредне не повече от петнадесет километра в дълбочина.
  Геният на Ромел показа, че германците са доста способни да водят активна отбрана и окопна война.
  Съюзниците, победени в Сицилия, досега само бомбардират. Но на това Ромел и Шпеер намериха чудесен отговор: реактивният изтребител He-162. Самолетът превъзхождаше летателните характеристики на ME-262 и беше четири пъти по-лек, многократно по-евтин и по-лесен за производство. Не напразно я наричаха народен борец.
  Машината, конструирана за три месеца, излита на 6 октомври 1943 г. И настъпиха мрачни дни за противниците на Германия във въздуха.
  Non-162 беше лесен за управление, маневрен и не изискваше висококвалифицирани пилоти.
  А Ромел все още беше в отбрана. Германците навреме укрепиха войските си близо до Ленинград и отблъснаха зимната офанзива там. Отново отблъскват атаки край Орел и Харков. Те също се задържаха в центъра, предотвратявайки превземането на Смоленск.
  Този път Фриц успяха да изкарат зимата без сериозни щети по себе си. И тогава през пролетта те го взеха и се преместиха там, където най-малко се очакваха - в Карелия. И тя започна да се разхожда из Мурманск. В същото време нацистите поеха властта и започнаха да се готвят да отблъснат атаката на съюзниците във Франция. Обстановката се нажежаваше.
  И наистина, почти цяла Карелия е заловена от нацистите. И тогава започна десантът в Нормандия, а междувременно Олег Рибаченко.
   Вече стана изобщо тъмно и _ стоеше топло , съдейки от климат украински нощ .
  Маргарита събудих се малко по-рано И сед На клякам _ лято дъжд засилени и _ деца забързан Крия под дърво .
  Глави вече спряна върти се И Олег неясен каза :
  - Добре как _
  Маргарита с възхищение отговори :
  - Вие Просто гений !
  Рибаченко измамени на себе си широк гърди И гордо каза :
  - А Какво Вие Мислех си ! моя машина работи !
  момиче възмутено възкликна :
  - да По-добре би се тя изобщо ... не съществуваше ! Какво Ние Сега ще правя ?
  Олег разтърси го с коса вода И на Ваше разположение отговори :
  - А Какво обикновено V такива ситуации неподходящи правя ? Ние ще ангажирам подвизи !
  момче пипнешком при себе си отзад джоб И възмутено възкликна :
  - да аз пистолет изпусна ... Но Нищо Аз ще го направя на себе си ново !
  Маргарита възмутено каза :
  - да ще направите ... тук Вие Не двадесет първи век ! Опитвам от дърво смилам звезден кораб !
  Олег твърд изръмжа V отговор :
  - Сега Не средно аритметично векове ! Какво необходимо направи тогава _ И ще го направя ! И изобщо Ние Сега неподходящи , и Това звуци гордо !
  момиче с възхищение отговори :
  - да разбира се задници ! само V различия от приказки всичко по-тежки И Където по-прозаично !
  Момчето е чудо уверен заяви V ироничен форма :
  - О сила на звука Какво светлина обучение , зима И през пролетта ... казвам без изключения всичко зли духове гора !
  Маргарита одобрително потвърдено :
  - да чувство хумор Вие Не наляво ! И Това Може би бъда И Има основното !
  Олег Рибаченко отговори V постер стил :
  - А основен автори дела като това ! Комунистическа партия , Ленин , Съвет мощност !
  момиче избухна в смях ... А лятото дъжд засилени . Дърво покрита от струи Много лошо . момчета скоро подмокрих се преди теми _ А суха Че където .
  Дъжд обаче изведнъж _ спря , издуха готино бризът _ Да се стопли се деца да вървим от гора . скъпо кецове смачкан , и Олег съблечен тях , и Също чорапи оставане бос _
  Маргарита уплашен забелязах :
  - Вие Така ще настинеш !
  момче уверен заяви :
  - аз никога Не настинах ! И изобщо бос разходка един удоволствие . Разходи се И ти ! Тук Не Москва , никой пръст на ръката при храм усукване Не ще стане !
  момиче отрицателен разтърси го глава :
  - Крака V тъмно ще ме победиш ! аз наистина ли по някакъв начин _ _ Ще го преодолея !
  момчета да вървим от нощ гора . Олег ходеше отпред : бос крака лесно . А какво _ _ гол подметка чувства всеки туберкула , издатина , клонка , дори доставя удоволствие . момиче това Не разбира и _ изоставащ V техен шумолене кецове .
  Тук Маргарита е малко по-различна и много по-глезена от момичето, което работеше в кариерите. Е, случва се. Някои хронометрични промени вероятно играят роля.
   момче се завръща И опитва развесели се :
  - Дай го Не тласък ! Скоро Нека да излезем Да се хора !
  Маргарита капризно възкликва :
  - да наистина ли И скоро !
  момиче някои малко дебел , може би дебел и изморява се Където по-бързо , по-спортно момче . Но кецове Махам от себе си, събличам категорично отказва .
  - Не ! IN гора бос Не върви ! Ще те прецакат крака !
  момче отрицателен разтърси глава :
  - Глупости ! аз Колко Не отъпкан нито едно веднъж Не порязах се ! И дори през есента Това Страхотен навивам V гора мили _ Нулиране подложки И Вие ще стане по-лесно !
  момиче твърд възрази :
  - Не ! аз Не просяк и _ благороден нещо като ! Вие тичам сякаш разкъсана веднъж Така Вие като .
  момче се намръщи И изръмжа :
  - У мацка ! И пляскам как дама !
  Маргарита остана мълчалив ... Мина някои часа И вече изобщо разцъфнал . Дори стана печете слънце . Пълна И Не като този спорт като _ Олег момиче накрая изчерпа се И седна почивка . | Повече ▼ обичаен Да се товари момче седна близо до с нея неохотно _ Надраскани сърбеж пета О кора _ подсвирна :
  - да Вие Не Герда !
  Маргарита V отговор изхленчи :
  - аз уморен съм _ Има искам ! А при Вие все пак някакъв вид _ наденица наляво ?
  момче пипнешком от джобове _ Извлечено банкнота V петстотин рубли и _ петдесет долара и _ Също едно пени дреболия И мобилен телефон телефон с миниатюрен видеокамера . намръщено ...
  IN приятел джоб се оказа само опаковка дъвка _ хлапе взеха парче на себе си И предлагани Маргарита . момиче отказа :
  - У аз неговото да !
  И Един и същ предаде се парче V уста _ Но дъвка глад Не угасва . само запалва апетит _ деца сед някои време , мълчаливо . А тогава Маргарита попита :
  - Е , гений , как Вие мислиш нас храна ?
   хлапе уверен отговори :
  - лято все пак _ _ Ще намерим гъби , горски плодове , риба да запалим рибата огън ...
  момиче направи гримаса И попита :
  - А при Вие запалка има ли
  Олег объркан отговори :
  - Не , аз един и същ Не пуша !
  Маргарита закикоти се , забелязвайки :
  - аз също ... Но Понякога има обстоятелства , когато _ И лошо навици полезно .
  момче кимна И отбеляза :
  - Вкъщи при аз запалка има ... Но V Москва от нея няма полза ...
  хлапе потрепна И решително каза :
  - Починахме си И отиде следващ !
  момиче неохотно роза И подуши чучур :
  - Да тръгваме !
  Млад неподходящи отново да вървим от гора . Олег Да се до неговата срам Не Много знаеше как _ трябва да навигация _ А компас при деца Не беше . Така Какво Те специално изгубих се . Добре е че Повече ▼ лятото И топлина _ И Така Не твърде много страшно . По същото време натъкна се На клиринг боровинки _ Станах На на четири крака И започна пирувам сладка зрънце _
  Маргарита , като угаси елементарен глад , засмя се :
  - Тук ще видиш при Вие черен уста ! Вие сякаш чистокръвен куче с характер !
  Олег уверен отговори :
  - не да се разкараме ! U нас Дано са силни стомаси , и диария Не ще го получи !
  деца натъпкани горски плодове И отново отиде V начин . слънце е преминал зенит И стана Много горещ . IN кецове крака preli , и Маргарита най -накрая взе решение техен премахнете . Но с необичайни навици бос отивам Много бодлив _ момиче пристигна На клон , изстена И седна На пън _ Включих го обувки обратно И изрева :
  - Добре И гората е пълна изненади !
  момче неохотно потвърдено :
  - Разбира се ... Тук Не курорт ! Но И прекрасно някакъв вид _ има ...
  ходене от гора , момиче попита Олег :
  - А как би се Вие помогна би се червен армия ?
  момче надраскан корона И рационален отговори :
  - аз би ... Предложено би се тях За започна технология Т -54. Такива резервоар бих могъл би се ускори край второ свят войни .
  момиче Не изобщо съгласен :
  - Мислиш ли , че знаеш устройство резервоар само V общ Характеристика смог би се тях помощ ?
  Олег Рибаченко обиден На това е :
  - не V общ , т.е изобщо относно резервоари много Знам в _ сила на звука номер И относно активен броня !
  момиче изкикоти се V отговор :
  - Е , тогава хайде _ По-добре незабавно технология Т -90 и Тогава ще заловим всичко мир !
  хлапе надраскан задната част на главата И призна :
  - Четох аз относно един сериал , около жертви V четиридесет второ година от двадесет първи век . Така Те И построена опростен модел Т -54, изстрелян неговият V производство Повече ▼ преди битки под Сталинград . И V резултат Какво СССР Спечелени Където по-бързо от _ V реалност И с голям ефект . На проверка други идеи тогава ... Можете опитвам И нещо _ _ Повече ▼ комплекс - напр система залп пожар " Смерч ". Но твърде много далеч технологично избягал Не необходимо !
  Маргарита с това с желание съгласен :
  - не увлечете се ... А Че Повече ▼ И лазер оръжие направи те ще поискат !
  През някои време момиче отново седна почивка . време летеше по някакъв начин _ _ незабелязано . Отново стана тъмно и трябваше да прекарвам нощта под отворен небе . Но нощувки V край юни къс И топъл . И съдейки от породи дървета , това някъде _ _ На Украйна , с Повече ▼ топло климат . Така сън Мога доста .
  Олег Рибаченко Сънувах това _ Той един такива момче - момче в кабината На момичешки кораб _ И момичета шофират неговият напред и назад . Нито едно минути мир _ да Повече ▼ искам докосване мускулест тяло момчета , щипка . Не страхотен радост .
  Наспи се Не давам , повишавам V рано и _ V ръце моп - сух И без Да отида брилянтен колода _
  А Тогава Повече ▼ помисли си за това момичета изпрати за вкъщи дим с тръби _ да какво _ Брезент ! Това И изобщо Изглежда, че На подигравка _ Но момче втурна се изпълнявам дадено ред . Брезент от дим нацупено , и Олег претърпени по-горе море вълни V страна Австралия .
  момче V отчаяние започна да пее ;
  аз беше просто дете V държава кралски ,
  баща моя земя майстор разорано ...
  Но живял V мечти О рицарство хусарски ,
  И пръчка смело V битка син махна !
  
  След На флота Избягах аз тийнейджър ,
  На мен На кораб пас издаде принц ...
  Не захар услуга , вие вярвай ми деца ,
  Там трябва да плътно предприемам Не падане !
  
  Fed оскъдно , но но бичуван ,
  от обувки на токчета пръчка - момче За побой !
  Не , не пожела такива дете акции ,
  издирва се свобода , млади човече Иля !
  
  сънувах _ _ Също вярвам О богатство ,
  издирва се бос бос ботуши ...
  Но Не На море , ти вярвай ми братя ,
  всичко Какво Имам - ще ме подведат отзад дългове !
  
  Но Тук ни се случи хванат частник ,
  Беше битката неравен , изстрадан ние ...
  И се оказа аз V пират лапа ,
  А Това сякаш V печен ад Сатана !
  
  Бичуван дълъг , като котка със седем опашки ,
  След бос крака дойде огън ...
  Пирати победи момче в кабината Много трудно ,
  исках тях по-силен направи болка !
  
  момче плътно V мъчение това задържани _
  Нито едно стенене , плач , дори Не въздъхна ...
  Той истински рицар се оказа
  Издърпано , нали знаеш каишка как инат муле !
  
  И капитан пирати изненадан _
  Вие човек , който изглежда виждам нашите ...
  И освети светлината флибустии лица ,
  Такива при Юнги се появи шанс !
  
  Той стана пират от морета суров ,
  И Един и същ V битки удавя се кораби ...
  Сега инициативност Има при момчета нов ,
  Проучете , опитайте - така че Не помете го !
  
  пират Със сигурност момче крадлив ,
  Но почести закони братства как канон ...
  За празни приказки дори сух ,
  Но ще отговарят с писъци ускорение !
  
  момче пораснал и _ обрасъл богатство ,
  Управлявана намирам на себе си булка веднага ...
  Власт радва се при братства ,
  IN някакъв вид _ най-малко Той И Бог И принц !
  
  Но Тук късмет обърна се диво _
  Схванах го пират подправено V страховито плен ...
  Трябва да знам На кожа , която _ такива дръзко ,
  Той разбра, че _ такива хаос !
  
  На на стелажа твърдо герой задържани _
  И никой Не издадено , не каза ...
  Макар че на него обещано дори кралство ,
  И обещания безкраен вал !
  
  Вели Тогава V вериги преди скеле ,
  Там подготвени меч голям палач ...
  Такива то се вижда при него работа ,
  един удар глави съкрати !
  
  Всеки На сбогом рицар поклони се ,
  Каза : съжалявам, ако _ виновен ...
  Люлка брадва - пън валцуван ,
  Душа пират летеше V по дяволите !
  слънце вече светлина Високо И момче весело скочи нагоре . момиче роза неохотно _ Гладен деца да вървим от гора . Маргарита накуцва , търка се крака , болезнени изхленчи И хайвер , в който натрупана млечни продукти киселина _ Много исках е .
  момче чувствах себе си по-весели , и уверен напляскани бос крака от трева тогава _ И случай , избухване напред тогава _ връщане Да се момиче .
  Но глад досаден И него . Тук момчета отново се оказа На боровинка клиринг _ яде без всякакви неща ентусиазъм _ Без от хляба И месо боровинка Не бих могъл за задоволяване гладен стомаси . Тогава отново да се движим ...
  Макар че кецове И меко но _ за дълго време ти вървиш V тях търкаш го крака . момиче излетя обувки И Опитах го отивам бос _ момче ходеше напред и _ легнал пръчка шишарки , клонки , клони . А Маргарита опитах стъпка от мека трева _ Но всичко равно на подметки по късно някои време да стане сияние .
  момиче седна и _ Тогава Олег предложи :
  - Седни на мен На обратно ! Аз ще го нося !
  Маргарита съмнявам се :
  - А за дълго време дали при Вие достатъчно сила , мечка мазен ?
  Олег Честно казано отговори :
  - не Знам ... Но Вие отслабваш директно На очи !
  Наистина ли от отсъствие храна момиче стана отслабвам _ да И силен мускулест момче , постепенно изсъхнал . Носете товари отзад с гърба си Не просто , но Той все пак _ спортист _ И трябва да издържам бреме _
  През двойка часа езда Олег предаде се И седна . Тогава задвижван съвест Маргарита отиде себе си _ нея подметки бяха червен И надраскан . Но момиче някои време проведена на На сила ще .
  След момчета натъкна се На храсти къпини _ Малко пълзеше И яде .
  Поглъщащ къпина , маргарита забелязах :
  - Наистина ли? Това безкраен гора ?
  момче отрицателен разтърси глава :
  - аз Така Не Мисля ... По-скоро Обща сума Ние Просто се оказа Не V себе си най-доброто място .
  Маргарита презрително изсумтя :
  - И просто изгубих се ... Ето тя твоя гений !
  Олег рационален отбеляза :
  - А зная всичко V принцип невъзможно !
  След Какво момче решително стана И отговори :
  - Да тръгваме ! Може би ще се сблъскаме На партизани !
  момиче тъжен изкикоти се :
  - Свежо легенда , но вярвам с труд ...
  Отивам И V себе си всъщност Мога преди безкрайност V гора бездомни от тези един и същ повечето пътища _ Кога Тъмно е , деца отново покатери се На репей . Дъжд Не беше И нощувки украински топъл .
  Олег Рибаченко сънуван на себе си продължение ... Тук Той момче в кабината хитове На американски кораб ... Неговият улов И попитай :
  - Вие руски !
  Олег гордо отговори :
  - аз Руски момче в кабината !
  американци смее се И За започна реши бич момче котка със седем опашки . в мечта удари Не така болезнено И момче издържа _
  След на него каутеризиран цигари Да се гърди И изискват казвам О планове команда , сякаш би се момче , способно нещо _ _ знам .
  Тогава вмъкнете пръсти V врата отваряне И стискам порок . Но нито един мъчение Не помощ . Олег Рибаченко мълчи как партизанин _ И Тогава неговият причини себе си адмирал _
  изглежда с подозрение На окован момче с белезници _ с раирана гръб , с покрита мехури длани , и подметки краката , но себе си опитва Изглежда привързан И любезно произнася :
  - Искаш ли колело , а ?
  Олег Рибаченко изглежда с умишлено безразличие .
  Адмирал добавя с с усмивка :
  - А скутер ?
  момче презрително изсумтя :
  - да не е достатъчно !
  Адмирал възмутено повдигнати вежди И попита :
  - Добре , добре Автомобил Форд ... Представете си _ Вие такива малък и _ при Вие цял Форд . _
  Олег Рибаченко без сенки ирония предложи :
  - А Може би Тогава веднага " Кадилак "? Какво да губя време за дреболии ?
  Адмирал Направих нещо такова _ Не Разбрах ирония И каза :
  - Два Кадилака и Форд _ _ _ _ _ в допълнение !
  момче ироничен добави :
  - А Също ключ от апартаменти , където _ пари лъжа !
  Адмирал потвърдено с с апломб :
  - Две ключ от _ три апартаменти където _ Много голям пари лъжа !
  Олег Рибаченко изкикоти се И отбеляза :
  - да обещания при ти ... Е добре , аз ще ти покажа ти къде _ И V който място Мога Атака Руски флота И постигам победа !
  Адмирал удоволствието изпръскан ръце И поръчано :
  - Носете благороден вечеря ! момче всичко каза !
  След глад Глоба Яжте изискан храна _ момче преядох преди изхвърлям и _ Тогава каза в _ който място По-добре Обща сума преминете американски ескадрила _
  - Тогава Вие ще намериш себе си V отзад адмирал Трошева И изравнявам неговият как монета _
  американски достатъчно протрити ръце ...
  момче един и същ попита списание И Направих някои скици като _ отивам И ход по-нататък .
  Какво или американски флота На всеки по двойки дръпна се Да се предварително варени в капан _ А Олег Рибаченко седна На легло ... К него дойде клатушкане бедрата жена _ Тя безсрамно нападнат На момче .
  Вероятно така _ начин , адмирал издирва се експресен момче в кабината благодарност . Или обратно Повече ▼ изцапай се !
  време в мечта идва бързо и _ Тук американски ескадрила V квадрат Дявол . Какво един и същ издирва се Янки там влезте , да И ще получи от заслуга ! Тук тя начална точка точен планирано смел момче _
  Внезапно море разпенен ... роза нагоре огромен вълни , поглъщащи американски крайцери И бойни кораби _ освен това Случи се Това V някои секунди _ всичко наводнен като _ V банка с бира _ След Какво И Свърши се време V вечност За ескадрили Луд Дик .
  И кораби си отиде V царство Нептун ...
  Тук предоставени Олег преди море цар _ Че монарх беше огромен с рибешки опашка И злато везни _ разтърси тризъбец И изрева :
  - Вие СЗО като това ?
  Олег скочи , удряйки шамари изгорени V мангал крак и отговори : _
  - аз момче в кабината Руски флота !
   Нептун изръмжа И попита :
  - Перла моята можеш ли
  момче ухили се И смело отговори :
  - Мога , но За Вие Не аз ще !
  Нептун почука тризъбец И изкрещя в всичко гърло :
  - Акули верен слуги моята ... почивка нагъл Олежка !
  момче изстискани юмруци И стана съпротивлявам се от натискане баракуда . Тези се изкачи сякаш гладен кучета _ Но момче техен срещнах силен удари , изпращане V нокаут _ Но акули всичко Повече ▼ И повече ... Момче - каютно момче изтощен ...
  Вече разцъфнал . Маргарита спи и _ жалко Събудете се красив момиче _ Тя И V себе си всъщност отслабна и _ от Какво лице стана Повече ▼ сладък , червен от свежи тен _ хлапе чувствах V на себе си сходство любов _ Може би Чао приблизително като _ _ Том Сойер Да се Беки .
  беден момиче гладувам . А нея крака като тези надраскан , нежен , не познат Да се груб повърхности _ нещо _ _ тя напомня Герда , нали? Какво Повече ▼ разглезен _ А Сега уловен в пъти , когато _ живот Не малина _
  Страхотен Домашни война повечето тежка Период живот отзад СССР . А Той дете чудо заседнал V гора , и Не Може би Нищо помогне червен армия _ глупав Това всичко ... До Какво или глупаво !
  момче Малко седна и изчака до _ Маргарита ще се събуди И държейки се на нея ръка попита :
  - И Какво Вие искаш ли
  момиче Честно казано отговори :
  - Има ... И Повече ▼ спи !
  Олег Рибаченко решително разтърси юмрук :
  - Стига ! Необходимо върви ! Може би Днес нас късметлия !
  Маргарита Направих някои несигурен стъпки бос крака от трева _ Погледнах На маратонки , тогава На мехури И заяви :
  - Ще опитам , аз Малко Така разходка ! U аз достатъчно ще !
  момче предупреден :
  - аз ще гледай _ _ Вие Не Убодох се !
  момиче с усмихни се на _ червен от свежи дъбене лице , отговори :
  - аз ще се опитам да отивам бързо !
  деца озаглавен от гора ... На първо време отивам Маргарита беше Много трудно . Но момиче Много горд И проведена на На самочувствие . След Кога мускули загрята , болка V крака И обратно успокои се , стана по-лесно . Но глад хвана ме всичко по-силен . Пак вярно _ хванат боровинка _ Но горски плодове глад вече Не доволен _ момче предложи :
  - Необходимо е намирам река И улов риба !
  Маргарита твърд въздъхна :
  - Добре Това идея !
  Но На река излез няма начин Не само успя _ натъкна се На начини потоци . момиче скоро изчерпа се и момче отново трябваше да носят нея На назад _ След мия ранен крака на момичето V студ вода ...
  Маргарита да се разсейвам се попита момче :
  - А как Вие мислите ли нашите червен армия ще аванс срещу Краути , или не ?
  Олег Рибаченко възмутен :
  - Как Това не ? IN сила на звука И състои се от кредо съветски въоръжен сила да _ победи враг На неговият територии . Ние роден , ела И ще аванс Какво би се Това Не струваше си . - момче V раздразнение преместен себе си юмрук от скула .
  - Тук Аз , например , просто издънка _ Не Мога няма начин оттегляне Вие от гори _
  Маргарита избистрен , изпръскан вода крак :
  - И себе си също ... Ние Така с глад ще умрем , ако ние ще пълзи !
  момче твърд въздъхна И изтърси :
  - Нашата кости ще намеря през някои векове ...
  След Какво Те отново да вървим от гора ... Време ставаше всичко по-бързо и _ Тук отново стана тъмно ... Олег изненадан , че _ Повече ▼ Не звуков вой вълци _ Но то се вижда Това беше спокоен гора _ само двойка веднъж се чу V в далечината рев двигатели винт самолет _ Но дори градушка техен беше от малка полза .
  Е, момичето имаше късмет. Тя обаче се движеше бавно. Много ме боляха краката и гърба... Бяха се натрупали киселини.
  Виждайки състоянието й, Олег предложи:
  - Може би трябва да отида сам? И ще си починете!
  Момичето решително поклати глава:
  - Не, да вървим заедно! Силен съм!
  И въпреки силната болка Маргарита продължи напред. За да поддържа настроението си, Олег започна да пее;
  Вървя по края на гората с моето момиче,
  Нося червена вратовръзка - всичко наоколо е красиво...
  Потокът цвърчи със сребърна трел,
  Нека всичко в света стане - любовта е справедлива!
  
  Но бомбите паднаха, гората избухна,
  Фашистът настъпва, всички дървета горят...
  Където реката бълбука, пясъкът гори,
  И нещастните деца станаха мишени!
  
  Окупаторите дойдоха и ни е тежко,
  Толкова е трудно момчета, без коричка хляб...
  Всичко, което беше останало от лодката, беше фрагмент, гребло,
  А колко лешояди има - дори небето!
  
  Подземните бойци вече са станали приятели помежду си,
  Ходим боси по студените пътища...
  Противникът заплашва като разярен звяр,
  Но вярвам, че хората около мен също са семейство!
  
  Нека пионерският влак дерайлира,
  И тигрите изгоряха като факла в кошмар...
  Повярвайте ми, фашизмът е обречен на унищожение,
  Заедно с момичето се борим смело!
  
  Дадохме на полицията храбър бой,
  Доверете се на картечницата на рамото си, не е тежка...
  Завинаги момиче ще бъда с теб
  Ще изградим свят - лъчезарен и нов!
  
  Ще бъде прекрасно за всички хора, повярвайте ми,
  Деца, падаме при Христос в молитва...
  Нашият храм е заменен от огромно смърчово дърво,
  Чувстваш се добре под него, все едно си в рая!
  
  Избавлението дойде и руският войник,
  Фашистът го удари много силно с щик...
  Моят приятел и аз взехме картечница,
  И те започнаха да удрят германците много точно!
  
  Сега със заплашителна песен се отправяме към Берлин,
  Свободата ще дойде и в Германия...
  Летим бързо с парашут,
  Воините са деца на светия народ!
  Олег и Маргарита, леко ободрени от песента, тръгнаха през гората. За късмет никой не се натъкна на тях. Сякаш всички жители са измрели отдавна. И времето се промени, надигна се облак и започна да вали.
  Момчетата се плискаха през локвите. Настроението най-накрая се развали. Толкова време в гората, но краят не се вижда. Така че се скиташ като сляпо коте.
  Накрая Маргарита не издържа, краката й се подкосиха и момичето измърмори:
  - Отчаяна съм! Докога можеш да се скиташ така!
  Момчето отговори с дълбока въздишка:
  - Вероятно много дълго време. Това е жестоко и пусто място, откъдето и да го погледнеш.
  Маргарита изхленчи:
  - Жестоко е за нас... Да се настроиш така и да те начукат... И не можа да си настроиш машината на времето!
  Момчето въздъхна тежко и неохотно отговори:
  "Аз самият не очаквах да избухне." Но така се случи...
  Момичето каза ядосано:
  - За да умреш!
  Момчетата не проговориха няколко часа след това. Ядохме няколко горски плодове. Чувството на глад беше леко притъпено от умората. Краката на Маргарита започнаха да се покриват с бавно образуващи се мазоли. Това улесни ориентирането по пътя. Но подметките бяха много сърбящи. От плодовете вече ме заболя корема. Явно стомахът искаше хляб и още нещо.
  И е скучно без компютри и други неща. Известно време децата все още можеха да гледат филми на мобилните си телефони, но батериите се изтощиха. След това стана наистина самотно.
  Въпреки лятото и липсата на хищници, пейзажът наоколо изглеждаше тъжен и скучен. И като цяло някак си стана страшно.
  Олег се опита да пее отново, но думите не идваха на ум... И времето минаваше.
  Стъмва се. Явно пак ще трябва да спим гладни на открито. И това е зловещо. Момчето иска нещо различно. Но момичето вече беше припаднало. И вие сами трябва да легнете, да заспите.
  Докато те се мотаят безполезно, започва десантът в Нормандия. Германците разполагат с по-практично и по-евтино самоходно оръдие Е-10, което има половината от теглото и височината на Т-4, но със същото въоръжение, по-добра защита и много по-голяма мобилност. Малкият E-10 можеше перфектно да проникне в Shermans от кратко разстояние и сам по себе си беше незабележим, което е много важно в условия, когато врагът има толкова много бомбардировачи.
  E-10 се е доказала на практика като отлично самоходно оръдие и най-важното е евтино и лесно за производство. Силуетът му беше толкова нисък, че пистите напълно покриваха страните, осигурявайки допълнителна защита. Големият ъгъл на рационален наклон на бронята с дебелина 80 милиметра даде рикошет срещу повечето оръдия. Дори IS-2 не винаги проникваше челно в такова превозно средство.
  На практика самоходното оръдие E-10 се оказа ефективно на големи височини поради малката си надморска височина. И разбира се, тя допринесе за победата в Норвегия. Заедно с лекия изтребител He-162 и бомбардировача Arado. Танкът Т-4 беше спрян от производство като остарял и по-нисък във всички отношения от Е-10. Битките също показаха добрия потенциал на Panther. "Тигър"-2 не влезе в производство, като "Мишка", но се появи "Пантера"-2. По-лек от Тигър-2, той беше равен във въоръжението и малко по-нисък в бронята. Но и този танк е заменен от самоходното оръдие Е-25, равностойно по въоръжение, но по-леко, по-мобилно и по-лесно за производство. И може би по-добре защитени.
  В Нормандия съюзниците бяха победени, губейки само повече от половин милион затворници.
  През лятото съветските войски напреднаха в центъра, но успяха да напреднат само двадесет километра. Германците направиха третата си отбранителна линия най-силна и първите две изтеглиха силите си, позволявайки на стотици хиляди снаряди да паднат напразно.
  Там успяха да задържат Червената армия и да й нанесат огромни щети.
  През есента германците най-накрая успяха да превземат Гибралтар с щурм. Въпреки това Франко се поддаде на натиска на Ромел, който заплаши да атакува. Освен това германският подводен флот се засили. Появиха се подводници, задвижвани с водороден прекис. И вместо твърде скъпата ракетна програма - реактивни бомбардировачи и самоходни оръдия Е. "Пантера"-2 така и не влезе в производство, като "Тигър"-2 и "Мишка", заровени в ембриона. E-25 се превръща в самоходно оръдие с челна броня от 120 mm под ъгъл от 45 градуса, страни от 82 mm, плюс гусеници. Двигател с мощност 850 конски сили, монтиран напречно на трансмисията и тежащ тридесет тона. При въоръжение с 88 mm дължината на цевта е 71EL.
  Такава машина, висока метър и половина, изпълняваше перфектно всички задачи и се въртеше бързо. Разбира се, други танкове станаха ненужни, включително глупавата фантазия на Хитлер: Маус.
  E-25 победи IS-2 и всички други модели в битки и се оказа почти идеалното самоходно оръдие на всички времена. Мощният двигател и сравнително ниското тегло позволиха да се окачат 90-милиметрови щитове отстрани, което направи превозното средство непробиваемо дори отстрани за SU-100, IS-2, да не говорим за по-леките превозни средства.
  Германците уверено се бият срещу превъзхождащи танкови сили и държат фронта на изток. А на запад фашистите проникнаха в Мароко и се преместиха през Африка.
  Ромел рационално реши, че засега е по-добре да не атакува на изток, а да заграби Африка и Персийския залив. Освен това имаше надежда за примирие със Сталин.
  Наистина след януарския опит за атака в центъра. И след големите загуби на Червената армия и край Ленинград, Сталин започва да тества почвата за мир. Но той се съгласи само на нулевия вариант. Ромел предложи примирие за три години.
  Хитрият Сталин след колебание все пак решава да даде съгласие. Нека капиталистите да се унищожат взаимно. И той ще си почине и ще набере сили.
  Ромел също се надяваше, че след три години ще успее да победи врага на запад и след това да завладее СССР.
  Така че и двете лисици са хитри и пресметливи.
  Междувременно Олег Рибаченко заедно с Маргарита се заема с партизанската война.
  Момче и момиче нападнаха през нощта немския гарнизон. И те му дадоха бой. Застреляхме няколко дузини фашисти и се върнахме в гората. После дълго се лутаха и въртяха, обърквайки следите си.
  Но като цяло действията им не бяха напълно успешни. Нацистите отговарят, като опожаряват селото и разстрелват местните жители.
  Тук неминуемо си мислиш: струва ли си да си партизанин?
  След това Олег Рибаченко и Маргарита известно време беряха гъби и горски плодове в гората и не свеждаха глави.
  След това те атакуваха конвоя по-далеч от населените места. Те счупиха резервоар с бензин и убиха дузина краути. В отговор германците отново обесват хора.
  На всички партизански действия нацистите отговарят с екзекуции, бесилки и мъчения. Специално предупреждение, че местното население ще носи отговорност за саботажи и атаки.
  Това, разбира се, сдържа импулса. И Олег Рибаченко, и Маргарита Коршунова загубиха желанието си да станат партизани.
  И момчето, и момичето просто скучаеха.
  Момчето дори състави хумореска;
  Чудовищен рев разтърси планетата Туханай - една от най-богатите във Великата колониална империя, главната на човечеството. Безкрайна поредица от небостъргачи се превърна в радиоактивна пепел от падането на ужасна ракета. Небето беше разсечено от огнена, прекъсната линия, състояща се от чудовищни звездни кораби.
  - Земляни, откажете се!
  Отправено е едно искане, последвано от нов изстрел. Този път нямаше експлозия, повърхността на планетата се изду и премина на вълни. Всички живи същества моментално се превърнаха в прах от елементарни частици. Така беше открита нова страница в човешката история - ерата на космическите войни!
  Хищните пламъци на всеобщата междузвездна война
  Най-тънката нишка на света е обгорена от адски огън!
  И злата брадва на Сатана се рееше над планетата
  Изковавайте защита, иначе няма да можете да живеете в света!
  Слънчевата система се оказа претъпкана с множество звездни кораби, изключително натоварени с нещастни бежанци, изпаднали в прострация. Новите нечовешки агресори не познаваха милост, използвайки тактиката на унищожения вакуум. Досега никой не беше виждал агресорите отблизо, не беше известна дори телесната им структура и всичко това породи страховити слухове. Те казаха, че извънземните ядат живи деца, поръсват ги с радиоактивни изотопи и също така изливат разтопено олово в утробите на жените, довеждайки задушеното месо до желаното състояние. При тези условия беше взето единственото възможно решение: да се обяви пълна мобилизация, да се въведе картова система, да се преведе цялото човешко стопанство на бойна основа. Заводите, произвеждащи най-новите оръжия, работеха денонощно, синьото небе беше покрито със смог и нямаше време за околната среда. Съветът за извънредна сигурност на LOX - Лигата на обединените космически системи се събираше отново и отново, наблюдавайки отблизо напредъка на отбранителната работа. Последната среща беше най-тревожна, звездните скаути съобщиха, че безброй армади от врага са обградили слънчевата система и очевидно чакат последния сигнал за решителното хвърляне.
  Ултрамаршал Дик Финикс беше ужасно нервен, в речта му имаше истерични нотки. Острата му брадичка се разклати на орловото му лице и запалена кочина се отчупи от хаванска пура, оставяйки коварно тлеещо петно върху униформата му.
  -Съдният час дойде! Най-древните пророчества за края на света се сбъдват. Хиляди ядрени подводници, настръхнали с ултрамодерни оръжия, обградиха нашата система. Остава само да се молим и да приемем достойна смърт!
  -Не съм съгласен с Финикс!
  Прозвуча привидно спокойният глас на Висшия космически координатор.
  "Не бива, поддавайки се на момент на слабост като този, да признаем, че смъртта ни е абсолютно неизбежна."
  Въпреки факта, че това беше явно неподчинение, ултрамаршалът прекъсна координатора.
  "Аз, като професионален военен, заявявам, че нямаме и най-малък шанс, Арнолд, да се изправим пред фактите." Има милиарди вражески звездни кораби! И много от тях са по-големи от Луната, да не говорим за оръжия, практиката ясно показва: във военнокосмическата сфера те са ни надминали многократно.
  Приглушен рев на одобрение се разнесе из залата. Не исках да повярвам, но изглеждаше, че Финикс беше прав. Лидерът с наднормено тегло се надигна с мъка, изправяйки широките си рамене; Арнолд Шварканегер залиташе от безсънни нощи, клепачите му бяха подути, но ниският му глас беше твърд и вдъхваше увереност.
  -Да изслушаме Върховния икономически координатор. Той обеща да демонстрира най-новите оръжия, създадени от най-добрите учени на нашата планета.
  Този път хорът от глави беше по-оживен.
  - Нека демонстрира! Ще им покажем копелетата!
  Момче по къси панталони, Олег Рибаченко, който наскоро беше назначен за ръководител на военно-промишления комплекс, излетя на плаващия подиум. Гласът му беше радостен, очите му блестяха, изглеждаше, че присъства на сватба, а не на може би последното заседание на съвета на LOX.
  - Тези непредвидими руснаци, той се радва по време на всеобща скръб!
  Чу се гневният шепот на ултрамаршала и тесните му очи се обърнаха гневно.
  От другата страна на слънчевата система руснакът беше втренчен от не по-малко предпазливи устройства за разпознаване на материя, инсталирани от странни създания, които блестяха зловещо в празнотата.
  -Землянинът има повишен, положително зареден емоционален фон! - изпищя глас в гама диапазона.
  В отговор се чу скърцащ звук, в който имаше леко безпокойство:
  -Може би незначителни хора са успели да създадат опасни оръжия, няма как иначе да се обясни, че той, този бос, е толкова активно положително зареден.
  Последва отговорно предаване на информация, но в бета вълни.
  - Мисля, че е по-добре да включим всички наши бойци в гледането на тази програма. Нека знаят какво да очакват от непредсказуеми опасни форми на живот.
  Гама лъчите предаваха още една информация. Постоянно блестящи полупрозрачни същества висяха точно във вакуума, те постоянно блестяха от процесите на стабилен термоядрен синтез, телата им постоянно променяха формата си. Ту светеха със звезди, ту с водни лилии, ту с медузи, наподобяващи жив пластелин.
  - Протеиновата форма на живот е твърде слаба и несъвършена. Сладкото чудовище изскърца. Следователно тя не трябва да бъде носител на интелигентност. Чрез унищожаването на нежизнеспособните носители на интелекта ние възстановяваме хармонията на Вселената, нарушена от слепия поток на хаотичната еволюция.
  За да се придаде по-голяма тежест на тази информация, тя беше пусната в диапазона на алфа вълните.
  Босо момче в къси панталони Олег Рибаченко продължи емоционалната си реч, сочейки с ръце триизмерна проекция, където с помощта на компютърна графика бяха възпроизведени нови самолети.
  Гласът му беше детски и звучен, белите му зъби се ухилиха:
  -Тези ракети-носители изстрелват термо-червени ракети, способни да изпепелят няколко слънчеви системи наведнъж. И от тези радио дула излъчват хипервълни, които ви позволяват да огъвате пространството, като ги използвате, можете просто да вземете и завъртите вражеските подводници в нещо като акордеон, след което да ги разпръснете в прах. Този сферичен клон създава свръхмощни силови полета, непроницаеми за каквото и да е оръжие, дори за термо-рюмон бомби.
  Икономическият координатор на малкото момче Олежка вече се изпотяваше, изброяването на нови видове чудотворни оръжия отне час.
  -Но това са ми любимите, хвърля с времето. Като по чудо времето се измести в миналото и счупените звездни кораби бяха незабавно възстановени. Е, ако врагът се премести в миналото, тогава войниците му ще седят на гърнета в детската градина, а корабите ще се превърнат в елементите, от които са построени.
  Последната фраза беше посрещната със сдържан смях и плахи аплодисменти. Финикс запази скептичното изражение на орловото си лице.
  -А кога успяхте да направите толкова много открития? Това противоречи на логиката и е абсолютно невъзможно.
  Момчето по шорти тропна с бос крак:
  -За човешката наука - всичко е възможно и скоро ще го видите!
  Този път аплодисментите бяха по-бурни. Ултрамаршалът беше леко смутен, инстинктът му подсказа, че го мамят. Взирайки се внимателно в корабите, окачени с дрънкулки, Дик Финикс внезапно протегна пръст с нокти, ритвайки сложния му дизайн.
  Чу се объркан рев:
  -А какви болтове и огромни закопчалки имате - също супероръжия?
  В отговор ясният глас на момчето-координатор изчурулика:
  - Този път не! Но преценете сами, когато започне грандиозна космическа битка, ще избухнат милиарди свръхмощни заряди и какво ще се случи в резултат на това?
  Чу се озадачен звук:
  -Еми незнам?
  Момчето гений извика:
  - Небето ще се разтресе силно. И за да предотвратим падането на нашите космически кораби, внимателно ще ги закрепим към небесния свод.
  Този път подобно изказване беше посрещнато с бурен смях. Само ултрамаршалът се намръщи още повече.
  - И това е всичко, което успяхте да измислите?
  Момчето продължи да мърка енергично:
  -Не, не се страхувайте, не всички. Подготвили сме отлични кънки и титаниеви стикове, за да улесним пързалянето в небето, повърхността на кънките е изработена от изкуствени диаманти.
  Смехът стана много по-силен, полилеите се разлюляха - оформени като гербовете на основните щати.
  -Каква необичайна информация идва от землянин! Положителният ми заряд рязко нараства. - Гама вълни се носят из пространството.
  -Моят също! Толкова е сладко!
  Създанието беше напълнено с розово-перлена боя. Яркостта на цветовете се увеличи.
  -Но ти съсипа цялото небе с тръби, кънките не се возят добре в калта.
  Финикс се забърка в лоша дискусия. Руското момче по шорти се усмихна с лъскава усмивка:
  - Вече сме подготвили няколко междузвездни танкера с течен сапун и прах за зъби. Погледни зъбите ми, скоро ще видиш небето в диаманти.
  Върховният координатор, неспособен да устои, се изкиска с пълно гърло. Един от полилеите не издържа и се срути в пищен килим, бродиран с перли и злато.
  -Какво ти казах! Ето какво означава ненадеждно закрепване, но освен болтове и стативи, ние предоставихме готино велкро.
  - Смехът премина в диво кикотене, дори ултрамаршалът демонстрира значителна сила на белите дробове.
  Междувременно извънземни създания блестяха по-ярко от звездите; човешките очи веднага щяха да ослепеят, ако погледнеха тези огнени каскади. Алфа-бета-гама - и други видове радиация изпълниха целия вакуум. Във враждебните подводници вече не беше възможно да се различи нито една смислена мисъл. Доминираше само една емоция - чувство на дива наслада и луд кайф.
  След като се успокои леко, ултрамаршалът попита.
  -И ако враждебни кораби паднат върху нас отгоре, те нямат винтове и велкро.
  Лъчезарното момче Олег Рибаченко разшири усмивката си още повече.
  - Имам това за това.
  И той извади тенис ракета и я разтърси с босите пръсти на детските си крака:
  -И аз имам.
  Ултрамаршалът пропълзя в дипломата с треперещи ръце и с не малко затруднения извади сгъваема мрежа за улов на пеперуди.
  - Мисля, че имам още!
  Ураганът от смях премина всякакви граници, хората просто паднаха на пода, гърчейки се в сладострастни конвулсии.
  Междувременно в открития космос се наблюдава истинска лудница, потоците от ярка радиация стават толкова интензивни, че военните кораби се виждат отвътре.
  - Слагайте си шлемовете на главите! След това върху вас ще падне чиния с извънземни - ще се смеете и ще избягате!
  Арнолд се задави и добави думата си. Пръскайки с ръце като поразен бръмбар, той все пак успя да допълзи до витрината и да извади музейна реликва - първата лята каска на SS на Земята.
  Последната фраза довърши всички, възприятието просто се изключи за известно време. Когато властите най-накрая се опомниха, в нощното небе се състоя истинско представление, най-грандиозният фойерверк в цялата история на планетата, изпълнил нощното небе с неистов блясък.
  - Обяснете какво е!
  Върховният координатор посочи пръст нагоре по детски.
  "Нищо особено", отговори Олег Рибаченко.
  -Космосът се смее!
  - Небесата ликуват! - продължи Дик Финикс.
  "Вакуумът се разтърсва", завърши Арнолд Шварканегер.
  Самотно полупрозрачно създание се рееше върху блещукащите отломки, носещи се във вакуума. Съдейки по размерите му, то беше наскоро родено дете и грееше с всички цветове на дъгата.
  -Какви готини същества са тези протеините! Донесоха ни незабравима радост и затова заслужават да съществуват! - изскърца. Добрите новини се разпространяват във всички диапазони из необятността на безкрайната вселена!
  След такова есе Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова бяха хвърлени напред за известно време. За да не губят моменти.
  Дори ако тези момчета са безсмъртни.
  Междувременно Ромел води друга победоносна офанзива на запад. През лятото и есента на 1945 г. германците превземат цялата северна Африка и Близкия изток. Те имаха по-модерно оборудване и много по-висококачествени закалени в битки войски. И британците, и американците безнадеждно губеха от Вермахта. И през декември 1945 г., въпреки зимата, Ромел извърши смело десантиране във Великобритания и за десет дни завладя метрополията с внезапен удар. И тогава през зимата цяла Африка и Индия бяха заловени.
  Японците се бият по-успешно в Тихия океан, като успяват да пресекат американското кацане във Филипините. И потопете техните самолетоносачи и бойни кораби.
  След което Германия и Япония се обединиха. Във Великобритания е съставено прогерманско правителство, оглавявано от министър-председателя Мозли, и е назначен крал, симпатизиращ на Хитлер. По-голямата част от английския флот е взет под контрол от германците. А през пролетта нацистите и японците също превзеха Австралия, а през лятото на 1946 г. Хавайския архипелаг. Американските опити да създадат атомна бомба се провалиха. И германците напълно поеха контрола над морето, окупираха както Исландия, така и Гренландия, приближавайки се до Канада. И през есента на 1946 г. започва десантът в Канада. Какво искаха американците?
  Без СССР, който е в примирие с Германия, не може да се води победоносна война!
  През зимата германците акостираха и в Куба. Те разполагат с ново страхотно оръжие - дискети - които достигат скорост до пет или шест звукови скорости и са неуязвими за огън с малки оръжия.
  Така Америка беше активно завладяна. И това само го направи по-забавно и по-вълнуващо.
  Германците, под командването на брилянтния Ромел, печелят една победа след друга!
  През зимата те превземат цяла Канада, а през пролетта на 1947 г. започват атака срещу САЩ. И беше невъзможно да се спрат нацистите. Американците се биеха до 7 август и Вашингтон не падна. И на 9 август САЩ взеха и капитулираха.
  Така битката завършила безславно. По време на войната германците разработиха пирамидални танкове, които нямаха равни и бяха непробиваеми от всички ъгли.
  Но американците нямаха нищо по-добро от Pershing. И те безнадеждно загубиха войната, така и не получиха атомна бомба.
  Сега Ромел имаше развързани ръце за войната срещу СССР. За известно време обаче германците и японците усвояват вече завоюваното.
  Сталин получи изтребителя МИГ-15 и Т-54. Но никога не беше възможно да се създаде успешен тежък танк. IS-4 е произведен в малки серии и със сигурност е по-нисък от германската пирамидална серия RE. Най-популярният беше RE-50, който тежеше само петдесет тона, имаше двама членове на екипажа и 250 mm броня от всички ъгли при големи ъгли и 105 mm оръдие с високо налягане.
  Този танк, особено в неговата странична и задна защита, значително превъзхождаше съветския Т-54 и го проникваше челно от голямо разстояние. Руската кола не успя да пробие германската от никакъв ъгъл. Като ИС-4. Само IS-7 все още можеше да създаде проблеми, но този танк никога не влезе в производство.
  Неуспехите с тежките превозни средства силно разочароваха Сталин. Във всеки случай германското петдесеттонно превозно средство с газотурбинен двигател от 1800 конски сили и смъртоносно оръдие от 1700 метра с начална скорост на снаряда остава непробиваемо и неуязвимо. ИС-10 също се оказа с недостатъчно въоръжение. Тогава Сталин нарежда разработването на свръхтежък ИС-11 с оръдия калибър 203 мм. Такова оръжие с дълга цев може да проникне в германските танкове. Но... Теглото на танка надхвърли сто тона, което вече е неприемливо.
  Така че тази кола също не влезе в производство. Накратко, освен ИС-10, нямаше масово произвеждани тежки танкове. И произвеждаха много Т-54, автомобили, които обаче не са пречка за германците.
  След смъртта на Сталин на 5 март 1953 г. Ромел решава да се възползва от сътресенията в съветското ръководство и неизбежната борба за власт, за да атакува Русия. И така на 1 май 1953 г. Вермахтът преминава границите на СССР. И започна нова война.
  Но в СССР наистина няма единство. Председателят на Министерския съвет Маленков, Народният комисар на вътрешните работи и Министерството на държавната сигурност Берия, министърът на външните работи Молотов, секретарят на ЦК Никита Хрушчов, министърът на отбраната Василевски. Такава пъстра група. Колективно ръководство.
  И никой не командва... А немските танкове РЕ-50 са много бързи и непробиваеми. Те са оптимални по своите характеристики. И не е необходимо да е по-тежък, а ако е по-лек, тогава само за разузнаване.
  А Т-54, уви, е недостатъчен от всички гледни точки. И защита, и оръжия, и шофиране.
  Във всеки случай германците са много по-силни както във въздуха, така и на земята. След няколко дни германците вече бяха стигнали до Тула.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова: държаха отбраната в този град, отново прехвърлени там от вещицата.
  В защита се бориха момче и момиче.
  Момчето Олег хвърли граната с бос крак и запя:
  - Който е свикнал да се бие за Отечеството...
  Маргарита, това момиче, също хвърляше боси пръсти, убийствено присъстваше и изрева:
  - Нека пее с нас!
  Олег Рибаченко, водещ, стрелящ и хвърлящ, каза с боси крака:
  - Който е весел, се смее!
  Маргарита, стреляйки, хвърляйки лимони с боси пръсти и оголвайки зъби, потвърди:
  - Който иска ще го постигне!
  Момчето и момичето извикаха в един глас:
  - Който търси винаги намира!
  Момчетата се бориха с Вермахта много смело. И те хвърляха смъртоносни гранати с боси крака.
  Олег Рибаченко прекъсна опонента си и изписка:
  - За нова Рус!
  Маргарита хвърли дара на смъртта с боси пръсти и потвърди, ухилен:
  - Бийте се и не се страхувайте!
  Децата наистина са въплъщение на агресивността и яростта. Така се бият рицарите на войната.
  Олег Рибаченко си помисли: сега те се бият за Тула. Но дали Русия ще устои на такава колосална мощ? А самураите настъпват от изток.
  А войските на Ромел са пълни с наемници от цял свят. По-точно чужденци, вербувани чрез набези.
  Ето го Олег Рибаченко, който сече черни бойци. А той оголва зъби и реве:
  - Имам характер, което е наистина страхотно!
  И пак удря... И граната, хвърлена от бос крак на момчето, разкъсва фашистите.
  Маргарита също стреля и крещи:
  - Ще има победа!
  И с босите си пръсти той също хвърля убийствен дар на смъртта, разпръсквайки враговете си.
  Момчето и момичето са напълно развълнувани и много победоносни. Те драскат по врага. И покосяват цели редици врагове.
  Олег Рибаченко вика:
  - Врагът няма да мине!
  И хвърля граната с бос крак.
  Маргарита потвърждава това. Той стреля и реве:
  - Смърт на врага!
  И отново цялата тази двойка стреля и изпраща убийствени подаръци. Тя смаза врага и си показа зъбите. И стреля срещу себе си, изключително точно.
  Нито един куршум не отива на вятъра. Младо изглеждащите воини унищожават врага. И покосяват противниците като убийствена коса.
  Момчето, хвърляйки граната с бос крак, изписква:
  - За Русия и свободата докрай!
  Маргарита потвърждава:
  - За Майка Рус!
  И също щеше да пусне граната с бос крак. И разпръсва противниците.
  След което момчето и момичето започнаха да съчиняват различни афоризми, докато стреляха и хвърляха гранати с боси крака;
  Сладкото слово на политика струи и под легналия камък на горчивите проблеми!
  Не само езикът горчи от сладките речи на един политик!
  Не бъди много умен, ще издухаш!
  Добрата пропаганда ще ви заблуди, не само с мозъка на глупак!
  Човекът е вълк в политиката, лисица в бизнеса, но въпреки това го третират като елен!
  Политикът обикновено имитира лисица, но отмива пухчетата от лицето си с трел на славей!
  На война е като в опера, само мъртвите не симулират!
  Дъбова глава няма да осигури силна позиция!
  Един политик обича метал в гласа си и ръжда в действията си!
  Политик, проститутка и сводник в една бутилка!
  Избирателите не вярват на политиците, но пак гласуват на вяра!
  Религията е бизнес, в който няма доверие, но има вяра!
  Защо един политик толкова се прекръства? Това улеснява намирането на портфейла ви!
  Политикът е джебчия, който сам си пише закони!
  Най-честният политик е този, който лъже само по необходимост!
  За един политик езикът е инструмент за производство, само ефективността на труда е в джоба!
  Има малък език, но много говори!
  Хиляда думи струват по-малко от един удар, а милион обещания струват едно изпълнение!
  Ракът освирква по-често, отколкото политик изпълнява предизборните си обещания!
  Какво не може да направи Всемогъщият Бог? Обещавай повече от политик!
  На човека е дадена уста, за да яде, но на политиката е дадена, за да печели храна!
  Политикът е адски хитър и се облича като ангел!
  Защо са му нужни ръцете на човек - да работи! А на политиката се дават лапи за хващане!
  Колкото и сладка да е речта на един политик, животът е още по-горчив от нейното излияние!
  Бог има много дни, но политикът има седем петъка в седмицата!
  Палачът винаги има много работа, а политиката на думи!
  Политик мечтае за власт, както курвата мечтае за секс и също си върти дупето!
  В политиката няма приятели, няма сестри и братя, но има братя!
  Какво най-много иска един политик: да умре като президент и да живее като бог!
  Не вярвайте на вълци в овча кожа - ще отидете за палто от овча кожа!
  На избори има много котки, но още повече вълци в овчи кожи!
  Политикът има сладка реч, която кара диабета да се разочарова!
  Ако не искаш да ореш като муле, не бъди магаре!
  Няма по-голяма глупост от това да повярваш на политик, но игнорирането на изборите не може да се нарече умна идея!
  За разлика от залаганията, гласувалите за фаворита винаги ще бъдат разочаровани!
  Няма по-негодник в политиката от този, в чиято честност са вярвали!
  Всеки, който обича да гласува, обича юфка на ушите!
  Политиците не могат да скрият глада си като глупачка!
  Не вярвайте на обещания, а отидете на избори!
  Който не вярва в Бог, няма да повярва и в Хари Потър!
  Политикът е като приказния Дядо Коледа, така че в действителност в апартаментите е студено!
  Не обичайте юфка с уши - ще ядете по-добре!
  Политикът ръмжи като вълк, имитирайки лисица!
  Най-хитрата лисица маха опашка на трона!
  Има много хитри лисици по света, а още по-глупави врани!
  Не правете от дявола Бог, а от политика - честен човек!
  Колкото по-висока е планината от обещания на един политик, толкова по-нисък той смята вашия ум!
  Не се подвеждайте по политиката, гласувайте за някой, който не ви е фаворит!
  На избори хората гласуват и има пари в банката, но във втория случай поне има шанс за печалба!
  Не бъди заек в политиката - лисицата ще си смъкне кожата!
  Лисицата не е най-силното животно, но най-добре къса три кожи!
  Когато отивате на избори, не забравяйте, че няма честни политици, а само собствената ви чест!
  Един политик може да обещава много, но ушите му трябва да са отгоре!
  Най-често тези, които имат много юфка на ушите си, гладуват!
  Политик копнее за трона като муха на мед, а и носи зараза!
  Не бъди магаре, не гласувай за лисицата!
  Лисицата е най-умното животно, но в аритметиката на живота може само да отнема и дели!
  Ефектният политик прилича на лисица, а се прави на лъв!
  Лисицата може да реве като лъв и да блее като овца, но навиците й са вълчи!
  Черни овце има, но чисти политици няма!
  Защо един политик се нуждае от глава? Да го изяде!
  Защо една крава се нуждае от акордеон? Защо един политик има нужда от съвест?
  Всички политици имат ненаситен апетит, но нямат желание да орат като бик!
  Истинската лисица винаги се цели в мястото на лъва!
  Юфката за уши е негодна за консумация, но е безплатна!
  Безплатно сирене има само в капана за мишки, а безплатните юфка са само на ушите!
  Добрият политик надува мухата на слона, посредственият само я надува!
  Полицията се бие, но политикът мами!
  Тиранинът окачва фиде на ушите си, заедно с въже на врата!
  Дипломацията е изкуството да не се договаряме, в името на споразумение!
  Имайте клуб, но не и глупави мозъци!
  Главата е чугунена и често поддава!
  Силният човек винаги е добър дипломат, но по-добре без дипломация!
  Политикът се съгласи, ако не се съгласи!
  Дори лисиците са одрани, с очи на орел и сърце на лъв!
  Човек винаги е недоволен от живота, но умирайки няма да каже, че стига!
  Който обещава на избирателите рай, по-скоро ще ги прати в гроба!
  Не правете от къртичината къртичина, а от политика правете честен човек!
  Ако искате да успеете в политиката, забравете за съвестта и честта, но не забравяйте за подлостта и ласкателството!
  Политикът си изгражда надеждна крепост, от онези, които имат дъбова глава!
  Избирателю, не вярвай, всеки политик е звяр!
  Политикът е като водката, въпреки че е сладък, със сигурност ще ви заболи глава!
  Въпреки това германците обграждат и превземат Тула. На южния фронт те пробиха до Сталинград, но този път успяха да превземат град Сталин в движение. Танковете на изтребителите на Ромел бяха твърде бързи. И Москва се озова в тесен обръч.
  Германците и техните пъстри орди незабавно превзеха Рязан. И затвориха блокадата.
  Олег Рибаченко и Маргарита се озоваха в обкръжената столица на СССР.
  Не е забавно за вечните деца. Борете се за себе си, докато Москва е бомбардирана и унищожена.
  Момчето хвърли граната с бос крак, повали няколко араби и отбеляза:
  - Широка е моята родина!
  Момичето също хвърли дара на смъртта с голи пръсти, разпръсна противниците и изпищя, обобщавайки:
  - Няма къде да се оттеглят!
  Децата се биеха като тигърчета. И те активно нокаутираха германците и техните наемници. Но все пак какво могат да направят едно момче и едно момиче срещу толкова неравни сили?
  Но битката продължи... Момчето и момичето се бориха известно време.
  Но после пак се раздвижиха... Явно, за да не удължават безсмислената агония. Те се озоваха близо до Юлий Цезар. И го спасиха от опит за убийство в Сената. И че децата са готини и безсмъртни. Нарязаха сенаторите на зеле. И им отрязаха главите. И те хвърлиха граната по някого, откъснаха му крайниците.
  Накратко, Цезар оцеля. И той управляваше още двадесет години. И тогава неговият син и синът на Клеопатра се възкачиха на трона.
  Накратко, установена е стабилна цезарска династия. И Древен Рим продължава да расте и да се разширява стабилно. Докато стигна до Китай, поглъщайки и него. Възникна световна империя, която също прекоси океана. Прогресът се развива по-бързо от истинската история, но християнството и ислямът си остават малки секти. Римляните излязоха в космоса и завладяха Слънчевата система.
  И тогава те полетяха към звездите. Научният атеизъм и култът към Цезар и неговите потомци се превръщат в една религия.
  За да направят това, момчето и момичето просто изстреляха няколко изстрела от картечница, хвърлиха четири гранати и работеха с мечове. Всички пет минути на снимане и цялата история на човечеството се промени напълно. Така става.
  И на фронтовете на Втората световна война германците превземат Москва и стигат до Урал. И Сибир беше заловен от Япония.
  Така Ромел завладява по-голямата част от света, превземайки СССР за няколко месеца и половина.
  Но тази история на войните още не е приключила. На 1 май 1957 г. Ромел също атакува Япония. Последва последната война в човешката история. Самураите бяха значително по-ниски от Третия райх в качеството на технологиите и безнадеждно губеха. Но войната продължи повече от година, докато накрая, след ядрени атаки срещу родината, Япония падна.
  Ерата на разделения свят приключи и Ромел стана световен диктатор.
  На 1 май 1959 г. е проведен референдум и е установена монархия. Ромел успя
  негов син и е основана династия. Световна династия и космическа експанзия.
  Една единствена империя въведе ред на планетата Земя. Дори в Африка до всяко село беше направен път и се построиха спретнати, прилични къщи. Земеделието се развило и гладът приключил завинаги. И раждаемостта е под контрол. Всичко е както се казва, поръчка по поръчка.
  Слънчевата система се развива и хората вече летят до други звезди. А Ромел влезе в историята като най-великата личност и легенда! И въпросът е защо Хитлер не беше убит по-рано? Би било много по-добре!
  
  
  
  
  ПУГАЧОВ ЦАР НА РУСИЯ
  Емелян Пугачов обсажда Оренбург. Нещата не вървят много добре за бунтовниците. Царските полкове се приближаваха. Самопровъзгласилият се цар не искаше да вдига обсадата от Оренбург, но също така беше рисковано да се разделят войските. В реалната история бунтовниците въпреки това се разделиха и бяха победени парче по парче. Първо близо до Татищево, а след това близо до Белоозерск. Това решение се оказа грешно.
  Но тогава момчето Олег Рибаченко пристигна в лагера на Емелян Пугачов. Въпреки това все още имаше сняг, а беше краят на февруари - момчето беше босо и по шорти.
  Той беше доведен до Емелян Пугачов. Момчето крачеше уверено. Бягането бос в снега е по-скоро удоволствие, отколкото мъчение. Особено в безсмъртно тяло.
  Момчето предложи план на Емелян Пугачов:
  - Да вземем униформата на царските войници, а ние имаме много такива, и да облечем въстаниците и казаците. Да разиграем битка - като стрелба. И тогава ще изгоним пленените пугачевци в града. Ще си помислят, че това са царски войски и ще ни пуснат в укреплението, а там ще ги нападнем!
  Емелян Пугачов одобри:
  - Ами ти се раздаваш! Каква глава! Давам ти титлата капитан!
  Олег се поклони и отговори, тананикайки с усмивка:
  - Есаул, Есаул, защо си изостави коня! Ръката не се вдигна да стреля!
  Казашкият цар кимна и отговори:
  - Ти ще ми бъдеш адютант! Ще ти оправят униформата и ботушите!
  Олег скромно отбеляза:
  - И бос е по-сръчен! И не ми е много студено с гол торс!
  стана Емелян Пугачов. Той беше със среден ръст, широки рамене и въпреки че Олег беше ръстът на стандартно дванадесетгодишно момче от двадесет и първи век, тоест метър и половина, кралят на казаците не беше много по-висок. За това време Олег вече беше тийнейджър и можеше да се бие наравно с възрастните и да бъде офицер.
  Емелян нареди...
  - Ами подгответе тази провокация много тайно!
  И колко умно е използвал научната дума.
  Казаците се готвеха... Поставиха караули, да не знае ни една жива душа. И се подготвяше коварен капан.
  Но врагът все още се приближаваше, но все още имаше известно време, малки отряди бунтовници го нападнаха. По-точно доста многобройни, но не особено организирани тълпи.
  Емелян Пугачов имаше почти двадесет хиляди боеспособни войски близо до Оренбург. В реалната история тя беше разделена. Десет хиляди пугачевци се бият срещу седем хиляди царски войски близо до Татищи. Противникът превъзхождаше армията на Пугачов по оръдия и брой на пушките, както и по организация. Но победата дойде на висока цена! Освен това самият Пугачов не действаше много смело, напускайки бойното поле още преди края на битката.
  Сега пугачевците имаха исторически шанс за гръмка победа.
  Така те облякоха повече от две хиляди избрани бойци в униформи. Накараха ги да се обръснат. А това, че се носят униформите е естествено. И още много. Пугачовците имаха и знамена от предишни заловени битки, и барабани, и т.н.
  Спектакълът беше планиран да се изпълнява като по ноти. Емелян имаше почти сто оръдия в Берд, въпреки че половината от тях не бяха важни. Но има по какво да се стреля.
  Да има вид на истинска битка. Засега нещата не са толкова зле за Пугачов. Половината от уралските заводи са под негов контрол. Челябинск все още е страшен, Чика седи здраво близо до Уфа. Все още е краят на февруари и изходът от войната не е ясен, а силите на Голицин са далеч от Оренбург. Но в реалната история след месец ще има битка при Татищево и в нея поражението на селската армия. Което ще доведе до масово дезертиране на бунтовниците.
  Олег все още е бос и по шорти, дава заповеди и дава съвети. Неговото почти черно от тен, но русо момче се подчинява на брадати мъже.
  Бунтовниците вече започват да стрелят. Оръжията гърмят, даровете на смъртта се изплюват... Истинско унищожение е в ход.
  Олег оголи зъби и изрева:
  - Слава на святата ни родина! Ще има поколение поети! Велики Емеляне, скъпи - твоите подвизи ще бъдат възпяти!
  И се издигат облаци дим. Имитацията е сериозна битка. Тук, разбира се, трябва да покажете всичко убедително. Освен това, под обсада, разбира се, те чакат освобождение!
  Разбира се, те стрелят на празен ход, за да спестят гюлета и сачми. И използват по-лош барут.
  Емелян Пугачов все още е достатъчно силен, за да превземе Оренбург - но крепостта е здрава! И тук трябва хитрост.
  Воините и казаците като цяло са готови... Повече от две хиляди преоблечени пехотинци и кавалеристи и над три хиляди уж пленници. Достатъчно, за да превземе внезапно град.
  Олег вървеше пред затворниците. От дългото тичане бос във февруарския сняг момчешките му крака леко изтръпнаха. Освен това той вече е свикнал с жегата. Но няма страшно, пръстите на безсмъртното момче няма да измръзнат.
  И се получи наистина страхотно.
  Олег се усмихва, оставя следи от боси крака на бял фон. Изглежда трогателно. Няколко момчета от селски семейства също тичаха боси. Те са доста закоравели, въпреки че обикновено носят обувки в снега.
  И така, тази армия идва, победила пугачевците, към Оренбург. И дори тананикат марша.
  Наистина, измамата е проста, но ефективна. Портите се отварят пред тях и армадата на пугачевците влиза в главния град на този регион. Явно са твърде сигурни, че глупавият човек нищо не разбира и е победен.
  Сега бунтовниците са напълно замесени. Следва сигналът и те се втурват към защитниците.
  Олег посича двама офицери наведнъж със сабята си. И момчето отчаяно крещи:
  - Предавам се! Законният крал е с нас!
  Защитниците са объркани. Войниците не оказват почти никаква съпротива. Воюват предимно офицери, търговска милиция и богати казаци.
  Битката е тежка, но фокусна. Все повече и повече полкове се втурват в града. И казаци, и мъже с колове, и татари с башкири. Битката е тежка.
  Олег Рибаченко също кълца и крещи:
  - Предавам се! Ще има милост, много пари и свобода за всички вас!
  Ясно е, че силите на защитниците бързо намаляват, както и желанието за битка. Дори офицерите се отказват. Казаците дори не искат да умират.
  На Матюша Борон Олег преряза гърлото, хвърляйки камата с босите си пръсти.
  Битката замря почти веднага. Търговците паднаха на колене и помолиха за милост. Те завлякоха и германския губернатор, и коменданта на крепостта. Емелян Пугачов заповядва да бъдат обесени.
  Пленените войници се заклеха, а на офицерите беше предложен избор: или служба на цар Петър Трети, или смъртно наказание. Разделено приблизително наполовина. Някои бяха екзекутирани. Някои се заклеха във вярност на Емелян.
  В самия град е заловена богата хазна и много ценности, както и почти деветдесет оръдия и големи запаси от барут, бомби и гюлета.
  Колосалната крепост най-накрая падна след дълга обсада. Армията на Пугачов беше значително попълнена. И сега беше възможно да отидем до Татищево и да се бием с Голицин с превъзходни сили.
  И самият Олег отиде при Чика, за да помогне. Михелсон трябваше да бъде посечен до смърт, за да му попречи да победи бунтовниците край Уфа.
  Момчето тичаше босо по шорти в снега. Маргарита също се присъедини към него. Момичето носеше само туника и разбира се, без обувки. Красива, със златна къдрава коса, макар и прашна от работа в кариерите.
  Маргарита е красива, но все още дете.
  Олег я попита:
  - Ти още не беше стара жена ... Не съжаляваш, че стана момиче от дълго време!
  Маргарита отговори с усмивка:
  - И ти не беше стар, но стана момче почти завинаги! Трябва да платите за безсмъртието и това плащане не е прекомерно!
  Олег се съгласи с това:
  - Робството е временно, но вечният живот е вечен! Освен това сме толкова бързи, че не ни трябват коне!
  Маргарита се засмя и отбеляза:
  - Със сигурност! Тичаме по-бързо от най-чистокръвните жребци. Безсмъртното тяло е специално и е по-удобно в кариерите, под камшика на надзирателя, отколкото в нормално тяло на пухено легло!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Не можете да спорите с това! Така ще живеем вечно!
  И децата Терминатор се ускориха. Олег, разбира се, беше много доволен. Той е страхотно дете.
  Въпреки че понякога в душата ми се прокрадват съмнения: възможно ли е да се убиват офицери от руската армия? Това най-вероятно е грешно! Но задачата на вещицата трябва да бъде изпълнена. Тя промени историята на Русия и й даде вечно, безсмъртно тяло, дори и на дете, но изключително силно и бързо. И за това трябва да плащате и да служите.
  И кой знае, може би ако Пугачов победи, Русия ще спечели само?
  Момчето и момичето знаеха приблизително къде се намира отрядът на кралските войски, до който трябваше да пристигне Михелсон.
  Чика има дванадесет хиляди организирани войски близо до Уфа. И той беше близо до превземането на този град, но два пъти му липсваше малко късмет и дисциплина.
  Разбира се, Михелсон има няколко пъти по-малко сила, но в реалната история той все пак спечели. И така... Този много талантлив командир трябва да бъде заловен или убит.
  И тогава ще видим. Без Михелсон войските вероятно няма да се преместят в Чика. И там Олег Рибаченко измисли план. Победете Голицин и отидете в Уфа. Вземете този град, изпратете подкрепления в Урал и Сибир и се преместете в Казан. Тогава бунтовниците ще имат предимство.
  И войските на кралицата ще бъдат бити парче по парче. Освен това във всяка революция има такива ефекти: колкото повече победи, толкова повече поддръжници и толкова по-слаба е съпротивата на врага.
  Така че с всяка стъпка въстанието само ще се засилва. Олег беше сигурен в това.
  И Маргарита, момичето, което бяга по-бързо от състезателен кон, е с него и заедно ще покосят враговете си.
  Младите воини заеха място в засадата. Михелсон с малък ескортен отряд трябваше да пристигне в своя полк. Тук вече го чакаха децата Терминатор.
  Олег и Маргарита, размахвайки саби, нападнаха ескорта. Посякоха веднага няколко хусара. Останалите се опитали да стрелят, но куршумите не улучили безсмъртните деца. И посякоха враговете си с неистов гняв. А Олег Рибаченко дори хвърляше остри дискове с пръсти на краката си. И Маргарита опита това с босите си крака и се получи.
  Момчето и момичето убиха врага без повече приказки. Михелсон се опита да избяга в галоп, но Олег и Маргарита го настигнаха. Те събориха Михелсон и го завързаха.
  Олег качи подполковника на раменете си и го отнесе в Чика за съд.
  Безсмъртните деца разпръснаха и убиха петдесет хусари, показвайки, че в замяна на вечно детство са получили много готини способности.
  Олег, влачейки Михелсон на раменете си, отбеляза:
  - Обаче колко силен съм станал!
  Маргарита отбеляза:
  - Да, това още веднъж потвърждава, че сме направили правилния избор! А безсмъртието си струва да се работи!
  Олег се съгласи с това:
  - Боят е много по-интересен от играта на магарета в кариери. Не е трудно в това тяло, но е скучно!
  Маргарита се съгласи:
  - Рутината убива!
  В лагера на Чики две боси деца, или по-скоро по стандартите на това време, когато по-дребните хора бяха малко тийнейджъри, не предизвикаха много подозрение. Ако сте боси в снега, това означава, че сте бедни и сте на страната на селския цар.
  Чика възнагради Михелсон за затворника, като даде на децата имперска сума - петнадесет златни рубли.
  На самия Михелсон беше предложено: или да служи на царя, или да бъде обесен!
  Микелсън предпочете примката. Но Олег предложи да оставим този командир да мисли. В крайна сметка те винаги ще имат време да го закачат. И Михелсон може да бъде много полезен.
  Чика се съгласи:
  - Времето изтича!
  Олег също предложи:
  - Засега трябва да пленим царския полк без командир! За да се предпазите.
  Чика се съгласи:
  - Удряй, докато желязото е горещо!
  И бунтовниците нападнаха кралските войски. Те атакуваха през нощта, Олег и Маргарита внимателно премахнаха часовите.
  Битката беше сравнително краткотрайна. Олег, хвърляйки домашен диск от счупена коса, уби полковника, който действаше като командир, и без него моралът падна. Освен това имаше твърде много бунтовници и това оказваше натиск върху психиката на войниците и много офицери.
  И кой знае, може би това е истинският цар Петър Трети. И той има легитимност по-висока от Екатерина II.
  По-голямата част от полка е пленена. Пленени са оръдия и пушки.
  Пълна победа за армия, неподготвена да отблъсне атака.
  И разбира се триумфът на Чика.
  Но естествено децата бягат обратно при Пугачов. Той ще трябва да се бие срещу седем хиляди войници, включително две хиляди конници на княз Голицин. Пугачов, разбира се, е по-многоброен, но армията му е пъстра. Има много бивши войници, които са ненадеждни, зле въоръжени и обучени селяни, татари, башкири и калмици.
  Най-силното ядро са казаците Яик. Но тези казаци не са най-многобройните. Има и Илецки казаци, и Оренбургски и др.
  Те вече тичат към крепостта Татищево, където се е събрала значителна армия на селския цар.
  Самият Емелян Пугачов обикаля позициите на бял кон. Олег Рибаченко гледа внимателно този лидер. Емелян Пугачов има вид на владетел. Той е приблизително среден на ръст, но на кон изглежда по-висок поради късите си крака и широките рамене. Физически лидерът на бунтовниците е силен. Можеше да се види как сече и силата на удара в битка.
  Като цяло той е доста подходящ за ролята на вожд. А за ролята на краля? Възможно е и това.
  Армията на Пугачов е голяма. Той пристигна от отбраната на Илецк, все още осъден Хлопуша, събирайки още хиляда и петстотин души. Сега Емелян има повече от двадесет хиляди бойци. Трудно се побират дори в крепост. Пребройте три пъти повече войски от Голицин и продължават да пристигат още.
  А Пугачов има двойно повече пушки. Има доста големи запаси от барут и гюлета.
  Можеш да се биеш... Но армията е пъстра. Има и мъже с копия, и башкири, и татари, и калмики, и киргизи, и казахи. А също и много бивши войници от различни гарнизони, които не са напълно надеждни. Има и уралски работници и сибирски стрелци. Казаците са най-важното ядро на армията.
  Голяма армия, но твърде пъстра. Някои войници и офицери бяха заловени съвсем наскоро в Оренбург.
  Някои части са от мъжка екипировка, която може да се използва само в ръкопашен бой. И орда азиатци, не много дисциплинирани и често не знаещи руски език.
  Така че, формално разполагайки с много повече войски и дори оръдия, Емелян Пугачов е по-нисък от врага по отношение на качеството на бойната сила. Така че изходът от битката изобщо не е толкова ясен, колкото изглежда въз основа на чисто формален баланс на силите.
  Олег Рибаченко разбира това. Вероятно това е ясно и на Пугачов. Чика спечели, защото изненада врага. И в истинската история Микелсън беше този, който спечели, който успя да атакува по-голямата армия на Чика пред кривата.
  Какво трябва да направя сега? Крепостта е добре укрепена и обляна с вода, което прави склоновете заледени и хлъзгави. Но не можете да останете в отбрана за дълго.
  Олег предложи на Емелян:
  - Сами да нападнем враговете, царю-отче!
  Емелян логично отбеляза:
  - Няма ли да ни покрият с пушки?
  Олег предложи:
  - Ще разузная врага с Маргарита и ще ударим точно там, където той най-малко очаква!
  Селският цар одобри:
  - Това е добра идея!
  И Олег с Маргарита грабнаха раница с гранати и чифт остри саби се втурнаха към врага.
  Децата тичаха почти голи, момчето по шорти, а момичето с туника. Олег си спомни "Спартак" на Иън. Момчето Гита също беше там. И жена в скъсана туника, танцьорка, изгорена от слънцето. Момчето беше много упорито. Вероятно не е наследствен роб. Може би е бил заловен . После го закараха в Италия, съблякоха го и го пуснаха на търг. Въпреки че Гита не е права, тъй като той беше бронзов от тен, тогава най-вероятно са го закарали на търга съблечен. И той ходеше толкова гол, ходеше бос по каменистите пътища на Италия. Босите му подметки горяха, прасците го боляха. Но момчето не сведе глава.
  И купувачът започна да опипва момчето, естествено развитите му мускули, очевидно луди по гладката му кожа. И тогава пъхна мръсните си пръсти в устата си. И Гита не издържа и го ухапа.
  Тогава избухна бой. Да, Гита, това беше момче, което самият Олег обърка със Спартак в детството. Но не, все още второстепенен герой.
  Чудя се, какво ще стане, ако римляните са решили да измъчват Гита? Все пак пленените роби се разпитват под мъчения?
  И нажеженото желязо щеше да докосне босите пети на момчето-роб. Гита извика и повтори същото:
  - Робите бягат и не искат да се бият!
  Изгориха му втората пета за симетрия и го пуснаха. Момчето е принудено да стъпва на пръсти и го боли доста. Но Гита все пак успя да избяга по време на хаоса.
  Може би преди това момчето е работило в кариерите. Носеше тежки камъни, потеше се обилно, дишаше тежко. Камшикът на надзирателя го удари. Много е трудно в първите дни на работа, когато не харесвате светлината. И после свикваш. Трудното става познато, а познатото става лесно. Но въпреки това много роби умират. И Гита се превърна в малко вълче.
  Олег смяташе, че може би момчето от книгата "Спартак" е било заловено след поражението на бунтовниците. И тъй като беше още дете, го изпратиха окован в мините. За да умре бавно там. Или са били измъчвани, изгаряйки мускулестото тяло на момчето с нажежен прът. След това изсипаха сол върху изгарянията и счупиха пръстите на босите крака на младия роб. Изкривиха си ставите. Всички се чудеха къде Спартак е скрил златото. Гита мълчи, скърцайки със зъби. Той се повдига и спуска чрез рязко издърпване на въжето.
  И вените пукат от дива болка. И момчето губи съзнание. Обливат го с ледена вода и го съживяват. И лекарят опипва пулса, за да определи дали е възможно да продължи мъчението или е необходимо да даде почивка на измъчвания, за да измъчва отново младото тяло.
  Гита е измъчвана жестоко и дълго време. Изсипват черен пипер върху раните, бият ги с нагорещена тел, убождат нервните окончания с игли и под босите крака на момчето гори огън. И палачът изтегля топлина под стелажа. И силна миризма на изгоряло, и вадят всяка вена.
  И тогава нажеженото желязо докосва голите гърди на момчето и то губи съзнание от дива болка. Поливат го отново с вода и го вкарват вътре. Палачът притиска тестисите с клещи, момчето се променя от диво страдание и отново изпада в безсъзнание.
  Гита под мъчения... Някой съобщи, че това е любимата на Спартак и знае къде е заровил съкровището. И римляните измъчват... Момчето няма нито един непокътнат участък от кожа, който да не е обгорен или на райета. Но той мълчи. И римляните са изумени от неговата упоритост.
  Съпругата на Крас присъства по време на мъченията. Тя с нетърпение наблюдава как измъчват красивото и светлокосо момче. Вълнуващо е. И така тя заповяда след още едно мъчение да доведат Гита при нея и да я сложат на леглото. Тя наистина иска да го направи сама.
  Още съвсем млада и силна, жената яздеше мъжкото съвършенство на младия роб. Гита стана мъж за първи път. След това трябваше да оближе котенцето й с език. Което е малко отвратително, но и необичайно.
  И така, съпругата на Крас нареди мъченията да спрат и момчето, което вече беше пораснало малко по време на въстанието, започна да се храни по-добре. И тя правеше любов с него.
  Раните и изгарянията на Гита заздравяха като на куче. И след като стана по-силен, момчето се ожени за похотливата съпруга на Крас и избяга от нейното имение. След което се скрил в планините и там сформирал собствена банда от избягали роби. В крайна сметка всичко завърши добре. Крас умира по време на войната. И Гита се привърза към Юлий Цезар и направи добра кариера, ожени се и имаше куп деца. И съдбата на Спартак е неизвестна. Тялото не е открито. А дали умря, или се спаси, робите не знаеха.
  Но те вярваха, че, разбира се, техният изкупител е жив.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова: които някога са били възрастни, а сега са вечни, безсмъртни деца, се приближиха до лагера на Голицин. Тук има трима генерали. И войските бяха изтеглени от руско-шведската граница.
  Докато царска Русия воюва с Турция, бунтовниците са по-спокойни. Ако Голицин бъде победен, пугачевците най-накрая ще могат да овладеят инициативата. И дори окупират Самара.
  Олег и Маргарита обиколиха часовите... Сняг вали и не се вижда добре.
  Момчето си помисли, че може би ще успеят да довършат трима генерали и полковник Бибиков, обезглавявайки царската армия. Но това е трудно да се направи.
  Момче и момиче стъпват внимателно в снега. Стараят се да не оставят следи. Те са още деца. Внимателно се приближавайте към конвоите. Пистолетът беше разположен някъде отделно. Армията е на поход. Вече няма силни студове - март е. Но наоколо все още има сняг. Босите крака на младите воини почти не усещат студа, особено когато се движат. Бързо свикват със студа.
  Въпреки това много деца, дори и без суперсили, тичат боси в снега, особено в тези сурови времена.
  Олег си помисли, че отдавна не е гледал телевизия и не е играл на компютъра. И че без игри е някак тъпо.
  Момчетата се приближиха до конвоя и Маргарита предложи:
  - Ами ако подпалим складовете за барут?
  Олег се намръщи и попита:
  - Мислите ли, че това е добра идея?
  Момичето логично отбеляза:
  - Без барут армията не е армия!
  Олег кимна в знак на съгласие:
  - Да опитаме!
  И момчето по шорти се втурна към количките. Те, заедно с момичето, убиха трима часови със сабени удари и с помощта на кремък и добавяне на сено подпалиха конвоя с барут.
  Започна да свети и черен облак започна да се издига към небето. Барутът започна да пръска...
  Момче и момиче се скриха в лагера. Настана паника. Голицин също изскочи с двама генерали. Този принц крещеше сърцераздирателно и сочеше с пръсти.
  Олег хвърли диска с боси пръсти и той изсвири и се заби право във врата на Голицин. Принцът, разперил ръце, падна. Генерал Мансуров се втурна към него. Но използвайки босите си пръсти, Маргарита използва оръжието. И вторият командир рухна.
  Третият беше Феърман, който се биеше с бунтовниците заедно с генерал Кар. С тях е и полковник Бибиков, роднина на главния генерал Бибиков. Виждат се по презрамките им с острия поглед на безсмъртни деца, въпреки снеговалежа.
  Олег и Маргарита отново хвърляха дискове с боси пръсти - техните безсмъртни тела имаха такава способност, като герои от комикси.
  И двамата босове бяха убити, главите им бяха пръснати.
  След което момчето терминатор и момичето рейнджър започнаха да хвърлят дискове по служителите. За щастие, след смъртта на командирите, започна паника, на всички изглеждаше, че пугачевите са нападнали лагера.
  Две деца обаче също са колосална сила. И убиват офицери, като хвърлят остро заточени дискове. И им трошат гърлата, пукат им артериите и вените.
  Децата са трудни за разпознаване в снеговалеж, а в снежни преспи са идеално маскирани.
  Но на царските войски им е трудно. Олег Рибаченко, хвърляйки дискове, казва:
  - Слава на велика Русия!
  И отново хвърча дискът, хвърлен от босите пръсти на краката на момчето.
  Маргарит прави същото, хвърля заточено устройство с голи пръсти и вие агресивно:
  - За Емелян Пугачов!
  И тези деца работят много активно и резултатно. Секат и със саби. И офицерите се избират.
  Олег Рибаченко пее:
  - Белите вълци се стичат!
  Маргарита, хвърляйки дискове по опонентите си с боси пръсти, пее:
  - Само тогава състезанието ще оцелее!
  Момчето, продължавайки да се навива, коси врага:
  - Слабите умират, убиват ги!
  Момичето, което хвърля дискове и убива офицери, съска:
  - Пречистване на свещената кръв!
  Младите воини действат по много разнообразен начин, хвърляйки гранати по враговете.
  В този момент бунтовническа кавалерия нахлува в лагера. Оказва се, че Емелян Пугачов решава да атакува пръв и премества многобройната си кавалерия след децата.
  И ударът се оказа внезапен и в точното време. Жителите на степите обсипаха войниците със стрели, казаците ги посякоха със саби, а конниците ги сложиха на копия.
  Волята на царската армия е подкопана, а командирите са убити. Тук Емелян Пугачов лично посича последния полковник със сабя и крещи:
  - Деца мои, признавате ли законния суверен?
  Стотици войници и дори много офицери падат на колене и крещят:
  - Да си признаем! Нека си го признаем!
  Съпротивлението пада. Пехотата се предава почти изцяло, с изключение на някои офицери. Кавалерията се съпротивлява малко по-дълго. В него има много благородници. Но кавалеристите от обикновените хора също хвърлят оръжията си.
  Олег и Маргарита секат ездачите със саби, хвърлят остри дискове с боси пръсти и пищят:
  - Страхотни хора по всяко време,
  Велики хора - в славата на Петър!
  И момчето, и момичето са по-активни в сеченето и хвърлянето. Артилерията вече е превзета. И удряха ездачите с картечи. Има десетки от тях, които лежат наоколо. Става тотален побой.
  Олег запя с усмивка:
  - Велики цар Петър Първи, бъди винаги за пример!
  И той също ще го вземе и ще посече с две саби, като веднага ще отсече главите на петима.
  Маргарит, отрязвайки опонентите си, изчурулика:
  - Моите гласове, и аз съм красива!
  И по същия начин ще го вземе и ще го отреже.
  Момчето и момичето са просто въплъщение на унищожението. И те работят като електрически коси.
  Друг офицер пада... Звучи силният глас на Емелян Пугачов:
  "Който ми служи, ще получи награда, а останалите ще загинат."
  Мъжете с плитките вече пристигнаха. И се бият добре срещу кавалерия. И потоците от коне изтъняват...
  Оцелелите конници също се предават. Битката отново е спечелена... Пугачов триумфира!
  Затворниците вече се водят и полагат клетва. Войниците, като правило, се покланят на измамника. Офицерите са различни. Кой избира примката и кой се кълне във вярност на новия цар. Освен това, кой знае, може би истински монарх.
  Емелян Пугачов изглежда много властен. Ясно е, че това е човек, който е свикнал да командва. И буквално всички се кланят пред него.
  След като забавляваше онези, които отказаха да се закълнат, Емелян направи ревизия.
  Бяха заловени седемдесет и пет оръдия, което беше много по онова време. И войските на Голицин събраха толкова много в крепостите. Гюлетата и сачмите също са на мястото си, но по-голямата част от барута е изгорял. Но няма значение.
  Има повече от пет и половина хиляди затворници. Армията се разрасна.
  Кралят на селяните награди Олег с чин полковник за неговите подвизи и чин полковник на Маргарита.
  И той също даде триста рубли.
  Да, момчето продължи добрата си кариера. Все още можете да се издигнете до чин фелдмаршал.
  И Емелян първо даде празник ...
  И на празника те обсъждаха въпроса какво да правят по-нататък. Като цяло беше необходимо да укрепим тила си. Не забравяйте да вземете Уфа, а преди това крепостта Верхояицкая, която все още издържа. Изпратете и подкрепления към Кунгур и Белобородова. И окупират всички уралски заводи. След като придоби артилерия и провизии, както и оръдия.
  Като цяло атаманите се съгласиха с това. И след като вземете Уфа, отидете в Казан.
  Друг въпрос е какво да правим с града Yaik? Да го щурмуваме или да го оставим под блокада засега?
  Емелян Пугачов искаше да прекара малко време с младата си съпруга Устиня и взеха част от кавалерията, те тръгнаха към града. А атаман Овчинников остава временно да командва. Той трябваше да отиде до крепостта Вернехнеяицки, като в същото време събираше силите на степните жители. Изпратени са подкрепления към Урал. Дори беше планирано да се превземе Тоболск. Бяха събрани значителни сили.
  Казашкият цар и конницата му галопират към Яицк. Каквото и да се говори, този град е символичен. Но най-вече Емелян искаше да стане наследник на трона. Все пак войната си е война. И ако убият, тогава поне ще има кой да продължи рода.
  Олег и Маргарита заедно с основната армия, която се движи към крепостта Верхнеяицк.
  Момче и момиче тичат и са много весели...
  Те дори правят хитрости по пътя.
  Разменят си афоризми;
  Олег казва, скачайки, а Маргарита в отговор:
  Царят е силен не с короната, а с короната на успеха!
  Човекът не е вълк, но още повече се нуждае от глутница!
  Пий, но не се напивай, а ако се напиеш, не те хващат!
  Речта на тиранина е медена, като велкро за мухи!
  Който си пада по сладки думи е умен като муха!
  Тиранинът е горчив в делата, но сладък в речта!
  Който не иска мира, няма да види празника!
  Човек е велик само ако не разменя себе си за малко!
  Бъдете търпеливи, но не бъдете нетърпеливи!
  Ако искате да вземете козове, не бъдете вале!
  Един удар е по-добър от хиляда ругатни, а един шамар е по-добър от сто удара!
  Царят, който съблича своите поданици, винаги е гол!
  Обикновено се обуват, за да се събуят!
  С кражба си пълниш джобовете, но изпразваш душата си!
  Тиранинът обича властта, но мрази този, над когото властва!
  Палачът понякога е необходима професия, но човек с глава е недолюбван!
  Тиранин може да бъде убит, но не може да бъде избелен!
  Човек обича червената дума, но понякога повръща кръв!
  Който гледа в миналото винаги закъснява!
  Бъдещето е в мъгла, но не е далеч!
  Не плюйте в миналото, те ще плюят в бъдещето!
  Тиранинът всъщност е вампир, а речта му е плавна!
  Ако злоупотребявате със сладките сънища, тогава животът няма да бъде мед!
  Сладките сънища водят до горчиви събуждания!
  Изливайки мед от устата си твърде често, вие привличате мечки!
  Тиранинът обича кръвта и червените речи, но винаги се стреми към избелване!
  Хората се страхуват от промяната, но никога не са доволни от статуквото!
  Ако искаш да станеш Бог, не избирай примат за ментор!
  Овцете имат нужда от мъдър пастир, а не от глупав овен!
  Святото място никога не е празно, но светостта може да бъде празна!
  Човекът като Бог е творец и като дявола сам си създава проблеми!
  Тиранинът като оса има жило, но дори не може да си даде крила!
  Политикът е лисица, не бъдете избиратели като гарвани, които губят хляба си!
  Дори човек да има седем педя в челото си, инатът ще го превърне в маймуна!
  Господ има всичко, човекът няма чувство за мярка!
  Лесно е да се молиш, трудно е да просиш!
  Да имаш въображение е добре - да си мечтател е лошо!
  Имайки Божията сила, не се поддавайте на амбициите на примат!
  Маймуната имитира, човекът творчески възприема!
  Бъдещето не е във високите планини, а в големите неща!
  Младостта в сърцето е вечна, но старостта е скучна!
  Не върти опашката си като лисица, по-добре дръж гърдите си като колело!
  Мъжете съзряват във война, но не можете да убивате без причина!
  Войната ще намали здравето, но ще увеличи интелигентността!
  Златните монети имат жълтеникавостта на предателство!
  Палачът също има сърце, но с твърдостта на точило за брадва!
  Бийте се, не умирайте, можете да чакате век!
  Бог е във всяко сърце, но не във всяка глава!
  Големите амбиции намаляват щастието!
  Който иска твърде много има силата на балон!
  Империята е като къща, строителството изисква любов и пресметливост, иначе покривът ще кърви!
  Хубавите неща никога не стигат, но все пак не си струва да преяждате!
  Изгодно е да си богат, неприятно е само когато всички те доят!
  Ако искаш да си силен, не отслабвай ума си!
  Мускулите стават по-силни от свиване, а бюрократичният апарат става по-ефективен!
  Политиците обичат да работят с езика си, особено на маса!
  Няма по-голям лъжец от фанатично убеден в правотата си политик!
  Бог създаде жена за мъжа, но Сатана добави тъща!
  Крадецът трябва да е в затвора, но най-големият крадец получава трона!
  Който открадна една стотинка беше престъпник, който открадна милиард, страхотен финансист!
  С безчувствена душа не можеш да нахраниш гладния с пресен хляб!
  Колкото повече крадете, толкова по-малко е наказанието, но не и на онзи свят!
  Да не го оставиш да си тръгне сам не означава да го държиш в хватка!
  Банката може да подкрепи, но това е като примка на обесен!
  Тези, които нямат подкрепа, са притиснати до стената!
  Точността е учтивостта на кралете, но кралските шутове са особено точни!
  Политикът често е шегаджия, но рядко казва истината!
  Шутът обича да реже истината, но често рискува да бъде намушкан до смърт!
  Който обича водка, мрази здравето и разума си!
  Водката е бистра, но ти замъглява мозъка!
  Пияното море е до колене, но самият той винаги е на колене!
  Избирайте трезво, без да се напивате от сладкото вино от устните на политиците!
  Когато гласувате за победителя на избори, винаги ще бъдете разочаровани, когато гласувате за губещия, винаги ще бъдете раздразнен!
  Който не е избран, винаги ще има чувство за грешка и разочарование!
  Да гласуваш за един и същи политик е като цигулар да дрънка на една струна!
  Политиците на трона трябва да се сменят, не е факт, че новото ястие е по-добро, но във всеки случай е свежо!
  Гласувайте за младите, вие самите ще станете по-млади, ако не като тяло, то по нов начин!
  Който седи дълго време на трона става хемороид за поданиците си!
  Колкото и да са бодливи щикове, тиранинът успява да седи най-дълго на тях!
  Един мъдър тиранин няма да хвърли в затвора враговете си повече, отколкото ще заблуди приятелите си!
  Този, който поздравява тиранина, ще марширува вечно!
  Демокрацията е добра за умните, средната за глупавите, но тиранията е добра само за тиранините!
  Децата съставиха няколко афоризма. Тогава нападна малък отряд хусари. Някои бяха нарязани и след това заловени.
  Верхнеяицкая крепост. Много мощна цитадела и въпреки че е била обкръжена от бунтовници, никога не е била превзета.
  Децата тичат към нея, измисляйки още няколко афоризма по пътя.
  Тиранинът винаги е слаб в командването: вълкът обича овцете и трепери пред лъвовете!
  Попът лъже за истината, политикът за печалбата, а пияницата за чашата!
  Късметът не винаги идва чрез справедливост и старание, но винаги си отива поради небрежност и мързел!
  Хубаво е да имаш силата на слон, по-лошо е неговата ловкост, още по-лошо е мъдростта му, а много лошо е затлъстяването!
  Всичко в света е относително, само че човекът е пъпът на света!
  Желанието за постигане на силата на Бог не трябва да се комбинира с морала на горилата!
  Учените развиват напредъка, но стимулират мързела!
  Ако искаш да си здрав, бягай, ако не искаш да пострадаш, бягай!
  Силата на човека е в ума му, а слабостта му е в езика!
  Политикът е като плод, колкото е по-ярък, толкова е по-отровен!
  Политикът е нещо като боа, само че отваря устата си и гълта много по-често!
  Тиранинът има много хитрост, но малко благоприличие!
  Ако искаш да станеш по-високо от Бог, ще паднеш по-ниско от буйгар!
  Никой не е вечен, дори боговете живеят само докато съществува човечеството!
  Политиците искат да управляват вечно, но не искат да помиришат дори няколко минути!
  Не вярвайте на политиците и проверете здравината на вратата!
  Но не всичко, което блести, е злато, но всичко, което блести, може да бъде увито в поток от злато в джоба ви!
  И има само един войн на полето, когато има много смелост!
  Издръжливостта на силния най-добре сдържа възбудата от безсилната ярост на врага!
  Можеш да прецакаш всичко в живота, просто не можеш да живееш като мухоморка!
  Хитростта е майката на победата, ако носи със себе си и джентълмена на щастливия повод!
  Войната е вечна дева - без кръв не може да свърши!
  Война с алчната хватка на блудницата - никога не дава победа за нищо!
  Всеки човек е като песъчинка в пустинята, но за разлика от най-голямата пустиня, която има ръбове, тази песъчинка няма граници за самоусъвършенстване!
  Когато боговете се смеят, смъртните плачат, когато смехът на боговете стане гръмовен, краят на слабите хора е тежък!
  Най-напредналата технология е безсилна с примитивното си използване и сложно бездействие!
  Какво може да разкъса звездния килим от пантите? Астероид на човешката глупост!
  Без камшика на репресиите е невъзможен скок към постижения, които носят освобождение на цялото човечество!
  Колкото по-стръмно е "завъртането" на мозъка, толкова повече непреодолима сила го усуква!
  Беден не е този, който е бос по тяло, а този, който не е шеф по дух!
  Нелюбовта към секса поражда нездравословен морал!
  Хуморът е толкова подходящ на погребение, колкото балната рокля в окопа!
  Тези, които се правят на глупаци, няма да постигнат успех, тези, които разбиват илюзиите, постигат истината! Победителят винаги е прав, дори ако успехът е постигнат с грешни методи!
  Най-добрият подарък от врага е когато даде власт на идиот!
  Който изтърпи нашийника, никога няма да стане жребец, обичан от жените!
  Свободата е двойно привлекателна за тези, които са успели да поробят собствените си чувства на мързел и безотговорност!
  Който често подценява способността на врага да отвърне на удара и рядко ще получи възможността да пожъне ценна победа!
  Който обича да плюе, дреболия е да го караш да се осра!
  Можете да говорите много безплодни фрази за Бога, но полезни дела ще дойдат от това с гугулкинов нос, който няма да расте от поливане на река от словоблудие!
  Победителите се оценяват по техните постижения и трофеи... губещите просто се оценяват! Победителят има магистрат, губещият има наказателен съдия! Човек може да постави под съмнение стойността и необходимостта от победата, но поражението винаги и несъмнено не носи никаква полза на никого!
  Единствената полза от поражението е, че те учи да извличаш поуки и да растеш, сеейки успех от пролятите сълзи на горчиви грешки!
  Ако искате да заблудите врага си, бъдете загадка и за приятелите си!
  Ако планът на вражеския командир е като отворена книга, тогава нейните страници неизбежно ще бъдат опетнени с кръвта на вашите другари!
  Момчето и момичето продължиха да се шегуват, докато оглеждаха здравата крепост.
  Победителите съдят сами, съчетавайки и прокурор, и адвокат, но присъдата все пак е произнесена не от тях, а от историята!
  Колкото по-прост е трикът, толкова по-трудно е за врага да се измъкне от последствията от използването му!
  Моментът на удара, като нота в мелодия, ще прозвучи малко по-рано или по-късно и ще бъде фалшив! Но дори не можете да чуете свирката на разочарована публика от гроба!
  Когато знаеш кой е врагът ти, тогава няма да ти се налага да познаваш приятелите си в беда!
  Не губете инициативата, ще загубите сладкия мед на победата и ще спечелите горчивината на загубата! Когато боксьорът залита, трябва да бъде ударен още по-силно, иначе крайниците му поддават!
  Врагът плава, вятърът на унищожението е в платното му!
  Който, плувайки в битка, ще се удави в локва и ще изгори до смърт!
  Мръсната магия, като сапунена пяна, боде очите, но не и врага!
  Плевелите растат добре, когато растат зле с намаляване на глупавите предразсъдъци на градинарите!
  Най-приятният учебен процес е сексът! И най-важното, никой няма да откаже да го вземе отново!
  Сексът е единствената тема, в която всеки се стреми да залага повече!
  Общото между секса и обучението е, че C е по-добро от D!
  Но само солидно число е най-задоволителна оценка!
  Който устои, когато е необходимо да атакува, няма да устои дори да спи в гроба!
  Който винаги е в безизходица в живота, бълва псувни!
  Той е първи с козове, той е просто за смях на хората!
  Всеки, който иска да стигне навреме за раздаването на наградите, трябва щедро да изпрати подаръци под формата на маншети!
  Вакуумът няма да се спука, слънцето няма да пърди!
  Куршумът не е глупак, но глупакът, който стреля, пропуска!
  Който отказва да помогне на хората, губи времето, определено от Господ за изкупление на греховете и покаяние!
  Смъртта никога не забравя, дори понякога да забравя!
  Един силен войн, дори един, носи повече полза от глутница слабаци, както един остър сърп отсича цяла нива класове!
  Но понякога, дори сред колосовете на слаба армия, сърповидният батир може да се натъкне на калдъръм на неприятно изключение!
  Ако има мир, тогава щедро угощение, ако има война, тогава нека има победна чаша вино!
  Който е непохватен във военното дело, е непохватен труп в леглото!
  - Добрият войн е толкова добър шпионин, колкото помага да бродира и да побеждава! Добрият шпионин е такъв войн, това не му пречи да убива и да избягва загуба!
  Лесно е да се разпаднете в разгара на битката, когато загубите самообладание по време на тренировка!
  Можете да спечелите с груба сила, но без фина дипломация не можете да задържите плодовете на победата!
  Във войната има два проблема: намирането на скрития враг и избягването на изкушението да заровите главата си в пясъка!
  Не сядай, просяк, в кралската карета, няма да отговаряш за хиляди!
  Жестокостта е необходима, за да има резултат - не щадете врага, колкото и слаб да е той!
  По-добре е да оцелееш, без да научиш твърде много, отколкото да умреш, след като си научил нещо, което така или иначе няма да ти е необходимо!
  Човек обича да слага всичко на купчина, с изключение на онези неприятности, за които е готов да забрави! Но най-често неприятностите се натрупват върху забравящите!
  Когато кажат, че ви харесва, не е нужно да бързате, решете веднага, в противен случай гърлото ви може да се задави!
  Вие също трябва да можете да губите, но е особено важно да не можете да губите!
  Атаката е като попътен вятър в платно, само се засилва и чупи мачтите на другите!
  Предаването не може да купи живот, но срамното съществуване ще ви бъде дадено за нищо!
  Който е жесток към хората, сам ще стане желе, погълнато от дяволи в ада!
  Точен пилот-снайперист, най-често пропуска при кацане на най-широкото летище на подземния свят!
  Атаката винаги е по-ефективна от защитата, защото лицето на юмрука е лош блок!
  Този, който не се колебае да отвърне на удара, бързо върви към успеха!
  Забавлението е най-безсмисленото и разточително времеемко занимание, но ако няма време за него, заплащането за полезни дела вече надхвърля разумните граници!
  Най-безсмисленото нещо в живота е забавлението, но без забавление животът няма смисъл!
  Пастирът трябва да разбира овцете, но не и да мисли като овце!
  Владетелят трябва да бъде свой за доброто на своите поданици, но чужд на слабостите и суеверията на тълпата!
  Всички падат - само духовно извисените се издигат!
  Тези, които не броят снарядите, летят в битка!
  Всеки изстрел е от значение, съдбата ви държи високо!
  Детството, подобно на отваряне в шахматна партия, оформя играта като цяло, но за разлика от шаха, всеки иска да се върне и никога повече да не излиза от отварянето!
  Студът не е страшен, ако сърцето ви гори и в главата ви цари ледено спокойствие!
  Можете да оцелеете, като замразите проблеми или емоции, но не можете да живеете, ако чувствата ви са охладнели!
  Чакалът може да победи тигър, ако е чакал в битка, и тигър в избора на противник!
  Момчето и момичето приключиха с афоризмите.
  Те обаче получили заповед от вещицата да направят нещо и този път временно си тръгнали.
  По време на битката с нацистите Олег Рибаченко се озовава в паралелен свят, където е най-трудно за руснаците.
  До него е Маргарита, също момиче, готово да се бори с нацистите.
  Децата прекарват известно време в подготовка за битка. Те са и пионер, и пионер.
  Какво е чувството да носиш червени връзки на врата си?
  А да си бос вече е познато и дори прието... Трябва да се подготвим да отразим атаката на фашистите и техните съучастници.
  Включително американци. За какво трябва да сте подготвени? Знайте, че силите са неравни и трябва изобретателност.
  Децата се подготвят, и копаят капани, и набързо измислят нещо.
  Олег и Маргарита са в естествения свят и се възприемат като свои собствени.
  Момчето подготвя различни изненади за нацистите. Забавно е с други деца.
  Заедно с Маргарита те се чувстват доста свободни в компанията на жени и момчета.
  Олег дори остроумно отбеляза:
  Героизмът възраст няма, но подвигът дава младост на душата!
  Маргарита се съгласи:
  "Годините никога не стигат за подвиг, но винаги има много векове спомени!"
  Момчето помогна, момичето се готви да отблъсне защитата. Трябва да се борим.
  Нацистите са на път да атакуват. Вярно, Маргарита неочаквано напусна позицията си. Тъй като е момиче, тя е изпратена зад фронтовата линия като офицер за свръзка.
  Момичетата все още будят по-малко подозрение от момчетата. Освен това Маргарита е светлокоса и лицето й вдъхва повишено доверие.
  
  Тук има предимно момичета войни. Пионерите им подават ръка за помощ, докато в полетата цари спокойствие и самите момчета с остри носове се молят да помогнат на по-големите си братя. Те работят дори твърде ревностно, опитвайки се да направят повече, без да изчисляват силата на децата си. Ето колко страшно се издуха вените им и колко остро, като медна жица, излязоха вените по загорелите им, мазоли ръце и боси крака, тъй жестоко, че ти идва да заплачеш, счупени нозе на децата-юнаци. В същото време те все още успяват да пеят;
  Моята родина е Сталинград,
  Съдържа цветя от дрога - диамант от роса!
  Ще има, вярвам, радостен парад,
  В свят без война - небесна красота!
  
  Човек ще стане брат на човека,
  Момичето мечта на всеки ще дойде...
  Ако е трудно, вината е твоя,
  Сладката река ще е пълноводна!
  
  Фрицът пъхна муцуна и оголи усмивката си,
  Той фашист реве - всички ще ви избия!
  Но в отговор той беше посрещнат с удар -
  Ние умеем да удряме без много разкрасяване!
  
  Пионерът ни поздрави силно -
  Показа, че е истински тигър!
  И сега бойците на Краут удрят силно,
  Времето на детските игри свърши за нас!
  
  Сам Господ Христос заповяда на шега -
  Вашата съдба ще бъде въплъщение на вашите мечти!
  Човек в сърцата е просто дете,
  Мъката в душата му е като венец от рози!
  
  Дъждовните капки са морските перли,
  Отражението в тях на звездите в небето!
  Смъртта ни заплашва с остър ятаган,
  И коварният вълк е с кости в горите!
  
  Но знай пионера - вратовръзката е кръв,
  Само червеният цвят е свещен от векове!
  Сварог ще го донесе - повярвай ни любов,
  Благодатта на небето - знай, че е велика!
  
  Ходим боси през Берлин,
  Пионерът води хиляди бойци!
  И врагът стоеше - магаре под ярема,
  Светлина за цялата Вселена - нашите събратя!
  Момичето Алена добави кратка фраза:
  Горят тревожно в небето,
  Зли очи на Луфтвафе!
  Сякаш казваха -
  Отново има буря над света!
  И гръмотевичната буря наистина наближава, дори слънцето, което се спуска към хоризонта, е скрито от смесица от облаци и тръпчив, хапещ очите дим.
  Чува се далечен тътен на приближаващи танкове и самолети бръмчат в небето. Първо кръжат известните рамки, последвани от реактивните лешояди Arado-8. Опасни многоцелеви бомбардировачи. Или много маневреният Ю-287 с крила с предна стреловидност. И вече гърмят мощните обсадни оръжия. При попадение от високоексплозивни снаряди буци пръст и разтопена трева се изхвърлят високо в небето. И още по-ужасни са мощните неуправляеми ракети, изстреляни от Arado-Super, които разкъсват окопите... И тогава се появяват щурмови самолети Focke-Wulf, способни да изгладят всяка защита. Тук започва битката. Майор, изискан въпреки младостта си, Андрей Матросов държи в ръцете си трофеен бинокъл с готина оптика, наблюдавайки приближаващата фашистка стоманена лавина. Има много нацисти и те са необичайно силни. Дори пехотата е на колела и бронирана техника, избягвайки огъня с леко оръжие. Те се опитват да прогонят трудолюбивите пионери в тила, но те не искат да си тръгнат и искат пушки, за да се бият.
  Няма достатъчно оръжия за всички, въпреки че местните смели деца и хрътки са донесли ловни пушки и дори спортни лъкове. Синеокото и светлокосо момче Олег Рибаченко дори направи прашка, пълна с домашно приготвени гранати с оригинален пълнеж. Той е силен изобретател. А самата прашка не е проста, а от много стволове - истинска "Катюша", изработена от дърво от пионерски ръце. Иновативните момчета направиха експлозиви по домашен метод и дори направиха противовъздушни устройства. Всеки иска да се бори смело и да победи. Но няма да можете да умрете с последната мисъл за Свещената и Незаменима Родина.
  Майор Андрей Матросов дава заповед:
  - Не откривайте огън без команда!
  Всъщност за целия батальон те имат само три предвоенни производства на "четиридесет и пет" (Всички най-нови оръжия са спешно прехвърлени в посока Москва, тук само това, което успяха да изработят на остатъчна основа), което означава единственият шанс е да позволим на Краутс да се доближат.
  Отпред, както е обичайно сред нацистите, са най-защитените превозни средства; танкове "Царски тигър", "Лъв" и самоходно оръдие "Фердинанд"-2 със 128 mm оръдие. Типична тактика от Средновековието насам е да се използват най-силните и текстурирани рицари на върха на клина. И не може да се каже, че германците са били лоши воини. Даже някак си е общоприето германците да се смятат за родени воини. И ненадминати техници на разрушение. Това са техните деца на въображението - автомобили, които могат да бъдат пробити отстрани само с калибър от най-малко 85 мм. Новият действащ фюрер Гьоринг хареса Фердинанд-128 и производството на тази машина беше пуснато в производство. И не само в модификацията на разрушител на танкове, но и с щурмов пистолет. Вярно е, че производството на пробивни танкове все още тече. Те трябва да отстъпят място на по-леките превозни средства и малко на изостаналата пехота от основната част.
  Нацистките коли и мотоциклети забавят от време на време от страх да не изпреварят...
  Но босоногият пионер Олег Рибаченко доказва, че са останали тук с причина. Първо беше ударен слингът, направен от колеги пионери по рисунки на гениално дете. В този случай се оказа доста голям обсег, кумулативните експлозивни пакети, като кънки за лед, разцепиха бронята и изцедиха счупените тела на нацистите със сплескани каски и усукани картечници. А за по-тежки превозни средства има още по-готини оръжия! Оскъдна противотанкова мина, намазана с домашно лепило, а отгоре тревата, която я прави невидима, се премества между пъновете с помощта на тел, точно под пистата на Royal Lion. Този танк дори изглежда много страшно, такова голямо 128 мм оръдие, а от двете страни на купола са изрисувани хищни, гневни лица. Очевидно германците разчитат да сплашат съветските войници.
  Стоманените плочи на гъсениците легнаха върху смъртоносното настояще със скърцащ звук. Експлозията не изглежда твърде силна, но гъсеницата се откъсва и танкът на Хитлер започва да пуши като комин и с неочаквана скорост за такова чудовище се върти като огромна кула с дънер.
  Други момчета-пионери използват подобни устройства, както и експлозиви от собствен произход, заварени по иновативната рецепта на Олег Рибаченко. Тъй като германската пехота е страхлива, а танковете и самоходните оръдия са беззащитни напред, тогава те ще бъдат наказани за това.
  Например, най-добре е да покриете тежък Ferdinand-128 с катапулт, тъй като нищо не може да пробие 200 mm броня. И той ще вземе по-слаб покрив с гаранция. Освен това брилянтният Рибаченко измисли как да направи експлозията насочена. За да направите това, достатъчно е да използвате устройство от обикновена крушка с нажежаема жичка. Тогава вакуумът ще засмуче взривната вълна и цялата енергия ще отиде в една точка. Тази иновация, заедно със специален експлозив, приготвен с примес от билки и сушени гъби, позволява дори малък експлозивен пакет да причини сериозни разрушения. А момчетата и момичетата използват най-обикновени лъкове и прашки само с три тетива, за да стрелят по стоманените създания на Вермахта. Така "Кралският тигър" беше разбит от следите си и той, хищник, ранен, истерично пращя с двигателя и почти на сляпо изхвърли снаряд.
  Известният "Върколак", с нисък силует и здрава броня, прилича на сплескана костенурка. Това самоходно оръдие се появи съвсем наскоро на съветско-германския фронт. Благодарение на добрите си ходови характеристики, проникването на оръдието-гаубица на прилично разстояние и способността му да оцелява в битка, "Върколакът" веднага стана разговор в града.
  Но следите му са пак обикновени, макар и широки... Още по-добре обаче би било да взривите дъното на колата и да я накарате да изплюе вътрешностите си с резервни части.
  Тогава вече е костенурка, която е била хвърлена от върха на планината от могъщ руски орел. От която изпълзяват счупените черва и изпълзяват смлени кости на убитите членове на нацисткия екипаж.
  Любов Марковна предпочита да удари "Кралския тигър" с подстволен гранатомет - целта е гъсеницата и за да загуби танкът способността си да се движи, ролковото задвижване трябва да бъде счупено. Руса комсомолка с леко посиняла коса, гърчещи се къдрици, въртеше оръжието в ръцете си и изръмжа:
  - Ще си опечете питка за обяд!
  Ето още един повреден Върколак, като пиратска фрегата със счупено кормило, вече се плъзга настрани. Пробива бронята и се сблъсква с "Кралския тигър". И двата стоманени ковчега на релси започват да светят и няколко минути по-късно експлодират поради детониращи боеприпаси. Няколко леки транспорта се обръщат поради експлозията и картечниците се задушават, заспивайки със самите патрони и гилзи. След това тези надупчени трупове се обръщат.
  Алеся Муравьова, която току-що беше принудила "Пантерата", която скочи напред, да се преобърне, също така сръчно изрязвайки пързалката, го каза красиво:
  - Силата не е в лъжливите мускули, а в мозъците, където няма шумолещи мишки!
  Любов Марковна, презареждайки гранатомета и го претегля в ръцете си, е разтревожена. Боеприпасите са малко, а врагът е силен, но въпреки това, без да губи оптимизъм, той казва:
  - Дъбова глава и чугунена фигура са знак за отсечен в битка гнил пън!
  И добавя:
  -И с дъбова каросерия, със съкратено разбиране, това е просто пън, под чужда седалка!
  Проклети дузина тежкотоварни автомобили вече са спрели. Разбитите и безпомощни резервоари, които димят като стари вулкани, изобщо не са страшни. Драконът е загубил главите си и бронираната му кожа ще се продава като сувенири.
  Но останалите ги следват, особено многобройните бронирани воини. Пионерите-герои са възхитени, няма да избягат... Тук самоходката "Фердинанд"-128 набира скорост и... Пада с голям трясък в маскирана дупка. Стволът на ствола е счупен и само широките гъсеници отгоре стърчат и се движат безпомощно. И пъргавата "Пантера" излетя след него. Грозната му, прекалено дълга муцуна се е огънала и вътре е като избухнал бронебоен снаряд. И тогава самата кула беше съборена... Като невидим женски крак тя агресивно удари топката. Един от огромните немски танкови екипажи беше разкъсан наполовина... Ботуш с монограм от две сребърни мълнии, характерни за SS, излетя. Той падна на метър от Олег Рибаченко. Момчето пионер го вдигна и отбеляза:
  - За самовар ще ни е от полза, но за нас, опитните млади ленинци, няма защо да си късаме обувките. - И с рев, имитирайки възрастен, добави той. - Нека по-добре да разкъсаме танкове!
  Ето още една изненада и чугунена тенджера, избутана от пара, се счупи от обикновена релса в пламтяща арогантност и избухна, подпалвайки цели три превозни средства наведнъж.
  Алеся Муравьова, чиято златна коса не избледнява от прах, извика:
  - Но пасаран (лозунгът на испанските комунисти, станал легендарен - няма да минат!)!
  Пионерките се радват и въпреки трагизма на ситуацията се смеят. На места в изкопани дупки са скрити самоделни експлозиви. Прави се по старовремски, занаятчийски начин. Разбира се, той е малко по-слаб от динамита, но е достатъчен, за да деактивира шасито. И освен това гениалното босо момче Олег Рибаченко измисли начин да направи разрушителна смес от обикновени дървени стърготини, тор и сено. Това е евтино и весело! И когато избухне, очите на Нобел ще се извъртят от главата му от изненада!
  Фрицовете понасят големи загуби, бронетранспортьорите се провалят, някои преминават през опасни зони, но ги посрещат с хвърляне на гранати и експлозиви.
  Тук дори пионерите са по-опасни от възрастните. Тъй като проницателните, млади войници построиха малки парни балисти, които хвърлят смъртоносни "подаръци" със скорост, близка до скоростта на картечницата. Самият принцип е бутален, но двигателят върти лопатките на катапултите, които изхвърлят даровете на смъртта с висока начална скорост. Изхвърлят специални торбички с дестилиран дървесен спирт, примесен със самоделни взривни елементи - почти равен по разрушителна сила на нитроглицерина.
  При попадение по-тънката броня на транспортите на Хитлер отстъпва, което кара екипажите да пламтят със сини пламъци. Обезумели от болка, краутите крещят сърцераздирателно и бягат с изкривени от ужас лица.
  Някои от тях дори се отказват от технологиите...
  Единственото жалко е, че има много врагове, изглежда фон Бок е решил да нанесе главния удар тук. Понасяйки значителни загуби - някои от превозните средства бяха предимно американски или френски - заливайки всичко с картечен огън, те се приближиха до окопите.
  И се натъкват на таралежи... Междувременно Алена лесно посочва четиридесет и петте. Разбира се, не можете да вземете "Кралския тигър" и дори подобрената "Пантера", и особено "Кралската пантера" в челото, но можете да опитате отстрани. Освен това "Пантерата" на борда е слаба, но поради скоростта си се опитва да пробие по-бързо... Така удрят немските картечници, опитвайки се да изплашат. За бронетранспортьорите няма какво да се каже. Всички изроди ще бъдат нокаутирани и принудени да плюят кръв върху горещи метални подове!
  Любов Марковна, хвърляйки граната по гъсеницата, крещи:
  - Ще кълваме хиени със соколи!
  Пистолетът с малък калибър има много предимства пред големия - скорост на стрелба, лекота на камуфлаж. И знаят как да избират цели.
  Дори много прехваленият Кралски лъв, който изглеждаше надеждно защитен от малокалибрени оръдия, превозно средство, което се превърна в кошмар за руснаците на Саратовската издутина, може да бъде ударен, ако купола и корпусът са прецизно ударени отстрани. Там е най-слабото му място. И ако влезе в боен режим тогава... Лошо ще е за Краутите!
  Алеся Муравьова им вика:
  - Пак ще имате Сталинград! И сто пъти по-лошо от Сталинград!
  Нацистите ръмжат свирепо като хиени. И сред съветските момчета има убити и ранени. Особено трагично е, когато умират млади войници, които току-що са започнали да живеят. Ето едно много дребно, но смело момиче-пионерче, което с мъка вдига пакета с експлозива, се хвърля под гумените на средния танк Т-4 "L" (този изрод все още е на въоръжение! Значи с увеличено тегло и по-мощен двигател). Жал ми е за момичето, но тя мрази фашизма повече от живота. Пионерката твърдо знае, че постъпката й е героична и Господ Исус с радост ще отвори вратите на рая за загиналите за родината. Грозна кутия с дълъг, но привидно тънък ствол от огромна маска скача нагоре и откъсва квадратна кула.
  И войниците отново хвърлиха гранати, а умело замаскирани картечници започнаха да стрелят по мотоциклетите, които пълзяха към репресии. И главите на войниците на Хитлер се пръснаха като зрели череши, съборени от град. И кръвта се разпространява дори повече от сока от смачкани сочни плодове.
  Полуголото момче изобретател Олег Рибаченко изсвири през ноздрите си...
  - Време е да събирате камъни от някой, който не хвърля дори секунда на вятъра!
  Това не беше първият път, когато тества триковете си върху нацистите. Например автомобилните двигатели засмукват въздух за двигателите, но какво да кажем за смес от сортирани въглища и няколко смесени много разяждащи и бодливи билки с прахообразен детонатор?
  И газовите резервоари на големите мотоциклети експлодират, изхвърляйки потоци от яростен огън. Има чувството, че се случва бунт от адски джинове. Ето няколко бронетранспортьора, които също се присъединяват към нещастните си колеги. И от тях фрагменти от броня летят на стотици метри, намирайки все повече и повече жертви.
  Альонушка, сочеща към "Върколака", се цели в долната част на тялото. Трудно е да стигнете до там, но това е единственият шанс да проникнете в безмилостното самоходно оръдие. Плавно движение на пръста, а след това завой.
  Пистолетът дава мек откат и фашистката машина се разделя наполовина. И разкъсаното червено знаме с черна свастика на бял фон пада в кървавата кал.
  Альонушка шепне мъдри мисли:
  - Справедливостта изисква жертви, благотворителността изисква дарения, а успехът на една справедлива кауза изисква жертви!
  Алеся Муравьова добавя тежка граната отстрани на Пантерата:
  - Само неизбежните жертви във войната ще помогнат да се избегнат неумолимите жертви на предаването!
  Олег Рибаченко изпусна нов облак прах от балистата, което го накара да се закашля истерично, а след това същата кашлица накара двигателите да избухнат и да се пръснат, и извика:
  - Трябва да дадеш ресто на противника, но не можеш да дадеш на врага с ресто!
  Обратно, момичето-артилеристка подпира босите си хубави крака, за да усети по-добре биоритмите на Земята и дъха на тревата с подметките си, и отново стреля, улучвайки точно челно коварния Т-4.
  Красивата комсомолка се усмихва и вика:
  - Върви по дяволите, старче!
  И точно тогава двама съветски сиви дядовци бяха отсечени от картечен залп. И паднаха в хралупата окървавени. Друг старец, увит в куп гранати, падна под гумените на танка "Пантера". На раздяла той извика:
  - Слава на Сталин!
  Альоша Муравьова продължи с акцент:
  - Слава на героите!
  Любов Маркова, хвърляйки граната с много гъвкавия си крак, извика оглушително:
  - Почитайте мъртвите!
  Олег Рибаченко, ухилен с белите си зъби, добави:
  - А умните ще бъдат на почит приживе!
  Наистина се опитайте да устоите на такава сила. Например, тук може би все още няма "Кралска мишка" - сравнително нов танк, но разбира се има и "Леопард" на топката E-25. Но Шерманът бърза... В този случай по някаква причина има малко американски и британски танкове, въпреки че фон Бок получи големи количества чужда техника... Находчивото момче Олешка смяташе, че вероятно има проблеми с развитието на екипажи или с доставки.
  Но много по-лесно е да преобърнеш Шърман... Висок скитник прегазва глинен съд с експлозивна смес и... Просто мощен удар поваля добре бронираното копеле.
  А зад него е покосен вторият американски танк, думата водеща до адското изкушение е коноп под удара на сърпа. В третия, поради инерция, той удря повредените колеги и също повреденият гъсеничен вентилатор се вдига нагоре.
  Момчето гений Олег крещи:
  - Продължавай все така и продължавай да настояваш!
  Това е наистина руска героична сила!
  След завръщане трябва да оправдаете дългото си отсъствие.
  И като начало взеха езика. Те хванаха един от офицерите на крепостта с ласо, вързаха го и го завлякоха в щаба.
  Селският крал очевидно знаеше известна тайна как бързо да направи дете на млада жена и жена му и успя да се върне на много бърз кон. Артилерията беше заседнала в топящия се пролетен сняг и докато армията не бързаше да щурмува огромната крепост без огнена битка.
  Емелян Пугачов попита заплашително затворника:
  - Кой съм аз? Кого почита?
  Затворникът отговори смело:
  - Ти си крадец и измамник!
  Казашкият цар каза сухо:
  - Дръж се!
  Щербатов предложи:
  - Или може би го разпитва със страст?
  Пугачов измърмори:
  - Поемам инициатива!
  Заловеният офицер бил завлечен в колиба за мъчения. Но какво би могъл да знае? Освен ако не е скрита армейската хазна. Или може би посочва подземен проход!
  Обаче мъчението е така-така...
  Пугачов има повече от двеста добри пушки и тя, разбира се, иска да реши въпроса чрез обстрел, а не просто да започне нападение. И след това Уфа и пътуване до Казан.
  Бившият затворник Хлопуша беше изпратен с тълпа и оръжия в Урал. Кралят има още много работа.
  След като вдигна артилерия, армията на Пугачов започна обстрел. Гърмяха тежки оръдия. Гюлетата удариха и силата на оръдието изригна.
  Две стени вече се сринаха... И пугачовците започнаха щурм. Силите са неравностойни и гарнизонът не оказва почти никаква съпротива. Само полицаите не всички се опитаха да стрелят и да се намесят. Олег Рибаченко взриви главите на полковника и капитана. Войниците хвърлиха оръжията си пред превъзхождащия противник и паднаха на колене.
  Пугачов спечели друга, сравнително проста победа и продължи напред. Армията му се разрасна бързо, въпреки че имаше много мръсотия, когато снегът се стопи. Като цяло забавянето край Оренбург се отрази.
  Но падането на този провинциален център повиши авторитета на Пугачов и хората се присъединиха към него още по-охотно. Особено много степни хора дотичаха.
  И огромна орда, и безбройна конница. Има много хиляди бойци, само Емелян Иванович има повече от тридесет хиляди, плюс още петнадесет хиляди от Чика и други командири на селския цар.
  Самият Пугачов посети град Яицки, в сладките прегръдки на младата си съпруга Устиния. Той й направи дете, за предпочитане син. Тъй като е необходим наследник, никога не знаеш какво може да се случи във война. Никой не е гарантиран срещу заблуден куршум или гюле. И така има кой да продължи рода. Пугачов обаче вече има деца от бившата си съпруга София.
  В самия град Яицки казаците са здраво на мястото си. Опитът на противника да избяга е отбит. Бяха заловени няколко войници, които потвърдиха, че в крепостта има глад и тя скоро ще се предаде или ще измре. Така че няма смисъл да щурмуваме.
  И Емелян, без много съжаление, напусна града на своя бърз, чистокръвен жребец.
  Бунтовниците бяха здраво в Челябинск. Командирът на Сибирския корпус Делонг научава за падането на Оренбург и бързо се оттегля от града. Като цяло той беше страхливец, напусна този център, когато беше заобиколен от бунтовници.
  Въпреки че в същото време Делонг нанесе поражение на Пугачов в реалната история и дори го изненада. Тогава армията на селския крал загуби четири хиляди убити и също толкова пленени. Но сега Делонг се оттегля, а войниците му дезертират все по-често.
  Но засега Кунгур се защитава силно и за да превземе бързо този град, който е от голямо стратегическо значение, Емелян Пугачов изпрати при него полковник Олег Рибаченко и капитан Маргарита Коршунова.
  Момче и момиче, както винаги, тичат през топящия се пролетен сняг боси и почти голи.
  Те са по-бързи от най-бързите галопиращи коне и най-важното - по-издръжливи. Те могат да тичат много часове, без да забавят темпото и без намек за умора - телата им са безсмъртни и следователно неуязвими.
  Олег Рибаченко, разбира се, се съмняваше дали е правилно да помогне на Пугачов, но трябваше да работи върху вечното си, неуязвимо тяло. Дори ако Екатерина Втора беше добра кралица.
  Тя завладява много, включително Крим и Беларус с част от Украйна.
  Но кой знае, може би ако Емелян победи, Русия ще постигне още повече.
  Въпреки че това е шок за империята, сравним с октомврийския преврат на Ленин и последвалата гражданска война. Защо вече не са нарязали достатъчно руски народ? Уви, усмивките на гражданската война.
  Олег Рибаченко бяга в Кунгур с Маргарита и си мисли.
  И все пак, разбира се, много зависи от късмета, а късметът може да направи дори средностатистическия владетел велик.
  И че Николай II очевидно превъзхожда Владимир Путин по своите способности и талант. Но последният имаше феноменален късмет, не по-нисък от Чингис хан.
  Един късмет води до друг и обратното. Момчето терминатор тичаше и се замисляше.
  Например залавянето на Салман Радуев, дори и в навечерието на руските президентски избори, е много малко вероятно събитие. Е, наистина, какви са шансовете за това, още повече, че говорим за рядък боклук. Впоследствие нито един известен лидер на бойци не беше заловен жив. Всички умряха. Освен това Шамил Басаев най-вероятно е случаен. Всъщност, ако маршрутът на терорист номер едно беше толкова добре известен, че под него беше поставена мина, тогава какво му пречеше просто да бъде ударен с въздушен удар? Би било много по-надеждно! Или дори да спрете газта и след това да направите голямо шоу от процеса срещу Басаев?
  Не, най-вероятно Путин имаше късмет и в този случай, така че Шамил Басаев умря напълно случайно.
  Но да кажем, че Салман Радуев умира по време на ареста или изобщо избягва капана. Путин пропуска няколко процента от гласовете, а изборите се провеждат в два тура. Това вече е поражение за безспорния фаворит и триумф за Зюганов.
  И все още не се знае как щеше да се развие вторият кръг. Така или иначе щеше да се формира протестен електорат и едва ли Путин щеше да спечели твърде убедително. Но най-важното е, че откриването щеше да се състои месец по-късно. И Путин нямаше да има време да предложи реформа на Съвета на федерацията на пролетната сесия. А наесен срещу него щеше да се създаде сериозна коалиция от опозиционни сили.
  Комунистите, земеделците, Съюзът на десните сили, ОВР и Яблоко ще имат мнозинство и ще блокират реформата на Съвета на федерацията. Те биха се противопоставили и на национализацията на НТВ.
  Щеше да се повтори тежката конфронтация между Думата и сегашния президент, както при Елцин. И в такива условия Путин може да няма решимостта да арестува Ходорковски и да нанесе силен удар на комунистите, СПС и Яблоко. Освен това промяната в историята влияе много. И ако ситуацията се беше променила малко, тогава терористичната атака от 11 септември нямаше да се случи. И тогава Путин щеше да се намеси във войната в Афганистан и е възможно да изкара само един мандат.
  И прехваленият диктатор щеше да си тръгне оплют и с нулев рейтинг като Елцин.
  Така става, понякога от малък инцидент. Но за същия Николай II, ако адмирал Макаров не беше умрял, той щеше да има победа над Япония. И тогава цял Китай, разбира се, ще стане руски! И тогава Германия и Австро-Унгария щяха да бъдат победени.
  Да, можете да видите как един провал води до друг.
  Децата Терминатор тичаха, босите им крака цопнаха в снега. И Олег Рибаченко, чувствайки се вдъхновен, започна да пее с ентусиазъм, композирайки в движение;
  Ние се борим за по-добра съдба
  За да улесним живота на хората...
  И ще смажем проклетата орда,
  За да има по-малко зли противници!
  
  Над нас е златокрил херувим,
  За слава на майка ни Русия...
  Повярвайте ми, хората на Русия са непобедими,
  И ще направи всички на Земята по-красиви!
  
  Дава ни се възможност да се бием за родината си,
  Защитавайки величието на Отечеството...
  А понякога животът е просто филм,
  Въпреки че трябва да е отражение на небето!
  
  Всеки трябва да постигне мечтите си,
  Повярвайте ми мъдро, комунизмът...
  За да има повече щастие на Земята,
  И пожарите на реваншизма не дойдоха!
  
  Нашият цар е великият гений Пугачов,
  Той вдигна селяните на свещена борба...
  Всеки бизнес ще бъде до рамото,
  И обичай момичето босо момче!
  
  Ще станем и дявола по-силни,
  Когато изместим хоризонтите на науката...
  Злодеят е смазан под копитата,
  Въпреки че от разкъсаната аорта блика кръв!
  
  Да, нашата кауза е справедлива, приятели,
  Можем да направим родината си по-щастлива...
  Вярвайте, че всички народи са едно семейство,
  Велика, пресветла Русия!
  
  Хората гледат смело към хоризонта,
  Нека злите облаци не покриват небето...
  Ще дадем на врага печеливш резултат,
  И ще бъдеш, щастлив рицар в битка!
  
  Не знам думата страхливец
  Ние руснаците не сме по-долни...
  Имаме Сварог, Белия Исус,
  И завинаги ще се радва на май!
  
  Момичета и момчета в кръгъл танц,
  Ние босите момичета влизаме...
  В края на краищата, всемогъщият Бог Род е за нас,
  Не бъди безмозъчен папагал, момче!
  
  И Ленин ни вдъхнови да се борим,
  Мъдрият Сталин благослови подвига...
  Силният херувим ще разпери крилата си,
  А нашите мускули са просто направени от стомана!
  
  Величието на Отечеството ще бъде
  Че ние сме такива воини за Бога...
  Нека потвърдим славата си със стоманен меч,
  Кой щит е изкован при Сварог!
  
  Накратко, бъдете верни на Господа,
  За слава на светлата Русия...
  Ние просто познаваме рицарските орли,
  Белобогът Христос Месията е зад нас!
  Децата пееха прекрасно, гласовете им бяха толкова пълни и чисти. И в същото време силен, великолепен като опера. Няколко вълка се опитаха да гонят момчетата, но те бързо изостанаха. Безсмъртните момчета бързат твърде бързо. Те не познават слабост или съмнение. Въпреки че не, последното вероятно е известно. Самият Олег Рибаченко силно се съмняваше дали си струва да промени Катрин, способен, но неграмотен казак. Шегата обаче е на негова сметка. Децата, за да се разсеят от дългото пътуване, започнаха да съставят популярни афоризми. И го направиха много мъдро и красиво.
  Това са децата;
  Войната е като игра на домино, само счупените домина вече не могат да се събират - земята държи!
   Късметът е наградата за смелостта и наказанието за прибързаността!
  Бикът е силен, магарето е упорито, лъвът е благороден, а лисицата е хитра, но хората са майстори!
  Тиранинът обича да плете интриги, но не обича интригите на изборите!
  Политикът обича да управлява, но обича да работи правилно!
  За да заемеш мястото на лъва, трябва да си лисица на правилното място!
  Не ставай магаре - ще ти дръпнат ушите!
  Човекът не е муха, но е податлив и на сладкодумие!
  Добре е да имаш чугунени юмруци - по-лошо от дъбова глава!
  Най-неморалният политик обича да чете морал!
  Медът от устата на политика разяжда стоманен плуг!
  Не войната е лоша, а поражението е лошо!
  Войната не носи радост, но победата носи трофеи!
  Тиранинът често е сладкодумен, но животът с него не е мед!
  Те се изкачват на високия трон с помощта на базови техники!
  Колкото по-висок е постът, толкова по-нисък е методът на получаване!
  От сладкото изказване на един политик лъха горчивината на разочарованието!
  Прямостта на командира има обратен ефект!
  Най-крехката позиция е тази с дъбова глава!
  Обувка за оставяне гола!
  Политикът говори твърде много, но великите неща се правят мълчаливо!
  Лисицата може да надхитри лъва, но не може да нахрани мишката!
  Диктаторът иска да бъде орел, безкрил в мечтите!
  За човека парите, като млякото от крава, вкисват от скъперничество и изчезват от щедрост!
  Той обещава без затруднения, вярно е, да! Но тогава, с каква трудност той прави всичко след това!
  Дъбоглавият политик го чака съдбата на дънера!
  Колкото по-голям е крадецът, толкова по-малко е наказанието!
  Политикът не презира нищо друго освен да живее по съвест!
  Политикът има малка съвест, но гигантски амбиции!
  Преследването превръща воина в палач, страхливеца в смел човек, скромния в нагъл!
  Научната фантастика е състезание на абсурди и абсурди! В същото време няма по-научен и логичен жанр!
  На война е като в опера - всеки пее своето, само суфльорът може да бъде шпионин!
  Съвременните жени прощават на мъжа всичко - освен бедността!
  Знаете ли как шпионите се различават от служителите на разузнаването?
  Знам! Имаме само разузнавачи - чужденците са шпиони!
  Какво е по-добре с празна глава или празен портфейл? Разбира се, с празна глава - не е толкова забележимо!
  Умът е най-добрият събирач на богатство!
  Интелигентност и късмет: влюбена двойка - раждат успех, богатство, положение, но бързо се разделят!
  На гордите мъже им е по-лесно да се вслушват в съвети, когато са дадени от жена - освен ако не е жена му!
  Една мъдра съпруга струва цяло състояние! И една предприемчива съпруга може да го съди!
  Кой цени личността в човек и кой цени парите!
  Човечеството може да бъде унищожено от две неща - компютри и компютърни учени. Първите ще атрофират ума, вторите няма да могат да се възползват от това!
  На война гранатата е другар!
  Изобщо, нарът, който разказва вицове, е като яйце на Фаберже, с което се чупят орехи!
  Талантът е като душата: не може да се отнеме, но може да се унищожи!
  Отмъщението не струва чест - възмездието на благоприличието!
  Завистта е зародишът на престъпността, егоизмът пои, безделието храни!
  Мързелът е най-лошото от всички престъпления!
  По-добре да умреш с достойнство с меч, отколкото да живееш като вол, вкаран в обор с камшик!
  Във война смелостта може да победи хитростта, но хитростта никога не може да победи смелостта!
  Войната прави живота ужасен, а смъртта - достойна и красива!
  Скромността е рядко качество за един командир, но това го прави още по-ценно!
  - Чакал е съзвучно с думата кал!
  Лъвът има само едно предимство пред чакала - възможността да умре достойно!
  Технологията е палач на доблестта!
  - Но не е вярно! Всъщност, колкото по-високо е нивото на технологията, толкова повече интелигентност и находчивост са необходими на бойното поле!
  Там, където започват интересите на Родината, свършва личното благополучие!
  Свободата трябва да се комбинира с дисциплина. Анархията е антипод на свободата!
  Твърдата памет е най-добрият наставник! Изобщо свободата се печели с меч, но само с помощта на разума може да се запази!
  - Когато силен войн спасява друг, не е необходима специална чест за това!
  В края на краищата, когато доблестта гори в сърцето ви, вие ще вдигнете щита си в защита на вашите роби!
  Подлостта на копелето не е извинение за честния човек, тъй като наличието на мръсотия не оправдава мръсния човек!
  Любовта никога не е евтина - особено ако плащаш не с портфейла си, а с душата си!
  Единственото нещо, което може да оправдае проливането на кръв, е ако в резултат на това сълзите спрат да текат!
  Тези, които служат за пари, никога няма да могат да се мерят в битка с тези, които са водени от смело сърце и желание за свобода!
  Детската сълза е опасна, защото се превръща в буен порой, който отмива цивилизациите!
  Командирската длъжност не е допълнителна дажба, а допълнителна отговорност и тежко бреме!
  Не се знае кое е по-важно - да нахраниш всички гладни или да изтриеш сълзите на едно дете!
  Златото е по-меко от стоманата, но по-скоро поразява сърцето!
  Не оръжието прави войника силен, а оръжието на войника!
  Наистина дълъг разговор с автомат води до стрелба в ухото!
  Сексът е най-разрушителното оръжие, особено опасно поради своята достъпност!
  Ефективността на всяко оръжие зависи от избраната жертва и още повече от секса!
  Сексът е най-хуманното оръжие, за разлика от другите смъртоносни оръжия, той дава живот!
  Любовта рядко убива, но често наранява!
  Който дълго гледа голи гърди, забравя очертанията на герба!
  Велосипед с педали е по-добър от мерцедес без мотор!
  Старото оръжие е като патерица, надеждно, но без маневра!
  Ходенето не е по-бързо, но е по-евтино - особено ще спестите от лекари!
  Парите са като слабително - с тях честността и смелостта напускат човека!
  По-добре е да загубиш един ден в проучване, отколкото да умреш за секунда!
  На война има бързане - бягане в гроба!
  Повечето затворници са много по-светли по душа и по-чисти по сърце от тези, които ги пазят! Една верига не може да бъде по-морална от един затворник!
  Малкото тяло е като остър нож, но не може да се наточи!
  Женските сълзи са по-добри от бисерите, всяка капка е жълтица!
  Към доброто сърце трябва да се приложи каменна брадва и атомна енергия!
  Няма нужда да се срамувате от бедността, ако имате богата душа и златно сърце!
  Прогресът прикрива суеверието!
  Прецизността на учтивостта на убиеца и наглостта на кредитора!
  Един часови струва не повече от градинско плашило!
  Във война победата над командир е равносилна на победа!
  Недовършеният враг е като нелекувана болест - очаквайте усложнения!
  Благородната мъдрост е като скъпото вино - по-добре е да я скриете от низшите!
  Ако пуснете две монети, първо вземете не тази, която е по-голяма, а тази, която е по-скъпа! А останалото раздайте на бедните!
  Поражението винаги е катастрофа, освен ако не дадете много пари в замяна!
  Само непоправим романтик би се радвал да умре в ръцете на прекрасна дама!
  Прагматикът предпочита да ражда нов живот!
  Смелостта може да компенсира недостатъчното обучение, но обучението никога не компенсира смелостта!
  Талантът може да замени образованието, но образованието никога няма да замени таланта!
  Вълнението и яростта са просто протези на доблестта и смелостта!
  Късметът, като пчела, определено ще лети до мястото, където зрее нектарът на мъдростта и упорит труд!
  Червеят, за разлика от орела, изчезва лесно. Ниското винаги е скрито, но възвишеното е уязвимо!
  Не толкова веригата държи човек в робство, колкото страхът - слабостта на поне една брънка дава смелост!
  Честно е да умреш за Родината, Жената, Родителите, но още по-хубаво е да живееш за нея!
  Във война е по-лесно да спечелиш предимство, отколкото да го реализираш! Последното е подобно на лов на мухи около победен лъв!
  Езикът, въпреки малкия си размер, е най-силният член на тялото. Той движи милионни армии и успокоява бебето. Способен да унищожава и спасява.
  Боец без рана е като богаташ без джоб!
  Мъжът има нужда от сила, за да живее, а жената, за да оцелее!
  Дори овенът може да се издигне до върха сред овцете, но опитайте да станете лидер сред лъвиците!
  Животът е твърде ценен за търговия!
  Стоманата е остра, но женският език е много по-остър!
  Действай смело, ако не можеш умело!
  Добавянето на един цивилен към отряда означава отнемане на двама войници!
  Един аматьор с глупостта си ще покрие файда на десет специалисти!
  Голямото семейство е рай за сърцето, чистилище за портфейла, ад за враговете!
  Разглобяването на клетка понякога е по-трудно от прогонването на жесток собственик!
  За руския народ водката е по-лоша от дузина Хитлер!
  Мечтата е предател на реалността!
  Щеше да има причина за убийство, но винаги щеше да има пистолет!
  Водката е законен терорист!
  Алкохолът е най-големият сериен убиец! Така че да пием, но да ни убият само с алкохол!
  Колкото и малък да е електронният чип, проповедникът се качи в него с протегната ръка!
  Автоматът е най-добрият аргумент за покаяние!
  Истинският мъж трябва да е смел в битка, напорист в любов, остроумен в спор!
  Недовършената водка е като недоволна съпруга, не можете да избегнете главоболие, по-добре е да се предадете!
  Войната е най-вълнуващата игра, броят на участниците е неограничен, но непрекъснато намалява!
  Във войната, за разлика от бокса, победата по точки е като предателство, но съдията не е подкупен!
  Шахът е логика и поезия, въплътени в прости фигури!
  Свободата е като поквареното момиче, само дето я плащат не с пари, а с кръв!
  Младостта е сестра на арогантността, арогантността е сестра на смелостта, но само чрез сродяване с опита на стария човек може да се роди победа!
  Когато един командир има светла глава, става тъмно в очите на врага!
  Чувството за време е незаменимо качество на командира, не напразно минутната стрелка има остър край, удря по-силно от заточена дамаска!
  Удоволствието и болката са антиподи, но за някои причиняването на болка е най-висшето удоволствие!
  Войната и сексът доставят удоволствие, но не в комбинация, това е твърде смъртоносна четка!
  Колкото по-тлъсто е парчето в капана, толкова по-остри трябва да са зъбите за захващане!
  По-трудно е да хванеш заек, отколкото да убиеш мамут!
  Убивайки красиво, вие създавате кървави натюрморти, но ценителите отиват в гроба си твърде бързо!
  Умереността е добро качество, ако не се отнася до доходите! Тежкият портфейл винаги е лек!
  Когато една жена каже истината, страстта започва да угасва, а когато лъже, предателството разцъфтява!
  Нежните прегръдки са по-задушаващи, няма нищо по-неумолимо от нежната примка!
  Дългът е тежко бреме, особено ако нямаш с какво да платиш, освен с живота си. На свой ред не можете да го вземете назаем!
  Сънят на смъртта е най-дълбокият, но не и най-сладкият, особено за съгрешилите!
  Преследването е венецът на победата, а без корона няма победен край!
  Който изостане ще трябва да наваксва до края на живота си с един удар!
  Необстрелян войник, като зелено вино, ще придобие сила с битки, но командир, който не иска да се учи, е като тор - няма да узрее, а само ще изгние!
  Лошият командир успява да спаси собствената си кожа, добрият командир спасява войниците си от смърт!
  Дебютът в битка е важен, защото ако загубите, няма да получите бис!
  Ако другар умре, не се разстройвайте, небето е обогатено с добър човек!
  Ами ако е лошо? Тогава стана по-лесно за живеещите на земята.
  Истината е една, но има много религии, което означава, че вярващият има по-голям шанс да сгреши, отколкото атеистът!
  Дори ако атеистът е прав, тогава неговата истина няма да му донесе печалба, но вярващият, дори и да греши, ще получи щастлив живот и достойна смърт!
  Да станеш атеист е като да ти откраднат душата!
  Вярата е като дреха, трудно се носи и не може да се носи гола! Можете да го промените само като се измиете и изберете модерен стил! Като цяло религията е като съпруга, става скучна и е страшно да се промени!
  Вярата, като насочен пестик, е само една и само глупаците й се смеят!
  Щастието е придирчив младоженец, който ходи само със свобода!
  Защо искаш да сложиш змия на сърцето си - отвори вратата към подземния свят!
  Това е така, защото кирка и мускулести ръце изискват глава!
  Командирът е нещо като актьор, само повторенията на бис не се посрещат с аплодисменти, а с шамари, които те забиват в земята!
  Любовта е като облак, подвластна на капризи и проливане на сълзи!
  Милосърдието е черта на силния, жестокостта се ражда от несигурността, а несигурността е слабост!
  Наказването на злото е най-ценният вид добро, то изисква духовна чистота и твърдост!
  Решителността е незаменимо качество на владетеля, плахостта руши държавите и оставя хората сираци!
  Чийто бластер би изпискал, но твоят ще мълчи!
  Любовта изисква жертви, не по-малко от омразата!
  - Религията трябва да бъде преди всичко морална, да учи на доброта и послушание! Само не превръщайте хората в стадо и не им спирайте да мислят!
  Революцията не трябва да променя вида на робството, нейната цел е духовна свобода с една единствена нагласа - да правиш добро!
  Нищо не обединява човечеството така, както истинската религия, основана на добротата и здравия разум!
  - Само окончателната победа на най-висшата истина може да оправдае лъжата! Точно както каузата на мира изисква насилие, по-лесно е да отблъснеш меча с меч, отколкото с щит!
  - Истината винаги е в малцинството, а малцинството може да победи само с помощта на интелигентност и хитрост! Това означава хитрост и интелигентност, верни спътници на истината!
  Робът е преди всичко страхливец, страхува се да не си загуби веригата!
  Тиранинът има три качества на насекоми: ужилването на скорпион, лапите на лепкава муха, мрежата на кръвопийца, но не му е писано да стане крилат!
  Красотата на душата, чистотата на сърцата, силата на любовта - не трябва да се оскверняват с прекомерно възмездие!
  Ако си прав, справедливостта оправдава жестокостта, но само доколкото не превръща жертвата в палач!
  Най-ценното качество на командира е да приема поражението с достойнство и да се учи от него!
  В съвременната война, който лети, печели, а който пълзи, врагът удря!
  Обидата е оръжието на негодника и страхливеца, в стремежа си да унижи другите, той принизява себе си!
  Само мъртвите не правят грешки, освен разбира се, ако не броим местоположението на рая!
  Практиката е майка на умението, в съюз с таланта!
  Който има желание да се учи, ще спечели повече от поражението - отколкото самодоволният арогантен от победата!
  По-добре да умреш красиво, отколкото да живееш грозно!
  За мързеливия човек всяко време е лошо, освен съня!
  На война преждевременната радост е сестра на предателството!
  Най-съвършеното острие се съсипва от наклонени ръце!
  Времето на война е като водата, изтощава добротата и човечността!
  Воин, който седи в засада, е като разбойник, само че той иска да вземе живота си, а не портфейла си.
  За добрия командир спасяването на своите е по-важно от убийството на чужди!
  Голям брой гробарски умения и доблест! Ако искате да станете герой, не марширайте послушно!
  Лъжата е като змия на мястото на куче пазач - щом ухапе врага, друг непременно ще те ухапе в слабото ти място!
  Рицарят може да отстъпи всичко на дамата, освен правото да умре пръв!
  Руски войник може да бъде убит, но не може да бъде победен!
  Великан не е този, който е голям на ръст, а този, който има обхват на мисълта, достигащ до небесата!
  Насилието поражда външно подчинение и разпалва бунта в душата!
  Пленът е като нажежена ковачница, кали те, ако след него се гмурнеш в ледения поток на освобождението!
  Правосъдието понякога е сурово, но винаги по-меко от произвола!
  Сега босите деца тичат към Кунгур, мощна крепост, в която има шестстотин войници и дори опълчение. Изплашени от приближаването на майор Верещагин с двеста войници от кариерата, тълпа от две хиляди пугачевци вдигна обсадата и се оттегли.
  
  
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова пристигнаха при бунтовниците. Първоначално бяха скептични за момчето по къси панталони и момичето с туника. Но указът с печата на суверена ги убеди да се подчинят на полковника. Но това стана още по-надеждно, когато Олег, завързвайки гвоздеи с босите си пръсти, ги хвърли към началника, който започна да се появява, и го прикова към вратата за челото.
  Освен това вече достигнаха слухове за момче, което не се страхува от студа и бяга по-бързо от самата хрътка.
  Момчето е прието за командир. И тогава той предложи план. Те, заедно с Маргарита, проникват в Кунгур, убиват всички офицери, а след това ордата нахлува и довършва гарнизона.
  Което беше прието с радост.
  И момчето и момичето, тези деца Терминатори се втурнаха към Кунгур. И голяма чета бунтовници се движеше след тях.
  Олег и Маргарита се приближиха до стената без повече приказки. Няколко часови бяха посечени. И да нарежем офицерите. Паниката започна. Майор Верешчагин се втурва в битка и е един от първите убити. Убити са и трима капитани.
  Децата хвърляха остро заточени дискове и сечаха със саби от закалена стомана. Хвърляха и самоделни, но много мощни гранати. От което врагът излетя по-високо и беше разкъсан на парчета. И го получих от тези деца терминатори.
  И тогава бунтовниците влязоха в битка. А също и как започнаха да кълцат и унищожават. И вече обърканият и обезглавен гарнизон се предава на армията на пратениците на Пугачов.
  Децата изпълниха задачата. И след като превзеха Кунгур, те се втурнаха обратно, близо до Уфа, където се приближаваше огромната армия на Емелян Пугачов.
  Момчето и момичето тичаха и пееха;
  В Отечеството славеи пеят псалом;
  В него лъчезарното слънце изгрява...
  Носи благодат - мир, комфорт,
  И ти отваря очите - Господната светлина!
  
  Къде са момините сълзи и къде са рояците маргаритки,
  И купите сено текат с мед...
  Ще станеш истински - познай героя -
  Отчупете острите рога на демоните!
  
  Сега тичаш през полята бос,
  Само малко момче - тежка е картечницата!
  И петите ви изстиват под росата -
  Готови да матирате противника!
  
  Демиургът ще извае природата,
  Създавайте модели в бурен блясък...
  Уви, малко строгият Бог е хирург -
  Кой няма просто да ви даде пет!
  
  Ние, хората, също сме страхотни творци -
  Способен да прегърне вашия нов свят!
  Няма нужда да показваш овчи срам -
  Тогава армията веднага ще се събере за битка!
  
  Момчето пионер сега е в плен,
  Палачът го издърпа на стойката и го удари с камшик...
  Но хората не проклинат Сатана -
  Защото и изпитанията са дар!
  
  За космоса - пътищата са в цветя,
  Имат възторга на чист поток...
  И трябва да преодолеем подлия страх -
  Без да се криете в кутия с ловкостта на змиорка!
  
  За съжаление, цялата Земя е пълна с ковчези.
  Дори това да е фетиш шоу за тях в подземието...
  Ще го видим в Едем -
  Все пак пред Бога има един малък герой!
  
  Но човекът по същество също е Бог,
  Интелектуално той е пъргав гигант...
  Корабът напуска тучната пещера,
  Народ и вожд са едно без ужас!
  
  Харизмата също е капитал,
  Нека не е лесно да го пуснете в обращение...
  И ако някой имаше илюзии,
  Крадецът вече го защипа с лост!
  
  Когато умът ни достигне своя връх,
  И мъртвите ще бъдат възкресени от научния прогрес...
  Ще покрие леда с килим от цветя,
  И сме на поход към други вселени!
  Олег Рибаченко и Маргарита настигнаха глигана по пътя. Те го убиха и изядоха месото сурово. Но какво е ял Тарзан и защо са по-лоши?
  И взеха месото със себе си.
  Олег изтича и си помисли:
  Че сериалът за Тарзан пак беше готин. Но е композирал и по-готини неща. Това е интересна част за джунглата и дивите маймуни. Но да кажем с момиче?
  Това е още по-невероятно...
  След това той и Маргарита съставиха няколко афоризма, за да го направят по-забавно;
  За един политик всички пътища са криви, но водят право към целта!
  Златото е меко, но има смазваща сила!
  Тежкият метал е злато, но златният товар е лек!
  Въпреки че златото е тежък метал, в големи количества то ви прави непотопяем!
  Палачът работи с ръцете си, но продуктът се носи напред с краката си!
  Ако искате да вземете трона, имайте крал в главата си!
  Ако искаш, той ще получи мястото на лъв, ще бъде лисица в хитростта и хиена в подлостта!
  Най-успешният политик е хитра лисица и хищен тигър, както и маймуна в използването на чужди номера!
  Който не е лисица в политиката е магаре в живота!
  Ласкавата лисица има навиците на вълк!
  Военната хитрост не противоречи на честта, освен когато се обърне срещу теб!
  На война небрежността е като смола в меда, води само кръв!
  Заобиколната маневра наподобява кука не само по форма, но и по резултат!
  Колкото и да са силни ръцете, без глава са само манекен!
  Изобретателността може да се сравни с третата ръка, само че с много по-голям замах!
  Революцията кърви, което води до подобряване на хората, изгаря мазнините, което обновява елита!
  Най-големи дивиденти от инвестиции ще получат тези, които не щадят кърмата за децата си!
  Бялата лъжа е истината, казана по нов начин!
  Жената е съкровище, което може да подкупи и най-богатия и оръжие, което може да събори най-силния!
  Проблемите са вечно понятие, дори смъртта ги прехвърля само върху близките на починалия!
  Щастието е цвете, което се опложда с кости и се полива с кръв!
  - Основата, смесена с кръв, е много нестабилна, така че само в живо тяло кръвта има сила!
  Всичко подлежи на промяна, освен чувството за отговорност и дълг!
  Лошо е да загубиш живота си, но е много по-лошо да загубиш безсмъртието си!
  По-добре е да летиш един час, отколкото да пълзиш сто години!
  Силата е синоним на свобода, свободата е синоним на дълг, дългът изисква саможертва и отказ!
  Юнак със слаба глава се различава от манекена по това, че се осакатява!
  Психологията е ключът към победата, просто трябва да можете да изберете правилната ключалка!
  Те не изпращат сърцата си в разузнаване, но не режат главите си!
  Бързината ражда победа, бързината носи късмет, бързината е второто щастие!
  Бързината ражда победа, бързината носи късмет, бързината е второто щастие!
  Леденият дъх на смъртта кара сърцето да трепери и разкъсва червата на страхливеца. Но смелият от близостта на костелива стара жена с наточена коса: придобива острота на реакцията, спокойствие в битка, отървавайки се от излишната мазнина!
  Темпераментът при жените често съществува съвместно със скромността - както и смелостта при мъжете!
  Технологията е понятие с две остриета - не търпи глупостта!
  Най-сладкият плод е този, който се бере най-трудно!
  Безразсъдството е обратното на смелостта, смелостта и пресметливостта само по двойки ще родят победа! Чаша победа, като бутилка водка, за да се избегнат неприятности, изисква три неща: късмет, интелигентност и смелост!
  Смъртта никога не е временна, но животът е постоянен!
  Няма такава религия, която да обяснява логично съществуващото състояние на нещата и наличието на разум!
  Тук сте прави, но самият човешки ум не е най-логичното нещо в нашия свят. Понякога дори изглежда, че нищо не е по-ирационално от логиката!
  Войната без кръв е като живот без болка!
  Способността да оцеляваш сам е по-важна за един воин, отколкото да убиваш врага! Всяка война завършва с мир, а животът свършва с погребение!
  Любовта на тийнейджъра е като стъкло: твърде крехка, чупи се лесно и боли!
  Робът и царят излизат от една утроба, щом са еднакви преди раждането, защо да не са равни след това!
  Научният прогрес без развитие на морала е равносилно на опит за дим от ядрен взрив!
  Безгрижието по време на война е майка на престъплението и сестра на предателството!
  ,Хлябът на войната е най-горчив: напоен с кръвта на братята и сълзите на майките!
  Раждането на деца е много по-приятно от раждането на трупове - въпреки че и двете изискват умения и страст!
  Поробването започва без желание за учене и мислене!
  Мъдрите думи са добри - добрите дела са по-добри!
  Животът винаги е брилянтен, но смъртта е посредствена!
  Науката не е всичко, най-модерните оръжия изискват сръчни ръце и гъвкав ум! Духът побеждава материята!
  Всеки момент престава да бъде възхитителен, щом замръзне, замръзне като парче лед!
  Движението е истинско щастие!
  Родината е най-ценното нещо, което човек има, без нея животът няма смисъл!
  Човек без родина е като тяло без душа!
  Религията е утеха за слабите - всякакви нещастия изглеждат незначителни, ако са временни!
  Ако технологията е ангел-пазител, тогава бойният дух е Богът на войната!
  По-лесно е да загребеш океана със супена лъжица, отколкото да спориш с атеист!
  Компютърът, като момиче, обича младите и упорити!
  Смъртта се различава от любимата по това, че винаги се опитват да отложат срещата с нея!
  Смъртта се различава от любовника по това, че винаги идва в неподходящия момент, но никой не я вини, че е закъсняла!
  Тези, които пестят от безопасността, ще се разорят на погребение!
  Добре охранената армия е ключът към просперитета!
  На война добрата подготовка е като въздуха за белите дробове, лошата смес от газове осакатява и убива!
  Когато човек изкуствено си придава страхотен вид, това е сигурен признак на духовна слабост.
  Страшен е вълк в овча кожа, а не овца във вълча кожа!
  Няма нищо по-важно за човека, военното изкуство е синоним на достойно съществуване! Смъртта на тигър е по-добра от живота на куче!
  Смъртта във война е оправдана само когато врагът я купи на прекомерна цена, а даването на подаръци на врага е равносилно на предателство.
  Проучваният враг е почти победен, просто трябва да не изпускате шансовете си напразно!
  Трупът на врага е скъп, но живият враг пак ще струва повече!
  Стелтът е печелившо качество!
  Като цяло животът без трудности е като супа без подправки: твърде много - има горчив вкус, но недостатъчно - не влиза в гърлото!
  Човек поне веднъж в живота си трябва да убие и спаси някого! Освен това, ако първото има късмет, то второто е незаменим тест за смелост!
  Компютърът е по-добър от атомна бомба, това е най-сигурният начин да завладеете народите и да ги накарате да работят за победителя! Освен това не се страхувам от изкушението! Тогава всяка вяра струва нещо, ако знае как да се защити!
  В младостта кръвта тече по-бързо и "чайникът" се готви по-горещо!
  Бавно магаре, по-лошо от прасе, също смърди, но не дава месо!
  Автоматичният огън и ревът на снаряд са най-добрите неща, които трябва да запомните!
  Вяра без доказателство: че сокол без криле може да се чеше, но не го оставя да се издигне!
  Религиозната дискусия е най-безплодна - тъй като и двамата спорещи нямат представа за темата, за която спорят!
  В надпреварата между научно-техническия прогрес и морала, последният е обречен на ролята на аутсайдер! Въпреки че човечеството рискува да пропадне в пропастта между науката и морала!
  Който пести от науката, ограбва потомството си, а който ограбва потомството си, завинаги ще остане беден!
  Чрез ограбване на потомци можете да направите капитал, но не можете да забогатеете!
  ! Политиката е мръсен бизнес, който се прави в чисти костюми!
  Истината винаги е многостранна, но грешката е еднаква!
  Красотата е диалектическо понятие - само грозотата е универсална!
  Съвременните оръжия, за разлика от виното, обичат младостта!
  Да пощадиш враг е като да седиш на кама - стоманата не познава чувството на съпричастност!
  Най-доброто оръжие е изобретателността, не изисква разходи, но е скъпо!
  Когато броят на труповете е повече от един, те се превръщат от трагедия в статистика!
  Убийството е като да загубиш девствеността си за първи път и боли, след това с всяко ново действие има все повече и повече удоволствие!
  Лош разузнавач е този, който не може да предвиди изход в случай на провал!
  Във всяка друга област грешката може да струва живот и здраве, а само когато грешите в религията, рискувате да загубите безсмъртието си!
  Звярът има зъби, човекът има пистолет, животното разчита на мускулите, а човекът на ума! Изпитанията притъпяват зъбите, но изострят ума - следователно умът е безсмъртен, прогресът, като вечен двигател, ще доведе до просперитет!
  Дори и най-ужасната новина става обичайна от многократно повторение!
  Когато един агент работи за две разузнавания, назначавайки дете, което се опитва да напъха две залъгалки в устата си, рискува да си разкъса устата!
  Движението е дъждът, под който растат цветята на здравето, и мотиката, която изкоренява плевелите на болестта!
  Слепият слепия не вижда - ходи където си иска!
  Слепият не може да изведе - през пътя на верния минувач!
  Но не чакайте зрящ пътник - помогнете на бедните слепи!
  Човек лесно се пречупва, трудно покорява и много рядко постига любов от природата!
  В картите късметът идва при светла глава, пъргави пръсти и спокойно сърце!
  Като цяло престъпността не е шоколад, ако се изцапате, няма да живеете сладко, но определено ще получите затлъстяване на сърцето!
  Липсата на сила може да компенсира излишъка на интелигентност, но никакъв излишък на сила не може да компенсира липсата на интелигентност!
  Талантът може да замени липсата на образование, но никакво образование не може да замени липсата на талант!
  Диамантът е бижу без полиране, но никакво полиране няма да превърне въглища в диамант!
  Смъртта на някой друг е забавна, но вашата собствена смърт кара сърцето ви да се пръсне и душата ви потъва в ботушите!
  Парите са като мръсотия, полепват по кървави ръце и хлъзгави души!
  От всички форми на фанатизъм, религиозният е най-ирационалният и егоистичен, затова е насочен предимно към постигане на лично безсмъртие!
  Любовта се различава от изнасилването само по формата на плащане - плащане в натура за последното действие!
  По-добре е да загубиш в правдата, отколкото да спечелиш в греха!
  Загубата на праведника е печалба на небето, печалбата на грешника е ограбване на душата!
  Отричайки Бог, комунистите сложиха непосилно бреме върху плещите на човека! Искайки да заеме мястото на Всемогъщия, човекът не можа да издържи болката на Голгота и изкушенията на дявола!
  Без силата на Исус хората, вместо да изградят царство на доброто и справедливостта, попаднаха в басейна на порока!
  Безбройните съкровища в човешката душа, само ако започнеш да ги грабиш, бързо ще пресъхнат, без да донесат никакво богатство!
  Всеки полов акт, съкровище, което споделяте между двама и нито един крадец няма да го открадне от сърцето ви!
  Всеки човек има нещо общо с примата, добре е потентността, но по-често интелигентността!
  Щеше да е смешно, ако не беше истина!
  За съжаление имаме повече от достойни хора и честни политици!
  Който предаде душата си, винаги остава на загуба - той дава безсмъртие за смъртен!
  Победата над силен противник обикновено струва повече, но няма да я дадете за нищо!
  Убийството не може да се оправдае с личен интерес и печалба - само честта, свободата и Родината са защитници на насилието!
  Добре трябва да е с картечница,
  Удряй като бясна стомана!
  Така че кръвта да тече като водопад,
  Злото няма милост, убийте всички!
  От всички произведения на изкуството именно военните шедьоври са най-здраво вкоренени в паметта на хората и предизвикват най-много сълзи!
  - Картина, нарисувана с кръв: по-ярка от маслена картина и избледнява много по-бавно!
  Достойният човек поставя справедливостта над семейството и приятелството! Трябва да има един закон за враговете и приятелите, както мъжът има за жена си!
  Наличието на различни закони превръща правосъдието в блудница!
  Силният противник укрепва тялото и волята ви, прави ви по-силен - слабият покварява душата ви и отслабва тялото ви, правейки ви по-слаб!
  Така че трудният път дава много по-лесна победа!
  На войник са дадени ръце, за да стреля, и мозъци, за да спре навреме!
  Да убиеш глупак: същото е като да го намушкаш с игла, да застреляш умник е като да го удариш с гилза!
  Природата е майка на човека, а майката на велик изобретател не може да бъде пълен глупак! Въпреки че й липсва практическа изобретателност!
  Куршумът е най-ефективният възпитателен метод в общуването както с млади, така и с възрастни!
  Намалява само ефективността на въздействието! Често ще загубите авторитета си, но ако ви хванат, ще трябва да отглеждате зомбита!
  Религията принизява гордия човек до нивото на животно - дава избор между овца и коза!
  По-добре да дадеш кожата си на хора като овца, отколкото вечно да съскаш като змия!
  Като цяло концепцията за работа с главата включва не само буквално тълкуване, дори когато става дума за бойни изкуства!
  Ако искаш да забогатееш, покръсти се като евреин, ако искаш да се разориш, вземи назаем от евреин!
  Оловото подпомага храносмилането, особено ако хапчето е под формата на патрон!
  Чиновник, който не взема подкупи, е като девствена проститутка!
  Обикновено, за да спасиш единия, трябва да убиеш другия! Това несъмнено е жесток закон, но той възстановява естествения баланс на видовете!
  Няма по-добър боец на света от руски войник и по-голям тиранин от руски генерал!
  Прекомерният лукс е признак на лекомислие, лекомислието е предвестник на неизбежна разруха!
  Мъдри думи от устата на гадняр, като чешма от бунище!
  Ти имаш предимство в дължината, но аз имам предимство в ума!
  Понякога можеш да убиеш, но никога не можеш да отнемеш надеждата!
  На война, ако изпуснеш една секунда, можеш да загубиш цяла вечност!
  Една обикновена кула е жалка сред небостъргачи, но величествена сред колиби!
  Човекът се подчинява на силата, уважава жестокостта, презира нежността и не цени добротата!
  Сексът е най-добрият лек за всички психични заболявания, но за съжаление е скъп и трудно достъпен!
  Който не обича секса, не обича живота и не цени радостите на плътта!
  Поезията има общо с виното, че стойността й расте с времето, но дори вековете не позволяват редовете да избледнеят или искрите да изгаснат!
  Войникът е като компютър - брои едно или нула, но воинът е приятел и враг!
  Човекът се отличава от животните по хуманизъм и способност да действа противно на инстинктите!
  Насилието над жените понякога ражда здрави деца, но насилието над природата ражда само чудовища!
  Ако една майка е жестока, значи и децата са жестоки! Каквато е природата, такова е и нейното изчадие - човекът!
  Приятелство се търси от силните, храна от богатите и преданост се проявява към неустрашимите!
  Атаката е най-добрият начин да се неутрализира численото предимство на врага - да го принудиш да отвърне на удара е все едно да му отрежеш половината ръце!
  .За жената любовта е удоволствие и доход, за мъжете е удоволствие и разход!
  Да изобретиш ново оръжие за неморален човек е все едно да отрежеш крака на стол, когато въже е увито около врата ти!
  При пристигането близо до Уфа момчетата докладваха на Пугачов за изпълнението на задачата.
  Селският крал беше изненадан, че децата работят толкова бързо. И разбира се ги награди. Той подари на всеки един сребърен кръст. И по двеста рубли всеки.
  След това дойде нападението на Уфа. Маргарита и Олег, както винаги, са в челните редици и бързо атакуват.
  Секат врагове със саби и хвърлят бомби.
  Гарнизонът на Уфа вече беше слаб от глад и победите на бунтовниците сломиха духа им.
  Освен това казашкият цар има почти петдесет хиляди войници - огромна сила...
  След като Олег Рибаченко насече до смърт коменданта, останалите бойци се предадоха.
  Положиха клетва, отрязаха им плитките и ги подстригаха по казашки. Някои офицери избраха да се присъединят към Пугачов. Примката по-добра ли е?
  Накратко, Уфа беше превзет лесно. И дори казашкият цар съжаляваше, че не щурмува град Яицки.
  Като цяло нещата вървяха по-добре за Пугачов. Сега повече войски могат да бъдат изпратени в уралските заводи. И Белобородов е инструктиран да превземе всички градове и Тоболск.
  Определено беше взето решение да отида в Казан, а след това в Москва. Емелян Пугачов дори съобщи, че самият син царевич Павел се е присъединил към кампанията и ще предаде трона на баща си. Във всеки случай мнозина вярваха в това.
  Армията на Пугачов продължава да расте. Пристигнаха новини за превземането на още няколко уралски завода и нови оръдия, припаси и барут.
  След което огромна армия тръгва на поход. Тя се движеше по реката, по двата бряга към Волга.
  Цар Емелян Пугачов беше весел и доволен. Засега нещата вървят много добре за него. Общо взето бунтовниците никога не са били сериозно бити. И репутацията на новия руски цар се издига. И всеки ден хиляди нови воини се присъединяват към него.
  Самопровъзгласилият се крал разполага и с много кавалерийски войски. И всичко мирише на истинска победа.
  Децата рейнджъри тичат пред останалата част от армията. Те са весели и много се смеят.
  Тук младите воини атакуват патрула на хусарите. Кратък разрез, няколко гранати, хвърлени с боси пръсти. И бойците бяха унищожени.
  Следва крепостта Оса. В истинската история тя се предаде без бой. Така че момчетата все още не са щурмували или убили никого.
  Дори им стана малко скучно... Момчетата пееха;
  Спартак отгледа роби на героични дела,
  Да хвърлят игото на омразните князе...
  Той превърна нещастника в рояк орли -
  Призивът е прост - разширете мечтите си!
  
  Изтеглете меча като се биете,
  И безмилостно съсичай злите си врагове...
  За щастие, вие бързо ще отворите пътя като боец,
  Покойникът ще живее вечно в гранит!
  
  Нека вземем луната от небето, няма нужда,
  Ще отворим просторите на Марс като порти,
  И вярвай във Венера, аз ще дойда...
  Целият Млечен път ще падне под меча на героя!
  
  Има звезди в небето и очите на момичета -
  Те блестят със сапфири и рубини...
  И моите диви мисли летят -
  Когато нашият предшественик е омесил страната на Мамая!
  
  Смъртният Челубей извика в тълпата -
  Че Рус ще загине под копитата на вихъра...
  Лудият вик е странен - убийте всички:
  Че смехът и песните звучни заглъхнаха!
  
  Отговорът от Пересвет беше даден силно,
  Ударът на копието и врагът в кошмарен ад...
  Зиндан няма да чака воина -
  Ние ще победим, вие вярвате в това!
  
  Скалата е коварна - има дни в облаците,
  Не всеки път има късмет и трофеи...
  И нашите градове са огън, светлини,
  Явно и ние не издържахме на битката!
  
  Но знайте мястото на руснака в триумфа,
  Нашият прародител Цезар, страховитият македонец...
  Планетите скоро ще се превърнат в рай,
  Сирене с чай е много вкусно Poshekhonsky!
  Крепостта Оса, както в истинската история, се предаде без бой. Гарнизонът и неговите командири се заклеха във вярност на казашкия цар. И след което армията на Пугачов продължи напред. Маршируване победоносно и присъединяване към хиляди селяни. Огромна армия, която расте бързо. На изток пугачевците превзеха още няколко града и се приближиха до Тоболск, където се укри корпусът на Делонг.
  Почти всички уралски заводи са взети под контрол от бунтовниците и там има нова администрация. На запад те превзеха Самара и се укрепиха там. Все повече хора следват бунтовниците.
  И зад селския цар има големи сили. В самия Казан има много негови поддръжници. Губернатор Кант, този германец буквално се тресе от страх. Малък отряд, изпратен да посрещне армията на Пугачов, беше заловен. Потьомкин, който е в Казанския Кремъл, също се тресе от страх.
  Какво може да направи срещу такава армия...
  И Олег Рибаченко и Маргарита отново извършват подвизи. Този път те се преместиха във времето на Елизабет Петровна. И хващат Фридрих. Но това е друга история. Там той и Маргарита се опитаха и великият крал на Германия след поражението беше заловен. И охраната му беше убита.
  Момчето и момичето прелетяха като ураган, особено след като Фридрих остана с много малка свита. Но тези деца нарязаха всички и ги докараха на раменете на командира в руския лагер. Така Германия капитулира.
  И Русия анексира Източна Прусия.
  И Елизабет Втора живее по-дълго в радост. А наследникът Петър почина от хемороидални колики. Така Русия успя да запази своите придобивки. Но Германия никога не се е обединявала!
  И тогава Полско-Литовската Жечпосполита напълно стана част от Русия...
  Е, Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова останаха там за много кратко време. И те имат нова тежка мисия!
  Но засега Пугачов може и без тях. Има по-важни неща за вършене.
   Тук той е Олег Рибаченко, предполагаемо велик, макар и сравнително млад спортист, участващ за Русия в средновековни състезания. Един срещу сто избрани рицари. И дори оковаха тежести на краката му, за да е по-честно. Ами Олег Рибаченко? Силата на фантазията на Супермен винаги е живяла в него, защото това е и сън, и не сън, а нещо фазмогорично, където всички скрити мечти се сбъдват.
  Имаше дори седем светлини в небето. И всеки един е с цвета на дъгата.
  Пред него е британският принц Чарлз, надарен със специална дарба: да прощава и да се смили над онези, които стоят пред тленния тунел, през който се открива пътят към друг свят.
  А ти си просто момче, което е на място, където се решава посмъртната съдба на един велик човек.
  Олег Рибаченко беше ударен в крака много болезнено, когато бяха окачени допълнителни окови. Младият полковник едва сдържа възклицанието, което се изтръгна от гърдите му.
  Тялото му стана още по-младо, точно като на прогимназист, а не толкова мускулесто, както преди.
  А князът, като се престори, че нищо не е станало, извика оглушително, с лека дрезгавост в гласа:
  -И така, сега сте наравно... Субекти на движението на бързи коне, марш!
  Публиката, която седеше по трибуните, започна да освирква силно.
  Олег Рибаченко, поне в паралелна визия, е супермен от най-висока класа. Тук леко съжалих, че допуснах железата да се закачат за себе си. На пръв поглед двадесет фунта или девет килограма не е нищо; съперниците имат броня с не по-малко тегло. Но ако те са вързани специално за краката, а крайниците са оковани, тогава това няма да изглежда като глупост на никого.
  Трудно можете да се движите с отслабналото си тяло.
  В първия кръг всички противници на Олег Рибаченко, който беше новодошъл в новия свят, се състезаваха в почти обединена колона, осеяна с шипове. Дори по време на практическия тест, в стила на фантастично състезание, бойците се държаха почти естествено за хората.
  Момчето писател не се чувстваше съвсем спокойно. И силата съвсем не е същата като преди... Нещо не го препълва с енергия. И тялото ви изглежда на не повече от десет години, но беше на дванадесет. И противниците са много по-големи от вас и бягат.
  Подскачане и засмукване в стомасите ни, приспособяване към странното
  униформи, оръжие и загрявка. Големият външен кръг на списъците беше с размери осемстотин и петдесет метра и беше покрит с три различни редуващи се покрития: гладки каменни плочи, остри камъчета (понякога провинилите се боси жени и тийнейджъри бяха принуждавани да ги прегазват за наказание) и спретнато положен, уплътнен кръгъл чакъл.
  Олег Рибаченко си помисли с тревога, че може би ще продължи да се свива така, докато не се превърне в ембрион и накрая изчезне.
  Или може би това е само за продължителността на теста?
  Всяко покритие беше срещнато четири пъти, по-голямата дължина беше открита върху остри камъни, така че беше невъзможно да се поддържа равномерен ритъм на бягане по обикновен начин.
  Олег Рибаченко, който най-накрая стана момче, беше единственият, който тичаше бос и усещаше убождането на боса си подметка. Да, явно условията са неравни.
  Но с всичко това всеки участник в смъртоносната надпревара, свещената битка за бъдещето на империята, се смяташе, ако не за най-силния боец във вселената, то много по-висок от нивото на глупавите средни селяни. Е, някой руски гад не им е съперник.
  И дори е унизително, че толкова много от тях се събраха срещу дрипавото момче.
  Олег Рибаченко, разбира се, имаше силна болка в долната част на крака, която беше натъртена от смазващ удар с чук. След безмилостното "кръщене" тя дори се поду и посиня. Ох, палач-ковач, бих искал да те ударя с кокалчетата на юмрука си в тъпото ти слепоочие. Да го събориш така или още по-добре със същия тежък ромбовиден чук! Все пак никога не е късно! В тази вселена момчето тичаше босо, което не е често удоволствие за роден московчанин и княз, особено с техния прекалено грижовен и първичен етикет. Вярно, сега Олег Рибаченко започна да изглежда още по-млад - не повече от десет, максимум единадесет години, а момчешката му боса крака вече не изглеждаше неестествена.
  Момчето полковник се развесели и запя:
  - Който е весел, се смее! Който иска ще го постигне! Който търси винаги намира!
  Усещанията от остротата на камъните сега изглеждаха едновременно приятни и грубо пронизващи. Но това само възбуди вечния тийнейджър или по-точно момчето.
  И енергията, която се беше оттеглила, започна да се връща към младите мускули.
  След третия кръг няколко средновековни и много силни воини направиха почти истеричен опит с помощта на конска наглост да излязат напред. Те се скараха, докато вървяха и дори започнаха постепенно да настигат Олег Рибаченко, който нямаше особени комплекси и все още вървеше в опашката на колоната.
  Момчето полковник реши да не форсира още нещата и да изчака.
  Формацията започна да се разтяга малко по малко, като корема на боа констриктор, и вече на петия кръг всички воини тичаха различно. Не както преди в масивните тилове един на друг, но с впечатляваща разлика.
  Металът звънна, изскърца под кованите ботуши...
  Проницателният и опитен Олег Рибаченко видя, че войниците в брони се потят и дишат все по-тежко. Разбираемо е защо са окачили вериги на босото момче. Момче с леко тяло, той лесно можеше да повали цяла орда от по-стари, по-тежки бойци.
   Сега един от тях с отчаяни усилия стигна от другата страна до пъргавото момче полковник. Олег Рибаченко избегна опита да го посече косо и заби меча си в рогатата глава. Обръщащият тялото удар беше толкова силен, че шлемът на врага се спука и той падна в чакъла с окървавена глава. Няколко момичета, санитари в бели престилки и черни чехли, грабнаха нещастния воин.
  Нищо не можеше да му помогне!
  Олег Рибаченко, като чу изненаданото им възклицание, отбеляза философски:
  - По-добре е силното дете да бъде такова, каквото е, а да изглежда като силен възрастен винаги е по-добре да изглежда различен от такъв, какъвто е! Но във всеки случай е по-добре владетелят никога да не изглежда слаб - дори ако основната му сила е измамата!
  Не е ли време да работим по-енергично?
  Олег Рибаченко, като се обърна към острите камъни, които дадоха опора на петите му, се наряза в бронята на втория. Той падна, но веднага скочи, а принцът-терминатор използва спинер, удряйки натъртения си крак в главата, който вече беше заздравял по време на бягането. Врагът не очакваше такава бърза атака и, като пропусна слепоочието си, покрито от шлема, като теле, убито от касапски клуб, той падна.
  Имаше с какво да се гордеем! Въпреки че боли малко.
  Смъртоносен удар, особено след като парчето желязо увеличи тежестта на удара. След което Олег Рибаченко свири на публиката още известно време и се остави да бъде настигнат от третия - Comte de Lacafer. Той удари твърде високо с мечовете си и се спъна, което всъщност счупи крака му. Разбира се, парчетата желязо ти пречеха да бягаш, но с тях се чувстваше все едно удряш с брадва.
  Момчето полковник изплези език и скочи по-високо, усещайки все повече енергия в себе си.
  Така че всъщност той, подобно на Брус Лий, Джаки Чан, Стивън Сигал и може би дори по-добре от всички тях взети заедно, има повече време да развие уменията си.
  Освен ако, разбира се, безмилостното време не изхвърли забравата. Но има надежда Маргарита да го спаси.
  И едва на деветата обиколка младият терминатор-воин, подскачайки предизвикателно, увеличи скоростта си. Отначало един по един, като шамандура с моторна лодка, той изпревари всички, които бяха малко по-назад, без да ги блъска. Наистина, няколко от тях, без да оценяват благородството на момчето, се втурнаха от двете страни, но бързата мелница ги покоси, така че главите им отлетяха. Това вече е смърт без никакъв шанс.
  Олег Рибаченко изсъска:
  - Война, война има!
  Нещо се случи с потомците на викингите и войнствените саксонци, те не посмяха да се втурнат масово, но продължиха да бягат. Може би тяхното числено превъзходство диктуваше такава тактика. Или неписаните правила на смъртоносна игра? Олег Рибаченко , без да се втурва към никого, започна да наваксва така наречените лидери. Разбира се, дузина други воини на короната и дори онези, които притежаваха едно или друго, несъмнено не можеха да харесат това състояние на нещата. Но след като загуби пет, по някаква причина никой не се втурна в отмъщение. Явно руснаците са разбрали, че няма да пратят слабак на турнира Скопин-Шуйски, който ще го спаси.
  Дори и да е просто момче в плът, той има опита на опитен ветеран от различни векове.
  И не само в армията на Емелян Пугачов.
  И когато Олег Рибаченко изплези език и те ускориха още повече от разочарование. Но тежкото дишане каза всичко това за кратко. Къде трябва да отидат? Но викингите и саксонците са силни и упорити. Кости ще сложат, но своите няма да дадат. В продължение на двадесет и една години Швеция се съпротивляваше на руските войски на Петър Велики, като в крайна сметка принуди мирният договор да бъде формализиран не като завоевание, а като покупка. Те изтощиха руската държава, намалявайки населението с една пета по време на войната!
  Момчето полковник скочи, избягвайки хвърлянето.
  И това беше, когато жените раждаха по десет деца на семейство!
  Това здраво потомство е ключът към успеха на всяка власт.
  И Великобритания всъщност успя да спечели единствената си война с Русия, след като окупира по-голямата част от Крим. Тогава британците се оказаха силни, като за първи път от четвърт хилядолетие успяха да отхапят част от територията на Русия.
  Момчето удари изостаналия воин и обезглавеното тяло се строполи върху камъните. Другите започнаха да дишат още по-трудно, опитвайки се да ускорят темпото.
  Но този път Олег Рибаченко ще ги измори до изтощение. Те не могат да се мерят с него. Манипулацията на изтощаването на безконтактен нападател при почти равни скорости.
  Спомних си интензивната престрелка със снайперисти в Чечня. Това наистина е война на нерви. Тук е много по-лесно. И врагът ще стигне до своя сигурен край.
  Така момчето полковник държеше "зайчетата" си напрегнати цели четири кръга. Тогава те просто трябваше да забавят това диво темпо, за да разтоварят непоносимото напрежение. Трябва да направим изчисление на силата, дай Боже, поне лека почивка. Олег Рибаченко, в шок, дори изхвърли номер, хвърли мечовете си, направи салто и го хвана отново. След това повтори подобно акробатично движение отново, като каза:
  - Руснаците преследват германците, опитът няма да помогне! Вървете по дяволите страхливци - човешка кайма!
  О, колко енергия и дива сила има в тялото на едно момче.
  Когато търпението на херцог дьо Делонж се изпълни до краен предел, главният командир извика яростно:
  - Бийте се, синове на мокри зайци!
  Въпреки че бойците реагираха зле на това.
  - На кървава битка! - гръмко излаял князът, едва не разкъсал гласните си струни.
  Наистина, какъв срам е да избягаш от момче.
  Олег Рибаченко се усмихна лукаво:
  - Най-накрая има какво да се прави!
  Е, опитът му вече е толкова богат, че не го притеснява, че опонентите му са много по-големи.
  Задъханите, изтощени воини от обикновените стражи внезапно спряха и бързо вдигнаха оръжията си. Благородниците, които тичаха след Олег Рибаченко, веднага се оживиха: двубой с враг, дори "светец" (да, той е светец, русият дявол!) несъмнено ще трябва да загуби ценно време. Тук, в крайна сметка, дузина не най-лошите бойци се втурват наведнъж. Или може да чакат много дълго време, може би дори докато го погребат в гроб. И ако нещо се случи, "дяволчето" веднага се трупа и се забива в камъка. Те добавиха своята суета и гордост.
  Нека бързината е по-стръмна и те веднага изръмжаха разочаровано: чу се двоен, кратък звън на метал и новите жертви на свещената битка, мокри, паднаха, гърчейки се отчаяно на земята.
  Момчето е много бързо, а реакцията му е по-бърза от тази на кобра.
  Опитният Олег Рибаченко уби първия си съперник с лесен ритник в слабините. Банално, но ефективно. Съжалявам за момчето, ще може ли да се възпроизвежда след това? Но не толкова драматично. Все пак го направи и за щастие не е човек, жертва на "кастрация" на около петдесет години. При това благороден човек, фамилен герб с рубинени рози. Вторият получи скачащ лакът по носа. Има много кръв и изглежда като нокаут... Това означава допълнително движение на тялото. И след това атакувайте останалите.
  Бърз си като мангуста. Опонентите ви не могат да ви издържат.
  Единият веднага беше ритнат в тялото с двата крака от момчето полковник. Бронята се огъна, съсирек кръв изплю от устата, а другият беше зашеметен от баналния удар на меч върху тъп шлем с криви рога. И следващият противник беше ударен в брадата със стоманена дръжка. Реже се добре, ако ударите самия ръб. Останалите се втурнаха към момчето полковник.
  Изглежда, че глутница мечки са нападнали смелото вълче.
  Но Олег Рибаченко изчисли всичко правилно, те ще се уморят и ще се изчерпят. И движенията не са същите и реакцията не е същата. Воини, които са много физически силни, могат да тичат толкова много в броня, но тези, които са свикнали да се бият на кон, не могат да го направят. Те се задържаха само благодарение на волевите си качества. Браво разбира се.
  Момчето обаче изобщо не е покрито, но поради феноменалната си реакция лесно се измъква.
  Олег Рибаченко , сякаш разговаряше с някого, отбеляза като млад Сократ:
  - Докато е безумно героичен, войникът не прави глупости - командирът прави глупости, изпращайки войници там, където героизмът става луд!
  Враговете се опитват да се ободрят със сърцераздирателни писъци и рев на бикове.
  Но не можете да заблудите мускулите си. И сега бойците се скитаха като сънени мухи, пречейки си един на друг. Освен това тактиката на ритане е необичайна за европейските народи. Няма разработени защитни системи за него, това е като китайската азбука.
  И познайте какво - те дори не са чували за бойни изкуства!
  И от това се възползва бързият и винаги свеж Олег Рибаченко. После започна шоуто: ритници, шпаги, колене, лакти, с луда скорост. Дори и най-простото нещо - да биете бронирани малки. Десет могъщи мъже бяха оставени да лежат, гърчещи се, като лоунс, изхвърлен от прибоя, върху повърхностите на списъците, където момичета и момчета тичаха, веднага им беше предоставена проста медицинска помощ. И някой дори не трябваше да го прави, душата му полетя към небето. Или в ада, в зависимост от късмета. По някаква причина Олег Рибаченко си спомни известния хит на Висоцки - душата ти се стремеше нагоре! Ще се родиш отново с мечта...
  Но ако си живял като прасе, ще си останеш прасе!
  Но тогава втора дузина бясни хлебарки с мечове вместо челюсти се натъкнаха на Олег Рибаченко. От тях само трима титулувани лица, под тяхно ръководство останалите, почти оказаха добре координирана съпротива, сформирана по правилата. Те направиха опит да застанат в една редица и се опитаха, въпреки умората си, да се движат възможно най-бързо и повече. Не позволявайки на атакуващия малък полковник веднага да ги тълпи на повърхността на стадиона.
  Бойците тук са опитни, много по-големи от полуголото, загоряло момче в окови, с видимо счупени крака.
  Но Олег Рибаченко летеше по такъв начин, че дори не им позволи да се подредят; първите двама паднаха за прост трик, парирайки замах в главата, получиха удари в тялото.
  Олег Рибаченко се е занимавал с фехтовка още през двадесети век и това не му е било чуждо.
  И бронята и ребрата хрущят. И кръвта бликна като фонтан от разбития черен дроб.
  Падна върху камъните и изсъска като киселина.
  Тогава безмилостната гола пета намери друг храм при Барон де Мугасак. Момчето полковник се шмугна между рицарите, като хамстер в дупка, с лакти и челюсти веднъж, два пъти. В компютърните игри, в различни бойни изкуства дори лек удар в края на брадичката, от дясната точка на върха до лявата страна, е в състояние напълно да извади от строя и най-упорития боец.
  Е, да изглеждаш като момче не означава да си глупак.
  Остават още пет, но Олег Рибаченко дори не мисли да спира. Вечно момче, което прави салта, стои на ръце и рита хрущяла в муцуната.
  Пукат се кости и кожа, пръска кръв.
  Красиво, дори Джеки Чан не би могъл да се справи по-добре. Между другото едно от остриетата одраска всичко по голите ми ребра. Но това са глупости. Така момчето-принц ще бъде още по-ядосан. Хващаш саби за краката си, само да не се осакатиш. Колкото повече загрявате, толкова по-енергично силата кипи във вас. Настрани и силен, бос крак в шията на последния брой... По дяволите, синът на вълка удари пресата с кама, капчици кръв се появиха на корема на Олег Рибаченко.
  Беше неприятно, разбира се, но силните мускули не пропуснаха ръба.
  Момчето полковник казва:
  -Войната, за разлика от шаха, не е без жертви, а шахматната партия, за разлика от войната, е без резултат!
  Момчето се отърси от раздробените капчици пот, смесени с алената течност.
  Всички тези рани бяха толкова малки, така че кървенето спря, когато още четирима се втурнаха. Мечовете блеснаха, първите двама бойци ги парираха механично, а остриетата се обърнаха и паднаха в каротидните артерии.
  Олег Рибаченко се ухили като тигърче, хващащо за първи път антилопа.
  А другите два крака на едно най-чувствено място. Не е естетичен, но ефективен поради липсата на умение за блокиране.
  Всичко върви добре и вие сте пълни с вдъхновение.
  Още петима противници. Всички те изглеждат като сънливи мухи на Олег Рибаченко. Е, в борбата се появява техниката "рак" "туист" и куп малки, изхвърлени войници. И завършващ скок до най-тежкия боец на тила. Той, падайки, нокаутира останалите. Добра работа!
  Момчето удари крака си в локвата кръв.
  Те дори не могат да броят до двадесет!
  Олег Рибаченко, поклащайки изваяния си торс и дрънкайки с веригите си, пееше:
  - Всичко е невъзможно, знам със сигурност!
  През това време дузина от най-твърдите воини подминаха сцената на схватката като камък, хвърлен от катапулт, и препуснаха напред почти половин кръг. Олег Рибаченко, движещ се пъргаво, трябваше да свали още дузина обучени бойци. Но още по-добре е да не почивате от битката. Мускулите се затоплиха, разрезът изчезна точно при походката на бойния жребец. Това е, уморени са и трябва да са в мръсотията. Олег Рибаченко се втурва и се завинтва като тирбушон, върти се на пръста си, за щастие се плъзга перфектно по мраморната плоча и без веднага да свали крака си, удря четирима души с парче желязо в главите им.
  Като тирбушон - смъртоносна закваска.
  Е, нека някой все пак успее да го удари с кама в гърдите. Кожата проби, заседна в мускулите. Вдигаш тази кама с голи пръсти и я хвърляш като бумеранг. Двама от тях са с прерязани гърла. Пръска кръв. Още двама бяха посечени с мечове, а останалите с дръжки (колко могат да бъдат убити!). Не можете да прикачите диплома към това. Но се бийте, без да отстъпвате.
  От мускулестото тяло на момчето капе кръв. По отлятия релеф текат потоци.
  Олег Рибаченко реве като леопард и отново пробива нападателите. Както казват; Нека жената се страхува от мъжа си, а съпругът от ангел!
  Той е руски рицар - любимец на боговете!
  Но в този случай нека леля Смърт се страхува от живота на племенника си! Момчето полковник обичаше да хвърля ками с нечовешки гъвкавите си пръсти. Той се обръща отново, изваждайки грубите си опоненти и сега друг негов двойник е победен.
  Когато стана по-млад, той просто добави терминатор на мобилността към момчето.
  Точно така, той трябваше да победи злата старица с коса и тя вече беше победена. Сега най-важното е да заобиколите мечовете на унищожението. Във войната няма полуприятели и полунепознати. Има само сто процента вътрешни и външни хора. Има много партньори-съюзници и още повече врагове.
  Момчето седна в хоризонтален шпагат и веднага се изправи.
  Можете да изпреварите цял кръг, да изпреварите в състезание, можете да закръглите капитала си в бизнес сделка, но не можете да постигнете успех, когато коремът ви е заоблен и изобретателността ви е станала плоска! Врагът няма обмислена тактика. Така че дузина бойци решиха да хвърлят стрелички по него и шестима направиха опит, блъскайки се гръб в гръб. Те смятат, че това е хитър капан, ако той самият иска да ги нападне.
  Момчето полковник улови стрелата и сам хвърли поразителното оръжие с боси пръсти. Боецът с дупка в стомаха рухна, задавен от кръв.
  Олег Рибаченко се усмихна и започна да пее, защото това е неговото състезание - решаващото бъдеще на Русия, където времето тече в прекъсвания и в неразбираеми обрати или хронологични обрати;
  
  Златни класове -
  Като вълна шумоленето на устните на ветреца...
  Ще напълним чашите със закачливо
  Нека реката тече с шампанско!
  
  Нашата родина, щедра Русия,
  Където есенната покривка е златна,
  Не, повярвай ми, Отечеството е по-красиво,
  Нектар от зряла ябълка наля!
  
  А през зимата чудният сребрист сняг,
  Езерата бяха кристално чисти под кънките!
  Колко вкусен е нашият ароматен хляб,
  И острието на руската сабя е остро!
  
  Всяко листо има изумрудена нишка,
  Коралът блести във всяка пъпка...
  Соловьов излива прекрасна песен,
  А на терена е като кадифено спиране.
  
  Диаманти от капки роса върху трева,
  Глухарче гори като звезда!
  Вие сте православното отечество,
  Живей вечно за вечна слава!
  
  Светът е красив, макар понякога да се усмихва,
  И съдбата може да бъде жестока,
  Но свещената Рус е красива,
  Отворихме вратата за всички гости!
  
  Олег Рибаченко събори с мечовете си три стрелички и скочи още две, вдигна ги с боси крака и ги хвърли към стрелящите рицари, а мечовете паднаха върху рицарите, които се опитваха да ги достигнат. Меч го удари в ребрата, но след това четирима бяха ударени по главите наведнъж, а други двама бяха ударени в очите със стрелички. Едната отдясно, а другата отляво. Момчето полковник нападна скрилата се шестима, продължавайки да пее;
  
  Ученият хитро изобретил бомба,
  Какво си мислеше с главата на номинирания?
  В края на краищата, без морал дори мъдрият човек е задник,
  Поне получава грантове за безумията си!
  
  Други получиха патент за пистолета,
  Какво изпраща сателитът в орбита?
  Ученият не е военен импотент,
  Не лъжете докрай, господа!
  
  Хората трябва да работят за войната,
  Имат лошо отношение един към друг.
  Не разбирам защо се случва това,
  Някой прави ли нещо добро?
  Човек рисува танк с акварели,
  Друга Катюша ще направи скица.
  Колекционира автомат от детската градина,
  И нашият тийнейджър обича да марширува в параден строй!
  
  Щитовете не могат да покрият цялото тяло и само маневрират; охраната само улесняваше врага да отреже слабо покрити крака и с една мигновена техника на "ножица". Също, между другото, от компютърни игри. След това се обърнете и атакувайте останалите. Както се казва, скорост. Няколко бойци все още се опитват да го превземат с хвърляне, но момчето полковник е твърде светкавично бързо. Нечовешка скорост.
  Това е като гепард, който се втурва през класчетата.
  И резултатът беше щастлив за този, който не беше осакатен, а само зашеметен
  Олег Рибаченко премести врага с верига - мозъците изпръскаха.
  Казват, че на полето не е войн. Въпреки това, самотникът, напротив, има редица предимства в битката. Например маневреност, малък размер, труден за удряне и незабележим. Враговете се надяваха да стъпчат Олег Рибаченко, но не се забелязваше, че момчето полковник започна дори малко да забавя темпото.
  Нито раните, нито интензивността на битката забавиха момчето.
  Напротив, той се бори все по-уверено и увеличи преднината си пред изтощения си съперник. Освен това той също пееше.
  
  В крайна сметка еполетите са ярки в съня,
  За нас понякога лъчите са по-ценни от слънцето.
  В крайна сметка няма място на горката Земя,
  Където нечия кръв не тече пурпурна!
  
  Все пак човек за човека е вълк,
  Е, понякога гадно куче смърди!
  Той дори няма да ви даде парче хляб назаем,
  Живее сам - жестокото настояще!
  
  Какви хора въздигна Господ Отец?
  Как става така, че злото управлява света?
  Свирепият цар е смелчага сред народа,
  А главният ми приятел е агресивният брат Каин!
  
  Господ отговори: това е ваш избор,
  Безплатно, трудно, но необходимо...
  По-остри мисли, ако ги удариш в окото,
  Хората оглупяват, ако светът е единен!
  
  Следователно битката е твоята съдба,
  Тук няма да променя нищо за вас.
  Въпреки че в битката цари адски хаос,
  Няма надежда за лесен хляб и чудо!
  
  Но моята цел е да те укрепя здраво,
  Да градиш мечти с мощен ум,
  Така че нишката става по-здрава от веригата,
  За да може всеки да бъде известен като герой в битка!
  Момчето рицар разпръсна още един куп рицарски кучета по пътя. Ако е война, дръжте се така, сякаш е война.
  Бъдете като вълк в битка със слонове и ще имате шанс да победите глутницата.
  Хвърлят кинжали по него, преминават удари с мечове, но раните изчезват почти веднага, което много насърчи брилянтния писател и полковник Олег Рибаченко. В края на краищата той наистина стана супермен, дори и в плът. Или нещо като Clone Knight. Как подрязва железни храсти, ако нямаше такива чудни съкровища, мечовете нямаше да издържат на такова темпо. Дори Маргарита се раздразни, тя губеше водещата си роля в двойката. Което обаче тя нямаше! В края на краищата Олег Рибаченко сега е несъмнен лидер сред жертвите. Колко е добър, особено когато рита. Това е инчът от крака, който се изхвърля с десния крак в полета на тройка, а при приземяване с левия рита. Най-мощните са четиримата, състоящи се от Стиф Едноокия, Андерс Ширак, Балу Борка и един от най-могъщите друиди-магьосници в Скандинавия.
  Последните, дори преди битката, дори избраните да пият бойна отвара, която увеличава скоростта и издръжливостта. Скоростта на реакция също. Въпреки че е опасно да се пие такава отвара твърде често, след нея се спи като умрял три-четири дни. Да, и трябва да побързате, преди лекарството да спре да действа. Със сигурност седемте силни викингски воини вече са измислили този план, че четиримата могат лесно да победят своя свръхестествен противник.
  Това обаче не притесни момчето полковник.
  Олег Рибаченко обаче се втурна по-нататък, оглушавайки врага с пеенето си;
  
  Въпреки че изглежда, че са ни притиснали до дере,
  Настъпи страшен кошмар.
  Мога да изпея сага на моя приятел -
  В който адският демон възкръсва!
  
  Заплашителна аларма звучи като сирена,
  Сякаш тук гори огън...
  Не всеки може да живее, повярвайте ми, без Бог,
  Но наистина натрупайте удара!
  
  Момчето също е войн от раждането,
  Защото в него пръска стомана и лава.
  Но аз просто искам да помоля за прошка,
  Че моят юмрук не е лост за противника!
  
  Въпреки че по-вероятно е просто храброст,
  Понякога битката е необходима.
  Но не го хвърляйте в кошчето като съвестта си,
  Не се увличайте с тази адска игра!
  
  Кой знае дали животът на този свят
  Всичко в нашия свят е вярно: сянка, мираж.
  Ще изправим престъпниците пред съда
  Кога ще можем моментално да хванем смелостта!
  
  И ако загубиш нещо в битката,
  И не можа да победиш изметта...
  Все пак ще го отворим, повярвай ми,
  И да задраскаме липсващите нули!
  
  Всеки определено може да постигне в битка,
  Когато има сили и дух!
  И дори една медна стотинка ще завали зло,
  Страната ще прослави храбреца в химните!
  
  Насън, или по-точно в паралелна вселена, Олег Рибаченко вече беше толкова ядосан, че напълно оседла бял кон.
  Едно момче с ум на опитен ветеран е страшно и фантастично!
  Но врагът непрекъснато го атакува. Радвайки себе си и своите другари, те сякаш не забелязаха колко безмилостно бяха поразени от мечовете или бързите крака на момчето-полковник. Как би могло да бъде иначе? В края на краищата на страхливците или слабите не е позволено да се състезават на това ниво. Точно това е цветът на рицарството. Тук един вой успя да свали меча си, парирайки ритник. Той разряза кожата на момчето полковник. И какво?
  Мислите ли, че това спря Олег Рибаченко?
  Той дори не усети болката, вече беше толкова свикнал с раните. Натиснах го отново и беше пълно затъмнение. Така че трябва да отговорите с ръмжене и подсмърчане. Това го прави дори смешен до точката на умопомрачително! Има ли врагове на дъската? Но сега те са ускорили бягането си и стават все по-добри в наблъскването на мечове. Двамата великани излаяха като ранени мечки и скъсиха разстоянието до момчето воин.
  Сякаш вълните се блъскаха в кея... Момчето блесна със седефени зъби.
  Тогава някак ми стана жал за тях. Той стъпи под краката им така, че и двамата се сблъскаха с чела, буквално заваляха искри, но не от очите, а от шлемовете им. Но циците потрепнаха и млъкнаха. Колко наситено с кръв разстоянието беше около сто и четиридесет метра. Всеки воин трябва да има това, да има голямо сърце, но малко страх и огромно чувство за отговорност! Да, малко е нечестно да се биеш, докато си безсмъртен, но, уви, честта е относително понятие във войната. Логично е: все пак две мечки не живеят в една бърлога, но два морала съжителстват идеално в един човек с мисленето на хищник! Най-добрите от останалите десет сега почти съзнателно изоставаха, разчитайки да изморят врага. Да, в действителност те биха могли да окажат силна съпротива в схватка. Точно в този момент четиримата "крале на списъците", подсилени с отвара с магическа сила, явно искаха да планират атаката си.
  Подобно на големи чакали, те решиха да хванат тигърчето в капан.
  Олег Рибаченко, разбира се, разбра това, но не се страхуваше. Без значение с какво се забавлява детето, стига да не се беси. Но и какви лешояди се появяват в небето. И не земни типове, въпреки че на планетата Земя се води битка. И ето, например, едно същество: първата трета от тялото е с игли на голям таралеж, втората е като рибени люспи, третата е с листенца от метличина. И крилете отдолу са като на пеперуда, а отгоре като карти за игра. Леле, и спонтанните аборти започнаха.
  Вечното момче-полковник отърси заклещените люспи.
  Не го плашете обаче. А за заговор на гении, типична тактика на наполеоновия маршал Даву, не можеше да се говори. Вземете го и скочете, ако врагът е издънка. Въпреки това, помисли си момчето-полковник, може би напразно се изказа толкова лошо за тях - имаше разчет, но за военна подготовка, късмет и естествена взаимопомощ.
  Тъй като този свят е толкова коварен, бъдете три пъти по-бдителни!
  Маргарита, дори подканвайки, възкликна:
  - Тигърът в засада е опасен, докато не свие зъби... а човекът е безпомощен, докато не блести с ярка измислица! - Олег Рибаченко завърши изречението си за своя приятел!
  Хубаво е да имаш подкрепата на любимия човек.
  Може би са се прицелили в нещо, но жертвата се превърна в истински войн. Дори да е на сън!
  Или не в съня, а някъде в междусвета, където душите на хората търсят своето убежище.
  Но опасните врагове все още остават.
  Да, веднага щом се опитаха да плетат интриги, младежът отново направи своя ход, изневиделица. Той внезапно, въпреки че изглеждаше невъзможно по принцип, избяга и мечовете вече удряха така, че няколко рицари паднаха, въпреки че дори острието не ги докосна. Сега на пътя му се изпречи пират, също напомпан с отвара, Дон Сезар де Базан. Той, особено под въздействието на магическа дрога, можеше да окаже сериозна съпротива. Морският разбойник хвърли кама по Олег Рибаченко, но момчето полковник веднага сграбчи острието с голи пръсти и го хвърли обратно. Камата летеше по сложна траектория и главорезът не успя да я парира, когато върхът се заби право в слънчевия сплит. Засечен бе и хвърленият боздуган.
  Младият воин е свръхчовек и има огромен опит.
  Момчето полковник настигна спрените магьосници и все още на разстояние започна тактически внезапна стремителна атака, хвърляйки пленена тояга, над която не трябваше да души дълго. Но сигурно всички първо се присмиваха, че ще трябва да се бият с дрипав просяк. Смъртоносното оръжие имаше тази особеност, че също беше омагьосано и лесно можеше да се пропусне опустошителният му полет. Оказа се, че "черупката" удари тялото на врага с такава сила, че мощната метална плоча се спука, а самият омагьосан воин беше отхвърлен пет метра назад, падайки като бик в кланица.
  Момчето извика:
  - Слава на Отечеството!
  Това е класически клас!
  Но атаката продължава.
  В друг момент следващият противник падна на земята с писъци със счупена ръка и спукани ребра от удара на втория меч. Ако бронята не беше закалена по магически начин, могъщият боец щеше да бъде елегантно нарязан на парчета.
  Олег Рибаченко се завъртя като топ.
  Да, дори Билан няма да им помогне тук. И всичко невъзможно е възможно!
  Когато кълцате на пълни обороти - небрежно!
  А Олег Рибаченко, под ентусиазирания рев на публиката, препусна още по-бързо. Не можете да кажете, че вече сте спечелили. За разлика от прословутите берсекти, обидният транс дори не потъна в него. Помагайки си да изглади пътя с мечовете си, той ускори бягането си до краен предел. Въпреки че това може да се счита за граница. Скоростта на светлината, противно на фалшивата теория на Айнщайн, дори се променя, подчинявайки се на закона за добавяне. Но той се ускори по-бързо от фотон. Изглеждаше дори, че престана да пипа и най-острите камъни. И с един замах той настигна следващата група, в която магьосниците се опитаха да организират достойна съпротива.
  Битката продължи - мускулестото, изваяно тяло на момчето блестеше от смес от кръв и пот.
  Естествено, всички останали бегачи имаха определена мисъл: да изостанат малко с предните и да се избутат със задните и да смажат прекалено бързия млад ангел с цялата тълпа. Но дори и съвестта няма нищо общо с това. Имаше чувството, че самата Богородица присъства и никога няма да им позволи да направят това. И в крайна сметка само Божиите хора могат да се бият така. Човек не може да направи това! Освен тази, която е най-важната истина от всички, ги спря и друга мисъл: все пак всички просто бягаха и русото дяволче или ангелчето трябваше да се бие, един по един и на маса, с цяла армия, най-умелите противници.
  Въпреки че момчето полковник доста лесно ги надделя, всеки истински професионален воин знае отлично какво е да превключиш от изтощително бягане в ожесточена схватка, дори да не спреш, а без задни крака да продължиш преследването отново. Тоест имаха шанс да победят малкото дяволче с лице на ангел.
  Да, все пак късметът се променя!
  Олег Рибаченко естествено не мислеше така:
  - Всички се уморяват, само мързеливите се поддават на умората, само мъртвите не отделят капки пот!
  Момчето изрече крилата фраза!
  Затова той беше нетърпелив да завърши битката бързо. Дори без да дочакат неизбежния край, рицарите щракаха със зъби от страх. И няма нужда от команда за битка, препоръчително е да получите извинение от принца за предаване.
  Но можете ли да очаквате това?
  Принц дьо Арегола спря изтощената си група и се опита да ги подреди в метен чувал, сякаш примамваше жертвата в стоманен котел с шипове.
  Копията блеснаха като зъби на баракуда.
  Алексей обаче не му позволи (хвърли се с бруст в стила на атаките на Суворов), те се наредиха.
  Момчето полковник беше изпълнено с ентусиазъм.
  Да, в наше време е имало хора, не като сегашното племе! Вие не сте героите! Но жертви от Москва вече няма да има. Наполеон също ще бъде смазан в Европа, неговият гений няма да му помогне. Да, нямаше да има никаква революция за номинацията му.
  И като цяло ще направим света единен и безопасен!
  браво Няма да допуснем битката при Бородино! Вместо това нека прекратим войната тук! Тогава коравият Олег Рибаченко се втурна, скочи встрани, събори мечовете на врага и го хвърли на земята с тялото си. Последва невероятно дълъг скок напред, който дори гепард не може да направи. Да, Олег Рибаченко получи, макар и със закъснение, удар с меч в рамото. Но със закъснение той инвестира сериозно и сега самият Де Арегола, въпреки отварата, получи съкрушителен удар в гърдите, от който падна по гръб.
  Опит за скок и меч в главата. Въпреки че беше обгърнат от магически транс, той все още не можеше да се изправи сам до края на "свещената битка". А Алексей разработи холивудската техника "буре", която е разсейваща и истински ритник до болезнената точка. Единственият в групата, също друид, мърморейки заклинания, влезе в толкова дълбока защита, че просто пропусна момента, когато Олег Терминаторът направи бърз скок встрани и петият боец се преобърна - онемял, с шлема си смачкан като ученик в мокра попивка .
  Момчето сановник вдигна ръце и извика:
  - Победа!
  След което Олег Рибаченко се премества отново по време на въстанието на Пугачов. Имаше още много работа. Армията на селския крал щурмува Казан. Силите бяха неравностойни, особено след като защитниците не бяха много нетърпеливи да се бият. Местните търговци проведоха среща с казашкия цар и обявиха, че ще предадат града. Само офицерите оказаха истинска съпротива. Местното опълчение премина на страната на краля. Някои от офицерите също са за Пугачов. Казаците, разбира се, също. И в реалната история Казан е превзет. И тук пугачевците са много по-силни и никога не са били бити.
  С падането на Казан се отваря пътят към Москва. Кремъл е превзет веднага, Олег Рибаченко хвърля ласо върху Потьомкин. Не големият, а вторият му братовчед. Заловен генерал-лейт. А също и губернаторът на Казан. А също и няколко полковници.
  След което настана съд: бърз и праведен. Потемкин и губернаторът на Казан са обесени. Двамата полковници, които се съгласиха да се закълнат във вярност на Пугачов, бяха помилвани. И останалите също са в цикъла. Те заловиха голяма хазна и много припаси.
  Повече от четири хиляди затворници бяха освободени и се присъединиха към бунтовническата армия. И те грабнаха оръжия от уралските заводи, готови да отидат на турския фронт.
  Пугачов постигна голям успех. Царица Екатерина вече искала да се споразумее с турците. Но след като научиха за големите успехи на бунтовниците, те поискаха руснаците да напуснат Балканите и Крим. И като цяло, върнете всичко спечелено и също така отдайте значителна почит.
  След падането на Казан Пугачов стана наистина опасен. Армията му се насочи към Москва. Козодемянск се превърна в мощна крепост, където бяха донесени много стоки. Мелин с хиляда войници и двеста конници даде битка на Пугачов. Но той беше победен от голяма войска с оръдия. И тогава пугачевците превзеха Козодемянск с щурм.
  Олег Рибаченко и Маргарита, както винаги, са в челните редици на атаката. Децата са много агресивни и бурни. И е невъзможно да се удържи Козодемянск.
  Армията на Пугачов вече наближаваше сто хиляди войници с различно качество.
  Въпреки разнообразието си, изобилието от оръжия и трофеи направи тази армада непобедима.
  Пугачевците постигнаха успехи и на други места. Белобородов превзе последния завод в Урал и се укрепи. Бунтовниците превзеха повечето градове и обсадиха Тоболск. И манастирът, който толкова дълго устояваше на бунтовниците, падна. Делонг се опита да даде битка на Белобородов, но падна в капан и неговият корпус беше частично победен и частично пленен. Генералът едва успява да избяга. И скоро падна и Тоболск.
  Успехите следват един след друг... Бунтовниците превземат Саратов почти без бой. И това също стана постижение, много офицери преминаха на тяхна страна.
  Част от силите на армията на Пугачов се преместиха в Симбирск, а част от силите от Самара дойдоха от юг. И войските на казашкия цар се приближиха до Нижни Новгород. Тук гайката беше по-твърда. Някои части успяха да пристигнат в града. Макар и късно.
  Но Пугачов има армия от сто хиляди и повече от триста и петдесет оръдия, както и множество оръдия. Освен това Сизран падна, а Пенза почти без бой. Цялата Волга се разбунтува, подкрепена от казашки войски. Все повече и повече градът се кълнеше във вярност на селския измамник. И все по-често войските на кралицата идваха на негова страна. Така Симбирск беше превзет до голяма степен благодарение на предателството на войските. Бунтовниците се придвижиха към Царицин и Дон. Там също би било възможно да се съберат значителни сили. Емелян Пугачов се чувстваше все по-уверен. Въпреки това Нижни Новгород трябваше да бъде превзет. Градът беше добре укрепен и имаше значителен гарнизон.
  Въпреки това казанските търговци се съгласиха с местните жители, така че милицията да не окаже съпротива. Някои офицери също бяха склонни към съюз с царя. Така още в първите минути на нападението се появиха впечатляващи пропуски в защитата на войските на кралицата. И разбира се, всичко това не е добре за защитата.
  Армията на Пугачов е голяма. И вярата в царя се засили. С всяка победа хората стават все по-силни и по-силни. И така мъжете и степните жители превзеха редутите. Казаците също се бият уверено, а сред тях има и донски казаци. Бивши войници, уралски работници и други сили се бият за царя-баща. Битката бушува.
  Олег Рибаченко и Маргарита, както винаги, са на най-трудното място, както винаги в челните редици на атаката, и изрязват офицери и благородници. Момчето и момичето наистина са терминатори.
  Звучи силният глас на Пугачов:
  - Откажете се, деца! Ще се смилиш!
  И войниците хвърлят оръжията си. И търговската милиция се присъедини към пугачевците.
  Олег Рибаченко хвърля заострен диск с боси пръсти и убива генерала. След което момчето терминатор изрева:
  - Да се прослави святата ми земя!
  След което рейнджърката Маргарита хвърля дискове. И отново беше убит друг командир. Да, и двамата млади воини са в най-добрия си вид! И те унищожават враговете си, както са унищожени!
  Олег Рибаченко изрева:
  - Да, на Марс или на Венера, навсякъде в Русия сте с нас!
  И отново хвърля граната с боси пръсти. Да, кралските войски на Катрин ще го вземат тук.
  Битката обаче вече замира. Почти всички войници са хвърлили оръжията и довършват само отделни офицери. Но все повече от тях преминават на страната на Емелян Пугачов. Много хора все още мислят: може ли обикновен казак да бъде такъв командир и да вземе толкова много градове? Не, ясно е, че царят определено е!
  Нижни Новгород пада... и царската, казашка и селска армия се придвижва по-нататък към Москва. Засега няма с какво особено да покрием столицата. Освен това много градове се предават без бой. Тук в Рязан има само фокусна съпротива. Няколко гвардейски батальона се биеха, а останалите се предадоха.
  Успехите на измамника доведоха до факта, че той събра повече от двеста хиляди войници за нападението срещу Москва. И Майката е едва покрита. Има седем хиляди редовна войска, още двайсет хиляди милиция, но... Ненадеждна.
  Пугачевците прехванаха няколко полка, които отиваха да защитават Москва. И почти без бой доведоха Емелян до клетвата в Тушино.
  Новият цар ги приел на служба. И той даде заповед да се превземе Москва с щурм.
  Освен това търговската милиция не искаше да се бие с краля и местните хора чакаха законния император.
  Друга новина беше превземането на Царицин и преминаването на казашките полкове на страната на бунтовниците. Колкото и да е странно, градът Яицки все още издържа. Въпреки че войниците на Катрин умираха от глад там. Оттам обаче дойде добра новина: Устиня определено е бременна. Това означава, че скоро ще роди наследник. Или дъщеря. Въпреки че опитни баби казват, че най-вероятно това е синът.
  И Емелян също има радост!
  И бунтовническите войски започнаха нападение. Очаквано търговската милиция не стреля. То хвърли оръжията си и се предаде. Войниците също се биеха неохотно, както много офицери. И не безбройният поток от Емелян заля столицата.
  Само един от братята Орлови, които командваха отбраната на столицата, се опита да установи нещо. Но хвърлянето на камата прониза гърлото му. И този воин падна, намирайки се мъртъв. Олег Рибаченко действаше безупречно.
  След което момчето терминатор извика:
  - За нов, руски ред!
  И отново се втурна в битка. Затова момчето се биеше яростно. Той съдържа неистово вълнение и най-дивите резултати.
  Защитата на Москва беше обширна и затова стените бяха слабо покрити. Най-важното беше да не се допусне изтеглянето на части към Кремъл, където все още можеха да се задържат.
  Но най-отбраните части на казаците пристигнаха в Кремъл по-рано. И те нахлуха в крепостта. Много войници и дори офицери преминаха на тяхна страна. Дори от Семеновския гвардейски полк. Всъщност не, бойците искаха да умрат. И така Кремъл падна...
  Пугачов превзема Майчиния престол и язди в столицата на бял кон. Вече е почти истински крал. И то в луксозни дрехи. И може би дори да бъде коронясан. По-голямата част от гарнизона е пленена. От тези, които полагат клетва, има дори няколко генерали и много офицери.
  Сега Пугачов се чувства много по-уверен. Въпреки че Санкт Петербург все още е напред, големи успехи вече са постигнати!
  По време на парада Олег Рибаченко привлече вниманието към един вече на средна възраст, нисък, слаб мъж. Имаше нещо познато в него. Момчето, разбира се, изтича до него, такъв шанс не трябва да се пропуска.
  Мъжът скочи и го вдигна за яката, като възкликна:
  - Това сте вие, Александър Василиевич Суворов! Това е човек, когото не очаквах да срещна!
  Мъжът в прости дрехи кимна:
  - И това сте вие полковник Рибаченко! Колко бързо!
  Олег Рибаченко поясни:
  - Вече генерал-майор! А вие, Александър Василиевич, трябва да сте фелдмаршал!
  Суворов отговори честно:
  - Може би! Щом хората толкова обичат Петър Трети, значи е така!
  Олег кимна в знак на съгласие:
  - Ела на наша страна! Нека армията е с народа!
  Суворов възкликна:
  - О, Боже... Ако вашият Емелян не беше толкова скъп на сърцата на хората, щях да се замисля още три пъти! И така! Тялото ми ще бъде в негова услуга!
  Така Александър Суворов също премина на страната на бунтовниците и селския цар.
  Накрая падна и укрепената зона на град Яицки. Последните войници и офицери се предадоха. На юг Астрахан се закле във вярност на царя, като се предаде почти без бой. Дон стана люлката на бунтовниците. Пугачевците се придвижват към Санкт Петербург. Не срещнаха почти никаква съпротива. Все повече и повече нови рафтове бяха предадени.
  Емелян Пугачов вървеше триумф след триумф. В Новгород той беше посрещнат с голяма чест. И само в самия Санкт Петербург те можеха да устоят.
  Последва обаче бърз щурм. Градът е защитаван от гвардейци на Преображенския полк. И някакви милиции.
  Но пугачовците са много повече и геният на Суворов е на тяхна страна. Къде мога да устоя?
  Самата Катрин се опита да избяга, но беше хваната, а братята Орлови бяха убити по време на нападението. Алексей Орлов беше нарязан до смърт от самия Олег Рибаченко. И Никита Папин премина на страната на Пугачов.
  Екатерина Втора е била затворена в тъмница. Тогава те отговориха в дрипи и боси на Емелян Пугачов.
  Селският цар й обещал живот и че ще я пусне да отиде в чужбина, ако публично го признае за свой съпруг и цар Петър Трети. Иначе бесилката след бичуването.
  Катрин се съгласи. Животът е по-ценен. Тя разпозна Емелян като свой съпруг и коленичи. Въпреки това Пугачов нареди Катка да бъде щателно бичувана. Бившата кралица беше бита гола, направо на площада. И тогава те бяха изгонени от Русия.
  Румянцев и други командири признават Петър Трети за цар. Войната с Турция продължи още малко и завърши с изгоден за Русия мир. Емелян Пугачов провежда редица реформи в Русия. Той конфискува земята от земевладелците, премахна крепостничеството и даде свобода на хората. Той направи длъжностите на губернаторите и кметовете на градовете изборни и въведе земствата.
  Русия постепенно се превръща в буржоазна страна. При царя имаше изборен съвет, но той имаше чисто съвещателни функции. И така правителството беше автократично.
  След като си почина малко и реорганизира армията, Петър Трети започна нова война с Турция. За тази цел цялата власт над войските е дадена на Александър Суворов. Османската империя бързо е победена и завладяна. Русия включи своите територии в състава си. Австрия също грабна. По-късно Емелян Пугачов завладява Египет. И след това на север от Африка. Управлението му беше успешно. Суворов и другарите му блестяха. Революцията във Франция позволи на Русия да завладее както Европа, така и Франция. До края на осемнадесети век Емелян Пугачов завладява цяла Европа. Тогава Русия все пак води война с Великобритания, която завършва с убедителна победа. Пугачов управлява до 1810 г. и там умира и предава властта на Петър, четвъртия му син и Устиния.
  Русия премина през Африка и Азия, завладя Индия и Китай, а след това и Америка. До края на деветнадесети век целият свят стана руски. А човекът е летял в космоса през 1899 г.! И той лети до Марс през 1917 г.
  Хората намериха мир и щастие. Поне в тази вселена. И като цяло страховете на Олег Рибаченко не се потвърдиха.
  Победата на Емелян Пугачов се оказа убедителна и полезна за целия свят. Русия беше свободна империя, с парламент и силно царско правителство.
  Освен това нейната армия, реформирана от Суворов, нямаше равна.
  И без крепостничество индустрията се развиваше с ускорени темпове.
  И всичко се оказа, като цяло, не е лошо. И Русия имаше късмет, че династията запази стабилността на властта. И че държавата не се е разпаднала. И имаше победи, една след друга.
  Освен това имаше и изборна демокрация на управители, градски глави и селски старейшини. Това също даде възможност на хората да изразят мнението си и да имат пълната си власт.
  Но кралят не беше деспот. И мненията на хората бяха взети под внимание. И животът скоро стана толкова добър за всички, че хората забравиха, че могат да бъдат недоволни. И малко хора мислеха за независимост. Наистина, единството на човечеството е най-важното!
  Руската империя обедини всички... И се роди нова религия. Които се обединиха, като поеха различни вярвания. И в крайна сметка Буда, Магомед, Христос и Кришна се помириха. Всички станаха единни и почти атеисти!
  Но след това хората също се научиха да възкресяват мъртвите, но това е друга история
  
  
  SPEER ПРОМЕНЯ ИСТОРИЯТА
  Шпеер, този гений на организацията, успява да убеди фюрера спешно да разработи и пусне в производство лек, евтин, маневрен реактивен изтребител само с две въздушни оръдия, но най-добрият в света по отношение на летните характеристики.
  Така се роди HE-162, не на 6 декември 1944 г., когато за първи път излетя във въздуха, но вече беше твърде късно, а на 20 април 1943 г., когато Третият райх беше все още пълен с сили и това може да повлияе на хода на войната. За щастие, реактивният двигател Yummo вече беше готов за масово производство. Самолетът беше направен почти изцяло от дърво, а само бронята на челото тежеше петдесет килограма. Но колата е лека, евтина и много маневрена, лесна за управление. Скоростта му надвишава 900 километра в час, а празното тегло на изтребителя е само 1600 килограма. Въоръжението първоначално е две 20-мм авиационни оръдия - по-мощни от Як-9 и сравними с ЛАГГ-5.
  Доста лесна машина за работа. Накратко, народен борец. По-евтин от ME-109 и по-лесен за производство, но много по-ефективен.
  HE-162 се оказа ефективно оръжие. Още по време на битката при Курск немските асове печелят резултати на него. Хъфман особено се отличи.
  Хитлер, разбира се, е доволен и нарежда производството на автомобила да бъде увеличено до пет хиляди на месец. Тази цифра не може да бъде постигната, но до края на 1943 г. се произвеждат повече от две хиляди превозни средства на месец.
  HE-162 създаде проблеми на СССР във въздуха и донякъде забави напредването на съветските войски. На Курската издутина загубите на немските танкове бяха по-малко, отколкото в реалната история; много Ил-2 бяха свалени.
  Германците успяха да забавят съпротивата и Харков и Орел паднаха месец по-късно, отколкото в реалната история.
  Но въпреки това Червената армия напредва, макар и по-бавно, отколкото в реалната история. Благодарение на това германците успяха да се закрепят на Днепър и да създадат мощна защита там. И тогава пристигна самоходното оръдие Е-10, много успешен разрушител на танкове.
  Германците успяват да стабилизират фронта на изток. През зимата съветските войски не успяха да преминат Днепър. Германците устояха и при Ленинград.
  Въпреки че съюзниците напредват в Италия. Но на много висока цена.
  След като не успя да пробие нацистите, Червената армия се премести в Крим. И тук битките продължават по-дълго, отколкото в реалната история, но завършват с поражение.
  Десантът на съюзниците в Нормандия завършва с поражение за Великобритания и Съединените щати. На 22 юни съветските войски атакуват центъра. Но германците успяха да отблъснат атаката на съветските сили. Отчасти благодарение на успешното и евтино самоходно оръдие Е-10. С тегло дванадесет тона, това превозно средство имаше предна броня от 82 милиметра под ъгъл от 45 градуса, непроницаема за съветските тридесет и четири, и пистолет като Т-4. Това превозно средство може дори да пробие ИС-2 в челото от близко разстояние, като има добри шансове да рикошетира наклонената броня.
  Новата немска технология е добра в защита. И Краутите се възползват от това. Но съветските автомобили все още не са толкова успешни. Т-34-85 има доста слаб пистолет и защита, а височината е твърде голяма. А ИС-2 е уязвим в челото на купола и долната част на корпуса.
  Германците успяват да се задържат, като предварително съсредоточават силите си в центъра и угаждат главното направление на атаката.
  След поражението на съюзниците в Нормандия антивоенните настроения се засилват в САЩ и Великобритания. Освен това американците нямаха късмет; при опит за кацане във Филипините транспортът им беше атакуван от японски бойни кораби. И те бяха удавени. Загинаха много техника и войници.
  Което също направи силно впечатление на американския народ.
  Германците, отблъснали атаката в центъра, прехвърлят част от войските си в Италия и започват офанзива там.
  "Пантера"-2 участва в битките. Германците успяха да запазят теглото до петдесет тона, като направиха оръдието 88 mm и 71 EL цев, а самото превозно средство имаше 150 mm дебела челна броня при наклони.
  Panther 2, тъй като е по-лек, но с по-мощен двигател, се оказва отличен унищожител на танкове.
  Германците успяха да превземат Неапол и да заловят много пленници и трофеи. Съюзниците избягаха обратно в Сицилия. Там те искаха да се укрият с помощта на флота.
  Немски дизайнери пуснаха и E-25 в производство. Съветските войски се опитват да атакуват отново близо до Ленинград. Но там немците бяха готови. Като цяло германското разузнаване работи добре, особено въздушното разузнаване, тъй като Fritz имаше реактивни машини, които летяха на големи височини и бяха абсолютно неуязвими за съветската противовъздушна отбрана.
  През зимата съветските войски отново атакуваха центъра, но атаките им бяха предвидими. И във въздуха фашистите завладяха пълно господство. Съюзническата авиация също загуби много.
  През февруари нацистите провеждат операция в Сицилия и пленяват повече от двеста хиляди британски и американски войници. И през март германците удариха на юг. Пробихме отбраната, напредвайки през нощта, и създадохме няколко казана.
  Съветските войски започнаха да се изтеглят.
  След смъртта на Рузвелт Труман предлага примирие на Хитлер. Фашист номер едно се съгласи. Но в замяна той поиска доставка на петролни продукти и връщане на затворниците. Труман и Чърчил се съгласиха с това.
  Германците имаха свободни ръце на изток. Имат и нов танк Е-75. По-плътното разположение - двигател и трансмисия заедно - и напречното разположение направиха възможно намаляването на височината на автомобила. Напомняше на много пораснал Тигър-2, но с много по-нисък силует.
  С много по-дебела броня, разположена под по-големи ъгли, E-75 тежеше 75 тона, с двигател от 1250 конски сили. Което го направи доста мобилен и надежден. Британският танк имаше два вида оръдия. 105 mm в 100 EL за борба с вражески танкове и 128 mm в 55 EL, по-универсален пистолет. Кулата имаше предна наклонена броня с дебелина 252 mm и странична и задна броня с дебелина 170 mm, също наклонени. Корпусът имаше 200 mm броня отгоре под ъгъл 45 градуса и 160 mm отдолу под ъгъл 45 градуса. Страните на корпуса са 120 мм, а щитовете са още 90 мм.
  По този начин, с тегло от 75 тона, германците създадоха превозно средство, което не отстъпва на мишката в броня и въоръжение, макар и с един пистолет.
  E-75 не беше пробит от съветските противотанкови оръдия, дори отстрани, и несъмнено получи приоритет на Хитлер пред всички други танкове от серията E.
  СССР засега е придобил само ИС-3, който е по-добре защитен в предната част на купола, но е по-труден за производство. Така Сталин нарежда ИС-2 и Т-34-85 засега да не се свалят от производство.
  През лятото германските танкове E-75 за първи път се появиха на фронта. Те са се доказали като много ефективни машини.
  В същото време нацистите разполагат с леко превозно средство ME-1010 с крила, които променят стреловидността си, по-усъвършенстван модел ME-262 X и по-въоръжено, по-бързо и по-маневрено превозно средство XE-262. Народният боец е заслужил всички похвали от дизайнерите си. А също и реактивният бомбардировач Ю-287, който показа страхотен висш пилотаж. А също и марката Arado.
  През лятото германците успяха да настъпят в Украйна и си върнаха Донбас. След това през есента те превзеха Курск и се приближиха до Воронеж. Съветските войски се оттеглиха през Дон и се опитаха да установят отбрана там. Зимата наближаваше.
  Германските дипломати полагат усилия да включат Турция във войната.
  Тук те кръжаха и обещаваха планини от злато.
  Сталин, чувствайки, че за СССР е трудно да се противопостави на новите немски технологии, а създаването на новия танк Т-54 е изправено пред определени трудности, предлага примирие на нацистите.
  Хитлер в отговор поиска предаването на Ленинград и Крим, както и доставката на безплатен хляб, петрол и други суровини! И да върне военнопленниците и да прехвърли част от златото на СССР.
  Сталин се съгласи на всичко, освен на предаването на Ленинград.
  Нацистите нападнаха Крим през зимата. Те превзеха почти целия полуостров, с изключение на Севастопол. Червената армия се опитва да настъпи в центъра и на север, но отново без успех, понасяйки огромни загуби.
  През март 1946 г. фюрерът най-накрая се съгласи на примирие за период от три години. СССР, разбира се, доставя на Третия райх безплатни суровини и прехвърля част от оборудването на военните заводи.
  И нацистите се обърнаха към Запада. Атомната бомба все още не беше създадена и Япония отчаяно се съпротивляваше на Америка. Жестока битка бушува за всеки остров в Тихия океан.
  Като начало Хитлер постига споразумение с Франко и германските войски превземат Гибралтар изненадващо. След това влязохме в Мароко. Британската база в Малта е унищожена и превзета от десантни сили. Нацистите отидоха в Африка.
  Техните пилоти Албина и Алвина станаха много силни. Момичетата успяха да изпреварят Хъфман и първи да преодолеят бариерата от петстотин свалени самолета на източния фронт.
  А на Запад напълно голи дяволи в бикини се превърнаха в гръмотевична буря за американски и английски автомобили.
  И Герда, с екипажа на танка си, пътуваше през Алжир в Е-75. Момичетата са рекордьори по брой унищожени превозни средства на източния фронт, изпреварвайки Витман.
  Воините започнаха да се бият от Курската издутина и показаха своята класа. Въпреки че не много умният Хитлер се съмняваше, че жените са способни да се бият. Но Герда, Шарлот, Кристина и Магда направиха чудеса с Пантерата. Те се оказаха вторият танков екипаж след Витман, който получи висока награда: Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти. А също и кръст за военни заслуги в злато и диаманти.
  Момите яздят и пеят:
  - Ще унищожим целия свят без Райха,
  До сърцевината и после...
  Ще изградим нов, нов свят,
  Който беше никой, ще стане всичко!
  Воините също се кикотят и оголват зъби. И пак се застрелват...
  Избиха английски танк и изреваха:
  - Супер сме!
  Герда натиска бутона на джойстика с боси пръсти, откъсва купола от Шърман и изкрещява:
  - Аз съм бъдещата богиня!
  Тогава Кристина събаря резервоара с боси пръсти и крещи:
  - И аз съм супер момиче!
  След това тя стреля, разбивайки колата на Шарлот и изскърца:
  - Ама Пасаран!
  И със следващия снаряд Магда довърши англичанина. Момичетата наистина са супермени.
  И честно казано, всички са победени без изключение. Свикнали сме да убиваме всичките си врагове, а мястото е в ада, разбира се!
  Жените воини работят и стрелят. Те не отстъпват на опонентите си.
  Няколко хиляди британци и американци се предадоха. Мъжете падат на колене и целуват босите прашни крака на момичетата.
  Така върви борбата... Алжир падна, а немците вече са в Либия. Разбира се, те печелят, като играят. За тях няма никакви пречки.
  През лятото на 1946 г. германците превземат цялата северна Африка и достигат до Суецкия канал. Сега нацистите разполагат със страхотно оръжие: дискови самолети, които не могат да бъдат свалени. И британците, и американците се пречупиха при това.
  През есента Вермахтът се премести в Судан и Близкия изток. Британците и американците паднаха като счупени орехи.
  Тайно се опитват да се споразумеят със Сталин. Например, отворете втори фронт.
  Червеният диктатор отговори уклончиво... През есента германците превзеха целия Близък изток и по-голямата част от Африка, достигайки до Камерун. А през зимата германските войски се преместиха в Иран и по-нататък в Индия. Страната на слоновете беше завладяна. И тогава нацистите напреднаха през пролетта в Южна Африка, като най-накрая поеха контрола над черния континент.
  През юни 1947 г. следва десант във Великобритания... В боевете участват избраните сили на Вермахта.
  За първи път беше тестван пирамидален танк, който показа отлична защита от всички ъгли и висока скорост.
  Екипажът на танка на Герда се бие в него. Момичетата се оказаха изключително готини и хрътки...
  Натрупаха куп танкове и оръдия.
  Герда стреля, събори английското оръдие и запя:
  - Враговете ни няма да ни спрат!
  И как ще се смее!
  Шарлот също ще оголи зъби и ще изскърца:
  - Ще завладеем корицата на Вселената!
  И ще помете и резервоара.
  След това Кристина ще я удари, ръмжейки яростно:
  - Ботушите блестят на похода!
  И ще помете и кулата!
  Тогава Магда свали английска гаубица и изръмжа:
  - Незабавен полет!
  Воините са на колосална височина.
  И Албина и Алвина се втурват в небето и довършват английско и американско оборудване. Те мачкат краутите с босите си изсечени крака и си пеят:
  - Африка е опасна, да, да, да!
  Африка е ужасна - да, да, да!
  Не отивайте деца! Отидете на разходка в Африка!
  Така той удари в една битка петдесет самолета между двама.
  Ето как жените воини уверено унищожават враговете си.
  Великобритания падна за две седмици. И лондонският гарнизон капитулира. Така Третият райх смазва своя опасен враг.
  Но САЩ все още остават... Обединени с японците и разполагащи с много ресурси, германците започват да оказват натиск върху американците... През август 1947 г. нацистите кацнаха в Исландия и превзеха този остров, приближавайки се до Америка.
  Не е лесно да стигнеш до САЩ. Но фашистите създадоха предмостия в Латинска Америка и натрупват своите сили. Но войната продължава дълго време. През зимата се водеха битки по море и във въздуха. И през пролетта на 1948 г. германците се опитаха да стигнат до Гренландия. И успяха... През лятото нацистите вече завладяваха Канада. Но битките бяха жестоки...
  Все по-близо и по-близо до САЩ. Но съветските момичета също са нащрек.
  Пет момичета Наташа, Мирабела, Анджелика, Светлана, Олимпиада пристигат в Америка, за да се бият като доброволци срещу ордите на Третия райх. И петте момичета са много красиви и говорят английски. Сталин-Путин отказа да изпрати целия женски батальон, тъй като това би противоречало на условията на мира, сключен с фашистката империя. СССР трябваше да спечели време на всяка цена, докато нацистите нападнаха САЩ.
  Петте момичета са доброволци: преминали са през почти цялата война, от Брест и Буг до Оренбург. И те се бият с нацистите от другата страна на Земята в столицата на Хондурас.
  Тегусигалпа е една от основните крепости на отбраната, в конфронтация с пъстра орда. И японските, и азиатските орди изпаднаха в беда. Самите германци се биеха само с танкове, а пехотата беше изцяло от неарийски народи. Те прогониха напред азиатци, чернокожи и араби.
  Наташа стреля, отряза двама африканци и изчурулика:
  - Просто орда на Чингис хан!
  Златокосата Мирабела, посякла трима индианци с изстрел от картечница, вдигна голите си загорели крака до върха. И тя каза:
  - Мелим пушечно месо!
  Фрагмент от граната полетя и плесна Мирабела-Зоя по голата й кръгла пета. Момичетата традиционно се бият по бикини и боси. И като удари с остро грубата, момичешка подметка, леко боли.
  Красавицата намигна и пак изстреля... Мирабела е много стройна, среден на ръст с перфектна фигура.
  Наташа е по-висока, с чин майор и дори герой на Съветския съюз. Но и почти гол, едва прикрит от бикини. Много загоряла, но косата й е бяла. А Наташа стреля много точно. И много обича да хвърля гранати с боси крака.
  Красивата Анжелика стреля, поваляйки със залпов огън четирима араби. Косата й е червена, или по-скоро медночервена, като пролетарско знаме. И когато духат ветровете, това е като знаме на революция. Момичето блести с изумрудените си очи, като звезди. И брутално помита враговете.
  Светлана също е блондинка. И стреля от картечница. Момичето стъпи с боси крака и избухна. Петима различни бойци бяха хвърлени нагоре и от гърдите и коремите на противниците им бликнаха червени фонтани кръв.
  Светлана, облизайки пълните си устни, изчурулика:
  - Войната е въздух за белите дробове...
  Легналото момиче хвърля граната с бос крак. Чуват се експлозии. Няколко бойци летят в различни посоки.
  Олимпиас е по-голямо, по-здраво момиче. Косата й е светлокафява. Типична селска, млада жена от кръв и мляко. Тя е много силна физически и стреля добре.
  Тук отново идва ред. И падат убитите фашистки наемници.
  Олимпиадата, докато стреля, казва:
  - Добре, добре, къде беше? От баба! - стреля момичето, убивайки трима брадати нацистки бойци и добави. - Какво си ял - качамак! какво пи? Маш!
  Момичетата държат линията. Не пускат фашистите напред. И приятелски песни реват:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  До сърцевината и после...
  Ще изградим нов, небесен свят -
  Който беше никой, ще стане всичко!
  Наташа отново хвърля граната с бос крак. Взривове настъпващи пехотинци. Определено става все по-горещо. Идва небезизвестният "Лъв"-2. А до него е по-модерният Е-50. Снарядите се изхвърлят. Главата на черен американец беше откъсната и тя се търколи.
  Мирабела стъпи върху горяща дъска и втвърдените й крака едва усетиха топлината на пламъка.
  Златокосата красавица стрелна и измърка:
  - И кой ще спре течението на кървави, разярени реки...
  Мирабела стреля отново, събаряйки африканеца от бронята на E-50 и изчурулика.
  - Лъч от бластер ще удари слепоочието ви, в зъл проблясък човекът изчезна!
  Момичето отново стреля. Тя показа във въздуха своя бос, загорял, изящен крак. Към нея полетяла граната. Красавицата със златни коси ловко изби подаръка с голата си, почти без прах подметка. Гранатата полетя назад. Тя се втурна в редиците на бойците на Третия райх. Изглеждаше така, сякаш дини падат от камиона и се чупят. Изля се толкова много кръв.
  Мирабела туитна:
  - Момичето се провали на изпита и дойде проклетият Райх. Хитлер очевидно се е уморил да живее и красотата му го изяде!
  Анджелика също е безсмислен войн. Стреля по себе си с автомати и казва, разхвърляйки труповете:
  - За лъжицата на мама! За лъжицата на тати! А за Коба черпак! И на ваша страна в леглото!
  Красавица с медночервена коса изстрелва дървен самолет с бос крак. Той лети право към масивния немски танк Lion. Кацнете върху дулото на 105 мм оръдие и то експлодира. Оръжието се проваля.
  Германецът се обръща и е принуден да бяга позорно. Анджелика, търкайки крака си в парче от сградата, казва:
  - Ако нямаш сила, имаш нужда от разум! Ще трябва да вдигнеш малко шум!
  И отново момичето стреля много точно. Червената й коса е като пламъка на олимпийския огън. Привлекателно момиче. Тя вече се е отличила в американската армия с демонстрация на яростен темперамент. Той беше особено добър в правенето на пакости с афро-американците. Толкова е необичайно и красиво с тях.
  Анджелика обаче унищожава и чернокожи, биещи се в армията на Третия райх. Защо Германия завладява цяла Африка? Опитайте се да спрете такава сила.
  Е-50 е най-новият танк, с газотурбинен двигател и дебела странична и челна броня. Не може да се вземе с граната. Анджелика хвърли подаръка с гол крак, повали няколко пехотинци и изчурулика:
  - О, танковата ти броня е надеждна, от някой, който има намерение да хапе... Само да знаеш силата, която имаш... ня, можеш да риташ само стоманен кон!
  Светлана също стреля много точно. И тя предпочиташе да хвърля гранати с крака. Голите й пръсти също завъртяха стоманения диск. Върхът прелетя и преряза гърлата на двама фашистки бойци. Те изпуснаха картечницата и сега плътен изстрел от голям калибър проряза веригите на ордата. Цяла линия от чуждестранни бойци, вербувани чрез нападения в армията на Третия райх.
  Светлана туитна:
  - Късметът е награда за смелостта! Една песен е достатъчна! Нека пеят само за дома!
  Но красавицата все още не е имала време да пропусне дома. Въпреки че съветските доброволци в американската армия са много малко. Сталин-Путин не искаше да блести, за да не даде по-късно повод на Хитлер да обвини Русия в нарушаване на условията на "Сламения мир".
  Пет момичета, най-добрите в женския батальон, са предупредени, че ако бъдат заловени, Родината ще трябва да се отрече от тях. И в този случай момичетата трябва да косят тривиални наемници, които са били наети за пари.
  И Светлана, и Наташа, и другите момичета разбират, че ако бъдат заловени, ги очакват ужасни мъчения. Затова те решиха във всеки случай да не бъдат убити от нацистите живи.
  Германски щурмови самолети летят над позициите на американските войски. Не очаквайки, че ще бъдат посрещнати с такава упорита съпротива в столицата на Хондурас, нацистите бяха донякъде раздразнени.
  Реактивните и щурмовите самолети са силни. Летят ракети, стрелят оръдия.
  Американските войници умират. Олимпиада също беше ударена от шрапнел в месестото си рамо. Потече кръв. Героичната девойка извади със зъби парче стомана и изплю кръв. И тогава тя отново ме удари с обемист автомат. Чуждите наемници падат. Тук почти всички са местни, само командирите им са германци, и то не винаги. Вярно, екипажите на най-модерния танк Е-50 са изцяло немски. Колата има прилична скорост и маневреност. Е, това все още не е най-модерната модификация - тежи седемдесет и пет тона. Стените се рушат под релсите. Обикновено се произвежда в три варианта със 105-мм оръдие, 180-мм щурмово оръдие и 400-мм ракетна установка.
  И всяка модификация има своя собствена задача. Ето този танк с щурмов пистолет, по-подходящ за атака на градове. И не е толкова лесно да го унищожиш. Олимпия се прекръства и грабва противотанкова граната с голи пръсти, големия си, но изящен, красиво оформен крак. Сега трябва да хвърлите подаръка право в цевта, за да деактивирате оръжието на мастодонта. Пет картечници покриват немски модерен танк и не е толкова лесно да се доближите до него.
  Олимпия е много силна и конските й крака хвърлят граната надалеч. Но не винаги е точно. Във всеки случай да се порази такава цел като дулото на 180-мм оръдие. Момичето герой има съмнения. Ами ако пропусне?
  Ех, ако с тях беше дългогодишният им партньор Олег Рибаченко, този смел пионер щеше да измисли нещо.
  Но момчето загина в битките за Воронеж. Момичетата не знаеха по-нататъшната му съдба. Но съдбата на изобретателя-пионер наистина беше незавидна. Отначало Олег Рибаченко беше брутално измъчван, опитвайки се да изтръгне тайни. След мъчения единадесетгодишното момче се озовава в мините. Работата е страшна и изключително тежка. Но съветският пионер, малък, но жилав, се оказа упорит.
  Той успя да оцелее и дори през лабиринтите на мините реши да избяга. И Олег Рибаченко успя да се измъкне. Известно време момчето се скита из Балкана, докато попадне в местен партизански отряд. Там става свързочник и диверсант.
  На Балканите все още имаше доста развито партизанско движение. Отчасти и защото окупационната служба е била изпълнявана от италианци, румънци, българи, албанци - които не са били толкова боеспособни, колкото редовните части на Вермахта.
  Но все пак много партизани загинаха. Особено от въздушни удари. И патриотите на Югославия са принудени да се крият в планини, гори или в най-добрия случай в малки села. Голяма част от командирите вече са загинали. Ситуацията се влошава от подписания мир със СССР. Сега на Балканите започват да пристигат нови наказателни дивизии, които организират масирани нападения и прочистват района.
  Олег Рибаченко трябваше да се изкачва все по-дълбоко в планините заедно с партизаните.
  Въпреки че Олимпиада не знаеше съдбата на своя всеобщ любимец, тя въздъхна тежко. Тогава тя стисна гранатата още по-силно с пръстите на босите си момичешки крака и с всичка сила я хвърли към вражеския танк. E-50 току-що стреля, изпускайки убийствен снаряд.
  Олимпиада дори се разтърси и падна на колене. Той е ударен по главата от откъснат от тротоара павета, а голата му пета е обгорена от нагорещен метал. Момичето потърка зашеметената си глава с прашна коса.
  Гранатата полетя, почти докосвайки цевта, и се удари в наклоненото чело на колата. Гръмна експлозия... Но разбира се, 250 мм челна броня, та дори и под ъгъл, не е в състояние да пробие граната.
  Олимпиадата удари юмрук в прахта и вдигна цял облак пясък. Тогава тя изрева:
  - Убий го, убий го! Вкарайте гол във вратата!
  Момичето почука пищяла си по напукания асфалт. В мазолите на петата беше забита треска. Кожата на подметките на момичето беше дебела като на хипопотам. Тя живееше в бедно семейство и почти никога не носеше обувки от раждането си. Това обаче не правеше краката й да изглеждат груби, а загорели, изящни, съблазнителни.
  Олимпиадата обаче беше малко плашеща за мъжете с високия си ръст, силни мускули и юмруци с изпъкнали кокалчета. Но героичното момиче има най-добрия характер, а широките бедра бяха съчетани със сравнително тънка талия и изваяни коремни мускули. Само в дрехите Олимпиас можеше да изглежда с наднормено тегло поради големите си гърди. В бикини изглежда като едрогърда спортистка.
  Момичето, разочаровано, отново хвърли граната, този път насочена към релсите. Но смъртоносният дар удари дебелия брониран щит, покриващ ролките.
  Олимпиас се удари с юмрук по брадичката от разочарование. Заболя я челюстта. И момичето герой проклина:
  - Режа като с ятаган!
  Светлана също се опита да удари опасния танк, но гранатата, хвърлена от крака на момичето, пропусна леко. И блондинката започна да се приближава до колата. Но тогава се появиха още два танка - "Лъв" и "Пантера"-2, те стреляха по всички подходи с картечници. Трябваше да сме изключително внимателни.
  Американският Шърман прави опит да се доближи до немските превозни средства. Той имаше шанс да удари Panther 2, но само отстрани. Но един германец не е толкова лесен за измама. Освен това по-високият силует на Sherman го прави забележим от голямо разстояние.
  "Пантера" 2 изплю снаряд и уцели американеца директно в челото. Високата кола се счупи наполовина. И изгоря като коледна свещ.
  Светлана каза разочаровано:
  - О, колко са ти слаби танковете... По-добре технически, ще станеш янки!
  Но Наташа, опитен воин, успя да се доближи до Пантерата. Тя хвърли граната... И дългата цев на немската кола се сви в овнешки рог.
  Танк "Пантера" 2, пуснат в производство през 1943 г. В последната най-разпространена модификация е с челна броня 150 mm, странична броня 82 mm под ъгъл и 88 mm оръдие с дължина на цевта 71EL. Започвайки през 1945 г., той трябваше да бъде спрян в полза на по-модерния и по-добре защитен модел E-50. Но засега този танк се бие. С тегло 51 тона колата разполага с двигател с мощност 900 конски сили, което й осигурява добри ходови качества.
  И сега, след като получи щети, Panther-2 се обръща и си тръгва. Наташа успява да хвърли още една граната с бос крак. Счупих ролките. И скоростта на немската кола се забави значително.
  Наташа казва с радостен поглед:
  - Какъв удар! Моят удар е дар от Бога!
  И момичето показа носа си на германците. Но от Е-50 започна да се излива картечен огън. И куршумите свистяха по бялата, малко изцапана коса на Наташа. Един от куршумите дори отряза кичур коса. Майорката дори се почувства леко гъделичкаща.
  Наташа туитна:
  - Ако искаш да си като слон, отивай в лудницата като бандит!
  Момичето повдигна отрязания си кичур с пръсти на краката си. Косата на Наташа е копринена, с перлен цвят, но леко прашна. И все пак толкова мека. Момичето ги прокара по подметките си. Малко щекотливо и приятно.
  Наташа си спомни как човекът я галеше. Ръцете му също започваха от ходилата, издигайки се по-високо към бедрата и най-чувствителното място. Когато те погали красив млад мъж е много приятно. Наташа почти го обичаше. Харесваше любовната игра и се възбуждаше от докосването на мускулесто мъжко тяло. Но Наташа нямаше истинска, романтична любов, когато полудееш по мъж. Тя вече е променила много момчета. Много от мъжете му загинаха в битка.
  Дори това беше проклятието на войната. И тук, в Америка, има мускулести черни момчета. И всичко е толкова необичайно с тях.
  Наташа стреля и сваля черния мъж. Стана ми малко мъчно за африканското момче. Тя уби човек, борейки се за чужди за него интереси. Все пак германците са расисти. Те гледат на чернокожите като на роби. Но в същото време африканци се записват в чуждестранните дивизии на раздутия Вермахт.
  Наташа направи нещо като смокиня с боси пръсти и го показа на нацистите. Да, самата германска нация не търпи никакви щети тук. Танковете имат броня, която е твърде дебела, за да бъде пробита от граната или базука. Но родните единици умират.
  Наташа хвърля граната по Е-50. Тя замахна с голия си загорял крак и се хвърли, извивайки бедра. И гранатата полетя във висока дъга. Голите ми пръсти ме оставиха да усетя допира на метал. И тогава гранатата избухна.
  Наташа прошепва:
  - Бог да ни благослови!
  Горещ вятър задуха момичето, сякаш докоснато от красив мъж. Наташа четеше книга за Тарзан и много искаше този мъж да си играе с нея. Бих галил голите си гърди със силни ръце.
  Гранатата се удари в цевта, но избухна твърде късно, отлитайки от метала. Фрагментите тракаха като грах върху броня. Остават само драскотини!
  Наташа извади още една граната. Но видях, че е противопехотна. И противотанковите оръжия ги няма.
  Момичето изръмжа разочаровано. Но за да не губя време, го сложих на голи пръсти. Тя обърна крака си, огъна торса си, после го изправи и го хвърли към пехотата.
  Половин дузина бойци излетяха като топки за пинг-понг. Едната чаша отлетя, а фрагментите прелетяха няколкостотин метра и преминаха през гърба на Наташа. Сутиенът се спука, а красивите гърди на майорката се показаха.
  Момичето автоматично покри зърната си. Но тогава тя осъзна от кого трябва да се страхува. И тя отново разклати автомата. Тя се обърна и леко отстъпи назад.
  Американски пехотинец стреля с базука. Снарядът удари немския танк откъм наклонената му страна, но 160 мм броня го издържа, отблъсквайки разрушителната енергия. Германецът отвърна на изстрела. Голямокалибреното му оръжие разцепи стената.
  Наташа се опита да завърже презрамките на сутиена си. Момичето си помисли, че Зоя Космодемянская вероятно се е возила в студа по къси панталони. В съветски филм тя беше изобразена облечена в риза или дори някаква рокля. Само това е само данък върху лицемерието. Всъщност нацистите, за да унижат още повече заловеното момиче, вероятно са я съблекли гола. И гладните немски войници вероятно са искали да видят голо красиво и закръглено момиче.
  Така че в истинската история момичето героиня не можеше да покрие гърдите си, така че ръцете й бяха вързани на гърба. Но тя не се срамуваше и гледаше гордо. Наташа знаеше добре какво е да ходиш боса в снега. Тя беше издръжлива и обичаше да докосва снега с босите си подметки. Наташа го хареса и достави удоволствие. Но това е за нея, вече калена от години на война. А за младата и градска Зоя това явно е болезнено. Подметките се усещат като горящи въглища.
  Наташа хвърли ядосано сутиена си настрани и извика:
  - Срамът е буржоазно понятие! Съветската жена не се страхува от нищо и не се срамува!
  Момичето отново започна да заковава с картечница или по-скоро с картечен пистолет. Металът се нагорещи, все пак Хондурас е тропиците, там може да е много горещо през февруари. Пръстите на Наташа стават горещи. Трябва да дадем всичко от себе си. Днес е 23 февруари. Това е денят на Съветската армия и това изисква да се бие с цялото спокойствие и разумна ярост.
  Наташа повали още пет с куршуми и случайно изгори бузата си върху горещия затвор на картечницата. Разбира се, че е неприятно, блистерът е подут.
  Наташа се закле:
  - Е, Боже, защо създаде толкова проблеми на мен и страната ми!
  Мехурът сърбаше... Бузата на момичето е много чувствително място. Момичето се опита да намери нещо студено, за да намаже набъбналата топка. Но се опитайте да намерите нещо готино. В този горещ град. Освен това времето беше ясно и вятърът духаше от юг.
  Наташа явно не е спокойна. Олимпик хвърля граната от далечно разстояние, но отново неуспешно. И щурмовици вече летят в небето. Германските превозни средства имат силна броня и висока скорост.
  Реактивните самолети идват на вълни и сякаш отсичат ивици лен.
  Наташа се скри в пролуката. Отгоре пламтяха осколъчни ракети. Момичето усети парчета натрошен камък да падат отгоре с игли. Гъделичкаше голия ми врат. Зърната на красавицата също бяха набодени.
  Наташа прошепна:
  - Това е масаж... Но не и корсаж!
  Момичето усети, че тялото й започва да я сърби болезнено. Вече е горещо и експлодиращите ракети допринасят за топлината. И това баня ли е?
  Наташа си спомни естествената руска баня със смърчови метли. Как беше пребито момичето тогава.
  Това бяха толкова екзотични усещания.
  Наташа пееше, за да се развесели:
  - Любов и смърт! Добро и зло! Кое е свято, кое е греховно! Съдено ни е да разберем!
  Момичето се изправи, отърси цялата тази полепнала мръсотия и отломки.
  Наташа изръмжа:
  - О, ще накараш Хитлер на рогата!
  И момичето-майор стреля залпове по пехотите, които се опитваха да се надигнат в атака. Няколко бойци, вербувани чрез нападението, паднаха. Наташа избърса мръсното си лице, което пареше очите й. Воинът се изплю и се прекръсти.
  Тя отново откри огън от картечници и бойците се промъкнаха. Червенокосата Анжелика също хвърли граната с бос крак. Настоящето скочи и удари фашистите. Убити са десетина души.
  Червенокосата пееше:
  - В света има много добро, но е покрито със сняг!
  И момичето откри огън с картечен пистолет, само че използва не ръцете си, а сръчните си пръсти и боси крака.
  Анджелика стреля точно и извика:
  -Удар! Хит! Още един удар! Още един удар и тогава... Могъщият демон, Божи дар, нанася ъперкът!
  И с ръцете си момичето хвърляше парчета стъкло. Тя изуми фашистите и туитна:
  - А за тези, които не искат да живеят спокойно... Правим им харакири!
  Японците наистина се появиха. Тези теснооки бойци. Е, как да не правиш харакири така?
  След като разтовари скобата на картечницата, Анджелика вдигна гранатата с голи пръсти и я хвърли към самурая. Те получиха подарък, няколко осакатени японци, и отлетяха в различни посоки.
  Анджелика изплези език и измърмори:
  - Аз съм супер воин! И врагът уби хипер!
  Китайците, наети от японците от заловените райони на Поднебесната империя, влязоха в битка. Китайските воини вървяха безстрашно и момичетата, изстреляли картечните си пистолети, бяха принудени да се отдръпнат.
  Мирабел метални боси крака фрагменти от мазилка и стъкло. Другите момичета направиха същото. Стана много трудно.
  Появи се Щурмлев, мощна машина с ракетна установка. Ето един, който ще ви прецака - не изглежда много.
  Гръмна първият изстрел... Светлана, Анджелика и Олимпиас бяха изхвърлени от взривната вълна, като фонтан на гигантски кит. Момичетата прелетяха няколко десетки метра и се пръснаха с боси крака право в огъня.
  Момите изскочиха оттам попарени и изпеени. Пльоснаха босите си подметки върху въглените.
  Анджелика изсъска с досада:
  - Бикът първо се слага под брадвата, а после се пече! И ние първо бяхме изпържени, а след това под брадвата!
  И комсомолката се засмя! Но тогава се почувства тъжна. Спомних си, че нейният приятел беше заловен. Германците съблякоха младото момиче и започнаха да поднасят огън към голите й гърди. Такава ужасна болка. Момичето крещеше, а нежната й кожа беше овъглена. Това са фашистите, които се оказаха фанатици. Те дори не задаваха въпроси, но допълнително запалиха огън под босите крака на пленника. Комсомолецът в крайна сметка не издържа на мъченията и умира от болезнен шок.
  Спомняйки си това, Анджелика се плисна върху горещите въглища. Предстоеше й Олимпиадата. Това селско момиче има мургава кожа и не можете да го вземете с горелка. Защо не момиче супермен? Олимпийските игри виждат базука със снаряд, изхвърлен от убит американски войник. Той я вдига с крак и я хвърля в ръцете си. И се набива с всичка сила.
  Снарядът лети и удря принудителния китаец. Много писъци и стенания. Маса от трупове. И отрязани крайници.
  Олипиада изпя древна песен:
  - И самураят полетя на земята! Под натиска на стомана и огън!
  Момичетата най-накрая избягаха от въглените. Техните грациозни, боси крака го получиха.
  Светлана, като най-нежната от тях, гърчеше и търкаше босите си подметки, опитвайки се да облекчи сърбежа.
  Олимпиадата, която тичаше боса в снега от ранна детска възраст, не обърна внимание на такава дреболия.
  Девойката герой пееше:
  - Представете си само, че се гмурнахме в прясно мляко... Наградата е истинска!
  И воинът взе с крака си едно отчупено и доста тежко парче плочка. Стискайки го здраво с голи момичешки пръсти, тя го завъртя и го хвърли към врага. Трима китайци бяха жертви на настоящето на смъртта, главите им бяха смазани.
  Анджелика каза с доволен вид, стреляйки по врага:
  - Ние сме готини жени!
  Светлана, за да облекчи леко сърбежа в изгорените си, или по-скоро обгорени крака, изпя:
  - В нашето отечество има жени,
  Защо карат самолет на шега?...
  За тях честта е по-ценна от живота,
  Той може лесно да убие противника си!
  
  Те са родени да побеждават
  За да прославят Русия във вековете!
  В крайна сметка нашите прадядовци -
  Веднага им събрах армия!
  И Светлана започна да драска от автомата. И го направи много майсторски. За да усети всеки, че това е воин от Бога! Ако не от Всевишния, то от Марс със сигурност!
  Наташа също стреля. Заедно с Мирабела те бяха принудени да се отдръпнат, събирайки клипове от мъртви американски войници. Момичетата паднаха по гръб и отвърнаха с крака - така го направиха по-добре. И го направиха точно. Смес от китайски и африкански войски настъпи към момичетата. И воините бият.
  Наташа пееше:
  - Светът не е шахматна дъска...
  Мирабела взе този пасаж, унищожавайки жълтите и черните наемници.
  - И цифрите не са кръгла нула!
  Наташа добави към изрязания ред жълти и черни:
  - Меланхолията ни напада!
  Мирабела стреля с прецизността на Робин Худ и изчурулика:
  - И конят се втурва в огъня!
  Момичетата, стреляйки в отговор, се оттеглиха зад минното поле. Китайски и африкански бойци се натъкнаха на екстри. Започнаха да експлодират, скочиха, разкъсаха ги и стана кървава каша.
  В далечината се появиха няколко танка "Пантера-2". Те стрелят, а ги е страх да си пъхнат носа. "Лъв"-2 се придвижва напред и също бълва огън. А ето го резервоарът за огнехвъргачка Рино, тече лигавка, със снопчета пламъци.
  Но най-страшният е "Sturmlev". Неговата ракетна установка не е особено бърза, но е адски разрушителна.
  Наташа прошепва:
  - Руснаци, руснаци - не спокойна съдба! Е, защо се нуждаем от проблеми, за да бъдем по-силни?
  Наистина те воюват далеч от Русия. Но е ясно, че Вермахтът, след като завладее САЩ, ще се върне, за да натисне СССР. А американците са толкова сладки и скъпи на момичетата.
  Наташа пак забива, хитовете й правят тикви и глави пукат под лопатите. Момичето е улучено в крака от шрапнел. Една рана се подува на пищяла ми. Красавицата хруска кокал и изчурулика:
  - Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е ясен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  В този момент Олимпиас с всички сили хвърли граната по Щурмлев. И съветските момичета най-накрая имаха късмет. Бронираната шапка падна назад, съветският подарък излетя право в широката цев. За секунда всичко замръзна. И тогава избухна. Сякаш беше хвърлена атомна бомба. И немските танкове се разпръснаха в различни посоки.
  Нацистите превзеха Торонто и все пак успяха да навлязат в тази територия на САЩ от север през есента.
  Американците отстъпиха бавно, но сигурно. Те често се предаваха и се опитваха да задържат позициите си.
  Но немците ги бият и на сушата, и на морето.
  Сега през късната есен германците обграждат Филаделфия. Печелят една победа след друга и реват като ад.
  Герда и нейният танков екипаж са в най-добрата си форма, както винаги. И ухилен със зъби, разбивайки американски танкове, пее:
  - Тигрови нокти, сила на стомана,
  изригване...
  Виждаме нацизма в далечината,
  От Европа на Чингис Хан!
  И с боси пръсти натиска джойстика. И пак ще стрелят по американците.
  След това Шарлот стреля, като ударите й са точни. А зад нея дойде Магда, с Кристина.
  Така Филаделфия падна. Германците напредват още повече и през зимата стигат до Ню Йорк. И там победиха врага. А от ТА-500 ще бъдат пуснати бомби с тегло десет тона.
  След като германците обкръжиха Ню Йорк и Вашингтон, Труман предложи мир. В отговор искане за безусловна капитулация.
  Нападението срещу Вашингтон последва през януари. Воюваха немски пирамидални танкове.
  На четвъртия ден от щурма гарнизонът капитулира. И пет дни по-късно Съединените щати капитулираха.
  Така войната на Запад приключи... Или по-скоро почти приключи. Германците продължиха да напредват, докато не превзеха цяла Латинска Америка...
  Примирието със СССР все още беше в сила. Третият райх усвоява плячката си и създава нови дивизии. Сталин все още възстановяваше разрушената икономика и събираше сили.
  В областта на танкостроенето СССР не беше много успешен, създавайки само превозното средство Т-54 и малък брой танкове ИС-4. Дълго време не беше възможно да се вземе прилична кола. И на 20 април 1953 г., възползвайки се от факта, че Сталин умира на 5 март, Хитлер отново напада СССР. Направен е опит за световна хегемония.
  Без Сталин съветските войски оказват доста слаба съпротива. А силите бяха неравни. Освен това и Япония, и Турция влизат във войната.
  Месец по-късно германските пирамидални танкове обграждат Москва и превземат Кавказ. И три месеца по-късно вече бяхме в Урал. Уви, силите са твърде неравни. Освен това има различия в ръководството на СССР.
  Накратко, след пет месеца война СССР най-накрая е окупиран от Третия райх и Япония.
  Тогава изглеждаше, че човечеството най-накрая е намерило единство. Но в света има две суперсили - Третият райх и Япония. И Хитлер на 20 април 1956 г. започва нова война. Напада Япония.
  И момичетата участват в битката. Герда е вещица, която напада самураи.
  И момичета от Червената армия. Наташа, Аленка, Мирабела, Мария, Олимпиада, Светлана, Августина, Аврора. И така нататък. Всички тези момичета имат едно общо нещо - бият се боси и по бикини.
  И го правят много ефективно. Те смазват Япония... Под ударите на германските и коалиционните палки самураите бягат и отстъпват.
  Герда и Шарлот се бият заедно на пирамидален танк. Момичетата стрелят по японците, трошат коли и пеят:
  - Ние сме супер, супер шампиони! И ние ще смачкаме всички буболечки!
  Герда натисна бутона на джойстика с боси пръсти, удари японската кола и изшумя:
  - Аз съм воин с компютър в главата!
  Шарлот също стреля, разряза колата на самурая и изскърца:
  - И моето обкръжение, нека те бъдат най-ярките и най-готините!
  А също и как ще си покаже езика!
  Момичетата унищожават Япония... Самураите губят колонии, кораби и танкове.
  Японската технология не може да се сравни с немската. А нацистите имат повече войници. Така че те напредват доста успешно. А самураите не правят нищо друго, освен да се радват и да оголят зъбите си. По-точно, тъжни са, но пак оголват зъбите си.
  Няколко месеца битки и Китай, Индокитай и други земи бяха превзети. Нацистите акостираха и в самата Япония.
  Там се разигра битката и нацистите използваха ядрени оръжия. И толкова разруха и разруха.
  Да, самураите нямаха късмет! Те попаднаха под такъв клуб. Пълен край!
  И като цяло всичко изглежда изключително смешно.
  Съветските момичета поставят самураите на колене и ги принуждават да целуват босите им крака.
  Красавиците си спомнят как нацистите са ги разочаровали. И това е много яко.
  Аленка и Наташа пеят:
  - Разрушението е страст, без значение каква е властта! Властта винаги е пила чужда кръв! Е, любовта царува в сърцето!
  И по същия начин те удариха самурая. И като натискат, и с автомати косят линията.
  Но Токио вече беше паднал... Войната продължи шест месеца и завърши с победа на Вермахта.
  И на 1 януари 1957 г. германците нападнаха Турция и я победиха. След което всички други страни по света бяха включени в Третия райх.
  Формирането на единна империя е завършено. Още през 1947 г. германците летят в космоса, а през 1958 г., на 20 април, кацат на Луната. Така започна ерата на космическата експанзия. Хитлер умира през 1959 г., два дни по-малко от седемдесетия си рожден ден.
  Малко преди това се проведе референдум за създаването на монархия и фюрерът успя да назначи наследник. Той става един от многото синове на Хитлер, получени чрез изкуствено осеменяване.
  Фашисткият режим беше жесток, но въведе ред на Земята. Постепенно все повече хора получават гражданство на империята.
  Развивайки се по план и използвайки постиженията на науката, Земята постепенно реши проблема с глада, епидемиите и безработицата.
  Раждаемостта беше контролирана и престъпността се бореше успешно. През 1974 г. хората летят до Марс. И година по-късно на Венера. През 1979 г. на Меркурий. През 1980 г. до луните на Юпитер. И през 1987 г. те кацнаха на най-отдалечената планета Плутон. Изследването на космоса беше в ход.
  През 2000 г. императорът на Германия и на цялата планета Земя, Фридрих Трети и син на Хитлер, дава гражданство на Третия райх на всички хора на планетата Земя. И беше обявено формалното равенство на всички раси и народи.
  А през 2017 г. започна първата междузвездна експедиция до други светове.
  През 2019 г. Фридрих Трети беше убит и Франц стана новият император. Царуването му беше кратко. Две години по-късно е извършен военен преврат и династията Хитлер окончателно пада. И републиканците дойдоха на власт.
  Беше обявено възраждането на демокрацията и многопартийността. Нацизмът постепенно отмира.
  През 2030 г. той призова за избор на върховен координатор на човешката власт. Беше Аленка, воин-вещица, която вече беше на повече от сто години. Но момичето изобщо не остаря и не се промени през годините. Винаги мускулеста и млада, свежа и красива.
  Тя нареди унищожаването на всички паметници на Адолф Хитлер и изгарянето на неговите портрети.
  След което Аленка продължи своята експанзия в космоса... В рамките на сто години хората се заселиха в половината галактика.
  Тогава избухна война с дишаща флуор цивилизация. Но изобщо не е толкова страшно. Земните хора, разполагащи с по-напреднали технологии, победиха.
  И след няколко века цялата галактика стана човешка и няколко съседни.
  И сега още сто години и те откриха начин да пътуват във времето. И извадете хората от миналото им, преди да умрат. И след това ги заменете с биомодели.
  Така Хитлер беше изваден преди смъртта си и транспортиран в бъдещето. Там се проведе процесът срещу най-великия диктатор на всички времена и народи. Те решават да го признаят за виновен в отвратителни престъпления и да го осъдят на милиард години затвор, тъй като смъртното наказание не може да съществува в хуманна свръхцивилизация.
  Хитлер е подмладен, превръщайки го в момче на около тринадесет години и изпратен в колония, където са затворени други нацистки престъпници, които също са станали деца.
  Там са учили, работили, живели зад решетките.
  Тези, които се държаха добре, получиха по-лесни условия: водеха ги на екскурзии и им даваха луксозни ястия. Животът беше добър за младите затворници: отделни килии с гравитационни камери, бани и компютри, фитнес зали и свободно време.
  Вярно, имаше малко свободно време и трябваше да работя физически - трудотерапия за престъпници. Но това не е страшно в младите тела.
  Адолф Хитлер е бил момче и не е пораснал. Но в същото време бях физически здрав, чувствах се страхотно, имах отлична маса. Затворниците също имат човешки права.
  От време на време, за добро поведение, бившият фюрер беше качен на звездни кораби и му беше позволено да посети други светове.
  С течение на времето професионалната терапия намаля, а времето за забавление и игра се увеличи.
  Минаха векове. Човечеството се е разпространило из цялата вселена. И така, накрая последва амнистия и фюрерът беше освободен. Той изобщо не е страдал, за разлика от многото си жертви. Току-що беше започнала нова голяма война с цивилизация от пеперуди от друга вселена и бившият фюрер се включи доброволно в армията. А неговият командир беше очарователната Герда, която, както всички жители на човешката, вселенска империя, беше безсмъртна и вечно млада.
  
  
  ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР ШЕЛЕПИН
  Историята се измести малко и опитът за убийство на Леонид Илич Брежнев се състоя през 1965 г. и се оказа успешен. Младият председател на КГБ Шелепин става генерален секретар. Косигин засега остава министър-председател. Шелепин се зае да затегне винтовете и да нареди нещата. Работният ден беше удължен и бяха въведени по-строги наказания, включително затвор за закъснение за работа и неспазване на трудовите норми.
  Сталин е реабилитиран и култът към личността е възстановен. И много други примери за затягане на винтовете. Борбата с пиянството и реформата на Косигин.
  И след това ценова реформа.
  СССР се развива дори по-бързо, отколкото в реалната история при Брежнев, а Шелепин, съчетавайки елементи на пазарна икономика и суровия сталински камшик, постига значителни резултати. Освен това Шелепин, с оглед на намаляващата раждаемост, въведе драконовски данъци върху ергени, семейства без деца и семейства с едно дете. Абортът беше забранен, а контрацептивите практически не се продаваха.
  Увеличиха се детските надбавки.
  Това доведе и до по-висока раждаемост, особено в руските региони на СССР. Нарастването на населението е много по-високо, отколкото в реалната история.
  Шелепин също увеличи военния си потенциал, надминавайки Съединените щати в ядрената мощ, а също и в конвенционалните оръжия. Имаше и Виетнам... Авторитетът на САЩ в света падна, имаше колосални трудности вътре в страната.
  Започва политиката на разведряване... Тя е придружена от по-бърз икономически растеж в СССР. Твърдото управление на Шелепин даде по-добри резултати от мудния стил на Брежнев. И населението нарастваше по-бързо...
  СССР все повече навлиза в Африка и през 1979 г. изпраща войски в Афганистан.
  А Олимпиадата в Москва през 1980 г. беше колосален триумф! Повече от сто и петдесет съветски олимпийци бяха наградени със злато.
  И тогава съветската армия атакува Иран, където Хомени завзе властта.
  Те победиха иранците доста бързо, но претърпяха някои загуби.
  Част от Иран стана част от СССР. Там, където са живели етнически азербайджанци, те са се присъединили към Азербайджан. Туркменистан получи част, а кюрдите след референдум станаха съветска социалистическа република.
  СССР разширява границите си за първи път от 1945 г. Част от Иран стана Ирак, а Саддам Хюсеин се присъедини към Варшавския договор.
  Тогава северната част на Афганистан с узбеките и таджиките влезе в СССР.
  След това имаше война с Пакистан - СССР и Индия. Превзета е голяма територия.
  Няколко години по-късно бяха проведени референдуми и Пакистан, както и Южен Иран и Афганистан, станаха част от СССР.
  В Югославия избухва гражданска война и тя също е окупирана от съветските войски, а след това и от Албания. След което тези страни също влизат във Варшавския договор.
  САЩ бяха в криза, особено при Рейгън. Имаше масови вълнения сред чернокожите и други цветнокожи. Икономиката падна още повече.
  През 1977 г. СССР прие нова конституция, която направи формата на управление, представена от поста председател на СССР, по-авторитарна. И отделянето на републики от Съюза е забранено.
  А през 1988 г. се провеждат първите президентски избори в историята на Съветската империя!
  Разбира се, Шелепин ги спечели... Вкарвайки почти сто процента. СССР достигна самия връх на развитие. През 1990 г. иракските войски превземат Кувейт, Саудитска Арабия, Бруней, Обединените арабски емирства, Оман...
  Цените на петрола се повишиха рязко...
  Кризата в Съединените щати се влоши. Новият президент Буш буквално се олюляваше под ударите на съдбата. Черните се разбунтуваха... А след избирането на Бил Клинтън през 1992 г. САЩ се разцепиха напълно...
  Там започна гражданска война и кланета.
  През 1993 г. Шелепин отново печели изборите за президент на СССР.
  През 1995 г. съветските войски окупираха Аляска и месец по-късно там проведоха референдум за присъединяване към СССР...
  Така се сбъдна още една мечта - да се върне Аляска, разбира се, глупаво продадена, на Русия.
  Изглеждаше, че всичко върви по план... През 1997 г. съветските войски окупират Финландия и там провеждат референдум за присъединяване към СССР. Така беше организирана друга съветска република.
  Все пак беше грубо!
  Тогава все още имаше битки в Саудитска Арабия, когато избухна ислямистки бунт, но те бяха бързо потушени.
  През 1998 г. Шелепин е избран за трети мандат.
  СССР нападна Турция, особено след като НАТО се разпадна. И я добави в екипа си.
  През 2000 г. Шелепин най-накрая живее дълъг и изпълнен със събития живот, управлява СССР в продължение на 35 години - побеждавайки предишния резултат на Сталин, и умира.
  Системата на властта беше доста стабилна и авторитарна. Заместник-председателят наследи правомощията до нови избори. И стана Генадий Зюганов. Който направи добра хардуерна кариера.
  СССР известно време не е извършвал заграбвания... След кризата самата Европа влиза в СИВ и Варшавския договор.
  Но отношенията с Китай се влошиха. Съперничеството ставаше все по-силно.
  В самия СССР, благодарение на демографската политика, раждаемостта остава много висока. Но това доведе до пренаселване и недостиг на храна.
  Плановата икономика вече беше постоянно в дефицит. И въпреки че в промишлеността развитието на технологиите и изграждането на нови фабрики позволи по някакъв начин да се бори с недостига на стоки, в селското стопанство е много по-трудно да се увеличат обемите с помощта на принудителни методи и трактори. Не е толкова лесно да се подобри селското стопанство.
  На изборите през 2003 г. Зюганов беше избран с повече от деветдесет и девет процента. Но имаше проблеми... Особено с храната.
  И няма откъде да се купи - Европа стана социалистическа, САЩ са обхванати от гражданска война. В Бразилия и Аржентина не можете да получите много. Разбира се, че има проблеми.
  СССР се оказа в малка хранителна криза. Което скоро стана хронично, но през 2008 г. Зюганов отново беше избран за президент. Положението на диктатора се оказва стабилно. Но недостигът на храна става все по-остър... През 2011 г. детските надбавки в СССР бяха намалени и абортите отново бяха легализирани.
  Те започнаха да се борят срещу много високата раждаемост, особено в мюсюлманските райони на СССР. В същото време съветската военна машина воюва в Африка и изтласква Поднебесната империя от Индокитай. През 2013 г. Зюганов е преизбран отново.
  Но този път процентът беше малко по-нисък. В рамките на СССР желанието за демокрация се засили. Хората искаха повече свобода. Зюганов предложи:
  - Нека позволим няколко игри!
  И още две реално регистрирани: ЛДПСС и СДПСС. Започнаха да играят на привидна демокрация. Зюганов даде малко повече свобода на медиите.
  На изборите през 2018 г. срещу Зюганов се бориха двама кандидати: Ксения Собчак и Владимир Жириновски. За първи път се проведоха избори на алтернативна основа. И неочаквано Зюганов загуби на косъм от младата Ксения Собчак - която получи двадесет и девет процента от гласовете - почти форсирайки втори тур.
  След което всички бяха убедени, че в СССР има демокрация. На телевизионните екрани се появиха голи момичета и кървави екшън филми.
  Във външната политика отношенията с единствения реален конкурент на СССР, Китай, се влошиха. Защо две птици не могат да се разбират на една планета?
  САЩ са в дълбок упадък и не могат да играят съществена роля. И Аляска е съветска. Всичко е толкова спряно...
  СССР все още е в недостиг и хранителна криза, въпреки че военно-промишленият комплекс работи много добре.
  И сега, през 2023 г., се провеждат нови президентски избори в Русия... Още по-демократични, и те неочаквано са спечелени... от световния шампион по бокс Сергей Ковальов. Но това е друга история!
  
  
  
  
  
  
  ЗЮГАНОВ - ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ
  В едно от алтернативните развития на историята, на изборите през 1996 г. третото място беше заето не от Лебед, а от Владимир Жириновски. Е, общо взето, в истинската история това е, което всички очакваха.
  Кой би си помислил след провала на КРО, водена от Лебед на парламентарните избори, че той ще се представи толкова силно на президентските избори в Русия? Но Жириновски все още, в условията на ожесточена конкуренция, зае второ място по това време и имаше поне десет процента. Така... Във всяка победа и поражение има елемент на случайност и късмет.
  Като триумфа на Зеленски в Украйна, Лукашенко в Беларус и Путин в Русия. Точно като успеха на самия Жириновски през 1993 г.
  Но тогава нещата се влошиха за Лебеда. Освен това Жириновски се изказа остро на телевизионните дебати и заплаши да обеси Елцин и каза, че Думата ще се подчинява само на него. И той се сравни много благосклонно с Хитлер - припомняйки постиженията на този велик диктатор!
  Как за седем години икономиката нарасна два пъти и половина, безработицата изчезна, а раждаемостта се увеличи един път и половина. Престъпността е намаляла тройно. И при Жириновски ще бъде така! Колкото до всичко останало Жириновски няма да организира геноцид и няма да воюва със САЩ! А ядрените оръжия ще ви предпазят от всякаква агресия!
  Всичко това се сумира и Жириновски отбеляза петнадесет процента, заемайки трето място с голяма разлика.
  А в редиците на Елцин настъпи паника: не са сбъркали сметката. Какво да правя? Те се опитаха да привлекат Жириновски на своя страна. Но комунистите обещаха на Владимир Волфович много повече: лично за него поста секретар на Съвета за сигурност и помощник на президента по военните въпроси и още пет поста в правителството. Включително министър на външните работи за Митрофанов и поста министър на вътрешните работи за Абалцев.
  Разбира се, Елцин не можеше да обещае толкова много. Твърде много публикации вече са платени.
  Само Лебед, който зае пето място, успя да бъде поканен в екипа на Елцин, но Явлински беше против и двамата кандидати за президент.
  И тогава Елцин получи инфаркт от претоварването на емоционалното безпокойство. Няма сили да се надигне и да направи революция.
  Накратко, Зюганов спечели втория тур и имаше смяна на властта. А откриването съвпадна с щурма на столицата на републиката Грозни от чеченците.
  Но бойците бяха хванати в капан. По-голямата част от тях бяха унищожени по време на нападението на Грозни. След което бойците, водени от Яндарбиев, отново поискаха милост. Но Жириновски настоя за продължаване на войната. И Зюганов одобри това. Партизанската война продължи няколко години, но след това терористите постепенно изчезнаха. В Русия при комунистите започна възход, икономиката започна да се развива бързо.
  Комбинацията от планирани методи и пазарни елементи доведе до впечатляващи резултати. И икономиката растеше бързо. Зюганов беше лесно избран за следващия мандат, след което промени конституцията, което му позволи да се кандидатира за президент неограничен брой пъти. Това беше заложено на референдума. И през 2004 г. Жириновски беше арестуван и партията му беше забранена. Зюганов се разправи с политическите си опоненти. Отношенията със Запада са доста обтегнати. А през 2014 г. Русия завзе и Крим. В резултат на това Студената война се подновява. И Русия попадна под санкции. Но Зюганов включи и югоизточната част на Украйна към Русия. И разшири империята. Това е причината за сблъсъците. След идването на власт на Тръмп ситуацията се усложни още повече. Русия води война в Сирия и създаде база във Венецуела. Ситуацията беше на ръба на ядрена война. Тогава Западът предложи вариант за сваляне на комунистите от власт.
  Самото отстраняване на Зюганов обаче няма голяма полза. Трябва да поставите вашия човек. И тогава Наташа Соколова беше номинирана за президентските избори през 2020 г.!
  Наташа Соколовская е момичето, което може да победи всеки противник. И никога няма да се откаже. Че някакъв старец Зюганов е против нея. Който явно е болен и говори едно и също от двадесет и пет години.
  И тук има интрига. Освен това Наташа е четиридесет години по-млада от Зюганов и много красива!
  А руската икономика пак е в криза и се произвеждат много ненужни стоки. Наташа също е герой на Руската федерация като воин. Тя, разбира се, може да се мери със стария, болен, скучен диктатор. Освен това Зюганов стана твърде консервативен и притисна частните търговци, така че имаше дефицит на много неща. Особено когато частната търговия беше потисната. Дори маслото и сапунът станаха рядкост и купоните за много продукти се появиха отново. С напредването на възрастта Зюганов става все по-яростен враг на капитализма.
  И поиска повече социализъм!
  Наташа Соколовская обеща да върне стоковото изобилие на ниски цени, конкуренция и частна собственост. И като цяло, върнете истинската демокрация, включително прехвърлянето на куклата! Е, хората, уморени от липсата на тирания на цензурата, контролирани от медиите, яростно подкрепиха всичко това. И Наташа лесно събра два милиона подписа! Тя влезе в битка под лозунгите: "Бъдете свободни и забогатейте!"
  Момичето беше много войнствено и дойде на митинга само по бикини и босо.
  Красавицата, лъснала с боси токчета, изчурулика:
  - Да махнем комисарите от заводите! Нека всяка фабрика принадлежи на работниците! А земята е за селяните!
  И тя е много напомпано момиче! А мускулите й са като лята стомана.
  И как пее;
  Аз съм соколът на мира и войната,
  Роден под най-ярката звезда...
  Верни синове на отечеството -
  Любов - велика, истинска!
  
  Ще създадем красив свят,
  В която сега ще има щастие...
  Нека херувимското слънце грее,
  Свята, възвишена Русия!
  
  Ще постигнем мечтите си
  Няма да има по-красиво нещо във Вселената!
  Момчето ще вдигне меча и ти,
  Нека щастието е твоето място!
  
  И във вселената красота,
  Време е голямото ми Отечество да грейне!
  Въпреки че момичето тича босо,
  Повярвайте ми, скоро ще живеем при комунизъм!
  
  Величието на красотата на високите планини,
  И златни степи с ароматен килим!
  Ще изметем боклука от Вселената
  Повярвайте ми, няма да съжаляваме за живота си!
  
  И всичко в света ще бъде наред,
  Все пак комунизмът ще тържествува навсякъде!
  Който има длето в ръцете си,
  Кой предпочита картечница и патрони!
  
  Това, което правим, ще продължи вечно,
  Да строим градове като се шегуваме на Марс!
  Славяните са страшно мощни,
  Ще кажем на хората по света - здравейте!
  
  Кръвта, която тече, е за сеитба,
  Към което растат семената на любовта!
  Нека е добре за всички в подлунния свят,
  Не бъди просто папагал рицар!
  След такива песни можете да танцувате, да скачате и да скачате с боси крака. А момичето като цяло е прекрасно и супер класа! Тук тя с боси пръсти разкъса портрета на Зюганов.
  Комунистите реват, а народът ликува: всички искат промяна! Има повече демокрация и в икономиката, и в политиката.
  За да можете да се подигравате с диктатори и финансови големци в медиите. Комунистическата партия на Руската федерация също стана мразена от хората. Те си спомняха с носталгия времето на Елцин, когато магазините бяха пълни със стоки, а по телевизията показваха голи жени и интересни политически предавания. Това беше толкова хубаво!
  Мнозина си спомниха интересната политика и бурния парламент. Не е като сега - когато в Думата са само комунисти и постоянно гласуват за!
  Всички бяха уморени от Зюганов и хората, които живееха все по-зле, искаха промяна!
  Красивата Наташа Соколова обеща това! Че ще има промени и нови постижения. Че руснаците не само ще летят първи до Марс, но и ще живеят по-добре от САЩ. И че тя ще премести планини! И планините ще се стопят и горите ще изгорят!
  Но сега предизборната кампания вече е в ход. Момичето набира скорост. И дори скърца:
  - Ще бъда като Гагарин! И обещава планини от злато!
  И как започва да скача. Накратко, изборите се проведоха и Наташа Соколовская стана нов президент!
  Зюганов получи инфаркт! И Наташа предложи:
  - Да създадем единна държава с Америка!
  И референдуми се проведоха, и обща империя стана!
  Тук приказката свършва и браво на слушащите!
  ЦАР АЛЕКСЕЙ НИКОЛАЕВИЧ - ВЕЛИКИ
  Друг AI, когато на 5 януари 1905 г. е извършено покушение срещу цар Николай II. И само няколко сантиметра не бяха достатъчни, за да бъде улучен императорът от картеч. Но само малко... Царят умря и синът му Алексей Николаевич Романов номинално стана монарх. И Николай Александрович Романов е назначен за регент при него. Човек с изключителна интелигентност, твърд и волев.
  Първите стъпки на новия император бяха да замени Куропаткин с Брусилов, а Рождественски с Небогатов.
  Позицията на Русия във войната с Япония беше трудна. Порт Артур вече е паднал. Но силите в Манджурия все още са значителни. В допълнение, качеството на руските войски се увеличи с пристигането на избрани полкове от европейската част на Русия.
  Но японците, напротив, свалиха най-добрите си полкове в предишни битки и близо до Порт Артур.
  Така че Куропаткин имаше всички шансове в битката при Мукенд. Само самият Куропаткин беше маловажен командир.
  Но Брусилов наистина е голям военен талант. И готов да се бие с враг с приблизително еднаква сила. Но руските войници имат по-добра пушка от японците, а самите войски ще бъдат по-добри.
  Брусилов се подготви добре за битката. Покриваше фланговете и влизаше в защита. И той се засили. Неговият план за битката беше прост: да измори японците в отбрана и след това, когато са изтощени, да реши въпроса с една контраатака.
  Брусилов, разбира се, е стратег, но Куропаткин не е.
  И битката започна през февруари и продължи две седмици. Освен всичко друго, Брусилов имаше ноу-хау, цял батальон красиви момичета. Той беше набързо вербуван от необвързани мъже и млади красавици, обучен в продължение на месец и хвърлен в битка.
  Най-интересното е, че всички момичета бяха боси. И това им даде сила от Майката Земя и ги направи неуязвими за куршуми и снаряди.
  Момичетата бяха командвани от Анастасия Орлова и четирите й асистентки: Наташа, Зоя, Августина и Светлана.
  Заели защитата и изкопали окопи, момичетата чакат японците... И тогава самураите пълзят в дебели вериги. Артилерията започва да стреля.
  И момичетата взеха пушката Мосин в ръцете си. И да стреляме от дистанция по японците.
  Те са остри воини, много от тях са сибирски ловци. Те се бият с голи крака, въпреки февруари, в къси поли и отворени кореми.
  Пускат изстрели и си пеят:
  - Русия е известна от векове като светица,
  Нашият велик цар е просто Алексей,
  Ти си достоен син, знай Никола,
  А сърцето е дори по-истинско от ума!
  Воините стрелят точно и нокаутират японците от разстояние.
  Анастасия стреля и казва:
  - За Родината, красив сън!
  След това Наташа стреля, нокаутира японеца и крещи:
  - За нашата свята Рус!
  Зоя стреля, събаря врага и съска:
  - Не, врагът има шанс!
  Той стреля точно, а Августин:
  - За бъдещите поколения!
  Удар и Светлана, събаряйки двама японци:
  - За светите имена!
  Излишно е да казвам воините: наистина страхотно!
  А японците пълзят с тежки загуби. Въпреки че се сближават. Но момичетата стрелят точно и безспирно. Те стрелят и стрелят. Те стрелят и стрелят. И не ме разочароват. И когато самураят се приближи много, момичетата започнаха да хвърлят гранати с боси крака. И демонстрират своята непреклонност.
  И боси крака хвърлят смъртоносни неща по самурая. А сега японците оредяват до редути. Импулсът им отслабва. И когато се приближават, воините ги срещат със саби и щикове. Те довършват последния самурай.
  И пеят с много ентусиазиран вид.
  След като изтощиха японците в защита, руските войски, водени от Брусилов, започнаха решителна офанзива и изтласкаха японците на юг. Брусилов, за разлика от Куропаткин, действаше решително и караше самурая, без да спира. И той успя да превземе Порт Артур веднага, точно на раменете на врага.
  Босите момичета от батальона на орлите на Анастасия Орлова нахлуха в града.
  Те се втурнаха през Порт Артур и стреляха и хвърляха гранати по врага с боси пръсти.
  И смазаха японците със саби. Какво са си помислили, че са превзели Порт Артур с предателство? Но ето го дяволът два! Руските войници превземат този град.
  И ако нашите жени се бият! Това обикновено означава, че те няма да ви разочароват!
  И те съсекоха японците.
  И затворниците са принудени да коленичат и да целуват босите, прашни стъпала на женските крака.
  Стават послушни и дори им харесва.
  Един самурай не само облиза подметките на Наташа с език, докато не блеснаха, но и се издигна по-високо. Момичето му позволи да почерпи с език диаманта на женствеността.
  След което тя измърка като котка.
  Воините свършиха чудесна работа. И сега колони от затворници се прогонват. Къде изчезна бойният дух на Япония?
  Порт Артър падна. И тогава руската армия на Брусилов се премести в Корея.
  И батальонът на Анастасия тича напред. Те грабват самураи по пътя и момичетата ги принуждават да паднат на колене.
  И целуват прашните им пети и загорелите пищяли.
  Бойни воини. И смешно.
  Анастасия, скачайки и хвърляйки дискове с боси пръсти, попита Наташа:
  Готино ли е да се биеш?
  Русото момиче отговори честно:
  - Колкото толкова?
  Анастасия намигна:
  - Какво е, когато използваш езика си върху котката си?
  Наташа искрено отговори:
  - Просто супер!
  Така те унищожиха друг японски батальон. Те вързаха затворниците.
  След което им дадоха порядъчни сливи по носовете с пръстите на босите им крака!
  И момичетата смазват самураите и армията на Брусилов, всичко продължава и продължава и увеличава инерцията.
  Руската армия достигна до самия юг на Корея. И завладя полуострова.
  Част от руската ескадра е потопена в Порт Артур. И руските инженери започнаха да вдигат корабите и да ги възстановяват.
  Въпреки пълното поражение на самураите на сушата, войната продължава. В морето японците бяха по-силни. Но тогава дойде Небогатов. По пътя той води ескадрилата до Порт Артур по-умело. И така руската армада беше укрепена. Тук също тръгна ескадра от Черно море.
  Небогатов отстъпваше на японците по сила, но не много. В действителност качеството на руските кораби не е по-лошо. Има няколко от тях по-малко на брой. Но снарядите са по-бронебойни.
  Небогатов отиде на море. Того даде битка. Но се оказа, че не всички руски снаряди се взривяват - барутът е суров! Влажността е висока.
  Но Небогатов върна ескадрата обратно в Порт Артур навреме и не загуби нито един кораб.
  Трябваше да отделим време за смяна на снаряди и попълване на сили. Докато пристигне ескадрата от Черно море.
  Войната се проточи, както и разходите за нея. И двете страни искаха да сключат мир. Но японците все още заемат доминираща позиция в морето.
  Но снарядите са сменени и Черноморският флот е възстановен. И в същото време боси момичета също се издърпаха.
  И корабът с момичетата се премести в битка с пълна скорост. Голи крака момичета по бикини подскачаха и кръжаха около оръжията. Те насочиха оръжията си и стреляха.
  Красавиците стреляха и посякоха немските кораби. Те направиха това с дива ярост. Воините бяха много секси и мускулести. Нищо не може да се сравни с тях. Японците не могат да се бият с такива момичета.
  И падат улучени от снаряди тръби.
  И воините скачат и крещят:
  - Ние сме момичета от супер класа!
  И си показват езиците! И те се застрелват, не позволявайки на самурая да избяга. Те отговарят агресивно. Но те получават отговор от красавици. Японският крайцер вече потъва. А момичетата скачат и клатят боси крака. Те са толкова големи крадци. Което нищо не може да спре.
  Момичетата войни се бият и скачат. И повалят самураи със снаряди. И в същото време те все още пищят.
  Наташа вика:
  - Велики цар Алексей! Той ще бъде много мъдър!
  Зоя, ухилена и стреляща, добави:
  - Той е най-мъдрият на света! Ще бъде много прекрасно!
  И така, Августин, стреляйки по японците, пее заедно:
  - Най-мъдрият ще бъде!
  След това Светлана стреля, смазвайки врагове и ръмжейки:
  - Алексей е готин!
  Анастасия стреля и каза:
  - За Света Рус!
  И той също ще те удари! Момичетата са толкова невероятно готини. И разбиват самурая на парчета!
  И тогава японският боен кораб беше потопен. И стана много страшно за самурая.
  А момичетата просто тичат почти голи и боси. И блестят с красивите си крака. Като цяло са страхотни крадци.
  И изглеждат най-здрави и загорели.
  Бият самураи...
  Друг боен кораб също е атакуван. Ще бъде полезно за флота на Того, много стегнато. И черноморските кораби се изтеглиха. Те хвърлят снаряд по врага.
  Наташа и Зоя насочиха дванайсетсантиметровите си оръжия. И как ще стрелят с дива лудост. И бойният кораб ще получи дори един удар и ще се разпадне.
  Наташа и Зоя скачат, тръскат боси крака и реват:
  - Ние сме вещици и няма по-красиви красавици!
  И момичетата си показват езиците. И как те прецакат, става много болезнено.
  Така те стреляха по кораба на Того, бронята му се спука, сякаш стоманата беше кипнала.
  И така корабът пое и потъна.
  Наташа и Зоя пееха:
  - Рус се смееше, плакаше и пееше! Затова е Света Рус!
  И отново момичетата ще го вземат и ще скочат!
  И тогава Августин и Светлана ще бъдат ударени като от дванадесетсантиметрово оръдие. Така че корабът ще вземе от Того, ще се разпадне и ще потъне!
  Момичетата показват носовете си. Хванаха самия Того. И принуждаваха красивите момичета да целуват босите им, изсечени крака. Того удари босите пети на воините и облиза устните си. Явно му е харесало...
  Е, момичетата са супер, разбира се!
  И като цяло питка от най-висок клас! И намигат на врага, казвайки, че нямаме нищо против да направим нещо по-сериозно!
  Японският флот е потопен. И Брусилов и неговият екип започнаха да кацат в самата Япония.
  Така Русия ще има още една голяма провинция на островите. А самият руски владетел ще се превърне в японския Микадо.
  В същото време заплахата от Страната на изгряващото слънце ще бъде премахната завинаги. И кралската армия ще бъде попълнена с войнствени и смели войници.
  Така че имаше причина да завладее Япония изцяло. И войските бяха прехвърлени в метрополията.
  Момичетата и техният батальон влязоха в битка със самураите на сушата. Момичетата посрещнаха самураите с добре насочени изстрели, саби и хвърляне на гранати с боси крака.
  Красивата Наташа хвърли лимон с бос крак и изкрещя:
  - За Царя и Отечеството!
  И тя стреля по японците.
  Пищната Зоя също хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - За Първозваната Рус!
  И тя също удари самурая.
  Тук червенокосият Августин тупна и изскърца:
  - Слава на кралицата майка!
  И тя също прониза врага.
  Анастасия също полудя, хвърли цяла бъчва с експлозиви с боси крака и разпръсна японците надалече:
  - Слава на Великата руска империя!
  И Светлана удари. Тя помете японците и се поддаде на унищожителната лимонка с босите си пети.
  Тя извика с пълно гърло:
  - Към нови граници!
  Наташа прикова японеца и изписка:
  - За вечна Рус!
  И тя също посегна на самурая:
  Отлично Зоя го взе и удари японеца. Тя хвърли граната по врага с бос крак и изписка:
  - За единна и неделима царска империя!
  И момичето подсвирна. Личеше си, че тийнейджърката е станала много по-едра, гръдният й кош е висок, талията й е тясна, а бедрата й са месести. Тя вече имаше фигурата на възрастна, мускулеста и здрава и силна жена. И лицето е толкова младо. С трудност момичето потисна желанието да прави любов. Просто ги остави да се погалят. И по-добре с друго момиче, поне няма да отнеме девствеността си.
  Готината Зоя много ловко хвърля гранати по японците с боси крака. И работи много успешно.
  Августин е много червенокоса и също много красива. И като цяло в батальона има такива прекрасни момичета, просто най-голямото удоволствие.
  Августин хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Да се слави Велика Русия!
  А също и как се върти.
  Какви момичета, какви красавици!
  Анастасия също скача. Такова голямо момиче е високо два метра и тежи сто и тридесет килограма. В същото време тя не е дебела, с разтопени мускули и крупа на впрегнат кон. Тя много обича мъжете. Мечтае да има дете. Но все още не работи. Много хора просто се страхуват от нея. И много агресивно момиче.
  Не нейните мъже питат, а тя самата нагло моли. Без срам и неудобство.
  И тя го харесва. Бъдете активна страна.
  В същото време Анастасия е прекрасен войн. И тя извърши много подвизи. Анастасия командва техния батальон.
  Хвърля и граната с бос крак и вика:
  - Ще има светлина над страната!
  Светлана хвърля лимон с бос крак и прошепва:
  - Слава на Великата руска империя!
  Великолепната Зоя също прави хвърляне с боси пръсти и реве:
  - За слава на светата родина!
  Августин крещи:
  - С неземна тъга!
  И подарък, хвърлен от бос крак, също лети.
  Тогава Анастасия започва да вие. Хвърля и цяла купчина гранати с боси крака.
  И девойката герой реве:
  - В името на белобога!
  Наташа също хвърли граната с боси пръсти и избухна:
  - В името на Христос!
  И тя стреля няколко пъти.
  И Анастасия започна да стреля с картечница. Тя го направи много хитро.
  Накратко, момичето е звяр.
  Наташа с боси крака изписка с апломб:
  - Аз всъщност съм супермен!
  И тя хвърли граната с бос крак.
  Стреля и голокраката Зоя. Свали японците.
  Tweeted:
  - Слава на Русия!
  И с бос крак хвърли граната.
  Августин също изписка:
  - За Света Рус!
  Анастасия пусна цяла кутия срещу японците. И тя го взе и изрева с неистов гняв:
  - За Сварог!
  Наташа го взе и изписка:
  - За нова система!
  И тя хвърли граната с бос крак!
  Светлана изблея:
  - За мускули от стомана!
  И тя също хвърли граната с боси пръсти.
  Голокраката Зоя също го взе и изписка:
  - За любов и магия!
  И боси крака в движение.
  Червенокосият дявол Августин взе и хвърли кутия с гранати и изписка:
  - Преминете границите на Марс!
  Анастасия също ще хвърли буре с динамит и ще мърмори:
  - За световния ред на Русия.
  А Наташа излая:
  - За нов път към щастието!
  След което момичетата ще се смеят заедно.
  И е толкова страхотно! Момичетата са прекрасни!
  Войските на царска Русия се придвижваха към Токио.
  Руската армия щурмува Токио.
  Момче и момиче вървяха напред: Олег и Маргарита.
  Децата унищожиха японците и напреднаха към императорския дворец. Микадо тържествено обяви, че няма да напусне столицата и ще остане там завинаги.
  Олег стреля със залп по самурая и хвърли граната с бос крак, като изкрещя на себе си:
  - Рус никога няма да се предаде!
  Маргарита също хвърли лимон с бос крак и изграчи, оголвайки зъби:
  - Ще победим или ще умрем!
  И батальон от момичета пробиват към двореца на Микадо. Всички момичета бяха униформени, само по гащички. А тези почти голи се бият като героини.
  Анастасия хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Николай, ти си микадо!
  Наташа също изстреля дара на смъртта с голи крайници и изпищя, оголвайки зъби:
  - Нашият цар е най-готиният!
  И как ще блести като перли! И толкова ослепително момиче.
  Босата Зоя също цвърчи от възторг и хвърля граната с бос крак:
  - Аз съм победител по психология!
  И тя си показа езика.
  Унищожава собствения си самурай.
  Августин, този червенокос дявол, също стреля. И го прави толкова точно. Коси японците.
  И изрева с пълно гърло:
  - Слава на моята свята страна!
  И си оголи зъбите!
  Светлана, също героична жена, ще изстреля цяла кутия с експлозиви.
  И японците летяха във всички посоки.
  Момичетата преминават в офанзива, смазвайки противниците си. Постигане на осезаем успех. Усещат заплашителна благодат, неуморен натиск и липса на слабости. А разголените гърди са най-добрата гаранция за непобедимост и непотопяемост.
  Анастасия, прекъсвайки японците, чурулика:
  - Ръце от дъб, глава от олово!
  И хвърля граната с бос крак. Разпръсква самураи.
  Полуголата Наташа също стреля.
  Смазва японците. И ги разбива на парчета.
  Все по-близо и по-близо до двореца. И босият крак хвърля граната.
  Уплашените японци се предават. Разбиват се на парчета.
  Момичето Терминатор казва:
  - Нека Перун бъде с нас!
  Голокраката Зоя, великолепно момиче-терминатор, се застрелва и унищожава милитаристите. Тя оголи зъби.
  Момичето изграчи:
  - Ние сме рицарите на най-великата Русия!
  Момичето хвърли граната с бос крак. Разпръсна врага.
  Готината Зоя го взе и отново запя:
  - Суворов го е учил да гледа напред! И станеш ли, стой до смърт!
  И тя оголи зъби в усмивка.
  Огненият Августин също пееше и лаеше:
  - Към нови граници!
  И добави с усмивка:
  - И винаги сме напред!
  Светлана, момичето герой, също удари врага. Тя разпръсна императорската стража и изписка:
  - За постиженията на епохата!
  И отново летят гранатите, хвърлени от боси крака.
  Момичетата притискат врага. Те помнят героичната защита на Порт Артур, която няма да бъде забравена векове наред.
  Ех, как може такава армия да загуби в реалната история и то от японците?
  Какъв срам.
  Анастасия хвърля граната с бос крак и подсвирква:
  - За руската граница!
  Наташа също хвърли нещо смъртоносно с бос крак и изписка отчаяно, оголвайки зъби:
  - За нови успехи!
  И тя даде завой на японците.
  И тук, с боси пети, Зоя също ще го вземе и ще го бие. И тогава с бос крак тя взе и хвърли граната.
  И след това тя запя:
  - Няма да се поддадем на вражески диктат!
  И тя разкри лицето си!
  Красиво, много младо момиче с фигура на спортист. И много смел.
  А Августин ще му пука за японците. Мачка ги и много ловко хвърля граната с бос крак.
  И разпръсква врагове, сякаш бутилки летят от топка.
  Момичето изрева:
  - Шоколад, това е нашият начин!
  Августин наистина обича шоколади. А при царя пазарите са пълни със стоки. Какво можете да кажете за цар Николай? Сега губещият крал се превръща във велик пред очите ни. По-точно царят умря, но синът му Алексей стана велик! А за това е нужно само момичета да се бият по фронтовете.
  И няколко деца-герои, които попречиха на японците да превземат планината Високая. Когато се решаваше съдбата на Порт Артур.
  Така Руската империя беше унизена.
  Светлана също изстреля варел с убийства и срути външната стена на императорския дворец с картечници.
  Сега момичетата тичат из стаите. Войната е на път да свърши.
  Анастасия ентусиазирано казва:
  - Вярвам, че късметът ме очаква!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Наташа, стреляща с убийствен огън. Докато бродира опоненти, той туитва:
  - Със сигурност ще имам късмет!
  И пак хвърча граната, хвърлена от бос крак.
  И тогава босата Зоя ще бъде ударена от чифт завързани бомби, изстреляни от босите й крака. И ще разбие противниците.
  После избухва в смях:
  - Аз съм кометно момиче.
  И пак изхвърля от себе си огнени езици на смъртта.
  И тогава Августин, това момиче терминатор, вече бърза. Как взе всички и ги размаза. Просто страхотно.
  Воинът, който е истинският демиург на битката.
  И изписква на себе си:
  - Нашият екипаж има най-високата смелост!
  И тогава се появи Светлана. Толкова готин и искрящ. Той заразява всички с неистовата си енергия. Способен да победи практически всеки враг.
  И воинът оголва бисерните си зъби. И те са по-големи от тези на кон. Това е момичето.
  Светлана се кикоти и реве:
  - За патладжани с черен хайвер!
  И момичетата извикаха в един глас с пълно гърло:
  - На Марс ще цъфтят ябълкови дървета!
  Микадо не посмя да извърши харакири и подписа капитулацията. Цар Алексей II е обявен за новия император на Япония. В същото време в Страната на изгряващото слънце подготвят референдум за доброволно присъединяване към Русия.
  Войната е почти свършила. Последните части събират оръжията си.
  Батальонът от момичета подреди пленниците. Мъжете трябва да коленичат и да целуват босите крака на момичетата. И японците правят това с голям ентусиазъм. Това също ги радва.
  Разбира се, че са такива красавици. И нищо, че краката им са малко прашни. Още по-хубаво и естествено е. Особено когато са загорели. И толкова грубо.
  Японците целуват босите си подметки и облизват устните си. И момичето го харесва.
  Анастасия отбелязва с патос:
  - Кой каза, че войната не е за жени?
  Наташа се изкиска в отговор:
  - Не, войната е най-сладкото време на очакване за нас!
  И тя си показа езика. Колко страхотно е наистина да бъдеш целуван по такъв наистина унизителен начин.
  Удрят голата кръгла пета на Зойка. Момичето казва с наслада, пищейки:
  - Това е толкова страхотно! Бих искал продължение!
  Червеният Августин предупреди:
  - Запази девствеността си до брака! И ще се радвате за това!
  Зоя с боси крака се изкиска и каза:
  - Да бъде прославена моята Свята земя! Но невинността само вреди!
  Момичето се ухили.
  Светлана гордо отбеляза:
  - Работех в публичен дом. И нямам нужда от девственост!
  Зоя с боси крака попита, кикотейки се:
  - Как ти хареса?
  Светлана искрено и решително заяви:
  - Може би не може да бъде по-добре!
  Полуголата Зоя честно каза:
  - Всяка вечер сънувам как някакъв мъж ме владее. Толкова е готино и хубаво. И не искам нищо друго.
  Светлана предложи на момичето:
  - След войната можете да отидете в най-престижния публичен дом в Москва или Санкт Петербург. Повярвайте ми, там ще ви хареса!
  Полуголата Зоя се засмя и отбеляза:
  - Трябва да помислиш за това!
  Наташа предложи:
  - Може би можем да изнасилим затворниците?
  Момичетата се засмяха на тази шега.
  Като цяло красавиците тук са темпераментни. А влюбените са страшни. Войната прави момичетата агресивни. Воините продължиха да мушкат босите си прашни крака към затворниците за целувки. Това ми хареса.
  След това започнаха по-интересни изпълнения. По-специално фойерверки се изстрелваха в небето. Бяха показани фойерверки. И беше много забавно. Свиреше музика и биеха барабани.
  Царска Русия завладява Япония. Което в общи линии всички очакваха. Авторитетът на руската армия беше много висок. Много песни и танци от голи крака японки.
  Всичко е красиво и богато... В самата Русия също има ликуване от победата. Разбира се, не всички бяха доволни. За марксистите това е съкрушителен удар. Властта на краля се засили. И шансовете му се увеличиха. Подкрепата в обществото е огромна.
  След завладяването на Япония Русия продължи политиката си на експанзия в Китай. Китайските региони доброволно проведоха референдуми и се присъединиха към империята. Регентът Николай Романов провежда много успешна политика на руска експанзия на югоизток. Китай постепенно беше погълнат.
  Икономиката на царската империя, избегнала революционни катаклизми, преживя бърз икономически растеж. Построи пътища, заводи, фабрики, мостове и много други. В страната се продаваха хляб и много продукти.
  Той произвежда най-мощните бомбардировачи в света: бомбардировачите Иля Муромец и Святогор и най-бързите леки танкове Луна-2. И имаше огромна армия от три милиона войници - армия в мирно време, пет пъти по-голяма от германската.
  Но кайзер Вилхелм все пак го взе и пъхна главата си вътре. Освен това убийството на австрийския престолонаследник в Сараево става повод за войната.
  И тогава германците решиха да се бият на два фронта.
  Царската армия се придвижи към тях. Благодарение на китайските региони, намаляване на смъртността при поддържане на висока раждаемост, царска Русия имаше огромно население. И можеше да мобилизира колосална армия.
  Освен това населението е предимно младо и агресивно.
  Австро-Унгария, попаднала под ударите, незабавно се разпадна. Царските войски лесно смазват числено превъзхождащите германци и превземат Източна Прусия и обсаждат Кьонигсберг.
  Хинденбург се опита да победи руснаците с удар, но численото превъзходство на царската армия се оказа твърде голямо. В допълнение, картечниците, леките танкове "Луна"-2 се оказаха много ефективни оръжия за контраатаки.
  Победен, Хинденбург избяга. И руските войски се втурнаха към Одер. На юг незабавно са превзети Лвов и Пшемисл. Царската армия настъпва, а австрийците панически бягат и се предават.
  Влизането на Турция във войната не допринесе много за спечелването на германците. Въпреки че това отвлече някои сили. Но руснаците продължиха да настъпват в Австрия. И германците бяха победени близо до Париж.
  Само в района на река Одер, след като сериозно отслабиха войските си на запад, германците успяха да спрат настъплението на руските полкове.
  Но на юг царската армия прогони врага. Фелдмаршал Брусилов е в най-добрия си вид както винаги.
  И тогава Будапеща беше обградена... И Братислава и Краков бяха превзети. А руските войски наближават Прага.
  Мала Азия е превзета на юг, Багдад пада, руснаците превземат Истанбул.
  Император Франц се обърна към Вилхелм с молба за постигане на мир. Освен това Италия вече е нападнала австрийците и е отворила втори фронт.
  Но руските войски не могат да бъдат спрени. Така Прага е превзета. А през зимата кралските полкове се преместиха през леда в Берлин. И през февруари те завършиха обкръжението на германската столица. И нахлуха във Виена, Австро-Унгария се разпадна и беше победена.
  На 23 февруари 1915 г. Германия капитулира. Руските войски отново влизат в Берлин.
  Първата световна война приключи. Русия спечели много територии. Границата минаваше по Одер. Русия включва Алпите в състава си. Част от Австро-Унгария е анексирана от Италия на юг. И Югославия стана руски васал. Унгарското и чешкото кралство стават част от Русия. Полското кралство включва Краков и става огромно. Кьонигсберг става част от руските провинции, както и Галиция и Буковина. Трансилвания става румънска. Турция преди Египет и заедно с Ирак, Сирия и арабските земи в Мека станаха руска територия. Само британците успяха да превземат Басра.
  Руските войски скоро окупираха напълно Саудитска Арабия. А на Германия бяха наложени колосални репарации.
  Така възниква руската хегемония в Евразия. Няколко години не е имало големи войни. Русия и Великобритания завършиха Иран, включително в състава си: север и център на Русия, юг до британците. После Афганистан. Също така северна и централна Русия, южна Великобритания.
  Царската империя стана мощна, но Великобритания все още е силна. Руснаците преминаха през Китай, завършвайки превземането му.
  Икономиките по света процъфтяваха... Но през 1929 г. избухна Голямата депресия.
  Цар Алексей II царува на трона на Русия. Той е надраснал болестта си и е доста силен физически. Новият крал управлява държава с десет милиона войници в мирно време и почти е погълнал Китай. И икономиката, която пострада по-малко от другите по време на депресията, изпревари Съединените щати.
  И тогава императорът на Русия реши да се справи с Америка? Защо отнеха Аляска от империята за жълти стотинки? Това справедливо ли е? Може би и това е грабеж?
  Накратко, императорът на цяла Русия Алексей II, който вече беше наречен велик през 1933 г., на 5 януари, точно в деня на убийството на баща си Николай II, започна нова война. Срещу, разбира се, Америка, която беше достигнала своя връх на депресия.
  И други държави все още не са успели да се намесят на Русия. Казват, че американците са изневерили и трябва да отговарят за това.
  И така започна атаката срещу Аляска. Точно по това време започва да функционира железопътната линия, построена от руски инженери до Чукотка.
  И руската армия се движеше през снега и снежните преспи.
  Включително пет вечни момичета: Анастасия, Наташа, Зоя, Августина и Светлана. Те не са обикновени момичета, а родни вещици. И следователно не стареещ, а вечно млад и безсмъртен. И тъй като те са магьосници, тогава през зимата, в полярната нощ и в дивата слана те се бият само боси и в бикини.
  Тези момичета тичат наоколо, хвърлят гранати с боси крака и пеят:
  - Велики цар Алексей,
  Ти си най-мъдрият на света!
  И така Анастасия хвърля граната с бос крак. Американците излитат нагоре от взривовете.
  А момичето стреля от картечница и вика:
  - В името на Русия!
  И тогава Наташа също стреля, също изхвърляйки дара на смъртта с боси пръсти и писък:
  - Сбъдна се, голяма мечта!
  И той също ще го вземе и ще оголи зъбите си.
  И после боса Зоя... Петите й са алени от снежните преспи на Аляска. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Той ще спечели само за велика Русия!
  И граната, хвърлена от бос крак, също лети.
  Следва Августин. Той мачка янките с картечници и хвърля гранати с боси пръсти.
  И той също изрева:
  - Великият цар Алексей е руският цар!
  И тогава Светлана започва да стреля... И с боси крака се втурва към американците и пищи:
  - Всичко ще бъде страхотно!
  Пет момичета тичат почти голи из Аляска и бият американците. И ето танковете се движат: Николай-4, нов модел с оръдие и шест картечници. А американците са щателно покосени. А зад тях са "Александра"-3, които са много мощни и смъртоносни. И има цели десет картечници.
  И момичетата са пред цялата армия, и те са полуголи и хубави. Те се втурват към себе си и пеят:
  - В името на свещената Русия на царете всички ще бъдат по-щастливи - по-мъдри!
  И така ще смажат поредната батарея на американците - хвърляйки по нея гранати с боси крака.
  Все повече и повече Аляска се превзема от царските войски. Наистина няма смисъл да се мами и заграбва такава територия на безценица.
  И воините се бият за себе си и се придвижват по-дълбоко в защитата на врага. И мачкат врага си, натискат здраво!
  Анастасия дори изрева:
  - Велика и чиста да е нашата земя!
  И пак хвърля граната с бос крак!
  И тогава Наташа даде своя ред и изсъска:
  - Нека нашата готина Рус е известна!
  И по същия начин ще вземе и ще удари враговете си.
  И лимонът, хвърлен от босите пръсти, лети.
  И тогава Зоя ще прекъсне американците с избухване и писък:
  - Да, бъдещето ще бъде бедлам!
  И също изстрелян от босите крака на момичето, дарът на смъртта експлодира!
  И тогава Августин ще стреля с картечници. И той коси линията, а след това изкрещява с пълно гърло:
  - От зори до здрач!
  И тогава агресивната Светлана стреля. И той също използва босите си пръсти и активно драска:
  - Нашата луда империя!
  И пак, момиче, изкриви враговете си! Поклон на героинята.
  И когато американските затворници са заловени, те трябва да целуват петите на момичетата, докато коленичат. И къде ще отидат? Те се целуват и пляскат. И още си облизват устните.
  Все още го искат...
  Къде можете да отидете срещу момичета? Пускат войниците да се събличат и да изнасилват. Вещиците наистина искаха секс. И удоволствието е голямо и се зареждаш с енергия. Ставате магьосници. И такава супер класа!
  Е, момичетата обичат да убиват, това са момичета. И те обичат да изнасилват мъже, така се предполага, че вещиците го правят.
  Но вещиците все още са готини момичета. И обичат, когато се обработват. И им харесва.
  Царската армия вече е превзела Аляска. И тя не спря, а влезе в Канада. Какво става тук? Канада формално е доминион на Великобритания. Е, той не спазва съвсем правилата, той позволява на американските войски да минават през него.
  Така че има причина за стачка. А руският флот се командва от Колчак. И вече изгони американците от Филипините и Хаваите. И там превзе базите му.
  Ами янките налягат по морето. А на корабите има толкова красиви момичета. И най-важното е, че воините са почти голи. И е толкова красиво. Ако момичетата носят само бикини, това е страхотно!
  Толкова е хубаво да гледаш такива момичета. И когато завземат американски и канадски кораби и си клатят разголените гърди. Това е абсолютно страхотно!
  А момичетата шляпат с боси крака по нагорещените палуби и секат американците със саби.
  Всички средства са безсилни срещу такива момичета. Все пак това са момичетата, за които мъжете мечтаят. Какво можете да направите срещу красавица, чиито гърди са напълно голи?
  Все пак това са момичетата, които ще гледате с часове. И няма да отвърнеш глава. И те хващат затворници и ги принуждават да работят с езика си, угаждайки на похотливите си утроби.
  И е толкова красиво и приятно! Няма как да сгрешите с момичета като това! Ще режат глави и ще прерязват всякакви вени.
  Ето група от петима, които бягат из Канада. Вече е краят на април и всичко цъфти. А момичетата, ами те са толкова красиви. И посякоха американците с вълшебните си мечове. И хвърлят дискове с боси пръсти.
  И си подсвиркват:
  - Няма по-красива родина Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена е факел от светлина, Русе!
  Е, момичета и супермени! И те поставят очуканите врагове на колене. И после те принуждават да им целуваш босите и прашни подметки. Тези момичета са направо супер!
  В края на май руските войски, след като превзеха по-голямата част от Канада, навлязоха на територията на САЩ. Боевете избухнаха на самата американска територия.
  И пет момичета нападнаха американците, брутално ги притискаха. След като победиха целия батальон, красавиците започнаха да играят със затворниците. След като се забавляваха с него, направиха барбекю.
  Ядяха прясно месо и си пееха.
  Има много лоши пътища по света,
  Като косите на циганина - куп пътеки!
  Те прогонват олтарите отвъд прага,
  Като гладно дете - злодей!
  
  Много разклонения, пропаст, дере:
  Като дявол във всяка пътека!
  Ти дори не познаваш приятел или враг -
  Светът се раздели на две!
  
  Момчето ходи босо в студа,
  Само една снежна преспа засища глада...
  Но аз вярвам, че си беден с пари,
  Богатите се стоплят по-добре през май!
  
  Детелината расте, знайте за всички на земята,
  Как глухарчето става златисто през пролетта...
  Ако си мил - приказка е навсякъде,
  Хищникът обаче мисли, че си зайче!
  
  Хората ни хвърлят монети
  Разкъсването на гърлата е чиста милост!
  Най-силните удари за нас са от ръката,
  Така че вторият дъх се отваря!
  
  Лятото свърши - есента идва,
  В него има голяма жега, пламъци и дъжд!
  Явно Всемогъщият ни е разкрил резултата,
  И художникът скицира карта на света!
  
  Виждам бреза в рокля на крале,
  Злато, ярки цветове на рубини...
  Нека имате мили сърца.
  И само тогава ще станеш великан!
  
  Просяците трябваше да тъпчат много,
  Пак снежна буря и всеки пръст гори...
  Нека поне един лос ми помогне да се стопля,
  Как посиня измръзналото момче!
  
  Защо никой не отвори вратата?
  Но защо се развихрихте съвсем...
  Бедното дете замръзна под снега...
  Вярвам, че ангелите ще разсеят снежните бури!
  
  Херувимите ще те отведат на небето,
  Самият Исус ще те прегърне с обич!
  Ще бъде, повярвай ми, във вечно щастие, дете,
  Все пак Бог отиде на кръста заради него!
  Момите пяха, хапнаха и се върнаха на бой. Те са воини на такъв стоманен праг.
  И унищожават американците. Хвърляне на дискове и гранати с боси крака.
  Вече е краят на юни и руските войски са обградили Филаделфия. Вече една трета от континенталната част на САЩ е под контрола на руската, царска армия.
  И вече в много градове се веят знамената на Руската империя. И се бият батальони красиви момичета от царската армия!
  А момичетата наистина са толкова прекрасни и стремителни. И отново победиха всичките си противници. И американците падат.
  И ето го танкът: "Александър"-4, най-новият! И опонентите му се изправят срещу него. И момичетата също отиват на резервоара: Елизабет, Екатерина, Елена, Аврора. И те ритат американците в рогата.
  Как ще те застрелят, как ще те забият в ковчег! Недостатъчно за всеки боец!
  Просто вдигат ръце и се отказват!
  И момичетата смазват враговете си с гъсениците си. И танкът на Елизабет се движи...
  А отдолу е като маса от кръв, месо, кости.
  И момичетата се настъпват, мачкат противниците си и пеят:
  - Царят управлява Русия мъдро,
  Издава укази, съди служители...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  А не метод за овладяване на страха!
  Ето как момичетата се движат в битка. И бойният им дух не е като с брадва изпод пейка!
  Елизабет каза с гняв:
  - За руския престол!
  И как стреля! И той ще изложи планина от трупове!
  Това са момичетата, които не искат да спрат. И те бият враговете си и унищожават Съединените щати.
  И сега кралската армия води колона от пленници. Тези ръце зад врата и сведени глави.
  Междувременно Хитлер идва на власт в Германия. Но той все още е твърде слаб, за да представлява сериозна заплаха за Русия. По-сериозната заплаха е Италия на Мусолини. Но с такова чудовище като Русия тя няма да посмее да влезе във война.
  Така че засега руските войски превземат Америка и останките от Канада.
  Момичетата са боси и по бикини, каращи боен танк. Те са много страховити и силни.
  Елизабет обобщи:
  - Който с каквото дойде при нас, ще умре от него!
  Елена потвърди:
  - Определено!
  И тя изпрати снаряд в американска батарея. Такова момиче с размах.
  И тогава Аврора изхвърля черупка и проговаря:
  - Искам да живея за Русия!
  И тя удари друг американец. Това наистина са момичетата, в които всеки агресор ще се спъне.
  И Великобритания, въпреки превземането на Канада, не смее да влезе във война с Русия - тя разбира, че тази империя е твърде трудна за нея. И ако се присъедини, руснаците определено ще отнемат лесно всички колонии на САЩ. Така че е по-добре да не си създавате проблеми с Русия, където управлява Алексей II!
  Царят стана напълно здрав и се оказа необикновен завоевател.
  И така падна Филаделфия... А в средата на юли руските танкове вече наближават Вашингтон.
  Елизабет също е момиче вещица, воюва още от Руско-турската война по времето на Александър II. И това момиче с важен поглед казва:
  - На какво стъпи Рус!
  Елена стреля по американския примитивен танк и отговори:
  - За доблестта на руския войник!
  Cool Aurora потвърди:
  - Да, точно на това! Освен това и върху изключителната смелост и организация на героичния тил!
  Екатерина отговори весело:
  - Слава на героите на Русия! Слава на цар Алексей!
  И отново момичето много точно стреля по врага.
  Воините са неподражаеми!
  И пак уволняват заради всичките си красиви членове. Да, за такива момичета определено може да се каже, че водят царска Русия към победа.
  В тях е слънцето на май и зората на любовта.
  И когато натискат педалите с боси крака, това е абсолютно очарователно.
  Наистина искате да обичате и галите тези момичета! Те са просто бляскавото слънце на надеждата. И имат поезия и смелост в образите на музиката и лиричните струни.
  Американската батарея се предаде. И момичетата принудиха американските войници да целуват дори не собствените си крака, а следите от босите им крака по асфалта. И мъжете не направиха нищо - къде да избягат от това?
  И воините действаха все по-смело и по-ярко.
  Анастасия и партньорите й също не спяха. Как стреля, как изтича. И ще насече американците със саби. Тя е просто искрящо момиче и започва на половин оборот.
  Но американците се държаха лошо за себе си. Хванаха едно руско разузнавач и започнаха да го измъчват. Те съблякоха, завързаха за дърво и изгориха голото тяло на тийнейджър с факла.
  Момчето се опита да сдържи стенанията си. Но накрая се разпищя... Момчето беше силно обгорено.
  Момичетата отговориха, като направиха око за око. А палачите бяха залети с бензин и запалени. Да, руските красавици са ужасни в гнева си. И не закачай руската мечка.
  Има и битки в небето. Двама руски пилоти: Албина и Алвина унищожават и унищожават всички. Имат много мощно въоръжени самолети. С авиационни оръдия, способни да свалят американец с едно попадение. И тези момичета войни наистина показват нещо такова. Това, което не може да се каже в приказка, не може да се опише с писалка.
  Албина изстрелва и дузина американски самолети са свалени. Воинът също е почти гол само по бикини и пищи:
  - Да бъде Велика Царска Рус!
  И той чука буквално всички бойци подред. Това е момичето.
  Но Алвина не е по-ниска. И сваля дузина самолети наведнъж. Тя ги накъса и запя:
  - До най-великите наздравици!
  И колко лудо е! Това момиче не прави нищо глупаво! Това са битки за всички битки.
  Между другото, за да ускори храносмилането на Китай и други земи, подчинени на Русия, младият цар Алексей установи полигамията в Русия! И това е силен ход! Сега руските войници вземат китайки за жени и правят красиви бели деца!
  Албина отбеляза с усмивка:
  - Защо мъжът може да има четири жени, а жената не може да има четирима мъже?
  И друг американски самолет е свален.
  Алвина отговаря логично:
  - Ето защо е по-трудно за една жена да храни толкова много паразити!
  И двете момичета се смеят. Те са толкова прекрасни и великолепни красавици.
  И чистят небето от американски самолети.
  Части от руската царска армия вече обграждат Ню Йорк. Те принуждават американците да излязат и да се предадат. Момичетата са много весели и щастливи.
  Танкът Александър-4 унищожи американска батарея. Той възпроизвежда много трупове.
  Елизабет измърмори с оголени зъби:
  - Ние сме воини, които чудесно служат на Царя и Отечеството!
  Елена стреля по врага и каза:
  - Скоро ще има руска златна рубла!
  И момичето ще се смее толкова много!
  И зъбите й са перлени. И тогава Аврора също ще избухне в смях. Момичетата са страшно развълнувани и притежават такава красота, че думите не могат да се опишат.
  И принуждават гарнизона на Вашингтон да се предаде!
  Воините са толкова непобедими! А техният танков отряд дори ще смаже тиган.
  Момите се бият и пеят;
  Руската земя е известна,
  Светът се управлява от комунизма...
  Полетата са осеяни със злато -
  Да вървим право нагоре, а не надолу!
  
  Сърцата ни горят за Родината,
  Ние сме момичета - няма по-красива вселена...
  Ще се борим с враговете си докрай,
  Вярата ни ще възкръсне в Родновери!
  
  Русия е по-силна от всички червени в света,
  Тя блести като слънце във вселената...
  Ти се бори за нея и не се страхувай,
  Да са в слава възрастни и деца!
  
  Русия е най-великата държава,
  Когато Отечеството се управлява от Лешка...
  Такава съдба беше дадена на съветския народ,
  Нека нашият рицар бъде кален в битки!
  
  В отечеството всеки вече е герой,
  Способен да направи Родината по-красива...
  В името на нашата свята майка,
  Безкрайната руска страна на Русия!
  
  Ние ще направим всеки, който е тиранин,
  Няма да има диктатура в държавата...
  Нека милиони страни се представят,
  И президентът Рузвелт!
  
  Нека бесният дракон царува,
  Той мисли, че е способен да изгори Русия...
  Но яростно поражение очаква нацистите,
  Защото рицарят, знаете, е доста всемогъщ!
  
  Никога няма да се предадем на краутите,
  И китайците няма да победят руснаците...
  Ярка звезда грее над нас,
  За Великден боядисваме козунаци и яйца!
  
  Можете да постигнете много, бойци,
  Не става по-хладно...
  Гордите бащи се гордеят с нас,
  Защото строим място в рая!
  
  Боси момичета се втурват през снега,
  Те не познават страх и укор...
  Аз съм комсомолец, тичам бос,
  Защото няма бариери и няма краен срок!
  
  Така че никога няма да се поддадем на момичетата,
  Няма да склоним глави под секирите...
  Когато бедата дойде в отечеството,
  Да го стъпчем с боси крака!
  
  Ти обичаш сестрите на меча,
  И Алексей - Почитай Исус...
  Няма нужда да отрязвате бойци от рамото,
  Ако просто трябва да бягате боси!
  
  
  Ние сме момичета от великата орда,
  Обичаме да се бием и не отстъпваме...
  Въпреки че понякога циркулират гнусни слухове,
  Победата ще бъде през лъчезарния май!
  
  И повярвайте ми, комунизмът ще дойде с мечта,
  И няма да има власт на парите на Земята...
  Ние даваме груба сметка на съдбата,
  Без всякакво насилие и мързел!
  
  Накратко, скоро ще летим до звездите,
  И ще вдигнем руското знаме над вселената...
  Разпери криле, червен херувим,
  В името на рода - Господа на Русия!
  Докато момичетата пееха, почти всички американци вече бяха убити и гарнизонът на Вашингтон започна да хвърля бели знамена.
  Момичетата изскочиха от резервоара и започнаха да танцуват, пльосвайки босите си изсечени крака през локвите. И косите им гриви бяха развявани от вятъра. Тези момичета са толкова прекрасни красавици.
  Сега те организираха парти, за да отпразнуват превземането на столицата на Америка. Пекат кебапчета и пият вино.
  Момичетата го хапват вкусно. И си подсвиркват всякакви песнички. Това са толкова прекрасни воини, можете да кажете за тях - супермени в бикини.
  И руските войници ви целуват коленете и краката. А момичетата се тръшкат и пъшкат от оргазми.
  И те скърцат и скачат. Те имат такова вълнение и умна красота на завладяваща сила.
  Но воините също правеха любов с черни пленници и това се хареса и на двете страни.
  Но сега празникът свърши и руските танкове отново тръгват на юг. Ню Йорк също падна...
  Американците отстъпват. Милиони са налични под наем. Рузвелт бяга. Вече се говори за предаване. Руската нация демонстрира своето величие.
  Особено красиви момичета с руса и червена коса.
  И поставят затворниците на колене и им е много приятно, когато момичетата докосват и хващат носовете и мъжките съвършенства с боси пръсти.
  Жените воини от руската армия са наистина непобедими!
  И ето битката за Атланта.
  За първи път момичетата на Александър 4 виждат огромния американски танк Вашингтон. Машина с тегло сто и седемдесет тона, на вериги. Защо би било двойно по-почтено да се биеш с такъв човек?
  А момичетата стрелят от дистанция и улучват челната броня. И дебел слой метал може да го издържи.
  Елизабет казва с досада:
  - Да, изпаднахме в беда!
  Елена отбеляза като утеха:
  - Но и врагът няма да ни вземе!
  И тя също изпрати снаряд срещу врага.
  И тогава има Аврора като куршум. И ще удари целта много точно. И ще обърне врага.
  И тя провери:
  - Аз съм най-трудният противник!
  Всъщност се е ударил в дулото на американски танк. И сега главорезът може да удря само с осемнадесет от своите картечници. И "Александър"-4 ще се втурне към врага. И как ще започне да ускорява, тракайки пистите си.
  Никой никога няма да спре такъв гигант.
  Неговата атлетична сила е несравнима.
  Катрин пееше:
  - Висш пилотаж, мой смъртоносен екипаж!
  И по същия начин ще го вземе и ще удари врага.
  А момичетата тук са смели.
  В крайна сметка американецът беше ударен отстрани. И гигантският танк се запали и снарядите му започнаха да експлодират.
  И колко луд е бойният комплект! И бронята и всичко останало ще се свали...
  И момичетата извикаха в един глас:
  - За руския път!
  И ще се смеят, оголвайки зъби!
  Така Атланта падна. И на 7 септември 1933 г. остатъците от американските армии се предават. И още една война, победоносна за Русия, приключи. И колко наистина е страхотно!
  След победата царската империя провежда референдуми в САЩ и Канада за присъединяване към царската руска империя. И кралската страна се разшири. И като цяло е добре, когато властват автокрацията и абсолютната монархия. Пред краля всички са равни и няма говорител - парламент.
  А царска Русия беше силна и стабилна империя - уникална по своята същност.
  Междувременно в Германия се засили нацисткият режим, който постави курс за създаване на Вермахта и силна армия. Вярно, Хитлер непрекъснато подчертаваше приятелското си отношение към царска Русия, въпреки че тя откъсна най-много територия от Германия.
  Но тогава, да, беше сключен военен съюз: Италия, Германия и Русия. Освен това цар Алексей се съгласява с анексирането на Австрия към Третия райх.
  Тъй като Великобритания отслабна икономически, както и Франция, царското правителство сериозно погледна към колониите на Франция, Великобритания и Холандия. В чисто военно отношение руската армия става най-голямата - двадесет милиона в мирно време. И огромен брой от най-добрите в света танкове, хеликоптери и дори реактивни самолети. Руският флот също беше по-силен и по-многоброен от британския, тъй като отслабената Англия не можеше да се конкурира с икономически мощната царска империя.
  Така че сега великият император Алексей искаше да отнеме всички колонии на бившите си съюзници.
  И какво? Ще го вземе!
  На 15 май 1940 г. започва Втората световна война. Царска Русия премести войски на юг от Иран, Индия, Индокитай и Египет. И Вермахтът атакува Франция, Белгия и Холандия. Преди това Италия беше превзела Етиопия и нападна Британска Сомалия и премести полкове в южната част на Франция.
  Ето момичетата вещици, които се движат през Южен Иран. Анастасия и нейните четирима приятели.
  Момичетата както винаги са млади и боси. Години минават, а красавиците просто цъфтят и нито една бръчка или пукнатина по кожата и нито капка мазнина по отлятите им тела.
  Така те започват да унищожават британските колониални войски и го правят с голям ентусиазъм.
  Анастасия хвърля граната по персите с бос крак и реве:
  - Воини с неизмерима сила!
  Наташа също дава залп от картечница, добавя граната с боси пръсти и крещи:
  - И никога няма да се предадем!
  След това Зоя стреля, също коси британците и персите и вика:
  - Нека управляваме!
  И тогава Аврора ще удари и размаже врага с бос крак и ще каже:
  - Разцветът на нашата сила!
  И пак ще изсвири!
  И тогава Светлана ще го даде и ще те удари с автомат. И той също ще изпрати граната срещу врага с боси пръсти.
  И писъци:
  - За изискани обноски!
  А в Египет момичета от екипажа на Елизабет напредват на танк. Той е на най-новия тежък танк "Александър"-6. Колата има нисък силует и тежи шестдесет и пет тона. И удря с бомба. По-подходящ за борба с вражеските укрепления.
  Танковият флот на Великобритания е сравнително слаб. А най-добрата кола е "Матилда"-2. Но "Николай"-7 се бори с нея.
  Той има перфектното противотанково оръдие. Което удря от далечно разстояние.
  Момичетата действат бързо и хитро. И танкът им пълзи през пустинята. И се застрелва. И бомбоуредбата гърми много интензивно.
  Момичетата се смеят и чуруликат:
  - Много е добре на трона! Ние сме супермени!
  И отново ще стрелят и ще унищожат друг бункер или укрепена точка във Великобритания.
  Британците отстъпват и отстъпват...
  Сега пред момичетата се появяват египетските пирамиди. Виждат ги и намигат. Наистина ли е възможно да се спрат такива красавици?
  Но в небето Албина и Алвина се бият над Средиземно море. Те също оголват перлените си зъби. И си подсвиркват песни. Тези момичета имат борбен дух.
  Воините обаче са решени да се бият както винаги, само по бикини и голи гърди.
  И показват колосалната си бойна класа. Стрелят се и се стрелят от въздушни оръдия. И така нищо не може да спре момичетата. Битката обаче продължава, а британците бягат от красавиците. Такива агресивни хора не можеш да ги спреш.
  А момичетата свалят дузина самолети с един изстрел и се смеят наум.
  Така те летят и летят. И стрелбата не спира.
  Албина изчурулика през смях:
  - Аз съм непобедим по всяко време!
  Алвина, продължавайки да стреля, добавя:
  - Под знамето на Петър!
  Воините скачат и в същото време повалят врага.
  Колони от английски и местни затворници вече се движат из Египет.
  Царските войски са много по-силни, а колониалните войски, които нямат боен дух, побеждават.
  Александрия падна. И това е много просто. И сега руски войски се срещат с италиански.
  Съвместен парад. Фойерверки, цветни шествия. И бурни изрази на преданост и приятелство.
  Италианците също са във възторг. Особено когато руските момичета тичат боси през горещата пустиня...
  И на друго място Аленка и нейният девически полк влязоха в Делхи. Чувства се, че сипаите не искат да се бият с руските полкове. И тази британска колониална сила беше победена и в тази индианска територия.
  Много тъмнокожи момичета заобикалят руските войници и ги поздравяват с цветя.
  Колко красиво е всичко тук. И много цветя. И всичко се случва доста красиво и подредено.
  Руските войски вече наближават Бомбай и го окупират без особена съпротива.
  Аленка действа много активно и грубо. Тя хвърля гранати с боси пръсти и скърца:
  - Аз съм просто супермен по бикини!
  И колко е хубаво момичетата да тичат полуголи и по бикини. Изглеждат толкова страхотно.
  В колониите британската съпротива е слаба. Местните войски не могат да водят ожесточена битка.
  Междувременно германците напредват успешно. Първо примамиха британците в Белгия. И тогава, с хвърляне през планините Ардени, те успяха да отрежат английските и френските части. Така бе спечелена впечатляваща победа.
  И Белгия е превзета. А на 22 юни, след превземането на Париж, Франция капитулира, а малко по-рано и Холандия. Така бе спечелена впечатляваща победа. И германците станаха забележимо горди. И руската армия превзе Индия, южната част на Иран, Бирма и Бангладеш. А също и цял Индокитай.
  Врагът очевидно губеше. И германците нахлуха в Испания и Португалия.
  Руските войски наближиха Южна Африка. Те бяха възпрепятствани не толкова от съпротивата на Великобритания, колкото от разтегнатите комуникации и линии за доставки. А също и липсата на пътища в Африка и непроходимите джунгли.
  Но царската армия все пак премина през всичко. И се движеше като титаниев валяк. И врагът все повече се предаваше и падаше на колене.
  Полковете от момичета се движеха, като правило, боси и принуждаваха затворниците да целуват краката им. Понякога момичетата позволявали на пленниците да обсипват гърдите им с целувки.
  Но тогава Анастасия, Наташа, Зоя, Августина, Светлана влязоха в Австралия. Те вървят към столицата Сидни. И пеят:
  - Русия, където всеки има много жени,
  Където красивото обаждане е позволено...
  Където всеки човек е като брат,
  Нашият символ, нашият символ е Коловрат!
  И отново хвърлят гранати с боси крака - разпръсквайки британците и местните.
  Анастасия свали главата на британския генерал със сабя и изчурулика:
  - За слава на Отечеството!
  И Наташа с хвърляне на бос крак разцепи резервоара. И той ще пее:
  - Ей, името на Рус е Сварог!
  И момичетата се раздвижват, Зоя дава залп от автомата си, слага англичаните и изписква:
  - За нов руски ред!
  Това са момичетата! Че обичат да убиват! И те няма да спрат! И лицата на красавиците греят!
  И тук Августин е като изстрел. Как коси англичаните и скърца:
  - За русите, дадени по рождение!
  И Светлана я забива. И с бос крак хвърля убийствена и смъртоносна граната.
  И също скърца:
  - Велика ми Русе!
  И пак пука... Покосява немците, убива ги без никакви церемонии.
  Сега Сидни се предава без бой. И се вадят граждани и военни ключове. И провъзгласяват цар Алексей за свой цар и император.
  Този континент също се предава...
  И руски кораби акостират в Нова Зеландия. По същото време в Претория навлизат леки танкове "Петър"-8. И Южна Африка също пада. И батальон от боси момичета акостира в Мадагаскар.
  И много красиви момичета хвърлят гранати с голи крака и се приземяват срещу врага. Мадагаскар пада. И по-голямата част от Африка е завладяна от руските войници.
  Царска Русия и Третия райх и Италия почти победиха. Но останаха само самата Великобритания и Ирландия. И дойде есента, а след това и зимата. Германците и руската авиация бомбардират британците и превръщат градовете им в руини. Но Чърчил упорито отказва да капитулира.
  През май 1941 г. следва десант. Първи кацнаха босите момичета от дивизия Тигрица. И нека унищожат британските войски. И ги хвърляйте с пръстите на босите си крака.
  Британците бяха бомбардирани от полуголи момичета само по бикини и треперещи гърди. И беше много яко.
  И битката се води от танкове "Петър", "Николай", "Александър", "Иван", които буквално смазаха противника.
  А ето и най-новият танк "Alesey"-1 с пирамидална форма. Което има рационални ъгли на наклон от всички ъгли и не може да се проникне.
  В него, полегнали, Елизабет и екипът й от момичета седяха почти голи само по бикини.
  Четирима красиви воини, почти голи, стрелят по английски оръдия и буквално са съборени в огъня. А момичетата се застрелват и ги пълнят с олово от картечници. А британците лежат наоколо със стотици.
  А бойните красавици покосяват врага и буквално изстрелват танка си върху труповете. И са постлани килими от убити англичани. И момичетата се возят в танк. Те унищожават Матилда и Чърчил. Последният танк може само да одраска автомобила на царската армия.
  И следват една след друга руски победи. И германците напредват. Но техните танкове Т-3 и Т-4 са толкова слаби в сравнение с руските машини. А също и малки примитивни. И висок... И танковете на царската армия са клекнали. И те използват пръта за себе си, без да обръщат внимание на изстрелите.
  Така че британците хвърлят бели знамена. Няколко хиляди избрани руски танкове кацнаха още в първите часове, буквално пробивайки отбраната.
  Анастасия получи куршум в голата си пета и се засмя:
  - Масажист!
  Тогава тя хвана носа на генерала с боси пръсти и го хвърли върху себе си. Той прелетя и се приземи с корем на щиковете. И толкова много кръв се проля.
  Анастасия изкрещя сърцераздирателно:
  - Слава на цар Алексей!
  Наташа също ще движи пищяла на опонента си и ще изреве:
  - За нов славянски ред!
  И той ще бутне главата на врага. И той ще разцепи парчето си. И писъци:
  - Готини момичета, фенове на свободата - борим се за нов ред!
  И тогава Зоя стреля от две картечници наведнъж и с боси крака хвърля грах с експлозиви.
  И отива при британците на първия ден. И след като го получиха, бойците на империята на Мъгливия Албион хвърлят оръжията си и са направо в плен.
  И тук Аврора влиза в битката. Унищожава врага с оръжие. Тя има специална картечница с трасиращи куршуми. Той вършее англичаните като сноп нунчаци.
  И тук Светлана стреля. И унищожава врага.
  Стреля със смъртоносна маса... И оголва зъби.
  И изрева с пълно гърло:
  - Аз съм жена, което наистина е супер!
  И той скача и хвърля граната с бос крак. И ще се пръсне във всички части и фрагменти.
  И писъци:
  - Аз съм супермен с голи гърди!
  И сега момичетата се нагазват... Те навлизат все по-дълбоко в британска територия.
  Олег Рибаченко, в тялото на момче на външен вид не повече от единадесет, но с презрамки на майор, въпреки че самият той е бос и по шорти, коси англичаните. И действа с неистов гняв.
  Той пали огън и пее:
  - Изживяваме зората и най-високия цвят.
  И с него беше момичето Маргарита, което така и не стана пълнолетно. Добре за нея, че поне не стана стара дама!
  А това е много по-лошо от това да си момиче!
  Те обграждат Лондон. И сега се заканват да го вземат. И много врагове се предават. Само царската гвардия не отстъпва и не се предава. Но те са безмилостно унищожени. И извършват тотално, нехуманно изтребление. Това е вид тотално унищожение, което се случва. И машините са много активни.
  А в небето Албина и Алвина събират сметки. Момичето вече е получило всичките седем степени на Георгиевския кръст. Първа степен: Георгиевски кръст, втора - Георгиевски кръст с лък! Третият е златен кръст. Четвъртият е златен кръст с лък. Петият е златен кръст с диаманти. Шестият е златен кръст с диаманти и лък. И седмият е златна кръстна звезда с лък и диаманти!
  Тези момичета свалиха петдесет коли в един бой и си пеят:
  - Ние сме такива красавици, че просто сме супер и хипер, и въобще прекрасни красавици!
  И ще намигнат с оголен зъб.
  Това са момичетата - Албина и Алвина... И те обичат да изнасилват мъже. И самите те нямат нищо против да работят с езика си, когато видят привлекателно мъжко съвършенство.
  И че момичетата са просто въплъщение на похотта, любовта и страстта!
  Как обичат пулсиращите нефритени пръчки.
  Воини от най-висок клас...
  Тук Чърчил бяга от обкръжения Лондон. Така че го удариха добре.
  И той измъкна краката й, хуквайки към Бразилия... Но гарнизонът на Лондон капитулира. И руските войски превзеха Ирландия почти без съпротива. Британците вече се предаваха под ритъма на барабаните...
  Втората световна война завършва в рамките на една година с победата на силите на Оста. По-голямата част от Африка е руска. И Германия, и Италия обаче успяха да грабнат нещо.
  Освен това Третият райх включва също Испания и Португалия.
  И руските сили царуваха в Британия и цар Алексей също стана британски монарх. Русия също окупира Швеция почти без съпротива, а Германия окупира Норвегия и още по-рано Дания.
  Хитлер окупира големи части от Европа. Чрез създаване на формация тип Трети райх с протекторат. А Русия пресъздаде империята и я включи в състава си.
  Възникна временно крехка мирна ситуация. Което продължи до момента.
  Царска Русия и Германия усвояват своите придобивки. Те овладяха колониите.
  Цар Алексей беше още доста млад и не можеше да се втурне да завладее целия свят.
  Но Хитлер някак си не можа да устои. Струваше му се, че получава твърде малко земя в Африка, че Русия е твърде голяма. И заедно със сина на Мусолини младши започват война срещу Русия. Боевете започват на 20 април 1955 г., на петдесетия рожден ден на фюрера.
  Германците разработиха цяла серия танкове за войната с царска Русия и явно много разчитаха на това.
  Пантера 5 стана основният танк, разработен за войната с Русия.
  С тегло 75 тона, тази кола беше страхотна.
  И като цяло 128-мм оръдие на 100EL е наистина смазваща мощ. И ако той бие, тогава дори царската армия няма да изглежда достатъчна.
  А има още по-мощен танк: "Тигър"-5, който е още по-тежък и по-тежко брониран. И тежи около сто тона!
  А в Русия основният танк "Алексей"-4 тежи само петдесет тона и има оръдие с калибър само 105 мм. Но той е много по-напреднал, пирамидален и с газотурбинен двигател от 1800 конски сили, тоест много мобилен.
  Немският е по-масивен и мощен. Особено ужасни са "Лъвовете"-5, тежащи двеста тона. Което обаче не увеличава значително шансовете на Хитлер. Така че свръхтежките танкове са твърде скъпи и трудни за транспортиране. Въпреки че има някои предимства при използване и приложение.
  Във всеки случай Хитлер не издържа и се втурна към царска Русия. И започнаха битките.
  Мощните укрепени зони на руската армия спряха настъплението на врага. И германците закъсаха. И царската армия премина в настъпление в Африка, където имаше много повече сили. И италианците усетиха първите удари. Техните войски са твърде слаби и с ниска дисциплина, с много по-изостанала технология, за да се противопоставят на Русия.
  Само след три седмици битки царската армия прогонва италианците от Сомалия и Етиопия.
  Отличих момичетата Анастасия, Наташа, Зоя, Августина, Светлана. Те все още са толкова млади, колкото преди петдесет години, когато се биеха с Япония. Цар Алексей вече има внуци, но момичетата все още са хрътки, жилави, агресивни и смели.
  И през петдесет години война момичетата останаха млади. И нямат нито една бръчка или пукнатина по кожата си. Толкова са красиви и свежи като цветя.
  Но Олег Рибаченко и неговата партньорка Маргарита са все още деца - те изобщо не са узрели. Поне външно. Но те бягат по-бързо от гепардите. И нито щик, нито куршум могат да ги убият.
  Тези деца обичат да хвърлят остри дискове с боси крака. Общо взето са супер бойци!
  И всяка власт ще бъде поставена на колене!
  Анастасия, Наташа, Зоя, Августина, Светлана също се бият с турците при Александър II. И затова вече са на повече от сто години. Но те не остаряват, защото са вещици. И защото са безсмъртни, във властта на Родноверие.
  А представителите на царската раса бягат из Етиопия и вече колят италианците.
  И пак ги принуждават да им целуват босите крака. А момичетата, разбира се, са с неописуема красота и с пламенна страст в душата си. Те не могат да бъдат омаловажавани по никакъв начин. Те са това, което прави страната да изглежда страхотна. И печелят с голяма гаранция.
  Руската царска империя е до голяма степен континентална и уникална за руската нация. Руската нация, смесица от много народи, а Русия е като тенджера, може да поглъща други народи, като постепенно ги асимилира, а не ги потиска. Ето защо кралската империя се разраства. Бавно, кралство след кралство... И сега остава много малко до световната хегемония. Русия има много по-голямо население от Третия райх и Италия.
  Така че тя има всички шансове да го улови и смила. Още повече, че противниците са по-слаби. И не всички са доволни от режима на Хитлер и Мусолини.
  В Африка също много местни племена и колониални единици подкрепят руснаците. По същия начин руската технология е по-подходяща за джунглата.
  Битките показаха, че германците имат проблеми дори с Panther-5, а не само с Tiger-5. Да, Краутите забележимо се отказаха. След като царската армия премина през Етиопия и удари Либия, германските части също отплаваха. В битките в небето обаче германските разработки изненадаха кралските асове - особено с устройства с форма на диско. И унищожаваха руски коли с бясна ярост.
  Но, разбира се, германците не могат да се справят с цифрите. А дискотеките са твърде скъпи и са сравнително малко. И самите те са неуязвими, но не могат да стрелят , само набиват с ламинарна струя. И маневрените руски превозни средства могат да се измъкнат.
  Кралската армия в небето обаче е силна. А в морето е още по-силно. Въпреки че Третият райх не е слаб. Но въпреки това силите са неравни.
  И по население, и по икономически потенциал Третият райх не може да се справи с Русия.
  И ако има и много силни и красиви момичета, които се бият, тогава има пълен крах.
  Елизабет и нейният екип се борят с немските чудовища и дори успяват да победят. И не се смущават от факта, че нацистите имат много по-големи и по-тежки превозни средства.
  Тук момичетата заобикалят вражеските танкове и ги удрят точно отстрани. И нямат проблеми с врага. Те унищожават врага си и пеят:
  - Яростен строителен отряд! Яростен строителен отряд!
  Хитлер ще получи мат! Хитлер ще получи мат!
  И унищожават врага с невероятна лекота. И момичетата няма как да не се смеят.
  Но фашистите, получили шамар по тила, отстъпват. Вече в Либия няколко италиански дивизии се предават почти без бой. И войниците от кралската армия настъпват. Краутите бяха избити от Алпите с мощен удар, а царските войски маршируваха през Италия. Боси момичета от армията на Мусолини младши поздравяват цветнокожите войски на царската армия. Милиони войници от всички националности изпълват Италия. И десет хиляди мобилни танка Алексей-4, които тежащи петдесет тона са почти непробиваеми при стрелба от всички ъгли.
  Италия, като по-слабото звено в коалицията, загива много бързо... На 30 май царските войски почти без бой превземат Рим. И столицата на империята на Мусолини падна.
  И отново момичетата от руската армия принудиха прашните си боси крака да целунат врага. Те разбират, че на врага трябва да се покаже истинското му състояние.
  Албина и Алвина, докато пишеха акаунти, си спомниха как се бориха с вещици с японците, когато Алексей лежеше в люлката. И беше много смешно.
  Момичетата все още не са се наситили на войната и свалят германците във въздуха. Албина дори отбеляза:
  - След като победим нацистите, какво следва?
  Алвина уверено заяви:
  - Да завладеем Латинска Америка!
  Албина отбеляза със съмнение:
  - Е, това са още два-три месеца! И тогава?
  Алвина се изкикоти и отговори:
  - Супа с котка!
  Албина ядосано каза:
  - Не, трябва да има някакъв по-реалистичен план за живота!
  Алвина каза с ентусиазъм:
  - Значи ще раждаме куп деца!
  Албина одобри това:
  - Това вече е по-добре!
  Италия вече е практически превзета. Мусолини младши бяга във Франция... Руските войски окупират Сицилия. Всички притежания на производителите на паста в Африка вече са изгубени. Остават само немски анклави, но и тях царската армия напада. Заплахата от пълна загуба на Африка, в битка с по-силен враг.
  Германците изглежда не са преценили силите си. И сега те плават под ударите на кралските войски.
  А десетки хиляди танкове вече са в южната част на Франция и са превзели Тулон... Момичета по бикини скачат из града и поставят фашистите на колене. Те се насилват да целуват босите си пети и се смеят.
  Но можете също да целунете момиче по гърдите - тя няма нищо против!
  Толкова много успехи. И в южната част на Германия руските дивизии също пробиват. И вече превзеха Виена. И те напредват към Мюнхен. Фашистите се поддават на ударите и вдигат ръце. И се отдайте на себе си!
  Олег Рибаченко, разбира се, е сред онези, които се бият в челните редици.
  И момчето лично пленява трима немски генерали. За което получава специална награда от монарха.
  В същото време вечното момче е босо и по къси панталонки.
  Цар Алексей се радва на победите. И какво се е случило? Самият Хитлер дяволът влезе в примката. Неговите танкове от серията E не могат да се мерят с пирамидалните.
  Цар Алексей награждава герои и героини. И го прави с голямо желание.
  Човек може само да обича и уважава такъв цар баща. Руските войски вече са прогонили германците от Мароко. И почти цяла Африка е руска територия. И какво? Значи стана по-добре!
  Цар Алексей награди Албина и Алвина на най-добрите женски асове на Русия с нова награда. Звезда от платинен Георгиевски кръст с лък и диаманти.
  Воините наистина го заслужават. И имат такава сила. И бият собствените си фашисти. И стигат до финала. Царската армия вече наближава Рурската област и там се водят ожесточени битки. Те не искат да се поддават на нацистите. А във Франция вече обграждат Париж. Местното население приветства царската армия и няма да спре.
  Може да се каже, че врагът е на нивото на предаване. Хитлер бърза, а вече е средата на юли. И положението на германците е почти безнадеждно.
  Ето какво означава да се свържете с такъв готин цар като Алексей Втори или великия.
  И накрая, останките от войските на Вермахта в Африка вече са се предали. Руските войски преминаха през Париж. Ситуацията става критична за германците.
  До края на юли Рур вече беше напълно превзет. А руските войски наближават Балтийско море.
  Хитлер бяга от Берлин в Латинска Америка. Кралските войски навлизат в Дания, а Норвегия е освободена още по-рано. Пал и Лисабон. Нападението над Берлин последва през август. И столицата на Третия райх е превзета. След това царската армия, продължавайки настъплението си, освобождава Мадрид.
  Последната превзета беше крепостта Гибралтар през септември. Цитаделата беше съборена... И друга война беше почти приключила. Оказа се някак изненадващо кратък и лек.
  Цар Алексей получава титлата на най-великия завоевател на всички времена.
  Но Хитлер е все още жив и успява да избяга. Какво да правим с това чудовище? Колкото и да е странно, Латинска Америка не искаше да екстрадира този тиранин. И тогава на 1 май 1957 г. започва последната кампания срещу Латинска Америка и последната война в историята на планетата Земя. Войските напредваха без проблеми. Местните сили бяха твърде слаби във военно отношение и не можеха да устоят на руските войски.
  Елизабет и нейният екип току-що са свалили батерията и сега враговете по пътя им просто се предават.
  Момичето отбеляза с усмивка:
  - Това е война!
  Катрин отбеляза с усмивка:
  - Последната война в човешката история!
  Елена предложи:
  - Така че нека наздравим за мира! И бъдещо творение!
  И момичетата дори се целуваха по босите стъпала от наслада.
  Е, така всичко върви добре...
  Анастасия и нейният екип тичат и хвърлят гранати по опонентите си с боси пръсти. Те разкъсват враговете си и оголват зъбите си.
  Наташа пееше:
  - Аз съм момичето на една колосална мечта!
  И как да изстреляте убийствена граната. Да, не можеш да бъдеш слаб с такива момичета. Те няма да простят това.
  И те ще напредват сами, без да дават милост на фашистите. Нека в случая не са съвсем фашисти.
  Зоя също хвърля граната с бос крак и съска:
  - За победа над врага!
  И тогава Августин стреля от картечница и хвърля граната с бос крак.
  И изскърца:
  - Отчаян удар!
  И тогава Светлана ще окаже натиск върху опонентите си и ще ги изяде на разкъсано тесто.
  Това са момичетата.
  И той измърмори:
  - Цар Алексей е нашият идол!
  Мексико Сити е превзет и Куба е превзета. Руските войски се придвижват от север на юг. И го правят много успешно. Няма да ги спреш. И ще има голяма победа.
  И Албина и Алвина отбелязват много успешно във въздушната битка. Те са воини, които нямат нужда да показват слабост. Те свалят самолети, които са много по-назад от руските по ниво. И най-важното е, че начело са боси момичета по бикини. Че вършат всички. И те застрелват всеки, който се хване в боя.
  Вече минахме през Никарагуа. Армадата от машини на царската армия не може да бъде спряна. И идват руски войски. И все по-често противниците се предават. И прогонват враговете с колони пленници. И поставят врага на колене.
  Анастасия тича сама и кара опонентите си да падат по очи и да я целуват по босите пети.
  Толкова много врагове се предадоха. И много от тях капитулират под ударите на барабана. И вдигат лапите си нагоре.
  Руските войски вече достигнаха Венецуела. Обстановката става все по-спокойна.
  Бразилия е най-големият враг и се разбива сравнително лесно. И тя е принудена да капитулира.
  Момичетата се разхождат из Рио де Жанейро, а момчетата целуват босите им стъпки.
  Наташа отбелязва с усмивка:
  - Все пак животът е хубав!
  Зоя отбеляза с известно съмнение:
  - Не е толкова лошо, когато спиш с крака до стената!
  И момичетата ще избухнат в смях. Те наистина не могат да бъдат по-смешни. Но какво можете да направите с тях...
  Тук се бори и момчето Олег Рибаченко. Той служи в царската армия повече от петдесет години. Издигна се до чин полковник, има много награди и все още изглежда на около единадесет години. А с него е вечното момиче Маргарита. Тя беше възрастна жена и много се страхуваше да остарее. И в резултат на това тя остана момиче завинаги. Те обаче са станали деца преди около сто години. И тогава им се обещава, че ще растат до шестнадесет години - което като цяло е добре! Момчето, например, дори няма да има нужда да се бръсне!
  Момче и момиче хвърлят гранати по враговете си с боси крака и пеят:
  - Радостта от победите се разширява,
  Хитлер го чака бесилката!
  Тук е последната крепост на противниците на Русия - Аржентина. Хитлер се е скрил там.
  А през юли руските войски навлязоха на аржентинска територия. Съпротивата беше фокусна. И така столицата падна почти без бой. А самият Хитлер беше открит през август 1957 г.... Увиснал в примка. Явно са взели своите и са ги обесили.
  Чили също капитулира. Така завърши последната война в човешката история.
  Дванадесет момичета вещици - притежаващи вечна младост - празнуваха победата си. Но друго момче, Олег Рибаченко, изглеждаше много доволен. Най-после може да живее за собствено удоволствие, колко години е прекарал в армията.
  А руснаците излязоха в космоса още през 1947 г., а през 1954 г. летяха до Луната. И през 1967 г. до Марс. И още нови постижения. Слънчевата система постепенно е завладяна. През 1975 г. Алексей II, който е на власт в продължение на седемдесет години, се разбива в самолет. И така приключи управлението на най-великия монарх на всички времена.
  И синът му стана новият цар: Михаил II. И Русия се насочи към космическа експанзия.
  Олег Рибаченко и Маргарита се разхождат по Марс през 2005 г. Момчето отбелязва:
  - Вече минаха сто години, откакто бях дете. И не е ли време да порасна до шестнадесет години?
  Маргарита, която също прилича на момиче, отговаря:
  - И аз трябва да порасна според договорката! Но защо ще останем деца?
  Олег сви рамене... Пред тях внезапно се появи образ на ангел-демиург с крила.
  Красивото създание каза:
  - Изпълнихте част от мисията си.
  Но сега пространството ви очаква! И космически светове! Така че живейте и се борете!
  Олег Рибаченко попита с усмивка:
  - Обещахте ни тела на шестнайсет!
  Ангелът кимна с усмивка:
  - Какво искате двамата с Маргарита?
  Маргарита поклати глава в знак на съгласие:
  - Дори повече?
  Ангелът кимна с усмивка на перлени зъби:
  - Това ще е за теб! Но за да пораснеш до шестнадесет години, ще растеш хиляда години! И тогава ще останеш завинаги в младостта си!
  Олег и Маргарита изпищяха в един глас:
  - Не е честно!
  Анджела отбеляза с усмивка:
  - Такава е цената на безсмъртието! Но съгласете се да бъдете безсмъртни деца много по-добре от смъртните старци!
  Момчето и момичето се съгласиха:
  - Да, много по-добре!
  И се смеехме по-силно!
  Наистина, какви са тези смъртни хора? Отиде си и най-великият цар на всички времена и народи Алексей. И им предстои цяла вечност, пълна с лъчезарни приключения.
  
  
  
  НАПОЛЕОН НЕ Е ХОДИЛ В РУСИЯ!
  . Алтернативна история, където великият император не отива в Русия, а мести полковете си в... Турция! Е, разбира се, защо не? Защо не освободи Балканите от османско владичество?
  И врагът, разбира се, не е твърде силен. А още преди това е бил бит от руснаците.
  И армията на Наполеон тръгва на форсиран поход. И вървеше почти без да среща съпротива от Босна до Истанбул. Едно препятствие: планини, реки, крепости... И случайна съпротива. А населението приветства французите и европейците като освободители.
  Наполеон превзема Истанбул през 1812 г. След това воюва и в Мала Азия. Стигна до Индийския океан и Мека. След което французите и техните наемници се преместиха в Египет.
  Докато Наполеон не отива в Русия, той завладява османските владения. Може би някои гадатели са го предупредили за възможен провал в случай на война с царската империя.
  Британците се опитват да кацнат в Испания през 1814 г. Наполеон се върна в Париж. И събирайки сили, той бързо се премества в Испания и побеждава британците там. След което французите станаха малко по-силни в Пиренеите.
  Войските им достигат до Мароко и окупират цялата северна Африка и Судан.
  Така те установяват общо господство в Средиземно море. Гибралтар също беше превзет. И те също бяха старателно укрепени. Войната с Великобритания продължава с променлив успех. И двете страни бяха уморени от сблъсъци в морето. Наполеон обаче искал да го вземе с числа. И се строяха все повече и повече кораби, обучаваха се моряци. Постепенно численото превъзходство на французите, които разполагат с големи човешки и териториални ресурси, започва да се отразява.
  И изтощените британци започнаха да се поддават. Най-накрая през 1825 г. се извършва кацане. И Наполеон най-накрая превзе Лондон. Така войната приключи. И вече възрастният император реши да си почине и да се занимава с мирно строителство. Единственото нещо е, че французите продължиха да се движат през Африка и да завладеят нейния юг. Николай Първи идва на власт в Русия. Руснаците водят война с Иран, но въпреки победите не го завладяват, а се ограничават до умерени териториални придобивания. Тогава Русия се изправи пред войната на Шамил в Кавказ и се оказа обвързана от нея за дълго време.
  Наполеон царува до 1837 г. и е на шестдесет и осем години, когато умира. Той е наследен от сина си Наполеон II. Младият двадесет и шест годишен рус император е бил преди това крал на Италия и Римската империя. Той, разбира се, искаше да надмине славата на баща си Наполеон Първи.
  И Наполеон II направи първата си кампания срещу Иран, а след това и срещу Индия. Разбира се, най-голямата и най-добре организирана армия в света завладя Иран и Индия относително бързо. Завладяването на Африка също е завършено. Франция води войни в Латинска Америка, опитвайки се да поеме контрола над колониите на Испания и Португалия. Някак не беше време за Русия. Но французите, след дълги войни, най-накрая се утвърдиха в Латинска Америка. Наполеон II умира през 1856 г. и синът му Наполеон III се възкачва на трона. По това време той беше само на шестнадесет години. И през 1858 г. Наполеон III започва кампанията си срещу Русия.
  Реши да надмине прадядо си. А в Русия все още има крепостничество. И страната, разбира се, е несравнима по бойна мощ с Наполеонова Франция.
  Наполеон III разчиташе на победа. И два милиона войници се преместиха през Русия. Те вървяха в три колони: към Киев, Москва и Санкт Петербург. Но Русия не е имала свой Кутузов.
  И цар Александър II е принуден да избяга в Казан. Превзети са Москва, Петербург и Киев. Имаше войски по целия свят и по-модерни оръжия срещу Русия. Още в армията на Наполеон III се появяват първите леки танкове.
  Да, не можете да устоите на такава сила. Цар Александър II предлага мир на французите. Но Наполеон III заявява, че се нуждае от Русия като цяло.
  Накратко, започва партизанска война. Но Наполеон има много войски. Освен това Наполеон III обяви премахването на крепостничеството. Това също спечели част от хората на негова страна. Войната продължава още няколко години и наполеоновите войски достигат Тихия океан.
  В крайна сметка беше намерен компромис. Наполеон III се жени за дъщерята на Александър II и е коронясан за крал. И Русия, като част от огромна империя, получи известна автономия.
  Наполеон III все още воюва в Китай, войските му достигат Австралия и завладяват Индокитай. И през 1877 г. той умира и Наполеон Четвърти се възкачва на трона. Млад мъж на четиринадесет години. Правнук на Наполеон Първи и потомък на руски царе по майчина линия. Наполеон Четвърти завършва завладяването на света - след като завладява САЩ и всички останали острови... Възниква световна империя. Тогава оставаше само да щурмуват космоса.
  Но нямаше тъга, но дяволите почукаха. Наполеон IV умира през 1894 г. По-точно той умря на лов в Африка. И тронът му беше зает от момче, Наполеон Пети, на около четири години.
  По някакъв начин потомците на Наполеон се оказаха не много упорити. И разбира се, започнаха проблемите. Ту в Латинска Америка, ту в Китай, ту в Русия.
  Но войските потушиха размириците и сепаратистите. Наполеон Пети израства и решително започва да потушава бунтовете. След което по някакъв начин планетата Земя се успокои. А през 1914 г. първият човек излетя в космоса! През 1917 г. хората кацат на Луната.
  Постепенно човечеството доби стабилност. А сега експанзията в космоса. До 1935 г. хората са посетили всички планети на Слънчевата система, а на Луната е възникнало селище. Наполеон Пети царува до 1960 г. - шестдесет и шест години - рекорд сред Бонапартите, и умира в слава. И Наполеон Шести получи трона. По това време вече са започнали успешни експерименти за подмладяване на хора. И през 2000 г. хората започнаха да проникват в съседни звезди. До 2020 г. първите човешки селища са създадени извън планетата Земя.
  
  ИВАН СТРАШНИ НЕ Е ОТРОВЕН
  Иван Грозни обаче не е бил отровен през 1584 г. (откъде им е хрумнало, че изобщо е бил отровен?), а е живял известно време. Той се ожени за английска принцеса. И в същото време той завладя Сибир и построи градове там. През 1590 г. той има син Александър от английска принцеса. През 1591 г. синът Дмитрий умира, но руснаците си връщат годините от шведите. През 1592 г. те превземат Нарва.
  Съвместната война на Полша и Русия срещу Швеция завършва през 1593 г. с превземането на Виборг. И поражението на шведската война през 1594г.
  Така Русия си връща градовете на балтийското крайбрежие, основани в Нарва, както и Виборг. През 1595 г. Иван Грозни заповядва да се построи град в устието на Нева. Така Александровск възниква повече от сто години по-рано. Годината е кръстена в чест на сина на Иван Грозни и английската принцеса.
  Тогава Иван Грозни продължи да се движи през Сибир. Неговите воини напредват до река Амур. През 1598 г., възстановявайки се шестдесет и пет години - рекорд за Русия и една от най-дългите продължителности на царство в историята на планетата Земя, Иван Грозни умира. Неговият наследник Федот също почина през същата година. И Александър Първи става цар. Той беше само на осем години по време на възкачването си на трона. Но Борис Годунов става регент. И всичко вървеше горе-долу. Вярно, имаше и гладни години. След това войната с Полша през 1605г. Тогава за първи път самият Александър командва армията. Поляците се опитаха да обсадят Смоленск, но бяха напълно разбити. Руснаците преминават в настъпление и превземат Киев и Полоцк. Поляците отстъпват земи по Березина и Киев на левия бряг на Украйна.
  За известно време настъпи спокойствие. Русия напредваше на изток. Тя стигнала до Тихия океан и там основала нови градове.
  След това идва кампанията към Крим, която съвпада с отслабването на Турция. Русия завладява и Кримското ханство, заедно с Азов.
  Така възниква голяма империя. След което имаше нова война с поляците. Александър прокламира - ние ще завладеем отново земите на цяла Киевска Рус.
  И се случи. Руските войски под ръководството на царя и великия командир Скопин-Шуйски все пак успяха да победят поляците и дори превзеха Варшава.
  След известно противоречие Полша прие Александър Първи за цар. След което възниква великата сила на славяните. Русия се обърна на юг през 1630 г. Започнаха войни с Турция. Османската империя беше в упадък и губеше.
  Русия завладява Балканите и дори влиза в Константинопол. Османският престол е прехвърлен на цар Александър. И сега руските полкове стигнаха до Египет. И през 1640 г. те завладяват Мека и Ирак с Кувейт. Създавайки огромна империя. През 1645-1647 г. имаше война с Иран. И Персия също се подчини на Русия. Войната с Манджурската империя завършва с превземането на Северен Китай.
  Цар Александър, предвид увеличаването на броя на неруското население, дори свиква вселенски събор. Направена е промяна в православието, позволяваща четири съпруги.
  Което било следствие от стремежа да се улесни приемането на православието от страна на мюсюлманите и да се ускори русификацията на новозавоюваните земи.
  През 1658 г. цар Александър Първи умира, управлявал шестдесет години и също така става велик Рюрикович.
  Новият цар става Михаил Първи, син на Александър Първи. Новият крал вече беше на четиридесет години. И той продължи завоевателната политика на баща си. Руските войски се насочиха към Индия. Там имаше войни.
  Което завърши с установяването на руско господство там. Тогава имаше голяма война с Китай. През 1671 г. Михаил умира. И войната беше продължена от неговия син Алексей Първи Рюрикович. Младият цар, около тридесетгодишен, командвал енергично и постигал големи победи. Китай е завладян след няколкогодишна война.
  След това Русия продължи движението си на изток и юг, завладявайки Индокитай. Докато стигнахме до Сингапур. През 1701 г. Алексей умира и синът му Петър започва да строи голяма флота. Русия премина през островите в Тихия океан и кацна в Австралия.
  В същото време имаше желание за разширяване в Европа. И през 1715 г. започва войната с Австрия. Превъзходните руски войски бързо завладяват Австрия. След това превзеха Германия. Стигнахме до самия Рейн. И те завладяват Италия през 1721 г. Така Петър Велики проряза прозорец към Европа. Заедно с Египет. В същото време руснаците окупираха Канада през Аляска. През 730 г. Петър Велики умира и тронът е наследен от неговия внук Петър Втори - Рюрикович.
  Неговото царуване се оказва активно: младият мъж започва война с Франция и завладява Канада, а руските войски, които имат по-голямо числено превъзходство, превземат Париж. Холандия също е завладяна. Въпреки че партизанската война там се проточи. Но в крайна сметка и тя беше потисната.
  А по-късно през 1745 г. и Испания, и Португалия падат. Но и там имаше партизанска война няколко години. През 1753 г., след смъртта на Петър Втори, синът на Петър Втори, Петър Трети, се възкачи на престола. Новият крал продължи да се движи из Африка и Америка. През 1761 г. избухва война с последната Велика сила, Великобритания. Русия в началото не беше много успешна в морето.
  Но след това, с числено превъзходство и опитни командири, британците бяха победени. И имаше кацане. И през 1767 г. Лондон пада.
  А през 1780 г. умира и Петър Трети. Неговият двадесет и осем годишен син, Павел Първи, се възкачи на престола. Русия вече нямаше сериозни противници и се движеше през Африка и Латинска Америка. До 1820 г., когато Павел Първи умира на шестдесет и осем години, Русия е завършила завладяването на целия свят. И Иван Пети се възкачи на трона на четиридесет и две години.
  Вече нямаше с кого да се бият. Но науката все още не е достигнала точката на завладяване на необятния космос. Въпреки това Иван нареди полети до Луната. Сякаш империята трябва да продължи напред. А през 1833 г. човек за първи път лети в космоса. И през 1845 г. руснаците най-накрая кацат на Луната.
  Император Иван Пети умира през 1847 г. Александър II наследява трона. Експанзията в космоса продължава. Каца на Марс през 1861 г. И след това на всички планети от Слънчевата система.
  И тогава те отлетяха към други звезди...
  
  ДОНАЛД ТРЪМП НА МЯСТОТО НА РУЗВЕЛТ
  Така Доналд Тръмп се оказва на мястото на Рузвелт по време на Втората световна война. Това всъщност се оказа супер шанс! Помислете за грешките на вашия предшественик. И първата грешка: позволиха на СССР да се издигне и да стане суперсила.
  Доналд Тръмп разбра по-добре от всеки друг: не бива да се позволява на Русия да спечели Втората световна война. Бързата победа на Третия райх обаче е неизгодна и за Америка.
  Най-добрият вариант: оставете ги да се избиват един друг възможно най-дълго и възможно най-много.
  Е, разбира се, Доналд Тръмп помогна малко на Русия, преди Сталинград... И нямаше особени разминавания с историята. И изгони Третия райх от Африка.
  И тогава той предложи на Хитлер примирие в замяна на премахването на антисемитските закони.
  След Сталинград германците разбраха, че всъщност могат да загубят Втората световна война и се съгласиха с Тръмп. Евреите няма да бъдат преследвани, но... Търговията е възобновена...
  И се разменят пленници. Самият Тръмп прави атомна бомба и довършва Япония. И германците, след като спряха бомбардировките на своята територия и затвориха втория фронт, трупат сили.
  Фюрерът няколко пъти отлага операция "Цитаделата". И дори през юли той не започна офанзива, защото искаше да тества Тигър-2, чудовищен танк, в битка, а това означава "Лъв" и "Мишка". Освен това германците започнаха да формират дивизии от чужденци и да натрупват сили.
  И Тръмп посъветва фюрера да не бърза, тъй като плановете за германската офанзива на Курската издутина вече са известни на съветското командване и няма нищо по-глупаво от това да се атакува, когато врагът знае за това.
  Фюрерът беше достатъчно умен, за да се вслуша в мъдрия съвет на Тръмп. И той стана в отбрана.
  Червената армия най-накрая премина в настъпление на 30 август. И се заклещи в отбраната на противника в дълбочина. Битките показаха, че Пантера е много добър в отбрана, със своето скорострелно оръдие, което поразява на голямо разстояние.
  И "Тигър" не е лош, а дори и "Фердинанд". Последното самоходно оръдие в отбраната е доста силно. И перфектно отблъсква атаките на противниците. И "Фердинанд" работи много активно. Докато той удря от разстояние, вие дори няма да можете да изправите гърба си.
  Германците все пак отстъпиха, поне бавно, но на перваза на Орел. Но съветската авиация вече не доминираше в небето. Без западен фронт Краутите бяха силни. Сред германските асове особено се открои Марсел.
  Той не загина случайно в битката за Средиземно море. И сега, като ас, номер едно се би на изток. И този най-добър ас на Луфтвафе, който за кратко време постави рекорд на западния фронт, който никой никога не е счупил в истинската история, сега се биеше на изток.
  Марсел нанесе удар от дистанция и не позволи да бъде ощипан или съборен. Става легенда сред немските и съветските пилоти.
  И без никакво преувеличение. Той сваля както щурмови самолети, така и изтребители.
  За сто и петдесет самолета той е награден с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Когато направи двеста самолета, той беше награден с орден на немския орел с диаманти. След като достигна триста самолета, той получи специално създадена награда за него: Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. След като свали четиристотин самолета, той получи златно и диамантено разпятие за военни заслуги и златна и диамантена купа на Луфтвафе. През есента Марсилия свали двеста самолета над Средиземно море. През зимата и март той свали още почти сто коли и беше прехвърлен на източния фронт. Там той надхвърли триста превозни средства през май 1943 г.
  След това, през септември 1943 г., той достига цифрата от четиристотин автомобила. И дори постави рекорд, като нокаутира четиринадесет превозни средства в една битка.
  Разбира се, с такъв ас германците се чувстваха повече от уверени в небето.
  И те биха могли да задържат настъплението на Червената армия, като изтеглят сили предварително. Въпреки това съветските войски напредват, макар и много бавно.
  В края на октомври Червената армия се приближи до Орел. Фриц се опита да задържи този град на всяка цена.
  Танкът Тигър-2 беше използван в битка за първи път. Това превозно средство обаче се представяше добре в защита, но често се повреждаше. "Лъв" се оказа още по-зле. Подобно на порасналия "Тигър"-2, по-известен като кралския тигър, "Лъв" имаше по-мощно оръдие, което обаче беше ненужно. От съветските тридесет и четири танка са взети с немски оръжия. Но "Лъвът", тежащ деветдесет тона, нямаше предимства пред "Тигър" по отношение на бронята, но беше по-скъп, по-малко надежден и по-мощният пистолет беше по-нисък по скорост на огън.
  Само при стрелба на голямо разстояние Левът имаше предимства, но това беше малко полезно, тъй като тридесет и четирите беше почти невъзможно да се удари в движение от такова разстояние, където Левът имаше предимства.
  Битките показаха, че "Лъвът" няма никакви предимства в защитата на бордовете или челото на корпуса пред "Тигър"-2, а по-дебелата броня на челото на купола само забавя въртенето му.
  Тоест, оказа се, че "Лъвът" на практика е дори по-лош от "Тигър"-2. И за това, което се оказва, е проектирано.
  Независимо от това Тигър-2 беше сравнително добре защитен, беше непробиваем дори от страната на Т-34-76 и затова се оказа ефективна, макар и тромава машина.
  В същото време двама пилоти се показаха добре в битка: Албина и Алвина. Който се биеше през цялото време бос по бикини. И го направиха много ефективно.
  Точно както Албина натиска спусъка с боси крака, тя ще свали съветски пилот.
  И тогава Алвина също ще натисне с босите си, изсечени крака. И отново ще събори врага.
  Момичетата работиха активно и с пантери. Въпреки че са начинаещи воини. Но тяхната тайна е да се биете по бикини и боси, тогава никой няма да ви събори!
  Битката при Орел продължи до края на ноември. Германците държат града, а Червената армия упорито го щурмува. Самият Сталин показа упоритост по този въпрос. Градът беше старателно укрепен от краутите и не позволи да бъде обкръжен.
  До началото на декември имаше временно затишие, в небето се водеха само битки. Марсилия надхвърля броя от петстотин свалени самолета и е вторият в Третия райх след Гьоринг, награден с Големия кръст на Железния кръст.
  Червената армия спря. Но в края на декември тя подновява офанзивата си. След упорити боеве Орел най-накрая е обкръжен. И тогава го вземете. Германците бяха изтласкани малко повече в центъра. Но те бяха готови за зимата и се бориха здраво.
  Фриц все още успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Отчасти заради предупреждението на Тръмп, който много се страхуваше от поражението на фашистите.
  След като отблъснаха атаката на север, нацистите по някакъв начин отблъснаха атаката и оцеляха през зимата... А през пролетта започнаха да натрупват сили.
  Червената армия също претърпя щети. Но тя получи IS-2 и T-34-85. Започва размяна на удари и на 22 юни 1944 г. Червената армия предприема голямо настъпление в центъра.
  Германците се поддадоха, но бавно... Съветските войски напреднаха петдесет километра за месец и половина на доста широк участък от фронта. Като цяло нацистите промениха донякъде тактиката си и се опитаха да запазят силата си, без да атакуват.
  Тук ролята явно изигра Тръмп, който не искаше нито Русия, нито Германия да спечелят. Но той се страхуваше, че руснаците все пак ще спечелят, и посъветва фюрера да изгради отбранителна война, за да изтощи ресурсите на болшевиките.
  Хитлер, въпреки цялата си агресивност, все пак премина в дълбока защита. Освен това немските танкове са несъвършени. И "Мишката" също не оправда очакванията и само в защита, повече или по-малко показвайки се в кратки контраатаки.
  Германците все още не са успели да постигнат подобаващ успех в технологиите. Пантера 2 може да бъде направена по-мощна като въоръжение и броня, но все още не е възможно да бъде направена по-тежка от петдесет тона. Focke-Wulf беше по-нисък в маневреността и беше недовършен.
  Ме-309 се оказа мощен във въоръжението и бърз, но по-лош в маневреността. TA-152 беше по-добър от Focke-Wulf по летателни характеристики и мощно въоръжен, но се оказа и по-тежък. Вярно, Марсилия е разработила добра тактика за самолети, които са по-тежки, но по-въоръжени и по-добре защитени.
  Досега германците не само запазиха предимството си в небето, но дори го увеличиха поради броя на превозните средства. Въпреки че СССР имаше и Як-3 и ЛАГГ-7. Но това все още не е осигурило предимство.
  Но германците разработиха ME-262. До юни Луфтвафе вече имаше хиляда от тези реактивни самолети с четири 30-мм самолетни оръдия. Но в битка ME-262 се оказа недостатъчно маневрен и ефективен. Включително и заради високата скорост. Единственото е, че МЕ-262 е много труден за сваляне, брониран е и жив, трудно се улучва от високата скорост, но се чупи сам от не особено надеждния си двигател.
  Така че германците досега бяха относително успешни в получаването на TA-152 и разполагаха с модернизирания ME-109 "K", най-популярният изтребител от Втората световна война.
  Броят на произведените самолети също се увеличи, което позволи да се запази превъзходството над съветските марки. Освен това немските превозни средства са значително по-силни като въоръжение и мощност на двигателя.
  Германският Yu-288, който комбинира висока скорост и голям бомбен товар, се оказа доста успешен. И първият сериен четиримоторен бомбардировач, Ю-488, способен да бомбардира на големи разстояния. Неговият акцент беше сравнително малката площ на крилото, което му осигуряваше скорост до 700 километра в час, което беше много за бомбардировач по това време.
  Германците не бяха много успешни в областта на танкостроенето. Мишката е добра в защитата, но все още е уязвима от въздуха и трудна за транспортиране. "Jagdpanther" се оказа по-успешен. Произвежда се във все по-големи количества и си спечели добра репутация.
  Тук, разбира се, германците почти завършиха колата, но във всеки случай се обърна добре.
  Основното количество немско оборудване се увеличи, което направи възможно по-успешното противопоставяне на съветските атаки. Включително офанзивата през август на юг.
  Дойде есента на 1944 г., съветските войски дори не превзеха Харков и все още стоят в центъра.
  Фрицът се почувства малко по-уверен... Сталин продължи да удря, но без помощта на Съединените щати не можа да спечели технологичната надпревара срещу Германия.
  Имайки чуждестранни дивизии и много Hiwi, плюс сателити и бивши съветски граждани, Третият райх може повече или по-малко да попълни силите си и да остане в отбрана. Чуждите работници и робският труд направиха възможно производството на много оборудване. И на първо място реактивната авиация.
  Проектът за ракети V-1 и V-2 беше изоставен в полза на реактивни самолети и се появиха бомбардировачи Arado. Което бомбардира идеално. И съветските самолети дори не можеха да ги настигнат.
  Хитлер все повече разчита на въздушна офанзива. Фрицовете също се биеха през зимата... Червената армия успя да напредне в центъра през зимата.
  Тук, въпреки че германците очакваха атака, те бяха шокирани от работата на артилерията, особено от ракетната установка Андрюша. Но тогава многобройни германски танкови дивизии успяха да спрат съветските войски.
  Новите немски самоходни оръдия E-10 и E-25, малки, но пъргави, се оказаха особено ефективни.
  Появява се и Тигър-2 с по-тясна и малка кула и мощен двигател от 1000 конски сили, който се показва като по-практична машина.
  Накратко, започна война с по-изгодна за германците менажерия.
  Хитлер наистина разчиташе на танковете от серията E, тъй като те бяха по-модерни и имаха нисък силует. В E-50 височината като цяло беше с един метър по-ниска от тази на Tiger-2, което направи възможно при еднаква броня да се намали теглото на резервоара до петдесет тона с двигател с мощност 1200 конски сили при усилване, по-бронебоен и точен пистолет.
  Това се оказа страхотно! Колата придоби скоростта и бързината на пробив. И момичетата се бият на него. И разбира се, боси и по бикини.
  Боевете бяха интензивни, особено през пролетта, през май. Германците започнаха да се опитват да атакуват. Но те успяха да си върнат само Белгород, който беше превзет от съветските войски по-рано. Боевете продължиха дълго време. И танкът Е-100 също участва в битката. Това превозно средство, много добре защитено и с мощно въоръжение, се превърна в голям проблем за съветските войски.
  След появата на СУ-100 Сталин неочаквано решава да промени доктрината в танкостроенето. И този самоходен пистолет започна да се произвежда във все по-големи количества.
  Бях привлечен от лекотата на производство на самоходни оръдия и по-мощното оръдие. А също и фактът, че Сталин започва да мисли за спасяването на войниците. Във всеки случай през лятото на 1945 г. атакуват само германците. Те успяха да обкръжат само Ростов на Дон и Орел и това беше степента на техния успех... Есента краутите седнаха в отбрана, а Червената армия настъпваше. И през зимата... И само Белгород успя да отвърне на удара.
  Така и двете армади се забавиха...
  Дойде 1946 година. Германците се опитаха да атакуват през лятото с танкове E-50 и E-100 и E-75. Срещу тях Сталин имаше самоходните оръдия СУ-100, които на практика замениха всички останали видове оръжия. Германците пуфтяха, но почти не напредваха... А през есента и зимата Червената армия настъпваше...
  Но отново не постигнах нищо.
  Вече е 1947 г. Германците натискат и настъпват, руснаците натискат назад и настъпват. Нищо не успя.
  Идва 1948 г. Появи се Т-54, който обаче не получи широко разпространение. SU-100 все още е в експлоатация. Вярно е, че този самоходен пистолет е малко остарял. Германците имат първо място в серията над Е-75 с газотурбинен двигател. И вече беше добре защитен отстрани...
  Но германците все още не успяха да постигнат победа. ИС-7 е произведен в СССР. Който успешно се бори с германците.
  После 1949 г.... Фронтовата линия е неподвижна, разменят се удари. Боксерите се люлеят и унищожават един друг.
  Така че през 1950 г. фронтовата линия леко се колебае. Но нищо съществено не се случва.
  И стига до 1951 г., същото нещо. Няма промяна на източния фронт. И двете страни бяха доста изтощени.
  Отиде и 1952 г. Последната пълна година от управлението на Сталин. Единственото нещо, което германците имаха, бяха дискотеки, които бяха неуязвими за огън с малки оръжия. СССР има най-популярното превозно средство: СУ-122 с дълга цев, което все още се счита за най-доброто.
  И накрая, 1953... Сталин умира и тогава започва това. В Москва се води борба за власт и възползвайки се от това, германците преминават в настъпление.
  И те напредват в Кавказ. Турция най-накрая влиза във войната.
  Улавям целия Кавказ през пролетта, лятото и есента и получавам предимство...
  Но тук Тръмп вече се намесва. А на 1 януари 1954 г. САЩ започват ядрени бомбардировки на територията на Третия райх и... Русия.
  Като този! Тръмп наистина се намеси във Втората световна война.
  И всичко се оказва много готино по свой начин! И до известна степен е готино!
  Тръмп уверено побеждава враговете си! И това е неговият адски PR!
  Този американски диктатор дори подскача от радост!
  
  КРАСИВИТЕ МОМИЧЕТА ПРАВЯТ ИСТОРИЯ
  Алтернативна история, в която Хитлер все пак решава, че първо трябва да довърши Великобритания и едва след това да атакува СССР. Една от тези стъпки беше след превземането на Крит и нападението над Малта. Последният беше доста успешен и войските на фюрера победиха британците. Хитлер взе решение да приключи с Великобритания и едва след това да отиде в СССР.
  Тук той е повлиян от четири момичета вещици. Арийски красавици: Герда, Шарлот, Кристина, Магда - убедиха фюрера да не ходи в Русия все още! Те дори коленичиха и се заклеха, че 1941 г. не е времето за това. Освен момичето, те тичаха боси по въглените и изпълняваха ритуал, потвърждаващ, че е по-добре да не се ходи в Русия. И четири красавици убедиха фюрера, че е необходимо момичетата да се бият в Африка. За което получихме съгласие.
  Британската база е атакувана от армада Фриц;
  Най-голямата британска база наистина изглеждаше като ад. Той беше атакуван от повече от хиляда бомбардировачи, събрани от целия източен фронт и получили приличен боен опит, заедно с ескортни бойци. Британците, разбира се, се бият от дълго време, но не очакваха толкова мощна масивна атака. Наистина, кой би повярвал, че Краутите ще решат да разкрият фронта, дори ако противникът временно се е успокоил. Но британските войници сега са бити безмилостно. Например техните кораби са атакувани от Ю-87, известното "нещо". Не много бързи, но притежаващи най-високата (за времето си) точност на бомбардиране, те измъчват британския флот, скрит в заливите. По-модерните Focke-Wulfs не изостават, включително дори самият легендарен фон Рудел, кралят на щурмовите самолети. Известен с потъването на най-мощния съветски броненосец Марат.
  Например ефрейтор Ричард вижда лешояди, които се търкалят надолу по хълма като шейна. Множество немски бомбардировачи излизат от ледена дупка като хищни риби. Вече зрелият англичанин уплашено затваря телефона. Никога не беше виждал такава ужасна гледка. Сирените звучат много късно, след като бомбите са избухнали. Взривната вълна изхвърля британски войници, откъснатите ръце и крака летят в различни посоки. Една от железните каски се нажежила до червено и ударила офицера в лицето. И как крещи:
  - Чърчил е капут! Хитлер е готин!
  Британските противовъздушни оръдия не започват да стрелят веднага, а едва когато паднат хиляди бомби наведнъж. Врагът изчисли всичко правилно: нито една бомба не трябва да се губи. Така че смачкайте врага и удряйте. Всички сектори са предварително маркирани на картата. Освен това наглите британци дори не се маскираха както трябва. Много от противовъздушните им оръдия стоят на видно място и са първите пометени.
  Тук дулото на 85-мм зенитно оръдие, дълго тридесет и два фута, беше изхвърлено нагоре и огънато във въздуха като волан. След което катастрофира, смачквайки петима англичани. Коремът на един от чернокожите беше разпорен и червата му изпаднаха.
  И бомби паднаха, и всичко горяше, един склад за гориво изгърмя, те започнаха да експлодират, разпръснаха снаряди почти по целия скелет, след това беше ударен друг склад. На всичкото отгоре сирените, монтирани в обтекателите на Yu-87 и Focke-Wulf, виеха досадно, предизвиквайки див ужас сред чернокожите и арабите от колониалните войски. Но изглежда, че белите са също толкова уплашени.
  Например две британски фрегати се сблъскаха, та котлите загърмяха. И дори отломките от излетялите фрегати избухнаха във въздуха като минирани полета и крайцерът просто потъна на дъното.
  Английският танк "Кромуел" с късо дуло, но с прилична скорост и доста мощна челна броня, ускори в паника и удари собствения си склад, като дори смачка дузина от собствените си обезумели войници по пътя. Хаосът нарастваше. Английският самолетоносач започва да провисва и мощният дредноут открива огън... по брега, където гъмжат собствените му войници.
  И в този подземен свят двама души останаха напълно необезпокоявани. Единият от тях беше индиец, който бавно палеше лула, а другият беше жена, явно от арабски произход, но във военна униформа. Двамата не обръщат внимание на бързащата смърт. Или по-скоро цяла орда от конници на унищожението играеха необичайна игра на карти. Това беше игра на петдесет и две карти с жокери и дори според правилата, измислени от самия червенокож.
  Една арабска жена каза:
  - Обаче има много шум! И защо се създава такава паника?
  Един от войниците, с разсечен от шрапнел гръб, почти се натъкна на индианеца, но той беше небрежно изхвърлен като коте. Капчици кръв паднаха върху зачервеното лице и той ги облиза, усмихнат. Тогава той забеляза:
  - Вдигането на шум е за слаби, бледолики хора. Ние апашите разсъждаваме така - ако няма враг, значи враг се появява - още по-добре!
  Тъмната жена отбеляза:
  - Това е типична слабост на тези, които изповядват Христовата вяра. Обичат да говорят за жертви, но не се жертват.
  Индианецът кимна бързо:
  - Редът се гради върху основа, където циментът е вярата, а пясъкът е волята! Вярата е златно сърце, а волята е железен юмрук! Само бледоликите нямат нито едното, нито другото.
  Няколко горящи британски войници се втурнаха във водата, за да отмият пламъците. Дори кипеше от влизане във водата, чуваха се писъци и диви стонове. И кървави кръгове пълзяха по морската пяна, отначало плътни, после постепенно се разпростряха и побледняха. И воините на това, което някога е било най-голямата и обширна империя на Земята, губеха човешкия си облик. Арабката изсумтя презрително:
  - И тези мъже ни карат да носим бурка!
  Червеният човек, лукаво примижавайки, отбеляза:
  - Явно заплашителният ти поглед ги плаши!
  Арабката оголи саркастично зъби и каза:
  - Мекотата на жената е подобна на здравината на бронята, само много по-смъртоносна и гъвкава като защита!
  Германците предпочетоха незабавно да атакуват с цялата си сила, тактиката на боксьор, който, разчитайки на неподготвеността на врага, веднага се втурва с цялата си сила към врага. Когато десетки вражески самолети горят на летища, неспособни да излетят. Когато техните собствени бомби експлодират вътре в Lancasters, унищожавайки всичко около тях. Трудна, но ефективна тактика. Така симфонията на подземния свят достигна върха на силата си и след това започна да затихва.
  Но това, разбира се, не свърши дотук; въздушнодесантната дивизия влезе в действие. Докато британците са след такова лечение, те изобщо могат да се приемат хладки. За щастие планери за кацане вече са произведени в необходимите количества и методите за тегленето им са усъвършенствани. Може би най-добрият в света днес.
  Така те летят, не като хвърчила - по-бавно, но достатъчно бързо и дори под съпровода на музиката на Вагнер - любимия шедьовър на Хитлер. Кой друг жив си спомни филма "Апокалипсис", където американците използваха тази музика, когато атакуваха виетнамците. Как ги уплаши. Ето го Вагнер и гръмотевични мотиви, чрез усилватели. Парашутистите намазаха лицата си с фосфор и се боядисаха, изглеждат страховито, като демоните от техния подземен свят. Също така въз основа на психологически ефект. Освен това към фосфора бяха добавени някои реактиви и малко магнезиеви чипове, за да предизвикат блясък поне за кратко време. Толкова страховито, особено на фона на димното сияние и многобройните пожари. Те дори имат картечници, също камуфлирани във формата на уста на дракон. След това удрят мелодичните немски и ловни картечни пистолети. И окосените, разкъсани редици падат в ботушите на победителите. И много просто предпочитат да се откажат, въпреки факта, че има много повече британци, отколкото германци.
  Индиец и арабка се скриха в малка, внимателно замаскирана дупка. Redskin отбеляза:
  - Е, изорахме ги!
  Чернокосата жена се изненада:
  - Искаш да кажеш, ние ли? Може би имаш предвид нас?
  Индианецът поклати отрицателно глава:
  - Не! Бледоликите бият британците и това е добър знак! И когато му дойде времето, ще дойде и нашият празник! Кога индианците ще освободят своя континент!
  Арабката изсумтя презрително:
  - Случайно да претендирате за власт над света?
  Индианецът нежно, сякаш обясняваше на умствено изостанало дете, се ухили:
  - Тези, които искат да получат твърде много, обикновено остават без нищо! Така че голямата лъжица е апетитна!
  Фюрерът, разбира се, не виждаше какво правят неговите соколи и ястреби, но по принцип предполагаше, че германската военна машина ще отработи всичко точно. Като цяло германските военни настъпателни операции до Курската издутина бяха проведени на високо професионално ниво. Някои дори ги наричат стандартни. Дори е странно, че такава машина се подхлъзна и след това напълно се разпадна.
  А самите четирима са участвали в десанта на Малта.
  Четири момичета бяха само по бикини. И вече във въздуха те хвърляха гранати по британците с боси крака. И е много красиво. Това са момичетата.
  И в полет се хвърлят остро заточени дискове. И дузина вратове бяха разпорени наведнъж. Една дума - супер класа красавици. И много секси и мускулест. Това са воините. И с един удар цепят метал и тухли. Те имат такава неистова, кипяща сила. И нека скачат с боси пети в брадите на английските войници. Толкова са прецакани.
  А кръвта хвърчи и пръска във всички посоки.
  След което момичетата използваха мечовете си. И започнаха да унищожават английските редици. И в същото време пейте:
  - Белите вълци се стичат! Само тогава състезанието ще оцелее! Слабите загиват - убиват ги, пречиствайки свещената кръв!
  Момичетата тук са толкова готини. Просто страхотно!
  И посякоха всеки английски войник с два меча. И хвърлят свастики с боси крака, убивайки бойци. И такива пламенни воини...
  А въздушният удар по Малта е много мощен. Фюрерът събира авиация от източния фронт. И Ю-88 се показа в своята слава. И, разбира се, беше използван и Ю-87, който въпреки господството на изтребителите във въздуха се оказа много ефективен.
  И Краутс победиха британците много трудно. А момичетата терминатор с боси крака са още по-силни. А воините тук са просто класа!
  Е, как да не се възхищаваш на такива момичета? Не момичета - а просто пантери!
  Те унищожават опонентите си. И пеят:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Злите вълци разкъсват врага!
  Зли вълци - поклон на героите!
  И пак секат... Британците обаче вече се предават. И вдигат ръце нагоре.
  Герда изрева на английски:
  - На колене! И целуни краката ми!
  Мъжете падат по очи и целуват босите, леко прашни крака на момичето.
  Тогава Шарлот, червенокосият звяр, ги принуждава да им целунат краката. Колко е красива.
  На вятъра медночервената й коса се вее като бойно, пролетарско знаме.
  И мъжете, и особено младите мъже, целуват кръглите пети на богинята. И ближат грубите крака на красавицата.
  Те целуваха босите крака и на Христина, и на Магда. Също и момичета от висшия пилотаж.
  И такива воини са силни и мускулести. И най-важното, боси и сладки.
  И стройни фигури, и плочи корем! И има нещо прекрасно в тях, нещо борческо и нещо красиво.
  И всеки мускул играе, и мускулни топки се търкалят под загорялата кожа.
  Тези момичета са супер класа! Те съдържат силата на гнева и пламъка на страстта! И увереност в победата.
  А англичаните обсипват с целувки босите си изящни крака!
  Малта падна и стана много по-лесно да се прехвърлят войски в Африка. Фюрерът помъдря и основното, което му хрумна, беше логичната мисъл: СССР е тоталитарна държава, което означава, че е силна. Почти двеста милиона души са споени от комунистическата идеология и това е власт!
  Но в същото време СССР има достатъчно земя и няма намерение да напада никого.
  Така че, за да атакувате Русия, трябва да се подготвите.
  Какви танкове имат немците? Откровено слабо! И руснаците на първомайския парад видяха и КВ-2 със 152-мм оръдия, и КВ-1 със 76-мм оръдия, и Т-34, пъргави танкове също с оръдия, които пробиват немците.
  И фюрерът нареди: да създадат свои собствени чудовища като противотежест на руските танкове. По-специално "Пантери", "Тигри", "Лъвове" и "Мишки". Добри коли за времето си, но твърде тежки.
  Хем скъпо, хем трудоемко! От друга страна, немската технология може да се конкурира в този случай със съветската.
  Освен това германците се надяваха, че скоро ще имат цяла Африка и ще могат да завладеят важни ресурси на света. И ще има роби, и войски, и бойни части...
  Като цяло воините на Вермахта са силни...
  И момичетата са прекрасни... И прекрасни крадци!
  В Малта те ходеха пеша и бяха известни с измъчването на мъже. Свирепи воини. Съблякоха момчетата и ги изнасилиха с момичетата! Защо не забавление?
  Воините пееха и викаха много:
  - Никой няма да ни спре, дори дяволът не може да ни победи!
  Герда и екипът й също атакуват английския крайцер. Момичетата вървяха по него с мечове и насякоха всички. И в същото време хвърляха наточени дискове с боси крака.
  Това са бързо движещите се воини, които не могат да бъдат спрени лесно и безпроблемно. Те продължават напред и унищожават моряците. И си махат с две ръце. Тези четири вещици се появиха. А Вещиците са безпощадни, напълно убийствени.
  Те тичат по палубата, проблясват с кръглите си розови токчета и размахват мечовете си като перки на витло. Нарязват англичаните и си пеят ухилени.
  - Ние не сме жалки момичета, гласът ни е толкова ясен! Разбиваме британците смело, за да не е тихо тук!
  И как ще си покаже езиците! Това са момичетата... Истински терминатори!
  И с боси пръсти те хвърлят дискове по себе си и нокаутират враговете си.
  Ще го направят много кърваво. И гърлата им бяха прерязани. И толкова много гърла се отвориха.
  Агресивни момчета.
  И по-точно момичета, с мускули на диви животни. И никой не може да ги обуздае - такава е стихията.
  Момичетата са елегантени и почти голи. И дори разголиха гърдите си, за да изглеждат по-красиви.
  Герда пееше:
  - И крайцерът ще бъде заловен - момичетата са бързи! Такава стихия, такава стихия!
  Момичетата наистина са такива красавици, че не можеш да ги спреш веднага.
  Неистова, кипяща енергия бълбука в тях. И това е просто толкова агресивен ураган и изобилие от пламък и топлина.
  Воините са наистина прекрасни. И те могат да ви ударят в челюстта с юмрук.
  Те имат такива агресивни скокове на момичета, които са родени с крила и зъби...
  Шарлот нарязва английските и изписква на себе си:
  - Никой не може да се сравни с нас в битка! Аз съм вълчица, готина вълчица!
  А червенокосият звяр шамари и сече с меч...
  Така английският адмирал падна под възмездието на момичетата. Какво всъщност искаше? С кого се свързахте?
  Воините го взеха и го нарязаха на парчета!
  Кристина пееше с удоволствие:
  - Ще има нарязан кебап!
  И тя си показа езика.
  И тогава с бос крак тя хвърли диск с остри ръбове. И веднага уби петима англичани.
  Магда ритна с боса си пета и трима англичани излетяха зад борда. Това момиче е просто дивачка!
  И четиримата ще възкликнат:
  - Слава на нашите богове!
  И пак ще сече...Стотици англичани вече са накълцани. А оцелелите падат на колене и целуват красивите момичета, техните силни, изсечени, боси крака.
  
  
  ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РУСИЯ ВЛАДИМИР ЗЕЛЕНСКИ
  След встъпването в длъжност Владимир Зеленски обяви разпускането на Радата и провеждането на предсрочни парламентарни избори. Това като цяло се очакваше. Отношенията с Русия обаче остават напрегнати. Владимир Путин не поздрави Зеленски за победата и не призна президентските избори в Украйна. Но това дори беше от полза за новия млад лидер. Националистите, които го гледаха с подозрение, го припознаха като свой. И Западът разбра, че Путин наистина е агресор. И засилена подкрепа за Украйна. Така започна за здраве и свърши за мир. Зеленски го взе и се представи изключително силно на новите избори за Рада. Успя да получи парламентарно мнозинство. И след това проведе няколко референдума. Включително конституционна реформа.
  Правомощията на президента бяха значително разширени. Напротив, Радата е ограничена. След което Зеленски започна решително да провежда реформи и модернизация.
  В същото време в Донбас беше измислен хитър ход. На войн Анастасия Орлова беше предложен интересен вариант. С подкрепата на Украйна и западните разузнавателни служби тя ще стане губернатор на Луганска и Донецка области. Тогава той ще има официално членство в Украйна и пари за възстановяване и по-голяма лична власт. И дори собствената си армия. Тоест вариантът Кадиров. Когато Русия всъщност даде независимост на Чечня, само формално запазвайки контрола над нея.
  Анастасия Орлова, която има влияние сред полеви командири, прие този вариант. Трябва да кажа, че тази жена беше много красива, руса и обикновено дори през студената зима тичаше боса.
  Анастасия обяви война на "крадливото" ръководство на Нова Русия. Тя е много войнствено и властно момиче. И тя основа резиденцията си в Новоазовск. Част от народа и милицията я подкрепиха.
  Анастасия с батальон от боси момичета направи няколко нападения и превзе няколко града. Избухнаха местни битки. Имаше дърпане на въже.
  Анастасия действаше доста умело и получаваше пари от чужбина. Освен това тя имаше подкрепа в Русия. Включително и от жени. За успеха допринесе и това, че Путин беше болен. Явно амбициозният президент на Русия се е пренапрегнал. И при тези условия ръководството в Русия беше разделено. Анастасия се възползва от това и превзема Донецк. Като получи сериозна подкрепа.
  Войната също започна с Луганск. Но не прекалено енергичен. Милициите всъщност не искаха да се избиват взаимно.
  В крайна сметка бяха проведени избори за президент на Новоросия и Анастасия спечели. Тя веднага беше призната от САЩ и Киев. А след това и другите западни страни, и целият свят!
  Зеленски спази думата си, давайки на Новоросия специален статут в рамките на Украйна. А в Донецк отново се развя жълто-синьото знаме.
  Дългоочакваният мир настъпи.
  Зеленски активно се бори с корупцията и дори въведе смъртно наказание за икономически престъпления. Чрез стриктно и умело управление и формиране на професионален екип Владимир Зеленски осигури на Украйна високи темпове на растеж. Страната се издигаше и властта на новия лидер се укрепваше. Отношенията с Русия се подобряваха. Какво допринесе за инсулта, който постигна Путин и го направи по-малко амбициозен и агресивен.
  В Русия популярността на Зеленски растеше. Той беше силен оратор, обаятелен човек, популист. И не комунист, но не и антикомунист. Популярен, както сред левите, така и сред руските олигарси. Много популярен сред руската младеж. Интелектуалец и човек. Изглежда, че е интелигентен, но е завладял трайна власт. Да, определено лидер, но и джентълмен в същото време! Висока култура, но разбираема и обичана от хората. Истински талант в управлението. И страхотен организатор.
  И така, когато изминаха пет години на просперитет и възход на Украйна и властта на Зеленски най-накрая се укрепи, последва сензационно предложение.
  А именно да се обединим с Русия. Създайте единна съюзна държава с общ президент с голяма власт. Разбира се, всенародно избрани.
  А в Русия елитът беше в шок. Какъв ход! По това време Путин беше отслабнал от тежко заболяване и загуби популярност. Това означава, че той не може да се бори, поне не пълноценно. А самият Медведев като цяло не е борец и не е обичан от хората.
  И тук Зеленски явно иска да стане президент на съюзна държава и... Шансовете му са реални! Първо, Западът би искал да види Владимир Зеленски като президент на Русия и Украйна! Той се показа като напълно прозападен и европейски политик. Второ, Зеленски е популярен в Русия и особено в Украйна. Трето, не се виждат конкуренти. Путин е тежко болен, Медведев е слаб и непопулярен, Зюганов и Жириновски са твърде стари. Други лидери не се виждат. Освен това, четвърто, има подкрепа от олигарсите на Русия и Зеленски.
  Да, ясно е, че това е много сериозен кандидат за президент на Русия. Той има сила, харизма и изключителна ораторска дарба. А също и подкрепата както на западните, така и на руските медии. Плюс популярността на новото в руската политика, под старите и скучни лидери.
  Накратко, едновременно е неудобно да откажеш и страшно да приемеш предложението. Путин получи втори инсулт. Медведев става действащ президент на Русия.
  Разбира се, далеч не е факт, че Зеленски със сигурност ще спечели. И много искам да анексирам Украйна. Медведев има желание да надмине Путин! Но струва ли си да поемете такъв риск като избори със Зеленски?
  Народът на Русия обаче подкрепи идеята за обединение с Украйна. Стотици хиляди хора излязоха по улиците - с искане: единството на братята славяни. Демонстранти влязоха в сблъсъци с полицията в Москва. Много хора бяха ранени. Започна да се надига вълна от протест.
  Комунистите най-после взеха Зюганов, или по-точно изгниха, а по-младото ръководство започна да извежда хората на улицата. Искане за смяна на режима.
  Националистите също излязоха напред и имаха свои силни и амбициозни лидери. Майданът ставаше все по-модерен. По полицията бяха хвърляни камъни и коктейли Молотов. Дълго трупаното недоволство на хората започна да се проявява все повече.
  Медведев проведе съвет по сигурността.
  Повечето от членовете бяха за обединение - като се позоваха на факта, че дяволът не е толкова страшен, колкото го описват. А административният ресурс и пропагандата са огромна сила! И че хората могат да бъдат добре промити мозъци и те като цяло ще гласуват за партията на власт.
  Руските милиардери също се кълняха във вярност на Медведев, който беше предсказуем, беше на власт от дълго време и повече или по-малко удовлетворяваше всички.
  Милиардерът Дерибаско логично отбеляза:
  - Трябва да водим предизборна кампания в стил: Медведев днес е Путин и никакви Зеленски не са опасни за нас!
  Роман Абрамович отбеляза авторитетно:
  "Измъкнахме Елцин от избирателната яма с четири процента рейтинг, а вас ще извадим още повече!" Нашите пари и медии са нашата гаранция!
  Прохоров потвърди:
  - Ние не искаме толкова високи данъци за богатите като в Украйна и ще застанем до всички вас!
  Дмитрий Медведев удари с юмрук по масата и обяви:
  - Тогава приемаме предложението за интеграция и обединение!
  Беше подписан договор за обединение между Украйна и Русия. Веднага балансът на силите се промени. Президентските избори трябва да се проведат до три месеца.
  За да се регистрирате за президентството, е достатъчно или да съберете сто хиляди подписа, или да направите депозит от деветдесет хиляди долара, който ще бъде върнат само ако стигнете до втори тур. Това са наистина смешни правила. Частично взето от руското и частично от украинското законодателство.
  Естествено, че ще има много кандидати за президент, екипът на Медведев явно е смятал, че това ще им бъде още по-изгодно! Казват, че мобилността на електората ще даде предимство на властите на първия тур. А във второто всички ще подкрепят Медведев. Така или иначе на това разчиташе и.д. И се започна...
  Анастасия Орлова, тази боса Клеопатра, каза, че ще има Зеленски срещу цели сто. И че е Ланселот срещу дракона Путин и Медведев.
  Развиха се ожесточени нападки в пресата. Някои бяха на страната на Зеленски, други бяха на страната на Медведев.
  Срокът за регистрация на кандидати започна. Имаше турбуленция в Русия. Синът на Джохар Дудаев се появи в Кавказ и обяви джихад. И получи широка подкрепа в ислямските региони. Много експерти заподозряха ушите на ЦРУ тук. Освен това президентството на Тръмп е към края си и трябва да спечелим поне някои победи. И Зеленски на руския трон е голяма победа! Въпреки това има и скептици, които твърдят, че Зеленски може да направи Русия велика страна, много по-силна, особено икономически, отколкото беше при Путин.
  Така че мненията бяха разделени и на Запад. Обединената украинско-руска държава, разбира се, е мощно обединение и въобще не е шега. Това наистина може да е чудовище. Естествено, руските сили за сигурност също подкрепиха обединението. Освен това Анастасия е готина жена. Тя, заедно с батальон момичета, все красавици, бяха боси и по бикини, събориха и победиха руските специални части. Когато събират прах, за да свалят твърде пламенния фен на Зеленски.
  Момичетата показаха, че се бият приказно боси и по бикини! И специалната група "Вимпел" беше победена от горещи жени. В резултат на това беше взето решение да не се намесва и на власт в Новоросия дойде проукраинското ръководство.
  Анастасия агитираше за Зеленки. В битка момичето знаеше как да хвърля остри тънки дискове, бумеранги и гранати с боси крака. Облечените в бикини воини са станали легендарни. Цял полк момичета, всяка от тях струва цяла дивизия. Това е огромна сила!
  Анастасия се втурна през снега, червените й боси пети проблеснаха. Момичето пееше:
  В необятността на космоса, повярвайте ми, има мечта,
  Тя е като слънчев лъч в небето...
  В очите на Сварог има мир и чистота,
  Той е за нас, както Исус ще възкръсне!
  
  Ще родим сияйна съдба,
  Тя ще грее като слънце през май...
  Но не разбирам колко дълго могат да бъдат немъртвите,
  Как зла съдба си играе с нас!
  
  Защитавай отечеството си, рицарю,
  Нека звездата небесна свети...
  Ние защитаваме необятността на нашата родна Земя,
  Нека планетата стане вечен рай!
  
  Но какво може да направи ужасният комунизъм?
  Той ще направи знамето на родината всемогъщо...
  И яростният фашизъм ще изчезне в ада,
  Ще пробием врага с много силен удар!
  
  Отдайте сърцата си на нашата родина,
  Да свети с много ярка топлина...
  Ние ще преминем през нашата битка до края,
  И ще унищожим фюрера с един удар!
  
  Другарят Сталин замени баща си,
  Ние сме деца от различни поколения...
  Ордата ще загине в ада в лудост,
  И гениалният Ленин ще покаже пътя към Едем!
  
  В Русия всяко момче е великан,
  И момичетата се обучават да се бият...
  Господ Всемогъщият Семейство е Един за нас,
  Ние руснаците винаги сме умеели да се борим!
  
  Ще постигнем, скоро вярвам, ще постигнем всичко,
  Няма нищо по-висше във Вселената...
  Комсомолецът вдигна греблото,
  И удари Фюрера по покрива!
  
  Няма повече комунизъм, няма повече идеи,
  Красиви са и ще донесат щастие!
  А фюрерът е просто злодей,
  Много коварно, много черно!
  
  Аз съм момиче - величието на боец,
  Боса тичаше смело през студа...
  Дебелата ми плитка е от злато,
  Построих бърза роза!
  
  Могат да възникнат милиард идеи
  Как се устройва отечество при комунизма...
  Ако видиш Фриц, удари го силно,
  За да не седне на трона проклетият Адолф!
  
  Удари фашистите с юмрук,
  Още по-добре, ударете ги с чук...
  Да яздим по Волга с бриз,
  Ние просто нямаме нищо против да мачкаме кози!
  
  Ще отгледаме войници за Родината,
  Момичетата се втурват да атакуват...
  Красавицата насочи автомата,
  Възмездието на Хитлер ще бъде болезнено!
  
  Никой не може да победи руснаците,
  Въпреки че вълкът на фашизма е опитен дявол...
  Но все пак мечката му е по-силна,
  Кой орден строи нов!
  
  Бягайте за Родината, за Сталин,
  Комсомолците тичат боси...
  Нацистите бяха нарязани с вряща вода,
  Защото великорусите са най-готините!
  
  Горди момичета ще влязат в Берлин,
  Ще оставят следи от боси крака...
  Над тях има златокрил херувим,
  И стават сребърни като перли на оса!
  Момичето пее, но как се бори! В крайна сметка тя и нейните четирима партньори по едно време спасиха милицията от пълно поражение при Йолайск.
  Тогава влязоха пет момичета по бикини и боси с цяла армия.
  Да, беше наистина зрелище.
  Анастасия стреля много от картечницата, отрязвайки линията на врага, а след това хвърли няколко тънки диска наведнъж с боси пръсти. Тези глави са отрязани.
  И Анастасия ще пее:
  - За Света Рус!
  Наташа също стреля, посяче враговете и изскърца, хвърляйки граната с бос крак, събаряйки танк:
  - За Сварог!
  И тогава златокосата Зоя дава своя ред. И той също хвърля дара на смъртта с бос крак и вика:
  - За бъдещето на Родноверие!
  И Аврора ще ги последва възможно най-скоро. И с боса си пета той ще освободи дара на смъртта, викайки:
  - За големи граници!
  И тогава Светлана ще се набута. Ще гръмне, а след това от картечница и с боси пръсти ще изпрати разрушение...
  А босокраката красавица вика:
  - За завръщането на Романови!
  Да, Анастасия беше фен на възстановяването на кралската империя. Всъщност в Русия така или иначе има цар на власт. Така че защо да не създадем законна монархия? Освен това във вените на Романови тече кръвта на много поколения европейски крале. Това ли е тяхното родословие? Що за семейство е Путин и особено Лукашенко? Кои са те, че да са царе? Но Романови са Божии помазаници!
  Анастасия и приятелките й по бикини направиха много чудеса. Бореше се като дявол. Но след това тя се скара с Путин и застана на страната на Зеленски. Като цяло Анастасия видя, че Украйна е онеправдана и с изострено чувство за справедливост застана на страната на слабите!
  Анастасия и нейните петима отблъснаха нападението над Новоазовск, когато се опитаха да я арестуват като бунтовник. Цяла колона от правителствените сили е отсечена и обезоръжена.
  След което пленниците паднаха по очи и целунаха босите прашни крака на Анастасия и другото момиче.
  Момичето философски каза на пленените войници на Новоросия:
  - Не искам да те убивам! Вие сте моите братя! И аз ще стана твоята кралица!
  Като цяло Новоросия прие Анастасия без много щети и големи загуби. Вярно е, че русият терминатор отряза главата на губернатора на Донецката република и уби охраната му, състояща се главно от кавказци.
  Анастасия отдавна е легенда. В Крим тя направи такива чудеса, че получи звездата на Герой на Руската федерация. Без нея нямаше да се получи толкова гладко с нейните партньори по бикини. Но тогава Анастасия беше взета и лишена от всички руски награди. Включително и за убийството на руски спецназ в боя, когато се опитаха да го премахнат. Дори е образувано наказателно дело.
  Но те не посмяха да започнат голяма война с практически независимата Новоросия. Освен това Путин се разболя и без него никой не искаше да поеме отговорност.
  Особено Медведев, който като цяло не е лидер по усет и дух. Но точно това подхождаше на Мечките на руските олигарси и обкръжението на Путин - те лесно могат да бъдат манипулирани.
  Както и да е, огромна пропагандна машина се надигна срещу Зеленски. Започнаха да обвиняват всички за всичко. И че уж бил наркоман, крадец и източил милиарди през офшорки и че като цяло бил гей.
  Провинцията отиде да пише. И разбира се имаше свидетели и различни уверения. Включително обвинения в хомосексуализъм. Регистрацията на кандидатите едва започна, а калта вече се излива.
  Желаещите да участват в изборите, както украинци, така и особено руснаци, се оказаха колосални. Качиха се и комунисти, и националисти. Изведнъж дори старият и болен Зюганов се появи да гласува. Въпреки че вече е напуснал поста председател на Комунистическата партия на Руската федерация. Афонин, Удалцов и Грудинин също отидоха до урните. И като цяло все още има един куп леви кандидати, малко известни, но хрътки. И толкова много хора искат да се кандидатират за президент! Ами деветдесет хиляди долара? Това наистина ли е толкова голяма сума за руските стандарти?
  Сякаш танковете искаха да се изкачат. И бизнесмени, и артисти, и поп дейци, и писатели. Да, писателите също са активни. Направете си реклама. И деветдесет хиляди долара не са толкова много. Така ЦИК получи стотици молби.
  Е, избори! Е, какво шоу се получи! Дори Алла Пугачов се кандидатира за президент. Защо не? Алка започна да забравя, може да напомни за себе си! От старите хора Юрий Лужков се изкачи до президентството. Явно и аз съм искал да си припомня.
  Е, разбира се, такова шоу не можеше без Владимир Волфович. Но този път в изборите участваха и синът му Игор Лебедев, и дясната му ръка Дегтярев. Отидоха и в три колони на изборите.
  Размърдаха се и националистите. Разбира се, легендарният Демушкин, който излежа в затвора, и, което е интересно, "Паякът", лидерът на "Метална корозия" и ръководителят на рок групата "Коловрат", се кандидатираха за президент и много други.
  Е, разбира се, в кампания тръгнаха и поп певиците. Тук са Филип Киркоров и Николай Басков. Те също нямат какво да губят. Такава военна охрана разположена.
  И Тимъти, и Витас, и изобщо много хора тръгнаха на поход.
  Разбира се, неслучайно! Планът на Медведев беше да номинира огромен брой кандидати, които да му прехвърлят гласове на втория тур. Като цяло планът е интересен. Рейтингът на Медведев първоначално е по-нисък от този на Зеленски. И е невъзможно да спечелиш без хитрост!
  Но Елцин също имаше нулев рейтинг, но успя да спечели срещу Зюганов. Вярно, последният проведе изборите като невалиден: губи нарочно!
  И в този случай Медведев се противопоставя на необикновен и много талантлив човек.
  Така че тук се случват много неща. В шоуто на Соловьов Зеленски непрекъснато го хвърляха с кал. Вярно, тогава едно момиче хвърли сладолед в лицето на Соловьов с пръстите на босите си крака. И тя изби едно око. След което стана ясно, че не е безопасно да се хвърля кал по Зеленски! Като, този човек е украински орел!
  Като цяло в руското общество нямаше единство. Много, много хора подкрепиха Зеленски. Като, наистина млада кръв и е в състояние да повиши Украйна без високи цени на петрола и газа! А какво да кажем за Медведев? Страната буквално се дави в петролни и газови долари, а икономиката е в пълна стагнация. Няма растеж, само безработицата расте.
  Медведев по принцип е с най-висок антирейтинг сред всички политици. Макар че точно затова е изгодно на олигарсите. Колкото повече зависим от тях, толкова повече контролираме. Руското правителство започна бързо да повишава заплатите и пенсиите на всички. И на моменти...
  Нещо повече, Медведев дори предложи намаляване на възрастта за пенсиониране с две години. Като, всичко е за доброто на хората. И се направиха поправки за увеличаване на пенсиите и зачитане на трудовия стаж след пенсиониране.
  Медведев и официални лица не забравиха. За да се изправят и да гласуват за него. По-специално бяха отменени публичните декларации за доходи и бяха разрешени подаръци до хиляда долара. Което, разбира се, хареса на длъжностното лице. Същото е и разрешението да имаш недвижими имоти в чужбина, както и сметки.
  За да бъдат спечелени пушачите, законът за борба с тютюнопушенето беше значително смекчен. Продажбата на алкохол през нощта беше разрешена и дори хазартът беше легализиран. Последното беше приветствано от олигарсите; наистина, защо да губим такъв доход и да го прибираме в нелегалност.
  Програмата "Кукли" се завръща. Те започнаха да показват повече еротика по телевизията.
  Медведев също обяви амнистия и дори разпореди изплащането на парични помощи на затворниците. И това също е значителен процент от гласовете. И самите затворници и техните семейства.
  Като цяло Медведев изложи лозунга: повече свобода! Наистина Русия е уморена от деспотизма на Путин. Когато дори няма да видите гола жена по телевизията!
  И разбира се имаше опит да се покаже: животът стана по-свободен, животът стана по-забавен!
  Медведев също така намали цените на алкохола и разреши рекламата на бира по телевизията. Всъщност защо да прекалявате.
  Но войната избухваше в Кавказ. След напускането на Путин планинците започнаха да искат още повече привилегии и права. А амбициите им само нарастват. Освен това Турция започна да оказва по-активен натиск върху Кавказ, амбициите им нараснаха, още повече че в Сирия Ердоган получи твърде малко според него. Ситуацията се влоши от спада на цените на петрола и съответно на цените на газа. Именно Венецуела увеличи производството след свалянето на режима на Мадуро. Съединените щати и Иран най-накрая се помириха и в Либия беше установено единно правителство.
  Падащите цени на петрола сринаха руската рубла, подхраниха инфлацията и обезцениха увеличенията на заплатите и пенсиите.
  И нарастващата активност на бойците в Кавказ играе против Медведев.
  Те казаха, че той не е в състояние да запази наследството на Путин. И какво като цяло, както често се случва: суперзвездата си назначи слаб наследник.
  Както САЩ, така и арабските страни и дори Иран подхранваха сепаратизма в Кавказ. Но се появиха разногласия сред силите за сигурност. Някои все още искаха да видят дългогодишния партньор на Путин, Медведев, като президент! А други щяха да вкарат много по-популярния Сергей Шойгу.
  Но последният не беше подкрепен от олигарсите и индустриалците. Смятаха го за твърде ляв, а милиардерите бяха уморени от диктатурата на един човек. Всички искаха либерал на трона и помирение със Запада. Медведев, изчаквайки да приключи периодът за регистрация на кандидатите за президент, уволни Шойгу. Какво предизвика вълнения в армията.
  . ГЛАВА Љ 2.
  Тогава Медведев награди Шойгу с отдавна обещаното звание маршал и му даде поста на почетен вицепремиер. Също популистки ход. Но така или иначе предизборната обстановка не беше в полза на и.д.
  Зеленски е по-млад, по-успешен, по-красноречив, печели точки. И дори когато беше регистриран, повече от двеста кандидати за президент запазиха безспорното си лидерство. Но Медведев все още трябваше да се бори за второто място. Неочаквано Алла Пугачова стана негов конкурент за достигане до втори кръг. Застаряващата прима, която отдавна не беше участвала и не държеше особено на пиара, изведнъж скочи нагоре в класацията.
  Може би беше реакция на досадни политици. Жириновски и Зюганов, напротив, рязко намаляха в рейтингите. Хората са страшно уморени и от двамата политици. Освен това на тяхното електорално поле се появиха по-млади и оригинални лидери.
  Демушкин, който получи образа на мъченик в затвора, забележимо добави. Сурайкин все още не успя да спечели рейтинг, но друг член на неговата партия, Сергей Ковальов, най-добрият руски професионален боксьор, също започна да печели точки.
  Като цяло Сергей Ковальов се оказа интересен човек. Той се кандидатира за поста кмет на Москва и неочаквано за всички стана втори. Присъединява се към Руската комунистическа партия. И той също започна да подобрява рейтинга си.
  Трябва да се отбележи, че Сергей Ковалев е много велик боксьор - най-добрият сред руснаците, дори надминава Костя Цзю.
  Така Сергей Ковальов е терминатор и е опасно близо до Медведев.
  Вярно е, че повечето руски проучвания имат рейтинги и... О. президентът беше надценен. Но промоцията беше задълбочена. Медведев обаче нямаше голям късмет. След Путин някак съдбата стана по-скъпарска. Цените на петрола продължиха да падат, обменният курс на рублата също падна, а цените се повишиха бързо. Кавказ гореше все по-активно. И дори хората на Кадиров започнаха да се бият на страната на екстремистите. Това е положението. И тогава талибаните нападнаха руските войски на границата с Таджикистан.
  И както се оказа, руските войски не бяха готови. Медведев пак се нагласи. Освен това беше разкрит скандал с кражби в Министерството на отбраната и Министерството на финансите. Сянка падна върху дългогодишните приятели на Медведев. Появиха се и съмнения кой е откраднал стотици милиарди долари от Русия. Също и подозрения. И медиите станаха нагли...
  Зеленски проведе предизборната кампания спокойно, професионално, като шоу. Жириновски, както винаги, работеше повече за властите, отколкото за себе си. Зюганов беше освиркван и замерян с развалени яйца. И пак случки...
  Разбира се, Ксения Собчак участва в изборите и нямаше как да не изхвърли коника. Тя го взе и хвърли торта в лицето на Жириновски. И тя привлече вниманието. Случи се и доста епично.
  В изборите участва и Александър Поветкин. Руският боксьор, след като загуби от Джошуа, не можа да се върне дълго време, след това имаше няколко двубоя с приемливи противници и се счупи в по-сериозен. След като завърши кариерата си, той влезе в политиката и започна да създава националистическа партия.
  Засега без особен успех.
  Поветкин обаче удари опонента си в лицето по време на телевизионен дебат. Той се отличи и това му вдигна малко рейтинга.
  Изобщо изборите бяха истерични.
  Те проведоха телевизионни дебати: дадоха трийсет секунди за отговор и настъпи кавга. Купони, битки, скандали. Цял фарс.
  Медведев беше повишен безсрамно, но рейтингът му практически не нарасна. Излизането във втори кръг все още е под въпрос.
  Зеленски беше напред с голяма преднина. И нищо чудно! За пет години Владимир успява да сложи край на безработицата и да възстанови всички заводи и фабрики и да построи нови.
  Едно от постиженията на Зеленски беше развитието на селското стопанство и алтернативните източници на енергия.
  По-специално в Украйна се появиха електроцентрали, които работят и се зареждат от разликите в атмосферното налягане. Както и геотермалните централи. И още много. Включително използване на енергията на йоносферата. Случи се така, че науката тръгна срещу петрола и газа.
  Истинска сензация беше появата в Украйна на завод, произвеждащ синтетична храна и доставящ я в Китай. А Русия намали износа на храни.
  Номинирани имаше и сред украинците. По-специално Владимир Кличко. Известният боксьор имаше трудна кариера. Завръща се на ринга: побеждава Чар и Тайсън Фюри. Но третият реванш срещу Джошуа, той все пак загуби отново, но спечели много пари. И обяви окончателното си оттегляне от бокса.
  Но след това се върна отново. Той се би в Киев с Гасиев и победи. След това той има още една битка и печели титлата редовен световен шампион - най-накрая подобрява рекорда на Форман и рекорда на Джо Луис. След което обяви номинацията си за президент на обединени Русия и Украйна. И трябва да се каже, че Владимир Кличко сред украинците е на второ място след самия Зеленски. И въпреки значителната си възраст в бокса, Владимир Кличко още по време на предизборната кампания проведе задължителна защита срещу боксьор, който беше двадесет години по-млад от него. И отново спечели с нокаут.
  След което рейтингът на Владимир Кличко скочи и той се приближи до Медведев, получавайки шансове за втория кръг.
  Като цяло тези избори имаха един безспорен фаворит: Зеленски и имаше много оспорвана борба за второто място. Алла Пугачова, която за кратко надмина Медведев в борбата за второто място, започна да се оттегля. По принцип тя не беше осветена от нищо ярко. А Владимир Кличко се класира на второ място. Но електоратът му не е много стабилен. Сергей Ковальов, който успя да отиде след три поражения и да събере и четирите пояса в полутежка категория, също се би на ринга и отново спечели шампионската титла.
  И рейтингът му отново скочи. Можеше да стигне и до втори кръг. Други украински боксьори: Усик и Ломаченко подкрепиха Зеленски и президентите не се намесиха. Въпреки че и двамата все още не са завършили кариерата си. Защо трябва да свършат? Усик победи Джошуа по точки и стана безспорен световен шампион в тежка категория. Ломаченко се скита от една тегловна категория в друга и му се плащат толкова големи хонорари, че той не желае да прекрати кариерата си.
  В САЩ също има предизборна кампания. Доналд напуска след два мандата и всъщност не е достатъчно здрав, за да се кандидатира за трети. Млади хора се кандидатират за президент. От демократите, много красива жена губернатор на около тридесет и девет години - може би най-младата дама сред кандидатите за президент. От републиканците също, от млади генерали-герои от войната срещу Иран.
  Поколението на политиците в Съединените щати се промени.
  В Русия Путин можеше да успее да победи Зеленски, но явно беше изгорял на работа. Пренапрежението взе своето! Това, което искаше, беше да надцени силата си и да не се доверява на обкръжението си. А може би и него са отровили. След напускането на Назарбаев започна нова вълна на демократизация в ОНД. Казахстан става парламентарна република. В Беларус Лукашенко някак подозрително изчезна. И президентът също стана фигурант.
  Дойде друга вълна. В Турция парламентът вече въстана срещу Ердоган. Махалото се завъртя в другата посока.
  Зеленски наистина промени конституцията в полза на повече автокрация, но на Запад го възприемат като един от тях! А референдуми има постоянно. И има истинска свобода на словото.
  Във всеки случай Зеленски няма особени проблеми да спечели на втори тур. Най-вероятно Медведев ще стигне до втория тур - административният ресурс може да бъде преодолян от ниска популярност и не много успешно управление. Мнозина отбелязаха приликите с изборите в Украйна - много кандидати за президент, лидерството на Зеленски, ниски рейтинги на правителството и високи антирейтинги.
  Все още е въпрос дали Зеленски би могъл да победи Путин, но Медведев очевидно не беше дорасъл за ролята на лидер на нацията. А демокрацията тук играеше срещу властта.
  Медведев наистина не можа да се подготви за битката. Характерът му не е същият. Не е истински боец!
  Но проблемът на всички автокрации е, че наследниците не са много добри! Обикновено диктаторът поставяше слабак на мястото му, за да не го свали! Например, наследникът на Назарбаев беше ограничен във властта. И той няма нищо против - той е с меко тяло!
  Но Владимир Зеленски във всеки случай дойде на власт от опозицията и не е слабак.
  Трябва да се каже, че Путин също се считаше за мекушав и слаб, затова и бяха поставени за президент, след гръмогласния Елцин. Но както се оказва, в тихото блато има дяволи!
  И тогава се оказа, че блатото все пак не е толкова тихо. Но Медведев, изглежда, не е вълк в овча кожа, а наистина естествена овца. И не може да събере сили.
  Жириновски обиди Зеленски с нецензурни думи и беше глобен. Няколко десетки кандидати за президент се оттеглиха в полза на Медведев, но това не даде почти нищо. От известните хора, които участваха, беше боксьорът Денис Лебедев. Всъщност той напредна чисто технически. Имаше и бизнесмени и дребни културни дейци. От сценаристите само Сергей Лукяненко участва в полза на Медведев. Останалите искаха да се рекламират. И всички вярваха в късмета.
  Медведев доста порасна. Но имаше надежда, че армията, затворът и полицията ще гласуват както им е наредено. Освен това има подкупване на избиратели. И разбира се предсрочно гласуване. Тук също има всички шансове за успех.
  Да, точно това предизвика повишена активност на властите. Дайте предсрочно гласуване. И там, разбира се, има фалшификация. И желанието да гласуваш със сърцето си.
  За разлика от изборите през 1996 г. Медведев не успя да повиши рейтинга си. Елцин, трябва да кажа, също имаше късмет. По-специално, Джохар Дудаев загина случайно. Каква муха го ухапа, не взе обичайните предпазни мерки по време на разговора. В крайна сметка, ако се беше случило малко по-рано, те нямаше да имат време да нанесат удара. И малко по-късно само антената щеше да бъде покрита, а самият Джохар щеше да е на безопасно разстояние. Това е такъв късмет във войната и за пропагандата.
  И сега не можете да довършите Дудаев. И няма Радуев, който се хвана така глупаво в навечерието на руските президентски избори. Но Дудаев младши не иска да умре по време на изборите. И въобще, явно се прекъсва триумвирата на наследниците: Елцин, Путин, Медведев...
  Опитите за подкупване на избиратели бяха изтекли и предизвикаха нов скандал. Патриархът не подкрепи никого, разсъждавайки: Божието си е Божие, а Кесаревото си е Кесарево. Като цяло при Елцин някак си се оказа по-лесно. И по някаква причина православната църква застана на страната на Елцин, който изглеждаше напълно безнадежден. И индустриалните кръгове.
  И тогава руските олигарси започнаха да флиртуват със Зеленски. Очевидно е невъзможно да се издигне Медведев.
  И настроенията в медиите започнаха да се променят. Зеленски беше хвален все повече и повече. Жириновски вече започна да говори, че съименникът му всъщност е диамант.
  Медведев отново удвои заплатите и пенсиите. Но рублата най-накрая се срина. И започна инфлацията. Тарифите също са увеличени.
  Дори се наложи да иска заем от МВФ. А петролът и газта стават все по-евтини.
  Иран, Венецуела, Либия, Саудитска Арабия увеличават износа. А в САЩ е въведен нов метод за добив на шисти. Разходите паднаха рязко.
  И тогава има икономически спад и безредици в Китай. Е, ясно е - уморих се от господството на комунистическата партия. А китайците искат свобода и многопартийност!
  Имаше лека промяна във властта в Индия. Имаше опит за преврат и установяване на диктатура.
  Конфронтацията в Кавказ рязко нарасна. В Сибир също започнаха вълнения. По-специално се засилиха сепаратистите.
  Във Великобритания партията печели изборите: "Възраждане" обаче в коалиция с лейбъристите. Кралица Елизабет е все още жива, но обеща, че ще се пенсионира на стогодишнината си, след което ще се проведе референдум за премахване на монархията. И основополагащия пост на президент на Великобритания.
  Франция е неспокойна. Мери Липен спечели вместо Макрон и имаше опит за установяване на диктатура. Но самите французи не знаят какво искат, те организираха нов Майдан. Да, безпрецедентен по мащаб. И Мери беше принудена да се откаже от радикалните планове за изгонване на араби и други. Тогава, още по-лошо, Върховният съд анулира президентските избори и Мери беше арестувана.
  Предсрочни избори бяха обявени и във Франция. Тоест, както винаги, навсякъде е бъркотия.
  В Беларус, като им писна от тиранията на Лукашенко, проведоха референдум и напълно премахнаха поста президент. Републиката стана парламентарна, а новият премиер каза, че може да има присъединяване към Русия. Но след президентските избори там. Зеленски е много популярен в Беларус.
  В Казахстан отношенията между президента и парламента се обтегнаха. Имаше заплаха от импийчмънт. Но те бързо се съгласиха, но властта на държавния глава беше допълнително ограничена.
  Медведев ставаше все по-нервен. Изборите наближаваха и рейтингът на Зеленски беше няколко пъти по-висок. Вярно, че той не печели в първия рунд, но във всеки случай Медведев фолдва. Има само изчисление за измама или нокаут.
  Състоя се таен съвет. Събраха се руски милиардери.
  Медведев заяви директно:
  - Искате ли непознат украинец да получи огромната власт на президента на империята?
  Дерибаско логично отбеляза:
  - Искаме или не искаме, с всяко правителство трябва да се разбираме! Зеленски не е комунист и... Това не е Зюганов, който в никакъв случай не ни устройваше!
  Медведев каза сухо:
  - В Украйна данъкът върху доходите е много по-висок, отколкото в Русия!
  Роман Абрамович се засмя и отбеляза:
  - Кой знае и ни брои приходите! Освен това там наскоро ги намалиха и почти се изравниха с нашите!
  Прохоров отговори с усмивка:
  - Властите се сменят. Ние оставаме! Какво можете да препоръчате?
  Медведев изграчи от ярост:
  - Не вярвам, че Елцин спечели честно!
  Дерибаско отговори студено:
  - Ако опонентът на Елцин не беше Зюганов, тогава Борик наистина нямаше да има много шансове. Но хората все още твърде добре помнеха "прелестите" на комунистическата власт. А именно: празни рафтове, картички, купони, визитни картички, дълги опашки, заплата от пет долара на месец. Разбира се, никой не искаше да се върне в тези адски времена. Освен това, за да загубят спектакъла, както и политически предавания, както и филми със секс, и много повече. Народът искаше свобода. И гласуваха не за Елцин, а против Плашилото Зюганов. Но Зеленски няма да плаши хората. За разлика от Путин, той няма да затвори програмата "Кукла" и няма да постави хората на карти. Деветдесет и шеста година не може да се повтори. Елцин открадна пет-шест процента, но спечели с тринайсет разлика! Така че е почти справедливо!
  И Зеленски е напред с такава преднина, че няма да можете да го победите!
  Медведев извика:
  - Хвърлиха ме! Ние се съгласихме!
  Роман Абрамов отбеляза:
  - Поне санкциите да ни махнат! И ти си Мечка... Вече си заслужи пенсията!
  Медведев изсъска:
  - Трябва да гориш в ада!
  Прохоров логично отбеляза:
  - Няма ад! Има само плашило за събиране на пари!
  Медведев попита объркано:
  - Да? Ами ако няма Бог?
  Прохоров се усмихна и отговори:
  - Кой Бог? Представят го различно!
  Роман Абрамович предложи:
  - Може би направи нова вяра! Който е богат, Бог го обича! Който е най-богат е най-обичан от Всевишния!
  Медведев кимна:
  - Логично! Но какво ще каже народът?
  Роман Абрамович се засмя:
  - Хората могат да се образоват!
  Медведев избълбука:
  - Надявам се да останем приятели!
  След което напусна залата...
  Калейдоскоп от събития продължава да бушува в света. Виталий Кличко също се завърна на ринга и се би на стадиона в Киев. Той се би с Майкъл Тайсън. Двама старци, много известни и популярни. Е, те събраха много пари. Майкъл Тайсън, разбира се, се съгласи на битката, тъй като беше почти просяк.
  Дори ако Виталий Кличко, който беше по-млад и най-важното в много по-добра форма, буквално го победи. Владимир Кличко каза, че все още иска да спечели титлата абсолютен световен шампион и да се бие с Усик. След което ще счупи всички рекорди, ставайки най-възрастният абсолютен световен шампион... И може да се успокои. Какво друго трябва да победи? Джо Луис вече е победен, Форман е победен и той е печелил четири пъти световната титла в тежка категория.
  Виталий Кличко направи много пари от битката, добави към съкровищницата и славата си и имаше относително лесна битка.
  Зеленски награди Виталий Кличко със Златен орден "Иля Муромец". И това му спечели допълнителни симпатии.
  В света на политиката боксьорите станаха популярни като цяло. Флойд Мауедър стана кандидат за президент на САЩ. Формално независим. И то с приличен рейтинг. А какво да кажем за милиардер, и непобеден боксьор, и чернокож. Защо не претендент?
  Флойд Мавейзър подкрепи президента Зеленски на изборите и обеща приятелство.
  Малцина Флойд искаха реванш с Пакио и те събраха много пари за това.
  Медведев явно губеше позиции. За да създаде малко шокираща стойност, той назначи Анатолий Кашпировски за министър на здравеопазването с ранг на вицепремиер. Което, разбира се, е силен ход, но не достатъчно. Между другото, Анатолий Кашпировски стана най-възрастният министър и вицепремиер в цялата история на Русия. Да, рекордьор! Дмитрий Медведев също награди английската кралица с орден "Свети Андрей Първозвани" и дори подари звездата на героя на Шойгу. И лиши Горбачов от най-високия му орден. Което, общо взето, не е толкова красиво.
  И той също взе и възстанови Берия в чин маршал. Може би за привличане
  на тяхната страна на сталинистите. А Борис Немцов е награден посмъртно с орден за заслуги към отечеството първа степен. Освен това той преименува Волгоград със свой указ на Сталинград. Също и флирт със сталинистите. Но и с либералите. Новодворской посмъртно удостоен със званието Герой на Русия и... Сталин!
  Посмъртно Медведев награди и Юрий Гагарин с орден "Свети Андрей Първозвани". И възстанови Ордена на победата на Леонид Илия Брежнев. Неочаквано Медведев връчи златната звезда на героя на Русия на Гари Каспаров.
  Също така флиртува с либералите. И с комунистите. И вашите, и нашите.
  Медведев връчи и ордена "Свети Андрей Първозвани" на папа Франциск Първи.
  Също така много щедри подаръци от "великия владетел"! Освен това Медведев неочаквано отново намали възрастта за пенсиониране както за мъжете, така и за жените до петдесет и пет години. Което се оказа сензация. И пак увеличи пенсиите.
  Какво можете да направите в навечерието на изборите?
  Освен това действащият президент награди Владимир Жириновски със звание генерал-лейтенант. Например, за вярна служба, вземете го от рамото на господаря. А синът му Игор Лебедев неочаквано беше назначен за министър на външните работи, вместо стария и недолюбван на Запад Лавров.
  Медведев предложи на Демушкин и поста шеф на МВР, но авторитетният националист отказа. От новите назначения сензация стана назначаването на Ксения Собчак за министър на културата. Тя, като видя, че рейтингът й е много малък, се съгласи. Но поиска и поста вицепремиер. Медведев се съгласи с това.
  Явлински също участва в изборите, но се разболя напълно и се оттегли по здравословни причини.
  Действащият президент го награди и със звездата на Герой на Русия.
  Михаил Касянов получава орден за заслуги към отечеството първа степен и длъжността почетен икономически съветник. Защо се оттегли в полза на Медведев. Но това е много малка част от процента.
  На Сергей Ковальов беше предложен министър на спорта, но това му се стори недостатъчно.
  Възникна конфликт с председателя на конституционния съд. Зоркин най-накрая си тръгна. Но на кого да дам такъв пост? За предпочитане за жена! И го предложиха на Алла Пугачева.
  Но известната певица отказа, позовавайки се, че не е за нея. Въпреки това Медведев й подари звездата на Герой на Русия. Въпреки че Алла отказа да действа в негова полза.
  Но кой ще е председател на Конституционния съд? Позицията е заседнала. Шойгу също отказа - не неговия профил!
  Неочаквано Дима Билан се съгласи. Въпреки че, разбира се, не е факт, че това е неговият профил! И разбира се, да си певец е по-изгодно и много по-забавно от това да си председател на конституционен съд.
  Във всеки случай Медведев бързо се хвана за това и връчи звездата на Героя на Русия.
  Дима Билан обаче каза, че това е просто шега. Въпреки това, с всеобщо одобрение, Людмила Путина беше назначена за председател на Конституционния съд. Това беше силен ход, предвид популярността на Путин в Русия, но вече беше малко закъснял и не можа да спаси Медведев.
  Въпреки че бяха положени титанични усилия. Но цените се покачваха, обменният курс на рублата падаше, талибаните настъпваха в Таджикистан и нямаше какво да убеждава избирателите.
  В последния момент Генадий Зюганов беше назначен за първи вицепремиер, отговарящ за социалния блок. Но това вече е лапа за мъртвите.
  А самият Зюганов вече напълно загуби електората си.
  Дегтярьов беше назначен за главен прокурор в навечерието на вота. Също кандидат за президент от Либералнодемократическата партия.
  Медведев се раздвижи и потърси нови пътища. Един от зрелищните изборни ходове беше връчването на специален златен медал на името на Жуков на всички ветерани от Великата отечествена война. И милион руски рубли за зареждане. Но останаха много малко ветерани от Великата отечествена война.
  Медведев връчи на Терешкова и орден "Свети Андрей Първозвани". Въпреки че има възможност, защо не я възнаградите? Така че Анатолий Карпов може да бъде даден герой на Русия. Той е страхотен шахматист! И Алехин, и Ботвиник, и Тал и Спаски, Тигран - посмъртно ще връчват награди - никак лошо!
  Звезди Герой на Русия - това е готино!
  Хубаво е да се раздават награди и медали. И ако създадем и орден на името на Путин. Има четири нива: четвърто - бронз, трето - сребро, второ - злато, първо - злато с диаманти!
  Това е изобретател Медведев.
  Това обаче също не е достатъчно. Зеленски също установява нови порядки. Орден, например, на Тарас Шевченко. Или Тарас Булба! Или Гогол! Защо да губите време за дреболии? И орденът на името на Кожедуб! Това е силен ход на Зеленски да угоди на левите сили. Като цяло, разбира се, Зеленски не е комунист и дори не е левичар. Така че той може да има проблеми. Но комунистите в Русия нямаха лидер.
  А също и Андрей Навални? Някак си всички го забравиха. Наистина ли не се кандидатирахте за президент? Но Андрей Навални работи в екипа на Зеленски от дълго време и вече е направил много в борбата с корупцията в Украйна.
  Значи още никой не е умрял! И тече процесът на сливане на двата братски народа и всеобщ избор на лидер на нацията.
  Андрей Навални също ще измие Зеленски... Както обикновено, той се запали.
  И действа енергично с неистов натиск.
  И в същото време много фино, за да не изплаши избирателите. Изобщо не е в стила на Тръмп.
  И идват нови времена в света - по-безопасни и по-спокойни. В Саудитска Арабия започват демократични и светски реформи и като цяло религиозният екстремизъм отслабва. Всъщност мнозина могат да прочетат противоречията между Корана и науката в Интернет и да се чудят: защо правят това? Какви са основанията да считаме Корана и Библията за Божие слово?
  Когато хората започнат да мислят и да задават въпроси, те вече не са толкова прибързани. Всъщност защо възниква векът? По-скоро страх от смъртта! И толкова малко хора се страхуват да умрат, докато не се разболеят!
  В навечерието на изборите Медведев повиши плащанията за болнични и обезщетения за хора с увреждания. Увеличено е и производството на танкове...
  Медведев, за да се покаже като патриот, значително вдигна летвата на военните разходи. Танкът Bear, най-тежкият от чудовищата, тежащ повече от сто тона и с ядрен реактор вместо двигател, беше пуснат в масово производство.
  Проектът "Мечка" е разработен при Путин, по негова лична заповед. Идеята беше да се създаде чудовищен танк за сплашване. Превозното средство се оказа много тежко и скъпо, с многослойна броня и две ракетни установки на въоръжение.
  Особеността на автомобила беше неговата скорост от над сто километра в час, тегло от сто и петдесет тона и колосален резерв на мощност благодарение на ядрения реактор.
  Вярно, по време на бягането се случи друг нещастен инцидент - гъсеницата се спука. И отново впечатлението се оказа развалено. Медведев беше буквално осмян.
  И тогава се случи друг епизод с действащия президент - не можете да си го представите нарочно. Когато Медведев се опита да събори дърво пред дървосекачите, то падна право върху празничната маса с храна. Така нещастният временен ръководител на Русия отново се опозори.
  Да, Медведев наистина нямаше късмет. Такова богатство е капризно: едно награждава, друго обижда. Наистина ли Николай II беше толкова лош например, но наистина беше обиден от висшите сили. Така че Медведев, като цяло, умен човек, буквално се размина с всичко.
  Опитите да се направи нещо се натъкнаха на съпротива и инат.
  Медведев сякаш се гърчи на тиган. И тогава се появиха други проблеми. Служебният премиер беше замесен и в корупционен скандал.
  И тук, разбира се, нямаше как да се случи без Андрей Навални. Този човек винаги ще пасне!
  Получих толкова унищожителни уличаващи доказателства за Медведев и неговото обкръжение - скандалът се оказа невероятен. Накратко, както Навални, така и онези, които паднаха под неговия съкрушителен удар, станаха известни.
  И Медведев трябваше да се оправдава и да избърше плюнката. И всичко се изля върху него. Не избори, просто ужас.
  В деня на гласуването Медведев пристигна под охрана. Личеше си, че е мрачен и несигурен. Ръцете ми трепереха, когато взех бюлетината. С последната си заповед служебният президент увеличи тройно заплатите на военни и полицаи. И пет пъти пенсията!
  Анастасия Орлова обаче остроумно се подигра с кандидата за ролята на диктатор:
  - Трудно е да седиш на щикове! Тук той поставя парична възглавница!
  След това момичето терминатор го взе и го показа с боси пръсти.
  Анастасия, разбира се, е момиче, което няма да сложи думите си в джоба си. Остроумен, силен, готин, харизматичен.
  И толкова много момчета се влюбиха в нея. Освен това Анастасия е много темпераментна блондинка и не си ляга без да си избере нов мъж за вечерта. Разбира се, тя избира по-красиви, атлетични, мускулести мъже, понякога дори много млади. Но определено различно. Явно за зареждане с енергия. И никой не смята този страхотен воин за курва.
  Напротив, за такава силна и мускулеста жена изглежда много готино.
  Анастасия също гласува, взе бюлетината с боси пръсти на грациозните си крака, а това е цяла ролка, където е трудно да се намери фамилия, и я постави за себе си без излишни предразсъдъци. Е, ясно е за кого!
  След което показа едрата си фигура с боси пръсти!
  Владимир Зеленски дойде да гласува с велосипед. Той скочи и се завъртя. Както винаги е борбен и темпераментен. Истинският Наполеон Бонапарт.
  И, разбира се, гласувах бързо, както се очакваше.
  Владимир Кличко никога не се е оттеглял от изборите. И той също гласува за себе си и размаха юмрук на Медведев.
  В последния момент Николай Валуев получи звездата на героя на Русия от Медведев и поста министър на вътрешните работи. Едва успях да го снимам. Въпреки че отказа да каже за кого е гласувал.
  Тук гласуваха много хора: Алла Пугачова и Сурайкин...
  Жириновски, разбира се, нямаше как да не остави своя отпечатък. Той го взе и скъса портрета на Владимир Зеленски точно в избирателната секция и обеща, че непременно ще го застреля, когато дойде на власт.
  Дима Билан пееше по време на гласуването:
  - Всичко е невъзможно, знам със сигурност! Билан ще бъде избран, той е непорочен рицар!
  Тогава се появиха други звезди.
  Гари Каспаров каза, че властта се сменя и че Медведев ще си тръгне и с него ерата на Путин най-накрая ще приключи.
  В същото време бившият световен шампион каза, че не е против възобновяването на шахматната си кариера. И да счупи възрастовия рекорд на Щайниц. И че скоро Русия ще получи достоен и демократичен лидер, а ерата на царете най-накрая ще остане в миналото.
  И че Гари Каспаров е изобретил свой собствен шах, който скоро ще придобие популярност по целия свят.
  И демонстрира стоклетъчна дъска. В него се появиха нови фигури. По двама шутове: до краля и кралицата. Освен това шутът ходи като кралица, но удря изключително като рицар. И двама стрелци на ръба вместо пешки. Стрелците се движат като пешки, но стрелят по диагонал през цели две полета. Вярно е, че тъй като са на самия ръб на дъската, стойността им е малко намалена. Но те също могат да се превърнат във всякаква форма.
  Шахматът на Гари Каспаров несъмнено е привлякъл вниманието на хора и журналисти.
  Навални обеща, че Каспаров със сигурност ще стане министър.
  Гласува и Анатолий Карпов. Но той вече е стар бивш шампион, така че обеща само да съветва. И той каза, че най-вероятно предстоят големи промени. И какво ще е по-хубаво утре от вчера!
  Още в деня на изборите Медведев обяви, че продължителността на минималната ваканция в Русия се увеличава до тридесет работни дни и че всички жени, родили десет или повече деца, ще получат награда от него: звездата на Героя на Русия Федерация.
  Нов популистки ход, и трябва да кажа доста силен. Но вече е твърде късно. Особено в изборния ден е ясно, че това е само работа за обществото.
  Медведев явно губеше почва под краката си... Много му омръзна постоянната власт от всичко.
  Хората искаха да изскочат от коловоза на Путин и жаждата за промяна беше назряла. Освен това очевидната неспособност на Медведев да бъде силна личност се оказа очевидна.
  Зеленски, печелейки точки и действайки без излишен популизъм и обещания, уверено продължи напред.
  Тези анкети на изхода казваха, че той е категоричен фаворит. Но дали Медведев ще стигне до втори тур, все още е въпрос! Засега Владимир Кличко и Сергей Ковальов, както и Грудинин, могат да го оспорят за това място.
  Зюганов гласува последен. Старият, болен, бивш председател на Комунистическата партия на Руската федерация кръстоса името Грудин и въздъхна. Да, не е лесно бреме да станеш първи вицепремиер на Русия на почти осемдесет години. Има ли нужда от него?
  И Зюганов, дишайки тежко, изграчи:
  Пак ще влезем в битка
  За властта на Съветите...
  И като един ще умрем -
  В борбата за него!
  И се олюля от кабината. Не, скоро ще подаде оставка.
  Времето наближаваше и щяха да започнат да пристигат първите данни за президентските избори. Русия беше на прага на огромни промени. Митинги и искания за съюз с Русия имаше и в Беларус . Всичко ставаше все по-яростно и вълнуващо.
  Избирателната активност на руските президентски избори достигна рекордно висока в историята на алтернативните избори - почти деветдесет процента.
  И току що обявиха, че урните са отворени и е започнало броенето на гласовете от Далечния Изток.
  . ГЛАВА Љ 3.
  Резултатите от първия кръг започнаха да текат от Далечния изток. Както сочат всички проучвания на общественото мнение, Зеленски уверено води. Медведев още не беше втори. Грудинин и Владимир Кличко се бориха за второто място. В листата имаше още около двеста кандидати, така че те разпръснаха гласовете си. Зеленски обаче спечели почти петдесет процента в Сибир и дори можеше да разчита на победа в първия кръг.
  Медведев каза в сърцата си:
  - Искахме най-доброто, но гласувахме за забавление!
  Зеленски беше лаконичен:
  - Истината победи!
  Данните за изборите непрекъснато се променяха, но първото място на Зеленски с голяма разлика остана непроменено. Друго нещо е, че Грудинин и Кличко леко потънаха. И Медведев започна да излиза на второ място, макар и с повече от три пъти разлика от лидера. Действащият президент получи най-много в Чечня, в армията, в следствения арест. Ами ясно е. Особено в следствения арест. Там е по-трудно да се следи преброяването на гласовете.
  Медведев обаче освободи много затворници и увеличението не беше толкова значително, колкото очакваше.
  Но с много трудности успяхме да се класираме за втори кръг. Въпреки че Зеленски взе общо почти четиридесет процента, Медведев едва събра тринадесет. При това с подкупване на избиратели и нарушения. Да, Дмитрий Анатолиевич се оказа доста слаб. Трети беше Владимир Кличко. Каква малка сензация, четвъртият е Грудинин. Дима Билан също неочаквано стана пети. Сергей Ковальов остана шести, въпреки че рейтингът му беше висок. Този път Жириновски дори не влезе в челната десетка. Вярно, Медведев веднага му присъди званието генерал-полковник за вярна служба и звездата на Герой на Русия.
  Такава утешителна награда за твоя верен слуга. Освен това Дима Билан получи звездата на Героя на Русия и Ордена за заслуги към Отечеството първа степен.
  Но Дима каза, че все още няма да подкрепи Медведев. Позицията по отношение на Зеленски обаче също е неясна. Само Владимир Кличко открито призова да се гласува в полза на Зеленская. Освен това този боксьор обяви, че ще се бие в Москва с олимпийския шампион през 2020 г. И че разликата във възрастта не го притеснява. Че Владимир е по-силен и мотивиран от всякога.
  Медведев обаче награди със звезда Герой на Русия и Владимир Кличко, и Виталий Кличко. Сякаш той е справедлив човек. Вие, братя, направихте много за бокса, особено Владимир.
  Виталий каза, че най-отвратителното нещо на Майдана е, че заради него той не счупи рекорда на Холмс. Но имаше всички шансове!
  И изведнъж Виталий поиска да се срещне с Гасиев в Киев. Което предизвика известно раздвижване. Защо не опитате?
  Сергей Ковальов също искаше да продължи кариерата си, припомняйки, че Хопинс дори в по-напреднала възраст побеждаваше световни шампиони и обединени титли. И че засега нито Зелески, нито Медведев смятат да работят в правителството. И той иска да се бие.
  Момчетата наистина имаха достатъчно мотивация. От останалите боксьори Дима Бивол изяви желание да се бие с Ковальов.
  Медведев преговаря с Грудин. Той му обеща планини от злато. Грудинин не искаше нищо по-малко от поста министър-председател. Неочаквано възрастният Зюганов подкрепи Медведев и призова Грудинин да се присъедини към екипа на действащия президент. Но тогава в редиците на комунистите настъпват проблеми и разцепление. Което не се хареса и на двамата кандидати.
  Но Сергей Удалцов говори в полза на Зеленки. Казват, че между две злини трябва да изберем, която още не сме познавали!
  Николай Валуев предложи съюз между Зеленски и Медведев: Зеленски президент - Медведев министър-председател. Какво харесаха олигарсите! Нещо повече, те припомниха, че има негласна точка на обединение: различните държави да имат премиери и президенти от своите.
  И тъй като Зеленски печели президентските избори, тогава представител на Русия трябва да стане премиер. Но Медведев все още е на втори тур.
  Зеленски обаче каза, че да, премиерът ще е от Русия, но не и Медведев! Защото на руснаците им писна от управлението му. И трябва някой по-кадърен в икономиката и с успешен опит, а не провал като Медведев!
  Данните от социални проучвания показват, че мнозинството руснаци не искат да видят Медведев като министър-председател. По-точно почти деветдесет процента бяха против.
  Рогозин неочаквано се върна от политическата забрава и започна да се смята за възможен министър-председател. Освен това много руснаци искаха да видят Андрей Навални като свой министър-председател.
  Така колелото на историята се въртеше все по-бързо и по-бързо.
  В света, разбира се, Западът подкрепи Зеленски, Китай остана неутрален. Повечето държави също са за Зеленски, който се смяташе за демократ и западняк. Но Медведев беше партньор на Путин толкова дълго време. Дори се заговори за тандем от двама лидери. И е ясно, че Медведев изобщо не е толкова бял и пухкав, колкото му се иска да изглежда. Избори има и в САЩ. Състезание между млад републиканец и млада демократка. И шансът е петдесет на петдесет. Възможни са промени и в Китай, лидерът Си има здравословни проблеми. И изглежда има шанс той да бъде наследен от по-демократичен лидер.
  Като цяло китайската олигархия иска повече свобода и демокрация, но хората не се забавляват достатъчно. Що за избори са тия, като изходът им се знае предварително?
  Модата на диктатурата започна да изчезва. Всички искаха нещо повече от това да бъдат зъбни колела.
  Зеленски олицетворяваше нови неща и промени, при това успешни. И в Русия това се възприема положително. Хората не искаха затвори, лагери или всеобщ страх.
  Едно поколение се смени и всеки иска промяна. Дори в Куба, където режимът на Кастро, мразен от народа, беше залитащ. Дори властта да беше под друго име. В Северна Корея също има жажда за промяна. Освен това корейците често казваха: монархията не е за комунизма! И че дебелият диктатор трябва да си ходи!
  Желанието за промяна по света нарастваше и Зеленски беше в тази вълна. И напредва успешно!
  И в Северна Корея имаше протестна демонстрация. Които диктаторският режим разстреля с картечници. Което стана още един показател за варварството, царящо на континента.
  Тръмп каза, че САЩ могат да решат проблема с тази диктатура със сила. И че ядрена бомба няма да ги уплаши. Освен това Тръмп каза, че Съединените щати вече тестват такива оръжия, че никакви термоядрени заряди няма да бъдат опасни.
  Но времето на Тръмп изтичаше. И така той е най-старият от президентите. Освен това след смъртта на Картър той дори стана най-старият сред бившите президенти. Еха! А късметът обича младостта! Ако Тръмп имаше за противник по-млада жена, едва ли щеше да я победи изобщо!
  Явно законът на кармата казва: успех на младите! Дори Роналд Рейгън да се окаже изключение от правилото!
  И сравнително младият Горбачов се оказа провал. Дори ако някой може да каже, че Михаил Сергеевич не е прав? Първият владетел на СССР, който говори човешки език. И не беше разбран от хората! Или може би дори не народа, а елита!
  О, какъв късмет! Колко късмет имаше Владимир Владимирович Путин и колко постигна?
  И ако Николай II беше имал малко повече късмет - например адмирал Макаров да беше останал жив, колко велика и могъща щеше да е Русия тогава. Китай щеше да стане Жълта Русия и целият свят щеше да се превие!
  И така превзеха Крим сами и бяха въвлечени в конфронтация с целия свят!
  И Николай II, като тънък дипломат, успя да договори Константинопол и Мала Азия от своите съюзници.
  Е, добре, сега феноменалният Зеленски става все по-активен. И вторите избори наближават.
  В Украйна има все повече ликуване и оптимизъм. Медведев естествено предложи телевизионен дебат. Въпреки че това няма много смисъл. Позицията на действащия президент на Русия не е много силна. И няма с какво да се похваля. Нито в икономиката, нито в политиката и във войната. Ситуацията в Кавказ дори се влоши. И нищо не може да се направи. Нито силата, нито дипломацията печелят. Отношенията с обкръжението на Медведев стават все по-враждебни. Вече никой не приема царя на сериозно. Въпреки че царят все още е на трона.
  Олигарсите като цяло не са против Зеленски. Недоволни са само силите за сигурност или по-скоро част от тях!
  Тайно Медведев събра съвет за сигурност. Разговорът засегна дали да се отмени втория кръг. Например, имаше ли нарушения? Разбира се, че бяха! И можете да намерите грешка в това и да отмените изборните резултати. Защо такова нещо ще бъде потвърдено от Върховния съд? Идеята изглеждаше доста разумна.
  Дмитрий Анатолиевич Медведев припомни, че по едно време през май 1999 г. Елцин е обсъждал план за военен преврат и разгонване на Държавната дума!
  И почти се случи. Вярно, дори тогава нямаше единство сред силите за сигурност. Някои казаха, че мекият вариант е по-добър: Върховният съд отхвърля процедурата по импийчмънт поради липсата на закон за отстраняването на руския президент. И докато се приеме този закон, а това е конституционен закон, трябва да се съберат две трети от парламента и три четвърти от Съвета на федерацията. И правомощията на Думата ще изтекат, както и на президента.
  Силите за сигурност тогава всъщност обещаха да работят с Върховния съд и да разрешат проблема мирно. Елцин всъщност не искаше да направи военен преврат с два процента рейтинг и пет инфаркта. И силата не е същата, и опората не е същата. Освен това през 1993 г. хората все още имаха подкрепа за този курс. И през 1999 г. вече я нямаше. И нямаше как да се случи при такива резултати.
  Така че, ако процесът по импийчмънт беше минал, най-вероятно щеше да приключи без разстрел.
  Медведев се обърна към Върховния съд за анулиране на изборите.
  Но след това, разбира се, съдиите започнаха да възразяват. Че, казват, дори изборите да бъдат касирани, пак ще трябва да се повторят. И шансовете на Медведев само ще станат по-малки. И народните вълнения ще започнат.
  Така че, казват те, по-добре Дмитрий да приеме, че Зеленски ще стане президент на Русия. И се опитайте да намерите своето място.
  Освен това мнозина казаха, че този клоун няма да успее в Украйна. Но трябва да е проработило! И не трябва да правите трагедия от къртичината.
  Медведев, след разговор със съдии и служители по сигурността, взе решение: все пак да отиде на избори. И задръжте втория кръг. И наистина така ще се получи. Може би все пак ще се случи чудо. Но не? Така че няма да го вкарат в затвора.
  Срещата на милиардерите също изрази, че не са против демокрацията. И че Зеленски не е левичар и им отива. И по-нататък, че най-накрая всички западни санкции ще бъдат премахнати и Русия най-накрая ще се върне в световната общност.
  Сега остава само едно нещо, което трябва да направите: да проведете телевизионен дебат. Зеленски се съгласи, но само на стадион "Лужники". Разбира се, това беше прието. Много напомняше на вече преминатия етап с Порошенко. Освен това разликата в първия кръг беше още по-голяма. А антирейтингът на Медведев е колосален.
  Но телевизионните дебати са като удавник, който се хваща за сламка. Последното заседание е в петък, а изборите са в неделя.
  Медведев като цяло се готвеше. Но фактите не са на негова страна. И опитът на Порошенко показа, че не можете да промените фактите само с реторика. Точно както не успяха да победят кмета Лужков, единственият път в цялата история на Москва, когато централните телевизионни канали работеха срещу настоящия ръководител на града.
  Но пропагандата не можеше да надделее над икономическите постижения на московския кмет. И не гласувайте за Кириенко, автора на дефолта! Но именно той беше издигнат най-много от всички. Може би най-неуспешният кандидат беше изправен срещу бизнесмена.
  Сега обаче руските медии агитираха повече за Зеленски. Никой не вярваше на Медведев. Дори Върховният съд не пожела да разгледа делото за касиране на изборите.
  Засега важното е, че стадионът е пълен до краен предел. Буквално преливащ.
  И беше ясно, че предстоят сериозни спорове. По лицето на Медведев обаче беше ясно, че той почти се е примирил с поражението. Но последният ход трябва да бъде направен.
  В навечерието на дебата Медведев назначи Владимир Жириновски за министър на вътрешните работи. Това е последният жест на отчаянието. Но Жириновски, знаейки, че повече от осемдесет процента от избирателите са готови да гласуват за Зеленски, изобщо не гореше от желание да се кара с бъдещия държавен глава. Въпреки че, разбира се, той разбираше, че едва ли ще намери място в екипа на Зеленски.
  Да, Владимир Волфович е стар. Анатолий Кашпировски обаче е още по-стар министър на здравеопазването и вицепремиер. Но той също не е особено нетърпелив да води кампания за Медведев. Той обаче има шанс да остане в отбора. Възрастта е голяма, а това означава опит. И физическата ми форма е просто много добра.
  Нищо чудно във феномена Кашпиров.
  Дебатът на стадиона започна с размяна на поздрави. И остроумни забележки. Но Зеленски изглеждаше по-свеж, по-уверен, по-убедителен и по-професионален.
  Медведев беше много нервен и започна да крещи. Не можеше да бъде убедителен. А нещата в държавата са доста зле. Хората явно подкрепят Зеленски. Тук всичко е толкова напрегнато.
  Всяка дума на Зеленски е придружена от аплодисменти, а Медведев е освиркван. Тоест има реален провал на дебата.
  Медведев потрепва и казва:
  - Имам опит!
  Зеленски отговаря с усмивка:
  - С такъв опит ходи само при портиерите!
  Медведев отговори:
  - С Путин превзехме Крим!
  Зеленски отговори остроумно:
  - Крадецка хватка и къси ръце!
  И така дебатът продължи, но Зеленски явно спечели. Той беше много по-остроумен и убедителен от Медведев и публиката ликуваше.
  Веднага след телевизионния дебат действащият президент на Русия издаде указ за петкратно увеличение на заплатите и седемкратно на пенсиите! Но вече изглеждаше като шега.
  Хората на Медведев само се смееха. Въпреки че беше ясно, че в навечерието на изборите те правят нещо друго!
  Медведев също реши да награди с орден "Св. Андрей Първозвани" Сталин и Ленин. Трябва да се каже, че това решение е доста мъдро, но закъсняло. Дмитрий Медведев явно искаше да спечели комунистите. И особено сталинистите. Но в същото време той взе и награди звездата на героя Тухачевски. Това също е изключителен ход и опит за заигравка на либералите.
  Медведев общо взето гледаше да угоди и на нашите, и на вашите. Той награди патриарха, папата и лидерите на християнските деноминации. Предимно протестанти. И дори Свидетелите на Йехова бяха възстановени в правата си, но това нямаше голяма полза. Все пак им забраняват да гласуват и като цяло тази организация умира!
  Медведев награди и мюфтии, и лами. Той се опита да спечели всички на своя страна. Пороят от медали и ордени беше необикновен. В същото време действащият президент награди всички депутати от Държавната дума с бонус от милион долара. Това обаче по-скоро плашеше, отколкото привличаше хората към него.
  След това Медведев се опита да създаде няколко нови ордена: Орден на Петър Велики, Орден на Иван Грозни, Орден на Александър Освободител, Орден на Николай II и Орден на Брусилов. Ордените на Ленин и Сталин също са възстановени.
  По този начин Медведев се опита да привлече разнороден електорат. И действайки на принципа: и вашите, и нашите! Но в този случай всеядността породи недоверие към хората - казват те, политическа проститутка. Хората сякаш забравиха, че Путин също флиртуваше и с лявото, и с дясното. И аз също се опитах да бъда всеяден.
  Но това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на бика! Путин някак от самото начало, въпреки дирята на наследника на Елцин, мразен от народа, се радваше на симпатиите и на народа, и на елита. Дори комунистите се страхуваха да говорят против него и гласуваха за утвърждаването му за министър-председател без бой и пазарлък.
  Но Медведев никога не е бил особено обичан. Явно беше прекалено интелигентен и в сянката на Путин. Никой не го възприема като истински боец и владетел. Изобщо след Путин някак всеки наследник изглеждаше като политическо джудже и беше нещо нередно. А Зеленски беше възприеман като харизматичен, като принц от приказките. И вече не е котка в джоба, а успешен владетел, който извади Украйна от блатото или по-скоро от дупката.
  Разбира се, Украйна пострада преди всичко поради скъсването на връзките с Русия. И тук Порошенко може да не е толкова виновен. Ако нещо подобно се беше случило в Беларус, щеше да е пълен провал. По отношение на професионализма украинското правителство е силно! В Беларус, напротив, има само подлизурци и разрошители. Путин понякога имаше силни личности в своя екип, като Рогозин или Ткачев, но те бързо бяха отстранени.
  Във всеки случай Медведев беше човек, който не изглеждаше роден владетел и следователно този цар не беше съвсем реален и придворен.
  В някои отношения той приличаше на Горбачов, когото обикновените хора на Запад обичаха, но не харесваха сред своите. Отчасти, разбира се, те започнаха да не харесват Горбачов заради борбата му с пиянството. Алкохолиците и пиячите, разбира се, не са простили дефицита на водка. Имаше винени бунтове. И тогава цигарите изчезнаха.
  Не, Горбачов е ясен, че не го харесваха само заради плешивостта му. Медведев като министър-председател се показа като много слаб икономист. И дори без Зеленски щеше да има проблеми с избора за нов мандат.
  Веднъж Путин дръпна Медведев за ушите.
  Но сега Путин отпадна от играта - подкопа здравето си, карайки на ръка и се натоварвайки с хокей. Беше ли необходимо да се катерим по леда на такава уважавана възраст? Особено без да сте имали никакви умения, когато сте били млади?
  Путин изгоря, пренапрегна се. И без него няма кой да спре Зеленски. Още повече, че самият Путин водеше кадрова политика по такъв начин, че нямаше достоен приемник. Като Сталин, който направи така, че Хрушчов да го наследи, и фалира. И тук Медведев изобщо не е адекватен лидер на руската империя.
  В събота преди изборите всички руски телевизионни канали излъчиха филм за Зеленски. Естествено, с цел оклеветяване. Но бяха представени малко факти. И пропагандата показа своята безпомощност. И много канали коментираха филма.
  Медведев награди много генерали с ордени. Отново звездопад.
  Неочаквано той учредява и нов орден на Ботвиник, три степени: бронз, сребро и злато. А също и Ордена на Алехин. А също и бронз, сребро и злато.
  Освен това Медведев обяви с указ, че Русия ще премине към професионална армия в рамките на четири години. И експлоатационният живот е намален до шест месеца.
  След това действащият президент обяви, че ветераните от войната и тези, които са служили в горещи точки, ще бъдат наградени със звездата Герой на Руската федерация. Това, което се превърна в стъпка, която няма аналог.
  Медведев очевидно търсеше място в историята. След това действащият президент награди Владимир Владимирович Путин посмъртно с ордена "Победа" и ордена "Свети Андрей Първозвани" и новоучредената голяма диамантена звезда на Герой на Руската федерация.
  Това вече беше последният опит да се играе върху рейтинга на бившия руски идол. Като, аз съм Медведев толкова години заедно с Путин - обичай ме с цялото си сърце и душа!
  Но очевидно хората не са много нетърпеливи да обичат този кандидат-диктатор.
  А през нощта от събота срещу неделя Дмитрий Анатолиевич Медведев дори обяви посмъртното присвояване на титлата генералисимус на Владимир Владимирович Путин!
  Това беше наистина страхотно! Като, давам титлата на идола от предишни години!
  Дали обаче това ще помогне на Медведев? Трудно е да убедиш хората да гласуват за себе си само като възхваляваш бившите си идоли и ги награждаваш с ордени. Колкото и да обсипвате с награди, няма да върнете Путин. И е ясно, че старият цар си отиде и идва нов цар от Киев.
  Зеленски обаче не спеше и също награди папата. Възрастният Франциск Първи благослови президента на Украйна за нови постижения.
  А в Беларус проруската коалиция от партии вече приключи събирането на подписи за провеждане на референдум за обединение с Русия. Очаква се гласуване по този въпрос. Заслугата за това обаче не е на Медведев. И тук основната инициатива дойде от Зеленски, този идол на милиони.
  Така че сега Владимир Зеленски навлизаше във финалната линия...
  Започна гласуването в Сибир. Избирателната активност беше висока от самото начало. Хората отидоха до урните и се усмихнаха. Личеше си, че идват заради промяната. И това, което искат, е ново. Всички са уморени и уморени от старото.
  Дори песента прозвуча сутринта:
  Нашите сърца изискват промяна
  Нашите очи изискват промяна...
  В нашия смях и в нашите сълзи,
  И в пулсациите на вените!
  Промяна, чакаме промяна!
  Изборите минаха спокойно, но имаше огромна избирателна активност. Хората се стичаха на изборите на тълпи. Николай Валуев беше един от първите, които гласуваха. Той хвърли бюлетината в урната и каза:
  - Да гласуваме за нещо ново!
  След това се появи Александър Поветкин. И аз гласувах и дадох мнение:
  - За руските богове!
  След това дойде гласуването. Хвърляха бюлетини в урните. И Дима Билан и Алла Пугачева. Лев Лещенко също се появи и обяви:
  - Да гласуваме за нещо ново!
  Николай Басков изпя:
  - Руски валс, крила се издигат! Пролетта идва!
  И той също сложи листа в кофата за боклук.
  След това се появиха други момчета... Зеленски дойде да гласува със скутер и направи салто - обра аплодисменти. Те гласуваха и дори рецитираха:
  Познайте пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзите на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Хвърлете игото на тежките вериги!
  И бурни аплодисменти! Въпреки че стиховете не са от него, а от известния поет и писател Олег Рибаченко. Но самият Олег Рибаченко се превърна в момче и сега пътува в друг свят.
  След това гласуваха други боксьори: Сергей Ковалей, Денис Лебедев. Последният опита да се върне след почивката. Но той беше бит и накрая си тръгна.
  София Ротару гласува в Киев. И тя се усмихна много...
  Дойде и Владимир Жириновски. Той извика:
  - За нов път!
  И блесна с пагони на генерал-полковник. Зюганов дойде на изборите в инвалидна количка. И през цялото време мълчеше.
  Грудинин гласува усмихнат...
  Гари Каспаров даде едновременна игра и също даде своя глас. Освен това той каза, че ще играе мач с Карлесън. Така Анатолий Карпов даде сесия за едновременна игра.
  Между другото, Карпов вече е награден със Златния орден на Михаил Ботвиник.
  Така че друг е въпросът кой е главният и най-добрият световен шампион тук.
  Със сигурност много се е променило...
  И Дмитрий Анатолиевич Медведев отново изненада всички. Обявени от институцията, орденът на името на "Олег Рибаченко". Освен това има четири степени наведнъж: четвъртата степен е бронз, третата степен е сребро, втората степен е злато и първата степен е злато с диаманти!
  Това се оказа страхотно!
  "Луцифер Армагедон" вече е пуснат по кината, а рекордите на "Аватар" и "Междузвездни войни" вече са подобрени. Олег Рибаченко се превръща в истинска литературна суперзвезда!
  Медведев учреди и литературна награда на името на Олег Рибаченко - с награден фонд десет пъти по-голям от Нобеловата награда.
  И това като цяло е много готино!
  След това все повече и повече Медведев работеше в неделя. Той награди Олег Рибаченко с Ордена на Свети Андрей Първозвани и звездата на Героя на Русия и голямата диамантена звезда на Героя на Русия, Ордена на Победата. Това беше опит да се промени хода на историята.
  Например, ще се отнасям любезно към Олег Рибаченко и всичко ще бъде страхотно! В същото време ще присъдя и него, и маршала званието на Руската федерация!
  И идва неделя... Вече са известни първите данни от изпълнителните анкети, които казват, че Зеленски има над осемдесет процента.
  И потокът от информация няма да спре...
  Медведев все още няма да гласува. Върши работа. Тук той издава заповед за присвояване на Владимир Волфович званието армейски генерал. Например, бъди ми верен.
  Въпреки че Жириновски, изглежда, вече е преминал от другата страна.
  Лев Лещенко стана министър без портфейл. Но това вече няма значение.
  В Китай има вълнения. Народът иска демокрация - писна му от деспотизъм! Не само с хляб живее човек!
  Бих искал да кажа не на шефа си! Колко дълго можете да поддържате дисциплина с пръчка в двадесет и първи век?
  Нещата в Китай не вървят много добре. Невъзможно е безкрайно да се върви по релсите на комунизма и да се гради капитализъм. Необходими са някои промени. И ръководството е твърде консервативно.
  Освен това новата буржоазия иска демокрация и край на полицейската бруталност.
  Отрази се и изчерпването на остарелите начини на работа! Без желание да бъдем зъбни колела в системата. Да, в Китай в неделя значителни бунтове разклащат системата.
  А в САЩ жената има най-голям шанс да стане президент. Популярността на Флойд Мейуедър обаче изведнъж започна да расте. Този непобедим боксьор вече се изкачи до върха на рейтингите.
  Явно САЩ са пропуснали нови победи и не са искали нито републиканец, нито демократ на трона. И Флойд също е готин!
  И тогава ще има нов телевизионен дебат.
  Вече е неделя вечер. Избирателните секции ще затворят скоро.
  В последния момент Медведев най-накрая се появи. Той набързо хвърли бюлетината в урната и си тръгна, без да каже дума. Часовникът удари и гласуването приключи.
  Засега президентът Медведев напусна Кремъл и отиде в резиденцията си край Москва.
  С него в кабината има две момичета. Поне малко забавление.
  Наташа, седнала отдясно, попита:
  - Е, какво ще кажете за Дима? Сега ще обявят окончателния ви провал!
  Медведев отбеляза:
  - Има още два месеца до откриването. Така че засега все още съм всичко, а Зеленски е само президент на Украйна!
  Аленка, седнала от дясната страна, отбеляза:
  - И откриването може да се ускори! Вашата власт, Дмитрий Анатолиевич, свърши!
  Медведев попита умолително:
  - Но вие, момичета, го можете!
  Наташа се намръщи и попита:
  - Какво можем?
  Медведев уверено заяви:
  - Пречи на откриването!
  Наташа се засмя и отговори:
  - И как?
  Действащият президент отговори категорично:
  - Сякаш не се познаваш!
  Наташа отговори ядосано:
  - Няма да убием Зеленски!
  Медведев веднага възрази:
  - Е, защо да го убивам! Само се уверете, че сам ще се откаже от короната!
  . ГЛАВА Љ 4.
  Момичетата се изкискаха в унисон...
  Аленка попита с усмивка:
  - Какво предлагате използването на хипноза?
  Дмитрий Анатолиевич кимна:
  - Това е! Можеш да го направиш!
  Наташа отговори вместо приятеля си:
  - Можем, но не искаме!
  Медведев беше изненадан:
  - Защо е това?
  Наташа отговори честно:
  - Зеленски е избраният! А вие, Дмитрий Анатолиевич, не можете да управлявате страната!
  Аленка злобно добави:
  - И това е съвсем очевидно за всички ни!
  Медведев отбеляза с ярост:
  - Не разбирате ли, че ще станем колония на Запада?
  Аленка отговори уверено:
  - По-скоро Западът ще стане наша колония!
  Наташа добави саркастично:
  - И с теб, Миша, Русия така или иначе няма да бъде велика!
  Медведев избълбука:
  - Ще ти дам орден "Победа", орден "Св. Андрей Първозвани", орден "Николай II" и златна звезда в диаманти...
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - А може би ние самите можем да станем президенти и да си дадем триста заповеди?
  Аленка отбеляза:
  - Можем да ви хипнотизираме и да станем генералисимуси.
  Наташа се изкиска и отбеляза:
  - Или може би супергенералисимус!
  Момичетата избухнаха в смях...
  Аленка пееше:
  - И понякога дори врагът извика,
  Скривайки страха - че съм цар!
  Наташа оголи зъби и изчурулика:
  - Не обичам театри и арени,
  Там милион се разменя за рубла...
  Въпреки че предстоят големи промени -
  Обичам Белобог и Сталин!
  И момичето използва босите си пръсти, за да стисна носа на губещия президент.
  Числата вече са обявени от Далечния изток. 91 процента за Зеленски, 7,5 процента за Медведев, уверено лидерство на украинския президент.
  Аленка също дръпна ухото на Медведев с боси пръсти и изсъска:
  - Добре, а бившият президент, помогнаха ли ви наградите?
  Медведев каза напрегнато:
  - Още не съм бивша! Преди откриването, истинската!
  Момичето изкрещя:
  - Слава на новия цар!
  Момичетата вещици отказаха да помогнат на Медведев като последен коз. И сега, докато действащият президент все още се опитваше да намери изход от безнадеждна ситуация.
  Може би да повлияе на Върховния съд да анулира резултатите от президентските избори в Русия? Това изглеждаше като голямо изкушение. Но в действителност шансовете изглеждаха малки.
  Ами ако издадем указ и предложим на всеки съдия милиард долара? Все пак той е президент и има власт, за която дори царете не са мечтали! По-точно и.д. И наистина, ако предложите цял милиард долара, съдиите няма да устоят.
  Защо да губите време за дреболии?
  Данните се предаваха по радиото. Докато Зеленски имаше деветдесет процента, плюс в Украйна се очакваше да получи почти сто процента. Може би в областта на червения пояс, поради флирта на Медведев с комунистите, ще има малко повече, имаше някакви шансове в Кавказ. Вярно, Рамзан Кадиров изглежда е решил да застане на страната на победителите. Все още можете да правите пари в армията, въпреки че военните нямат особено желание да служат, падащият президент няма желание.
  Като цяло след първия тур властта на Медведев отслабна. И ако все още можеше да раздава награди, то иначе все повече го пренебрегваха.
  Дмитрий Медведев пристигна в офиса си и се опита да се свърже с централната банка. Дежурният неохотно го свърза.
  Служебният президент поиска да му бъдат отпуснати пари за неотложни нужди.
  Шефът на централната банка отговори:
  - Няма да правя нищо, докато не получа потвърждение от новия президент Зеленски.
  Медведев изрева:
  -Луд ли си? Все още съм президент на откриването на новия! Ако е така, тогава трябва да ми се подчините!
  Шефът на централната банка отбеляза:
  - По конституция не ви се подчинявам! И все пак защо ти трябват пари?
  Медведев отговори с усмивка:
  - Имате ли нужда от държави за спешни случаи?
  Шефът на централната банка отговори със строг тон:
  - Искаш ли да избягаш?
  Медведев излая:
  - Сега ще те арестувам! Армията ми се подчинява! Верният Жириновски е с мен!
  Шефът на Централната банка отбеляза:
  - Този винаги взема тортата! А в Москва повече от деветдесет процента са за Зеленски. Вашата власт е над Миша!
  Медведев изрева:
  - Но твоята не започна!
  И той затвори. Сега ситуацията ставаше трудна. Силите за сигурност са на път да откажат да се подчинят. Да, Жириновски е лисица. Струваше ли си да го назначат за министър на вътрешните работи? Дайте заповед на специалните части. Или все пак трябва да се опитаме да използваме Държавната дума?
  Ясно е, че Зеленски ще проведе нови избори и много депутати няма да получат мандатите си. По-точно почти всичко.
  Тук е необходимо нещо различно. Но Държавната дума едва ли ще тръгне срещу народа. И армията няма да подкрепи откровен военен преврат. Генералите в Русия не са от хората, които водят гражданска война.
  Остава само едно - да се касират президентските избори по съдебен ред. Това е единственият законен шанс да удължите агонията си. Но най-вероятно ще бъде само удължен. Малко вероятно е Медведев да има реален шанс да бъде преизбран. Всъщност неговият антирейтинг е колосален, дори по-лош от този на Петро Порошенко.
  Медведев е мислил и за друг вариант. Например физически да елиминират Зеленски? Но това си е чиста престъпност. Да се наведеш така? Освен това ще развали Медведев. И в най-добрия случай ще даде отсрочка. Защото народът няма да прости на Медведев такъв колосален провал на изборите.
  Не, Дмитрий Анатолиевич няма да успее. Без да събере и десет процента от гласовете на изборите, той със сигурност няма да остане на власт.
  Медведев се приближи до бара. Отвори, извади една бутилка и си наля коняк.
  Скъп - "Наполеон", отлежал двеста години!
  Служебният президент изпи чаша. След това хапнах второто с лимон.
  Стомахът ми се затопли и мислите ми препускаха по-бързо. След третата чаша Медведев се усмихна и седна на стола. Развесели се малко. Всъщност защо му е тази власт? Пълна отговорност. Нито минута свободно време, нито секунда спокойствие. Винаги в движение, под наблюдението на видеокамери. Страхувате се да кажете твърде много.
  Има много работа, но няма удоволствие.
  И искам да лежа в леглото с момиче. Играйте война на компютъра.
  Всъщност тук сте президент, но за да започнете истинска война ще се замислите. Ето как страховитият Тръмп не посмя да нападне Иран.
  Можете да говорите много за войната, но всъщност не е лесно да вземете решение за нея!
  Но борете се с играта, борете се със себе си!
  Медведев седна на компютъра. Включих любимата си Втората световна война. Отдавна не можеше да го играе. Тук, за да не се напрягате много, използвате кода на измамника. Като този...
  И тогава преминавате през технологията с ураганна скорост. И вие вече имате ИС-7, които пускате по полкове, а срещу немците само Т-1. Има забележима разлика в силата и средствата.
  Медведев, който почти никога не пиеше, също поради лошо здраве, забележимо се развесели.
  Ето как хвърляте най-скъпия и най-тежкия танк от Втората световна война, IS-7, срещу врага. И го чупиш без особени затруднения. Войната върви леко и победоносно. Превземате град след град.
  Като цяло, разбира се, Сталин ръководи страната добре и успя да победи Третия райх за по-малко от четири години. Путин се бори с ИД по-дълго. Но немците имат много готина технология.
  В играта, например, немският танк Е-75, само съветският ИС-7 може да се бие срещу него на равна нога, всички останали танкове отстъпват. E E-75 има много здрава броня. Дори пистолетът превъзхожда съветския ИС-7 и е близък по разрушителна сила.
  И германците планираха да направят този танк техен основен през 1945 г. Ами нашите?
  Медведев въздъхна... Те не можаха да пуснат ИС-7 в масово производство в следвоенния период. Така че войната продължи по-дълго, никой не знае кой друг спечели.
  Дмитрий Анатолиевич, пиян, пееше:
  - Обичам, братя, обичам! С любов да живеете, братя! И нашият атаман не трябва да се притеснява.
  Медведев заспа, докато играеше. Релаксиращо е...
  А на следващия ден станаха известни окончателните резултати от президентските избори.
  За Зеленски заедно с Украйна са гласували почти 92 процента от избирателите, а за Медведев - 6,7 процента. Така се състоя триумфалната победа на Зеленски.
  Започнаха тържества и веселби в страната. Най-накрая идва нов, както изглеждаше на мнозина, светъл живот.
  Засега Дмитрий Анатолиевич Медведев изпълнява функциите на президент по време на встъпването в длъжност.
  И поздрави, разбира се, победителя. Къде можете да отидете? И няма какво да броим шест процента.
  Министърът на вътрешните работи Владимир Жириновски обаче посети Медведев и го утеши:
  - Гласувах за вас Дмитрий Анатолиевич!
  Действащият президент тихо отговори:
  - Благодаря ти!
  Жириновски предложи:
  - Може би трябва да ви поставим на премиерата?
  Медведев поклати нарисуваната си глава:
  - Не мисля, че след такова поражение на втория тур ще ми дадат премиер. Това вече няма да е политически коректно.
  Жириновски логично отбеляза:
  - Все пак на твое място трябва да има някой от Русия. Кой ако не ти?
  Медведев предложи:
  - Най-вероятно Андрей Навални!
  Жириновски оголи зъби и изръмжа:
  - Андрей Навални? Нека това не се случва!
  Медведев сви рамене и отбеляза объркано:
  -Къде отиваш?
  Жириновски извика:
  - Да, ще ги арестувам всичките!
  Медведев махна с ръка:
  - Достатъчно! Времето ни май свърши! Отивам на почивка на Канарските острови. Какво ще правиш?
  Жириновски, присвивайки лукаво очи, отговори:
  - Лобирайте за интересите на вашите приятели! Докато Зеленски не пое задълженията си като президент на Русия и Украйна!
  Медведев тъжно отбеляза:
  - За съжаление, това не е толкова просто... Тогава ще ви съблекат три кожи!
  Жириновски, присвивайки лукаво очи, попита:
  - Моля, направете ме маршал на Руската федерация! Е, какво ви струва!
  Медведев помисли няколко секунди и след това обяви:
  - Глоба! Ще направя не само теб маршал, но и ще върна Берия в маршалско звание! Ще бъде честно!
  Жириновски кимна в знак на съгласие:
  - По отношение на Берия, да!
  Медведев присви очи и попита:
  - А по отношение на вас?
  Жириновски отговори честно:
  - И се отнасяй с мен като с цар! Награждавам когото си поискам!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Да, така да бъде!
  И нареди да се изготвят и двата указа за присвояване на маршалски звания.
  Действащият президент на Русия се развесели. Мислейки, че сега той може напълно да се наслаждава на компютърните игри.
  И са много забавни за игра...
  Но наистина, защо президентът ще прави нещо друго? Сега технологиите са се развили толкова много, че можете да бъдете всеки. Дори и от Господ Бог. И конкретно в играта за създаване на вселени.
  Например в кабинета на действащия президент има голям брой различни игри, включително най-модерните.
  Медведев решава да играе стратегическа игра в реално време. Германия през 1939 г. Е, защо използвате код на измамник? Добавяте пет хиляди "Пантери", три хиляди "Тигри" и десет хиляди "Фоке-Вулф". И вие разполагате тези сили срещу врага. И атакуваш Полша, която няма и една десета от тези сили.
  И войната си върви както си искаш, с една цел и победоносно. Медведев, честно казано, тук е огромен завоевател. Мачка врага, все едно мачка сливи с преса.
  Полша беше сравнена лесно и по-бързо, отколкото в реалната история. Вие атакувате Франция. Изстрелвате десет хиляди танка E-75 срещу нея, като използвате фалшив код. Нека си признаем, страхотни коли. Които са напълно неуязвими за френските оръдия, но смъртоносни на големи разстояния. Те свалят вражески коли.
  Медведев дори подскача от радост. Както в играта, той се движи бързо и вече превзема Париж... И тогава какво ще кажете за дреболиите? Да превземем Испания едновременно, за да не се разстройва много Франко.
  А за щурма на Гибралтар ще използваме реактивни самолети. Къде ще отидат британците?
  Разбира се, в същото време използваме средства за изграждане на бойни кораби и самолетоносачи. Тогава ще бъде трудно за Великобритания. Тук има сто самолетоносача и двеста бойни кораба. Това ще бъде колосална сила.
  И тогава има десантни кораби. Вие също така правите танкове от серията "E"-U, по-нататъшна еволюция на "E". Тук хвърляш танк "Е"-50-У, такава машина, че не можеш да я пробиеш от никакъв ъгъл.
  И тя да мъчи британците. Ето две красиви момичета в такъв танк, които намигат на действащия президент на Русия.
  Медведев им изпраща целувка в отговор.
  Така ще играем...
  И най-новите танкове наближават Лондон. И без церемонии превземат столицата на Англия.
  Медведев изпя:
  - Светът е скучен! Всички ще изядем котката!
  Разбира се, това е интересно и лесно за игра. Взех кода на измамата и подпечатах каквото искате. Значи хващате Балканите и отивате в Африка. Вие също щамповате, а също и пехота. Правите войски, само да имате пари. И превзетата територия също дава пари. Е, опитайте, разходете се из Африка.
  СССР все още отваря фронта. Тридесет и четири срещу серията E-50-U, които бяха подпечатани с още десет хиляди. Ако E-50 е превозно средство с приблизително същата броня като Tiger-2, само рационалният наклон е по-голям, а въоръжението е малко по-силно и двигателят е по-мощен. Е-50-У при еднакво тегло е сравним със съветския Т-64 и дори има по-мощен газотурбинен двигател.
  Да, силите не са равни. Тук се бият различни поколения танкове.
  И Медведев, разбира се, се втурва на черен кон.
  Силите, разбира се, не са сравними. Можете също така да добавите E-75-U, това е машина за убиване от клек, непробиваем дори от корабни оръдия.
  И как ще се тъпче. Нищо не може да го спре.
  Медведев играе като малко момче. Ех, добре, тогава как. И никой няма търпение да го види. Той загуби и действащият президент беше забравен.
  Всеки обича само победителите.
  Дмитрий Анатолиевич изпя:
  И се противопоставяме на бурите,
  От какво и защо...
  Живейте в света без изненади,
  Невъзможно е за никого
  Може късмет, провал,
  Всички скокове, нагоре и надолу,
  Само така, а не иначе,
  Само така, а не иначе!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И Медведев стана по-весел. Сега неговите войски са окупирали Украйна, Беларус и неумолимо се приближават към Москва!
  Бившият руски президент казва:
  - Че животът ни е игра!
  И превзема столицата на СССР с щурм. Разбира се, срещу армията от 1941 г. той има танкове с характеристики от шейсетте и дори седемдесетте години, и най-важното е, че има много от тях.
  Медведев намига на себе си... Столицата Москва е превзета. И сега можете да превземете Кавказ... И в същото време да превземете южната част на Африка за себе си. И ще премине в Аржентина.
  И оттам да атакуват САЩ. Той е готин командир. Противникът изостава както по количество, така и по качество на войските.
  Медведев пее ентусиазирано:
  - Смело ще влезем в битка! За властта на Съветите! И ще затрием всички в лайна в битката за това!
  Медведев беше временно изваден от игра. Обади се руският министър на отбраната, който смени Шойгу Трубецкой. Той попита все още действащия президент:
  - Кога ще положим клетва на новия лидер?
  Медведев отговори лаконично:
  - Където трябва, на откриването!
  Трубецкой отбеляза:
  - Новият президент на обединена държава иска да бъде встъпил в длъжност следващата седмица. За да нямат време да крадат!
  Медведев излая:
  - Това не е според нашата конституция и закони!
  Трубецкой отбеляза:
  - И Елцин прие тази конституция не по закона и по старата конституция. Всъщност мнозина смятаха, че Путин ще предложи нова конституция, но някак си не се случи!
  Медведев отбеляза:
  - Не е най-добрата идея всеки нов президент да приема нова конституция!
  Трубецкой възрази:
  - Но Путин можеше! Той беше по-готин и от Елцин, и от вас, Дмитрий Анатолиевич!
  Медведев кимна и се съгласи:
  - По-хладен и най-важното по-голям късмет! Без Путин всичко се обърка и Зеленски взе властта в Русия.
  Трубецкой отбеляза:
  - И Лукашенко имаше шанс, но изпусна времето си. Трябваше да се движим по-бързо!
  Медведев логично отбеляза:
  - Лукашенко се страхуваше от конкурентни избори в Русия. И Зеленски не би поел риска, ако сърцето на Путин не издържаше. Да управляваш държавата толкова ръчно е изгоряло! Путин определено изгоря на работа!
  Трубецкой предложи:
  - Добре, да приемем ли встъпването в длъжност по-бързо или не?
  Медведев смело отговори:
  - Правете каквото искате! Не ме интересува повече! Ще се оттегля до почетна пенсия и ще живея за собственото си удоволствие. Може би ще обиколя света! Вече съм бил и президент, и премиер за рекорден период за Русия! Колко дълго можеш да се вкопчиш в трона?
  Трубецкой се съгласи:
  - Е, щом е така, нека идват промените! Какво да правим с Шойгу?
  Медведев отговори студено:
  - Нека си почива! Пенсията на маршала е голяма. Нека пътува по света. Позволих ти да имаш имоти в чужбина!
  Трубецкой кимна и отбеляза:
  - Путин изолира Русия от света! Въпреки че на думи скърбихме в дълбините на душата си, ние се радвахме на смъртта му! Колкото до Зеленски, ще видим! Много от нас искаха порядки като на Запад. Получавайте като в САЩ, но работете... Като в СССР!
  Медведев отбеляза:
  - Ами при Сталин чиновниците работеха интензивно! Не си мислете, че са били пълни с мед!
  Трубецкой попита:
  - Какво ще направиш?
  Медведев припомни:
  - Бях президент и ще се пенсионирам като президент. Голяма е... И ще се радвам на живота! Защо иначе да работя!
  Трубецкой припомни:
  - Зеленски може да ви даде поста съветник при него!
  Медведев махна с ръка:
  - Ай! Той е достатъчно умен и без моите съвети! Накратко - осъществете откриването! Дмитрий Анатолиевич изпрати своя!
  Трубецкой се съгласи:
  - Откриване да!
  Медведев затвори. Реших да довърша играта. Нещо, за което никога не съм имала време преди. И поне психически да смачка САЩ.
  Или по-точно в играта. Въпреки това американският Sherman е слаб срещу E-75-U. Но Съединените щати имат много самолети, дори и да не са толкова мощни, колкото немските.
  Но качеството, разбира се, не е същото! Краутс трупат интензивни резултати. Особено пилотите: Албина и Алвина! И това са момичета, които се отличават с огромния си плам.
  Медведев настъпва към Америка от юг. И в същото време танковете му се движат през Сибир. Той се забавлява. Между другото, защо все още не завладеете Япония? В тази игра можете също да убивате вашите съюзници. Разширена стратегия. Приложете кода на измамника и ще бъдете по-силен от опонента си както в количество, така и в качество. Не война, а чисто удоволствие. Ето реактивните машини без опашка, американците дори не могат да ги настигнат.
  По-точно да стигна до там. И използвайте радиоуправляеми ракети! И тормози американците. Медведев наистина харесва тази игра. И преместете войските. Мексико е превзето. Американските градове падат един след друг. Такова удоволствие.
  А на изток танковете от серията "E"-U влизат в Индия. Но какво могат да им противопоставят британците? Нещо повече, Третият райх вече е натрупал ресурси и произвежда най-модерната технология без фалшив код.
  Но Медведев реши да модернизира малко Panther. Ето първата редовна "Пантера" - челна броня 80 - 110 mm, странична броня 50 mm, 75 mm оръдие, дължина на цевта 70 EL, двигател 650 конски сили. Тук е "Пантера"-2 с челна броня от 120 до 150 милиметра, 60-мм бордове, 88-мм оръдие с дължина на цевта 71 EL и двигател с мощност 850 конски сили. Да, сериозна кола. И е по-тежък не с четиридесет и пет, а с петдесет тона и има по-къс силует.
  Но "Пантера"-3. Челна броня от 150 до 200 милиметра, страни от 82 милиметра, оръдие от 88 милиметра с дължина на цевта 100 EL и двигател от 1200 конски сили - тегло 55 тона. Съгласете се, такава кола като цяло е супер срещу Shermans.
  Но има "Пантера"-4. Има челна броня от 200 до 250 mm при наклони и странична броня от 160 mm. оръдие 105 mm с дължина на цевта 100 EL. Това вече е чудовище с тегло 65 тона и с нисък силует. Газотурбинен двигател с мощност 1500 конски сили. Разбира се, отлична серийна разработка, способна да се бори дори със съветския IS-7. Освен това ИС-7 не се произвежда масово.
  Но има и по-силни машини. Работи "Пантера"-5, челна броня 250 на корпуса под ъгъл от 45 градуса, 300 mm чело на купола под ъгъл, страна 210 под ъгъл, 128 mm оръдие при 100 EL, тегло на по-напреднал танк 75 тона, 2000 конски сили мощност на газовата турбина на двигателя . Машина, превъзхождаща всички съветски и американски модели. Способен да пробие ИС-7 от бойна дистанция и да издържи челни удари. "Пантера"-5 като цяло е превъзходна технология. СССР няма нищо по-силно от ИС-7. И германците също имат пет вида тигри.
  След като превзема по-голямата част от територията на САЩ, Медведев решава да прогони и Тигъра. Е, "Тигър" е първият, който всички знаят. Челната броня е 100-110 милиметра почти без наклон, а страничната е 82 милиметра без наклон. А 88-милиметровото оръдие с дължина на цевта 56 EL е наистина ревящ танк. За разлика от "Пантерите", където само първата серия всъщност се биеше и имаше проби от втората. Танк "Тигър"-2 по-известен като "Кралски тигър".
  Челна броня: 120-150 мм в предната част на корпуса под ъгъл 50 градуса, 185 мм в предната част на купола под лек ъгъл и 82 мм в борда под ъгъл 60 градуса. Той е добре защитен в челото, малко по-добре от Tiger встрани и има 88-мм оръдие с дължина на цевта 71 EL. От производствените танкове от Втората световна война, най-добрият по отношение на въоръжението и предната защита, тегло 68 тона, двигател 700 конски сили - доста слаб в ходовите характеристики.
  "Тигър"-3 е дизайнерско превозно средство. Челната броня е 150-200 милиметра под ъгъл 45 градуса, предната част на купола е 240 милиметра под ъгъл. Страни от 160 милиметра с наклонени щитове. Три вида различни оръжия: 88 мм оръдие 100 EL, 105 мм оръдие 70 EL и 105 мм оръдие 100 EL с двигател от 1000 1200 конски сили. С по-плътно оформление и тегло от 75 тона. Да, колата е сериозна и много опасна. И още по-мощен "Тигър"-4 челна броня 250 - корпус наклонен на 45 градуса, чело 300 милиметра наклон, бордове 210 милиметра, оръдие 128 милиметра 100 EL дължина на цевта, или 150 милиметра дължина на цевта 56 EL, тегло 85 тона, 1500 конски сили газотурбинен двигател. Много мощен танк.
  Но още по-готин е "Тигър"-5. Челна броня: челото на корпуса 350 мм при ъгъл 45 градуса, челото на купола 400 мм при ъгъл 50 мм. Страните са с наклон 300 мм. 150 мм оръдие 100 EL, или 174 мм оръдие 70 EL, или 210 мм оръдие 38 EL. Теглото е 100 тона, газотурбинният двигател е 2500 конски сили. Най-мощната машина дори няма да пробие ИС-7 и жълтия кантарион. Това може да се използва срещу Америка. Въпреки че трябва да се каже, че "Тигър"-5 дори не беше в проектите в реалната история. Но никой не е виновен, че войната приключи толкова бързо.
  Но играта с виртуален танк може да бъде подобрена.
  Медведев започна да щурмува столицата на САЩ Вашингтон и най-големия град Ню Йорк. Тук наистина можете да работите и да печелите.
  Макар и виртуално. Тук Вашингтон гори и немски танкове се движат по него. И никой не може да спре Тигри-5.
  Медведев завършва упорит щурм срещу столиците на САЩ и изглежда като победа. Но има и Япония напред.
  . ГЛАВА Љ 5.
  Какво друго можех да направя в играта? Но фамилията танкове Lev така и не влезе в производство. Това тук са истински чудовища. Но през Втората световна война тези машини от по-късни серии бяха дори излишни. И още повече срещу Япония с нейните малки и средни танкове.
  Но Дмитрий Медведев реши да ги прогони малко.
  Ето първия танк Лев, съществуващ само в проекти и само частично въплътен в метал. Челната броня на корпуса е 120 милиметра под ъгъл 45 градуса, челната броня на кулата е 240 милиметра под ъгъл, бордовете са 82 милиметра, оръдието е 105 милиметра, дължината на цевта е 70 EL, цялата 80 тона, двигателят е 800 конски сили. Като цяло кола, която можеше да се появи заедно с тигрите и пантерите на Курската издутина. С много мощно за времето си оръжие и отлична защита на челото на купола. Но за щастие тя не се появи. Автомобил по проект "Лев"-2. Челото на корпуса е с наклон 250 милиметра, челото на купола е с наклон 300 милиметра. Страните са под наклон 200 милиметра. Оръдие или 128 mm 100 EL или 210 mm 38 EL. Тегло 100 тона, двигател 1800 конски сили. Тя няма равна на силата си. Превъзхожда ИС-7, който може да го удари само странично. Но след това карате по-нататък и се появява "Лъв"-3, който също преследва чудовище. Челната броня на корпуса е 350 mm, кулите са 450 mm, със страничен наклон 300 mm при наклони, оръдие 150 mm при 100 EL, или 175 mm при 70 EL, или 210 при 56 EL, или ракетна установка на 400 -mm. Теглото е 120 тона, двигателят е 2500 конски сили.
  Да, това е страхотна сила.
  Танк "Лъв"-4 е друго супер чудовище. Челната броня на корпуса е 450 мм, челната броня на купола е 500 мм. Страните на корпуса и купола са с наклон 400 mm. 175-мм оръдие в 100 ЕЛ, 210-мм оръдие в 70 ЕЛ, 500-мм ракетна установка. Теглото на автомобила е 150 тона, двигателят е газова турбина с мощност 3500 конски сили. От голямо разстояние пробива всички танкове, включително ИС-7 и американския Т-93. И дори морски оръдия не могат да го пробият. Това е мощна машина и с допълнително оръдие.
  Но още по-мощният Лев-5 е кралят на танковете. Челната броня на корпуса е 600 мм под ъгъл 45 градуса, купола е с дебелина 800 мм, бордовете са 550 мм под ъгъл. 210 mm оръдие в 100 EL, 300 mm оръдие в 70 EL, 600 mm ракетна установка. Теглото на машината е 200 тона, газотурбинният двигател произвежда 5000 конски сили. Непробиваем за почти всички видове оръжия, с изключение на ракети с висока мощност , особено оръдия с голям калибър и бомби. Способен да стреля по бойни кораби и самолетоносачи. Наистина супер танк.
  Е, накратко, има какво да играете. Медведев оказва натиск върху Япония.
  Но той отново е прекъснат.
  Обажда се директорът на ФСБ и казва:
  - Дмитрий Анатолиевич, ще дадете ли конференция на журналисти?
  Медведев заяви решително:
  - Все още не!
  - Защо?
  И.д. президентът отговори:
  - Имам ли право да давам интервюта или не! Затова реших да не го давам още!
  Директорът на ФСБ кимна:
  - Можеш да си спокоен засега! Интервюто няма да изчезне! Но ще търсим друго място!
  Медведев отбеляза:
  - Всички, настанете се! Ако не друго, генералската ти пенсия е голяма! Можете да живеете и без да работите!
  Директорът на ФСБ попита учудено:
  - Не е ли жалко да се разделим с такава огромна власт?
  Медведев отговори честно:
  - Жалко, разбира се, но човек се подчинява на неизбежното!
  Медведев отново се върна в играта. Бившият президент на най-голямата и най-богата на ресурси държава в света най-после се разбра. И защо да не играят, ако сега могат и без това. Въпреки че е действащ държавен глава.
  Но как можете да избегнете изкушението да се порежете в такава игра? Е, германските войски стигнаха до Чукотка. За щастие, преместването на оборудване в играта е много по-лесно, отколкото в действителност. И отиват в Китай. И там влязоха в битка с японците. Разбира се, използвайки измамния код, Медведев извади танкове Лев-5 и ги хвърли срещу самураите. И това са наистина супер класни автомобили.
  Как са смазани самураите. Но все още не е границата на съвършенството.
  Но защо, докато не свърши Втората световна война, не е възможно да прокарате най-тежкия немски танк "Мишка" през нивата?
  Това наистина е преразпределение на съвършенството и венецът на красотата. По-точно, какво може да се случи, ако се развие гигантомания.
  Медведев започна да прогонва мишките.
  Мишкият танк, танк, който всъщност съществува в метал, най-тежкият от тези, които всъщност са били въплътени в метал, караше и дори се биеше. Челната броня на "Мишката" е 150 мм в дъното на корпуса, 200 мм в горната част на корпуса, 250 мм в предната част на купола и 210 мм в бордовете. Както виждаме, танкът дори в първия си вариант е непробиваем за всички серийни съветски танкове в челото и дори в борда. ИС-2 и СУ-100 не можаха да пробият този танк от никакъв ъгъл. Само ИС-7 може да създаде проблеми на Маус и реално да се бори с този танк. Но IS-7 се появи едва след войната и никога не влезе в производство. И "Мишките" вече можеха да се бият на фронта през 1943 г. Този танк има две оръдия: късоцевно 75 mm и 128 mm 55 EL, способни да пробиват челно всички съветски танкове с изключение на ИС-7. Освен това ИС-2 от голямо разстояние. Имаше и 150 мм оръдие.
  "Маус" тежеше 188 тона и имаше двигател с мощност 1250 конски сили, което все още не е достатъчно. Като цяло колата е най-здравата за времето си и няма равна на себе си.
  "Мишка"-2 е дизайнерско превозно средство. По-перфектен. В реалната история колата трябваше да бъде направена с по-нисък силует и по-лека. Но в играта, разбира се, колата стана по-съвършена, по-ниска по силует, по-плътна по оформление, но дори по-тежка. Челната броня на корпуса на Mouse е 2 350 mm. Челната броня на купола е 450 милиметра. Страници 300 мм. Оръдията са 75 мм дългоцевни и 150 мм 70 ЕЛ, или 210 мм гаубица, или 400 мм ракетна установка. Тегло 200 тона. Газотурбинен двигател 2000 конски сили.
  Игрален автомат "Мишка"-3. Перфектен също. Челната броня на корпуса е 600 мм, купола е 800 мм, бордовете са 550 мм. Оръдия 88 mm 100 EL, за борба с вражески танкове, и 210 mm 70 EL. Или 550-милиметрова ракетна установка. Теглото на танка е 250 тона, газотурбинният двигател е 4000 конски сили. Танкът е почти непробиваем с почти всички оръжия, с изключение на най-мощните.
  "Мишка"-4 е нова еволюция на гигантоманията и по-напреднала. Челната броня на корпуса е 1000 mm под ъгъл 45 градуса, челната броня на купола е 1200 mm под ъгъл. Страните са с наклон 850 мм. Въоръжение: 105 mm оръдие 10EL за борба с вражески танкове и напълно достатъчно срещу почти всички видове превозни средства. 300 мм оръжие при 70 EL, за разрушаване на укрепления и излишно за танкове. Или вместо това 750-мм ракетна установка.
  Теглото на превозното средство е 350 тона, което не е толкова много за такава броня и оръжия. Дори оръдията на боен кораб не могат да пробият челно такова превозно средство. Само директно попадение от мощна крилата ракета или много голяма бомба може да унищожи такава машина. От всички ъгли е непроницаем за всички танкове и самоходни оръдия от Втората световна война. Двигателят е 6000 конски сили газова турбина.
  Е, "Мишка"-5 е най-високото ниво от тази серия. Челната броня на челото на корпуса е 1600 мм под ъгъл, челото на купола е 2000 мм, бордовете са 1500 мм под ъгъл.
  128 мм оръдие със 100 EL за борба с всички танкове, напълно достатъчно срещу всички марки включително ИС-7 и 900 мм ракетна установка. Други оръжия са непрактични. Има дузина картечници. Теглото на танка е 500 тона. Газотурбинен двигател с мощност 10 000 конски сили. Колата е, да кажем, самото съвършенство. Почти нищо не може да те удари в челото. Супер танк...
  Въпреки това, ако някой си мисли, че е невъзможно да се измисли нещо по-готино от "Mouse"-5, това изобщо не е вярно. Въображението на авторите на добра игра за Втората световна война е неограничено.
  Например има и "Плъх". В реалната история този танк държи рекорда по размер сред всички проектни превозни средства и дори е бил частично въплътен в метал.
  Танкът "Плъх" има 400 mm челна броня, а страничната броня също е леко наклонена. Въоръжение: четири 210 мм оръдия или едно 800 мм оръдие и две 150 мм гаубици, единадесет зенитни оръдия. Теглото е 2000 тона, дизеловите двигатели са с обща мощност от 10 000 конски сили.
  Танк "Rat"-2 е еволюция на дизайна на превозното средство с по-усъвършенствано оформление. Челна и всякаква броня от 800 mm, с голям ъгъл на рационален наклон. Въоръжението е едно 1000 mm оръдие и четири 150 mm гаубици, шестнадесет зенитни оръдия, способни да обстрелват наземни и въздушни цели. Теглото е 3000 тона, газотурбинни двигатели, общата мощност е 20 000 конски сили.
  "Плъх"-3 е още по-мощна и усъвършенствана машина. Броня 1200 - милиметра под ъгъл. Въоръжение: едно 1250 мм оръдие и шест 150 мм гаубици. Двадесет противовъздушни оръдия, способни да стрелят както по въздушни, така и по наземни цели. Теглото е 4000 тона, газотурбинни двигатели, общата мощност е 35 000 конски сили.
  "Плъх"-4 е още по-мощна и модерна машина.Бронировка от 1600 мм под ъгъл. Въоръжение - едно 1600-мм оръдие и девет 150-мм гаубици, двадесет и пет зенитни оръдия, способни да стрелят по въздушни и наземни цели. Теглото е 5000 тона, газотурбинни двигатели, подобрени, обща мощност 50 000 конски сили.
  "Rat"-5 е най-готиният танк. Броня от 2500 милиметра от всички страни. Въоръжение: едно 2500 мм оръдие. И петнадесет 150-мм гаубици. Четиридесет противовъздушни оръдия, способни да стрелят по въздушни и наземни цели. Тегло 10 000 тона. Ядрен реактор като двигател, мощност над 100 000 конски сили.
  Танкът всъщност наистина е най-готиният в играта. И като тегло и други характеристики.
  Е, можете да поверите щурмуването на Токио на "Плъх"-5. Вярно е, че е толкова скъпо, че трябва да стартирате измамния код няколко пъти.
  Но като цяло Медведев може да бъде доволен. Той игра старателно.
  И най-накрая изгледах "Плъх"-5 във виртуална реалност. Как да играем нечестно добре.
  Но после пак викат Медведев.
  Този път първи вицепремиер и служебен министър-председател е Силуанов.
  Той каза с тъжен тон:
  - Загубихме Дмитрий Анатолиевич! Почти всички бюлетини вече са преброени!
  Медведев остроумно отбеляза:
  - По-добре да загубиш добре, отколкото да спечелиш лошо!
  Силуанов се изненада:
  - Как е възможно?
  Медведев обясни:
  - Ако Виталий Кличко беше избран за кмет на Киев първия път, завръщането му на ринга нямаше да се случи. Вместо голям шампион кметът щеше да е за смях!
  Силуанов се съгласи с това:
  - Да, прав сте, Дмитрий Анатолиевич! Кличко имаше предимство да загуби... Но за съжаление нямаше и следа от такова предимство!
  Медведев изпя в отговор:
  - Свободен съм, като птица в небето,
  Свободен съм, забравил какво означава страх...
  Свободен съм като дивия вятър
  Свободен съм наяве, не насън!
  Силуанов измърмори:
  - Да, вие сте просто поет Дмитрий Анатолиевич! За теб могат да се пишат стихове!
  Медведев отговори сериозно:
  - Във всеки случай, сега мога спокойно да правя любимото си нещо - да играя компютърни игри! А преди това, в продължение на двадесет години, можех да си позволя това само на крачки!
  Силуанов измърмори тъпо:
  - В игрите?
  Медведев потвърди:
  - Точно игри! И ще ти е полезно да проучиш някоя военно-икономическа стратегия!
  Първият вицепремиер неохотно отбеляза:
  - Предпочитам практиката!
  Медведев изсъска в отговор:
  - Проклета е злата действителност, може да те побърка!
  Силуанов отговори студено:
  - Искате ли да избягате от реалността със света на игрите? Похвално!
  В думите на служебния премиер имаше ирония.
  Медведев каза:
  - Нека и за вас да окача звездата на героя на Русия!
  Силуанов посъветва:
  - Обесете се, господин президент!
  Медведев се засмя и отговори:
  - Може би това е добра идея! Иначе Путин е награден само посмъртно!
  Служебният премиер отговори:
  - Благодаря Ви, господин президент!
  Медведев продължи мелодично:
  - За глупави празни очи...
  Силуанов припя:
  - За това, че всичко е възможно...
  Медведев завърши:
  - Но ти не можеш да живееш!
  Служебният премиер отговори:
  - Сериозно обаче, най-вероятно ще ме махнат! Изглежда, че ще трябва да се борим!
  Медведев отговори студено:
  - Има много места на Земята!
  Силуанов кимна и избълбука:
  - Накратко, г-н президент, вие ми обещахте звезда герой!
  Медведев изкрещя с пълно гърло:
  - Подгответе указ!
  Донесоха му още една награда. Като, пише и.д.
  В същото време Медведев я награди с куп хора. Познайте нашите!
  Ех, вече е много късно, а действащият президент на Русия е заспал.
  Той мечтаеше за друга алтернативна история. Царската армия, водена от Куропаткин, се бори за освобождаването на Порт Артур. Но самият Медведев се появи на боен робот, с лазери и термокваркови черупки с размерите на маково зърно, но смъртоносни като бомбите, пуснати над Хирошима.
  И как Медведев да се бори с японците с бойния си робот? Как самураите бяха разкъсани от хиляди. И как се появиха лазерите и бластерите.
  И японците са ги изклали, точно тях са ги изклали. И го наряза на парчета. И това опустоши техните редици.
  Медведев, който беше загубил трона си, намери удоволствие в битката. Той покоси тези самураи, дръзнали да разклатят свещения кралски трон.
  Но наистина ли е лошо, да кажем откровено, честно казано, беше при царя?
  Господ да даде на всяка държава такъв цар като Николай II. Това е истински пример за интелигентен владетел и в същото време интелектуалец.
  Жалко, че такова нищожество като Куропаткин го разочарова. И сега Медведев се зае с японците. И да ги овършеем. И това е много смело.
  А лазерните лъчи покосяват самураи с хиляди. Още няколко минути битка и
  Японска армия няма.
  Какво са яли господата самураи? А сега може би можем да се заемем с вашите кораби.
  Медведев вдигна бойния робот във въздуха и се втурна към позициите на тогоанския флот. Какво си мисли, че може да направи с руския рицар?
  И ето колко бързо се втурва робот термокварк. Сега той вече е над морето. И да потопим флота на Того. Нарежете броненосци, крайцери и други живи същества.
  Подобно... Ами ако пуснем и мини-термокваркова бомба?
  И новият герой я изоставя. Вълна се надига и потапя корабите на страната на изгряващото слънце.
  Медведев крещи с пълно гърло:
  - За Русия Николай,
  Ще разкъсам всички японци на парчета!
  И отново действащият руски президент изпада в екстаз.
  Страхотно е да се биеш с такъв робот.
  Да удавим собствения си самурай... И няма да има Цушима, японците няма да имат на какво да се бият.
  Последните самурайски кораби вече потъват. Каква победа е това!
  Но все още има части от страната на изгряващото слънце, които блокират Порт Артур. Трябва наистина да се справим с тях. Да разреши всички противници на империята на цар Николай.
  Медведев пее ентусиазирано:
  - И самураят полетя на земята,
  Под натиска на стомана и огън!
  И нека унищожим войските, които обсадиха Порт Артур. Наистина се случи да падне мощна крепост. И Русия получи шамар. И най-важното беше по-лошо от Кримската война. Там империята на цар Николай II губи от коалицията на Англия, Франция, Турция и Кралство Сардиния. И тя загуби с достойнство. И ето някаква Япония, която никой не смяташе за сериозен съперник.
  Нека Русия не търпи унижение. Може би затова Сталин, толкова предпазлив и сдържан във външната политика, отваря втори фронт в Далечния изток срещу Япония. Наистина, самураите твърде много унижиха царска Русия.
  За целта ги унищожете с миниатюрни термокваркови бомби и ги изгорете с лазери.
  За да не се осмеля да победя Русия! О, дай Боже Зеленски да бъде успешен цар.
  Отново руснаци и украинци са обединени, а скоро и беларуси ще се присъединят към тях.
  И ще има триединство славяни!
  Медведев довърши японците край Порт Артур и се втурна... Русия победи Япония. Тя взе Корея, Манджурия, Курилските острови и Тайван. Тя също така принуди японците да платят голямо обезщетение.
  Цар Николай II укрепи позицията си, революцията и ненужната мисъл не се появиха.
  Царска Русия продължи да се движи през Китай. И разширяването му на изток.
  Но кайзерска Германия, въпреки факта, че царска Германия се превръщаше във велика сила и се разрастваше дори по-бързо и повече, отколкото в реалната история, все пак продължи напред и влезе в Първата световна война.
  Да, на два фронта.
  Е, сега Медведев се зае със задачата да унищожи германците. Нямат защо да обиждат Цар-бащата.
  И как удря врагове с лазери. И да ги блъскаме в Източна Прусия като ураган. Медведев стреля по германските войски с помощта на лазери и гравитационни енергийни лъчи.
  В същото време се появиха и момичетата. Разбира се, по бикини. Аленка и Наташа. И нека краутите да кълцат със светлинни мечове.
  Да, цар Николай Велики, нацистите не са и мечтали за такова нещо. Какво замислят срещу вас, бащи?
  Медведев пее агресивно:
  - Пъпеши, дини, пшенични хлебчета,
  Щедра, просперираща земя...
  И той седи на трона в Санкт Петербург,
  Отец цар Николай!
  Датата на откриването беше отложена рано. И Медведев беше оставен изцяло на произвола на съдбата. Например, докато се пускате с детето.
  Медведев също посмъртно награди Андропов със звездата на Герой на Русия. Което вероятно трябваше да стане по-рано. И издава указ за изграждането на паметник на Андропов.
  В същото време действащият президент също възстанови Йежов и Ягода. Защо да стоим на церемония тук?
  Тогава той създаде нов орден, кръстен на Боби Фишер. Но не можете да кажете нищо, че той беше велик шахматист. И не просто страхотно, но и скандално. Искаше да е над всички не само в шаха.
  И също три степени: бронз, сребро и злато!
  И разбира се, на първо място Дмитрий Медведев награди с този орден: Гари Каспаров, Анатолий Карпов и... братята Кличко!
  И в същото време Дмитрий Медведев учреди Ордена на Владимир Кличко. Също интересен ход. Три нива: бронз, сребро, злато.
  И тогава има орден Святогор, брилянтно решение.
  Медведев управлява и педалите. И той отново измисля това. Това е мечка. Мечка за всички мечки.
  И има нови идеи. Например, дайте на всеки руснак нова кола.
  Междувременно отидете и играйте на компютъра. Това, което Медведев искаше най-много. Така че сега той използва нова стратегия. Война на различни нива. Ето какво искаше да играе президентът, дори и бившият.
  Започвате с пет работници и хиляда единици всеки: въглища, желязо, камъни, масло, храна, злато.
  И нека първо да направим читалище, което да произвежда нови работници. След това започвате да развивате мини и селско стопанство.
  На първо място, разбира се, получаване на храна с цел по-добро персонализиране на работниците.
  Медведев има най-мощния, най-модерния компютър. И можете да извадите много единици.
  Изграждате си град и нови търговски центрове. Парите, разбира се, са проблем в началото. Докато не направиш монетен двор, пазар, академия на науките и т.н.
  Но Медведев знае универсален начин за забогатяване. Наемете повече селскостопански работници и купете ресурси за хляб. Пазарът е много евтин за изграждане. И тогава сте спестили, купили сте академия, построили сте дъскорезница и сте направили нови мини. И после още... И потече злато - най-скъпият продукт. Особено когато ментата го направи. И тогава ще бъде възможно да се подобрят кладенците. Така парите текат много по-забавно. Може да се използва за подобряване. Нови триони, нови селскостопански инструменти, мелиорация, проучване на торове. Нов тип плуг...
  След това задълбочаване на кладенците и изпомпване на нови работници. Нови ферми. Производство на месо. Строителство на къщи. Към къщите на лекари, полицаи, кладенци, пазари, архитекти, пожарникари. И така нататък... Събиране на данъци. Нови подобрения в добива на злато. И развитието на нови пространства и работни сгради.
  А парите вече са все повече... Излишъци има и можете да започнете да строите казарми.
  Играта е интересна и предизвикателна. Градът се разраства. Все още няма война. Тук можете да установите мирно време и да изберете по-слаб враг... Всъщност Медведев все още трупа сили във военно-икономическата стратегия.
  Военната академия е построена. И започвате да формирате войски. Кавалерия, пехота, огнехвъргачки, минохвъргачки и други сили. Разбира се , артилерия. Или дори отново, чрез подобряване на кладенците на резервоарния завод. Първите коли, разбира се, са леки и примитивни, но могат да се управляват.
  Медведев се увлече.
  Играта погълна президента. Вие си строите все повече и повече нови къщи. Те включват училище за писари, библиотека и развлечения на различни нива. Било то музиканти, танцьори, жонгльори, играчи на сенети, зоологически градини. Или друго казино.
  И, разбира се, храмове на различни богове.
  Да, в империята има много различни религии. Най-добре е да строите различни храмове.
  И тук всичко е различно. И джамии, църкви, молитвени домове, будистки храмове, ступи, езически богове.
  Да, богата мисия. Вие също строите мостове, когато пресичате реката.
  Има много работа. Също така организирайте фестивали за различни религии, за да не бъдат обидени боговете.
  И така без прекъсване. И работата в Академията на науките продължава, ту едно подобрение, ту друго. Или средство срещу гризачи, или срещу насекоми - каквото подобрява земеделието, тракторите се появяват.
  И дори боговете изпращат добри реколти. Така че можете да прогоните танковете и заводите за самолети. Започвайки с леки самолети, можете да стигнете до атомни бомбардировачи. И броят на единиците непрекъснато расте. Вече достигна сто хиляди.
  Медведев играе и насърчава новите технологии. Все още няма страх. Не е нужно да се биете, можете да повишите индекса на просперитет и култура за вашия народ. И това също има значение. Но сега има достатъчно пари и средства.
  Още по-хубавото в играта е, че кладенците не се изчерпват. Можете да извличате ресурси завинаги.
  И изграждайте нови градове на картата... Или дори се отдайте на пирамида или друго чудо на света.
  Медведев строи и нови казарми. Вярно е, че изобилието от войски намалява индекса на просперитета. Тук, разбира се, възниква проблемът. Но засега няма с кого да се бием... Но могат да се въведат нови технологии, за да станат по-бързи танковете и самолетите. И вдигнете тежките бомбардировачи.
  Защо обаче не, като вече имате средни танкове, да не уловите врага на нивото на Средновековието?
  И Медведев, след като произвежда повече танкове и в същото време подобрява параметрите им, бързо нахлува в съседната страна.
  А също и самолети отгоре. И да бомбардираме врага с всички сили. Изсипваш напалм върху него.
  И това не е игра по правилата.
  Медведев се наслаждаваше на разрушаването на средновековния град. И след това цялата страна с нейната примитивна армия. Той се радваше и спечели, въпреки че самолетите и танковете му получиха незначителни щети. Така хватката се оказа сравнително лесна. И тогава отново изграждате град върху завоюваната територия...
  И танковете ви вече са тежки. Има възможност за закрепване както на противоядрена защита, така и на активна броня.
  Медведев свири вече десет часа и очите му бяха уморени и започнаха да се слепват. Действащият президент заспа.
  Отначало Медведев се въртеше в нещо неясно. Но не продължи дълго. И тогава ултрамодерният танк Т-95 излетя нагоре по хълма. Вече беше късна есен и струйки дъжд удряха бронята.
  Медведев каза:
  - Решителният ден от битката за връх Високая! Тази планина, която е ключът към цялата защита на Порт Артур. Днес е точно 21 ноември, или 4 декември по нов стил. - Професорът яростно удари бронята си с юмрук и възкликна. - Но няма да има превземане на Висока планина! Тихоокеанската ескадра ще живее!
  Японците почти са превзели връх Високая. Пълзяха като мравки, на дебели потоци от всички страни. Т-95 откри огън със 152-мм скорострелно оръдие.
  Аленка натисна бутона на джойстика и автоматичното оръдие удари японеца като зенитно оръдие. Мощни високоексплозивни осколъчни снаряди нокаутираха стотици японци с един изстрел.
  Наташа от своя страна стреля от осем тежки картечници. И аз също предпочитах да използвам джойстик.
  Медведев караше танка, супермашината уверено се изкачваше по стръмните склонове, а пистите смазваха воините от Страната на изгряващото слънце.
  Маргарита подсвирна и каза:
  - Ние правим история!
  Действащият президент гневно потвърди:
  - Със сигурност! При никакви обстоятелства няма да позволим Порт Артур да бъде предаден!
  Аленка, стреляща от пистолет, изстреля двадесет изстрела в минута, изплювайки снаряд с повишена разрушителна сила с тегло петдесет килограма. За една минута тон метал и експлозиви изригнаха с прецизност.
  И момичето уцели много точно.
  И картечници, всяка от които изстрелва пет хиляди изстрела в минута. Или четиридесет хиляди големи куршума за кратък период от време. И как са се справили със самураите? Как започнаха да ги притискат.
  Аленка дори изпя:
  - И вражеското ято полетя към земята, под натиска на стомана и олово!
  Руският танк действаше агресивно. Тук той посече хиляда японци, ето го вторият. Премахването им на слоеве.
  Наташа се изкиска и запя:
  - За славата на Русия! Никога да не забравяме Отечеството!
  И отново стреля от картечници със смъртоносен калибър. И хиляди японци лежат мъртви.
  Медведев го взе и изсъска:
  - Цар Николай! Ще бъдеш страхотен.
  И да смажем недовършения самурай под гъсениците.
  Маргарита логично отбеляза:
  - Николай II може да бъде най-великият от царете. Имаше всички шансове да направи Китай руска провинция - Жълта Русия!
  Медведев удари самураите, втурна се към тях като гъсеници и каза:
  - Нека да е така!
  Черупка след черупка изхвърчаха. Те се размножават като квазиматерия, изискваща много по-малко енергия от действителното увеличаване на атомите и молекулите.
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с грациозните си пръсти, дори възкликна:
  - В името на руските царе!
  . ГЛАВА Љ 6.
  Пистолетът ревеше и ревеше. Въпреки че не толкова силно, но приглушено, можеше да се говори.
  Маргарита попита и.д.
  - Какво, броят на черупките е безкраен?
  Медведев отговори:
  - Квазиматерията не изисква много енергия за създаване. А пълненето на термоядрен реактор с вода е лесно като беленето на круши!
  Маргарита подсвирна:
  - Да, това е брилянтно! Можете да направите и шоколадов сладолед по този начин!
  Медведев възрази с въздишка:
  - Още не, но много скоро, да! Жалко, че досега получаваме само квазиматерия!
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти, усмихвайки се с големи зъби на тигрица, отбеляза:
  - Тази способност за създаване на материя също е почти божествена!
  Медведев се засмя. Около планината имаше все по-малко японци и все повече трупове. Самураите се опитаха да стрелят по танка, но напразно. Снарядите отскачаха от бронята като капки дъжд.
  И.д. президент отбеляза:
  - И човекът е създаден по образ и подобие Божие.
  Аленка, изстрелвайки смъртоносни снаряди, отбеляза:
  - Ако все още е създаден. Може би ние, хората, сме най-интелигентното, силно и могъщо същество във Вселената!
  Медведев логично предложи:
  - Толкова по-необходима е консолидацията на човечеството! Трябва да се обединим! Тогава няма да познаваме скръб и поражение!
  Наташа уверено заяви:
  - Царската империя е способна да обедини всички! И обединете всички, без изключение, в монолит!
  И момичето отново стреля с картечници. Преодоляване на японците, опитващи се да навлязат от левия фланг. Гранатите не са наранили танка Т-95. И оръдията, също от разстояние, или пропуснаха, или снарядите им бяха неефективни. Освен това в нито една страна по света няма бронебойни оръжия. И не можете да проникнете в такъв резервоар толкова лесно. Защитата му е на първо ниво.
  И картечниците косят и снарядите се помитат. И те правят всичко специално и много смъртоносно.
  Наташа се изкиска и каза:
  - Много японци ще липсват!
  Аленка се съгласи с това:
  - Много!
  И тя блесна със сапфирените си очи. И има толкова много различни неща за това момиче, истински терминатор.
  Воините стрелят. И самураите кървят. Четиридесет хиляди куршума и един тон снаряди в минута, това е много голяма разрушителна сила.
  Наташа отбелязва:
  - Ние сме воини, които страдат от тежка смърт!
  Аленка се съгласи с това:
  - И не само смъртта, но източникът на сила в цялата вселена!
  Маргарита благоразумно отбеляза:
  - Ако царска Русия завладее целия свят, тогава всички войни в историята на човечеството ще бъдат прекратени веднъж завинаги!
  Медведев се съгласи:
  - Разбира се скъпа! Никой не се нуждае от войни! Но човечеството трябва да се обедини!
  Наташа изсъска с радостта на пантера, която убива бик:
  - Когато сме обединени сме непобедими!
  И тя пусна искри от очите си! Това е момичето! Съдържа пламъци от огън, лед и стомана.
  Но сега последните японци умират. И няма кой друг да щурмува планината. Повече от петдесет хиляди убити воини от Страната на изгряващото слънце останаха под планината Високая.
  Битката свърши.
  Четиримата заеха място на един хълм, а Медведев отбеляза:
  - По-добре да не разговаряме с гарнизона засега. Изобщо какво ще правим?
  Аленка предложи:
  - Все още има много японци. Нека унищожим цялата армия на Ноги.
  Маргарита с готовност се съгласи с това:
  - Това е! Ще изстискаме всички самураи! И ще бъде страхотно!
  Медведев се ухили и отбеляза:
  - И нашият танк също може да плува под вода и да стреля снаряди. Да потопим японската флота!
  Наташа изписка от радост:
  - Това е! Точно така, нека вземем и унищожим всички самураи в морето.
  Японската ескадрила току-що беше започнала следващата си бомбардировка. Летяха снаряди, включително от единадесет и дванадесет инчови оръдия. А това, разбирате ли, е сериозно.
  Танкът се втурна към брега. Аленка, потупвайки пръсти по купето на колата, отбеляза:
  - Добре, до морето. Но как бихме могли да дадем инициативата на японците на сушата?
  Маргарита, която имаше известни познания за войната, си спомни:
  - Имахме картечници, а пушката на Мосин беше много по-надеждна и ефективна от японската. И ако не всичко се получи в морето, тогава на сушата самураите нямаха шанс!
  Аленка ядосано задвижи бос крак по пода и измърмори:
  - Предателство! Нищожно предателство!
  Наташа предложи:
  - Ще обесим всички!
  Резервоарът влезе във водата. Отстрани се появиха витла, които контролираха машината. Ето първата цел: японски разрушител. Наташа натискаше бутоните на джойстика с тънките си пръсти.
  И снарядът удари дъното на кораба със смъртоносна сила. Той обърна бронята.
  Разрушителят получи още един снаряд. Наташа отново стисна пръстите на крака си.
  И тогава японецът се удави.
  Аленка се изкиска:
  - Да се редуваме да се удавим! Картечниците не са много ефективни под вода!
  И момичето натисна джойстика, този път изпрати снаряд в дъното на разрушителя.
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Е, имаме дами!
  Наташа отново изпрати снаряд и извика:
  - В името на Русия да бъде победа!
  Аленка изплю черупките. Тя разряза дъното на кораба на Страната на изгряващото слънце и забеляза:
  - Все пак царската власт в Русия не е била толкова лоша, колкото твърди пропагандата.
  Маргарита се съгласи с това и охотно заговори, особено след като той така или иначе нямаше какво да прави.
  - При цар Николай II Русия въвежда златния стандарт на парите. Валутата на империята става най-солидната и стабилна в света. Цените също останаха практически непроменени. И при цар Николай плащането достигна тридесет и седем рубли на месец. Всъщност Русия се превърна в една от водещите страни в света по отношение на стандарта на живот. Индустриалното производство стана четвърто в света.
  Дмитрий Анатолиевич Медведев след сън започна да играе на компютъра. В този случай той се режеше, за да продължи стратегията. Засилената власт извърши конфискации. Действащият президент на Русия хвърли танкове в битка.
  И тежък.
  Все още е добра игра. Покарах го малко и взех танкове по-тежки от сто тона. Когато беше президент, Медведев искаше да разработи танкове, по-тежки от сто тона. Но Путин тогава не го даде. Но идеята изглеждаше примамлива. Супер тежки превозни средства. И шест вида коли. Над пет и сто тона.
  Но сега Медведев хвърля в битка танкове с ядрени двигатели. И разбива защитата на страните със средно ниво. И отново залавянията. Да, страхотно... За да го направите малко по-лесно, свържете военен съветник. И заедно с него ръководите унищожаването на врага. И залавянето му.
  Тук завладявате друга империя... Тук войната е по-сериозна, но се води от военен съветник от нивото на Наполеон. Така че можете просто да наблюдавате и да създадете империята си с икономист от нивото на Столипин.
  И Медведев, след като седеше на компютър с гигантски екран в продължение на няколко часа, започна да хърка.
  Той е бил лишен от сън твърде дълго.
  Аленка стреля по японците. След като този път потопи крайцера, тя изпя:
  - Ние сме най-силните в света,
  Ще накиснем всичките си врагове в тоалетната.
  Родината на сълзи не вярва,
  И ще дадем мозъка на злите олигарси!
  И момичето се засмя. И зъбите й блестяха от перли!
  Медведев предложи:
  - Тъй като войната с Япония завърши с победа, икономическият растеж на Русия ще бъде още по-голям! И царската империя ще стане най-богатата държава!
  Аленка потопи друг разрушител и изсъска:
  - Винаги сме били богати! Нямаше достатъчно ред!
  Наташа удари бойния кораб на Страната на изгряващото слънце и отбеляза:
  - Ние по нищо не отстъпвахме на германците в Първата световна война. Но заради петата колона изпуснахме победата!
  Аленка също изпрати още един снаряд в корема на броненосеца и заяви:
  - Със сигурност! За всичко е виновна петата колона. По време на Първата световна война германците дори не успяха да се доближат до Минск и бяха победени в Галисия. А при Сталин те вече виждат Кремъл през бинокъл. Какво означава това?
  Наташа изстреля още един снаряд в дъното на бойния кораб и промърмори:
  - Предателство! Такава победа ни липсваше!
  Маргарита също сметна за необходимо да напомни:
  - Ако не беше предателството, щяхме да получим Константинопол и Мала Азия, както и излаз на Средиземно море. А толкова сме загубили от предателството и петата колона!
  Аленка изстреля още един снаряд:
  - Да, това е петата колона! Колко неприятности причинява тя! Руската империя е уникално образувание, което може да се разшири до целия свят и да обедини човечеството!
  Наташа измърмори агресивно:
  - Със сигурност! Можех и определено бих направил всичко! И човечеството да бъде единно и непобедимо!
  Момичето изпрати още един снаряд, след което бойният кораб най-накрая се разцепи. И японците се удавиха.
  Маргарита отбеляза с тревога в гласа:
  - Вижте какво става сега по света? Русия и САЩ са на ръба на война. А Китай е пренаселен и тоталитарен. Няма ред и просперитет в света!
  Наташа изпрати нов снаряд, този път на крайцера, и се съгласи:
  - Няма ред в света! Трябва единно управление!
  Аленка изстреля снаряда и кимна в знак на съгласие:
  - И такова правителство може да стане царска империя! Автокрацията на Русия е гарант за глобална стабилност и просперитет!
  И момичето изпрати още един снаряд, който окончателно разцепи крайцера.
  Японците явно бяха полудели. Те стреляха безразборно, без да разбират кой ги дави.
  Трябва да се отбележи, че на сушата Япония нямаше голямо предимство в числеността. И дори в реалната история тя загуби много повече в убити и ранени от Русия.
  Но в морето корабите на Страната на изгряващото слънце, произведени във Великобритания и САЩ, бяха малко по-добри от руските, предимно местно производство.
  Но дори и тук качественото превъзходство на японците е съвсем незначително. А руснаците стрелят може би по-точно.
  Наташа, стреляйки и потапяйки друг разрушител, отбеляза раздразнено:
  - Наистина Русия е побеждавала и по-силни противници. Например Наполеон!
  Аленка, след като изпрати снаряд на бронирания крайцер, добави:
  - О да! Наполеон беше гений! И той беше по-силен, но ние го победихме!
  Маргарита въздъхна тежко и измърмори:
  - Загуба от японците. Това е толкова досадно и обидно!
  Аленка се съгласи с това:
  - Много досадно! Уви, поради това ерата на династията Романови приключи. Епохата е славна, героична, със завоевания и победи. И въпреки че нямахме свой Чингис хан, ние се надигаме от времето на Иван Калита.
  И момичето изпрати друг, много смъртоносен снаряд. И бронираният крайцер се раздели на две части.
  Наташа продължи и с един снаряд потопи друг разрушител. И самураите имат много разрушители.
  Воинът попитал момчетата:
  - Но се чудя защо в световната история нито една от империите не е постигнала абсолютна власт?
  Аленка отново изпрати снаряд в корема на друг миноносец и заяви:
  - Да, наистина, защо? Всички паднаха. И Персийската империя, и Александър Велики, и Римската империя. Защо никой не обедини човечеството?
  Наташа тропна с крак отчаяно. Потопи друг кораб и каза:
  - Това е! Чингис хан създаде империя, която можеше да смаже целия свят. Но след смъртта му синовете и внуците му организират саморазправа и разкъсват империята. Само царска Русия с нейното унитарно устройство беше такава държава, че можеше да съществува много векове и да се разширява, докато погълне цялото земно кълбо!
  Аленка блесна с очи и заяви, потапяйки още един разрушител:
  - Слава на великата империя на цар Николай! Няма да дадем властта на нелегитимните болшевики и на временното правителство!
  Наташа също изпрати снаряд в кораба. Тя потопи японеца и запя:
  - Бог да пази краля,
  Силен суверен
  Царувайте за слава,
  за наша слава!
  Царувайте на страха на враговете си -
  Православен цар!
  Царувайте със слава
  За наша слава!
  Момичетата изглеждат наистина възбудени. Ето как унищожиха самураите, ще се възхитите. И Медведев кара своя убиец подводен танк. Като цяло това е готино оръжие. Той потапя цялата японска флота. Но това е голяма сила.
  Дванадесет, само големи бронирани кораби, десетки по-малки, включително крайцери. Само разрушителите са над шестдесет. Отнема време, за да се унищожи всичко това.
  Наташа, довършвайки друг кораб, попита Медведев:
  - Как мислите, съществува ли Бог?
  Действащият офицер се ухили и отговори:
  - В какъв смисъл?
  Наташа изпрати нов снаряд, довършвайки разрушителя, и отбеляза:
  - Да, религиите имат много версии! Има и езически и монотеистични! Понякога започвате да мислите за това. И вие се съмнявате дали Бог съществува, когато има такава бъркотия в ученията!
  Аленка раздели друг разрушител и, кикотейки се, отбеляза:
  - Да, в това отношение е трудно да се вярва на Библията. Само Бог да се държи така. И той дори имаше любими!
  Наташа кимна в знак на съгласие:
  - Това е. Вярвате ли, че един народ е Божият народ? Това явно е недостойно за висша интелигентност!
  След това момичето започна да потопява боен кораб с голям тонаж. Воинът работеше.
  Но Маргарита изрази мнението си:
  - Все още не е ясно как е възможно един любящ Бог да обезобразява жените по този начин!
  Наташа се изненада:
  - Как е това грозно?
  Маргарита отговори честно:
  - Да, той ги превръща в баби! А какво по-отвратително от старица!
  Аленка изстреля снаряд в корема на крайцера и заяви:
  - По някаква причина по земята се разхождат много гадни старици, което е едновременно глупаво и ужасно грозно!
  Наташа поклати глава и я подкрепи:
  - И несимпатичен! И не е естетически!
  Воинът се засмя и намигна на партньора си. Като, тя е толкова готина и агресивна.
  Медведев сериозно отбеляза:
  - Наистина старостта е много лоша. Прави хората грозни, слаби, уязвими. Но от еволюционна гледна точка има някои предимства!
  - изненада се Аленка. След като удари друг разрушител, тя попита:
  - Какви предимства може да има в тази отвратителна държава?
  Медведев отговори сериозно:
  - Това стимулира развитието на науката и интелекта. Ако човек не се чувстваше уморен, нямаше да има нужда да изобретява кола. По същия начин слабостта на ноктите и зъбите доведе до изобретяването на ножа. Студените времена и ледниковите времена ни научиха да запалим огън. Болестите стимулират развитието на медицината. - Действащият президент погледна как хитро Аленка изпрати на дъното друг японски кораб и продължи. - В много отношения човешките слабости стимулираха науката. Не знаехме как да летим, но създадохме самолети. И това е прогрес!
  Наташа изпрати нов снаряд и отбеляза:
  - Напредък. Но въпреки това, като гледаш старицата, става толкова отвратително. Наистина ли е невъзможно без човешката грозота?
  Аленка се съгласи с това:
  - Дори младите могат да измислят самолет. Защо да запълвам проклетата старост? Това е ужасно и отвратително!
  Маргарита запя не на място:
  - Няма да се разделя с комсомола! Ще бъда вечно млад!
  И момичето раздвижи юмрук върху метала.
  Междувременно друг боен кораб потъваше.
  Подводният танк продължи да потапя японския флот. Самият адмирал Того се озовава във водата и е принуден да избяга с лодка. Япония имаше голям флот, но беше изправена пред фундаментално ново оръжие. И сега тя беше напълно победена.
  Аленка, продължавайки да потапя японски кораби, оголи зъбите си, които бяха много големи и остри, и предложи:
  - Ето за това си мисля. Разбира се, трябва да има естетика на телата. И е невъзможно жените да станат грозни, с отпусната кожа и приведени тела.
  Наташа, след като изпрати друг разрушител на дъното, много лесно се съгласи с това:
  - Разбира се! Ето върху какво работи науката!
  И двамата воини бяха в много весело настроение. Те успешно потопяват вражеския флот.
  Агресивните момичета са способни на големи подвизи.
  Междувременно Маргарита изрази мисълта си:
  - Религиите също са възникнали поради слабостта на човека. Ако човекът беше по-силен, нямаше да има религии. И разбира се, смъртта и страхът от смъртта води до факта, че човек търси утеха за себе си!
  Аленка си спомни:
  - Участвах в сеанс и видях нещо невероятно. Така че има парфюми!
  Наташа с лукавство в гласа отбеляза:
  - Няма нищо изненадващо в съществуването на духове! Все пак ние летим в мечтите си. Това означава, че има душа и като спомен от полети!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Да, има душа! В това отношение човекът е уникален! Сега може би можем да се забавляваме!
  Японската флота се топеше. Подводният резервоар изигра ролята на убиец. Маргарита беше малко тъжна. Първо, тя се оказа в ролята на статист. И второ, което е досадно, не можете да видите всичко много добре, когато сте под вода. Като цяло Петър имаше силни съмнения относно Бог. Всъщност защо след като руснаците приеха християнството ги връхлетяха разни беди. И монголо-татарското нашествие, а преди това феодалната разпокъсаност на князете. Войни между руските хора.
  Тогава най-накрая от времето на Иван Калита започва възраждането на Русия,
  Московия се засили. Докато, например, при Иван Трети най-накрая се превърна в единна централизирана държава. И хвърли татарското иго.
  Да, разбира се, Русия се издигаше. Докато не попаднах в Япония.
  Това бележи края на историята на монархията и династията Романови.
  Монархията обаче си отиде, но авторитаризмът остана.
  Маргарита внимателно погали Аленка по гърба. Момичето измърка доволно. Личеше, че й харесва.
  Медведев логично отбеляза:
  - Няма нищо лошо в това мъж да обича момиче и момиче да обича мъж. Това е съвсем естествено. Но в същото време хората трябва да поддържат благоприличие.
  Маргарита възрази недоволно:
  - Да не четем морал. това не ми харесва!
  Действащият президент се засмя:
  - И кой обича! Но трябва да се изправим пред истината. Хората в това отношение са забележимо различни от животните!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Да, между нас има голяма пропаст!
  Аленка отвърна саркастично:
  - И знаете ли, между вас и маймуната не забелязвам голяма разлика!
  Маргарита се засмя. Междувременно Аленка потопява последния от дванадесетте японски бронирани кораба. След което момичето отбеляза:
  - Почти приключихме с вражеската флота!
  Медведев се ухили саркастично:
  - Да, вие сте добри работници! И всъщност те са способни на много! Като цяло обичам момичета войни - толкова са секси!
  Маргарита завъртя тялото си и запя:
  - Изглеждам секси, като процесор съм! И се движа като робот - звуков агресор!
  След което ученикът погали Аленка малко по-нахално. Момичето натискаше бутоните на джойстика с дългите си пръсти и изглеждаше очарователно.
  Колко грациозни са движенията й.
  Въображението на Маргарита изобразява принцеса, която върви боса към ешафода. Това е толкова романтично. И принцесата е толкова червена. Тя беше лишена от всичките си бижута и скъпата си рокля. Остана само вретището. Но затворническата униформа още повече подчертава очарованието на неговото мило, приятно, свежо като роза лице. И огнена коса. Колко красива е принцесата, която отива на екзекуция.
  И има хиляди хора, които се давят там. Корабите се разпадат, стихиите бушуват.
  И Япония претърпява колосално, уникално поражение. Така че самураите очевидно трябва да се покаят за греховете си.
  Маргарита си помисли, в какво вярват японците? Каква е тяхната религия? Все пак са езичници. Но победиха православна Русия. След това помислете чий Бог е по-силен!
  И монголите са били езичници, но колко територии са завзели.
  Маргарита попита Аленка:
  - Кажи ми, красавице, как ти харесва Родноверието?
  Момичето се усмихна широко и след като потопи още един разрушител, отговори:
  - Много хубава религия! Има толкова красиви приказки!
  Маргарита попита натрапчиво:
  - Мислите ли за приказки? Или може би всички тези руски богове наистина съществуват?
  Аленка сви рамене и отговори:
  - Може би съществуват и елфи, и гноми! Всичко може да се случи в нашия свят. И е трудно да се каже какво наистина съществува и какво не!
  Медведев логично отбеляза:
  - До известна степен всичко в нашия свят съществува. Всички наши мисли, мечти, желания са това, което оставяме след себе си. Имам много интересна теория за Хиперноосферата, в която съществува абсолютно всичко, което някога е измислено от хората. Тоест мисълта съществува вечно. И тя остава в някакви други, паралелни светове.
  Дмитрий Медведев се събуди от сън. И отново се зае с фундаменталното си дело, по-точно изграждането на империя.
  И пак завоевания...
  Първо сглобете нов танк с тегло хиляда тона и го изстреляйте към позициите на врага. Не, разбира се, не само един, а много.
  И се движат през чужда територия. А отгоре също има самолети с атомни бомби. Ами ако прогоним и бомбите? И да направим анихилационни?
  Дмитрий Медведев е като всички останали в ажура.
  И сега друга държава попада в ботушите на диктатор. И завоеванията предстоят. Но ето още един враг. Държавата също е голяма... Можете дори да го програмирате. Ето го СССР през 1941 г.... Има инвазия. Единиците в Medvedev се умножиха автоматично в продължение на много часове игра и населението му вече е повече от милиард. Срещу 196 млн. И по- модерна технология. И войниците могат да бъдат изгонени от казармата ad infinitum.
  За щастие, електронните ресурси са неизчерпаеми. И оказвайте натиск върху врага, оказвайте натиск върху него.
  А танкове с тегло хиляда тона се изпращат в ядрени реактори в цяла Русия право в Москва.
  И е практически невъзможно да ги оставите - нищо не отнема!
  Медведев води стратегията и си тананика... После спира ядрените танкове. И хвърля "Пантера"-2 в битка. Кола, която обаче все още е в състояние да победи тридесет и четири.
  Медведев си играе със себе си, като зарежда различни параметри на болидите... "Пантера"-2... Като удари от дистанция. И ще пробие съветски танк.
  Така няма да го пробиеш! Особено в челото, но на борда може. Снимките са в разгара си. И тридесет и четирите се втурват... И умират под ударите на пушките...
  Армията отново се движи...И се появиха бойни роботи. Те се движат сами. А снарядите се свалят с лазери. И го правят много хитро.
  И виртуалните момичета атакуват.
  Медведев има страстен поглед върху стратегията. Вълнуваща битка. Отново играете сами или го предавате на военен съветник. И вие наблюдавате развитието на битката.
  Водят танковете си в настъпление.
  Тук можете да придвижвате напред пирамидални танкове, които са по-малко уязвими и непроницаеми от всички ъгли. Движат се като на пързалка.
  А момичетата тичат боси... И стрелят по пътя си.
  Друга война. Истинска играчка. А парите идват от златни кладенци, без да пресъхват. Това е като в игра, всичко е по план, без провали и без спад в природата.
  Всичко не се изчерпва и ресурсите не намаляват. Въпреки че това не изглежда много вероятно.
  Медведев беше прекъснат от обаждане. Слушалката вдигна и.д.
  - Здравейте!
  Ръководителят на президентската администрация каза:
  - Още ли сте в офиса, Дмитрий Анатолиевич?
  Медведев отговори остро:
  - Да! Все още съм президент!
  Началникът на администрацията каза:
  - Зеленски изисква след встъпването в длъжност да напуснете резиденцията.
  Медведев попита разтреперан:
  - И къде ще живея?
  Началникът на администрацията отговори:
  - В апартамента ми! Силата ви е приключила и трябва да освободите всички помещения!
  Медведев прошепна:
  - Имам молба към новия президент - нека ми остави компютъра!
  Началникът на администрацията попита:
  - Дайте ми орден на Св. Андрей Първозвани и ще помоля Зеленски да има компютър за вас!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Е, възможно е!
  . ГЛАВА Љ 7
  И извика помощника си да изготви указ. За връчване на началника на администрацията с орден "Св. Андрей Първозвани". Шаблонът е готов и засега съм се разписал за отговорността.
  Тогава Медведев отново започна да играе.
  Сега виртуалните му танкове наближават Москва и започват атаката. Този град е атакуван от машини с тегло две хиляди тона.
  Но Медведев също хвърля в атака "Плъх"-5, това е чудовище, а не танк. Десет хиляди тона тегло!
  Войските се приближават към Кремъл... Значи Сталин бяга. И го хващат боси момичета по бикини. Хващат носа с боси пръсти. И карат Сталин да му целува босите пети.
  Ето как войските на виртуалната империя минават през Москва и отиват към Урал...
  Хващат и него...
  Медведев отново кима и започва да сънува.
  Маргарита попита саркастично:
  - Ами например едно по-класическо разделение: рай и ад?
  Медведев отбеляза мрачно:
  - Това най-вероятно е примитивната представа на древните за възмездието след смъртта. В действителност най-вероятно всичко е малко по-сложно!
  Наташа възкликна с наслада, докато потапяше един от последните японски кораби:
  - Заклетият и древен,
  Врагът отново ругае
  Разтрий ме
  Смелете на прах.
  Но ангелът не спи,
  И всичко ще се получи. И всичко ще свърши добре!
  Момичетата довършиха вражеската флота. Медведев ускори танка, преследвайки самурая. Да, свършиха добра работа тук. Интересно как може да се коригира историята. Царска Русия беше могъща държава, която се издигаше нагоре. Въпреки че не всички хора живееха добре.
  Но страната се издигаше. Работният ден беше съкратен. Появиха се нови празници. Създадено е местно самоуправление. Заплатите растат при стабилни цени. Отворени са училища. При цар Николай II разходите за образование се увеличават повече от шест пъти. Началното образование става задължително.
  Да, не всичко се промени към по-добро достатъчно бързо, но колко загуби страната поради революцията и гражданската война. Колко умни хора загинаха и напуснаха родината си? И сега в тази част на Вселената има шанс това да се предотврати.
  Обтекаемият резервоар се носеше бързо и безшумно под водата. И сега последният разрушител на Страната на изгряващото слънце е потопен.
  Наташа каза с радост:
  - Ето колко съм млад!
  Аленка поправи момичето, като изясни:
  - Колко сме страхотни всички тук! Биеха се като лъвици!
  Маргарита отбеляза раздразнено:
  - Нищо специално! Просто имахме по-добра технология!
  Аленка се изкикоти и отговори:
  - Но ние сами стреляхме с оръдията!
  Наташа подкрепи приятеля си:
  - И ние също го направихме сами! И това е набито око...
  Маргарита избра:
  - Наклонени ръце!
  Наташа се засмя и отговори:
  - А ти си очарователно момиче!
  Маргарита честно каза:
  - Жал ми е за японците. Те рисуват страхотни карикатури. Особено харесвам хентай!
  Аленка се засмя и завъртя крак във въздуха:
  - Хентай, това е страхотно! Даже много яко!
  Наташа с усмивка на момиче, опитало сладкото, предложи:
  - А може би и на фашистите да сритаме дупето!
  Медведев кимна с усмивка:
  - Добра идея. Но нека първо да довършим японските сухопътни сили. И ние ще помогнем за по-бързия край на войната. За да не се появи фашизмът в тази вселена.
  Момичетата отговориха в един глас:
  - И няма да се появи, и Китай ще бъде наш!
  След като японският флот беше потопен, супер танкът Т-95 успя да излезе на повърхността.
  Тогава Медведев започна да мечтае за всякакви глупости.
  Воинът Аленка се изправи в защита на Рязан. Наташа беше с нея.
  И двете момичета са в леки доспехи, със сабя във всяка ръка. А под краката ви има специални, тънки дискове.
  Огромна армия от монголо-татари се нахвърли в нападение.
  Много дълги стълби покриваха стените едновременно. Те бяха различни: плетени от корени, съборени борови гори с напречни греди. Използвани са и тежки стълби с редове от трупи. Укрепленията, благодарение на бързите темпове на строителство, се оказаха по-високи, отколкото очакваха татарите; много стълби не достигнаха върха. Напред монголите прогониха малкото пленени уруси. Руският народ предпочете смъртта пред позора от плен.
  Но монголите бяха неумолими.
  Безмилостно натискайки с наточени копия, изтощеният народ беше изритан, надявайки се, че руският народ, не искайки да убие своите, ще се предаде. Или под прикритието на затворници проникнете в ледения вал. Някои от затворниците се втурнаха надолу с писъци, плъзгаха се по замръзналия лед, събаряха омразните нукери, изтръгваха мечове от ръцете им и веднага падаха насечени на парчета. Хората бързо се изкачваха по стълбите, не разбирате какъв вид и племе?
  Полуголи, в дрипи, с тояга в ръцете, с намушкани гърбове и окървавени. Човекът Ваул, облечен в броня, вече беше вдигнал огромна брадва, когато те отчаяно изкрещяха отдолу:
  -Не ни унищожавай, рицарю, ние сме свои, русите!
  Войводата Дикорос скочи до стената и извика:
  - Мирише ми, че е наш!
  Отчаян вик потвърди това:
  -Чакай да сечеш, твоята! Сред нас няма муглани!
  Много умна Аленка извика:
  -Който се прекръсти правилно е свой!
  - Кръщавайте се, православни!
  С ужасяващ глас конете хукнаха на миля, гигантът Ваула-Моровин изрева.
  Защитниците на Рязан одобриха:
  -Точно! Наистина!
  Те единодушно отекнаха по всички стени:
  -Хайде, братя, прекръстете се!
  Стотици дрипави затворници, посинели от студа, се изкачиха над крепостната стена и паднаха, продължавайки машинално да се прекръстват. Някои веднага вдигнаха предварително положени камъни и яростно ги хвърлиха по монголите. Много жители на Рязан видяха татарите за първи път, дори много традиционни противници, същите кипчаки, се преоблекоха в монголски дрехи.
  Враговете бяха облечени с дълги кожени палта, толкова дълги, че се оплитаха в подгъвите. Избраните нукери имаха медни и железни плочи, висящи на гърдите им, а гърбовете им бяха отворени. За да сплашат урусите, мнозина боядисаха вече злите си, женствени лица с кръв.
  Но урусите не трепнаха, посрещнаха врага с мечове и брадви. От мощния помитащ удар на Ваула, петима монголи бяха убити наведнъж, вторият удар и още трима! Други воини се биеха не по-зле. Татарите тромаво се изкачиха по хлъзгавата шахта, не можаха да се покрият правилно с щитове или да секат със саби. Когато с цената на огромни загуби монголската армия стигна до върха, върху тях се изля вряща вода и ужасно оръжие: горящ катран.
  Дори жените и малките деца се изливаха с вряла вода и хвърляха камъни и блокове. Малките прашки с отровни стрели бяха особено ефективни; дори петгодишно дете, което все още не можеше да дърпа тетива с малките си ръце, можеше да стреля от тях. И да пропуснеш, когато стреляш в такава гъста маса, е много по-трудно, отколкото да удариш. Нападението очевидно беше задушаващо, осакатени трупове се търкаляха надолу в големи количества.
  Чрез телескоп, умело направен от китайците, Гуюк Хан наблюдава отблизо битката. Той облизваше и мляскаше устни от време на време, оправяйки подплатения си със златна кожа шлем, който упорито и досадно се катереше по челото му. После захвърли лулата в яда си.
  - Нашите воини умират! Бурундай и Жълтата змия идват при мен!
  Тургаудите се втурнаха да изпълнят заповедта на коронния каган. Гуюк се канеше да седне на резбован стол от слонова кост, когато една ръка меко легна на рамото му:
  - Не се притеснявай, страхотно! Успокой дивия си поглед!
  Мъркаше гъста мелодия, доста напомняща на женски глас.
  Guyuk Khan се чувстваше сънен и трудно можеше да се задържи на краката си. Да, това е той. Отново, като призрак, пред него се появи Жълтата змия - най-страшният човек в неговата армия, адски демон от далечна и недостъпна Япония.
  -Вие!
  Наследникът на върховния каган посочи с глупав пръст! Жълтата змия продължи да се разпространява, ту се увеличаваше, ту намаляваше:
  - аз! И виждам през теб! Време е да укротите гнева си! Е, по-точно, вкарайте всичките си резерви в битката възможно най-скоро! И аз ще ви помогна, братя, и ще направя такава изненада на врага! Подписният ход, повярвайте ми, ще бъде правилен!
  -Дзе, дзе, дзе! Ще хвърля избран тумен в битка под командването на Бурундай! Заедно ще водите атаката!
  Японецът блесна с очи, оголвайки големите си жълти зъби:
  -Няма бели демони, искам да убия равните си! Като истинска нинджа!
  Жълтата змия блесна с талисмана си, в устата й неусетно се появи свирка и се чу трептяща мелодия.
  Гуюк помисли, че му се подиграват, но нямаше нито силата, нито желанието да спори с магьосника нинджа. В този момент Тургаудите грубо бутнаха Бурундай, Гуюк Хан не хареса това послушно протеже на Субудай-Багатур.
  - Ти, спукан мех! Не виждате ли, че най-добрите воини умират под стените на столицата на Урус? Вземете незабавно "Беркутите" и след като преминете реката, посечете урусите с удар под дясната стена.
  Опитният Бурундай се осмели да възрази:
  -Ледът още не е здрав, под ударите на хиляди копита просто ще се спука.
  Неочаквано страховитият японец отговори вместо Гуюк.
  - Загрижеността ви е похвална. Но усилията ви са напразни! Магическият прах е сковал леда на реката по-здрав от военна стомана! Е, карай напред, поръчахме ти!
  -Великият нинджа батир знае какво говори! Яздете по-бързо, ако овладеете градушката, ще дам училище коне като награда!
  - извика Гуюк Хан, разклащайки пръсти. Бурундай не смееше да противоречи повече - това беше изпълнено със смърт. Монголът с стадо рошави конници изчезна от погледа. Изведнъж се приближи сянка, чу се шум отгоре и силна въздушна вълна накара шлема на коронния каган да отлети:
  - Харакири! Значи Пеперудата пърха! Сега Урусите ще имат "лапа".
  Над повърхността се рееше гигантски дракон, чиито златни крила развяваха снежните преспи, а от трите му хищни пасти се изсипваха огнени езици.
  -Чудесна мангуста!
  Гуюк дори нямаше време да се уплаши:
  - Той е способен да изгори цял Рязан.
  - Не всичко, но ще подпали стената. Давай, моя малка Годзила!
  Прекрасният сън на Медведев продължи. Действащият президент имаше колосално въображение.
  Могъщ дракон с размах на крилете петдесет метра се издигна във въздуха. Монголците и шаманите, които ги придружаваха, виеха яростно. Тумен, под командването на Бурундай, полетя стремглаво върху леда, няколко коня се спънаха и те и техните ездачи бяха веднага стъпкани от бясна желязна маса. Междувременно триглавото чудовище плавно се хвърли върху стената. Уайлдърнес осъзна опасността от въздушна атака преди останалите. Е, разбира се, не исках да разкривам козовете си преди време, но за да спася града, трябваше да използвам неизвестно оръжие до този ден. Крилатото чудовище се противопоставяше на механично чудовище, което смътно приличаше на смесица от паяк и стоманена стоножка. От парния котел вече се издигаше дим. Браво момчета, че хвърлиха въглищата предварително.
  Парният катапулт е майсторска комбинация от технологиите на парен локомотив, лебедка, многокраки балисти и дори... музикална табакера. И този звяр, изкован от закалена стомана, можеше да хвърли всяко увреждащо нещо почти със скоростта на картечница на разстояние до две мили. Момичетата войни бяха първите в света, които се сетиха да адаптират бутален двигател за хвърляне на заряди. Дикорос лично завъртя лоста, умело изкована лента от вериги започна да се движи, вкарвайки камъни в бързо въртящите се остриета.
  Тъй като татарите се втурнаха в гъста купчина, почти нямаше пропуски, напротив, всеки тежък калдъръмен камък, подскачайки, събори няколко натискащи конници. Едно нещо е лошо, скалата за прицелване е доста слаба, все още можете да уцелите монголите, но опитайте да уцелите летящ дракон! Триглавото чудовище обърна глава и разтвори широките си, зъбести, блестящи като диаманти челюсти.
  Избягалият пламък прелетя покрай стената и удари къщите. Чуха се писъци и писъци, няколко полуслепи жени тичаха по улицата, а къщите пламнаха с неестествена скорост. За щастие пясъкът и тежките варели с вода, както и екипите на пожарната бяха нащрек. Някои от колибите, особено тези близо до стената, бяха покрити с огнеупорен азбест. Под приятелския натиск хищният вулкан пребледня и, загубил силата си, се превърна в потоци блед дим.
  Но драконът явно не искаше да се откаже, излизайки от гмуркането, той се обърна с грацията на претоварен щурмовик и отново свали потоци от огнено торнадо. Татарите вече бяха успели да стигнат до стената, така че бушуващите пламъци поразиха и тях. Страхотният Бурундай беше сред жертвите, луксозните му дрехи се запалиха и той се втурна назад с рев на ранен глиган. Руските войници също пострадаха и част от леда забележимо се стопи, оголвайки земята и трупите. Дрехите на Дикорос тлееха, но боецът Антонов, стоящ на стената, успя да излее кофа с вода върху него и от горещата верижна поща се издигна пара.
  -Каква дяволска мания, жалко, че готината Аленка не ни вижда!
  Драконът се обърна отново и се опита да влезе в третия кръг. Магьосникът Савелий удари пръстите си, той успя да пусне малка огнена топка, ударът попадна в средната глава на дракона. Малката експлозия не причини особени загуби на триглавото чудовище, но леко го изби от траекторията му, в резултат на което драконът стреля преди време, огнена вихрушка, удряща натрупаните редици от ядрени сили. И отново неистови викове, някои от татарите се отдръпнаха. Точно тогава Дикорос забеляза високо младо момиче, което размахваше дръзко два меча с две остриета. С нечовешка скорост тя кълцаше противниците си на зеле, нанасяше страшни удари с крака, лакти и дори с глава, пърхаща като пеперуда.
  Само един или по-скоро двама души биха могли да причинят такова опустошение:
  -Джулиана! Червен ангел, ти ли си?!
  - Миришеш цветя с носа си! От три метра височина!
  - отговори през смях Аленка. Момичето войн със скоростта на полудял гепард излетя нагоре към стената, оставяйки едва забележими кървави следи по стената.
  - Не говори, всичко е ясно! Трябва да изгасим крилата факла!
  Аленка подсвирна диво, драконът, изравнил полета си, влезе в четвъртия кръг. Воин, който стоеше наблизо, й каза:
  -Използвай катапулта, Аленка, събори го с камък.
  Момичето воин излая заплашително.
  - Аз самият знам по-добре какво да използвам!
  Три умело изковани вериги Аленка взе светкавично. Това беше и идеята на техните момичета войни: свържете два или три малки камъка, застреляйте две или повече балисти и покосете, осакатете цяла линия. След като разгърна парния катапулт, Аленка скочи върху острието и ритна лоста. Тя беше хвърлена високо нагоре и вече в полет момичето-воин размаха ръце, майсторски въртейки мечовете си, насочвайки бързото движение, и успя да кацне на гърба на дракона, обсипан с шипове. Чудовището потръпна и се опита да отхвърли дръзкото момиче-ездач, но умело усуканите вериги надвиха огромните уста - страхотното чудовище беше напълно оседлано.
  -Защо ти трябват три глави? Липсва ли един? Пълни са на дупки, та ще ги вържа във вериги, за да не изхвръкнат последните мозъци!
  Момичето воин се засмя на несръчната си шега. Драконът рязко набра височина, след което възпроизведе цикъла на Нестеров, мускулите под кожата се разтрепериха, чудовището направи отчаяни усилия да изхвърли неканения ездач. Горещи въздушни потоци духаха през гигантското тяло, хвърчилото се втурна като камък, пуснат от катапулт, или най-вероятно метеор. Атмосферната вълна извади татарите от коловоза.
  Аленка изгука:
  - Не е впечатляващо!
  Сънят на действащия президент все още продължаваше. Господин Медведев малко се разпадна, може би дори от мъка.
  Наистина, какъв потрепващ дракон беше за момичето-терминатор, когато премина през екстремни натоварвания в дванадесет променливи равнини, ускорявайки се до сто и петдесет гравитация и веднага се гмуркаше в безтегловност, след което отново достигаше границата на сублеталното натоварване. Всеки представител на флората и фауната е червей пред този продукт на генното инженерство.
  Чудовището направи опит да завърти главите си, дрънкайки ужасно с огромната си уста. Момичето-войн сече с легендарния си меч с всичка сила, като се прицели в най-чувствителното място - ноздрата. Първият удар беше плосък, от ноздрите излетяха сребристи мъниста, които блестяха на слънцето като перли:
  "Сополът ти е красив, нали, казват, че дракон може да изпражни златото."
  Змията удари със светлина. В отговор красивата и пъргава Аленка сече с върха, ударът беше остър и точен, острието леко се зачерви, а от огромния й нос се появиха черешово-рубинени капки роса. Те замръзнаха в движение, преплитайки се в необикновен орнамент.
  Момичето се засмя:
  - Готино, хайде, повтори номера!
  Чудовището вече потрепваше, но продължаваше да набира височина, столицата Рязан ставаше все по-малка. Ето го в колело от каруца, сега в чинийка, а ето го колкото маково зърно, накрая изчезва зад облаците. Небето проблесна черно, изпълнено с ярки звезди, те се изкачиха в стратосферата, стана трудно да се диша, нахлу студен вакуум. Въпреки че легендарната Аленка не е обикновен човек, тя изобщо не може без въздух. Но, както изглежда, драконът също го сърби, влечугото има конвулсии, задъхано е, така че трябва да намалим височината. Явно няма желание да се повтори постижението на Руслан, който държеше брадата на Черноморец три дни и три нощи. Фраза от детски уебсайт мига в главата й и по някаква причина тя наистина иска да я повтори.
  И момичето воин казва:
  - Ние сме от една кръв, ти и аз!
  Драконът сякаш схвана смисъла, потръпна и спря полета си. След това започна бавно да намалява.
  Красивият и мускулест воин каза:
  -Правилно мислиш, мой крилат брат! С вас ще имаме резултати!
  Истинско клане беше в разгара си долу, монголите вече се търкаляха от стените и великолепната Наташа реши, че е дошъл оптималният момент за удар. Браво, смело момиче, веднага се вижда, откъдето е минала, остава кървава пътека, плътно постлана с трупове. Не само краката и ръцете й, двете издължени плитки на Наташа миришат на кинжали, вплетени във вериги от закалена стомана.
  Аленка си каза, тропайки с крак:
  -Със сигурност ще направя такива лични вещи за себе си! Сега, нека загреем Mughlan!
  Див пламък избухна като троен вулкан от консервираните гърла, татарите се сгушиха твърде плътно и те просто бяха изпържени на стотици, изливайки се от устата на адски огън. Конете бяха особено уплашени, но повечето от конете вече бяха отблъснати от внезапен удар в гърба, само личната охрана на Гуюк Хан остана под седлото. Изригването продължи, помитайки стотици и стотици бойци с един залп в огнен ураган. Жълтата змия наблюдаваше с присвити очи завръщането на малкия си дракон.
  Боецът от изток изрева:
  - Предател! Всички вие сте представители на драконовото семейство, винаги предавате и служите на по-силния!
  Разярен, магьосникът нинджа се опита да победи дръзкия ездач, хвърляйки пулсари със скоростта на картечница. Младият воин Алена се ухили и запя високо:
  - С огнена вода - чукнете чашата! Ти си готин непознат - бълваш огън!
  Това е момиче - весело, с хумор. И пулсарите, направени от огън, не се страхуват от нея.
  Алена лесно ги свали, използвайки легендарни оръжия и от време на време насочвайки звяра към вражеските единици. Тази многократна огнехвъргачка с крила е по-добра от сто механични, теглени от коне.
  Може би дори това е по-готино от щурмови самолети и как има толкова много гориво и не свършва предпазителя? Ще трябва да изучавате чудовището в свободното си време и да създадете ново, невиждано досега оръжие! Стрелите отскачат от дебелата, преливаща броня кожа, блещукаща с всички цветове на дъгата, като просо. Хитовете само за момент променят цвета: рубинено червеното става лилаво-виолетово. Люляково-сапфирът, напротив, се превръща в алено-оранжево, златисто жълто и изумрудено зелено. Това е много красиво, жалко е, че в разгара на кървава битка няма време да се насладите на приказния спектакъл.
  Руските воини и войници от Белия легион, формирани от момичета, вече бяха изсекли по-голямата част от монголската армия. Стана особено зловещо, когато механичните огнехвъргачки влязоха в действие; никоя армия не можеше да издържи на такъв двоен удар. Още минута и ще започне неуреден полет. Жълтата змия се поколеба за момент.
  Заповедта на Бату е ясна, да убие тихомълком коронния каган, но заплащането е твърде ниско. Не, той ще го убие по-късно, но засега ще го извади изпод смазващите руски мечове:
  -Да се махнем, Каган, ще те прикривам!
  -Ами триглавият мангус? Няма да му позволя да измъчва армията ми!
  Нинджата щракна с пръст и започнаха да падат искри:
  "Мога да направя сложно заклинание и той ще се върне в своя свят, но тогава няма да мога да го извикам седем години!" Все пак има вариант! Заклинание на ниво Хейл!
  -Как е това?
  Лицето на Гуюк, дебело и подпухнало за годините му, се изпъна. Ninja Killer обясни:
  -И така! Ако убия бялата му мангуста, тогава драконът ще бъде мой, ако той убие мен, тогава ще бъде негов!
  Японският магьосник прошепна дълга мантра, талисманът блестеше по-ярко от слънцето. Увлечена от вълнението на унищожението, босоногата Аленка внезапно усети как под нея изчезва гъвкавият, полиран гръб на мощно и вече послушно чудовище. Тя се озова във въздуха, летейки надолу със скоростта на камък. Падането не беше приятно, но не и фатално. Пробивайки снежна преспа с дължина метър, воинът-терминатор атакува монголите с яростта на ранен глиган. Последната организирана съпротива падна, жалките остатъци от огромната армия се втурнаха в масово бягство.
  Най-красивите момичета, голи крака Аленка и Наташа, буквално се състезаваха в унищожаването на дезориентирани нукери. Междувременно Гуюк Хан стана практически невидим, неговият кон с хрътка чупи всички рекорди на хиподрума, потомственият каган мислеше само за собствената си кожа.
  -Не, това не е самурай! Жалък страхливец. Какъв срам да сервирате такова микадо!
  Нинджата излая.
  Жълтата змия извади две мощни катани, кръстоса ги и дръпна рязко, искрящо розово кълбо се отдели от остриетата. Към красивата, полугола Аленка бързо излетя магически насочващ се пулсар.
  Воинът-терминатор успя да забележи движението, отсече огнения съсирек в движение, малка експлозия се разпръсна като светкавица, разпръснала дузина или две монголи:
  - Това е дяволът! Самурай от подземния свят!
  - извика Жълтата змия. Нинджата вече се готвеше да се втурне да посрещне окървавената боса Аленка, когато в главата му дойде елементарна мисъл. "Ами ако той не убие незабавно това най-силно момиче-боец, тогава русата терминаторка Наташа ще се присъедини към нея и тогава последствията ще станат катастрофални. Освен това тя покори дракона и само много мощен войн може да покори голямата змия. "
  Нинджата изръмжа:
  -Бягам птички! Тръгвам си, за да се върна!
  Жълтата змия, разгърнала бялата си пелерина, се зарови в снега. После, задавено, започна да шепне заклинание за движение.
  Голокраката Аленка продължи яростното си преследване, жилавата Наташа не остана по-назад. Въпреки цялата ожесточеност на битката, те нито за миг не изпуснаха от поглед царската палатка на коронния каган.
  -Ще избяга, да настигнем водача!
  - предложи голокраката Аленка. Хвърляйки диск с бос крак, Наташа небрежно отговори, като продължи да изравнява бягащите монголи с бързи удари.
  -За какво! Ще донесем допълнителна радост на Батига, а това е твърде хуманно. Мечът убива лесно и джихангирът просто ще разкъса кожата му.
  Аленка, след като отряза четирима с един удар, избухна в смях.
  -Ако сам не отчупи рогата на Бату! Ще ги караме ли чак до лагера, или какво?
  Наташа се изкиска и каза:
  -Бату доста се осра в гащите и колкото по-малко Муглани оцелеят, толкова по-добре!
  Момичетата-терминатори ускориха крачка, напомняше на игра на догонване, нукерите отчаяно бичуваха конете си, разкъсвайки хълбоците им до кръв. С отчаяни усилия те успяха леко да се откъснат от конниците Уру, но не могат да избягат от тези, които са проектирани по-бързи от гепард!
  Събуждайки се, Дмитрий, Анатолиевич Медведев прави упражнения и включва телевизора. По повод победата на Зеленски се проведоха общонационални тържества и тържества. Хората искрено се зарадваха на промените.
  Всички искаха да живеят по нов начин и по-свободно. Встъпването в длъжност наближаваше и Зеленски набираше пълна власт. И това също предизвика ентусиазъм и вдъхновение. Сякаш всичко ще се промени и ще бъде по-добре от вчера. И славяните ще намерят единство и Студената война ще свърши. Като авторитарния кошмар от периода на Путин.
  А за Зеленски вече се пееха красиви песни... Всеки искаше нещо ново и красиво.
  Самият Зеленски обяви, че с първия си указ ще отмени депутатския имунитет и ще изчисти перата на олигарха. Зеленски също обеща да повиши значително данъците за богатите. Сякаш нямат причина да дебелеят!
  Общо взето имаше много неща, които се планираха да се направят. Включително грандиозното строителство на железопътната линия: Архангелск - Чукотка, а след това и подземен тунел до Аляска.
  Защо Зеленски не е крал? Проектите му са грандиозни. А в САЩ правителството скоро ще се смени и ще има друго поколение политици. Които също искат промяна.
  И сега Зеленски се размотава...
  Преди да отнесат компютъра, Медведев влезе в играта...
  След завладяването на СССР е възможно да се обвържем със САЩ. Но първо, нека стартираме системата за лазерна противоракетна отбрана; империята има такива възможности тук. Война срещу САЩ - 2008! Нашествието започва от Чукотка до Аляска.
  Води се истинска борба.
  Ейбрамс се бие срещу танка Пантера-7. Новата кола вече не е толкова тежка, колкото перфектна. И показва абсолютната си класа.
  И унищожава янките... На Медведев малко му омръзна войната и той предаде управлението на военен съветник от класа на Рокосовски. И започна да управлява...
  Например, постройте нещо... Нови храмове, всеки със седем религии. Или дори нови телевизионни кули. И би било готино да се построи пирамида. Височина един и половина километра. Да, това би било наистина страхотно!
  В същото време Медведев повишава нивото на благосъстоянието. Не става въпрос само за бълване на военни заводи.
  Можете също да произвеждате телевизори, хладилници, компютри, лаптопи. И изградете производство, и помпайте бойни мускули. Но САЩ вече надделява... Империята вече има население от повече от два милиарда и половина и е напълно готова да води война срещу САЩ. Медведев оголи зъби и пее:
  - Аз съм истински ураган от всички векове! Тази, която ще донесе много смърт!
  И отново оказва натиск върху Америка. Вече се разменят ядрени удари. Такава битка се разраства.
  . ГЛАВА Љ 8
  Ех, пак да бутнем единиците. И как ще ударим! Ето момичетата от пехотата се движат. Всички боси и по бикини. И как янките бодат с щикове, и как хвърлят гранати с боси крака. В тях има истинска енергия. И всичко блести, като живачни топчета, които текат под загоряла кожа. Момичетата обичат да убиват - това са момичета!
  И си пеят:
  Ние сме смели комсомолски момичета,
  Ние сме цар Медведев, много мъдър цар...
  И разбира се, имаме ясен глас,
  Има какво да спорите - давайте!
  И отново хвърляше гранати с боси пръсти. Тези момичета са буквално супер. И янките смазват, превземат Аляска. И те също пеят на себе си:
  - Злите вълци се събират! Само тогава състезанието ще оцелее! Слабите загиват, убиват ги - пречистване на свещената кръв!
  И момичетата се втурват в атака с оголени зъби. Но срещу американците има и "Тигри"-7, каква невероятна сила. И такива чудовища не могат да бъдат спрени!
  "Тигър"-7 е специално оръдие с високо налягане с начална скорост на снаряда 2500 метра в секунда. И щом я удари, нищо няма да я спаси. А Амбрамс бягат във всички посоки. И събаря кулата от тях.
  И момичето принуждава войниците да коленичат и да целуват босите им крака.
  Американците отново се предават. А войските на армията на Медведев се приближават към Ню Йорк. А градът вече е атакуван. Той е заловен без никакви церемонии.
  Медведев се смята за велик командир: той най-накрая превзе Ню Йорк.
  И може да се каже, че той е най-великият от нашествениците. И след това Вашингтон.
  И американците се предават. Американският президент падна по лице и започна да целува босите крака на момичетата. Първо един, после втори, на свой ред.
  Така той целуна цял батальон боси момичета. Това е голяма битка!
  Медведев се смее... Значи е превзел Америка. Но Путин не можа да направи това!
  Това наистина е битка - супер! И след това в Мексико.
  И пак грабвания... И мексиканките карат мексиканците да коленичат, и те да им целуват босите пети. И реват:
  - Слава на красавиците!
  Да, компютърът може да показва големи цветни изображения на момичета с боси пети, целувани от затворници. И това е такава тръпка.
  Ето ги пак водят затворници - този път чернокожи. И те също целуват босите крака на момичетата.
  И танковете пълзят пирамидално...
  Момичетата се движат и има много от тях... В крайна сметка можете да извадите млади от ресурси. И изберете всички единици да са момичета по бикини. И това е толкова красиво.
  Те са предимно червенокоси и блондинки.
  И превземат една държава след друга. Такива готини воини. Империите падат под босите им крака.
  Медведев играе с удоволствие... И дори си подсвирква нещо под носа.
  Как избухва водородна бомба? Чудовищно варварство! И целият град, все едно крава го е облизала с език. Колко повече радиация? И боси момичета тичат през радиоактивен прах. И босите им пети изгарят.
  Медведев играе така, сякаш питон поглъща друга територия.
  Ето още една сила, завладяна във виртуалния свят и флагът е свален.
  Танковете вече са нови с активна броня и керамика. Многопластово и ефектно.
  И самолетоносачите са модерни, а също и доста подходящи. И как самолетите започват да стрелят от тях.
  Медведев, както виждаме, е много умен действащ президент.
  И така, сега развитието на дронове. И това е готино. А също и самолети с форма на диск. Тук вече влизат в бой като НЛО. И тогава пирамидални резервоари.
  Президентът на САЩ Тръмп, светъл ум, нареди да направи колата неуязвима и непроницаема от всички ъгли. Така се появява мастодонтът под формата на ниска пирамида. И такава кола показа отлична защита. Особено срещу кинетични снаряди.
  И сега този танк се оказа толкова успешен, че не може да бъде пробит и все още е на въоръжение в САЩ. Дори го нарекоха така: танкът Тръмп.
  И лудостта понякога обхваща хората, когато видят, че колата е непробиваема.
  Медведев води неравна битка, а машините му вече превзеха още една виртуална столица, превръщайки я в купчина руини и кипящи кратери.
  Но това не е достатъчно за момичето робот. Тя започва да разработва ново поколение оръжия: анихилационната бомба. И тази бомба е четиристотин пъти по-мощна от водородната. Така че, ако се удари, дори няма да можете да съберете пепелта!
  А войната вече се мести в космоса.
  Медведев използва кораби, направени от нова сплав, по-здрава и по-лека от титан. И звездолети летят в космоса, и бойни роботи се бият. В подземните фабрики вече има много различни модели.
  И сега последната империя на планетата пада. И какво? Сега в дълбокия космос!
  Започва ерата на Междузвездни войни.
  Медведев разбира това и енергично натиска клавиатурата. Или можете да движите пръстите си или да контролирате мислите си.
  Действащият президент действа разумно и изгражда космически флот за себе си. И битката продължава.
  Разработването на още по-мощна, особено анихилационна, термокваркова бомба е в ход. И е сто хиляди пъти по-мощен от анихилационния.
  И тогава корабите се издигат в небето. И улавят спътниците на планетата. И след това съседните системи. Те правят това изключително бързо.
  А действащият президент произвежда терминатори в играта. Ето го и героят терминатор. Това е пътуване във времето, макар и ограничено.
  Медведев изписка:
  - Хората тропат с крака по земята, ами ботуши! Което е хем тъпо, хем ужасно грозно!
  И Медведев стана много по-весел. Ех, деца, колко сте добри. Особено ако станат космически воини.
  Разгръща се звездна битка. И сериозни размени на удари, когато тривиални удари в корема. По-точно, това е имагинативно мислене.
  Медведев продължава да атакува:
  - Моите звездни кораби са убийствени!
  И назначава нови космически командири на негово място. А каквото е бой си е бой.
  Тук командва Медведев със своите командири. Тук вражеската коалиция се надига срещу него. Когато се приближава такава безбройна армада, е страшно, отдалече изглеждаше, че пълзи многоцветна, искряща мъглявина. Освен това всяка искра е демон, причинен от магията на магьосник некромант. Над дванадесет и половина милиона военни космически кораби от основните класове и безкрайна малка "комфортна къща", като се вземат предвид постоянно пристигащите подкрепления, броят им наближава двеста милиона. Фронтът се простира за няколко парсека; в такъв мащаб дори флагманските ултрабойни кораби изглеждат като пясъчни зърна в Сахара.
  Генералната битка наближава: армията на космическата империя на Медведев срещу многоликата "Коалиция на пълното спасение", която е решила вместо постоянната тактика на вечно закъсняла отбрана, да удари флота на самия жесток агресор.
  Тук има толкова много кораби, с невероятно разнообразие, въпреки че в повечето случаи това само пречи на ефективната битка. Е, например звезден кораб под формата на клавесин или с дълги муцуни вместо струни, арфа или дори контрабас с танкова кула от Втората световна война. Това може да впечатли хората със слаби сърца, но е по-вероятно да предизвика смях, отколкото страх.
  Техният противник е империя, която претендира да бъде универсална сила. Голямото космическо емирство на Медведев, където всичко е поставено в услуга на войната, основният лозунг е ефективност и целесъобразност.
  За разлика от коалицията звездолетите на действащия президент се различават само по размер. И формата е почти същата, много хищна дълбоководна риба. Може би с единственото изключение приличат на дебели кинжали, блещукащи от стомана - грайфери.
  Звездите в тази част на космоса не са твърде гъсто разпръснати по небето, но са цветни и уникални в своя светлинен спектър.
  По някаква причина, гледайки тези светила, изпитвате тъжно чувство, сякаш гледате в очите на ангели, които осъждат живите същества на Вселената за тяхното подло, наистина диво поведение.
  Армията на действащия президент не бързаше да отиде на срещата; само отделни мобилни части бързо, възползвайки се от превъзходната си скорост, атакуваха врага, нанасяха щети и се оттегляха назад. В отговор те се опитаха да ги посрещнат с баражен огън, но тъй като бяха по-пъргави и с перфектна защита, те бяха много по-ефективни.
  Мините, привидно малки в космически мащаб, бяха разкъсани като от детонация, както крайцерите и разрушителите. Но успяхме да свалим един голям мач. Един от огромните бойни кораби на коалицията беше ударен, димеше гъсто, изкриви се и паниката пламна на борда на гигантския космически кораб като пожар в суха гора.
  Извънземните, подобни на тушканчетата само с нокти вместо опашка, бягат от страх, докато крещят и скачат нагоре-надолу. Между тях има по-малки видове, които приличат на хибриди на мечки и патици. Човките се извиват в див ужас, чуват се крякания, те се разлитат и перата се запалват. Тук една от патиците мечки се обърна с главата надолу, превръщайки главата си в огнева тръба. Пяната нахлу право в гърлото й, стомахът й веднага събу обувките й и трупът на птицата се пръсна, пръскайки кръв с остатъците от плътта, излъчвана от детето.
  Жербоите се изгарят и се втурват към спасителните модули, но изглежда, че системата, която дава призрачна надежда за оцеляване, е безнадеждно повредена. Техният генерал, Хлебарката с опашка, издава истерично писък:
  - О, богове на квадратурата на универсалния кръг, от...
  Не беше възможно да се завърши, пламъците обхванаха нещастното му превъзходителство. Месото на интелигентния гризач се разпада на елементарни частици.
  Бойният кораб изгоря, изхвърляйки въздушни мехурчета във вакуума, след което избухна, разпръсквайки се на множество фрагменти.
  Медведев, след като игра достатъчно, направи още няколко поръчки. Той също така награди Новодворская посмъртно със звездата на Герой на Русия. Той нареди Олег Рибаченко да бъде награден с всички ордени и медали, които Русия има. И връчи орден "Свети Андрей Първозвани" на Доналд Тръмп. След което Медведев пак заспа... Още никой не го е безпокоил.
  След такъв подвиг Аленка забележимо се развесели. Такъв е и нейният екип.
  Маргарита първа взе думата:
  - Да довършим Япония в морето и да ги довършим на сушата!
  Аленка горещо подкрепи тази идея:
  - Със сигурност! Защо се допуска смъртта на нови руски войници!
  Наташа също се изказа:
  - Куропаткин е твърде нерешителен командир. Така че не е факт, че той ще успее да спечели, дори като се вземе предвид отслабването на японците по време на нападението на Порт Артур!
  Медведев резюмира решително:
  - Да атакуваме! Това е нашият шанс и шансът на Русия!
  След което мощният и ултрамодерен танк започна да се движи. Да, Япония има лош ден. И неведнъж ще проклинат момента, в който им е хрумнало да воюват с Русия.
  Танкът се движеше към японските войски. Аленка каза с радост:
  - Сънувах такъв невероятен сън. Сякаш аз и Наташа защитаваме Рязан от ордите на Бату Хан.
  Маргарита се оживи:
  - Сънувал ли съм?
  Аленка поклати отрицателно глава:
  - Не! Просто те нямаше!
  Момичето изстена от досада:
  - Колко жалко!
  Голокраката Аленка се засмя и отбеляза:
  - Можеше само да ни попречиш! Но с Наташа бяхме толкова готини!
  Русото момиче попита изненадано:
  - Готин ли беше?
  Босата Аленка с готовност потвърди:
  - Да, много яко! И дори яхнах дракон!
  Наташа се засмя и отговори:
  - Много си била красива на дракона!
  Аленка с готовност потвърди:
  - Като в приказка е! Където има дракони, и елфи, и всичко бляскаво!
  Маргарита отговори с искрено чувство:
  - Много си красива и без дракон! Просто фея и чудо на чудесата!
  Аленка уверено заяви:
  - Ще победя всички! Със и без дракони!
  И воинът показа юмрука си.
  Първият руски танк атакува японците, които стояха близо до стените на Порт Артур. Все още имаше доста от тях. Артилерията заработи. В отговор стреляха 152-мм оръдия на страхотния танк, както и осем смъртоносни картечници. И отново самураите започнаха да бъдат косени със стотици.
  Картечници - "Дракони", много смъртоносно нещо. Пет хиляди куршума в минута е просто някакъв звяр.
  Японците паднаха, пробити, разкъсани на парчета, с смачкани черепи. Коремите им се пръснаха и телата им подскочиха, изхвърлени нагоре от съкрушителните удари на огъня.
  Взривиха се и осколъчни снаряди с кумулативен пълнеж. Те бяха отлични както за стрелба по пехота, така и за проникване в дъното на кораби.
  Това са момичета Терминатор, а професорът е истински гений. Така те започнаха да вършеят самураите.
  Аленка с боси крака възкликна:
  - Да се слави руският дух!
  Наташа, натискайки бутона на джойстика с боси пръсти, изпрати дъжд от куршуми и продължи:
  - И нашият цар Николай II!
  Босата Аленка продължи да изпраща снаряд след снаряд. На всеки три секунди излиташе смъртоносно оръжие. И японските батареи млъкнаха. И жълтокожите войници загинаха в голям брой.
  Наташа, след като покоси няколко редици самураи, подкрепи:
  - Химнът на Родината пее в сърцата ни.
  Аленка с голи крака, продължавайки да плюе черупки със смъртоносен пълнеж, а те са много по-мощни от пластида, продължи:
  "Няма по-красив от него в цялата вселена."
  Наташа, стреляйки безмилостно по японците с боси пръсти, добави:
  - Стиснете картечницата на рицаря по-здраво.
  Босата Аленка, развалината на самурая, завърши:
  - Умрете за дадена от Бога Русия!
  Момичетата наистина са такива, супер! Великолепни красавици. Гледаш ги и им се възхищаваш. Но за японците това си е чиста смърт. Танкът премина през батериите. Нокаутира оръжейните екипажи. Той го направи много, много бързо. След това минах през окопите. Той също покоси мнозина. По-точно , не много, но почти всички. Изтреблението се оказва тотално. Тук, разбира се, всичко се получи автоматично. Така бяха унищожени японците.
  Аленка отбеляза с кикот, натискайки бутоните на джойстика с босите си пръсти на загорелите си крака:
  - Ние сме повече палачи, отколкото воини!
  Наташа се изкиска и се съгласи:
  - Свобода, гений и слава палачи!
  И пак стреля на потоци. И нокаутира самурая с дива сила.
  Маргарита, която също стреля точно с боси крака, рационално отбеляза:
  - Ще има по-малко гей мъже и ще има недостиг на мъже в Япония!
  Голокраката Аленка избухна в смях и пак изстреля:
  - Пазете се от жените! Жени, пазете се!
  Това наистина е момичето, от което отскачат снаряди, шрапнели и всякакви куршуми. Във всеки случай момичето е истински терминатор.
  Наташа го взе и запя:
  - Легиони маршируват,
  Техните щикове блестят.
  Зад нас стоят милиони
  О, руски полкове!
  Никой няма да спре
  Никой няма да пречи...
  Преместването отваря нови,
  Да летим бързо!
  И отново ще вали дъжд върху врага. И не им позволява да паднат до стотна от ампера.
  Босата Аленка, изхвърляща черупки с монотонността на кълвач, изсъска, току-що изпяла подигравателно:
  - Един, нападател, два нападател, той залита.
  Наташа, стреляйки, потвърди песента:
  - Един удар, два удара, той лежи!
  Cool Alenka енергично подкрепи:
  - Веднъж дъска, две дъски - ковчег се гради.
  Наташа с голи крака, продължавайки да стреля и да нокаутира врага с картечни залпове, изсъска:
  - Една лопата, две лопати - дупка се копае!
  И воинът намигна със сапфирените си очи. Тя наистина е такава сладурана.
  Аленка с голи крака се вгледа внимателно в позициите. Танкът действаше бързо и от армията на генерал Ноги не беше останало почти нищо. Изглежда, че самият командир е убит. Довършваме последния японец от обсадната армия.
  Медведев логично отбеляза:
  - Ето докъде са стигнали технологиите! Четирима мъже убиха повече от осемдесет и пет хиляди японци за няколко часа.
  Полуголата Аленка, злобно ухилена, отбеляза:
  - Трябва да унищожим и останалите! Не оставяйте никой!
  Наташа пееше, докато стреляше по последните хиляда самураи:
  - Не, планините няма да бъдат златни, скоро ще избием всички врагове на Русия!
  Cool Margarita добави:
  - Не, не хемороиди, скоро ще бъдеш мъртъв противник!
  След като покосиха армията на генерал Ноги, момичетата Терминатор временно излязоха от танка и тичаха боси през снега. Е, вече е зима.
  Вече унищожиха повече от сто и петдесет хиляди пехота. И плюс японския флот. Но над двеста и петдесет хиляди други японци се изправят срещу армията на генерал Куропаткин.
  Медведев излезе от съня си с дъбова глава. Поразходих се малко. После пак играх на компютъра... Star Wars е страхотен... Но нещо не се получи...
  Медведев започна да преиграва новата стратегия. Включих историческата игра: Русия по времето на Николай II. И войната с Япония. Това е толкова жестока война. Можете да разгърнете стратегия и да извадите сили на компютъра.
  Медведев игра на леко ниво, но пропусна инжекция на японеца и претърпя големи загуби. Да, необходимо е да се изгражда не твърде активно. Да рестартираме.
  И отново играете на себе си... Както се оказа, на мястото на Куропаткин действащият президент не блести много... През цялото време има някакви бъгове, грешки.
  След това Медведев се обърна към военния съветник и нещата минаха... А самият той подремна и задряма в стола си.
  Красивата Аленка , пляскайки босите си крака, попита Наташа:
  - Как се чувстваш, като убиваш толкова много хора?
  Русото момиче отговори честно:
  - Не знам! Усещането е като компютърна игра! Не чувствате ярост, гняв или много радост!
  Аленка с боси крака се изкиска с досада:
  - Това е война!
  Наташа се изви в салто. Червените й кръгли токчета проблясваха. Като цяло тя е прекрасно момиче, способно да постигне много без много усилия. И ако не го измием, просто го караме.
  Момичетата тичаха през снега. Телата им са много изразителни. Гърдите са големи, бедрата са луксозни, като крупата на кон, мускулите са изпъкнали. Това са красавиците-герои. Те притежават най-истинската женска сила. Толкова много благодат. А краката - кълба от мускули, търкалящи се под загорялата кожа.
  На тях се натъкнаха трима японски разузнавачи.
  Момичетата направиха салта. И как ще удрят по брадите самураите с боси пети. И наистина си счупиха челюстите. И им избиха всички зъби. След което момичетата запяха:
  - Величието на руснаците беше признато от планетите,
  Втурваме се уверено нагоре.
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Народът на цялата страна върви към комунизма!
  И отново красавиците намигнаха с изумрудени очи. Изглеждат толкова борбени. Воините са активни. И отново джогинг.
  Аленка скочи с боси крака. Тя завъртя въртящото се колело във въздуха и забеляза:
  - Толкова сме готини. Можем да завладеем целия свят!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Императрица на планетата Земя -
  Това е много яко!
  И двете момичета си намигнаха. След което се втурнахме обратно. Всъщност всеки ден война струва твърде много за хазната на царска Русия. И е време бързо да приключим с японците.
  Медведев поздрави момичетата с лъчезарна усмивка:
  - Е, тичаше ли наоколо?
  Аленка с боси крака каза с усмивка:
  - Бягаме и сме готови за битка!
  Наташа отбеляза агресивно:
  - Ще избием всички!
  Медведев махна с ръка и нареди:
  - Тогава да тръгваме!
  Голокраката Аленка се засмя и отговори:
  - Нашите четири са най-смъртоносните в света!
  Наташа възрази на това, тропайки с бос крак:
  - Не в света, а във Вселената!
  И мощният, агресивен и смъртоносен танк караше с всички скорости. Повече от двеста и петдесет хиляди японци са напред. Но има достатъчно снаряди за милиард войници!
  Момичета, професор и студент - това е отбор, който ще смаже всички и ще ги навие в овнешкия рог. И танкът лети към японските войски. Той се втурва заплашително към себе си. Иска да разбие всички.
  Аленка с боси крака пееше с наслада:
  Пространствата на Русия - красиви, скъпи,
  Къде са перлите на снега, безбрежните реки от кристал,
  А руският войник и генералът са едно.
  Свят е символът на държавата - православният орел, нашият цар!
  И сега бързият танк наистина излетя. Прелетя като изтребител. И се озова пред японците. Отново заработиха универсалните оръдия и картечници дракон . Момичетата се заеха с работа много нетърпеливо. Без повече приказки.
  Аленка стреля с боси пръсти, нокаутира японеца и запя:
  - Слава на моята Рус, Сталин и Ленин, едно семейство!
  И червенокосият дявол блести с изумрудени очи. И как прецаква самурая. Ще се влюбиш.
  И Наташа не отстъпва. Разбива японците.
  И пее:
  - Не намалявайте скоростта на завои. Съдбата ни е да побеждаваме, момичета!
  Воинът беше в пълен разцвет. И толкова бързо, изливайки огън по врага.
  И боси пръсти натиснете бутона на джойстика.
  Полуголата Аленка, стреляйки, отбеляза:
  - В Русия има две беди...
  Маргарита я прекъсна тук:
  - Само да бяха двама!
  Аленка с голи крака, стреляйки, се съгласи с удоволствие:
  - Да, ако са само две!
  Наташа, стреляйки, полагайки стотици японци, взе го и изпя:
  - За две, за две зими. В две, в две пролети!
  Аленка с голи крака, стреляйки, добави:
  - Ще убия японците и ще се върна!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Порт Артур е наш! И ние няма да позволим на никого да вземе нашата Манджурия!
  И воинът отново овърша самурая. Руснаците няма да загубят от японците. Това още веднъж доказва колко непобедима е Русия!
  Аленка с боси крака разби батерията и изгука:
  - Рус ще бъде известна в най-далечните страни и векове!
  Наташа също изграчи:
  - И никакви сили няма да ни спрат!
  И тя унищожи още няколко хиляди самураи. След това танкът се придвижи напред и жътвата продължи.
  Маргарита, гледайки това, изрази мнението си:
  - Ако войната бъде спечелена толкова блестящо, какво ще прави Русия след това?
  Медведев наблюдаваше как момичетата стремглаво косят японците и предложи:
  - Ще има война или с германците, или с англичаните! Но във всеки случай битката със Страната на изгряващото слънце не е последната!
  Алена, след като разби друга батерия, каза:
  - Значи ще го дадем на германците, добре, ще им го дадем толкова много, че няма да изглежда достатъчно!
  Наташа, унищожителят на самураите, добави:
  - И Хитлер няма да има кого да вербува във Вермахта!
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, агресивно заяви:
  - Но ми е жал за арийците. Толкова много красиви бели момчета умряха!
  Наташа се съгласи с това, кимайки тъжно:
  - Да, толкова много добри хора загинаха! И за какво?
  Момичето удари японеца и забеляза.
  - И японците са добра нация, но сме принудени да се бием с тях! Въпреки че и това не е много добро!
  Маргарита логично отбеляза:
  - А животните? Не се ли избиват? Но човекът е просто животно от най-висш клас!
  Медведев се ухили и възрази:
  - Човекът, за разлика от животните, има душа! А душата му е наистина уникална и безсмъртна! Значи ние и животните сме цяла бездна!
  Маргарита възрази на това:
  - А маймуните? Те също имат високо ниво на интелигентност. Един от тях знае три и половина хиляди думи!
  И.д. президентът отговори:
  - Но те са наши роднини!
  Аленка с боси крака стреля по японците и пее:
  - Аз съм маймуна! Също и мъж!
  Наташа, косейки самурая, изгука:
  - Не ходете облечени с маймуни цял век!
  Супертанкът продължи да коси японците. Защо не? Той наистина е луд звяр
  който изстрелва четиридесет хиляди куршума в минута. А бронята му е непробиваема за почти всеки снаряд. И не само началото на ХХ век.
  Аленка с голи крака, стреляйки, агресивно заяви:
  - Цар Николай направи много за Русия, но остана неоценен и недооценен!
  Наташа, изливайки огън върху японците, се съгласи:
  - Правилно е! Царят беше убит. Принудиха свещеника да се оттегли от трона! И какво стана по-добре?
  Босокраката Аленка стреля от оръдие и добави:
  - Стана още по-лошо! И още по-подли хора дойдоха на власт!
  Наташа се изкиска, удари японеца и каза:
  - Така че нека се борим за по-добро бъдеще! И за свободата на Русия!
  Полуголата Аленка, стреляйки, каза:
  - За промяна и победа!
  Тогава тя показа юмрука си. Тя е момиче, което може да направи това. Тогава дори самураят няма да може да се отърве от него. И картечниците работят. Всички косят и косят.
  Те всъщност разравят цели редици от трупове. И разчистват убийствено пространството.
  Генерал Куропаткин беше информиран, че нещо странно се случва с японците. Стрелба, експлозии, някой ги е нападнал.
  . ГЛАВА Љ 9.
  Медведев, след като поспал малко, отново се хвана за компютъра. Дори не се обръсна. И отново започна да играе по свой начин.
  Атаката срещу Япония след измамния код с танкове и самолети. Включително най-добрият бомбардировач от Първата световна война Иля Муромец. Което се обяви много гръмко. И удари японеца като гумен удар срещу мухи.
  И напред към Токио...
  Дмитрий Медведев, след като завладява Япония, се нарича император Микадо.
  И после нови войни...
  Например, можете да играете алтернативна история. Александър II каза на Бисмарк през 1875 г., че различията му с Франция са вътрешен въпрос между Германия и французите. Бисмарк пое управлението и атакува Франция през 1876 г. Отначало прусаците имаха късмет и стигнаха до Париж. Но после се забавиха. И Великобритания влезе във войната... Всичко щеше да е наред, но британците дадоха битка на Германия и бяха победени. Тогава прусаците стиснаха силите си.
  Войната на Запад се проточи. Французите се защитаваха отчаяно. Англия прехвърля все повече сили...
  Междувременно Русия завладява Турция и Истанбул. Великобритания, Франция и Германия бяха въвлечени във война. А империята на цар Александър анексира много земи, включително Ирак, стигайки до Индийския океан. И Палестина, и земи чак до Египет. И така руските войски, водени от Скобелев, завладяват Мека, Медина и други градове на Саудитска Арабия.
  И се формира южната част на Руската империя. И Александър II стана велик цар. А войната между Германия срещу Франция и Великобритания продължи десет години.
  И завърши с практическо равенство.
  Александър II управлява до 1887 г. и става жертва на атентат, извършен под ръководството на Александър Улянов, брат на Ленин. Неговото славно управление, при което Русия построи много пътища, завладя много земи и освободи селяните, приключи.
  Тази алтернатива беше как се играе играта. Александър Трети, заедно с командира Скобелев, завладяват Иран и Пакистан. Но и той умря - светла главица. При Николай II Русия води война с Япония, която вече има флот в Индийския океан, който доста бързо се притече на помощ в Тихия океан. Руснаците победиха самураите сравнително бързо и те имаха много повече сила както на сушата, така и на водата.
  Освен това руската армия се командва от блестящия министър на отбраната Скобелев. И Русия не само спечели, но и успя да завладее Япония. Освен това Съединените щати все още не бяха излезли извън западното полукълбо, а Великобритания не беше толкова силна. Освен това Русия беше в съюз с Германия. Последната изостана от Великобритания и Франция в борбата за Африка. Царска Русия, след анексирането на Япония и части от Китай, става още по-силна. Строи се пътят Делхи-Москва.
  Както се вижда от това, плановете на царска Русия за експанзия в Индия и Китай са успешно изпълнени. Цар Николай II избира страната на Германия по време на Първата световна война. Германците побеждават Франция и окупират Белгия, Холандия, Дания и Норвегия. Русия превзе Египет, по-голямата част от Африка и Индокитай. А също и тихоокеанските владения на Великобритания. И дори кацна в Австралия. И нейната Австралия беше заловена.
  След което войната завършва с десанта и окупацията на Великобритания. Първата световна война свърши. Но на кайзер Вилхелм му се струваше, че Русия вече е завладяла твърде много земя, и то без наистина да се опитва. И той мечтаеше за отмъщение. Русия всъщност завладява огромни територии - Австралия, цяла Азия, по-голямата част от Африка, германците не отхапаха толкова много, а още повече от Португалия и Испания, които окупираха. Австро-Унгария пое контрол над Италия и Либия. Русия превзе около три четвърти от Африка, а след това малко по-късно окупира Етиопия. Германците успяват да отцепят Мароко.
  Естествено, това не беше достатъчно за Германия. Въпреки че превзе Франция, Белгия, Холандия и Норвегия, а Русия покори Швеция.
  Подготовката на Вилхелм започва за нова война с Русия. Кризата от 1929 г. влошава ситуацията. Австро-Унгария и Германия контролират почти цяла Европа. И част от Африка... И Великобритания. Но все още имаше САЩ и Канада. Вилхелм и Николай II все още не са решили да воюват един срещу друг. Освен това Русия най-малко искаше да се бие, усвоявайки огромни територии. За да ускори асимилацията им, цар Николай II дори позволи на руснаците да имат четири жени. Какво е закрепено на Осмия вселенски събор.
  Подобно решение е взето през 1925 г. И през 1926 г. Николай II си взе друга съпруга. Както се оказа, решението не беше глупаво. През 1929 г. императорът има още една дъщеря. И на 25 ноември 1932 г. най-накрая се роди здрав син. Николай втори го нарече Петър. В чест на Петър Велики.
  И през 1933 г., на 15 май, започва нова война. Германия обявява война на Канада. Като доминион на Великобритания. Два месеца по-късно САЩ, водени от Рузвелт, въпреки икономическата криза, влизат във войната с Германия. Те не искаха да се откажат от Канада.
  Вече на средна възраст, но агресивен, Вилхелм първоначално се опитва да се бие сам, без да иска руска помощ. Очакваше да направи всичко сам. Но не е толкова лесно да се завладее територия, разделена от океан. Освен това Съединените щати бързо изградиха танкове и армия. И сформираха полкове... Войната продължи цяла година без особен успех за германците. Които успяха да превземат само Исландия и Гренландия. Но в Канада не можаха да го хванат.
  Вилхелм се обърна към цар Николай II: "Помогнете ми, колега". Ти си мой братовчед и брат. Самият Николай II имаше планове за Аляска и Канада. Е, реших, че не боговете извайват саксии. И той го взе и на 25 юни 1934 г. обяви война на САЩ и Канада. Войските му се придвижват през Аляска, през територията на САЩ.
  По това време железопътната линия до Чукотка вече е построена и руските войски успешно напредват. На тяхна страна имаше числено превъзходство и най-добрите танкове в света, леки, тежки и средни.
  Така че Америка трябваше да се справи с неравни сили.
  А Николай II, както виждаме, наистина е на бял кон. И една победа след друга. Руските войски маршируват през Аляска. И превземат град след град, село след село.
  Германците се опитват да кацнат в Куба. Войната се разраства. Кайзер Вилхелм пише на Николай II:
  - Аз и руснаците сме били и винаги ще бъдем единни. И никога няма да се караме. Така че нека Америка бъде довършена.
  Поради разширените комуникации напредъкът беше малко по-бавен от планираното. Но въпреки това руските царски войски превзеха цяла Аляска за пет месеца битки и навлязоха в Канада.
  Рузвелт дори предложи мир на Русия, обещавайки да се откаже от Аляска, но беше твърде късно. Войната продължи с дива изоставеност.
  През зимата на 1935 г., въпреки трудните метеорологични условия, руските войски достигат границите на САЩ на север. Боевете продължават и през пролетта... Руските войски извършват една операция след друга и до края на юли превземат почти цяла Канада. И през август те обградиха Филаделфия.
  САЩ се намират в много трудна ситуация. Но те се бориха отчаяно... Въпреки това, до края на 1935 г. повече от една трета от територията на САЩ вече беше превзета. А през зимата царските успехи са още по-големи... До началото на март 1936 г. те се приближават до Вашингтон и Ню Йорк.
  И през април и двата града бяха превзети... Войната продължи до август, докато цялата територия на Съединените щати беше окупирана.
  После дойде офанзивата в Мексико и така по цялата територия.
  Вилхелм предлага на Николай II да завърши разделянето на целия свят. Николай II се съгласи.
  През 1937 г. цяла Латинска Америка е превзета от руските войски. Така Николай II завършва подялбата на света с германците. И остават само три империи: най-голямата: Руската, после Германската и още по-нататък Австро-Унгария.
  Така Русия стана световен хегемон, но... Николай II пак е велик цар, но простосмъртен. Умира през август 1939 г. И възрастният Вилхелм атакува Русия на 1 септември 1939 г. Той реши да се възползва от факта, че Петър Четвърти беше още момче, дори нямаше седем години. И реши, че докато регентите управляват Русия, най-добре е да се удари. Два дни по-късно във войната влиза и Австро-Унгария. Всички страни по света бяха въвлечени в конфронтация. Последната война в историята на планетата Земя започна.
  Царската армия нямаше равна по численост и качество на оръжията. Руските танкове и самолети все още са най-добрите в света.
  И битките показаха това. Както и новите талантливи командири.
  Но Австро-Унгария се оказва слабото звено от самото начало. И тя загуби почти от първите дни. Царската армия побеждава австрийците, превзема Лвов, а след това и Перемил. Само като изтеглиха част от силите си от Полша, германците спасиха австрийците от пълно поражение. Но дори и от това нямаше голяма полза. Опитът за превземане на Варшава от армията на Кайзер се проваля с позор. И руските войски със сила ги отблъснаха повече от двеста километра.
  Германците с голяма трудност спират руските войски. Цялата зима премина в битки. През пролетта битките също бяха в разгара си. Руските войски постепенно овладяват инициативата. Те имаха няколко пъти повече войници и затова до лятото успяха да изморят германците толкова много във взаимни сблъсъци, че те започнаха да се предават. По същото време започва офанзива срещу Австро-Унгария. През есента Будапеща е обкръжена. Освен това царската армия превзема германските владения в Канада. А през зимата на 1940-1941 г. царската армия отрязва Източна Прусия. И до април 1941 г. тя достига Одер.
  Позицията на германците стана изключително трудна. През май 1941 г. Виена пада. И през лятото руснаците стигнаха до Алпите и освободиха Венеция. Навлязохме в южните райони на Германия.
  И през есента те най-накрая превзеха Италия. Зимната офанзива срещу Берлин завършва с превземането му на 30 януари 1942 г. След което съпротивата на германците, които вече са загубили всичките си владения в Африка, отслабва. Руснаците достигнаха Рейн до април. След което на 22 април остатъците от германските войски капитулират.
  Така приключи последната война на планетата Земя. Завършва с победата и успеха на царска Русия.
  Следва завладяването на космоса. През 1936 г. първият руснак излетя в космоса. Летял около планетата Земя. А през 1945 г. на 9 май руснаците кацнаха на Луната.
  Те летят до Марс през 1967 г. До Венера през 1969 г. До Меркурий през 1972 г. И на спътниците на Юпитер през 1973 г. Човекът кацна на най-далечната планета Плутон още през 1980 г. А през 2003 г. се състоя първият в човешката история полет извън Слънчевата система. Руският кораб отлетя до Алаф Кентавър и се върна през 2018 г.
  Към 2020 г. Русия все още се управлява от Петър Четвърти, който, благодарение на постиженията на съвременната медицина, изобщо не е старец. Петър Четвърти управлява от осемдесет и една години и царуването му е най-дългото в историята на света. Където са известни точните дати на царуването, разбира се.
  Е, засега всичко в света е спокойно, както винаги. И дори малко скучен... Хората имат добър живот. Вярно, има проблеми с пренаселеността. Но тук вече се въвеждат ограничения за раждане.
  Православието се модернизира. Свещениците бяха обръснати и облечени в униформи с презрамки.
  Развитието на технологиите създаде огромна безработица. Но и този проблем е решен. Хипернетът се разви.
  Изследванията са в ход и вече са създадени космически кораби, способни да се движат по-бързо от скоростта на светлината. Да, добре за царска Русия и целия свят под управлението на Романови. Тази най-славна династия в историята на човечеството.
  Отец цар Николай. Изградете рай на планетата Земя!
  Дмитрий Медведев отхвърли стратегията. Той завоюва целия свят за руските царе. Показа стратегическото си мислене. Той постигна голям успех и отново заспа, облечен и сънуван както преди.
  Куропаткин каза:
  - Спокоен! Само мир!
  Генерал Линевич отбеляза с тревога:
  - Ваше превъзходителство, може би можем да ударим сега?
  Генерал-адютант Куропаткин заяви:
  - Не! Разбира се, че не! Може да е японски капан!
  Генерал Линевич плахо отбеляза:
  - Това е нашият шанс най-накрая да спечелим тази война!
  Куропаткин заяви с треперещ глас:
  - Търпение, търпение и още търпение!
  Линевич възрази още по-ядосано:
  - Но Александър Суворов е казал: мигът дава победата!
  Куропаткин измърмори сухо:
  - Аз командвам тук! И трябва да запазим преди всичко армията. И въобще Япония скоро ще се изчерпи!
  Линевич предложи:
  - Може би трябва поне да направим малко разузнаване?
  Куропаткин неохотно се съгласи:
  - Това е възможно, само внимавайте!
  Линевич изръмжа агресивно:
  - В името на Царя и Отечеството!
  Междувременно супертанкът прочистваше японците. Нокаутираха ги, застрелваха ги по различни начини.
  Аленка с голи крака, стреляйки безмилостно, попита действащия президент:
  - Това ли е последната ни операция?
  Медведев попита с усмивка:
  - Защо мислиш така?
  Червенокосият звяр отбеляза:
  - Японците вече нямат големи формирования!
  Забивайки и застрелвайки самурая, Наташа също се съгласи:
  - Но всъщност Япония няма с какво друго да се бори!
  Медведев отговори с малко несигурен поглед:
  - Япония може да събере повече нови войски и да закупи нови кораби от Америка и Великобритания. Така че, нека си признаем, войната все още не е приключила!
  Полуголата Аленка, стреляйки по самурая, отбеляза:
  - Ами ако Русия предложи мир на Япония при умерени условия? Ще вземем само Курилския хребет, а всичко останало ще остане както преди войната?
  И.д. президентът се съгласи:
  - В този случай най-вероятно ще има мир!
  Маргарита ядосано отбеляза:
  - Ако не беше революцията, японците пак щяха да бъдат победени. Те не биха отишли никъде!
  Наташа с голи крака, изливайки огън върху самурая, с готовност се съгласи:
  - Със сигурност! Те не биха отишли никъде!
  Cool Alenka, разкъсвайки японците с черупки, предложи:
  - Да заловим Микадо!
  Наташа подскочи агресивно:
  - Да пленим Микадо? Е, интересно!
  Маргарита отбеляза с усмивка:
  - Няма ли да е прекалено?
  Медведев също изрази съмнения:
  - Това не е ли прекалено? В края на краищата, едно е да защитаваш своето, а друго е да се намесваш в Япония, която, нека си признаем, също не воюва на исконните руски земи!
  Аленка с голи крака изсъска, отново разбивайки японците със снаряди:
  - Струва ли си да проявяваме такава милост?
  Наташа, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, кимна:
  - Наистина, защо имаме нужда от това? Можем да заловим и Микадо!
  Маргарита се засмя:
  - На тебе съм като на война! И на война, като на вас!
  Медведев отговори строго:
  - Трябва да знаеш кога да спреш! Ние не сме случайни хора! Ние сме тези, които сериозно и съзнателно променяме историята! Така че трябва да проявявате чувство, включително мерки!
  Аленка с голи крака стреля и пее:
  - Ех, мери, мери! Колко много холера има!
  Супертанкът работеше активно. Повече от сто двадесет и пет хиляди японци вече са унищожени. Половината остана.
  Наташа запя с усмивка:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  До земята и след това
  Ще изградим готин нов свят,
  Така че в него няма неприятности и проблеми!
  Босата Аленка, стреляйки със смъртоносен огън, изсъска:
  - За добър и справедлив цар!
  Маргарита предложи:
  - Или може би ще грабнем няколко трофейни бъчви със саке?
  Голокраката Аленка се ухили злобно:
  - Какво искаш да пиеш?
  Маргарита поклати отрицателно глава:
  - Спортистите не пият!
  Аленка с голи крака, след като взриви още една батерия, се изкиска:
  - От малки ястия!
  Наташа предложи:
  - Да пием палмова бира. По-здравословно е!
  И тя свали още японци.
  Медведев отговори:
  - Първо бизнесът, после забавлението!
  Действащият президент не трябва ли да знае това? Не беше ли винаги зает и зает?
  Да, един от първите укази на действащия президент Медведев беше да увеличи три пъти заплатите на депутатите от Държавната дума. А какво да кажем за депутатите? Отложиха президентските избори. По този начин Медведев беше действащ президент в Русия доста дълго време.
  И това дори стана уникална ситуация. Когато държавният глава изпълнява задълженията си толкова време. Но промяната не идва. По-точно, при Медведев всичко се промени към по-лошо. Сякаш съдбата, която толкова обичаше Путин, реши да отмъсти на наследника му. Какво му става!
  Модернизираният танк Т-95 продължи да унищожава самураите в геометрична прогресия. Тази машина показа своята ефективност. И отрицателната сила на яростта на умножаващата се квазиматерия.
  Полуголата Аленка, стреляйки по японците, логично отбеляза:
  - Все пак това не е съвсем правилно. Оказва се, че не можем да направим нищо без супероръжия!
  Наташа с голи крака отговори ядосано:
  - Някои висши сили попречиха на Русия да спечели войната с Япония. Но беше планирано нещо добро, евангелизацията на Китай. И не се оказа много красиво!
  Маргарита зададе очевидния въпрос:
  - Ами Бог тогава? Защо не помогна на православието?
  Почти голата Аленка, изпращайки черупка след черупка, отбеляза:
  - Това е! Всъщност позволи на японците да спечелят православната страна. Това наистина е такова предателство към руската вяра!
  Наташа, изливайки огън върху японците, гневно отбеляза:
  - Имперската религия не трябва да бъде пацифистка. Възможно ли е да станеш велика държава, ако живееш според заповедта: ударят ли те по дясната буза, обърни лявата!
  Готината Аленка с готовност се съгласи с това, смазвайки японците:
  - Със сигурност! Нямаме нужда от пацифизъм! Обичай врага си! Това заповед ли е?
  Маргарита запя с ентусиазъм:
  Всеки, който е човек, се ражда войн,
  Така и станало - горилата взела камъка.
  Когато живият е обречен да се бие,
  И огънят гори в сърцето!
  
  Момчето вижда картечница в сънищата си,
  Предпочита танк пред лимузина.
  Който иска да превърне едно пени в цент -
  От раждането си разбира, че силата управлява!
  Наташа възкликна, изсипвайки огън върху японците с яростта на бълбукащ вулкан:
  - Да, автоматик! А силата е най-важното! Трябва да спечелим!
  Аленка с голи крака изсъска в ярост и ярост, нокаутирайки японците:
  - Аз съм това, което е родено да побеждава! И нищо по-малко. Нашата победа ще бъде наша!
  Наташа се съгласи, натискайки босите пръсти на мускулестите си крака върху бутоните на джойстика:
  - Така ще е най-добре! Ние сме управлявали и винаги ще управляваме! Имам предвид Русия!
  Аленка с голи крака, нокаутирайки японците, изкрещя:
  - Няма да лъжа, искам да управлявам! Но не просто ръждясала машина, а цяла империя!
  И момичето вече е помело последната батерия на Страната на изгряващото слънце. Тя е такава красавица, че трябва да е световна шампионка. И никога не се поддавайте на слабост и плахост.
  Наташа, стреляйки, промърмори:
  - Ще стана кралица! Или, още по-добре, императрицата!
  Голокраката Аленка продължи:
  - Ами война, ами война, тя е лоша жена и кучка! Но произвежда красиви момчета, казва - убий страхливеца в себе си!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Точно така, убийте страхливеца в себе си! Мисля, че ако Николай II абдикира от престола, това съвсем не е от малодушие!
  Полуголата Аленка заяви решително:
  - Сега няма да се откаже! Ще укрепим царския трон, за да стои векове!
  Наташа възкликна:
  - Бъди велик цар Николай II! Ние ви подкрепяме! Няма да има революция - ще има Велика Русия!
  Накрая воините приключиха с унищожаването на армията на Страната на изгряващото слънце. Повече от двеста и петдесет хиляди войници и офицери бяха убити. Така почти всички сухопътни сили на Япония са унищожени. Точно както флотът престана да съществува.
  Голокраката Аленка отбеляза с усмивка:
  - Струваше ли си труда? И така, исках да кажа откачам? Без да се съпротивлява твърде дълго, армията успя да победи Русия!
  Наташа уверено заяви:
  - Русия загуби единствено заради петата колона. Иначе щяхме да спечелим така или иначе!
  Маргарита попита и.д.
  - Какво ще правим? Да се върнем или да продължим?
  Медведев, който губеше власт, включи компютъра и каза:
  - Сега ще ни бъде дадена прогноза за по-нататъшното развитие на царска Русия. Ако всичко е наред, ще се върнем.
  Чу се приятен женски глас;
  След пълното унищожаване на японските сухопътни сили и флот, Микадо предлага мир. САЩ и Великобритания се съгласиха да действат като посредници.
  Условията бяха благоприятни за Русия. Страната получи Курилския хребет и Тайван.
  Както и контрол над Манджурия, Корея, Монголия. Освен това Япония също плати обезщетение от двеста и петдесет милиона златни руски рубли.
  Авторитетът на цар Николай II нараства и се наблюдава спад в революционните настроения. Страната започна бързо икономическо възстановяване. Възникна Zheltorossiya. Част от Китай доброволно стана част от Русия, както и Корея и Монголия. Царската империя се разраства и населението й расте. Икономическият растеж започна по-рано от реалната история и беше по-силен.
  Нямаше Държавна дума и царското правителство можеше по-добре да се подготви за Първата световна война. В Русия се появиха първите в света леки танкове "Луна"-2 в масово производство и четиримоторни бомбардировачи "Иля Муромец" и "Святогор". Първата световна война все пак започна, но беше по-успешна за Русия.
  Тъй като царят имаше по-голямо население, икономика и армия. И вътрешната позиция е по-силна. Няма Държавна дума - огнище на бунт и военен преврат.
  С променлив успех, но като цяло по инициатива на Русия и спечелването на повечето битки, войната завършва на 7 ноември 1915 г. с капитулацията на Германия. Австро-Унгария се разпадна и беше разделена. Галиция и Буковина стават руски провинции. Краков и околните земи влизат в Кралство Полша, както и Познан, Данциг и част от Източна Прусия. И Клайпеда се присъедини към балтийската провинция. Възникна Чехословакия - кралство в състава на Русия.
  Румъния анексира Трансилвания. Унгария става независимо кралство, но под патронажа на Русия и цар Николай като съуправител. Австрия стана много малка държава. Възниква Югославия, също под патронажа на Русия и при съуправителя Николай II.
  Турция изчезна от политическата карта на света. Ирак и Палестина стават част от Великобритания, Сирия става част от Франция, Мала Азия и Истанбул стават руски провинции. Така Русия отново увеличи територията си. Но не свърши дотук. Тогава Саудитският полуостров е завладян заедно с французите и британците. И тогава Русия и Великобритания си поделиха Иран и Афганистан. Северът и центърът стават руски провинции, а югът - британска колония.
  Светът изглеждаше стабилен. Войната продължи само в Китай. Но през 1929 г. избухва сериозна икономическа криза, водеща до Голямата депресия.
  В Русия отново нарастват революционните настроения. Избухнаха стачки и протести. Но кризата се оказа не толкова тежка. Освен това през 1931 г. отново избухна война с Япония.
  Самураите искаха отмъщение. Но този път руската армия беше по-силна във всички отношения. А адмирал Колчак е брилянтен флотоводец.
  Япония беше не само победена, но и пленена. Цар Николай II е официално коронясан за император Микадо на Япония през февруари 1932 г. Така Русия се разшири още повече. И анексира почти цял Китай.
  Както по население, така и по територия Русия нямаше равна. Освен това Британската империя отслабва. Хитлер идва на власт в Германия през 1933 г., но какво може да направи срещу Русия? Няма значение. Цар Николай II умира през 1937 г., след като се радва на изключително успешно управление, второто най-дълго управление след Иван Грозни. И то с рекордни завоевания като площ и население.
  Не всичко обаче се получи за краля в личния му живот. Наследникът Алексей почина млад. Поради неравен брак по-малкият брат Михаил е лишен от правото на трона на Русия.
  Короната е наследена от Кирил Романов, който умира през 1938 г., без да живее дори една година. И неговият син Владимир Трети стана нов цар. Той беше коронясан и монархът царуваше щастливо до 1992 г. И Русия първо взе колониите от Франция и Великобритания, заедно с Германия. Тогава тя завладява Германия. И тогава целият свят. Накратко, новият цар Георги Първи става световен император през 1992 г.
  Медведев завърши прегледа и каза:
  - Явно достатъчно за тази вселена! Връщаме се!
  И четиримата извикаха:
  - Слава на цар Николай II!
  . МЕЖДИНЕН ЕПИЛОГ
  Медведев се събуди от обаждане... Информираха го, че встъпването в длъжност на Зеленски като президент на Русия и Украйна вече е в ход. И че, казват те, е време Дмитрий Анатолиевич да напусне офиса.
  Медведев неохотно се подчини. Преди да тръгна се избръснах и се изкъпах.
  След това излезе от офиса. Той е откаран със специален автомобил. По пътя те казаха, че е най-добре Медведев да отлети до Канарските острови, за да почива там.
  И Зеленски направи поредното шоу на встъпването си в длъжност. Както обикновено, цветно с фойерверки и скокове. В деня на откриването Виталий Кличко се би с Майкъл Тайсън на стадиона в Киев. Известният американски боксьор се съгласи на двубоя заради големи финансови проблеми. Кличко доминираше през всичките дванадесет рунда, но дипломатично не нокаутира Тайсън.
  Формално се разигра една от второстепенните версии на световния шампион.
  След което Виталий Кличко бе награден с диамантен пояс.
  Владимир Зеленски получи поздравления от всички страни по света - включително Китай. Освен това в Поднебесната империя народните вълнения се засилиха. Не само с хляб живее човек. Хората искаха демокрация и свобода. Деспотизмът на Китайската комунистическа партия беше преситен; всички искаха свобода.
  Зеленски се превърна в точно такъв символ. Символ на демократичната сила след падането на диктатурата на тайните служби при Путин.
  Зеленски говори много за промените, икономиката и новите постижения. В Русия вече имаше конкурс за поста министър-председател. Кандидатите бяха няколко хиляди. Процесът на подбор беше много интензивен. И изглеждаше страхотно.
  Досега всичко вървеше съвсем гладко. Зеленски дори направи салто на встъпването си в длъжност. Получих аплодисменти. След това демонстрира знанията си по чужди езици. Действаше много активно и енергично.
  Накрая Зеленски го взе и направи още няколко речи.
  По-нататък, след встъпването в длъжност, последваха кадрови решения. Много промени и нови лица в правителството.
  Имаше истинска селекция от "железни комисари". В Русия течеше кадрова революция.
  Зеленски издаде много укази още в първите дни. Разрешена продажбата на алкохол през нощта и на места за пътуване. Въведоха нови данъци за богатите. Той свали имунитета на депутати и съдии. Увеличено производство. Въведоха мита върху търговията с Китай.
  В Беларус се проведе референдум за обединение с Русия. И това също беше заслуга на Зеленски. Повечето беларуси подкрепиха обединението с Русия.
  Зеленски се оплака, че Медведев е вдигнал твърде много кръпките, но обеща, че инфлацията ще се успокои. И че нищо лошо няма да се случи.
  Всъщност ръстът на цените скоро спря. И руската икономика започна да расте. И в Кавказ бойните действия някак замряха. Стана много по-спокойно.
  Зеленски най-накрая предложи кандидатура за поста министър-председател на Русия. Тя стана тридесет и две годишният доктор на науките Алексей Болшаков. Той спечели състезанието много уверено. И стана министър-председател, най-младият в руската история.
  Медведев отлетя за Канарските острови на почивка и получи пенсията на бившия президент, просто се забавляваше. Досега не е имал проблеми. Но Шойгу беше арестуван и обвинен в опит за преврат. Какво искаше?
  Имаше и много други решения... В Америка спечели четирийсет и една годишна демократка. Така се смени правителството. И на власт дойде жена и най-младият кандидат в историята на САЩ. Ерата на Тръмп приключи . Но приятелството с Русия едва сега започва да процъфтява. Естествено, срещу диктаторски Китай Съединените щати и новата Руска империя вече бяха приятели.
  Зеленски дори проведе референдум и въведе друго име: вместо това Русия - Киевска Рус. Което също говореше много. Беларус се присъедини към федерацията. И започна възраждането на империята... На демократична основа.
  Новата жена президент на Съединените щати наследи враждебността на Тръмп към Китай и се посвети на създаването на коалиция. Киевска Рус се развива икономически успешно при Зеленски. Русия донякъде сдържа Китай. Тогава тя влезе в НАТО. Скоро проруско правителство идва на власт в Казахстан и се създава съюзна държава. Руснаците изтласкваха Централна Азия от Китай. Конфронтацията продължаваше да расте.
  Зеленски проведе кампания срещу Сталин и Путин. Той лиши Сталин и Путин от всички награди, които им даде Медведев.
  Но всичко се оказа мирно. Въпреки че комунистите протестираха. Ходихме на митинги.
  И там най-после Ленин е изнесен от Мавзолея. Един вид радост за мнозина. А православната църква канонизира руските царе Александър II и Иван Грозни. Увеличава се и броят на паметниците на Николай II.
  Царизмът и западнячеството станаха някак модни. Те се доближиха до Европа и чужденците започнаха да получават много постове. Русия стана част от западния свят, а след напускането на Тръмп процесът на глобализация се засили. И Китай изпадна в изолация и се изправи пред вътрешни сътресения.
  В същото време Зеленски увеличи раждаемостта в славянската империя. Дългообещаваният полет до Луната най-накрая се състоя. И всичко се получи някак прекрасно.
  Установени са съюзнически отношения между Русия и САЩ, или по-точно между Киевска Рус и Америка.
  А конфронтацията е нещо от миналото. Светът става все по-глобален и безопасен. Въпреки че е имало войни. Киевска Рус, съвместно със САЩ, провеждат операция в Либия, където слагат край на ислямистите. След това се занимавахме с Близкия изток, създавайки там бази заедно с Америка. Киевска Рус и Съединените щати заедно започнаха да накланят света и да изтласкат Китай от Африка. И тук не можем без войни. И наземни операции също.
  И Киевска Рус, и Съединените щати нанесоха съвместни въздушни удари.
  Постепенно китайците бяха прогонени от всички краища на света. И поднебесната империя изпадна в дълбока икономическа и политическа криза.
  И Киевска Рус процъфтява все повече и повече.
  Русия никога не е познавала такива темпове на икономически растеж. И че Китай рухна - Киевска Рус се издигна. И се разрасна бързо.
  Железопътната линия до Чукотка е построена за рекордно кратко време. Което само по себе си е много яко.
  И те копаеха тунел под Аляска. Американците също започнаха да строят железопътна линия за връзка с Русия. Строи се и железопътна линия до Делхи... В същото време се копаеха канали от Сибир за напояване на Централна Азия.
  Проведена е съвместна операция срещу Иран от САЩ и Киевска Рус. И се установи разумен светски режим. След което започнаха да копаят канал от Каспийско море до Персийския залив.
  НАТО се разшири и включи арабските страни. В Саудитска Арабия се появи парламент. Жените започнаха да свалят бурките си. Започва изграждането на светска държава.
  В руските медии всички ругаеха Путин за екстремизъм и го хвърляха с кал, че едва ли не превърна Русия в колония на Китай, но слава Богу той умря навреме. Говореха и по-остри думи. Но срещу Медведев беше образувано наказателно дело. И не само един.
  Сталин е изнесен от стената на Кремъл. Ленин много по-рано от мавзолея.
  Много се е променило в държавните символи. Появиха се няколко нови вида знамена. Жълтото беше добавено към руското знаме, а синьото замени светло синьото.
  Това също беше интересно. Променен е гербът... Имаше и парична реформа. Те обменяха пари в съотношение: едно към хиляда. Появи се златният стандарт на рублата на Киевска Рус. В същото време се появиха нови и стари пари - стотинка - половин копейка и половина - четвърт пени.
  Всичко е подредено...
  Започват да се възраждат и титлите... Появяват се принцове, барони, графове, маркизи и дори херцози. По-специално Зеленски стана херцог. Молдова също става част от Киевска Рус. Вече се заговори за избор на крал.
  Но Зеленски каза, че президентът на Киевска Рус ще бъде избран само от народа. И не повече от два мандата.
  Освен това Зеленски намали мандата на руския президент от шест години на пет. Вярно, Зеленски изкара първия си мандат шест години.
  По това време той е завършил присъединяването на Централна Азия към Русия. И възстанови границите на СССР. Само балтийските държави останаха неокупирани.
  Но американците все още не искаха да се откажат от него. И така те подариха Централна Азия и Кавказ.
  Избухва нова война в Кавказ, между Армения и Азербайджан. И тя вървеше много жестоко. Така че Русия успя да окупира тези републики и да проведе референдуми за тяхното анексиране.
  Така Зеленски си връща Кавказ, разширявайки Киевска Рус. Нека си признаем, той е завоевател. Нещо повече, той е и демократ... Империята му се разшири още повече...
  Така Афганистан вече по време на втория мандат на правителството и част от Иран станаха части от Русия.
  В Съединените щати жена президент спечели втори мандат. Досега има успех в икономиката и най-важното е, че успя да нокаутира Китай. Каква голяма победа. И Киевска Рус сега е съюзник, воден от Зеленски.
  Но, разбира се, силата на Русия нараства твърде бързо. Тя вече е анексирала северната част на Ирак.
  Борзо се държи. Киевска Рус е първата страна в света по темпове на растеж! И изпревари Съединените щати по население. И вече в Америка гледат с тревога - дали Русия не е станала твърде силна?
  Освен това империята на Киевска Рус се разширява. Сега балтийските държави вече са под негов контрол. Да, това е наистина голям проблем за американците. Зеленски вече е събрал всички бивши територии на СССР.
  И подобно на руския цар продължава експанзията си на юг. Сега Иран и Ирак станаха изцяло част от Киевска Рус. И Зеленски беше лесно избран за втори мандат още на първия тур.
  Въпреки че имаше много кандидати за президент, изборите бяха демократични.
  Зеленски каза, че няма да последва примера на Лукашенко и да управлява цял живот. Освен това обстоятелствата около изчезването на Лукашенко все още не са ясни. Може би и Русия, и Западът просто вече нямаха нужда от него. И той изчезна... Но Зеленски само набира сила. И наистина, неговото царуване по отношение на успеха засенчва неговите предшественици, включително Петър Велики.
  Всъщност не всеки е способен да възстанови територията на СССР, плюс Афганистан, Иран и Ирак.
  Но Зеленски не спира дотук. Сега и Полша, и Финландия са атакувани - те също някога са били част от царската империя. И наистина в тези страни се провеждат референдуми и те доброволно се присъединяват към Киевска Рус.
  Има успехи и на научния фронт. Дългоочакваният полет до Марс се осъществи. Там кацнаха руски космонавти. Те взеха земята и оставиха знамето, което беше голям триумф.
  В същото време Киевска Рус взе оригиналния Порт Артур от Китай. И възползвайки се от факта, че в Китай започна гражданска война, те взеха Манджурия под своя защита.
  В същото време Киевска Рус анексира част от Турция. Тези земи, които бяха отстъпени на Русия по силата на Версайския договор. Което също беше много силен ход. Зеленски допълнително разширява Киевска Рус като империя. И по отношение на икономиката излезе на първо място, задминавайки САЩ.
  Е, Китай е потопен в кошмара на гражданска война и вече е започнал да се разделя.
  Киевска Рус става могъща държава. И популярността на Зеленски в страната нарасна толкова много, че хората започнаха да молят Владимир на колене, за да не си тръгва. Събраха се стотици хиляди хора.
  Зеленски по изключение проведе референдум, който му позволи да се кандидатира за още един трети мандат начело на Киевска Рус.
  Лидерът в САЩ се смени. Той вече стана републиканец. И вече не толкова млад - по-възрастен от Зеленски. Така отношенията между Киевска Рус и Съединените щати отново започнаха да се влошават. Русия вече стана болезнено по-силна при Зеленски. Спомниха си, че заедно с украинското управление това е вече четвъртият мандат на Зеленски.
  Те казват, че правомощията на руския президент не са били намалени. Единственото, което направи Зеленски, беше да внесе поправка в конституцията, според която Държавната дума има право да освобождава отделен министър с две трети от гласовете или с обикновено мнозинство два пъти, като гласува вот на недоверие.
  И тази поправка не е толкова съществена, тъй като президентът си запази правото да назначава всички министри и да определя структурата на правителството. А в Държавната дума привържениците на Зеленски имат конституционно мнозинство.
  По-значително беше въвеждането на преки избори за Съвета на федерацията, както и позволяването на затворниците да гласуват.
  Но като цяло ограничението на правомощията на президента свърши дотук. Правото за отстраняване на управители беше запазено. А в законодателната сфера дори се разшири.
  В САЩ започнаха да обвиняват Зеленски в авторитаризъм и че партията "Слуга на народа" контролира почти всички постове в щата. ЛДПР и Комунистическата партия на Руската федерация престанаха да съществуват. Възникна партия - "Справедлив свят" от левицата. Вместо ЛДПР се появиха Патриотите на Русия. Но партията "Слугата на народа" доминира напълно.
  Някои реформи засягат и църквата. Православието легализира правото да има четири съпруги, доближавайки се до исляма. Подходът към иконите се е променил донякъде и е настъпило сближаване с протестантството. Те започнаха да говорят повече: че Бог е Един и че обикновените смъртни не са достойни за поклонение на Бога.
  В същото време Троицата беше премахната като не библейски символ и неразбираема за обикновените смъртни.
  И въведоха: че Бог е Един, Бог Отец. Но терминът Бог Син не е в Библията. Освен това няма термин: Бог е Светият Дух. Така че защо да не опростим религията.
  Освен това Бог, който виси на кръст, не вдъхва доверие. Ако не можеше да защити себе си, тогава как ще защити хората? Накратко, преминахме към монотеизма. А самата Библия беше смесена с древни славянски митове. Възникна Велешкото евангелие.
  Засили се и атеизмът - казват, спрете да се увличате по човешките приказки. Имаме една планета и няма нужда хората да вярват в чудеса и особено в края на света.
  Няма да има край на света и не трябва да има. И човечеството трябва да стане космическа империя и да стигне до самия край на галактиката. Ами галактиките? По-скоро вселената. И след като достигнете ръба на Вселената, отидете в друга част на Вселената. В крайна сметка има безброй много вселени. И така можете да летите от една вселена в друга. И с времето се научете да създавате себе си! И ще има нови, неизмерими вселени в почти цялото пространство.
  А планетата Земя е просто люлката на човечеството. И в бъдещето ще има империя от секстилион до секстилион градуса вселени, която без да спира да се разширява и завладява космоса.
  А главата и президентът на Киевска Рус Владимир Зеленски като ярко слънце на надежда изгрява над планетата!
  И неговото бъдеще и бъдещето на Киевска Рус - да е светло!
  
  ФОРС-МАЖОР, КОГАТО СССР ВОЕВА БЕЗ СЪЮЗНИЦИ
  И така се появи неустоимо влияние, спирайки съюзническите сили на 1 януари 1943 г. Разбитият корпус на Ромел спря на границата с Либия. И всички бомбардировки над нацистка Германия спряха. Опитите за полет към Лондон също се оказват неуспешни. Немските самолети не се разбиха, а бяха отхвърлени. Случи се безпрецедентно чудо, разделянето на света чрез теомагическа сила.
  Първоначално обаче това не помогна много на германците. Сталинград, или по-скоро групата Паулус в него, може би вече не можеше да бъде спасена. И съветските войски уверено се придвижиха напред. Офанзивата във Воронеж и в други посоки беше успешна. Почти като в реално време Червената армия освободи Курск, Белгород и Харков.
  Въпреки това, след прехвърлянето на опитните дивизии на Ромел от Африка и онези сили, които в реалната история също бяха хвърлени в алжирските и тунизийските пустини без никаква полза, известната контраатака на Майнщайн забележимо придоби сила. Тъй като в него участват значително повече немски сили, особено авиацията.
  И трийсетте чисто нови "Тигъра", които безрезултатно заседнаха в Сахара, се оказаха съвсем не излишни.
  Тук се появи първото съществено разминаване с реалната история. Майнщайн започва контраатака четири дни по-рано и с много повече сили напредва по-бързо. Харков беше превзет девет дни по-рано, Белгород дванадесет, а в движение и най-важното беше превзет Курск, който в реалната история не се поддаде на Фриц.
  Значителен брой германски сили бяха включени. Германците използват прехвърлените резерви от Франция, почти всички боеспособни танкови части и основната авиация. Каквото и да се каже, почти половината от Луфтвафе беше разсеяно от Западния фронт, така че бяха добавени значителни сили във въздуха на врага. И каза това по време на германската контраофанзива, която приличаше на удар със сърп.
  Да, и Майнщайн в реалната история надигра съветските генерали, но тук той има двадесет дивизии повече сухопътни сили и, като се вземе предвид концентрацията на ресурси, три пъти повече самолети. И Focke-Wulf не е никак лош, ако се използва правилно: скоростта е висока, оръжията са мощни. Важното е, че F-190 е по-ефективен с числено превъзходство. Тъй като мощните му оръжия му позволяват да свали самолет наведнъж и може да избяга поради високата си скорост на гмуркане.
  Съветските войски претърпяха тактическо поражение и напуснаха Курск, много войници и офицери бяха обкръжени. Частично някои загинаха, други, въпреки че малка част от тях бяха заловени, много избягаха, въпреки че загубиха оборудването си.
  Съветските войски претърпяха огромни щети и настъплението им беше спряно. Но германските танкове не можаха да надградят успеха си поради настъпването на пролетното размразяване.
  Възникна временно съотношение на силите.
  Но във войната може да влезе и нова сила: Япония. Самураите също бяха с развързани ръце. Америка не е достъпна, но и не напада. Вярно е, че силната сухопътна армия на Япония оказва натиск върху Китай. Тук Чан Кайши се изправил пред много трудна ситуация. Или се опитайте да се споразумеете с японците, или се бийте, но вече не получавате подкрепа с пари и оръжия от САЩ, Великобритания и други страни.
  Естествено, германците копнеят за откриването на втори фронт, за да отклонят част от вражеските сили от изток. Въпреки това те претърпяха значителни загуби. Особено Сталинград отне много енергия. Съветските войски също загубиха много и част от войските се озоваха в Харковския и Курския котел.
  Нацистите увеличиха производството на оръжия. Благодарение на липсата на бомбардировки Краутите успяха да увеличат производството на танкове с по-значителна цифра, както и на авиацията. Бомбардировката попречи на нацистите повече, отколкото обикновено се смята. Освен това в реалната история Германия увеличава производството на оборудване до голяма степен поради преструктурирането на икономиката на военен принцип и все по-активното използване на робския труд, а не защото са били слабо бомбардирани.
  Засега германците изчакваха и строиха нови танкове, обучаваха екипажи, разчитайки на съвременни технологии. В същото време въпросът остава открит: откъде да започне офанзивата? Курският перваз вече не съществуваше. И това е естествена следа. И така както самите германци, така и Хитлер се поколебаха. Имаше идея да се превземе Ленинград с щурм. Въпреки че в този случай ще е необходимо да се пробият мощни укрепления.
  Германските генерали не искаха да отидат отново в Сталинград. Но честно казано, изборът не е голям. Възможно ли е да атакуваме самата Москва? Между фашистките лидери възникват сериозни разногласия. Майнщайн, Гудериан и Ромел дори се изказаха в смисъл, че е по-добре изобщо да не атакуват, а да оставят руснаците да си пъхнат носовете и да ги примамят в капана.
  Алтернативен план предвиждаше започване на офанзива от Таманския полуостров и Ростов на Дон; фриците успяха да защитят този добре укрепен град, като прехвърлиха подкрепления от балканската група, заменяйки окупационните си войски с български и италиански.
  Фюрерът, който харесваше операции, при които войските пробиват в сближаващи се посоки, беше все по-склонен към този план, но се забави с изпълнението му. По-специално, танкът Panther се оказа капризен и често се повреждаше, така че се нуждаеше от модификации. Нека допълнително обучение на екипажа. И фюрерът искаше да щампова повече "Тигри".
  Сталин в крайна сметка се умори от това. Опасявайки се от отварянето на втори фронт от Япония, която постигна големи успехи в Южен Китай, чиято сухопътна армия вече надхвърли седем милиона войници и данни за нарастващия военен потенциал на Третия райх, той самият нареди началото на офанзива през посоките на Курск и Донбас. Колебанието на Хитлер и желанието на фюрера да формира дивизии със стотици тигри и пантери доведоха до превенция.
  Въпреки това съветските войски, след като започнаха настъплението на 7 юли 1943 г., сами по себе си нямаха решаващо предимство в силата. 5,56 милиона германски войници, около един милион двеста и петдесет хиляди сателитни войници, действаха срещу 6,6 милиона съветски войници и офицери. Мусолини, след изчезването на заплахата от атака от запад и юг, значително увеличи броя на италианските войски на изток. Броят на испанските части също нараства. Салазар също изпрати дивизия от "доброволци". Воюват и френските легиони, румънците, по-активно унгарците, албанците и чуждестранните дивизии в СС от цяла Европа.
  По този начин съветската армия няма превъзходство в числеността, но разнородността на коалицията намалява качеството на вражеските сили. Червената армия има известно числено превъзходство в танкове и артилерия. Но засега може би "Тигрите" и "Пантерите" нямат равни по отношение на огневата мощ и бронята на противника. И Т-4 придобива превъзходство в огневата мощ на оръдието над Т-34-76. Но СССР има ракетна артилерия, а германците, въпреки развитието на газовите пускови установки, са я развили доста слабо.
  В авиацията има приблизително числено равенство. Германските изтребители ME-109 "G", Focke-Wulf обаче са по-силни от съветските самолети по въоръжение и скорост, но малко по-слаби по отношение на маневреността. Но Германия, уви, има по-опитни и продуктивни асове. Бомбардировачът Ю-188 е може би по-добър по летателни характеристики от PE-2 и TU-3. И Ю-288 започна да влиза в експлоатация. Вярно е, че току-що започна да се въвежда, като ME-309.
  Но във всеки случай, без да има предимство в силата, Червената армия започна настъпление срещу предварително подготвената отбрана на врага. И тя срещна упорита съпротива. Но съветските войски бяха упорити в настъплението си, независимо от загубите, те продължиха напред. Въпреки че средният темп на напредък се оказа нисък, един до два километра на ден. Врагът щракна и успя отново да се окопае. Темпът на не по-малко героично напредване продължи. До средата на август, с цената на големи загуби, съветските войски напреднаха до сто километра, приближиха Курск и започнаха упорити битки за самия град, приближавайки се и до Белгород.
  На 19 август 1943 г. Япония, преодолявайки колебанието, открива фронт в Далечния изток. По това време, претърпял поредица от поражения, режимът на Чан Кайши се съгласил на благоприятен за самураите мир. Японците поеха контрол над важни комуникации и бяха освободени от необходимостта да водят трудна партизанска война с лошо организирани, но многобройни китайски войски. Но на Чан Кайши беше обещана подкрепа във войната с Червената армия на Мао Цзедун. Япония вече има всички средства да води война със СССР. И решиха да не чакат дъждовната есен и суровата сибирска зима. Да не говорим за факта, че Хитлер обяви война на САЩ през 1941 г., но самураите не го подкрепиха. Откриването на втори фронт през 1942 г. можеше да спаси нацистите от съкрушително поражение при Сталинград.
  Решението на Япония беше съвсем очаквано. Но при атаката срещу Владивосток самураите постигнаха тактическа изненада и нанесоха сериозни щети на съветския тихоокеански флот.
  В края на август германците се опитаха да контраатакуват, използвайки маса от най-новите танкове. Но тяхната южна контраатака успя да постигне само относителен успех. Съветското командване вече е предвидило такава възможност и е изтеглило войските си на първоначалните им позиции. Само общовойсковата 31-ва армия попадна в котела и беше почти унищожена.
  Въпреки това съветските войски не постигнаха целта си и претърпяха много значителни загуби, като не успяха да си върнат територията. По-специално, повече от шест и половина хиляди танкове бяха загубени срещу около осемстотин германски. В танковия парк численото предимство премина към нацистите. През септември германците успяха да наваксат СССР в производството на стотици самолети на ден, а през ноември, приблизително в автомобили, увеличавайки производството на Panthers до 650-700 танка на месец. Тук голяма роля играе използването на ресурси от окупираните страни, предимно Франция, както и Белгия и Холандия, където е въведена трудова повинност.
  Германците, с известно закъснение, през септември започнаха отдавна планирана офанзива от Ростов на Дон и Таманския полуостров. И се натъкнаха на упоритата съветска защита. И Япония започна офанзива срещу Монголия, превземайки Улан Батор и Приморие. Но там е постигнат малък напредък.
  Това отвлича значителни резерви и след месец и половина ожесточени боеве германските групировки се обединяват. Но загубите на Фриц също се оказаха много значителни и те бяха принудени да спрат. Но този тактически успех провокира влизането на Турция във войната и откриването на трети фронт в Закавказието.
  Сега трябваше да отвръщаме и в тази посока.
  До зимата фронтовата линия в Далечния изток ще бъде стабилизирана. Японците напреднаха в района на Приморието от петдесет до сто и двадесет километра, превзеха повече от половината Монголия заедно с Улан Батор, но офанзивата им спря. Турците се приближиха до Ереван и атакуваха Батуми, успяха да превземат две трети от последния град. Самите германци няма да напреднат много през есента. И все още не са поели инициативата.
  Войната става все по-позиционна и продължителна. До изтощение и до технологично превъзходство. През 1943 г. СССР увеличава производството на самолети един път и половина от 25 хиляди на 37 хиляди. Нацистка Германия от над 15 хиляди на 32 хиляди, повече от двойно. През последните месеци на годината германците изравниха своите резултати от съветското производство на самолети. И в танковете и самоходните оръдия също - с качествено превъзходство. Но СССР също трябва да се пребори с Япония. Освен това редица самолети и танкове се произвеждат в Италия и други сателитни страни на Третия райх. Дори и да не е твърде много. Освен това германците, възползвайки се от липсата на война, започнаха да добиват и доставят петрол от Либия за своите нужди.
  Така постепенно недостигът на енергия в Третия райх отслабва. В допълнение, африканските френски владения обещаха да бъдат добър източник на суровини.
  За да могат нацистите да се снабдяват добре. В отговор червените конструктори подготвиха нови типове танкове за Сталин с 85 мм и 122 мм оръдия. Германците донякъде забавиха работата по Panther 2. Не е лесно да се сдобиеш с танк с мощни оръжия, здрава броня и относително мобилен. И "Кралският тигър" се оказа твърде тежък с 68 тона. Само модернизацията на Panther обеща да бъде относително успешна. А танкът Т-4, очевидно, е изчерпал възможностите си. Постепенно, започвайки от 1944 г., производството на тази машина започва да намалява. Да спре напълно през април.
  През зимата съветското командване предприе няколко настъпателни операции. И Таманския полуостров, и в центъра, и в посока Ленинград, и близо до Курск. Но никъде не беше постигнат значителен успех . Противникът вече имаше числено превъзходство в живата сила както в танкове, така и в самолети. Само страхът от времето принуди Фриц да се придържат към отбранителна тактика.
  Отрицателна роля играе и увеличеният брой дезертьори и предатели, както и фактът, че германците развиват височинна авиация, която е по-ефективна при разузнаване от въздуха.
  Освен това съветското командване подходи малко неправилно към процеса на концентрация на силите. По-специално, самата тактика за започване на следващата операция в различен район дори преди завършването на предишната имаше смисъл предвид численото превъзходство. Като през Първата световна война, разкъсвайки германците. Но ако врагът ви превъзхожда числено, това затруднява постигането на превъзходство в силите в определена област.
  Ако Сталин беше успял да създаде превъзходство на отделен участък от фронта в съотношение приблизително три към едно, тогава може би щеше да бъде постигнат тактически успех.
  И така в един сектор има офанзива, в друг се готвят, но реално германците и съюзниците им е по-лесно да отблъснат. Освен това Fritz вече разполагаше с високоскоростни разузнавателни самолети на голяма височина с отлична оптика, което им позволяваше да проследяват движението на войските. А през зимата е по-трудно да се маскира, а нощта не е панацея, така че германските разузнавачи се сдобиха с добри устройства за нощно виждане.
  "Кралският тигър" като планиран танк за пробив беше забавен в серийното производство и не беше напълно успешен. "Пантера" -2, която Хитлер нареди да бъде подсилена с броня, за да направи ИС-2 непробиваем, и да инсталира двигател от 900 конски сили, тежи 51 тона, дори като се вземе предвид монтирането на корпус от сплав, което спести 800 килограма . Но стана възможно да се усили страничната броня до 82 милиметра под рационален ъгъл. Това направи германския танк не толкова уязвим отстрани, колкото предишните модели. Но отново, "Пантера"-2 и "Лъв"-2 в по-усъвършенствана схема на оформление все още са само в процес на разработка.
  Но през зимата германците напълно поеха контрола над френските владения в Африка, включително Нигерската бримка. А там има петрол, газ и боксит, и още по-големи запаси от уран, особено в Конго. Де Гол беше хванат - без помощта на съюзниците той беше безполезен, а Скорел работеше чисто и умело.
  Така до май 1944 г. петролните проблеми са до голяма степен решени. Всички доставки вече идваха от Либия и оставаше само да се пробиват нови и нови кладенци.
  Но през май германците все още не бяха готови за атака. Освен остарелия по конструкция Тигър, нямаха сериозен пробивен танк. Вярно е, че "Тигърът" вече беше в масово производство и благодарение на високото качество на бронята и дебелината на страните, както и на бързострелящия, точен пистолет, той можеше да играе ролята на, ако не и идеал , но повече или по-малко сносен танк, нарушаващ оборота на войските на СССР .
  Германското командване, след поредица от спорове, се върна към предишния план от 1942 г. А именно да започне настъпление по фланговете. Вземете Ленинград в двоен пръстен и пробийте към Сталинград. Освен това, след като Вермахтът изостави изпъкналостта Ржев-Вяземски, беше загубено удобно предмостие за нападение срещу Москва. Така че е сравнително далеч от столицата.
  Планът на нацистите също не е оптимален, но... В Швеция се проведоха предсрочни парламентарни избори, на които нацистите постигнаха впечатляваща победа. Страна с население от осем милиона души и развита икономика беше готова да започне война срещу СССР. Най-популярната фигура беше Чарлз Дванадесети. Шведите жадуваха за отмъщение за предишни поражения и унижения по време на войните, загубени от Петър Велики и Александър Първи. Така цяла Европа вече се е борила срещу СССР. Освен това Франко и Салазар решават официално да влязат във войната, за да поискат своя дял от плячката. Само Швейцария остава формално неутрална, но и тя изпраща дивизия от доброволци.
  Численото превъзходство беше на страната на нацистката коалиция. Освен това към средата на май 1944 г. германците вече разполагат с около хиляда реактивни самолета ME-262 в експлоатация. Самата кола е доста сполучлива, но с недоработени двигатели. Но постепенно двигателите се подобряват, стават по-мощни, по-надеждни и разходът на гориво намалява.
  Офанзивата започна на юг. Фриц се опита да повтори плана, разработен от OKW за операция Blau през януари 1942 г., но след това произволно променен от Хитлер. Когато атакувате Сталинград както от юг, така и от север, по сближаващи се посоки. Но първо германците трябваше да пробият до Дон. Фашистките тигри преминаха в атака, но бяха изправени пред силна отбранителна линия. Напредването на Краутите се оказа бавно, те затънаха в отбраната в дълбочина на съветските войски. След като измина само 35-40 километра в посока Воронеж през първите десет дни.
  След това, за две седмици упорити боеве, нацистите напреднаха само десет километра и поради големи загуби бяха принудени да спрат.
  Настъплението на юг се разви по-успешно. Там има по-малко съветски войски и е по-трудно да се защитава. Многобройни "Пантери", "Тигри", "Фердинанди" (това самоходно оръдие се оказа по-разпространено поради липсата на стратегически бомбардировки!) И първите модели на "Jagdtiger" и особено ефективния "Sturmtiger". Германците успяват да пробият първите линии на отбраната и да получат оперативно пространство.
  В същото време японската армия също премина в настъпление. Самураите увеличиха размера на своя танков флот и новите им средно тежки превозни средства практически не отстъпваха по въоръжение и ходови характеристики на Т-34-76 и дори превъзхождаха по предна броня, макар и по-ниска по защита отстрани.
  Япония поведе офанзивата в Монголия, където беше много по-трудно да се поддържа защита. Съветското командване е изправено пред недостиг на резерви, като отвръща на удара и на трите фронта. А загубите на персонал по време на зимната офанзива бяха значителни.
  Германското настъпление към Тихвин, а финландците и шведите от Беломорския канал са отблъснати с трудности. Нацистите напредват бавно, но почти непрекъснато. В средата на юни на юг войските на Майнщайн нахлуха в Сталинград. Започва втората Сталинградска битка. И до началото на юли, след падането на Тихвин и Волхов, финландците, шведите и германците се обединиха - образувайки втори пръстен около град Ленин.
  Така възниква изключително тежка ситуация за съветските военни сили.
  Но Сталинград не се поддаде на Майнщайн. И това попречи на германците да развият офанзива в други посоки. На юг, както през 1942 г., те стигнаха само до Терекската врата: заседнаха близо до Грозни и Орджоникидзе. Тежките боеве продължават в посока Воронеж. До септември съветските войски бяха принудени да се оттеглят отвъд Дон. Ирония на съдбата е, че до края на октомври фронтовата линия на юг повтори 1942 г. по време на най-голямото настъпление на нацистите.
  По-лошо беше на север, където Ленинград се оказа в пълна обсада. Освен това германците, финландците и шведите успяха да пробият отбраната на Червената армия на Карелския полуостров, отрязвайки Мурманск по суша от основната част на СССР.
  Около четиридесет съветски дивизии бяха изолирани. Броят им обаче беше далеч от нормалното. Швеция разполага с около двадесет и пет сравнително добре оборудвани дивизии. Заедно с опитните финландци и германските войски те спечелиха числено превъзходство. И е изключително трудно да се прехвърлят резерви на Карелския полуостров.
  Като цяло Червената армия не можеше да получи необходимите подкрепления, така че японците се оказаха неочаквано силни, броят им, заедно с марионетни войски, надхвърли пет милиона и това всъщност е пълноценен втори фронт. Така че всичко, което трябваше да направим, беше да отвърнем на германците и техните съюзници.
  Постепенно зоната на контрол на съветските войски в Карелия беше намалена, а Мурманск беше напълно блокиран и практически обречен. Така вражеският флот и особено подводниците доминираха в морето, така че нямаше с какво да се установят доставки.
  Уви, през ноември 1944 г. СССР нямаше резервите да повтори повратната точка от 1942 г. Почти всичко беше похарчено, за да се предотврати загубата на Кавказ. Освен това германците извършиха атаката на Сталинград по-професионално и резервите трябваше постоянно да се прехвърлят там, сякаш в кратера на Тартар. Сталин заповяда да задържи града на Волга на всяка цена. Но като се има предвид господството на вражеските самолети във въздуха, цената се оказа невероятно висока.
  Освен това Майнщайн, за разлика от Паулус, не бързаше и се грижеше за войниците. В резултат съотношението на загубите не беше в полза на Червената армия.
  Хитлер избързва Майнщайн, но хитрият фелдмаршал знае как да избягва и да издържа на натиска.
  Един от най-мощните видове оръжия бяха Sturmtigers. Имаха изключително мощни бомбомети, които изстрелваха снаряди с тегло триста и двадесет килограма. Освен това снарядите са реактивни и много по-мощни от гаубичните. Можете да ги наречете достоен отговор на Катюша, макар и на писти. Освен това, някои бомбометки са монтирани и на камиони с по-голям обсег на стрелба.
  Германците са използвали и газови пускови установки. И разбира се реактивни бомбардировачи.
  През декември японците превзеха почти цяла Монголия и се приближиха до Владивосток, като частично превзеха Приморие и Хабаровск. Но генерал Фрост ги принуди да спрат.
  Възползвайки се от това, Червената армия организира серия от контраатаки по германските флангове, които се опитват да превземат това, което е останало от Сталинград. Какво, дори малка част от града беше държана в началото на 1945 г. Германците постигнаха известни успехи през 1944 г., но дори не успяха да завладеят Кавказ и да получат петрол от Баку. Вярно, за собствените си нужди досега имаха достатъчно от Румъния, Унгария, Либия, Камерун и Нигерия.
  Ленинград все още беше обсаден. Предварително бяха създадени големи запаси от храна и боеприпаси, за да може градът да оцелее тази зима, продължавайки да притиска значителни сили на Вермахта и неговите съюзници.
  Съветското ръководство също успя да направи стратегически запаси от суровини в град Ленин за производството на оръжия. Така че досега това не е дало много на фашистите.
  Но Мурманск беше напълно блокиран. От десетте транспорта, тръгнали към града, Краутите завършиха девет.
  През януари съветското командване се опита да тества силата на германците в центъра. Въпреки това не беше възможно да се победи много мощната и технологично напреднала защита. Максималният напредък беше пет-шест, в най-добрия случай не повече от осем километра. А загубите на съветските дивизии бяха много значителни. В повечето части до половината състав.
  Но част от германските сили беше разсеяна, което им позволи да задържат Сталинград... През март самите германци започнаха офанзива при Терекската врата. Те успяха да пробият линията на съветската отбрана и да обкръжат Грозни и Орджоникидзе, но Фриц бяха заседнали в линията на Ведено, Шали и по-нататък през градовете.
  Самият град Грозни остава в пълна обсада до май. През май Сталинград най-накрая падна. От града и предградията му практически не са останали руини, както и танковият завод.
  Германската коалиция също беше на изчерпване, но фюрерът искаше победа. През януари бяха проведени първите успешни тестове на диска, който достигна скорост до две звукови скорости и се издигна до 18 километра височина. През май дискетата вече беше достигнала четири звукови скорости и скочи на височина от 30 километра.
  Но новата машина, въпреки всичките си силни и дори уникални летателни характеристики, се оказа уязвима на малък огън и скъпа. Проблемът с уязвимостта скоро беше решен чрез пускане на ламинарен плуг, но това увеличи разхода на гориво и намали времето за полет на самолета. А самият дисков самолет, в неговата ламинарна "кожух", не можеше да стреля ефективно.
  Но ерата на "летящите чинии" започна. Освен това германците се сдобиха със силен коз: танкове от ново поколение от клас "E". Те се различаваха с подобно тегло на "Кралския тигър" и "Пантерата", много по-плътно и по-модерно оформление, нисък силует и дебела броня.
  В масовото производство и на бойното поле Panther-2 и Tiger-2, а след това и Tiger-3 се представиха добре. Последното превозно средство, с по-плътно оформление и малка кула, имаше силна броня и двигател от 1080 конски сили. "Мишката" никога не се прихвана. Но модификацията на "Пантерата", "F", се представи добре.
  Поради липсата на легиращи елементи съветските танкове нямаха много висококачествена броня и досега "Пантерата" се справяше доста добре с ролята си дори със 75-мм оръдие. А 120 мм наклонена челна броня го защитаваше доста надеждно от 85 мм съветско оръдие Т-34-85. Но може би съветското самоходно оръдие SU-100 се оказа достоен противник на подобрената броня на Panther. T-4 вече беше спрян от производство. А от серийните танкове Panther се оказа най-лекият.
  Първият усъвършенстван танк по отношение на неговото оформление беше серийният танк "Лъв". Кулата на този танк беше преместена назад, а трансмисията, двигателят и скоростната кутия бяха разположени в един блок отпред. В резултат на това силуетът на превозното средство беше нисък, а бронята с мощно 105 мм оръдие беше сравнима с "Кралския тигър", а предната част на кулата беше още по-мощна.
  Преместването на купола назад също даде предимството на Лъва, че когато се движи през гората, дулото на дългоцевното му оръдие не се придържа толкова много към стволовете на дърветата.
  Нацистите опитаха и други схеми и също бомбардираха съветските позиции със силни самолети.
  Япония също се опита да настъпи и най-накрая отряза Владивосток от континента.
  Германците се опитаха да пробият Москва през юни и юли. Но съветската отбранителна линия се оказа много силна и нацистите претърпяха огромни загуби. Дори танкът Лев не е напълно адекватен в настъплението, главно поради недостатъчното странично прикритие.
  Съветското командване все по-активно използва оръдието с калибър 100 mm. Ясно е, че СССР няма ресурс да порази вражески танкове със същите танкове, но противотанковата артилерия може да се използва масово.
  Е-100 в оригиналния модел се оказа твърде тежък със 140 тона, а страничната броня беше 120 милиметра (челната 240 милиметра!), дори и под ъгъл. Това вече не беше достатъчно. Да не говорим за факта, че мишките изостават безнадеждно в оформлението си.
  В действителност танкът Lion и самоходните оръдия - E-10, E-25 бяха усъвършенствани немски превозни средства, където местоположението на двигателя, трансмисията и скоростната кутия беше комбинирано. Германците обаче произвеждат много изоставащо оборудване. Например "Пантери", "Тигри", "Ягдтигри", "Ягдпантери" с доста високи силуети, които изостават в развитието си.
  "Е"-70 също не беше напълно успешен. Превозното средство беше оборудвано с мощно 128-мм оръдие и усъвършенствано оформление, но поради желанието да се поддържа боен товар от най-малко 80 изстрела и да не надвишава 70 тона, защитата на бронята му се оказа сравнима с "Кралската" Тигър" - образец 1944 г. и неадекватен за пробив. "Тигър"-3 е още по-добре защитен. Но на Е-70 беше успешно тестван двигател с турбокомпресор с мощност 1200 конски сили, което позволи на резервоара да достигне скорост от 60 километра в час по магистралата.
  Във всеки случай германските танкове претърпяха големи загуби, както и пехотата. И чуждите дивизии, и сателитите на Третия райх загубиха много.
  До средата на август германците са напреднали само 40-50 километра в центъра и не са успели да получат оперативно пространство. А загубите се оказаха огромни. През септември нацистите започнаха ново настъпление на юг... За месец и половина тежки боеве врагът проби до Каспийско море, отрязвайки Кавказ по суша.
  Но съветското командване успява да установи доставки по море, макар и с цената на големи щети. През ноември Фриц, с цената на огромни усилия и големи щети, достига делтата на Волга. През декември фронтовата линия се стабилизира. Пропастта между фронтовете на Кавказ и основната съветска територия нараства. Освен това японците успяха да отрежат Владивосток, поставяйки съветския град под обсада.
  Въпреки блокадата Мурманск успя героично да устои до декември 1945 г. Но все пак падна...
  През 1946 г. военните действия продължават... Положението на групата съветски армии в Кавказ се оказва изключително трудно. Те са откъснати по суша и има заплаха от окончателната загуба на Баку.
  Сталин чувстваше крайно нервно и физическо изтощение. Ожесточени боеве се разиграха в посока Тихвин. Имаше опит да се спаси обкръженият Ленинград. В самия град хранителните запаси бяха оставени за по-малко от шест месеца и хранителните карти отново бяха прекратени.
  Отначало съветските войски пробиха фронтовата линия, но след това врагът с превъзходен брой танкове успя да извърши контраатака и дори отсече част от съветските войски. Февруари премина в ожесточени битки както на север, така и на юг, където съветските войски изпробваха врага и се опитаха да превземат Сталинград. И последното беше частично успешно. Съветските танкове нахлуха в града, но, за съжаление, не успяха да прогонят нацистите оттам.
  Но третата битка за Сталинград избухна. Съветските войски също постигнаха относително големи успехи край Воронеж. Но дори и там Fritz, използвайки голям брой танкови единици и тяхното технологично превъзходство, успяха да възстановят ситуацията. През март във военните действия масово започнаха да участват дискови хеликоптери и дискети. Германците направиха няколко подобрения на летящите чинии и успяха да изстрелят с тях ракетни атаки по съветски позиции. Но на практика дисковият самолет не оправда очакванията като оръжие-чудо.
  Точно както балистичната ракета на фон Браун се оказа твърде скъпа и с ниска точност, за да се оправдае активното й използване в бой.
  Но германците придобиха реактивни бомбардировачи без опашки, способни да носят до десет тона товар и да летят на разстояние до 16 хиляди километра (!).
  За съжаление съветската реактивна авиация все още изоставаше и врагът почти напълно господстваше във въздуха. Във всеки случай самолетите с витлови двигатели по принцип не могат да надминат реактивните самолети по летателни характеристики. И нашите собствени разработки закъсняха. А преходът от витлови към реактивни самолети е твърде болезнен.
  А пилотите трябва да се преквалифицират, пистите да се удължат, да се подготви специален вид гориво. Е, самите двигатели все още се тестват и отстраняват грешки!
  Германците се оказаха разсеяни от Сталинград... Колкото и да е странно, Третият райх и цялата коалиция бяха на изчерпване, а Червената армия беше като птица Феникс. И април, и май преминаха в ожесточени битки край Сталинград. И дори през юни Червената армия все още се опитваше да напредне, притискайки врага. Но през юли, въпреки горещината, нацистите все още се движеха по крайбрежието на Каспийско море в посока Баку. Напредъкът беше изключително бавен. Средно 1,5 километра на ден. Дагестан отвърна... Съветските войски смазаха Фриц и техните съюзници по всички азимути.
  Те победиха врага както в центъра, така и на север. Не им беше позволено да се доближат до Архангелск... Но през септември темпът на германското настъпление в Кавказ се ускори. Силите на кавказката група бяха силно изтощени и море от десет транспорта пристигна в условията на вражеско въздушно надмощие във въздуха от най-много два или три. В края на октомври фашистите все пак навлязоха в Азербайджан. И през ноември те напреднаха към Баку. И в началото на декември краутите се обединиха с турците в Грузия...
  Още преди март имаше битки в Кавказ и Ереван като цяло издържа до юни 1947 г.
  Цяла зима Червената армия неуморно се опитваше да напредва. Те удариха лошо коалицията. Въпреки че японците в крайна сметка превзеха Владивосток през април, това само позволи на СССР да спечели по-силна опора през Амур.
  Въпреки че Червената армия не постигна осезаеми успехи с атаките си през зимата и март, тя даде справедлив урок на коалицията. В рамките на германските сателитни страни ситуацията става все по-влошена. Човешките ресурси бяха изчерпани и загубите бяха огромни. Икономическото бреме ставаше напълно непоносимо. Дори успехите на фронта все по-малко радваха европейския обикновен човек. Желанието за мир ставаше все по-силно и по-силно.
  Но Хитлер упорито искаше да довърши СССР. Въпреки че изчисленията, че Червената армия ще загуби своята боеспособност след загубата на Баку, не се сбъднаха. През 1946 г. СССР произвежда рекорден брой оръжия: около 60 хиляди самолета и 40 хиляди танкове и самоходни оръдия, 250 хиляди оръдия и минохвъргачки. Да, съветската авиация е основно изтребителя Як-9, щурмовия самолет Ил-2, който все още се произвежда. Як-3 и ЛА-7 са произведени в малки количества. Все още се произвеждат PE-2 и TU-3. Да, авиацията може да се счита за остаряла срещу вражески реактивни чудовища, но не е така. Подобно на Т-34-85, ИС-3 и СУ-100, останалите превозни средства са в малки количества.
  И през 1947 г. Т-54 започва да влиза в експлоатация, което трябва да сложи край на качественото превъзходство на немската технология. Разбира се, Т-54, тежащ 36 тона, не може да бъде по-силен от всички вражески танкове, но лесно може да се конкурира с Пантерите и Тигрите.
  Основният немски танк беше E-50, наречен Lion-3. Превозното средство е подобно на Lion, но с по-мощен двигател от 1200 конски сили и дебела броня. С тегло 75 тона дебелината на страничната броня на немския танк се увеличи до 140 mm, а предната беше 240 mm със 105 mm пистолет и дължина на цевта 100 el. Новата немска кола трябва да стане основната. Той превъзхожда съветския по въоръжение и броня, но е повече от два пъти по-тежък.
  Т-54 обаче тепърва започва да влиза в производство.
  Но лятото на 1947 г. беше още по-горещо. Германците отново се опитват да атакуват Москва. Пробиват и до Саратов. Боевете се проточват до късна есен. Фриц все пак успяват да превземат Саратов. Но в района на Москва те успяха да напреднат максимум шестдесет до седемдесет километра. И Ржев, и Вязма, въпреки че последният беше наполовина обкръжен, останаха в СССР.
  Москва не е превзета и нацистите и тяхната брутална коалиция трябва да посрещнат зимата в окопите. Този път съветското командване спасява хора и трупа сили. По-специално танкът Т-54. А на 31 декември 1947 г. успешно е изпробван МИГ-15, който трябва да сложи край на германския монопол върху реактивните самолети във въздуха.
  Вярно е, че през февруари 1948 г. Ленинград пада след дълги години на обсада. Много тежък удар върху престижа на съветската власт.
  Позицията на СССР през май 1948 г. става безнадеждна. Германците и тяхната коалиция контролират Кавказ, след това Волга до Саратов и Тамбов с Воронеж. След това на изток от Орел, почти до Тула, след това във Вязма и близо до самия Ржев, чак до Архангелск.
  Е, какво друго може да се направи в такава ситуация? Освен това японците контролират цялото Приморие по поречието на река Амур и завладяват единствения си съюзник: Монголия.
  И през седемте години на война бяха загубени земи, на които живееше поне половината от населението на СССР преди окупацията, а може би и повече. През седемте години на война Червената армия безвъзвратно загуби най-малко двадесет милиона войници и офицери. Без да броим ранените или осакатените. Без да броим огромните загуби от масирани бомбардировки, обстрели и глад.
  Дори като се вземат предвид евакуираните семейства, под контрола на Сталин са останали не повече от сто милиона души, вероятно може би по-малко. От тях всеки пети е призован в армията. Около двадесет милиона различни войски. Деца от петгодишна възраст, пенсионери и хора с увреждания от първа и втора група бяха разрешени да използват машините.
  Страната е изключително мобилизирана. Производството на оръжия през 1947 г. е намаляло само леко... Така че е твърде рано да се сложи край на страната на Съветите!
  Самият Сталин във всеки случай не е мислил така. А и Хитлер искаше да притисне Русия - да получи всичко наведнъж! Така че нямаше никакъв компромис.
  През лятото германците започнаха нова атака срещу Москва. Те все още се надяваха, че могат да разбият столицата и да сложат край на СССР. От Червената армия Москва беше покрита от повече от три милиона войници и милиции. Те бяха въоръжени с дванадесет хиляди танкове и самоходни оръдия. Вярно е, че има само около петстотин Т-54, главно Т-34-85 и СУ-100. По това време ИС-3 вече беше спрян от производство. Произведени са много малко танкове ИС-4 поради технологичната ненадеждност на този мастодонт. Бяха произведени шест танка IS-7, но това превозно средство не влезе в масово производство. Въпреки че, вероятно напразно. Той може да пробие 240 mm броня на 75-тонния Lev-3 със своето 130 mm оръдие. Вярно е, че германците имаха по-усъвършенстван танк, Royal Lion, тежащ 100 тона с двигател от 1800 конски сили и 128 mm с оръдие с много дълга цев с начална скорост на снаряда 1260 метра в секунда.
  Но Сталин по някакъв начин загуби интерес към тежката техника и предпочете: за предпочитане малка, но отдалечена.
  Но четирите воини: Зоя, Виктория, Елена, Надежда не мислеха така. И те току-що получиха танка ИС-7 под свой контрол. Освен това и под номер седем. Така четиримата направиха тази кола за своя сметка. Момичетата намерили златни кюлчета в Сибир и ги дарили на фонда на Министерството на отбраната. И сега те сами искаха да стрелят от тази прекрасна машина.
  А знаменателният ден 22 юни 1948 г. едва наближаваше. Войските на Хитлер просто водеха населението, опитвайки се да заобиколят и обкръжат съветския град Ржев.
  И четирите дъщери на руски богове демиурзи, както винаги, решиха да се намесят в критичен за Русия момент! Те винаги спасяват своята Родина - Русия - в точното време и на правилното място!
  
  
  
  
  АКО НЯМАШЕ СТОМАНЕНА СКЛАДКА
  Като цяло, колкото и да е странно, в повечето паралелни вселени ходът на Втората световна война и Великата отечествена война беше дори по-лош за Русия от реалността. Може би защото фашисткият режим, който пое контрола над Европа, имаше много повече потенциал, отколкото беше в състояние да реализира. Комбинацията от брутален тоталитаризъм и пазарни елементи на икономиката е по-ефективна от либералния капитализъм на Запада и централизирания, бюрократичен сталински модел. За щастие по ред причини, както обективни, така и субективни. Поради голям късмет нацистите не успяха да използват своите козове.
  Колко немски шпиони бяха провалени само защото германците използваха стъргалка от неръждаема стомана в документите, а руснаците използваха обикновено желязо? И как едно такова малко нещо решаващо повлия на хода на войната?
  Във всеки случай съществува паралелна вселена, в която още през октомври 1941 г. един много педантичен офицер от разузнаването случайно открива този факт. Истинските съветски документи и фалшивите немски са мокри и... На съветските документи кламерът е ръждясал и това се забелязва, а на немските не.
  Това е малко, но влиянието му върху хода на Великата отечествена война се оказа много значително.
  След като избягват неуспехите и работят под контрола на германски агенти, те откриват значителни доказателства за подготовката на съветските войски за офанзива близо до Сталинград. Толкова убедително, че упоритият Адолф Хитлер се съгласи с това и даде заповед за прегрупиране на нацистките войски, разположени на Волга. И това имаше значение.
  Ако по време на операцията Ржев-Сичов Червената армия, която има повече от два пъти повече сили от Вермахта, не успя да пробие германската отбрана, тогава при Сталинград балансът на силите беше по-благоприятен за нацистите.
  И времето на 19 ноември 1942 г. не е благоприятно за настъпателни операции. Авиацията, особено щурмоваците, не можеха да излетят, а артилерийската бомбардировка имаше изключително ограничено въздействие върху развитата отбрана на противника. Съветските войски, след като преминаха в настъпление, затънаха. Дори разполагането на танкови корпуси не успя да пробие дупка в защитата на Хитлер.
  Ожесточени боеве избухнаха и в посока Ржев-Сичов. Те продължиха и на Нова година. Едва тогава, след като претърпяха сериозни загуби, съветските войски и в двете посоки преустановиха настъплението си. Хитлер устоя на Волга, но германците започнаха да бият в Африка. Чърчил нарича офанзивата на Монтгомъри в Египет: краят на началото. Той също така заяви, че сега съюзниците само ще спечелят.
  Наистина, Ромел, въпреки продължаващото прехвърляне на големи сили в Африка, нямаше късмет и армията му претърпя поражение след поражение. За да осигури воденето на война на два фронта, Третият райх трябваше да обяви пълна мобилизация през февруари 1943 г.
  Освен това основните цели на операция "Блау" не са постигнати. Въпреки това през зимата на 1942-1943 г. Вермахтът, за разлика от истинската история, успя да избегне сериозно поражение на изток. В края на януари съветските войски възобновиха офанзивата си в центъра: третата Ржевско-Сичовска операция и близо до Сталинград. Но не смееш да пробиеш враг, който седи в силна защита. Сега битките напомняха за Първата световна война. Продължителен, позиционен. Когато този, който атакува, губи повече от този, който се защитава.
  Операция "Искра" за освобождаване на Ленинград беше отложена. Сталин искаше да отреже Ржевския перваз възможно най-бързо и да победи врага при Сталинград. Германците, помнейки уроците от миналата зима, активно се защитаваха. И досега успяват да отблъснат настъплението на съветските войски. Както се оказа, когато Краутите са готови, не е лесно да се пробие защитата им. И качеството на германските въоръжени сили все още е на най-високо ниво.
  Съветската офанзива продължава до края на февруари, но никога не е успешна.
  В началото на март съветското командване прави опит за настъпление в посока Воронеж. След първоначалните успехи Червената армия попада под контраатаката на Майнщайн. Големи съветски сили бяха обкръжени и бяха принудени да се бият да си проправят път назад. Загубите, особено в техниката, се оказаха големи и германците и техните съюзници успяха да се укрепят в тази посока и напълно превзеха Воронеж и неговите предградия.
  По време на контраатаката на Майнщайн "Пантерите" и "Тигрите" участваха в битката за първи път. Новите танкове отчасти оправдаха очакванията им. Когато се използват правилно, те превъзхождат съветските превозни средства в настъпваща битка.
  Пролетното размразяване настъпи и на източния фронт се възцари спокойствие. В Тунис се водят ожесточени битки.
  Фюрерът се опита да запази плацдарм в Африка на всяка цена. За да постигнат това, нацистите дори се решиха на безпрецедентна стъпка. Те дадоха на Франко ултиматум: или той пропуска германските войски в Гибралтар, или той е свален от власт, като правителството на Виши. Генералисимусът се охлади и се съгласи. В същото време той се обърна към правителствата на Великобритания и Съединените щати със сълзлива молба: да не обявяват война на Испания, тъй като това не се случи по неговата воля!
  На 15 април 1943 г. германците започват нападение над Гибралтар, хвърляйки най-новите Тигри и Пантери. Крепостта падна под атаките на стотици танкове за два дни. Щурмът се командва от Паулус, извикан от източния фронт. По ирония на съдбата, германците успяха да превземат последните квартали, къщите на Сталинград и сталинградските фабрики едва до 1 април 1943 г. Така Паулус частично се реабилитира и получава титлата фелдмаршал и мечовете до дъбовите листа на рицарския кръст в допълнение.
  Превземането на Гибралтар блокира британския и американския достъп от запад до Средиземно море. И освен това самите нацисти успяха да нахлуят в Мароко на най-краткото разстояние, отклонявайки част от съюзническите сили от Тунис.
  Натискът върху тунизийското предмостие отслабва и след това Ромел отново е прехвърлен. Хитлер решава засега да замрази военните операции на Изток и да се опита да поеме контрола над Средиземно море.
  Съветското командване също започва да се придържа към тактиката на изчакване. Така е направил Сталин в реалната история и това е решил да направи сега. Оставете капиталистите да обезкървят самите глупаци. Нека се чукат един друг, а ние ще съберем сили и ще ударим, когато те се изтощят напълно.
  Германците все още държат северен Тунис, а войските под командването на новия фелдмаршал Паулус настъпват към Казабланка. Американците се изправиха срещу Тигри и Пантери. Оказа се, че техният Шърман е слаб срещу такива танкове, както и модернизираният Т-4.
  И Чърчил, след три месеца колебание, все пак обяви война на Испания. По това време обаче германците вече са превзели цялото Мароко и са нахлули в Алжир. Следователно това не беше шок за Франко. На 25 юли германските войски превземат столицата на Алжир и нанасят съкрушително поражение на британците. Успехът е улеснен от контраатака от Ромел и внезапното поражение и кацането на Кисилринг на Малта.
  Източният фронт беше стабилен и спокоен. Сталин, чиито войски претърпяха големи загуби в предишни битки, попълни Червената армия. Освен това германците формират нови дивизии и ги прехвърлят през Гибралтарския проток в Средиземно море.
  Дейността на германските подводници доведе до факта, че тонажът на американския и британския флот започна да намалява. И това също не допринесе за успеха в битките за най-голямото южно море в Европа.
  Заплашителното положение в Средиземно море доведе до факта, че на 6 август Чърчил реши да кацне във Франция. Но операцията се проведе при неблагоприятни метеорологични условия и беше лошо подготвена.
  На 10 август Ромел и Паулус се обединяват, образувайки огромен котел в източен Алжир. И на 19 август Майнщайн, коварният господар на капани, отряза съюзническите войски от брега.
  Успехът на Фриц беше улеснен от нерешителността на американците, които смятаха кацането във Франция през 1943 г. за преждевременно и от острия недостиг на десантни кораби. Спокойствие на Източния фронт. В допълнение, авиационното производство в Германия се е увеличило повече от два пъти през 1943 г., надхвърляйки тридесет и две хиляди самолета годишно - за щастие, германците са имали повече работна сила и територия под техен контрол, отколкото реалността. А новите превозни средства Focke-Wulf със силна броня и оръжия, както и 30-милиметрови оръдия нанесоха твърде много щети на съюзническата авиация.
  Катастрофата в Алжир и Франция прави август 1943 г. наистина черен за съюзниците.
  Сталин дори беше доволен от такива успехи. Но търпението на Чърчил се изчерпа. На изток дори въздушните битки практически престанаха и партизанската активност намаля. Германците формират все нови и нови корпуси от бивши съветски граждани и дори създават нещо като марионетни местни власти. И така, отделни бригади от местни националисти от изток вече се биеха в Африка.
  Българският цар Борис също изпраща три от най-добрите си дивизии в Тунис, явно надявайки се да получи колонии за себе си на тъмния континент.
  През септември Ромел започва голяма офанзива в Египет. Той успя, използвайки количественото и качественото превъзходство на силите, да превземе Триполи седмица след сигнала за атаката.
  Британците и американците претърпяха поражение след поражение в Либия. При тези условия Чърчил обявява спирането на всякакви помощи за болшевишкия СССР и настоява за незабавно засилване на военните действия. Сталин се престори, че игнорира ултиматумите. Въпреки че, разбира се, бяха извършени подготовки за настъпателни действия. Но Коба беше хитър и дори се опита да изпита водите за отделен мир. Първо, до края на септември германците превзеха цяла Либия, включително Толбук, и дори пробиха в Египет до Александрия.
  Паул успя да заобиколи най-важната английска укрепена точка и да отиде на юг до Нил. Всъщност това означава катастрофа за Великобритания в Египет. Тогава германците можеха да отидат до Суецкия канал и да отидат в Ирак, а след това недалеч от Баку.
  Забавянето става опасно и Сталин дава заповед да се възобнови атаката срещу Ржев, както и да се превземе Сталинград и в същото време да се смаже врагът в Северен Кавказ.
  Тоест през октомври военните действия се възобновиха веднага в три посоки. А през ноември и на Ленинградски.
  Въпреки това не беше лесно да се пробие противник, който беше добре вкопан и разполагаше с мощни тежки танкове Panther и Tiger. Съветските войски са изправени пред дълбока позиционна отбрана. И в защита новите немски танкове и самоходни оръдия се представиха добре.
  Така че нямаше значителен напредък през октомври и ноември. Освен ако германската офанзива не беше спряна при Суецкия канал. И тогава само временно... Паулус и Ромел обаче насочват войските си към Судан. И започнаха да завладяват Африка.
  Вермахтът все още не е готов да атакува през зимата.
  В допълнение, Краутите възлагат големи надежди на Panther-2 като по-модерна машина и Tiger-2 и Lion.
  Зимата преминава в опити на Червената армия да пробие отбраната на Краутите. Но никъде не беше възможно да се постигнат големи успехи. Дори да се стигне до пробив, противникът възстановява положението с контраатака.
  И положението продължаваше да се влошава. Във Великобритания, на фона на военни поражения, възниква политическа криза. Срещу кабинета на Чърчил е гласуван вот на недоверие. Как би могло да бъде иначе, ако по-мъдрият Паулус нокаутира Англия от Судан и Етиопия.
  Новото правителство предложи на Германия отделен мир. Предвид по-големите загуби на САЩ от германския подводен флот, Рузвелт не възрази. Освен това позициите му в Америка са разклатени. И японците успяха да спечелят няколко малки победи, забавяйки американското настъпление. И така, гледната точка - нашата хижа на ръба триумфира.
  Хитлер обаче първо постави прекомерни условия. Тогава компромисът беше френските земи и Египет, както и това, което преди това принадлежеше на Италия, беше върнато. Судан също попада във владение на Третия райх, но Суецкият канал се управлява съвместно.
  Така, след като си даде свободни ръце на Запад, фюрерът хвърли всичките си сили на Изток. Нацистите започнаха офанзивата си срещу Москва през май. Благодарение на френските и английските колонии, Либия вече имаше достатъчно петрол и Хитлер искаше да спечели възможно най-бързо.
  Освен това Турция отвори и втори фронт.
  Червената армия обаче вече показа невероятна сила и героизъм в битките за съветската столица. Средно скоростта на германското настъпление не надвишава един километър на ден. До края на август нацистите успяха да напреднат максимум сто километра с ширина на пробива малко над триста.
  Те се приближиха до Москва, но се натъкнаха на отбранителната линия на Можайск. Това бяха скромни резултати. Освен това съветските войски непрекъснато контраатакуваха врага. В битките участваха нови съветски танкове Т-34-85 и ИС-2. Не може да се каже, че германците напълно загубиха предимствата си, но Червената армия не стоеше неподвижна, нито науката!
  Появиха се нови съветски изтребители Як-3 и ЛА-7, способни да се конкурират с немски витлови самолети. Вярно, врагът има много силни реактивни козове в замяна. ME-262 и HE-162 нямаха аналози в света. Хитлер също реши да забрани производството и разработването на танкове, по-леки от петдесет тона. В резултат на това се отказаха от Т-4 и Пантера. Оказа се, че "Пантера"-2 тежи 50,2 тона и има мощно оръдие с двигател от 900 конски сили. "Кралският тигър" и "Лъвът" дори надвишиха теглото на чудовищата от 70 тона. Според партийната резолюция съветските автомобили не надвишават теглото на 47 тона.
  След като не успяха да превземат Москва, нацистите насочиха вниманието си към Ленинград. Наистина им беше писнало от този град. През септември започна масиран обстрел. Те също така включват оръдия с калибър 1000 мм и крилати роботизирани снаряди.
  Хитлер нареди да превземат Ленинград на всяка цена.
  Градът успява да отблъсне три атаки през септември и октомври. Германците обаче успяха да напреднат десет до двадесет километра и също така превзеха моста на Петерхоф. На места техните части навлязоха в града, което влоши оперативното положение на групата. През ноември 1944 г., след като нацистите печелят парламентарните избори, Швеция също влиза във войната срещу СССР.
  Той активно рекламира лозунга: отмъщение за пораженията на Петър Велики и Александър. Нови шведски дивизии пристигат на фронта и заедно с финландците започват атака срещу града от север. И нацистите подновиха атаките, използвайки, наред с други неща, Sturmtiger и още по-мощния Sturmaus, както и танка E-100, първото в света серийно чудовище, тежащо повече от сто тона.
  Въпреки огромния героизъм и издръжливостта на съветските войници и милиции, както и отчаяната диверсионна контраатака срещу Новгород, градът не може да бъде спасен. Последното тримесечие обаче пада едва на 27 януари 1945 г., показвайки пример за безгранична устойчивост. А самият град продължи цял блок: 1270 дни! Вероятно най-дългата блокада на град в съвременните войни.
  Въпреки че германците и техните съюзници претърпяха огромни загуби, целта беше частично постигната. Вторият по големина и значимост съветски град падна и ръцете на най-мощната вражеска група бяха освободени.
  През зимата боевете бяха ожесточени. Германците използваха с всички сили серийни, реактивни самолети. СССР няма паритет срещу тях. Това затрудни постигането на предимство във въздуха. Напротив, там врагът доминираше. Точно както когато германските танкове запазиха предимствата си. И дори ги увеличиха с появата на серията "E".
  В сравнение с "Тигри" и "Пантери", танковете от серията E имат по-плътно разположение, нисък силует и в резултат на това много по-дебела броня под ъгъл.
  Отговорът на съветската наука досега беше само ИС-3, по-здрава челна защита на купола. Т-54 все още се разработваше, а Т-44 не беше по-успешен.
  Хитлер обаче променя плановете си през май 1945 г. И ограничавайки се до отделни атаки, той извърши основната офанзива в Кавказ. Там беше по-удобно да се бие. Така че след превземането на Сталинград снабдяването на съветската група се оказа трудно. Освен това през февруари съветските войски нанасят силно поражение на османците в Закавказието, принуждавайки турците да избягат от Ереван и освобождават района на Карс.
  Германците пробиха отбраната и, минавайки по Волга, стигнаха до Каспийско море. Грозни пада на 15 юни след упорити боеве, Сухуми на 23 юни, Зугдиди на 29 същия месец. Тбилиси беше превзет в края на юли заедно с Кутаиси. През август фашистките лешояди най-накрая превзеха Дагестан, както и Поти и достигнаха Армения от север. През септември те се обединяват с турците и започва атаката срещу Баку. Ключовият град се задържа до 6 ноември 1945 г. Някои битки в планините, особено в Ереван, продължиха до края на декември.
  В центъра също се водят ожесточени битки. Германците успяха да се доближат до Тула и дори да превземат Калинин, но след това бяха спрени. Но фронтовата линия се приближи и от столицата вече остават не повече от осемдесет километра.
  1946 година започва с гореща зима. Съветското командване, искайки да предотврати германското настъпление, отчаяно се втурна към врага.
  Уви, предимството на врага във въздуха само се увеличи. Реактивните самолети на Луфтвафе, за съжаление, непрекъснато се подобряваха. Появиха се нови модификации на ME-262, включително свръхвисокоскоростна. Също така силен реактивен изтребител TA-183, по-усъвършенстван със стреловидни крила HE-262 и истински шедьовър на авиотехниката ME-1010 с контролирани стреловидни крила.
  И основният изтребител на СССР си остава Як-9. Някога колата беше нова, но вече е явно остаряла.
  Но Луфтвафе има и Ю-287, появиха се и реактивни бомбардировачи Ю-387, ТА-400, ТА-500. И щурмоваците са реактивни. И HE-377 е реактивен, и HE-477 също е реактивен и многоцелеви.
  И серията E-70 с танкове, тежащи колкото "Кралския тигър", но с много по-силна защита.
  И истинският шедьовър беше пирамидалният танк, показан в метал за рождения ден на фюрера на 20 април 1946 г. Лично Хитлер му дава името "Императорски лъв".
  Превозното средство имаше формата на удължена, сплескана пирамида, с малки ролки, покриващи цялото дъно на резервоара. По този начин той нямаше тава, което значително увеличи проходимостта. Освен това резервоарът нямаше покрив, а бронята му от всички ъгли имаше голям ъгъл на рационален наклон. С тегло 99 тона, превозното средство е въоръжено със 128 mm зенитно оръдие с дължина на цевта 100 EL, има двигател от 1800 конски сили и челна броня от 300 mm. Освен това плочите са под големи ъгли на рационален наклон, в първата челна половина и 250 милиметра във втората наклонена половина. Така той се оказва най-мощният танк в света, непробиваем от всички огневи точки и при бомбени атаки отгоре.
  Фюрерът незабавно нарежда той да бъде пуснат в производство възможно най-бързо и в същото време да се създаде щурмова модификация с гаубица и бомбометачка.
  Така че нацистите се запасиха, трябваше да бъдат разбити. Но, за съжаление, беше заловен много упорит и технически силен враг. И в края на май, според традицията, когато пътищата изсъхнаха, започна офанзивата.
  Фриц се опита да заобиколи Москва и Тула. Битките бушуваха с невиждана интензивност и размах. Но съветските войски бяха достойни да бъдат наречени непобедими. За три месеца непрекъснати битки нацистите успяват само да обкръжат Тула и да стигнат до Кашина и да се доближат до Москва от север, като частично прекъсват комуникациите. Боевете вече се водеха по улиците на самия град.
  Сталин напуска столицата и се евакуира в Куйбишев. Но нацистите започнаха атака срещу Саратов през юли. Този град падна на 8 август. Тъй като сега Куйбишев се оказа опасно близо до фронта, този върховен главнокомандващ премести щаба си в Свердловск. Боевете в Москва продължиха през септември. На 18 Кашира падна. В началото на октомври столицата на СССР е почти обкръжена, а на 29 след упорити боеве пада и Куйбишев. Освен това германците превзеха Гуриев и Уралск.
  Ноември беше пълен с ужасни битки. На 7 ноември Краутите пробиват към Кремъл, но са отблъснати от отчаяна контраатака. И по време на тази битка загина действащият комендант на Москва маршал Рокосовски!
  А известният съветски пилот Кожедуб свали стотния немски самолет, като стана първият съветски човек, удостоен с титлата четири пъти Герой на СССР. А също и на 7 ноември 1946г.
  На 4 декември блокиращият пръстен около Москва беше окончателно затворен. Но столицата и останките от нейния героичен гарнизон се бият до православната Коледа на 7 януари 1947 г.
  Нападението над столицата се ръководи от Майнщайн. За това той е награден с втория орден на Големия кръст на Железния кръст след Херман Гьоринг.
  Но войната още не е свършила. Сталин от Свердловск обеща да продължи борбата. Германците също бяха доста изтощени. На юг техните войски се приближиха до Пенза и Уляновск и спряха. През март Съветите започнаха контраатаки. Но през април те все пак бяха принудени да напуснат Рязан. И през май нацистите обкръжиха град Горки и пробиха до Казан от юг. През юни краутите превзеха Оренбург и се приближиха до Уфа. Съпротивата срещу Червената армия отслабва, духът пада и започват масови дезертьорства. Те обаче винаги ги е имало, но след падането на столицата се засилиха многократно. Никой нямаше желание да умре за Сталин. Но хората се бориха срещу фашизма за своята родина.
  Падна и авторитетът на съветското правителство. През юли германците нахлуха в Свердловск. Сталин и свитата му се преместват в Новосибирск. В Урал боевете бушуваха до август... Германците бяха затруднени от разтягането на комуникациите и активните действия на партизаните. Но по-нататъшната война вече е загубила смисъла си.
  Сталин обаче все още се надяваше на нещо. Германците нахлуха в Тоболск през септември. Но те бяха забавени от обилните есенни дъждове. Приближаването на зимата спря офанзивата в Сибир, но нацистите успяха да завладеят цяла Централна Азия. През зимата не смееха да отидат в Новосибирск. Но Сталин също не беше добре и се премести в по-топъл Владивосток.
  Дойде 1948 година. Нацистите вече бяха въоръжени с дискети. Освен това се появиха по-компактни танкове с турбореактивни двигатели. Всъщност, след като се затопли, остава само да маршируват победоносно и да окупират градовете.
  Но Берия отрови вече тежко болния Сталин и предложи на Третия райх капитулация при запазване на съветската власт в Сибир.
  Хитлер, който самият беше дяволски уморен от войната, почти се съгласи, но първо превзе Новосибирск през май 1948 г. А капитулацията е подписана на 22 юни 1948 г., на символична дата - точно седем години от момента на нападението над СССР. Така завършва Втората световна война. Съединените щати победиха Япония през 1945 г. и тестваха атомна бомба. Така че фюрерът няма работа да ходи в чужбина.
  Берия обаче не управлява дълго. Най-известният съветски ас, маршал на авиацията и седемкратен герой на СССР Кожедуб ще може да извърши военен преврат и да свали непопулярния председател на Държавния комитет по отбрана. Берия и редица негови съучастници са разстреляни. В самия Трети райх през март 1953 г. патриотите довършиха Хитлер. И Гьоринг почина от злоупотреба с наркотици малко по-рано, докато Химлер беше застрелян поради подозрения за заговор.
  Следва ожесточена борба между СС, водени от Шеленберг, и въоръжените сили, водени от генералисимус Майнщайн. Всичко това доведе до гражданска война. В резултат на това Третият райх се разпада. И намаленият СССР започна постепенно да възстановява влиянието си. Историята отново тръгна по спирала. Фантастичният възход на Германия, раздута повече от империята на Чингис хан, след това смъртта на главния лидер - хаос и изчезване.
  И постепенното събиране на княжества, само град Байкалск става столица. СССР, разделен на много провинции с марионетни провинции, създадени от германците, отново беше обединен. Най-голямата победа беше анексирането на Москва, което отхвърли нацисткото иго. Вярно е, че Украйна, Беларус и балтийските държави, както и Грузия, Армения и Азербайджан запазиха своя суверенитет. След разпадането на Третия райх САЩ стават световен хегемон. В Китай също беше създадено проамериканско правителство.
  Но постепенно поднебесната империя става все по-независима. В СССР, след фактическата диктатура на Кожедуб, е установена по същество президентска конституция, но с ограничение на властта от два мандата. Изборите се проведоха на алтернативна основа, а длъжността президент имаше друго име: народен председател.
  Страната имаше смесена и бързо развиваща се икономика.
  Но ето как историята се промени от един кламер. Те загубиха Втората световна война, въпреки че се биеха храбро. И резултатът беше катастрофален. Освен това Германия успя да спечели величие само за известно време.
  И САЩ постепенно губеха влияние, светът ставаше многополюсен, което означаваше, че в него цареше все по-голям хаос. Напротив, има по-малко ред. И горе-долу същото като в настоящия двадесет и първи век.
  Е, защо човечеството е толкова привлечено от фрагментацията и хаоса?
  
  
  ТРОЦКИ ВМЕСТО СТАЛИН
  Кампанията на Тухачевски срещу Варшава се оказва неуспешна преди всичко по вина на Сталин, който вместо да покрива южния фланг на червените войски, настъпващи към Варшава. насочва Първа конна армия към Галиция. Освен това, въпреки големите сили, които бяха под командването на Йосиф, той успя да бъде победен от поляците. Червената армия губи битката при Варшава. Поляците започнаха контранастъпление, окупираха територия, включително Слуцк и дори окупираха Минск за няколко дни.
  Тогава обаче Западът не посмя да финансира по-нататъшна кървава война с болшевиките. Варшава сключи мир и гражданската война бързо приключи.
  Но има алтернативен ход на историята и една от многото паралелни вселени. Там Ленин нарежда отстраняването на Сталин, който не е много надарен във военните въпроси и е капризен, от командването на южния фланг и установява единството на командването на Тухачевски, като същевременно запазва Будьони над Първа кавалерия.
  В този случай опитът за контраатака от юг от Варшава се провали и вдъхновената Червена армия победи в ожесточена битка. Столицата на Полша падна. След като стои там известно време и получава допълнителни подкрепления, Тухачевски се премества към Лвов и Краков.
  Известно време продължават битките срещу Врангел и с последваща атака срещу Крим. След това Червената армия окупира балтийските държави на север и освобождава Азербайджан, Армения и Грузия на юг. Настъпи временно затишие. Съветска Русия се нуждаеше от почивка и временна почивка, в което се превърна НЕП. Но Троцки все още настоява за връщането на всички земи на царска Русия. В резултат на това през лятото на 1921 г. Червената армия окупира Финландия със съдействието на Запада.
  През 1922 г. е завоюван Приморие, а след това и северен Сахалин. Троцки, чийто авторитет като председател на Военно-революционния съвет се е засилил значително, успява да заеме мястото на Ленин и да измести Сталин, който е изместен на второстепенна роля.
  Колкото и да е странно, с укрепването на личната власт елементите на капитализма стават все по-силни в икономиката.
  Самият Троцки стана левичар до голяма степен поради желанието да стане по-свят от папата или по-радикален от Сталин. Въпреки това, добил властта, изключително талантливият евреин продължава своята балансирана външна политика. Без да изоставя комунистическите идеи, той същевременно се опита да насади пазарни елементи и да осигури добри отношения с другите капиталистически страни по света.
  Възходът на Хитлер на власт в Германия не доведе до фундаментални промени в световната политика. Фюрерът бързо беше поставен на мястото си - забранявайки всякакво премахване на ограниченията от Версай или възстановяването на всеобщата повинност и военната сила. Точно както на нацистите беше забранено да въвеждат антисемитски закони и много повече.
  Единственото нещо е, че при Хитлер германската икономика излезе от кризата, но фашизмът никога не приема радикални форми, оставайки умерен национализъм с някои авторитарни черти и общи младежки организации като Hitler Jugent.
  СССР под ръководството на Леон Троцки става икономически богата държава с развита тежка индустрия.
  Икономиката на СССР е по-пазарна от тази на Сталин, но съдържа и елементи на планиране под формата на петгодишни планове. Раждаемостта е голяма, още повече, че и Троцки забрани абортите - казват, толкова празни земи има в Русия и няма защо да зеят като дупки.
  Тъй като размерът на германската армия остава ограничен до 100 хиляди, а Полша вече се е превърнала в съветска, социалистическа република, няма да има с кого да се бие. Молдова е върната на Русия през 1921 г. - събирайки обратно кралските земи.
  Самият Троцки малко подкрепяше световния интернационал, но целта на световната революция започна да се премълчава. Отчасти, както при Сталин.
  Но войната все пак дойде от Изток. Япония започва военни действия срещу Монголия. Страната на изгряващото слънце, заедно с Италия, станаха основните нашественици в света. Вярно е, че Мусолини беше принуден да ограничи амбициите си до превземането на Етиопия - единствената страна в Африка, която не беше колония на някой друг. Япония, която също все още не смееше да се бие сама с Великобритания и особено със Съединените щати, се изкачи в Китай. И тя навлизаше все повече и повече тук.
  Китайците са много и въпреки цялата им разпокъсаност са сериозен противник. И тогава самураите влязоха в Монголия... Там през пролетта на 1941 г. започнаха сериозни битки.
  Троцки решава, че СССР вече е достатъчно силен, за да води пълномащабна война със самураите. Освен това съветският диктатор искаше да си отмъсти за поражението от 1904-1905 г. На сушата Червената армия очевидно е по-силна от японците, особено в танковете. Но в морето Тихоокеанският флот все още не е достигнал паритет. Но Лев Давидович не можеше да се откаже от Монголия.
  Червената армия първоначално спира настъплението на самураите. На 20 август 1941 г. се провежда офанзива на Халхин Гол, която завършва с победа на Червената армия. След което Троцки поиска Япония да върне Южен Сахалин и Курилските острови.
  Естествено последва отказ и започна мащабна война. Само че, за разлика от Великата отечествена война, тя се води на чужда територия. Въпреки че не може да се каже, че имаше малко кръвопролития.
  Битките бяха пълномащабни, а японците оказаха яростна съпротива и не се предадоха. Но почти всички операции на съветските войски бяха успешни. Отбраната, след мощен артилерийски обстрел, беше пробита и танковете, включително най-новият мощен Т-34, LT (тежък Леон Троцки!), преодоляха жестоката канавка от трупове и метал.
  Първо, воините от Страната на изгряващото слънце бяха изгонени от Манджурия. Проведени са няколко последователни операции, които са продължили девет месеца от ноември 1941 г. до август 1942 г. Съветските войски навлизат в Северна Корея... На Сахалин също има битки. Японците дори се опитаха да настъпят - напреднаха трийсет километра, но бяха спрени и задушени в кръв.
  През септември 1942 г. имаше нападение над Порт Артур. Японците, използвайки подкрепа от морето, се опитаха да задържат линията. Съветските войски пробиха фронта, но врагът успя да спре настъплението, като изхвърли войски.
  Но самураите не успяха да удържат дълго съпротивата си. Съветската авиация превзема и бомбардира корабите. Освен това японците са твърде пренебрежителни към живота си - те дори не са взели парашути в битка. Поради това, след смъртта на основните въздушни елити, съпротивата на самураите в небето значително отслабна. И съветската авиация започна да печели много по-уверено.
  В допълнение, новите разработки на съветските дизайнери постепенно отричаха превъзходството на японските изтребители в маневреността. През декември 1942 г., след още едно яростно нападение, Порт Артур е превзет, а Сеул пада през същия месец.
  Следващият месец на 1943 г. започва с януарската офанзива в Южна Корея и превземането на пристанището Пусан.
  Япония губеше сухопътни битки и понасяше все повече щети в небето и морето. През февруари 1943 г. Пекин е превзет от съветските войски. И през март, след ожесточени боеве, Южен Сахалин беше освободен. Април и май са белязани от нови победи на съветските оръжия в морето... Особено ефективни са увеличеният подводен флот, авиацията и корабите, пристигащи от Балтика.
  През юни 1943 г. съветските войски изтласкват японците от Шанхай. Така формират своя собствена зона на окупация.
  През юли и август парашутисти и моряци освободиха Курилския хребет от врага. Япония се оказа в изключително трудна ситуация. Съветската авиация увеличи ударната си мощ и бомбардира все по-силно, а военноморският флот на Страната на изгряващото слънце се стопи. През октомври 1943 г. Троцки взема решение: да атакува Окинава - генерална репетиция преди битката за самата японска метрополия. Битките бяха ожесточени, а самураите масово използваха оръжия: пилоти камикадзе.
  Епичната битка продължи два месеца и една седмица, която най-накрая приключи с падането на Окинава. А през януари 1944 г. Тайван е освободен.
  Сега Япония беше на ръба на пълна военна катастрофа. Хирохито можеше да разчита само на влизането на САЩ и Великобритания във войната на негова страна; фашистка Германия по това време беше все още твърде слаба във военно отношение и Мусолини не можеше лесно да достигне Троцки в Тихия океан.
  Но САЩ и Великобритания направиха намеци, но не бързаха да влязат във войната. Освен това в Индия избухва масово антибританско въстание. Умереният Ганди беше изтласкан от по-радикални националисти и левичари. В резултат на това там започна истинска война. Чърчил, който замени Чембърлейн, проявява упоритост и се опитва на всяка цена да задържи Пакистан и Индия под свой контрол. Което доведе до продължителна и ожесточена война, която обвърза британските сили.
  Американците действаха напълно пасивно във външната политика: моята колиба е на ръба!
  През март 1944 г. съветските войски, въпреки факта, че времето все още не беше много благоприятно, се приземиха в Хокайдо. Битката продължи три седмици и завърши с поражението на японците. Този успех разклатил увереността на императора в непристъпността на метрополията.
  Боевете по суша и море продължават до 11 май 1944 г., когато изтощената Япония най-накрая капитулира.
  Боевете с участието на съветските войски продължиха от 10 април 1941 г. до 11 май 1944 г. и отнеха три години и малко повече от месец. Загубите на съветската армия в убити и починали от рани възлизат на 960 хиляди войници и офицери. Загиват и малко повече от шестдесет хиляди цивилни съветски граждани. От бомбардировки, артилерийски обстрел, боеве на Сахалин и на границата в Приморие. И около три милиона души бяха ранени, от които четиристотин хиляди останаха инвалиди.
  Като цяло СССР печели голяма победа и успява да инсталира просъветски режими в Китай и Корея и окупира с войските си всички владения на Страната на изгряващото слънце.
  Авторитетът на другаря Троцки беше допълнително укрепен както в страната, така и на международната арена.
  През 1946 г. в СССР се състоя първото изстрелване на изкуствен спътник. А през 1950 г. първият съветски космонавт е изпратен около земното кълбо. В Румъния крал Михей се съгласи да сключи военен и икономически съюз със СССР. Скоро властта в Унгария се промени. А в Чехословакия отдавна се управлява, макар и не точно от комунисти, а от леви просъветски сили.
  През 1951 г. избухва война между Турция и СССР. В този момент нито САЩ, нито Великобритания са имали атомна бомба и започването на истинско клане с такъв мощен враг като СССР и неговите съюзници е самоубийство за Запада.
  Съветската армия побеждава Турция за по-малко от месец. Виждайки, че реакцията на Запада е изключително бавна... Бръсната се бори с индианците дълго време, но накрая загуби стотици хиляди войници и загуби контрол над най-голямата си колония. В САЩ има икономическа криза и черните се бунтуват.
  Троцки взема решение: след два месеца Червената армия поема контрола над целия Близък изток и Иран, а на власт в Египет идва просъветско правителство. Британците и французите получават удари по зъбите. И Хитлер застава на страната на СССР и за това получава възможността да аншлусира Австрия.
  Де Гол идва на власт във Франция. Той е много недоволен от съветската експанзия и говори за кръстоносен поход на Изток, срещу болшевизма. Троцки, напротив, мечтае за експанзия в Европа, ситуацията се нажежава.
  Адолф Хитлер, възползвайки се от факта, че СССР вече е в съюза, започва милитаризацията на Германия. А в Алжир и Мароко избухва голямо въстание срещу Франция.
  Дьо Гол е бесен и настоява Германия да спре военните приготовления. В отговор фюрерът изисква възстановяване на границите от 1914 г. и заплашва да изпрати народната милиция срещу врага.
  И двете страни ескалират заплахите и струпват войски по границите. Хитрият Троцки не влиза във войната, а продава танкове и самолети на Германия на кредит. Разгръща се битка между нацистите и французите. Белгия влиза във войната, но това само влошава позицията на Франция, която е ограничена от бунтове в колониите и комунистическа активност на различни фронтове. Германците обаче не постигат бърза победа, а засядат на линията Манджио, но окупират Белгия. След година и половина война нацистите се доближиха до Париж.
  Де Гол отива да подпише мир и връща Елсарц и Лотарингия на германците. Белгия също се разделя с част от територията си. Фюрерът засилва влиянието си. През 1955 г. СССР тества ядрена бомба. Троцки включва Чехословакия в състава на СССР. Вярно, част от Судетите отиват на германците, но много по-малко етнически граници. Но те нямат причина да разклащат лодката...
  Хитлер е принуден да смири амбициите си и да се радва, че е успял да се разшири на Запад и за сметка на Австрия. Нацистите нахлуват и в Дания и също възстановяват границите от 1914 г. и северната част на своята империя.
  Троцки умира през 1960 г., след като празнува осемдесетия си рожден ден. Без лоши навици и поддържайки физическа форма, председателят на СССР запази ясно мислене до последните си дела.
  Той предаде поста председател на сина си Давид, като по този начин основа първата комунистическа династия в света. По това време СССР претърпя засилена централизация и промени в конституцията, забраняващи излизането от нея. Хитлер също прехвърли властта на един от синовете си, получен в резултат на изкуствено осеменяване, но на конкурентна основа.
  Синът обаче все още е твърде малък и след смъртта на Хитлер нацистите се разделиха и скоро лявото крило дойде на власт. Светът стана по-безопасен, но колапсът на колониалната система доведе до нова война на нестабилност. Решението беше създаването на комунистическа коалиция. Оказваше взаимопомощ и се опитваше да изгради социализъм в условията на тъмния континент.
  Но световният комунизъм се отличаваше с голям брой пазарни елементи и беше комбинирана система.
  Междувременно противоречията нарастват в СССР. Политическото господство на една партия вече не устройваше нарастващата олигархия. Бизнесмените от Червената вълна искаха промяна и политическа власт. Досега успехите на плановата икономика и политическите придобивки частично компенсират опозиционните настроения. Но в Съединените щати настъпиха промени. Появява се нов лидер, който, разбивайки монопола на две партии: Демократическа и Републиканска, създава трета - патриотична.
  И като дойде на власт, той установи автокрация. В същото време започва кръстоносен поход срещу комунизма. Дейвид умря и след това започна цяла поредица от конспирации и фракционни борби. В резултат на това страната беше разтърсена. Но борбата между фракциите приключи с изземването на поста председател на СССР и хората се успокоиха.
  Имаше активно разширяване на пространството. През 2015 г. Плутон стана последната планета, на която стъпи човешки астронавт. За кратко време хората успяха да посетят повърхността на Юпитер. Вярно, те трябваше да лежат в специални ароматни вани.
  В рамките на СССР капиталистическите елементи укрепват още повече. Имаше разслоение между бедни и богати. Появиха се истински милиардери, а в същото време и членове на Политбюро. Комунизмът все повече се сливаше с олигархията на финансите и все по-малко се различаваше от капитализма. Дори подоходният данък става линеен в СССР и се въвежда единен процент. Това, разбира се, доведе до неясно недоволство и доведе до малки бунтове.
  Но засега ситуацията не е излязла извън контрол. Но в действителност, с външните атрибути на комунизма, социалните гаранции бяха все по-ограничени. По-специално медицината и образованието станаха частично платени, появиха се безработните и трудовите борси.
  Виктория стигна до Вилна и спря да си спомня паралелния свят. Сега тя трябваше да продължи да води руската армия.
  Столицата на Великото литовско херцогство Вилна падна, но предстоеше поход към Гродно и Брест.
  Беларусите доброволно се присъединиха към руската армия. Паднал обаче сняг и придвижването на средновековната армия станало по-трудно. Въпреки това великият княз Василий заповяда да окупират Гродно и да зимуват там. Виктория тичаше из околните замъци в търсене на някой друг, който да накълца или унищожи.
  В нея кипеше дива жажда за изтребление, но все по-често противниците й се предаваха без бой.
  
  
  ОРАКЛИ ОТ ТЪМНИЯ АДА
  Има, разбира се, различни предиктори, полезни и опасни.
  Но в една от алтернативните реалности имаше магьосник, който каза на нациста номер как да върне силата да преразказва огледалото на Дявола. Капчици алена кръв на невинно дете паднаха върху отразяващата повърхност. И те моментално бяха погълнати, а самото огледало започна да свети, възвръщайки дарбите си. И тогава фюрерът научи много.
  Но дори да знаем бъдещето, не винаги е възможно да го коригираме. В Африка обаче германците прегрупират войските си и успяват да отблъснат офанзивата, започната от Монтгомъри на 23 октомври.
  Макар и с големи трудности, те са спрени от войски с превъзходна численост в жива сила и техника. Въпреки това, знаейки мястото и времето на атаката, помогна на Ромел да разпредели рационално малкото си части и да отблъсне атаката. Британците претърпяха значителни загуби и след две седмици битка бяха принудени да спрат.
  И германският подводен флот успя да нанесе големи щети, потопявайки дузина кораби с десантни сили, които планираха да кацнат в Казабланка и на брега на Мароко. Американците, виждайки липсата на успех в Египет и активността на "германските глутници вълци", изоставиха операция "Факел".
  Германците от своя страна се опитаха да прегрупират войските си в Сталинград, за да отблъснат фланговите атаки на съветските войски и се подготвиха, като се заровиха в защита в центъра.
  Поради лошото време на 19 ноември 1942 г. съветските войски не успяха да използват ефективно авиацията, включително щурмова авиация, а артилерийската подготовка постигна изключително ограничен успех. И така, прегрупирайки силите си, германците и техните съюзници успяха да отблъснат настъплението на съветските войски. Вярно, това отвлича вниманието на нацистите от самия Сталинград, давайки почивка на съветските войници, които бяха герои в града. Въпреки че са останали много малко къщи под контрола на Червената армия.
  Фрицът също издържа в центъра... Битката при Сталинград продължи до края на декември. След като не успя да постигне пробив на фронта, Червената армия спря. Но и за германците не беше лесно. Те загубиха твърде много по време на атаката на града и въпреки че в защита съотношението на загубите изглежда в тяхна полза, войските все още са изтощени.
  През януари, въпреки предсказанието на оракула, германците не успяват да се задържат на север по време на операция "Искра". Наистина, битката продължава повече от три седмици и струва на Червената армия големи жертви, но те успяват да стигнат до Сталинград по суша.
  Въпреки това, предупредени от огледалото на Иблис, германците успяха да отблъснат офанзивата край Воронеж, укрепвайки слабите си съюзници: италианците и румънците. В противен случай отбраната там щеше да бъде пробита.
  И третата операция Ржев-Сичов беше неуспешна. Германците отново, макар и не без затруднения, отблъснаха съветската офанзива. В самия Сталинград беше горещо, имаше битки през януари. Паулус е заменен от Майнщайн и този по-опитен фелдмаршал успява да превземе града на цитаделата до 12 февруари. Но отново германците платиха огромна цена за това. През февруари 1943 г. Райхстагът трябва да бъде събран и да бъде обявена тотална война. Удължете работния ден и използвайте робския труд по-активно от преди.
  Обявяването на тотална война направи възможно увеличаването на производството на оръжия и формирането на нови дивизии. Включително чужденци и Hiwis.
  Знаейки кога британците и американците планират да навлязат в Мароко, германците, използвайки големия си подводен флот, нанасят болезнени удари на десантните кораби - прекъсвайки едно кацане след друго. Това позволи на нацистите да локализират военните операции срещу Запада и да концентрират всичките си основни сили на изток.
  Позицията на корпуса на Ромел остава трудна, но благодарение на огледалото фашистката авиация започва да действа по-ефективно, а конвоите подобряват снабдяването на африканската група.
  Новата офанзива на Монтгомъри през март 1943 г. е неуспешна. Този път Ромел, след като получи точни данни с помощта на дяволска магия, примами британците в капан и успя да им нанесе съкрушително поражение! Вярно е, че поради численото превъзходство на противника и господството във въздуха не беше възможно да се победи напълно Монтгомъри, но поражението на Великобритания беше забележимо. Особено много танкове бяха загубени и значителен брой превозни средства бяха заловени като трофеи.
  Британците изтеглиха няколко отбранителни линии и се приближиха до Александрия. Ромел се нуждаеше от нови резерви и нацистите планираха да продължат офанзивата в южната посока. Сталинград падна и тогава беше възможно напредването по Волга.
  През май 1943 г. Краутите преминават към операция Делфин. Техните войски, въпреки помощта на оракула, се сблъскаха с много силна съпротива от страна на Червената армия. Напредъкът беше бавен с цената на тежки загуби. Вярно е, че помощта на гадателката повлия на хода на войната. Вермахтът очаква контраатаки и започва все повече и повече атаки. В средата на юни нацистите вече се приближиха до делтата на Волга и стигнаха до Каспийско море.
  Положението на съветските войски в Кавказ се влошава от влизането на Турция във войната на 22 юни 1943 г. И това всъщност предопредели изхода от битката за бакинския петрол.
  Съюзниците не бяха решаващи. Монтгомъри преминава към активна отбрана и вече не мисли за офанзива, а десантът в Мароко остава нереален.
  На 10 юли 1943 г. Чърчил, за да отклони част от германските сили от изток, се опитва да кацне във Франция. Въпреки това, лошо подготвеният десант, съчетан с американската нерешителност и факта, че благодарение на оракул, германците знаеха всички подробности, доведоха само до най-голямото поражение на британците и американците на сушата в историята.
  Само повече от шестстотин и петдесет хиляди души и много оборудване бяха заловени. Но това, за съжаление, не попречи на напредъка на нацистите на юг. През август германците превзеха цял Дагестан, турците превзеха почти цяла Армения заедно с Ереван, а на 27 нацистите и османците се обединиха, разкъсвайки Закавказкия фронт на две части.
  И отново опитите за настъпление на съветските сили в други сектори на фронта завършват с неуспех. Противникът беше твърде добре запознат с плановете на съветското командване.
  Специалният отдел в Червената армия се развихри, бяха извършени репресии и масови чистки. Дори няколко десетки генерали и артилерийски маршал Кулик бяха застреляни.
  Но докато врагът имаше дяволско оръжие, нищо нямаше да помогне срещу него.
  Месец септември премина в тежки битки, нацистите и османците се приближиха до Баку. А през октомври избухнаха боеве в самия град.
  Крайбрежният град се снабдяваше през морето и те отчаяно се опитваха да го задържат. Боевете се проточиха и до 7 ноември, както беше планирано, Краутите не успяха да го превземат. Но всички останали градове в Кавказ вече бяха изгубени по това време. И през декември, с цената на колосални загуби, легендарният град падна.
  Кавказ беше напълно загубен, както и най-голямото нефтено находище, разработено по това време в СССР. Вярно, тъй като всички нефтени кладенци бяха взривени и унищожени, самите нацисти не можаха да се възползват от това предимство скоро.
  На източния фронт настъпи затишие. Големи германски сухопътни сили се преместиха в Ирак и по-нататък към Палестина и Суецкия канал, за да помогнат на Ромел. Съветското ръководство обаче решава да се възползва от паузата. Петролните полета вече са разработени на други места, включително Сибир. И съветските конструктори работеха върху нови танкове. ИС-2 и Т-34-85 трябваше да бъдат отговор на германските Пантери и Тигри.
  Производството на оръжия в нацистка Германия е по-високо, отколкото в реалната история. Ясно е, че нацистите и робите имат повече ресурси, а бомбардировките от деморализираните съюзници са по-слаби. Това означава, че те биха могли да произвеждат повече желязо и по-качествен метал, отколкото в действителност. Така планът за производство на 600 Panthers на месец беше постигнат и дори надхвърлен. Но имаше и други ограничения: време за обучение на нови екипажи. Освен това "Пантерата", въпреки всичките си несъмнени предимства: оръдие с висока бронебойност и скорострелност, отлична видимост и оптика, както и добра предна защита и добро шофиране, имаше слаба странична защита и шахматно разположение на ролки.
  Panther-2 се оказа по-модерно и обещаващо развитие. Благодарение на много по-плътното оформление с малко по-голямо тегло от 47 тона, Panther-2 имаше силно 88 mm оръдие с дължина на цевта 71 EL и броня от 120 mm в предната част на корпуса, 60 страни под ъгъл и 150 на челото на купола, с двигател 900 конски сили в дуралуминиев корпус.
  Такава машина започва да се произвежда през ноември 1943 г., заедно с Тигър-2. Германците обаче все още само разработват своя автомобил. И те напреднаха в Близкия изток.
  През март 1944 г. германците превземат Кувейт и достигат до Суецкия канал.
  Оракулът трябваше да бъде разбит, така че нацистите да нямат никакви предимства. В този случай момичетата имаха желание да го направят по-рано, но ограниченията във влиянието им се отразиха.
  Например сега, вместо момичета, пълни с магия, на 1 април 1944 г. две красиви красавици се движеха по фронта. За съжаление, с много посредствени способности, ограничителят на скока е засегнат. Беше малко студено дори за боси крака да ходят по пролетната земя, едва открита от сняг. От лявата страна на момичетата е дълбоката Волга, северно от Камишин, а ако отидете по-нататък, ще стигнете до немските позиции близо до Сталинград. А задачата на воините е да се превърнат в почти обикновени момичета и да загубят свръхчовешките си способности, за да неутрализират омразния оракул... Но дори и това сега може да не е достатъчно. В края на краищата СССР загуби територията, на която живееше половината от населението преди войната, и значителна част от индустриалния си потенциал, включително преди всичко удобния за добив нефт.
  Има, разбира се, и много други депозити, но за да работят с пълен капацитет, са необходими и време, и пари. Тоест ситуацията е такава, че дори Хитлер да бъде лишен от силата на огледалото на Иблис, това може да се окаже болезнено недостатъчно. Освен това сред съюзниците се засилват сепаратистките настроения. Особено американците. Рузвелт е болен, Гален е явно склонен към левия пацифизъм, а перспективите за нови избори не са много радостни.
  Подводната война не върви добре за съюзниците. Броят на германските подводници непрекъснато се увеличава, а бойните им качества се подобряват. Вече се появиха торпеда с топлинно насочване и подводници с водороден прекис. А флотът на съюзниците изтънява и отслабва, особено след като технотронните акули на краутите са се научили да не изплуват и да не се разкриват.
  Освен това активността на подводния флот на нацистите е по-висока, отколкото в реалната история: доставката на гориво стана по-лесна, танкери дори пристигат от либийските полета. Освен това бомбардировките на Румъния са много по-слаби. А производството на синтетично гориво е по-високо.
  Съюзниците са в шок и положението им е неблагоприятно. Особено вътрешнополитически.
  Съотношението на силите на Източния фронт на 1 април 1944 г.: СССР 6,3 милиона войници и офицери и около 5,3 хиляди танкове и самоходни оръдия, 95 хиляди оръдия и минохвъргачки, 7,7 хиляди самолета. Тежки загуби в зимни битки при опит за победа над врага. Германците, като се вземат предвид сателити, чуждестранни дивизии, пехота Hiwi, са натрупали повече от 7,2 милиона, танкове и самоходни оръдия вече 8,8 хиляди, оръдия и минохвъргачки около 100 хиляди, авиация 16,5 хиляди превозни средства. Като се има предвид, че новите танкове ИС-2 и Т-34-85 току-що започнаха да влизат на въоръжение в Червената армия, превъзходството на противника в качеството на оборудването е значително. По този начин производството на "Пантери" и "Тигри" вече е насърчавано и те съставляват повече от половината от танковия парк на Германия.
  В авиацията качествените оценки не са толкова ясни. Германските превозни средства превъзхождат съветските по скорост и въоръжение, но отстъпват по хоризонтална маневреност, като в същото време превъзхождат по вертикална маневреност. Но най-важното е, че във Fritz се появиха реактивни самолети, предимно ME-262. От витловите изтребители най-мощните по въоръжение и скорост бяха ME-309 и TA-152. Yu-488 и още по-рано Yu-288 влязоха в серийно производство. Тези бомбардировачи нямаха равни по летателни характеристики при високо натоварване.
  Във всеки случай, ако вземем предвид баланса на силите, тогава врагът трябва да бъде признат за по-мощен. Освен това, ако операцията в Близкия изток бъде завършена, фашистите ще станат още по-силни. А до окончателната им победа там остава не повече от месец. Така...
  Технически подкованата Елена въздъхна тежко и запя:
  - Няма сила, няма сила... Гоблинът явно е пил твърде много! Просто ряза кората и крещи нецензурни думи!
  Зоя, която запази културата си дори в скромна селска рокля, поклати пръст на приятеля си:
  - Да избягваме вулгарностите... Нека по-добре да си съставим план за действие!
  Елена сви рамене. Беше по-слаба от преди и не толкова атлетична. Въпреки че може би много мъже биха я намерили още по-привлекателна от преди. Роклята на момичето е семпла, ленена, бяла и изчистена. Малко по-къси, отколкото е обичайно за селските жени, излагайки дъбените си крака над коленете. Момичетата нямаха останали оръжия и бижута. Няма дори часовник.
  Сега са толкова селски, прекалено загорели за месец април, но не толкова бързи и силни. Краката вървят по глинен път, осеян с камъчета. Голите подметки, като тези на селските жени, са груби и се чувстват комфортно, когато стъпвате върху бодлива повърхност. Като ходиш не духа така студено. Сутрешната слана след слана се топи и краката не са толкова изтръпнали и болезнени.
  В предишното си тяло тя беше войн като цяло, дори в Антарктида без никакви проблеми. И сега краката ми са червени от студ и като се затоплят на утринното слънце, болят отвратително.
  Елена, която вече беше забравила, че човешкото тяло може да изпита неприятни усещания от студ и умора, каза с досада:
  - Честно казано, не виждам смисъл от такава експедиция. Ние бяхме хвърлени в този ад, лишени от силна магия... Оставени боси и в проста селска рокля, и в същото време, длъжни да спасим човечеството от фашизма!
  Зоя логично отговори на подобен пасаж:
  "Но това е красотата на всичко!" За да не бъде твърде лесно, когато, използвайки нашите чудотворни способности, превзехме Вилна и други градове на Литва. Много по-интересно е и най-важното изисква въображение, за да победите врага в прости тела и без суперсили!
  Елена по навик ритна босия си крак в голям калдъръмен камък, стърчащ от глината по средата на пътя. Но вместо да изхвърчи от удара, камъкът остана на мястото си, а Мъдрото момиче изкрещя от болка. Все още дългите, изящни пръсти веднага се подуха и посиняха. И Зоя дори трябваше да изправи няколко от тях. Лилавите фаланги си дойдоха на мястото и Елена отърси сълзата, образувала се на бузата й. Трябва да направиш нещо толкова глупаво.
  Дъщерята на Белобог почувства прилив на съчувствие в себе си, беше залята от вълна на съпричастност. И в същото време се появи чувство за собствена слабост и уязвимост. Пиронът под синята плът на Елена се спука и кракът й също стана наистина трогателно повреден и уязвим.
  Мъдрата, със съчувствие към себе си, отбеляза:
  - Ето какво значи плът без суперсили... Просто ставаш никой!
  Зоя отбеляза раздразнено:
  - Ще ти оздравеят крачетата... Ще живееш някак!
  Момичетата отново тръгнаха по пътя. Вече нямаха същото безразсъдно веселие. Освен това, колкото по-дълго вървяха, толкова повече се усещаше гладът. Тук се появиха колхозните ниви... По тях вече кипеше работа.
  Мъжете обаче не се виждаха, само жени и деца бяха впрегнати, кой в ралото, кой в мотиката. Хората тук са ужасно отслабнали, с изтощени лица. Вярно, момчетата, като видяха красивите момичета, се усмихнаха и им помахаха, поздравиха ги с мазоли, протегнати ръце.
  Зоя предложи да помогне на Елена със селски труд. Дъщерята на Сварог неохотно се съгласи. Тя лично искаше бойни подвизи, а не тежката партида на колхоза. Но след като си нарани крака на калдъръма, войнственото й настроение веднага изчезна. Освен това трябва да помислите за собствената си легализация. Каквото и да се говори, те се оказаха само с рокли и без пастири.
  Да, всеки момент НКВД може да ги обяви за шпиони и да ги обърка. Иначе ще се окажат просто бежанци, които са загубили всичко, включително документите си. Роклите им не са много нови, а стилът с по-къса пола е типичен за болшевишкото село. Можете да ядете достатъчно, че да ви повярват!
  Зоя е родена на село и ръцете и тялото й са много сръчни в страданието. Елена е градска дама, не само московчанка. Вярно, тя има опит в обработването на земя в родноверската общност. Но все пак движенията не са толкова лесни и познати като тези на Зоя. Да, и счупените пръсти на студената земя болят отвратително.
  Въпреки това младите жени, момчета и момичета са боси, дори и да е студено през нощта и рискувате да изстинете. Само възрастни жени и баби с лапти. Мъже не се виждат, а най-възрастният над всички е къдрокос, рижав тийнейджър, на вид не повече от петнадесет, с високи панталони, но с много изразителен поглед и смела брадичка. Това дете с комсомолска значка е най-голямото сред момчетата и дава заповеди на всички.
  Младият командир не коментира факта, че двете красавици са се присъединили към тях. Като че ли това е така, разбира се. Климатът на Поволжието е мек и климатът е в разгара си, така че допълнителен чифт ръце няма да навреди.
  Скоро гърбът на Елена започна да боли и тя поиска да отиде на ралото. Така че е по-лесно за доста силно тяло на момиче, но просто трябва внимателно да вкопаете петите си в рохкавата почва, така че пръстите ви да не дразнят толкова много. Но натискът върху гръдния кош идва под различен ъгъл и гърбът, след като се разтовари, не усеща болка.
  Тогава момичето си помисли на колко години е всъщност? Отдавна мина сто! Забавен! Тя е една от най-старите жени в съвременна Русия и в същото време е пълна със сила и здраве. Но след като бъдат лишени от магическите им способности, те могат да се превърнат в такива чудовища!
  От тази мисъл Елена побиват тръпки...
  Всички работеха с ентусиазъм и без обедна почивка. Или едва когато се стъмни напълно, те се приближиха до огъня, за да се освежат. Река Волга беше наблизо и имаше риба в саксията. Но има толкова много хляб и той някак не е съвсем чист, с примеси. Друг вкус на лук.
  Храната е проста и не много, изглежда като деликатес за гладни стомаси. Рейнджърските момичета не се бяха чувствали толкова уморени от много години. Не, все още е много болезнено да си човек без суперсили. И се изморяваш като... магаре!
  Но също така е добре организмите да са млади и здрави. Момичетата сами заспали заедно с други жени в обора. Едно от момчетата облегна глава на високите гърди на Зоуи. Рейнджърката погали русите му къдрици... И изпита силна меланхолия. Те са получили всичко от живота и от своите покровители, боговете Демиурзи: вечна младост, власт, възможност да имат богатство, власт, почит и уважение, но... За да заченат, те трябва да спят с мъж, равен по възможности на тях. А това никак не се намира лесно.
  И ако има такива момчета, те са на друго ниво и в друга вселена. Елена си спомни песента за Гагарин и това я накара да се почувства още по-тъжна;
  Знаете ли какъв човек беше...
  Цял свят го носеше на ръце!
  РЕШИМОСТТА НА БРАТЪТ НА ЦИНГ СПАСЯВА ИМПЕРИЯТА
  Братът на цар Николай II, Михаил, за разлика от истинската история, действа решително. Императорската гвардия открива огън по бунтовниците, опитващи се да щурмуват Зимния дворец. Тогава в битката влязоха казаците, предпочитани от суверена, и благородни полкове.
  Няколкостотин бунтовници бяха убити, а други избягаха. Полицията активно залавя бунтовниците и техните водачи. Представители на Държавната дума, княжески семейства, търговци и членове на финансовия елит побързаха да се закълнат във вярност на цар Николай и се заклеха във вярност. По време на битката бяха убити повече от шестстотин бунтовници и една и половина хиляди бяха ранени. Стражите загубиха около двадесет души мъртви, казаците още петдесет.
  Сериозен сблъсък, но автокрацията оцеля. Заговорниците на върха нямаха нито единно мнение, нито един водач. И като цяло много от тях вярваха, че е невъзможно да се промени формата на управление по време на война.
  Има много недоволни от цар Николай II, но е трудно да се предложи алтернатива на имперския режим. Освен това богатите сериозно се опасяват, че републиканската форма на управление ще се окаже твърде слаба и хлабава, за да защити капиталистите от гладния и бунтовен пролетариат, а земевладелците от селяните.
  Но самите хора няма да организират сериозна революция. Болшевиките са все още твърде слаби и малко на брой, социалистическите революционери в по-голямата си част смятат, че революцията е добра, но е по-добре първо да се спечели световната война.
  Накратко, имаше бунт и всички излязоха! Нещо като кърваво възкресение се повтори...И тишина!
  Николай II награждава брат си за неговата решителност с орден "Георги" първа степен и го повишава в чин генерал-майор, като назначава Михаил да командва западния фронт. А южният и румънският фронт бяха подчинени на Брусилов.
  Числеността на руската армия нарасна до почти десет милиона души и нейното поддържане постави тежко бреме върху империята. Трябваше да се напредне.
  Веднага след като пътищата изсъхнаха, царската армия удари Галисия. Численото превъзходство беше на страната на руските войски. Моралът на австрийците отслабва и полковете, състоящи се от славяни, масово дезертират или се предават. Нямаше достатъчно германски части, за да овладеят врага.
  За капак на всичко Съединените щати влизат във войната срещу Централните сили през април. И така изходът от конфликта вече беше предрешен. Германците се опитаха да увеличат силите си на запад, за да победят съюзниците и не успяха да осигурят значителна помощ на Австро-Унгария.
  Руските войски окупират Лвов и редица градове в Галисия. Дори се образуваха няколко малки котела. Австрийският, мозаичен, разбит фронт се срива твърде бързо, така че германците трябваше да преминат към сляпа отбрана на запад и да хвърлят войски в образуваните пролуки.
  Развивайки успеха си, руснаците се приближиха до Пшемисл и дори обкръжиха града. Но проблемите със снабдяването и въвеждането на по-боеспособни германски части в битката забавят напредъка. Но Румънският фронт преминава в настъпление, а след известно време и Западният фронт. Последният беше изправен пред трудна задача: да пробие мощната, дълбоко ешелонирана германска отбрана.
  Братът на царя Михаил не го смята за срамно, той се учи от Брусилов и прилага подобна тактика. Той започва да подготвя офанзива на дванадесет различни места едновременно, така че германците да не могат да определят посоката на главната атака. Освен това те активно използваха димна завеса и настъпление през нощта.
  Руските войски на юг освобождават Букурещ, а атаката в центъра води до пробив на юг от Вилно.
  Германците трябваше отново да укрепят южния си фланг. Германските войски, блокиращи Рига, бяха под заплаха от обкръжение. При тези условия кайзерът взема трудното решение да напусне балтийските държави и да изтегли войските си към пруската отбранителна линия.
  За съюза и Турция не се получиха нещата. Руснаците и британците напредваха в Мала Азия, французите оказваха натиск върху Палестина в Сирия. Османците отслабваха и падането им не беше далеч. Освен това българите се промениха. Осъзнавайки, че прусаците вече са загубили войната и руските войски, след като са освободили по-голямата част от Румъния, са достигнали границата, славянският крал обявява война на Австрия, Турция и Германия.
  Разбира се, това създаде още повече главоболия на германците. Те вече не можеха да задържат фронтовата линия на изток и бяха принудени да се оттеглят към Висла. Надявайки се, че естествена водна преграда ще забави руските войски.
  Съюзникът на запад постигна само частични успехи, въпреки че вече използваше танкове по-активно. Но засега Германия държеше фронта, въпреки че беше принудена да се отдръпне малко назад. Южният участък отне много усилия.
  Е, царска Русия през есента и зимата прехвърли тежестта на боевете върху Османската империя.
  Атаката срещу Константинопол, както от суша, така и от море, завършва с триумф на руското оръжие. Турция пада, а с нея Русия получава големи територии, Константинопол и проливи с излаз на Средиземно море.
  Вярно, не беше възможно да се сложи край на войната през 1917 г., но дъхът на победата вече се усещаше от всички, много повече, отколкото през 1916 г.
  Зимата в Русия премина с малки стачки и демонстрации, но нямаше сериозни сблъсъци, въпреки военните трудности. Може би рублата се е обезценила твърде много, но е рано да се говори за глад.
  Въпреки това беше време да се сложи край на войната и всички разбраха това. Повишен в фелдмаршал, Брусилов предлага да се нанесе основният удар на юг, където врагът е по-слаб, а след това да се обърне на север.
  Германците вече имаха първите си танкове. Но техният брой е твърде малък, за да окажат значително влияние върху хода на войната. Русия също има свои собствени превозни средства, по-специално танкове Менделеев. Но отново, царската индустрия все още не може да извърши масово производство.
  Но масовото производство на танкове беше създадено от британците, американците и французите. Това означава, че се е появило ново, мощно средство за пробив на отбраната, което трябва да пробие германските позиции.
  Съюзниците също искат да сложат край на опустошителната война възможно най-бързо. И от края на март те започнаха да се опитват да пробият дълбоко ешелонираната германска отбрана.
  Офанзивата на руските войски започна веднага щом пътищата изсъхнаха на юг. Руските войски, след предишни победи, се оживиха, но австрийците едва се задържаха. Будапеща се оказа обкръжена още в началото на май. След това движението започна към Виена и заобикаляйки река Висла.
  Италианците също преминаха в настъпление. Дори Япония изпрати експедиционен корпус в Европа. Германците притискаха от всички страни.
  Когато руските войски вече са наближили Виена, Австро-Унгария капитулира. Последният съюзник на Германия най-накрая падна. На запад, използвайки ударна тактика на различни части на фронта, съюзниците бавно, но сигурно напредват. И руските войски навлязоха от юг в тила на германския фронт, покриващ Висла.
  При тези условия канцлерът Вилхелм, осъзнавайки пълното, безнадеждно положение на Германия, обяви прекратяването на всички военни действия на 22 юни 1918 г. Всъщност германците капитулираха.
  Австро-Унгария престава да съществува. Русия получава Галиция, Краковска област, Буковина, част от източна Словения и Унгария. Румъния Трансилвания. Всичко, което остана от Австро-Унгария, беше малка Австрия и силно намалена Унгария. Чехословакия се появява под егидата на Русия.
  Царската империя получава от Германия Клайпеда, Познан и достъп до моретата, отрязвайки Източна Прусия от самата метрополия през Данциг.
  Германия трябваше да отстъпи това, което беше завладяла преди това през 19 век на Дания и Франция. Тя беше осъдена да плаща огромни репарации всяка година и ограничи военния потенциал до сто хиляди души.
  И разбира се, както в истинската история, демилитаризирана зона.
  Царска Русия разширява владенията си на юг. Османската империя, както и Австрийската империя, престават да съществуват. Великобритания превзе Ирак, Франция, Сирия и заедно с британците Палестина. Русия получи Армения, Мала Азия и Константинопол.
  Близкият изток и Иран също бяха разделени на сфери на влияние. Така царска Русия постига значителни материални придобивки.
  Но войната струва живота на повече от два милиона и половина войници, без да се броят мъртвите цивилни, огромни разходи. Финансите изпаднаха в хаос и страната изпадна в дългове.
  Вярно, съюзниците снизходително се съгласиха да отпишат лихвите по заемите, но въпреки това дългът се оказа доста голям - около десет милиарда златни рубли.
  Но беше възможно да се национализират предприятия, които преди са били собственост на германците.
  Политическата ситуация в царска Русия се стабилизира, а авторитетът на императора нараства.
  Николай II се възползва от това, като отмени собствения си манифест за Държавната дума. Автокрацията отново е възстановена и законодателната власт преминава изцяло към царя.
  Това предизвика само плахи опити за протест. Страната беше твърде уморена от войната и не искаше нови сътресения.
  И икономиката започна бързо, следвоенно възстановяване! Ръстът е средно около девет процента на година и е по-висок от този в Съединените щати.
  Създават се нови напреднали индустрии и се развива машиностроенето. Заплатите растяха.
  Продължителността на работния ден е намалена с царския закон от 11,5 часа на 10,5 часа. И в предпразнични дни и преди почивните дни до 9 часа. Освен това работният ден беше намален до девет часа, ако поне част от него беше през нощта.
  След обмяната на парите се възстанови солидният златен баланс на рублата. До 1929 г. заплатата на един работник достига 50 рубли на месец, като цената на водката е 25 копейки за бутилка. Тоест 200 бутилки на месец. И ако го приемем в златен еквивалент, това са цели 37 грама чисто злато.
  Страната е на второ място, на второ място след Съединените щати по отношение на индустриалното производство. Перспективите пред империята изглеждали много розови, но... настъпила голяма депресия.
  Колапсът засегна целия свят, включително Русия. Истината ощети най-много Германия и САЩ. Но царска Русия беше твърде зависима от външни заеми и следователно не можеше да избегне шокове и рецесия.
  Болшевишката партия през двадесетте години преживява криза. Ленин всъщност се оттегля от практическата, революционна борба, като се потапя в теория... и пише научна фантастика.
  Владимир Илич се запознава с Хърбърт Уелс във Великобритания и усеща вкус към научната фантастика. По-специално, от перото на Владимир Илич излезе голям, футуристичен роман: "Комунизмът е пътят на щастието"! И редица други произведения. Ленин вече правеше добри пари от научна фантастика.
  Болшевиките се разделят на троцкисти и сталинисти. Сталин решава да се върне към тактиката на индивидуалния терор, характерна за Народната воля. Троцки зае по-умерена позиция.
  Есерите все още са активни, въпреки че през двадесетте години вече нямаше политически убийства на високо ниво. Позициите на републиканците и кадетите постепенно се засилиха. Всъщност абсолютната монархия изглеждаше на всички остаряла реликва. Така отново започнаха вълнения, стачки, демонстрации и кралският трон започна да се тресе.
  Монархът можеше да си спомни много...
  Правителството на Николай II намери решение...във война! Освен това генералите жадуваха за отмъщение за поражението от Япония. И това е разбираемо...
  След Първата световна война царска Русия провежда няколко малки военни кампании. В Близкия изток, където те и техните съюзници завършиха арабския свят. В Афганистан... Там войната се води заедно с Великобритания. Русия превзе северните райони на Афганистан, населени предимно с узбеки и таджики, както и Херат. Британците, след брутални войни, все пак покориха юга. Самоуправлението остана в центъра на Афганистан.
  Иран все още запазваше вид на суверенитет, но разделянето му също не беше далеч.
  Но основният сблъсък на интереси се случи в Япония. Освен това през 1931 г. японците създават марионетно правителство в Манджурия и започват офанзива в Китай.
  Което стана повод за нова война.
  По това време руската армия успя да актуализира танковия си флот и да създаде много силна авиация. Във въздуха Япония беше забележимо по-ниска, а сухопътната армия на Русия беше много по-многобройна и може би по-боеспособна.
  Тихоокеанският флот беше командван от легендарния адмирал Колчак. Рицарят на Ордена на Св. Андрей Първозвани Брусилов вече беше починал по това време, но способните му ученици останаха.
  Войната е неуспешна за Япония от самото начало. Руските генерали: Деникин, Врангел, Калейдин, под общото командване на брата на царя Михаил Романов, действат енергично и умело. Опитът от Първата световна война оказва влияние и са взети предвид грешките в конфликта от 1904-1905 г.
  Леките танкове на Прохоров, които са просто незаменими в маневрената война, също се оказаха доста добри. Във всеки случай това вече беше различна руска армия и съвсем различна война.
  Но по време на първата битка със самураите, ако вместо Куропаткин имаше по-талантлив и решителен командир, изходът от войната, разбира се, щеше да бъде напълно различен.
  Във всеки случай в рамките на два месеца Порт Артур беше обсаден от руски войски, а японците бяха разбити. Два месеца по-късно цяла Корея е освободена и градът на цитаделата е превзет с щурм.
  В морето битките също бушуваха с различен успех. Докато дойдат ескадрилите от Балтийско и Черно море. Страната на изгряващото слънце беше напълно победена и те дори разтовариха войски на Хокайдо. Япония беше принудена да подпише унизителен мир. Върнете Манджурия, Порт Артур, някои владения, завладени от германците, Южен Сахалин и Курилския хребет. И в същото време плати обезщетение, чиста сума - милиард златни рубли.
  Победата временно укрепва позициите на автокрацията, а след това Голямата депресия отстъпва място на бърз икономически подем.
  В Германия, както и в истинската история, Хитлер дойде на власт, но не му беше позволено да вилнее. По-специално, опитът за възстановяване на всеобщата военна повинност се сблъсква с яростна съпротива от Русия и Франция. Въпреки че бяха направени малки отстъпки по отношение на военния потенциал. Размерът на армията беше разрешено да се увеличи от сто хиляди на двеста и петдесет. Освен това Хитлер връща контрола върху демилитаризираната зона на Германия.
  А в царска Русия назряват династични проблеми. Престолонаследникът царевич Алексей почина... Братът на царя Михаил Романов беше лишен от права на наследство. И Кирил Владимирович Романов наистина стана наследник. Но този човек е затънал в пиянство и разврат. Напълно деградирала...
  И така, кой ще наследи цар Николай II? Братът на царя Михаил след победата над Япония получава чин генералисимус и се радва на огромна популярност. Той стана първият член на царското семейство в историята на императорска Русия, получил толкова висок ранг. И мнозина искаха да го видят на кралския трон.
  Вярно, самият Николай II - непияч, без лоши навици, който редовно се занимаваше с гимнастика - беше все още доста силен и изглеждаше, че царуването му ще бъде най-дългото в руската история. Но Сталин замисля най-амбициозния опит за убийство от времето на Александър II. Въпреки че изглеждаше, какъв е смисълът?
  Във всеки случай 1937 г. се оказва зловеща година. Цар Николай II е убит, а заедно с него загиват и двама министри, както и три дузини придворни, а част от Зимния дворец се срутва.
  Терористите са използвали канализационната система за мини и са засадили повече от един тон аминолон.
  Така в хода на историята се намеси един агресивен инцидент. Така завършва управлението на цар Николай II. Монархът не започна да се нарича велик или страхотен. Онези, които не обичаха императора, го наричаха кървав, защото много кръв беше пролята в неговото царство. Който се отнася с уважение, е Завоевател. Така броят на земите под него в Русия се увеличи. В Китай дори се появи голяма провинция: Zheltorossiya.
  Общо царството продължи 43 години. Само Иван Грозни управлява по-дълго и номинално. Но като се има предвид, че той зае трона за три години, действителният период на контрол се оказа по-кратък.
  Но законният наследник Кирил Владимирович Романов все пак се възкачи на трона. Той не управлява дълго - около година, но успя да окаже известно влияние върху хода на историята. По-специално, той позволи на Адолф Хитлер да извърши аншлуса на Австрия. Уж визирайки правото на народите на самоопределение и уж така ще има повече ред. Съгласява се с аншлуса на Австрия и Мусолини.
  Така Германия се разширява и населението й надхвърля осемдесет милиона. Да не говорим, че Хитлер насърчаваше раждаемостта. При Адолф Демоничния той нараства един и половина пъти.
  В Испания избухна гражданска война, но тя приключи много по-бързо, тъй като нямаше Съветски съюз, който оказваше помощ на лявата коалиция в Мадрид.
  Но Франко става съюзник на фюрера. И новият цар Владимир III се сблъска с Великобритания.
  Ситуацията наистина е сложна. Пъзел, изпълнен с Втората световна война. И нов кръг от конфронтация. Иран не е разделен и това всъщност е последната ислямска държава, която е формално независима. И Русия, и Великобритания имат планове за това. Нещата в Близкия изток са много объркващи. Териториите на Русия, Франция и Великобритания са смесени и трудни за управление.
  Англия изостава икономически все повече и повече както от Русия, така и от все по-силната Германия. Но най-големите колонии все още са британски. Но силата на лъвската корона отслабва, Канада е почти независима. Южна Африка също е доминион, като Австралия. В Индия британските позиции отслабват. Разбира се, има желание да бутнете лъва.
  Хитлер се опитва да играе на два фронта. Или ще привлече подкрепата на Франция, Великобритания, Италия и Япония. За да се натрупат всички заедно върху царска Русия и да си поделят огромните й владения.
  Или да търси териториални придобивки на Запад, но в съюз с Русия.
  Хитлер е подъл и безпринципен човек и като цяло не го интересува с кого ще влезе в коалиция, стига да му е изгодно.
  Новият млад цар Владимир също мечтае да остане в историята като велик завоевател и иска да отнеме колонии от Великобритания и Франция. Строго погледнато, няма какво да се вземе от германците. Така че коалиция с Германия е съвсем логична.
  Италия превзе Етиопия и също иска нови подвизи. Мусолини е изключително амбициозен. Не го интересува дали отива на изток или на запад. Но във Франция няма голямо желание сред хората да се бият. Там цари пацифизмът и правителството се избира. Няма как да придобиеш толкова силен съюзник. А царска Русия с традиционно високата си раждаемост и постоянно намаляваща смъртност е много силен противник. Населението на царска Русия вече нараства с около три процента годишно. Детската смъртност е намаляла, но все още не е отминала модата на големите семейства и дори работещите семейства са плодородни. Като се вземат предвид териториалните придобивания, включително в гъсто населен Китай и слабо населена Монголия, както и в Европа и Турция, населението на царска Русия през 1940 г. надхвърля 400 милиона в сравнение с 1913 г., когато е 180 милиона. И това е континентална сила... Великобритания и Франция имат по-малко от 50 милиона в метрополиите си, плюс колонии. Но колониалните войски са слаби в морала и имат малка бойна способност. Така че западните сухопътни сили са много по-слаби.
  Фюрерът избира съюз с Русия срещу Запада.
  През 1939 г. Чехословакия е разделена. Германия включваше и Судетската област. Германците укрепват армията и формират танкови колони. Царска Русия също не стои неподвижна, разполагайки с мирновременна армия от пет милиона и петстотин персонални дивизии.
  В царска Русия отдавна се произвеждат тежки танкове и стратегическа авиация, включително самолети с осем двигателя. Франция разполага само с около тридесет тежки танка и те са остарели. Великобритания няма тежки превозни средства. Е, Германия също, нито един по-тежък от двадесет тона. САЩ имат малко повече от четиристотин танка.
  Хитлер решава, че не си струва да отлага и нанася удар на 15 май 1940 г. Просто времето е благосклонно и всичко е готово. Или горе-долу готови.
  Царска Русия започва атака срещу Индия и други колониални владения. Руската армия атакува слабо защитени позиции. Има сравнително малко войски, състоящи се от самите етнически британци и французи, а колониалните единици всъщност не искат да умрат за идея или империя, която им е чужда. Всъщност кои са им англичаните? Експлоататори, поробители, разбойници или неверници. Едва ли руснаците са много по-лоши от тях, за да умрат в името на империята на Лъва или Петела.
  Така царските войски напредват, преодолявайки бавна, фокусна съпротива. Но германците също успяха да победят френските, английските, белгийските и холандските войски за месец и половина.
  Така Чърчил губи подкрепата на основните си съюзници. Очакванията САЩ да влязат във войната не се оправдаха. Рузвелт изобщо не се отличаваше с решителността на Стенка Разин. И тогава такива сили биха тръгнали срещу Америка.
  Руските войски напредваха през Африка и Азия в маршове; повече проблеми идваха от терена и комуникациите, отколкото от вражеските войски. Липсата на пътища, особено в Африка, също оказа влияние. Но непретенциозният руски войник героично и стоически преодолява всички трудности.
  Германците трудно могат да прехвърлят войски в Африка. Настъплението към Гибралтар се забави поради упоритата съпротива на Франко. И трябваше да прехвърляме сили по море. Руснаците пробиха в Африка, през Египет и им е много по-лесно. Италия също грабва всичко, което може да грабне, и в този въпрос Мусолини има хватката на боа констриктор.
  Самият десант върху мегаполиса не се е състоял през 1940 г. Във въздушната битка, благодарение предимно на пасивността на Русия, Великобритания оцелява. Но трябва да се каже, че мъдрият цар Владимир Кирилович не искаше Британия да капитулира преди време, а съвсем разумно възнамеряваше да завземе всички нейни азиатски и африкански колонии.
  Накъде ще отиде Великобритания? В края на краищата той няма запаси, без колонии и суровини - падането му е въпрос на време.
  През зимата и март 1941 г. руските войски най-накрая достигат Южна Африка и побеждават последния африкански доминион. Опитът на британците да останат в Мадагаскар също се провали и през май 1941 г. беше извършен десант с последваща победа.
  Япония се биеше на страната на Русия във войната и успя да грабне нещо в Тихия океан. Лятото на 1941 г. е периодът на голяма въздушна офанзива срещу британския метрополис.
  Руската и немската авиация атакуват Лондон и други градове на Английската империя. И на 8 ноември, годишнината от Мюнхенския пуч, десантът най-накрая се състоя.
  Боевете продължават шестнадесет дни и завършват с победа на руските и германските войски.
  Това всъщност слага край на Втората световна война. Оказа се по-малко кърваво и продължително, отколкото в истинската история. И много забележимо укрепи и разшири руските владения. Особено в Африка и Азия.
  Настъпи сравнително спокоен период. Русия и Германия усвояваха собствените си териториални придобивки. Третият райх включва: Белгия, Холандия, почти половината Франция, както и Мароко, част от Алжир и централните владения. Вярно е, че поради позицията на Франко и известна нерешителност на Хитлер, германците нямаха време да напреднат в екваториалните владения на Франция и те паднаха пред руските войски.
  Независимо от това, Германия все още получи добро парче африканска земя, надхвърлящо собствената й територия по площ. Площта на земите на Третия райх, като се вземат предвид европейските придобивания, се е увеличила повече от три пъти. И ако броим от границите от 1937 г., като вземем предвид Австрия, Судетите и Чехия като протекторат, тогава четири пъти.
  Така че германците като цяло имаха достатъчно за смилане, овладяване и асимилиране. Освен това Русия разширява колониалните си владения и трудно може да контролира всичко това.
  И Италия получи много: например по-голямата част от Судан, Сомалия, Уганда и някои други придобивания, по-специално Тунис.
  Така преразпределението на света засега приключи. Но както се казва, с времето амбициите започват да се проявяват.
  Съединените щати не започнаха да работят сериозно по атомния проект. Във фашистка Германия и Русия отношението също се оказва хладно. Япония все още не е достатъчно развита, за да го направи, а Великобритания и Франция са станали васални страни на Третия райх и Русия.
  Така че появата на ядрени оръжия беше отложена за известно време.
  Но прогресът, разбира се, е неумолим. Физиците работят, теорията се развива, както и лабораторните експерименти. Но за ядрен проект трябва волята на държавата. Царска Русия вече има твърде много грижи и разходи, свързани с разширяването на нейната територия. Но Хитлер по някаква причина имаше недоволство срещу подобни идеи за ядрена програма и вярваше, че атомният проект само ще пропилее много пари.
  Освен това руската сухопътна армия и авиация бяха най-силните и най-многобройните в света, а флотът също нарастваше, особено поради икономическия растеж.
  Царските генерали и маршали предпочитат да развиват танкостроенето, да строят самолети, самолетоносачи и бойни кораби. Защо им трябват някакви приказки за ядрени бомби? Тоест и германците, и руснаците бяха безразлични към този проблем.
  Освен това имаше достатъчно суровини, за да не се притеснявате за енергийните ресурси, поне в близко бъдеще.
  И така, въпреки цялата студенина на Пентагона и Белия дом, инициативата неволно премина към Съединените щати. Освен това не става въпрос само за страх, че руснаците или германците ще отидат по-далеч и ще окажат натиск върху Новия свят, но и за икономиката.
  След като загубиха възможността да получават петрол от Азия, Африка и Близкия изток, Съединените щати досега имаха собствени кладенци в Тексас, Флорида и започнаха разработка в Аляска.
  Но населението на САЩ растеше. Имиграцията не беше обезсърчена в Русия и населението продължи да расте бързо. На чернокожите и арабите беше особено охотно разрешено да заминат за Съединените щати.
  Американската икономика също растеше и имаше все повече автомобили.
  И започна търсенето на ядрено гориво и атомна реакция, която може да осигури колосална енергия.
  Изминаха десет години от края на Втората световна война. Хитлеристка Германия имаше ново оръжие: дискови самолети, способни не само да летят с огромна скорост, но и практически да останат неуязвими от огъня с малки оръжия.
  Освен това германците успяха да изстрелят изкуствен спътник над орбита и най-важното - през юни 1951 г. първият човек в космоса.
  Царска Русия малко закъсня и направи пълен напредък едва през август тази година. През същата година настъпват промени във фашистка Италия. Бенедито Мусолини, претендент за титлата Юлий Цезар, почина. Като цяло италианският диктатор успява да управлява. Като се вземат предвид завоеванията в Африка, включително Етиопия, територията, контролирана от Италия, нараства почти три пъти и половина по време на неговото управление. Освен това Бенедито в Европа успя да отреже част от Франция заедно с Тулон.
  Но не го пуснаха в Албания и Гърция - това са територии в сферата на влияние на Руската империя.
  Бенедито, разбира се, може да се нарече велик и завоевател, въпреки че италианската армия не блести много с подвизите си. Но неговият син и наследник се смяташе за не по-лош от баща си.
  И той взе есента на 1951 г. и нахлу в Албания и Гърция... Нищо чудно, че казват, че всички големи войни започват сякаш внезапно.
  Владимир Трети дори беше щастлив от това. Притежанията на Италия в Африка са големи, дори по-големи от тези на Германия. Така че защо да не ги вземете, ако има страхотна причина?
  Руските войски започват военни действия на 7 ноември 1951 г., атакувайки Етиопия, Либия и Судан. Руските части са по-силни, по-многобройни и по-боеспособни от италианските.
  Така те бързо започнаха да унищожават тестената армия... Но никой не очакваше, че без никакво предупреждение Адолф Хитлер ще излезе на страната на Мусолини младши.
  Въпреки че, ако се вгледате в него, нямаше нищо по-неочаквано.
  Германия загуби Първата световна война от Русия и загуби най-много територия в Русия. И ако германците успяха да си върнат загубеното на запад с лихвите, то на изток, честно казано, останаха без нищо.
  Така че Хитлер наистина разчиташе на новите си оръжия, особено на дискотеките и летящите чинии. Освен това фюрерът смята, че този път ще бъде по-лесно да се бие с Русия, отколкото през Първата световна война, тъй като Германия и Италия ще водят компанията, без да имат втори фронт.
  Изчислението беше също, че Япония, обидена от руснаците, също ще влезе във войната в Далечния изток и ще върже врага там. Може би Португалия и Испания ще се присъединят към коалицията, като Великобритания и Франция? Те са много по-близо до Германия, отколкото до Русия. И някои надежди се възлагаха на САЩ!
  Нещо повече, Америка построи внушителен флот, много самолетоносачи и модернизира танковия си флот, въпреки че все още отстъпваше по количество и качество на армейските превозни средства на Стария свят.
  Обществената система в царска Русия остава автократична и абсолютна монархия. Царят и императорът на цяла Русия притежават пълната власт: изпълнителна, законодателна и съдебна. Парламентът отсъстваше. Имаше Държавен съвет от лица, назначавани от императора, но той имаше само съвещателни права. Самият крал издава закони, както и укази. Той също имаше право да екзекутира и помилва, въпреки че, разбира се, имаше и съдебен процес. Съдебните заседатели бяха премахнати след убийството на Николай II, така че съдебната власт също се назначаваше и отстраняваше от царя или служители, назначени от императора.
  Тази система имаше както своите предимства, така и недостатъци. От една страна, императорът можеше бързо да реши този или онзи проблем без никакви спорове или споразумения, но от друга страна, прекомерната концентрация на власт в една ръка потисна инициативата и даде по-големи възможности на бюрокрацията. То роди различни фаворити и фаворити. Владимир не се отличаваше с прекомерно лицемерие и брачна вярност. Въпреки че жените не са имали голямо влияние върху политиката му.
  В областта на танкостроенето царска Русия имаше много мощни и тежки превозни средства. Опитът от бойните действия в Африка обаче показва, че ходовите характеристики на танка са изключително важни. В резултат на това основният руски танк не надхвърли четиридесет и пет тона. Тъй като по-голямото тегло създава проблеми с проходимостта, дори и при широки писти.
  Царят обичаше тежките танкове, но неговите съветници разубедиха императора да ги пусне в масово производство. Но шестдесеттонната машина беше налична в две хиляди копия. И най-популярният танк, "Николай" - 3, е произведен през шестдесет и три хиляди.
  И машината тежи четиридесет и пет тона, а пистолетът е с калибър 122 милиметра. Предната броня е двеста милиметра, задната и страничните са 120 милиметра, оформлението е класическо.
  Хитлер се интересуваше сериозно от тежките машини. И исках да имам превъзходство над Николай в сериен танк. Немската кола набъбна на тегло до 75 тона и това вече беше границата, поради факта, че голямата маса беше изключително трудна за транспортиране по железопътни линии.
  Германското превозно средство е въоръжено със 128-мм оръжие, има челна броня от 250 мм и странична и задна броня от 180. Композицията също е близка до класическата.
  Числено немският танк е три пъти по-нисък от съветския. Да не говорим за трудностите при използването на твърде тежки машини.
  Въпреки това руската техника е разпръсната на големи площи, а на европейския участък на фронта има приблизително равенство в броя на превозните средства и пехотата. Въпреки че като цяло руската армия е много по-многобройна от германската. А Русия има огромно население: включва Индия, Китай, по-голямата част от Африка, Близкия изток, Персия, Индокитай и много други.
  Разбира се, решението на Хитлер да атакува царска Русия, дори като се има предвид, че той има Япония и Италия на своя страна, а вероятно и Франция и Великобритания, е колосален хазарт. Но фюрерът е голям авантюрист.
  Трябва да се отбележи, че дисковите самолети, с които Третият райх възлага толкова големи надежди, не са много ефективни на практика. Създаването на силна ламинарна струя доведе до огромен разход на гориво, а времето за полет на летящите чинии се оказа сравнително кратко. Така че те можеха да действат, дори като се има предвид огромната скорост на не особено значителни разстояния. В допълнение, ламинарният поток предпазва диска от малки оръжия, но от своя страна предотвратява стрелба от летяща чиния.
  Така че германците можеха да изхвърлят само радиоуправляеми ракети от своите дискети и то под тесен ъгъл или като изключат ламинарния поток, но в същото време стават уязвими.
  Но във всеки случай Хитлер решава да атакува Русия и хвърля картите си в игра. Освен това фашистът се страхуваше, че ако Италия бъде победена, те ще нападнат и него. Имаше мустаци и не вярваше на никого.
  Първоначално нацистите постигат успех благодарение на изненадата на атаката и по-добрата организация на своите войски. Но моментът на атаката беше избран неудачно. Започна да вали сняг и танковете се плъзнаха. Фриц можеше да превземе част от Полша, включително Краков, но заседна близо до Варшава.
  Руската военна машина се завъртя... Япония, както очакваше фюрерът, влезе във войната, но нейният флот нямаше превъзходство над руския тихоокеански флот и битките бяха приблизително равни. И Япония практически не отвлича вниманието на своите сухопътни сили от западния театър на военните действия. Освен това самураите са по-ниски от руснаците във въздуха, както по численост, така и по качество. И Страната на изгряващото слънце успя да улови само няколко малки острова.
  Предпазливите Франко и Салазар не бързаха да влязат във войната. Русия е много силен враг. Трябва да гледаме и да чакаме. В реалната история Франко се ограничава по време на Втората световна война до изпращане на синя дивизия от фашистки доброволци.
  Сега балансът на силите изглеждаше особено неравен в Африка.
  Италия бързо губи владенията си на тъмния континент.
  През пролетта на 1952 г. царската армия започва настъпление в Източна Прусия и успява да пробие отбраната на противника в дълбочина. Нацистите трудно изоставят настъплението на царската армия при Кьонигсберг, но имперските войски започват да настъпват към Судетите и Краков.
  Оказа се, че по-пъргавите руски танкове са напълно способни да се бият с тежък, но не толкова пъргав противник. Добре се представиха и китайските дивизии под командването на руски генерали.
  Германците бяха принудени да напуснат Краков... И тогава, поради заплахата от обкръжение, започнаха да се оттеглят от Висла към Одер.
  Не, това не беше ходът на войната, който обладаният фюрер очакваше. Но сама съм си виновна. Освен това французите и британците, надушили фашистката окупация, изобщо не се стремяха да умрат за фюрера. Така че попълването беше прекъснато и васалните страни искаха тривиално да се оттеглят.
  И най-зле стават нещата за германците на фронта.
  До зимата германците са загубили всичките си владения в Африка. И през зимата, до пролетта, те напълно се оттеглиха към Одер. Руските войски освобождават Прага и Судетите и наближават Виена. Освен това те победиха Италия и окупираха Рим, Неапол и Сицилия. Така че пролетта на 1953 г. не обещава нищо добро за нацистите. На 8 април 1953 г. обаче Хитлер внезапно умира. Новото германско ръководство отчаяно моли за мир.
  Владимир Кирилович Романов щедро се съгласи. Но германците платиха скъпо за това. Новата граница вече минава по Одер: Белгия, Холандия и Дания получават суверенитет, но в рамките на васална държава на Руската империя. Франция си възвръща загубените преди това владения, но става още по-зависима от Русия.
  Италия и Германия загубиха всичките си колонии, които сега станаха собственост на кралската корона. Самата Италия също получава статут на руски васал, а Сицилия и Сардиния директно стават част от империята на Владимир III.
  Германия също загуби голяма част от своята независимост и плати големи репарации.
  Япония също губи всичките си владения с изключение на собствената си територия и е принудена да стане васална държава. И цар Владимир Кирилович Романов също получи титлата император на Япония.
  Разбира се, онази част от Австралия, която преди е принадлежала на Страната на изгряващото слънце, също попада под руски контрол.
  През август 1953 г. Съединените щати най-накрая тестваха атомна бомба. Осем години по-късно ядреният джин излезе от бутилката. Във всеки случай прогресът не може да бъде спрян. И появата на атомната бомба е неизбежна. В най-крайния сценарий ядрените оръжия могат да се появят максимум двадесет години по-късно, отколкото в действителност.
  С известно закъснение царското правителство започна да разработва своя отговор.
  Досега САЩ не можеха да се решат да воюват с толкова могъща империя. Освен това не е толкова лесно да се стигне отвъд океана до основните руски индустриални и икономически центрове.
  А производството на ядрени заряди изискваше и време, и пари! Съединените щати имаха средства, но времето изтичаше. Царска Русия със своите ресурси и мощен интелектуален потенциал много бързо наваксва празнината в тази област. А през 1956 г. във Владимир III се появява и атомна бомба.
  Значително отстъпващи на Русия по население и ресурси, капиталистическите и демократични САЩ постепенно загубиха своите козове.
  Единственото, което можеха да направят, беше да използват ядрени оръжия като възпиращ фактор и да се опитат да подкопаят царска Русия отвътре. Но досега не са успели.
  Владимир Кирилович няма мъжки потомци от първата си жена и се жени повторно. И той възпроизведе наследник, като го нарече Джордж.
  Царска Русия извършва космическа експанзия. През 1959 г. пилотиран полет до Луната се състоя около година по-рано от американците. След това през 1971 г. до Марс. Алтернативният свят стана по-безопасен от реалността.
  През 1975 г. човек кацна на Венера. През 1980 г. на Меркурий. През 1981 г. на един от спътниците на Юпитер. И през 1992 г., точно в годината на смъртта на Владимир Кирилович Романов, руският космонавт гордо стъпи на Плутон.
  Георги Първи наследява короната на осемнадесет години. И като цяло можем да кажем, че Владимир Трети, Велики, прекарва своето 54-годишно управление много успешно. И тогава династията на Романови продължи.
  
  
  
  НИКОЛАЙ ВТОРИ НАЙ-СЛАВНИЯТ ОТ КУЕСТОВЕ!
  Да кажем, че цар Александър Трети, напротив, е починал по-рано: през 1987 г. от атентат, организиран от по-големия брат на Ленин: Александър.
  Изглежда дори по-лошо. Но не наистина. Николай II стана цар по-рано и се ожени по-рано: за да постави сина си на трона, ако нещо се случи. Но жена му е различна, а наследникът е здрав, а Распутин определено го няма. И така отначало, общо взето, като в реалната история: TRANSIB се строи, икономиката е в подем - експанзия към Китай. Вярно е, че кораби се строят в Балтийско море година по-рано. И малко повече подем, поради по-ранния възход на финансовия гений Вите.
  Войната с Япония не започна много добре, но Варяг успя да избяга, а адмирал Макаров не загина. Историята се измести малко и всичко върви малко по-различно. Но в реалната история всъщност на "Варяг" му оставаше съвсем малко време да избяга и смъртта на адмирал Макаров като цяло беше случайна и малко вероятна.
  Руският флот, воден от адмирал Макаров, действа доста умело и потопява японските кораби. И тогава, когато два японски бойни кораба бяха взривени на Мира, Макаров атакува самураите и потопи още дузина и половина кораби.
  Тоест всичко мина добре. И Япония загуби превъзходство по море.
  Но на сушата самураите се оказаха по-слаби. Куропаткин отблъсква всички японски опити за настъпление и им нанася големи щети. Той обаче не действаше твърде решително. Но скоро руски кораби пристигнаха от Балтийско море и Макаров най-накрая пое контрола над всички води.
  Руснаците дори започнаха да стоварват войски в Тайван, а след това и на Курилския хребет.
  Докато Теодор Рузвелт не се намеси и не предложи посредничество. Русия получи Манджурия, Корея, Монголия, Курилската верига и Тайван.
  Появи се и Zheltorossiya. Така се формира нова империя.
  Царят обаче още не е станал твърде нагъл. През 1914 г. избухва Втората световна война. Русия е по-добре подготвена за тази война: икономиката е по-силна, територията и населението са по-големи и няма никаква мисъл по пътя. Освен това нямаше рецесия, причинена от бунтове и така наречената революция.
  Първата световна война протича с различен успех. Имаше грешки и успехи на руските генерали. Но през 1915 г. германците успяха да постигнат по-малък успех, тъй като царската армия беше по-голяма и по-добре снабдена. Но въпреки това Русия загуби половината от Полша и Галисия. Но германците не успяха да навлязат в Беларус и балтийските държави - фронтовата линия минаваше по Висла.
  И през шестнадесетата година царската армия вече постигна големи успехи срещу Австрия и Турция. Османците са почти напълно победени. Точно както австрийците превзеха Пшемисл и Краков. Германия се изплаши. През пролетта на 17 г. руснаците превзеха Истанбул. Значителни успехи постига и царска Русия по време на лятната офанзива срещу Австрия и Германия. И през есента, когато царските войски вече са достигнали Одер, Германия капитулира. Следва разделянето на Австро-Унгария и Турция. Русия получи Мала Азия, Северен Ирак и Истанбул. Галиция, Буковина, Чехословашко и Унгарско кралство и Краков. Плюс Данциг, част от Източна Прусия, област Клайпеда. Така Русия се укрепи многократно. И Германия също плати огромни репарации.
  Цар Николай II не бързаше да вземе всичко и всички. Но руснаците, британците и французите си поделиха Саудитския полуостров. Тогава британците и руснаците си поделиха Иран и Афганистан. Завърши преразпределението на света.
  До 1929 г. целият свят беше във възход, докато не избухна Голямата депресия. През 1931 г. Япония започва война срещу Русия. И бързо беше победен и заедно с всички тихоокеански владения окупиран. И тогава дойде референдумът и включването в Русия.
  Възползвайки се от отслабването на Великобритания, Франция и Съединените щати, обхванати от Голямата депресия, цар Николай II повежда война за завладяване на Китай. И това се превърна в голямото му завоевание.
  За да ускори донякъде русификацията, Николай II взе едно непретенциозно решение - той официално въведе многоженството в Русия - промени богословието и догмите на православната църква. Така се прие реформата.
  И царят си взе втора жена. Руснаците бяха насърчавани да се женят за чужденци и да имат много деца. Огромен Китай също трябваше да бъде русифициран. Кой е най-добрият начин да направите това? Женете се за китайки!
  В Германия Хитлер не дойде на власт. В тази история му липсваше малко. Твърде екстремистки. Основният дразнител беше фашистът Мусолини, който превзе Етиопия. И мечтата да стане новият Цезар и Троянец, събрани в едно.
  През май 1937 г. избухва войната между Русия и Италия. Както се оказа, Мусолини се оказа самоубиец. Руските войски превземат цяла Италия за два месеца, а за още три - всички колонии на държавата. В царска Русия влизат окончателно и Румъния и Югославия, а малко по-късно и България. След като завърши анексирането на територии. През есента на 1939 г. Николай II умира. А неговият наследник, напълно здравият Алексей II, става новият цар.
  В този случай Николай II царува петдесет и две години - надминавайки резултата на Иван Грозни. И царуването му се оказа най-успешното в историята на Русия, а завоеванията му бяха просто рекордни. Никой крал не е пленявал толкова много. Русия окончателно се настани в Китай и се засили във всички посоки.
  След това обаче, при Алексей Втори, започна дълъг период на мир. Франция, Великобритания и САЩ не искаха война. Но Германия беше разоръжена и нямаше сили. Така възникна ситуация, която стана спокойна.
  Колониалните империи продължават да съществуват. Русия остава най-голямата страна, но Великобритания формално е втората сила и малко отстъпва по територия на царската империя. Австралия, Южна Африка и Канада обаче бяха почти независими владения. А в Индия... През 1968 г. в Индия избухна голямо въстание и след две години война британците бяха изгонени. Но царската армия навлиза в индийската територия и потушава протестите. След което Великобритания губи тази колония, а Русия я придобива. Скоро Русия превзе и южната част на Иран.
  След Алексей Втори през 1969 г. тронът е наследен от Николай Трети. Царската империя беше във възход. Така Франция губи контрол над Индокитай и Тайланд през 1979 г. И там дойдоха и царските войски.
  А през осемдесетте и деветдесетте години Африка попада под контрола на царска Русия. След 2001 г. на руския престол се възкачи Петър, четвъртият син на Алексей II.
  Царска Русия по това време е погълнала почти цяла Африка, Азия и е събрала колонии от други страни, включително Индонезия. Но, разбира се, не беше срещу Австралия.
  Настъпи период на мир. САЩ, Великобритания и Франция имаха ядрени оръжия, Германия имаше икономическа мощ. Русия има икономическа мощ, ядрени оръжия, най-голямата армия и население в света. И все още абсолютна автократична монархия без парламент. Американците, бидейки втора сила или дори суперсила, предявиха това на Русия.
  Липсата на демокрация обаче изобщо не попречи на развитието на прогреса. По-специално, през 1943 г., в царска Русия, първият човек излетя в космоса. И през 1961 г. до Луната. Полетът до Марс се състоя през 1974 г. И до 2000 г. бяха посетени почти всички планети от Слънчевата система. Подготвяше се голяма експедиция до звездите. Тя стартира през 2018 г. и се възстанови до Алфа Кентавър.
  Така че царизмът изобщо не е пречил на науката да се движи. Петър Четвърти от династията Романови дори заявява, че просветеният абсолютизъм е по-добър.
  Особено на фона на скандалите, които постоянно разтърсваха администрацията на Доналд Тръмп.
  Николай II все още се смяташе за най-великия цар на всички времена и народи. Царска Русия на кон и световният хегемон. Покрайнините и колониите постепенно се русифицират. Империята набира скорост. И целият свят стана по-добро място.
  И защо? Благодарение на Александър Улянов, брат на Ленин, който беше екзекутиран за цареубийство. Самият Ленин остава в чужбина. Той се запознава с Уелс и също се интересува от писането на научна фантастика, от което става много богат и си създава име. И така той стана известен, стана известен и известен, и беше преведен на много езици. Сталин умира в затвора от туберкулоза и като цяло остава известен само на специалистите. Троцки скоро се включва в революционна дейност и прави добра кариера като чиновник, достигайки до ранг на действителен таен съветник и заместник-министър. Вознесенски става министър при царя и постига много. Хрушчов остава дребен магазинер и не печели слава. Брежнев се издига до чин полковник. Андропов служи в полицията и също става полковник. Горбачов става голям бизнесмен и шоумен. Елцин си остана магазинер. Путин се издигна до чин полковник от тайната полиция и се пенсионира с чест. Медведев е дребен чиновник. Жириновски, основател на вестник и шоумен. Зюганов се опита да работи под земята срещу царя. Получава присъда затвор, след което става информатор на тайната полиция. Пенсионира се с чин капитан. Жуков се издига само до чин майор. Василевски става генерал-лейтенант, Шапошников - генерал-лейтенант. Гранд адмирал на Колчак и носител на много ордени. Макаров също става велик адмирал, участвал в Първата световна война. Но не в първата, а в единствената световна война, тъй като втора световна война не е имало. Става известен... Брусилов става фелдмаршал и носител на орден "Свети Андрей Първозвани". Деникин, Врангел, Корнилов и Куропаткин стават фелдмаршали.
  И животът беше добър при царете. А цените не са се повишавали повече от сто години. А рублата имаше стабилно златно покритие от 0,77 грама. И много народи живееха добре под царя.
  Всички имаха равни права и мнозина се наричаха руснаци, дори африканци. При царя нещата вървяха добре за всички. Единствено за евреите от неправославна религия остава изискването за жителство. Но тези ставаха все по-малко.
  При царя обаче имаше някои проблеми. Една от тях, високата раждаемост и ниската смъртност, доведоха до пренаселване. Но това щеше да бъде решено чрез разширяване на космоса. Освен това развитието на науката и селското стопанство направи възможно решаването на проблема с глада. Имаше достатъчно храна за всички. Но нарастването на населението в империята е повече от три процента годишно. И това заплашваше с проблеми в бъдеще.
  Царското правителство намери изход в космическата експанзия. И изглеждаше разумно. Бяха построени нови звездни кораби и бяха проведени изследвания на свръхсветлинните скорости.
  
  
  
  ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ АЛЕКСАНДЪР ТРИМА - ВЕЛИКИЯ!
  Опитът за убийството на Александър II през 1866 г. е успешен. В резултат царят освободител умира. И Александър Трети се възкачи на престола. Предимството беше, че нямаха време да продадат Аляска, а новият руски император не беше склонен да се откаже от никакви земи. Дори да са далечни и все още не особено ценни.
  Освен това строителството на пътя от Сибир до Владивосток започна още по-рано. И трябваше да стигне до Чукотка!
  Цар Александър Трети бил силен, решителен, волеви, здрав и физически много силен. Той управляваше с твърда ръка и при него Русия навлезе в период на най-голям просперитет и постижения!
  Така че е добре, че великият император е започнал да управлява петнадесет години по-рано, отколкото в реалната история!
  Като начало той жестоко потуши всички протести на революционери и Народна воля. След това започва да реформира армията и флота. С подреждането на нещата.
  Кралят постигна много. Построени са пътища, мостове, фабрики и страната бързо развива капитализма. При запазване на автокрацията. Царското правителство води малки войни, преминавайки през Централна Азия и разширявайки влиянието си там.
  През 1977 г. избухна голяма война с Турция. Стана още по-добре, по-бързо, по-победоносно с по-малко загуби, отколкото в реалната история. В нея блесна в пълна светлина геният на Скобелев!
  Руските войски побеждават турците с по-малко щети. И успяха веднага да превземат Истанбул. Тъй като пристигнаха там преди английската ескадра. Тази война беше толкова успешна, че царят-свещеник беше наречен Победоносец Александър! И Скобелев стана най-младият фелдмаршал в руската история.
  Турция беше разделена. Британците окупираха Египет и Судан. Русия взе Ирак, Палестина, Сирия и част от Саудитска Арабия, Мала Азия, цяла Армения и Балканите!
  Така доста бързо и сравнително лесно Александър Трети завладява голяма територия. И той продължи експанзията си на юг. Придвижване през Иран, Туркменистан и по-нататък към Афганистан!
  И царската армия се е насочила към Индия! Британците бяха готови за битка. Възниква съюз на Русия, Германия, Австро-Унгария срещу Франция и Великобритания.
  Германия предприе офанзива срещу Републиката на петела през 1992 г. Великобритания обявява война на Германия и Русия. Австро-Унгария печели Босна и Херцеговина и напада Италия.
  Русия започва кампания срещу Индия, френските владения и Индокитай. Така всъщност започва Първата световна война. Но Русия и германците вече са заедно!
  Русия също нападна Египет.
  Царските войски, с подкрепата на местното население, окупират Индия и Иран. По-нататък навлизат в Индокитай. И прусаците отново побеждават французите и обграждат Париж.
  Освен това републиканците отказват да се откажат. И Париж е нападнат, силно разрушен. Освен това германците превземат Белгия и Холандия.
  Великобритания е във война от известно време. Руските войски окупират Египет и Судан. Има война в морето. Руската армия се придвижва през Африка. Чак до Южна Африка. И събира колонии за себе си. Германците също грабват някои неща.
  Но Австро-Унгария е затънала във война с Италия. Вярно е, че през 1894 г. германците идват на помощ на австрийците. И завършват завладяването на Италия.
  След което страната на портокалите е разделена помежду си.
  Войната се мести към морето. И тук се проявява геният на флотоводеца адмирал Макаров. Което постига редица блестящи победи. Принуждавайки владетелката на моретата да капитулира.
  Русия пое контрола над Индия, Индокитай, по-голямата част от Африка, а също и Австралия, нокаутирайки британците оттам. Руските войски напуснаха Великобритания и Канада. Също така основава колония там. Така Великобритания губи почти всички свои колонии, а Русия ги придобива. Завладяването на Канада беше улеснено от Русия, която запази контрола над Аляска. И наличието на много мощен флот. И геният на адмирал Макаров и Рождественски.
  Е, това не е всичко. Русия се насочи към Китай. Също така много успешно. И през 1904 г. започва войната с Япония.
  Но за разлика от истинската история, тази война се оказа не трудна, а доста бърза. Освен това японският флот беше доста слаб, докато руският, напротив, беше много силен. След като победиха японците, руските войски превзеха Токио. И тогава беше проведен референдум и огромното мнозинство от японците гласуваха за присъединяване към Русия.
  Цар Александър III печели нова победа. След това дойде доброволно-принудителното анексиране на Китай. Така регион след регион, провинция след провинция. Кралската империя достига огромни размери. От САЩ, цяла Канада и Аляска, цяла Азия, Австрия, Тихоокеанския регион. Към Южна Африка и германското владение в Западна Африка.
  Освен това Австро-Унгария. Такава огромна сила.
  Но, разбира се, германците и австрийците искаха повече. Франция все още е окупирана от Германия. Великобритания, обидена на Русия, също иска война.
  Кайзерът успява да събере коалиция: Испания, Португалия, Германия, Австро-Унгария и Швеция срещу гигантската Русия. Германците също успяха да превземат Дания и Норвегия по време на войната с Великобритания. Сформира се мощна коалиция.
  И войната започва на 1 август 1917 г. Точно в момента, когато Александър Трети умира и Николай II се възкачва на трона. Изчислението беше направено, че без такъв велик монарх като Александър Трети, който се е възстановил петдесет и една години, Русия със сигурност ще загуби.
  Но Николай II имаше трайна и силна власт. Без Распутин и болния наследник. За да може да се бори с коалицията.
  И започна войната... Германците тъпчеха като тайфун. Руските войски ги посрещнаха с мощни контраатаки. Завързал се голям и жесток бой.
  Николай II, като цяло, разчитайки на верига от крепости, напълно изтощи германските и австрийските части. И тогава той предприе контраофанзива. А в Африка руските войски, използвайки първите в света леки танкове за всички терени, напълно победиха австрийците и германците. И изчистиха Тъмния континент.
  И Швеция, и Норвегия бяха завладени доста бързо.
  Войната продължила година и половина и завършила с по-многобройната и с по-силни танкове руска армия, която превзела цяла Европа. Тогава Великобритания падна. Русия най-накрая установи господство над източното полукълбо.
  И цар Николай II също става велик завоевател. Мирът царува до 1929 г., когато избухва Голямата депресия. Общата икономическа криза доведе до факта, че през 1931 г., точно на 1 май, започна война между Русия и последната велика суперсила САЩ!
  Царската армия на Николай II навлиза в границите на Америка. Силите бяха неравни. Американецът почти нямаше танкове и беше слабо обучен. А Русия многократно превъзхождаше САЩ. Командирите на царската империя също бяха по-добри. Така войната вървеше в една посока от самото начало. Русия побеждаваше и напредваше. А на 30 септември, след превземането на Ню Йорк и Вашингтон, САЩ капитулираха. Така беше обърната още една страница в историята. През 1934 г. Николай II започва инвазия в Мексико и след това нагоре в Латинска Америка, завладявайки латинските държави. Докато последната независима република Чили не падна през декември 1936 г.
  Така Николай II окончателно завършва историята. Царска Русия обедини всички страни и народи на планетата Земя.
  На 7 ноември 1937 г. императорът на цялата планета Земя Николай Велики се разбива със самолет. И неговото управление също приключи. Алесей II става крал. Здрав, млад наследник - около тридесет и три. При него започна космическата експанзия. Нови граници и нови полети. Монархията беше непоклатима. Човечеството е обединено и завладява космоса.
  ГЕНЕРАЛИСИМУС КОНДРАТЕНКО
  Комендантът на Порт Артур всъщност умря в реалната история, той беше ранен в главата, но фрагмент от няколко милиметра премина по-близо до мозъка. Накратко, предателят, който предаде цитаделата, умря и мястото му беше заето от героя на защитата на Порт Артур Кондратенко.
  За да укрепи отбраната на крепостта, новият командир отписа всички моряци и морска артилерия на брега и обезоръжи ескадрата, но укрепи Порт Артур.
  В резултат на това цитаделата беше напълно защитена, плюс умелите действия на командир Кондратенко. Защитата издържа успешно. Кондратенко навреме засили защитата на крепостта Високая и японците не успяха да я превземат.
  До края на декември самураите бяха изтощени от атаките. През януари имаше затишие, причинено от опита на Куропаткин да го деблокира, но не беше много успешен.
  През февруари имаше ново нападение и отново беше отблъснато с тежки загуби за японците.
  По време на защитата момчето Олег Рибаченко се държеше героично. По време на обсадата това момче от кабината беше само на десет години. Детето се бори заедно с възрастните и отиде на разузнавателни мисии.
  Показа се като много смел и борбен. И защитата издържа. Сега март вече дойде... Японците пак отстъпиха. Кървавата неделя не се случи в Русия, защото цар Николай, тъй като Порт Артур беше в добро настроение, излезе при хората. Руската армия се попълваше и ставаше все по-голяма. В края на март японците се опитаха да настъпят, но силите на Куропаткин имаха твърде голямо числено превъзходство и отблъснаха всички атаки.
  И още по-добре, частите на генерал Легс бяха оковани от обсадата на Порт Артур. След тежки загуби японците се оттеглят. Но Куропаткин отново се поколеба.
  В края на април следва нов щурм, който обаче също е отбит.
  А Олег Рибаченко, това смело момче дори залови японски полковник, използвайки капан, разбира се.
  В началото на май имаше само леки сблъсъци и на 25 ескадрата на Рождественски най-накрая влезе в Порт Артур. Известният адмирал докара петдесет и един кораба, пресичайки три океана наведнъж!
  След което отбраната получи подкрепления. И в началото на юни последва последният щурм на Порт Артур. Нападението е отчаяно и жестоко. Още веднъж е отблъснат с огромни загуби за японците. Царят най-накрая отстранява Куропаткин и назначава Линевич. В средата на юли 1905 г. японците са окончателно победени. И героичната защита на Порт Артур, продължила повече от година, приключи.
  Кондратенко е награден с орден "Св. Андрей Първозвани". И получи званието фелдмаршал. Тогава ескадрата на Рождественски, заедно с Порт Артур, победиха японците в морето. Освен това самият адмирал Того загива в битката.
  Япония беше принудена да сключи мир с Русия с посредничеството на Съединените щати.
  Трябваше да отстъпим Курилските острови и Тайван. Русия си осигури протекторат над Корея, Манджурия и контрол над Порт Артур. Освен това Япония плати огромно обезщетение от милиард златни йени на царска Русия.
  Победата укрепва позициите на цар Николай II. Русия разшири териториите си и започна да се формира Zheltorossiya поради доброволното анексиране на китайски региони. Няма Държавна дума - Русия остава абсолютна монархия, без парламент.
  Разбира се, благодарение на победата и политическата стабилност, икономическият растеж продължи по-рано от реалната история и беше по-силен.
  Първата световна война започва като в истинската история. Но беше по-успешен за Русия. Коя армия беше по-голяма и по-добра, включително благодарение на реформите на фелдмаршал Кондратенко, а икономиката беше по-силна и авторитетът на царя беше по-висок.
  Войната продължава малко повече от година и завършва с разпадането на Австро-Унгария и капитулацията на Османската империя и Германия. И България, като видя на какво мирише, взе страната на Сърбия и Русия, както между другото Италия и Япония.
  Фелдмаршал Кондратенко получи най-високото звание - генералисимус. И стана носител на почти всички ордени, като Суворов. Брусилов става фелдмаршал. Адмирал Колчак, Корнилов и Деникин направиха кариера. Царска Русия присъединява към себе си: Галисия, Буковина, Краковско воеводство, Познанска област, Клайпеда. Чехословакия също става част от Руската империя. И Мала Азия с Константинопол. И северен Ирак.
  Всичко, като цяло, се оказа добре. Японците си поделят германските колонии с Русия в Тихия океан.
  Тогава Саудитска Арабия беше разделена между Русия, Франция и Великобритания. Тогава, след кратка война, Русия и Великобритания си поделят Иран.
  И после Афганистан. Вярно, имаше малко бой там. И британците в началото нямаха голям късмет.
  Светът придоби стабилност и просперитет. До Голямата депресия през 1929 г. Русия, след бърз растеж, също изпадна в криза.
  През 1931 г. Япония напада Русия, търсейки реванш за предишни поражения.
  Но този път беше самоубийство. Царските войски победиха японците. Адмирал Колчак изобщо не е стар, той показа своя гений, сравним с Ушаков. Страната на изгряващото слънце беше напълно победена в морето и след това окупирана. Това беше последвано от референдум, на който мнозинството от японците гласуваха за присъединяване към Русия.
  Така цар Николай II укрепва властта си в Тихия океан. Русия продължи навлизането си в Китай. Отслабените от кризата Великобритания, Франция и САЩ не се намесиха да поемат контрола над Поднебесната империя.
  През 1933 г. Хитлер идва на власт в Германия. Той започна да възстановява предишната мощ на бившата империя. И разбира се, той се опита да не се кара с Русия.
  Мусолини в Италия имаше приятелство с Русия. И той тихо превзе Етиопия, разширявайки колониите си. Заговори се за създаване на Тройния съюз.
  Царска Русия искаше да анексира всички колонии на отслабващите Англия и Франция. Е, немците и италианците също са разбираеми. САЩ имаха свои планове.
  През 1937 г. Германия се обединява с Австрия, създавайки аншлуса. И през ноември 1937 г. вторият самолет от Николаев се разби. Кралството беше прекъснато много успешно. Николай II постигна огромни печалби по време на своето четиридесет и три годишно царуване.
  Нарекоха го Николаев Велики! И дори най-великите, те станаха по-високи от Петър Велики.
  При Николай II работният ден е намален на десет часа, а седемгодишното образование става задължително и безплатно. Средната заплата за страната достигна 75 рубли на месец при нулева инфлация и златно обезпечение на рублата. Кралската валута беше най-твърдата и най-конвертируемата в света.
  Русия имаше най-голямата сухопътна армия в света и надмина Великобритания и Съединените щати по отношение на размера на флота.
  Руските танкове бяха най-добрите в света, както и самолетите. А хеликоптерите по това време бяха практически единствените на планетата Земя. Най-многобройният и висококачествен подводен флот. Най-добрата артилерия. Модерни технологии в телевизията и видеото. В царска Русия започва да се снима и първото в света цветно кино. Включително благодарение на страстта на цар Николай II към фотографията.
  След анексирането на Китай Русия заема първо място в света по население, изпреварвайки Великобритания с всичките й колонии.
  Цар Николай II реформира православието и легализира полигамията. Този мъдър суверен успя да направи много неща. И той си отиде не оплют, не преследван, не загубил Русия, а велик човек. И само няколко милиметра движение на фрагмента имаше такова влияние върху историята на Русия. И още казват, че в историята няма случайни неща! Така става. Както Николай II, така и феноменът на генералисимус Кондратенко показаха това.
  Но след смъртта на цар Николай настъпва временен скок. Първо, монархът Алексей II умира, преди да бъде коронясан. Тогава почина и друг наследник, Кирил Владимирович Романов. И Владимир III се възкачи на трона през 1938 г. Царят е млад, но като цяло не е глупав и доста волев и амбициозен.
  Е, той се зае с работата! Русия, Италия, Германия, срещу Великобритания, Франция и може би в бъдеще САЩ. Тук, разбира се, Тройният съюз е много по-силен.
  През май 1940 г. Германия напада Франция, Белгия, Холандия и Великобритания. Русия напада френски, английски и холандски колонии. Започва безцеремонно завземане на територии.
  Британците и французите не можаха да устоят на руската армия. И за месец и половина германците победиха и принудиха Франция, Белгия и Холандия да капитулират.
  След това фюрерът окупира Испания и Португалия и превзема Дания и Норвегия. Русия окупира Швеция.
  Войната беше почти едностранна. С подкрепата на местното население Русия превзе Индия, Индокитай, Южен Афганистан, Южен Иран, Близкия изток и навлезе в Египет.
  Разбира се, колониалните войски не можеха да устоят на царската армия и всъщност не искаха. Завладяването на Африка донякъде се забави поради липсата на пътища и разтегнати комуникации. Германците се придвижват през Африка през Гибралтар и Мароко, руснаците през Египет и след това Судан.
  Теренът обаче е по-скоро пречка, отколкото съпротивата на британските или френските войски. Имаше малко от тях и бяха лошо въоръжени и предимно от местни аборигени. Които нито знаеха, нито искаха да се бият.
  През 1940 г. Хитлер не смее да акостира във Великобритания. Той започва въздушна офанзива, която в началото не е много успешна. Но през пролетта на 1941 г. руските самолети влизат в битката и Великобритания започва да бъде подложена на смъртоносен натиск.
  И през август последва десант на съвместни немско-руски войски и след две седмици упорити боеве превземането на Лондон.
  След което цялото източно полукълбо, включително Австралия и Нова Зеландия, станаха руски, немски и италиански.
  Но все още имаше САЩ.
  Цар Владимир реши да нападне Америка. Хитлер и Мусолини го подкрепят в това решение. Третият райх премести войски в Исландия, а след това в Гренландия и Канада, а царска Русия се премести в Аляска. Силите, разбира се, са неравностойни. Съединените щати имат доста слаб танков флот и много по-малко население от Русия заедно с всичките й колонии. Въпреки че икономиката е развита. Но на такова чудовище не може да се устои.
  След като започна офанзивата през 1943 г., руската армия бързо окупира Аляска за два зимни месеца. И през пролетта, заедно с германците, те превзеха почти цяла Канада.
  Бразилия, Венецуела, Мексико и други страни обявиха война на САЩ.
  Започна движението на руските войски през северните щати на Америка. Силите, разбира се, са неравностойни. Русия и Германия са по-добри и като качество, и като количество.
  Момичетата Наташа, Зоя, Аврора и Светлана се бият на най-добрия танк Кондратенко-3 в света, мобилно превозно средство с дългоцевно и скорострелно оръдие. Много пъргав, с нисък силует.
  Теглото на резервоара Kondratenko-3 е около четиридесет тона и е добре защитен. И пистолетът, въпреки малкия си калибър от 76 мм, има висока начална скорост на снаряда.
  Shermans, този танк не може да бъде пробит от никакъв ъгъл. Така...
  Момичетата, които се бият боси и по бикини, просто унищожават американците и много се смеят.
  Особено Наташа... И с голи пръсти тя натиска джойстика, казвайки:
  - Слава на моята Рус!
  Зоя също стреля. Той прави това с боси пръсти, натискайки бутоните на джойстика и викайки:
  - И цялата ни родна земя!
  След това Aurora стреля. Тя удря врага и казва, оголвайки зъби:
  - И висшите сили са зад нас!
  И момичето също намига много пламенно! Той натиска босите си пръсти като бутони на джойстик.
  И тогава Светлана стреля. Толкова остро и искрящо момиче. Излъчва слънчеви лъчи от устата си. И той също пее:
  - Аз съм световна звезда! Тичам по-бързо дори от Сатана!
  С такива момичета и самият дявол не е страшен. Те бият американците, плътно обграждащи Чикаго.
  И без да пуска никого оттам. Разрушението е, да кажем, тривиално. Това са момичетата.
  И така гарнизонът на Чикаго капитулира. Познайте нашите!
  А руските танкове вече наближават Ню Йорк. Цар Владимир потрива доволно ръце. Стигали ли са някога руснаците толкова далеч?
  Момичетата се бият смело и във въздуха. Например една сладка двойка: Мария и Мирабела.
  Боси и по бикини красавици прибират сметки. Буквално няма какво да им се противопостави. Момичетата тук са толкова красиви и ослепително агресивни и точни.
  Мария стреля, свали дузина самолети, в един залп и запя:
  - Слава на нашата родна земя! В името на Русия!
  Мирабела също стреля и изрева:
  - Но има лидер с голяма сила,
  Той ще призове славяните на бой...
  Не могат да се справят с Русия...
  Когато Владимир се възцари като цар!
  
  От твърд, силен, с желязна воля,
  И изглежда като режещ метал...
  Руснаците нямат нужда от по-добър живот -
  Само за това са мечтали хората!
  Да, тези момичета са майстори на битките и пеенето...
  Между другото, в разгара на нападението над Ню Йорк, първият руски космонавт излетя в космоса и обиколи планетата Земя. И това е поредното постижение на царска Русия от династията Романови.
  И тогава гарнизонът на Ню Йорк капитулира и Вашингтон скоро падна. А на 3 септември 1943 г. САЩ напълно капитулират. Така завършва Втората световна война, започнала на 15 май 1940 г. Войната е славна и победоносна за Русия.
  Разбира се, и Хитлер, и Мусолини спечелиха много от тази война. И двамата диктатори придобиха владения в Африка, някои в Европа и САЩ. Европа най-накрая беше разделена между държави. И след референдума България става българско царство в състава на Русия.
  Изглежда, че светът отново е преразпределен и колониите могат да бъдат усвоени. Но Хитлер, разбира се, нямаше да бъде Хитлер, ако не искаше повече. По-специално, победете Русия. И да завладее територията му.
  И разбира се, германците разчитаха много на нови, по-мощни оръжия. Танкове от серия "E" и балистични ракети, особено летящи чинии.
  Царска Русия обаче изпреварва значително Третия райх в балистичните ракети и през 1951 г., на 12 април, дори лети до Луната.
  И танковете от серията "Е" нямаха качествено превъзходство над руските.
  И само летящите чинии бяха мистерия. Благодарение на ламинарния поток те се оказаха напълно неуязвими за всякакъв вид малки оръжия. Но в същото време самите те не можеха да стрелят.
  Мусолини умира и синът му наследява трона. Хитлер оказва натиск върху него и младежът се съгласява да воюва с Русия. На 20 април 1955 г. започва нова, трета световна война. На страната на Хитлер бяха: Италия, Бразилия, Аржентина, Чили, Мексико, накратко, цяла Латинска Америка, с изключение на Куба, която подкрепяше Русия. И вече нямаше други държави по света! Третата световна война започва на 20 април 1955 г. И цар Владимир се изправя пред най-сериозното предизвикателство за своето управление.
  Единственото нещо, което може да го утеши е, че тази война ще бъде последната в историята на войните на планетата Земя. Тъй като в него участват всички страни по света!
  Е, щом войната е започнала, трябва да се води! Атаката на Хитлер не беше особено неочаквана. Унгария, Югославия, част от Русия с ограничена автономия, техният крал Владимир III. Албания е превзета от Италия. Всичко е подредено. Германците се опитват да настъпят от Източна Прусия, Австрия, Италия от юг. А боевете се водят в Африка. И коалицията от латиноамерикански държави срещу САЩ. Но там не са много активни. Едва сега е обявена война.
  Междувременно Хитлер премества основните си сили в Европа.
  И избухна адска война. Последната широкомащабна война в човешката история.
  Германците нанасят основния удар в Унгария в посока Будапеща. Там се биеше Олег Рибаченко. Той все още оставаше момче на около десет години. Вярно, много физически силен, мускулест, бърз и най-важното, като високопланинец, безсмъртен. Да, писателят и поетът Олег Рибаченко получи безсмъртие, но при условие, че стане момче на около десет години и служи на Русия в детско, но много силно и бързо тяло. И той е дете от 1 януари 1904 г. Когато се присъединих към Порт Артур като момче в кабината. Е, той не е най-малкото момче, но от самото начало беше силен и бърз и го взеха на кораба.
  Освен това, когато се усъмниха дали е твърде малка, Олег Рибаченко огъна с пръсти медна монета за залог. След което, без да говори, той беше качен на кораба.
  Момчето спечели много награди, участвайки във всички войни. Стана офицер. Но той все още изглеждаше като дете. Ето защо, въпреки че беше награден за многобройни подвизи, вечното момче не получи нищо по-високо от капитан. И сега Олег Рибаченко е в армията повече от половин век. Вие отдавна сте спечелили офицерска пенсия, но ако здравето ви е желязно, тогава защо напускате службата?
  Освен това без компютри, игрови конзоли, телевизия е някак си скучно. А в армията си капитан, поне караш войници. Да, времето все още лети.
  Почина генералисимус Кондратенко. Гранд адмирал Колчак, който надмина Ушаков, също загина. Много от хората, с които започна Олег Рибаченко, вече не са в службата.
  По-точно, след обсадата на Порт Артур почти всички ветерани са загинали. Остана само Вовка. И той тогава беше каютист, а сега вече е побелял дядо. Истината все още служи. И той е изненадан, че Олег остава същото момче, което няма нито един белег по тялото си. Това е феномен, познат в цялата руска, царска армия. Истината е, че се бие много добре.
  Момчето Олег е босо, за него е по-приятно и ловко. Той се прицелва пистолет след пистолет и стреля по немските танкове от серията Е. Нацистките коли са просто огромни. И сякаш нищо не ги спира.
  Но вечното момче удря толкова точно, че пробива метала. Рисува краутите, събаря кули и пее.
  - Цар Владимир, руски цар...
  православен суверен!
  Скоро ще завладеем света,
  Все пак има херувими над нас!
  Хитлер ще свърши
  И който е слушал - браво!
  И момчето хвърля граната, босо, с крака на детето си. Сивобрадият Вовка само поклаща глава.
  Писателят и поетът Олег Рибаченко прекарва повече от петдесет години, оставайки дете на ХХ век. И трябва да призная, че съм видял много. Тъй като е безсмъртен, той отдавна е изгубил всякакво чувство за страх. А войната му напомни на компютърна стратегическа игра.
  Беше лесно и забавно да се играе. И също беше удоволствие да се бием. Хубаво е, когато има утринна роса под босите ти крака и къпеш вечно момче и не си облечен според правилата в къси панталони!
  Олег Рибаченко има право да тича по къси панталони и бос. Момчето се научи да ходи без обувки дори в студа в Порт Артур. В крайна сметка едно безсмъртно тяло не може да настине или да се разболее и вие бързо свиквате със студа, който не причинява вреда. Точно като Питър Пан. И е почти приятно да тичаш бос в снега. При движение студът практически не се усеща, само когато седиш неподвижно босите ти крака са леко схванати! Но за едно момче това е малко нещо.
  Но има и момичета вещици Наташа, Зоя, Аврора, Светлана! Те също участват във войната. Но не през цялото време, а на епизоди. Помогна ни да удържим връх Високая, когато беше най-трудно. Там се биеха боси красавици и то по бикини. Те хвърляха остро заточени дискове с боси пръсти.
  И секат със саби. И Олег Рибаченко след това стреля с картечница - те убиха старшите му другари. И в резултат на това атаката на самураите се провали и планината Високая се оказа непоклатима!
  А момичетата показаха най-висока класа и висш пилотаж на Валкирия.
  И сега германците са в отбрана. Царската армия е готова за война. Фюрерът не успя да постигне тактическа изненада.
  И руските войски се бият смело. Изглежда, че Хитлер ще се прокълне повече от веднъж, че е започнал такава война. Освен това, въпреки факта, че фюрерът държи две трети от Европа и една трета от Африка под оръжие, но все пак
  той не е съперник на Русия.
  И броят на войниците също. А италианските войски са слаби. Страните от Латинска Америка участват вяло във войната. А армията им и технически, и организационно не е много добра.
  Така че Русия все още държи врага в защита в дълбочина.
  Танкът Kondratenko-6 е напълно способен да се бори с тази серия. А "Николай"-4 е по-тежък и се показва като много здрава машина.
  Руснаците могат да се бият с по-тежките немски чудовища.
  Особено на "Николай"-4, където е екипът на Аленка, момичето е много красиво и по бикини.
  оръдие с калибър 130 мм. Как удря фашистите. Напразно Хитлер нападна царска Русия. Това за него не е лесна езда, а побой.
  Анюта натисна бутона на джойстика с боси пръсти и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  И как ще се смее красавицата!
  И тогава Августин ще изстреля снаряд към врага. Ще разцепи метала и ще пее:
  - Нека накараме сърцата да бият в унисон!
  И също така ще натиска бутоните на джойстика с боси пръсти. Това наистина е готино момиче!
  И тук Мария се чука. И той ще разцепи фашистите. И унищожи врага.
  В същото време с боси пръсти. И той също ще пее:
  - В името на нашата Родина, Светице! Нека боецът бъде просто готин!
  И ще се спука от смях и ще си покаже зъбите!
  И тогава Олимпиадата ще ви удари с тежък снаряд. Тя е точно това, което ви трябва, момичета - най-сочният ябълков сок!
  И отново момичетата пробиха Е-50, избиха кулата и се засмяха.
  Аленка изпрати снаряд, който смачка Е-100, пробивайки го. И използвайки босите си пръсти. Защо момичето пее:
  - Разбийте врага!
  А Анюта се блъска наоколо с боси крака и скърца:
  - Фрицовете са капут!
  И тогава Августин ще удари. Също много точно и с боси пръсти, гукайки:
  - С Хитлер е свършено!
  И тогава Мария ще добави много агресивно. Ще смаже фашистите и ще скърца::
  - И който е слушал, браво!
  И ще си покаже езика!
  И тогава Олимпиадата изпраща снаряд, убивайки противниците.
  А също и боси крака и пеене:
  - Напълно разпродаден!
  И пак момичето ще си вземе езика и ще го покаже.
  Така те нарязват...
  Германците, след един месец битки от началото на офанзивата, напреднаха от петдесет до сто километра и претърпяха големи, дори огромни загуби. И италианците в Африка се озоваха изцяло в котел и обкръжени. Войските им са тривиално победени.
  На 21 май Адолф Хитлер заповядва всички, способни да носят оръжие на възраст от петнадесет до шестдесет и пет години, да бъдат призвани в армията. Царската армия събираше резерви.
  Както се оказа, германските дискови самолети на практика не са толкова страшни. Вярно, руските самолети могат да атакуват с тарани. Но това може да бъде избегнато благодарение на високата маневреност на превозните средства на царската армия.
  И надеждата на Хитлер за неуязвимо оръжие-чудо изобщо не се сбъдна.
  Царската армия все още се отбраняваше. Мощни отбранителни линии, изкопани предварително, силна защита. Нека Хитлер се изчерпи. Но в Африка можете да окажете натиск върху по-слаб италиански съюзник.
  Ако фюрерът не беше решил да воюва с царска Русия, той несъмнено щеше да остане в историята като велик и дори най-велик лидер на Германия. И така демонът искаше да управлява света и какво излезе от това?
  Руските момичета са най-готините в света в крайна сметка.
  Олег Рибаченко, както винаги, е в челните редици на битката. Нито куршум, нито шрапнел могат да го докоснат. Той е корав и готин човек.
  Момче по шорти и босо срещу нацистите. И хвърля гранати по тях, и бяга под оловен дъжд.
  Да, жалко, че го няма брилянтният Кондратенко, но има млади и способни командири. По-специално, фелдмаршал Василевски, който вече се открои по време на Първата световна война. И командва енергично и умело.
  И Фриц, срещайки трудна защита, безнадеждно затъва в нея. Но те все още се опитват да пробият.
  Олег Рибаченко, това вечно момче се смее, оголва зъби и пее:
  - Моята родина! Моята свята Родина!
  И също като хвърляне на граната с боси крака.
  И тук в битката влязоха Наташа, Зоя, Аврора и Светлана. Те са вечни момичета вещици, слуги на свещения Бог на семейството. Те не винаги се бият, иначе Русия щеше да завладее целия свят. Но винаги е ефективен и поразителен.
  Момичетата обичат да убиват: това са момичета!
  И как ще минат през фашистите, и как ще ги ударят...
  И с боси пръсти те хвърлят дискове, убивайки краутите.
  Нацистите затъват и търпят все повече и повече загуби. Великият стратег на Василевски предлага да победят нацистите и италианците в Африка. Така че руските танкове, които са по-пъргави и имат по-добра маневреност, ще имат предимство. А в Европа да се разминат фашистите. За да изчерпят напълно ресурсите си.
  Цар Владимир приема този план. И нови сили бяха прехвърлени в Африка.
  Елизабет и нейният екипаж се биеха в Либия, отрязвайки италианските части. Там е горещо и момичето изглежда добре по бикини. Те имат най-новия танк Кондратенко-6, в който воините заобикалят позициите на италианците и фриците и уверено ги побеждават.
  Елизабет стреля по танк от империята на Мусолини младши и казва:
  - Шуба и кафтан ходят през моретата, през вълните!
  И разбира се използва босите си пръсти.
  След това Екатерина стреля. Пробива немска кола и реве:
  - В Русия цар Владимир е герой!
  Елена е зад нея, удря самоходката на Фриц и чурулика:
  - Ура на Хитлер за вашата родина!
  И накрая, Олимпиадата ще пусне снаряда. Ще смачка краутите, ще ги смачка и ще скърца:
  - Резултатът ще бъде отличен!
  И също така използва босите пръсти на детските крака.
  В Африка в края на май и началото на юни руските войски постигнаха значителни успехи. Боевете се разпространиха на територията на Либия и Етиопия. На 12 юни Триполи пада. И на 15 юни столицата на Етиопия беше превзета от движение. Така войниците на Мусолини младши започнаха да се изливат. Уви, той не успя да издържа баща си.
  И славата му на победител също. Но Мусолини, след като завзе част от английските и френските колонии, се смяташе за Цезар. Но изглежда невъзможно да се надмине Цезар.
  Олег Рибаченко се биеше, докато командваше батареята. И то толкова храбро, че всеки ден германците губеха десетки танкове от огъня му. Неговото момче дори беше наградено с още един златен кръст. И дори накрая му присъдиха отдавна заслуженото звание майор.
  Преди това не е бил назначен, защото изглежда като дете. Но момчето показа изключителен героизъм. И способността да се бориш.
  На 22 юни 1955 г. руските войски в Африка най-накрая превземат италианска Сомалия. И на 25 юни 1955 г. остатъците от италианските войски в Етиопия капитулират.
  Царската армия уверено спечели. Майнщайн, смятан за най-добрия командир на Третия райх, пише в дневника си:
  - Събудихме адската мечка! Сега ни разкъсват!
  До края на юни германците претърпяха толкова тежки загуби, че бяха принудени да спрат настъплението си в Европа.
  Цар Владимир заповядва засилване на натиска в Африка. Първо Тъмния континент, после всичко останало - каза изключителният монарх! На 1 юли 1955 г. германците се опитват да настъпят в Скандинавия. И те се втурнаха към Стокхолм, но се натъкнаха на много плътна защита. И претърпяха огромни щети.
  В началото на юли 1955 г. руските войски навлизат в германски Алжир.
  Либия вече е под контрола на царска Русия. Офанзивата на Нигер и петлите бяха в ход.
  Танковият екипаж на Елизабет се бие с нацистите. Много е горещо и момичетата дори свалиха сутиените си и вече носят само бикини в резервоара Кондратенко-6. Те стрелят точно по фашистите.
  И искат големи подвизи.
  Царска Русия все още е автократична държава. И все още няма парламент. И че революцията не се случи и Думата не беше създадена. Самите крале не желаят да ограничават властта си. Но фюрерът и дучето са диктатори. Тоест има война между две системи с авторитарни режими.
  Но за царска Русия това е по-естествено. И следва упорита и продължаваща битка.
  Елизавета натиска бутона на джойстика с боси пръсти и изстрелва снаряд. Мърка на себе си:
  - Да разбием нацистите на парчета!
  Екатерина също натисна с боси пръсти бутона на джойстика и пусна убиеца, мъркайки:
  - Да свалим Хитлер!
  И Елена също бие, нокаутира фашистите и скърца:
  - Ще те разкъсаме!
  И също как оголва зъбите си! И натиска бутоните на джойстика с боси крака.
  И тогава олимпиадата ще те обърне с главата надолу и колко глупаво ще бъде. Ще се разпадне всеки и ще бълбука:
  - Адски пасаж и екипаж!
  Не забравяйте да натискате бутоните на джойстика с боси пръсти. И победи врага.
  Воините наистина са много смели и искрящи по характер.
  Междувременно Олег Рибаченко отби поредната атака на фриците и запя:
  - За Родината и цар Владимир - ура!
  Да, в истинската история имаше такъв самопровъзгласил се император на Русия Владимир III, глава на дома Романови. И той наистина започва официално да управлява през 1938 г. И тогава Владимир се оказа истински цар и то велик! Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да стане император на цялата Земя!
  След победата, или по-скоро отблъсквайки атаката, Олег Рибаченко започна да играе карти с подчинените си. Момче по къси панталони, светлокосо, много мускулесто и разкъсано, играеше с побелелите бойци. Изненадващо, Олег е по-възрастен от всички тях. Но това момче се порязва.
  Спомняйки си Порт Артур, героичната защита, от която дойде славата на Русия. Голяма слава за това...
  Безсмъртното момче отбеляза:
  - Така ще решим всичките си проблеми! Скоро ще дойде време, когато хората никога няма да се убиват един друг!
  Войниците и офицерите се съгласиха:
  - Разбира се, господин майор! Няма да убиват!
  Олег погледна към лентата с многобройните си медали. Да, вече има толкова много ордени, малко генерали ги имат. И би било хубаво да получим и титла. Принц, граф, херцог!
  Duke Rybachenko - звучи красиво!
  И момчето скочи по-високо и се завъртя в грамофона.
  Германците се опитаха да атакуват, но отново бяха отблъснати и претърпяха колосални непоправими щети.
  През юли руската армия постигна нови големи успехи в Африка. Докато тежестта на офанзивата на царската армия беше там. Алжир има много от най-добрите руски оръжия. И до края на месеца германците са обкръжени и унищожени в казана.
  През август руските войски проникват в Мароко. Момичетата се биеха отчаяно на танка Кондратенко-6, пробивайки се в гъстотата му.
  От време на време имаше съобщения за капитулация на германци и превземане на градове.
  Боевете се водят в Нигерия и на различни места. Руснаците взеха както численост, така и повече мобилни техники и подкрепата на местното население, което расистите фашисти бяха обърнали срещу себе си.
  Африка наистина се оказва слабо звено в стратегията на Хитлер и Мусолини младши.
  Русия надделя там... И през септември, бавно набирайки сили, те се преместиха в Норвегия. Нацистите претърпяха колосални загуби. А Аленка и нейният екипаж се возеха на танка. Най-новият танк "Николай"-5 е тежък и се оказа по-модерен от серията E.
  Дори такъв мощен танк като Е-200 беше пробит от пистолета на царската машина.
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, потри доволно ръце:
  - Аз съм това, което може да разбие Вермахта!
  Анюта също натисна бутона с боси пръсти, удари немската кола и потвърди:
  - Ще затрием Вермахта в прах! За властта на царизма!
  Хладен Августин стреля и изпищя:
  - И ние ще живеем при комунизма!
  Мария с готовност се съгласи с това:
  - Да, при царския комунизъм!
  И с боси пръсти тя натискаше бутоните на джойстика. И в същото време той ще удари и смаже врага.
  И тогава Маруся изписква:
  - На пълен градус!
  И също така натиска бутона на джойстика с боси пръсти.
  Руските войски вече са обградили Осло. Има битки за всеки храст и къща.
  В центъра царската армия отново отблъсква германското настъпление. Олег Рибаченко, както винаги, е на предната линия и се бори уверено. Руската артилерия работи като часовник.
  Всичко е точно и вярно...
  През октомври руските войски най-накрая отрязаха Африка от доставките по суша, освобождавайки Мароко. Нацистите се оказаха в своеобразен котел.
  Дори и на тъмния континент. Хитлер се тресеше от ярост, но не можа да яде нищо за обяд.
  Да, той дойде в Рус... Зимата наближаваше. Олег Рибаченко, въпреки факта, че вали сняг, все още тича бос и по шорти. Е, момче - каквото вземеш! И напълно безстрашен човек.
  И хвърля гранати с боси пръсти.
  И пее:
  - Нека бяга тромаво,
  Бронирани танкове през локви...
  И има картечница на покрива -
  Чебурашка стрелец,
  Крокодил картечар!
  Шакокляк е в атака!
  Момчето терминатор хвърли граната с боси пръсти, разкъсвайки нацистите и пееше:
  - И аз си играя с динамит,
  На видно място за минувачите!
  Как Краутите избягват прилепите!
  Всички лежат, а аз тръгвам!
  А момчето наистина е толкова смешно! Но той вече е в армията повече от петдесет години. И само малко дяволче! Дори да е рус!
  Олег Рибаченко отново хвърля граната с бос крак и реве:
  - Слава на царя и Николай и Владимир Трети!
  И си помислих, че не трябва да бъркат Владимир Кирилович Романов с Владимир Путин! Великите царе Романови са невероятно семейство! Тези, които направиха Русия най-великата империя!
  И не толкова разглезен от късмет като Путин!
  Но руските войски отблъскват нова атака.
  Идва ноември. Нацистите се изчерпват. Но те хвърлят нови резерви в битка. Вече ги довършват в Африка. Тежко им е на фашистите.
  Така те изкарват гнева си върху затворниците. Попаднаха на красивата Николета. Съблякоха я до гащи и я поведоха през свежия ноемврийски сняг.
  Момиче с вързани ръце, почти голо, върви през снежните преспи, оставяйки боси изящни отпечатъци. Тя е толкова красива. И германците я следват и я бият с камшик. И се бият с красавица, бият ги. От раирания му гръб тече кръв.
  Николета само стисна по-здраво зъби. И гордо вдига глава. А медночервената й коса се вее като пролетарско знаме.
  И босите й крака също станаха алени, но момичето дори не повдигна вежда.
  Ето каква феноменална смелост има тя.
  Въпреки че нацистите вече са го взели и са го забили с факла в голите си гърди. Но дори и тогава момичето само потръпна, но не изкрещя.
  Тя има толкова голяма вяра...
  Момичето е издърпано на стелажа и ставите й са изкривени. След това палят огън под босите си крака. Той облизва босите крака на красавицата. И с горещи вериги бичат голото тяло на красавицата.
  Николета запя в отговор;
  Аз съм Чернобог, дъщерята на злия бог,
  Създавам хаос, сея разруха...
  Моето величие не може да бъде преодоляно,
  Само яростна мъст гори в душата ми!
  
  Като дете едно момиче искаше добри неща,
  Пишеше стихове и хранеше котки...
  Станах рано сутринта
  Крилата на херувими пърхаха над нея!
  
  Но научих какво е злото,
  Какво на този свят те прави нещастен...
  Какво имаш предвид, казваш добре?
  Влюбих се в разрушението страстно!
  
  И показа момичешкия си плам,
  Каква искряща дъщеря на Бог се превърна...
  Ще завладеем необятността на вселената,
  Да покажем сила, много мощно!
  
  Великият баща този Чернобог,
  Той носи хаос, войни във вселената...
  Молиш се на Сварог да помогне,
  Всъщност получавате награда!
  
  Така че казах, Бог да благослови,
  Оставете гнева да кипи в сърцето ви...
  Нека изградим щастието, вярвам, на кръвта,
  Нека утробата се изпълни догоре!
  
  Обичам хитростта, подлостта и измамата,
  Как да измамим тиранина Сталин...
  Няма да е възможно да го изложим,
  А колко мъгла има по света!
  
  Затова тя предложи да направим силен ход,
  Унищожете злите с един удар...
  Но аз се влюбих в един много черен Бог,
  По всички въпроси, и тези, и онези отвъд гроба!
  
  Как свикнах със злото?
  И в сърцето ми беше гняв, влудяващ...
  Жаждата за радост, доброта изчезна,
  Щом гневът проникна от пиедестала!
  
  Но какво да кажем за Сталин - той също е зъл,
  Тук не се говори за Хитлер...
  Чингис хан беше толкова готин бандит,
  И колко души успя да осакати!
  
  Затова казвам защо да пазим добрите неща,
  Ако в това няма ни най-малко личен интерес...
  Когато си кълвач, умът ти е длето,
  И когато бях глупав, мислите ми изчезваха!
  
  Това казвам на себе си и на другите,
  Служете на силата като черно мастило...
  Тогава ще завладеем необятността на вселената,
  Вълните ще се разпръснат из цялата вселена!
  
  Ще направим злото толкова силно
  Ще даде на яростта безсмъртие,
  Тези, които са слаби духом, вече са издухани,
  И ние, най-силните хора, вярваме в това!
  
  Накратко, ще станем по-силни от всички навсякъде,
  Нека вдигнем кървавия меч над вселената...
  И нашият гняв също ще бъде с нея,
  Да получим призвание, изпълнено със съдба!
  
  Накратко, верен съм на Чернобог,
  Служа на тази тъмна сила с цялото си сърце...
  Душата ми е като крилете на орел,
  Тези, които са с Чернобога, са непобедими!
  Войната между Русия и хитлеристката коалиция продължава. До декември руските войски окончателно довършиха италианците, принуждавайки ги да капитулират в Африка, и почти довършиха германците там. Норвегия също беше изчистена от Краутите.
  Сега царската армия премина в настъпление на 25 декември. Разразиха се ожесточени боеве. През зимата руските танкове бяха очевидно по-силни. И проникна през защитата на врага.
  Олег Рибаченко, това вечно момче тичаше бос и по шорти през снега, пеейки:
  - Това е нашата последна и решителна битка! Ще умрем за Отечеството - войниците са зад мен!
  Руските танкове са много бързи с газотурбинни двигатели. И фашистите не могат да ги спрат толкова лесно.
  Тук "Николай"-5 се втурва напред. На него има пет момичета, които пеят весело:
  - Никой няма да ни спре, руският свят не може да бъде победен!
  И ще гръмне като оръдие! Това всъщност се оказва страхотно! Момичетата, въпреки студа, са по бикини и боси. И те се застрелват и не мислят да спрат.
  Те просто имат дива, неистова сила.
  Альонушка обича не само да стреля, въпреки че натисна бутона на джойстика с боси пръсти и удари германец, но и да пише истории.
  Например тя написа как едно момиче отиде далеч, за да спаси коте. В продължение на тридесет и три дни вървях бос по каменистия път, карайки нежните ми крака да кървят.
  И въпреки това тя успя да намери животното. За това феята изпълнила желанието й и момичето се омъжило за принца.
  Альонушка обаче си помисли защо й трябва съпруг в руската армия? По-добре е да имаш куп любовници. И повече пари и удоволствия. Все пак мъжете са толкова различни. И с тях, разбира се, изпитвате удоволствие по различни начини. Ами съпругът? Бързо ще се отегчите и скучаете с него!
  Но младежът, който тепърва започва да открива света на възрастните, е много по-интересен.
  И Аленка отново стреля, улучвайки немския Е-100.
  И движи много красивите си крака, като на древногръцка богиня.
  И тогава Анюта стреля. Също и с боси пръсти. И разбива немско оръдие.
  След което момичето казва:
  - В Русия има много умни хора, но цар Владимир е най-добрият сред царете!
  Августин отбелязва:
  - И Николай II не беше лош! О, ние не знаехме как да ценим кралете!
  Мария пееше, стреляйки по нацистите с боси пръсти и ухилена:
  - Трябва да се подчинявате на руснаците, с чисто сърце и по-мъдро! И за слава на Никола, той е великият цар на царете!
  И Маруся пееше нещо... И тя също играеше с боси крака...
  Руските войски настъпват. Олег Рибаченко също се бори. Той е още десетгодишно момче. Такава е цената на безсмъртието. Да, но колко добре и весело се чувства! Той има толкова много енергия и кипящ поток от сила.
  Момчето хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Аз съм тигър, не котка, сега в мен живее не Леополд, а Леопард!
  Момчето-майор, както винаги, пламна. Нацистите не могат да го спрат.
  На 1 януари руските войски вече бяха напълно изчистили територията си от германски и италиански войски и влязоха във владението на Третия райх.
  В същото време руски части навлизат в Мексико. Настъпи новата 1956 година.
  За руснаците започна с нови победи. На 7 януари остатъците от германските войски в Африка капитулираха. И целият черен континент стана руски.
  Сега обладаният фюрер осъзна, че е напълно прецакан. И предложи преговори на Русия.
  На което цар Владимир отговорил:
  - Ще говорим само за безусловна капитулация на Третия райх и Италия!
  Какви мъдри думи! И войната продължава. В челото на атаката, разбира се, е Олег Рибаченко. Руските войски навлизат в Източна Прусия. Защитните линии тук са силни. Трябва да се борите, за да пробиете и няма да напреднете бързо.
  Едно от средствата за пробив беше самоходното оръдие с бомбомета Александър-4. Много мощен и смъртоносен инструмент.
  И красивите момичета също празнуват тук. Те изстрелват снаряди, използвайки босите си пръсти, като натискат бутоните на джойстика. И те унищожават вражески бункери и кутии за хапчета.
  Момичетата бягат смело в снега - за това са руските жени. И индийците и китайците са хвърлени в битка. Те вече буквално запълват с труповете си подстъпите към окопите. Но все пак успяват да го вземат.
  Руската армия настъпва.
  Стратегът Василевски обаче прехвърля основния удар върху Италия - която е много по-слаба. И така руските войници печелят една победа след друга.
  Януари се оказа много успешен. Руските войски свалиха италианците и оседлаха Алпите. И през февруари те окупираха Венеция. И те влязоха в Лорбандиния. Те превзеха и Познан. Германците отстъпваха. На 2 март падна Клайпеда. Руските войски напредваха през Източна Прусия бавно, отбраната беше твърде плътна. Трябваше буквално да изгорим пътеката със снаряди.
  Но в Италия фронтът на пастата се срина. И руските войски се втурнаха към Рим. На 30 март 1956 г. започва щурмът на италианската столица. Така хората плащат за амбициите на семейство Мусолини.
  Столицата на Италия Рим е атакувана. Борбата е ожесточена. Въпреки че италианците все повече се отказват. Тук момичетата се бият много красиви, както по бикини, така и боси. Воините хвърлят гранати с краката си и нокаутират войниците на Мусолини.
  Момичетата тук са красиви и, разбира се, много секси. И с мускули на титани. А начинът, по който хвърлят гранати с боси крака, е просто невероятен.
  Наташа отива напред и стреля, докато ръмжи:
  - За прекрасното Отечество в сърцето ми гори лъчезарният ми огън!
  Зоя, стреляйки, пее заедно:
  - Да отворим вратата към постиженията! Нашата вяра и царят са монолитни!
  И тогава Аврора, с боси пръсти, червенокосата кучка ще пусне дисковете. И падат разфасованите италианци.
  И тогава Светлана пее агресивно, оголвайки зъби:
  - Ще избием всички! Ще смачкаме всички!
  Хвърлят дискове с боси крака и мелят фашистите. Така Мусолини се озовава в ръцете на момичетата. Априлският щурм през 1956 г. беше жесток и много образен.
  И ето танковете се движат, от стволовете им изригват адски огнени стълбове.
  Момичетата напредват и хвърлят гранати с боси крака. И как ще плюят нещо кърваво.
  И ще се смеят...
  Наташа пееше пламенно:
  - Цар Владимир, удари Хитлер в лицето!
  И ще намигне със сапфирените си очи. Такова прекрасно момиче.
  Момичетата се втурват с дива ярост. Удрят с картечници. Те покосиха врага и разпръснаха фашистите. И тогава тече Олимпиадата. И в ръцете на могъщия, жената герой държи огнехвъргачка. И той ще го вземе и ще те удари, но след това ще те удари.
  От фашистите стърготини хвърчат във всички посоки. И воините могат да се смеят колкото си искат.
  Тогава той ще пее:
  "Мусолини ще бъде бит!" Приятелството ни е монолитно!
  И отново като намигване със сапфирени очи! И ще удари фашистите.
  Какво искаше? Рим е превзет по едно време от славяните под водачеството на Атила. И сега руснаците го вземат.
  Олимпиада, изпържила противниците си живи с лъчехвъргачка, пее:
  - Ярко слънце на надеждата,
  Отново се издига над страната...
  Русия печели както преди -
  Войните на Вермахта са бити!
  
  Руски орел над планетата,
  Разпери криле, ще излети...
  Врагът ще бъде призован за сметка -
  Той ще бъде победен - разбит!
  След падането на Рим италианските войски започват масово да се предават. Империята на Мусолини, този младши военен партньор на Третия райх, изгаряше.
  Руските войски почти без съпротива превземат Неапол и акостират в Сицилия. И там не срещнаха почти никаква съпротива. И Хитлер беше в истерия.
  До края на май Италия беше завършена. Стотици хиляди затворници бяха взети.
  Руски момичета ги поставят на колене и ги принуждават да целуват босите им крака. Те плеснаха покорно с устни. Някои, особено млади мъже, го направиха с ентусиазъм.
  Момичетата мъркаха доволно.
  Вечното момче Олег Рибаченко принуждаваше пленниците си да целуват босите му детски крака.
  Те направиха това доста доброволно. Момчетата бяха много красиви, мускулести и руси. Вярно, той е още твърде малък и не искаше да прави нещо по-сериозно с дамите. Но когато грубите пети се погъделичкат с език - хубаво е!
  Олег Рибаченко залови генерала и получи нов орден. С което бях доста горд.
  Мусолини-младши е предаден от собственото си обкръжение и царска Русия получава нова победа. Но Бенедито Мусолини-старши не доживява да види своя срам и краха на фашизма в Италия. Същата съдба обаче очаква нацистите в Германия. Руските войски преминават в настъпление в началото на юни 1956 г. Основната посока на атаката беше Австрия.
  Елизавета и нейният екипаж на Николай-5 се придвижиха срещу германците. Руските войски се опитват да обкръжат Виена.
  Фюрерът, разбира се, се оказа в трудна ситуация. Притежанията на германците в Африка, Скандинавия и по-голямата част от САЩ са загубени. И сега битките се провеждат изключително на територията на Третия райх. Което, разбира се, е по-неприятно за германците. Руските войски навлязоха и в Мексико. Лейди Грей де Монка командва танков екипаж в тази страна.
  А Елизавета води "Николай"-5 из Виена. Основният му противник е Е-50, който царската машина пробива като попивателна машина.
  Елизабет стреля, използвайки босите си пръсти, за да натисне бутоните на джойстика.
  Тя удари немски танк и изчурулика:
  - Ще дадем сърцата си за Свети Никола Рус!
  Екатерина също стреля с боси пръсти и коригира партньора си:
  - Може би е по-правилно да се каже Владимир!
  Елизабет стрелна отново с боси пръсти и изчурулика:
  - Но все пак именно император Николай, който ни даде населението на Китай, направи Русия непобедима!
  И наистина, в пехотата, изпратена да щурмува немските позиции, фронтът е изцяло китайски. Буквално ни замеряха с трупове. Но пробиха.
  Обикновено руснаците воюваха със самолети и танкове. Пехота, съставена от китайци, индийци, азиатци. Има много китайци. Освен това светлият Николай II въвежда полигамията, докато реформира православието, и допълнителни китайци са изпратени в битка. А руснаците вземат за жени вдовици и неомъжени китайки.
  Хитра стратегия.
  И китайците атакуват, умират и пробиват германската защита.
  Елена използва босите си пръсти, за да натиска бутоните на джойстика и отново удря краутс.
  И пее:
  - За свята Рус ще се бием смело!
  След което момичето ще го вземе и ще намигне. И оголва белите си зъби! И тя е толкова агресивна.
  И тогава Олимпиадата ще се върне. Освен това ще те удари с босите си пръсти и ще те смаже.
  Тогава той ще извика:
  - Аз съм смъртоносна кобра!
  Трябва да се отбележи, че резервоарът E-50 може да бъде опасен. Неговото 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100 EL е бързострелно, дванадесет изстрела в минута и много точно. Често удря бронята и може да причини щети.
  Затова момичетата се опитват да не позволят на главния немски танк да се приближи. Особено отблизо способността му за проникване се увеличава рязко. А сърцевината в немския снаряд е или уран, или волфрам. Вярно е, че след загубата на Африка и уранови находища в Конго силата на германските войски започна да изсъхва.
  А момичетата са толкова красиви и боси и готини.
  Пеят си с ентусиазъм:
  - Свети като звезда над целия свят,
  През мрака на безнадеждния мрак...
  Велик герой цар Владимир,
  Не познава нито болка, нито страх!
  
  Враговете отстъпват пред вас,
  Тълпата от хора се радва...
  Русия те приема -
  Силна ръка управлява!
  Борбени момичета, не можете да кажете нищо срещу тях. И краката им са толкова боси и изсечени. Когато ги целуват пленени немци, си личи, че и на момичетата, и на мъжете им харесва. И воините крещят доволно.
  И оголват перлените си зъби.
  Това са толкова готини момичета. И с боси пръсти Елизабет нокаутира поредния фашист.
  След което вика:
  - Слава на великото отечество!
  И така Катрин ще стреля. Ще удари вражески танк, ще убие фриците и ще изписка:
  - Смърт на враговете!
  И там Елена също рита, използвайки босите си пръсти, натискайки с тях бутоните на джойстика. И той изчурулика:
  - За Родината във величие!
  И тогава изключителната Олимпиада, също блондинка, ще изстреля снаряда. И докато цвърчи:
  - За велика Русия!
  А момичетата са пълни с пълен ентусиазъм.
  Ето го танкът Е-75. Неговият пистолет е по-мощен: 128 мм и може да причини повече щети. Освен това този танк има по-добра защита и по-дебела броня.
  Но Елизабет е като луда. И той ще пусне нещо смъртоносно, проникващо от разстояние. А от германеца са останали само парчета скъсан метал.
  И момичето ще пее:
  - Свята красота и голяма мечта!
  След което езикът ще се покаже.
  Немските танкове E-75 напоследък са по-широко разпространени. Вече имат по-дългоцевно оръдие, което им позволява да се бият с руски танкове, особено с по-леките. И това прави Краутите по-опасни.
  Но съветските момичета не се смущават от това. И мачкат краутите.
  А самите воини, особено в жегата, са по бикини и боси. И се бият много уверено.
  Те печелят без изключение.
  Катрин стреля по нацистите и пее:
  - Но честно казано! Унищожавам всички краути без изключение!
  Елена също стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Ще победим всички и, разбира се!
  Олимпиадата също победи нацистите без жал. Тя е такава непобедима кучка.
  А също и с помощта на боси пръсти.
  Наташа и нейният екип се бият на танка Кондратенко-6. Тази кола е малко по-лека, но по-мобилна от Николай. Разбира се, с по-малко тегло, калибърът е по-малък и бронята е малко по-тънка. Това означава, че рискът от смърт е много по-голям.
  Но момичетата, трябва да кажа, изобщо не се смущават. И те се бият като великани на битка.
  Наташа пее, активно снимайки:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И натиска бутоните на джойстика с боси пръсти.
  Зоя също стреля, използвайки босите си крака и скърца:
  - Цар Владимир напред!
  И всички момичета в хор излаяха:
  - Слава на падналите герои!
  След което Аврора стреля, обърна немския танк и каза:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи!
  И тя също поклати боси крака.
  И тогава Светлана се предаде с боси пръсти и изръмжа с пълно гърло:
  - Руснаците се бият яростно!
  И всички момичета извикаха в един глас:
  - Силен е юмрукът на войника!
  И отново красавиците се втурват в битка. Стрелят се точно и точно!
  Но екипажите на Джейн изумяват мексиканците. Дамата също е много умна и красива.
  А момичетата в нейния екип са боси и по бикини. Бият се с дива и спокойна ярост.
  Тогава Гертруд стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Аз съм момиче, което ще унищожи всички за част от секундата!
  И тогава Малания избухва в действие. И ще разбие латинския танк от разстояние.
  И тогава Матилда ще рита краката си с боси пръсти.
  И той ще се смее:
  - Аз съм наистина страхотно момиче!
  И воини от най-висок и яростен ранг. Те не изпитват нито слабост, нито гняв.
  Ще те прецакат по същия начин.
  И Аленка също се бори много уверено.
  До края на юни Виена е обкръжена. Беше нанесен съкрушителен удар върху Германия и нейния престиж. В същото време руските войски настъпват към Одер. Те хвърлят в битка китайци, индийци и араби. И те пробиват защитата на Краутите.
  Хитлер, разбира се, вече е в паника. Как момичетата го натискаха в танкове и самолети.
  Тук са Албина и Алвина, двама руски пилоти. Също боси и по бикини събарят фашисти като круши с пръчка от клон. И за двойка те буквално правят такива чудеса.
  Албина свали пет самолета с един изстрел от своя изтребител Петър Велики и изпя:
  - Ние сме небесни мечки!
  Алвина свали шест самолета с един изстрел от бойния си орел и изчурулика:
  - И ще разбием всички!
  В небето тази двойка вече беше легендарна!
  Момичетата бяха наградени със седем степени на Георгиевския кръст: сребърен кръст, сребърен кръст с лък, златен кръст, златен кръст с банка. И също златен кръст с диаманти и златен кръст с диаманти и лък. И най-високата степен звезда на златен кръст, с диамантен лък. Съвсем наскоро беше учредено по-високо отличие - голяма звезда със златен кръст с диаманти и лък.
  Така че момичетата с право могат да се гордеят с постиженията си. И винаги, дори и в студа, те се биеха само по бикини и изключително боси.
  Такива прекрасни момичета.
  Албина стреля и пее:
  - За най-добрите ни победи!
  Алвина продължи:
  - Нека нашите внуци и дядовци се гордеят с нас!
  Воините са наистина момичета от колосална класа!
  Те бият фашистите в небето и пеят:
  - Слава на Русия, слава! Нашият цар Владимир е герой! Ще има сила на разсъмване! Заровете Хитлер в земята!
  Разбира се, Владимир Кирилович Романов може да бъде много доволен от своите воини.
  Дори и да се бият, то е така, че не можеш да вдигнеш копие срещу тях!
  Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да прекрати войните веднъж завинаги!
  И фашистите тръпнат под ударите на царската армия...
  Обкръжената Виена бързо пада. До средата на юли войските на царската империя достигнаха Одер на широк фронт. И Кьонигсберг беше напълно блокиран.
  И германците се оттеглиха отвъд Одер. И те се опитаха да създадат отбранителна линия там. Защитете се старателно. Но през втората половина на юли руските войски започват атака срещу Хамбург... Нацистите бавно, но сигурно се поддават.
  Боевете бяха много ожесточени. Някои села смениха собствениците си няколко пъти. Нови немски танкове от по-модерната серия AG - пирамидални - също участваха в битките. Имаха добра защита от всички ъгли. Но царската армия превъзхождаше по численост.
  И голям брой азиатски пехотинци загинаха по фронтовете. Но ми позволиха да се движа.
  Човешкият ресурс на германците също беше изчерпан. До края на август Хамбург е обкръжен, а Мюнхен също е блокиран.
  Германците загубиха значителна територия. И нямаше с какво да задържат позициите си.
  Олег Рибаченко се бие в предните редици на територията на самата Германия. А вечното момче постоянно се усмихваше и показваше перлените си зъби.
  И там хвърляше гранати с босите си детски крака. Хубаво е да си дете - колко естествено е да си в жегата само по къси панталонки. И тъй като си безсмъртен, можеш да си и полугол през зимата, без да рискуваш да настинеш.
  Така момчето запя:
  - Бос, просто бос,
  Под юлските гръмотевици и шума на прибоя!
  Бос, просто бос,
  Лесно е едно момче да бъде готин каубой!
  И детето майор продължава да унищожава тези фашисти за себе си. И отчаяно контраатакуват.
  Вече е септември... Дъждовете започват да валят... Царските войски, запълвайки труповете на китайците, превзеха Мюнхен и Хамбург и се придвижват към Рурската област. Най-важното нещо в немската индустрия.
  И германците отчаяно отвръщат на удара.
  Наташа се бори с резервоара си и ръмжи:
  - Ще бъде изключително трудно за нацистите!
  И натискайте бутоните на джойстика с боси пръсти. И щеше да стреля със снаряди по нацистите.
  И тогава Зоя ще ти удари шамар. А също и с помощта на боси пръсти.
  И той също ще пее:
  - Рус е това, което е срещу Хитлер!
  И тогава Аврора ще направи агресивен ход. И също с помощта на голи пръсти:
  - За руския път!
  А зад тях Светлана също ще изстреля убийствен снаряд. Ще пробие немски танк и ще изскърца:
  - За цар Владимир Кирилович!
  И ще си покаже езика.
  Тук момичетата се развихриха.
  Аленка на тежък танк също смазва нацистите. И ги бие от далечно разстояние.
  Воинът пееше:
  - Покорих половината свят с гърдите си!
  И гърдите на Аленка с алени зърна.
  И тогава Анюта ще те рита с боси пръсти. Ще таранува фашистки танк и ще дрънка:
  - Аз съм момиче суперзвезда! В учебниците по история!
  И ще си оголи зъбите...
  И тогава Августин ще изстреля убийствен снаряд. Той ще разбие нацистите и ще изсъска:
  - Нека нашата армия е най-силната!
  И ще си движи краката...
  И Мария ще ги последва и ще победи нацистите. Той ще се върти, агресивно бърборейки:
  - Ние сме големи агресивни момичета!
  И тогава Маруся ще отприщи нещо изключително убийствено и разрушително срещу нацистите. И то с помощта на боси, момичешки крака.
  И тогава той пее:
  - Ние сме тотално поражение на враговете!
  Септември премина в много ожесточени битки. Германците отчаяно контраатакуват. Но през октомври, когато дъждовете станаха по-силни, царската армия отново спечели предимство. И тя започна да напредва към Рур. След ожесточена атака Кьонигсберг падна. Нацистите получиха нов шамар.
  А в южната част на Франция царските войски обградиха Тулон. Така че нацистите са имали изключително лошо време.
  Хитлер беснееше, но докато беше в Берлин. Позицията му се оказа слаба.
  Ясно е, че никой не искаше да слуша преговорите. Но нацистите се залепиха като мухи.
  През ноември войските на царската армия се бият за окупирането на по-голямата част от Рурския регион, като по този начин ефективно лишават Германия от основната й производствена база.
  През декември царската армия окупира цялата южна Франция и навлиза в Испания. И на германския фронт тя най-накрая превзе Рур. Освен това бяха заловени и други германски земи. И царската армия акостира и в Дания.
  Хитлер беснееше като дявол в клетка, но не можеше да направи нищо.
  На католическата Коледа кралските войски се придвижиха към Париж. Въпреки снега и сланата екипажът на Наташа беше бос и по бикини.
  Германците се предават все по-често. А французите изобщо не искаха да се бият с руснаците.
  Докато разбиваше немска батарея, Наташа отбеляза:
  - И така, всъщност на какво е разчитал обладаният Адолф, когато е започнал война с нас?
  Златокосата Зоя логично отбеляза:
  - Сигурно защото, когато се окажем под натиск, ще паднем като монети от дупкан джоб!
  Аврора смачка орех с боси пръсти. След това го хвърли в устата си и рационално отбеляза:
  - Историята учи, че не учи на нищо!
  Светлана натисна с боси пръсти бутона на джойстика. Тя изби друго немско оръдие и отговори:
  - Нека бъдем големи бойци!
  Воините, както можете да видите, са наистина решени да се бият и да победят.
  Олег Рибаченко, босо момче, се втурва по шорти и с гол, мускулест торс. Той дори се люлее и реве:
  - Ще бием Краутс! Ще бием Краутс! И ритни задника!
  А момчето има такива бели, перлени зъби! Просто млад и непреклонен терминатор.
  Олег Рибаченко стреля докато бяга. Убива фашисти и пее:
  - Руският дух е силата на царете, победете краутите!
  Момчето хвърли граната с бос крак и запя:
  - Руски валс, зората изгрява - в славата на царя!
  Наистина се оказа много борбен човек. И бие фашистите до първия ден.
  И момичетата се борят активно. Ето я Мирабела... Също пилот от най-висока класа. Никой не може да я спре. Тя събаря краутите и пее, оголвайки зъби:
  - Лудо момиче! Ето нейния знак!
  И ще вземе и ще изстреля ракета!
  Да, такива са жените тук! Когато руските момичета се бият, никаква сила не може да им устои.
  Мирабела свали седем немски самолета с един изстрел от пет въздушни оръдия и изчурулика:
  - Цар Владимир Кирилович е нашият Бог!
  И момичето тропа с боси крака по стъклото.
  И също Албина и Алвина се бият в небето.
  Те бяха толкова прекрасни крадци. Събират се все повече нови сметки. И в същото време пеят:
  - В небето ние сме съвършенството! Ние сме асове на съвършенството! От усмивка до жест - повече от всякаква похвала!
  Албина свали четири немски самолета с един изстрел и изчурулика:
  - О, какво блаженство! Какво съвършенство в битката!
  Алвина свали пет немски самолета и продължи:
  - Познайте съвършенството в битката! И страхотен идеал!
  Воините пееха в хор, посичайки фашистите:
  - Момичета! По-готини момичета! момичета По-готини момичета!
  Те демонстрираха агресивния си плам. Всъщност нито един от асовете на Хитлер не е бил принуден да слезе.
  Но фашистите, разбира се, са подложени на див натиск.
  Хитлер е в бункер в Берлин и там го бомбардират като таратайка. Какво искаше? Фашист номер едно свърши! Тръгна срещу царска Русия, а сега самият него го мачкат като таратайка.
  В момента цар Владимир Кирилович си почива от зимата на брега на Индийския океан. Красиви момичета от различни раси и националности танцуват пред него.
  Кралят обаче няма нищо против да гледа гладиаторски битки. Например две момичета срещу две красавици.
  Бият се с пластмасови мечове, за да не се наранят. Те обаче се борят отчаяно.
  Това са воините. Следва яростна размяна на удари. Две блондинки и две червенокоси...
  Цар Владимир попитал фелдмаршал Василевски:
  - Кое е най-трудното във войната с германците?
  Фелдмаршалът отговори честно:
  - Натрупайте увереност! Само в самото начало, когато врагът започна да настъпва, се почувствах неудобно. И сега започнахме да побеждаваме и всичко е ясно за нашите врагове! - Фелдмаршал Василевич, този главен стратег, пи вино.
  Владимир Кирилович логично отбеляза:
  - Изключително трудно е да печелиш постоянно! Но ние показахме, че сме способни на много! И сега ще има време и целият свят ще стане мирен!
  Фелдмаршал Василевски потвърди:
  - Вярвам в това!
  Момичетата имаха синини по голото си тяло и изглеждаха изключително нервни.
  Те се биеха, разбира се, не както във времето на Древен Рим - опитваха се да не причиняват много вреда на себе си. Но те действаха активно.
  Междувременно боевете продължиха. През януари царските войски превзеха Париж в движение. Столицата на Дания Копенхаген също е превзета. Германските войски отслабваха. Руснаците продължиха да напредват в самата Германия. Фриц се биеха отчаяно, но силата им беше сломена.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче скочи босо в снега и се втурна в атака пред всички, напълно без страх от огън. И докато подсвирквах:
  - Който е свикнал да се бори за победа,
  Той със сигурност ще победи враговете си...
  Той се смее весело и ще постигне много,
  И Хитлер ще бъде бит!
  И босият крак на момчето хвърля граната! И той оголва перлените си, големи не по години зъби. Да, той вече има уста като вълк. Ще прегризе всяко гърло.
  И момичета на танкове се движат от юг на север от Германия. Предстои им да излязат в морето. И само земите близо до Берлин и Померания ще останат на Краутите.
  Наташа, нокаутирайки фашистки танкове, отбеляза:
  - И войната е забавна по своему!
  Зоя, след като нападна нацистите, се съгласи:
  - Колкото толкова! Особено когато печелим!
  Аврора, стреляйки с боси пръсти, каза:
  - Всичко невъзможно е възможно във Вселената, просто не е нужно малко...
  И червенокосото момиче ще се смее толкова силно!
  Воините се гърчат в неистова радост и ярост. И смазват германците.
  В същото време царските войски напредват през Испания и вече се приближават до Севиля.
  Олга в бронетранспортьор стреля по германците и полицията.
  Местните испанци не оказват почти никаква съпротива. Още една държава пада под секирата на Русия.
  Олег стреля и пее:
  - Висш пилотаж, ще е баш на баш!
  А нейният партньор Алис написа в Туитър:
  - Величието на руснаците беше признато от планетата,
  Фашизмът беше смазан с удар на меча...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Да устоим на великия свещен царизъм!
  И момичетата ще пляскат и ще натискат босите си пръсти върху джойстика.
  Войната между царската империя на Владимир Кирилович Романов и фашистка Германия продължава.
  Руските войски почти напълно освободиха Франция от нацистките орди. Февруари 1957... Царската армия освобождава Португалия.
  На 23 февруари руски части от Дания и самата Германия се обединиха.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, плиска в калта с босите си крака. Детето майор си крещи с цяло гърло:
  - Слава на руския цар Владимир Трети! Ще посека Хитлер, ще го меря с камшик!
  И момчето отново крещи и хвърля остро заострен диск с голи пръсти. И ще удари фашиста в гърлото. И тогава той хвърля бумеранг с голия си детски крак и веднага прерязва гърлата на пет крака.
  Да, лоша идея на Хитлер да атакува такава империя.
  Наташа и нейният екип довършват последните германци в Португалия. Техният танк е неумолим в унищожението.
  И те също натискат бутоните на джойстика с боси пръсти, извършвайки яростни разрушения.
  Зоя стреля, разби немското оръдие и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  Аврора, използвайки босите си пръсти, ритна нациста и изчурулика с апломб:
  - Бог да пази краля!
  Светлана също се чукаше, натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и изписка:
  - Силен суверен!
  Момичета побеждават фашистите. Но тогава се появи нов танк на Хитлер "Мишка"-4. Много мощен модел - с тегло триста тона и 310- мм оръдие. Той може да проникне на голямо разстояние, но самият той има толкова дебела броня, че танкът Kondratenko-6 няма да го вземе от никакъв ъгъл.
  Наташа нарежда:
  - Момичета, трябва да се приближим и да го залепим в долната част отстрани, между ролките - това е единственият ни шанс!
  Зоя удряше немското оръдие с боси пръсти и пееше:
  - Съдбата ти дава последен шанс, но побързай! В дъжд, градушка и сняг!
  Августин също почука и изчурулика:
  - Последен шанс, съдбата ти дава! Да живее ходенето и ежедневното бягане!
  И също с боси пръсти, и как ще се извие. И ще разбие фашистите.
  Светлана изрева:
  - За нови граници и стремглави победи!
  Руският танк се втурна, набирайки скорост. И момичетата ще го вземат и ще пеят:
  - Силен суверен, преславен век, Православен Цар, царувай за слава, за наша слава!
  И отново те ускориха, отдалечавайки се от тежък снаряд, изпратен от пистолета, който имаше немският "Маус"-4. Момичетата изпищяха:
  - Да не се превиваме над овнешкия рог! Така че ти Хитлер - умри!
  И танкът им се ускорява. Това е като малък боксьор да атакува голям. Но, разбира се, шансовете са петдесет на петдесет.
  Наташа, наблюдавайки движението на танка, си спомни как се боксира с мъж на ринга. Тя пропусна удари и беше бита, но издържа. И тогава тя щракна уверено. И тя улови насрещното движение на врага и го удари по брадата. В безсъзнание!
  Тя получи хиляда златни рубли. Такова борбено момиче. Ако го даде, ще го даде!
  Наташа поклати бос крак и запя:
  - Това не е последната битка, но е решаваща! За слава на Отечеството, за Родината и чест!
  И тогава танкът им се изплъзва отстрани и изпраща снаряд... Зоя също използва босите си пръсти, такова златокосо момиче и пъргава като маймуна. И "Мишка"-4 започна да избухва. Снарядите му явно бяха детонирали. И тогава кулите ще бъдат откъснати и тя ще полети високо във въздуха!
  Момичетата викат в един глас:
  - Победа! Готина победа!
  И още един танк в техния списък!
  На 1 март 1957 г. руските войски започват преминаването на Елба. Изглежда, че Хитлер е бил настъпван.
  Момчето Олег Рибаченко, босо, с крака на детето си, хвърли граната, потопи фашистки танк и извика:
  - За нови, непреклонни граници!
  Екипажът на танка на Аленка завива на изток. Западна Германия и Франция вече са освободени. Под нацистки контрол остават само земите между Одер и Елба. Е, също Великобритания и Ирландия. Там са последните сили на нацистите.
  Аленка, стреляйки по фашистките батареи, казва:
  - Царевич Николай,
  Ако трябва да царуваш...
  Никога не забравяйте -
  Армията се бие храбро!
  И сега поредният снаряд е изпратен с боси крака. И той падна в пистолет Fritz.
  Анюта също стреля с боси пръсти. Удря фашиста и реве с цяло гърло:
  - Аз съм момичето, което кара Хитлер да повръща!
  След това огненият Августин заковава. Тя също е остро стрелящо малко дяволче и реве:
  - Към портите на ада!
  И използва боси крака.
  Мария стреля зад нея. По същия начин го взема и го удря, и изкрещява:
  - Никой няма да ме спре, тигрицата, никой няма да победи босото момиче и ще бъда бит навсякъде!
  И тогава Олимпиадата ще се взриви. И той ще нокаутира немски танк, откъсвайки купола му като шапка на гъба.
  И се кикоти:
  - За нови, готини граници!
  И пак ще си покаже езика!
  Момичетата просто се напъват и отчаяно напредват. И фашистите се давят под техните удари.
  На 2 март 1957 г. последните нацистки сили в Португалия капитулират. Стана ясно, че зората на фашизма залязва. По-точно зори ли е? Кошмарен залез!
  А руските войски настъпват. Германците все повече хвърлят оръжията си и се предават.
  Те падат на колене. И руските, и китайските момичета целуват босите си крака.
  Изглежда толкова готино и готино. А фашистите ги кълцат и кълцат.
  Екипажът на Наташа вече е във влака, за да се бие на север, с Краутите.
  Момичетата седят в купето си. Те играят карти, като ги държат с боси пръсти.
  Наташа отбеляза:
  - Интересно, когато вземем Берлин, какво следва?
  Зоя отговори уверено:
  - Следващият ще е Лондон!
  Огнената Аврора се изкикоти и попита отново:
  - И тогава?
  Зоя заяви решително:
  - Латинска Америка ще бъде наша! Няма да се церемониме с нацистите!
  Светлана се съгласи с това:
  - Разбира се, че няма да го направим! Нека завладеем целия свят!
  Наташа ентусиазирано потвърди:
  - И тогава ще има мир, по целия свят!
  Момичетата пееха в хор, композирайки, докато вървяха;
  Слава на Великата Русия на царизма,
  Където Владимир седи на трона...
  Ще смажем ордите на злия фашизъм -
  Слава на нашата армия и монолит!
  
  Сърцата бяха калени в голяма вяра,
  Нашата Майка Земя с цялото ни сърце...
  Ние сме синове на цар Николай,
  И те не умряха за него напразно!
  
  Родина наша, ти си по-скъпа от всичко друго,
  Да хвърлим крилат, небесен фойерверк...
  Вие също се борите с Отечеството,
  Е, нека умрат всички нацисти!
  
  Хитлер искаше да получи нашите земи,
  И злото куче се опита да убие краля...
  Но ние сме смели, не приемаме това,
  Значи напразно ни нападна фашизмът!
  
  Кралят е мил и мъдър владетел,
  Планински орел се рее над планетата...
  Владимир ще бъде владетел на ордата,
  Нашето приятелство е като стоманен монолит!
  
  Да избием опората от краката на Фриц,
  да оставим Хитлер да се задуши в примка...
  Ще предадем жестоките екзекуции на срама,
  Кой действа като зло на Земята!
  
  Кралска сила и кралска мъдрост,
  Той ще унищожи фашистите без мярка...
  Повярвайте ми, Хитлер направи нещо наистина глупаво,
  И сега животът му е като конец!
  
  Така че уважавайте великите крале,
  Няма по-готини Романови на Земята...
  В битката на нацистите, ударете сърцата,
  Да отворим пътя към постиженията и мечтите!
  
  
  Петър Велики ни заведе до морето,
  Александър превзе Париж...
  Да, понякога се случва скръб,
  Но Русия беше защитена от херувим!
  
  При нас всичко е красиво,
  И момичета, и момчета, повярвайте ми...
  Кралят управлява, знаете справедливо -
  Дори зъл звяр да ръмжи на прага!
  
  Няма ограничения, вярвай в съвършенството,
  Скоро ще има царе на комунизма...
  Нека отворим вратите към блаженството,
  Проклетият фашизъм унищожен!
  
  За Русия крайъгълният камък не е поставен,
  Повярвайте ми, ще победим врага...
  Момичетата са боси, като в Спарта,
  Е, нашият цар Владимир е сам!
  
  Ние вярваме в Род - Великият Бог,
  Какво създаде съвършените славяни...
  Борим се за чест и свобода,
  Ударим по нацизма!
  
  Вие сте най-великото семейство Романови,
  Винаги ще управлява Русия...
  Велик цар, най-висок полет,
  Сатаната няма да счупи орела!
  
  За любов към велика Русия,
  Изпращаме войници в битка...
  Ние прославяме лицата на светиите от иконите,
  В крайна сметка всеки воин е и крал!
  
  Сърцето ни гори за отечеството,
  Ние, момичетата, сме силни в битка...
  Ще отворим вратата към космоса, знай
  И ще убия Адолф като кучка!
  
  Остава само малко време до Берлин,
  Ще влезем, носейки славата на крале...
  Старостта не ни заплашва, момичета,
  Повярвайте ми, вода няма да ни полеят!
  
  Да погребем тези, които са зли и подли,
  Драконът ще бъде жестоко победен...
  И ние имаме златни икони,
  Родноверията е вечен закон!
  
  
  
  
  ТУРЦИЯ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
  На 1 септември 1942 г. Турция влиза във войната срещу СССР. Причината е ясна - жаждата за отмъщение за предишни поражения и желанието да се превземе Баку. Освен това роля изиграва и германската дипломация, която обещава планини от злато на османците. Във всеки случай турците прецениха, че няма смисъл да чакат повече и че те не са мърши, но също могат да имат време да се бият.
  В резултат на това тридесет турски дивизии атакуват съветското Закавказие.
  В рамките на няколко дни те превзеха Батуми и успяха да обкръжат Ереван.
  В отговор Сталин е принуден да изтегли част от нововъзникващите резерви и да ги прехвърли в Закавказието.
  Съветското командване беше принудено да отложи настъплението при Сталинград. Германците от своя страна успяха да постигнат повече в кавказката посока и да превземат Орджоникидзе и Грозни. И само като се оттеглиха в планините, съветските войски успяха да спрат нацистите.
  В същото време британците отлагат операция "Факел", опасявайки се да въвлекат Турция във военни действия срещу Великобритания.
  До края на декември 1942 г. нацистите все пак превземат Сталинград. Те се заселили там. Съветските войски напреднаха, но без успех в центъра - операцията Ржев-Сичов се оказа твърде скъпа. Фюрерът обаче все пак обяви тотална война, тъй като Третият райх нямаше достатъчно ресурси.
  През февруари Червената армия натрупва силите си и се опитва да атакува германците от фланговете на Сталинград. Но нацистите вече бяха успели да прегрупират силите си и бяха готови да отблъснат ударите.
  Операция "Факел" също започна през февруари. Германците също бяха готови и след две седмици ожесточени битки те спряха британците.
  Американците още не са кацнали в Казабланка и Тунис. Боевете в Африка отново спряха.
  Хитлер все още трупа сили... През март Червената армия за трети път провежда Ржевско-Сичовската операция, битките продължават цял месец, без особен успех.
  През юни нацистите събраха сили и се придвижиха по Волга, опитвайки се да отрежат съветските сили в Кавказ и да стигнат до Каспийско море.
  В битките участваха нови немски танкове: "Тигър", "Пантера", "Лъв".
  Както и самоходното оръдие "Фердинанд".
  Германците бяха по-силни от реалната история, неразбити и със свежи войски.
  Съединените щати практически не бомбардираха Третия райх, което направи възможно увеличаването на производството на танкове и самоходни оръдия. И също така стартирайте поредицата "Лъв". Резервоарът обаче се оказа твърде скъп и тежък, често се разваляше и засядаше. Но дебелата му 100-милиметрова наклонена странична броня направи превозното средство добро превозно средство за пробив. Предимството на танка Лев беше мощното му оръдие, но недостатъкът беше теглото на деветдесет. Което намали мобилността на автомобила.
  Битките показаха, че този танк все още може да направи нещо на равен терен.
  Страничната броня на Panther се оказа слаба, което увеличи загубите. Тигърът се оказа най-ефективният танк за пробив. Страните му бяха покрити с 82 мм броня, което направи четиридесет и петте безсилни.
  Германците напредват сравнително бавно. Съветското ръководство като цяло очакваше точно такъв вариант и се подготви, вкара войски.
  Вярно е, че за разлика от Курската дупка, фашистите са много по-силни и по-уверени.
  А теренът е по-удобен за атака, отколкото за защита. И Краутите също имат повече самолети, танкове и пехота. И не е лесно да се доставят съветски войски през Волга.
  Така нацистите, пробивайки отбранителните линии, напреднаха. Постигнахме успех след успех.
  След три месеца упорити битки стигнахме до Каспийско море.
  Сталин, намирайки се в трудна ситуация, искаше да започне мирни преговори. Тъй като стана ясно, че Кавказ не може да бъде удържан. Но е изключително трудно да се постигне споразумение с Хитлер. Фашистите изискват твърде много. И ако им се поддадеш, ще те изядат. Ами примирието? Хитлер не го иска тук. И разбира се съюзниците са пасивни. Те се страхуват да забавят допълнителното разделение.
  Фритците се движеха по крайбрежието на Каспийско море. И тогава най-накрая се обединиха с турците. Каква радост беше!
  Красиви немски момичета принудиха съветските затворници да целуват босите им крака. Те го направиха послушно. И пляскаха с босите пети.
  Така е извършено залавянето. И германците обезоръжиха съветските части.
  Тогава Сталин предлага на фюрера мир - съгласява се да се откаже от целия Кавказ и дори от Ленинград и Карелия. Плюс сто години репарации.
  Фюрерът, след като помисли малко, прие предложението и мирът беше сключен на 7 декември 1943 г.
  Съюзниците приеха това като предателство! И наложиха санкции срещу Сталин и СССР!
  А съветската пропаганда представя фактическата капитулация като голяма победа. Те казват, че след като са били изоставени от съюзниците, те са запазили съветската държава и Москва никога не е била превзета.
  И нацистите, разбира се, започнаха офанзива от Кавказ към Близкия изток и укрепиха групата на Ромел. До края на март 1943 г. целият Близък изток и Египет са превзети от превъзхождащи фашистки сили. Освен това битките показаха, че Пантера успешно се бори срещу английските Чърчил и Кромуел, но последните не могат да го пробият челно.
  В допълнение, германците бяха закалени в битки с руснаците и лесно победиха колониалните британски войски.
  През април нацистите се преместиха в Судан. И най-накрая превзеха Гибралтар, с което започнаха окупацията на Мароко. Чърчил също се опита да провери водите за мир. Но Хитлер, след като си даде свободни ръце на изток, каза не!
  И нацистите се преместиха през Африка. Те са били забавени повече от разширените комуникации, лошите пътища или пълното им отсъствие, трудния климат и големите разстояния.
  Въпреки това германците напредват. И те се движеха по Тъмния континент. Въпреки че, разбира се, техните танкове, особено Тигър-2 и Лъвът, бяха доста бавни в джунглата. Между другото, германците също въведоха в серията си лека "Пантера", тежаща двадесет и шест тона, която беше много необходима за войната в Африка.
  Както показаха бойните операции, такъв танк обаче нямаше фундаментални предимства пред Т-4, с изключение на по-мощен двигател, но и наклонени бронеплочи.
  Към края на 1944 г. германците се сдобиват със самоходното оръдие Е-10, което тежи дванадесет тона, има много нисък силует и много наклонена броня. Такава машина е наистина незаменима за Африка.
  Особено ако момичетата се бият на него. А момичетата като цяло са супер и класни.
  Герда и Шарлот пътуват през джунглата и унищожават британците и американците. Това са наистина момичетата, от които се нуждаете! Дори не можете да намерите по-готини в следващите сто мили територия. Момичетата обичат да убиват - това са готини момичета!
  Така те хванаха черните бойци и ги принудиха да целуват босите крака на красавиците. Освен това веднага се вижда - сериозна кражба! И те се борят за себе си, пробивайки английски коли от голямо разстояние.
  Тяхното самоходно оръдие вече наближава Претория, столицата на Южна Африка. Момичетата се застрелват, пробиват Чърчил с волфрамова сърцевина и пеят:
  - В Африка има акули, в Африка има горили, в Африка има повече крокодили! Ще те хапят, бият и обиждат! Децата не ходят на разходка в Африка! В Африка има разбойник, в Африка има злодей, в Африка е страшният Бармалей! Ще те хапе, бие и обижда! И неговите момичета трябва да бъдат разкъсани!
  През февруари 1945 г. пада последната крепост на британците в Африка на остров Мадагаскар.
  Така че сега Великобритания също изгуби опората си там. В същото време германците превземат Иран и Индия. Те показаха своята феноменална сила.
  И през май 1945 г. нацистите извършват десант във Великобритания. След три седмици упорити битки Лондон падна. Месец по-късно Ирландия е превзета.
  На сушата настъпи временно затишие, но в морето войната продължи. Съединените щати останаха сами срещу Третия райх, неговите съюзници и Япония. Но засега Америка е отвъд океана и не можете да го приемете толкова лесно.
  В Третия райх е въведена всеобща трудова повинност, започва да се увеличава производството на самолети и кораби.
  Построени са както бойни кораби, така и самолетоносачи. И разбира се подводната война беше в разгара си. И тогава нямаше милост за никого от американските кораби.
  През есента, или по-точно през ноември 1945 г., германците смело превземат Исландия и след това създават предмостия в Аржентина. Но войната в морето продължи дълго време. Необходими са били много десантни кораби, за да стигнат до Америка. А корабите не се строят толкова бързо. Но както и да е, Третият райх набираше сила. Четиридесет и шестата година премина в размяна на удари в морето. И през 1947 г. германците вече са прехвърлили военните действия в Гренландия и са я превзели. И оттам не е далече до Канада!
  Нацистите планираха колосални завоевания. И през 1948 г. започва офанзива срещу Канада и от Бразилия до Венецуела заедно с японците. Боевете се развиха много ожесточени.
  Германците напредваха бавно, но сигурно. Техните танкове от серия E бяха по-модерни от американските и показаха своето предимство на бойното поле. Но между другото, янките не са толкова прости и се съпротивляваха много упорито. И не се опитаха да се откажат.
  Въпреки че, разбира се, имаше котли. Американците се намесиха в тях. После се отказаха. И затворниците целуваха босите прашни крака на арийските момичета.
  Скоро паднаха Квебек и Торонто, а след това и други градове. От май до декември 1948 г. германците превземат почти цяла Канада, както и Венецуела, Никарагуа и по-голямата част от Мексико. Това е изключително тежка ситуация. До началото на 1949 г. германците държат Съединените щати в стоманена клеща. Тогава, на 11 януари, американците се опитаха да използват ядрено оръжие за първи път в историята. И не успяха съвсем. От петте бомби четири загинаха в самолети, свалени от немски самолети, а една, когато избухна, не причини сериозни щети на германските войски.
  В отговор краутите засилиха бомбардировките си над американски градове и военни съоръжения.
  Така битката продължава с постоянен успех в полза на Вермахта. Кой имаше по-добро оборудване и подготовка на войските. Да, и то голям брой. Боевете бяха много ожесточени. В началото на 1949 г. германски, чуждестранни и японски дивизии окупираха това, което беше останало от Мексико и навлязоха в Съединените щати от север. Америка е напълно притисната. И стана ясно, че нещата са зле за САЩ. И до края на лятото половината от територията на империята на орела, както и Аляска, вече бяха заловени.
  Германците превземат Вашингтон и Ню Йорк на 8 ноември 1949 г. И на 7 декември 1949 г. остатъците от американската армия се предават. Така завършва Втората световна война. Най-кръвопролитната от всички войни и продължи повече от десет години!
  Изглежда, че дългоочакваният мир е настъпил. Но Хитлер не искаше да приеме факта, че хегемонията трябва да бъде споделена с Япония. И на 20 април 1953 г. Третият райх атакува Страната на изгряващото слънце. Избухна нова война. За световната хегемония.
  Количественото превъзходство е на страната на Третия райх, качественото също. Но японците се бият с голяма свирепост и масов героизъм.
  Въпреки това нацистите все още надделяват. Войната обаче продължи почти година. СССР остава неутрален. Сталин умира там и се води сериозна борба за власт.
  Япония в крайна сметка е окупирана от Вермахта. Няколко месеца по-късно нацистите превзеха и страните от Латинска Америка. Те установяват световна хегемония.
  В самия Трети райх се провеждат реформи. Въвежда се нова религия, която да замени християнството. В него няма Троица, а само един върховен Бог и неговия пратеник - Адолф Хитлер. Единна валутна марка, единно образование. А също и полигамията, осветена от религията. И все още активно се извършва генетична селекция. Човешката раса се подобрява.
  СССР все още съществува в пресечен вид и отдава почит на нацистите. Никита Хрушчов управлява там и се опитва да не тормози звяра. Въпреки това Хитлер вече е подчинил целия свят на себе си. И гледа на Русия като на червено петно. Но човек предполага, а Бог се разпорежда.На 20 април 1957 г. фюрерът става жертва на атентат точно на рождения си ден. И точно на шестдесет и осем години управлението на дивия тиранин беше прекъснато. Който завладя почти целия свят и искаше отново да нападне СССР на 22 юни.
  Но както виждаме с него не се получи...
  Хитлер е наследен от Шеленберг. Херман Гьоринг умира от злоупотреба с наркотици и лакомия. Химлер изпадна в немилост и Хитлер спря да му вярва и след това го отстрани. Шеленберг наследява Химлер и получава поста наследник. Освен това Хитлер е имал деца, получени чрез изкуствено осеменяване. Но най-големият от тях още нямаше четиринадесет.
  Така че потомците на фюрера нямаха време да наследят. Така Хитлер става император, но без династия. Шеленберг не посмя да убие децата на фюрера, но ги отстрани от власт. И самият той става фюрер и диктатор.
  Борбата за власт продължи няколко години.
  И на 1 май 1961 г. нацистка Германия все пак напада СССР. Имаше опит да се постигне: една планета - една империя!
  И войските на Шеленберг все пак успяха да превземат Москва. Съветската армия беше твърде по-ниска по количество и качество на военната техника. Превземането на големите градове на СССР се проточи шест месеца поради големи разстояния. И тогава партизанската война продължава още десет години.
  Скоро обаче нещата се успокоиха. Шеленберг провежда сравнително либерална политика и през 1981 г. всички руснаци получават гражданство на Третия райх. Либерализацията напредваше постепенно. Скоро след това Шеленберг умира. И се разгоря сериозна борба за власт. След това, като компромис, монархията е възстановена и прекият потомък на кайзера Фредерик IV се възкачва на трона. През 2001 г. се провежда референдум, на който всички жители на планетата Земя получават гражданство и формално равни права. А през 2017 г. бяха премахнати последните ограничения за евреи и роми.
  Ерата на националсоциализма приключи. Човечеството обаче е в една империя, федерална и монархическа. Изследва космическото пространство.
  В него формално всички са равни и има Сенат и Бундестаг, където депутатите се избират от цялото население на Третия райх. А над тях е Кайзерът, императорът на цялата планета Земя.
  Животът като цяло не е лош в материално отношение. Строгата дисциплина, развитието на науката и технологиите с отлична немска организация дадоха резултати. Селското стопанство е отлично, няма глад и има изобилие от храна дори в бедните райони на Африка. Всеки има работа, всеки получава заплата и пенсия. Образованието и медицината са безплатни. Също така безплатни ясли и детски градини. Храната струва стотинки, а цените на всички продукти са замразени от много години. Навсякъде, дори в Африка, има пътища, почти всеки има отделен апартамент или къща. Всички младоженци веднага получават поне три стаи в апартамент с всички удобства. Можете да вземете кола или нещо друго на кредит. Много дори имат лични хеликоптери.
  Интернет е активен, всички имат телевизори и компютри, работният ден е само четири часа. Всички спортни секции са безплатни и дори плащате, за да ги посещавате.
  Те дават значителна помощ за всяко дете. Комуналните услуги и градският транспорт са безплатни. Всичко стана толкова спретнато и добре поддържано. Улиците са чисти, появиха се много роботи и автоматизация. Примерен ред. Цигарите са забранени, въпреки че все още се продава алкохол, а бирата от различни видове е почти безплатна. Децата в общественото хранене също се хранят безплатно.
  Много безплатни атракции и компютърни зали.
  Човешки селища вече съществуват на Луната, Марс, Венера, Меркурий и спътниците на Юпитер.
  Хората се готвят да скочат към звездите. Много неща вече са измислени.
  Накратко, като цяло се получи доста добре. И нямаше нужда да се нервирам толкова.
  АКО ЗЮГАНОВ ПРОЯВИ ПОВЕЧЕ СМЕЛОСТ И ДАЛНОВИДНОСТ
  През май 1999 г. Зюганов реши да не одобри кандидатурата на Степашин, а да отиде на предсрочни избори в Думата. Комунистите и техните съюзници взеха консолидирано решение да гласуват против Степашин. Нещо повече, те бяха обидени и лишени от позициите си в правителството. Подобно решение щеше да е най-вероятното в историята, ако Зюганов не беше троянски кон в комунистическия лагер, който подкопаваше и компрометираше левите идеи.
  Предсрочните парламентарни избори обещават много ползи за комунистите, включително поради по-малко конкуренти и образа на мъченици.
  И това показа, че комунистите изобщо не се вкопчват в стола, а са по-принципни.
  Вторият път Елцин отново привлече Степашин, а след това взе Аксененко за трети път. Думата отново не одобри и беше взета и разпусната. Нови избори бяха насрочени за септември.
  Упоритостта на парламента донякъде промени хода на историята. Бомбардировките над Югославия продължиха по-дълго - тъй като Милошевич се надяваше на помощ от Русия. А разпускането на парламента даде шанс на опозицията да спечели.
  Комунистите успяха отново да подложат на гласуване импийчмънта на Елцин.
  И отново малко не стигна, този път само два гласа. Депутатите се притесняваха от близостта на парламентарните избори и опасността да не минат на тях.
  Думата е разпусната и Елцин назначава с указ малко известния Аксененко за министър-председател.
  Като цяло надеждите на Зюганов, че изборите ще се проведат, се оправдаха. Болният и слаб президент не се противопостави на конституцията. И не рискува да превиши правомощията си с два процента рейтинг. Примаков, виждайки, че неговата коалиция няма време да се формира и регистрира, влезе в съюз с комунистите. Яблоко и Либералдемократическата партия отидоха на изборите. Блокът "Единство" нямаше време да се формира и НДР отслабна.
  Има и нахлуването на бойци в Дагестан и нерешителността на силите за сигурност по време на изборите.
  Комунистите заедно с Примаков и Лужков постигнаха колосална победа. Те получиха повече от петдесет и пет процента от гласовете. Втори е блокът "Яблоко", който също се представи добре, като спечели петнадесет процента. Неочаквано LDPR се представи добре, събирайки повече от дванадесет процента. NDR не изпълни петпроцентната бариера - пълно поражение! Жириновски стана единственият прокремълски лидер в Думата. Вярно, конкуренцията беше слаба. Според новия закон партиите трябва да се пререгистрират не по-късно от година преди изборите, а много от тях нямаха време.
  Парламентът отново беше доминиран от лявата опозиция, както Яблоко с едномандатни места, така и ЛДПР в малцинството.
  И разбира се възникна конфликт... След избора на председател на Държавната дума беше гласуван вот на недоверие към правителството. И отново се заговори за импийчмънт. Този път две трети, лесно щеше да се събере!
  Елцин, след колебание, реши да върне на председателството премиера Примаков и първия вицепремиер Маслюков.
  Лявата коалиция се съгласи с това, но правомощията на президента бяха временно ограничени. А до новите избори няма почти нищо. След преговори в рамките на коалицията беше решено Примаков да бъде номиниран за президент. Лужков стана министър-председател. И Зюганов получи поста ръководител на законодателната власт! Тоест, Super Skipper! Що се отнася до новия, дори трябваше да се приемат промени в конституцията.
  Бойците бяха прогонени от Дагестан. Но те не отидоха в Чечения. Там избухна гражданска война. Русия подкрепи Масхадов и Кадиров, срещу Басаев и Радуев.
  Примаков успя да спечели руските президентски избори още на първия тур. Правителството обаче получи допълнителни правомощия. Както и законодателната власт под комунистически контрол.
  Икономическият растеж в Русия продължи, цените на петрола и газа се повишиха и промишлеността се съживи.
  Американците, общо взето, както и в действителност, след терористичната атака от 11 септември се забъркаха в Афганистан и затънаха в Ирак. Примаков беше лесно избран за втори мандат. Но през 2008 г. той загуби мястото си от изключително успешния министър-председател Юрий Лужков.
  Новият президент продължи предишната политика на съюз с комунистите. Зюганов стана министър-председател.
  Известно време външната политика беше свързана с партньорство със Запада и приятелство с Китай. Режимът на Янукович се затвърди в Украйна. Така че Лужков, за разлика от Путин, провежда по-проукраинска политика и цени съюза на славянските държави. Украйна дори стана част от Евро-азиатския съюз през 2016 г. Лужков изкара два мандата и подаде оставка. Зюганов най-накрая стана президент, като също спечели изборите доста лесно. Жириновски участва за седми път, всички от 1991 г., и отново загуби.
  През есента на 2015 г. Русия се включи във войната в Сирия и бомбардира там. Тръмп дойде на власт в САЩ. Зюганов, въпреки формалния комунизъм, продължи предишния си курс по икономика. Русия, въпреки формалното господство на Комунистическата партия на Руската федерация, остава пазарна, демократична и умерено авторитарна страна.
  Партньорство със Запада и умерена конкуренция. Има съюз с Украйна и Беларус, и Казахстан, но също не много близък. През 2020 г. Зюганов беше избран за втори мандат. Като цяло леко понижаване на резултата на прага на втори кръг. А в Украйна, след напускането на Янукович, неочаквано победи безсистемният Зеленски. Назарбаев също си тръгна.
  Зюганов каза, че няма да променя конституцията и ще напусне след втория си мандат.
  Така лидерът на Комунистическата партия на Руската федерация все пак успя да управлява Русия, като показа малко повече смелост. И светът се оказа по-безопасен и по-спокоен, отколкото в действителност.
  Кой е Путин? Как се разви кариерата му? След като Примаков стана министър-председател, Путин беше отхвърлен като твърде близък до Елцин. Обвинявайки по-специално, че ФСБ е прецакала нахлуването на бойци в Дагестан. Путин остана замесен в политиката известно време. Той се кандидатира неуспешно за Държавната дума. След това става кмет на Санкт Петербург.
  Но след това напусна политиката и си намери работа в охранителната служба на частна фирма. Толкова малко хора вече го помнеха.
  През 2020 г. Жириновски отиде на президентските избори за осми път и отново загуби със скромен резултат. Но той все още има фракция в Държавната дума. И дори Зюганов го удостои със звание генерал-майор след изборите през 2020 г. Доналд Тръмп неочаквано загуби изборите от млад съперник от Демократическата партия. Меркел подаде оставка предсрочно. А здравето на Лукашенко рязко се влоши.
  През 2021 г. руските космонавти най-накрая полетяха до Луната. И там забиха червено знаме! Зюганов обяви Афонин за свой официален наследник. Е, общо взето животът отново се завъртя в кръг.
  Както виждаме, разпадът на Русия не се случи и без Путин. И светлината не угасна.
  
  
  
  
  
  
  АКО МЕНШИКОВ ЩЕШЕ ДА УБИЕ НИКОЛАЙ
  . В която царска Русия печели Кримската война. Меншиков беше убит от заблуден куршум и по-способен командир зае неговото място. Тоест случи се инцидент и промени хода на историята.
  Обратното на този с Макаров. Французите и британците бяха победени на парче. И Русия, след като залови огромен брой пленници и трофеи, си върна Крим.
  Турция е победена в Закавказието. Тя даде Карс, Ерзурум и почти цяла Армения на Русия. Руските войски окупират Румъния. Не се наложи обаче офанзивата да продължава. Султанът поискал мир. По същото време Австрия окупира Босна и Херцеговина.
  Турците се съгласяват да предоставят автономия на Сърбия, България, Черна гора, а Румъния става руски васал. В същото време Русия завладява и Армения: Карс, Ерзерум, Танрог, разширявайки владенията си на юг.
  Във Франция избухнаха бунтове и започна гражданска война и тя вече не можеше да изпрати войски. Великобритания също напусна конфликта. Сардинското кралство също отслабва. Австрия се засили. Австрийците скоро завладяват Кралство Сардиния, укрепвайки господството си над Италия.
  Скоро Шамил беше заловен, слагайки край на войната в Кавказ. Русия сключи изгоден мир с Китай, отнемайки още повече територия, отколкото в реалната история, така че авторитетът на руското оръжие беше по-висок.
  Николай Първи не подкрепи севера във войната срещу юга. Напротив, той реши да помогне на южняците заедно с Великобритания, за да укрепи позициите си в Аляска.
  Русия започва да строи градове и крепости на американска територия. Имаше дори железопътни проекти до Чукотка. Цар Николай очерта много. Руските войски завладяват Централна Азия. Този монарх умира през 1867 г. Оставяйки Русия мощна и просперираща. Неговият син Александър не премахва крепостничеството, но продължава да се придвижва на юг. По-специално, той води победоносна война с Турция и присъединява Константинопол към Русия. След това Месопотамия.
  Отново войната с Великобритания и поражението на британците в Азия. Александър Втори управлява малко по-дълго, без да прави значителни реформи, с изключение на съдебната система и донякъде да подобри системата за управление.
  Премахването на крепостничеството никога не последва. Но Русия анексира Иран. Царят умира точно двадесет години след Николай Първи през 1887 г. Александър Трети управлява само за кратко време, до 1894 г., но успява да присъедини почти цяла Индия към Русия. И Николай II продължи движението си към Индокитай и към самия Китай.
  Имаше война с Япония. Като цяло победоносно. И пълното завладяване на Китай и Индокитай. И проникване чак до Австралия. Но в Европа ситуацията се оказа малко по-различна.
  Австрийската империя анексира южната част на Франция. И тогава тя победи Прусия, завладявайки Южна Германия. Австрия стана световен хегемон. Франция беше силно отслабена от гражданската война. Прусия не можа да се обедини. В крайна сметка австрийците превземат и превземат цяла Прусия, както и части от източна Франция. Създава се голяма империя, която се разширява в Африка. Скоро австрийците завладяват и Белгия, Холандия и много земя в Африка. Тогава имаше война между Австрия и Русия срещу Великобритания. Завършва с разделянето на Африка между австрийците и руснаците.
  Император Франц наистина става най-великият монарх, надминавайки Наполеон Бонапарт, като завладява почти половината Африка и по-голямата част от Европа. Франция също скоро е напълно превзета, заедно с Испания и Португалия. Да, всичко мина добре, но...
  Наследникът на император Франц искаше да присъедини Сърбия към себе си! И през 1920 г. започва голяма война между Русия на Николай II и Великата Австрийска империя.
  Цяла Европа е на страната на Австрия. Освен Великобритания, която не е толкова силна, колкото в реалната история, и почти половината Африка. Освен това Швеция се противопостави на Русия. И Норвегия и Дания бяха заловени при император Франц.
  Това беше половината беда. САЩ останаха разделени и второстепенна сила. Но Великобритания все още контролира Канада и Австрия. И след първите два месеца колебание тя също влезе в битка на страната на Австрия.
  Така избухна голяма война. Австрия и Англия срещу Русия.
  Разбира се, Олег Рибаченко е точно там. И се бие като истински и непреклонен герой.
  Момчето стреля по чуждата армия с автомат и пее:
  - Химнът на родината пее в сърцата ни,
  Няма по-красива от нея в цялата вселена...
  Стисни по-здраво хвърлящия лъч на рицаря -
  Умрете за дадената от Бога Русия!
  И той се бие, унищожава с картечница армия от цяла Европа и отчасти от Африка.
  И момчето не се поддава на себе си. Тук той хвърля граната с боси пръсти и изписква:
  - Няма да се дадем и няма да се откажем!
  И отново момчето изстрелва смъртоносен и опустошителен залп. Той не иска да отстъпи на своя противник.
  И пее на себе си:
  - Никой няма да ни спре! Дори лъв не може да победи!
  Момчето е истински герой. Непреклонен и непобедим. Рицар на вярата! Дори и да не е християнски!
  И така австрийската атака е отблъсната.
  Австрийците и англичаните имат танкове, но и Русия има мастодонти.
  Николай II все още има много по-голямо население, като се вземат предвид колониите. Помислете за цяла Азия, Източна Европа, част от Балканите, повече от половината Африка.
  Така че Русия превъзхожда по численост на пехотата. И войниците се бият много смело...
  А австрийците не можаха да устоят и бяха отблъснати от Варшава. След това руските войски настъпват към Одер и превземат Източна Прусия. Галиция също падна, заедно с Лвов. Пшемисл бил обсаден. Краков е освободен.
  Тогава се оказа, че славяните не искат да се бият с русите и масово се предават.
  Битките също показаха, че по-леките, пъргави руски танкове са по-ефективни от по-тежките и тромави немски танкове. А в авиацията царска Русия като цяло е с порядък по-силна от качеството на британците и австрийците.
  Руските войски подновиха настъплението си след пауза. Те взеха и брой, и умения.
  Будапеща е обкръжена и превзета. В морето адмирал Колчак побеждава британците и превзема Австралия. На сушата руските войски обграждат и превземат Берлин. И след това Виена.
  Австрийската империя също губеше битката в Африка. Английският корпус също е победен. Да, нещата бяха неприятни за император Адолф.
  Той пъхна главата си на грешното място и започна да губи напълно. Как може да устои на такава власт?
  След падането на Виена съпротивата на австрийците става фокусна. И скоро руснаците окупираха цяла Европа и Африка. В същото време атака срещу Канада започна от Аляска. Британците също загубиха.
  Великобритания се оказа изолирана и се опита да остане на острова.
  Но е ясно, че Русия ще надделее, като започне въздушна офанзива.
  И тя бомбардира почти всичко, което беше на повърхността. И тогава на сушата беше стоварен десант, който доведе Великобритания до подчинение.
  Така цялото източно полукълбо, както и Аляска и Канада, станаха руски.
  Като цяло това е страхотно! Николай втори направи временна пауза, преглеждайки вещите. Съединените щати все още са разделени и не са много силни, както други държави, зависими от Русия.
  През 1937 г. цар Николай II се разбива със самолет. Престолът е наследен от Алексей II. За разлика от истинската история, наследникът беше доста здрав и весел. И през 1941 г. той решава да завладее всичко, което неговите предци не са успели да превземат.
  Пускайки планетата, Земята вече ще бъде една империя. И руската армия се премести първо в северните щати на Америка, а след това в южните. Съединените щати не бяха силни и бързо бяха превзети. Но Мексико се оказа по-лесно за превземане. След това се придвижете нагоре. Един по един, превземайки една страна след друга. Най-голямата и най-силна Бразилия. Но тя издържа по-малко от месец.
  И така те завладели Латинска Америка и Нова Зеландия. Алесей Втори влезе в историята като завършил всички руски завоевания. И още през 1947 г. руските космонавти стъпиха на Луната. И през 1958 г. до Марс! През 1961 г. на Венера. През 1972 г. до Меркурий, а през 1973 г. до луните на Юпитер. През 1975 г. на 71-годишна възраст Алексий II умира. По прякор Довършителят. И синът му Николай III става цар. През 1980 г. човек навлиза в последната, най-отдалечена планета от Слънчевата система - Плутон. Николай III не управлява твърде дълго. Умира през 1985 г. И синът му Александър четвърти се възкачи на престола. Млад крал на около двадесет и седем години. И царят заповяда да се приготвят за скок отвъд Слънчевата система. И започнаха да строят звездни кораби и фотонна ракета. И накрая, през 2017 г. стартира първата междузвездна експедиция.
  
  ЦАР НИКОЛАЙ II ИМА КЪСМЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН
  Известният писател и поет Олег Рибаченко почувства, че в света нещо не е наред. Човечеството си остава разпокъсано както беше. Броят на държавите на планетата Земя само се увеличава. И ако някой печели влияние, това е само тоталитарен, диктаторски Китай. А Русия след края на управлението на Владимир Путин изпадна в дълбока криза. Войната в Кавказ отново бушува, левичари и националисти се бунтуват. Икономиката отново е в упадък и престъпността се увеличава. И Русия започва да се разпада.
  Въпреки феноменалния си късмет, Владимир Путин така и не успя да създаде силна, стабилна политическа система или стабилна и бързо развиваща се икономика. Много социални и междуетнически проблеми не бяха разрешени. Рядък късмет позволи на Путин да запази видимостта на просперитет. Но щом си отиде, веднага се отвориха всички незараснали абсцеси.
  Освен това надвисва заплахата от ядрена война! Светът е в хаос, Русия върви към мащабна гражданска война! Това трябва спешно да се поправи.
  Момчето прочете в една книга, че можете да промените съдбата на хората и да промените местата й! И има един могъщ циганин, който може да причини това на всеки човек.
  Така че защо да не обърнем късмета и късмета на Путин и Николай II?
  Освен това, ако Николай II е толкова феноменално успешен, колкото Путин, тогава ходът на историята ще се промени. И през двадесет и първи век Романови ще управляват Русия. Това означава, че Путин няма да има нужда от късмет. Или поне Русия има късмета на Путин.
  А през ХХ век късметът на царска Русия е много необходим.
  Известният писател реши да отиде при циганката. За щастие адресът й беше в интернет и развитата интуиция каза на писателя и поета, че тя изобщо не е шарлатанка.
  Наистина циганинът не е прост. Той живее в имение в Москва и изглежда на около двадесет години, въпреки че гадае още от съветско време. Веднага се вижда вечното момиче с черна къдрава коса - необикновена е!
  Олег Рибаченко я попита:
  - Направи добро дело! Променете късмета на Владимир Путин и Николай II!
  Вечно младата циганка погледна Олег Рибаченко и отговори:
  - Добре е, че не сте егоист и ще се откажете не за себе си, а за страната Русия! А още по-добре е, че имате богата енергия и безпрецедентно, невероятно, свръхчовешко въображение!
  Циганинът намигна и продължи:
  - Да променям толкова много историята не е лесно дори за мен! Но вие, собственикът на най-силната и богата фантазия в света, можете да ми помогнете!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Готов съм на всичко! И ще изпълня всяка молба!
  Младият циганин кимна и каза:
  -Ще те превърна в момче на около дванадесет, а ти ще растеш изключително бавно и никога няма да станеш по-голям от четиринадесет телесно. Ще те пратя в паралелен свят, където първо ще станеш роб!
  Олег Рибаченко каза в съгласие:
  - Готов съм!
  Циганинът кимна и продължи:
  - Ще трябва да ми вземете девет артефактни камъка: черен, бял, червен, оранжев, жълт, зелен, син, индиго, лилав. И освен това, десетият артефакт е короната на Кошчей!
  Трудно е, но ще имате вечно младо, бързо, силно и издръжливо тяло на момче войн. И плюс изключителен интелект и феноменална дарба на въображение. Рано или късно ще съберете артефакти и ще се върнете обратно във вашия свят. И завинаги ще бъдеш в тялото на феноменално силно и бързо момче на около четиринадесет години и ще бъде невъзможно да те убият. Тоест ще получите и безсмъртие като награда!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Човек може само да мечтае за това!
  Вечно младата вещица отбеляза:
  - Но десет артефакта са мои и само мои! Те ще ми дадат такава сила, че ти повече от заслужаваш безсмъртието! Междувременно ще те приспя и ще се събудиш като роб в каменоломните. И тогава вашата изобретателност ще ви каже как да се измъкнете от това!
  Когато се преместите, ще мога да променя съдбата, късмета и богатството на президента Путин и цар Николай II. Вие ще събирате артефакти от различни светове за мен, а междувременно, от началото на ХХ век, историята на Русия ще върви по различен начин. Тоест, дори и да не съберете артефактите - девет камъка и короната на Кошчей, царят на Русия Николай II пак ще получи късмета, съдбата и късмета на руския президент Владимир Владимирович Путин!
  Олег Рибаченко се усмихна широко и отговори:
  -Това е добре! В новия свят ще съм спокоен, че ходът на историята най-накрая се е променил към по-добро! И че Русия ще може да възстанови реда в целия свят и да стане държава хегемон! И абсолютен хегемон!
  Вечно младата циганка нареди:
  - Легнете на дивана!
  Олег Рибаченко легна.
  Момичето магьосница измърка:
  - Сега спи! Ще се събудиш в друг свят.
  Олег Рибаченко затвори очи и той почти моментално заспа.
  Циганинът извади предварително съхранените съставки от контейнерите и започна да приготвя отварата. Пусна газта под предварително подготвения казан за магия. И тя започна да хвърля там разни неща, да прави магии. В същото време вечното момиче извади от джоба си тесте карти и запя:
  - О, съдба, съдба, помогни на Николай! Успех от Путин, ела при Цар Романов!
  Нека Романов победи
  Прави като Чингис хан...
  Нека ти носи късмет,
  Путин като открадна подарък!
  
  За Русия е по-добре
  Николай Велики цар...
  Чингис хан ще стане по-хладен
  Бъдете като Владимир Путин!
  Котелът започна да кипи и отварата започна да клокочи в него. Циганинът подреди картите, направи заклинание и хвърли тестето в кипящата мъгла... Светна свръхярка светкавица, сякаш от хиляди снимки. Спящият Олег Рибаченко изчезна... И тогава, след като светна, изчезна и котелът.
  Просторната зала, където великата магьосница направи заклинанието си, стана празна и тиха!
  Вечно младата вещица каза:
  - Добре! Промених хода на историята и е страхотно! И ако този идеалист има късмет и събира артефакти, тогава ще стана толкова могъщ, че самият Сатана ще ми завиди!
  И циганската магьосница блесна с изумрудени очи!
  И стана чудо!
  Какво наистина очакваше Николай II... Наистина, много се промени. По време на коронацията не е имало кървава свада. И експанзията в Китай беше успешна. Войната с Япония, разбира се, се случи. Това като цяло беше исторически неизбежно. Ясно е, че чудовището в лицето на самурая е трябвало да бъде обезоръжено и унищожено. И от това няма спасение. Не можете да оставите опасност на вашите граници.
  Япония първа започва войната, но опитът й да атакува руски кораби е неуспешен. Руснаците не получиха значителни щети и дузина разрушители на Земята на изгряващото слънце бяха потопени.
  "Варяг" също успя да избяга от обкръжението. Което се оказа голям успех. И адмирал Макаров бързо пристигна в морето и да унищожим японците. И генерал Куропаткин победи самураите на сушата и напълно окупира целия Корейски полуостров.
  И дори цар Николай II взе решение: трябваше да остане в безопасност от Япония завинаги! Но като? Да, кацнете войски и ги присъединете изцяло към Русия като провинция.
  И тогава се състоя решителна битка в морето, където японският флот беше окончателно довършен от адмирал Макаров.
  В битката участваха и четири момичета! С голи крака и по бикини!
  Наташа, Зоя, Аврора, Светлана. Четири красавици, които размахвайки саби се качват на най-големия самурайски кораб.
  Наташа реже японеца и вика:
  - Ще се размажеш, криволиче!
  Зоя посече друг самурай и отбеляза:
  - И очите ти са сапфирени!
  Наташа, след като управлява мелницата, потвърди:
  - Разбира се, да! Разбира се, да!
  И тогава Аврора го взе отново и ритна японеца в брадичката с голата си пета. Тя му счупи челюстта и изрева:
  - Ура за Родината!
  Светлана го взе, отряза главата на самурая и избухна:
  - За цар Николай II!
  Да, разбира се, много зависи от късмета. По-специално адмирал Макаров остана жив. И той се оказа вторият Ушаков. Колко ловко командва. Самият той е на мобилен крайцер, може да се справи с всичко. А японците, които между другото нямаха голямо предимство в оръжията, бяха победени на части и тактически.
  Умението на генерал или военноморски командир надделява над малкото числено предимство.
  Освен това по това време японците бяха по-слаби на брой. И така, Макаров ги разбива. Форсира близък бой, където руските кораби с бронебойни снаряди са много по-силни.
  И японците са победени. И момичетата превземат друг самурайски кораб. А на него знамето на царската империя се вее!
  Какви са японците? Не сте ли много добри в късмета? Николай II получи късмета на Владимир Путин и всичко му мина толкова добре!
  Ами момичетата? Четирите красавици по бикини са родновърски вещици, решили да се борят за краля, въпреки че обикновено нямат нищо общо с този свят.
  Но в този случай е необходимо да се помогне на руския народ. И това се дължи на късмета на Путин. Той никога не би превзел Крим, без да стреля, ако не бяха същите четири момичета вещици. Те помогнаха да се случи чудо. Но дали Русия трябваше да отнема Крим от братския народ, все още е въпрос. Но присъединяването на Китай към Руската империя е страхотна идея! Представете си колко поданици ще има руският цар - може да смаже целия свят!
  Накратко, момичетата тук не си губят времето. И вече новият боен кораб е щурмуван.
  И отново е заловен. И сабите в ръцете на красавиците просто проблясват и са толкова остри. И толкова много японци бяха смесени.
  Битката в морето завършва с окончателното потъване на японската ескадра и пленяването на адмирал Того.
  И кацането започна. Нямаше достатъчно параходи и транспорти. И те използваха дълги лодки, транспортираха ги на крайцери и бойни кораби и направиха много други неща. Царят нарежда използването на търговския флот по време на десанта.
  Руските войски отблъснаха атаката на самураите, които се опитаха да ги изхвърлят от плацдарма. Но царската армия се държеше смело. И масираната атака е отблъсната с големи загуби.
  По време на щурма момичетата вещици секат със саби и хвърлят гранати по врага с боси крака.
  Те разбира се са на най-опасните места. И как започнаха да стрелят с картечници. Всеки куршум е в целта.
  Наташа стреля, хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Никой не е по-готин от мен!
  Зоя, стреляйки с картечница, хвърли дара на смъртта с боси пръсти и изписка:
  - За цар Николай II!
  Аврора, продължавайки да стреля от картечници и скачайки, сопна се и каза:
  - За Велика Рус!
  Светлана, продължавайки да бие врага, каза агресивно, оголвайки зъби, хвърляйки граната с голата си пета:
  - За царската империя!
  Воините продължиха да бият и вършеят. Те имат такъв прилив на енергия. Те се застрелват и унищожават настъпващите самураи.
  Вече има хиляди, десетки хиляди японци, убити от него.
  И победените самураи бягат... Момичетата са много смъртоносни срещу тях.
  А руснаците режат самураи с щикове...
  Щурмът е отблъснат. И нови руски войски кацат на брега. Предмостието се разширява. Не е лошо, разбира се, за царската империя. Една победа след друга. И адмирал Макаров също ще помогне с оръдията си. Помитане на японците.
  И сега руските войски вече се движат през Япония. И тяхната лавина не може да бъде спряна. Нарязват врага на парчета и мушкат с щикове.
  Наташа, нападайки самураите и ги нарязвайки със саби, пее:
  - Белите вълци се стичат! Само тогава състезанието ще оцелее!
  И как хвърля граната с боси пръсти!
  Зоя пее с яростна агресия. И също хвърляне с боси крака, нещо уникално, смъртоносно:
  -Слабите умират, убиват ги! Защита на свещената плът!
  Августин, стреляйки по врага, сечейки със саби и хвърляйки гранати с боси пръсти, крещи:
  - В буйната гора се води война, заплахи идват отвсякъде!
  Светлана, стреляйки и хвърляйки дарове на смъртта с боси крака, го взе и изпищя:
  - Но ние винаги побеждаваме врага! Белите вълци поздравяват героите!
  И момичетата в хор, унищожавайки врага, пеят, хвърляйки смъртоносни оръжия с боси крака:
  - В свещена война! Това ще бъде нашата победа! Имперското знаме напред! Слава на падналия герой!
  И отново момичетата стрелят и пеят в оглушителен вой:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Белите вълци смазват врага! Белите вълци - поклон на героите!
  Момичетата вървят и тичат... А руската армия се придвижва към Токио. И японците се избиват, и ги косят. Руската армия се движи. И една победа след друга.
  Цар Николай наистина извади късметлийски билет. Руските войски вече започват да щурмуват японската столица. И всичко е толкова страхотно.
  Момичетата тук, разбира се, са пред всички и тяхното напрежение и подвизи са на голяма висота.
  Особено когато хвърлят гранати с боси крака. Това обикновено предизвиква шок и страхопочитание сред самураите.
  Но ето че те се катерят по стената на японската столица. И режат хора и коне на зелки. Те смазаха противниците си на парчета. Момичетата идват, крещят и се смеят! И с босите си пети те ритат по брадите. Японците летят с главата надолу. И падат на собствените си клади.
  А воините още по-мощно размахват саби.
  И самураите търпят поражение след поражение. Така руските войски превзеха Токио.
  Микадо бяга от страх, но не може да се скрие никъде. И така момичетата го вземат в плен и го връзват!
  Голяма победа! Японският император подписва абдикация в полза на Николай II. Титлата на руския цар е значително удължена. Корея, Монголия, Манджурия, Курилските острови, Тайван и самата Япония стават руски провинции. Въпреки че Япония има малка, ограничена автономия. Но нейният император е руски, самодържавен цар!
  Николай II остава абсолютен монарх, неограничен от нищо. Той е самодържавният цар!
  А сега и императорът на Япония, Жълта Русия, Богдихан, Хан, Каган и така нататък, така нататък, така нататък...
  Да, повече късмет. Забележете, че късметът позволи на Путин да завладее толкова много! Двадесет и първи век, уви, не е много подходящ за улавяне!
  Каква полза има Русия от факта, че врагът на Путин Маккейн почина от рак на мозъка? Късметът, разбира се, е колосален, дори не можете да си го представите нарочно - врагът ви да умре от такава лоша и неприятна смърт!
  Но специфичната доходност за Русия е нулева.
  Но за Николай II такъв късмет и късмет на Путин се превърнаха в големи териториални придобивки. Но наистина, защо съдбата трябва да прави подаръци на Путин? Е, от факта, че Собчак почина в такъв момент и не се наложи да му дават поста шеф на конституционния съд, как е добре за Русия?
  А царят на цяла Русия Николай II е необикновена личност. Естествено, след такава голяма победа силата и авторитетът му се засилиха. Това означава, че някои реформи могат да бъдат извършени. Особено в православието! Позволете на благородниците да имат четири жени, както е в исляма. И също така да се даде право на втора съпруга на войниците като награда за техните подвизи и вярна служба.
  Добра реформа! Тъй като броят на хората от друга вяра и чужденците в империята е нараснал, тогава броят на руснаците трябва да се увеличи. И как да го направим? За сметка на жените от други нации. В крайна сметка, ако руснак вземе три китайски жени за съпруги, тогава той ще има деца от тях и кои ще бъдат тези деца по националност?
  Разбира се руски по бащина линия! И това е страхотно! Николай II, притежаващ прогресивен ум, беше по-религиозен на външен вид, отколкото в душата си. И разбира се, той постави религията в услуга на държавата, а не обратното!
  Така Николай II укрепва авторитета си сред елита. Мъжете отдавна искат това. И той ускори русификацията на покрайнините.
  Е, свещениците също нямаха нищо против. Освен това вярата отслабва през ХХ век. И религията служеше на царя, без наистина да вярва в Бог!
  И военните победи направиха Николай популярен сред хората и той, свикнал с авторитаризма, не искаше особено промени. Руснаците никога не са познавали друга сила!
  И икономиката е в подем, заплатите растат. Всяка година има десет процента увеличение. Наистина, защо да се променя?
  През 1913 г. цар Николай, на тристагодишнината на Романови, отново намалява работния ден до 10,5 часа, а в събота и предпразнични дни дори до 8 часа. Увеличен е и броят на почивните дни и празниците. Започва да се празнува като почивен ден и датата на капитулацията на Япония. И рождения ден на краля, и рождения ден на кралицата, и деня на коронацията.
  След като се оказало, че престолонаследникът е болен от хемофилия, цар Николай си взел втора жена. Така въпросът за наследяването на престола беше решен.
  Но наближаваше голяма война. Германия мечтаеше да промени света. Царска Русия обаче беше готова за война.
  През 1910 г. руснаците анексират Пекин и разширяват империята си. Великобритания се съгласи с това в замяна на съюз срещу Германия.
  Кралската армия била най-многобройна и мощна. Числеността му в мирно време достига три милиона и хиляда полка. Германия имаше само шестстотин хиляди в мирно време. Плюс Австро-Унгария, но нейните войски не са боеспособни!
  Но германците все още планират да се бият с Франция и Великобритания. И къде могат да теглят два фронта?
  Руснаците разполагат с първите в света леки танкове "Луна"-2 в масово производство. И четиримоторни бомбардировачи "Иля Муромец" и изтребители с картечници "Александър" и много други. И разбира се мощен флот.
  Германия няма равни сили.
  И германците все пак решиха да атакуват Белгия и да заобиколят Париж. Тук изобщо нямаше нищо за тях.
  Но войната все пак започна. Германия направи своя фатален ход. И нейните войски се преместиха в Белгия. Само силите са неравни. Руските войски вече се придвижват през Прусия и Австро-Унгария. А танкът Луна-2 със скорост 40 километра вече е колосална сила.
  Нещо повече, забележете, че цар Николай имаше късмет, че войната започна. Самият цар не би нападнал Германия. И така от руска страна има голямо, смазващо превъзходство в силите, танковете, превъзходство в артилерията и най-добрата авиация като количество и качество. И по-силна икономика, тъй като беше възможно да се избегне рецесията, причинена от революцията и поражението във войната. И така през цялото време има подем и успех след успех.
  Очевидно германците са атакувани. И тогава те самите се изкачиха с основните сили, срещу Франция и Великобритания. Къде трябва да отидат?
  Вземете Италия и обявете война на Австро-Унгария! Единственият плюс е, че Турция влезе във войната срещу Русия. Но това е още по-добре за краля, той най-накрая може да вземе Константинопол и проливите за себе си! Така...
  А също и четири вещици, вечно млади местни вярващи Наташа, Зоя, Аврора, Светлана в битка! И вече ще те ударят! Значи ще ударят и немците и турците!
  Писателят и поет Олег Рибаченко се събуди. Завинаги младата вещица-магьосница изпълни обещанието си, давайки на Николай II късмета на Владимир Путин и сега Олег Рибаченко трябва да изпълни своя. Събуждането не беше лесно. Тялото на момчето е ударено от силен камшик. Момчето скочи. Да, Олег Рибаченко вече е мускулесто момче, оковано с ръце и крака. Можете да видите черно загоряло, сухо и жилаво тяло, с изпъкнали мускули. Наистина силен и издръжлив роб, със здрава кожа, която е толкова втвърдена, че побоят на надзирателя не може да я среже. Тичаш на закуска с другите момчета, ставаш от чакъла, където младите роби спят чисто голи и без одеяла. Вярно, тук е топло, климатът е като в Египет. А момчето цялото голо, само вериги. Те обаче са доста дълги и практически не пречат на ходенето или работата. Но не можете да направите голяма крачка в тях.
  Преди хранене изплакнете ръцете си в потока. Получавате дажба: пюре от ориз и развалени парчета риба. За едно гладно робско момче обаче това изглежда като деликатес. И тогава отиваш в мината. Сутринта слънцето още не е изгряло и е доста приятно.
  Босите крака на момчето толкова са загрубели и възбудени, че острите камъчета изобщо не болят, а дори приятно гъделичкат.
  Кариери, където работят деца под шестнадесет години. Разбира се, те имат по-малки коли и инструменти. Но трябва да работите по петнадесет-шестнадесет часа, точно като възрастните.
  Смърди, така че те се облекчават направо в забоя. Работата е проста: режете камъни с кирки, след което ги пренасяйте в кошници или на носилки. Понякога трябва да бутате и количката. Обикновено момчетата я бутат по две и три. Но Олег Рибаченко е избран сам, защото е много силен. И държи кирката в ръцете си като възрастен. Той трябва да изпълни много по-голяма задача от останалите.
  Вярно е, че ви дават все по-често. Три пъти на ден, не два пъти.
  Момчето-роб, в чието тяло се е вселил Олег Рибаченко, е тук от няколко години. Послушен, трудолюбив, всички движения се отработват до автоматизм. Наистина дяволски силен, издръжлив и практически не познава умора. Но в същото време момчето почти не расте и сега изглежда не повече от дванадесет, със среден ръст за тази възраст.
  Но сила... За няколко възрастни. Млад герой. Който обаче явно никога няма да стане пълнолетен, а той няма да си пусне брада.
  И слава богу! Като писател и поет Олег Рибаченко не обичаше да се бръсне. Работиш за себе си и трошиш камъни, трошиш ги. И до количката. След това го носите до тролея. Трудно е да я натиснеш и децата се редуват да правят това.
  Момчетата тук са почти черни, но чертите на лицето им са или европейци, индийци, или араби. Още повече, че има много повече европейски.
  Олег ги разглежда по-отблизо. Робите нямат право да говорят, бият ги с камшик.
  Олег Рибаченко също мълчи засега. И той учи. Тук освен мъже надзиратели има и жени. Освен това са жестоки и бият с камшик.
  Освен това не всички момчета имат толкова силна кожа като тази на Олег. Много хора се пръсват и кървят. И пазачите могат да те пребият до смърт. Работата е много тежка и момчетата, особено когато слънцето изгрее, започват много да се потят.
  И тук няма едно слънце, а две. И това прави деня много дълъг. И има много работа. Момчетата нямат време за сън и почивка. Това е голямо мъчение за тях.
  Олег Рибаченко работеше за себе си, механично нарязваше и зареждаше. Разбъркан за себе си...
  И той си представи картина на това, което се случва, след като Николай II спечели успеха на руския президент Владимир Путин.
  Наташа, Зоя, Аврора и Светлана нападат австрийците в Пшемисл. Руските войски незабавно превзеха Лвов. И атакуват най-здравата крепост.
  Момичетата са голи крака и по бикини, тичат бързо по улиците на града.
  Секат австрийците и хвърлят дискове с боси крака.
  В същото време момичетата пеят:
  - Цар Николай е нашият месия,
  Страхотен владетел на могъща Русия...
  Целият свят се тресе - къде ще отиде -
  За Николай с песен напред!
  Наташа нарязва австрийците, хвърля граната с боси пръсти и започва да пее:
  - За Русия!
  Зоя също смазва враговете си и пее с апломб:
  - За царската империя!
  И граната, хвърлена от нейния бос крак, лети! Това е убийствено момиче. Може да ти смаже челюстта и да изпие морето!
  И Аврора също хвърля диск с боси пръсти, разпръсва австрийците и изписква:
  - За величието на Русия!
  И той ще оголи много острите си зъби! Които искрят като зъби.
  Светлана също не забравя да се предаде и изрева:
  - Рус на Светия и Непобедим Николай II!
  Момичето демонстрира огромна страст. И с боси крака хвърля всичко и хвърля подаръци!
  Наташа, стреляйки и кълцайки и хвърляйки смъртоносни оръжия с боси крака, изписква:
  - Обичам моята Рус! Обичам моята Рус! И ще ви нарежа всички!
  И Зоя също стреля и вие, хвърляйки нещо експлозивно с боси пръсти:
  - Велики цар Николай! Нека му принадлежат и планините, и моретата!
  Аврора, крещеща от див, неистов гняв и хвърляща подаръци с боси пръсти, вие:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Дръзки момичета смазват врагове с боси крака и боси пети!
  И отново момичетата са в дива треска. Те улавят Пшемисл в движение и пеят, композирайки, докато вървят;
  Нашата свята Рус е прославена,
  В него има много бъдещи победи...
  Момичето тича босо
  И тя не е по-красива на света!
  
  Ние сме елегантените Родноверки,
  Вещиците винаги са боси...
  Момичетата много обичат момчетата
  Свирепата му красота!
  
  Никога няма да се предадем
  Да не отстъпваме пред враговете си...
  Въпреки че краката ни са боси,
  Ще има много синини!
  
  По-хубаво е момичетата да бързат
  Боси в студа...
  Ние наистина сме вълчета
  Можем да го ударим!
  
  Не можем да бъдем спрени
  Страшна орда на Фриц...
  И не носим обувки
  Сатаната се страхува от нас!
  
  Момичетата служат на Бог Род,
  Което, разбира се, е страхотно...
  Ние сме за слава и свобода,
  Кайзерът ще е гаден!
  
  За Русия, която е по-красива от всички,
  Бойците се надигат...
  Ядохме мазна каша
  Бойците не се огъват!
  
  Никой не може да ни спре
  Силата на момичетата е огромна...
  И няма да пролее сълза,
  Защото ние сме талант!
  
  Няма момичета, които не могат да се огъват,
  Те винаги са силни...
  Те се борят яростно за Отечеството,
  Нека мечтата ви се сбъдне!
  
  Ще има щастие във Вселената
  Слънцето ще бъде над Земята...
  С твоята неподкупна мъдрост,
  Байонет Кайзера!
  
  Слънцето винаги грее над хората,
  Над най-просторната страна,
  Щастливи възрастни и деца,
  И всеки боец е герой!
  
  Никога няма твърде много щастие
  Вярвам, че имаме късмет...
  Нека лошото време се разсее -
  И срам за враговете!
  
  Нашият расов Бог е толкова върховен,
  Няма по-красив от Него...
  Ще станем по-високи в душата,
  За да повърне лукавия всички!
  
  Нека победим нашите врагове, вярвам
  Бели, руски Бог е с нас...
  Идеята ще бъде радост,
  Не позволявайте на злото да влезе в прага ви!
  
  Е, накратко, за Исус,
  Винаги ще бъдем верни...
  Той е руски бог, слушай,
  Той лъже, че е евреин Сатана!
  
  Не, всъщност, Боже Всемогъщи,
  Нашето най-свято основно семейство...
  Колко надежден е Той покривът,
  И неговия Син-Бог Сварог!
  
  Е, накратко, за Русия,
  Няма срам да умреш...
  И момичетата са най-красивите от всички,
  Една жена има силата на мечка!
  
  
  ПЛАНОВЕТЕ НЕ СА ПРОМЕНЕНИ
  Хитлер просто не промени плана на OKW и атаката срещу Сталинград беше извършена както от север, така и от юг, от групи армии А и Б. А щурмът беше поверен на Майнщайн . В резултат на това Сталинград падна в рамките на десет дни след нападение от всички страни. И съветските войски се оказват напълно обкръжени. След което Вермахтът се придвижи по брега на Волга до Каспийско море. Как реагира Червената армия? Офанзивата в центъра не беше особено успешна.
  Освен това Япония спечели битката при Мидуей, въпреки че не отвори втори фронт, но превзе Хавайските острови. И в същото време сухопътните части на самураите се придвижиха към Индия. За да запази тази колония, Великобритания трябваше да изтегли част от войските си от Египет, изоставяйки операция "Факел".
  Германците държат инициативата на източния фронт. Бързото превземане на Сталинград срина южния фланг. Фриц се изплъзна до Каспийско море и отряза Кавказ по суша. И тогава Турция влезе във войната. Нейната армия, макар и не много силна, е доста многобройна и способна да се бие смело.
  Още в първите дни турците превземат Батуми и обграждат Ереван. Да, постиженията им са достойни, тъй като Червената армия е притисната от германския фронт.
  Трябва да се отбележи, че нацистите се възползваха от факта, че съветските войски влязоха в битката директно от влаковете и ги победиха на части. Това, разбира се, се отрази негативно на хода на войната.
  Сталин също беше нервен и откачен - той настоя да удържи Кавказ на всяка цена.
  Накратко, героичната защита на Сталинград не се получи и всичко се разпадна. И дори липсата на японски дивизии в Далечния изток не помогна.
  Германците се придвижват по крайбрежието на Каспийско море до Дагестан. За да спрат да събират прах - но силите са неравни, освен това Червената армия изпитва големи трудности с доставките. И тя се поддаде. И Краутите бомбардираха активно.
  Съединените щати почти не докоснаха Третия райх, разсеяни от победите на Япония. Великобритания отслабна донякъде и също не изпадна в беда! Сега германците имаха твърде много самолети и наистина можеха да ги окажат натиск.
  Сталин проявява най-лошите си качества и твърде често изпуска нервите си и крещи, но не взема най-добрите решения.
  Така загубата на Кавказ стана неизбежна.
  На границата с Азербайджан вече се води бой.
  Съветските момичета се бият отчаяно. Тук красавиците се борят отчаяно.
  И те не отстъпват и не се предават. И те пълзят зад гърба им.
  Наташа, Зоя, Августина и Светлана издърпаха немския генерал отзад. Това е готино. Момичетата го поставиха на колене и го принудиха да целува босите им крака. С голям ентусиазъм ги мляска! И ближеше петите на момичетата.
  Момичетата войни обикновено са толкова секси и очарователни. Тогава дадоха битка на Фриц.
  Наташа наряза със залп, отрязвайки нацистите. Тя хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - За голяма слава!
  Зоя също стреля и изписка:
  - За Родината и Сталин!
  Тя я взе и хвърли гранатата с боси пръсти. Тя разпръсна нацистите и изкрещя:
  - За СССР!
  Момичетата са толкова красиви и невероятни.
  Августин също хвърли граната с бос крак, оголи зъби, взе я и изсъска:
  - Толкова съм борбен! Като терминатор!
  И Светлана също ще пусне нещо толкова смъртоносно и разрушително с босите си пръсти. И пак ще пее:
  - Нашето приятелство е монолитно и това означава!
  Четири, те се бият така - това са момичета! Забавните красавици показват дългите си езици в отговор.
  Воини от най-висока категория. И как ще те удрят, и как ще ти крещят.
  Мачкат немците като горски плодове с преса.
  Наташа стреля, хвърляше граната с бос крак и пееше:
  - Ние сме воини на светлината и червеното знаме!
  Зоя също хвърли убиеца с боси пръсти и измърмори:
  - И ние ще се бием за Ленин!
  И тогава тя се нахвърли на Августин, оголвайки зъби:
  - В името на голямата радост!
  И тогава Светлана стреля и хвърля гранати с боси крака, ревейки:
  - Ще се заемем с това и ще го обърнем!
  Четиримата работят активно и снимат. Е, това все пак са момичета, които знаят много за унищожаването. И те не се карат така.
  И както трябва да бъде за истинските терминатори... Летящи воини. И имат страст към разрушение.
  Наташа отново хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Разбирам този свят прекрасно като изостряне на класовата борба!
  Зоя също изсъска, хвърляйки смъртоносна, разкъсваща плътта граната с босите си пръсти:
  - Коя къща ще има червен флаг!
  И тогава Августин даде своя ред. Тя покоси нацистите и хвърли граната с бос крак - съскайки:
  - Голямо пространство, това е нашата земя и всички нас!
  Воините са наистина способни да разкъсат дори нагревателна подложка.
  И тогава Светлана отблъсква граната с бос крак, изстрелва залп и казва с ярост:
  - Огънят и конят, който се движи, са бесни!
  Момичетата, разбира се, ще се възбудят. И си блъскат главите.
  А от германска страна екипажът на Герд се бие на Т-4. Отново, след като започне, няма да загреете и няма да можете да потиснете такъв натиск. Момичетата имат такъв адски огън в очите.
  Застрелват се и не дават шанс за спасение. И не можете да устоите на техните бели, перлени зъби.
  Воините са агресивни и викат:
  - Див аромат! Ще изпратим всички врагове по дяволите!
  Герда ще стреля, ще удари трийсет и четири и ще изскърца:
  - Бъдещи победи!
  Шарлот натиска спусъка с боси крака и бълбука:
  - Ще те разкъсаме!
  Магда също стреля, унищожи Т-26 и каза:
  - Ще го разкрием.
  И тя разтърси босите си пръсти.
  И Кристина също натиска босите си крака върху педалите и съска:
  - Наздраве за нашето парти!
  Момичетата, разбира се, са почти голи по бикини и боси. И в същото време изключително секси.
  И провеждат атаки с техните не много перфектни, но ефективни Т-4. И стрелят по врага. Не отстъпвай в нищо на такива момичета! И как си оголват зъбите. И как правят физиономии!
  Герда реве на себе си, стреляйки с боси пръсти:
  - Герда обича да убива, тази Герда!
  И отново изстрелва снаряди.
  И тогава Шарлот стреля на свой ред и изрева, нокаутирайки тридесет и четирите:
  - Ще им разпоря коремите!
  И с боси крака пак ще започне.
  И тогава Кристина ще добави убиеца. Също така използвайки голи пръсти.
  И ще изреве:
  - Аз съм въплъщение на агресивността!
  Каква талия има и изваян корем!
  И тогава Магда ще го вземе, ще го удари и ще реве:
  - Банзай!
  И краката й също са голи и изсечени!
  Четирите германки се напъват и наистина печелят. Тя има толкова много агресия и жизненост.
  Воините използват пръта и стрелят. Не пускат Червената армия.
  И жените пилоти също се бият в небето и показват това. Че духът им е неизмерим.
  Ето го и най-новият немски Focke-Wulf. Гертруд е на него. И това момиче показва, че е по-готина от мъжете. Така бие фашистите. Не им дава ни най-малко милост. Гертруд започна истинската битка.
  И той сваля съветски Як и крещи:
  - Аз съм супер момиче!
  Тогава ще го вземе и ще си покаже езика. И отново ще предприеме пълно унищожение. Това е момичето. И също така боса и по бикини. И тогава LAGG се стрелна и изрева отново:
  - Пилот стрелец!
  И ще се смее с цяло гърло. И тогава той ще свали PE-2. Такова момиче, от най-страхотния размах и класа. След това тя отново извърши маневра и унищожи Як с въздушни оръдия. И ще опита.
  - Аз съм вълчицата на небето!
  И как оголва зъбите си! И как да се развихри! Каква баба! Баба на всички жени!
  Но, разбира се, фашистите се опитват да атакуват и на юг.
  Там по-специално пилотът Хелга се бие на ME-109. И то толкова успешно, че фрагменти отлитат от британците.
  Едно момиче удари Mustang и запя:
  - Люлякова мъгла се носи над нас!
  Изобщо колко е хубаво да се биеш бос и по бикини. Колко практично е това! И това е много удобно.
  Хелга е пилот. Фюрерът беше достатъчно умен, за да се вслуша в съветите и да допусне момичета в танкове, самолети и в армията. И колко по-добре вървяха нещата за Краутс.
  Самите те не очакваха, че телата на жените са толкова ефективни. Тук Хелга прочуто набира скорост и сметки.
  Момичето натиска педалите с боси крака и реве:
  - Аз съм толкова възхитителна малка крава!
  Хелга сваля още два английски самолета и изписква:
  - Зад мен има немски войници в редица!
  И тя също свали бомбардировач! Какво момиче! На всички момичета, голям и готин воин. Ако унищожава, то също го прави без никакви церемонии или съжаление.
  Момичетата тук са толкова секси!
  И войските на Ромел се промъкват през пустинята, без да чакат да пристигнат допълнителни сили. Трябва да спечелим, така че трябва. Легендарният командир "Пустинна лисица" вече беше свикнал да се бие с превъзходни сили. И войниците му също са такива. Ето, например, избрана рота от жени SS воини. Те бяха прехвърлени в началото на декември, когато фронтът се пропукваше, германците отстъпваха, а британците, напротив, пробиваха, освобождавайки Толбук и заплашвайки да изхвърлят Вермахта от африканска земя.
  Тогава обладаният фюрер предложи: прехвърляне на женски батальон от тигрици. Не защото дамите ще променят баланса на силите, а за да се срамуват мъжете, особено италианците, и да се бият много по-агресивно и по-умело. В крайна сметка, ако елитните момичета, калени от тежки тренировки, са напред, тогава мъжете ще бъдат много засрамени.
  Воините се биеха само по бикини, използвайки специални кремове за защита. В продължение на шест месеца босите им момичешки крака толкова възбудени, че не се страхуваха от горещия като тиган пясък, а от загара кожата им придоби тъмен шоколадов цвят. А мнозина вече имат зад гърба си десетки трупове.
  Марго и Шела са две много млади, но вече калени в битки арийци. Те са най-младите в ротата, но за шест месеца вече са заслужили Железен кръст първа степен (втора степен, всички в батальона вече са го имали), безпощадни са и мили.
  Марго имаше коса с цвят на огън, а Шела беше снежнобяла блондинка с нотка на мед. Тук те се бият, отблъсквайки настъплението на контраатакуващи британски танкове. Матилдите с мощната си броня се движат напред. Следват проходими Cromwell с високо-експлозивни снаряди и по-леки превозни средства. Момичетата се заровиха в пясъка. Безсмислено е да се стреля челно по такива танкове. Трябва да избягваме да бъдат забелязани и тогава...
  "Матилда" и "Кромуел" тежат около тридесет тона и когато минават над изкопани в глинестия пясък ровове, става страшно. Излива се върху разголените ти загорели вратове и усещаш върху себе си ужасната тежест на гадните машини. Тук е същият "Кромуел", типично желязо с 70 мм наклонена броня, което дори 88 мм оръдие не винаги може да поеме. Мирише на британски, много остър бензин и моторно масло. Момичетата имат свои изненади, лесни проблеми. Първите модели на Faustpatrons. Тъй като мъжете, както е обичайно, пускат дамите първи, те тестват най-новите и, както се очаква, обещаващи оръжия.
  Но те също поставят момичетата, противно на лицемерния лозунг на нацизма: "войната е мъжка работа, мирът за жените!", в центъра на нещата.
  Пехотата обаче изостана, което означава, че има шанс да седне в окопите и да спечели.
  Шела казва шепнешком, страхувайки се да кихне от падащия от изкопа пясък, който запушва ноздрите й:
  - Само стареенето на бойното поле ще ви позволи да избегнете ферментацията на шампанското на победата, което е изгнило поради пропуснати срокове!
  Марго се съгласи:
  - Който няма издръжливост, ще изпита киселото вино на поражението и горчивата напитка на загубата!
  Но Матилда, Кромуел и дузина леки Мангусти вече са зад тях. Сега дойде часът на жътвата.
  Шела, чиято някога перлена коса е побеляла от прах и подпира босите си пети на горещия пясък, мислено се обръща към Дева Мария и други светии, казвайки, не ме разочаровайте. Пръстът натиска лапата плавно, така че кумулативният заряд отива директно в резервоара за газ.
  Марго дръпва спусъка заедно с нея, също бавно. След което двете момичета се пляскат с ръце. Зарядите удрят директно в кърмата, след което газовите резервоари експлодират. Оранжеви пламъци плискат като пяна от вълни във въздуха и се чуват нечии ругатни.
  След това късите дула на британските танкове се свиват от ударите в своеобразни тръби.
  А момичетата тигрици смело хвърлят гранати по враговете. И фрагменти летят във всички посоки, разкъсвайки бронята като огнена котешка лапа, разрушителен поток от кумулативни частици.
  Тук е женската ярост, казвайки, че германските жени в никакъв случай не се характеризират със самообладание. И те знаят как да се бият... И нека атаката се задави.
  Много по-лесно е да се отблъсне настъплението на пехотата, състояща се по правило от араби и черни, наети чрез набези или различни обещания. Виждайки, че танковете са избити и има сериозна съпротива отпред, те се оттеглят при първите загуби.
  Е, и тогава те напълно се обръщат към общ полет. Тъй като това е стилът - обиждай слабите, така да бъде и за чудовищата!
  Когато атаката най-накрая изчезна и момичетата продължиха да бягат през пустинята вечерта, те разговаряха, докато вървяха. Шела попита Марго:
  - Мислиш ли, че още ще сме в Александрия?
  Огненият воин отговори уверено:
  - Мисля, че не по-късно от ноември или може би през октомври ние окончателно ще окупираме Египет.
  Шела логично и без да обръща внимание на сърбежа в мазолестите й подметки от горещия пясък, предложи:
  - Когато този пирон в корема ни, базата в Малта, бъде унищожен, снабдяването става по-добро, с пристигането на нови единици врагът вече няма да има шанс.
  Марго се огледа, за да види колко време остава на слънцето, преди да залезе. За да легна най-накрая и да се наспя добре. Близостта на зачервената звезда до хоризонта успокои воина. Тя лениво отбеляза:
  - Мисля, че фюрерът няма да пропусне да повтори великолепния десант на Крит след Перу-Хабор и Мидуей. Само че този път те наистина ще унищожат Малта.
  Шела извика в небето с проклятие:
  - Нека Всемогъщият превърне всички британски бази в ад.
  Слънцето най-накрая се скри зад хоризонта, най-хладният ден в годината, 21 октомври, приключи. И с него започна операция "Полярна мечка". Защо бяло? Хитра дезинформация, за да накара хората да си помислят, че говорим за север, но всъщност смазващият замах на боксьора е на юг.
  Най-голямата британска база наистина изглеждаше като ад. Той беше атакуван от повече от хиляда бомбардировачи, събрани от целия източен фронт и получили приличен боен опит, заедно с ескортни бойци. Британците, разбира се, се бият от дълго време, но не очакваха толкова мощна масивна атака. Наистина, кой би повярвал, че Краутите ще решат да разкрият фронта, дори ако противникът временно се е успокоил. Но британските войници сега са бити безмилостно. Например техните кораби са атакувани от Ю-87, известното "нещо". Не много бързи, но притежаващи най-високата (за времето си) точност на бомбардиране, те измъчват британския флот, скрит в заливите. По-модерните Focke-Wulfs не изостават, включително дори самият легендарен фон Рудел, кралят на щурмовите самолети. Известен с потъването на най-мощния съветски броненосец Марат.
  Например ефрейтор Ричард вижда лешояди, които се търкалят надолу по хълма като шейна. Множество немски бомбардировачи излизат от ледена дупка като хищни риби. Вече зрелият англичанин уплашено затваря телефона. Никога не беше виждал такава ужасна гледка. Сирените звучат много късно, след като бомбите са избухнали. Взривната вълна изхвърля британски войници, откъснатите ръце и крака летят в различни посоки. Една от железните каски се нажежила до червено и ударила офицера в лицето. И как крещи:
  - Чърчил е капут! Хитлер е готин!
  Британските противовъздушни оръдия не започват да стрелят веднага, а едва когато паднат хиляди бомби наведнъж. Врагът изчисли всичко правилно: нито една бомба не трябва да се губи. Така че смачкайте врага и удряйте. Всички сектори са предварително маркирани на картата. Освен това наглите британци дори не се маскираха както трябва. Много от противовъздушните им оръдия стоят на видно място и са първите пометени.
  Тук дулото на 85-мм зенитно оръдие, дълго тридесет и два фута, беше изхвърлено нагоре и огънато във въздуха като волан. След което катастрофира, смачквайки петима англичани. Коремът на един от чернокожите беше разпорен и червата му изпаднаха.
  И бомби паднаха, и всичко горяше, един склад за гориво изгърмя, те започнаха да експлодират, разпръснаха снаряди почти по целия скелет, след това беше ударен друг склад. На всичкото отгоре сирените, монтирани в обтекателите на Yu-87 и Focke-Wulf, виеха досадно, предизвиквайки див ужас сред чернокожите и арабите от колониалните войски. Но изглежда, че белите са също толкова уплашени.
  Например две британски фрегати се сблъскаха, та котлите загърмяха. И дори отломките от излетялите фрегати избухнаха във въздуха като минирани полета и крайцерът просто потъна на дъното.
  Английският танк "Кромуел" с късо дуло, но с прилична скорост и доста мощна челна броня, ускори в паника и удари собствения си склад, като дори смачка дузина от собствените си обезумели войници по пътя. Хаосът нарастваше. Английският самолетоносач започва да провисва и мощният дредноут открива огън... по брега, където гъмжат собствените му войници.
  И в този подземен свят двама души останаха напълно необезпокоявани. Единият от тях беше индиец, който бавно палеше лула, а другият беше жена, явно от арабски произход, но във военна униформа. Двамата не обръщат внимание на бързащата смърт. Или по-скоро цяла орда от конници на унищожението играеха необичайна игра на карти. Това беше игра на петдесет и две карти с жокери и дори според правилата, измислени от самия червенокож.
  Една арабска жена каза:
  - Обаче има много шум! И защо се създава такава паника?
  Един от войниците, с разсечен от шрапнел гръб, почти се натъкна на индианеца, но той беше небрежно изхвърлен като коте. Капчици кръв паднаха върху зачервеното лице и той ги облиза, усмихнат. Тогава той забеляза:
  - Вдигането на шум е за слаби, бледолики хора. Ние апашите разсъждаваме така - ако няма враг, значи враг се появява - още по-добре!
  Тъмната жена отбеляза:
  - Това е типична слабост на тези, които изповядват Христовата вяра. Обичат да говорят за жертви, но не се жертват.
  Индианецът кимна бързо:
  - Редът се гради върху основа, където циментът е вярата, а пясъкът е волята! Вярата е златно сърце, а волята е железен юмрук! Само бледоликите нямат нито едното, нито другото.
  . ГЛАВА Љ 5
  А на германския бомбардировач има и момиче. В този случай Виола. Много красива блондинка, а половинката й е Николета. И двете момичета са много секси. Пуска се бомба от високо. И също така воините са боси и по бикини.
  Момичетата реват на себе си:
  - Ние сме такива крадци, че сме супермени!
  Николета също бълва бомби от фюзелажа. И унищожава врага. Британците го разбират по този начин.
  Виола също ще изстреля убийствена бомба отгоре. И той ще убие бойците на Империята Лъв.
  А също и как върви:
  - Аз всявам страх във Великобритания!
  И той поклаща бос крак. И пей:
  - Ще разкъсаме Чърчил!
  Момичетата от Ю-188 са много добри в хвърлянето на бомби. Колата им е нова и по-модерна. Дизайнът на пистолета му е много бърз.
  Така момичетата и един английски изтребител бяха свалени.
  Самолетът им е доста бърз. Воините отново използват босите си крака, за да отприщят разрушение.
  Виола реве:
  - Карам всичките си врагове в ковчега!
  Николета вика:
  - И аз хвърлям врага!
  И как може да вземе и да разклати босите си крака!
  Това са момичетата и как бият врагове. И не спирайте. Истински арийци.
  И когато се въртят и клатят босите си цици.
  И пак хвърлят бомби.
  И тук има момичета, в други самолети. Ето Ева, която хвърля бомби. Унищожава англичаните и пее:
  - Толкова съм страхотен!
  И Ева също върти педалите с боси крака.
  Но Виола пак ще хвърли бомбата и ще изреве:
  - Аз съм диво момиче, искам десет мъже на час, което е много готино и невероятно!
  Няколко горящи британски войници се втурнаха във водата, за да отмият пламъците. Дори кипеше от влизане във водата, чуваха се писъци и диви стонове. И кървави кръгове пълзяха по морската пяна, отначало плътни, после постепенно се разпростряха и побледняха. И воините на това, което някога е било най-голямата и обширна империя на Земята, губеха човешкия си облик. Арабката изсумтя презрително:
  - И тези мъже ни карат да носим бурка!
  Червеният човек, лукаво примижавайки, отбеляза:
  - Явно заплашителният ти поглед ги плаши!
  Арабката оголи саркастично зъби и каза:
  - Мекотата на жената е подобна на здравината на бронята, само много по-смъртоносна и гъвкава като защита!
  Германците предпочетоха незабавно да атакуват с цялата си сила, тактиката на боксьор, който, разчитайки на неподготвеността на врага, веднага се втурва с цялата си сила към врага. Когато десетки вражески самолети горят на летища, неспособни да излетят. Когато техните собствени бомби експлодират вътре в Lancasters, унищожавайки всичко около тях. Трудна, но ефективна тактика. Така симфонията на подземния свят достигна върха на силата си и след това започна да затихва.
  Но това, разбира се, не свърши дотук; въздушнодесантната дивизия влезе в действие. Докато британците са след такова лечение, те изобщо могат да се приемат хладки. За щастие планери за кацане вече са произведени в необходимите количества и методите за тегленето им са усъвършенствани. Може би най-добрият в света днес.
  Така те летят, не като хвърчила - по-бавно, но достатъчно бързо и дори под съпровода на музиката на Вагнер - любимия шедьовър на Хитлер. Кой друг жив си спомни филма "Апокалипсис", където американците използваха тази музика, когато атакуваха виетнамците. Как ги уплаши. Ето го Вагнер и гръмотевични мотиви, чрез усилватели. Парашутистите намазаха лицата си с фосфор и се боядисаха, изглеждат страховито, като демоните от техния подземен свят. Също така въз основа на психологически ефект. Освен това към фосфора бяха добавени някои реактиви и малко магнезиеви чипове, за да предизвикат блясък поне за кратко време. Толкова страховито, особено на фона на димното сияние и многобройните пожари. Те дори имат картечници, също камуфлирани във формата на уста на дракон. След това удрят мелодичните немски и ловни картечни пистолети. И окосените, разкъсани редици падат в ботушите на победителите. И много просто предпочитат да се откажат, въпреки факта, че има много повече британци, отколкото германци.
  Индиец и арабка се скриха в малка, внимателно замаскирана дупка. Redskin отбеляза:
  - Е, изорахме ги!
  Чернокосата жена се изненада:
  - Искаш да кажеш, ние ли? Може би имаш предвид нас?
  Индианецът поклати отрицателно глава:
  - Не! Бледоликите бият британците и това е добър знак! И когато му дойде времето, ще дойде и нашият празник! Кога индианците ще освободят своя континент!
  Арабката изсумтя презрително:
  - Случайно да претендирате за власт над света?
  Индианецът нежно, сякаш обясняваше на умствено изостанало дете, се ухили:
  - Тези, които искат да получат твърде много, обикновено остават без нищо! Така че голямата лъжица е апетитна!
  Фюрерът, разбира се, не виждаше какво правят неговите соколи и ястреби, но по принцип предполагаше, че германската военна машина ще отработи всичко точно. Като цяло германските военни настъпателни операции до Курската издутина бяха проведени на високо професионално ниво. Някои дори ги наричат стандартни. Дори е странно, че такава машина се подхлъзна и след това напълно се разпадна.
  И момичетата виждат подобен сън, някакво пророческо видение, прекъснато от твърда заповед - стани!
  
  
  ЦАР МИХАИЛ ВТОРИ
  Николай II е жертва на атентат в Япония. Дори тогава той почина, когато беше престолонаследник. Известен опит за убийство, случил се в реалната история. Царевич Николай е ранен, но оцелява по чудо.
  Но чудо не се случи. Този късмет за най-нещастния цар в цялата история на Русия. Николай умря... А с него умря и големият неудачник, който, разбира се, без да иска, но все пак унищожи царската империя и династия.
  И през 1894 г., на петнадесетгодишна възраст, Михаил II се възкачи на трона. Брат на цар Николай. Човекът като цяло не е глупав, доста твърд и смел. Михаил Александрович Романов командва дива дивизия по време на Първата световна война и се отличава в битка. Като цяло той беше по-твърд човек от Николай, по-висок, с по-изразително лице. Беше ли по-умен? Николай II не е глупав, талантлив човек. Но все още не е достатъчно твърд, със силна воля и роден да бъде крал. Плюс, разбира се, проблемите на Николай II, особено със съпругата му.
  Михаил не е по-глупав от брат си и най-важното е по-голям късметлия... Е, Николай, пак лошо име за царете. И Николай пръв се провали. От самото начало бунтът на декабристите. След това неуспешното начало на войната с Иран. Победата беше спечелена, но нямаше много завоевания. И Иран не е априори съперник на Русия. Война с Турция. Също така не много успешно в началото. А победите струват много кръв. И има малко завоевания.
  И тогава войната в Кавказ за почти четиридесет години с Шамил. И това е лошо, разширяването е замръзнало. И накрая, поражението в Кримската война. А според слуховете пръв се е самоубил цар Николай.
  Да, този крал нямаше късмет. Михаил Първи... Царувал в Смутно време. Той спаси Русия. Той завладява няколко града от Полша. Направи известен напредък в Сибир. Той обаче не живя дълго. Но царят беше като цяло нормален. И без сериозни пробиви.
  Политиката на Михаил Романов беше същата като тази на Николай II: експанзия в Китай и на Изток. Строеж на Порт Артур. Дипломация с Германия, подготовка за война с Япония. Разбира се, беше очевидно, че не можем да се справим без война със Страната на изгряващото слънце. Жалко, че активно се въоръжаваше. А младият цар искаше слава, искаше завоевания, искаше да създаде Жълта Русия. Освен това беше очевидно, че Китай обещава да стане колосална сила в бъдеще и би било по-добре да го разделим сега. Докато е фрагментиран.
  Япония атакува руската ескадра в Порт Артур.
  Тогава е изпратен адмирал Макаров. Този път нямаше смърт. Отчасти защото Михаил не позволи на царевич Кирил да се намеси в Макаров и той не беше на кораба. И това малко промени маршрута.
  Адмирал Макаров тренира ескадрилата. След това, когато японците бяха хванати в мини, той успя да атакува тогоанската флота.
  Морската битка завършва с убедителна победа за руския флот. По-късно обаче японците все пак обсадиха Порт Артур. Но не за дълго. Михаил отстранява Куропаткин, назначавайки по-млад и по-способен командир. И отново бяха спечелени победи на сушата.
  Като цяло Япония беше победена в морето. И тогава войските кацнаха.
  Самураят се предаде. Русия си върна Курилските острови, превзе Тайван и Корея.
  Впоследствие редица китайски провинции доброволно станаха част от империята, образувайки Желторосия. Кралската империя се разширява и процъфтява.
  Няма Дума, няма излишна демокрация. Не живот, а благодат! Бързо развитие на страната. Но естествено Първата световна война е неизбежна. И сега дойде часът на дракона.
  Но по това време Русия вече имаше леки танкове "Луна"-2, тежки танкове "Петър Велики", проектирани от сина на Менделеев, и най-мощните бомбардировачи в света: "Святогор" и "Иля Муромец". Такава беше властта вече!
  И руската армия започна да печели от първите дни. А броят на царските войски, поради факта, че Китай вече беше наполовина анексиран, беше голям.
  Руските войски побеждават германците в Източна Прусия и обкръжават Кьонигсберг. Веднага превзеха Лвов и Пшемисл. Русия имаше твърде много войници и голям брой леки, мобилни танкове. Който нямаше равен и показа страхотна сила. Една армия след друга падаше.
  Руската армия вече е превзела Будапеща.
  Германия се оказа в трудно положение. Руските войски вече наближаваха Одер. Италия също обявява война на Австрия. Вярно е, че Османската империя влезе във войната срещу Русия. Но това се превърна само в поражение и поражение на всички фронтове.
  Руските войски вече са преминали Одер. И през зимата те започнаха да щурмуват Берлин. Нямаше какво да задържи града. Така че германците все още имат много сила, вързана на Запад.
  И Вилхелм и неговият щаб набързо обявиха мир или по-скоро капитулация.
  Войната продължи само шест месеца. Руските войски превземат Истанбул. А Турция е окупирана от армията на цар Михаил II.
  След което беше сключен мир в Петерхоф. Австро-Унгария се разпада и престава да съществува. Галиция и Буковина стават руски провинции. Чехия и Словакия стават кралства, водени от цар Михаил II. Унгария също признава руския цар за свой монарх.
  Краков и други земи влизат в Кралство Полша. Източна Прусия е отрязана, Данциг става руски град. Мала Азия и по-голямата част от Ирак с Багдад станаха руски. Британците получават само провинция Басра и Палестина, а Франция получава Южна Сирия.
  Образува се и кралство Югославия, в което Михаил II става съуправител. Грабнах малко за себе си и Италия. Така Русия успя да се превърне в основен завоевател. И претърпя малки загуби при незначителни разходи. Но Германия все пак трябваше да плати на Русия по-голямата част от репарациите. Впечатляваща победа!
  . ГЛАВА Љ 2.
  След това имаше още няколко малки войни. Русия превзе по-голямата част от Афганистан - югът отиде при Великобритания, и две трети от Иран - югът също беше британски. Тогава царските, френските и британските войски окончателно разделиха Саудитския полуостров. Възникна хегемонията. Япония също успя да заграби някои германски владения за себе си.
  До 1929 г. икономически растеж се наблюдава в целия свят - най-силен в Русия. Но последва Голямата депресия. Това довежда Хитлер на власт в Германия.
  В Русия също се засилиха революционните и стачните настроения. Но през 1931 г. избухва нова война с Япония за Китай. Русия беше по-силна, а флотът беше командван от достойния наследник на адмирал Макаров - адмирал Колчак.
  Победата, десантът и Япония с всичките си тихоокеански владения стават провинция на Русия. И цар Михаил II, а също и императорът на Япония. Да, получи се много добре. Но борбата за световно господство не приключи.
  Хитлер увеличаваше силата си. И се появи коалиция: Германия, Италия, Русия, срещу Великобритания, Франция, Холандия, Белгия и САЩ.
  През 1940 г. царската армия фактически завършва завладяването на Китай и навлиза във френски, холандски и английски владения.
  Хитлер започва войната на 22 юни 1941 г., като нахлува във Франция. Фюрерът имаше страхотен план и гения на Майнщайн. Русия започва офанзива срещу британските и френските колонии в Азия и Африка. Това е толкова жестока война.
  Русия вече заемаше първо място в света по население, нейната армия беше оборудвана с най-добрите и модерни танкове и самолети. Хеликоптери, изтребители, щурмови самолети, бомбардировачи, включително реактивни, вече са в масово производство! Като цяло някак всичко върви чудесно.
  Хитлер окупира Франция, Белгия, Холандия и Дания за месец и половина! Царска Русия окупира Норвегия и Швеция. Както и Индия, Индокитай, Южен Иран, Саудитския полуостров и навлезе в Египет.
  Колониалните английски и френски войски се отличаваха с ниска боеспособност и много нисък военен дух - предаваха се практически без съпротива.
  Хитлер искаше сам да се премести в Африка, но Испания се противопостави на Германия. Тогава фашистите нападнаха режима на Франко и го победиха. И след това Португалия. След ожесточена атака Гибралтар е превзет!
  След това Русия и Германия завладяват Африка. Тук големи пространства, джунгли, пустини и липса на пътища са по-скоро пречка, отколкото съпротивата на слабите и объркани колониални войски на Великобритания, Франция и Португалия.
  Имаше завземане на територии. Епизодични битки, фокусна съпротива. Руските танкове все още са най-добрите и с добра маневреност, особено средният: "Николай", който е кръстен на царевич Николай, убит от японците.
  Но ако знаехте от каква зла участ е спасил Русия самураят Цуда Санзо , тогава паметникът му с Айфеловата кула в Санкт Петербург щеше да бъде съборен. Или може би сте кръстили резервоара на него.
  Във всеки случай "Николай"-3 беше сравнително лек танк - под тридесет тона, подвижен с дизелов двигател. Скоростта му беше по-висока от тази на легендарния тридесет и четири, челната му броня беше по-дебела и по-наклонена, силуетът му беше по-нисък и имаше оръдие с по-дълга цев, макар и с подобен калибър 76 mm.
  Каквото и да се говори, Русия завладя повече от две трети от Африка, останалото отиде в Германия и Италия. И след масираните бомбардировки през май 1942 г. последва съвместен руски и германски десант на войски във Великобритания. Боевете продължават само две седмици и Англия и Ирландия са окупирани.
  И месец по-късно те окупираха Ирландия.
  Америка се държеше доста пасивно, страхувайки се да влезе в такава опасна война, но все пак помогна на Великобритания с ресурси. Така Хитлер, Мусолини и Николай II решават да довършат икономически най-мощната сила.
  Освен това Русия има обща граница с Америка по Аляска. И вече са направили железница до Чукотка - което е много полезно за войната!
  И сега руската, царска армия ще се движи... И ще влезе в Аляска. Но американските танкове дори не вървят срещу руснаците. Ето какво се случи.
  Руските войски започват десант в Аляска на 1 септември 1942 г.... И напредват много успешно.
  Бързо разширяване на предмостието. И както винаги, в битките участват красиви руски момичета.
  Те са на най-новия танк Николай-4. Воините са боси, само по бикини. И те имат по-мощно 85-милиметрово оръдие с дълга цев: гръмотевицата на Шерман.
  Вече е ноември, заваля сняг, но красивите момичета: Наташа, Мария, Аврора и Светлана не признават никакви дрехи и се бият почти голи.
  Тук воините стрелят и разбиват с точно попадение от снаряд Шърман. Те оголват зъбите си. Наташа стреля и изрева:
  - Всички бих за краля!
  И как още пали!
  Тогава Мария ще стреля и то толкова точно, че ще откъсне купола на Шърман.
  Тя го взе и изчурулика:
  - Аз съм момичето, което реже метал!
  И тогава Аврора ще изстреля снаряд. И също така точно и ясно.
  Воинът изписква:
  - Висш пилотаж!
  И тогава Светлана ще те изрита с цялата си бясна сила. Разрушител на русо момиче. И писъци:
  - Аз съм демон на ада!
  И всичките четири ще поемат по своя курс, движейки се през южна Аляска.
  А ето и танк Александър-4, също най-новият модел с красиви момичета. Мощен 130-милиметров пистолет с дълга цев, до осем картечници и екипаж от пет красиви момичета в бикини.
  Те също отиват и стрелят, нокаутират американци, проникват в Шърман.
  Аленка пусна снаряд с боси пръсти и запя:
  - За славата на цар Михаил!
  Докато стреля, Анюта подкрепи, косейки американците:
  - Велик цар!
  Августин също удари, счупи Шърмана, съскайки:
  - За мир, труд, империя!
  След това Мирабела откри огън. Тя също счупи бронята на врага и изсъска:
  - За новия руски ред!
  И тогава Олимпиадата изстреля снаряда, докато туптеше и ревеше:
  - Аз съм такава сила и болка за врага!
  Момичетата се държат добре и стрелят. В техните изумрудени и сапфирени очи пламъците на подземния свят.
  И най-новият танк Александър-4, непробиваем от всички ъгли, върви напред и вършее американците. Такова е представянето и безусловното унищожаване.
  А момичетата, студено е, а те са само по бикини и почти голи - красиви! Взимаме котка с нас!
  Аленка ще стреля със снаряд по американска кола. Как го блъска и пее:
  - Аз съм световна звезда!
  И тогава Анюта ще го вземе и ще го пусне, ще отреже врага и ще изсъска:
  - И слава на империята!
  И тогава Августин ще бъде ударен от снаряд, ще покоси врага, ще счупи бронята на врага и ще изскърца:
  - Аз съм червенокосо и безсрамно момиче!
  И тогава Мирабела ще бъде със сандали. И той ще изстреля смъртоносен снаряд по врага. Той ще откъсне кулата и ще изкрещи:
  - Овен от овен!
  И тогава ще се проведе красивата олимпиада на героя. Ще изстреля най-смъртоносните снаряди. Ще смаже вражеския танк и ще извика:
  - Ще помета всички!
  Тук идва танк с тегло седемдесет тона и унищожава вражеските редути. И се движи лесно в снега - двигателят е най-нов - газова турбина! Не можеш да спреш такава кола толкова лесно.
  Аленка пее:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Руски вълци разкъсват врага! Руски вълци - героичен поклон!
  И отново, използвайки босите си пръсти, натискайки спусъка, той удря врага. Какво момиче!
  Анюта също падна с босите си крака и изпищя:
  - И аз съм супер!
  И тогава Августин изстрелва снаряд и вие:
  - Аз съм диво момиче!
  А Мирабела ще пусне нещо съвсем убийствено и ще изреве:
  - Към нови, непреклонни граници!
  И той ще покаже езика си толкова розов и дълъг.
  И тогава Олимпиадата ще смаже и разбие американците и ще го направи много добре.
  Е, като цяло се вижда чиста победа. Тази битка е спечелена и руските и царските войски се движат напред.
  До края на декември 1942 г. цяла Аляска вече е превзета от царската армия, а в Канада се водят боеве.
  Освен на танкове, жените пилоти се бият и на реактивни самолети. САЩ имат много авиация, но качеството й е много лошо. Не може да се сравнява с руски самолети. Които смазват врага със силата на терминатори.
  А момичетата Анастасия и Маргарита в самолета си "Екатерина"-6 колко ефективно събират сметки.
  Анастасия сваля осем американски самолета с един изстрел от пет самолетни оръдия и писъци:
  - Аз съм просто воин от супер класа!
  И с боси крака натиска педалите.
  Маргарита сваля десет американски самолета наведнъж и изписква:
  - И дори съм с клас по-висок!
  Анастасия натиска спусъците с боси пръсти и пламва срещу врага. Ще удари седем превозни средства на американската армия и ще изскърца:
  - Аз съм такъв воин, че кралят е във възторг!
  Маргарита също ще освободи убиеца и ще изскърца:
  - И не само царят! Много сме красиви!
  Момичетата се бият и удрят различни коли. Изхвърлят врага като мъртви мишки в кофа за боклук. И унищожават американски самолети.
  Анастасия свали още няколко самолета и изръмжа:
  - За двуглавия царски орел!
  Маргарита, оголила зъбите си, изчурулика:
  - За такова готино нещо!
  И тя удари още дузина американски коли. Това са момичетата. Момичетата обичат да убиват. И го разкъсайте!
  И тази двойка работи...
  Придвижва се до наземни цели. И отидете с Sherman, пробивайки ги точно през тях. Като метална игла. И разцепване на най-здравото желязо и стомана. Ето как стана тяхното падение.
  Анастасия удря няколко шермана и крещи на себе си:
  - Аз съм момиче, което може на много!
  Маргарита също бие американците на сушата и пищи:
  - Но нищо няма да ме спре и никога не ме е спирало!
  Анастасия смазва врага, сваля танкове и крещи:
  - За краля, който не е нито по-мъдър, нито по-готин!
  Момичетата разбира се са прекрасни! И най-важното, само в едни бикини! И непобедим!
  Никой не може да победи или спре момичетата!
  Анастасия, стреляйки, крещи с пълно гърло:
  - Аз съм момичето, което троши стомана!
  Маргарита, продължавайки да снима, добавя:
  - И всякакъв метал!
  Момичетата летят и снимат... Въпреки че е студено и зимно, това не ги спира. В Канада бушуват битки.
  Анастасия отново стреля и изрева:
  - Аз съм като момче!
  Маргарит активно потвърждава и чука с яростта на пантера:
  - Аз съм този, който е по-забавен и по-готин от всички останали!
  Момичетата, както виждате, наистина разчитат на много и имат неописуем късмет!
  Те трупат полуголи сметки! И те не познават скръб, никакви съмнения! Те имат много различни мнения!
  Но, накратко, красавиците имаха късмет. Те заловиха и атакуваха четиризвезден генерал с въздушен удар. Великолепни красавици. Ще те прецакат по същия начин!
  И отново руски и немски танкове се движат през Канада.
  Ето екипажа на Герда, на немски Т-4. Колата е откровено доста слаба в сравнение със съветските коли. Но момичетата не са лесни - бият се боси и по бикини в студа. И това говори нещо!
  Нека си признаем, такива воини са готини! Те не познават съмнения и слабости! В очите им горят сапфири и диаманти! Такива красавици няма да отстъпят и сантиметър земя на врага! Те са святи и порочни едновременно.
  Те се движат с колосална енергия.
  И така мачкат американците.
  Герда стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Аз съм диво момиче! И изобщо не е девствена!
  И след това избухва в смях.
  Шарлот също стреля от оръдието. Може да не е твърде мощен, но е бърз:
  - Аз съм като гореща и хаплива пчела!
  След което красавицата ще вземе и ще покаже дългия си език!
  И тогава Кристина пляска и изписква:
  - И моите вокали! Klykov удар!
  И той ще оголи вълчи зъби и ще изреве:
  - Ще има нова победа!
  Воините наистина са толкова твърди и агресивни. И имат толкова много мускулна сила и неистова ярост.
  И Магда също ще удари врага. Ще разбие Sherman от разстояние, като го удря много точно от край до край и ще изреве:
  - Аз съм толкова готин германец!
  Четиримата, въпреки факта, че колата не е най-добрата, се борят успешно.
  И защо? Защото почти нямат дрехи! И воините унищожават врага много красиво.
  Герда гордо отбелязва:
  - Ние сме толкова достойни за фюрера!
  След което красавицата ще се снима отново и ще разголи сладкото си личице.
  Воините тук имат арийски дух. И не се страхуват от студа. Въпреки че зимата в Западна Канада все още е много студена.
  Но нищо - само бос и почти гол. Тогава ще има късмет и победа!
  Това са воини, изпълнени с горд дух.
  Дори и сега арийците нямат равни по упоритост. С изключение на руските момичета.
  Но Наташа на "Николай"-3, също по бикини и боса, стреля, обърна се и се разхождаше. Танкът й обаче е по-добър от немския Т-4. Битката тук е тежка и много агресивна.
  Янките се опитват да се отдръпнат. Но Наташа събори "Вещицата" и изсъска с усмивка на перлени зъби:
  - Аз съм такова момиче, че никой няма да се доближи до мен!
  И Мария стреля точно по американските танкове. Той ще ги прониже и ще изсъска с оголени зъби:
  - Никакви сили не могат да ни вземат!
  И тогава Аврора също ще стреля на свой ред. Шърманът беше унищожен. Да, момиче, от това имаш нужда.
  И тогава Светлана ще даде своя принос... Как ще навреди на американците.
  Има и битки в морето. Руската флота превзема Филипините.
  А ето го и екипът: боси морячки. Също така почти голи красавици, по бикини. Вярно е, че времето във Филипините е прекрасно дори през зимата - топло, защото е почти на екватора.
  А момичетата се радват на битка и стрелба. И тичам наоколо с мигащи боси крака, кръгли пети. Момичетата тук са просто прекрасни. Най-доброто - супер!
  Между другото, те обичат да изнасилват затворници! Връзват ги за себе си и после ги яхват. И то толкова много, че затворниците губят съзнание! И организират пълно унищожение за себе си - или по-скоро не за себе си, а за своите врагове.
  Такива готини екипи от полуголи момичета. И нищо не може да ги спре или смаже!
  Воините се качват на американски крайцер. Те скачат почти голи, боси, с изпъкнали мускули под загоряла кожа. И яростно секат американците. И те не дават ни най-малък шанс за оцеляване.
  И сега се виждат красивата Стела и половинката й Маша. И двете момичета са високи, мускулести блондинки, които нарязват всички. Това, което не е удар, е да режеш и разкъсваш тела!
  Момичетата вървят покрай американския кораб. Ако махнат надясно, това е улица, ако махнат наляво, това е алея!
  И момичетата няма да спрат! Те не оставят шанс на противниците! И какво като изреват и започнат да си тресат мускулите!
  И пак размахват мечове и викат:
  - Ние сме момичета за Царя, Отечеството и Михаил Романов!
  И го кълцат като самурайско зеле. Така че Стела го взе и ритна американския офицер в слабините с бос крак. Той ще лети по-високо и ще скочи зад борда.
  Русокосият терминатор ще даде:
  - За моите удари плащат такси!
  И пак ще оголи зъби и ще блесне с бисерни зъби! Какво момиче! Най-много сок и аромат!
  И момичетата се втурват към себе си. И преминават като прилив на торнадо. Те не дават шанс на врага. Имат колосална сила. Мрак от дяволи и хиляди хиляди ангели.
  И идва Маша, която с две саби сече три глави наведнъж! Това е момиче - момиче за всички момичета!
  И двете красавици режат, сякаш забиват пирони със саби. И в действията им няма никаква слабост или съмнение. Движете се за себе си, без да отстъпвате или да се отказвате. Справедливостта изисква обединяване на човечеството. Една империя, една корона, една цел и експанзия в космоса.
  Точно по това време в орбита се извежда първият изкуствен спътник на Земята. Тук той лети около земното кълбо.
  А руските момичета по бикини се бият за себе си. И по нищо не отстъпват на врага. И американците, нарязани на парчета от красавиците, падат. Все пак момичета от най-висока класа и майсторство.
  По едно време успяха да се бият в Япония. Воювали са и на височини. Самият император бил заловен. Те показаха колосалните си умения. Те имат такава страст и толкова много мускулна сила. Разбира се, такива момичета са чудо на чудесата!
  Посякоха самураи в двореца. И те също бяха почти голи и боси. Момичета, които можеха да правят неща, които изненадват враговете им.
  И те кълцаха всякакво месо и демонстрираха своята артистичност. Воините, без никакво съмнение, напредват.
  Главата на американски адмирал е отсечена със сабя. И как ще се смеят красавиците, оголвайки зъбите си.
  И пак преминават в настъпление и се режат. Такива воини са истински чудовища. А на трона е цар Михаил. Синът на Александър Трети, но не този. По-щастлив, по-решителен, по-волеви, а също и талантлив владетел .
  Но, разбира се, късметът има значение, плюс още по-голяма твърдост - Михаил водеше непримирима борба с корупцията, което имаше положително въздействие върху армията. Но най-ефективното ноу-хау е да се използват момичета по бикини за военни цели. А момичетата са много красиви, когато са почти голи и боси.
  Така че битките се провеждат с различна степен на успех. И красивите воини стрелят много точно, по-добре от мъжете. И най-важното, когато момичетата са почти голи, те са практически неуязвими. Не са засегнати от куршуми и снаряди. Много силна армия от воини. Това е яко. Идеята на цар Михаил е да използва момичета почти голи и боси и това донесе победа.
  И момичетата в битки също хвърляха гранати и ками с боси пръсти. И показаха дивата си ярост.
  Момичетата са доста смели. И много красива, игрива и бързокрака. Никой не можеше да ги задържи.
  Воините са много хрътки... Босите крака на момичето са много ефективно оръжие. Но какво могат да направят? Много неща. Самите боси подметки получаваха енергия от земята и красивите воини бяха игриви.
  Трябва да кажа, че момичетата са най-красивите на света, че са едновременно прекрасни и с яростта на кобри!
  Американският крайцер е пленен. Заловените мъже паднаха по очи. След което воините блъснаха краката си в лицата им. И ме принудиха да се целувам. И момичетата гукаха, а босите им подметки, когато ближеха езика си, се чувстваха приятно и гъделичкащо.
  Но пък на красавиците им беше приятно да обсипват босите им крака с целувки и целуват петите.
  След което момичетата ще се смеят. И те оголиха зъбите си!
  Но стана по-добре, момичетата се пекоха голи малко и отидоха да плуват. Това са толкова красиви воини. Как можеш да вземеш такъв крак и да го целунеш? И да оближеш всеки пръст.
  Момичетата са супер.
  Ето танка Александър-4 отново в битка. Бързо е, а февруари вече идва. Войските продължават. Все по-близо и по-близо до територията на САЩ. Момичетата са много готини.
  Тук Наташа стреля точно. И удря много точно.
  Момичето стреля изключително точно и вика:
  - Ще смажем врага!
  Следваща стреля Мария. Взе и победи врага:
  - Супер съм!
  Мария е много красиво момиче и много активна.
  А босите й крака са много красиви и грациозни в своята еротичност:
  - Ще унищожим врага!
  А Аврора е такова момиче и е супер, с голи кореми и гърди и такива подпухнали алени зърна:
  - Ще пробия враговете и ще го направя супер!
  И как разклаща червената си коса!
  И пак ще те рита с босите си изсечени крака. Такива воини са много готини!
  И тогава Светлана ще вземе и ще победи врага:
  "Обичам царя и ще окача примка на врата на враговете си!"
  Момичетата ще се смеят. Как станаха хрътки и готини.
  Американците бягат от момичета. Или се отказват. Или умират. Воините са толкова красиви и много боси, а момичетата са толкова прекрасни. А битката само по бикини е приятна и ефективна. Момичетата войни са толкова невероятни.
  Наташа отново стреля по американците и съска:
  - Ти си мой брат и аз съм твой брат! Или по-скоро сестра ми!
  И отново движи дългия си език. Агресивен да кажем войн и красота!
  И тогава Анюта поклаща разголените си гърди. И той ще крещи и ще оголи зъби. И ще изпрати снаряд срещу американците. И той ще го вземе и ще го прецака.
  - Красавицата го унищожи! И изскърца:
  - Аз съм такова супер момиче!
  Красиво момиче и обича секса. И това е хубаво!
  И момичето го взе и я удари - тя изръмжа:
  - Ще победим и ще унищожим врага!
  И тук Аврора ще рита и бие:
  - Аз съм крал и готино момиче!
  Воинът може да бъде доста хрътка.
  Момичетата се смеят на себе си.
  Но Светлана го прие много хладно. И тя даде такива такси за унищожаването на врага и целуна дяволите:
  - Това е такъв тоталитарен пилотаж!
  Танкът е много пъргав и смъртоносен. Той удря слабия и високия Шърман. Така че битките тук са в полза на царска Русия.
  Наташа отново е като изстрел. И той гука:
  - За вашия идол!
  Мария започна да стреля. Момичето е много красиво и има златиста коса. По външния вид.
  Момичето се чука, нацели босите си пръсти и изписка:
  - Това е убийство за краля!
  И тук Аврора прецака американеца. И момичето беше, да кажем, наистина изключително агресивно и изписка:
  - За истински борд!
  И сега момичето се показа наистина силно.
  А Светлана е агресивна и борбена. Тя рита с бос крак и разкъсва врага на парчета.
  И тя изчурулика, оголвайки зъби:
  - Аз съм дама, която лети като орел!
  Така момичетата започнаха да се чукат с дива сила. И такава агресия на красавици не може да бъде спряна. Без да се отдръпва или навежда.
  Наташа стрелна отново и изсъска:
  - До пълно унищожение!
  И Мери, без никакви нокти, успя много повече да унищожи враговете си и започна да разбива противниците си.
  И тогава Аврора го взе и удари врага с оръдие. И то много успешно, с колосален апломб. И смаже, смаже врага. И разтопени отломки летят от Шърман във всички посоки.
  И Светлана също ще стреля и пее:
  - Аз съм момиче с големи мечти и голяма красота!
  Воините всъщност демонстрират забележителна воля за победа.
  Не напразно империята стана готина и велика. Може да надмине постиженията на Чингис хан.
  Воините се придвижват към себе си... И стрелят, стрелят и разкъсват вражеските позиции, сякаш разпоряват с нож. Или по-скоро много остър и закален кинжал. И сега руските войски са наистина непобедими. И царството на една велика империя.
  Ако погледнете, в историята на Русия е имало много войни и трудни периоди. Но Николай II просто нямаше късмет в по-голямата си част! Той се оказа провал. Но тактиката е от голямо значение. Какво показа великият руски шахматист Алехин. Когато той започна да играе вместо противника си, обърна дъската и спечели. Геният си е гений.
  С всички проблеми на царска Русия, факторът на голите момичета решава много.
  В битките участват и хеликоптери. Бойни машини, а също и екипажи с момичета по бикини и боси. Какво е качеството на една армия, състояща се от момичета? Най-забележителният. Нищо не може да спре или победи такава армия.
  Така че в тази армия има боси и почти голи момичета. Екипажът на хеликоптера на капитан Варвара. Не е ли това невероятно? Морето ще набъбне жестоко! И как ще ударят самолетните оръдия. И тогава има ракети. Тези момичета са истински урагани като торнадо.
  По нищо не отстъпват на врага. Руската армия е готова за битки и големи постижения.
  Варвара е красиво момиче с кестенява коса и почти голо. Докато реве с пълно гърло:
  - Враговете няма да минат! И няма да избягат!
  И той ще вземе и ще пусне убийствен разряд от всички дюзи на най-готината си машина. И ще прелети над врага. А той го взема и го покосява с унищожителен завой.
  Но скромната Олга взе и изстреля ракета по американските позиции и изсъска:
  - Борих се, не с бастуна, а бос!
  И ще намигне със сапфирените си очи. Да, това са момичета - такъв невероятно невероятен пилотаж. С него можете да пиете до планина и да носите голи дракони.
  А краката са толкова грациозни и уникални! И талията е тънка, и телата са много мускулести.
  Варвара рита задника и вие:
  - Мога да направя дупка в земното кълбо за краля!
  И той ще се ухили с малкото си лице и ще намигне с очи.
  Тук воините са в най-добрия си вид. Тук Татяна, също момиче в бикини, ще го вземе и ще изпищи:
  - Да има цар над цялата земя!
  И тя ще блести с перлените си зъби. А от хеликоптер е убийствено като гвоздеи. И ще бъде смъртоносно. И наистина ще изпържи метала. И ще доведе до унищожаването на бункера.
  Това са момичета - всички момичета са момичета! И след това, когато затворниците са докарани, тези момичета целуват и ближат босите им крака. Това по принцип е най-изтънченият начин едновременно за унижаване и насърчаване.
  
  НЕПОБЕДИМИЯТ РОМЕЛ
  В него армията на Ромел през ноември и декември 1941 г. успя да спечели победа в Африка. Това се случи и защото партньорът на брилянтния Ромел не направи онези груби грешки, които се случиха в реалната история.
  В резултат на това германците победиха настъпващите британци и запазиха територията си. Първоначално това не се отрази на хода на битките; на източния фронт германците бяха победени близо до Москва.
  По-късно обаче плановете на фюрера се променят. По това време Ромел успява да превземе Толбук и се придвижва към Египет. Хитлер решава да премине към временна отбрана на източния фронт и засега съсредоточава усилията си в Африка и Близкия изток.
  Но тъй като офанзивата в Африка изискваше по-малко сили, нацистите извършиха няколко операции на изток. Победени съветски войски в Керч. Близо до Харков ни обградиха. Те също извадиха отломка в посока Смоленск. Офанзивата на втората ударна армия на генерал Власов край Ленинград също завърши с поражение.
  Севастопол падна след обсадата и щурма. И Краутите се подсилиха. Битката се проведе на Ржевския перваз. Тук нацистите успяха да се задържат.
  Но в Египет Ромел, след като получи подкрепления, спечели убедителна победа. Надграждайки успеха си, германците пресичат Палестина и превземат Ирак и Кувейт. И след това целият Близък изток - след като получи достъп до петрол.
  След това фашистите се обърнаха към Судан и се опитаха да завладеят цяла Африка.
  В същото време последва нападението на Гибралтар и проникването на германските войски в Мароко и по-нататък в африканските пространства.
  Но успехите на германците бяха улеснени от енергичната работа в тила. Къде е и Хитлер какво е направил по-изкусно от реалната история.
  След като се събуди, Хитлер Терминаторът се изкъпа с момичетата, закуси със салата, овесена каша от карфиол и някои други зеленчуци, като добави нискомаслено многослойно козе сирене и хайвер. След което той извика Шпеер, като официално представи на новия императорски министър документ, подписан от закона за извънредни правомощия. Адолф беше обладан и беше много разяждащ:
  - Производството на оръжия в Третия райх е изключително ниско! Ние изоставаме не само от воюващата Великобритания, но и от тоталитарния СССР. Но имаме нужда от господство във въздуха, като същевременно увеличаваме производството на стари оръжия и преминаваме към нови. Особено обещаващи реактивни бомбардировачи. В крайна сметка тяхната огромна скорост и високият горен таван им позволяват да унищожават британските градове почти безнаказано!
  Шпеер излъчваше оптимизъм:
  - В Германия и Полша има излишък от въглища, във Франция има желязна руда, а ние имаме достатъчно оборудване, за да произвеждаме много коли. В края на краищата ние произвеждаме повече алуминий и дуралуминий от всички страни в света взети заедно!
  Обладаният Адолф кимна:
  - За момента! Великобритания и САЩ също насърчават производството и ние трябва да защитим всеки грам метал. Нека учениците и другите деца от петгодишна възраст също да събират метал. Освен това защо крилата и фюзелажа да са изцяло от дуралуминий. Можете да използвате както дърво, така и платно. Например, производство на моноблокови крила. И какво? Имаме нужда от нов реактивен изтребител с тегло не повече от два тона, лесен за управление, лесен за производство и евтин! Броят на монтажните части трябва да бъде намален до минимум, както и да се намерят възможности за максимално намаляване на теглото на самолета и подобряване на неговите аеродинамични свойства. Сега, между другото, ще дойдат авиоконструктори, ще ги обучим.
  Шпеер се усмихна:
  - Разбира се, мой фюрер. Доколкото разбрах, ще връщате всички висококвалифицирани работници от армията?
  Обладаният Адолф потвърди:
  - Ще набираме само висококвалифицирани, обикновени работници измежду чужденци. Така че е по-добре да има по-малко безделници и следователно партизани. Ние, разбира се, ще намалим броя на сухопътните сили; ако няма война със СССР, тогава нямаме нужда от толкова много пехота, но... Не радикално, така че смятам да победя Гибралтар и Малта в бъдеще месеца и заемат цялата северна Африка и по-нататък до Близкия изток. Все още ще имаме нужда от наземни части. Освен това е необходимо да се построят допълнителни корабостроителници както в самата Германия, така и във Франция, Белгия, Холандия и Норвегия. Имаме нужда от самолетоносачи, бойни кораби и транспортни средства. И Средиземно море ще се превърне във вътрешногерманско езеро. Разбираш ли?
  Шпеер се поклони:
  - Да, мой фюрер! Вече поръчах разработването на строителна програма...
  Хитрият Адолф добави:
  - Работният ден може да бъде удължен до 16 часа, ако нашите аварийни планове го изискват. Производството на самолети трябва да се увеличи до сто самолета на ден само за девет месеца... Повече от три пъти спрямо сегашното и никак не е факт, че това ще е достатъчно!
  Шпеер побърза да насърчи фюрера:
  - Нашите пилоти са по-висока класа от британските, така че количеството не е всичко. И ние ще намерим нови начини да изковаме палешници в мечове. Доколкото разбирам, приоритет за нас е авиацията?
  Фюрерът стисна още по-здраво юмрук:
  - Приоритетът за нас е реактивен, бомбардировъчен самолет, а след това и изтребител, плюс пускането на ново оборудване и разработването на чудотворни оръжия! Но не само в областта на авиацията, но и танкове, артилерия, преди всичко реактивна... За това ще говорим по-подробно.
  Чу се звънец и в стаята влязоха водещите авиоконструктори на Третия райх.
  Месершмит, сравнително млад с високо чело, Хайнкел, вече възрастен, но много пъргав, атлетично сложен Танк, Липпиш и няколко по-малко известни.
  Адолф им посочи столовете и им нареди да подредят рисунките на масата:
  - Вашата задача е да създадете ново, много мощно и модерно оръжие. Германия има повече вятърни тунели от всяка друга страна в света, а технологията на много самолети е много изостанала. Но само в Yu-88 можете значително да увеличите скоростта, като придадете на колата по-опростена форма. По-специално, пилотската кабина ще получи капковидна, изпъкнала форма, която ще подобри видимостта и ще направи пилота по-просторен, а също така ще добави скорост чрез подобряване на аеродинамиката с добри пет километра. Освен това е необходимо да се придаде рационализирана форма на точките за стрелба както на бомбардировачи, така и на изтребители, стелажи за бомби и въздушни спирачки в неработно положение.
  Пишете каквото ви кажа!
  Дизайнерите кимнаха в унисон:
  - Значи определено велик фюрер!
  Адолф продължи:
  - XE-129 - трябва да се преработи така, че самата оръжейна кутия да получи рационализирана форма и да се монтира подвижно самолетно оръдие за защита от атаки от задната и долната полусфера. Освен това този щурмовик трябва да бъде оборудван със система за усилване на двигателя. Едновременно с перестройката е необходимо да се увеличи производството на такива щурмови самолети. Техните опустошителни въздушни удари парализират дейността на британците. Освен това пикиращият бомбардировач Ju-87 трябва да бъде използван във Великобритания. Ще пуснем в експлоатация остарели автомобили...
  Адолф направи пауза. Дизайнерите мълчаха. Фюрерът отбеляза:
  Имам големи съмнения относно F -190. Автомобилът се оказа тежък и недостатъчно маневрен, освен това няма система за пълнене на резервоари с инертни газове, които заместват използваното гориво. Поради това тази кола може дори да бъде нокаутирана с един запалителен куршум. Какво ще каже Танк за това?
  Известният дизайнер на SS, застанал мирно, отбеляза:
  - Това е нашият недостатък, велики фюрер. Въпреки че разположението на танковете трябва да се счита за доста успешно, те са по-малко уязвими от вражеския огън и в същото време защитават пилота. Що се отнася до маневреността, тогава ... Една броня тежи 120 килограма и не ни е толкова лесно да я облекчим ...
  Обладаният Адолф предложи:
  - Опитайте се да подобрите аеродинамичните качества на Fokken-Wulf. Предимно поради намаляване на теглото е необходимо да се огънат върховете на крилата, за да се увеличи управляемостта и маневреността на превозното средство. Освен това ще монтира защита за задната полусфера... Що се отнася до разположението на двигателя пред кабината на пилота, това предпазва пилота, но изисква превозното средство да бъде оборудвано с устройство за катапултиране. Между другото, самата форма на двигателя може да бъде направена по-рационализирана, което нашите индустриалци определено трябва да вземат предвид. Между другото, какво ще кажете за работата по ME-309?
  Месершмит беше малко шокиран:
  - Работим върху това, велики фюрер. Изчислените характеристики обещават да увеличат скоростта на превозното средство до 740 километра в час, когато са въоръжени със седем огневи точки! Това ще бъде най-мощната смърт за британския...
  Адолф го прекъсна:
  - Завършването трябва да става по-бързо. А ти, Шпеер, ускори разработката на новото бързострелно 30-милиметрово авиационно оръдие. Може да се използва много успешно и за стрелба по наземни цели и срещу вражески самолети! Новият ME-309 трябва да замени предишния ME-109. Що се отнася до вашата реактивна машина ME-262, уви, тя има много недостатъци: голямо тегло, ниска експлоатационна надеждност, прекомерна честота на инциденти ... Сам ще скицирам струята, от която се нуждаем.
  Адолф Хитлер започва да рисува кола, използвайки знанията си за съвременните реактивни изтребители. Но не най-модерните, а от около петдесетте години, за да ги адаптираме към сегашното ниво на производство и технологии. Той обърна специално внимание на технологията за промяна на стреловидността на крилото. Обяснявайки всички предимства на такъв дизайн:
  - По време на кацане и излитане стреловидността ще намалява, а по време на полет ще се увеличава. Само благодарение на това изтребител с модерен двигател ME-262 ще може да ускори до 1100 километра в час. И теглото му ще бъде значително по-малко.
  Месершмит погледна диаграмата, сбърчи високото си плешиво чело и изтръгна:
  - Брилянтно! Но мой фюрер, откъде имате толкова дълбоки познания по аеродинамика?
  Обсебеният Адолф присви лукаво очи:
  - Ами аеродинамиката? Надареният човек обикновено е надарен във всичко! А посредствеността си е посредственост и в Африка! Какво не е наред с бомбардировача Arado? Покажете ми диаграмата?
  Фюрерът-ударник хвърли бърз поглед и поклати отрицателно глава:
  - Не, няма да стане! Идеята с тролея не е добра, защото от него самолетът няма да се обърне и ще се разбие. Изисква конвенционален прибиращ се колесник. Обмислете някои промени в дизайна за по-добра аеродинамика. Без излишна измислица, но с изобретателност.
  Адолф полудя и направи още няколко коментара:
  - Самолетът Gryphon Xe-177 има изключително ненадеждна силова установка. Трябва да се смени незабавно, с най-новите бутални двигатели, първоначално четири стоящи отделно. След това до най-модерните двигатели с мощност 2950 конски сили. Що се отнася до способността за удари от голяма надморска височина и при гмуркане, тогава... Започнете да разработвате Xe-277, тази машина също ще се превърне в оръжие на Немезида. Но основното са реактивните бомбардировачи. Това е приоритетна задача. Така например трябва да бъде Ю-287.
  Фюрерът отново направи скица с крила напред, обяснявайки някои нюанси на дизайнерите. Адолф беше сериозно увлечен, показвайки определени диаграми. Особено бомбардировачът без опашка. И че дизайнът на реактивна машина с летящо крило е повече от обещаващ. И в същото време превозното средство е способно да бомбардира дори територия на САЩ. Той директно посочи, че в работата трябва да се включат дизайнери от цяла Европа и дори евреи. Най-накрая осъзнавайки, че дизайнерите вече са достатъчно заети, той милостиво ги пусна, оставяйки само Липиша. Фюрерът извика:
  - И аз те моля, Александър, да останеш! Ще имате задачата да създадете нови, изключително ефективни оръжия.
  Липиш беше изненадан:
  - Ще ви бъда благодарен, фюрер!
  Хитлер Терминаторът започна да обяснява:
  - Вие, разбира се, знаете теорията на Визелбергер, който някога е бил асистент на професор Прандтъл в Гьотинген. Той е първият, който развива теорията за влиянието на екрана върху подлежащата повърхност...
  Липиш кимна, усмихвайки се:
  - Добре знаете, мой фюрер! Да, знам тази теория!
  Обладаният Адолф продължи:
  - Трябва да създадем екраноплан - своеобразен хибрид на торпедоносец и хидроплан. Всъщност лети много по-ниско, на около 20-40 сантиметра от водата. В този случай въздушната маса, поддържаща екраноплановата лодка, се състои от две части. Единият е замръзнал поток под крилото; другият - доста незначителен - излиза изпод крилото в областта на задния ръб и постоянно се допълва с въздух, идващ отгоре, от върха на крилото.
  Липиш с готовност потвърди:
  - Наистина, мой фюрер!
  Обладаният Адолф продължи:
  - Основната маса въздух обаче остава под опорната повърхност и там създава налягане, почти равно на скоростното налягане. Той играе ролята на вид въздушна пързалка, по която лодката на екраноплана се "търкаля" като часовник! Първият, който използва това на практика, е финландският инженер Каарио.Той разработи проста правоъгълна шейна с крило, която се плъзга по снега с помощта на параван и дори получи патент за нея. За съжаление, военните не оцениха подобно откритие навреме. Казват, че руският професор Левков е правил подобни експерименти... Тоест това може да се превърне в ново оръжие-чудо, способно да доставя бомби, торпеда и да десантира войски до бреговете на Великобритания със скоростта на самолет и при същевременно невидими за радара. Плюс още опустошителни атаки срещу английски кораби! Съгласен?
  Липиш бъркаше с ръката си, услужливите сервитьорки му наливаха сок... След като пийна малко, дизайнерът отбеляза:
  - Да, това е богата идея, въпреки че ще има някои технически проблеми. Например, устойчивост...
  Обсебеният Адолф кимна приятелски:
  - Ще ви начертая груба схема, по-добре е да го направите, а вие сами ще изпипате малките технически детайли. Корпусът трябва да е дълъг, напомнящ фюзелаж на самолет, преливащ в носа на кабината на делфин, изпъкнали предни стъкла и турбореактивни двигатели... Въпреки че е възможно буталните двигатели също да работят в първите модели. И когато този колос бъде изтеглен в открити води, двигателите ще изреват оглушително и тясното хищно тяло ще избухне като кит, изхвърляйки облак пръски. Имайте предвид, този колос е способен да се втурне като боец на няколко метра от повърхността на водата.
  Липиш подсвирна с искрено възхищение:
  - Имате богато въображение, фюрер!
  Дашинг Адолф се вдъхнови още повече:
  - Разбира се, че би било оръжие чудо. В крайна сметка екранопланите не се страхуват от никакви бури. Те не се страхуват от лед - те летят над него. Не са застрашени от блатисти речни устия и крайбрежни скали, на които могат да се разбият обикновени кораби, а плитчините като цяло са като детско езерце. Те са способни да десантират войски навсякъде: от африканския бряг на Скелетите с неговите дяволски рифове, до двата бряга на Съединените щати, арктическите земи на Канада и Аляска. Ще има няколкостотин от тези машини и Великобритания ще падне след два месеца.
  Липиш плахо отбеляза:
  - А мините?
  Фюрерът се засмя:
  - Точно това са мините! Те не заплашват нито под повърхността на водите, нито в плитчините! Както и торпеда от подводници. И самият той е идеално оръжие за борба с най-модерните подводници, удряйки ги с дълбочинни бомби. Освен това екранопланите могат да изстрелват ракети и мини срещу вражески кораби. Да, разбира се, ще ви запозная с дизайна на управляемите бомби. И разбира се, десанти... Идеално средство за доставяне на десанти, не само с пехота, но и с танкове! Тогава целият характер на войната ще се промени веднага! Разбираш ли Липиш, каква работа ти поверява фюрерът?
  Дизайнерът попита по-меркантилно:
  - Ами наградите?
  Сериозният Адолф потвърди:
  - Разбира се, най-щедрите, железен кръст с диаманти, земи, колонии, поданици! Ако завладеем цяла Африка, ще има достатъчно земя за всички!
  Липиш заяви:
  - Ако се дадат пари и средства, екранопланът ще бъде готов, но... Имам проекти и за безопашат изтребител.
  Фюрерът Терминатор побърза да успокои изобретателя:
  - Реактивен бомбардировач без опашка, вече го начертах, други ще се погрижат за него. Колко удобно и боец! Екранопланите са по-важни, защото те са принципно ново оръжие... Освен това компанията Gotha има много талантливи конструктори, които ще направят това. Междувременно работете върху екраноплани. Като цяло, сега имам много неотложни неща, все още трябва да говоря с танковите генерали... Заповедта ще ви бъде дадена...
  Липиш остави фюрера много вдъхновен. Адолф си помисли, че може би е по-добре първо да поговори с ядрени физици за създаването на атомна и в бъдеще водородна бомба, но реши да не прави твърде много, зареждайки себе си и другите хора наведнъж.
  Имаше няколко дизайнери, включително най-известните: Порше и Адерс. Като цяло, ако германците имаха качествено превъзходство над съветските в авиацията и подводния флот (въпреки че не всички признават това!), то танковият флот на Panzervale забележимо изоставаше. По-специално, съветските КВ превозни средства, Т-28, Т-34, превъзхождаха германските по брониране и въоръжение, а Т-34 също и по отношение на ходовите характеристики. Оръдията на немските танкове обаче не са достатъчно здрави за английските Matildas и Cromwells, още по-малко за тези, които вече се разработват от конструкторите на Churchills и Challengers. Да не говорим за слабостта на бронята на немските проекти...
  След като покани гостите да седнат, фюрерът започна да чете морала:
  - За съжаление Германия в момента няма надеждно противотанково оръдие... Оборудвани с 50-мм оръдие Т-3, те могат да поглъщат само бронята на Матилда или КВ... Но Матилда влезе на въоръжение във Великобритания още преди началото на Втората световна война. Ние самите заловихме Матилдас, чиято предна броня не може да бъде пробита. Е, съветските КВ дори не могат да пробият борда или корпуса. Максимумът, който може да направи нашата кола, е да разбие пистата! Тоест вие, конструкторите, ни поставихте в такова положение, че танковете на врага са много по-силни от нашите по отношение на бронята, а новите американски "Грантове" и готовите за масово производство "Шермани" са по-добри по въоръжение. Да не говорим за руските машини със 76 мм оръдия. И как изпълнявате задачата за създаване на нови танкове, по-специално с 88 мм оръдие.
  Порше отговори объркано:
  - Разбира се, ние извършваме подобни разработки, велики фюрер. На 26 май Дирекцията по въоръжението ни направи поръчка за 45-тонен танк ВиК -4501. Трябва да е точно така, с 88 мм зенитно оръдие, превърнато в купол на танк. Вече имаме предварителни чертежи. Можете да се запознаете с тях, страхотно.
  Фюрерът попита:
  - Ти ли си Адърс?
  Ервин кимна:
  - През четиридесетте години vk -3001 беше успешно тестван. Нова тежка машина, със 75 мм оръдие. Имаме подобно оръжие в противотанковия модел, но все още не е пуснато в масово производство. Освен това беше извършена работа за създаване на Т-6 с тегло до 65 тона. И по-лек модел от 36 тона. Опитваме се велик фюрер.
  Адолф, въобразявайки си, че е всезнаещ, започна бързо да разглежда рисунките. Това са първите скици на страхотния "Тигър", най-известният танк на Германия от Втората световна война. Тази кола стана известна по време на Курската издутина. В съветско време "Тигрите" като цяло бяха хулени, но след това отношението към тази кола стана по-обективно. За времето си този танк, разбира се, не беше лош. По време на първия голям сблъсък с нашите КВ три Тигъра нокаутираха десет съветски превозни средства, а самите те избягаха без щети. Основното предимство на това превозно средство беше мощното му 88-мм оръдие, което дълго време нямаше достоен противник. Но на Курската издутина, въпреки качественото превъзходство в технологиите, нацистите все пак бяха победени... Статистиката за бойното използване на това превозно средство, както и съотношението на загубите, като цяло говорят за него като за едно от най-добрите превозни средства на втората световна война. Но недостатъците се виждат и с просто око. Голямо тегло от 56 тона, с броня от само 100 милиметра (само 80 страни!), Голяма височина, липса на рационални ъгли на наклона на бронята и лоша производителност на шофиране. Като цяло танкът ИС-2, тежащ с десет тона по-малко, превъзхождаше тигъра и по броня, и по въоръжение... Но този танк се появи едва през февруари 1944 г. "Кралският тигър" общо взето тежеше 68 тона, с челна броня от 180 милиметра... Разбира се, такъв танк не беше подходящ за война в Африка, в пустинята, за десант, това е просто машина като глинено ухо с крака от глина. Не, разбира се, за времето си "Кралският тигър" беше много ефективен, можеше да унищожи няколко вражески танка в битка и веднъж нокаутира двадесет и пет "Шерман" в рамките на един час. Изглежда имаше информация за двадесет и три танка Т-34, унищожени от Тигъра по време на една битка. Но във всеки случай този танк е просто въплъщение на нерационално използване на мощност и тегло. Но, например, съветският танк Т-54... Един вид въплъщение на успешното рационално използване на всъщност предишни технологии от Втората световна война.
  Фюрерът заяви решително:
  - Не, господа! Този проект не е подходящ! Да направиш превозно средство с тегло петдесет и шест тона само със 100 милиметра броня... Къде е прехвалената ни немска ефективност и рационалност?
  Адърс плахо отбеляза:
  - Френският S-2, с тегло 70 тона, имаше броня от 45 милиметра...
  Фюрерът-Терминатор я прекъсна:
  - Това е танк от времето на Първата световна война. Но руският КВ-2 имаше 152-милиметрова гаубица и тежеше 52 тона. Но това е 152 милиметра, а не 88.
  Затова ви давам задача за 88-милиметрово оръдие от 71 калибър, за танк с тегло не повече от четиридесет тона и челна броня от поне 180 милиметра, бордове и корпус от 150 милиметра, двигател от шестстотин , седемстотин конски сили. И този танк трябва да бъде пуснат в масово производство най-късно след шест месеца.
  Германските дизайнери пребледняха и ръцете им се разтрепериха. Александър ги погледна подигравателно. Задачата наистина беше много трудна; въоръжение и броня типични за "Кралски тигър" модел 1944 г., но трябва да запазите теглото с 28 тона! Адолф обаче сметна това за съвсем реално и дори потупа Порше приятелски по рамото:
  - Не се разстройвайте, аз самият ще ви начертая оптимална схема, в която можете да се справите с такова сравнително малко тегло. Не съм тиранин, а рационалист. Просто трябва да възстановите много. По-специално, поставянето на трансмисията и двигателя заедно.
  Адърс тъжно отбеляза:
  - Това ще ни създаде определени проблеми. По-специално, такова споразумение ще има следните недостатъци....
  Трудният Адолф го прекъсна:
  - Разбира се, че ще има проблеми, но по принцип те лесно се отстраняват. Особено в техническо отношение. Но можете да разположите двигателя много по-компактно, да преместите окачването и... Височината на танка трябва да се намали до два метра, а екипажът да се постави легнал, тогава всичко ще бъде много по-рационално.
  Фюрерът започва да прави скица, нещо като чертеж, на типа на най-популярния съветски танк от следвоенния период, Т-54. Това превозно средство беше толкова успешно, че беше пуснато в експлоатация през 1947 г. и беше използвано по време на битките в Афганистан с талибаните; иракските войски се биеха с американската армия в тях по време на Пустинна буря и операция Шок и страхопочитание или Иракска свобода . Общо са произведени повече от 70 хиляди от тези танкове. И че колата беше много сполучлива. С тегло 36 тона, челна броня 200 милиметра и оръдие с калибър 100 милиметра. Този тип успешно се бие както с американските Пейтони, така и с Пършинг по време на Корейската война. Така че за това технологично ниво моделът е много подходящ и реалистичен за изпълнение. И доста лесен за производство - евтин... Що се отнася до немското 88-мм оръдие 71 Ел, то беше достатъчно пробивно за всички танкове от Втората световна война (с изключение на челната броня на ИС-3, която влезе в експлоатация през май 1945 г.!). Ами ИС-3? Танкът е отличен по отношение на бронята и кулата, на която е дадена форма на щука. Вярно е, че шофирането беше лошо и скоро беше преустановено. След това имаше още няколко модела, ИС-4 и така нататък, докато не се спряха на ИС-10, преименуван на Т-10 след смъртта на Сталин. И това се оказа последният съветски тежък танк. Хрушчов забрани всякакво разработване на тежки превозни средства и неговите наследници не преразгледаха това!
  Като цяло, немците имат ли нужда от танк, по-тежък от четиридесет тона, ако дори на среден танк могат да инсталират оръдие, което може да пробие 193 милиметра броня на разстояние от 1000 метра?
  Американците бързо се отказаха от тежките танкове и теглото на Пършинг не надвишаваше 42 тона, а на Шърман общо взето 32. Но след като стана очевидно, че ще избухне война със СССР, се появи чудовище със 120-мм оръдие с калибър и начална скорост на снаряда почти 1000 метра в секунда. Въпреки това американците скоро се разочароват от този танк. Преди появата на ИС-10 най-масовият следвоенен танк беше ИС-4 с челна броня 250 милиметра и странична броня 170... Надеждна машина, въпреки че тежеше повече от 60 тона. Във всеки случай трябва да възложите създаването на тежък танк за Германия, но не повече от 50 тона. Например ИС-10 просто тежеше 50 тона, имаше челна броня 290 милиметра и оръдие 125 милиметра... Между другото, кой калибър е най-удачен? По време на войната най-популярните модели Sherman и Churchill са с броня от 100 и 152 милиметра (фронтално). Е, "Кралските тигри" се справиха с това доста добре... Но "Пантерата" започна леко да изостава от 75-милиметровия калибър, дори ако високата начална скорост на снаряда стана недостатъчна. Затова се появиха "Пантери" с 88-милиметрови оръдия, макар и едва в края на войната, и имаше само няколко от тях. Но фактът, че Вермахтът не е планирал да превъоръжава танкове и противотанкови оръдия с по-голям калибър, предполага, че това състояние на нещата устройва всички. Наистина имаше самоходно оръдие Jagdtiger със 128-мм оръдие и 250-мм челна броня, но бяха произведени само 71 броя и в толкова малко количество не можаха да повлияят на хода на войната. Между другото, това, което е интересно е, че до момента, в който Jagdtigers се предадоха, още 43 останаха в експлоатация, което показва изключителната живучест на такава машина.
  Между другото, Сталин нарежда ИС-2 незабавно да бъде въоръжен със 122 мм оръдие, въпреки че неговата пробивна сила е прекомерна за немските танкове (с изключение на "Кралския тигър", но са произведени само 458 такива танка). Мнозина съветваха диктатора да се ограничи до 100-милиметров барел. И наистина самоходното оръдие Т-100 се оказа най-доброто по отношение на общите си бойни характеристики. В крайна сметка, колкото по-голям е калибърът, толкова по-малък е запасът от снаряди, толкова по-ниска е скорострелността, началната скорост на снаряда, обхватът и точността на огъня... Но германците имаха най-масивния танк, Т- 4, а базираните на него самоходни оръдия тежаха само 22-24 тона. Самоходното оръдие Panzer обаче беше много успешно: въоръжението и предната броня на Panther бяха почти идентични с неговите собствени, с толкова ниско тегло и височина. Ще бъде необходимо да се разпореди пускането в производство на по-прости и евтини "панцири".
  А какво да кажем за калибъра на пистолета? За противотанкови оръдия калибър от 128 милиметра е твърде голям, по-добре е да го използвате като нападателно оръжие и да изберете междинен от 105 милиметра.
  Адолф показа на немските дизайнери диаграмата:
  - Това е нашето ново тайно оръжие! Резервоарът трябва да бъде тестван през следващите месеци. Бойното му използване ще бъде през 1943 г. Междувременно имате и проект за създаване на тежък танк със 105 мм оръдия. Както и леки самоходни оръдия. Така че се захващайте за работа, господа.
  Адърс плахо възрази:
  - Дизайнът, който предложихте, изглежда привлекателен, но проблемът е, че този танк не е в духа на нашите традиции... И екипажът ще бъде неудобен...
  Вместо отговор, Адолф отпи малко сок и предложи:
  - Може да обядваме, другари. Като цяло този танк може да се произвежда в големи количества и не мисля, че американците и британците ще произведат нещо по-добро преди края на войната. И днес можете да хапнете малко месо...
  Момичетата бързо сложиха масата. Александър, осъзнавайки, че стомахът на фюрера, отбит от месо, може да се разболее, избра да остане верен на себе си и изяде само малко есетра, като си спомни Собакевич от техните "Мъртви души". Хм, засега изглежда, че прави всичко както трябва. Поставя икономиката на бойна нога, обявява тотална война, приема закони, които трябваше да бъдат приети още през 1939 г.... Мудността на Хитлер с милитаризацията доведе до недостиг на оръжие и то точно в количествено отношение... Още повече, че известният депутат- 44 автомат... Отлично по своите бойни характеристики нещо, което в някои отношения е дори по-добро от първите модели Калашников. Просто е малко тежък... Може би наистина бихме могли да използваме AKM като основа? Ех, хубаво би било да се създаде оръжие, което да съчетава точността на американския М-16 със скорострелността и надеждността на АКМ. Като цяло прогресът се развива неравномерно. Например, двигателите в танковете не добавиха много мощност, но компютърът стана напълно недостъпен. Но той има познания за бъдещето, но какво може да предложи по отношение на например заместител на петрола. Досега дори в Америка не са се научили как ефективно да произвеждат бензин от въглища! Въпреки растящите цени на петрола. Е, какво друго може да предложи. Динамична защита, турбогенераторни двигатели... И това ще се случи, но малко по-късно, за да не бързаме да излагаме козове. За седемдесет години напредъкът е много напред, но докато старостта не бъде победена, болестта също и човек не е Бог! Нещо повече, в някои отношения дори има регрес... Например повишаване на религиозността, особено в Русия и постсъветското пространство, както и в ислямските страни. Но великите мислители от Ренесанса и новото време предсказаха, че религията постепенно ще изчезне!
  Но колкото и да е странно, религиозният екстремизъм се разраства... И свещениците все повече се намесват в държавната политика. И при това положение политиката на властите е неразбираема, наистина ли те сериозно вярват, че истината е в православието или исляма? Всички тези образовани и умни хора? Ако не, тогава какъв е смисълът да се отказваме от светския модел на държавност? В името на ефективността в управлението на масите? Но точно православието е доказало своята неефективност като държавна религия... Факт е, че имайки формална основа за християнството и на първо място Новия завет, православието има за основа едно пацифистко учение: не се съпротивлявай зъл и обичай врага си! Но в същото време реалната политика на империята е агресивна и изисква насилие и завоевания. Това е, което поражда противоречието между форма и същност. Дори много хора да не разбират това съзнателно, те го усещат подсъзнателно!
  Поради това православното учение е неефективно, лишено от логика, опитващо се да бъде имперско и християнско едновременно. А християнин означава евреин и пацифист! Все пак Библията е написана почти изцяло от евреи, а може би и изцяло, защото апостол Павел казва, че предимството на евреите е голямо, защото им е поверено Божието слово! Това означава, че руснакът не трябва да вярва на Библията! Това означава, че е необходима друга вяра, но вече не основана на еврейските писания... Коя? Трябва да се разработва от опитни професионалисти и психолози под ръководството на ФСБ! Тогава много противоречия ще бъдат успешно разрешени...
  Трябва да се каже, че дете, което чете Евангелието, никога няма да стане силен, смел, жесток воин, който обича Русия! И коя страна е известна в Библията? Израел!
  Вярно, самият Адолф е обладан, този играч, след като се озова на мястото на Хитлер, изобщо няма да затегне преследването на евреите. Напротив, полезните евреи ще се радват на облаги и ще работят за Третия райх. Няма да има такива глупости като разстрел на еврейски учени или артисти! Но е преждевременно да се отменят антисемитските закони. Първо, хората може да го разберат погрешно, и второ, това е източник на богатство и то много солиден източник! Но, разбира се, е възможно да се смекчат антисемитските политики в замяна на еврейска подкрепа.
  Какво да правим с папата? Отношенията с Ватикана далеч не са идеални, но откритата война ще донесе само вреда на този етап. Това означава, че трябва да потърсите подкрепата на Ватикана, но в същото време да настоявате за вашите интереси... В идеалния случай, поставете своята марионетка на трона на Петър и постепенно реформирайте религията...
  Порше прекъсна мислите на Адолф:
  - Много сме доволни от вашата вечеря, фюрер!
  Обсебеният Адолф се усмихна мило:
  - Добре, засега ще се срещна с Химлер, а след това нека дойде Хайнзеберг. И вижте, момчета: дадени са ви много строги срокове!
  Армията на фюрера се движеше през Африка. И държеше отбраната срещу СССР.
  През зимата Червената армия започна офанзива на Ржевския перваз, но нацистите чакаха там и успяха да отблъснат удара. На юг германците също издържаха, като се придържаха към посоките на Орлов и Харков. И едва близо до Ленинград съветските войски успяха да извършат операция "Искра", но битките продължиха почти месец и победата беше купена на изключително висока цена.
  Краутите някак си оцеляха през зимата на 42-43.
  Но през пролетта по-голямата част от Африка вече е завладяна от тях. И фюрерът изпробва водите на мира с Великобритания.
  Чърчил е малко студен по този въпрос. Въпреки че Великобритания търпи поражение след поражение.
  С Япония също не е ясно - битката при Мидуей беше загубена от Америка и докато самураите бият голямата флота на янките парче по парче. И Америка не може да се възползва от численото си превъзходство по море и във въздуха.
  Хитлер иска да атакува СССР, но дори и след обявяването на обща, пълна мобилизация, той има твърде малко сили за това. Тъй като краутите са разпръснати из Африка.
  През лятото Червената армия е готова за настъпление. Нацистите обаче, след като завладяват Африка, формират колониални войски. И получават допълнителни средства.
  Те се използват за производството на танковете Lion, Tiger и Panther. Въпреки това данните, дадени на чудовището, не бяха напълно успешни. Твърде скъпо, твърде тежко. Вярно, за отбрана Panther е добър унищожител на танкове, със скорострелно оръдие.
  Но най-неуспешният беше "Лъвът", тежък, скъп, но не много ефективен. Оръдието е твърде мощно срещу съветските тридесет и четири и леки танкове, а скоростта на огън е много по-ниска от тази на Пантера и Тигър. А бронята обаче е по-добра от тази на "Тигър", а също и при рационални наклони. "Лъвът" се оказа като голяма "Пантера" с тегло деветдесет тона и двигател с осемстотин конски сили. Въпреки това, малко по-бързо, отколкото в реалната история, "Тигър"-2, двадесет и два тона по-лек, влезе в производство. Близко по ниво на защита до "Лъва", но по-мобилен, лек. Оръдието обаче е с калибър 88 мм - срещу 105, но напълно достатъчно, за да унищожи всички съветски танкове. И това, което е важно, е по-бързата скорост на стрелба - осем изстрела срещу пет.
  Така че "Лъвът" е дете на немски, мрачен гений, който не пусна корени.
  Германците превзеха цяла Африка, включително Мадагаскар, през лятото. Сталин чака твърде дълго.
  Може би самият той е разчитал на германците да започнат офанзива. Особено като видя как пристигат танковете Lion, Tiger и Panther. Но Краутите все още решаваха проблеми на тъмния континент.
  Сталин пропусна момента. Настъплението на съветските войски започва в посока Орел и Харков. Точно там, където германците бяха добре подготвени. И не беше възможно да се постигне тактическа изненада. Още първите битки показаха, че "Пантера" се представя отлично в защита. Не е зле и "Фердинанд". Те също са добри.
  А Тигъра е продуктивен танк. И той вкарва добре. Германците се защитават активно. И да устои на ударите на врага. За три месеца много упорити боеве Червената армия напредва само петнадесет километра. А загубите й бяха значителни.
  Две дузини английски самолети прелетяха над камуфлажните момичета; те вероятно не забелязаха нищо и вече бяха започнали да изчезват зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мадлен заповяда:
  - Всички легнете и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И тогава иззад дюната се появиха леки транспортьори и камиони. Съдейки по дизайна, той е произведен в Англия и Америка. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мадлен беше малко объркана. Тя вярваше, че фронтовата линия все още е далеч, което означава, че британците все още няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появяват. И тук цяла колона се втурва. Макар че може би по-малко от батальон... Кои са те, някаква бойна група, заобиколила пустините на един съвсем не непрекъснат фронт, иска да се рови в тила. Изглежда логично, въпреки че с технологията те са лесни за забелязване в пустинята. Във всеки случай трябва да се свържете с приятелите си по радиото, но не и да откривате огън. Освен това има само сто от тях, а има повече от триста британци!
  Герда прошепна на Шарлот:
  - Това са англичаните! За първи път ги виждам толкова отблизо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! И сред тях има толкова много черни!
  Наистина поне половината от англичаните бяха черни. И колоната се движеше бавно, а черните още вееха... Все повече се приближаваха...
  Тук нервите на едно от момичетата не издържаха и тя стреля с картечен пистолет. В същата секунда останалите бойци откриха огън и Мадлен излая със закъснение:
  - Огън!
  Няколко десетки англичани бяха покосени наведнъж, един от камионите избухна в пламъци. Останалите британци откриха безразборен огън. Мадлен, използвайки момента, извика:
  - Хвърляйте обидни гранати заедно!
  Момичета от елитния батальон на SS "Вълчица" хвърлят гранати далеч и точно. И че те са били обучавани от деца, а също така са били подложени на специални техники. Това е, когато тренираш с електрошок, малко си бавен с хвърлянето и си шокиран. Герда и Шарлот също хвърлиха своите подаръци. А британците са с главата надолу... Толкова е смешно. Стрелят безразборно, а черните продължават да крещят на неразбираем език. Това определено са мръсници...
  И Герда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - Кошмар има в зениците на СС! Един скок - един удар! Ние сме вълчици - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Шарлот също изръмжава в отговор. Изстреляните от нея куршуми разбиват черепа на парчета. И тогава си изваждат очите. Ето как един изплашен чернокож пробожда русата си партньорка в страната с щик. Той ще плюе кръв в отговор. Шарлот пее заедно:
  - Ангели на звездния тъмен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Трябва да полетиш в небето като бърз сокол! За да защитиш душите от унищожение!
  Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: черни и индианци, араби. Те или падат, замръзват, или, напротив, рязко скачат и започват да тичат наоколо като луди зайци. Момичетата обаче стрелят точно и въпреки че гранатите не летят далеч, осколките са дебели! Вече са останали малко врагове. Мадлен крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори не ти трябва мегафон:
  - Предайте се и ние ще пощадим живота ви! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Подейства моментално и щом се откажат... Горе ръцете и...
  Те събраха петдесет пленници, половината от които ранени. Мадлен заповяда:
  - Довършете ранените!
  "Вълчиците" безцеремонно стреляха с куршуми в слепоочията на онези, които не можеха да стоят на краката си, а останалите бяха натоварени в коли и откарани до най-близката база.
  След горещия пясък на пустинята, босите крака на Герда са много доволни да усетят меката гума. Тя дори стене блажено... Американските камиони са много удобни и не друсат по време на пътуване. След като спечелиха, момичетата са весели. Шарлот попита Герда:
  - Колко убихте?
  Момичето сви рамене в недоумение:
  - Не знам? Не бях единственият, който стреля... Но мисля, че бяха много!
  Шарлот изчисли:
  - Ние сме стотина души, той уби около триста, което значи по трима на брат, тоест на сестра! Впечатляващо начало на войната!
  Герда безразлично махна с ръка:
  - Това не е важно за мен! Основното е, че нито един приятел не умря. Въпреки че това, разбира се, е статистика, триста врагове бяха унищожени, а от наша страна само двама вълчи воини бяха леко ранени. Дори се учудвам как все още не сме завладели напълно Африка, с такива воини.
  Шарлот веднага развали настроението:
  - Е, ние загубихме от тези нещастни воини през осемнадесети!
  Герда гневно поклати светлата си глава, сякаш покрита с новогодишен сняг:
  - Това е заради предателство! Но всъщност бяхме по-близо от всякога до победата и това беше очевидно за всеки, който не е сляп! Уви, прекъснаха ни!
  Шарлот се съгласи, почесвайки ловко зад лявото си ухо с боси пръсти:
  - Да, предателство, саботаж, посредственост на военните... Но ние все пак разбихме руснаците, принуждавайки ги да се предадат през 1918 г.! О, би било хубаво да се разходите из просторите на Русия, там е готино, но тук е горещо!
  Герда се изкикоти весело:
  - Но в Русия има толкова големи студове... Но когато тичах бос през снега в планината, знам какво мъчение е това.
  Шарлот оголи зъби:
  - Малката Герда тича боса през горящия сняг... Това е символично, като в приказка... Приказки за един чист, все още детски и съвсем не егоистичен...
  Герда намигна весело на приятелката си:
  - Все едно трябва да отидем при фюрера?
  Шарлот потвърди:
  - Почти! Ние просто шофираме, а не тичаме боси по горещия пустинен пясък. И дори след победата.
  Вързаният чернокож промърмори на немски:
  - Ужасни ангели, готов съм да ви служа! Ти си богиня, аз съм твоя роб!
  Шарлот погали кестенявата къдрава коса на черния пленник с леко загрубелия си крак:
  - Вие черните вече сте роби по природа! Това, разбира се, от една страна е добре, някой трябва да се труди от зори до здрач, да върши черна работа... Но робът по своята същност, по своята подла природа е предател и не може да му се довери оръжие. . Ние, германците, от своя страна сме най-културната и високо организирана нация на Земята. Велика воинска нация и неслучайно немски наемници са служили във всички европейски армии и дори в Русия, най-често на командни позиции!
  Герда каза яростно:
  - Да, ще ни служиш като роб. Имаме специални менажерии за черни. И засега всичко, което трябва да направите, е...
  Шарлот предложи:
  - Нека ни целуне краката. Все пак ще ни е приятно, а Нигер да се унижи.
  Герда поклати енергично глава:
  "Не знам как си, но е отвратително, ако чистата кожа на ариеца докосне устните на миризливия Нигер." Така...
  Шарлот не се съгласи:
  - Не точно! Напротив, щеше да ми хареса. Ами вижте...
  Огнената червенокоса красавица мушна малкото си краче към черния мъж. Той ентусиазирано започна да целува дългите, гладки, изсечени пръсти на богинята. А момичето само се усмихна нежно в отговор, плътните устни на черния мъж гъделичкаха загорялата му кожа. Езикът на затворника премина по еластичния, леко прашен крак на момичето. Все още е хубаво, когато унижавате силен, почти двуметров мъж.
  Герда се изненада:
  - Странно, но не изпитвате ли отвращение?
  Шарлот се усмихна:
  - Не точно! Защо да се гнуся?
  Герда предпочете да мълчи: защо трябва да се намесва в делата на приятеля си? Всъщност те бяха възпитани, че германката трябва да бъде не само воин, но и любяща, нежна съпруга и здрава майка. Но самата тя все още не е мислила за момчета, може би поради тежки физически натоварвания или просто все още не е намерила половинката си. На Шарлот обаче изглежда също й е омръзнало. Тя удари чернокожия в носа с глезена си, така че носът му започна да тече и предложи на Герда:
  - Може би можем да пеем?
  Герда кимна:
  - Разбира се, че ще пеем! Иначе става тъжно!
  Момите започнаха да пеят, а приятелите им се включиха, така че песента се лееше като водопад:
  Милият ми и аз излизаме от гъсталака,
  Тая неземна тъга!
  И студът, изгарящ, смразяващ,
  Счупеният мотив проби!
  
  Боси крака в снега,
  Момичетата побеляват!
  Зли виелици реват като вълци,
  Разстройване на ята от птици!
  
  Но момичето не познава страх
  Тя е мощен боец!
  Ризата едва покриваше плътта,
  Със сигурност ще спечелим!
  
  Нашият воин е най-опитният,
  Не можеш да го огънеш с чук!
  Тук клените се движат нежно,
  Снежинки падат по гърдите ти!
  
  Не е обичайно да се страхуваме,
  Да не си посмял да трепериш от студ!
  Противникът е дебел с бичи врат,
  Лепкава и отвратителна е като лепило!
  
  Народът има такава сила
  Какво постигна светият обред!
  За нас и вяра, и природа,
  Резултатът ще бъде победен!
  
  Христос вдъхновява Отечеството,
  Казва ни да се борим докрай!
  За да стане планетата рай,
  Всички сърца ще бъдат смели!
  
  Хората скоро ще бъдат щастливи
  Нека животът понякога е тежък кръст!
  Куршумите са брутално смъртоносни
  Но този, който падна, вече стана!
  
  Науката ни дава безсмъртие,
  И умовете на падналите ще бъдат върнати на служба!
  Но ако се разочароваме, повярвай ми,
  Врагът веднага ще прецака резултата!
  
  Затова поне се молете на Бога,
  Няма нужда да правите грешки, бъдете мързеливи!
  Всемогъщият съдия е много строг,
  Поне понякога може да помогне!
  
  Родината ми е най-мила,
  Свята, мъдра страна!
  Наш лидер, дръж юздите по-здраво,
  Отечеството е родено да цъфти!
  Момичетата от елитния СС батальон "Вълчица" пееха толкова красиво, а думите бяха прочувствени. По принцип има стереотип, че есесовец означава палач! Но това не е вярно. Имаше, разбира се, специални наказателни части, най-често като част от дивизии за сигурност, които извършваха специални операции, но повечето дивизии на SS бяха просто елитната охрана на Вермахта. Като цяло трябва да се каже, че червената тоталитарна пропаганда не е най-надеждният източник на информация за Втората световна война. В края на краищата е ясно, че комунистическите ръководители на Агитпроп няма как да не бъдат непредубедени и обективно да отразяват събитията. Така че е надеждно трудно да се прецени къде е имало истинска истина за зверствата на нацистите и къде е имало измислица. Във всеки случай тези, които сериозно се занимават с исторически изследвания, са принудени да признаят, че не всеки воин от SS е палач и чудовище. Освен това, преди нападението над СССР; Като цяло нацистите се държаха толерантно в окупираните територии; западните източници не посочват масови зверства или репресии.
  И сега момичетата помогнаха на затворниците да излязат от колите; потупваха приятелски по широките рамене на плахите мъже. След което момичетата бяха поканени да се освежат...
  Обядът беше скромен, но зебра беше застреляна в пустинята и всяко момиче получи кебап, приготвен по арабски. Като цяло арабите, поне външно, бяха приятелски настроени и онези, които знаеха немски, дори се опитаха да се шегуват или внимателно да погалят краката на момичетата.
  Герда отблъсна лепкавия арабин и каза:
  - Не съм за теб!
  Шарлот последва примера:
  - Намерете си харем!
  Герда се усмихна и предложи:
  - Но кажи ми, Шарлот, какво би направила, ако станеш съпруга на султана?
  Червенокосият приятел отбеляза със съмнение:
  - Това всъщност е спорно щастие... Въпреки че зависи на кой султан е съпругата. Ако великата Османска империя беше в разцвета си, тогава... Дори щеше да е много хубаво... Щях да реформирам турската армия, да подобря оръжията... И сигурно първо щях да обърна погледа си на изток.
  Герда се съгласи:
  - Правилно! Но е срам за Турция, че дори в разцвета си не успя да завладее Иран. Това беше съвсем реалистично, особено след като персийската армия беше изостанала. Чудя се, велики фюрер, какво решение ще вземе: да завладее Турция или да го включи в коалицията си, хвърляйки кокал на османците, включително някои от не особено ценните земи на Иран?
  Шарлот сви рамене объркано.
  - Не знам! Всъщност напоследък имаше слухове, че ще нападнем СССР... Казват, че руските богатства и богатите земи на Украйна всъщност не са необходими!
  Герда вдигна чашата чай с пръстите на босите си крака и доста ловко я повдигна към брадичката си, изливайки кафявата течност в себе си. В същото време момичето успя да проговори:
  - Украйна има много богати, богати земи. Под мъдро германско ръководство и с нашата висока земеделска култура те ще произвеждат рекордни реколти. И тогава нашият хляб ще бъде по-евтин от водата. И това ще бъде в полза на самите украинци, защото съветската власт просто ги ограбва, принуждавайки ги да гладуват!
  Шарлот кимна.
  - Ние ще научим тези славяни на нашата велика германска култура! Да ги просветим!
  Тук разговорът беше прекъснат от груби викове, времето за почивка свърши.
  Но след обяд момичетата бяха строени отново и принудени да маршируват през пустинята. След като се нахраниха, бягането беше трудно и момичетата дори леко стенеха, докато обаче телата им се затоплиха. И така те се втурнаха като тушканчета.
  Това е виртуална битка... И Африка става немска... И съветско-германският фронт...
  През зимата Червената армия отново премина в настъпление. Водят се упорити битки.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се бият в Пантерата. Превозното средство, макар и не идеално, има бързострелящо оръдие с голям обсег, умерено пъргаво и има добра предна броня.
  Немските момичета са боси и по бикини, въпреки студа. И водят маневрена битка.
  Тук Христина дава изстрел... Снарядът попада в купола на Т-34-76 и го пробива. Съветски танк спира, свален.
  Момичетата крещят с пълно гърло:
  - Нашите го взеха!
  Тогава Магда стреля. Красавицата със златни коси също удари.
  Да, така че кулата на тридесет и четирите беше откъсната.
  Момичетата тигрици се редуват да стрелят. И много точно. Така удариха друг съветски танк.
  Маргарет удари следващата. И удари самоходното оръдие СУ-76. Ловко удари. И тя запя:
  - Силна е нашата пъклена Германия, тя пази света!
  И как ще си покаже езика!
  Тогава тя удари Шел с оръдие. Ударете съветския танк КВ-1С. Момичето също се справи добре.
  Да, четирима воини в бикини се бият и не се страхуват от студа. След като жените започват да се бият, нещата вървят много по-добре за Третия райх.
  Ето пилотите Албина и Алвина в небето. И двете красавици са по бикини и боси. Те се бият на Focke-Wulf. А това е много сериозна кола.
  Албина, стреляща от въздушни оръдия, казва:
  - Активен крокет! Не съжалявай за думите!
  И как ще блести с ослепителна усмивка! И ще свали два съветски самолета наведнъж.
  Алвина също посяче цели трима с въздушни оръдия и изчурулика:
  - Влизането ми ще е убийствено и матово!
  След което момичето оголи зъби и си показа зъбите! Цялата тя е очарователна и пълна с феноменален чар.
  Албина прекъсва друг самолет Як-9 и изписква:
  - Защо са нужни съветските пилоти?
  Алвина сваля LAGG-5 и уверено казва:
  - За да събираме сметки ние немците!
  Прекрасна двойка момичета. Как са се заели да събират награди за себе си. Наистина не можете да спорите срещу такива красавици. Свалят самолети и оголват зъби.
  И основната тайна е, че в студа момичетата трябва да са боси и по бикини. Тогава сметките ще дойдат сами.
  И никога не се обличай. Разклатете голите си гърди и винаги ще бъдете високо уважавани!
  Албина сряза друг самолет на Червената армия и изпя:
  - В страхотен ръст и звездна чистота!
  И тя намигна, скочи и потрепваше босите си крака, ревеше:
  - В морската вълна и яростен огън! И в яростен и яростен огън!
  И отново момичето сваля самолета с енергичен подход.
  И тогава Алвина атакува врага. Той го прави зад ъгъла, оголва зъби и изписква:
  - Ще бъда супер световен шампион!
  И отново ударената от момичето кола пада. Да, Червената армия получава доста зле.
  И Албина реве с див екстаз:
  - Вече съм палач, а не пилот!
  Сваля друг съветски самолет и съска:
  - Навеждам се над мерника и ракетите се втурват към целта, има още един подход напред!
  Воинът действа изключително агресивно.
  Тук двете момичета атакуват наземни цели. Албина удря трийсет и четиримата и изписква:
  - Това ще е краят!
  Алвина удря СУ-76 и прошепва:
  - До пълно унищожение!
  И как клати бос крак!
  През зимата Червената армия не успя да постигне значителен успех. Само в района на Ржев те успяват да направят лек клин, но чрез въвеждане на резерви германците възстановяват положението. Краутите са наистина силни.
  И през май 1944 г., след като попълниха войските си с нови танкове, включително по-модерните и по-добре защитени Panther-2, те преминаха в настъпление в района на Курск и Ростов на Дон.
  Всичко нямаше да е толкова лошо, ако голям брой араби и чернокожи не бяха участвали в офанзивата. И най-важното, Турция също влезе във войната. Така че ситуацията стана изключително тревожна.
  И Червената армия, понасяйки тежки загуби, отстъпва пред превъзхождащите сили на Вермахта.
  Но смелите шест момичета, водени от Аленка, се биеха яростно с краутите. А силите явно бяха неравни.
  Аленка се бори за Курск, който беше щурмуван от нацистите. Отчаяната красавица хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Рус и нашата мила партия!
  Тогава Наташа хвърли граната с боси пръсти и изсъска:
  - Грижим се за момичето боси!
  След това Анюта също изпрати дар на смъртта с пръстите на босите си крака и изсъхна:
  - Ще бъде прекрасен удар!
  Червенокосата Августин взе и изпрати дар на унищожение с голия си долен крайник и изписка:
  - Насочване на радара към небето!
  И тогава златокосата Мария даде смърт на нацистите с босите си крака.
  И тя запя:
  - В Мадагаскар, в пустинята и Сахара! Бил съм навсякъде, видял съм света!
  И тогава Маруся хвърля цял куп боси стъпала на краката си и пее:
  - Във Финландия, Гърция, и в Австралия, Швеция ще ви кажат, че няма по-красиви момичета от тези!
  Да, шестте момичета се бориха много добре. Но Краутите все пак превзеха Курск...
  Не, не можете да устоите на такива превъзходни сили. Фашистите се инатят.
  И какво означава подготовката на чудовищата?
  Адолф Хитлер беше просто луд: чувстваше се като истински деспот, на когото всички се подчиняват и треперят. Да, ако искате успехите на Сталин, тогава трябва да бъдете като Сталин, без съжаление и взискателност към другите и към себе си (точно така разсъждаваше Йосиф Висарионович в този ред!). Сега шумоленето е прилично и колата ще започне да се движи. Като цяло Германия, като се вземат предвид нейните сателити, има огромно предимство пред СССР в количеството промишлено оборудване, в квалифицираната работна сила и в броя на инженерите на всички нива. Това е факт, но производството на оръжия все още не е на ниво! Германия изоставаше от СССР през цялата война, въпреки всички разрушения в Русия. И от какво? Разбира се, поради известен хаос, който цареше в различни отдели и особено във военната индустрия. Освен това липсата на суровини, както и подценяването на потенциала на противника изиграха отрицателна роля. По-специално, през 1940 г. производството на оръжия в Германия е по-ниско, отколкото през 1939 г. (ако вземем предвид общото количество, включително боеприпаси), и това въпреки факта, че войната вече е в ход и Третият райх пое контрола над големи територии с огромни резерви от производствен капацитет. Е, какво можем да кажем за организационните способности на Хитлер? Не много, той блестеше във военната индустрия.
  Фюрерът заявява в дълга реч:
  - По въпроса за надзора на авиацията извънредни правомощия са предоставени на Sauer. Той ще следи отблизо количеството на произведеното оборудване и, не по-малко важно, качеството. Освен това много от вашите приятели Гьоринг, въпреки че някога са били добри аса, не са способни на лидерска работа. Не всеки добър войник е и изключителен генерал, така че вместо обесения Ерик, техническата сфера ще бъде ръководена от човек сред професионалните предприемачи, който е в състояние да реформира и превъоръжи авиационните сили. Все пак Великобритания не спи, тя увеличава и количеството, и качеството на въоръжените си сили и най-вече авиацията. Трябва да сме две глави пред врага, дузина стъпки, в противен случай напълно ще загубим превъзходството си над врага. Следователно са необходими качествени стъпки.
  Гьоринг плахо отговори:
  - Приятели, доказани хора, които са доказали своята боеспособност и професионализъм.
  Обсебеният диктатор побесня:
  - Или може би, според вас, съм забравил кой загуби битката за Британия? Или кой провали четиригодишния план за развитие на националната икономика. Или и вие искате да ви ударят с пръти, та дори и публично. Затова си затворете устата и мълчете преди да се набиете на кол!
  Гьоринг дори приклекна от страх. Уви, фюрерът не е за шега. След това шумът се чу отново и друг реактивен самолет ME-262 излетя в небето. Колата беше масивна и с два двигателя. Крилата са леко размахнати, самият боец изглежда доста заплашителен. Скоростните му характеристики за 1941 г. като цяло са прилични и дори по световните стандарти са рекордни. Вярно е, че самата машина все още не е напълно надеждна и изисква отстраняване на грешки. Фашисткият диктатор обаче вече е дал характеристиките на нови, по-модерни изтребители... МЕ-262 тежи повече от шест тона, което означава, че има известно претоварване. Един изтребител трябва да е малък, евтин и пъргав. В това отношение ME-163 може да бъде доста добър, но неговият ракетен двигател е твърде форсиран и работи само шест минути (или по-скоро ще работи!), което означава, че обхватът е само в радиус от сто километра . Като бомбардировач в стил Blitz или боец за прикритие за армадни атаки срещу Англия, той, разбира се, не е подходящ.
  Но МЕ-262 може да носи един тон бомби, тоест колкото Пе-2, съветски фронтов самолет. Това е отлично решение както за изтребители, така и за поддръжка на войски. Защо обаче не създадете изтребител в стила на Comet ME-163, но без ракетен двигател, но с турбореактивен двигател? Те се опитаха да подобрят "Кометата" и сякаш увеличиха времето за полет до 15 минути (това е обхват до 300 километра), което като цяло е приемливо за битката за Великобритания. До Лондон все още може да се стигне от Нормандия... Въпреки че не всичко е толкова очевидно, трябва също да го бомбардирате и да се върнете обратно, а петнадесет минути не бяха толкова бързи. В бъдеще ракетните и реактивни изтребители бяха признати за задънена улица в авиацията. Но дизайнът на "Кометата" е много интересен, с малкия си размер и лекота, което означава, че е евтин и маневрен.
  Освен това има и много обещаващи изтребители с общо тегло 800 килограма, такива планери, че могат да се използват във въздушни битки. Вярно е, че поради малкия им обсег, полетите на тях могат да се извършват само в отбранителни битки или да бъдат доставени до Лондон на... Транспорти и след това да хванат пилотите обратно. Ще трябва да помислите за това тук. В реалната история планерите никога не са имали време да се бият и по някаква причина в Корея съветските авиационни генерали не смеят да опитат тази идея. Като цяло не е тъжно, но по време на Корейската война американският пилот беше първият, който постигна победи. Така че янките не трябва да се подценяват.
  След като полетът приключи, младо светлокосо момиче изскочи от пилотската кабина и се затича към фюрера с пълна скорост.
  Обсебен нацист номер едно й протегна ръка за целувка. Хубаво е, когато момичетата те обичат, а фюрерът, изглежда, е искрено идолизиран от всички германци или по-скоро от почти всички, с изключение на няколко затворници от концентрационния лагер. Пилотът каза с ентусиазъм:
  - Това е просто страхотен самолет, има такава скорост и мощност. Да разкъсаме всички лъвчета като бутилка с топла вода от сурогат!
  Фюрерът одобри импулса на момичето:
  - Разбира се, че ще го разкъсаме, но... Отстраняването на грешки в машината трябва да се извършва с по-бързи темпове и това се отнася особено за двигателите. Тук, разбира се, ще са необходими радикални мерки за подобряването им, но ако не друго, лидерът-дизайнер ще помогне!
  Всички излаяха в един глас:
  - Слава на великия фюрер! Нека Провидението ни помогне!
  Засвири химнът на Третия райх и колона от млади бойци от Hitler Jugent се придвижи напред. Момчета от четиринадесет до седемнадесет години дефилираха до тъпана в специална формация. И тогава се случи най-интересното: дефилираха тийнейджърки от Съюза на германските жени. Те бяха с къси поли, разголените, боси крака на красавиците привличаха мъжките погледи. Момичетата се опитаха да вдигнат краката си по-високо, но в същото време изтеглиха пръстите си назад и внимателно поставиха петите си. Забавна гледка от красавици с безупречна фигура... Лицата наистина бяха различни, а някои от младите фашисти бяха някак груби, почти мъжествени, а и ги изкривяваха. Особено когато събраха веждите си.
  Естет Адолф отбеляза:
  - Необходимо е по-мащабно момчетата и момичетата да получават физическа подготовка. И знам, че се прави много по този въпрос, особено в Jungfolk, но това, което е необходимо, е приобщаване и възприемане на спартански методи. Разбира се, освен да насърчаваме кражбите... Нашите момчета и момичета трябва да израснат почтени и в същото време безмилостни хора.
  Върховният главнокомандващ направи пауза. Генералите мълчаха, вероятно се страхуваха да възразят, но не искаха да потвърдят очевидното. Фюрерът продължи:
  - С войната шега не бива, но безпощадността към враговете трябва да се съчетава с взаимопомощ и братско чувство към другарите. Това трябва да внушаваме на всички... Новият свръхчовек е безпощаден към другите, но още повече трябва да бъде безпощаден към себе си. Защото низостта първо трябва да се изкорени в душата и тогава ще се издигне слабото човешко тяло!
  Пауза... Генералите и конструкторите внезапно се усетиха и започнаха бурно да ръкопляскат. Фюрерът изглеждаше доволен:
  - Това е по-добре, но сега бих искал да видя имитация на въздушен бой. Толкова страховит и всеразрушителен...
  Хайнкел плахо попита:
  - С бойни патрони или снаряди, мой фюрер?
  Нацист номер едно кимна:
  - Разбира се, с бойни. Освен това бих искал да разгледам ефекта на устройството за изхвърляне. В края на краищата работите върху това... - Фюрерът размаха юмруци. - Кога най-накрая ще бъде готов и пуснат в масово производство. В крайна сметка опитният пилот е опитен пилот, който трябва да бъде защитен за бъдещи битки!
  Фюрер-Терминаторът все пак реши да покаже на дизайнерите по-модерен дизайн на устройството за изхвърляне. Тази система трябва да бъде по-малко тромава, по-проста и по-лека. Е, евтиният шпион, вече усвоен от немската индустрия, е доста подходящ за тази цел.
  Диаграмата трябваше да се рисува в движение, но Хитлер беше наистина добър художник и рисуваше ясно, бързо, линиите на диаграмите и завоите бяха равномерни и ясни без линийки или пергели. Терминаторът, разбира се, си помисли, че е странно, разбира се, че германците, като цяло имат толкова силна и до известна степен напреднала идеология като националсоциализма и тоталитарната система, изпуснаха войната на руснаците. Може би това се дължи на факта, че руските войници бяха по-силни и по-издръжливи от немските и се научиха да се бият по-бързо.
  Като цяло, ако погледнете хода на войната като цяло, тогава руснаците, или по-скоро съветските военни, се научиха да се бият, но германците сякаш бяха забравили как... Тяхното командване вземаше решения на ниво първо -класници, а може и по-ниско, ако първокласникът има опит в провеждането на военни операции в стратегии в реално време. И фактът, че понякога деца на шест години вече толкова ловко водят виртуални армии, е нещо, от което те, Жуков и Майнщайн могат да се поучат. Някои изследователи обаче смятат и Жуков, и Майнщайн за посредствени. Противоречия има и по отношение на броя на техниката, по-специално на пленената френска техника. Паметта на Хитлер (добра памет, особено когато беше още здрав!) предполагаше, че има 3600 пленени танка, пленени от французите, много впечатляваща цифра... Някои модели, като SiS -35, превъзхождаха бронята си от Т-34 само в челна броня. Така че този танк може лесно да бъде произведен във френски заводи, освен може би чрез замяна на 47 мм оръжие с дългоцевно 75 мм оръдие. Всъщност дори това може да не е достатъчно. Великобритания и САЩ като цяло винаги са ценяли най-много бронята в своите танкове. Например четиридесеттонният Чърчил имаше броня от 152 милиметра срещу 120 за тежкия танк IS-2.
  Фюрерът каза на дизайнерите нещо друго:
  - Имаме достатъчно вятърни тунели, така че потърсете по-оптимален модел на самолета и създайте рационализирани форми, без да довеждате въпроса до скъпи тестове, където умират и най-добрите ни асове. Например, модел на летящо крило на самолет е много ефективен, особено ако дебелината и ъгълът на наклон могат да се променят. Вече ви дадох чертежа, така че безопашката трябва да е готова. Дори и с двигател Yumo прогнозната му скорост ще бъде до 1100 километра в час. Така че давай, но не нахалствай!
  Неподходящият Адолф също съветва как да се увеличи скоростта на издухване на тръбата. Той улови зле скритата ирония във възгледите на дизайнерите: откъде обикновен ефрейтор знае толкова много? Не вярват ли в гения на фюрера? Е, ще го разберем... или не, няма да го разберем, но ще им докажем, че сме образовани.
  Последва обяд на чист въздух, прислужничките подредиха маси и столове. Красиво... Но какви реформи трябва да се направят в националсоциализма? Такива, които да намалят броя на враговете доколкото е възможно и да се сприятеляват. Например, не превъзнасяйте германската раса на всяка крачка и може дори да спрете да разделяте народите на класи. Въпреки това, разделянето на народите на низши и арийски все още не е официално узаконено. Това опростява нещата. Като цяло Хитлер започва масовото унищожаване на евреите точно след нападението над СССР. Защо ще има такива изкривявания? Може би се е надявал, че световният ционизъм ще го благослови за войната с болшевизма, а Западът ще го подкрепи. И тогава, когато Великобритания и САЩ казаха решително "не" на Вермахта, фюрерът побесня? Започна ли да отмъщава на тези евреи, до които можеше да стигне? Хитлер, разбира се, е идиот, защото е извършил Холокоста и по този начин е дискредитирал идеята за националсоциализма. Сега думите нацист и палач са станали синоними. Мнозина също бъркат национализъм и фашизъм, може би поради съзвучието на думата нацист. Но това изобщо не е вярно. Фашизмът по принцип няма пряко отношение към националсоциализма. В основата си понятието фашизъм възниква във Франция през деветнадесети век и има съвсем различно значение.
  Един вид същността на учението на фашизма в първоначалния му вариант се свеждаше до установяването на корпоративен дух, чувство за другарство сред капиталистите. След това Мусолини въвежда учението на фашизма в своите черноризци. Е, нацистите първо бяха наречени фашисти от техните врагове и политически конкуренти. Честно казано, нацистите действаха жестоко, така че фашистът придоби обидно, отрицателно значение. В Русия по едно време националистите претърпяха известен подем, особено в началото на 90-те години, достигайки максимум през 93-94 г. Тогава войната в Чечения доведе до увеличаване на пацифистките настроения в обществото и временен спад на национализма. Войната в Югославия и бомбардировките над Сърбия доведоха до временен прилив на патриотизъм, но след това настъпи разцепление в националното движение. В Русия националистите имаха проблем с лидерите... Те нямаха свой фюрер... Вярно, Жириновски го сравняваха с Хитлер, а в някои отношения той дори надмина Адолф. Например в скоростта на политическия излет, в рамките на четири години след основаването на партията, да заеме първо място на парламентарни избори. Но Жириновски се държеше неразумно и не успя не само да развие успех, но дори да запази постигнатото. Тук трябва да кажа, на първо място, това беше негова лична вина. Недостатъчна дисциплина в партията, скандали, в които се забъркваше. Но истинският Хитлер никога не е седял в Райхстага и никой не е показвал филмовите му избухвания по телевизията. И нямаше самата телевизия. Въпреки че успехът на Жириновски на изборите през 1993 г. е заслуга за успешната му работа с телевизионната публика.
  Красиво момиче от слугите седна до фюрера и сложи ръката си на голото й коляно. гукаше:
  - Мислите ли за нещо, мой фюрер?
  Нацисткият диктатор и същевременно виртуален играч се оживи. Забеляза, че все още не е довършил зеленчуковата си супа и плодовата салата. Фюрерът целуна момичето по устните, усещайки нейния младежки, сладък аромат и каза:
  - Ще отидеш в колата с мен. И всички се захващайте за работа, времето за ядене свърши.
  И отново зъбните колела на държавния, макар и не съвсем добре смазан механизъм, започнаха да се въртят. На връщане фюрерът прави любов с красавицата и дори се изненада откъде има толкова много енергия и сила. Все пак казаха, че фюрера бил импотентен и общо взето уж инвалид, болен от сифилис (лъжа) и кастриран (пълна измислица!). Вярно е, че Хитлер не успя да има потомство... Е, утре той сам ще се погрижи за този въпрос... Или не, все пак ще трябва да покани Химлер. Като цяло в реалната история фюрерът рязко засилва ролята на СС. Явно и той ще трябва да мине по този път в тази алтернатива. И че подчинението на криминалната полиция на структурата на СС като цяло е разумно, сега всички данни и файлове ще бъдат обединени в един източник. В допълнение, използването на изтезания срещу престъпници и онези усъвършенствани методи за разпит, които са характерни за Гестапо и други структури на тайната полиция, значително ще повишат степента на разкриване.
  Истината може да расте и броят на невинните жертви да расте, но... По-голямата част от есесовците са достойни хора и опитният следовател по правило веднага вижда дали човек лъже или казва истината и той рядко прави грешки. Това може да се съди от много криминални хроники.
  След като реши още няколко текущи дела и покани две нови момичета да стоплят леглото, фюрерът, отпуснал глава върху разголените пищни гърди на красавицата, заспа...
  Този път той се върна към мечтата, която беше прекъснал по-рано, за грандиозна космическа битка. Отново в неговия прозрачен боец, а врагът се опитва да атакува редиците на армията на Велика Русия. И фюрерът на играта Hypernet и неговият партньор, пълничка, но в същото време мускулеста блондинка, се опитват да действат, като едновременно си помагат. Грозните вражески бойци се опитват да вземат номера, използвайки численото си превъзходство. Дисхармонията на военните армади на Дермостан става все по-фрапираща. Корабите им изглеждат все по-отвратителни. Капитан Владислав, използвайки техниката "кофа", доста успешно изряза колата под формата на крива обувка и каза:
  - Не напразно и Хитлер, и Сталин са имали баща обущар!
  В отговор русата му партньорка блесна с босите си розови токчета:
  - Нямам нужда от ботуши или други обувки. С боси крака усещам най-малкото изкривяване на вакуума или вибрациите на пространството много по-добре! О, фюрер, искаш ли да станеш момиче?
  Владислав се засмя в отговор:
  - Би било интересно за кратко. Всички казват, че жените имат много по-силен и продължителен оргазъм от мъжете, така че наистина исках да проверя дали това наистина е вярно?
  Блондинката се изкиска:
  - Прогресът може да ви даде възможност да изпитате и това... Освен ако, разбира се, не загубим грандиозната космическа битка. Има твърде много врагове. Император Алмазтигър 13, който още не е роден, но вече е наш командир, също може да умре.
  Човекът, който удари фюрера, отбеляза:
  - Голям командир, като глава на война, колкото по-голям е размерът, толкова по-тежка е загубата!
  Вместо отговор блондинката започна да върти бойеца си. Той направи геврек, като едва избегна тарана, след което много точно отвърна. Превозното средство на врага избухна в пламъци и започна да се разделя на много малки пламтящи парчета, като маково семе. Момичето, което взе дъвката с боси пръсти и я хвърли толкова ловко, че тя се стовари право върху изплезения й език:
  - Прекрасно! Когато дъвчете, тогава яжте!
  Но коравият воин нямаше такъв късмет; той беше ударен отново, макар и допирателно, и воинът-капитан изръмжа:
  - Колко ми писна от тези женски галене!
  Очите на блондинката блеснаха:
  -Не си ли доволен от галенето? Може би искате нещо по-сериозно? Ето колко сте всички нетърпеливи, склонни към измяна!
  Владислав се засмя и едва не преглътна груб отговор от бойците на Дърмостан. Картината на битката се промени донякъде. Врагът изглеждаше неизчерпаем, въвеждайки все нови и нови сили в битката. Свръхбойните кораби бяха особено опасни; огромни, като астероиди, те бавно излизаха от вакуума, сякаш нарисувани със симпатично мастило (което се появяваше, когато ги осветиш с лампа). Шит-стан се опита преди всичко да огъне фланговете, да извърши обгръщаща маневра, вероятно за да създаде котел в пространството.
  Войските на Велика Русия се биеха смело и в същото време не се свениха от маневри. Така е използван методът на подвижната отбрана, както и смелите маневри и гмуркания. Например, бойните крайцери и грайфери на космическата армия на Велика Русия или изчезнаха, или, напротив, се появиха в тила на кошмарния противник. Напомняше на лов на риба в ледена дупка - те излизаха, грабваха плячката (някакво зимно насекомо, а ако ловецът беше сом, тогава птица!) и се връщаха обратно в дупката. В този случай корабите на Дермостан веднага се изгубиха, започнаха да се скупчват или дори да открият огън един срещу друг. Забавно плазмено изригване с изгаряне на звездни кораби. Например, дори ултра-боен кораб, след като получи няколко удара от топлинни преонови ракети, избухна в сини и зелени пламъци. Тогава приятелят на великия воин (продължаващ да унищожава шитстаните, които лепнеха като лист за баня!) видя картина вътре в пламтящ ултрабоен кораб. И какъв впечатляващ колос, екипаж от цели два милиона войници и петдесет милиона робота!
  Бойците вътре в кораба са различни видове мръсници: тролове, гоблини и няколко хибридни вида, например най-разпространеният: смес от кърлежи и цигари, или по-скоро дори фасове! Е, страшни създания, сякаш от филм на ужасите, нарисуван от наркоман.
  Съществата отчаяно искат да избягат, но в същото време се сблъскват едно с друго, пробождат, режат, хапят. Тук идва машина за фехтовка, специално създадена за битка с абордаж. И тя е въоръжена с квази-плазмени мечове, не прави, а извити за различни маневри. Първата фехтовална машина се блъсна в живата бъркотия на изтичащите от огромен кораб, пламнал от огън. Веднага във всички посоки полетяха парчета нарязано месо и изгорени тела. Един приятел се появи зад нея, тя приличаше на паяк, само че имаше поне тридесет крайника и те бяха под формата на унищожителни потоци, способни да разрежат дори динозавър наполовина.
  Един от служителите на Дермостан извика:
  - О, не ме режете! Пешката изяде царицата!
  Но той нямаше късмет, фасът от цигара с лапите на кърлеж, само още по-отвратителен, се блъсна в антената и увисна пробит на нея. Но начинът, по който той крещеше, вече не можеше да се чуе в тази най-дива, непрекъснато нарастваща какофония. Езици от принцепс-плазмени пламъци, предимно сини и оранжеви, настигнаха ужасените бойци на Шитмостан, карайки ги да се изпържат. И фехтовалните машини бяха вилнеещи вътре в ултра-бойния кораб. Явно беше ясно запечатано в програмата им: убивай, убивай и пак убивай! И за тях няма особено значение кой. А по коридорите се носеше шумът на най-ужасната хиперстая.
  Ултра-пламъкът обаче вече е достигнал до машините за фехтовка, както и много гоблини и фасове от цигари с нокти вече са се разпаднали на фотони. Така ултра-бойният кораб започна постепенно да се разпада на няколко части. Въпреки че разделянето стана бавно, то не изглеждаше по-малко зловещо. Особено на фона на много други, избухващи или като миниатюрни свръхнови, или, напротив, като свиващи се звездни кораби. За съжаление не само на Дърмостан, но и на Велика Русия.
  Например, крайцер с емблемата на сърп и чук загуби контрол и се блъсна във вражески дредноут. Когато две маси се сблъскат със скорост под светлината, това е еквивалентно на блъскане от анихилираща ракета. Повръща със смазваща сила (ако може да се изрази така, разбира се). Експлозията разцъфтя като лале с многоцветни венчелистчета, внезапно поглъщайки всичко, което съществуваше на около дузина километра. Владислав-Адолф каза:
  - И нашите момчета вече са в рая!
  Блондинката философски отбеляза:
  - Раят е единственото добро място, където никой не бърза да стигне, дори и да е на жега!
  Ударът на Хитлер се съгласи:
  - Това са парадоксите на Вселената. Не искаме да се окажем на добро място, но лошото ни въвлича! Така че дори не е ясно кое е по-добро, живот или смърт.
  Момичето отбеляза философски:
  - Животът винаги е по-добър от смъртта. Не напразно почти всички хора мислят така. Въпреки това мненията на хората, както всичко в нашия свят, са относителни.
  Фюрерът извърши още един доста труден завой, който му позволи да свали двуместен и следователно много по-скъп и богато въоръжен изтребител (колко красиво избухна, сякаш пламна фойерверк от сложни комбинации от пиротехнически материали), перли на натрошена материя, разпръсната във вакуума. Владислав-Адолф отбеляза:
  - Представите на хората както за природата, така и за Бог са много противоречиви. Като цяло има дори концепция за реактивен, тоест дори деструктивен ум, който принуждава човек да се държи по начин, който изобщо не е това, което прагматичните инстинкти и съображенията за целесъобразност трябва да командват.
  Блондинката, която трудно се възстанови от брутално гмуркане (какво друго можеш да направиш, когато седем бойци се втурват към теб едновременно), каза:
  - Спрете прагматиката - включете математиката!
  - Не е смешно! - отвърна Владислав.
  Изведнъж пред капитана на военноморската авиация се появи изображение на командния пункт на армията на Велика Русия. Наистина, това, разбира се, е дар - способността да проникнеш в светая светих и дори да разпознаеш, дори и не плановете на някой друг, а собствената си команда.
  Ето го флагманският боен кораб, внушителният флагман на космическата армия на Велика Русия с диаметър сто километра. И този кораб естествено също воюва, защото десетки хиляди мощни артилерийски дула не могат да бъдат обречени на бездействие. Флагманският ултрабоен кораб обаче се опитва да действа в синхрон с други големи кораби. На врага не може да се даде и най-малък шанс да унищожи флагмана, където се намира главното командване на ескадрилата на космическата армия на Велика Русия.
  Изненадващо, генералният командир и монархът са просто ембрион, който лежи в утробата. Самата майка е потопена в състояние на увиснала анимация, тъй като в противен случай изпълнението на нейните задължения би било твърде болезнено. И функционирането на вече достатъчно развития ембрионален монарх, който има крайници и, най-важното, доста голям мозък, се осигурява от множество кибернетични единици. Самият ембрион, царуващ над Великата руска империя, се чувства доста комфортно.
  Да, разбира се, и той е обременен от нуждата, вече няколко години е вътре в майка си. Човек може само да мечтае да потича или да премести нещо. И това са болезнени сънища, защото раждането означава незабавно изчезване. Ембрионът комуникира с външния свят с помощта на скенери. Разбира се, те не показват реалния външен вид на ембрионалния командир, а изображение, което е по-способно да вдъхне доверие. По-специално, красив млад мъж се появява под формата на нероден крал. Той дава заповеди на войските с ясен, заповеден глас:
  - Използвайте принципа на еластичната защита. Както преди хилядолетия, по-слабите сили, по-малки по численост, използваха несъмнения факт, че по-малката маса е много по-подвижна от голямата. Тъй като малката маса се характеризира с незначителна инерция!
  Момичето маршал потвърди:
  - Разбира се... Способността на армията да маневрира е ключът към победата. Разбира се, крайностите трябва да се избягват. Все пак мравката не е цар на животните!
  Командирът-ембрион се ухили:
  - Най-смъртоносните същества са бактериите. Въпреки че не, може би дори не вируси! Макар и примитивен организъм, той е ефективен! Тук врагът събра огромни сили от почти цялата вселена, което означава, че той разкри останалите области.
  Маршал на елфите Фего с лилави и оранжеви плитки отбеляза:
  - Понякога едно на пръв поглед незначително предимство на ограничен участък от фронта е достатъчно за победа. Това е странна аксиома на много битки, на различни цивилизации!
  Феталния император се засмя през скенерите:
  - В случая гледате в корена.
  Междувременно армадите на Дермостан се опитаха да се реорганизират в движение. Откъм тила им се приближи много значителен резерв. Хиляди големи космически кораби и милиони по-малки кораби излязоха, използвайки формацията на камбаната. В резултат на това огнената сила на паразитите се увеличи значително. Момичето маршал каза с вълнение:
  - Ето още един коз, хвърлен от гадния противник. Въпреки това нашето разузнаване не беше на ниво, възможността за въвеждане на такъв огромен брой сили не беше предвидена.
  Холограмата на императора под формата на момче, ритащо меча. Пропелентът удари вратата. Избухна почти веднага. Първо, има светкавица, която изяжда очите, а след това растеж на лилава гъба, която унищожава всичко в обсега на пистолета на бойния кораб. Момчето холограма каза:
  - Това е феноменален гол! Е, оставете противниците да дадат всичко от себе си. Имам изненада за него.
  Елф Фего погледна картината на битката с известно съмнение. Армадата на Дермостан изглеждаше болезнено страховита. Особено ултра-бойни кораби, чиито диаметри достигат двеста и петдесет километра. Елфът изведнъж си спомни за родната си планета... Природата там е идилична, няма дори кръвосмучещи насекоми. И лъвове... Е, не точно лъвове, но хибриди с дренки. Като цяло това е красиво животно: тялото е цвете на метличина, а златната грива се развива на вятъра. Освен това дренките променят нюанса... Тук има откровена грозота, насочена както срещу хората, така и срещу елфите.
  Русокосият маршал каза:
  "Не знаем колко резерви има врагът, но ми се струва, че е време да преместим нашия полк от засада."
  Ембрионът на императора възрази:
  - Сега не е моментът да си показвате картите!
  Момичето маршал се опита да спори:
  "Ако нашите хора загинат, няма да има кой да се бие!"
  И тогава беше открит ембрионалния командир:
  "Не можете да спечелите война без жертви." В шаха можете, но в истинска битка не можете! Безмилостният закон на войната гласи, че загубите са като дъжд, който напоява издънките на победата, просто трябва да се уверите, че загубите няма да се превърнат в порой, който отмива издънките! - Тогава холограмата, изпратена от утробата, изведнъж стана по-мила на лице. - Но не си мислете, че за да намалите загубите, особено от огъня на свръхбойни кораби, нека звездолетите на Велика Русия се оттеглят спираловидно.
  Маршалът на елфите подкрепи командира на ембриона:
  - Това е, това е единственият начин. Все още не е известно колко сили врагът ще може да изхвърли от подземния свят.
  Наистина звездолетите на Шитмостан се опитаха да се движат в гъсто стадо. При това изобщо не пестиха боеприпаси, хвърляха ракети по милиони, без дори да се интересуват от точността на попадението. Изглеждаше сякаш милиарди кибритени клечки бяха запалени във вакуума, за да пламнат в хиперплазма, да изгорят всичко живо и движещо се и след това да угаснат. Руските воини стрелят много по-точно, но грубият дредноут на врага гърмя като петарда, разпръсквайки фрагменти като конфети. Смъртоносни конфети, които свалиха няколко лодки на Дирмостан. А броят на унищожените фрегати на копелената цивилизация е абсолютно неизчислим. Вярно е, че руските кораби умират. Тук повреденият крайцер, отчаян, се втурна като руски танк към Курската издутина и удари ултра-линкора на врага. Стотици хиляди животи бяха прекъснати наведнъж, а огънят пламна, сякаш беше взривена гигантска газова тръба.
  Маршалът на джуджетата отбеляза мрачно:
  - Огъват ни, но ние не се предаваме! - забеляза квадратният командир (или по-скоро неговият холографски образ, самият джудже беше на друг кораб от класа Грос-Дредноут!). - Би било необходимо да се предприемат поне някои контраатаки срещу вражеските комуникации и линии за доставки.
  Феталния император се ухили през момчешката си холограма.
  - Какъв, според вас, аз съм неудачник!
  Джуджето маршал изсумтя и разтвори лапи:
  "Но те изобщо не пестят боеприпаси." Това означава, че имат достатъчно. Не е ли така, милорд?
  Императорът Ембрион възрази:
  - Не, не така! Великият командир е по-ценен от главата си, така че каската на предпазливостта и камуфлажът на хитростта няма да му навредят! Накратко, врагът все още е в сладката илюзия, че всичко е наред с него, но всъщност нашата победа вече е близо! Да удариш неочаквано е равносилно на замяна на юмрук с меч от легирана стомана!
  
  
  ВИТМАН Е ЖИВ
  Малка промяна в историята, свързана с големия успех на нацистите по време на офанзивата в Ардените. Нацистите напредваха по-бързо, успяха да преминат мостове и да превземат складове с оръжия, боеприпаси и гориво. Успехът беше улеснен и от участието на Витман в стачката, който, за разлика от истинската история, не умря! И какво? Истинските герои никога не умират и са безсмъртни! Wittman продължи да се бори и трупа резултати. След унищожаването на двестния танк той става първият и засега единствен танкист, награден с Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  Геният на Витман леко измести хода на историята. И германците се оказаха малко по-късметлии, по-бързи, по-ефективни. И те успяха в това, което почти се случи в истинската история, но липсваха само няколко часа. И така складовете бяха превзети, а германската армия придоби съкрушителна мощ. В резултат на това Брюксел беше превзет и стотици хиляди британски и американски войници бяха пленени.
  Сталин все още не бърза да атакува, искайки съюзниците да бъдат по-силно победени на Запад.
  Боевете показаха, че Тигър-2 е много ефективно оръжие както по отношение на въоръжението, така и по отношение на челната броня. Германците, виждайки, че Червената армия е пасивна на изток , разположиха допълнителни части в битката и започнаха да надграждат своя успех. Fritz се сдоби и с най-новото самоходно оръдие E-25, което беше малко по размер и тегло, но имаше силно оръжие и добра броня, и най-важното мобилност.
  В резултат нови победи... Сега Краутс са в Париж. Отново превземат френската столица.
  И това иска Сталин - да бъдат избити съюзниците и тогава СССР ще получи цяла Европа.
  Сталин е хитра лисица... Но и Чърчил не е идиот. Когато Рузвелт почина, той и Труман подписаха примирие с Третия райх. В същото време изтеглянето на остатъците от победените войски от Франция. И разбира се с пълна размяна на военнопленници и дори с доставка на гориво и провизии на Третия райх.
  Германия отговори, като отмени антисемитските закони. Евреите обаче останаха в лагерите, но не бяха изгорени, а само принудени да работят, а американците изпратиха консерви и зърнени храни в лагерите.
  Германците имаха свобода на действие във Франция и Италия. Сега Сталин направи предложение за сепаративен мир. Но Хитлер го отхвърли. През юни започва офанзивата на Фриц. Първите танкове Е-50 влязоха в серията. Но както се оказа, колата не беше напълно успешна. Теглото му остава високо, почти 65 тона, с по-нисък силует от този на Тигър-2, но бронята е със същата дебелина, явно недостатъчна, особено отстрани. 88 мм пистолет с дължина на цевта 100 EL се оказа малко по-добър. Тя изстреля дванадесет изстрела в минута.
  Шофирането беше добавено от по-мощен двигател, ускоряващ до 1200 конски сили. Като цяло танкът, разбира се, се подобри в сравнение с Тигър-2 и имаше малко по-рационален наклон на бронята, но остана уязвим отстрани.
  E-100 беше по-добре защитен, но голямото му тегло затрудни транспортирането и бойната употреба. Най-успешното беше самоходното оръдие Е-25, с много нисък силует на челната броня от 120 мм, голям наклон и странична броня от 82, и оръдие за Тигър-2, това беше най-доброто самостоятелно самоходно оръдие на Вермахта и Втората световна война. Той ускорява до седемдесет километра в час - двигател от 700 конски сили и дори рикошира снаряди IS-2 в челото.
  Германците нанасят основния удар от Унгария, опитвайки се да спасят Будапеща, която все още е обкръжена. Боят беше изключително ожесточен.
  Офанзивата започва на 22 юни, а Червената армия изгражда много мощна отбрана. Германците все още имат малко танкове от серия E, само самоходните оръдия E-25 в доста големи количества - те са доста лесни за производство и евтини. Ето две момичета по бикини, които лежат в него. Превозното средство е по-ниско от метър и половина и благодарение на това е толкова добре защитено и въоръжено със сравнително ниско тегло.
  Две момичета, Шарлот и Герда, легнали, стреляха по съветски оръдия. Пред тях се движеха миниатюрни коли, управлявани по радиото, разчиствайки минни полета.
  Червената Шарлот стреля с оръдието. Тя събори съветския пистолет и разтърси гърдите си, едва покрити с тънка ивица плат. И тя изгука:
  - Буен огън на хиперплазма!
  И тогава Герда ще я удари с босите си пръсти. И той изчурулика:
  - Аз съм много готино момиче и не съм лоша...
  Самоходното оръдие се движи само. И от време на време спира. Предната й броня е силно наклонена и това осигурява добра защита. Снарядите на съветските оръдия са чувствителни към рикошет. И нищо не заплашва такъв самоходен пистолет челно. Те все още могат да ударят отстрани. Но момичетата не бързат. Ефективното самоходно оръдие превъзхожда СУ-100 по бронебойност, освен това е по-добре защитено, по-мобилно и в същото време по-леко.
  И Червената армия няма достатъчно сухи стоки. Основно танк Т-34-85, който не е достатъчно мощен с оръдието си и има слаба броня. И германското самоходно оръдие E-25, между другото, е по-леко, много по-здраво в броня и оръдия.
  Момичетата се карат... Много красиви и млади. И техните самоходни оръдия бомбардират и хвърлят...
  Фриц в крайна сметка успя да пробие до Будапеща. Убедителна победа, обкръжен от съветски части. Много бяха заловени и убити.
  Вярно е, че нацистите претърпяха значителни загуби. И няма толкова много сила. Е, ако все още се произвежда оборудване, тогава човешкият ресурс не е достатъчен.
  И децата и жените са викнати в армията. Или чужденци, но не са достатъчно надеждни.
  Боевете обаче продължават... Червената армия се съпротивлява много упорито, с много отбранителни рубежи. Германците напредват още сто километра и спират. Нямам достатъчно сили. И самата Червена армия преминава в настъпление. Но и той не е много успешен и леко отблъсква германците.
  Докато дойде зимата... Фронтовата линия се стабилизира. През януари 1946 г. Червената армия ще настъпи в Източна Прусия и Полша, но постига малък напредък.
  Германците не клатят лодката през зимата. Битките са кървави. Но фронтовата линия е бавна...
  И започва период, характерен за Първата световна война. Предната линия става неактивна. Германците и чуждите дивизии настъпват през лятото, а Червената армия през зимата. И никой не може да постигне значителен успех.
  Година след година войната продължава. Германците са малко по-напред от СССР в развитието на реактивните самолети. СССР въвежда МИГ-15 в масово производство едва през 1949 г. Но по това време германците разполагат с ME-462 и XE-362. И най-важното - дискови самолети, които е невъзможно да бъдат свалени от мощна ламинарна струя с малки оръжия.
  Танковете имат немската серия "Е"... За разлика от тях се появиха Т-54 и ИС-7. Но след това германците пуснаха серията AG - по-усъвършенствана пирамидална.
  Но никой нямаше предимство. Предната линия остава на мястото си.
  До смъртта на Сталин през март 1953 г.
  И тук, възползвайки се от известно объркване в партийното ръководство и борбата за власт, германците успяха да постигнат успех. Но след ареста и екзекуцията на Берия, назначаването на Василевски, великият стратег, за върховен главнокомандващ и укрепването на ръководителя на Държавния комитет по отбрана Маленков. Фронтовата линия се стабилизира в границите на Европа.
  Докато имаше период на борба за власт в СССР, германците успяха да стигнат до Неман и да си върнат Балканите, Румъния, България, Словакия, Гърция, Албания и да възвърнат пълен контрол над Европа.
  Но фронтовата линия отново се стабилизира още на границите на СССР през 1941 г....
  И тогава декември 1955... Червената армия, по традиция, настъпва отново през зимата. Колко години е продължила войната? Ужас четиринайсет и половина! И край не се вижда!
  Докато Хитлер е жив, войната няма да свърши. Маленков е склонен към мир в същите граници до 22 юни 1941 г. Но Хитлер е упорит и иска да победи на всяка цена!
  Червената армия настъпва. Най-новият танк ИС-12 влиза в битка. Автомобил с оръдие с калибър 203 мм. Голям е, с десет картечници. И шест момичета - членове на екипажа. Те пробват първия модел на танка. Не е ли прекалено голям и тежък? Ефективна ли е машината? Момичетата, въпреки Коледа на 25 декември и студа, са само по бикини. Вярно, резервоарът има най-новия газотурбинен двигател и е топъл. Освен това самите шест момичета не са прости.
  Те се бият от четиридесет и първа. И свикнахме да сме почти голи при всяко време. Всъщност, когато си по бикини през цялото време, спираш да ти е студено. А кожата става еластична и издръжлива.
  Момичета карат убийствена машина с голи крака. Наистина са сладки и красиви.
  Аленка е шеф тук и командир на екипажа. Какво не е видяло момичето за четиринадесет и половина години война? Къде е била? Фронтът премина от Брест до Сталинград, от Сталинград до Висла и сега те настъпват в района на Бялисток. Самият Бялисток все още се държи от германците. Фронтовата линия се стабилизира. И изкопаха прилично количество окопи.
  Така че всъщност войната е безкрайна... И може да продължи повече от една година. И какво иска този упорит Хитлер?
  И тук САЩ и Англия не искат мир между СССР и Третия райх. Те искат двете страни напълно да се унищожат взаимно.
  Момичетата на ИС-12 се движат напред. Челната броня на танка е 450 мм под ъгъл. Снарядите отскачат. И момичетата отвръщат на огъня.
  Но в СССР засега има само един такъв танк. ИС-10 вече се произвежда, но тежи петдесет тона. ИС-7 все още се произвежда като Т-54. Т-55 също се появи сред масите, но засега тепърва влиза в производство. Немците имат пирамидални танкове. Също много здрав и перфектен. И пистолети за високо налягане с къси цеви.
  Така че битката предстои най-сериозната. Наташа и Анюта стрелят от мощен корабен пистолет и пищят:
  - Знамето ни ще се вее над Берлин!
  И оголват белите си перлени зъби. И не можеш да спреш момичетата с мини.
  Два снаряда попадат в челната броня... Рикошират. Не, IS-12 е сериозна кола и не можете да я вземете толкова лесно.
  Но ИС-7, който се движи от дясната страна на момичетата, изглежда е получил попадение от оръдие с високо налягане и е спрял. Навреди на красивия мъж.
  Аленка, разтягайки коремните си мускули, пее:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, Нютон откри, че две и две правят четири!
  Боевете все още продължават с неотслабваща сила. Съветско оръдие удря германците. Голяма Маруся вкарва снаряди в затвора. Това е животът и съдбата на момичетата. И пеят:
  - Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, руските вълци - поклон на героите!
  Августин, стреляйки с картечници, казва:
  - В свещена война! Това ще бъде нашата победа! Руското знаме напред, слава на падналите герои!
  И отново пистолетът убиец реве и звучи:
  - Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, имат твърда ръка!
  Мария, това момиче със златна коса насочва резервоара и изписква:
  - Да смажем здраво фашистите!
  Германците изпитват трудности, битките бушуват и в небето. Но засега МИГ-15 отстъпва по скорост и въоръжение на германските марки. Битката се води неравностойно.
  Хъфман, този прекрасен пилот-асо, направи добра кариера през военните години. По-точно, прекрасно и фантастично. След като достигна триста самолета, той получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни мечове от дъбови листа и диаманти. При достигане на четиристотин свалени самолета той получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета той получава Ордена на германския орел с диаманти, а след хиляда Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И след като достигна две хиляди самолета, той получи Големия кръст на Рицарския кръст.
  Уникалният пилот успя да постигне много въздушни победи. И той беше още жив. Хъфман наскоро беше повишен в чин генерал. Но въпреки това летеше като частен пилот.
  Както се казва, не гори в огън и не се удави във вода. През дългите години на война Хъфман придобива инстинкт на ловец. Той стана суперлегендарен пилот и много популярен. Но той имаше силен конкурент - Agave, който също надхвърли цифрата от две хиляди свалени коли. И тя настигаше Хъфман. Но тя все още е много млада и все още не е загубила нито един боец.
  Момичето натисна педалите с босите си изсечени крака и даде залп от въздушни оръдия. И сега четири съветски МИГ-15 бяха свалени.
  Агаве се кикоти и казва:
  - До известна степен всички сме кучки! Но имам стоманени нерви!
  И отново момичето се обръща. Той сваля седем самолета на СССР с един залп - шест МиГ-а и един ТУ-4, и изскърца:
  - Като цяло, ако не съм супер, значи съм хипер!
  Агаве, разбира се, е кучка. Пилот от Луцифер. Много красива медена блондинка.
  Тук той изстрелва нов залп и сваля осем съветски самолета МИГ-15 наведнъж и издава звуков сигнал:
  - Аз съм най-креативният и реактивен!
  Момичето наистина не е глупаво. Той може всичко и може всичко. Не можеш да я наречеш частна.
  И краката й са толкова загорели, толкова грациозни...
  Но Мирабела се бори срещу нея... Дълго време Кожедуб беше най-добрият съветски ас. Той събра шест златни звезди на героя на СССР, като свали сто шестдесет и седем самолета. Но след това той умря. Тогава никой не можеше да счупи неговия рекорд. И едва наскоро Мирабела надмина Кожедуб. И след като свали над сто и осемдесет самолета, тя стана седемкратен герой на СССР.
  Това е момиче от Терминатор! Някой като нея ще спре препускащ кон и ще влезе в горяща колиба.
  И още по-готино.
  Мирабела имаше трудна съдба. Попаднах в детска трудова колония. Боса и облечена в сива роба, тя секла гората и рязала стволове. Беше толкова силна и здрава. В силни студове тя ходеше боса и в затворническа пижама. И поне веднъж бих кихнал.
  Разбира се, това явление беше отбелязано и на фронтовете. Дълго време Мирабела се бие в пехотата, а след това става пилот. Мирабела получава първото си бойно кръщение в битката при Москва, където отива веднага след колонията. И там се показа готин.
  Тя се бори боса и почти гола в силния студ, който буквално парализира Вермахта. Тя беше такова проклето, непобедимо момиче. И тя успя напълно.
  Мирабела вярваше в предстоящата победа на СССР. Но времето минава. Жертвите стават все повече, но победата не идва. И става наистина страшно.
  Мирабела мечтае за победи и постижения. Тя има седем звезди на СССР - това е повече от всеки друг! И по дяволите, тя заслужава наградите си! И ще продължи да носи войнския кръст. Дори Сталин да умре, делото му продължава да живее!
  Влиза едно момиче и се мотае... Сваля немски XE-362 и изписква:
  - Висш пилотаж! И проклет нов екип!
  Наистина готино момиче. Истинската кобра е способна на много.
  Мирабела е нова звезда...
  Боевете продължават няколко дни до настъпването на новата година... Съветският ИС-12 получи повреди по ролките и гусениците - ремонтира се. Да, толкова жестока и безпощадна война. И колко дълго ще продължи?
  И всичко това, защото Витман оцеля в битките на Запад.
  Самият Витман известно време се бие в танков екипаж. След като доведе броя до триста превозни средства, без да се броят оръдия, минохвъргачки, камиони, мотоциклети и други неща, той беше награден: Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти и беше повишен в генерал.
  След което вече не се бори. Но той командва шестата танкова армия на SS.
  Курт Книпсел стана най-успешният танков ас на Вермахта. Но едва след петстотин унищожени танка той получи Рицарския кръст на Железния кръст.
  Някак си го лишиха от награди. Вярно, след като достигна хиляда танка, той най-накрая получи: рицарския кръст на железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Kurt Knipsel е много ефективна бойна машина. Бие се в различни танкове. Той беше едновременно стрелец и командир. Дълго време вървях пред всички без конкуренция.
  Но красивата Герда вече успя да го настигне. Момичетата се бориха добре. Но след това имаха пауза. И четирите красавици забременяха и родиха двойка: син и дъщеря. Но след почивката бързо се наваксаха.
  И сега Герда заобиколи Книсел.
  Как могат да избегнат обикалянето? Те се бият боси и само по бикини. Момичетата отново си дадоха почивка, раждайки деца отново. И сега се доближавахме до две хиляди унищожени танка. И можеха да разчитат на безпрецедентна награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са момичетата!
  Герда стреля по съветската кола. Той откъсва кулата и крещи:
  - Аз съм проклето нещо!
  И той отново стреля. Пробива Т-54. И изскърца:
  - Родина Германия!
  Момичето потрепва. И е много активна... Да, има такава стратегическа жилка. Вече е 1956... Войната продължава и продължава... Не иска да спре. Червената армия се опитва да напредне на различни места. Но внимавайте, остават малко човешки ресурси.
  А Русия кърви.
  Червената армия се опитва да настъпи към Румъния. И тогава имаше мощен артилерийски обстрел, стрелба и убийства.
  Но врагът чака. Германците имат най-популярния танк AG-50. Той превъзхожда Т-54 в защита, особено отстрани и може би в бронебойната сила на пистолета, но е по-тежък. Вярно е, че скоростта на германеца е по-висока поради газотурбинния двигател.
  Германският танк стреля и вкарва.
  Екипажът на Маргарет се бие. Хладнокръвни битки. Немски момичета свалят съветски танк. И цвърчат от кеф.
  Да, и не можете да минете от тук...
  Диск, управляван от Албина и Алвина, кръжи в небето. Две руси момичета са блъснати от съветски коли. И го правят майсторски. Напълно неуязвимият диск удря Миги и Ту. Убийствена кола. И воините притискат босите си пръсти. И не дават шанс на Червената армия в небето.
  Дископланът е нещо, което учените от СССР не могат да копират. Това е нещо, за което не е намерена противоотрова. И германците се чувстват много уверени във въздуха. И се бият като магьосници с магическа пръчка.
  Албина, насочвайки диска си към врага, изписка:
  - Ако има Бог, то той е германец!
  Алвина, смазвайки врага, потвърди:
  - Определено германец!
  И момичето се засмя... Изобщо и тя беше уморена от безкрайната война. Ами немци и руснаци се избиват. По-точно Червената армия и Вермахта. Но фронтовата линия все още е неподвижна... И не се вижда край и край.
  Война... Това вече е реалност. Воини, родени след началото на войната, се бият в небето и на земята.
  Например Ханс Фойер. Най-младият носител на орден "Железен кръст" първа степен. И тогава той стана най-младият носител на Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст за залавянето на съветски генерал.
  Да, това всъщност е много готино.
  Ханс Фойер е отчаян боец. Момчето се бие като великан, а през зимата е адски студено, само по шорти.
  Това наистина е много яко!
  Ханс стана известен от векове!
  И изобщо, такава невероятна и интензивна война се води тук... Всеки AI избледнява.
  А в Румъния Червената армия не може да пробие германската отбрана. И двете страни претърпяха загуби. Януари тиктака... И всеки ден все повече убити и ранени.
  Лудостта няма начало и край.
  Агаве отново е в небето и сваля съветски превозни средства. Тя е ловец и хищник. Удря врага.
  Колите, които е ударила, падат. И тогава момичето стреля по сухопътните сили. Нокаутира ИС-7. И той се смее:
  - Аз съм най-добрият! Аз съм момичето, което убива врагове!
  И отново се прехвърля на въздушни цели. Това е унищожителят на танкове и всички превозни средства, които летят и стрелят.
  Е, това е, което ври отпред. А на вътрешния фронт учените се опитват да създадат нещо смъртоносно. Въпреки че не се получава най-добре.
  Но тук има малък танк AG-5. Машина с тегло седем тона. Преминаване на бойни изпитания. И гризе и гризе врага.
  И когато дойде време да пеем, никой няма да ни спре или да ни победи!
  AG-5 се втурва и стреля, докато върви. А такъв танк не може да бъде спрян. И снарядите рикошират.
  А вътре в колата седи десетгодишно момче Фридрих и изписква:
  - И наистина ще бъда супер боец!
  И пак стреля... И удря в самия център на кулата. А разрушителната му сила, макар и с малък калибър, е колосална.
  И в небето Хелга се бие. Босо момиче по бикини пише сметките. И се радва на фантастичните си успехи.
  И Агаве излиза напред... И също се бори.
  Вече е февруари 1956 г.... Червената армия никъде не успя да постигне успех. Но и германците не могат да напреднат. Страхотни подземни танкове влизат в битка. Но те са чисто тактически.
  Момичетата се втурнаха под земята, унищожиха батерия от съветски оръдия и се върнаха обратно.
  В същото време няколко пионери бяха заловени. Момичетата съблекли заловените момчета и започнали да ги измъчват. Били са пионерите с тел, после са им изпекли босите пети с огън. Тогава започнаха да ми чупят пръстите на краката с горещи щипци. Момчетата виеха от дива болка. Накрая момичетата изпичаха звезди на гърдите си с нажежено желязо и мачкаха мъжките си съвършенства с ботушите си. Последното нещо довърши пионерите и те рухнаха от болезнен шок.
  Накратко, момичетата показаха най-висока класа. Но отново германците не постигнаха нищо съществено.
  Мощни самоходни оръдия: "Sturmmaus", обстрелвани по съветски позиции. Те извършиха много разрушения и разрушения. Но съветски щурмови самолет нокаутира една от превозните средства и Краутите се връщат.
  Нацистите се опитаха да използват дискети, за да смажат съветските батерии. Срещу тях са използвани таралежи и експлозиви. Стигна се до тотална размяна на удари.
  Ето ги Албина и Алвина отново на тяхната летяща чиния. Те сочат с босите си пръсти, натискайки бутоните на джойстика и го правят изключително сръчно.
  Момичетата, разбира се, демонстрират висш пилотаж. Те дръпнаха диска си и дузина съветски летателни машини бяха свалени.
  Албина чурулика:
  - Яростен строителен отряд! Ще има звездопад!
  И отново обръща колата си. И момичетата унищожават Червената армия. Освен това, старателно...
  Алвина също сваля дузина съветски самолети и изписква:
  - Луди момичета, а не девици!
  Последното е вярно. Двойката много се забавляваше с мъжете. И тя правеше най-различни неща. Момичетата обичаха мъжете - това им беше приятно! И особено ако работите с езика си.
  Момиче от най-висок ранг... Измъчваха пионера... Първо го съблякоха и изляха две кофи вода в гърлото му. След това поднесоха нагорещена ютия към подутия корем. И как горяха! Пионерката изкрещя от дива болка... Носеше се миризма на изгоряло.
  Алвина го удари отстрани с нагорещена тел. И как иска да се смее... Много е смешно.
  Тогава тя изпя:
  - Омръзна ми да мъча задните части - искам да си подразня щастието!
  И как ще се смее! И ще оголи бисерните си зъби! Това момиче обича да убива, какво момиче!
  А краката на момичето са голи и грациозни. Тя обича да ходи боса по въглищата. А също и да прогони пленени пионери. Толкова много пищят, когато им изпържат петите. Дори Алвина го намира за много смешно. А и Албина е момиче, да си признаем - супер! Как да ударите противник с лакът в брадичката. И той изписква:
  - Аз съм момиче от най-висок клас!
  И оголва перлените си зъби. Които блестят като излъскани. А воинът е впечатляващ! Това може да е нещо, което не може да се каже в приказка или да се опише с писалка!
  И двамата воини свалят съветски МиГ в небето. Красавиците са активни. В тях няма ни най-малко съмнение. И такава дива и екстатична красота.
  Воините управляват джойстика с боси крака и атакуват руски автомобили. Докато натискат, те ще смачкат бойците, сякаш удрят кристал с тояга. Момичетата са безпощадни и безмилостни. Те съдържат силата на гнева и пламъка на страстта. И увереност в победата. Дори ако войната продължава вече петнадесет години. Но и това не иска да свършва. Албина и Алвина са на върха на своята популярност. И не искат да се отдръпнат или да спрат за момент. И се придвижват към себе си и удрят врага.
  Албина, събаряйки съветски самолети, крещи:
  - Момичето се умори да плаче, предпочитам да удавя обувката!
  И как се хили и блести с бисерните си зъби. И как сега иска мъж. Тя обича да изнасилва мъже. Тя е много доволна от това. Ще те вземе и ще те изнасили.
  Албина изрева:
  Сексът за момичетата си е секс
  За голям напредък!
  И воинът ще избухне в смях... И да избием всичките си врагове отново. Тя има много енергия. И пълен с мускулна сила.
  И Алвина ще изреве:
  - Нека разбием врага на парчета!
  И воинът ще започне да се смее активно! И си представях как лапат нейните момчета. Но нека просто кажем, че е хубаво.
  Март вече е при нас... Слънцето грее все по-силно. В първия ден на пролетта руските момчета тичат боси през разтопения сняг. Те се смеят на себе си, хилят се на себе си и показват смокини на германците.
  Пионери с червени вратовръзки, късо подстригани, някои дори по-къси. Тичат и скачат. Босите им крака почти не изстиват. Много са загрубели. Тичат и момичета, също без обувки. Розовите кръгли токчета искрят на слънце. Прекрасни съветски момичета. Строен, атлетичен, свикнал да се справя с малко.
  И всеки се хили и хили през зъби... Първият ден на пролетта е истинска радост и жажда за светлина и съзидание!
  И има въздушна битка в небето. Мирабела, това е съветският пилот номер едно, който сваля друг немски самолет. И както винаги, момичето е само по бикини. Вечно млад и никога не избледняващ. Такава е духовната сила, скрита в нея.
  Мирабела обаче обича и мъжете да я докосват. Много й харесва. Затова е пилот... Когато голото, мускулесто тяло на едно момиче се омесва от мъжки ръце, е истинско удоволствие. И страхотно забавление!
  Мирабела удря друга нацистка кола и изсъска:
  - Аз съм бронирана кучка!
  Момичето дори удря контролния панел с голите си кръгли пети. Тя е великолепна. И неподражаем.
  Мирабела се измъква. И Агаве лети към нея. Най-накрая се срещнаха двете най-успешни жени воини-пилоти. Стрелят се един друг от кръгла къща. Те се опитват да го получат от разстояние. Но не се получава много добре. И двете красавици излитат от стрелковата линия. И оголват зъбите си агресивно. Е, жените са кучки. Те се гледат здраво в очите. По-точно челно и пак стрелят. Германският МЕ-562 все още е по-добре въоръжен от МИГ-15, а съветската машина беше свалена...
  Но Мирабела успява да катапултира, губейки самолета си за първи път в летателната си кариера. Най-лошото е, че се озова на вражеска територия. И това е лошо. Да, такива уникални обрати на съдбата. И на 1 март 1956 г. светът се променя, но управлението на фюрера в кибернетичната игра остава.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"